مشاهده نسخه کامل
: FIFA 12
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
راستی دوستان
Reaction , Volley , Vision , Agility هر کدوم چه تاثیری در بازیه بازیکنا دارن؟؟؟
soheilnouri
27-05-2012, 10:25
راستی دوستان
Reaction , Volley , Vision , Agility هر کدوم چه تاثیری در بازیه بازیکنا دارن؟؟؟
===========
اجیلیتی"یعنی چابکی یک فوتبالیست که بیشتر فاکتور مناسب برای بازیکنان کناری و سرعتی هستش...مدافعان راست و چپ و بال های راست و چپ....
ویژن"یعنی بینش و طرز فکر یک فوتبالیست...که فاکتور حیاتی برای هافبک های پاسور تیم و مغز های متفکر تیم هستش...مثل ژاوی و لمپارد و تو ایران خودمون نوید کیا و جباری...
VOLLEY:والی خصوصیت بازی نیست.بلکه یه اسمی از نوع ضربه به توپ هستش...وقتی که هم تیمی ات سانتر میکنه و بهت پاس میده((هوایی))قبل از اینکه توپ به زمین بخوره تو بشوتی این میشه یک ضربه والی....والیبال هم بخاطر همین اسمش اینه...والی+بال
REACTION:
این ویژگی مناسب دروازبان ها هستش...یعنی واکنش
CATALONIA
27-05-2012, 12:13
من میخام شرکت کنم تو این مسابقات...از رشت هستم...باید حتما برم اصفهان؟
نه .. سال قبل مسابقات کشوری بود توی اصفهان برگزار می شد .. امسال بین المللی و هر استان انگار یه نمایندگی هست که بازیهاش همون جا برگزار میشه ..
یعنی امسال مسابقات توی کل کشور برگزار میشه ..
soheilnouri
27-05-2012, 16:47
البته این توضیحاتی که من دادم به خاطر روزنامه نگار بودنمه...من فوتبال نویسم و به زبان اسبانیایی هم تسلط دارم...جالبه تو این فروم وقتی تو بخش فوتبال خواستم یه تحلیل بزارم اصن حتی اونو تایید هم نکردند.....
soheilnouri
27-05-2012, 16:48
در ضمن یه سوال از کدوم لینک باید ثبت نام کنم؟
joomong_khan
27-05-2012, 16:53
سلام به همه من فیفا 12 بازی می کنم میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری انلاین 2 نفره میشه(البته تو ultimate team) (البته برای xbox) چون که من با 4 نفر بازی کردم 2نفره داشتن با من بازی میکردن لطفا کمکم کنید
majid322
27-05-2012, 17:02
این مسابقات جام دیجیتال برا ثبت نامش تا کی فرصت هست؟ من احتمالا شرکت میکنم مواظب خودتون باشید.. :31:
..................
ویرایش:
تاپیکش رو زدم که اینجا شلوغ نشه...
برای ادامه ی بحث به این تاپیک برید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ثبت نام کردم ببینم کی اطلاعات بیشتر رو میدن
Kamyar_AnathemA
27-05-2012, 21:07
نه .. سال قبل مسابقات کشوری بود توی اصفهان برگزار می شد .. امسال بین المللی و هر استان انگار یه نمایندگی هست که بازیهاش همون جا برگزار میشه ..
یعنی امسال مسابقات توی کل کشور برگزار میشه ..
مفدماتی تو هر استان برگزار میشه و سه نفر اول در هر استان باید برن اصفهان برای مسابقات نهایی
تقریبا هر شب تو تلوزیون بین فوتبال ها این مسابقات رو تبلیغ میکنن
حتی یک شب تو اخبار ساعت 10 شبکه 3 گزارش بخش فناوری اطلاعاتش در مورد این مسابقات بود و با مسولین برگزاری مسابقات هم مصاحبه کردن
FIFA 12 Goal of the week-1
9MB
-------
FIFA 12 Goal of the week-2
9MB
-------
FIFA 12 Goal of the week-3
9MB
------
کیفیت بالاتر موجود است .
soheilnouri
28-05-2012, 16:39
گل لوییس سوارس از همه زیباتر بود...همون لیوربولیه
سلام
میخواستم ببینم دوستان تو مسابقات جام دیجیتال شرکت میکنن
قوانینش جهانیه ؟؟
alone_boy
28-05-2012, 21:32
فیفا 12 هم عجیب تخیلی میشه بعضی وقتا
یه سوال:
این شوتا رو چطوری اینطوری(: دی) میزنن؟
ما که هر چی شوت زدیم مدافعه قبل از زدن ضربه تکل رفت و بلوکش کرد یا اینکه رفت اوت
===========
اجیلیتی"یعنی چابکی یک فوتبالیست که بیشتر فاکتور مناسب برای بازیکنان کناری و سرعتی هستش...مدافعان راست و چپ و بال های راست و چپ....
ویژن"یعنی بینش و طرز فکر یک فوتبالیست...که فاکتور حیاتی برای هافبک های پاسور تیم و مغز های متفکر تیم هستش...مثل ژاوی و لمپارد و تو ایران خودمون نوید کیا و جباری...
VOLLEY:والی خصوصیت بازی نیست.بلکه یه اسمی از نوع ضربه به توپ هستش...وقتی که هم تیمی ات سانتر میکنه و بهت پاس میده((هوایی))قبل از اینکه توپ به زمین بخوره تو بشوتی این میشه یک ضربه والی....والیبال هم بخاطر همین اسمش اینه...والی+بال
REACTION:
این ویژگی مناسب دروازبان ها هستش...یعنی واکنش
این Volley مخصوص سانتر هایی هست که تبدیل به شوت میشه؟یا ضربات سر هم به حساب میاد؟؟
راستی...Curve همون کات هست؟؟
در مورد reaction میدونستم معنیش میشه واکنش...ولی چرا در خیلی از بازیکنان این قسمت خیلی عدد بالایی هست؟؟اگه مخصوص دروازبان بود پس چرا تو بین بازیکنان دیگه هم اعداد بالایی وجود داره؟؟
این اجیلیتی چه فرقی با acceleration و Spirint Speed داره؟؟
و یه سوال دیگه هم دارم و اونم اینه که Balance تو بازی به چه دردی میخوره؟؟
پ.ن:
دوستان...چطور میشه کاپیتان رو در حین بازی عوض کرد...یه چند نسخه ای هست که به نظرم یه حماقت میشه اسمشو گذاشت و اونم اینه که همون کاپیتانی که قبل بازی انتخاب میکنی تا آخرش باید همون باشه...آخه چرا؟؟
مثلا یه بازیکن جوون رو بخوای بیاری تو به جای کاپیتانت تعویضش کنی حتما باید اون بازیکن جوون بشه کاپیتان؟؟آخه این یعنی چی؟؟
واقعا یه حماقت یا راهکاری هم داره برای عوض کردن کاپیتان بعد از تعویض...؟
arash-king
29-05-2012, 11:53
دوستان من چطوری میتونم با بازیکن هایی که قابلیت acrobat دارن برگردون یا قیچی بزنم ؟؟؟؟ هد شیرجه ای چطوریه ؟؟؟
soheilnouri
29-05-2012, 14:40
[QUOTE=Feli;7022191]این Volley مخصوص سانتر هایی هست که تبدیل به شوت میشه؟یا ضربات سر هم به حساب میاد؟؟
راستی...Curve همون کات هست؟؟
در مورد reaction میدونستم معنیش میشه واکنش...ولی چرا در خیلی از بازیکنان این قسمت خیلی عدد بالایی هست؟؟اگه مخصوص دروازبان بود پس چرا تو بین بازیکنان دیگه هم اعداد بالایی وجود داره؟؟
این اجیلیتی چه فرقی با acceleration و Spirint Speed داره؟؟
و یه سوال دیگه هم دارم و اونم اینه که Balance تو بازی به چه دردی میخوره؟؟
========================================
دوست عزیز volley به هر ضربه ایی که قبل از برخورد به زمین زده بشه گفته میشود...حالا چه با سر و چه با با...اما رسم اینه که ضرباتی رو بگن والی که با با نواخته می شود...چون ضربه ی سر در ذات خودش معمولا قبل از برخورد به زمین نواخته میشه و روال طبیعی اش همینه اما اگر کسی با با به توب ضربه بزنه قبل از برخورد توب به زمین این ضربه ضربه ی با ارزشیه...تو اصطلاح خودمونی همون "ضربه ی سر ضرب"هستش....
reaction :ریاکشن به سرعت عمل بازیکن در لحظات مهم گفته میشه...طبیعتا فقط دروازبانان نباید در کلیدی ترین لحظات کلیدی ترین تصمیم ها رو بگیرن...مثلا زیدان همیشه کسی بود که در ثانیه ها بهترین تصمیم رو می گرفت یا از بهترین مسیر و راه واسه باس دادن استفاده می کرد.مثلا وقتی یه مهاجم روبروی یک دفاع هستش و در یک لحظه دید که بای راست مدافع سر خورد باید اونقدر اون مهاجم reaction قوی داشته باشه((حدفاصل تبدیل فکر به عمل))که از همون باشنه اشیل مدافع یعنی سمت راستش به سمت دروازه حمله کنه...
فرف agility با acceleration و sprint speed:
این سه تا همه ماله یک زیر مجموعه هستش...یعنی بخش"هوازی"فوتبال...agiliy همان طور که گفته شد به چابکی یک فوتبالیست گفته میشه...مثل روبرتو کارلوس مثل اوورا و یا مایکون و دنی آلوس که اکثرا بازیکنانی که زیاد در رفت و امد قسمت طولی زمین هستن باید این فاکتورشون بالا باشه...اما acceleration اصلا یه چیز دیگس...یعنی شتاب یک فوتبالیست...دقیقا مثل شتاب یک ماشین...یا به زبون خودمونی "استارت"زدن یک فوتبالیست در لحظه ی فرار که بتونه در 5 ثانیه 40 متر رو طی کنه...شتاب بالا دلیل بر سرعت بالا نیست...شتاب لحظه ایی تر هستش...sprint speed:این که معموله یعنی سرعت یک فوتبالیست که تو فوتبال و بازی های مختلف بهش اینا هم گفته میشن:pace..speed...quickness
balance:تعادل خیلی تو فوتبال مهمه...یه فوتبالیست مثل peter crouch بالانس کمتری داره تا کسی مثل مسی...مسی به راحتی میتونه بدنشو بده سمت راست و بعد سریع سر توب بزنه و مسیر مخالف بره چون بالانس و تعادل مطلوبی داره...اونم بخاطر قد کوتاه و مرکز ثقل کمتر...اما کسی مثل کراوچ و یا فردیناند و یا هر فوتبالیست قد بلند بالانس کمتری دارن...اما اینا مطلق نیست...بودن کسایی که بلند بودند اما تعادل و بالانس عالی داشتن مثل فان باستن مثل زیدان و تیری آنری و خیلی های دیگه...
CRIS Joon CR7
29-05-2012, 14:48
دوستان من چطوری میتونم با بازیکن هایی که قابلیت acrobat دارن برگردون یا قیچی بزنم ؟؟؟؟ هد شیرجه ای چطوریه ؟؟؟
با دسته اگه بازی میکنی LT روبگیری این کارهایی که گفتی رو انجام میده:46:
M A S 0 U D
29-05-2012, 15:10
دوستان بهترین شیوه دفاع کردن تو فیفا چیه؟ من تو دفاع ضعیفم، دکمه ترکیبی، رمزی چیزی هست؟ میخوام بازیکن و بچسبه ول نکنه و تو کورس تن به تن کم نیاره،بعضیها نمیدونم چجوری دفاع میکنن که بازیکنشون یه کله میاد عین کنه ول نمیکنه ولی مال ما با یه بدن آواره میشه
دوستان بهترین شیوه دفاع کردن تو فیفا چیه؟ من تو دفاع ضعیفم، دکمه ترکیبی، رمزی چیزی هست؟ میخوام بازیکن و بچسبه ول نکنه و تو کورس تن به تن کم نیاره،بعضیها نمیدونم چجوری دفاع میکنن که بازیکنشون یه کله میاد عین کنه ول نمیکنه ولی مال ما با یه بدن آواره میشه
بهترین روش دفاع یک کلمه هست : تجربه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Kaveh619
29-05-2012, 17:05
تیتر سایت های نقد بازی در آبان 91: این بار هم فیفا 13 توانست pes 13 را شکست دهد.......بچه ها این تفاوت های فیفا 13 رو خوندین؟؟؟؟؟خیلی عالی میشه.....لامصب فیفا داره ورژن به ورژن کلی به واقعیت نزدیک تر میشه......واقعا دست مریزاد به الکترونیک آرتز به خاطر این شاهکارشون.....من که بی صبرانه منتظرم اشکالات این ورژن رفع شده باشه و یه نسخه ی عالی از فیفا ارائه بشه......بعد از دو سال موفقیت میخوام ببینم کی دوباره سمت سوکر و کونامی.....
Kaveh619
29-05-2012, 17:14
دوستان بهترین شیوه دفاع کردن تو فیفا چیه؟ من تو دفاع ضعیفم، دکمه ترکیبی، رمزی چیزی هست؟ میخوام بازیکن و بچسبه ول نکنه و تو کورس تن به تن کم نیاره،بعضیها نمیدونم چجوری دفاع میکنن که بازیکنشون یه کله میاد عین کنه ول نمیکنه ولی مال ما با یه بدن آواره میشهاگه بخوام خلاصه بگم : مهمترین نکات اینه که اولا دستتو موقع دفاع کردن از رو سرعت بردار!!!!خیلی ها دیدم میخوان توپو از حریف بگیرن دستشون رو سرعته و تاپ اسپید میخوان برن بگیرن توپو......خو عزیز من الکی نیست که.....تو واقعیت هم اینطوریه؟؟؟؟تو واقعیت مدافع ها همیشه تخته گاز حرکت میکنن؟؟؟!!!!این مورد اول بود،مورد دوم هم اینه که از تریگر ها استفاده کن برای جاکی کردن و پرس کردن با دو دفاع....در ضمن دفاع کردن رو نمیتونی تئوری یاد بگیری....باید اون قدر بازی کنی تا بهش عادت کنی و به صورت تجربی و گاهی ناآگاهانه دفاع خوب رو انجام بدی...........سعی کن همیشه دو دفاع وسطت رو تو یه راستا قرار بدی،یعنی یکیشون رو سریع نبری جلو برا توپ و اون یکی بمونه عقب.........دو دفاع وسط تقریبا باید با هم حرکت کنن............دفاع کردن برای من تو روز های اول مثل حل کردن معادله ی 4 مجهولی بود اما الان............این چند تا نکته ای که گفتم همه نکات ریزی بود از بخش کوچیکی از اون همه نکته ای که باید تو دفاع کردن پیاده کنی .....آن قدر هم باید بازی کنی تا خودت یاد بگیری....بهترین معلم تو فیفا خودت هستی.....هیچکس هم نمیتونه مثل خودت بهت یاد بده،حالا میخوای صد تا فیلم اموزشی ببین،یا صد تا هم پست آموزشی بخون....هیچی بهت کمک نمی کنه.....این نظر من بود......من الان کارم به جایی رسیده میانگین اورال دفاع هام چه دفاع های کناری چه دفاع وسط هام بین 65-70 هست اما همیشه جزو بهترین آمار هستم از نظر گل خورده.....یعنی کمتر از خیلی تیما گل میخورم.....دیگه چه برسه بخوام با بهترین دفاع های فیفا از جمله ویدیچ و کیه لینی و کامپانی و ... تو تیمم استفاده کنم........
من دیشب با یه هموطنی که تازه انلاین بازی میکرد بازی میکردم بازیش خوب بود یعنی توپ در دستش خیلی سخت ازش گرفته میشد ولی دفاعش و حمله اش ویران بود مخصوصا دفاع من یه وقتهای اصلا بازیکنم رو رو یه خط فرضی حرکت میداد یا تکلهای بیمورد و از دور میزد یا ....
خلاصه بهش توصیه های کردم و بااجازه و مثل یه دوست بهتون میگم
ببین دفاع کردن در مقابل cpu یه طور دیگه و دفاع کردن در مقابل human (منظور انسان) طور دیگه هست اگه با کامپیوتر بازی میکنی دیگه خودتون باید درست و حسابی تمرین کنید من در مورد دفاع کردن در مقابل حریف های واقعی کسای رو میگم که خون در رگشون هست:31:
اول هیچ موقع تکلهای بی مورد و سریع نرو در جای خود باید تکل بری خیلی زیاد پیش میاد یا کارت میگیری یا تکل رو درست نمیری بازیکن جا میمیونه تا راه بیوفته بیاد حریف رو بگیره...
دوم دوستمون هم گفتند در فاع کردن صبور باش سریع رو پای حریف نرو مگر در مواقعی که واقعا میتونی این کار رو بکنی و اطمینان داری که در این صورت خیلی عالی میشه و حریف رو سر در گم میکنی
منظور از صبور بودن این نیست ولش کنی فقط باهاش کورس بزاری شما میتونی با کورس گرفتن همزمان هم دکمه rb رو بگیری که یه یار اضافه میاره برات واسه کمک کردن و پرس کردن حریف بعد بازیکنی که روش سویپ کردی رو میتونی ازادنه راه بندازی و حریف رو قفل کنی در مواقع سریع بودن دفاع هم شما وقتی حریف یه پاس میده سریع با انالوگ راست بتونی رو بازیکن نزدیک حریف که توپ درحال رسیدن بهش هست میتونی زود نزدیک بازیکن مورد نظر شده و با گرفتن دکمه X پرس و توپ ربائی کنی
ببین راه های هست شما برای دفاع کردن میتونی با پرس دونفره که عرض کردم شروع کنی یعنی با گرفتن دکمه Rb این کار رو بکنی بعدا خودتون رو با انالوگ راست هماهنگ کن که خیلی به درد میخوره
اگر بتونی بازی حریف رو بخونی خیلی راحت تر میشه بازی رو اداره کرد من بارها پیش اومده تا دقیقه 20 یا 30 بازی بازی کردم و شیوه بازی کردن حریفم رو یاد گرفتم یعنی کسی که با بارسا میاد تو همیشه چشمات به مسی و وریزه کاری هاش باش چون کسای بارسا رو میارن دنبال سرعت و عکس العمل سریع هستند کسای هم هستند میلان میارن که ابرایمویچ واقعا سرزنیش حرف نداره یا گل هست یا کرنر کم مواقعی پیش میاد بتونی جلوش رو بگیری
ولی یه تیمی مثل رئال واقعا خیلی قویه هم بازیکنهای سریع داره هم قدرتی هم سرزن همه فن حریف ولی ...
خلاصه چندبار انلاین بازی کنی میتونی بفهمی و درک کنی نوع بازی ها افراد رو اگه با دوستانت بازی میکنی فکر کنم راحت تر بتونی تشیخص بدی چطوری دفاع کنی
فرضا دوستت میاد از گوشه ها حمله میکنه و از جناحین داره هی شما رو اذیت میکنه شما وقتی داری با بازیکنش کور میری میتونی rb رو بگیری وقتی بازیکن دوم هم رسید دوستتون دوراه داره یا باید به دل محوطه جریمه بزنه یا سانتر شما با گرفتن یه جهت انالوگ راست میتونید یه بازیکن تو محوطه جریمه خودتون پیدا کنید و سریع در موقعیت سرزدن واسه دفاع کردن قرار بدی اگه خواست بیاد به محوطه جریمه وقتی دوتا بازیکن دارن پرس رو انجام میدن شما یکیشون رو سویچ کن و یه چند متری از بازیکن پا به توپ جلوتر بزار واسه مواقعی که گول میخوری و از حریف جا میمونه خیلی بدردت میخوره
راستی همیشه هم هواست باشه دستت رو rb نمونه که کار دستت میده چون قاعده گرفتن این دکمه این مبنی بر کمک گرفتن برای پرس دونفره این کار مخصوصا زمانی به ضررت تموم میشه که دو دفاع وسطط باشه هواست نباشه هردوشن میان رو پای حریف اونوفت یه پاس بلند کار رو تموم میکنه
زیاد حرف زدم ولی خلاصه برداری تو حمله زیاد تکل نزن زیاد سریع رو پای حریف نروو دکمه ار بی رو همیشه یادت باشه خب از همه مهمتر انالوگ راست خیلی مهمه بتونی کار با این انالوگ رو سریع یاد بگیری . وانجامش بدی خیلی خوبه در اخر هم از دروازه بانت هم استفاده کن فرضا تک به تک میشه تا نصفه بیار بیرون بعد دکنه رو رها کن دروازه بان برمیگرده به دروازه این کاری بعضی مواقع به سودت تموم میشه زمانی که حریف شوت های چیپ میزنه
سلام
میشه بگین تیم ایران رو توش گذاشتن یا نه؟
CRIS Joon CR7
29-05-2012, 21:52
سلام
میشه بگین تیم ایران رو توش گذاشتن یا نه؟
فیفا 12؟
نه ایران رو نداره:20:
soheilnouri
29-05-2012, 22:25
تو حالت بیش فرض تو این بازی سرعت rb هستش یا rt؟ اوایل من ار 2 می کردم اما بعد دیدم استانداردش ار 1 هستش....
M A S 0 U D
29-05-2012, 23:28
من دیشب با یه هموطنی که تازه انلاین بازی میکرد بازی میکردم بازیش خوب بود یعنی توپ در دستش خیلی سخت ازش گرفته میشد ولی دفاعش و حمله اش ویران بود مخصوصا دفاع من یه وقتهای اصلا بازیکنم رو رو یه خط فرضی حرکت میداد یا تکلهای بیمورد و از دور میزد یا ....
خلاصه بهش توصیه های کردم و بااجازه و مثل یه دوست بهتون میگم
ببین دفاع کردن در مقابل cpu یه طور دیگه و دفاع کردن در مقابل human (منظور انسان) طور دیگه هست اگه با کامپیوتر بازی میکنی دیگه خودتون باید درست و حسابی تمرین کنید من در مورد دفاع کردن در مقابل حریف های واقعی کسای رو میگم که خون در رگشون هست:31:
اول هیچ موقع تکلهای بی مورد و سریع نرو در جای خود باید تکل بری خیلی زیاد پیش میاد یا کارت میگیری یا تکل رو درست نمیری بازیکن جا میمیونه تا راه بیوفته بیاد حریف رو بگیره...
دوم دوستمون هم گفتند در فاع کردن صبور باش سریع رو پای حریف نرو مگر در مواقعی که واقعا میتونی این کار رو بکنی و اطمینان داری که در این صورت خیلی عالی میشه و حریف رو سر در گم میکنی
منظور از صبور بودن این نیست ولش کنی فقط باهاش کورس بزاری شما میتونی با کورس گرفتن همزمان هم دکمه rb رو بگیری که یه یار اضافه میاره برات واسه کمک کردن و پرس کردن حریف بعد بازیکنی که روش سویپ کردی رو میتونی ازادنه راه بندازی و حریف رو قفل کنی در مواقع سریع بودن دفاع هم شما وقتی حریف یه پاس میده سریع با انالوگ راست بتونی رو بازیکن نزدیک حریف که توپ درحال رسیدن بهش هست میتونی زود نزدیک بازیکن مورد نظر شده و با گرفتن دکمه X پرس و توپ ربائی کنی
ببین راه های هست شما برای دفاع کردن میتونی با پرس دونفره که عرض کردم شروع کنی یعنی با گرفتن دکمه Rb این کار رو بکنی بعدا خودتون رو با انالوگ راست هماهنگ کن که خیلی به درد میخوره
اگر بتونی بازی حریف رو بخونی خیلی راحت تر میشه بازی رو اداره کرد من بارها پیش اومده تا دقیقه 20 یا 30 بازی بازی کردم و شیوه بازی کردن حریفم رو یاد گرفتم یعنی کسی که با بارسا میاد تو همیشه چشمات به مسی و وریزه کاری هاش باش چون کسای بارسا رو میارن دنبال سرعت و عکس العمل سریع هستند کسای هم هستند میلان میارن که ابرایمویچ واقعا سرزنیش حرف نداره یا گل هست یا کرنر کم مواقعی پیش میاد بتونی جلوش رو بگیری
ولی یه تیمی مثل رئال واقعا خیلی قویه هم بازیکنهای سریع داره هم قدرتی هم سرزن همه فن حریف ولی ...
خلاصه چندبار انلاین بازی کنی میتونی بفهمی و درک کنی نوع بازی ها افراد رو اگه با دوستانت بازی میکنی فکر کنم راحت تر بتونی تشیخص بدی چطوری دفاع کنی
فرضا دوستت میاد از گوشه ها حمله میکنه و از جناحین داره هی شما رو اذیت میکنه شما وقتی داری با بازیکنش کور میری میتونی rb رو بگیری وقتی بازیکن دوم هم رسید دوستتون دوراه داره یا باید به دل محوطه جریمه بزنه یا سانتر شما با گرفتن یه جهت انالوگ راست میتونید یه بازیکن تو محوطه جریمه خودتون پیدا کنید و سریع در موقعیت سرزدن واسه دفاع کردن قرار بدی اگه خواست بیاد به محوطه جریمه وقتی دوتا بازیکن دارن پرس رو انجام میدن شما یکیشون رو سویچ کن و یه چند متری از بازیکن پا به توپ جلوتر بزار واسه مواقعی که گول میخوری و از حریف جا میمونه خیلی بدردت میخوره
راستی همیشه هم هواست باشه دستت رو rb نمونه که کار دستت میده چون قاعده گرفتن این دکمه این مبنی بر کمک گرفتن برای پرس دونفره این کار مخصوصا زمانی به ضررت تموم میشه که دو دفاع وسطط باشه هواست نباشه هردوشن میان رو پای حریف اونوفت یه پاس بلند کار رو تموم میکنه
زیاد حرف زدم ولی خلاصه برداری تو حمله زیاد تکل نزن زیاد سریع رو پای حریف نروو دکمه ار بی رو همیشه یادت باشه خب از همه مهمتر انالوگ راست خیلی مهمه بتونی کار با این انالوگ رو سریع یاد بگیری . وانجامش بدی خیلی خوبه در اخر هم از دروازه بانت هم استفاده کن فرضا تک به تک میشه تا نصفه بیار بیرون بعد دکنه رو رها کن دروازه بان برمیگرده به دروازه این کاری بعضی مواقع به سودت تموم میشه زمانی که حریف شوت های چیپ میزنه
ممنون دوست عزیز نکات خیلی خوبی رو گفتین همانطور که شما گفتید بازی زیاد همه چیز و بدست میده
تو حالت بیش فرض تو این بازی سرعت rb هستش یا rt؟ اوایل من ار 2 می کردم اما بعد دیدم استانداردش ار 1 هستش....
RT هستش . RB هم همون Finesse shot هست .
یک چیزی راجع به بالانس بازیکنهای قوی هیکل که گفتی . بازیکنهایی که بالانس پایینی داشته باشن اگه strength بالایی داشته باشن مشکل بالانسشون حله . در واقع چون اکثر این بازیکنها توی دفاع کار میکنن همینطورین .
توی تکل موفق بالانس هم تاثیر داره . دقت کردین بعضی بازیکنها که قدرت بالایی دارن ولی بالانسشون خوب نیست توی بعضی تکلها میخورن زمین به خاطر همینه . البته توی حرکات تهاجمی ممکنه با اینکه قدرتشون هم بالا باشه ولی به خاطر بالانس پایین نتونن خوب مانور بدن و بخورن زمین . بالانس کمی هم با agility رابطه داره ولی نه همیشه .
joomong_khan
30-05-2012, 09:34
سلام به همه من فیفا 12 بازی می کنم میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری انلاین 2 نفره میشه(البته تو ultimate team) (البته برای xbox) چون که من با 4 نفر بازی کردم 2نفره داشتن با من بازی میکردن لطفا کمکم کنید
دوست عزیز به جای اینکه سوالت رو 20 بار کپی پیس کنی ، یک بار درست سوالت رو بنویس که مبهم نباشه . اگه تو لایو رفتن مشکل داری بهت گفتم کجا برو .
EngineeR EhsaN
31-05-2012, 01:22
قضیه این دفاع هوشمند چیه؟ یه جا شنیدم میگفتن این حالت تو درجه legendary فعال میشه! یا اگه اینطور نیست تنظیمات خاصی داره؟ راستی این budget چیه تو پایان لیگ کلی بهم داد ولی نمیدونم استفادش چیه!! راستی الان من تو لیگ سوم شدم، بهم 7000 تا برای فصل بعد پیشنهاد داد حالا این خوبه یا بده؟
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
قضیه این دفاع هوشمند چیه؟ یه جا شنیدم میگفتن این حالت تو درجه legendary فعال میشه! یا اگه اینطور نیست تنظیمات خاصی داره؟ راستی این budget چیه تو پایان لیگ کلی بهم داد ولی نمیدونم استفادش چیه!! راستی الان من تو لیگ سوم شدم، بهم 7000 تا برای فصل بعد پیشنهاد داد حالا این خوبه یا بده؟
نه عزیزم برو تو تنظیمات دسته و آخرین گزینه رو یذار روی Tactical Defending .
Budget = بودجه
soheilnouri
02-06-2012, 13:00
چه سوت و کور شده اینجا........اخه واسه چی...........
داشتم یه فیلم میدیدم که میگفت واسه سر زدن دفاعی باید LT رو گفت و برای هجومی باید LB....ولی زیاد کاربرد نداشت...شماها کار کردین؟
alone_boy
02-06-2012, 14:48
2-3 روز پیش Zlatan87 Superpatch 2.0 رو نصب کردم.از نظر تغییرات بازی رو از این رو به اون رو میکنه.تغییرات گسترده ای توی بازی داده میشه.از فیس ها بگیر تا چمن و چهره بازیکنا
یه Selector داره که حتی حین بازی هم میتونی ازش استفاده کنی و هر اسکوربرد یا Wipeـی رو که دوست داشتی انتخاب کنی.ضمن اینکه سه تا گیم پلی(یه گیم پلی اورجینال فیفا و 2 تا ادیت شده) داره.
در کل اگه حوصله ش رو داشتید به دانلودش می ارزه
چه سوت و کور شده اینجا........اخه واسه چی...........
داشتم یه فیلم میدیدم که میگفت واسه سر زدن دفاعی باید LT رو گفت و برای هجومی باید LB....ولی زیاد کاربرد نداشت...شماها کار کردین؟
LB که یارمون رو سوییچ میکنه .
در ضمن یک چیزی واسه من پیش میاد که رو اعصابمه .
من خیلی وقتها شده توپ رو که میفرستم رو سر بازیکنم تا با هد بزنه بعضی مواقع به هر دلیلی مثل دفاع طرف و یا دست و پا چلفتی بودن بازکنم ... توپ به بازیکنم نمیرسه و به جاش ممکنه برسه به یه بازیکن دیگه ام که موقعیت بهتری داره و خالی هم هست .
برای مثال روی تیر یک میفرستی منتهی از بازیکن تیر یکت رد میشه و میرسه به بازیکن تیر دو .
ولی مشکل اینجاست که خود بازی سوییچ نمیکنه روی اون بازیکن دومی و روی همون بازیکن که میخواسته سر بزنه اما نتونسته بزنه میمونه تا وقتی که دقیقا توپ برسه به بازیکن دومم اون وقت تازه سوییچ میکنه روی اون بازیکن . حالا چون موقعیت حساس و فشرده ای هست تنها راه گل زدن توی این موقعیت ضربه سر ضرب یا همون والی است .
اما چون تا رسیدن توپ به بازیکنت روش سوییچ نمیشه نمیشه والی زد و موقیت از دست میره . تنها راهش استفاده از LB یا RS برای سوییچ منوال هست که من با هر دوتاش مشکل دارم .
LB رو که میزنی شوتت چیپ میشه و توپ میره بیرون . RS هم ممکنه باعث بشه توپ رو بندازه یه سمت دیگه . اینا چون توی موقعیت سریع و حساس هست نمیشه با حساب کتاب زد (تقریبا در میلی ثانیه) . مگه اینکه خود بازی سوییچ کنه روی بازیکن دومم ولی این کار رو نمیکنه .
باید جوری باشه که تو فقط شوت رو که بزنی چه بازیکن اولت توپ رو گرفت چه دومی (چون به هر حال یکیشون تحت کنترلته) شوت رو بزنه .
LB که یارمون رو سوییچ میکنه .
در ضمن یک چیزی واسه من پیش میاد که رو اعصابمه .
من خیلی وقتها شده توپ رو که میفرستم رو سر بازیکنم تا با هد بزنه بعضی مواقع به هر دلیلی مثل دفاع طرف و یا دست و پا چلفتی بودن بازکنم ... توپ به بازیکنم نمیرسه و به جاش ممکنه برسه به یه بازیکن دیگه ام که موقعیت بهتری داره و خالی هم هست .
برای مثال روی تیر یک میفرستی منتهی از بازیکن تیر یکت رد میشه و میرسه به بازیکن تیر دو .
ولی مشکل اینجاست که خود بازی سوییچ نمیکنه روی اون بازیکن دومی و روی همون بازیکن که میخواسته سر بزنه اما نتونسته بزنه میمونه تا وقتی که دقیقا توپ برسه به بازیکن دومم اون وقت تازه سوییچ میکنه روی اون بازیکن . حالا چون موقعیت حساس و فشرده ای هست تنها راه گل زدن توی این موقعیت ضربه سر ضرب یا همون والی است .
اما چون تا رسیدن توپ به بازیکنت روش سوییچ نمیشه نمیشه والی زد و موقیت از دست میره . تنها راهش استفاده از LB یا RS برای سوییچ منوال هست که من با هر دوتاش مشکل دارم .
LB رو که میزنی شوتت چیپ میشه و توپ میره بیرون . RS هم ممکنه باعث بشه توپ رو بندازه یه سمت دیگه . اینا چون توی موقعیت سریع و حساس هست نمیشه با حساب کتاب زد (تقریبا در میلی ثانیه) . مگه اینکه خود بازی سوییچ کنه روی بازیکن دومم ولی این کار رو نمیکنه .
باید جوری باشه که تو فقط شوت رو که بزنی چه بازیکن اولت توپ رو گرفت چه دومی (چون به هر حال یکیشون تحت کنترلته) شوت رو بزنه .
دوست عزیز این مشکل که شوتت چیپ میشه نه تنها شما و من داریم بلکه چند نفر تو لایو هم دیدم همین مشکلو دارن :دی
CRIS Joon CR7
02-06-2012, 19:44
دوست عزیز این مشکل که شوتت چیپ میشه نه تنها شما و من داریم بلکه چند نفر تو لایو هم دیدم همین مشکلو دارن :دی
چون فاصله ی بین گرفتن LB (که به منظور سویچ پلیر فشرده میشود) و شوت خیلی کمه بازی اونرو به حساب شوت چیپ میزاره.
توی نبرد های هوایی این مشکل پیش میاد.
من یه مدت Auto Switch رو روی اتوماتیک کذاشته بودم بهتر شده بود ولی بازم مشکل هست.:13:
تا حدودی میشه گفت توی این نسخه نمیشه کار زیادی براش کرد شاید تو 13 درست شه:20:
sadeghbb
03-06-2012, 08:48
دوستان کسی میدونه چطوری میشه با نوک پا توپ رو بلند کرد و از مدافع پشت سری عبور کرد؟!
اینو تو یه کلیپ یوتیوب دیدم... طرف پشتش به مدافع بود و توپ داشت از جلو براش میومد هموینطوری که اومد توپ رو با نوک پا بلند کرد و از روی مدافع عبور داد و براحتی ازش عبور کرد!
البته خودم چند بار تونستم این کارو نصف و نیمه انجام بدم ولی دقیق نمیدونم کدوم دکمه هاست...
Soroush-S
03-06-2012, 11:31
دوستان توی پنالتی چطور باید دروازه بان رو حرکت داد که پنالتی بگیره؟
CRIS Joon CR7
03-06-2012, 11:53
دوستان کسی میدونه چطوری میشه با نوک پا توپ رو بلند کرد و از مدافع پشت سری عبور کرد؟!
اینو تو یه کلیپ یوتیوب دیدم... طرف پشتش به مدافع بود و توپ داشت از جلو براش میومد هموینطوری که اومد توپ رو با نوک پا بلند کرد و از روی مدافع عبور داد و براحتی ازش عبور کرد!
البته خودم چند بار تونستم این کارو نصف و نیمه انجام بدم ولی دقیق نمیدونم کدوم دکمه هاست...
اگه واقعا بخوای توپ رو با روی پا در حالی که مدافع پشت سرته از روسرش رد کنی یه خورده سخته و امکان لورفتن توپ زیاده.
ولی میتونی از حرکت دنیس برکمپ استفاده کنی.
به طوری که توپ که به بازیکنت رسید بلافاصله آنالوگ راست رو در جهت مخالف مدافع حریف بفشاری و اونجوری میشه ازش رد شد.
.
Kaveh619
03-06-2012, 12:08
دوستان توی پنالتی چطور باید دروازه بان رو حرکت داد که پنالتی بگیره؟با rs یا دکمه های ماشین حساب سمت راست کیبرد....
Reza31001
03-06-2012, 22:16
کسی اون اچیومنت secret رو گرفته؟
farhad07
03-06-2012, 22:42
دوستان اپدیت برا بازی نیومده ؟ میخوام تیم ها بازیکناش اپدیت بشن. درضمن این Zlatan87 Superpatch 2.0 این کارو میکنه ؟
دوستان این ویدئو رو حتما نگاه کنید خودم دیشب فیلم گرفتم :
CRIS Joon CR7
04-06-2012, 10:04
دوستان این ویدئو رو حتما نگاه کنید خودم دیشب فیلم گرفتم :
کرکر خنده بود:39:
هی به بازیکن آبی میگه تو هیچی نگو:31:
هی کارت میده:39:
کلا چند تا داد؟ فکر کنم اگه ولش میکردی اینقدر میداد که بازیکن کل دوران بازیگریش رو محروم شه:31:
کرکر خنده بود:39:
هی به بازیکن آبی میگه تو هیچی نگو:31:
هی کارت میده:39:
کلا چند تا داد؟ فکر کنم اگه ولش میکردی اینقدر میداد که بازیکن کل دوران بازیگریش رو محروم شه:31:
آره همین جور ادامه داشت وسطا قطع کردم گفتم حجم فیلم زیاد میشه نمیشه آپلود کرد ! این هم حجمش رو کم کرده بودم !
من و داداشم داشتیم بازی میکردیم دقیقه 120 بود دیدم قاطی کرده گفتم داداش این بدبخت هیگواین رو تعویض کن شاید درست بشه درست شد ! :دی
Spaniuly
04-06-2012, 12:10
کسی اون اچیومنت secret رو گرفته؟
50 ساعت باید توی زمین بازی گیم بازی کنی منو ها قبول نیست اگه زیاد بازی کنی فیفا این خودبخود بازی میشه یکی هم سیکرت هست مال آنلاینه اون یادم نیست چیه ولی مال آفلاین همون اچیومنت FIFA for Life هست 50 تا هم گیم اسکور داره
Reza31001
04-06-2012, 14:52
50 ساعت باید توی زمین بازی گیم بازی کنی منو ها قبول نیست اگه زیاد بازی کنی فیفا این خودبخود بازی میشه یکی هم سیکرت هست مال آنلاینه اون یادم نیست چیه ولی مال آفلاین همون اچیومنت FIFA for Life هست 50 تا هم گیم اسکور داره
fifa for life رو گرفتم
اونی رو میگم که نوشته:
this is a secret achivement unlock it to find more about
گیم اسکور هم نداره
fifa for life رو گرفتم
اونی رو میگم که نوشته:
گیم اسکور هم نداره
من آزاد کردم ولی نمیدونم کدومه :دی
Spaniuly
04-06-2012, 18:03
fifa for life رو گرفتم
اونی رو میگم که نوشته:
گیم اسکور هم نداره
گفتم که یکی اونه یکی هم مال آنلاینه فیفا فور لایف رو آنلاک کردی که اسمش رو نشون میده قبل انلاک شدن سیکرت هست
امسال فیفا 12 2 تا سیکرت اچیومنت داشت یکی این بود یکی هم که گفتم مال آنلاینه
farhad07
05-06-2012, 00:37
2-3 روز پیش Zlatan87 Superpatch 2.0 رو نصب کردم.از نظر تغییرات بازی رو از این رو به اون رو میکنه.تغییرات گسترده ای توی بازی داده میشه.از فیس ها بگیر تا چمن و چهره بازیکنا
یه Selector داره که حتی حین بازی هم میتونی ازش استفاده کنی و هر اسکوربرد یا Wipeـی رو که دوست داشتی انتخاب کنی.ضمن اینکه سه تا گیم پلی(یه گیم پلی اورجینال فیفا و 2 تا ادیت شده) داره.
در کل اگه حوصله ش رو داشتید به دانلودش می ارزه
کسی اینو داره لینکشو به صورت مستقیم ؟
soheilnouri
05-06-2012, 19:43
گرفتن اچيومنت ها مزه اره كه خيلي ها دوسش دارن؟چرا من هيچ حسي ندارم به اجيومنت ها...اصن بدرد جي ميخورن؟
گرفتن اچيومنت ها مزه اره كه خيلي ها دوسش دارن؟چرا من هيچ حسي ندارم به اجيومنت ها...اصن بدرد جي ميخورن؟
آره خیلی مزه داره . اگه 4 رفیق اینور اونور یا تو لایو داشته باشی میتونی خود نمایی کنی :دی
کلا تو لایو میخوای یارو رو بشناسی که چقدر بازیکنه باید به GS ـش نگاه کنی !
آره خیلی مزه داره . اگه 4 رفیق اینور اونور یا تو لایو داشته باشی میتونی خود نمایی کنی :دی
کلا تو لایو میخوای یارو رو بشناسی که چقدر بازیکنه باید به GS ـش نگاه کنی !
اره اگه نسخه PC هم GFW بود فکر کنم خیلی ها دنبال اچیومنت میرفتن .
soheilnouri
06-06-2012, 08:50
بسر خاله ی من کلی اچیومنت داره تو این بازی...میره بازی های اسون میخره تاا خر میره میگیره...:)))
اقا یه سواال.........شوت بر قدرت و قوی که تیز میره با L2 هست دیگه؟
arash-king
06-06-2012, 13:14
دوستان من ایستگاهی نرم را یاد گرفتم و هر چی میزنم گل میشه ولی ایستگاهی قدرتی چطوریه ؟؟؟ از راه دور میزنم آروم میره توی دستهای گلر !! :27:
دوستان من ایستگاهی نرم را یاد گرفتم و هر چی میزنم گل میشه ولی ایستگاهی قدرتی چطوریه ؟؟؟ از راه دور میزنم آروم میره توی دستهای گلر !! :27:
به ما هم یاد بده
arash-king
06-06-2012, 14:14
به ما هم یاد بده
ببین دوست عزیز وقتی میخوای کاشته بزنی اول از همه که خودت باید جهتشو تعیین کنی و با توجه به قدرت curve یا همون کات خودمون باید جهت را درست بگیری
بعدش جهت دسته یا کیبورد را به بالا میگیری و از طرف دیگه جهت راست یا چپ را هم میگیری تا کات بده ..... بعد همینطور که دستت روی این جهت هاست قدرت شوت را به اندازه کافی پر میکنی و تند تند ضربدر میزنی یعنی همون پاس
اول بیا توی تمریناتش یکم تمرین کن تا دستت راه بیفته بعدا دیگه عادت میکنی ........ فقط حواست باشه تا آخرین لحظه ضربدر را پشت سر هم بزنی :46: امیدوارم تونسته باشم منظور را برسونم
بعدش جهت دسته یا کیبورد را به بالا میگیری و از طرف دیگه جهت راست یا چپ را هم میگیری تا کات بده ..... بعد همینطور که دستت روی این جهت هاست قدرت شوت را به اندازه کافی پر میکنی و تند تند ضربدر میزنی یعنی همون پاس
اگه جهت چپ و راست رو بگیرم که همینجوری حرکت میکنه، نمیشه ! فقط میشه بالا رو گرفت
p3yman_xl
06-06-2012, 17:49
برای کاشته قدرتی باید اول با LS استیک چپ جهت رو بدی به سمت جلو، بعد همزمان LB رو نگه داری بعد قدرت رو 3 تا خونه پر کنی!!
توی Arena با کریس رونالدو یا زلاتان تمرین کن دستت میاد.
arash-king
06-06-2012, 19:56
اگه جهت چپ و راست رو بگیرم که همینجوری حرکت میکنه، نمیشه ! فقط میشه بالا رو گرفت
خب شما اول جهت بالا را بگیر بعد قدرت را پر کن بعد کات بده بعد تند تند ضربدر بزن
این بخش تنظیماته هوش مصنوعی CPU رو میتونین استاندارد ترین تنظیمشو بگین ؟
همش یا قووی میشن یا ضعیف اعصابمونو خورد کردن
soheilnouri
08-06-2012, 00:02
اقا ما که تو رشت هستیم باید جام دیجیتال رو کدوم شهر برگزار کنیم؟
اقا ما که تو رشت هستیم باید جام دیجیتال رو کدوم شهر برگزار کنیم؟
ثبت نام کردی ؟ امروز یا فردا آخرین مهلت هست ! فک کنم تو همون رشت . آخه تو هر شهر نمایندگی دارن !
ثبت نام کردی ؟ امروز یا فردا آخرین مهلت هست ! فک کنم تو همون رشت . آخه تو هر شهر نمایندگی دارن !
من رفتم خود محل مسابقاتش اگه دست یادم باشه گفت تا 5 تیر مهلت ثبت نام داره . گفت از شنبه هم توی همون مکان مسابقه ثبت نام حضوری میشه . البته این مال مشهد بود . شهرستان های دیگه رو نمیدونم .
ببین دوست عزیز وقتی میخوای کاشته بزنی اول از همه که خودت باید جهتشو تعیین کنی و با توجه به قدرت curve یا همون کات خودمون باید جهت را درست بگیری
اول بیا توی تمریناتش یکم تمرین کن تا دستت راه بیفته بعدا دیگه عادت میکنی ........ فقط حواست باشه تا آخرین لحظه ضربدر را پشت سر هم بزنی :46: امیدوارم تونسته باشم منظور را برسونم
یه سوال . این دکمه پاس رو که تند تند بزنی مطمئنی ؟ خوب چه تاثیر داره ؟
چپ و راست که کاته .
بالا هم باعث چرخشی شدن میشه .
ولی دکه پاس رو تند تند بزنی نمیدونم چه تاثیری داره . تو میدونی یا همینجوری میزنی . یعنی نزنی فرق میکنه ؟
CRIS Joon CR7
08-06-2012, 13:23
یه سوال . این دکمه پاس رو که تند تند بزنی مطمئنی ؟ خوب چه تاثیر داره ؟
چپ و راست که کاته .
بالا هم باعث چرخشی شدن میشه .
ولی دکه پاس رو تند تند بزنی نمیدونم چه تاثیری داره . تو میدونی یا همینجوری میزنی . یعنی نزنی فرق میکنه ؟
والله من تو هیچ آموزش تند تند بزنی ندیدم
وقتی بخوای شوت قدرتی بشه گفته هنگام ضربه زدن مثلث (Y) رو بزن ولی اگه میخوای اصطلاحا ضربه ی نرمی به توپ بزنی (فواصل کم و گذر از دیوار دفاعی ) یکبار ضربدر (A) رو بزنیم.:46:
والله من تو هیچ آموزش تند تند بزنی ندیدم
وقتی بخوای شوت قدرتی بشه گفته هنگام ضربه زدن مثلث (Y) رو بزن ولی اگه میخوای اصطلاحا ضربه ی نرمی به توپ بزنی (فواصل کم و گذر از دیوار دفاعی ) یکبار ضربدر (A) رو بزنیم.:46:
ضربه ایستگاهی یا حین بازی ؟
چون واسه ضربه ایستگاهی میخوای تند بره بایدLS رو بدی بالا و اگه میخوای چیپ بره بده پایین .
CRIS Joon CR7
08-06-2012, 16:30
چون واسه ضربه ایستگاهی میخوای تند بره بایدLS رو بدی بالا و اگه میخوای چیپ بره بده پایین .
بله+ اینایی که من گفتم:11:
alone_boy
08-06-2012, 17:30
شما اسلایدرها رو دستکاری میکنین؟
خیلی سرچ کردم که روی بهترین حالتشون بزارم ولی یا CPU ضعیف میشه یا قوی.حد متوسطی هم نداره
soheilnouri
08-06-2012, 20:29
تو يه اموزش گفنه بود واسه سر زدن و در هنگام دفاع يا حمله Rb or R1 و Lt or L2 رو بزني بهتره
Spaniuly
08-06-2012, 22:08
برعکس گفتی بالا رو بگیری چیپ میره پائین رو بگیری توپ اوج می گیره میره آسمو ولی پائین رو بگیری درایو میشه شوت
برعکس گفتی بالا رو بگیری چیپ میره پائین رو بگیری توپ اوج می گیره میره آسمو ولی پائین رو بگیری درایو میشه شوت
اتفاقا همونی که من گفتم درسته ، LS رو به سمت جلو بگیری توپ تیز میره و به سمت خودت بگیری چیپ مانند میره . حتی تو کرنر ها هم همین جوری هست واسه همین همه به من میگن خیلی رو کرنر گل میزنی ( داداشم ، دوتا دوستام ، فامیلمون و چند تا از رفیق های لایو )
Reza31001
09-06-2012, 14:51
دوستان این آموزش هایی که میگین رو لینکهاش رو بذارید برای دانلود ( همه مدل)
من تازه رفتم رو لجندری ( از semi pro شروع کردم مثل مرد :27: پله پله بالا اومدم حالا wordclass رو کمی و بیش راحت میبرم :31: ) ولی این لجندری دیگه با روش خودم جواب نمیده
4 تا آموزش بذارید ببینم چی کار میشه کرد
tnx
دوستان این آموزش هایی که میگین رو لینکهاش رو بذارید برای دانلود ( همه مدل)
من تازه رفتم رو لجندری ( از semi pro شروع کردم مثل مرد :27: پله پله بالا اومدم حالا wordclass رو کمی و بیش راحت میبرم :31: ) ولی این لجندری دیگه با روش خودم جواب نمیده
4 تا آموزش بذارید ببینم چی کار میشه کرد
tnx
ای بابا مگه آموزش هم داره ؟
تو کنکور داری یا داشتی ؟
اتفاقا همونی که من گفتم درسته ، LS رو به سمت جلو بگیری توپ تیز میره و به سمت خودت بگیری چیپ مانند میره . حتی تو کرنر ها هم همین جوری هست واسه همین همه به من میگن خیلی رو کرنر گل میزنی ( داداشم ، دوتا دوستام ، فامیلمون و چند تا از رفیق های لایو )
برعکس من با حرف Spaniuly موافقم . بالا گرفتن LS باعث میشه تو بعد از طی کمی مسیر بیاد پایین . البته نه به صورت چیپ بلکه چرخشی یا Driven .
پایین گرفتن LS باعث اوج گرفتن توپ میشه . یه جورایی میشه گفت توپ تو مسیر خودش مستقیم میره و میزان پایین اومدنش کمه . شوت جالبیه . انگار توپ میخواد پرواز کنه . من بیشتر وقتی LB رو میگیرم همچین شوتی میزنم . ولی زدنش و هدفگیریش سخت تره . چون خیلی کم بایستی پر کنی . کسایی مثل رونالدو این ضربه رو خوب میزنن . ولی مثلا ژاوی خوراکش چرخشیه .
برعکس من با حرف Spaniuly موافقم . بالا گرفتن LS باعث میشه تو بعد از طی کمی مسیر بیاد پایین . البته نه به صورت چیپ بلکه چرخشی یا Driven .
پایین گرفتن LS باعث اوج گرفتن توپ میشه . یه جورایی میشه گفت توپ تو مسیر خودش مستقیم میره و میزان پایین اومدنش کمه . شوت جالبیه . انگار توپ میخواد پرواز کنه . من بیشتر وقتی LB رو میگیرم همچین شوتی میزنم . ولی زدنش و هدفگیریش سخت تره . چون خیلی کم بایستی پر کنی . کسایی مثل رونالدو این ضربه رو خوب میزنن . ولی مثلا ژاوی خوراکش چرخشیه .
خب عزیز من ، منم دارم همین رو میگم دیگه ، اگه بالا بگیری بعد مدت خیلی کمی توپ یهو میاد پایین و خیلی تند میره !
بالا گرفتن LS باعث میشه تو بعد از طی کمی مسیر بیاد پایین . البته نه به صورت چیپ بلکه چرخشی یا Driven
منم اینو گفتم :
LS رو به سمت جلو بگیری توپ تیز میره
خب این یعنی چی ؟
پایین گرفتن LS باعث اوج گرفتن توپ میشه
منم اینو گفتم :
به سمت خودت بگیری چیپ مانند میره
حالا گفتم چیپ مانند میره نه اینکه واقعا چیپ بره منظورم اینه که نسبت به اون هوا تر میره و البته یکم آروم تر ! اصلا کلمه چیپ رو نباید بکار میبردم !
Spaniuly
10-06-2012, 14:30
آقا من شرمنده اخلاق همگی من به LS دقت نکردم درسته LS که همون جهت حرکتی هست برعکس هست با RS شما وقتی ضربه آزاد می زنید اگه RS رو به جهت بالا نگه دارید توپ چیپ می ره و شدت این چیپ رو می تونید با پائین نگه داشتن LS شدید تر بکنید در واقع حرف ANAP درسته
soheilnouri
11-06-2012, 00:09
وقتی موقع اجرای بازی میگه application error و بعد ادرس و مسیر بازی رو میده و میگه crush dumps منظورش چیه و باید چیکار کرد...بازی میاد بیرون
وقتی موقع اجرای بازی میگه application error و بعد ادرس و مسیر بازی رو میده و میگه crush dumps منظورش چیه و باید چیکار کرد...بازی میاد بیرون
این واسه PC هست یا Xbox ؟ تو مگه Xbox ـی نبودی ؟
soheilnouri
11-06-2012, 23:53
این واسه PC هست یا Xbox ؟ تو مگه Xbox ـی نبودی ؟
============================
اره عزیزم..اما تو لب تابم هم امتحان کردم این بیغام اومد...
شما از شوت بعلاوه LT استفاده می کنید واسه شوت محکم تو جریان بازی((و نه ضربه ازاد))؟یکی شوت با LB هست واسه چیب....یکی شوت با RB هست واسه شوت فنی...و اینم فکر کنم با ال تی محکم بزنه...
javidshah
12-06-2012, 09:04
با دورود
لطفا تنظیمات دسته را که مثل pes باشد را میخواستم هرکاری میکنم و موارد را تعقیر میدم درست نمیشود دسته بازی مارکgenius max fire
با سپاس
soheilnouri
12-06-2012, 10:42
مدتيه اتفاقاتي ميافته كه منو بشدت از داشتن كنسول هك شده پشيمون نموده...مثلا تورنمنت جام حذفي ايتاليا ميرم و ارايه كننده بييييترين بازي ها ميشم :))))اما تو فينال يهو ميبينم تيم حرف ٧ نفرست يا من تيمم ناقصه...اعصابمو خووووورد كرده....
مدتيه اتفاقاتي ميافته كه منو بشدت از داشتن كنسول هك شده پشيمون نموده...مثلا تورنمنت جام حذفي ايتاليا ميرم و ارايه كننده بييييترين بازي ها ميشم :))))اما تو فينال يهو ميبينم تيم حرف ٧ نفرست يا من تيمم ناقصه...اعصابمو خووووورد كرده....
یه بار واسه من همین اتفاق افتاد که تیم مقابلم 7 نفر بود . ربطی به کنسول -- شده نداره .کلا فیفا باگ کم نداره !
soheilnouri
12-06-2012, 14:16
یه بار واسه من همین اتفاق افتاد که تیم مقابلم 7 نفر بود . ربطی به کنسول -- شده نداره .کلا فیفا باگ کم نداره !
=========================
مهندسی که شما باشی ممکنه واسه دی وی دی باشه؟اگه برم یکی بخرم دوباره رفع میشه؟اگه یه بار بازی رو باک کنم و باز نصب کنم درست میشه؟لچیومنت هام نمیرن؟
کلا باگه فیفاست, فقط هم اگر اشتباه نکنم با reset squad درست میشه!
CRIS Joon CR7
12-06-2012, 15:38
کلا باگه فیفاست, فقط هم اگر اشتباه نکنم با reset squad درست میشه!
باگی که در ترکیب تیم ها هست به چند صورته :
یک مودل اینه که تیم حریف یار کم داره یعنی به جا 11 تا 7 تا یا بیشتر و کمتر داره. که من اینو تو مولتی پلیر رو PC دیدم.
یک مدل هم درست قرار نگرفتن بازیکنانا در پست خودشون.
من رئال مادرید رو برمیداشتم همش جای مارسلو(دفاع چپ) با دیماریا (بال راست) عوض میشد.
توی تیم منیجمنت درست بود ها ولی تو بازی مشکل داشت:41:
یه باگ دیگه هم بود . وقتی بارسلونا اول بازی توپ رو از وسط زمین شروع میخواست بکنه دنی آلوز همیشه گوشه کرنر سمت چپ والدز دقیقا کنار پرچم کرنرقرار داشت و وقتی شروع میشد میدویید میرفت سر جاش (دفاع راست) .
=========================
مهندسی که شما باشی ممکنه واسه دی وی دی باشه؟اگه برم یکی بخرم دوباره رفع میشه؟اگه یه بار بازی رو باک کنم و باز نصب کنم درست میشه؟لچیومنت هام نمیرن؟
نه استاد . وقتی واسه کنسول من هم همین باگ هست یعنی مشکل از سازندگان هست . اگه بازی رو پاک کنی آچیومنت هات پاک نمیشه . حالا مگه چقدر از فیفا امتیاز داری ؟
alone_boy
12-06-2012, 23:11
امروز میخواستم توی بازی دوستانه اوکراین رو بردارم در کمال تعجب دیدم اصلا وجود خارجی نداره!
امروز میخواستم توی بازی دوستانه اوکراین رو بردارم در کمال تعجب دیدم اصلا وجود خارجی نداره!
وجود خارجی داره . همین دیشب بازی داشت 2-1 برد !
arash-king
13-06-2012, 12:13
دوستان الان که یورو داره برگزار میشه منو جو گرفته میخوام برم یورو 2012 بخرم :31:....... می ارزه ؟؟؟؟
CRIS Joon CR7
13-06-2012, 12:21
دوستان الان که یورو داره برگزار میشه منو جو گرفته میخوام برم یورو 2012 بخرم :31:....... می ارزه ؟؟؟؟
آره باحاله
من قبل هر مسابقه اگه وقت باشه و امتحانا بزاره
با دوستم همون بازی رو بازی میکنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohamad skystar
13-06-2012, 14:10
سلام.
من میخوام تنظیمات کیبوردم برای بازی فیفا 12 دقیقا مثل فیفا 11 باشه.
راهنمایی کنید باید چیکار کنم چون من به اون شیوه عادت دارم و فقط با کیبورد بازی میکنم
arash-king
14-06-2012, 10:51
دوستان من یه مشکل دارم....وقتی میخوام کاشته بزنم و یار دوم را میارم تا پاس بندازه و بعد بشوتم اون بازیکنه توپ را نمیندازه واسه بازیکن پشت توپ بلکه تو عرض میندازه واسه کسی که پشت زننده توپ واستاده
یه مثال میزنم ..... وقتی زلاتان پشت کاشته واستاده و من آکوییلانی را میارم تا توپ را بکاره و بعدش با زلاتان بشوتم آکوییلانی توپ را نمیندازه واسه زلاتان بلکه تو عرض میندازه واسه کسی که 2-1متر اون طرف تر از زلاتان واستاده (( امیدوارم منظورمو رسونده باشم ))
کسی میدونه باید چیکار کرد ؟؟؟
Kaveh619
14-06-2012, 14:48
دوستان من یه مشکل دارم....وقتی میخوام کاشته بزنم و یار دوم را میارم تا پاس بندازه و بعد بشوتم اون بازیکنه توپ را نمیندازه واسه بازیکن پشت توپ بلکه تو عرض میندازه واسه کسی که پشت زننده توپ واستاده یه مثال میزنم ..... وقتی زلاتان پشت کاشته واستاده و من آکوییلانی را میارم تا توپ را بکاره و بعدش با زلاتان بشوتم آکوییلانی توپ را نمیندازه واسه زلاتان بلکه تو عرض میندازه واسه کسی که 2-1متر اون طرف تر از زلاتان واستاده (( امیدوارم منظورمو رسونده باشم ))کسی میدونه باید چیکار کرد ؟؟؟اگر فرض کنیم طبق تنظیمات کیبرد یا دسته ی شما دکمه ی LT عمل فراخوانی بازیکن دوم پشت توپ رو میده ، برای پاس دادن توسط همون بازیکن باید همون دکمه ی LT یا همون دکمه ای که خودتون برای اینکار تنظیم کردید بگیرید و سپس پاس رو بدید.......یعنی LT + Pass امیدوارم منظورم رسیده باشه.....موفق باشید..
Kaveh619
14-06-2012, 14:52
اوخ اوخ ببخشید یه بار دیگه پستتون خوندم فکر کنم اشتباه گرفتم منظورتون،مثلا ایبرا پشت توپه میخواید بازیکن دوم دوباره به خود ایبرا پاس بده برای شوت درسته؟؟؟!!توتیم شما معمولا بازیکنی که بیشتر pwr یا قدرت شوت زنی رو داره به عنوان بازیکن سوم و شوتزن موقع پاس توی کاشته انتخاب میشه،شما یه فرد دیگه به جز ایبرا رو انتخاب کن،بعد پاس بده،اگه ایبرا شوتزنیش بهترین باشه تو تیم اون برات میزنه،البته قبول دارم این محدودیت در انتخاب افراد رو،اصلا شاید یکی دلش بخواد یه بازیکن دیگه پاس بده که فرضا پاس گل حساب بشه برای طرف،نه بازیکنی که از سوی فیفا تعیین میشه،به هر حال این ضعف بازی هست و توی فیفا 13 رفع شده....
arash-king
14-06-2012, 15:28
اوخ اوخ ببخشید یه بار دیگه پستتون خوندم فکر کنم اشتباه گرفتم منظورتون،مثلا ایبرا پشت توپه میخواید بازیکن دوم دوباره به خود ایبرا پاس بده برای شوت درسته؟؟؟!!توتیم شما معمولا بازیکنی که بیشتر pwr یا قدرت شوت زنی رو داره به عنوان بازیکن سوم و شوتزن موقع پاس توی کاشته انتخاب میشه،شما یه فرد دیگه به جز ایبرا رو انتخاب کن،بعد پاس بده،اگه ایبرا شوتزنیش بهترین باشه تو تیم اون برات میزنه،البته قبول دارم این محدودیت در انتخاب افراد رو،اصلا شاید یکی دلش بخواد یه بازیکن دیگه پاس بده که فرضا پاس گل حساب بشه برای طرف،نه بازیکنی که از سوی فیفا تعیین میشه،به هر حال این ضعف بازی هست و توی فیفا 13 رفع شده....
درسته ...... یعنی بنا به گفته شما من بوآتنگ را بیارم پشت توپ و بازیکن دوم را هم بیارم ایبرا میشه بازیکن سوم و ایبرا شوت را میزنه ؟؟؟ :18:
اگه اینطوری باشه یه نقص خیلی بزرگ به حساب میاد :41:
Kaveh619
14-06-2012, 16:24
گفتم که این نقص تو سری بعدی حل شده...دوستان من یه منیجر مود رفتم حالا توی 18 آپریل 2023 مونده جلو هم نمیره.....چیکارش کنم؟؟؟
AlirezaLamLam
15-06-2012, 09:35
سلام دوستان
یه سوال دارم؟؟؟؟؟ من الان یه دروازه بان دارم که بعد از یه چندتا بازی توو اول فصل الان همش گیر می ده که می خوام از این تیم برم. منم نمی خوام اونو بفروشمو بازم توو ترکیب اصلی می زارمش . واسه همینم همیشه قبل از شروع بازی اول روی اون بازیکن زووم می کنه و حتی گزارش گرم میگه بازیکن می خواد از این باشگاه بره ولی بازم توو ترکیب می زاتش. حتی قرارد دادشم خیلی افزایش دادم ولی بازم نمی خواد بمونه. بچه ها چیکار کنم این دروازبانو نگه دارم تا رفتنش پشیمون شه؟
ostooreh
15-06-2012, 15:11
سلام دوستان
می خواستم بدونم واسه آپدیت ترکیب توی یورو 2012 فایلی چیزی وجود نداره؟؟ (بازیم کرک هستش:)))
سلام.
من میخوام تنظیمات کیبوردم برای بازی فیفا 12 دقیقا مثل فیفا 11 باشه.
راهنمایی کنید باید چیکار کنم چون من به اون شیوه عادت دارم و فقط با کیبورد بازی میکنم
اگه فیفا 11 روی سیستم شما نصب هست میتونین از طریق اون کلیدهای کیبورد رو تنظیم کنین یا این که فایل buttonDataSetup فیفا 11 رو در فولدر فیفا 12 کپی کنین.
یا این که بگین تا من روی فیفا 11 کلیدهای مورد نظر شما رو تنظیم کنم و فایل buttonDataSetup رو برای شما آپلود کنم
AlirezaLamLam
15-06-2012, 23:41
اقا یه سوال دیگه
توو Be a Pro بازیکن علاوه بر لیگ توو بازی های کشوری هم شرکت می کنه؟ چون توو 11 اگه خوب بازی می کردی می رفتی ترکیب اصلی تیم کشورت تا بازی های کشوری رو بازی کنی. توو اینم هست؟
CRIS Joon CR7
16-06-2012, 10:27
joke of year
کونامی: FIFA یک کپی از روی PES است:18:
Jon Murphy از کونامی در یک مصاحبه صریح و رک با Eurogamer از این که FIFA نقاط قوت خود را از روی PES کپی کرده مورد انتقاد قرار داد و همچنین ذکر نمود که شهرت باز رفته PES امسال بازخواهد گشت خوش نامی بیشتر FIFA نسبت به PES عادلانه نیست.
مورفی اعلام کرده است:
“آن ها کار هایی انجام داده اند تا مردم را متقاعد کنند که نشان دهند فاصله ی بین FIFA و PES بیشتر از چیزی است که واقعاً هست. البته من فکر می کنم که ما هنوز نتوانسته ایم شناخت کافی برای ایجاد یک نوآوری در این مدت به دست بیاوریم و تیم فیفا هنوز هم سعی می کند که کار هایی که ما انجام داده ایم را تکرار کند. :18:”
همچنین او در ادامه اعلام کرده است که FIFA واقعا یک محصول قوی است اما مردم نباید فراموش کنند که پشت همه این موفقیت ها PES بوده است. او اذعان کرده است:
“مردم نباید فراموش کنند که چگونه آن ها ( تیم فیفا)به چنین جایگاهی رسیدند. شما می توانید اعتبار و خوشنامی زیادی برای جایی که در حال حاضر به آن رسیده اند به آن ها بدهید و می بینید که محصولی کاملا با ارزش دارند که دارای ایده هایست که ما همه می توانیم از روی آن یاد بگیریم اما نباید فراموش کرد که PES قبلاً همه ی این چیزها را ابداع کرد و آن ها هم از رویش کپی کردند.”
DBAZI
aramesh_61
16-06-2012, 17:43
دوستان یه سوال احتمالاً تکراری دارم! ایکس باکس من lt3 هستش، آیا میتونم این بازیو آنلاین بازی کنم؟ یا باید واسه آنلاین بازی کردن اکانت فیفا بخرم؟ ممنون
AlirezaLamLam
16-06-2012, 20:34
اقا من یچی میخوام بگم که شاخ در بیارین از تعجب
همین الان فصل 2018-2019 واسم تموم شد. چلسی بازم , فکر کنم دیگه منو شناختین. اقا چشمت روزه بد نبینه لوکاکوم توو این فصل 69تا گل زد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 69تاااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!! خدا شاهده رو درجه ی اخر سختی یعنی لگندریه. تازشم این درحالیه که من بازیامو همشو رو 5 دقیقه ای بازی می کنم. اگه باور ندارید عکس زیرو ببینید. نه خدایی نه , می خوام بدونم کسی هست تا بحال انقد گل توو یه فصل زده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم بازی های 5 دقیقه ای با اخرین درجه ی سختی. پسر اگه شمام می خواین یه محاجم فوق العاده داشته باشین حتما برید این بازیکنو از چلسی بخرید الان توو این فصل تازه شده 25 ساله اورالشم واسم شده 88. شوت می زنه در حد لالیگا. یه گلایه تخیلی باش زدم که. فقط کافیه بهش می دون بدین اولاش تا ببینید مثه باد اورالش می ره بالا. هیچکس نمی تونه رکوردمو بشکونه داداش :31:
majid322
16-06-2012, 20:38
همین الان فصل 2018-2019 واسم تموم شد. چلسی بازم , فکر کنم دیگه منو شناختین. اقا چشمت روزه بد نبینه لوکاکوم توو این فصل 69تا گل زد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 69تاااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!! خدا شاهده رو درجه ی اخر سختی یعنی لگندریه. تازشم این درحالیه که من بازیامو همشو رو 5 دقیقه ای بازی می کنم. اگه باور ندارید عکس زیرو ببینید. نه خدایی نه , می خوام بدونم کسی هست تا بحال انقد گل توو یه فصل زده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم بازی های 5 دقیقه ای با اخرین درجه ی سختی. پسر اگه شمام می خواین یه محاجم فوق العاده داشته باشین حتما برید این بازیکنو از چلسی بخرید الان توو این فصل تازه شده 25 ساله اورالشم واسم شده 88. شوت می زنه در حد لالیگا. یه گلایه تخیلی باش زدم که. فقط کافیه بهش می دون بدین اولاش تا ببینید مثه باد اورالش می ره بالا. هیچکس نمی تونه رکوردمو بشکونه داداش :31:
اینایی که شما اینجوری بازی میکنید دقیقا جریانش چیه؟ انلاینه؟ میشه یکم توضیح بدی؟
CRIS Joon CR7
16-06-2012, 20:38
من نمیدونم تنظیمات اسلایدر هات چجوری اند؟
ولی من میتونم طوری تنظیم کنم که 69 تا سهله 100 تا بزنم با همین شرایط
از هرجای زمین هم بشوتم گل بشه
:27:
AlirezaLamLam
16-06-2012, 20:41
خدا خودش شاهده که همش همون تنظیمات دیفالته. به خدا قسم هیچ دست کاری نکردم. همشون رو 50جاست. قسم می خورم. برو بازیکنو بخر ببین چی هست.
AlirezaLamLam
16-06-2012, 20:43
یعنی بهت می گم مسی چیه , رونالدو چیه فقط لوکاکو. همشونو می خوره. خدایی توپو فقط بهش بده یه قدرت بدنی داره اصلا هیچ کس نمی تونه جلوش بمونه. هیچکس. سیوم 1 گیگه وگرنه سیومو واستون می زاشتم می رفتید باهاش بازی می کردین میدید چی هست. یعنی لذت دارها
AlirezaLamLam
16-06-2012, 20:48
چشم عزیز
نه انلاین نیست. کرییر موده. من از مدتها پیش با چلسی شروع کردم دارم فصل به فصل باهاش بازی می کنم. توو قسمت Game Mode و گزینه ی Create mode رو اگه انتخاب کنی می تونی با تیمی که انتخاب می کنی توو لیگ اون کشور بازی کنی هر فصل. اخر هر فصلم بهت اگه خوب نتایج بگیری تیم های بزرگ پیشنهاد می دن. من تابحال تیممو هیچوقت تا الان عوض نکردم. الان 5 فصل پشته سرهم قهرمان لیگ دارم می شمو تا دلت بخواد جام های مختلف با چلسیم گرفتم.
majid322
16-06-2012, 20:51
ممنون بابت توضیحات..:11:
AlirezaLamLam
16-06-2012, 20:53
ممنون بابت توضیحات..:11:
خواهش داداش
AlirezaLamLam
16-06-2012, 20:55
اقا هرکس که می دونه چجوری می تونم این سیوه فیفارو به صورت کم حجم تر آپلود کنم بم حتما بگه تا واستون بزارم خودتون برید بازی کنید ببینید دروغ گفتم یا نه. سیوم 1 گیگه.
AlirezaLamLam
16-06-2012, 21:01
الان سیومو واستون می زارم. یه چند لحظه صبر کنید ......
CRIS Joon CR7
16-06-2012, 21:02
بسه دیگه همه رو تو یه پست هم میتونی بگی:19:
AlirezaLamLam
16-06-2012, 21:04
اقا بیا. اونایی که باور ندارن اینم لینکه دانلود سیوم. برید خودتون ببینید لوکاکوم کیه. برید با چلسی افسانه ایم لذت فیفا12 رو بچشید. فقط فکر کنم الان توو این سیوم لوکاکوم خسته اس , البته نمی دونما. اگه خسته بود یه چندتا بازی بزاریدش بیرون تا جون بگیره بعد برید باهاش فقط با پایه چپ شوت بزنیدو از قدرت بدنیش استفاده کنید.
شرمنده انقد پست میدم. نظر یادتون نره
aramesh_61
16-06-2012, 21:33
دوستان یه سوال احتمالاً تکراری دارم! ایکس باکس من lt3 هستش، آیا میتونم این بازیو آنلاین بازی کنم؟ یا باید واسه آنلاین بازی کردن اکانت فیفا بخرم؟ ممنون
آقا یکی جواب سوال منو بده خواهشااااااااااااااااا
lovelyboy342000
16-06-2012, 22:01
دوستان ببخشید سوالم بی ربطه هر جا پرسیدم جوابی نگرفتم. گفتم اینجا بپرسم. من از سایت گی- آی آر پوینت خریدم. فیفا پوینت. 3750 پوینت. برای پچو اینچیزا. اما نمیدونم اون کد رو کجا باید وارد کنم.
soheilnouri
17-06-2012, 12:16
این فیفا منو کشته....خیلی جالبه...بازی رو هارد دارم...مثلا میخام با دوستم دوستانه برم...تو انتخاب تیم ها که میرسه یهو هنگ میکنه دستگاه...حتی بازی رو هم عوض کردم نشد...ممکنه با عوض کردن پروفایل کنسول درست بشه...اخه خیلی ستمه...تو کریر مود یهو تو جای حساس تیم حریف 7 نفره میشه و بعد از چند دقیقه دستگاه باز هنگ مینه...غیر قابل تحمله...
آقا یکی جواب سوال منو بده خواهشااااااااااااااااا
دوست عزیز FIFA 12 از بازی های XGD3 نیست و به راحتی میتونی بازی کنی ولی یادت باشه که دیسکت پچ شده باشه !
دوستان ببخشید سوالم بی ربطه هر جا پرسیدم جوابی نگرفتم. گفتم اینجا بپرسم. من از سایت گی- آی آر پوینت خریدم. فیفا پوینت. 3750 پوینت. برای پچو اینچیزا. اما نمیدونم اون کد رو کجا باید وارد کنم.پوینت مایکروسافت واسه Xbox هست ؟ اگه آره باید اول تو قسمت Redeem Code تو Xbox Home وارد کنی تا اکانتت شارژ بشه !
این فیفا منو کشته....خیلی جالبه...بازی رو هارد دارم...مثلا میخام با دوستم دوستانه برم...تو انتخاب تیم ها که میرسه یهو هنگ میکنه دستگاه...حتی بازی رو هم عوض کردم نشد...ممکنه با عوض کردن پروفایل کنسول درست بشه...اخه خیلی ستمه...تو کریر مود یهو تو جای حساس تیم حریف 7 نفره میشه و بعد از چند دقیقه دستگاه باز هنگ مینه...غیر قابل تحمله...
واسه دوستم همین جوری شده بود . به احتمال زیاد سیوت خراب شده . رفتم کلا سیو فیفا شو پاک کردم درست شد ! همون موقع بهت گفتم اصلا ربطی به دیسک نداره !
ستاره آسمان
17-06-2012, 13:10
دوست عزيز
اين مشكلي كه ميگي منم داشتم سيومو پاك كردم درست شد .
حتماً از سيوهات دو ، سه تا بكاپ بگير تا از اين مشكلا نداشته باشي.موفق باشي
soheilnouri
17-06-2012, 16:56
دوست عزيز
اين مشكلي كه ميگي منم داشتم سيومو پاك كردم درست شد .
حتماً از سيوهات دو ، سه تا بكاپ بگير تا از اين مشكلا نداشته باشي.موفق باشي
=======================
مگه میشه از سیو کنسول بک اب گرفت؟
soheilnouri
17-06-2012, 16:59
کدوم سیو ها....همه ی سیو های بازی ها رو((کریر و تورنمنت))رو باک کردم...سیو ((سیستم ها و کنترلر ها و ابشن ها رو))باک نکردم ولی....بازم اون مشکل هست..حتی بازی رو از سی دی میرم...
joke of year
کونامی: FIFA یک کپی از روی PES است:18:
Jon Murphy از کونامی در یک مصاحبه صریح و رک با Eurogamer از این که FIFA نقاط قوت خود را از روی PES کپی کرده مورد انتقاد قرار داد و همچنین ذکر نمود که شهرت باز رفته PES امسال بازخواهد گشت خوش نامی بیشتر FIFA نسبت به PES عادلانه نیست.
مورفی اعلام کرده است:
“آن ها کار هایی انجام داده اند تا مردم را متقاعد کنند که نشان دهند فاصله ی بین FIFA و PES بیشتر از چیزی است که واقعاً هست. البته من فکر می کنم که ما هنوز نتوانسته ایم شناخت کافی برای ایجاد یک نوآوری در این مدت به دست بیاوریم و تیم فیفا هنوز هم سعی می کند که کار هایی که ما انجام داده ایم را تکرار کند. :18:”
همچنین او در ادامه اعلام کرده است که FIFA واقعا یک محصول قوی است اما مردم نباید فراموش کنند که پشت همه این موفقیت ها PES بوده است. او اذعان کرده است:
“مردم نباید فراموش کنند که چگونه آن ها ( تیم فیفا)به چنین جایگاهی رسیدند. شما می توانید اعتبار و خوشنامی زیادی برای جایی که در حال حاضر به آن رسیده اند به آن ها بدهید و می بینید که محصولی کاملا با ارزش دارند که دارای ایده هایست که ما همه می توانیم از روی آن یاد بگیریم اما نباید فراموش کرد که PES قبلاً همه ی این چیزها را ابداع کرد و آن ها هم از رویش کپی کردند.”
DBAZI
خواب دیده خیر باشه . البته کونامی که شرکت معرکه ایه از همه لحاظ ولی این ادعاش راجع به PES کاملا پوچه .
lovelyboy342000
18-06-2012, 00:36
[QUOTE=A.N.A.P;7056702]دوست عزیز FIFA 12 از بازی های XGD3 نیست و به راحتی میتونی بازی کنی ولی یادت باشه که دیسکت پچ شده باشه !
پوینت مایکروسافت واسه Xbox هست ؟ اگه آره باید اول تو قسمت Redeem Code تو Xbox Home وارد کنی تا اکانتت شارژ بشه !
نخیر دوست عزیز برای pc. اگه کسی میدونه لطف کنه به ماهم توضیح بده. ممنون.
soheilnouri
19-06-2012, 13:00
اعصابم خورد شده...ديروز با كسي كه كري داشتم بازي كردم ٣٠ تا موقعيت گل داشتم اون ٢ تا اما باختم.تمام كنندگي چرا شانسيه؟
majid322
19-06-2012, 13:05
اعصابم خورد شده...ديروز با كسي كه كري داشتم بازي كردم ٣٠ تا موقعيت گل داشتم اون ٢ تا اما باختم.تمام كنندگي چرا شانسيه؟
شانسی نیست...باید از موقعیت ها خوب استفاده کنی پشت محوطه که رسیدی با پاس کاری زیاد بازیکنای دفاع گیج میشن و راحت میتونی گل بزنی...
اینم هست که تو فیفا هیچ وقت نباید بازی رو شل کنی یعنی اگه یه لحظه بخوای شل بگیری یا تکل الکی بری کارت ساختست...
شرایط شوت زدنم خیلی مهمه :
مثلا بازیکنی که چب پاست اگه توپ بیاد رو پای راستش اصلا خوب نمیتونه بزنه و بالعکس پس باید بازیکنی که باهاش شوت میزنی رو بدونی چپ پاست یا راست پا.
یا موقعی که شوت میزنی میتونی از شوت تکنیکی هم استفاده کنی r1 رو بگیری شوت کنی تکنیکی میزنه...
+
شرایطی که بازیکن توش قرار داره صد در صد تو زدن ضربش مهمه مثلا وقتی داری دریبل میزنی نباید فورا شوت کنی چون شوت ضعیف میشه..
خداییش اگه راهی پیدا کردی به ما هم بگو
این چیزایی که مجید322 هم گفت روی من یکی کارساز نیست . چون هیچ وقت ریسکی شوت نمیکنم . ولی معمولا یا دروازه بان توپ رو میگیره یا تیر میخوره یا با اختلاف کمی میره بیرون . در حدی که من حتی تک به تک رو هم اکثرا خراب میکنم .
خودم فکر میکنم جهت گیری شوتم اشتباهه . موندم این سیستم assisted به چه درد میخوره . خداییش اگه روی منوال باشه بهتر میزنم . لا اقل میزنم به تیر یا میره بیرون نه اینکه دروازه بان مشت کنه که ضد حمله بشه .
راستی دیروز که کاپ بود من چلسی بودم و حریف هم توی فینال یک تیم 4 ستاره از لیگ های نه چندان مطرح برداشته بود . نمیدونم چه سیستمی ریخته بود که تمام شوتهام هدر میرفت و دروازه بان حریف هم همه رو مشت میکرد و طرف سریع یه ضد حمله میزد . اخر نمیدونم بازی به وقت اضافه کشید و البته تونستم موقعیت 18 ام رو به گل تبدیل کنم و ببرم در حالی که طرف همش 2 موقعیت داشت .
دقت کردین این سیستم موقعیت ها خیلی درست کار نمیکنه ؟ مثلا طرف یک گل زده . با شوت هم زده . اما موقعیت هاش رو مثلا نوشته 0 .
majid322
19-06-2012, 17:01
این چیزایی که مجید322 هم گفت روی من یکی کارساز نیست . چون هیچ وقت ریسکی شوت نمیکنم . ولی معمولا یا دروازه بان توپ رو میگیره یا تیر میخوره یا با اختلاف کمی میره بیرون . در حدی که من حتی تک به تک رو هم اکثرا خراب میکنم .
خودم فکر میکنم جهت گیری شوتم اشتباهه . موندم این سیستم assisted به چه درد میخوره . خداییش اگه روی منوال باشه بهتر میزنم . لا اقل میزنم به تیر یا میره بیرون نه اینکه دروازه بان مشت کنه که ضد حمله بشه .
راستی دیروز که کاپ بود من چلسی بودم و حریف هم توی فینال یک تیم 4 ستاره از لیگ های نه چندان مطرح برداشته بود . نمیدونم چه سیستمی ریخته بود که تمام شوتهام هدر میرفت و دروازه بان حریف هم همه رو مشت میکرد و طرف سریع یه ضد حمله میزد . اخر نمیدونم بازی به وقت اضافه کشید و البته تونستم موقعیت 18 ام رو به گل تبدیل کنم و ببرم در حالی که طرف همش 2 موقعیت داشت .
دقت کردین این سیستم موقعیت ها خیلی درست کار نمیکنه ؟ مثلا طرف یک گل زده . با شوت هم زده . اما موقعیت هاش رو مثلا نوشته 0 .
این چیزی که در مورد تک به تک گفتی با یه کار خیلی راحت حل میشه ..قبل از اینکه شوت بزنی بازیکن رو به طرفی که میخوای بزنی منحرف کن و بلافاصله شوت کن اگه گل نشد ..
شما احتمالا تو تک به تک اصلا بازیکنت رو تغییر مسیر نمیدی ( منظورم قبل از شوت زدنه ) با اینکار دروازه بیشتر مواقع اگه زاویه رو خوب بسته باشه توپ رو میگیره ( که اینم به طرف مقابل بستگی داره ...ولی در اکثر موارد با یکم تغییر زاویه بازیکن راحت
توپ وارد گل میشه...
من واقعا مشکلی ندارم باهاش و بیشتر مواقع اگه شوت کنم گل میشه..:31:
یه بار یکی رو تو پنالتی 12-13 بردم نوشته بود 4-3 البته نه تو آمار کل . توی جایی که گل ها درج میشه بعد از هر گل !
واسه استفاده از موقعیت های حمله استفاده از Analog دسته و حالت شوت روی Semi خیلی کاربردی هست ! البته کار یکم سخت میشه که با تمرین حله
در مورد تک به تک خیلی موقع ها نیازی به شوت نیست در ترکیب چینی سعی کنید یار همراه داشته باشید که با یک پاس سریع و به موقع توپ رو به راحتی گل کنید. البته خوده تک به تک هم راه داره بستگی داره شما با چی داری بازی میکنی دسته یا کیبورد.
اگه gamepad باشه شما هم امکان دریبل راحت دربازه بان رو داری هم امکان تعیین هدف دقیق تر برای شوت . معمولا تو تک به تک از شوت های کاملا زمینی و بقل پا استفاده کنید خیلی بهتره .
من به شخصه 90-95 درصد تک به تک هام رو گل میکنم با این روش.
یه بار یکی رو تو پنالتی 12-13 بردم نوشته بود 4-3 البته نه تو آمار کل . توی جایی که گل ها درج میشه بعد از هر گل !
علی الان EA رو 13 خیلی بیشتر رو رفع نواقص کار کرد تا افزایش سطح گرافیکی و تکنیکی .
یه روش دیگه واسه تک به تک : اگه خیلی تک به تک هستین میتونین وقتی به دروازه بان نزدیک شدین با RS دروازه بان رو جا بذارید ! از این گلا من خیلی زدم !
واسه استفاده از موقعیت های حمله استفاده از Analog دسته و حالت شوت روی Semi خیلی کاربردی هست ! البته کار یکم سخت میشه که با تمرین حله
در مورد تک به تک خیلی موقع ها نیازی به شوت نیست در ترکیب چینی سعی کنید یار همراه داشته باشید که با یک پاس سریع و به موقع توپ رو به راحتی گل کنید. البته خوده تک به تک هم راه داره بستگی داره شما با چی داری بازی میکنی دسته یا کیبورد.
اگه gamepad باشه شما هم امکان دریبل راحت دربازه بان رو داری هم امکان تعیین هدف دقیق تر برای شوت . معمولا تو تک به تک از شوت های کاملا زمینی و بقل پا استفاده کنید خیلی بهتره .
من به شخصه 90-95 درصد تک به تک هام رو گل میکنم با این روش.
علی الان EA رو 13 خیلی بیشتر رو رفع نواقص کار کرد تا افزایش سطح گرافیکی و تکنیکی .
سعید این جمله آخرت رو باید به بعضیا بگی که حرف تو گوششون نمیره و بازی رو عوض میکنن تا شاید فیفا باگش درست شه .
یه روش دیگه واسه تک به تک : اگه خیلی تک به تک هستین میتونین وقتی به دروازه بان نزدیک شدین با RS دروازه بان رو جا بذارید ! از این گلا من خیلی زدم !
این همون روشیه که گفتم نیاز به دسته داره و خیلی کاربردیه واسه بازی کنان سرعتی
سعید این جمله آخرت رو باید به بعضیا بگی که حرف تو گوششون نمیره و بازی رو عوض میکنن تا شاید فیفا باگش درست شه .
آخه FIFA اومد از Base بازی رو متحول کرد و این هیچ وقت اجتناب ناپذیر نیست که مشکلی نباشه . الان فیزیک بازی بشدت مشکل داره با وجود تمام زیبایی هاش , Bug تو بخش Online بیداد میکنه ! اینا همه باید رفع بشه
بعضی ها فکر میکنن مربوطه به آپدیت ها و Crack میشه که بنده الان دارم Original بازی میکنم با آخرین آپدیت ها چون هر2 الی 4 هفته آپدیت 40MB ای میده EA تمام مشکلات سره جاش هست.
soheilnouri
20-06-2012, 00:12
این چیزایی که شما ها گفتین یه چیزای کلی هستش که همه میدونن...اینکه باید تو ب رو جایی زد که زاویه مخالف دروازبان باشه یا باید اروم و فنی زد و نباید خرکی شوتید و باید با انالوگ راست دریبل زد...اینا زو همه میدونن...من بحثم اینه که فک کنید شرطی زدین با دوستی که میخاین سر به تنش نباشه اما در بهترین شرایط و بدترین موقع گل نمیشه و اون با یک موقعیت گل می زنه.........
soheilnouri
20-06-2012, 11:54
من سوختم..اي سوختم طرف با يه سانترو يه هد گل زد و يه ضربه ازاد....همين دو گل زد و مني كه ٥٠ تا داشتم نه
من که بعد 6-7 ماهی که دارم بازی میکنم هنوز هوش مصنوعی CPU اذیتم میکنه هرچی تو تنظیماتش دستکاری می کنم یا سخت میشه یا آسون میشه یا بازی سریع میشه ان یه وضیه
کلا حالمون از هر چی فوتبالو بهم خورده با اینکه 5 ساله دارم فیفا میزنم نه به اون 5 سال پیش که رو لجندری 6 تا میزدی نه به الان ......!
کسی راه حلی داره برای این تنظیماته AI CPU ؟
milad_takjoo
20-06-2012, 13:14
بچه ها پچی یا آپدیتی هست که قیافه ها رو یکم بهتر کنه؟این کریستین رونالدو اصلا شبیه نیست و خیلی های دیگه...
این چیزایی که شما ها گفتین یه چیزای کلی هستش که همه میدونن...اینکه باید تو ب رو جایی زد که زاویه مخالف دروازبان باشه یا باید اروم و فنی زد و نباید خرکی شوتید و باید با انالوگ راست دریبل زد...اینا زو همه میدونن...من بحثم اینه که فک کنید شرطی زدین با دوستی که میخاین سر به تنش نباشه اما در بهترین شرایط و بدترین موقع گل نمیشه و اون با یک موقعیت گل می زنه.........
من سوختم..اي سوختم طرف با يه سانترو يه هد گل زد و يه ضربه ازاد....همين دو گل زد و مني كه ٥٠ تا داشتم نه
با آنالوگ راست خیلی سخت میشه دریبل زد دربازه بان رو ولی میتونید با زدن به ضربه به سمت جلو یا متمایل از بقلش رد بشید . در ضمن من گفتم شما تو ترکیب چینی یک یار همراه تو Forward بزار برای پاس گل .
من که بعد 6-7 ماهی که دارم بازی میکنم هنوز هوش مصنوعی CPU اذیتم میکنه هرچی تو تنظیماتش دستکاری می کنم یا سخت میشه یا آسون میشه یا بازی سریع میشه ان یه وضیه
کلا حالمون از هر چی فوتبالو بهم خورده با اینکه 5 ساله دارم فیفا میزنم نه به اون 5 سال پیش که رو لجندری 6 تا میزدی نه به الان ......!
کسی راه حلی داره برای این تنظیماته AI CPU ؟
تو حالت Legendry بازی کمی غیر عادی میشه , مخصوصا داوری . رو WorldClass بازی کنید بهتره.
بچه ها پچی یا آپدیتی هست که قیافه ها رو یکم بهتر کنه؟این کریستین رونالدو اصلا شبیه نیست و خیلی های دیگه...
پچ خیلی زیاده سرچ کنید پیدا میکنید .
soheilnouri
20-06-2012, 14:51
ورلد کلاس خیلی بهتره...رئال تره
با آنالوگ راست خیلی سخت میشه دریبل زد دربازه بان رو ولی میتونید با زدن به ضربه به سمت جلو یا متمایل از بقلش رد بشید . در ضمن من گفتم شما تو ترکیب چینی یک یار همراه تو Forward بزار برای پاس گل .
تو حالت Legendry بازی کمی غیر عادی میشه , مخصوصا داوری . رو WorldClass بازی کنید بهتره.
پچ خیلی زیاده سرچ کنید پیدا میکنید .
خداییش برای من یکی ثابت شده که حتی اگه خدای فیفا هم باشی یه سری چیزا واقعا به شانس مربوطه . خودم تا حالا شده با کسی بازی کردم که خیلی از من سرتره و شاید 20 تا موقعیت از من بیشتر داشته باشه ولی زدمش اون هم با اختلاف یک گل .
مثلا دروازه بانت که جایگیری و شیرجه و ... اش دست cpu هستش بعضی مواقع شانسی کار میکنه . مثلا تا هفته پیش که توی season بازی میکردم پیترچک شاید توی هر بازی 99 درصد شوت ها و موقعیت ها رو میگرفت حتی تک به تک ها . اما الان چند وقته یه گلهای مفتی میخوره که ادم داغ میکنه .
soheilnouri
20-06-2012, 19:45
خداییش برای من یکی ثابت شده که حتی اگه خدای فیفا هم باشی یه سری چیزا واقعا به شانس مربوطه . خودم تا حالا شده با کسی بازی کردم که خیلی از من سرتره و شاید 20 تا موقعیت از من بیشتر داشته باشه ولی زدمش اون هم با اختلاف یک گل .
مثلا دروازه بانت که جایگیری و شیرجه و ... اش دست cpu هستش بعضی مواقع شانسی کار میکنه . مثلا تا هفته پیش که توی season بازی میکردم پیترچک شاید توی هر بازی 99 درصد شوت ها و موقعیت ها رو میگرفت حتی تک به تک ها . اما الان چند وقته یه گلهای مفتی میخوره که ادم داغ میکنه .
گرگور عزيزم شما سيزن ميري؟يعني كرير نميري؟سيزن حال ميده ولي يه كم يكنواخت ميشه...
soheilnouri
20-06-2012, 19:46
يه چيز ديگه...سيزن درجه سختيش از كرير بالاتره....من امتحان كردم رو لجندري يا ورلد كلاس در شرايط مساوي سيزن سخت تره...
گرگور عزيزم شما سيزن ميري؟يعني كرير نميري؟سيزن حال ميده ولي يه كم يكنواخت ميشه...
توجه داری که سیزن انلاین رو میگم .
یکنواخت که نیست . ولی بدیش همینه که از این کارهای توی کریر نمیشه کرد . البته التیمیت تیم واسه این کار ساخته شده که یکم وقت گیره .
کریر رو من نمیزنم چون cpu دیگه حالم رو خداییش به هم میزنه . یعنی حیف کریر که باید با cpu بازی کرد . من جلوی cpu حتی توی ورلد کلاس هم کم میارم . البته لجندری رو هم بعضی وقتها تونستم بکوبونم . الان سه ماهی میشه که دیگه با cpu نمیزنم .
milad_takjoo
20-06-2012, 23:07
بچه ها یه سوال فک کنین دو نفر رفتن تو عمق در یک جهت....من میخوام پاس عمق بدم راهی هست که بشه انتخاب کرد به کی پاس بدم؟
چون بعضی وقتها اونی که میخوام نمیشه...
بچه ها یه سوال فک کنین دو نفر رفتن تو عمق در یک جهت....من میخوام پاس عمق بدم راهی هست که بشه انتخاب کرد به کی پاس بدم؟
چون بعضی وقتها اونی که میخوام نمیشه...
اگه اینو فرض بگیرم که دوتاشون تو یه خط و در عرض حرکت میکنن ولی یکیشون جلو تر باشه دکمه پاس رو بیشتر گرفته تا ضربه به توپ قوی تر شه خودش میپاسه به بازیکن جلوتر و برای عقب تر هم کافیه یه نیش پاس بگیری همینوطری عمل کن
داشتم با یه هموطنی بازی میکردم انلاین حدود 4 کاپ رو تاحالا ازش بردم ولی دیشب در حین بازی حدود 5 مین بازیم بود باهاش یهو حدود 10 تا تیرک دروازه زدم دوتا پنالتی از دست دادم
یعنی خدای بعضی مواقع هم شانس به یار انسان میاد
آره خداییش . منم یه بار تو FIFA 11 داشتم با نفر اول رنکینگ بازی میکردم . با دروازبانش سوتی داد منم گل زدم . بعد از اون هرچی موقعیت داشت گل نشد و آخرش Leave کرد !
soheilnouri
21-06-2012, 00:09
شما ها با کنسول لایو میزنین؟یا بی سی؟
نه اونو نمیگیم این تنظیماته شوت ارور و پاس ارور , ..... CPU رو میگم
میتونین راهنمایی کنین ؟
من قبلا با X360 میزدم خیلی لگ داشت مثلا 2 تا 3 ثانیه برای خارجیا ولی داخل ایرانی ها خیلی خوب بود بازی میکردم
این هفته ام گلد میخوام بخرم اگه کسی پایه هست بیاید بازی کنیم حال کنیم
Kamyar_AnathemA
21-06-2012, 02:03
خب گفتم اینو بزارم شما هم فیض ببرین :31:
تعداد 32 گل از منتخب گل های خودم که همش آنلاین بوده و همش هم در قسمت Hed To Head Season
تو اپلود باز هم گذاشتم راحت دانلود شه
دیدنش خالی از لطف نیست :12:
حجمش 34 مگا بایته
AmiRreZA_RAcEr
21-06-2012, 04:51
سلام دوستان دوتا سوال خواهشا هرکی میدونه جواب بده 800 بار پریسدم همه جا سرچ کردم بی نتیجه
اول اینکه چجوری باید دکمه آنالوگ سمت راست رو توی بازی فعال کنم ؟؟! اصلا فعال نیست توی تنظیماتشم تیره و ماته
دوم اینکه چجوری آنلاین بازی کنم ؟
من قبلا با X360 میزدم خیلی لگ داشت مثلا 2 تا 3 ثانیه برای خارجیا ولی داخل ایرانی ها خیلی خوب بود بازی میکردم
این هفته ام گلد میخوام بخرم اگه کسی پایه هست بیاید بازی کنیم حال کنیم
دقیقا یه هفته دیگه کنکورم تموم میشه .میخوام گلد بخرم .
راستی یادت باشه واسه فیفا باید 800 تا پوینت بدی .من همون اول دادم .
CRIS Joon CR7
21-06-2012, 08:29
سلام دوستان دوتا سوال خواهشا هرکی میدونه جواب بده 800 بار پریسدم همه جا سرچ کردم بی نتیجه
اول اینکه چجوری باید دکمه آنالوگ سمت راست رو توی بازی فعال کنم ؟؟! اصلا فعال نیست توی تنظیماتشم تیره و ماته
دوم اینکه چجوری آنلاین بازی کنم ؟
..................................
milad_takjoo
21-06-2012, 11:46
اگه اینو فرض بگیرم که دوتاشون تو یه خط و در عرض حرکت میکنن ولی یکیشون جلو تر باشه دکمه پاس رو بیشتر گرفته تا ضربه به توپ قوی تر شه خودش میپاسه به بازیکن جلوتر و برای عقب تر هم کافیه یه نیش پاس بگیری همینوطری عمل کن
درسته...ولی من میخوام به اونی که عقب تر هست پاس قویتر بدم ولی به جلویی میرسه...
EngineeR EhsaN
21-06-2012, 11:59
این مدل کنترلر که تو تنظیماتش هست چیه؟
EngineeR EhsaN
21-06-2012, 12:24
تعداد 32 گل از منتخب گل های خودم که همش آنلاین بوده و همش هم در قسمت Hed To Head Season
حجمش 34 مگا بایته
واقعا گلای زیبای بود :18:
majid322
21-06-2012, 13:43
حجمش 34 مگا بایته
حجمش رو کم کن منم دوست دارم ببینم ولی ترافیکم زیاد نمونده ... 5 مگش کن کاری نداره..
EngineeR EhsaN
21-06-2012, 13:56
حجمش 34 مگا بایته
راستی داداش ترکیبی که باهاش بازی میکنی چیه؟
Kamyar_AnathemA
21-06-2012, 17:45
این مدل کنترلر که تو تنظیماتش هست چیه؟
logitech rumblepad
Kamyar_AnathemA
21-06-2012, 17:47
حجمش رو کم کن منم دوست دارم ببینم ولی ترافیکم زیاد نمونده ... 5 مگش کن کاری نداره..
آخه همه گل هارو یکی یکی تو خود Replay Theatre خود فیفا پخش میکنم اونجا هم صفحه فول اسکرین نیست
اگه حجمشو کم کنم دیگه چیزی دیده نیمشه
تو ساعات رایگان دانلود کن :31:
Kamyar_AnathemA
21-06-2012, 17:48
راستی داداش ترکیبی که باهاش بازی میکنی چیه؟
4-2-3-1
4-1-2-1-2
3-5-2
5-2-2-1
alone_boy
21-06-2012, 18:12
حجمش 34 مگا بایته
گل 15،16،21،25 و 32ـت حرف نداشت
یه سوال در مورد گل ششمی که با نیمار زدی.بعد از زدن شوت دکمه خاصی هم گرفتی؟
Kamyar_AnathemA
21-06-2012, 18:48
گل 15،16،21،25 و 32ـت حرف نداشت
یه سوال در مورد گل ششمی که با نیمار زدی.بعد از زدن شوت دکمه خاصی هم گرفتی؟
گل ششم با رونالدینیو بود که شوت خالی بود
گل نیمار LT هم گرفتم
majid322
21-06-2012, 19:03
آخه همه گل هارو یکی یکی تو خود Replay Theatre خود فیفا پخش میکنم اونجا هم صفحه فول اسکرین نیست
اگه حجمشو کم کنم دیگه چیزی دیده نیمشه
تو ساعات رایگان دانلود کن :31:
اخه ساعات رایگان ندارم..یعین راهی نداره ما هم ببینیم... :31:
حجمش 34 مگا بایته
عزیز من چرا خودت رو زجر دادی موقع فیلم گرفتن ؟ تک تک گل ها تو آپلود میکردی تو EA بعدش هم میرفتی تو سایت EA و تو پروفایلت همه گل های آپلود شده هست . آپلودش هم زیاد طول نمیکشه .
راستی این نسخه PC بود ؟ چرا Button های X360 اون پایین بود ؟
شما ها با کنسول لایو میزنین؟یا بی سی؟
با کنسول لایو میرم
سلام
بچه ها اگه من کد انلاین پس FIFA 12 رو بخرم اونو میتونم برای FIFA STREET هم استفاده کنم یا باید برای اون جداگانه بخرم؟
با تشکر
سلام
بچه ها اگه من کد انلاین پس FIFA 12 رو بخرم اونو میتونم برای FIFA STREET هم استفاده کنم یا باید برای اون جداگانه بخرم؟
با تشکر
هر بازی جداگانه هست !
هر بازی جداگانه هست !
اخه بازی های یوبیسافت رو فقط یه بار باید برای UPLAY بگیری فکر کنم حل باشه برای تمام بازی های یوبیسافت....
شما پیشنهاد میکنید کد کدوم رو بگیرم؟کدوم بازی باحال تره؟
Kamyar_AnathemA
21-06-2012, 22:59
عزیز من چرا خودت رو زجر دادی موقع فیلم گرفتن ؟ تک تک گل ها تو آپلود میکردی تو EA بعدش هم میرفتی تو سایت EA و تو پروفایلت همه گل های آپلود شده هست . آپلودش هم زیاد طول نمیکشه .
راستی این نسخه PC بود ؟ چرا Button های X360 اون پایین بود ؟
آره میدونم اما اولا که کلا 5 تا فایل بیشتر اجازه نمیده آپلود کنی و هی باید روی اون 5 تا آپلود کنم
بعدشم گویا قاطی کرده
مثلا یک گل رو که آپلود میکنم گل بعدیو که آپلود میکنم بازم همون گل اول رو آپلود میکنه
هر کار کردم فقط یک دونه آپلود میکرد و نشد
اخه بازی های یوبیسافت رو فقط یه بار باید برای UPLAY بگیری فکر کنم حل باشه برای تمام بازی های یوبیسافت....
شما پیشنهاد میکنید کد کدوم رو بگیرم؟کدوم بازی باحال تره؟
FIFA 12رو حتما بگیر . Street چیه خیلی مسخرس !
میگم این فیفا 12 رو برای کامپیوتر گرفتم بعد دسته های بازی رو به pc وصل کردم حالا میخوام بازی کنم بازیکن هم با گردالی های دسته (2 گردالی جهت نما) حرکت می کنند ... چی کار کنم تا با 4 دکمه جهت نما حرکت کنند؟؟
تنظیماتش خیلی سخته
چی کار کنم؟؟؟؟؟/
Mohammad Yek110
23-06-2012, 10:25
وارد کاستومایز فیفا بشید و تنظیمات کنترلر رو پیدا کنید
با rt (یادم نیست درست شاید rb ) منو ها رو عوض کنید
اون پایین نوشته move player اونو با کلید های چهارجهته عوض کنید جاشو
mohammadi_4u
23-06-2012, 10:34
میگم این فیفا 12 رو برای کامپیوتر گرفتم بعد دسته های بازی رو به pc وصل کردم حالا میخوام بازی کنم بازیکن هم با گردالی های دسته (2 گردالی جهت نما) حرکت می کنند ... چی کار کنم تا با 4 دکمه جهت نما حرکت کنند؟؟
تنظیماتش خیلی سخته
چی کار کنم؟؟؟؟؟/
رو دسته بازی کلید وسطی که روش نوشته آنالوگ و معمولا چراغ داره رو بزن/
با زدنش جهت ها فعال میشه و برعکس
soheilnouri
23-06-2012, 12:03
اين مود virtua چيه
ستاره آسمان
23-06-2012, 12:25
=======================
مگه میشه از سیو کنسول بک اب گرفت؟
شرمنده من تو PC اين مشكل رو داشتم و ميتونم از سيوهام بكاپ بگيرم
arash-king
23-06-2012, 14:20
اين مود virtua چيه
مود virtual pro اینه که یه بازیکن میسازی بعد اون بازیکن میره توی تیمی که اول بازی انتخاب کردی مثلا من یه بازیکن ساختم رفت توی یووه ..... بعد با اون بازیکن میتونی توی هر پستی که خواستی بازی کنی و پیشرفت کنی......بعد یه چندتا کار بهت میگه اگه اونا را انجام بدی پیشرفت سریع تری میکنی...مثلا بهت دستور میده که اگه 5تا پنالتی گل کنی به قدرت Penaltie بازیکنت 2 قدرت اضافه میکنه..وقتی بازیکن ساختی سعی کن توی قسمت تمرین کارهایی که گفته را انجام بده....وقتی بازیکنت را ساختی یه گزینه میاد توی منوی اصلی به اسم Virtual Pro .... اگه میخوای ببینی که چه دستوراتی بهت میده برو به قسمت virtual pro و گزینه Accomplishment ( یه همچین چیزی ) را بزن دستورات را اونجا نوشته...موفق باشی :46:
soheilnouri
23-06-2012, 18:02
مود virtual pro اینه که یه بازیکن میسازی بعد اون بازیکن میره توی تیمی که اول بازی انتخاب کردی مثلا من یه بازیکن ساختم رفت توی یووه ..... بعد با اون بازیکن میتونی توی هر پستی که خواستی بازی کنی و پیشرفت کنی......بعد یه چندتا کار بهت میگه اگه اونا را انجام بدی پیشرفت سریع تری میکنی...مثلا بهت دستور میده که اگه 5تا پنالتی گل کنی به قدرت Penaltie بازیکنت 2 قدرت اضافه میکنه..وقتی بازیکن ساختی سعی کن توی قسمت تمرین کارهایی که گفته را انجام بده....وقتی بازیکنت را ساختی یه گزینه میاد توی منوی اصلی به اسم Virtual Pro .... اگه میخوای ببینی که چه دستوراتی بهت میده برو به قسمت virtual pro و گزینه Accomplishment ( یه همچین چیزی ) را بزن دستورات را اونجا نوشته...موفق باشی :46:
جذابه این مود یا نه.....من دارم کریر رو دوباره میرم با یووه...؟
جذابه این مود یا نه.....من دارم کریر رو دوباره میرم با یووه...؟
از یه طرف به خاطر اینکه یه بازیکن رو کنترل میکنی و تمام حرکاتش از جمله بازی بدون توپ و جایگیریش دست خودته جذابه
از طرفی هم به خاطر باگهای امتیاز دهی و همچنین هوش مصنوعی ضعیف تیم های خودی و حریف توی این مود که منجر به گردش کند توپ توی مناطق دیگه میشه حسابی خستت میکنه .
من بعد از یه مدت بازی با اینکه بازیم خوب بود و اقای گل و اقای پاس و ... بودم توی تیم نمره کمی داشتم و یه ماه هم که مصدوم شدم بعدش تیم منو انداخت بیرون و حالم از هوش مصنوعی بیشتر بهم خورد و ولش کردم .
soheilnouri
24-06-2012, 00:57
جطوری میشه که مثلا فیفا استریت میریم اون مارو شناسایی میکنه و ویرچوا ما رو تو فیفا 12 میشناسه...
راستی چطوری میشه بروفایل های دیگمونو رو کنسول باک کرد؟((ببخشید که یکم بی ربطه))
milad_takjoo
24-06-2012, 10:51
بچه ها یه سوال..فیفا حالتی نداره که بشه مثلا لیگ اسپانیا رو همین طوری بازی کرد و به لیگ قهرمانان سعود کرد؟
من تو حالت تورمنت یه دور لیگ اسپانیا رو تا آخر رفتم تموم شد ...حالتی نداره همین طوری ادامه دار باشه؟
Spaniuly
24-06-2012, 11:33
بچه ها یه سوال..فیفا حالتی نداره که بشه مثلا لیگ اسپانیا رو همین طوری بازی کرد و به لیگ قهرمانان سعود کرد؟
من تو حالت تورمنت یه دور لیگ اسپانیا رو تا آخر رفتم تموم شد ...حالتی نداره همین طوری ادامه دار باشه؟
باید توی کریر مود بازی کنی
جطوری میشه که مثلا فیفا استریت میریم اون مارو شناسایی میکنه و ویرچوا ما رو تو فیفا 12 میشناسه...
راستی چطوری میشه بروفایل های دیگمونو رو کنسول باک کرد؟((ببخشید که یکم بی ربطه))
جواب سوال اول وقتی سازنده هر دو یکی هست این کار ساده اس تازه جدید هم نیست وقتی سیو فیفا 12 نداشته باشید و واسه اولین بار فیفا 12 رو اجرا کنید اچیومنت های فیفا 11 رو سرچ و اسکن می کنه و با توجه به اچیومنتها می تونه تشخیص که در چه حدی هستید شما و براتون تیوتریال پیشنهاد می کنه
سوال دوم رو هم لطفاتوی تالار مربوط به ایکس باکس بپرسید ...
میگم بچه هایی که ارجینال پی سی دارن الان کسی هست توی این فروم هست که بتونه بازی کنه ؟ هیچ خبری نیست اینجا . توی فروم EA همه داد و قال راه انداختن که بازیمون اجرا نمیشه . چون از چند روز پیش مثل اینکه همه فیفاهاشون بالا نمیاد . راه حل هایی هم هست ولی خوب نیست .
میگم بچه هایی که ارجینال پی سی دارن الان کسی هست توی این فروم هست که بتونه بازی کنه ؟ هیچ خبری نیست اینجا . توی فروم EA همه داد و قال راه انداختن که بازیمون اجرا نمیشه . چون از چند روز پیش مثل اینکه همه فیفاهاشون بالا نمیاد . راه حل هایی هم هست ولی خوب نیست .
تو همین هفته نزدیکه به 15 دست هم آنلاین هم آفلاین زدم مشکل نداشته.
بازی کلا بالا نمیاد یا اینکه میپره بیرون ؟
تو همین هفته نزدیکه به 15 دست هم آنلاین هم آفلاین زدم مشکل نداشته.
بازی کلا بالا نمیاد یا اینکه میپره بیرون ؟
پی سی رو میگم ها . تا تاریخ بیست ژوئن خوب بود . صبحش اومدم بازی کنم دیدم هر چی میخواد فیفا رو لانچ کنه نمیشه . ولی توی تسک منیجر بود . یعنی بک گراند اجرا میشد . رفتم تو فروم EA دیدم خیلی مثل من همون روز همین مشکل رو پیدا کردن . خداییش اصلا رسیدگی نمیکنن شرکت به این بزرگی .
نمونه اش همون ارور sync که هنوز هم وجود داره . کلا اریجین از همون اول این همه مشکل داشت بد تر هم شده . بالاخره خدا خیر یه بابایی رو بده که اومد گفت برین تو پوشه اریجین و فایل IGO32.dll رو به IGO3211.dll تغییر نام بدین . این روش کار کرد ولی دیگه نه میشه توی بازی چت کرد و نه invite و join کرد . یعنی اریجین دیگه توی بازی نیست .
پی سی رو میگم ها . تا تاریخ بیست ژوئن خوب بود . صبحش اومدم بازی کنم دیدم هر چی میخواد فیفا رو لانچ کنه نمیشه . ولی توی تسک منیجر بود . یعنی بک گراند اجرا میشد . رفتم تو فروم EA دیدم خیلی مثل من همون روز همین مشکل رو پیدا کردن . خداییش اصلا رسیدگی نمیکنن شرکت به این بزرگی .
نمونه اش همون ارور sync که هنوز هم وجود داره . کلا اریجین از همون اول این همه مشکل داشت بد تر هم شده . بالاخره خدا خیر یه بابایی رو بده که اومد گفت برین تو پوشه اریجین و فایل IGO32.dll رو به IGO3211.dll تغییر نام بدین . این روش کار کرد ولی دیگه نه میشه توی بازی چت کرد و نه invite و join کرد . یعنی اریجین دیگه توی بازی نیست .
بله میدونم منم PC رو میگم. فکر کنم شما هم تو Friend های من باشین
خب اگه این موضوع بعد از Update باشه پس الان باید حدودا 15 الی 20 روزی باشه که مشکل داشته باشن همه اگه هم مربوط به Connect شدن شبکه در زمان Run کردن Origin باشه که خب شما وقتی اون فایل رو Rename کنی در واقع ارتباط قطع میشه آفلاین حساب میشه کلا.
majid322
24-06-2012, 17:43
دوستان سریال ارجینال فیفا 12 قیمتش چنده الان؟
دوستان سریال ارجینال فیفا 12 قیمتش چنده الان؟
38 تومن واسه PC هست
majid322
24-06-2012, 19:29
38 تومن واسه PC هست
ارزونترش گیر نمیاد؟ مثلا استفاده شده؟
Soroush-S
24-06-2012, 20:41
دوستان من هنوز متوجه نشدم که چطور میشه پنالتی گرفت؟ لطفا دکمه هاشو رو دسته نمایش بدید. ضمنا چطوری تنظیم کنم که custom tactics فعال بشه . چون هر بار بازی میکنم دفاع بسیار ضعیفه .
majid322
24-06-2012, 20:42
دوستان من هنوز متوجه نشدم که چطور میشه پنالتی گرفت؟ لطفا دکمه هاشو رو دسته نمایش بدید. ضمنا چطوری تنظیم کنم که custom tactics فعال بشه . چون هر بار بازی میکنم دفاع بسیار ضعیفه .
پنالتی با شوک سمت راست میگیره...در مورد دفاع هم از منوی قبل بازی قابل تغییره فکر میکنم..
پنالتی با شوک سمت راست میگیره...در مورد دفاع هم از منوی قبل بازی قابل تغییره فکر میکنم..
مگه پنالتی هم میگیره ؟
میشه قشنگ توضیح بدی ؟ قبلا تو PES میشد ولی داور سریع کارت میداد الان رو نمیدونم !
CRIS Joon CR7
24-06-2012, 21:46
مگه پنالتی هم میگیره ؟
میشه قشنگ توضیح بدی ؟ قبلا تو PES میشد ولی داور سریع کارت میداد الان رو نمیدونم !
چیرو داور کارت میداد؟
بله میدونم منم PC رو میگم. فکر کنم شما هم تو Friend های من باشین
خب اگه این موضوع بعد از Update باشه پس الان باید حدودا 15 الی 20 روزی باشه که مشکل داشته باشن همه اگه هم مربوط به Connect شدن شبکه در زمان Run کردن Origin باشه که خب شما وقتی اون فایل رو Rename کنی در واقع ارتباط قطع میشه آفلاین حساب میشه کلا.
اره راست میگی با هم بازی هم کردیم یکی دو بار . عجیب بودن این قضیه به خاطر همینه که هیچ ربطی به اپدیت نداره . چون اون روز که اصلا اپدیت نیومد . شبهای پیشش هم که من بازی میکردم . 100 درصد یه چیزی هست مربوط به سرور چت اریجین .
با این تغییری که توی اون فایل دادم به راحتی وارد بازی میشه و میشه انلاین سیزن و التیمیت و ... زد . فقط اریجین توی فیفا غیر فعاله که نمیشه friendly زد یا چت کرد .
البته الان توی فرومش فهمیدم که مشکلش با دانلود اخرین نسخه اریجین (البته نسخه بتاش) حل میشه .
majid322
24-06-2012, 22:45
مگه پنالتی هم میگیره ؟
نه اشتباه متوجه شدی...منظورش این بود که چه جوری پنالتی رو دروازه بان میگیره.. :31:
AlirezaLamLam
25-06-2012, 01:18
اقا این یورو چقد خوب شده هم از نظر داوری که خیلی خیلی بهتر شده هم از جهت رفع باگ های بازی خیلی بهتر شده. تازه هوش مصنوعی کامپیوترم بنظرم خیلی بهتر درست شده. اگه دقت کرده باشید توو 12 وقتی دروازبانو میاوردین جلو کامپیوتر هول می کرد. بازیکن یا توپو نمی زد یا چیپ می زد که اونم دروازبان می گرفت اما توو یورو خیلی زرنگ شدن اولا که پشت 18 شوت می زنن بعدشم که اگه دروازبانو بیاری جلو توو اکثر مواقع دروازبانتو دیریپل می زنه بعد تووپو توو دروازه می زنه. در کل رو شوتای پشته 18 خیلی کار شده. چون توو 12 زیاد خوب نمی شد دقیق شوت پشت 18 زد اما توو یورو بازیکنا خوب می زنن. ولی از جهت نمای بازی من زیاد خوشم نیومد. بعد یه بحث دیگه اینکه اورالا چرا اینجوری شده. خوبه که قدرتای بازیکنارو توو یورو مثه زمان حال درست کردن چون من فکر می کردم قدرتای بازیکنا همون مثه 12 هست. شما به اینیستا یه دقت بفرمایید. ببینید اورالش چنده؟ نه وجدانن اوراله 92 برای اینیستا یکم زیاد نیست؟ یعنی در سر حد رونالدو و مسیه؟ بعد عشقه من ماتارو رفتن اورالشو کردن 83. خدایی یکم ظلمه. اما در کل یورو واسه همینجوری بازی کردنو جام گرفتن زیاد حال نمی ده اما واسه کل کل با رفیقت فوق العادس.
اقا این یورو چقد خوب شده هم از نظر داوری که خیلی خیلی بهتر شده هم از جهت رفع باگ های بازی خیلی بهتر شده. تازه هوش مصنوعی کامپیوترم بنظرم خیلی بهتر درست شده. اگه دقت کرده باشید توو 12 وقتی دروازبانو میاوردین جلو کامپیوتر هول می کرد. بازیکن یا توپو نمی زد یا چیپ می زد که اونم دروازبان می گرفت اما توو یورو خیلی زرنگ شدن اولا که پشت 18 شوت می زنن بعدشم که اگه دروازبانو بیاری جلو توو اکثر مواقع دروازبانتو دیریپل می زنه بعد تووپو توو دروازه می زنه. در کل رو شوتای پشته 18 خیلی کار شده. چون توو 12 زیاد خوب نمی شد دقیق شوت پشت 18 زد اما توو یورو بازیکنا خوب می زنن. ولی از جهت نمای بازی من زیاد خوشم نیومد. بعد یه بحث دیگه اینکه اورالا چرا اینجوری شده. خوبه که قدرتای بازیکنارو توو یورو مثه زمان حال درست کردن چون من فکر می کردم قدرتای بازیکنا همون مثه 12 هست. شما به اینیستا یه دقت بفرمایید. ببینید اورالش چنده؟ نه وجدانن اوراله 92 برای اینیستا یکم زیاد نیست؟ یعنی در سر حد رونالدو و مسیه؟ بعد عشقه من ماتارو رفتن اورالشو کردن 83. خدایی یکم ظلمه. اما در کل یورو واسه همینجوری بازی کردنو جام گرفتن زیاد حال نمی ده اما واسه کل کل با رفیقت فوق العادس.
عجیبه پس چرا توی خود فیفا اورال هاشون اپدیت نمیشه یا هوش مصنوعی .
+
وای یعنی ماتا رو کردن 83 . خداییش من انتظار داشتم بره بالاتر .
ماتا از خیلی جهتها حتی از تورس و دروگبا هم سرتره . هر چی باشه تنها دریبلر توی چلسیه . یعنی من هیچ وقت اونو تعویض نمیکنم . وجودش حیاتیه توی تیم . توی ترکیب اولیه چلسی اگه فقط استوریج که توی RW هست به جاش یه بازیکن مثل ماتا باشه دیگه حرف نداره .
دروگبا هم که دیگه معلومه . نباشه تیم عمرا بتونه گل بزنه (البته اغراق بود)
میرلش و رامیرس هم که قلب هافبک هستن . یعنی اگه اونا نباشن حتی دفاع هم با مشکل رو به رو میشه . چون لمپارد و تری کمی کند هستن این دوتا توی حرکات سرعتی مثل ضد حمله های که به دروازه میشه جای اینا رو میگیرن .
داوید لوییز رو که دیگه نگو . من حاضرم تری رو بدم به جاش یه داوید لوییز دیگه بگیرم بزارم تو دفاع . واقعا یه دفاع ایده اله (البته واسه پیشرفتش و ... نمیگم) . سر زنیش که معرکه است . سرعت هم هیچ وقت کم نمیاره . تکلها و بلاک هاش هم خوبه . با اینکه تری دفاعم رو میچرخونه اما همیشه روی داوید لوییز حساب میکنم .
چک هم بد سوتی هایی میده ولی 90 درصد مواقع چنان توپ هایی رو میگره که کاسیاس و نوئر و ... نمیتونن بگیرن .
کلا قلب تیم من اینان .
ماتا - لمپارد - میرلش - داویدلوییز - چک
AlirezaLamLam
25-06-2012, 09:43
+
وای یعنی ماتا رو کردن 83 . خداییش من انتظار داشتم بره بالاتر .
ماتا از خیلی جهتها حتی از تورس و دروگبا هم سرتره . هر چی باشه تنها دریبلر توی چلسیه . یعنی من هیچ وقت اونو تعویض نمیکنم . وجودش حیاتیه توی تیم . توی ترکیب اولیه چلسی اگه فقط استوریج که توی RW هست به جاش یه بازیکن مثل ماتا باشه دیگه حرف نداره .
دروگبا هم که دیگه معلومه . نباشه تیم عمرا بتونه گل بزنه (البته اغراق بود)
میرلش و رامیرس هم که قلب هافبک هستن . یعنی اگه اونا نباشن حتی دفاع هم با مشکل رو به رو میشه . چون لمپارد و تری کمی کند هستن این دوتا توی حرکات سرعتی مثل ضد حمله های که به دروازه میشه جای اینا رو میگیرن .
داوید لوییز رو که دیگه نگو . من حاضرم تری رو بدم به جاش یه داوید لوییز دیگه بگیرم بزارم تو دفاع . واقعا یه دفاع ایده اله (البته واسه پیشرفتش و ... نمیگم) . سر زنیش که معرکه است . سرعت هم هیچ وقت کم نمیاره . تکلها و بلاک هاش هم خوبه . با اینکه تری دفاعم رو میچرخونه اما همیشه روی داوید لوییز حساب میکنم .
چک هم بد سوتی هایی میده ولی 90 درصد مواقع چنان توپ هایی رو میگره که کاسیاس و نوئر و ... نمیتونن بگیرن .
کلا قلب تیم من اینان .
ماتا - لمپارد - میرلش - داویدلوییز - چک
نشون می ده چلسی بازیا. ای ول خوشم اومد. :31: اما من بر عکس تو به داوید لوییز اعتقادی ندارم. نمی دونم چرا ولی توو کتم نمی ره. من رفتم دستی آپدیت کردم کیهیلو از بولتون اوردم. ادین هازارم از لیل و مارکو مارینم اوردم تیم شده غول. توو دفاع تو فقط کیهیلو تریو کنار هم بزار ببین کی می خواد ازت رد شه. سانترا هم کامپیوتر باس بی خیال شه تا وقتی این دو کناره همن. لامسب انگار واسه هم ساخته شدن. میکلم بزار هافبک دفاعی , سمت چپشم مارکو مارین سمت راستشم رامیرز. لمپاردم نباس هافبک دفاعی بزاری باس هافبک هجومی بزاری. توو حملم ماتا چپ تورسم راست. من توو شهرم (انزلی) حرف اولو توو فیفا12 می زنم حتی توو مسابقات فیفا هم توو تهران شرکت کرده بودم که جزو 16 تای کشور شدم. ترکیبمم از اول همین بود برو حالا با این ترکیبی که من گفتم بازی کن ببین چی میشه . دقیقه 70 هم ادن هازاردو بجای تورس و استوریچ رو بجای ماتا و مارکو مارینو بجای میرلش بزار توو زمین. سیستمتم بزار رو کانتر اتک (Counter Attack) فقط دیفنسشو رو کاور بزار. همین.
Soroush-S
25-06-2012, 11:29
اقا با شوک سمت راست اصلا دروازه بان حرکت نمیکنه - با شوک چپ دروازه بان چپ و راست میره ولی عکس العمل نشون نمیده -
اقا با شوک سمت راست اصلا دروازه بان حرکت نمیکنه - با شوک چپ دروازه بان چپ و راست میره ولی عکس العمل نشون نمیده -
شوک نه , اسمش Analog ( آنالوگ ) هست.
وقتی توپ شوت بشه هر جهتی که حرکت بدید آنالوگ راست رو دروازه بان میپره. اگه امکان دریبل روی آنالوگ راست محیا باشه این امکان هم وجود داره اما اگه نمیتونید دریبل بزنید باید تنظیمات دسته رو یه بررسی کنید
your_star
25-06-2012, 20:01
سلام
برای فیفا 12 آپدیتی هم وجود داره همراه با کرکش؟(برای رفع باگها،آپدیت نقل و انتقالات و اینها مثل فیفا منیجر که تا حالا حدود 400 مگ در 3 تا پچ واسش اومده)
دوستان میشه لینکش (تورنت یا هرچی) رو لطف کنند.
ممنون
EngineeR EhsaN
25-06-2012, 21:07
بچه ها میشه دو تا کنترلر مناسب و کاملا استاندارد بازی رو معرفی کنید ، امروز دسته پی اس 3 و یدونه هم طرح 360 وصل کردیم هیچکدوم آنالوگ راستشون کار نمیکرد!
Marshall_
25-06-2012, 23:30
بچه ها میشه دو تا کنترلر مناسب و کاملا استاندارد بازی رو معرفی کنید ، امروز دسته پی اس 3 و یدونه هم طرح 360 وصل کردیم هیچکدوم آنالوگ راستشون کار نمیکرد!
طرح 360 رو ول کن! دسته ی درست و حسابی xbox بخر ، بدون هیچ مشکی وصلش کن و بازی کن. دسته ps3 رو نمیشناسه.... باید برای درست کردنش دستکاری کنی. ولی دسته xbox اگر داشته باشی ، بدون هیچ دستکاری میشه بازی کرد.
Marshall_
25-06-2012, 23:36
+
squad رو آپدیت کن ، قدرت بازیکنا هم آپدیت میشه.
نشون می ده چلسی بازیا. ای ول خوشم اومد. :31: اما من بر عکس تو به داوید لوییز اعتقادی ندارم. نمی دونم چرا ولی توو کتم نمی ره. من رفتم دستی آپدیت کردم کیهیلو از بولتون اوردم. ادین هازارم از لیل و مارکو مارینم اوردم تیم شده غول. توو دفاع تو فقط کیهیلو تریو کنار هم بزار ببین کی می خواد ازت رد شه. سانترا هم کامپیوتر باس بی خیال شه تا وقتی این دو کناره همن. لامسب انگار واسه هم ساخته شدن. میکلم بزار هافبک دفاعی , سمت چپشم مارکو مارین سمت راستشم رامیرز. لمپاردم نباس هافبک دفاعی بزاری باس هافبک هجومی بزاری. توو حملم ماتا چپ تورسم راست. من توو شهرم (انزلی) حرف اولو توو فیفا12 می زنم حتی توو مسابقات فیفا هم توو تهران شرکت کرده بودم که جزو 16 تای کشور شدم. ترکیبمم از اول همین بود برو حالا با این ترکیبی که من گفتم بازی کن ببین چی میشه . دقیقه 70 هم ادن هازاردو بجای تورس و استوریچ رو بجای ماتا و مارکو مارینو بجای میرلش بزار توو زمین. سیستمتم بزار رو کانتر اتک (Counter Attack) فقط دیفنسشو رو کاور بزار. همین.
تو اپدیت جدید مارکو مارینو و ادن هازارد نیستن تو چلسی (البته فکر کنم)
ولی با کاهیل موافق نیستم . کاهیل اصلا رو بازی من نمیسازه . یعنی نه بده نه خوب ولی داوید لوییز خیلی واسم بهتره . کاهیل تعویضیه تری یا داوید لوییزه . در کل ترکیب پیش فرض چلسی رو خیلی دوست دارم . فقط به خاطر بازیکنهاش که خوشم میاد ازشون . مخصوصا زوج رامیرس و میرلش .
راستی تو بازیت ارجینال نیست ؟ یعنی اورال ها همون پیش فرض ها هستن ؟
چون چند روز پیش رفتم خونه دوستم فیفا بزنیم بازیش اپدیت نبود یه ضد حالی بود . چلسی خیلی ضعیف بود . اصلا نمیشد بازی کرد . بازی چلسی خیلی فرق میکرد . تورس خیلی سر بود . اما الان تو اپدیت جدید اصلا به درد نمیخوره . یعنی دروگبا نفسش هم تموم بشه بازم از تورس بهتر بازی میکنه .
تو فکرم به جای استوریج تورس رو بزارم سمت راست . یعنی واقعا یکی میخوام کنترل توپش واسه کمترین حرکت مثل تو سر توپ (که کلا بیشترین تکنیک منه) خوب باشه . کالو خوبه ولی قدرت بدنیش خیلی کمه .
لمپارد رو هم که 100 درصد تهاجمیه . اصلا دفاعش خوب نیست . برای چی بخوام بزارمش دفاعی .
راستی یک سوال همیشه منو موقع ضربه ازاد درگیر میکنه . واسه ضربه ازاد لمپارد بهتره یا دروگبا ؟ من همیشه با لمپارد میزنم اما نمیدونم دروگبا چطوره . چون اون هم ضربه ازادش بالاست ولی خیلی باهاش ضربه نزدم .
soheilnouri
26-06-2012, 08:39
دروگبا قدرت شوتش زیاده...واسه ی راه های دور و 35 متری ایده اله...البته لمبارد هم تقریبا قدرتی میزنه و این دو تا بگی نگی به موازات هم کار می کنن...اما دلم واسه اسین میسوزه...تا دو سال قبل ادم غورت میداد...اما الان بعد از مصدومیت دیگه تبدیل به بازیکن معمولی شده...
دروگبا قدرت شوتش زیاده...واسه ی راه های دور و 35 متری ایده اله...البته لمبارد هم تقریبا قدرتی میزنه و این دو تا بگی نگی به موازات هم کار می کنن...اما دلم واسه اسین میسوزه...تا دو سال قبل ادم غورت میداد...اما الان بعد از مصدومیت دیگه تبدیل به بازیکن معمولی شده...
توی تیم من اسین جانشین میرلش یا رامیرسه . معمولا رامیرس
AlirezaLamLam
26-06-2012, 13:18
اسین رو بی خیال. میکلو بزار ببین کی میخواد رد شه ازت. نه من بازیم اروجینال نیست. توو ضربه ازادا من در هرجایه زمین که باشه با لمپارد می زنم چون اولا عشقمه و دوم اینکه خیلی بهتر از دروگ می زنه.
Kamyar_AnathemA
26-06-2012, 15:42
دروگیا ضربه آزاداش خوبه اما چون کات توپش کمه بدرد ضربه آزاد از فاصله نزدیک میخوره
لمپارد هم از فاصله 25 متر به بالا خوبه
اصالا هم از چلسی خوشم نماد :31:
طرح 360 رو ول کن! دسته ی درست و حسابی xbox بخر ، بدون هیچ مشکی وصلش کن و بازی کن. دسته ps3 رو نمیشناسه.... باید برای درست کردنش دستکاری کنی. ولی دسته xbox اگر داشته باشی ، بدون هیچ دستکاری میشه بازی کرد.
[ آموزش ] استفاده از کنترل Play Station 3 بر روی PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسین رو بی خیال. میکلو بزار ببین کی میخواد رد شه ازت. نه من بازیم اروجینال نیست. توو ضربه ازادا من در هرجایه زمین که باشه با لمپارد می زنم چون اولا عشقمه و دوم اینکه خیلی بهتر از دروگ می زنه.
اره دیروز که چندتا اومدم با دروگبا زدم دیدم خداییش لمپارد بهتر میزنه . یعنی وقتی با لمپارد میزنم 80 درصد گله .
اسین رو هم که گفتم تعویضیه . ولی واسه CDM اگه بخوام عوض کنم معمولا مایکل رو میارم . هر چند به خوبی میرلش نیست . اخه میرلش کمی هم موقع حمله توی حمله شرکت میکنه و خیلی هم تاثیرگذاره و بعدش سریع میتونه برگرده ولی مایکل فقط دفاعیه . موقعی که بخوام بدجور دفاع کنم به جای میرلش میارمش .
دروگیا ضربه آزاداش خوبه اما چون کات توپش کمه بدرد ضربه آزاد از فاصله نزدیک میخوره
لمپارد هم از فاصله 25 متر به بالا خوبه
اصالا هم از چلسی خوشم نماد :31:
چلسی زندگی فیفایی منو عوض کرد . تا وقتی بارسا برمیداشتم هیچ پیشرفتی نمیکردم اما چلسی خیلی بازیم رو عوض کرد .
بزار توی جام دیجیتال اگه به هم خوردیم میگم چلسی یعنی چی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره دیروز که چندتا اومدم با دروگبا زدم دیدم خداییش لمپارد بهتر میزنه . یعنی وقتی با لمپارد میزنم 80 درصد گله .
اسین رو هم که گفتم تعویضیه . ولی واسه CDM اگه بخوام عوض کنم معمولا مایکل رو میارم . هر چند به خوبی میرلش نیست . اخه میرلش کمی هم موقع حمله توی حمله شرکت میکنه و خیلی هم تاثیرگذاره و بعدش سریع میتونه برگرده ولی مایکل فقط دفاعیه . موقعی که بخوام بدجور دفاع کنم به جای میرلش میارمش .
چلسی زندگی فیفایی منو عوض کرد . تا وقتی بارسا برمیداشتم هیچ پیشرفتی نمیکردم اما چلسی خیلی بازیم رو عوض کرد .
بزار توی جام دیجیتال اگه به هم خوردیم میگم چلسی یعنی چی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا میلان رو میگرفتم ولی تا چند وقت پیش یعنی موقع هایی که لایو میزدم رو آوردم به چلسی و همه رو لوله میکردم ولی باز یه موقع هایی میدیدم نسبت به Real یا بارسا ضعف هایی داره از جمله پتر چک . واسه همین قراره منتخب Real و بارسا رو بگیرم یعنی اسپانیا تو جام دیجیتال !
راستی دوستان این EA مثلا اومده تو 12 واقعیت سازی بیشتری کنه ولی بدتر زده ر...ه به واقعیت . این CPU که تو کل بازی 1 دونه خطا تو زمین خودم نمیکنه چه برسه پشت محوطه جریمش .پاسکاری هایی که واقعا حوصله آدم رو سر میبره .مسی میاد بالا سر پیکه راحت هد میزنه . همه بازیکنا مسی هستن ولی مسی خودش نیست ! با یه بازیکنی که پا به توپش خوبه مثلا رونالدو با سرعت کم میخوای مانور بدی رو سر توپ بزنی ، اینگار میخوای فیل رو جابجا کنی ! داوری واقعا مسخره شده .تو محوطه جریمه من یارو میخوره به پام چون این سیستم جدیده چیه (Impact Engine ؟) اومده، باید بیوفته و داور خیلی راحت پنالتی میگیره ! واقعا فیفا 11 خدا بود ! همون اول که 12 اومد به دوستام میگفتم این فیفا 12 مثل 11 حال نمیده !
من قبلا میلان رو میگرفتم ولی تا چند وقت پیش یعنی موقع هایی که لایو میزدم رو آوردم به چلسی و همه رو لوله میکردم ولی باز یه موقع هایی میدیدم نسبت به Real یا بارسا ضعف هایی داره از جمله پتر چک . واسه همین قراره منتخب Real و بارسا رو بگیرم یعنی اسپانیا تو جام دیجیتال !
البته اسپانیا که تیم خوبیه 100% . ولی دلیل نمیشه که مخلوط رئال و بارسا باشه . بارسا و رئال تقریبا 25 درصد بازیشون روی مسی و کریس رونالدو و بنزما میچرخه که توی اسپانیا نیستن و چنین بازیکنهایی به هیچ وجه توی فیفا مثالی ندارن .
البته اسپانیا که تیم خوبیه 100% . ولی دلیل نمیشه که مخلوط رئال و بارسا باشه . بارسا و رئال تقریبا 25 درصد بازیشون روی مسی و کریس رونالدو و بنزما میچرخه که توی اسپانیا نیستن و چنین بازیکنهایی به هیچ وجه توی فیفا مثالی ندارن .
با یه بنده خدایی بازی میکردم آنلاین , تنها راهی که میتونست به من گل بزنه و منو ببره این بود که با تیم رئال , از گوشه حمله کنه سانت کنه فقط و فقط با کریس هد بزنه گل بشه !
یعنی اگه قرار باشه دلیل گل زدنت به یک نفر ختم بشه کلا اینطوری آدم FIFA بازی نکنه سنگین تره ...
Kamyar_AnathemA
27-06-2012, 15:21
خب حالا چرا تو جام دیجیتال !
بیا آنلاین حالیم کن :31:
اگه لایو هستی گیمرتگ بده حالیت کنم :دی
Kamyar_AnathemA
27-06-2012, 22:28
شرمنده پی سی میزنم
soheilnouri
28-06-2012, 01:50
راستی دوستان این EA مثلا اومده تو 12 واقعیت سازی بیشتری کنه ولی بدتر زده ر...ه به واقعیت . این CPU که تو کل بازی 1 دونه خطا تو زمین خودم نمیکنه چه برسه پشت محوطه جریمش .پاسکاری هایی که واقعا حوصله آدم رو سر میبره .مسی میاد بالا سر پیکه راحت هد میزنه . همه بازیکنا مسی هستن ولی مسی خودش نیست ! با یه بازیکنی که پا به توپش خوبه مثلا رونالدو با سرعت کم میخوای مانور بدی رو سر توپ بزنی ، اینگار میخوای فیل رو جابجا کنی ! داوری واقعا مسخره شده .تو محوطه جریمه من یارو میخوره به پام چون این سیستم جدیده چیه (Impact Engine ؟) اومده، باید بیوفته و داور خیلی راحت پنالتی میگیره ! واقعا فیفا 11 خدا بود ! همون اول که 12 اومد به دوستام میگفتم این فیفا 12 مثل 11 حال نمیده !
تو هنوز لايو ميري فيفا رو؟
ای بابا تو هیچ وقت ان نیستی . ان شو تا منم بیام .
black.assassin
28-06-2012, 15:07
ببخشید اگه سوالم قدیمی و تکراری هست. این dlc فیفا برای یورو رو میشه به صورت جدا دانلود و نصب کرد؟ یا اینکه باید دوباره کل بازی دانلود بشه ؟ کرک شده؟
اگه لطف کنید لینک هم قرار بدید ممنون میشم
ببخشید اگه سوالم قدیمی و تکراری هست. این dlc فیفا برای یورو رو میشه به صورت جدا دانلود و نصب کرد؟ یا اینکه باید دوباره کل بازی دانلود بشه ؟ کرک شده؟
بله میشه از لینک زیر دانلود کنید به جای نقطه چین d o w n l o a d h a را تایپ کنید :
بازی کامل :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DLC :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AlirezaLamLam
29-06-2012, 15:34
البته عزیز می تونی بجای دانلود که ممکنه واست وقت ببره مثه من خریداری کنی. اگه خواستی اسم سایتشو بهت می گم.
یه سوال کوچولو : تو مد یورو 12 چرا نمیشه بیشتر از یک تیم تو یورو شرکت کنن ؟
EngineeR EhsaN
01-07-2012, 11:25
یه کلیپ از باگ فیفا 12 ، ببیند ته خندست :39:
Kamyar_AnathemA
01-07-2012, 16:38
یه کلیپ از باگ فیفا 12 ، ببیند ته خندست :39:
مطالب حاوی مسایل +18 هست دوستان
تنها نگاه کنین لطفا :31:
Marshall_
01-07-2012, 20:44
ای بابا تو هیچ وقت ان نیستی . ان شو تا منم بیام .
آقا ID اورجینتونو بدین ما هم اد کنیم یکم بازی کنیم!:دی پشیمون نمیشین!:دی
دوستان عزیز امتحانا هم که تموم شده دوستانی که انلاین بازی می کنند یک لیگ برگزار کنیم از همین بچه های P30world پایه باشید بد نمیگذره اولین دوره که زدیم از دور بعد بیشتر بچه ها اشتیاق پیدا میکنند لیگ زیاد برگزار میکنیم
ارج جلال
02-07-2012, 07:38
سلام دوستان من یه سوال دارم اگه توی فیفا 12 در قسمت custumise fifa یک بازیکن رو ادیت کنیم مثلا مدل کفش یا ... چه جور میشه همین تغییرات توی قسمت career mode (بخش منیجر) اعمال بشه؟ البته منظورم زمانیه که با یه تیl توی منیجر شروع کردیم و چند بازی هم انجام دادیم و سیوش کردیم و حالا می خواهیم یه بازیکن رو ادیت کنیم و این ادیت توی اون تیم که بازهاشو شروع کردیم ، انجام بشه کسی راهشو بلده ، چون من ادیت که می کنم توی منیجر تغییر نمی کنه اما خارج از اون تغییر میکنه مرسی
Spaniuly
02-07-2012, 09:05
سلام دوستان من یه سوال دارم اگه توی فیفا 12 در قسمت custumise fifa یک بازیکن رو ادیت کنیم مثلا مدل کفش یا ... چه جور میشه همین تغییرات توی قسمت career mode (بخش منیجر) اعمال بشه؟ البته منظورم زمانیه که با یه تیl توی منیجر شروع کردیم و چند بازی هم انجام دادیم و سیوش کردیم و حالا می خواهیم یه بازیکن رو ادیت کنیم و این ادیت توی اون تیم که بازهاشو شروع کردیم ، انجام بشه کسی راهشو بلده ، چون من ادیت که می کنم توی منیجر تغییر نمی کنه اما خارج از اون تغییر میکنه مرسی
این کار ممکن نیست در حالت عادی شما اگه می خواهید شاهد تغییرات باشید حتما باید New Career بازی کنید
یه کلیپ از باگ فیفا 12 ، ببیند ته خندست
ای بابا خدا بگم چکارت کنه :39: کشتی منو با این کلیپت . از روی صندلی پرت شدم اونور . دمت وحشیانه گرم .
EngineeR EhsaN
03-07-2012, 20:12
بازی امروز من ، آخه چرا؟؟؟ :grrr: 5 تا تیرک + ...
soheilnouri
03-07-2012, 20:16
لجندری بود یا ورلد کلاس؟
soheilnouri
03-07-2012, 20:18
دوستان عزیز امتحانا هم که تموم شده دوستانی که انلاین بازی می کنند یک لیگ برگزار کنیم از همین بچه های P30world پایه باشید بد نمیگذره اولین دوره که زدیم از دور بعد بیشتر بچه ها اشتیاق پیدا میکنند لیگ زیاد برگزار میکنیم
================
من واقعا عاشق این فتوام...منی که بن شدم از ایکس باکس چیکار کنم؟
EngineeR EhsaN
03-07-2012, 20:42
لجندری بود یا ورلد کلاس؟
لجندری بود ، واقعا این کامپیوتر خیلی ک... :دی
بازی امروز من ، آخه چرا؟؟؟ :grrr: 5 تا تیرک + ...
اگه دلیلشو فهمیدی به ما هم بگو .
این اخرین بازی من با قدیمیترین رقیبمه
بعد این بازی دیگه نیومده بازی کنیم با هم :21:
این عکس رو طی یه عملیات شهادت طلبانه با فرپس گرفتم نامرد نمیزاشت عکس بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arashsard
04-07-2012, 02:03
سلام دوستان... 2 تا سوال داشتم... من fifa12 روی xbox بازی میکنم... میخواستم ببینم کدوم گزینش هست که توی تورنمنت (لیگ قهرمانان و جام جهانی) شرکت میکنه... هر چی گشتم پیداش نکردم... اصلا گزینه تورنمنت نداره.. بعد امروز با کامپیوتر همینجوری دست گرمی بازی کردم و9 تا بش زدم... مثل اینکه حالت آماتور بوده... میخواستم ببینم چه جوری میشه تیم کامپیوتر رو روو حالت حرفه ای قرار داد که قویتر باشه ... با تشکر....
Reza31001
04-07-2012, 07:41
سلام دوستان... 2 تا سوال داشتم... من fifa12 روی xbox بازی میکنم... میخواستم ببینم کدوم گزینش هست که توی تورنمنت (لیگ قهرمانان و جام جهانی) شرکت میکنه... هر چی گشتم پیداش نکردم... اصلا گزینه تورنمنت نداره.. بعد امروز با کامپیوتر همینجوری دست گرمی بازی کردم و9 تا بش زدم... مثل اینکه حالت آماتور بوده... میخواستم ببینم چه جوری میشه تیم کامپیوتر رو روو حالت حرفه ای قرار داد که قویتر باشه ... با تشکر....
1-
game mode ==> tournaments از اینجا میتونی تو تورنومنتهای مختلفی که تو هر کشور برگزار میشه شرکت کنی مثلا برای انگلیس لیگ برتر اف ای کاپ لیگ کاپ و...
game mode ==> create tournaments از اینجا میتونی تورنومنت دلخواه با تیم های دلخواه و به صورت دلخواه (حذفی یا به صورت لیگ) برگزار کنی مثلا می تونی جام جهانی رو شبیه سازی کنی
game mode ==> career mode از اینجا میتونی یه تیم رو انتخاب کنی و به عنوان بازیکن یا مربی یا بازیکن و مربی تو جام های مختلفی که تیمت حضور داره شرکت کنی و بازیکن بخری و ...
2-
customize fifa ==> settings ==> game settings ==> difficulty level برای شروع رو پروفشنال بذاری به نظرم خوب باشه
EngineeR EhsaN
04-07-2012, 09:29
این اخرین بازی من با قدیمیترین رقیبمه
بعد این بازی دیگه نیومده بازی کنیم با هم :21:
این عکس رو طی یه عملیات شهادت طلبانه با فرپس گرفتم نامرد نمیزاشت عکس بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اونروز داشتم با رفیقم بازی میکردم دقیقه هفتاد 8-1 بودیم ، نامرد وقتی خواستم عکس بگیرم از بازی زد بیرون مثل اینکه باید ترفند فرپسو اجرا کنم :31:
-------------------------
کسی ترفندی واسه کرنر و سانتر از جناحین نداره؟
majid322
04-07-2012, 09:37
بچه ها اگه با cpu مشکل دارید و زیاد ازش گل میخورید فقط یه راه حل داره...ضربدر رو بگیرید و هر جا که پاس میده شما بازیکن عوض کنید عمرا نمیتونه بیاد جلو فقط امتحان کنید..فقط حواستون باشه اگه دایره بزنید و جاتون بزاره به احتمال زیاد گل میخورید..
در مورد سانت از جناحین هم که بهتره تا میتونید از لب خط سانت کنید و با سرعت زیاد تو سانتم r1 رو بگیرید تا دقیقتر سانت کنه و برای زدن هد L2 بگیرید بعد هد بزنید...
.
.
دیروز با همون شیوه ای که گفتم 4 تا گل به CPU زدم هیچ کاری نتونست بکنه...
EngineeR EhsaN
04-07-2012, 11:01
بچه ها اگه با cpu مشکل دارید و زیاد ازش گل میخورید فقط یه راه حل داره...ضربدر رو بگیرید و هر جا که پاس میده شما بازیکن عوض کنید عمرا نمیتونه بیاد جلو فقط امتحان کنید..فقط حواستون باشه اگه دایره بزنید و جاتون بزاره به احتمال زیاد گل میخورید..
در مورد سانت از جناحین هم که بهتره تا میتونید از لب خط سانت کنید و با سرعت زیاد تو سانتم r1 رو بگیرید تا دقیقتر سانت کنه و برای زدن هد L2 بگیرید بعد هد بزنید...
.
.
مرسی مجید جان ، یه مشکل خیلی بدی که یه مدتی دچارش شدم گل خوردن از سانتره! علاوه بر اینکه سانترو درست و حسابی نمیتونم گل کنم ازونطرف راحت با سانتر گل میخورم!! مثلا بازیکنی مثل روبینیو میاد از سر کمپانی گل میزنه؟؟!!
.
.
مجید جان دل بندم ( :دی ) اگه این حرکت رو بریم در صد مالکیت میشه 90 به 10 برای اونا !
soheilnouri
04-07-2012, 11:12
لجندري نزيشه بازي كرد..مسخرش
Reza31001
04-07-2012, 12:33
.
.
رو لجندری هیچ روشی جواب نمیده
بخواد گل بزنه میزنه
دیشب که 6-4 از تاتنهام باختم! و با استوک 2-2 کردم عهد بستم دیگه لجندری بازی نکنم!
مسئله کم آوردن نیست مسئله اینه که غیر طبیعیه من با مدافعایی مثل پیکه و هوملز و داوید لوییس خودم رو بکشم میتونم توپهای مهاجم حریف رو فقط یکم دور کنم که باز دوباره میگیره
ولی cpu با مدافعای زاغارتش چنان توپ رو از لوکاکو با اون هیکل و strong 99 میگیره که هر کی ندونه فکر میکنه از یه بچه توپ میگیره یا بعضی پاسهای تو عمقی که میندازم دیگه نمیشه گفت با هوش مصنوعی یا طبیعی با هوش فرا زمینی بازیخونی میکنه و توپ ها رو کات میکنه اشک آدم در میاد
مهاجمشم که قربونش برم مهم نیست اورالشون 70 باشه یا 80 مهم اینه که finishng همشون 100 هست و به هیچ توپی نه نمیگن
خدا نکنه یه بازیکنش speedstar باشه! محاله استارت بزنه و بهش برسی حالا ممکنه سرعت و شتابش هم 90 بیشتر نباشه ولی رودرانر رو میذاره تو چیب بغلیش! اون وقت من فقط با امثال لئوناردو که شتاب و سرعتش جفتش 99 هست شاید بتونم از لای مدافعان حریف فرار کنم
در مورد دروازه بان هم که چیزی نگم بهتره همشون کاسیاس به توان 2 !!
منم الان داشتم اسپانیا با آرژانتین بازی میکردم ( من اسپانیا بودم ) 3-1 جلو بودم تو 10 دقیقه آخر 3 تا گل زد 4-3 باختم . من تازه دارم یاد میگیرم که چه جوری بازی کنم رو لجندری چون درگیر کنکور بودم نتونستم زیاد بازی کنم ! ولی قبول دارم لجندری خیلی چیزه !
یه چیز کشف کردم : این CPU وقتی با یک اختلاف مثلا 0-1 عقبه تیمش رو سرتاسر هجومی میکنه تا گل مساوی رو بزنه ، آخر هم میزنه ، بعدش یادش میره که تیمش رو از هجومی بودن برداره ، همین جور فرط فرط گل میزنه ! تا دقیقه 90 همین جور تیمش هجومیه ! کم مونده وقتی جلو هم هست سر کرنر دروازه بانش رو بیاره جلو :دی !
به هر حال وقتی جلو میوفتی فاتحت خوندس مگر این که مثل عربا بازی کنی :دی !
اونروز داشتم با رفیقم بازی میکردم دقیقه هفتاد 8-1 بودیم ، نامرد وقتی خواستم عکس بگیرم از بازی زد بیرون مثل اینکه باید ترفند فرپسو اجرا کنم :31:
من از فوتبال میکرو با پسر عمم بازی میکنم قدیمترا کاپ میزاشتیم جمع میشدیم یه دفتر دارم توش نتایجو مینوشتیم مثلا 12 سال پیش من تو دفترم نوشتم به این پسر عمم تو فوتبال گزارشگر 21 گل تو یه بازی از وسط زمین زدم :16:
این شده مدرک بعدا نمیتونه ادعا کنه الکی بگه من فلان تا گل بهت زدم این عکسیو که گرفتم میزارم جلوش :21:
کل حال فوتبال بازی کردن به کل کلشه
تازه فیلمم گرفته بودم از بازیامون منتها فرپس خیلی حجم میگیره فیلماش فول اچ دی ضبط کرده بودم یه بازی 5 گیگ حجم گرفته بود
اگه فیفا هم مثل این بازیای استراتژیک حجم ریپلی هاش کم بود خیلی خوب بود
نمیدونم اصلا راهی داره بازیارو با حجم کم ضبط کنیم؟
راستی تو فیفا 12 ما همیشه یه داور رو انتخاب میکنیم اونی که شبیه کولینا
داوریش خوبه کم کارت میده خطا هم خیلی کم میگیره بازیو از جریان نمیندازه
dadshad2
04-07-2012, 13:51
سلام ببخشيد چند تا سوال داشتم:
1) چجوري ميشه يك تيم براي خودت درست كني و هر بازيكني رو كه بخواي بزاري توش؟ ( يك تيم خصوصي داشته باشي )؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2) تنظيم camera من خراب شده اگه ميشه بريد از روي بازي خودتون ببينيد قبلا چه جوري بوده منم رو همون بزارم خواهش ميكنم؟؟؟؟؟؟
3)از كدام قسمت ميتونم برم مربي گري يك تيم رو به دست بگيرم؟؟
ممنون ميشم جوابم رو بديد.:42:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.