مشاهده نسخه کامل
: FIFA 12
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
ahmad rezaa
29-09-2011, 14:27
اقا دهنم سرویس شد.....بعد از چند دقیقه بازی ، شروع به لگ شدید میکنه ....وقتی pause میکنم ، بعد چند ثانیه خوب میشه و بعد دوباره .... :41:
مشکل از کدوم اعضای سخت افزاریمه ؟ میشه ارتقاع بدم ؟
اینم سیستم :
cpu : amd dual core 5600 , 2.91 ghz
vga : nvidia gforce 9400 gt
ram : 2gig
داداش سی پی یو amd زود داغ میکنه من تو تمام بازی ها مشکل دارم یه فن خنک کننده 40 هزاری براش نصب کردم کمی بهتر شد ولی مشکلش کامل حل نشده و کولر و هوای خنک هم باید کمکش کنه
منم سی پی یو amd دارم فکر نکن از خودم در اوردم این سی پی یو مشکلش داغ شدنش هست ولی کاراییش بهتره و برای اینکه داغ میکنه تو لپتاپ ها استفاده نمیشه
LiverBarca
29-09-2011, 14:29
دوستان برای منم R3 دسته کار نمیکنه!!!!!!!
مثلا تو SQUAD وقتی میخوام BIO بازیکنا رو ببینم میگه باید R3 رو بزنی که هرچه قدر میزنم کار نمیکنه!!!
یکی بگه چطوری درستش کنم!!!:19:
برا PC رو میگم....
آقاییون کجا میشه بی ا پرو رو بشکل لیگ بازی کرد؟؟؟
ایا لیگ ایران هم داخل هست
تیم ملی ایران رو نداره...چه برسه به لیگ ایران...
راستی دوستان آنالوگ راست من هم تنظیم نیست...چطور تنظیم کنمش؟؟؟
ahmad rezaa
29-09-2011, 15:00
بابا این همه ادعا میکردند که دست و پا از هم رد نمیشه که تو بازی همش پای این تو چشم اون یکیه دست اینوری هم تو دهن بغلیشه.تو خوشحالی ها یا حتی جا گیری های کرنر!
در ضمن تا الان من چیزی از ایمکت انجین ندیدم بیشتر انیمشن ها تکراریه شاید تقصییر منه!
تو نسخه های قبلی به خاطر داشتن استخون بندی از fifa09 به بعد دست تو بدن بقیه نمیرفت
فیفا استخوان بندی داره
یا نسخه کامپیوترش اینجوره یا این نسخه هاش اصلی نیست باید صبر کنیم نسخه اصلیشم بیاد.
CRIS Joon CR7
29-09-2011, 15:04
نسخه فشرده بازی که بدون گزارشگر بود(2.5GB):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک تورنت صدای گزارشگر به زبان انگلیسی فشرده شده بلک باکس(1.68GB):
عربی شم میشه جدا بزاری:19:
ahmad rezaa
29-09-2011, 15:05
مثلا تو SQUAD وقتی میخوام BIO بازیکنا رو ببینم میگه باید R3 رو بزنی که هرچه قدر میزنم کار نمیکنه!!!
یکی بگه چطوری درستش کنم!!!:19:
برا PC رو میگم....
ای وای یکم برو عقبتر
همش 10 تا صحفه بخون پاسخت رو میبینی گفتن چی کنی چندبار میپرسین؟
soheilnouri
29-09-2011, 15:08
من ديروز نسخه ايكسشو گرفتم.چكا كنم كه بفهمم اين نسخه تكميلي و اصلشه؟تا حالا به نكته مشكوكي بر نخوردم.يه چيزش تو ذوقم خورد و اونم team managment بازي بود كه copy paste نسخه ١١ بود!
aminrafael3
29-09-2011, 15:12
آقا بهترین تنظیم تو خود بازی واسه بازی کردن چیه؟
مثلا sprint و دقت پاس و ... همش رو 50 هست کسی میدونه بهترین حالتش چیه؟
مشکل دیگه ای که دارم اینه که نمیتونم دفاع کنم از جلو بازیکن من کنار بازیکن حریف میدوئه ولی توپ نمیگیره تو fifa 11 خیلی بهتر بود
بچه ها کنسول دارم
دوستم میگه رو پی سی اچیومنت نداره
راسته؟
بله داره من خودم دیدم.
سلام
بچه ها میشه آنالوگ ها رو تو pc تنظیم کرد؟؟
مال من اصلا نمیشه تنظیمشون کرد....
فایل پایین رو دانلود کنید
یکی بگه چطوری درستش کنم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا PC رو میگم....
اینو دانلود کنید و بریزید تو My Documents\FIFA 12
من همین العان تست کردم دیدم bio بازیکنان رو هم نشون میده
نه بابا لیگ ایران کجا بوده اخه
چند نفر که نسخه pc رو بازی کردن لطفا نظر بدن
کلا از 0 تا 10 چقدر نسبت به نسخه قبلی بهتر شده؟؟
اصلا با نسخه ی قبلی قابل قیاس نیست چه از لحاظ گیم پلی و چه از لحاظ امکانات جانبی بازی
گیم پلی 8
امکانات دیگه ی بازی
ahmad rezaa
29-09-2011, 15:33
آقا بهترین تنظیم تو خود بازی واسه بازی کردن چیه؟
مثلا sprint و دقت پاس و ... همش رو 50 هست کسی میدونه بهترین حالتش چیه؟
مشکل دیگه ای که دارم اینه که نمیتونم دفاع کنم از جلو بازیکن من کنار بازیکن حریف میدوئه ولی توپ نمیگیره تو fifa 11 خیلی بهتر بود
داداش شما انگار فیفا 2004 بازی نکردی نه؟
فیفاها قدیمی با دکمه شوت توپ میگرفتند حالاهم همینجور شده
یه آموزشی هم تو خود بازی داره آموزشیشو انجام بده همشو میفهمی
کافیه با دقت تمام بری پیش بازیکن حریف و با دکمه ای که شوت میکنی بری و توپ رو تو پای حریف بگیری
دکمه LT بود فکر کنم یه یکی از همین دکمه ها بهت تو توپ گیری کمک میکنه و روبروی بازیکن حریف قرار میده بازیکنت رو خیلی دفاش طبیعیتر و پیشرفته تر شده
Ramin khuzestan
29-09-2011, 15:36
نه بابا لیگ ایران کجا بوده اخه
آخه یه نظرسنجی برگزار شد که توی اون ایران و عربستان رقابت تنگاتنگی داشتن واسه اینکه از امسال لیگ یکی از این دو کشور به فیفا 12 وارد بشه
که ظاهرا نظرسنجی کشک بوده :13:
afterten
29-09-2011, 15:50
دوستان تهرانی نسخه pc رو از کجا خریدین؟مجتمع پایتخت نداشت..جای خاصی داره؟
Marshall_
29-09-2011, 15:51
آخه یه نظرسنجی برگزار شد که توی اون ایران و عربستان رقابت تنگاتنگی داشتن واسه اینکه از امسال لیگ یکی از این دو کشور به فیفا 12 وارد بشه
که ظاهرا نظرسنجی کشک بوده :13:
نظرسنجی کشک نبوده ، ولی خرید امتیاز و ساخت یه لیگ خیلی کار می بره. به این راحتی نیست. مثلا الان فرض کنید EA بخواد امتیاز لیگ ایران رو بخره؟ با کی باید مذاکره کنه؟ به کی باید پولشو بده؟! توی این اوضاع داغون لیگ ما ، امکان مطرح کردن چنین مسائلی وجود نداره.....
Behnam_o2
29-09-2011, 15:59
کسایی که تو دمو لگ داشتن تو نسحه اصلی هم بازیشون لگ داره ؟؟؟
دوستان آنالوگ سمت راست دسته ی من تنظیم نیست...چطور تنظیمش کنم؟؟
Be a pro رو چطور بازی کنم؟؟؟مثل فیفا11 نمیشه؟؟لیگ بازی کرد؟تو تیم دوم باشگاه بود
توصییه ی اکید میکنم حتما اموزش رو بازی کنید چون خیلی بهتون کمک میکنه
من اصلا نمیتونستم بازی کنم تا اینکه تمام مراحل اموزش رو گذروندم بعدش با لیورپول تو انفیلد یه بازی کردم حریفم منچستر بود دو صفر از منچستر جلو بودم که یهو دیدم سه تا خوردم (وقتی کامپیوتر عقب میفته خیلی خفن حمله میکنه) تقریبا بیست دقیقه ی دیگه وقت داشتم اول روی همکاری سوارز و کارول یه گل خیلی باحال زدم و دقایق اخر با شوت بیرون محوطه ی جریمه چارلی ادام بازی 4-3 به نفع من شد و چند دقیقه بعد بازی تموم شد و کاپیتان جرارد تو انفیلد برای هوادارن دست تکون میداد.(البته ناگفته نموند حریفم لگندری نبود)
خیلی قشنگ ساختنش واقعا حس میکنی خودت تو زمین هستی واقعا دم ea گرم
کسایی که تو دمو لگ داشتن تو نسحه اصلی هم بازیشون لگ داره ؟؟؟
برا من تو دمو لگ داشت ولی تو اصلی نداره البته از ترفندی که دوستان گفته بودم استفاده کردم
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
دوستان آنالوگ سمت راست دسته ی من تنظیم نیست...چطور تنظیمش کنم؟؟
Be a pro رو چطور بازی کنم؟؟؟مثل فیفا11 نمیشه؟؟لیگ بازی کرد؟تو تیم دوم باشگاه بود
بالای همین صفحه جوابت رو دادم یه نگاه یکنی بد نمیشه
afterten
29-09-2011, 16:22
ahmad rezaa
29-09-2011, 16:25
تهران همیشه دیر میاره اولین جایی که همیشه میاد اهواز و اینطور جاهاست:31:
hts1369عزیز، انجام دادم ولی تغییری نکرد... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان آنالوگ راست من...جهت بالاش، جهت راست هست!!!
درباره ی be a pro چی؟
برو چهار راه ولیعصر اونجا صد در صد گیر میاری.
خوب اولین بازیمو کردم . دفاع کردن واقعا سخت شده بود به زور با گل VP که ساخته بودم 2-2 کردم ! ولی هیچی FIFA11 نمیشه !
محمد ه ف
29-09-2011, 17:00
سلام بچه ها
آقا دفاع کردن و توپ گیری خیلی تو بازی سخته
با اینکه اون تمرینات اول بازی رو گزروندم ولی بازم برام مشکله
برای اولین باری هست که از بازی کردن فیفا اعصابم خورد میشه (بازی عالی هستا !!! برای این اعصابم خورد میشه که هیچ جوره نمیتونم توپ گیری کنم!)
بچه ها کسی هست بلد شده باشه کاملا چیکار کنه و الان از بازی داره لذت میبره ؟
کسی راهنمایی نسخه Ps3 بازی رو داره ؟
zarrinsaghi
29-09-2011, 17:02
سلام اصفهان کجا می شه نسخه ی PC شا خرید؟
بازار بزرگ طالقانی.خیابان طالقانی
سلام بچه ها
برای اولین باری هست که از بازی کردن فیفا اعصابم خورد میشه (بازی عالی هستا !!! برای این اعصابم خورد میشه که هیچ جوره نمیتونم توپ گیری کنم!)
داش باید وایسی و در یه لحظه وقتی بازیکن حریف بهت داره نزدیک میشه دکمه ی شوت رو بزنی تا توپ گیری بکنه
البته باید تمرین بکنی من خودمم خیلی وارد نیستم ولی کمی یاد گرفتم و خیلی از بازی لذت میبرم
سختی بازی رو بیارید پایین تر تا بهتر بتونید بازی کنید
یه چیزی هم هست به نظرم استفاده از دو مهاجم خیلی بهتر از تک مهاجم هست من با دو مهاجم میتونم گل بزنم ولی با یه مهاجم به دروازه ی حریف هم نمیتونستم برسم.
night lord
29-09-2011, 17:55
آقا من 5دست بازی کردم . اصلا نمیشه توپو با دفاع گرفت . اعصابم به هم ریخت ، این سیستم توپ گیریش چجوریه؟؟؟؟؟
black.assassin
29-09-2011, 17:59
داش باید وایسی و در یه لحظه وقتی بازیکن حریف بهت داره نزدیک میشه دکمه ی شوت رو بزنی تا توپ گیری بکنه
البته باید تمرین بکنی من خودمم خیلی وارد نیستم ولی کمی یاد گرفتم و خیلی از بازی لذت میبرم
سختی بازی رو بیارید پایین تر تا بهتر بتونید بازی کنید
یه چیزیم من اضافه کنم. با سرعت نرید جلوش چون خیلی راحت دریبل میزنه مخصوصا world class یعنی دفاع رو بکشید تو. با دکمه lt فک کنم می تونین سرعت رو موقع دفاع کردن کنترل کنین. لازم شد از هم تیمی کمک بگیرین اگه بازیکن دیگه خالی نشه. نزارین اصلا شوت بزنه. یعنی جلوی هیچ بازیکنی رو خالی نزارین.
mrbahram
کل ایران بازی اومده به جز اسلامشهر غقب افتاده....
L.A.M.P.A.R.D
خانه اصفهان ، طبقه ، پرنسس:10:
ahmad rezaa
29-09-2011, 18:03
سلام بچه ها
بابا خیلی راحته که
سازندگان گفتن نتونستید یه بازیکن بزرگ مانند مسی رو بگیرید خیلی سخت نگیرید به خودتون چون خیلی از مربیان بزرگ نتونستن این بازیکن رو مهار کنند.
اشکال از شماهاست
با دقت تاکتیک دفاعی بذارید و بدون این که دکمه سرعت رو بگیرید با کمک از دکمه LT روبروی بازیکن قرار بگیرید و نزدیکش شدید دکمه شوت رو بزنید.
تو کامپیوتر دکمه شوت spase هست اگه تغییرش ندادید تو کنسون هم فکر کنم دایره یاشه
CRIS Joon CR7
29-09-2011, 18:03
سایت واسه پچ و ایجور چیزا واسه این بازی اگه دارید بزارید
shiraz_2010
29-09-2011, 18:05
سلام.....بالاخره بازی رو تهیه کردم.می تونم بگم که عالی شده......
فقط آنالوگ سمت راستم کار نمی کنه که با راهنمایی دوستان احتمالا درست میشه....
یه چیزی دیگه اینکه دفاع کردن فوق العاده فوق العاده سخت شده....البته با بازی و تمرین بیشتر درست میشه......من هم خوب گل می زنم و هم خوب گل می خورم:31:
...............
یه صحنه خنده دار هم بگم که تیمی که بهم گل زد بازیکنش اومد بره خوشحالی کنه با کله رفت تو سینه بازیکن من با پوز خورد زمین....کلا خوشحالی ها یه جوری شده :31:
ramin_rp
29-09-2011, 18:06
سلام
بچه ها اینی که اومده تو بازار نسخه اصلی هست یا مثل pes 2012 مشکل داره؟
shiraz_2010
29-09-2011, 18:08
سلام
واسه من که هیچ مشکلی نداره...گرافیک عالی...سرعت عالی...کلا همه چی خوبه.
ramin_rp
29-09-2011, 18:09
نه منظورم زبان گزارشگر و منو ها ... هست؟
کامل انگلیسیه؟ گزارشگر هماهنگه؟
shiraz_2010
29-09-2011, 18:12
نه منظورم زبان گزارشگر و منو ها ... هست؟
کامل انگلیسیه؟ گزارشگر هماهنگه؟
آره...گزارشگرها رو هم میشه خودت انتخاب کنی.....منو هم از شکل همیشگیش خارج شده ولی بهتر شده...
فقط انگلیسی نداره...فقط می دونم توی تنظیمات چند تا گزارشگر دیگه هم بودنند حالا زبونشون چیه باید برم چک کنم.
black.assassin
29-09-2011, 18:14
نه باا سخت نگیرین من بعد 5-6 بازی با بارسا رئال رو می زنم البته فعلا با اختلاف کم. همیشه اول بازی همینه. بعدا بهتر میشه.
faraways
29-09-2011, 18:20
دوستانی که بازی رو دارن
لیگ ایران هم توشه ؟؟
قابل توجه دوستان گیلانی
بازی برای ایکس باکس360 در فروشگاه غلامی منتشر شد. همونجا آپدیت هم براتون انجام میدن... من امشب دارم میرم که بدک راه بندازن واسم از انزلی
ahmad rezaa
29-09-2011, 18:24
دوستانی که بازی رو دارن
لیگ ایران هم توشه ؟؟
بابا تو 20 تا صفحه قبلی گفتیم نه نیست:13:
میخوای هر صحفه یبار اینو تکرار کنم که دیگه کسی نپرسه؟:41:
آقا میخوام برم بخرم . چند نوع تو بازاره ؟ شرکت خاصی داده بیرون ؟ کدوم بهتره ؟
برای pc
ahmad rezaa
29-09-2011, 18:32
برای pc
مثلا من بگم تو اهواز سرزمین رایانه با متال ارت داده تو شهر شماهم این شرکت ها هست که بگیم؟:31:
از سرزمین رایانه بگیر
مثلا من بگم تو اهواز سرزمین رایانه با متال ارت داده تو شهر شماهم این شرکت ها هست که بگیم؟:31:
از سرزمین رایانه بگیر
چه میدونم آقا :31:
شاید باشه . البته بازی ها مثل نرم افزار ها نیستن که مثلا امپرور بده بیرون . قبلا اینجوری بود ولی الان همش کپی و با ورقa4 کاور بازی
سلام میگم چرا این قیافه ی کریستین رونالدو اینجوریه اصلا مثل خودش نیست چیزی نمیاد که چهره ها را خوب کنه.
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
سلام نسخه ی pc را خیابان بزرگمهر خیابان 22 بهمن روبروی ایستگاه تاکسی نوین سیستم آورده.
MCSE MAN
29-09-2011, 18:59
امروز كل مغازه ها و پاساژ هاي وليعصر تهران رو زير و رو كردم ولي هنوز نيومده بود.گفتن شنبه يا 1شنبه مياد!! ولي PES پر بود
شانس نداريم ديگه
دوستاني كه از سايت ---------- دانلود كردن مثل اينكه ميگفتم گزارشگر انگليسي نداره. اگه لطف كنيد لينك دانلود گزارشگر رو هم بديد ممنون ميشم
سلام میگم چرا این قیافه ی کریستین رونالدو اینجوریه اصلا مثل خودش نیست چیزی نمیاد که چهره ها را خوب کنه.
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
سلام نسخه ی pc را خیابان بزرگمهر خیابان 22 بهمن روبروی ایستگاه تاکسی نوین سیستم آورده.
اره کریس رو یه جوری درست کردن . کلا بعضی قیافه ها عالیه ولی بعضی ها مضخرفه . مثل اینکه با بعضی ها جنگ داشتن .
امروز كل مغازه ها و پاساژ هاي وليعصر تهران رو زير و رو كردم ولي هنوز نيومده بود.گفتن شنبه يا 1شنبه مياد!! ولي PES پر بود
شانس نداريم ديگه
دوستاني كه از سايت ---------- دانلود كردن مثل اينكه ميگفتم گزارشگر انگليسي نداره. اگه لطف كنيد لينك دانلود گزارشگر رو هم بديد ممنون ميشم
چرا داره . من خودم چند صفحه پیش پستش رو دادم ولی مثل اینکه داره و اشتباها pes 2012 ای که دانلودها گذاشته صدا نداره .
گذشته از اینها الان بازی رو نصبیدم و یه بازی کردم . همونطور که انتظار داشتم فیفا واقعا نسخه اصلی تمام کمبودهای نسخه دمو رو جبران کرده . همون زمان هم گفتم که نباید به نسخه دمو تکیه کرد و گفت فیفا عالیه . ولی حالا که نسخه اصلی اومده میتونم بگم محشره . از تمام لحاظش .
فقط بچه ها شما هم حس کردید سرعت بازی یه ذره نسبت به نسخه دمو بیشتر شده ؟ و کلا گیم پلی یه ذره فرق کرده و دفاع روون تر و راحت تر شده . پاس ها تند تر شده . حتی با همون تنظیمات توی دمو بازی کردم . یه وقت تنظیم دیگه نداره غیر از Controller settings یا game speed ؟
یعنی با اینکه بازی اول روی درجه اخر سه به یک باختم ولی واقعا حال کردم . بر خلاف نسخه دمو که با نامردی میبرد .
حالا جدا کسی این تغییر رو حس کرده ؟ واقعا به نظر من گیم پلی عوض شده . از لحاظ بهتر شدن یا بدتر شدن نمیشه چیزی گفت ولی دستم رو به دمو عادت دادم و اینجا یه کم فرق کرده .
یه چیز دیگه . راستی چمنش چرا سه بعدی نیست ؟ حتی روی high . گفته بودن سه بعدیه .
واسه xbox حتما باید آپدیت بشه کنسول ؟؟؟ منظورم LT هست !!!
سلام.....بالاخره بازی رو تهیه کردم.می تونم بگم که عالی شده......
فقط آنالوگ سمت راستم کار نمی کنه که با راهنمایی دوستان احتمالا درست میشه....
یه چیزی دیگه اینکه دفاع کردن فوق العاده فوق العاده سخت شده....البته با بازی و تمرین بیشتر درست میشه......من هم خوب گل می زنم و هم خوب گل می خورم:31:
...............
یه صحنه خنده دار هم بگم که تیمی که بهم گل زد بازیکنش اومد بره خوشحالی کنه با کله رفت تو سینه بازیکن من با پوز خورد زمین....کلا خوشحالی ها یه جوری شده :31:
اینو دانلود بکن و تو My Documents\FIFA 12 کپی کن
سلام
هیچ مشکلی نداره نسخه ای که من دارم دوتا dvd هست حجمش هم کمی کمتر از هفت گیگ هست
برای pc
با خیال راحت تهیه کنید
SevenCity
29-09-2011, 20:05
آقا من 5دست بازی کردم . اصلا نمیشه توپو با دفاع گرفت . اعصابم به هم ریخت ، این سیستم توپ گیریش چجوریه؟؟؟؟؟
اگر با Tactical Defending مشکل دارید چرا Lagacy Defending رو انتخاب نمیکنید!؟
همونطور که میدونید Lagacy Defending همون سیستم دفاعی نسخه های قبلی هست که شوت رو میگیرید و خودش به سمت توپ میره با کلیدهای دیگه هم میتونید تنه یا تکل بزنید
اما این سیستم قدیمی منجر به خالی شدن دفاع میشه مخصوصا در مرکز دفاع
بعد از دو روز بازي کردن گفتم چندتا از نکات مثبتي که به بازي اضافه شده و يا در نسخه هاي قبلي بوده و تو اين نسخه کامل تر شدن رو بگم. البته من نسخه ي کامپيوتر رو بازي کرده بودم و العان هم دارم بازي ميکنم پس شايد بعضي از اين اصلاحات قبلا در نسخه ي کنسول بوده و من از وجودشون بي اطلاع هستم.
اول هوش مصنوعي خيلي کاملتر شده مثلا تو نسخه ي قبلي وقتي مهاجم کامپيوتر با دروازبان شما تک به تک ميشد شما وقتي درروازه بان رو جلو مياوردين (اکثرا) مهاجم چيپ ميزد و اکثر اين چيپها بيرون ميرفت ولي تو اين نسخه اين مسئله وجود نداره و شما به ازاي هر اشتباهي که ميکنيد توسط کامپيوتر تنبيه ميشيد.
يکي از روشهاي من براي گل زدن تو نسخه ي قبلي زدن شوتهاي فني (با تورس) از پشت محوطه جريمه بود اين شوتها اکثرا گل ميشد ولي تو اين نسخه از اين چيزها خبري نيست و با اين کلکها نميشه گل زد. (واقعا براي زدن گل بايد نقشه داشت)
تو نسخه ي قبلي من با جرارد پاسهاي زميني مينداختم که بعضا بعد از پيمودن 30 متر يا بيشتر به مهاجم خودم ميرسيد (که عملا چنين چيزي تو دنياي واقعي عملي نيست) ولي تو اين نسخه شما خيلي سخت بتونيد پاس زميني بدين که به بازيکني که از شما 10 متر فاصله داره برسه.
من تو نسخه ي قبلي خيلي دوست داشتم بعد از بازي ببينم هر بازيکنم چه عملکردي داشته ولي براي بررسي کار هر بازيکن بايد وقت زيادي ميذاشتيم ولي تو اين نسخه بعد از پايان بازي شما خيلي راحت عملکرد هر بازيکن رو ميتونيد ببينيد.
يکي از نقاط قوت pes نسبت به fifa اين بود که بعد از پايان بازي تعداد زيادتري از موقعييتهاي خطرناک بازي رو نشون ميداد. تو اين سري شما بعد از پايان بازي ليستي از موقعيتهاي بازي رو جلوي خودتون ميبينيد و ميتونيد هر کدوم رو که خواستيد ببينيد و در صورت تمايل اين موقعيت رو ذخيره کنيد.
البته بازيکنان زياد دست و پاشون تو هم ميره مخصوصا بعد از زدن گلها ولي اين مسئله از نظر من در مقابل نکات مثبت بازي قابل چشم پوشي هست.
بازم نقاط قوت رو انشالله میگم
black.assassin
29-09-2011, 21:21
کي از روشهاي من براي گل زدن تو نسخه ي قبلي زدن شوتهاي فني (با تورس) از پشت محوطه جريمه بود اين شوتها اکثرا گل ميشد ولي تو اين نسخه از اين چيزها خبري نيست و با اين کلکها نميشه گل زد. (واقعا براي زدن گل بايد نقشه داشت)
البته نمی خوام نظرتونو نقد کنم فقط می خوام نظر خودمو در این مورد بگم . به نظر من خیلی راحت میشه گل زد فقط کافیه کسی جلوت نباشه و بشوتی. امتحان کن می بینی . پشت محوطه چند بار بشوت. اگه بازیکنا جلوتو می گیرن level بازی رو بیار پایین و امتحان کن ببین چی می بینی.
rose_cute720
29-09-2011, 21:38
سلام .
یه نکته ای که من بهش برخوردم اینه که تو گزارش بازی اسم بعضی بازیکنا مثل هرناندز و آگبنلاهور گفته نمیشه ولی وقتی تو منوی ساخت بازیکن رفتم دیدم فایل گزارش اسم این بازیکنا وجود داره تو قسمت ادیت هم قسمت انتخاب نام برای گزارش غیر فعاله کسی میتونه چطور میشه ادیت کرد که بازیکنایی که اسمشون گفته نمیشه ولی فایل گزارش اسمشون هست درست بشن ؟
ممنون
*hamedkhatar*
29-09-2011, 21:41
سلام
چرا نمیشه دسته رو تنظیم کرد؟
خیلی رو اعصابه
میخوام جای دکمه ها پاس و شوت و ... رو عوض کنم
لطفا راهنمایی کنید
rose_cute720
29-09-2011, 21:47
شما بعد از این که جای دکمه ها رو عوض کردی رو یکی از اسلات های امپتی سیو کن درست میشه
البته نمی خوام نظرتونو نقد کنم فقط می خوام نظر خودمو در این مورد بگم . به نظر من خیلی راحت میشه گل زد فقط کافیه کسی جلوت نباشه و بشوتی. امتحان کن می بینی . پشت محوطه چند بار بشوت. اگه بازیکنا جلوتو می گیرن level بازی رو بیار پایین و امتحان کن ببین چی می بینی.
نه ارباب منظورم این نیست که نمیشه با شوت گل زد منظورم این بود که با شوت فنی که بازیکن بغل پا میزنه و تو نسخه ی قبلی وقتی از پشت محوطه میشوتید توپ از روی سر دروازه بان میرفت قسمت خالی دروازه میگم تو این نسخه نمیشه اینطوری گل زد.
من تو این نسخه خیلی خوب شوت میزنم امروز با چارلی ادام یه شوت قشنگ به منچستر ردم که گل شد.
اگر با Tactical Defending مشکل دارید چرا Lagacy Defending رو انتخاب نمیکنید!؟
همونطور که میدونید Lagacy Defending همون سیستم دفاعی نسخه های قبلی هست که شوت رو میگیرید و خودش به سمت توپ میره با کلیدهای دیگه هم میتونید تنه یا تکل بزنید
اما این سیستم قدیمی منجر به خالی شدن دفاع میشه مخصوصا در مرکز دفاع
این defending رو از کجا باید تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته شوت زدن راحته مخصوصا از پشت منظقه جریمه . حداقل از نفوذ به درون 18 قدم راحت تره .
*hamedkhatar*
29-09-2011, 21:59
شما بعد از این که جای دکمه ها رو عوض کردی رو یکی از اسلات های امپتی سیو کن درست میشه
کجا جای دکمه ها رو عوض کردم؟
من اصلا جایی پیدا نکردم که بتونم جای دکمه ها رو عوض کنم
از تو خود بازی میشه یا تو همون تنظیم بیرونیه هستش؟
لطفا دقیق راهنمایی کنید ممنون
این defending رو از کجا باید تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کنترلر /ستینگ/ اخرین گزینه
فکر میکنم وقتی این رو از حالت پیش فرض خارج میکنیم (مثل نسخه ی قبلی میکنیم) سرعت بازی هم بیشتر میشه
rose_cute720
29-09-2011, 22:03
تو قسمت setting ---- controler setting
کنترلر /ستینگ/ اخرین گزینه
فکر میکنم وقتی این رو از خالت پیش فرض خارج میکنیم (مثل نسخه ی قبلی میکنیم) سرعت بارزی هم بیشتر میشه
ایول.. آره یکم سرعته بازی بیشتر شد ..
من که ps3 دارم چی کار کنم؟:دی
دوستان لیگ انگلیس که عکسش روی جلد بازی هست لایسنس شده؟مثلا اسکور بردش مثل لیگ انگلیس هست؟
دوستان لیگ انگلیس که عکسش روی جلد بازی هست لایسنس شده؟مثلا اسکور بردش مثل لیگ انگلیس هست؟
بله تمام تیمها کاملا لایسنس شدن ولی اسکوربرد فقط یه دونه داریم(تا جایی که من میدونم)
یه چیزی که تو fifa 11 نسخه ی pc نیود (ماله کنسول رو نمیدونم) وقتی تو لیگ بازی میکنی و نتایج اون یکی بازی ها تغییر میکنه کنار تصویر یه لحظه یه اسکوربرد دیگه میاد و نتیجه ی تغییر کرده رو نشون میده
shahabprince
29-09-2011, 22:56
دم ea گرم
خیلی ورزشگاه ها رو زیبا طراحی کرده
ادم یه حس عجیبی پیدا میکنه وقتی بازی شروع میشه
الان یه اتفاق جالب برام افتاد ..
یه بازیکن روی زمین افتاد به مدت طولانی . داور دید کسی توپ و به بیرون نمیزنه خودش بازیو متوقف کرد تا بازیکن رو تعویض کنن.. وبعد توپ رو بین بازیکنانه من و حریف هوا کرد و بازیکنان حریف بازی جوان مردانه رو رعایت کردن وتوپ رو به من دادن..!
smallfrank
29-09-2011, 23:23
بله تمام تیمها کاملا لایسنس شدن ولی اسکوربرد فقط یه دونه داریم(تا جایی که من میدونم)
یه چیزی که تو fifa 11 نسخه ی pc نیود (ماله کنسول رو نمیدونم) وقتی تو لیگ بازی میکنی و نتایج اون یکی بازی ها تغییر میکنه کنار تصویر یه لحظه یه اسکوربرد دیگه میاد و نتیجه ی تغییر کرده رو نشون میده
ببخشید این مورد دوم که گفتین توی Fifa 12 اضافه شده ؟
ashk1377
29-09-2011, 23:28
یه بازیکن روی زمین افتاد به مدت طولانی . داور دید کسی توپ و به بیرون نمیزنه خودش بازیو متوقف کرد تا بازیکن رو تعویض کنن.. وبعد توپ رو بین بازیکنانه من و حریف هوا کرد و بازیکنان حریف بازی جوان مردانه رو رعایت کردن وتوپ رو به من دادن..!
واقعا راست میگی؟؟!!
ahmad rezaa
29-09-2011, 23:35
واقعا راست میگی؟؟!!
دروغش چیه بنده خدا؟
چنین اتفاقی یبار تو pes2005 هم افتاد ولی دوستم تعریف کرد خودم ندیدم با چشم های خودم
دوستان این نسخه اصلی نیست به خدا راست میگم
نسخه های فیفا استخون بندی دارند و دست از بدن بازیکن ها نباید رد شه
مانند فیفا 2009 و 2010 و 11
اینجا استخون بندی ندارند بازیکن ها این نشون میده بازی ناقصه صبر کنید تا نسخه تکمیلیش هم بیاد.
rose_cute720
29-09-2011, 23:40
ببینم تو گزارش شما هم اسم رونالدو و مسی رو نمی گه ؟ چرا گزارش بازی برای اسم بازیکناه انقدر ناقصه ؟ مال همه اینطوریه ؟
FCBarcelona.ir
29-09-2011, 23:52
عجب چیزیه این بازی. و چقدر سخته :31:
Kamyar_AnathemA
30-09-2011, 00:25
مشکل من حل شد
اما یک سوال
من قبلا یه جایی تو همین فروم خوندم که در فیفا 11 پلی استیشن یا ایکس باکس میشه تور دروازه هارو اونجوری که میخوای تنظیم کنی
الان تو فیفا 12 پی سی میشه این کارو کرد ؟ چجوری ؟
Mr.Pooya
30-09-2011, 00:47
سلام
بازی جالبیه گرافیکش خوبه اما من روی Legendary تنظیم کردم و تو هر بازی تقریباً 5-6 تا از هر تیمی می خورم بدون اینکه گل بزنم :31: چطوری میشه توپ رو گرفت ؟؟
این نسخه بجز گیم رنجر میشه از روش دیگه ای هم آنلاین بازی کرد ؟؟
سلام. اقا من میخوام xbox رو به مانیتورم وصل کنم اما مانیتورم جای کابل HDMI نداره خواستم بدونم راه دیگه ای هست ؟؟ الان به TV LCD وصله . ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
Mehdi.ss
30-09-2011, 01:57
بازی شماها نصبیه ؟ ؟
من بازی رو خریدم و فقط اکسترکتش کردم ، بازی اجرا شد
اصلا ستاپ نداره
من قبلا یه جایی تو همین فروم خوندم که در فیفا 11 پلی استیشن یا ایکس باکس میشه تور دروازه هارو اونجوری که میخوای تنظیم کنی
بله میشه...تو سیتینگ دنبال net shape بگرد دوتا هست..
بله میشه...تو سیتینگ دنبال net shape بگرد دوتا هست..
واسه xbox حتما باید آپدیت بشه کنسول ؟؟؟ منظورم LT هست !!!
???????????????????????????????
SevenCity
30-09-2011, 05:17
چرا تو Nvidia Control Panel اسم بازیو زده Fifa Soccer 2011!؟
با این لگ های کذایی بزودی صدای حیلیا در میاد و باید منتظر پچ های زیادی باشیم از فیفا!
ahmad rezaa
30-09-2011, 06:00
با این لگ های کذایی بزودی صدای حیلیا در میاد و باید منتظر پچ های زیادی باشیم از فیفا!
سوکر یعنی فوتبال حرفه ای و بهتره بدونین من بازی های فیفا سگاه رو انجام دادم اونجاهم همیشه مینوشت فیفا سوکر البته خیلی هاشون ناقص هستن رو کامپیوتر و تو سگاه خیلی فرق داشتن
جالب اینجاست اولیش سال 2003 بوده با نام فیفا 2004 ولی همه به اشتباه میگن از سال 2004 با نام فیفا 2005 اومده
ببخشید این مورد دوم که گفتین توی Fifa 12 اضافه شده ؟
والا من که تو نسخه ی قبلی اینو ندیده بودم.
تایید میشه برا خود منم اتفاق افتاده
بازی شماها نصبیه ؟ ؟
من بازی رو خریدم و فقط اکسترکتش کردم ، بازی اجرا شد
اصلا ستاپ نداره
برا من اولش اکسترک شد و بعد نصبش کردم(ستاب داشت)
ایول برا منم همین رو مینویسه.
تو نسیخه ی قبلی توپ خیلی به داور میخورد ولی تو این نسخه خیلی کمتر شده.برا من تا حالا یه بار بیشتر اتفاق نیفتاده
amir_p30world
30-09-2011, 08:48
سلام. من هنوز بازی رو نگرفتم.میخواستم بدونم که گرافیک بازی چه طوره؟(البته منظورم نسخه pc هستش)
دارم بازی رو از Origin دانلود میکنم . تا الان 5 درصدش رفته . خدا کنه مشکلی تا اخر نداشته باشه . بعد از دانلود هم خدا کنه یه وقت گیر نده . 25 تومن بابتش دادم . در ضمن نسخه reloaded رو قبول نکرد و باید دوباره نسخه اصل رو دانلود کنم . فکر کنم نسخه reloaded اصلی نیست .
dr_shahrooz
30-09-2011, 10:20
خب اینم یه عکس از وضعیت آنلاین من
به سمت راست بالا توجه کنین :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری باید انلاین بازی کرد؟
dr_shahrooz
30-09-2011, 11:06
چجوری باید انلاین بازی کرد؟
باید از جیب مبارک 80 90 تومن در بیاری بازی رو اریجینال بگیری بعد متوجه میشی چطوری میشه آنلاین بازی کرد
Javad-ht
30-09-2011, 11:11
باید از جیب مبارک 80 90 تومن در بیاری بازی رو اریجینال بگیری بعد متوجه میشی چطوری میشه آنلاین بازی کرد
البته 80-90 تومن هم لازم نیست اگه بخوای نسخه pc رو بازی کنی!
میتونی با 25 هزار تومن یه cd key اورجینال بخری و از آنلاین لذت ببری:31:
FCBarcelona.ir
30-09-2011, 11:22
البته 80-90 تومن هم لازم نیست اگه بخوای نسخه pc رو بازی کنی!
میتونی با 25 هزار تومن یه cd key اورجینال بخری و از آنلاین لذت ببری:31:
چطوری میشه این کارو کرد؟
این پنالتی زدنش چجوریه؟ هر چقد میزنم یا میزنه وسط یا میزنه بیرون!!
black.assassin
30-09-2011, 12:31
اول مقدار شوت رو که با اون نوسانگر پایین تنظیم می کنی بعد از اون جهت رو به اندازه کافی می گیری. یعنی همزمان نیست جهت بعد از اینکه مقدار شوت تنظیم شد.
دوستان چرا تو کونفیگش برای تنظیم دکمه ها و آنالوگ چیزی نیست...تو فیفا11 بود...میشد خارج از بازی تنظیم کرد...الان آنالوگ راست دسه من تنظیم نیست و هیچ جوری نمیتونم درستش کنم...
کسی نظری نداره؟؟؟
راستی be a pro رو تو این نسخه از کجا باید بازی کرد؟
SevenCity
30-09-2011, 12:54
سوکر یعنی فوتبال حرفه ای و بهتره بدونین من بازی های فیفا سگاه رو انجام دادم اونجاهم همیشه مینوشت فیفا سوکر البته خیلی هاشون ناقص هستن رو کامپیوتر و تو سگاه خیلی فرق داشتن
جالب اینجاست اولیش سال 2003 بوده با نام فیفا 2004 ولی همه به اشتباه میگن از سال 2004 با نام فیفا 2005 اومده
منظورم این بود که چرا زده 2011 نزده 2012
دارم بازی رو از Origin دانلود میکنم . تا الان 5 درصدش رفته . خدا کنه مشکلی تا اخر نداشته باشه . بعد از دانلود هم خدا کنه یه وقت گیر نده . 25 تومن بابتش دادم . در ضمن نسخه reloaded رو قبول نکرد و باید دوباره نسخه اصل رو دانلود کنم . فکر کنم نسخه reloaded اصلی نیست .
نسخه ی pc هم اصل نیست؟
دوستان دراین رابطه کمی روشنگری کنید
یعنی چی این نسخه ی اصل نیست!؟
مثلا من از دانلودها دان کردم اصل نیست؟
MJ assassins creed
30-09-2011, 13:01
میتونی با زدن دکمه LT (شایدم RT) دقیق یادم نیست یه دایره آبی رنگ میاد تو دروازه میتونی به کمک اون جهت گیری کنی.
دوستان چرا تو کونفیگش برای تنظیم دکمه ها و آنالوگ چیزی نیست...تو فیفا11 بود...میشد خارج از بازی تنظیم کرد...الان آنالوگ راست دسه من تنظیم نیست و هیچ جوری نمیتونم درستش کنم...
کسی نظری نداره؟؟؟
راستی be a pro رو تو این نسخه از کجا باید بازی کرد؟
توی تاپیک { مشکلات نصب و اجرا - FIFA 12 } جواب شما داده شد
Maziar_69
30-09-2011, 13:43
یه نکته ی خیلی خیلی جالب اینه که دو تا گزارشگر داره !!!!
دمش گرم ea.
یه بار John Champion گزارش کرد بازیه بعدی که اومدم اون یکی بود. اسمش اگه اشتباه نکنم Clive Tysdley یه همچین چیزی...
soheilnouri
30-09-2011, 14:04
ارجينال بازي ميكني با چه كنسولي عزيزم؟
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
یه نکته ی خیلی خیلی جالب اینه که دو تا گزارشگر داره !!!!
دمش گرم ea.
یه بار John Champion گزارش کرد بازیه بعدی که اومدم اون یکی بود. اسمش اگه اشتباه نکنم Clive Tysdley یه همچین چیزی...
اينا هردو معروفن.اما تو نسخه قبلي يه مرده بود صداش فول بود.اون ديگه نيست.
Maziar_69
30-09-2011, 14:08
تو نسخه قبلی مگه همون John Champion نبود؟
سلام
کلید پاس،شوت و تکل کدوم کلید هست؟(کیبرد)
ahmad rezaa
30-09-2011, 15:17
سلام
کلید پاس،شوت و تکل کدوم کلید هست؟(کیبرد)
پاس s
شوت spase
تکل و سانتر a
کلا کیبرد رو همشو تغییر بده من اینجوری میکردم
شوت d
پاس s
سانتر و تکل a
سرعت هم shift هستش بکنش w
یار عوض کردن q
با کیبورد هم راحته بازی ولی دیگه محاصره کردن بازیکن سخت میشه
بازیکنم در حال دویدن پاش میگیره !
118kb 3gp (با موبایل گرفتم )
راستش من آخرین باری که فیفا بازی کرده بودم ، فیفا 2004 بود...ازون به بعد همش PES بازی میکردم..تا اینکه دیروز رفتم فیفا 12 رو خریدم...
واقعا محشره ، خیلی از PES سرتره
CRIS Joon CR7
30-09-2011, 15:39
لیست استادیم ها در بازی
Akaaroa Stadium
Allianz Arena – Bayern Munich
Aloha Park
Amsterdam ArenA – Ajax
Anfield – Liverpool
Arena D’Oro
BC Place Stadium *NEW* – Vancouver Whitecaps
British Modern *NEW*
Camp Nou – Barcelona
Century Park Arena
Court Lane
Crown Lane
Eastpoint Arena
El Bombastico
El Medio
El Reducto
Emirates Stadium – Arsenal
Estadio Azteca – Club America, Mexico
Estadio Latino
Estadio Mestella – Valencia
Estadio Preisdente G.Lopes
Estadio Vincente Calderon – Atletico Madrid
Estadio De Las Artes
Estadio del Pueblo
Etihad Stadium *NEW* – Man City
Euro Park
FIWC Stadium (PS3 only)
Forest Park Stadium
Imtech Arena – Hamburg
Ivy Lane
Juventus Stadium – Juventus
O Dromo
Old Trafford – Manchester United
Olimpico Arena
Olympiastadion – Hertha BSC
Parc des Princes – Paris Saint-Germain
Pratelstvi Arena
San Siro – Inter Milan/AC Milan
Santiago Bernabeu – Real Madrid
Signal Iduna Park – Borussia Dortmund
St James’ Park – Newcastle
Stade Gerland – Olympique Lyonnais
Stade Kokoto
Stade Municipal
Stade Velodrome – Olympique de Marseille
Stadio Olimpico – Lazio, Roma
Stadion 23. Maj
Stadion Europa
Stadion Hanguk
Stadion Neder
Stadion Olympic
Stamford Bridge – Chelsea
Town Park
Union Park Stadium
Veltins Arena – Schalke 04
Wembley Stadium – England
ahmad rezaa
30-09-2011, 15:44
مقایسه کنید
عکس اولی مربوط به pes 2012
و دومی مربوط به fifa 12
نورپردازی ای که تو سایه در fifa 12 انجام شده بهتر از pes 2012 هستو نقشه ی بازی هم در فیفا کمرنگ دیده میشه که جلوی دید در بازی رو نگیره چیزی که در pes ها خیلی آزار دهنده بود و همیشه بازیکن پشت نقشه محو میشد.
در فیفا اگر بازیکن به پشت نقشه بیوفته،نقشه بسیار کمرنگتر میشه و به هیچ وجه موجب آزار نمیشه.
اعلام نتایج در فیفا بسیار زیباتر طراحی شده.
در pes دو نتیجه رو با فاصله گذاشته اند
PCR1 MCU0
ولی در فیفا بسیار زیباتر طراحی شده
BAR0 0MIL
این عکس نشون میده که همیشه گرافیک pes هم داره شبیه تر میشه به فیفا و تا سال دیگه احتمالا pes میشه فیفای جدید
به تنوع رنگ در عکس فیفا و pes توجه کنید که رنگ های شادابتر و بیشتر و زیباتر در بازی فیفا بوده و هست و از نظر گرافیکی فعلا فیفا یک قدم جلوتره.
Serenity
30-09-2011, 15:53
چرا تو فیفا 12 وقتی پاس میدی بازیکنی که توپ و میگیره یک ضربه اضافی میزنه و توپ میفته جلو !؟؟؟!
فیفا 12 نسخه پی سی رو نصب کردم!
خوشبختانه تمام مشکلاتی که تو نسخه دمو بود اینجا بر طرف شده مثل، لگ - کنترولر و تا حدودی نور پردازی. فقط بنظرم چمن توی فیفا 11 خیلی بهتر بود اما تو 12 به خوبی 11 نیست.
سرعت بازی هم بیشتر شده!
تو نسخه قبلی مگه همون John Champion نبود؟
بله تو نسخه ی قبلی فقط جان چمپیون بود
اون یکی تیم گزارشگری هم خیلی خوب گزارش میکنن مثلا داشتم با لیورپول بازی میکردم که دیدم داره درباره ی حادثه ی هیلزبرو حرف میزنه
Kamyar_AnathemA
30-09-2011, 16:47
دیروز یک صحنه جالب اتفاق افتاد
من با په په یک تکل روی پای مسی زدم داور کارت زرد داد
بعد په په شاکی شد داشت میرفت سمت داور که کتکش بزنه اما یکی از بازیکن های تیم اومد په په رو حل داد و بردش عقب که به داور اعتراض نکنه :31:
په په تو بغل هم تیمیش همچنان داشت به داور فحش میداد و سعی میکرد که بره سمت داور :31:
من که بازیو با 2 گیگ رم و اینتل کور تو دو 2.2 و گرافیک جی فوری 8600 MGT بدون کوچکترین لگ و روی بالاترین جزییات بازی میکنم
گزارششم کامله و اسم همرو میگه
soheilnouri
30-09-2011, 16:51
[QUOTE=ahmad rezaa;6512553]مقایسه کنید
و دومی مربوط به fifa 12
نورپردازی ای که تو سایه در fifa 12 انجام شده بهتر از pes 2012 هستو نقشه ی بازی هم در فیفا کمرنگ دیده میشه که جلوی دید در بازی رو نگیره چیزی که در pes ها خیلی آزار دهنده بود و همیشه بازیکن پشت نقشه محو میشد.
در فیفا اگر بازیکن به پشت نقشه بیوفته،نقشه بسیار کمرنگتر میشه و به هیچ وجه موجب آزار نمیشه.
PCR1 MCU0
BAR0 0MIL
این عکس نشون میده که همیشه گرافیک pes هم داره شبیه تر میشه به فیفا و تا سال دیگه احتمالا pes میشه فیفای جدید
به تنوع رنگ در عکس فیفا و pes توجه کنید که رنگ های شادابتر و بیشتر و زیباتر در بازی فیفا بوده و هست و از نظر گرافیکی فعلا فیفا یک قدم جلوتره.
اصل بنظرمن گيم پلي بازي و اون حسي كه احساس كني واقعا داري فوتبال بازي ميكني
soheilnouri
30-09-2011, 16:57
يه نكته ايي بنظرم رسيد:مثلا فورلان ٨٤ هستش و نوشته در st وfc متونه بازي كنه.ورژن ١١ اگه مثلا مسي كه ٩٠ بودو در بهترين جاش ميذاشتم ٩٠ميموند ولي ميبردمش هافبك وسط ميشد ٧٩.ولي تو 12 تو هر پستي بزاري مسي ميشه ٩٠.ماله من نسخه اصل نيست يا ماله شمام اينطوريه؟
CRIS Joon CR7
30-09-2011, 17:06
آقا چمن واسه من صافه صافه و اصلا سه بعدی نیس
همه تنظیمات گرافیک هم بالائه
واسه همه اینجوریه؟
فقط در حالت زوم سه بعدیه
dr_shahrooz
30-09-2011, 17:24
ارجينال بازي ميكني با چه كنسولي عزيزم؟
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
اينا هردو معروفن.اما تو نسخه قبلي يه مرده بود صداش فول بود.اون ديگه نيست.
پلی استیشن 3
Serenity
30-09-2011, 17:26
چرا تو فیفا 12 وقتی پاس میدی بازیکنی که توپ و میگیره یک ضربه اضافی میزنه و توپ میفته جلو !؟؟؟!
کسی نیست جواب مارو بده؟ واقعآ اعصب خورد کن هست این اشکال، هر پاسی که میدی بازیکن گیرنده 4 متر توپ رو به یک ور دیگه میزنه ! (pc)
یه سوال...دوستانی که انالوگ راستشون درست هست...توی بازی برای اسکیل ها گفته آیلوگ راست رو 3بار بده بالا که توپ رو بلند میکنه...
حالا من توبازی برای این کار باید سه بار سمت راست ببرم آنالوگ راست رو تا این کارو بکنه گاهی چپ...بسته به جهت بازی خودم...
ماله شما هم همینطوری هست؟؟
ahmad rezaa
30-09-2011, 17:30
شاهکار جدید PES
مقایسه کنید
و دومی مربوط به fifa 12
PCR1 MCU0
BAR0 0MIL
تاریکی هردو مثل هم هستن..pes همش تو تاریکی عکس گرفتی
soheilnouri
30-09-2011, 17:31
پلی استیشن 3
Ps3 ارجينال بازي ماكني؟با پول يا مجاني ميري انلاين واسه فيفا ١٢؟من ايكس باكس دارم.واسه فيفا.١٢ لايو كدوم كنسول ارجينالش بهتره؟تو ارجينال ميري؟
dr_shahrooz
30-09-2011, 18:06
Ps3 ارجينال بازي ماكني؟با پول يا مجاني ميري انلاين واسه فيفا ١٢؟من ايكس باكس دارم.واسه فيفا.١٢ لايو كدوم كنسول ارجينالش بهتره؟تو ارجينال ميري؟
اریجینال بازی میکنم
جفت کنسول ها یک کیفیت دارن
من ارجینال میرم؟ میرم یعنی چی ؟ lol
ahmad rezaa
30-09-2011, 18:11
تاریکی هردو مثل هم هستن..pes همش تو تاریکی عکس گرفتی
اینم تو روزش قابل مقایسه نیست با فیفا
فیفا گرافیکیتره خیلی خیلی
pes گرافیکو رنگ بندیش چشم درد میاره شما اینو نگاه کن بعدش برو عکس فیفا هم نگاه کن
چمن تو pc چطوریه؟ از دمو تغییر کرده؟
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
اینم تو روزش قابل مقایسه نیست با فیفا
فیفا گرافیکیتره خیلی خیلی
pes گرافیکو رنگ بندیش چشم درد میاره شما اینو نگاه کن بعدش برو عکس فیفا هم نگاه کن
این اولم دورتره..گرافیک من خیلی بهتر از این نشون میده..حالا از نزدیک از دو بازیکن عکس بگیر؟ لباسو...فیفا چشمای بازیکنا کمی خنگ میزنه..
به هر حال هردو خوبیهایی نسبت بهم دارن.
ahmad rezaa
30-09-2011, 18:26
چمن تو pc چطوریه؟ از دمو تغییر کرده؟
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
این اولم دورتره..گرافیک من خیلی بهتر از این نشون میده..حالا از نزدیک از دو بازیکن عکس بگیر؟ لباسو...فیفا چشمای بازیکنا کمی خنگ میزنه..
به هر حال هردو خوبیهایی نسبت بهم دارن.
pes تو چهره ها خیلی بهتر کار میکنه
ولی تو گرافیک کلی فیفا خیلی بهتره
نمونشم این دوتا عکس
واسه اینه که pes فکر میکنه میتونه با گرافیک بالاتر توی جزییات طرفدار جمع کنه ولی پارسال دید که اشتب زده . البته کلکش واسه ایرانیها جواب داد . به هر کی میگفتی pes یا فیفا میگفت "فیفا که اصلا گرافیک نداره . فقط pes .":2:
MOHAMMAD2010
30-09-2011, 18:49
بچه ها حالا در مجموع فیفا بگیریم یا pes ? ( در مجموع گرافیک و گیم پلی بهتر )
2 - راستی کدومشون سنگین تره ؟ و سیستم بالاتری میخواد ؟
3 - 'فیفا گزارشگر عربی داره ؟
Kamyar_AnathemA
30-09-2011, 19:07
یه سوال...دوستانی که انالوگ راستشون درست هست...توی بازی برای اسکیل ها گفته آیلوگ راست رو 3بار بده بالا که توپ رو بلند میکنه...
حالا من توبازی برای این کار باید سه بار سمت راست ببرم آنالوگ راست رو تا این کارو بکنه گاهی چپ...بسته به جهت بازی خودم...
ماله شما هم همینطوری هست؟؟
آموزش های اسکیل که تو خود فیفا هست بر مبنای آرنا توضیح داده شده
تو آرنا دوربین از پشت هست و بر همئن مبنا باید انجام بدی
اما تو بازی دوربین جاش فرق میکنه و بر همون مبنا اسکیل ها هم فرق میکنه
Masoud King
30-09-2011, 19:42
تا اینجای سال 2011 فیفا 12 از لحاظ میانگین نمرات در کنسول های x360 و ps3 به ترتیب رتبه دوم و سوم رو داره!
واقعا جالبه این بازی ورزشی از لحاظ امتیاز بالاتر از چندین عنوان انحصاری بزرگ ایستاده...باید به بزرگی کار تیم سازنده FIFA پی برد.
+
در ضمن ahmad rezaa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان عکس های پستت رو به صورت لینک بزار تا کاربرا تو لود صفحه دچار مشکل نشن و ماهم مجبور نشیم پست ها رو ادیت کنیم...ممنون:)
من که جفتشو دارم ولی سطح فیفا بالاتر از پیس هست(از همه لحاظ)
فیفا سنگینتر هست
ماله من که گزارشگر عربی نداره ولی فرانسه و اسپانیولی داره دو تا تیم برا گزارش انگلیسی هم داره
راستش من آخرین باری که فیفا بازی کرده بودم ، فیفا 2004 بود...ازون به بعد همش PES بازی میکردم..تا اینکه دیروز رفتم فیفا 12 رو خریدم...
واقعا محشره ، خیلی از PES سرتره
تبریک میگم به جمع FIFA باز ها که روز به روز داره زیاد میشه خوش اومدید :دی
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
دوستانی که با HDTV بازی میکنن Game Speed رو چه درجه ای گذاشتین ؟ من گذاشتم رو Fast الان شده مثل FIFA 11 در حالت Normal !
خوشم میاد تاپیک PES مهم نمیشه:27:
end_of_world
30-09-2011, 20:16
دوستان یه سوال داشتم
فیفا 12 برای PC همون نسخه کنسوله ؟ که خیلی ازش تعریف می کنن
یکی بهم گفت فیفا فقط روی کنسول حال میده
حالا میخواستم بدونم نسخه 12 همون کیفیت کنسول رو داره برای PC یا نه ؟
soheilnouri
30-09-2011, 20:18
اریجینال بازی میکنم
جفت کنسول ها یک کیفیت دارن
من ارجینال میرم؟ میرم یعنی چی ؟ lol
ايكس كه مجاني نيست لايوش!
pouya_1631
30-09-2011, 20:21
:5:کونامی:5: با این همه ..... این گرافیک به این مزخرفی ساخته حالا برو :40:فیفا:40: رو ببین خداست
هردوش خوبه..1سال وقت داری متنوع بازی کن..
ahmad rezaa
30-09-2011, 20:27
تا اینجای سال 2011 فیفا 12 از لحاظ میانگین نمرات در کنسول های x360 و ps3 به ترتیب رتبه دوم و سوم رو داره!
واقعا جالبه این بازی ورزشی از لحاظ امتیاز بالاتر از چندین عنوان انحصاری بزرگ ایستاده...باید به بزرگی کار تیم سازنده FIFA پی برد.
+
در ضمن ahmad rezaa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان عکس های پستت رو به صورت لینک بزار تا کاربرا تو لود صفحه دچار مشکل نشن و ماهم مجبور نشیم پست ها رو ادیت کنیم...ممنون:)
چشم ناظر عزیز ولی یه توضیح بدید چطور لینک بذارم چون من یبار لینک گذاشتم ولی عجیب غریب لینک اومد دورش هزارتا نوشته اومده بود یه توضیح بده که به صورت لینک و با ضمینه ی آبی بتونم لینک بدم
تازه خیلی ها لینکی بذاریم نگاه نمیکنن لینک رو ولی اینجوری همه میرن نگاه میکنن همینجا عکس ها گذاشته بشه
سلام
مشخصات سیستم من اینه
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ x 2 (2.10Ghz)
ram = 2.0 GB
GPU= NVIDIA GeForce 9500 GT (PS3.0/VS3.0)
VRAM = 1.0 GB
پارسال بازی میکردم لگ داشت کمی
میخواستم بدونم امسال که میگن سنگینتر شده میتونم بازی کنم یا باید با این سیستم بیخیال این بازی بشم
لطفا راهنمایی کنید
بازی واسه ps3 اومده.البته نسخه کاملشا
mehdi_vsgh
30-09-2011, 21:07
دوستان یه سوال داشتم
فیفا 12 برای PC همون نسخه کنسوله ؟ که خیلی ازش تعریف می کنن
یکی بهم گفت فیفا فقط روی کنسول حال میده
حالا میخواستم بدونم نسخه 12 همون کیفیت کنسول رو داره برای PC یا نه ؟
برای هزارمین بار
بله یکی هستن و تفاوتی بین pc و کنسول وجود نداره
amirhoseinn
30-09-2011, 22:11
کسی نیست جواب مارو بده؟ واقعآ اعصب خورد کن هست این اشکال، هر پاسی که میدی بازیکن گیرنده 4 متر توپ رو به یک ور دیگه میزنه ! (pc)
منم اين مشکلا داشتم،ماله تنظيماته دسته وکيبورده
اگه قبلا نسخه دمو نصب بوده برو داخله Documents\FIFA 12 و فايلهايي که مربوط به تنظيماته دسته بوده را پاک کن
اگه نشد بايد فعلا بيخياله دسته بشي و با کيبورد بازي کني و دسته رو در بياري يا از يه دسته اي استفاده کني که خودش تنظيماتش مچ باشه با سيستم
من خودمم يه دسته ازين آشغالا دارم که فعلا ترجيح دادم با کيبورد بازي کنم تا يه دسته viera که ميگن خودش مچ ميشه با تنظيماته بازي بگيرم
من تنها راهي که بلد بودم و واسم جواب داده همين بوده که دسته را در بيارم و با کيبوردا تنظيم کنم و بازي کنم
اگه دوستان راهي بلدند راهنمايي کنند لطفا
آقا بازي من گزارشگر عربي،اسپانيايي و فرانسوي نداره،موضوع چيه؟؟
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
اگه قبلا نسخه دمو نصب بوده برو داخله Documents\FIFA 12 و فايلهايي که مربوط به تنظيماته دسته بوده را پاک کن
اگه نشد بايد فعلا بيخياله دسته بشي و با کيبورد بازي کني و دسته رو در بياري يا از يه دسته اي استفاده کني که خودش تنظيماتش مچ باشه با سيستم
من خودمم يه دسته ازين آشغالا دارم که فعلا ترجيح دادم با کيبورد بازي کنم تا يه دسته viera که ميگن خودش مچ ميشه با تنظيماته بازي بگيرم
من تنها راهي که بلد بودم و واسم جواب داده همين بوده که دسته را در بيارم و با کيبوردا تنظيم کنم و بازي کنم
shiraz_2010
30-09-2011, 22:27
دوستان میشه نحوه زدن ضربه آزاد پشت محوطه جریمه رو توضیح بدید؟؟مال من همش یا تو شکم دیوار دفاعی هست یا به آسمون....
بعدش می خواستم بدونم که بازی های همتون اینقدر کم خطاست؟؟بازی های من که تو کل بازی شاید دوسه تا خطا اتفاق بیفته..
شما تو زدن تکل اسلاید مشکلی ندارید؟؟.....
به نظرتون من سیستم دفاعی رو بزارم روی تاکتیکال یا بزارم روی سیستم قبلی؟؟
LiverBarca
30-09-2011, 22:34
بازی خداییش یه سر و گردن از pes بالاست و همه چیزش حساب شدس...
از صبح اونقدر با لیورپول بازی کردم دیگه چشمم کور شده!!!
طرز قدرت دادن به بازیکنا هم تو این دو بازی خیلی جالبه(فیفا به جز ارسنال و تاتنهام و که به بعضی از بازیکناشون+(تورس) بیخودی قدرت داده قدرت بقیه تیمها رو خیلی نزدیک به بازیشون داده)
ولی تو pes نمیدونم بر چه اساسی قدرتها رو دادن!!!
ادریانوی بارسا 86 و...!!!!:27::39::16:
تو همین مساله قدرت دادن به بازیکنا فرق این دو بازی مشخص میشه!!!:10:
راستی تو فیفا بارسا و مسی رو چرا نسبت به نسخه ی دمو ضعیفترش کردن؟؟؟؟؟؟:18:(البته به جز سانچز که قویترش کردن!)
+اینکه فیفا با لوکاس چه دشنمی داره که 78 بهش داده خدا میدونه!!!
عجب بازی هست این fifa 12 :18:
:thumbsup:
بچه ها یه سوال :
قضیه این تو تنظیمات چیه ؟
MSAAOption
و این ؟
wait for vsync
سلام
یه چیز جالب نمیدونم این پستی که الان دادم رو تو صفحه قبل دیدید یا نه!!!
اما حالا که میخوام جوابمورو ببینم دادید یا نه صفحه 139 برام اصلا باز نمیشه نمیدونم چی شده چند بار امتحان کردم تا نصفحه میاد اما سوالم
CPU== AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ x 2 (2.10Gh
RAM == 2.0 GB
GPU == NVIDIA GeForce 9500 GT (PS3.0/VS3.0)
VRAM == 1.0 GB
حالا با این سیستم میتونم فیفا 12 بازی کنم فیفا 11 رو که کمی لگ داشتم
لطفا بگید اگر نمیشه الکی بازی رو نخرم
متشکرم
amirhoseinn
30-09-2011, 23:05
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
سلام
یه چیز جالب نمیدونم این پستی که الان دادم رو تو صفحه قبل دیدید یا نه!!!
اما حالا که میخوام جوابمورو ببینم دادید یا نه صفحه 139 برام اصلا باز نمیشه نمیدونم چی شده چند بار امتحان کردم تا نصفحه میاد اما سوالم
CPU== AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ x 2 (2.10Gh
RAM == 2.0 GB
GPU == NVIDIA GeForce 9500 GT (PS3.0/VS3.0)
VRAM == 1.0 GB
حالا با این سیستم میتونم فیفا 12 بازی کنم فیفا 11 رو که کمی لگ داشتم
لطفا بگید اگر نمیشه الکی بازی رو نخرم
متشکرم
این بازی نسبت به بازیا دیگه سی پویه بیشتری میکشه و فکرنمیکنم با این سی پو بتونی بازی به راحتی و یا کیفیت خوب بازی کنی،بقیه قطعاتت نسبتا خوبه!
اما به نظره من بازی بخر(3000 هزار به جایی نمیخوره)یه تست کن شاید جواب داد،خدارا چه دیدی!! :18:
cpu من مشخصاتش اینه وقتی داغ میشه یخورده لگ داره اما بیشتره اوقات خوبه
AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor 2.80 gh
shiraz_2010
30-09-2011, 23:20
تاريخ عضويت: Jan 2010
دوستان میشه نحوه زدن ضربه آزاد پشت محوطه جریمه رو توضیح بدید؟؟مال من همش یا تو شکم دیوار دفاعی هست یا به آسمون....
بعدش می خواستم بدونم که بازی های همتون اینقدر کم خطاست؟؟بازی های من که تو کل بازی شاید دوسه تا خطا اتفاق بیفته..
black.assassin
30-09-2011, 23:36
پشت محوطه اندازه شوت رو نمی تونم بگم برای هر بازیکنی فرق می کنه باید خودت به دستش بیاری اما جهت رو بزار همون باشه و بعد شوت یعنی وقتی می خواد شوت بزنه جهت بده.
خطا که با توپ گرفتنم خطا می کنه. این پویول قاطی داره یا گتوسو با پویول زدم توپو بگیره (همون دکمه شوت ) یهو رفت تو صورت رونالدو کارت زردم داد خیلی خشنه این پویول بااا. رو تکلهای اسلاید من قرمز هم گرفتم 2-3 بار ولی کلا سیستم داوریش خیلی فرق کرده رو خطا بعضی تکلارو می زنم مثل فن کشتی کجه اما خطا نداره:27: کلی هم گزارشگره حال میکنه :31:
به نظرم بازی کن رو تاکتیکال عادت کنی بهتره. منم اولش برام سخت بود الان فهمیدم خیلی خوبه و راحت میشه دفاع کرد اون یک و دوهای مسخره فیفا 11 دیگه اینجا کارساز نیست. واقعا مثل فوتبال واقعی شده.
shiraz_2010
01-10-2011, 00:09
خطا که با توپ گرفتنم خطا می کنه. این پویول قاطی داره یا گتوسو با پویول زدم توپو بگیره (همون دکمه شوت ) یهو رفت تو صورت رونالدو کارت زردم داد خیلی خشنه این پویول بااا. رو تکلهای اسلاید من قرمز هم گرفتم 2-3 بار ولی کلا سیستم داوریش خیلی فرق کرده رو خطا بعضی تکلارو می زنم مثل فن کشتی کجه اما خطا نداره:27: کلی هم گزارشگره حال میکنه :31:
مرسی که جواب دادی......
ولی می دونی چیه؟؟cpu هم زیاد خطا نمی کنه.....کلا خیلی بشه چهار تا توی هر بازی....
اون توپگیری با دکمه شوت رو که بلدم....اکثرا هم موفقه و بدون خطاست اما هر کاری می کنم در مواقعی که لازمه تکل اسلاید بزنم نمی تونم.........
یه چیزی هم که خیلی حال آدم رو می گیره اینه که تیم مقابل خیلی حرکت رو به عقب یا حرکت تو عرض داره...یعنی وقتی یه بازیکنش می بینه همه راهها بسته ست با توپ تا نیمه زمین هم شده که عقب بره.....
تمام این اتفاقات رو توی semi pro تجربه کرده ام.....تازه توی همین مود هم زیاد خوب نیستم....توی لول های بالاتر که لوله هستم :41:
Marshall_
01-10-2011, 03:11
در 24 ساعت گذشته ، 6 ساعت خواب بودم و بقیش رو بدون وقفه داشتم فیفا بازی می کردم! واقعا خدا شده!!!
دوربین رو روی co op بزارید و تا آخر zoom کنید. اونجوری میتونید به معنای واقعیه کلمه حرکات بدون توپ بازیکن ها رو ببینید و پاس توی عمق های 50 متری بدید!!
Kamyar_AnathemA
01-10-2011, 03:33
بازیکنم در حال دویدن پاش میگیره !
118kb 3gp (با موبایل گرفتم )
آقا سرعت بازیت چه بالاسب !!!
من با رونالدو هم نمیتونم اینقدر سریع بدوم
تنظیماتت چجوریه ؟
Marshall_
01-10-2011, 03:37
آقا سرعت بازیت چه بالاسب !!!
من با رونالدو هم نمیتونم اینقدر سریع بدوم
تنظیماتت چجوریه ؟
هم میتونی game speed رو ببری بالا ، هم میتونی تنظیمات Slider ها رو عوض کنی. یعنی میتونی سرعت و شتابی که بازکینات میگیرن رو تغییر بدی.
Kamyar_AnathemA
01-10-2011, 03:42
اینم یک گل زیبا از لوکاس که خودم زدم
آخر گله
afshinsiah
01-10-2011, 04:30
سلام
یه نفر کمکم کنه
وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه اول که نوشته فیفا 12 میاد و میره بیرون کرکش هم نصب کردم
با تشکر
mehdi_vsgh
01-10-2011, 04:35
اینم یک گل زیبا از لوکاس که خودم زدم
آخر گله
پس تو این نسخه میشه گل هارو سیو کرد؟؟؟
---------- Post added at 04:35 AM ---------- Previous post was at 04:31 AM ----------
سلام
یه نفر کمکم کنه
وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه اول که نوشته فیفا 12 میاد و میره بیرون کرکش هم نصب کردم
با تشکر
مطمئنی نسخه کامل بازیه؟؟؟ نکنه دمو هست؟
Kamyar_AnathemA
01-10-2011, 04:40
پس تو این نسخه میشه گل هارو سیو کرد؟؟؟
---------- Post added at 04:35 AM ---------- Previous post was at 04:31 AM ----------
مطمئنی نسخه کامل بازیه؟؟؟ نکنه دمو هست؟
آره میشه
بازیه من گزارش انگلیسی داره با فرانسوی و اسپانیایی - مکزیکی
فقط همیناست یا بازیه من گزارش کم داره ؟
SevenCity
01-10-2011, 06:14
This patch reduce FIFA 12 lags and general performance
SevenCity
01-10-2011, 06:24
Spaniuly
01-10-2011, 09:17
دوستان لطفا از گذاشتن کرک اوپتیمایزر پچ و غیره از تاپیک مخصوص مشکلات نصب استفاده کنید اینها رو فقط در اون تاپیک قرار بدید توی این تاپیک فقط بحث در مورد بازی بشه لطفاً
soheilnouri
01-10-2011, 09:21
پشت محوطه اندازه شوت رو نمی تونم بگم برای هر بازیکنی فرق می کنه باید خودت به دستش بیاری اما جهت رو بزار همون باشه و بعد شوت یعنی وقتی می خواد شوت بزنه جهت بده.
به نظرم بازی کن رو تاکتیکال عادت کنی بهتره. منم اولش برام سخت بود الان فهمیدم خیلی خوبه و راحت میشه دفاع کرد اون یک و دوهای مسخره فیفا 11 دیگه اینجا کارساز نیست. واقعا مثل فوتبال واقعی شده.
تاكتيكال چيه؟
Marshall_
01-10-2011, 10:12
tactical defending ، سیستم جدید دفاعی فیفاست!
من نسخه xbox 360 رو بازی میکنم باید گزارشگر عربی رو ازکجا باید بیارم
matrix_3s
01-10-2011, 10:38
سلام دوستان
من خیلی دوست دارم بدونم بعضی از دوستان واسه چی اینقدر واسه گزارش عربی شوق و اشتیاق دارن چیز خاصی میگه .....!!!!!!
masoodbr
01-10-2011, 10:47
سلام دوستان
من خیلی دوست دارم بدونم بعضی از دوستان واسه چی اینقدر واسه گزارش عربی شوق و اشتیاق دارن چیز خاصی میگه .....!!!!!!
احتمالا حتما فوتبال 98 رو بازي نكردي دوست عزيز
دوستان Xbox دار تا به حال دقت کردین وقتی دارین بازی میکنید و توپ دست حریف هست با زدن دکمه Back سوییچ میشه رو دروازه بان ! یعنی میتونید Play as Goalkeeper بازی کنید !
hobgoblin
01-10-2011, 11:08
اين تاكتيكال ديفندينگ رو از كجا ميشه عوضش كرد؟
Toranj_mhg
01-10-2011, 11:26
شرمنده احتمالا سوال تکراریه!
امسال نسخه ی pc با xbox فرق داره؟
مثل پارسال با کارتای ati مشکلی نداره؟
اين تاكتيكال ديفندينگ رو از كجا ميشه عوضش كرد؟
توی قسمت کنترل ستینگ . گزینه اخر رو بزار روی Legacy Defending
بابا من موندم چرا یه سری FAQ راجع به بازی به پست اول اضافه نمیشه . هر کی میاد اولین سوالاش همینه .
mehdi_vsgh
01-10-2011, 11:45
شرمنده احتمالا سوال تکراریه!
امسال نسخه ی pc با xbox فرق داره؟
مثل پارسال با کارتای ati مشکلی نداره؟
نسخه کامپیوتری با کنسولی هیچ تفاوتی ندارد!
CRIS Joon CR7
01-10-2011, 11:58
دوستان Xbox دار تا به حال دقت کردین وقتی دارین بازی میکنید و توپ دست حریف هست با زدن دکمه Back سوییچ میشه رو دروازه بان ! یعنی میتونید Play as Goalkeeper بازی کنید !
تو کامپیوتر هم هست البته اگه دسته درست تنظیم باشه
آقا واسه من چمن 3d نیست مال همه همینجوریه؟
چقدر دفاع کردن سخت شده!!!!!
سلام
این سیستم منه
سلام
مشخصات سیستم من اینه
ram = 2.0 GB
VRAM = 1.0 GB
حالا چند تا سوال
1 - چطوری میتونم روش دفاع و سانتر و غیره رو تو یه آموزش خود بازی ببینم کجاست ؟ بصورت فیلم یا نوشنازی؟ کسی میتونه همینجوزی هم بگه؟
2 - من فیفا 11 رو با کمترین درجه گرافیک با لگ بازی میکردم با همین سیستم ولی الان عالیه فقط نمیدونم چرا 3 یا 4 بار در بازی بعضی جاها کمی گیر میکنه بعد سریع میشه؟(جاش تو پرسش و پاسخ بود ولی دیدم همراه بازیه گفتم شاید تو تنظیمات بشه برای همین اینجا گفتم)
واقعا فاصله فیفا 11 کامپیوتر با 12 برای من بسیار زیاد بود و کلی حال کردم عجب بازییه این فیفا
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
راستی نتونستم ویرایش کنم
پارسال یکی از دوستان نمیدونم کجا گفته بود که میموری رمش رو میفرسته روی حافظه و اون رو با رم کامپیوتر مچ میکنه ولی روشش رو یادم نیست کسی میدونه؟
الان نسخه اصلیش اومده؟ fifa12,pes12
سلام
مشخصات سیستم من اینه
ram = 2.0 GB
VRAM = 1.0 GB
پارسال بازی میکردم لگ داشت کمی
میخواستم بدونم امسال که میگن سنگینتر شده میتونم بازی کنم یا باید با این سیستم بیخیال این بازی بشم
لطفا راهنمایی کنید
مطمئن باش با این سی پی یو جواب نمیده..
دوستان بخش انلان چه خبر امکان شبیه ساز سرور وجود داره ؟!
amir_p30world
01-10-2011, 12:54
سلام میخواستم بدونم نسخه ای که الان تو ایران هست کامل و نهاییه هستش؟ چون برخی از دوستان نوشتن که گزارشگر عربی، اسپانیایی یا فرانسوی رو ندارن.
king 2009
01-10-2011, 12:59
من صبح دانلودم تموم شد.
خیلی بازی بهتر شده.میتونم بگم فوق العاده شده.هیجان بازی ، سیستم دفاعی ، حمله ها ، سرعت بازی ، منوی جدیدش کلا با همه چیزش بجز پاس های در عمق حال کردم.
نمیدونم شاید من هنوز باهاش عادت نکردم ولی تا الان به نظرم کیفیت چندانی ندارند.
خودم فقط تویه پی سی بازی کرده بودم فیفا رو.از فیفا 98.نسخه 2010 روی ایکس باکس بازی کردم فهمیدم چه کلاهی سره پی سی گذاشتن! 2011 که نسخه پی سی تا حدودی شبیه نسخه ی کنسول ها شد اصلا نمیتونستم بازی کنم! تا 2010 خیلی راحت بود دریبل زدن میشد از اول زمین دریبل کرد تا دروازه بان حریف.2011 باید خودتو میکشتی از یه بازیکن رد بشی!وقتش رو هم نداشتم بشینم حسابی بازی کنم تا راه بیافتم.خلاصه نسخه 2011 رو خیلی بازی نکردم.
ولی این نسخه واقعا عالی شده.همه چیز متناسبه.
به بازی امتیاز 9.5 میدم.به همه هم توصیه میکنم از دستش ندید.
pcforlife
01-10-2011, 13:39
دیشب نصب کردم... چقدر طول کشید! : دی بازی عالی... چه سختی شیرینی داره... خصوصا تو سیستم دفاعی، مثل گذشته نیست که با زدن دو تا دکمه توپ رو از حریف بگیری، به معنای واقعی باید مثل حمله کردن برنامه داشته باشی برای دفاع کردن و خلاصه حواست جمع باشه... : دی احساس می کنم وینگر ها بیشتر میتونن تو 12 مانور بدن تا نسبت به 11... تو 11 توپ میرسید دست وینگر، تکل رو میزدن بهت.. سیستم پنالتی زدن هم خیلی خوب شده! خوشمان آمد!:31: واقعا دم EA و سازندگان FIFA بعد از سال 2010 درد نکنه... خداییش سال به سال واقعی تر شده... فرضا نحوه پاسکاری و حفظ توپ بازیکنا خیلی نزدیک شده با چیزی که با واقعیت میبینیم... یا سابق راحت میشد با زدن Sliding Tackle سه سوت توپ رو گرفت و خطا هم نکرد... اما الان Sliding Tackle عملا کم رخداد ترین اتفاق در خط دفاع شده... درست عین واقعیت که بازیکنا سعی می کنن با جا گیری مناسب و بستن فضاها در خط دفاع و با تحت فشار قرار دادن مهاجم مالک توپ شوند..
این پرتاب سریع اوت و دراپ بال داور (قطع بازی به هنگام مصدومیت) که دوستان تو همین تاپیک راجع بهش صحبت کرده بودند واقعا شیک و باکلاسه!:31:
+
امروز چند بار با سیتی باز کردم گزارشگر چند بار اول و حین بازی به سیتی تیکه می انداخت و می گفت United's "Noisy Neighbours"... چقدر انرژی می گرفتم با این جملش!:27:
+
دوستان من یه مشکلی دارم... البته حدس می زنم از چی باشه... موقع نصب یه ارور اومد، من ایگنورش کردم... وقتی میرم تو بازی صدای تماشاگرا رو ندارم و فقط وقتی میرسم پشت محوطه یا لب دروازه، صدای تماشاگرا بلند میشه (که البته فکر کنم این یه کانال صوتی دیگست)... به نظرتون مشکل از همون ارورست؟ dvd ها رو ببرم واسه تعویض؟!:20:
من نسخه xbox دارم اما گزارشگر عربی نداره لطفا من رو راهنمایی کنید که از کجا باید بیارم ؟
ممنون میشم.
mohamad skystar
01-10-2011, 14:01
منم نصب کردم.
فقط نمیدونم چطوری باید جای کلیدهای کنترل رو عوض کنم.
واسه نسخه 2011 راحت بود اما این فقط 2 تا عکس Joystick گذاشته و هیچ کاری نمیشه کرد.
من میخوام کلیدهای کنترل رو جاشون رو عوض کنم چون فقط با کیبورد بازی میکنم.
راهنمایی کنید ممنون
LiverBarca
01-10-2011, 14:03
نسخه ی xbox بازی الان رسید دستم و فوری اوردم بازی کنم که گفت باید اپدیت کنی دستگاه رو!!!:41:
دوستان برم lt1.9 بریزم و بازی کنم یا وایستم تا lt2 بیاد و تا اون موقع رو pc با تنظیمات مدیوم به پایین بازی کنم؟؟؟
afshin-434
01-10-2011, 14:04
واقعاْ برای کسایی که عاشق زبان عربی هستند متاسفم.
با این سیستم بازی بالا میاد؟
CPU : Intel p6200
VGA : Intel HD Graphics
RAM : 2GB DDR3
:5:
amirhoseinn
01-10-2011, 14:06
بازیه من گزارشگر عربی،اسپانیایی و فرانسوی نداره،قضیه چیه؟؟
میشه دانلودشون کرد؟؟
چطوری میتونم روش دفاع و سانتر و غیره رو تو یه آموزش خود بازی ببینم کجاست ؟ بصورت فیلم یا نوشنازی؟ کسی میتونه همینجوزی هم بگه؟
hamed_dij
01-10-2011, 14:20
لالالا
هدددددددددددددددددددددددد ددف هدف هدف , یا الللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللللله الله
فقط واسه خندیدن خوبه
bahador2009
01-10-2011, 14:24
بچه ها این دسته کامپیوتر گزینه تکنیک نداره که بشه تنظیمش کرد ولی با کیبرد میشه .
چه جوری میشه حلش کرد ؟
karim messi
01-10-2011, 14:26
سلام چگونه ميشه با دسته در فيفا دريبل زد لطفا راهنماييم كنيد تشكر
shiraz_2010
01-10-2011, 14:44
من هم گزارشگر عربی.فرانسوی.ایتالیایی و عربی ندارم......
دو تا انگلیسی دارم.روسی.لهستانی.چکی و........
فکر کنم مال من نسخه شرق اروپا و این طرف ها باشه....
Masoud King
01-10-2011, 14:52
چشم ناظر عزیز ولی یه توضیح بدید چطور لینک بذارم چون من یبار لینک گذاشتم ولی عجیب غریب لینک اومد دورش هزارتا نوشته اومده بود یه توضیح بده که به صورت لینک و با ضمینه ی آبی بتونم لینک بدم
تازه خیلی ها لینکی بذاریم نگاه نمیکنن لینک رو ولی اینجوری همه میرن نگاه میکنن همینجا عکس ها گذاشته بشه
لینک ها رو داخل کد زیر قرار بدید
حتی می تونید رو عکس کلیک راست کنید و گزنیه copy image location/address رو بزنید و اینجا paste کنید. اگه دیدید که لینک به هم خورده داخل اون کدی که اول گذاشتم لینک ها رو بزارید.
دوست من اگه قرار باشه هرکی کلی عکس نیم مگی بزار اون وقت شما حساب کن یه بنده خدا با دیال آپ که بخواد بیاد چی میکشه و حتی با همین نت به اصطلاح پر سرعت هم لود صفحات طول میکشه...واسه همین لینک بزارید خیلی خیلی بهتره.
+
در ضمن دوستان توجه کنید که تاپیکی به اسم مشکلات نصب و اجرا - FIFA 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داریم. پس لطفا هرچی سوال در مورد سیستم من میکشه و چرا دسته اینطوریه و تنظیمات فلان نداره و کرک و سریال و این چیزا رو همه داخل همون تاپیک ح مشکلات مطرح کنین
ممنون از توجه همگی
soheilnouri
01-10-2011, 14:55
توی قسمت کنترل ستینگ . گزینه اخر رو بزار روی Legacy Defending
بابا من موندم چرا یه سری FAQ راجع به بازی به پست اول اضافه نمیشه . هر کی میاد اولین سوالاش همینه .
دوست حوبك اگه بزارم روي legacy deening چه فرقي ميكنه؟recommended option چي ميتونه باشه واسه اين؟
ahmad rezaa
01-10-2011, 15:10
لینک ها رو داخل کد زیر قرار بدید
حتی می تونید رو عکس کلیک راست کنید و گزنیه copy image location/address رو بزنید و اینجا paste کنید. اگه دیدید که لینک به هم خورده داخل اون کدی که اول گذاشتم لینک ها رو بزارید.
دوست من اگه قرار باشه هرکی کلی عکس نیم مگی بزار اون وقت شما حساب کن یه بنده خدا با دیال آپ که بخواد بیاد چی میکشه و حتی با همین نت به اصطلاح پر سرعت هم لود صفحات طول میکشه...واسه همین لینک بزارید خیلی خیلی بهتره.
+
در ضمن دوستان توجه کنید که تاپیکی به اسم مشکلات نصب و اجرا - FIFA 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داریم. پس لطفا هرچی سوال در مورد سیستم من میکشه و چرا دسته اینطوریه و تنظیمات فلان نداره و کرک و سریال و این چیزا رو همه داخل همون تاپیک ح مشکلات مطرح کنین
ممنون از توجه همگی
چشم قند عسلم ولی نگفتی تو چی قرار بدیم لینک رو
بعدش بگو چطور لینک دانلود بذارم که درست دیده شه تو چه کدی لینک دانلود رو بذارم؟
میخوام لینک خنده دار از باگ های دمو فیفا 12 بذارم که توسط موتور جدیدش بوجود اومده بود.
من نسخه xbox دارم اما گزارشگر عربی نداره لطفا من رو راهنمایی کنید که از کجا باید بیارم ؟
ممنون میشم.
نقل و انتقالات در کریر مود یک کم عجیب غریبه
رونی از منچستر رفت بارسا - پاتو از میلان به لاتزیو با 54 میلیون !!!! :18:
اسنایدر از اینتر به من سیتی و خیلی نقل و انتقالات عجیب دیگه...
نمیشه کاری کرد که این نقل و انتقالات روند معقولانه ای داشته باشه؟؟؟
king 2009
01-10-2011, 15:41
با این سیستم بازی بالا میاد؟
CPU : Intel p6200
VGA : Intel HD Graphics
RAM : 2GB DDR3
آخه معلومه این گرفیک کم میاره برا این بازی.:-j
نهایتا میشه برای دیدن فیلم HD استفاده کرد.
ای بابا کسی از بچه ها نیست جواب بده
میخوام ببینم این فوتبالی که دست منه کامله یا نه چون میگن تو نسخه کاملش گزارشگر عربی وجود داره
گزارشگرای من 3 تا بیشتر نیستن
در ضمن بازی من نسخه xbox360 هست
ممنون
Behnam_o2
01-10-2011, 15:59
کامل بودن بازی فکر نکنم ربطی به گزارشگر داشته باشه!! اگه همه مودها کار میکنه یعنی کامله دیگه!
واسه من علاوه بر 2تا گروه انگلیسی،czech، hungry russiun و dutch و یه زبون دیگه یادم نیست ،تو همین مایه هاست داره. البته من نسحه pc دارم.
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
This patch reduce FIFA 12 lags and general performance
کسی اینو نصب کرده ؟؟؟ لگ ها کم میشن یا خالی بندیه ؟؟؟
CRIS Joon CR7
01-10-2011, 16:22
کسی نگفت ما عاشق زبان عربی هستیم:13:
من انگلیسی رو دوست دارم چون تقریبا حالیم میشه:8:
اسپانیایی و ایتالیایی هم دوست دارم چون لهجه هاشون باحالن:31:
اما عاشق عربی نیستم اتفاقا تو دبیرستان خیلی هم از عربی بدم میامد:18:
ولی اونم چون گزارشگرای شبکه های عربی رو میبینم برام جذابیت داره:46:
حالا هرکی لینکی داره دریغ نکنه نهایتا دو گیگ :11:
mehdi_vsgh
01-10-2011, 16:25
الان یه بازی دوستانه با رئال مادرید کردم خودم هم بارسلون بودم در حالت PROOFESSIONAL
با اجازتون 6-2 بردمش.... ولی خدایش گل زدن خیلی هیجان انگیزه مثله قدیم نیست یه چیز عادی باشه و بشه چشم بسته گل زد....باید با فکر بازی کنی.....
سلام .
دو تا سوال : چمن 3d رو کجا میتونم فعال کنم ؟
گزارشگر ها رو کجا تغییر بدم .
ممنون
داوریش نسبت به 11 ضعیف تره ..
خیلی پنالتی میگیره + پنالتی های بی مورد
مثلا امروز داشتم بازی میکردم 3تا پنالتی واسه حریف گرفت !! به جان خودم یدونش هم تکل نزدم .. یکیش که هند شد .. اون دوتا هنوز هم نمیدونم چرا پنالتی گرفت ! از این موارد زیاد واسم پیش اومده ..
(ولی بازم سرور pes ه )
hitman111
01-10-2011, 16:51
دوست عزیز برای بازی کردن با دسته و دریبل زدن برو به این لینک:
کسی اینو نصب کرده ؟؟؟ لگ ها کم میشن یا خالی بندیه ؟؟؟
منظور از لگ چیه؟
ahmad rezaa
01-10-2011, 16:59
داوریش نسبت به 11 ضعیف تره ..
خیلی پنالتی میگیره + پنالتی های بی مورد
مثلا امروز داشتم بازی میکردم 3تا پنالتی واسه حریف گرفت !! به جان خودم یدونش هم تکل نزدم .. یکیش که هند شد .. اون دوتا هنوز هم نمیدونم چرا پنالتی گرفت ! از این موارد زیاد واسم پیش اومده ..
(ولی بازم سرور pes ه )
خوب حرکت های خطرناک هم خطاست و حتی موقع ارسال سانترهای حریف وقتی بپری ضربه سر بزنی اگه روی بازیکن حریف پرش بزنی باز هم خطا گرفته میشه داوری هیچ مشکلی نداره
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
منظور از لگ چیه؟
داداش شماهم داری فیفا باز میشی؟:31:
بیا با ما خوش اومدی
لگ به یه سری مشکل ها میگن مشکل در اجرای بازی و ترکیبو هزارتا چیز دیگه توضیح دادنشو من بلد نیستم یکی لطف کنه کامل توضیح بده
Kamyar_AnathemA
01-10-2011, 17:02
یک شیر پاک خورده بیاد این اصطلاح هایی که نوشتمو هر کدوم در یک جمله توضیح بده که تو هر کدوم باید چیکار کرد
یعنی هدف در اون مد چی هست
Ultimate Team
Career Mode
Creation Center
Be A Pro : Player
Pro Clubs
Head To Head Season
من یک سال هست فیفا 11 آنلاین بازی میکنم برای همین اصلا به گرینه های دیگه بازی کار نداشتم برای همین نمیدونم هر کدوم چی هستن
در ضمن من قبل اینکه فیفا 11 بیاد 2 ماه پی ای اس 10 بازی کردم اونجا یک چیزی داشت به اسم مستر لیگ
تو فیفا 12 مستر لیگ کدومه ؟
majid322
01-10-2011, 17:02
بچه ها یه سوال توی fifa میشه رایگان انلاین بازی کرد؟
یعنی عین pes نیست که لازم باشه نسخه ی اصلی رو بخری؟
تا حالا کسی اینجا بازی کرده؟
ممنون :11:
ahmad rezaa
01-10-2011, 17:04
بچه ها یه سوال توی fifa میشه رایگان انلاین بازی کرد؟
یعنی عین pes نیست که لازم باشه نسخه ی اصلی رو بخری؟
تا حالا کسی اینجا بازی کرده؟
ممنون :11:
هرکی با یه پسوورد برای آنلاین میتونه بره بازی و برا تهیه اون پسوورد باید یا یه پسوورد بخری 25 هزار یا نسخه اصلی بازی رو تهیه کنی
نسخه دموش که با تمام احترامی که واسه EA قاعلم بسیار مذخرف و متعفن بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این نسخه نهایی و کاملش واقعا عالیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقاط قوت:
1- بازیکن تیم حریف مصدوم شد ولی توپ رو بیرون نزدم.چند ثانیه بعد داور سوت زد تا به بازیکن مصدوم رسیدگی بشه.بعد داور توپ رو برداشت و اومد که جمبل کنه.بازیکن حریف توپ رو گرفت و انداخت برای من.(بازی جوانمردانه).
2- در جریان بازی و همچنین بعد از نیمه ها نتایج بازیهای همزمان در منیجر مود رو نشون میده
3- 12 ساعت پایانی فصل نقل و انتقالات شمارش معکوس میشه و هر 1 ساعت میتونی پیشنهاد بدی یا پیشنهاد های دیگر تیما رو بررسی کنی
4- حتی اگر 3 تعویض همزمان داشته باشم هر 3 تا بازیکن رو نشون میده که با بازیکنای درون زمین تعویض میشن(در یک صحنه)
5- اگه خواستین تو تنظیمات بازی HANDBALL رو روشن کنید تا خطای هند هم داور بگیره.
6- داوری به شدت قوی شده
7- تو تنظیمات میشه سرعت شوت پاس سرعت و کند بازیکن رو کم و زیاد کرد به تفکیک تیم من یا cpu
8- ضمنا بازی واقعی تر شده(نسبت به فیفا 11 حدود 30% واقعیتر شده)
9- بازی 5 درجه سختی داره و وقتی روی درجه 3 (proffational) باشه از سخت ترین حالت فیفا 11 هم سخت تره البته باید بگم واقعیتر شده
10- برای دفاع باید دکمه پاس رو نگه داریم و وقتی به حریف نزدیک شدیم دکمه شوت رو بزنیم تا از بازیکن توپ رو بگیره(یکم سخته واسه من)
11- 2 گروه 2 نفره گزارشگر انگلیسی داره و یگ گروه 2 نفره مکزیکی (یه سوال: مگه قرار نبود عربی هم باشه؟)
12- be a goalheeper هم اضافه شده ولی فقط برای بازی دوستانه
13- نقل و انتقالات حرفه ای تر شده
14- بعضی از چهره ها بهتر شده مثل اوزیل
15- مراسم اهدای جام بهتر شده هم آتش بازی داره و هم جام رو نشون میده
---------------------------------------------
نقاط ضعف:
1- شوت ها مثل موشک شده و دیوار بتنی رو خورد میکنه
2- برخورد های فیزیکی جدید بازی(impact ingine) سوتی زیاد داره و باید در فیفا 13 درست بشه(کرکر خنده هست مثل همون کلیپی که بچه ها گذاشتن) و همه ژیمناست کار شدن و فنون چرخشی هوایی رو به خوبی اجرا میکنن مثل توماس و اگلور.(اینا همه تو 4 بازی که من کردم اتفاق افتاد)
3- دیگه خبری از استخدام کمک مربی نیست(یا شاید من ندیدم)
4- دروازه بان مثل دمو تو پنالتی نمیپره.هرکی تونست شیرجه بزنه خبر بده
فعلا همون طور که گفتم با 4 بازی اینا دستگیرم شد.
سلام
آقا یکی بگه این تنظیمات رزولوشنش کجاست داره حالم بهم می خوره همش تاره چیشام درد گرفت(بگو مجبوری)
قبلا تو ستینگش می شد رزولوشنشو کم و زیاد کرد الان همچین گزینه ای نداره
majid322
01-10-2011, 17:18
اخه من دیده بودم fifa 2011 رو رایگان انلاین بازی میکردن این نمیشه یعنی؟
black.assassin
01-10-2011, 17:25
اخه من دیده بودم fifa 2011 رو رایگان انلاین بازی میکردن این نمیشه یعنی؟
واقعا دیده بودی ؟؟؟ نه بابا امکان نداره. 10 میشد یا 9 بعد اون دیگه نشد.
majid322
01-10-2011, 17:28
یک شیر پاک خورده بیاد این اصطلاح هایی که نوشتمو هر کدوم در یک جمله توضیح بده که تو هر کدوم باید چیکار کرد
Ultimate Team
Career Mode
Creation Center
Pro Clubs
Head To Head Season
من یک سال هست فیفا 11 آنلاین بازی میکنم برای همین اصلا به گرینه های دیگه بازی کار نداشتم برای همین نمیدونم هر کدوم چی هستن
در ضمن من قبل اینکه فیفا 11 بیاد 2 ماه پی ای اس 10 بازی کردم اونجا یک چیزی داشت به اسم مستر لیگ
این دوستمون میگه ( شایدم نسخه ی اصلی داره ) و اینکه من شنیده بودم از یه نفر..
شاید اون fifa 10 منظورش بوده نمیدونم
king 2009
01-10-2011, 17:38
یکی از اساتید بیاد سیستم پنالتیش رو توضیح بده!
3 تا پنالتی زدم 3 تاش رفت بیرون!
4 تا هم پنالتی بهم زدن 3 تاش گل شد اون یکی رو هم زدن به تیرک!دروازه بان از جاش تکون نمیخوره.:-j
lonelyboy
01-10-2011, 17:47
با سلام از دوستای گلم و تشکر از اینکه وقت می زارید سوالای منو جواب میدین ....
1- این شمارش معکوس نقل و انتقالات که می گفتن 5 ساعته جواب می دن کجاست ؟ من وقتی پیشنهاد میدم بعد از چند روز جواب میده .....
2- تو فیفا 11 بخشی به اسم player grows بود که میزان پیشرفت بازیکن رو تو آینده نشون می داد .... اینو حذف کردن ؟
afshinsiah
01-10-2011, 17:54
سلام
دوستان یکی زحمت بکشه این 2 فایل رو برام آپلود کنه. این دو مسیر که عکس نشون میده برید وا اون دو فایل رو برام آپلود کنید تا ما هم بتونیم بازی کنیم . بازی موقع نصب این ارور رو میزنه اگه این دو فایل رو داشته باشم مشکلم حل میشه
با تشکر
Amin4All
01-10-2011, 17:57
سلام
دوستان یکی زحمت بکشه این 2 فایل رو برام آپلود کنه. این دو مسیر که عکس نشون میده برید وا اون دو فایل رو برام آپلود کنید تا ما هم بتونیم بازی کنیم . بازی موقع نصب این ارور رو میزنه اگه این دو فایل رو داشته باشم مشکلم حل میشه
با تشکر
اینجا بگید :
soheilnouri
01-10-2011, 18:12
تو كرير مود سه تا انتخاب داريم.be a player2 be a manager 3 be a playet manager. كدوم حالش بيشتره و محبوبتره؟
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
انلاين بازي كردن واسه ps3 هم پوليه؟
smm_shire
01-10-2011, 18:18
فیفا 11 که با gameranger میشد انلاین زد امیدوارم fifa 12 هم به لیستش اضافه بشههههه:31:
soheilnouri
01-10-2011, 18:29
جواب منو كسي نميده؟
amirhoseinn
01-10-2011, 18:35
4 تا هم پنالتی بهم زدن 3 تاش گل شد اون یکی رو هم زدن به تیرک!دروازه بان از جاش تکون نمیخوره.:-j
واسه پنالتی زدن گوشه تصویر یه نواره رنگی میاد که نوسانگر روش داره که باید سعی کنی وقتی به قسمته سبز رنگ رسید دکمه شوتا بزنی و سپس جهت بهش بدی(هرچی از رنگه سبز دورتر باشه محکم تر و هر چه جهتا بیشتر نگه داری ضربه زاویه دار تره)
واسه پنالتی گرفتن باید ار آنالوگه سمته راست استفاده کنی...
اگه از کیبورد استفاده میکنی باید تو قسمته نظیماته کیبورد به آنالوگ راست دکمه بدی،ولی اگه اشتباه نکنم به صورته پیش فرض رویه دکمه های 4 - 8 - 6 - 2 ماشین حسابه کیبورد هست(فقط کافیه یک جهتا بزنی تا بپره،دیگه نیاز به دکمه دیگه این نیست که همزمان بزنی مثله فیفا 11)
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
سلام
آقا یکی بگه این تنظیمات رزولوشنش کجاست داره حالم بهم می خوره همش تاره چیشام درد گرفت(بگو مجبوری)
قبلا تو ستینگش می شد رزولوشنشو کم و زیاد کرد الان همچین گزینه ای نداره
شما به این مسیر برو:
FIFA 12\FIFA 12\FIFA 12\Game\fifasetup
بعد گزینه ی fifaconfig.exe اجرا کن،بعد Game settings بزن و سپس هر تغییراتی میخوای اعمال کن
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
Ultimate Team
Career Mode
Creation Center
Pro Clubs
Head To Head Season
من همشونا بلد نیستم ولی اونایی که بلدمو میگم:
Ultimate Team - مربوط به بازیه آنلاین میشه که من نمیتونم بازی کنم
Career Mode - این همون مستر لیگه pes هست اما به نظره من خیلی خیلی بهتره
Be A Pro : Player - در این حالت یک بازیکنا انتخاب کنی و فقط اونا میتونی کنترل کنی در بازی
بقیشونم نمیدونم،یعنی چندتاشا اصلا ندیدم... :18: :18:
amirhoseinn
01-10-2011, 18:40
تو كرير مود سه تا انتخاب داريم.be a player2 be a manager 3 be a playet manager. كدوم حالش بيشتره و محبوبتره؟
به نظره من be a manager از همشون بهتره چون خیلی خوب میتونی تیمتا مدیریت کنی،از جمله خرید فروش بازیکن،آکادمی جوانان و ....
تا اونجایی که من میدونم باید نسخا اورجینالشا بخری تا بتونی آنلاین بازی کنی!!
Masoud King
01-10-2011, 18:41
باید وقتی اون خط متحرک به منطقه سبز میرسه بلافاصله شوت رو به میزان لازم پر کنی و سریع جهت بگیری.
موقعی که می خوای جهت بگیری یه دایره اندازه توپ رو در وسط دروازه در نظر بگیر. این دایره همون جایی هست که قراره توپ بره.
وقتی مثلا جهت چپ رو نگه میداری این دایره تا یه جایی داخل دروازه هست و اگه زیاد نگهداری اون دایره از محدوده دروازه خارج میشه و مسلما توپ میره اوت.. پس نباید همینطور جهت رو نگهداری.
در ضمن اندازه این دایره ای که به عنوان هدف گفتم شما وقتی درست در ناحیه سبز اون خط رو نگهداری اندازه یه توپ هست ولی هرچی در ناحیه قرمز اون خط متحرک رو بگیری اون دایره خیلی بزرگ تر میشه . پس اگه نتونستی درست تو منطقه سبز یا یخورده اینور و اونورش اون خط متحرک رو نگهداری و رفت قسمت قرمز همیشه جهت های پائین رو بگیر و خیلی کم چپ و راست. امیدوارم متوجه شدی باشی.
تو یکی اول از اسمش معلومه به عنوان بازیکن هستی فقط و کنترل یه بازیکن رو در اختیا داری
تو دومی منیجر تیم هستی و کل تیم رو در اختیار داری
تو قسمت سوم همونطور که از اسمش پیدا تلفیقی از اولی و دومی هست.
من خودم بیشتر دومی رو میرم
Kamyar_AnathemA
01-10-2011, 18:47
این دوستمون میگه ( شایدم نسخه ی اصلی داره ) و اینکه من شنیده بودم از یه نفر..
شاید اون fifa 10 منظورش بوده نمیدونم
من نسخه اصلی ندارم
کرک شده هست
وین رونی
01-10-2011, 18:57
بالاخره امروز نسخه کنسول را بازی کردم
چند نکته و سوال:
1-قبلاً با گرفتن دکمه A می رفتیم دنبال توپ اما حالا با این دکمه فقط(به فول خود فیفا)در محوطه دریبلینگ بازیکن اونو اسکورت می کنیم اما با گرفتن دکمه LT یه بازیکن دیگه میره تو پای بازیکن صاحب توپ یعنی همون کاری که قبلاً دکمه A انجام میداد!!!درسته دیگه؟
با این وضعیت دفاع کردن خیلی سخت میشه و مطمئناً بازیها پرگل تر میشه اون اوایل
شما برای دفاع از چه شیوه ای استفاده میکنید؟
2-گرافیک که تغییری نکرده اما چیزی که من دیدم بالا رفتن هوش مصنوعی هنگام دفاع کردن است.تو یه لحظه پا به توپ بودم یه دور زدم تا پاس تو به عمق بندازم دیدم خیلی جالب اون مفر رو دفاع پوشش داد
3- از VP قبل(فیفا 11)نمیشه در 12 استفاده کرد؟
rima_11788
01-10-2011, 19:37
سلام. یکی توضیح میده این سیستم دفاع کردن چطوریه. من که هر بازی 4-5 گل میخورم. روی لجندری بازی میکنم
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
در واقع Be a player Manager ترکیبی از اون دوتاس ! یعنی هم میتونی بازی کنی هم میتونی مربیگری کنی !
Ultimate Team
Career Mode
Creation Center
Pro Clubs
Head To Head Season
Ultimate Team واسه بخش آنلاین هست که برای شروع یه تیم بی نام و نشان رو باید هدایت کنید و بازیکنا رو پرورش بدین و ...
Career Mode هم دوستان گفتن شبیه Master league در PES هست
Creatin Centre هم واسه بخش آنلاین هست که واسه بازی کردن این قسمت باید به سایت اصلی EA برید ! تا اونجایی که من میدونم یه تیم یا یه بازیکن واقعی رو برمیدارید .
Be a pro : Player هم میتونید یه بازیکن رو انتخاب کنید از یک تیم و فقط با اون بازی کنید
Pro club مد آنلاین هست که میتونید با Virtual Pro ای که ساختین تو یه باشگاه ساختگی که خودتون هم میتونید بسازید عضو بشید .معمولا هم Overall تون باید بالای 85 باشه تا قبول بشید !
اون مورد آخر رو چون تازه اضافه شده خبری ندارم چون تابه حال 12 آنلاین نزدم ! هر کدوم رو که متوجه نشدین بگین بیشتر توضیح بدم !
rose_cute720
01-10-2011, 20:00
تو پنالتی گرفتن دوستان گفتن که باید از آنالوگ سمت راست استفاده کنی ولی تو دسته من آنالوگ مثل 4 دکمه اصلی (شوت و پاس و .. ) کار میکنه چی کار باید بکنم ؟
hamid_hitman47
01-10-2011, 20:02
سلام.
چند تا سوال:
میشه با مهاجم تو محوطه جریمه dive کرد و پنالتی گرفت؟ اگه آره با چه کلیدی ؟
سوال دیگه هم اینکه اگه تو قسمت control شوتو رو manual تنظیم کنم، فقط رو به دروازه میشه گل زد!؟؟ آخه من از هر جا شوت می زنم توپو با اختلاف می زنند بیرون، فقط زمانی گل میشه که درست و مستقیم رو به دروازه ی حریف قرار داشته باشم و شوت بزنم. تو سانتر هم همین طوره!1
توضیح من واسه نسخه 360 هست باید با PC مطابقت بدی : برو تو Arena .تو بخش Practice set piece menu گزینه Penalty kick رو برینید تا بره تو تمرین پنالتی ! حالا با زدن دکمه LT یه دایره آبی ظاهر میشه که خودتون ببینید متوجه میشید طرز Penalty زدن رو ! واسه دروازه بانی هم باید RS رو چپ یا راست ببری !
سلام.
چند تا سوال:
میشه با مهاجم تو محوطه جریمه dive کرد و پنالتی گرفت؟ اگه آره با چه کلیدی ؟
سوال دیگه هم اینکه اگه تو قسمت control شوتو رو manual تنظیم کنم، فقط رو به دروازه میشه گل زد!؟؟ آخه من از هر جا شوت می زنم توپو با اختلاف می زنند بیرون، فقط زمانی گل میشه که درست و مستقیم رو به دروازه ی حریف قرار داشته باشم و شوت بزنم. تو سانتر هم همین طوره!1
تا اونجایی که من میدونم تمارز واسه PES بود و تو FIFA چنین چیزی نداشت . اگه جهت رو ، رو Manual بذاری باید جهت دقیق رو بدی یعنی هر جهتی بدی میره همون طرف بدون اینکه کمکی بشه !
alone_boy
01-10-2011, 20:35
یه سوال:
فیفا 09 چمن سه بعدی داشته؟!
Spaniuly
01-10-2011, 20:36
سلام یک سوال
من همین الان دیسک بازی رو گرفتم هنوز ننداختم تو دستگاه... ال تی پلاس ایکس باکس 1.90 هست (1.91 نه ها) قبلیه
مشکلی که پیش نمیاد؟ یه نفر ال تی پلاس 1.10 داشت براش آپدیت اینا کرده بود و این حرفا برای من که مشکلی نداره اگه کسی اطلاع دقیقی داره بگه که خراب کاری نکنم هنوز تو شرکت خونه نرفتم
سلام یک سوال
من همین الان دیسک بازی رو گرفتم هنوز ننداختم تو دستگاه... ال تی پلاس ایکس باکس 1.90 هست (1.91 نه ها) قبلیه
مشکلی که پیش نمیاد؟ یه نفر ال تی پلاس 1.10 داشت براش آپدیت اینا کرده بود و این حرفا برای من که مشکلی نداره اگه کسی اطلاع دقیقی داره بگه که خراب کاری نکنم هنوز تو شرکت خونه نرفتم
خدا پدرتو بیامرزه به هر کلکی شده بازی بکن بلکه بیای یه نقد از بازی بنویسی
راستی یادمه برا fifa 11 نقدهای قشنگی توسط بچه های همین سایت نوشته شده بود چرا برا 12 نمینویسید.
Spaniuly
01-10-2011, 20:57
خدا پدرتو بیامرزه به هر کلکی شده بازی بکن بلکه بیای یه نقد از بازی بنویسی
راستی یادمه برا fifa 11 نقدهای قشنگی توسط بچه های همین سایت نوشته شده بود چرا برا 12 نمینویسید.
نقدی که مسعود نوشته واقعا خوب و کامل هست...
اگه با ال تی پلاس 1.90 بالا نیاد وقتم رو با ال تی 1.91 تلف نمی کنم منتظر ال تی مکس میشم چون فعلا دارم یه بازی دیگه انجام میدم...
اگر بازی کنم حتما نقد و اطلاعات مفید رو توی تاپیک درج می کنم... به روی چشم
Davood_titan
01-10-2011, 21:08
کسی بازیشو خریده بازیش کرده ؟
چطوریه ؟ خوب شده ؟
وین رونی
01-10-2011, 21:10
بالاخره امروز نسخه کنسول را بازی کردم
چند نکته و سوال:
1-قبلاً با گرفتن دکمه A می رفتیم دنبال توپ اما حالا با این دکمه فقط(به فول خود فیفا)در محوطه دریبلینگ بازیکن اونو اسکورت می کنیم اما با گرفتن دکمه LT یه بازیکن دیگه میره تو پای بازیکن صاحب توپ یعنی همون کاری که قبلاً دکمه A انجام میداد!!!درسته دیگه؟
با این وضعیت دفاع کردن خیلی سخت میشه و مطمئناً بازیها پرگل تر میشه اون اوایل
شما برای دفاع از چه شیوه ای استفاده میکنید؟
2-گرافیک که تغییری نکرده اما چیزی که من دیدم بالا رفتن هوش مصنوعی هنگام دفاع کردن است.تو یه لحظه پا به توپ بودم یه دور زدم تا پاس تو به عمق بندازم دیدم خیلی جالب اون مفر رو دفاع پوشش داد
3- از VP قبل(فیفا 11)نمیشه در 12 استفاده کرد؟
منتظر نظر شما هستم
سلام
نسخه نهایی بازی اومده ؟
rose_cute720
01-10-2011, 21:23
تو پنالتی گرفتن دوستان گفتن که باید از آنالوگ سمت راست استفاده کنی ولی تو دسته من آنالوگ مثل 4 دکمه اصلی (شوت و پاس و .. ) کار میکنه چی کار باید بکنم ؟
کسی می تونه بگه چی کار کنم ؟
کسی بازیشو خریده بازیش کرده ؟
چطوریه ؟ خوب شده ؟
سلام
نسخه نهایی بازی اومده ؟
نسخه ی نهایی اومده من خودم بازی رو خریدم خیلی هم خوبه شده
mehdi_vsgh
01-10-2011, 21:57
آقا یه سوال این علامتهایی که تو قسمت team managment جلوی اسم هر بازیکن هست به چه معناست؟
CRIS Joon CR7
01-10-2011, 22:19
آقا اون پچ بود واسه لگ غوغا کرد
عالی بود
فریم رو 30 ثابت رو عدد قرار میده
اینdoctor عجب اعجوبه ایه با این پچش
فقط الان 3d grass کم دارم:8:
به خدا خیلی باحال شده
اینم لینکش
سلام یک سوال
نه ارمین 1.91 نداری نزار تو کنسول کپی خورش میره
منم خریدم ولی تو حسرت دارم کاورشو نگاه میکنم منتظرم ال تی 2 بیاد یه دفع ای بریزم
سلام یک سوال
آرمین اگه آپدیت کنی کنسولت فقط بازی هایی که قفل AP 2.5 داشتن اجرا نمیشن !
mehdi_vsgh
01-10-2011, 22:34
چطوری میشه گزارشگرو عوض کرد همش که مارتین تایلر گزارشگرش؟!!
بعد اینکه این گزارشگره چقدر به فابرگاس علاقه داره؟؟؟؟ خودمو کشتم و با مسی یه گل زدم بعدش به جای اینکه از مسی تعریف کنه از پاس فابرگاس تقدیر کرد!!! :13:
نه ارمین 1.91 نداری نزار تو کنسول کپی خورش میره
منم خریدم ولی تو حسرت دارم کاورشو نگاه میکنم منتظرم ال تی 2 بیاد یه دفع ای بریزم
نه عزیزم اگه 1.9 نداشته باشی فریمور میپره ! این آپدیته 1.9 رو شناسایی نمیکنه !
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
چطوری میشه گزارشگرو عوض کرد همش که مارتین تایلر گزارشگرش؟!!
بعد اینکه این گزارشگره چقدر به فابرگاس علاقه داره؟؟؟؟ خودمو کشتم و با مسی یه گل زدم بعدش به جای اینکه از مسی تعریف کنه از پاس فابرگاس تقدیر کرد!!! :13:
برو تو Setting > Match commentary
mehdi_vsgh
01-10-2011, 22:49
نه عزیزم اگه 1.9 نداشته باشی فریمور میپره ! این آپدیته 1.9 رو شناسایی نمیکنه !
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
برو تو Setting > Match commentary
میگم راه حل نداره که به صورت رندم خودش انتخاب کنه هر بازی رو که چه کسی گزارش کنه؟
mehdi_vsgh
01-10-2011, 22:57
آقا یه سوال این علامتهایی که تو قسمت team managment جلوی اسم هر بازیکن هست به چه معناست؟
کسی توضیحی نداره؟
mrbahram
01-10-2011, 23:11
نقاط ضعف:
1- شوت ها مثل موشک شده و دیوار بتنی رو خورد میکنه
2- برخورد های فیزیکی جدید بازی(impact ingine) سوتی زیاد داره و باید در فیفا 13 درست بشه(کرکر خنده هست مثل همون کلیپی که بچه ها گذاشتن) و همه ژیمناست کار شدن و فنون چرخشی هوایی رو به خوبی اجرا میکنن مثل توماس و اگلور.(اینا همه تو 4 بازی که من کردم اتفاق افتاد)
3- دیگه خبری از استخدام کمک مربی نیست(یا شاید من ندیدم)
4- دروازه بان مثل دمو تو پنالتی نمیپره.هرکی تونست شیرجه بزنه خبر بده
فعلا همون طور که گفتم با 4 بازی اینا دستگیرم شد.
sسلام دوستان این گزینه 1 این آقا دقیقا برعکسش مشکل من هست یعنی توپ خیلی کنده چی کار کنم سریع شه.... باتشکر
میگم راه حل نداره که به صورت رندم خودش انتخاب کنه هر بازی رو که چه کسی گزارش کنه؟
چرا دیگه سه تا گزینه داره یکی مارتین تیلر یکی اون یکی دیگه اسمش یادم نیست خوشم میاد ازش یکی هم رندم !
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
sسلام دوستان این گزینه 1 این آقا دقیقا برعکسش مشکل من هست یعنی توپ خیلی کنده چی کار کنم سریع شه.... باتشکر
Game speed رو بذار رو Fast ببین مشکلت حل میشه ؟
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
کسی توضیحی نداره؟
خصوصیات اون بازیکن هست مثل قدرتی بودن تکنیکی بودن !
ariaei_tabar
01-10-2011, 23:15
سلام
بچه ها فیفا جدید اینطوریه از قبل که بدتر صلا نمیشه توپ و گرفت رفت جاو پاس غیر دقیق ...... درسته؟:19:
ariaei_tabar
01-10-2011, 23:37
سلام بچه ها من فیفا 12 امروز 9 مهر یکی از شرکت هایی به نام زرین لوح نقره ای :4:خریدم برای (pc)ولی از فیفا 11 گرافیکش پابه نظرم پایین تره و کلا بازی باهاش سخته نمیشه توپ گرفت یا رفت جلو و کلا مزخرفه اگه این پس کو این همه تعریفی که میکردن از 12:2:
لطفا به خصوصی جواب بدین چو ممکن تایپیک رو گم کنم
مرسی منتظرم:41::41::41::37::37::37:
afshin-434
01-10-2011, 23:53
سلام بچه ها من فیفا 12 امروز 9 مهر یکی از شرکت هایی به نام زرین لوح نقره ای :4:خریدم برای (pc)ولی از فیفا 11 گرافیکش پابه نظرم پایین تره و کلا بازی باهاش سخته نمیشه توپ گرفت یا رفت جلو و کلا مزخرفه اگه این پس کو این همه تعریفی که میکردن از 12:2:
لطفا به خصوصی جواب بدین چو ممکن تایپیک رو گم کنم
مرسی منتظرم:41::41::41::37::37::37:
خوب دیگه شما مثل طرفدارای PES بازی آماتور دوست دارید.
دفاع کردن که کشک نیست کلید پاس رو بگیری دیگه مطمن باشی توپ رو میگیره.
یا اینکه از هرجا RT + Shoot بزنی کنار پا یه راست بره توی دروازه:27:
بازی هرچه سخت تر باشه برات تنوع بیشتری داره نه اینکه بازی هنوز شروع نشده بدونی ۳ تا میزنی:31:
lonelyboy
02-10-2011, 00:17
دوستان جواب منم بدید بد نیستا .....
با سلام از دوستای گلم و تشکر از اینکه وقت می زارید سوالای منو جواب میدین ....
1- این شمارش معکوس نقل و انتقالات که می گفتن 5 ساعته جواب می دن کجاست ؟ من وقتی پیشنهاد میدم بعد از چند روز جواب میده .....
2- تو فیفا 11 بخشی به اسم player grows بود که میزان پیشرفت بازیکن رو تو آینده نشون می داد .... اینو حذف کردن ؟
ahmad rezaa
02-10-2011, 01:10
تقدیم به اونهایی که میگن گرافیک پایین یا بد هستش
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
اونا که میگن گرافیک بده یه عکس اینجوری بذارن لطفا ممنون میشم
از pes یه عکس اینجور بذارید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.