PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 12

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19

papillon11
06-04-2012, 15:35
1-ضربات آزاد رو چطوری گل کنم ؟ یک روش امتحان شده بگید لطفاً ! (چقدر قدرت رو پر کنم و جهت کجا باشه ؟)

2- حرکات تکنیکی چطوریه ؟

3- چطوری سریعتر بدَوَم و حرکت کنم ؟ (به جز با دکمه RT )

بسته به فاصله ضربه آزاد ، نوع ضربه ازاد کاملا فرق می کنه ، برای فاصله های کم، ضربه آزاد زمینی ، برای فاصله های متوسط ضربه آزاد " curve" و برای فواصل زیاد ضربه ازاد قدرتی پیشنهاد میشه ، آموزش این ضربه ها هم تو توتیوب هست.
2- با استفاده از Lt و جویستیک راست
3- با استفاده از جویستیک راست می تونی توپ را بندازی جلوت وقتی کسی کنارت نیست خوبه ، ولی وقتی کسی نزدیکت باشه راحت توپتو می گیره

mf.designing
06-04-2012, 15:37
شما از منوی اصلی بازی وارد Customise FIFA بشید و بعد Settings رو انتخاب کنید و بعد Controls رو انتخاب کنید و بعد وارد منوی Controller بشید. حالا دکمه Ctrl رو از روی کیبوردتون فشار بدید و کلید ها رو مطابق دلخواهتون تنظیم کنید.
ممنون دوست عزیز. آشنائی دارم با تنظیمات و منوش . منظورم گفتن دقیقا جایگزینیشه ! من هر کاری کردم نشد که نشد ! با کلیدهای L مخصوصا بیشتر به مشکل میخورم !

sabar
06-04-2012, 15:43
سلام
من پروفشنال بازی میکنم و تقریباً پایاپای هستم با کامپیوتر . ولی برام توپ گرفتن از بازیکن حریف خیلی سخته !
با دکمه شوت تکل ایستاده میره که همیشه موفق نیست و سرعت مدافعان هم خیلی کمتر از مهاجمان حریفه ! یا حتی مهاجم های من سرعتشون کمتر از مدافعاست توی کورس ! من با کیبرد کامپیوتر بازی میکنم . یه دکمه هست که باهاش سریعتر میدوه . آیا دکمه دیگه ای هم هست ؟ مثلا قبلاً روی فیفا شیفت رو که میزدیم توپ رو جلو مینداخت !
(دریبل خاص اسمش چیه که برم دکمه اش رو رو کیبرد تعریف کنم ؟)

سلام
شرمنده که جواب قانع کنند های نیست
دکمه آر اس توپ رو جلو میندازه
ولی کلا سی پی یو تو تمام موارد از شما سریعتر من هم همین مشکل رو دارم و حتی با سرعتیترین بازیکنها هم جلوی دفاع حریف سرعت کم میارم

ragbar12
06-04-2012, 16:21
سلام
خدمت دوستان عرض كنم من هم جزو كساني بودم كه ديگه داشتم ازبازي خسته ميشدم از بس توپهامو دروازبان بصورت رويايي ميگرفت و تيم حريف با يك حمله نصف ونيمه به گل ميرسيد اما الان ديگه اين مشكل واسم حل شده چون براي هر مسابقه تركيبو بارها جابجا ميكنم و كلا تو تنظيمات تانكيكي تيم زياد كار ميكنم الانم رو حالت ورد كلاس راحت دارم بازي ميكنم و از نتيجه تيمم ارسنال تو كرير مو د كاملا راضي هستم از بازي هم دارم لذت مي برم.
به دوستان كه از بازي انتقاد ميكنن بگم كه شما ميخواين بازي ها رو زود زود رد كنيد تا تموم بشه بريد فصل بعدي والي اخر....
بايد براي هر بازي وقت بزاريد تنضيمات بازي وباهاش زياد ور بريد تاكتيكاي مختلف رو اجرا كنيد بازيكنا رو جابجا كنيد و......

Reza31001
06-04-2012, 16:29
kompany ناراضیه با این جمله:
team performing is badly
کمپانی از ترکیب ناراضیه؟ کنار هوملز بازی میکنه ایشون در پست اصلی یعنی cb بازی میکنه

نتیجه های تیمتون ضعیفه
3-4 تا بازی رو ببرین happy میشه!

SevenCity
06-04-2012, 16:40
سلام
خدمت دوستان عرض كنم من هم جزو كساني بودم كه ديگه داشتم ازبازي خسته ميشدم از بس توپهامو دروازبان بصورت رويايي ميگرفت و تيم حريف با يك حمله نصف ونيمه به گل ميرسيد اما الان ديگه اين مشكل واسم حل شده چون براي هر مسابقه تركيبو بارها جابجا ميكنم و كلا تو تنظيمات تانكيكي تيم زياد كار ميكنم الانم رو حالت ورد كلاس راحت دارم بازي ميكنم و از نتيجه تيمم ارسنال تو كرير مو د كاملا راضي هستم از بازي هم دارم لذت مي برم.
به دوستان كه از بازي انتقاد ميكنن بگم كه شما ميخواين بازي ها رو زود زود رد كنيد تا تموم بشه بريد فصل بعدي والي اخر....
بايد براي هر بازي وقت بزاريد تنضيمات بازي وباهاش زياد ور بريد تاكتيكاي مختلف رو اجرا كنيد بازيكنا رو جابجا كنيد و......

شما که حوصله داری مطمئن باش لجند رو هم شکست میدی من هیچوقت با کمتر از لجندری بازی نکردم و عادت هم کردم و خوب هم نتیجه میگیرم ولی به هیچ عنوان پیشرفت نکردم و از human شکست میخورم کلا شکست CPU نشونه ی قدرت نیست چون CPU هرچقدرم قوی باشه به انسان نمیرسه اگر لجندری رو هم شکست بدی فقط به این دلیله که دست CPU با اون حرکات تکراریش رو میخونی و عادت کردی با اینحال معتقدم فیفا12 از نظر هوش مصنوعیش با این همه کاستی ها از تمام بازی ها بالاتره و عملکرد بهتری داره

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

نتیجه های تیمتون ضعیفه
3-4 تا بازی رو ببرین happy میشه!

مطمئن نیستم یه چند فصلی رو با KOMPANY هستم تاجایی که یادمه تو اون فصل هایی که قهرمانم شدم همچین استتوسی داشت

Gregar
06-04-2012, 17:48
سلام
ولی کلا سی پی یو تو تمام موارد از شما سریعتر من هم همین مشکل رو دارم و حتی با سرعتیترین بازیکنها هم جلوی دفاع حریف سرعت کم میارم

شما که حوصله داری مطمئن باش لجند رو هم شکست میدی من هیچوقت با کمتر از لجندری بازی نکردم و عادت هم کردم و خوب هم نتیجه میگیرم ولی به هیچ عنوان پیشرفت نکردم و از human شکست میخورم کلا شکست CPU نشونه ی قدرت نیست چون CPU هرچقدرم قوی باشه به انسان نمیرسه اگر لجندری رو هم شکست بدی فقط به این دلیله که دست CPU با اون حرکات تکراریش رو میخونی و عادت کردی با اینحال معتقدم فیفا12 از نظر هوش مصنوعیش با این همه کاستی ها از تمام بازی ها بالاتره و عملکرد بهتری داره

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

مطمئن نیستم یه چند فصلی رو با KOMPANY هستم تاجایی که یادمه تو اون فصل هایی که قهرمانم شدم همچین استتوسی داشت

ما که دیگه cpu رو گذاشتیم کنار . چون فهمیدم اصلا بازی با cpu بازی نیست . هی میبازی اونم باختهای مفتی . چه وضعشه اخه . بهترین بازیت رو هم انجام میدی ولی باختت حتمی . ما که قیدش رو زدیم .
حالا زدیم تو خط head to head . قبلا هم کم و بیش میزدم اما کریر رو بیشتر دوست داشتم . اما حالا دیگه عمرا خر بشم برم با cpu مسابقه بدم . چون کلا یک بازی ناجوانمردانه است و هیچ رسمیتی به نظرم نداره .
هوشش که از انسان کمتره . واسه کنترل بازی هم که اصلا احتیاجی به فشردن دکمه و ... نداره و کلا اشتباه تو کارش نیست . تقلب هم که تا میتونه میکنه .
الان که دارم با human بازی میکنم باعث شده شیوه بازیم عوض بشه . یعنی کاملا فهمیدم که کسی که با cpu خوب جواب بده شاید نتونه با human خوب بازی کنه . چون کاملا شیوه بازی جلوی هر کدومشون فرق داره .
الان که رسیدیم به division 3 . تا الان که خوب بوده و بدون باخت بودم . اما ببینیم توی لیگ های بعدی چقدر سخت تر میشه . کمی لگ هست اما میشه باهاش سر کرد . اما همین امروز که کاپ هست و میخوام اولین کاپ رو بزنم پینگ رفته بالای 600 . مملکته داریم .

saber تنها پیشنهاد من اینه که کلا اگه امکانش رو داری دور بازی با cpu رو خیط بکشی . چون چه ببری چه ببازی باعث اعصاب خوردیه . البته به همه این پیشنهاد رو میدم .
راستی پسرخالم که ادعاش میشد لجندری رو میکوبونه اومد با منی که از پروفشنال هم شکست میخورم بازی کردیم . دو سه تا بازی فقط له شد همین . چون فقط به خاطر شیوه بازیش .
یعنی 7city جان کاملا باید شیوه بازیت در مقابله human عوض بشه . حرکات ناگهانی و غیر منتظره واسه cpu جواب نمیده اما واسه human خوب جواب میده . skill move ها واسه cpu خوب جواب نمیده اما واسه human خوب جواب میده . تو سر توپ که دیگه رو شاخشه . پاس تو عمق های هوایی . سانترها . همه اینا چیزاییه که واسه cpu خوب جواب نمیده اما خوراک human . در کل در بازی با human حواست به همه بازیکنهای تیمت حتی دور ترین بازیکنت هم باشه . امیدوارم کمت کنه .

soheilnouri
06-04-2012, 20:46
بسته به فاصله ضربه آزاد ، نوع ضربه ازاد کاملا فرق می کنه ، برای فاصله های کم، ضربه آزاد زمینی ، برای فاصله های متوسط ضربه آزاد " curve" و برای فواصل زیاد ضربه ازاد قدرتی پیشنهاد میشه ، آموزش این ضربه ها هم تو توتیوب هست.
2- با استفاده از Lt و جویستیک راست
3- با استفاده از جویستیک راست می تونی توپ را بندازی جلوت وقتی کسی کنارت نیست خوبه ، ولی وقتی کسی نزدیکت باشه راحت توپتو می گیره

=================

من تو یوتیوب تو یکی از اموزش های ضربه ازاد دیدم که همش از LB بهره می جست؟واقعا درسته؟

CRIS Joon CR7
06-04-2012, 21:09
=================

من تو یوتیوب تو یکی از اموزش های ضربه ازاد دیدم که همش از LB بهره می جست؟واقعا درسته؟
اون مربوط میشه به ضربات محکم روی پا که با بازیکنانی مثل دنی آلوز و رونالدو خوب میشه زد:11:

soheilnouri
07-04-2012, 01:08
[QUOTE=Gregar;6946669]ما که دیگه cpu رو گذاشتیم کنار . چون فهمیدم اصلا بازی با cpu بازی نیست . هی میبازی اونم باختهای مفتی . چه وضعشه اخه . بهترین بازیت رو هم انجام میدی ولی باختت حتمی . ما که قیدش رو زدیم .
حالا زدیم تو خط head to head . قبلا هم کم و بیش میزدم اما کریر رو بیشتر دوست داشتم . اما حالا دیگه عمرا خر بشم برم با cpu مسابقه بدم . چون کلا یک بازی ناجوانمردانه است و هیچ رسمیتی به نظرم نداره .
هوشش که از انسان کمتره . واسه کنترل بازی هم که اصلا احتیاجی به فشردن دکمه و ... نداره و کلا اشتباه تو کارش نیست . تقلب هم که تا میتونه میکنه .
الان که دارم با human بازی میکنم باعث شده شیوه بازیم عوض بشه . یعنی کاملا فهمیدم که کسی که با cpu خوب جواب بده شاید نتونه با human خوب بازی کنه . چون کاملا شیوه بازی جلوی هر کدومشون فرق داره .
الان که رسیدیم به division 3 . تا الان که خوب بوده و بدون باخت بودم . اما ببینیم توی لیگ های بعدی چقدر سخت تر میشه . کمی لگ هست اما میشه باهاش سر کرد . اما همین امروز که کاپ هست و میخوام اولین کاپ رو بزنم پینگ رفته بالای 600 . مملکته داریم .
=================

بن میشیا...به سرنوشت من 1 سال قبل دچار نشو....

p3yman_xl
07-04-2012, 08:41
دوستان career تا کی ادامه پیدا میکنه ؟

SevenCity
07-04-2012, 09:49
اتفاقا سوال منم هست و این سوالی هست که جوابش باید مخفی باشه مثل بقیه بازیها که دوست ندارید داستان و اخرش مشخص بشه هرچند که به این مسئله هیچ توجهی نمیشه :31: و الان یکی میاد نه تنها سال پایانو میگه اورال نهایی بازیکنارو هم میگه
منم که پستهای بعدی رو نخواهم دید
کریر فیفا11 تا 2022 بود :31:

چیزی رو که دوست دارم اینه که بازیکنا دیرتر بازنشسته میشن و ما تا سالهای آخر هم میبینم بازیکنای چهره همچنان بازی میکنند و غیرچهره ها و بازیکنان ساخته ی خود فیفا کمتر هستند البته بازیکنان اورال بالا 99 درصد چهره هستند و بازیکنان اورال پایین رو فیفا در سالهای آخر خودش میسازه که این قضیه تو فیفا 11 نبود و ما یدفعه شاهد بودیم که مثلا فلان بازیکنای کره ای با اورال 99 سر و کله شون یه دفعه ای پیدا میشه
اینجوری تا آخر هم واقعی میمونه

majid322
07-04-2012, 10:02
دوستان یه سوال ناشیانه این دروازه بان چطوری میپره موقع پنالتی؟:31:

soheilnouri
07-04-2012, 10:12
من احساس میکنم کسایی که دارم کریر رو تا سالهای زیاد بازی میکنند تو لجندری بازی نمی کنند...واقعا ادم میخاد کلشو بزنه به دیوار از این لجندری.....

CRIS Joon CR7
07-04-2012, 10:46
دوستان یه سوال ناشیانه این دروازه بان چطوری میپره موقع پنالتی؟:31:
RS
با آنالوگ سمت راست:46:

arash-king
07-04-2012, 12:15
سلام دوستان من با دسته بازی میکنم و توی تنظیمات دسته گزینه RS یعنی شوک سمت راست را ندیدم
اگه تابحال pes بازی کرده باشین میدونید که با شوک سمت راست میشه حرکت تکنیکی مختلفی زد ولی اینجا اصلا نمیشه
چرا ؟ مشکل دیگه من با دسته اینه که اصلا و ابدا پنالتی ها را نمیتونم بپرم....تو تنظیمات بازی نوشته با شوک سمت راست میشه پنالتی گرفت ولی اصلا شوک من کار هم نمیکنه ...... چرا ؟
کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟!؟!؟!؟!:19:
درضمن یه سوال دیگه....برای زدن ضربه آزاد از پشت محوطه طوری بزنیم که توپ سریع بیاد پایین باید چه دکمه هایی زد ؟

CRIS Joon CR7
07-04-2012, 12:19
کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟!؟!؟!؟!:19:
درضمن یه سوال دیگه....برای زدن ضربه آزاد از پشت محوطه طوری بزنیم که توپ سریع بیاد پایین باید چه دکمه هایی زد ؟
جهت هاش و میزان پر کردن شوت با خودت اما واسه این کار شما باید بلافاصله هنگام زدن ضربه A (پاس زمینی) رو بزن:46:

khelane
07-04-2012, 12:21
سلام

سلام

ما که دیگه cpu رو گذاشتیم کنار . چون فهمیدم اصلا بازی با cpu بازی نیست . هی میبازی اونم باختهای مفتی . چه وضعشه اخه . بهترین بازیت رو هم انجام میدی ولی باختت حتمی . ما که قیدش رو زدیم .

saber تنها پیشنهاد من اینه که کلا اگه امکانش رو داری دور بازی با cpu رو خیط بکشی . چون چه ببری چه ببازی باعث اعصاب خوردیه . البته به همه این پیشنهاد رو میدم .
راستی پسرخالم که ادعاش میشد لجندری رو میکوبونه اومد با منی که از پروفشنال هم شکست میخورم بازی کردیم . دو سه تا بازی فقط له شد همین . چون فقط به خاطر شیوه بازیش .
یعنی 7city جان کاملا باید شیوه بازیت در مقابله human عوض بشه . حرکات ناگهانی و غیر منتظره واسه cpu جواب نمیده اما واسه human خوب جواب میده . skill move ها واسه cpu خوب جواب نمیده اما واسه human خوب جواب میده . تو سر توپ که دیگه رو شاخشه . پاس تو عمق های هوایی . سانترها . همه اینا چیزاییه که واسه cpu خوب جواب نمیده اما خوراک human . در کل در بازی با human حواست به همه بازیکنهای تیمت حتی دور ترین بازیکنت هم باشه . امیدوارم کمت کنه .
واقعا راست میگی این cpu خیلی جلو تر از ما حرکت میکنه من یه مدت باهاش راه میومدم ولی اوایل گریه ام رو کم مونده بود دربیاره ولی الان راحت میتونم با اختلاف ازش ببرم
راستی منم تو devision 3 هستم فکر کنم امروز کاپ هست
ولی من با کنسول بازی میکنم فکر نکنم بشه بازی کرد اگه با پی سی بازی کنی؟؟11

AlirezaLamLam
07-04-2012, 13:20
من احساس میکنم کسایی که دارم کریر رو تا سالهای زیاد بازی میکنند تو لجندری بازی نمی کنند...واقعا ادم میخاد کلشو بزنه به دیوار از این لجندری.....

من الان سال 2014 2015 رو دیشب تموم کردم. از اولشم با لجندری شروع کردم تا الان. بدون هیچ کلکی. تیمم چلسی دیشب هم لیگو بردم هم جام باشگاه های اروپا که ریالو 5-2 بردم. یه نصیحته مهم. برید روملو لوکاکو رو از چلسی بخرید. توو یک فصل بهش بازی زیاد بدید تا فصل بعد ببینید چی می شه. هم کم سنو ساله. هم اسپیدش الان واسم شده 98. هدرش شده 90. شوتش شده 92. درحالی که فقط 24 سالشه. توو لیگم فکر می کنید چندتا گل زد تا اقایه گل شد واسم؟
.............

.
.
.
.
.20تا؟
.
.
.نه.
.
.
..
30تا؟

.
.
.
.نه
.
.
.40تا
.
.
.
.
بازم نه
.
.
.
.
.
58تا.
اره 58تا گل واسم زده.
برید سریع بخریدش.

Gregar
07-04-2012, 20:33
واقعا راست میگی این cpu خیلی جلو تر از ما حرکت میکنه من یه مدت باهاش راه میومدم ولی اوایل گریه ام رو کم مونده بود دربیاره ولی الان راحت میتونم با اختلاف ازش ببرم
راستی منم تو devision 3 هستم فکر کنم امروز کاپ هست
ولی من با کنسول بازی میکنم فکر نکنم بشه بازی کرد اگه با پی سی بازی کنی؟؟11

بابا این کاپ دهن ما رو که سرویس کرده با این لگی که داریم . من شاید از هر 5 تا بازی دو تا رو ببازم که اونم به خاطر لگه . چون نافرم به لگ حساسم . البته تاخیر رو میگم نه اون لگی که هی قطع میشه .
شانس ما هر چی بازی به ما افتاد بدشانسی اوردیم و لگ ناجوری داشت . با چند تا جوجه هم افتادیم که در کمال ناباوری منو میبردن . جوری که تعداد موقعیتهاشون نصف من هم نمیشد .
کلا امروز کاپ واسم سودی نداشت و یک بار بیشتر به نیمه نهایی نرفتم . اینقدر خوب بازی کنی اما نتیجه رو ببازی .

اقا کسی راهنمایی هایی نداره واسه finishing ؟ مردم اینقدر زدم به تیر یا تو دست دروازه بان . اصلا یه جهت دیگه رو میگیری یه جهت دیگه شوت میکنه . واقعا رفته رو اعصاب ها .

khelane
07-04-2012, 20:52
بابا این کاپ دهن ما رو که سرویس کرده با این لگی که داریم . من شاید از هر 5 تا بازی دو تا رو ببازم که اونم به خاطر لگه . چون نافرم به لگ حساسم . البته تاخیر رو میگم نه اون لگی که هی قطع میشه .
شانس ما هر چی بازی به ما افتاد بدشانسی اوردیم و لگ ناجوری داشت . با چند تا جوجه هم افتادیم که در کمال ناباوری منو میبردن . جوری که تعداد موقعیتهاشون نصف من هم نمیشد .
کلا امروز کاپ واسم سودی نداشت و یک بار بیشتر به نیمه نهایی نرفتم . اینقدر خوب بازی کنی اما نتیجه رو ببازی .

اقا کسی راهنمایی هایی نداره واسه finishing ؟ مردم اینقدر زدم به تیر یا تو دست دروازه بان . اصلا یه جهت دیگه رو میگیری یه جهت دیگه شوت میکنه . واقعا رفته رو اعصاب ها .
ببین من یه روش روبرای خودم انتخاب کردم واسه بازی ها وقتی میری تو بازی ببین تا دقیقه 5 بازی مجازی بیای بیرون نتیجه ثبت نمیشه تا قبل از این دقیقه اگه توپ دستت بود یه چندتا پاس بده و دقیق (خیلی ریز بینانه) ببینش تاخیر نداره من اینطوری بازی میکنم الان شاید از ده بازی شاید دوتاش داشته باشه اونم تو بخش دیویژن ها هستش تو بخش فرندلی همون دوستانه خودش عکس لتنسی رو داد و باید زرد و بهترینش سبز هست بازی کنی در اونجا هم وقتی تیمت رو انتخاب میکنی وقتی یه فلش رو میزنی که تیم رد بشه تا برسه به تیمت ببین تاخیر داره یا نه اگه داشت نرو تو بازی این راهه دیگه
واسه گل نمیدونم چی بگم اگه تک به تک هستید چیپ خیلی اسونتره یا یه کم از دور ضربه مستقیم به گوشه ها بزن و در نزدیک هم فنی بزن کارش تموم من نمیدونم شما در کجا مشکل دارید فضا بیشتر مواقع کجا مشکل دارید بفرمایید اگه تونستم راهنمایی میکنم من الان کمتر موقعیتی رو از دست میدم یکی مثل رونی رو گذاشتم وسط که مال شوت زنی و اند قدرت بدنی هست و خیلی حال میده اشلی یانگ رو گذاشتم دست راستش که تو دریبل و فنی زدن خوراکشه دست چپش هم هرناندس هست که خوراکش فقط در رفتن و سر زدن هست پشت سر این سه تا هم نانی هست که خیلی خیلی تو ریباند و توپ های سرگردان به دردم میخوره

mehdi_vsgh
07-04-2012, 21:45
سلام دوستان من با دسته بازی میکنم و توی تنظیمات دسته گزینه RS یعنی شوک سمت راست را ندیدم
اگه تابحال pes بازی کرده باشین میدونید که با شوک سمت راست میشه حرکت تکنیکی مختلفی زد ولی اینجا اصلا نمیشه
چرا ؟ مشکل دیگه من با دسته اینه که اصلا و ابدا پنالتی ها را نمیتونم بپرم....تو تنظیمات بازی نوشته با شوک سمت راست میشه پنالتی گرفت ولی اصلا شوک من کار هم نمیکنه ...... چرا ؟
برای زدن حرکات تکنیکی علاوه بر RS باید LT یا همون L2 را هم نگه داری

ase_pase
07-04-2012, 23:13
سلام

من امروز میخواستم بعد از حدودا 10 روزی head to head season بازی کنم. وقتی Play match Season رو زدم و رفت که online squad رو دانلود کنه، کلی مکس کرد و آخر هم نوشت :
There Was a Problem With The Online Roster Check.Please Try Again Later
چند باری این اتفاق افتاده از چند ساعت پیش تا حالا
مشکل چیه و چیکار میتونم بکنم ؟

Gregar
08-04-2012, 14:51
ببین من یه روش روبرای خودم انتخاب کردم واسه بازی ها وقتی میری تو بازی ببین تا دقیقه 5 بازی مجازی بیای بیرون نتیجه ثبت نمیشه تا قبل از این دقیقه اگه توپ دستت بود یه چندتا پاس بده و دقیق (خیلی ریز بینانه) ببینش تاخیر نداره من اینطوری بازی میکنم الان شاید از ده بازی شاید دوتاش داشته باشه اونم تو بخش دیویژن ها هستش تو بخش فرندلی همون دوستانه خودش عکس لتنسی رو داد و باید زرد و بهترینش سبز هست بازی کنی در اونجا هم وقتی تیمت رو انتخاب میکنی وقتی یه فلش رو میزنی که تیم رد بشه تا برسه به تیمت ببین تاخیر داره یا نه اگه داشت نرو تو بازی این راهه دیگه
واسه گل نمیدونم چی بگم اگه تک به تک هستید چیپ خیلی اسونتره یا یه کم از دور ضربه مستقیم به گوشه ها بزن و در نزدیک هم فنی بزن کارش تموم من نمیدونم شما در کجا مشکل دارید فضا بیشتر مواقع کجا مشکل دارید بفرمایید اگه تونستم راهنمایی میکنم من الان کمتر موقعیتی رو از دست میدم یکی مثل رونی رو گذاشتم وسط که مال شوت زنی و اند قدرت بدنی هست و خیلی حال میده اشلی یانگ رو گذاشتم دست راستش که تو دریبل و فنی زدن خوراکشه دست چپش هم هرناندس هست که خوراکش فقط در رفتن و سر زدن هست پشت سر این سه تا هم نانی هست که خیلی خیلی تو ریباند و توپ های سرگردان به دردم میخوره

ممنون . اگه این نکاتی که واسه لگ گفتی درست کار کنه که خیلی خوبه . امتحان میکنم حتما .

واسه گل زدن من مشکلم اساسیه . یعنی باور کن هزار بار توی یک بازی به حریف بد و بیراه میگم که دروازه بانش توپ های منو میگیره .
خودم اگه بدونم مشکل کجاست میتونم حلش کنم . البته اینطوری هم که همیشه خراب کنم نیست .
گل های فنی و چیپ زیاد میزنم . مشکل اینه که با اینکه بازیکنم clinical finisher هم هست ولی توپ هایی رو که 100 در صد گل حساب میشن رو خراب میکنه . اکثر گل هایی رو هم که میزنم یا با head یا از بیرون منطقه جریمه با شوت فنی یا ضربه ازاد و ... هستش .
در واقع راحت ترین گل ها رو نمیتونم بزنم . از طرفی گل های سخت رو میتونم بزنم .
در حالی که گل های راحتی هم میخورم . واسم عجیب بود که طرف همچین گلهای راحتی بهم بزنه ولی من اینقدر موقعیت داشته باشم ولی ببازم . تقریبا من 20 موقعیت داشتم و 1 گل زده بودم ولی طرف 8 موقعیت و 3 گل .

سلام

من امروز میخواستم بعد از حدودا 10 روزی head to head season بازی کنم. وقتی Play match Season رو زدم و رفت که online squad رو دانلود کنه، کلی مکس کرد و آخر هم نوشت :

میگم از این پچ های غیر رسمی اپدیت نقل و انتقالات که نریختی یه موقع ؟

ase_pase
08-04-2012, 15:20
نه. من با ايكس باكس بازي ميكنم.

nilmar10
08-04-2012, 18:45

آقا زیاد سخت نگیر این مشکل پوست من رو هم کنده 20 تا موقعیت میبری زوری 2 تاش گل میشه بعد حریف با 3 تا موقعیت نصفه و نیمه 3 تا گل میزنه ، نمونش این که تو یه بازی از حریفم 3-0 تو جام جلو بودم یهو نمیدونم چی شد 3-3 شد رفتیم وقت اضافه پوستشو کندم اما گل نخورد بعد دقیقه 120 یه گل خوردم حذف شدم!!
منم بعضی وقت ها از وسط زمین گل میزنم بعی وقتها 4-5 تا تک به تک پشت سر هم گل نمیزنم!!!
یه چیزی امروز فکر منو مشغول کرده اونم اینه که تو بازی های واقعی دیدید مثلا بازیکن داره پا به توپ میدوه بعد یهو توپ رو استپ میکنه و میکاره خودش میره یار خودی میاد یا با توپ حرکت میکنه یا شوت میزنه اما تو فیفا همچین حرکتی نیست کسی در این مورد اطلاعی داره به ما بده؟

khelane
08-04-2012, 20:02
ممنون . اگه این نکاتی که واسه لگ گفتی درست کار کنه که خیلی خوبه . امتحان میکنم حتما .

واسه گل زدن من مشکلم اساسیه . یعنی باور کن هزار بار توی یک بازی به حریف بد و بیراه میگم که دروازه بانش توپ های منو میگیره .
خودم اگه بدونم مشکل کجاست میتونم حلش کنم . البته اینطوری هم که همیشه خراب کنم نیست .
گل های فنی و چیپ زیاد میزنم . مشکل اینه که با اینکه بازیکنم clinical finisher هم هست ولی توپ هایی رو که 100 در صد گل حساب میشن رو خراب میکنه . اکثر گل هایی رو هم که میزنم یا با head یا از بیرون منطقه جریمه با شوت فنی یا ضربه ازاد و ... هستش .
در واقع راحت ترین گل ها رو نمیتونم بزنم . از طرفی گل های سخت رو میتونم بزنم .
در حالی که گل های راحتی هم میخورم . واسم عجیب بود که طرف همچین گلهای راحتی بهم بزنه ولی من اینقدر موقعیت داشته باشم ولی ببازم . تقریبا من 20 موقعیت داشتم و 1 گل زده بودم ولی طرف 8 موقعیت و 3 گل .

ببین این روش ها رو گفتم خیلی جواب میده و تست شده هست نه یه بار بلکه بارها چون اگه در موقع انتخاب تیمت دقت کرده باشی وقتی جهت رو میزنی صدا همیشه زدوتر میره ولی تصویر دیر تکان میخوره اینجوری متونی تشخیص بدی که بازی کنی یا نه
برای موقعیت های گل من این کار ها رو میکنم در مواع تک به تک
در حالت اول اگر یارو اماتور باشه یه چیپ کارش ساخته هست ولی در یه مواقع یارو حرفه ای هست چیپ میزنی ولی قبل از چیپ زدن دروازه بان رو ول میکنه و بر میکرده به دروازه و توپ لو میره
در حالت دوم اگه بازیکن دومی در راه هست بهتره پاس بدی اینجوری دیگه صدرصد هست و اگه اینجوری گل هم نزدی برو اصلا همون رو بازی نکن :27:
در حالت سوم هم همیشه یه کم زودتر شوت بزن چون دروازه بان بیاد بیرون زاویه تنگ میشه و نمیتونی گل کنی من بیشتر تک به تک هام رو مستقیم میزنم و اصلا فنی نمیزنم
یه روش هست یه کم ریس میخواد تو تک به تک ها ولی خیلی حال میده و کاری میکنی که دیگه یارو جرات نکنه دروازه بان رو برای بارهای دگه بیاره جلو من با این کار بارها دروازه بان حریف رو دوکارته کردم خیلی مشته
وقتی تک به تک هستی بادروازه بان شما میتونید قبل از نزدیک شدن یعنی یه متر یا نیم متر مونده برسی به دروازه بان با rs انالوگ راست یه جهت مورب به راست یا پایین بگیر تمام به پایین یا بالا نباشه مایل به راست یا چپ باشه اینجوری که از دست دروازه بان در رفتی میتونی راحت گل کنی و اگر هم نرفتی صدرصد پنالتی هست من این کار رو در مواقعی انجام میدم که یک گل جلو باشم
ولی پیشنهاد من اینه که وقتی میرسی به دروازه بان تا میتونی زاویه رو بگیر که خیلی دروازه بان ها به زاویه حساس هستند همیشه هم بازیکنها رو درست بچین یعنی بازیکنی مثل مسی رو نباید بزاری مهاجم چپ یعنی وقتی از چپ به راست حمله میکنی مسی سمت بالا و چپ باشه با پای چپ نمیتونه اون راندمان کاری خودش رو به تمام معنا انجام بده که خوشبتخانه خود فیفا مسی رو گذاشته وسط و اینیستا هم پاینتش
خلاصه بهترین راه این بری تو ارنا یا تو بخش دوستانه بازی کنی اینجوری هم امتیاز ازدست نمیدی (از روشهای دیگران هم درس عبرت بگیر و سرمشق خودت قرار بده من مثل شما بارها موقعیت خراب میکردم ولی الن شکر خدا هر چی باشه از قبل بهتر شدم)
با سپاس

آقا زیاد سخت نگیر این مشکل پوست من رو هم کنده 20 تا موقعیت میبری زوری 2 تاش گل میشه بعد حریف با 3 تا موقعیت نصفه و نیمه 3 تا گل میزنه ، نمونش این که تو یه بازی از حریفم 3-0 تو جام جلو بودم یهو نمیدونم چی شد 3-3 شد رفتیم وقت اضافه پوستشو کندم اما گل نخورد بعد دقیقه 120 یه گل خوردم حذف شدم!!
منم بعضی وقت ها از وسط زمین گل میزنم بعی وقتها 4-5 تا تک به تک پشت سر هم گل نمیزنم!!!
یه چیزی امروز فکر منو مشغول کرده اونم اینه که تو بازی های واقعی دیدید مثلا بازیکن داره پا به توپ میدوه بعد یهو توپ رو استپ میکنه و میکاره خودش میره یار خودی میاد یا با توپ حرکت میکنه یا شوت میزنه اما تو فیفا همچین حرکتی نیست کسی در این مورد اطلاعی داره به ما بده؟
این بازی که شما میگی به سر خود من اومده تازه من 4 به صفر جلو بودم خیلی راحت تو اغاز نیمه دوم تا دقیقه 50 2 تا گل خوردم دیگه یه خودم اومدم یه گل دیگه هم خوردم:18: اعصاب دیگه واسم نبود و .... مساوی خلاصه با هزار جور بدختی بردم الان یاد گرفتم تا قبل از دقیقه 80 الکی بازی نکنم چون بارها بازی های رو که داشتم میبردم با دست خودم باختم و موقعیت های زیادی رو از دست دادم (داشتم رو حریف مانور میدادم:31:)
ولی از من شنیدن تو فیفا که مثل فوتبال واقعی هست همه چیز ممکنه من خودم یه دفعه دو به 1 عقب بودم دقیقه 89 یه گل زدم داور یه 5 دقیقه ای وقت اضافه گرفت دوتا گل زدم
یارو در جا دستگاه رو خاموش یا بگم افلاین شد وقتی وضعیتش رو دیدم

Gregar
08-04-2012, 21:13
به نظرم توی فیفا دفاع درست درمون حرف اول رو میزنه . خیلی تا حالا پیش اومده که طرف از حمله هیچی بارش نبوده ولی عجب دفاعی داشته . در عوض که من حمله ام خوبه و دفاعم ضعیف اخر بازی با نتیجه بدی باختم .
واقعا به نظرم دفاع حرف اول رو میزنه .
چون اگه دقت کرده باشین کسی که دفاعش خوبه دستتون رو خونده و به راحتی جلوتون رو میگیره مگه شیوه حمله تون رو از ریشه عوض کنید که توی یک بازی خیلی همچین کاری سخته .
در عوض اگه دفاعتون بد باشه طرف با راحت ترین حرکات میتونه به دروازه برسه . این از مشکلاتیه که منو بیچاره کرده . دفاع ضعیف

ase_pase
08-04-2012, 23:14
سلام

كسي نست كه بتونه كمكم كنه ؟ مشكلم هنوز برطرف نشده.
با ايكس باكس بازي ميكنم.

khelane
14-04-2012, 18:28
به نظرم توی فیفا دفاع درست درمون حرف اول رو میزنه . خیلی تا حالا پیش اومده که طرف از حمله هیچی بارش نبوده ولی عجب دفاعی داشته . در عوض که من حمله ام خوبه و دفاعم ضعیف اخر بازی با نتیجه بدی باختم .
واقعا به نظرم دفاع حرف اول رو میزنه .
چون اگه دقت کرده باشین کسی که دفاعش خوبه دستتون رو خونده و به راحتی جلوتون رو میگیره مگه شیوه حمله تون رو از ریشه عوض کنید که توی یک بازی خیلی همچین کاری سخته .
در عوض اگه دفاعتون بد باشه طرف با راحت ترین حرکات میتونه به دروازه برسه . این از مشکلاتیه که منو بیچاره کرده . دفاع ضعیف
والا راست میگی دفاع خیلی مهمه و خیلی هم ضرر میده من با همین هموطنی ها بازی میکنم نمیگم بازیم خیلی خوبه ولی همشون تو گل دوم از هم میپاشن با یه نفرشون بازی میکردم دیروز تا دقیقه 60 یک به هیچ عقب بودم یه ل کردم بعد دقیقه 78 والنسیا رو با دونفر دیگه اوردم باورتون نمیشه والنسیا تا دقیقه 90 سه گل زد:18:

با ايكس باكس بازي ميكنم.ببین مشکلی که داشتید سرچ کردم تو اینرنت زیاد چیزی دستگیرم نشد ولی اگه مشکلتون روستر هست این کار رو بکینید شاید درست شه تمام اسکواد و روستر ها رو حذف کن که خود فیفا داره اه میتونی یا بکاپ از سیو های تورنمتت بگیر و همشون رو پاک کن اینجوری یه تست کن شاید درست شه
یه جا هم نوشته بود حدود 5 تا 8 بار کانکت شده تا اخرش وصل شده
بازم میگردم اگه چیزی پیدا کردم حتما میزارم براتون

A.N.A.P
14-04-2012, 18:33
با ايكس باكس بازي ميكنم.
سلام . میتونه اشکال از سرورتون باشه !

بعضی وقتا هم EA Servers قاط میزنه ولی اینقدر طول نمیکشه !

arash-king
14-04-2012, 19:10
دوستان چطور میشه از کرنر یا سانتر از جناحین گل زد ؟؟
من هرچی کرنر یا سانتر میکشم یا کوتاهه یا بلند

khelane
14-04-2012, 21:20
سلام . میتونه اشکال از سرورتون باشه !

بعضی وقتا هم EA Servers قاط میزنه ولی اینقدر طول نمیکشه !
اره منم تو انجمن های خارجی دیدم همین مشکل رو داشتن ولی یه راه حلی درستی نداشت واسه دوستمون بزارم

دوستان چطور میشه از کرنر یا سانتر از جناحین گل زد ؟؟
من هرچی کرنر یا سانتر میکشم یا کوتاهه یا بلند

والا واسه سانتر کردن از جناحین بستگی به موقعیت و بازیکن داره یا بازیکنی مثل ابراهیمویچ طی هر شرایطی توپ واسهش مهیا بشه مگه شانس یارت باشه وگرنه گله ولی سانتر دسته خودته یه بار دکنه رو فشار بدی سانتر بلند میکنه دوبار سریع پشت سر هم بزنی سانتر سریع و کوتاه هست سه بار بزنی سریع و زمینی هست حالا هرستاش رو با مثال میگم
اول بلند وقتی دوتا مهاجم داری و یکیشون در بالا هست و جلوش خالیه میتونی سانتر رو با یه بار فشار دادن تا نصفه ها و اخرهای قدرت بگیری یعنی قدرت سانتر رو تا انتها یا نرسیده با انتها بگیری اینجوری دقیق میره رو سر بازیکن ولی باید بگم باید جهت رو هم بگیری
تو دومی هم وقتی با یه بازیکن کورس میدی میبینی بازیکنت یه کم جلوتره از حریف یا همراه حریف هست وقتی سریع میزنی خیلی راحت میزنه یا مواقعی که خودت عقب در پشت محوطه جریمه در پایین هست با یه گرفتن جهت مایل و سریع دوبار بزنی بازیکنت یا سر میزنه یا شوت میزنی که با گرفتن rb شاید قیچی هم بزنه که بنده چند بار اقدام کردم فقط یه بار قیچی از این طریق گل زدم
در حالت سوم میبینی بازیکن جلوش خالی و میترسی بلند بزنی و از بالای سرش بگذره بهترین کار اینه که زمینی بزنی واقعا جواب میده و خیلی هم حال میده یا یه مواقع وقتی میری تو با همن سانتر زمینی به پشت محوطه بفرست خوراک بازیکنان شوت زن هست یا فنی زن
خلاصه بستگی به خودتون و تشخیص موقعیت داره شما میتونی با فکرت و موقعیت مناسب بهترین کار و نتیجه رو بگیری بهترین کار هم تمرین کردن هست و خودتون هم واسه خودت یه روش ابداع و بزار خیلی بهتره
در مورد کرنر هم نمیدونم چی بگم من با منچستر اکثر مواقع بازی میکنی کرنر سمت راست رو به چپ پا ها و بلکس میدم و بجای سانتر موافق سانتر محالف یعنی شما با پای چپ بهترینه کار اینه که داخل پا کات بزنی ولیم ن بلعکس کات بیرون پا میزنم اینجوری بازیکنن جا میمونن و راحت بازیکنی مثل ویدیج و فردیناد گل میزنن من بارها این روش کار کرده ولی بگم باید بازیکنها رو هم به سوی توپ بکشید و در موقع سر زدن هم هواستون به دکمه ها باشه

کسی نیست اینجا لایو فیفا بزنه مردیم از بس با این خارجی ها بازی میکنیم با دوتا هموطنی بازی کردیم ضدحال خوردیم
موفق باشید

Kaveh619
15-04-2012, 23:56
اره منم تو انجمن های خارجی دیدم همین مشکل رو داشتن ولی یه راه حلی درستی نداشت واسه دوستمون بزارم والا واسه سانتر کردن از جناحین بستگی به موقعیت و بازیکن داره یا بازیکنی مثل ابراهیمویچ طی هر شرایطی توپ واسهش مهیا بشه مگه شانس یارت باشه وگرنه گله ولی سانتر دسته خودته یه بار دکنه رو فشار بدی سانتر بلند میکنه دوبار سریع پشت سر هم بزنی سانتر سریع و کوتاه هست سه بار بزنی سریع و زمینی هست حالا هرستاش رو با مثال میگماول بلند وقتی دوتا مهاجم داری و یکیشون در بالا هست و جلوش خالیه میتونی سانتر رو با یه بار فشار دادن تا نصفه ها و اخرهای قدرت بگیری یعنی قدرت سانتر رو تا انتها یا نرسیده با انتها بگیری اینجوری دقیق میره رو سر بازیکن ولی باید بگم باید جهت رو هم بگیری تو دومی هم وقتی با یه بازیکن کورس میدی میبینی بازیکنت یه کم جلوتره از حریف یا همراه حریف هست وقتی سریع میزنی خیلی راحت میزنه یا مواقعی که خودت عقب در پشت محوطه جریمه در پایین هست با یه گرفتن جهت مایل و سریع دوبار بزنی بازیکنت یا سر میزنه یا شوت میزنی که با گرفتن rb شاید قیچی هم بزنه که بنده چند بار اقدام کردم فقط یه بار قیچی از این طریق گل زدم در حالت سوم میبینی بازیکن جلوش خالی و میترسی بلند بزنی و از بالای سرش بگذره بهترین کار اینه که زمینی بزنی واقعا جواب میده و خیلی هم حال میده یا یه مواقع وقتی میری تو با همن سانتر زمینی به پشت محوطه بفرست خوراک بازیکنان شوت زن هست یا فنی زنخلاصه بستگی به خودتون و تشخیص موقعیت داره شما میتونی با فکرت و موقعیت مناسب بهترین کار و نتیجه رو بگیری بهترین کار هم تمرین کردن هست و خودتون هم واسه خودت یه روش ابداع و بزار خیلی بهترهدر مورد کرنر هم نمیدونم چی بگم من با منچستر اکثر مواقع بازی میکنی کرنر سمت راست رو به چپ پا ها و بلکس میدم و بجای سانتر موافق سانتر محالف یعنی شما با پای چپ بهترینه کار اینه که داخل پا کات بزنی ولیم ن بلعکس کات بیرون پا میزنم اینجوری بازیکنن جا میمونن و راحت بازیکنی مثل ویدیج و فردیناد گل میزنن من بارها این روش کار کرده ولی بگم باید بازیکنها رو هم به سوی توپ بکشید و در موقع سر زدن هم هواستون به دکمه ها باشه کسی نیست اینجا لایو فیفا بزنه مردیم از بس با این خارجی ها بازی میکنیم با دوتا هموطنی بازی کردیم ضدحال خوردیمموفق باشید اصلا چطوری باید انلاین بازی کنیم؟؟!!!حتما نسخه اورجینال میخواد؟؟؟من میرم تو گزینه ی آنلاین بعد میزنه checking connection بعد هم که ارور میده...

khelane
16-04-2012, 12:39
اصلا چطوری باید انلاین بازی کنیم؟؟!!!حتما نسخه اورجینال میخواد؟؟؟من میرم تو گزینه ی آنلاین بعد میزنه checking connection بعد هم که ارور میده...
خب اگه با کنسول بازی میکنی برای ورود به دنیای اینترنت باید اکانت گلد داشته باشی که ایکس باکس واسه کسای که دستگاه رو خریداری کردند یه ماه رایگان میده بعد از اتمام باید اکانت گلد رو خریداری کرده و برای انلاین بازی کردن بازی مثل فیفا باید یه مبلغی رو به فیفا بدی برای این یا باید بازی اورجینال داشته باشی یا بازی کپی خور هست باید 800 پوینت مایکروسافت رو خریداری کرده و داخل پروفایل دستگاهت بریزی بعدا میری تو بازی و میخری همین دیگه انواع مد بازی داره
ضمنا اگه کنسول داری و یه ماه رایگان داری فیفا واسه کسانی که میخوان انلاین بازی کنن یه اکانت تریل دوروزه میده به فیفا بازان اگه در این دوروز مشکلی نداشتید و پسنیدید باید بری همون 800 پوینت رو بخری
در کل اگه میخوای با کسنول وارد شی تو پروفایلم پیام بزار تا کمکتون کنم
ولی اگه با کامپیوتر وصل میشی تو تایپیک بازی های انلاین تایپیک فیفا وجود داره
موفق باشی

AlexMercer
16-04-2012, 12:42
دوستان این پچ جام ملت ها اومد؟

Behnam_o2
16-04-2012, 20:10
24 آپریل میاد..

soheilnouri
17-04-2012, 00:15
واسه ایکس باکسم میاد مهندس جان؟

Spaniuly
18-04-2012, 08:20
واسه ایکس باکسم میاد مهندس جان؟
بله میاد و چه موقعی هم میاد سه شنبه هفته آینده اگه سریع لینک این DLC روی نت قرار بگیره روز چهارشنبه تعطیل - پنجشنبه مرخصی می گیرم و جمعه هم که تعطیله کلی فاز میده 3 روز بشینی یورو 2012 بازی کنی (بگو ایشالا:46:)

soheilnouri
18-04-2012, 09:00
بله میاد و چه موقعی هم میاد سه شنبه هفته آینده اگه سریع لینک این DLC روی نت قرار بگیره روز چهارشنبه تعطیل - پنجشنبه مرخصی می گیرم و جمعه هم که تعطیله کلی فاز میده 3 روز بشینی یورو 2012 بازی کنی (بگو ایشالا:46:)

==============================

ایشالاه مهندس جان...فقط یه چیز...این مثل ورلد کاب 2010 eassport میشه یا فقط یه تورنمنت به همون سبک و استایل بازی اضاف کردند!:5:

Spaniuly
18-04-2012, 11:48
==============================

ایشالاه مهندس جان...فقط یه چیز...این مثل ورلد کاب 2010 eassport میشه یا فقط یه تورنمنت به همون سبک و استایل بازی اضاف کردند!:5:
وقتی DLC هست مشخصه که فرقی توی گیم پلی وجود نخواهد داشت عین یک پچ دست ساز که تورنومنت رو تیم و ورزشگاه اضافه می کنه به بازی عمل می کنه این اکسپنشن مال جتم جهلانی 2010 اصلا یه بازی مجزا و با امکانات خاص خودش بود... ولی مسلما این پچ تست شده و نیاز علاقمندان به انجام بازی های سیمولیشن ایونت های مهم رو برآورده می کنه EA برنامه ریزی خوبی کرد امسال هم فیفا استریت رو عرضه کرد و هم ایونت یورو 2012 رو لایسنس گرفت... ولی تجربه حس و حال یورو 2012 با طعم فیفا 12 می تونه جالب باشه

CRIS Joon CR7
18-04-2012, 12:44
وقتی DLC هست مشخصه که فرقی توی گیم پلی وجود نخواهد داشت عین یک پچ دست ساز که تورنومنت رو تیم و ورزشگاه اضافه می کنه به بازی عمل می کنه این اکسپنشن مال جتم جهلانی 2010 اصلا یه بازی مجزا و با امکانات خاص خودش بود... ولی مسلما این پچ تست شده و نیاز علاقمندان به انجام بازی های سیمولیشن ایونت های مهم رو برآورده می کنه EA برنامه ریزی خوبی کرد امسال هم فیفا استریت رو عرضه کرد و هم ایونت یورو 2012 رو لایسنس گرفت... ولی تجربه حس و حال یورو 2012 با طعم فیفا 12 می تونه جالب باشه
یورو 12 پتانسیل این رو داشت که EA به عنوان یه بازی جدا روش سرمایه گذاری کنه:13:و اونوقت همه گیر میشد نه فقط واسه یه عده لایو باز و jtag باز مرده خور:31:

Behnam_o2
18-04-2012, 13:28
Euro 12 expansion pack

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

denzelmovie
18-04-2012, 15:18
توی فیفا نمیشه تیمی که توی کریر مود ساختیم رو باهاش بازی دوستانه انجام بدیم؟؟؟

dipi
19-04-2012, 17:03
دوستان طریقه زدن ضربه آزاد چیه ؟
من اموزش های یوتیوپ رو دیدم ولی نمیشه ! از همون دکمه ایی که حرکات تکنیکی میزنیم باید استفاده کنیم دیگه ؟

Reza31001
19-04-2012, 17:38
چند روز پیش تو یه بازی دو تا سوتی داوری داشت می خوام ببینم شما هم این مشکلات رو داشتین یا نه
اولیش تو 18 قدم حریف یه شوت زدم و بلافاصله هم روی بازیکنم خطا شد توپ رفت و تو گل و منم خوشحال :26:
ولی داور با کمی مکث پنالتی گرفت :18::42:
بدبختی این بود پنالتی گل نشد :19:

دومی که دیگه فکم افتاد:
cpu یه پاس پشت مدافع انداخت به نظرم آفساید اومد ولی آفساید نگرفت و ادامه بازی هم مهاجم زد تو اوت
چون شک داشتم برگشتم دوباره صحنه رو ببینم آفساید که تابلو بود و در کمال تعجب کمک پرچم زد ولی آفسایدی گرفته نشد :9:

---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

ضربه آزاد هم یه نفر دقبق یاد بده :11:
نگین curve بالا می خواد که من با curve 98 میزنم تو اوت :31:

CRIS Joon CR7
19-04-2012, 18:18
دومی که دیگه فکم افتاد:
cpu یه پاس پشت مدافع انداخت به نظرم آفساید اومد ولی آفساید نگرفت و ادامه بازی هم مهاجم زد تو اوت
چون شک داشتم برگشتم دوباره صحنه رو ببینم آفساید که تابلو بود و در کمال تعجب کمک پرچم زد ولی آفسایدی گرفته نشد :9:

این ازون لحظه هایی هستش که داور وسط میتونه کاری به کمکش نداشته باشه و بازی رو ادامه بده:31:

sourena
19-04-2012, 19:23
چطور میتونم تنظیمات فیفا 12 رو عینا" مثل Pes2012 کنم؟

هرچقدر سعب کردم ... نشد :)

soheilnouri
20-04-2012, 02:55
من همش دارم تو این فصل میبازم با لاتسیو...لجندری واقعا سخته....یعنی کسی تونسته با لجندی قهرمان بشه؟

Alex Fera
20-04-2012, 10:23
من تو 11 با چلسی یه بار قهرمان شدم رو لجندری.....................
الان هم تو فصل 2014-2013 دارم با ناپولی قهرمان میشم رویه لجندری و تویه 12..........................

dogh
20-04-2012, 14:40
چند روز پیش تو یه بازی دو تا سوتی داوری داشت می خوام ببینم شما هم این مشکلات رو داشتین یا نه
اولیش تو 18 قدم حریف یه شوت زدم و بلافاصله هم روی بازیکنم خطا شد توپ رفت و تو گل و منم خوشحال :26:
ولی داور با کمی مکث پنالتی گرفت :18::42:
بدبختی این بود پنالتی گل نشد :19:

دومی که دیگه فکم افتاد:

---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

ضربه آزاد هم یه نفر دقبق یاد بده :11:
نگین curve بالا می خواد که من با curve 98 میزنم تو اوت :31:

وقتی داور دستور ادامه بازی میده اگه توپ دست تیمی که خطا روش انجام شده باشه ( 5 ثانیه ) جالبه که آفساید از این قاعده مستثنی است :31:
آفساید گیری ضعیفه و داورا اشتباه میکنن
برای ضربه استگاهی هم بازیکن کنار توپ رو احضار کن و با نگه داشتن همان دکمه و پاس توپ رو به بازیکن سوم پاس میدن و با یک شوت توپ رو بدوز به دروازه :8:

SevenCity
21-04-2012, 08:59
بعضی داورا بهتر هستند مثلا اون پنالتیهای بیمورد رو بعضی ها نمیگیرن

یه چیزی یاد گرفتم جالبه
دقت کردین بعضیا با سر همش گل میزنن؟ مطمئن باشید جلوی لجند نمیتونن
لجند اینطور دفاع میکنه که وقتی میخواد با مدافع سر بزنه توپ رو به سمت عقب (پشت خودش) و در برخی مواقع به سمت اوت میندازه ولی ما عادت داریم به سمت جلو و اونم بصورت پاس بدیم البته این پاس و شوت دکمه سانتر مهم نیست مهم اینه که توپ رو سعی نکنیم تمیز رد کنیم

sourena
21-04-2012, 13:26
چطور میتونم تنظیمات فیفا 12 رو عینا" مثل Pes2012 کنم؟

هرچقدر سعی کردم ... نشد :)

کسی جواب مارو نمیده؟ :13:

CRIS Joon CR7
21-04-2012, 13:32
کسی جواب مارو نمیده؟ :13:
دقیقا چیا رو میخوای مثل اون بکنی؟
همه رو میشه غیر از دکمه های نخصوص اسکیل موو ها و دو سه تا چیز جزئی دیگه:46:

sourena
21-04-2012, 13:39
دقیقا چیا رو میخوای مثل اون بکنی؟
همه رو میشه غیر از دکمه های نخصوص اسکیل موو ها و دو سه تا چیز جزئی دیگه:46:

میخوام پاس و شوت و پاس بلند (سانتر) و دویدن و اینا مث اون بشه!

فایلی چیزی نداره نصب کنم؟ Config باید داشته باشه ....

CRIS Joon CR7
21-04-2012, 13:51
میخوام پاس و شوت و پاس بلند (سانتر) و دویدن و اینا مث اون بشه!

فایلی چیزی نداره نصب کنم؟ Config باید داشته باشه ....
ادامه ی بحث:46:
آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

denzelmovie
21-04-2012, 14:39
توی فیفا نمیشه تیمی که توی کریر مود ساختیم رو باهاش بازی دوستانه انجام بدیم؟؟؟

یکی هم ما رو راهنمایی کنه :20:

Behnam_o2
21-04-2012, 15:35
.:: Euro 2012 Expansion Pack News ::.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Three more days until the Euro 2012 Expasion Pack will be released by EA Sports and we collected new screens and videos for you to see how this official patch is like.

Let’s start with a new collection of screens from the new patch:
[/URL]
And the official cover of the expansion pack:[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:

The DLC will not be accompanied by an update of the gameplay, nor on the Impact Engine. The DLC is based on the FIFA 12 engine.
There will be a demo available the same day as the launch,on PS3 and Xbox 360.
In the demo you can play with Spain or Germany in the kick-off and try the game modes offline.
No earlier access to the Season Ticket but 20% discount.
The DLC will be accessible through the main menu of FIFA 12.
Review languages: English, French, Italian, German, Spanish, Dutch, Polish.
Menu DLC: Kickoff, Offline Tournament, Online Tournament, Challenges, and Shipping.
All 53 teams participating in the competition are available with players that are not available in FIFA 12 and with 8 official stadiums.
The database of Euro 2012 players is separate from the database of players in FIFA 12.
The online mode is the competition itself, you play games face to face in the group stage to final stage.
The tournament mode offline has no qualification. But you can customize it to play with any team.
The shipping method is an offline mode only. It is inspired by games on a journey across Europe.
Most kits (jerseys) teams are licensed and will be updated as soon as possible.
New shoes of the players for Euro 2012 are only available in the DLC and not in FIFA 12.
No new faces for players.
There will be no interaction between Ultimate Team and Euro 2012.

khelane
21-04-2012, 20:10
یکی هم ما رو راهنمایی کنه :20:
فکر نکنم
ولی فکر کنم میتونی یه مدیر باشگاه میتونه براتون بازی دوستانه تدارک ببینه بیشتر هم اول های فصل بازی دوستانه هست

denzelmovie
21-04-2012, 20:55
فکر نکنم
ولی فکر کنم میتونی یه مدیر باشگاه میتونه براتون بازی دوستانه تدارک ببینه بیشتر هم اول های فصل بازی دوستانه هست

نه عزیز منظورم اینه مثلا من میخوام با دوستم بازی کنم نمیتونم از تیمی که توی کریر ساختم استفاده کنم؟

pouyasony
21-04-2012, 21:07
سلام من چطوری میتونم بازیمو اپدیت کنم؟میخوام نقل وانتقالای جدیدو داشته باشم بازیمم اورجینال نیست اخه تو pes هرماه یه پچ میاد بیرون ماله فیفا چجوریه؟

B3HZ@D
22-04-2012, 04:45
سلام من چطوری میتونم بازیمو اپدیت کنم؟میخوام نقل وانتقالای جدیدو داشته باشم بازیمم اورجینال نیست اخه تو pes هرماه یه پچ میاد بیرون ماله فیفا چجوریه؟

به این قسمت مراجعه کنید

قبلا یک فایل DB به همراه آموزش اعمال تغییرات قرار دادم
اگه دقیقا مطابق آموزش پیش برین مشکلی نخواهید داشت

AlexMercer
22-04-2012, 07:27
گزارشگران بازی یورو 2012 فقط کلایو تویسلی و اندی گری هستند.

یک مد داره که میشه یک تیم ساخت و در تمام اوپا مسابقه انجام داد و با هر برد جوایز مختلفی برد (مثلا یک عکس یا یک بازیکن اضافه)
یورو 2012 هیچ تغییری به انجین بازی نمیده و هیچ چهره جدیدی اضافه نمیکنه و دیتابیس بازی با دیتا بیس فیفا 12 متفاوته.
Menu DLC: Kickoff, Offline Tournament, Online Tournament, Challenges, and Shipping.
کفش های جدیدی که در یورو 2012 هست در فیفا 12 قابل دسترس نیست

اینم کاور اصلی بازی

CRIS Joon CR7
22-04-2012, 07:32
گزارشگران بازی یورو 2012 فقط کلایو تویسلی و اندی گری هستند.

یک مد داره که میشه یک تیم ساخت و در تمام اوپا مسابقه انجام داد و با هر برد جوایز مختلفی برد (مثلا یک عکس یا یک بازیکن اضافه)
یورو 2012 هیچ تغییری به انجین بازی نمیده و هیچ چهره جدیدی اضافه نمیکنه و دیتابیس بازی با دیتا بیس فیفا 12 متفاوته.
کفش های جدیدی که در یورو 2012 هست در فیفا 12 قابل دسترس نیست

اینم کاور اصلی بازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] us%2Fimg256%2F1239%2Focer12.jpg)
مرسی:11:
فقط کاوری که گذاشتی شیلتر بود که درستش کردم:11:

soheilnouri
22-04-2012, 08:53
فقط دیگه تیمای ملی هستن دیگه؟حرکات و گیم بلی هیچ فرقی هم نکرده؟استادیوم های اوکراین و لهستان هستند؟

pouyasony
22-04-2012, 09:45
به این قسمت مراجعه کنید

قبلا یک فایل DB به همراه آموزش اعمال تغییرات قرار دادم
اگه دقیقا مطابق آموزش پیش برین مشکلی نخواهید داشت
داداش من از قسمت داکیومنت فولدر فیفارو باز کردم ولی فایلی بنام sqaud نبود که پاک کنم.یکیم اینکه اون db که دانلود کردم همراه با فولدرش تو اون قسمت ک فرمودید copy کنم یا نه فقط فایلهای داخل فولدرشو؟

B3HZ@D
22-04-2012, 13:46
اگه فایلی به نام Squad ندارین پس مشکلی نیست .
در مورد سوال دوم هم بگم که اگه فولدر DB رو ندارین باید یکی بسازین و فایل fifa_ng_db رو توی اون فولدر کپی کنین

denzelmovie
22-04-2012, 13:55
نه عزیز منظورم اینه مثلا من میخوام با دوستم بازی کنم نمیتونم از تیمی که توی کریر ساختم استفاده کنم؟

یکی بگه میشه یا نه!!!!!!!!!!

AlexMercer
22-04-2012, 16:34
فقط دیگه تیمای ملی هستن دیگه؟حرکات و گیم بلی هیچ فرقی هم نکرده؟استادیوم های اوکراین و لهستان هستند؟

بله. ولی مد expedition بازی فوق العاده معتاد کنندست.

توضیح مد expedition:

از بین تمامی بازیکنان تیم های اروپایی یک بازیکن سرشناس به عنوان کاپیتان انتخاب میکنی. و بعد تیم میسازی و اسم و پیراهن و پرچ رو هم میسازی و سایر بازیکنان تیم رو فیفا از بازیکنان نه چندان معروف بهت میده بعد در اروپا با تیم های مختلف بازی میکنی بازی کردن در اروپا نیاز به جاده داره و با هر برد جاده ای به کشوری باز میشه و گاهی اگر ببازی جاده حذف میشه. در هر بازی اگر برنده شدی میتونی از تیم بازنده یک بازیکن بگیری که به ترتیب اولین برد میشه یک بازیکن سکو نشین رو گرفت برد دوم میشه یک بازیکن نیمکت نشین رو از تیم بازنده برداشت و برد سوم میشه یک بازیکن از تیم اصلی رو برای ترکیب تیممون برداریم و جایگزین یکی از بازیکنان فعلی کنیم.

با برد هر تیم یک عکس (مثلا شادی اسپانیا در فینال یورو 2008) به عنوان موزاییک باز میشه و در قابی قرار میگیره و پس از پیروزی بر 53 تیم حاضر در مسابقات موزاییک کامل میشه و یک عکس زیبا متشکل از اون 53 عکس بدست میاد.

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

یکی بگه میشه یا نه!!!!!!!!!!

نه عزیز:46: مانند نسخه های پیش در کریر مد گزینه export team نداره:46:

soheilnouri
23-04-2012, 00:33
بازی فروش های ایکس باکس اینو میدن بیرون دیگه؟ما که بن شدیم نمی تونیم دی ال سی خودمون بخریم

papillon11
23-04-2012, 00:42
سلام . دوستان من بازی با اورجین آپدیت کردم ولی هنوز ترکیب هام آپدیت نشده ، کار خاصی باید انجام داد ؟

Yi Yi
23-04-2012, 00:47
آیا کسی چند تا mode خوب می شناسه واسه نسخه ی کامپیوتر؟
منظورم از mode ، چیزهایی مثل ارتقای گرافیک و چهره ی بازیکن ها و توپ های جدید و بهبود هوش مصنوعی و اینجور چیزهاست.

Spaniuly
23-04-2012, 08:22
بله. ولی مد expedition بازی فوق العاده معتاد کنندست.

توضیح مد expedition:

از بین تمامی بازیکنان تیم های اروپایی یک بازیکن سرشناس به عنوان کاپیتان انتخاب میکنی. و بعد تیم میسازی و اسم و پیراهن و پرچ رو هم میسازی و سایر بازیکنان تیم رو فیفا از بازیکنان نه چندان معروف بهت میده بعد در اروپا با تیم های مختلف بازی میکنی بازی کردن در اروپا نیاز به جاده داره و با هر برد جاده ای به کشوری باز میشه و گاهی اگر ببازی جاده حذف میشه. در هر بازی اگر برنده شدی میتونی از تیم بازنده یک بازیکن بگیری که به ترتیب اولین برد میشه یک بازیکن سکو نشین رو گرفت برد دوم میشه یک بازیکن نیمکت نشین رو از تیم بازنده برداشت و برد سوم میشه یک بازیکن از تیم اصلی رو برای ترکیب تیممون برداریم و جایگزین یکی از بازیکنان فعلی کنیم.

با برد هر تیم یک عکس (مثلا شادی اسپانیا در فینال یورو 2008) به عنوان موزاییک باز میشه و در قابی قرار میگیره و پس از پیروزی بر 53 تیم حاضر در مسابقات موزاییک کامل میشه و یک عکس زیبا متشکل از اون 53 عکس بدست میاد.

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

نه عزیز:46: مانند نسخه های پیش در کریر مد گزینه export team نداره:46:

واقعا از اطلاعاتی که می ذاری ممنونم عالیه فقط امیدوارم یه تایتل آپدیتی چیزی بده که اچیومنت اضافه کنه این دی ال سی تا شور و اشتیاق انجامش دو برابر بشه فردا شب باید دیگه بشه که دانلود کنیم خیلی شور و اشتیاق برای انجام بازی دارم

منظورم از mode ، چیزهایی مثل ارتقای گرافیک و چهره ی بازیکن ها و توپ های جدید و بهبود هوش مصنوعی و اینجور چیزهاست.

دیگه فردا دی ال سی رسمی جام ملت های اروپا میاد درسته که تغییر فیس و بهبودی در کار نیست ولی تغییر حس و حال بازی می تونه یه انرژی باشه واسه ادامه...

AlexMercer
23-04-2012, 09:08

مد زیاده من 1 گیگ گرفتم.یکی از بهترین هاش world tour که توسط هموطنموت شهاب شاطریان ساخته میشه هست که تیم های ملی زیادی اضافه میکنه +ایران+سپاهان و استقلال. فقط مشکلات هم داره مثلا استقلال و سپاهان وقتی در خانه بازی میکنند توپ ندارند یعنی تکستپر لود نمیشه و باید با توپ نامرئی بازی کتی ( من هر ادیتی کردم درست نشد) یا مثلا یک سری از تیم هایی که ساخته بازی روکرش میکنه ولی بازهم 3 تیم ایرانی قابل بازی هستند و خوبه.

کلا برای دانلود پچ به سایت های

fifa-infinity.com
fifa-patch.com

سر بزنید.:46:

Yi Yi
23-04-2012, 09:11
دیگه فردا دی ال سی رسمی جام ملت های اروپا میاد درسته که تغییر فیس و بهبودی در کار نیست ولی تغییر حس و حال بازی می تونه یه انرژی باشه واسه ادامه...
منظورم از مود، ویژگی و قابلیتی که توسط EA به بازی اضافه میشه نیست.
منظورم از مود، تغییرات کوچیک و بزرگی ایه که توسط آدم های عادی خارج از EA به بازی اعمال میشه. مثلا مود بهبود چمن:

راستی EA چرا چیزی در مورد فیفای بعدی منتشر نمی کنه؟
پارسال این موقع ، چیزهای زیادی در مورد FIFA 12 می دونستیم.

امسال برای اولین بار در تاریخ فیفا، من بیش از 2 فصل Career Mode بازی کردم!
فیفا پارسال به Career Mode خیلی رسید. ولی کافی نیست.

AlexMercer
23-04-2012, 09:15
واقعا از اطلاعاتی که می ذاری ممنونم عالیه فقط امیدوارم یه تایتل آپدیتی چیزی بده که اچیومنت اضافه کنه این دی ال سی تا شور و اشتیاق انجامش دو برابر بشه فردا شب باید دیگه بشه که دانلود کنیم خیلی شور و اشتیاق برای انجام بازی دارم

.

خواهش دوست . من بیشتر تحت تاثیر منو های زیباش قرار گرفتم.

pouyasony
23-04-2012, 12:52
مد زیاده من 1 گیگ گرفتم.یکی از بهترین هاش world tour که توسط هموطنموت شهاب شاطریان ساخته میشه هست که تیم های ملی زیادی اضافه میکنه +ایران+سپاهان و استقلال. فقط مشکلات هم داره مثلا استقلال و سپاهان وقتی در خانه بازی میکنند توپ ندارند یعنی تکستپر لود نمیشه و باید با توپ نامرئی بازی کتی ( من هر ادیتی کردم درست نشد) یا مثلا یک سری از تیم هایی که ساخته بازی روکرش میکنه ولی بازهم 3 تیم ایرانی قابل بازی هستند و خوبه.

کلا برای دانلود پچ به سایت های

fifa-infinity.com
fifa-patch.com

سر بزنید.:46:
سلام داداش بازیه من اورجینال نیست منم میتونم این پچ world tour رو نصب کنم؟

Spaniuly
23-04-2012, 12:59
منظورم از مود، ویژگی و قابلیتی که توسط EA به بازی اضافه میشه نیست.
منظورم از مود، تغییرات کوچیک و بزرگی ایه که توسط آدم های عادی خارج از EA به بازی اعمال میشه. مثلا مود بهبود چمن:

راستی EA چرا چیزی در مورد فیفای بعدی منتشر نمی کنه؟
پارسال این موقع ، چیزهای زیادی در مورد FIFA 12 می دونستیم.

امسال برای اولین بار در تاریخ فیفا، من بیش از 2 فصل Career Mode بازی کردم!
فیفا پارسال به Career Mode خیلی رسید. ولی کافی نیست.
بله متوجه شدم ولی نه اینکه من روی ایکس باکس بازی می کنم پی مودینگ های مختلف نیستم و بیشتر توی متن یه همچین اخباری قرار می گیرم اخبار دی ال سی های رسمی منظورمه... به عقیده شخصیم هم همین دی ال سی های رسمی بهتر هستند یه زمانی پی مودینگ ها بودم بخصوص در مورد فیفا 09 و PES2010 دیگه خیلی رفته بودم تو کار مودینگ و ادیت و اینجور چیزا ولی خوب گیمین با کنسول از این کارا باز می داره آدم رو

در مورد سوال دوم هم باید بگم البته منتشر که می کنه ولی خوب کمه به قول خودت این موقع پارسال اطلاعات زیاد بود

تنها اخباری که تا الان هست و یه جورایی مهمه اینه که فیفا 13 برای اولین بار از تکنولوژی مو و کینکت استفاده خواهد کرد که این یکی کاملا مورد تائید الکترونیک آرتز هست و یکی دیگه هم اینه که احتمال وجود مود جدید به اسم داور بودن (Be a Refree) هست که شما در نقش داور هستید و هر چه قدر توی دادن کارت ها و اعلام خطاها صحیح عمل کنید پیشرفت می کنید و ... البته این یکی رو فعلا شایعه بدونید چون توی متن خبر هم این رو با تردید نوشته و این شایعه هنوز تائید نشده یه گمانه زنی هایی هم بر این هست که احتمال میدن فیفا 13 توی آخر آگوست منتشر بشه که البته این قابل قبول هست الان چند سالی هست که هی زودتر از سال قبل ترش ریلیز میشه... متاسفانه یه پیش نمایش یا هندزآن یا یه مصاحبه درست حسابی نیست که اقدام به ایجاد تاپیکش بکنیم وگرنه این جزئیات و اخبار و حواشی توش قرار می گرفت...

AlexMercer
23-04-2012, 13:11
سلام داداش بازیه من اورجینال نیست منم میتونم این پچ world tour رو نصب کنم؟

آره world tour جزو پچ های غیر رسمیه بازی و میتونید نصب کنید .حجمش 300 مگ و مشکلات بالا رو داره:41:

pouyasony
23-04-2012, 13:30
آره world tour جزو پچ های غیر رسمیه بازی و میتونید نصب کنید .حجمش 300 مگ و مشکلات بالا رو داره:41:
قربون دستت دادا.این یورو 2012 که فردا قراره بیاد چی؟اونم میتونم نصب کنم؟

AlexMercer
23-04-2012, 14:04
قربون دستت دادا.این یورو 2012 که فردا قراره بیاد چی؟اونم میتونم نصب کنم؟

خدا میدونه و هکر ها، من نمیدونم:31:

Reza31001
23-04-2012, 15:49
تنها اخباری که تا الان هست و یه جورایی مهمه اینه که فیفا 13 برای اولین بار از تکنولوژی مو و کینکت استفاده خواهد کرد که این یکی کاملا مورد تائید الکترونیک آرتز هست و یکی دیگه هم اینه که احتمال وجود مود جدید به اسم داور بودن (Be a Refree) هست که شما در نقش داور هستید و هر چه قدر توی دادن کارت ها و اعلام خطاها صحیح عمل کنید پیشرفت می کنید و ... البته این یکی رو فعلا شایعه بدونید چون توی متن خبر هم این رو با تردید نوشته و این شایعه هنوز تائید نشده یه گمانه زنی هایی هم بر این هست که احتمال میدن فیفا 13 توی آخر آگوست منتشر بشه که البته این قابل قبول هست الان چند سالی هست که هی زودتر از سال قبل ترش ریلیز میشه... متاسفانه یه پیش نمایش یا هندزآن یا یه مصاحبه درست حسابی نیست که اقدام به ایجاد تاپیکش بکنیم وگرنه این جزئیات و اخبار و حواشی توش قرار می گرفت...

wow !!1

واقعا سورپرایز شدم :31:
گرچه قطعی نیست ولی اگه باشه فوق العاده جذابه:8:

soheilnouri
23-04-2012, 17:49
دوستان این نسخه واسه کامبیتر فقط میاد؟کنسول که ماله من بن شده من نمیتونم دی ال سی ها رو بخرم...باید چیکار کنم؟بازی فروش های کنسول میارن؟

CRIS Joon CR7
23-04-2012, 17:57
دوستان این نسخه واسه کامبیتر فقط میاد؟کنسول که ماله من بن شده من نمیتونم دی ال سی ها رو بخرم...باید چیکار کنم؟بازی فروش های کنسول میارن؟
نه روی دیسک عرضه نمیشه من هم شاید با کامپیوتر بازیش کنم درضمن میتونی jtag کنی :46:

Mohammad Yek110
23-04-2012, 18:03
wow !!1

واقعا سورپرایز شدم :31:
گرچه قطعی نیست ولی اگه باشه فوق العاده جذابه:8:

اگه مورینیو بمونه توی رئال من از این بخش استفاده نمی کنم:دی
هی فحشمون میده
یا جلو پارکینگ جلومونو می گیره
من نیستم آقا:دی

soheilnouri
23-04-2012, 18:06
نه روی دیسک عرضه نمیشه من هم شاید با کامپیوتر بازیش کنم درضمن میتونی jtag کنی :46:

========================

jtag یعنی چی؟مورتال کمبال کامبلیت ادیشون رو اورده بود بازی فروش محلمون اینو نمیارن؟

CRIS Joon CR7
23-04-2012, 18:14

========================

jtag یعنی چی؟مورتال کمبال کامبلیت ادیشون رو اورده بود بازی فروش محلمون اینو نمیارن؟
این که شما میگی که اصلا مخصوص عرضه روی دیسک هست
این کار رو میکنن که همه چیز اعم از DLC و پچ ها رو توش داره
نه نمیاد:27:

EngineeR EhsaN
23-04-2012, 18:30
واسه پی سی میاد این دی ال سی؟!

soheilnouri
24-04-2012, 01:08
ایکس باکسی ها باید جطوری یورو 2012 رو تهیه کنم؟

AlexMercer
24-04-2012, 01:40
ایکس باکسی ها باید جطوری یورو 2012 رو تهیه کنم؟

دوست من بازر عرضه شه بعد راهش هم پیدا میشه.مطمئنا فروشندگان بازی اینقدر زرنگ هستند که هر جور شده بازی رو در اختیار گیمر ها بزارند.:46:

hasani2008
24-04-2012, 11:03
با سلام. لطفا بهترین و کاملترین پچی که واسه فیفا اومده رو بزارید . خیلی خیلی ممنونم

dipi
24-04-2012, 14:42
توی کریر مود وقتی پیشنهاد میدن واسه خرید بازیکن نمیشه دستی خودمون قیمتشو بهشون بدیم ؟

Gregar
24-04-2012, 20:22
توی کریر مود وقتی پیشنهاد میدن واسه خرید بازیکن نمیشه دستی خودمون قیمتشو بهشون بدیم ؟

نه . فقط میتونی پیشنهاد رو رد کنی . اگه خودشون مایل باشن قیمت رو میبرن بالا که معمولا هم همینطوره .

ای خدا . من طرفدار بارسام و از طرفی توی فیفا به چلسی خیلی مدیونم . موندم امشب طرف کدوم تیم رو بگیرم .

Arrowtic
24-04-2012, 20:38
چه ترکیبیو برای رئال پیشنهاد میکنید؟
بعدش تو Be A Pro میشه یه بازیکن بسازی از تیمای ضعیف شروع کنی بعد اگه خوب باشی برات پیشنهاد بیاد از تیمای دیگه و اینا؟(مثل Be come A legend)

B3HZ@D
25-04-2012, 04:06

خیلی بعیده که مود داوری وجود داشته باشه
اصلا هر جوری نگاه کنی نمیشه همچین چیزی رو متصور شد...برای داوری یک از لزوماتش اینه که به صحنه ها نزدیک باشی و بتونی از فاصله نزدیک روی صحنه خطا اشراف داشته باشی
ولی توی یک بازی چطور میخوان همچین مسئله ای رو پیاده سازی کنن؟!

MJ assassins creed
25-04-2012, 05:43
اصلا هر جوری نگاه کنی نمیشه همچین چیزی رو متصور شد...برای داوری یک از لزوماتش اینه که به صحنه ها نزدیک باشی و بتونی از فاصله نزدیک روی صحنه خطا اشراف داشته باشی

اگر گفتند حتما به این مسئله واقف بودن.بعد تقریبا توی این زمان ها بیشتر اخبار شایعه است.اما اگر بشه...........

Reza31001
25-04-2012, 10:53

به نظر من اگه قرار باشه اجرا بشه پله ای هست یعنی ما تو فیفا 13 به یکباره نمیتونیم کل یه مسابقه رو داوری کنیم
همون طور که هماهنگ سازی با کنینکت هم قطعا کم کم اجرا میشه
ولی ریزه کاریهاش چطور میشه باید دید EA چی تو چنته داره

SevenCity
25-04-2012, 11:21
اتفاقا بنظرم مود داوری بسیار عملی و محتمله
چقدر زیباست دوربین پشت داور و دویدن به سمت صحنه ها اگر نزدیک باشی پوزیشن مثبت و اگر دور باشی کارت برای دیدن صحنه سختتره و دویدن بیخود هم که stamina رو هدر خواهد داد
ولی داوری فعلا لذتی نداره چون تکنولوژی بازیها بسیار ضعیفه و خنگ بودن سی پی یو باعث میشه که صحنه های تکراری زیاد باشه
همین الان مگه چند نوع خطارو میبینیم؟ خیلی کمه هوش بسیار محدودی داره
اگر فعلا از بازیها لذت میبریم بخاطر اینه که بازیهارو خودمون دستی انجام میدیم ولی داوری بازی سی پی یو :31: تصور کنید چقدر تکراری و بیروحه

mehdi_vsgh
25-04-2012, 13:27
سلام اقا قضیه این DCL جدید که سایت دانلودها گذاشته برای دانلود چیه؟
روی نسخه های کرک شده هم قابل نصب هست یا خیر؟

Spaniuly
25-04-2012, 15:23
سلام اقا قضیه این DCL جدید که سایت دانلودها گذاشته برای دانلود چیه؟
روی نسخه های کرک شده هم قابل نصب هست یا خیر؟

FIFA 12: UEFA Euro 2012 DLC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AlexMercer
25-04-2012, 16:08
یک سری اطلاعات از فیفا درز شده بیرون. در 4 جون بازی معرفی میشه توسط ea . هفته گذشته ea برای اولین بار بازی رو در یک محفل خصوصی در لندن به یک سری از خبرنگاران نشون داده، یکی از این خبرنگاران در فیسبوک و تویتر خود نوشته:

فیفا 13 واقعی تر از گذشته شده.
گیم پلی بازی عالی بنظر میاد و پیشرفت های بسیاری داشته و بازی واقعی تر شده.
همچنان tactical defending در بازی وجود داره.

خبر های دیگه مبنی بر اینه که در فیفا 13 شاهد 3 لیگ جدید هستیم: لیگ ترکیه که پس از فساد مالی از نسخه 12 حذف شده بود اینبار در 13 به بازی برگشته ، لیگ جمهوری چک به بازی اشافه شده و یک سوپرایز جالب که لیگ عربستان در فیفا 13 حضور داره. 14 تیم اصلی لیگ + 2 تیم مطرح از دسته دوم لیگ عربستان رو تشکیل میدن..همچنین گروهی از تیم سازنده بازی به عربستان سفر کردن و چهره چند تن از معروف ترین بازیکنان عربستان رو کپچر کردن. خبر لیگ عربستان در سایت این لیگ هم موجوده.

CRIS Joon CR7
25-04-2012, 16:14
یک سری اطلاعات از فیفا درز شده بیرون. در 4 جون بازی معرفی میشه توسط ea . هفته گذشته ea برای اولین بار بازی رو در یک محفل خصوصی در لندن به یک سری از خبرنگاران نشون داده، یکی از این خبرنگاران در فیسبوک و تویتر خود نوشته:

خبر های دیگه مبنی بر اینه که در فیفا 13 شاهد 3 لیگ جدید هستیم: لیگ ترکیه که پس از فساد مالی از نسخه 12 حذف شده بود اینبار در 13 به بازی برگشته ، لیگ جمهوری چک به بازی اشافه شده و یک سوپرایز جالب که لیگ عربستان در فیفا 13 حضور داره. 14 تیم اصلی لیگ + 2 تیم مطرح از دسته دوم لیگ عربستان رو تشکیل میدن..همچنین گروهی از تیم سازنده بازی به عربستان سفر کردن و چهره چند تن از معروف ترین بازیکنان عربستان رو کپچر کردن. خبر لیگ عربستان در سایت این لیگ هم موجوده.
لیگ عربستان جذاب تره یا لیگ ایران؟:31:
خب معلومه لیگ عربستان :27:
چون لیگ مارو اصلا توان ساختشو ندارند دلایل زیادی داره یکیش نداشتن چهره ی ثابت از بازیکنان طوری که فلان بازیکن از فلان تیم چهره اش از اول فصل تا آخر فصل هزار مدل میشه:18:
+
داشتن رئیس فدراسیون منحصر به فرد که واسه تصمیماتش یه دیسک جدا باید بدن بیرون یا یه DLC به اسم JUST SMILE FOR FIFA13 :16:

AlexMercer
25-04-2012, 16:22
لیگ عربستان جذاب تره یا لیگ ایران؟:31:
خب معلومه لیگ عربستان :27:
چون لیگ مارو اصلا توان ساختشو ندارند دلایل زیادی داره یکیش نداشتن چهره ی ثابت از بازیکنان طوری که فلان بازیکن از فلان تیم چهره اش از اول فصل تا آخر فصل هزار مدل میشه:18:
+
داشتن رئیس فدراسیون منحصر به فرد که واسه تصمیماتش یه دیسک جدا باید بدن بیرون یا یه DLC به اسم JUST SMILE FOR FIFA13 :16:

Kafashian Mode
:34:

لباس تیم ها هم در طول سال تغییرات زیادی داره:19: لیگ ایران رو بزنن با گزارش خیابانی:31:

CRIS Joon CR7
25-04-2012, 16:27
Kafashian Mode
:34:

لباس تیم ها هم در طول سال تغییرات زیادی داره:19: لیگ ایران رو بزنن با گزارش خیابانی:31:
گفتی خیابانی...:38:
- : حالا هیگواین پا به توپ میشه البته کاکا هستش هیگواین 20 دقیقه پیش تعویض شد:34:
- : نقطه ی پنالتی رو میبینید که در وسط محوطه جریمه واقع شده:18:
- : پسر عموی دختر خاله ی پسر داییه دختر عمه ی این بازیکن تو تیم روکش صندلی جاده قم - تهران بازی میکرد:26:

Gregar
26-04-2012, 00:03

پول که باشه لیگ ایران رو که هیچی دسته سه افغانستان رو هم اضافه میکنن .

راجع به مود داروی هم میتونم بگم که کلا از حد شایعه بیشتر نمیشه . چون همچین مودی به نظرم غیر ممکنه .
همین جوریش خود cpu این همه اشتباه داوری داره . بعد خودش باز بیاد داوری ما رو قضاوت کنه و به ما امتیاز بده ؟
بعد در ضمن با این همه باگ گرافیکی که توی این موتور جدید بود فکر نمیکنم بشه فرق خطا رو با برخورد معمولی تشخیص داد .
همونطور که خود cpu بعضی وقتها که بازیکنها توی هم یا روی هم یا از روی هم رد میرفتن رو خطا نمیگرفت .

S0R3N4
26-04-2012, 03:17
دوستان
خبری دقیق در دست هست که فیفا 13 کی منتشر میشه دقیقا؟؟؟
امیدوارم پیشرفتش خیلی بیشتر و قابل توجه تر از نسخه ی 11 به 12 باشه...
هر چی پیشرفت نسخه ی 10 به 11 خیلی زیاد بود در 11 به 12 اصلا چیز خاصی مشاهده نشد!!از بس وقت خودشون رو سر این tactical defense مسخره هدر دادن...:31:
امیدوارم روی این بر خورد های فیزیکی بازی بیشتر کار بشه...انگار بازیکنای پلاستیکی هستن وسط بازی...اصلا برخورد ها واقعی نیست و خیلی تو ذوق میزنه...

CRIS Joon CR7
26-04-2012, 09:11
دوستان
خبری دقیق در دست هست که فیفا 13 کی منتشر میشه دقیقا؟؟؟
امیدوارم پیشرفتش خیلی بیشتر و قابل توجه تر از نسخه ی 11 به 12 باشه...
هر چی پیشرفت نسخه ی 10 به 11 خیلی زیاد بود در 11 به 12 اصلا چیز خاصی مشاهده نشد!!از بس وقت خودشون رو سر این tactical defense مسخره هدر دادن...:31:
امیدوارم روی این بر خورد های فیزیکی بازی بیشتر کار بشه...انگار بازیکنای پلاستیکی هستن وسط بازی...اصلا برخورد ها واقعی نیست و خیلی تو ذوق میزنه...
همین که imapact engine رو اضافه کردند خودش ریسک و البته انقلابی بود که با برطرف شدن باگ های این سیستم جدید Fifa 13 میتونه دنیا رو متحول کنه:46:
tactical defending هم من اوایل بازی نمیتونستم باش ارتباط برقرار کنم ولی رفتیم یه جا کاپ بازی کنیم همه شون با این سیستم بازی میکردن و مجبور شدم اینقدر تمرین کنم که این رو هم یاد بگیرم به نظرم TD خیلی جالبتر ازین هست که دستت رو بزاری رو دوتا دکمه و خودش پرس کنه:46:
فعلا:40:

Reza31001
26-04-2012, 10:01
tactical defending هم من اوایل بازی نمیتونستم باش ارتباط برقرار کنم ولی رفتیم یه جا کاپ بازی کنیم همه شون با این سیستم بازی میکردن و مجبور شدم اینقدر تمرین کنم که این رو هم یاد بگیرم به نظرم TD خیلی جالبتر ازین هست که دستت رو بزاری رو دوتا دکمه و خودش پرس کنه:46:
فعلا:40:

واقعا همین طوره
اصلا حالا وقتی میشه توپ رو گرفت که خودت بخوای وقتی خطا میشه که خودت بازیکن حریف رو بزنی
تو حالت قبل وقتی خطا میشد همیشه شاکی میشدم که چرا بازیکنم این طوری بازی میکنه ولی الان اگه بازیکن حریف رو بزنم خودم زدم اگر هم توپ رو بگیرم خودم گرفتم
خیلی لذتش بیشتره :20:

CRIS Joon CR7
26-04-2012, 10:06
واقعا همین طوره
اصلا حالا وقتی میشه توپ رو گرفت که خودت بخوای وقتی خطا میشه که خودت بازیکن حریف رو بزنی
تو حالت قبل وقتی خطا میشد همیشه شاکی میشدم که چرا بازیکنم این طوری بازی میکنه ولی الان اگه بازیکن حریف رو بزنم خودم زدم اگر هم توپ رو بگیرم خودم گرفتم

لذتش بیشتره ولی تمرکز زیادی میخواد و خیلی باید حواست باشه

اگه بازیکن حریف رو بزنم خودم زدم اگر هم توپ رو بگیرم خودم گرفتم این رو هم اضافه کن که اگه اشتباه کنی این تو هستی که اشتباه کردی:31:

sabar
26-04-2012, 18:56
ولی هنوز حالت توپ رو زمین مثل فوتبال واقعی نیست یا استپ کردن توپ
روی این دو مورد کار کنند و کمی بهترش کنن مطمئنا لذت بیشتری به کاربر میده

Spaniuly
26-04-2012, 19:19
الان داشتم فیفا بازی می کردم خیلی جالب شد داور خواست خطا بگیره یه مقدار بیش از حد ذوق زده شد هی داشت سوت می زد و این طرف و اون طرف می دوید و هی سوت می زد ملت هم وایساده بودن بهش نگاه می کردن... خیلی جالبه نگاه کنید حتما

arash-king
26-04-2012, 19:45
این فیفا فوق العادست
من تا همین امسال همش pes بازی میکردم ولی این فیفا 12 یه چیز دیگه اس
یه صحنه دیدم توی بازی که خیلی حال کردم
با آرتور ویدال تکل زدم و کارت گرفتم بعد ویدال داشت میرفت سمت داور که اعتراض کنه یهو دل پیرو اومد هلش داد عقب و نذاشت بره سمت داور :31:
این حرکتو تا حالا توی هیچ فوتبالی ندیده بودم ...
دوستان یه سوال....تکل هاش چرا اینطوریه ؟؟ من توی بعضی از بازی ها مثل بازی های دوستانه میخوام از پشت تکل بزنم و بازیکنمو اخراج کنم ولی نمیشه :31:
هیچ راهی نداره بازیکن من اخراج بشه ؟ :31:

SevenCity
26-04-2012, 20:27
الان داشتم فیفا بازی می کردم خیلی جالب شد داور خواست خطا بگیره یه مقدار بیش از حد ذوق زده شد هی داشت سوت می زد و این طرف و اون طرف می دوید و هی سوت می زد ملت هم وایساده بودن بهش نگاه می کردن... خیلی جالبه نگاه کنید حتما

این اتفاق خیلی میفته (البته من خیلی بازی میکنم)

و این یکی:

کمک داور پرچم رو میده دست چپش ولی دست راست رو بلند میکنه یعنی دستی که علامت میده بدون پرچمه!

در ضمن یادشون رفته اول بازی زمانی که بازیکنا دارن میان داخل زمین پرچم بدن دست کمک داورا!

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

این فیفا فوق العادست
من تا همین امسال همش pes بازی میکردم ولی این فیفا 12 یه چیز دیگه اس
یه صحنه دیدم توی بازی که خیلی حال کردم
با آرتور ویدال تکل زدم و کارت گرفتم بعد ویدال داشت میرفت سمت داور که اعتراض کنه یهو دل پیرو اومد هلش داد عقب و نذاشت بره سمت داور :31:
این حرکتو تا حالا توی هیچ فوتبالی ندیده بودم ...
دوستان یه سوال....تکل هاش چرا اینطوریه ؟؟ من توی بعضی از بازی ها مثل بازی های دوستانه میخوام از پشت تکل بزنم و بازیکنمو اخراج کنم ولی نمیشه :31:
هیچ راهی نداره بازیکن من اخراج بشه ؟ :31:

به وقتش از این حرکات تکراری خسته میشی! اینارو ولش کن به گیم پلی بچسب

تکل از پشت اخراج داره به شرطی که برخورد کنه این برخورد نکردن ها و فرار بازیکن حریف تکلهارو ضعیف کرده
به نظر من تو این نسخه کل تکل ها بد طراحی شدن

Gregar
27-04-2012, 09:05
واقعا همین طوره

در بهتر بودن TD که شکی نیست . یعنی معرکه است .
ولی فکر نمیکنم فیفا این قدر دستمون باز گذاشته باشه واسه تکل زدن . خیلی وقتها تکلهایی بازیکنهات میزنن که اصلا نمیخواستی اونجوری تکل بزنی .

یه چیز دیگه .
من نمیدونم چرا توی بازی با CPU اگه بخوام توپ رو بگیرم و خطا نکنم بیشتر مواقع خطا میشه .
برعکس هر وقت بخوام از دستی خطا کنم حتی پام به حریف هم نمیخوره چه برسه به خطا .

یه بار اومدم یه بازی گذاشتم که مثلا توش بیام 4 تا بازیکنم رو کارت قرمز بگیرم و ببینم ایا بازی 3-0 به نفع حریف میشه یا نه . کل بازی تنها هدفم تکل توی شکم حریف بود اما اخر بازی همش 2 تا کارت زرد داشتم .
یعنی اصلا نمیتونستم خطا کنم . پس هر وقت هم بخوای توی بازی با CPU نمیشه خطا کرد . چون اینقدر سریعه که تکل رو هم جاخالی میده .
+
من موندم این همه باگ از کجا شما میارین . من توی کل عمر فیفا 12 ام دو سه تا باگ بیشتر ندیدم .

papillon11
28-04-2012, 00:15
سلام دوستان ، واسه نصب گزارش عربی روی نسخه ی اصلی دوستان یه توضیحاتی داده بودن ، من گزارش عربی گرفتم ، فقط موندم این گزارشو با چی نصب کنم ، bh. و big. نصب می کنن رو از کجا گیر بیارم ؟

soheilnouri
28-04-2012, 17:15
هنوز نمی فهمم و نخواهم هم فهمید که چرا عده ایی دوستان دنبال گزارشگر عرب زبان هستند...اون گاوا با ان صدای نحسشون ارزش گوش کردن دارند؟طرف کلایو تیلدسلی و اندی تاونسند هستش...

Spaniuly
28-04-2012, 17:45
هنوز نمی فهمم و نخواهم هم فهمید که چرا عده ایی دوستان دنبال گزارشگر عرب زبان هستند...اون گاوا با ان صدای نحسشون ارزش گوش کردن دارند؟طرف کلایو تیلدسلی و اندی تاونسند هستش...
می دونی راستش قضیه تنوع و تفنن هست و اینکه از حق نگذریم زبان گزارش انگلیسی یکی از سرد ترین گزارش هایی هست که برای فوتبال وجود داره در حالی که گزارش لاتین اسپانیایی - عربی و ترکی استانبولی فوق العاده پرحرارت هستند بخصوص گزارش استانبولی به صورت اعجاب انگیزی پر شور و حرارت هست من اکثرا بازی هایی که از ماهواره پخش می شه نگاه می کنم فوق العاده پر شور گزارش می کنه امیدوارم گزارش استانبولی برای نسخه های بعدی بیاد چه PES باشه چه فیفا

vahid_civil
29-04-2012, 12:45
خواهشمندم به این سوال جواب بدید :

career چند سال طول میکشه تموم بشه ؟ اصلاً تموم میشه ؟

اگه خواستین جوابشو توی اسپویلر یا همچین چیزی بذارین شاید بعضیا نخان بدونن
ممنون

Spaniuly
29-04-2012, 13:26
خواهشمندم به این سوال جواب بدید :

career چند سال طول میکشه تموم بشه ؟ اصلاً تموم میشه ؟

اگه خواستین جوابشو توی اسپویلر یا همچین چیزی بذارین شاید بعضیا نخان بدونن
ممنون
همیشه 15 فصل بوده فکر کنم مال 12 هم همین تعداد باشه امتحان نکردم

Gregar
29-04-2012, 14:51
می دونی راستش قضیه تنوع و تفنن هست و اینکه از حق نگذریم زبان گزارش انگلیسی یکی از سرد ترین گزارش هایی هست که برای فوتبال وجود داره در حالی که گزارش لاتین اسپانیایی - عربی و ترکی استانبولی فوق العاده پرحرارت هستند بخصوص گزارش استانبولی به صورت اعجاب انگیزی پر شور و حرارت هست من اکثرا بازی هایی که از ماهواره پخش می شه نگاه می کنم فوق العاده پر شور گزارش می کنه امیدوارم گزارش استانبولی برای نسخه های بعدی بیاد چه PES باشه چه فیفا

اگه منظورت توی فیفاست که من هنوز گزارش عربی رو ندیدم که میگی هیجان داره .
اما من حاضرم گزارش انگلیسی سرد رو گوش بدم اما عربی رو نه که هیچی از گزارشش نفهمی .
مثلا اومدم مراسم توپ طلا رو دانلود کردم 600 مگ شانس من زبونش عربی بود . همون در جا پاکش کردم .
زبون عربی بد نیست اما اصلا از لهجه و گویش گزارش گراشون خوشم نمیاد . دیدید وقتی گل میزنن چجوری میگن :27:

kamivh1
29-04-2012, 17:02
سلام من نسخه بلک باکس رو دارم. گزارشگر عربی روش نصب میشه یا نه؟؟

اگه میشه لطفا لینکشو بدید.ممنون.

lovelyboy342000
30-04-2012, 22:22
دوستان سلام. من سی دی کی بازیو دارم. یه پچ اومد واسه یورو. ینی جام ماتها. اما وقتی توی فیفا روی یورو 12 کلیک میکنم میگه باید 2500 fp داشته باشم. من fp 0 هستش. کسی میتونه بگه چطور باید اف پیم زیاد بشه؟ میدونم به بخش creation centre مربوطه. ممنون میشم کمک کنید. تا ما بتونیم یورو رو بازی کنیم.

soheilnouri
30-04-2012, 23:38
من سطح بازی رو اوردم تو ورلد کلاس اینجوری خیلی واقعی تره بابا......اخه با لجندری کاتانیا و سیه نا و چزنا جلوت مثه بارسلونا بازی می کنن...یعنی مگه میشه اصن اونا اشتباه نکنن و همه ضرباتشون بره تو گل...؟

rave-87
02-05-2012, 08:39
من بازیکنم skill move تک ستاره داره، چکار کنم که لااقل دو ستاره بشه :41:

دریبلینگم روی 80 هستش و ball control هم همون 79 یا 80

حتی توی قسمت traits تیک گزینۀ skilled dribbling رو هم زدم
توصیه ایی چیزی........

Gregar
02-05-2012, 09:49
بچه ها کسی یوفا رو روی نسخه ارجینال پی سی تونسته نصب کنه و بازی کنه ؟ اگه که اره بگین ما هم بگیریم .

Spaniuly
02-05-2012, 18:04
بچه ها کسی یوفا رو روی نسخه ارجینال پی سی تونسته نصب کنه و بازی کنه ؟ اگه که اره بگین ما هم بگیریم .
هنوز که آنلاک نشده باید کرک بشه اونم که هکـرها خوابیدن ولی خوب به نظر من خیلی هیجان انگیز نبود تنها خوبیش مود جذاب اگزپدیشن که بازم ربطی به جام ملتها نداره اصلا و فقط یه تیم داری که می تونی تبدیل کنیش به تیم رویایی اروپا الان من تیمم خوبه ولی همچین رویایی هم نیست رونالدو رو نتونستم گیر بیارم کاسیاس دروازبان هست بنزما رو هم دارم همینطور پویول اینکه بخوای تیم رویایی بسازی مصیبته کلی باید بازی کنی اوایل حال میده الان ولی نه زیاد

MJ assassins creed
02-05-2012, 18:12
من بازیکنم skill move تک ستاره داره، چکار کنم که لااقل دو ستاره بشه :41:

دریبلینگم روی 80 هستش و ball control هم همون 79 یا 80

حتی توی قسمت traits تیک گزینۀ skilled dribbling رو هم زدم
توصیه ایی چیزی........

توی اکامپلیشمنت های قسمت آرنا هست و باید اول چند تا دریبل از skill move تک ستاره بزنی بعد دوستاره میشی بعد چند تا از دوستاره و همینطور تا 5 ستاره.دریبل ها رو هم توی Settings به ترتیب نوشته.

Gregar
04-05-2012, 14:06
هنوز که آنلاک نشده باید کرک بشه اونم که هکـرها خوابیدن ولی خوب به نظر من خیلی هیجان انگیز نبود تنها خوبیش مود جذاب اگزپدیشن که بازم ربطی به جام ملتها نداره اصلا و فقط یه تیم داری که می تونی تبدیل کنیش به تیم رویایی اروپا الان من تیمم خوبه ولی همچین رویایی هم نیست رونالدو رو نتونستم گیر بیارم کاسیاس دروازبان هست بنزما رو هم دارم همینطور پویول اینکه بخوای تیم رویایی بسازی مصیبته کلی باید بازی کنی اوایل حال میده الان ولی نه زیاد

منظورت ultimate team هست ؟ اون که توی خود بازی هست .

Spaniuly
04-05-2012, 15:49
منظورت ultimate team هست ؟ اون که توی خود بازی هست .
نه اگزپدیشن مود مربوط به دی ال سی هست بله مشابه اولتیمت تیمه به قول شما ولی حالت کریر داره... ایشالا که برا پی سی آنلاک بشه تا بتونی بازی کنی یه چیزی مثل ورلد تور فیفا استریت هست

mojtaba0007
04-05-2012, 21:36
از دوستان پی سی باز اگه کسی virtual pro با سطح بالا مخصوصاً تو دفاع و دروازه بانی داره سیوش رو بزاره ما هم یه استفاده ای بکنیم.

با تشکر

smallfrank
05-05-2012, 09:29
سلام

کسی این مدل تور رو توی ورزشگاهی دیده ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F87729475156252898281.jpg)

CRIS Joon CR7
05-05-2012, 09:36
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F87729475156252898281.jpg)
آره استادیم آزادی :31: بعدش این عکس اینگار اصلا فیفا 12 نیست:20: خیلی ابتداییه:20:

smallfrank
05-05-2012, 11:45
آره استادیم آزادی :31: بعدش این عکس اینگار اصلا فیفا 12 نیست:20: خیلی ابتداییه:20:

عزیزم
این مال FIFA11 ــه

کجاش ابتداییه ؟:13::13:

حالا توی 12 دنبال این ورزشگاه میگردم
توی همون 11 هم نتونستم پیداش کنم.....

khelane
05-05-2012, 16:19
سلام

این تور منو یاد WINING ELEVEN 3 همون فوتبال پلی استیشن یک میاندازه که تیم منتخب جهان رو میاوردی امبوا باتیستوتا و رونالدو و ارتگا ... ب.ودن توش:31::31::5:

Kamyar_AnathemA
05-05-2012, 16:34
سلام

این تور تو فیفا 12 هم هست
باید از قسمت Net Shape انتخاب بشه
تو همه ورزشگاه ها هم میشه استفاده بشه

من چند روزه همش دارم این اروره you are no longer synced with the online match رو میگیرم
تو هر بازی میاد و قطع میشه بازیم
کسی میدونه غلت چیه ؟

Gregar
05-05-2012, 23:45
این تور تو فیفا 12 هم هست
باید از قسمت Net Shape انتخاب بشه
تو همه ورزشگاه ها هم میشه استفاده بشه

من چند روزه همش دارم این اروره you are no longer synced with the online match رو میگیرم
کسی میدونه غلت چیه ؟

اره من تا حالا این ارور رو ندیده بودم که دیروز رفتم تو بازی اینو داد و کلا فیفا کرش کرد . ولی بعد از اون دیگه همچین اروری نداد . قطع و وصل زیاد میشه ولی این ارور رو همون دفعه فقط داد . کلا تازگیا سرور فیفا و اریجین به همراه اینترنت ایران دسته جمعی ر....ن .
ویرایش : امروز سه تا بازی زدم هر سه تا مثل آینه بدون لگ . برد بازی با من بود ولی هنوز توی نیمه اول بودم این ارور رو میداد و میومد بیرون. بازی چهارم لگ داشت افتضاح و به همین خاطر دوتا گل خوردم اول بازی . تا دقیقه 80 تونستم مساوی کنم . دقیقه 80 این ارور رو داد و اومد بیرون . نمیدونم EA ما رو ... کرده یا خودشو .

---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

نه اگزپدیشن مود مربوط به دی ال سی هست بله مشابه اولتیمت تیمه به قول شما ولی حالت کریر داره... ایشالا که برا پی سی آنلاک بشه تا بتونی بازی کنی یه چیزی مثل ورلد تور فیفا استریت هست

اگه بازم باید با cpu بازی بشه که عمرا طرفش نمیرم . ما cpu رو بوسیدیم گذاشتیم کنار . بس که مضخرفه بازیش .

Behnam_o2
06-05-2012, 14:08
اولین تصاویر از فیفا 13

Gregar
06-05-2012, 14:42
اولین تصاویر از فیفا 13

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عالی بود مرسی .

مثل اینکه فیفا 13 قراره بترکونه ها . یعنی اگه بشه چی میشه .
مخصوصا این complete dribbling رو که بزارن دیگه معرکه میشه . دیگه مثل قبلا خیلی ها (از جمله پسر خالم) نمیتونن با دسته معمولی از اون دریبل های کشکی فقط با تغییر جهت بدن و بازیکنت جا بمونه .

ولی چهره بازیکنا که گند زده . این مثلا مسیه ؟ :27: گفتن از یک تکنولوژی جدید استفاده میشه که . ولی بدتر شده .

Behnam_o2
06-05-2012, 15:07
تو این لینکی که گذاشتن 6 تا عکس هست کهفقط با قیلتر شکن نشون داده میشه.

CRIS Joon CR7
06-05-2012, 15:23
تو این لینکی که گذاشتن 6 تا عکس هست کهفقط با قیلتر شکن نشون داده میشه.
این یکیشه مهمترینشه شاید:

... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AlexMercer
06-05-2012, 15:34
رو چهره ها باید بیشتر کار شه. البته تا زمان عرضه بازی مطمئنا تغییر پیدا میکنه(امیدوارم) فعلا روی چهره مسی، اوزیل و الکسیس سانچز کار شده بود.

در ضمن گفتن با سیستم جدید طراحی چهره بازیکنان بیشتری در بازی دارای چهره واقعی خودشان خواهند بود.

میشه انتظار داشت تیم هایی مثل منچستر یونایتد و منچستر سیتی ، بارسلونا آرسنال رئال چلسی میلان و اینتر که از تیم های معرف اروپا و مورد علاقه ea هم هستند بیش از 70 درصد چهره بازیکنانشونطراحی شه.

CRIS Joon CR7
06-05-2012, 15:41
ازین چیزا فقط تو بازی های کامپیوتری میشه دید:31:
کمک داور روش جدیدی رو انتخاب کرده پرچم رو داده اون دستش و با دست خالی داوری میکنه:26:

.......... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soheilnouri
06-05-2012, 17:52
[/COLOR]

اگه بازم باید با cpu بازی بشه که عمرا طرفش نمیرم . ما cpu رو بوسیدیم گذاشتیم کنار . بس که مضخرفه بازیش .[/QUOTE]

=====================

خب تو چرا سطح بازیو به ورد کلاس نمیاری واقعا طبیغی تر از لجندری هستش....

City 17
06-05-2012, 18:43
کسی میدونه غلت چیه ؟

برای من هم بکبار درست آخر بازی پیش اومد ... البته برد یا باخت نمی زنه و اصلا نتیجه بازی را به خساب نمیاره.

khelane
06-05-2012, 20:31
دوستان دیشب با یه هموطنی داشتم انلاین بازی میکردم یهو یه گلی خوردم عجیب بود 2 به 0 جلو بودم تو نزدیکای نقطه کرنر بازیکنی پشتش به دروازه بود یهو یه سانتر سریع کرد زمینی دروازه بان فرت از بین پاهاش یه گل خورد :31::31::18::18:
خدایش نمیدونم من با تیم منچستر یونایتد همه تیم ها رو له میکنم تو حالت لجندری نیمدونم دوستان چه ایرادی از بازی میگیرن خدایش یه زره هم تو تنظیمات سی پی یو هم دستکاری نکردم ولی همیشه برنده در مواقعی با زور:27: ولی اکثر مواقع با اقتدار:5:

Gregar
06-05-2012, 23:29
دوستان دیشب با یه هموطنی داشتم انلاین بازی میکردم یهو یه گلی خوردم عجیب بود 2 به 0 جلو بودم تو نزدیکای نقطه کرنر بازیکنی پشتش به دروازه بود یهو یه سانتر سریع کرد زمینی دروازه بان فرت از بین پاهاش یه گل خورد :31::31::18::18:
خدایش نمیدونم من با تیم منچستر یونایتد همه تیم ها رو له میکنم تو حالت لجندری نیمدونم دوستان چه ایرادی از بازی میگیرن خدایش یه زره هم تو تنظیمات سی پی یو هم دستکاری نکردم ولی همیشه برنده در مواقعی با زور:27: ولی اکثر مواقع با اقتدار:5:

هر کسی شیوه بازیش فرق میکنه . مثلا شما با cpu خوب بازی میکنی .
ولی من حتی روی پروفشنال هم با cpu مشکل دارم . از طرفی الان توی مود انلاین مستقیم یه ضرب رفتم division 2 . بازیم بدک نیست ولی جلوی cpu کم میارم .

alone_boy
07-05-2012, 11:35
سلام
من میخوام بازی رو حذف و از اول نصبش کنم ولی چند تا Custom Tactic دارم که نمیخوام از دستشون بدم.میشه کاری کرد که تاکتیک ها حفظ بشن؟
سیو هام همه خراب شدن

soheilnouri
07-05-2012, 14:56
ولی من حتی روی پروفشنال هم با cpu مشکل دارم . از طرفی الان توی مود انلاین مستقیم یه ضرب رفتم division 2 . بازیم بدک نیست ولی جلوی cpu کم میارم .

gregar جون شما با کنسول بازی میکنی یا با لب تابت؟چون من میخام واسه انلاین بازی کردن یه سیستم بخرم...

Gregar
07-05-2012, 18:53
سلام
من میخوام بازی رو حذف و از اول نصبش کنم ولی چند تا Custom Tactic دارم که نمیخوام از دستشون بدم.میشه کاری کرد که تاکتیک ها حفظ بشن؟
سیو هام همه خراب شدن

من فکر کنم تنظیمات تاکتیکها مروبط به فایل settings باشه نه squad . چون یه بار squad رو پاک کردم ولی custom ها هنوز بودن . به نظرم اول یک بک اپ از این دوتا فایل تو پوشه سیو بازیت بگیر .
بازی رو که دوباره نصب کردی یکی از این دوتا رو دوباره بریز تو پوشه سیوت ببین کدوم یکی custom ها رو توش داشته .

gregar جون شما با کنسول بازی میکنی یا با لب تابت؟چون من میخام واسه انلاین بازی کردن یه سیستم بخرم...

با هیچ کدوم . با سیستم خونه . مگه بازی انلاین چه سیستم عجیبی داره که میگی واسه بازی انلاین میخوای سیستم بخری .

AlexMercer
07-05-2012, 18:59
دوستان من سیوم پاک شد میشه یکی بهترین تنظیمات اسلایدر هارو بزاره که بازی واقعی شه

برای بازی واقعی legendary بهتره یا world class

khelane
07-05-2012, 19:56
اتفاقا من حدود یه دو ماهی میشه و با احتساب این ده روز اینده میشه سه ماه دقیق فقط انلاین میزنم سیو بازی هام داره میپوکه انقدر بازی نکردم باهاشون
منم تو دیویژن دو بودم ولی سه روز نبودم این کنسولم پیش دوستم بوده سه شب پیاپی ساعت 10 شب تا 3 شب بازی کرده و هی مساوی و باخت اورده :18:الان هم دیشب هم کسنول رو اوردم خونه همین صبح دیدم اورده دیویژن 4 حال بازی کردن ندارم وقتی اینو دیدم:2: ولی باید بازم تلاش کنم واسه پایه های بعدی

soheilnouri
07-05-2012, 23:17
gregar جون بهت توصیه میکنم تو مود ورلد کلاس بازی کنی...خیلی رئال تره نسبت به لجندری....

soheilnouri
07-05-2012, 23:48
من فکر کنم تنظیمات تاکتیکها مروبط به فایل settings باشه نه squad . چون یه بار squad رو پاک کردم ولی custom ها هنوز بودن . به نظرم اول یک بک اپ از این دوتا فایل تو پوشه سیو بازیت بگیر .
بازی رو که دوباره نصب کردی یکی از این دوتا رو دوباره بریز تو پوشه سیوت ببین کدوم یکی custom ها رو توش داشته .

با هیچ کدوم . با سیستم خونه . مگه بازی انلاین چه سیستم عجیبی داره که میگی واسه بازی انلاین میخوای سیستم بخری .

======================
اخه لب تاب دارم من فقط....ماله من dell 1520 core 2 duo هستش....نمیدونم میتونم فیفا بازی کنم یا نه...تا حالا نصب نکردم

Gregar
08-05-2012, 10:05
این اروره وقعا امونم رو بریده .
no longer synched with match

تو فروم EA همه این مشکل رو دارن و فقط مربوط به ایران نیست . بعضی ها میگن چیته . ولی مثل اینکه نیست چون در مواقع باخت و دقیقه های بالا هم این ارور رو میده .

alone_boy
08-05-2012, 10:44
دوستانی که میخوان موقع ورود به بازی دیگه منتظر Checking Connection نباشن و بازیشون سریعتر اجرا بشه فایل hosts رو در مسیر C:\Windows\System32\drivers\etc با Notepad باز کرده و خط فرمان زیر رو به آخرش اضافه کنن

AlirezaLamLam
08-05-2012, 14:38
با سلام به همه ی دوستام
امروز یه چیزه جالب می خوام بهتون بگم. توو تیم Derby city توو لیگ ایرلنده , برید فورواردشو نگاه کنید ببینید کی هست!!!!!! درست حدس زدین , ایمون زاید بازیکن پرسپولیس مهاجمشه. بازیشم خوبه خیلی باحاله . واسه چلسی خریدمش امروز :31::31:

denzelmovie
08-05-2012, 19:58
دوستان میدونم این سوال خیلی تکراریه ولی ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
شوکهای دسته بازی رو چطوری باید تنظیم کرد؟ اصلا دو شوک چپ و راست هرکدام باید چکاری انجام بدن؟
تا بشه حرکات تکنیکی و دریبل زد؟؟؟

Kamyar_AnathemA
08-05-2012, 22:13
اتفاقا من حدود یه دو ماهی میشه و با احتساب این ده روز اینده میشه سه ماه دقیق فقط انلاین میزنم سیو بازی هام داره میپوکه انقدر بازی نکردم باهاشون
منم تو دیویژن دو بودم ولی سه روز نبودم این کنسولم پیش دوستم بوده سه شب پیاپی ساعت 10 شب تا 3 شب بازی کرده و هی مساوی و باخت اورده :18:الان هم دیشب هم کسنول رو اوردم خونه همین صبح دیدم اورده دیویژن 4 حال بازی کردن ندارم وقتی اینو دیدم:2: ولی باید بازم تلاش کنم واسه پایه های بعدی

سیستم امتیاز دهی و رنکینگ در Head To Head فیفا خیلی مسخرس
مثلا میبینی طرف300 تا فصل بازی کرده و همش 10 تا لیگ تایتل گرفته اما رتبش مثلا 60 یا 70 هست
اما کسی که 50 یا 60 تا تایتل داره رتبش پایین تره
بر اساس تعداد فصل هایی که بازی کردی امتیاز میگیری هر چی بیشتر بهترو و اینجوری خوب نیست
54 تا تایتل گرفتم رنکم 93 شده و یارو 9 تاتایتل گرفته از من کلی بالاتره :2:

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

این اروره وقعا امونم رو بریده .
no longer synched with match

تو فروم EA همه این مشکل رو دارن و فقط مربوط به ایران نیست . بعضی ها میگن چیته . ولی مثل اینکه نیست چون در مواقع باخت و دقیقه های بالا هم این ارور رو میده .

اره خیلی زیاد میاد
برا من تو هر بازی میاد اصلا نمیتونم بازی کنم

تو فروم EA گفتن مشکل از همین پچ آخری هست که فیفا داده ( جام ملت های اروپا )

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

با سلام به همه ی دوستام
امروز یه چیزه جالب می خوام بهتون بگم. توو تیم Derby city توو لیگ ایرلنده , برید فورواردشو نگاه کنید ببینید کی هست!!!!!! درست حدس زدین , ایمون زاید بازیکن پرسپولیس مهاجمشه. بازیشم خوبه خیلی باحاله . واسه چلسی خریدمش امروز :31::31:

علیرضا حقیقی هم تو روبین غازان هست :31:

soheilnouri
08-05-2012, 22:38
M ----------[/SIZE]

[/COLOR]

علیرضا حقیقی هم تو روبین غازان هست :31:[/QUOTE]

اون موقع که هنو نرفته بود

CRIS Joon CR7
09-05-2012, 09:17
دوستان میدونم این سوال خیلی تکراریه ولی ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
شوکهای دسته بازی رو چطوری باید تنظیم کرد؟ اصلا دو شوک چپ و راست هرکدام باید چکاری انجام بدن؟
تا بشه حرکات تکنیکی و دریبل زد؟؟؟
از روشی که دوست خوبمون محسن توی این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته استفاده کن:46:

AlirezaLamLam
09-05-2012, 09:51
سیستم امتیاز دهی و رنکینگ در Head To Head فیفا خیلی مسخرس
مثلا میبینی طرف300 تا فصل بازی کرده و همش 10 تا لیگ تایتل گرفته اما رتبش مثلا 60 یا 70 هست
اما کسی که 50 یا 60 تا تایتل داره رتبش پایین تره
بر اساس تعداد فصل هایی که بازی کردی امتیاز میگیری هر چی بیشتر بهترو و اینجوری خوب نیست
54 تا تایتل گرفتم رنکم 93 شده و یارو 9 تاتایتل گرفته از من کلی بالاتره :2:

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

اره خیلی زیاد میاد
برا من تو هر بازی میاد اصلا نمیتونم بازی کنم

تو فروم EA گفتن مشکل از همین پچ آخری هست که فیفا داده ( جام ملت های اروپا )

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

علیرضا حقیقی هم تو روبین غازان هست :31:

خدایی !!!! ولی فکر نکنما. اون موقع هنوز توو پرسپولیس بود. حالا می رم یه نگاه میندازم

Spaniuly
09-05-2012, 11:08
خدایی !!!! ولی فکر نکنما. اون موقع هنوز توو پرسپولیس بود. حالا می رم یه نگاه میندازم
اگه اسکواد رو آپدیت کنید حقیقی باید باشه توی روبین کازان چون من دیتا پک 4 PES رو دانلود کردم علیرضا توی روبین کازان هست ولی من چون امسال نتونستم لایو برم اسکوادم رو نتونستم آپ کنم

AlexMercer
09-05-2012, 11:56
یک باگ جالب و اشکال در بازی پیدا کردم.

expedition mode بازی که همراه با uefa euro 2010 عرضه شده رو بازی میکردم و خوب حوصله ندارم 180 بازی رو با بازیکنانی با اورآل 65 رو درجه سختی legendary برم برای همین درجه سختی رو آوردم روی آماتور. جالبیش اینجاست! وقتی که یک گل میزدم توپ رو میدادم به دفاع آخرم رو میکردم به روازه خودی همینطوری بدون اینکه دکمه ای بزنم وایمیسادم. جدا از اینکهبازیکنان حریف اینقدر احمق هستند(به خاطر درجه سختی) که توپ رو نمیتونن ازت بگیرن یک مشکل بزرگ بوجود میاد و اون هم اینه که زمان بازی هیچوقت تموم نمیشه.

برای مثال 90 دقیقه تموم میشه وقت اضافه رو هم اعلام میکنه ولی 5 دقیقه(به زمان واقعی) هم از اون زمان بگزره بازم داور سوت رو نمیزنه. هر چقدر صبر کنید بازی تموم نمیشه. مگر اینکه حمله کنید به سمت دروازه حریف که به وسطای زمین برسی داور سوت میزنه.

:31:

Spaniuly
09-05-2012, 12:28
یک باگ جالب و اشکال در بازی پیدا کردم.

expedition mode بازی که همراه با uefa euro 2010 عرضه شده رو بازی میکردم و خوب حوصله ندارم 180 بازی رو با بازیکنانی با اورآل 65 رو درجه سختی legendary برم برای همین درجه سختی رو آوردم روی آماتور. جالبیش اینجاست! وقتی که یک گل میزدم توپ رو میدادم به دفاع آخرم رو میکردم به روازه خودی همینطوری بدون اینکه دکمه ای بزنم وایمیسادم. جدا از اینکهبازیکنان حریف اینقدر احمق هستند(به خاطر درجه سختی) که توپ رو نمیتونن ازت بگیرن یک مشکل بزرگ بوجود میاد و اون هم اینه که زمان بازی هیچوقت تموم نمیشه.

برای مثال 90 دقیقه تموم میشه وقت اضافه رو هم اعلام میکنه ولی 5 دقیقه(به زمان واقعی) هم از اون زمان بگزره بازم داور سوت رو نمیزنه. هر چقدر صبر کنید بازی تموم نمیشه. مگر اینکه حمله کنید به سمت دروازه حریف که به وسطای زمین برسی داور سوت میزنه.

منم دقیقا با همین روش این مود رو به اتمام رسوندم:31:
توپ رو شیلد می کرد بازیکنم و زمان بازی می گذشت منم دسته رو میذاشتم روی میز و به کارام میرسیدم نیمه دوم شروع میشد یه گل می زدم و بعد دوبار اتلاف وقت تا اینکه دقیقه نود بشه و توپ به جریان بیفته تا سوت زده بشه این باگ نیست برنامه نویسی همینه همیشه هم بود هم توی فیفا هم PES در حالتی که توپ در یک سوم دفاعی هست سوت زده نمیشه توی فوتبال واقعی هم داورها توی حمله ها سوت نمی زنن و منتظر میشن تا توپ به میانه زمین برسه و بعد سوت پایان رو بزنن... مود اگزپدیشن خیلی کمتر از مود ورلد تور فیفا استریت هست چون بازیکنی که از تیم مقابل میده شانسی هست من حدود 15 تا بازی با اسپانیا بازی کردم ولی سیلوا - تورس - ویا و ... رو نداد بهم خیلی بده کاش یه جوری بود که بازیکنی که بهت می ده و نمی خواییش دیگه دفعه بعد توی لیست رندومایز نباشه متاسفانه ممکنه یه بازیکن رو اصلا نده ولی یه بازیکن خاص رو هی بهت پیشنهاد بده

black.assassin
09-05-2012, 12:59
دوستان آپدیتی برای فیفا نیومده همراه با پچ ؟؟؟

AlexMercer
09-05-2012, 13:06
منم دقیقا با همین روش این مود رو به اتمام رسوندم:31:
توپ رو شیلد می کرد بازیکنم و زمان بازی می گذشت منم دسته رو میذاشتم روی میز و به کارام میرسیدم نیمه دوم شروع میشد یه گل می زدم و بعد دوبار اتلاف وقت تا اینکه دقیقه نود بشه و توپ به جریان بیفته تا سوت زده بشه این باگ نیست برنامه نویسی همینه همیشه هم بود هم توی فیفا هم PES در حالتی که توپ در یک سوم دفاعی هست سوت زده نمیشه توی فوتبال واقعی هم داورها توی حمله ها سوت نمی زنن و منتظر میشن تا توپ به میانه زمین برسه و بعد سوت پایان رو بزنن... مود اگزپدیشن خیلی کمتر از مود ورلد تور فیفا استریت هست چون بازیکنی که از تیم مقابل میده شانسی هست من حدود 15 تا بازی با اسپانیا بازی کردم ولی سیلوا - تورس - ویا و ... رو نداد بهم خیلی بده کاش یه جوری بود که بازیکنی که بهت می ده و نمی خواییش دیگه دفعه بعد توی لیست رندومایز نباشه متاسفانه ممکنه یه بازیکن رو اصلا نده ولی یه بازیکن خاص رو هی بهت پیشنهاد بده

چه تفاهمی:31: .

درسته . شما درست میگین ولی خوب زمان تموم میشه باید سوت بزنه داور دیگه. در فوتبال واقعی البته این اتفاق نمی افته ولی میشه یک تیم توپ رو توی دفاعش پاس بده برای تلف شدن وقت. و داور در نهایت سوت رو میزنه.

خیلی بد شد که من میخواستم از پرتغال کریس رونالدو و نانی رو بگیرم!! امیدوارم حداقل نانی رو بده. من با رونی مد رو شروع کردم. خوبیش اینه البته یک تیم هایی مثل فرانسه ، انگلیس ، اسپانیا و ایتالیا بازیکنان خوب زیاد دارن.

در ضمن شاید جاش تو تاپیک خودشه ولی خیلی dlc ضعیفه و ترکیب ها ناقص. مگه میشه رونی شماره 24 باشه تو انگلیس و ذخیره؟:18:

Spaniuly
09-05-2012, 14:46
بله متاسفانه اونطور که باید مایه نذاشت براش به نظرم فیفا استریت رو باید سال آینده همین موقع میداد نه اینکه توی سالی که یورو یا ورلد کاپ هست امسال باید به جای فیفا استریت روی ساخت بازی اختصاصی یورو 2012 تمرکز می کرد مثل سابق

H 2 H
09-05-2012, 21:19
با سلام خدمت دوستان .
اول همه عذر خواهی میکنم اگه سوالم تکراریه !!! گشتم ولی گیر نیاوردم .
میخواستم اگه میشه یکی تنظیمات مربوط به سرعت شوت پاس ((( همونا که تو قسمت گیم ستینگ هست ))) که هم مربوط به cpu میشه هم مربوط به خودمون رو بذاره ...... آخه من این فیلمایی که تو سایت EA میبینم خیلی شوتاشون بهتر میره ....واسه ما انگار جون ندارن !!!!

ممنون میشم یه تنظیم توپ واسش بگید ....مرسی

AlexMercer
09-05-2012, 21:42
User Game Customisation
Sprint Speed – 52

Acceleration – 50

Shot Error – 50

Pass Error – 55

Shot Speed – 50

Pass Speed – 54

Injury Frequency – 75

Injury Severity – 60

Goalkeeper Ability – 50

Positioning: Marking – 60

Positioning: Run Frequency – 80

Positioning: Line Height – 45

Positioning: Line Length – 40

Positioning: Line Width – 54

Positioning: Fullbacks – 57

Power Bar – 50

CPU Game Customisation
Sprint Speed – 52

Acceleration – 50

Shot Error – 60

Pass Error – 60

Shot Speed – 50

Pass Speed – 54

Injury Frequency – 75

Injury Severity – 60

Goalkeeper Ability – 50

Positioning: Marking – 55

Positioning: Run Frequency – 80

Positioning: Line Height – 45

Positioning: Line Length – 40

Positioning: Line Width – 54

Positioning: Fullbacks – 57

alone_boy
10-05-2012, 11:35
این دورتموند چرا اینطوریه؟
هیچ توپی نمیره تو گل.هر چی میزنم یا میخوره تیرک یا میره بیرون

کلا وقتی وارد کریر میشی انگار یه بازی دیگه ست!.مثلا با دورتموند بازی دوستانه انجام میدی و 4 تا میزنی ولی وقتی میری توی کریر از زدن یه گل هم عاجز میمونی!

arash-king
10-05-2012, 11:51
دوستان اگه این تنظیمات game setting که قدرت شوت و پاس و ... هست را تغییر بدیم چی میشه ؟؟
فایده اش چیه ؟؟ واسه من معمولی خودشه یعنی 50

CRIS Joon CR7
10-05-2012, 12:03
دوستان اگه این تنظیمات game setting که قدرت شوت و پاس و ... هست را تغییر بدیم چی میشه ؟؟
فایده اش چیه ؟؟ واسه من معمولی خودشه یعنی 50
لذت بازی بیشتر میشه چون بازی روون تر و رئال تر میشه:46:

soheilnouri
10-05-2012, 18:56
لذت بازی بیشتر میشه چون بازی روون تر و رئال تر میشه:46:

===============================

تنظیمات کامبیوتر هم دقیقا مثل خودمون کنیم؟مثلا یه سوال...درصد مصدوم شدن چه ربطی به روون شدن بازیه...؟تغییراتی که شما توصیه کردی الان به روون شدن بازی مرتبط نیست که مثل همین مصدومیت....باس دادن هم که همون حالت بیش فرضه...

AlexMercer
10-05-2012, 19:30
===============================

تنظیمات کامبیوتر هم دقیقا مثل خودمون کنیم؟مثلا یه سوال...درصد مصدوم شدن چه ربطی به روون شدن بازیه...؟تغییراتی که شما توصیه کردی الان به روون شدن بازی مرتبط نیست که مثل همین مصدومیت....باس دادن هم که همون حالت بیش فرضه...

با این تنظیمات قراره بازی به واقعیت نزدیک تر شه. برای هر درجه سختی متفاوته معممولا و این برای ورلد کلاس به بالا و با سرعت slow کاربرد بهتری داره.

sabar
11-05-2012, 21:42
سلام
من بازی رو پاک کرده بئدم ولی حالا که نصب کردم هی وسط بازی وقتی پاس میدم یه لحظه توپ وای مایسته و بعد دوباره میره چشم رو میزنه
میدونم لگ یا نه
ولی کسی راه حلش رو بلده؟

mohsen_blid
12-05-2012, 13:59
من دنبال تکنیک ها دریبل زدن و .... هستم
اما نمیتونم از هر کلید ترکیبی هم استفاده میکنم نمیشه
با دسته هم بازی میکنم
چیکار کنم رو PC

CRIS Joon CR7
12-05-2012, 14:07
من دنبال تکنیک ها دریبل زدن و .... هستم
اما نمیتونم از هر کلید ترکیبی هم استفاده میکنم نمیشه
با دسته هم بازی میکنم
چیکار کنم رو PC
شما اول ببین آنالوگ راست و LT دسته ی شما فعال هست مرحله ی بعد بیا همینجا بپرس:46:

dogh
12-05-2012, 15:03
چرا اینقدر تیم منتخب جهان بازیکنای بدرد نخوری دعوت کرده
چجوری میشه بازیکنه رو به این تیم دعوت کرد ؟

mohsen_blid
12-05-2012, 15:19
انالوگ سمت راست کدومه؟>
مال من هم LT و هم RS ها کار میکنن
در ضمن اون دو تا چرخشی ها هم کار میکنن

AlirezaLamLam
12-05-2012, 16:17
سلام
من بازی رو پاک کرده بئدم ولی حالا که نصب کردم هی وسط بازی وقتی پاس میدم یه لحظه توپ وای مایسته و بعد دوباره میره چشم رو میزنه
میدونم لگ یا نه
ولی کسی راه حلش رو بلده؟

سلام عزیز
شما دوباره بازیتو پاک کن اما وقتی پاک کردی برو توو ادرسی که نصبش کرده بودی ببین فولدرشم پاک شده یا نه که احتمال می دم پاک نشده باشه , اگه پاک نشده بود فولدرشم پاک کن بعد بازی رو دوباره نصب کن. فکر کنم درست شه

AlirezaLamLam
12-05-2012, 16:23
دوستان امروز من لیگمو تموم کردم (2015-2016) همه ی جامارو بدون کلک درو کردم. هم جام حذفی , هم لیگ , جام باشگاه های اروپا و جام اتحادیه. که البته تیمم فکر کنم از لوگوم پیداس چلسیه. ترکوندم این کامپیوترو دیگه. الانم بعد 4 سال رفتم ریال. البته با یه پیشنهاد نجومی. دوستان اگر لطف کنن یه چندتا بازیکن جوونه مستعد بهم معرفی کنن ممنون می شم. البته واسه ریال می خوام بخرم. وای استاد اومد. بای :31:

arash-king
12-05-2012, 16:51
دوستان تو رو خدا منو کمک کنید :19:
من با دسته بازی میکنم و میخوام با آنالوگ های دسته حرکت تکنیکی بزنم و شادی پس از گل داشته باشم
(((( البته نه از نوع اون شادی پس از گل معروف :31:))))
ولی اصلا آنالوگ ها فعال نیستن تا کار کنن....... وقتی توی ستینگ بازی هم میرم تا درست کنم RS و LS را پیدا نمیکنم
اصلا نیست که پیداش کنم....کمک کنید لطفا

vahidgame
12-05-2012, 17:16
دوستان تو رو خدا منو کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با دسته بازی میکنم و میخوام با آنالوگ های دسته حرکت تکنیکی بزنم و شادی پس از گل داشته باشم
(((( البته نه از اون شادی پس از گل های معروف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))))
ولی اصلا آنالوگ ها فعال نیستن تا کار کنن....... وقتی توی ستینگ بازی هم میرم تا درست کنم RS و LS را پیدا نمیکنم
اصلا نیست که پیداش کنم....کمک کنید لطفا توی چند پست راه حل این نوشته شده از جمله این پست:

CRIS Joon CR7
12-05-2012, 18:56
دوستان تو رو خدا منو کمک کنید :19:
(((( البته نه از نوع اون شادی پس از گل معروف :31:))))
اصلا نیست که پیداش کنم....کمک کنید لطفا
به جون خودم هر کی ازین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روش بره دیگه هیچ مشکلی نداره:11:

Gregar
12-05-2012, 20:12
دوستان امروز من لیگمو تموم کردم (2015-2016) همه ی جامارو بدون کلک درو کردم. هم جام حذفی , هم لیگ , جام باشگاه های اروپا و جام اتحادیه. که البته تیمم فکر کنم از لوگوم پیداس چلسیه. ترکوندم این کامپیوترو دیگه. الانم بعد 4 سال رفتم ریال. البته با یه پیشنهاد نجومی. دوستان اگر لطف کنن یه چندتا بازیکن جوونه مستعد بهم معرفی کنن ممنون می شم. البته واسه ریال می خوام بخرم. وای استاد اومد. بای :31:

چلسی رو عشق است . البته فقط تو فیفا . تو واقعیت فقط بارسا .

mohsen_blid
12-05-2012, 21:35
کسی نبود راهنمایی کنه
یا فایل بزاره من بتونم با فایل جویستیک در داکیومنتم جایگزینش کنم؟
به راه حلی بزارید
مرسی

Kaveh619
13-05-2012, 01:43

Lucas Piazon یک استعداد ناب برای پست مهاجم وسط و سمت راست،بازیکن ‏چپ پاییه و در بهترین حالت اورالش به +85 هم میرسه.....

برای پست دفاع وسط من Simeone Benedetti رو پیشنهاد میکنم،فیزیک مناسب،سن پایین در عین حال قوی،با قدرت توپ گیری و stand tackling بالا...

دفاع چپ هم داویده سانتون و daprela کچله خوب هستن،و همچنین بهترین دفاع چپ فیفا به نظر من Criscito......

جیمز رودریگز پورتو هم برای وینگر چپ مناسب هستش....

اگه پست خاصی مد نظرت هست بگو تا بازیکن خوب بگم بهت.......

arash-king
13-05-2012, 16:49
من اینا را واسه یوونتوس خودم گرفتم که هنوز سنشون به 23-24 نرسیده OVERALL شون به بالای 90 رسیده
Hazard بازیکن لیل / Neymar بازیکن سانتوس / Muniain از اتلتیک بیلبائو / Hummels دفاع دورتموند
Lucas از سائوپائولو / Bale از تاتنهام / Gotze از دورتموند / Wilshere از آرسنال / دروازه بان De gea از منچستر

حالا فعلا اینا را بخر :31:

soheilnouri
13-05-2012, 18:04
من اینا را واسه یوونتوس خودم گرفتم که هنوز سنشون به 23-24 نرسیده OVERALL شون به بالای 90 رسیده
Hazard بازیکن لیل / Neymar بازیکن سانتوس / Muniain از اتلتیک بیلبائو / Hummels دفاع دورتموند
Lucas از سائوپائولو / Bale از تاتنهام / Gotze از دورتموند / Wilshere از آرسنال / دروازه بان De gea از منچستر

اینارو چطوری میخرین؟من تیمم لاتسیو هستش ولی اصن به من بودجه نمیدن....مگه با یووه چیکار می کنی که اینهمه بازیکن خریدی؟من حتی بیشنهادم میدم نمیان...حتی بیشنهاد بالا....

arash-king
13-05-2012, 18:33
اینارو چطوری میخرین؟من تیمم لاتسیو هستش ولی اصن به من بودجه نمیدن....مگه با یووه چیکار می کنی که اینهمه بازیکن خریدی؟من حتی بیشنهادم میدم نمیان...حتی بیشنهاد بالا....
خب بستگی به شانس خودت هم داره
من پیشنهاد میدادم تیم قبول میکرد و قیمت بازیکن ها را بالا پایین میکردم
بعضی هاشون هم خریدم و نیم فصل قرضی دادم رفتن :31:

AlirezaLamLam
14-05-2012, 00:22
Lucas Piazon یک استعداد ناب برای پست مهاجم وسط و سمت راست،بازیکن ‏چپ پاییه و در بهترین حالت اورالش به +85 هم میرسه.....

برای پست دفاع وسط من Simeone Benedetti رو پیشنهاد میکنم،فیزیک مناسب،سن پایین در عین حال قوی،با قدرت توپ گیری و stand tackling بالا...

دفاع چپ هم داویده سانتون و daprela کچله خوب هستن،و همچنین بهترین دفاع چپ فیفا به نظر من Criscito......

جیمز رودریگز پورتو هم برای وینگر چپ مناسب هستش....

اگه پست خاصی مد نظرت هست بگو تا بازیکن خوب بگم بهت.......

دمت گرم داداش
خوب کساییو معرفی کردی واسم. بریم که ریالو قهرمان کنیم:31:

joopiter23
14-05-2012, 10:01
دوستان سلام..... من فیفا رو نصب کردم ولی چرا هر وقت می رم تو بازی و میام بیرون سیو نمیشه و تنظیمات رو دوباره باید انجام داد ...کسی این مشکل رو داشته ......؟؟؟
------------------
گویا واسه خودش حل شد ولی ، این پچ آپدیتی که دوستان گذاشتن رو نصب می کنم ولی تو بازی تغییری ایجاد نمیشه !!!! برنامه پس از نصب چیزی تو پوشه فیفا 12 در داکیومنتسم نمیریزه و یک پوشه به نام اول برنامه خودش +فیفا 12 کنارش ایجاد می کنه (حاوی یک سرس فایل)!!! طبیعیه ؟؟
تو بازی که میرم هنوز انلکا هست و چلسی 4-4-2
ابتدا اون پوشه رو ایجاد کردم در قسمت فیفا و بعد هم برنامه رو اجرا کردم و آدرس فیفا رو ازم خواست و خودش نصب کرد و تمام ولی ......

Gregar
14-05-2012, 14:11

چطوری اورال اینا میره بالای 90 . الان مسی توی این اپدیت اخر قدرتش 92 و رونالدو هم 90 شده . بعد اگه اینایی که گفتی میرن بالای 90 که دیگه classic xl رو قورت میدن چه برسه به تیم های دیگه .
طی تحقیقاتی که کردم در هر صورت هیچ بازیکنی اورالش بالاتر از مسی نمیشه . رونالدو هم به زور میرسه به اورال مسی .

Kaveh619
14-05-2012, 14:57
چطوری اورال اینا میره بالای 90 . الان مسی توی این اپدیت اخر قدرتش 92 و رونالدو هم 90 شده . بعد اگه اینایی که گفتی میرن بالای 90 که دیگه classic xl رو قورت میدن چه برسه به تیم های دیگه .
طی تحقیقاتی که کردم در هر صورت هیچ بازیکنی اورالش بالاتر از مسی نمیشه . رونالدو هم به زور میرسه به اورال مسی .

درست میگید شما دوست عزیز،این دوستمون یا اغراق کرده یا خوب دقت نکرده....بببینید ده خئا نهایتا 85-86 میشه در بهترین حالت،

بقیه ی موارد هم در بهترین حالت که بازی کنن و مصدوم نشن:
Bale:89-90
Wilshere89-90
Hazard:88-89
Lucas:88-89
Eriksen:89-90
Neymar:89-90
Hummels:88-89
Muniain:نمیدونم باش بازی نکردم...

به هر حال این کسایی که دوستمون معرفی کردن زمین تا آسمون با کسایی که بنده معرفی کردم فرق دارن،دلیلشم اینه که این بازیکنهای ایشون جزو ستاره های معروف و شناخته شده و استعداد زیادی ندارن،چون Growth یا همون رشدشون در حدود 6-7 تا اورال هست....اما مثلا یکی مثل benedetti یا lucas piazon از اورال 65 یا کمتر شروع میکنن و به 85 میرسن...این یعنی رشد.....این یعنی وقتی ستاره های بازی در سال 2020 پیر میشن شما یه تیم دیگه میتونید معرفی کنید.....

این یعنی استعداد یابی و سرمایه گذاری.....

درسته که Alen Smithies به Manuel Neuer نمیرسه،اما اورالش از 65 به 82 میرسه یعنی هفده تا تازه اونم تا سن 25 سالگی.....یعنی وقتی نویر پیر میشه و از فوتبال خدافظی می کنه این دروازه بان میشه جایگزینش و بهترین میشه تو زمان خودش.......البته smithies با همون اورال کمش تو جوونی بسیار برای من خوب میگرفت و سیو هایی میکرد که هیچکس انجام نمیداد،اما با پیشرفت کردنش به نظرم اومد دیگه مثل سابقش نیست و با بالارفتن اورال ضعیف تر میشد....

رسوندن اورال 90 به 91 یا 84 به 89 هنر نیست به خدا..........

Kaveh619
14-05-2012, 15:12
دوستانی که دنبال مهاجم های جوون و مستعد برای پست مهاجم میخوان من نظرم اول همون Lucas piazon هست بعدش دو گزینه ی Wickham و Pasquato هستن،اولیه چپ پا و دومی و سومی راست پا هستند،البته pasquato سال اول نمیتونید بخریدش چون تازه ترنسفر شده و به هیچ تیمی نمیره و از سال دوم کریر میتونید بخریدش.....

اما یه بازیکن دیگه هست به نام Marek Suchy برای پست دفاع وسط ، بازیکن خوبیه اما در حد سیمئونه نیست....

هافبک وسط تام کلورلی منچستر عالیه برای رشد کردن و در صورت بازی مداوم و مصدوم نشدن از 73 به 85 خواهد رسید...

اگه پست خاصی مدنظرتون بود بگید...

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

بالاترین اورال ثبت شده برای مسی 96 هستش.......

Kaveh619
14-05-2012, 15:24

دوست عزیز یه راه حل بهت پیشنهاد می کنم که معمولا خودم انجام میدم.....

ببینید شما وارد هر تیمی که میشید حدودا 28-32 بازیکن توش هست،حالا دو حالت داره،یا شما میخواید تو تیم انقلاب به پا کنید و همه بازیکنای مدنظرتون رو یه ساله بخرید باید ابتدا تمام 28 تا 32 نفر رو بذارید توی Tansfer ‎list و همه رو بفروشید،در این بین اگرم تیمتون ستاره داشته باشه که رئال و دیگر تیم های پولدار میان سراغش و پول خوبی با فروش همه ی بازیکنا میتونید بدست بیارید و با این پول در حالت خوشبینانه میتونید 12-13 بازیکن خوب و کسایی که نیاز دارید بخرید،بقیش یعنی کسایی که هنوز نتونستید بخرید به دلایلی مثل قبول نکردن پیشنهادتون و یا تمام شدن بودجه هم برای فصل بعدی موکول میشه........اگرم نمیتونید اینجوری تیمو متحول کنید پس بهتره سالی فقط دو سه تا بازیکن بخرید با بودجه ای که از جامها بدست میارید و بقیش رو یا باید با بازیکن های تیم سر کنید یا با youth Academy.........

البته اون مورد تحول و انقلاب رو که گفتم بعضی اوقات جواب نمیده،مثلا نمیشه بخواید سوانسی رو کامل بفروشید و مسی و رونالدو رو بیارید تو تیمتون....بالاخره بازیکن ها و دارایی خودتون هم باید در یه حدی باشه که بتونید.......

SevenCity
14-05-2012, 15:49
آکادمی تنها راه در آمدزایی هست
در صورت فروش بازیکنان، دیگه اون تیم که لاتزیو نیست و یه تیم بی هویته
در سال اول هم میتونید بازیکنان رزرو رو(لیست سوم)کامل بفروشید و فقط یک ستاره بخرید با بودجه اولیه
در ضمن با لول اماتور تا ورلدکلس در مدیریت که خیلی راحت میشه با اون بودجه های کذایی و اون سطح رضایت بازیکنان راحت ستاره جذب کرد
همین الان تست کنید بازیکنای تو لول پایینتر خیلی راحتتر میان تو تیمت تا لول لجندری
شنیدم تو لول های پایینتر در صورت پیشنهاد به یه بازیکن و پشیمون شدنت بعضی اوقات ازت میخوان که اون بازیکن درخواستی را از باشگاه با قیمت پایینتر بخری اینم نکته جالبی بود ولی هیچوقت این اتفاق تو لجند نمیفته و هیچ بازیکنی جز ترنسفر لیست رو نمیتونی با قیمت مورد نظر خود بازیکن بخری باید بیشتر بدی و در لول های پایین میتونی حتی کمتر هم پیشنهاد بدی که لجندری با واقعیت دنیای فوتبال همخونی بیشتری داره چون در صورت خرید اون بازیکن، باشگاه قبلی بازیکن دستش خالی میمونه
یک بازیکن جوون هم هست به نام دلفونسو که با قیمت پایین هم باشگاهش راضی میشه، در لجند با یک ملیون بیشتر هم راضی میشه این بازیکن تو همون اورال 73 هم مثل یک بازیکن در حد 85 بازی میکنه و نکته دیگه اینکه حتما لازم نیست از شر بازیکنهای معروف و پیر راحت بشید بازیکنی مثل فورلان یا لورنته در سن 34 یا 35 سالگی نهایتا استامینا یا سرعتشون میاد پایین ولی همچنان شم بالای گلزنی دارند و فینیشینگشون بالاست در واقع اوررال مهم نیست مهم اینه که شما با چه بازیکنی راحت تر هستید مثلا من اگر تیم کلاسیک یا بارسارو هم داشته باشم حتما باید موسی سیسوکو با اورال 80 تو تیمم باشه و در قسمت هافبک برام بازی کنه چون اونقدری که با این بازیکن خوب بازی میکنم با ماتئوس یا هافبک دفاعی های غول بارسا نمیتونم خوب بازی کنم با ناگاتامو که هیچوقت اوررالش به 82 نخواهد رسید خیلی بهتر بازی میکنم تا کریستیکو مهم اینه که شما با چه بازیکنی خوب بازی میکنید اورال تاثیرش کمتره تا مچ شدن شما با بازیکن

soheilnouri
14-05-2012, 20:16
حتما باید موسی سیسوکو با اورال 80 تو تیمم باشه و در قسمت هافبک برام بازی کنه چون اونقدری که با این بازیکن خوب بازی میکنم با ماتئوس یا هافبک دفاعی های غول بارسا نمیتونم خوب بازی کنم با ناگاتامو که هیچوقت اوررالش به 82 نخواهد رسید خیلی بهتر بازی میکنم تا کریستیکو مهم اینه که شما با چه بازیکنی خوب بازی میکنید اورال تاثیرش کمتره تا مچ شدن شما با بازیکن[/QUOTE]

==================

ممنون از توضیحات جالبت...تو مگه لوتار ماتئوس افسانه ایی رو هم تو تیمت داری و باهاش بازی می کنی؟

khelane
14-05-2012, 20:30
اینجا یه چیز کم داره یه سر مربی یه اسم کی روش که این مربی های نوجوان و بزرگسال رو از این انجمن در بیاره و راستی راستی بفرسته به جاهای ایران واسه استعداد یابی ایول به تمام بچه های فروم که اینقدر جزئیات حال میکنید خیلی دنبال این جور چیزا هستید امیدوارم موفق باشید
از یه منظر هم شده مثل بازار بورس خدای خیلی بحث هاتون حال میده این میاد یه بازیکن معرفی میکنه و اون یکی یکی دیگه رو پیدا میکنه
من که نمتونم زیاد بازی کنم وگرنه خیلی حال میده این کریر مود فیفا واقعا معرکه هست
در کل همتون رو به خدای بزرگ میسپارم

Spaniuly
14-05-2012, 21:49
این بازیکنان رو بخرید:

T. Courtois : دروازبان هست مال چلسی هست اولش ملیتش بلپیکی هست الان اورالش 86 هست دروازبان فیکسمه خیلی هم جوان هست فکر کنم 16 یا 17 سالشه

P.Jones یه مدافع واقع هرکول هست ملیت انگلستان در حال حاضر 86 هست برای من
S. Bendetti این بازیکن ایتالیایی هست یه مدافع واقعا ناب هست یعنی قدرتهاش واقعا نجومی هست پرش : 99 قدرت سر زنی : 99 سرعت و شتاب هردو : 96 انرژی : 97 و قدرت بدنی 99 هر پنجره ترنسفر باشگاه های مختلفی 2.5 برابر قیمت واقعیش رو برای خریدش بهم پیشنهاد می دن ولی نمی دونن این بازیکن توی باشگاه من بازنشست خواهد شد و فروشی نیست به هیچ قیمت

بازیکنان دیگه ای که باید بخرید Eriksen سوئدی - جک ویلشیر - ماریو گوتزه - گریث بیل - لوکاس - نیمار هست همگی اورال 89 دارن اینا و البته نیمار 90 هست یه هافبک دفاعی هم به اسم casemiro هست ملیتش برزیلی هست حتما بخرید... و البته یه بازیکن دوست داشتنی که من دیوانه استیلش هستم Zhano Ananidze این بازیکن مورد علاقه منه توی کریر مود توی فیفا 11 هم داشتمش گرجستانی هست و واقعا تکنیکی و مطمئن 85 اورالشه الان خیلی زود رشد می کنه و به این اورال می رسه

اگه احیانا به آرژانتین اسکوت فرستادید و بازیکنی به اسم Ernesto Carazo پیدا کرد براتون بدونید یه ستاره در پیش رو دارید در 23 سالیگی به 85 رسیده از 16 سالگی توی تیم هست و پیش بینی شده تا اورال 90 افزایش پیدا کنه

City 17
14-05-2012, 23:35

شما توی بخش Head to Head Seasons وقتی ترکیب بچینی نشون میده که قدرت ها بر اساس پست تغییر می کنن ( مثل فیفا 11 ) و اونجا اگه مثلا رونالدو را بذاری مهاجم نوک قدرتش میشه 93 ...

Gregar
15-05-2012, 00:52
شما توی بخش Head to Head Seasons وقتی ترکیب بچینی نشون میده که قدرت ها بر اساس پست تغییر می کنن ( مثل فیفا 11 ) و اونجا اگه مثلا رونالدو را بذاری مهاجم نوک قدرتش میشه 93 ...

من کار به اونش ندارم . یعنی اورال یک بازیکن رو توی پست تخصصیش و default اش میگم .
وگرنه هیچ وقت یک بازیکن مثل ژاوی از رونالدو قوی تر نیست . ژاوی رو هر جای دیگه بزاری اصلا نمیتونه بازی کنه . ولی رونالدو .... نمیدونم چرا حس میکنم رونالدو توی فیفا از مسی قوی تره .

arash-king
15-05-2012, 10:13
درست میگید شما دوست عزیز،این دوستمون یا اغراق کرده یا خوب دقت نکرده....بببینید ده خئا نهایتا 85-86 میشه در بهترین حالت،

بقیه ی موارد هم در بهترین حالت که بازی کنن و مصدوم نشن:
Bale:89-90
Wilshere89-90
Hazard:88-89
Lucas:88-89
Eriksen:89-90
Neymar:89-90
Hummels:88-89
Muniain:نمیدونم باش بازی نکردم...

به هر حال این کسایی که دوستمون معرفی کردن زمین تا آسمون با کسایی که بنده معرفی کردم فرق دارن،دلیلشم اینه که این بازیکنهای ایشون جزو ستاره های معروف و شناخته شده و استعداد زیادی ندارن،چون Growth یا همون رشدشون در حدود 6-7 تا اورال هست....اما مثلا یکی مثل benedetti یا lucas piazon از اورال 65 یا کمتر شروع میکنن و به 85 میرسن...این یعنی رشد.....این یعنی وقتی ستاره های بازی در سال 2020 پیر میشن شما یه تیم دیگه میتونید معرفی کنید.....

این یعنی استعداد یابی و سرمایه گذاری.....

درسته که Alen Smithies به Manuel Neuer نمیرسه،اما اورالش از 65 به 82 میرسه یعنی هفده تا تازه اونم تا سن 25 سالگی.....یعنی وقتی نویر پیر میشه و از فوتبال خدافظی می کنه این دروازه بان میشه جایگزینش و بهترین میشه تو زمان خودش.......البته smithies با همون اورال کمش تو جوونی بسیار برای من خوب میگرفت و سیو هایی میکرد که هیچکس انجام نمیداد،اما با پیشرفت کردنش به نظرم اومد دیگه مثل سابقش نیست و با بالارفتن اورال ضعیف تر میشد....

رسوندن اورال 90 به 91 یا 84 به 89 هنر نیست به خدا..........
سلام دوست عزیز ... من اغراق نکردم فقط گفتم اگه با اینا بازی کنید قدرتشون میره بالای 90
درضمن من 1 فصل با اینا بازی کردم overall همشون الان نزدیکه 90 هست
کمترینشون wilshere که توی 20 سالگی overall اش شده 88
به نظر شما ویلشر تا 24 سالگی به بالای 90 نمیرسه ؟؟؟؟ من که میگم میرسه
وقتی تو 20 سالگی 88 هست قطعا تو 24 سالگی به 90 میرسه
شما گفتی حداکثر قدرت ویلشر میشه 90-89 ولی من توی 1 فصل به 88 رسوندمش.....بازیکن های دیگه ای هم هستن که درست مثل ویلشر به سن 20-19 سالگی رسیدن ولی overall شون بالای 87 هست

Kaveh619
15-05-2012, 10:54
سلام دوست عزیز ... من اغراق نکردم فقط گفتم اگه با اینا بازی کنید قدرتشون میره بالای 90
درضمن من 1 فصل با اینا بازی کردم overall همشون الان نزدیکه 90 هست
کمترینشون wilshere که توی 20 سالگی overall اش شده 88
به نظر شما ویلشر تا 24 سالگی به بالای 90 نمیرسه ؟؟؟؟ من که میگم میرسه
وقتی تو 20 سالگی 88 هست قطعا تو 24 سالگی به 90 میرسه
شما گفتی حداکثر قدرت ویلشر میشه 90-89 ولی من توی 1 فصل به 88 رسوندمش.....بازیکن های دیگه ای هم هستن که درست مثل ویلشر به سن 20-19 سالگی رسیدن ولی overall شون بالای 87 هست

دوست عزیز،من که میدونم شما چی گفتی...دقیق هم خوندم پست شمارو....من با همه ی بازیکن هایی که گفتید کریر رفتم....همشون رو امتحان کردم....اون اورال هایی که گفتم بر اساس حضور ذهن بود،و مطمئنم به جز 1 یا 2 تا بالا پایین تر همشون درسته،این که ویلشر 19 سالشه و اورال 88 دلیل نمیشه تو 24 برسه به 92،بازیکن با بازیکن فرق داره....ویلشر خیلی خوب باشه 91 میشه نه بیشتر....

صادقانه بگم بازیکنی ندیدم به جز نیمار که با رشد کردن به 91 رسیده باشه،البته شاید دقیق حضور ذهن نداشته باشم،اما کریر زیاد بازی کردم و فکر کنم سیلوا رسید به 91،چون از همون اول 89 یا 88 بود،یا روبن سخته بخوای برسونیش به 91....

City 17
15-05-2012, 15:02
من کار به اونش ندارم . یعنی اورال یک بازیکن رو توی پست تخصصیش و default اش میگم .
وگرنه هیچ وقت یک بازیکن مثل ژاوی از رونالدو قوی تر نیست . ژاوی رو هر جای دیگه بزاری اصلا نمیتونه بازی کنه . ولی رونالدو .... نمیدونم چرا حس میکنم رونالدو توی فیفا از مسی قوی تره .

اگه بخوایم از دید فیفا در نظر بگیریم (که طبیعتا باید بگیریم) , از اونجا که به هر حال فیفا لزوما با واقعیت منطبق نیست باید بگم که وقتی برای یک بازیکن مثل رونالدو توی Specialities نوشته شده Complete Forward پس طبیعتا پست تخصصی رونالدو باید در خطر حمله باشه و نه هاف بک چپ LM که در ترکیب رئال در فیفا به صورت default وجود داره , در واقعیت هم بیشتر به عنوان بال چپ LW و یا بعضی اوقات به عنوان مهاجم نوک بازی می کنه و این دو تا پست های تخصصیش به شمار میرن , از طرف دیگه طبق قواعد بازی فیفا وقتی یک بازیکن در یک پست اورال بیشتری داشته باشه اون پست برای اون بازیکن مناسب تر هست (و طبیعتا تخصصی تر هست) که برای رونالدو در LW در یک ترکیب قدرت 92 و در ST در همون ترکیب default قدرت 93 داره (پست هایی که توی واقعیت بیشتر بازی می کنه) , در حالی که در LM قدرتش 90 هست و در واقعیت هم کمتر به عنوان یک هاف بک بازی می کنه که نشون دهنده همین مساله هست.

وقتی اورال مسی در پست مهاجم 92 و اورال رونالدو در پست مهاجم 93 هست , همچین غیرعادی به نظر نمی رسه... البته بسته به سبک بازی ممکنه افراد دیگه نظر دیگه ای داشته باشن.
(جدای از اینکه در واقعیت شرایط متفاوتی دارن.)

H 2 H
15-05-2012, 19:01
سلام به همه دوستان عزیز .
میخواستم بدونم واسه روون اجرا شدن بازی کدوم ویندوز بهتره ؟؟؟ ایکس پی یا سون ؟؟
من بازی رو نصب کردم روی ویندوز سون ولی همچین یه مقداری تصویر جابجایی ( لگ ) داره !!!! ( آخه من رو ایکس باکس بازی می کنم ولی حس میکنم بازی روی کامپیوتر بهتره ))
مشخصات سیستم هم این هست ::
athlon 64 X2 dual core 5000+ 2.59GHz
2 GB Ram
Nvidia Geforce 9400 GT

حالا اگه برنامه ای چیزی لازمه راهنمایی کنید مرسی

( عذر خواهی میکنم اگه سوالم تکراری بود . )

ممنون

SevenCity
15-05-2012, 20:28

در رابطه با رونالدو و مسی
رفیقم رو منع کردم که جلوی من حق نداره از آرژانتین یا بارسا استفاده کنه چون تمام گلهاش رو با مسی میزنه اما با رونالدو نمیتونه کار کنه و من برعکس با رونالدو عالی کار میکنم با مسی نمیتونم کار کنم
فکر کنم شما بودی گفتی با سانچز خوب کار میکنی خب سانچز دقیقا هم استیل رونالدوست
اگر یک تیم با بازیکنانی که باهاشون راحت بازی میکنید رو فارغ از اورال بردارید مطمئن باشید بهتر نتیچه میگیرید تا اینکه کلاسیک یا بازیکنان با بیشترین اورال رو انتخاب کنید

سلام به همه دوستان عزیز .
میخواستم بدونم واسه روون اجرا شدن بازی کدوم ویندوز بهتره ؟؟؟ ایکس پی یا سون ؟؟
من بازی رو نصب کردم روی ویندوز سون ولی همچین یه مقداری تصویر جابجایی ( لگ ) داره !!!! ( آخه من رو ایکس باکس بازی می کنم ولی حس میکنم بازی روی کامپیوتر بهتره ))
مشخصات سیستم هم این هست ::
athlon 64 X2 dual core 5000+ 2.59GHz
2 GB Ram
Nvidia Geforce 9400 GT

حالا اگه برنامه ای چیزی لازمه راهنمایی کنید مرسی

( عذر خواهی میکنم اگه سوالم تکراری بود . )

ممنون

صددرصد سون
تو تسک منجر در پروسس رو فیفا راست کلیک کن و اون قسمت کشویی رو بزار روی high

اقا یه سوال دارم اینو جواب میدین یا نه...با این مشخصات میشه فیفا 12 رو بازی کرد؟Dell Vostro 1520 - Core 2 Duo 2.1 GHz - 3 GB Ram
Dell Inspiron 1520 Vostro 1500 128M Video Card -

خیر با این کانفیگ نمیشه من سوالت رو دیده بودم ولی این مدل کانفیگای زیادی داشت نمیدونستم چه جوابی بدم ولی با این کانفیگ کلا بیخیال شو باز سی پی یو رو میشد یه کاری کرد ولی گرافیک اصلا

soheilnouri
15-05-2012, 20:39
هرنانس رو بهتون بیشنهاد میکنم از لاتسیو تا 2014 به 88 میرسه...روانیه

reza.8
17-05-2012, 21:21
دوستان میشه لینک dlc یورو رو بدید؟ فقط خود dlc

Gregar
17-05-2012, 21:36
در رابطه با رونالدو و مسی
رفیقم رو منع کردم که جلوی من حق نداره از آرژانتین یا بارسا استفاده کنه چون تمام گلهاش رو با مسی میزنه اما با رونالدو نمیتونه کار کنه و من برعکس با رونالدو عالی کار میکنم با مسی نمیتونم کار کنم
فکر کنم شما بودی گفتی با سانچز خوب کار میکنی خب سانچز دقیقا هم استیل رونالدوست
اگر یک تیم با بازیکنانی که باهاشون راحت بازی میکنید رو فارغ از اورال بردارید مطمئن باشید بهتر نتیچه میگیرید تا اینکه کلاسیک یا بازیکنان با بیشترین اورال رو انتخاب کنید

صددرصد سون
تو تسک منجر در پروسس رو فیفا راست کلیک کن و اون قسمت کشویی رو بزار روی high

خیر با این کانفیگ نمیشه من سوالت رو دیده بودم ولی این مدل کانفیگای زیادی داشت نمیدونستم چه جوابی بدم ولی با این کانفیگ کلا بیخیال شو باز سی پی یو رو میشد یه کاری کرد ولی گرافیک اصلا

اره با سانچز خیلی حال میکنم . اصلا با مسی نمیتونم برم در حالی که خیلی ها رو میبینم بدون استفاده از هیچ گونه حرکت خاصی با مسی تا جلوی دروازه میان و خیلی راحت گل میزنن .
کار به واقعیت ندارم (یعنی توی واقعیت برعکسه) ولی خداییش رونالدو توی فیفا بهترین بازیکنه . اونقدرا من نمیتونم با رونالدو خوب بازی کنم . چون استایلش به نظرم واسم زیادی حرفه ایه . ولی سانچز روون تر و راحت تره .
اون حرفت هم کاملا موافقم . من خودم با چلسی بهتر میرم تا بارسا . چون کمی قدرتی تر و شوت زنتر و تاکتیکی تر بازی میکنن . فوتبال اسپانیایی یا تیکی تاک به ما نیومده .

EngineeR EhsaN
17-05-2012, 21:47
نمیدونم چرا این بازی رو سیستم من با کانفیگ زیر درست اجرا نمیشه! حتی آخرین ورژن کارت گرافیکم نصب کردم :19:

CPU:Core i7 2670 2.2 GHz
Ram: 4GB
Graphic: Nvidia: 555m 2GB

-----------------------

حل شد

reza.8
21-05-2012, 18:14
آقا نقل و انتقالات بین فصل شروع شد و وقتی به آخراش و شمارش معکوس رسید دیدم زده کریم بنزما به بارسا فروخته شد!!!
ولی برای من نه پیشنهادی از طرف بارسا اومده بود...نه بنزما مشکلی تو تیم داشت!!!
چرا اینجوری شد!!

CATALONIA
21-05-2012, 18:29
حتما بین فصل ( تا نیم فصل ) یک سری پیغام مبنی بر نارضایتی بنزما برای شما اومده ..
که بیشترین مربوط به اینه که از خونش دوره یا توی مطبوعات مصاحبه میکنه و نارضایتیش رو بیان میکنه ..
شما بازی هاتون رو Sim کردید و احتمالا ندیدید پیغامش رو ..
توی روز اخر هم مدیریت باشگاه یک نامه برای شما میفرسته که وضعیت بازیکن رو برای شما بیان میکنه ... مثلا میگه این مورد به خود شما بستگی داره و میتونید بازیکن رو نگه دارید یا بفرستینش بره که در این صورت ترانسفر بازیکن به عهده ی خودتون میشه
یه مورد دیگه هم هست که باشگاه میگه این بازیکن زیاد حاشیه سازی کرده و ما خودمون میفروشمش و راه دیگه ای نداره ..
این نامه برای شما حتما اومده ( ممکنه Sim کرده باشید و ندیده باشین )
در هر حال دیگه کار از کار گذشته :31:

reza.8
21-05-2012, 20:07
نه تماماً خودم بازی کردم... هیچ پیامی چه از مدیریت یا از خود کریم و نارضایتیش نیومد برام!!! عیب نداره کاریه که شده!!!!

راستی آپدیتی چیزی برای فیفا نیومده؟

hamid_hitman47
21-05-2012, 21:34
سلام دوستان، کسی میتونه یک توضیح مختصر از ضربات ایستگاهی بذاره اینجا، من با اینکه بازیم بد نیست ولی اصلا نمیتونم ایستگاهی گل بزنم!!
کرنر زدن هم آیا قلق خاصی داره؟ چون خیلی خیلی کم تو حالت معمول (سانتر از نقطه ی کرنر) گل میشه!!
دوستان یک راهنمایی کنن ممنون میشم.

آرش-19
22-05-2012, 01:04
از بچه های اینجا کسی برای مسابقات جام دیجیتال ثبت نام کرده؟

soheilnouri
22-05-2012, 19:57
سلام...من یه مشکلی دارم که تو 11 هم بود...با ایکس باکس بازی میکنم...وقتی که یه تورنمنتی رو بازی میکنم مثلا چند ماه طول میکشه ((حتی گاهی تو تورنمنت های دور همی با بچه ها که 3 ساعت حداکثر طول میکشه پایانش))وقتی که تو team managment میرم یهو میبینم جای برخی بازیکنا بجای اسمشون فقط شماره پیراهنشونه و بعد از چند ثانیه کلا دستگاه هنگ میکنه...اگرم نرم تو قسمت team manamet و مستقیما وارد بازی بشم میبینم تیمم مثلا با 6 یا 7 بازیکن داره در مقابل تیم حریف بازی میکنه...مشکل از کجاست؟

CATALONIA
22-05-2012, 22:35
سلام
منم این مشکل رو داشتم .. ولی کم پیش میومد ..
شما دیسک بازی رو عوض کن .. یعنی یدونه دیگه بگیر به احتمال زیاد مشکلت رفع میشه !

سلام دوستان، کسی میتونه یک توضیح مختصر از ضربات ایستگاهی بذاره اینجا، من با اینکه بازیم بد نیست ولی اصلا نمیتونم ایستگاهی گل بزنم!!
کرنر زدن هم آیا قلق خاصی داره؟ چون خیلی خیلی کم تو حالت معمول (سانتر از نقطه ی کرنر) گل میشه!!
دوستان یک راهنمایی کنن ممنون میشم.
کلا ضربات ایستگاهی فیفا چیز قابل توضیحی نداره ... شما یه روز برو تو قسمت Set piece همون اول بازی از توی قسمت 1v1 و اینقدر تمرین کن تا دستت بیاد ..
تا اونجایی که من میدونم فک کنم دو نوع ضربه ازاد وجود داشته باشه
یکی این که RB رو بگیری و شوت کنی ...
یکی مستقیم بزنی ..
که در هر دو حالت باید نوار قدرت رو بسته به پاور شوت بازیکنت بین دو تا سه واحد پر کنی ... ( این همون قسمتیه که باید تمرین کنی )
یه راه دیگه هم که همه معمولا استفاده میکنند اینه که توپ رو برای بازیکن کناری پاس میدی و شوت میکنی :31:

arvin6
23-05-2012, 15:57
سلام
تو کریر وقتی به بعضی بازیکن ها پیشنهاد میدی قبول نمیکنن و دلیلشو مینویسه چون بازیکن باشگاهشو دوست داره
نمیشه کاری کرد تا بشه این بازیکنارو خرید؟

EngineeR EhsaN
24-05-2012, 00:40
نمیدونم چرا بازی کردن با سی پی یو اینقدر سخته فقط کافیه یه گل بزنن دیگه بعدش خدا میدونی چندتا دیگه میخوری! من با سیتی بازی میکنم یه گل تو بازی با یونایتد تو نیمه اول خوردم نیمه دومم خیلی خیلی راحت و ساده 4 تا بهم زدن! دیگه داره حالم بهم میخوره همین مونده بیام به استون ویلا و تیمای درب و داغون ببازم :2:

rouzbeh_ziafati
24-05-2012, 07:53
وقتي از كناره ها سريع حركت مي كني با توپ و يه بازيكن هم داره همراهيت ميكنه چطور ميشه توي سر توپ زد و بازيكن رو فريب داد؟؟؟ من با كيبورد بازي مي كنم

Spaniuly
24-05-2012, 08:21
وقتي از كناره ها سريع حركت مي كني با توپ و يه بازيكن هم داره همراهيت ميكنه چطور ميشه توي سر توپ زد و بازيكن رو فريب داد؟؟؟ من با كيبورد بازي مي كنم

نمی دونم روی کیبورد کدوم کلید به جای LT (همون کلید که برای انجام موهای تکنیکی باید هولد بشه) عمل می کنه ولی وقتی اون رو نگه داشتی 2 بار در جهت عقب مایل به جهتی که می خوای تغییر جهت بدی تپ می زنی روی البته نه جهت دایرکت بلکه آنالوگ...

CRIS Joon CR7
24-05-2012, 09:32
نمی دونم روی کیبورد کدوم کلید به جای LT (همون کلید که برای انجام موهای تکنیکی باید هولد بشه) عمل می کنه ولی وقتی اون رو نگه داشتی 2 بار در جهت عقب مایل به جهتی که می خوای تغییر جهت بدی تپ می زنی روی البته نه جهت دایرکت بلکه آنالوگ...

این حرکتی که دوستمون گفتم سرتوپ با پای مخالفه (همون کریس رونالدویی) شما تو جهت های دیگه هم میتونید
مثلا:

LT رو نگه دارید و بعش جهت مستقیم و بلافاصله جهت چپ
و

LT رو نگه دارید و بعش جهت مستقیم و بلافاصله جهت راست
:46:

Spaniuly
24-05-2012, 14:33
این حرکتی که دوستمون گفتم سرتوپ با پای مخالفه (همون کریس رونالدویی) شما تو جهت های دیگه هم میتونید
مثلا:

LT رو نگه دارید و بعش جهت مستقیم و بلافاصله جهت چپ
و

LT رو نگه دارید و بعش جهت مستقیم و بلافاصله جهت راست
:46:
نه محسن جون اين حرکت که من گفتم انيميشنش زماني مثل کريس ميشه که بازيکن 4 يا 5 ستاره باشه 3 ستاره به پائين تو سر توپ معمولي ميشه اين حرکت هم که تو معرفي کردي براي بازيکن 4 ستاره حرکت مورد علاقه منه يه پ رو ميذاره پش توپ و دورش مي چرخه خيلي موثر هست ولي اگه همين حرکت که گفتي رو يه بازيکن 5 ستاره بزنه زياد جالب و موثر از آب در نمياد ولي بهترين دريبل در کنار خط اينه:
وقتي سمت چپ هستيد و مستقيم حرکت مي کنيد و يه بازيکن مقابل شما هست جهت جلو رو در خلاف عقربه ها به سمت چپ فليک کنيد(مثل اينکه از ساعت 12 در خلاف جهت عقربه آنالوگ رو ميکشيد به ساعت 9) و در همين حين جهت مايل راست به جلو رو نگه داريد به زيبايي هر چه تمام تر با تايمينگ مناسب بازيکن مقابل رو دريبل مي زنيد سمت راست زمين هم حرکت کنيد اين حکت رو بر عکس مي کنيد کلا دريبل ساده و سريعي براي از مقابل برداشتن بازيکن مقابل هست اگه تايمينگ خيلي خوبي داشته باشيد فيلک عادي هم عاليه يعني وقتي بازيکن مقابل شما هست فقط دستتون رو در جهت راست يا چپ روي آنالوگ هولد کنيد دريبل هاي ساده خيلي موثر هستند توي دريبلينگ

Gregar
24-05-2012, 16:34
چرا اذیت میکنین بنده خدا رو . بابا توسرتوپ میشه فشردن دکمه شوت + پاس به صورت همزمان .

راستی امروز یه اپدیت 80 مگی واسه فیفا اومد . فکر کنم واسه همون ارور sync بود که تازگی ها میداد . من که چندتا بازی زدم خوب شده بود . کسی تست کرده .

Kaveh619
24-05-2012, 19:11
سلام...من یه مشکلی دارم که تو 11 هم بود...با ایکس باکس بازی میکنم...وقتی که یه تورنمنتی رو بازی میکنم مثلا چند ماه طول میکشه ((حتی گاهی تو تورنمنت های دور همی با بچه ها که 3 ساعت حداکثر طول میکشه پایانش))وقتی که تو team managment میرم یهو میبینم جای برخی بازیکنا بجای اسمشون فقط شماره پیراهنشونه و بعد از چند ثانیه کلا دستگاه هنگ میکنه...اگرم نرم تو قسمت team manamet و مستقیما وارد بازی بشم میبینم تیمم مثلا با 6 یا 7 بازیکن داره در مقابل تیم حریف بازی میکنه...مشکل از کجاست؟دقیقا همین مشکل برای من به وجود اومده،البته تو کامپیوتر،ولی ربطی به سی دی بازی نداره یا توی کامپیوتر ربطی به ویندوز یا کرک نداره....این مشکل زمانی به وجود میاد که مثلا یه دفعه کامپیوتر ریست بشه یا اینکه ایکس باکس یه دفعه خاموش بشه یا سی دی رو در بیارید....وقتی اتفاقات ناگهانی این شکلی میوفته سیو بازی خراب میشه یا به اصطلاح damage میکنه و دیگه قابل استفاده نیست....من خیلی امتحان کردم راه حلی نداره که درستش کرد....حتی این مشکل وقتی آزاردهنده میشه که توی کریر باشی و چند فصل رفته باشی......به هر حال تنها راه حل اینه که یه ‏new tournument بسازید.....

reza.8
24-05-2012, 19:25
آپدیت رسمی برای فیفا اومده تاحالا؟ بغیر از این یورو

Spaniuly
24-05-2012, 20:31
آپدیت رسمی برای فیفا اومده تاحالا؟ بغیر از این یورو

يورو آپديت نيست اکسپنشن هست
اپديت بله زياد اومده

Kamyar_AnathemA
24-05-2012, 23:29
چرا اذیت میکنین بنده خدا رو . بابا توسرتوپ میشه فشردن دکمه شوت + پاس به صورت همزمان .

راستی امروز یه اپدیت 80 مگی واسه فیفا اومد . فکر کنم واسه همون ارور sync بود که تازگی ها میداد . من که چندتا بازی زدم خوب شده بود . کسی تست کرده .

هم یک آپدیت 80 مگی اومد هم یک اپدیت 40 مگی برای اوریجین
هر دو تاشو هم نصب کردم
بارم Synced میشه

reza.8
25-05-2012, 10:37
يورو آپديت نيست اکسپنشن هست
اپديت بله زياد اومده

ببخشید لینکی از آخرین آپدیت ندارید بهم بدید؟ ممنون میشم...

Gregar
25-05-2012, 15:28
هم یک آپدیت 80 مگی اومد هم یک اپدیت 40 مگی برای اوریجین
هر دو تاشو هم نصب کردم
بارم Synced میشه

خسته نباشن پس 80 مگی اپدیت واسه چی بوده ؟ تو اگه چیز جدیدی دیدی به ما هم بگو

alone_boy
25-05-2012, 17:51
این استعدادهایی که میخریم اگه توی همون آکادمی باشن رشد میکنن یا حتما باید بهشون بازی داد؟!

Kaveh619
25-05-2012, 20:48
این استعدادهایی که میخریم اگه توی همون آکادمی باشن رشد میکنن یا حتما باید بهشون بازی داد؟!باید 14 ساله بگیری....16 ساله هاش پیشرفت نمی کنن به اندازه ی یه چهارده ساله،14 ساله بگیر تا دو سال تو آکادمی پیشرفت کنه بعدش هم از هر 4 بازی سعی کن 3 یا 2 بازی بهش بدی...

A.N.A.P
25-05-2012, 21:28
دوستان کسی جام دیجیتال ثبت نام کرده ؟

Kaveh619
25-05-2012, 21:45
دوستان کسی جام دیجیتال ثبت نام کرده ؟بگو جریانش چیه،سایتش چیه؟؟!!اگه خوبه و خوشمون اومد همه ثبت نام میکنیم....

AlirezaLamLam
26-05-2012, 09:27
سلام دوستان
کسی می تونه یه چندتا بازیکن 5 ستاره خوب بم معرفی کنه بخرم؟ البته الان فصل 2015-2016 هستما. لطفا سنشون پایین باشه.20 تا 25

Mohammad Yek110
26-05-2012, 09:44
باید 14 ساله بگیری....16 ساله هاش پیشرفت نمی کنن به اندازه ی یه چهارده ساله،14 ساله بگیر تا دو سال تو آکادمی پیشرفت کنه بعدش هم از هر 4 بازی سعی کن 3 یا 2 بازی بهش بدی...

اگه به صورت قرضی خریدنشون چی؟
میدیم به تیمای ضعیف اونا بهش بازی میدن
میشه؟داریم همچین چیزی؟مَـــــردم؟:دی

CATALONIA
26-05-2012, 12:02
اگه به صورت قرضی خریدنشون چی؟
میدیم به تیمای ضعیف اونا بهش بازی میدن
میشه؟داریم همچین چیزی؟مَـــــردم؟:دی
به صورت قرضی که بخری که فقط یه فصل هستند که اونطوری به دردت نمیخورن ...

وقتی هم که بازیکن رو کامل بخری و بعدش به تیم دیگه قرض بدی آخر فصل بری ببینی Team Appearance یا همون تعداد بازی هایی که در یک فصل انجام داده میبینی که 10 تا بازی هم بازی نکرده .. در اصل کل فصل رو رو نیمکت بوده .. اینطوری بازیکنت پیشرفت نمیکنه ..
تیمی هم که بهش بازیکن میدی فرقی نداره ...
ولی یک سری بازیکن ها هستند که اگه بازیشونم ندی پیشرفت میکنن .. البته چهارده ساله ها نه ولی بازیکن هایی که پیشرفتشون تو فیفا تعریف شدست مثل لوکاکو یا کورتویس دروازه بان چلسی یا همچین بازیکن هایی حتی رو نیمکت هم که باشن پیشرفت میکنن فقط زمان پیشرفتشون بیشتر میشه نسبت به وقتی که توی ترکیب باشن ...

Gregar
26-05-2012, 15:01
بگو جریانش چیه،سایتش چیه؟؟!!اگه خوبه و خوشمون اومد همه ثبت نام میکنیم....

جام دیجیتال | شبکه ملی فرهنگ

خیلی گرون میگیرن بابا . مگه سر گردنه است . ما خود بازی ارجینال رو 25 تومن گرفتیم حالا 20 تومن بدیم واسه این مسابقه اش . اینجور مسابقات هم معلوم نیست سر و تهش کیه . اخرش پارتی بازی میشه . همون تو فیفا بریم بالا بهتره .

در ضمن کسی نمیدونه مراحل این مسابقات کجا برگزار میشه ؟

arash-king
26-05-2012, 15:12

خیلی گرون میگیرن بابا . مگه سر گردنه است . ما خود بازی ارجینال رو 25 تومن گرفتیم حالا 20 تومن بدیم واسه این مسابقه اش . اینجور مسابقات هم معلوم نیست سر و تهش کیه . اخرش پارتی بازی میشه . همون تو فیفا بریم بالا بهتره .

توی خود سایت نوشته مکان برگزاری مسابقات توی مجتمع دیجیتال برج آزادی هست

A.N.A.P
26-05-2012, 15:59

اول استانی مسابقه میدی یعنی هر کی تو شهر خودش میره نمایندگی اونا رو در رو مسابقه میده . بعد میری مسابقات کشوری . بعد 12 نفر میگیرن واسه جهانی . واسه این 12 نفر شاید خیلی می ارزه !

آرش-19
26-05-2012, 16:43
اول استانی مسابقه میدی یعنی هر کی تو شهر خودش میره نمایندگی اونا رو در رو مسابقه میده . بعد میری مسابقات کشوری . بعد 12 نفر میگیرن واسه جهانی . واسه این 12 نفر شاید خیلی می ارزه !

من که ثبت نام کردم, خیلی دوست دارم بدونم بعد از عمری فیفا بازی کردن چند مرده حلاجم!
تنظیمات بازی هم جالبه, ترکیب باید پیش فرض باشه و فقط تاکتیک و جای بازیکنها رو میتونی عوض کنی. دفاع هم باید
تاکتیکال باشه و پاور اسیستنس پاس هم خاموش.

Kaveh619
26-05-2012, 19:46
سلام دوستانکسی می تونه یه چندتا بازیکن 5 ستاره خوب بم معرفی کنه بخرم؟ البته الان فصل 2015-2016 هستما. لطفا سنشون پایین باشه.20 تا 25الان حضور ذهن ندارم اما el sharaawy میلان هست،و لاوتزی ناپولی که یکم سنش بالاتره........نانی هم هست از منچستر.....گانسو هست که تو سال 2012 سنش 23 هست....استفان جووتیچ هم هست،تارابت هم هست.....منتها شما فقط میگی 5 ستاره خب پست مورد نظرت هم بگو.......

CATALONIA
26-05-2012, 21:28
این مسابقات جام دیجیتال سال قبل هم توی اصفهان برگزار شد...
منم شرکت کردم .. افتتاحیه و اختتامیش که چیز خاصی نداشت .. ولی یه روز صبح رفتم چند تا بازی کردم رفتم تو 32 نفر ، از یه نفر تو پنالتی باختم حذف شدم .. :31:
کلا جالب بود .. سال قبل ثبت نامش 15 تومان بود و به نفر اول 500 هزار تومان میدادن و تا نفر دهم هم جایزه میدادن .. ( نفر نهم 450 تومان تا نفر دهم که 50 تومان بود )
حالا امسال که میگن مسابقاتش بین المللی نمیدونم چیکار میخوان بکنن ..؟!
ولی در کل برای سرگرمیش خوبه ... پارتی بازی و این چیزا اتفاق نمی افته ...
سال قبل مسابقات تک حذفی بود استرس زیاد بود .. امسال انگار اول گروهیه ... اینطوری باید بهتر باشه ..
توی اصفهان مکان برگزاری خیابان توحید - مجتمع فرهنگی فرشچیان

A.N.A.P
26-05-2012, 21:34
من که ثبت نام کردم, خیلی دوست دارم بدونم بعد از عمری فیفا بازی کردن چند مرده حلاجم!
تنظیمات بازی هم جالبه, ترکیب باید پیش فرض باشه و فقط تاکتیک و جای بازیکنها رو میتونی عوض کنی. دفاع هم باید
تاکتیکال باشه و پاور اسیستنس پاس هم خاموش.
منم با دوستم قراره ثبت نام کنیم !
من امسال کنکور ثبت نام کردم اینجور سخت نبود ثبت نام کردنش ! :دی

AlirezaLamLam
26-05-2012, 23:20
اول از بازیکن هایی که بم معرفی کردی ممنونم اما فکر کنم توو این سالی که من هستم سنشون بالا رفته باشه. من بیشتر مدافع وسط با مهاجم نوک می خوام.

AlirezaLamLam
26-05-2012, 23:21
الان حضور ذهن ندارم اما el sharaawy میلان هست،و لاوتزی ناپولی که یکم سنش بالاتره........نانی هم هست از منچستر.....گانسو هست که تو سال 2012 سنش 23 هست....استفان جووتیچ هم هست،تارابت هم هست.....منتها شما فقط میگی 5 ستاره خب پست مورد نظرت هم بگو.......

اول از بازیکن هایی که بم معرفی کردی ممنونم اما فکر کنم توو این سالی که من هستم سنشون بالا رفته باشه. من بیشتر مدافع وسط با مهاجم نوک می خوام.

CRIS Joon CR7
26-05-2012, 23:28
در رابطه با این مسابقه ها:

من تو دانشگاه یکبار مسابقه فیفا گذاشتن و خودشون همه ساکر باز بودن و مسلما هیچی بارشون نبود
خلاصه تا فینال همه رو لوله کردم و تو فینال طرف فیفا باز بود تو پنالتی بردمش و خیلی حال داد
جایزه شم 120 تومن بود که مالیده شد:دی

soheilnouri
27-05-2012, 00:58
من میخام شرکت کنم تو این مسابقات...از رشت هستم...باید حتما برم اصفهان؟

S0R3N4
27-05-2012, 01:50
بچه ها
با اون بچی که برای فیفا دادن سازنده هاش واسه یورو 12 دیگه پس امسال مثل سال ها قبل بازی اختصاصی واسه این مناسبت ورزشی نمیاد؟
یادمه هر ساله واسه جام جهانی و جام ملت های اروپا یه بازی اختصاصی میومد که ....