مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P1
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
سلام بر دوستان عزیز
خسته نباشید
من قصد خرید خرید p1 رو دارم ولی شندیم سری جدیدش مشکل دارن ؟ راستش من الان یه سال میشه که p990 دارم واقعا گوشی عالیه و تا حالا همه کار باهاش کردم و یه آخ هم نگفته . از انجایی که پی 1 هم شبیه پی990 هست با کارایی بالاتر ( رم و دوربین و همون چیزایی که خودتون می دونید ) و قیمت خوبی هم داره می خوام پی 1 بگیرم
به نظر شما کار درستی می کنم؟
یه چیزه دیگه : پی 1 هم مثه پی 990 تقلبی و هنگی داره ؟ چون من خودم به چشم خودم فرق پی 990 های اصل با چینی رو دیدم ( خوشبختانه واسه اصل از آب در اومده بود )
البته من یه 20 صفحه ای از تاپیک رو خوندم ولی نتیجه ی مطلوبی نگرفتم آخه خیلی زیادن
با تشکر
شک نکن دادا و p1 بخرش نه اینکه فکر کنی که دارم! می گم بخر . نه چون خودم مثل شما قبلش p990i داشتم اما از نظر دوربین و رم خیلی با هم تفاوت دارن به خصوص صدای رسا و با کیفیت p1i کهp1 سر بودنش جاهای دیگه هم مشخصه! و در ضمن p990 پر هنگه اما من الان نزدیک 1 سال کمو بیشترش شرمنده که p1 دارم اما خدا گواه 2 بار اونم معنی کردم نوشته بود برای بهتر عمل کردن گوشیه! یا به اصطلاح حجم زیاد برنامه های که باز کرده بودم چون از Task نبسته بودم این 2 بار هنگ کرد :46: و از لحاظ اصل بودنش سعی کنین لیبل Made in china بخرین و شما واردی دیگه برچسب پشتش 6 تیکست یا 4 تیکه دقیق دقت نکردم خلاصه هرچی اینا مد نظرت باشه :11: کاره دیگه ای هم بود در خدمتیم!
Mahyar25
05-06-2008, 10:26
شک نکن دادا و p1 بخرش نه اینکه فکر کنی که دارم! می گم بخر . نه چون خودم مثل شما قبلش p990i داشتم اما از نظر دوربین و رم خیلی با هم تفاوت دارن به خصوص صدای رسا و با کیفیت p1i کهp1 سر بودنش جاهای دیگه هم مشخصه! و در ضمن p990 پر هنگه اما من الان نزدیک 1 سال کمو بیشترش شرمنده که p1 دارم اما خدا گواه 2 بار اونم معنی کردم نوشته بود برای بهتر عمل کردن گوشیه! یا به اصطلاح حجم زیاد برنامه های که باز کرده بودم چون از Task نبسته بودم این 2 بار هنگ کرد :46: و از لحاظ اصل بودنش سعی کنین لیبل Made in china بخرین و شما واردی دیگه برچسب پشتش 6 تیکست یا 4 تیکه دقیق دقت نکردم خلاصه هرچی اینا مد نظرت باشه :11: کاره دیگه ای هم بود در خدمتیم!
آقا ممنون لطف کردی
سری چینش مشکل نداره یگه . یه وقت مثه پی990 نشه
راستی الان قیمت مموری 4 گیگش چنده ؟
Farbod_h
05-06-2008, 14:08
مرسی خیلی ممنونم از حامد جان و آقا فربود :11: اون محلی که جای خالی گذاشتن تایپ کنم WG1 ؟ چون می ترسم خراب بشه اینم خیلی حساسه ! و یا اینکه اگه وستای کار یه هو Error بده چه بلای سر گوشیم در میاد؟ :13: بعد باید پشت بندش آپدیت کنم دیگه آره؟ فکر می کنم به تنها مشکلی که بر خورد کنم همینscriptباشه :19: :41:
نه بابا ببینم اون قسمت برات باز نمیشه؟ وقتی میزنی رو مثلثه؟
اگر باز نمیشه اسکریپش رو نداری!
بیا اینم اسکریپش
آره بعدش آپدیت کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ممنون لطف کردی
سری چینش مشکل نداره یگه . یه وقت مثه پی990 نشه
راستی الان قیمت مموری 4 گیگش چنده ؟
نه دوست عزیز مشکل نداره این مدل اصلش مال چینه البته جنس درجه 1 چین زیادم وسواس نشون نده اینای که بهت گفتمو رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد :10:
قیمت مموری نمیدونم شرمنده :10:
نه بابا ببینم اون قسمت برات باز نمیشه؟ وقتی میزنی رو مثلثه؟
اگر باز نمیشه اسکریپش رو نداری!
بیا اینم اسکریپش
آره بعدش آپدیت کن
مرسی آقا Farbod سعی می کنم با دقت انجام بدم حالا خدا کنه مشکلی پیش نیاد :11:
Farbod_h
05-06-2008, 18:21
مرسی آقا Farbod سعی می کنم با دقت انجام بدم حالا خدا کنه مشکلی پیش نیاد :11:
هیچی نمی شه!
خودمم هم این کارو کردم خیلی هم راضیم!
یه نکته جالب کشف کردم! امیدوارم تکراری نباشه.
باز یا قفل کردن کلیدها با استفاده از دکمه Back:
اگه صفحه کلیدتون باز باشه با نگه داشتن دکمه Back به مدت 3-2 ثانیه می تونید قفلش کنید، و برعکس!
امیدوارم یه کارتون بیاد. :31:
flasher_for_nokia
05-06-2008, 20:20
گوشی من صفحه کلیدش خودکار قفل میشه چیکار کنم که به طور خودکار قفل نشه؟
یه نکته جالب کشف کردم! امیدوارم تکراری نباشه.
باز یا قفل کردن کلیدها با استفاده از دکمه Back:
اگه صفحه کلیدتون باز باشه با نگه داشتن دکمه Back به مدت 3-2 ثانیه می تونید قفلش کنید، و برعکس!
امیدوارم یه کارتون بیاد. :31:
مرسی خیلی خوبه اما یکم قدیمی بود :46:
گوشی من صفحه کلیدش خودکار قفل میشه چیکار کنم که به طور خودکار قفل نشه؟
برو به آدرس زیر :
menu\control panel\security\locks\automatic keylock
تیک automatic keylock رو بردار
cool20063
06-06-2008, 01:39
من رو گوشی هر پلیری نصب میکنم فیلمای تو گوشیمو پخش نمیکنه و بعضی از برنامه های معروف و کاملم نصب نمیکنه اروره سکرتی میده
سلام بچه ها من با اجازتون 3 تا سوال دارم
1-چطور میشه به فولدر private در درایو سی دسترسی پیدا کرد
2- چطور میتونم اسکین موزیک پلیر رو عوض کنم و ایا برنامه دیگری برای دیدن فیلم تو پی1 هست میشه لینکشو بزارین
3- منظور از هک گوشی چیه ؟
hamed1297
06-06-2008, 13:40
رضا فقط يادت نره كه از GDFS گوشيت back up بگيري ها.اميدوارم اين كار رو كرده باشي.
hamed1297
06-06-2008, 13:44
سلام بچه ها من با اجازتون 3 تا سوال دارم
1-چطور میشه به فولدر private در درایو سی دسترسی پیدا کرد
2- چطور میتونم اسکین موزیک پلیر رو عوض کنم و ایا برنامه دیگری برای دیدن فیلم تو پی1 هست میشه لینکشو بزارین
3- منظور از هک گوشی چیه ؟
به كلوپ هك UIQ3 بريد:
من رو گوشی هر پلیری نصب میکنم فیلمای تو گوشیمو پخش نمیکنه و بعضی از برنامه های معروف و کاملم نصب نمیکنه اروره سکرتی میده
برنامه x-plorer همه چيو باز ميكنه ، برنامه core player رو هم امتحان كن
hamed1297
06-06-2008, 15:24
اون ERROR كه طبيعي هست شما continue رو بزن تا برنامه نصب بشه.
براي استفاده از پليرها هم بايد از طريق خود برنامه فايلهاي صوتي و تصويري رو باز كنيد.
شاید نباید اینجا سوالمو مطرح کنم ولی... :31:
یه چند وقتیه زیر خط آنتن گوشی آبی رنگ شده،
که مال GPRS ه. وقتی روش کلیک می کنم، وضعیت GPRS رو Detached می زنه!
خود این کلمه یعنی جدا، منفصل، اما منظور چیه؟، اگه GPRS فعال باشه چی می نویسه؟
ممنون :20:
در ضمن خط من همراه اوله. :19:
hamed1297
06-06-2008, 23:16
اون detached كه زده درسته و اگر GPRS باشه همين هست.اين هم بخاطر تستي هست كه مخابرات انجام ميده.البته فكر كنم اينطور باشه.واسه من هم ميزنه هر از گاهي.
ولي فعلا خبر نيست.تا شهريور.اون هم شايد.
رضا فقط يادت نره كه از GDFS گوشيت back up بگيري ها.اميدوارم اين كار رو كرده باشي.
چشم داش حامد خیلی ممنون که گفتین و به یادم بودین این نکته خیلی بدردم خورد :11:
دوستان 1 سوال کسای که Cda گوشیشون WG1 هست میشه بگن کیبورد مجازی گوشیشون کاملا فارسیه یا پ چ گ کم داره؟ چون Cda من مال نروژه می خوام آپدیت کنم ممنون میشم جواب بدین:11:
saeid127
07-06-2008, 09:37
دوستان 1 سوال کسای که Cda گوشیشون WG1 هست میشه بگن کیبورد مجازی گوشیشون کاملا فارسیه یا پ چ گ کم داره؟ چون Cda من مال نروژه می خوام آپدیت کنم ممنون میشم جواب بدین:11:
مال من wg1 هست.نه همش کامل هست.اون که گچپژ نداره arabic هستش!
مرسی خیلی ممنون :11:
cool20063
07-06-2008, 13:43
کمک کمممممممممک
من گوشیمو الان 4 روزه گرفتم تا دبشب درست بود
امروز صبح که می خواستم اس ام اس بدم با کیبورد مجازیش
حروف سمت چپ پایین صفحه کلن قاطی کرده بود نمیدونم چرا
گوشی صدای قلم و میده ام حرفی وارد نمیشه ؟؟؟؟
مارکم نمیکنه ؟؟ نمیدونم ماله بر چسب ضد خشش یا چیزیه دیگه ؟؟
کسانی که P1 دارن به این مشکل بر خوردن ؟؟
hamed1297
07-06-2008, 17:47
ميشه يك عكس از كيبورد مجازي بگذاريد.
مال من CDA خاورميانه هست ولي كيبوردش پژگچ نداره.
Farbod_h
07-06-2008, 18:59
باید shift رو بگیریا!
saeid127
07-06-2008, 19:20
این بدون shift
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم با shift
این بدون shift
این هم با shift
خیلی خیلی ممنون دوست گرامی از عکسها اما کیبورد من کم داره حروفو . Cda نروژ یعنی عربیه و فکر می کنم تنها راهش آپدیت کردن باشه:19:
saeid127
07-06-2008, 21:59
خیلی خیلی ممنون دوست گرامی از عکسها اما کیبورد من کم داره حروفو . Cda نروژ یعنی عربیه و فکر می کنم تنها راهش آپدیت کردن باشه:19:
نه شما میتونی کیبرد فارسی مخصوص p1 رو نصب کنی(توی تاپیک هک و.... هست)
cool20063
07-06-2008, 23:38
کمک کمممممممممک
من گوشیمو الان 4 روزه گرفتم تا دبشب درست بود
امروز صبح که می خواستم اس ام اس بدم با کیبورد مجازیش
حروف سمت چپ پایین صفحه کلن قاطی کرده بود نمیدونم چرا
گوشی صدای قلم و میده ام حرفی وارد نمیشه ؟؟؟؟
مارکم نمیکنه ؟؟ نمیدونم ماله بر چسب ضد خشش یا چیزیه دیگه ؟؟
کسانی که P1 دارن به این مشکل بر خوردن ؟؟
واقعا ممنون از این همه توجه :19:
یکی به من جوتب نمیده :18:
من واقعا دارم دیونه میشم
مستر ریستم کردم درست نشد :41:
صفحه سمت چپ پایین اصلا خوب کار نمیکنه کمکککککککککککک:41::41::41:
واقعا ممنون از این همه توجه :19:
یکی به من جوتب نمیده :18:
من واقعا دارم دیونه میشم
مستر ریستم کردم درست نشد :41:
صفحه سمت چپ پایین اصلا خوب کار نمیکنه کمکککککککککککک:41::41::41:
بکنش اون برچسبو مال همونه! اگه نبود باید آپدیت کنید:10:و اینم بگم که من به این مشکل بر نخورده بودم 1 سوال شما بر چسب ضد خش خریدین؟ یا منظورت همون فابریکیشه؟
نه شما میتونی کیبرد فارسی مخصوص p1 رو نصب کنی(توی تاپیک هک و.... هست)
خیلی ممنونم دوست عزیز سعی میکنم پیداش کنم :11:
D o l f i n
08-06-2008, 11:25
من گوشی رو آپدیت کردم بازم درست نشد؟
راه دیگه ای به نظر تون نمیرسه
cool20063
08-06-2008, 15:26
بکنش اون برچسبو مال همونه! اگه نبود باید آپدیت کنید:10:و اینم بگم که من به این مشکل بر نخورده بودم 1 سوال شما بر چسب ضد خش خریدین؟ یا منظورت همون فابریکیشه؟
ممنون اسمکینگ جان :11::11::40:
اما امروز رفتم یک مغازه تعمیرات موبایل نشون دادم یارو گفت تنظیم صفحشو ریختی بهم:18:
امودم خونه بعده کلی اکتشاف در گوشی پیدا کردم مشکل چیه :31:
بحمدا......... درست شد :27:
اما کسی میدونه این چشمک زدنه پایین گوش ماله چیه ؟؟:2:
هر وقت میس کال یا اس ام اس جدید داشته باشی یا دلیوری اس ام است بیاد چراغ پایین گوشی با رنگ سبز چشمک میزنه و زمانی هم که شارژ گوشی در حال تموم شدن باشه چراغ چشمک زن به رنگ قرمز در میاد.
یه سوال!
گوشی من فایل هایWMV باحجم زیاد رو اصلا نشون نمی ده و فقط صداش Playمیشه و اگه حجمش کم باشه هم، تصویر قطع و وصل میشه.شما هم این مشکل رو دارید؟ اگه بله، چطور میشه حلش کرد؟
hamid00009
08-06-2008, 18:25
ممنون اسمکینگ جان :11::11::40:
اما امروز رفتم یک مغازه تعمیرات موبایل نشون دادم یارو گفت تنظیم صفحشو ریختی بهم:18:
امودم خونه بعده کلی اکتشاف در گوشی پیدا کردم مشکل چیه :31:
بحمدا......... درست شد :27:
خوب خدا را شکر که درست شد حالا بگو چجوری درستش کردی؟؟؟
saeid127
08-06-2008, 21:44
یه سوال!
گوشی من فایل هایWMV باحجم زیاد رو اصلا نشون نمی ده و فقط صداش Playمیشه و اگه حجمش کم باشه هم، تصویر قطع و وصل میشه.شما هم این مشکل رو دارید؟ اگه بله، چطور میشه حلش کرد؟
منظورت با core player دیگه! نه من که این مشکل رو نداشتم. حتی یه فیلم 20 دقیقه ای رو باهاش دیدم.البته با بدبختی!:41: (صفحه هر 1 دقیقه خاموش میشه :20:)
hamed1297
08-06-2008, 22:28
ممنون سعيد جان.من تا حالا دقت نكرده بودم كه بايد شيفت يا همون فلش به سمت بالا رو زد تا ادامه حروف هم بياد.ممنون.خيلي لطف كرديد.
(صفحه هر 1 دقیقه خاموش میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم این مشکل رو دارم! البته تو بازی... :41:
یه برنامه هست که LCD رو روشن نگه می داره، :20: دیروز دنبالش گشتم، پیداش نکردم متاسفانه! :31:
حتما پیداش می کنم و براتون می ذارم. :5:
cool20063
09-06-2008, 00:28
خوب خدا را شکر که درست شد حالا بگو چجوری درستش کردی؟؟؟
دوستان من این مشکللی که برام پیش اومدو میگم شما احتیاط کنید .
اونم اینه که در کنترل پنل قسمت اودر . قسمت ستاپ ویزارد رو اجرا کنید اول یک سری توشیح میده بهتون بعد چند صفحه یک صفحه خاکستری با 4 نقطه مشکی در طرفین صفحه که منویسه روی انها کلید کنید
دوستان اینو بدونن که دقیقا روی نقطها کلید کنن و اگر نه تنظیم کله صفحه به هم میریزه جوری که برای کلید کردن روی یک دکمه 3 4 میلی اینور تر باید فشار بدید تا درست عمل کنه :10:
D o l f i n
09-06-2008, 05:10
بچه ها من تازه گوشیم رو آپدیت کردم ولی cda ماله آلمان هستش ( R8A) چیکار کنم دوباره آپدیتش کنم؟
D o l f i n
09-06-2008, 05:17
همین الان پست دادم غیبش زد
من گوشی رو آپدیت کردم حالا زبان فارسیم پریده هیچ cda هم شده ماله اندونزی چیکار کنم ؟
حامد جان آیکنها هم درست نشد فاتحه خوندم تو گوشی عجب حکایتی شده
saeid127
09-06-2008, 08:40
منم این مشکل رو دارم! البته تو بازی... :41:
یه برنامه هست که LCD رو روشن نگه می داره، :20: دیروز دنبالش گشتم، پیداش نکردم متاسفانه! :31:
حتما پیداش می کنم و براتون می ذارم. :5:
نیازی به برنامه نیست.توی تنظیماتش هست میتونی زمانش رو زیاد کنی.البته من اون موقع نمی دونستم!!!!!!!
saeid127
09-06-2008, 08:53
خیلی ممنونم دوست عزیز سعی میکنم پیداش کنم :11:
نیازی نیست خیلی بگردی! :31: توی پست شماره 8 هست!
ممنون سعيد جان.من تا حالا دقت نكرده بودم كه بايد شيفت يا همون فلش به سمت بالا رو زد تا ادامه حروف هم بياد.ممنون.خيلي لطف كرديد.
خواهش می کنم.یعنی فارسی داشتی؟ آخه شیفت رو هم که نزنی گ اون پایین هست!
منظورت با core player دیگه! نه من که این مشکل رو نداشتم. حتی یه فیلم 20 دقیقه ای رو باهاش دیدم.البته با بدبختی!:41: (صفحه هر 1 دقیقه خاموش میشه :20:)
نه منظورم با Player خود گوشی بود.
البته نمی دونستم Core Player مشکل رو حل می کنه.ممنون از راهنماییتون!:46:
g.reza23
09-06-2008, 14:26
سلام بر همه ی دوستان
بچه ها نظری دارم !!
اگه میشه دوستان گرامی که در کار با نرم افزار وهک وکلیه اعمال بر روی گوشی p1i که مفید است تسلط دارن و به قول خودمون حرفه ای هستن به افرادی مثل من که ناشی هستم کمک کنن و یا حداقل تعاریف اولیه رو برایم بذارین تا بفهمم یعنی چی مثلا :
1.ساین کردن یعنی چی ؟بدرد چه کاری می خوره ؟
2.درست کردن پوشه ی resource برای چه کاری بدرد می خورد ؟ و چه چیزهای باید داخلش کپی کنم ؟ چرا باید داخل memory card درست کنم چون داخل memory phon هم همین پوشه هست ؟
3. هک کردن در سری p1i به چه مفهومه ؟ چه نرم افزارایی لازم داره ؟ چه کارایی میشه باهاش کرد ؟
(توجه داشته باشید که میدونم الان میگید خوب برو کلوپ هایی که مربوط میشه به هک . ولی از اونجایی که تو اون کلوپ ها آموزش بصورت کامل برای گوشی هایی مثل p990-m600-w950-p1i ولی مخصوص p1i نیست ؟ از اونجایی که تنها کلوپ موفق تو این سایت کلوپ ماست بهتر نیست شروع کنیم برای کاری که مختص p1i باشه با همه راهتر کار روی گوشی رو انجام بدن چون من خیلی شنیدم که طرف p990 هک کرده و کسی دیگه همون کارو روی p1i انجام میده بعد گوشیش خراب میشه چرا چون مثلا این کار فقط روی p990 جواب میده نه روی p1i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟)
آخر از همه اینکه چون الان تعداد پست های این کلوپ از اول تا اینجا خیلی زیاد شده و اکثرا در باره ی قیمت (پست های تکراری قیمت ) هستش . خواهش میکنم لطف کنین کار های انجام شده روی گوشی را باهم یجا یا بصورت لینکی یا آموزش کامل که به صورت pdf باشه (بهتره ) بذارین تا از این حالت در بیاد .
از همتون ممنون میشم .
سيستم عامل p990 با p1 زياد فرقي نميكنه يعني آموزشي كه براي p990 گذاشتن براي p1 هم جواب ميده ، هك هم چيزي نيست كه باعث بشه گوشي خراب بشه . همه چيز ها رو در مورد هك تو تاپيك زير ميتوني مشاهده كني و سوالاتت رو اونجا بپرسي ( اين سوالاتت رو اونجا جواب دادن )
hamed1297
09-06-2008, 18:37
من گوشی رو آپدیت کردم حالا زبان فارسیم پریده هیچ cda هم شده ماله اندونزی چیکار کنم ؟
اي بابا.چه حكايتي شده اين گوشي شما.
مگه CDA رو خودت عوض كردي كه شده مالزي؟با آپديت كه اينطوري نميشه.
1 راه ديگه من برات سراغ دارم ولي متاسفنه خيلي توي اون وارد نيستم و فقط شنيدم.اميدوارم بتونه كارت رو راه بندازه.
شما بايد با برنامه ++XS گوشي رو كاري كني كه بتونه آپديت رو بگيره.يعني توي گوشي ورژن فريمور رو پايين تر از آخرين ورژن نشون ميده و در نتيجه شما ميتونيد اون رو به آخرين فريمور آپديت كنيد و نيازي به فلش پيدا نكنيد.
حالا شما مطمئن هستي مشكب سخت افزاري نيست.
آخه با آپديت بايد درست بشه.خيلي عجيبه.
hamed1297
09-06-2008, 18:38
1 راه ديگه من برات سراغ دارم ولي متاسفنه خيلي توي اون وارد نيستم و فقط شنيدم.اميدوارم بتونه كارت رو راه بندازه.
شما بايد با برنامه ++XS گوشي رو كاري كني كه بتونه آپديت رو بگيره.يعني توي گوشي ورژن فريمور رو پايين تر از آخرين ورژن نشون ميده و در نتيجه شما ميتونيد اون رو به آخرين فريمور آپديت كنيد و نيازي به فلش پيدا نكنيد.
1.ساین کردن یعنی چی ؟بدرد چه کاری می خوره ؟
2.درست کردن پوشه ی resource برای چه کاری بدرد می خورد ؟ و چه چیزهای باید داخلش کپی کنم ؟ چرا باید داخل memory card درست کنم چون داخل memory phon هم همین پوشه هست ؟
3. هک کردن در سری p1i به چه مفهومه ؟ چه نرم افزارایی لازم داره ؟ چه کارایی میشه باهاش کرد ؟1- بعضی از برنامه ها که ساخته می شن واسه سیمبیان، توسط افرادی هست که ممکنه، اون برنامه ها دارای کد های مخرب باشن، وسازنده بخواد به گوشی شما آسیب برسونه!
برای همین که اون برنامه مخرب نباشه، شرکت سیمبیان از شما می خواد اون برنامه رو در سایتش Sign کنین... :5:
2- درست کردن این پوشه واسه اینه که شما بخوای، فونت یا آیکون های گوشی تون رو عوض کنین!
3- با برنامه ++XS هک می کنن! :19:
با این کار شما می تونید به پوشه های Private گوشیتون دسترسی داشته باشین و اونا رو تغییر بدین!
البته خیلی کارها میشه باش انجام داد... :31:
موفق باشی...
D o l f i n
09-06-2008, 22:07
نه بابا رفتم کافی نت آپدیت کردم همین
لینکآموزش چیزی نداری من بتونم انجام بدم
نمیدونم فکر نکنم فقط با یک روشن خاموش اینطوری شد فکر نمی کنم سخت افزاری باشه
cool20063
10-06-2008, 01:24
سلام دوستان من دیروز موفق به تست وایر لس گوشیم شدم
و کف کردم:31::31::18:
کسی هست ای اس پی های وایر لس غرب و اریا شهرو بلد باشه می خوا یک ط بگیرم
metalmilitia_v
10-06-2008, 01:52
من 2 تا برنامه جاوا (OPERA MINI و UCWEB5) از رو گوشیم UNISTALL کردم ولی هنوز آیکوناشون تو منو مونده. کسی میدونه چطوری می تونم این آیکونا رو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته بدون ریست کردن گوشی . 'گوشیم p1
carnation
10-06-2008, 18:59
سلام
قابلیت Edeg و Hscsd یعنی چی؟ مربوط به چه نوع ارتباطیه؟
و این که باسیستم وایرلس میشه به مودم و ایرلس وصل شد دیکه؟
Highbury
10-06-2008, 20:03
edge مربوط به اینترنت میشه که به درد ایرانسل میخوره و میتونی با سرعت بیشتر کانکت بشی
metalmilitia_v
11-06-2008, 02:17
من 2 تا برنامه جاوا (OPERA MINI و UCWEB5) از رو گوشیم UNISTALL کردم ولی هنوز آیکوناشون تو منو مونده. کسی میدونه چطوری می تونم این آیکونا رو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته بدون ریست کردن گوشی . 'گوشیم p1
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamed1297
11-06-2008, 10:10
ايكونها توي شورتكات روي صفحه مونده يا توي منو؟
اگر از shortcut ها هست بايد replace بشه با يك برنامه ديگه.
معمولا اگر بدون uninstall كردن و با delete كردن فايلي پاك بشه اينطوري ميشه.
باز اگر نشد دوباره برنامه رو نصب و دوباره uninstall كنيد.
D o l f i n
11-06-2008, 12:03
یه باره دیگه آپدیت کردم آیکون ها درست شد ولی cda هنوز همون اندونزی هستش
اصلا این cda هر چی باشه تاثیری داره؟
hamed1297
11-06-2008, 14:42
نه.مهم نيست اصلا.فقط اگر نياز به زبان فارسي داشته باشي شايد به كارت بياد كه اون رو تبديل به خاورميانه كني.
شما مشكل فارسي نداري؟
D o l f i n
11-06-2008, 14:56
چرا متاسفانه فارسی رو ندارم وقتی گوشی رو خریدم زبان فارسی رو داشت ولی الان نیست فارسی نمی تونم بنویسم
راستی بعد آپدیت میزان شارژ باطریم هم خیلی خیلی بهتر شده
cool20063
11-06-2008, 23:35
سلام و وافعا منونم از اینکه به سوال قبلیم پاسخ دادید :19::19::19:
من یک برنامه پلیر خوب می خوام به غیر از coreplayer .jukbox چون رو گوشی من کار نمیکنه :41::41:
برنامه ای هست که بشه رو فولدرها قفل گذاشت ؟؟
خواهش به ای سوالم چواب بدید منون میشم ؟؟
:10:
hamed1297
11-06-2008, 23:40
يه سر به بخش نرم افزارهاي UIQ3 بزنيد.جوابتون رو ميگيريد.
cool20063
12-06-2008, 23:24
ممنون ذوست عزیز
یک سوال فنی شما هم توی گوشیاتون زمان دلیور اس ام اس و زمان امدن اس ام اس اشتباه سیو میشه ؟؟
siavashhamdi
13-06-2008, 00:12
دوستان سلام من یه بار دیگه سوالمو تکرار می کنم. اگه مایل بودین جواب بدین(لطفاً)....
- تا حالا این گوشی از دست کسی روی زمین افتاده؟
-اگه افتاده، گوشی طوریش شده یا نه؟
-بعد، ارتفاعش چقدر بوده؟
-و سوال آخر اینکه، این گوشی قاب داره یا نه(برای محافظت گوشی)؟
مچکرم....:11:
hamed1297
13-06-2008, 00:45
آره.واسه همه همينطوره
hamed1297
13-06-2008, 00:59
- تا حالا این گوشی از دست کسی روی زمین افتاده؟
-اگه افتاده، گوشی طوریش شده یا نه؟
-بعد، ارتفاعش چقدر بوده؟
-و سوال آخر اینکه، این گوشی قاب داره یا نه(برای محافظت گوشی)؟
من از فاصله 10 سانتي از دستم ليز خورد و خورد لبه ششه.يه خراش كوچيك افتاد.
قاب ميخواد چيكار.من نيديدم.
H M R 0 0 7
13-06-2008, 12:19
سلام و وافعا منونم از اینکه به سوال قبلیم پاسخ دادید :19::19::19:
من یک برنامه پلیر خوب می خوام به غیر از coreplayer .jukbox چون رو گوشی من کار نمیکنه :41::41:
برنامه ای هست که بشه رو فولدرها قفل گذاشت ؟؟
خواهش به ای سوالم چواب بدید منون میشم ؟؟
:10:
اگه مشکل داره رو گوشیتون بهتره گوشیتون رو درست کنید. چون این دو نرم افزار که گفتید به راحتی روی P1 نصب میشه.
احتمال داره یا رمتون مشکل داشته باشه یا اینکه نسخه UIQ3 رو نصب نکرده باشید.
سلام بچه ها حالتون چطوره ببخشین طبق معمول بازم سوال دارم میشه بگین ایا هندزفری بلوتوثی هست که با پی1 بشه باهاش اهنگ گوش کرد یعنی صدای پخش موزیک از اسپیکر گوشی پخش نشه و از تو هندزفری بلوتوث پخش شه
hamid00009
13-06-2008, 15:04
سلام بچه ها حالتون چطوره ببخشین طبق معمول بازم سوال دارم میشه بگین ایا هندزفری بلوتوثی هست که با پی1 بشه باهاش اهنگ گوش کرد یعنی صدای پخش موزیک از اسپیکر گوشی پخش نشه و از تو هندزفری بلوتوث پخش شه
هندزفری بلوتوث ds980 قیمت بین 80 تا 90 هزار تومان البته بهترین مدله
roteal2007
13-06-2008, 19:58
هندزفری بلوتوث ds980 قیمت بین 80 تا 90 هزار تومان البته بهترین مدله
اوه اوه چه خبره با با قیمت بیار پاین مشتری بشیم:46:
خیلی گرونه :41:
ارزون تر این نیست؟
سلام
ببخشید یه سوال دارم میشه محیط کمرای p1 تغییر داد یا امکاناتشو زیاد کرد اخه خیلی بی ریخته آدم حاوصلش سر میره باهاش کار کنه
mohsentanha
13-06-2008, 21:04
سلام من می خوام تو این هفته پی1 بگیرم قیمتش ساری با گارانتیه اصل میگه 350 بگیرم؟ بعد این گارانتیه اصل مربوط به کدوم شرکت گارانتی کننده هستش
بعد این که کسی از این گوشی ناراضی که نیست؟
یه سوال دیگه این گوشی مثل گوشی های چینی زمین بخوره میره برا خودش یا نه؟
یکی لطف کنه جواب بده
carnation
13-06-2008, 22:13
edge مربوط به اینترنت میشه که به درد ایرانسل میخوره و میتونی با سرعت بیشتر کانکت بشی
ممنون از جوابتون :11:و جواب سوال دوم؟
اگه میشه یه راهنمایی جامع و کامل بکنید برای ما که می خوایم P1 بخریم.
از کجا بفهمیم اصلیه؟
باتریش چه جوری باید باشه ؟
جعبه اش چه شکلیه؟
و ...
Hadi King
14-06-2008, 15:56
اگه میشه یه راهنمایی جامع و کامل بکنید برای ما که می خوایم P1 بخریم.
از کجا بفهمیم اصلیه؟
باتریش چه جوری باید باشه ؟
جعبه اش چه شکلیه؟
و ...
همين تايپك رو يه مروري بندازي همه چي گفتن!!!:11:
موفق باشيد!:40:
همين تايپك رو يه مروري بندازي همه چي گفتن!!!
خیلی پراکنده و قدیمیه. الان دیگه گوشی های مثل سری اول که پیدا نمیشه!
راستی چند تا سوال از کسانی که P1 دارند, دارم:
وقتی کسی بهتون رنگ بزنه با چه دگمه ای جواب می دید؟؟؟:27:
دکمه Back که کنار گوشیه استفاده ازش سخت نیست؟
در کل استفاده بدون قلم (سریع مثلا تو خیابون می خواید یه شما سیو کنید) چقدر راحته؟
با کیبرد فارسی یا عربی گیر میاد؟ (کنار حروف انگلیسی حروف عربی یا فارسی باشه)
هدفون های همراهش خوب هست؟ (اگه میشه یه عکس ازش بذارید):8:
برنامه هایی که توش نصب می کنید رو از کجا اجرا می کنید؟ (مستقیم میره توی Tools ؟؟)
پک فارسی اش هست؟
با اس ام اس فارسی مشکل نداره؟ (قبل از نصب هر چیز)
خیلی ممنون:11:
سلام میشه چنتا پک ایکون مخصوص P1 بزارید لطفا خوشکل باشن و غیر تکراری
ممنون
cool20063
14-06-2008, 23:22
چندتا سوال اساسی در مورد p1؟:20::10:
1- من بعضی از برنامه های جاوا رو باز میکنم ریست میکنه گوشی ؟؟
2- تایم اس ام اس ها و دلیور اشتباه میزنه ؟؟
3- هیچ راهی برای اقرایش سرعت نیست ؟؟
4- هیچ راهی نیست کهinbox تا روی مموری سیو بشه ؟؟
5- اکثر برنامه های معروف که توی همین تاپیک یا تاپیکای دیگه معرفی شده erore security میده ؟؟
ممنون میشم کمک کنید :10::11::11::40:
میشه یه کاری کرد که چراغ دوربین در حالت فیلم برداری روشن بشه؟
خیلی پراکنده و قدیمیه. الان دیگه گوشی های مثل سری اول که پیدا نمیشه!
راستی چند تا سوال از کسانی که P1 دارند, دارم:
وقتی کسی بهتون رنگ بزنه با چه دگمه ای جواب می دید؟؟؟:27:
دکمه Back که کنار گوشیه استفاده ازش سخت نیست؟
در کل استفاده بدون قلم (سریع مثلا تو خیابون می خواید یه شما سیو کنید) چقدر راحته؟
با کیبرد فارسی یا عربی گیر میاد؟ (کنار حروف انگلیسی حروف عربی یا فارسی باشه)
هدفون های همراهش خوب هست؟ (اگه میشه یه عکس ازش بذارید):8:
برنامه هایی که توش نصب می کنید رو از کجا اجرا می کنید؟ (مستقیم میره توی Tools ؟؟)
پک فارسی اش هست؟
با اس ام اس فارسی مشکل نداره؟ (قبل از نصب هر چیز)
خیلی ممنون:11:
1. با Jog Dial جواب میدم، با استفاده از LCD هم میشه!
2. نه!
3. زیاد سخت نیست، ولی با فلم راحت تره!
4. نمی دونم، فک نکنم صفحه کلید فارسی باشه. بعضی از CDA ها صفحه کلید مجازی فارسی دارن.
5. بله! مدل HPM-62 هست.*
6. بعد از نصب برنامه شما خودت می تونی آیکون برنامه را Move کنی، به هر پوشه ای که خواستی! مث Entertainment واسه بازی ها.
7. منظورت از پک چیه؟
8. بستگی به CDA گوشی داره.
موفق باشی...
*
چندتا سوال اساسی در مورد p1؟:20::10:
1- من بعضی از برنامه های جاوا رو باز میکنم ریست میکنه گوشی ؟؟
2- تایم اس ام اس ها و دلیور اشتباه میزنه ؟؟
3- هیچ راهی برای اقرایش سرعت نیست ؟؟
4- هیچ راهی نیست کهinbox تا روی مموری سیو بشه ؟؟
5- اکثر برنامه های معروف که توی همین تاپیک یا تاپیکای دیگه معرفی شده erore security میده ؟؟
ممنون میشم کمک کنید :10::11::11::40:
1-آپديت كن
2-اين مشكل راه حلي نداره جز اين كه برنامه هاي مديريت sms رو نصب كني مثل sms spam manager
3-آپديت ميتونه بهتر كنه سرعتو و يه برنامه اي هست كه مي تونه يه ذره تاثير داشته باشه اسمش SpeedBustUIQ
4-خير
5-براي حل اين مشكل روي detail كليك كن و تاريخ گوشيتو به تاريخي كه اونجا نوشته برسون و بعد از اين كه برنامه نصب شد تاريخ گوشيتو به حالت اول برگردون
موفق باشي:10:
در حالت عكاسي دكمه عكس گرفتن رو نگه دار تا فلش روشن بشه بعد با چرخوندن ، حالت رو به فيلمبرداري تغيير بده . اينجوري فلش روشن ميمونه
mshafiee
15-06-2008, 15:18
سلام به همه دوستان
ابتدا لازمه که یاد کنم از Persian.Boy که زحمت کشید و این تاپیک را راه انداخت.
من قبلا P910i داشتم ولی آقا دزده زحمتشو کشید. سه هفته پیش پس از کلی مطالعه در این تاپیک رفتم و p1i خریدم. واقعا گوشی خوبیه. به نظر من تنها ایرادش ساعت sms است. یه سوال دارم. کسی هدست بلوتوث ds980 داره؟
واقعا گوشی خوبیه. به نظر من تنها ایرادش ساعت sms است.
مبارکت باشه، بله این گوشی فوق العادس! :8:
این مشکل SMS از گوشی نیست، از مخابرات هست! :31:
D o l f i n
15-06-2008, 16:58
سلام به همه دوستان
ابتدا لازمه که یاد کنم از Persian.Boy که زحمت کشید و این تاپیک را راه انداخت.
من قبلا P910i داشتم ولی آقا دزده زحمتشو کشید. سه هفته پیش پس از کلی مطالعه در این تاپیک رفتم و p1i خریدم. واقعا گوشی خوبیه. به نظر من تنها ایرادش ساعت sms است. یه سوال دارم. کسی هدست بلوتوث ds980 داره؟
سلام
بله بنده
هم ds 220 رو دارم و هم ds970 رو یه شماره پایین تر از 980
mshafiee
15-06-2008, 17:14
سلام
بله بنده
هم ds 220 رو دارم و هم ds970 رو یه شماره پایین تر از 980
سلام
به نظر من تنها کمبودی که داره اینه که نمیشه باهاش رادیو گوش کرد. نظر شما چیه؟
چیو بچرخونم؟
شرمنده اسمشو يادم نمياد :46: . يه چرخ هست كه براي كم و زياد كردن صدا و scroll كردن استفاده ميشه فكر كنم اسمش jog dial باشه . اگه اشتباه گفتم دوستان بگن تا تصحيح كنم
ببخشید ولی با اون که از حالت عکاسی به فیلم برداری نمیره با اون زوم میشه
hamed1297
15-06-2008, 23:36
سلام میشه چنتا پک ایکون مخصوص P1 بزارید لطفا خوشکل باشن و غیر تکراری
ممنون
تاپيك داره:
cool20063
16-06-2008, 00:44
امیر جان ممنون از راهنمایت
waterpolo
16-06-2008, 09:41
بلندي صدا p1 چطوره در حد k750 هست يا بيشتره
كيفيت چي
hamid00009
16-06-2008, 09:46
كيفيت چي
من خودم تست کردم p1 هم صداش بیشتره هم با کیفیت تر
cool20063
17-06-2008, 00:43
كيفيت چي
تفکیک صدای p1 و هم بلندیش به مراتب از k750 بهتره من خودم k750 داشتم
الان از p1 خیلی راضیم :8::8::8:
بچهها من وقتي فايلي با بلوتوث ميگيرم، اونو توي مموري خود گوشي ضبط ميكنه نه مموري كارت
الانم مموري گوشي پر شده و ديگه هيچي قبول نميكنه
نميدونم چجوري روي مموريكارت ذخيره كنم
ممكنه منو راهنمايي كنين؟
waterpolo
17-06-2008, 10:04
كيفيت صفحه اش چطوره اصلا به نظرتون ارزش خريد داره شما راضي هستيد؟
yeg86naz
17-06-2008, 10:18
بچهها من وقتي فايلي با بلوتوث ميگيرم، اونو توي مموري خود گوشي ضبط ميكنه نه مموري كارت
الانم مموري گوشي پر شده و ديگه هيچي قبول نميكنه
نميدونم چجوري روي مموريكارت ذخيره كنم
ممكنه منو راهنمايي كنين؟
p1 یه گوشی سیمبیان هست این گوشیها تمام فایلها و موارد دریافتی با بلوتوث را در اینباکس سیو میکنند و شما باید بعد از دریافت فایلها رو انتقال بدهید راهی هم جهت سیو فایلها در مموری کارت بر پایه هک هست که به دردسرش نمیرزه
p1 یه گوشی سیمبیان هست این گوشیها تمام فایلها و موارد دریافتی با بلوتوث را در اینباکس سیو میکنند و شما باید بعد از دریافت فایلها رو انتقال بدهید راهی هم جهت سیو فایلها در مموری کارت بر پایه هک هست که به دردسرش نمیرزه
آره بابا اون هک فعلا به درد نمی خوره . من ÷یشنهاد میکنم برنامه x-plorer رو نصب کنین با زدن 4 به masseging برین و از اونجا فایل ها رو مارک کنین و یه دفعه به مموری انتقال دهید . اینجوری زحمت کمتره تا بخوایین یکی یکی save کنین
UnKnOwN_MaX
17-06-2008, 15:17
من چند تا سوال داشتم ببخشید اصلا وقت نمیشه این همه صفحه رو بگردم :40:
1- من به بلندی اسپیکر گوشی خیلی حساسم آیا صدای P1 از P990 یا M600 بیشتر هست یا نه ؟ اگه هست چقدر (چند تا ولوم)؟
2- آیا کیفیت فیلمبرداریش 3GP هست یا کیفیتش بهتره؟
3- شارژ این گوشی چطوره آیا میشه بطور معمول 3 روز ازش استفاده کرد یا نه ؟ (با یه مقدار آهنگ)
4- به نظرتون با توجه به تمامی مدلها و تمامی امکانات سری های مختلف خریدش منطقی هست ؟
5- شارژر رو میزی هم داره ؟
6- هندزفریش مثل سری دبلیو هست یا مثل K750 بزرگه ؟
7- برنامه ای هست که بشه باهاش مثل My Phone Explorer از کل گوشی بک آپ گرفت یا نه ؟ (خیلی برام مهمه)
8- یه قیمت بدون گارانتی و با گارانتی کامتل بهم بدین
9- این گوشی قلابی هم داره؟ مثلا سریال چنج یا No Name ؟
پیشاپیش ممنونم فقط توروخدا بترتیب و اونایی که این گوشی رو دارن جواب بدن:11:
شرمنده که این همه زیاد شد انشاالله جبران کنم :5:
hamed1297
17-06-2008, 23:03
1.آره.از نظر صدا اصلا كم نمياره.
3gp هست ولي كيفيتش بد نيست.
3.شارژش عالي هست.فول دستكاري 2-3 روز نگه ميداره.از نظر باتري خيالت راحت.
4.صد در صد.
5.داره.
6.از لحاظ ظاهري شبيه 750
7.به هست.pc suite برنامه اي هست كه روي CDوشي هست و اين كار رو براتون انجام ميده.
8.نميدونم.
9.من نديدم.
UnKnOwN_MaX
19-06-2008, 00:28
1.آره.از نظر صدا اصلا كم نمياره.
3gp هست ولي كيفيتش بد نيست.
3.شارژش عالي هست.فول دستكاري 2-3 روز نگه ميداره.از نظر باتري خيالت راحت.
4.صد در صد.
5.داره.
6.از لحاظ ظاهري شبيه 750
7.به هست.pc suite برنامه اي هست كه روي CDوشي هست و اين كار رو براتون انجام ميده.
8.نميدونم.
9.من نديدم.
آقا خیلی آقایی
ممنون بابت جواب ها :11:
دوستان سلام
من امروز یک p1 خریدم.
میشه یک نفر لطف کنه و گام به گام بگه چطور میشه از قابلیت Wlan یا همان اینترنت بی سیم استفاده کرد؟
واقعا ممنون میشم.:11:
دوستان سلام
من امروز یک p1 خریدم.
میشه یک نفر لطف کنه و گام به گام بگه چطور میشه از قابلیت Wlan یا همان اینترنت بی سیم استفاده کرد؟
واقعا ممنون میشم.:11:
تو يه سر جاهايي كه accesspoint داره ميتوني از wlan گوشي استفاده كني.
connection > Wlan اول enable مي كني بعد براي پيدا كردن accesspoint سرچ ميكني . روي هر كدوم كه پيدا كرد بزني كانكت ميشه . بعضي جاها پسورد داره كه بايد پسوردشو بدوني تا بتوني كانكت بشي
درود به همه دوستان.
برای من یه مشکل پیش اومده که امیدوارم بتونم با کمک شما حلش کنم.
من دیروز برنامه Quickoffice Premier v4.0 رو نصب کردم و همه چیز خوب بود تا اینکه دیدم
فایلهای متنی داخل رم رو با کلیک روی اونها باز نمیکنه و Error میده و می نویسه Not Found " " و فایل رو باز نمیکنه!
من به خاطر این مشکل گوشی رو Master Reset کردم و متاسفانه مشکل که حل نشد هیچ ، تمام آهنگها، عکسها، فریم ها و
بقیه فایلهای فابریک گوشی از روش پاک شده.
حالا می خواستم ببینم برای حل مشکل اولم باید چیکار کنم و دوم اینکه یکی از دوستان لطف میکنه تمامی فایلهای فابریک گوشی رو
برای من آپلود کنه تا دانلودشون کنم؟
ممنون میشم که کمکم کنید!
Farbod_h
20-06-2008, 10:02
Quickoffice رو هیچ کاریش نمی تونی بکنی
این مشگل رو داره
بهتره گوشی رو آپدیت کنی یا باهاش کنار بیای
فایل ها رو از خود برنامه باز کن
hamed1297
20-06-2008, 13:49
1 راه ديگه هم هست.
بايد مموري داخلي رو فرمت كنيد.
من اين رو توي يك سايت ديدم .باي حل همين مشكل هم بود.ولي هيچ تضميني بهت نميدم.مسوليتش باش خودت.
وارد منوي مخفي گوشي شو و از اونجا format internal memory رو بزن.
رفتن به منوي مخفي:
jog dial بالا /ستاره/2 بار پايين/ستاره/پايين/ستاره.
خب حداقل یکی فایلهای توی مموری داخلی مثل عکسها ، زنگها و ... رو برام آپلود کنه!
فکر نکنم نیازی باشه من هم مستر ریست کردم و همه چیز پاک شد ولی با آپدیت همه چیز برگشت
سلام میشه یه درخواست کنم:42::31:
میشه یه برنامه ی منشی تلفنی بزارید
خیلی ممنون
Blacklord
20-06-2008, 16:10
آقایون میشه راجع به اتصال به تلویزیون P1 توضیح بدید؟؟
Hadi King
20-06-2008, 16:39
سلام میشه یه درخواست کنم:42::31:
خیلی ممنون
دوست عزیز برای درخواست برنامه اینجا...:11:
موفق باشید!:40:
من یک فونت گرفتم الان که نصبش کردم سایز نوشته ها کوچیک شده...میشه بزرگش کرد یا یه فونت دیگه بگیرم:37:...آخه قونتش قشنگه دلم نمیاد عوضش کنم
Blacklord
20-06-2008, 20:26
آقایون میشه راجع به اتصال به تلویزیون P1 توضیح بدید؟؟
کسی جواب ما رو نداد :19:
mohammad_0624
20-06-2008, 21:46
کسی جواب ما رو نداد :19:
p1 قابلیت وصل شدن به تلوزیون رونداره.:41:
چنین برنامه ای برای Uiq وجود نداره... :31:
اخرش نفهمیدیم چجوری چراغ رو تو فیلم برداری روشن کنیم راهنمایی لطفا
saeid127
21-06-2008, 21:22
درود به همه دوستان.
برای من یه مشکل پیش اومده که امیدوارم بتونم با کمک شما حلش کنم.
من دیروز برنامه Quickoffice Premier v4.0 رو نصب کردم و همه چیز خوب بود تا اینکه دیدم
فایلهای متنی داخل رم رو با کلیک روی اونها باز نمیکنه و Error میده و می نویسه Not Found " " و فایل رو باز نمیکنه!
من به خاطر این مشکل گوشی رو Master Reset کردم و متاسفانه مشکل که حل نشد هیچ ، تمام آهنگها، عکسها، فریم ها و
بقیه فایلهای فابریک گوشی از روش پاک شده.
حالا می خواستم ببینم برای حل مشکل اولم باید چیکار کنم و دوم اینکه یکی از دوستان لطف میکنه تمامی فایلهای فابریک گوشی رو
برای من آپلود کنه تا دانلودشون کنم؟
ممنون میشم که کمکم کنید!
من هم این مشکل رو داشتم! اما خودم یه ترفند ابتکاری زدم درست شد!
اول quickoffice رو روی مموری کارت نصب کردم بعد مموری رو در آوردم و quickoffice خود گوشی (از داخل office) اجرا کردم و بستم!بعد مموری رو گزاشنم با کمال تعجب درست شد ! :18:
حالا شما می خواهی یه امتحان بکن! :21:
تو يه سر جاهايي كه accesspoint داره ميتوني از wlan گوشي استفاده كني.
connection > Wlan اول enable مي كني بعد براي پيدا كردن accesspoint سرچ ميكني . روي هر كدوم كه پيدا كرد بزني كانكت ميشه . بعضي جاها پسورد داره كه بايد پسوردشو بدوني تا بتوني كانكت بشي
من از توی دانشگاه این مراحل را رفتم و کانکت هم شدم به مال دانشگاه. ولی صفحه های اینترنت را باز نمی کرد. یعنی هر صفحه ای می زدم می زد که نمی تونه وصل بشه به صفحه با اینکه علامت کره آبی (نشانه اتصال به اینترنت) بالای صفحم بود.
بعد اینکه به شبکه کانکت شد واسه باز کردن صفحه ها باید کار خاصی انجام بدم؟؟؟؟ اکانت جدیدی باید ایجاد کنم؟ یا فقط باید یک آدرس وب را بدم تا واردش بشه؟
آقا سلام بالاخره این امتحانای دانشگامون تموم شد تونستم 2 باره در خدمت دوستانه کلوپ باشم :11: راستی دوستان ارزش داره به خاطر کیبورد فارسی cda و آپدیت کنم؟ :32:
shahshahani
22-06-2008, 08:19
اخرش نفهمیدیم چجوری چراغ رو تو فیلم برداری روشن کنیم راهنمایی لطفا
یه برنامه توی تاپیک برنامه های کاربردی گذاشته شده که چراغ قوه G900 هست.
اونو نصب کن و فلاش رو روشن بزار بعد فیلم بگیر.
فکر کنم ساده ترین راه همین باشه.
موفق باشی.
shahshahani
22-06-2008, 08:33
آقا سلام بالاخره این امتحانای دانشگامون تموم شد تونستم 2 باره در خدمت دوستانه کلوپ باشم :11: راستی دوستان ارزش داره به خاطر کیبورد فارسی cda و آپدیت کنم؟ :32:
بستگی به سیم کارتت داره.اگه همراه اول داری کیبورد فارسی بریز که خرج اس ام اس برات پایین بیاد.
ولی در کل به نظر من آپدیت کن خیلی خوبه.
بستگی به سیم کارتت داره.اگه همراه اول داری کیبورد فارسی بریز که خرج اس ام اس برات پایین بیاد.
ولی در کل به نظر من آپدیت کن خیلی خوبه.
ُسلام،
با آپدیت کردن هیچ ضرری نمی کنی! به نظرم آپدیت کن.
فعلا هم از گرون شدن SMS هیچ خبری نیست، چون برنامه SMS فارسی که قرار بود همراه اول ارائه بده، هنوذ آماده نشده. :31:
ُسلام،
با آپدیت کردن هیچ ضرری نمی کنی! به نظرم آپدیت کن.
فعلا هم از گرون شدن SMS هیچ خبری نیست، چون برنامه SMS فارسی که قرار بود همراه اول ارائه بده، هنوذ آماده نشده. :31:
آره مرسی اما مشکل اینجاست که باید Cda عوض کنم و این منو یکم نگران می کنه:46:
آره مرسی اما مشکل اینجاست که باید Cda عوض کنم و این منو یکم نگران می کنه:46:
خواهش میکنم. :17:
CDA شما مال کجاست؟
من خودم تا حالا گوشیمو هک نکردم، ولی کسایی که انجام دادن میگن کاری نداره! :31:
Blacklord
22-06-2008, 13:54
p1 قابلیت وصل شدن به تلوزیون رونداره.:41:
داره آقا، ولی یه وسیله ی جانبی میخواد که من دنبال اونم، میخواستم بدونم کسی استفاده میکنه؟
سونی اریکسون P1 با H.264 سازگار است. بنابراین، به شما امکان داده شده است فیلم های خود را بر روی صفحه تلویزیون پخش نمایید.
خواهش میکنم. :17:
CDA شما مال کجاست؟
من خودم تا حالا گوشیمو هک نکردم، ولی کسایی که انجام دادن میگن کاری نداره! :31:
مال نروژ هستش , نمیدونم هرچی سنگه مال پای لنگه:27:اما ربطی به اون صورت به هک گوشی نداره cda عوض کردن ,فکر کنم امشب بعد از cda عوض کردن یه آپدیت مشتی بخوره حالش جا میاد
D o l f i n
22-06-2008, 15:14
smoking جان cda رو عوض کردی یه آموزش بده چطور انجام دادی ماله من مالزی هستش منم باید عوضش کنم
پای من لنگه
مال نروژ هستش , نمیدونم هرچی سنگه مال پای لنگه:27:اما ربطی به اون صورت به هک گوشی نداره cda عوض کردن ,فکر کنم امشب بعد از cda عوض کردن یه آپدیت مشتی بخوره حالش جا میاد
بالاخره یه جور هک حساب میشه! :31:
درسته؟
shahshahani
22-06-2008, 15:40
smoking جان cda رو عوض کردی یه آموزش بده چطور انجام دادی ماله من مالزی هستش منم باید عوضش کنم
پای من لنگه
با برنامه XS++ میشه CDA گوشی رو عوض کرد.آموزشش تو یکی از پست های تاپیک هک بود.پیدا نکردی بگو تا بزارم.
موفق باشی.
یه برنامه توی تاپیک برنامه های کاربردی گذاشته شده که چراغ قوه G900 هست.
اونو نصب کن و فلاش رو روشن بزار بعد فیلم بگیر.
فکر کنم ساده ترین راه همین باشه.
موفق باشی.
من اون کارو انجام دادم...ولی وقتی وارد برنامه دوربین میشم چراق قوه خاموش میشه...
hamed1297
22-06-2008, 22:39
سونی اریکسون P1 با H.264 سازگار است. بنابراین، به شما امکان داده شده است فیلم های خود را بر روی صفحه تلویزیون پخش نمایید.
اين H.264 مربوط به ويدئو ميشه.دقيق نميدونم چي هست ولي مطمئنا تا سخت افزار و يا كابل اون موجود نباشه ممكن نيست اين كار.در كل سايتهاي اينطوري نميتونن منبع خوبي باشن.
رضا جان سلامــــــــــ
خوبي؟امتحان ها خوب شد؟ميبينم كه هنوز توي كار Cda هستي.
mohsentanha
22-06-2008, 23:49
سلام من امروز یه پی وان گرفتم گوشیه خوبیه فعلا رنگش نقره ای ویک گیگ رم 225 تومن بدون گارانتی
ساری خریدم کلا اینجا گوشی یه خورده گرونتر هست
سوالم اینه که از کجا باید بفهمم که این گوشی چه ورژنی داره مسیرش رو بگین
و در ضمن یه مشکلی هم با تایپ دارم من وقتی زبان تایپ رو فارسی یا عربی میکنم همون انگلیسی می مونه باید چی کارکنم؟
hamed1297
23-06-2008, 00:07
سلام.
مبارك باشه.منظورتون 325 هست؟
قيمتش تازه خوب شده.
بايد در حالت stand by روي دكمه more بزنيد.و از اونجا status رو انتخاب كنيد.
مشكل با تايپ با كيبورد داري يا كيبورد مجازي؟
hamed1297
23-06-2008, 00:28
بچه ها ظاهرا ساعت رسيدن sms ها درست شده.فقط من با report مشكل دارم هنوز.
واسه بقيه هم همينطوره؟
اين H.264 مربوط به ويدئو ميشه.دقيق نميدونم چي هست ولي مطمئنا تا سخت افزار و يا كابل اون موجود نباشه ممكن نيست اين كار.در كل سايتهاي اينطوري نميتونن منبع خوبي باشن.
اولايي كه گوشي w810 اومده بود اين كابل رو تو جعبش داشت فكر كنم به بقيه گوشي هاي سوني اريكسون هم مي خوره
roteal2007
23-06-2008, 09:04
سلام به همگی گوشی من زبان فارسی میشه{کل منوها و ....} ولی نمیئونم چه طوری کیبورد مجازی فارسی بنویسم لطفا کمک کنیدددد
shahshahani
23-06-2008, 10:14
سلام به همگی گوشی من زبان فارسی میشه{کل منوها و ....} ولی نمیئونم چه طوری کیبورد مجازی فارسی بنویسم لطفا کمک کنیدددد
امضای من رو بدانلود عزیز همه چیز دستت میاد.
البته یه کیبورد P1 هم تو تاپیک هم هست که تو امضای من نیست.باید گوشیتو هک کنی تا از اون استفاده کنی.
موفق باشی.
mohsentanha
23-06-2008, 11:31
سلام.
مبارك باشه.منظورتون 325 هست؟
قيمتش تازه خوب شده.
بايد در حالت stand by روي دكمه more بزنيد.و از اونجا status رو انتخاب كنيد.
مشكل با تايپ با كيبورد داري يا كيبورد مجازي؟
مرسی اره 350 هزارتومن بعد این که تو اپشنش فارسی رو انتخاب می کنم اصلا فارسی نمیشه چه با کیبورد چه با کیبورد مجازی
phone:cxc162037
organiser:cxc162108r6g04
cda:cda162024/87rsa
نیاز به اپدیت داره؟
از راهنمایی تون هم ممنونم
hamed1297
23-06-2008, 11:51
اولايي كه گوشي w810 اومده بود اين كابل رو تو جعبش داشت فكر كنم به بقيه گوشي هاي سوني اريكسون هم مي خورهآهان .اون کابل واسه انتقال صوت هست فقط و شما میتونید با اون گوشی رو به ضبط وصل کنید نه تلویزیون.اگر هم به TV وصل شه فقط صدا رو منتقل میکنه.
نیازی به دانلود کیبورد مجازی برای P1 نیست.
واسه فارسی شدن کیبورد p1:
هر جا خواستید تایپ فارسی کنید و شکل کیبورد مجازی توی task bar بود؛اول روی اون کیبورد مجازی کلیک کنید تا باز بشه.بعد قسمت سمت چپ و بالای اون که یک مثلث هست که اگر روی اون کلیک کنید منویی باز میشه که یکی از گزینه ها set up هست.
وقتی اون رو انتخاب کنید میتونید زبان مورد نظر رو انتخاب کنید.
به همین راحتی.
نیازی به هک و نصب کیبورد مجازی نیست.
البته اینها در صورتی هست که گوشی شما فارسی رو داشته باشه.
آهان .اون کابل واسه انتقال صوت هست فقط و شما میتونید با اون گوشی رو به ضبط وصل کنید نه تلویزیون.اگر هم به TV وصل شه فقط صدا رو منتقل میکنه.
آخه تا اونجايي كه من ميدونم كابل سه تا خروجي داره و به اسم كابل تلويزيون تو گوشي هاي w810 به فروش ميرسيد
پای من لنگه
بروی چشم:46: این آموزشایی که دورو اطراف هست فایده ندارن بذارین من پدر گوشیمو در بیارم تا خود آدم تجربه نکنه نمی فهمه یه ریزه کاریهایو خودم آموزش میذارم ....:11:
بالاخره یه جور هک حساب میشه! :31:
درسته؟
بله که درسته اصلا شما هرچی بگین درسته:27::11:
mohsentanha
23-06-2008, 20:26
نیاز به اپدیت داره؟
می خوام اونایی که بهم زنگ میزنن شماره ها رو پاک کنم از لیست ولی میزنم دیلیت ارور میده چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
یکی جواب بده
در ضمن وقتی تم رو عوض میکنم اهنگ زنگ واینا تغییر میکنه چی کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم این مشکل رو داشتم! اما خودم یه ترفند ابتکاری زدم درست شد!
اول quickoffice رو روی مموری کارت نصب کردم بعد مموری رو در آوردم و quickoffice خود گوشی (از داخل office) اجرا کردم و بستم!بعد مموری رو گزاشنم با کمال تعجب درست شد ! :18:
حالا شما می خواهی یه امتحان بکن! :21:
نه دوست عزیز متاسفانه مشکل حل نشد!
hamed1297
23-06-2008, 23:07
راهش همون هست كه گفتم دوست عزيز.فرمت مموري داخلي.
يا اصلا برنامه document to go رو نصب كنيد كه خيلي توپه.فقط فارسي رو ساپورت نميكنه.در قسمت نرم افزار موجود هست.
UnKnOwN_MaX
23-06-2008, 23:58
سلام من چند تا سوال دارم در مورد P1
1- آخرین فریم ویری که تو سایت رسمی سونی اریکسون هست چه ورژنی هست ؟
برای من اینه : CXC162037 R9J005
2- هنگام آپدیت وقتی میگه دکمه C رو نگه دارید باید کدوم دکمه رو نگه دارم ؟
3- زبان فارسی رو من دارم آیا با آپدیت زبان فارسی نمیپره ؟
4- صدای اسپیکر P1 و در کل گوشیهای Uiq سونی اریکسون کمتر از سری W هست که کاملا مشخصه اما من وقتی با مدیاپلیر خود گوشی آهنگ رو از اسپیکر گوشی میشنوم صدای بلندی نداره اما وقتی مثلا یه تیکه فیلم ضبط میکنم و پخش مکنم و یا مثلا یه کلیپ تصویری پخش میشه صدا به دو برابر هم میرسه
حالا میخوام بدونم که آیا مثلا برنامه مدیا پلیر باعث میشه که صدا کم باشه و آیا میشه یه پخش کننده Mp3 رو گوشی نصب کرد تا صدا صدای واقعی گوشی بشه و پخش کنه ؟
ببخشید طولانی شد امیدوارم که سوال 4 رو درست بیان کرده باشم
مر30 :11:
UnKnOwN_MaX
24-06-2008, 13:42
خیلی ممنون از راهنمایی تون !!
سلام من چند تا سوال دارم در مورد P1
1- آخرین فریم ویری که تو سایت رسمی سونی اریکسون هست چه ورژنی هست ؟
برای من اینه : CXC162037 R9J005
2- هنگام آپدیت وقتی میگه دکمه C رو نگه دارید باید کدوم دکمه رو نگه دارم ؟
3- زبان فارسی رو من دارم آیا با آپدیت زبان فارسی نمیپره ؟
4- صدای اسپیکر P1 و در کل گوشیهای Uiq سونی اریکسون کمتر از سری W هست که کاملا مشخصه اما من وقتی با مدیاپلیر خود گوشی آهنگ رو از اسپیکر گوشی میشنوم صدای بلندی نداره اما وقتی مثلا یه تیکه فیلم ضبط میکنم و پخش مکنم و یا مثلا یه کلیپ تصویری پخش میشه صدا به دو برابر هم میرسه
حالا میخوام بدونم که آیا مثلا برنامه مدیا پلیر باعث میشه که صدا کم باشه و آیا میشه یه پخش کننده Mp3 رو گوشی نصب کرد تا صدا صدای واقعی گوشی بشه و پخش کنه ؟
ببخشید طولانی شد امیدوارم که سوال 4 رو درست بیان کرده باشم
مر30 :11:
دوست عزیز من به چندتا از سوالاتون جواب میدم چون قبلا خودم اینارو از دوستان پرسیدم:
2) دکمه C همون کلید عدد 7 هستش.
3) نه ، زبان فارسی نمیپره!
mohsentanha
24-06-2008, 22:58
نیاز به اپدیت داره؟
یکی جواب بده
در ضمن وقتی تم رو عوض میکنم اهنگ زنگ واینا تغییر میکنه چی کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی هیچ کی بلد نیست بابا یکی راهنمایی کنههههههههههههههههههههه:19:
نیاز به اپدیت داره؟
می خوام اونایی که بهم زنگ میزنن شماره ها رو پاک کنم از لیست ولی میزنم دیلیت ارور میده چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
یکی جواب بده
توی منوی استند بای روی calls بزن ،بعد more ،بعد extended mode بزن..انشا الله درست میشه:31:
در ضمن وقتی تم رو عوض میکنم اهنگ زنگ واینا تغییر میکنه چی کارکنم؟
کاریش نمیشه کرد، متاسفانه همین جوریه! :31:
ین برنامه خیلی عالی هست و اسه همین دلم نیومد اینجا نگذارمش.میدونم جاش اینجا نیست ولی ارزشش رو داره:
Word, Excel & PowerPoint Files on your Smartphone
برنامه Document to go یک برنامه هست مثل اون office viewer خود گوشی با این تفاوت که امکانات بیشتری داره و power point رو هم ساپورت میکنه:
این هم لینک واسه دانلود:
کد:
بعد از دانلود این موارد رو برای رجیستر کردن وارد کنید:
Registration Number: 9331331-5942
Activation Key: 83Q2-8E004AQDECE7
حروف رو به بزرگ بنویسید.
حالا حالش رو ببرید
دانلودش کردم و بعد هم نصبش کردم دستت درد نکنه. خیلی عالی هست.
دوستان و عزیزان
خانم ها و آقایان
لیدیز اند جنتلمنز:31:
کسی تا حالا از Wlan گوشی p1 استفاده کرده؟
لطفا اگه کسی تا حالا از اینترنت با استفاده از wlan گوشی استفاده کرده بگید که من اشکالات دارم...:10:
Ashkan1980
25-06-2008, 00:35
دوستان و عزیزان
خانم ها و آقایان
لیدیز اند جنتلمنز:31:
کسی تا حالا از Wlan گوشی p1 استفاده کرده؟
لطفا اگه کسی تا حالا از اینترنت با استفاده از wlan گوشی استفاده کرده بگید که من اشکالات دارم...:10:
مشکل چیه دوست عزیز؟
mohsentanha
25-06-2008, 11:25
از senjin وnoia متشکرم
دوستان سلام من Cda به راحتی مثل آب خوردن عوض کردم که دست آقا Farbod و دوست عزیزم Hamed درد نکنه برای ساپورت و رفع اشکال. حقیقتش به مشکل بزرگی دوستان بر خوردم : وقتی می خوام آپدیت کنم توی یه مرحله که باید نوع گوشیو انتخاب کنیم توی این قسمت انگار Flash مشکل داره یا هرچی که تصویرای گوشی هارو نمیاره لطف کنید راهنمائیم کنید که چیکار کنم ممنون میشم
وقتی می خوام آپدیت کنم توی یه مرحله که باید نوع گوشیو انتخاب کنیم توی این قسمت انگار Flash مشکل داره یا هرچی که تصویرای گوشی هارو نمیاره لطف کنید راهنمائیم کنید که چیکار کنم ممنون میشم
تا اونجایی که من می دونم :5:، باید از IE استفاده کنی، و Flash Player رو هم با IE نصب کنی! :31:
D o l f i n
25-06-2008, 15:39
دوستان سلام من Cda به راحتی مثل آب خوردن عوض کردم که دست آقا Farbod و دوست عزیزم Hamed درد نکنه برای ساپورت و رفع اشکال. حقیقتش به مشکل بزرگی دوستان بر خوردم : وقتی می خوام آپدیت کنم توی یه مرحله که باید نوع گوشیو انتخاب کنیم توی این قسمت انگار Flash مشکل داره یا هرچی که تصویرای گوشی هارو نمیاره لطف کنید راهنمائیم کنید که چیکار کنم ممنون میشم
خوشحالم که تونستی آموزش یادت نره منتظریم:10:
تا اونجایی که من می دونم :5:، باید از IE استفاده کنی، و Flash Player رو هم با IE نصب کنی! :31:
همه اینارو نصب دارم:41:
hamed1297
25-06-2008, 19:28
سلام رضا جـــــــــــــــــــان.
آقا چي شد؟مشكلت حل شد.
اين دوستمون درست ميگن ها.فلش پلير رو واسه Ie بگير.خيالت راحت.مشكل خاصي نبايد باشه.
ما رو بي خبر نگذار.
مشکل چیه دوست عزیز؟
راستش من با wlan به اینترنت دانشگاه متصل شدم. با علائمی هم که نشون میداد قدرت اینترنت هم قوی بود. اون گلوله آبی هم بالای صفحه ظاهر میشه.
بعدش میرم در قسمت وب. اونجا هر صفحه ای میزنم باز نمی شه. با اینکه وصله به نت. play now رو هم میزنم کاری انجام نمی ده. بعد در قسمت گزارش wlan میزان ارسال و دریافت را هم به کیلوبایت و ... نشون میده. یعنی اینترنت کار می کنه. ولی نمی دونم باید پیکر بندی خاصی انجام بدم یا کار خاصی انجام بدم که بشه با اینترنت کار کرد؟
کلا سرعت اینترنت خوبه با گوشی؟؟؟؟؟؟؟
سلام رضا جـــــــــــــــــــان.
آقا چي شد؟مشكلت حل شد.
اين دوستمون درست ميگن ها.فلش پلير رو واسه Ie بگير.خيالت راحت.مشكل خاصي نبايد باشه.
ما رو بي خبر نگذار.
با IE که می خوام فلش دانلود کنم از سایت Adobe این ارور میده
H M R 0 0 7
26-06-2008, 08:47
با IE که می خوام فلش دانلود کنم از سایت Adobe این ارور میده
اينجا خيلي راحت ميتونيد جواب بگيريد:
در خواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينجا خيلي راحت ميتونيد جواب بگيريد:
در خواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چاکر آقا H M R 0 0 7 اما جناب مشکل همون از فلش بود البته فلش جدید میریزم کار نمی کنه اما از برنامه های خودم فلش 8 داشتم به امید خدا امتحان کردم دیدم آورد انشاالله امشب یا گوشیمون میسوزه یا آتیش می گیره یا اینکه آپدیت میشه:19:
mohsentanha
26-06-2008, 12:31
سلام من می خوام یه سری نرم افزار روی گوشیم نصب کنم ارور میده مثلا نرم افزار divxیا چیزهای دیگه ارورش اینه:component failed security check cannot install دوستان لطف کنن جواب بدن
hamed1297
26-06-2008, 13:56
اگر برنامه خواستي از اين تاپيك كه لينكش رو گذاشتم استفاده كنيد.
H M R 0 0 7
26-06-2008, 14:02
سلام من می خوام یه سری نرم افزار روی گوشیم نصب کنم ارور میده مثلا نرم افزار divxیا چیزهای دیگه ارورش اینه:component failed security check cannot install دوستان لطف کنن جواب بدن
مربوط به تاريخ گوشيتون ميشه.
شما هنگام نصب و قبل از زدن دكمه Install روي دكمه Detail كليك كنيد و بعد توي صفحه باز شده 2 تا تاريخ ميبيني.تاريخ گوشيت رو بين اين 2 تا تنظيم كن و بعد برنامه رو نصب كن.
بعد از نصب برنامه مي تونيد برنامه رو به حالت قبل برگردونيد.
hamed1297
26-06-2008, 14:04
اگر برنامه خواستي از اين تاپيك كه لينكش رو گذاشتم استفاده كنيد.
UnKnOwN_MaX
26-06-2008, 18:19
صدای اسپیکر P1 و در کل گوشیهای Uiq سونی اریکسون کمتر از سری W هست که کاملا مشخصه اما من وقتی با مدیاپلیر خود گوشی آهنگ رو از اسپیکر گوشی میشنوم صدای بلندی نداره اما وقتی مثلا یه تیکه فیلم ضبط میکنم و پخش مکنم و یا مثلا یه کلیپ تصویری پخش میشه صدا به دو برابر هم میرسه پس به اين نتيجه ميرسيم كه اسپيكرهاي P1 قدرت كمي نداره و ميتونه اين صحبت بنده بخاطر نرم افزار باشه
در مورد اين سوال ما كسي نظري نداره ؟
roteal2007
26-06-2008, 19:38
آهان .اون کابل واسه انتقال صوت هست فقط و شما میتونید با اون گوشی رو به ضبط وصل کنید نه تلویزیون.اگر هم به TV وصل شه فقط صدا رو منتقل میکنه.
نیازی به دانلود کیبورد مجازی برای P1 نیست.
واسه فارسی شدن کیبورد p1:
هر جا خواستید تایپ فارسی کنید و شکل کیبورد مجازی توی task bar بود؛اول روی اون کیبورد مجازی کلیک کنید تا باز بشه.بعد قسمت سمت چپ و بالای اون که یک مثلث هست که اگر روی اون کلیک کنید منویی باز میشه که یکی از گزینه ها set up هست.
وقتی اون رو انتخاب کنید میتونید زبان مورد نظر رو انتخاب کنید.
به همین راحتی.
نیازی به هک و نصب کیبورد مجازی نیست.
البته اینها در صورتی هست که گوشی شما فارسی رو داشته باشه.
داداش واسه ما کار نکرداصلا همچین گزینه ای نیست:41:
mohsentanha
26-06-2008, 21:25
hmr وhamed دستتون درد نکنه درست شد
حالا یه سواله دیگه من وقتی کیبورد مجازی رو فارسی میکنم کار میکنه وفارسی مینویسه ولی اگه ببندم ودوباره کیبورد مجازی رو باز کنم دوباره باید برم تو ست اپ ودوباره فارسی رو انتخاب کنم نمیشه کاری کرد که تا اخر فارسی و انگلیش با هم باشن؟
سلام دوستان عزیزم :12: بالاخره امروز آپدیت کردم گوشیمو :26:همون طوری که میدونید گوشیم Cda نروژ بود و عوضش کردم به WG1 و خیلی راحت آپدیت شد که شکر خدا فعلا البته اولشه اما چشم شیطون کور آلیه :10: بنظرم کیفیت دوربین آلی شده :31: صداشم یه رخ دیگه ای گرفته در کل پیشنهاد میکنم آپدیت کنید:15:ارزش داره و در آخر از حامد عزیزم کمال تشکر دارم که این مدت کچلش کردم از بستی سوال پرسیدم:9:, و خیلی روحیه مثبت داد:11:
UnKnOwN_MaX
27-06-2008, 09:33
صدای اسپیکر P1 و در کل گوشیهای Uiq سونی اریکسون کمتر از سری W هست که کاملا مشخصه اما من وقتی با مدیاپلیر خود گوشی آهنگ رو از اسپیکر گوشی میشنوم صدای بلندی نداره اما وقتی مثلا یه تیکه فیلم ضبط میکنم و پخش مکنم و یا مثلا یه کلیپ تصویری پخش میشه صدا به دو برابر هم میرسه پس به اين نتيجه ميرسيم كه اسپيكرهاي P1 قدرت كمي نداره و ميتونه اين صحبت بنده بخاطر نرم افزار باشه
reza021120
27-06-2008, 09:47
سلام بر همه ی پی 1داران عزیز دو تا سوال داشتم :
1-صدای اسپیکر پی1 به پای n81 می رسه ؟
2-سرعت پی1 بهN81 مرسه یا نه؟
لطفافوری جواب بدید
سلام بر همه ی پی 1داران عزیز دو تا سوال داشتم :
1-صدای اسپیکر پی1 به پای n81 می رسه ؟
2-سرعت پی1 بهN81 مرسه یا نه؟
لطفافوری جواب بدید
من سیستم عامل uiQ میگم سریتره ! و صدای p1 می گم رساتره!
چرا من نظرم اینه که شما وقتی یه موزیک میگزارین حد استانداردی که برای p1 مشخص کردن یه چیز مشخصه ! شما باید اینو بفهمین دیگه! چون انتظار نمیره مثل ساب ماشین بترکونه:46: ولی اون صدای Mono یا هر چیز دیگه ای که Rec می کنید هرچی ارتعاش صدا بیشتر جذب بکنه خوب معمولا به همون شکل پخش می کنه و در مورد قدرت اسپیکرهای این گوشی بله کاملا باهاتون موافقم:8: در ضمن سری W داستانش که walkman هستن با سری p که سری Phone هستن از لحاظ صدا 180 درجه فرق می کنند:20:
reza021120
27-06-2008, 12:28
لطفا قیمت جدید پی1 را بگید
UnKnOwN_MaX
27-06-2008, 12:29
ممنون از توضیحتون اما من انتظار ندارم مثل ساب ماشین بترکونه ! اما نظر من اینه که صدای واقعی P1 از اینی که توی مدیاپلیر خود گوشی پخش میشه بیشتره
حالا برنامه کاملی برای پخش Mp3 هست باسه این گوشی یا نه ؟
مر30
ممنون از توضیحتون اما من انتظار ندارم مثل ساب ماشین بترکونه ! اما نظر من اینه که صدای واقعی P1 از اینی که توی مدیاپلیر خود گوشی پخش میشه بیشتره
حالا برنامه کاملی برای پخش Mp3 هست باسه این گوشی یا نه ؟
مر30
خواهش:10: جان آره هست والکمن w960از طریق ---- رفیقا به p1i وصله زده بودن که اگه دوست داشتین می تونین توی کلوپ مخصوص خودش جواب سوال هاتونو بگیرین اما فکر نکنم صدای mp3 player دیگه ای به اون صورت زیاد تاثیر بگذاره روی گوشی بازم خودتون میدونید:46:
به این لینک مراجعه کنید
hamed1297
27-06-2008, 14:30
داداش واسه ما کار نکرداصلا همچین گزینه ای نیست
ببينيد.همچين گزينه اي هست حتما و احتمالا شما پيداش نكرديد.چون در صورتي كه فريمور خاور ميانه هم نباشه اين گزينه هست و فقط زبان فارسي جزء اون نيست.پس اين دفعه با دقت بيشتري دنبالش بگرديد تا پيدا بشه.
حالا یه سواله دیگه من وقتی کیبورد مجازی رو فارسی میکنم کار میکنه وفارسی مینویسه ولی اگه ببندم ودوباره کیبورد مجازی رو باز کنم دوباره باید برم تو ست اپ ودوباره فارسی رو انتخاب کنم نمیشه کاری کرد که تا اخر فارسی و انگلیش با هم باشن؟
من هم همين مشكل رو دارم.راهي براش پيدا نكردم.كسي پيدا كرد خبر بده.
سلام دوستان عزیزم بالاخره امروز آپدیت کردم گوشیمو همون طوری که میدونید گوشیم Cda نروژ بود و عوضش کردم به WG1 و خیلی راحت آپدیت شد که شکر خدا فعلا البته اولشه اما چشم شیطون کور آلیه بنظرم کیفیت دوربین آلی شده صداشم یه رخ دیگه ای گرفته در کل پیشنهاد میکنم آپدیت کنیدارزش داره و در آخر از حامد عزیزم کمال تشکر دارم که این مدت کچلش کردم از بستی سوال پرسیدم, و خیلی روحیه مثبت داد
تبريك ميگم رضا جان.ديدي مشكل نبود.خوب خدا رو شكر بالاخره مشكل شما هم حل شد.
اين رو هم بدون كه الان بهتري و بي نقص ترين فريمور رو داري ها.
آموزش رو واسه ما بزار شايد ما هم وسوسه شديم رفتيم توي كار WG1.
آموزش رو واسه ما بزار شايد ما هم وسوسه شديم رفتيم توي كار WG1.
شما خودتون استاد ما هستی حامد جان:11: حقیقتا Cda عوض کردن هیچ کاری نداره مثل اینه که می خواین 1 پست توی تاپیک بدین یعنی 1 دقیقه هم کارش طول نمیکشه :10: اما سوالی بود کافیه مطرح کنید تا بنده با کمال میل جواب تونو بدم:20:
saeid127
28-06-2008, 20:59
hmr وhamed دستتون درد نکنه درست شد
من هم همين مشكل رو دارم.راهي براش پيدا نكردم.كسي پيدا كرد خبر بده. WG1.
برای حل این مشکل به اینجا بروید:
control panel>device>text input>on-screen keyboard
بعد more رو بزنید و setup رو انتخاب کنید و farsi رو انتخاب کنید :46:
hamed1297
28-06-2008, 22:11
ممنون سعيد جان.كارت درسته.ايول.
Mahyar25
28-06-2008, 22:20
سلام به بروبچ عزیز کلوپ
آقا منم امروز به جمع شما پیوستم و صبح پی 1 گرفتم
بای بای کنکوووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووور
لطفا قیمت جدید پی1 را بگید
من هفته پیش p1 را با ضمانت 12 ماهه کامتل و منو فارسی گرفتم 375 تومن . البته شیراز.made in china
هم هست.
البته اون موقع گوشی های no name بدون گارانتی و بدون منو فارسی 330 هم گیر می اومد
mohammad_1ta
28-06-2008, 23:57
سلام به بروبچ عزیز کلوپ
مبارکتون باشه :)
چند؟ با گارانتیه چی؟
shahshahani
29-06-2008, 11:10
سلام به بروبچ عزیز کلوپ
ای خائننننن:31: p990 تو فروختی؟چند فروختی؟اینو چند خریدی؟
بازم به کلوپ P990 سر بزن.
موفق باشی.:10:
mohsentanha
29-06-2008, 11:33
دست اقا سعید درد نکنه حالا که کیبورد مجازی درست شد نمی تونی یه کاری کنی که با کی برد اصلی هم فارسی بنویسه
باز هم میگم دستت درد نکنه
بچه ها سلام امیدوارم حاتون خوب باشه اقایون یه سایتی رو میشه معرفی کنید که نرم افزارهای پی1 رو گرفت از بس بی برنامه موندم پکیدم به خدا ه بازی درست و حسابی تونستم پیدا کنم نه برنامه باهلی رو چیکارکنم
در ضمن بچه ها چرا موقع فیلم برداری نمیشه از نور فلش استفاده کرد
دوباره سلام cda گوشی من R6G02 ایا نیازی به اپدیت داره یاه نه
saeid127
29-06-2008, 14:19
ممنون سعيد جان.كارت درسته.ايول.
دست اقا سعید درد نکنه حالا که کیبورد مجازی درست شد نمی تونی یه کاری کنی که با کی برد اصلی هم فارسی بنویسه
باز هم میگم دستت درد نکنه
خواهش می کنم.کاری نکردم :11: .
نه دیگه با اون نمیشه فارسی نوشت!
بچه ها سلام امیدوارم حاتون خوب باشه اقایون یه سایتی رو میشه معرفی کنید که نرم افزارهای پی1 رو گرفت از بس بی برنامه موندم پکیدم به خدا ه بازی درست و حسابی تونستم پیدا کنم نه برنامه باهلی رو چیکارکنم
جديدترين برنامه ها رو دوستان تو تاپيك زير معرفي ميكنن
براي بازي هم برو به
دوباره سلام cda گوشی من R6G02 ایا نیازی به اپدیت داره یاه نه
سلام. نه دوست عزیز گوشی شما آخرین آپدیته و نیازی به آپدیت نداره :46:
D o l f i n
29-06-2008, 16:56
آموزش رو واسه ما بزار شايد ما هم وسوسه شديم رفتيم توي كار Wg1
کی گوش کنه من یه عمره میگم آموزش بزاره نمیزاره آقا رضا زود که من دلم می خواد هر چه زودتر این کار رو بکنم
کی گوش کنه من یه عمره میگم آموزش بزاره نمیزاره آقا رضا زود که من دلم می خواد هر چه زودتر این کار رو بکنم
با عرض شرمندگی :11: خودتون می دونین من نکرتونم در بست! این آموزشی که می گذارم براتون یکم توش دست کاری کردم چونکه همه چیز فکر می کنم نگفته بود...
خوب دوستان اول اهداف این کار رو بگم:
1- تغییر CDA و استفاده از فریم ور های مخصوص مناطق مختلف(که بهترینش generic world ها هستن و آخرین فریم ور ها برای اون هاستWG1)
2- تغییر CDA توی گوشی فریم ور شما را یک ورژن پایین تر از آخرین ورژن نشون میده و با این کار حتی اگر گوشی شما آخرین ورژن فریم ور رو هم داشته باشه دوباره میتونین آپدیت کنین و از فلش کردن بی نیاز میشین !
خوب برای این کار نیاز به برنامه xs++ دارین
وارد پوشه بشین و فایل xs++ رو باز کنین !
گزینه smart phone conecct رو مطابق شکل زیر تیک بزنین !
حالا دکمه conecct رو بزنین و طبق گفته برنامه:
1 گوشی رو خاموش کنین
2 دکمه c رو نگه دارین
3 کابل رو وصل کنین به گوشی درست مثل عملیاتی که موقع آپدیت انجام میدیم
حالا صبر کنین تا برنامه به شما پیغام ready for operation رو بده بعد دکمه c رو رها کنین.
وارد قسمت flash بشین
حالا از نوار مربوط CDA مورد نظرتون پیدا کنید
دکمه run script رو بزنین و صبر کنین عملیات انجام بشه !
کار تمومه!
گوشی رو جدا کنین ! و روشن کنید :11:
بعد از عوض کردن CDA یادتون نره برای ثابت کردن Cda روی گوشیتون نیازه که آپدیت بشه
در ضمن اینم برنامه XS++
در آخر از همه دوستان کلوپ مخصوصا از Hamed جان و آقا Farbod و دیگر دوستان کمال تشکر دارم برای راهنمایی های خوبشون :10:
موفق باشين
این ممکنه گوشیرو خراب کنه و نیاز به فلش پیدا کنه؟
این ممکنه گوشیرو خراب کنه و نیاز به فلش پیدا کنه؟
اگه طبق آموزش عمل کنید طوری نمیشه و خیالتون راحت باشه ولی اگه نمی تونین بهتره دست نزنین:10: و یه نکته ای هم اضافه کنم که دوستان حتما PC Soit نصب باشه روی سیستمتون . سیستمتون باید کاملا گوشیو بشناسه وگرنه به مشکلی که من بر خوردم دچار میشین جوری که دکمه C مدت طولانی نگه داشته بودم تا سیستم به صورت دستی گوشیو بشناسه پس سعی کنید حتما از این لحاظ چک کنید که به مشکلی بر نخورید و یادتون نره دستتونو به هیچ وجع از روی کلید C بر ندارید.:46:
saeid127
29-06-2008, 21:31
smiking
یه سوال دارم:وقتی cda رو عوض میکنی گوشی روشن میشه یا باید حتما آپدیت بشه؟
راستی password گوشیت 02544888 هست؟
hamed1297
29-06-2008, 23:10
د ستت درد نكنه رضا جان.
script رو هم كاش ميگذاشتي.
در ضمن در مورد بك آپ گرفتن از GDFS هم يه توضيح كوچيك بده تا كسي اگر با مشكل روبرو شد بك اپ داشته باشه.
كارت درسته.
hamed1297
29-06-2008, 23:17
د ستت درد نكنه رضا جان.
در ضمن در مورد بك آپ گرفتن از GDFS هم يه توضيح كوچيك بده تا كسي اگر با مشكل روبرو شد بك اپ داشته باشه.
كارت درسته.
smiking
یه سوال دارم:وقتی cda رو عوض میکنی گوشی روشن میشه یا باید حتما آپدیت بشه؟
راستی password گوشیت 02544888 هست؟
گوشی روشن میشه, اصلا ربطی نداره اما اگه عوض نکنین CDA گوشیتون به حالت 2 تا Cda در میاد( یعنی به صورت موقت) که وقتی آپدیت می کنید اون موقع یک Cda جدید روی گوشیتون برای همیشه Set (ست) میشه پس گوشیتون بالا میاد و روشن میشه ولی بالاخره باید آپدیتش کنید!
د ستت درد نكنه رضا جان.
كارت درسته.
در مورد آپگرفتن باید عرض کنم اصلا نیازی نیست چون CDA عوض کردن 1 دقیقه بیشترطول نمیکشه و شما که Cda عوض می کنین دیگه بک آپ لازمتون نمیشه اما اگه می خواین دوستان Back up بگیرین باید عرض بکنم گزینه GDFS که حامد جان گفتن پایین صفحه برنامه xs++ هست که چون من بک آپ نگرفتم نمیتونم بحس شو باز کنم چون طبق مراحلی که آموزششو گذاشتم اگه لحظه ای اشتباه می کردم ... به خاطر همینم دست نزدم:43:
یه توضیح بدم شما اسم این Scrip کافیه داشته باشین چون لازمتون نمیشه یعنی جایی نمی خواد که لودش کنین زیرا خود برنامه همین طور که در عکس با رنگ سبز مشخص کردم Cda های مختلف براتون لیست می کنه و کافیه اسم Cda مد نظرتونو پیدا کنید.:46:
اینم Scrip WG1 براتون آپلود کردم
موفق باشید:11:
D o l f i n
30-06-2008, 11:09
آقا رضا ممنون بابت آموزش من عوض کردم حالا مونده برم کافی نت آپدیت کنم
ممنون
mohsentanha
30-06-2008, 14:05
اقا رم 4 گیگ برای این گوشی جواب میده
shahshahani
30-06-2008, 14:35
بله جواب ميده عزيز...
اقاي amir_sa خيلي ممنونم که به سوالم جواب دادي ميتونم يه سوال ديگه بپرسم wg1 چي هست
آقا رضا ممنون بابت آموزش من عوض کردم حالا مونده برم کافی نت آپدیت کنم
ممنون
تبریک میگم:11: دیدی کاری نداشت:31: انشاالله آپدیتشم که بکنی گوشیت از همه لحاظ آلی میشه الان دوربین گوشیم قابل مقایسه با Cda نروِِژ نیست اینجوری بگم که گوشیم تازه داره نفس میکشه :19:
hamed1297
30-06-2008, 18:17
اقا رم 4 گیگ برای این گوشی جواب میده
اين جمله خبري بود يا سوالي.اگر خبري هست كه تاييد ميشه.جواب ميده.
رضا چيكار كردي؟مشكل آنتن دهي برطرف شد يا نه؟
اين جمله خبري بود يا سوالي.اگر خبري هست كه تاييد ميشه.جواب ميده.
رضا چيكار كردي؟مشكل آنتن دهي برطرف شد يا نه؟
نه اصلا مشکل از گوشی نبود حامد جان اشتباهی سیم کارت سوخته توش انداخته بودم:31: مثله آینه آنتن میده:18:
از آموزشتون ممنون خیلی واضح بود
ولی از کجا بفهمم Cda گوشیم چی هست؟ کجا نوشته؟
از آموزشتون ممنون خیلی واضح بود
ولی از کجا بفهمم Cda گوشیم چی هست؟ کجا نوشته؟
خواهش می کنم دوست عزیز:46: شما توی صفحه گوشیتون که عکسشو در زیر گذاشتم . و در ضمن سکرین شات گوشی خودمم هست با فلش قرمز مشخص کردم که باید گزینه More بزنید و بعد گزینه Status و بعد تمامیه مشخصات گوشیتونو از جمله cda میتونید پیدا کنید
موفق باشید:11:
shahshahani
01-07-2008, 11:05
اقاي amir_sa خيلي ممنونم که به سوالم جواب دادي ميتونم يه سوال ديگه بپرسم wg1 چي هست
نشون میده که گوشی شما برای کشور یا منطقه خاصی ساخته نشده و شما میتونی از گوشیت تو همه جای دنیا استفاده کنی.
mohsentanha
01-07-2008, 12:47
سوال کردم بعد اینکه قیمتش رو دو سه هفته پیش بود55 قیمت الان رو کسی نداره تو تاپیک قیمت رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد
Mahyar25
01-07-2008, 13:18
مبارکتون باشه :)
چند؟ با گارانتیه چی؟
ای خائننننن:31: p990 تو فروختی؟چند فروختی؟اینو چند خریدی؟
بازم به کلوپ P990 سر بزن.
موفق باشی.:10:
اول از همه ببخشید که دیر جواب می دم
ممنون مرسی
من بدون گارانتی گرفتم 333
p990 رو هم با رم 2 250 دادم . چطوره ؟
حتما . الان هم که کنکور تموم شئ حتما میام
shahshahani
01-07-2008, 15:48
به نظر من خوب فروختی.
این که خریدی ساخت کجاست؟اصله؟
موفق باشی.
آقا smoking دستتون درد نکنه با این آموزشی که گزاشتین به راهتی تونستم cda رو عوض کنم
حالا که میخوام آپدیت کنم خودش میدونه که باید کدوم cda رو انتخاب کنه یا ما باید حالیش کنیم؟
آقا smoking دستتون درد نکنه با این آموزشی که گزاشتین
خواهش می کنم قابلتون نداشت :10:
خودش میدونه که باید کدوم cda رو انتخاب کنه یا ما باید حالیش کنیم؟
بله به صورت Automatic پیدا می کنه آپدیت سرویس Cda گوشیتون رو , و خیالتون راحت باشه از هر لحاظ و از این بابت :11:
Update Service Is Automatic Find your CDA
آقا بازم دستتون درد نکنه آپدیت شد
حالا برای cda نوشته
cda 162022/1 R6G02 درسته؟
خواهش می کنم دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما توی صفحه گوشیتون که عکسشو در زیر گذاشتم . و در ضمن سکرین شات گوشی خودمم هست با فلش قرمز مشخص کردم که باید گزینه More بزنید و بعد گزینه Status و بعد تمامیه مشخصات گوشیتونو از جمله cda میتونید پیدا کنید
دستت درد نکنه
cda منو نوشته
cda 162022/9 R6G02 حالا این مال کجاست؟ مال خاورمیانس؟
hamed1297
01-07-2008, 23:00
َِcda شما مربوط به خاور ميانه هست.آره.و آخرين نسخه.
آقا بازم دستتون درد نکنه آپدیت شد
حالا برای cda نوشته
cda 162022/1 R6G02 درسته؟
بله از شما کاملا درسته و خشحالم آپدیت کردین و CdA تون الان دیگه مال WG1 هستش:10:
hamed1297
02-07-2008, 12:58
سلام رضا.چجوري ميشه؟اين كه R6g02 دقيقا با مال من يكي هست.نكنه واسه فريمورهاي مختلف يكي هست؟آره؟
واسه من به جاي عدد 1 =cda 162022/1 R6G02 عدد 9 هست.ولي خاور ميانه هست.
javad.ranjbar
02-07-2008, 14:11
سلام
من الان نزديك به 4 ماه ميشه كه P1 دارم از همه امكاناتش راضي هستم مخصوصا كه با نصب برنامه mini opera
همه سايتها را باز ميكنه (عبور از -----). فقط تنها عيبي كه يشه ازش گرفت اينه كه در مقايسه با گوشي سامسونگ U700 كه قبلا داشتم نميشه سيستم قفل گذاري را براي قسمتهاي مختلف از جمله فايلهاي شخصي- دفترچه تلفن و ... تنظيم كرد و P1 به صورت كلي قفل گذاري ميكنه. و همچنين نميشه پيامكها را ذخير كرد (در رايانه)
در كل من P1 را به بقيه گوشيها ترجيح ميدم
shahshahani
02-07-2008, 14:43
با نصب برنامه Adl میتونی این رمز بزاری رو هر قسمتی که خواستی.پست 813 برنامه های Uiq
با برنامه های زیادی هم میشه از مسیج ها بک آپ گرفت.از جمله پی سی سوئیت خود گوشی.
موفق باشی
Mahyar25
02-07-2008, 16:20
به نظر من خوب فروختی.
این که خریدی ساخت کجاست؟اصله؟
موفق باشی.
چین دیگه . آره .
دیروز هم آپدیتش کردم فقط نمیدونم چرا بعد آپ نمی تونم هکش کنم ( آخه قبلش می شد )
شما هم همینطور
D o l f i n
02-07-2008, 17:13
آقا رضا ما هم آپدیت کردیم ولی من قبلا تمام کارکترها مثل علامت سوال نقطه و غیر رو رو کلید 1 داشتم الان ندارم
آقا رضا ما هم آپدیت کردیم ولی من قبلا تمام کارکترها مثل علامت سوال نقطه و غیر رو رو کلید 1 داشتم الان ندارم
بسلامتی مبارکه :46: اگه دلفین جان درست منظورتون فهمیده باشم اون کلیدای که دنبالش می گردی کلید OK سمت چپش اون کارارو انجام میده اگه منظورتون اینا نبودن بیشتر توضیح بده ممنون
سلام رضا.چجوري ميشه؟اين كه R6g02 دقيقا با مال من يكي هست.نكنه واسه فريمورهاي مختلف يكي هست؟آره؟
واسه من به جاي عدد 1 =cda 162022/1 R6G02 عدد 9 هست.ولي خاور ميانه هست.
سلام حامد جان :11: ببینید این ترتیبیه که توی این لیست از بالا به پایین قرار دادن یعنی 3 تا WG و بعدش Middle East وووو... , و در در مورد عدد 9 باید عرض کنم شاید سر همین عدد خیلی چیزا یا اینجوری بگم حامد جان که این 2 تا با همین عدد فرق کنند و تشخیصشونم سر همین 9 به وجود بیاد یا شایدم امری شانسی بوده ولی اگه بازم دقت کنید خیلی شبیه به هم هستن از همه لحاظ Phone Version و Bluetooth Version وOrganizer Version ولی بازم مثل قضیه 9 و1 اینارو از هم جدا میکنه و در آخر بگم از لحاظ کیفیتی هم مانند ساپورت فارسی و غیره شباهت های زیادی با هم دارند که توی دیگر CDA ها که خودت میدونی نروژ داشتم اگه زیاد نگفته باشم بازم از لحاظ امکانات با هم خیلی فرق می کنند:46:
D o l f i n
03-07-2008, 11:26
آره درسته ولی قبلا رو همین کلید 1 بود
hamed1297
03-07-2008, 13:48
سلام حامد جان ببینید این ترتیبیه که توی این لیست از بالا به پایین قرار دادن یعنی 3 تا WG و بعدش Middle East وووو... , و در در مورد عدد 9 باید عرض کنم شاید سر همین عدد خیلی چیزا یا اینجوری بگم حامد جان که این 2 تا با همین عدد فرق کنند و تشخیصشونم سر همین 9 به وجود بیاد یا شایدم امری شانسی بوده ولی اگه بازم دقت کنید خیلی شبیه به هم هستن از همه لحاظ Phone Version و Bluetooth Version وOrganizer Version ولی بازم مثل قضیه 9 و1 اینارو از هم جدا میکنه و در آخر بگم از لحاظ کیفیتی هم مانند ساپورت فارسی و غیره شباهت های زیادی با هم دارند که توی دیگر CDA ها که خودت میدونی نروژ داشتم اگه زیاد نگفته باشم بازم از لحاظ امکانات با هم خیلی فرق می کنند
سلام رضــــــا.خوبي؟
ممنون.استفاده كرديم.
ميگم كه از لحاظ امكانات هم CDA هاي مختلف فرق ميكنن؟اگر اينطوره ما هم بريم توي كار WG1.
سلام رضــــــا.خوبي؟
ممنون.استفاده كرديم.
ميگم كه از لحاظ امكانات هم CDA هاي مختلف فرق ميكنن؟اگر اينطوره ما هم بريم توي كار WG1.
سلام حامد جان با عرض خسته نباشید باید خدمتتون عرض کنم Cda یک مشخصه تولید گوشی برای منطقه ای است که گوشی برای اون منطقه ساخته و فرستاده میشه خوب در این بین تاجرها به صورت عمده ای وارد می کنند و مشخص نیست که از کجا و کدام منطقه خرید کردن پس شما شاهد CDA های مختلفی هستین توی بازار , و در مورد سوالتون داش حامد باید بگم بله نسخه wg1 نسخه جهانی هست که قالبا تمام نیاز های مردم دنیا رو حل می کنه مثلا یه نفر چینی هم میتونه با CDa wg1 چینی تایپ کنه sms و یه نفر ایرانی هم همین طور ... و من یه جا خوندم CDa wg1 یه حالت سفارشی مانند میزنه چرا!؟ چون محدود به یه منطقه نیست! و حتما برو توی کارش من چیزه بد به کسی پیشنهاد نمیدم اما اینم بگم حامد که اگه موردی نداره فریمور گوشیت دست نزن منم خیلی دوست داشتم Middle East باشم ولی اگه به کیفیت دوربین اهمیت میدی عوض کن و از لحاظ دوربین صدا سرعت و غیره CDA ها با هم قابل تفکیک میشن و تفاوت های چشم گیریو شاهد میشین :10::11:
سلام
cda گوشی من دو تاست!!! نیاز به آپدیت داره؟
162022/9 r6r38
162022/9 r6g02
آقا من نمیتونم چراغ قوه رو نصب کنم قبل از تغییر cda نصب میشد میگه سیستم امنیت نمیزاره؟
اگه بتونین برام بزارین ممنون میشم.
من چند بار اینجا در مورد Wlan پرسیده بودم و اینکه بعد از اینکه به شبکه شناسایی شده وصل و کانکت شدیم و بعد وارد web browser شدیم. صفحه باز نمی کنه و باید چکار کنیم تا صفحه اینترنت باز کنه ولی کسی جواب نداد.
چند تا پست هم دیدم که چند نفر دیگه هم پرسیده بودن باز اونها هم جواب نگرفته بودم.
حالا خودم کشفیدمش:26:
اینجا میگم واسه اونهایی که مثل من مشکل داشتن.
بعد از اینکه scan را زدید و Wlan های موجود را شناسایی کرد. باید از گزینه More برید به قسمت New connection یا همون اشتراک جدید. بعد باید این قسمت را تکمیل کنید. بعد یک اسم هم واسش انتخاب کنید. در قسمت نام شبکه یا SSID هم شکل Search روبروش را بزنید تا شبکه Wlan را دوباره Scan کنه. بعد این اشتراک را ذخیره کنید. حالا وقتی وصل بشید به نت صفحه هم راحت باز می کنه.
سلام
162022/9 r6r38
162022/9 r6g02
شما CDA عوض کردین؟ اگه عوض کردین آره باید آپدیت بشه گوشیت تا درست بشه
آقا من نمیتونم چراغ قوه رو نصب کنم قبل از تغییر cda نصب میشد میگه سیستم امنیت نمیزاره؟
اگه بتونین برام بزارین ممنون میشم.
شاید نیاز به ساین کردن داره :46:
من چند بار اینجا در مورد Wlan پرسیده بودم و اینکه بعد از اینکه به شبکه شناسایی شده وصل و کانکت شدیم و بعد وارد web browser شدیم. صفحه باز نمی کنه و باید چکار کنیم تا صفحه اینترنت باز کنه ولی کسی جواب نداد.
چند تا پست هم دیدم که چند نفر دیگه هم پرسیده بودن باز اونها هم جواب نگرفته بودم.
حالا خودم کشفیدمش:26:
اینجا میگم واسه اونهایی که مثل من مشکل داشتن.
بعد از اینکه scan را زدید و Wlan های موجود را شناسایی کرد. باید از گزینه More برید به قسمت New connection یا همون اشتراک جدید. بعد باید این قسمت را تکمیل کنید. بعد یک اسم هم واسش انتخاب کنید. در قسمت نام شبکه یا SSID هم شکل Search روبروش را بزنید تا شبکه Wlan را دوباره Scan کنه. بعد این اشتراک را ذخیره کنید. حالا وقتی وصل بشید به نت صفحه هم راحت باز می کنه.
میدونین من با wlan آخه کار نکردم چون Gprs کارمو راه میندازه اما در کل دمت گرم از بابت آموزشت اگه بیشتر می دونی در موردش توضیح بدین آلیه:10:
در ضمن دوستانی که Cda WG1 دارن 2 تا سوال ازشون دارم
1-هنوزم برای من ساعت sms ها مشکل دارن برای شما چطور!؟
2-توی call چرا نمیشه یه Number پاک یاDelet کرد؟!
2-توی call چرا نمیشه یه Number پاک یاDelet کرد؟!
میشه پاک کرد فقط توی call - more گزینه extended mode رو بزن پاک میشن.
شما CDA عوض کردین؟ اگه عوض کردین آره باید آپدیت بشه گوشیت تا درست بشه
نه من هیچ کاری با گوشیم نکردم، تازه خریدمش
سلام
162022/9 r6r38
162022/9 r6g02
آخه r6r38 نداریم درست نوشتی؟ 162022/9 مال خاورمیانست و r6g02 برای wg1 یکم گیچ کنندست اگه میشه درست تایپشون بکن این مورد تا حالا ندیده بودم:18: اما دوست عزیزم قول میدم با آپدیت درست بشه اصلا جای نگرانی نیست فقط شما درست اونارو تایپ کن چون اصلا با هم همخونی ندارن:46:
میشه پاک کرد فقط توی call - more گزینه extended mode رو بزن پاک میشن.
مرسی سپاسگذارم:11:
آخه r6r38 نداریم درست نوشتی؟ 162022/9 مال خاورمیانست و r6g02 برای wg1 یکم گیچ کنندست اگه میشه درست تایپشون بکن این مورد تا حالا ندیده بودم:18: اما دوست عزیزم قول میدم با آپدیت درست بشه اصلا جای نگرانی نیست فقط شما درست اونارو تایپ کن چون اصلا با هم همخونی ندارن:46:
بخشیییید منظورم R6F38 بود
organizer و phone هم دو تاست!!!
phone: R9j005
R9K009
organizer:
R6F41
R6G04
بخشیییید منظورم R6F38 بود
organizer و phone هم دو تاست!!!
phone: R9j005
R9K009
organizer:
R6F41
R6G04
آهان الان درست شد موردی نداره اما با آپدیت درست میشه و تبدیل میشه به 1 cda و آپ هم نکنید موردی برای گوشی نداره
من خیلی شرمندم ولی میشه لینک روش آپدیت رو بذارید
البته من اینو پیدا کردم ببینید درسته؟
من خیلی شرمندم ولی میشه لینک روش آپدیت رو بذارید
البته من اینو پیدا کردم ببینید درسته؟
این توضیحات برای p990 گذاشته اما عیبی نداره بجای p990 شما باید p1i انتخاب کنید یکم بگردی آموزش آپدیت کردن کلی شم هست آموزش تصویریش, چون اینجوری قاطی میکنی فکر کنم
مرسیی دسستتون درد نکنه :)
مرسیی دسستتون درد نکنه :)
چاکرتم:46: به مشکلی بر خوردی بگو حتما حلش میکنیم همین جا:10:
سلام
منم تا یکی دو روز دیگه میخوام برم P1 بخرم نکته خاصی موقع خرید نیستتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
سلام بچه ها شما رو به خدا کمکم کنید یه مشکل اساسی جدید موقع کار با قسمت massaging همیشه با eror information not found روبرو میشم حتی در زمان بلوتوث روشن کردن و یا در زمان اجرای هر گونه فایلی واقعا کلافه شدم سرعتش به پایین ترین حد رسیده جون میکنه مجبورم روزی 10 12 بار خاموش روشن کنم تازه بعد از این کار بازم دوباره همون اش و کاسه بچه ها اصلا وارد قسمته draft نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.