مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P1
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
21
من گوشیم رو فرمت اینترنال کردم و بعد مود دوربین که به صورت MP4 ضبط می کنه رو به گوشی اضافه کردم و لی همچنان به صورت 3GP فیلم میگیره . قبلاً هم دوربین رو هک کرده بودم و جواب داده بود . حالا چیکارش باید بکنم ؟؟؟؟
mostafazaker
30-06-2009, 17:54
گوشي p1 من يه مدتي هست كه وقتي كسي ميس كال ميزنه حدود 6-7 ثانيه طول ميكشه اسم شخص رو نشون بده.اگه خاموش روشن كنم درست ميشه ولي دوباره اينجوري ميشه.مشكل چيه؟
salman.p1
01-07-2009, 01:49
dسلام من گوشیم رو آپدیت کردم بعد از اینکار دوربین گوشیم کار نمیکنه بعد تازه دوباره هم ابدیت کردم که در مرحله اخر جای که فلش میکنه خطا میده اگه از gdfs هست لطفا بگید کجا میتونم یه gdfs خوب پیدا کنم ودانلود کنم ممنونم
ali_naserifar
08-07-2009, 11:47
سلام
ميگم گوشي من يه مدتي است كه صداي هدفونش ( اسپيكر نه ) خيلي كم شده و مجبورم موقع صحبت بزارمش روي اسپيكر تا صداي طرفو بشنوم .
راه حلي داره يا نه ؟
ممنون
گوشی من هر 2 دقیقه یکبار هنگ میکنه باطری در میارم دوباره میزنم جا باز 2 مین بعد هنگ میکنه
فلاش کردم جواب نداد
دادم کلی بهش ور رفتن 20 تومنم دادم اما باز همونطوره
توروخدا کمک کنید
mohammad_1ta
10-07-2009, 18:16
سلام
ميگم گوشي من يه مدتي است كه صداي هدفونش ( اسپيكر نه ) خيلي كم شده و مجبورم موقع صحبت بزارمش روي اسپيكر تا صداي طرفو بشنوم .
راه حلي داره يا نه ؟
ممنون
شاید صدای مکالمه رو اشتباهی کم کردین؟
باید Volume صدا رو هنگام مکالمه زیاد کنین (با جاگ دیال)
خوب یه جوابم به من بدین تورو خدا
mohammad_1ta
14-07-2009, 23:21
مشکل از مموری تون نیست؟
چون اگه مموری تقلبی باشه، باعث هنگ گوشی میشه..!
hamed1297
14-07-2009, 23:28
درسته .بدون مموری تست کنید ببینید چیجوریه.
نه از اون نیست
آخه درش آوردم باز اینجوری میشه
راستی من دارم update میکنم
update همون فلشه؟؟؟؟
فرقشون چیه؟
update کردم
اول یه نیم ساعت اوند بالا اما باز همونطوره
دیگه حتی صفحشم نمیاد
با فلشم درست نشد دادم تعمیر چند جا
چیکار کنم>؟؟؟
redevil6990
18-07-2009, 14:46
سلام.يه تاپيك خيلي پربار من قبلا برا دانلود آيكون ها و تم هاي P1 ديده بودم.الان هر چي ميگردم پيدا نميشه.
ميشه راهنماييم كنين.
hamed1297
18-07-2009, 14:59
اینجا دنبالش بگردید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا به همه جواب میدن الا به من
خوب تورو خدا راهنمایی کنین
hamed1297
20-07-2009, 13:03
من اگر میتونستم کمکی میکردم.بقیه هم همینطورن.
ببخشید که اینجا هم مشکلو عنوان میکنم چون واقعا ضروریه:11:
راستش قصه از اونجا شروع شد که: :41:
یه شب بارونی بود ، رعد و برق وحشتناکی میزد ، زوزه ی باد گوش همه رو کر کرده بود !!!! :19:
یه صدایی از حیات پشتی میومد من مجبور بودم که علت رو جستجو کنم
با هزار تا صلوات و قل هو و نزر و نیاز رفتم پشت که یهو با یه صحنه فوق العاده عجیب روبرو شدم !!!! :18:
P1 رو در آوردم که ازش عکس بگیرم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
دوربینش کار نمیکنه
تو رو خدا یکی کمکم کنه تا دکمه دوربینو میزنم میره تو اون صفحه اولیش که میگه دکمه صفر را برای راهنمایی بزنید میمونه و دیگه تکون نمیخوره؟ آپدیت هم کردم از رو بک آپی هم که از موقع سالم بودنش گرفته بودم بازیابی کردم ولی فایده نداد
قبلا چند بار همین مشکل پیش اومد و وقتی از رو بک آپ اجرا میکردم درست میشد ولی حالا نمیشه
شما رو به جون اون نوه کوچولوتون کمکم کنید؟
:42::42::42::42::42::42::42::42::42:
mehdi_08
23-07-2009, 00:08
سلام
بهترین راه برای هک p1 در حال حاضر چیه؟
سلام
شما بهتره به تاپیک هک UiQ مراجعه کنید
Zhangooler
23-07-2009, 14:34
update کردم
اول یه نیم ساعت اوند بالا اما باز همونطوره
دیگه حتی صفحشم نمیاد
با فلشم درست نشد دادم تعمیر چند جا
چیکار کنم>؟؟؟
شما یه کی از ic های گوشیت سوخته!چیز خاصی نیست با دادن به تعمیرگاه درست میشه...:46:
یا به احتمال 20% مشکل نرم افزاریه...البته فقط احتمال میدم.
Zhangooler
23-07-2009, 14:38
ببخشید که اینجا هم مشکلو عنوان میکنم چون واقعا ضروریه:11:
راستش قصه از اونجا شروع شد که: :41:
یه شب بارونی بود ، رعد و برق وحشتناکی میزد ، زوزه ی باد گوش همه رو کر کرده بود !!!! :19:
یه صدایی از حیات پشتی میومد من مجبور بودم که علت رو جستجو کنم
با هزار تا صلوات و قل هو و نزر و نیاز رفتم پشت که یهو با یه صحنه فوق العاده عجیب روبرو شدم !!!! :18:
P1 رو در آوردم که ازش عکس بگیرم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
دوربینش کار نمیکنه
تو رو خدا یکی کمکم کنه تا دکمه دوربینو میزنم میره تو اون صفحه اولیش که میگه دکمه صفر را برای راهنمایی بزنید میمونه و دیگه تکون نمیخوره؟ آپدیت هم کردم از رو بک آپی هم که از موقع سالم بودنش گرفته بودم بازیابی کردم ولی فایده نداد
قبلا چند بار همین مشکل پیش اومد و وقتی از رو بک آپ اجرا میکردم درست میشد ولی حالا نمیشه
شما رو به جون اون نوه کوچولوتون کمکم کنید؟
:42::42::42::42::42::42::42::42::42:
شما فرمت اینترنال کردی؟اگر کردی و نشد مشکل سخت افزاریه...اگر افتاده تو آب این مشکل براش ایجاد میشه.امکان سوختن lcd هم هست.اگر با فرمت اینترنال درست نشد یه راست ببرش تعمیرگاه.خاموشش هم بکن که اگر lcd آب خورده بهش فشار نیاد و نسوزه.
Zhangooler
23-07-2009, 14:46
سلام
با اینکه جواب پستت جاش اینجا نیست ولی بهت میگم.
1.برنامه caps switch رو نصب کن.2.caps switch on start رو هم نصب کن.
3.swiss manager یا Xplore رو هم نصب کن.
4.فایل های هک رو در جاه های مشخص شده بریز.
5.یه ریستارت(خاموش/روشن)
6.تبریک میگم گوشیت هک شده.
***برای توضیحات کامل و دانلود هک ها به تاپیک زیر مراجعه شود.
Zhangooler
23-07-2009, 14:55
من گوشیم رو فرمت اینترنال کردم و بعد مود دوربین که به صورت MP4 ضبط می کنه رو به گوشی اضافه کردم و لی همچنان به صورت 3GP فیلم میگیره . قبلاً هم دوربین رو هک کرده بودم و جواب داده بود . حالا چیکارش باید بکنم ؟؟؟؟
Caps Switch.1 باید off باشه!
2.هک رو دوباره بریز!
3.مستر رست و دوباره هک رو بریز!
4.اگر نشد اونوقت فرمت اینترنال و دوباره مراحل هک کردن رو مو به مو انجام بده...آدرس تاپیک هک در پست بالایی نوشته شده.
Zhangooler
23-07-2009, 15:00
گوشي p1 من يه مدتي هست كه وقتي كسي ميس كال ميزنه حدود 6-7 ثانيه طول ميكشه اسم شخص رو نشون بده.اگه خاموش روشن كنم درست ميشه ولي دوباره اينجوري ميشه.مشكل چيه؟
*این به نظر من مشکل حادی نیست ولی اگه اذیتت میکنه مراحل زیر رو انجام بده.
جواب شما اول مموری رو در آرر اونوقت ریستارت(خاموش/روشن) کن.
اگر نشد مستر رست و اگر باز هم نشد فرمت اینترنال!(توصیه میشه حدالامکان از internal format استفاده نشود.)
من چیکار کنم با گوشیم
جواب منم بدین
هر جا میبرن میگن فلش میخواد اما بعد خودشونم گیج میشن و نمیدونن چشه
Zhangooler
26-07-2009, 10:50
من چیکار کنم با گوشیم
جواب منم بدین
هر جا میبرن میگن فلش میخواد اما بعد خودشونم گیج میشن و نمیدونن چشه
من جوابتونو دادم.
وقتی گوشی در حین کار کردن باشه هنگ نمیکنه اما وقتی مثلا تو شارژ میزنی یا یه دفعه صفحشو روشن میکنی یا کلا standbye که باشه هنگ میکنه
من هم میگم 100 % سخت افزاریه اما هیچ تعمیر کاری تا الان عیبشو نفهمیده
نظرتون چیه؟
کسی چیزی نمیدونه؟؟
آخه این چه مشکلیه که هیچکس بلد نیست!
شانسه منه دیگه
سلام
مشكل من با اين گوشي اينه كه زبون فارسي نداره! فايل زبان فارسي رو گرفتم اما موقع نصب ميگه يه سري به سيكوريتي گوشيت بزن! نصبش نميكنه! كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
از راهنمايي اساتيد ممنون! مشكلو حل كردم!
lelelolo
04-08-2009, 23:32
ببخشید
لطفا میشه یکی یه لینک دانلود foxit reader برای uiq رو برای من بذاره؟
فقط بدون مشکل باشه
trial نباشه
lelelolo
08-08-2009, 14:34
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamed1297
09-08-2009, 00:08
به این بخش سر بزندید:
*این به نظر من مشکل حادی نیست ولی اگه اذیتت میکنه مراحل زیر رو انجام بده.
جواب شما اول مموری رو در آرر اونوقت ریستارت(خاموش/روشن) کن.
اگر نشد مستر رست و اگر باز هم نشد فرمت اینترنال!(توصیه میشه حدالامکان از internal format استفاده نشود.)
سلام دوستان ببخشید چند جا دوستان رو به مستر ریست توصیه کریدن، اگه گوشی هک شده باشه اینکار باعث میشه گوشی بالا نیاد
فقط از فرمت اینترنال استفاده کنین که خطری نداره
benyamin_pc
12-08-2009, 22:16
سلام دوباره به همه بچه های کلوپ خیلی وقت بود به کلوپ سر نزده بودم اما انگار تب P1 کم شده اما با اینکه 1000 تا گوشی رنگ وارنگ و جور واجور اومده تو بازار به نظر من اگه از gps صرف نظر کنیم هیچ گوشی جای p1 را نمی گیره
اما یه سوال دارم کسی تا حالا با voice control گوشی کار کرده؟من برای یک contact صدایی ضبط کردم و voice control را هم setting کردم اما باید چی کار کنم که با کفتن صدای صبطی یک کانتکت اونو بگیره؟
lelelolo
13-08-2009, 01:37
سلام.
من یه مدت هست که دور قاب گوشیم یکم له و لورده شده.(میدونین که ،فلزیه).
می خواستم بدونم کسی تا حالا قاب عوض کرده؟
درست میشه عوضش کرد؟
مثل اولش خوب میشه یا کج و کوله میشه؟
benyamin_pc
13-08-2009, 05:13
هر چیزی از گوشی که بخوای عوض کردنش شدنیه !
اما هر چیزی بستگی به قطعش میتونه هزینه بردار باشه :: حتی MICRO اصلی گوشی که اگه بسوزه میشه عوضش کرد اما هزینه تعویضش از کل گوشی بیشتر میشه چون اولا میکروش تو ایران نیست دوما کار ساده ای نیست
قاب هم اصلیش فکر کنم حدود 60 تومن باشه حالا تعویضش هم حتما یه پولی می گیره که فکر نکنم صرف کنه !
benyamin_pc
13-08-2009, 05:16
هر چیزی از گوشی که بخوای عوض کردنش شدنیه !
اما هر چیزی بستگی به قطعش میتونه هزینه بردار باشه :: حتی MICRO اصلی گوشی که اگه بسوزه میشه عوضش کرد اما هزینه تعویضش از کل گوشی بیشتر میشه چون اولا میکروش تو ایران نیست دوما کار ساده ای نیست
قاب هم اصلیش فکر کنم حدود 60 تومن باشه حالا تعویضش هم حتما یه پولی می گیره که فکر نکنم صرف کنه !
lelelolo
13-08-2009, 09:27
من پرسیدم قاب اصلیش 30 تومن!
مطمئن هستین 60 تومن؟
بعد از تعویض قاب مثل اولش یعنی قابی که تو کارخانه وصلش شده میشه یا نه؟
lelelolo
13-08-2009, 10:14
تاپیک برنامه های uiq اصلا خوابیده.
این همه برنامه خوب هست هیشکی نمی ذاره.:13: :44: :22: :23: :17: :29: :45: :41: :angry:
benyamin_pc
14-08-2009, 09:31
دوست عزیز چند وقت پیش یکی از دوستان می گفت قاب اصلی p990 45 تومان هست و p1 در حدود 60 تومان حالا شاید ارزون شده باشه شایدم اون تقلبی بوده و اصل نبوده
Manuchehrr
16-08-2009, 00:09
P1 یه چیــز دیــگه س!.. قدرشو بدونین در کل لنگه نداره!
Shahin_SOURNA
16-08-2009, 19:25
من که p1 واسم تکراری شده.
دوست دارم عوضش کنم ولی نمیدونم چی بگیرم
timsar jackson
17-08-2009, 13:15
سلام
من p1 دارم
phone lock رو یادم رفته الان که میخوام مستر ریست کنم phone lock میخواد چیکار کنم؟
saeid127
20-08-2009, 15:09
سلام
من p1 دارم
phone lock رو یادم رفته الان که میخوام مستر ریست کنم phone lock میخواد چیکار کنم؟
شما باید با نرم افزار XS++ کد رو پیدا کنید!
آموزشش توی تاپیک هست.سرچ کن!
mohammad_1ta
20-08-2009, 15:47
من که p1 واسم تکراری شده.
دوست دارم عوضش کنم ولی نمیدونم چی بگیرم
5800 بگیر،
نظرت عوض میشه :31::46:
تاچش نسبت به P1i خیلی عالیه. امکاناتش هم به غیر از اینکه چیزی از p1 کم نداره، چیزای اضافه تری مثل GPS یا شتاب سنج اینا داره
سلام
من p1 ام رو ساین کرده بودم و مشکلی نداشتم
اما الان میخوام هز برنامه ای نصب کنم میگه فایل مشکل داره
حتی برنامه هایی که قبلا نصب کرده بودم رو تست کردم
اوووونا هم اجرا نمیشه
واتس رانگ ؟
saeid127
22-08-2009, 09:04
سلام
من p1 ام رو ساین کرده بودم و مشکلی نداشتم
اما الان میخوام هز برنامه ای نصب کنم میگه فایل مشکل داره
حتی برنامه هایی که قبلا نصب کرده بودم رو تست کردم
اوووونا هم اجرا نمیشه
واتس رانگ ؟
شما اگر میتونی مموری رو با گوشی فرمت کن!
اگر درست نشد فرمت داخلی بکن.
Shahin_SOURNA
22-08-2009, 12:09
5800 بگیر،
نظرت عوض میشه :31::46:
تاچش نسبت به P1i خیلی عالیه. امکاناتش هم به غیر از اینکه چیزی از p1 کم نداره، چیزای اضافه تری مثل GPS یا شتاب سنج اینا داره
5800 یکی از دوستان دو روز دستم بود ولی اصلا باهاش حال نکردم شاید به خاطر اینه که p1 بد عادتم کرده.
کلا از سیمبین زده شدم ولی به uiq خیلی عادت کردم الان هم تو فکر Omnia هستم.
forum-p30world
22-08-2009, 14:08
آقا p1 من عالی کار می کنه ولی اسپیکرش داره خراب می شه تا زیرش رو فشار ندی صداش در نمی اد
اگه راه واس تعمیر بلدید بگید وگرنه یه عکس بذارید من چطور پشتشو باز کنم کنار دوربین یه چی بذارم بعد ببندم که صداش در بیاد؟
mehdi_349
22-08-2009, 16:30
سلام دوستان
من چند تا برنامه uiq-3 رو براي گوشي P1 گرفتم ولي وقتي مي خوام نصبش كنم خطا ميده و ميگه "اين بسته از uiq حفاظت شده استفاده مي كند" منظورش رو نمي فهمم تاريخ گوشي رو هم به عقب بر مي گردونم ولي بازم درست نمي شه
يه مشكل ديگه هم كه با گوشي دارم اينه كه يه بار گوشي رو master reset كردم (همون تنظيمات كارخانه) ولي بعدش تنظيمات wi-fi گوشي، چند تا از عكس هاي خود گوشي، صداهاي پيش فرض گوشي حذف شده اند. و اس ام اس هاي رسيده هم در پوشه inbox وجود دارد هم در پوشه sim درحاليكه اس ام اسي در سيمكارت ذخيره نشده است .
لطفا راهنمايي كنين
ممنون
mehrdad_zero
22-08-2009, 17:32
وقتی یه برنامه ای را از گوشی حذف میکنیم ولی آیکونهاش از بین نمیره چطوری باید اون آیکونهای بلا استفاده را حذف کرد؟
vahidsport
22-08-2009, 19:54
آقا p1 من عالی کار می کنه ولی اسپیکرش داره خراب می شه تا زیرش رو فشار ندی صداش در نمی اد
اگه راه واس تعمیر بلدید بگید وگرنه یه عکس بذارید من چطور پشتشو باز کنم کنار دوربین یه چی بذارم بعد ببندم که صداش در بیاد؟
قیمت اسپیکرش رو من یه بار پرسیدم یارو گفت 13 تومن
من چند تا برنامه uiq-3 رو براي گوشي P1 گرفتم ولي وقتي مي خوام نصبش كنم خطا ميده و ميگه "اين بسته از uiq حفاظت شده استفاده مي كند" منظورش رو نمي فهمم تاريخ گوشي رو هم به عقب بر مي گردونم ولي بازم درست نمي شه
شما باید هک Installserver رو رو گوشیتون انجام بدین تا مشکلتون رفع بشه
tohidfla
23-08-2009, 18:04
قیمت اسپیکرش رو من یه بار پرسیدم یارو گفت 13 تومن
آفتابه لگن دیگه؟ ترجیح میدم بدون اسپیکر استفاده کنم
قلم نداره هدستشم سوخته صداشم با زور در می اد چند بفروشم خوبه؟
italy.omid
23-08-2009, 20:04
سلام
شرمنده چند وقتی هست که گوشی p1 صدای آهنگش قطع و وصل میشه بعضی مواقعم کلا صدا نمیده چه وقتی آهنگ گوش میدم چه وقتی بم زنگ میزنن
چه کنم؟
آیا ایراد از بلند گوست؟
آقا P1i من هم همین مشکل دقیقا براش پیش اومد.
دادم دست یه تعمیرکاری...خدا خیرش نده...گوشی رو داغون کرد :41:کیبوردشو قطع کرد،جاگ دیال هم شکوند و .... نزدیک بود بزنم فکشو بیارم پایین:19:
آخر کار هم گفت قطعه اسپیکرش رو با N73 عوض کردم!!!
-----
این گوشی از محکم ترین گوشی هایست که تا به حال دیدم.به سختی میشه قابشو باز کرد.پس نمیشه اونو دست هر تعمیرکاری داد. تا مطمئن نشدی طرفت اینکاره هست و قبلا هم با این گوشی ها ور رفته یا نه، گوشیتو نده بهش.
اصلا از من میشنوی خودت بازش کن. من که میگم به خاطره ضربه اون بردش فاصله گرفته.
خلاصه خیلی احتیاط کن:13:
forum-p30world
24-08-2009, 13:31
سلام
شرمنده چند وقتی هست که گوشی p1 صدای آهنگش قطع و وصل میشه بعضی مواقعم کلا صدا نمیده چه وقتی آهنگ گوش میدم چه وقتی بم زنگ میزنن
چه کنم؟
آیا ایراد از بلند گوست؟
آقا P1i من هم همین مشکل دقیقا براش پیش اومد.
دادم دست یه تعمیرکاری...خدا خیرش نده...گوشی رو داغون کرد :41:کیبوردشو قطع کرد،جاگ دیال هم شکوند و .... نزدیک بود بزنم فکشو بیارم پایین:19:
آخر کار هم گفت قطعه اسپیکرش رو با N73 عوض کردم!!!
-----
این گوشی از محکم ترین گوشی هایست که تا به حال دیدم.به سختی میشه قابشو باز کرد.پس نمیشه اونو دست هر تعمیرکاری داد. تا مطمئن نشدی طرفت اینکاره هست و قبلا هم با این گوشی ها ور رفته یا نه، گوشیتو نده بهش.
اصلا از من میشنوی خودت بازش کن. من که میگم به خاطره ضربه اون بردش فاصله گرفته.
خلاصه خیلی احتیاط کن:13:
اقا ما پشتشو باز کردیم یه کاغذ کوچیک تا کردم گذاشتم کنار لنز زیر اسپیکر بستمش حالا حالش کاملان خوبه به شما هم که اسپیکرت مشکل دار شده همین توصیه رو می کنم:8:
forum-p30world
24-08-2009, 13:39
یه مشکل دیگه با p1 : هر نرم افزاری واسه نصب می زنم صفحه یکم کدر میشه بعد میاد تو حال اولش
مستر هم میکنم درست نمیششه البته با پاک کردن نرم افزار ها مستر نمیشه ها
اپدیت هم نمیشه نرم افزار ها رو هم نمیتونم unistal کنم موندم معطل
FIRE5BOY
24-08-2009, 15:04
یه مشکل دیگه با p1 : هر نرم افزاری واسه نصب می زنم صفحه یکم کدر میشه بعد میاد تو حال اولش
مستر هم میکنم درست نمیششه البته با پاک کردن نرم افزار ها مستر نمیشه ها
اپدیت هم نمیشه نرم افزار ها رو هم نمیتونم unistal کنم موندم معطل
دوست عزیز جوابتو توی یه انجمن دیگه دادم.
FIRE5BOY
24-08-2009, 15:07
دوستان نرم افزاری چیزی نیست از دکمه های روی صفحه به عنوان جوی استیک استفاده کنیم ؟
not found
26-08-2009, 13:34
با سلام .گوشی من p1 هست چطوری میشه ساینش کرد؟
با سلام .گوشی من p1 هست چطوری میشه ساینش کرد؟
آموزش هک توو پست اول این تاپیک
هک ساین هم توو این پست
lelelolo
28-08-2009, 13:16
5800 بگیر،
نظرت عوض میشه
اوووووه!
اصلا!!!!!!
5800 افتضاحه کامله نوکیا هستش!!!!!!!
lelelolo
28-08-2009, 13:18
الان هم تو فکر Omnia هستم.
اشتباه میکنی اگه omnia بگیری .
من باش کار کردم ،افتضاحه.
اگه به p1 عادت کردی که اصلن نمیتونی باش کار کنی!!!
lelelolo
28-08-2009, 13:26
باید گوشیت رو هک کنی.
وبعد هم فایل instaler server رو بریزی .
تو قسمت هک هست.
lelelolo
28-08-2009, 13:31
يه مشكل ديگه هم كه با گوشي دارم اينه كه يه بار گوشي رو master reset كردم (همون تنظيمات كارخانه) ولي بعدش تنظيمات wi-fi گوشي، چند تا از عكس هاي خود گوشي، صداهاي پيش فرض گوشي حذف شده اند. و اس ام اس هاي رسيده هم در پوشه inbox وجود دارد هم در پوشه sim درحاليكه اس ام اسي در سيمكارت ذخيره نشده است .
master reset به هیچ دردی نمیخوره .
هیچ کاری نمیکنه به جز این که فایلاتو پاک میکنه.
اگه میخوای ریست کنی مثل نوکیا باید این کود رو بزنی :
بالا * پایین پایین * پایین*
بعد format internal disk
lelelolo
28-08-2009, 13:34
وقتی یه برنامه ای را از گوشی حذف میکنیم ولی آیکونهاش از بین نمیره چطوری باید اون آیکونهای بلا استفاده را حذف کرد؟
یه سری فایل تو share و private و resourc میریزه که باید بدونی چیه و پاکش کنی.
ولی مثلا اگه تو مموری کارد ریختی میتونی مموریتو format کنی.
lelelolo
28-08-2009, 13:36
چه کنم؟
آیا ایراد از بلند گوست؟
مشکل سخت افزاریه.
lelelolo
28-08-2009, 13:39
چه کنم؟
آیا ایراد از بلند گوست؟
بعضی برنامه ها رو backlight گوشی تاثیر میذاره.حالا نمیدونم مال تو چه جوریه؟
گوشیت رو یه دور format internal disk بکن.
lelelolo
28-08-2009, 13:47
دوستان نرم افزاری چیزی نیست از دکمه های روی صفحه به عنوان جوی استیک استفاده کنیم ؟
چرا: padissimo
ولی ریجیستر نشده.کرک هم نشده. بعد از یه مدت از کار میفته.
وقتی از کار میفته یه فایل میریزه تو گوشی .یه بار خودم پاکش کردم درست شد.
ولی بعدش یه بار گوشی ریست کردم دوباره دیگه نشد خرش کنم نمیدونم چرا؟
lelelolo
28-08-2009, 14:17
کسی میدونه قیمت p1 الان چنده؟
سلام
من میخوام p1 را بفروشم هیچ مشکل خاصی هم نداره حدود یک سال هم هست خریدمش به نظرتون چند بفروشم خوبه؟
Shahin_SOURNA
31-08-2009, 14:45
اشتباه میکنی اگه omnia بگیری .
من باش کار کردم ،افتضاحه.
اگه به p1 عادت کردی که اصلن نمیتونی باش کار کنی!!!
از چه نظر میگی افتضاحه؟
من تا حالا باهاش کار نکردم ولی هر کی خریده, ازش راضیه.
کسی p1 نداره برا فروش با قیمت عادلانه ما بخریم
کسی p1 نداره برا فروش با قیمت عادلانه ما بخریم
از نظر شما قیمت عادلانه یعنی چند؟ الان دسته دوم پی وان چنده من میخوام بفروشم
www_parham
02-09-2009, 10:18
سلام
من از walkman 3 روی p1 استفاده میکنم و بین هدفون های hpm-82 sd-970 sd-980 موندم
1. کسی میدونه sd-980 ,walkman رو ساپورت میکنه؟
2.sd-970 باsd-980 چه فرقی داره؟
3.hpm-82 اصل جایی هست (پارسال علاالدین فقط قلابی بود)
4. قیمت sd-980 رو میدونین(پارسال 80 تومن بود:18:)
اگه خواستین صفحه 147 همین جا رو ببینید
مرسی
benyamin_pc
03-09-2009, 23:24
الان p1 آک خیلی کم پیدا میشه تو علائدین میده 300 تومن دست دو تمیزش هم تو علائدین 220 میده اما معلوم نیست تعمیری باشه یا نه تو شهرهای دیگه هم دسته دوشو کمتر از 240 نمیدن البته تمیزشو ولی در کل به دست دو اعتماد نکن چون معلوم نیست از زیر تعمیر اومده و 1 ماه مهمونته یا بیشتر مگر اینکه رفیقت باشه و بهش اعتماد داشته باشی
الان p1 آک خیلی کم پیدا میشه تو علائدین میده 300 تومن دست دو تمیزش هم تو علائدین 220 میده اما معلوم نیست تعمیری باشه یا نه تو شهرهای دیگه هم دسته دوشو کمتر از 240 نمیدن البته تمیزشو ولی در کل به دست دو اعتماد نکن چون معلوم نیست از زیر تعمیر اومده و 1 ماه مهمونته یا بیشتر مگر اینکه رفیقت باشه و بهش اعتماد داشته باشی
p1 من سالم سالمه تعمیر هم نرفته هیچ مشکلی هم نداره فقط میخوام 5800 بگیرم . به نظرتون ارزش داره بفروشم و 5800 بگیرم؟
چند بفروشم خوبه؟ معمولا مغازه دار چند میخره؟
MehranVB
04-09-2009, 08:35
برای اینکه بفهمید تعمیریه یا نه میتونید به پیچای پشتش توجه کنید ببینید باز شدن یا نه.
Manuchehrr
10-09-2009, 00:29
برای اینکه بفهمید تعمیریه یا نه میتونید به پیچای پشتش توجه کنید ببینید باز شدن یا نه.
پیچ که ملاک نیست , یه گوشی داشتم بردم تعمیرگاه نمایندگی یه پیچ زد با یه دستگاهی از پیچ فابریک هم سالم تر!
Sorosh MAX
10-09-2009, 10:49
سلام بچه ها ، من پارسال یه P1 گرفتم ، خیلی هم ازش راضیم و خیلی دوسش دارم ...
ولی من هکش کردم و روش واکمن ریختم ، بعد از هک دیگه Office کار نمیکنه و Media PLayer خود گوشی هم از کار افتاده ، بنظر شما با آپدیت کردن این مشکلات برطرف میشن ؟
سلام بچه ها ، من پارسال یه P1 گرفتم ، خیلی هم ازش راضیم و خیلی دوسش دارم ...
ولی من هکش کردم و روش واکمن ریختم ، بعد از هک دیگه Office کار نمیکنه و Media PLayer خود گوشی هم از کار افتاده ، بنظر شما با آپدیت کردن این مشکلات برطرف میشن ؟
بله ... با آپدیت تمام هک هات از بین میرن و گوشی میشه عین روز اول ... حتی بهتر از روز اول
Sorosh MAX
10-09-2009, 23:12
ممنونم ، ببخشید چون من اینترنت پرسرعت ندارم مجبورم بدم بیرون آپدیتش کنن ، چند روز پیش بردم بیرون گفت 6 تومن ، میخواستم ببینم که قیمتش همینه ...؟
چند وقت پیش یه بار بحثش شد یادمه کسی نبرده بود بیرون اپدیت کنن ... من با دیال آپ 6-7 ساعته یه بار هم 3-4 ساعته آپیدم
shahshahani
12-09-2009, 13:13
ممنونم ، ببخشید چون من اینترنت پرسرعت ندارم مجبورم بدم بیرون آپدیتش کنن ، چند روز پیش بردم بیرون گفت 6 تومن ، میخواستم ببینم که قیمتش همینه ...؟
خب برو کافی نت خودت آپدیتش کن.....!
سلام دوستان
آیا راهی برای افزایش صدای این گوشی هست؟
ممنون میشم کمک کنید
باتشکر
vahidsport
12-09-2009, 19:55
اره برو هک کن بعد صداش رو تقویت کن سه برابر میشه صداش اون وقته که از گوشیت لذت میبری
اره برو هک کن بعد صداش رو تقویت کن سه برابر میشه صداش اون وقته که از گوشیت لذت میبری
چطوری هکش کنم کسی آموزش نداره؟
Ali-Ninja
14-09-2009, 23:12
یه سوال: P1 فرانسوی هم موجود هست؟ مثل P990...
اگه هست، تفاوت قیمت ساخت فرانسه P1 با ساخت چینش چقدره؟
چطوری هکش کنم کسی آموزش نداره؟
mani_2004_2006
16-09-2009, 01:23
سلام دوستان .
من گوشیم رو دادم فلش کردن .
بعد حالا فونت فارسی رو نمیشناسه و فونت های فارسی رو به صورت مربع نشون میده. چیکارش کنم ؟
سلام دوستان .
من گوشیم رو دادم فلش کردن .
بعد حالا فونت فارسی رو نمیشناسه و فونت های فارسی رو به صورت مربع نشون میده. چیکارش کنم ؟
برای خوندن فارسی تاپیک فونت توو انجمن UIQ هست .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو برای تایپ فارسی با کیبرد مجازی هم باید گوشی رو هک کنید که باید به تاپیک هک برید . ( بسیار آسان )
Ali-Ninja
18-09-2009, 19:56
یه سوال: P1 فرانسوی هم موجود هست؟ مثل P990...
اگه هست، تفاوت قیمت ساخت فرانسه P1 با ساخت چینش چقدره؟
lelelolo
19-09-2009, 12:19
یه سوال: P1 فرانسوی هم موجود هست؟ مثل P990.
وجود خارجي نداره.
shahshahani
19-09-2009, 13:18
P1 ها همشون اصل چینه.
موفق باشی.
سلام
می خواستم ببینم برنامه های نصب شده روی گوشی چطوری پاک می شه
سلام
بچه ها تورو خدا زود کمک کنید
P1 من تو دستم بود که یه دفعه خاموش شد
الان می خوام روشنش کنم آرم SE میاد ولی دیگه اصلا خط لودش نمیاد و لود نمی کنه چی کنم ؟
vahidsport
14-10-2009, 12:00
گوشیتو اپدیت کن درست میشه اصلا غصه نخور
چطوری آ÷دیت کنم ؟
من Adsl ندارم
توی کافی نت میشه ؟
چقدر طول میکشه ؟
vahidsport
14-10-2009, 18:19
من با دیال اپ اپدیت کردم حدود 2 ساعت کشید و تو کافینت هم میتونی این کارو بکنی
برای اپدیت بیا اینجا
خيلي دير جواب دادين !
الان كه دارم اينو مي خونم آپ كردم و گوشيم سالم شد !
hoseinsoft
14-10-2009, 22:08
سلام دوستان
من مي خوام P1 را آپديت كنم ولي اين پيغام را ميده
چي كار كنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed.tba
15-10-2009, 17:47
دوستان یه سوال .
من چند وقت پیش تو تاکسی بودم گوشی زنگ زد هرچی روش کلیک میکردم که جواب بدم نمیشد . آخر دکمه بقل جواب دادم . بعد هم که قطع شد . قفل صفحه رو باز کردم با نگه داشتن دکمه بک .
بعد انگار اصلا تاچ گوشی از کار افتاده بود هر چی رو آیکون ها کلیلک میکردم هیچی نمیشد اما کیبورد کار میکرد . خیلی عجیب بود انگار صفحه باز باشه اما قفل باشه و تاچ کار نکنه .....
خلاصه کلی ترسیدم . گوشی رو خاموش روشن کردم درست شد . الان یه 1 سال و نیمی هست که دامش تاحالا یه بار هم هنگ نکرده بود اما اینجوری که شد خیلی نگران شدم . مشکلی دیگه باز پیش نمیاد ؟
آپدیتش کنم ؟ تقریبا یه 2 ماه پیش آپدیت کرده بودم .
مشکل نرم افزاری بوده دیگه نه ؟
فکر نکنم سخت افزاری باشه ....
خلاصه یه راهنمایی بکنین مارو ممنون .
benyamin_pc
04-11-2009, 12:06
یه رم ساندیسک 4 گیگ اصل گرفتم با همون پک قرمز و مشکی که عکس رم و گوشی روشه
روشم یه پک پلاستیک محکم هست
این مشخصات دقیقا با رم اصلی یکی هست اما روی رم نوشته china !
حجمشم 3.7 گیگ هست نه 4
CHEGUEVARA.
06-11-2009, 01:10
سلام
من 6 ماهي ميشه كه گوشيمو دارم و تا حالا آپديتش نكردم ميخواستم نحوه ي آپديت كردن رو بهم توضيح بديد و به نظرتون لازم هست كه آپديتش كنم..؟؟؟
مشكلي به وجود نياره..؟؟:13:
در ضمن آپديت كردن چه مزيتهايي داره؟؟؟؟:46:
amir_toos
06-11-2009, 18:05
ببخشید منظور از آپدیت کردن گوشی چیه ؟یعنی سیستم عامل رو آپدیت می کنین؟ یا چیز دیگه ؟
سلام
من 6 ماهي ميشه كه گوشيمو دارم و تا حالا آپديتش نكردم ميخواستم نحوه ي آپديت كردن رو بهم توضيح بديد و به نظرتون لازم هست كه آپديتش كنم..؟؟؟
مشكلي به وجود نياره..؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن آپديت كردن چه مزيتهايي داره؟؟؟؟
shahshahani
08-11-2009, 10:11
ببخشید منظور از آپدیت کردن گوشی چیه ؟یعنی سیستم عامل رو آپدیت می کنین؟ یا چیز دیگه ؟
بله منظور آپدیت کردن سیستم عامل هست.
البته برای مواقعی که گوشی هنگ میکنه و بالا نمیاد هم کاربرد داره.وقتی آپدیت بکنی گوشی دوباره بالا میاد.
موفق باشی.
CHEGUEVARA.
08-11-2009, 20:11
رئيس حتما" بايد گوشي هنگ كرده باشه يا وقتي كه گوشي به صورت نرمال هست هم ميشه آپديتش كنم...؟؟؟:13:
در هر حالي كه باشه ميشه آپديت كرد ! :46:
CHEGUEVARA.
08-11-2009, 20:49
در هر حالي كه باشه ميشه آپديت كرد ! :46:
:11:thank you :15:
benyamin_pc
11-11-2009, 23:07
برای فلش کردن p1 با کامپیوتر و بدون هیچ دستگاه دیگه ای راهی هست؟
البته غیر از راه اینترنتی
vahidsport
12-11-2009, 00:33
نه فقط با اینترنت و اونم اپدیت
benyamin_pc
12-11-2009, 00:54
ولی یکی از بچه ها می گفت یه برنامه هست کار فلش مستقل از باکس را انجام میده که فایل را می گیره و گوشی را با کامپیوتر فلش می کنه کسی اسم برنامرو نمیدونه؟
CHEGUEVARA.
12-11-2009, 20:58
ببخشيد ميخواستم بدونم حجم اين آپديت چقدره؟؟؟؟؟:13:
mf.designing
01-12-2009, 12:45
سلام به دوستان سونی اریکسونی ...
دوستان من قصد دارم گوشی دومم رو بفروشم :دی و به جاش از این P1 که ازش خوشم میاد بگیرم . حالا میخوام بدونم :
1- الان نوش تو بازار هست ؟ قیمتش ؟ اگه نه ، قیمت دست 2 چقدره ؟
2- معایب و محاسن چیه ؟
3- در مقایسه با P990 چه برتری هائی داره ؟
4-صداش چطوره ؟
5- اینو بگیرم بهتره یا W 960 ؟
پیشاپیش ، ممنون از کمکتهاتون ، هر چند تاپیک خیلی وقته سوت و کوره :دی
سلام به دوستان سونی اریکسونی ...
دوستان من قصد دارم گوشی دومم رو بفروشم :دی و به جاش از این P1 که ازش خوشم میاد بگیرم . حالا میخوام بدونم :
1- الان نوش تو بازار هست ؟ قیمتش ؟ اگه نه ، قیمت دست 2 چقدره ؟
2- معایب و محاسن چیه ؟
3- در مقایسه با P990 چه برتری هائی داره ؟
4-صداش چطوره ؟
5- اینو بگیرم بهتره یا W 960 ؟
پیشاپیش ، ممنون از کمکتهاتون ، هر چند تاپیک خیلی وقته سوت و کوره :دی
سلام دوست عزيز :11: لالن اصلا تو بازار نيست (گوشي p1 ) واي دست دومش حول و هوش 180 هستش
معايبي نداره فقط هكش و اينا سخته و محاسنش خيليه
خيلي بهتر از p990 هست
صداش توپ توپه
معلومه p1 بگيري بهتره .
:40::40::31::31::31::31::31:
vahidsport
01-12-2009, 17:14
قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بین 250-280 باشه از P990 خیلی بهتر مخصوصا صدا و رمش و مهترین مضیتش باطریشه که عالیه و در کل گوشی خوبیه دوربینش خوبه و دوتا ال ای دی قوی داره که توشب عالی عکس مینداره ولی دیگه سیستم عامل پشتیبانی نمیشه یعنی برنامه براش نمیاد دیگه در کل گوشیه خوبیه ولی این قیمت نمی ارزه
من جای تو بودم 280 میرفتم 5800 میگیرفتم
merikh_merikh
01-12-2009, 22:54
سلام دوست عزيز :11: لالن اصلا تو بازار نيست (گوشي p1 ) واي دست دومش حول و هوش 180 هستش
معايبي نداره فقط هكش و اينا سخته و محاسنش خيليه
خيلي بهتر از p990 هست
صداش توپ توپه
معلومه p1 بگيري بهتره .
:40::40::31::31::31::31::31:
1)قيمتش حدودن بين 280 تا 300 هزار تومان ميباشد.البته الان کمياب ميباشد اگه گير بياد اين قيمت نو ميباشد که دادم
2)يکي از مهم ترين عيب هاش سي پي يو ضعيف نسبت به گوشي هاي در حال حاظر ميباشد و سيستم عاملش ديگه از جايي ساپرت نميشه البته برنامه هاي خوب و کاربرديه زيادي داره و همين سيستم عامال جداي نرم افزار ميتونه يکي از محاسنشم باشه چون رابط کاريه خوبي داره و اما محاسنش ميتونه کيبرد خوبش باشه همچنين باطريه قوي در کنار بدنه ي محکم و صداي خوب
3)در مقايسه با پي990 رم بيشتري داره که در سرعت و همچنين اجراي برنامه ها تعثير فراواني داره همچنين صداي بهتر در کنار دوربين بهتر داره.در ضمن باطريه قويتري هم داره
4)صداش راضي کنندس و جاي شکايتي نداره
5)اين دو گوش فرق هاي کوچکي دارن که با توجه به کاربرد شما ميتونه يکيش براتون مناسب باشه مثلن پي1 کيبرد بسيار خوبي داره همچنين باطريشم قويتره و در مقابل دبليو960 هم دکمه هاي مخصوص موسقي داره همچنين محافظ ال سي دي داره که اين محافظ تا حدودي تاچ گوشي را نسبت به پي1 ضعيفتر کرده همچنين 8گيگ حافظه ي داخلي داره ولي ديگه مموري نميخوره که اين مورد را با مموري در پي1 ميشه برطرف کرد.
درکل اگه کيبرد مد نظرته پي1 و اگه امکانات موسقي براتون اهميت بيشتري داره دبليو960
Shahin_SOURNA
04-12-2009, 12:01
سلام به همگی
دوستان یه مدتیه گوشیم خود به خود توی جیبم خاموش میشه و این قضیه حداقل روزی 3 4 بار اتفاق میفته.
خودم فکر میکنم ایرادش سخت افزاریه نظر شما چیه؟
ببرمش گارانتی یا آپدیت یا تعمیر کار و یا باهاش همین جوری سر کنم؟
tnx
amir_toos
04-12-2009, 14:22
ميشه يك جايي معرفي كنيد كه نرم افزارها و تم هاي p1 دانلود كنيم
ميشه يك جايي معرفي كنيد كه نرم افزارها و تم هاي p1 دانلود كنيم
سلام دوست جونم عزيزم برو تو اين سايت
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
shahshahani
13-12-2009, 09:46
سلام به همگی
دوستان یه مدتیه گوشیم خود به خود توی جیبم خاموش میشه و این قضیه حداقل روزی 3 4 بار اتفاق میفته.
خودم فکر میکنم ایرادش سخت افزاریه نظر شما چیه؟
ببرمش گارانتی یا آپدیت یا تعمیر کار و یا باهاش همین جوری سر کنم؟
tnx
من فکر میکنم مشکل از باتری هست که در اثر ضربه غُر شده و جای تکون خوردن پیدا کرده و در اثر تکون خوردن اتصالش قطع میشه و گوشی خاموش میشه. یه باتری دیگه بنداز ببین بازم خاموش میشه؟
Manuchehrr
17-12-2009, 18:34
موقع صحبت کردن صدای طرف خیلی ضعیف میاد از اسپیکر گوشی نسبت به گوشی های دیگه..
آیا با فلش یا آپدیت درست میشه یا ایراد سخت افزاری هست؟
shahshahani
17-12-2009, 22:12
با آپدیت مشکلت حل میشه ولی قبل از اون از قسمت سرویس منو برو تست کن ببین آخر حد صداش چقدره شاید بدون آپدیت هم مشکلت حل شد.
موفق باشی.
www_parham
18-12-2009, 12:45
سلام به همگی
من چند مدت پیش یه هدفون hpm 82 گرفتم ولی گوشی(P1 )چه توی واکمن یا خود سیستم خیلی طول میده که هدفون رو بشناسه(20 دقیقه !!!تازه شاید هم نشناسه) در حالی که G900 به راحتی هدفون رو میشناسه در ضمن گوشیم هدفونهای دیگر رو راحت میاره.
آیا با دوباره نصب کردن واکمن حل میشه ؟ اگه لینک واکمن جدید دارید لطفا بذارید:11:
Manuchehrr
19-12-2009, 12:48
آپدیت کردم سرعت و صدای گوشی نسبتا زیاد شدن.. در عوض باتری خیلی زود تموم میشه نسبت به قبل آپدیت!!
اما متاسفانه بکاپ هایی که گرفته بودم موقع restore شدن این پیغام رو میدن The phone not responding زندگیم تو بکاپ بود:41::41:
hessam_sz
19-12-2009, 22:07
من گوشيمو ميفروشم اگر كسي خواست پخ بده از مشهد باشه بهتره
www_parham
21-12-2009, 12:44
سلام به همگی
من چند مدت پیش یه هدفون hpm 82 گرفتم ولی گوشی(P1 )چه توی واکمن یا خود سیستم خیلی طول میده که هدفون رو بشناسه(20 دقیقه !!!تازه شاید هم نشناسه) در حالی که G900 به راحتی هدفون رو میشناسه در ضمن گوشیم هدفونهای دیگر رو راحت میاره.
آیا با دوباره نصب کردن واکمن حل میشه ؟ اگه لینک واکمن جدید دارید لطفا بذارید:11:
کسی جواب منو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
behzadbusiness2
22-12-2009, 01:33
جدیداً وقتی کسی به من زنگ میزنه به جای نشون دادنه نامش شمارش نمایش داده میشه البته من جدیداً شماره هام رو روی سیم کارت کپی کردم اگر مشکل از اینه چطوری باید پاکشون کنم؟
سلام دوست عزيز
نه ربطي به اون نداره حتما توي خود گوشي چند بار ذخيره كردي
يه نگاه بهش بنداز
جدیداً وقتی کسی به من زنگ میزنه به جای نشون دادنه نامش شمارش نمایش داده میشه البته من جدیداً شماره هام رو روی سیم کارت کپی کردم اگر مشکل از اینه چطوری باید پاکشون کنم؟
بادرود
احتمالا یک شماره را برای دو نفر یا بلعکس ذخیره کردی
سلام
دوستان cdaگوشی من cda 162022/1 r6e29هست
وحروف پ ژ گ چ رانداره .لطفا راهنمایی کنید.
hamed1297
28-12-2009, 20:58
توی کیبورد مجازی منظورتون هست؟
اگر آره که باید همون دکمه که فلش به بالا هست رو بزنید.
توی کیبورد مجازی منظورتون هست؟
اگر آره که باید همون دکمه که فلش به بالا هست رو بزنید.
سلام
باتشکرازشما.ظاهراگوشی من عریی راساپورت می کنه
وزبان فارسی نداره.برای نصب زبان فارسی راهنمایی کنید.
shahshahani
02-01-2010, 08:41
از سايت سوني اريكسون دانلود كن
از سايت سوني اريكسون دانلود كن
سلام
باتشکر.اگه لطف کنید آدرس دقیق دانلودرابگذارید ممنون میشم.
mohsenfhm
10-01-2010, 23:20
سلام به همه دوستان p1 باز
چند مدت هست كه گوشي مندچار يك مشكل شده كه خيلي عذابم ميده از دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد
يك برنامه نصب كردم و بعد از چند روز پاكش كردم . الان كه گوشي رو خاموش و بعد روشن مي كنم پيغام نصب همون برنامه رو ميده . خيلي گشتم ببينم مشكل از كجاست ولي نشد . راستي وقتي گوشي رو به كامپيوتر هم وصل مي كنم اين پيغام مياد ولي زماني كه رم از گوشي خارج مي كنم بعد كه روشن مي كنم درست ميشه
اگر كسي ميدونه كمك كنيد . مرسي
shahshahani
11-01-2010, 09:24
سلام به همه دوستان p1 باز
چند مدت هست كه گوشي مندچار يك مشكل شده كه خيلي عذابم ميده از دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد
يك برنامه نصب كردم و بعد از چند روز پاكش كردم . الان كه گوشي رو خاموش و بعد روشن مي كنم پيغام نصب همون برنامه رو ميده . خيلي گشتم ببينم مشكل از كجاست ولي نشد . راستي وقتي گوشي رو به كامپيوتر هم وصل مي كنم اين پيغام مياد ولي زماني كه رم از گوشي خارج مي كنم بعد كه روشن مي كنم درست ميشه
اگر كسي ميدونه كمك كنيد . مرسي
سلام
شما اگه اکثرا برنامه ها و بازی هات رو روی حافظه گوشی (درایو C) نصب میکنی بزن فولدر private رو از حافظه مموری کارت پاک کن مشکلت حل میشه. اما اگه برنامه ها و بازی های دیگه رو هم رو مموری نصب کردی باید دنبالش بگردی تو فولدر private و دقیقا همون که میخوای رو پاک کنی.
موفق باشی.
mohsenfhm
22-01-2010, 14:33
سلام
شما اگه اکثرا برنامه ها و بازی هات رو روی حافظه گوشی (درایو C) نصب میکنی بزن فولدر private رو از حافظه مموری کارت پاک کن مشکلت حل میشه. اما اگه برنامه ها و بازی های دیگه رو هم رو مموری نصب کردی باید دنبالش بگردی تو فولدر private و دقیقا همون که میخوای رو پاک کنی.
موفق باشی.
مرسي دوست عزيز مشكلم حل شد.
آيا نرم افزاري هست كه بتونم از p1 بعنوان كنترل tv استفاده كنم ؟؟؟ يكي از همين برنامه كنترل tv دانلود كردم ولي نصب نمي شد؟؟
shahshahani
24-01-2010, 09:49
فکر نکنم چنین برنامه ای برای UIQ وجود داشته باشه.
mohsenfhm
24-01-2010, 22:57
براي جاوا چي ؟؟؟
mohammad_1ta
26-01-2010, 18:01
براي جاوا چي ؟؟؟
متاسفانه نه
roteal2007
29-01-2010, 20:44
سایتی برای چک کردن آخرین فریمور p1i هست؟
hamed1297
29-01-2010, 21:15
بفرما:
roteal2007
30-01-2010, 11:29
بفرما:
ممنون آقا حامد.
1.فریمور من برای midell east هستش آیا میتونم به فریمور بالاتری که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه آپدیت کنم یا خیر؟
2.اطلاعاتی میخواستم درباره اینکه تو این فریمور چه باگ هایی رفع شده؟
اطلاعات گوشیم:
cda: r6f38
hamed1297
30-01-2010, 20:01
آره.میشه.
آموزشش توی بخش نرم افزارهای UIQ بود.ولی نتونستم پیداش کنم.خودت بگرد با دقت.
نوسندش هم rezasmoking بود.توی همین تاپیک زیاد پست داده.
1.فریمور من برای midell east هستش آیا میتونم به فریمور بالاتری که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه آپدیت کنم یا خیر؟
خاورمیانه که فارسی داره.نیازی نداره.باز میشه به صورت جداگانه براش زبان فارسی رو گرفت.
hellbrain666
04-02-2010, 11:22
سلام
پی وان رو میشه از طریق وایرلس آپدیت کرد؟
shahshahani
04-02-2010, 15:21
پی وان رو میشه از طریق وایرلس آپدیت کرد؟
با کامپیوتر باید آپدیت کرد. حالا اینترنت کامپیوتر میخواد از ای دی اس ال بیاد یا از وایرلس یا دایل آپ فرقی نمیکنه. با خود گوشی نمیشه. حتما باید کامپیوتر باشه.
lelelolo
05-02-2010, 15:18
carnation
08-02-2010, 22:36
سلام دوستان
گوشیم دچار اختلال شده!! خاموش کردم و بعد که روشنش کردم همه چیزش defult شده و اجازه ی ست کردن هیچی رو بهم نمیده
چی کارش کنم؟ با reset - format درست میشه؟ وقتی میخوام چیزی رو تغییر بدم این رو میده: reson code: KERN-EXE
شاید ویروسی شده!! چون از اینترنت وایرلس استفاده میکنم!
hamed1297
08-02-2010, 23:19
من همچین ارور و مشکلی رو ندیده بودم.
فقط اگر هک کردید فکر کنم نباید ریست کنید.
اگر بتونی آپدیت کنی یه حالی هم به گوشی دادی.
mehrdad_zero
22-02-2010, 18:40
من میخواستم فون لاک گوشیمو فعال کنم که بعد از چند ثانیه صفحه قفل بشه و رمز بخواد. ولی موقعی که میخوام فعالش کنم ازم پسورد میخواد. توی فایل راهنماش نوشته پسوردش 0000 هستش ولی هرچی میزنم قبول نمیکنه.در ضمن تازه گوشیمو فلش کردم و تا حالا هم به این قسمت کاری نداشتم. باید چیکار کنم تا این قسمت فعال بشه؟12345 هم نبود.
سلام
دوستان گرامی گوشی من مدتیه باوجودی که روشنه ولی وقتی کسی بامن تماس می گیره
مثل اینه که گوشی خاموش بوده.بعدازروشن وخاموش کردن مشکل حل می شه برای حل این
مشکل به صورت دایمی لطفا اگه راهکاری میدونید ممنون میشم بگید.
سلام دوستان
گوشیم دچار اختلال شده!! خاموش کردم و بعد که روشنش کردم همه چیزش defult شده و اجازه ی ست کردن هیچی رو بهم نمیده
چی کارش کنم؟ با reset - format درست میشه؟ وقتی میخوام چیزی رو تغییر بدم این رو میده: reson code: KERN-EXE
شاید ویروسی شده!! چون از اینترنت وایرلس استفاده میکنم!
سلام دوست عزیز اگه گوشیتون رو -- کردین eset نکنین ممکنه بالا نیاد، nternal format بکنین
موفق باشید
komajdoon
05-03-2010, 09:23
سلام
میشه بگید که چجوری میشه بک آپی رو که با برنامه ی PC Suite گرفتم از P1، رو ببینم کجا سیو شده؟؟؟
منون
سلام
میشه یکی از دوستان کمکم کنه برای آپدیت گوشی ؟
shahshahani
20-03-2010, 14:59
فایل Update Service رو از سایت سونی اریکسون دانلود کن. فلش پلیر 8 به بالا هم رو کامپیوترت نصب باشه.
ترجیحا از ویندوز xp استفاده کن.
اینترنت پر سرعت و بدون قطع و وصل هم باید داشته باشی.
بقیش حله.... یعنی خود برنامه بهت میگه باید چی کار کنی...
موفق باشی.
shahshahani
20-03-2010, 15:13
فایل Update Service رو از سایت سونی اریکسون دانلود کن. فلش پلیر 8 به بالا هم رو کامپیوترت نصب باشه.
ترجیحا از ویندوز xp استفاده کن.
اینترنت پر سرعت و بدون قطع و وصل هم باید داشته باشی.
بقیش حله.... یعنی خود برنامه بهت میگه باید چی کار کنی...
موفق باشی.
بابا برنامه داره میگه باید :
1-باتری کمتر از 50 % نداشته باشه این که حله
2-کابل USB رو به کامپیوتر وصل کن حله
3-گوشی رو خاموش کن حله
4-باتری رو یه بار دربیار و دوباره جا بزن حله
5-دکمه C رو نگه دار و کابل USB رو به گوشی وصل کن حل نیست : آخه این گوشی که دکمه C نداره ؟!؟! من که دکمه C روش نمیبینم.چیکار کنم ؟
بابا برنامه داره میگه باید :
1-باتری کمتر از 50 % نداشته باشه این که حله
2-کابل USB رو به کامپیوتر وصل کن حله
3-گوشی رو خاموش کن حله
4-باتری رو یه بار دربیار و دوباره جا بزن حله
5-دکمه C رو نگه دار و کابل USB رو به گوشی وصل کن حل نیست : آخه این گوشی که دکمه C نداره ؟!؟! من که دکمه C روش نمیبینم.چیکار کنم ؟
دوست عزیز همون A B C D E ... منظور همونه :31:
Q W E R T Y U I O P
A S D F G H J K L
Z X C V B N M
دوست عزیز همون A B C D E ... منظور همونه
گوشی هایی مثل K750 خودمون دکمه C که رو جداگانه روی صفحه کلیدشون دارن (به جز اون A B C اس ام اس)
ولی این جوری که توی آموزشای خود برنامه میگه کلید 7 که زیرش c , x هست رو باید فشار بدیم :دی حق با شماست.
گوشی هایی مثل K750 خودمون دکمه C که رو جداگانه روی صفحه کلیدشون دارن (به جز اون A B C اس ام اس)
ولی این جوری که توی آموزشای خود برنامه میگه کلید 7 که زیرش c , x هست رو باید فشار بدیم :دی حق با شماست.
آره دوست عزیز منم این مشکل شما رو چند سال پیش که P990 داشتم بش برخوردم، پیگیرش نشدم تا حدوداً 6 7 ماه پیش دیگه تصمیم گرفتم P1 رو آپدیت کنم اونجا به این امر مهم پی بردم :31:
ببخشید قیمت متوسط قاب فابریک گوشی رو هم میدونید ؟
shahshahani
25-03-2010, 17:57
حول و حوش 20 الی 30 تومن باید باشه.
موفق باشید.
سلام.ببخشید من گوشیم p1 است.مثلا یه عکس رو از properties پنهان یا همون hidden می کنم.ولی بعدش نمیدونم چجوری دوباره از هیدن بودن دربیارم.
سوال بعدیمم اینه که وقتی گوشی رو silent میکنم دیگه کلا خفه میشه:31:خب این خوبه ولی وقتی alarm رو فعال می کنم و میذارم مثلا صبح زنگ بزنه دیگه زنگم نمیزنه.چیکار کنم silent بودنی زنگ بزنه و خواب نمونیم؟
بعد اینکه این ساعتش فقط رو صفحه ی LCDدیش هست.وقتی با کسی حرف میزنم و یا وارد فایل منجر میشه دیگه مثل K800 وK810 و...ساعت رو اون بالای LCD نمیبره تا حین استفاده هم بفهمم ساعت چنده.اینم چیکار کنم؟
و اینکه چجوری میتونم کاری کنم که لمسی نباشه حین استفاده؟
آخری هم اینکه بعد 1 دقیقه قفل میشه و پسوورد می خواد.نمیشه خودت بهش تایم بدی که مثلا بعد از 5 دقیقه قفل امنیتیش فعال بشه؟
مرسی_منتظرم:10:
یه عکس رو از properties پنهان یا همون hidden می کنم.ولی بعدش نمیدونم چجوری دوباره از هیدن بودن دربیارم.
پیشنهاد میکنم اگه میخوای hidden کنی نرم افزار x-plore رو نصب کن اون امنیتش بالاس. اون عکسی هم که نمیتونی از hidden در بیاری با اون میشه درست کرد.
سوال بعدیمم اینه که وقتی گوشی رو silent میکنم دیگه کلا خفه میشه.خب این خوبه ولی وقتی alarm رو فعال می کنم و میذارم مثلا صبح زنگ بزنه دیگه زنگم نمیزنه.چیکار کنم silent بودنی زنگ بزنه و خواب نمونیم؟اگه واسه این که زنگ نخوره silent میکنی پیشنهاد میکنم برو تو volume و ringtone رو تا آخر ببند، واسه message هم میتونی این کارو کنی.
بعد اینکه این ساعتش فقط رو صفحه ی LCDدیش هست.وقتی با کسی حرف میزنم و یا وارد فایل منجر میشه دیگه مثل K800 وK810 و...ساعت رو اون بالای LCD نمیبره تا حین استفاده هم بفهمم ساعت چنده.اینم چیکار کنم؟
واسه اینم پیشنهاد میکنم نرمافزار قدرتمند swiss manager رو نصب کن که هم ازش استفاده کنی (واسه همون هیدن میتونی از اینم استفاده کنی). ایکون ش رو تنظیم کن رو fixed میره به جای ایکون باطری و ساعت رو نشون میده
و اینکه چجوری میتونم کاری کنم که لمسی نباشه حین استفاده؟ متوجه منظورت نشدم
آخری هم اینکه بعد 1 دقیقه قفل میشه و پسوورد می خواد.نمیشه خودت بهش تایم بدی که مثلا بعد از 5 دقیقه قفل امنیتیش فعال بشه؟من با key lock کار نکردم آشنا نیستم، اگه دوستان دیگه کمک کنن ممنون میشم، password گوشیم یادم رفته وگرنه خودم بت میگفتم
shahshahani
08-04-2010, 20:15
آخری هم اینکه بعد 1 دقیقه قفل میشه و پسوورد می خواد.نمیشه خودت بهش تایم بدی که مثلا بعد از 5 دقیقه قفل امنیتیش فعال بشه؟
مرسی_منتظرم
سلام
شما از کنترل پنل برو و از قسمت تنظیمات امنیت قسمت قفل ها رو انتخاب کن.
تیک اتوماتیک کی لاک رو بردار یا اینکه مدت زمانش رو زیاد کن.
موفق باشی.
از همه ی دوستان ممنونم که راهنماییم کردید.یه سوال دیگه(منم اصول الدین میپرسم:31:)می خواستم بدونم P1 رم 4 گیگ ساپورت میکنه؟
shahshahani
09-04-2010, 12:42
آره ساپورت میکنه مثل هلوووووووووووو !
roteal2007
10-04-2010, 12:29
آخرین فریمور که فارسی رو داشته باشه چیه ؟؟؟
Hamid..God
10-04-2010, 14:06
از همه ی دوستان ممنونم که راهنماییم کردید.یه سوال دیگه(منم اصول الدین میپرسم:31:)می خواستم بدونم P1 رم 4 گیگ ساپورت میکنه؟
من هم رو این هم رو P990 رم 16 هم انداختم (البته باسه 1 روز)درست جواب دادن
اما یه 2 ماهی روش یه 8 داشتم هیچ مشکلی نداشت
آخرین فریمور که فارسی رو داشته باشه چیه ؟؟؟
من R9K009 رو ۲ هفته پیش آپدیت کردم، فارسی هم داره.
lord_alone_dark
20-04-2010, 12:16
من یک p1 دارم چند می تونم بفروشم کسی قیمت دست دو داره در حد تیم ملی تمیزه شارژش مرگ نداره علت فروش هم خرید ساتیو هستش:31:نو که اومد به بازار کهنه شد دل ازار:13:
shahshahani
20-04-2010, 13:32
فکر کنم ببری علائدین بتونی 100 به بالا آبش کنی.
اگه واقعا تمیز باشه.
موفق باشی.
سلام دوستان.من در زمینه موبایل خیلی مبتدی هستم.چند تا سوال داشتم.ممنون میشم راهنمایی کنید.راستی گوشی P1i هست.
1.اول اینکه چطور باید بفهمم organaiser گوشی چیه؟
2.کلید j در صفحه کلید از کار افتاده ولی 6 و K کار میکنه(یعنی فقط سمت چپ این کلید کار نمیکنه)،به نظرتون مشکل چیه و چه کنم؟
benyamin_pc
27-04-2010, 20:52
آداپتور گوشیم بعضی وقتا که شارز گوشیم خیلی کمه میزن تو برق بعد یه مدت بو میکنه و داغ میشه داره میسوزه؟
برا گوشی مشکل پیش نمیاد با این شارژش کنم تا بسوزه؟
سلام به همه ی دوستان من گوشیمو (P1) با R9K009 امروز آپدیت کردم
ولی رمز رو اشتباه میزنه! یعنی میگه رمز اشتباست! 4تا صفر هم میزنم error میده! کسی میتونه کمک کنه؟
ممنون:11:
shahshahani
10-05-2010, 20:51
سلام دوستان.من در زمینه موبایل خیلی مبتدی هستم.چند تا سوال داشتم.ممنون میشم راهنمایی کنید.راستی گوشی P1i هست.
1.اول اینکه چطور باید بفهمم organaiser گوشی چیه؟
2.کلید j در صفحه کلید از کار افتاده ولی 6 و K کار میکنه(یعنی فقط سمت چپ این کلید کار نمیکنه)،به نظرتون مشکل چیه و چه کنم؟
orgenaiser و بقیه مشخصات گوشی رو میتونید از : main meno/more/ system information ببینید.
موفق باشید.
reza k.h
17-05-2010, 17:32
سلام
کسی میدونه تعویض قاب چقدر خرج داره؟
انقدر با گوشی بدبختم میخ کوبیدم!!! قابش ترکیده
shahshahani
18-05-2010, 09:56
سلام
کسی میدونه تعویض قاب چقدر خرج داره؟
انقدر با گوشی بدبختم میخ کوبیدم!!! قابش ترکیده
یعنی هیچی دیگه نبود باهاش میخ بکوبی؟:18:
باید بری علائدین بدی برات عوض کنن. حدودا 30 تومن خرج داره
reza k.h
18-05-2010, 10:39
یعنی هیچی دیگه نبود باهاش میخ بکوبی؟:18:
باید بری علائدین بدی برات عوض کنن. حدودا 30 تومن خرج داره
میخ رو که شوخی کردم:31:
اما یه نوکیا 1200 داشتم که باهاش گردو میشکستم:21:
ممنون از راهنماییت.
John Haughm
27-05-2010, 21:03
دوستان این گوشی P1 مموری تا 4 گیگ رو ساپورت می کنه؟:46:
اگه آره سرعتش میاد پایین؟
من الان 4 سونی انداختم هیچ مشکلی نداره، فقط فک کنم اصل و غیر اصلش فرق داره
سلام
کسی بلده چجوری میشه فایلای swf رو توی این گوشی اجرا کرد ؟
mohsenfhm
27-05-2010, 22:10
سلام
کسی بلده چجوری میشه فایلای swf رو توی این گوشی اجرا کرد ؟
نمیشه . مگر برنامه ی خاصی نصب کنی . فعلا که برنامش هم نیست
mohsenfhm
27-05-2010, 22:17
هیچ مشکلی نداره . من 4 گیگ sandisk دارم و خیلی سرعتش هم خوبه :20:
اصلا نمیشه ؟ یکی میگفت رو p990 فایل فلش اجرا کرده یعنی رو p1 نباید بشه ؟
hamid00009
29-05-2010, 11:28
اصلا نمیشه ؟ یکی میگفت رو p990 فایل فلش اجرا کرده یعنی رو p1 نباید بشه ؟
دوست عزیز کی گفته نیمشه !!! باید گوشی را -- ( ه ک ) کنی بعد میشه
اول از همه باید گوشی رو هـک کرده باشید و مد عدم نییاز به ساین رو انجام داده باشین.
اینکار رو چه جوری میشه انجامش داد ؟
اینکار رو چه جوری میشه انجامش داد ؟
واسه -- برو اینجا کاملا واضحه
واسه -- ساین هم از این استفاده کن
سوالی بود بگو در خدمتم :46:
چگونه می توانم با WLAN به اینترنت ADSL وایرلس با یوزرنیم و پسورد وصل شد؟
سلام من یکی از این بسته های اینترنتی همراه اول رو گرفتم کسی از دوستان میتونه لطف کنه و تنظیمات لازم برای اکانت های ایمیل شامل تب های Basic و Inbox و Out box رو در مسیر :
control panel/Messaging/Email wizard
بگه.
پیشاپیش تکر می کنم.
(راستی من gmail دارم و همونطور که می دونید gmail از pop3 و IMAP پشتیبانی میکنه)
سلام من یکی از این بسته های اینترنتی همراه اول رو گرفتم کسی از دوستان میتونه لطف کنه و تنظیمات لازم برای اکانت های ایمیل شامل تب های Basic و Inbox و Out box رو در مسیر :
control panel/Messaging/Email wizard
بگه.
پیشاپیش تکر می کنم.
(راستی من gmail دارم و همونطور که می دونید gmail از pop3 و IMAP پشتیبانی میکنه)
خودم جوابم رو تو همین فروم پیدا کردم. خلاصه شدش برای اونهایی که مشکل من رو داشتن:
Basic:
Account name:
Gmail
Yourname:
Mohammad
Email adress:
user@gmail.com
Connection type:
IMAP
Push email (un cheak)
------------------------------------------------------
Inbox:
Incoming server address:
imap.gmail.com
Username:
user@gmail.com (user@gmail.com)
Passworld:
Download restrictions:
No restrictions
Limit number Of emails (un cheak)
Receive using group:
Preferred group
Outbox:
Outgoing server address:
smtp.gmail.com
Use SMTP authentication (cheak)
Use inbox login details (cheak)
Send using group
Preferred group
Advanceed:
Incoming:
Secure connection
SSL
Incoming mail port:
993
--------------------------------------
Outgoing:
secure mail port:
587
Use MIME encoding (cheak)
dr_data_13
24-06-2010, 23:41
آقا من 2 ساله این گوشیو دارمو واقغا ازش راضیم اصلا نمیخوام عوضش کنم من تاقبل این گوشی هر 3 ماه یه گوشی عوض میکردم ولی این خیلی باهام راه اومده فقط یه اشکال فوقق اللعاده بزرگ داره صدای تماسها از اسپیکر خود گوشی خیییییییییییللللیییی ضعیفه یه جا یکم شلوغ باشه اصلا به هیج وحه نمیشنوم
shahshahani
24-06-2010, 23:48
از سرویس منو برو و زیادش کن. البته خیلی تاثیری نداره.
dr_data_13
27-06-2010, 12:26
از سرویس منو برو و زیادش کن. البته خیلی تاثیری نداره.
قبلا کردم هیچ فرقی نداره
dr_data_13
27-06-2010, 13:50
راستی من گوشیمو آپدیت کردم (p1) ببینین آخرین ورژنش همینیه که برای من شده؟
phone:cxc162037 r9k009
organiser:cxc162108 r6g04
cda: cda162022/ r6g02
dr_data_13
28-06-2010, 00:41
من یه مشکلیم دارم با اینترنت که با برنامه های مختلف که از اینترنت استفاده میکنن مشکلی نداره ولی با opera mini حالا هر ورژنیشو میریزم اینجوریه که اجازه کانکت شدن به اینترنتو میگیره ولی fail میشه و خود برنامه میگه کانکت نشدم نمیدونم چرا اینتوریه با yahoo messenger و اینا هیچ مشکلی نداره و به راحتی کانکت میشه.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
shahshahani
28-06-2010, 14:20
اپرا موبایل خود گوشی خیلی بهتر از اپرا مینی هست.
از اونم خوشت نمیاد از اپرا موبایل 9.5 استفاده کن که خیلی توپه.
اپرا مینی مزخرفه...
dr_data_13
28-06-2010, 19:27
اپرا موبایل خود گوشی خیلی بهتر از اپرا مینی هست.
از اونم خوشت نمیاد از اپرا موبایل 9.5 استفاده کن که خیلی توپه.
اپرا مینی مزخرفه...
میدونم من خودم از اپرا 9.5 استفاده میکنم خیلی خوبه ولی به خاطر این گفتم که اپرا مینی فیلتر سایتارو میشکونه و ازش به عنوان فیلتر شکن استفاده میکنم!!!:46:
البته گوشیمو آپدیت کردم الان ریخنم روش دیدم درست شد.ممنون از دوستان
راستی این همه بچه ها میگفتن آپدیت کنی سرعتت 2-3 برابر میشه و اینا من که هییچ فرقی بینشون ندیدم واقعا فقط از تو task manager که برنامه هارو میبندم سریعتر شده همین
صدای گوشی هم موقع صحبت همچنان فوق العاده پایینه(رو اعصابمه شدید!!!!!!!)
اگه جایی باشم که یکم صدا باشه مجبورم بزنم رو اسپیکر صداشو کم کنم و اونجوری حرف بزنم!!:31::27:
اگه جایی باشم که یکم صدا باشه مجبورم بزنم رو اسپیکر صداشو کم کنم و اونجوری حرف بزنم!!
عجب روشی :31:
اپدیت واسه اینکه عیب ها بر طرف شه بیشتر کاربرد داره تا سرعت، اگه سرعت هم فرقی کنه خیلی نا محسوسه چون سخت افزار در یه حده :20:
dr_data_13
29-06-2010, 23:21
عجب روشی :31:
اپدیت واسه اینکه عیب ها بر طرف شه بیشتر کاربرد داره تا سرعت، اگه سرعت هم فرقی کنه خیلی نا محسوسه چون سخت افزار در یه حده :20:
دیگه چی کار کنم؟؟!!!مجبورم این روش مزخرفو انجام بدم
من که مشکل خاصی نداشتم باهاش اما کلا هیچ فرقی ندیدم !!!!
دیگه چی کار کنم؟؟!!!مجبورم این روش مزخرفو انجام بدم
من که مشکل خاصی نداشتم باهاش اما کلا هیچ فرقی ندیدم !!!!
من الان چیزی حدود دو ساله پی1 گرفتم تو این مدت گوشی زیاد دستم اومده ولی فازی که پی 1 بم داده هیچ کدوم نداده پس با این مشکلاش میسازیم وحسرت میخوریم که تا حالا خبری ازسری جدیدی واسه این گوشی نشده :31:
dr_data_13
02-07-2010, 00:33
آقا یه سوال
همه ی p1 ها همین مشکل کم بودن صدای تماسهارو دارن یا مال من از اول خراب بوده؟
از همون تماس اول اینو فهمیدم!!!ولی در کل این گوشی برای من آخرشه فقط با آیفون عوضش میکنم و لا غیر:31:
آقا یه سوال
همه ی p1 ها همین مشکل کم بودن صدای تماسهارو دارن یا مال من از اول خراب بوده؟
از همون تماس اول اینو فهمیدم!!!ولی در کل این گوشی برای من آخرشه فقط با آیفون عوضش میکنم و لا غیر:31:
تائید در حد تیم ملی :31:
منم بد جور باش گیرم اگه صداش زیاد شه عالی میشه
dr_data_13
05-07-2010, 01:44
آقا ولی خدایی این صدای کمش منو سرویس کرده!!!!!
dr_data_13
05-07-2010, 01:45
آقا به نظرتون بدم یه جا اسپیکر داخلیشو عوض کنه صداش بهتر شه؟؟ارزششو داره بازو بسته شه؟البته من اصلا رو گوشیم حساس نیستمو ببینینش فکر میکنین لای چرخ تریلی رفته باز و بسته شدنشم برام مهم نیست اصلا
آقا به نظرتون بدم یه جا اسپیکر داخلیشو عوض کنه صداش بهتر شه؟؟ارزششو داره بازو بسته شه؟البته من اصلا رو گوشیم حساس نیستمو ببینینش فکر میکنین لای چرخ تریلی رفته باز و بسته شدنشم برام مهم نیست اصلا
کار خوبیه اگه طرف بلد باشه
roteal2007
06-07-2010, 15:59
اینم موبایل بیچاره من قاب روییش کند همش چسبه:
carnation
29-07-2010, 22:53
دوستان با مستر ریست کردن گوشی که اشکالی برای گوشی ایجاد نمیشه؟
گوشی من یه سری اشکال پیدا کرده و crrupt میده و دلیوری نمیده!
نه مشکلی نداره، فقط اگه درست نشد اینترنال فرمت کن
mohammad-p990i
30-07-2010, 02:00
دوستان با مستر ریست کردن گوشی که اشکالی برای گوشی ایجاد نمیشه؟
گوشی من یه سری اشکال پیدا کرده و crrupt میده و دلیوری نمیده!
شما باید قبل از اینکه گوشی رو ریست کنین تمام شماره ها و تمام چیزهای که در حافضه گوشی ذخیره هستند رو جابه جا کنین:11:
:40:
دوستان میشه بگید توی این گوشی و P990 چیکار کنیم که وقتی sms رو Forward میکنیم اولش ننویسه Forwarded from ... ؟
mohammad-p990i
02-08-2010, 02:09
دوستان میشه بگید توی این گوشی و P990 چیکار کنیم که وقتی sms رو Forward میکنیم اولش ننویسه Forwarded from ... ؟
تنها راش اینه که متن SMS روکپی کنی و تو یه SMS جدید بفرسی
یا اینکه وقتی forward میزنی خودت چیزای اضافه رو پاک کنی:31::10:
:40:
carnation
03-08-2010, 22:37
سلام دوستان
من گوشیمو مستر ریستش کردم و الان زبان فارسیش نمیاد! یعنی به عنوان زبان دوم وقتی میزنم ، نمیاد فارسی! اشتباه کردم اولش برای تنظیم زبان نزدم فارسی ! حالا دیگه نمیاد!! توی قسمت اس ام اس که میزنم زبان دوم فارسی داره وای انتخاب که میکنم اون پایین برای تاچش نشون نمیده!! چی کارش کنم؟ ولی اس ام اس فارسی رو نشون میده ها
carnation
13-08-2010, 20:40
سلام دوستان
من گوشیمو مستر ریستش کردم و الان زبان فارسیش نمیاد! یعنی به عنوان زبان دوم وقتی میزنم ، نمیاد فارسی! اشتباه کردم اولش برای تنظیم زبان نزدم فارسی ! حالا دیگه نمیاد!! توی قسمت اس ام اس که میزنم زبان دوم فارسی داره وای انتخاب که میکنم اون پایین برای تاچش نشون نمیده!! چی کارش کنم؟ ولی اس ام اس فارسی رو نشون میده ها
دوستان
میشه خواهشا یه نفر لطف کنه و فایل فارسی- english با پسوند sis که تو گوشیش هست رو برای من بزاره؟! خیلی خیلی ممنون میشم
دوستان
میشه خواهشا یه نفر لطف کنه و فایل فارسی- english با پسوند sis که تو گوشیش هست رو برای من بزاره؟! خیلی خیلی ممنون میشم
carnation
13-08-2010, 23:36
این فایل توی گوشی خودتونه؟ این همه رو فارسی میکنه! مال من 2 تایی بود english - farsi نوشته بود :41:
این فایل توی گوشی خودتونه؟ این همه رو فارسی میکنه! مال من 2 تایی بود english - farsi نوشته بود :41:
من همه زبانهاش رو از سایت سونی اریکسون دانلود کردم فارسیش رو برای شما آپ کردم که حجمش زیاد نشه.
نه نو گوشیم نبود.
دوستان میشه کمکم کنید
من تنظیمات اینترنتم درسته میتونم وارد هر سایتی میخوام بشم . چند تا برنامه مسنجر نصب کردم ولی هیچ کدوم کانکت نمیشن و اررور Connection و Network و از این چیزا میدن ؟؟
من یه زمانی تو کف این گوشی بودم ؟ نوش پیدا میشه ؟ یا دسته دومش چند می ارزه ؟
من با گوشی P1 با استفاده از سیستم GPRS به ویندوز وصل شده ام
آیا میتوانم بوسیله WLAN با لپ تاپ از اینترنت GPRS استفاده کنم
roteal2007
05-09-2010, 16:40
من با گوشی P1 با استفاده از سیستم GPRS به ویندوز وصل شده ام
آیا میتوانم بوسیله WLAN با لپ تاپ از اینترنت GPRS استفاده کنم
خیر به صورت وایرلس میشه از اینترنت لپ تاپ (AD-HOC) استفاده کرد اما عکسش رو خیر.
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
من یه زمانی تو کف این گوشی بودم ؟ نوش پیدا میشه ؟ یا دسته دومش چند می ارزه ؟
فکزر کنم پیدا بشه K750 پیدا میشه این که دیگه....
من گوشیمو تقریبا 4 سال پیش گرفتم. یعنی همون اولها
خیلی باهاش حال کردم واقعا عالیه.
البته تقریبا 1 ساله که بعد از افتادن تو آب خیلی چیزهاش از کار افتاده .
مثلا دوربینش دیگه کار نمی کنه
رادیوش کار نمی کنه
جاگ دایلش کار نمی کنه
رم نمی خوره
دکه back اش کار نمی کنه
خلاصه اکثر قابلیتهاش از کار افتاده .
ولی هنوز می خوامش و نمی تونم ازش دل بکنم. گوشیه خیلی کاملی بود این P1. سیستم عاملش ، قابلیت ادیت آفیس، وایرلسش و ....
نمی دونم اگه بخوام دوباره گوشی بخرم از همین مدل بخرم ؟
یا اینکه مدل کاملتر دیگه ای هم هست؟ کسی که قبلا p1 داشته ، چه گوشی راضیش می کنه؟
خیر به صورت وایرلس میشه از اینترنت لپ تاپ (AD-HOC) استفاده کرد اما عکسش رو خیر.
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
فکزر کنم پیدا بشه K750 پیدا میشه این که دیگه....
آیا میشه با کابل USB از اینترنت موبایل استفاده کرد
shahshahani
06-09-2010, 11:26
رادیوش کار نمی کنه
جاگ دایلش کار نمی کنه
رم نمی خوره
دکه back اش کار نمی کنه
ولی هنوز می خوامش و نمی تونم ازش دل بکنم. گوشیه خیلی کاملی بود این P1. سیستم عاملش ، قابلیت ادیت آفیس، وایرلسش و ....
یا اینکه مدل کاملتر دیگه ای هم هست؟ کسی که قبلا p1 داشته ، چه گوشی راضیش می کنه؟
سلام
من P990 داشتم و بعدش G900 خریدم. خیلی هم راضی بودم.جاگ دایل نداره و خیالت از بابت خراب شدنش راحته. دوربینش بهتره. دکمه بک روی گوشیه نه کنارش. و .... البته الان اونم فروختم و از این چینی دو سیمکارته ها دارم. واقعا گوشی های خوبین این سری UIQ. اما دیگه برنامه و بازی و ... براش نمیاد چون از رده خارج شده. حالا میل خودته... سیستم عامل های دیگه رو هم تجربه کنی بد نیست.
shahshahani
06-09-2010, 11:48
آیا میشه با کابل USB از اینترنت موبایل استفاده کرد
بله میشه.
باید پی سی سوئیت روی کامپیوتر نصب کنی. و در حالت تلفن گوشی رو نصب کنی. یه قسمت داره پی سی سوئیت به اسم اینترنت ویزارد ( فکر کنم ) . اونجا یه کانکشن میسازی و بقیش حله...
موفق باشی.
سلام
من P990 داشتم و بعدش G900 خریدم. خیلی هم راضی بودم.جاگ دایل نداره و خیالت از بابت خراب شدنش راحته. دوربینش بهتره. دکمه بک روی گوشیه نه کنارش. و .... البته الان اونم فروختم و از این چینی دو سیمکارته ها دارم. واقعا گوشی های خوبین این سری UIQ. اما دیگه برنامه و بازی و ... براش نمیاد چون از رده خارج شده. حالا میل خودته... سیستم عامل های دیگه رو هم تجربه کنی بد نیست.
فکر کنم G900 رو دیده باشم. صفحه اش از P1 کوچکتره و این مطلوب نیست.
تعصبی روی UIQ ندارم فقط گفتم از این سیستم عامل راضی بودم.
می خوام بدونم کسانی که P1 به این خوبی رو داشتند بعد از اون چه چیزی راضیشون می کنه؟
گوشی های دیگه از سونی اریکسون مثل X1 و سایر از این سری یا ویواز و ... چطورند ؟
فکر کنم آخرش هم دوباره برم P1 بخرم. :31:
راستی گوشی نو از P1 پیدا می شه ؟
رادیوش کار نمی کنه
جاگ دایلش کار نمی کنه
رم نمی خوره
دکه back اش کار نمی کنه
من p1i دارم
همون اول هم گرفتم
3.5سال میشه که دارمش
n82 گرفتم
n85 گرفتم
هیچکدوم p1 خودم نشد
اما الان میخوام یا x10 بگیرم یا n900
منم الان میخوام ویواز بگیرم چون طی تحقیقات فراوان تنها گوشی ای که میتونه جای P1 رو بگیره همینه
اگه P1 حافظه 16 گیگ رو ساپورت میکرد حالا حالاها عوضش نمیکردم ولی ...
راستی دوستان یه نکته ی جالب از 2 سال پیش که آخرین قیمت رو از گوشی گرفتم 320 تا دیروز فقط 20 فرقشه شد 300 ،البته با گارانتی کامتل رو میگم
mahyar_k3
08-09-2010, 17:54
سلام به همه
من امروز پی وان عزیزمو آپدیت کردم. بعد از اینکه دانلود آپدیتش تموم شد پیغام داد که با موفقیت انجام نشد، دوباره هم خواستم آپدیت کنم گفت که احتیاجی به آپدیت نداره و گوشی آپ تو دیته. ولی گوشی دیگه روشن نمیشه. چراغای کیبورد و بک لایت ال سی دی روشن می مونه ولی گوشی بالا نمیاد.
چه باید بکنم؟ خدایا!
mahyar_k3
11-09-2010, 17:11
سلام به همه
من امروز پی وان عزیزمو آپدیت کردم. بعد از اینکه دانلود آپدیتش تموم شد پیغام داد که با موفقیت انجام نشد، دوباره هم خواستم آپدیت کنم گفت که احتیاجی به آپدیت نداره و گوشی آپ تو دیته. ولی گوشی دیگه روشن نمیشه. چراغای کیبورد و بک لایت ال سی دی روشن می مونه ولی گوشی بالا نمیاد.
چه باید بکنم؟ خدایا!
ماشالا ایت تاپیک خیلی فعاله... خودم مشکلو حل کردم.
با XS++ v3.1 فلش کردم و دوباره آپدیت کردم.
پی 1 و تاپیکی به این بی حالی... :19:
mohammadrm
13-09-2010, 22:57
سلام
نمیدونم این تاپیک جاش اینجا یا ... !
دوستان کمک کنید .گوشیم P1i هست . یه مدتیه ( 7.8 ماه ) صدای خروجی از آیفون گوشی خیلی کم شده به طوری که اصلا صدای طرفو نمیشنوم یا میشنوم در حد خفیف .میخواستم بدونم که آیا میشه صداشو زیاد کرد ( البته صدایی که اول داشت خیلی خوب بود ) ؟ گوشی باید -- بشه یا باید کار دیگه ای روش انجام بدم ؟
اعصابمو خورد کرده . لطفا کمکم کنید .
گوشی منم همینطوری شده ، فکر کنم اشکال سخت افزاری باشه چون با -- هم زیاد نمیشه !
در ضمن جاش اینجاست :دی ! :
وسائل جانبی موبایل :
mohammadrm
14-09-2010, 15:14
کسی پیدا نشد که مشکل مارو حل کنه .
carnation
04-10-2010, 18:42
سلام
دوستان خوبم میشه یه برنامه x-plore که با p1 سازگاری داره رو بزارید برام؟ من کلی دانلود کردم ولی اجرا نمیشن!! :41:
بعد از مستر ریست فارسی گوشیم پریده! یعنی کیبورد مجازی فارسی ندارم! اگه کمکم کنین ممنون میشم
سلام دوستان
کلید Scroll اون بغلش که هم صدا رو کم و زیاد میکنه هم منو رو بالا پایین میکنه خراب شده بود . دادم تعویضش کردن اما تعمیرکار میگه چهار پنج تا مقاومت که مربوط به این کلید میشه سوختن و باید حتما یه برد سوخته این گوشی رو ببینم تا مقاومت روش بذارم
ممکنه یه عکس با کیفیت از برد باز شده این گوشی برام بذارید ؟ ممنون میشم
e_mohsen83
11-11-2010, 17:39
سلام دوستان
من یه مشکلی که با پیامها دارم اینکه موقعی که میخوام فارسی تایپ کنم باید ازمنوی ستاپ کیبورد فارسی رو انتخاب کنم و موقعی که کیبورد میره دوباره برمیگرده به حالت پیش فرض خودش که انگلیسی است باید چه کارکنم که فارسی زبان اول کیبور باشه؟
shahshahani
11-11-2010, 19:58
شما باید گوشیت رو هـک کنی
به تاپیک هـک UIQ مراجعه کنید:
موفق باشید.
saeid127
12-11-2010, 09:31
سلام دوستان
من یه مشکلی که با پیامها دارم اینکه موقعی که میخوام فارسی تایپ کنم باید ازمنوی ستاپ کیبورد فارسی رو انتخاب کنم و موقعی که کیبورد میره دوباره برمیگرده به حالت پیش فرض خودش که انگلیسی است باید چه کارکنم که فارسی زبان اول کیبور باشه؟
عزیز توی این تاپیک چند بار گفته شده(چند سال پیش!)
برو به این مسیر:
control panel>device>text input>onscreen keyboard>more>setup>layout
از اینجا فارسی رو انتخاب میکنی.دیگه کی برد اولت فارسی میشه.
mohsenfhm
12-11-2010, 09:36
يك گوشي p1 سالم و تميز دارم براي فروش
علت فروش : خريد آيفون
براش هندزفري ريموت دار خريدم 40 تومن :18: كه ميدم به خريدار
هر كس خواست pm بده
قيمت 120
talebi128
13-11-2010, 16:52
سلام آقايون و خانوم هاى محترم
. گوشى من به کامپيوتر متصل نميشه
يعنى وقتى سى دى رو ميذارم که کانتکت کنم به کامپيوتر ؛پيام خطا ميده
.لطفا کمکم کنيد
shahshahani
15-11-2010, 20:40
سلام آقايون و خانوم هاى محترم
. گوشى من به کامپيوتر متصل نميشه
يعنى وقتى سى دى رو ميذارم که کانتکت کنم به کامپيوتر ؛پيام خطا ميده
.لطفا کمکم کنيد
پیغامش چیه؟
چی مینویسه؟
dreamworld
03-12-2010, 02:59
يك گوشي p1 سالم و تميز دارم براي فروش
علت فروش : خريد آيفون
براش هندزفري ريموت دار خريدم 40 تومن :18: كه ميدم به خريدار
هر كس خواست pm بده
قيمت 120
سلام
ببخشید کی خریدید و به همراه هنذفریش چنده میدید. خط وخش داره یا نه لطفا میل بزنید
majid_mansurynia yahoo com
shahshahani
03-12-2010, 08:46
آقا فروم که جای خرید و فروش نیست!
اگه یه مقدار دقت میکردی میدیدی نوشته :
هر كس خواست pm بده
یعنی تو پیغام خصوصی نه اینجا:13:
mehdi666lp
23-02-2011, 10:37
سلام
چطوری میشه گوشی رو از داخل خودش با اینترنت WiFi آپدیت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shahshahani
24-02-2011, 07:24
نمیشه. باید به کامپوتر وصل کنی. گوشی هم باید خاموش باشه. پس نمیشه با خود گوشی آپدیتش کرد.
موفق باشی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.