سلام دوستان.
میخوام نظرتون رو در مورد این 2 نوع گوشی بدونم. یکی K810i هست و اون یکی هم P1. میدونم مقایسه بین این 2
گوشی کار درستی نیست چون اصلا این 2 از یک سری نیستند به همین دلیلم هست که میخوام نظرتون رو در مورد
این 2 گوشی بدونم چون انتخاب از بین این 2 واقعا مشکله.
خودم w810 دارم. بخاطر کوچک بودن و جمع و جور بودنش هم خیلی دوسش دارم. یجورایی هم من رفیقشم هم اون
رفیقمه . بهم عادت کردیم. از همه امکاناتی که داره راضیم تازه یک کارت 2 گیگی که روش انداختم حسابی باهاش موزیک
و فایل های صورتی درسی رو باهاش گوش میدم. خودتون دیگه خواص این گوشی رو بهتر میدونید. اما واقعا میتونم بگم
که این گوشی برای من الان 1 ساله کار میکنه و هیچ عیبی رو توش ندیدم.
اما حالا به دلایلی مجبورم بفروشمش و یکی دیگه بگیرم.
خواسته هام رو از داشتن یک گوشی میتونم در موارد زیر خلاصه کنم.
1. برنامه های دیکشنری انگلیسی به فارسی که تا بحال وجود داشته حتما روش نصب بشه.
2. موزیک پلیر خوبی داشته باشه. یعنی بشه مانند w810 اونا رو مرتب کرد. مانند پخش از روی اسم خواننده و یا
انتخاب کردن آلبوم مخصوصی از یک خواننده.
3. صدای اسپیکرش اصلا واسم مهم نیست که کدومشون بلندتره اما کیفیت صدای هندزفری شون برام مهمه.
4. ضبط کردن صدا بیشتر از مدت نیم ساعت برای کلاس درس. البته اگه ضبط صداش نامحدود باشه مانند w810
که چه بهتر. من یا 810 یک بار 48 دقیقه صدا ضبط کردم. بیشتر تا حالا واسم لازم نبوده و نمیدونم میتونه یا نه .
5. نظر شما و اینکه بگید کدومش به نظر شما بهتره؟
با تشکر از همکاری همه تون.
اطلاعات مربوط به Sony Ericsson P1 البته اونی که من در نظر دارم P1i است .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات مربوط به K810 . اونی که من در نظر دارم K810i است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
همه موراد مربوط به گوشی p1 مانند : بررسی - مشکلات - سوالات و ...
به غیر از معرفی نرم افزار و هر نوع فایل که شامل انجمن برنامه های کاربردی و یا بازی و ... میشه
در این تاپیک دنبال می کنیم
هر گونه تاپیک که در این مورد یعنی این مدل گوشی جدا ایجاد شه با این تاپیک ادغام میشه
هدف از متمرکز شدن مباحث فقط نظم دهی به انجمن و دسترسی آسان به مطالب هست
قبل از پرسش سعی کنید دوست خوبم تاپیک رو مطالعه و از امکان جستجو در تاپیک استفاده کنید.
با تشکر alex_pk