ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 12

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

mj77
06-09-2011, 00:43
من منتظر جوابم هستم.........
.................................................. ..
این یه پچ غیر رسمی از نقل و انتقالات تابستون برای فیفا 11 هست اما خوب پر از ایراده و خیلی از بازیکن ها هنوز جا به جا نشده اند.ولی در کل فکر کنم به دردتون بخوره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این پچ فیفا 11 کدوم سایت میزاره؟ طرز استفادشو میگی؟

City 17
06-09-2011, 02:13
مواردی که در تریلر قابل توجه بودن:
دروازبان رفلکس های بسیاز بهتزی داره نسبت به گذشته از جمله:
روی ضربات چیپ نمونش را دیدیم که هارت دروازبان من سیتی تا حط دروازه بر می گرده و ضربه چیپ را به زیبایی به کرنر مشت می کنه و بعد از اون خودش بر روی خط دروازه نقش بر زمین میشه
مورد دیگه سانتر ها هستن که معمولا به گونه ای بودن که گاهی وقتی هم زمان مهاجم و دروازه بان به هوا می پریدن ، مهاجم سر میزد در حالیکه دروازبان امکان مشت توپ را داشت ، ولی در اینجا در صحنه مشابهی دیدیم که دروازبان در لحظه آخر با نوک انگشتان خودش توپ را دور می کنه.
همچنین در مورد ضربات زمینی که از زاویه های بسته زده میشن و در بسیاری از موارد گل به ثمر می رسید ، واکنش دروازبان اون هم با پا بسیار جالب بود.
و در یک مورد هم توپی که روی زمین بود را دروازبان با دست بر می داره که ویژگی جدیدی هست ...
مواردی هم از ایمپکت انجین دیدیم که تا به حال ندیده بودیم ، از جمله در قسمتی که مدافع من سیتی با دو پا اون هم در یک ارتفاع جوری با مهاجم حریف برخورد می کنه که هرگز در فیفا ندیده بودیم ... واقعا برخورد به قدری شدی بود که انسان احساس هم دردی می کنه با اون بنده خدا که داغون شد : دی
ضربات با پا خصوصا با پای مخالف و حرکات تکنیکی هم که نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت نسبی داشتن ...

maxim.360
06-09-2011, 09:26
من فیفا 11 pc بازی می کنم.یه مشکلی که من تو بازی میبینم و امیدوارم که تو این شماره حل شده باشه اینه که 99 درصد توپ هایی که به دروازه بان برخورد میکنه راهی به دروازه پیدا نمیکنه و بیرون میره در حالی که همیشه نباید این شکلی باشه و ما تو فوتبال واقعی کم از این جور گلها نمیبینیم

Gregar
06-09-2011, 09:45
من فیفا 11 pc بازی می کنم.یه مشکلی که من تو بازی میبینم و امیدوارم که تو این شماره حل شده باشه اینه که 99 درصد توپ هایی که به دروازه بان برخورد میکنه راهی به دروازه پیدا نمیکنه و بیرون میره در حالی که همیشه نباید این شکلی باشه و ما تو فوتبال واقعی کم از این جور گلها نمیبینیم

یه چیزی که بعضی مواقع روی اعصاب بود که فکر کنم هم توی نسخه پی سی و هم کنسول داشت این بود که از توپ های برگشتی نمیشد ریباند کرد . چون 90 درصد مواقع این توپ ها به cpu میرسید . چه جلوی دروازه حریف چه دروازه خودمون مخصوصا موقع سانتر ها .

Big-Boss
06-09-2011, 10:15
من چندتا pes باز رو به صراط مستقیم FIFA هدایت کردم. :دی

با دوستم رفتیم یه کلوب PS3 خودش pes بازه اونجا هم چند تا PS3 به LCD زدن اکثرا هم PES بازی میکنن.
من در حال بازی از فیفا و امکاناتش صحبت کردم خود مسئول گیم نت دیداطلاعاتم خوبه و اصطلاح های مختلف استفاده میکنم یکم مشتاق شد شروع کرد به پرسیدن.
من هم یه فلش دستم بود پر از تیلرهای مختلف.فلش رو زدم به تی وی همشون جمع شدن نگاه کردن (عین اینا که روند کارشون رو رو بورد توضیح میدن واسشون توضیح دادم! :دی)
از لیسانس کامل بازی گفتم.گیم پلی رو اشاره کردم که شبیه سازیه فوتباله دیگه مثل pes نیست که یکی برداری هم دریبل کنی بعدش پشت هجده شوت بزنی گل شه.
وقتی شنیدن که علاوه برلیگ دسته یک دسته دو هم از کشورهای معروف هست مثل آلمان و ایتالیا و 4 تا لیگ از انگلستان همشون تعجب کردن!
کریر رو که گفتم و توضیح دادم که چه قابلیت هایی داره و تمام جام های کشورها توش هست دیگه داشتن شاخ در میاوردن.
از قابلیت های فیفا 12 مثل ایمپکت انجین و هوشمندی cpu و تفاوت عملکرد بسته به موقعیت هم بهشون معرفی کردم
واقعا فهمیدن در چه سطحیه فیفا.
الان با اینکه هنوز مشکل دارن با گیم پلی و تاکتیک چیدن (بخاطر تازه کار بودن) ولی چون فهمیدن چقدر سطحش بالاتره دارن فیفا 11 و منتظر هستند که 12 بیاد واسه اون دیگه آماده شده باشن.

خلاصه اینکه اکثر pes بازها FIFA بهشون درست معرفی نشده و آگاهی کامل رو ندارن (خیلی وقتها هم به خاطر کل کل طرفدارای فیفا شاید از فیفا سرخورده باشند) ولی مطمعنا وقتی بدون غرض بهشون توضیح بدیم امکانات فیفا رو دیگه اگه شخص منصف و منطقی باشن قبول میکنن و میان به سمت FIFA .

maxim.360
06-09-2011, 10:40
منم چندین نفر به راه راست هدایت کردم و همه اونارو فیفا باز کردم و حالا حالشون از اسم pes بهم میخوره تازه مطمئنا امسال با امدن FIFA12 حسابی بازار pes داخل PC هم بهمیخوره

hosiyar
06-09-2011, 10:49
دوستان کسی اطلاع داره این مشکل نقل و انتقال بازیکن کریر مود که وقتی میخواستی بازیکنی رو بفروشی نمیشد قیمتش رو بالا و پایین برد ، درست شده یا نه ؟؟؟!!!

shiraz_2010
06-09-2011, 11:44
دوست عزیز این پچ فیفا 11 کدوم سایت میزاره؟ طرز استفادشو میگی؟

دوست من نحوه نصب بسیار ساده هستش و توی فایل متنی HOW TO INSTALL قرار داره...من خودم نصب کردم جواب گرفتم.....ولی خوب تو بعضی از تیم ها هنوز بازیکن های قرضی حضور دارند و مشکلات دیگه.........
ولی در کل برای این یک ماهی که فیفا 12 میاد به درتون می خوره.......

night lord
06-09-2011, 11:52

خلاصه اینکه اکثر pes بازها FIFA بهشون درست معرفی نشده و آگاهی کامل رو ندارن (خیلی وقتها هم به خاطر کل کل طرفدارای فیفا شاید از فیفا سرخورده باشند) ولی مطمعنا وقتی بدون غرض بهشون توضیح بدیم امکانات فیفا رو دیگه اگه شخص منصف و منطقی باشن قبول میکنن و میان به سمت FIFA .

دمت گرم . منم از pes بازهایی بودم که از pes 3 که برای PC اومد دیگه fifa رو گذاشتم کنار و تا fifa 10 دیگه فیفا بازی نکردم . ولی از fifa 11 دیگه pes نتونستم بازی کنم (البته pes 09 10 11 هم بهم اصلا حال نمیداد) ، خاطراتم با 06 بود .

به نظر من علت اصلی این گرایش به سمت pes تقصیر خوده EA و FIFA هستش . چرا؟!
چون من هر سال fifa رو میخریدم ولی چون گیم پلی فوق افتضاح برای PC داشت و گرافیکشم که ماورا افتضاح بود . (و فقط کنسول ها گرافیک و گیم پلی خوبی رو تجربه میکردن)
فقط pes بازی میکردم و به همه هم pes رو پیشنهاد میدادم و از اونجا اکثر کسایی که کنسول دارن اول رو PC بازی کردن
فکر میکردن fifa رو کنسول هم مثل pc هستش و سراغ fifa نمیرفتن (مگر اونایی که همش تو اینترنت دنبال فرقاشون بودن) خیلی ها هم چون با pes آشنایی کامل داشتن دیگه سراغ فیفا نرفتن .

نتیجه اگه EA اون اشتباه بزرگ رو نمیکرد و نسخه کنسول و PC یکی بود همیشه ، الان pes نابود شده بود و به تاریخ پیوسته بود و سود EA چند برابر میشد ، و کنامی مجبور بود که بازی رو سیمولیشن کنه تا طرفدارانش رو برگردونه و ما الان دوتا بازی شبیه سازی رو تجربه میکردیم .

bar333lona
06-09-2011, 13:24
آقایان دمو کی میاد ؟ :5:

Gregar
06-09-2011, 13:34
آقایان دمو کی میاد ؟ :5: یه هفته دیگه

City 17
06-09-2011, 14:17
جزئیاتی در مورد اسلایدر ها :
اسلایدر ها برای اولین بار برای پلیر و CPU قابل تنظیم هستن و این تغییرات می تونه حتی در وسط بازی صورت بگیره... شامل موارد زیر میشه:
Sprint Speed: جهت تنظیم میزان حداکثر سرعت دویدنی که یک تیم می تونه داشته باشه.
Acceleration: جهت تنظیم حداکثر شتابی که بازیکنان یک تیم می تونن داشته باشن.
Shot Error: جهت تنظیم میزان خطای شوت های معمولی(شامل شوت های فنی و ... نمیشه)
Pass Error: جهت تنظیم میزان خطای پاس ها زمینی
Shot Speed: جهت تنظیم میزان سرعت شوت های معمولی
Pass Speed: جهت تنظیم میزان سرعت پاس های زمینی
Injury Frequency: بیشتر/کمتر بودن مصدومیت بازیکنان یک تیم
Injury Severity: وقتی یک بازیکن از یک تیم مصدوم میشه احتمال شدید بودن مصدومیت را کاهش/افزایش میده
Goalkeeper Ability: جهت کاهش/افزایش توانایی های توپ گیری دروازه بان
Positioning: Marking: جهت کاهش/افزایش میزان شدت یارگیری بازیکنان حریف
Positioning: Run frequency:جهت کاهش/افزایش میزان دوندگی های باززکنان یک تیم (حرکات بدون توپ) برای قرارگیری در موقعیت بهتر برای دریافت پاس
Positioning: Line height: جهت تنظیم عمق خط دفاعی
Positioning: Line Length: جهت تنظیم میزان فشردگی/باز بودن خطوط سه گانه ی تیم در طول زمین
Positioning: Line width: جهت تنظیم میزان فشردگی/باز بودن خطوط در عرض زمین
Positioning: Fullback Positioning: جهت افزایش/کاهش میزان فرار های مدافعین کناری
Power bar: جهت تنظیم سرعتی که Bar شوت و پاس پر می شوند (برای یک شوت محکم Bar زودتر/دیرتر پر شود)

لازم به ذکره که در بعضی موارد مثل دقت پاس/شوت ، یک گزینه از گزینه ی دیگه بهتره ولی در بعضی موارد اسلایدر ها سلیقه ای هستن مثل Power bar و موارد متعدد Positioning ...

Big-Boss
06-09-2011, 14:59
این اسلیدرها به صورت دیفالت برای همه تیمها یکسان هستند و باید قبل از بازی تنظیم کرد؟یا اینکه برای هر تیم یه مقدار خاصی هست؟

smallfrank
06-09-2011, 15:53
دوستان

امیدی هست توی این نسخه استادیوم ها رو بهتر کنن ؟
مثل Old Trafford که اصلا شبیه نبود...تماشاگرا با دروازه خیلی فاصله داشتن در صورتی توی واقعیت فاصله خیلی کمتره...
سنتیاگو برنابئو هم همینطور............

maxim.360
06-09-2011, 16:13
راستی یه سوال.اگه بخوایم آنلاین بازی کنیم مثلا روزی 3 تا 4 ساعت ترافیک ماهیانه سرویس اینترنت باید چند گیگ باشه؟یعنی مصرفش بالاست یا نه ؟در ضمن اکتیو کد میشه ایران گیر آورد یا نه؟

dr_shahrooz
06-09-2011, 16:51
راستی یه سوال.اگه بخوایم آنلاین بازی کنیم مثلا روزی 3 تا 4 ساعت ترافیک ماهیانه سرویس اینترنت باید چند گیگ باشه؟یعنی مصرفش بالاست یا نه ؟در ضمن اکتیو کد میشه ایران گیر آورد یا نه؟

جواب سوال 1 : یه 5 6 گیگ کفایت میکنه
جوال سوال 2 : بله

mj77
06-09-2011, 17:50
جواب سوال 1 : یه 5 6 گیگ کفایت میکنه
جوال سوال 2 : بله
دوست عزیز با 1گیگ ترافیک چند ساعت میشه بازی کرد؟

---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

دوستان من CreationMaster11 تو ویندوز 7 ننصب کردم چرا اجرا نمیشه؟ پیغام چک ویندوز میده!

maxim.360
06-09-2011, 17:59
دو سوال:
1.سرعت اینترنت حداقل باید چند باشه؟
2.این کد چه قیمت هستش و از کجا باید گیرش آورد؟
3-همزمان با عرضه بازی گیر میاد یا چند وقت بعد؟
4.کلا در مورد mode online اطلاعات میخوام خسته شدم از بس با این حریفای تکراری و cpu بازی کنم

don mohsen
06-09-2011, 18:12
اسلایدر ها برای اولین بار برای پلیر و CPU قابل تنظیم هستن و این تغییرات می تونه حتی در وسط بازی صورت بگیره... شامل موارد زیر میشه:
Injury Severity: وقتی یک بازیکن از یک تیم مصدوم میشه احتمال شدید بودن مصدومیت را کاهش/افزایش میده
Positioning: Run frequency:جهت کاهش/افزایش میزان دوندگی های باززکنان یک تیم (حرکات بدون توپ) برای قرارگیری در موقعیت بهتر برای دریافت پاس
Positioning: Line Length: جهت تنظیم میزان فشردگی/باز بودن خطوط سه گانه ی تیم در طول زمین
Power bar: جهت تنظیم سرعتی که Bar شوت و پاس پر می شوند (برای یک شوت محکم Bar زودتر/دیرتر پر شود)

لازم به ذکره که در بعضی موارد مثل دقت پاس/شوت ، یک گزینه از گزینه ی دیگه بهتره ولی در بعضی موارد اسلایدر ها سلیقه ای هستن مثل Power bar و موارد متعدد Positioning ...

دستت درد نکنه خیلی تو این تاپیک زحمت می کشی... واقعا آفرین به این همه کوشش!

یک سوال برام پیش اومد اینکه ممکنه خود cpu به ما نگه و خود به خود با توجه به شرایط بازی عوض کنه؟

مثلا اگه ما سرعت دویدن بازیکنان خودمون رو اخر بزاریم معلومه که با بهتر از تیم مقابل می دوییم. و ایا اونو cpu جبران میکنه؟

Gregar
06-09-2011, 18:29
دستت درد نکنه خیلی تو این تاپیک زحمت می کشی... واقعا آفرین به این همه کوشش!

یک سوال برام پیش اومد اینکه ممکنه خود cpu به ما نگه و خود به خود با توجه به شرایط بازی عوض کنه؟

مثلا اگه ما سرعت دویدن بازیکنان خودمون رو اخر بزاریم معلومه که با بهتر از تیم مقابل می دوییم. و ایا اونو cpu جبران میکنه؟

نه دیگه اونجور که معلومه (البته خیلی هم هنوز معلوم نیست) یه تنظیمات اتوماتیک یا شاید default واسه هر تیمی داره .
این تنظیماتی که بالا گفته شده واسه حالت منوال هستش که میتونی تنظیم کنی و دیگه اگه تیمت قویتر بشه خودت قویش کردی و cpu کاری به کارش نداره و مثل قبل بازی میکنه .
خود تیم cpu رو خودت هم میتونی تنظیمش کنی .

واسه حجم ترافیکی هم نمیشه چیزی گفت . چون قبلا با game ranger بازی میشده ولی حالا دیگه نمیشه و باید از طریق خود فیفا بازی کرد . کلا امسال واسه پی سی هم که عوض شده معلوم نیست انلاینش چقدر بگیره .
واسه خرید انلاینش هم دوتا سایت میشناسم خواستین پیغام خصوصی میگم .

City 17
06-09-2011, 21:16

اینجوری که به نظر می رسه این تنظیمات برای CPU ( حتی حین مسابقه ) هم توسط ما صورت می گیره و فکر نمی کنم CPU اختیازی روی این بخش داشته باشه و به جای این روی قسمت Tactics و Squad تغییرات ایجاد می کنه ...

شما اگه Positioning: Run frequency را تا آخر بگذارین ، طبیعتا حرکات بدون توپ بیشتری خواهید داشت ولی به این معنی نیست که حتما اتفاق مثبتی باشه ، چرا که با این کار بازیکنان تیمتون زودتر خسته میشن و به تعویض های زود هنگام یاز پیدا می کنین ... از طرف دیگه این به سبک بازی تیم شما بر می گرده که برای مثال مثل بارسا حرکات بدون توپ زیادی داشته باشین یا نه ... کارایی بعضی این اسلایدر ها مثل یک درصد عملکرد برای بازیکنا هست چرا که چنین ویژگی هایی در قدرت های خود بازیکنان قبلا خودشو نشون داده ... برای مثال Positioning: Fullback Positioning را برای Dani Alvez ( که تمایل زیادی به فرار داره و این مورد در ویژگی های فردیش ثبلا تعریف شده )در نظر بگیرین ، اگه شما اسلایدر مربوطه را تا آخر قرار بدین (100%)، از تمامی فرصت هایی که برای فرار داره استفاده می کنه مثلا 20 بار در یک بازی. و اگه اسلایدر را در ابنتدا (0%) قرار بدین 5 فرار انجام میده ... ولی همین اعداد برای یه مدافع کنار دیگه کمتر خواهد بود ...

این اسلیدرها به صورت دیفالت برای همه تیمها یکسان هستند و باید قبل از بازی تنظیم کرد؟یا اینکه برای هر تیم یه مقدار خاصی هست؟

به نظر می رسه در ابتدا همه اسلایدر ها به صورت دیفالت در وسط قرار دارن EA وقت کافی برای تنظیم اسلایدر ها و بهینه کردنشون را برای همه تیم ها نگذاشته باشه و به همین دلیل این موارد را به دست پلیر سپرده و سال آینده روی این مورد کار بیشتری انجام میده...

+

در آخر لازم به ذکره که این اسلایدر ها در آنلاین وجود نخواهند داشت و نگرانی هایی که در این مورد برای آنلاین وجود داره مثل Goalkeeper Ability و ... کاملا بی مورده.

Kamyar_AnathemA
06-09-2011, 22:51

حوب هدف از اینکه این چیزارو گذاشتن که گیمر خودش دستکاری کنه چیه ؟

اینکه طبیعه که هر کسی این متغیر هارو رو بهترین حالتش میزاره دیگه

فکر نمیکنم کسی میزان دوندگی تیمشو رو حالت کم بزاره

یا میزان خطای پاس یا شوتشو زیاد کنه

هدف چی بوده ؟

Big-Boss
06-09-2011, 22:57
حوب هدف از اینکه این چیزارو گذاشتن که گیمر خودش دستکاری کنه چیه ؟

اینکه طبیعه که هر کسی این متغیر هارو رو بهترین حالتش میزاره دیگه

فکر نمیکنم کسی میزان دوندگی تیمشو رو حالت کم بزاره

یا میزان خطای پاس یا شوتشو زیاد کنه

هدف چی بوده ؟

دوندگی رو بزاری حداکثر از اون طرف خستگی میره بالاتر.
اینجوری نیست که یه طرف اسلایدر مثبت باشه یه طرفش منفی،بستگی به سبکی که میخواهید بازی کنید و تیم حریف و فاکتورهای دیگه داره.

Gregar
06-09-2011, 23:01
یعنی میشه گفت از این اسلایدر ها به عنوان چیت هم استفاده میشه ؟ مسخره نمیشه ؟

یا این طور میشه گفت که این اسلایدر ها بیشتر یه ابزار کمکی برای custom tactics هستش .

پس یه جورایی به طور کلی میشه گفت اول از همه ترکیب و سیستم نقش به سزایی تو بازی تیم داره .
بعد از اون custom tactic ها ایفای نقش میکنن .
و بعد از اون این اسلایدر های جدید هستن که یه جورایی نقش ابزار کمکی یا حتی اصلی رو بازی میکنن .

کدوم حرفم درسته ؟
این که ایا این اسلایدر ها ابزاری برای چیت هم محسوب میشه ؟
یا اینکه به عنوان یه ابزار کمکی برای اجرای تاکتیک های خودی در زمین ؟

(ادیت : یادمه زمانی توی most wanted یه سری اسلایدر داشت مربوط به یه سری تنظیمات مکانیکی ماشین . فکر کنم اینا شبیه همونا باشه . درسته ؟ (عجب مثالی زدم :31: ))

mj77
06-09-2011, 23:02
دوستانی که انلاین بازی میکنن با 1 گیگ ترافیک چند ساعت بازی میشه؟

Mehdi.ss
06-09-2011, 23:58
دوستانی که انلاین بازی میکنن با 1 گیگ ترافیک چند ساعت بازی میشه؟
من یه بار تست کردم ، هر بازی تقریبا 10 تا 15 مگ ترافیک مصرف می کنه

mj77
07-09-2011, 01:03
من یه بار تست کردم ، هر بازی تقریبا 10 تا 15 مگ ترافیک مصرف می کنه
بازی چند دقیقه ای؟

---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------

فایل با پسوند cmp تو فیفا یعنی چی؟ نوشته شامل ابدیت لباس و ... چطور تو بازی میشه استفاده کرد؟

AlexMercer
07-09-2011, 02:42
بازی چند دقیقه ای؟

---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------

فایل با پسوند cmp تو فیفا یعنی چی؟ نوشته شامل ابدیت لباس و ... چطور تو بازی میشه استفاده کرد؟

اون فایل با برنامه creation master وارد بازی میشه

don mohsen
07-09-2011, 06:00
سلام دوباره به دوستان.

آیا Being a Goalkeeper که در سال قبل برا کنسول بود امسال برای PC هم هست؟

nasrGod
07-09-2011, 07:38
سلام دوستان من يجا پرسيده بودم آيا fifa12 واسه pc و كنسول هيچ تفاوتي نداره دوستان گفته بودند تفاوتي نداره در حاليكه تو fifa11 كنسول پرسناليتي داشت در حاليكه pc نداشت آيا امسالم شاهد اين تفاوتها هستيم يا كاملن شبيه همديگه هستن ؟

Big-Boss
07-09-2011, 08:14
سلام دوباره به دوستان.

آیا Being a Goalkeeper که در سال قبل برا کنسول بود امسال برای PC هم هست؟

سلام دوستان من يجا پرسيده بودم آيا fifa12 واسه pc و كنسول هيچ تفاوتي نداره دوستان گفته بودند تفاوتي نداره در حاليكه تو fifa11 كنسول پرسناليتي داشت در حاليكه pc نداشت آيا امسالم شاهد اين تفاوتها هستيم يا كاملن شبيه همديگه هستن ؟

نسخه های XBOX30،PS3،PC کاملا یکسان هست.
فقط میمونه اجراش که بستگی به توان سیستم شما داره. (مثلا PS3 کیفیت اجراش از XBOX360 پایین تره.)

maxim.360
07-09-2011, 08:21
امسال هر دو نسخه pc و کنسول کاملا شبیه هم هستند و البته کیفیت بصری بازی اگه یه pc قوی داشته باشید بیشتر از کنسول هستش

maxim.360
07-09-2011, 08:29
من که فقط نگرانیم از این سیستم دفاعی جدید که امسال قراره تو بازی باشه.اولین اقدامی که باید برای پیشرفت تو بازی داشته باشم احتمالا همین یاد گرفتن سیستم دفاعی جدید هستش.حالا امیدوارم که این سیستم به خوبی بتونه جای سیستم قبلی که به نظرم خیلی ساده و ابتدایی بود رو بگیره چون که تو سیستم قبلی گیمر نیاز به مهارت خاصی نداشت و هرکسی بعد از ده تا بازی دفاع کردن به خوبی دفاع کردن یاد می گرفت.

Gregar
07-09-2011, 11:31
من که فقط نگرانیم از این سیستم دفاعی جدید که امسال قراره تو بازی باشه.اولین اقدامی که باید برای پیشرفت تو بازی داشته باشم احتمالا همین یاد گرفتن سیستم دفاعی جدید هستش.حالا امیدوارم که این سیستم به خوبی بتونه جای سیستم قبلی که به نظرم خیلی ساده و ابتدایی بود رو بگیره چون که تو سیستم قبلی گیمر نیاز به مهارت خاصی نداشت و هرکسی بعد از ده تا بازی دفاع کردن به خوبی دفاع کردن یاد می گرفت.

نگران نباش . من که فکر میکنم بهتر شده . یعنی منظورم اینه که کنترل تو دفاع یعنی حرکت بدون توپ اسونتر شده ولی باید به صورت تاکتیکی دفاع کرد که اون کلمه تاکتیکیش منو یه کم گیج کرده که معنیش از طرف فیفا چی میشه ؟

irmpmn
07-09-2011, 12:11

با دوستم رفتیم یه کلوب PS3 خودش pes بازه اونجا هم چند تا PS3 به LCD زدن اکثرا هم PES بازی میکنن.
من در حال بازی از فیفا و امکاناتش صحبت کردم خود مسئول گیم نت دیداطلاعاتم خوبه و اصطلاح های مختلف استفاده میکنم یکم مشتاق شد شروع کرد به پرسیدن.
من هم یه فلش دستم بود پر از تیلرهای مختلف.فلش رو زدم به تی وی همشون جمع شدن نگاه کردن (عین اینا که روند کارشون رو رو بورد توضیح میدن واسشون توضیح دادم! :دی)
از لیسانس کامل بازی گفتم.گیم پلی رو اشاره کردم که شبیه سازیه فوتباله دیگه مثل pes نیست که یکی برداری هم دریبل کنی بعدش پشت هجده شوت بزنی گل شه.
وقتی شنیدن که علاوه برلیگ دسته یک دسته دو هم از کشورهای معروف هست مثل آلمان و ایتالیا و 4 تا لیگ از انگلستان همشون تعجب کردن!
کریر رو که گفتم و توضیح دادم که چه قابلیت هایی داره و تمام جام های کشورها توش هست دیگه داشتن شاخ در میاوردن.
از قابلیت های فیفا 12 مثل ایمپکت انجین و هوشمندی cpu و تفاوت عملکرد بسته به موقعیت هم بهشون معرفی کردم
واقعا فهمیدن در چه سطحیه فیفا.
الان با اینکه هنوز مشکل دارن با گیم پلی و تاکتیک چیدن (بخاطر تازه کار بودن) ولی چون فهمیدن چقدر سطحش بالاتره دارن فیفا 11 و منتظر هستند که 12 بیاد واسه اون دیگه آماده شده باشن.

کاملا با این دوست عزیز موافقم چون قبلا همین مساله برای خودم پیش اومد. قبلا در پلتفرم کامپیوتر بازی میکردم و pes باز بودم. ولی از وقتی که xbox360 گرفتم دست به pes نزدم و فیفا باز شدم... فیفا یکی دو سالی از pes جلو هست و pes به بی راهه رفته

mj77
07-09-2011, 12:50
اون فایل با برنامه creation master وارد بازی میشه
مرسی دوست عزیز.توضیح مختصر میدی چطوری وارد میشه؟جایگزین کدوم فایل؟

Gregar
07-09-2011, 12:57
مرسی دوست عزیز.توضیح مختصر میدی چطوری وارد میشه؟جایگزین کدوم فایل؟

دوست عزیز میشه اینا رو تو تاپیک خودش بپرسی ؟

Spaniuly
07-09-2011, 13:21
آره واقعا اگه دوستان لطف کنن و سوالای بی ربط مپرسن هی الکی پست های تاپیک و صفحاتش بیشتر نمیشه لطفا رعایت کنید

soheilnouri
07-09-2011, 13:50
نسخه بازی واسه ایکس باکس کی میاد؟

Big-Boss
07-09-2011, 14:35
نسخه بازی واسه ایکس باکس کی میاد؟

اول تاپیک نوشته
27 سپتامبر

romell
07-09-2011, 14:51
یک گل عجیب و غریب در fifa 12 . البته نسخه دمو هستش و این جور چیزای عجیب و غریب هم پیدا میشه .

romell
07-09-2011, 15:08
گیم پلی نسخه pc بازی ّرسلونا و آرسنال

در قسمت سمت راست youtube هم بازی های دیگه نسخه پی سی هم میتونین بینین .

romell
07-09-2011, 15:53
با سلام ترجمه این متن کار بنده نبوده و آقای BENZ11 در بازیسنتر این کار رو انجام دادن و من فقط این جا گذاشتم از ایشون به خاطر این ترجمه تشکر میکنم از طرف همه دوستان

EXCLUSIVE: Gameplay Producer Santiago Jaramillo talks FIFA 12
31 Aug 2011 by Brendan van der Vlist

متن کامل مصاحبه با جارمیلو سازنده گیم پلی فیفا12 : (قسمت اول)

بعنوان پر فروش ترین بازی ورزشی در جهان , فیفا همواره چنین انتظارات بزرگی رو نشانه رفته.شما چگونه فیفا 12 رو بزرگتر و بالاتر از بازی خوبی مانند فیفا 11 قرار میدید؟

هر ساله انتظارات از بازی ما خیلی زیاد هست , با توجه به سطح کیفیت بالایی که بدست آوردیم ,
بخصوص از فیفا 09 ما همچنان بدنبال سهم بیشتر در بازار و بهتر کردن کیفیت بازی هستیم مانند
موفقیت فیفا 11 که شما به آن اشاره کردید.بنابراین ما به عنوان یک تیم تولید کننده ,توسعه آن ما
رو به چالش کشید.اینکه چگونه میتونیم پیشرفت و توسعه رو در بازی بوجود بیاریم برای اینکه کسی
در حال حاضر بازی رو خریده و داره بازی میکنه و همینطور نسخه بعد رو بخره.بنابراین شما نمیتونید
برای نسخه جدید چیز خیلی متفاوتی ارائه بدید چون ممکنه اون گیمر اونو دوست نداشته باشه پس
چگونه میشه که ما یه بازی رو با توجه به سلایق بازیکن بهبود ببخشیم و اونو پیشرفته تر کنیم در حالی که
همه از اون خوششون بیاد , به این میگن هنر ساخت بازی.این پیشرفت میتونه تمرکز روی هسته اصلی بازی
و اون طوری که کاربران میخواهند پالیش کردن جزئیات مختلف باشه و دانستن اینکه چه انتظاراتی از بازی هست
سپس اولویت بندی اونها و سپس ساخت بازی.فیفا 11 بازی خوبی بود , نه تنها در گیم پلی بلکه در دیگر قسمت ها نیز
خوب کارکرده بودیم.حالا با صرف زمان بیشتر و اعمال کردن ویژگی های انقلابی در بازی مانند Player Impact Engine
Precession Dribbling,Tactical Defending و تغییراتی دیگر مطابق میل کاربران و آنچه که اونها میخوان انجام دادیم

فیفا در هر دو نمایشگاه e3 و گیمزکام موفق به دریافت جوایز multiple شده , این اتفاق چه تاثیری بر تیم سازنده و ارائه آن تا ماه سپتامبر داشته؟

این یک تقویت کننده بزرگ برای روحیه ماست , برای ساخت بازی سخت تلاش کردیم بخصوص در این ماه های
تابستان و اضافه کاری های آخر هفته و ساعات کار زیاد چون در حال نهایی کردن و رفع اشکالات بازی هستیم.
من فکر میکنم وقتی در مورد این جوایز میشنویم و چیزهایی که مصرف کننده ها و طرفداران در مورد بازیمان
میگویند برای آماده سازی و پالیش نهایی و رفع باگها و فشار برای ارائه بازی در زمان مقرر ما رو بیشتر تقویت میکنند.
و این ما رو در نهایت بعد از ساخت بازی و عرضه آن پس از یک سال کارهای سخت و عرق ریختن راضی نگه میداره و اینکه واقعا چیزی
که طرفداران بازی میخوان بدست اومده و اونها راضیت کامل دارن.

مسلما مهمترین و مستقلترین ویژگی فیفا 12 ایمپکت انجین هست , این چگونه با موتور فیزیک جدید بازی کار میکنه و اینکه چگونه روش بازی کردن رو تغییر میده؟

این موتور در طی دوسال آماده شده وکار میکنه .بنابراین ما اونو از آغاز ساخت فیفا 11 داشتیم و لی میدونستیم
برای اون آماده نمیشه.این جایگزین سیستم برخورد سابق بازی شده که فقط میتونست روند فعل و انفعالات یک
بازیکن در مقابل یک بازیکن دیگر رو در 1 فریم انجام بده که این یک مشکل بود.مشکل بزرگ بعدی ساخت انیمیشن
تلو تلو خوردن و افتادن بازیکن بعد از برخورد بود.در واقع ما راهی رو برای اعمال این نوع انیمیشنها
برای نمایش بیشتر نداشتیم.اینها چیزهایی بود که ایمپکت انجین اجازه میداد ما این موارد رو اعمال کنیم.
حالا ما میتونیم به یک سطح باور نکردنی از سطح تنوع از شرایط مختلف فیزیکی بازیکنان و واکنش آنها برسیم , همچنین قادر
به پردازش اطلاعات بصورت دقیق تر و معتبر تر دست یابیم.پس این فقط 2 سال برای پالیش کردن و توسعه دادن
این انجین وقت صرف شده.ایجاد انیمیشنهای جدید که تا قبل از این در بازی نبوده.این بازی رو دچار یک تغییر
اساسی کرده زیرا شما متوانید تصور کنید در یک بازی بیشمار تعامل بین بازیکنان اتفاق می افتد.بنابراین
این یک واقعیت است که ما حالا دارای یک موتور بسیار دقیق تر و پیچیده تر و به ما اجازه میده حرکات متنوع تری
رو پردازش کنیم و مارو وارد یک مرحله جدید از فیزیک بازی کرده.این چیزهاییست که ما قبلا قادر به اعمال اونها
نبودیم ولی حالا این اتفاقات رخ خواهد داد پس حالا کارهایی مثل dribbling, shielding, jostling دارای نتایج متنوع تر
و جالب تر خواهد بود

قسمت دوم

فقط برای کنجکاوی میپرسم, آیا از این موتور در دیگر عناوین ورزشی ea استفاده شده؟

ایمپکت انجین فیفا هنوز خیلی ابتدایی هستش.بیشتر ساخت ابتدایی موتور همینجا صورت گرفته و ما اونو
با NHL هم به اشتراک گذاشتیم.فیفا و MADDEN از اون بخوبی دارن استفاده میکنن.ما فقط تکنولوژی بیسیک
اونو بوجود اوردیم و حالا داریم برای سالهای بعد بیشتر تنظیمش میکنیم که بتونیم برای سالهای آتی هم اونو
مورد استفاده قرار بدیم.شما میتونید تصور کنید که مثلا ضربه و یا برخوردی که به بازیکن وارد میشه در هاکی
با فوتبال متفاوت است.در فوتبال پاهایتان بیشتر تحت تاثیر قرار میگیرند تا شانه هایتان.همه اینها تفاوت های
بیسیک زیادی در مسیر این موتور ایجاد میکنند.پس ما فقط موارد مشخصی رو از این موتور به اشتراک میذاریم.

بنظر میرسه Tactical Defending یک تغییر بزرگ در سیستم دفاعی ایجاد کرده , در کنار Precision Dribbling , چه مقدار شما انتظار دارید این ویژگیها برای برای بازیکنا چالش ایجاد کرده؟

قطعا Tactical Defending یک تغییر جدید برای هر کاربری است چون مدافعان قبلا خیلی مکانیزم ساده ایی
داشتن.همه چیز بغیر از اسلاید تکل اتوماتیک بود.شما هنگام دفاع کردن دکمه رو نگه میداشتید و مدافع عمل پرس
به سمت دارنده توپ هجوم می اورد رو انجام میداد و در مواقعی اوتومات تکل میرفت و توپو میگرفت . که این مکانیزم
برای شما یک موفقیت حساب نمیشد چون تنها کاری که انجام میدادید این بود که فقط یک دکمه رو فشار بدید بدون
اینکه کمی فکر کنید پس هنگامی که توپ رو میگرفتید اون حسی همانند که یک پاس عالی یا یک گل رو میزدید , نداشت
.جنبه ی دیگر این بود که در فوتبال واقعی چنین چیزی صحت نداشت که مدافع به سمت بازیکن بیاید و براحتی توپو
از اون بگیرد چون بازیکن میتونه راحت مدافع رو فریب بده و مدافع بدون توپ بمونه.شما نمیتونید مستقیما بطرف
صاحب توپ بروید.ما نه تنها میخواستیم دفاع کردن جنبه فان داشته باشه بلکه اونو معتبر تر و منطقی تر جلوه بدیم
این همان چیزیست که Tactical Defending در اختیار ما گذاشته.در مورد یادگیری این ویژگی جدید , بنظر کاربرا
این کار دشوار میاد چون دیگر این قابلیت فشار دکمه در کار نیست و میگن که , آه من به زمان بیشتری برای یادگیری
تکل زدن احتیاج دارم و دکمه های زیادی برای تکل ها ی ایستاده وجود داره , این خیلی پیچیدست. وقتی به آن فکر
میکنید اینه که این مکانیزم به مانند قبل سادست و هنوز هم فقط یک دکمه برای تکل زدن وجود داره .و این زیاد
پیجیده نیست مانند قبله.پس به نظر من یادگیریش سخت نخواهد بود.چیزی که کمی سخته اینه که دیگه وقتی
توپو از دست دادید با با فشار دادن دکمه های A/X اقدام نکنید و اینو کلا فراموش کنید.من فکر میکنم اصلی ترین
چیزی که گیمرها انجام میدن همینه ودیگه این اتوماتیک نیست و ممکنه دچار اشتباه بشن.
سال گذشته یا سری های گذشته فیفا دفاع کردن به عنوان مهارت حساب نمیشد ولی امسال این مورد واقعا
سرگرم کننده تر شده.حالا دیگه واقعا دفاع کردن یک هنر محسوب میشه و شما رو به این وادار میکنه که بدنبال
مدافع خوب برای تیمتون بگردید.

نظر میرسه حالت کری یر مود در فیفا12 کاملا بازسازی شده , شما چه احساسی نسیت به این کری یر مود دارید و چه فکری در مورد واکنش گیمر ها دارید؟

من این کری یر مود رو دوست دارم و بازی میکنم.من عاشق پیشرفت های این قسمت از بازی شدم.فکر کنم طرفدارا
هم عاشق این مود خواهند شد.چیزی که ما خواهیم داشت متفاوت خواهد بود.در فیفا 11 اولین سال موتور جدید برای
کری یر مود بود و حالا خیلی چیزها از ابتدا بازسازی شده اند.ما روی این مود خیلی کار کردیم و چیزهای زیادی رو به
بازی اضافه کردیم , ویژگیهایی که توی نسخه قبل نبود.باگها رو فیکس کردیم.پالیش کردیم و شما بعنوان یک مربی
واقعی قادر خواهید بود کارهایی رو انجام بدید که قبلا نمیتونستید و بازیکنان رو نه تنها در زمین بلکه در بیرون از زمین
هم اونها رو رهبری کنید.شما میتونید از اینکه بازیکن در تیمتون هست خوشحاله یا نه اگه شما پول بیشتر واسش پرداخت کنید
یا اونو به اندازه کافی بازی بدید یا در پست خودش بازیش بدید .اونها حتی به شما ایمیل میزنند که میخواهم بیشتر بازی
کنم یا از اینکهیه نفر دیگه رو بجای من بازی دادید ناراحتم و میخواهم باشگا رو ترک کنم.همه اینها قسمتی از داستان مدیریت
شما خواهد شد.
به عنوان مثال من یه روز در پستی که یک بازیکن ستاره داشتم , یه بازیکن خوب در همان پست رو به خدمت گرفتم
بع از چند روز بازیکن ستاره ایمیل زد که از شرایطش ناراضیه و میخواد تیمو ترک کنه منم به اجازه رفتنشو صادر کردم
همون موقع اخبار مختلفی حول باشگاه در مورد ستاره بوجود اومد و همه تیمهای بزرگ میخواستن این بازیکن
ناراضی رو بخدمت بگیرن و انگار یک جنگ برزگ رو راه انداخته بودم ! باشگاه های بزرگ سر دستمزد بازیکن رقابت میکردن
و ....... درست چیزهایی که ما در واقعیت با اون مواجه خواهیم شد.
ما همچنین پوشش خبری بازی رو کاملا گسترده کردیم و شما بعنوان مربی اختیارات بسیار زیادی رو
خواهید داشت.یکی از مهمترین اونها روز آخر نقل و انتقالاته که اتفاقات مختلفی میتونه رخ بده.در روز
آخر کل محیط منو عوض میشه و اتفاقات ساعت به ساعت گزارش میشه.این باعث میشه شما در نهایت
وقت بیشتری رو برای تغییر تیمتون داشته باشید و تیم رو برای فصل جدید آماده کنید.

بنظر میرسه بیشتر توسعه دهندگان بازی این روزها مشغول پیاده سازی move و 3d در عنواین خودشون هستن.آیا شما برنامه ایی برای وارد کردن اینها در سری بازیهای فیفا ندارید؟

بدیهی است که ما نمیتونیم هیچ کدوم از اینها رو نادیده بگیریم.برای 3d من نمیتوم در مورد اولویت بندی استفاده از
آن در این لحظه چیزی بگم. بازی ما میتونه بهترین کیفیت رو با 3d داشته باشه ولی در حال حاضر تلوزیون های سه بعدی
زیادی در خارج وجود نداره.من فکر میکنم هنوزم اچ دی تی وی ها جز اصلی ترین انتخاب کاربرا برای بازی های ویدئویی
هست.و ما تمرکز خودمونو برای نهایت استفاده از حداکثر توانایی های این قسمت انجام دادیم.
برای کنترل های حرکتی مانند کینکت و موو , ما قصد داریم از فیفا13 از این فناوری کار کنیم و سرمایه گذاری کنیم و اونو
وارد بازیهای خودمون بکنیم.

در پایان مصاحبه در مورد کاستومایز موزیک بازی و گروه های موسیقی صحبت شده که زیاد مهم نیست
در آخر یه سوال جالب :

در مورد گیمیرهای جدیدی که میخوان بازی فوتبال بخرن شما چطور نظر اونها برای خرید فیفا در مقابل دیگر بازی فوتبال (pes ) عوض میکنید؟

میخنده , خیلی سخته که در این مورد چیزی بگم چون خیلی چیزها برای کسی که pes بازی میکنه میشه
گفت.در حال حاضر فیفا خیلی در گیم پلی بازی در این نسل پیش رفت کرده چیزی که کونامی در زمان نسل پیش
پرچمدار اون بود.من فکر میکنم تمام کسانی که الان pes بازی میکنن دارای ایده های رومانتیک خودشون هستن
که با اون وفادار موندن و دارن بازیش میکنن.چیزی که هست اینه که فیفا خیلی پیشرفت داشته و حتی فیفا12 میتونه
ضربه سختی بر pes وارد کنه.

Behnam_o2
07-09-2011, 16:41
این ویدئوی مربوط به pc ر:
بین آرسنال و بارسلون که کارکردان دو نسخه pc و xbox دارن روش خرف میزنن.
به فندق شکن احتیاجه.

Gregar
07-09-2011, 17:35
یک گل عجیب و غریب در fifa 12 . البته نسخه دمو هستش و این جور چیزای عجیب و غریب هم پیدا میشه .

میشه یکی اینو یه جای دیگه اپ کنه . نمیدونم چرا فندق شکن من این فندق رو نمیشکنه :31:

Arrowtic
07-09-2011, 18:15
فیلم گل عجیبو تو یوتوب نمیشه دید لینکش خرابه.
حالا چطور هست این گل؟

sarukhan
07-09-2011, 18:40
میشه یکی اینو یه جای دیگه اپ کنه . نمیدونم چرا فندق شکن من این فندق رو نمیشکنه :31:

اخه خود فندق کلا خرابه :31:
اگه ادرس رو نگاه کنید می بینید چند تا نقطه چین توش هست، احتمالا یه واژه ای بوده که فیل ت ر شده.

Mehdi.ss
07-09-2011, 19:16
بازی چند دقیقه ای؟

بازی 6 دقیقه ای ، 10 تا 15 مگ مصرف می کنه

Armin 7
08-09-2011, 00:32
گیم پلی نسخه pc بازی ّرسلونا و آرسنال

.

بنظر میرسه Tactical Defending یک تغییر بزرگ در سیستم دفاعی ایجاد کرده , در کنار Precision Dribbling , چه مقدار شما انتظار دارید این ویژگیها برای برای بازیکنا چالش ایجاد کرده؟

قطعا Tactical Defending یک تغییر جدید برای هر کاربری است چون مدافعان قبلا خیلی مکانیزم ساده ایی
داشتن.همه چیز بغیر از اسلاید تکل اتوماتیک بود.شما هنگام دفاع کردن دکمه رو نگه میداشتید و مدافع عمل پرس
به سمت دارنده توپ هجوم می اورد رو انجام میداد و در مواقعی اوتومات تکل میرفت و توپو میگرفت . که این مکانیزم
برای شما یک موفقیت حساب نمیشد چون تنها کاری که انجام میدادید این بود که فقط یک دکمه رو فشار بدید بدون
اینکه کمی فکر کنید پس هنگامی که توپ رو میگرفتید اون حسی همانند که یک پاس عالی یا یک گل رو میزدید , نداشت
.جنبه ی دیگر این بود که در فوتبال واقعی چنین چیزی صحت نداشت که مدافع به سمت بازیکن بیاید و براحتی توپو
از اون بگیرد چون بازیکن میتونه راحت مدافع رو فریب بده و مدافع بدون توپ بمونه.شما نمیتونید مستقیما بطرف
صاحب توپ بروید.ما نه تنها میخواستیم دفاع کردن جنبه فان داشته باشه بلکه اونو معتبر تر و منطقی تر جلوه بدیم
این همان چیزیست که Tactical Defending در اختیار ما گذاشته.در مورد یادگیری این ویژگی جدید , بنظر کاربرا
این کار دشوار میاد چون دیگر این قابلیت فشار دکمه در کار نیست و میگن که , آه من به زمان بیشتری برای یادگیری
تکل زدن احتیاج دارم و دکمه های زیادی برای تکل ها ی ایستاده وجود داره , این خیلی پیچیدست. وقتی به آن فکر
میکنید اینه که این مکانیزم به مانند قبل سادست و هنوز هم فقط یک دکمه برای تکل زدن وجود داره .و این زیاد
پیجیده نیست مانند قبله.پس به نظر من یادگیریش سخت نخواهد بود.چیزی که کمی سخته اینه که دیگه وقتی
توپو از دست دادید با با فشار دادن دکمه های A/X اقدام نکنید و اینو کلا فراموش کنید.من فکر میکنم اصلی ترین
چیزی که گیمرها انجام میدن همینه ودیگه این اتوماتیک نیست و ممکنه دچار اشتباه بشن.
سال گذشته یا سری های گذشته فیفا دفاع کردن به عنوان مهارت حساب نمیشد ولی امسال این مورد واقعا
سرگرم کننده تر شده.حالا دیگه واقعا دفاع کردن یک هنر محسوب میشه و شما رو به این وادار میکنه که بدنبال
مدافع خوب برای تیمتون بگردید.

با سلام

من این فیلم بازی بارسلونا و آرسنال رو دیدم .

منتها بیشتر بازی رو روی برخوردها و نحوه پرسینگ مهاجمین دو تیم توسط مدافعین زوم کردم .

ولی چیزی غیر از صحبتهای جناب اقای جارمــیـــلو عایدم شد .

من این رو متوجه شدم که با همون دکمه A/X میشه همون پرس سری قبل فیفا (11) رو اجرا کرد

منتها با تفاوت بسیار جزیی . (اونم اینکه از هر جا که هستی پرس رو بگیری به جاش وقتی به بازیکن نزدیک شدی این عمل پرس رو انجام میدی)

سرعت بازی هم یه نمه برای من غیر معمول بود , و حس یک بازی واقعی رو به من القا نکرد .

پاسها تقریبا همون حالت پینگ پنگی رو داراست .

خوشحالی بعد گل هم خیلی خیلی پیشرفت داشته .

بنده همه این موارد رو با نسخه پی سی مقایسه کردم و فقط نظر شخصی بود .

سپـــــــاسگذارم.

City 17
08-09-2011, 02:27
باشگاه Aston Villa هم با EA قرار داد امضا کرد و به صف باشگاه هایی که هوادارانشون از امکانات ویژه بهره مند میشن پیوست.

عکس دیگری از مد آنلاین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

romell
08-09-2011, 03:00
دوستان یک لینک آپلود کردم از اون گل عجیب و غریب

City 17
08-09-2011, 04:02
من این رو متوجه شدم که با همون دکمه A/X میشه همون پرس سری قبل فیفا (11) رو اجرا کرد
منتها با تفاوت بسیار جزیی . (اونم اینکه از هر جا که هستی پرس رو بگیری به جاش وقتی به بازیکن نزدیک شدی این عمل پرس رو انجام میدی)

در مورد سیستم دفاعی جدید به جای اینکه دکمه پرس و standing tackle هر دو یکی باشن ( نسخه های قبل ) ، این دو کار با دو دکمه ی مجزا انجام میشن با این تفاوت که به جای لغت پرس ، لغت contain وجود داره که تفاوتش با پرس در گذشته بیشتر در شدت عمل هست و اینکه تا یک فاصله کم نسبت به حریف قرار می گیره تا مرحله نهایی توپ گیری (standing tackle) جداگانه انجام بشه ... خوشبختانه در همون ابتدای کار یه tutorial جهت آموزش سیستم دفاعی جدید در بازی قرار داده شده.
موردی که منتقد گیم اسپات در مورد مدافعین اشاره کرده : مدافعین برای قطع کردن پاس ها و قرار گرفتن در مسیر شوت های حریف بهتر از گذشته عمل می کنن که خبر خوبی می تونه باشه ... در کنار اون یه این مورد اشاره کرده که انیمیشن ها در بخش دفاع تغییرات قابل توجهی نسبت به گذشته دارن و وافع گرایانه تر از همیشه هستن ... از جمله به این اشاره کرده که وقتی مدافع به هنگام دویدن افدام نا موفق به توپ گیری می کنه ، احتمال به هم خوردن تعادل مدافع و ختی در بعضی موارد زمین خوردن کامل اون وجود داره!
مورد دیگه که در تریلر ها هم مشخص بود پرتاب های اوت هست که بعد از به اوت رفتن توپ در صورتی که توپ در فاصله نسبتا نزدیک و قابل دسترسی باشه امکان پرتاب اوت بلافاصله را خواهید داشت.
یک مشکلی هم که در نسخه دمو به اون اشاره شده که البته کمتر پیش اومده اینه که گاهی دو بازیکن که کنترل هیچ کدام در اختیار پلیر نیستن با هم برخورد می کنن و به زمین می خورن که البته قبلا در fifasoccerblog اشاره شده بود که EA به این موصوع پی برده و به زودی رفع میشه.

متن کامل را می تونین از گیم اسپات مطالعه کنین:

dr_shahrooz
08-09-2011, 08:46
در مورد سیستم دفاعی جدید به جای اینکه دکمه پرس و standing tackle هر دو یکی باشن ( نسخه های قبل ) ، این دو کار با دو دکمه ی مجزا انجام میشن با این تفاوت که به جای لغت پرس ، لغت contain وجود داره که تفاوتش با پرس در گذشته بیشتر در شدت عمل هست و اینکه تا یک فاصله کم نسبت به حریف قرار می گیره تا مرحله نهایی توپ گیری (standing tackle) جداگانه انجام بشه ... خوشبختانه در همون ابتدای کار یه tutorial جهت آموزش سیستم دفاعی جدید در بازی قرار داده شده.
موردی که منتقد گیم اسپات در مورد مدافعین اشاره کرده : مدافعین برای قطع کردن پاس ها و قرار گرفتن در مسیر شوت های حریف بهتر از گذشته عمل می کنن که خبر خوبی می تونه باشه ... در کنار اون یه این مورد اشاره کرده که انیمیشن ها در بخش دفاع تغییرات قابل توجهی نسبت به گذشته دارن و وافع گرایانه تر از همیشه هستن ... از جمله به این اشاره کرده که وقتی مدافع به هنگام دویدن افدام نا موفق به توپ گیری می کنه ، احتمال به هم خوردن تعادل مدافع و ختی در بعضی موارد زمین خوردن کامل اون وجود داره!
مورد دیگه که در تریلر ها هم مشخص بود پرتاب های اوت هست که بعد از به اوت رفتن توپ در صورتی که توپ در فاصله نسبتا نزدیک و قابل دسترسی باشه امکان پرتاب اوت بلافاصله را خواهید داشت.
یک مشکلی هم که در نسخه دمو به اون اشاره شده که البته کمتر پیش اومده اینه که گاهی دو بازیکن که کنترل هیچ کدام در اختیار پلیر نیستن با هم برخورد می کنن و به زمین می خورن که البته قبلا در fifasoccerblog اشاره شده بود که EA به این موصوع پی برده و به زودی رفع میشه.

متن کامل را می تونین از گیم اسپات مطالعه کنین:

من فقط یه نکته ی کوچولو به توضیحات خیلی خوب دوستمون اضافه کنم،اونم اینکه شاید بعضی از دوستان که تجربشون هم کمتره بگن : مگه قبلا هم دکمه های پرس و standing tackle جدا نبود ؟! ما قبلا هم با یه دکمه پرس میکردیم و با یک دکمه ی دیگه تکل میکردبم؟! داستان چیه؟!

توضیجش اینه که اونی که تو ذهن شما اومده،اون Sliding tackle هست نه standing tackle

sliding tackle همون تکلیه که بازیکن میخوابه زیر پای بازیکن و تکل میکنه و توپشو یا بازیکن رو میزنه
ولی تو فیفا 12 این standing tackle هست که استفاده ازش متفاوت شده
standing tackle همونه که در نسخه های قبل به دکمه ای رو نگه میداشتیم(مثلا من X رو نگه میداشتم) تا بازیکن خودش با Ai خودش بره سمت بازیکن پرس کنه و خودش هم یه تنه بهش بزنه(standing tackle) و توپو بگیره که این تو فیفا 12 داستانش متفاوت شده که دوستمون به تفصیل لطف کردن و توضیح دادن

t.sunami
08-09-2011, 09:00
سلام دوستان!

در این نسخه لیگ ایران هم قرار داده شده یا نه؟؟

dr_shahrooz
08-09-2011, 09:12
سلام دوستان!

انقد به این سوال پاسخ دادیم که دیگه حالمون داره به هم میخوره
بابا 4 تا صفحه ببین،جوابتو پیدا میکنی
تیم ملی ایران هم تو این بازی نیست چه برسه به لیگ لگن ایران
تو فکر کن طراح های فیفا وقتشونو بزارن قیافه ی روح الله عرب با مثلا اسماعیل شریفات رو طراحی کنن ! lol

Big-Boss
08-09-2011, 09:12
سلام دوستان!

خیر.
لیست لیگها و تیم ها در صفحات قبل هست.

Kamyar_AnathemA
08-09-2011, 09:57
خیر.
لیست لیگها و تیم ها در صفحات قبل هست.

من فیفا 12 رو میخوام اورجینال بخرم اما اگه لیگ ایران داخلش بود 1 ریال هم بابتش پول نمی دادم
چون کلاس بازی با لیگ ایران میاد پایین

وین رونی
08-09-2011, 10:19
تو فکر کن طراح های فیفا وقتشونو بزارن قیافه ی روح الله عرب با مثلا اسماعیل شریفات رو طراحی کنن ! lol
دکی جون به قیافه نیست مثلاً برزیلیا خیلی خوشگلن؟به یه سری مسائل دیگست...جاش نیست اینجا

Jalal @ A.gh
08-09-2011, 10:26
دکی جون به قیافه نیست مثلاً برزیلیا خیلی خوشگلن؟به یه سری مسائل دیگست...جاش نیست اینجا
تایید میکنم................:10:

Gregar
08-09-2011, 10:59
من فقط یه نکته ی کوچولو به توضیحات خیلی خوب دوستمون اضافه کنم،اونم اینکه شاید بعضی از دوستان که تجربشون هم کمتره بگن : مگه قبلا هم دکمه های پرس و standing tackle جدا نبود ؟! ما قبلا هم با یه دکمه پرس میکردیم و با یک دکمه ی دیگه تکل میکردبم؟! داستان چیه؟!

توضیجش اینه که اونی که تو ذهن شما اومده،اون Sliding tackle هست نه standing tackle

sliding tackle همون تکلیه که بازیکن میخوابه زیر پای بازیکن و تکل میکنه و توپشو یا بازیکن رو میزنه
ولی تو فیفا 12 این standing tackle هست که استفاده ازش متفاوت شده
standing tackle همونه که در نسخه های قبل به دکمه ای رو نگه میداشتیم(مثلا من X رو نگه میداشتم) تا بازیکن خودش با Ai خودش بره سمت بازیکن پرس کنه و خودش هم یه تنه بهش بزنه(standing tackle) و توپو بگیره که این تو فیفا 12 داستانش متفاوت شده که دوستمون به تفصیل لطف کردن و توضیح دادن

من که همین الانش هم خیلی از پرس اول یا همون standing tackle استفاده نمیکنم .
البته زمانی که با کیبرد بازی میکنم بیشتر به کار میاد . ولی وقتی با دسته میرم بیشتر مواقع که میخوام فقط دنبال حریف بکنم از این دکمه استفاده میکنم و حتی گرفتن توپ رو هم بدون پرس انجام میدم . چون اینقدر سرعت بازی زیاده که وقتی توپ رو میگیری همون دکمه پرسی که از قبل فشار دادی بعضی مواقع به پاس تبدیل میشه و یه پاس الکی میدی .

فقط نگرانی من از اینه که عکس العمل ها تو فیفا های قبلی کند بود به علاوه عکس العمل ها و حرکات بسیار سریع AI .
حالا که دکمه پرس هم برداشته شده اگه باز هم عکس العمل ها مثل قبلا کند باشه یا AI بخواد اینقدر سریع باشه که واقعا توی دفاع با مشکل مواجهیم .

فقط امیدوارم فیفا fair play ای که تا حالا تو بازیهاش نداشته این دفعه داشته باشه .

dr_shahrooz
08-09-2011, 12:40
فقط امیدوارم فیفا fair play ای که تا حالا تو بازیهاش نداشته این دفعه داشته باشه .

دوست من اگه یه کوچولو به ایجاد fairplay تو بازی فکر کنی،مطمئنم به این نتیجه میرسی که ایجاد fairplay برای یه بازی فوتبال،جالب از آب در نمیاد
خیلیا رعایت نمیکنن و کلا جالب نمیشه

irmpmn
08-09-2011, 13:21
به گزینه های جالبی اشاره کردی ایول خوشمان آمد :27::27::27:

t.sunami
08-09-2011, 13:59

اولا سلام!

دونا عزیز من چرا قاطی میکنی! اگه دوست نداری جواب نده.

hadishi
08-09-2011, 14:29
عکس جدیدی از بازی

rz21
08-09-2011, 14:32
این عکسه چرا اینجوریه؟زاویه ی پاهاشو نگاه کنین!

وست من اگه یه کوچولو به ایجاد fairplay تو بازی فکر کنی،مطمئنم به این نتیجه میرسی که ایجاد fairplay برای یه بازی فوتبال،جالب از آب در نمیاد

sarukhan
08-09-2011, 14:35
دوست من اگه یه کوچولو به ایجاد fairplay تو بازی فکر کنی،مطمئنم به این نتیجه میرسی که ایجاد fairplay برای یه بازی فوتبال،جالب از آب در نمیاد

فکر کنم منظور دوستمون از فیرپلی چیز دیگه ای بود
کلا فیفا بازی رو به نفع سی پی یو سخت کرده‌ (مثلا داوری در کل به ضرر شما سوت می زنه) که این هم به خاطر ضعف هوش مصنوعی و ناتوانی سی پی یو در شبیه سازی فوتبال هستش.

AlexMercer
08-09-2011, 14:37

موندم شما یا فکر کردی دریاچه ارومیه ای یا ترجیحا بیکار که اینطوری جواب میدی. بنده خدا یک سوال کرد من جاش ناراحت شدم.

جالبه ناظر های سایت هم توجهی ندارند

hadishi
08-09-2011, 15:00
چند عکس از career mode که خیلی واضع نیست

در عکس اول سمت راست شما میتونید نقل و انتقلات که صورت گرفته رو ببنید
Sneijder to City - Rossi to Lazio - Krasic to Chelsea - Zarate to Arsenal - Berbatov to Roma و چند مورد دیگه
در عکس دوم نقل و اتقلات جدید رنک بندی شده که اونا رو مشاهده کنید
در پایین این 2 عکس ویدیو ان رو هم اپلود کردم که توضیع داده و امکانات career mode رو مشاهده می کنید
موفق باشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید <<<<<<<<

Behnam_o2
08-09-2011, 15:55
چند عکس جدید :

Behnam_o2
08-09-2011, 17:33
این عکسم چند وقت پیش اومده بود ولی تو اون عکس کفش فورلان لیسانس نبود تو این عکس درست کردن کفششو !

Big-Boss
08-09-2011, 18:02
این عکسایی که Behnam_o2 گذاشته تو پست قبلی فوق العاده هستند،فیزیک در بالاترین حالت ممکنه قرار داره.
انگار همه بازیکنها رو تک تک موشن کپچر کردن!
ازادی حرکت رو میشه تو عکسهاش هم بوضوح دید.
با این فیزیک و متور ایمپکت انجیم و درگیری های فیزیکی امسال فیفا عجیب نیست بزرگترین بازی ورزشی که هیچی بزرگترین بازی سال بشه.

sabar
08-09-2011, 18:04
سلام
راستی دوستان آیا میشه تو این نسخه مثلا دورتمند رو برداشت و در لیگ انگلیس بازی کرد؟

Gregar
08-09-2011, 18:09
کلا فیفا بازی رو به نفع سی پی یو سخت کرده‌ (مثلا داوری در کل به ضرر شما سوت می زنه) که این هم به خاطر ضعف هوش مصنوعی و ناتوانی سی پی یو در شبیه سازی فوتبال هستش.

دقیقا منظورم همین بود .
در ضمن بازی رو به نفع cpu سخت نکرده . به نفع تیم cpu تمام وقایع بازی رو اداره میکنه (البته با توجه به درجه سختی) مثلا توی legendary دیگه داور کاملا مشهود به سود cpu سوت میزنه .
یکی از نمونه هاش همین افتادن توپ دقیقا جلوی پای مهاجم حریف بعد از دور کردن توپ از دروازه (چه خودی چه حریف) در 76.9 درصد موارد . این درصد با درجه سختی کم و زیاد میشه :31:

واقعا چه باحاله . داور از جنس خود تیم حریفه :27: یعنی cpu . البته کم نیست این دور و زمونه که با یه کم پول داور هم تو بازی فامیل از اب در میاد .

نمیدونم این بازیسازا کی ادم میشن . یادمه توی pes 2006 که اخرین pes ام بود هم این جور تقلبها بود .

Big-Boss
08-09-2011, 18:11
سلام
راستی دوستان آیا میشه تو این نسخه مثلا دورتمند رو برداشت و در لیگ انگلیس بازی کرد؟

مگه pesـه ؟!

Gregar
08-09-2011, 18:16
این عکسایی که Behnam_o2 گذاشته تو پست قبلی فوق العاده هستند،فیزیک در بالاترین حالت ممکنه قرار داره.
انگار همه بازیکنها رو تک تک موشن کپچر کردن!
ازادی حرکت رو میشه تو عکسهاش هم بوضوح دید.
با این فیزیک و متور ایمپکت انجیم و درگیری های فیزیکی امسال فیفا عجیب نیست بزرگترین بازی ورزشی که هیچی بزرگترین بازی سال بشه.

مگه انتظار دیگه ای هم میره ؟ تا خالکوبی رو گردن رو هم کار کردن :18:

hadishi
08-09-2011, 18:23
دوستان امکان سیو گل ها امسال در پی سی است ؟ اخه یک ویدیو دیدم فقط اپلود داشت

maxim.360
08-09-2011, 18:28
امیدوارم فیزیک توپهم بهتر شده باشه.تو همین نسخه 11 pc که گاهی وقتا فاجعست.
یه نکته دیگه هم که وجود داشت عدم تشخیص محل فرود توپ توسط بازیکنا و حرکت به سمت توپ مثلا تو ضربات ایستگاهی مثل کرنر بود.حالا شاید تو نسخه کنسول حل شده باشه و ما نمیدونیم.

sarukhan
08-09-2011, 18:50
شرت این بازیکن ها رو چرا درست نمی کنن ؟
انگار شرت اهنی پاشونه، هیچ انعطافی نداره.

OSEN
08-09-2011, 19:04
اوف ف ف ف... حقیقا عکسای پست ۸۱۹ فوق العادس :18::8:.مرسی آقا بهنام .
خدایا برسون یه سیستمِ های اند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان امکان سیو گل ها امسال در پی سی است ؟ اخه یک ویدیو دیدم فقط اپلود داشت
فکر نکنم دیگه همچین امکانی رو بزارن :41:.

.

وین رونی
08-09-2011, 19:05
آیا امکان دایو اومدن تو محوطه جریمه به شرطی که بعضی مواقع داور گول بخوره اضافه شده؟

H A M A S
08-09-2011, 19:42
تاریخ عرضه بازی همون 27 سپتامبر هست؟

Big-Boss
08-09-2011, 19:46
تاریخ عرضه بازی همون 27 سپتامبر هست؟

امریکای شمالی : 27 سپتامبر
اروپا : 30 سپتامبر

Mostafa NBA
08-09-2011, 20:51
سلام خدمت دوستان.

کسانی که یادشون باشه من سال پیش دموی فیفا که اومد, به چند پارت تقسیم کردمش و بردم روی سرورم تا دوستان به راحتی بتونند مستقیم دانلود کنند.
خواستم بگم امسال هم میتونم این کارو بکنم منتها دیگه مستقیم نه ! اما روی هر سروی که بگید و بهتر باشه میتونم به چند پارت مثلا 100 مگابایتی تقسیم و آپلود کنم و دانلود کنید.
اگر این کار مفیده و فکر می کنید لزوم داره تا انجام بدم بگید.فکر میکنم سرور مدیافایر خوب باشه.
مرسی.

mj77
08-09-2011, 21:23
چند عکس جدید :

من معمولا pes بازی میکنم ولی این عکسا تکونم داد...ایول فیفا

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

سلام
باید با نرم افزار Creation Master تیمو بیاری تو هر لیگی که دوست داری

Gregar
08-09-2011, 21:29
سلام خدمت دوستان.

کسانی که یادشون باشه من سال پیش دموی فیفا که اومد, به چند پارت تقسیم کردمش و بردم روی سرورم تا دوستان به راحتی بتونند مستقیم دانلود کنند.
خواستم بگم امسال هم میتونم این کارو بکنم منتها دیگه مستقیم نه ! اما روی هر سروی که بگید و بهتر باشه میتونم به چند پارت مثلا 100 مگابایتی تقسیم و آپلود کنم و دانلود کنید.
اگر این کار مفیده و فکر می کنید لزوم داره تا انجام بدم بگید.فکر میکنم سرور مدیافایر خوب باشه.
مرسی.

عزیزم دست شما درد نکنه . مدیا فایر خوبه ولی اگه بتونی توی uploadbaz اپش کنی خیلی بهتره . لینکهاش قابلیت رزیوم همیشگی داره .

خداییش دیگه اگه شرت رو هم بخوان درست کنن واقعا بازی سنگین میشه . اون pes رو هم که یه گرافیکش بهتره محاسبات کمی حین بازی انجام میده و بازی سنگین نیست . اصلا فکر کنم محاسبات هم نداره :31:

وین رونی
08-09-2011, 23:03
Introducing The New Skill Moves

امروز منتشر شد

hessi19
09-09-2011, 11:12
سوال : من تا حالا با کنسولم به live وصل نشدم .وقتی که دمو اومد میتونم به صورت free دانلودش کنم ؟؟
حدوده حجم دمو چقدر ؟؟

dr_shahrooz
09-09-2011, 11:34
به شخصه همچین موردی رو تو بازی با cpu حس نکردم

موندم شما یا فکر کردی دریاچه ارومیه ای یا ترجیحا بیکار که اینطوری جواب میدی. بنده خدا یک سوال کرد من جاش ناراحت شدم.

جالبه ناظر های سایت هم توجهی ندارند

منظوری نداشتم دوست من
ولی وقتی یک سوال بارها جواب داده میشه و باز یکی سوال میکنه....

سوال : من تا حالا با کنسولم به live وصل نشدم .وقتی که دمو اومد میتونم به صورت free دانلودش کنم ؟؟
حدوده حجم دمو چقدر ؟؟

بله
1/5 گیگ

Mostafa NBA
09-09-2011, 11:37
عزیزم دست شما درد نکنه . مدیا فایر خوبه ولی اگه بتونی توی uploadbaz اپش کنی خیلی بهتره . لینکهاش قابلیت رزیوم همیشگی داره .

خداییش دیگه اگه شرت رو هم بخوان درست کنن واقعا بازی سنگین میشه . اون pes رو هم که یه گرافیکش بهتره محاسبات کمی حین بازی انجام میده و بازی سنگین نیست . اصلا فکر کنم محاسبات هم نداره :31:

واسه من فرقی نداره کجا آپلود کنم.هرجا که بهتر باشه. حتی میتونم چند جای مختلف هم آپلود کنم برای راحتی دوستان :46:

LiverBarca
09-09-2011, 11:41
واسه من فرقی نداره کجا آپلود کنم.هرجا که بهتر باشه. حتی میتونم چند جای مختلف هم آپلود کنم برای راحتی دوستان :46:
داداش ممنون میشم تو 2 یا 3 تا پارت اپلودکنی یا لینکی پیدا بکنی و بدی...
پارت زیاد سرعت رو کم میکنه!!!

dr_shahrooz
09-09-2011, 13:37
Introducing The New Skill Moves

امروز منتشر شد

کسی نمیتونه اینو تو یه جایی که نخود شکن نمیخواد آپ کنه ؟

don mohsen
09-09-2011, 19:53
سلام عزیز.

اینم ویدئو Introducing New skill moves in FIFA 12 که دوستمون وین رونی گذاشته بودند و به سفارش آقا dr_shahrooz تو یه جا دیگه

که نیاز به فندق شکن نیست آپ کردم.بفرما:

dr_shahrooz
09-09-2011, 20:19
سلام عزیز.

اینم ویدئو Introducing New skill moves in FIFA 12 که دوستمون وین رونی گذاشته بودند و به سفارش آقا dr_shahrooz تو یه جا دیگه

که نیاز به فندق شکن نیست آپ کردم.بفرما:

مرسی دوست من خیلی لطف کردی
اینم به تریلر دیگه که امروز تو سایت اومد،شایدم این هم همونه :

Arrowtic
09-09-2011, 20:26
ایشون که نگفتن بدون فندق شکن!گفتن بدون نخود شکن شما فندقشو دادی!:31:(البته من نمیدونم مگه نخودم میشکنن؟:31:)

جدا از شوخی ویدئو خیلی عالی بود.این scoop turnش رو شدید خوشم اومد!

SevenCity
09-09-2011, 20:46
یک ادم پرنفوذ بیاد بگه دمو دقیقا کی (چه روزی چه ساعتی) میاد
مردیم از انتظار

Arrowtic
09-09-2011, 20:59
13 سپتامبر
ساعتشو دیگه نمیدونم:31:

hessi19
09-09-2011, 21:05
FIFA 12 | EA SPORTS Football Club Tutorial

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم فک کنم جدیده . 2 ساعت پیش تو صفحه فیسبوک EA SPORTS FIFA

don mohsen
10-09-2011, 15:21
سلام دوباره به دوستان.

اینم ویدئو FIFA 12 | EA SPORTS Football Club Tutorial که دوستمون hessi19 گذاشته بود بدون نیاز به (حالا هرچی شما

بگو!) بشکن !!

حجم: 12 مگابایت

Big-Boss
10-09-2011, 20:44
اولین نقد بازی از GamesMaster منتشر شده، امتیاز: 94%

L.A.M.P.A.R.D
11-09-2011, 17:44
خوب ...یکی دیگه از بازیکن های خوب فکر کنم دنیل استوریج باشه با این توپی که گل کرد :دی
خدا بود حرکتش :دی

p3yman_xl
11-09-2011, 19:17
عجیبه! فقط 94 درصد؟! کمتر از 95 درصد دادن به این بازی گناهه!

mj77
11-09-2011, 20:03
تو بازیهای فیفا نمیشه دو نفری تو تورنومنتی بازی کرد؟

hessi19
11-09-2011, 22:14
تو بازیهای فیفا نمیشه دو نفری تو تورنومنتی بازی کرد؟
میشه ...........

mj77
11-09-2011, 23:20
میشه ...........
چطور؟ چند نفر میتونن تو تورنومنت باشن؟

gta6767
11-09-2011, 23:42
امروز دیگه باید دمو بیاد هنوز نیومده بریم دانلود کنیم.

SuperSt@r
11-09-2011, 23:48
آیا دموی فیفا رو هم مثل دموی پس میشه بازی کرد یا فقط فیلمه؟

hessi19
12-09-2011, 00:08
چطور؟ چند نفر میتونن تو تورنومنت باشن؟
با xbox ، من خودم 4نفرترنومنت های مختلف بازی کردم . با ps3 هم فک کنم 8 تایی بشه..

dr_shahrooz
12-09-2011, 01:43
آیا دموی فیفا رو هم مثل دموی پس میشه بازی کرد یا فقط فیلمه؟

نه عزیزم ، فیلم نیست
این دمو ، Playable هست

City 17
12-09-2011, 14:37
طبق فروم EA به احتمال فراوان لینک دانلود دمو لینک زیر خواهد بود ، البته هنوز نسخه 12 روی سرور EA آپلود نشده ولی به احتمال زیاد از فردا این لینک کار می کنه...

دلیل این امر هم اینه که در نسخه های 10 و 11 تفاوت در لینک های دانلود دمو فقط در اعداد 10 و 11 بود و به نظر می رسه این قاعده واسه نسخه 12 هم تکرار بشه.

SuperSt@r
12-09-2011, 15:26
نه عزیزم ، فیلم نیست
این دمو ، Playable هست

امسال اولین سالیه که دموی بازی Playable هست یا نه؟؟؟
راستی چه تیمایی تو این دمو هستن؟؟ کسی خبر داره؟

Armin 7
12-09-2011, 16:15

با سلام

تا اونجایی که یادمه شیش تا تیم بود

میلان - المپیک مارسی - بروسیا دورتمند - منچستر سیتی - بارسلونا (اگه اشتباه نکنم) و اون یکی رو نمیدونم !

سپـــــــاسگذارم.

Behnam_o2
12-09-2011, 16:24
با سلام

تا اونجایی که یادمه شیش تا تیم بود

میلان - المپیک مارسی - بروسیا دورتمند - منچستر سیتی - بارسلونا (اگه اشتباه نکنم) و اون یکی رو نمیدونم !

سپـــــــاسگذارم.
و آرسنال !

h_13691990
12-09-2011, 17:00
دوستان دمو نسخه ps3 دقیقا چه روزی میاد؟؟

از PSN میشه دانلود کرد دیگه؟؟

Big-Boss
12-09-2011, 17:06
دوستان دمو نسخه ps3 دقیقا چه روزی میاد؟؟

از PSN میشه دانلود کرد دیگه؟؟

نسخه PS3 بجز اروپا که با یک روز تاخیر در 14 سپتامبر عرضه میشه در بقیه نقاط دنیا همزمان با نسخه های دیگه در 13 سپتامبر.
بله باید از PSN دانلود کنید.

یه کامنتی یه کاربر ps3 از اروپا گذاشته بود گفته میرم یه آیدی امریکا میسازم که بتونم یه روز زودتر دمو رو بگیرم!!! :18:
چه میکنه این فیفا!! :27:

dr_shahrooz
12-09-2011, 17:12

نه هر سال همینطوره

Marseille
AC Milan
Arsenal
Dortmund
Barcelona
ManCity

استادیوم دمو : ورزشگاه الاتحاد منچستر(سیتی)
زمان بازی : 3 دقیقه
ا

mj77
12-09-2011, 17:49
مثل اینکه فردا منتشر میشه..
اینم اخرین خبر وعکسا...

vampyre
12-09-2011, 18:00
کسی میدونه حجم دمو و حجم بازی اصلی چه قدره؟

FCBarcelona.ir
12-09-2011, 18:49
کشتن ما رو! بالاخره فردا میاد این دموی PC؟ کاش زودتر لو می رفت، مثل PES که یه روز زودتر اومد کلی حال داد. :31:

دمشون گرم که بهترین تیم دنیا رو نذاشتن بیرون...

ESTEGHLAL 67
12-09-2011, 19:35
دمو احتمالا همین امشب یا ساعت های نزدیک صبح بیاد سال قبل که این اینطوری بود

LiverBarca
12-09-2011, 20:16
زمان بازی : 3 دقیقهیعنی با دمو فقط 3 دقیقه میشه بازی کرد؟؟؟
اینجوری که خیلی بده!!!
یا بازیها 3 دقیقه ای هستن هر نیمه شون؟؟؟

مهدي.ف
12-09-2011, 20:18
یعنی با دمو فقط 3 دقیقه میشه بازی کرد؟؟؟
اینجوری که خیلی بده!!!
یا بازیها 3 دقیقه ای هستن هر نیمه شون؟؟؟
هر نیمه 3 دقیقه

Big-Boss
12-09-2011, 21:41
راهنمای fifasoccerblog برای نسخه دمو:

The FSB Guide To The FIFA 12 Demo

rz21
12-09-2011, 22:01
دوستان حتما وقتی دمو رو گرفتند برای ما که دستگاهمون کپی خور هست و نمیتونیم بگیریم توضیح بدن!

don mohsen
12-09-2011, 22:17
خوب یه سایت پیدا کردم گفته ما از اولین کسایی خواهیم بود که دمو رو قرار میدند وقتی خود EA پخش کرد. به ظاهر لینک هم تو این صفحه میزارن.

سایتش که فندق شکن نخواست لینکشو که میخواد بزاره نمیدونم!

توضیح بعد از ویرایش:
انگار سایتش نمی ارزه!! از قیافش میاد!فکر کنم آخرین نفر باشه!

smallfrank
12-09-2011, 22:39
کشتن ما رو! بالاخره فردا میاد این دموی PC؟ کاش زودتر لو می رفت، مثل PES که یه روز زودتر اومد کلی حال داد. :31:

دمشون گرم که بهترین تیم دنیا رو نذاشتن بیرون...

اگه نمیزاشتن ما کدوم تیمو سوراخ میکردیم ؟:دی :-D ;-)

dr_shahrooz
12-09-2011, 22:54
PS3 Demo should be available between 10pm and 1am UK time on the 13th

SuperSt@r
12-09-2011, 23:09
PS3 Demo should be available between 10pm and 1am UK time on the 13th

اینی که گفتی به ساعت ایران کی میشه؟؟؟

dr_shahrooz
12-09-2011, 23:17
اینی که گفتی به ساعت ایران کی میشه؟؟؟

فکر میکنم بشه 13:30 تا 16:30

SuperSt@r
12-09-2011, 23:20
فکر میکنم بشه 13:30 تا 16:30

فردا دیگه؟

FCBarcelona.ir
13-09-2011, 00:09
اگه نمیزاشتن ما کدوم تیمو سوراخ میکردیم ؟:دی :-D ;-)
فیفا 12 مود لیگ قهرمانان نداره؟ شاید لااقل تو فیفا می تونستین قهرمان شین :31:

وقت ما +2:30 ه نسبت به وقت انگلیس. کاش صبح می اومد، اینطوری تا شب طول می کشه و چهارشنبه سر کار رفتن ضد حاله :41:

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

فردا دیگه؟
پ نه پ، 13:30 امروز (دوشنبه) میاد. :31: (Just kidding)

pouyaabiboy
13-09-2011, 01:36
دوستان یکی لطف میکنه نحوه رایت دمو رو dvd واسه xbox توضیح بده ؟
شنیدم کنسول رو واسه بازیهای جدید باید آپدیت کرد واسه اینم لازمه ؟
( آخه از روز اول کلا 3 تا بازی خریدم , fifa 10 & 11 & world cup که آخریش همین فیفا 11 بوده !!! )

City 17
13-09-2011, 01:57

don mohsen
13-09-2011, 07:10
خوب انگار همون طرفای ساعت 10 به وقت گرینویچ (ساعت 1:30 به وقت تهران) دمو قابل دانلوده.یکی تو فروم EA خبرشو گذاشته بود و کسی هم مخالفت نکرده بود.انگار تو توییتر ساعتش پخش شده.
لینک خبر:

و نوشته بود دمو در این صفحه قرار می گیره:

اینم یه سایتی که وقت پخش دمو رو نسبت به پایتخت های جهان میده.تو فروم EA گذاشته بود:

باید بگم واقعا نمی تونم صبر کنم!

و این فقط جنبه ی اطلاع رسانی داشت! اگه دمو رو نذاشتند مسولیتی نیست!

Big-Boss
13-09-2011, 09:01

همیشه از ساندتراک هایی که EA استفاده میکنه لذت بردم،خیلی وقتاها بخاطر همین با یه گروه جدید آشنا شدم.
اگه یه نفر FIFA رو فقط بخاطر ساندتراک هاش هم بخره ارزش پولی رو که پرداخت کرده داره.

دوستان یکی لطف میکنه نحوه رایت دمو رو dvd واسه xbox توضیح بده ؟
شنیدم کنسول رو واسه بازیهای جدید باید آپدیت کرد واسه اینم لازمه ؟
( آخه از روز اول کلا 3 تا بازی خریدم , fifa 10 & 11 & world cup که آخریش همین فیفا 11 بوده !!! )

دمو برای XBOX360 روی LIVE عرضه میشه،ولی فعلا تا خبری از -- جدید نیست بهتره زیاد با دستگاهت از این شوخیا نکنی.
درباره رایت و آپدیت جدید هم تو انجمن کنسول ها مفصل نوشته شده.

Javad-ht
13-09-2011, 10:24
این رو تو مرجع خبری رئال زده بود!:31:

بارسلونا : والدس 86 ، آلوس 87 ، پویول 86 ، پیکه 88 ، آبیدال 82 ، بوسکتز 83 ، ژاوی 92 ، اینیستا 91 ، سانچز 84 ، مسی 95 ، ویا 91
رئال مادرید : کاسیاس 91 ، راموس 86 ، په په 86 ، کاروالیو 84 ، مارسلو 82 ، خدیرا 82 ، ژابی 86 ، دی ماریا 84 ، اوزیل ، 86 ، رونالدو 92 ، بنزما 84

---------------
به نظرم اگه اینجوری باشه واقعا نامردیه!
اوزیل 86 ، بنزما 84؟
بعد ویا 91؟
یعنی ویا در حد کریس و ژاوی و اینیستا هستش؟
البته بقیه بازیکنا کمی تا قسمتی عادلانه هستن!

LiverBarca
13-09-2011, 11:20
این رو تو مرجع خبری رئال زده بود!:31:

بارسلونا : والدس 86 ، آلوس 87 ، پویول 86 ، پیکه 88 ، آبیدال 82 ، بوسکتز 83 ، ژاوی 92 ، اینیستا 91 ، سانچز 84 ، مسی 95 ، ویا 91
رئال مادرید : کاسیاس 91 ، راموس 86 ، په په 86 ، کاروالیو 84 ، مارسلو 82 ، خدیرا 82 ، ژابی 86 ، دی ماریا 84 ، اوزیل ، 86 ، رونالدو 92 ، بنزما 84

---------------
به نظرم اگه اینجوری باشه واقعا نامردیه!
اوزیل 86 ، بنزما 84؟
بعد ویا 91؟
یعنی ویا در حد کریس و ژاوی و اینیستا هستش؟
البته بقیه بازیکنا کمی تا قسمتی عادلانه هستن!
سلام اولآ این طوری نیست چون من ترکیب بارسا رو دیدم و والدز 85 هست و پویول 87 و پیکه 85 و....و ویا هم 88...
دومآ اگه به کاسیاس 91 بدن اخر نامردیه!!!دیگه فوق فوقش 86 7 بسشه جواد...
مارسلو رو هم اگه با ابیدال یکی کنن خیلی نامردن....
راستی یکی به من بگه رومرو چنده تا ببینم میتونم با ارزانتین بازی کنم یا نه!؟:دی

Kamyar_AnathemA
13-09-2011, 11:24
سلام اولآ این طوری نیست چون من ترکیب بارسا رو دیدم و والدز 85 هست و پویول 87 و پیکه 85 و....و ویا هم 88...
دومآ اگه به کاسیاس 91 بدن اخر نامردیه!!!دیگه فوق فوقش 86 7 بسشه جواد...
مارسلو رو هم اگه با ابیدال یکی کنن خیلی نامردن....
راستی یکی به من بگه رومرو چنده تا ببینم میتونم با ارزانتین بازی کنم یا نه!؟:دی

اطلاعات درسته
ویا 91
پیکه 88
بقیه هم درسته

dr_shahrooz
13-09-2011, 12:13
آقا دمو نیومد ؟ مردیم بابا

Vahidking.75
20-09-2011, 06:35
سیستم مورد نیاز بازی مورد علاقم Fifa 12 :40:اعلام شد

System Requirements

* CPU: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ (Dual core processor /Core duo 2 or better)
* RAM: 2 GB
* HDD: 6 GB free disk space
* Graphics: 256 MB Graphics Memory with shader model 3
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9
Supported Graphics Cards:
ATI RADEON HD 2900 / NVIDIA GEFORCE 8800 GS

mjorh
20-09-2011, 09:38
سیستم مورد نیاز بازی مورد علاقم Fifa 12 :40:اعلام شد

System Requirements

* CPU: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ (Dual core processor /Core duo 2 or better)
* RAM: 2 GB
* HDD: 6 GB free disk space
* Graphics: 256 MB Graphics Memory with shader model 3
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9
Supported Graphics Cards:
ATI RADEON HD 2900 / NVIDIA GEFORCE 8800 GS

خودش گفته ک پیش بینی شدس نه رسمی !
Note: These are the predicted system requirements.
Official will be updated soon.

majid322
20-09-2011, 16:38
خب یکم این باگای fifa 2012 رو ببینید که از هر چی جوکه بیمه میشید ... :27:

Big-Boss
22-09-2011, 18:05

ویدئویی از آکادمی جوانان بخش کریر هم منتشر شد:

dr_shahrooz
22-09-2011, 20:00

ویدئویی از آکادمی جوانان بخش کریر هم منتشر شد:

آقا تریلر رو دیدم
خداسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسس
خدااااااااااااااااااااااا اا
مردم مننننننننننننننننننننننن
یعنی چی باشگاه آکادمی جوانان داره ؟
یعتی چی بازیکن تو آکادمی میتونی کشف کنی که آینده دار باشه ؟
یعنی چی اگه یه بازیکن 13 14 ساله ای که آینده دار هست و شما اگه باهاش قرارداد نبندی،یه باشگاه دیگه میاد فرارداد باهاش میبنده برمیداره میبردش ؟
خدا من مردمممممممم
90 هزار تومنی که از جیبم اومد بیرون برات،حلالت،ایشالا دیوید روتر این پولی که از من نصیبش میشه رو بره Mcdonalds اونجا Hotdog بگیره بخوره بچسبه به بدنش
وای دیگه نمیتونم تحمل کنم
3 شنبه کی میاد خدااااااااااااااااااااا

Big-Boss
22-09-2011, 20:13
آقا تریلر رو دیدم
خداسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسس
خدااااااااااااااااااااااا اا
مردم مننننننننننننننننننننننن
یعنی چی باشگاه آکادمی جوانان داره ؟
یعتی چی بازیکن تو آکادمی میتونی کشف کنی که آینده دار باشه ؟
یعنی چی اگه یه بازیکن 13 14 ساله ای که آینده دار هست و شما اگه باهاش قرارداد نبندی،یه باشگاه دیگه میاد فرارداد باهاش میبنده برمیداره میبردش ؟
خدا من مردمممممممم
90 هزار تومنی که از جیبم اومد بیرون برات،حلالت،ایشالا دیوید روتر این پولی که از من نصیبش میشه رو بره Mcdonalds اونجا Hotdog بگیره بخوره بچسبه به بدنش
وای دیگه نمیتونم تحمل کنم
3 شنبه کی میاد خدااااااااااااااااااااا

:دی
باز خوبه شما دستت میرسه فیض میبری ما که برای کپی بازی کردن دو راه داریم یا این بازی هم مثل دو عنوان ورزشی دیگه EA با سیستم قدیمی و بدون قفل جدید بیاد،یا اینکه زودتر LT2 بیاد.

Unforgiven
23-09-2011, 16:44

Big-Boss
23-09-2011, 16:54
xbox360iso.com گفته که بازی لیک شده و ضمنا از XGD3 پشتیبانی نمیکنه :7:

CRIS Joon CR7@ روده بر شدم از خنده اینا واقعا زامبی هستند!!فکر کنم کپکام بیاد از کونامی لیسانس تکنولوژی چهره ها رو برای RE بخره

CRIS Joon CR7
23-09-2011, 17:34

CRIS Joon CR7@ روده بر شدم از خنده اینا واقعا زامبی هستند!!فکر کنم کپکام بیاد از کونامی لیسانس تکنولوژی چهره ها رو برای RE بخره

نامرد حدتقل دکمه ی تشکر رو یه فشاری میدادی:41:

CRIS Joon CR7
23-09-2011, 17:37

رزیدنت اویلو خوب اومدی
زامبیای اویل به گرد پای اینا نمیرسه
:31:

gta6767
23-09-2011, 18:14
برای pc لیک نشده هنوز.

Big-Boss
23-09-2011, 18:30
CRIS Joon CR7@ از پست دومت تشکر کردم! دوتاش یکی بود حالا بیا اینها هم تشکر بیشتر واسه شما! :دی
gta6767@ اون هم باید بیاد بزودی،چیزی که هست نسخه امریکای شمالیه اینکه فعلا لیک شده.

CRIS Joon CR7
23-09-2011, 18:40
بچه ها تاپیک همه ی پلت فورما اینجا باشه بهتر نیست؟
واسه مشکلات هم یه تاپیک جداگونه اونم واسه همه پلت فورما

marmolak kocholo
23-09-2011, 18:40
بازی برای PS3 و Xbox360 لیک شد.
(Ops! یکم دیر شد D: )

Big-Boss
23-09-2011, 18:44
CRIS Joon CR7@ آره من هم همین پیشنهاد رو دادم چون نسخه های کنسول خانگی و ویندوز یکسان هستند.
marmolak kocholo@ منتظر بازخوردها هستیم ببینیم از لحاظ اجرا و یا نسخه نهایی بودن همه چی مورد تایید باشه. فعلا xbox360iso.com گفته که بازی از XGD3 استفاده نمیکنه،و اینکه نسخه امریکای شمالی هست احتمالا پال نباشه.

mj77
23-09-2011, 19:23

واسه xbox دانلود کنیم رایتش چطوره؟

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

FIFA 12 Ultimate Team

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFIFA 12 Creation Centre

میشه بگی اینا واسه چیه؟

vampyre
23-09-2011, 19:25
دوستا یه سوال الانمیگین لیک شده یعنی بازی برای x360 و ps3 اومده بیرون؟!(pc چی پس؟!)
مگه تاریخ انتشار 27 sep نبود؟!

dr_shahrooz
23-09-2011, 19:38
بازی برای PS3 و Xbox360 لیک شد.
(Ops! یکم دیر شد D: )

منبع بدین که دست و پام داره میلرزه !

Big-Boss
23-09-2011, 19:53
mj77@ قسمت اول سوالت همونطور که قبلا گفتم صبر کن ببین بازخوردها چجوره ریجن بازی چیه،آموزش رایت بازی هم در قسمت کنسول ها هست.
قسمت دوم سوالت هم Ultimate Team که از اسمش مشخه با استفاده از Creation Centre هم میشه از لیگ و کاپ مورد علاقه تون تا تیم و بازیکن و ... درست کنید.
تو این دو لینک ویژیگی هاشون شرح داده شده :

vampyre@ زودتر لیک شده معمولا این اتفاق میافته خیلی بازی ها قبل از عرضه رسمی نسخه کاملشون به بیرون درز پیدا میکنه

dr_shahrooz@ لینکهاش اومده دیگه منبع نمیخواد!ولی یکی از منابع xbox360iso.com

Zaghan_13@ نسخه کامل بازی واسه کنسول ها لیک شده بزودی واسه pc هم میاد الان دیگه خودت رو درگیر مشکلات نصب دمو نکن.

*بروزرسانی*
vampyre@ فعلا چیزی رویت نشده اونهم بزودی میاد :دی

vampyre
23-09-2011, 19:59
خوب عزیز از نسخه ی pc خبری نیست؟!

CRIS Joon CR7
23-09-2011, 20:06
قلبم داره وا میسه
پی سی کی؟

Big-Boss
23-09-2011, 20:13
اطلاعات فعلی این نسخه لیک شده در abgx.net :

mj77
23-09-2011, 20:22
سایت دانلودها فیفا 12 واسه ایکس باکس با لینک مستقیم گذاشته.

Zaghan_13
23-09-2011, 20:37
Zaghan_13@ نسخه کامل بازی واسه کنسول ها لیک شده بزودی واسه pc هم میاد الان دیگه خودت رو درگیر مشکلات نصب دمو نکن.

یعنی این 1 گیگ و اندی(که اندیش هم کم نی)الکی بود؟!

اگه ممکنه کاره مارو راه بندازین تا ببینیم چی میشه.

متشکر

Big-Boss
23-09-2011, 20:48
mj77@ ریجنش NTSCـه
Zaghan_13@ تو همین تاپیک سرچ کنی راهنمای حل مشکلات نصب زیاد هست،باز اگه کارت راه نیوفتد یه نسخه دیگه از دمو گویا اومده مشکلاتش رفع شده.

Zaghan_13
23-09-2011, 21:10
mj77@ ریجنش NTSCـه
Zaghan_13@ تو همین تاپیک سرچ کنی راهنمای حل مشکلات نصب زیاد هست،باز اگه کارت راه نیوفتد یه نسخه دیگه از دمو گویا اومده مشکلاتش رفع شده.

باشه ممنون

اگه در دسترست هست جواب مشکل رو بذار.

منم بعدا میرم یه سرچی میکنم توی تاپیک.

به هر حال ممنون:10:

amin 2010
23-09-2011, 21:12
اقا یه سوال .
من دمو رو تا پریروز بازی میکردم، از دیشب بازی مشکل پیدا کرده ، از زاویه بالا اوکی هستش ، از پایین سفید میشه همه چیز !تکسچرا هم میپرن از پایین ، بازی رو دوباره نصب کردم ، دیرکت ایکس رو هم دوباره نصب کردم بازم همین اش و همین کاسه !!!حالا دمو هیچی ، بازی اصلی بیاد چه کنم !!؟

alone_boy
23-09-2011, 21:25
امکان داره نسخه PC لیک نشه؟

CRIS Joon CR7
23-09-2011, 21:42
اولین حرکت الکترونیک آرتز بعد از عرضه ی فیفا دوازده
FIFA 12 Trophies
:11:

gta6767
23-09-2011, 21:59
فکر کنم فردا هم برای pc لیک میشه

afshin-434
23-09-2011, 22:38
فردا صبح بیدار شین می بینین یه بنر بزرگ بالا همین فروم داره بازی رو برای PC می فروشه :31:

FCBarcelona.ir
23-09-2011, 23:00
آقا به حرف هات توجه کنیم یا به امضات؟! :31:
بابا بردار اون امضای نا مبارک رو :31:
حرفام مال عقله امضا مال دل :31:

من فیفا رو بیشتر بازی می کنم (نسخه 2011 PES رو تقریبا هیچی بازی نکردم) ولی خب خوشحالم که امسال دو تا بازی خیلی خوب روی سیستمم دارم و سعی هم نمی کنم خوشی هر دوش رو با تلاش برای اثبات برتری یکی به دیگری از بین ببرم. :20:

ولی واقعا اگر کسی تئوری موثری برای دفاع کردن داره بده. غایت آمالم شده به تساوی کشوندن بازیا :31:

soheilnouri
23-09-2011, 23:02
موافقم..تو ایکس باکس حتی انگار گیم پلی بازی هم فرق میکنه

یعنی چی ....منظورت اینه که ایکس باکس بیتره یا نه؟با

Armin 7
23-09-2011, 23:07
مرسی نظر لطفته

امــــــا

عزیز دلم توی دو سه متری میخوای به هم تیمیت محکم پاس بدی !!! دوست عزیز پاس محکم رو برای رنج 2 یا سه متری استفاده نمیکنن !!! شما احتمالا پاسو با شوت اشتباه گرفتی !تو دو متری توپو قل میدن !!! شوت نمیزنن به پای هم تیمی . امیدوارم مفید واقع بشه

آهـــــا

پس دمو شما با دمو من توفیق داره !

چون تا الان سه - چهار نفر اومدن گفتن که سرعت پاسها خیلی کنـــده و رفته رو اعصابشون

حالا تو اون دو یا سه متری اگه حریف پشت یارم باشه و به یارم پاس بدم بی شک توپ رو بازیکنی که پشت یارم هست میگیره (منظورم از کندی پاس این بود)

پس فهمیدم که شما برای پاس دادن به بازیکنتون از قــل (بر وزن قـــر(Gher)) دادن استفاده میکنین

سعی میکنم تو بازی تو حد فاصل دو یا سه متری با قــر, آخ معذرت میخوام با قــل دادن , توپ رو به یارم پاس بدم.

سپـــــــاسگذارم.

afshin-434
23-09-2011, 23:21
الان بچه ها دارن برای نسخه PC سایت ها رو رصد می کنن؟:31:

amin 2010
24-09-2011, 00:17
آهـــــا

چون تا الان سه - چهار نفر اومدن گفتن که سرعت پاسها خیلی کنـــده و رفته رو اعصابشون

حالا تو اون دو یا سه متری اگه حریف پشت یارم باشه و به یارم پاس بدم بی شک توپ رو بازیکنی که پشت یارم هست میگیره (منظورم از کندی پاس این بود)

پس فهمیدم که شما برای پاس دادن به بازیکنتون از قــل (بر وزن قـــر(Gher)) دادن استفاده میکنین

سعی میکنم تو بازی تو حد فاصل دو یا سه متری با قــر, آخ معذرت میخوام با قــل دادن , توپ رو به یارم پاس بدم.

سپـــــــاسگذارم.

پسر تو چقد بامزه ای مردم از خنده !!!:27:

ولی واقعا اگر کسی تئوری موثری برای دفاع کردن داره بده. غایت آمالم شده به تساوی کشوندن بازیا :دی

ببین تو این نسخه LT شدیدا موثره ، حتما با LT حریفو دنبال کن هر موقع نزدیک شدی B رو بزن . RB رو هم وسطا استفاده کن .
اتفاقا این نسخه دفاع کردن اگه درست یادش بگیرین خیلی زیبا تر شده

Gregar
24-09-2011, 01:56
حرفام مال عقله امضا مال دل :31:

من فیفا رو بیشتر بازی می کنم (نسخه 2011 PES رو تقریبا هیچی بازی نکردم) ولی خب خوشحالم که امسال دو تا بازی خیلی خوب روی سیستمم دارم و سعی هم نمی کنم خوشی هر دوش رو با تلاش برای اثبات برتری یکی به دیگری از بین ببرم. :20:

ولی واقعا اگر کسی تئوری موثری برای دفاع کردن داره بده. غایت آمالم شده به تساوی کشوندن بازیا :31:

خیلی خوشم اومد از حرفت که از روی عقل نگاه میکنی و تعصب به خرج نمیدی :20:

آهـــــا

سپـــــــاسگذارم.

البته تو فیفا بعضی وقتها بازیکن خودی چنان بهت نزدیک میشه که یا میخوره بهت یا واسه پاس دادن بهش یا بازیکن بعد از اون با مشکل مواجه میشی ولی خداییش سرعت پاس دادن واقعی تر شده . پاور پاس رو بزار روی on اگه میخوای سریع تر بشه .

soheilnouri
24-09-2011, 02:13
بچه ها نسحه 12 در کل کسایی که بازی کردن چطوری ارزیابی میکنن؟

papillon11
24-09-2011, 04:44
سلام دوستان ، شما مشکلی با گرفتن RB و RT همزمان ندارید؟ یه کم سخته وقتی می خوای بازیکن خودتو ببری تو عمق و یکی دیگه رو بچسبونی به بازیکن حریف ،

Big-Boss
24-09-2011, 08:40
انتشار اولین تصاویر نسخه iPhone :

2lombe
24-09-2011, 09:15
به خدا این نسخه iPhone بهتر از بازی pc

zarrinsaghi
24-09-2011, 09:35
سلام آقا من اصلا تو جریان نبوده ام fifia 12 کی اومده
نسخه pc اون کی میاد

dr_shahrooz
24-09-2011, 10:10
omg
بچه ها ببینین IGN چه نمره ای به فیفا 12 داده
9.5
حدسم درست از آب درومد
من بعد از 1 ساعت بازی رسیدم به اینکه این بازی یک سوپر بازیه
شانس هم نداریم،درست تا بازی لیک میشه،ایران هم تعطیل میشه
امروز بدترین تعطیلی عمرم بود
حالا تعطیلی رو بیخیال نمره رو بچسبین !!!!!

Big-Boss
24-09-2011, 10:16
2lombe@ معلومه که با دقت نظر خاصی بازی رو دنبال میکنی،آفرین.
zarrinsaghi@ لیک شده،دیگه میاد تو بازار.
dr_shahrooz@ آخه اون 5% چیه که اینا بی انصافی میکنن وقتی یه بازی ورزشی میرسه به بالای 90 دیگه یعنی از هر لحاظ تا جایی که ممکن بوده بازی کاملیه.سفارشت رسیده؟کدوم نسخه رو خریده بودی؟

محمد ه ف
24-09-2011, 10:19
بچه ها 2 تا سوال:
1.لیک ینی چی؟همون ریلیز منظورتون هست؟!

2.بازی برای Ps3 ریلیز شده یا نه؟اگه آره کی میرسه تهران>؟
ممنون

dr_shahrooz
24-09-2011, 10:20
2lombe@ معلومه که با دقت نظر خاصی بازی رو دنبال میکنی،آفرین.
zarrinsaghi@ لیک شده،دیگه میاد تو بازار.
dr_shahrooz@ آخه اون 5% چیه که اینا بی انصافی میکنن وقتی یه بازی ورزشی میرسه به بالای 90 دیگه یعنی از هر لحاظ تا جایی که ممکن بوده بازی کاملیه.سفارشت رسیده؟کدوم نسخه رو خریده بودی؟

داداش من فکر کنم اگه همین 9.5 رو بگیره بهتره به 2 دلیل
1.هنوز impact engine فرم و حالت 100% ایده آل رو ( حداقل تو نسخه ی دمو ) به خودش نگرفته
2.ابن نیم نمره کم باعث میشه که سازنده های فیفا باز هم واسه رسیدن به نمره ی 10 تلاششونو مضاعف کنن و این میشه به نفع من و شما

dr_shahrooz
24-09-2011, 10:22
بچه ها 2 تا سوال:
1.لیک ینی چی؟همون ریلیز منظورتون هست؟!

2.بازی برای Ps3 ریلیز شده یا نه؟اگه آره کی میرسه تهران>؟
ممنون

1. لیک = leak = در معنی لغوی یعنی نشت کردن،مثلا آب از یه درز LEAK میشه ولی واسه گیم منظور اینه که اومده بیرون،وفتی میگن بازی لیک شد یعنی فروش بازی تو دنیا آغاز شد
2.ریلیز شده ولی تا همین ساعت،10:19 وارد تهران نشده یا حداقل فروشش شروع نشده

Big-Boss
24-09-2011, 10:27
البته اینجا همون معنی لغویش مد نظره با انتشار رسمی فرق داره،وقتی لیک میشه یعنی قبل از انشتار به بیرون درز میکنه.

Yi Yi
24-09-2011, 10:51
انگار یکی خیلی دوست داره بن بشه.

dr_shahrooz
24-09-2011, 11:04
انگار یکی خیلی دوست داره بن بشه.

جناب ادمین،ایشون دیگه باید چیکار کنن که شما بنشون کنین ؟
بابا کل این تاپیک و تاپیک PES رو ترکوندن،بنش کن خب

vampyre
24-09-2011, 11:28
سلام.
خبری از نسخه ی pc نشد؟!

alone_boy
24-09-2011, 11:30
warez-bb بازی رو گذاشته واسه دانلود.اسکرین شات هم ازش گذاشته
نوشته واسه Career کرک میخواد که فعلا کرک نشده
در ضمن Driver : SF رو هم گذاشته
کسی خبر موثقی داره که ببینه لیک شده یا نه؟!

amin 2010
24-09-2011, 11:30
اقا مردیم ما از انتظار !!!
چرا لینکای PAL نمیاد !
+
دوستان از پس اون فردا !!! PSN رو راه بندازیم دیگه !!! (سه شنبه بیاد 4 شنبه نسخه اوریج تو پایتخت پیدا میشه )

vampyre
24-09-2011, 11:39
warez-bb بازی رو گذاشته واسه دانلود.اسکرین شات هم ازش گذاشته
نوشته واسه Career کرک میخواد که فعلا کرک نشده
در ضمن Driver : SF رو هم گذاشته
کسی خبر موثقی داره که ببینه لیک شده یا نه؟!

driver که اومده تو سایتهای ایرانی هم هست.
ولی fifa رو اگه کسی خبری یا لینکه دانلود درست و بدونه مشکلی برای pc داره ارایه کنه.

amin 2010
24-09-2011, 11:51
IGN ناقدش !!! شدیدا از ایمپکت انجین تعریف ، کرده . اگه اینطور باشه احتمال زیاد باگ های این انجین هم رفع شدن .

mj77
24-09-2011, 11:52
یعنی چی ....منظورت اینه که ایکس باکس بیتره یا نه؟با
شک نکن خیلی بهتره.:31:

sadeghbb
24-09-2011, 12:30
هرچی این سایت های خارجی رو رفرش میکنیم فایده نداره....

همشون نسخه NTSC رو گزاشتن واسه دانلود...

همچنان در کف پال...PAL

dr_shahrooz
24-09-2011, 12:35
اقا مردیم ما از انتظار !!!
چرا لینکای PAL نمیاد !
+
دوستان از پس اون فردا !!! PSN رو راه بندازیم دیگه !!! (سه شنبه بیاد 4 شنبه نسخه اوریج تو پایتخت پیدا میشه )

نه بابا
من فکر کنم امشب
یا نهایت نهایت فردا صبح نسخه ی ps3 ش آماده ی فروش شه تو تهران

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

البته بگم که بازی هنوز کرک نشده
ویرایش:نمیدونم که گذاشتن لینک بازیها ممنوعه یا نه . . .:20:

نه تنها ممنوع نیست بلکه N تا LIKE هم شامل حالت میشه!

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

هرچی این سایت های خارجی رو رفرش میکنیم فایده نداره....

همشون نسخه NTSC رو گزاشتن واسه دانلود...

همچنان در کف پال...PAL

میشه بگین فرق پال و NTSC چیه ؟ یه Region برمیگرده؟

sadeghbb
24-09-2011, 12:37
میشه بگین فرق پال و NTSC چیه ؟ یه Region برمیگرده؟

بله ریجنش با ریجن دستگاه های خودمون که PAL هستن نمیخونه...

amin 2010
24-09-2011, 12:49
دوستان الان یچیزی یادم افتاد
IGN به نسخه 2011 فیفا ( کنسول ) نمره 5/8 داده بود . این نسخه با یه جهش یک نمره ای به 5/9 رسیده که بسیار بسیار عالی محسوب میشه این پیشرفت

marmolak kocholo
24-09-2011, 12:59
بازی برای PC هم اومده ولی هنوز کرک نشده !!
از دمو واقعا لذت برم، از اون موقع دارم روز شماری می کنم تا بازی اصلی بیاد..
-----------------
دوستان جالبه بدونید، من نسخه دموی PES 12 هم دانلود کرده بودم ولی باور کنید 1 دست (فقط 1 دست) بیشتر بازی نکردم! (کلا بازی بهم حال نداد و به دلم نشست! با این که از 11 بهتر بود ولی بازم جای کار زیاد داره )
ولی به جاش از موقعی که دموی FIFA 12 رو دانلود کردم تا الان راحت بالای 50 دست بازی کردم و واقعا ازش لذت بردم. ( با اون فایل ma که هر نیمه رو میکرد 6 دقیقه D: )
امیدوارم از لحاظ نمره هم فیفا دوباره بتونه موفقیت های بیشتری کسب کنه.

MOH333EN
24-09-2011, 14:50
سلام دوستان یه فایلی چیزی میذارید که وقت دمو را بیشتر کنه ممنون میشم

CRIS Joon CR7
24-09-2011, 16:21
آقا واسه پی سی ریجن نداره من زبونای گذارشگری دیگه رو میخوام
بعدش اینکه پویول گذاشته به درد دانلود میخوره؟
:19::41:

milad_takjoo
24-09-2011, 17:33
دوستان فیفا باز بازی اومد....

Mr.Vahid
24-09-2011, 17:43
دوستان فیفا باز بازی اومد....

این لینک رو دیشب گذاشتن .فرمتش ntsc هستش . فقط واسه امریکایی ها جواب میده.ریجن pal هنوز نیومده.

E Z I O
24-09-2011, 18:48
دو امتیاز دیگر:

OXM UK - 9/10
Computer and Video Games : 93

ALI&SOAP
24-09-2011, 19:27
خدایا چقدر این تاپیکای fifa , pes فعالن:18:
دو دقیقه یه بار یه پست زده میشه:18:

jtalk
24-09-2011, 19:31
سلام میخواستم اگه میشه به چندتا سوالم درباره ی پرسنالیتی جواب بدین.
1-میشه یکم در مورد این قسمت توضیح بدید.
2-مثلا اگر کسی play maker باشه پاس تو عمق هاش و پاس های تو در و پاس های بلندش از بقیه بهتره؟
3-چه چیزایی برای یک بازیکن لازم هست تا یه بازیکن پلی میکر بشه و کلا کسی بشه که پاس تو عمق ها و پاس های بلند خوبی داشته باشه.(چه فاکتور هایی مثلا short pass و اینا)

havas_1980
24-09-2011, 21:33
اینم مدل تازه ست؟ باگ ها رو به رخ همدیگه میکشین؟!
نه این تاپیک و نه تاپیک PES جای مقایسه این دو تا بازی نیست. بفهمین این قضیه رو!
دیگه چجوری بگیم؟

یه تاپیک مقایسه هم باشه اونم بعد چند صفحه فاتحه اش خونده میشه!
برین تو یه گروه مخصوص بپرین به هم... نه اینجا!

amin 2010
24-09-2011, 21:48
اینم مدل تازه ست؟ باگ ها رو به رخ همدیگه میکشین؟!
نه این تاپیک و نه تاپیک PES جای مقایسه این دو تا بازی نیست. بفهمین این قضیه رو!
دیگه چجوری بگیم؟

یه تاپیک مقایسه هم باشه اونم بعد چند صفحه فاتحه اش خونده میشه!
برین تو یه گروه مخصوص بپرین به هم... نه اینجا!

راهش سادست ! زود به زود سر بزن ، مشکلی دیدی پاک کن !! اونوقت ما هم مجبور نمیشیم الکی جواب چرندیات رو بدیم !
+
مطمئننا همین پریدن به هما از پرسیدن سیستم مورد نیاز و توانایی یه کامپیوتر در اجرای بازی در شرایط High بسیار جذاب تره . اول یه فکری به حال تفکیک این تاپیک بکنین بعدا سر این که جای مقایسه هست یا نه با هم بحث میکنیم.

UP-SNAKE
24-09-2011, 22:37
ادمين ها جديداً چه با ادب شدن ، يه کامنت گزاشتيم در جوابه کسی که اومد اينجا چرت گفت الان اومدم ميبينم 6 تا از کامنت هام تو تاپيک های مختلف پاک شده ، با هر ادبياتی هم که ميخوان حرف ميزنن ملاحظه سن آدم رو هم نميکنن بالاخره بايد ثابت کنن فروم ايرانيه

Alex Fera
24-09-2011, 22:49
این تاپیک جای کل کل نیست............
این جا فقط تبادل نظر میشه نه دعوا...............
+
آرمین توام دیگه جو نگیرت،به تو که دیگه نباید چیزی گفت...................

hellboyhint
24-09-2011, 23:30
به نظر شما فیفا 12 میترکونه یا فکر میکنید با فیفا 11 از نظر گیم پلی فرقی نداره؟ هان:20:

CRIS Joon CR7
24-09-2011, 23:37
سلام من مهمونی بودم
چرا همه پستا پاک شده
از من فقط چارتا مونده!
دلیل شو بگید من آدم منطقی ام می پذیرم:18:

havas_1980
24-09-2011, 23:45
راهش سادست ! زود به زود سر بزن ، مشکلی دیدی پاک کن !! اونوقت ما هم مجبور نمیشیم الکی جواب چرندیات رو بدیم !
+
مطمئننا همین پریدن به هما از پرسیدن سیستم مورد نیاز و توانایی یه کامپیوتر در اجرای بازی در شرایط High بسیار جذاب تره . اول یه فکری به حال تفکیک این تاپیک بکنین بعدا سر این که جای مقایسه هست یا نه با هم بحث میکنیم.آرمین جان! تو هم وقتی می بینی جایی مشکلی هست, چرندی گفته میشه پس چرا میایی جواب میدی؟

ادمين ها جديداً چه با ادب شدن ، يه کامنت گزاشتيم در جوابه کسی که اومد اينجا چرت گفت الان اومدم ميبينم 6 تا از کامنت هام تو تاپيک های مختلف پاک شده ، با هر ادبياتی هم که ميخوان حرف ميزنن ملاحظه سن آدم رو هم نميکنن بالاخره بايد ثابت کنن فروم ايرانيهمدیر این انجمن مساویه آدمین؟ عجب!
کسی که به قول شما چرت گفت پستاش پرید جواب اون پست ها هم به ناچار پرید. نباید اینطوری میشد؟
یه جا هم میگین يکی از نوچه هارو فرستادم تو شهر بگرده دنبال بازی... بعدش هم انتظار دارین این پست بمونه؟

هر چی صحبت در مورد دموی فیفا + مشکلاتش بود, منتقل شد به آدرس زیر, :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر چی صحبت هم در مورد مسائل نصب و اجرای بازی هست رو در آدرس زیر دنبال کنین:

CRIS Joon CR7
24-09-2011, 23:52
پس اینجا فقط و فقط و فقط و فقط FIFA 12
نه چیز دیگه:46:
افتاد حالا:21:

UP-SNAKE
25-09-2011, 00:00
یه جا هم میگین يکی از نوچه هارو فرستادم تو شهر بگرده دنبال بازی... بعدش هم انتظار دارین این پست بمونه؟

دوست عزيز واسه شوخی کردن هم از شما بايد اجازه بگيريم؟ عجيبه

irmpmn
25-09-2011, 00:43
جایی نیست بفروشه نسخه ایکس باکس 360 رو تو اینترنت ؟ من مردم از خماری...
ولی انصافا که تا آخرین روز فیفا11 رو بازی کردم... مثل سالهای پیش نبود که 1ماه مونده بود pes بیاد میموندیم تا بیاد جدیده رو بازی کنیم. فیفا11 لقب ماندگار بهش میدم چون تا آخرین روز خسته نشدم ازش...

Locker
25-09-2011, 00:50
پس چرا هنوز بازی کرک نشده ؟

یادم نمیاد سالهای قبل اینطوری بوده باشه !

نکنه قفل بازی طوریه که سخت کرک بشه ؟

Sam Fisher 11
25-09-2011, 00:57
ولی انصافا که تا آخرین روز فیفا11 رو بازی کردم... مثل سالهای پیش نبود که 1ماه مونده بود pes بیاد میموندیم تا بیاد جدیده رو بازی کنیم. فیفا11 لقب ماندگار بهش میدم چون تا آخرین روز خسته نشدم ازش...
من که هنوز ولش نکردم : دی
از فیفاهای این نسل من 08 و 11رو بیشتر از بقیه پوستشونو کندم...
بد اوضاعیه...هنوز نه دستم به گیرز رسیده نه فیفا:(

Spaniuly
25-09-2011, 09:43
من که هنوز ولش نکردم : دی
از فیفاهای این نسل من 08 و 11رو بیشتر از بقیه پوستشونو کندم...
بد اوضاعیه...هنوز نه دستم به گیرز رسیده نه فیفا:(
ای بمیرم واسه خودمون که هم دردیم خریت کردم سیستم گیمینگ رو فروختم یه لپ تاپ غیر گیمینگ خریدم به امید اینکه کنسول خریدم و مشکلی با بازی ها دیگه نخواهم داشت اینم که وضع ایکس باکسه نمی دونم این هـــکرا دارن چی کار می کنن! آدم دلش نمیاد اورجینال خور کنه ایکس باکس رو به خاطر 2 تا گیم!

dr_shahrooz
25-09-2011, 09:57
کسی نمیدونه بازی واسه ps3 اومد یا نه ؟؟؟!؟!؟!
من الان تو دانشگاه نشستم جلو کامپیوتر مریض و اینا رو هم ول کردم تا ببینم باری میاد یا نه !!!!
مردیم بابا !!!

mj77
25-09-2011, 13:00
کسی واسه xbox دانلود کرده؟ میشه ازش استفاده کرد دانلود کنم؟

ahmad rezaa
25-09-2011, 13:00
دوستان گل خوبین؟
اگه میخواین بازی روبخرید اینکارو نکنین چون تو نسخه دمو با دسته نمیشه بازی کرد کیبورد هم تنظیم نمیشه
من با سختی فراوان تونستم بازی کنم نظرم رو میگم
اول این که بازیکن ها راست راستی تو این نسخه حرف میزنن کافیه لب خونی کنین حرفزدناشونو ببینین در شروع مسابقه به هم دست میدن و خوش آمد میگن.
دوم اینکه فیزیک بازی طبیعی تر شده ولی به خاطر نداشتن استخون بندی در نسخه دمو ،توپ از بدن بازیکن ها و بدن بازیکن ها از همدیگر رد میشه که در نسخه کامل بازی با داشتن استخوان بندی این دیگر شاهد چنین چیزی نیستیم.
سومین نکته این بود که بازی رو کامپیوتر انجام بده همیشه منچستر سیتی،بارسلونا رو میبره و بارسلونا هم همیشه آث میلان رو میبره که فکر کنم فقط حالت عادی بازی اینجور باشه و با وجود ضعیف و قوی شدن بازیکن ها چنین چیزی در مستر در نسخه ی کامل بازی دیده نمیشه
سیستم توپ گیری خیلی بهتر شده مانند فیفاهای گذشته(2004 و قدیمیتر)که بازیکن رو باید سمت بازیکن حریف میرسوندید و با زدن چندین مربع یا زدن دکمه ی شوت ،بازیکن رو واداد به تسلیم شدن کنین و توپ رو مال خودتون کنین
منتظر بمونین بازی کاملش بیاد خوش باشید.

sadeghbb
25-09-2011, 13:09
هنوز نسخه پال نیومده عزیز جان... باید یا ریجن پال بیاد یا هم فری تا خودمون بتونیم استفاده کنیم....

soheilnouri
25-09-2011, 14:57
جایی نیست بفروشه نسخه ایکس باکس 360 رو تو اینترنت ؟ من مردم از خماری...

عالي بود جملت...تا عمر دارم فيفا ١١ رو فراموش نميكنم.جالبه كه قبله فيفا ١١ من pes باز بودم

sarukhan
25-09-2011, 15:02
عالي بود جملت...تا عمر دارم فيفا ١١ رو فراموش نميكنم.جالبه كه قبله فيفا ١١ من pes باز بودم
من که همین الان دارم بخش مربی گری فیفا ۱۱ رو بازی می کنم :8:

irmpmn
25-09-2011, 16:28
من هم pes باز بودم ولی یه آدم فوتبال فهم نیاز به یه شبیه ساز فوق العاده داره مثل فیفا 11

amirpers
25-09-2011, 16:39
دوستان FIFA 12 روی کنسولها و PC مثل هم هستند ؟

ahmad rezaa
25-09-2011, 16:57
نسخه دموش نشون میده که کنسول و pc فرقی باهم ندارن البته اگه استخون بندی تو نسخه کاملش برا pc زده شه چون با استخون بندی ای که از fifa 09 برای بازیکن ها گذاشته شد دیگه بازیکن ها از بدن هم رد نمیشدند.
جالب اینجاست که همیشه گزارشگر از بازی های دیگه هم تو فیفا میگه یا از بازیکن های بزرگ حرف میزنه که خداییش شاهکاره کافیه منیجر fifa 11 رو بازی کنین تا ببینین چقدر زیاد درمورد تیم های دیگر میشنوید.

MJ assassins creed
25-09-2011, 17:01
دوستان FIFA 12 روی کنسولها و PC مثل هم هستند ؟
بله یکی هستند.شما اگه یه سرچی میکردید چندین بار این سوال را پرسیده بودند متوجه میشدید.

jtalk
25-09-2011, 17:04
سلام تورو خدا یکی جواب بده بار سوم هست سوال میپرسم.
اگه میشه به چندتا سوالم درباره ی پرسنالیتی جواب بدین.
1-میشه یکم در مورد این قسمت توضیح بدید.
2-مثلا اگر کسی play maker باشه پاس تو عمق هاش و پاس های تو در و پاس های بلندش از بقیه بهتره؟
3-چه چیزایی برای یک بازیکن لازم هست تا یه بازیکن پلی میکر بشه و کلا کسی بشه که پاس تو عمق ها و پاس های بلند خوبی داشته باشه.(چه فاکتور هایی مثلا short pass و اینا)

dr_shahrooz
25-09-2011, 17:04
بله یکی هستند.شما اگه یه سرچی میکردید چندین بار این سوال را پرسیده بودند متوجه میشدید.

چندین بار ؟ بگو 10000 بار !

Hirad HRD
25-09-2011, 19:44
آقا تبرییییییییییییییییییییک نسخه 360 پال هم اومد بزن اون تشکر قشنگرووووووووووووووووووو
اینم لینکش

sabar
25-09-2011, 19:56
سلام
تنها چیزی که منو از فیفا دور میشم سخت افزارش هست
فقط تنها راهش خرید یک xbox هست تا اینکه هر سال سخت افزار کامپیوتر رو ارتقا بدی

SA.JJ.AD
25-09-2011, 20:13
سلام
تنها چیزی که منو از فیفا دور میشم سخت افزارش هست
فقط تنها راهش خرید یک xbox هست تا اینکه هر سال سخت افزار کامپیوتر رو ارتقا بدی

فکر نمیکنم نیاز به تعویض هر ساله ی سخت افزار باشه !! چرا که اگه یه بار یه سیستم خوب و مناسب ببندید . تا حدود 4 سال حداقلش برا fifa هیچ مشکلی نخواهید داشت !!

Masоud
25-09-2011, 21:14
دوستان گل خوبین؟
اگه میخواین بازی روبخرید اینکارو نکنین چون تو نسخه دمو با دسته نمیشه بازی کرد کیبورد هم تنظیم نمیشه
من با سختی فراوان تونستم بازی کنم نظرم رو میگم
اول این که بازیکن ها راست راستی تو این نسخه حرف میزنن کافیه لب خونی کنین حرفزدناشونو ببینین در شروع مسابقه به هم دست میدن و خوش آمد میگن.
دوم اینکه فیزیک بازی طبیعی تر شده ولی به خاطر نداشتن استخون بندی در نسخه دمو ،توپ از بدن بازیکن ها و بدن بازیکن ها از همدیگر رد میشه که در نسخه کامل بازی با داشتن استخوان بندی این دیگر شاهد چنین چیزی نیستیم.
سومین نکته این بود که بازی رو کامپیوتر انجام بده همیشه منچستر سیتی،بارسلونا رو میبره و بارسلونا هم همیشه آث میلان رو میبره که فکر کنم فقط حالت عادی بازی اینجور باشه و با وجود ضعیف و قوی شدن بازیکن ها چنین چیزی در مستر در نسخه ی کامل بازی دیده نمیشه
سیستم توپ گیری خیلی بهتر شده مانند فیفاهای گذشته(2004 و قدیمیتر)که بازیکن رو باید سمت بازیکن حریف میرسوندید و با زدن چندین مربع یا زدن دکمه ی شوت ،بازیکن رو واداد به تسلیم شدن کنین و توپ رو مال خودتون کنین
منتظر بمونین بازی کاملش بیاد خوش باشید.

سلام

اتفاقا هر دو رو میشه تنظیم کرد ولی خب نسخه کامل اومده و دیگه نیازی به دمو نیستش.

فقط باید صبر کنیم یه کرک سالم منتشر بشه یا یه سایت فارسی کی اورجینالشو بفروشه.

موفق باشید :40:

Big-Boss
25-09-2011, 22:02
Videogamer 9/10

”.The King is dead. Long live the King: FIFA 12”

Hamid Hamid
25-09-2011, 22:17
دوستان يه سوال ...

براي نسخه ي كنسولي 360 بايد كنسول رو آپديت كنيم يا با همون آپديت قديمي كه بازي هايي مثل بولت و Homefront رو بازي ميكرديم هم ميشه بازي كرد؟

اصلا‌ آپديت جديد اومده؟! : دي

ممنون

pooriya_hp
25-09-2011, 22:19
ظاهرا که باید آپدیت کنید | LT 1.91

Big-Boss
25-09-2011, 22:21
Hamid Hamid@ از سیستم xgd3 استفاده نمیکنه،یعنی بازی های تا قبل از این رو اگه میتونستید این هم میتونید.
آپدیت جدید اومده ولی آپدیت نکنی یه وقتی!!اگه کرایسیس 2 رو اجرا میکردی با همون آپدیت میتونی اجرا کنی.

wenger_love
25-09-2011, 22:52
Hamid Hamid@ از سیستم xgd3 استفاده نمیکنه،یعنی بازی های تا قبل از این رو اگه میتونستید این هم میتونید.
آپدیت جدید اومده ولی آپدیت نکنی یه وقتی!!اگه کرایسیس 2 رو اجرا میکردی با همون آپدیت میتونی اجرا کنی.

سلام, دوستان من دستگام رو update نکردم تا حالا چون فقط fifa بازی میکردم!:27:
می خواستم بدونم با update که باهاش میشد fifa11 o mafia 2 رو بازی کردمیشه فیفای 12 رو هم بازی کرد؟؟؟

Hirad HRD
25-09-2011, 23:38
ظاهرا که باید آپدیت کنید | LT 1.91
با LT 1.9 به بعد میشه بازی کرد

Layken
26-09-2011, 00:02
مرسی دوست عزیز کاربر HIRAD HRB واقعا خبر نداشتن قفل این بازی خیلی خوشحالم کرد پس کل فیفا باز های عزیز حالشو میبریم اساسی میزنیم تو رگ چه شود...

irmpmn
26-09-2011, 00:35
لینک دانلود برای ایکس باکس نیومده ؟ بدید مردیم از خماری... کریر مود میگه بیا بریم تا سال 2040 منچسترو قدرتمندترین تیم کل ادوار تاریخ ورزش دنیا کنیم...

irmpmn
26-09-2011, 01:22
قبل اینکه بازی بیاد روزی 200 باز پست زده میشد حالا که بازی اومده هیچکی صداش در نمیاد

Rhodes
26-09-2011, 07:25
قبل اینکه بازی بیاد روزی 200 باز پست زده میشد حالا که بازی اومده هیچکی صداش در نمیاد

همه رفتن الان دارن بازی میکنن دیگه.:31:

bad_guy
26-09-2011, 07:56
سلام, دوستان من دستگام رو update نکردم تا حالا چون فقط fifa بازی میکردم!:27:
می خواستم بدونم با update که باهاش میشد fifa11 o mafia 2 رو بازی کردمیشه فیفای 12 رو هم بازی کرد؟؟؟

فکر کنم حداقل آپدیت کینکت و دشبورد جدید رو میخواد.

Hirad HRD
26-09-2011, 08:41
لینک دانلود برای ایکس باکس نیومده ؟ بدید مردیم از خماری... کریر مود میگه بیا بریم تا سال 2040 منچسترو قدرتمندترین تیم کل ادوار تاریخ ورزش دنیا کنیم...

BIJAN5759
26-09-2011, 09:51
سلام دوستان - آیا لینک دانلو واصه ps3 هم میشه دانلود کرد ؟ یا حتما باید بخریم ؟

Actros
26-09-2011, 11:11
آقا من از اخبار دورم . الان یه نسخه درست درمون برای PC تو بازار هست ؟ یا صبر کنم یکم دیگه

M E S S I
26-09-2011, 11:38