ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 12

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19

soheilnouri
19-10-2011, 15:15
اتفاقا توی فیفا 12 از نتایج پرگل فوتسالی خبری نیست پرگل ترین بازیهام همشون به نفع سی پی یو بوده احتمالا با 4 ..5 گل اما وقتی تو فیفا11 با دوستم بازی میکردم نفری 5 گل به هم میزدیم خیلی نتایج مسخره ای بود البته من خوره ی ساختن ترکیب هستم با ساخت هر ترکیبی نمیتونستم از نتایج پرگل جلوگیری کنم اما تو فیفا 12 وقتی بازی میکنیم نهایتا بازی پرگلمون میشه 3-2 بیشتر بازیها با نتایح 1-0 ، 2-1 تموم میشه با هر ترکیبی
جالب اینجاست که دیگه حتی توپ گیری هم سخت شده چون تنه زدن رو هم نداریم

من ميخام وسطم شلوغ باشه و از گوشه ضد حمله زياد برم چه تركيبيو توصيه مكني

ahmad rezaa
19-10-2011, 16:13
با ترکیب نمیشه ضدحمله هارو زیاد کرد باید تو Custom Tactics بری و Speed و Shoting رو کمی زیادتر کنی که البته این ترکیب به یه دفاع خوب و دفاع کناره های سرعتی مانند رافائل و evra نیاز داره

amirpers
19-10-2011, 16:25
دوستانی که در صفحات پیش لطف کردند و پاسخ سوال من رو دادند ، حالا اگه من بخوام یه کنترلر برا PC بگیرم تا فیفا رو بازی کنم ، این کنترلر چه جوریه ؟ کنترلر XBOX 360 به PC نمی خوره ؟
راستی این قضیه 360 چیه تو بازی ؟

doncarllo1
19-10-2011, 17:16
کی بلده مشکل دسته رو حلش کرد یه توضیح کامل بده؟؟:8:

alone_boy
19-10-2011, 17:32
دوستانی که در صفحات پیش لطف کردند و پاسخ سوال من رو دادند ، حالا اگه من بخوام یه کنترلر برا PC بگیرم تا فیفا رو بازی کنم ، این کنترلر چه جوریه ؟ کنترلر XBOX 360 به PC نمی خوره ؟
تبلیغ نباشه ولی فکر کنم این دسته خوب باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

baloteli
19-10-2011, 17:55
دوربین بازیه

SevenCity
19-10-2011, 18:00

mjorh
19-10-2011, 18:15
این ضربات اخر رو (تک ب تک) چجوری باید زد؟

Arrowtic
19-10-2011, 19:50
این ضربات اخر رو (تک ب تک) چجوری باید زد؟
1.تا خیلی نزدیک نیومده دروازه بان جهتو بیرو شوت!
2.اگه خیلی نزدیکه Cheap کنش.منظورم اینطوری نیست از بالا سرش رد شه سریع وقتی دکمه Cheap رو گرفتی شوت کن به سرعت و ول کن شوتو هوایی نشه اینطوری شوتش کمی هوایی میشه طوری که فقط از رو دست دروازه بان رد میشه!(تمرین نیاز داره ولی یاد بگیری خیلی خیلی میتونه کمک کنه!)

Gregar
19-10-2011, 22:55
دوربین بازیه

دوربین چیه برادر ؟ :18: منظور دفاع یا دریبل هستش

عجب سیستم خوفیه . ولی مطمئنی جواب میده ؟ خیلی خطری میزنه . بهتره اون مدافعان چپ و راست موقع دفاع برن توی Wing چپ و راست . یعنی RB و LB چون دوتا مدافع هم از CDM میاد وسط زیادی شلوغ میشه و کنارها خالی میمونه .

shahin_mp3
19-10-2011, 23:08
2.اگه خیلی نزدیکه Cheap کنش.منظورم اینطوری نیست از بالا سرش رد شه سریع وقتی دکمه Cheap رو گرفتی شوت کن به سرعت و ول کن شوتو هوایی نشه اینطوری شوتش کمی هوایی میشه طوری که فقط از رو دست دروازه بان رد میشه!(تمرین نیاز داره ولی یاد بگیری خیلی خیلی میتونه کمک کنه!)

دكمه ي Cheap كدومه ؟ :31:

SevenCity
19-10-2011, 23:30
دوربین چیه برادر ؟ :18: منظور دفاع یا دریبل هستش

عجب سیستم خوفیه . ولی مطمئنی جواب میده ؟ خیلی خطری میزنه . بهتره اون مدافعان چپ و راست موقع دفاع برن توی Wing چپ و راست . یعنی RB و LB چون دوتا مدافع هم از CDM میاد وسط زیادی شلوغ میشه و کنارها خالی میمونه .
بهترین سیستم بنا به درخواسته اون یوزره
با این سیستم تو تمام بازیها باید Man Marking کنه میتونه هر دوی CDMهارو مامور اینکار کنه اگر Man Marking نکنه حق با شماست خطریه! در صورت Man Marking مطمئن باشید خط دفاع آشفته نمیشه و حتی بطور عجیبی CB ها نقش LB و RB رو به خوبی اجرا میکنند تست کردم ترکیب جالبی است
اما درکل موافقم با شما خودم هم سیستم سه دفاعه رو پیشنهاد نمیکنم

خیلی خوبه که فیفا 12 مثل دنیای واقعی فوتبال به هافبک ها و میانه روی اورده مخصوصا CAMها من بیشتر گل هایی رو که میزنم از روی پاسکاری شدید پشت محوطه ی حریفه یعنی هافبک های هجومی و میکرها واقعا نقش موثری رو دارند دقیقا برخلاف فیفا 11 که میشد اصلا هافبک و بازیکنان میانی استفاده نکرد
من خودم از 4 دفاع استفاده میکنم دو CDM و دو CAM و دو ST ترکیبم ظاهری مسخره داره اما فوق العاده خوب باهاش نتیجه میگیرم (CAM ها به مثابه یک مهاجم هستند در این ترکیب دقیقا پشت مهاجم ها قرار میگیرند)

mjorh
20-10-2011, 00:03
من بیشتر دلم میخواد فنی بزنم اما خیلی وقتا میزنا تو بغل دروازبان با این ک جهت میگیرم!!! ،اما شده ک رفته باشه تو کنج !
اره با چیپ موافقم ،باس زیاد تمرین کرد

Gregar
20-10-2011, 00:42
من بیشتر دلم میخواد فنی بزنم اما خیلی وقتا میزنا تو بغل دروازبان با این ک جهت میگیرم!!! ،اما شده ک رفته باشه تو کنج !
اره با چیپ موافقم ،باس زیاد تمرین کرد

یه دریبل خوب هست (فکر کنم RS پایین RS چپ یا راست(توی دوربین پرو)) با این صددرصد تضمینی اگه به موقع بزنی دروازه بان هر چه حرفه ای هم باشه گول میخوره .
موقع شوت زدن هم گرفتن RB تاثیر داره . تا جایی هم که میتونی زاویه ات رو با دروازه 45 درجه کن و شوت بزن .
تمام این کارا خیلی تو گل زدن تک به تک تاثیر داره .

---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

دكمه ي Cheap كدومه ؟ :31:

چطور نمیدونی ؟ :31: LB دیگه . توی تمام طول تاریخ بازی های فوتبال همین دکمه بوده . چه PES چه FIFA چه PS3 چه XBOX

saadat68
20-10-2011, 02:06
سلام

دوستان چرا در این نسخه اینقدر توپ گرفتن از حریف سخته ؟؟؟

من قبلا دکمه s ( دکمه پاس ) + چهت رو که میگرفتم خودش میرفت توپ رو میگرفت ولی الان اصلا نمیره توی پای طرف

چیه قضیه این که بخوایم توپ رو از حریف بگیریم چی کار باید کرد ؟

r.fathany
20-10-2011, 03:32
کونامی امسال فقط روی جزئیات کار کرده، البته که خیلی خیلی پیشرفت داشته، اما به نظر من فیفا در یه سری ریزه کاری ها بهتر عمل کرده. مثلا صحنه ای که بازیکن مصدوم می شه، اگه توپ رو بیرون نزنی داور بازی رو متوقف می کنه و بعد از رسیدگی به وضعیت بازیکن مصدوم، بازی با "دراو بال" شروع می شه!

فعلا همین.

یا علی

B3HZ@D
20-10-2011, 05:43
سلام

دوستان چرا در این نسخه اینقدر توپ گرفتن از حریف سخته ؟؟؟

من قبلا دکمه s ( دکمه پاس ) + چهت رو که میگرفتم خودش میرفت توپ رو میگرفت ولی الان اصلا نمیره توی پای طرف

چیه قضیه این که بخوایم توپ رو از حریف بگیریم چی کار باید کرد ؟

این سیستم جدید دفاعی است که در این نسخه اعمال شده که باعث میشه شما برای دفاع کردن هم برنامه ریزی داشته باشین
توی حالت tactical defending شما باید به بازیکن مقابل نزدیک بشین و تایمینگ مناسبی داشته باشین و با زدن دکمه شوت توپگیری کنین

اگر که میخواین حالت دفاعی بازی به شکل نسخه های قبل در بیاد باید به این قسمت برین.

Customise fifa > Setting > Contrlos > Controller

و در این قسمت به گزینه آخر برین و Tactical Defending رو به Legacy Defending تغییر بدین.

Mohammad Yek110
20-10-2011, 08:37
سلام
اولین باره که فیفا بازی می کنم.خیلی حال کردم.خوش به حالتون!فن چه بازی باحالی هستید!
سه تا سوال
چه جوری freekick ها رو خوب بزنم؟
چه طور کنترل دروازه بان رو توی پنالتی ها داشته باشم یعنی چه طوری شیرجه بزنم؟
کلید RS بعنی شوک راست کار نمی کنه.چیکارش کنم؟
سلام
یکی جواب منو بده.به ی و ت یو ب دسترسی ندارم
کلید RS وقتی آنالوگ خاموشه کار می کنه.اونم به جای پاس و شوت و...
مدل دسته:
TSCO TG 112

soheilnouri
20-10-2011, 11:36
من یه تیمی میخام که بتونه در برابر بارسا خوب بازی کنه....از تیمای بزرگ منظورمه...ورژن قبلی من اینتر میگرفتم اما امسال اینتر بخاطر نتایج ضعیفش کلا ضعیف شده......از بین غول ها یعنی سیتی...رئال مادرید...بایرن...چلسی و.... بگین و سیستم ایده ال اون تیم رو هم بگین...ممنون

mjorh
20-10-2011, 11:54
من یه تیمی میخام که بتونه در برابر بارسا خوب بازی کنه....از تیمای بزرگ منظورمه...ورژن قبلی من اینتر میگرفتم اما امسال اینتر بخاطر نتایج ضعیفش کلا ضعیف شده......از بین غول ها یعنی سیتی...رئال مادرید...بایرن...چلسی و.... بگین و سیستم ایده ال اون تیم رو هم بگین...ممنون
منچستر ب نظرم عالیه 8 تا فورورد داره هفبکاش عالین ،از دفاشم ک هیش کی نمیتونه رد شه ،سیستمم باید چن بار عوض کنی تا قلقش دست بیاد ،اگه یه ذره ب مشکل برخوردی ب راحتی میتونی سیستم عوض کنی چون بازیکن زیاد داره

rouzbeh_ziafati
20-10-2011, 12:29
برای من هیجان و صدای تماشاچیا خیلی مهمه ؛ آیا توی فیفا 12 وقتی موقعیت خطرناکی روی دروازه ها پیش میاد مثلا تک به تک میشه یا توپ وارد 18 قدم میشه تماشاچیا عکس العمل نشون میدن؟ صدای تشویقشون فرق میکنه؟
توی فیفا 11 وقتی شوتی زده میشد یا گلی زده میشد تازه تماشاچیا صداشون درمیومد ؛ اما در واقعیت تماشاچیا با هر حرکتی که بوی گل بده باید عکس العمل نشون بدن ، نه بعد از اینکه اون اتفاق افتاد
امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشید
لطفا دوستانی که دقت کردند به این موضوع راهنمایی کنند

A/|\IR
20-10-2011, 13:28
برای من هیجان و صدای تماشاچیا خیلی مهمه ؛ آیا توی فیفا 12 وقتی موقعیت خطرناکی روی دروازه ها پیش میاد مثلا تک به تک میشه یا توپ وارد 18 قدم میشه تماشاچیا عکس العمل نشون میدن؟ صدای تشویقشون فرق میکنه؟
توی فیفا 11 وقتی شوتی زده میشد یا گلی زده میشد تازه تماشاچیا صداشون درمیومد ؛ اما در واقعیت تماشاچیا با هر حرکتی که بوی گل بده باید عکس العمل نشون بدن ، نه بعد از اینکه اون اتفاق افتاد
امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشید
لطفا دوستانی که دقت کردند به این موضوع راهنمایی کنند
اره دوست عزیز اگه دقت نکرده باشی بازم متوجه میشی:27: در بعضی اوقات تماشا چیان جیغ میکشن:31:

amirpers
20-10-2011, 13:54
اینکه بعضی از دوستان گفتند که میشه گزارشگر زو عوض کرد ، این کجای بازیه ؟
ضمنا من تا الان حرفه ای بازی نکردم. حالا اگه بخوام دریبل زدن و تاکتیک های مختلف و دفاع کردن و ... رو یاد بگیرم چکار می تونم بکنم ؟

soheilnouri
20-10-2011, 15:04
[QUOTE=mjorh;6561256]منچستر ب نظرم عالیه 8 تا فورورد داره هفبکاش عالین ،از دفاشم ک هیش کی نمیتونه رد شه ،سیستمم باید چن بار عوض کنی تا قلقش دست بیاد ،اگه یه ذره ب مشکل برخوردی ب راحتی میتونی سیستم عوض کنی چون

منظورت یونایتده یا سیتی؟

mjorh
20-10-2011, 16:35
[QUOTE=mjorh;6561256]منچستر ب نظرم عالیه 8 تا فورورد داره هفبکاش عالین ،از دفاشم ک هیش کی نمیتونه رد شه ،سیستمم باید چن بار عوض کنی تا قلقش دست بیاد ،اگه یه ذره ب مشکل برخوردی ب راحتی میتونی سیستم عوض کنی چون

منظورت یونایتده یا سیتی؟
یونایتد ...............

dooni
20-10-2011, 17:26
شما اون عدد هايي كه مربوط به درجه سختي هست و به صورت پيش فرض رو پنجاهه تغيير دادين؟؟

jr07
20-10-2011, 18:20
اصلا ازش خوشم نیومد
توپ رو که نمیشه از حریف گرفت
گیم پلی و گرافیک هم که تغییر آن چنانی نکرده
زمان اون رسیده که فیفا در مقابل پیس سرشو خم کنه.

papillon11
20-10-2011, 18:36
اصلا ازش خوشم نیومد

این فکر کنم دیالوگ یه فیلم خیالی باشه آره ، نمی دونم شما به فوتبال چطوری نیگاه می کنید شاید بد نباشه بعضی اوقات فوتبال های رو که پخش می شه یه نیگاهی هم بندازید

B3HZ@D
20-10-2011, 18:37
اصلا ازش خوشم نیومد

خوب این مشکل شماست که نمیتونی توپگیری کنی
گیم پلی اگه نخوایم بگیم فوق العاده است میشه گفت خیلی خوبه.
گرافیک هم که با نسخه 11 تفاوت مشهودی داره.

فعلا توی زمانی هستیم که PES سرش رو جلوی فیفا خم کرده...احتمالا باید تا نسل بعد بازی ها صبر کنین...شاید این روند تغییر بکنه

Kamyar_AnathemA
20-10-2011, 18:39
اصلا ازش خوشم نیومد

جدا همه منتظر بودن که شما نظرتو بگی و دقیقا زدی وسط خال !!!!!!!!!!

بچه ها بریم سمت پیس
لا مصب در حین بازی نکه خیلی چهره ها شبیه درست شده و از اون فاصله هم کاملا این شباهت قابل دیدن هست
اصلا ..... سرتو باید بزنی به دیوار
یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی

آخه تو یک بازیه ورزشی مثل فوتبال از همه چیز مهم تر فیس بازیکن هاست . تازه اونم تو منو های بازی
داخل بازی که دیده نمیشه :31::31::31::31:

من که سرم یهو خم شد جلو این پیس

شما رو نمیدونم :31::31::31::31:

MOH333EN
20-10-2011, 19:18
جدا همه منتظر بودن که شما نظرتو بگی و دقیقا زدی وسط خال !!!!!!!!!!

بچه ها بریم سمت پیس
لا مصب در حین بازی نکه خیلی چهره ها شبیه درست شده و از اون فاصله هم کاملا این شباهت قابل دیدن هست
اصلا ..... سرتو باید بزنی به دیوار
یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی

آخه تو یک بازیه ورزشی مثل فوتبال از همه چیز مهم تر فیس بازیکن هاست . تازه اونم تو منو های بازی
داخل بازی که دیده نمیشه :31::31::31::31:

من که سرم یهو خم شد جلو این پیس

شما رو نمیدونم :31::31::31::31:

عزیزم توپ گیری را مثل نسخه قبلی تنظیم کن ار داخل کنترل داخل بازی

H00m@N
20-10-2011, 19:29
سلام دوستان

کسی هست که بایرن تو کریر بازی کرده باشه؟

من الان تو نیم فصل سال 5 هستم سه تا بال خوب دارم میخوام روبن رو بفروشم!

وقتی فروخته میشه میخوام سیو کنم از بازی میزنه بیرون یهویی؟

یعنی کلا نمیشه روبن رو فروخت؟(منظورم اینه که باگه؟)
کسی هست روبن رو فروخته باشه؟

saeedsh7j
20-10-2011, 19:56
وقتی تو setting به قسمت controller میری یه سری تنظیمات داره اگه اونارو توضیح بدین ممنون میشم با توجه به اینکه انگلیسیم خوب نیست و فکر کنم بدرد بقیه بچه ها هم بخوره

کسی نیست توضیح بده؟

Ali.Mirzaie
20-10-2011, 20:18
آقا ما این بازی و روی کنسول اومدیم اجرا کنیم ! (ایکس باکس)
یهو گفت باید نمیدونم چی چی و آپدیت کنی... ما هم زدیم شروع کرد یه کارهایی کرد!
بعد گفت به ساپورت ایکس باکس مراجعه کنید و یه کدی هم داد!
حالا بازیهای قبلی رو هم میگذارم همین و میزنه!
راهکار چیه؟!
ممنون میشم کمک کنید.

amirhoseinn
20-10-2011, 20:39
سلام دوستان

کسی هست که بایرن تو کریر بازی کرده باشه؟

من الان تو نیم فصل سال 5 هستم سه تا بال خوب دارم میخوام روبن رو بفروشم!

وقتی فروخته میشه میخوام سیو کنم از بازی میزنه بیرون یهویی؟

یعنی کلا نمیشه روبن رو فروخت؟(منظورم اینه که باگه؟)
کسی هست روبن رو فروخته باشه؟

سلام داداش من با بایرن الان فصله دومم
من فروختمش آخره فصله اول یعنی خودش رفت
والا من که نفهمیدم بارسا چجوری روبنا از من خرید که حتی پیشنهادش واس من نیومد
یه دفعه روبن یه طومار جلوم اورد و کلی حرف زد ولی من محلش ندادم،یهو دیدم بازی بعد نیست تو لیستم و ..
بله رفته بود بارسا به راحتی!!!!

H00m@N
20-10-2011, 21:38
یه دفعه روبن یه طومار جلوم اورد و کلی حرف زد ولی من محلش ندادم،یهو دیدم بازی بعد نیست تو لیستم و ..

عوضش من فابرگاس و سانچز و پیکه رو فصل سوم از بارسا گرفتم(هر سه تا رو هم 105 تا)فصل 4 قهرمان اروپا شدم و تو فینال بارسا رو 4-1 بردم!:31:

mehdi_vsgh
20-10-2011, 22:36
ببخشید این فلشهای روبه جلو و عقب رو چطوری بوجود میارین؟

B3HZ@D
20-10-2011, 22:46

به احتمال زیاد قراردادش با باشگاه تموم شده
اگه قرارداد داشته باشه پیشنهاد باشگاه های دیگه برای شما ارسال میشه

Ali.Mirzaie
20-10-2011, 23:30
آقا ما این بازی و روی کنسول اومدیم اجرا کنیم ! (ایکس باکس)
یهو گفت باید نمیدونم چی چی و آپدیت کنی... ما هم زدیم شروع کرد یه کارهایی کرد!
بعد گفت به ساپورت ایکس باکس مراجعه کنید و یه کدی هم داد!
حالا بازیهای قبلی رو هم میگذارم همین و میزنه!
راهکار چیه؟!
ممنون میشم کمک کنید.

آقا یکی نیست به داد من برسه؟!

Mohammad Yek110
21-10-2011, 14:26
وشته شده توسط yeksadodah مشاهده تاپيک
سلام
اولین باره که فیفا بازی می کنم.خیلی حال کردم.خوش به حالتون!فن چه بازی باحالی هستید!
سه تا سوال
چه جوری freekick ها رو خوب بزنم؟
چه طور کنترل دروازه بان رو توی پنالتی ها داشته باشم یعنی چه طوری شیرجه بزنم؟
کلید RS بعنی شوک راست کار نمی کنه.چیکارش کنم؟
سلام
یکی جواب منو بده.به ی و ت یو ب دسترسی ندارم
کلید RS وقتی آنالوگ خاموشه کار می کنه.اونم به جای پاس و شوت و...
مدل دسته:
TSCO TG 112
ای بابا
حالا که یکم بیشتر دقت می کنم RS اصلا توی تنظیمات کنترلر توی فیفا نیست.ولی توی command ها هست.
بابا یکی به ما جواب بده.
حیف نیست؟مسی رو داشته باشی ولی نتونی تکنیک بزنی؟

dr_shahrooz
21-10-2011, 16:11
دوستان این باگ عجیب رو ببینین !!!! همین الان داشتم کریر مود بازی میکردم save اش کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pcforlife
21-10-2011, 16:19
دوستان این باگ عجیب رو ببینین !!!! همین الان داشتم کریر مود بازی میکردم save اش کردم

لینک مستقیم همین ویدئو:

دقیقا واسه من هم چندین بار همین اتفاق افتاد! باگ جالبیه در کل!:31: یه سری فکر کنم بنده خدا پارک یه ده متری رو شوت شد به یه طرف!:31:

saeedblack
21-10-2011, 16:41
بهترین ترکیب(formation) و تاکتیک (tactic) چیه دوستان منظورم تو پرسینگ و اینجور چیزا رو چند باشه خوبه؟ممنون.

alone_boy
21-10-2011, 18:21
حاضرم شرط ببندم ویگان اتلتیک از رئال هم قویتره!

shahin_mp3
22-10-2011, 03:03
عجب باگ مسخره ايه :31:

Kamyar_AnathemA
22-10-2011, 13:40
کسایی که فیفا 12 رو آنلاین بازی میکنن جواب بدن

تو سرور EA که بازی میکنی جریان اون اسلایدر ها چیه ؟ هر کس هر جور خواست تنظیم میکنه ؟

هیچ استانداردی نیست که همه شرایطشون برای تنظیم اسلایدر ها مساوی باشه ؟

به نظر من اون اسلایدر ها خیلی بیخود هستن

اونجور متغیر ها باید برای دو طرف یکسان باشه نه که هر کس هر جور خواست بزاره

سرعت رو بزاری روی 100 کی میخواد بهت برسه

Iman-Emperatour
22-10-2011, 15:49
سلام به همه دوستداران فیفا...
من به تازگی این بازیو خریداری کردم,زیاد دریپ کردنو با بازیکنانه مثله مسی رو یاد ندارم (الکی دکمه پدالو میگیرم و شوک رو میچرخونم یه کارایی می کنه) می خواستم یکم دریپلام تخصصی تر بشه. مطلبی یا سایتی بلدید تا منو راهنمایی کنید................؟ ممنون:20:

MJ assassins creed
22-10-2011, 18:38
سلام به همه دوستداران فیفا...
من به تازگی این بازیو خریداری کردم,زیاد دریپ کردنو با بازیکنانه مثله مسی رو یاد ندارم (الکی دکمه پدالو میگیرم و شوک رو میچرخونم یه کارایی می کنه) می خواستم یکم دریپلام تخصصی تر بشه. مطلبی یا سایتی بلدید تا منو راهنمایی کنید................؟ ممنون:20:

سلام.
شما باید یه نکته رو مورد توجه قرار بدید
توانایی های دریبل هر بازیکن.
برای دریبل هم شما میتونید توی Botton Help و قسمت Skill move انواع دریبل ها رو ببینید یا از سایت هایی مانند یوتیوب ویدئو آموزش دریبل ها رو ببینید.

Gregar
22-10-2011, 20:35
کسایی که فیفا 12 رو آنلاین بازی میکنن جواب بدن

تو سرور EA که بازی میکنی جریان اون اسلایدر ها چیه ؟ هر کس هر جور خواست تنظیم میکنه ؟

هیچ استانداردی نیست که همه شرایطشون برای تنظیم اسلایدر ها مساوی باشه ؟

به نظر من اون اسلایدر ها خیلی بیخود هستن

اونجور متغیر ها باید برای دو طرف یکسان باشه نه که هر کس هر جور خواست بزاره

سرعت رو بزاری روی 100 کی میخواد بهت برسه

نه بابا همه توی انلاین یکسانند . کلا چیزایی که توی گیم پلی تاثیر میزاره میره به حالت پیش فرض . حتی Tactical defending که نمیشه عوضش کرد . یعنی legacy بازها بیخیال legacy بشن .
خداییش هم من این دفاع رو تو بازی با human ترجیح میدم .

راستی دسته گرفتی ؟

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

یعنی توی ps3 هم از این باگها داره ؟

mehdi_vsgh
22-10-2011, 21:11
خوب این هم از شانس ما!!!
ژاوی به مدت 3 ماه رفت تو کما!!! حالا چه کنم؟ :13:
آقا یه جانشین خوب برای ژاوی معرفی کنید برم بخرم تو نیم فصل
راسی چنتا دفاع توپ هم نیازمندیم!!! لطفا معرفی کنید!!!

Kamyar_AnathemA
22-10-2011, 21:57
آره امشب گرفتم یک دونه مشکی
بستش قرمز هست اما با سفیدش فرق داره
حالا عکس میگیرم میفرستم برات

Gregar
23-10-2011, 01:11
خوب این هم از شانس ما!!!
ژاوی به مدت 3 ماه رفت تو کما!!! حالا چه کنم؟ :13:
آقا یه جانشین خوب برای ژاوی معرفی کنید برم بخرم تو نیم فصل

فکر نکنم با وجود اینیستا و فابرگاس احتیاج مبرمی به بازیکن جدید تو اون پست داشته باشی . میتونی 3 ماه دووم بیاری .
بازی ساز هم اگه بخوای فکر نمیکنم کسی مثل ژاوی باشه و کسای دیگه هم که هستن زیر اینیستا و فابرگاس هستن .
الکی خرج نکن . پولاتو پس انداز کن واسه دامادیت :31:

mehdi_vsgh
23-10-2011, 08:59
فکر نکنم با وجود اینیستا و فابرگاس احتیاج مبرمی به بازیکن جدید تو اون پست داشته باشی . میتونی 3 ماه دووم بیاری .
بازی ساز هم اگه بخوای فکر نمیکنم کسی مثل ژاوی باشه و کسای دیگه هم که هستن زیر اینیستا و فابرگاس هستن .
الکی خرج نکن . پولاتو پس انداز کن واسه دامادیت :31:
اینیستا که خودش داره بازی میکنه.....ولی بازم کمبود هافبک دارم ....بازیها خیلی فشرده شده هر 2-3 روز یه بار بازی دارم...نفس باقی نمونده برای بازیکنام...راسی نگفتی دفاع خوب چی تو دست و بالت داری؟؟:دی

وین رونی
23-10-2011, 09:41
اینیستا که خودش داره بازی میکنه.....ولی بازم کمبود هافبک دارم ....بازیها خیلی فشرده شده هر 2-3 روز یه بار بازی دارم...نفس باقی نمونده برای بازیکنام...راسی نگفتی دفاع خوب چی تو دست و بالت داری؟؟:دی
داداش جای من بودی چکار می کردی؟دارم با آرسنال با چهارتا جوون تیمو جم می کنم.مخ فابرگاس رو که زدید رفت روسیچکی هم کلی بهونه آورد و بالاخره رفت.حالا دارم با رمزی و ویلشیر و سانگ و آرتتا بازی می کنم

mehdi_vsgh
23-10-2011, 17:13
داداش جای من بودی چکار می کردی؟دارم با آرسنال با چهارتا جوون تیمو جم می کنم.مخ فابرگاس رو که زدید رفت روسیچکی هم کلی بهونه آورد و بالاخره رفت.حالا دارم با رمزی و ویلشیر و سانگ و آرتتا بازی می کنم
حالا یه چیز دیگه هم بگم کف کنی
مسی هم رفت قاطی باقالیا!!! :31:

baloteli
23-10-2011, 17:20
نحوه ی درست دفاع کردن رو یکی برای من توضیح میده با چه دکمه هاییه (جوی استیک)

وین رونی
23-10-2011, 19:30
حالا یه چیز دیگه هم بگم کف کنی
مسی هم رفت قاطی باقالیا!!! :31:
یعنی مسی هم مصدوم شد؟اه این دیگه آخر بدشانسیه.کیو میذاری جاش؟

mehdi_vsgh
23-10-2011, 20:42
یعنی مسی هم مصدوم شد؟اه این دیگه آخر بدشانسیه.کیو میذاری جاش؟
آره دیگه
من 4 مهاجم دارم
messi
affelay
rooney
pedro
david villa

خلاصه اینکه جانشین دارم براش

CRIS Joon CR7
23-10-2011, 20:59
کسی پچ واسه چمن نگرفته چون رو گرافیک بازی خیلی موثره:41:
چجوری تو کریر میشه میزان نقل و انتقالات رو کم کرد:13:

mehdi_nin
23-10-2011, 22:05
سلام
من همه ساله pes رو مگیرفتم ولی امسال چون میدونستم نسخه کامیپوتر فیفا بهتر شده فیفا هم گرفتم و خدایشش خیلی سرتر از pes هست از همه لحاظ ..pes فقط گرافیک داره و بس ....

حالا یه چندتا راهنمایی از دوستان میخواستم ...
اونم اینکه اون قستمی که مثل حالت مستر لیگ pes... توی فیفا کدوم قسمت هست ...

Gregar
23-10-2011, 22:09
سلام
من همه ساله pes رو مگیرفتم ولی امسال چون میدونستم نسخه کامیپوتر فیفا بهتر شده فیفا هم گرفتم و خدایشش خیلی سرتر از pes هست از همه لحاظ ..pes فقط گرافیک داره و بس ....

قسمت Career که سه تا داره . اون قسمت player میشه همون be a legend و مسترلیگ هم میشه Manager .

baloteli
23-10-2011, 22:12

جواب؟.........

mj77
23-10-2011, 22:59
کسی نمیدونه چطور باید کفش بازیکنان ابدیت کرد؟

saeid127
24-10-2011, 00:05

این سوال منم هست.اعصابم داغون شده.خیلی دفاع کردنش سخته!!

راهی نیست که مثل قبل بشه؟

Gregar
24-10-2011, 12:33
این سوال منم هست.اعصابم داغون شده.خیلی دفاع کردنش سخته!!

راهی نیست که مثل قبل بشه؟

چرا نباشه . از توی setting برو توی controller و گزینه اخر رو از Tactical defending تغییر بده به Legacy Defending

sabar
24-10-2011, 13:05
سلام
دوستان توی کرر مودو در قسمت یوتی اچ یا همون آکادمی وقتی بازیکن 15 یا 16 ساله میده
1 - اولا اسکیلهای اصلی پستش چطوریه مثلا نوشته 35 تا 49 یا نوشته 67 تا 79 پاسش یعنی چی؟ یعنی تو آکادمی اون رشد میکنه و به 79 میرسه و هر وقت رسید میتونم بیارمش بالا؟
2 - از کجا بفهمم بازیکنی که میده میتونه ستاره بشه در آینده در تیمم؟
3- بازیکنها تو همون آکادمی خودشون تمزین میکنن و رشد میکنن ؟
4- اگر مثلا رشد کنه اسکات بهم خبر میده مثلا فلان اسکیلش رشد کرده؟
ببخشید سوالهام زیاد شد ولی کاربردی شده و یه خورده متفاوت با والهای انجمن

reza_212t
24-10-2011, 13:27
سلام
دوستان این که خیلی گرافیکش پایینه !!

پچی چیزی داره ؟ یا تنظیماتی چیزی ؟

من که هر چی گشتم چیزه به درد بخوری گیر نیاوردم :(

baloteli
24-10-2011, 15:48
چرا نباشه . از توی setting برو توی controller و گزینه اخر رو از Tactical defending تغییر بده به Legacy Defending
نه منظورم این نیست منظورم جهت دسته هست با دکمه ها موقع دفاع کدوم رو بزنم

pouyasony
24-10-2011, 16:13
تو بازی بعضی وقتا صدا تیک یا لگ داره یعنی قطع و وصل میشه کسی میدونه مشکل از کجاست؟

mehdi_vsgh
24-10-2011, 17:25
خوب مثله اینکه مصدومیت تو تیم ما تمومی نداره
داوید ویا هم به مدت 7 ماه رفت خونشون!!!! :(

Masоud
24-10-2011, 17:44
سلام
دوستان این که خیلی گرافیکش پایینه !!

پچی چیزی داره ؟ یا تنظیماتی چیزی ؟

من که هر چی گشتم چیزه به درد بخوری گیر نیاوردم :(

پایینه ؟ :18::18::18:

در قسمت Fifa Config میتونید تنظیمات گرافیک رو دستکاری کنید.

اگه سیستمتون کم نمیاره حتما رو High و Anti-Aliasing 4x بازی کنید.

تو بازی بعضی وقتا صدا تیک یا لگ داره یعنی قطع و وصل میشه کسی میدونه مشکل از کجاست؟

پست تكميلي مشكلات FIFA12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکلات نصب و اجرا - FIFA 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید :40:

hompoil
24-10-2011, 18:44
سلام
این فیفا چرا اینجوریه؟؟ وقتی به یک بازیکن پاس میدم بازیکنی که پاسو میگیره توپو خیلی اونور میاندازه بدون این که من حرکت خاصی انجام بدم؟:41:

newahwaz
24-10-2011, 19:06
سلام
این فیفا چرا اینجوریه؟؟ وقتی به یک بازیکن پاس میدم بازیکنی که پاسو میگیره توپو خیلی اونور میاندازه بدون این که من حرکت خاصی انجام بدم؟:41:

دوست عزیز گیم پدت تنظیم نیست ، به خاطره اینه

amirhoseinn
24-10-2011, 19:41

بوآتنگ از بایرن مونیخ بخر خیلی خیلی دفاع توپیه!!

hompoil
24-10-2011, 20:02
چه جوری تنظیمش کنم؟؟؟

newahwaz
24-10-2011, 20:54
چه جوری تنظیمش کنم؟؟؟

اگه فیفا 11 داری
به مسیر C:\Documents and Settings\...\My Documents\FIFA 11 برو ...
فایل buttonDataSetup کپی کن و در
C:\Documents and Settings\...\My Documents\FIFA 12
پست کن...

موفق باشی....

hamid_hitman47
24-10-2011, 21:58

آقا اگه بازیکنای تیمت خیلی مصدوم میشن ، جدا از بدشانسی مشکل از سبک بازیته....عوضش کن.
اینقدر از بازیکنا کار نکش... :46::31: مثلا اگه انرژیشون زرد شد تعوضیضشون کن، و یا هر چهار پنج بازی یک بازی بهشون استراحت بده. احتمال مصدومیتشون میاد پایین.
منم اوایل خیلی مصدوم داشتم الان ولی وضعیت خیلی بهتر شده .

doncarllo1
24-10-2011, 22:33
به نظر من فیفا 11 بازیش سخت تر بود زیادم گرافیکش فرق نکرده با این که با ful hd بازی میکنم:8:

وین رونی
24-10-2011, 22:39
داداش یهو خودت لخت شو بیا بازی کن دیگه.خوبت شد رونی رو از من یو خریدی...چوب خدا صدا نداره :31:

Kamyar_AnathemA
24-10-2011, 23:20
داشتم بازی میکردم توپ خورد به تیر دروازه گیم پد لرزید :31:
بسی مشعوف شدیم از این حرکت :31:

کاش تو درگیری های تن به تن هم میلرزید

arashpr9
24-10-2011, 23:23
منم امروز بازی رو گرفتم . به جرات بهترین بازی فوتبال این نسل هستش
همه چیش تکه
فقط نمیدونم چجوری دریبل کنم ( X360 ) مثل فیفا 11 نیست ؟

Gregar
24-10-2011, 23:32

برو تو قسمت اسلایدرها . فکر کنم اونجا درصد مصدومیت رو بالا گذاشتی . منم از وقتی اینطوری کردم بیشتر مصدوم میشم . ولی با این مصدومیت حال میکنم . هم یه جور چلنجه واسم تا بتونم با بازیکنهای مزخرف بازی رو ببرم و هم نیمکت نشین ها دیگه ناراضی نیستن از بازی کمشون .

mehdi_vsgh
24-10-2011, 23:43
آقا اگه بازیکنای تیمت خیلی مصدوم میشن ، جدا از بدشانسی مشکل از سبک بازیته....عوضش کن.
اینقدر از بازیکنا کار نکش... :46::31: مثلا اگه انرژیشون زرد شد تعوضیضشون کن، و یا هر چهار پنج بازی یک بازی بهشون استراحت بده. احتمال مصدومیتشون میاد پایین.
منم اوایل خیلی مصدوم داشتم الان ولی وضعیت خیلی بهتر شده .
اره از بازیکنا خیلی کار میکشم...دلت خوشه ها؟ زرد؟؟:31: اکثرشون به دقیقه 70-80 که میرسه قرمز میشن اونم تهش میرسه!!!!
بازیکن کم دارم سیستم بازیم هم 4-2-4 هستش البته الان عوضش کردم و 3-3-4بازی میکنم گاهی هم 2-4-4 هرچهارتا دفاعم نفس کم اوردن...تعویضی درستو حسابی هم که ندارم کلا 6 تا مدافع دارم همش جابه جاشون میکنم!! :13:

داداش یهو خودت لخت شو بیا بازی کن دیگه.خوبت شد رونی رو از من یو خریدی...چوب خدا صدا نداره :31:
همین دیگه دلمون خوش بود به رونی!!! میترسم که بازی بعدی اونم مصدوم بشه
البته الان مسی از مصدومیت در اومد یه نفسی کشید تیمم!:8:
حالا یه چیزی بگم pique تو یکی از بازیهام یه از خود گذشتگی کرد و بازیکن حریف که داشت تک به تک میشد رو تکل از پشت زد و اخراج شد....بعد بازی دیدم براش 3 ماه محرومیت زده بودن!!!:18::18:
البته فکر کنم چشمام اشتباه دیده چون تو بازی اخیر از محرومیت در اومد
نمیدونم والا
راسی جایی هست بشه ببینیم چقدر از مدت مصدومیت یا محرومیت بازیکنانمون باقی مونده؟:20:

برو تو قسمت اسلایدرها . فکر کنم اونجا درصد مصدومیت رو بالا گذاشتی . منم از وقتی اینطوری کردم بیشتر مصدوم میشم . ولی با این مصدومیت حال میکنم . هم یه جور چلنجه واسم تا بتونم با بازیکنهای مزخرف بازی رو ببرم و هم نیمکت نشین ها دیگه ناراضی نیستن از بازی کمشون .

آره درصد مصدومیت خیلی بالاس یعنی براساس چیزی بود که یکی از دوستان چند صفحه قبل پیشنهاد داده بود:13: منم اونطوری تنظیم کردم!!

----------------
راسی یه سوال نمیشه به بازیکنا پاداش داد یا اونارو جریمه کرد؟
این ویکتوروالدز خداییش باید یه پاداش درستو حسابی دریافت کنه!!! بارها تیمم رو از مرگ نجات داده!:21:

shahin_mp3
25-10-2011, 03:40

ما هر دفعه اومديم ديديم شما بازيكنات مصدوم شدن ديگه كم كم اماده شو بازيكن بخري :31:

پست تكميلي مشكلات FIFA 12

داشتم بازی میکردم توپ خورد به تیر دروازه گیم پد لرزید :31:
بسی مشعوف شدیم از این حرکت :31:

کاش تو درگیری های تن به تن هم میلرزید

ما همون اول انقدر تيرك زديم اين شوك دسته راه ميفتاد ديگه عاديه :31:

اره خوبه اگه به هم ديگه بخورن يا تكلي هم بكنند كه طرف رو بزنند بلرزه حال ميده :31:

mehdi_vsgh
25-10-2011, 09:05
ما هر دفعه اومديم ديديم شما بازيكنات مصدوم شدن ديگه كم كم اماده شو بازيكن بخري :31:
خدارو شکر اکثرا مصدومیتا کوتاه مدت هستن فقط این بدبخت ژاوی و ویا طولانی شده مصدومیتشون!!!
مسی فقط 8 روز مصدوم بود و الان صحیح و سالم به میادین برگشت و حتی در اولین حضورش گلزنی نیز کرد!:8:

ما همون اول انقدر تيرك زديم اين شوك دسته راه ميفتاد ديگه عاديه :31:

اره خوبه اگه به هم ديگه بخورن يا تكلي هم بكنند كه طرف رو بزنند بلرزه حال ميده :31:
پس چرا برای من شوک نمیزنه؟؟؟؟؟ :19::13:

arashpr9
25-10-2011, 13:53
سلام
من هر چی بازی میکنم 4 تا مدافعم (3-3-4 ) جا میمونن و مهاجم های تیم حریف میمونن و دروازه بانم !!!! ولی تیم حریف 4 تا مدافع مثل کوه وایسادن . هرچی حمله میکنم مدافع ها زودتر از مهاجم ها میرسن
چیکار کنم چه تاکتیکی به کار ببرم تا از این خلاص شم .

CRIS Joon CR7
25-10-2011, 14:42
از Quick tactic
Air balls رو به ترکیبت اضافه کن
واسه تاکتیک دفاع هم از possession استفاده کن
فوق العاده است

saeedblack
25-10-2011, 14:52
ببخشید کسی میدونه چجوری میشه تو این بازی گیم پد زو تنظیم کرد چون مثلا دویدن میشه R2 خیلی سخت شده برام. ممنون

mjorh
25-10-2011, 15:44
چجوری میشه توپو چن متر جلو تر انداخت؟ مثلا موقع حمله یه چن متری ادم جلو بندازه تا دفاع جا بمونه

mehdi_vsgh
25-10-2011, 16:04
چجوری میشه توپو چن متر جلو تر انداخت؟ مثلا موقع حمله یه چن متری ادم جلو بندازه تا دفاع جا بمونه
با آنالوگ سمت راست

pcforlife
25-10-2011, 16:10
گاهی وقتا به قدری آفساید های میلیمتری رو میگیره که آدم می مونه...:18: حتی به جرات هم میتونم بگم سر آفساید گیری خیلی نزدیک اشتباه هم داره...!
+
راستی دوستان، دقیقا این Shortlists کریر کجاست؟! اد کردنش رو دیدم... ولی جایی که بازیکن های مورد نظرت در تیم های دیگه در طی فصل، اونجا جمع مین رو نمی بینم...

arashpr9
25-10-2011, 16:16
از Quick tactic
Air balls رو به ترکیبت اضافه کن
واسه تاکتیک دفاع هم از possession استفاده کن
فوق العاده است

همونی که روی فلش ها تنظیم میشه ؟
یعنی من اگه از possession استفاده کنم دیگه حله ؟ دفاع سر جاشه ؟
Air balls رو چجوری اضافه کنم؟

Gregar
25-10-2011, 17:37
اره از بازیکنا خیلی کار میکشم...دلت خوشه ها؟ زرد؟؟:31: اکثرشون به دقیقه 70-80 که میرسه قرمز میشن اونم تهش میرسه!!!!
بازیکن کم دارم سیستم بازیم هم 4-2-4 هستش البته الان عوضش کردم و 3-3-4بازی میکنم گاهی هم 2-4-4 هرچهارتا دفاعم نفس کم اوردن...تعویضی درستو حسابی هم که ندارم کلا 6 تا مدافع دارم همش جابه جاشون میکنم!! :13:

همین دیگه دلمون خوش بود به رونی!!! میترسم که بازی بعدی اونم مصدوم بشه
البته الان مسی از مصدومیت در اومد یه نفسی کشید تیمم!:8:
حالا یه چیزی بگم pique تو یکی از بازیهام یه از خود گذشتگی کرد و بازیکن حریف که داشت تک به تک میشد رو تکل از پشت زد و اخراج شد....بعد بازی دیدم براش 3 ماه محرومیت زده بودن!!!:18::18:
البته فکر کنم چشمام اشتباه دیده چون تو بازی اخیر از محرومیت در اومد
نمیدونم والا
راسی جایی هست بشه ببینیم چقدر از مدت مصدومیت یا محرومیت بازیکنانمون باقی مونده؟:20:

آره درصد مصدومیت خیلی بالاس یعنی براساس چیزی بود که یکی از دوستان چند صفحه قبل پیشنهاد داده بود:13: منم اونطوری تنظیم کردم!!

----------------
راسی یه سوال نمیشه به بازیکنا پاداش داد یا اونارو جریمه کرد؟
این ویکتوروالدز خداییش باید یه پاداش درستو حسابی دریافت کنه!!! بارها تیمم رو از مرگ نجات داده!:21:

یه چیزی هست نمیدونم اسمشو بزارم باگ یا نه . دیدید بعضی مواقع بازیکنهاتون موقتا تو بازی مصدوم میشن و وقتی یه جا می ایستن خودشون recover میشن (خونشون زیاد میشه:31:) و بعد از تقریبا یه دقیقه مصدومیتشون خوب میشه . به همین راحتی .
حالا اگه یه بازیکن اخرای بازی دچار این مصدومیت موقتی بشه و قبل از خوب شدنش بازی تموم بشه یا خدا ممکنه از یه هفته تا 2 ماه واسش استراحت بزنن . توی Be A Pro چنان این میره رو اعصابت که :13:

شما هم خوب عزیز دل من همون اسلایدر رو گذاشتی رو 80 بعد میگی چرا بازیکنام زود مصدوم میشن . میدونی 80% یعنی چی ؟ انتظار چیز دیگه ای داری ؟ :31:

واسه اینکه ببینی چقدر از محرومیت یا مصدومیت مونده برو توی قسمت squad report

واسه پاداش اولا اگه میخوای به بازیکنهات پاداش بدی یا توبیخ کنی برو تو همین قسمت squad report بری رو هر بازیکن اونجا تنظیماتش رو داره .
البته در صورت بالا بودن فرم میتونی بهش پاداش بدی و در صورت پایین بودنش میتونی توبیخشون کنی
دوما اینکه قسمت اولا رو شوخی کردم . اصلا همچین قابلیتی نداره :21:

CRIS Joon CR7
25-10-2011, 17:42

اونجا که ترکیب تیم رو درست میکنیم برو تو Quick Tactics بعد air balls رو با یکی جایکزین کن
اونم اشتباه گفتم بزار رو team pressing

shiraz_2010
25-10-2011, 17:49
دوستان بگید که بعد از پایان بازی نمره بازیکن هاتون به طور میانگین چنده؟؟من که چه بازی رو ببرم و چه ببازم بهترین بازیکنم به زور نمره اش به 7 می رسه.......15 دقیقه ای بازی می کنم روی مود world class ..........

شما تا حالا مربی ماه شدین؟؟

CRIS Joon CR7
25-10-2011, 17:56

دوستان بگید که بعد از پایان بازی نمره بازیکن هاتون به طور میانگین چنده؟؟من که چه بازی رو ببرم و چه ببازم بهترین بازیکنم به زور نمره اش به 7 می رسه.......15 دقیقه ای بازی می کنم روی مود world class ..........

شما تا حالا مربی ماه شدین؟؟
نه چجوری واس بشی من همرو مبرم فصل پیش هم پنج جامه شدم با ناپولی

hts1369
25-10-2011, 20:07
راستي دوستان، دقيقا اين Shortlists کرير کجاست؟! اد کردنش رو ديدم... ولي جايي که بازيکن هاي مورد نظرت در تيم هاي ديگه در طي فصل، اونجا جمع مين رو نمي بينم...
تو قسمت سرچ بازيکن Shortlist رو yes بکن و سرچ کن اينطوري تمام بازيکنهايي که تو شرت ليست گذاشتي ليست ميشن

dogh
25-10-2011, 20:47
تو فیفا های قبلی یه بخش تقویت مربی های باشگاه واستادیم بود ولی من هر چی تو این نسخه دنبالش گشتم نبود
اگه میشه دوستان راهنمایی :11:

Gregar
25-10-2011, 21:46
تو فیفا های قبلی یه بخش تقویت مربی های باشگاه واستادیم بود ولی من هر چی تو این نسخه دنبالش گشتم نبود
اگه میشه دوستان راهنمایی :11:

نداره . امسال نداره .

دقت کردین که امسال هم fifa یه ذره به سمت pes رفته و pes هم یه ذره اومده سمت fifa ؟ منظورم قابلیتهاشونه نه گیم پلی .

khelane
25-10-2011, 22:38
دوستان من یه مشکل ابتدای دارم ولی هر کاری کردم نشد
م یه منیجر مود برای خود رفتم بازی کنم اعصابم خورد شد روش نشوته بود manager اونو انتخاب و تیمم رو انتخاب کردم ولی در منو وارشد شده هر کاری میکنم نمتونم برم تو بازی یه نکست گیم هست تو بازی روش نمیره یه advance هست اونم هیچی خلاصه در منو های منیجر مود کجا میتونم برم تو بازی بعد از اینکه ارنج تیم رو درست کردم با سپاس

shahin_mp3
25-10-2011, 22:48
خدارو شکر اکثرا مصدومیتا کوتاه مدت هستن فقط این بدبخت ژاوی و ویا طولانی شده مصدومیتشون!!!
مسی فقط 8 روز مصدوم بود و الان صحیح و سالم به میادین برگشت و حتی در اولین حضورش گلزنی نیز کرد!:8:

پس چرا برای من شوک نمیزنه؟؟؟؟؟ :19::13:

دستت چيه ؟

من دسته ي PS3 رو وصل كردم :31:

shiraz_2010
25-10-2011, 23:25

خوب جواب من رو هم بدید دیگه.....

overall بازیکن ها طبق همین نمرات زیاد میشه...حالا من چه کار کنم که نمره ها به زور به 7 می رسه؟؟

arashpr9
26-10-2011, 01:12
اونجا که ترکیب تیم رو درست میکنیم برو تو Quick Tactics بعد air balls رو با یکی جایکزین کن
اونم اشتباه گفتم بزار رو team pressing

ممنون اون مشکل حل شد اما وقتی یه بازیکن حرکت میکنه راحت از بین دو مدافع رد میشه و بازیکنی که توپ رو داره بهش پاس میده اونم گل ...
اینو چیکارش کنم؟

Iman-Emperatour
26-10-2011, 02:17
چرا انقد فیف 12 نسبت به فیفا 11 بازیش سختر شده؟!!!!!!:19:
همه تیما خوب بازی میکنن!!:31:

shahin_mp3
26-10-2011, 04:03
ديگه FIFA 12 ديگه :31:

mehdi_vsgh
26-10-2011, 09:46
دستت چيه ؟

من دسته ي PS3 رو وصل كردم :31:
از ایناس:دی

CRIS Joon CR7
26-10-2011, 11:04
ممنون اون مشکل حل شد اما وقتی یه بازیکن حرکت میکنه راحت از بین دو مدافع رد میشه و بازیکنی که توپ رو داره بهش پاس میده اونم گل ...
اینو چیکارش کنم؟
اين کار فقط با تغيير در اسلايدرها ميدوني چي هستند قابل انجامه يه نفر
چند صفحه قبل يه سري گذاشته بود بازيرو خيلي کند ميکرد آدم خوابش ميگرفت
مال من اينجوريه هم تخيلي نيست هم به واقعيت نزديکه هم ديگه ازون صحنه هاي عجيب غريب نميبيني
به ترتیب دیگه حال نوشتن اسماش ندارم مال هم همین جور کن
59
59
42
38
54
52
25
50
70
70
60
50
50
100
70
حله:8:

saeid127
26-10-2011, 11:13
توی پست اول آموزش حرکات تکنیکی نیست.کسی ابنجا چیزی گذاشته؟

فیلم یا توضیح.خیلی سخته باید یه کم حرکت یاد بگیرم!

king 2009
26-10-2011, 11:35
توی پست اول آموزش حرکات تکنیکی نیست.کسی ابنجا چیزی گذاشته؟

فیلم یا توضیح.خیلی سخته باید یه کم حرکت یاد بگیرم!

تو خود بازی قسمت controls قسمتی هست به نام button help.

تمام حرکات تکنیکی ، خوشحالی ها و کلیک های اصلی رو توضیح داره.

یه نگاه بهش بنداز.:46:

amirhoseinn
26-10-2011, 13:18
يه سوال فني داشتم از دوستاني که شوت،پاس و ... را رو حالت Semi يا manualبازي ميکنند
شما چطور ميتونيد به راحتي بازي کنيد در اين حالت و پاس ها وشوتهاتون دقيق ميرسه
من دستم ازين چيني بدون شوکاست و از قابليت 360 درجه محرومم،آيا به 360 درجه بستگي داره؟؟
وقتي پاسا ميزارم رو حالت manual ديگه عمرا توپ به يارم برسه...

shiraz_2010
26-10-2011, 13:42
بابا جون نمرات بازیکنان بعد از پایان بازی شما چطوره؟؟؟خودمون رو خفه کردیم کسی جواب نداد....

amirhoseinn
26-10-2011, 13:53
بابا جون نمرات بازیکنان بعد از پایان بازی شما چطوره؟؟؟خودمون رو خفه کردیم کسی جواب نداد....

بستگی به بازی و نحوه بازیکنا داره ولی میانگینش برا من بین 5 تا 7 ه
البته اگه بازیکنی گل بزنه یا پاس گل بده تا 9 هم شده که امتیاز بگیره

dogh
26-10-2011, 15:53
چرا تو حالت تک نفره بازیکن ها بعضی وقتها شوت میزنن که گل میشه ؟

Kaveh619
26-10-2011, 16:36
سلام به همه ی فیفا باز ها،چون نمی خوام سرتونو درد بیارم و از سابقه ی پس و فیفا بازی کردنم بگم فورا میرم سر اصل مطلب.....اولا موقع بازی کردن خیلی خیلی خوشم اومد از این بازی.......اما چند تا سوال دارم:من که خودم با دسته بازی می کنم،اما اون کسی که باهاش بازی می کنم فقط با کیبورد بازی می کنه،و هی میگه چرا برا پنالتی ها نمیشه دروازه بان شیرجه بزنه؟آیا با کیبورد میشه شیرجه زد؟؟!!برای فیفا بازی کردن بهتره از ایکس پی به جای سون استفاده کنیم؟؟یا تاثیری نداره؟؟

میگم برای اینکه شوت هایی که به سمت دروازه میزنم دقیق تر باشه بدون اینکه اسلایدر ها رو بخوامم بالا پایین کنم بهتره چی کار کنم؟آیا باید زیاد جهت بگیرم؟؟کم جهت بگیرم؟؟و آیا فیفا دو نوع شوت کردن داره؟؟یعنی شوت محکم و فنی رو جدا داره یا فقط یکیه؟؟!ممنون میشم کلا در مورد شوت زدنش برام بگید ، چون برای بازی من یه معضلیه...........

یکی دیگه از معضلات این بازی برای من اینه که پاس های عمقیش با اینکه اسلایدر پاس در منو روی 80 به بالا هست اما خیلی آروم پاس عمقی میده،البته میدونم اون اسلایدر منو تاثیری نداره........اما این پاس های عمقیش خیلی آرومه هر چقدر هم بیشتر پر کنی تاثیری نداره ، اون قدر آرومه که توپت آروم میره سمت یارت و فرصت هست تا حریف توپو ازت بگیره........

یه سوال دیگه این که مثلا من که میخوام دو نفره یکی با کیبرد و دیگری با دسته آیا اون اسلایدر ها رو میشه جداگانه تغییر داد؟؟مثلا من ممکنه بخوام یکی از اسلایدر ها رو برای خودم که با دسته ام تغییر کنه اما همون مثلا برای کیبرد تغییر نکنه......میشه؟

نحوه ی خوب سانتر کردن چیه؟؟آیا خوبه بیشتر به خط اوت دروازه نزدیک بشیم بعد سانتر کنیم؟؟

نحوه ی خوشحالی کردن های قشنگ و مختلف با کیبرد و دسته رو اگه میشه کامل بیان کنید.......ببخشید یکم سوالام طولانی شد.....ممنون میشم جوابمو بدید......

موفق باشید

sabar
26-10-2011, 16:46
سلام
دوستان من یه چند تا پچ دان کردم و ریختم تا فیفا بهتر بشه اما الان دیگه اجرا نمیشه و فکر کنم کرک میخواد
2 تا دی وی دی دارم که برای نصب باید روی یک گزینه کلیک کنم و نصب میشه نوش کرک نداره یا اگر داره چون همشون بصورت فایل فشردست نمیدونم تو کدوم پارتش رو بگردم
اگر کسی بصورت اسمی میدونه معمولا کرک تو کدوم پارت هست بگه
من این کرک ریلود رو دان کردم اما شکلش رو ببینید چطوری وقتی تومسیر بازی کپی میکنم و روش کلیک میکنم پیغام دانلود میده چکار کنم؟
ممنون

asitop
26-10-2011, 17:24
سلام به همه ی فیفا باز ها،چون نمی خوام سرتونو درد بیارم و از سابقه ی پس و فیفا بازی کردنم بگم فورا میرم سر اصل مطلب.....اولا موقع بازی کردن خیلی خیلی خوشم اومد از این بازی.......اما چند تا سوال دارم:من که خودم با دسته بازی می کنم،اما اون کسی که باهاش بازی می کنم فقط با کیبورد بازی می کنه،و هی میگه چرا برا پنالتی ها نمیشه دروازه بان شیرجه بزنه؟آیا با کیبورد میشه شیرجه زد؟؟!!برای فیفا بازی کردن بهتره از ایکس پی به جای سون استفاده کنیم؟؟یا تاثیری نداره؟؟

میگم برای اینکه شوت هایی که به سمت دروازه میزنم دقیق تر باشه بدون اینکه اسلایدر ها رو بخوامم بالا پایین کنم بهتره چی کار کنم؟آیا باید زیاد جهت بگیرم؟؟کم جهت بگیرم؟؟و آیا فیفا دو نوع شوت کردن داره؟؟یعنی شوت محکم و فنی رو جدا داره یا فقط یکیه؟؟!ممنون میشم کلا در مورد شوت زدنش برام بگید ، چون برای بازی من یه معضلیه...........

یکی دیگه از معضلات این بازی برای من اینه که پاس های عمقیش با اینکه اسلایدر پاس در منو روی 80 به بالا هست اما خیلی آروم پاس عمقی میده،البته میدونم اون اسلایدر منو تاثیری نداره........اما این پاس های عمقیش خیلی آرومه هر چقدر هم بیشتر پر کنی تاثیری نداره ، اون قدر آرومه که توپت آروم میره سمت یارت و فرصت هست تا حریف توپو ازت بگیره........

یه سوال دیگه این که مثلا من که میخوام دو نفره یکی با کیبرد و دیگری با دسته آیا اون اسلایدر ها رو میشه جداگانه تغییر داد؟؟مثلا من ممکنه بخوام یکی از اسلایدر ها رو برای خودم که با دسته ام تغییر کنه اما همون مثلا برای کیبرد تغییر نکنه......میشه؟

نحوه ی خوب سانتر کردن چیه؟؟آیا خوبه بیشتر به خط اوت دروازه نزدیک بشیم بعد سانتر کنیم؟؟

نحوه ی خوشحالی کردن های قشنگ و مختلف با کیبرد و دسته رو اگه میشه کامل بیان کنید.......ببخشید یکم سوالام طولانی شد.....ممنون میشم جوابمو بدید......

موفق باشید

سلا دوست خوبم اول برای شوت چند نوع شوت داریم شوت مستقیم با دکمه شوت وقتی دکمه رو زدی با جهتها نشونه گیری میکنی شانش گل شدن 50 50 میشه یه نوع شوت با دکمه دقت هستش وقتی دقتو میگیری می شوتی اکثر مواقع گل میشه مخصوصا اگه از زاویه های پشت هیجده قدم بزنی توپ کات بر میداره و میره تو گل یکی شوت با دکمه قدرت قدرت شوتو زیاد میکنه وقتی دکمه هشت یا بستگی به تنظیمت داره میگیری شو.ت پر قدرت میزنه در مورد دسته ها هر دسته پروفایل مخصوص خودشو داره و جدا گانه تنظیم میشه نحوه خوشحالی هر وقت گل زدی دکمه ال 1 ال 2 بستگی به تنظیمت داره بگیر دکمه 1 تا 4 رو بزنه یه جور خوشحالی در مواقعی پشتک هم میزنه پس اول دکمه ال 1 ال 2 رو تنظیم کن همه مشکلاتت حل میشه در پاس تو عمق هم از دکمه پاس با دکمه تو در استفاده کن پاس رو جلوتر از بازیکنت میندازه که برای فرار خیلی موثره دیگه سوالات جدا جدا بپرسی زودتر نتیجه میگیری

asitop
26-10-2011, 17:30
دوستان من یه مشکل ابتدای دارم ولی هر کاری کردم نشد
م یه منیجر مود برای خود رفتم بازی کنم اعصابم خورد شد روش نشوته بود manager اونو انتخاب و تیمم رو انتخاب کردم ولی در منو وارشد شده هر کاری میکنم نمتونم برم تو بازی یه نکست گیم هست تو بازی روش نمیره یه advance هست اونم هیچی خلاصه در منو های منیجر مود کجا میتونم برم تو بازی بعد از اینکه ارنج تیم رو درست کردم با سپاس
شما دکمه advance بزن خودش طبق تقویم جلو میره و بازیها رو برات میاره بازی تدارکاتی و همچنین بازی لیگ

Kaveh619
26-10-2011, 17:44
سلا دوست خوبم اول برای شوت چند نوع شوت داریم شوت مستقیم با دکمه شوت وقتی دکمه رو زدی با جهتها نشونه گیری میکنی شانش گل شدن 50 50 میشه یه نوع شوت با دکمه دقت هستش وقتی دقتو میگیری می شوتی اکثر مواقع گل میشه مخصوصا اگه از زاویه های پشت هیجده قدم بزنی توپ کات بر میداره و میره تو گل یکی شوت با دکمه قدرت قدرت شوتو زیاد میکنه وقتی دکمه هشت یا بستگی به تنظیمت داره میگیری شو.ت پر قدرت میزنه در مورد دسته ها هر دسته پروفایل مخصوص خودشو داره و جدا گانه تنظیم میشه نحوه خوشحالی هر وقت گل زدی دکمه ال 1 ال 2 بستگی به تنظیمت داره بگیر دکمه 1 تا 4 رو بزنه یه جور خوشحالی در مواقعی پشتک هم میزنه پس اول دکمه ال 1 ال 2 رو تنظیم کن همه مشکلاتت حل میشه در پاس تو عمق هم از دکمه پاس با دکمه تو در استفاده کن پاس رو جلوتر از بازیکنت میندازه که برای فرار خیلی موثره دیگه سوالات جدا جدا بپرسی زودتر نتیجه میگیری

دوست عزیز ممنون از پاسخت،میگم منظور از دکمه ی دقت که برای شوت گفتید همون دکمه ی c کیبرد یا همون R2 دسته هست؟؟من اینو که میگیرم شوت میزنم احساس میکنم میخواد فنی بزنه اما مثل اینکه قدرت لازم و دقت لازم رو نداره......ممنون میشم منظورت رو کامل بگی......در مورد خوشحالی که راهنمایی کردی ممنون،در مورد پاس های تو در من اگه بخوام دکمه ی q رو بگیرم پاس تو در بدم خوب همونو هوایی میندازه،نمی خوام هوایی باشه، میخوام زمینی تو در بندازه و محکم باشه نه آروم،گیم پدم تنظیمه مشکلی نداره،هم با دسته امتحان کردم هم با کیبرد این مشکل پاس تو در رو داره....اوخ ببخشید متنتونو خوب نخوندم و خوب متوجه نشدم،یعنی منظورتون این بود دکمه ی پاس معمولی به همراه پاس تو عمق بدم حله؟؟درسته؟؟ممنون....فقط در مورد شوت که راهنمایی کردید کاملش کنید..یعنی برا شوت زیاد زاویه بگیرم یا کم؟...

asitop
26-10-2011, 21:16
دوست عزیز ممنون از پاسخت،میگم منظور از دکمه ی دقت که برای شوت گفتید همون دکمه ی c کیبرد یا همون R2 دسته هست؟؟من اینو که میگیرم شوت میزنم احساس میکنم میخواد فنی بزنه اما مثل اینکه قدرت لازم و دقت لازم رو نداره......ممنون میشم منظورت رو کامل بگی......در مورد خوشحالی که راهنمایی کردی ممنون،در مورد پاس های تو در من اگه بخوام دکمه ی q رو بگیرم پاس تو در بدم خوب همونو هوایی میندازه،نمی خوام هوایی باشه، میخوام زمینی تو در بندازه و محکم باشه نه آروم،گیم پدم تنظیمه مشکلی نداره،هم با دسته امتحان کردم هم با کیبرد این مشکل پاس تو در رو داره....اوخ ببخشید متنتونو خوب نخوندم و خوب متوجه نشدم،یعنی منظورتون این بود دکمه ی پاس معمولی به همراه پاس تو عمق بدم حله؟؟درسته؟؟ممنون....فقط در مورد شوت که راهنمایی کردید کاملش کنید..یعنی برا شوت زیاد زاویه بگیرم یا کم؟...

فکر کنم منظور از R2 گرفتن حالت چیپ باشه توپ از بالای سر دروازبان رد میکنه ولی دقت توپ رو با بغل پا میزنه که در مواقع تک به تک خیلی کاربردی هست در موقع زدن شوت تا آخرین لحظه جهت رو ول نکن قدرت زدن هم زیاد پر نکن و بهترین حالتش زاویه دادن به دسته هست توپ رو توی زاویه میزنه و از شوت ناگهانی که بازیکن جلوت هست بیشتر استفاده کن چون اکثرا گل میشه

mehdi_vsgh
26-10-2011, 22:36
نمیدونم این بازیکنان حریف چرا اینقدر از خود گذشته هستن همچین خودشونو جلوی شوتا قرار میدن اصلا نمیشه توپو ازشون رد کرد!! هروقت شوت کردم دفاع حریف از چند قدمی شیرجه میره جلوی توپ و مانع رسیدن توپ به دروازه میشه
راسی نحوه فعال کردن شوکهای این دسته رو کسی بلد نیست؟

Gregar
26-10-2011, 22:57
کسی تا حالا از precise dribble تونسته به صورت موثر استفاده کنه ؟

ستاره آسمان
27-10-2011, 08:37
سلام به دوستان .
مي‌خواستم بدونم نحوه صحيح دفاع كردن توي بازي چطوره ؟ آخه من هر چقدر لايه‌هاي دفاعيم رو مستحكم مي‌كنم ، فورواردهاي حريف با چند تا دريبل همه بازيكنارو فريب مي‌دن .
ممنون مي‌شم راهنمائم كنيد . آخه خيلي رو عصابم راه مي‌رن .
يه سوال ديكه‌اي هم كه دارم مي‌خواستم بدونم چطوري بايد يه سيستم متناسب با تيمم انتخاب كنم ؟
و چطوري فاصله بين خطوط سه گانه (حمله ، هافبك و دفاع) رو كنترل كنم . تا بين اونا باصله زيادي نابشه ؟

sabar
27-10-2011, 09:24
سلام
دوستان توی کرر مودو در قسمت یوتی اچ یا همون آکادمی وقتی بازیکن 15 یا 16 ساله میده
1 - اولا اسکیلهای اصلی پستش چطوریه مثلا نوشته 35 تا 49 یا نوشته 67 تا 79 پاسش یعنی چی؟ یعنی تو آکادمی اون رشد میکنه و به 79 میرسه و هر وقت رسید میتونم بیارمش بالا؟
یکی نبود جواب این وال رو بده؟

amirhoseinn
27-10-2011, 10:43
يه سوال فني داشتم از دوستاني که شوت،پاس و ... را رو حالت Semi يا manualبازي ميکنند
شما چطور ميتونيد به راحتي بازي کنيد در اين حالت و پاس ها وشوتهاتون دقيق ميرسه
من دستم ازين چيني بدون شوکاست و از قابليت 360 درجه محرومم،آيا به 360 درجه بستگي داره؟؟
وقتي پاسا ميزارم رو حالت manual ديگه عمرا توپ به يارم برسه...

بی معرفتا یکی نیست جواب مارا بده!!؟!؟؟!؟!؟!

---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

سلام به دوستان .
مي‌خواستم بدونم نحوه صحيح دفاع كردن توي بازي چطوره ؟ آخه من هر چقدر لايه‌هاي دفاعيم رو مستحكم مي‌كنم ، فورواردهاي حريف با چند تا دريبل همه بازيكنارو فريب مي‌دن .

به نظره من بهترین راه اینه که یهو با بازیکنات هجوم نبری به سمته توپه حریف
بازیکنا خط دفاعیتا همینجوری که کامپیوتر میاد جلو،بکش عقب که مجبور میشه یا شوت بزنه یا پاس به عقب بده

CRIS Joon CR7
27-10-2011, 10:45
آره من یه بار شیش نفرو دریبل کردم واس با سرعت بری بعد بااستفاده ازون تغییر جهت بدی مدافعه محو میشه خیلی حال میده :11:

soheilnouri
27-10-2011, 12:04
آره من یه بار شیش نفرو دریبل کردم واس با سرعت بری بعد بااستفاده ازون تغییر جهت بدی مدافعه محو میشه خیلی حال میده :11:

کلا چطوری میشه دریبل ها رو قشنگ خوند و تمرین کرد؟چون تو قسمت button help خودش اصن واضح نیست....معنی فلش پایین و یا بالا رو که تو دریبلا زده نمی فهمم

CRIS Joon CR7
27-10-2011, 12:43

کلا چطوری میشه دریبل ها رو قشنگ خوند و تمرین کرد؟چون تو قسمت button help خودش اصن واضح نیست....معنی فلش پایین و یا بالا رو که تو دریبلا زده نمی فهمم
اونا بر اساس زاویه دوربین آرنا یا دوربین پلیر هستند و تو بازی عوض میشند امیدوارم منظورمو رسونده باشم:5:

MOH333EN
27-10-2011, 13:33
سلام دوستان من از لیگ دسته دو منینجر و پلیر دارم لیگ انگلیسو بازی میکنم تیمو ار دسته 2 به یک آوردم وی بازیکنی نمیتونم بخرم یعنی ترانسفر غیر فعاله ولی بصورت قرضی میشه پولارا کم و زیاد کرد ولی کسی افتخار نمیده بیاد تو تیمم آیا عادیه منظورن هنوز زوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک کنید

MOH333EN
27-10-2011, 13:51
سلام

برو قسمت منیجر پلیر حالشو ببر

amirpers
27-10-2011, 13:53
دوستان بخش تمرینی بازی کجاست که میشه تمرین پنالتی و ضربه کاشته و ... کرد ؟

ستاره آسمان
27-10-2011, 14:25
سلام به دوستان .
يه سوال ديكه‌اي هم كه دارم مي‌خواستم بدونم چطوري بايد يه سيستم متناسب با تيمم انتخاب كنم ؟
و چطوري فاصله بين خطوط سه گانه (حمله ، هافبك و دفاع) رو كنترل كنم . تا بين اونا باصله زيادي نابشه ؟
كسي نيست به من كمك كنه؟

MOH333EN
27-10-2011, 14:31
دوستان بخش تمرینی بازی کجاست که میشه تمرین پنالتی و ضربه کاشته و ... کرد ؟

سلام
عزیز همون اول بازی که کنترل تک بازیکن دستته اگه دکمه سلکتو تنظیم کردی بزن لیست تمرینات میاد

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

پچ جدید

از جمله تغییراتی که میشه نام برد. تفاوت گیم پلی در خانه یا در خانه میزبان هست. که نفاوت میکنه.

همچنین میزان سختی بازی درست شده. به نحوی که درجه های pro- world class- legandary با هم تفاوت دارن. اگه یادتون باشه خیلی به هم نزدیک هستن و همه سخت. ولی با این پچ مشکل حل میشه.

ali_z051
27-10-2011, 14:37
بازی fifa با Pes دو هفته پیش با هم گرفتم جفتشونو نصب کردم ولی هرکار کردم بتونم با fifa بازی کنم نتونستم :blink: چقدر منوش سختـــــه....
هنوزم بازیش نکردم:rolleye:
ولی pes بیشتر دوس دارم یه زمانی fifa ازش سر بود... :31:

MOH333EN
27-10-2011, 14:46
من هم یک زمان pes باز بودم ولی فیفا ازش سر شد و هنوزم سره الان فیفا بازم

BM663
27-10-2011, 15:41
سلام
عزیز همون اول بازی که کنترل تک بازیکن دستته اگه دکمه سلکتو تنظیم کردی بزن لیست تمرینات میاد

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

پچ جدید

از جمله تغییراتی که میشه نام برد. تفاوت گیم پلی در خانه یا در خانه میزبان هست. که نفاوت میکنه.

همچنین میزان سختی بازی درست شده. به نحوی که درجه های pro- world class- legandary با هم تفاوت دارن. اگه یادتون باشه خیلی به هم نزدیک هستن و همه سخت. ولی با این پچ مشکل حل میشه.

آقا این پچو چیکار کنیم اخه
کاش یه توضیحی ام میدادی خیر امواتت:20:

shahin_mp3
27-10-2011, 16:26
از ایناس:دی

تو بازي هايه ديگه كار مي كنه ؟

hts1369
27-10-2011, 17:09
سلام به دوستان .
من هم تو فیفا 11 و هم تو فیفا 12 از سطح پروفشنال (سطح وسطی) شروع کردم و وقتی به راحتی تونستم با پروفشنال بازی کنم و راحت ببرمش رفتم رو لگندری و دیگه خیلی مشکل ندارم
به تمام دوستان توصییه میکنم اول با پروفشنال بازی دوستانه بکنید و وقتی تونستید ببریدش برید یکی دو فصل هم با همین سطح منیجر مود بازی کنید و وقتی تونستید راحت بازی کنید برید با لگندری بازی دوستانه انجام بدید و وقتی تونستید ببریدش برید منیجر مود رو رو سطح لگندری بازی کنید من العان تو بازی دوستانه لگندری رو میبرم (اگه هم ببازم خیلی بهتر بازی میکنم و بازی تو دستم هست)
به همه ی دوستانی که نمیتونن بازی کنن و یا اعصابشون خرد میشه هم همین توصییه رو میکنم که با طی این مراحل میتونید راحت بازی کنید و از بازی لذت کامل رو ببرید.

سلام
شما بعد از 16 سالگی میتونید با بازیکنهایی که تو اکادمی هستند قرار داد رسمی ببندید و بیاریدشون تو تیم اصلی (البته من با لیورپول بازی میکنم که تو لیگ انگلیس هست و این قانون تو انگلیس 16 سال هست و در اسپانیا و چند کشور دیگه 17 ساله .حالا من نمیدونم این قضییه رو تو باز گذاشتن یا نه)
در مورد قدرت بازیکنها هم باید بگم که استعداد یاب شما میره و یه بازیکن رو میبینه و حدس میزنه که این بازیکن اورالش بین 75 تا 89 میشه (مثال زدم) و اگه شما بیاریدش تو تیمتون شاید به 89 برسه شاید هم در بهترین دوران بازکن بودنش به 75 برسه من توصصیه میکنم اصلا بازیکنهای 14 ساله رو نیارید چون به مرور زمان میبینید که اون اورالی که حدس میزدن کم میشه یعنی احتمال داره یه بازیکن رو تو 14 سالگی بگن که به 91 میرسه ولی وقتی همون بازیکن دو سال تو اکادمی شما تمرین میکنه و میشه 16 ساله میگن که اورالش به 82 میرسه
هر سه ماه یه پیام برا شما مییاد که وضعیت قدرت بازیکنهای اکادمی اپدیت شده و شما میتونید اونجا برید و ببنید که قدرتها شون چه تغییری کرده
من خودم یکی دو فصل رو این قضییه سرمایه گذاری کردم ولی خیلی نتیجه نگرفتم و بنظرم خرید بازیکنهای 19 یا 20 ساله از تیمهای دیگه خیلی بهتر از سرمایه گذاری رو اکادمی هست.

asitop
27-10-2011, 17:26
كسي نيست به من كمك كنه؟

اسم تیمت چیه

SevenCity
27-10-2011, 17:49
ما همچنان با FULL Assist و lagacy شکست میخوریم از لجندری، البته با کیبورد هرکاری میکنم با دسته ها عادت نمیکنم با همین کیبورد همیشه اول میشدم تو فیفا11، بهترین و استانداردترین گیم پد برای فیفا12 کدومه همون که عکسش تو کانفیگش هست؟

دوستان میگفتند تو کریر تا اخر فصل فرصت میدن اما با یه تیم ضعیف سیر نزولی رو طی کردیم تو سری بی و اخر شدیم و 3 بازی مونده به آخر فصل اخراج کردند جالب بود!

یه بار یه بازیکن حریف مصدوم شد سریع بازیکنم اومد بلندش کرد انگار که میخواست وفت بازی هدر نره برای اولین بار بود میدیدم

یه بار هم بازیکنم بدون اینکه مصدوم باشه دوتا دستشو برد بالا و حالت چرخشی نشون میداد که میخواد تعویض شه اینم برای اولین بار بود میدیدم

Kamyar_AnathemA
27-10-2011, 18:32
ما همچنان با FULL Assist و lagacy شکست میخوریم از لجندری، البته با کیبورد هرکاری میکنم با دسته ها عادت نمیکنم با همین کیبورد همیشه اول میشدم تو فیفا11، بهترین و استانداردترین گیم پد برای فیفا12 کدومه همون که عکسش تو کانفیگش هست؟

دوستان میگفتند تو کریر تا اخر فصل فرصت میدن اما با یه تیم ضعیف سیر نزولی رو طی کردیم تو سری بی و اخر شدیم و 3 بازی مونده به آخر فصل اخراج کردند جالب بود!

یه بار یه بازیکن حریف مصدوم شد سریع بازیکنم اومد بلندش کرد انگار که میخواست وفت بازی هدر نره برای اولین بار بود میدیدم

یه بار هم بازیکنم بدون اینکه مصدوم باشه دوتا دستشو برد بالا و حالت چرخشی نشون میداد که میخواد تعویض شه اینم برای اولین بار بود میدیدم

Microsoft Xbox 360 Controller For Windows - Wired or Wireless

alone_boy
27-10-2011, 19:11
حتما این اسلایدرها رو دستکاری کنید.به خصوص اسلایدر سرعت شوت و پاس رو
اینطوری بازی بهتر میشه.مثلا من نیمه نهایی کارلینگ کاپ خوردم به فولام.3-3 مساوی کردم.بازی برگشت رو 4-0 بردم(World Class)
توی لیگ به سوانزی 1-0 باختم

saminem
27-10-2011, 19:38
بازی fifa با Pes دو هفته پیش با هم گرفتم جفتشونو نصب کردم ولی هرکار کردم بتونم با fifa بازی کنم نتونستم :blink: چقدر منوش سختـــــه....
هنوزم بازیش نکردم:rolleye:
ولی pes بیشتر دوس دارم یه زمانی fifa ازش سر بود... :31:

فیفا از هر جهت بهتر از pes هست

mehdi_vsgh
27-10-2011, 20:44
تو بازي هايه ديگه كار مي كنه ؟
راستش اصلا تست نکردم اینو فقط برای فیفا خریدم!! قبلا یه دسته داشتم تکی بود که بعد از نصب سیدی نصب اون شوکش فعال میشد.....اینا رو تست نکردم

mohsen_blid
28-10-2011, 00:11
میشه در رابطه با منو هاش راهنمایی کنید

shahin_mp3
28-10-2011, 01:47
راستش اصلا تست نکردم اینو فقط برای فیفا خریدم!! قبلا یه دسته داشتم تکی بود که بعد از نصب سیدی نصب اون شوکش فعال میشد.....اینا رو تست نکردم

ببين اصلا دستت شوك داره يا نه ؟ كار مي كنه يا نه ؟ :21:

ستاره آسمان
28-10-2011, 12:05
اسم تیمت چیه
من هم با چلسی بازی می کنم و تو منیجر مد با تیم میدلزبرو از دسته اول شروع کردم

mehdi_vsgh
28-10-2011, 12:56
ببين اصلا دستت شوك داره يا نه ؟ كار مي كنه يا نه ؟ :21:
آره شوک داره
با گوگلینگ کردن گشتن تو سایتهای مختلف بالاخره تونستم درایورش رو گیر بیارم و نصب کنم و شوک رو فعال کنم الان تو کنترل پنل دسته ها شوکش فعال شده

mohammadirani
28-10-2011, 13:32
چه شکلی میشه مشخصات بازیکن رو فهمید؟

مثلا قدرت شوت و سرعت و تکنیک و ...

الان فقط روبروی هر بازیکن یه عدد زده

mehdi_vsgh
28-10-2011, 14:35
چه شکلی میشه مشخصات بازیکن رو فهمید؟

مثلا قدرت شوت و سرعت و تکنیک و ...

الان فقط روبروی هر بازیکن یه عدد زده
شوک سمت راست را به داخل فشار بده مشخصات ظاهر میشه

CRIS Joon CR7
28-10-2011, 15:23
کسی پارامترهای مناسب واسه اسلایدرا پیدا نکرد؟:41:

Kamyar_AnathemA
28-10-2011, 16:54
کسی پارامترهای مناسب واسه اسلایدرا پیدا نکرد؟:41:

اون پارامتر هایی که چند صفحه قبل گذاشتم عالیه
از فیفا ساکر بلاگ بود

SA33D_GT
28-10-2011, 17:42
برای xbox چجوری میشه فیس اضافه کرد؟
دخیا از منچستر فیسش از رو مدل نیست همینوجوری ساختن!

MOH333EN
28-10-2011, 18:01
بچه هایی که زبانشون خوبه لطف کنند تمام قسمت حرکتها را ترجمه کنند بزارنند به فارسی ممنون میشم

Gregar
28-10-2011, 22:15
بچه هایی که زبانشون خوبه لطف کنند تمام قسمت حرکتها را ترجمه کنند بزارنند به فارسی ممنون میشم

بچه ها کسی فیلم اموزش تمام حرکات تکنیکی رو نداره ؟ چیز پی انم فعلا تموم شده نمیتونم از یوتوب بگیرم . بقیه سایت ها هم که همه ف..ره . جایی پیدا نکردم . کسی اگه لینک دانلودی چیزی داره لطف کنه بده .

shahin_mp3
28-10-2011, 22:33
آره شوک داره
با گوگلینگ کردن گشتن تو سایتهای مختلف بالاخره تونستم درایورش رو گیر بیارم و نصب کنم و شوک رو فعال کنم الان تو کنترل پنل دسته ها شوکش فعال شده

پس حله ديگه حالا تيرك بزن ببين كار ميكنه :31:

alone_boy
28-10-2011, 23:00
لینک گزارشگر عربی رو کسی داره بزاره؟

Kamyar_AnathemA
28-10-2011, 23:07
بچه ها کسی فیلم اموزش تمام حرکات تکنیکی رو نداره ؟ چیز پی انم فعلا تموم شده نمیتونم از یوتوب بگیرم . بقیه سایت ها هم که همه ف..ره . جایی پیدا نکردم . کسی اگه لینک دانلودی چیزی داره لطف کنه بده .

غیر از یوتیوب جایی ندیدم داشته باشه که کامل باشه
آموزش تکنیک ها داخل بازی هست اما کامل نیست
یک سری تکنیک ها هست که سریه :31: و داخل بازی آموزش ندادن
واسه حرفه ای هاست
اما تو یوتیوب پیدا میشه

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

پس حله ديگه حالا تيرك بزن ببين كار ميكنه :31:

گیمپد های معمولی فکر نمیکنم با زدن توپ به تیر دروازه شوکش فعال بشه . حتی اگه درایورش هم نصب باشه
مخصوص گیمپد های کمی تا قسمتی حرفه ای هستش مثل ایکس باکس یا لاجیتک

CRIS Joon CR7
28-10-2011, 23:08
بچه ها برین بگیرین دیگه هر کی چیز پی ان یا عقب ماندگی مسئولان شکن داره بره بگیره یه جا بدرد بخور آپ کنه :21:

shahin_mp3
28-10-2011, 23:16
غیر از یوتیوب جایی ندیدم داشته باشه که کامل باشه
آموزش تکنیک ها داخل بازی هست اما کامل نیست
یک سری تکنیک ها هست که سریه :31: و داخل بازی آموزش ندادن
واسه حرفه ای هاست
اما تو یوتیوب پیدا میشه

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

گیمپد های معمولی فکر نمیکنم با زدن توپ به تیر دروازه شوکش فعال بشه . حتی اگه درایورش هم نصب باشه
مخصوص گیمپد های کمی تا قسمتی حرفه ای هستش مثل ایکس باکس یا لاجیتک

باريكلا من خودم با دسته ي حرفيه PS3 بازي مي كنم :31: مي زني تيرك واويلا :21:

Kamyar_AnathemA
28-10-2011, 23:26
آره PS3 یادم رفت بگم

saminem
29-10-2011, 00:16
امروز با منچستر سیتی داشتم بازی میکردم....4تا از بازیکنام از داور کارت قرمز گرفتن...خیلی جالب شده بود برام

بازیکن 4رم که اخراج شد ، گذارشگر صداشو برد بالا و تعجب کرده بود :31::31:

mehdi_vsgh
29-10-2011, 00:48
داخل بازی اصلا شوک نداره!!!

امروز با منچستر سیتی داشتم بازی میکردم....4تا از بازیکنام از داور کارت قرمز گرفتن...خیلی جالب شده بود برام

بازیکن 4رم که اخراج شد ، گذارشگر صداشو برد بالا و تعجب کرده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا فیفا از لحاظ گزارش فوق العادس....خیلی قشنگ گزارش میکنه به جز اینکه هیجان داره گزارشش جزئیات خیلی ریزی رو هم تو گزارشش میگه
مثلا یه بار توپ دست مسی اومد یه دفعه گفت که "مسی تو این فصل 7 گل تا به حال برای تیمش به ثمر رسونده!!!!"
یعنی به اسم برد مسی رو!!!! این نشون میده که روی همه قسمتهای گزارش کار شده!!
اسامی داورهای بازی رو میگه و در مورد عملکرد هر داور جداگونه نظر میده!!

راسی دقت کردین بعضی داورها خیلی سختگیر تر هستن نسبت به بقیه!!!! حتی تو گزارش هم اعلام میکنه که فلانی (اسمش یادم نیست) خیلی سختگیره و حتی با اولین تکل دست به جیب میشه!!

Mohammad Yek110
29-10-2011, 07:41
سلام
میشه سختگیری داورا رو تنظیم کرد.
وقتی داور انتخاب می کنید اون پایین نوشتهfoul strictnessوcard strictnessمن bookingرو غیر فعال کردم.یه داور آسون گیر هم توی خطا انتخاب کردم.خیلی حال میده!

mehdi_vsgh
29-10-2011, 10:15
سلام
میشه سختگیری داورا رو تنظیم کرد.
وقتی داور انتخاب می کنید اون پایین نوشتهfoul strictnessوcard strictnessمن bookingرو غیر فعال کردم.یه داور آسون گیر هم توی خطا انتخاب کردم.خیلی حال میده!
کجا داور رو میشه انتخاب کرد؟؟؟

CRIS Joon CR7
29-10-2011, 10:42
من میدونم از کجا میشه داور انتخاب کرد
خصوصیات اخلاقیشو از کجا بدونیم؟:19:

ferekans110
29-10-2011, 15:14
سلام دوستان چگونگی استفاده از game face downloding یه توضیح کامل بدین ممنون میشم ....جدا فیفا امسال خیلی سر تر از پسه...........

khelane
29-10-2011, 15:22
سلام
روش صحیح دفاع کردن رو میشه بگید
هر چقدر با مهاجمها مدار میام و هجوم نمیبرم با یه اس مسخره تا دقیقه 90 بازی میکنم منم در هم میکوبند با فیفا 11 در حد لیجندری رقیمبم هیچ کس نبود میدونم ای فیفا 12 چشه واقعا منو به چالش کشونده؟

B3HZ@D
29-10-2011, 15:25
کلا فیفا از لحاظ گزارش فوق العادس....خیلی قشنگ گزارش میکنه به جز اینکه هیجان داره گزارشش جزئیات خیلی ریزی رو هم تو گزارشش میگه
مثلا یه بار توپ دست مسی اومد یه دفعه گفت که "مسی تو این فصل 7 گل تا به حال برای تیمش به ثمر رسونده!!!!"

من با میلان بازی میکنم
گزارشگر حتی در مورد برلوسکونی مالک باشگاه میلان هم صحبت میکنه و میگه که ار چه سالی میلان رو خریداری کرده و باعث تحول و انقلاب میلان در یک دهه شده.
حتی میگه که ورزشگاه سن سیرو قبلا متعلق به میلان بوده که حالا دو تیم همشهری میلان و اینتر بصورت اشتراکی از این ورزشگاه استفاده میکنن

sabar
29-10-2011, 16:24
سلام
دوستان تو فرومهای خارجی کاربرا نظرشون درباره سختی بازی چیه؟
والا تو فوتبال واقعی هم اینجوری بازی نمیکنن یارو همچین خودشو میندازه جلوی توپ یا توپ رو گل میکنه آدم شاخ درمیاره
آیا راه حلی هم پیدا شده ؟
روی ورلد کلاس آبکش میشم روی پروفشتال آسون میشه

mehdi_vsgh
29-10-2011, 16:28
من با میلان بازی میکنم
گزارشگر حتی در مورد برلوسکونی مالک باشگاه میلان هم صحبت میکنه و میگه که ار چه سالی میلان رو خریداری کرده و باعث تحول و انقلاب میلان در یک دهه شده.
حتی میگه که ورزشگاه سن سیرو قبلا متعلق به میلان بوده که حالا دو تیم همشهری میلان و اینتر بصورت اشتراکی از این ورزشگاه استفاده میکنن
آره در مورد بارسلون هم یه همچین اطلاعاتی رو میده...واقعا لذت بخشه گزارشگرش!!

mehdi_vsgh
29-10-2011, 17:21
من میدونم از کجا میشه داور انتخاب کرد
خصوصیات اخلاقیشو از کجا بدونیم؟:19:
خوب اگه میدونی بگو دیگه!!

MJ assassins creed
29-10-2011, 17:36
خوب اگه میدونی بگو دیگه!!
توی قسمت Game Settings مورد Refree رو میاری بالای محل انتخاب استادیوم هست.اونجا داور ها هست.توی کادر سیاه پایینش هم مشخصات داور هست.

mohammadirani
29-10-2011, 18:25
شوک سمت راست را به داخل فشار بده مشخصات ظاهر میشه

شوک راستم کار نمیکنه
خراب نیست ها
تو فیفا12 کار نمیکنه
چه شکلی باید کارش بندازم؟

راستی تو پنالتی چی کار کنم دروازبانم شیرجه بزنه؟

پنالتی زدن صحیح هم چه شکلیه؟
من هر چی میزنم با اختلاف میره بیرون

hasanoooooooo
29-10-2011, 18:49
دوستان مولتی پلیرش با کرک کار میکنه؟

mehdi_vsgh
29-10-2011, 20:31
شوک راستم کار نمیکنه
خراب نیست ها
تو فیفا12 کار نمیکنه
چه شکلی باید کارش بندازم؟

راستی تو پنالتی چی کار کنم دروازبانم شیرجه بزنه؟

پنالتی زدن صحیح هم چه شکلیه؟
من هر چی میزنم با اختلاف میره بیرون
برای راه انداختن شوک سمت راست به این تاپیک برین

گرفتن پنالتی با شوک سمت راست حرکت میکنه دروازه بان

برای زدن پنالتی اون پایین وقتی روی رنگ سبز اومد متغییره شوت رو بزن و جهت رو نگه دار!

Kamyar_AnathemA
29-10-2011, 22:03
کسایی که با تکتیکال مشکل دارن و زیاد گل میخورن اینو بخونن حتما تاثیر داره

تحت هیچ شرایطی و به هیچ وجه تکل نرنین . اصلا فکر کنین فیفا تکل نداره . هیچ نوعش

بهترین دفاع اینه که هم تیمیتونو بفرستین تو پای حریف و خودتون مواظب بازیکن هایی باشین که فکر میکنین قراره پاس به اونا برسه

بیشتر از contain و jockey با A استفاده کنین

تکل نزن بچه :46:

mohammadirani
29-10-2011, 22:33
کسایی که با تکتیکال مشکل دارن و زیاد گل میخورن اینو بخونن حتما تاثیر داره

تحت هیچ شرایطی و به هیچ وجه تکل نرنین . اصلا فکر کنین فیفا تکل نداره . هیچ نوعش

بهترین دفاع اینه که هم تیمیتونو بفرستین تو پای حریف و خودتون مواظب بازیکن هایی باشین که فکر میکنین قراره پاس به اونا برسه

بیشتر از contain و jockey با A استفاده کنین

تکل نزن بچه :46:

چه شکلی هم تیمیم رو بفرستم
تو ps وقتی ضربدر و مربع رو باهم نگه میداشتم پرس رو انجام میداد و 2 نفری میرفتن به سمت مهاجم
این جا مثل اینکه چنین چیزی وجود نداره

تنها کاری که میکنم اینه که با ضربدر بازیکن رو میفرستم سمت طرف وقتی کامل رسید هی مربع میزنم که یا با دست هل میده و یا پا میندازه ( شیوه بهتری وجود داره بهم بگین)

من با مسی خیلی مشکل دارم
راحت دریبل میزنه مدافعام رو و اعصابم رو خورد میکنه

CRIS Joon CR7
30-10-2011, 00:03
تو ps وقتی ضربدر و مربع رو باهم نگه میداشتم پرس رو انجام میداد و 2 نفری میرفتن به سمت مهاجم

تنها کاری که میکنم اینه که با ضربدر بازیکن رو میفرستم سمت طرف وقتی کامل رسید هی مربع میزنم که یا با دست هل میده و یا پا میندازه ( شیوه بهتری وجود داره بهم بگین)

من با مسی خیلی مشکل دارم
مسیه دیگه از بهترینای فوتباله با چند نفر دیگه:31:

Kamyar_AnathemA
30-10-2011, 00:15

من با مسی خیلی مشکل دارم

با RB میشه اینکارو انجام داد

shahin_mp3
30-10-2011, 00:18
داخل بازی اصلا شوک نداره!!!

راه نيفتاد ؟

راسی دقت کردین بعضی داورها خیلی سختگیر تر هستن نسبت به بقیه!!!! حتی تو گزارش هم اعلام میکنه که فلانی (اسمش یادم نیست) خیلی سختگیره و حتی با اولین تکل دست به جیب میشه!!

من با مسی خیلی مشکل دارم

تكل بزن سرويسش كن :31:

ارج جلال
30-10-2011, 03:49
دوستان با کیبورد چه طور میشه "دریبل" کرد و "حرکات تکنیکی" انجام داد؟
ضمنا با کیبورد چه جوری میشه "پنالتی" گرفت؟

hts1369
30-10-2011, 08:10
البته بنظر من تکل زدن خیلی هم مفیده اگه بلد باشی
فقط از کنار تکل بزنید اینطوری بازیکن شما یه جوری میپیچه جلوی بازیکن حریف که احتمالش خیلی کمه بتونه از شما رد بشه

ستاره آسمان
30-10-2011, 10:31
از دوستان كسي نيست به داد ما برسه ؟

CRIS Joon CR7
30-10-2011, 12:45

من با مسی خیلی مشکل دارم

EURo Gamer هم داره ازینا

---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------

دوستان با کیبورد چه طور میشه "دریبل" کرد و "حرکات تکنیکی" انجام داد؟
ضمنا با کیبورد چه جوری میشه "پنالتی" گرفت؟
ببخشید اینو میگم ولی با کیبورد نمیشه اونطور که باید و شاید بازی کرد بازی اصلی فقط با گیم پدهای PS3 & 360:13:

sabar
30-10-2011, 15:39
سلام
من تمام کارها رو کردم و لگ بازیم کم نشد و چشم رو میزنه فکر کنم از سی پی یو باشه حالا
اگر اینو رو بخوام نصب کنم که تماشاچیها حذف بشن روشش چطوریه کسی میدونه؟

یا یه سایتی معرفی کنید تا من روش ریختن این پچها رو توش به فارسی ببینک چون به امگلیس گفته و من نفهمیدم
من پچ گیم پلی و فیفا رنگرتور رو هم دارم ولی بلد نیستم بریزمو فایل اپتیمایزر (اگر درست نوشته باشم اسمشون رو)
لطفا یکی راهنماییم کنه
مرسی

amirpers
30-10-2011, 16:20
دوستان من دو تا مشکل دارم.
من تو قسمت تمرینی وقتی دکمه F2 کیبورد رو میزنم می تونم انتخاب کنم که بازی کنم یا پنالتی بزنم یا ضربه ایستگاهی اما مشکل اینه که مثلا وقتی که پنالتی رو انتخاب می کنم یا ضربه کاشته ، وقتی که Space رو میزنم که شوت بزنه ، به جای شوت زدن بازی می ایسته و پیغام خروج میده ومنتظر اینه که تایید کنم که بیرون بره. چرا اینجوریه ؟

مشکل و در واقع سوال دومم اینه که چه جوری باید از گیم پد XBOX 360 برای PC استفاده کنم ؟

sabar
30-10-2011, 16:29
راستی زمانی که کامپیوتر توپ رو میزنه زیرش به سمت وسط زمین چطوری بازیکن من میتونه بره سمتش
برام زیاد پیش اومده که اینطوری شده و من نزدیکتر به توپ بودم ولی بازیکن حریف زودتر حرکت کرده و مسیر توپ رو فهمیده و رسیده؟
سوال بالایی هم لطفا جوابم رو بدید

hande13
30-10-2011, 17:17
کسی پارامترهای مناسب واسه اسلایدرا پیدا نکرد؟
من اینجوری تنظیم کردم عالی شده
فقط اینا رو عوظ کردم

pass error 25
shot error 40
gp ability 60
اون پوزیشن ها رو هم گذاشتم 60

قشنگ بازیکن میره تو موقغیت (همیشه نه ولی اکثرا خوبه)

asitop
30-10-2011, 18:21

ایمیلتو بده دوست عزیز تا برات یه فیلم کوتاه رو بفرستم اگه بدردت بخوره

mehdi_vsgh
30-10-2011, 18:46
حالا یه چیزی بگم حال کنید
از دیروز تا الان هر بازی که میکنم تو زمین بارونی انجام میشه!!!
با توجه به بارندگیهای اخیر تهران خلاصه یه فاز دیگه ای میده یه فضایی دیگه ای داره!!

Mehdi.ss
30-10-2011, 18:49
سلام
من تمام کارها رو کردم و لگ بازیم کم نشد و چشم رو میزنه فکر کنم از سی پی یو باشه حالا
اگر اینو رو بخوام نصب کنم که تماشاچیها حذف بشن روشش چطوریه کسی میدونه؟

یا یه سایتی معرفی کنید تا من روش ریختن این پچها رو توش به فارسی ببینک چون به امگلیس گفته و من نفهمیدم
من پچ گیم پلی و فیفا رنگرتور رو هم دارم ولی بلد نیستم بریزمو فایل اپتیمایزر (اگر درست نوشته باشم اسمشون رو)
لطفا یکی راهنماییم کنه
مرسی

سلام
تمام نوشته های سایت رو کپی کن تو این سایت و تنظیماتشو بذار رو پرشین
تو 2 ثانیه کلشو برات ترجمه می کنه

M E T A L
30-10-2011, 19:17
مشكل من با فيفا توي قسمت منيجر مد هستش.
با شروع فصل همه ي تيمها به شدت شروع به نقل و انتقالات مي كنن و تمام تيمها اصالتشونو از دست مي دن.
در دنياي واقعي طي هر فصل نقل و انتقالات تنها دو يا سه بازيكن بزرگ مثل فرلان آخرو و فابرگاس باشگاهاشونو عوض مي كنن ولي توي فيفا طي 2 فصل تمام تيمها منقلب مي شن. مثلا با چلسي در مقابل منچستر يونايتدي بازي مي كنم كه كاكا هيگوايين ابراهيموويچ اسنايدر و تورس توش بازي مي كنن و تمام بازيكنهاي اصيل منچستر به تيم هاي ديگه ترانسفر شدن و اين موضوع لذت بازي رو از من ميگيره دوست دارم در مقابل بازيكن هاي اصلي هر تيمي بازي كنم نه تيم هايي كه طي 2 سال 180 درجه تغيير مي كنند. اصلا ديدن ويديچ در بارسلونا واقعا خنده داره.
يادمه در گذشته كه pes بازي مي كردم يه گذينه داشت كه باهاش مي شد شدت نقل و انتقالات رو كم كرد.
كسي توي فيفا همچين چيزي سراغ نداره؟

masoodbr
30-10-2011, 19:21
با شروع فصل همه ي تيمها به شدت شروع به نقل و انتقالات مي كنن و تمام تيمها اصالتشونو از دست مي دن.
در دنياي واقعي طي هر فصل نقل و انتقالات تنها دو يا سه بازيكن بزرگ مثل فرلان آخرو و فابرگاس باشگاهاشونو عوض مي كنن ولي توي فيفا طي 2 فصل تمام تيمها منقلب مي شن. مثلا با چلسي در مقابل منچستر يونايتدي بازي مي كنم كه كاكا هيگوايين ابراهيموويچ اسنايدر و تورس توش بازي مي كنن و تمام بازيكنهاي اصيل منچستر به تيم هاي ديگه ترانسفر شدن و اين موضوع لذت بازي رو از من ميگيره دوست دارم در مقابل بازيكن هاي اصلي هر تيمي بازي كنم نه تيم هايي كه طي 2 سال 180 درجه تغيير مي كنند. اصلا ديدن ويديچ در بارسلونا واقعا خنده داره.
يادمه در گذشته كه pes بازي مي كردم يه گذينه داشت كه باهاش مي شد شدت نقل و انتقالات رو كم كرد.

داغ دلمو تازه كردي :41:
من به خاطر همين موضوع بعد از سه فصل ليگ رو تعطيل ميكنم و از اول شروع ميكنم واقعا جذابيت بازي رو از بين ميبره:41:

M E T A L
30-10-2011, 19:41
حاضرم شرط ببندم ویگان اتلتیک از رئال هم قویتره!

آره واقعا
فكر مي كردم فقط من باهاش مشكل دارم
كلا گربه سياه منه
خيلي قويه تازه تو منيجر مد من تبس رو هم خريده

ferekans110
30-10-2011, 20:43
تورو خدا یکی جواب منو بده....
سلام دوستان چگونگی استفاده از game face downloding یه توضیح کامل بدین ممنون میشم .....

Mr.Pooya
30-10-2011, 20:46
.................................................. ..............

sabar
30-10-2011, 21:34
سلام
فیفا با این همه ادعا که داره هر ساله میبینم که مشکل لگ رو داره
یه سریا ندارن و یه سریا دان این مشکل رو
من به شخصه فیفا رو خیلی قبول دارم ولی با این وضعیت پدر چشمم دراومده و والا با دو یا سه دست بازی سر درد میگیرم مخصوصا وقتی پاس میدم و توپ رو با چشم دنبال میکنم خیلی اذیتم میکنه
دیگه بازی نمیکنم ولی به انجمن سر میزنم لطفا اگر کسی برنامه یا پچ جالبی گیرش اومد که 100 درصد لگ رو از بین ببره اینجا بگه ما هم بیاییم و بازی کنیم
فعلا میرم سراغ پی ای اس هر چند زیاد حال نمیده موفق باشید

alone_boy
30-10-2011, 21:52
سلام
من به شخصه فیفا رو خیلی قبول دارم ولی با این وضعیت پدر چشمم دراومده و والا با دو یا سه دست بازی سر درد میگیرم مخصوصا وقتی پاس میدم و توپ رو با چشم دنبال میکنم خیلی اذیتم میکنه
دیگه بازی نمیکنم ولی به انجمن سر میزنم لطفا اگر کسی برنامه یا پچ جالبی گیرش اومد که 100 درصد لگ رو از بین ببره اینجا بگه ما هم بیاییم و بازی کنیم
من این پچ Real Performance Optimizer رو دانلود و نصبش کردم و خیلی بهتر شد
قبلنا 1024*768 و AA Off هم لگ داشت ولی الان روی 1280*1024 با AA 2x خیلی خیلی کم لگ داره.لگش هم اکثرا مربوط به مواقعیه که آنتی ویروسم(کاسپر) بعضی وقتا از سی پی یو کار میکشه
VGA 9500
CPU E5700

Gregar
30-10-2011, 22:03

میدونی مشکل فیفا توی این قضیه چیه ؟
مشکلش اینه که هر تیمی که یه پولی اومد دستش به راحتی میتونه بازیکن بخره مخصوصا بازیکنهای قدر . هر چی درجه سختی بازی هم بالا باشه یه جوریه که قدرت خرید تیم ها در برابر شما میره بالا . پس تیم های حریف هیچ ابایی در خرید بازیکن نمیکنن . یه بازیکن میفروشن و یه بازیکن میخرن . و خیلی از مسائل دیگه دنیای واقعی مدنظر نیست . مثلا من اومدم Ba A Pro رو شروع کردم و به بارسلونا رسیدم . قرار داد این بود که باید به درجه "عضو ثابت ترکیب اصلی" برسم و گرنه اخراج میشم . من فصل رو شروع کردم و تا حدود 2 ماه تونستم 8 گل برای تیمم بزنم و کلی assist با اینکه پستم حمله نبود . یه خطا روم شد و 7 هفته مصدوم بودم . بعد از 7 هفته دوباره بازی کردم و مثل قبل توی 3 ماه تونستم 6 گل بزنم . البته اینا همش توی لیگ بود خارج از لیگ زیاد گل زدم . تیم در رده اول جدول بود و من اقای گل بودم و به دور یک چهارم نهایی سوپر کوپا و لیگ اروپا رسیده بودیم و یه خطا روم شد و 5 ماه مصدوم شدم . یعنی تا اخر فصل . هی بازی ها رو sim میکردم . از اخر بارسا شد رتبه دوم جدول و تمام کاپ ها رو به فینال رسید ولی دوم شد و اقای گل هم ابرام از رئال شد .
اخر فصل هم پیغام اومد برو از تو تیم من گم شو بیرون . یعنی اینطوری شدم :18: که به خاطر مصدومیت ...
کلا یه سری چیزا در نظر گرفته نمیشه . دیگه کامپیوتره دیگه . احساس نداره . بازیکنها غیرت ندارن . مثلا پیکه گفت میخوام از بارسا برم . دیوونگیه محض ...

سلام

فیفا که از این سری مشکلات زیاد داره ولی به بزرگی خودت و گیم پلیش باید ببخشیش .

B3HZ@D
30-10-2011, 22:43
البته یک سری بازیکنان هستن که یک ویژگی بنام One Club Player دارن و این جور بازیکنان بعنوان بازیکنان متعصب یاد میشن که همیشه به باشگاه فعلیشون اهمیت میدن و تیمشون رو ترک نمیکنن.
هر چقدر هم تلاش کنی نمیتونی این بازیکن ها رو جذب کنی که این خصلت یکی از مزایای بازیه.
ولی با این حال کریر مود برای من زیاد جالب نبود...نقل و انتقالات خیلی فضایی و تخیلیه :31:

devilboys
30-10-2011, 23:04
بچه ها یکی به من بگه موقع پنالتی زدن چه جوری دروازبان میپره هر کاری میکنم به هیچ سمت نمیپره فقط راه میره و توپو نمیگیره؟

B3HZ@D
30-10-2011, 23:21
اگه با کیبورد بازی میکنین میتونین از Numpad همون کلیدها یا اعداد سمت راست کیبورد استفاده کنین
کلیدهای 2 4 6 8 که روی اونا فلش جهت ها هم کاملا مشخصه.

با جوی استیک باید از آنالوگ سمت راست استفاده کنین

Behradj
30-10-2011, 23:31
بچه ها خدا عمرتون بده
دکمه سرعت تو کامپیوتر چیه ؟
هر کاری می کنم بازیکنا سرعت نمی گیرن تو حرکت با توپ
اگه کسی می تونه همه دکمه ها و کاراییاشون رو بگه

sabar
30-10-2011, 23:51
میدونی مشکل فیفا توی این قضیه چیه ؟
مشکلش اینه که هر تیمی که یه پولی اومد دستش به راحتی میتونه بازیکن بخره مخصوصا بازیکنهای قدر . هر چی درجه سختی بازی هم بالا باشه یه جوریه که قدرت خرید تیم ها در برابر شما میره بالا . پس تیم های حریف هیچ ابایی در خرید بازیکن نمیکنن . یه بازیکن میفروشن و یه بازیکن میخرن . و خیلی از مسائل دیگه دنیای واقعی مدنظر نیست . مثلا من اومدم Ba A Pro رو شروع کردم و به بارسلونا رسیدم . قرار داد این بود که باید به درجه "عضو ثابت ترکیب اصلی" برسم و گرنه اخراج میشم . من فصل رو شروع کردم و تا حدود 2 ماه تونستم 8 گل برای تیمم بزنم و کلی assist با اینکه پستم حمله نبود . یه خطا روم شد و 7 هفته مصدوم بودم . بعد از 7 هفته دوباره بازی کردم و مثل قبل توی 3 ماه تونستم 6 گل بزنم . البته اینا همش توی لیگ بود خارج از لیگ زیاد گل زدم . تیم در رده اول جدول بود و من اقای گل بودم و به دور یک چهارم نهایی سوپر کوپا و لیگ اروپا رسیده بودیم و یه خطا روم شد و 5 ماه مصدوم شدم . یعنی تا اخر فصل . هی بازی ها رو sim میکردم . از اخر بارسا شد رتبه دوم جدول و تمام کاپ ها رو به فینال رسید ولی دوم شد و اقای گل هم ابرام از رئال شد .
اخر فصل هم پیغام اومد برو از تو تیم من گم شو بیرون . یعنی اینطوری شدم :18: که به خاطر مصدومیت ...
کلا یه سری چیزا در نظر گرفته نمیشه . دیگه کامپیوتره دیگه . احساس نداره . بازیکنها غیرت ندارن . مثلا پیکه گفت میخوام از بارسا برم . دیوونگیه محض ...

فیفا که از این سری مشکلات زیاد داره ولی به بزرگی خودت و گیم پلیش باید ببخشیش .
سلام
فیفا واقعا حرف نداره و برای من خیلی سخته بازی نکنم ولی واقعا چشمام از لگ درد میگیره
اگر ممکنه یکی بگه این اپتی مایزر که میگید رو چطوری نصب کنم من هر کاری کردم و نصب کردم تغییری ایجاد نشد
در ضمن بازی من بصورت فشرده است و وقتی نصب میکنم تو درایو سی و ای ا اسپورت نمیسازه که بره و مجبورم درایو دیگه ای برم

mehdi_vsgh
31-10-2011, 00:01
بچه ها یکی به من بگه موقع پنالتی زدن چه جوری دروازبان میپره هر کاری میکنم به هیچ سمت نمیپره فقط راه میره و توپو نمیگیره؟
با شوک سمت راست میپره

amirpers
31-10-2011, 00:11
دوستان من دو تا مشکل دارم.
من تو قسمت تمرینی وقتی دکمه F2 کیبورد رو میزنم می تونم انتخاب کنم که بازی کنم یا پنالتی بزنم یا ضربه ایستگاهی اما مشکل اینه که مثلا وقتی که پنالتی رو انتخاب می کنم یا ضربه کاشته ، وقتی که Space رو میزنم که شوت بزنه ، به جای شوت زدن بازی می ایسته و پیغام خروج میده ومنتظر اینه که تایید کنم که بیرون بره. چرا اینجوریه ؟

مشکل و در واقع سوال دومم اینه که چه جوری باید از گیم پد XBOX 360 برای PC استفاده کنم ؟

هر چی سوال تو این تاپیک می پرسم ، جوابی نمی گیرم.

soheilnouri
31-10-2011, 00:18
با ps3 میشه این بازیو مجانی لایو زد؟

Gregar
31-10-2011, 00:21
هر چی سوال تو این تاپیک می پرسم ، جوابی نمی گیرم.

یعنی چی چجوری باید از گیم پد ایکس باکس استفاده کنی ؟ مثل همه گیم پد ها وصلش کن دیگه

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

با ps3 میشه این بازیو مجانی لایو زد؟

اخه چی تو این دنیا مجانیه که این باشه . نه با ps3 هم باید 90 تومن پول بی زبون رو بدی بره .
پیشنهاد میکنم سمت انلاین و ارجینال نرین که دردسر زیاد داره .

A.N.A.P
31-10-2011, 00:28
ﺑﺎ ps3 ﻣﯿﺸﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﻮ ﻣﺠﺎﻧﯽ ﻻﯾﻮ ﺯﺩ؟

ﺑﺎ
ﯾﺪ ﺩﯾﺴﮏ ﺍﻭﺭﯾﺞ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ !

shahin_mp3
31-10-2011, 00:56
یعنی چی چجوری باید از گیم پد ایکس باکس استفاده کنی ؟ مثل همه گیم پد ها وصلش کن دیگه

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

اخه چی تو این دنیا مجانیه که این باشه . نه با ps3 هم باید 90 تومن پول بی زبون رو بدی بره .

دوست عزيز منظورت از 90 تومن ديسك اورجيناله ؟ :21:

كه اگه باشه چند وقت پيش يكي از دوستان 72 تومن گرفت :31:

الانم داره لايو مي زنه حالشو مي بره :31:

soheilnouri
31-10-2011, 00:59

...............................................

من راجع به ps 3 ارچینال میگم...من میخام کنسول ارجینال بخرم واسه فیفا فقط که برم لایو بزنم....فقط باید بول بازیه اصلو بدم دیگه؟یا باید واسه لایو بازی کردن بولم بدم

amirpers
31-10-2011, 01:20
یعنی چی چجوری باید از گیم پد ایکس باکس استفاده کنی ؟ مثل همه گیم پد ها وصلش کن دیگه[COLOR="Silver"]

1)مشکل و در واقع سوال دومم اینه که چه جوری باید از گیم پد XBOX 360 برای PC استفاده کنم ؟یعنی با چی دسته اکس باکس به کامپیوتر وصل میشه ؟ دستگاهی داره ؟

2)من تو قسمت تمرینی وقتی دکمه F2 کیبورد رو میزنم می تونم انتخاب کنم که بازی کنم یا پنالتی بزنم یا ضربه ایستگاهی اما مشکل اینه که مثلا وقتی که پنالتی رو انتخاب می کنم یا ضربه کاشته ، وقتی که Space رو میزنم که شوت بزنه ، به جای شوت زدن بازی می ایسته و پیغام خروج میده ومنتظر اینه که تایید کنم که بیرون بره. چرا اینجوریه ؟

shahin_mp3
31-10-2011, 01:24
1)مشکل و در واقع سوال دومم اینه که چه جوری باید از گیم پد XBOX 360 برای PC استفاده کنم ؟یعنی با چی دسته اکس باکس به کامپیوتر وصل میشه ؟ دستگاهی داره ؟

2)من تو قسمت تمرینی وقتی دکمه F2 کیبورد رو میزنم می تونم انتخاب کنم که بازی کنم یا پنالتی بزنم یا ضربه ایستگاهی اما مشکل اینه که مثلا وقتی که پنالتی رو انتخاب می کنم یا ضربه کاشته ، وقتی که Space رو میزنم که شوت بزنه ، به جای شوت زدن بازی می ایسته و پیغام خروج میده ومنتظر اینه که تایید کنم که بیرون بره. چرا اینجوریه ؟

يه دستگاه هست كه اونو وصل مي كني به PC و به صورت بي سيم بازي مي كني

mohsen_blid
31-10-2011, 11:15
کسی هست اینجا اموزش این بازی رو داشته باشه که باید چکار کرد و منو ها هر کدوم برای چی هست بعضی ها رو میشه فهمید ولی بعضی ها رو نمیشه و نمی دونم دقیقا باید از کجاش شروع کنم

ستاره آسمان
31-10-2011, 12:25
نوشته شده توسط amirpers

دسته XBOX شما بي سيم هستش ؟
اگه بي سيم باشه نميشه چون هر دو دسته فرق دارن ولي براي دسته دوم مي‌توني از اون استفاده كني .

ستاره آسمان
31-10-2011, 13:02
با آنالوك سمت راست مي توني دروازبان رو حركت بدي

Gregar
31-10-2011, 13:19
دوست عزيز منظورت از 90 تومن ديسك اورجيناله ؟ :21:

كه اگه باشه چند وقت پيش يكي از دوستان 72 تومن گرفت :31:

الانم داره لايو مي زنه حالشو مي بره :31:

البته 90 تومن مربوط به روزای اول بازی بود . شاید ارزون شده باشه .
ما هم که لایو میزنیم با بهترین پینگ تو ایران بازم لگ و تاخیر داریم . که کلا اصلا بیخیال انلاین شدم . مگه فقط بتونی friendly بزنی .

ferekans110
31-10-2011, 13:34
game face downloading رو باید چجوری چجوری باهاش کار کنم ممنون میشم توضیح بدین (این 3 بار)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Spaniuly
31-10-2011, 14:37
game face downloading رو باید چجوری چجوری باهاش کار کنم ممنون میشم توضیح بدین (این 3 بار)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید شما میرید با سایت بازی یه قسمت داره به اسم گیم فیس وارد که میشی چند تا مرحله هست یه چند تا پلاگین که آنلاین دانلود می کنی و نرم افزار های تحت اکسپلورر و ادآن که باید باشن بعد یه عکس آپلود می کنی بهت می گه چه سایز و چه شرایطی داشته باشه بعد به صورت آنلاین ویرایش ها لازم رو انجام می دی و نهایتا برات جنریت می کنه بعد میری داخل بازی و اگه با ایکس باکس باشی می ری لایو و اگه با PC باشی همون وصل به شبکه نت میشی و می ری به قسمت گیم فیس ارتباط هم از طریق اکانت هست یعنی اونجا که شما گیم فیس می سازی باید با اکانتی ساین این باشی که بازیت هم همون اکانت رو داره این کار در مورد ایکس باکس خیلی راحته چون کاملا یه عملیات رایگان محسوب می شه ولی در مورد PC فقط واسه کانکت شدن باید سریال نامبر اورجینال داشته باشی پارسال که اینطور بود

alone_boy
31-10-2011, 15:30
سلام
کسی طریقه نصب گزارشگر عربی رو بلده؟
وقتی نصبش میکنم وسطای نصبش ارور ISDone.dll میده.دو سه بار تلاش کردم نصبش کنم که بار چهارم دیدم بازی رو حذف کرده

alessandroo
31-10-2011, 16:27
سلام.من بار اول فيفا12رو راحت نصب كردم ولي حالا كه ويندوز عوض كردم آخر سي دي 2 ارور ميده و نميره تو بازي.لطفا كمك كنيد.

shahin_mp3
31-10-2011, 16:39
سلام.من بار اول فيفا12رو راحت نصب كردم ولي حالا كه ويندوز عوض كردم آخر سي دي 2 ارور ميده و نميره تو بازي.لطفا كمك كنيد.

سلام دوست عزيز

لطفا مشكلات نصب و اجرا رو اينجا مطرح كنيد

MOH333EN
31-10-2011, 22:12

عزیزم دایرکت و دو نرم افزار دیکه هست ویژال 2005 و 2008 و فرا اینا را نصب کن احتمالا توی استارت منوت توی فیفا 12 آمده نصبش کن حالشو ببر

dark-sky
31-10-2011, 22:41
گزارشگر چرا فقط تیمهای چهار ستاره رو ادم حساب میکنه باقی تیمهای در پیت اصلا اسم بازیکنا رو نمیگه .

mehdi_vsgh
31-10-2011, 23:08
گزارشگر چرا فقط تیمهای چهار ستاره رو ادم حساب میکنه باقی تیمهای در پیت اصلا اسم بازیکنا رو نمیگه .
عزیز مشکل از بازیت هست
اتفاقا تو این نسخه گزارشگر فوق العاده حرفه ای تر شده و اسامی اکثر تیمها و بازیکنارو میگه!!!

soheilnouri
01-11-2011, 00:18
البته 90 تومن مربوط به روزای اول بازی بود . شاید ارزون شده باشه .
ما هم که لایو میزنیم با بهترین پینگ تو ایران بازم لگ و تاخیر داریم . که کلا اصلا بیخیال انلاین شدم . مگه فقط بتونی friendly بزنی .

واقعا چرا اينجوريه نت؟

dark-sky
01-11-2011, 00:30
عزیز مشکل از بازیت هست
اتفاقا تو این نسخه گزارشگر فوق العاده حرفه ای تر شده و اسامی اکثر تیمها و بازیکنارو میگه!!!

چه مشکلی بازی دیگه برای همه یکیه . من ورزن پی سی دارم. مثلا تیم پرقدرت و مدعی مصر دربرابر کره رو درنظر بگیر فقط اسم سه تا بازیکنو میگه. کل مسابقه سکوت مطلقه. درضمن این گزارشگر پدر سوخته امروز هی به هالویین اشاره می کرد .فکر کنم 22 بهمنو هم تبریک بگه:31:

ferekans110
01-11-2011, 01:34
ببینید شما میرید با سایت بازی یه قسمت داره به اسم گیم فیس وارد که میشی چند تا مرحله هست یه چند تا پلاگین که آنلاین دانلود می کنی و نرم افزار های تحت اکسپلورر و ادآن که باید باشن بعد یه عکس آپلود می کنی بهت می گه چه سایز و چه شرایطی داشته باشه بعد به صورت آنلاین ویرایش ها لازم رو انجام می دی و نهایتا برات جنریت می کنه بعد میری داخل بازی و اگه با ایکس باکس باشی می ری لایو و اگه با PC باشی همون وصل به شبکه نت میشی و می ری به قسمت گیم فیس ارتباط هم از طریق اکانت هست یعنی اونجا که شما گیم فیس می سازی باید با اکانتی ساین این باشی که بازیت هم همون اکانت رو داره این کار در مورد ایکس باکس خیلی راحته چون کاملا یه عملیات رایگان محسوب می شه ولی در مورد PC فقط واسه کانکت شدن باید سریال نامبر اورجینال داشته باشی پارسال که اینطور بود
آقا دستت درد نکنه ولی من تو شهرستانم نمی تونم نسخه اورجنالشو بخرم راهی نیست که کار ما با همین نسخه تقلبی راه بیفته؟؟؟؟؟( اگه توضیح بدی یه دنیا ممنوع)

AlirezaLamLam
01-11-2011, 19:19
سلام دوستان
یکی لطف می کنه واسم لینک سالم دانلود گزارشگر عربیو بم بده؟ بعد این جریان Black Box چیه؟
یعنی گزارشگر عربی فقط رو فیفا12 با ورژنهای Black Box نصب می شه؟
ممنونم

black.assassin
01-11-2011, 23:25
آقا دستت درد نکنه ولی من تو شهرستانم نمی تونم نسخه اورجنالشو بخرم راهی نیست که کار ما با همین نسخه تقلبی راه بیفته؟؟؟؟؟( اگه توضیح بدی یه دنیا ممنوع)

برای آنلاین باید key بخری. راه دیگه به هیچ وجه. می تونی از سایت ها بخری یا اگه ویزا کارت و یا مستر داری می تونی مستقیما از سایت خود ea بخریش.

SevenCity
02-11-2011, 09:43
1)

اصلا دیفالت کیبوردی که فیفا تعین کرده به کل مشکل داره اگه تو بازی هم به یه سمتی مورب باشی شوت نمیزنه با Space
پس جتما باید کلیدهای کیبورد فیفارو دستکاری کنی

S A M S U N G
02-11-2011, 09:44
سلام .

دوستان من دیشب این بازی رو نصب کردم . یه سوال داشتم . وقتی پاس میدم به بازیکنای جلو ، اونا هنوز توپ به پاشون نخورده خودشون پاس میدن الکی به جلو . کلا همینطوری هستش .

یه راهنمائی بفرمائید :دی

مرسی .

hts1369
02-11-2011, 11:07
سلام .

دوستان من دیشب این بازی رو نصب کردم . یه سوال داشتم . وقتی پاس میدم به بازیکنای جلو ، اونا هنوز توپ به پاشون نخورده خودشون پاس میدن الکی به جلو . کلا همینطوری هستش .

مرسی .
اگه تا توپ دستش میرسه سریع چند متر میندازدش جلوتر مشکل از دسته هست.

AlirezaLamLam
02-11-2011, 16:08
اقا یکی جواب مارو بده لطفا
یکی لطف می کنه واسم لینک سالم دانلود گزارشگر عربیو بم بده؟ بعد این جریان Black Box چیه؟
ممنونم

mehdi_vsgh
02-11-2011, 16:42
سلام .

مرسی .
تنظیمات دسته ات مشکل داره!!! درست تنظیمش کنی مشکل حل میشه!

برای تست کردن برای حرکت کردن از آنالوگ سمت راست استفاده کن ببین هنوز هم این مشکل هست یا نه؟! اگه مشکل برطرف شد باید بری توی تنظیمات و عملکرد آنالوگ و جهت هارو جابجا کنی!

Vernal Boy
02-11-2011, 20:30
كسي داره لينك اين بازي رو بزاره !؟
ممنون ميشم اگه اين لطف رو بكنيد !؟!

shahin_mp3
03-11-2011, 01:52
سلام .

مرسی .

همون طور كه دوستان گفتند مشكل از دستته و بايد تنطيمش كني اينجا رو بخون

پست تكميلي مشكلات FIFA 12

AlirezaLamLam
03-11-2011, 11:34
آقا یکی مرام بخرج بده جوابه مارو بده
ممنونم

mehdi_vsgh
03-11-2011, 12:00
آقا یکی مرام بخرج بده جوابه مارو بده
ممنونم
عزیز کشتی خودتو این گزارشگر فقط با نسخه Black Box جواب میده
Black Box هم یکی از گروههایی که یه نسخه فشرده شده از بازی رو ارائه کردن!!!
اگه میخوای نسخه بلک باکس رو دانلود کنی برو اینجا

AlirezaLamLam
03-11-2011, 13:55
عزیز کشتی خودتو این گزارشگر فقط با نسخه Black Box جواب میده
Black Box هم یکی از گروههایی که یه نسخه فشرده شده از بازی رو ارائه کردن!!!
اگه میخوای نسخه بلک باکس رو دانلود کنی برو اینجا

باز دمت گرم به تو که یه جوابی بم دادی.
مر30

raaayaaan
03-11-2011, 16:43
سلام به همه دوستان
نحوه توپ گیری از بازیکنان حریف تو فیفا12 چطوریه؟
سیستم دفاعی جدید هم قضیه اش چیه؟یه توضیح کوتاه بدید ممنون میشم

sabar
03-11-2011, 23:24
سلام
کوندم از کدوم درد بنالم
بازی که لگ داره و باهاش سر میکنم البته خیلی بهتر شذه
اما این سی پیو یا همون کامپیوتر رو چی ساختن ر.....دن رو دور ورلد کلا بازی میکنم تازه نه رو لانگدری
پدرم رو درآورده توپ رو از خط دفاع در حالت نامتعادل میزنه زیرش اونم استوک سیتی توپ میره دم دروازه من بعد کراچ گلش میکنه
بعد من 5 یا 6 تا موقغیت شوت گیرم میاد باور کن کمتر از 100 ثانیه دستم نرفته رو شوت بازیکن حریف از 2 متری رسیده توپ رو از زیر پام درآورده
بابا یهو بگو بازی نکن دیگه این چه جورشه
با تاتنهام مساوی بودم تو خونش دقایق 80 به بغد بازیکنام والا به کی قسم توپ به پاشون گیر میکرد میافتاد جلوی پای بازیکن حریف
یه شوت ساده زد باور کن خیلی یواش تو دست دروازه بان بود نتونست جمع کنه انداخت جلوی دروازه بازیکن من که نزدیک بود تا اومد برسه بازیکن تاتنهام زودتر رسید ولی زد تو اوت
دیگه اعصابم خورد شده
خاموش کردم
رو درجه پایینتر میره بازی لووس میشه و آسون
راستی تا حالا کسی روی ورلد کلاس به بالا تونسته با هر تیمی که باشه قهرمان بشه

Gregar
03-11-2011, 23:36
سلام
کوندم از کدوم درد بنالم
بازی که لگ داره و باهاش سر میکنم البته خیلی بهتر شذه
اما این سی پیو یا همون کامپیوتر رو چی ساختن ر.....دن رو دور ورلد کلا بازی میکنم تازه نه رو لانگدری
پدرم رو درآورده توپ رو از خط دفاع در حالت نامتعادل میزنه زیرش اونم استوک سیتی توپ میره دم دروازه من بعد کراچ گلش میکنه
بعد من 5 یا 6 تا موقغیت شوت گیرم میاد باور کن کمتر از 100 ثانیه دستم نرفته رو شوت بازیکن حریف از 2 متری رسیده توپ رو از زیر پام درآورده
بابا یهو بگو بازی نکن دیگه این چه جورشه
با تاتنهام مساوی بودم تو خونش دقایق 80 به بغد بازیکنام والا به کی قسم توپ به پاشون گیر میکرد میافتاد جلوی پای بازیکن حریف
یه شوت ساده زد باور کن خیلی یواش تو دست دروازه بان بود نتونست جمع کنه انداخت جلوی دروازه بازیکن من که نزدیک بود تا اومد برسه بازیکن تاتنهام زودتر رسید ولی زد تو اوت
دیگه اعصابم خورد شده
خاموش کردم
رو درجه پایینتر میره بازی لووس میشه و آسون
راستی تا حالا کسی روی ورلد کلاس به بالا تونسته با هر تیمی که باشه قهرمان بشه

اینا رو همه سازنده های فیفا میدونن و فکر میکنی چرا کاریش نمیکنن ؟ چون گیمر هایی هستن که بگم خدا چکارشون نکنه از cpu بدترن . توی لجندری میزنن cpu رو نفله میکنن .
کلا EA بازی هاش به درد گیمرهای حرفه ای میخوره به نظر من . هر چند واسه ماها هم لذت بخشه ولی اون بخش اعصاب خوردیش واسه ماست .
خداییش من یکی تو بحث اعصاب با بازی های این شرکت واقعا مشکل دارم . حتی سیمز هم بعضی وقتها میره رو اعصاب :27:

sabar
03-11-2011, 23:39
سلام به همه دوستان
نحوه توپ گیری از بازیکنان حریف تو فیفا12 چطوریه؟
سیستم دفاعی جدید هم قضیه اش چیه؟یه توضیح کوتاه بدید ممنون میشم

سلام
بازی که شروع میشه همون اول تمرین میاد و اونجا میتونی با کمک کامپیوتر سیستم جدید دفاع رو یاد بگیری
نشد برو قسمت تمرین و تمرینات رو انجام بده
کلا با مربع باید توپ بگیری خیلی سخت شده ولی حال میده

black.assassin
04-11-2011, 00:02
فقط سرتوپ. شده 10 باز سرتوپ بزن ولی مطمئن شو که شوتت گل میشه و کسی جلوش نیست. واسه دفاع مقابل cpu همون پاس رو نگه دار. وقتی دیدی موقعیت خوبه پاتو بنداز جلوش. به هیچ وجه مگه تو مواردی مقابل cpu با فکر خودت دنبال توپ نرو. برای اینکه جلوی دریبل ها رو بگیری فقط با پاس دنبال توپ باش.

mehdi_vsgh
04-11-2011, 09:54
فقط سرتوپ. شده 10 باز سرتوپ بزن ولی مطمئن شو که شوتت گل میشه و کسی جلوش نیست. واسه دفاع مقابل cpu همون پاس رو نگه دار. وقتی دیدی موقعیت خوبه پاتو بنداز جلوش. به هیچ وجه مگه تو مواردی مقابل cpu با فکر خودت دنبال توپ نرو. برای اینکه جلوی دریبل ها رو بگیری فقط با پاس دنبال توپ باش.
با کدوم دکمه تو سرتوپ میزنی؟

Mr.Pooya
04-11-2011, 10:28
با کدوم دکمه تو سرتوپ میزنی؟
سلام

شوت و بعد سریع پاس.

موفق باشید.

mohamad_beauty
04-11-2011, 13:45
دوستان چطور میشه بازی رو تمام صفحه بازی کرد؟ مال من صفحه بازی به صورت مربع هست و تمام صفحه نمیشه، تنظیمات خاصی داره؟

Mr.Pooya
04-11-2011, 13:48
دوستان چطور میشه بازی رو تمام صفحه بازی کرد؟ مال من صفحه بازی به صورت مربع هست و تمام صفحه نمیشه، تنظیمات خاصی داره؟
سلام

اگر منظورتون اینه که گوشه های تصویر خالی و سیاه هست باید Resolution بازی را با Resolution صفحه نمایش از داخل Config تنظیم کنید.

موفق باشید.

Mohammad Yek110
04-11-2011, 14:29
سلام
نمیدونم چرا من هر وقت پست میدم میاد آخر صفحه:31:
چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد.توی کنترل پنل همه کلید ها و شوک ها به راحتی کار می کنن.ولی توی تنظیمات کنترلرم توی فیفا هیچی به نام RS نیست.
پس من با چی توی پنالتی ها شیرجه بزنم؟
باچی حرکت تکنیکی برم؟
از شانس ما همه ی کا رهای کلیدی با RSه
مدل دسته:TSCO TG112