ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P1

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21]

mehdi666lp
24-02-2011, 10:57
نمیشه. باید به کامپوتر وصل کنی. گوشی هم باید خاموش باشه. پس نمیشه با خود گوشی آپدیتش کرد.

موفق باشی.
.
.
.
سلام
میگم مگه با برنامه Update Service نباید آپدیت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
من دانلود کردم میزنم error میدم............با ADSL هم وصل میشم........چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
آپدیت کنم آپشنی اضافه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shahshahani
25-02-2011, 14:41
سلام

احتمالا به خاطر اینه که این گوشی ها دیگه ساپورت نمیشن.

با آپدیت فقط سرعتش بهتر میشه. امکانات دیگه ای اضافه نمیشه.

RED_LOVE23
12-03-2011, 13:05
سلام
من یه گوشی p1 دارم و یه مودم TPlink وایرلس
وقتی می خوام با موبایل connect بشم و scan می کنم پیدا می کنه و رمز هم وارد می کنم connect هم میشم اما یه علامت ستاره هست و وقتی صفحه ای رو بخوام باز کنم eroor : Could not locate remote server رو میده باید چیکار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید!

hassan 2000
24-03-2011, 23:40
سلام
من یه گوشی p1 دارم و یه مودم TPlink وایرلس
وقتی می خوام با موبایل connect بشم و scan می کنم پیدا می کنه و رمز هم وارد می کنم connect هم میشم اما یه علامت ستاره هست و وقتی صفحه ای رو بخوام باز کنم eroor : Could not locate remote server رو میده باید چیکار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید!

سلام دوست عزیز
برای من هم بعضی وقتها این مشکل پیش میاد که در این حالت من از مرورگر پیش فرض خود گوشی استفاده نمیکنم و از مرورگری مثل اپرا مینی (opera mini) استفاده میکنم که دیگه این پیغام رو نمیده، مرورگر خیلی خوبیه و به راحتی فارسی رو هم ساپورت میکنه
موفق باشی

RED_LOVE23
30-03-2011, 00:50
سلام دوست عزیز
برای من هم بعضی وقتها این مشکل پیش میاد که در این حالت من از مرورگر پیش فرض خود گوشی استفاده نمیکنم و از مرورگری مثل اپرا مینی (opera mini) استفاده میکنم که دیگه این پیغام رو نمیده، مرورگر خیلی خوبیه و به راحتی فارسی رو هم ساپورت میکنه
موفق باشی

ممنون از اینکه جواب دادید
اما دوست عزیز من با opera mini هم امتحان کردم اما error Unable to connect to the internet. please check your settting را میده در حالیکه connect هستم و حتی Send o received هم دارم

vahidsport
30-03-2011, 09:51
تا حالا نتونستی با گوشی بری اینترنت ؟ اگه نه
تنظیمات وایرلس رو رو WPA-Personal بزار احتمال داره از این باشه

مثل این عکس
فاصله ها بردار

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

RED_LOVE23
30-03-2011, 12:38
تا حالا نتونستی با گوشی بری اینترنت ؟ اگه نه
تنظیمات وایرلس رو رو WPA-Personal بزار احتمال داره از این باشه

مثل این عکس
فاصله ها بردار

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه تا حالا اصلا نتونستم
این کار رو که می کنم دیگه اصلا connect نمیشه . البته وقتی scan می کنه یه ستاره هم کنارش هست . به خاطر ین نیست؟
می گم در ضمن من 37.5 recieved دارم اما هیچی sent ندارم . ممکنه واسه اینکه همزمان دارم با کابل از طریق pc استفاده می کنم باشه؟
تو رو خدا راهنمایی کنید دارم دیوونه میشم!

vahidsport
30-03-2011, 19:46
فکر میکنم مشکل از تنظیمات مدم باشه تو من با این کار (WPA-Personal ) تونستم به اینترنت وصل بشم

dr_data_13
29-06-2011, 12:42
من یه گوشی p1i سونی اریکسون دارم که زیاد زمین خورده تاحالا و مشکلی پیش نیومده ولی از دفعه آخری که زمین خورده دیگه آنتن نمیده و no network access میزنه و اگرم به اون شماره زنگ بزنی میگه خاموشه!
مستر ریست کردم نشد آپدیتشم کردم نشد به نظرتون مشکل سخت افزاریه؟ چی کارش کنم؟
ضمنا از اولش هم صدای گوشیش ضعیف بودو صدای طرف مکالمه ضعیف میومد.عوضش کنم درست میشه؟

starters
01-07-2011, 14:41
سلام من یه گوشی p1 دارم که کارکرده بود بعد یه مدت یه سری نرم افزار روش ریختم و باعث از کار افتادن دوربینش شد که وقتی دکمه دوربین رو میزنم یا وارد آیکن دوربین می شم صفحه فقط یکم تیره تر میشه ولی وارد برنامه دوربین نمیشه و بعد کارکرد گوشی مختل میشه و مجبورم باطری رو در آورده دوباره جا بزنم و گوشی رو مجدد روشن کنم

ضمنا قبلا گوشی فلش دستی , مستر ریست و فلش کامل توسط SEtool با کامپیوتر شده اما مشکل همچنان پا بر جاست
باید اضافه کنک که گوشیم نه تو آب افتاده نه ضربه خورده و اولی که خریدم دوربین سالم بود و چندین بار هم عکس و هم فیلم باهاش گرفتم

راستی جدیدا حتی ه-- ش هم کردم اما درست نشد

خواهشا کمکم کنید. چه کار باید کرد؟

gondeh
02-07-2011, 10:57
سلام
یک مشکل با وای فای پی وان دارم

یک کانکشن را که شناخته به وسیله وای فای موقع اتصال به پسورد نیاز داشت که اشتباه پسورد را زدم و ذخیره شد حالا هر وقت میخوام به اون مدم وصل بشم دیگه پسورد نمیخواد و میخواد با پسورد غلط وصل بشه چطور میشه اون پسورد را از ذهنش پاک کرد و پسورد درست را بهش داد

یک مشکل دیگه هم اینکه دو سه روزی یکدفعه میزنه سیمکارت غیر فعال گوشی را خاموش روشن میکنم درست میشه بعد یک نصف روز دوباره همینطوری میشه اشکال از سیم کارته یا گوشی؟

vahidsport
06-07-2011, 07:42
مشکل اولت رو میتونی از کنتل پنل گوشی فکر میکنم تو Internet Acount بتونی درست کنی تو اونجا باید اکانت مربوط به وای فای ت رو پاک کنی ادرسش رو دقیق یادم نیست

scanme
25-07-2011, 13:36
برای من یه موردی پیش اومده و تاچم تنظیمش به هم خورده و همه صفحه تاپش کار میکنه اما قسمت پایین کار نمیکنه

انگار محیطش جابجا شده
مثلا محیط 30 در 30 باشه
الان تاچ صفحه من شده 30 در 20 و کلید های پایین مثل more , reply ... که می آد رو نمیتونم با تاچ بزرنم

p6tr
08-08-2011, 18:05
سلام
دوستان عزیز گوشی p1 من چند روزیه چرخش قاط زده و مثلا وقتی میخوای بالا بری میاد پایین و به جای یه سطر گاهی گیر میکنه و چند سطر یعنی تا آخر منو پایین میاد.
ممنون میشم یه راهی یه راه حلی نشون بدین

OQyanoOoOS
13-08-2011, 15:31
سلام؛
گوشی من P1i هست. چند هفته است که برای دریافت sms های جدید باید گوشی رو خاموش روشن کنم تا همه پیامها با همدیگه بیان!! (مشکل از گوشیه نه از خط) بخاطر همین میخوام از contacts, calendar, tasks, notepad بک آپ بگیرم و بعدش master reset بکنم تا درست بشه. اما مشکلم اینه:
وقتی گوشی رو با USB به کامپیوتر وصل میکنم اگر اونو در حالت file transfer قرار بدم ویندوز حافظه جانبی (M2) رو شناسایی میکنه ولي اگر روی حالت phone mode قرارش بدم نه ویندوز و نه PC Suite (ورژن جدیدش: PC Companion) نمي تونن چیزی شناسایی کنن.
چطور میشه از این اطلاعات پشتیبان تهیه کرد؟

vahidsport
13-08-2011, 15:52
درایور ش رو نصب کردی؟

OQyanoOoOS
13-08-2011, 18:18
درایور ش رو نصب کردی؟
درایور P1i رو روی کامپیوتر نصب کنم؟ تا حالا همچین چیزی نشنیدم! :blink: هرچی هم گشتم چیزی پیدا نکردم.
نکنه منظورت اینه که آپدیتش کنم؟

vahidsport
13-08-2011, 21:08
درایور P1i رو روی کامپیوتر نصب کنم؟ تا حالا همچین چیزی نشنیدم! :blink: هرچی هم گشتم چیزی پیدا نکردم.
نکنه منظورت اینه که آپدیتش کنم؟

از رو سی دی ش نصب کن تا نصب نکنی از PC Site نمیتونی استفاده کنی

ghasedha
25-09-2011, 18:37
زبان فارسی
cxc 162037 R9K009

mahyar_k3
27-01-2012, 12:24
سلام به دوستان
با این که p1 دیگه تقریبا یه گوشی قدیمی محسوب میشه ولی چیزی که مشخه اینه که این گوشی تقریبا هیچ چیز از گوشی های جدید کم نداره. حتی میشه گفت هنوز از خیلی از گوشی های جدید سر تر محسوب میشه.
یه نکته ای که من بهش نیاز پیدا کردم اینه که چطور گوشیمو به HotSpot تبدیل کنم که بقیه وسایلی که WLan دارن (مثل آیپاد خودم) بتونن از اینترنتش استفاده کنن. خیلی سرچ کردم ولی چیز به درد بخوری پیدا نکردم. فقط به این نتیجه رسیدم که مثل اینکه باید برنامه ای چیزی روش نصب کنم که اونم پیدا نکردم.
آیا کسی از شما چنین تجربه ای داشته؟ یا راه حلی داره؟
ممنون میشم اگه کمک کنید.
شاد باشین

mahyar_k3
27-01-2012, 12:25
سلام به دوستان
با این که p1 دیگه تقریبا یه گوشی قدیمی محسوب میشه ولی چیزی که مشخه اینه که این گوشی تقریبا هیچ چیز از گوشی های جدید کم نداره. حتی میشه گفت هنوز از خیلی از گوشی های جدید سر تر محسوب میشه.
یه نکته ای که من بهش نیاز پیدا کردم اینه که چطور گوشیمو به HotSpot تبدیل کنم که بقیه وسایلی که WLan دارن (مثل آیپاد خودم) بتونن از اینترنتش استفاده کنن. خیلی سرچ کردم ولی چیز به درد بخوری پیدا نکردم. فقط به این نتیجه رسیدم که مثل اینکه باید برنامه ای چیزی روش نصب کنم که اونم پیدا نکردم.
آیا کسی از شما چنین تجربه ای داشته؟ یا راه حلی داره؟
ممنون میشم اگه کمک کنید.
شاد باشین

mahdibarcelon
10-02-2012, 10:58
سلام خدمت دوستان

ىه سوالى داشتم که اگه جواب بدىن ممنون مىشم**
شاىد سوالم تکرارى باشه ولى چون با گوشى مىام اىنترنت نمىتونم خوب تاپىکا رو ىکى ىکى مرور کنم*****************************من گوشى p1i دارم.از اىنترنت برنامه uiq3مخصوص گوشىم مىگىرم ولى وقتى با رم رىدر ىا بلوتوث وارد گوشىم مىکنم و مىخوام نصبش کنم ىه ارورى در مورد کمپونتز مىده
***جاوا رو خوب نصب منىکنه ولى تابحال حتى ىک نرم افزار sis رو نتونستم نصب کنم
****ممنون مىشم جوابموبدىن(