تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 1 از 503 123451151101501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض کلوپ P1

سلام دوستان.

میخوام نظرتون رو در مورد این 2 نوع گوشی بدونم. یکی K810i هست و اون یکی هم P1. میدونم مقایسه بین این 2

گوشی کار درستی نیست چون اصلا این 2 از یک سری نیستند به همین دلیلم هست که میخوام نظرتون رو در مورد

این 2 گوشی بدونم چون انتخاب از بین این 2 واقعا مشکله.

خودم w810 دارم. بخاطر کوچک بودن و جمع و جور بودنش هم خیلی دوسش دارم. یجورایی هم من رفیقشم هم اون

رفیقمه . بهم عادت کردیم. از همه امکاناتی که داره راضیم تازه یک کارت 2 گیگی که روش انداختم حسابی باهاش موزیک

و فایل های صورتی درسی رو باهاش گوش میدم. خودتون دیگه خواص این گوشی رو بهتر میدونید. اما واقعا میتونم بگم

که این گوشی برای من الان 1 ساله کار میکنه و هیچ عیبی رو توش ندیدم.

اما حالا به دلایلی مجبورم بفروشمش و یکی دیگه بگیرم.

خواسته هام رو از داشتن یک گوشی میتونم در موارد زیر خلاصه کنم.

1. برنامه های دیکشنری انگلیسی به فارسی که تا بحال وجود داشته حتما روش نصب بشه.

2. موزیک پلیر خوبی داشته باشه. یعنی بشه مانند w810 اونا رو مرتب کرد. مانند پخش از روی اسم خواننده و یا

انتخاب کردن آلبوم مخصوصی از یک خواننده.

3. صدای اسپیکرش اصلا واسم مهم نیست که کدومشون بلندتره اما کیفیت صدای هندزفری شون برام مهمه.

4. ضبط کردن صدا بیشتر از مدت نیم ساعت برای کلاس درس. البته اگه ضبط صداش نامحدود باشه مانند w810

که چه بهتر. من یا 810 یک بار 48 دقیقه صدا ضبط کردم. بیشتر تا حالا واسم لازم نبوده و نمیدونم میتونه یا نه .

5. نظر شما و اینکه بگید کدومش به نظر شما بهتره؟

با تشکر از همکاری همه تون.

اطلاعات مربوط به Sony Ericsson P1 البته اونی که من در نظر دارم P1i است .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اطلاعات مربوط به K810 . اونی که من در نظر دارم K810i است.

کد:
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    همه موراد مربوط به گوشی p1 مانند : بررسی - مشکلات - سوالات و ...
    به غیر از معرفی نرم افزار و هر نوع فایل که شامل انجمن برنامه های کاربردی و یا بازی و ... میشه
    در این تاپیک دنبال می کنیم
    هر گونه تاپیک که در این مورد یعنی این مدل گوشی جدا ایجاد شه با این تاپیک ادغام میشه
    هدف از متمرکز شدن مباحث فقط نظم دهی به انجمن و دسترسی آسان به مطالب هست
    قبل از پرسش سعی کنید دوست خوبم تاپیک رو مطالعه و از امکان جستجو در تاپیک استفاده کنید.

با تشکر alex_pk

2. 2 کاربر از Persian.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

18 نفر اومدن این تایپکو تا حالا دیدن یکی هم رای نداده.

اینه حسن همکاری کردنتون در انجمن موبایل؟

رای دادن فقط 2 کلیک بیشتر نیست. انتخاب و دکمه رای دهید
    .

4. این کاربر از Persian.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر کنم منظور شما به جای کا810 ، کا850 بوده باشه ... چون شما اگر امکانات رو بگذاری کنار و از قیمت مقایسه کنی p1 خیلی گرونتره واصلا از لحاظ امکانات ، قیمت و کارایی اصلا قابل مقایسه نیستند ...

بین پی1 و کا 850 شما معیارتو بگو تا ما راهنماییت کنیم ...

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

همه امکاناتی که گفتی تو k810 هست. بهترین مزیتش دوربین و اندازه جمع و جورشه. p1 گوشی محشریه ولی من خودم از گوشی های درشت خوشم نمیاد.
    در ضمن دیکشنری جاوا رو همه گوشی ها قابل نصبه و مشکلی نداره.

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    ولی نظر من اینه که p1 بهتره دوربینشون تقریبا یکیه فقط در شب عکس p1 بدتر از کا810 هست
    برنامه هم که مشخصه بهتره
    صدا هم مشکلتو رو برطرف میکنه
    موزیک پلیر خوب هم میشه براش گذاشت
    p1 همچین بزرگتر از کا 810 هم نیست
    اگه قرار به نمره دادن باشه من به p1 بیست میدم ولی به کا810 فقط نمره 10 یعنی نصفش

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

اینجا میتونید جزئیات رو مقایسه کنید.
    کد:

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

پيش فرض

دوربين كه تقريبا يكي هستند به غير از فلاش كه خوب P1i كم مياره !!
    P1i يك گوشي رده بالا و البته قيمت بالاهم هست يك گوشي هوشمند با امكانات بسيار عالي به نظر من كه اگه كسي بخواد 650 پول P1i بده خوب ميره N95 ميگره كه امكانات بسيار بيشتر و بهتري از قبيل دوربين يا صداي بهتري داره ولي K800 بيشتر به خاطر دوربينش معروفه بقيه امكاناتش در حد خودشه خوبه ولي عالي نيست!!! اگه از لحاظ مالي برات مطرح نيست P1 بگير كه عاليه البته من خودم به N95 ارادت خاصي دارم!! ولي قيمت P1 هم همين طور مثل P990 افت مي كنه كه خريدش اون وقت به صرفه ميشه واقعا!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من فکر کنم منظور شما به جای کا810 ، کا850 بوده باشه ... چون شما اگر امکانات رو بگذاری کنار و از قیمت مقایسه کنی p1 خیلی گرونتره واصلا از لحاظ امکانات ، قیمت و کارایی اصلا قابل مقایسه نیستند ...

بین پی1 و کا 850 شما معیارتو بگو تا ما راهنماییت کنیم ...
    سلام دوست عزیز.

راستش اینجا هنوز K850 نیومده. از بین موبایل هایی که در بازار برای خرید موجوده و من در نظر دارم K810i و P1i هستند.

از لحاظ گرونتر بودن هم راست میگید پ1 گرونتره واسه همین انتخاب بین این 2 تا موبایل مشکله.

اما K810i فلش xenon داره ولی P1i نداره. خلاصه یک سری چیزا رو این داره اونیکی نداره و بر عکس. اما تنها دلیل مهمی

که P1i نظر منو به سمت خودش جلب کرده اینه که Wlan داره یعنی میشه از اینترنت بی سیم استفاده کرد.

اینجا هم در وسط شهری که هستم تا محوطه 4 کیلومتر مربع میشه مجانی از اینترنت بی سیم استفاده کرد. در دانشگاه

هم اینترنت بی سیمش مجانیه. داخل قطارها.هواپیما هم مجانیه و در طول مسافرت میتونی هر چقدر میخوای از

اینترنت استفاده کنی. اینه که بعضی از دیکشنری های آنلاین رو میشه استفاده کرد. البته K810 هم WAP 2.0/HTML

داره اما اگر بخوام از اینترنت استفاده کنم بابت هر 1 مگابایت استفاده باید پول بدم.

اما K810i مزیت خوبش همون فلشش هست که روشه. یکی هم اینکه جمع و جور تر و کوچیکتر از P1 هست. حالا

نمیدونم شایدم تو عکس اینجوری باشه.

کلا بگم خواسته هام اون 5 موردی است که در پست اول اشاره کردم بهش و همچنین این مواردی که در عکس زیر

با فلش قرمز مشخص کردم.

حالا تا نظر بقیه چی باشه؟ با این قیمت هایی که دارن کدومش به صرفه است که آدم بخره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوربين كه تقريبا يكي هستند به غير از فلاش كه خوب P1i كم مياره !!
    P1i يك گوشي رده بالا و البته قيمت بالاهم هست يك گوشي هوشمند با امكانات بسيار عالي به نظر من كه اگه كسي بخواد 650 پول P1i بده خوب ميره N95 ميگره كه امكانات بسيار بيشتر و بهتري از قبيل دوربين يا صداي بهتري داره ولي K800 بيشتر به خاطر دوربينش معروفه بقيه امكاناتش در حد خودشه خوبه ولي عالي نيست!!! اگه از لحاظ مالي برات مطرح نيست P1 بگير كه عاليه البته من خودم به N95 ارادت خاصي دارم!! ولي قيمت P1 هم همين طور مثل P990 افت مي كنه كه خريدش اون وقت به صرفه ميشه واقعا!!
    سلام. شما هم از جهتی راست میگید. ن95 حدود 5 مگاپیکسل دوربین داره EDGE هم داره. مابقی امکانات همه اش در

P1 وجود داره + تاچ اسکرین بودن که N95 نداره. با این حساب Nokia N95 حدود 130 دلار گرونتر از P1 هست. آیا از نظر

شما فقط بخاطر EDGE داشتن و 2 مگ پیکسل بالاتر داشتن حاضرید 130 دلار اضافه به موبایل بدید. اگر می ارزه خب

اشکالی نداره نظرمو عوض میکنم و میرم سراغ ان95.

اما مشکلی که ان 95 داره اینه که عمر باطریش خیلی کمه. و ماله سونی بیشتره. برای من هم چون روزی 7/8 ساعت

ممکنه با اینترنت و موبایل کار کنم این باطری نمیتونه دوام بیاره. من خودم با w810 که به اینترنت وصل میشدم 7/8

ساعته باطریش سوت میکشید. حالا بازم تا ببینم نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همه امکاناتی که گفتی تو k810 هست. بهترین مزیتش دوربین و اندازه جمع و جورشه. p1 گوشی محشریه ولی من خودم از گوشی های درشت خوشم نمیاد.
    در ضمن دیکشنری جاوا رو همه گوشی ها قابل نصبه و مشکلی نداره.
    Razel جان با تشکر از شما بابت شرکت در این بحث و نظر سنجی.

دوست عزیز صحبت های شما درست اما اینو منم میدونم که هر دوتاشون قابلیت پخش موزیک رو دارن. برای من این

نکته مهمه که کدام یک از این 2 تا کیفیت بهتری رو در پخش از طریق هندزفری و هدفون میتونه داشته باشه و با کدام یک

از این 2 میشه راحت تر آلبوه ها رو دسته بندی کرد.

در مورد دیکشنری جاوا که گفتید روی هر دو نصب میشه حرفتون درسته. چون هر 2 تا قابلیت نصب جاوا رو دارند. اما در

عمل ممکنه اینطوری نباشه. مثلا من در موبایل قبلیم که P910i بود دیکشنری جاوای انگلیسی به فارسی رو که نصب

کردم فارسی رو با زبان خرچنگ قورباغه مینوشت و چون من این زبان رو بلد نبودم همون دیکشنری رو روی w810 نصب

کردم و هیچ عیبی نداشت. فارسی رو خوب نشون میداد.

به همین دلیله که میگم دیکشنری های انگلیسی به فارسی برای نصب روی این 2 تا موبایل مشکل نداشته باشند.

چون بعد از خرید اگه بخوام پسش بدم باید از هفت خان رستم که هیچی باید 7 طبقه آسمون رو هم رد کنم تا قبول

کنند. چون اینجا گوشی رو آکبند تحویل میدن و همون چیزیه که تو کارخونه بسته بندی شده. اگر کارتونش باز بشه و

باطری و وسایلاشو از پلاستک در بیارم دیگه پس نمیگری
    ن.

13. این کاربر از Persian.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •