ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P1

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

gondeh
26-07-2008, 00:24
اقا یه سوال دیگه چرا نمیشه عکساشو مثل acd یه نرم افزارهای مشابه یعنی پشت سرهم دید و موزیکشم همینطور باید تک تک گوش داد

برای گوش دادن به موزیک وارد فولدر موزیک ها نشید چون ظاهرا اینجوری همون طور که گفتید باید تک تک گوش داد. برای موسیقی از مسیر: منوی اصلی/ سرگرمی ها/ پخش کننده موسیقی وارد بشید. بعد more یا بیشتر را بزنید و اولین گزینه که همون به روز آوری موسیقی هست بزنید. هرچی موزیک توی موبایلتون باشه پیدا می کنه و میاره. می تونید فهرست بندی و تنظیمات دیگه انجام بدید ولی به هر حال وقتی وارد قسمت های مختلف پخش کننده موسیقی مثل شیارها و ... بشید هر موزیکی که انتخاب کنید را خودش تا آخر موسیقی هاتون را پشت سر هم می خونه و نیاز نیست دوباره انتخاب کنید.

واسه عکس دیدن من خودم از قسمت دوربین استفاده می کنم چون میشه پشت هم عکس ها رو دید ولی اگه دوستان از همون فلدر عکس راهی را بلدند که بشه پشت هم عکس ها رو دید لطفا بگن

Re Z a
26-07-2008, 00:37
برای گوش دادن به موزیک وارد فولدر موزیک ها نشید چون ظاهرا اینجوری همون طور که گفتید باید تک تک گوش داد. برای موسیقی از مسیر: منوی اصلی/ سرگرمی ها/ پخش کننده موسیقی وارد بشید. بعد more یا بیشتر را بزنید و اولین گزینه که همون به روز آوری موسیقی هست بزنید. هرچی موزیک توی موبایلتون باشه پیدا می کنه و میاره. می تونید فهرست بندی و تنظیمات دیگه انجام بدید ولی به هر حال وقتی وارد قسمت های مختلف پخش کننده موسیقی مثل شیارها و ... بشید هر موزیکی که انتخاب کنید را خودش تا آخر موسیقی هاتون را پشت سر هم می خونه و نیاز نیست دوباره انتخاب کنید.

واسه عکس دیدن من خودم از قسمت دوربین استفاده می کنم چون میشه پشت هم عکس ها رو دید ولی اگه دوستان از همون فلدر عکس راهی را بلدند که بشه پشت هم عکس ها رو دید لطفا بگن

شما از برنامه picture Gallery گوشیتون استفاده کردین؟ این قابلیت همه این موارد که شما گفتین داره و نیازی نیست وارد قسمت دوربین بشین

hossein1990
26-07-2008, 07:35
control panel<device>text input>on-screen keyboad>more<setup
بعد زبان مورد نظر رو انتخاب کن :10:

یه سوال: من می خوام زیر نوشته ی ir-mciمکان مورد نظری که هستم رو نشون بده دوستانی که می دونن بگن چطوری فعال میشه

سلام دوست عزيز .
براي اين كار شما بايد وارد تنظيمات قسمت پيغام ها بشي .
control panel > messaging > area information
حالا تو اين قسمت گزينه ي cell information رو تيك دار كن و done رو بزن
موفق باشي .
باي

m&a
26-07-2008, 08:54
بچه‌ها من 2 تا سوال دارم
1-من زبان فارسيو ريختم روي گوشيم
كيبورد مجازي فارسيم دارم
الان زبان منوهام انگليسيه
اما وقتي وارد شبكه مي‌شم و سايت P30World و ميارم بجاي حروف فارسي خرچنگ قورباغه مي‌ياره:19:
حالا بايد چكار كنم؟
2- من با برنامه miniopera كه ريختم توي گوشي نمي‌تونم وصل بشم به شبكه و error ميده
اما با مرورگر خود گوشي كه opera هست وصل ميشم بدون اينكه هيچ هزينه‌اي كم كنه منتها هي قطع و وصل هم مي‌شه
اما همه‌ سايتها رو مياره بجز email يا messenger كه اجازه ورود نميده
براي شماام آيا اينجوريه و راه حل چيه؟
ممنونم اگه دوستان پاسخ بدن

e_mohsen83
26-07-2008, 09:32
سلام دوست عزيز .
براي اين كار شما بايد وارد تنظيمات قسمت پيغام ها بشي .
control panel > messaging > area information
حالا تو اين قسمت گزينه ي cell information رو تيك دار كن و done رو بزن
موفق باشي .
باي

اقا ببخشید
این پیام تحویل رو چه جوری میشه روشن کرد
سند اس ام اس گوشیه کجاشه چون من فقط اینباکس دارم
ویه سواله دیگه چه جوری میشه توی میدیا پلیر یک لیست موزیک دلخواه تشکیل داد چون من همه موزیکها رو دارم

hossein1990
26-07-2008, 12:06
اقا ببخشید
این پیام تحویل رو چه جوری میشه روشن کرد
سند اس ام اس گوشیه کجاشه چون من فقط اینباکس دارم
ویه سواله دیگه چه جوری میشه توی میدیا پلیر یک لیست موزیک دلخواه تشکیل داد چون من همه موزیکها رو دارم

سلام
تو قسمت پيغام ها 3 گزينه هست كه سوميش جدا شده و نوشته inbox اونجا با علامتهاي كنار مي توني عوضش كني و بري تو قسمت sent يا draft يا ....
براي پيام تحويل هم برو تو control pannel و بعد قسمت messaging حالا تو اين صفحه sms account رو انتخاب كن اينجا تنظيمات پيام ها هست . اينجا بايد request delivery report رو تيك دار كني .
سومين سؤالت رو نفهميدم !!!!!!!!!
موفق باشي
باي

e_mohsen83
26-07-2008, 13:40
سلام

سومين سؤالت رو نفهميدم !!!!!!!!!
موفق باشي
باي

منظورم اینه که همه موزیکها در ترک هستش حالا چه جوری یک لیست دلخواه درست کنیم
معلومه که اطلاعاتت درباره این گوشی خوبه
یه سوال دیگه
چه جوری میشه منو ها رو فارسی کرد من روی گوشی کیبورد فارسی دارم
متشکرم

sia0368
26-07-2008, 14:03
گوشیهای p1 یا w960 جوی استیک(joystick) ندارن؟

hossein1990
26-07-2008, 14:21
سلام
اگر منظورت خود برنامه گوشي هست بايد يك playlist درست كني و اونجا more رو انتخاب كن . بعد برو تو file manager و آهنگ هاي مورد نظرت رو انتخاب كن .
براي منوي فارسي هم بايد به سايت خود سوني اريكسون بري و يك فايل 17 مگاباتي رو كه حاوي زبان فارسي و چند زبان ديگر هست دريافت كني . بعد با استفاده از برنامه pc suite كامپيوتر زبان رو بر روي گوشي نصب كني .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستي شما از اول گوشيت كيبورد فارسي داشت يا نصب كردي . چون من به شدت به كيبورد فارسي نيازمندم .
باي

e_mohsen83
26-07-2008, 18:05
سلام

راستي شما از اول گوشيت كيبورد فارسي داشت يا نصب كردي . چون من به شدت به كيبورد فارسي نيازمندم .
باي

اره البته کیبورد مجازی وحداقل 20 زبان دیگه رو هم پشتیبانی میکنه

e_mohsen83
26-07-2008, 18:09
گوشیهای p1 یا w960 جوی استیک(joystick) ندارن؟

نه................

Blacklord
26-07-2008, 22:27
آقا کسی این وسیله ی اتصال به tvرو داره؟؟ نظر بدید!!!

hossein1990
26-07-2008, 23:07
آقا محسن اين كيبورد مجازي فارسي تو قسمت اس ام اس ها هم هست ؟
آيا بايد حتما گوشي رو هك كرد يا برنامه هم داره ؟

p6tr
26-07-2008, 23:25
مبارکتون باشه دوست عزیز برای صداهای هشدار هم بنده این نظر دارم شاید شما موافق نباشید اما نظر من اینه که سازنده اینو در نظر گرفته که شما وقتی دارین مثلا آهنگ Light گوش میدین یه هو یه مزاحم یا هر شخص دیگری مزاحمتون نشه و با یه صدای بیپ شما مطلع بشید و گذشت اون زمان که داشتین موسیقی گوش میدادین:8: یه دفعه با صدای شیپور از جاتون میپریدید :18: و در خصوص زنگ بیدارباش هم باید عرض کنم اونم قواعد خودشو داره که روی اصولش باشه همچین بیدارتون میکنه که نمیفهمین که چی و از کجا بیدارتون کرده و برای بلوتوث هم به همین شکل نیازی نبوده چون مثل گوشی های دیگه نیست چون فایل های دریافتی همشون براتون archive میشن توی قسمت Beam Received و شما تک به تک یا به حالت کلی حتی می تونید ذخیرشون کنید :3:
ممنونم دوست من- من یه فکر دیگه هم کردم نه که انها بیزینس فون هستن، فکر کن وسط جلسه که سایلنت کردین یهو زنگ هشدار صدا یده :) ولی گفتم بچه ها مطلع بشن، آخه خودم خواب موندم یه روز.
راستی چطوری میشه فایلهایی رو که گرفتم ذخیره کنم (کلی) و نره توی inbox؟ ظاهرا شما واردترین. باز هم ممنون

Re Z a
26-07-2008, 23:37
ممنونم دوست من- من یه فکر دیگه هم کردم نه که انها بیزینس فون هستن، فکر کن وسط جلسه که سایلنت کردین یهو زنگ هشدار صدا یده :) ولی گفتم بچه ها مطلع بشن، آخه خودم خواب موندم یه روز.
راستی چطوری میشه فایلهایی رو که گرفتم ذخیره کنم (کلی) و نره توی inbox؟ ظاهرا شما واردترین. باز هم ممنون

دقیقا حرفتون متینه دوست عزیزم و همینطوره کلا این گوشی یه بیزینس کامله!

ببینید بستگی داره مثلا 4 تا فایل براتون Send میشه شما کافیه Save بزنید و در مورد اینکه مثلا یه شخصی مثل شما دوست داره مستقیم Save بکنه فایل هارو توی گوشی , باید عرض کنم فایلی که براتون فرستادن کافیه روش کلیک کنید تا باز بشه و بعد گزینه Save بزنین تا گوشی ازتون مسیر ذخیره کردن بپرسه و شما میتونید همون قسمت فایل مورد نظر را در قسمت مربوط ذخیره کنید .

e_mohsen83
27-07-2008, 06:58

اره هستش
تو قسمت برنامه های کاربردی یک تایپک هست تحت عنوان کیبورد کاملا فارسی.... یه سر بزن ممکنه کارت راه بیفته
راستی من این برنامه فارسی رو نضب کردم چه جوری حالا انتخاب کنم فارسی کردن منوهارو.......

e_mohsen83
27-07-2008, 07:01
دقیقا حرفتون متینه دوست عزیزم و همینطوره کلا این گوشی یه بیزینس کامله!

ببینید بستگی داره مثلا 4 تا فایل براتون Send میشه شما کافیه Save بزنید و در مورد اینکه مثلا یه شخصی مثل شما دوست داره مستقیم Save بکنه فایل هارو توی گوشی , باید عرض کنم فایلی که براتون فرستادن کافیه روش کلیک کنید تا باز بشه و بعد گزینه Save بزنین تا گوشی ازتون مسیر ذخیره کردن بپرسه و شما میتونید همون قسمت فایل مورد نظر را در قسمت مربوط ذخیره کنید .

خوب یک سوال اگر در یک زمان 20فایل رو گرفتیم باید تک تک سیو کنیم یا راهی است که همه رو با هم سیو کرد

Re Z a
27-07-2008, 07:05
خوب یک سوال اگر در یک زمان 20فایل رو گرفتیم باید تک تک سیو کنیم یا راهی است که همه رو با هم سیو کرد

خیر تک تک 20 فایل باید ذخیره کنید وگرنه هر 20 فایل میرن داخل Inbox

sia0368
27-07-2008, 07:36
نه................
یعنی تنها از خود صفحه نمایش لمسیش باید استفاده کنیم؟

hamed1297
27-07-2008, 08:59
آقا کسی این وسیله ی اتصال به tvرو داره؟؟ نظر بدید!!!
همچین قابلیتی رو گوشی های سونی اریکسون ندارن.

آره داره.خود گوشی داره و نیازی به نصب نداره.
شما زمانی که میخواین یک sms رو بنویسید اون بالای صفحه توی status bar یک شکل کیبورد هست.
اون رو کلیک کنید تا باز بشه.بعد از قسمت سمت چپ اون که یک مثلث کوچک هست اون رو بزنید و گزینه set up رو بزنید.حالا زبان مورد نظر رو انتخاب کنید.مثلا فارسی.

اره هستش
تو قسمت برنامه های کاربردی یک تایپک هست تحت عنوان کیبورد کاملا فارسی.... یه سر بزن ممکنه کارت راه بیفته
راستی من این برنامه فارسی رو نضب کردم چه جوری حالا انتخاب کنم فارسی کردن منوهارو.......
لطفا بنده خدا رو گمراه نکنید.خود گوشی این قابلیت رو داره

e_mohsen83
27-07-2008, 09:34
ه

لطفا بنده خدا رو گمراه نکنید.خود گوشی این قابلیت رو داره

اگر توجه کرده باشید ایشون نمی تونن فارسی تایپ کنن یعنی گوشیشون فارسی رو پشتیبانی نمی کنه

e_mohsen83
27-07-2008, 09:36
یعنی تنها از خود صفحه نمایش لمسیش باید استفاده کنیم؟

البته یک چرخنده کوچک کنارچپ گوشی است که باهاش به چپ و راست میشه رفت

mohsentanha
27-07-2008, 10:56
سلام
من می خوام مسیج ها رو پاک کنم این ارور رو می ده:bad request
چی کار کنم؟

hossein1990
27-07-2008, 11:10
سلام دوستان
مشكل برطرف شد . گوشيم فارسي داشت .
راستي آقا محسن دستت درد نكنه كه راهنمايي كردي .
براي فارسي كردن منو ها برو تو قسمت تنظيمات و سپس other رو بزن . اونجا select language داره . فكر كنم همين طوري باشه .
حالا شما يك نگاه بنداز
موفق باشي
باي

hossein1990
27-07-2008, 11:12
البته یک چرخنده کوچک کنارچپ گوشی است که باهاش به چپ و راست میشه رفت

درسته . البته بعضي جاها مي توني از دو دكمه كنار صفر براي چپ و راست رفتن استفاده كني

hichkas111
27-07-2008, 11:50
سلام دوستان
من 2 هفته پیش P1 گرفتم. با ضمانت کامتل وشکل برجسته روی جعبه(منظورم اینه که اصلیه). اول زیاد دقت نکرده بودم اما امروز فهمیدم که جک سمت چپ فیش شارژر کامل جا نمی خوره(و هندزفری و بقیه فیش ها) خوب که دقیق شدم دیدم سوراخ سمت چپ پورت رو گوشی کوچکتر از سمت راستیه! البته هرچی وصل میکنی کار میکنه ولی فیشه زود در میره اگه جا به جاش کنی. شارژر رو با تراش درستش کردم ولی واقعا برام جالب بود! !!اشتباه اینجوری از شرکت به این بزرگی!!؟؟؟؟؟شرکتی که گوشیو با این همه ظرافت به این خوبی ساخته اینجوری اشتباه کنه؟؟؟؟؟!!! فکر میکنم اگه Sonyerricsson تو چین ساخته نمی شد کیفیتش خیلی بالاتر بود...! حالا می خواستم بدونم گوشی بقیه دوستان هم این مشکل داره یا نه و اینکه کامتل این مشکل رو ساپورت می کنه؟؟؟؟
ممنون

Re Z a
27-07-2008, 12:27
سلام دوستان
من 2 هفته پیش P1 گرفتم. با ضمانت کامتل وشکل برجسته روی جعبه(منظورم اینه که اصلیه). اول زیاد دقت نکرده بودم اما امروز فهمیدم که جک سمت چپ فیش شارژر کامل جا نمی خوره(و هندزفری و بقیه فیش ها) خوب که دقیق شدم دیدم سوراخ سمت چپ پورت رو گوشی کوچکتر از سمت راستیه! البته هرچی وصل میکنی کار میکنه ولی فیشه زود در میره اگه جا به جاش کنی. شارژر رو با تراش درستش کردم ولی واقعا برام جالب بود! !!اشتباه اینجوری از شرکت به این بزرگی!!؟؟؟؟؟شرکتی که گوشیو با این همه ظرافت به این خوبی ساخته اینجوری اشتباه کنه؟؟؟؟؟!!! فکر میکنم اگه Sonyerricsson تو چین ساخته نمی شد کیفیتش خیلی بالاتر بود...! حالا می خواستم بدونم گوشی بقیه دوستان هم این مشکل داره یا نه و اینکه کامتل این مشکل رو ساپورت می کنه؟؟؟؟
ممنون

تبریک میگم بهتون هم برای عضویت و هم برای گوشی شما اولا یه مصرف کننده هستین نه یک ساپورت کننده شرکت سونی اریکسون پس اینو بدونین گذشت اون زمانی که اجناس چین چینی بودن یا کیفیت پایینی داشتن پس نگین کاش توی چین نبود کارخونش این p1 که دست شما میرسه جنس درجه 1 این کشوره و الان اگه جنس چینی نباشه باید شک کنید به اصلی بودنش و در مورد گوشی شما , 100٪ میدونی ایراد از شرکت سونی بوده!!؟ چون دوست عزیز امکان داره هر بلای سر گوشی در آمده باشه تا به دستتون رسیده باشه و اگه گارانتی داره ببرین نشون بدین هرچه زودتر و در مورد جای فیش یا سوکیت باید عرض کنم برای در اوردن فیش شارژ یا هرچی باید یه کمی به پایین اول فشار بدین و بعد خارج کنید شاید شما مستقیم کشیدین و اینجوری شده!!:13: حاجی چرا گردن کمپانی معتبر سونی اریکسون میندازی:3:

e_mohsen83
27-07-2008, 13:58
چه جوری میشه در حالت استانبای ساعت رو نشون بده

123sat2
27-07-2008, 14:31
چطوري مي تونم گوشي را به كامپيوتر جهت استفاده از اينترنت وصل كنم ؟

منظور جي پي ار اس

هركار ميكونم نميشه

hamed1297
27-07-2008, 14:52
باید pc suite رو از روی CD همراه گوشی نصب کنید.

MRI 2599
27-07-2008, 15:03
سلام خدمت تمامی دوستان.
یه سؤال دارم در مورد P1 و اون اینه که برنامه منشی تلفنی برای این گوشی موجود است یا نه؟

hamed1297
27-07-2008, 15:17
یه سؤال دارم در مورد P1 و اون اینه که برنامه منشی تلفنی برای این گوشی موجود است یا نه؟

سلام دوست عزیز.خیر.موجود نمیباشد.

Re Z a
27-07-2008, 15:45
چطوري مي تونم گوشي را به كامپيوتر جهت استفاده از اينترنت وصل كنم ؟

منظور جي پي ار اس

هركار ميكونم نميشه

توی انجمن بگردید قسمت مبایل حتما پیدا میکنید اگه پیدا نکردین که 100% هست , بگید آموزششو بذازم براتون البته همون جوری که آقا حامد گفتن گوشی به سیستم از طریق کابل و pc soit نصب میکنید و قسمت
Mobile Networking Wizard
و بعد Connect

میزنید .همون جوری که گفتم اگه پیدا نکردین که چیز خاصی نداره براتون بیشتر توضیح بدم البته با اجازه حامد جان

hichkas111
27-07-2008, 16:55
تبریک میگم بهتون هم برای عضویت و هم برای گوشی شما اولا یه مصرف کننده هستین نه یک ساپورت کننده شرکت سونی اریکسون پس اینو بدونین گذشت اون زمانی که اجناس چین چینی بودن یا کیفیت پایینی داشتن پس نگین کاش توی چین نبود کارخونش این p1 که دست شما میرسه جنس درجه 1 این کشوره و الان اگه جنس چینی نباشه باید شک کنید به اصلی بودنش و در مورد گوشی شما , 100٪ میدونی ایراد از شرکت سونی بوده!!؟ چون دوست عزیز امکان داره هر بلای سر گوشی در آمده باشه تا به دستتون رسیده باشه و اگه گارانتی داره ببرین نشون بدین هرچه زودتر و در مورد جای فیش یا سوکیت باید عرض کنم برای در اوردن فیش شارژ یا هرچی باید یه کمی به پایین اول فشار بدین و بعد خارج کنید شاید شما مستقیم کشیدین و اینجوری شده!!:13: حاجی چرا گردن کمپانی معتبر سونی اریکسون میندازی:3:
smokingعزیز مثل اینکه منظور منو درست متوجه نشدی!!! من خودم قبلا سونی اریکسون داشتم میدونم چجوری شارژر رو بکشم بیرون . من گفتم دو تا سوراخی که روی گوشی هست که جک های شارژر داخلش میره یکیش از اون یکی کوچیکتره یعنی قالبش اینطوری بوده !!! تعجب کردی؟؟ آؤ] منم اول که دیدم باورم نمیشد اگر چه با چشم دیده میشد ولی با خطکشم امتحان کردم. از اصل بودنشم مطمئنم. فقط یه چی ازت میخوام امنم اینه که گوشی خودت رو نگاه کن ببین اینجوری نیست؟؟؟(فقط با دقت) چون وقتی یه قالب خراب باشه مطمئنا تو مقیاس وسیع تاثیر میذاره( تعصب رو بذاز کنار من خودمم طرف سونی اریکسونم )

e_mohsen83
27-07-2008, 17:18
smokingعزیز مثل اینکه منظور منو درست متوجه نشدی!!! من خودم قبلا سونی اریکسون داشتم میدونم چجوری شارژر رو بکشم بیرون . من گفتم دو تا سوراخی که روی گوشی هست که جک های شارژر داخلش میره یکیش از اون یکی کوچیکتره یعنی قالبش اینطوری بوده !!! تعجب کردی؟؟ آؤ] منم اول که دیدم باورم نمیشد اگر چه با چشم دیده میشد ولی با خطکشم امتحان کردم. از اصل بودنشم مطمئنم. فقط یه چی ازت میخوام امنم اینه که گوشی خودت رو نگاه کن ببین اینجوری نیست؟؟؟(فقط با دقت) چون وقتی یه قالب خراب باشه مطمئنا تو مقیاس وسیع تاثیر میذاره( تعصب رو بذاز کنار من خودمم طرف سونی اریکسونم )

اقا من دیدام مشکلی نداشت....

Blacklord
27-07-2008, 17:28
همچین قابلیتی رو گوشی های سونی اریکسون ندارن.

دوستم پس این امکان چیه؟ تو specificationsش نوشته!!! یکی از بچه ها همینجا گفت یه وسیله ی جانبی میخواد، گفته با استفاده از:

سونی اریکسون P1 با H.264 سازگار است. بنابراین، به شما امکان داده شده است فیلم های خود را بر روی صفحه تلویزیون پخش نمایید.
تکراری:
خیلی حیفه اگه بشه و استفاده نکنیم :41:

Re Z a
27-07-2008, 18:33

من شرمندم مثلی که سو تفاهم شده در هر صورت نه دوست گلم مساوی بودن میگم شاید چیزی گیر کرده دقیق نگاه کردین؟ که مزاحم میشه جک ها نرن داخلش؟ البته این یه نظره :46:

cas-kashan
27-07-2008, 19:01
آقا من میخوام پی1 بخرم چندتا سوال دارم تو رو خدا کامل جواب بدید.:10:

کیفیت فیزیکی گوشی چطوره(مثلا بدنه اش محکم یا نه؟ رنگش میره یا نه؟و...)(مهم)
اگه خواستم گوشی بخرم چطوری بفهمم اصله یا نه؟
محتوای کارتون گوشی چیه؟
چه گارانتی بگیرم(اصلا گارانتی مهم است یا نه؟)
قضیه ی این cda چیه؟(خیلی مهم )
منوها مهم نیست ولی میخوام اس ام اس فارسی بتونم حداقل بگیرم
اقا راستی هنگ هم میکنه؟اخه یکی از بچه ها پی990 داشت خیلی می هنگید.
ودر اخر اینکه از خریدش پشیمون میشم یا نه؟(چند سال گوشییه؟)

اگه کامل وبدون ابهام و منصفانه جواب بدید ممنون میشم:40:

mohsentanha
27-07-2008, 20:26
آقا من میخوام پی1 بخرم چندتا سوال دارم تو رو خدا کامل جواب بدید.:10:

1.کیفیت فیزیکی گوشی چطوره(مثلا بدنه اش محکم یا نه؟ رنگش میره یا نه؟و...)(مهم)
2.اگه خواستم گوشی بخرم چطوری بفهمم اصله یا نه؟
3.محتوای کارتون گوشی چیه؟
4.چه گارانتی بگیرم(اصلا گارانتی مهم است یا نه؟)
5.قضیه ی این cda چیه؟(خیلی مهم )
6.منوها مهم نیست ولی میخوام اس ام اس فارسی بتونم حداقل بگیرم
7.اقا راستی هنگ هم میکنه؟اخه یکی از بچه ها پی990 داشت خیلی می هنگید.
8.ودر اخر اینکه از خریدش پشیمون میشم یا نه؟(چند سال گوشییه؟)

اگه کامل وبدون ابهام و منصفانه جواب بدید ممنون میشم:40:
دوست عزیز اینا نظرات من و بعضی هاش نظرات دوستان هست
1.کیفیت فیزیکی بدنه اش خوبه ولی تا حالا از دستم زمین نخورد ولی بنظر من گوشیه محکمی هست رنگش بنصبت گوشیهای دیگه دیر تر میره و ترکیب رنگ ظاهری گوشی قشنگه
2. باتری رو بردار نوشته made in china اگه نوشته نباشه تغلبیه
3.دوتا قلم cdمحتویات فایل های پی سی سوییت هندزفری hpm60شارژر رومیزی
4.یکی از دوستان توی فروم گفته گارانتی یعنی کشک منم اصلا گارانتی رو قبول ندارم
شرایت ضمانت نامه رو تا حالا خوندی؟ 1نمونه نوشته اگه در حین نصب هنگ کنه و روشن نشه گارانتی بحساب نمیاد
5. اس ام اس فارسی رو فول ساپورته از این نظر خیالت راحت باشه
6.cda فکر کنم ورژن نرم افزاری باشه باز هم نمیدونم دقیقا
7.هنگ نمیکنه اگه درست استفاده کنی و برنامه ها رو ببندی هیچ مشکلی پیش نمیاد در ضمن توصیه میکنم اپدیت کنی من نکردم ولی دوستانی که اپ کردن خیلی راضی هستن

در مورد p990هم باید بگم اشتباه می کنی دوستان دارن و هیچ مشکلی نداره گوشی رو بایستی اپدیت کنی
دیگه هنگ نمیکنه
8.مطمئن باش پشیمون نمیشی
فکر کنم برای سال 2007 ماه می باشه
اگه چیزی رو جواب ندادم شرمنده داداش

e_mohsen83
27-07-2008, 20:38
دوستمون توضیحات خوبی داده
مطمئن باش از خرید ان پشیمان نمی شوی

cda مال منطقه جغرافیای میباشد وفرقی هم نمیکنه

mino_soso
27-07-2008, 21:30
با سلام خدمت دوستان .من بالاخره شیطون رفت تو جلدم و این گوشی رو خریدم امروز یکشنبه با گارانتی کامتل 305تومن با منوی فارسی و خلاصه لوازم اصلی با سریال اصلی .پشت گوشی ساخت چین داره و تا الان باهاش ور میرم فعلا راضیم . البته بدون گارانتی تا290خم بود با رم 1گیگ. برا من رم512 هستش.فعلا این cdaکجای گوشی هستش؟من نتونستم پیدا کنم

carnation
27-07-2008, 22:51
مبارکه:27:

الان رم 1 جدیدتره ؟ یا اصلش 512؟ و این که از کجا بگیرم بهتره؟

p6tr
27-07-2008, 23:07
آره عزیزم فابریکش همینه واسه اینکه شارژرت برعکس جا نره اینطوری ساختنش. اگه باور نمیکنی امتحان کن:)

p6tr
27-07-2008, 23:31
شما از برنامه picture Gallery گوشیتون استفاده کردین؟ این قابلیت همه این موارد که شما گفتین داره و نیازی نیست وارد قسمت دوربین بشین
البته به شرطی که عکسها توی فولدر تصاویر باشه. اگه جای دیگه باشه چی؟
کاش مثل W810 قبلیم یه جایی واسه اینکار داشت.
راستی تو گوشی قبلیم فیلمها رو tumbnail میکرد یعنی یه تصویر کوچیک از فییلم رو توی لیستها نشون میداد مثل عکسها ولی P1 اینکار و نمیکنه. آیا راهی داره؟

p6tr
28-07-2008, 00:02
آقا این P1 ما ضبط مکالمات نداره؟
وقتی صحبت میکنم و بیشتر رو میزنم، چیزی به اسم ضیط صدا نداره ولی گوشی قبلیم داشت همه سونی ها دارن.
من اومدم ضبط صوت رو فعال کردم ولی وقتی زنگ میزنم قطع میشه. چیکار کنم؟

Re Z a
28-07-2008, 05:50
آقا این P1 ما ضبط مکالمات نداره؟
وقتی صحبت میکنم و بیشتر رو میزنم، چیزی به اسم ضیط صدا نداره ولی گوشی قبلیم داشت همه سونی ها دارن.
من اومدم ضبط صوت رو فعال کردم ولی وقتی زنگ میزنم قطع میشه. چیکار کنم؟

متاسفانه یا خوشبختانه p1 هر چیزی مثل منشی تلفنی و ضبط صدا رو برداشته حالا به هر دلیلی البته من با این فکر موافقم که باید همه گوشی ها قابلیت ضبط صدا بردارن البته این یه نظر شخصیه!

البته به شرطی که عکسها توی فولدر تصاویر باشه. اگه جای دیگه باشه چی؟
کاش مثل W810 قبلیم یه جایی واسه اینکار داشت.
راستی تو گوشی قبلیم فیلمها رو tumbnail میکرد یعنی یه تصویر کوچیک از فییلم رو توی لیستها نشون میداد مثل عکسها ولی P1 اینکار و نمیکنه. آیا راهی داره؟

بله میتونین وارد picture gallery بشین و گزینه More وSlideshow و گزینه slideshow Settings انتخاب میکنید و در قسمت Basic مسیر picture Folder تغییر میدید که پیش فرضش D:\picture\ هستش

اما در کل بیشترین ساپرت از همین پوشه picture میشه

hichkas111
28-07-2008, 08:01
من شرمندم مثلی که سو تفاهم شده در هر صورت نه دوست گلم مساوی بودن میگم شاید چیزی گیر کرده دقیق نگاه کردین؟ که مزاحم میشه جک ها نرن داخلش؟ البته این یه نظره :46:
نه .دقیقا اندازه گرفتم کوچیکتره!! شانس منه دیگه، به هر حال ممنون...

hichkas111
28-07-2008, 08:06
آره عزیزم فابریکش همینه واسه اینکه شارژرت برعکس جا نره اینطوری ساختنش. اگه باور نمیکنی امتحان کن:)
آره امتحان کردم ، بر عکس جا نمیره ولی اون به خاطر کوچیکتر بودنش نیست.راستی دوست من مگه مال تو هم اینجوریه؟؟

hosein-a7
28-07-2008, 08:10
من پی 1 دارم و راضیم
ولی خب نواقصی هم داره
چاره ای نیست
بهنظرم عاقلانه ترین کار خرید پی 1 هستش
در کل برای من که اولین تجربه سونیم بوده نمیگم پشیمونم ولی کاملا راضی هم نیستم

Re Z a
28-07-2008, 08:15
من پی 1 دارم و راضیم
ولی خب نواقصی هم داره
چاره ای نیست
بهنظرم عاقلانه ترین کار خرید پی 1 هستش
در کل برای من که اولین تجربه سونیم بوده نمیگم پشیمونم ولی کاملا راضی هم نیستم

اینجوری اگه میگفتی بهتر بود نواقص پیشه پا افتاده که البته اسمشو نقص نمیشه گذاشت

hosein-a7
28-07-2008, 08:16

منم نگاه کردم ولی کوچیکتر نبود
شاید داداش توهم زدی

hosein-a7
28-07-2008, 08:23
دوست عزیز اینا نظرات من و بعضی هاش نظرات دوستان هست
1.کیفیت فیزیکی بدنه اش خوبه ولی تا حالا از دستم زمین نخورد ولی بنظر من گوشیه محکمی هست رنگش بنصبت گوشیهای دیگه دیر تر میره و ترکیب رنگ ظاهری گوشی قشنگه
2. باتری رو بردار نوشته made in china اگه نوشته نباشه تغلبیه
3.دوتا قلم cdمحتویات فایل های پی سی سوییت هندزفری hpm60شارژر رومیزی
4.یکی از دوستان توی فروم گفته گارانتی یعنی کشک منم اصلا گارانتی رو قبول ندارم
شرایت ضمانت نامه رو تا حالا خوندی؟ 1نمونه نوشته اگه در حین نصب هنگ کنه و روشن نشه گارانتی بحساب نمیاد
5. اس ام اس فارسی رو فول ساپورته از این نظر خیالت راحت باشه
6.cda فکر کنم ورژن نرم افزاری باشه باز هم نمیدونم دقیقا
7.هنگ نمیکنه اگه درست استفاده کنی و برنامه ها رو ببندی هیچ مشکلی پیش نمیاد در ضمن توصیه میکنم اپدیت کنی من نکردم ولی دوستانی که اپ کردن خیلی راضی هستن

در مورد p990هم باید بگم اشتباه می کنی دوستان دارن و هیچ مشکلی نداره گوشی رو بایستی اپدیت کنی
دیگه هنگ نمیکنه
8.مطمئن باش پشیمون نمیشی
فکر کنم برای سال 2007 ماه می باشه
اگه چیزی رو جواب ندادم شرمنده داداش

من گوشیمو زمین زدم
ینی خودش خورد
جالبه قور میشه
از سرش خورد زمین
آپ هم نکردم
راضی که...
ولی نا راضی هم نیستم
برو بخر عشق کن:46:

hosein-a7
28-07-2008, 08:26
دیگه چی میخوای بدونی؟

Re Z a
28-07-2008, 08:28
من گوشیمو زمین زدم
ینی خودش خورد
جالبه قور میشه
از سرش خورد زمین
آپ هم نکردم
راضی که...
ولی نا راضی هم نیستم
برو بخر عشق کن:46:

دوست عزیز این گوشی از دسته من با کله افتاد روی آسفالت و آخ هم نگفت ولی اگه گوشیه دیگه ای اسم نمیبرم می افتاد اولین چیزیش که میشد این بود قابش جدا بشه و.....

e_mohsen83
28-07-2008, 08:37
البته بستگی داره چه جوری زمین بخوره
من هفته گذشته750هنگام موتورسواری زمین خورد فقط قابش موند
ابته بستگی به اسفالت هم داره!!!!!!!

Re Z a
28-07-2008, 08:41
البته بستگی داره چه جوری زمین بخوره
من هفته گذشته750هنگام موتورسواری زمین خورد فقط قابش موند
ابته بستگی به اسفالت هم داره!!!!!!!

احتمالا اقا محسن تک چرخ زدی که اون جوری افتاده طفلکی گوشی:31:

e_mohsen83
28-07-2008, 09:39
نه اتفاقا معمولی رانندگی می کردم
یه نکته جالب من تونستم گوشیمو به MyPhoneExplorerوصل کنم فقط دفترچه تلفنو رو نتونست همسانسازی کند
کسی امتحان کرده

Re Z a
28-07-2008, 11:16
نه اتفاقا معمولی رانندگی می کردم
یه نکته جالب من تونستم گوشیمو به MyPhoneExplorerوصل کنم فقط دفترچه تلفنو رو نتونست همسانسازی کند
کسی امتحان کرده

من از موقعی که p1 گرفتم تست نزدم این برنامه رو مگه MyPhoneExplorer ساپورت میکنه p1؟ مخصوصا sms هارو من که امتحان نکردم دوستان از جمله آقا محسن اگه میشه یکم توضیح بدن سایت سازندشم بذارن ممنون میشم

e_mohsen83
28-07-2008, 11:37
من از موقعی که p1 گرفتم تست نزدم این برنامه رو مگه MyPhoneExplorer ساپورت میکنه p1؟ مخصوصا sms هارو من که امتحان نکردم دوستان از جمله آقا محسن اگه میشه یکم توضیح بدن سایت سازندشم بذارن ممنون میشم

lساپورت که نه فقط گوشیهای جاوا رو ساپورت میکنه ولی من امروز یک امتحان کردم شد فقط دفترچه تلفن رو نمی تونه ساپورت کنه smsهاو رم داخلی وخارجی و.... وهمه چیزه ساپورت می کنه یه امتحانی بکن

اخرین ورژن برنامه

p6tr
28-07-2008, 14:52
آره امتحان کردم ، بر عکس جا نمیره ولی اون به خاطر کوچیکتر بودنش نیست.راستی دوست من مگه مال تو هم اینجوریه؟؟
بله اگه دقت کنی بفهمی نفهمی کوچکتره. موقع جدا کردن از پایه رومیزی اول همون طرف باید جدا بشه تا پایه همرات نیاد بالا :) در صمن اگه یه کم همون طرف رو فشار بدی روی پایه که میزاری یه تق میکنه و قفل میشه(محکم میشه)
راستی وقتی شارژر رو بدون پایه و مستقیم وصل میکنم خیلی سفته و مشکل در میاد میخوام بگم اینکار رو کردن که از پایه راحتتر جدا بشه

Blacklord
28-07-2008, 20:03
دوستم پس این امکان چیه؟ تو specificationsش نوشته!!! یکی از بچه ها همینجا گفت یه وسیله ی جانبی میخواد، گفته با استفاده از:

سونی اریکسون P1 با H.264 سازگار است. بنابراین، به شما امکان داده شده است فیلم های خود را بر روی صفحه تلویزیون پخش نمایید.

تکراری:
خیلی حیفه اگه بشه و استفاده نکنیم :41:

نظری نبود؟؟

hamed1297
28-07-2008, 22:51
این H.264 تا اونجایی که من میدونم مربوط به صدا یا تصویر هست و ارتباطی با پخش روی Tv نداره.
من این گزینه رو توی یک برنامه کانورتور دیدم.دقت نکردم چی هست ولی از این لحاظ اطمینان دارم.

hosein-a7
29-07-2008, 07:49
سونی اریکسون در مورده پی1 همچین قابلیتو پیشبینی نکرده
اونوقت می گه همچین قابلیتی داره
عمرا!!!!!

m&a
29-07-2008, 08:06
با سلام
من يه سوال مهم داشتم
وقتي من با كامپيوتر آهنگ مي‌ريزم توي گوشي به صورت طبقه‌بندي شده و آلبوم
توي قسمت music player همرو با هم قاطي مي‌كنه چه آهنگاي كوچيك كه واسه زنگ ريختم چه موزيكام
همرو قاطي مي‌كنه و آلبومامو همرو توي يه فايل مي‌ريزه
البه يه جا داره كه new list مي‌شه خودمون بسازيم اما سخته از 100 تا آهنگ دونه دونه انتخاب كنم بزارم توي ليست
توي File Manager طبقه‌بندي و به همون ترتيبي هست كه وارد كردم اما مديا پلايرش فرق مي‌كنه و كامل نيست يا آهنگارو پشت سر هم نمي‌خونه، چكار بايد كرد؟

tarrega
29-07-2008, 09:14
با سلام
من يه سوال مهم داشتم
توي قسمت music player همرو با هم قاطي مي‌كنه چه آهنگاي كوچيك كه واسه زنگ ريختم چه موزيكام
البه يه جا داره كه new list مي‌شه خودمون بسازيم اما سخته از 100 تا آهنگ دونه دونه انتخاب كنم بزارم توي ليست
توي File Manager طبقه‌بندي و به همون ترتيبي هست كه وارد كردم اما مديا پلايرش فرق مي‌كنه و كامل نيست يا آهنگارو پشت سر هم نمي‌خونه، چكار بايد كرد؟

دوست عزیز
برای این کار باید تو کامپیوترت آهنگاتو ادیت کنی یعنی از طریق Properties فایلهای صوتی برای اون نام خواننده و نام آلبوم بنویسی و تایید کنی و بقیه چیزای اضافی رو پاک کنی . اینطوری با یه بار سرچ کردن تموم آهنگاتو لیست میکنه و برای دسترسی بهشون میتونی وارد قسمت Album و یا Artist از منونی موزیک پلیر گوشیت بشی .
اینطوری همه ی آهنگات اتوماتیک طبقه بندی میشن

tarrega
29-07-2008, 09:32
راستی یه سوال
برای Uiq 3.0 برنامه ی فلش پلیر هم وجود داره ؟ یعنی بشه باهاش فایلهای فلش رو دید ؟
خیلی بهش نیاز دارم
ممنون میشم سریعتر بهم جواب بدید

Farbod_h
29-07-2008, 09:47
راستی یه سوال
برای Uiq 3.0 برنامه ی فلش پلیر هم وجود داره ؟ یعنی بشه باهاش فایلهای فلش رو دید ؟
خیلی بهش نیاز دارم
ممنون میشم سریعتر بهم جواب بدید
فعلآ نه!
ولی شاید بشه یه کارایی کرد چون G900 داره

amir_sa
29-07-2008, 14:01
با سلام
من يه سوال مهم داشتم
تو قسمت seting > preferences > file يه قسمتي داره بهنام fiilter files كه اگه از اون قسمت گزينه less than 1MB رو انتخاب كني آهنگاي كوچيكي رو كه براي زنگ ريختي به حساب نمياره و ليست خلوت تر ميشه

amirtaker
29-07-2008, 16:26
سلام بر تمامی دوستان.من یه رم 2 داشتم که ÷ر شد حالا یه رم 4 خریدم که بهش بندازم ولی کلی برنامه مهم دارم که نمیدونم از کجا آوردم و فایل ستا÷شم ندارم میشه بگید چی کار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید.

nimpond
29-07-2008, 17:34
یه سوال:
من 3ماه پیش گوشی رو آپ کردم اما بعد از 1ماه هیچ برنامه ای رو نصب نمیکرد! نه sis نه jar !
حالا cda رو عوض کردم دوباره آپ کردم مشکل حل شده، ولی میخوام گوشی رو هک کنم و از اونجایی که میگن بعد از هک دیگه نمیشه گوشی رو آپ کرد میترسم بعد از هک کردن به مشکل بر بخورم.:41:

کسایی که هک کردن یا اونایی که واردن لطفا یه راهنمایی کنن.

e_mohsen83
29-07-2008, 18:10
یه سوال:
من 3ماه پیش گوشی رو آپ کردم اما بعد از 1ماه هیچ برنامه ای رو نصب نمیکرد! نه sis نه jar !
حالا cda رو عوض کردم دوباره آپ کردم مشکل حل شده، ولی میخوام گوشی رو هک کنم و از اونجایی که میگن بعد از هک دیگه نمیشه گوشی رو آپ کرد میترسم بعد از هک کردن به مشکل بر بخورم.:41:

کسایی که هک کردن یا اونایی که واردن لطفا یه راهنمایی کنن.

اقا یک روش جدید امده برای دسرسی به فایلهای سیستمی می گردم لینکشو می گذارم
بعد از هک هم می تونی گوشی رو اپ کنی مشکلی به وجود نمی اد

p6tr
29-07-2008, 23:20
سلام
گوشی من قسمت پشتش اون دایره فلزی دور دوربین سمت در باتری یه کم شله. یعنی یه کم برآمده هست و وقتی فشارش میدم انگار زیرش یه کم خالیه. فروشنده میگفت اون فقط یه درپوشه و ربطی به لنز نداره و طبیعیه یه کم فضا داشته باشه
میخواستم بپرسم مال شما هم همینطوریه؟

hamed1297
29-07-2008, 23:42
آره.واسه من هم همینطوره.
مشکلی نیست.خیالت راحت.

mino_soso
30-07-2008, 00:27
باسلام. من امروز 2تا مشکل داشتم .
1-یه فایل mp4ریختم تو گوشی وقتی پخش میکنه تصویر هست ولی صدا نداره یا یهویی صدا میاد دوباره قطع میشه.
2-سه تا فایل بلوتوث گرفتم وقتی تو مسیج(inbox) نگاه میکردم کل lcd رو وقتی نگاه میکردی میگرفت .حالت( fullscreen).....بعد از 3یا 4ساعت دوباره نگاه کردم تو حالت full screenصفحه دیگه کل lcdرو نمیگیره و ویه تصویر کوچیک تو اون وسط هستش.saveهم کردم درست همونجوری کوچیک بود.ولی mp4هنوزم کل lcdرو اشغال میکنه.

shahshahani
30-07-2008, 06:14
سلام
1- احتمالا فایلت خرابه.تو کامپیوتر درست نشون میده؟
2- نمیدونم.
موفق باشی.

Re Z a
30-07-2008, 07:03
1-یه فایل mp4ریختم تو گوشی وقتی پخش میکنه تصویر هست ولی صدا نداره یا یهویی صدا میاد دوباره قطع میشه.
2-سه تا فایل بلوتوث گرفتم وقتی تو مسیج(inbox) نگاه میکردم کل lcd رو وقتی نگاه میکردی میگرفت .حالت( fullscreen).....بعد از 3یا 4ساعت دوباره نگاه کردم تو حالت full screenصفحه دیگه کل lcdرو نمیگیره و ویه تصویر کوچیک تو اون وسط هستش.saveهم کردم درست همونجوری کوچیک بود.ولی mp4هنوزم کل lcdرو اشغال میکنه.

اشکال در درست converter نشدنه فایل تصویریه و اگه شما converter نکردین باید بگم mp4 نمونه های مختلفی داره !

Re Z a
30-07-2008, 07:06
سلام
گوشی من قسمت پشتش اون دایره فلزی دور دوربین سمت در باتری یه کم شله. یعنی یه کم برآمده هست و وقتی فشارش میدم انگار زیرش یه کم خالیه. فروشنده میگفت اون فقط یه درپوشه و ربطی به لنز نداره و طبیعیه یه کم فضا داشته باشه
میخواستم بپرسم مال شما هم همینطوریه؟

دلتو پاک بگیر دوست عزیز چیزه خاصی نیست برای منم همینطوره

amirtaker
30-07-2008, 09:03
میشه جواب منم بدین.

Re Z a
30-07-2008, 11:31
میشه جواب منم بدین.

فکر نکنم برنامه هاتون بشه کاری کرد! بازم امتحان میکنم بهتون کامل تر جواب میدم دوست عزیزم:11:

p6tr
30-07-2008, 15:24
سلام بر تمامی دوستان.من یه رم 2 داشتم که ÷ر شد حالا یه رم 4 خریدم که بهش بندازم ولی کلی برنامه مهم دارم که نمیدونم از کجا آوردم و فایل ستا÷شم ندارم میشه بگید چی کار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید.
من توی گوشی قبلیم که W810 بود اول همه اطلاعات مموری رو توی کامپیوتر کپی کردم و بعد همه اونها رو دوباره بدون هیچ تغییری به مموری جدید کپی کردم ( هز 512 به 1 گیگ ) و کار کرد.
راستی رم 4 گیگ رو چند خریدی؟ مارکش چیه و سرعت گوشی رو کم نکرده؟

p6tr
30-07-2008, 15:29
من توی گوشی قبلیم که W810 بود اول همه اطلاعات مموری رو توی کامپیوتر کپی کردم و بعد همه اونها رو دوباره بدون هیچ تغییری به مموری جدید کپی کردم ( هز 512 به 1 گیگ ) و کار کرد.
راستی رم 4 گیگ رو چند خریدی؟ مارکش چیه ؟سرعت گوشی رو کم نکرده؟

Re Z a
30-07-2008, 16:59
راستی رم 4 گیگ رو چند خریدی؟ مارکش چیه ؟سرعت گوشی رو کم نکرده؟

دوستان روی p1 امتحان کنید هر کی زود تر امتحان کرد خبرشو بذاره اینجا منم یه 1 گیگ دارم می خوام transfer کنم روش :46:

shahshahani
30-07-2008, 17:00

خب برنامه هات چیا هستن بگو تا اساتید برات بزارن.این که غصه خوردن نداره....:27:
موفق باشی.:10:

Re Z a
30-07-2008, 17:05
دوستان حالا نمیدونم سوالم تا چقدر درست باشه من که گوشیو هک کردم اون برنامه های که نصب هستن , بخوام برنامه هارو روی یه مموری دیگه بریزم چجوریه جریانش یا اصلا فکر نکنم بشه!

kssa
30-07-2008, 20:41
با اجازه اساتید

رم 4 گیگ sandisk با گارانتی sd 350000 ریال
علائدین

ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی رم ها رو از اصلی خود گوشی مثلا p1
ه 512 به این رمهای بازار ارتقا میدیم تصاویر گرفته شده با دوربین تار تر از رم های فابریک گوشی میشه من این مطلب رو تو k810 , p1 , دیدم

حالا خوشحال میشم از نظرات دوستان آگاه شوم

یا حق
تا بعد

e_mohsen83
30-07-2008, 21:14
من فکر نکنم عکس گرفتن ربطی به رم داشته باشه رو یرم خوده گوشی ذخیره کن ببین چی میشه

mohammad_0624
30-07-2008, 23:14
با اجازه اساتید

رم 4 گیگ sandisk با گارانتی sd 350000 ریال
علائدین

ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی رم ها رو از اصلی خود گوشی مثلا p1
ه 512 به این رمهای بازار ارتقا میدیم تصاویر گرفته شده با دوربین تار تر از رم های فابریک گوشی میشه من این مطلب رو تو k810 , p1 , دیدم

حالا خوشحال میشم از نظرات دوستان آگاه شوم

یا حق
تا بعد

احتمالا ربط داره!
من خودم 1گیگ دارم وقتی فایلی از گوشی کپی یا CUT میکنم به رم سرعتم
خیلی پایینه.درحالیکه همون اطلاعات رو با رم512 خیلی با سرعت بیشتر کپی
میشه.بعضی وقتا هم فایلیهای عکس و ویدئو یی خراب میشن.
این رمهای تو بازار بیشترش تقلبیه!

Re Z a
31-07-2008, 06:30
احتمالا ربط داره!
من خودم 1گیگ دارم وقتی فایلی از گوشی کپی یا CUT میکنم به رم سرعتم
خیلی پایینه.درحالیکه همون اطلاعات رو با رم512 خیلی با سرعت بیشتر کپی
میشه.بعضی وقتا هم فایلیهای عکس و ویدئو یی خراب میشن.
این رمهای تو بازار بیشترش تقلبیه!

دقیقا منم وقتی می خواستم رم بخرم شانس آوردم فروشنده آشنا بود 2-3 بار من عوض کردم تا 1 دونه درست پیدا کردم عیبشونم این بود که وقتی عکس می گرفتم یه حالت 2 تیکه میشد عکس و تار خلاصه این یکی توجه کردم لیبل ژاپنه و آلیه

saeid127
31-07-2008, 15:05
این مشکل هایی که بعضی ها با رم دارند مال اینه که کیفیت رم های تو بازار پایین هست!!!!!
در مورد برنامه بهترین کار اینه که با pc suite بک آپ از برنامه های مموری بگیرین بعد که مموری جدید رو گزاشتین restore کنید!
من خودم همین کارو کردم.البته باید قبلش رم جدید رو با خود گوشی فرمت کنید!

Re Z a
31-07-2008, 17:30
آره اینم یکی از بهترین راهها هستش برای Transfer

emprator_kochak
31-07-2008, 19:38
سلام: میگم آخرین قیمتو کی داره ؟ اگه بگید ممنون میشم .

e_mohsen83
31-07-2008, 19:58
سلام: میگم آخرین قیمتو کی داره ؟ اگه بگید ممنون میشم .

البته دوست عزیز تایپک داریم واسه قیمت
بستگی به جاش داره از 285تا310

emprator_kochak
31-07-2008, 20:10
البته دوست عزیز تایپک داریم واسه قیمت
بستگی به جاش داره از 285تا310

مرسی .......

mino_soso
31-07-2008, 22:09
گارانتی کامتل با لوازم اصلی و منو فارسی 305تومن ط 5 پاساز علا الدین

michael jackson
31-07-2008, 22:15
من يه گوشي با قيمت حدود 300 تا 350 تومن ميخوام و با گارانتي اصلي ! خودم P1 رو مد نظر دارم ميخواستم از شما هم بپرسم كه ايا گوشي بهتري از P1 با توجه به امكانات موجود هست ؟‌و ميخواستم ببينم كه اشكالات P1 چيه و اصلش كجايي هست !
ممنون !

mino_soso
نوشته شده توسط mino_soso [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بچه ها من هنوز این مشکل رو دارم برای شما هم کلیپ تصویری رو کوچیک نشون میده یا نه؟

p6tr
سلام
آقا یه برنامه برای دیدن عکسها توی p1 پیدا کردم اسمش gview.020.sis یه سرچ بزنین اگه پیدا نکردین لینک میدم برنامه توپیه

p6tr
31-07-2008, 22:18
آره.واسه من هم همینطوره.
مشکلی نیست.خیالت راحت.
مرسی دوست من

michael jackson
31-07-2008, 22:26
من يه گوشي با قيمت حدود 300 تا 350 تومن ميخوام و با گارانتي اصلي ! خودم P1 رو مد نظر دارم ميخواستم از شما هم بپرسم كه ايا گوشي بهتري از P1 با توجه به امكانات موجود هست ؟‌و ميخواستم ببينم كه اشكالات P1 چيه و اصلش كجايي هست !
ممنون !

ميشه لطفا جواب بدين !!!!!!!

michael jackson
31-07-2008, 22:26
راستي اصلا نميخوام فارسي داشته باشه !

e_mohsen83
01-08-2008, 09:16
ممنون !

ميشه لطفا جواب بدين !!!!!!!

وقتی توی این تایپک سوالت رو مطرح می کنی پس بهتر از p1پیدا نمی کنی
گوشی خوبی قیمتش الان بسیار عالی است 300می تونی پیدا کنی
من 1هفته است خریدم مشکلی نداشته امکاناتش خوبه اصلش ماله چینه
بخر پشیمون نمی شی
فقط با گوشی قبلیت بسیار فرق می کند!!!!!!11

cas-kashan
01-08-2008, 10:50
آقا من کجای کاشون میتونم پی1 پیدا کنم؟:10:

e_mohsen83
01-08-2008, 11:35
آقا من کجای کاشون میتونم پی1 پیدا کنم؟:10:

نه دوست عزیز با این قیمت کاشون پیدا نمیشه

Re Z a
01-08-2008, 13:35
بعضی از دوستان سوالای از قبیل ایرادات p1 می پرسن یا فرق اصلیش با قلابی . باید عرض کنم واقعا این سوالها خیلی جواب داده شده توی همین کلوپ پس سعی کنید از اول دوستانی که تازه وارد میشن یا می خوان این گوشی بخرن یا به تازگی خریداری کردن که مبارکشونم باشه لطف کنن از اول تاپیک بخونن اگه جواب سوالشونو نگرفتن اون موقع مطرح کنن حتما اساتید محترم جوابگوی شما عزیزان هستند

nafe-bandar
01-08-2008, 17:15
يه مشكل:
نميدونم گوشيم چش شده?پيام كه واسم مياد هيج جور بهم خبر نميده:
نه چراغ....نه صدا....نه نور صفحه....نه علامت نامه بالاي صفحه
فقط:
تو مسج ينويسه: inbox 1
مشكل چيه????

e_mohsen83
01-08-2008, 17:27
يه مشكل:
نميدونم گوشيم چش شده?پيام كه واسم مياد هيج جور بهم خبر نميده:
نه چراغ....نه صدا....نه نور صفحه....نه علامت نامه بالاي صفحه
فقط:
تو مسج ينويسه: inbox 1
مشكل چيه????

تازه این جور شده نرم افزار جدیدی نصب کردی این جوری شده یا خودش همینطوری این جور شده
یه ریستارت بکن

nafe-bandar
01-08-2008, 17:43
اقا با اجات ريستارت كردم درست شد

e_mohsen83
01-08-2008, 20:57
بچه یک پیشنهاد
دیگه وقتش نشده که اون نظرسنجی رو از اون بالا برداریم

michael jackson
01-08-2008, 21:54
اصلش ماله چينه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين كه خيلي بده ! چرا ماله چينه اخه !

michael jackson
01-08-2008, 21:59
با تحقيقاتي كه من كردم فهميدم اين گوشي 3 تا ورژن داره ! P1...P1i...P1c
كه فقط P1c ماله چينه !

hamid00009
01-08-2008, 22:09
اخ چیه مگه چین چشه ؟؟؟؟ چین کالای درجه 1 و2 و3 داره که گوشی p1 جزو درجه 1 است حتی اکثر دوربین های canon هم مال چین هستن و بهترین کیفیت را دارن .

e_mohsen83
02-08-2008, 02:30
دوست عزیز تحت لیسانس سونی اریکسون است پس جاش فرقی نمی کند که کجا تولید شده باشد

Re Z a
02-08-2008, 05:49

دوست عزیز کلا این گوشی چین میزنه چرا می گی چین بده!!؟‌مگه لپ تاپ سونی چین نمیزنه؟ یا لوازم خانگی philips چین نمیزنه ؟ باید بگیم بده؟!! خوبه اینو بدونین هر کشوری جنسها و کالاهاش درجه بندی داره شما نمیای 300-400 تومان پول بدی که گوشی بد بهت تحویل بدن!؟ بعدشم یه کم بیشتر تحقیق می کردین چون کلا همه گوشی های p1 چین میزنه:46:

amonesary
02-08-2008, 09:07
دیگه از آیفون خفنتر نداریم که.........

اونم چین میزنه

حالا بازم بگین چین بده

hassan 2000
02-08-2008, 10:37
سلام دوستان
وقت به خير
من يه مشكل با گوشيم دارم و اون هم اينه كه وقتي گوشي رو در حالت تلفن ( Phone Mode ) به كامپيوتر وصل ميكنم اون رو نمي شناسه ولي در حالت انتقال فايل ( File Mode ) به راحتي اون رو شناسايي ميكنه و ميتونم به مموري كارت دسترسي پيدا كنم، دليلش چيه و چيكار كنم كه اين مشكل برطرف بشه
ممنونم

hassan 2000
02-08-2008, 10:41
سلام دوستان
وقت به خير
من يه مشكل با گوشيم دارم و اون هم اينه كه وقتي گوشي رو در حالت تلفن ( Phone Mode ) به كامپيوتر وصل ميكنم اون رو نمي شناسه ولي در حالت انتقال فايل ( File Mode ) اون رو شناسايي ميكنه و ميتونم به مموري كارت دسترسي پيدا كنم، دليلش چيه و چيكار كنم تا اين مشكل برطرف بشه
البته من هم گوشيم رو چند بار ري استارت كردم و هم روي دو كامپيوتر مختلف اين مساله رو امتحان كردم
ممنونم

hamed1297
02-08-2008, 11:47
دوست عزیز این مشکل نیست و طبیعی هست.
شما زمانی که میخوای فایلی رو روی مموری گوشی بریزی از file transfer استفاده کن .
برای استفاده از حالت phone mode باید برنامه PC suite رو از روی CD نصب کنید.

hassan 2000
02-08-2008, 17:03
دوست عزیز این مشکل نیست و طبیعی هست.
شما زمانی که میخوای فایلی رو روی مموری گوشی بریزی از file transfer استفاده کن .
برای استفاده از حالت phone mode باید برنامه PC suite رو از روی CD نصب کنید.

سلام دوست عزيز
ممنونم كه جواب دادين
حقيقتش من اين برنامه رو نصب دارم ولي همونطور كه گفتم در حالت phone mode گوشي رو شناسايي نميكنه
ارادتمندم

mino_soso
02-08-2008, 17:18
این برنامه رو پاک کن دوباره نصب کن و بعد گوشی رو وصل کن اول با file transfer استفاده کن و بعدبروتو حالت phone modeچند دقیقه باید صبر کنی خود سیستم شروع به شناسایی میکنه .باید صبر کنی و بعد تو my computer روی sony file manager کلیک کن باید دیگه بیادش فقط حوصله کن

Re Z a
02-08-2008, 18:07
این برنامه رو پاک کن دوباره نصب کن و بعد گوشی رو وصل کن اول با file transfer استفاده کن و بعدبروتو حالت phone modeچند دقیقه باید صبر کنی خود سیستم شروع به شناسایی میکنه .باید صبر کنی و بعد تو my computer روی sony file manager کلیک کن باید دیگه بیادش فقط حوصله کن

تایید میشه

اما دوست عزیز منم همچین مشکلیو داشتم به سختی به صورت دستی حالت فون مد رو به سیستمم که شناسایی بکنه.. شما این کارایی که مینو خانوم گفتن انجام بده اگه نشد باید به صورت دستی بشناسونی:20: و اگه بازم نتیجه نگرفتی 50 ٪ احتمال میدم باید یه ویندوز دیگه ی بریزید! راستی وقتی pc soit نصب میکنی اصلا گوشی وصل نباشه به سیستمت و موقعی که نصب کردین یه ریست به ویندوز بدین و بعد با آرامش گوشیو وصل کنید به pc soit

موفق باشید:20:

saeid127
02-08-2008, 19:48
سلام دوست عزيز
ممنونم كه جواب دادين
حقيقتش من اين برنامه رو نصب دارم ولي همونطور كه گفتم در حالت phone mode گوشي رو شناسايي نميكنه
ارادتمندم

من هم این مشکل رو داشتم(ودارم).فقط قبل از این که گوشی رو وصل کنی برنامه رو باز کن برو M-router config رو فعال کن بعد گوشی رو وصل کن!

p6tr
02-08-2008, 22:12
سلام دوستان
من یه مموری دو گیگ دارم مارک سونی (روش هولوگرام هم داره البته روی هولوگرام نوشته microsim)
تازه فهمیدم وقتی فیلمبرداری روی مموری ذخیره میشه گاهی یه کم مکث میکنه ولی وقتی روی حافظه داخلی فیلمبرداری میکنه بدون مکث و روان هستش . ولی توی عکسها من فرقی ندیدم. میخواستم بپرسم از دوستان کسی هست که مموری 2 گیگ داشته باشه و یه تست بزنه بگه که همچین چیزی عادیه یا مموری من تقلبیه؟ البته فکر نکنم تقلبی باشه مگه اینکه ایرادداشته باشه. چون سرعتش هم خوبه و هنگ اینا هم نداشته.
یه سئوال دیگه کسی مموریش رو با FAT32 توی کامپیوتر فرمت کرده که ببینه بهتر میشه یا نه؟ من خودم روی w810 مموری یه گیگ رو FAT32 فورمت کردم سرعتش یهتر شد. ممنون

p6tr
02-08-2008, 23:57
آقا یه سئوال دیگه گوشی من با بلوتوث به pc-suite وصل نمیشه. میدونین چرا؟

gondeh
03-08-2008, 08:31
يك سوال

ميشه p1 را از طريق USB مستقيم به مودم ADSL وصل كرد؟

سوال بعد اينكه كلا چطور ميشه از طريق USB از اينترنت با موبايل استفاده كرد؟

hamed1297
03-08-2008, 10:12
آقا یه سئوال دیگه گوشی من با بلوتوث به pc-suite وصل نمیشه. میدونین چرا؟
اول باید با m-router مشخص کنید که با چه وسیله ای میخوای با گوشی ارتباط برقرار کنید.
بلوتوث رو انتخاب کنید و بزنید کانکت تا وصل بشه.

michael jackson
03-08-2008, 13:24
ميشه بپزسم پس چرا مثلا N73 رو چين نميزنه و فنلاند ميزنه ؟!!؟!

vartan.alive90
03-08-2008, 13:33
هم اکنون قیمت پی 1 چنده؟

Re Z a
03-08-2008, 14:08

چون اینجا تاپیک و کلوپ p1 هستش و لطف کنید از کلوپ n73 این سوال بپرسید در مورد p1 پرسیدی گفتم جریانش چیه که حتی جنس درجه3 چین الان از جنسهای فنلاندی و ژاپنی هم بهتره!

michael jackson
03-08-2008, 14:17
من خيلي تحقيق كردم از سايت هاي معتبري مثله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و متوجه شدم ورژن اصلي اين گوشي ماله فرانسه هست !!!!!! نه چين !
و فرق ورژن چيني با ورژن اصلي اينه كه ورژن چيني از سيستم 3G پشتيباني نميكنه !!
سايت رسمي سوني اريكسون در باره ي P1 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed1297
03-08-2008, 14:51
آره.مشکلی نیست.بپرس.

از دوستان کسی نرم افزار پیام رسان رو روی p1 نصب کرده و استفاده کنه؟

nafe-bandar
03-08-2008, 16:04
يك سوال

ميشه p1 را از طريق USB مستقيم به مودم ADSL وصل كرد؟

سوال بعد اينكه كلا چطور ميشه از طريق USB از اينترنت با موبايل استفاده كرد؟

میشه یا نه ؟

hamed1297
03-08-2008, 16:49
من فکر نمیکنم بشه.
واسه این کار باید اینترنت کامپیوتر و گوشی رو با هم share کنی.

نحوه اتصال بلوتوث گوشی به کامپیوتر برای به اشتراک گذاشتن اینترنت:

vartan.alive90
03-08-2008, 19:01
هم اکنون قیمت پی 1 چنده؟

یکی به سوال این بنده خدا هم جواب بده
ممنونم

mahsai
03-08-2008, 19:06
ممنونم
دوست عزیز من خودم قیمت نکردم ولی طبق اعلام قیمت بعضی از دوستان در تهران 280 تا 300 تومان هستش.

p6tr
03-08-2008, 20:59
سلام دوستان
1- من یه مموری دو گیگ دارم مارک سونی (روش هولوگرام هم داره البته روی هولوگرام نوشته microsim)
تازه فهمیدم وقتی فیلمبرداری روی مموری ذخیره میشه گاهی یه کم مکث میکنه ولی وقتی روی حافظه داخلی فیلمبرداری میکنه بدون مکث و روان هستش . ولی توی عکسها من فرقی ندیدم. میخواستم بپرسم از دوستان کسی هست که مموری 2 گیگ داشته باشه و یه تست بزنه بگه که همچین چیزی عادیه یا مموری من تقلبیه؟ البته فکر نکنم تقلبی باشه مگه اینکه ایرادداشته باشه. چون سرعتش هم خوبه و هنگ اینا هم نداشته.
2- یه سئوال دیگه کسی مموریش رو با FAT32 توی کامپیوتر فرمت کرده که ببینه بهتر میشه یا نه؟ من خودم روی w810 مموری یه گیگ رو FAT32 فورمت کردم سرعتش یهتر شد. ممنون
--------
آقا کسی جواب ما رو نمیده؟
کسی اینجا رم sandisk نداره تست کنه؟ خواهشا ضروریه.

Farbod_h
03-08-2008, 21:50
--------
آقا کسی جواب ما رو نمیده؟
کسی اینجا رم sandisk نداره تست کنه؟ خواهشا ضروریه.
رم من sandisk هست و 2 گیگ
تو فیلم برداری هم مشکلی نداره

nafe-bandar
03-08-2008, 22:09
ممنونم

با سلام
چند وقت پیش تو بوشهر 320 تومان بود:19::18:
با تشر
یا حق

michael jackson
03-08-2008, 22:21
بستگي داره كه گارانتي اصلي باشه يا فرعي !!!!!!!!!

@ ميدونم اكثرتون فكر ميكنيد كه P1 ماله چينه ولي سخت در اشتباهيد !

p6tr
03-08-2008, 22:47
رم من sandisk هست و 2 گیگ
تو فیلم برداری هم مشکلی ندارهممنون من هم دل به دریا زدم و fat 32 فورمت کردم بهتر شده

p6tr
03-08-2008, 22:53
آقا یه نفر پرسیده بود چطوری میشه منوی P1 انگلیشی بشه ولی فارسی ساپورتش بمونه .
من مموری داخلی گوشی رو فورمت کردم اینطوری شد. ولی باور کنین خیلی فاز میده منو انگلیسی ولی ساپورت فارسی کامل و صفحه کلید و حتی تشخیص دست خط فارسی همه سر جاشه.

Farbod_h
03-08-2008, 23:12
آقا یه نفر پرسیده بود چطوری میشه منوی P1 انگلیشی بسه ولی فارسی ساپورتش بمونه .
من مموری داخلی گوشی رو فورمت کردم اینوطری شد. ولی باور کنین خیلی فاز میده منو انگلیسی ولی ساپورت فارسی کامل و صفحه کلید و حتی تشخیص دست خط فارسی همه سر جاشه.
میشه بگی گوشیت wg یا me?
تشخیص دستحط فارسیت کی هست؟
تنظیم خاصی داره؟

tarrega
04-08-2008, 00:06

حاج مایکل جان
p1 محل تولدش چین بوده . اونجا هم مراحل رشد و نمو رو طی نموده و به اینجا رسیده .
عزیز دل این گوشی پدرو مادر ش فرانسوی بودن اما خودش چینیه جونم .

این گوشی از ابتدای ورود به بازار در چین تولید شده و میشه . مگه چین فقط اسباب بازی خوب درست میکنه ؟

Ali Delkhosh
04-08-2008, 00:14

ببخشيد ميشه مارو از اشتباه در بياريد
همه جا اعلام شده كه P1 براي چينه ، من خودم P1 دارم يعني از همون موقعي كه 550 قيمتش بود و پشتش هم زده ساخت چين
فكر نكنم جاي اشتباهي وجود داشته باشه

shahshahani
04-08-2008, 09:00
آقا یه نفر پرسیده بود چطوری میشه منوی P1 انگلیشی بسه ولی فارسی ساپورتش بمونه .
من مموری داخلی گوشی رو فورمت کردم اینوطری شد. ولی باور کنین خیلی فاز میده منو انگلیسی ولی ساپورت فارسی کامل و صفحه کلید و حتی تشخیص دست خط فارسی همه سر جاشه.

سلام
آقا مگه P1 تشخیص دست خط فارسی داره؟:18::18::18:
اگه داره میشه یه اسکرین شات از گوشیتون برای من بزارین؟
ممنون.:11:

123sat2
04-08-2008, 09:45
خواهشا كمكم كنيد
چند روزه نمي تونم با بلوتوث چيزيا دريافت كنم
اما مي تونم ارسال كنم
مشكل از چيه
هركي چيزي برام ميفرسته مي نويسه ارتباط برقرار نشد
بعضي موقع ها هم رو موبايل طرف مي نويسه ارسال شد ولي تو گوشي من نرفته .

123sat2
04-08-2008, 09:51
ممكنه از ويروس باشه
خواهشا سريعتر جواب بديد.

Ashkan1980
04-08-2008, 10:47
ممكنه از ويروس باشه
خواهشا سريعتر جواب بديد.

بعضی مواقع restart این مشکل رو حل می کنه.

cherry
04-08-2008, 11:51
سلام ..
من يكي دوهفته اي هست كه گوشيمو عوض كردمو پي1 گرفتم. رفتم توي نت و جند تا تم از سايتهاي مختلف دانلود كردم وقتي دان شد فايلها zipبودن و گوشي نميشناختش و نميتونه بازش كنه يكي از دوستام گفت بايد اول zipرو باز كني بعد بريزيش توي گوشيت منم اين كارو كردم و فايلو از حالت zipدر اوردم ولي همش آيكن آيكن بود فايلو توي گوشي هم ريختم و وقتي هم بازش كردم باز آيكن آيكن بود ..
ميخواستم راهنماييم كنيد تا بتونم تمهايي رو كه گرفتم روي گوشيم نصب كنم..
ممنون از راهنماييتون

123sat2
04-08-2008, 12:33
restart كردم نشد تازه فارسي ام پريد

hamed1297
04-08-2008, 12:57
سلام
آقا مگه P1 تشخیص دست خط فارسی داره؟
ممنون
آره بابا.مگه نمیدونستید.
اگر شد میگذارم اسکرین شات رو.

سلام ..
من يكي دوهفته اي هست كه گوشيمو عوض كردمو پي1 گرفتم. رفتم توي نت و جند تا تم از سايتهاي مختلف دانلود كردم وقتي دان شد فايلها zipبودن و گوشي نميشناختش و نميتونه بازش كنه يكي از دوستام گفت بايد اول zipرو باز كني بعد بريزيش توي گوشيت منم اين كارو كردم و فايلو از حالت zipدر اوردم ولي همش آيكن آيكن بود فايلو توي گوشي هم ريختم و وقتي هم بازش كردم باز آيكن آيكن بود ..
ميخواستم راهنماييم كنيد تا بتونم تمهايي رو كه گرفتم روي گوشيم نصب كنم..
ممنون از راهنماييتون
تم های UIQ3 با پسوند utz هستن.شما هر تمی رو گرفتی extract کن فایل زیپش رو تا به یک فایل با فرمت utz برسی.اون رو بریز روی گوشی.
اگر تم میخوای یه سر به این تاپیک بزن:

hamed1297
04-08-2008, 13:54
برای فعال کردن handwriting فارسی باید زمانی که میخواین تایپ کنید و اون مثلثهای کنار صفحه ظاهر شد روی مثلث سمت راستی کلیک کنید وarabic handwriting رو انتخاب کنید.

cherry
04-08-2008, 20:27
تم های UIQ3 با پسوند utz هستن.شما هر تمی رو گرفتی extract کن فایل زیپش رو تا به یک فایل با فرمت utz برسی.اون رو بریز روی گوشی.

ممنون از راهنمايي ولي وقتي من فايل زيپ رو Exteract ميكنم توي فايل عكس عكس ميشه وهمشونم پسوندPNG دارن با اين تفاسير من بايد چيكار كنم؟؟؟!!!!

amir_sa
04-08-2008, 21:21
ممنون از راهنمايي ولي وقتي من فايل زيپ رو Exteract ميكنم توي فايل عكس عكس ميشه وهمشونم پسوندPNG دارن با اين تفاسير من بايد چيكار كنم؟؟؟!!!!
همون فايلي رو كه مي خواي exterac كني پسوندشو به utz. تغيير بده

p6tr
04-08-2008, 22:08
میشه بگی گوشیت wg یا me?
تشخیص دستحط فارسیت کی هست؟
تنظیم خاصی داره؟
me است و بله تنظیمات خاصی داره
باید بری control panel و صفحه کلید مجازی رو از طریق more و بعد setup فارسی رو انتخاب کنید
بعدا هم موقع نوشتن دستخط more و بعد زبان اول و زبان دوم رو انتخاب کنید

hamed1297
04-08-2008, 22:13
احتمالا به جای تم آیکون دانلود کردید.

p6tr
04-08-2008, 22:18
سلام
آقا مگه P1 تشخیص دست خط فارسی داره؟:18::18::18:
ممنون.:11:
آقا کجای کاری ؟ تشخیص دستخط فارسی کامل و روان خیلی جذابتر از اونی که فکر کنی.
ببخشید اسکرین شات رو بیخیال شید. دو تا برنامه واسه اینکار نصب کردم عذاب بود پاک کردم
ولی هم صفحه کلید فارسی کامل با حروف 4 تای ممنوعه و هم دست نوشته رو تشخیص میده البته میدونین که باید حرف به حرف تایپ کنین

shahshahani
05-08-2008, 08:02
آقا کجای کاری ؟ تشخیص دستخط فارسی کامل و روان خیلی جذابتر از اونی که فکر کنی.
ببخشید اسکرین شات رو بیخیال شید. دو تا برنامه واسه اینکار نصب کردم عذاب بود پاک کردم
ولی هم صفحه کلید فارسی کامل با حروف 4 تای ممنوعه و هم دست نوشته رو تشخیص میده البته میدونین که باید حرف به حرف تایپ کنین

نگو که دارم از غصه میمیرم....:31:
برنامه Open capture screen خوبه ها خیلی کار باهاش راحته.خودم معرفی کردمش تو قسمت UIQ
یه سوال:
این همه نقطه رو از کجا تشخیص میده؟مثلا حرف ب ، ت ، پ ، ث رو چجوری از هم تشخیص میده یا حروف دیگه ای که تو نقطه ها با هم فرق میکنن؟مثل خانواده ج ، چ ، ح ، خ و ......
صفحه کلید فارسی رو که منم دارم و به همه گوشی ها میخوره.
جون من یه اسکرین شات بزار یا لا اقل یه عکس از کتابچه راهنماش بزار که داره یاد میده چجوری فارسی میفهمه.
ممنون.:40::10::11:

shahshahani
05-08-2008, 08:05
احتمالا به جای تم آیکون دانلود کردید.

نه عزیز
بعضی سایتها تم رو برای اینکه حجمش کم بشه برای آپلود و دانلود ، این کار رو باهاش میکنن.
باید همون فایل که پسوندش zip هست آخرش رو پاک کنه و utz بنویسه جاش.
موفق باشی.

p6tr
05-08-2008, 14:31
نگو که دارم از غصه میمیرم....:31:
برنامه Open capture screen خوبه ها خیلی کار باهاش راحته.خودم معرفی کردمش تو قسمت UIQ
یه سوال:
این همه نقطه رو از کجا تشخیص میده؟مثلا حرف ب ، ت ، پ ، ث رو چجوری از هم تشخیص میده یا حروف دیگه ای که تو نقطه ها با هم فرق میکنن؟مثل خانواده ج ، چ ، ح ، خ و ......
جون من یه اسکرین شات بزار یا لا اقل یه عکس از کتابچه راهنماش بزار که داره یاد میده چجوری فارسی میفهمه.
ممنون.:40::10::11:
آقا راهنما نداره. ولی همینقدر بگم وقتی حتی توی دفتر تلفن دنبال تلفن میگردم با ناخن حرف اول رو مینویسم برام میاره. این برنامه های ocr کامپیوتر متن تایپی رو هم تشخیص نمیدن ولی نمیدونم این چرا اینقدر آسون و بدون اشتباه تشخیص میده و راستی خود برنامه دستخط راهنما داره ولی راهنمای دفترچه و خودش هر دو انگلیسی هستش

hamed1297
05-08-2008, 14:33
نگو که دارم از غصه میمیرم....
یه سوال:
ممنون
بابا ما رو فیلم کردی.من اومدم screen shot بزارم.مگه میشه اصلا.اسکل شدم رفت.دی ی ی ی
خودت در نظر بگیر ببین اصلا میشه از اون حالت اسکرین شات گرفت.ایول.با حال بود.

نه عزیز
بعضی سایتها تم رو برای اینکه حجمش کم بشه برای آپلود و دانلود ، این کار رو باهاش میکنن.
باید همون فایل که پسوندش zip هست آخرش رو پاک کنه و utz بنویسه جاش.
موفق باشی.
خوب ایشون فایل رو باز کرده عکس نشون داده.من واسه این گفتم.

farid55
05-08-2008, 14:39
سوال:نمیدونم چرا نمیتونم بلوتوث دریافت کنم؟یعنی میتونم بفرستم اما دریافت نمیتونه بکنه؟
میشه راهنماییم کنین...

hamed1297
05-08-2008, 15:06
restart کن ببینید درست میشه؟بعضی وقتها اینطوری میشه.

mohsentanha
05-08-2008, 18:55
سلام من یه مشکلی دارم
ال سی دیه گوشیم خش گرفته هیچ راهی نداره که اینا رو از بین ببرم یا مثلا اسپری ای چیزی نیست که خش رو کمتر کنه راستی قلم گوشیه شما هم همین طور خط میندازه یا نه؟؟
برای من هر دوقلمش خط میندازه چرا؟؟

gondeh
05-08-2008, 19:29
سلام من یه مشکلی دارم
ال سی دیه گوشیم خش گرفته هیچ راهی نداره که اینا رو از بین ببرم یا مثلا اسپری ای چیزی نیست که خش رو کمتر کنه راستی قلم گوشیه شما هم همین طور خط میندازه یا نه؟؟
برای من هر دوقلمش خط میندازه چرا؟؟

اگه ال سی دی تون محافظ داره این خشها مال محافظ صفحتون هست نه خود ال سی دی و با تعویض اون محافظ مشکل باید حل بشه.

shahshahani
05-08-2008, 19:39
بابا ما رو فیلم کردی.من اومدم screen shot بزارم.مگه میشه اصلا.اسکل شدم رفت.دی ی ی ی
خودت در نظر بگیر ببین اصلا میشه از اون حالت اسکرین شات گرفت.ایول.با حال بود.

خوب ایشون فایل رو باز کرده عکس نشون داده.من واسه این گفتم.

با برنامه مشکل داشتی؟
میشه یه مرام گنده بزاری ؟یه فیلم بگیری از خودت که داری با گوشی فارسی مینویسی؟میدونم خیلی سخته ولی اگه مرام بزاری چی میشه.....:11::10:

mohsentanha
05-08-2008, 21:38
اگه ال سی دی تون محافظ داره این خشها مال محافظ صفحتون هست نه خود ال سی دی و با تعویض اون محافظ مشکل باید حل بشه.
یه برچسبی داشت که کلی خش گرفت و انداختم :41:
بقیه سوال ها رو جواب بدین دوستان

hamed1297
05-08-2008, 21:56
با برنامه مشکل داشتی؟
میشه یه مرام گنده بزاری ؟یه فیلم بگیری از خودت که داری با گوشی فارسی مینویسی؟میدونم خیلی سخته ولی اگه مرام بزاری چی میشه....
نه.برنامه مشکلی نداشت.اصلا نمیشه از مراحل کار اسکرین شات کرفت.
باشه در اسرع وقت فیلم میگیرم برات.

Vahid67
05-08-2008, 23:43
سلام
بعضی وقتا یه مثلث میاد بالای قسمتی که ماله قدرت آنتن دهی هست اون چیه؟؟؟؟؟؟

hamed1297
06-08-2008, 14:19
اون مثلث که همیشه هست.واسه کارهایی مثل قفل صفحه کلید یا مدیریت کانکشنها و....

saeid127
06-08-2008, 14:50
نه اون ماله Gprs هست.اگر ایرانسل داشته باشی همیشه هست ولی همراه اول هم تازگی ها بعضی موقع ها میاد!

vartan.alive90
06-08-2008, 14:59
نه اون ماله Gprs هست.اگر ایرانسل داشته باشی همیشه هست ولی همراه اول هم تازگی ها بعضی موقع ها میاد!

همراه اول چرا بعضي وقتا مياد؟؟؟؟:18:---يعني بئدون فعال بودنش مياد؟!

farid55
06-08-2008, 19:41
بچه ها یه مشکل خفن+خفن...(ایرانسل)
کنار سیگنال های آنتن دهی یه تلفن میاد که روش خط کشیده شده.وقتی هم که روش کلیک میکنم مینویسه تماسهای ورودی تایید نشدند(gprs).یعنی تماسهای ورودی +خروجی تلفن رو مسدود کرده.توصفحه اشتراکهای اینترنت هم نتونستم کاری کنم.حتی Gprs)
رو هم کلا حذف کردم و مستر ریست هم کردم اما باز هم گوشی آنتن داره ولی نه شماره میگیره نه زنگ میخوره.دوستان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ممنون میشم راهنماییم کنین.

Vahid67
06-08-2008, 19:57

ماله من همراه اول هست ولی میزنه Detached

amir_sa
06-08-2008, 21:34
ولی همراه اول هم تازگی ها بعضی موقع ها میاد!
2 يا 3 بار بيشتر نيومده كه اون هم آزمايشي بوده

saeid127
07-08-2008, 10:10
همراه اول چرا بعضي وقتا مياد؟؟؟؟:18:---يعني بئدون فعال بودنش مياد؟!

این دوستمون درست میگه!
به خاطر آزمایش های همراه اوله!

saeid127
07-08-2008, 10:15
بچه ها یه مشکل خفن+خفن...(ایرانسل)
کنار سیگنال های آنتن دهی یه تلفن میاد که روش خط کشیده شده.وقتی هم که روش کلیک میکنم مینویسه تماسهای ورودی تایید نشدند(gprs).یعنی تماسهای ورودی +خروجی تلفن رو مسدود کرده.توصفحه اشتراکهای اینترنت هم نتونستم کاری کنم.حتی Gprs)
رو هم کلا حذف کردم و مستر ریست هم کردم اما باز هم گوشی آنتن داره ولی نه شماره میگیره نه زنگ میخوره.دوستان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ممنون میشم راهنماییم کنین.

من این مشکل رو وقتی cda گوشی me بود داشتم(البته بعد از آپدیت).تنها راهش آپدیت کردن گوشی هست(ترجیحا با cda wg1 )

e_mohsen83
07-08-2008, 10:54
سلام
من با بیسیم به اینترنت وصل می شم ولی صفحه نمی تونم باز کنم میگه ارتباط برقرار نشد
چرا

carnation
07-08-2008, 14:23
آقا یه نفر پرسیده بود چطوری میشه منوی P1 انگلیشی بشه ولی فارسی ساپورتش بمونه .
من مموری داخلی گوشی رو فورمت کردم اینطوری شد. ولی باور کنین خیلی فاز میده منو انگلیسی ولی ساپورت فارسی کامل و صفحه کلید و حتی تشخیص دست خط فارسی همه سر جاشه.

سلام

میشه بیشتر توضیح بدین؟ راستی منظور از تشخیص دست خط فارسی چیه؟ میشه منو فارسی باشه ولی اس ام اس فارسی نوشت؟

اگه سوالم مسخره است ببخشید!:11:

e_mohsen83
07-08-2008, 14:55
نه اگر منو فارسی باشه نمیشه فارسی تایپ کرد شما باید اون کیبورد مجازی رو انتخاب کنید و در قسمت ستاپ ان گزینه فارسی رو انتخاب کنید البته اگر گوشیتون فارسی داره بعد کیبورد فارسی میشه

mohsentanha
08-08-2008, 10:38
اقا من می خوام اس ام اس هامو پاک کنم badreqestمیاد چی کار کنم؟؟؟

hamed1297
08-08-2008, 12:14
میشه بیشتر توضیح بدین؟ راستی منظور از تشخیص دست خط فارسی چیه؟ میشه منو فارسی باشه ولی اس ام اس فارسی نوشت؟
همونطور که میشه با قلم انگلیسی نوشت فارسی هم میشه.
فکر نمیکنم ربطی به زبان من اصلی داشته باشه.

اقا من می خوام اس ام اس هامو پاک کنم badreqestمیاد چی کار کنم؟؟؟
sms های توی inbox یا draft؟

shahshahani
08-08-2008, 20:55
حامد خان پس چی شد اون قولی که داده بودی؟؟؟؟

farid55
09-08-2008, 13:58
من این مشکل رو وقتی cda گوشی me بود داشتم(البته بعد از آپدیت).تنها راهش آپدیت کردن گوشی هست(ترجیحا با cda wg1 )

ممنون سعید جان.نیازی به آپ نداشت.من تو کیش بودم که اینطوری شده بود.تو تهران تا روشنش کردم ردیف شد.احتمالا مربوط به سیستمهای مخابراتی منطقه میشه.:46:

silhouette000
09-08-2008, 18:42
سلام دوستان
آقا یکی به داد من برسه،گوشیم دیگه P1 نیست!:18: سرعتش که کم شده ، از اون مهمتر صدای گوشیش خیلی کم شده(وقتی تو شلوغی باهاش صحبت می کنم اصلا صدای طرف رو نمیشنوم،در صورتی که قبلا برای اینکه بقیه حرفای اونور رو نشنوه صداش رو کم می کردم.)
از همه ی اینا مهمتر کیفیت عکسش هم کم شده:2:
(قیلا آپدیتش هم کردم)

cas-kashan
09-08-2008, 20:52
یه توضیح در مورد عکس زیر میدید(خواهشا کامل باش)...:18:

این P1i-P1c-SE123 یعنی چی وچه فرقی باهم دارند وکدوم بهتره؟؟؟؟؟؟

راستی میگن قیمت پی1 رفته بالا راسته یانه(میتونید قیمت روز بدید؟؟؟

hamid00009
09-08-2008, 20:53
سلام
دوستان کسی اطلاع داره اطلاعات محلی چجوری فعال میشه
(برادرم گوشی w810 داره یه جا رفته بودیم زیر آنتن گوشیش زد میدان حافظ ولی من هر کاری کردم نشد )
توی این قسمت هم رفتم فایده ای نداشت
control panel /messaging/ area information

hamid00009
09-08-2008, 20:55

se123 سری آزمایشی و p1i سری اصلی

314000 با گارانتی کامتل

p1c مخصوص چین

cas-kashan
09-08-2008, 21:05

این P1i-P1c-SE123 یعنی چی وچه فرقی باهم دارند وکدوم بهتره؟؟؟؟؟؟

پس P1c چی شد؟؟؟؟:19:

asire_eshgh
10-08-2008, 11:15
only p1 ....

mohsentanha
10-08-2008, 11:27
sms های توی inbox یا draft؟
توی اینباکس

shahshahani
10-08-2008, 12:29
سلام
(برادرم گوشی w810 داره یه جا رفته بودیم زیر آنتن گوشیش زد میدان حافظ ولی من هر کاری کردم نشد )

همونجاست تنظیماتش.باید یه جایی رو تیک بزنی.
البته ممکنه بعضی وقتها ننویسه. ولی خیلی وقتها مینویسه.بستگی به شهر محل سکونت و سیمکارت تان هم داره.
موفق باشی.

saeid127
10-08-2008, 23:13
سلام

باید Cell information رو تیک بزنی!

reza k.h
11-08-2008, 18:23
سلام من يه مشكل بزرگ و عجيب با p1i دارم.
تو خيابون انقلاب و جمهوري و اون اطراق كلا آنتن ندارم اصلا گوشيم no network ميشه.
كسي ميدونه ايراد از كجاست ؟ راستي اينم بگم كه از اول كه خريدمش همين مشكل رو داشت ولي با ايرانسل اينجوري نيست.

ممنون

e_mohsen83
11-08-2008, 18:35
فکنم اپدیت می خواد

amir_sa
11-08-2008, 18:38
سلام من يه مشكل بزرگ و عجيب با p1i دارم.
تو خيابون انقلاب و جمهوري و اون اطراق كلا آنتن ندارم اصلا گوشيم no network ميشه.
كسي ميدونه ايراد از كجاست ؟ راستي اينم بگم كه از اول كه خريدمش همين مشكل رو داشت ولي با ايرانسل اينجوري نيست.

ممنون
با يه سيم كارت دولتي ديگه امتحان كن ، بعضي از سيم كارت هاي دولتي 2-3 روزه مشكل دارند

danavan
11-08-2008, 19:47
سلام.کسی میتونه در باره p1 navigator به من اطلاعاتی بده؟
درباره قیمتش یااینکه تو ایران پیدا میشه؟

freeforall1387
11-08-2008, 21:05
اقا من میخوام پی1 بخرم فقط میخواهم بدونم

1-آنتن دهیش چطوریه
2-کیفیت صدا(نه بلندی)
3-توی جیب(تنگ) اسیب نمیبینه
4-کیفیت رنگ بندی وبدنه چطوری(پایداریش)

Vahid67
11-08-2008, 22:18

1-آنتن دهیش چطوریه
2-کیفیت صدا(نه بلندی)

من یه ماه خریدم
1- آنتن دهی خوب
2- کیفیت عالی
3-چیزیش نمیشه
4-اگه مراقب باشی هیچ خط و خشی نمیوفته

jojo_tala98
11-08-2008, 22:30
دوست عزیز اگه خیلی مسر هستی تو ایران فعلا پیدا نمی کنی
این گوشی مزیت خاصی نسبت به این p1i نداره ......فقط در هنگام استفاده از سیستم وایرلسش میتونی در حالت کانکت بمونی......یعنی اگه رفتی برگشتی می تونی ادامه ی کارت رو تو اینترنت ادامه بدی
این تنها موردیش بود که من خوشم اومد.......
بقیه چیزاش عادین:8:

p6tr
11-08-2008, 22:37
پس P1c چی شد؟؟؟؟:19:
P1c مخصوص چین تولید میشه

hes_luckey
12-08-2008, 09:40

1-آنتن دهیش چطوریه
2-کیفیت صدا(نه بلندی)

منم دیروز 5700 دادم و p1 گرفتم

1. آنتن دهی با همراه اول خوب ولی با ایرنسل افتضاح !
2. کیفیت صداش نسبتا خوبه ولی به پا 5700 نمیرسه از نظر بلندی صدا توی یک رنجن ولی صدا p1 زیرتره ( از نظر زیر و بم )
3 .از نظر مقاومت عالی به نظر می رسه
4. کیفیت ساخت خیلی خوبه .قسمت نقری ای جلو از فلزه و قسمت نقری ای عقب غیر فلز که ممکنه مثه p990 رنگش بره

hassan 2000
12-08-2008, 11:22
سلام دوستان
من يه مشگل با گوشيم دارم و اون هم اينه كه وقتي برام sms مياد روي سيم كارت ذخيره ميشه در صورتيكه من ميخوام روي phone memory و يا memory card ذخيره بشه، در چه قسمتي ميتونم تنظيمش كنم؟
ممنونم ميشم راهنماييم كنيد

hamed1297
12-08-2008, 14:45

دوست عزیز اگه خیلی مسر هستی تو ایران فعلا پیدا نمی کنی
این گوشی مزیت خاصی نسبت به این p1i نداره ......فقط در هنگام استفاده از سیستم وایرلسش میتونی در حالت کانکت بمونی......یعنی اگه رفتی برگشتی می تونی ادامه ی کارت رو تو اینترنت ادامه بدی
این تنها موردیش بود که من خوشم اومد.......
بقیه چیزاش عادین

این بخش جز لوازم جانبی گوشی هست و توی بعضی از پکها وجود داره.گوشی نیست.
همون GPS هست که به صورت external به گوشی وصل میشه و میتونید باهاش مسیر یابی و موقعیت یابی کنید.
من متوجه نشدم این دوشتمون در مورد چی صحبت میکنن!!

هر کس مشکل آنتن دهی داره چاره کارش آپدیت هست.

hosein-a7
12-08-2008, 14:50
سلام من
هنوز گوشیمو آپ نکردم چی کار کنم
توضیح بدید چیکار کنم

hamed1297
12-08-2008, 15:04
آموزش آپدیت توی یک تاپیک به طور مفصل توضیح داده شده.سرچ کنید پیدا میشه.

danavan
12-08-2008, 16:50
همون GPS هست که به صورت external به گوشی وصل میشه و میتونید باهاش مسیر یابی و موقعیت یابی کنید.

مرسی، تو صفحات اول همین تاپیک persian boy عزیز اطالاعات نسبتا جامعی در باره p1 navigator داده که از طریق بلوتوث با یک gps اکسترنال ارتباط برقرار میکنه و ...
منتها این دوست ما گویا مقیم خارج از کشور(اگر یادم باشه سوئد) هستند و من نمیدونم اگر برم وقت بذارم تو جمهوری دنبالش بگردم به نتیجه ای میرسم یا نه واینکه چنین پکیجی چه تفاوت قیمتی با سایر پک هاداره .
در هر حال از جوابتون تشکر میکنم و خوش باشید.

jojo_tala98
12-08-2008, 17:01

دوست گرامی HAMED جان وایرلس که من توضیحشو دادم باgps زمین تا اسمون فرقه
میدونم که خودتون هم میدونسین
ولی توضیح من اصلا در مورد gps نبود.......اصلا در سری های C :p1(مخصوص چین)---i---se123
واین مورد navigator چیزی بنام gps نخواهی دید.......

hamed1297
12-08-2008, 17:04
شما استاد مایی.من جسارتی نکردم.
گفتم احتمالا اشتباه شده بوده.
ما مخلص شماییــــــــــــــــــم.

hamed1297
12-08-2008, 17:06
مرسی، تو صفحات اول همین تاپیک persian boy عزیز اطالاعات نسبتا جامعی در باره p1 navigator داده که از طریق بلوتوث با یک gps اکسترنال ارتباط برقرار میکنه و ...
منتها این دوست ما گویا مقیم خارج از کشور(اگر یادم باشه سوئد) هستند و من نمیدونم اگر برم وقت بذارم تو جمهوری دنبالش بگردم به نتیجه ای میرسم یا نه واینکه چنین پکیجی چه تفاوت قیمتی با سایر پک هاداره .
در هر حال از جوابتون تشکر میکنم و خوش باشید.
من یکی از اقواممون این گوشی رو توی اردیبهشت خرید .با همون قیمت متداول بازار ولی external GPS هم توش بود.
من جایی ندیدم جدا این رو بفروشن.

saedy
12-08-2008, 21:38
سلام
خواهشاً بین P1i با W960 شما کدوم رو انتخاب می کردین اگه ارجحیت با امکانات مخابراتی و شبکه ای باشه؟

reza k.h
13-08-2008, 00:43
مي خوام گوشيمو آپديت كنم اما كو اينترنت پر سرعت ؟!

hosein-a7
13-08-2008, 09:50
من نتونستم آموزش آپدیتو پیدا کنم لطفا دقیق آدرس بدید
و ضررها و منفعت هاشو هم بگید
اصلا خوبه آپدیتش کنم یا نه
در ضمن برام تم معرفی کنید چون تا حالا نتونستم تم برای گوشیم بریزم
اگه اموزش تصویری باشه بهتره

shahshahani
13-08-2008, 10:14
بفرمایید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آموزش تصویری کامل از آپدیت کردن گوشی.
البته فکر کنم مال فریمور های قبلی باشه ولی کلیت کار همونه.
با تشکر از رامین2020 و حامد1987
موفق باشید.

hosein-a7
13-08-2008, 10:36
فریمور چیه؟

hosein-a7
13-08-2008, 10:40
طبقه اون pdfگوشیه من که دکمه c نداره

shahshahani
13-08-2008, 10:51
فریمور منظور نسخه قبلی که در سایت سونی اریکسون برای دانلود گزاشته بودن هست.فکر کنم الان نسخه جدیدتر اومده باشه.البته این آموزش تو کلوپ P990 بوده ولی فرقی نمیکنه به نظرم.

فکر کنم باید دکمه c روی کیبورد رو نگه دارین یا همون دکمه هفت.اگه نشد با دکمه del هم امتحان کنید.
موفق باشید.

hosein-a7
13-08-2008, 10:57
شما اصلا p1 داری ؟
یه نگاه به دکمه های موجود رو گوشی بکن

Mohammad
13-08-2008, 11:39
مي خوام گوشيمو آپديت كنم اما كو اينترنت پر سرعت ؟!
من خودم با دیال آپ آپدیت کردم !

و ضررها و منفعت هاشو هم بگید
اصلا خوبه آپدیتش کنم یا نه
ضرری نداره بلکه همش منفعت !
ورژن فیرم شما چیه؟

شما اصلا p1 داری ؟
یه نگاه به دکمه های موجود رو گوشی بکن
شما دکمه(حرف) C (میشه دکمه 7 سمت راست) نگه دارید.

jojo_tala98
13-08-2008, 13:38
شما استاد مایی.من جسارتی نکردم.
گفتم احتمالا اشتباه شده بوده.
ما مخلص شماییــــــــــــــــــم.
بابا ما به شما خیلی ارادت داریم
منتها توضیح شما کاملا درسته در مورد external gps اما این فقط مال چند سری از این P1 بود والان اگه اشتباه نکنم دیگه تولید نمیشه
چون خوده شرکتهای تولیدی کاری نمی کنن که به ضرر خودشون تموم شه.....اونها بیشتر دنبال سودن تا کارایی
....دقیقا مثل n95 nokia درمقابل n82...اگه دقت کنین نسبت به n82 هیچ قدرتی نداره ولی چون خوب براش گرفته هیچ افت قیمتی نداشته......(البته از شما وبچه ها عذر می خوام که اینجا در مورد nokia صحبت شد ........که جاش نبود) ولی واصه تشابه کار شرکتها بد نبود
چون ericsson توسط شرکت بزرگSONY ساپرت میشه ودنبال بد نامی واسه خودش نمی گرده
مخلص شما حامد جان ودیگر بچه های کلوپ:40::20:

carnation
13-08-2008, 13:47
دوستان زمان خرید باید به cda توجه کرد؟

jojo_tala98
13-08-2008, 14:00
دوستان زمان خرید باید به cda توجه کرد؟
لطفا یکی هم بگه اصلا این CDA گوشی چیو نشون میده واگه تغیرش بدیم سودش چیه:41:

Mohammad
13-08-2008, 14:56
این لینک رو ببینید:

تغییر دادنش ضرری به گوشی نمی رسونه ، معمولا برای گرفتن آخرین فیرم عوض میشه چون برای بعضی CDA ها فیرم ارائه نمیشه یا دیر ارئه میشه.

avril
13-08-2008, 17:23
سلام
گوشیم p1 هست میخاستم ببینم جایی هست که بشه تعداد کل sms های فرستاده شده رو دید ؟
زمان کل مکالمه ؟
ممنون

nily68
13-08-2008, 18:54
سلام به همه.میشه کاری کرد که pdfفاسی رو با p1دید؟تنها مشکل من با هاش همینه

mamad6280
13-08-2008, 19:40

مگه نشون نمیده ؟ انگلیسی رو چطور؟

Mohammad
13-08-2008, 20:23
سلام
گوشیم p1 هست میخاستم ببینم جایی هست که بشه تعداد کل sms های فرستاده شده رو دید ؟
زمان کل مکالمه ؟
ممنون
تعداد اس ام اس ها رو فقط با کمک برنامه جانبی میشه دید.
مدت زمان مکالمه رو هم در قسمت "Calls" - "More"-"Total Call info"

P1 با فارسی هیچ مشکلی نداره که !

starn
13-08-2008, 21:03
آقا من گوشیمو فروختم W850 داشتم و حالا تا هفته ی بعد می خوام ی گوشی بگیرم
و واسم بازی آهنگ و بعد دوربین مهمه (مخصوصا بازی و آهنگ خیلی اهمیت داره)
آیا p1i گذینه خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا وقتی موسیقی گوشی می دی می شه برنامه و بازی باز کنی؟
ایا جاوا هارو کند اجرا نمی کنه؟؟؟؟؟(آخه ی بار دیدم که جاوارو خیلی کند اجرا می کنه)
؟؟؟؟؟

Mani Sasy
13-08-2008, 21:14
سلام به همگی من میخوام p1 بگیرم و چند تا سوال داشتم:
منوهای این گوشی دقیقا مثل p990 یا فرق کرده؟
آیا فایل های آفیس رو نشون میده؟
سرعت گوشی چه طوره راست که میگن هنگ میکنه؟
صداش چه طوره؟

e_mohsen83
13-08-2008, 22:02
سلام به همگی من میخوام p1 بگیرم و چند تا سوال داشتم:
منوهای این گوشی دقیقا مثل p990 یا فرق کرده؟
آیا فایل های آفیس رو نشون میده؟
سرعت گوشی چه طوره راست که میگن هنگ میکنه؟
صداش چه طوره؟

منوها تقریبا یکی است
افیسو نمی دونم
سرعتش خوبه بسگی به برنامه های دارد که همزمان باز باشند
صداش معمولی ولی میشه افزایش داد با هک

e_mohsen83
13-08-2008, 22:04
آقا من گوشیمو فروختم W850 داشتم و حالا تا هفته ی بعد می خوام ی گوشی بگیرم
و واسم بازی آهنگ و بعد دوربین مهمه (مخصوصا بازی و آهنگ خیلی اهمیت داره)
آیا p1i گذینه خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا وقتی موسیقی گوشی می دی می شه برنامه و بازی باز کنی؟
ایا جاوا هارو کند اجرا نمی کنه؟؟؟؟؟(آخه ی بار دیدم که جاوارو خیلی کند اجرا می کنه)
؟؟؟؟؟

گزینه مینیمم توی میدیا پلیر خوده گوشی نداره
واسه من که کند اجرا نمی کنه

Mohammad
13-08-2008, 23:21
سلام...
خدمت دو دوست عزیز عرض کنم که:
P1 حالت اجرای چند برنامه رو به راحتی انجام می ده ، شما می تونی آهنگ گوش کنی ، مینی مایز کنی و به سایر کارها بپردازی بدون کوچکترین مشکل چون به اندازه کافی رم آزاد داره.
خیر ، سرعت اجرای جاوا هم کاملا مناسب هست.(البته اصل بودن گوشی در این زمینه فکر می کنم دخیل هست)
ورژن سیستم عامل P1 و P990 کاملا یکی هست ولی تغییراتی جزیی در P1 وجود داره که کاملا نسبت به P990 بهبود یافته و بهتر.
P1 نه تنها فایلهای آفیس رو به خوبی نشون میده بلکه قابلیت ویرایش رو بصورتی بسیار عالی داره.
سرعت گوشی بسیار خوبه و در سنگین ترین حالت محال هنگ کنه ! هر کی گفته هنگ می کنه مطمئن باشید 1000 تا به یکی هست. من در مدت حدود یک سال و نیم P1 دارم و به جرات می تونم بگم کمتر از 10 بار هنگ کرده.
کیفیت صدای بسیار مناسبی داره و بلندیش هم بد نیست.

hussain
14-08-2008, 00:34
سلام...
خدمت دو دوست عزیز عرض کنم که:
P1 حالت اجرای چند برنامه رو به راحتی اجرا می کنه ، شما می تونی آهنگ گوش کنی ، مینی مایز کنی و به سایر کارها بپردازی بدون کوچکترین مشکل چون به اندازه کافی رم آزاد داره.
خیر ، سرعت اجرای جاوا هم کاملا مناسب هست.(البته اصل بودن گوشی در این زمینه فکر می کنم دخیل هست)
ورژن سیستم عامل P1 و P990 کاملا یکی هست ولی تغییراتی جزیی در P1 وجود داره که کاملا نسبت به P990 بهبود یافته و بهتر.
P1 نه تنها فایلهای آفیس رو به خوبی نشون میده بلکه قابلیت ویرایش رو بصورتی بسیار عالی داره.
سرعت گوشی بسیار خوبه و در سنگین ترین حالت محال هنگ کنه ! هر کی گفته هنگ می کنه مطمئن باشید 1000 تا به یکی هست. من در مدت حدود یک سال و نیم P1 دارم و به جرات می تونم بگم کمتر از 10 بار هنگ کرده.
کیفیت صدای بسیار مناسبی داره و بلندیش هم بد نیست.
کاملا تایید میشه:10:

jojo_tala98
14-08-2008, 00:41
لطفا یکی هم بگه اصلا این CDA گوشی چیو نشون میده واگه تغیرش بدیم سودش چیه:41:
مرسی از اینکه جواب دادینا.....................:13::19:

Mohammad
14-08-2008, 00:58
جواب شما رو تویه این پست دادم که !

نکته ی مبهمی هست؟

starn
14-08-2008, 07:12
راستی گوشی رو می گیری باید حتما اپدیت کنی؟ تا مشکلاتش کاملا حل بشه؟
----------
من بین g700 و p1 موندم!!!!!!!!!

e_mohsen83
14-08-2008, 08:17
راستی گوشی رو می گیری باید حتما اپدیت کنی؟ تا مشکلاتش کاملا حل بشه؟
----------
من بین g700 و p1 موندم!!!!!!!!!
نه عزیز شما وقتی حالا گوشی میخری اخرین ورژن اپدیتش است ونیاز به اپدیت ندارد..........
به نظر من p1بگیر

freeforall1387
14-08-2008, 19:32
آقاییونی که میگن گوشیشون اصله میتوند یه عکس از کارتون-پشت گوشی-باطری تهییه کنند واینجا نشون بدهند؟؟؟؟؟:10:

carnation
14-08-2008, 19:35
یه مشخصاتی بدین که بشه فهمید گوشی اصله و غیر از محتویات جعبه به چی توجه کنیم؟

hamed1297
14-08-2008, 20:42
من از کسی از بچه های این فروم نشنیدم که p1 قلابی دیده یا خریده باشه.شاید هم باشه ولی من نشنیدم هنوز.
عکس کارتن مال خودم رو میگذارم براتون.

e_mohsen83
14-08-2008, 20:49
گوشی تقلبی که نداره
همش میدین چین است توی بعضی از مدلها هم بدون ذکر ساخت کشور چین است

hamed1297
14-08-2008, 21:25
این عکس از کارتن گوشی من که روی خود گوشی حک شده made in chin
همون سری اول که اشکال نرم افزاری داشت و با آپدیت درست شد:

e_mohsen83
14-08-2008, 21:52

e_mohsen83
14-08-2008, 21:58
این دو تا عکس از محتویات جعبه ان
چون من قبلا 750داشتم از کابل اون استفاده می کنم
با دوربین خود گوشی انداختم این عکسها رو 1ساعت پیش در شب

carnation
14-08-2008, 22:44
عکس گوشی با کیبورذ برجسته است؟ روی خود گوشی هم نوشته چین؟

MILAD99
14-08-2008, 23:32
با سلام خدمت همه دوستان فعال و عزیز
منم P1i می خوام:19:
من شیراز زندگی می کنم
خواهشا یکی از بچه های شیراز آدرس یک موبایل فروشی قابل اعتماد و باانصاف و بده که ما هم بریم و P1i رو ردیفش کنیم (((البته با اجازه بزرگترها)))
ما که بدجوری عاشقش شدیما:31:

Mohammad
15-08-2008, 00:02
میلاد جان ، به نظر من از عفیف آباد بگیر. ملاصدرا نه ، گرون میدن.
اطلس موبایل (فلکه اطلسی) هم معتبر ولی معمولا از همه جا گرون تر میده ! اگه یه قیمتم اونجا بگیری بد نیست.

farid55
15-08-2008, 00:51
الان تو علاالدین تمام با گارانتی پارس کامتل کیش موجوده.جای نگرانی هم نداره.پلمپ شرکت هستش.

shahshahani
15-08-2008, 01:09
این عکس از کارتن گوشی من که روی خود گوشی حک شده made in chin
همون سری اول که اشکال نرم افزاری داشت و با آپدیت درست شد:

سلام
حامد خان ای کاش قولی که به من داده بودی رو هم عمل کنی مثل این آقا......:31:

MMD12
15-08-2008, 02:10
اینجا P1 با گارانتی کامتل میدن 335
راستی الان بخرم که دیگه نیازی به آپدیت نداره ها

starn