ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 12

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19

Masоud
08-02-2012, 20:41
تو افساید و که نگو

تمام مهاجمان من جلو اند به هم دیگه پاس میدن یه دفعه افساید می گیره یه دفعه نمی گیره

+

==============>(...........بد جوری حالت گرفتست...........:27:)<=================

افساید رو که نگو . من فقط توی یک بازی بود دوتا گل درست زدم ولی افساید گرفت . توی صحنه اهسته قشنگ معلوم بود که نیست . البته خوبه که اشتباهات داوری هم به بازی اضافه بشه اما هم واسه user و هم cpu

اگر مدافعان حریف رو جا بذارید و بازیکنی که میخواید بهش پاس بدید از خودتون جلوتر باشه آفساید میگیره.

ولی اگه شما از بازیکنی که میخواید بهش پاس بدید جلوتر باشید آفساید نخواهد گرفت.

راستی آرمین جان Layoff Double رو که قبلا گفتم نمیدونم چیه گرفتمش . همون یه پا دو پای خودمونه :31:

dogh
08-02-2012, 20:41
داورا رو بیخیال . این بنزما رو بچسب که امروز 6 ثانیه توی والدز گیر کرد بعد از 6 ثانیه والدز مجبور شد خودش شوت کنه شوت که کرد خورد تو ک..ن بنزما و افتاد جلوش بعد راحت زد تو دروازه .
اخ که حرصم گرفت به خاطر ک..ن بنزما قهرمانی سوپرلیگا رو از دست دادم :19: (اینجا چرا اسمایلی دیوونگی همراه با عصبانیت نداره)

این دیگه نهایتشه :31:
بعضی از توپهایی که به تیرک میخوره برگشتش با کرامت الکاتبینه :8:

CRIS Joon CR7
08-02-2012, 22:43
داورا رو بیخیال . این بنزما رو بچسب که امروز 6 ثانیه توی والدز گیر کرد بعد از 6 ثانیه والدز مجبور شد خودش شوت کنه شوت که کرد خورد تو ک..ن بنزما و افتاد جلوش بعد راحت زد تو دروازه .
اخ که حرصم گرفت به خاطر ک..ن بنزما قهرمانی سوپرلیگا رو از دست دادم :19: (اینجا چرا اسمایلی دیوونگی همراه با عصبانیت نداره)
نمیدونم چرا هر چه باگ خنده داره مربوط به کریم بنزما میشه؟:31:
امروز باش باش یه موقعیت داشتم شوتیدم خورد به یه بازیکن بعد دروازه بان اومد بگیرش یه مدافع شوتش کرد خورد به یه مدافع دیگه بعد اون میخواست بشوتش خورد به دروازه بان و رفت تو دروازه:18:
کلی خندیدیم:31:
بعدش نام گلزن رو نوشت کریم بنزما روده بر شدیم:18::31:

denzelmovie
08-02-2012, 23:31
دوستان کسی ترینر برای افزایش پول در کریر مد نداره؟
تیمم داره به فنا میره :31:

Kamyar_AnathemA
08-02-2012, 23:35
چند بار پیش اومده گه گل ردم اما صحنه آهستش صحنه آهسته گل قبلی بوده !!!!!!

Gregar
08-02-2012, 23:39
نمیدونم چرا هر چه باگ خنده داره مربوط به کریم بنزما میشه؟:31:
امروز باش باش یه موقعیت داشتم شوتیدم خورد به یه بازیکن بعد دروازه بان اومد بگیرش یه مدافع شوتش کرد خورد به یه مدافع دیگه بعد اون میخواست بشوتش خورد به دروازه بان و رفت تو دروازه:18:
کلی خندیدیم:31:
بعدش نام گلزن رو نوشت کریم بنزما روده بر شدیم:18::31:

اخه وقتی توپ بهش میرسه مثل کنه میچسبه به توپ ولش نمیکنه . با پیکه روش تکل میکنم توپ رو میگیرم با اینکه میخوره زمین ولی یه کاری میکنه که دوباره توپ به رئال برسه .
ولی تو واقعیت ازش خوشم میاد . بازیکن جنگنده ایه . ولی تو فیفا حالم رو بهم میزنه . 80 درصد گلهام رو از اون میخورم . لامصب مگه میشه روش تکل زد .

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

چند بار پیش اومده گه گل ردم اما صحنه آهستش صحنه آهسته گل قبلی بوده !!!!!!

برای بار دوم .
امکان نداره !!! :18:

soheilnouri
09-02-2012, 02:06
قسمت تمرینی که امتیاز میده رو هم توو همون اره نا که با گزینه ی back میاد باید رفت؟جایی که حتی اکومبلیشت ها رو وا کنه

shahin_mp3
09-02-2012, 07:06
امان از این Fifa 12 :31:

اقا این والدز و که نگو ته سوتیه می خواد شوت بزنه یا پاس بده گوله می کنم میام جلو توپ و ازش می گیرم و گل :31:

+

یه چیزی تو Fifa 12 برای من پیش اومد اصلا موندم چند روز پوش بود وسط های بازی بود یهویی شوک دست راه افتاد حتی توپ به تیرکی چیزی هم نخورد وسط زمید بود یهویی شوک دسته راه افتاد و قطع نشد بازیکنان هم همه وایساده بودند وقت هم داشت

می گذشت وقتم هم تموم شد ولی بازی تموم نشد و شوک هم همین جوری کار می کرد :31: که دیگه از بازی اومدم بیرون بعد دوباره رفته بودم درست شده بود

حالا این مشکل از کجا است ؟ ممکن چون کپی اینجوریه ؟

Gregar
09-02-2012, 10:28
امان از این Fifa 12 :31:

اقا این والدز و که نگو ته سوتیه می خواد شوت بزنه یا پاس بده گوله می کنم میام جلو توپ و ازش می گیرم و گل :31:

+

یه چیزی تو Fifa 12 برای من پیش اومد اصلا موندم چند روز پوش بود وسط های بازی بود یهویی شوک دست راه افتاد حتی توپ به تیرکی چیزی هم نخورد وسط زمید بود یهویی شوک دسته راه افتاد و قطع نشد بازیکنان هم همه وایساده بودند وقت هم داشت

می گذشت وقتم هم تموم شد ولی بازی تموم نشد و شوک هم همین جوری کار می کرد :31: که دیگه از بازی اومدم بیرون بعد دوباره رفته بودم درست شده بود

حالا این مشکل از کجا است ؟ ممکن چون کپی اینجوریه ؟

بابا دیگه ارجینال ها از این مشکلات ندارن . بازیکنها به هم میخورن و تو هم میرن و قاطی میکنن ولی از این مشکلات ما ندیدیم

Kamyar_AnathemA
09-02-2012, 17:19
اخه وقتی توپ بهش میرسه مثل کنه میچسبه به توپ ولش نمیکنه . با پیکه روش تکل میکنم توپ رو میگیرم با اینکه میخوره زمین ولی یه کاری میکنه که دوباره توپ به رئال برسه .
ولی تو واقعیت ازش خوشم میاد . بازیکن جنگنده ایه . ولی تو فیفا حالم رو بهم میزنه . 80 درصد گلهام رو از اون میخورم . لامصب مگه میشه روش تکل زد .

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

برای بار دوم .
امکان نداره !!! :18:

خیلی پیش اومده :46:

shiraz_2010
09-02-2012, 17:35
آقا آپدیت نقل و انتقالات نیومد؟؟

Masоud
09-02-2012, 18:02
با این مشخصات میشه آنلاین رو در سطح خوب و بدون لگ بازی کرد ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

papillon11
09-02-2012, 18:12

این پینگ نسبت به شرکتی توی کرجه ؟ بهتره که پینگ نسبت به خود سرور های ea بگیری ، البته به نظر می رسه که هیچ مشکلی واسه آنلاین نداشته باشی

papillon11
09-02-2012, 18:22
دوستان کسی ترینر برای افزایش پول در کریر مد نداره؟
تیمم داره به فنا میره :31:

یه برنامه هست به اسم quick memory من یه دفع امتحانی تست کردم جواب می ده، یه تیم جمع کردم با بازیکنای بالای 90 و تعویضی های بالای 88 ، ولی بعدش مجبور شدم دوباره کریر ریست کنم چون کل حال کریر مد به کلنجار رفتن با قضیه مالیشه

dogh
09-02-2012, 21:10
یه گل زدم باور نکردنی :5:
یه ضربه کاشته از وسط زمین با یک بازیمن جوان خواستم بفرستم رو دروازه توپ اوج گرفت از همه رد شد چک اومد بگیره توپ خورد زمین او < چک لایی خورد> همانا و گل شدن توپ همانا :27:
یه بازیکن متوسط رو به پایین به یک دروازبان درجه یک گل زد :31:

AlirezaLamLam
09-02-2012, 21:18
دوستانی که علاقه به بازیکن جوان دارن تا پرورششون بدن , من بهشون نصیحت می کنم برید ایزاک کو انکا از بارسلونایB رو حتما بخرید. فوق العاده پر استعداده. خیلی. توو سرچ برید تو لیست بارسلونای B بعد ایزاک کو انکا رو بخرید

Gregar
09-02-2012, 23:32
دوستانی که علاقه به بازیکن جوان دارن تا پرورششون بدن , من بهشون نصیحت می کنم برید ایزاک کو انکا از بارسلونایB رو حتما بخرید. فوق العاده پر استعداده. خیلی. توو سرچ برید تو لیست بارسلونای B بعد ایزاک کو انکا رو بخرید

فکر نمیکنم بازیکن خوبی باشه واسه پرورش

---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

نه به نظر مشکلی پیش نمیاد . البته با خارجی ها معمولا مشکل دارن .

Maziar_69
10-02-2012, 11:22
حالا که صحبت راجع به ضعف های بازیه به نظر من باریدن بارون تو بازی هم یکم غیر طبیعیه.
درست نمیگم؟

AlirezaLamLam
10-02-2012, 11:24
فکر نمیکنم بازیکن خوبی باشه واسه پرورش

---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

نه به نظر مشکلی پیش نمیاد . البته با خارجی ها معمولا مشکل دارن .

عزیز من گرفتم که دارم می گم دیگه. فوق العاده است.

A/|\IR
10-02-2012, 12:37
دوستان چند تا از آی پی های ea رو بدین برای تست ممنون
راستی با این آی پی ها پینگ باید حداقل چند باشه؟

CRIS Joon CR7
10-02-2012, 12:41
حالا که صحبت راجع به ضعف های بازیه به نظر من باریدن بارون تو بازی هم یکم غیر طبیعیه.
درست نمیگم؟
بارون رو نمیدونم اتفاقا گرافیک بارون یش به نظرم خیلی هم خوبه
موقع کرنر زدن رو ببین چون از زاویه دوربین رو زمینه لنزش خیس شده و خیلی جالبه ولی من خودم تو زمین چمن خیس بازی کردم (فیزیکی ها نه تو فیفا میفا) توپ میخوره زمین برگشتش خیلی خیلی کمتر از زمانیه که زمین خشکه یا به اصطلاح ما میگیم توب تنبله ولی این موضوع دقیقا تو فیفا برعکسه اگه زمین خیس باشه و توپ بخوره زمین توپ بلند میشه و دیگه نمیشه کنترل-ش کرد نمیدونم چرا اینجوریه؟ 11 و 10 هم همین جوری بودن:13:

Maziar_69
10-02-2012, 15:11
موقع کرنر زدن رو ببین چون از زاویه دوربین رو زمینه لنزش خیس شده و خیلی جالبه ولی من خودم تو زمین چمن خیس بازی کردم (فیزیکی ها نه تو فیفا میفا) توپ میخوره زمین برگشتش خیلی خیلی کمتر از زمانیه که زمین خشکه یا به اصطلاح ما میگیم توب تنبله ولی این موضوع دقیقا تو فیفا برعکسه اگه زمین خیس باشه و توپ بخوره زمین توپ بلند میشه و دیگه نمیشه کنترل-ش کرد نمیدونم چرا اینجوریه؟ 11 و 10 هم همین جوری بودن:13:

آره دوربینش جالبه من فقط منظورم قطره های بارونه که اینقدر تابلو دونه دونه درشت میریزه. :دی
بارون PES از این نظر بهتره.
ولی بقیه چیزای مربوط به بارونش خیلی هم قشنگه مثلا تکل میزنی قشنگ معلوم میشه آب جمع شده.

B3HZ@D
10-02-2012, 15:36
آقا آپدیت نقل و انتقالات نیومد؟؟

اینجا خبرش رو اعلام کرده که چه زمانی منتشر میشه

fifa 12 transfer update 2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sanup2006
10-02-2012, 15:50
حتماََ نظرتون رو اعلام کنید. ممنون

Gregar
10-02-2012, 16:46
عزیز من گرفتم که دارم می گم دیگه. فوق العاده است.

میدونم .
منظورم اینه که بازیکن خوب مثل این بازیکن زیاده . بازیکنهایی هستن که از 10 تا 25 تا پتانسیل افزایش اورال دارن و خیلی راحت میرسن به 80-90
این بازیکن فکر نمیکنم خیلی پتانسیل بالایی داشته باشه . پتانسیلش رو باید در اوجش ببینید چقدر بوده که سایتهایی هستن راجع به این موارد .
واسه پرورش بازیکن چه خوب باشه چه بد مهم اورالش هست که تا چه حد افزایش پیدا میکنه . حالا بگو همین بازیکن چقدر اورالش فرق کرده .

AlirezaLamLam
10-02-2012, 21:20
میدونم .
منظورم اینه که بازیکن خوب مثل این بازیکن زیاده . بازیکنهایی هستن که از 10 تا 25 تا پتانسیل افزایش اورال دارن و خیلی راحت میرسن به 80-90
این بازیکن فکر نمیکنم خیلی پتانسیل بالایی داشته باشه . پتانسیلش رو باید در اوجش ببینید چقدر بوده که سایتهایی هستن راجع به این موارد .
واسه پرورش بازیکن چه خوب باشه چه بد مهم اورالش هست که تا چه حد افزایش پیدا میکنه . حالا بگو همین بازیکن چقدر اورالش فرق کرده .

من اینو اورده بودم ناپولی توو 2 فصل اورالش از 73 رفت 78

Gregar
10-02-2012, 23:05
من اینو اورده بودم ناپولی توو 2 فصل اورالش از 73 رفت 78

توی دو فصل خوبه . پس معلومه ارزش داره .

sabar
11-02-2012, 00:24
سلام
با عرض پوزش از دوستان
این فیفا به نظر شما تخیلی ترین بازی سال رو نساخته
بابا اصلا چطئری میشه هد زد؟
چطوری میشه پاس در عمق داد؟
چطوری میشه یا والکات از آرسنال جلوی در پیتی ترین مدافعان در حالی که از اونا جلوتری تو حمله عقب نیفتی و توپ رو نگیرن؟
چطوری میشه خودت رو با بازیکن حریف که داره حمله میکنه و هی پاس میده و چپ رو راست میره هماهنگ کنی که تو بهترین شرایط توپ ربایی کنی؟
چطوری میشه توپ رو مثل اونا با تکل بفرستی جلوی دروازه حریف و اتفاقا پاست هم به بازیکن خودی برسه و ضد حمله بشه؟
چطور میشه توپ رو از حریف گرفتی دوباره بر میگرده در آن و توپ رو ازت میگیره؟
چطوره میشه بازیکنت که میخواد از کنارت رد بشه بهت نخوره و هر دو نیافتید زمین و حریف صاحب توپ بشه؟
بابا این همه ایراد داره واقعا بازی من اینقدر ضعیف شده
من تو 11 بهتر بازی میردم تو 12 عاجزم و بازی نیست که اعصابم بهم نخوره
فقط فقط گیم پلی و گرافیکش بدرد میخوره بازیش مثل آیینه صاف صافه و آدم حال میکنه میبینه
من که حالم از این همه دروغ بهم خورد این که نشد هوش مصنوعی همش شده تقلب

dogh
11-02-2012, 01:03
سلام
با عرض پوزش از دوستان
چطوری میشه یا والکات از آرسنال جلوی در پیتی ترین مدافعان در حالی که از اونا جلوتری تو حمله عقب نیفتی و توپ رو نگیرن؟
چطوری میشه خودت رو با بازیکن حریف که داره حمله میکنه و هی پاس میده و چپ رو راست میره هماهنگ کنی که تو بهترین شرایط توپ ربایی کنی؟
چطوری میشه توپ رو مثل اونا با تکل بفرستی جلوی دروازه حریف و اتفاقا پاست هم به بازیکن خودی برسه و ضد حمله بشه؟
چطوره میشه بازیکنت که میخواد از کنارت رد بشه بهت نخوره و هر دو نیافتید زمین و حریف صاحب توپ بشه؟
فقط فقط گیم پلی و گرافیکش بدرد میخوره بازیش مثل آیینه صاف صافه و آدم حال میکنه میبینه

داداش من این که همش انتقاد شد
حتما نشستی داری لجندری بازی میکنی
بازی نسبت به 11 خیلی فرق کرده همه چیزش دستی شده
اول برو پروفسونال بازی کن بعد که روونتر شدی برو وورل کلاس و آخر سر لجندری بازیکن
فکر این رو هم نکن که تو 11 واسه خودت غولی بودی
من کسانی رو میشناسم که تو تمام فیفاها معرکه بودن و الان تو 12 هنوز گیر دارن:21:
اگه یاد بگیری ول کنش نیستی آمو :31:

Gregar
11-02-2012, 02:37
سلام
با عرض پوزش از دوستان

دیگه همینه که هست . یه بازی معمولا به خاطر نکات مثبتی که داره بهترین بازی میشه . یعنی کار ندارن چقدر مشکلات و باگ داشته باشه .
الان فیفا با اینکه از pes باگ بیشتری داره باز هم بهترین بازیه . چون گیم پلیش به صورت کلی بهتره .
تمام اینایی رو هم که گفتی من توشون مشکل دارم . در واقع همه این مشکلات رو دارن ولی همه اینا رو نمیبینن .
واسه اینکه گفتی طرف برمیگرده و دوباره توپ رو ازت میگیره یه چیزی بگم .
اصلا دلیل اصلی گذاشتن tactical defending از طرف فیفا این بود که قبلا طرف دستش رو میزاشت روی press و توپ رو میگرفت و دوباره حریف با فشردن پرس توپ رو میگرفت .
اما گفتن بیایم به جای پرس contain بزاریم که وقتی توپ رو گرفتیم طرف نیاد دوباره به سرعت توپ رو بگیره . اما میبینیم که بدتر هم شده . نمیدونم این هوش مصنوعی چقدر تقلب داره .

داداش من این که همش انتقاد شد
حتما نشستی داری لجندری بازی میکنی
بازی نسبت به 11 خیلی فرق کرده همه چیزش دستی شده
اول برو پروفسونال بازی کن بعد که روونتر شدی برو وورل کلاس و آخر سر لجندری بازیکن
فکر این رو هم نکن که تو 11 واسه خودت غولی بودی
من کسانی رو میشناسم که تو تمام فیفاها معرکه بودن و الان تو 12 هنوز گیر دارن:21:
اگه یاد بگیری ول کنش نیستی آمو :31:

پس چی باید از بازی انتقاد کرد دیگه . تعریف واسه چیزی باید بشه که بخوایم برتریش رو نسبت به چیزی نشون بدیم . اما فیفا رقیبی نداره . در نتیجه انتقاد بدجوری وارده .
این ملتی هم که اینقدر ادعای بازی خوب میکنن واقعا بعضی هاشون رو میبینم که بازی یاد ندارن .
یعنی تنها چیزی که هدفشونه بردن هستش . میان این همه میگن فیفا شبیه سازه و ... و ...
ولی خودشون تو بازی کاملا ارکید بازی میکنن . مثلا طرف چنان با مهاجمش میفته دنبال توپ که ...
یا اینکه کلا با بازیکنش میره تو پات . دقیقا حرکاتی که تو فوتبال واقعی دیده نمیشه یا کمتر دیده میشه .
تو هم خود بازی با cpu هم همین طوره .
لذت یک بازی مثل فوتبال واقعی که بیشتر بر اساس تاکتیک و فکر باشه به دلم مونده . چنان باید با عجله بازی سازی بکنی که توپ رو از دست بدی . موندم چه ادعایی داره فیفا که شبیه سازه .
همین که بشه کلی حرکات واقعی زد دیگه کامله ؟ پس تکلیف گیم پلی چی میشه .
من تو 11 لجندری میزدم (البته پی سی رو میگم) . اونجا هم همین مشکلات البته کمتر بود .
مشکل من یکی تو این فیفا اینه که میام چند وقت تو پروفشنال بازی میکنم . بازیم خوب میشه . میرم روی ورلد کلاس و بعد از مدتی میبینم که روی ورلد کلاس هم میبرم . بعد میام روی لجندری میبازم .
با خودم میگم بزار یه بازی روی پروفشنال بزنم میبینم که میبازم . در واقع تنها فرقی که میبینم اینه که بازیم بهتر میشه ولی توی نتیجه هیچ تاثیری نداره .
کلا میگم اگه cpu بخواد ببره شما روی اماتور هم بازی کنی و خودت رو تکه تکه کنی اون میبره .
در غیر این صورت اگه بازیتون خوب باشه روی لجندری هم میشه برد .

من خودم با بارسا زیاد تونستم رئال رو روی لجندری با نتیجه خوبی بزنم . اما همین رئال منو توی پروفشنال 7-0 زده .
در حالی که موقعیت گل من بیشتر از اون بوده . یعنی من بازیم خوب بوده و فرقی نکرده اما این cpu بوده که نتیجه دلخواهش رو گرفته .
همش هم برمیگرده به این سیستم assist لعنتی که دخالت کامل cpu تو بازی ما حساب میشه . روی منوال هم که کار حضرت فیله . چون بازی ناجوانمردانه میشه .
در صورت دیگه قضیه میشه گفت گیم پلی طرف ناجوره . چون به نظر من بازی کردن بعضی ها از ریشه ضعیف نیست . بلکه گیم پلی بازی بهشون نمیسازه و با یک گیم پلی بهتر میتونن بازی ایده الشون رو نمایش بدن .

من یکی که کلا وقتی ببازم دیگه اعصابم بهم نمیریزه . چون میبینم به این خوبی بازی کردم و واسم همین مهمه .
ولی توی کریر واقع دیوونه میشم چون دیگه وقتی کاپ از دست میره اونم به خاطر ک..ن بنزمای عوضی ادم حق داره حالش بگیره که این همه وقتت رو هدر دادی که کاپ بگیری .

CRIS Joon CR7
11-02-2012, 07:17
درست نمیگم؟

در مورد این موضوع کسی نظری نداشت
این یه ضعف هست
چرا اینطوریه؟

H A M A S
11-02-2012, 09:55
موقعی که بارون میاد چهره بعضی بازیکنهای سفید پوست مثل تیاگو سیلوا و زلاتان از نمای دور سیاه دیده میشن!!
این باگه دیگه؟؟

B3HZ@D
11-02-2012, 15:44
آره باگه...البته سیاه که نمیشه گفت ولی قهوه ای رنگ میشن !
حالا مشکل از چیه من نمیدونم

soheilnouri
11-02-2012, 16:58
در مورد این موضوع کسی نظری نداشت
این یه ضعف هست
چرا اینطوریه؟

کاملا موافقم....اونقد غیر نرمال هست که ادم اصن دوست نداره تو هوای بارونی بازی کنه مهندس جان:8:

Maziar_69
11-02-2012, 19:50
یه داستان تعریف کنم که تو کریر واسم اتفاق افتاد شاید به درد بقیه کسایی که با رئال بازی میکنن بخوره.

یه بار که چنتا بازی پشت هم داشتم مدافعام خسته بودن پدرو مندس رو گذاشتم تو زمین.
آقا زد و تو اون بازی 2 تا گل رو کرنر زد و تو دفاع هم عالی بازی کرد.
بعدش گفت میخوام بازی بعدی هم فیکس باشم. :دی
حالا بازی بعدی با کی بود؟ با بارسا تو جام حذفی
منم اعتماد کردم و بازی بعد هم جای کاروالیو بازیش دادم. تو اون بازی هم دوتا گل زد. یه گل دوباره رو کرنر یه گل هم دقیقه 90 والدز اومده بود بیرون واسه کرنر بارسا که توپ رو گرفتم و از وسط زمین شوت زدم گل شد. :دی

از اون به بعد دیگه اومد رو فرم و روحیش همش سبز بود منم کلا جانشین کاروالیو کردمش. تا جاییکه آخر فصل کاروالیو رو فروختم.
واران هم همینطور خیلی عالی بازی میکنه و کم کم داره فیکس میشه. :دی

یه بازیکن 15 ساله هم از آلمان پیدا کردم توی Youth Academy بود باهاش قرارداد بستم و آوردمش تو تیم. آقا هربار ما اینو بازی دادیم یا گل زد یا پاس گل داد.
تو یه نیم فصل اورالش شده 62 !!!!!!

ژابی آلونسو رو هم فروختم به تاتنهام و گرت بیل رو ازشون خریدم خیلی خیلی بهتر بازی میکنه. هم سریعتره هم تکنیکی تر هم جوون تر.
خلاصه که میخوام بگم بدون خرج کردن آنچنانی با جوونا دارم تیم رو اداره میکنم و الان 125 میلیون پوند پول دارم. :دی

Alex Fera
11-02-2012, 22:19
من تویه Youth Academy یه دونه بازیکن انگلیسی دارم تویه 16 سالگی اورالش بین 59 تا 65 هستش،هر کاری میکنم نمیاد تویه تیم اصلی بازی کنه،هی میزنه دستمزد هفتگی کمه،دستمزد رو اندازه بهترین بازیکن تیم گذاشتم،بازم میزنه کمه...................
نمیدونم مشکل از بازیه یا بازیکنه خیلی خوبه!!!!!!!!!!!!!

Maziar_69
11-02-2012, 23:35
من تویه Youth Academy یه دونه بازیکن انگلیسی دارم تویه 16 سالگی اورالش بین 59 تا 65 هستش،هر کاری میکنم نمیاد تویه تیم اصلی بازی کنه،هی میزنه دستمزد هفتگی کمه،دستمزد رو اندازه بهترین بازیکن تیم گذاشتم،بازم میزنه کمه...................
نمیدونم مشکل از بازیه یا بازیکنه خیلی خوبه!!!!!!!!!!!!!

اون بازیکنی که بالا گفتم با دستمزد 900 تا آوردمش تو تیم :31:
الان قیمتش شده 3 میلیون و 100 هزار پوند که تازه با این قیمت نمیدمش.
تازه شده 16 سالش. :31:
یه مسی از توش درمیارم حالا ببینین.

soheilnouri
12-02-2012, 00:36
واقعا اگه فیفا بخواد ببره می بره.....اون بستی که راجع به سانتر کردن بود تو کدوم صفحه بود؟

Gregar
12-02-2012, 02:44
اون بازیکنی که بالا گفتم با دستمزد 900 تا آوردمش تو تیم :31:
الان قیمتش شده 3 میلیون و 100 هزار پوند که تازه با این قیمت نمیدمش.
تازه شده 16 سالش. :31:
یه مسی از توش درمیارم حالا ببینین.

فکر نمیکنم بازیکنهای youth بتونن بیشتر از 80-85 بشن . به نظرم این youth ها فقط به درد تیم های رده پایین میخوره که بازیکن سازن .
من با بارسا بودم اومدم بهترین اسکات رو خریدم و فرستادمش مسافرت . کلا 10000 تا خرج برداشت که زیاد بود .
بعد یک ماه چندتا بازیکن معرفی کرد که طبق پیش بینی خودش حداکثرشون تا 50 تا اورال میگرفتن و تا 80 تا پتانسیل داشتن . دیدم من که 80 تا جزو ضعیف ترین بازیکنهامه . کلا اصلا به دردم نخورد .
بارسا رو چه به بازیکن زیر 80 تا . یکی مثل سانچز یا افلای خیلی بهتر پیشرفت میکنن .

dogh
12-02-2012, 14:22
یه بازیکنی از پاکستان برای آکادمی جوانان پیدا کردم خفن
حالا که سنش رسیده به 17 سال اورالش هم رسیده به :31:78
کاری به آمارش نداشته باشین
برین ببینین کدوم بازیکن استایلش خوبه
چون اون وقت بازیش تو چشم میاد :18:

Kaveh619
12-02-2012, 16:18
واقعا اگه فیفا بخواد ببره می بره.....اون بستی که راجع به سانتر کردن بود تو کدوم صفحه بود؟
دوست عزیز منظورت پست بنده ست؟؟؟!!!اگه خواستی لینکش از تو اخرین پست های خودم برات در میارم،ولی الانم میگم اون پست زیاد طرفدار نداشت و به نظرم ارزش این همه زحمتی که کشیدم براش نداشت،هر چند اون موقع اماتور بودم اما الان که بازیم بهتر شد احساس می کنم اون مقاله رو باید اصلاح کنم،چون یه سری اشکالات داشت،

بچه ها یه چیزی در مورد سانتر کردن بهتون بگم،فرض کنید دارید از سمت چپ حرکت می کنید برای سانتر ، برای سانتر کردن به صورت معمولی اما دقیق اگه با این فرض که سمت چپ مانیتور اوت و بالا دروازه ی حریف باشه توپو باید با دکمه ی سمت راست کیبرد یا حالا دستتون طوری با قدرت بفرستید که تا شش قدم بیاد........اونوقت هم که از کلید های ترکیبی z d یا L2 # استفاده کنید برای ضربه سر یا برگردون،درضمن یه چیز دیگه برای سانتر تا اخرین لحظه باید دستتون روی فلش سمت بالا باشه،بعد که میخواید کات یا جهت بدید به توپ چپ یا راست رو بگیرید..........

Kaveh619
12-02-2012, 16:23
یه داستان تعریف کنم که تو کریر واسم اتفاق افتاد شاید به درد بقیه کسایی که با رئال بازی میکنن بخوره.

یه بار که چنتا بازی پشت هم داشتم مدافعام خسته بودن پدرو مندس رو گذاشتم تو زمین.
آقا زد و تو اون بازی 2 تا گل رو کرنر زد و تو دفاع هم عالی بازی کرد.
بعدش گفت میخوام بازی بعدی هم فیکس باشم. :دی
حالا بازی بعدی با کی بود؟ با بارسا تو جام حذفی
منم اعتماد کردم و بازی بعد هم جای کاروالیو بازیش دادم. تو اون بازی هم دوتا گل زد. یه گل دوباره رو کرنر یه گل هم دقیقه 90 والدز اومده بود بیرون واسه کرنر بارسا که توپ رو گرفتم و از وسط زمین شوت زدم گل شد. :دی

از اون به بعد دیگه اومد رو فرم و روحیش همش سبز بود منم کلا جانشین کاروالیو کردمش. تا جاییکه آخر فصل کاروالیو رو فروختم.
واران هم همینطور خیلی عالی بازی میکنه و کم کم داره فیکس میشه. :دی

یه بازیکن 15 ساله هم از آلمان پیدا کردم توی Youth Academy بود باهاش قرارداد بستم و آوردمش تو تیم. آقا هربار ما اینو بازی دادیم یا گل زد یا پاس گل داد.
تو یه نیم فصل اورالش شده 62 !!!!!!

ژابی آلونسو رو هم فروختم به تاتنهام و گرت بیل رو ازشون خریدم خیلی خیلی بهتر بازی میکنه. هم سریعتره هم تکنیکی تر هم جوون تر.
خلاصه که میخوام بگم بدون خرج کردن آنچنانی با جوونا دارم تیم رو اداره میکنم و الان 125 میلیون پوند پول دارم. :دی

عزیزم هر وقت تونستی با تیمی مثل تاتنهام 165 میلیون پول داشته باشی،تازه اونم بعد از پایان نقل و انتقالات با درجه ی legendary بخش نقل و انتقالات یا با بارسلونا 204 تازه به قصد فروش نیمار برای افزودن این مبلغ بیا با هم کل مدیریت میذاریم........!!!

تا 2018 چهار قهرمانی با تاتنهام به دست اوردم،خودش میشه 100 میلیون فقط برا لیگ،دو تا چمیپونز و جام حذفی و........

تازه اون تیمی که شما برداشتی از همون اولش حدود 90 تا داره برا نقل و انتقالات ، پس دوست عزیزم خیلی ناراحت نشید،اما ببخشید اینو میگم با رئال خیلی کار شاخی نکردید هنوز.........

تو بازیکن های با استعداد castaignos 18 ساله رو گرفتم الان حدود 28 سالشه با اورال 89!!!

اینم از این!!

تازه الان دارم دروازه بانامو می فروشم از استعداد یابها چند تا دروازه بان نروژی و امریکایی که بهم پیشنهاد دادن گرفتم،الان دو تاشون 16 ساله و اورال هاشون یکی 71 و دیگری 65 هست،منتظرم بزرگ بشن ببینم چی ازشون در میاد.......پتانسیل براشون زده بود بین 83 -90.........

البته شما پولت رو به پوند گفتی،من دلار کار می کنم!!!!دلارم که روز به روز میره بالاتر!!!

راستی در اینکه وارانه خیلی استعداد داره هیچ شکی نیست........دروازه بانهایی که خیلی خوب دیدم یکی فعلا ospina بوده،بعدشهم ژسنی گلر ارسنال،دیگه بقیه اصلا ارزش گل خوردن ندارن،مثلا نویر یا لوریس که بیشترین اورال رو دارن اصلا خوب نمی گیرن،برای پست دفاع چپ،criscito عالی عالی بود،ضمنا این فصل من دارم با daprela برای دفاع چپ کار می کنم واقعا عالیه........

دفاع وسط سیلوا و کمپانی عالی هستند......

هافبکی که از همه بهتر بازی کرد برام و پابه توپش عالی بود فقط خاویر پاستوره بود.......برای مهاجم هم من castaignos رو که در ادامه ی دوران بازیش یه specialist میگیره خوب دیدم همچنین cavani و goodwilie که خوراک پشت مدافع فرار کردنه.......کاوانی هم که برا ضربه سر انگار پرواز میکنه!!!

بیل رو هنوز تا 30-31 سالگی نگهش داشتم،چه میکنه لامصب......سمت راست هر تیمی رو برام اتوبان می کنه.......

بهترین سیستم ها رو 3-5-2 و 4-1-3-2 دیدم البته این اواخر با یه شیوه ی خاصی از 4-3-3 دارم بازی می کنم که همش میبرم.....حالا اگه خواستید میگمش،هم دفاع عالی میشه هم هافبک هم حمله با تعداد زیاد..........

Kaveh619
12-02-2012, 16:24
دوست عزیز منظورت پست بنده ست؟؟؟!!!اگه خواستی لینکش از تو اخرین پست های خودم برات در میارم،ولی الانم میگم اون پست زیاد طرفدار نداشت و به نظرم ارزش این همه زحمتی که کشیدم براش نداشت،هر چند اون موقع اماتور بودم اما الان که بازیم بهتر شد احساس می کنم اون مقاله رو باید اصلاح کنم،چون یه سری اشکالات داشت،

بچه ها یه چیزی در مورد سانتر کردن بهتون بگم،فرض کنید دارید از سمت چپ حرکت می کنید برای سانتر ، برای سانتر کردن به صورت معمولی اما دقیق اگه با این فرض که سمت چپ مانیتور اوت و بالا دروازه ی حریف باشه توپو باید با دکمه ی سمت راست کیبرد یا حالا دستتون طوری با قدرت بفرستید که تا شش قدم بیاد........اونوقت هم که از کلید های ترکیبی z d یا L2 # استفاده کنید برای ضربه سر یا برگردون،درضمن یه چیز دیگه برای سانتر تا اخرین لحظه باید دستتون روی فلش سمت بالا باشه،بعد که میخواید کات یا جهت بدید به توپ چپ یا راست رو بگیرید..........

amirhoseinn
12-02-2012, 17:51
سلام
آقا ما یه عمره داریم با این دسته بی شکا بازی میکنیم
حالا یه دونه با شوکش گیرم اومده نمیتونم با استفاده از شوک راست حرکت تکنیکی بزنم
وقتی دکمش خاموشه شوک سمت راست کار میده و شوت و پاس و....
ولی وقتی دکمشا روشن میکنم شوک سمت چپ کار میده ولی سمت راست ک برای حرکت تکنیکه کار نمیده
تروخدا کمک کنید :19:

bad_guy
12-02-2012, 18:05
چرا اینقدر فیس های بازیکن ها کمه نه اگرو نه سوارز نه حتی اینزاگی هیچکدامشون چهره براشون طراحی نکردن همینجوری با ادیتور ضعیف و مسخره خود بازی یه چهره دم دستی ساختن.
تیم یوونتوس دیگه گل سر سبده بیشتر بازیکن های تیم چهره براشون نساختند،تیم های ملی دیگه اوضاع بدتره قریب به اتفاق بازیکن های تیم های ملی کشورهایی مثل اروگوئه و ترکیه بدون فیس خودشون هستند.
فقط چهره بازیکنی هایی که قبل از عرضه بازی تبلیغشون رو میکردند خوب دراوردند.

Maziar_69
12-02-2012, 18:17
عزیزم هر وقت تونستی با تیمی مثل تاتنهام 165 میلیون پول داشته باشی،تازه اونم بعد از پایان نقل و انتقالات با درجه ی legendary بخش نقل و انتقالات یا با بارسلونا 204 تازه به قصد فروش نیمار برای افزودن این مبلغ بیا با هم کل مدیریت میذاریم........!!!

تا 2018 چهار قهرمانی با تاتنهام به دست اوردم،خودش میشه 100 میلیون فقط برا لیگ،دو تا چمیپونز و جام حذفی و........

تازه اون تیمی که شما برداشتی از همون اولش حدود 90 تا داره برا نقل و انتقالات ، پس دوست عزیزم خیلی ناراحت نشید،اما ببخشید اینو میگم با رئال خیلی کار شاخی نکردید هنوز.........

تو بازیکن های با استعداد castaignos 18 ساله رو گرفتم الان حدود 28 سالشه با اورال 89!!!

اینم از این!!

تازه الان دارم دروازه بانامو می فروشم از استعداد یابها چند تا دروازه بان نروژی و امریکایی که بهم پیشنهاد دادن گرفتم،الان دو تاشون 16 ساله و اورال هاشون یکی 71 و دیگری 65 هست،منتظرم بزرگ بشن ببینم چی ازشون در میاد.......پتانسیل براشون زده بود بین 83 -90.........

البته شما پولت رو به پوند گفتی،من دلار کار می کنم!!!!دلارم که روز به روز میره بالاتر!!!

راستی در اینکه وارانه خیلی استعداد داره هیچ شکی نیست........دروازه بانهایی که خیلی خوب دیدم یکی فعلا ospina بوده،بعدشهم ژسنی گلر ارسنال،دیگه بقیه اصلا ارزش گل خوردن ندارن،مثلا نویر یا لوریس که بیشترین اورال رو دارن اصلا خوب نمی گیرن،برای پست دفاع چپ،criscito عالی عالی بود،ضمنا این فصل من دارم با daprela برای دفاع چپ کار می کنم واقعا عالیه........

هافبکی که از همه بهتر بازی کرد برام و پابه توپش عالی بود فقط خاویر پاستوره بود.......برای مهاجم هم من castaignos رو که در ادامه ی دوران بازیش یه specialist میگیره خوب دیدم همچنین cavani و goodwilie که خوراک پشت مدافع فرار کردنه.......کاوانی هم که برا ضربه سر انگار پرواز میکنه!!!

بیل رو هنوز تا 30-31 سالگی نگهش داشتم،چه میکنه لامصب......سمت راست هر تیمی رو برام اتوبان می کنه.......

بهترین سیستم ها رو 3-5-2 و 4-1-3-2 دیدم البته این اواخر با یه شیوه ی خاصی از 4-3-3 دارم بازی می کنم که همش میبرم.....حالا اگه خواستید میگمش،هم دفاع عالی میشه هم هافبک هم حمله با تعداد زیاد..........

در مورد اینکه گفتین از اول 90 تا داشته که نه 78 تا داشتم اولش.
بعد هم میخواستم بیل رو بخرم قیمت واقعیش 37 میلیون بود ولی اینقدر بازی درآورد تاتنهام که مجبور شدم 51 میلیون واسش بدم!!! که خوب انصافا ارزش داشت.
ولی به جاش اونا هم ژابی آلونسو رو ازم 35 تا برداشتن. :31:
البته الان کلی بازیکن بیخود که قرضی بودن برگشتن همشون رو گذاشتم برای فروش جمعا یه 20 تا دیگه گیرم میاد.

alessandroo
12-02-2012, 19:48
سلام-کسی کریشن مستر رو نصب کرده چرا مشکل داره.باز میشه ولی باهاش نمیشه کار کرد؟

soheilnouri
12-02-2012, 21:09

============================

خب داش کافه من عاشق اون نوشته ات بودم...اصلاحیه بده دیگه...یه بار دیگه نحوه ی سانتر کردن رو بگو....سانتری که تنندباشه و بیاد رو کله ی مهاجم

hamed6672
13-02-2012, 01:13
سلام دوستان . شما خبر ندارید پچ برای نقل و انتقالات فیفا 12 کی میاد ؟؟

Kamyar_AnathemA
13-02-2012, 06:27
سوییچ کردن روی دروازه بان تو بازی چجوریه ؟

CRIS Joon CR7
13-02-2012, 07:19
دکمه ی: BACK :11:

---------- Post added at 07:19 AM ---------- Previous post was at 07:18 AM ----------

دکمه ی: BACK :11: .............................................

SevenCity
13-02-2012, 09:59

اینم از این!!

برای جام گرفتن درجه بازی خیلی خیلی مهمتر از درجه مدیریته
قهرمانی یعنی بردهای پی در پی این کار تو لول لجندری کار خیلی سختیه البته بیشتر منظورم لیگ هست چون تو جام هایی مثل حذفی و یوفا جام گرفتن خیلی اسونتره

در مورد Luc Castaignos هم که دیگه دست گذاشتی رو پدیده ی فیفا و بی هیچ زحمتی میشه هر سال چندتا اورال به این بازیکن اضافه کرد

و در مورد کار شاق کردن هم که به نظر من باید فرض بگیریم مدیر جوون و بسیار اماتوری هستیم که قراره یه تیم بهمون بدن تو دنیا، به نظرت تاتنهام و بارسلونارو همون اول بهمون میدن یا تیم های درچه چندم رو؟
به نظر من تاتنهام که خیلی تیم بزرگیه، کاش این کریر یه جوری بشه که نزاره هر تیمی رو که دوست داریم برداریم و طوری باشه که پله پله بیایم بالا اینجوری جذابیتشم بیشتر میشه یعنی باید یه محدودیت بزرگ بزاره

در رابطه با کمپانی و لوکاس هم موافقم باهات
در مورد ترکیب هم که مطمئن باش بزودی دستت تو کریر رو میشه و اون ترکیب مورد علاقه رو دیگه نمیتونی برداری :31:

و یک سوال من کریر های مختلفی بازی کردم توی چند مورد که دقت کردم مثلا ویژگی های بازیکن ها با هم تفاوت داره
مثلا تو کریر اول رونالدو استامیناش یا اسپیدش با کریر سوم فرق داره تو کریر اول رونالدو تا اخر عمر بازیگریش استامیناش از 87 بالاتر نمیره و تو کریر سوم مثلا تا 90 هم میرسه
خیلی جالب بود این قضیه برام چون تو نسخه های قبلی فیفا اینجوری نبود و همیشه همه ی کریرها تکراری بود

Gregar
13-02-2012, 13:19
برای جام گرفتن درجه بازی خیلی خیلی مهمتر از درجه مدیریته
قهرمانی یعنی بردهای پی در پی این کار تو لول لجندری کار خیلی سختیه البته بیشتر منظورم لیگ هست چون تو جام هایی مثل حذفی و یوفا جام گرفتن خیلی اسونتره

در مورد Luc Castaignos هم که دیگه دست گذاشتی رو پدیده ی فیفا و بی هیچ زحمتی میشه هر سال چندتا اورال به این بازیکن اضافه کرد

و در مورد کار شاق کردن هم که به نظر من باید فرض بگیریم مدیر جوون و بسیار اماتوری هستیم که قراره یه تیم بهمون بدن تو دنیا، به نظرت تاتنهام و بارسلونارو همون اول بهمون میدن یا تیم های درچه چندم رو؟
به نظر من تاتنهام که خیلی تیم بزرگیه، کاش این کریر یه جوری بشه که نزاره هر تیمی رو که دوست داریم برداریم و طوری باشه که پله پله بیایم بالا اینجوری جذابیتشم بیشتر میشه یعنی باید یه محدودیت بزرگ بزاره

در رابطه با کمپانی و لوکاس هم موافقم باهات
در مورد ترکیب هم که مطمئن باش بزودی دستت تو کریر رو میشه و اون ترکیب مورد علاقه رو دیگه نمیتونی برداری :31:

و یک سوال من کریر های مختلفی بازی کردم توی چند مورد که دقت کردم مثلا ویژگی های بازیکن ها با هم تفاوت داره
مثلا تو کریر اول رونالدو استامیناش یا اسپیدش با کریر سوم فرق داره تو کریر اول رونالدو تا اخر عمر بازیگریش استامیناش از 87 بالاتر نمیره و تو کریر سوم مثلا تا 90 هم میرسه
خیلی جالب بود این قضیه برام چون تو نسخه های قبلی فیفا اینجوری نبود و همیشه همه ی کریرها تکراری بود

برعکس من فکر میکنم توی لجندری جام ها رو خیلی خیلی سخت میشه برد . برعکس بازی های لیگ اسونتره .
روال فیفا هم اینه که سختی جام ها از لیگ بیشتره و بعد از هر نیم فصل سختی بازی های لیگ کمی افزایش پیدا میکنه .
موافقم درجه سختی بازی خیلی مهمتر از درجه کریر هست . یعنی من روی بازی پروفشنال و کریر لجندری بدجور جلو بودم وبعدش اومدم گذاشتم بازی لجندری و کریر ورلد کلاس وضعم خراب بود .
راستی یادت هم باشه تو فیفاهای سال قبل مثل فیفا 05 باید از یک تیم درپیت شروع میکردیم ولی الان خیلی بد شده . همین که پله پله بری لذت بخشتره ولی این که اومدن هر تیمی رو واسه انتخاب گذاشتن ادم رو وسوسه میکنه بره مستقیما با یه تیم 5 ستاره بازی کنه .
اونی هم که گفتی هر کریر فرق میکنه اره درسته . منم دیدم . الان سایتهایی هستش که میگه چه بازیکنی چقدر پیشرفت میکنه و کدوم بازیکنها خوبن . ولی من دیدم همیشه دقیق نیست و حتی بازیکنهایی هستن که خیلی خوب پیشرفت میکنن و ولی توی اون سایتها معرفی نشده .
هر بازیکنی هم ممکنه یک جور پیشرفت کنه . نمیدونم اساسش چیه . ایا توی اون پستی که بیشتر بازی میکنه خواص اون پست رو بیشتر میگیره ؟

SevenCity
13-02-2012, 13:41
برعکس من فکر میکنم توی لجندری جام ها رو خیلی خیلی سخت میشه برد . برعکس بازی های لیگ اسونتره .

نمیدونم اساسش چیه . ایا توی اون پستی که بیشتر بازی میکنه خواص اون پست رو بیشتر میگیره ؟

منظورم قهرمانی و گرفتن جام تو لیگ بود کار فوقالعاده سختیه من فقط یکبار تو لول لجندری بازی تونستم از لیگ جام بگیرم (این قضیه دقیقا برعکسه نسخه های پیشین فیفاست که لیگ خیلی اسون بود) ولی از جام یوفا و حذفی خیلی جام گرفتم

در مورد روند اورال بازیکنها
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه ولی من بیشتر احساس میکنم رندمه
البته یه سری تجربیات داشتم سر اینکه با هد گل های بیشتری زدم و اون بازیکن هدینگ و جامپینگش بیشتر از کریرهایی بود که با هد گل نزدم ولی خب یه سری گل ها هم از پشت 18 زدم ولی تغییری در امتیاز شوت ندیدم نسبت به کریر های مختلف

Armin 7
13-02-2012, 16:41
با سلام

من فکر کنــــم این برنامه بازیهای لیگ رو توی کریر , آقای عــزیــز مـحــمـدی تنظیم کرده !

آخه مگه میشه تو سه روز دوتـــا بازی انجام داد !

آیـــــا واقعا همچین چیزی هست تو واقعیت ؟!

soheilnouri
13-02-2012, 20:42
با سلام

من فکر کنــــم این برنامه بازیهای لیگ رو توی کریر , آقای عــزیــز مـحــمـدی تنظیم کرده !

آخه مگه میشه تو سه روز دوتـــا بازی انجام داد !

آیـــــا واقعا همچین چیزی هست تو واقعیت ؟!

=============

سلام همشهری....والله ما هم مثه شما از دست این اقای عزیز الله عزیز محمدی عزیز ناراحتیم....حرفم بزنیم با میبرن کمیته انضباطی...:2:

soheilnouri
13-02-2012, 21:01
EL SHARAAWY بازیکن خیلی خوبیه و پنج ستارست.....خیلی تکنیکیه...

soheilnouri
13-02-2012, 21:15
من الان فصل دوم CREER MODE هستم که فصل اول ششم شدم و این فصل تا هفته ی چهارم شانزدهم هستم....:41: البته تیمم لاتسیو هستش...خیلی سخته بازی کردن تو سطح LEGENDARY...حتی برشا هم 3 0 منو برد...ترکیب تیمم اینه...

GK:MARCHETI

LB:DAVID ALBA

RB:ABDOULAYE KONKO

CB:ANDRE DIAS

CB:STEFAN RADU

DM:LAAS DIARRA

CM:HERNANES

CM:CHRISTIAN LEDESMA((SAMI KHEDIRA

ST:DJBRIL CISSE

ST:ROBERTO SOLDADO((ROMELU LUKAKU

dogh
14-02-2012, 12:00
من الان فصل دوم CREER MODE هستم که فصل اول ششم شدم و این فصل تا هفته ی چهارم شانزدهم هستم....:41: البته تیمم لاتسیو هستش...خیلی سخته بازی کردن تو سطح LEGENDARY...حتی برشا هم 3 0 منو برد...ترکیب تیمم اینه...

GK:MARCHETI

LB:DAVID ALBA

RB:ABDOULAYE KONKO

CB:ANDRE DIAS

CB:STEFAN RADU

DM:LAAS DIARRA

CM:HERNANES

CM:CHRISTIAN LEDESMA((SAMI KHEDIRA

ST:DJBRIL CISSE

ST:ROBERTO SOLDADO((ROMELU LUKAKU

تیم خوبی برداشتی حسابی کریر بازی کردن با تیمهای عادی حال میده :5:
چون اینجور تیمها ذاتا ضعیفتر از غولهای اروپا هستن سعی کن با پاس کاری زیاد بازی رو تو دست بگیری :21:
حواست به زد حمله ها باشه :18:

ahmad rezaa
14-02-2012, 12:57
آقا پچ باحال دارید بدید؟

ahmad rezaa
14-02-2012, 13:06
عجب بازی باحالیه نکبت
راستی گالاکسی تب p1000 ها اینو دانلود کنن حالشو ببرن بعدش بگید EA بد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ahmad rezaa
14-02-2012, 13:13
یه پچ دانلود ها گذاشته چهره های برخی از بازیکنان رو بهتر میکنه شما هم اگه پچ سراغ دارید بذارین خیلی مرسی
دانلود بیش از 25 پچ برای فیفا 12 Fifa 12 Patch Collection

فیفا ۱۲ نام بازی ورزشی فوق العاده جذاب و حرفه ای می باشد که چندی پیش انتشار گردید. متاسفانه و یا خوشبختانه برای بازی فیفا ۱۲ پچ های زیادی ساخته و عرضه نشده است و تنها تعداد معدودی پچ توسط کاربران تهیه شده است. در این پست از وبسایت دانلودها مجموعه ای از پچ های تایید شده و سالم ، ابزارها ، صورت ها ، استادیوم ها و … برای این بازی آماده شده است که تعداد آن ها در مجموع به ۲۵ عدد می رسد که تا تاریخ ۲۲ مهرماه جمع آوری شده اند. یرای مشاهده ی لیست کامل این مجموعه می توانید به ادامه مطلب مراجعه نمایید. همچنین توضیحات نصب هر کدام از این پچ ها ، به همراه فایل نصب آن ها می باشد و می توانید آن ها را نصب نمایید. شما از هم اکنون می توانید این مجموعه بی نظیر را برای اولین بار در سرتاسر دنیا به صورت کاملا رایگان و با لینک مستقیم دریافت نمایید.

لیست پچ های موجود در این مجموعه:

Fifa 12 Chants for all English Premier League
FIFA 12 Empoli Kits Pack
FIFA 12 AS Bari Kits Pack
FIFA 12 Fast Start V.1.0
FIFA 12 Adidas MLS Works OM Ball
FIFA 12 ENB Series
FIFA 12 Mizuno Morelia Gold
FIFA 12 GAMEPLAY EVOLUTION TOOL PLUS
FIFA 12 Sponsor Patch
FIFA 12 K-League Mini Face Pack 2012
FIFA 12 Crowd Disable-Remover
FIFA 12 Nike Mercurial Superfly III Boots Pack
FIFA 12 China National Team Mod
FIFA 12 i86 Regenerator Full Version
FIFA 12 Nike Seitiro Ballpack
FIFA 12 Realistic Stadiums Names
Regularcat FIFA 12 Unlicensed Leagues, Teams & Tournaments
FIFA 12 Adidas Europa League Ball
FIFA 12 Goal and Entrance songs
FIFA 12 Asics GEL-Noosa Tri 6
FIFA 12 Chants for all Serie A
FIFA 12 Real Performance Optimizer V 1.0
FIFA 12 Career Tournament Mode Editor V 0.9 Beta
Fifa 12 Chants
FIFA 12 Adidas F50 adizero Leather White/Blue/Slime

soheilnouri
14-02-2012, 21:03
مشکل اصلی من تو فاز هجومی اینه که وقتی که یه موقعیت بدست میارم نمیتونم با یه حرکت موثر خودمو تو موقعیت ایده ال قرار بدم و گاهی هم که قرار میدم تک به تک میشه دروازبان توپ رو دفع میکنه.....سیستمم هم 2-1-2-1-4 هستش....

در ضمن یه سایتی بگین که راهنمایی کنه واسه سانتر های خوب و دریبل های موثر.....

AlirezaLamLam
14-02-2012, 21:58
مشکل اصلی من تو فاز هجومی اینه که وقتی که یه موقعیت بدست میارم نمیتونم با یه حرکت موثر خودمو تو موقعیت ایده ال قرار بدم و گاهی هم که قرار میدم تک به تک میشه دروازبان توپ رو دفع میکنه.....سیستمم هم 2-1-2-1-4 هستش....

منم یحورایی عینه تو ام. البته من با کیبرد بازی می کنم , نمیدونم تو با کیبرد بازی می کنی یا نه. منم همین فیفا12 رو توو ایکس باکسم بازی کردم. حس می کنم تو کامپیوتر یکم بازیکن ها شولترن. توو ایکس باکس تیزترنو راحت تر می شه باهاشون بازی کرد

Gregar
14-02-2012, 22:41

همش برمیگرده به اینکه سرعت ادمها تو فکر کردن و کنترل بازی پایینه . به فرض که سرعت فکر هم بالا باشه سرعت عکس العمل پایینه که طبیعیه واسه انسان .
ولی بعضی ها ابر انسانن و سرعتشون از cpu بیشتره . ولی ما باید با تاکتیک کار رو پیش ببریم جوری که عکس العمل بالایی لازم نداشته باشه .

sarukhan
15-02-2012, 08:15
درود
دوستان ایا شما اسلایدر های مربوط به cpu و user رو دستکاری می کنید ؟
چون با دستکاری کردن این اسلایدرها میشه به راحتی cpu رو برد ( از راه صفر کردن شوت اررور و پاس ارور و همچنین بالا بردن شوت اسپید)
اصلاً هدف فیفا از قرار دادن این اسلایدر ها چی بوده ؟

CRIS Joon CR7
15-02-2012, 09:31

درود
دوستان ایا شما اسلایدر های مربوط به cpu و user رو دستکاری می کنید ؟
چون با دستکاری کردن این اسلایدرها میشه به راحتی cpu رو برد ( از راه صفر کردن شوت اررور و پاس ارور و همچنین بالا بردن شوت اسپید)
اصلاً هدف فیفا از قرار دادن این اسلایدر ها چی بوده ؟
شما میتونی این کار رو بکنی :( از راه صفر کردن شوت اررور و پاس ارور و همچنین بالا بردن شوت اسپید)
ولی دیگه بازی معنی پیدا نمیکنه و خیلی مسخره میشه حتی یه چیزی فراتر از فوتبال شائولین
البته من با پیشفرض خود بازی هم مشکل داشتم
حالا تنظیمات خودم رو میزارم که خیلی روون و البته واقعیه
بعدا:11:

bad_guy
15-02-2012, 10:38
چرا این بازی اینقدر نقل و انتقالات عجیب و غریب توش اتفاق میافته؟آیا راهی هست ترانسفر شدن ها رو کمتر کرد؟
تو کریر فقط همون اول بازی بارسلونا وین رونی و کارلوس توز رو گرفت،تاتنهام مودریچ رو فروخت نانی رو گرفت،اینتر دروگبا و چند تا ستاره دیگه خرید.

sadeghbb
15-02-2012, 10:59
من الان فصل نمیدونم چندمم هست تو سال 2024...
تقریبا خون دل ها خورده ام تا این گیم پلی دستم اومد :31:
الان راحت رو لجندری به تیم های قوی مثل اینتر و... 5-6تا میزنم...
البته باز هم بگم همه چی 100درصد نیست! و گیر هم داره بازی بعضی وقتا...

فعلا هم داریم لچه رو آباد میکنیم....

pouyasony
15-02-2012, 11:26
سلام یه سوال.الان مثلا واسه pes کلی پچ اومده که بازی به روز شده نقل و انتقالها به روز شده .تو فیفا باید چیکار کرد که همه چی به روز بشه؟

p3yman_xl
15-02-2012, 11:56
آپدیت نقل و انتقالات 25 ماه فوریه عرضه میشه.

AlirezaLamLam
15-02-2012, 13:07
بابا این چه جدولیه اخه فیفا گذاشته! اه. دهنه بازیکنام سرویس شد. مگه می شه توو 1 هفته 3تا بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها کسی پچی چیزی نداره که این جدولو درست کرد. خدایی نمیشه. دروگبام دیگه کم مونده فوشم بگیره. هر بازی درخواست استراحت می ده. منم که بازیکن ندارم مجبورم بازیش بدم. بعدم بدیش اینکه مصدوم میشن چون همش دارن بازی می کنن. اه

CRIS Joon CR7
15-02-2012, 14:52
Overall تيم رئال مادريد رو ميخواستم خيلي ضروريه:11:

Gregar
15-02-2012, 17:14
بابا این چه جدولیه اخه فیفا گذاشته! اه. دهنه بازیکنام سرویس شد. مگه می شه توو 1 هفته 3تا بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها کسی پچی چیزی نداره که این جدولو درست کرد. خدایی نمیشه. دروگبام دیگه کم مونده فوشم بگیره. هر بازی درخواست استراحت می ده. منم که بازیکن ندارم مجبورم بازیش بدم. بعدم بدیش اینکه مصدوم میشن چون همش دارن بازی می کنن. اه

هر وقت مثل من یه تیم 0.5 ستاره برداشتی و بعد واست 5 تا بازی توی دو هفته انداخت اونوقت بگو جدولش مضخرفه .
چون من همین اتفاق واسم افتاد چند تا از بازیکنهام اخرش این دو هفته نفس هاشون فکر کنم 0 بود .
به خاطر همین هم میگم این match scheduling اش واقعا مضخرفه .

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

اینم سری گلهای برتر این هفته که توی خود سایت فیفا یه کم دیر گذاشته شد . راستی هفته 15 گلهای برتر نداشتیم .

سری گلهای برتر هفته 16 از دید EA

لینک دانلود از مدیا فایر

mehdi_vsgh
15-02-2012, 17:32
آی گفتی...منم بارسلون هستم و الان همه بازیکنام از نفس افتادن...4 تا مصدوم دارم.... اونایی هم که زنده هستن و بلایی سرشون نیومده به نیمه بازی که میرسن نفسشون به نزدیکه صفر میشه.....پدرم داره در میاد...به زور تو بازیا دارم مساوی میگیرم البته بعضی از بازیاهم به شکل افتضاح آمیزی میبازم!!!

فکر کنم به قول یکی از بچه ها برنامه بازیها رو دادن به عزیزمحمدی طراحی کنه!!!! :@

AlirezaLamLam
15-02-2012, 19:14
آی گفتی...منم بارسلون هستم و الان همه بازیکنام از نفس افتادن...4 تا مصدوم دارم.... اونایی هم که زنده هستن و بلایی سرشون نیومده به نیمه بازی که میرسن نفسشون به نزدیکه صفر میشه.....پدرم داره در میاد...به زور تو بازیا دارم مساوی میگیرم البته بعضی از بازیاهم به شکل افتضاح آمیزی میبازم!!!

فکر کنم به قول یکی از بچه ها برنامه بازیها رو دادن به عزیزمحمدی طراحی کنه!!!! :@

عزیز محمدی :31::31::31::31::31::31:

mehdi_vsgh
15-02-2012, 23:00
عزیز محمدی :31::31::31::31::31::31:
جدی میگم...نفس بازیکنام رو بریدن دیگه....:دی
اگه اینطوری پیش بره از یکی دو بازی دیگه خودم باید لباس بپوشم برم تو زمین!!!! (بلایی که تو فصل قبل سرم اومد!!)

sarukhan
16-02-2012, 08:22
شما میتونی این کار رو بکنی :( از راه صفر کردن شوت اررور و پاس ارور و همچنین بالا بردن شوت اسپید)
ولی دیگه بازی معنی پیدا نمیکنه و خیلی مسخره میشه حتی یه چیزی فراتر از فوتبال شائولین
البته من با پیشفرض خود بازی هم مشکل داشتم
حالا تنظیمات خودم رو میزارم که خیلی روون و البته واقعیه
بعدا:11:

خب من هم که همین رو گفتم (جمله ی خودم رو کپی پیست می کنی ؟ :31: )
من خواستم ببینم بچه های اینجا این اسلایدر ها رو دستکاری می کنن یا با همون پیش فرض بازی می کنن ؟
بعد هم فکر می کنم این اسلایدر ها با سیاست "شبیه سازی" فیفا همخوانی نداره و دست بازیکن رو برای انجام تغییراتی باز می زاره که به قول شما به فوتبال شائولینی منجر میشه
زمانی که قدرت بازیکن ویرچوال پرو رو دستکاری می کنیم یک تعادلی در این بین وجود داره، برای نمونه وقتی قد بازیکن ویرچوال رو می بریم بالا، قدرت سر زنی و قدرت بدنیش بالا می ره و از اون طرف سرعت دویدن و استقامتش میاد پایین
من فکر می کردم اسلایدر ها هم هچین حالتی داشته باشن ولی می بینم که این جوری نیست و شما می تونی با تغییرات در این اسلایدر ها از یه تیم یک ستاره بازی ای در حد تیم های درجه یک ببینید.
امیدوارم فیفا این اسلایدر ها رو از این حالت در بیاره.

CRIS Joon CR7
16-02-2012, 09:56
من خواستم ببینم بچه های اینجا این اسلایدر ها رو دستکاری می کنن یا با همون پیش فرض بازی می کنن ؟
بعد هم فکر می کنم این اسلایدر ها با سیاست "شبیه سازی" فیفا همخوانی نداره و دست بازیکن رو برای انجام تغییراتی باز می زاره که به قول شما به فوتبال شائولینی منجر میشه
زمانی که قدرت بازیکن ویرچوال پرو رو دستکاری می کنیم یک تعادلی در این بین وجود داره، برای نمونه وقتی قد بازیکن ویرچوال رو می بریم بالا، قدرت سر زنی و قدرت بدنیش بالا می ره و از اون طرف سرعت دویدن و استقامتش میاد پایین
من فکر می کردم اسلایدر ها هم هچین حالتی داشته باشن ولی می بینم که این جوری نیست و شما می تونی با تغییرات در این اسلایدر ها از یه تیم یک ستاره بازی ای در حد تیم های درجه یک ببینید.
امیدوارم فیفا این اسلایدر ها رو از این حالت در بیاره.
تقریبا حرفه ای ها دست کاری میکنن تا به ایده آل خودشون برسن
ولی خب چرا خود EA یه تنظیم ایده آل نگذاشته مثل 11 که اینقدر بچه ها تو دردسر نیفتن اصلا هدف از گذاشتن این چی بوده؟:13:

dogh
16-02-2012, 11:16
یه گلی خوردم که نگو و نپرس :18:
روبینیو سانتر میکنه تو 18 هیچ بازیکنی تو هجده نیست زلاتان از ذور پرش میکنه و توپ گل میشه :19:
اصلا توپ با سر زلاتان 10 متر فاصله داره :13:آخه چجوری :18:
این سومین گاف فیفا برای گل زدن بود:41:

dogh
16-02-2012, 11:37
این اسلایدرها برای سخت تر شدن بازیه
برای کسایی که دیگه 50% هم براشون فایده نداره
میتونن از قدرت خودشون کم یا به قدرت کامپیوتر تو یکی از گزینه های زیر اضافه کنن

CRIS Joon CR7
16-02-2012, 12:47
بچه ها دانشگامون مسابقه فیفا گذاشته
من هم رفتم ثبت نام کردم
حالا میخوام لطف کنید چه نکاتی رو رعایت کنم که سرم کلاه نره:20:
یه خبر بدهم که شنیدم گفتن رو لبتاب هست مسابقه و من میترسم یه وقت با Creation master تیم های خودشونو قوی کرده باشن
یا میترسم دسته بازی ها درست کانفیگ نشده باشه یا مثلا آنالوگ راستش غیر فعال باشه
کلا چیکار کنم؟

AlexMercer
16-02-2012, 12:50
بچه ها دانشگامون مسابقه فیفا گذاشته
من هم رفتم ثبت نام کردم
حالا میخوام لطف کنید چه نکاتی رو رعایت کنم که سرم کلاه نره:20:
یه خبر بدهم که شنیدم گفتن رو لبتاب هست مسابقه و من میترسم یه وقت با Creation master تیم های خودشونو قوی کرده باشن
یا میترسم دسته بازی ها درست کانفیگ نشده باشه یا مثلا آنالوگ راستش غیر فعال باشه
کلا چیکار کنم؟

انصراف بده:31:

CRIS Joon CR7
16-02-2012, 12:57
انصراف بده:31:
عزیزم چرا اسپم میدی:31:
شوخی کردم:27:
البته تو فکرش هستم ولی آخه دو تومن هم پولی نبود
شاید هم انصراف بدم ولی حالا میخوام لطف کنید چه نکاتی رو رعایت کنم که سرم کلاه نره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid322
16-02-2012, 13:09
دوستان من تازه ار pes به fifa کوچ کردم تازه میفهمم چرا این فیفا بازها اینقدر هرس و جوش میزنن :31:
حالا بهترین روش برای دفاع چیه؟
تقریبا دستم اومده ولی خیلی طول میکشه توپو ازش بگیرم و رو مخه به اصطلاح.. :31:
یه چند تا دریبل پر استفاده رم اگه بگید که دیگه نور الا نوره

ممنون :11:

Behnam_o2
16-02-2012, 14:24
یکی بیاد طریقه راه اندازی کریشن مسترو بگه.. هرکار میکنیم فایل بازیو باز نمیکنه ارور رجیسترو ازین جور چیزا میده.... مرسی رفقا

Gregar
16-02-2012, 15:25
عزیزم چرا اسپم میدی:31:
شوخی کردم:27:
البته تو فکرش هستم ولی آخه دو تومن هم پولی نبود
شاید هم انصراف بدم ولی حالا میخوام لطف کنید چه نکاتی رو رعایت کنم که سرم کلاه نره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول از همه اینکه اگه میتونی یه دسته ایکس باکس با خودت ببر و اونجا نصبش کن . چون بدون کانفیگ خودش همه دکمه هاش کار میکنه . اگه هم نذاشتن کلا انصراف بده . حوصله داری وقتی دسته خراب باشه یه بازی الکی بکنی حالا هر چی که هست خوش به حالت . من توی دانشگاهمون مسابقات :2: برگزار برگزار کردن . چقدر هم استقبال شد . :2:
حالا هر چی اگه دیدی دسته ایده ال نیست بدون که اینا :2: باز هستن و اومدن فیفا و حرفه ای نیستن و در جا انصراف بده .
اما به فرض مشکل دسته حل بود اگه دیدی تو بازی تکل هاشون خیلی قویه و درجا توپ رو میگیرن یا شوتهاشون قویتره یا همش تو دروازه و حتی پاس هاشون کلا اگه شک کردی بگو بازیکنها رو بیارن . البته بعد از بازی اگه باختی .
شناختن اینکه کسی ادیت کرده باشه خیلی اسونه . البته واسه کسایی که زیاد انلاین زدن . اگه هم نسخه شون هم ارجینال باشه باید قبل از بازی جلوی همه نقل و انتقالات رو اپدیت کنن .

CRIS Joon CR7
16-02-2012, 16:01
اول از همه اینکه اگه میتونی یه دسته ایکس باکس با خودت ببر و اونجا نصبش کن . چون بدون کانفیگ خودش همه دکمه هاش کار میکنه . اگه هم نذاشتن کلا انصراف بده . حوصله داری وقتی دسته خراب باشه یه بازی الکی بکنی حالا هر چی که هست خوش به حالت . من توی دانشگاهمون مسابقات :2: /
.
.
.
شناختن اینکه کسی ادیت کرده باشه خیلی اسونه . البته واسه کسایی که زیاد انلاین زدن . اگه هم نسخه شون هم ارجینال باشه باید قبل از بازی جلوی همه نقل و انتقالات رو اپدیت کنن .
دسته ایکس باکس با سیم ندارم:13:
بی سیم هم ریسیور میخواد آره
دیگه چه راهی داره؟
راستی سیم ش نیست؟
یعنی دسته بی سیم رو سیم دار کنم؟

dipi
16-02-2012, 17:52
این اسلایدر که میگین چی هست و چطور میشه افزایش داد ؟

یه توضیح هم راجع به Youth Academy بدین ! چطور میتونم بازیکن انتخاب کنم و چطور میشه وارد تیم بشه ؟

مرسی

ahmad rezaa
16-02-2012, 21:02
دوستان من تازه ار pes به fifa کوچ کردم تازه میفهمم چرا این فیفا بازها اینقدر هرس و جوش میزنن :31:
حالا بهترین روش برای دفاع چیه؟
تقریبا دستم اومده ولی خیلی طول میکشه توپو ازش بگیرم و رو مخه به اصطلاح.. :31:
یه چند تا دریبل پر استفاده رم اگه بگید که دیگه نور الا نوره

ممنون :11:
من برام عجیب نبوده فیفاباز نبودن مردم برا اینکه تا فیفا 10 فیفا در حد فاجعه روی کامپیوتر میومد و روی ایکس باکس و ps3 میشد نسخه خوبش رو بازی کرد.
شما برو توی تنضیمات بازی یادم نمیاد کجاش بود باید بازی رو از حالت tacktikal deffing در بیاری که با سرعت زربدر بشه توپ گرفت گمون کنم همون جایی باشه این گزینه که دسته رو میشه تنظیم کرد.
اگرم خاستی تیکنیک بزنی برو صفحه 127 رو بخون گفته چیکار کنی تا بشه تیکنیک زد باید یه چیزی دانلود کنی کپی کنی یه جایی بعدش میتونی خیلی راحت تیکنیک بزنی

lovelyboy342000
17-02-2012, 02:10
سلام دوستان. من سخه سی دی کی رو دارم. اما زبون گزارشگر بازی عوض نمیشه و فقط انگلیسیه. کسی میتونه کمک کنه؟

lovelyboy342000
17-02-2012, 06:16
سلام دوستان. من نسخه سی دی کی فیفا رو دارم. اما زبون گزارشگر بازی عوض نمیشه و فقط انگلیسیه. کسی میتونه کمک کنه؟

EngineeR EhsaN
17-02-2012, 09:57
بابا یکی بگه این تک به تکا رو چطوری بزنم :grrr:

CRIS Joon CR7
17-02-2012, 11:13
من خودم با این همه ادعا بیشتر تک به تک ها رو پاس میدم به یه بازیکن آزاد و اونم دربازه خالی گل میکنه
کلا ریسک نمیکنم گلر رو دریبل کنم نرسیده بش یا میشوتم فنی یا اگه گلر بیرون باشه چیپ میزنم:11:

milad_takjoo
17-02-2012, 11:51
دوستان چندتا سوال داشتم..
1-شما واسه دفاع از سیستم قدیمی فیفا(مثل pes) استفاده میکنین یا سیستم جدیدش؟
2-جایی هست که دریبل های فیفا رو آموزش داده باشه؟
3-چرا بعضی موقع ها جهت رو با پاس مگیریم به یه جهت دیگه پاس میده؟
ممنون...

alone_boy
17-02-2012, 12:04
FIFA 12 All 45 Skills Tutorial HD

faraz_n
17-02-2012, 14:32
تك به تك ميشي rb روبگير بعد شوت بزن 90 درصد گله

Sent from my iPhone using Tapatalk

faraz_n
17-02-2012, 14:39
دوستاني كه ميگن زمانبندي بازيا مزخرفه با عرض شرمندگي ولي به نظرم مديريت شما مزخرف تره( شوخي گفتم جوش نزنين) آقا تو فوتبال واقعي هم ادم تيمش تو هر پست ذخيره داره براي بازيهايي كه زياد مهم نيست ويا بازيهاي آخر فصل اگه قهرمانيتون مسجل شده
از بازيكناي ذخيره و جوونتر استفاده كنيد هم اونا رشد ميكنن هم ستاره ها استراحت ميكنن
تازه ميتونين تو آكادمي جوانان بازيكن پرورش بدين واسه اين قضيه
شما كه ميگي هر بازي دروكبا رو بازي ميدم خوب رفيق مكه مجبوري؟؟؟
تو فصل نقل و انتقالات جاي اينكه ٧ نفر رو بفروشين واسه اينكه يه بازيكن ستاره بخرين فكر اين موقع ها رو بكنيد

dipi
17-02-2012, 15:25
این اسلایدر که میگین چی هست و چطور میشه افزایش داد ؟

یه توضیح هم راجع به Youth Academy بدین ! چطور میتونم بازیکن انتخاب کنم و چطور میشه وارد تیم بشه ؟

مرسی
کسی نیست کمک کنه؟

ahmad rezaa
17-02-2012, 18:05
دروازبان بیرون نیومده باید زود فلش بالا یا پایین بگیری و شوت توی دروازی:دی
اول شوت
نباید بذاری زاویه تنگ بشه

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

کسی نیست کمک کنه؟
شما باید بری تو همه منوهای بازی رو داخل کرر مود ببینی خیلی چیزها داره یه جایی هست any میبینی برا سرچ کردن و این چیزها بیشتر راهنمایی نمیکنم خودتم تلاش کن چون دهن خودم سرویس شد یاد گرفتم این چیزارو:دی

Gregar
17-02-2012, 20:10
من برام عجیب نبوده فیفاباز نبودن مردم برا اینکه تا فیفا 10 فیفا در حد فاجعه روی کامپیوتر میومد و روی ایکس باکس و ps3 میشد نسخه خوبش رو بازی کرد.
شما برو توی تنضیمات بازی یادم نمیاد کجاش بود باید بازی رو از حالت tacktikal deffing در بیاری که با سرعت زربدر بشه توپ گرفت گمون کنم همون جایی باشه این گزینه که دسته رو میشه تنظیم کرد.
اگرم خاستی تیکنیک بزنی برو صفحه 127 رو بخون گفته چیکار کنی تا بشه تیکنیک زد باید یه چیزی دانلود کنی کپی کنی یه جایی بعدش میتونی خیلی راحت تیکنیک بزنی

وای خدا مردم از خنده :39::39::39: چقدر باحالی تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم ها ناراحت نشی ها
ولی خداییش tactical defending خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستاني كه ميگن زمانبندي بازيا مزخرفه با عرض شرمندگي ولي به نظرم مديريت شما مزخرف تره( شوخي گفتم جوش نزنين) آقا تو فوتبال واقعي هم ادم تيمش تو هر پست ذخيره داره براي بازيهايي كه زياد مهم نيست ويا بازيهاي آخر فصل اگه قهرمانيتون مسجل شده
از بازيكناي ذخيره و جوونتر استفاده كنيد هم اونا رشد ميكنن هم ستاره ها استراحت ميكنن
تازه ميتونين تو آكادمي جوانان بازيكن پرورش بدين واسه اين قضيه
شما كه ميگي هر بازي دروكبا رو بازي ميدم خوب رفيق مكه مجبوري؟؟؟
تو فصل نقل و انتقالات جاي اينكه ٧ نفر رو بفروشين واسه اينكه يه بازيكن ستاره بخرين فكر اين موقع ها رو بكنيد

همه میگن مضخرفه . شما رو نمیدونم چجوری بازی میکنی . شاید همه کاپ ها رو همون اول میبازی بعدش دیگه حداکثر دو تا بازی تو یه هفته داری
ببین . قویترین بازیکنها هم تقریبا 5 روز وقت لازم دارن تا دوباره نفسشون برگرده .
در ضمن مگه من تیمم 24 نفر بیشتر داره که از همشون توی دو بازی بشه استفاده کرد ؟ تازه اگر هم داشته باشم همه خیلی ها پستهاشون تکراریه .
بر فرض تیمت قوی و پولدار باشه که بیشتر از 24 تا بازیکن داشته باشی . یک تیم ضعیف رو چه کارش میکنی .
در واقع من میگم این مشکل واسه تیمهای ضعیف وجود داره .
یه تیم 0.5 ستاره توی دسته 3 انگلیس بعد هر بازی نفس بازیکن 40 درصد میشه . به طور خوش بینانه هم تقریبا توی 4 تا کاپ همزمان بازی میکنه . کافیه یک کاپ از دست بدی تا کلی مدیر باشگاه حالت رو بگیره .
میگم من توی دو هفته 5 تا بازی داشتم . دو تا هفته اولی و 3 تا هفته دومی .
خوب من دیگه بازیکن نداشتم . همون اول فصل که کریر رو شروع کردم همش بیست و سه تا فکر کنم بازیکن داشتم
که 5 تاشون قرضی بودن . فکر کنم کمترین تعداد بازیکن رو داشت . چه میکردم :19:

ahmad rezaa
18-02-2012, 06:29
اونا که پررنگ کردی رو اشتباه نوشتم؟:13::31:
کجاش خنده دار بود آخه؟

sarukhan
18-02-2012, 09:39
وای خدا مردم از خنده :39::39::39: چقدر باحالی تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم ها ناراحت نشی ها
ولی خداییش tactical defending خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همه میگن مضخرفه . شما رو نمیدونم چجوری بازی میکنی . شاید همه کاپ ها رو همون اول میبازی بعدش دیگه حداکثر دو تا بازی تو یه هفته داری
ببین . قویترین بازیکنها هم تقریبا 5 روز وقت لازم دارن تا دوباره نفسشون برگرده .
در ضمن مگه من تیمم 24 نفر بیشتر داره که از همشون توی دو بازی بشه استفاده کرد ؟ تازه اگر هم داشته باشم همه خیلی ها پستهاشون تکراریه .
بر فرض تیمت قوی و پولدار باشه که بیشتر از 24 تا بازیکن داشته باشی . یک تیم ضعیف رو چه کارش میکنی .
در واقع من میگم این مشکل واسه تیمهای ضعیف وجود داره .
یه تیم 0.5 ستاره توی دسته 3 انگلیس بعد هر بازی نفس بازیکن 40 درصد میشه . به طور خوش بینانه هم تقریبا توی 4 تا کاپ همزمان بازی میکنه . کافیه یک کاپ از دست بدی تا کلی مدیر باشگاه حالت رو بگیره .
میگم من توی دو هفته 5 تا بازی داشتم . دو تا هفته اولی و 3 تا هفته دومی .
خوب من دیگه بازیکن نداشتم . همون اول فصل که کریر رو شروع کردم همش بیست و سه تا فکر کنم بازیکن داشتم
که 5 تاشون قرضی بودن . فکر کنم کمترین تعداد بازیکن رو داشت . چه میکردم :19:

درود
به نظرم شما می تونید از بازیکن های آزاد (free agent) استفاده کنید
همون لحظه ای که فصل نقل و انتقالات شروع مییشه بازیکن های خوبی در اون بخش وجود داره که با کترین دستمزد و بدون پرداخت پول میشه استخدامشون کرد
من تیم جیلینگهام از دسته سه انگلیس رو که یک ستاره بود، با همین بازیکن های free agent در فصل دوم تبدیل یه یه تیم سه و نیم ستاره کردم و مشکلی هم بابت کمبود بازیکن نداشتم.

Gregar
18-02-2012, 15:51
درود
به نظرم شما می تونید از بازیکن های آزاد (free agent) استفاده کنید
همون لحظه ای که فصل نقل و انتقالات شروع مییشه بازیکن های خوبی در اون بخش وجود داره که با کترین دستمزد و بدون پرداخت پول میشه استخدامشون کرد
من تیم جیلینگهام از دسته سه انگلیس رو که یک ستاره بود، با همین بازیکن های free agent در فصل دوم تبدیل یه یه تیم سه و نیم ستاره کردم و مشکلی هم بابت کمبود بازیکن نداشتم.

پیشنهاد خوبیه . ولی این Free Agent ها فکر نکنم دیگه جای پیشرفت داشته باشن . البته واسه بالا کشیدن تیم لازمه .
اقایون یه سوال همیشه بی جواب :

خریدن بازیکن هایی که خوب پیشرفت میکنن بهتره یا اینکه سرمایه ات رو بزاری روی این اکادمی جوانان ؟
بازیکنهای اکادمی معمولا قدرت شون از 40-60 شروع میشه و تا 65-85 میره . خوب یه بازیکن جوون بخری که تا 90 تا بتونه پیشرفت کنه بهتر نیست؟
درسته گرونتره ولی تضمینیه و در جا میتونی ازش استفاده کنی.
اکادمی هم درسته ارزونه ولی وقتی هم شانسی باشه هم مدت زمان انتظارش بیشتر باشه تا پیشرفت کنه به نظرم بدرد نمیخوره .
نظرتون چیه ؟

soheilnouri
18-02-2012, 17:43
یه دریبلی هست که باید a و x رو گرفت((شوت و باس))و سریع با انالوگ سمت چب سمت چب زد...این خیلی موثره واسه وینگرا اما هر چی میزنم از 20 تا یه دونش میگیره مگه چهار ستاره نیست؟

یه لینکی نمیشناسین که تکنیک های فیفا رو برم بیبینم؟

sarukhan
18-02-2012, 18:29
پیشنهاد خوبیه . ولی این Free Agent ها فکر نکنم دیگه جای پیشرفت داشته باشن . البته واسه بالا کشیدن تیم لازمه .
اقایون یه سوال همیشه بی جواب :

خریدن بازیکن هایی که خوب پیشرفت میکنن بهتره یا اینکه سرمایه ات رو بزاری روی این اکادمی جوانان ؟
بازیکنهای اکادمی معمولا قدرت شون از 40-60 شروع میشه و تا 65-85 میره . خوب یه بازیکن جوون بخری که تا 90 تا بتونه پیشرفت کنه بهتر نیست؟
درسته گرونتره ولی تضمینیه و در جا میتونی ازش استفاده کنی.
اکادمی هم درسته ارزونه ولی وقتی هم شانسی باشه هم مدت زمان انتظارش بیشتر باشه تا پیشرفت کنه به نظرم بدرد نمیخوره .
نظرتون چیه ؟

من فکر می کنم ترکیب این دو حالت خوبه
خودم دو تا بازیکن از اکادمی آوردم در تیم اصلی که بعد از یک فصل یکشون اورالش به هفتاد رسید و قیمتش شد ۲۳.۵ میلیون دلار، و یکی دیگه رو هم قرض دادم که اورالش به ۶۵ رسید. حالا با فروش این دو بازیکن می تونم بنزما یا هیگواین رو بخرم
........
من هر فصل همه ی بازیکن های free agent که بالای ۵۰۰ هزار دلار قیمت دارن رو می خرم و همون فصل قرضشون می دم، وقتی وارد فصل بعد میشم این بازیکن ها رو می فروشم و هر فصل تقریباً ده میلیون دلار از فروش این بازیکن ها بدست میارم
این هم یه راهی برای بدست آوردن پوله که می تونید با این پول بازیکن های جوون بخرید و پرورش بدید
کسانی هم که مانند من با تیم های ضعیف بخش مربی گری رو شروع می کنن می تونن بازیکن های مسن ولی خوب مانند جونینهو یا براکی (لاتزیو) رو بخرن که اورال بالایی دارن ولی قیمت و دستمزدشون پایینه.

dogh
18-02-2012, 18:36
سهمیه چمپیونز رو با ناداوری ازم گرفتن حالا فصل بعد باید برم لیگ اروپا :19:
2-1 از روم جلو بودم داور خیلی راحت تو دو صحنه دو بازیکنم رو اخراج کرد :18:
بازی رو 3-2 باختم آخه من هیچ کاری نکردم تکل نزدم ولی بازیکنم رو اخراج کرد :13:
تو صحنه آخر هم پنالتی گرفت و دروازه بانم رو اخراج کرد :41:
حالا من به کی اعتراض کنم :2:
حق تیم بی بضاعت جنوا رو کی میده :10:

soheilnouri
18-02-2012, 20:53
من فکر می کنم ترکیب این دو حالت خوبه
خودم دو تا بازیکن از اکادمی آوردم در تیم اصلی که بعد از یک فصل یکشون اورالش به هفتاد رسید و قیمتش شد ۲۳.۵ میلیون دلار، و یکی دیگه رو هم قرض دادم که اورالش به ۶۵ رسید. حالا با فروش این دو بازیکن می تونم بنزما یا هیگواین رو بخرم
........
من هر فصل همه ی بازیکن های free agent که بالای ۵۰۰ هزار دلار قیمت دارن رو می خرم و همون فصل قرضشون می دم، وقتی وارد فصل بعد میشم این بازیکن ها رو می فروشم و هر فصل تقریباً ده میلیون دلار از فروش این بازیکن ها بدست میارم
این هم یه راهی برای بدست آوردن پوله که می تونید با این پول بازیکن های جوون بخرید و پرورش بدید
کسانی هم که مانند من با تیم های ضعیف بخش مربی گری رو شروع می کنن می تونن بازیکن های مسن ولی خوب مانند جونینهو یا براکی (لاتزیو) رو بخرن که اورال بالایی دارن ولی قیمت و دستمزدشون پایینه.

==============================

کلا سیستم نقل و انتقالات کریر مود خیلی مسخرست...اخه چطور ممکنه یه فوتبالیستی که اورالش تو این بازی 65 یا 70 میشه قیمتش برسه به 23 میلیون دلار....اونوقت مثلا من بازیکنی مسه لاسانا دیارا که هافبک دفاعی غولیه رو با 10 میلیون میگیرم با اورال 83....مثلا جالبتر اینه که تیمی مثل کاتانیا میاد مهاجمی مثل جیامپائولو پاتسینی رو از اینتر میخره...پاتسینی که جز مهاجمان خوب این بازی تو سری آ ست....هیچ منطقی پشت هوش مصنوعی کریر مود نیست و بسیار دور از واقعیت هستش.....

از همه ی این ها وحشتناک تر ان بود که من اول فصل رومئو لوکاکو و فیلیپ کوتینیو و الشاراوی رو قرضی گرفتم...هفته ی چهاردهم به من گفتن که این سه نفر مهلت قراردادشون تموم شد...خیلی مسخرست...

Gregar
18-02-2012, 21:58

کلا سیستم نقل و انتقالات کریر مود خیلی مسخرست...اخه چطور ممکنه یه فوتبالیستی که اورالش تو این بازی 65 یا 70 میشه قیمتش برسه به 23 میلیون دلار....اونوقت مثلا من بازیکنی مسه لاسانا دیارا که هافبک دفاعی غولیه رو با 10 میلیون میگیرم با اورال 83....مثلا جالبتر اینه که تیمی مثل کاتانیا میاد مهاجمی مثل جیامپائولو پاتسینی رو از اینتر میخره...پاتسینی که جز مهاجمان خوب این بازی تو سری آ ست....هیچ منطقی پشت هوش مصنوعی کریر مود نیست و بسیار دور از واقعیت هستش.....

از همه ی این ها وحشتناک تر ان بود که من اول فصل رومئو لوکاکو و فیلیپ کوتینیو و الشاراوی رو قرضی گرفتم...هفته ی چهاردهم به من گفتن که این سه نفر مهلت قراردادشون تموم شد...خیلی مسخرست...

این قسمتی که پر رنگ کردم واسه من هم اتفاق افتاد و باید بگم که بسی فحش دادم به این فیفا

بچه ها دلیل این همه مسخره بازی ها توی بخش های افلاین فیفا تشویق ملت به بازی انلاینه که ما ازش محرومیم .

Big-Boss
18-02-2012, 22:04
@soheilnouri
بازیکن ها رو بصورت کوتاه مدت قرض گرفتید،
بازیکن ها رو به دو صورت قرضی کوتاه مدت (نیم فصل) و قرضی بلند مدت میشه جذب کرد.البته یه مورد سومی هم هست که شما بازیکن رو یه فصل قرضی میگیری و یک مبلغی هم تعیین میکنی که اگه آخر فصل رضایت داشتی بازیکن رو بخری.

soheilnouri
19-02-2012, 00:32
@soheilnouri
بازیکن ها رو بصورت کوتاه مدت قرض گرفتید،
بازیکن ها رو به دو صورت قرضی کوتاه مدت (نیم فصل) و قرضی بلند مدت میشه جذب کرد.البته یه مورد سومی هم هست که شما بازیکن رو یه فصل قرضی میگیری و یک مبلغی هم تعیین میکنی که اگه آخر فصل رضایت داشتی بازیکن رو بخری.

=================

میدونم اینو...بحث من اینه که هیچ وقت تو هفته ی چهاردهم یک لیگ اروبایی بازیکنای قرصی یهویی برنمیگردن....یا باید نیم فصل بیاد یا باید فصل تموم بشه

alone_boy
19-02-2012, 01:35
آپدیت نقل و انتقالات - ژانویه 2012
پ.ن:رسمی نیست.از یه سایت گرفتمش.آموزش تصویری هم داره

lovelyboy342000
19-02-2012, 02:08
سلام دوستان. من نسخه سی دی کی فیفا رو دارم. اما زبون گزارشگر بازی عوض نمیشه و فقط انگلیسیه. کسی میتونه کمک کنه؟

dogh
19-02-2012, 02:47
نیم فصله که تو قسمت بازیکن تو کریر مد دارم بازی میکنم اما اصلا بازی ملی تو این قسمت نیست :18:
تو فیفا 11 بازی ملی هم داشت چرا 12 اینجوریه ؟ :41:

doncarllo1
19-02-2012, 10:24
هرکی cdkey فیفا 12 خودش رو یا اکانت اکتیو شده خودش می خواد بفروشه من تا 20000 خریدارم

hasani2008
19-02-2012, 11:13
آخرین پچی که اومده رو میخواستم؟!

hellboyhint
19-02-2012, 11:36
آخرین پچی که اومده رو میخواستم؟!

آخرىن پچ چىه مگه اومده

Sent from my HTC Sensation Z710e

Maziar_69
19-02-2012, 12:11

اخه چطور ممکنه یه فوتبالیستی که اورالش تو این بازی 65 یا 70 میشه قیمتش برسه به 23 میلیون دلار....اونوقت مثلا من بازیکنی مسه لاسانا دیارا که هافبک دفاعی غولیه رو با 10 میلیون میگیرم با اورال 83....

دلیلش اینه که اون بازیکن جوون هست و خیلی خیلی سن داشته باشه 18 سالشه.
یعنی حداقل 14 سال دیگه شایدم بیشتر میتونه بازی کنه ! و وقتی تو یه فصل به 70 رسیده ، توی 14 فصل میتونه به بالای 90 برسه.
ولی دیارا خوب سنش بالا رفته و زیاد جای پیشرفتی نداره.
مثلا کاروالیو که غول دفاع هست قیمتش فقط 3 میلیون و 200 هزارتاست! چون 33 سالشه.

hellboyhint
19-02-2012, 13:36
دلیلش اینه که اون بازیکن جوون هست و خیلی خیلی سن داشته باشه 18 سالشه.
یعنی حداقل 14 سال دیگه شایدم بیشتر میتونه بازی کنه ! و وقتی تو یه فصل به 70 رسیده ، توی 14 فصل میتونه به بالای 90 برسه.
ولی دیارا خوب سنش بالا رفته و زیاد جای پیشرفتی نداره.
مثلا کاروالیو که غول دفاع هست قیمتش فقط 3 میلیون و 200 هزارتاست! چون 33 سالشه.

آره موافقم دقىقا
آفرىن

Gregar
19-02-2012, 17:48
یکی از قوانین فیفا که امسال وضع شده :

- مهم نیست که بازیکن شما توپ رو بزنه یا پای حریف رو . در هر صورت اگه بازیکن حریف به زمین افتاد خطاست وگرنه خطا نیست

EngineeR EhsaN
19-02-2012, 20:35
چطوری ضربه فنی بزنم؟ من چون خودم سیستمم نمیکشه بعضی وقتا رو لپ تاپ رفیقم بازی میکنیم خودم نمیتونم تمرین کنم واسه همین سوالام یکمی پیش پا افتادست:دی یادش بخیر یه زمانی پی ای اس رو خصوصی تدریس میکردیم :دی

soheilnouri
19-02-2012, 20:48
آره موافقم دقىقا
آفرىن

بحث من این نیست...من میگم حداکثر یه فوتبالیست تا سن 21 سالگی میتونه به حداکثر پتانسیلش برسه و نشون بده که ایا این بازیکن 21 ساله میتونه یه روز یه فوتبالیست خوب بشه یا نه....اگه مثلا تو 16 سالگی 60 بود و تا 21 سالگی تا 73 رسید دیگه همینه و یهو تا سن 28 سالگی نمیرسه به 82....

CRIS Joon CR7
19-02-2012, 23:42
چطوری ضربه فنی بزنم؟ من چون خودم سیستمم نمیکشه بعضی وقتا رو لپ تاپ رفیقم بازی میکنیم خودم نمیتونم تمرین کنم واسه همین سوالام یکمی پیش پا افتادست:دی یادش بخیر یه زمانی پی ای اس رو خصوصی تدریس میکردیم :دی
گزینه ای هست به اسم ّFinnens Shot (رو املاش شک دارم)
دکمه ای رو واسش تنظیم کن موقع شوت اونو بگیر با زاویه 45 درجه نسبت به دروازه:11::46:

faraz_n
20-02-2012, 01:09
دوستان من یه لینک براتون میزارم ایشالا بدردتون بخوره
تو این سایت تمامی بازیکنان فیفا رو با ذکر اسم و سن و نام باشگاه و اورال گذاشته
اما نکته مهمش اینه که نوشته تا کجا جای پیشرفت دارم و رشد میکنن
این خیلی مفیده واسه اینکه شما هر بازیکن 18 ساله ای رو نخری بلکه بدونی کدوما استعداد دارن
چون سیستم اینا یه جوریه که از پیش تعیین شدس
مثلا تو لیست نوشته بود مانوئل نویر 5 تا پیشرفت میکنه و قدرتش تا 91 میره
من تو همون سال اول نویرم 5 تا رفت بالا گفتم این وقتی 1 سال اورالش انقدر رفته حتما بازم میره بالا اما الان 4 ساله تکون نخورده با اینکه تو مصاحبه ها ازش حمایت میکنم و یا حتی چندین بار بهترین بازیکن شد
یعنی این بازیکنا هر کدوم یه سقفی دارن
اگر بهشون بازی ندی شاید به اون سقف هیچوقت نرسن ولی اگه رشد کنن از اون بیشتر نمیشن

اینم آدرس:

SevenCity
20-02-2012, 05:40
دوستان من یه لینک براتون میزارم ایشالا بدردتون بخوره
تو این سایت تمامی بازیکنان فیفا رو با ذکر اسم و سن و نام باشگاه و اورال گذاشته
اما نکته مهمش اینه که نوشته تا کجا جای پیشرفت دارم و رشد میکنن
این خیلی مفیده واسه اینکه شما هر بازیکن 18 ساله ای رو نخری بلکه بدونی کدوما استعداد دارن
چون سیستم اینا یه جوریه که از پیش تعیین شدس
مثلا تو لیست نوشته بود مانوئل نویر 5 تا پیشرفت میکنه و قدرتش تا 91 میره
من تو همون سال اول نویرم 5 تا رفت بالا گفتم این وقتی 1 سال اورالش انقدر رفته حتما بازم میره بالا اما الان 4 ساله تکون نخورده با اینکه تو مصاحبه ها ازش حمایت میکنم و یا حتی چندین بار بهترین بازیکن شد
یعنی این بازیکنا هر کدوم یه سقفی دارن
اگر بهشون بازی ندی شاید به اون سقف هیچوقت نرسن ولی اگه رشد کنن از اون بیشتر نمیشن

اینم آدرس:

شیطونه میگه لینکو باز کنما...
اما نه این تقلبه حال نمیده
به دوستان دیگه هم پیشنهاد میکنم استفاده نکنن و با استفاده از تجربیاتشون بازیکنای خوب رو بگن اینجوری رسما حالش بیشتره
ولی با این وضعیتی که من از هوش کریر میبینم سالهای دیگه فیفا باز هم پیشرفت میکنه و همه این از پیش تعیین شده هارو درست میکنه و رندم میشه

AlirezaLamLam
20-02-2012, 11:52
اقا به نظر من این سیستم برخوردا یکم مسخره است. میدونید چرا؟ چون توپ های خیلی خیلی موفتو مسخره می رسه به بازیکن های حرف. برا من چندین باره که الان پیش اومده. مثلا توو محوطه جریمه ی خودمم با بازیکن حرفی درگیر میشم یدفه ای بهش برخورد می کنم تووش گیر می کنم بعد راحت یکی دیگه میاد توپو میزنه توو دروازه. بنظر من این سیستم برخوردا باعث شده قدرت بدنی توو بازی هیچ معنی پیدا نکنه. بازیکن استریت یا همون قدرت بدنیش 91. بعد توو درگیریها بجا اینکه از قدرت بدنیش استفاده کنه توو دستو پایه حریف گره می خوره دیگه نمی تونه پاشه. بنظرم توو نسخه ی بعدی باید بش بیشتر تمرکز کنه اقای فیفا.

maximiliyanus
20-02-2012, 13:46
دوستان خبري از گيم يورو 2012 نيست ؟ قرار نيست بياد؟

CRIS Joon CR7
20-02-2012, 14:07
دوستان خبري از گيم يورو 2012 نيست ؟ قرار نيست بياد؟
خیر :20:
مشغول کار روی Fifa Street هستن:11:

ahmad rezaa
20-02-2012, 16:56
اقا به نظر من این سیستم برخوردا یکم مسخره است. میدونید چرا؟ چون توپ های خیلی خیلی موفتو مسخره می رسه به بازیکن های حرف. برا من چندین باره که الان پیش اومده. مثلا توو محوطه جریمه ی خودمم با بازیکن حرفی درگیر میشم یدفه ای بهش برخورد می کنم تووش گیر می کنم بعد راحت یکی دیگه میاد توپو میزنه توو دروازه. بنظر من این سیستم برخوردا باعث شده قدرت بدنی توو بازی هیچ معنی پیدا نکنه. بازیکن استریت یا همون قدرت بدنیش 91. بعد توو درگیریها بجا اینکه از قدرت بدنیش استفاده کنه توو دستو پایه حریف گره می خوره دیگه نمی تونه پاشه. بنظرم توو نسخه ی بعدی باید بش بیشتر تمرکز کنه اقای فیفا.
آقای pes سی برو همون شوتبالیستاتو بازی کن الکی حرف در نیار برا فیفاعجب بدبختی شده ها(آیکون شکلک شوخی):31:
اگه بد بود رکورددار فروش نمیشد.
80% فروش بازی ها تو انگیلیس فیفا بوده 3% میره برا pes بقیشم برا باتیلفیلد وکالاف و gow و دیگر بازی ها
والا من که به دروگبا یا عسین میخورم شوت میشم روی زمین
یبارم یکی اومد توپ رو بزنه پرید توی هوا یهو دیدم با دوتا پاهاش توی شکممه پرت شدم روی زمین یهو دیدم روی شکمم نشسته یهو بلند شد داور کارت زرد داد بهش:31:
یبارم دوستم تعریف کرد دروازبان توپ رو میزده روی زمین یهو بازیکنش شوت کرده زیر دروازبان توپ رو زده توی گل و داور هم پذیرفته گل رو دیگه نمیدونم راست یا دروغ گفته ولی خیلی قسم خورد به راست بودن حرفش:18:

Gregar
20-02-2012, 19:28

افرین . کاملا حرف من رو زدی :10:
البته به طور معمول کسی که قدرتش بالاست مثل پویول خوب میتونه از بازیکن حریف توپ رو بگیره ولی اینی که گفتی هم هست یعنی میشه جزو ضعف گیم پلی حسابش کرد .

آقای pes سی برو همون شوتبالیستاتو بازی کن الکی حرف در نیار برا فیفاعجب بدبختی شده ها(آیکون شکلک شوخی):31:
اگه بد بود رکورددار فروش نمیشد.
80% فروش بازی ها تو انگیلیس فیفا بوده 3% میره برا pes بقیشم برا باتیلفیلد وکالاف و gow و دیگر بازی ها
والا من که به دروگبا یا عسین میخورم شوت میشم روی زمین
یبارم یکی اومد توپ رو بزنه پرید توی هوا یهو دیدم با دوتا پاهاش توی شکممه پرت شدم روی زمین یهو دیدم روی شکمم نشسته یهو بلند شد داور کارت زرد داد بهش:31:
یبارم دوستم تعریف کرد دروازبان توپ رو میزده روی زمین یهو بازیکنش شوت کرده زیر دروازبان توپ رو زده توی گل و داور هم پذیرفته گل رو دیگه نمیدونم راست یا دروغ گفته ولی خیلی قسم خورد به راست بودن حرفش:18:

جل الخالق :18: مطمئنی فیفا داری بازی میکنی ؟ یا اون یکی :2: ؟

تا جایی که من میدونم تو فیفا هر حرکتی که تکل یا تنه یا سد محسوب نشه خطا گرفته نمیشه .
حرکاتی که ناشی از ضعف موتور بازی باشه عمرا خطا گرفته نمیشه . اونی هم که تو گفتی از نشستن رو سینه تو نبوده . اون تکلی که قبلش روت رفته خطا است .
هزاران بار تا حالا واسم پیش اومده که طرف به نامردی توپ رو میگیره یعنی بدون استفاده از تکل یا تنه ولی هیچ خطایی رخ نمیده .
مثالش توی یک و دو ها .
قبل از رسیدن به بازیکن حریف پاس اول رو میدم به یارم که بعدش با سرعت برم جلو .
ولی مدافع حریف تکلش رو میزنه که توپ رو ازم بگیره و من که حالا میخوام به سرعت برم جلو تکل میخوره بهم و میافتم زمین و پاسی رو که یارم در برگشت به من میده از دست میره .
در حالی که من توپ رو پاس دادم و به یارم هم رسیده ولی چون حریف زمانی که توپ دست من بوده تکل رو زده پس خطا نیست :16:

در ضمن هیچ وقت فروش بالای یک بازی دلیل بی عیب بودن یک بازی نیست :46:
البته اونایی که گفتی که به ضرر خودته . یعنی دروگبا داره تو رو شوت میکنه . فیفا واسه cpu از قوانین درست استفاده میکنه . فقط واسه تیم خودمونه که قوانینش فرق میکنه .

در ضمن واسه بچه هایی که فیفا ارجینال دارن یه نکته بگم راجع به این سایت FIFA fanatic که دوستمون معرفی کردن .
اطلاعات این سایت واسه کسایی که نقل و انتقالات رو اپدیت کردن جواب نمیده . من زیاد استفاده کردم ولی دقیق جواب نمیده .
چون کلی از بازیکنها پتانسیل و اورالشون عوض شده .

mehdi_vsgh
20-02-2012, 20:22
میگم این یک و دو کردن چطوریاس تو فیفا؟؟؟؟
بعد تو نسخه های قبلی مثله فیفا11 هم این قابلیت هست یانه؟

dipi
20-02-2012, 20:43
سلام
اورال بازیکن ها چطور افزایش پیدا میکنه ؟ باید کار خاصی کرد یا فقط با بازی کردن میره بالا ؟

CRIS Joon CR7
20-02-2012, 20:45
اینطور است که با نگه داشتن L1 و دادن پاس معمولی به بازیکن
بازیکن اولی شروع به حرکت سریع میکند و شما میتوانید یا با مثلث یا ضربدر یا نگه داشتن L1 و مثلث حرکت بعدی را انجام دهید

توضیحات:
L1 سویچ پلیر
مثلث=Y
ضربدر=A

AlirezaLamLam
20-02-2012, 22:16
سلام
اورال بازیکن ها چطور افزایش پیدا میکنه ؟ باید کار خاصی کرد یا فقط با بازی کردن میره بالا ؟

کار خاصی نباید بکنی. فقط بهشون باید فرصت بازی بدی. هروقت اورالش زیاد شد از طرف باشگاه ایمیل میاد که اقا این بازیکن اورالش یه چندتایی رفت بالا. به حرفاشم سعی کن گوش بدی. مثلا بعضی مسابقات میبینی خوب بازی می کنه بعد بت می گه من امادم توو مسابقه ی بعدی بازی کنم لطفا مرا در ترکیب اصلی برای بازی بعد قرار بده. بعد تو به حرفش گوش کن توو ترکیب بزارش. اینجوری هم ازت راضیه هم اورالش می ره بالا.

pakhme2000
20-02-2012, 23:08
سلام دوستان
میدونم که سوالم صد در صد تکراریه، ولی هرکاری تو این تاپیک گفتن من کردم بازم نمیتونم وارد قسمت تمرین بشم:41:
آقا مگه دکمه back که تو arena مینویسه همون دکمه شوت نیست؟ خوب وقتی من میزنم شوت میکنه دیگه، تو تمرین نمیره. اگه باید دکمه ها رو تنظیم کنم لطفا بگبن از کجاست؟ دکمه ی کنار start واسه من هیچ کاری نمیکنه.
مرسی
این تمرین بدجوری رفته رو اعصابم. بازم ممنون.

CRIS Joon CR7
20-02-2012, 23:46

بازیکن اولی شروع به حرکت سریع میکند و شما میتوانید یا با مثلث یا ضربدر یا نگه داشتن L1 و مثلث حرکت بعدی را انجام دهید

توضیحات:
L1 سویچ پلیر
مثلث=Y
ضربدر=A

سلام دوستان
میدونم که سوالم صد در صد تکراریه، ولی هرکاری تو این تاپیک گفتن من کردم بازم نمیتونم وارد قسمت تمرین بشم:41:
آقا مگه دکمه back که تو arena مینویسه همون دکمه شوت نیست؟ خوب وقتی من میزنم شوت میکنه دیگه، تو تمرین نمیره. اگه باید دکمه ها رو تنظیم کنم لطفا بگبن از کجاست؟ دکمه ی کنار start واسه من هیچ کاری نمیکنه.
مرسی
این تمرین بدجوری رفته رو اعصابم. بازم ممنون.
شما چون با PC بازی میکنید تو صفحه اصلی فکر کنم اگه دکمه اسکپ ESC یا Escape رو بزنی بری تو آرنا:11:

mehdi_vsgh
21-02-2012, 00:22

توضیحات:
L1 سویچ پلیر
مثلث=Y
ضربدر=A

راستش جویستیک من مثلث و ضربدر نداره
با اعداد نشون داده شده.....منظورت از مثلث همون پاس تو عمقه ؟؟؟؟ و ضربدر هم همون پاس معمولیه؟

CRIS Joon CR7
21-02-2012, 00:25
راستش جویستیک من مثلث و ضربدر نداره
با اعداد نشون داده شده.....منظورت از مثلث همون پاس تو عمقه ؟؟؟؟ و ضربدر هم همون پاس معمولیه؟

yeah......................

pakhme2000
21-02-2012, 01:23
شما چون با PC بازی میکنید تو صفحه اصلی فکر کنم اگه دکمه اسکپ ESC یا Escape رو بزنی بری تو آرنا:11:

بله من با pc بازی میکنم.
این کار هم جواب نداد، escape رو که میزنم منوی اول بازی میاد.
چیز دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
کم کم دارم به این نتیجه میرسم که نسخه ی pc تمرین نداره. :37:

dipi
21-02-2012, 02:12
بله من با pc بازی میکنم.
این کار هم جواب نداد، escape رو که میزنم منوی اول بازی میاد.
چیز دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
کم کم دارم به این نتیجه میرسم که نسخه ی pc تمرین نداره. :37:

f1 رو بزنی منوی تمرین میاد

soheilnouri
21-02-2012, 13:28
اقا تو تمرين كدوم قسمت بايد رفت اچيومنت باز كرد؟

CRIS Joon CR7
21-02-2012, 13:38
اقا تو تمرين كدوم قسمت بايد رفت اچيومنت باز كرد؟
بخش زیادی از اچیومنت ها رو نمیشه تو بخش تمرینی گرفت:20:
اچیومنت هارو باید تو بازی های واقعی مثل دوستانه و کریر و Be A Pro و آنلاین گرفت:20:

pakhme2000
22-02-2012, 01:22
f1 رو بزنی منوی تمرین میاد

آقا دم شما گرم :42:
درست شد

Silva
22-02-2012, 18:47
هیچ راهی نداره که تو قسمت create tournoment یا career mode تیمارو ما بازی نکنیم؟؟؟ یعنی ترکیب بچینیم یه جورایی مربی گری کنیم. بازی های مربی گری گرافیک افتضاحی دارن ، اگه راهی هست لطفا راهنمایی کنید.

Silva
22-02-2012, 19:41
کسی راجع به این پچ چیزی می دونه؟
FIFA 12 Career Tournament Mode Editor نصبش کردم تو فولدر فیفا ولی اجرا نمی شه ، به خاطر کرکه ؟؟؟

sabar
22-02-2012, 23:43
سلام
چند تا نقص دیگه تو فیفا دیدم که دوست دارم نظر شما رو هم بدونم
یکی زمانی که من در موقع حمله هستم مثلا دو تا بازیکن دارم که یکیش در موقعیت آفساید هست و دیگری نیست وقتی پاس رو به جهت اونی که تو آفساید نیست میگیرم و پاس میدم اون یکی میاد و توپ رو میگیره و آفساید میشه

یا زمانی که تو حمله پاس میدم در حالی که بازیکنم داره میاد توپ رو بگیره یهو مدافع حریف مثل برق از پشت بازیکنم میاد بیرون و به اصطلاح توپ ربایی میکنه ولی سرعتش و عملکردش غیر طبیعیه

یا بعضی مواقع وقتی لب خط پاس میدم به محض اینکه کمی دسته یا همون بازیکن رو کمی اشتیباه تکون بدم بازیکنم به سمت دیگه میره و توپ رو بیخیال میشه

یا وقتی توپ رو از حریف میگیری بلافاصله بر میگرده و توپ رو همونجا دقیقا سریع ازت میگیره

فکر کنم اونها به جای اینکه هوش مصنوعی بازی رو بالا ببرن اومدن از هوش مصنوعی بازیکنای یوزر که ما باشیم از اونهایی که کنترلش دست ما نیست کم کردن تا تیم ما بیشتر صوتی بده و سی پی یو بهتر کار کنه

در هر حال بازی قشنگیه و من معتادش شدم ولی خیلی رو اعصاب راه میره امیدوارم
فیفا نخواد بازیش رو با این نقصها بده بیرون و فقط بخواد سالهای بعد همین نقصها رو فقط بر طرف کنه و توجیه عملکردش کنه

راستی این دیگه چه نوع فیفایی کمی توضیح میدید در باره این نسخه Fifa Street
بلکه تحولات بیشتری در بازی ارائه بده
شرمنده زیاد نوشتم

Masоud
23-02-2012, 00:48
سلام
یکی زمانی که من در موقع حمله هستم مثلا دو تا بازیکن دارم که یکیش در موقعیت آفساید هست و دیگری نیست وقتی پاس رو به جهت اونی که تو آفساید نیست میگیرم و پاس میدم اون یکی میاد و توپ رو میگیره و آفساید میشه

یا زمانی که تو حمله پاس میدم در حالی که بازیکنم داره میاد توپ رو بگیره یهو مدافع حریف مثل برق از پشت بازیکنم میاد بیرون و به اصطلاح توپ ربایی میکنه ولی سرعتش و عملکردش غیر طبیعیه

یا بعضی مواقع وقتی لب خط پاس میدم به محض اینکه کمی دسته یا همون بازیکن رو کمی اشتیباه تکون بدم بازیکنم به سمت دیگه میره و توپ رو بیخیال میشه

یا وقتی توپ رو از حریف میگیری بلافاصله بر میگرده و توپ رو همونجا دقیقا سریع ازت میگیره

سلام

1. اگه خودتون جلوتر از اون بازیکنی باشید که بهش پاس میدید ، آفساید گرفته نمیشه ولی اگه ازش عقب باشید و پاس بدید آفساید میگیره.

2. خیلی وقته فیفا اینجوریه و کنترل همه چیز دست خودتونه و همه چیز به خودتون و نحوه بازی کردنتون بستگی داره.

3. دقیقا متوجه این گزینه نشدم ببخشید :31:

omidsarab
23-02-2012, 00:57
سلام من چند روز پيش فيفا 12 رو گرفتم تا يه امتحاني كرده باشم ولي اصلا بالا نيومد يعني يه ساعت مي كشيد تا بازيكن موقع شروع و تمرين حركت كنه يعني من تا الا هيچ بازي اي نديدم كه تو كامپيوترم چنين كند حركت كنه ولي پي اس مديوم و لاوش به خوبي بازي مي كنم سيستمم اينه:
ram 2 gig
cpu 2.71
cart grafhic geforce 7025/nforcea

lovelyboy342000
23-02-2012, 07:30
اگه یکی جواب مارو بده ممنون میشم.من نمیتونم زبون گزارشگرو عوض کنم. کسی نمیدونه چجوری باید اینکارو کنم؟ تو ستینگ که میرم قسمت لنگوایج اصلا عوض نمیشه.

Gregar
23-02-2012, 12:26
سلام

فکر کنم اونها به جای اینکه هوش مصنوعی بازی رو بالا ببرن اومدن از هوش مصنوعی بازیکنای یوزر که ما باشیم از اونهایی که کنترلش دست ما نیست کم کردن تا تیم ما بیشتر صوتی بده و سی پی یو بهتر کار کنه

در هر حال بازی قشنگیه و من معتادش شدم ولی خیلی رو اعصاب راه میره امیدوارم
فیفا نخواد بازیش رو با این نقصها بده بیرون و فقط بخواد سالهای بعد همین نقصها رو فقط بر طرف کنه و توجیه عملکردش کنه

راستی این دیگه چه نوع فیفایی کمی توضیح میدید در باره این نسخه Fifa Street
بلکه تحولات بیشتری در بازی ارائه بده
شرمنده زیاد نوشتم

1.اره مشکل اساسی هستش موقع حمله . تنها راهش اینه که پاس رو روی منوال بزاری . چون سیستم assisted بازی واقعا ضعیفه .
2.اره اینو موافقم . خیلی غیر طبیعیه . یعنی طبیعیه ولی تو فیفا نباید همچین چیزی باشه . چون سرعت تا وقتی نشونه از این بازیکن به بازیکن بعدی سوییچ بشه طرف سریع تر به توپ میرسه .
3.اینو نفهمیدم منظورت چیه
4.میدونی اصلا اومدن دفاع تاکتیکال رو گذاشتن که از همچین چیزی جلوگیری بشه . ولی انگار نه انگار . روی طرف تکل میزنی یا خودت میخوری زمین یا بعد از گرفتن تو طرف دوباره توپ رو میگیره . حتی اگه روی زمین افتاده باشه .

هوش مصنوعی هم تقریبا اینجوریه . یعنی کمی هوش مصنوعی بازیکنهای حریف میره بالا و کمی هم سرعت عملشون . هوش مصنوعی تیم خودی در هر درجه سختی کاملا ...یده .
در واقع فیفا اومده سختیش رو مثل بازیهای دیگه که مثلا دمیج بیشتری میخوری یا سرعت حریف بیشتره یا قدرتش بیشتره کرده و نیومده خیلی روی هوش مصنوعی کار کنه .
من خودم بالشخصه تمام گلهایی که میخورم ناشی از سوتی دادن بازیکنهای خودیه .
نمونه اش همین چند دقیقه پیش بازی اولم با رئال رو 2-3 باختم .
گل اول والدز موقع سانتر خودش بدون اینکه من بیارمش اومد جلو و توپ رو مشت کرد تو کله کاکا و اونهم زد تو دروازه . در حالی که اگه ولش میکرد پویول اماده بود توپ رو دور کنه .

یه باگ هم تو بازی دوم دیدم که موقع امار بازی من 3 تا گل زده بودم ولی تعداد شوت تو دروازه رو زده بود 2 تا .

AlirezaLamLam
23-02-2012, 13:55
اقا این داوری فوق العاده افتضاهه. این چیه اخه , همش به نفع حریف می گیره. زده بازیکنم باباش اومد جلو چشش , کارت که بخوره توو سرش اصلا سوت نزد. خدایی داوری 12 خیلی بد شده.

Gregar
23-02-2012, 17:32
اقا این داوری فوق العاده افتضاهه. این چیه اخه , همش به نفع حریف می گیره. زده بازیکنم باباش اومد جلو چشش , کارت که بخوره توو سرش اصلا سوت نزد. خدایی داوری 12 خیلی بد شده.

همش به خاطر این موتور جدید بازیه .
از قدیم گفتن هر بازی realistic اش بیشتر باگش بیشتر .

CRIS Joon CR7
23-02-2012, 20:10
همش به خاطر این موتور جدید بازیه .
از قدیم گفتن هر بازی realistic اش بیشتر باگش بیشتر .
11 هم واقعی بود هم داوریش زیاد مشکل نداشت:20:
البته این نقض حرف دوسمتمون نیست:11:
همین Impact Engine باگ هاش رو همه چی تاثیر گذاشته:13:

Silva
24-02-2012, 13:30
از پاسخ تمامی دوستان کمال تشکر را دارم ، خجالتم دادید، جبران می کنم!

sarukhan
24-02-2012, 14:16
از پاسخ تمامی دوستان کمال تشکر را دارم ، خجالتم دادید، جبران می کنم!

من صفحه ی پیش رو نگاه کردم و دیدم دو تا پرسش داشتید :

برای بازی نکردن بازی ها در بخش مربی گری می تونید از گزینه ی Sim Match استفاده کنید، منظورتون رو از گرافیک افتضاح متوجه نشدم.
در مورد پچ هم اطلاعی ندارم.

afterten
24-02-2012, 14:36
پچ نقل و انتقالات کی میاد؟کسی خبر داره؟

sarukhan
24-02-2012, 14:37
پچ نقل و انتقالات کی میاد؟کسی خبر داره؟

برای پلی استیشن اومده.

sarukhan
24-02-2012, 15:36
آپدیت فیفا ۱۲ برای ایکس باکس هم اومد (حجم ۴ مگابایت).

afterten
24-02-2012, 16:32
اپدیت نقل و انتقال برای PC چطور؟چجوری نصبش کنیم؟این Regeneration هم همش ارور میده!!!

B3HZ@D
24-02-2012, 16:36
برای PC هم منتشر شده ولی باید از درون خود بازی اقدام به دانلود آپدیت کرد

sabar
24-02-2012, 18:10
سلام
دیشب با ناپولی در مقابل اینتر بازی میکردم
در جدول اینتر اول بود و من چهارم
من در کل بازی 16 ضربه به دروازه داشتم و اینتر 6 تا و بازی 1 بر 1 تمام شد
آخر بازی به این نتیجه رسیدم که اگر فیفا کمی بازی سی پی یو رو غیر طبیعی و به نفع سی پی یو نگیره مطمئنا همه ما از بازی بدمون میاد و بازی رو ترک میکنیم
چرا؟
چون من عین حداقل 12 ضربه رو تو چهار چوب زدم ولی خولیو سزار دروازهبان با واکنشهای غیر طبیعی توپها رو دفع کرد و بهترین بازیکن میدان هم شد
خوب اگر فیفا این دفاع خودش رو مثل ما قرارا میداد و ضعفشون مثل ما بود خوب من باید بازی رو 10 بر 1 میبردم و اون موقع حالم از این فوتبال بهم میخورد و میگفتم عجب بازی بی مزه ای هستش
حالا با تلاشی که ما از فیفا سراغ داریم مطوئنم که برای سال آینده و نسخه جدیدش حتما روی نقطه ضعفهاش کار میکنه و دوباره رضایت هواداراش رو جلب خواهد کرد
البته امیدوارم
حالا این fifa street که تو پستهای قبل گفتید روش کار میکنه چیه همون فوتبال خیابانی یا نه؟

ho0rezam
24-02-2012, 18:23
سلام به فیفا بازای عزیز.

آقا یه مشکل خورده به پستم همچین عجیب غریب.پلیز هلپ می رو از همین الان بگم :دی :دی

تا دیشب همه چیز بر وقف مراد بود و به راحتی بازی میکردیم.یهو بعد اینکه واسه چند ساعت بازی رو بستم و دوباره اجرا کردم. الان توی بازی که میرم کلا همه چیز slow هست!!!! اول فک کردم تنظیماته game speed بهم خورده رفتم دیدم normal هست...بعد گفتم شاید سخت افزار سیستمم ننه باباش اومده جلو چشش!! که خوشبختانه سالمه و عین فرفره Battlefield 3 و dota2 رو اجرا میکرد و بدون لگ و این چیزا.

کسی نظر پیشنهادی انتقادی داره؟ دستم به دامنتون(دخترا) به شلوارتون (پسرا) :دی:دی

B3HZ@D
24-02-2012, 18:42
خوب من با استفاده از فایل DB که منتشر شده تونستم نقل و انتقالات زمستانی سال 2012 در فیفا رو انجام بدم
فایل رو به همراه توضیحات نصب اینجا قرار میدم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن

اول از همه این فایل DB رو دانلود کنین

Official Winter Transfers Update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به این آدرس برین و یک بک آپ از فایل DB خودتون تهیه کنین تا اگر به مشکل خوردین مجبور به نصب دوباره بازی نشین

x:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 12\Game\data\db

اگر هم همچین فولدری به اسم DB ندارین خودتون باید یک فولدر به همین اسم ایجاد کنین

فایل دانلود شده رو در آدرس عنوان شده کپی کنید

و حالا...

به این آدرس برین و فایل Squad رو از فولدر فیفا 12 پاک کنین

C:\Users\B3HZAD\Documents\FIFA 12

نرم افزار i68 Regeneration رو اجرا کنید و روی کلید GO کلیک کنین تا تغییرات در بازی اعمال بشه و نقل و انتقالات انجام و همچنین Stats بازیکنان آپگرید بشه

دوستانی که این نرم افزار رو ندارن میتونن از لینک زیر فایل رو دانلود کنن

i68 Regeneration 2.1.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این رو هم بگم که بعد از نصب این فایل سیوهای کریر مود شما دیگه قابل دسترسی نیست و تورنومنت ها و کریر مود رو باید از اول شروع کنین

اگر دقیقا طبق همین روش پیش برین مطمئنا مشکلی نخواهید داشت
موفق باشید

sarukhan
24-02-2012, 19:07
فیفا ۱۲ نسخه ی pc تاپیک جداگونه نداره ؟

B3HZ@D
24-02-2012, 19:19
نه نداره

فقط همین تاپیک بعلاوه تاپیک نسخه دمو برای ورژن 12 این بازی وجود داره

Armin 7
24-02-2012, 21:49
خوب من با استفاده از فایل DB که منتشر شده تونستم نقل و انتقالات زمستانی سال 2012 در فیفا رو انجام بدم

Official Winter Transfers Update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به این آدرس برین و یک بک آپ از فایل DB خودتون تهیه کنین تا اگر به مشکل خوردین مجبور به نصب دوباره بازی نشین

اگر هم همچین فولدری به اسم DB ندارین خودتون باید یک فولدر به همین اسم ایجاد کنین

و حالا...

نرم افزار i68 Regeneration رو اجرا کنید و روی کلید GO کلیک کنین تا تغییرات در بازی اعمال بشه و نقل و انتقالات انجام و همچنین Stats بازیکنان آپگرید بشه

i68 Regeneration 2.1.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این رو هم بگم که بعد از نصب این فایل سیوهای کریر مود شما دیگه قابل دسترسی نیست و تورنومنت ها و کریر مود رو باید از اول شروع کنین

موفق باشید

با سلام

اقا من همه ی این کارها رو انجام دادم

اما تو انتقال داده ها ارور میده !!

این ارور رو که اوکی میکنم انتقال انجام میشه ولی میرم تو بازی هیچ نقل و انتقالی صورت نگرفته !!!

مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنین

سپـــاسگذارم.

Gregar
24-02-2012, 21:58
با سلام

این ارور رو که اوکی میکنم انتقال انجام میشه ولی میرم تو بازی هیچ نقل و انتقالی صورت نگرفته !!!

سپـــاسگذارم.

چک کن ببین فایل های data توی پوشه فیفا 12 تیک read only شون زده نباشه .

B3HZ@D
24-02-2012, 22:11
با سلام

سپـــاسگذارم.

فایل DB رو توی پوشه DB کپی کردین؟!

زمانی که نرم افزار i68 آدرس فولدر برنامه رو میخواد شما باید فولدر اصلی FIFA 12 رو انتخاب کنین

X: Ea Sport / FIFA 12 همین و سراغ فولدرهای فرعی نروید

دوم این که فقط تیک فایل های Data رو بزنین...نیازی به تیک دار کردن همه گزینه ها نیست

توی i68 هم گزینه take care of edit .... رو باید انتخاب کنین و GO رو بزنید

Armin 7
24-02-2012, 22:12
چک کن ببین فایل های data توی پوشه فیفا 12 تیک read only شون زده نباشه .

زده نبود .

چیکار باید بکنم ؟! :(

Armin 7
24-02-2012, 22:30
فایل DB رو توی پوشه DB کپی کردین؟!

زمانی که نرم افزار i68 آدرس فولدر برنامه رو میخواد شما باید فولدر اصلی FIFA 12 رو انتخاب کنین

X: Ea Sport / FIFA 12 همین و سراغ فولدرهای فرعی نروید

دوم این که فقط تیک فایل های Data رو بزنین...نیازی به تیک دار کردن همه گزینه ها نیست

توی i68 هم گزینه take care of edit .... رو باید انتخاب کنین و GO رو بزنید

DB رو تو پوشه DB که وجود نداشت و ساختمش , کپی کردم .

و بقیه ماجرا رو هم درست رفتم

امــــا بازم نمیشه !!!!!!!!!!!!

B3HZ@D
24-02-2012, 22:56
اگه دقیقا طبق همون روش پیش میرین که مطمئنا نباید مشکلی داشته باشین
ولی یک جای کار احتمالا اشتباه انجام میشه

قبلا پچ روی بازی نصب کرده بودین ؟!
توی پیغامی که توی عکس مشخص شده عنوان شده که در خوندن فایل ها مشکل داره

برنامه i68 رو که اجرا کردین احتمالا آدرس درست فولدر بازی رو به اون ندادین
اول از هر چیزی رو پرچم اتالیا در برنامه کلیک کنید تا زبانش از ایتالیایی به انگلیسی تغییر کنه
روی صفحه برنامه کلیک راست کنید و گزینه Set main Game folder رو انتخاب کنید

آدرس فولدر اصلی فیفا 12 رو به برنامه معرفی کنین

توی منوی کشویی هم دقت کنین که روی گزینه Take care of edited files stored directly in folder باشه

alone_boy
24-02-2012, 23:03
Armin 7 عزیز
از من میشنوی از ورژن 2.1.1 i68 استفاده نکن
ورژنهای قدیمی این نرم افزار همگی رو سیستم من جواب میدادن و کار میکردن اما وقتی این ورژن رو استفاده میکردم سیستم هنگ میکرد
کلا به نظر من این ورژن مشکل داره.

ویرایش:
همین الان خودم با ورژن قدیمی تر تست کردم و نقل و انتقالات انجام شدن!
مثلا Stats دیماریا و بنزما شده 85 و 86

B3HZ@D
24-02-2012, 23:11
چه ربطی داره دوست عزیز
من الان از همین نسخه 2.1.1 استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداشت
توی همه فروم های خارجی هم لینک همین نرم افزار برای نصب فایل DB ارائه شده
احتمالا مشکل از سیستم یا ویندوز شما بوده که هنگ میکرده

ho0rezam
24-02-2012, 23:36
آقا من اون کار رو انجام دادم و آپدیت شد و نقل و انتقالات درست انجام شد.
----
یکی به من کمکککککک کنه... مشکلم هنوز پا برجاستاااااااا :(:(:(:(:(:(:(

hobgoblin
25-02-2012, 08:48
دوستان يه سوال
چرا بايد براي نقل و انتقالات اون روشي رو كه دوستمون زحمت كشيده و گفته رو انجام داد؟

چرا يه پچ كه خودش نصب بشه فيفا نميده بيرون؟

soheilnouri
25-02-2012, 13:10
ایکس باکس بچی نداره که ابدیت کنه نقل و انتقالات و قدرت بازیکنا رو؟

B3HZ@D
25-02-2012, 14:26
دوستان يه سوال
چرا بايد براي نقل و انتقالات اون روشي رو كه دوستمون زحمت كشيده و گفته رو انجام داد؟

چرا يه پچ كه خودش نصب بشه فيفا نميده بيرون؟

برای این که آپدیتی که EA منتشر کرده از طریق اینترنت و دانلود در خود بازی قابل نصب هست
این فایل DB رو هم کاربران فروم Soccergaming تهیه کردن و در اختیار بقیه قرار دادن
فکر نکنم EA پچی برای آپدیت منتشر کنه.مگر اینکه از همین ادیتور یکی بیاد و این فایل رو به صورت قابل نصب و به همراه Setup منتشر کنه

Silva
25-02-2012, 17:09
من صفحه ی پیش رو نگاه کردم و دیدم دو تا پرسش داشتید :

برای بازی نکردن بازی ها در بخش مربی گری می تونید از گزینه ی Sim Match استفاده کنید، منظورتون رو از گرافیک افتضاح متوجه نشدم.
در مورد پچ هم اطلاعی ندارم.

مرسی دوست عزیز ، منظورم اینه که بشه بازی تیمتو نگاه کنی ، PES این امکان رو داره می خواستم بدونم واسه FIFA راه حلی داره یا نه ، در حالت sim match این امکان وجود نداره ، منظورم از گرافیک ضعیف هم بازی های مربی گری مثل fifa manager و football manager بود.
به هر حال ممنون

عجیبه واقعا کسی اینجا چیزی راجع به FIFA 12 Career Tournament Mode Editor نمی دونه !!!؟ :18:

esmal_puma
25-02-2012, 18:28
با سلام
در بازی فیفا 12 یک فصل رو به عنوان player manager در خدمت بارسلونا بودم حالا اگر بخوام در یک لیگ دیگر هم به عنوان مربی بازیکن ادامه بدهم باید چکار کنم؟

VBYOFSKI
25-02-2012, 22:23

و حالا...

موفق باشید

من وقتی برنامه رو باز میکنم این erorr رو میده:

erorr accessing '.big':
you must retrieve this missing file
in order to run application

omidsarab
26-02-2012, 00:58
سلام من چند روز پيش فيفا 12 رو گرفتم تا يه امتحاني كرده باشم ولي اصلا بالا نيومد يعني يه ساعت مي كشيد تا بازيكن موقع شروع و تمرين حركت كنه يعني من تا الا هيچ بازي اي نديدم كه تو كامپيوترم چنين كند حركت كنه ولي پي اس مديوم و لاوش به خوبي بازي مي كنم سيستمم اينه:
ram 2 gig
cpu 2.71
cart grafhic geforce 7025/nforcea

با اين سخت افزار نميشه فيفا بازي كرد؟
پي اس كه لاو -مديوم-هاي داره خيلي خوبه ولي فيفا
1

ahmad rezaa
26-02-2012, 16:03
جل الخالق :18: مطمئنی فیفا داری بازی میکنی ؟ یا اون یکی :2: ؟

تا جایی که من میدونم تو فیفا هر حرکتی که تکل یا تنه یا سد محسوب نشه خطا گرفته نمیشه .
حرکاتی که ناشی از ضعف موتور بازی باشه عمرا خطا گرفته نمیشه . اونی هم که تو گفتی از نشستن رو سینه تو نبوده . اون تکلی که قبلش روت رفته خطا است .
هزاران بار تا حالا واسم پیش اومده که طرف به نامردی توپ رو میگیره یعنی بدون استفاده از تکل یا تنه ولی هیچ خطایی رخ نمیده .
مثالش توی یک و دو ها .
قبل از رسیدن به بازیکن حریف پاس اول رو میدم به یارم که بعدش با سرعت برم جلو .
ولی مدافع حریف تکلش رو میزنه که توپ رو ازم بگیره و من که حالا میخوام به سرعت برم جلو تکل میخوره بهم و میافتم زمین و پاسی رو که یارم در برگشت به من میده از دست میره .
در حالی که من توپ رو پاس دادم و به یارم هم رسیده ولی چون حریف زمانی که توپ دست من بوده تکل رو زده پس خطا نیست :16:

در ضمن هیچ وقت فروش بالای یک بازی دلیل بی عیب بودن یک بازی نیست :46:
البته اونایی که گفتی که به ضرر خودته . یعنی دروگبا داره تو رو شوت میکنه . فیفا واسه cpu از قوانین درست استفاده میکنه . فقط واسه تیم خودمونه که قوانینش فرق میکنه .
.
داداش اون گلی که دوستم تعریف میکرد زده میگفت زده زیر توپ نگفته زده زیر لنگای دروازبان
دروازبان تا توپ رو زده زمین بازیکنش زده زیر توپش از بالای سر دروازبان رد شده
دروازبانش 2سه بار توپ رو زده زمین بار سوم یار رفیقم زده زیر توپش و توی دروازه
شاید دروغ گفته باشه ولی خیلی قسم خورد که راسته گفته هاش
این بازی هم نگو نقص داره اگه نقص داشت پچ میدادن براش:31:

B3HZ@D
26-02-2012, 20:17
من وقتی برنامه رو باز میکنم این erorr رو میده:

erorr accessing '.big':
you must retrieve this missing file
in order to run application

نرم افزار برای دسترسی به فایل های Data بازی با فرمت big. با مشکل مواجه شده
یعنی اجازه دسترسی به اون داده نمیشه یا فایل ها رو پیدا نمیکنه
همونطور که قبلا هم گفتم به یکی از دوستان شما باید مسیر فولدر اصلی فیفا 12 رو به برنامه معرفی کنین.
فقط و فقط folder FIFA 2 و دیگه سراغ ساب فولدرها نرین

VBYOFSKI
26-02-2012, 20:59
نرم افزار برای دسترسی به فایل های Data بازی با فرمت big. با مشکل مواجه شده
یعنی اجازه دسترسی به اون داده نمیشه یا فایل ها رو پیدا نمیکنه
همونطور که قبلا هم گفتم به یکی از دوستان شما باید مسیر فولدر اصلی فیفا 12 رو به برنامه معرفی کنین.
فقط و فقط folder FIFA 2 و دیگه سراغ ساب فولدرها نرین

مشکل اینجاست که وقتی ساب فولدر فیفا رو (کاملا دقیق) به برنامه میدم erorr میده که فایل exe رو پیدا نمیکنم دوباره سرچ کن.
از این مشکلا با CM12 هم دارم که اونم هیچ رقمه بازی رو نمیشناسه.

B3HZ@D
26-02-2012, 21:30
دوست عزیز عرض کردم خدمتتون که باید فولدر اصلی بازی رو به برنامه معرفی کنین و کاری به ساب فولدرها نداشته باشین

x:/ EA Sport/ FIFA 12

تا همین حد و بیشتر از این نباید پیش برین...فقط کافیه فولدر اصلی به نرم افزار معرفی بشه
در مورد CM بگم که خودم هم نتونستم هنوز از اون استفاده کنم...باید صبر کرد تا نسخه اصلی بیاد
فعلا نسخه بتا هست

VBYOFSKI
26-02-2012, 21:58
دوست عزیز عرض کردم خدمتتون که باید فولدر اصلی بازی رو به برنامه معرفی کنین و کاری به ساب فولدرها نداشته باشین

x:/ EA Sport/ FIFA 12

تا همین حد و بیشتر از این نباید پیش برین...فقط کافیه فولدر اصلی به نرم افزار معرفی بشه
در مورد CM بگم که خودم هم نتونستم هنوز از اون استفاده کنم...باید صبر کرد تا نسخه اصلی بیاد
فعلا نسخه بتا هست

منم دقیقا منظورم همین بود. مثلا من بازی رو اینجا نصب کردم.

F:/FIFA 12

و دقیقا همین آدرس رو بهش میدم.
ممنون ازجوابت. :11:

Armin 7
26-02-2012, 22:09
اگه دقیقا طبق همون روش پیش میرین که مطمئنا نباید مشکلی داشته باشین
ولی یک جای کار احتمالا اشتباه انجام میشه

قبلا پچ روی بازی نصب کرده بودین ؟!
توی پیغامی که توی عکس مشخص شده عنوان شده که در خوندن فایل ها مشکل داره

برنامه i68 رو که اجرا کردین احتمالا آدرس درست فولدر بازی رو به اون ندادین
اول از هر چیزی رو پرچم اتالیا در برنامه کلیک کنید تا زبانش از ایتالیایی به انگلیسی تغییر کنه
روی صفحه برنامه کلیک راست کنید و گزینه Set main Game folder رو انتخاب کنید

آدرس فولدر اصلی فیفا 12 رو به برنامه معرفی کنین

توی منوی کشویی هم دقت کنین که روی گزینه Take care of edited files stored directly in folder باشه

با سلام

هیچ پچی رو بازی نصب نکردم .

آدرس رو درست به برنامه i86 دادم .

ولی بازم همین ارور رو میده !!!!!

ممنون میشم راهنماییم کنین .

سپــــــــاسگذارم.

B3HZ@D
26-02-2012, 22:39
نرم افزار رو در حالت Adminastor اجرا کنین ببینید مشکل حل میشه!

Armin 7
27-02-2012, 18:40

با سلام

اقــــــــا خیلی خیلی ممنون .

مشکل همین بود .

بلاخره حــــــــــــــل شد .

سپـــــــاسگذارم.

B3HZ@D
27-02-2012, 18:58
خوب خوشحالم که مشکلتون رفع شد :10:
فکر کنم مشکل اون یکی دوستمون جناب VBYOFSKI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم همین باشه

SevenCity
27-02-2012, 19:48
با اين سخت افزار نميشه فيفا بازي كرد؟
پي اس كه لاو -مديوم-هاي داره خيلي خوبه ولي فيفا
1

خیر
الکی هم خودتو اذیت نکن فیفا رو این سیستم تک هسته ای جواب نمیده pes رو هم به هیچ عنوان با فیفای کبیر مقایسه نکن بازی هایی هم که تست کردی احتمالا زیاد به روز نبودند واسه فیفا هم لازم نیست زیاد خرج کنی یه دو هسته ای 3 گیگاهرتزی یا هر سی پی یوی 4 هسته ای و گرافیک بالای 9600 انویدیا یا بالای 4670 ati رم تو سون هم 4 گیگ
اینایی که گفتم برای high بود

مشکلات نصب و اجرا

afterten
27-02-2012, 20:14

سلام منظورتون از حالت adminastor چیه؟من زیاد وارد نیستم.میشه بگین دقیقا چکار باید بکنم؟

SevenCity
27-02-2012, 20:32
همین که برنامه رو باز میکنم این پیغام میاد

B3HZ@D
27-02-2012, 21:22
سلام منظورتون از حالت adminastor چیه؟من زیاد وارد نیستم.میشه بگین دقیقا چکار باید بکنم؟

روی آیکون برنامه کلیک راست کنید و از گزینه های ظاهر شده بر روی Run As Administrator کلیک کنید تا برنامه در حالت Admin اجرا بشه.

همین که برنامه رو باز میکنم این پیغام میاد

برنامه فایل ها و ایمیج های فیفا 12 رو پیدا نکرده و شما باید آدرس فایل رو به اون بدین
بعد از اجرای برنامه روی محیط یا صفحه برنامه کلیک راست کرده و از گزینه های موجود گزینه Set main game folder رو انتخاب کنین
سپس به مسیر نصب بازی رفته و فولدر اصلی بازی رو به اون معرفی کنین

X:\EA sport\FIFA 12

سراغ فولدرهای دیگه نرین و فولدر اصلی فیفا 12 رو انتخاب و OK کنید

Kaveh619
27-02-2012, 22:20
بچه ها من این برنامه i68 regenerator رو ورژن قبلیش رو نصب کردم،اما می بینم شما با این جدیده مشکل دارید،به نظرم برای رفع این مشکل این دو راه رو امتحان کنید........:::

1.آخرین ورژن NetFrameworkرو مخصوص سیستمتون دانلود و نصب کنید،

2.حالا باید گزینه ی اخطار های امنیتی ویندوز رو یعنی درجه ی امنیت ویندوز که همون پیغام معروف yes و no ویندوز سون هست بیارید پایین......برای این کار از منوی استارت روی عکس یوزرتون کلیک کنید تا وارد منوی user account settings بشید......حالا یه گزینه ای داره که وقتی میزنیش یه پنجره باز میشه که حاوی یه اسلایدر هست که باید اونو تا آخر بیارید پایین........یه بار ریست کنید انشاالله مشکلتون رفع میشه،درضمن پوزش بابت این که راهنمایی دقیق نکردم،چون کامپیوتر در دسترسم نیست و با موبایل دارم این پست میزنم.....

موفق باشید...

SevenCity
27-02-2012, 22:45
روی آیکون برنامه کلیک راست کنید و از گزینه های ظاهر شده بر روی Run As Administrator کلیک کنید تا برنامه در حالت Admin اجرا بشه.

برنامه فایل ها و ایمیج های فیفا 12 رو پیدا نکرده و شما باید آدرس فایل رو به اون بدین
بعد از اجرای برنامه روی محیط یا صفحه برنامه کلیک راست کرده و از گزینه های موجود گزینه Set main game folder رو انتخاب کنین
سپس به مسیر نصب بازی رفته و فولدر اصلی بازی رو به اون معرفی کنین

X:\EA sport\FIFA 12

سراغ فولدرهای دیگه نرین و فولدر اصلی فیفا 12 رو انتخاب و OK کنید

برنامه کاملا هنگه و اجازه هیچکاری رو نمیده
هنگ و کرش

Mohammad Yek110
28-02-2012, 15:33
سلام
توی این بازی چطوری میشه برگردون زد؟
ممنون

CRIS Joon CR7
28-02-2012, 16:42
سلام
ممنون
RT رو نگه دار بعد شوت رو بزن
بسته به جاش برگردون یا ضربه سر شیرجه ای یا حرکت دیگه میزنه:11:

irmpmn
28-02-2012, 19:51
فیفا بهترین بازی ...

VBYOFSKI
28-02-2012, 20:06
خوب خوشحالم که مشکلتون رفع شد :10:
فکر کنم مشکل اون یکی دوستمون جناب VBYOFSKI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم همین باشه

راستش من هنوز همون مشکل رو دارم.
همه جوره هم امتحان کردم. از administrator هم امتحان کردم. آنتی ویروس رو غیر فعال کردم. حتی uac ر هم غیر فعال کردم ولی هنوز همون اروره فایل big رو دارم. برنامه رو تا باز میکنم این ارور رو میده و بعدش که ok میکنم برنامه بسته میشه.

2.حالا باید گزینه ی اخطار های امنیتی ویندوز رو یعنی درجه ی امنیت ویندوز که همون پیغام معروف yes و no ویندوز سون هست بیارید پایین......برای این کار از منوی استارت روی عکس یوزرتون کلیک کنید تا وارد منوی user account settings بشید......حالا یه گزینه ای داره که وقتی میزنیش یه پنجره باز میشه که حاوی یه اسلایدر هست که باید اونو تا آخر بیارید پایین........یه بار ریست کنید انشاالله مشکلتون رفع میشه،درضمن پوزش بابت این که راهنمایی دقیق نکردم،چون کامپیوتر در دسترسم نیست و با موبایل دارم این پست میزنم.....

برای این کار استارت رو باز کنین و اون پایین که یه جا واسه سرچ داره تایپ کنید uac و بعدشم enter

البته این کا واسه من جواب نداد.

CRIS Joon CR7
28-02-2012, 22:49
سلام
ممنون

RT رو نگه دار بعد شوت رو بزن
بسته به جاش برگردون یا ضربه سر شیرجه ای یا حرکت دیگه میزنه:11:
یکی نگفت دیوونه چرا مردم رو منحرف میکنی؟:31:
من اشتباهی گفتم RT
LT بوده
از همه عذر میخوام:19:

B3HZ@D
29-02-2012, 03:56
راستش من هنوز همون مشکل رو دارم.
همه جوره هم امتحان کردم. از administrator هم امتحان کردم. آنتی ویروس رو غیر فعال کردم. حتی uac ر هم غیر فعال کردم ولی هنوز همون اروره فایل big رو دارم. برنامه رو تا باز میکنم این ارور رو میده و بعدش که ok میکنم برنامه بسته میشه.

دوست عزیز حتما ادرس درست به برنامه داده نشده یا این که نسخه قبلی بازی روی سیستم شما نصب هست
اگه فیفا 11 نصبه که باید پاک بشه
اگر نیست که باید آدرس فولدر اصلی بازی به برنامه داده بشه
راستش دیگه راهی به نظرم نمیرسه
شرمنده

mehdi_vsgh
29-02-2012, 12:10
میگم قبول دارین این قانون نانوشته فیفا رو
اگه cpu تصمیم بگیره به شما گل بزنه حتما گل میزنه پس تلاش بیخودی نکنید برای مانع شدنش....اون گل میزنه ولو اینکه گل آفساید باشه؟؟؟؟؟

Mohammad Yek110
29-02-2012, 14:31
یکی نگفت دیوونه چرا مردم رو منحرف میکنی؟:31:
من اشتباهی گفتم RT
LT بوده
از همه عذر میخوام:19:
خواهش می کنم.من تنظیمات کنترلر رو بهم زدم.منظورتون از LT کلیدی هست که برای تکنیک زدن نگهش می داریم یا اون کلید که موقع دفاع باهاش بین بازیکنا سوییچ می کنیم؟
همین که صلح و صفا انقد هست که یه رئالی به یه بارسایی انقد خوب جواب میده بسه:31:
ممنون:11:

VBYOFSKI
29-02-2012, 16:01
دوست عزیز حتما ادرس درست به برنامه داده نشده یا این که نسخه قبلی بازی روی سیستم شما نصب هست
اگه فیفا 11 نصبه که باید پاک بشه
اگر نیست که باید آدرس فولدر اصلی بازی به برنامه داده بشه
راستش دیگه راهی به نظرم نمیرسه
شرمنده

آدرس رو هم دقیق به برنامه میدم که میگه فایل exe رو پیدا نمیکنه.

ادرس اینه: F:/FiFA 12

11 هم نصب نیست. آدرس فولدر اصلی بازی رو هم میدم.

خواهش میکنم این چه حرفیه بازم ممنون ار راهنماییت.
خودم فکر میکنم شاید مشکل از فایلهای بازی باشه نمیدونم.

بازم ممنون.

CRIS Joon CR7
29-02-2012, 16:06
خواهش می کنم.من تنظیمات کنترلر رو بهم زدم.منظورتون از LT کلیدی هست که برای تکنیک زدن نگهش می داریم یا اون کلید که موقع دفاع باهاش بین بازیکنا سوییچ می کنیم؟
همین که صلح و صفا انقد هست که یه رئالی به یه بارسایی انقد خوب جواب میده بسه:31:
ممنون:11:
............درود بر شما...............:11:
ما قبل از این که طرفدار دوتیم با ریشه اسپانیایی باشیم ایرانی هستیم:20:
قابلی نداشت:11:
آره منظورم همونه:20:
تو پست اولم که گفتم RT اگه بگیری میشه فیننس شوت یا ضربه ی فنی:11:

CRIS Joon CR7
29-02-2012, 18:08
اون موقع ها که رو PC بازی میکردم این سایته خیلی به دردم میخورد
گفتم شاید به در شما بخوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همه چی توش پیدا میشه اینم دو تا نمونه

اولی اسکوربورد لیگ اروپا یا جام یوفا سابق هستش
اینم مال لیگ قهرمانان هست

amir_01
29-02-2012, 18:40
سلام
من نفهمیدم چجور باید توی این بازی پنالتی زد ! هر جور میزنم یا میره بیرون یا میزنه وسط دروازبان میگیره
چیکارش باید کرد؟

hts1369
29-02-2012, 20:19
اون فایل db رو گرفتم و تو این مسیر C:\Program Files\Origin Games\FIFA 12\Game\data\db ریختم.برا من اصلا پوشه ی Origin Games نبود .خودش و تمام پوشه های بعدش رو درست کردم و توی پوشه ی db اون فایل db رو ریختم.
بعد فایلهای توی پوشه ی fifa 12 توی My Documents رو یه جای دیگه ریختم.
بعد اون نرم افزاری که دوستمون گذاشتن رو اجرا کردم مسیر پوشه ی خود fifa 12 رو دادم و go رو زدم .
ولی بعدش که میرم تو بازی میبینم آنلکا و الکس هنوز تو چلسی هستن.

Maziar_69
29-02-2012, 23:52
سلام
من نفهمیدم چجور باید توی این بازی پنالتی زد ! هر جور میزنم یا میره بیرون یا میزنه وسط دروازبان میگیره
چیکارش باید کرد؟

اون اسلاید که زیر تصویر حرکت میکنه وقتی اومد روی سبز باید بزنی.
خیلی زیاد پر نکن.
برای جهت دادن هم حدود 1 تا 2 ثانیه جهتی که میخوای نگه دار.
هر چی بیشتر نگه داری بیشتر جهت میگیره.
اگه زیاد جهت رو نگه داری میزنه بیرون. :11:

Gregar
01-03-2012, 14:11
سلام
چیکارش باید کرد؟

پیشنهاد میکنم توی ارنا موقعی که توپ توی منطقه جریمه است یک دکمه جهت دار رو بزن تا یک پنالتی بزنه
دکمه LT رو بزن تا نشونه روی دروازه بیاد . بعد وقتی اون نوار پایینی روی سبز بود یه کم قدرت رو پر کن .
سریع تا پاش به توپ نخورده نشونه رو ببر جایی که میخوای هدف بگیری .

hts1369
01-03-2012, 18:47
اون فایل db رو گرفتم و تو این مسیر C:\Program Files\Origin Games\FIFA 12\Game\data\db ریختم.برا من اصلا پوشه ی Origin Games نبود .خودش و تمام پوشه های بعدش رو درست کردم و توی پوشه ی db اون فایل db رو ریختم.
بعد فایلهای توی پوشه ی fifa 12 توی My Documents رو یه جای دیگه ریختم.
بعد اون نرم افزاری که دوستمون گذاشتن رو اجرا کردم مسیر پوشه ی خود fifa 12 رو دادم و go رو زدم .
ولی بعدش که میرم تو بازی میبینم آنلکا و الکس هنوز تو چلسی هستن.
نبود چرا بچه ها جواب نمیدن

sabar
01-03-2012, 21:47
سلام
این فیفا پدرمون رو درآورده خلی بندی تا این حد
امروز بازی میکردم مهاجم حریف جلوی په په بود احمق یهو دستشو آورد بالا و وایستاد مهاجم هم اومد دریبلش زد اونم مثل بوق دستش برای آفساید بالا بود و تکان نمیخورد گل خوردم کف کردم
تازه اگه خدایی نکرده جلوب دروازه خودت توپ به پای مدافعت حتی آروم بخوره غیر ممکنه گل به خودی نشه
با مربع توپ میگیری یا نمیزنه یا میزنه خطا میشه یا بازیکن حریف خودش رو جلوت میزاره به توپ نرسی بعد توپ رو میگیره
با ضربدر هم که بازیکن همیشه یه فاصله 2 متری با بازیکن حریف رو رعایت میکنه و تو پاش نمیره
خلاصه گند ترین بازی فیفا رو دارم به خاطر اعتیادش بازی میکنم
امیدوارم فیفا به خاطر اینکه قانون هر سال نسخه جدید بده کم کاری نکنه و بازیهای به این مزخرفی رو روانه بازار کنه
راستی برای شما هم اینایی که من کفتم انجام میشه یا فیفای من ناقصه

Dark Soul
01-03-2012, 23:56
سلام
با مربع توپ میگیری یا نمیزنه یا میزنه خطا میشه یا بازیکن حریف خودش رو جلوت میزاره به توپ نرسی بعد توپ رو میگیره
با ضربدر هم که بازیکن همیشه یه فاصله 2 متری با بازیکن حریف رو رعایت میکنه و تو پاش نمیره

توپ گیری به این روش مهارت می خواد که باید با بازی کردن کسب کنید.
منم اولش سختم بود و خوشم نیومد اما الان این روش دفاع رو ترجیح میدم.
البته اگه می خوایید روش دفاع تون مثل نسخه های قبل باشه برید به Controler Setting و Defending روبزارید روی Legacy

Mohammad Yek110
02-03-2012, 07:23
سلام
یه اتفاق جالب افتاد که نمیدونم برای شما هم افتاده یا نه:
دیروز توی کریر مود داوید ویا همون اول فصل برای شش ماه مصدوم شد.ما هم گفتیم این بازیکنو غالب کنیم به یه تیم دیگه.رفتم که بذارمش توی لیست فروش که با این ارور مواجه شدم:
sorry.you cant sell the injury player!!!!!!!!!!!!!
واقعا به قول دوستان توی اون یکی همچین چیزی هست؟

masoodbr
02-03-2012, 09:23
سلام من ويندوز عوض حالا كه بازي نصب كردم هر كاري ميكنم دسته رو شناسايي نميكنه چكارش كنم؟

khelane
02-03-2012, 10:22
دوستان کسی نیست انلاین بازی کنه با ایکس باکس اگه هست گیمر تک رو بزار واسم یه همین اسم پروفایلم رو تو بازی اد کنه

masoodbr
02-03-2012, 11:45
كسي نبود راهنمايي كنه؟كنسولمو يكي از دوستان برده

Gregar
02-03-2012, 12:27
سلام
این فیفا پدرمون رو درآورده خلی بندی تا این حد
امروز بازی میکردم مهاجم حریف جلوی په په بود احمق یهو دستشو آورد بالا و وایستاد مهاجم هم اومد دریبلش زد اونم مثل بوق دستش برای آفساید بالا بود و تکان نمیخورد گل خوردم کف کردم
تازه اگه خدایی نکرده جلوب دروازه خودت توپ به پای مدافعت حتی آروم بخوره غیر ممکنه گل به خودی نشه
خلاصه گند ترین بازی فیفا رو دارم به خاطر اعتیادش بازی میکنم
امیدوارم فیفا به خاطر اینکه قانون هر سال نسخه جدید بده کم کاری نکنه و بازیهای به این مزخرفی رو روانه بازار کنه
راستی برای شما هم اینایی که من کفتم انجام میشه یا فیفای من ناقصه

نه عزیزم . فیفات ناقص نیست . ما هم همین مشکلات رو داریم . کاریش هم نمیشه کرد . مگه اینقدر بازی کنی که واست طبیعی بشه و با این مشکلات هم بشه ببری .

توپ گیری به این روش مهارت می خواد که باید با بازی کردن کسب کنید.
منم اولش سختم بود و خوشم نیومد اما الان این روش دفاع رو ترجیح میدم.
البته اگه می خوایید روش دفاع تون مثل نسخه های قبل باشه برید به Controler Setting و Defending روبزارید روی Legacy

ما هم این روش رو ترجیح میدیم به legacy . مشکل سخت بودن دفاعش نیست . چون واقعا دفاع معقولیه . ولی مشکل اینه که کلی باگ و ... داره که باعث میشه بزنه تو حالت .

سلام
دیروز توی کریر مود داوید ویا همون اول فصل برای شش ماه مصدوم شد.ما هم گفتیم این بازیکنو غالب کنیم به یه تیم دیگه.رفتم که بذارمش توی لیست فروش که با این ارور مواجه شدم:

منه بدبخت رو چی میگی ؟
یه بازیکن گرون قیمت رو به صورت short قرض گرفتم . بازی اولش زد مصدوم شد و تا دو سه ماه مصدوم .
موندم چی بگم . این همه پول بی زبون رو هر هفته بدی به یک بازیکن مصدوم بعد از مصدومیتش هم بره خونش و خداحافظ .

alone_boy
02-03-2012, 13:35
دوستان شما از Tactical Defending استفاده میکنید یا Legacy؟
من Legacy بازی میکردم ولی الان رو آوردم به Tactical.میشه بگید چطوری میشه سریعتر توپ رو گرفت؟

Alex Fera
02-03-2012, 15:14
دفاع تاکتیکی چند تا نوع داره که بستگی داره شما کجای زمین باشید و فاصله بازیکنی که توپ داره با شما چقدره،مثلا برای گوشه ای زمین با فاصله نزدیک اول یه خورده جاکی کنید با LT و بعد از اینکه مهاجم راهی نداشت یه تکل سرپا بزنید و توپ رو ازش بگیرید..........
یا اگه مثلا پشت محوطه بود درجا یه دونه تکل سرپا برید،البته اگه فاصله زیاد بود و داشت بهتون نزدیک میشد منتظرش بمونید و بهش نزدیک نشید و بزارید بیاد طرفتون و بهد تکل رو برید.................
امیدارم خوب توضیح داده باشم...............

sarukhan
02-03-2012, 15:21
در کل دفاع تاکتیکال ایراد زیاد داره و اعصاب ادم رو خراب می کنه مخصوصا اگر روبروی cpu بازی کنید، چون تا نزدیک بازیکن حریف میشی و می خوای تکل سرپا بزنی، حریف توپ رو پاس می ده و این روند همین جوری ادامه داره
همه ی تیم ها هم که از بارسلونا، بارسلونایی تر بازی می کنن و انقدر پاسکاری می کنن که گرفتن توپ ازشون یه کار شگفت انگیزه.

soheilnouri
02-03-2012, 16:06
سلام

خوبیش به همینه دیگه...شما خودت حاضری یه ماشینه خرابو بخری؟

mmf66
02-03-2012, 16:30
در کل دفاع تاکتیکال ایراد زیاد داره و اعصاب ادم رو خراب می کنه مخصوصا اگر روبروی cpu بازی کنید، چون تا نزدیک بازیکن حریف میشی و می خوای تکل سرپا بزنی، حریف توپ رو پاس می ده و این روند همین جوری ادامه داره
همه ی تیم ها هم که از بارسلونا، بارسلونایی تر بازی می کنن و انقدر پاسکاری می کنن که گرفتن توپ ازشون یه کار شگفت انگیزه.
اولش شاید این جور باشه ولی بعد از مدتی توپگیری بهتر میشه در کل حالت تاکتیکال تمرکز بیشتری میخواد و مغز رو بیشتر درگیر میکنه واگر یک لحظه حواست پرت بشه گل رو خوردی من این حالت رو بیشتر دوست دارم جذاب تر از لگاسی است

dr_shahrooz
02-03-2012, 18:53
اخبار فیفا 13 کی میاد مردم دیگه

Mohammad Yek110
02-03-2012, 21:20
سلام
لطفا ترفندهای freekick زدن رو بگید
مردیم از بس فری کیک خراب کردیم
ممنون

Alex Fera
03-03-2012, 00:07
سلام
لطفا ترفندهای freekick زدن رو بگید
مردیم از بس فری کیک خراب کردیم
ممنون

اگه نزدیکه مثلا کمتر از 20 متر کات دار بزنید،ولی اگه دورتره از بازیکن سوم استفاده کنید و حتما مطمئن بشید زننده ضربه Shoot Power نسبتا خوبی داشته باشه..............
اگه نحوه زدن رو بلدن نیستید بگید تا بهتون بگم

Alex Fera
03-03-2012, 00:19

معمولا اواخر آوریل تا اوایل می یه عکس میدن..........................

Mohammad Yek110
03-03-2012, 08:47
اگه نزدیکه مثلا کمتر از 20 متر کات دار بزنید،ولی اگه دورتره از بازیکن سوم استفاده کنید و حتما مطمئن بشید زننده ضربه Shoot Power نسبتا خوبی داشته باشه..............
اگه نحوه زدن رو بلدن نیستید بگید تا بهتون بگم

من مشکلم اینه که چطور این کارا رو بکنم؟:31:
ممنون

dogh
03-03-2012, 15:49
شنیدم دسته xb به pc میخوره
بازی fifa این دسته رو ساپورت میکنه ؟

CRIS Joon CR7
03-03-2012, 16:00
شنیدم دسته xb به pc میخوره
بازی fifa این دسته رو ساپورت میکنه ؟
بله شما به هر طریقی (بی سیم و سیم دار) دستو رو بشناسونی به PC این بازی و خیلی از بازیهای دیگه ساپورت میکنن:46:

Gregar
03-03-2012, 16:15

حتما میخوای دوباره 100 تومن هم بابت اون بدی :31:

hts1369
03-03-2012, 19:25
اپدیت فیفا 12
فایل db که دوستان گذاشتن رو تو FIFA 12\Game\data\db (جایی که بازی رو نصب کردید) کپی کنید اگر پوشه ی db ندارید (که احتمال زیاد ندارید) یکی بسازید و این فایل رو اونجا کپی کنید بعد برنامه ی Fifa12_i68Regenerator رو اجرا کنید اگه محل نصب بازی رو پیدا کرد که بهتر اگر نه برید و محل نصب و تا پوشه ی نصب رو بهش بدین (»ثلا بازی من اینجا نصب شده و من این ادرس رو بهش دادم D:\game\EA Sports\FIFA 12) بعد go بزنید برید تو بازی و ببینید که انتقالات انجام شده.

behnam129
04-03-2012, 08:54
دوستان چطور میشه کلید های بازی رو در کیبورد تغییر داد؟ من که موفق نشدم
ضمنا تو قسمت fifaconfig/Game Setting هم خبری از تب In-Game Keyboard نیست!
معلوم نیست چرا کلیدهاشو اینجوری چیدن نامردا!:31:

mehdi_vsgh
04-03-2012, 10:48
یه راهش اینهکه فیفا 11 رو نصب کنی و بعد کلیدهارو تغییر بدی بعدش فایل buttonDataSetup رو کپی کنی تو فولدر فیفا12

amirfakhrian
04-03-2012, 11:51
شما باید ابتدا داخل بازی شوید سپس این مسیر رو برید:
customise fifa
settings
controls
controller
روی هر کدام که با موس کلیک کنی می تونی تغییرات رو انجام بدی.

Kamyar_AnathemA
04-03-2012, 23:45
من که نسخه اورجینال دارم چجوری Squad رو آپدیت کنم که آپدیت بمونه و عوض نشه ؟

p3yman_xl
05-03-2012, 16:02
من که نسخه اورجینال دارم چجوری Squad رو آپدیت کنم که آپدیت بمونه و عوض نشه ؟
Customise FIFA > Edit Teams > Change Squads/Rosters > Download Updates

mehdi_vsgh
05-03-2012, 17:10
عجبه ها؟؟؟
یکی دو بازی به مسی استراحت دادم که یه کم جون بگیره(اخه به نیمه دوم نمیکشید نفس نارنجی میشد) حالا آقا به تیپ و قیافش برخورده ازم خواسته که بزارمش تو لیست فروش!!!!:13:

چه کنم که نظرش برگرده؟؟؟ :41:

dogh
05-03-2012, 17:54
عجبه ها؟؟؟
یکی دو بازی به مسی استراحت دادم که یه کم جون بگیره(اخه به نیمه دوم نمیکشید نفس نارنجی میشد) حالا آقا به تیپ و قیافش برخورده ازم خواسته که بزارمش تو لیست فروش!!!!:13:

ناسلامتی manager تیم هستیا:5:
محلش نزار بزار رو نیمکت بشینه تا دفعه دیگه پر رو نشه :31:

hts1369
05-03-2012, 18:18
عجبه ها؟؟؟

این دوستمون راست میگه بزارش رو نیمکت بشینه حساب کار بیاد دستش.
هیچکس بزرگتر از باشگاه نیست. باید مسی اینو بفهمه:31:

mehdi_vsgh
05-03-2012, 20:11
این دوستمون راست میگه بزارش رو نیمکت بشینه حساب کار بیاد دستش.
هیچکس بزرگتر از باشگاه نیست. باید مسی اینو بفهمه:31:
میترسم بزاره بره...
ولی اینم قبول دارم خیلی پرروئه.....اصلا باهاش حال نکردم....اون که نباید برای من تصمیم گیری کنه... منم همیشه فیکس میزاشتمش..یه بازی گذاشتمش بیرون آقابهش برخورده.....

همین کارو باهاش میکنم میزارمش اصلا توی رزروهام....تا دیگه حساب کار دستشون بیاد که من با هیچکس شوخی ندارم:20:

Mehdi.ss
05-03-2012, 20:59
سلام به همه دوستان
خیلی وقت بود نبودم ، امروز تو سایتها اینو پیدا کردم گفتم بذارم شما هم حالشو ببرید :46:
مراحل سافت بازی فیفا 12
چون اجازه کپی نداده ادرس سایت رو میذارم ، از اونجا دانلود کنید

downl oadha

Gregar
06-03-2012, 10:27
ناسلامتی manager تیم هستیا:5:
محلش نزار بزار رو نیمکت بشینه تا دفعه دیگه پر رو نشه :31:

ای ول . خوشم اومد از حرفت .
منم دقیقا همین کار رو قبلا کردم هیچ غلطی نکرد .
هی میگفت منو بزار تو لیست فروش . محلش ندادم و مثل الاغ ازش کار کشیدم و خسته میشد . بازم ازش کار کشیدم . هی خسته میشد . همین جور ازش کار میکشیدم و اونم خسته میشد .
از اخر یه روز برگشت بهم گفت تو به الاغت هم همینقدر حقوق میدی ؟ :27:

شوخی کردم ولی جدا نمیره . مگه الکیه . من که همیشه بازیش هم میدادم گفت میخوام برم . گفتم بشین سر جات هیچی نگو . چه پسر حرف گوش کنیه .

سلام به همه دوستان
خیلی وقت بود نبودم ، امروز تو سایتها اینو پیدا کردم گفتم بذارم شما هم حالشو ببرید :46:
مراحل سافت بازی فیفا 12
چون اجازه کپی نداده ادرس سایت رو میذارم ، از اونجا دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدdownl oadha

ای بابا الان اومدم بزارم دیدم گذاشتی . ممنون

soheilnouri
06-03-2012, 19:27
من با لاتسیو در هفته 17 هستم و در رتبه ی نازل 16 قرار دارم...اصن امیدی نیست....

Gregar
07-03-2012, 00:04

منم اگه با لاتزیو بودم حتما همینطوری میشدم . اخه لاتزیو هم شد تیم .
تیم بدی نیست ولی پتانسیل خوبی نداره .

Armin 7
07-03-2012, 12:03

منم اگه با لاتزیو بودم حتما همینطوری میشدم . اخه لاتزیو هم شد تیم .
تیم بدی نیست ولی پتانسیل خوبی نداره .

سلام

البت حرف شما درسته , پتانسیل نداره امــــــا بازی کردن با تیمهای درجه سومی و چهارمی لذت خاصی داره

الان من با اوساسونا تا پایان نیم فصل در رده دوم هستم با 3 امتیاز اختلاف با صدر جدول (رئال مادرید)

درجه سختی رو هم روی World Class گذاشتم .

حمل بر خودستایی نشه من کلا با تیمهای ضعیف حال میکنم .

واقعا لذت میبرم . ممنونم فیـــــــــــــــفا .

سپــــــاسگذرام.

soheilnouri
07-03-2012, 13:31
من با لاتسیو تو درجه ی لجندری یعنی سخت ترین درجه بازی می کنم....و دارم لذت هم میبرم...درسته سیستم مدیریت فوتبالش اصلا واقعی نیست و خیلی دیمی هستش اما بازی کردنش یه دنیا هیجان داره....من فصل قبل با لاتسیو هفتم شدم و کلوزه 20 گل واسم زد...امسال در عین مسخرگی کلوزه بازنشسته شد...:18:هافبک دفاعیم لاسانا دیاراست...خیلی عالیه...دو هافبک جلوم هم جیمز میلنر و هرنانس هستن...هافبک هجومی هم مائورو زاراته و دو مهاجم هم سیسه و روبرتو سولدادو....سامی خدیرا هم ذخیره است...بهتون رومئو لوکاکو و الشاراوی رو توصیه می کنم...

Alex Fera
07-03-2012, 21:51
من 3 فصل با ناپولی بازی کردم،فصل اول چهارم شدم،فصل دوم و سوم هم قهرمان شدم......................
الان هم 2فصله که با ManCity بازی میکنم،خیلی تیم خوبی جمع کردم،فصل قبل 3تا قهرمانی آووردم با تیمم،فقط چمپیون لیگ و نتونستم بگیرم،فینال به آرسنال باختم،3-2......................
این فصل تموم شه میرم یه تیم اسپانیایی..................

Masoud King
07-03-2012, 23:00
من همیشه یه تیم از دسته سوم بر می دارم و اونو میارم لیگ برتر و چنتا بازیکن معمولی می خرم و همونا رو میکنم ستاره های تیمم
اینطوری خیلی بیشتر حال میده البته معمولا خیلی طول میکشه ولی وقتی بعد چهار فصل یا بیشتر میای لیگ برتر اصلا یه حس غروری داره که نگو.. وقتی تو لیگ منچستر رو میزنی و تیتر روزنامه رو می خونی تو اوج هستی : دی
وقتی تیمای بزرگ بازیکنات رو می خوان و بهشون ندی .. کلا احساس میکنی تیم مال خودته.

ولی هیچ وقت به اندازه پارسال تو منیجر مد ضده حال نخوردم... داشتم manual بازی می کردم با کلی مشقت بعد سه فصل تیم پرستون رو آوردم لیگ برتر و اونجا حتی تو جام حذفی قهرمانش کردم ولی تو لیگ شدم شیشم و منو اخراج کردن... همچی رفت تو روحیم که نگو ..

امسال هم بعد عید باید منتظر خبرهای نسخه بعدی بود ولی خداکنه نسخه یه بازی برا یورو بدن

ن با لاتسیو تو درجه ی لجندری یعنی سخت ترین درجه بازی می کنم....و دارم لذت هم میبرم...درسته سیستم مدیریت فوتبالش اصلا واقعی نیست و خیلی دیمی هستش اما بازی کردنش یه دنیا هیجان داره.
مثلا کجاهاش؟