مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P1
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
milad_s_2003
31-12-2008, 23:42
من نتونستم پیدا کنم.ظاهرا نوشته نشده.
یعنی شما هم تو قسمت get&send تعداد رو 0 نشون میده؟
hamed1297
31-12-2008, 23:48
نه.برنامه ای وجود نداره که مثل sms counter عمل کنه.یعنی اگر sms ها هم پاک بشن نشون بده.
milad_s_2003
01-01-2009, 11:31
من یه مشکلی دارم. یه ماشین حساب مهندسی به اسم abakus نصب کردم. از تاپیک uiq گرفتمش. 15 روز هم برا رجیستر وقت داره. وقتی میرم تو قسمت رجیستر که کد را وارد کنم گوشی همونجا قفل میشه. lcd خاموش میشه. هیچ جوریم نمی تونم روشنش کنم. باید باطری رو خارج کنم. بای کسی این اتفاق افتاده؟ اگر راهی هست که بشه این مشکل رو بر طرف کرد لطفا راهنماییم کنین. یا برنامه ی مشابهی هم اگر سراغ دارید. مرسی
mohsentanha
01-01-2009, 11:45
نه.برنامه ای وجود نداره که مثل sms counter عمل کنه.یعنی اگر sms ها هم پاک بشن نشون بده.
منظور من اینه
بچه ها منم گرفتم گوشی رو
یه سوال داشتم .....از بین هک های صدا .کدومش کیفیت هندزفری بهتری داره؟ من الان مگا باس رو ریختم
کدوم بهتره؟
برای p1 هک صدای افزایش باس از همه بهتره
سلام من پی وان دارم چه هک هایی رو روش بریزم که خوب باشه چی پیشنهاد می کنید؟
تو فروم آدرسش رو هم بدید ممنون
سلام
من هکهای زیر رو پیشنهاد میکنم
هک ساین - واکمن3 - هک صدای افزای باس - G900 note
milad_s_2003
01-01-2009, 13:29
آقا همزمان میشه چند تا هک رو با هم داشت؟ مثلا هک ساین - واکمن3 - هک صدای افزای باس رو همزمان داشت؟
آقا همزمان میشه چند تا هک رو با هم داشت؟ مثلا هک ساین - واکمن3 - هک صدای افزای باس رو همزمان داشت؟
آره ميشه ولي سعي كن زياد خودت رو درگير اين هك ها نكني ، از من ميشنوي اونايي كه لازم هستش مثل هك ساين و افزايش صدا و ... رو بريز چون ممكنه براي گوشيت مشكل دار بشه
به جاي واكمن 3 به نظر من از LCG juke box استفاده كني خيلي بهتره
pejman999
01-01-2009, 18:49
من می خوام گوشیم رو فلاش کنم.
یه اموزش کامل و مخصوص p1 می خوام.
هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
یکی کمک کنه به ما
ممنون
من می خوام گوشیم رو فلاش کنم.
یه اموزش کامل و مخصوص p1 می خوام.
هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
یکی کمک کنه به ما
ممنون
Menu--->Control panel--->other---->Master reset
همين !:11:
mohammad_1ta
01-01-2009, 19:36
حواستون باشه اگه گوشی رو هک کردین، Master Reset نکین... فقط فرمت
pejman999
01-01-2009, 21:33
menu--->control panel--->other---->master reset
همين !:11:
مرسی از راهنمای
( ولی من می خوام فلاش کنمش )
mehraboun1985
02-01-2009, 00:21
من یه سوال دارم.من 7 ماهه این گوشی رو گرفتم.هک هم نکردم.یه بار یه مشکلی پیش اومد واسش فکر کنم ویروس گرفته بود که مجبور شدم مموری کارتش رو فرمت کنم.ولی خود گوشی مشکلی نداشت.ولی از اون موقع به بعد احساس می کنم سرعت گوشی کند شده.قبلا اگه چندتا برنامه رو باز می کردم وسطش میومدم رو صفحه اصلی یا ... بعدش خیلی سریع می تونستم سوئیچ کنم.ولی الان بسیار کند شده.حتی موقع باز کردن فایلهای office 2-3 دقیقه طول می کشه تا یه صفحه ی کوچیک نوشته رو نشون بده.یا عکسهارو خیلی دیر نشون می ده.مشکل از کجاست؟
تعداد برنامه های رو گوشی خیلی کمه.یعنی اثرات نصب اونها نیست.
کسی می تونه کمکی بکنه؟
mehrdad_zero
02-01-2009, 13:40
توی صفحه اصلی موبایل وقتی میخوایم منوی گوشی را باز کنیم که اون پنج تا آیکون بیاد بالا و پانزده تا آیکون زیرش پیدا بشه یه دکمه فلش هست که باید لمسش کنیم ، اون دمکه کوچیکه و باعث میشه اکثر اوقات آیکون زیرش را لمس کنیم ، میخواستم بدونم چطوری میشه اون دکمه را بوسیله هک یا ... کاری کرد که بزرگتر بشه ؟
mohsentanha
02-01-2009, 17:42
من یه سوال دارم.من 7 ماهه این گوشی رو گرفتم.هک هم نکردم.یه بار یه مشکلی پیش اومد واسش فکر کنم ویروس گرفته بود که مجبور شدم مموری کارتش رو فرمت کنم.ولی خود گوشی مشکلی نداشت.ولی از اون موقع به بعد احساس می کنم سرعت گوشی کند شده.قبلا اگه چندتا برنامه رو باز می کردم وسطش میومدم رو صفحه اصلی یا ... بعدش خیلی سریع می تونستم سوئیچ کنم.ولی الان بسیار کند شده.حتی موقع باز کردن فایلهای office 2-3 دقیقه طول می کشه تا یه صفحه ی کوچیک نوشته رو نشون بده.یا عکسهارو خیلی دیر نشون می ده.مشکل از کجاست؟
کسی می تونه کمکی بکنه؟
شما رم گوشی رو در بیار ببین درست میشه سرعت یا نه
اگه دفرگ میشه دفرگ کن
یا فرمت داخلی
رم داخلی هم خالی بزاری بهتره
و سعی کن برنامه ها رو زود به زود ببندی
شاید راه های دیگه ای هم باشه صبر کن بچه های دیگه بیشتر از من بلدن
mohammad_1ta
02-01-2009, 19:30
توی صفحه اصلی موبایل وقتی میخوایم منوی گوشی را باز کنیم که اون پنج تا آیکون بیاد بالا و پانزده تا آیکون زیرش پیدا بشه یه دکمه فلش هست که باید لمسش کنیم ، اون دمکه کوچیکه و باعث میشه اکثر اوقات آیکون زیرش را لمس کنیم ، میخواستم بدونم چطوری میشه اون دکمه را بوسیله هک یا ... کاری کرد که بزرگتر بشه ؟
متاسفانه هیچکاریش نمیشه کرد...
hessam_sz
02-01-2009, 22:23
بذار ناخون انگشت شستت بلند بشه اونوقت ديگه اشتباه نميشه:31:
benyamin_pc
04-01-2009, 09:32
کسی می تونه کمکی بکنه؟
مطمئن باش گوشیت هیچیش نشده و نمیشه حتی اگرم هر هکی رو گوشیت انجام بدی فوقش اینه که نرم افزارش به هم میریزه که با یک فرمت همه چیز حله
الانم بهترین کاری که میشه کرد اینه که اطلاعات ضروریتو بریزی رو کامپیوترت و از شماره تلفن هات بک آپ بگیری بعد مموری داخلی و مموری کارت را هر دوشونو فرمت کنی تا گوشیت از هر لحاظ دقیقا بشه مثل روزی که خریدیش
hamed1297
04-01-2009, 16:57
طرز تهیه P1i طلايي - Ultimate P1
حتما ببینید.تمام هکها و ... رو آموزش داده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای نقطه چین :ir-tci دات org .
milad_s_2003
04-01-2009, 22:55
حواستون باشه اگه گوشی رو هک کردین، master reset نکین... فقط فرمت
آقا شرمنده. چرا نباید مستر ریست کرد؟ یه نفر لطف کنه به من بگه چجوری از این شکلک ها استفاده کنم؟
mohammad_1ta
04-01-2009, 23:12
آقا شرمنده. چرا نباید مستر ریست کرد؟ یه نفر لطف کنه به من بگه چجوری از این شکلک ها استفاده کنم؟
چون اگه مستر ریست بشه، گوشیتون دیگه بالا نمیاد و تنها راه درست شدنش فلش یا آپدیت هست.
البته میشه با پاک کردن تمامی چیزهایی که پس از هک ریختین، مستر ریست رو درست کرد.
---
منظورتون این شکلک هاست؟ --> :31::46::27::20: ؟
hessam_sz
05-01-2009, 14:40
گوشيمو خاموش كردم حالا وقتي روشن ميكنم تا آرم سوني اريكسون بالا تر نمياد.به نظر شما علتش چي بوده؟
فعلا كه دادمش بيرون فلش كنن خداكنه با فلش درست بشه
mehrdad_zero
05-01-2009, 14:53
من توی یکی از این تالارها هک بلوتوث را که بصورت یه فایل نصبی بود را گرفتم و روی گوشی نصب کردم. حالا تمام فایلهائی که با بلوتوث میگیرم میره روی مموری کارت ذخیره میشه. این هک ضرری برای گوشی چه از نظر نرم افزاری و چه از نظر سخت افزاری نداره؟
mohsentanha
05-01-2009, 15:10
من توی یکی از این تالارها هک بلوتوث را که بصورت یه فایل نصبی بود را گرفتم و روی گوشی نصب کردم. حالا تمام فایلهائی که با بلوتوث میگیرم میره روی مموری کارت ذخیره میشه. این هک ضرری برای گوشی چه از نظر نرم افزاری و چه از نظر سخت افزاری نداره؟
نه فکر نکنم ضرری داشته باشه چون اگه ضرر داشت پاکش می کردن
من خودم این هک رو انجام دادم ولی تا حالا که مشکلی ندیدم
اخه کار خاصی نمی کنه فقط جای ذخیره رو عوض میکنه
آره ميشه ولي سعي كن زياد خودت رو درگير اين هك ها نكني ، از من ميشنوي اونايي كه لازم هستش مثل هك ساين و افزايش صدا و ... رو بريز چون ممكنه براي گوشيت مشكل دار بشه
به جاي واكمن 3 به نظر من از LCG juke box استفاده كني خيلي بهتره
سلام آقا امیر گل
آقا این واکمن 3 که خیلی خوشگله بذار مردم نصب کنن اصلا یه جورایی کلاس گوشی میره بالا :31: راستی از شوخی گذشته LCG juke box چه مزیتهایی نسبت به واکمن داره و کدوم ورژنش بهتره؟
یه سئواله بعضب فایلهای من توی مموری خراب میشه به نظرتون ممکنه از هک بلوتوث باشه یا اینکه مموری خرابه ( که البته خودم فکر میکنم مموری خرابه)؟ ممنون میشم
hamed1297
06-01-2009, 00:31
آقا این واکمن 3 که خیلی خوشگله بذار مردم نصب کنن اصلا یه جورایی کلاس گوشی میره بالا راستی از شوخی گذشته LCG juke box چه مزیتهایی نسبت به واکمن داره و کدوم ورژنش بهتره؟
یه سئواله بعضب فایلهای من توی مموری خراب میشه به نظرتون ممکنه از هک بلوتوث باشه یا اینکه مموری خرابه ( که البته خودم فکر میکنم مموری خرابه)؟ ممنون میشم
LCG خوب آخرین ورژنش خوبه.ولی به نظرم واکمن یخ چیز دیگس.
در مورد خرابی فایلها باید بگم مموری مشکل داره.فکر کنم این مشکل رو برای عکسهایی که با گوشی هم میگیری داشته باشی.
================================================== =======
دوستان یه چیزی بگم.فقط نخندید.
من امروز برای اولین بار قسمت EDIT توی Picture gallery گوشی P1 رو دیدم.
چقدر کامل هست.تقریبا همه کار میشه باهاش کرد.crop/resize/effect/تنظیم briteness .....
خلاصه اونهایی که مثل من ندیدن در جریان باشن.
mohsentanha
06-01-2009, 12:46
تازه میتونیم روی اسلاید شو هم بزاریم
فکر کنم ما ها 50 درصد قابلیت های گوشیمون رو هم یاد نگرفتیم
ولی خیلی باحاله این سیستم عامل
تازه میتونیم روی اسلاید شو هم بزاریم
فکر کنم ما ها 50 درصد قابلیت های گوشیمون رو هم یاد نگرفتیم
ولی خیلی باحاله این سیستم عامل
آره
خیلی باحال بود این سیستم عامل خدا بیامرز:31:
دوستان این opera گوشیم نمیتونه صفحات فارسی رو نمایش بده و خرچنگ قورباغه میشه.
راهی داره عاقل بشه و سازگار با UTF 8 بشه؟
mohammad_1ta
06-01-2009, 23:26
دوستان این opera گوشیم نمیتونه صفحات فارسی رو نمایش بده و خرچنگ قورباغه میشه.
راهی داره عاقل بشه و سازگار با UTF 8 بشه؟
سلام،
بهترین کار اینه که اون برنامه ی Opera (با فرمت Sis که حجمشم 4 مگه) رو نصب کنین.
چون خیلی سرعتش عالیه و فارسی رو هم درست نشون میده...
البته میتونین برنامه ی Opera Mini ورژن جدیدش رو هم نصب کنین. :46:
mohsentanha
07-01-2009, 00:38
آره
خیلی باحال بود این سیستم عامل خدا بیامرز:31:
ولی هنوز زندس نمی دونم چرا تعطیلش کردن اخه چیز بدی نبود:41::41:
البته پیشرفت خوبه نه به این حد:27:
با سلام نمیشه موقع فیلم برداری تو تاریکی چراغ گوشی روشن بمونه من هر کاری کردم نمیشه کمکم کنید
منظورت اینه که موقع فیلمبرداری فلاشش روشن بمونه؟
اگه همین باشه
آقا محمد قبلا" آموزشش رو توی همین تاپیک گزاشته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamed1297
08-01-2009, 20:47
برنامه opera mini نسخه آخر رو اگر از سایتش بگیرید کاملا فارسی رو ساپورت میکنه.
mehrdad_zero
08-01-2009, 23:17
آیا راهی وجود داره که بشه از طریق برنامه ای چیزی روی بلوتوث گوشی پسورد گذاشت؟ که کسی نتونه بی اجازه بلوتوث را روشن کنه؟
mohammad_1ta
08-01-2009, 23:39
آیا راهی وجود داره که بشه از طریق برنامه ای چیزی روی بلوتوث گوشی پسورد گذاشت؟ که کسی نتونه بی اجازه بلوتوث را روشن کنه؟
به احتمال زیاد با برنامه ی Advanced Device Lock میشه :46:
lelelolo
08-01-2009, 23:55
یه سوال داشتم cpu ی w960 بیشتر از p1 هستش؟
یک سواله دیگه این که music player p1برنامه uiq 2x هستش اما w960 uiqtouch 3x
با ریختن هک w960 player روی p1 که باعث میشه گوشی بمیره از سرعت uiq 2x به uiq touch 3x تبدیل میشه؟
فایل های MCFFramework.dll چیه؟
ویرایش شد
hamed1297
09-01-2009, 00:09
یه سوال داشتم cpu ی w960 بیشتر از p1 هستش؟
یک سواله دیگه این که music player p1برنامه uiq 2x هستش اما w960 uiqtouch 3x
با ریختن این player روی p1 که باعث میشه گوشی بمیره از سرعت uiq 2x به uiq touch 3x تبدیل میشه؟
فایل های mcfframework.dll چیه؟
1.خیر.هر دو 208 مگاهرتز هستن.
2.من متوجه نشدم.w960 که واکمن داره.
3.در مورد اون فایل هم به نظر فایل ویندوز میاد.کجا پیداش کردی؟
lelelolo
09-01-2009, 00:14
1.منظورم cpu حقیقیش هست که مال p1 صدوهشتاد مگاهرتز است.
2.برنامه ی پخش music .
3.توی فایل های هک music player w960 برای p1
hamed1297
09-01-2009, 00:29
1.منظورم cpu حقیقیش هست که مال p1 صدوهشتاد مگاهرتز است.
2.برنامه ی پخش music .
3.توی فایل های هک music player w960 برای p1
اون سرعت CPU که برای هر گوشی معرفی میشه همون نهایت سرعتش در over clock هست.ولی در اصل تا این حد نمیاد و تا همون 180 که خودت گفتی میرسه.ولی شما توی device info ی برنامه X-plore یا توی منوی برنامه swiss manger که نگاه کنی سرعت رو 208 زده.
2....
3...نمیدونم.اساتید هک بگن.
lelelolo
09-01-2009, 00:31
1.خب الان من مشکل من باقیه توی w960 نهایت cpu واقعی چقدره؟
hamed1297
09-01-2009, 00:44
همون 208 هست.کلا سونی اریکسون از همین cpu ی amr ورژن 400 با سرعت 208 مگاهرتز از p990 به این طرف (اگر اشتباه نکنم)
استفاده کرده.
lcg خوب آخرین ورژنش خوبه.ولی به نظرم واکمن یخ چیز دیگس.
در مورد خرابی فایلها باید بگم مموری مشکل داره.فکر کنم این مشکل رو برای عکسهایی که با گوشی هم میگیری داشته باشی.
================================================== =======
دوستان یه چیزی بگم.فقط نخندید.
من امروز برای اولین بار قسمت edit توی picture gallery گوشی p1 رو دیدم.
چقدر کامل هست.تقریبا همه کار میشه باهاش کرد.crop/resize/effect/تنظیم briteness .....
خلاصه اونهایی که مثل من ندیدن در جریان باشن.
بله عکسها هم خراب میشه
موندم چی بگیرم . همه ادعا میکنن اصل اصله:13:4 گیگ رو یکی میگه 23 یکی دیگه میگه 32 هر دو هم میگن اصله گارارنتی هم میکنن مادام العمر:31: مسخره است موندم...
mohammad_1ta
09-01-2009, 14:13
بله عکسها هم خراب میشه
موندم چی بگیرم . همه ادعا میکنن اصل اصله:13:4 گیگ رو یکی میگه 23 یکی دیگه میگه 32 هر دو هم میگن اصله گارارنتی هم میکنن مادام العمر:31: مسخره است موندم...
مموری 4 گیگ اصل با مارک سونی رو چند روز پیش قیمت کردم 34 تومن...
خودم قبل از اینکه برم اونجا، از هرکی تو اینترنت پرسیده بودم گفتش قیمت 16-17 تومن.
ولی وقتی رفتم اونجا، ضایع شدم... و مجبور شدم همون 2 گیگش رو بخرم 18 تومن. :41:
mehrdad_zero
09-01-2009, 14:39
به احتمال زیاد با برنامه ی advanced device lock میشه :46:
با اون نمیشه روی بلوتوث رمز گذاشت ، فقط میشه روی خود گوشی رمز گذاشت.:41:
mohammad_1ta
09-01-2009, 16:24
با اون نمیشه روی بلوتوث رمز گذاشت ، فقط میشه روی خود گوشی رمز گذاشت.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
شما مطمئنین؟
چون من قبلاً که این برنامه رو نصب داشتم، روی هرجا که میخواستم میتونستم پسورد بزارم... (مثل File Manager - Gallery - Messaging و برنامه های نصب شده...)
hamed1297
09-01-2009, 16:46
مموری 4 گیگ اصل با مارک سونی رو چند روز پیش قیمت کردم 34 تومن...
خودم قبل از اینکه برم اونجا، از هرکی تو اینترنت پرسیده بودم گفتش قیمت 16-17 تومن.
ولی وقتی رفتم اونجا، ضایع شدم... و مجبور شدم همون 2 گیگش رو بخرم 18 تومن.
گرون خریدی ها.من 4-5 ماهی هست 2 گیگ رو خریدم 15.000
الان باید کمتر باشه.
lelelolo
09-01-2009, 19:22
بعد از reset گوشی فایل demo پرید و آیکونش هم همینطور چه طوری میشه برش گردوند؟
lelelolo
09-01-2009, 19:26
تا حالا بعد از 4 ماه چند تا خش روی صفحه ی گوشی افتاده که باید توی نور ببینیشون که مطمعنم
با قلم خود گوشی افتاده .طبیعیه؟
mohammad_1ta
09-01-2009, 20:04
الان باید کمتر باشه.
آخه من گفتم مموری 17 تومنی 4 گیگ میخوام، یارو گفتم دارم ولی اگه بندازی روی گوشیت هنگ میکنه... (خودشم گفت تقلبیه)
بعد منم مجبور شدم اون 2 گیگیه اصل رو بخرم.
بعد از reset گوشی فایل demo پرید و آیکونش هم همینطور چه طوری میشه برش گردوند؟
برای منم موقع ریست پرید... :41:
فقط باید از اینترنت دانلودشون کنی!
benyamin_pc
09-01-2009, 20:38
این فایل نصبی میشه لینکشو اینجا بذارین؟
hamed1297
09-01-2009, 20:45
Demo Tour به چه دردتون میخوره؟
براتون آپ کردم:
طرز تهیه p1i طلايي - ultimate p1
حتما ببینید.تمام هکها و ... رو آموزش داده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه جای نقطه چین :ir-tci دات org .
نوکریم حامد جان این سایت رو بالا نمیاره اگه می تونه از اونجا کپی کن همین جا بذار
mehrdad_zero
10-01-2009, 14:39
عزیز فکر کنم توی همین لینکی بود که دو تا پست پائین تر از پست خودت نوشته . پی وان طلائی.
amir3408
10-01-2009, 21:51
دوستا ن گوشي من بدنه اش لق شده مواظب هم بودم ها اما كيفيت ساخت سوني اريكسون هميشه كم بوده بر خلاف عملكرد گوشي هاش .
واسه شما هم اين مشكل هست؟؟
mohsentanha
10-01-2009, 23:03
دوستا ن گوشي من بدنه اش لق شده مواظب هم بودم ها اما كيفيت ساخت سوني اريكسون هميشه كم بوده بر خلاف عملكرد گوشي هاش .
واسه شما هم اين مشكل هست؟؟
کجاش لق شده؟؟؟؟؟؟؟ ما این همه مدت داشتیم که لق نبود
amir3408
11-01-2009, 08:44
سر فرصت يه عكس ازش ميذارم شانس گند بنده رو ببينين.
سر فرصت يه عكس ازش ميذارم شانس گند بنده رو ببينين.
احتمالا گوشیه شما ضربه خورده دوست عزیز وگرنه به این راحتی ها قاب گوشی از هم نمیپاشه :46:
دوستان.در تایپ کردن اس ام اس فارسی،این حرف ی رو منقطع مینویسه .یعن ی ای نجوری
چیکارش کنم؟
ممنون
mohammad_1ta
11-01-2009, 14:00
دوستان.در تایپ کردن اس ام اس فارسی،این حرف ی رو منقطع مینویسه .یعن ی ای نجوری
چیکارش کنم؟
ممنون
سلام،
شما با کیبورد گوشی تایپ میکنین یا با قلم حروف رو میکشین؟
سلام،
شما با کیبورد گوشی تایپ میکنین یا با قلم حروف رو میکشین؟
دوست من
با قلم ،با استفاده از کیبورد مجازی روی صفحه تایپ میکنم.
دوست من
با قلم ،با استفاده از کیبورد مجازی روی صفحه تایپ میکنم.
سلام دوست من
روی ایکون شیفت (فلش رو به بالا دو طرف کیبورد هستش) کلیک کن و از حرف "ی" که دو تا نقطه زیرش داره استفاده کن.
الان باید کمتر باشه.
تبریز 2 گیگ sandisk رو میدن 13 اصلش رو
این فایل نصبی میشه لینکشو اینجا بذارین؟
بفرما :31:
mohsentanha
12-01-2009, 19:04
سلام من نمی تونم با کیبورد گوشیم فارسی تایپ کنم یکی راه نوشتن فارسی رو بگه
منم این مشکل تایپ حرف ی رو دارم راه حلش گیر اومد ما رو با خبر کنین
Bioshock
12-01-2009, 19:42
سلام.
دوستان مشخصات گوشی من این هست:
phone:CXC 162037 R9K009
bluetooth:CXC 162143 R1D
organizer:CXC 16108 R6G04
CDA: CDA 162022/9 R6G02
گوشیم هم Generic Arabic1 هست. جدیدترین آپدیت همینه؟ چرا من مشکل آنتن دارم؟ وقتی با ایرانسل صحبت میکنم وسط صحبت قطع میکنه! راه حل چیه؟ کدوم فیرمور از همه بهتره؟ راهنمایی کنید. ممنون.
milad_s_2003
12-01-2009, 21:36
سلام من نمی تونم با کیبورد گوشیم فارسی تایپ کنم یکی راه نوشتن فارسی رو بگه
منم این مشکل تایپ حرف ی رو دارم راه حلش گیر اومد ما رو با خبر کنین
دوستمون که گفتن. رو کیبورد مجازی دکمه shift رو بزنین و ار ِِِ ی که دو تا نقطه داره استفاده کنین.
راستی من یه برنامه cal filter نصب کردم و بعدم پاکش کردم. اما هر بار که گوشیم رو روشن میکنم پنجره نصب همین برنامه میااد بازم. چکارش کنم؟ اگر یه player خوبم سراغ دارید معرفی کنید. ممنون
سلام.
دوستان مشخصات گوشی من این هست:
phone:CXC 162037 R9K009
bluetooth:CXC 162143 R1D
organizer:CXC 16108 R6G04
گوشیم هم Generic Arabic1 هست. جدیدترین آپدیت همینه؟ چرا من مشکل آنتن دارم؟ وقتی با ایرانسل صحبت میکنم وسط صحبت قطع میکنه! راه حل چیه؟ کدوم فیرمور از همه بهتره؟ راهنمایی کنید. ممنون.
دوست من
من ماه پیش گوشیم از سایت سونی اریکسون اپدیت کردم و فریمورم از سری f به g ارتقا پیدا کرد (شما آخرین فریمور رو دارید) ولی مشکل آنتن دهی ندارم. احتمالا ایراد از ایرانسل شماست.
mehrdad_zero
12-01-2009, 22:34
سلام
شما نرم افزار یا هکی چیزی سراغ دارید که باهاش بشه کیفیت میکروفون گوشی را افزایش داد تا در سمینار ها و ... که یک سخنران توی یه سالن بزرگ داره صحبت میکنه صداش را بشه واضح ضبط کرد؟
برای این کار سخت افزاری چیزی هم هست که به گوشی متصل بشه و این کارائی گوشی را بالا ببره؟
Bioshock
12-01-2009, 22:39
دوست من
من ماه پیش گوشیم از سایت سونی اریکسون اپدیت کردم و فریمورم از سری f به g ارتقا پیدا کرد (شما آخرین فریمور رو دارید) ولی مشکل آنتن دهی ندارم. احتمالا ایراد از ایرانسل شماست.
من ایرانسل ندارم. همراه اول دارم ولی وقتی با یکی که ایرانسل داره صحبت میکنم ناگهان قطع میشه!
amir3408
13-01-2009, 00:59
بچه ها w960 چرا اينقدر ارزون شده اما پي 1 نه؟؟؟ كسي نظري داره؟؟
شخصا ترجيح ميدادم الان گوشيمو ميخريدو و به جاي پي 1 960 داشتم . همون پي 1 هستش با 8 گيگ رم .
نظر شما چيه؟؟؟
p1 هم زمانی 700 تمنن بود ولی خیلی زود افت کرد ولی 960 خودشو خیلی وقت بالا نگه داشت ولی الان به عالت وارد کردن زیاد گوشی افت شدیدی کرد و با p1 هم قیمت شده پس انتخاب خیلی واضح
vahid_civil
13-01-2009, 01:26
من ایرانسل ندارم. همراه اول دارم ولی وقتی با یکی که ایرانسل داره صحبت میکنم ناگهان قطع میشه!
ای ول . منم دقیقا همین مشکل رو با پی 990 پیدا کردم!
حتی چند روز پیش هم آپدیتش کردم ولی درست نشده!
مکالمه های بیشتر از 1 دقیقه رو خیلی وقتا قطع میکنه!
چک نکردم که با ایرانسل اینجوری میشه فقط یا نه.
ولی شدیدا اعصابم رو خورد کرده تا جایی که تصمیم به فروش و تعویضش گرفتم!:41:
آقا وقتی با P1 یک پنجره رو درگ میکنیم مثل 990 بر میگرده سر جاش یا نه؟
اگه نه با w960 چطور؟
راستی اگه ما بخریم این gps تو جعبش هست یا نه؟
Hamed.tba
13-01-2009, 14:35
سلام برو بچز باحال p1 دوست با مرام .
آقا من کچل شدم از دست این X-plore دیشب رو گوشیم نصب کردم خوب کار میکرد
زد به سرم آپدیت کنم گوشیو این کارم کردم راحت آپدیتش کردم
حالا هم سرعت گوشی بهتر شده هم تو تشخیص دستخط خیلی سریعتر کار میکنه
به هر حال الان که X-plore نصب میکنم وقتی اجراش میکنم خنگ بازی در میاره میگه Version expired(You need to get newer version.) و وقتی ok میزنم یا باید آپدیتش کنم که آپدیت میکنه یا باید ازش بیام بیرون
حالا وقتی آپدیتش میکنمو شرو به کار میکنم با یه keygen که ماله همین آخرین ورژنش هست بهش کد میدم و قبول هم میکنه و میره توی نرم افزارو کار میکنه اما وقتی میام بیرون ازش و دوباره میخوام بازش کنم باید کد بدم یعنی expire میشه اخمخ...
کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟
البته بگما ربطی به آپدیتش نداره چون قبلشم همینطوری میشد اما این نسخه ای که تو همین کلوب بودو گرفتمو بدون مشکل کار میکرد .
حالا نمیدونم دیگه چیکارش کنم میخوام یه internal format هم بکنم ببینم چی میشه ...
راستییییییییییی
عجب کیفی داد این تقویت صداااااش حسابی زیاد میشه دمتون گرم .
اون تقویت دوربین هم همینطور واقعا معرکس خیلی خوب شد من هر دوتاشونو تست کردم خیلیم آسونو راحت کار میکنن .
خلاصه اگه کسی این مشکل مارو میدونه چطوری حل میشه ما مخلصشیم یه ندا به ما بده ممنون دم همتونم گرم.
دوستمون که گفتن. رو کیبورد مجازی دکمه shift رو بزنین و ار ِِِ ی که دو تا نقطه داره استفاده کنین.
راستی من یه برنامه cal filter نصب کردم و بعدم پاکش کردم. اما هر بار که گوشیم رو روشن میکنم پنجره نصب همین برنامه میااد بازم. چکارش کنم؟ اگر یه player خوبم سراغ دارید معرفی کنید. ممنون
سلام
اگه گوشیتون روهک کرده باشین فکر کنم واکمن 3 از همه بهتره مخصوصا با آیکونهای جدیدش که توی تاپیک هک uiq3 هستش
mehrdad_zero
13-01-2009, 15:19
سلام
شما نرم افزار یا هکی چیزی سراغ دارید که باهاش بشه کیفیت میکروفون گوشی را افزایش داد تا در سمینار ها و ... که یک سخنران توی یه سالن بزرگ داره صحبت میکنه صداش را بشه واضح ضبط کرد؟
برای این کار سخت افزاری چیزی هم هست که به گوشی متصل بشه و این کارائی گوشی را بالا ببره؟
بچه ها کسی نبود راهنمائیم کنه؟ برای پس فردا صبح لازمش دارم.
بچه ها کسی نبود راهنمائیم کنه؟ برای پس فردا صبح لازمش دارم.
واسه هک من که چیزی ندیدم . شاید باشه که احتمالش کمه.
ولی من پیشنهاد می کنم از نرم افزار خوبی که بشه باش یه فرمت با کیفیت مثه mp3 ضبط کرد استفاده کن. چون خود گوشی اگه اشتباه نکنم amr ضبط میکنه که خوب نیست.
من یکی سراغ داشتم ولی هر چی می گردم پیداش نمی کنم :31: ولی دارم می گردم پیداش کردم خبر میدم.
اگرم نخواستی خبر بده نگردم :31:
milad_s_2003
13-01-2009, 19:48
سلام
اگه گوشیتون روهک کرده باشین فکر کنم واکمن 3 از همه بهتره مخصوصا با آیکونهای جدیدش که توی تاپیک هک uiq3 هستش
داداش مشکلم اینه که هک نکردم. یه lcg player اگه اشتباه نکنم نصب کردم که بیخود بود. کیفیت صداشم افتضاح. power mp3 دارم. نمیدونم چجوری نصب و ساین میشه
داداش مشکلم اینه که هک نکردم. یه lcg player اگه اشتباه نکنم نصب کردم که بیخود بود. کیفیت صداشم افتضاح. power mp3 دارم. نمیدونم چجوری نصب و ساین میشه
هک کنی بهتره :31:
دستت باز تره مثلا اگه از همون power mp3 خوشت میاد هک ساین رو که داشته باشی حله.
هک کن نترس اگه اشتباه خاصی نکنی هیچ مشکلی نداره. تازشم اشتباه کنی نرم افزاریه سریع حل میشه. اگه ام مشکلی داشتی منو بچه های دیگه هستیم. بپرس ماشاله تجربه ها زیاده :31:
نکته :البته اینم اضافه کنم من تا حالا power mp3 رو نصب نکردم شاید اصلا ساین نخواد :31:
Hamed.tba
14-01-2009, 01:16
هیشکی جواب به من نیمیده ؟
بابا آخه نمودونین که بدون X-plore زندگی چقدر سخته جون من یه راه حلی به من بدین دیگه موندم تو خماری 60 تا راه امتحان کردم جواب نداده.
shahshahani
14-01-2009, 11:29
هیشکی جواب به من نیمیده ؟
بابا آخه نمودونین که بدون X-plore زندگی چقدر سخته جون من یه راه حلی به من بدین دیگه موندم تو خماری 60 تا راه امتحان کردم جواب نداده.
سلام
شما منظورتون همون نسخه 1.30 هست ديگه؟
شما اگه از همينجا گرفتين قلغدتا مطالب تاپيك مربوطه رو هم خوندين....
اگه نخوندين توجه شما رو جلب ميكنم به خوندنش:
موفق باشي.
Hamed.tba
14-01-2009, 12:24
سلام
شما منظورتون همون نسخه 1.30 هست ديگه؟
شما اگه از همينجا گرفتين قلغدتا مطالب تاپيك مربوطه رو هم خوندين....
اگه نخوندين توجه شما رو جلب ميكنم به خوندنش:
موفق باشي.
آقا ممنون آره خونده بودمش منم فعلا دیگه برنامرو باز میزرم تا الانم که مشکلی نداشتم تنها مشکلی که هست اینه که حس خوبی بهش ندارم ((((: ((((= lol :31:
mehrdad_zero
14-01-2009, 17:24
اگرم نخواستی خبر بده نگردم
نه عزیزم میخوام . همین فردا هم باید یه 6 ساعتی ضبط کنم با همون فرمت amr ضبط میکنم تا ببینم چی میشه.
دستت درد نکنه
نه عزیزم میخوام . همین فردا هم باید یه 6 ساعتی ضبط کنم با همون فرمت amr ضبط میکنم تا ببینم چی میشه.
دستت درد نکنه
خواهش میکنم :31:
ببخشید هر چی گشتم پیداش نکردم :31:
اینشاله کارت خوب شه :31:
hessam_sz
15-01-2009, 20:28
دوستان 2تا سوال داشتم
1:بهترين هك افزايش صدا براي p1 كدومه؟آخه 64 تا هك افزايش صدا هست
2:اون هك كه مسير فايل هاي دريافتي بلوتوث را تغيير ميده چه مشكلي واسه گوشي به وجود مياره كه توصيه شده انجام ندين؟
دوستان 2تا سوال داشتم
1:بهترين هك افزايش صدا براي p1 كدومه؟آخه 64 تا هك افزايش صدا هست
2:اون هك كه مسير فايل هاي دريافتي بلوتوث را تغيير ميده چه مشكلي واسه گوشي به وجود مياره كه توصيه شده انجام ندين؟
1- هک صدای افزایش bass
2- من اونی رو که بصورت نصبی هستش نصب کردم مشکلی هم ندارم
آقا من تنظیمات همراه اول رو گرفتم هر کار هم گفته انجام دادم توی سایت گوگل میره ولی یاهو رو نرفت چرا و چیکار کنم
پیامی که میده اینه: connection closed by remote server
آقا یه سئوال دیگه چطوری میشه مثلا همین تاپیک رو بصورت rss در آورد؟
آقا یه سئوال دیگه چطوری میشه مثلا همین تاپیک رو بصورت rss در آورد؟
دوست عزیز شما باید page های دنبالش بگردی که RSS داشته باشه که بتونید در Feed گوشیتون ADD کنید عموما صفحه های page بیشترشون RSS دارند و بعضی موارد ندارند
mehrdad_zero
16-01-2009, 11:45
درست میگه منم همون هک بلوتوث را که نصبی هست روی گوشیم پیاده کردم مشکلی هم نداره. خیلی کارمو راحت کرده.
hessam_sz
16-01-2009, 14:45
راهي نداره وقتي بلوتوث دريافت ميكنيم ويبره بزنه ؟
آخه هيچ اخطاري زنگي چيزي نميده آدم بفهمه بلوتوث اومده
hamid00009
16-01-2009, 15:02
راهي نداره وقتي بلوتوث دريافت ميكنيم ويبره بزنه ؟
آخه هيچ اخطاري زنگي چيزي نميده آدم بفهمه بلوتوث اومده
نه هیچ راهی وجود نداره
دوست عزیز شما باید page های دنبالش بگردی که RSS داشته باشه که بتونید در Feed گوشیتون ADD کنید عموما صفحه های page بیشترشون RSS دارند و بعضی موارد ندارند
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین در مورد Rss
همین سایت Rss داره چون وقتی صفحه رو میاره Rss هم علامتش میاد
hamed1297
16-01-2009, 21:33
شما روی علامت نارنجی رنگ RSS کلیک کنید و اون رو برای کامپیوتر فعال کنید.بعد لینک رو توی قسمت RSS گوشی وارد کنید.
مثلا:
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که یه سایت خبری هست فیدش این میشه:
کافی هنست این رو توی قسمت مربوط به لینک قرار بدید.
سلام
ببخشید ازکجا بفهمم چند کیلو بایت استفاده کردم ؟
مثل زمان مکالمه منظورمه(یه جایی دیدم اون موقع که نداشتم الان هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم کجاشه)
hamed1297
18-01-2009, 00:06
menu>tools>connection manager و در نهایت هم کانکشن مورد نظر.
amir3408
18-01-2009, 12:53
سلام.
بچه ها به جز power mp3 برنامه اي هست كه بشه با دگمه هتدس فري آهنگا رو عوض كرد؟؟؟؟
merikh_merikh
18-01-2009, 13:41
سلامم.
دوستان من به دنبال یه برنامه برای تماشای عکس و زوم کردن...........هستم.
گوشیمم پی1 هست.
اگه کسی سراق داره برام بزاره.
ممنون
hamed1297
18-01-2009, 14:36
سلامم.
گوشیمم پی1 هست.
ممنون
picture gallery خود گوشی.جز اون برنامه ای نداریم.
mohsentanha
18-01-2009, 15:37
picture galery پی وان بنظر من کامله هرچی بخواهی توش هست نیاز به برنامه کمکی نداره
mohammad_1ta
18-01-2009, 18:50
با برنامه ی X-Plore هم میشه رو عکس زوم کرد...
سلامم.
گوشیمم پی1 هست.
ممنون
سلام
برنامه gview ورژن 0.2 خیلی عالیه حتی عکسها رو در اندازه اصلی اونها هم نشون میده ( باید بکشی این ور اون ور تا ببینی ولی خیلی بزرگ ولی زوم نمیکنه بیشتر از اندازه اصلیش یعنی دو حالت داره (اندازه فیت و اندازه واقعی
یه سرچ بزنی پیدا میکنی
سلام
کدوم قسمت گوشی حافظه های استفاده شده و آزاد را هم روی مموری هم روی گوشی نشون میده؟
hamed1297
21-01-2009, 23:58
توی file manager برو و more رو بزن و free space available رو بزن.یا از توی control panel برو به device اونجا هم storage wizard.
Shahin_SOURNA
22-01-2009, 17:37
سلام
اون فایلی که برای پاک کردن باقی مونده های برنامه های Uninstall شده بود کجاست؟
mohsentanha
22-01-2009, 20:47
سلام
اون فایلی که برای پاک کردن باقی مونده های برنامه های Uninstall شده بود کجاست؟
منظورتون اینه:
private\10202dce
در درایو d
Shahin_SOURNA
23-01-2009, 10:23
منظورتون اینه:
Private\10202dce
در درایو d
نه دوست عزیز من مشکلم اینه که:گوشی میخواد که برنامه های اناینستال شده رو دوباره نصب کنم و تا جایی که یادمه باید فایلهای اون برنامه رو از یه جایی پاک میکردیم ,حالا اون جا یادم نیست.
با تشکّر
hamed1297
23-01-2009, 12:06
نه دوست عزیز من مشکلم اینه که:گوشی میخواد که برنامه های اناینستال شده رو دوباره نصب کنم و تا جایی که یادمه باید فایلهای اون برنامه رو از یه جایی پاک میکردیم ,حالا اون جا یادم نیست.
با تشکّر
جوابتون اینه:
منظورتون اینه:
Private\10202dce
در درایو d
محتویاتش رو پاک کنید.
smss.exe
23-01-2009, 14:37
سلام دوستان
می خوام بدونم که p1 حداکثر تا چند گیگ رم ساپورت می کنه ؟
و این که شارژر اصلی p1 چجوری ؟ ( یه عکس با جزییاتی که روی شارژر نوشته )
و آخری این که روی هندزفری p1 چی نوشته ؟ ( روی اون برگه زرده )
خیلی ممنون
mohammad_1ta
23-01-2009, 15:08
سلام دوستان
می خوام بدونم که p1 حداکثر تا چند گیگ رم ساپورت می کنه ؟
و این که شارژر اصلی p1 چجوری ؟ ( یه عکس با جزییاتی که روی شارژر نوشته )
و آخری این که روی هندزفری p1 چی نوشته ؟ ( روی اون برگه زرده )
خیلی ممنون
سلام دوست عزیز،
توی سایتش نوشته 4 گیگ ولی تا 8 گیگ هم میساپورته...
اینم 2 تا عکس از جای مورد نظرتون:
smss.exe
23-01-2009, 23:07
سلام
آقا خدا خیرت بده دمت گرم یعنی من که الان p1 دارم رم 8 گیگ بگیرم جواب میده دیگه نیاز به امتحان و فلان نداره چون می خوام پول بدم یکی برام بگیره ( اگه قیمتش هم داری بگو )
بعد یه چیز دیگه روی شارژر شما نوشته CST 70 ولی برای من نوشته CSt 60 ( و شکل شارژر من هم با توجه به دفترچه گوشی و بقیه عکس ها که من دیدم این طوری نیست ) می خوام بدونم هیچ فرقی نمی کنه ؟ ( آیا اون Input و output فقط باید درست باشه؟ )
یه سؤال دیگه هم دارم اونم اینه که اون چیزی که روی هندزفری نوشته برای همه همینو نوشته یا فرق می کنه ؟ ( برای من HPM-62 هست ولی پایینش نوشته RLF 501 62/3 R1B )
james1952
24-01-2009, 02:46
سلام در p1
نمیشه یه کاری کرد وقتی مسیج به شخص مخاطی رسید فقط txt بزنه رو صفحه ولی الارم نده. یا انکه
صدای الارمو تغییر داد ؟؟؟؟ که مثل آلارم دریافت مسیج نباشه . خیلی این قضیه ی p1 تو مخه .وقتی دلی وری
دیر میرسه ادم فکر میکنه مسیج جدید امده ...:41::13:
سلام بچه ها
من ميخوام اين گوشي رو بخرم قبلش چنتا سوال داشت
1-صفحه لمسي اين گوشي خوب پاسخ ميده يا بايد فشار بدي ؟ در كل كار با صفحه لمسيش راحته؟
2-كيفيت و بلندي صداي اسپيكرش واسه اهنگ گوش دادن چه جوريه؟ مونو يا استريو؟
3-صفحه كليد مجازي واسه مسيج داره؟
در كل من بين p1 و lg ke990 ين گوشي رو انتخاب كردم به نظر شما انتخابم (p1) درسته؟
ممنون
shahshahani
24-01-2009, 14:58
سلام بچه ها
من ميخوام اين گوشي رو بخرم قبلش چنتا سوال داشت
1-صفحه لمسي اين گوشي خوب پاسخ ميده يا بايد فشار بدي ؟ در كل كار با صفحه لمسيش راحته؟
2-كيفيت و بلندي صداي اسپيكرش واسه اهنگ گوش دادن چه جوريه؟ مونو يا استريو؟
3-صفحه كليد مجازي واسه مسيج داره؟
در كل من بين p1 و lg ke990 ين گوشي رو انتخاب كردم به نظر شما انتخابم (p1) درسته؟
ممنون
سلام
1- نه لازم نيست خيلي فشار بدي.البته اگه صفحه محافظ بندازي يكم بايد بيشتر فشار بدي.
2- كيفيت صداش عاليه و با هك هم كيفيت و هم بلندي صداش زياد ميشه(حتي تا 10 برابر)
3- بله كه داره. تازه تشخيص دستخط فارسي و انگليسي هم داره.
كاملا انتخابت درسته.
موفق باشي.
shahshahani
24-01-2009, 14:59
سلام در p1
نمیشه یه کاری کرد وقتی مسیج به شخص مخاطی رسید فقط txt بزنه رو صفحه ولی الارم نده. یا انکه
صدای الارمو تغییر داد ؟؟؟؟ که مثل آلارم دریافت مسیج نباشه . خیلی این قضیه ی p1 تو مخه .وقتی دلی وری
دیر میرسه ادم فکر میکنه مسیج جدید امده ...:41::13:
دقيقا برعكس اين قضيه هست...
يعني آلارم بده ولي پيغام نده...:دي
اقا نگفتيد اسپيكرش واسه اهنگ گوش دادن استريو يا مونو؟
در ضمن صداش رو ميشه بگيد مثلا از n73 بيشتره يا كمتر؟ در مقايسه با گوشي هاي ديگه چه جوريه صداش؟
اگه هك كنيم واسه گوشي مشكل پيش نمياد؟
شرمنده سوالام زياد شد!!!!!!!!
mohammad_1ta
24-01-2009, 16:34
اقا نگفتيد اسپيكرش واسه اهنگ گوش دادن استريو يا مونو؟
در ضمن صداش رو ميشه بگيد مثلا از n73 بيشتره يا كمتر؟ در مقايسه با گوشي هاي ديگه چه جوريه صداش؟
اگه هك كنيم واسه گوشي مشكل پيش نمياد؟
شرمنده سوالام زياد شد!!!!!!!!
توی هندزفری که استریو هست...
نه در حده n73 نیست. یه کم بیشتر از w810 هست. (اگه هکشم کنی بیشترم میشه)
با دقت هک کردن هم هیچ مشکلی براتون پیش نمیاره :46:
موفق باشید :10:
سلام در p1
دیر میرسه ادم فکر میکنه مسیج جدید امده
میتونی گوشی رو سایلنت کنی!!:31:
smss.exe
24-01-2009, 23:44
سلام بر همه دوستان
آقا کسی به ما نگفت که رم 4 تا حالا رو p1 انداخته یا نه اگه قیمتش هم بگید خیلی خوبه
خیلی ممنون
آره دوست عزیز من الان 4gig روی p1دارم و هیچ مشکلی هم ندارم
من sandisk را 23 تومن دو ماه پیش خریدم که الان صد در صد قیمتش پایین تر اومده....
اقا بالاخره كسي نگفت اسپيكراش استريو يا مونو؟
ممنون
smss.exe
25-01-2009, 00:18
آره دوست عزیز من الان 4gig روی p1دارم و هیچ مشکلی هم ندارم
من sandisk را 23 تومن دو ماه پیش خریدم که الان صد در صد قیمتش پایین تر اومده....
سلام
ببخشید دوست عزیز مگه p1 رم m2 نمی خوره شما Sandisk نوشتی !!
smss.exe
25-01-2009, 00:25
ممنون
سلام دوست عزیز
استریو یا مونو بودن چه فرقی می کنه مهم اینه که با هک جدید که برای تقویت صداش اومده می شه هم کیفیت و هم بلندی صداش رو تا حد زیادی افزایش داد .
ولی به نظر من اگه صدا هم برات مهمه این گوشی رو بگیر چون با صدای تقویت شده هندز فریش گوش آدمو کر می کنه ...
mohammad_1ta
25-01-2009, 00:31
سلام
سلام،
رم M2 رو هم Sony میزنه و هم Sandisk (فکر کنم توشیبا هم بزنه)
james1952
25-01-2009, 04:55
سلام
p1 بگیری 1هفته تو موخته پشیمونی که چرا گرفتم
چیزایی که من بدم آمد رو بگم که اگه میدونستم نمی گرفتم.
1.دلیوریش صدا sms میده .قطع هم نمیشه مگر اینکه کل دلیوریو قطع کنی.
2.details sms نداره اکثر سونی اریکسونا داره و بهت نشون میده طرف مقابل کی اس ام اسو فرستاده و چه ساعتی رسیده دستت . که اگه جواب ندادی بعدا بهش نشون بدی بگی مثلا ساعت 2 فرستادی ببین من ساعت 4 رسیده دستم.
3.منوی مسیجش خطیه .با بقیه منو های سونی اریکسون فرق فوکوله .خاصی بگیری یه نیگا بوکن حال کردی با منوش بگیر.
4.بولوتوساش میره تو مسیجت از اونجا بایاد سیو کنی تو رام
5.مشکل ثبت تاریخ اس ام اس داری که حل نمیشه .راه حلام امتحان کردم .الکیه
6.هنگ میکنه ولی خیلی کمتر از بقیه سری pها
خلاصه باید p باز باشی تا باهاش حال کنی
صفحه لمسیش خوبه کار باهاش کنی عادت میکنی
اسپیکرش عالیه. مونو ولی
درکل من زیاد راضی نیستم ولی خوب ...گرفتم دیگه
shahshahani
25-01-2009, 09:39
ممنون
اولا اسپیکرهاش نه و اسپیکرش...
دوما این جور که تو سایت های موبایل در مورد قابلیت های گوشی مینویسن استریو هستش ولی آیا شما باور میکنی با یه اسپیکر بشه استریو در حد هندزفری داشت؟
ممنون
دوست عزیزم استريو هست این ساب ووفر ماشین که نیست اما در حد و اندازه و قد خودش یه چیز عالیه و شدت صداش در مقایسه با N73 یه کم پایین تر و از W810 بیشتر بین این 2 تا گوشیه صداش و همین طوری که گفتن شما با ریختن هک و مد های جدید یه صدایی بیشتر از این 2 گوشی که مثال زدم تجربه میکنید...:46:
سلام
این جواب شمارو محمد جان کامل دادند ، اما باید عرض کنم مدل رم P1 ،
M2 هستش و مارک اصلی که همه تاییدش میکنن Sandisk هست
benyamin_pc
25-01-2009, 19:32
بعضی شرکت ها با مودم wireless کامپیوتر هاشون به اینترنت وصل میشن::تو connection هم یوزر می گیره هم پسورد اما با p1 که سزچ می زنیم فقط پسورد می گیره چجوری باید وصل شد؟
mohammad_1ta
25-01-2009, 19:42
بعضی شرکت ها با مودم wireless کامپیوتر هاشون به اینترنت وصل میشن::تو connection هم یوزر می گیره هم پسورد اما با p1 که سزچ می زنیم فقط پسورد می گیره چجوری باید وصل شد؟
تو اونجایی که من میدونم، اگه شبکه به صورت سیمی باشه هم یوزر میگرن و پسورد...
ولی وایرلس فقط پسورد میگیره.!!
شما با موبایل پسورد رو زدین ببینین چه اتفاقی میوفته؟
mehrdad_zero
26-01-2009, 13:01
سلام
من نميدونم گوشيم چند روزيه كه چش شده!
دارم باهاش كار ميكنم يه مرتبه صفحه تاريك تاريك ميشه طوري كه نميشه خوب ال سي دي را خوند. بعد هم خود به خود درست ميشه و دوباره روشن ميشه.
يوقت مشكلي براي ال سي دي پيش نيومده باشه!
چون من گوشي را توي جيبم نگه ميدارم و بعضي وقتا به ال سي دي فشار هم وارد ميشه.
از اين كيفهائي كه روي گوشي چفت ميشه و موقعي كه ميخوايم با گوشي كار كنيم لازم نيست گوشي را از كيف در بياريم.از اين كيفها براي پي وان هم پيدا ميشه؟
حالا این w960 قیمتش چنده؟
حالا این w960 قیمتش چنده؟
:18:مطمئنی تاپیک رو درست اومدی دوست من؟:18:
mehrdad_zero
27-01-2009, 14:57
کسی نمیتونه به من کمک کنه؟
mohsentanha
28-01-2009, 02:31
سلام
من نميدونم گوشيم چند روزيه كه چش شده!
دارم باهاش كار ميكنم يه مرتبه صفحه تاريك تاريك ميشه طوري كه نميشه خوب ال سي دي را خوند. بعد هم خود به خود درست ميشه و دوباره روشن ميشه.
يوقت مشكلي براي ال سي دي پيش نيومده باشه!
چون من گوشي را توي جيبم نگه ميدارم و بعضي وقتا به ال سي دي فشار هم وارد ميشه.
از اين كيفهائي كه روي گوشي چفت ميشه و موقعي كه ميخوايم با گوشي كار كنيم لازم نيست گوشي را از كيف در بياريم.از اين كيفها براي پي وان هم پيدا ميشه؟
تاحالا برای من ازین مشکلا پیش نیومده فقط یه موقعی که گوشی هنگ میکنه این اتفاق میوفته
ازین کیف ها اگه پیدا کردی به ما هم بگو عجیب دنبالشم
راستی گوشیم یه چند وقتیه که کند شده مثل روز اول کردمش ولی باز هم مشکل دارم
emprator_kochak
28-01-2009, 09:45
سلام، من ورژن گوشیم اینه:
Cxc 162037 r9h004
حالا میخواستم زبان فارسی رو بهش اضافه کنم، لطفاً راهنمایی کنید .
البته گوشیم p1 هستش .
راستی گوشیم یه چند وقتیه که کند شده مثل روز اول کردمش ولی باز هم مشکل دارم
رم گوشیتونم یه بار فرمت کنید خیلی تاثیر داره
mohsentanha
28-01-2009, 23:08
رم گوشیتونم یه بار فرمت کنید خیلی تاثیر داره
یه دفعه عین روز اولش کردم:31::31:
حالا خیلی تند شده روش هم نرم افزارهای ضروری رو فقط نصب کردم
راستی راهی نداره با کیبرد هم بتونم فارسی بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه دفعه عین روز اولش کردم:31::31:
حالا خیلی تند شده روش هم نرم افزارهای ضروری رو فقط نصب کردم
راستی راهی نداره با کیبرد هم بتونم فارسی بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه cda گوشیتونو بگید میتونم بیشتر کمکتون کنم
البته جوابتون در 2 صورت قابل حله البته قبلش یه مقدمه بگم که برای داشتن کیبورد فارسی باید cda گوشیتون یا برای Middle East یا wg1 باشه که در این صورت به زبان های کیبوردتون فارسی هم اضافه میشه
1- عوض کردن cda و آپدیت کردن بعد از آن
2- ریختن کیبورد های مجازی
mohsentanha
29-01-2009, 11:25
اگه cda گوشیتونو بگید میتونم بیشتر کمکتون کنم
البته جوابتون در 2 صورت قابل حله البته قبلش یه مقدمه بگم که برای داشتن کیبورد فارسی باید cda گوشیتون یا برای Middle East یا wg1 باشه که در این صورت به زبان های کیبوردتون فارسی هم اضافه میشه
1- عوض کردن cda و آپدیت کردن بعد از آن
2- ریختن کیبورد های مجازی
r9g007
خواستم اپدیتش کنم ولی ارور داد کیبرد مجازی رو هم دارم
می خوام با کیبرد پی وان فارسی بنویسم
با اون برنامه xs++ تبدیل به r9k009 که دوربعد دارم اپدیت میکنم جدیدترینش باشه
cda:
r6d22
organiser:
r6d23
r9g007
خواستم اپدیتش کنم ولی ارور داد کیبرد مجازی رو هم دارم
می خوام با کیبرد پی وان فارسی بنویسم
با اون برنامه xs++ تبدیل به r9k009 که دوربعد دارم اپدیت میکنم جدیدترینش باشه
cda:
R6d22
organiser:
R6d23
بله نیاز به آپدیت دارن
برای آپدیت کردن هم باید برنامه های مورد نیاز مثل فلش و غیره که توی تاپیک آپدیت uiq که حامد جان زدن هستش ، که اگه رعایت کنید نباید ارور بده
و برای عوض کردن cda تاپیک عوض کردن cda امیدوارم مطالعه کرده باشید
راستی پک هایی هم در سایت سونی اریکسون هستند که میتونید اون ها رو هم نصب کنید نمیدونم امتحان کردید یا نه در مورد نصب زبان فارسی
mohsentanha
30-01-2009, 02:17
بله نیاز به آپدیت دارن
برای آپدیت کردن هم باید برنامه های مورد نیاز مثل فلش و غیره که توی تاپیک آپدیت uiq که حامد جان زدن هستش ، که اگه رعایت کنید نباید ارور بده
و برای عوض کردن cda تاپیک عوض کردن cda امیدوارم مطالعه کرده باشید
راستی پک هایی هم در سایت سونی اریکسون هستند که میتونید اون ها رو هم نصب کنید نمیدونم امتحان کردید یا نه در مورد نصب زبان فارسی
اپدیت کنم چه فایده ای بجز زبان فارسی برام داره؟؟؟؟؟؟؟؟
اره خوندم تغییر دادم الان دوتا شد دیگه تا اپدیتش کنم
اره خوندم تغییر دادم الان دوتا شد دیگه تا اپدیتش کنم
خوب تا اینجا درست انجام دادید
این دو تا شدن cda کاملا طبیعی هستش بعد از عوض کردن اصلا نگران نباشین
چون بعد از آپدیت کردن تبدیل به یک cda میشه
الان گوشیتون فقط یک آپدیت مشتی لازم داره:11:
خوب بی تاثیر هم نیست ! مثلا سرعت عمل کردن منو ها
و بهتر شدن عکس هایی که با گوشی می گیرید
برای من یکمم صداش با کیفیت تر شد
و اگه نکته ی جا گذاشتم اساتید اشاره کنند ممنون میشم
4Archive
30-01-2009, 09:48
سلام
ویروس کش به روز و به درد بخور p1 چه نصب کنیم؟ اگه لینک داونلودش رو بدید که دیگه دمتون گرم!
borland dariush
30-01-2009, 16:00
دوستان من شهریور ماه یا دقیقتر 10 شهریور یه P1 گرفتم الان یه 4 سوال داشتم اگه کمکم کنید ممنون میشم. اگه هم سوالات تکراری بود دیگه ببخشید نمیشه 415 صفحه این تاپیک رو بخونم.
اولین سوالم مربوط میشه به مسیج گوشیم. من تا حالا دو بار مسیج گوشیم قاطی کرده و هر چی تو draft میره دیگه نشون داده نمیشه و وقتی میرم تو draft میگه که خالیه و باز نمی کنه و مسیج هایی که اون تو رو باید از طریق سرچ مسیج ها بیارم. آیا راهی برای درست کردن این ایراد وجود داره یا نه؟ در ضمن نمی خوام که گوشی رو مستر ریسیت کنم می دونم با ریسیت درست میشه ولی ریسیت نمی خوام بکنم.
دومین سوال آیا با مستر ریسیت برنامه هایی که از طریق هک رو گوشی ریختم مثل واکمن 3 پاک میشه یا نه؟
سوم من دیدم بعضی از دوستان نوشتن میشه اینترنال فرمت کرد گوشی رو بجای مستر ریسیت . این اینترنال فرمت کجاست من کنترل پنل گوشی رو هر چی گشتم نبود؟
و چهارمین سوالم. این مشخصات گوشی منه آیا آپدیت جدیدی واسش اومده و البته شما توصیه می کنید که آپدیت بکنم یا نه؟
phone : CXC 162037 R9K009
Bluetooth : CXC 162143 R1D
Organiser : CXC 162108 R6G04
در ضمن دوستان من از دیال آپ استفاده می کنم اگه بخوام آپدیت کنم راهنماییم کنید. ممنون میشم زود جوابم رو بدید.
بازم مرسی
mohammad_1ta
30-01-2009, 16:16
اولین سوالم مربوط میشه به مسیج گوشیم. من تا حالا دو بار مسیج گوشیم قاطی کرده و هر چی تو draft میره دیگه نشون داده نمیشه و وقتی میرم تو draft میگه که خالیه و باز نمی کنه و مسیج هایی که اون تو رو باید از طریق سرچ مسیج ها بیارم. آیا راهی برای درست کردن این ایراد وجود داره یا نه؟ در ضمن نمی خوام که گوشی رو مستر ریسیت کنم می دونم با ریسیت درست میشه ولی ریسیت نمی خوام بکنم.
دومین سوال آیا با مستر ریسیت برنامه هایی که از طریق هک رو گوشی ریختم مثل واکمن 3 پاک میشه یا نه؟
سوم من دیدم بعضی از دوستان نوشتن میشه اینترنال فرمت کرد گوشی رو بجای مستر ریسیت . این اینترنال فرمت کجاست من کنترل پنل گوشی رو هر چی گشتم نبود؟
و چهارمین سوالم. این مشخصات گوشی منه آیا آپدیت جدیدی واسش اومده و البته شما توصیه می کنید که آپدیت بکنم یا نه؟
در ضمن دوستان من از دیال آپ استفاده می کنم اگه بخوام آپدیت کنم راهنماییم کنید. ممنون میشم زود جوابم رو بدید.
بازم مرسی
سلام دوست عزیز،
فکر کنم این مشکل Draft طبیعی باشه (ماله من هم قبل از آپدیت و هم بعد از آپدیت این مشکل رو داره)
هیچوقت گوشی هک شده رو مستر ریست نکنین (فقط فرمت یا آپدیت)
با زدن کد * بالا * پایین پایین * پایین یه منو باز میشه که گزینه فرمت رو داره... (منظور از بالا پایین همون Jogdial سمت چپ گوشی هست)
اون اطلاعاتی هم که دادین، یعنی گوشی آپدیت شدست و نیازی به آپدیت نداره
(چون دقیقاً اطلاعاتش عین گوشیه من هست)
موفق باشید. :10:
دوستان من شهریور ماه یا دقیقتر 10 شهریور یه P1 گرفتم الان یه 4 سوال داشتم اگه کمکم کنید ممنون میشم. اگه هم سوالات تکراری بود دیگه ببخشید نمیشه 415 صفحه این تاپیک رو بخونم.
بازم مرسی
1- این مشکل به مرور زمان حل میشه شما میتونید برای امتحان چند مسیج الکی Save کنید که وارد Draft بشند و مسیج هاتون بعد یه مدت کلا خالی کنید هم inbox و هم sent البته این راه پیشنهادیه راه دومشم خودتون بهتر میدونید مستر ریست
بقیشم که محمد جان کامل توضیح دادن در مورد فرمت
راستی بهتره با دیال آپ . آپدیت نکنید کلا میگم چون خطر داره در هنگام آپدیت قطع بشه خطر ناکه وسرعتشم پایینه ...
ببخشید محمد جان من ندیدم جواب شمارو:11: ویرایش کردم
borland dariush
30-01-2009, 19:26
ممنون از جوابتون یه سوال دیگه
می خواستم بدونم راهی هست واسه اینکه گوشی رو به صورت آفلاین بشه آپدیت کرد؟
یعنی همه فایل ها رو بگیری بعد بریزی رو گوشی.
ممنون از جوابتون یه سوال دیگه
می خواستم بدونم راهی هست واسه اینکه گوشی رو به صورت آفلاین بشه آپدیت کرد؟
یعنی همه فایل ها رو بگیری بعد بریزی رو گوشی.
تا جایی که من خبر دارم خیر نمیشه
شما برای آپدیت کردن می تونید مراجعه کنید به موبایل فروشی های معتبر . یا جایی که سرعتشون بالا باشه . من نمیگم با دیال آپ نمیشه ، شدنش میشه اما خطرش بیشتره از سودشه
borland dariush
30-01-2009, 20:57
دوستان یعنی این مشکل مسیج رو نمیشه بدون مستر ریسیت حل کرد؟
من نمی خوام مستر ریسیت کنم چون وقتی اینکارو می کنم تمام مسیج هام از بین میره ولی من لازمشون دارم نمی خوام بپرن. ولی این ارور تو درفت بد جوری ازیتم می کنه.
دوستان یعنی این مشکل مسیج رو نمیشه بدون مستر ریسیت حل کرد؟
من نمی خوام مستر ریسیت کنم چون وقتی اینکارو می کنم تمام مسیج هام از بین میره ولی من لازمشون دارم نمی خوام بپرن. ولی این ارور تو درفت بد جوری ازیتم می کنه.
من که فکر نمیکنم با مستر ریست هم مشکلتون حل بشه بهتره یکم صبر کنید
hamed1297
30-01-2009, 21:58
به.سلام رضا جان.خدا قوت.تاپیک رو زنده نگه داشتی.
در مورد مشکل sms هم همونطور که رضا و دوستان گفتن باید چندین sms رو به زبان فارسی و انگلیسی در حد 2-3 حرف بنویسید و توی Draft ذخیره کنید.بعد خودش درست میشه.
مخلصیممممم.
به.سلام رضا جان.خدا قوت.تاپیک رو زنده نگه داشتی.
در مورد مشکل sms هم همونطور که رضا و دوستان گفتن باید چندین sms رو به زبان فارسی و انگلیسی در حد 2-3 حرف بنویسید و توی draft ذخیره کنید.بعد خودش درست میشه.
مخلصیممممم.
سلام حامد جان . خواهش میکنم وظیفه هستش کمک کردن به دوستان :11:
شما همیشه به من لطف داشتید:20: مخلصیم
borland dariush
30-01-2009, 23:18
آقا حامد دستت درد نکنه رفته بود رو مخم خیلی ممنون. درست شد با راهنمایی شما.
آقا رضا با مستر ریسیت هم درست میشه من قبلا اینجوری درستش کرده بودم ولی دیگه نمی خواستم اینکارو بکنم. بازم ممنون
اگه مستر ریست میکردی نمیشد چی؟
- این مشکل به مرور زمان حل میشه شما میتونید برای امتحان چند مسیج الکی save کنید که وارد draft بشند و مسیج هاتون بعد یه مدت کلا خالی کنید هم inbox و هم sent البته این راه پیشنهادیه راه دومشم خودتون بهتر میدونید مستر ریست
صفحه پش فکر میکنم در این رابطه بهتون گفته بودم
hamed1297
30-01-2009, 23:30
آره.قبلا رضا گفته بود.یک بار همین قضیه برای من پیش اومد و با رضا حلش کردیم.
مخلصیم.
سلام
حدود یک هفته ای هست که با اس ام اس فرستادن مشکل دارم.
بعضی موقع ها خیلی راحت می فرسته ولی بعضی موقع ها هم می زنه "ارسال ناموفق" خیلی اذیت می کنه که ارسال بشه. نمی دونم علتش چیه و مشکل ا ز کجا ممکنه باشه. چند بار هم خاموش روشن کردم گوشی را ولی بازم خوب نمی فرسته
borland dariush
30-01-2009, 23:41
آقایون به هر حال ممنون کلی بهم حال دادین.
اگه ناراحت نشید بازم سوال دارم. می بخشید من هی می پرسما. راستش تمام مشکلاتم رو می خوام یه دفه حل کنم.
من یه بار کلا با WLan کانکت شدم اون یه بار هم وقتی وب رو باز می کردم تا صفحه اینترنت رو باز کنه ارور میداد که شما به اینترنت متصل نیستید در صورتی که من کانکت بودم. البته هر وقت با GPRS کانکت شدم این مشکل رو نداشتم ولی با WLan به این مشکل خوردم آیا تنظیمات خاصی داره تا بعد از کانکت شدن از اون استفاده کنیم.
borland dariush
30-01-2009, 23:44
آقایون به هر حال ممنون کلی بهم حال دادین.
اگه ناراحت نشید بازم سوال دارم. می بخشید من هی می پرسما. راستش تمام مشکلاتم رو می خوام یه دفه حل کنم.
من یه بار کلا با WLan کانکت شدم اون یه بار هم وقتی وب رو باز می کردم تا صفحه اینترنت رو باز کنه ارور میداد که شما به اینترنت متصل نیستید در صورتی که من کانکت بودم. البته هر وقت با GPRS کانکت شدم این مشکل رو نداشتم ولی با WLan به این مشکل خوردم آیا تنظیمات خاصی داره تا بعد از کانکت شدن از اون استفاده کنیم.
یه سوال دیگه اگه من فلش گوشی رو با این برنامه TORCH زیاد نگه دارم ممکنه بسوزه و اتفاقی واسش بیفته یا نه؟
mohammad_1ta
30-01-2009, 23:46
سلام
بعضی موقع ها خیلی راحت می فرسته ولی بعضی موقع ها هم می زنه "ارسال ناموفق" خیلی اذیت می کنه که ارسال بشه. نمی دونم علتش چیه و مشکل ا ز کجا ممکنه باشه. چند بار هم خاموش روشن کردم گوشی را ولی بازم خوب نمی فرسته
SMS ها میره تو Outbox ؟
اگه اینطوریه که ماله منم جدیداً نمیفرسته و میره تو Outbox ...
در اون حالت گوشی رو یه لحظه به حالت Flight Mode قرار بدین و بعدش Phone Mode .
بعد از اون برین توی Outbox روی Send کلیک کنید.
موفق باشید.
hamed1297
30-01-2009, 23:51
سلام
شماره sms center رو عوض کنید.
جدیدا p1 مریض شده باید ببرمش دکتر:41:
این کلید برگشت که سمت چپ گوشی هستش جدیدا خیلی باید فشار بدم که کار کنه ، میترسم بدم دست این دکترا بدتر مریضش کنن:31::41:
mohammad_1ta
31-01-2009, 00:09
جدیدا p1 مریض شده باید ببرمش دکتر:41:
این کلید برگشت که سمت چپ گوشی هستش جدیدا خیلی باید فشار بدم که کار کنه ، میترسم بدم دست این دکترا بدتر مریضش کنن:31::41:
میدونم ربطی نداره ولی:
یک بار محکم بزن روی اون دکمه شاید درست شه...
آخه امروز دکمه ی بالای روی کیبورد با فشار زیاد کار میکرد، یکی کوبوندم روش، درست شد :19::31::31:
hamed1297
31-01-2009, 00:10
کلا سعی کنید از دکمه ها و صفحه نمایش و jog dial همگی استفاده کنید و سعی نکنید فقط مثلا با کیبرد تایپ کنید یا فقط با تاچ خالی.دی...
من P990 کار کرده دیدم که در اثر مرور زمان jog dial ش خیلی شل و ول شده بود.
پس دقت کنید.
رضا تو هم خواستی ببیری تعمیر گاه این جیگر رو دست هر نامحرمی نده.دی..
میدونم ربطی نداره ولی:
یک بار محکم بزن روی اون دکمه شاید درست شه...
آخه امروز دکمه ی بالای روی کیبورد با فشار زیاد کار میکرد، یکی کوبوندم روش، درست شد :19::31::31:
محمد فکر نمیکردم این قدر خشن باشی:18: الان زندست خدابیامرز یا نه :34: محمد جان تو اگه دکتر میشدی اصلا پسرمو (P1i) نمی اوردم چکش کنی:16:
رضا تو هم خواستی ببیری تعمیر گاه این جیگر رو دست هر نامحرمی نده.دی..
چشم:20: پس براش دعا کنید بچم (P1i) شفا بگیره :45:
borland dariush
31-01-2009, 11:05
آقا هیشکی جواب ما رو نداد دوباره میپرسم شاید اینبار جواب بدید.
یه سوال دیگه اگه من فلش گوشی رو با این برنامه TORCH زیاد نگه دارم ممکنه بسوزه و اتفاقی واسش بیفته یا نه؟
یه سوال دیگم این که من همه جا گوشیم سریع کار می کنه ولی تو فولدرهایی که توشون فایل جاوا یا سیس هست (Setup) برای بار اول این فولدرها رو خیلی طول میده که باز کنه علتشون چیه که با این فولدرها اینطوری میکنه؟
mohammad_1ta
31-01-2009, 11:36
آقا هیشکی جواب ما رو نداد دوباره میپرسم شاید اینبار جواب بدید.
من یه بار کلا با wlan کانکت شدم اون یه بار هم وقتی وب رو باز می کردم تا صفحه اینترنت رو باز کنه ارور میداد که شما به اینترنت متصل نیستید در صورتی که من کانکت بودم. البته هر وقت با gprs کانکت شدم این مشکل رو نداشتم ولی با wlan به این مشکل خوردم آیا تنظیمات خاصی داره تا بعد از کانکت شدن از اون استفاده کنیم.
یه سوال دیگه اگه من فلش گوشی رو با این برنامه torch زیاد نگه دارم ممکنه بسوزه و اتفاقی واسش بیفته یا نه؟
یه سوال دیگم این که من همه جا گوشیم سریع کار می کنه ولی تو فولدرهایی که توشون فایل جاوا یا سیس هست (setup) برای بار اول این فولدرها رو خیلی طول میده که باز کنه علتشون چیه که با این فولدرها اینطوری میکنه؟
توی اون کانکشن که در اینترنت میپرسه، شما گروهی که وایرلس توش ذخیره شده رو انتخاب میکنین؟
فلش گوشی هم ممکنه بسوزه (چون اگه مشکلی پیش نمیومد، خود سونی اریکسون این برنامه رو روی گوشی و فیلم برداری میزاشت...)
hosein-a7
31-01-2009, 19:11
من نمیدونم چه جوری برای گوشیم باید تم بریزم
hamed1297
31-01-2009, 20:29
تم رو یا برز توی مموری کارت توی فوادر other یا اینکه با بلوتوث یا اینفرارد بریز روی گوشی.
فرمتی که تمهای UIQ3 داره utz.* هست .بعد که ریختی روی گوشی میری توی همون فوادری که گذاشتیش و روش کلیک میکنی تا نصب شه.بعد ازت میپرسه که میخوای الان استفاده کنی یا نه....
alinorton2006
31-01-2009, 21:56
سلام.
من می خواستم ازتون بپرسم که چه مدت زمانی طول میکشه که وقتی گوشی 0% شارژ داره کامل شارژ بشه؟
راستش نوک شارژر من شکست و من رفتم یه شارژر اصل به قیمت 6500 تومان خریدم با همون ضاهر و ولتاژ و آمپر ولی نمی دونم چرا دیشب که گوشیم از بی شارژی خاموش شد و من صبح زدم به شارژ بعد از 3:30 (سه ساعت و 30 دقیقه)تازه رسیده بود به 60% !!!به نظر شما شارژرم خرابه؟
hamed1297
31-01-2009, 22:10
دقیقا نمیشه گفت ولی از 0 % فکر کنم 2:15 بشه.اونی که شما گرفتی ظاهرا واسه ای نیست.
دقت کن دقیق واسه خودش رو بخری.توی دفترچه مشخصات شارژر مناسب رو مینویسن معمولا.
SMS ها میره تو Outbox ؟
اگه اینطوریه که ماله منم جدیداً نمیفرسته و میره تو Outbox ...
در اون حالت گوشی رو یه لحظه به حالت Flight Mode قرار بدین و بعدش Phone Mode .
بعد از اون برین توی Outbox روی Send کلیک کنید
آره توی outbox میره. باشه امتحان می کنم.
شماره sms center رو عوض کنید.
بخوام عوض کنم چه شماره ای را باید جایگزین کنم؟ نمی دونم؟
hamed1297
31-01-2009, 23:40
همراه اول اگر هستی:
009891100500
009891100501
009891100510
باز هم باید باشه.
دستت درد نکنه
مال من الان اینه 009891100500
حالا کدوم از این سه تا بهتره؟
hamed1297
01-02-2009, 00:16
والا من هر کدوم رو میگذارم بعد یک مدت باز بعضی از sms هام ارسال نمیشه.
در ضمن مال من اگر 009891100500 باشه دیگه ساعت و تاریخ sms ها درست نشون میده.
فرق نداره.همشون جواب میدن.
vahid121
01-02-2009, 06:15
با سلام خدمت دوستان
دوستان عزیز من قصد خرید هندس فری بلوتوی برای گوشیم که قاعدتاp1i هستش دارم.
ممنون میشم بفرمائید چه مارکی رو بخرم...
در حد تا 40 یا 45 هزار تومان.
ممنون میشم اساتید راهنمایی بفرمایند. به خصوص آقا حامد
مرسی
یاحق
سلام.
من می خواستم ازتون بپرسم که چه مدت زمانی طول میکشه که وقتی گوشی 0% شارژ داره کامل شارژ بشه؟
راستش نوک شارژر من شکست و من رفتم یه شارژر اصل به قیمت 6500 تومان خریدم با همون ضاهر و ولتاژ و آمپر ولی نمی دونم چرا دیشب که گوشیم از بی شارژی خاموش شد و من صبح زدم به شارژ بعد از 3:30 (سه ساعت و 30 دقیقه)تازه رسیده بود به 60% !!!به نظر شما شارژرم خرابه؟
سلام
ممکنه کنکتور گوشی قسمتی که شارژر وصل میشه کثیف باشه با یه مسواک کهنه تمیزش کن ببین چی میشه
mohsentanha
01-02-2009, 13:55
با سلام خدمت دوستان
مرسی
یاحق
40 تا 45 رو نمیدونم
ولی 60 تا 70
دومدل عالیه هندزفری بلوتوث هستش
ds970
ds220
بستگی به سلیقه داره
من به شما پیشنهاد میکنم ds220رو بخرید
هر دو شون صدای استریو دارن
یا این تاپیک مخصوص این کار هست بهتره اون جا هم عنوان کنید:
mehrdad_zero
01-02-2009, 22:31
موقعی که مخاطبین گوشی را باز میکنیم روی اسم مخاطبین که میائیم یه دکمه کال توی نوار پائین میاد که میشه با کلیک روی اون با مخاطب مربوطه تماس گرفت. اما این دکمه برای من ناپدید شده و باید دکمه view را بزنم و بعد callرا بزنم برای تماس گرفتن.
چطور میشه درستش کرد؟
mehrdad_zero
01-02-2009, 22:36
موقعی که مخاطبین گوشی را باز میکنیم روی اسم مخاطبین که میائیم یه دکمه کال توی نوار پائین میاد که میشه با کلیک روی اون با مخاطب مربوطه تماس گرفت. اما این دکمه برای من ناپدید شده و باید دکمه view را بزنم و بعد callرا بزنم برای تماس گرفتن.
چطور میشه درستش کرد؟
vahid121
02-02-2009, 06:11
با سلام خدمت دوستان
با تشکر از دوست خوبم محسن جان
مرسی
یاحق
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
موقعی از Xplorer استفاده میکنم که ورژنش م 3 هستش بعد از ارسال فایل با بلوتوث یا بعضی کار های دیگه نوار منوی پایینش سیاه میشه و دیگه نمیشه توی منو رفت که دوباره ارسال کنم و ... میخواستم ببینم مال شما هم اینجوریه؟
اگه بله چیکار میشه کرد
یه نکته دیگه بجز کلیدهای میانبری که خودش نوشته که با عدد ها هست و باید عددهارو فعال کنی تا بشه زد، یه سری کلید هم با حروف داره من چند تا رو پیدا کردم فکر کنم براتون جالب باشه حداقل برای تازه کارها:
Q یک صفحه بالاتر در لیست فایلها
A یک صفحه پایین در لیست فایلها
F ایجاد فولدر جدید
T تغییر خصوصیات فایل مثل مخفی و ...
R تغییر نام
C کپی کردن COPY
M منتقل کردن MOVE
X فایلهای رسیده MESSAGING
E نمایش اطلاعات پوشه مثل حجم و تعداد فایل
G تنضیمات خود برنامه
SPACE (همون کلید فاصله یا صفر ) انتخاب کردن فایل
اگه دوستان نکات دیگه ای بلدند بذارن تا همه استفاده کنیم
mohammad_1ta
02-02-2009, 15:16
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
موقعی از xplorer استفاده میکنم که ورژنش م 3 هستش بعد از ارسال فایل با بلوتوث یا بعضی کار های دیگه نوار منوی پایینش سیاه میشه و دیگه نمیشه توی منو رفت که دوباره ارسال کنم و ... میخواستم ببینم مال شما هم اینجوریه؟
اگه بله چیکار میشه کرد
بله برای ماهم همینطوریه...
چاره ای نداره جز بستن و بازکردن مجدد برنامه :41:
mehrdad_zero
02-02-2009, 16:08
چطور میشه درستش کرد؟
کسی نمیتونه کمکم کنه؟
mehrdad_zero
02-02-2009, 16:19
میبخشید من نمیدونم چرا پستهام دوتائی میان؟!
کسی نمیتونه کمکم کنه؟
آقا مهرداد اگه درست نشده مشکلتون نمیدونم یک هک بود من روی گوشیه خودم ریختم Contacts شبیه w960 می کنه که خیلیم جالبه فکر کنم اون هک پیدا کنید بریزی هم این مشکلت حل میشه هم Contacts زیبا تری خواهید داشت :31:
mohsentanha
03-02-2009, 01:58
آقا مهرداد اگه درست نشده مشکلتون نمیدونم یک هک بود من روی گوشیه خودم ریختم contacts شبیه w960 می کنه که خیلیم جالبه فکر کنم اون هک پیدا کنید بریزی هم این مشکلت حل میشه هم contacts زیبا تری خواهید داشت :31:
رضا جون اگه داری بی صبرانه منتظریم>>>>>>
shahshahani
03-02-2009, 09:43
منظورتون اینه...؟ :
موفق باشید.
hessam_sz
03-02-2009, 10:32
سلام
جديدا هرچي فايل از طريق بلوتوث ميگيرم گوشي نميشناسه و ذخيره هم نميكنه بايد چيكار كنم؟
shahshahani
03-02-2009, 10:33
هک بلوتوث استفاده کردی؟
hessam_sz
03-02-2009, 12:00
هک بلوتوث استفاده کردی؟
آره:31::31:
حالا بايد چيكار كنم؟
mohammad_1ta
03-02-2009, 17:03
آره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
حالا بايد چيكار كنم؟
موقعی که فایلی ارسال میشه به گوشیتون، دکمه ی Back رو میزنین؟
hessam_sz
03-02-2009, 18:36
موقعی که فایلی ارسال میشه به گوشیتون، دکمه ی Back رو میزنین؟
نه ديگه accept ميزنم وقتي هم كه تموم شد جلوي هر فايلي كه گرفتم ؟ مياد ذخيره هم نميشه
منظورتون اینه...؟ :
موفق باشید.
جان آره خودشه البته روی p1 یکم فرق میکنه چون این دوستمون که اسکرین شات گذاشتن برای p990 بود :11:
vahid121
04-02-2009, 10:16
فریاد رسی نبود به سوال ما جواب بده؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
در حد تا50 یا 55 هزار تومان.
مرسی
یاحق
این مدل 5020 جبرا چطوره بچه ها خوبه ؟
روی p1i جواب میده؟
مرسی
mohsentanha
04-02-2009, 13:40
فریاد رسی نبود به سوال ما جواب بده؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
در حد تا50 یا 55 هزار تومان.
مرسی
یاحق
این مدل 5020 جبرا چطوره بچه ها خوبه ؟
روی p1i جواب میده؟
مرسی
من پیشنهاد می کنم که 220 رو بخری هندزفریه توپی هستش
آره:31::31:
حالا بايد چيكار كنم؟
سلام
back رو بزن بعد برو توی درایو d یه فولدر به اسم iinbox ایجاد شده فایلهاتون اونجاست
borland dariush
05-02-2009, 21:19
دوستان من یه سوال قبلا کرده بودم کسی جواب نداد بازم میپرسم شاید اینبار جواب بدید.
من هر موقع می خوام با wlan به اینترنت وصل بشم خیلی راحت کانکت میشم ولی وقتی می رم وب رو باز میکنم هیچ صفحه ای رو لود نمی کنه وارور میده که به اینترنت وصل نیستی!!! چرا اینجوریه؟ اگه میشه کامل توضیح بدین. در ضمن وقتی با gprs کانکت میشم خیلی راحت صفحه هارو باز می کنه و مشکلی ندارم فقط با وایرلس مشکل دارم قضیه چیه؟
mohammad_1ta
05-02-2009, 22:04
دوستان من یه سوال قبلا کرده بودم کسی جواب نداد بازم میپرسم شاید اینبار جواب بدید.
من هر موقع می خوام با wlan به اینترنت وصل بشم خیلی راحت کانکت میشم ولی وقتی می رم وب رو باز میکنم هیچ صفحه ای رو لود نمی کنه وارور میده که به اینترنت وصل نیستی!!! چرا اینجوریه؟ اگه میشه کامل توضیح بدین. در ضمن وقتی با gprs کانکت میشم خیلی راحت صفحه هارو باز می کنه و مشکلی ندارم فقط با وایرلس مشکل دارم قضیه چیه؟
شما میخواید به چه نوع وایرلسی وصل شید؟
اگه برای لپ تاپ هست که تنظیماتش فرق میکنه...
vahid121
06-02-2009, 10:07
سلام بچه ها هندس فری 5020 جبرا چطوره؟خوبه؟ روی p1i جواب می ده یانه؟؟
ممنون
saeid127
06-02-2009, 11:57
سلام خدمت دوستان!
یه مشکل عجیب واسه گوشی پیش اومده!!!
گوشی رو خاموش کردم که سیم کارت رو عوض کنم.وقتی دوباره روشن کردم ویبره اولیه رو میزنه ولی هیچی نمیاد!
و نور صفحه کلید و lcd خاموش و روشن میشه!
هر جور بگید بهش ور رفتم درست نمیشه.
به نظر شما با آپدیت درست میشه؟
vahidsport
06-02-2009, 12:33
سلام خدمت دوستان!
گوشی رو خاموش کردم که سیم کارت رو عوض کنم.وقتی دوباره روشن کردم ویبره اولیه رو میزنه ولی هیچی نمیاد!
فقط اپدیت کن 99% درست میشه
mohammad_1ta
06-02-2009, 13:03
سلام خدمت دوستان!
گوشیت رو موقعی که خاموش هست، به شارژر وصل کن ببین بالا میاد؟
saeid127
06-02-2009, 13:34
فقط اپدیت کن 99% درست میشه
ممنون دارم می کنم :31:!
گوشیت رو موقعی که خاموش هست، به شارژر وصل کن ببین بالا میاد؟
نه همه کاری باهاش کردم!فعلا دارم آپدیت می کنم.
borland dariush
06-02-2009, 15:07
دوست عزیز من برای مثال تو پاساژهایی که اینترنت وایرلس دارن و میتونیم رایگان استفاده کنیم خواتم با گوشیم کانکت بشم ولی وقتی که کانکت میشم میرم که صفحات رو لود کنم ارور میده که شما کانکت نیستید.
saeid127
07-02-2009, 11:13
سلام.
من آپدیت کردم درست شد.
حالا بک آپهایی که قبلا گرفته بودم restore نمیشه!همش fail میشه.
مشکل از کجاست؟؟؟
Manuchehrr
07-02-2009, 12:14
یه مشکلی واسم پیش اومده جدیدا , قبلا تو inbox گوشیم بالای 1000 تا اس ام اس جا میشد بعد پیغام phone memory is full رو میداد و باید اس ام اس ها پاک میشدن تا جا خالی بشه و اس ام اس های جدید برسن اما الان چند روز هست تعداد اس ام اس ها به 50-60 تا که میرسه همون پیغام phone memory is full رو میده! در حالی که میرم حافظه گوشی رو میبینم که بیش از 50% حافظه ش خالیه!! ایراد از کجاس ؟ :13:
بیشتر خالی کنید مخصوصا فون مموری تون رو
سلام.
من آپدیت کردم درست شد.
حالا بک آپهایی که قبلا گرفته بودم restore نمیشه!همش fail میشه.
مشکل از کجاست؟؟؟
شاید دوست عزیز یا درست restore نمیکنی
یا اینکه خوب بک آپ نگرفتی
سلام دوستان.دیشب خیلی اتفاقی فولدر Image موجود در حافظه ی اصلی گوشی رو پاک کردم.(همون فولدری که فریم های عکاسی توش قرار داره)...یه نفر پیدا میشه واسم Upload کنه؟
سلام دوستان.دیشب خیلی اتفاقی فولدر Image موجود در حافظه ی اصلی گوشی رو پاک کردم.(همون فولدری که فریم های عکاسی توش قرار داره)...یه نفر پیدا میشه واسم Upload کنه؟
بگرد ببین تو درایو z نمی تونی پیدا کنی و جایگزین کنی ؟
سلام دوستان.دیشب خیلی اتفاقی فولدر image موجود در حافظه ی اصلی گوشی رو پاک کردم.(همون فولدری که فریم های عکاسی توش قرار داره)...یه نفر پیدا میشه واسم upload کنه؟
سلام
چند وقت پیش من هم چنین مشکلی داشتم یکی از دوستان توی همین تاپیک فریمها رو برام آپلود کرد یه سرچ بزنی پیدا میکنی
بگرد ببین تو درایو z نمی تونی پیدا کنی و جایگزین کنی ؟
درایو z ؟
درایو z ؟
Diego اگه بدون فولدر می خواین من میتونم عکس های داخل فولدر فریمها رو به دستت برسونم
Diego اگه بدون فولدر می خواین من میتونم عکس های داخل فولدر فریمها رو به دستت برسونم
دمت گرم...اگه بتونی فولدرش رو zip یا rar کنی بعدش تو rapidshare اپلود کنی محشر میشه.فکر نکنم حجمش زیاد باشه.
hes_luckey
09-02-2009, 17:47
آقا من یه رم 2 گیگ مارک سونی گرفتم ولی سرعت انتقال دادش خیلی کمه . یه فولدر 200 مگی رو بیشتر نیم ساعت طول کشید تا بریزه روش !
به نظر شما چیکار کنم ؟ عیب از رمه ؟ برم پسش بدم ؟
ممنون
mohammad_1ta
09-02-2009, 18:41
آقا من یه رم 2 گیگ مارک سونی گرفتم ولی سرعت انتقال دادش خیلی کمه . یه فولدر 200 مگی رو بیشتر نیم ساعت طول کشید تا بریزه روش !
به نظر شما چیکار کنم ؟ عیب از رمه ؟ برم پسش بدم ؟
ممنون
چند خریدیدن؟
اگه زیر 16-17 باشه احتمالاً تقلبیه...
دمت گرم...اگه بتونی فولدرش رو zip یا rar کنی بعدش تو rapidshare اپلود کنی محشر میشه.فکر نکنم حجمش زیاد باشه.
چجوری زیپشون کنم مشکل همین جاست
hamed1297
09-02-2009, 23:10
مگه win rar نداری رضا.اون رو استفاده کن.
توی خود گوشی هم با x-plore میتونی زیپ کنی.
البته شما استاد ماهی.ببخشید.
مگه win rar نداری رضا.اون رو استفاده کن.
توی خود گوشی هم با x-plore میتونی زیپ کنی.
البته شما استاد ماهی.ببخشید.
من کوچیکتم ، اره منظورم توی گوشی بود اماده کردم می زارمش
راستی حامد سیم کارتمو عوض کردم بعد این Anti - theft همش پسورد می خواد هر پسوردیم که بگی زدم اما نمیزاره گوشی بالا بیاد چی کار کنم
hamed1297
10-02-2009, 10:40
راستی حامد سیم کارتمو عوض کردم بعد این anti - theft همش پسورد می خواد هر پسوردیم که بگی زدم اما نمیزاره گوشی بالا بیاد چی کار کنم
پسوردش که 1234567890 هست.اگر دیدی اذیت میکنه پاکش کن و برای سیم جدید باز نصبش کن.البته این برنامه کارش این نیست که اجازه نده گوشی بالا بیاد.
من یک برا تست کردم بالا میاومد و یه اس ام اس هم فرستاد.بعدشم هم کانتکتای سیم غیر فعال بودن.
امیدوارم کارتون راه بندازه الان آپلود کردمش
امیدوارم کارتون راه بندازه الان آپلود کردمش
ممنون دوست عزیز.گوشیمو فروختم.واسه اونی که گوشی رو خریده بود میخواستم.:10:
سلام میخواستم بپرسم چرا توی اکسپلور جدید نمیتونم هیچ فیلی رو توی درایو c یا recorse کپی کنم
ارور cant faind میزنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
سلام میخواستم بپرسم چرا توی اکسپلور جدید نمیتونم هیچ فیلی رو توی درایو c یا recorse کپی کنم
ارور cant faind میزنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
نباید اینجوری بشه ، شما Capsswitch روی OFF بذارید
سلام
نمیدونم on یا off یا حتی چند بار گوشی فرمت کردم اما نشد
سلام
نمیدونم on یا off یا حتی چند بار گوشی فرمت کردم اما نشد
(قبل از هر کاری که مربوط به فایل های سیستمی میشه باید Caps به صورت OFF بذارید !) حتما درست میشه و بعد با X-plore تغییرات انجام بدید
moderntalking123
12-02-2009, 01:23
سلام من یک مشکل بد دارم! وقتی با xplore فایلی رو با بلوتوث می فرستم، بعد ارسال اون منوی پایین گوشی توی xplore دیگه میره و مجبورم برنامه رو end task کنم و مجددا اجرا کنم!!! حالا چیکار کنم؟؟
در ضمن از نسخه جدید 1.30 استفاده میکنم (رجیستر نشده)
amir3408
12-02-2009, 01:30
سلام من یک مشکل بد دارم! وقتی با xplore فایلی رو با بلوتوث می فرستم، بعد ارسال اون منوی پایین گوشی توی xplore دیگه میره و مجبورم برنامه رو end task کنم و مجددا اجرا کنم!!! حالا چیکار کنم؟؟
در ضمن از نسخه جدید 1.30 استفاده میکنم (رجیستر نشده)
حاجي واسه همه اينجوريه راهي هم براش نيست
moderntalking123
12-02-2009, 01:36
یه سواله دیگه !! میخواستم ببینم راه حلی واسه این دردسر دریافت بلوتوث دارید؟؟ آخه وقتی چند تا باهم میگیرم یه منو میاد که باید دونه دونه سیو کنم که اونم بعدش میره تو inbox . حالا اگه اشتباهی اون منوی لیست فایلهای دریافتی رو ببندم دیگه بلوتوثا پرید!!! اعصاب خوردیه!!!
vahidsport
12-02-2009, 14:27
یه سواله دیگه !! میخواستم ببینم راه حلی واسه این دردسر دریافت بلوتوث دارید؟؟ آخه وقتی چند تا باهم میگیرم یه منو میاد که باید دونه دونه سیو کنم که اونم بعدش میره تو inbox . حالا اگه اشتباهی اون منوی لیست فایلهای دریافتی رو ببندم دیگه بلوتوثا پرید!!! اعصاب خوردیه!!!
این برنامه رو رو فون مموری نصب کن بعد گوشی رو ریست کن و اگه با بلوتوس یه فایل 20MB رو بگیری تو 1 ثانیه تو D:/inbox سیو میکنه و دیگه تو inbox گوشی نمیره و اون مشکلی که گفتی حل می شه
mohammad_1ta
12-02-2009, 14:27
بله منم همین مشکل رو دارم.
ولی اون فایل نمیپره... در اون زمان که اینطوری شد، باید با یه گوشی دیگه یه فایل جدید بفرستین تا دوباره اون لیست فایل های دریافتی بیاد و Save رو بزنید.
vahidsport
12-02-2009, 17:27
شما اگه اون برنامه رو نصب کنین همه مشکلاتتون حل میشه شک نکنین
moderntalking123
12-02-2009, 17:34
ولی اون فایل نمیپره... در اون زمان که اینطوری شد، باید با یه گوشی دیگه یه فایل جدید بفرستین تا دوباره اون لیست فایل های دریافتی بیاد و save رو بزنید.
خب اگه این فایلای اون لیست پاک نمیشه باید یه جا تو گوشی قایم بشه دیگه... نمیدونید کجا میره؟؟ اینجور که راحت تره که همش رو باهم کات کنیم هر جا بخوایم...
vahidsport
12-02-2009, 18:02
خب اگه این فایلای اون لیست پاک نمیشه باید یه جا تو گوشی قایم بشه دیگه... نمیدونید کجا میره؟؟ اینجور که راحت تره که همش رو باهم کات کنیم هر جا بخوایم...
فکر کنم تویه C:\Shared باشه که برای دیدن این فولدر باید هک کنین
من اون برنامه رو نصب کردم هیچ مشکلی ندارم همین امروز حدود 40MB رو با بلوتوس گرفتم و تو 1ثانیه سیو کرد خیلی راحت ولی بدون این برنامه حدود 1 روز میکشه تا سیو کنه
واسه چی خودتونو عذاب میدین ضرر نداره یه تست کنین
با امضاءت موافقم آقا وحید:31::10:
moderntalking123
12-02-2009, 22:08
چند وقتی هم شده از هر گوشی جدید فقط 1 فایل میگیره و دیگ چیزی از اون گوشی قبول نمیکنه. چند بار بلوتوثو خاموش میکنم یا اینکه تا 99٪ میاد و قطع میشه!!!! :41:
دیگه جدی داره میره رو اعصاب :grrr:
هر گوشی مجازه 1 یا 2 تا فایل بفرسته....بعدش مسدود میشه... pair کردن هم فرقی نمیکنه... :thumbsdow
vahidsport
12-02-2009, 22:25
گوشی رو ریست کن یا مستر ریست
moderntalking123
12-02-2009, 22:54
گوشی رو ریست کن یا مستر ریست
اگه ریست کنم آخه این فایلهای اصلی روی گوشی هم پاک میشه.. مثل فریم های عکسا و دمو و خورده ریزه های روی خود گوشی!!!
نمیخوام دونه دونه کپی بگیرم ازشون.... چیکار کنم؟؟:41:
mohammad_1ta
12-02-2009, 23:05
چند وقتی هم شده از هر گوشی جدید فقط 1 فایل میگیره و دیگ چیزی از اون گوشی قبول نمیکنه. چند بار بلوتوثو خاموش میکنم یا اینکه تا 99٪ میاد و قطع میشه!!!! :41:
دیگه جدی داره میره رو اعصاب :grrr:
هر گوشی مجازه 1 یا 2 تا فایل بفرسته....بعدش مسدود میشه... pair کردن هم فرقی نمیکنه... :thumbsdow
گزینه ی Enable Power Saving رو در تنظیمات بلوتوث خاموش کنین :46:
moderntalking123
12-02-2009, 23:10
گزینه ی enable power saving رو در تنظیمات بلوتوث خاموش کنین :46:
این که همیشه خاموشه عزیز... حتی روشن هم کردم تست کنم ولی بازم نشد...
اگه از گوشی دیگه بفرستن بهم یکی دوتا فایل میگیره بعدش از اون گوشی هیچی نمیگیره :31:
vahidsport
13-02-2009, 00:03
اگه ریست کنم آخه این فایلهای اصلی روی گوشی هم پاک میشه.. مثل فریم های عکسا و دمو و خورده ریزه های روی خود گوشی!!!
دو راه داری
یا باید با مشکل بلوتوست کنار بایایی یا اینکه مستریست کنی
فریم عکسا اگه منظورت تو دوربین هست اونا پاک نمیشن و از برنامه ها و SMS هات و کل گوشی با خود برنامه PCsuite می تونی بک اپ بگیری از همه چی تنظظیمات گوشی نوت ها و...
vahidsport
13-02-2009, 00:09
دو راه داری
یا باید با مشکل بلوتوست کنار بایی یا اینکه مستریست کنی
فریم عکسا اگه منظورت تو دوربین هست اونا پاک نمیشن و از برنامه ها و SMS هات و کل گوشی با خود برنامه PCsuite می تونی بک اپ بگیری از همه چی تنظظیمات گوشی نوت ها کانتکت و...
ولی اون فایل نمیپره... در اون زمان که اینطوری شد، باید با یه گوشی دیگه یه فایل جدید بفرستین تا دوباره اون لیست فایل های دریافتی بیاد و Save رو بزنید.
سلام
اولش بگم که اون هک بلوتوث رو نصب کنین راحت شین من چند ماه دارم باهاش حال میکنم
ولی اینکه میگین باید save کنیم و میپره من این مشکلو هیچ وقت نداشتم اصلا save هم نمیکردم خودش اتوماتیک میرفت توی inbox گوشی . نکنه گوشی شما فیرم ویرش قدیمیه؟
با امضاءت موافقم آقا وحید:31::10:
من هم ولی یه اشکال بزرگ هم دارن که صفحه شون لمسی نیست بدون صفحه لمسی زندگی خیلی سخت میشه :46:
نه داداش بعد از چند دقیقه خود به خود تو inbox سیو میشن :5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.