PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 12

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19

shahin_mp3
04-11-2011, 17:42
سلام
نمیدونم چرا من هر وقت پست میدم میاد آخر صفحه:31:
چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد.توی کنترل پنل همه کلید ها و شوک ها به راحتی کار می کنن.ولی توی تنظیمات کنترلرم توی فیفا هیچی به نام RS نیست.
پس من با چی توی پنالتی ها شیرجه بزنم؟
باچی حرکت تکنیکی برم؟
از شانس ما همه ی کا رهای کلیدی با RSه
مدل دسته:TSCO TG112

پست تكميلي مشكلات FIFA 12

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ragbar12
04-11-2011, 20:24
به نظرم بازي عاليه من كسي بودم كه سالها PES بازي ميكردم الان هم فيفا بازي ميكنم چون بازي بهتريه
فقظ تو اين بازي تقريبا تكل زدن كار بيهوده اي شده بيشتر تكلا رو بازيكناي حريف به راختي رد ميكنن ودرصد كارت گرفتن بازيكنا هم پايين اومده البته اينايي كه گفتم نميتونه مشكل بازي باشه چون با تمرين كردن و بازيهاي بيشتر ميشه تكلا رو صحيح تر زد و از بازي لذت بيشتري برد.

A.N.A.P
05-11-2011, 00:29
به نظرم بازي عاليه من كسي بودم كه سالها PES بازي ميكردم الان هم فيفا بازي ميكنم چون بازي بهتريه
فقظ تو اين بازي تقريبا تكل زدن كار بيهوده اي شده بيشتر تكلا رو بازيكناي حريف به راختي رد ميكنن ودرصد كارت گرفتن بازيكنا هم پايين اومده البته اينايي كه گفتم نميتونه مشكل بازي باشه چون با تمرين كردن و بازيهاي بيشتر ميشه تكلا رو صحيح تر زد و از بازي لذت بيشتري برد.

باو , تو FIFA 11 اگه نقش بیهوده ای داشت تو این نسخه نقش حیاتی داره !

raaayaaan
05-11-2011, 01:06
این نسخش بازی cpu خیلی مضحک شده و هیچ تاکتیکی نداره
پاس های 50-60 متری هوایی میندازه که امکان نداره اشتباه باشه و رو نوک پای یارو میاد پایین و تک به تک میشه
یا یه بازیکن رو بر میداره از پشت 18 هی چپ و راست میکنه و دور خودش میچرخه و یه 4-5 نفری رو دریبل میکنه و آخرش میزنه تو گل
اینایی میگم بازیکن های لیگ دست 1 انگلیس هستن تازه چون دارم کرییر بازی میکنم
کلا مضحک شده

raaayaaan
05-11-2011, 02:08
منوی اول بازی قسمت practice میزنه برای رفتن به تنظیمات practice دکمه back رو بزنید...هر دکمه ای رو میزنم کار نمیکنه!!
پنالتی ها و هم کسی میدونه چه جوری باید زد؟ما که هر جور زدیم از هر 10 تا 1گل میشه
موقع پنالتی دروازبان چه جوری شیرجه میزنه؟
ممنون از همه دوستان

hts1369
05-11-2011, 13:01
اتفاقا تکل خیلیهم استفاده داره ولی باید خوب یاد بگیری
اولین استفاده تکل از کناره که بازیکن شما میپیچیه جلوی حریف و توپ رو به بهترین نحو ممکن میگیره
دومین استفاده تکل زدن جلوی شوتهای حریفه حتما امتحان کنید تو این نسخه خیلی خوب جواب میده (البته باید تمرین کنید و گرنه خطا میشه)
کلا توصیه میکنم حتما از تکل استفاده کنید اگه خوب یاد بگیرید خیلی ازش لذت خواهید برد.

onlysat
05-11-2011, 13:09
منوی اول بازی قسمت practice میزنه برای رفتن به تنظیمات practice دکمه back رو بزنید...هر دکمه ای رو میزنم کار نمیکنه!!
پنالتی ها و هم کسی میدونه چه جوری باید زد؟ما که هر جور زدیم از هر 10 تا 1گل میشه
ممنون از همه دوستان

شما اگه از دسته ایکس باکس استفاده می کنی که دکمه بک دکمه دست چپیه استارته .... ممکن توی برخی دسته ها خود دکمه استارت با دکمه بک جا به جا شده باشه .(خودم تست کردم)
پنالتی هم یک درجه پایین صفحه هست .. وقتی به نقطه وسط یعنی سبز رنگ رسید شما باید دکمه (X) یا همون مربع خودمون (شوت) را به مقدار کم (دلخواه) فشار بدید بعد همزمان با جهت ، سمت پنالتی را بگیرید.
در آخر من فکر می کنم دسته شما تنظیم نباشه (که در همین چند پست بالا هست) -> مشکلات تکمیلی فیفا

CRIS Joon CR7
05-11-2011, 13:22
دوستان با کیبورد چه طور میشه "دریبل" کرد و "حرکات تکنیکی" انجام داد؟
ضمنا با کیبورد چه جوری میشه "پنالتی" گرفت؟

ممنون از همه دوستان
اولا شما دستت احتمالا تنظیم نیس که هر دکمه ای میزنی نمیره تو تمرین برو تو بخش مشکلات نصب و اجرا
پنالتی هم چدتا صفحه قبل گفته شده
واسه تخیلی بودن بازی هم اسلایدرا رو عوض کن اونم چند صفحه قبل گفته شده
بازم سوال داشتی پخ بده:27:

onlysat
05-11-2011, 13:37
این نسخش بازی cpu خیلی مضحک شده و هیچ تاکتیکی نداره
پاس های 50-60 متری هوایی میندازه که امکان نداره اشتباه باشه و رو نوک پای یارو میاد پایین و تک به تک میشه
یا یه بازیکن رو بر میداره از پشت 18 هی چپ و راست میکنه و دور خودش میچرخه و یه 4-5 نفری رو دریبل میکنه و آخرش میزنه تو گل
اینایی میگم بازیکن های لیگ دست 1 انگلیس هستن تازه چون دارم کرییر بازی میکنم
کلا مضحک شده

پاس های 50-60 متری هوایی میندازه که امکان نداره اشتباه باشه و رو نوک پای یارو میاد پایین و تک به تک میشه -> 10000000 % درســـــت ... ته اعصاب خوردکنیـــــــه

AlirezaLamLam
05-11-2011, 20:07
اما بنظرم فیفا12 خیلی از 11 بهتره. یکی از بهترین کاراش جدول لیگه. یعنی وقتی تو لیگ داری بازی میکنی همه ی تیمهای مدعی پا به پا باهاتن. این خود لیگو خیلی جذاب می کنه. ادم دوس داره همش بازی کنه. توو یه بازی خواستم بعد از گل زدن سیمولیشنه شیث رضاییو نصرتیو با تورسو لمپارد درست کنم اما نشد.:27: ولی یروز اینکارو می کنم. راستی من یسری حرکاته خیلی عجیبو باحال که توو بازی برام رخ داده فیلم گرفتم ، اگه دوس داشته باشید براتون میزارم. از خنده میترکین ببینین.

mehdi_vsgh
05-11-2011, 20:30
اما بنظرم فیفا12 خیلی از 11 بهتره. یکی از بهترین کاراش جدول لیگه. یعنی وقتی تو لیگ داری بازی میکنی همه ی تیمهای مدعی پا به پا باهاتن. این خود لیگو خیلی جذاب می کنه. ادم دوس داره همش بازی کنه. توو یه بازی خواستم بعد از گل زدن سیمولیشنه شیث رضاییو نصرتیو با تورسو لمپارد درست کنم اما نشد.:27: ولی یروز اینکارو می کنم. راستی من یسری حرکاته خیلی عجیبو باحال که توو بازی برام رخ داده فیلم گرفتم ، اگه دوس داشته باشید براتون میزارم. از خنده میترکین ببینین.
بزار ما منتظریم

shahin_mp3
06-11-2011, 00:14

بزار ببينيم چيه :21:

S0R3N4
06-11-2011, 02:56
بالاخره امروز خدا نصیب کرد فیفا 12 رو بازی کردم
اصلا در حد انتظاراتم نبود...پیشرفت قابل ذکری ندیدم.البته هنوز خیلی بازی نکردم...ولی این دفاع کردنش چقدر مزخرف شده...نمیشه برگردوند به حالت اول؟؟؟

---------- Post added at 02:56 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------

عزیز کشتی خودتو این گزارشگر فقط با نسخه Black Box جواب میده
Black Box هم یکی از گروههایی که یه نسخه فشرده شده از بازی رو ارائه کردن!!!
اگه میخوای نسخه بلک باکس رو دانلود کنی برو اینجا

نمیشه رو ایکس باکس صدای این گزارشگرو ریخت؟؟

sabar
06-11-2011, 10:11
سلام
چرا نوشته های انجمن من از چپ به راست میاد خوندنش سخته؟
کسی میدونه چی شده

CRIS Joon CR7
06-11-2011, 15:58
سلام
کسی میدونه چی شده
برا ما که درسته
مال یونیکد مرورگرته

mehdi_vsgh
06-11-2011, 16:53
سلام
کسی میدونه چی شده
یه کاری کن
کش و هیستوری مرورگرت رو به کل پاک کن و دوباره تست کن!!

I Gangster
06-11-2011, 17:42
سلام
کسی میدونه چی شده

احتمالا اشکال از ویندوزتون باشه !
کسی لینک این بازی رو نداره بزاره ؟

mehdi_vsgh
06-11-2011, 19:01
احتمالا اشکال از ویندوزتون باشه !
کسی لینک این بازی رو نداره بزاره ؟
برو اینجا و لینک بازی رو دانلود کن

anti-military
06-11-2011, 19:19
من بازی رو نصب کردم و کرک رو هم ریختم اما هر قسمتی میخوام برم سی دی کی میخواد ازم !؟ انگار که کرک نشده باشه ! چیکار کنم ؟

black.assassin
06-11-2011, 19:45
بالاخره امروز خدا نصیب کرد فیفا 12 رو بازی کردم
اصلا در حد انتظاراتم نبود...پیشرفت قابل ذکری ندیدم.البته هنوز خیلی بازی نکردم...ولی این دفاع کردنش چقدر مزخرف شده...نمیشه برگردوند به حالت اول؟؟؟

نمیشه رو ایکس باکس صدای این گزارشگرو ریخت؟؟

به نظر من خیلی هم بهتر شده. بازی کن عادت می کنی. می تونی نوع دفاع رو از قسمت controller settings عوض کنی. قسمت دوم سوالت رو نمیدونم. فکر نکنم بشه اما.

matrix_3s
06-11-2011, 19:55
دوستان چمن چرا مثله موکته تو بازی...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی اول بازی که با کاکا ور میریم چمن عین واقعیته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور میشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farryad
06-11-2011, 21:10
مگه باید چی کار کرد یه یه تیم بزرگ بهت پیشنهاد مربیگری بده؟
من بیرمنگام رو آوردم لیگ برتر دو فصله دارم ششم هفتمش میکنم.یه کاپ بردم.
اما یه تیمایی پیشنهاد میدن آخر فصل بدتر از بیرمنگام

چی کار باید کرد دیگه؟

Gregar
07-11-2011, 01:03
من بازی رو نصب کردم و کرک رو هم ریختم اما هر قسمتی میخوام برم سی دی کی میخواد ازم !؟ انگار که کرک نشده باشه ! چیکار کنم ؟

اصلا امسال فیفا و کلا EA دیگه تو بازی به سی دی کی گیر نمیده و فقط از طریق اریجینه که میشه بازی رو فعال کرد و از امکانات انلاین بازی استفاده کرد .
یعنی تمام این ارجینال بازی ها مربوط به اریجین میشه و خارج از بازیه که شما هم نباید این نرم افزار رو سیستمت نصبش کنی مگه اینکه بخوای ارجینال بازی کنی .
حالا من نمیدونم شما چجوری میگی هر جا میری سی دی کی میخواد . تازه وقتی هم کرک کنی کلا میگه به اینترنت وصل نیستی .

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

دوستان چمن چرا مثله موکته تو بازی...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی اول بازی که با کاکا ور میریم چمن عین واقعیته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور میشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روشی نداره و قرار بود امسال فیفا چمن سه بعدی رو بزاره ولی مثل اینکه فقط تو دموها یا صحنه های از نزدیک دیده میشه .
ولی خداییش نسخه 11 هم چمن سه بعدی نداشت ها .

مگه باید چی کار کرد یه یه تیم بزرگ بهت پیشنهاد مربیگری بده؟
من بیرمنگام رو آوردم لیگ برتر دو فصله دارم ششم هفتمش میکنم.یه کاپ بردم.
اما یه تیمایی پیشنهاد میدن آخر فصل بدتر از بیرمنگام

چی کار باید کرد دیگه؟

خوب همینه دیگه . داری میگی ششم هفتم میشی . معمولا انتظارات از مربی و بازیکن تو فیفا بالاست . یعنی حتما باید لیگی چیزی رو ببری تا بهت پیشنهاد بدن . از طرفی شما هم انتظار داری تو رو بزارن جای فرگوسن :31: . در ضمن درجه سختی کریر هم فکر کنم تاثیر داره .

SevenCity
07-11-2011, 06:10
پاس های 50-60 متری هوایی میندازه که امکان نداره اشتباه باشه و رو نوک پای یارو میاد پایین و تک به تک میشه -> 10000000 % درســـــت ... ته اعصاب خوردکنیـــــــه

اسمش روشه دیگه لجندری!
افسانه ای!
تخیلی :31:
من فیفا 11 لجندری بازی میکردم میگفتم این چه افسانه ای هست که همش دارم میبرمش!
حالا به زور تو فیفا12 باهاش مساوی میکنم!
دوستم ورلدکلس بازی میکنه و میگه عادی تره و واقعی تره، بیشتر اوقات هم منو تو فیفا11 میبرد
ولی تو فیفا 12 حسابی لوله ش میکنم چون اون ورلد بازی میکنه من لجند
لجندری هیچی نداشته باشه یه حریف فوقالعاده تمرینی قویه
تو لجندری 4 چشمی باید مراقب باشیم و با دقت بازی کنیم

فیفا12 همیشه تو سیستم من نصب خواهد بود حتی باوجود اومدن فیفا13 و 14 چون میدونم با این همه هجمه ی انتقاد از سختی بازی فیفاهای ورژن بعد رو درجه ی سختیشو به شدت کاهش میدن

AlirezaLamLam
07-11-2011, 16:28
با سلام به همه ی دوستای گل
امروز واستون اون فیلمایی که توو بازی فیفا واسم اتفاق افتاده و خیلی هم باحالرو می خوام بزارم تا حسابی از این حرکات عجیب حال کنید. حجمشون کمه. پیشنهاد میکنم دانلود کنید

1- توو بازی چلسی منچستر من با تورس پاس دادم به دروگبا، بعد 2تا از مدافعان منچستر از 2طرف بم حمله اوردن. دروگبا مثه کاکرو با 1 تنه ی خیلی عجیب هردوتارو سرنگون کرد. ببینید

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

2- توو این یکی کلیپ که خیلی از خنده مردم ، من ریال بودم با ارسنال بازی داشتم. توپ به اوزیل رسید بعد پشته محوته جریمه یه شوت زدم پر قدرت ، از شانسم 3تا مدافعه ارسنال درست کناره هم وایستاده بودن. اقا یدفه توپ بهشون خورد از شدت زیاد مثه بولینگ منفجر شدن. نگا کن

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------

این یکی توو فیفا12هه
3- بازی با ولورهمپتونه. یکی از یارای حریف چنان با اون یکی یار برخورد می کنه که ........ خودتون ببینید

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

و اما اخری که از همشون خیلی باحال تره
تورس و لمپارد. فقط نگا کنو بخند
:31:

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

بازم اگه اتفاقای جالب افتاد واستون می زارم. راستی فیلنارو دیدین ؟ چجوری بود؟:31:

---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------

فیلمارو. ببخشید:31:

Gregar
07-11-2011, 16:54
امروز واستون اون فیلمایی که توو بازی فیفا واسم اتفاق افتاده و خیلی هم باحالرو می خوام بزارم تا حسابی از این حرکات عجیب حال کنید. حجمشون کمه. پیشنهاد میکنم دانلود کنید

1- توو بازی چلسی منچستر من با تورس پاس دادم به دروگبا، بعد 2تا از مدافعان منچستر از 2طرف بم حمله اوردن. دروگبا مثه کاکرو با 1 تنه ی خیلی عجیب هردوتارو سرنگون کرد. ببینید

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

2- توو این یکی کلیپ که خیلی از خنده مردم ، من ریال بودم با ارسنال بازی داشتم. توپ به اوزیل رسید بعد پشته محوته جریمه یه شوت زدم پر قدرت ، از شانسم 3تا مدافعه ارسنال درست کناره هم وایستاده بودن. اقا یدفه توپ بهشون خورد از شدت زیاد مثه بولینگ منفجر شدن. نگا کن

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------

این یکی توو فیفا12هه
3- بازی با ولورهمپتونه. یکی از یارای حریف چنان با اون یکی یار برخورد می کنه که ........ خودتون ببینید

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

بازم اگه اتفاقای جالب افتاد واستون می زارم. راستی فیلنارو دیدین ؟ چجوری بود؟:31:

---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------

ایول بقیه رو بیخیال ولی اخری خداییش معرکه بود . مردم از خنده .
میگم تو فیفا 12 میتونی صحنه ها رو سیو کنی ها . تو فیفا 11 نمیشد ولی تو 12 میشه . در ضمن اگه ارجینال هم داشته باشی میتونی اپلود کنی یه جایی .

shovalie_siyah
07-11-2011, 17:41
سلام من فیفارو گرفتم کرکشو ریختم فقط میتونم بازی دوستانه کنم تو بقیه قسمتا که میرم میخواد به اینترنت وصل شه که نمیشه میاد بیرون لطفا یه راهنمایی کنید

sir payman
07-11-2011, 18:01
سلام به همگی
این اولین نسخه از فیفا هست که بازی میکنم(pes واقعا حال به هم زن شده) و حالا میفهمم که چرا اینقدر طرافدار فیفا بیشتر هست.
راستش میخواستم بدونم که مثل pes میشه تیم ساخت و توی بازی 2 نفره ازش استفاده کرد؟

amir_k2m
07-11-2011, 18:37

این یکی توو فیفا12هه

فیلنارو!!!!:31::31::31:بعدشم اینا همه توی نسخه pc داغون رخ میده عشق است 360 رو:27::27::27:

AlirezaLamLam
07-11-2011, 20:04
ایول بقیه رو بیخیال ولی اخری خداییش معرکه بود . مردم از خنده .
میگم تو فیفا 12 میتونی صحنه ها رو سیو کنی ها . تو فیفا 11 نمیشد ولی تو 12 میشه . در ضمن اگه ارجینال هم داشته باشی میتونی اپلود کنی یه جایی .

اره توو 12 میشد سیو کرد ولی دیگه حال نداشتم سریع با دوربین گوشیم گرفتم. نسخه اورجینالشو ندارم. ولی در کل خیلی این تورسو لمپارد باحالن.:31:

shahin_mp3
07-11-2011, 20:57

این یکی توو فیفا12هه

اخريو ديدم باحال بود :31:

mb_stfu
07-11-2011, 21:20
دوستان اگه میشه یه راهی بگید که بشه فن ها رو تو گیم پد زد . من هرچی شما گفتید رو انجام دادم ولی نشد با این گیم پد تو فیفا 11 راحت تکنیک نیزدم ولی تو 12 ... :41:

sabar
07-11-2011, 21:25
سلام
دوستان این یک روش بازی هست که من امتحان کردم و شما تست کنید و لطفا بعد از تست حتما در همینجا بگید که چی ازش فهمیدید و آیا بازی برای شما جذابتر و روانتر و راحتر شده یا نه
من خودم بدون دستکاری اسلایدرها و در درجه ورلد کلاس با این روش تیمهای شاخی چون من
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و منچستر سیتی رو شکست دادم با تاتنهام و در لیگ خیلی جالب و راخت بازی میکنم بر خلاف گذشته که اعصابم بهم میریخت
الان مثل کامپیوتر پاسهای 40 تا 50 متری بی نقص میدم البته بگم رو حالت دستی نیست
اما روش کار
ابتدا این دو تا گزینه رو روی دسته هاتون به شکلی قرار بدید که راحت بتونید ازشون استفاده کنید
1- pace control
2 - finesse shot
حالا در بازی کافیه که موقعی که میخوای توپ رو استپ کنی ابتدا 1 رو بزن و بلافاصله 2 رو بگیر و به راحتی به همین شکل و ترتیب دریبل بزنید و یا موقع سانتر به همین ترتیب 1 و 2 رو بزنید و بعد سانتر کنید یا اول سانتر کنید بعد این 2 تا کلید را بزنید
اول امتحان کنید و بعد جواب تستتون رو اینجا بگید
البته ببخشید اول 2 و سپس 1 رو بزنید فقط حواستون باشه اگر زیاد 1 رو نگه دارید بازیکنتون پاش رو باز میکنه و توپ از بین پاهاش خارج میشه
امیدوارم به کارتون بیاد و از بازی لذت ببرید
یه سوتی هم برای من تو بازی پیش اومد وقتی توپ رفت توی اوت و بازیکن من اومد توپ رو پرت کنه بعد از چند ثانیه که توپ رو پرت نکردم بازیکنم توپ رو انداخت زمین تا یه بازیکن دیگه بیاد و توپ رو برداره و پرت کنه یهو بازیکنهای حریف توپ رو با پا برداشتن و پاس دادن و بازی رو شروع کردن کفم برید

AlirezaLamLam
07-11-2011, 22:46
سلام
دوستان این یک روش بازی هست که من امتحان کردم و شما تست کنید و لطفا بعد از تست حتما در همینجا بگید که چی ازش فهمیدید و آیا بازی برای شما جذابتر و روانتر و راحتر شده یا نه
من خودم بدون دستکاری اسلایدرها و در درجه ورلد کلاس با این روش تیمهای شاخی چون من
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و منچستر سیتی رو شکست دادم با تاتنهام و در لیگ خیلی جالب و راخت بازی میکنم بر خلاف گذشته که اعصابم بهم میریخت
اما روش کار
ابتدا این دو تا گزینه رو روی دسته هاتون به شکلی قرار بدید که راحت بتونید ازشون استفاده کنید
1- pace control
2 - finesse shot
حالا در بازی کافیه که موقعی که میخوای توپ رو استپ کنی ابتدا 1 رو بزن و بلافاصله 2 رو بگیر و به راحتی به همین شکل و ترتیب دریبل بزنید و یا موقع سانتر به همین ترتیب 1 و 2 رو بزنید و بعد سانتر کنید یا اول سانتر کنید بعد این 2 تا کلید را بزنید
البته ببخشید اول 2 و سپس 1 رو بزنید فقط حواستون باشه اگر زیاد 1 رو نگه دارید بازیکنتون پاش رو باز میکنه و توپ از بین پاهاش خارج میشه
یه سوتی هم برای من تو بازی پیش اومد وقتی توپ رفت توی اوت و بازیکن من اومد توپ رو پرت کنه بعد از چند ثانیه که توپ رو پرت نکردم بازیکنم توپ رو انداخت زمین تا یه بازیکن دیگه بیاد و توپ رو برداره و پرت کنه یهو بازیکنهای حریف توپ رو با پا برداشتن و پاس دادن و بازی رو شروع کردن کفم برید

عزیز دل منم خیلی روش هارو بلدم که بازی واسم راحت می شه. این روش تو ام کاملا درسته امتحان کردم. اما در کل بازی رو از نظر من رو لجنسی یا همون افسانه ای نزارید. چون خیلی غیر طبیعی می شه. استانداردش همون World Classهه.

S0R3N4
08-11-2011, 05:53
سلام
دوستان
یه سوال کنسولی اونم از نوع ایکس باکسیش...
بازی رو نصب کردم به طور کامل رو ایکس باکس و خیلی راحت اجرا میشه...
ولی بعضی مواقع(یا بهتر بگم اکثر مواقع) یه چند باری وسط بازی کردن قفل میکنه بازی و تیکه تیکه میره صحنه ... (یه چیز تو مایه های اسلو موشن ولی بسیار دیوانه کننده) که تقریبا یک دقیقه اینطوری میشه و بعدش خوب میشه خودش...
مشکل از چیه؟؟چکار کنم اینطوری نشه؟؟

AlirezaLamLam
08-11-2011, 09:35
سلام
دوستان
یه سوال کنسولی اونم از نوع ایکس باکسیش...
بازی رو نصب کردم به طور کامل رو ایکس باکس و خیلی راحت اجرا میشه...
ولی بعضی مواقع(یا بهتر بگم اکثر مواقع) یه چند باری وسط بازی کردن قفل میکنه بازی و تیکه تیکه میره صحنه ... (یه چیز تو مایه های اسلو موشن ولی بسیار دیوانه کننده) که تقریبا یک دقیقه اینطوری میشه و بعدش خوب میشه خودش...
مشکل از چیه؟؟چکار کنم اینطوری نشه؟؟

سلام دوست عزیز
من احتمال میدم از نسخش باشه که خریدی. منظورتو فهمیدم چون خودم دیدم. برو یکی دیگه بخر. از یجایی بخر که نسخه ی کاملشو داشته باشه.

ستاره آسمان
08-11-2011, 09:55

این یکی توو فیفا12هه

آخريه خيلي با حال بود

Gregar
08-11-2011, 18:20
سلام
اما روش کار
1- pace control
2 - finesse shot

میشه منظورتو بهتر بگی . یه جوری انگار دستورالعمل دادی به یک ربات . بگو چه کار میکنه این حرکت .
اگه این دوتا دکمه رو با هم بگیریم که میشه Skilled dribling و خیلی کاربرد داره ولی من خیلی ازش استفاده نمیکنم . منظورت همونه ؟

paroucia
08-11-2011, 18:22
درود بر همگی
دوستان کسی فایلی برای تغییر تبلیغات دور زمین داره؟

mb_stfu
08-11-2011, 18:59
یعنی هیشکی نمیدونه چطوری رو دسته معمولی میشه تکنیک زد ؟؟؟
دوستان اگه میدونید دریغ نکنید

black.assassin
08-11-2011, 20:14

بحث دوستن نیست امکان نداره اما می تونی تکنیکای معمولی مثل سر توپ رو بزنی که دیگه خودت می دونی :31:

sabar
08-11-2011, 22:18
میشه منظورتو بهتر بگی . یه جوری انگار دستورالعمل دادی به یک ربات . بگو چه کار میکنه این حرکت .
اگه این دوتا دکمه رو با هم بگیریم که میشه Skilled dribling و خیلی کاربرد داره ولی من خیلی ازش استفاده نمیکنم . منظورت همونه ؟
سلام
من با این دو تا هم سانتر میکنم و دقیقه و هم دریبل میزنم

shahin_mp3
08-11-2011, 23:04

دسته اي كه شوك نداره مي خواي تكنيك بزني خب نميشه :21:

حالا اينجا رو بخون

Gregar
08-11-2011, 23:38
سلام
من با این دو تا هم سانتر میکنم و دقیقه و هم دریبل میزنم

یعنی چی با این دوتا سانتر میکنی ؟ مگه سانتر B نیست (همون دایره) ؟

CRIS Joon CR7
08-11-2011, 23:43
من تو 360 همیشه دو نفره بازی میکردم حالا چجوری چار نفرش کنیم؟:41:

CRIS Joon CR7
09-11-2011, 00:29
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::4 1::41::41::18::2:

Gregar
09-11-2011, 10:27
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::4 1::41::41::18::2:

4 تا دسته وصل کن . تو خود بازی میشناسه . در ضمن پیشنهاد من اینه که توی Career به عنوان پلیر بازی کنین تا هر کدوم بتونین یه بازیکن رو کنترل کنید . برای این که قاطی نشه . چون 4 نفره خیلی بازی به هم میریزه .

sabar
09-11-2011, 10:43
یعنی چی با این دوتا سانتر میکنی ؟ مگه سانتر B نیست (همون دایره) ؟
اول این دکمه ها رو میزنم بعد سانتر میکنم
یا اول سانتر میکنم بعد این دو تا رو میزنم و هد میزنم

amirhoseini2014
09-11-2011, 10:58
سلام به همه دوستان
کسی میدونه چطور میتونم توی فیفا 12 برم تو قسمت تمرین و پنالتی و ضربه آزاد تمرین کنم
ممنون

masoodbr
09-11-2011, 12:36
سلام
ببخشيد تو فيفا بازيكن هاي كلاسيك و قديمي هم هستن؟
اگه اره چطوري ميشه ازشون استفاده كرد؟

dogh
09-11-2011, 14:51
آره هست
تو قسمت بقیه تیمها تیم classic x

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

یه کد تقلب برای افزایش قدرت virtual pro میخوام
تو نیم فصل زیاد رشد نکرده :19:

SevenCity
09-11-2011, 15:17
تو کلاسیک چرا مارادونا و پله نیستند؟

A.N.A.P
09-11-2011, 15:20
تو کلاسیک چرا مارادونا و پله نیستند؟

نیستن دیگه :دی

AlirezaLamLam
09-11-2011, 16:15
سلام
دوستان یعنی با هیچ نرم افزاری نمیشه یکاری کرد که مجانی انلاین بازی کرد؟ البته 12رو می گما.

Layken
09-11-2011, 16:56
سلام به همه دوستان
کسی میدونه چطور میتونم توی فیفا 12 برم تو قسمت تمرین و پنالتی و ضربه آزاد تمرین کنم
ممنون

اگه با کنسول بازی میکنی موقعی که با بازیکن خارج از منو در حال تمرین کردن هستی دکمه selectو بزن تمرینات میاد می تونی ضربه ازاد و پنالتی بزنی

mehdi_vsgh
09-11-2011, 18:52
چطوری میشه پاسهای تکنیکی داد؟چطوری میشه برگردون و حرکات آکروباتیک زد؟؟؟؟؟

behnam_gunner
09-11-2011, 19:13
:31::31::31:بعدشم اینا همه توی نسخه pc داغون رخ میده عشق است 360 رو:27::27::27:

تو نسخه PC داغون رخ نمیده این وظیفه سی پی یو هست که در تک تک صحنه ها بهترین انیمیشن موجود در لیست برنامه ریزی شده رو انتخاب کنه و اجرا کنه بهمین خاطر سیستم های که سی پی یو ضعیف تری دارن در بعضی مواقع نمی تونن بهترین گزینه رو انتخاب کنن و حتی خیلی از جاها میبینیم که دو تا بازیکن دارن یه حرکت یک شکل رو در یک لحظه اجام میدن :31: یا مثلا میبینیم تو یه برخورد کوچک بازیکن 4-5 مت پرت میشه یه طرف :31: ولی تو سیستم های با سی پی یو قوی تر این مشکل پیش نمیاد

Gregar
09-11-2011, 20:45
چطوری میشه پاسهای تکنیکی داد؟چطوری میشه برگردون و حرکات آکروباتیک زد؟؟؟؟؟

واسه پاس تکنیکی باید RB رو نگه داری
و واسه برگردون و کلا کارهای تکنیکی هم باید LT رو نگه داری .

تو نسخه PC داغون رخ نمیده این وظیفه سی پی یو هست که در تک تک صحنه ها بهترین انیمیشن موجود در لیست برنامه ریزی شده رو انتخاب کنه و اجرا کنه بهمین خاطر سیستم های که سی پی یو ضعیف تری دارن در بعضی مواقع نمی تونن بهترین گزینه رو انتخاب کنن و حتی خیلی از جاها میبینیم که دو تا بازیکن دارن یه حرکت یک شکل رو در یک لحظه اجام میدن :31: یا مثلا میبینیم تو یه برخورد کوچک بازیکن 4-5 مت پرت میشه یه طرف :31: ولی تو سیستم های با سی پی یو قوی تر این مشکل پیش نمیاد

موافقم . من تا حالا با این صحنه ها هیچ وقت مواجه نشدم . سی پی یوم هم 4 هسته ای و 3.2 هستش .

yashgin128
09-11-2011, 21:22
سلام
من همین الان فیفا 12 رو نصبیدم
فقط چیزی که هست شنیدم برای این مدل بازی ها باید پچ نصب کرد
ولی هیچ اطلاعی از اینکه پچ چیه و چطور باید نصب کرد ندارم
خواهشا اگه میشه منو راهنمایی کنید؟
در ضمن اگه ممکنه جدیدترین و بهترین پچ هایی که باید نصب کنم رو معرفی کنید
ممنون

CRIS Joon CR7
09-11-2011, 22:45

در اینکه عمقی به مسئله نگرستی جای تبریک
ولی سی پی یو من Core I5 هستش ولی بازم :2:

Kaveh619
09-11-2011, 23:16

ببین اگه دستت آنالوگ چپ و راست داره میشه باهاش تکنیک زد،اما اگه نداره بالا بری پایین بیای نمیتونی تکنیک بزنی........

Gregar
10-11-2011, 01:00
در اینکه عمقی به مسئله نگرستی جای تبریک
ولی سی پی یو من Core I5 هستش ولی بازم :2:

Core i5 که خیلی ضعیفه :31:

far2009
10-11-2011, 08:29
این بازی برای من تا حدود نیمه اول مشکل خاصی نداره ولی حدودا از نیمه دوم تو پاس دادن ها کند میشه و حرکت تکه تکه است. البته تو حرکت های تمرینی هیچ مشکلی نداره و کاملا روان هست .

من کنار این بازی hot persuite و iv را هم دارم که چنین مشکلی ندارند !

AlirezaLamLam
10-11-2011, 10:36
دوستان این که من این فیلمارو گذاشتمو حرکات عجیب غریبی که تو بازی برام رخ دادو براتون گذاشتم به این منظور نیس که سیستمم ضعیفهو این مشکلات رخ می ده. نه این کاملا اشتباهه. خود بازی هست که این مشکلاتو بوجود میاره. که اصطلاحا به اون باگ بازی گفته می شه. ببینید دیگه از کنسول سیستم قوی تر ! تو کنسولم واسم این حرکات پیش اومده. پس این اشتباهات ربطی به سیستم نداره.

black.assassin
10-11-2011, 14:14
دوستان این که من این فیلمارو گذاشتمو حرکات عجیب غریبی که تو بازی برام رخ دادو براتون گذاشتم به این منظور نیس که سیستمم ضعیفهو این مشکلات رخ می ده. نه این کاملا اشتباهه. خود بازی هست که این مشکلاتو بوجود میاره. که اصطلاحا به اون باگ بازی گفته می شه. ببینید دیگه از کنسول سیستم قوی تر ! تو کنسولم واسم این حرکات پیش اومده. پس این اشتباهات ربطی به سیستم نداره.

کسی گفت مگه سیستمت ضعیفه ؟؟؟ بله بازی باگ داره. تو بازی مثل فوتبال نمیشه باگ ها رو ضعف دونست چون مثل بازی های دیگه نیست که معمولا با دکمه های خاصی فقط یه کار مشخص انجام میده تو فوتبال حرکات ترکیبی باعث میشن باگ ها خیلی زیاد بشن ولی هر چی باشه از pes یه 100 هزار باری باگش کمتره. در مورد اون جملت بگم که همین الانشم سیستم های PC خیلی سرتر از کنسول ها هستند.

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------

این بازی برای من تا حدود نیمه اول مشکل خاصی نداره ولی حدودا از نیمه دوم تو پاس دادن ها کند میشه و حرکت تکه تکه است. البته تو حرکت های تمرینی هیچ مشکلی نداره و کاملا روان هست .

من کنار این بازی hot persuite و iv را هم دارم که چنین مشکلی ندارند !

داخل کانفیگ یعنی قبل از اجرای بازی یه فایل هست به اسم fifaconfig تو پوشه fifasetup جایی که بازی نصب شده.
اجراش کن و vsync رو فعال کن اگه درست نشد MSAA رو هم غیر فعال کن.

AlirezaLamLam
10-11-2011, 14:17
حالا زیاد بش فکر نکن. :31:

yashgin128
10-11-2011, 17:27
سلام
من همین الان فیفا 12 رو نصبیدم
فقط چیزی که هست شنیدم برای این مدل بازی ها باید پچ نصب کرد
ولی هیچ اطلاعی از اینکه پچ چیه و چطور باید نصب کرد ندارم
خواهشا اگه میشه منو راهنمایی کنید؟
در ضمن اگه ممکنه جدیدترین و بهترین پچ هایی که باید نصب کنم رو معرفی کنید
ممنون

یعنی هیچکی قرار نیست جواب ما رو بده یا اینجا کسی اهل پچ نیست فقط اورجینال

Kaveh619
10-11-2011, 19:58
کسی گفت مگه سیستمت ضعیفه ؟؟؟ بله بازی باگ داره. تو بازی مثل فوتبال نمیشه باگ ها رو ضعف دونست چون مثل بازی های دیگه نیست که معمولا با دکمه های خاصی فقط یه کار مشخص انجام میده تو فوتبال حرکات ترکیبی باعث میشن باگ ها خیلی زیاد بشن ولی هر چی باشه از pes یه 100 هزار باری باگش کمتره. در مورد اون جملت بگم که همین الانشم سیستم های PC خیلی سرتر از کنسول ها هستند.

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------

داخل کانفیگ یعنی قبل از اجرای بازی یه فایل هست به اسم fifaconfig تو پوشه fifasetup جایی که بازی نصب شده.
اجراش کن و vsync رو فعال کن اگه درست نشد MSAA رو هم غیر فعال کن.

منم مشکل این دوستمون رو دارم و کار هایی ک گفتید انجام دادم تاثیر نداشت......نمیدونم چرا این چه اشکالیه از نیمه دوم به بعد انگار سنگین تر میشه!!

AlirezaLamLam
10-11-2011, 20:42

سلام عزیز
فعلا پچی رسمی واسه فیفا نیومده. اگه بیاد حتما خبرشو میدیم

black.assassin
10-11-2011, 21:20

برای هر بازی ممکنه پچ بیرون بیاد. پچ اصولا برای اصلاح ایرادات بازی میاد. حالا این ایراد ممکنه باگ بازی باشه. ممکنه نقل و انتقالات و آپدیت جدید برای بازی باشه. من اطلاعی ندارم ولی فکر نکنم پچ رسمی تا الان بیرون اومده باشه ولی اگر نسخه اورجینال خریداری کنید می تونید مستقیما آپدیت کنید. :10:
--------------------------
ویرایش : دوستمون قبل از من جواب دادن.

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------

منم مشکل این دوستمون رو دارم و کار هایی ک گفتید انجام دادم تاثیر نداشت......نمیدونم چرا این چه اشکالیه از نیمه دوم به بعد انگار سنگین تر میشه!!

خیلی عجیبه. این مشکل رو روی کنسوالای قدیمی دیدم ولی معمولا به خاطر این بود که دیسک مشکل داشت. دوستمون گفت که مشکل از بازی هم نیست چون چند جا نصبش کرده. میشه اطلاعات سیستمت رو بدی ؟

CRIS Joon CR7
10-11-2011, 22:30
کلا به علت سنگین بودن نیمه ی دوم اینجوری میشه
از اونجا که نیمه دوم نیمه ی مربیان هستش خب بازی به پردازش بیشتری نیاز داره:31:
ولی جدا از شوخی :2: این میتونه از یه سری برنامه های باز مثلا آنتی ویروسها خود ویروسها یا برنامه های در ظاهر مفید باشه که یه هویی خودشون باز میشن :27:
من وقتی با nero 7 کار میکنم وقتی میبنمش یه چیزی به اسم nero home.exe میره تو قسمت برنامه هایی که از سی پی یو کار میکشن و چیزی حدود نود درصد رو میگیره بیخودی حتما ازین دست مشکلا داری :27:
من خودم رو 360 بازی میکنم اصلا ازین مشکلا ندارم:31:
یا علی
برو گل بزن:8:

shahin_mp3
10-11-2011, 23:38

تو اين بازي همه چي ديده بوديم اينم روش :31:

نيمه دوم خب سنگين تره :31:

CRIS Joon CR7
11-11-2011, 12:14
بچه ها یه چیز بی ربط
امروز 11/11/11 میباشد:31:

Big-Boss
11-11-2011, 19:27
Gameplay

Sometimes the game would get confused when a user called a second player to take a quick throw-in, where the game would consider the ball to have re-entered play. We’ve made sure this won’t happen anymore.
We have fixed an occasional problem where a user’s crossing setting would default to Manual and need to be reset.
Very rarely indeed, a physics error could cause a player’s leg positioning to become misaligned. You may have seen some videos of that around the time we brought out the demo for FIFA 12. As rare as it was (the vast majority of people will have never experienced it), it’s now fully extinct,
Career Mode

You can now select the weather conditions before entering a game.
Your chief executive’s salary suggestions when offering a youth player a senior contract will now remain consistent when exiting and re-entering the negotiation screens.
We have made sure that, after releasing a player from the Youth Squad, his salary returns to the Wage Budget.
When loaning in a player with an option to buy him at the end of the season, if that player caused you to reach the maximum squad size, you wouldn’t be able to buy him. Now you can.
It’s now no longer possible to sign a Youth Player with a wage greater than your available wage budget.
We have addressed a couple of rare situations where specific actions would cause controller buttons to become unresponsive.
When playing as a player in Career Mode, your manager will now be more inclined to sub off your player if he’s getting too tired.
We’ve made sure that commentary won’t fail to show up when playing League Cup games involving Manchester United.
We have fixed a situation where, given a certain set of circumstances when editing and saving player positions, you could see player names converted to numbers before experiencing a console hang.
We fixed an issue where it was possible for the user’s player’s team to enter a new season without a goalkeeper, or without the minimum number of players needed to play a match.
We have solved a problem that involved the player’s team recording a win despite forfeiting a league game because of an insufficient match-day squad.
Recently signed Youth Squad players who you’re attempting to sell on will now enter negotiations with an accurate, consistent ‘Current Wage’ displayed, meaning you’ll see them picked up much more easily by CPU teams.
If you and a friend entered a Career Mode game with two controllers, advanced beyond the Player Selection screen and then backed all the way out again, the game would hang. We got that fixed.
We have taken care of a bug that caused apparently random crashes in Career Mode, with players sometimes appearing with a zeroed cash value.
Physical attributes of players were growing a little unrealistically since they were tied to their overall growth potential. We have made a change that separates the growth of these attributes from others, resulting in much more steady progression.
You can now offer a new contract to players you have loaned out for the last year of their contract, before they run off and become free agents.
Loaned players weren’t always growing fast enough. We have tuned this to be more noticeable, making loaning players out much more rewarding.
More mid-week Career Mode games will now be played with night-time lighting conditions.
FIFA 12 Ultimate Team

Using an outdated “Take Me There” link on a Trade Feed notification in the FUT hub will no longer result in your coins not being returned if you lost the auction.
The Trade Feed notification in the FUT Hub for a newly acquired Goalkeeper Coach will no longer cause the game to hang.
Creating a new squad, then immediately deleting an old one before then applying an item to your new squad could result in a disconnection. Not now it won’t.
We have made sure that real-time information is displayed on active auctions. You’ll no longer find yourself unknowingly outbid while waiting for those auctions to count down.
We have isolated and eradicated a data-flow interruption that sometimes caused the game to crash while players were on the Match Setup screen before a FUT game.
You will now see your EAS FC XP increase – and your news feed update – after playing a single-player or play-a-friend game in FUT.
We have optimised the game to make sure the console won’t struggle, or even crash, when paging through a lot of FUT auction pages.
We have taken care of a crash that would occur if users entered FUT and downloaded the latest update after creating a Virtual Pro.
We have made a couple of separate enhancements to the FUT pack purchasing system to make sure sudden losses of internet connectivity (such as pulling the network cable) won’t result in console crashes.
We discovered that if you downloaded a roster update in FUT and, while still on the update confirmation screen, signed out from your Gamer Profile, the game would crash. Not many people would do that but, just in case they do, they’re now safe.
FIFA 12 Clubs

Changes that Clubs players make to camera settings during a Clubs game will now find those settings saved for subsequent games.
You will now be able to change your penalty kick taker via Team Management between the penalty kick being awarded and taken.
Clubs players’ accomplishments are now fully tracked in online matches.
We asked you, and you told us. Community feedback overwhelmingly suggests that the default AI in Clubs is too powerful, leading to clubs choosing not to field defenders in order to allow the AI to do their work for them. We have therefore dropped the AI difficulty level in Clubs from World Class to Professional, and have made some complimentary minor adjustments to AI goalkeepers.
My Live Season

Injured or suspended players will now be automatically moved to the reserves, not the subs bench. And there’ll be no more missing subs as a result in subsequent games.
EA SPORTS Football Club

We have made an optimisation that stops the game making too many calls for Support Your Club information on entering the EAS FC hub.
Every now and then, when coming back to the main menu from another area of the game, the Back/Select button to go to the EAS FC hub was not always displayed and functional. That won’t happen anymore.
We have taken care of a rare crash bug that cropped up when entering the EAS FC hub from the main menu.
We have enhanced the way the game loads the pre-match arena before an EAS FC Challenge.
All your Career Mode activity will now display correctly in the EAS FC news feed.
FIFA 12 Online

An occasional problem saw users repeatedly failing to match-up online due to mismatching squad files, despite re-downloading the online squad file. We’ve made sure that won’t bother anyone again.
A small number of people found their stats not tracking properly for Online Friendlies games. They are now.
Creation Centre
We have solved a problem that saw FIFA 12 crash when trying to download PNG images (e.g. a team crest) that were over the maximum file size.
Particularly keen Creation Centre users who bookmarked a lot of items to download into their game could find that they were not able to enter the Creation Centre gallery. Now they can.
We have fixed a rare problem where it was possible in specific circumstances to find your Creation Centre team hit the pitch with a man missing.
We have made sure that swapping and changing kit sponsor images on the web will no longer cause any problems on the console.
We have improved the way FIFA 12 handles large numbers of Creation Centre downloads to make sure there’s no slow-down in the performance of team-selection screens.
The game no longer struggles to retrieve Tournament Crest images in the Creation Centre gallery.
EA SPORTS Arena

We have enabled private sessions within the EA SPORTS Arena.
And some others…

We have turned on our in-game podcasts. If you want to listen in, you can access our regular five-minute chunks of audio news and information by turning the option on in the Game Settings > Audio menu. [English language only]
We have made some optimisations to make sure that people with lots of save files on their hard drives don’t suffer long load times or server disconnections.
[PC only] We have corrected a problem where, after scoring a goal, custom music would stop playing for around two minutes.
[PC only] We have added an option to the FIFA 12 launcher to disable some Windows settings, improving the framerate for people with lower-spec PCs.

منبع:
fifasoccerblog.com

shahin_mp3
11-11-2011, 20:48
اين پچ چي كار مي كنه ؟ به درد مي خوره ؟ :21:

black.assassin
11-11-2011, 21:04
لطفا اگه کرک شد لینکش رو به همرا پچ قرار بدین. ممنون

AlirezaLamLam
11-11-2011, 23:00
Gameplay

Sometimes the game would get confused when a user called a second player to take a quick throw-in, where the game would consider the ball to have re-entered play. We’ve made sure this won’t happen anymore.
We have fixed an occasional problem where a user’s crossing setting would default to Manual and need to be reset.
Very rarely indeed, a physics error could cause a player’s leg positioning to become misaligned. You may have seen some videos of that around the time we brought out the demo for FIFA 12. As rare as it was (the vast majority of people will have never experienced it), it’s now fully extinct,
Career Mode

Your chief executive’s salary suggestions when offering a youth player a senior contract will now remain consistent when exiting and re-entering the negotiation screens.
We have made sure that, after releasing a player from the Youth Squad, his salary returns to the Wage Budget.
When loaning in a player with an option to buy him at the end of the season, if that player caused you to reach the maximum squad size, you wouldn’t be able to buy him. Now you can.
It’s now no longer possible to sign a Youth Player with a wage greater than your available wage budget.
We have addressed a couple of rare situations where specific actions would cause controller buttons to become unresponsive.
When playing as a player in Career Mode, your manager will now be more inclined to sub off your player if he’s getting too tired.
We’ve made sure that commentary won’t fail to show up when playing League Cup games involving Manchester United.
We have fixed a situation where, given a certain set of circumstances when editing and saving player positions, you could see player names converted to numbers before experiencing a console hang.
We fixed an issue where it was possible for the user’s player’s team to enter a new season without a goalkeeper, or without the minimum number of players needed to play a match.
We have solved a problem that involved the player’s team recording a win despite forfeiting a league game because of an insufficient match-day squad.
Recently signed Youth Squad players who you’re attempting to sell on will now enter negotiations with an accurate, consistent ‘Current Wage’ displayed, meaning you’ll see them picked up much more easily by CPU teams.
If you and a friend entered a Career Mode game with two controllers, advanced beyond the Player Selection screen and then backed all the way out again, the game would hang. We got that fixed.
We have taken care of a bug that caused apparently random crashes in Career Mode, with players sometimes appearing with a zeroed cash value.
Physical attributes of players were growing a little unrealistically since they were tied to their overall growth potential. We have made a change that separates the growth of these attributes from others, resulting in much more steady progression.
You can now offer a new contract to players you have loaned out for the last year of their contract, before they run off and become free agents.
Loaned players weren’t always growing fast enough. We have tuned this to be more noticeable, making loaning players out much more rewarding.
More mid-week Career Mode games will now be played with night-time lighting conditions.
FIFA 12 Ultimate Team

Using an outdated “Take Me There” link on a Trade Feed notification in the FUT hub will no longer result in your coins not being returned if you lost the auction.
The Trade Feed notification in the FUT Hub for a newly acquired Goalkeeper Coach will no longer cause the game to hang.
Creating a new squad, then immediately deleting an old one before then applying an item to your new squad could result in a disconnection. Not now it won’t.
We have made sure that real-time information is displayed on active auctions. You’ll no longer find yourself unknowingly outbid while waiting for those auctions to count down.
We have isolated and eradicated a data-flow interruption that sometimes caused the game to crash while players were on the Match Setup screen before a FUT game.
You will now see your EAS FC XP increase – and your news feed update – after playing a single-player or play-a-friend game in FUT.
We have optimised the game to make sure the console won’t struggle, or even crash, when paging through a lot of FUT auction pages.
We have taken care of a crash that would occur if users entered FUT and downloaded the latest update after creating a Virtual Pro.
We have made a couple of separate enhancements to the FUT pack purchasing system to make sure sudden losses of internet connectivity (such as pulling the network cable) won’t result in console crashes.
We discovered that if you downloaded a roster update in FUT and, while still on the update confirmation screen, signed out from your Gamer Profile, the game would crash. Not many people would do that but, just in case they do, they’re now safe.
FIFA 12 Clubs

Changes that Clubs players make to camera settings during a Clubs game will now find those settings saved for subsequent games.
You will now be able to change your penalty kick taker via Team Management between the penalty kick being awarded and taken.
We asked you, and you told us. Community feedback overwhelmingly suggests that the default AI in Clubs is too powerful, leading to clubs choosing not to field defenders in order to allow the AI to do their work for them. We have therefore dropped the AI difficulty level in Clubs from World Class to Professional, and have made some complimentary minor adjustments to AI goalkeepers.
My Live Season

Injured or suspended players will now be automatically moved to the reserves, not the subs bench. And there’ll be no more missing subs as a result in subsequent games.
EA SPORTS Football Club

We have made an optimisation that stops the game making too many calls for Support Your Club information on entering the EAS FC hub.
Every now and then, when coming back to the main menu from another area of the game, the Back/Select button to go to the EAS FC hub was not always displayed and functional. That won’t happen anymore.
We have taken care of a rare crash bug that cropped up when entering the EAS FC hub from the main menu.
We have enhanced the way the game loads the pre-match arena before an EAS FC Challenge.
All your Career Mode activity will now display correctly in the EAS FC news feed.
FIFA 12 Online

An occasional problem saw users repeatedly failing to match-up online due to mismatching squad files, despite re-downloading the online squad file. We’ve made sure that won’t bother anyone again.
A small number of people found their stats not tracking properly for Online Friendlies games. They are now.
Creation Centre
We have solved a problem that saw FIFA 12 crash when trying to download PNG images (e.g. a team crest) that were over the maximum file size.
Particularly keen Creation Centre users who bookmarked a lot of items to download into their game could find that they were not able to enter the Creation Centre gallery. Now they can.
We have fixed a rare problem where it was possible in specific circumstances to find your Creation Centre team hit the pitch with a man missing.
We have made sure that swapping and changing kit sponsor images on the web will no longer cause any problems on the console.
We have improved the way FIFA 12 handles large numbers of Creation Centre downloads to make sure there’s no slow-down in the performance of team-selection screens.
The game no longer struggles to retrieve Tournament Crest images in the Creation Centre gallery.
EA SPORTS Arena

And some others…

We have turned on our in-game podcasts. If you want to listen in, you can access our regular five-minute chunks of audio news and information by turning the option on in the Game Settings > Audio menu. [English language only]
We have made some optimisations to make sure that people with lots of save files on their hard drives don’t suffer long load times or server disconnections.
[PC only] We have corrected a problem where, after scoring a goal, custom music would stop playing for around two minutes.
[PC only] We have added an option to the FIFA 12 launcher to disable some Windows settings, improving the framerate for people with lower-spec PCs.

منبع:
fifasoccerblog.com

عزیز این لینک دانلودشو توو سایتش پیدا نمی کنم. یه کمکی بکن. اگه می تونی لینک مستقیمشو بده. MER30

AlirezaLamLam
11-11-2011, 23:02
Gameplay

Career Mode

FIFA 12 Ultimate Team

FIFA 12 Clubs

My Live Season

EA SPORTS Football Club

FIFA 12 Online

Creation Centre
EA SPORTS Arena

And some others…

منبع:
fifasoccerblog.com

عزیز این لینک دانلودشو توو سایتش پیدا نمی کنم. یه کمکی بکن. اگه می تونی لینک مستقیمشو بده. مرسی

AlirezaLamLam
11-11-2011, 23:03
Gameplay

Career Mode

FIFA 12 Ultimate Team

FIFA 12 Clubs

My Live Season

EA SPORTS Football Club

FIFA 12 Online

Creation Centre
EA SPORTS Arena

And some others…

منبع:
fifasoccerblog.com

عزیز این لینک دانلودشو توو سایتش پیدا نمی کنم. یه کمکی بکن. اگه می تونی لینک مستقیمشو بده. مرسی

Gregar
12-11-2011, 01:05
چند روز پیش بازیم بالا نمیومد . یعنی اصلا بازی رو میخواست دوباره دانلود کنه . نمیدونم چی شد بعدش 20 مگ فقط دانلود کرد و بعد از اون دیگه درست شد و خود اریجین هم اپدیت شد و کلی باگاش رفع شد .

حالا اینها هیچ . ولی بعد از اون اپدیت 20 مگی نمیدونم چی شده . کلا بازی رو لجندری خیلی گیم پلیش بهتر شده .
هوش مصنوعی تیم خودی خیلی خوب شده کارایی که ازشون انتظار داری رو انجام میدن و کارای بی ربط و غیر عقلانی نمیکنن . البته کمتر .
سرعت بازی و شوت و پاس و کلا همه چی بیشتر شده که خیلی دلنشین تره .
درصد خطای شوت ها چنان زیاد شده که من توی یه بازی با رئال 19 تا شوتم یا خورد به تیر یا رفت بیرون از اخر هم توی پنالتی بردمش .
خیلی الان همینش میره رو اعصاب که به زحمت برسی منطقه جریمه شوتت هدر بیره .
دریبل ها هم سخت تر شده . چنان مسی رو تحت نظر میگیرن که کاملا قفل میشه . قبلا راحت باهاش دریبل میزدی و گل میزدی . مخصوصا skill move ها .
زدن و زمانبندی شوت ها سخت تر شده . یعنی شاید بشه فقط با شوت تکنیکی گل زد . موقع زدن شوت های سرکش سریع میان تو پات و نمیزارن بزنی . کاملا باید به موقع بزنی . از قبلا سخت تر شده .
ضربات ازاد واقعا عالی شده . قبلا خیلی جون نداشت ولی حالا یه کم ضربات محکم تر شده .
واکنش دروازه بان ها رو هم که نگو . علاوه بر اینکه درصد خطای تمام شوت ها زیاد شده واکنش سریع دروازه بان هم نمیزاره این وسط گل بزنی .
به طور کلی چیزی که من از این گیم پلی جدید دیدم این بود که یک گیم پلی عالی همراه با لذت کامل از بازی باعث میشه که برسی به منطقه جریمه . از اونجاست که سختیش شروع میشه . یعنی Finishing .

تمام این تغییرات رو دقیقا بعد از همون اپدیت حس کردم . چندبار هم تو تنظیمات بازی رفتم دیدم همه چیزش مثل قبله .

ولی لذتی بردم دیروز و امروز از فیفا که از هیچ فیفایی نبرده بودم .

A/|\IR
12-11-2011, 11:25
دوستان بدون سی دی کی میشه انلاین زد؟:31:

mjorh
12-11-2011, 12:37
چند روز پیش بازیم بالا نمیومد . یعنی اصلا بازی رو میخواست دوباره دانلود کنه . نمیدونم چی شد بعدش 20 مگ فقط دانلود کرد و بعد از اون دیگه درست شد و خود اریجین هم اپدیت شد و کلی باگاش رفع شد .

حالا اینها هیچ . ولی بعد از اون اپدیت 20 مگی نمیدونم چی شده . کلا بازی رو لجندری خیلی گیم پلیش بهتر شده .
هوش مصنوعی تیم خودی خیلی خوب شده کارایی که ازشون انتظار داری رو انجام میدن و کارای بی ربط و غیر عقلانی نمیکنن . البته کمتر .
سرعت بازی و شوت و پاس و کلا همه چی بیشتر شده که خیلی دلنشین تره .
درصد خطای شوت ها چنان زیاد شده که من توی یه بازی با رئال 19 تا شوتم یا خورد به تیر یا رفت بیرون از اخر هم توی پنالتی بردمش .
خیلی الان همینش میره رو اعصاب که به زحمت برسی منطقه جریمه شوتت هدر بیره .
دریبل ها هم سخت تر شده . چنان مسی رو تحت نظر میگیرن که کاملا قفل میشه . قبلا راحت باهاش دریبل میزدی و گل میزدی . مخصوصا skill move ها .
زدن و زمانبندی شوت ها سخت تر شده . یعنی شاید بشه فقط با شوت تکنیکی گل زد . موقع زدن شوت های سرکش سریع میان تو پات و نمیزارن بزنی . کاملا باید به موقع بزنی . از قبلا سخت تر شده .
ضربات ازاد واقعا عالی شده . قبلا خیلی جون نداشت ولی حالا یه کم ضربات محکم تر شده .
واکنش دروازه بان ها رو هم که نگو . علاوه بر اینکه درصد خطای تمام شوت ها زیاد شده واکنش سریع دروازه بان هم نمیزاره این وسط گل بزنی .
به طور کلی چیزی که من از این گیم پلی جدید دیدم این بود که یک گیم پلی عالی همراه با لذت کامل از بازی باعث میشه که برسی به منطقه جریمه . از اونجاست که سختیش شروع میشه . یعنی Finishing .

تمام این تغییرات رو دقیقا بعد از همون اپدیت حس کردم . چندبار هم تو تنظیمات بازی رفتم دیدم همه چیزش مثل قبله .

ولی لذتی بردم دیروز و امروز از فیفا که از هیچ فیفایی نبرده بودم .
خو این لینکی چیزی نداره ک دان کنیم؟؟

Gregar
12-11-2011, 13:38
خو این لینکی چیزی نداره ک دان کنیم؟؟

نه دیگه . گفتم خود اریجین اپدیت کردش بازی رو . اصلا این اریجین کلا واسه ضد کپی و کرک ساخته شده . احتمال EA هم پچ رسمی ارائه نمیکنه و فقط از طریق اریجین .

black.assassin
12-11-2011, 13:50
G:\Program Files\FIFA 12\Game\Core

فایلی به اسم PatchProgress تو این پوشه هست. ببینید با اون می تونید آپدیت کنید بازی رو یا نه ؟؟؟ برای من کلا کرکش طوری هست که اجازه نمیده بازی به سرور ea وصل بشه که بخواد دانلود هم بکنه.

hts1369
12-11-2011, 14:17
دوستان بدون سی دی کی میشه انلاین زد؟:31:
نه نمیشه بخاطر خدا اینقدر سوال نکنید

G:\Program Files\FIFA 12\Game\Core

فایلی به اسم PatchProgress تو این پوشه هست. ببینید با اون می تونید آپدیت کنید بازی رو یا نه ؟؟؟ برای من کلا کرکش طوری هست که اجازه نمیده بازی به سرور ea وصل بشه که بخواد دانلود هم بکنه.
ماله من میگه وصل میشه ولی یه هشدار میده

black.assassin
12-11-2011, 15:35
نه نمیشه بخاطر خدا اینقدر سوال نکنید

ماله من میگه وصل میشه ولی یه هشدار میده

برای منم همینطوریه. میگه نمی تونه دانلود رو نشون بده که چقدر پیشرفت کرده

shahin_mp3
12-11-2011, 21:54
پچ درست و حسابي چيزي ارائه نشده ؟ :21:

yashgin128
12-11-2011, 23:53
سلام
کسی گزارش عربی واسه fifa 2012 سراغ نداره؟

hamidkabiri6270
13-11-2011, 02:40
سلام
کسی گزارش عربی واسه fifa 2012 سراغ نداره؟

فعلا گزارشگر عربي براي نسخه فشرده بازي موجود هست .نسخه معمولي بازي گزارش عربي نداره.

nilmar10
13-11-2011, 10:56
نه دیگه . گفتم خود اریجین اپدیت کردش بازی رو . اصلا این اریجین کلا واسه ضد کپی و کرک ساخته شده . احتمال EA هم پچ رسمی ارائه نمیکنه و فقط از طریق اریجین .
آقا من Cd-Key رو وارد اریجین کردم و همون کارهایی که برای خودداری از دانلود بازی گفته شده رو انجام دادم اما دانلود زیاد نشد که نشد اما وقتی وارد بازی میشم میتونم آنلاین بازی کنم بجز head to head seasons که ایراد مسخره و همیشگی ارنج رو میگیره وقتی توی اریجین روی بازی کلیک راست می کنم گزینه ای بنام آپدیت نداره ، وقتی هم که ادامه دانلود رو میزنم میخواد 6 گیگ رو دانلود کنه حالا به نظر شما من چکار کنم که بتونم بازی رو آپدیت کنم؟

sabar
13-11-2011, 15:47
سلام
جریان این آنالوگ اسپرینت چیه؟ آف یا آن باشه چه تاثیری داره؟
چرا بازیکنهای من وقتی توفاصله از توچ از حریف به توپ نزدیکترن حریف رودتر به توپ میرسه حتی بازیکنای سرعتیم هم کم میارن

hts1369
13-11-2011, 17:07
سلام
جریان این آنالوگ اسپرینت چیه؟ آف یا آن باشه چه تاثیری داره؟
چرا بازیکنهای من وقتی توفاصله از توچ از حریف به توپ نزدیکترن حریف رودتر به توپ میرسه حتی بازیکنای سرعتیم هم کم میارن
اگه اسپرینت روشن باشه هرچقدر بیشتر دکمه رو فشار بدی بازیکن سریعتر میدوه
دومی رو نمیدونم

Hamid Hamid
13-11-2011, 18:26
سلام ...

دوستان من بازي رو امروز گرفتم.

براي Manuel كردن تنظيمات شوت و پاس و سانتر و قدرت شوت و ... به كدوم قسمت برم؟!

لطفا آدرس بديد ... فيفا 11 خيلي سر راست بود : دي

پ.ن : نسخه ي كنسولي 360

amir_p30world
13-11-2011, 21:47
آقا خبری از پچ رسمی فیفا نشده؟

yashgin128
13-11-2011, 22:02
فعلا گزارشگر عربي براي نسخه فشرده بازي موجود هست .نسخه معمولي بازي گزارش عربي نداره.

میشه یه توضیح بدید که این جریان فشرده و معمولی چیه ؟
در کل من باید چیکار کنم؟(این فشرده بدرد من میخوره؟)
اصلا از کجا بدونم کدوم نسخه فیفا رو من دارم؟
مرسی

shiraz_2010
13-11-2011, 22:12
جون من به این تاپیک بیاید و به فیفا رای بدین:

dark-sky
13-11-2011, 22:18
چهار به یک رئالو ترکوندم .با بارسا روی لجند بدون تقلب !

CRIS Joon CR7
14-11-2011, 00:10
میشه یه توضیح بدید که این جریان فشرده و معمولی چیه ؟
در کل من باید چیکار کنم؟(این فشرده بدرد من میخوره؟)
اصلا از کجا بدونم کدوم نسخه فیفا رو من دارم؟
مرسی
فشرده مشرده نمیدونم
ولی فکر کنم منظورش نسخه Black box باشه
ایول فرهاد.م

yashgin128
14-11-2011, 17:54
فشرده مشرده نمیدونم
ولی فکر کنم منظورش نسخه Black box باشه
ایول فرهاد.م

سلام اینکه بدتر شد حالا باید بپرسم کلا این نسخه balck box دیگه چیه؟
کلا برای من که رو pc میخوام بازی کنم میتونه به کارم بیاد
در ضمن اگه عاشق فرهاد یا اس اس هستی بیا کلوپ استقلال اونجا بچه ها زیاد فعالیت دارن

black.assassin
14-11-2011, 21:39
سلام ...

دوستان من بازي رو امروز گرفتم.

براي Manuel كردن تنظيمات شوت و پاس و سانتر و قدرت شوت و ... به كدوم قسمت برم؟!

لطفا آدرس بديد ... فيفا 11 خيلي سر راست بود : دي

پ.ن : نسخه ي كنسولي 360

مثه فیفا 11 هست که تنظیماتش. میری داخل customize fifa > settings > controller settings همونجا هست دیگه.

black.assassin
14-11-2011, 21:49
سلام اینکه بدتر شد حالا باید بپرسم کلا این نسخه balck box دیگه چیه؟
کلا برای من که رو pc میخوام بازی کنم میتونه به کارم بیاد
در ضمن اگه عاشق فرهاد یا اس اس هستی بیا کلوپ استقلال اونجا بچه ها زیاد فعالیت دارن

یه نسخه repack شده هست. یعنی بازی نصب شده و بعد دوباره فشرده شده. بعد کرک و ... همه اعمال شده. فقط black box رو می دونم. اون کاری که می خوای رو انجام می ده یا نه من نمی دونم.

Hamid Hamid
15-11-2011, 01:28
سلام ...

ممنون از جواب دوستان ... من الان تمام حركات رو روي حالتي دستي = Manuel قرار دادم ... فقط يه چيزي به نظرم خيلي درست نمياد و اون ارسال هاي كنار خط هستش براي روي دروازه ي حريف ... تو فيفا 11 اين كار خيلي سخت بود اما تو نسخه ي 12 خيلي لازم نيست جهت گيري دقيقي داشته باشي ... اين درسته يا من اشتباه ميكنم؟

moghaddas mfa
15-11-2011, 14:42
error:could not init 3d system
shader model 2.0 is required

please install the latest video drivers

اگه کمک کنید ممنان میشم.منتظرم:11:

mjorh
15-11-2011, 14:58
پچی واسه این بازی نیومده؟

nilmar10
15-11-2011, 19:18
آقا من Cd-Key رو وارد اریجین کردم و همون کارهایی که برای خودداری از دانلود بازی گفته شده رو انجام دادم اما دانلود زیاد نشد که نشد اما وقتی وارد بازی میشم میتونم آنلاین بازی کنم بجز head to head seasons که ایراد مسخره و همیشگی ارنج رو میگیره وقتی توی اریجین روی بازی کلیک راست می کنم گزینه ای بنام آپدیت نداره ، وقتی هم که ادامه دانلود رو میزنم میخواد 6 گیگ رو دانلود کنه حالا به نظر شما من چکار کنم که بتونم بازی رو آپدیت کنم؟
کسی میتونه کمک کنه؟

rouzbeh_ziafati
15-11-2011, 23:51
من با کی بورد بازی میکنم ، وقتی که مایل حرکت میکنم ، یعنی مثلا دکمه جلو و بالا رو باهم میگرم ، دیگه نمیشه پاس داد یا شوت کرد فقط با یه دکمه رو گرفت و شوت زد
این مشکل رو هم شماها دارید؟ چی کار کنم؟
این مشکل رو با دسته ندارم

black.assassin
16-11-2011, 00:33
کسی میتونه کمک کنه؟

اگه می تونی بازی رو بدون دستکاری و از اینترنت و سایتهای خارجی دانلود کن. بعد key رو وارد کن. به نظر من بهتره. یا اینکه از فروشگاههایی که مطمئنن بخواه که ورژن اصلی بازی رو بدن. به نظر من مشکل از بازی هست.

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

من با کی بورد بازی میکنم ، وقتی که مایل حرکت میکنم ، یعنی مثلا دکمه جلو و بالا رو باهم میگرم ، دیگه نمیشه پاس داد یا شوت کرد فقط با یه دکمه رو گرفت و شوت زد
این مشکل رو هم شماها دارید؟ چی کار کنم؟
این مشکل رو با دسته ندارم

باید دکمه سرعت رو ول کنی حداقل. یعنی حداکثر 3 دکمه همزمان. البته رو کیبورد بازی نکردم شاید مشکل دیگه ای باشه. فقط حدس میزنم که اینطور باشه

rouzbeh_ziafati
16-11-2011, 10:53
نه سرعت رو نمی گیرم !
لطفا شما یه تستی بکن ببین در جهت مایل بالا و پایین که حرکت میکنی با کیبورد همزمان می تونی بشوتی یا پاس بدی؟

nilmar10
16-11-2011, 12:14
مسئله اینه که من نسخه اصلی رو گیر نیاوردم ، و نمیخوام کامل بازی رو دانلود کنم وگرنه که خود اریجین مطمئن ترین جا برای دانلود بازی هست! لطفا یه راه حل بهتر اگر میدونید پیشنهاد کنید.مرسی از کمکتون.

sabar
16-11-2011, 19:51
سلام
من زمانی که با جویستیک راست حرکت میکنم توپ رو با فاصله زیاد جلو میبره مشکل از دسته هست یا نه؟
قیمترها که پی ای اس بازی میکردم با شوک راست میشد حرکت دریبل زد ولی اینجا باید حتما ال بی رو بگیری و اینکار رو کنی
حالا مشکل از دسته منه یا همین قانونشه در ضمن وقتی توپ به دیرک میخوره شوکم نمیلرزه شنیدم برای بعضیها میلرزه

shahin_mp3
16-11-2011, 19:59
سلام
من زمانی که با جویستیک راست حرکت میکنم توپ رو با فاصله زیاد جلو میبره مشکل از دسته هست یا نه؟
قیمترها که پی ای اس بازی میکردم با شوک راست میشد حرکت دریبل زد ولی اینجا باید حتما ال بی رو بگیری و اینکار رو کنی
حالا مشکل از دسته منه یا همین قانونشه در ضمن وقتی توپ به دیرک میخوره شوکم نمیلرزه شنیدم برای بعضیها میلرزه

يه قسمت از كار RS اينه كه وقتي ميزنيش توپ و مي اندازه جلوتر با همون RS هم مي توني دريبل بزني

دستت شوك داره يا نه يه سري دسته ها انگار با اينكه شوك دارند ولي تو اين بازي نمي لرزه

اينجا هم بخون

MAJEDFD
17-11-2011, 16:05
داداش توی تنظیمات بازی بخش INJURY ها رو در USER به صفر برسون مصدومیت تا 99 درصد کم میشن

sabar
18-11-2011, 21:59
سلام
راستش نمیدونم به چیه این فیفا باید نازید
پی اس که ر.......ده حالم از دیدنش و بازیش بهم میخوره بازم یازدش بهتر بود
این فیفا از لخاظ گیم پلی و جذابیت عالیه و سالهای آینده مطمئنا بهتر هم میشه ولی نمیدونم این الایدر گذاشتن دیگه چه نوعیه
به جای این مزخرفات همون درجه بازی بهتره تا آدم بتونه خودش رو محک بهتری بزنه
سی پی یو که اینقدر مزخرف ساختن که نمیشه یه دونه هد زد بعد یه بازیکن کوتاه قامت میاد رو سر مرته زاکر آرسنال همچین هد میزنه که نگو
توز تو سرعت از دفاع زاقارت تیم حریف نمیتونه جلو بزنه با اینکه یکی دو قدم جلوتره بازم بهش میرسن
دفاعشون که وقتی تو زمینشون میرسی میبنی 5 یا 6 نفر ثابت و بی حرکت جلوی دروازه وایستادن و تا میای سمتوشون شبیه بابا لنگ دراز پاهاشون 2 متر میاد جلو
توپ رو با تکل یا شوت یا هد یا هر شکل دیگه که فکر کنی دفع میکنن میرسه به بازیکن خودشون
فیفا گفته بود سبک بازیها شبیه تیمهای واقعیشون میشه
نمیدونستم ویگان و نیوکاسل از بارسلون و رئال و منچستر تو دنیای واقعی سرترن اینم فهمیدیم
کلا فیفا بد جور میره رو اعصاب

Gregar
18-11-2011, 22:19
سلام
راستش نمیدونم به چیه این فیفا باید نازید
پی اس که ر.......ده حالم از دیدنش و بازیش بهم میخوره بازم یازدش بهتر بود
این فیفا از لخاظ گیم پلی و جذابیت عالیه و سالهای آینده مطمئنا بهتر هم میشه ولی نمیدونم این الایدر گذاشتن دیگه چه نوعیه
به جای این مزخرفات همون درجه بازی بهتره تا آدم بتونه خودش رو محک بهتری بزنه
سی پی یو که اینقدر مزخرف ساختن که نمیشه یه دونه هد زد بعد یه بازیکن کوتاه قامت میاد رو سر مرته زاکر آرسنال همچین هد میزنه که نگو
توز تو سرعت از دفاع زاقارت تیم حریف نمیتونه جلو بزنه با اینکه یکی دو قدم جلوتره بازم بهش میرسن
دفاعشون که وقتی تو زمینشون میرسی میبنی 5 یا 6 نفر ثابت و بی حرکت جلوی دروازه وایستادن و تا میای سمتوشون شبیه بابا لنگ دراز پاهاشون 2 متر میاد جلو
توپ رو با تکل یا شوت یا هد یا هر شکل دیگه که فکر کنی دفع میکنن میرسه به بازیکن خودشون
فیفا گفته بود سبک بازیها شبیه تیمهای واقعیشون میشه
نمیدونستم ویگان و نیوکاسل از بارسلون و رئال و منچستر تو دنیای واقعی سرترن اینم فهمیدیم
کلا فیفا بد جور میره رو اعصاب

این تخیلات رو که بد جور داره . دیگه وقتی مارسلو که نفسش ته کشیده باشه به دنی الوز تازه نفس برسه چی میشه گفت ؟
ولی من بعد اون اپدیت چند روز پیش نشده که روی لجندری ببازم . اینقدر حال دارم میکنم که نگو . اصلا شیوه بازیش خیلی بهم میسازه . گیم پلی همون قبلیه ولی یه کم شوت ها سخت تر شده ولی به راحتی میشه به پشت منطقه جریمه رسید فقط اخرش کار حضرت فیله . دفاع هم خیلی منطقی شده . بازیکن هام تو دفاع باهوش شدن .
قبلا مثلا از سی پی یو 4 یا 5 تا میخوردم اما الان تا 3 تا بهش میزنم و گل کم میخورم و میبرم یا فوقش مساوی میشم . چقدر قبلا فحش میدادم به این فیفا اما الان هر اشتباهی که تو بازی میکنم از خودمه و دیگه از بازی نمیشه ایراد گرفت .

mehdi_vsgh
18-11-2011, 22:40
این تخیلات رو که بد جور داره . دیگه وقتی مارسلو که نفسش ته کشیده باشه به دنی الوز تازه نفس برسه چی میشه گفت ؟
ولی من بعد اون اپدیت چند روز پیش نشده که روی لجندری ببازم . اینقدر حال دارم میکنم که نگو . اصلا شیوه بازیش خیلی بهم میسازه . گیم پلی همون قبلیه ولی یه کم شوت ها سخت تر شده ولی به راحتی میشه به پشت منطقه جریمه رسید فقط اخرش کار حضرت فیله . دفاع هم خیلی منطقی شده . بازیکن هام تو دفاع باهوش شدن .
قبلا مثلا از سی پی یو 4 یا 5 تا میخوردم اما الان تا 3 تا بهش میزنم و گل کم میخورم و میبرم یا فوقش مساوی میشم . چقدر قبلا فحش میدادم به این فیفا اما الان هر اشتباهی که تو بازی میکنم از خودمه و دیگه از بازی نمیشه ایراد گرفت .
اقا قضیه این آپدیت چیه؟ اگه کرک شدس یه لینک بهمون میدین؟

CRIS Joon CR7
19-11-2011, 01:38
اقا قضیه این آپدیت چیه؟ اگه کرک شدس یه لینک بهمون میدین؟
کسی جواب نمیده
ما این پچ رو میخوایم:18:

Gregar
19-11-2011, 01:59
اقا حرفمو پس میگیرم . Cpu هنوزم مثل قبل اگه بخواد ببره میبره . همین الان یه بازی زدم من بارسا سی پی یو هم ناپولی :2:
نیمه اول با 10 تا موقعیت گل واسه من و واسه ناپولی 1 موقعیت و با نتیجه 2-0 به نفع من تموم شد . تا دقیقه 80 من 2-0 جلو بودم که یه دفعه یارشون یه سانتر کرد خورد به پای پیکه گل شد . گل به خودی هم حساب نشد . بعد دوباره یه سانتر دیگه شد طرف کوتوله هم بود از رو سر پویول بلند شد سر زد تو دروازه . به همین راحتی بازی 2-2 شد . در حالی که من 18 موقعیت گل و ناپولی 5 موقعیت داشت .
مساوی اخر زد تو حال بازیمون . ولی خیلی حال داد .
راجع به پچ هم بگم که خود اریجین بازی رو اپدیت کرد . من قبل از اون بازیم بد بود . بازیکنام مثل ماست بودن . حریف الکی قوی بود و ... . ولی الان بهتر شده و خیلی بهتر بازی میکنم . یعنی بازی به دلم میشینه .
من فکر میکنم این گل خوردن ها توی نیمه دوم از کم اومدن Stamina باشه . دفاع تاکتیکال خیلی از stamina بازیکن ها مخصوصا دفاع کم میکنه در حد 50 درصد تا دقیقه اخر . در حالی که حریف تا اخر بازی میبینی همش 30 درصد stamina اش میره . خیلی تاثیر داره . دقیقا تاکتیکش رو هم بر همین اساس ساخته . یعنی نیمه اول خسته ات میکنه تا نیمه دوم نفس کم بیاری . دقیقا تو نیمه دوم میبینیم که فرار ها یا پاس های تو عمق زمینی و هوایی بیشتر میشه . دقیقا چیزهایی که فقط دویدن و نفس میخواد .

sabar
19-11-2011, 20:53
سلام
دوستان مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا بازی رو که نصب کردم
وارد بازی که میخواد بشه میره تو قسمت تمرینات و اونجا باید ضربدر بزنی تا شروع بشه یا بره
ولی تا اینکار رو میکنم از بازی میپره بیرون چکار کنم؟

S0R3N4
20-11-2011, 04:26
بچه ها...
بازیکن ها چرا اینقدر مثل ماست میخورن زمین؟؟انگاری پلاستیکی هستن...

rouzbeh_ziafati
20-11-2011, 13:04
دریپل چطور باید زد؟
اگه میشه نام دکمه رو ننویسید ، اون کاری که اون دکمه میکنه رو بنویسید چون من دکمه هام رو تغییر دادم

flatrish
20-11-2011, 16:41
من خیلی با دفاع کردن مشکل دارم، یعنی اصلا نمیشه:31: بازیکن حریف یا یه دور زدن سریع، دریبل میزنه و راحت تک به تک میشن آموزشی هست واسه دفاع کردن؟ درجه بازی رو هم که بزارم رو pro دیگه زیادی آسون میشه.

hts1369
20-11-2011, 20:27
من خیلی با دفاع کردن مشکل دارم، یعنی اصلا نمیشه:31: بازیکن حریف یا یه دور زدن سریع، دریبل میزنه و راحت تک به تک میشن آموزشی هست واسه دفاع کردن؟ درجه بازی رو هم که بزارم رو pro دیگه زیادی آسون میشه.
فقط باید تمرین کنی تا یاد بگیری ولی وقتی یاد بگیری لذت فوق العاده ای میبری
سعی کن با سطح پایین شروع کنی و به مرور سطح cpu رو ببری بالاتر

Gregar
21-11-2011, 00:46
چند وقتیه فکر میکردم بازیم که اپدیت شده به خاطر همین من دارم میبرم . نگو سبک بازیم هم عوض شده که cpu رو روی لجندری میبرم .
امروز با یکی از بچه ها شانسی زدیم و از اخر منو سه یا 4 بار زد اونم مثلا 2-0 یا 2-1 یا 1-0 . نمیدونید چه غولی بود . از تمام تکنیک های فیفا استفاده میکرد . بعدا به یکی از بچه ها که خیلی ادعاش میشد گفتم بیا با این مسابقه بده .
ای دیشو که دادم به دوستم دوستم شناختش . نگو طرف گنده ترین بازیکن فیفا 11 تو ایران بوده که میخواسته بره به مسابقات جهانی از طرف ایران که یکی دیگه رو جاش بردن . دوستم کفش برید که ازش کم گل خوردم . البته همون یارو گفت هنوز به فیفا 12 عادت نداره و گرنه .... مثلا خداییش دفاعش هنوز خوب نبود .

واسه دفاع کردن هم یه نکته بگم اینکه از دکمه contain خیلی استفاده کنید البته به صورت مکرر دستتون روی contain نباشه .
بعضی مواقع در صورت لزوم رهاش کنید و وقتی که رهاش کردید یا با jocky یا بدون jocky حرکت کنید .
از تکل ایستاده الکی استفاده نکنید . ممکنه تکلتون خطا بره و از حریف عقب بمونید. فقط اگه طرف اشتباه کرد و اومد به طرف شما به قصد دریبل یا از کنار شما خواست رد شه سریع تکل کنید .
از تکل زمینی هم بیشتر موقع تعقیب ها استفاده کنید .
در ضمن راحت بازی کنید . شما تا وقتی با دقت و تمرکز contain میکنید ( کانتین یه حرکت کاملا با حوصله و ارامش و تمرکز هستش) حریف عمرا بتونه از دفاعتون رد بشه . به دو شرط .
اول اینکه زیاد بازیکنها رو از منطقه دفاعی خودشون دور نکنید و تا دیدید حریف داره فرار میکنه و منطقه عرضی بازی رو عوض میکنه تنها یا یک سوییچ کردن روی مدافع دیگه دوباره طرف رو با یک بازیکن دیگه contain کنید .
کافیه طرف بازیکن شما رو از تو پستش بکشه بیرون و توی دفاعتون یک سوراخ ایجاد شه . از همون سوراخ موقعیت پیش میاد .
دوم اینکه از دفاع یار کمکی نهایت استفاده رو بکنید . دیگه مواقع استفاده اش بسته به بازی فرق میکنه فقط نباید مورد اولی که گفتم رو نقض کنه .
یعنی وقتی میبینید با صدا کردن یار کمکی یه سوراخ خطرناک توی دفاعتون ایجاد میشه . اینکار رو نکنید و باز هم صبر کنید . یعنی تنها راه دفاع کردن صبر کردنه .

مطمئن باشید اگه تمام این کارا رو بکنید توپ خودش یه جوری میاد دست شما . من حتی امتحان کردم بدون تکل زدن و فقط استفاده از کانتین و سوییچ پلیر میتونه به راحتی توپ رو دست شما بیاره . از وقتی از این روش استفاده میکنم توی لجندری و توی تقریبا 20 تا بازی همش 7 یا 8 تا گل خوردم و هیچ کدوم رو نباختم .

در ضمن یه نصیحت وقت بازی هاتون رو هیچ وقت زیر 6 دقیقه نزارید .

shahin_mp3
21-11-2011, 02:32

حالا وايسا تازه اولشه :31:

lou
21-11-2011, 04:44
چند وقتیه فکر میکردم بازیم که اپدیت شده به خاطر همین من دارم میبرم . نگو سبک بازیم هم عوض شده که cpu رو روی لجندری میبرم .
امروز با یکی از بچه ها شانسی زدیم و از اخر منو سه یا 4 بار زد اونم مثلا 2-0 یا 2-1 یا 1-0 . نمیدونید چه غولی بود . از تمام تکنیک های فیفا استفاده میکرد . بعدا به یکی از بچه ها که خیلی ادعاش میشد گفتم بیا با این مسابقه بده .
ای دیشو که دادم به دوستم دوستم شناختش . نگو طرف گنده ترین بازیکن فیفا 11 تو ایران بوده که میخواسته بره به مسابقات جهانی از طرف ایران که یکی دیگه رو جاش بردن . دوستم کفش برید که ازش کم گل خوردم . البته همون یارو گفت هنوز به فیفا 12 عادت نداره و گرنه .... مثلا خداییش دفاعش هنوز خوب نبود .

واسه دفاع کردن هم یه نکته بگم اینکه از دکمه contain خیلی استفاده کنید البته به صورت مکرر دستتون روی contain نباشه .
بعضی مواقع در صورت لزوم رهاش کنید و وقتی که رهاش کردید یا با jocky یا بدون jocky حرکت کنید .
از تکل ایستاده الکی استفاده نکنید . ممکنه تکلتون خطا بره و از حریف عقب بمونید. فقط اگه طرف اشتباه کرد و اومد به طرف شما به قصد دریبل یا از کنار شما خواست رد شه سریع تکل کنید .
در ضمن راحت بازی کنید . شما تا وقتی با دقت و تمرکز contain میکنید ( کانتین یه حرکت کاملا با حوصله و ارامش و تمرکز هستش) حریف عمرا بتونه از دفاعتون رد بشه . به دو شرط .
اول اینکه زیاد بازیکنها رو از منطقه دفاعی خودشون دور نکنید و تا دیدید حریف داره فرار میکنه و منطقه عرضی بازی رو عوض میکنه تنها یا یک سوییچ کردن روی مدافع دیگه دوباره طرف رو با یک بازیکن دیگه contain کنید .
کافیه طرف بازیکن شما رو از تو پستش بکشه بیرون و توی دفاعتون یک سوراخ ایجاد شه . از همون سوراخ موقعیت پیش میاد .
دوم اینکه از دفاع یار کمکی نهایت استفاده رو بکنید . دیگه مواقع استفاده اش بسته به بازی فرق میکنه فقط نباید مورد اولی که گفتم رو نقض کنه .
یعنی وقتی میبینید با صدا کردن یار کمکی یه سوراخ خطرناک توی دفاعتون ایجاد میشه . اینکار رو نکنید و باز هم صبر کنید . یعنی تنها راه دفاع کردن صبر کردنه .

مطمئن باشید اگه تمام این کارا رو بکنید توپ خودش یه جوری میاد دست شما . من حتی امتحان کردم بدون تکل زدن و فقط استفاده از کانتین و سوییچ پلیر میتونه به راحتی توپ رو دست شما بیاره . از وقتی از این روش استفاده میکنم توی لجندری و توی تقریبا 20 تا بازی همش 7 یا 8 تا گل خوردم و هیچ کدوم رو نباختم .

آی دیه غوله چیه؟

dogh
21-11-2011, 07:29
یه ترینر برای افزایش قدرت virtual pro می خواستم

hts1369
21-11-2011, 08:12
یه ترینر برای افزایش قدرت virtual pro می خواستم
ترینر و این جور چیزها رو ول کن اصل حالش به اینه که خودت کم کم اکامپشیلتها رو بگیری من العان یه دروازبان دارم که اورالش شده 90 یه بازی میکنه.
البته یه ترینر بود که باعث میشد بازیکنت خسته نشه. اگه بگردی پیدا میشه

SevenCity
21-11-2011, 09:13

TeamMate Contain هم میتونی انجام بدی؟
با کیبورد که نشد
با دسته با کدوم کلیدها و چجوری انجام میدی

Iman-Emperatour
21-11-2011, 15:07
سلام
یه سوال:
فروش کلی فیفا 12 برای کنسول Xbox تا به الان چقدر بوده؟ واسه PC چقدره؟

AlirezaLamLam
21-11-2011, 18:31
سلام دوستان
بچه ها قربونه دستتون یکی می تونه یه لینک بم بده که بتونم راحت پچ گزارش عربیو دانلود کنم؟ یا اگه لینک مستقیمش هست ممنون می شم بزارید. بخدا خیلی دنبالشم. اکثرا سایت های اپلود فایله دانلودشو برداشتن. یکی دمش گرم کمک کنه. خیلی خیلی ممنون.

A.N.A.P
21-11-2011, 19:32
آی دیه غوله چیه؟

ممنون . منم همین درخواست رو دارم !

---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------

از همه تخیلی تر سرعت جت رونالدو و برتری مقابل بهترین مدافعان جهان مثل آب خوردن . کاسیاس هم خیلی تخیلی دروازه بانی میکنه ! در کل Real تیم تخیلات هست . قدرت نوری شاهین رو زده 85 !

Masoud King
21-11-2011, 20:04
FIFA 12 Goals of the Week | Round 7

Gregar
21-11-2011, 22:54
آی دیه غوله چیه؟

همین جوری که نمیشه باهاش مسابقه داد .
اول باید مراحل رو به ترتیب بری . اخر هر مرحله یه غول داره وقتی شکستش میدی کلی xp بهت میده . غولاش خیلی هم سخت نیستن . فقط یه چندتا غول مرحله اخر سختن . هر کدوم هم شگرد دارن .
جدا از این خداییش یادم رفته ای دیش چی بود . توی friend هام هم بود .

TeamMate Contain هم میتونی انجام بدی؟
با کیبورد که نشد
با دسته با کدوم کلیدها و چجوری انجام میدی

تو دسته که RB رو بگیر .

A.N.A.P
22-11-2011, 02:54
FIFA 12 Goals of the Week | Round 7

لینک غیر از یوتیوب نداری ؟

---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------

اول باید مراحل رو به ترتیب بری . اخر هر مرحله یه غول داره وقتی شکستش میدی کلی xp بهت میده . غولاش خیلی هم سخت نیستن . فقط یه چندتا غول مرحله اخر سختن . هر کدوم هم شگرد دارن .

تو دسته که RB رو بگیر .

اگه Xbox داری لطفا گیمرتگت رو بده !

reza_esfahan19
22-11-2011, 12:29
سلام به همه من فیفا 12 رو نصب کردم اما گرافیک تو بازی تماشا گراش و سایه بازیکنان شطرنجیه اشکال از چیه ؟ فیفا 11 هم همینطور بود اما یه پچ دانلود کردم خوب شد مشکل از چیه ؟

black.assassin
22-11-2011, 14:54
سلام به همه من فیفا 12 رو نصب کردم اما گرافیک تو بازی تماشا گراش و سایه بازیکنان شطرنجیه اشکال از چیه ؟ فیفا 11 هم همینطور بود اما یه پچ دانلود کردم خوب شد مشکل از چیه ؟

گرافیکت چیه ؟؟؟
اگه گرافیک خوبی داری MSAA رو فعال کن.
برای فعال کردنش میری x:\Program Files\FIFA 12\Game\fifasetup بعد فایل fifa config رو اجرا می کنی. بعد میری game settings و اونجا تنظیماتت رو انجام میدی.

lou
22-11-2011, 16:44

تو دسته که RB رو بگیر .

قارچ خور زیاد بازی میکنی؟

AlirezaLamLam
22-11-2011, 17:08
اقا کسایی که نتونستن گزارش گری عربی رو نصب کنن بم بگن من بهشون می گم چجوریه نصبش. خداییش که خیلی با گزارش عربی حال می ده. فرناندو تورس فی پاس له فی دروگبا. دروگبا ، دروگبا ، دروگبا فی خطیر ، فی خطیر ، خطیر ، خطییییییییر یا الااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااه. گوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووولللللللللللللللللل . بشر الاحسنت، بشیر الحسنت دروگبا.

داشتی گزارشگریو:31::20:

reza_esfahan19
22-11-2011, 17:33
گرافیکت چیه ؟؟؟
اگه گرافیک خوبی داری MSAA رو فعال کن.
برای فعال کردنش میری x:\Program Files\FIFA 12\Game\fifasetup بعد فایل fifa config رو اجرا می کنی. بعد میری game settings و اونجا تنظیماتت رو انجام میدی.

دستت درد نکنه یادم به تنظیمات اینجوریش نبود :31::31:
گرافیکم 2گیگ ddr3 هست :27::27::27::27:

moghaddas mfa
22-11-2011, 18:05
چرا هر چی من این فیفا رو بازی میکنم مثل پی اس حال نمیده.
چه گلهای راهتی میشه زد.
فقط کافیه گوشه خالی دروازه رو بگیری وشوتو یه زره بزنی.
نمیدونم چرا ولی کلا بازی فوتبال پلی تو بیشتر حال میده.کسی تاپیکشو خبر نداره.....

reza_esfahan19
22-11-2011, 18:23
سلام مجدد ضربات پنالتیش چطوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کشتم خودمو دروازبان نمی پره

A.N.A.P
22-11-2011, 19:16
سلام مجدد ضربات پنالتیش چطوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کشتم خودمو دروازبان نمی پره

با RS یا همون آنالوگ سمت راست !

reza_esfahan19
22-11-2011, 19:51
بیشتر توضیح میدی ؟

AlirezaLamLam
22-11-2011, 22:15
سلام
کسی پچ جدید واسه فیفا نداره؟

sinasalar2007
22-11-2011, 23:09
اقا کسایی که نتونستن گزارش گری عربی رو نصب کنن بم بگن من بهشون می گم چجوریه نصبش. خداییش که خیلی با گزارش عربی حال می ده. فرناندو تورس فی پاس له فی دروگبا. دروگبا ، دروگبا ، دروگبا فی خطیر ، فی خطیر ، خطیر ، خطییییییییر یا الااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااه. گوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووولللللللللللللللللل . بشر الاحسنت، بشیر الحسنت دروگبا.

ئه ! من شنیده بودم که گزارش عربی فقط مال ایکس باکس و ps3 هست ! اگه بلدی بگو تا همه استفاده کنیم وکیفشو ببریم :27:

shahin_mp3
22-11-2011, 23:25
بیشتر توضیح میدی ؟

دیگه کاری نداره هر طرفی می خوای بگیری RS و به همون سمت می گیری می پره

اگه دیدی کلا RS کار نمی کنه تو خود بازی هم دیدی کار نمی کنه که نمی تونی دریبل بزنی اینجا رو بخون

Gregar
23-11-2011, 10:23
واسه پنالتی زدن اگه میخواین توی ارنا تمرین کنید و میزان شدتش رو بسنجید و همیشه مثلا زیر طاق بزنید موقع زدن پنالتی دکمه LT رو بزنید تا نشونه بیاد رو دروازه . البته فقط توی ارنا و واسه تمرین میشه زد .

AlirezaLamLam
23-11-2011, 12:50
E:\Untitled2.png

AlirezaLamLam
23-11-2011, 13:09
سلام
کسایی که می خوان بچ گزارش گر عربیو نصب کنن ، خوب این پستو بخونن.
اول اینکه هیچ ربطی نداره بازی اورجینال باشه یا نه. فقط با یه حرکت می تونین به راحتی نصبش کنین. ببینید فقط توو مرحله ای که می خواید محل نصب پچ رو مشخص کنید از قسمت Brows اون قسمت نصب رو انتخاب نکنید. دقت کنید ، از قسمت Browse اون محل نصب رو انتخاب نکنید. اگه دقت کنید زیرش یه جا داره که محل نصب رو باید از اون قسمت انتخاب کنید تا نصب بشه. دقت کنید محل نصب پچ رو محلی انتخاب کنید که بازینون توش نصب شده. جایی دیگه انتخاب نکنید چون کار نمی کنه، فقط محل نصب فیفا. مثلا بازی من که توو درایو C نصب شده محل نصب پچ اینطوری می شه: C:/Program File/fifa12/MyProg. خوب دوستان اگه دقت کنید اخر این ادرس یه اسمی داره به نام MyProg. وقتی شما محل نصب رو انتخاب کردین اتومات این اسم میاد جلوش و شما نباید این اسم رو خودتون دستی توش بنویسید. نکته ی بعد اینکه اگه بازم بهتون ارور داد همه ی اون کارای قبل رو انجام بدین فقط اون MyProg رو که اخرش اومده رو پاک کنید همین. موفق باشید.

sinasalar2007
23-11-2011, 18:19
سلام
اول اینکه هیچ ربطی نداره بازی اورجینال باشه یا نه. فقط با یه حرکت می تونین به راحتی نصبش کنین. ببینید فقط توو مرحله ای که می خواید محل نصب پچ رو مشخص کنید از قسمت Brows اون قسمت نصب رو انتخاب نکنید. دقت کنید ، از قسمت Browse اون محل نصب رو انتخاب نکنید. اگه دقت کنید زیرش یه جا داره که محل نصب رو باید از اون قسمت انتخاب کنید تا نصب بشه. دقت کنید محل نصب پچ رو محلی انتخاب کنید که بازینون توش نصب شده. جایی دیگه انتخاب نکنید چون کار نمی کنه، فقط محل نصب فیفا. مثلا بازی من که توو درایو C نصب شده محل نصب پچ اینطوری می شه: C:/Program File/fifa12/MyProg. خوب دوستان اگه دقت کنید اخر این ادرس یه اسمی داره به نام MyProg. وقتی شما محل نصب رو انتخاب کردین اتومات این اسم میاد جلوش و شما نباید این اسم رو خودتون دستی توش بنویسید. نکته ی بعد اینکه اگه بازم بهتون ارور داد همه ی اون کارای قبل رو انجام بدین فقط اون MyProg رو که اخرش اومده رو پاک کنید همین. موفق باشید.

خوب پچی که میگید کجاست ؟! کاش یه لینک ازش میدادی ...

mehdi_vsgh
23-11-2011, 19:05

این گفتن داشت؟
خوب روش نصبش رو میگفتی دیگه

HORROR
23-11-2011, 20:21
سلام دوستان
مشکل تنظیم دکمه ها رو دارم که هر کاری میکنم درست نمیشه... تو فیفا11 راحت تنظیم میشد این یکی ایراد داره ( البته تو 360)

AlirezaLamLam
23-11-2011, 21:48
این گفتن داشت؟
خوب روش نصبش رو میگفتی دیگه

عزیز بلد نیستم عکس توو پست بزارم. بگو چجوریه تا واست رو عکس نشون بدم

---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

اینم لینک دانلود

mehdi_vsgh
23-11-2011, 22:47

---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

اینم لینک دانلود

کاری نداره شما اول عکس رو توی یکی از سایتهای اپلود عکس اپلود میکنی
مثلا اینجا
up.behtarin.com

بعد لینکی که بهت میده از تو قسمت direct link را کپی میکنی
بعد تو محیط ادیتور همین سایت روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک میکنی تو کادر لینک رو کپی میکنی

sinasalar2007
24-11-2011, 01:37

اینم لینک دانلود

این پچ فقط روی نسخه black box جواب میده ؟! اخه من هر چی نصبش میکنم وسطای نصب ارور Isdone.dll میده ! حتی این dll رو توی system32 ریختم ولی بازم همین ارور رو میده !

mehdimvi
24-11-2011, 08:54
باید توی پوشه FIFA 12 نصب کنی
یک سوال yes و no میاد که باید yes بزنی بعدبراحتی نصب میشه
موفق باشی

AlirezaLamLam
24-11-2011, 11:46
این پچ فقط روی نسخه black box جواب میده ؟! اخه من هر چی نصبش میکنم وسطای نصب ارور Isdone.dll میده ! حتی این dll رو توی system32 ریختم ولی بازم همین ارور رو میده !

دوستان دقت کنید، این پچ فقط واسه نسخه ی Black Box نیست. رو همه ی نسخه های فیفا نصب می شه.

---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------

سلام

Farshid_B
24-11-2011, 12:44
سلام دوستان. از مدیران عذر می خوام که این سوال رو دوباره می پرسم. آخه یه بار این سوال رو توی تاپیک مشکلات نصب و اجرا مطرح کردم ولی ظاهرا کسی به اون تاپیک سر نمی زنه. عین سوالم رو اینجا کپی - پیست می کنم. لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه:
چطوری میشه ترکیب تیم ها و قدرت بازیکن ها رو آپدیت کرد؟ (ادیت دستی تیم ها و بازیکنا توی بازی رو خوم بلدم. می خوام آخرین آپدیت رسمی EA رو داشته باشم.) واسه ما که نسخه غیرقانونی بازی رو نصب کردیم راهی هست؟ توی بازی هر وقت که می خوام به سرور EA وصل بشم می گه فعلا در دسترس نیست. واسه آپدیت تیم ها پچی، چیزی منتشر نمیشه؟ اگه راه حلی می شناسید لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

Kamyar_AnathemA
24-11-2011, 14:24
چجوری میشه کاری کرد که وقتی توپ میخوره به تیر گیمپد نلرزه ؟

CRIS Joon CR7
24-11-2011, 14:42
چجوری میشه کاری کرد که وقتی توپ میخوره به تیر گیمپد نلرزه ؟
تو یه کاری بگو بکنیم گیم پد بلرزه:31:

mehdi_vsgh
24-11-2011, 15:26
دوستان دقت کنید، این پچ فقط واسه نسخه ی Black Box نیست. رو همه ی نسخه های فیفا نصب می شه.

---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------

سلام
بازم نصب نشد با وجود انجام همه کارها
تازه فیفا رو هم کلا پاک کرد!!!:19::18:

Kamyar_AnathemA
24-11-2011, 16:36
تو یه کاری بگو بکنیم گیم پد بلرزه:31:
بستگی به گیمپد داره
شدنش دست خودشه که بلرزه یا نه
اما نلرزیدنش میگن میشه کاری کرد

AlirezaLamLam
24-11-2011, 18:11
بازم نصب نشد با وجود انجام همه کارها
تازه فیفا رو هم کلا پاک کرد!!!:19::18:

خوب عزیز دل تو محل نصبو حتما اینجوری دادی مثلا:E:\..\fifa12\game. اینجوری نباس بدی که بازیتم پاک شه. فقط تا اون fifa12 باس ادرس بدی اون gameرو نده که بازیتو پاک کنه.

mehdi_vsgh
24-11-2011, 19:25
خوب عزیز دل تو محل نصبو حتما اینجوری دادی مثلا:E:\..\fifa12\game. اینجوری نباس بدی که بازیتم پاک شه. فقط تا اون fifa12 باس ادرس بدی اون gameرو نده که بازیتو پاک کنه.
منم همینکارو کردم خوب ولی نمیدونم چرا بازی رو پاک میکنه!! تا همون fifa12 ادرس دادم تازه اون پیغام مربوط به dll هم بازم داد!!

mehdi_vsgh
24-11-2011, 22:37
یه مشکل مسخره
بعد از این نصب مجدد فیفا صدای تماشاگرا مشکل پیدا کرده یه دفعه صدای تماشاگران قطع میشه و بعد چند لحظه دوباره صداش وصل میشه
چرا؟؟؟

AlirezaLamLam
25-11-2011, 14:20
یه مشکل مسخره
بعد از این نصب مجدد فیفا صدای تماشاگرا مشکل پیدا کرده یه دفعه صدای تماشاگران قطع میشه و بعد چند لحظه دوباره صداش وصل میشه
چرا؟؟؟

فیفا رو که پاک کردی یه سری فایلاش ممکنه توو Programfile بمونه. اونارو هم کامل پاک کن بعد نصبش کن درست می شه. کلا هرچی پوشه یا فایل فیفا هست پاک کن دوباره نصبش کن.

saadat68
25-11-2011, 18:10
دوستان چرا این بازی این شکلیه
من روی آماتور 4 - 5 تا گل میزنم ولی روی پروفیشنال اصلا نمیتونم بازی کنم :41:
به نظرم اختلاف زیادی بین این دوسطح وجود داره اصلا لذتیاز بازی نمیبرم :41:

چرا اینقدر دروازه بان حریف قویه
اصلا نمیشه گل زد

Behnam_o2
25-11-2011, 18:25
دوستان چرا این بازی این شکلیه
من روی آماتور 4 - 5 تا گل میزنم ولی روی پروفیشنال اصلا نمیتونم بازی کنم :41:
به نظرم اختلاف زیادی بین این دوسطح وجود داره اصلا لذتیاز بازی نمیبرم :41:

چرا اینقدر دروازه بان حریف قویه
اصلا نمیشه گل زد

اختلاف طبقاتی زیاده دیگه ! همه جاییه!:31:
خب درواقع هم باید همینطوری باشه دیگه. خودت میگی آماتور یعنی مبتدیو تازه کار. پروفشنال یعنی حرفه ای. باید هم بین این دوسطح اختلاف زیاد باشه.
یکم رو پروفشنال بازی کنی کم کم برد برات راحت میشه.

rouzbeh_ziafati
26-11-2011, 08:11
یک و دو چطور میشه کرد؟
با کیبورد و بادسته توی پنالتی زدن دروازه بان چطور شیرجه میزنه؟

undercover
26-11-2011, 09:31
پچ رسمی برای این بازی اومده؟درمورد فیفا 11 وقتی اون پچ رسمیه 1.1 رو دادن بازی خیلی روون تر اجرا شد وفریم رت بازی خیلی بهتر شد.اگه پچ خاصی مد نظرتونه که باعث روان تر شدن بازی میشه لطف کنید همینجامطرح کنید.
باتشکر

AlirezaLamLam
26-11-2011, 13:20
دوستان من استعدادم توو گزارش گری خیلیه. دوتا بازیه فیفارو گزارش کردم. اگه دوس دارید واستون بزارم حالشو ببرین.:31:

S0R3N4
26-11-2011, 15:29
دوستان.چرا اینقدر تکل ها مصحک شده؟؟هر چی تکل میزنم نمیگیره به پای حریف چرا؟؟

black.assassin
26-11-2011, 16:00
دوستان.چرا اینقدر تکل ها مصحک شده؟؟هر چی تکل میزنم نمیگیره به پای حریف چرا؟؟

بود از اول :دی دیگه اینه دیگه. بعضی وقتا یه تکلایی میزنی که شبیه حرکات رزمیه اما خطا نمی گیره. بعضی وقتا هم :13: کلا از تکل اسلاید فقط وقتی روبروشی استفاده کن. یا از بغل. زاویت بیشتر از 90 شد موفقیتت خیلی کمه که خطا نشه. اما از تکل معمولی می تونی استفاده کنی هر چقدر دوست داری. اما تو محوطه نزن که حال گیری میشه.

S0R3N4
26-11-2011, 16:03

سلام
واسه ایکس باکس چطوری گزارشگری عربی بذارم؟

AlirezaLamLam
26-11-2011, 18:05
واسه ایکس باکس چطوری گزارشگری عربی بذارم؟

عزیز من توو سایتا فعلا پچی واسه گزارش گری ایکس باکس ندیدم. اگه هم باشه من روششو بلد نیستم.شرمنده

denzelmovie
26-11-2011, 18:07
دوستان من یه مشکلی با دفاع کردن توی فیفا دارم
وقتی بازیکنان حریف حمله میکنند چند نفر به دنبال توپ میان و دفاع خالی میشه و راحت با یک سانتر یا پاس با دروازبان تک به تک میشوند
ممنون میشم راهنمایی کنید باید چکار کنم تا برای گرفتن توپ چند نفر دنبال حریف نیان و هرکی توی پست خودش بمونه

AlirezaLamLam
26-11-2011, 21:47
واسه ایکس باکس چطوری گزارشگری عربی بذارم؟[/QU

راستی عزیز
سایتارو می گردم واست اگه دیدم چیزی واسه گزارش عربی برای Xbox بود بهت حتما خبر می دم. چون داداشمم Xbox داره خودمم دنبالشم.:46:

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

[QUOTE=Feli;6657795]واسه ایکس باکس چطوری گزارشگری عربی بذارم؟

راستی عزیز
سایتارو می گردم واست اگه دیدم چیزی واسه گزارش عربی برای Xbox بود بهت حتما خبر می دم. چون داداشمم Xbox داره خودمم دنبالشم.

iepa2pa
26-11-2011, 22:41
دوستان سلام
می تونید به من بگید با دسته معمولی چه جوری می شه تو پنالتی ها شیرجه زد؟دسته ایکس باکسی نیستا.از این 7 8 تومنیاس:27:
من چون دفه اوله فیفا می زنم خیلی چیزارو بلد نیستم(pes باز بودم تا چنر روز پیش:41:).کسی اگه آموزشی چیزی جایی دیده بذاره مخصوصا روش های دفاع کردن.من از 100% توانایی مغزم واسه دفاع کردن کمک می گیرم!مثه شطرنج می مونه لامصب!
ممنون

shahin_mp3
26-11-2011, 23:57
دوستان سلام
می تونید به من بگید با دسته معمولی چه جوری می شه تو پنالتی ها شیرجه زد؟دسته ایکس باکسی نیستا.از این 7 8 تومنیاس:27:
من چون دفه اوله فیفا می زنم خیلی چیزارو بلد نیستم(pes باز بودم تا چنر روز پیش:41:).کسی اگه آموزشی چیزی جایی دیده بذاره مخصوصا روش های دفاع کردن.من از 100% توانایی مغزم واسه دفاع کردن کمک می گیرم!مثه شطرنج می مونه لامصب!
ممنون

با شوک انالوگ سمت راست

اگه کار نمی کنه اینجا رو بخون

Hamid Hamid
27-11-2011, 11:54
دوستان من یه مشکلی با دفاع کردن توی فیفا دارم
وقتی بازیکنان حریف حمله میکنند چند نفر به دنبال توپ میان و دفاع خالی میشه و راحت با یک سانتر یا پاس با دروازبان تک به تک میشوند
ممنون میشم راهنمایی کنید باید چکار کنم تا برای گرفتن توپ چند نفر دنبال حریف نیان و هرکی توی پست خودش بمونه

سلام دوست عزيز ...

اين مشكل رو من هم در ابتدا داشتم ... دفاع كردن تو اين نسخه خيلي سخت شده و بايد خيلي تمرين كنيد تا كمي بهش عادت كنيد.

سعي كنيد كمتر به يك باره با مدافعتون به سمت مهاجم صاحب توپ يورش ببريد ... بيشتر سعي كنيد اول پوشش بديد با جهت ها و نگه داشتن دكمه ي پوشش ... و بعد در موقعي كه مهاجم حريف درست مقابلتون بود و تسلط بهش داشتيد با زدن دكمه ي تكل ( تكل زميني نه... تكل ايستايي ) توپ رو بگيريد.

پوشش دادن تو دفاع خيلي مهمه ... عجله نكنيد من قول ميدم بعد از يه مدت ياد ميگيريد ... من هم اوايل كه بازي ميكردم يهو ميديدم 3 تا مهاجم حريف با گلرم تنها شدن : دي

موفق باشي

Pessimist
27-11-2011, 14:54
بچه ها چطوری میشه اون بازیکنی که همون اول میاد به سمت دروازه شوت میزنه رو عوض کرد؟

من الان یه نفر رو قبلا گذاشتم اما الان نمیتونم عوضش کنم؟

denzelmovie
27-11-2011, 15:23
سلام دوست عزيز ...

اين مشكل رو من هم در ابتدا داشتم ... دفاع كردن تو اين نسخه خيلي سخت شده و بايد خيلي تمرين كنيد تا كمي بهش عادت كنيد.

سعي كنيد كمتر به يك باره با مدافعتون به سمت مهاجم صاحب توپ يورش ببريد ... بيشتر سعي كنيد اول پوشش بديد با جهت ها و نگه داشتن دكمه ي پوشش ... و بعد در موقعي كه مهاجم حريف درست مقابلتون بود و تسلط بهش داشتيد با زدن دكمه ي تكل ( تكل زميني نه... تكل ايستايي ) توپ رو بگيريد.

پوشش دادن تو دفاع خيلي مهمه ... عجله نكنيد من قول ميدم بعد از يه مدت ياد ميگيريد ... من هم اوايل كه بازي ميكردم يهو ميديدم 3 تا مهاجم حريف با گلرم تنها شدن : دي

موفق باشي
آره میدونم من خیلی کم به سمت مهاجم سریع یورش میبرم
ولی فهمیدم مشکل از کجاست توی تنظیمات ترکیب یه گزینه بود که از Free Form به Organized تغییر دادم درست شد
مشکل من این بود که بازیکنان توی پست خودشون نمی موندند ولی با این گزینه درست شد

hts1369
28-11-2011, 09:27
بچه ها چطوری میشه اون بازیکنی که همون اول میاد به سمت دروازه شوت میزنه رو عوض کرد؟

من الان یه نفر رو قبلا گذاشتم اما الان نمیتونم عوضش کنم؟
برو تو این مسیر عوضش کن
customise fifa -arena options-player

saadat68
29-11-2011, 23:27
سلام
بچه ها درازه بان با کدوم دکمه میپره واسه پنالتی گرفتن ؟
کیبرد

mehdi_vsgh
30-11-2011, 05:57
سلام
کیبرد
کیبرد را بیخیال شو باید با دسته بازی کنی

AlirezaLamLam
30-11-2011, 11:05
سلام
کیبرد

سلام
داداش برو تنظیمات دسته بعد قسمت control Setting همون تنظیمات دسته. قسمت هایی که عکس شوک کنارشونه هو عوض کن بجای یکی از کلید های کیبرد. مثلا اگه عکس شوک سمت راستو نشون داد تو یکی از کلید های کیبرد رو شوک سمت راست قرار بده. فقط دقت کن نباید چپ و راستای کیبرد رو که بازیکناتو باهاش چپ و راست می کنی واسه ی شوک قرار بدیا. یه کلیدای دیگرو بزار. اینم باس بدونی که زمانی که میخوای توپو بگیری مثلا اگه توپ رفت سمت راست هم باید اشارگر سمت راست و هم باید اون کلیدی که بجای سمت راست شوک قرار دادیو با هم , هم زمان فشار بدی تا بپره مثلا سمت راست. اگه بازم نتونستی انجام بدی بم بگو واست توو عکس نشون بدم.
موفق باشی عزیز:20:

mehdi_vsgh
30-11-2011, 11:14
سلام
دو سوال داشتم
1- میخوام بدونم مثلا فلان بازیکن را در 2 فصل قبل به چه قیمتی خریدم از کجا میشه دید؟
2- مگه برای برگردون زدن دکمه شوت+LT نیست؟ چرا پس فقط هد میزنه؟

newahwaz
30-11-2011, 17:38
سلام
کیبرد

با استفاده از دکمه های num lock
2 , 4 , 6 , 8
موفق باشی...

mehdimvi
30-11-2011, 20:32
چرا من هر کاری می کنم توی ارجین ثبت نام نمیشه
همش میزنه Registration is currently unavailable

AlirezaLamLam
30-11-2011, 22:16
با استفاده از دکمه های num lock
2 , 4 , 6 , 8
موفق باشی...

کلا توضیحاته مارو توو 4تا کلید خلاصه کردی دیگه :31::31:

KAMYK
01-12-2011, 00:30
چرا وقتی با کیبورد بازی میکنم و دو کلید رو با هم فشار میدم کلید سوم عمل نمی کنه منظورم اینه که مثلآ دارم به صورت اوریب با نگه داشتن دو کلید جهت دار کیبورد به سمت دروازه میرم ولی نمی تونم با زدن کلید سوم به سمت دروازه شوت هم بزنم. توی تنظیمات کنترلش هم چیزی پیدا نکردم در حالیکه در نسخه های قبلی بازی این امکان وجود داشت.

Gregar
01-12-2011, 01:00
سلام
دو سوال داشتم
1- میخوام بدونم مثلا فلان بازیکن را در 2 فصل قبل به چه قیمتی خریدم از کجا میشه دید؟
2- مگه برای برگردون زدن دکمه شوت+LT نیست؟ چرا پس فقط هد میزنه؟

همه بازیکن ها نمیتونن . بازیکنت باید bicycle kick trait رو داشته باشه . فقط تست کن ببین کدوم دارن .

چرا وقتی با کیبورد بازی میکنم و دو کلید رو با هم فشار میدم کلید سوم عمل نمی کنه منظورم اینه که مثلآ دارم به صورت اوریب با نگه داشتن دو کلید جهت دار کیبورد به سمت دروازه میرم ولی نمی تونم با زدن کلید سوم به سمت دروازه شوت هم بزنم. توی تنظیمات کنترلش هم چیزی پیدا نکردم در حالیکه در نسخه های قبلی بازی این امکان وجود داشت.

این یه چیز مضخرف تو بعضی کیبردهاست . مثلا شما نمیتونی دکمه چپ و بالا و space رو با هم بگیری . بوق میزنه
در حالی که میتونی دکمه راست و بالا و space رو با هم بزنی . چیز طبیعیه . ناراحت نشو .

KAMYK
01-12-2011, 01:21
این یه چیز مضخرف تو بعضی کیبردهاست . مثلا شما نمیتونی دکمه چپ و بالا و space رو با هم بگیری . بوق میزنه
در حالی که میتونی دکمه راست و بالا و space رو با هم بزنی . چیز طبیعیه . ناراحت نشو .

کاش بوق میزد مشکلم اینه که اصلآ سه تا کلید باهم کار نمیکنه راه حلی نداره؟

rose_cute720
01-12-2011, 14:20
راهی واسه ادیت گزارش بازی نیست مثلا" تلفظ اسم یه بازیکنی رو اضافه کنی یا از توی فایلای تلفظ یکی رو برای بازیکنی که فایل گزارش نداره انتخاب کرد ؟

farid_1
01-12-2011, 18:33
سلام کسی ترینری داره که بشه بودجه رو تو carreer mode افزایش بده؟

SevenCity
03-12-2011, 09:44
کاش بوق میزد مشکلم اینه که اصلآ سه تا کلید باهم کار نمیکنه راه حلی نداره؟

بارها گفتم با دیفالت کیبوردی که فیفا تعیین کرده اصلا نمیشه بازی کرد با هیچ کیبوردی چه PS2 و چه USB شرط میبندم خود سازندگانش هم اصلا یکبار این قضیه رو تست نکردند یادم نمیاد دقیقا کدوم کلیدها با هم کار نمیکنن ولی Space این مشکل رو داره به جای Space بزارید مثلا S یا D تمام کلیدها با هم کار خواهند کرد از ردیف آخر یعنی ردیفی که توش Space هست کلیدهای مهمی که زیاد باهاش کار میکنید رو انتخاب نکنید مثل پاس سرعت شوت سوئیچ بازیکن LT و غیره انالوگ راست رو برای ردیف اخر اگر تمایل داشتید انتخاب کنید
دسته فراسو رو خریدم 16 تومن ولی اصلا نمیتونم با دسته بازی کنم شدیدا به کیبورد عادت دارم هر کی هم با این دسته بازی میکنه میگه خیلی خوش دسته نمیدونم شاید دسته X BOX رو بخرم شاید با اون عادت بشم! خیلی جالب میشه دسته ایکس باکس هم بخرم باز بشینم با کیبورد بازی کنم :31: البته با همین کیبورد بالاخره در سال 2018 قهرمان لیگ اسپانیا شدم روی لجند و خیلی از کسایی رو که با دسته بازی میکنن رو میبرم

arashpr9
03-12-2011, 12:21
سلام دوستان چجوری با بغل پا(شوت فنی ) شوت میکنه ؟
X360

AlirezaLamLam
05-12-2011, 23:32
توجه توجه

کسایی که ترینر واسه پول توو کریرمود می خوان به این قسمت سر بزنن.

حال می کنید ، خدایی از وقتی که اومدم توو این تاپیک یه عالم کار مفید کردم. گزارشگر عربی یاد دادم الان پولو یاد دادم و ....
برید حالشو ببرید دوستای گلم. راستی بچه ها تاسوا و عاشورارو بهتون تسلیت می گم.فعلا....

lovelyboy342000
06-12-2011, 19:38
سلام دوستان من سیدی کی خریدم. تو کریر فصلو که تمووم میکنم روز 29 ماه از بازی میره بیرون. ممنون میشم کمکم کنید

hadishi
06-12-2011, 19:54
سلام دوستان من اکانتمو میخوام رد کنم بره هر کی خواست پیغام بزاره

khelane
07-12-2011, 11:17
سلام دوستان چجوری با بغل پا(شوت فنی ) شوت میکنه ؟
X360
من امسال ایکس باکس خریدم دقیق نمیدونم نامش چیه ولی میدونم دکمه بالای سرعت یا همون اسرینت هست کوچیه فکر کنم rb بشه بغل پا خیلی خوب میزنن

hts1369
07-12-2011, 15:31
ایا این خطا هست؟
وسط بازی پنالتی بزنی و بخوره به تیرک و برگشتش به همون بازیکنی که پنالتی رو زده برسه؟
امروز داشتم بازی میکردم همچین اتفاقی افتاد و خطا گرفت

pcforlife
07-12-2011, 20:16
ایا این خطا هست؟
وسط بازی پنالتی بزنی و بخوره به تیرک و برگشتش به همون بازیکنی که پنالتی رو زده برسه؟
بله فکر کنم خطاست:

If the kicker plays the ball twice (including following up a rebound off the goalpost not touched by the goalkeeper), an indirect free kick is awarded against his side, from where the offence occurred as is usual for free kicks (Subject to Law 8)

AlirezaLamLam
07-12-2011, 21:44
ایا این خطا هست؟

این که خوبه عزیز ، توو یه بازی پنالتیه حریفو داشته باش. چیپ زد بعد توپ خورد به تیر در وازبانم رو زمین خورد دوباره توپ اروم اروم رفت توو دروازه. :31: خدایی شده ها، از خودم نمی گم.

راستی داداش عشق است فقط ناپولی :5:

A.N.A.P
08-12-2011, 18:48
دوستان کنسولی (تاکید میکنم FIFA11 نسخه کنسول) من فکر میکنم FIFA11 باحال تر بود . من 11 خیلی بازی کردم یه جوری که اگه چند وقت بازی نمیکردم واقعا حال خوبی نداشتم . 12هم همین حس رو دارم ولی به اندازه 11 به دلم نمیشینه به نظر من 11 بهترین نسخه FIFA بود . نظر شما چیه ؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

AlirezaLamLam
08-12-2011, 22:53
دوستان کنسولی (تاکید میکنم FIFA11 نسخه کنسول) من فکر میکنم FIFA11 باحال تر بود . من 11 خیلی بازی کردم یه جوری که اگه چند وقت بازی نمیکردم واقعا حال خوبی نداشتم . 12هم همین حس رو دارم ولی به اندازه 11 به دلم نمیشینه به نظر من 11 بهترین نسخه FIFA بود . نظر شما چیه ؟

منم تا حدودی باهات موافقم. میدونی چیه، فیفا11 جذاب تر و حیجان تر بود. با اون شوتایه باحالش ادم به وجد میومد. 12 هم خوبه ها فقط اعصاب ادم زیادتر از 11 خورد می شه. اما فیفا12 انصافا طبیعی تر از 11هه. فیفا12 خیلی خیلی به فوتبال واقعی نزدیکه. اما در کل اگه بخوای بهت حال بده اره فیفا11 حالش بیشتره تا 12.

راستی یه چیزی : یادت نره تیم فقط ناپولی

arashpr9
08-12-2011, 23:07

چطور دلت میارد اینو میگی ؟!!! واقعا شاهکاره ( البته نظر شما هم محترمه )
فیفا 11 یه کم مثل PES تخیلی بود اما این خیلی دیگه واقعیه . من که یه فصل لیگ جزیره رو بازی کردم احساس میکردم تو استادیوم نشستم

ali703
08-12-2011, 23:14
چرا فیفا 12 اینجوریه؟ وقتی توپ رو میخوای بگیری میخوره به پاش و میره بیرون نمیشه خوب کنترلش کرد

aliy2324
09-12-2011, 10:42
سلام دوستان من چند روزیه از pes دل کندم امدم سمت فیفا انصافا خیلی بهتر از pes هست .
ولی نمی دونم مستر لیگش کجا ؟ وقتی لیگ برتر بیارم جام حذفی و لیگ قهرمانان هم کنارش میاد ؟ بازیکن هم که نمی شه جذب کنی ؟
اگه می شه دوستان در مورد مستر لیگش یه تو ضیح بدن ممنون می شم

shahin_mp3
09-12-2011, 13:54
ایا این خطا هست؟

بله دوست عزیز

یادت نیست یه بازی پرسپولیس هم اینجوری شد :31:

sabar
09-12-2011, 20:24
سلام دوستان من چند روزیه از pes دل کندم امدم سمت فیفا انصافا خیلی بهتر از pes هست .
ولی نمی دونم مستر لیگش کجا ؟ وقتی لیگ برتر بیارم جام حذفی و لیگ قهرمانان هم کنارش میاد ؟ بازیکن هم که نمی شه جذب کنی ؟
اگه می شه دوستان در مورد مستر لیگش یه تو ضیح بدن ممنون می شم

سلام
اگر اشتباه نکنم باید بری تو قسمت carerr Mode اونجا new game بعد تیمت رو انتخاب میکنی و 3 تا گزینه میاد که میتونی مربی بشی میتونی بازیکن مربی بشی و اون یکیش یادم نیست و باقی کار
امیدوارم درست گفته باشم

soheilnouri
12-12-2011, 14:15
چرا صفحه ی فیفا پایین مونده....حالا بعد از گذشت چند ماه از بازی بیان نظرتونو بگین...من که از 10 به بازی 9 میدم....راستی بازی فیفا 11 بازی سال شناخته شدا...

sabar
12-12-2011, 17:43
چرا صفحه ی فیفا پایین مونده....حالا بعد از گذشت چند ماه از بازی بیان نظرتونو بگین...من که از 10 به بازی 9 میدم....راستی بازی فیفا 11 بازی سال شناخته شدا...

بازی از نظر گرافیک و روان بودن عالیه
کنترل توپ سختر شده و یشتر مواقع وقتی به سمت دروازه و جلوی دروازه توپ بین دروازه بان و بازیکن خودی میرسه قاطی میکنن و گل میشه
سی پی یو فوق العاده تخیلی هست و بازی فاصله بین لولهاش مثلا ورلد کلاس با پروفشنال خیلی زیاده رو یکی آسون و یکی دیگه خیلی سخت
سانترهاش و برگشت توپ سی پی یو فوق اعاده خفنه و اگر قرار باشه بازی رو ببازی به هر دری بزنی باختی
ترانسفرش آسونه
من از 10 بهش 8 میدم

aliy2324
12-12-2011, 21:13
سلام من لیگ برتر با منچستر یونایتد به عنوان منیجر شروع کردم ولی هر چی بازی کردم به ایگ قهرمانان نرسیدم فقط لیگ برتر و جام حذفی بازی داره
پس لیگ قهرمانان کجا می شه دوستان راهنمایی کنن ؟ آخه بدون لیگ قهرمانان اصلا حال نمی ده ؟

arashpr9
12-12-2011, 21:37
بازی از نظر گرافیک و روان بودن عالیه
کنترل توپ سختر شده و یشتر مواقع وقتی به سمت دروازه و جلوی دروازه توپ بین دروازه بان و بازیکن خودی میرسه قاطی میکنن و گل میشه
سی پی یو فوق العاده تخیلی هست و بازی فاصله بین لولهاش مثلا ورلد کلاس با پروفشنال خیلی زیاده رو یکی آسون و یکی دیگه خیلی سخت
سانترهاش و برگشت توپ سی پی یو فوق اعاده خفنه و اگر قرار باشه بازی رو ببازی به هر دری بزنی باختی
ترانسفرش آسونه
من از 10 بهش 8 میدم

اگه با 360 بازی میکنین نباید این مشکل دروازه بان و بازیکن وجود داشته باشه

در مورد درجه سختی هم بگم که که رو هر تیمی ترکیب متناسب با تیم و تاکتیک متناسبش بازی کنی و بازیت هم خوب باشه رو world class حتما بازی رو میبری , پس بدون یکی از این چند فاکتور رو رعایت نمیکنی

بازی هم خیلی به واقعیت نزدیک شده یعنی تو چند بازی نمیتونی با یه تاکتیک ثابت همه بازیا رو ببری
در کل خیلی پیشرفت داشته

Gregar
12-12-2011, 23:29
راجع به بازی گفتین ؟ من که بهش 9.5 از 10 میدم . فیفا 11 رو که ترکونده . حالا بماند . یه سوال داشتم .

من تازه زدم تو خط کریر مود . تو فیفا 11 یادمه یه اسپانسر داشتیم که سه نوع بود . یا درامد به ازای هر برد زیاد بود یا پول اولیه باشگاه .
یه قسمت هم واسه اپگرید مربی و ورزشگاه و ... داشت .

اون قسمت اپگرید رو که برداشتن . ولی واسه در امد چه کار میکنیم . یعنی یه پولی همون اول بهمون میده با یه میزان بودجه برای هر ماه که همش میره واسه حقوق بازیکن ها .
پس ما از کجا باید پول در بیاریم و بازیکن بخریم . الان چند وقته دارم بازی میکنم پولم ثابته و اصلا بهش اضافه نشده .
فقط میشه بازیکن بفروشیم و از طریق پول ترنسفرش و کم شدن حقوقش یه پولی برمیگرده به باشگاه که اینم اصلا پیشرفت حساب نمیشه . چون باید یه بازیکن جاش بخری . بدون income مگه میشه ؟ خواهشا یکی زود جواب بده که کریر رو توش موندم ادامه بدم یا نه .

AlirezaLamLam
13-12-2011, 00:00
راجع به بازی گفتین ؟ من که بهش 9.5 از 10 میدم . فیفا 11 رو که ترکونده . حالا بماند . یه سوال داشتم .

من تازه زدم تو خط کریر مود . تو فیفا 11 یادمه یه اسپانسر داشتیم که سه نوع بود . یا درامد به ازای هر برد زیاد بود یا پول اولیه باشگاه .
یه قسمت هم واسه اپگرید مربی و ورزشگاه و ... داشت .

اون قسمت اپگرید رو که برداشتن . ولی واسه در امد چه کار میکنیم . یعنی یه پولی همون اول بهمون میده با یه میزان بودجه برای هر ماه که همش میره واسه حقوق بازیکن ها .
پس ما از کجا باید پول در بیاریم و بازیکن بخریم . الان چند وقته دارم بازی میکنم پولم ثابته و اصلا بهش اضافه نشده .
فقط میشه بازیکن بفروشیم و از طریق پول ترنسفرش و کم شدن حقوقش یه پولی برمیگرده به باشگاه که اینم اصلا پیشرفت حساب نمیشه . چون باید یه بازیکن جاش بخری . بدون income مگه میشه ؟ خواهشا یکی زود جواب بده که کریر رو توش موندم ادامه بدم یا نه .

سلام دوست عزیز
یکی از راه های پول دراوردن توو کریر مود شرکت کردن توو مسابقات غیر لیگ مثه جام حذفی ، اتحادیه , باشگاه های اروپا , باشگاهای جهان , جام اول فصل (خیریه) اینا هستش. سعی کن توو جام حذفی چون هر بازی که میبری توش یه پولی بهت میده پر قدرت ظاهر شیو حذف نشی. لیگ قهرمانان هم که اگه قهرمان شی کلی بت پول می ده. من اما خوب اگه بخوای فقط لیگو قهرمان شی اونقدی پول گیرت نمیاد. سعی کن توو همه ی جام ها شرکت کنی. یه نکته ی دیگه , اون بازی های اول فصل که دوستانم هست سعی کن شرکت کنی چون اغلب یه سری پولم توو اونجا بهت می دن. اگه بازم واقعا حاده باشگات توو پستای قبلی من راه افزایش پول توو کریر مودو گزاشتم. یه نگاه بنداز. الان من با ناپولی توو سری آ پولمو کردم 999999999 :31:

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------

سلام من لیگ برتر با منچستر یونایتد به عنوان منیجر شروع کردم ولی هر چی بازی کردم به ایگ قهرمانان نرسیدم فقط لیگ برتر و جام حذفی بازی داره
پس لیگ قهرمانان کجا می شه دوستان راهنمایی کنن ؟ آخه بدون لیگ قهرمانان اصلا حال نمی ده ؟

سلام دوست عزیز
شما احتمالا اولین دوره ای هست که داری لیگو با منچستر می ری. باید تا اخر لیگو تموم کنی بعد جزو 4تا تیم اول شی تا سهمیه ی لیگه قهرمانان رو کسب کنی. بعد توو فصل جدید که میری میبینی توو لیگ قهرمانان هم بازی می کنی.

mehdi_vsgh
13-12-2011, 13:26
یه بازیکن رو دو فصل پیش خریدم میخوام بدونم که قیمتی که قبلا خریدم چقدر بوده؟؟؟؟ که با الان و قیمت فعلیش مقایسه اش کنم

Ali*Reza
13-12-2011, 13:49
سلام.

در قسمت کریر مود ، هر فصل که تموم میشه و میریم فصل بعدی ، آیا به سن بازیکنان هم اضافه میشه؟
آخه اورال چند تا از بازیکنای مسنم کم میشه!!!

:11:

SevenCity
13-12-2011, 14:03
سلام.

در قسمت کریر مود ، هر فصل که تموم میشه و میریم فصل بعدی ، آیا به سن بازیکنان هم اضافه میشه؟
آخه اورال چند تا از بازیکنای مسنم کم میشه!!!

سن که باید بره بالا
عوضش اگه از بازیکنای 20 سال به پایینت کار بکشی اورالشون میره بالا چه خوب کار کنی چه نکنی

فکر میکنم کار خوب فیفا اینجاست که حداقل تو تیمهای مطرح بازیکنا زود بازنشسته نمیشن و تا 35 سالگی هم خوب هستند البته فعلا سال 2020 هستم تو فیفا 11 تو همین سال ها بود که فقط بازیکنای ساختگی و فرضی خود فیفا خوب بودند و بازیکنای 35 سال 34 سال یا رفته بودند یا همه زیر 75 بودند!
پس نگران این نباشید که اگه چند سال بگذره دیگه بازیکن کلاسیک دنیای واقعی رو نمیبینید!

Ali*Reza
13-12-2011, 18:40
در قسمت کریر مود ، من در لیگ برتر انگلیس اول شدم و 25 میلیون بهم داد.
حالا می خواستم بدونم این مبلغ در لیگ همه کشورها ثابته یا فقط انگلیسه؟
و هم اینکه این مبلغ با توجه به درجه سختی فرق میکنه؟ چون در حالت پروفشنال بازی میکنم.

SevenCity
13-12-2011, 18:57
درجه سختی بازی هیچ ارتباطی با پول نداره
board difficulty مهمه که مسلما هرچی اسونتر باشه پول بیشتری میده و بازیکنها راحتر جابجا میشن پیشنهاد من برای درجه این قسمت، لجندری هست چون واقعیتره
فقط هم در شروع میشه عوضش کرد

بعضی تیم ها که در دنیای واقعی هم مدیر پولدارتری (غارتگرتری) دارند تو فیفا 12 هم باشگاهشون پولدارتره مثلا ویگان حدودا 300 ملیون دلار در سال بودجه میده و اتلتیکو بیلبائو 100 ملیون و غیره ...

SanAndres
14-12-2011, 11:31
درجه سختی بازی هیچ ارتباطی با پول نداره
board difficulty مهمه که مسلما هرچی اسونتر باشه پول بیشتری میده و بازیکنها راحتر جابجا میشن پیشنهاد من برای درجه این قسمت، لجندری هست چون واقعیتره
فقط هم در شروع میشه عوضش کرد

بعضی تیم ها که در دنیای واقعی هم مدیر پولدارتری (غارتگرتری) دارند تو فیفا 12 هم باشگاهشون پولدارتره مثلا ویگان حدودا 300 ملیون دلار در سال بودجه میده و اتلتیکو بیلبائو 100 ملیون و غیره ...
اگر باسیتسم مربی گری بری . مبلغی که بهت میده از آماتور و لجندری خیلی فرق میکنه . وقتی لجندری رو انتخاب کنی پول کمتری بهت میده و وقتی آماتور پول بیشتری گیرت میاد واسه خرید بازیکن .

SanAndres
14-12-2011, 11:44
بچه ها جایی رو سراغ دارین واسه گرفتن پچ فیفا 2012 ؟ یا فیفا معمولا پچ نمی فرسته ؟

arashpr9
14-12-2011, 12:08
سلام دوستان
یه مشکل نادر و جدید پیدا کردم تو نسخه 360
وقتی میرم یه بازی دوستانه انجام بدم ترکیب و همه چی رو درست میکنم ولی وقتی میرم تو زمین فقط 7 یا 8 تا بازیکن از 11 نفر تو میدونن . تو بخش Career هم این اتفاق افتاده ولی اون اصلا نمیذاره ترکیب رو درست کنم و وقتی میرم تو ترکیب جای دوتا بازیکن خالیه وقتی روشون کلیک میکنم فریز میشه
دوستان راه حلی دارین؟

SanAndres
14-12-2011, 12:29
سلام دوستان
وقتی میرم یه بازی دوستانه انجام بدم ترکیب و همه چی رو درست میکنم ولی وقتی میرم تو زمین فقط 7 یا 8 تا بازیکن از 11 نفر تو میدونن . تو بخش Career هم این اتفاق افتاده ولی اون اصلا نمیذاره ترکیب رو درست کنم و وقتی میرم تو ترکیب جای دوتا بازیکن خالیه وقتی روشون کلیک میکنم فریز میشه
دوستان راه حلی دارین؟
من این مشکل رو pc داشتم مثلا تو کریر تا یه جایی رفته بودم و بازی کرده بودم بعد یکبار تو بازی که رفتم بازکنا جلوی اسمشون خالی بود و ارور میداد و میپرید بیرن بازی . بعد فایل هایی که save کردم رو پاک کردم مشکل حل شد . نمیدونم داخل 360 چجوریه ولی این مشکل تو pc هم هست .

ستاره آسمان
14-12-2011, 12:35
نقل قول:
نوشته شده توسط arashpr9 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
دوستان راه حلی دارین؟

من این مشکل رو pc داشتم مثلا تو کریر تا یه جایی رفته بودم و بازی کرده بودم بعد یکبار تو بازی که رفتم بازکنا جلوی اسمشون خالی بود و ارور میداد و میپرید بیرن بازی . بعد فایل هایی که save کردم رو پاک کردم مشکل حل شد . نمیدونم داخل 360 چجوریه ولی این مشکل تو pc هم هست .

حرف دوستمون SanAndres درسته منم تو PC اين مشكل رو داشتم وقتي پوشه save رو پاك كردو و دوباره از بكاپم استفاده كردم مشكلم حل شد .

ستاره آسمان
14-12-2011, 12:48

شما بايد يك فصل رو تمام كرده باشي و مقام اولي تا سومي رو كسب كني تا بتو ني تو ليگ اروپا شركت كني.

Ali*Reza
14-12-2011, 14:12
من یه بازیکن را اورالشو ادیت کردم و تغییر دادم ، حالا می خواستم بدونم جایی یا قسمتی هست که کلا ریست کنه و به حالت دیفالت اولیه برگردونه؟

pouyasony
14-12-2011, 17:58
سلام من اگه بخوام لیگ بازی کنم مثلا لیگ برتر انگلیس باید کدوم قسمت برم؟

AlirezaLamLam
14-12-2011, 21:11
سلام دوستای گل.
اقا امروز 2تا چیزه توپ می خوام بهتون نشون بدم از خنده رودبور شین
اقا این عکسو نگا کن فقط بخند. من که مردم. دروازه بان و کارول محاجم لیورپول

:31::31:

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

اقا این کلیپم خیلی باحاله. توو بازی منچستر. محاجم حریف قاتی می کنه یه یاتا پرنده می زنه دهنه همرو سرویس می کنه

:31::31:

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

نظر یادت نره عزیز ضمنن

یادت نره تیم فقط ناپولی. بای :31:

Kamyar_AnathemA
14-12-2011, 22:38
من یک سوال در مورد اچیومنت های Virtual Pro دارم

اون اچیومنت هایی که یکسری خوشحالی های جدید بعد از گل رو باز میکنه الان چندتاش برای من باز شده اما فقط میشه با همون بازیکن ساختگی زد
نمیشه کاری کرد که با همه بازیکن ها بشه زد ؟

khelane
15-12-2011, 15:33
سلام
من حدود سه دفعه تو کریر مود نتوسنتم نانی رو ازدست ندم واقعا نمیدونم چشه وقتی میره فصل نقل و انتقالات یهو تو برد یه مسیج میاره مبنی برا ینکه نانی فوخته شده به این قیمت حالا بگذریم بجاش یه بازیکن خریدم ولی الان ترسم از اینه در اخر فصل هم بازیکنان دیگه هم برن خودم ندونم و اخر سر لیگ هم هیچ اگه تنظیماتی داره غیرفعال بشه لطف کنید
با تشکر

AlirezaLamLam
15-12-2011, 16:16
سلام
من حدود سه دفعه تو کریر مود نتوسنتم نانی رو ازدست ندم واقعا نمیدونم چشه وقتی میره فصل نقل و انتقالات یهو تو برد یه مسیج میاره مبنی برا ینکه نانی فوخته شده به این قیمت حالا بگذریم بجاش یه بازیکن خریدم ولی الان ترسم از اینه در اخر فصل هم بازیکنان دیگه هم برن خودم ندونم و اخر سر لیگ هم هیچ اگه تنظیماتی داره غیرفعال بشه لطف کنید
با تشکر

سلام دوست عزیز
تنطیمی به اون خصوص وجود نداره اما تو برای نگه داشتن بازیکنانت باید ببینی اون تیمی که داره مثلا واسه نانی پیشنهاد میده ببینی چقدر داره بت پیشنهاد می ده تو بیشتر به تازیکنت بده تا بتونی نگهش داری. توو قسمت تنظیمات تیم یجا هست نوشته Contract (اگه اشتباه نکرد باشم) اونجا که بری همه ی بازیکنانت مشخصاته قرار دادشون رو نوشته. مثلا چند سال قراردادشون مونده، چقد می گیرنو .... حالا مثلا نانی, برو توو نانی بعد قراردادشو از اون تیمی که بهت پیشنهاد می ده بیشتر کن. راستی , سعی کن اگه می خوای بازیکنت بمونه مقدار پول هفتگیشو بیشتر کنی تا قراردادش. توو همونجا نوشته Player Salery, اونو زیاد کن تا بمونه.

بعدشم اخه نانی یم شد بازیکن اخه.:31: باز کاوانیی , لاوزیی , همسیکی :31:

SevenCity
15-12-2011, 16:53
سلام
با تشکر

اگر با تیم های بزرگ مثل منچستر به لیگ اروپا یا جام قهرمانان نرسید هیچ بازیکنی با قابلیت های بالا مثل نانی رو اگر به پایان قرارداشون رسیده باشند رو به هیچ وجه با هیچ مبلغی نمیتونید نگه دارید خودشون تو ایمیل میگن که افر دارند و از باشگاه جدا خواهند شد. حالا اگر رتبه ی خوبی اورده باشید براحتی میتونید با اضافه کردن 10 ..20 هزار دلار بیشتر قرارداد رو تمدید کنید
بهرحال بازیکنی رو که قراردادش تموم شده حتما باید تمدید کنید دیگه مثل فیفا11 نیست که خودش تمدید کنه! اگر تمدید نکنید بازیکنتون میپره!
البته روی بورد لجندری منظورم هست بقیه لول هارو تست نگردم

vivabarca
15-12-2011, 19:41
دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم ( به خاطر قراردادی که مسی با EA بسته ! ) ، مشکل من تنظیم کنترلر ها هست ، چون تو تنظیمات مثلا عوض کردن بازیکن رو روی LB می ذارم ولی باز تو بازی همون LT هست ! کسی می دونه مشکل از چیه و چطوری باید دسته ها رو تنظیم کرد ؟

AlirezaLamLam
15-12-2011, 23:04
اگر با تیم های بزرگ مثل منچستر به لیگ اروپا یا جام قهرمانان نرسید هیچ بازیکنی با قابلیت های بالا مثل نانی رو اگر به پایان قرارداشون رسیده باشند رو به هیچ وجه با هیچ مبلغی نمیتونید نگه دارید خودشون تو ایمیل میگن که افر دارند و از باشگاه جدا خواهند شد. حالا اگر رتبه ی خوبی اورده باشید براحتی میتونید با اضافه کردن 10 ..20 هزار دلار بیشتر قرارداد رو تمدید کنید
بهرحال بازیکنی رو که قراردادش تموم شده حتما باید تمدید کنید دیگه مثل فیفا11 نیست که خودش تمدید کنه! اگر تمدید نکنید بازیکنتون میپره!
البته روی بورد لجندری منظورم هست بقیه لول هارو تست نگردم

البته از دوسته عزیزمون AlirezaLamLam ممنونیم بخاطر توضیحشون :20:

A.N.A.P
16-12-2011, 00:26
سلام دوستای گل.
اقا امروز 2تا چیزه توپ می خوام بهتون نشون بدم از خنده رودبور شین
اقا این عکسو نگا کن فقط بخند. من که مردم. دروازه بان و کارول محاجم لیورپول

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:31::31:

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

اقا این کلیپم خیلی باحاله. توو بازی منچستر. محاجم حریف قاتی می کنه یه یاتا پرنده می زنه دهنه همرو سرویس می کنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:31::31:

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

نظر یادت نره عزیز ضمنن

یادت نره تیم فقط ناپولی. بای :31:
عزیز نظر من اینه که سرور قحطی اومده که تو 4shared آپ میکنی ؟:31:

SevenCity
16-12-2011, 05:51
خیلی زشته که در فیفای کبیر دست دروازه بان از دیرک دروازه رد میشه و توپ رو میگیره:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SevenCity
16-12-2011, 06:10
اینم فیلم چند ثانیه ای از حرکت بس بسیار بدون شرح!!:

با حجم بسیار کم و بدون کیفیت
800kb

اگر دوس میداشتید این فاجعه ی بزرگ رو از زوایای مختلف و با کیفیت بیشتری اپلود کنم :31:

AlirezaLamLam
16-12-2011, 11:23
عزیز نظر من اینه که سرور قحطی اومده که تو 4shared آپ میکنی ؟:31:

دیگه داداش ما نمک خورده 4shareریم. شرمنده :31::31::31:

MOH333EN
16-12-2011, 15:11
این که خوبه عزیز ، توو یه بازی پنالتیه حریفو داشته باش. چیپ زد بعد توپ خورد به تیر در وازبانم رو زمین خورد دوباره توپ اروم اروم رفت توو دروازه. :31: خدایی شده ها، از خودم نمی گم.

راستی داداش عشق است فقط ناپولی :5:

وای زبونم لال مگه میشه فوتبالیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

khelane
16-12-2011, 17:31
سلام دوست عزیز
تنطیمی به اون خصوص وجود نداره اما تو برای نگه داشتن بازیکنانت باید ببینی اون تیمی که داره مثلا واسه نانی پیشنهاد میده ببینی چقدر داره بت پیشنهاد می ده تو بیشتر به تازیکنت بده تا بتونی نگهش داری. توو قسمت تنظیمات تیم یجا هست نوشته Contract (اگه اشتباه نکرد باشم) اونجا که بری همه ی بازیکنانت مشخصاته قرار دادشون رو نوشته. مثلا چند سال قراردادشون مونده، چقد می گیرنو .... حالا مثلا نانی, برو توو نانی بعد قراردادشو از اون تیمی که بهت پیشنهاد می ده بیشتر کن. راستی , سعی کن اگه می خوای بازیکنت بمونه مقدار پول هفتگیشو بیشتر کنی تا قراردادش. توو همونجا نوشته Player Salery, اونو زیاد کن تا بمونه.

بعدشم اخه نانی یم شد بازیکن اخه.:31: باز کاوانیی , لاوزیی , همسیکی :31:

رفتم تو همون contract جلوی نانی نوشته بود required for transfer برای همین نتونستم قرارداد تازه ببندم باهاش

amir2im
16-12-2011, 18:13
دوستان راهی هست رپلی ها بازی رو تبدیل کرد؟

CRIS Joon CR7
16-12-2011, 21:04
دوستان راهی هست رپلی ها بازی رو تبدیل کرد؟
اگه PC داری با FRAPS رکورد کن اگه نه کنسولی هستی واس آپلود کنی
بعدا میشه یه کارایی کرد:27:

vivabarca
16-12-2011, 22:39
دوستان کسی سایت یا منبعی برای آموزش های بازی داره ؟ من تازه از PES به FIFA مهاجرت کردم ! ولی نسبت به PES خیلی سختتر هست کنترل بازیکن ها ، کسی راه حلی سراغ داره ؟

A.N.A.P
16-12-2011, 23:46
دوستان کسی سایت یا منبعی برای آموزش های بازی داره ؟ من تازه از PES به FIFA مهاجرت کردم ! ولی نسبت به PES خیلی سختتر هست کنترل بازیکن ها ، کسی راه حلی سراغ داره ؟
آره واقعا سخت شده و البته اعصاب خورد کن !
بهترین کار اینه که درجه سختی رو به مراتب ببری بالا !

ناپولی 4 چلسی 0

همسیک , کاوانی , لاوزی به دنیا نشون بدین چقد غولین

مونیخ داریم میایم
عزیز با چلسی افتادین حواستون جمع باشه :دی

hoomanfarzin
17-12-2011, 03:21
سلام دوستان.من تازه فیفا 12 را گرفتم(نسخه pc)و دارم بازی می کنم.ولی به یه مشکل برخوردم اونم اینکه هنگام زدن پنالتی اگر بخوام سمت چپ یا راست بزنم جهت هر سمتی را که می گیرم توپ می ره بیرون!!!!!!!!حتی با کمترین قدرت شوت!!!!حالا باید چکار کنم تا این مشکل حل بشه؟من با دسته بازی می کنم و در فیفا 11 این مشکل نبود.لطفا کمک کنید که چطوری میشه این مشکل را حل کرد.ممنون می شم.

sabar
17-12-2011, 08:24
سلام دوستان.من تازه فیفا 12 را گرفتم(نسخه pc)و دارم بازی می کنم.ولی به یه مشکل برخوردم اونم اینکه هنگام زدن پنالتی اگر بخوام سمت چپ یا راست بزنم جهت هر سمتی را که می گیرم توپ می ره بیرون!!!!!!!!حتی با کمترین قدرت شوت!!!!حالا باید چکار کنم تا این مشکل حل بشه؟من با دسته بازی می کنم و در فیفا 11 این مشکل نبود.لطفا کمک کنید که چطوری میشه این مشکل را حل کرد.ممنون می شم.
با اجازه بزرگترها
وقنی میخوای ضربه بزنی اون پایین یه صفحه هست که روش یه چیزی شبیه فلش حرکت میکنه وقتی رسید روی سبز شوت رو بزن بعد جهت بده هرچی از سبز دورتر باشه احتمال خطای ضربه بیشتره

amir2im
17-12-2011, 10:40
اگه PC داری با FRAPS رکورد کن اگه نه کنسولی هستی واس آپلود کنی
بعدا میشه یه کارایی کرد:27:
pc دارم .frasps چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی(نحوه کار)ممنون