ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P1

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21

mehrdad_zero
13-02-2009, 09:01
چند وقتیه که متوجه شدم موقعی که از دوربین گوشی استفاده میکنم مصرف باطری خیلی بالا میره طوری که اگه 50 تا عکس بگیرم باطری کامل خالی میشه. هک دوربین را هم تا حالا انجام ندادم.

دیگه اینکه موقعی که میخوام با کیبورد یه متنی را تایپ کنم موقعی که دکمه p را میزنم چراغ کیبورد خاموش یا روشن میشه و این کلمه تایپ نمیشه.

گوشی های شما هم همین طوره یا مال من مشکل داره؟

Re Z a
13-02-2009, 11:46
مال من که اینطوری نیست!

mohammad_1ta
13-02-2009, 12:11
چند وقتیه که متوجه شدم موقعی که از دوربین گوشی استفاده میکنم مصرف باطری خیلی بالا میره طوری که اگه 50 تا عکس بگیرم باطری کامل خالی میشه. هک دوربین را هم تا حالا انجام ندادم.

دیگه اینکه موقعی که میخوام با کیبورد یه متنی را تایپ کنم موقعی که دکمه p را میزنم چراغ کیبورد خاموش یا روشن میشه و این کلمه تایپ نمیشه.

گوشی های شما هم همین طوره یا مال من مشکل داره؟

والا من عکس زیاد نمیگیرم که ببینم منم این مشکل رو دارم یا نه...

برای کیبورد، برنامه ی SmartBackLight رو شما نصب کردین؟

moderntalking123
13-02-2009, 12:30
سلام
اولش بگم که اون هک بلوتوث رو نصب کنین راحت شین من چند ماه دارم باهاش حال میکنم
ولی اینکه میگین باید save کنیم و میپره من این مشکلو هیچ وقت نداشتم اصلا save هم نمیکردم خودش اتوماتیک میرفت توی inbox گوشی . نکنه گوشی شما فیرم ویرش قدیمیه؟

آره تو فریم ویر قدیمی اینجور بود باید سیو میکردم... اما این جدیده که 1 هفته ای میشه آپدیتش کردم بس که این مشکل دریافت بلوتوث رو داشتم، توجه نکرده بودم که خودش سیو میشه اینباکس!!
یه بک آپ میگیرم ریستش کنم شاید درست شد، با اینکه تازه آپدیت کرده بودم :41:
به هر حال ممنون از راهنماییتون:46:

vahidsport
13-02-2009, 13:56
برای خالصی از مشکلات بلوتوس فقط یه راه دارید اونم نصب هک بلوتوس هست که لینکشو گذاشتم

من چند ماه رو گوشیم که 990 هست نصبه و رو p1 هم که یکی از رفیقام داره نصب کردم وهیچ مشکلی داره

Re Z a
13-02-2009, 16:28
p1 هم که یکی از رفیقام داره نصب کردم وهیچ مشکلی داره

داره بالاخره یا نداره :3:

vahidsport
13-02-2009, 17:34
داره بالاخره یا نداره :3:

اشتباه گفتاری شد هیچ مشکلی نداره

mehrdad_zero
13-02-2009, 18:36
والا من عکس زیاد نمیگیرم که ببینم منم این مشکل رو دارم یا نه...

برای کیبورد، برنامه ی smartbacklight رو شما نصب کردین؟

آره این برنامه را نصب کردم .پس به اون خاطره ؟

و مشکل عکس چی ؟ اگه اینطوری باشه که توی گردش و ... که بخوایم چهار تا عکس بگیریم خیلی مکافاته!

mohammad_1ta
13-02-2009, 19:13
آره این برنامه را نصب کردم .پس به اون خاطره ؟

و مشکل عکس چی ؟ اگه اینطوری باشه که توی گردش و ... که بخوایم چهار تا عکس بگیریم خیلی مکافاته!

بله منم اون برنامه ی Smart Back Light رو دارم.
توش میشه تنظیم کرد که با زدن چه دکمه ای، نور صفحه کلید خاموش یا روشن شه... (من خودم دکمه ی Power رو تعریف کردم که خیلی راحت باشه)

Lamanta
14-02-2009, 14:29
سلام
نرم افزار ها و تم هائی که از طریق بلوتوث برام میفرستن رو چطوری سیو کنم توی مموری ؟؟؟

shahshahani
14-02-2009, 15:45
با xplore يا هك بلوتوث
موفق باشي.

shahshahani
14-02-2009, 15:52
اشتباه گفتاری شد هیچ مشکلی نداره

مشكلش اينه كه ديگه غير فعال نميشه... (لا اقل من هر كار كردم نشد)
دوم اينكه تو beam recived نشون نميده و فرمتش رو نميشناسه و حتما بايد بعد از سيو كردن رفت و نگاه كرد.
موفق باشيد.

vahidsport
14-02-2009, 16:29
مشكلش اينه كه ديگه غير فعال نميشه... (لا اقل من هر كار كردم نشد)
دوم اينكه تو beam recived نشون نميده و فرمتش رو نميشناسه و حتما بايد بعد از سيو كردن رفت و نگاه كرد.
موفق باشيد.

این مشکل خیلی مهم نیست و در عوض یه فایل 50 مگی رو تو 1ثانیه سیو مکنه که اگه یه فایل 5 مگی رو بدونه برنامه سیو کنی 15 دقیقه میکشه سیو کنه خودت بگو 15 دقیقه سرکار بودن بهتره یا 30 ثانیه؟

من ازش راضیم و هیچ مشکلی باهاش ندارم

Lamanta
14-02-2009, 18:41
با xplore يا هك بلوتوث
موفق باشي.

توی کجای Xplore ?؟

mohammad_1ta
14-02-2009, 19:48
توی کجای Xplore ?؟

برنامه ی XPlore رو باز کنین و دکمه ی Alt و سپس 4 رو فشار بدین تا لیست فایل های دریافتی از Messaging رو مشاهده کنین.
بعدش میتونین فایل های مورد نظر رو مارک کنین و انتقال بدین به هرجایی که میخواین

Re Z a
15-02-2009, 01:56
دوستان p1 من دوباره جوون شد :دی اکسیر جوونی بهش دادم

p6tr
15-02-2009, 05:11
دوستان p1 من دوباره جوون شد :دی اکسیر جوونی بهش دادم
زود باش بگو ببینم چیکارش کردی؟:46:

mohammad_1ta
15-02-2009, 10:48
دوستان p1 من دوباره جوون شد :biggrin: اکسیر جوونی بهش دادم

مستر ریست؟ آپگرید؟ فرمت؟ فلش؟؟ :31:

hamed1297
15-02-2009, 11:00
رفته نو خریده.دی..

Re Z a
16-02-2009, 00:04
زود باش بگو ببینم چیکارش کردی؟

مستر ریست؟ آپگرید؟ فرمت؟ فلش؟؟

رفته نو خریده.

ببخشید دیر جواب دادم ، این انتخاب واحدا شروع شده بود در گیرش بودم :20:
خوب جواب سوالتون با سوال جواب میدم البته به حامد و محمد و اون دوست عزیزمون p6tr
فکر میکنید چه قدر کثیفی و گرد و خاک کنار LCD تون جمع شده ؟ یا اینکه توی p1 کثیف شده به هر حال
من گوشیه نازنینمو:31: بردم پیش یه تعمیر کار که حرف اول توی شهرمون میزنه دادم یه سرویس کرد نازنینو :31:
یارو میگفت همه چی کدر و کثیف بود !!:18: بهش گفتم حاجی من اینو روی پر کلاغ نه ببخشید پر قو بزرگ کردم :27:
خلاصه که لازم بود خدایی الان دیگه فکر کنم 1 سالش میشه و نیاز داشت ،
پاسخ به حامد ( من اگه پول داشتم آیفن می خریدم ) :31:
پاسخ به محمد ( محمد از بستی جواب دوستانو داده همه چیو مستر ریست و آپ گرید و فرمت ، فلش میبینه ( حق داره خدا وکیلی:31: )

mous3030
16-02-2009, 12:32
با سلام
H.264 قابليت اتصال به تي وي رو در p 1 چطوريه ؟ نرم افزار بايد نصب بشه يا لوازم جانبي و.......؟

mohammad_1ta
16-02-2009, 13:18
با سلام
h.264 قابليت اتصال به تي وي رو در p 1 چطوريه ؟ نرم افزار بايد نصب بشه يا لوازم جانبي و.......؟

فکر نکنم به tv وصل شه..!

mous3030
16-02-2009, 13:45
فکر نکنم به tv وصل شه..!

تو خيلي سايتها و وبلاگهاديدم با h.264 ميشه حال من نمي دونم اين چيه ؟

mous3030
16-02-2009, 13:52
تو گوگل اين عبارت رو جستجو كنيد ببينيد چيزي عايدتون ميشه
how to use h.264 in p1

Persian_Gun's
16-02-2009, 14:53
الان قیمت p1 چنده؟
البته بدونه گارانتیش...

Shahin_SOURNA
16-02-2009, 15:36
بین 270 تا 280

mohammad_1ta
17-02-2009, 08:58
تیکه هات مثل خودت خوشگل نیست :26::34::16:
واسه ساله پنجه:15::26::37:

پیغام خصوصی رو برای همین بحث ها گذاشتن :46:

دوسی
17-02-2009, 10:58
سلام
دوستان گرامی من ازp1خوشم اومده ومی خوام اون رابخرم .

ولی یک فروشنده توی شیرازگفت نخراذیت می کنه و......ازاین حرفها .

حالاشمادوستان باتجربیاتی که درکاربااین گوشی دارید چه پیشنهادی می دهید؟

Re Z a
17-02-2009, 14:06
سلام

ولا تا اونجایی که من میدونم کسی از فروشنده نمیپرسه چیو بخرم یا نخرم اون فروشندست جنسش خوب باشه میگه بخر نباشه میگه نخر که یه وقت از جاییه دیگه ای نخری اصلا گیریم راستم گفته باشه تعداد کسایی که عضو این تاپیک هستن و این گوشیو دارن کم نیست و الکی نخریدن با اینکه این گوشی مال 1 سال پیشه ولی میتونم بگم نه چیزی کم داره بلکه خیلی چیزاش هنوز سره از بقیه گوشی های هم رده ای خودش ، شما باید ببینی خودت چی دوست داری
اون اذیت کردن منظورشون چی بوده ؟ اگه از گوشی درست استفاده کنید اصلا اذیت نمیکنه اما اگه درست استفاده نکنی و بلد نباشی درست هکش کنی و اصلا بخوای هکش کنی به صورتی که وارد نباشی آره شاید اذیت بشی اما همشون قابل حل هستش و اولین گوشی هستش که منو اذیت نکرد توی این مدتی که داشتمش و خدایی از همه لحاظ ساپرتم کرده

دوسی
18-02-2009, 09:40
ولا تا اونجایی که من میدونم کسی از فروشنده نمیپرسه چیو بخرم یا نخرم اون فروشندست جنسش خوب باشه میگه بخر نباشه میگه نخر که یه وقت از جاییه دیگه ای نخری اصلا گیریم راستم گفته باشه تعداد کسایی که عضو این تاپیک هستن و این گوشیو دارن کم نیست و الکی نخریدن با اینکه این گوشی مال 1 سال پیشه ولی میتونم بگم نه چیزی کم داره بلکه خیلی چیزاش هنوز سره از بقیه گوشی های هم رده ای خودش ، شما باید ببینی خودت چی دوست داری
اون اذیت کردن منظورشون چی بوده ؟ اگه از گوشی درست استفاده کنید اصلا اذیت نمیکنه اما اگه درست استفاده نکنی و بلد نباشی درست هکش کنی و اصلا بخوای هکش کنی به صورتی که وارد نباشی آره شاید اذیت بشی اما همشون قابل حل هستش و اولین گوشی هستش که منو اذیت نکرد توی این مدتی که داشتمش و خدایی از همه لحاظ ساپرتم کرده

سلام

اول تشکرمی کنم ازاینکه لطف کردی وجواب من رادادی .واقعیتش من لیسانس الکترونیک دارم ودوست دارم

یک گوشی خوب داشته باشم .خیلی وقت هست که دنبال این گوشی هستم .منتهی فروشنده ای

درشیراز که همکار من بود گفت اگراین گوشی زمین بخوره دیگه درست انتن نمی ده وبانرم افزارهامشکل

داره .گوشی راهم داشت ولی به ماگفت نخرکه من مرددشدم .می خواستم ازتجربیات شماهااستفاده کنم.

Re Z a
18-02-2009, 12:55
سلام

اول تشکرمی کنم ازاینکه لطف کردی وجواب من رادادی .واقعیتش من لیسانس الکترونیک دارم ودوست دارم

یک گوشی خوب داشته باشم .خیلی وقت هست که دنبال این گوشی هستم .منتهی فروشنده ای

درشیراز که همکار من بود گفت اگراین گوشی زمین بخوره دیگه درست انتن نمی ده وبانرم افزارهامشکل

داره .گوشی راهم داشت ولی به ماگفت نخرکه من مرددشدم .می خواستم ازتجربیات شماهااستفاده کنم.

خواهش میکنم ما هم این جا هستیم برای راهنمایی و تجربه ای که از یه چیزی در اختیار داریم که اونو در اختیار دوستانمون قرار بدیم که خدایی نکرده انتخابشون بد از آب در نیاد و بتونن بهترین انتخاب کرده باشن :46:

خوشبختم منم لیسانس عمران هستم تا اینجا که یه جورایی سختیه 2 رشته مثل همه البته هر کدوم به نوع خودش
شما که خودت اوستایی ببینید هر گوشی حتی می خواد 1100 باشه بستگی داره کجا و چه جوری ضربه بخوره که آسیب ببینه یکی از دوستان قدیمی (حامد) در جریان هست من 2 ماه نگذشته بود از خرید این گوشی , از دستم سر ساختمونی که برای نظارت رفته بودم افتاد زمین طوریش نشد , 1 ماه بعد 4 شنبه سوری بود گوشی از جیبم افتاد روی آسفالت سخت افزاری هیچیش نشد بازم حامد در جریانه فقط 1 خش کوچیک افتاد ! این جوری بگم یه مثال بزنم برات بعضی از بچه های ظریف و نازنازیو دیدی که مثلا می افتن زمین با پوز ؟ بعد بلند میشن !! همه انتظار دارن بچه گریه کنه اما با کمال تعجب میخنده ؟ اینم جریانش این جوریه (به خیلی چیزا بستگی داره شدت ضربه , محل افتادن و غیره) همون جوری که از تجربیات زمین خوردن گوشیه من فهمیدی اینکه هر گوشی بجای p1 بود یا تیکه بزرگش گوشش بود یا اینکه الان دیگه وجود خارجی نداشت

mohammad_1ta
18-02-2009, 13:13
گفت اگراین گوشی زمین بخوره دیگه درست انتن نمی ده وبانرم افزارهامشکل

نه دوست عزیز نگران نباش... گوشی من تاحالا چندباری افتاده زمین ولی آخ هم نگفته...

بعضی از گوشی ها دیدم که وقتی میوفتن، ریستارت میشن... ولی P1i هیچیش نمیشه. :31:
ضد ضربست :5:

hajikhan
18-02-2009, 15:30
سلام دوستان برنامه core player روی گوشیم نصب بود اما اجرا نمیشه تازگیا دوباره پاک کردم و نصب کردم حالا با اون کیجنی که همراه برنامه بود و شماره imei گوشی رو میدادی سریال میداد دوباره وارد کردم سریال رو و ارور میده که این سریال کار نمیکنه اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید
ممنون

Lamanta
19-02-2009, 00:26
سلام

حتما تو انتخابت شک نکن !
گوشیی هست که رو دستش نیومده البته تا 300 تومان !!!!
امکاناتش عالیه.منم که می خواستم بخرم بهم گفته بودن اگه بیفته دیگه صفحه ی تاچش کار نمی کنه ولی من تا حالا نزاشتم بیفته زمین از 25 شهریور تا حالا .
حالا احتمال اینکه بیفته زمین کمه برو همین الان مغازه دارو از خواب بیدار کن برو بخرش !!!! :27:

hsajj
19-02-2009, 09:58
آقا ما رو از شک در بیارین
من موندم بین P1i و G900 کدوم رو بگیرم .
از دوتاش هم خوشم میاد .
واقعا نمی دونم کدوم رو بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟

vahidsport
19-02-2009, 11:33
سلام دوستان برنامه core player روی گوشیم نصب بود اما اجرا نمیشه تازگیا دوباره پاک کردم و نصب کردم حالا با اون کیجنی که همراه برنامه بود و شماره imei گوشی رو میدادی سریال میداد دوباره وارد کردم سریال رو و ارور میده که این سریال کار نمیکنه اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید
ممنون

ورژن 1.30 رو پیدا کن اون کرک شده هست و سریال نمی خواد نصب کن ببین درست میشه من اینترنتم با نفت کار میکنه وگر نه برات اپ میکردم

Diego
19-02-2009, 19:30
چند روز پیش p1i نازنینمو فروختم.دلم واقعا واسش تنگ شده.......:41:

hamid00009
20-02-2009, 13:49
چند روز پیش p1i نازنینمو فروختم.دلم واقعا واسش تنگ شده.......:41:
چرا مگه گوشی جدیدت جای p1 را پر نکرده ؟؟؟؟

Re Z a
20-02-2009, 13:58
چی خریدی Diego

Diego
20-02-2009, 15:16
چرا مگه گوشی جدیدت جای p1 را پر نکرده ؟؟؟؟

چی خریدی Diego

HD گرفتم.ولی خیلی دوست داشتم p1 رو هم نگه دارم.ولی پولشو لازم داشتم.200 دادمش.این قیمتی که دادمش خوبه؟(خودم یک سال و نیم پیش یا شایدم بیشتر بود که گرفتم...اولای ورودش به بازار بود.460 تومن با گارانتی کامتل.ولی وقتی خواستم ردش کنم به قدری تمیز بود که هر کی میدید فکر میکرد تازه خریدمش.)

احمد44
21-02-2009, 00:10
راهنماي نوشتن حروف فارسي در پي 1 رو در محل تشخيص دست خط كي داره

hajikhan
21-02-2009, 00:45
دوستان تازگیا نمیدونم چرا موزیک پلیرم کار نمیکنه وقتی باز میکنم ارور میده و مینویسه dump file , و دو سه تا پنجره با ارورهای مختلف باز میشه و پلیر اهنگی پخش نمیکنه برای دسترسی به اهنگها فقط از طریق فایل منیجر میتونم اقدام کنم مشکل کجاست؟

Re Z a
21-02-2009, 17:13
HD گرفتم.ولی خیلی دوست داشتم p1 رو هم نگه دارم.ولی پولشو لازم داشتم.200 دادمش.این قیمتی که دادمش خوبه؟(خودم یک سال و نیم پیش یا شایدم بیشتر بود که گرفتم...اولای ورودش به بازار بود.460 تومن با گارانتی کامتل.ولی وقتی خواستم ردش کنم به قدری تمیز بود که هر کی میدید فکر میکرد تازه خریدمش.)

مبارکه ، پس از جمع p1 جدا شدی پیوستی به HD دارا :31: اما p1 خوب تونستی بفروشی اینجوری که من فهمیدم الان قیمت صفرش 280 هستش

mohsentanha
21-02-2009, 21:14
رضا مگه ماشینه که قیمت (صفرش) میگی؟؟؟

دوستان تازگیا نمیدونم چرا موزیک پلیرم کار نمیکنه وقتی باز میکنم ارور میده و مینویسه dump file , و دو سه تا پنجره با ارورهای مختلف باز میشه و پلیر اهنگی پخش نمیکنه برای دسترسی به اهنگها فقط از طریق فایل منیجر میتونم اقدام کنم مشکل کجاست؟
یه ری استارت بکن درست میشه اگه نشد که باید مستر ریست سا فرمت داخلی که بنظر من فرمت بکنی بهتره

Re Z a
21-02-2009, 21:28
رضا مگه ماشینه که قیمت (صفرش) میگی؟؟؟

حق باتویه محسن جان، در یه لحظه فکر کردم توی بنگاه ماشینم:31:

hajikhan
22-02-2009, 21:46
یه ری استارت بکن درست میشه اگه نشد که باید مستر ریست سا فرمت داخلی که بنظر من فرمت بکنی بهتره
ممنون با ریستارت که درست نشد فرمت داخلی چجوریه؟ یعنی فرمت مموری کارد یا خود گوشی؟ با مستر ریست چه فرقی داره؟
ضمنا گوشی هک شده

mohammad_1ta
22-02-2009, 22:25
ممنون با ریستارت که درست نشد فرمت داخلی چجوریه؟ یعنی فرمت مموری کارد یا خود گوشی؟ با مستر ریست چه فرقی داره؟
ضمنا گوشی هک شده

برای فرمت داخل این کد رو بزن
بالا * پایین پایین * پایین *

منظور از بالا پایین Jogdial هستش.

قبلش از آهنگ ها و عکس هایی که توی گوشیت هست یه بک آپ داشته باش. :31:

مستر ریست هم نکن، چون ممکنه کارت رو به فلش یا آپدیت بندازه

Re Z a
23-02-2009, 00:45
دوستان تا حالا می دونستین روی گوشی قسمتی که بالای کلید های کیبورد گوشی هست روش نوشته P1i بکگراندش مشکیه، یه برچسبه مشکیه!!!! ؟ . امروز گوشی توی جیبم بود وقتی آوردمش بیرون دیدم این برچسبه لیز میخوره این ور اون ور ! خلاصه درش اوردم که بعدا چسبش بزنم چون خودشم انگار با چسب کاغذ چسبونده بودنش:18: و جالب تر از همه اون قسمتی که برچسب روش هست هم رنگ نقره ای بقل خود گوشیه p1 هست ( هر چی بلایه آسمونیه اول روی گوشیه p1 نازنین من می افته:41: ) ای ي ی ي روزگار لع....:19:

mohammad_1ta
23-02-2009, 13:38
دوستان تا حالا می دونستین روی گوشی قسمتی که بالای کلید های کیبورد گوشی هست روش نوشته p1i بکگراندش مشکیه، یه برچسبه مشکیه!!!! ؟ . امروز گوشی توی جیبم بود وقتی آوردمش بیرون دیدم این برچسبه لیز میخوره این ور اون ور ! خلاصه درش اوردم که بعدا چسبش بزنم چون خودشم انگار با چسب کاغذ چسبونده بودنش:18: و جالب تر از همه اون قسمتی که برچسب روش هست هم رنگ نقره ای بقل خود گوشیه p1 هست ( هر چی بلایه آسمونیه اول روی گوشیه p1 نازنین من می افته:41: ) ای ي ی ي روزگار لع....:19:

فکر کنم یکی گوشیت رو چش زده...

باید یه اسپند (اسفند) براش دود کنی :20:

hajikhan
23-02-2009, 13:48
برای فرمت داخل این کد رو بزن
بالا * پایین پایین * پایین *

منظور از بالا پایین jogdial هستش.

قبلش از آهنگ ها و عکس هایی که توی گوشیت هست یه بک آپ داشته باش. :31:

مستر ریست هم نکن، چون ممکنه کارت رو به فلش یا آپدیت بندازه
سلام دوست من طبق فرمایش شما عمل کردم اول سی دی گوشی رو نصب کردم و بک اپ گرفتم که نمیدونم کجا رفته اصلا بعد هم دستور فرمت داخلی رو دادم ولی ممور رو دروردم ولی الان گوشیم بالا میاد اما شماره های تو خود گوشی پاک شده:41: وکماکان موزیک پلیر همون ارور رو میده فعلا دارم فرمتش میکنم مموری رو ببینم چی میشه

hajikhan
23-02-2009, 17:17
خب اقا من مموری رو هم فرمت کردم و ار نو دوباره گوشی رو هک کردم
کیبورد فارسی رو نصب کردم اما کار نمیکنه نه پاک میشه نه دوباره نصب میشه مشکل از کجاست؟

Shahin_SOURNA
23-02-2009, 20:25
دوستان تا حالا می دونستین روی گوشی قسمتی که بالای کلید های کیبورد گوشی هست روش نوشته p1i بکگراندش مشکیه، یه برچسبه مشکیه!!!! ؟ . امروز گوشی توی جیبم بود وقتی آوردمش بیرون دیدم این برچسبه لیز میخوره این ور اون ور ! خلاصه درش اوردم که بعدا چسبش بزنم چون خودشم انگار با چسب کاغذ چسبونده بودنش:18: و جالب تر از همه اون قسمتی که برچسب روش هست هم رنگ نقره ای بقل خود گوشیه p1 هست ( هر چی بلایه آسمونیه اول روی گوشیه p1 نازنین من می افته:41: ) ای ي ی ي روزگار لع....:19:
اگه اون برچسب رو بکنیم گوشی خوشگلتر نمیشه؟
به خاطره اینکه همرنگ بدنه است میگم.

amir3408
23-02-2009, 22:37
دوستان امروز يه w960 وتسه نامزدم خريدم قبلا فكر ميكردم كاش منم صبر ميكردم تا همونو ميخريدم اما وقتي دستم گرفتم به اين نتيجه رسيدم كه 960 كاملا دخترانه هست

پي وان خيلي سنگين و با وقار نشون ميده در ضمن خيلي خوش دست تر هم هست .

اما خداييش دگمه هاي مخصوص واكمن توي 960 خيلي با ارزش هستن .

به هر حال از پي وان خريدنم ناراضي نيستم.

p6tr
23-02-2009, 23:45
hd گرفتم.ولی خیلی دوست داشتم p1 رو هم نگه دارم.ولی پولشو لازم داشتم.200 دادمش.این قیمتی که دادمش خوبه؟(خودم یک سال و نیم پیش یا شایدم بیشتر بود که گرفتم...اولای ورودش به بازار بود.460 تومن با گارانتی کامتل.ولی وقتی خواستم ردش کنم به قدری تمیز بود که هر کی میدید فکر میکرد تازه خریدمش.)
ببخشید hd چیه چه برندیه؟

hamed1297
23-02-2009, 23:50
ببخشید hd چیه چه برندیه؟
htc hd....

Re Z a
24-02-2009, 06:19
اگه اون برچسب رو بکنیم گوشی خوشگلتر نمیشه؟
به خاطره اینکه همرنگ بدنه است میگم.

چرا اتفاقا خیلی قشنگ تر شده ( روحیه بدیم به خودمون )

فکر کنم یکی گوشیت رو چش زده...

باید یه اسپند (اسفند) براش دود کنی

ای محمد جان ، دست رو دلمون نذار اگه به اسپند دود کردن باشه باید برای تک تک لوازم صوتی تصویری انجام بشه این موضوع:31: خدایشم دلیلش همینه دورو بر من کم از>> :18:<<< نیست:27: باید تخم مرغ بشکنیم ردشو پیدا کنیم

saeid127
24-02-2009, 10:22
سلام خدمت دوستان عزیز!
من بعد از تقریبا 3 هفته باز اومدم!
یه مشکل بود که بعضی ها یه راه حلی می دادن هرچی سرچ میکنم چیزی پیدا نمی کنم!
برنامه هایی (sis ها!) که روی مموری کارت بودن رو وقتی آنیستال میکنی بعد موقع روشن کردن گوشی و موارد دیگر پیغام نصب میده!
یادمه توی یه پوشه باید میرفتی فایلش رو پاک میکردی.کجاست؟؟؟؟

mohsentanha
24-02-2009, 13:44
سلام خدمت دوستان عزیز!
من بعد از تقریبا 3 هفته باز اومدم!
یه مشکل بود که بعضی ها یه راه حلی می دادن هرچی سرچ میکنم چیزی پیدا نمی کنم!
برنامه هایی (sis ها!) که روی مموری کارت بودن رو وقتی آنیستال میکنی بعد موقع روشن کردن گوشی و موارد دیگر پیغام نصب میده!
یادمه توی یه پوشه باید میرفتی فایلش رو پاک میکردی.کجاست؟؟؟؟
درایو دی پریویت 10202dce

mohsentanha
24-02-2009, 22:24
تشخیص دست خط فارسی بدون هیچ آپدیتی برای هر فریم ور
تست شده بر روی p1i
خودم تست کردم خوب کار میکنه
فقط کپس رو off کنید و مابقی کارها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :

در تاپیک هک هم قرار دادم

Lamanta
26-02-2009, 14:20

میشه یه عکس ازش بزاری ؟

gondeh
26-02-2009, 18:54
سلام

میگم اگه دو یا سه یا بیشتر شماره موبایل یا تلفن از یک نفر با یک اسم در گوشی ذخیره کرده باشیم وقتی طرف اس ام اس می زنه یا زنگ میزنه از کجا باید فهمید با کدوم شماره هست؟ آخه فقط اسم طرف را میندازه . اگه تماس هم باشه بازم توی قسمت تماسها فقط اسمش هست کجا میشه شماره را هم دید؟

احمدصالح پور
26-02-2009, 19:11
دوستان آخرین قیمت این گوشی تو بازار چنده؟؟؟

mohammad_1ta
26-02-2009, 19:31
سلام

میگم اگه دو یا سه یا بیشتر شماره موبایل یا تلفن از یک نفر با یک اسم در گوشی ذخیره کرده باشیم وقتی طرف اس ام اس می زنه یا زنگ میزنه از کجا باید فهمید با کدوم شماره هست؟ آخه فقط اسم طرف را میندازه . اگه تماس هم باشه بازم توی قسمت تماسها فقط اسمش هست کجا میشه شماره را هم دید؟

خیلی سادست ولی وقت گیر :27:

برای دیدن شماره کسی که SMS داده:
اون SMS رو باز کنین و بعد More -> Call Sender رو بزنین و سریع قطع کنین.
حالا به قسمت Calls Log بروید و روی اسم اون طرف که اومده، More -> Edit -> Edit before call رو بزنین تا شمارش رو ببینین.

برای تماس گیرنده هم همین روش جواب میده :46:

(زیادی رنگی شد :31:)

T I M S A R
26-02-2009, 19:42
دوستان آخرین قیمت این گوشی تو بازار چنده؟؟؟

260تا 280تومان بدون گارانتی و با گارانتی کامتل 310 تومان.

Lamanta
26-02-2009, 19:42
خیلی سادست ولی وقت گیر :27:

برای دیدن شماره کسی که sms داده:
اون sms رو باز کنین و بعد more -> call sender رو بزنین و سریع قطع کنین.
حالا به قسمت calls log بروید و روی اسم اون طرف که اومده، more -> edit -> edit before call رو بزنین تا شمارش رو ببینین.

برای تماس گیرنده هم همین روش جواب میده :46:

(زیادی رنگی شد :31:)

ممنون از راهنمائیت.
میگم آواتار مون چقدر شبیه هم هستش ! :31:

mohammad_1ta
26-02-2009, 19:58
ممنون از راهنمائیت.
میگم آواتار مون چقدر شبیه هم هستش ! :31:

خواهش میکنم... :11:

بله اگه زبونم بیاد اینورتر و بپرم تو رنگ سیام میشم مثل شما :27:

Lamanta
27-02-2009, 23:37
یه هندزفری خوب برای P1i می خوام بخرم (بلوتوث نباشه )
چی بخرم ؟

mohammad_1ta
28-02-2009, 13:04
یه هندزفری خوب برای p1i می خوام بخرم (بلوتوث نباشه )
چی بخرم ؟

hpm-82 بگیر که خیلی عالیه ;)

MRBFX
01-03-2009, 17:09
سلام
من تازه يك گوشي P1i خريدم.
ميخواهم بدانم كه چه نوع برنامه هائئي را روي آن ميتوانم نصب كنم؟ بايد برنامه هاي فقط Java باشد؟
آيا ميتوانم برنامه هاي كوچك exe در سيستم عامل ويندوز را هم روي آن نصب كنيم ؟

mohammad_1ta
01-03-2009, 18:05
سلام
من تازه يك گوشي P1i خريدم.
ميخواهم بدانم كه چه نوع برنامه هائئي را روي آن ميتوانم نصب كنم؟ بايد برنامه هاي فقط Java باشد؟
آيا ميتوانم برنامه هاي كوچك exe در سيستم عامل ويندوز را هم روي آن نصب كنيم ؟

سلام،
مبارک باشه :10:

برنامه های Java و UIQ3 رو میتونین روش نصب کنین.
exe هم به هیچ عنوان نصب نمیشه :31: (مگه ویندوزه؟)

برنامه های UIQ رو میتونین در لینک زیر مشاهده کنین:

MRBFX
01-03-2009, 21:53
هر چي گشتم نتونستم كليد تشكر را پيدا كنم و يك متن جديد وارد نكنم.
از توضيحتان متشكرم.

من برنامه نويسي بلد هستم.
اگر بخواهم براي خودم برنامه نويسي كنم به نظر شما بهتر است با جاوا اين كار را انجام بدهم و يا با زبانهاي تحت سيمبين ؟:20:

سلام،
مبارک باشه :10:

برنامه های java و uiq3 رو میتونین روش نصب کنین.
Exe هم به هیچ عنوان نصب نمیشه :31: (مگه ویندوزه؟)

برنامه های uiq رو میتونین در لینک زیر مشاهده کنین:

p6tr
01-03-2009, 22:31
سلام
من وقتی وارد اینرنت همراه اول میشم میره توی سایت خودش ظاهرا با ایرانسل هم میره توی ویترین، به نظر شما میشه homepage رو عوض کرد؟

Shahin_SOURNA
02-03-2009, 19:11
سلام
من وقتی وارد اینرنت همراه اول میشم میره توی سایت خودش ظاهرا با ایرانسل هم میره توی ویترین، به نظر شما میشه homepage رو عوض کرد؟
بله از طریق internet Account توی connection setting میشه با edit کردن home page رو تغییر داد.

p6tr
03-03-2009, 15:04
بله از طریق internet Account توی connection setting میشه با edit کردن home page رو تغییر داد.
اگه منظورتون كادر Address باشه كه امتحان كردم ولي تاثيري نداشت دو باره موقع اتصال به همون صفحه ميره

Re Z a
03-03-2009, 15:49
اگه منظورتون كادر Address باشه كه امتحان كردم ولي تاثيري نداشت دو باره موقع اتصال به همون صفحه ميره

اول وارد WeB میشید و More میزنید و بعد به ترتیب زیر از چپ به راست انجام میدید

View>BookMarks>Sony Ericsson Start Page

merikh_merikh
04-03-2009, 23:12
دوست عزيز منم چنين مشکلي دارم.
حالا بايد تمام فايل ها را در درايو دي پريويت 10202dce پاک کرد؟
يا فقط چيزايي که مخصوص اون برنامه هاست؟اگه اين طور باشه که فقط بايد چيز هاي مخصوص اون برنامه ها را پاک کرد اون موقع از کجا بفهميم که کدوم ماله اوناست؟
دوستان اگه راهنمايي کنيد خيلي ممنون ميشم.
ممنون

hamed1297
04-03-2009, 23:41
به کل محتویات رو پاک کنید.مشکلی پیش نمیاد.

merikh_merikh
05-03-2009, 00:24
درایو دی پریویت 10202dce
دوست عزيز منم چنين مشکلي دارم.(وقتی گوشی را خاموش و روشن میکنم گوشی ازم میخاد تا برنامه ها را نصب کنم در صورتی که پاکشون کردم)
يا فقط چيزايي که مخصوص اون برنامه هاست؟اگه اين طور باشه که فقط بايد چيز هاي مخصوص اون برنامه ها را پاک کرد اون موقع از کجا بفهميم که کدوم ماله اوناست؟
ممنون

mohsentanha
05-03-2009, 01:12
دوست عزيز منم چنين مشکلي دارم.(وقتی گوشی را خاموش و روشن میکنم گوشی ازم میخاد تا برنامه ها را نصب کنم در صورتی که پاکشون کردم)
ممنون
حامد که گفت همه رو پاک کن هیچ چی نمیشه تا حالا خیلی از بچه ها این حرکتو انجام دادن

استبداد
06-03-2009, 13:40
سلام
این هم نسخه جدید PC Suite برای گوشی های هوشمند
توی انجمن uiq گزاشتم
گفتم اینحا هم بزارم بد نباشه:

MRBFX
08-03-2009, 23:34
ببخشيد من دهاتي p1 خريدم.:5:

از كيف كوچك خودش كه در جعبه بود براي نگهداري آن استفاده ميكنم.
به نظرم مي آيد كه در هنگام قرار دادن و در آوردن آن به دليل تنگ بودن كيفش ممكن است رنگ گوشي زودتر از بين برود. آيا اينطور است يا خير؟
به نظر شما چه نوع جلدي براي بهتر نگداشتن آن خوب است ؟

ميخوام بدم به نوه هايم به عنوان عتيقه :27:

merikh_merikh
08-03-2009, 23:56
به کل محتویات رو پاک کنید.مشکلی پیش نمیاد.
حامد جان ممنون.
مشکلم حل شد.

hamed1297
08-03-2009, 23:58
مبارکا باشه.
رنگش نمیره.خیالت تخت.
همون جلد خودش عالی هست.

MRBFX
09-03-2009, 16:48
در مورد استفاده از WiFi در گوشي P1 سوال داشتم.
در شركت ما شبكه بيسيم وجوى دارد و من ميتوانم به آن وارد شوم و سايتهاي داخلي شبكه را ببيينم ولي
وقتي ميخواهم از طريق Proxy شركت به اينترنت وصل شوم پيغام زير را ميدهد.

The server requested a login authentication method that is not supported.

با جستجو در اينترنت متوجه شدم كه گويا browser گوشي از نوع Opera است و اين browser به ISA مشكل ارتباطي دارد. لطفا اگر ميدانيد كه چگونه ميتوانم اين مشكل را حل كنم به من پاسخ دهيد؟
آيا browserي مانند ie وجود دارد كه روي گوشي بريزم و از طريق آن وصل بشوم؟

hamed1297
09-03-2009, 19:41
تنظیمات ------ رو انجام میدید؟
بروزر چند مورد دیگه هست ولی بعید میدونم اشکال از اون باشه

merikh_merikh
09-03-2009, 19:41
منم جلد گوشیمو یکی ازم برده.......حالا چه کار کنم؟به جاش چی بگیرم خوبه؟

mohammad_1ta
09-03-2009, 19:50
منم جلد گوشیمو یکی ازم برده.......حالا چه کار کنم؟به جاش چی بگیرم خوبه؟

با جلد یا بی جلد به نظرم فرقی نداره...
من 2-3 ماه اول رو همیشه تو جلد نگهداری میکردم، حالا هم که تو این مدت بدونه جلد استفاده میکنم فرقی نکرده (فقط قبلاً وقت رو میگرفت :27: )

hamed1297
09-03-2009, 19:56
البته باشه بهتره به نظرم.یک مدل هست که زیپ داره.اون بد نیست.
مثل خودش چیز مناسبی من پیدا نکردم.

Re Z a
09-03-2009, 21:39
دوستان سعی کنید مثل من p1 مرد بار بیارین این سوسول بازی ها چیه:31:

mohammad_1ta
09-03-2009, 22:00
دوستان سعی کنید مثل من p1 مرد بار بیارین این سوسول بازی ها چیه:31:

میخوای همین یه تیکه عکس برگردون که سالم مونده هم کنده شه؟ :31:

mehrdad_zero
09-03-2009, 22:29
مبارکا باشه.
رنگش نمیره.خیالت تخت.
همون جلد خودش عالی هست.

جلد خودش مصیبته.
اگر هم نباشه رنگ پشت گوشی میره.

mohsentanha
09-03-2009, 22:31
یه کیف خفن سراغ ندارین بخرم ؟؟؟؟؟؟
این 7710 اشغال نوکیا یه کیف داشت از خود گوشی بیشتر می ارزید

hamed1297
09-03-2009, 23:04
جلد خودش مصیبته.
اگر هم نباشه رنگ پشت گوشی میره.
من که ندیدم تا حالا رنگ p1 رفته باشه.جلوش که فلزی هست پشتش هم که پلاستیکه مشکی.بعید میدونم رنگش بره.
اینجا رضا از همه زودتر خریده.بیا نظر بده رضا.

mohammad_1ta
09-03-2009, 23:25
من که ندیدم تا حالا رنگ p1 رفته باشه.جلوش که فلزی هست پشتش هم که پلاستیکه مشکی.بعید میدونم رنگش بره.
اینجا رضا از همه زودتر خریده.بیا نظر بده رضا.

چرا برای من داره کم کم میره :41:
سمت راست گوشی اونجا که خاکستریه...

hamed1297
09-03-2009, 23:33
کجاش؟قسمت فلزی؟بعد از چه مدت؟به جایی نخورده؟

vahidsport
09-03-2009, 23:55
فکر کنم برای رفیقم رفته ولی کم میبینم و حتما میگم البته رفیقم کیف خود گوشی رو هم داره و گوشی رو تو اون نگه میداره

mohsentanha
10-03-2009, 00:07
فکر کنم برای رفیقم رفته ولی کم میبینم و حتما میگم البته رفیقم کیف خود گوشی رو هم داره و گوشی رو تو اون نگه میداره
کیف خودش هایکلاس نیست ....
دوستان هیچی کسی کیف نداره برای گوشی؟؟؟؟؟؟؟

Re Z a
10-03-2009, 01:26
محمد از عکس برگردون گفتی:31: یادم اومد بگم موندم با چه چسبی بچسبونمش:27: میترسم با این چسب قطره ای های که وقتی می چسبونی دیگه راه برگشتی نیست بچسبونم ...

حامد در مورد رنگ گوشی باید بگم اول برای من از رنگ دکمه های گوشی شروع شد یعنی گوشه های دکمه ها که البته با یه لاک مشکی رفعش کردم (ابتکار) :20: بعد قسمت بالای گوشی ( سمت بالای دوربین 3G) یه خورده خش افتاده که دلیلش دسته کلیدای شرکتم بود:41: حالا میرسیم قسمت های نقره ای خداییش از حق نگذشته من قبل از p1 گوشیه دیگم p990 بود که قاب p1 در برابر p990 میتونم مثال بزنم لاک لاکپشت در برابر لاک حلزون بود و هست !!
چند روز پیشم نمی دونم اگه خونده باشین توی همین کلوپ خودمون (p1) نوشتم اون قسمتی که مشکی هستش و سمت چپش نوشته p1i یه برچسبه !! که قسمت زیرینش همین قاب نقره ای گوشی محسوب میشه :20: و محل دقیق این برچسب هم بالای صفحه کلید گوشی هست که با بکگراند مشکی و با تکست سفید نوشته p1i

ببینید قاب این گوشیو به جایی نزنید هیچ موردی براش پیش نمیاد خیالتون راحت باشه

البته لازم به ذکره این همه بلاء و مشکلاتی که سر گوشیه من اومد از لحاظ ظاهری اگه گوشیه دیگه ای بود مثل (1100) الان ازش فقط لیبل Made in .. بجا مونده بود :27:

merikh_merikh
10-03-2009, 09:14
منم الان مدت هاست که کيف گوشيم نيست ولي هيچيش نشده فقط يه بار که افتاد زمين يکي از گوشه هاش خش برداشت......

hamed1297
10-03-2009, 11:39
امروز با اجازتون p1 عزیز تر از جان که 11 ماه و 13 روز توی پر قو نگرش داشته بودم چنان از دستم افتاد روی آسفالت خیابون که کمرم شکست.دی...
خلاصه p1 ما هم یه 2 جاش خط افتاد و فرو رفتگی پیدا کرد.همچین آه از نهادم بلند شد که نگو.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال نمیشه اینجور وسایل رو تا ابد سالم نگه داشت.ولی دلم سوخت.حیف شد.
شاید اگر به جای قاب فلزی پلاستیکی بود بیشتر ضربه رو جذب میکرد.
خدا نصیب دشمنتون نکنه.
این حالت الان منه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دی....

W580
10-03-2009, 12:38
منم p1 دارم ماله منم با کلیدام بالای دوربین 3g 2-3 تا خط کوچیک افتاده ولی مشکلی نیست

MRBFX
10-03-2009, 12:55
تنظیمات ------ رو انجام میدید؟
بروزر چند مورد دیگه هست ولی بعید میدونم اشکال از اون باشه

اگر ممكنه بروزرهائي كه ميشود نصب كرد را برايم معرفي و يا آدرس آنها را برايم بفرستيد. مخصوصا اگر ie باشد بهتر است.
متشكرم:20:

merikh_merikh
10-03-2009, 13:23
امروز با اجازتون p1 عزیز تر از جان که 11 ماه و 13 روز توی پر قو نگرش داشته بودم چنان از دستم افتاد روی آسفالت خیابون که کمرم شکست.دی...
خلاصه p1 ما هم یه 2 جاش خط افتاد و فرو رفتگی پیدا کرد.همچین آه از نهادم بلند شد که نگو.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال نمیشه اینجور وسایل رو تا ابد سالم نگه داشت.ولی دلم سوخت.حیف شد.
شاید اگر به جای قاب فلزی پلاستیکی بود بیشتر ضربه رو جذب میکرد.
خدا نصیب دشمنتون نکنه.
این حالت الان منه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دی....
منم موقع ای که گوشیم از دستم افتاد کلی ناراحت شدم.اخه ماله منم رو اسفالت افتاد

hamed1297
10-03-2009, 13:31
اگر ممكنه بروزرهائي كه ميشود نصب كرد را برايم معرفي و يا آدرس آنها را برايم بفرستيد. مخصوصا اگر ie باشد بهتر است.
متشكرم
sis:
opera
Ozone-0.9

java:
opera mini
UCweb 6.01

آدرس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منم موقع ای که گوشیم از دستم افتاد کلی ناراحت شدم.اخه ماله منم رو اسفالت افتاد
فکر کنم بد ترین حالت همین باشه.
به خاطر بندش اینطور شد واسه من.البته همین بد تا حالا چندین بار جونش رو نجات داده بود ولی این بار دوم بود که باعث شد از دستم بیافته.

merikh_merikh
10-03-2009, 14:47
من به خاطره جواب دادن یک تماس در شلوقی این طوری شد....وای که چقدر ناراحت شدم........

hamed1297
10-03-2009, 14:59
من هرچی فکر میکنم اصلا نمیفهمم چی شد که اینطور شد.
فقط یادمه بندش گیر کرد به دستم زمانی که داشتم در ماشین رو باز میکردم.

Re Z a
10-03-2009, 15:10
گوشیه منم یه بار از طبقه نیمه ساخته ساختمون که برای نظارتش رفته بودم افتاد روی شن های پایین ساختمان هیچیش نشد ، 1 بار هم مثل موردهای دوستان موقعی که داشتم حرف میزدم گوشی از دستم ول شد افتاد روی اسفالت چشمامو بستم وقتی باز کردم فکر کردم فقط لیبلش مونده اما با کمال تعجب فقط 1 خش کوچیک جای محل inferared روی قاب قسمت نقره ای افتاد!! به نظرتون گوشیه دیگیه ی بود چطور میشد؟:31:
منم این گوشیو روی پر قو میذاشتم :20: اون روزی که افتاد خیلی ناراحت شدم اما بعد از چند مدت برام عادی شد اون خش ها و اصلا توی چشم نیستن:19:

vahidsport
10-03-2009, 16:12
برای رفیقم پیش تر خش افتاده بود مثل اینکه رو یه اهن با اهن خش بندازی ولی رنگ رفتگی نداشت و فکر هم نمیکنم رنگش بره ولی بجای رنگ رفته کی پبشتر خش میوفته روش همون طور که دوستان کفتن

merikh_merikh
10-03-2009, 22:04
حالا قاب اصلی گیر میاد که بگیریم؟

p6tr
10-03-2009, 22:13
سلام
این هم نسخه جدید pc suite برای گوشی های هوشمند
توی انجمن uiq گزاشتم
گفتم اینحا هم بزارم بد نباشه:

سلام ببخشید چه فرقهایی با نسخه قبلی که همراه گوشی هست کرده؟ می ارزه دانلود کنیم؟

mohsentanha
11-03-2009, 00:23
راستی رضاجون یه عکس از گوشیت بزار ببینیم........چطوری شده

Re Z a
11-03-2009, 01:24
راستی رضاجون یه عکس از گوشیت بزار ببینیم........چطوری شده

چشم محسن جان یه دوربین پیدا کنم حتما می ذارم:20:

merikh_merikh
12-03-2009, 15:44
سلام.دوستان نظرتون در مورد محافظ ال سي دي چيه؟
من مدت هاست که محافظ ال سي دي گذاشتم ولي الان خيلي کثيف شده.دوست دارم با ال سي دي خود گوشي کار کنم....
ميخاستم بدونم که بدون محافظ ال سي دي امکان خش افتادن رو ال سي دي زياده؟ اخه شنيدم که به دليل يه لايه پلاستيکيه نازک که روي گوشي هست باعث ميشه که روي ال سي دي خش نيفته.....راسته؟

استبداد
12-03-2009, 15:55
من از روز اول از محافظ استفاده نکردم
چند ماهی هم میشه که دارم
مشکلی هم نداره ال سی دی گوشی
البته 1 سری خش های خیلی خیلی کوچیک روی ال سی دی هست که اصلا" معلوم نیست
اکثر اوقات هم توی جیبمه

merikh_merikh
12-03-2009, 19:02
حالا من چه کار کنم؟

استبداد
12-03-2009, 19:29
دیگه بستگی به خودت داره
ولی به نظرم اگه زیاد سخت نگیری خودت هم راحت تری هم بهتر از داشتن گوشیت لذت میبری

hamed1297
12-03-2009, 22:15
تایید میشه.بستگی به خودت داره.اگر از کیف استفاده کنی و مراقبش باشی چیزی روش فشار نیاره مشکلی براش پیش نمیاره.

amir3408
13-03-2009, 14:44
سلام به همگي

دوستان من يه برنامه لازم دارم براي قفل گذاشتن روي inbox يعني اينكه قبل از باز شدن بخش مسيج ها پسورد بخواد

advance device lock رو هم دارم اما انگار مشكل داره اصلا نصب نميشه اگه ميتونين كمك كنين ممنون ميشم

merikh_merikh
13-03-2009, 19:21
سلام به همگي

دوستان من يه برنامه لازم دارم براي قفل گذاشتن روي inbox يعني اينكه قبل از باز شدن بخش مسيج ها پسورد بخواد

advance device lock رو هم دارم اما انگار مشكل داره اصلا نصب نميشه اگه ميتونين كمك كنين ممنون ميشم
دوست عزیز شما تاریخ گوشیت را یکی دو سال ببر عقب بعد برنامه را نصب کن وقتی نصب شد میتونی تاریخ را درست کنی.برای اطمینان تاریخ را دو سال ببر عقب.

amir_sa
13-03-2009, 19:31
سلام به همگي

دوست عزیز شما تاریخ گوشیت را یکی دو سال ببر عقب بعد برنامه را نصب کن وقتی نصب شد میتونی تاریخ را درست کنی.برای اطمینان تاریخ را دو سال ببر عقب
در تكميل عرائض بالا ، شما هك ساين رو انجام بده كه چون اين برنامه به ساين هم نياز داره كلا مشكل حل بشه
موفق باشيد

amir3408
13-03-2009, 21:57
ممنونم دوستان از توجه شما . دوستاي خوبي هستين

من از يه جاي ديگه داونلود كردم مشكل حل شد و الان برنامه رو دارم .

s-a-l-i-m
14-03-2009, 20:13
میشه لینک برنامه ای که باهاش p1 رو اپدیت می کنند بدین و اگه کار باهاش سخته اموزش هم لطف کنید.

amir_sa
14-03-2009, 21:49
میشه لینک برنامه ای که باهاش p1 رو اپدیت می کنند بدین و اگه کار باهاش سخته اموزش هم لطف کنید.

بفرما عزيز . تو اينجا همه چيز توضيح داده شده

Re Z a
14-03-2009, 23:22
دوستان کسی میدونه قاب اصلیه p1 گیر میاد یا نه کسی دیده ؟ (اصل البته) اگه قیمتشم برام در بیارید با آدرسش ممنون میشم:43: (می خوام برای گوشیم عیدی لباس جدید بخرم ):34:

استبداد
15-03-2009, 00:47
بودنش که هست
البته برای شهرستان آدرس دارم
ولی تهران رو نمیدونم
هرچند که به احتمال زیاد باید توی علا الدین باشه....

Re Z a
15-03-2009, 09:38
کدوم شهرستان ؟ قیمتم دارین ازش؟

استبداد
15-03-2009, 11:33
والا قیمت دقیق ندارم

اما میپرسم میگم خدمتتون....
ولی تا جایی که میدونم باید دور و بر 40 تومن باشه

farshidbist
15-03-2009, 12:35
من p1ام رو update کردم اما هر چی می یام روش نصب کنم به علت security نمیزاره نصب کنم حتی xplore
حالا چیکارش کنم؟

hamed1297
15-03-2009, 14:05
خوب اگر میتونی هک ساین کن.اگر نه باید برنامه ها رو ساین کنی.

btheme
15-03-2009, 15:52
p1 خيلي خوبه من خودم دارم ولي وقتي با هاش به اينترنت وصل ميشم خيلي برام پول ميندازه نميدونم چرا؟؟؟ كسي ميدونه

Diego
15-03-2009, 17:25
p1 خيلي خوبه من خودم دارم ولي وقتي با هاش به اينترنت وصل ميشم خيلي برام پول ميندازه نميدونم چرا؟؟؟ كسي ميدونه

هر چقدر موبایل کامل تر باشه(پیشرفته) هزینه ی اینترنتش هم بیشتره.چون صفحه ها رو کامل تر لود میکنه.

hamed1297
15-03-2009, 17:31
هر چقدر موبایل کامل تر باشه(پیشرفته) هزینه ی اینترنتش هم بیشتره.چون صفحه ها رو کامل تر لود میکنه.
ببخشید ولی بعید میدونم.شما اپرا مینی رو بریز رو هر گوشی.یه شکل باز میکنه.فکر نمیکنم ربطی داشته باشه.همراه اول به شدت کنتور میندازه.شاید واسه اونه.

carnation
15-03-2009, 18:33
سلام

برای بازی ها کدوم فرمت فایل رو باید بریزیم تو گوشی؟

hamed1297
15-03-2009, 18:46
sis و jar.

Aseman e ghermez 2
15-03-2009, 19:16
یادش بخیر چه گوشی بود!!!
از اون موقع که فروختمشون همه گوشی هام یه جوری خراب میشدن مثلا n95 8gb افتاد تو اب !:دئ

hamed1297
15-03-2009, 19:33
این نتیجه فروختن se به نوکیاست.دی..

Aseman e ghermez 2
15-03-2009, 21:08
این نتیجه فروختن se به نوکیاست.دی..
دقیقا:27:
ولی خداییش خوب گوشی بود اگه مشکل باتری پیدا نمیکرد نگهش میداشتم:46:

استبداد
15-03-2009, 21:39
البته باتری مشکل دار p1 باز هم بهتر از 95 هست دی: دی:

Aseman e ghermez 2
15-03-2009, 22:35
البته باتری مشکل دار p1 باز هم بهتر از 95 هست دی: دی:
مقایسهشون اشتب داداش دوربین 5 و ...
اون ترف تاچ فینگرو ...

استبداد
15-03-2009, 22:39
حق با شماست
بیشتر قصد مزاح و فن بوی بازی در آروردن داشتم دی:

Aseman e ghermez 2
15-03-2009, 22:44
راستی من هرجا گشتم قاب تمام مشکی واسش پیدا نکرده بودم!!!شما چه طور؟

Diego
15-03-2009, 23:27
ببخشید ولی بعید میدونم.شما اپرا مینی رو بریز رو هر گوشی.یه شکل باز میکنه.فکر نمیکنم ربطی داشته باشه.همراه اول به شدت کنتور میندازه.شاید واسه اونه.

مثلا شما k750 رو مقایسه کن با یه گوشی صفحه بزرگ.

hamed1297
16-03-2009, 00:00
مثلا شما k750 رو مقایسه کن با یه گوشی صفحه بزرگ.
مگه به اندازه هست؟فکر نکنم اینجور باشه.

Re Z a
16-03-2009, 00:35
دوستان اصلا هزینه ی اینترنت موبایل ربطی به نوع گوشی البته (زیاد ) نداره به نظر من، چون نرخ از طرف شرکت ها تعیین میشه و معمولا Web گوشیه k750 و مثلا p1 هردو به صورت نیمه کامل و بدون جاوا و فلش صفحات باز میکنن مثلا سایت گوگل با وب این دو گوشی باز کنید به صورت خودکار صفحه موبایل گوگل براتون باز میکنه اما با اپرا کامل باز میکنه و میتونید هیدر سایت هم ببینید . در صورتی کامل میتونید باز کنید که به قول حامد mini opera بریزید من هم همراه اول دارم هم ایرانسل خدارو شکر از اینترنت ایرانسل راضیم خوب شاید پهنای باند همراه اول کم تره و قیمتش گرون تر و دلایل زیادی هست که می تونه تاثیر گذار باشه ....

mani_2004_2006
16-03-2009, 00:46
سلام بچه ها .
قاب p1 گیر میاد ؟
اصلا کسی عوض میکنه ؟
نمیزنن گوشی رو نابود کنن ؟

Re Z a
16-03-2009, 00:48
سلام بچه ها .
قاب p1 گیر میاد ؟
اصلا کسی عوض میکنه ؟
نمیزنن گوشی رو نابود کنن ؟

عوض کردنش که کاری نداره مهم پیدا کردن قاب اصلیشه و یکی از دوستان همین جا نوشتن مثلی که گیر میاد :46:

استبداد
16-03-2009, 00:51
قابش که گیر میاد
ولی اینکه بزنن داقون کنن یا نه به احتمال بسیار زیاد به اون کسی که میدین براتون عوض کنه ربط داره

مثلا شما k750 رو مقایسه کن با یه گوشی صفحه بزرگ

تا اونجا که میدونم نباید به سایز صفحه ربط داشته باشه
مثل اینکه بگیتوی کامپیوتر اگه صفحه نمایشت 13 اینچ باشه کمتر اینترنت مصرف میشه نسبت به صفحه نمایش 17 اینچ !!

mani_2004_2006
16-03-2009, 01:31
قابش که گیر میاد
ولی اینکه بزنن داقون کنن یا نه به احتمال بسیار زیاد به اون کسی که میدین براتون عوض کنه ربط داره

آقا میشه بگی کجا گیر میاد ؟
مرسی :11:

hamed1297
16-03-2009, 01:33
مثل اینکه بگیتوی کامپیوتر اگه صفحه نمایشت 13 اینچ باشه کمتر اینترنت مصرف میشه نسبت به صفحه نمایش 17 اینچ !!
همین رو بگو..

استبداد
16-03-2009, 01:51
آقا میشه بگی کجا گیر میاد ؟

صفحه ی قبل هم گفتم من شهرستان هستم وقاب p1 دارن

پس تهران هم باید باشه حتما"
فکر کنم باید به علا الدین سر بزنی اگه تهران هستی

MRBFX
16-03-2009, 06:09
سلام

من روي گوشيم نرم افزار اضافه نصب نكرده ام.
وقتي كليپهاي كوچك را روي آن ميريزم و ميخواهم ببينم؛ تصوير در همان فرم اول ميماند و جلو نمي رود ولي صدا تا آخر بطور كامل و صحيح پخش مي گردد
به نظر شما مشكل از چيست؟

Lamanta
16-03-2009, 06:32
کلیپ هاتون مشکل نداره ؟
فرمت ؟
حجم ؟
از Core player استفاده کن !

Diego
16-03-2009, 11:11
مگه به اندازه هست؟فکر نکنم اینجور باشه.

قابش که گیر میاد

تا اونجا که میدونم نباید به سایز صفحه ربط داشته باشه

منظورم رابطه ی مستقیم با سایز صفحه نیست.مثلا detail های مختلفی که در گوشیهای p1 و k750 لود میشن با هم فرق داره خوب.همونطور که تو پست قبلیم گفتم "" کامل تر لود شدن صفحه"" .

استبداد
16-03-2009, 13:24
سلام

وقتي كليپهاي كوچك را روي آن ميريزم و ميخواهم ببينم؛ تصوير در همان فرم اول ميماند و جلو نمي رود ولي صدا تا آخر بطور كامل و صحيح پخش مي گردد
به نظر شما مشكل از چيست؟

برای من هم یکی دو باز این اتفاق افتاده(قبلا")
اما چون زیاد اتفاق نیافتاد دنبالش نگرفتم
البته یادم اون کلیپ ها رو توی گوشی های دیگه هم که تست میکردم همونجوری بود
و البته فرمتش هم 3gp نبود

hamed1297
16-03-2009, 19:49
سلام

به نظر شما مشكل از چيست؟
سلام.فکر کنم یا فرمت غیر متعارف میگذارید یا بیتریت بالا.
من فرمت mp4 رو پیشنهاد میدم.بیتریت تصویر 512 و بیتریت صدا 128.هرچی بالاتر بگذارید کیفیت بالاتری میده.ولی خوب حد داره.
برنامه ای که کانورت میکنید چی هست؟

Re Z a
16-03-2009, 23:51
فکر میکنم سوالات دوستانی که جواب سوال این بنده خدارو دادن از سوال خودش طولانی تر شد:27:

farid55
18-03-2009, 00:52
دوستان،نمیدونم این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه...اگه میتونید منو راهنمایی کنین...:46:
وقتی که میریم شهر دیگه ایی آنتن میره و دیگه شبکه نداره .البته سیم کارت ایرانسل اعتباری روش هست ولی با دائمی همراه اول مشکل نداره.این اتفاق تو شیراز برام افتاد و تمام مدت بدون شبکه بودم.سیم کارت مشکلی نداره و روی بقیه گوشی های معمولی آنتن میدادولی با ایرانسل نه.ناگفته نماند که حتی با همراه اول هم اولش آنتن میداد ولی این علامت گوشیی که روش خط قرمز کشیده شده بود،کنار نوار آنتن میومد که با حذف اطلاعات gprs درست شد و با همراه اول دائمی با بدبختی آنتن میداد.اما جا به جا داشت و با تغییر مکان تو بعضی از مناطق آنتن اون هم میرفت.:13:
این داستان برام تو کیش هم اتفاق افتاد،با این تفاوت که اونجا نه ایرانسل و نه همراه اول آنتن داشتند ولی رو گوشی های دیگه به خوبی کار میکردند.
دیگه مطمئن شدم که مشکل از گوشیه.اول خودم فکر کردم که ممکنه به خاطر اعمال قوانین از دسترس خارج کردن گوشی های قاچاق باشه که imei اون هم مشکلی نداره.حالا به نظر شما از دست این گوشی من چیکار کنم.ردش کنم بره یا میشه درستش کرد.:41:

Re Z a
18-03-2009, 04:50
فکر کنم آپدیت کنید مشکلتون رفع بشه

farid55
18-03-2009, 15:18
دوست خوبم.میشه بیشتر توضیح بدی!؟
یعنی با خود برنامه (پی سی سویت) از طریق اینترنت منظورته؟چقدر طول میکشه..
cda گوشی :cda 162022/9 R6F38

hamed1297
18-03-2009, 18:04
حتما آپدیت میخواد.با اینترنت پر سرعت حدود 1 ساعت و نیم.
برای اطلاعات بیشتر برو این تاپیک:

Manuchehrr
18-03-2009, 20:19
سلام

به نظر شما مشكل از چيست؟

این مشکل مربوط به تمام کلیپ های بی کیفیت هست.. حتی بعضی ها پخش میشن اما زمانی که میخوای چند ثانیه عقب جلو کنی هنگ میکنه و چند لحظه بعد کار میاد و بعضی وقت ها هم که نمیاد.. کلا بستگی به کیفیت کلیپ داره.. مربوط به گوشی خاصی هم نمیشه و تقریبا همه گوشی ها این مشکلات رو با کلیپ های بی کیفیت دارن :13:

hassan 2000
19-03-2009, 11:54
سلام دوستان
وقت بخیر
پیشاپیش فرارسیدن فصل بهار و عید نوروز را به همه تبریک میگم

من یه مشکل در دریافت sms دارم و اون هم اینه که وقتی برام sms میاد اسم طرف که در دفترچه تلفن گوشیم هم ثبت شده، نشون داده نمیشه و فقط شماره تلفنش معلومه و وقتی هم میخوام وارد اون مسیج بشم گوشی اجازه دسترسی نمیده و عبارت «پیام ناقص است» نشون داده میشه

ممنونم میشم راهنماییم کنید

hamed1297
19-03-2009, 12:43
از contact ها یه بک آپ بگیر.بعد contact روی گوشی رو همه رو پاک کن.دوباره اون بک آپ رو بریز.ببین اینجوری درست میشه.

gondeh
19-03-2009, 13:04
سلام

مدتی هست با اینکه گزینه درخواست گزارش تحویل برای پیامها فعال هست ولی دلیوری ها برام نمی رسه ولی پیامها به طرف مقابل میرسه. مشکل چیه؟

hamed1297
19-03-2009, 13:15
شاید اشکال از sms center هست که باهاش sms میفرستی.اون رو یه تغییری بده.

vahidsport
19-03-2009, 13:55
سلام دوستان
وقت بخیر
پیشاپیش فرارسیدن فصل بهار و عید نوروز را به همه تبریک میگم

من یه مشکل در دریافت sms دارم و اون هم اینه که وقتی برام sms میاد اسم طرف که در دفترچه تلفن گوشیم هم ثبت شده، نشون داده نمیشه و فقط شماره تلفنش معلومه و وقتی هم میخوام وارد اون مسیج بشم گوشی اجازه دسترسی نمیده و عبارت «پیام ناقص است» نشون داده میشه

ممنونم میشم راهنماییم کنید

برای منم یه چند روزی همین مشکل رو داشت و خود به خود درست شد برای رفیقم هم همین مشکل رو داشت گوشی رفیقم k550 بود فکر کنم از شبکه باشه حالا نمیدونم چه ربطی داره

استبداد
19-03-2009, 14:34
سلام

مدتی هست با اینکه گزینه درخواست گزارش تحویل برای پیامها فعال هست ولی دلیوری ها برام نمی رسه ولی پیامها به طرف مقابل میرسه. مشکل چیه؟

برای من هم پیش میاد این موضوع
مخصوصا" وقتی از همراه اول به ایرانسل میفرستم
فکر کنم مشکلا از خط ها و خود اپراتور باشه

mohammad_1ta
19-03-2009, 15:42
این روزا خط ها خیلی شلوغه... برای همین قاطی کرده..! :(

ehsan.b
19-03-2009, 16:00
سلام،
من sms دادن خیلی واسم مهمه،خواستم بدونم که میشه با صفحه کلید مجازیش واسه sms دادن از انگشت استفاده کرد ؟(یعنی به اندازه کافی بزرگ هست که احتیاج به قلم نداشته باشه؟)
میگن که صفحه کلید خود گوشی واسه تایپ کردن دردسر سازه و کار باهاش سخته،آیا این حرف صحت داره؟

استبداد
19-03-2009, 16:11
اتفاقا" صفحه کلیدش خوراک اس ام اس دادن و تایپ کردن
بزار اینجوری بگم:
یه جورایی از اینکه باهاش تایپ کنی لذت میبری
اما اگه بخوای با صفحه کلید مجازیش تایپ کنی با قلم راحت تر

mohammad_1ta
19-03-2009, 16:12
سلام،
من sms دادن خیلی واسم مهمه،خواستم بدونم که میشه با صفحه کلید مجازیش واسه sms دادن از انگشت استفاده کرد ؟(یعنی به اندازه کافی بزرگ هست که احتیاج به قلم نداشته باشه؟)
میگن که صفحه کلید خود گوشی واسه تایپ کردن دردسر سازه و کار باهاش سخته،آیا این حرف صحت داره؟

با انگشت که نمیشه روی کیبوردش کار کرد (البته با ناخون میشه)

ولی اگه با قلم استفاده کنین، هم sms فارسی و هم انگلیسی رو خیلی سریع میتونین تایپ کنین.
(هیچکس نمیتونه باهاتون توی تایپ کردن کل بندازه :46:) :31:

ehsan.b
19-03-2009, 17:00
چند سوال دیگه هم داشتم،منون میشم اگه جواب بدین
1-صفحه نمایشش زیر نور آفتاب خواناست؟
2-آیا واقعا با برنامه های جاوا مشکل داره؟
3-من بین خرید P1 و LG ke990 موندم،در کل به نظر شما کدوم بهتره؟

mohammad_1ta
19-03-2009, 17:02

1- اگه تم با رنگ های روشن بزارین، بله خواناست.
2- نه من که مشکلی نمیبینم..!
3- از نظر من P1i :46: چون تمام نیازهاتون رو برطرف میکنه...

استبداد
19-03-2009, 17:28

از نظر من P1i [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif چون تمام نیازهاتون رو برطرف میکنه...
به نظر من هم p1 واقعا" گوشی سر تری هست
ولی ویوتی هم تا حسن نسبت به p1 داره
صفحه نمایش بزرگتر
دوربین بهتر

vahidsport
19-03-2009, 20:11
3-من بین خرید P1 و LG ke990 موندم،در کل به نظر شما کدوم بهتره؟ P1 سرتره ولی اگه چیزی بین این دوتا میخواهی 6220Classic رو هم نگاه کن بد نیست

gondeh
19-03-2009, 23:31
شاید اشکال از sms center هست که باهاش sms میفرستی.اون رو یه تغییری بده.

عوض کردم ولی نشد

برای من هم پیش میاد این موضوع
مخصوصا" وقتی از همراه اول به ایرانسل میفرستم
فکر کنم مشکلا از خط ها و خود اپراتور باشه __________________

فکر کنم اگه از خط و خود اپراتور باشه باید واسه همه بشه مگه نه؟

استبداد
19-03-2009, 23:52
فکر کنم اگه از خط و خود اپراتور باشه باید واسه همه بشه مگه نه؟

واسه این میگم ممکنه که ایراد از خط ها باشه نه خود گوشی که این مشکل رو من با همه گوشی هایی که داشتم تجربه کردم....

hasanmotori
20-03-2009, 11:51
سلام
باتري پي1 چند ميلي آمپره؟
ممنون

vahidsport
20-03-2009, 12:28
1120ma هستش

hasanmotori
20-03-2009, 13:09
روي خود باتري نوشته 1120؟
آخه يكي خيلي وقت پيش گرفته باتريش 950 بود

mohammad_1ta
20-03-2009, 13:11
بله دقیقاً نوشته: 1120mAh

Diego
20-03-2009, 14:29
3-من بین خرید p1 و lg ke990 موندم،در کل به نظر شما کدوم بهتره؟

از من میشنوی lg نخر.مزخرف ترین گوشی تو مصرف باطریه..صبح شارژ کنی ظهر شارزش تموم میشه.

vahidsport
20-03-2009, 18:23
P1 از نظر مصرف باطری حرف نداره جوری که اصلا خالی نمیشه

hamed1297
20-03-2009, 18:38
P1 از نظر مصرف باطری حرف نداره جوری که اصلا خالی نمیشه
دی...
شارژ فری هست.
نه جدا خیلی خوب کار میده.من 4 روز یکبار شارژ میکنم.البته زیاد زنگ خور ندارم.sms هم به میزان لازم.

استبداد
20-03-2009, 22:28
جدی 4 روز؟
من بااینکه نور گوشی رو روی 20 درصد گزاشتم
ماکزیمم دو -سه روز کار میکنه

mohammad_1ta
20-03-2009, 23:13
جدی 4 روز؟

ماله منم 3-4 روزی کار میکنه...
نور هم 100% هست.

( فقط گوشیم همیشه Silent ئه :31: )

hamed1297
21-03-2009, 00:10
جدی 4 روز؟
من هم روشنایی رو گذاشتم روی 65 که دیفالت هست.خوب جواب میده.من اگر آهنگ هم گوش بدم و زنگ و sms هم داشته باشم میشه 3 روز.
خودم رو بکشم هم 2 روزه نمیشه.

amir_sa
21-03-2009, 10:54
خوش به حال شما ...
ميشه باطري p1 رو براي p990 هم استفاده كرد ؟

شیدا
21-03-2009, 11:21
** عیدتون مبارک**

یه سئوال فنی:
من میخوام یه فایل تو قسمت اس ام اس ها بسازم که یه سری از اس ام اس هارو ذخیره داشته باشم
از کجا میتونم این کارو انجام بدم قسمت Messaging و More چیزی که بشه باهاش فولدر جدید ساخت
پیدا نکردم، ازکجا باید برم ؟
منتظرم

Diego
21-03-2009, 11:31
** عیدتون مبارک**

یه سئوال فنی:
من میخوام یه فایل تو قسمت اس ام اس ها بسازم که یه سری از اس ام اس هارو ذخیره داشته باشم
از کجا میتونم این کارو انجام بدم قسمت Messaging و More چیزی که بشه باهاش فولدر جدید ساخت
پیدا نکردم، ازکجا باید برم ؟
منتظرم

درست یادم نیست ولی فکر کنم وقتی یه sms رو باز میکنی و از تو option اون گزینه ی move و سپس new folder باید باشه.

hamed1297
21-03-2009, 11:51
خوش به حال شما ...
ميشه باطري p1 رو براي p990 هم استفاده كرد ؟
بعید میدونم.از لحاظ سایز و میلی آمپر فرق دارن.سایز رو دقیق نمیدونم ولی همون میلی آمپر بالاتر میتونه مشکل ساز بشه.

hasanmotori
21-03-2009, 11:51
با تشكر از دوستان
ولي من خودم ميدونم كه se توي شارژ نگه داشتن اوله. فقط ميخاستم بدونم باتري p1 چند ميلي آمپره. يكي از دوستاي من داره 950 هست. تو شخصات gsmarena نوشته 1120 ولي تو ريويوش نوشته 950.

hamed1297
21-03-2009, 11:54
ا تشكر از دوستان
ولي من خودم ميدونم كه se توي شارژ نگه داشتن اوله. فقط ميخاستم بدونم باتري p1 چند ميلي آمپره. يكي از دوستاي من داره 950 هست. تو شخصات gsmarena نوشته 1120 ولي تو ريويوش نوشته 950.
دقیقا 1120 میلی آمپر.

yarihaker
21-03-2009, 12:17
سلام دوستان عزيز
منم خيلي اين پي1 رو دوست دارم
ميخواستم ببينم گوشي جايگزين پي 1 با همين قيمت پيشنهاد ميكنيد

استبداد
21-03-2009, 12:46
سلام دوستان عزيز

g700 ,g900
گوشی های uiq بعد از p1 بودن

hamed1297
21-03-2009, 15:23
سلام دوستان عزيز

علاوه بر اونهایی که استبداد گفت w960 هم هست که الان یکجا خوندم 230/240 شده که واقعا میصرفه.

vahidsport
21-03-2009, 16:44
ميشه باطري p1 رو براي p990 هم استفاده كرد ؟ من تست کردم کاملا جا میره و کار میکنه ولی به مدت کوتاه تست کردم

من فکر مکنم 960 از p1 بهتر باشه چون چیزی کمتر از اون نداره به غیر از نخوردن رم در 960 که W960 رم 8GB با سرعت خیلی خیلی بالا داره

mohammad_1ta
21-03-2009, 17:43
من فکر مکنم 960 از p1 بهتر باشه چون چیزی کمتر از اون نداره

کیبورد Qwerty رو فراموش کردین :31:
چون با این کیبورد، سرعت تایپتون 100 برابر گوشی های معمولیه :46::27:

استبداد
21-03-2009, 18:26
تایید میشه
بین p1 و w960
p1 رو ترجیه میدم
کیبرد و باتری بهتری داره...

شیدا
21-03-2009, 18:36
سوال فنی شماره 2 :31:

عزیزم ، چطوری میتونیم بوسیله پی سی با P1 اس ام اس بفرستیم
قبلا با نوکیا این کارو کردم بوسیله بلوتوث و برنامه پی سی سوئیت

با p1 هم میشه این کارو کرد، لطفا راهنماییم کنید ، مرسی :46:

vahidsport
21-03-2009, 18:47
سرعت مموري 960شديدا بالاست جوريكه 700 مگ رو روي تو يك دقيقه كوپي ميكنه در ضمن990 كه ته كيبرد Qwerty هست من استفاده نميكنم چبرسه به P1
دكمه هاي P1 خيلي بد طراحي شدن مخصوصا دكمه "Back" كيبرد ش رو كه نگو
ولي در 960 به دليل اينكه LCD بيرونه خوراك كيبرد مجازي هست كه خيلي بهتر از كيبرد گوشي هست
اين نظر منه

mohammad_1ta
21-03-2009, 19:00
سوال فنی شماره 2 :31:

عزیزم ، چطوری میتونیم بوسیله پی سی با P1 اس ام اس بفرستیم
قبلا با نوکیا این کارو کردم بوسیله بلوتوث و برنامه پی سی سوئیت

با p1 هم میشه این کارو کرد، لطفا راهنماییم کنید ، مرسی :46:

خیلی راحت با استفاده از برنامه ی My Phone Explorer :46:

p6tr
21-03-2009, 21:02
تایید میشه
بین p1 و w960
p1 رو ترجیه میدم
کیبرد و باتری بهتری داره...
من هر دو رو استفاده کردم
P1 خیلی ارجحیت داره اولین مزیتش خارج شدن مموری هستش که گاهی لازم میشه
بعضی برنامه هاهم که به سادگی روی p1 جواب میده روی w960 کار نمیکنه حتی با آخرین آپدیتش
لمس صفحه اش هم ضعیفتره شاید به خاطر لایه محافظش باشه کلا قیافه اش هم یه مقدار دخترونه است
صدای P1 هم با هک تقریبا برابره اون میشه من کامل مقایسه کردم . واکمن رو هم که تنها نزیتشه میشه با هک اضافه کرد که این کار رو هم کردم. من خیلی دقیق بررسی کردم و کار کردم با هدف مقایسه دکمه back در p1 جاش بهتره مخصوصا وقتی با jugdial کار میکنی. کار با کلیدهاش منظورم فرم کلیدهاشه خیلی بهتره کلیدهای w960 مثل تخته میمونه.
موفق باشین

vahidsport
21-03-2009, 22:02
من هر دو رو استفاده کردم
p1 خیلی ارجحیت داره اولین مزیتش خارج شدن مموری هستش که گاهی لازم میشه
بعضی برنامه هاهم که به سادگی روی p1 جواب میده روی w960 کار نمیکنه حتی با آخرین آپدیتش
لمس صفحه اش هم ضعیفتره شاید به خاطر لایه محافظش باشه کلا قیافه اش هم یه مقدار دخترونه است
صدای p1 هم با هک تقریبا برابره اون میشه من کامل مقایسه کردم . واکمن رو هم که تنها نزیتشه میشه با هک اضافه کرد که این کار رو هم کردم. من خیلی دقیق بررسی کردم و کار کردم با هدف مقایسه دکمه back در p1 جاش بهتره مخصوصا وقتی با jugdial کار میکنی. کار با کلیدهاش منظورم فرم کلیدهاشه خیلی بهتره کلیدهای w960 مثل تخته میمونه.
موفق باشین

حالا شد جواب

Manuchehrr
22-03-2009, 12:33
برنامه بلک لیست برای P1 ! :18:
چند ماه پیش خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم اما چند روز پیش اتفاقی اینو دیدم که نصب کردم و عالیه! :40:

اینم صفحه دانلود برنامه و کرک :

merikh_merikh
22-03-2009, 14:55
يکي از گزينه هاي مهمي که باعث شد من بين پي1 و دبليو960 برم پي1 بخرم اين بود که کيبرد پي1 عالي بود و دراينده هم با ديدن هک هايي که اومد از گرفتن پي1 خيلي راضي هستم.
اخه قابليت هاي دبليو960 را از طريق هک ميشه به پي1 اضاف کرد ولي کيبرد پي1 را نميشه به دبليو960 اضاف کرد.پس به نظره من 100 در 100 پي1 بهتره.

mohsentanha
22-03-2009, 15:06
من با 960 کار کردم نه از قیافش خوشم اومد نه از قلمش نه از کیبوردش
فقط یه 8گیگ رم داره که اونم روی p1هم میشه گذاشت تازه بعضی جاها خیلی لازم میشه که مموری کارتتو در بیاری بزاری تو جیبت
بدون تعصب میگم p1 خیلی خوشگلتره های کلستره کیبورد توپی داره کلا هرچی که p1 امکانات داره به بهترین نحو میتونی ازش استفاده کنی و هک های خیلی خوبی هم براش اومده

mehrdad_zero
22-03-2009, 22:33
تازه بعضی جاها خیلی لازم میشه که مموری کارتتو در بیاری بزاری تو جیبت

این مورد یه بار خیلی کار منو راه انداخت .

تنها اشکال پی وان اینه که دکمه چهار جهتی نداره و بعضی از برنامه ها به راحتی توی اون قابل استفاده نیستند . فقط همین . البته یه برنامه ای هست به اسم padismo که خوب بود ولی سریالش هیچ جا گیر نمیاد.

gondeh
22-03-2009, 22:38
میگم کدوم گوشی دیگه ای هست که کیبردش مثل پی وان باشه؟

amir_sa
22-03-2009, 22:51
میگم کدوم گوشی دیگه ای هست که کیبردش مثل پی وان باشه؟
كيبرد M600 فكر كنم مثل p1 هستش

hamed1297
22-03-2009, 23:01
دقیقا.جز se هم شرکت دیگه ای این دیزاین رو نداشته.

s.owlia
23-03-2009, 01:08
سلام به همگی

اقا ما یه P1 داریم، خب؟ بعدش بعد از یه مدت به خاطر یه سری مشکلاتی که پیش اومد، مجبور به آپدیت گوشی شدیم. حالا یه مدتی هست که هر چی شماره تلفن به دفترچه تلفنش میدیم، بعد از یه مدت پاک میشه، یا شاید هم پاک نشه ها، ولی وقتی که میخوایم پیداش کنیم، نیست!

<b>از دوستانی که میتونند کمک کنند، درخواست دارم که کمکم کنید.</b>

mohammad_1ta
23-03-2009, 09:29
سلام به همگی

اقا ما یه P1 داریم، خب؟ بعدش بعد از یه مدت به خاطر یه سری مشکلاتی که پیش اومد، مجبور به آپدیت گوشی شدیم. حالا یه مدتی هست که هر چی شماره تلفن به دفترچه تلفنش میدیم، بعد از یه مدت پاک میشه، یا شاید هم پاک نشه ها، ولی وقتی که میخوایم پیداش کنیم، نیست!

<b>از دوستانی که میتونند کمک کنند، درخواست دارم که کمکم کنید.</b>

سلام دوست عزیز،
شما توی Contacts برو و More -> View folder -> All phone contacts رو بزن ببین شماره هات میاد؟ :20:

gondeh
23-03-2009, 18:45
سلام

بالاخره فهمیدم مشکلش چیه....
اول دلیوری ها نمی رسید و دیروز تا حالا هم خود پیامکها نمی اومد و باید گوشی را خاموش روشن می کردم که پیامها بیاد. فمیدیم اینباکس خیلی پر شده بوده. کل اینباکس را (1400 پیام) خالی کردم. حالا هم دلیوری باز میاد هم پیامها میاد

gondeh
23-03-2009, 18:50
كيبرد M600 فكر كنم مثل p1 هستش

در کل این گوشی در مقایسه با p1 چطور هست؟ توی سایت gsm اسمش را ندیدم

یک گوشی میخوام که امکاناتش از پی وان کم نداشته باشه (آخه از پی وان خیلی راضیم میخوام پشیمون نشم) مخصوصا اینکه کیبورد مجازی حتما داشته باشه و اینترنت بی سیم هم داشته باشه. فکر می کنید بعد از پی وان کدوم گوشی هست؟ (قیمتش هم زیر 400 باشه)

استبداد
23-03-2009, 19:18
توی سایت gsm اسمش را ندیدم

در کل این گوشی در مقایسه با p1 چطور هست؟

فرق اصلیش اینه که دوربین و رادیو نداره

یک گوشی میخوام که امکاناتش از پی وان کم نداشته باشه (آخه از پی وان خیلی راضیم میخوام پشیمون نشم) مخصوصا اینکه کیبورد مجازی حتما داشته باشه و اینترنت بی سیم هم داشته باشه. فکر می کنید بعد از پی وان کدوم گوشی هست؟ (قیمتش هم زیر 400 باشه)

x1 خوبه

amir3408
23-03-2009, 21:42
هر كودوم از دوستان كه قيمت مموري 8 گيگ پر سرعت و پدر مادر دار را داره لطف ميكنه بگه؟؟؟؟

gondeh
23-03-2009, 22:41
استبداد جان منظورت از x1 همون xperia x1 هست؟ این خیلی گوشی عالیه ولی قیمتش زده 800000 تومن؟؟!!!!!

فرق اصلیش اینه که دوربین و رادیو نداره

پس یک گوشی قدیمی هست و با این حرف اصلا بدرد نمی خوره.

یک گوشی میخوام چیزی از p1 کم نداشته باشه آخه p1 خودم را میخوام بدم بابام میترسم بعد پشیمون بشم!!!

استبداد
23-03-2009, 22:50
این خیلی گوشی عالیه ولی قیمتش زده 800000 تومن؟؟!!!!!

800؟!
نه بابا
بدون گارانتیش حدودا" حدود 80-570 تومن هست

vahidsport
23-03-2009, 22:53
یک گوشی میخوام چیزی از p1 کم نداشته باشه آخه p1 خودم را میخوام بدم بابام میترسم بعد پشیمون بشم!!!

G900 به غیر از کیبرد فول فکر نکم کم داشته باشه در ضمن G900 دارای D-pad (همون چهار جهت اصلی ) هستش

استبداد
23-03-2009, 23:59
g900 به غیر از کیبرد فول فکر نکم کم داشته باشه در ضمن g900 دارای d-pad (همون چهار جهت اصلی ) هستش
سایز صفحه نمایشش هم کوچیکتر...

البته اختلاف زیادی توی امکاناتشون ندارن

gondeh
24-03-2009, 18:39
سایز صفحه نمایشش هم کوچیکتر...

البته اختلاف زیادی توی امکاناتشون ندارن

ارزش داره با p1 عوض کنم؟ کیبرد مجازی و ... را داره؟

mohammad_1ta
24-03-2009, 22:45
ارزش داره با p1 عوض کنم؟ کیبرد مجازی و ... را داره؟

G900 از نظر تاچ هم خیلی فرق داره با P1i ها...

vahidsport
24-03-2009, 23:56
G900 چهار جهت اصلی رو داره و دکمه های ولوم که بنظرم مهم هست رو داره و با اون تاچ عالی که داره
من ال سی دی g900 رو دیدم بنطرم خیلی کوچیک تر از p1 نمیاد چون خیلی عریضه

شاید دوربین g900 کمی ضعیف تر باشه که فکر نکنم

شیدا
25-03-2009, 10:49
این مشگل ساعت ورود اس ام اس کسی نتونسته حل کنه

اس ام اس ساعت 12 میاد میزنه 2 یا برعکس،
تنظیمات داره، من یادم p990 هم اینطوری بود، حالا p1 هم باید اینطوری باشه؟

hamed1297
25-03-2009, 11:05
این مشگل ساعت ورود اس ام اس کسی نتونسته حل کنه

اس ام اس ساعت 12 میاد میزنه 2 یا برعکس،
تنظیمات داره، من یادم p990 هم اینطوری بود، حالا p1 هم باید اینطوری باشه؟
این مشکل با نصب یه نرم افزار ظاهرا حل میشه.

s.owlia
26-03-2009, 00:00
mohammad_1ta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان دستت درد نکنه، فعلاً که طوری نشده، حالا ببینیم چی میشه

ممنون

mous3030
26-03-2009, 13:23
تايپ با كيبرد پي وان راحتر يا 990 ؟

merikh_merikh
26-03-2009, 13:46
بستگی به خودتون هم داره...مثلن من با هر دو کار کردم و به نظرم کیبرد پی1 کاربرد بیشتری داره و من راحتر و با سرعت تر باش تایپ میکنم

mous3030
26-03-2009, 14:46
g900 از نظر تاچ هم خیلی فرق داره با p1i ها...
چه فرقي بهتره يا بدتر ،سريعتره يا كند تر و ....
من كه تو كلوب جي 900 پي بردم شله زرده و زياد هم اتيش دهنسوزي نيست و مكانتاش بيشتر اسميه تا واقعي
مثل دوربين ،استحكام ،تاچش ، خاك خوري زير ال سي ديش و ........................

mous3030
26-03-2009, 15:05
بستگی به خودتون هم داره...مثلن من با هر دو کار کردم و به نظرم کیبرد پی1 کاربرد بیشتری داره و من راحتر و با سرعت تر باش تایپ میکنم
تو تاچ چي ؟

mohammad_1ta
26-03-2009, 17:56
چه فرقي بهتره يا بدتر ،سريعتره يا كند تر و ....
من كه تو كلوب جي 900 پي بردم شله زرده و زياد هم اتيش دهنسوزي نيست و مكانتاش بيشتر اسميه تا واقعي
مثل دوربين ،استحكام ،تاچش ، خاك خوري زير ال سي ديش و ........................

والا من باهاش کار نکردم ولی میدونم که از نظر تاچ خیلی کاربردی تره توی گوشی...

توی مواردی که گفتین، P1i هیچ مشکلی نداره :31::46:

mohammad_1ta
26-03-2009, 18:15

:31:

hamed1297
26-03-2009, 18:36
این رو تو اسید انداختن یا با اسکاچ پاک کردن یا سنگ پا کشیدن براش.دی...
ولی جدا اگر بدون کیف باشه و زیاد توی جیب بگذارید بعد مدتی اون هم زیاد در حد 1 سال زوایا رنگش میره.یعنی اون جلای فلزی خاص از بین میره.
دوربینم بیاد دستم از مال خودم نمونه عکس میگذارم.

استبداد
26-03-2009, 20:38
من از کیف که استفاده نمیکنم
اکثر اوقات هم توی جیبم(و گاهی همراه با دسته کلید)
اما اتفاق خاصی براش نیفتاده

mohammad_1ta
26-03-2009, 22:13
این رو تو اسید انداختن یا با اسکاچ پاک کردن یا سنگ پا کشیدن براش.دی...

این رو والا هیچ کاریش نکردم... فکر کنم چون زیاد گوشی تو دستم بوده اینطوری شده :41::31:

hamed1297
26-03-2009, 23:34
اسید دستت بالاست.دی..
جدا مال خودته؟

استبداد
26-03-2009, 23:50
فکر کنم چون زیاد گوشی تو دستم بوده اینطوری شده

اگه اینطوری باشه که خیلی عجیب
من هم فکر کردم یا به قول حامد اسدیر ریختن روش
یا اینکه از بالای پشت بوم انداختنش پایین دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

merikh_merikh
27-03-2009, 00:12
تو تاچ چي ؟
تو تاچ فرق چندانی ندارن.
ولی ال سی دی پی990 بزرگتره.

mohsentanha
27-03-2009, 03:37
مرتبط با تاپیک نیست ولی بگم هم بد نیست
اگه این پیوان رو کسی ببینه چی میگه؟؟
پزشک:زردی گرفته گوشیتون زیر مهتابی بزارین تا خوب شه
اشپز:زردچوبه بهش زدن
بنا:خاک رس مالوندن تنش
فتوشاپیست:فتوشاپه (faKE)

lحالا جدی من میگم اینو موقع عکس گرفتن نور افتاده توش

mohammad_1ta
27-03-2009, 10:25
اسید دستت بالاست.دی..
جدا مال خودته؟
بله ماله خودمه...
میخواین از یه زاویه ی دیگه عکس بگیرم؟ :31:

اگه اینطوری باشه که خیلی عجیب
من هم فکر کردم یا به قول حامد اسدیر ریختن روش
یا اینکه از بالای پشت بوم انداختنش پایین دی

تازه داره سمت چپش هم به مکافات دچار میشه (ولی کمرنگ تره... زیاد معلوم نیست) :41:

خوشبختانه فقط همین 2 قسمت اینطوری شده... بقیه ی گوشی سالمه :8:

lحالا جدی من میگم اینو موقع عکس گرفتن نور افتاده توش

نور چیه بابا!
تو شب و روز این آثار معلومه! :27:
دکمه ی دوربین هم یک کم رنگش رفته که توی عکس معلوم نیست :21: :41:

gondeh
27-03-2009, 23:43
بله ماله خودمه...
میخواین از یه زاویه ی دیگه عکس بگیرم؟

میگم گوشیت no name هست یا made in chine ؟

mohammad_1ta
28-03-2009, 00:53
میگم گوشیت no name هست یا made in chine ؟

Made in China :)

mohammad-p990i
28-03-2009, 01:31
این هم کلیپ تصویری باز کردن P1i

Re Z a
28-03-2009, 12:31
محمد می خواستم گوشیمو عوض کنم وقتی گوشیتو دیدم به گوشیه خودم امیدوار شدم:31:

gondeh
28-03-2009, 23:22
Made in China

آخی میخواستم بندازم تقصیر no name بودن که حالا دیگه نمی تونم :31::10:

mohammad-p990i
29-03-2009, 00:00
یه سوال p1 نمیشه یه جوری دکمه هاش رو از کار انداخت(واسه یه مدت )

Re Z a
29-03-2009, 00:08
چرا با پتک بزنید روی دکمه های گوشی برای یه مدت از کار می افته ، تضمینی :5:

mohammad_1ta
29-03-2009, 00:19

با همون آموزش خراب کردن P1i که گذاشتی، عمل کن و وقتی که گوشی رو باز کردی، یه تیکه کاغذ یا مقوا زیر دکمه هاش بکش که وقتی فشار دادیم، کار نکنه :20:

راه دوم: وقتی که گوشی رو باز کردین، اون سیم مربوط به کیت صفحه کلید رو قطع کنین... بعداً که خواستین دوباره به کار بیاد، لحیم کاری کنید :)

mohammad-p990i
29-03-2009, 00:32
با همون آموزش خراب کردن p1i که گذاشتی، عمل کن و وقتی که گوشی رو باز کردی، یه تیکه کاغذ یا مقوا زیر دکمه هاش بکش که وقتی فشار دادیم، کار نکنه :20:

راه دوم: وقتی که گوشی رو باز کردین، اون سیم مربوط به کیت صفحه کلید رو قطع کنین... بعداً که خواستین دوباره به کار بیاد، لحیم کاری کنید :)
این رو که میدونم
منظورم این بود که آیا برنامهای نداره