مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P1
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
talebi128
08-04-2008, 10:09
zhina_gian عزیز میشه جوابمو بدی؟
talebi128
08-04-2008, 10:12
zhina_gian جواب سوالامو
نمی دیییییییییییییییییییییییی ییییییییییی؟
talebi128
08-04-2008, 10:30
سلام میشه بگین p1 به چند صورت به اینترنت میتونه وصل بشه ؟
تک تک توضیح بدین؟
saeid127
08-04-2008, 13:20
تک تک توضیح بدین؟
یه روشش استفاده از GPRS ایرانسل هستش:46:
یه راهش هم استفاده از اینترنت بی سیم(وایرلس)یا همون wlan هست.
carnation
08-04-2008, 13:30
جواب من چی شد؟ راستی کسایی که تازه خریدن شارژ رومیزی توی پک گوشی هست؟ من از یه جا سوال کردم
گفت شارژ رومیزی توی پکشه!
mohammad_0624
08-04-2008, 13:33
میشه که منو فینگیلیش باشه ولی اس ام اس فارسی نوشت؟
نه عزیز جان متاسفانه؟؟؟؟؟؟
mohammad_0624
08-04-2008, 13:39
ولی محمد جان فکر نکنم اینطور باشه.آخه یکی از مزایای فریمور خاورمیانه همون فارسی دار بودنش هست.واسه اونها نباشه واسه کجا بگذارن؟
حامد جان من قبلا با فریم خاورمیانه ابدیت کرده بودم .زبان فارسی هم نصب کردم ولی در تماسها گوشی ری استارت میشد ولی باworld2 مشکلات دوربین و منو فارسی حل شد الان کلی با گوشیم حال میکنم....:40:
mohammad_0624
08-04-2008, 13:43
اگر فریمور جدید مشکلی نداره به نظر من به سی دی ای گوشی دست نزنید. همون فریمور خودتون رو آپدیت کنید.
البته من نمیدونم گوشیتون گارانتی داره یا نه اما 2 حالت وجود داره.
1 >> بعد از آپدیت گوشی تون مشکلی پیدا نمیکنه و کاملا مشکل آنتن دهی و بقیه چیزاش حل میشه.
2>> گوشی مشکل پیدا میکنه و اون یه ذره آنتنی رو هم که تا دیروز داشت دیگه اونم نداره. اگر این طوری بشه
باز شما 2 راه دارید.
1. گوشی تون گارانتی داره و میدید براتون درستش میکنند.
2. گوشی تون گارانتی نداره و اگر هم داره اصلا بهتون جواب نمیدن و شما مجبور میشید CDA گوشی رو به WG تغییر
بدید و گوشی تون رو با این بار با فریمور World Generic2 آپدیت کنید تا درست بشه.
پس تا اینجا به نظر من اول خوب در مورد نحوه عوض کردن سی دی ای تحقیق کنید و بعد گوشی تون رو با سی دی
ای خاورمیانه آپدیت کنید تا اگر مشکلی پیش اومد راه حلی براتون وجود داشته باشه.
من این همه در مورد فریمورد در 2 صفحه قبل توضیح دادم. عزیزان بر روی فریمور خاورمیانه و فریمورهایی که
اسمشون رو در پست قبلیم بردم فارسی کاملا نصب میشه.
مرسی عزیز جان اطلاعات شما دقیقه....:11:
carnation
08-04-2008, 15:38
نه عزیز جان متاسفانه؟؟؟؟؟؟
چه بد!!!:41: با منوی فارسی حال نمیکنم!!!:13: ولی از این گوشی گزشتنم نمیشه!!! فعلا منتظریم ببینیم چی
میشه!! به نظرتون چی کار کنم؟
hamid00009
08-04-2008, 15:40
جواب من چی شد؟ راستی کسایی که تازه خریدن شارژ رومیزی توی پک گوشی هست؟ من از یه جا سوال کردم
گفت شارژ رومیزی توی پکشه!
آره شارژر رومیزی داره
hamid00009
08-04-2008, 15:44
گوشی من تمام منوها انگلیسی ولی هر کجای گوشی مثل نام افراد برای تماس وsms میتونم فارسی یا انگلیسی بنویسم
راستی یه سوااااااااال ؟؟؟ صفحه p1 ضد خش یعنی در اثر استفاده زیاد از قلم خش بر نمیداره؟؟؟؟
carnation
08-04-2008, 22:38
گوشی من تمام منوها انگلیسی ولی هر کجای گوشی مثل نام افراد برای تماس وsms میتونم فارسی یا انگلیسی بنویسم
راستی یه سوااااااااال ؟؟؟ صفحه p1 ضد خش یعنی در اثر استفاده زیاد از قلم خش بر نمیداره؟؟؟؟
چه خوب:20: پس چرا بعضیا میگن نمیشه !!؟
hamed1297
08-04-2008, 22:56
آموزش استفاده از اینترنت کامپیوتر در P990 بوسیله Wi-Fi
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نحوه اتصال BT PAN گوشی های UIQ 3 به کامپیوتر برای به اشتراک گذاشتن اینترنت
منبع:
hamed1297
08-04-2008, 23:13
کسی آموزش آپدیت رو به صورت Pdf یا به صورت تصویری نداره؟
سلام دوستان ...
یه سوال داشتم ...
میخواستم ببینم مثل نوکیا که کد ( دکمه روشن + سبز + * + 3 ) رو برای فرمت کامل میزنند ...
میخواستم بدونم همچین کدی برای دبلیو 950 یا پی1 چیه که بشه کامل فرمتش کرد ؟؟
hamed1297
08-04-2008, 23:54
برای فرمت مموری داخلی:
جاگ دیال بالا /ستاره/2 بار پایین /ستاره/پایین /ستاره.
برای فرمت مموری خارجی:
cpanel>other>format...
برای reset گوشی:
cpanel>other>master reset
talebi128
09-04-2008, 08:17
hamed1297 عزیز ازت ممنونم که جوابمو دادی .
خیلی دوست دارم
:10: شیوا:40:
hamid00009
09-04-2008, 12:06
چه خوب:20: پس چرا بعضیا میگن نمیشه !!؟
نمیدونم از من که اینطوری تازه وقتی یه چیزی میخای بنویسی مثلا ( حمید ) ح را که بنویسی بقیه کلمات را پیش بینی میکند مینویسه ( حس . حمید . حمیرا و ...) بعد خودت حمید را انتخاب میکنی.
hamid00009
09-04-2008, 12:08
دوستان لطفا یکی به من بگه صفحه p1 ضد خش ؟؟؟؟؟ آخه میخام برچسب روی صفحه را بکنم . همون اول که گرفتمش قلمش روی برچسب روی صفحه نمایش خط انداخت.
zhina_gian
09-04-2008, 12:37
دوستان لطفا یکی به من بگه صفحه p1 ضد خش ؟؟؟؟؟ آخه میخام برچسب روی صفحه را بکنم . همون اول که گرفتمش قلمش روی برچسب روی صفحه نمایش خط انداخت.
من نزدیک 8 ماهی میشه که از گوشیم استفاده میکنم و اکثر کارهام رو هم بیشتر با قلم اون انجام میدم. مگر اینکه
در حال راه رفتن باشم. تا حالا حتی یدونه خش کوچیک هم روی صفحه اش ندیدم.
اگر از قلم اصلی و اورجینال خود گوشی استفاده میکنید نگران نباشید. اما اگر قلم رو بهتون انداختن و نوکش تیز تر
از اون چیزی هست که فکرشو میکنید اونوقت باید مواظب باشید.
البته اینم بگم که هر وقت با گوشیم کاری ندارم و یا میخوام بزارم تو کیفم و یا تو جیبم همیشه میزارمش تو کیف
خودش تا با وسائل دیگه مانند کلید و سکه و اشیائ تیز برخورد نکنه.
تا الان هم مثل روز اولش مونده. کلا بستگی داره چقدر سلیقه نگه داشتن گوشی داشته باشید :31:
hamid00009
09-04-2008, 14:01
من نزدیک 8 ماهی میشه که از گوشیم استفاده میکنم و اکثر کارهام رو هم بیشتر با قلم اون انجام میدم. مگر اینکه
اگر از قلم اصلی و اورجینال خود گوشی استفاده میکنید نگران نباشید. اما اگر قلم رو بهتون انداختن و نوکش تیز تر
البته اینم بگم که هر وقت با گوشیم کاری ندارم و یا میخوام بزارم تو کیفم و یا تو جیبم همیشه میزارمش تو کیف
تا الان هم مثل روز اولش مونده. کلا بستگی داره چقدر سلیقه نگه داشتن گوشی داشته باشید :31:
ممنون فکر کنم باید یه محافظ براش بگیرم
talebi128
09-04-2008, 20:32
میشه بگین wlan کامپیتر را باید از کجا فعال کنم؟
talebi128
09-04-2008, 20:33
cda خاورمیانه چنده ؟
talebi128
09-04-2008, 20:35
آقا saeid 127 میشه جواب 2 تا سوال بالا رو بدی؟
majid134
09-04-2008, 21:38
خش گیر و قابش خیلی بد گیر می یاد یا اصلا نیست :41:
hamed1297
09-04-2008, 22:22
میشه بگین wlan کامپیتر را باید از کجا فعال کنم؟
اگر داشته باشه معمولا با یک دکمه که همچین شکلی کنارش هست فعال میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واسه گوشیم یکدونه از این محافظهای LCD گرفتم .یکم سایزش بزرگ بود که خودم چیدم و اندازش کردم.
hamed1297
09-04-2008, 22:27
F-Secure Mobile SecurityTM for UIQ
روز از لینک زیر دانلود کنید:
واسه بقیه گوشی ها:
carnation
09-04-2008, 23:36
نمیدونم از من که اینطوری تازه وقتی یه چیزی میخای بنویسی مثلا ( حمید ) ح را که بنویسی بقیه کلمات را پیش بینی میکند مینویسه ( حس . حمید . حمیرا و ...) بعد خودت حمید را انتخاب میکنی.
چه خوب :46: گوشی شما از کدوم گروهه؟ چین یا بی نام؟ و ضمانت نامش چیه؟
تک تک توضیح بدین؟
اگه میشه واسه ٌWlan توضیح بدین:19:
ممنون:11:
talebi128
10-04-2008, 07:23
منظورم wireless lan کامپیوتر هست ، نه گوشی
فقط می دونم که توی قسمت Network Connection هست
اگر کسی می دونه راهنمایی کنه :19:
saeid127
10-04-2008, 08:11
منظورم wireless lan کامپیوتر هست ، نه گوشی
فقط می دونم که توی قسمت Network Connection هست
اگر کسی می دونه راهنمایی کنه :19:
برای این کار باید سخت افزار مربوطه رو داشته باشی.ولی wlan گوشی توی بعضی جا ها مثل فرودگاه یا بعضی دانشگاهها به صورت مجانی هست.توی تهران بضی مناطق پوشش داره که باید از isp اشتراک بگیری.برای اطلاع بیشتر از بچه های تهران بپرس من تهران نیسم.
majid134
10-04-2008, 09:00
کسی آموزش آپدیت رو به صورت Pdf یا به صورت تصویری نداره؟
:20:
hamid00009
10-04-2008, 09:15
چه خوب :46: گوشی شما از کدوم گروهه؟ چین یا بی نام؟ و ضمانت نامش چیه؟
چین گارانتی کامتل
talebi128
10-04-2008, 10:39
دارم میرم جمهوری تا بعد از ظهر جدید ترین قیمت ها رو میارم 11:38
talebi128
10-04-2008, 16:43
سلام رفتم
از 295000 بود تا 450000
شرکت سیتادل تعطیل شده و در حال حاضر یکی کامتل هست .و یکی دیگر گارانتی اصلی خود شرکت سونی اریکسون.
talebi128
10-04-2008, 16:53
با تشکر از دوستان بگین باید موقع خرید چه چیزهایی رو چک کنم
siavashhamdi
10-04-2008, 19:06
295000 یا 395000 ؟؟؟
zhina_gian
11-04-2008, 05:47
با تشکر از دوستان بگین باید موقع خرید چه چیزهایی رو چک کنم
شما اول لطف کن همه پست ها تو چمع کن و سعی کن در یک پست همه شون رو پست کنی. تا الان چندین
دفعه است که نظم این تاپیک رو با پست های پی در پی که میدی بهم زدی.
اگر شما پستت رو دادی و یهویی حرفی یادت افتاد میتونی زیر همون پست خودت دکمه ای به اسم ویرایش پیدا
کنی. ویروایش رو که زدی در ادامه همون پستت میتونی ادامه حرفتون رو بنویسید.
از توجه شما ممنونم و امیدوارم کاری نکنیم که تاپیک پی1 تبدیل به یکی از بی نظم ترین تاپیک
های این انجمن بشه.
موفق باشید. :11:
F-Secure Mobile SecurityTM for UIQ
روز از لینک زیر دانلود کنید:
واسه بقیه گوشی ها:
سپاسگذاريم قربان:31: كسي تشكر نكرد ! هنوز با معرفتا زندن!:5:
zhina_gian
11-04-2008, 06:41
سپاسگذاريم قربان:31: كسي تشكر نكرد ! هنوز با معرفتا زندن!:5:
معمولا هر برنامه ای که بخواد بر روی سیستم UIQ 3 نصب بشه اول باید از طرف خود UIQ تایید شده باشه وگرنه
وقتی بخواهید برنامه ای رو در گوشی نصب کنید بهتون اخطار داده میشه.
به همین دلیله که خیلی از برنامه های باید ساین بشند و یا ساین شده باشند. این عمل ساین کردن یعنی اینکه
اون برنامه مشکلی نداره و میتونه بر روی گوشی نصب بشه. و معمولا هر برنامه ساین شده ای هم بر روی همه
گوشی های همنوع خودش نصب نمیشه چون شماره هر گوشی با هر گوشی دیگه فرق میکنه.
به همین دلیل تا حالا حتی 1 دونه ویروس هم برای سیستم UIQ 3 وجود نداره. حتی اگر هم وجود داشته باشه
نمیتونه در گوشی خرابکاری رو ایجاد کنه چون ویروسها که نمیتونند به تایید شرکت یو آی کیو برسند.... میتونند؟
نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های UIQ3 فقط باعث پایین اومدن سرعت گوشی میشه.
معمولا هر برنامه ای که بخواد بر روی سیستم UIQ 3 نصب بشه اول باید از طرف خود UIQ تایید شده باشه وگرنه
وقتی بخواهید برنامه ای رو در گوشی نصب کنید بهتون اخطار داده میشه.
به همین دلیله که خیلی از برنامه های باید ساین بشند و یا ساین شده باشند. این عمل ساین کردن یعنی اینکه
اون برنامه مشکلی نداره و میتونه بر روی گوشی نصب بشه. و معمولا هر برنامه ساین شده ای هم بر روی همه
گوشی های همنوع خودش نصب نمیشه چون شماره هر گوشی با هر گوشی دیگه فرق میکنه.
به همین دلیل تا حالا حتی 1 دونه ویروس هم برای سیستم UIQ 3 وجود نداره. حتی اگر هم وجود داشته باشه
نمیتونه در گوشی خرابکاری رو ایجاد کنه چون ویروسها که نمیتونند به تایید شرکت یو آی کیو برسند.... میتونند؟
نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های UIQ3 فقط باعث پایین اومدن سرعت گوشی میشه.
بله حرف شما درست و من كاملا قبول دارم اما اختلاف نظر بنده با حرف شما اينجاست كه مثلا فايل هاي عكسي كه دوستان براي همديگه Bluetooth ميكنن امكان ويروسي بودن اون هست ! حتما مي پورسين چه ربطي داره اما وقتي همون Pic به سيستم خانگي راه پيدا مي كنه چي؟ بنظرتون بهتر نيست همون جا جلوش گرفته بشه؟! يا چك بشه؟!
zhina_gian
11-04-2008, 07:50
بله حرف شما درست و من كاملا قبول دارم اما اختلاف نظر بنده با حرف شما اينجاست كه مثلا فايل هاي عكسي كه دوستان براي همديگه Bluetooth ميكنن امكان ويروسي بودن اون هست ! حتما مي پورسين چه ربطي داره اما وقتي همون Pic به سيستم خانگي راه پيدا مي كنه چي؟ بنظرتون بهتر نيست همون جا جلوش گرفته بشه؟! يا چك بشه؟!
ویروسها و تروجانهایی که قبلا با نقاب JPEG سیستم های عامل ویندوز اکس پی رو آلوده میکردند در اصل فرمتشون
JPEG نبود, بلکه فمرت اصلی این فایل های آلوده EXE بود اما با توجه به باگها و ایراداتی که سیستم عامل ویندوز اکس
پی Service Pack1 داشت افراد سودجو میتونستند با گذاشتن فاصله های زیاد مابین پسوند EXE و پسوند JPEG
فرمت اصلی فایل آلوده رو از دید Download Manager خود Windows XP Service Pack1 مخفی نگاه دارند.
بطور مثال اگر اسم فایل آلوده Virus.exe بود این افراد با گذاشتن فاصله های زیاد و یا با نوشتن و تکرار پسوند JPEG
بعد از پسوند exe میتوانستند آن را به صورت عکس و با پسوند JPEG به سیستم عامل ویندوز سرویس پک 1 معرفی
نمایند.
بطور مثال ...
Virus.exe_________________________________________ _____________.jpeg
Virus.exe.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg. jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg.jpeg
اینها فقط مثال هایی بود که من زدم وگرنه راههای دیگه ای نیز برای مخفی کردن پسوند اصلی exe وجود داشت.
توضیحات بالا به این دلیل بود که بگم ...
1. فایل هایی که با پسوند JPEG بعنوان ویروس معرفی میشوند در اصل ویروس نیستند بلکه Trojan Downloader
هایی هستند که قابلیت پخش شدن بصورت اتوماتیک را ندارند.
2. این تروجانها فقط میتوانند سیستم عامل Windows XP Service Pack1 را گول بزنند و خود را بصورت عکس
معرفی کنند. باگها و اشکالاتی که باعث میشد ویندوز اکس پی سرویس پک 1 نتونه پسوند اصلی تروجان رو
شناسایی کنه نباید با باگها و اشکالات سیستم عامل UIQ3 که حتی جزو ویندوز هم بحساب نمیاد قاطی بشه.
3. این تروجانها قابلیت execute بودن و یا reading را بصورت اتوماتیک ندارند. منظور اینه که حتی اگر شما یکی از
این تروجانها رو بر روی سیستم عامل خودتون که Windows XP Service Pack1 باشه داشته باشید هیچ خطری
سیستم شما رو تهدید نمیکنه. زمانی این تروجانها میتونند سیستم شما رو تهدید کنند که شما بر روی فایل
این تروجان 2 دفعه کلیک کنید و اون رو فعال کنید.
پس در کل این تروجانها فقط توسط خود کاربران قابلیت فعال شدن در سیستم عامل ویندوز رو دارند اما بدون نقش
کاربران این تروجانها هیچ خطری برای سیستم نمیتونند داشته باشند.
4. حتی اگر کسی پیدا بشه که هنوز هم از سیستم عامل Windows XP Service Pack1 استفاده کنه باز هم خطر آلوده شدن سیستمش توسط یکی از این تروجانها بسیار کمه. چون کمتر کاربری امروز وجود داره که بر روی
سیستم عامل ویندوز یک آنتی ویروس فعال نداشته باشه. امروزه این تروجانها قدیمی ترین شیوه گول زدن حساب
میشند و اکثرشون توسط آنتی ویروسهای ویندوز شناسایی میشوند.
5. باز هم اگر کسی پیدا بشه که حتی بر روی ویندوزش که XP Service Pack1 است آنتی ویروس فعال نداشته
باشه باز هم خطر آلوده شدن سیستم اون شخص فقط در یک صورت امکان پذیره و اون هم در صورتی که اون
شخص ویندوزش رو آپدیت نکرده بشه. چون بعد از انتشار همچین تروجانهایی در اینترنت و گول زدن ویندوز با
استفاده از باگهایی که داشت شرکت مایکروسافت در اولین فرصت پچ هایی رو برای XP Service Pack1 منتشر
کرد که این عیب ویندوز رو میپوشاند.
اما امروز در حال حاضر اکثر افراد و کاربران از سیستم عامل XP Service Pack 2 و یا Windows Vista و یا لینوکس
استفاده میکنند. این نوع تروجانها هم که گفتم فقط میتوانستند سیستم عامل XP Service Pack1 را گول بزنند و
خود را با نقاب عکس معرفی کنند و بر روی بقیه سیستم عامل ها هیچ نقشی نمیتونند داشته باشند.
حالا دیگه بحث UIQ3 جداست چون این سیستم حتی جزو سیستم عامل ویندوز بحساب نمیاد چه برسه به اینکه
بخواد سرویس پک1 باشه و یا سرویس پک2.
منبع و توضیحات بیشتر در مورد این گونه تروجانها که فقط بر روی سرویس پک 1 ویندوز قابلیت خرابکاری دارند رو
میتونید در لینک زیر ببینید.
دوست عزيز اين اشاراتي كه شما كردين به بيند Bind كردن تروجان و تغيير دادن اون فايل JPEG خوبه اما سيستم uiq3 مثل سيستم جاوا حالت بسته كه نداره! يه حالت باز از لحاظ programing داره . البته بنده اصلا دوست ندارم برنامه مخربي براي سيستم عامل گوشيم نوشته بشه ! اما اينم بايد بدونيم كه اين UiQ3 سيستم كاملا بسته اي هم نيست!
zhina_gian
11-04-2008, 08:22
دوست عزيز اين اشاراتي كه شما كردين به بيند Bind كردن تروجان و تغيير دادن اون فايل JPEG خوبه اما سيستم uiq3 مثل سيستم جاوا حالت بسته كه نداره! يه حالت باز از لحاظ programing داره . البته بنده اصلا دوست ندارم برنامه مخربي براي سيستم عامل گوشيم نوشته بشه ! اما اينم بايد بدونيم كه اين UiQ3 سيستم كاملا بسته اي هم نيست!
بله حرف شما درسته. هیچ سیستمی تا حالا وجود نداشته که بدون اشکال باشه و ویروسی براش نوشته نشه.
حتی پرقدرت ترین سیستم ها مانند لینوکس هم براشون ویروس وجود داره. بوطر مثال ویروس بلاستر فقط برای
حمله به سرویس مایکروسافت نوشته شده بود و تونست سرویس مایکروسافت رو با اون همه کارمندان متخصص و
حرفه ای در زمینه امنیتی رو مختل کنه.
اما بحث من بر سر این نیست که UIQ3 سیستم کاملا امنیه بلکه بحث من این بود که تا کنون ویروسهایی که برای
ویندوز نوشته شده اند مانند همین exe.JPEG نمیتونند سیستم عامل UIQ3 را آلوده کنند. و تا زمانی هم که ویروسی
برای UIQ3 نوشته نشده نصب آنتی ویروس بر روی گوشی هایی با این سیستم عامل فقط باعث کند شدن منوها و
کند شدن خود گوشی برای انجام کارهای روزانه میشه و نقش مفیدی رو نمیونه ایفا کنه.
البته باز هم نظر همه یکسان نیست و ممکنه افرادی پیدا بشند که حتی با اطلاع داشتن از نبود ویروس برای سیستم
های UIQ3 اقدام به نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های خود بکنند تا از گوشی های خودشون در برابر تهدیدات
آینده محافظت بکنند. پس نصب آنتی ویروس در شرایط فعلی میتونه سلیقه ای باشه.
من خودم نزدیک به 8 ماهه که گوشی پی1 رو دارم و در این 8 ماه هم همیشه از طریق گوشیم در اینترنت گشتم
اما تا بحال هیچ ویروسی نتونسته گوشیم رو آلوده بکنه. البته همیشه بعد از گشتن در اینترنت کوکیزها رو کاملا
پاک کردم و بعد اینترنت رو بستم.
من هم مثل شما دوست ندارم گوشیم آلوده بشه و بلایی سرش بیاد. یعنی هیچ کسی دوست نداره اما خوب
همانطور که گفتم فعلا UIQ3.0 سیستم امنیه و در آینده نزدیک هم که قراره گوشی پی1 با آپدیت سیستم
عاملش به UIQ 3.3 تغییر پیدا کنه امن تر هم میشه.
:11:
بله حرف شما درسته. هیچ سیستمی تا حالا وجود نداشته که بدون اشکال باشه و ویروسی براش نوشته نشه.
حتی پرقدرت ترین سیستم ها مانند لینوکس هم براشون ویروس وجود داره. بوطر مثال ویروس بلاستر فقط برای
حمله به سرویس مایکروسافت نوشته شده بود و تونست سرویس مایکروسافت رو با اون همه کارمندان متخصص و
اما بحث من بر سر این نیست که UIQ3 سیستم کاملا امنیه بلکه بحث من این بود که تا کنون ویروسهایی که برای
ویندوز نوشته شده اند مانند همین exe.JPEG نمیتونند سیستم عامل UIQ3 را آلوده کنند. و تا زمانی هم که ویروسی
برای UIQ3 نوشته نشده نصب آنتی ویروس بر روی گوشی هایی با این سیستم عامل فقط باعث کند شدن منوها و
البته باز هم نظر همه یکسان نیست و ممکنه افرادی پیدا بشند که حتی با اطلاع داشتن از نبود ویروس برای سیستم
های UIQ3 اقدام به نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های خود بکنند تا از گوشی های خودشون در برابر تهدیدات
من خودم نزدیک به 8 ماهه که گوشی پی1 رو دارم و در این 8 ماه هم همیشه از طریق گوشیم در اینترنت گشتم
اما تا بحال هیچ ویروسی نتونسته گوشیم رو آلوده بکنه. البته همیشه بعد از گشتن در اینترنت کوکیزها رو کاملا
من هم مثل شما دوست ندارم گوشیم آلوده بشه و بلایی سرش بیاد. یعنی هیچ کسی دوست نداره اما خوب
همانطور که گفتم فعلا UIQ3.0 سیستم امنیه و در آینده نزدیک هم که قراره گوشی پی1 با آپدیت سیستم
مرسي بله اما منظور من انتقال فايل از گوشي به pc بود . بگذريم خيلي لذت بردم با تبادل نظر با شما و دوستاني هم كه پست اسپم ميدن يكمي ياد بگيرن بد نيست!:46: راستي ! گفتين آپديت اگه ممكنه firmware جديد وقتي بياد منو حتما در اطلاع بذارين ممنون ميشم! :11: با تشكر از شما
zhina_gian
11-04-2008, 11:19
مرسي بله اما منظور من انتقال فايل از گوشي به pc بود . بگذريم خيلي لذت بردم با تبادل نظر با شما و دوستاني هم كه پست اسپم ميدن يكمي ياد بگيرن بد نيست!:46: راستي ! گفتين آپديت اگه ممكنه firmware جديد وقتي بياد منو حتما در اطلاع بذارين ممنون ميشم! :11: با تشكر از شما
دوست عزیز من هم از بحث با شما خوشحال شدم. بحث خوبی بود.
در مورد فریمور هم حتما در اولین فرصت اگر بیاد خبرشو در همین تاپیک قرار میدم. اما فعلا من تونستم تم های سری
UIQ3.3 رو گیر بیارم. این تم ها رو من بر روی گوشی خودم پی1 امتحان کردم و عالـــــــــــی کار میکنند. بدون باگ.
در ضمن این تم ها بر روی گوشی های M600,w950 هم کار میکنند چون با پی1 فرقی ندارند اما بر روی پی990 معلوم
نیست که کار بکنند یا نه. البته به احتمال 80 درصد بر روی پی990 هم کار خواهند کرد.
من این تم ها رو در Rapidshare.com آپلود کردم اما هر کدوم از تم ها رو که دوستان خواستند
میتونند اسمش رو بگند تا بر روی یک سرور دیگه نیز آپلود کنم.
UIQ 3.3 Theme For UIQ3.0
UIQ 3.3 Lounge
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید UIQ3.3 Wave
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید UIQ 3.3 Black Build
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید UIQ 3.3 Snow
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید UIQ 3.3 Chilli
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم از UIQ Wave و UIQ 3.3 Chilli خیلی خوشم اومده.:10:
موفق باشید :11:
mani_2004_2006
11-04-2008, 16:38
سلام دوستان .
من میخوام n73 رو بفروشم و سونی اریکسون P1 بگیرم .(تا حالا ار برند سونی اریکسون گوشی نداشتم )
چند تا سوال :
P1 اصلش ساخت کجاست ؟
از کجا تشخیص بدم اصله ؟
ارزش داره N73 ME رو بفروشم P1 بگیرم ؟
کلا از گوشی این امکانات واسم مد نظره
دوربینش بد نباشه
پخش موزیکش خوب باشه
برنامه خوری خوبی داشته باشه
باتریش هم قوی باشه
hamed1297
11-04-2008, 18:13
سلام به دوستان.
راستش شب قبل وقتی که دیر وقت واشتم میرفتم خونه از همون قسمتهایی رد شدم که توی روزهای قبل گوشیم مشکل آنتن دهی داشت و no network میزد ولی در کمال تعجب اونوقت شب به خوبی جواب میداد و فول انتن بود.البته فراموش کردم که تماس بگیرم باگوشی تا مطمئن بشم ولی واسه خودم هم جالبه که اینطور میشه.
حالا نظر شما چی هست؟فکر میکنید ایراد این فریمور چی هست؟
از بچه هایی که مشکل آنتن رو داشتن کسی آپدیت نکرده ببینیم مشکل بر طرف میشه یا نه؟من قصد دارم همین هفته گوشی رو آپدیت کنم.
گوشی من در با این فریموری که داره خیلی خوب موقع عکس گرفتن فکوس نمیکنه.توی فریمورهای جدید این مشکل بر طرف شده؟
راستی برای back up گرفتن از گوشی فقط کافی هست از pc suite استفاده کنم؟
اگر نکته ای به ذهنتون میرسه در مورد آپدیت ممنون میشم کمکم کنید.
موفق باشد.
سلام دوستان .
من میخوام n73 رو بفروشم و سونی اریکسون P1 بگیرم .(تا حالا ار برند سونی اریکسون گوشی نداشتم )
چند تا سوال :
P1 اصلش ساخت کجاست ؟
از کجا تشخیص بدم اصله ؟
دوربینش بد نباشه
پخش موزیکش خوب باشه
باتریش هم قوی باشه
p1 ساخت چین هست.که شما توی بازار هم میتونید با لیبل ساخت چین ببینید هم بدون اون رو.ظاهرا هم فرقی با هم ندارن.فقط صفحات قبل رو بخونید تا مثل خودم مشکلی براتون پیش نیاد.
هنوز تقلبیش نیومده شکر خدا.
به نظر من ارزش داره .باید ببینی از گوشی چی میخوای.
دوربینش در حد N73 نیست.در حد متوسط هست.
از لحاظ کیفیت پخش موزیک هم باز به نظر من خیلی خوبه.
برنامه براش پیدا میشه.نسبتا کم هم نیستن ولی در حد سری 60 نوکیا نیست.
باتریش شاید یکی از نقاط قوت این گوشی باشه که واقعا عالی هست.
hamed1297
11-04-2008, 18:14
لیست جدید ترین فریمورهای موجود برای P1:
منبع :فروم p30mob.باتشکر از مازیار جان.
Generic World
Available from 26/Oct/2007
* Phone: CXC 162037 R9J005
* Bluetooth: CXC 162143 R1D
* Organiser: CXC 162108 R6F41
* CDA: CDA 162022/1 R6F38
Available from 23/Aug/2007
* Phone: CXC 162037 R9H004
* Bluetooth: CXC 162143 R1D
* Organiser: CXC 162108 R6E30
* CDA: CDA 162022/1 R6E29
Available from 27/Jul/2007
* Phone: CXC 162073 R9G007
* Bluetooth: CXC 162143 R1C
* Organiser: CXC 162108 R6D23
* CDA: CDA162022/8 R4A
اپدیت در تاریخ 20/1/87:
برای P1 ورژن جدید:
Phone: CXC162037 R9K009
Bluetooth: CXC162143 R1D
Organizer: CXC162108 R6G04
CDA: CDA162022/1 R6G02
دوربین پی 1 از ن73 بهتره
البته این مقایسه رو یکی از بچه های خود سایت (محمد جان) کردن و تاپیکش هم هست !!
hamed1297
11-04-2008, 18:33
راستش واسه من که فریمورش قدیمی هست اینطور نیست.مگر اینکه ورژنهای جدید بهتر شده باشه.
حالا که دقت میکنم مال من اولین نسخه هست.
majid134
11-04-2008, 21:55
من چند وقت پیش پک فارسی رو نصب کردم یکی از دوستان فایل رو گذاشته بود بنده هم طبق نظر ایشان نصبش کردم ولی بعد از نصب یک سری مشکلات برام پیش اومد. اول اینکه گوشی خود به خود خاموش می شد دوم موقع ارسال مسیج گوشی هنگ می کرد و کلا خوب کار نمی کرد.
بعد از این مورد گفتم خودم برم مستقیم تو سایت سونی و فایل و طریقه نصب رو ببینم. پس از مراجعه متوجه شدم کلا من نصب رو اشتباه انجام دادم اول اینکه فایل ای که من نصب کرده بودم اصلا این نبود دوم طریقه نصب بود. الان چند روزه فارسی رو نصب کردم و حتی یک مورد مشکل رو هم باهاش نداشتم نه هنگ کرده و نه خاموش شده.
او نکات رو می گم :
1- فایل رو من از سایت گرفتم و لینکش رو گذاشتم این زیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- تو پست دوستمون گفته شده بو توسط پی سی سویت از طریق قسمت نصب برنامه (Applivation Inssraller)نصبش کنید!!! درسته نصب هم شد در حالی که نکته مهم اینکه حتما از قسمت Download Language نصبش کنید حتماً !!
در کل اگه CDA گشیتون مشکل نداشته باشه فارسی ساز اصلا مشکی نداره.
اگه سوالی داشتین بپرسین.
saeid127
11-04-2008, 21:57
سلام به دوستان.
راستش شب قبل وقتی که دیر وقت واشتم میرفتم خونه از همون قسمتهایی رد شدم که توی روزهای قبل گوشیم مشکل آنتن دهی داشت و no network میزد ولی در کمال تعجب اونوقت شب به خوبی جواب میداد و فول انتن بود.البته فراموش کردم که تماس بگیرم باگوشی تا مطمئن بشم ولی واسه خودم هم جالبه که اینطور میشه.
حالا نظر شما چی هست؟فکر میکنید ایراد این فریمور چی هست؟
از بچه هایی که مشکل آنتن رو داشتن کسی آپدیت نکرده ببینیم مشکل بر طرف میشه یا نه؟من قصد دارم همین هفته گوشی رو آپدیت کنم.
گوشی من در با این فریموری که داره خیلی خوب موقع عکس گرفتن فکوس نمیکنه.توی فریمورهای جدید این مشکل بر طرف شده؟
راستی برای back up گرفتن از گوشی فقط کافی هست از pc suite استفاده کنم؟
اگر نکته ای به ذهنتون میرسه در مورد آپدیت ممنون میشم کمکم کنید.
موفق باشد.
اگر cda me داری آپدیت کنی فرقی نمیکنه.چون من خودم دوبار آپدیت کردم درست نشد.:37:
اگر میخواهی آپدیت کنی خیلی به بک آپ pc suite اطمینان نکن چون برای من restore نکرد.:37:
حتما هم از اینترنت پر سرعت استفاده کن وگر نه کفرت در میاد :9:
saeid127
11-04-2008, 22:02
راستش واسه من که فریمورش قدیمی هست اینطور نیست.مگر اینکه ورژنهای جدید بهتر شده باشه.
حالا که دقت میکنم مال من اولین نسخه هست.
فکر کنم cda شما با مال من(آپدیت شده) یکی باشه.پس قدیمی نیست!!!آخه me دیر به دیر آپدیت میشه!!!!
cda:162022/1 R6F38
mohammad_0624
11-04-2008, 22:16
ممنون از اطلاعاتتون.1سوال یعنی p1 هم مثل p5 میتونه از سیستم عامل UIQ3.3 استفاده کنه؟؟؟؟ اگه میشه منبع خبر رو بدید ممنون
سلام دوستان .
چند تا سوال :
P1 اصلش ساخت کجاست ؟
از کجا تشخیص بدم اصله ؟
دوربینش بد نباشه
پخش موزیکش خوب باشه
باتریش هم قوی باشه
1.اصل p1 مال چينه! البته نه چيني كه شما ديدين , درجه 1 شه
2.بهترين كار گرفتن گوشي با گارانتيه و باز هم بد ترين كار گرفتن گوشي در ايران با گارانتيه! دوست عزيز اگه زده باشه made in china اصله! و همون جوري كه حامد گفت فعلا غير اصل نداره!
3. بله ارزش داره بفروشي چون n73 مال چند سال قبله! و امكاناتي كه p1 داره n73 music به گرد پاشم نميرسه! پس شك نكن
4.ببين دوست عزيز بحس دوربين مبحس بزرگي داره . از همين الان ميگم بري دوربين Digital Canon بگيري بهتره ! چرا!؟چونكه اولا n73 كه مي گن 3.2 واقعيه اشتباهه چرا!؟چون اگه دقت كنين تمامي عكساشو با يه Filter روتوش ميكنه! ولي p1 عكس واقعي!! ببينيد خيلي فرق داره عكس واقعي! به صاحبش عرضه مي كنه
5.پخش موزيكشم كم نمياره به نظر من عاليه!
6. برنامه هم تا جاي كه نياز منو شما باشه نوشتن واسش:46:
7.باتريشم كه توي تمامي گوشي هاي كه من دستم گرفتم و داشتم تك بوده!:11:
hamed1297
11-04-2008, 22:23
اگر cda me داری آپدیت کنی فرقی نمیکنه.چون من خودم دوبار آپدیت کردم درست نشد.
اگر میخواهی آپدیت کنی خیلی به بک آپ pc suite اطمینان نکن چون برای من restore نکرد.
حتما هم از اینترنت پر سرعت استفاده کن وگر نه کفرت در میاد
یعنی شما این مشکل رو داشتی و آپدیت کردی باز حل نشد؟جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم cda شما با مال من(آپدیت شده) یکی باشه.پس قدیمی نیست!!!آخه me دیر به دیر آپدیت میشه!!!!
cda:162022/1 R6F38
من یک مقدار قاطی کردم.وقتی گوشی آپدیت میشه همه موارد مثل phone ,organizer,CDA .. عوض میشه؟
من جای دیگه پرسیدم و همونطور که توی صفحه قبل گذاشتم فریمورم جز< سری های اوله.
zhina_gian
11-04-2008, 22:26
ممنون از اطلاعاتتون.1سوال یعنی p1 هم مثل p5 میتونه از سیستم عامل UIQ3.3 استفاده کنه؟؟؟؟ اگه میشه منبع خبر رو بدید ممنون
بله میتونه. منبع رو هم قبلا گذاشتم .یکم بگردید پیدا میکنید.
ادیت توسط خودم ...
به سایت زیر مراجعه کنید ...
سلام به همه دوستان P1 دار
اول به همه تبریک بگم که بهترین گوشی که تاحالا دیدم رو دارن. من حدود 4 ماهه که این گوشیو دارم . دارم باهاش حال می کنم. آخره گوشیه. امکاناتش حرف نداره. سعی کردم تاجایی که میشه از همه امکاناتش استفاده کنم و تستشون کنم. در طی این جند وقت استفاده سوالاتی برام پیش اومده که اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
قبل از همه چیز از اینکه این تعداد سوال رو یکدفعه مطرح می کنم معذرت می خوام . اما با مراماش بدون جواب نگذارن.
1. دوربین p1 در شب و نور کم خیلی نویز داره . آیا می شه با تنظیمات این نویزو کمتر کرد یا از بین برد ؟ می شه با نرم افزار ادیت عکس این کارو کرد؟
2. عکسهایی که با موبایل گرفته می شه برای استفاده و کیفیت بهتر،نیاز به ادیت و استفاده از ----- هایی داره . چه نرم افزاری برای این کار مناسبه و خیلی راحت و با افکتها و تنظیمات اتوماتیکی آدم می تونه تمام عکسهاشو بهش بده تا ادیت کنه؟
3. Mega bass که خیلی ازش تعریف می کنند چیه ؟ به چه دردی می خوره ؟ من که وقتی تنظیمات اکولایزرو رو مگا باس میزارم کیفیت یا صدای بالاتری نسبت به پاپ یا راک و غیره که نداره هیچ ، تازه کمتر هم هست.
4. هیچ راهی برای درست کردن تاریخ اس ام اس ها پیدا نشده؟ با آپدیت کردن و فریمور های جدید این نقیصه اصلاح نشده؟
5. برای استفاده از نرم افزار آفیس موجود در گوشی خیلی نیاز به shortkey هایی برای کپی و پیست کردن یا رفتن به ابتدا و انتهای متنها می شه . حتی در استفاده از صفحات اچ تی ام ال. آیا همچین چیزی وجود داره ؟ (مثل ctrl+c و یا End در کامپیوتر)
6. چند تا فایل word ریختم تو گوشی که راحت باز شدن و از اونها استفاده کردم که البته حجمشون کم بودن . اما چند تا که حجمشون نزدیک یک mgb و بیشتر بودن رو می خواست باز کنه هنگ کرد. و مجبور شدم باطریشو در بیارم و خاموش روشن کنم . آیا p1 قادر به بازکردن فایلهای word با این حجم نیست؟ راه چاره یا برنامه جانبی وجود نداره ؟ یا تنظیمات خاصی نیازه که من بلد نیستم یا اینکه اون فایلها مشکل داشته؟
7. بعضی از برنامه های جاوا با پسوند jar هست که راحت تو گوشیهای دیگه نصب و اجرا می شه . اما با وجود اینکه p1 از جاوا پشتیبانی می کنه من هرکاری کردم نتونستم نصبشون کنم و این پیغامو می ده : cannot read the jar file . چرا؟ چکار می شه کرد؟
8. برای بعضی از موبایلها یک فلاشهایی وجود داره که به اونها متصل می شه و موقع عکس گرفتن نور خوبی ایجاد می کنه که به کیفیت عکسها در نور کم کمک می کنه . مخصوصا اینکه P1 در موقع فیلمبرداری فلاشش روشن نمیشه . من تو چند تا مغازه تو علاءالدین امتحان کردم اما فلاشها برای گوشی p1 کار نکرد. البته حتی اسم اون فلاشی که نصب می شد رو می شناخت اما عمل نمی کرد. آیا فلاشی هست که به p1 بخوره؟
9. بعضی اس ام اس ها هست که حاوی عکس هست که برای مناسبتها و ... اکثرا مردم برای هم می فرستند (البته نه mms) اما وقتی کسی برای من می فرسته ، می نویسه operator logo و این پیغامو می ده : this message type is not supported . چرا؟
10. فونت فارسی براش نصب کردم که خوب نمای کلمات و جملات فارسی خیلی بهتر شده اما بعضی از حروف و بخصوص علائم و حرکات رو بجاش مربع می زاره در صورتی که قبل از نصب فونت خوب بود و حراکت َ ِ ٌ رو نشون می داد . آیا این قابل اصلاح هست؟ یا فونتی هست که اینهارو هم ساپورت کنه؟
11. فایلهای Html رو که از اینترنت Save کردیم چطور می شه توی گوشی باز کرد و خوند؟
12. در مورد استفاده از فایل Html مخصوصا فرض کنید که محتویات یک سایت رو با نرم افزار های خاصی که وجود داره برای ذخیره سایت دانلود کردیم که به صورت چند فایل اچ تی ام ال که داخل پوشه های متعدد ذخیره شده اند هستش که به هم لینک دارن . اونها رو چطور می شه تو گوشی ازشون استفاده کرد. مثلا می شه رفت و فایل اچ تی ام ال ایندکس یا home را باز کرد و از طریق لینکهای اون به صفاحت دیگر هم رفت؟ من این کار رو خیلی نیاز دارم چون اطلاعات بعضی از سایتها رو به این صورت رو کامپیوتر می ریزم یا کتابهای اینترنتی رو به این صورت برای مطالعه روی کامپیوتر ذخیره می کنم.
13. وقتی امکان گزارش delivery در گوشی فعال باشه وقتی پیامی رو برای کسی می فرستی یک پیام برات میاد که می فهمی اس ام اس شما به طرف رسیده. وقتی همزمان یک اس ام اس رو برای چند نفر می فرستی پیامهای delivery بابت هر شخص که اس ام اس رو دریافته کرده برات میاد . وقتی به پوشه sent میری و اس ام اس فرستاده شده را باز می کنی در قسمت more گزینه ای داره با عنوان delivery status که در اون معلوم می شه که این اس ام اس به دست چه کسانی رسیده و به دست چه کسانی نرسیده . درصورتی که کاملا اشتباهه . و در واقع اس ام اس ممکنه به دست کسانی رسیده باشه اما در اینجا گزارش بده که نرسیده هنوز و برعکس و اصلا قابل اطمینان نیست. چرا؟ چطوری می شه اصلاحش کرد؟ آیا اگه اصلاح پذیر نیست تو فریمور های جدید درست شده ؟
14. قبلها خیلی پیش می اومد که خودم اس ام اسی رو می نوشتم و در پوشه هایی که ساخته بودم و دسته بندی کرده بودم برای استفاده های آینده ذخیره می کردم . اما ظاهرا با p1 نمیشه اینکارو کرد . درسته ؟ آیا راهی هست؟ حتی خواستم تو پوشه Draft ذخیره کنم و بعد از اونجا به پوشه دلخواه خودم move کنم که این امکان هم نبود.
15. چند وقتیه نمی دونم به چه دلیل وقتی در قسمتهای مختلف صفحات گوشی گزینه help رو می زنم این پیغامو می ده corrupt . علتش چیه ؟ چطوری می شه درستش کرد؟
16. تنظیمات نور lcd یه جوریه . نمی دونم شاید من بلد نیستم. وقتی تنظیم می کنم که نور کم باشه خوب کم می شه اما یه زمان کوتاهی که می گذره یهو زیاد می شه. چرا؟ تنظیماتش چطوریه ؟ مثلا اگه بخوایم با نور کم استفاده کنیم. بخوایم مدت زمانی که طول میکشه تا به طور خودکار نورش خاموش بشه رو تغییر بدیم . یا اینکه نورش بطور کامل خاموش نشه بلکه کمرنگ بشه و همونطور بمونه.
باحق
fariborz@shiraz
12-04-2008, 08:09
سلام
برای این ساعت در یافت sms راه حلی وجود داره؟
مال من اصلا دقیق نیست؟
fariborz@shiraz
12-04-2008, 08:16
سلام
مال من اصلا دقیق نیست؟
zhina_gian
12-04-2008, 09:55
سلام
مال من اصلا دقیق نیست؟
این مشکل تاریخ اس ام اس هم مثل اون مشکل آنتن دهی که بعضی ها دارند فقط در ایران وجود داره.
من هیچ وقت در طول این 8 ماه حتی 1 دفعه هم این مشکل برام بوجود نیومده.
من جایی خوندم که به تنظیمات ساعت خود گوشی ربط داره. یعنی کسانی که مشکل دارند باید بدونند ساعتشون
رو چطوری تنظیم کنند. حالا این تنظیمات در ایران روی چه ساعتی قرار میگیره رو نمیدونم چون ایران نیستم و
اطلاعی ندارم.
اما مشکل اونها با این تنظیمات حل شده بود.
saeid127
12-04-2008, 21:47
این مشکل تاریخ اس ام اس هم مثل اون مشکل آنتن دهی که بعضی ها دارند فقط در ایران وجود داره.
من هیچ وقت در طول این 8 ماه حتی 1 دفعه هم این مشکل برام بوجود نیومده.
من جایی خوندم که به تنظیمات ساعت خود گوشی ربط داره. یعنی کسانی که مشکل دارند باید بدونند ساعتشون
رو چطوری تنظیم کنند. حالا این تنظیمات در ایران روی چه ساعتی قرار میگیره رو نمیدونم چون ایران نیستم و
اطلاعی ندارم.
اما مشکل اونها با این تنظیمات حل شده بود.
من هر کاری کردم این درست نشد.ربطی به تنظیم ساعت نداره!مثلا بعضی موقع ها بر اساس نام فرستنده ساعت میزنه!یعنی بر اسا حرف الفا هرکدام جلوتر بود زودتر میزنه!
saeid127
12-04-2008, 21:49
یعنی شما این مشکل رو داشتی و آپدیت کردی باز حل نشد؟جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک مقدار قاطی کردم.وقتی گوشی آپدیت میشه همه موارد مثل phone ,organizer,CDA .. عوض میشه؟
من جای دیگه پرسیدم و همونطور که توی صفحه قبل گذاشتم فریمورم جز< سری های اوله.
من این مشکل رو نداشتم(قبلا هم گفتم)و وقتی آپدیت کردم اینطوری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو نمیدونم ولی میدونم برای cda me فقط 1 بار اونم 5 ماه پیش آپدیت شده!
hamed1297
12-04-2008, 22:30
آهان.ولی فکر کنم بعد از اون هم اومده.توی صفحه قبل تاریخ رلیز ورژن جدید رو گذاشتم.
من فردا میخوام آپدیت کنم.نتیجه رو اینجا میگذارم.
فقط یکی به من بگه معادل دکمه C که موقع اپدیت باید گرفته بشه توی P1 چه دکمه ای رو باید بگیرم؟همون back رو؟
mohammad_0624
12-04-2008, 23:16
آهان.ولی فکر کنم بعد از اون هم اومده.توی صفحه قبل تاریخ رلیز ورژن جدید رو گذاشتم.
من فردا میخوام آپدیت کنم.نتیجه رو اینجا میگذارم.
فقط یکی به من بگه معادل دکمه C که موقع اپدیت باید گرفته بشه توی P1 چه دکمه ای رو باید بگیرم؟همون back رو؟
عزیزم در P1 روی کلید7 دکمه CوX هست شما تا زمان کانکت شدن دکمهC را نگه دار بعد دکمه رو ازاد کن....
hamed1297
12-04-2008, 23:28
ممنون محمد جان.خوب شد گفتی.من میخواستم دکمه back رو نگه دارم.
راستی موقع آپدیت مگر نباید با برنامه seus کار کنم.
پس کار pc suite و flash player چی هست؟
hamed1297
12-04-2008, 23:40
mohammad_0624
13-04-2008, 00:10
اقا حامد شما اول برنامه update servise را که حدود 36 مگ هست را باید از سایت سونی اریکسون دانلود کنی.
بعد از نصب باید با اینترنت کانکت بشی بقیه مراحل بصورت تصویری نمایش داده میشه.البته اگه با اینترنت ADSL اینکارا
سریعتر میشه من خودم با DIAL UP UPDATE کردم حدود 80مگ اطلاعات 4 ساعت کشید.:10:
البته احتیاجی به pc suite نداری.ولی flash player باید روی سیستم نصب باشه.......
mohammad_0624
13-04-2008, 00:17
بله میتونه. منبع رو هم قبلا گذاشتم .یکم بگردید پیدا میکنید.
ادیت توسط خودم ...
به سایت زیر مراجعه کنید ...
اقا ممنون. اگه در این ضمینه به اطلاعات جدیدی بر خوردی ما را بی خبر نذار.:11:
talebi128
13-04-2008, 20:59
منم p1 خرییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییدم .فریمورش جدید ترین فریمور که تا حالا آمده
عالیه عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی
hamed1297
13-04-2008, 22:18
ممنون محمد آقای گل.
من بالاخره امروز گوشیم رو آپدیت کردم و ظاهرا گوش شیطون کر درست شده.
CDA رو تغییر ندادم و همون generic arabic 1 بود.تا حالا که دیگه مشکلی ندارم.اکثر مناطقی که مشکل داشت رو رفتم و تست کردم و خدا رو شکر مشکلی ندیدم.
با اون اینترنتی که آپدیت کردم حدود 30 دقیقه طول کشد و الان هم مشخصات گوشی به این تغییر پیدا کرده:
phone:CXC 162037 R9K009
bluetooth:CXC 162143 R1D
organizer:CXC 16108 R6G04
CDA: CDA 162022/9 R6G02
فقط واسه آپدیت یه مشکل داشتم اون هم این بود که من نمیدونستم که گوشی رو باید روی حالت file transfer قرار باید بدم و گوشی دیتکت نمیکرد.
پس خیالتون راحت.آپدیت کنید و مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد.
فقط 1 باگ توی دوربین دیدم تا حالا اون هم زمانی که دکمه shortcut شماره 4 رو واسه تغییر حالت macro ونورمال میزنم ایکونش عوض نمیشه.
سرعت گوشی خیلی خوب شده.صدای ear phone بلند تر شده.سرعت دوربین و AF بیشتر شده.صدای اسپیکر کمی بلند تر و با کیفیت تر شده.
البته چون فریمور گوشی من از نسخه های اول بوده طبیعی هست.
منم p1 خرییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییدم .فریمورش جدید ترین فریمور که تا حالا آمده
آقا خیلی مبارکه.گوشی عالی هست.حرف نداره.
mohammad_0624
14-04-2008, 06:53
[quote=hamed1297;2300934]ممنون محمد آقای گل.
CDA رو تغییر ندادم و همون generic arabic 1 بود.تا حالا که دیگه مشکلی ندارم.اکثر مناطقی که مشکل داشت رو رفتم و تست کردم و خدا رو شکر مشکلی ندیدم.
با اون اینترنتی که آپدیت کردم حدود 30 دقیقه طول کشد و الان هم مشخصات گوشی به این تغییر پیدا کرده:
فقط واسه آپدیت یه مشکل داشتم اون هم این بود که من نمیدونستم که گوشی رو باید روی حالت file transfer قرار باید بدم و گوشی دیتکت نمیکرد.
فقط 1 باگ توی دوربین دیدم تا حالا اون هم زمانی که دکمه shortcut شماره 4 رو واسه تغییر حالت macro ونورمال میزنم ایکونش عوض نمیشه.
سرعت گوشی خیلی خوب شده.صدای ear phone بلند تر شده.سرعت دوربین و AF بیشتر شده.صدای اسپیکر کمی بلند تر و با کیفیت تر شده.
حامدجان به سلامتی برو حالشو ببر.:27:
hamid00009
14-04-2008, 08:38
مبارک باشه به جمع p1 دارها خوش آمدی
hamid00009
14-04-2008, 08:41
ممنون محمد آقای گل.
آقا خیلی مبارکه.گوشی عالی هست.حرف نداره.
حامد جون خوشحالم که مشکل گوشیت بر طرف شد.
saeid127
14-04-2008, 21:09
ممنون محمد آقای گل.
مبارک باشه!.انشا الله که هیچ مشکلی نداره!.من هرچی آپدیت میکنم درست نمیشه.یه مشکل جدید با sms فرستادنش پیدا کردم.حالا cda رو عوض میکنم ببینم چی میشه
hamed1297
14-04-2008, 22:45
ممنونم از همه دوستان.
سعید جان شما مشکلت چی هست؟هنوز همون آنتن دهی؟
من دیروز تا حالا که آپدیت کردم تقریبا هر جا قبلا مشکل داشت رو سر زدم ولی خدا رو شکر مشکلی نبود.
شما همه موارد گوشی lثل CDA مثل من بود؟
Mohammad
14-04-2008, 23:08
یه مشکلی که در فیرم جدید به نظرم ملموس اینه که سرعت اعمال تم های انتخابی پایین تر اومده + سرعت جستجو در دفترچه تلفن.دوستان هم این مشکل رو دارن؟
در مجموع فیرم جدید عملکرد خیلی خوبی داره بخصوص که کیبورد مجازی بزرگتر شده و تایپش راحت تر.
fariborz@shiraz
15-04-2008, 07:28
ممنون محمد آقای گل.
سلام آقا حامد شما گوشی رو آپدیت کردی تازه شده مثل گوشی من (فریمورش رو می گم )
ممکنه گوشی که خریدم دست 2 بوده باشه و طرف آپ کرده باشه؟
از بچه ها کسی گوشی خریده که فریمور اورجینال اینی که آقا حامد نوشته باشه؟
خیالت هم راحت با این فریمور هیچ مشکل آنتنی نداری
تو بقیه گوشی های سونی اریکسون با زدن کد معروف <*>>*>* می شد میزان کارکرد گوشی رو فهمید این p1 رو من تا حالا ندیدم کلا راهی نداره بفهمم
vahid121
15-04-2008, 10:42
سلام دوستان
مبارك باشه دوست من .
يه سوال مشخصات گوشي رو از كجا مي تونم پيدا كنم.منظور cda و .... هستش.
ممنون ميشم دوستان راهنمايي ام كنند.
و اين كه اگه زحمتي نيست از دوستان كسي در باره چگونگي آپديت كردن گوشي برام توضيح بده.(به صورت مشروح)
ممنون دوستان
saeid127
15-04-2008, 14:37
ممنونم از همه دوستان.
سعید جان شما مشکلت چی هست؟هنوز همون آنتن دهی؟
من دیروز تا حالا که آپدیت کردم تقریبا هر جا قبلا مشکل داشت رو سر زدم ولی خدا رو شکر مشکلی نبود.
شما همه موارد گوشی lثل CDA مثل من بود؟
آره مشکل آنتن هست.مشکل sms هم دارم.وقتی هم کسی تماس میگیره yes رو که میزنم بعضی مواقع وصل نمیکنه و قطع میشه.تازگی ها no acces network هم میده.:18:
cda من
162022/1 R6F38
سلام دوستان
مبارك باشه دوست من .
يه سوال مشخصات گوشي رو از كجا مي تونم پيدا كنم.منظور cda و .... هستش.
ممنون ميشم دوستان راهنمايي ام كنند.
و اين كه اگه زحمتي نيست از دوستان كسي در باره چگونگي آپديت كردن گوشي برام توضيح بده.(به صورت مشروح)
ممنون دوستان
برو توی منو اصلی و از منو more گزینه system information رو انتخاب کن.
اینم لینک pdf آموزش گوشی.
carnation
15-04-2008, 17:50
مبارک باشه!! خوش به حالت:20: چند خریدی و از کجا خریدی؟ چینی؟ ضمانتش چیه؟ کیف گوشی هم توی پکش
هست؟
vahid121
15-04-2008, 21:40
آره مشکل آنتن هست.مشکل sms هم دارم.وقتی هم کسی تماس میگیره yes رو که میزنم بعضی مواقع وصل نمیکنه و قطع میشه.تازگی ها no acces network هم میده.:18:
cda من
162022/1 R6F38
برو توی منو اصلی و از منو more گزینه system information رو انتخاب کن.
اینم لینک pdf آموزش گوشی.
سعید جان خیلی ممنون.:20:
واقعا لطف کردی.
من گوشیمو با تمام تجهیرات گرفتم و البته شارژر رومیزی و دستگاه gps .اما بعضی موقع ها گوشیم
پرش آنتن داره به نظرتان باید چیکار کنم که درست بشه.و این که این گوشی تا رم چند گیگ رو ساپورت میکنه.
قیمت رم 2 گیگ ام 2 رو کسی خبر داره چنده یا نه؟
zhina_gian
15-04-2008, 21:48
سعید جان خیلی ممنون.:20:
واقعا لطف کردی.
من گوشیمو با تمام تجهیرات گرفتم و البته شارژر رومیزی و دستگاه gps .اما بعضی موقع ها گوشیم
پرش آنتن داره به نظرتان باید چیکار کنم که درست بشه.و این که این گوشی تا رم چند گیگ رو ساپورت میکنه.
قیمت رم 2 گیگ ام 2 رو کسی خبر داره چنده یا نه؟
مموری کارت 8 گیگابایتی رو باهاش امتحان کردند و عالی کار میکنه. طبق اطلاعاتی که فعلا وجود داره پی1 میتونه
تا 16 گیگابایت مموری کارت رو قبول کنه بدون کم شدن سرعت.
من خودم 4 گیگ استفاده میکنم و ازشم خیلی راضیم.
talebi128
16-04-2008, 09:40
مبارک باشه!! خوش به حالت:20: چند خریدی و از کجا خریدی؟ چینی؟ ضمانتش چیه؟ کیف گوشی هم توی پکش
هست؟
380000 'گارانتی اصل خود شرکت سونی اریکسون همه چیز توی پکش هست
آدم خوبیه فروشگاه بلوریان بعد از تقاطع شیخ هادی و جمهوری مغازه پاناسونیک
تا حالا که هیچ مشکلی نداشتم . آنتن دهیش خیلی عالیه
باطیشم تا 100 پر میشه خیلی هم کم مصرفه
با رم 1 گیگ با جدید ترین فریمور
فارسی هم داره
با لیبل اصل چینه
اگه هر سوالی داری بفرمایید ؟
talebi128
16-04-2008, 09:48
آقا خیلی مبارکه.گوشی عالی هست.حرف نداره.[/quote]
خیلی ممنونم حامد جان
saeid127
16-04-2008, 21:43
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییولللللللللللل للللللل
منم آپدیت کردم گوشی درست شد.تا حالا که مشکلی نداشتم.مثل اسب داره کار میکنه!:46:
saeid127
16-04-2008, 21:50
مموری کارت 8 گیگابایتی رو باهاش امتحان کردند و عالی کار میکنه. طبق اطلاعاتی که فعلا وجود داره پی1 میتونه
در ادامه توریح دوستمان:
رم 1 گیگ 17 هزار ت
رم 2 گیگ 25 تا 30 هزار ت
mohammad_0624
16-04-2008, 22:21
380000 'گارانتی اصل خود شرکت سونی اریکسون همه چیز توی پکش هست
آدم خوبیه فروشگاه بلوریان بعد از تقاطع شیخ هادی و جمهوری مغازه پاناسونیک
تا حالا که هیچ مشکلی نداشتم . آنتن دهیش خیلی عالیه
باطیشم تا 100 پر میشه خیلی هم کم مصرفه
با رم 1 گیگ با جدید ترین فریمور
فارسی هم داره
با لیبل اصل چینه
اگه هر سوالی داری بفرمایید ؟
دوست عزیز مبارکه به پای هم پیر شید.
ONLY P1i
hamed1297
16-04-2008, 22:52
سلام آقا حامد شما گوشی رو آپدیت کردی تازه شده مثل گوشی من (فریمورش رو می گم )
ممکنه گوشی که خریدم دست 2 بوده باشه و طرف آپ کرده باشه؟
از بچه ها کسی گوشی خریده که فریمور اورجینال اینی که آقا حامد نوشته باشه؟
خیالت هم راحت با این فریمور هیچ مشکل آنتنی نداری
تو بقیه گوشی های سونی اریکسون با زدن کد معروف <*>>*>* می شد میزان کارکرد گوشی رو فهمید این p1 رو من تا حالا ندیدم کلا راهی نداره بفهمم
سلام.حال شما؟
آره دیگه.گوشی هایی که به تازگی وارد بازار شدن با آخرین فریمور هستن.خیالت راحت.مشکلی نداره.
واسه اون منوی مخفی هم اینکار رو کن:
جاگ دیال رو بده بالا /ستاره /دوبار پایین /ستاره /یکبار پایین/ ستاره.
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییولللللللللللل للللللل
منم آپدیت کردم گوشی درست شد.تا حالا که مشکلی نداشتم.مثل اسب داره کار میکنه
ایول سعید جان.خدا رو شکر که گوشیت درست شد.من هم توی فکر رفته بودم که نکنه گوشی من باز مشکل داشته باشه.
اون CDA رو هم که گذاشته بودی همون قدیمیه بود دیگه.
الان دیگه همه چیز ردیفه.
سلام دوستان:
چند تا سوال داشتم من یه گوشی p1 خریدم از دبی ولی یه خورده مشکل داره(همش مشکل داره) اگه میشه راهنمایی کنین
1 – اول اینکه گوشی یه طرفه شده یعنی فقط میشه زنگ بزنم و وقتی زنگ میزنم دیگه نمیشه قعطش کرد اون پایین که مینویسه end call که قعطش کنم کار نمیکنه اصلا قطع نمیشه و وقتی هم کسی زنگ میزنه اون پایین صفحه که نوشته answer کلا کار نمیکنه غیر فعال میشه یعنی همین جوری داره زنگ میخوره و اصلا نمیشه جواب بدی . لطفا کمک چکار کنم ؟
2 _ بعد درایور ویندوز xp رو هم تو cd نداره فقط درایور ویندوز ویستا داخل cd هستش .همه اینجوریه؟
3 _ درایور p1 برای ویندوز Xp از کجا پیدا میشه کسی نداره آپلود کنه؟
4 _ میخواستم بگم با آپدیت کردن مشکلش حل نمیشه ؟ اگه کسی میدونه کمک کنه.
شرمنده اگه زیاد سوال پرسیدم .
اینم اطلاعات گوشی
Phone:CXC 162037 R9J005
Buletooth:CXC 162143 R1D
Organiser:CXC 162108 R6F41
CDA:CDA 162024/52 R6A
مرسی ;
vahid121
17-04-2008, 05:21
در ادامه توریح دوستمان:
رم 1 گیگ 17 هزار ت
رم 2 گیگ 25 تا 30 هزار ت
دوست عزیزم متشکرم.
vahid121
17-04-2008, 05:28
دوست عزیزم از اطلاعات دقیقی که دادین خیلی ممنونم.
hamid00009
17-04-2008, 10:37
دوستان کسی اطلاع داره رم 4 گیگ چنده ؟؟؟ وچه مارکی خوبه ؟؟؟
saeid127
17-04-2008, 20:35
ایول سعید جان.خدا رو شکر که گوشیت درست شد.من هم توی فکر رفته بودم که نکنه گوشی من باز مشکل داشته باشه.
اون CDA رو هم که گذاشته بودی همون قدیمیه بود دیگه.
الان دیگه همه چیز ردیفه.
آره همون قدیمیه بود.الان شده مثل مال شما!
راستی این کد تست برای همه گوشی های سونی هست؟
saeid127
17-04-2008, 20:48
سلام دوستان:
چند تا سوال داشتم من یه گوشی p1 خریدم از دبی ولی یه خورده مشکل داره(همش مشکل داره) اگه میشه راهنمایی کنین
1 – اول اینکه گوشی یه طرفه شده یعنی فقط میشه زنگ بزنم و وقتی زنگ میزنم دیگه نمیشه قعطش کرد اون پایین که مینویسه end call که قعطش کنم کار نمیکنه اصلا قطع نمیشه و وقتی هم کسی زنگ میزنه اون پایین صفحه که نوشته answer کلا کار نمیکنه غیر فعال میشه یعنی همین جوری داره زنگ میخوره و اصلا نمیشه جواب بدی . لطفا کمک چکار کنم ؟
2 _ بعد درایور ویندوز xp رو هم تو cd نداره فقط درایور ویندوز ویستا داخل cd هستش .همه اینجوریه؟
اینم اطلاعات گوشی
مرسی ;
0-مبارک باشه!
1-احتمالا مشکل شما با آپدیت کردن حل میشه
2-نه برای من هم ویستا بود هم xp
3-از سایت خود سونی اریکسون میتونی بگیری(حدود 60 مگ هست)
از اینجا:
4-احتمالا حل میشه.خواهش میکنم! :10:
در مورد ورژن گوشی از ای صفحه پیدا کن:
cda گوشی شما مال اندونزی هست و از اولین نسخه ش
:40:
hamed1297
17-04-2008, 22:37
ادیت شد......
hamed1297
17-04-2008, 22:51
سلام دوستان:
اینم اطلاعات گوشی
مرسی ;
سلام.راهش این هست که گوشی رو آپدیت کنید.
این گوشی نیازی به درایور نداره.plug & play هست.فقط کافی روی file transfer قرارش بدی زمانی که به کامپیوتر وصلش کردی.خیالت راحت.با آپدیت حل میشه.شما اولین نفر نیستی که این مشکل رو داری.
موفق باشی.
آره همون قدیمیه بود.الان شده مثل مال شما!
راستی این کد تست برای همه گوشی های سونی هست؟
خوب خدا رو شکر که درست شد.آره این کد واسه همه گوشی های سونی اریکسون هست.
آپدیت p1 هم مثل p990 هست ؟ اگه فرقی میکنه راهنمایی کنید لطفا ...
لطفا درباره firmware توضیح بدین باید firmware خاصی رو هنگام آپدیت انتخاب کنم ؟ اگه میشه به طور کامل راهنمایی کنین ممنون میشم :10:
مرسی ;
zhina_gian
18-04-2008, 11:04
آپدیت p1 هم مثل p990 هست ؟ اگه فرقی میکنه راهنمایی کنید لطفا ...
لطفا درباره firmware توضیح بدین باید firmware خاصی رو هنگام آپدیت انتخاب کنم ؟ اگه میشه به طور کامل راهنمایی کنین ممنون میشم :10:
مرسی ;
آره مثل همون 990 میمونه. فقط موقع آپدیت گوشی پی1 رو انتخاب میکنی و مراحل رو میری جلو.
در ضمن فریمور گوشی دست شما نیست که بخواهید انتخاب کنید. شما گوشیتون رو که آپدیت کنید فقط و فقط
با فریمور خودش آپدیت میشه و شما هم هیچ کاری نمیتونید بکنید مگر اینکه بشینید و آپدیت شدنش رو نگاه کنید.
قضیه عوض کردن CDA با آپدیت فرق میکنه. این عوض کردن سی دی ای مثل هک کردن گوشی میمونه و بهتره
دنبال این کار نباشید و فعلا گوشی تون رو آپدیت کنید کافیه.
آره مثل همون 990 میمونه. فقط موقع آپدیت گوشی پی1 رو انتخاب میکنی و مراحل رو میری جلو.
در ضمن فریمور گوشی دست شما نیست که بخواهید انتخاب کنید. شما گوشیتون رو که آپدیت کنید فقط و فقط
با فریمور خودش آپدیت میشه و شما هم هیچ کاری نمیتونید بکنید مگر اینکه بشینید و آپدیت شدنش رو نگاه کنید.
قضیه عوض کردن CDA با آپدیت فرق میکنه. این عوض کردن سی دی ای مثل هک کردن گوشی میمونه و بهتره
ممنون از راهنمایتون ، حالا آپدیت میکنم نتیجه رو میگم ...
بازم مرسی ;
zhina_gian
18-04-2008, 14:30
ممنون از راهنمایتون ، حالا آپدیت میکنم نتیجه رو میگم ...
بازم مرسی ;
اگر درست آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد اکثر مشکلاتش حل میشه و مثل حامد میگی فقط پی1. :31:
تورو خدا اگه کسی درایور p1 برای xp داره آپلود کنه اینجا بذاره آخه گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه اینجوری نمیسه آپدیت کنم
کمک کنین تو رو خدا ...
مرسی ;
zhina_gian
18-04-2008, 20:58
تورو خدا اگه کسی درایور p1 برای xp داره آپلود کنه اینجا بذاره آخه گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه اینجوری نمیسه آپدیت کنم
کمک کنین تو رو خدا ...
مرسی ;
منظورتون از درایو چی هست؟
اگه منظورت برنامه PC Suite هست از لینک زیر میتونید آخرین نسخه این برنامه رو که بر روی تمام نسخه های ویندوز
2000 معمولی به بالا کار میکنه دانلود کنید.
اگر هم منظورتون برنامه ای است که توسط اون خود گوشی رو آپدیت میکنند و بهش میگند Update Service
میتونید از لینک زیر دانلود کنید. برای آپدیت کردن گوشی توسط این برنامه نیاز به نصب PC Suite و
Adobe Flash Player بر روی سیستمتون دارید.
mohammad_0624
18-04-2008, 21:33
با اجازه استاد zhina:
البته اگه فریمور خاصی مورد نظر باشه میتونید گوشی را هک کنید....
منظورتون از درایو چی هست؟
اگه منظورت برنامه PC Suite هست از لینک زیر میتونید آخرین نسخه این برنامه رو که بر روی تمام نسخه های ویندوز
2000 معمولی به بالا کار میکنه دانلود کنید.
اگر هم منظورتون برنامه ای است که توسط اون خود گوشی رو آپدیت میکنند و بهش میگند Update Service
میتونید از لینک زیر دانلود کنید. برای آپدیت کردن گوشی توسط این برنامه نیاز به نصب PC Suite و
Adobe Flash Player بر روی سیستمتون دارید.
مرسی از کمکت مشکل حل شد الان به کامپیوتر وصل میشه حالا آپدیت میکنمش
مرسی zhina_gian جان ;
mohammad_0624
18-04-2008, 21:50
مرسی از کمکت مشکل حل شد الان به کامپیوتر وصل میشه حالا آپدیت میکنمش
مرسی zhina_gian جان ;
اقا موفق باشی امیدوارم بعد از اپدیت حالشو ببری.
خبرشو بده cda بعد از اپدیت رو هم بنویس....
hamed1297
18-04-2008, 22:05
اگر درست آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد اکثر مشکلاتش حل میشه و مثل حامد میگی فقط پی1
آره.دقیقا.البته من مدتهاست که میگم گوشی فقط P از نوع 1.
alil1369
18-04-2008, 22:19
>>>>> ONLY P1i <<<<<<
>>>>> ONLY P1i <<<<<<
موافقین !!!!! ؟
اگه میشه واسه ٌWlan توضیح بدین:19:
ممنون:11:
اینجا بیشتر شده قسمت تبلیغات!!!:2:
هرکی گوشی میخره میاد میگه من خریدم ، هرکی که گوشیش مشکل داره به جای اینکه بره آپدیت کنه میاد اینجا قصهء 40 دزد بغداد رو میگه ، یکی میاد مینویسه >> only p1 <<
اما هیچکی نمیتونه خیلی تخصصی با گوشی کار بکنه:5:
یکی از مزیتهای p1 سیستم wlan هستش ، اما حتی 1نفر هم چیزی در مورد این ننوشته. جالب اینجاست که خیلیا هم نمیدونن این سیستم چی هست :41: و نمیدونن که میشه از اینترنت اکثر بانکها ، شرکتها ، و اداره هایی که از wlan استفاده میکنن به صورت رایگان استفاده کرد !!!
اگه کسی مطلب یا اموزشی در این مورد داره بذاره ممنون میشم:40::11:
آره میشه اما این سیستم همه جا رایگان نیست .اینجا بازار علائدین داره .طبقه دومش از همه جا بهتره.
-----------------------------------------------------------------
من یه مشکل دارم : وقتی که اس ام اس میاد واسم ساعتشرو اشتباه نشون میده .مثلا ً ساعت 9 شب اس ام اس بیاد می نویسه 2 صبح.
ساعت گوشیم تنظیمه و ساعت دوم هم گرینویچه .اما زمانی که برای اس ام اس ها می زنه نه تهرانه نه گرینویچ ... چیکار باید بکنم؟
hamid00009
19-04-2008, 17:07
اینجا بیشتر شده قسمت تبلیغات!!!:2:
هرکی گوشی میخره میاد میگه من خریدم ، هرکی که گوشیش مشکل داره به جای اینکه بره آپدیت کنه میاد اینجا قصهء 40 دزد بغداد رو میگه ، یکی میاد مینویسه >> only p1 <<
اما هیچکی نمیتونه خیلی تخصصی با گوشی کار بکنه:5:
یکی از مزیتهای p1 سیستم wlan هستش ، اما حتی 1نفر هم چیزی در مورد این ننوشته. جالب اینجاست که خیلیا هم نمیدونن این سیستم چی هست :41: و نمیدونن که میشه از اینترنت اکثر بانکها ، شرکتها ، و اداره هایی که از wlan استفاده میکنن به صورت رایگان استفاده کرد !!!
اگه کسی مطلب یا اموزشی در این مورد داره بذاره ممنون میشم:40::11:
آشنائي با شبكه هاي بي سيم
مقدمه :
نياز روز افزون به پويايي كارها ، استفاده از تجهيزاتي مانند تلفن همراه ، پيجرها و ...
بواسطه وجود شبكه هاي بي سيم امكان پذير شده است.
اگر كاربر يا شركت يا برنامه كاربردي خواهان آن باشد كه داده و اطلاعات مورد نياز خود را به صورت متحرك در هر لحظه در اختيار داشته باشند شبكه هاي بي سيم جواب مناسبي براي آنها ست.
اين مقاله دربخشهاي مختلفي ارائه ميشود، در بخش حاضر فقط به بيان كلياتي در رابطه با شبكههاي بيسيم و كابلي پرداخته شده، در بخشهاي بعدي به جزئيات بيشتري در رابطه با شبكههاي بيسيم خواهيم پرداخت.
تشريح مقدماتي شبكه هاي بي سيم و كابلي
شبكه هاي محلي (LAN ) براي خانه و محيط كار مي توانند به دو صورت كابلي (Wired ) يا بي سيم (Wireless ) طراحي گردند . درابتدا اين شبكه ها به روش كابلي با استفاده از تكنولوژي Ethernet طراحي مي شدند اما اكنون با روند رو به افزايش استفاده از شبكه هاي بي سيم با تكنولوژي Wi-Fi مواجه هستيم .
در شبكه هاي كابلي (كه در حال حاضر بيشتر با توپولوژي ستاره اي بكار مي روند ) بايستي از محل هر ايستگاه كاري تا دستگاه توزيع كننده (هاب يا سوئيچ ) به صورت مستقل كابل كشي صورت پذيرد(طول كابل ازنوع CAT5 نبايستي 100 متر بيشتر باشد در غير اينصورت از فيبر نوري استفاده ميگردد) كه تجهيزات بكار رفته از دونوع غير فعال (Passive ) مانند كابل ، پريز، داكت ، پچ پنل و.......... . و فعال (Active )مانند هاب ،سوئيچ ،روتر ، كارت شبكه و........... هستند .
موسسه مهندسي IEEE استانداردهاي 802.3u را براي Fast Ethernet و 802.3 ab و802.3z را براي Gigabit Ethernet ( مربوط به كابلهاي الكتريكي و نوري ) در نظر گرفته است.
شبكه هاي بي سيم نيز شامل دستگاه مركزي (Access Point ) مي باشد كه هر ايستگاه كاري مي تواند حداكثر تا فاصله 30 متر ي آن (بدون مانع ) قرار گيرد.
شبكه هاي بي سيم (Wlan ) يكي از سه استاندارد ارتباطي Wi-Fi زير را بكار مي برند:
802.11b كه اولين استانداردي است كه به صورت گسترده بكار رفته است .
802.11a سريعتر اما گرانتر از 802.11b مي باشد.
802.11g جديدترين استاندارد كه شامل هر دو استاندارد قبلي بوده و از همه گرانتر ميباشد.
هر دونوع شبكه هاي كابلي و بي سيم ادعاي برتري بر ديگري را دارند اما انتخاب صحيح با در نظر گرفتن قابليتهاي آنها ميسر مي باشد.
عوامل مقايسه
در مقايسه شبكه هاي بي سيم و كابلي مي تواند قابليتهاي زير مورد بررسي قرار گيرد:
نصب و راه اندازي
هزينه
قابليت اطمينان
كارائی
امنيت
نصب و راه اندازي
در شبكه هاي كابلي بدليل آنكه به هر يك از ايستگاههاي كاري بايستي از محل سويئچ مربوطه كابل كشيده شود با مسائلي همچون سوارخكاري ، داكت كشي ، نصب پريز و......... مواجه هستيم در ضمن اگر محل فيزيكي ايستگاه مورد نظر تغيير يابد بايستي كه كابل كشي مجدد و .......صورت پذيرد
شبكه هاي بي سيم از امواج استفاده نموده و قابليت تحرك بالائي را دارا هستند بنابراين تغييرات در محل فيزيكي ايستگاههاي كاري به راحتي امكان پذير مي باشد براي راه اندازي آن كافيست كه از روشهاي زير بهره برد:
Ad hoc كه ارتباط مستقيم يا همتا به همتا (peer to peer ) تجهيزات را با يكديگر ميسر مي سازد.
Infrastructure كه باعث ارتباط تمامي تجهيزات با دستگاه مركزي مي شود.
بنابراين ميتوان دريافت كه نصب و را ه اندازي شبكه هاي كابلي يا تغييرات در آن بسيار مشكلتر نسبت به مورد مشابه يعني شبكه هاي بي سيم است .
هزينه
تجهيزاتي همچون هاب ، سوئيچ يا كابل شبكه نسبت به مورد هاي مشابه در شبكه هاي بي سيم ارزانتر مي باشد اما درنظر گرفتن هزينه هاي نصب و تغييرات احتمالي محيطي نيز قابل توجه است .
قابل به ذكر است كه با رشد روز افزون شبكه هاي بي سيم ، قيمت آن نيز در حال كاهش است .
قابليت اطمينان
تجهيزات كابلي بسيار قابل اعتماد ميباشند كه دليل سرمايه گذاري سازندگان از حدود بيست سال گذشته نيز همين مي باشد فقط بايستي در موقع نصب و يا جابجائي ، اتصالات با دقت كنترل شوند.
تجهيزات بي سيم همچون Broadband Router ها مشكلاتي مانند قطع شدنهاي پياپي، تداخل امواج الكترومغناظيس، تداخل با شبكههاي بيسيم مجاور و ... را داشته اند كه روند رو به تكامل آن نسبت به گذشته(مانند 802.11g ) باعث بهبود در قابليت اطمينان نيز داشته است .
كارائي
شبكه هاي كابلي داراي بالاترين كارائي هستند در ابتدا پهناي باند 10 Mbps سپس به پهناي باندهاي بالاتر( 100 Mbps و 1000Mbps ) افزايش يافتند حتي در حال حاضر سوئيچهائي با پهناي باند 1Gbps نيز ارائه شده است .
شبكه هاي بي سيم با استاندارد 802.11b حداكثر پهناي باند 11Mbps و با 802.11a و 802.11g پهناي باند 54 Mbps را پشتيباني مي كنند حتي در تكنولوژيهاي جديد اين روند با قيمتي نسبتا بالاتر به 108Mbps نيز افزايش داده شده است علاوه بر اين كارائي Wi-Fi نسبت به فاصله حساس مي باشد يعني حداكثر كارائي با افزايش فاصله نسبت به َAccess Point پايين خواهد آمد. اين پهناي باند براي به اشتراك گذاشتن اينترنت يا فايلها كافي بوده اما براي برنامه هائي كه نياز به رد و بدل اطلاعات زياد بين سرور و ايستگاهاي كاري (Client to Server ) دارند كافي نيست .
امنيت
بدليل اينكه در شبكه هاي كابلي كه به اينترنت هم متصل هستند، وجود ديواره آتش از الزامات است و تجهيزاتي مانند هاب يا سوئيچ به تنهايي قادر به انجام وظايف ديواره آتش نميباشند، بايستي در چنين شبكه هايي ديواره آتش مجزايي نصب شود.
تجهيزات شبكه هاي بي سيم مانند Broadband Routerها ديواره آتش بصورت نرم افزاري وجود داشته و تنها بايستي تنظيمات لازم صورت پذيرد. از سوي ديگر به دليل اينكه در شبكههاي بيسيم از هوا بعنوان رسانه انتقال استفاده ميشود، بدون پياده سازي تكنيكهاي خاصي مانند رمزنگاري، امنيت اطلاعات بطور كامل تامين نمي گردد استفاده از رمزنگاري WEP (Wired Equivalent Privacy ) باعث بالا رفتن امنيت در اين تجهيزات گرديده است .
انتخاب صحيح كدام است؟
با توجه به بررسي و آناليز مطالبي كه مطالعه كرديد بايستي تصميم گرفت كه در محيطي كه اشتراك اطلاعات وجود دارد و نياز به ارتباط احساس مي شو د كدام يك از شبكه هاي بي سيم و كابلي مناسبتر به نظر مي رسند .
جدول زير خلاصه اي از معيارهاي در نظر گرفته شده در اين مقاله مي باشد . بعنوان مثال اگر هزينه براي شما مهم بوده و نياز به استفاده از حداكثر كارائي را داريد ولي پويائي براي شما مهم نمي باشد بهتر است از شبكه كابلي استفاده كنيد.
بنابراين اگر هنوز در صدد تصميم بين ايجاد يك شبكه كامپيوتري هستيد جدول زير انتخاب را براي شما ساده تر خواهد نمود.
تجهيزات شبكه هاي بي سيم مانند Broadband Routerها ديواره آتش بصورت نرم افزاري وجود داشته و تنها بايستي تنظيمات لازم صورت پذيرد. از سوي ديگر به دليل اينكه در شبكههاي بيسيم از هوا بعنوان رسانه انتقال استفاده ميشود، بدون پياده سازي تكنيكهاي خاصي مانند رمزنگاري، امنيت اطلاعات بطور كامل تامين نمي گردد استفاده از رمزنگاري WEP (Wired Equivalent Privacy ) باعث بالا رفتن امنيت در اين تجهيزات گرديده است .
انتخاب صحيح كدام است؟
با توجه به بررسي و آناليز مطالبي كه مطالعه كرديد بايستي تصميم گرفت كه در محيطي كه اشتراك اطلاعات وجود دارد و نياز به ارتباط احساس مي شو د كدام يك از شبكه هاي بي سيم و كابلي مناسبتر به نظر مي رسند .
جدول زير خلاصه اي از معيارهاي در نظر گرفته شده در اين مقاله مي باشد . بعنوان مثال اگر هزينه براي شما مهم بوده و نياز به استفاده از حداكثر كارائي را داريد ولي پويائي براي شما مهم نمي باشد بهتر است از شبكه كابلي استفاده كنيد.
بنابراين اگر هنوز در صدد تصميم بين ايجاد يك شبكه كامپيوتري هستيد جدول زير انتخاب را براي شما ساده تر خواهد نمود.
انواع شبكه هاي بي سيم
WLANS(Wireless Local Area Networks )
اين نوع شبكه براي كاربران محلي از جمله محيطهاي(Campus) دانشگاهي يا آزمايشگاهها كه نياز به استفاده از اينترنت دارند مفيد مي باشد. در اين حالت اگر تعداد كاربران محدود باشند مي توان بدون استفاده از Access Point اين ارتباط را برقرار نمود .در غير اينصورت استفاده از Access Point ضروري است.مي توان با استفاده از آنتن هاي مناسب مسافت ارتباطي كاربران را به شرط عدم وجود مانع تاحدي طولاني تر نمود.
WPANS (Wireless Personal Area Networks )
دو تكنولوژي مورد استفاده براي اين شبكه ها عبارت از :IR (Infra Red ) و Bluetooth (IEEE 802.15 ) مي باشد كه مجوز ارتباط در محيطي حدود 90 متر را مي دهد البته در IR نياز به ارتباط مستقيم بوده و محدوديت مسافت وجود دارد .
WMANS (Wireless Metropolitan Area Networks)
توسط اين تكنولوژي ارتباط بين چندين شبكه يا ساختمان در يك شهر برقرار مي شود براي Backup آن مي توان از خطوط اجاره اي ،فيبر نوري يا كابلهاي مسي استفاده نمود .
WWANS (Wireless Wide Area Networks)
براي شبكه هائي با فواصل زياد همچون بين شهرها يا كشورها بكار مي رود اين ارتباط از طريق آنتن ها ي بي سيم يا ماهواره صورت مي پذيرد .
امنيت در شبكه هاي بي سيم
سه روش امنيتي در شبكه هاي بي سيم عبارتند از :
- WEP(Wired Equivalent Privacy )
در اين روش از شنود كاربرهايي كه در شبكه مجوز ندارند جلوگيري به عمل مي آيد كه مناسب براي شبكه هاي كوچك بوده زيرا نياز به تنظيمات دستي( KEY ) مربوطه در هر Client مي باشد.
اساس رمز نگاري WEP بر مبناي الگوريتم RC4 بوسيله RSA مي باشد.
- SSID (Service Set Identifier)
شبكه هاي WLAN داراي چندين شبكه محلي مي باشند كه هر كدام آنها داراي يك شناسه (Identifier) يكتا مي باشند اين شناسه ها در چندين Access Point قرار داده مي شوند . هر كاربر براي دسترسي به شبكه مورد نظر بايستي تنظيمات شناسه SSID مربوطه را انجام دهد .
- MAC (Media Access Control)
ليستي از MAC آدرس هاي مورد استفاده در يك شبكه به AP (Access Point) مربوطه وارد شده بنابراين تنها كامپيوترهاي داراي اين MAC آدرسها اجازه دسترسي دارند به عبارتي وقتي يك كامپيوتر درخواستي را ارسال مي كند MAC آدرس آن با ليست MAC آدرس مربوطه در AP مقايسه شده و اجازه دسترسي يا عدم دسترسي آن مورد بررسي قرار مي گيرد .اين روش امنيتي مناسب براي شبكه هاي كوچك بوده زيرا در شبكه هاي بزرگ امكان ورود اين آدرسها به AP بسيار مشكل مي باشد.
انواع استاندارد
802.11
اولين بار در سال 1990 بوسيله انستيتيو IEEE معرفي گرديد كه اكنون تكنولوژيهاي متفاوتي از اين استاندارد براي شبكه هاي بي سيم ارائه گرديده است .
802.11
براي روشهاي انتقال FHSS(frequency hopping spared spectrum ) يا DSSS (direct sequence spread spectrum ) با سرعت 1 Mbpsتا 2Mbps در كانال 2.4 GHz قابل استفاده مي باشد.
802.11a
براي روشهاي انتقال OFDM (orthogonal frequency division multiplexing) با سرعت 54Mbps در كانال 5GHz قابل استفاده است.
802.11b
اين استاندارد با نام WI-Fi يا High Rate 802.11 قابل استفاده در روش DSSS بوده و در شبكه هاي محلي بي سيم نيز كاربرد فراواني دارد همچنين داراي نرخ انتقال 11Mbps مي باشد.
802.11g
اين استاندارد براي دستيابي به نرخ انتقال بالاي 20Mbps در شبكه هاي محلي بي سيم و در كانال 2.4GHz كاربرد دارد.
Bluetooth
نوع ساده اي از ارتباط شبكه هاي بي سيم است كه حداكثر ارتباط 8 دستگاه را با تكنولوژي Bluetooth پشتيباني مي كند دستگاههايي از قبيل PDA ، نوت بوك ، تلفن هاي همراه و كامپيوترهاي شخصي از جمله اين موارد هستند مي دهد اگرچه اين تكنولوژي ممكن است در صفحه كليدها ،موس ها و Headset و Hands-free تلفن هاي همراه نيز ديده شود اين تكنولوژي در سال 1994 توسط شركت اريكسون ايجاد شد در سال 1998 تعداد كوچكي از كمپانيهاي مشهور مانند اريكسون ،نوكيا ، اينتل و توشيبا استفاده شد . بلوتوس در فواصل كوتاهي بين 9 تا 90 متر كار مي كنند اين فاصله پشتيباني به امنيت اين تكنولوژي مي افزايد .چرا كه اگر كسي بخواهد ارتباط شما را شنود كند گر چه به ابزار خاصي نياز ندارد اما بايستي در فاصله نزديكي از شما قرار بگيرد مهمتري ويژگي بلوتوس اين است كه بر خلاف Infrared موانعي مانند ديوار تاثيري بر روي سيگنال آن ندارند از تكنولوژي راديوئي استفاده كرده كه خيلي گران نبوده و مصرف برق خيلي كمي دارد .
mohammad_0624
19-04-2008, 22:08
اقا ممنون از اطلاعاتی که گذاشتی .کلی چیز یاد گرفتم...
hamed1297
19-04-2008, 22:17
اینجا بیشتر شده قسمت تبلیغات!!!
اما هیچکی نمیتونه خیلی تخصصی با گوشی کار بکنه
یکی از مزیتهای p1 سیستم wlan هستش ، اما حتی 1نفر هم چیزی در مورد این ننوشته. جالب اینجاست که خیلیا هم نمیدونن این سیستم چی هست و نمیدونن که میشه از اینترنت اکثر بانکها ، شرکتها ، و اداره هایی که از wlan استفاده میکنن به صورت رایگان استفاده کرد !!!
اگه کسی مطلب یا اموزشی در این مورد داره بذاره ممنون میشم
خوب اگر شما صفحات قبل رو خونده بودی میدیدی که مطالبی در مورد نحوه کانکت شدن و ... هست.
در مورد بانکها و اداره ها هم به این راحتی نیست که بشه از Wlan اونها به صورت رایگان استفاده کنی.
چون اکثر جاها کامپیوتر ها به صورت point to point به هم وصل هستن و شما نمیتونی هیچ network ی رو اونجا پیدا کنی .چون در واقع access point وجود نداره.
شما بگو چی میخوای شاید دوستان بتونن کمک کنن.
سلام بچه ها :
واقعا دستتون درد نکنه خیلی کمک کردین بهم من آپدیت کردم همه مشکلاش حل شد
مرسی انشالا.. بتونم جبران کنم ;
-----------------------------------------------------------------
من یه مشکل دارم : وقتی که اس ام اس میاد واسم ساعتشرو اشتباه نشون میده .مثلا ً ساعت 9 شب اس ام اس بیاد می نویسه 2 صبح.
ساعت گوشیم تنظیمه و ساعت دوم هم گرینویچه .اما زمانی که برای اس ام اس ها می زنه نه تهرانه نه گرینویچ ... چیکار باید بکنم؟
کسی نبید؟؟؟؟؟
کسی نبید؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
همه همین مشکل رو دارن تا الان که هیچ راه حلی پیدا نشده مشکل رو حل کنه باید بیخیالش بشی یه مدت بگذره عادت میکنی
البته یه برنامه هستش میتونی کل مسجات رو مدیریت کنی اون برنامه تا حدودی مشکل رو حل میکنه( البته نه 100 % ) اینجا آپلود میکنم ولی یه سری تنظیمات رو باید انجام بدی
لینک غیر مستقیم
mohammad_0624
20-04-2008, 21:21
سلام بچه ها :
واقعا دستتون درد نکنه خیلی کمک کردین بهم من آپدیت کردم همه مشکلاش حل شد
مرسی انشالا.. بتونم جبران کنم ;
اقا خوشحال شدم .الان گوشیت تشخیص دست خط فارسی هم داره؟؟؟؟؟
اقا خوشحال شدم .الان گوشیت تشخیص دست خط فارسی هم داره؟؟؟؟؟
مرسی شما واقعا لطف دارین :10::11:، اره هم تشخیص فونت فارسی رو داره هم اینکه فونت فارسی داره
اگه کاری داشته باشین در خدمتم
H M R 0 0 7
20-04-2008, 22:37
>>>>> ONLY P1i <<<<<<
>>>>> ONLY P1i <<<<<<
موافقین !!!!! ؟
خوب؟؟؟ این یعنی چی؟
hosein-a7
23-04-2008, 10:08
میخواستم بدونم که p1ساخت کجاست؟
france?
or
china?
من میخوام p1 بخرم و تا حالا n73,5700,n90,6630,6600 اینارو داشتم میترسم پشیمون بشم چون تا حالا از sonyericsson فقط تجربه w700,z610رو دارم
اصلا تا 450000 از p1 بهتر هستش؟
شنیدم از n81 بهتره
افت قیمتش چقدره؟ اصلا افت داره؟
hamid00009
23-04-2008, 17:00
ساخت china
بهتر ش w960 است
بالاخره همه گوشی ها افت قیمت دارن
hamed1297
23-04-2008, 22:24
پيش فرض
france?
or
china?
من میخوام p1 بخرم و تا حالا n73,5700,n90,6630,6600 اینارو داشتم میترسم پشیمون بشم چون تا حالا از sonyericsson فقط تجربه w700,z610رو دارم
شنیدم از n81 بهتره
فقط ساخت چین داره.
مطمئنا از تمام گوشی هایی که تا به حال داشتی بهتره.
قیمتش الان 360-70 هست.
از اکثر لحاظ از N81 سره.
افت قیمت زیادی داشته.از 700.000 رسیده به اینجا.
zhina_gian
23-04-2008, 23:33
france?
or
china?
شنیدم از n81 بهتره
من هم پی1 رو پیشنهاد میکنم. خیلی گوشی خوبی است و امکانات بسیار خوبی داره. نسبت به امکاناتش باطری
خوبی هم داره و میشه از امکاناتی که داره با خیال راحت و بدون ترس از تمام شدن باطری در طول مدت روز استفاده
کرد.
تنها عیبی که پی1 و دبلیو960 از نظر من دارند اینه دوربینش لرزش گیر نداره. منظورم اینه که نمیشه از پرنده ای که در
حال پرواز هست عکس گرفت. و در حال عکس گرفتن نباید دست بلرزه.
اما در شرایط معمولی خیلی خوب عکس میگیره. اگر خواستی نمونه عکس هاش رو ببینی به تاپیک زیر که لینکش
رو گذاشتم برو و نمونه عکس هاش رو ببین.
من امروز رفتم p1i خریدم .خیلی گوشیه خوبیه(فعلا).قیمتش برای کسایی که میخوان(360000)با گارانتی کامتل.(همه جمهوری رو گشتم تا با این قیمت پیدا کردم).پکشم همه چیز داره به غیر از (navigator(.اگه می خاید بخرید بهتره برید علا الدین طبقه 3 و4 . اونجا قیمتاش به نسبت بقیه جاها بهتره.:10::5:
Highbury
25-04-2008, 00:50
1-صداش چطوره؟از نظر بلندی و کیفیت در مقایسه با سایر گوشیها چطوره؟شدیدا ما بین چند تا گوشی گیر کردم کا850/پی1/دبلیو960 و جی700.که اگه جی700 رو انتخاب کنم باید صبر کنم.2-سرعت تایپ کردن با کیبوردش چطوره؟3-توی هندسفری در مقایسه با دبلیو810 چطوره||؟
zhina_gian
25-04-2008, 04:54
نصب Walkman Player 2.0 بر روی گوشی P1i عملی شد.
این Walkman Player دقیقا همون پلیری هست که بر روی گوشی W950 وجود داره. اما اینبار این پلیر با سخت افزار
خود گوشی P1 کار میکنه و صدای بسیار با کیفیت تر و بلندتری رو ایجاد میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم هنوز امتحانش نکردم چون وقت نداشتم اما خیلی نظر منو به خودش جلب کرده و در سریعتر زمان حتما
این کار رو با کمک تاپیک هک گوشی های UIQ3 انجام میدم.
منبع
zhina_gian
25-04-2008, 05:04
Walkman Player 3.0 بر روی P1i
در ادامه خبر پست قبلیم و بعد از گشت و گذار بیشتر در اینترنت پی بردم که واکمن پلیر گوشی
دبلیو 960 رو بر هم میشه بر روی پی1 نصب کرد. :26:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع > انجمن ipmart
mohammad_0624
25-04-2008, 07:04
یک شرکت شراکتی است که در سال ۲۰۰۱ توسط دو شرکت سونی ژاپن و شرکت ارتباطاتی سوئدی اریکسون برای تولید موبایل تاسیس شد. هر دوی شرکت*ها تولید موبایل شرکت خود را متوقف کردند. دلیل این ترکیب تخصص سونی در دستگاه*های الکترونیکی مصرفی و رهبری تکنولوژیکی اریکسون در بخش ارتباطات است.
مدیریت کلی شرکت در Hammersmith شهر لندن است. این شرکت تیم*های توسعه و تحقیقی دیگری در کشورهای سوئد، ژاپن، چین، کانادا، هلند، ایالات متحده، هند و انگلستان هم دارد. سونی اریکسون در حدود ۸۰۰۰ کارمند در سرتاسر جهان دارد. در حال حاضر رئیس شرکت مایلس فلینت و رئیس اجرایی Anders Runevad می*باشد.
تاریخچه
اریکسون که برای یک دهه جلودار سیستم تلفن سلولی بود، در سال ۲۰۰۱ به خاطر ضررهای زیاد تصمیم به بستن خط تولید گوشی تلفن همراه خود گرفت. اریکسون تصمیم به تامین چیپ*های موبایل*هایش از یک منبع تنها گرفت، شرکت فیلیپس در New Mexico. در سال ۲۰۰۰ یک آتش سوزی در کارخانه فیلیپس همه برنامه*ها رو برهم زد. فیلیپس به اریکسون و نوکیا (دیگر مشتری بزرگ کارخانه) اطمینان داده که تولید کمتر از یک هفته متوقف خواهد شد. نوکیا شروع به خرید چیپ*های موجود از منابع دیگر کرد و وقتی تولید در کارخانه فیلیپس بعد از ماه*ها به حالت عادی بازگشت، اریکسون با یک کمبود جدی برخورد کرد. [۱]
محصولات و خدمات
سونی و اریکسون تجارت خود را در مارس ۲۰۰۲ با هم ترکیب کردند و آنها هم اکنون محصولات کاملی برای همه گروها در زیر چتر «سونی اریکسون» دارند. سونی اریکسون در سال ۲۰۰۵ سری W گوشی*های موسیقی مارک Walkman را معرفی کرد. گوشی*های موسیقی سری-W سونی اریکسون را می*توان به عنوان اولین گوشی*های موبایل که مرکزیت آن*ها موسیقی هستند، معرفی کرد، این باعث ایجاد بازار جدید موسیقی قابل حمل در زمان خود شد. سونی اریسکون در سال ۲۰۰۶ گوشی*هایی با مارک CyberShot سونی معرفی کرد.
شرکت سونی اریکسون همچنین گوشی*های رنگی ارزان قیمت نیز عرضه میکند. سونی اریکسون میخواهد که گوشی*ها را در هند با قرارداد ساخت خود با Flextronics و Foxconn بسازد. نماینده شرکت گفت که در سال ۲۰۰۹ آن*ها امیدوار هستند که بازار موبایل هندی تا ۱۰ میلیون افزایش پیدا کند.[۲]
توضیح سری*های مختلف
سری D - گوشی*های همراه متوسط. اختصاصی برای اپراتور T-Mobile («Deutsche Telekom») (D۷۵۰)
سری F - گوشی*های همراه متوسط. اختصاصی برای اپراتور Vodafone و اپراتورهای تابع Vodafone (F۵۰۰)
سری J - گوشی*های در حد پایین. دوربین ندارند. («Junior») (J۱۰۰-J۳۰۰)
سری K - گوشی*های همراه از حد پایین تا بالا. دوربین*هایی با طراحی dual front ارائه میکنند. مدل*های خاصی تحت نام CyberShot ، نام گذاری شده*اند. («Kamera» سوئدی) (K۲۰۰-K۸۱۰)
سری M - سری متوسط گوشی*های هوشمند با سیستم عامل سیمبیان. («Messaging») (M۶۰۰)
سری P - گوشی*های هوشمند در سطح بالا با سیستم عامل سیمبیان. («PDA») (P۸۰۰-P۹۹۰, P۱)
سری S - گوشی*های همراه سطح بالا تا متوسط به صورت چرخنده و یا لغزنده. («Swivel») (S۵۰۰-S۷۰۰/S۷۱۰)
سری T - گوشی*های همراه از سطح پایین تا سطح بالا و یک قالب دهی از سمت قالب*دهی اریکسون (مد) (T۶۸-T۶۵۰)
سری V - گوشی*های همراه متوسط به بالای اختصاصی برای اپراتور تلفن همراه Vodafone. («Vodafone») (V۶۰۰-V۸۰۰)
سری W - گوشی*های همراه سطح پایین تا بالا نام گذاری شده تحت نام Walkmanا («Walkman») (W۲۰۰-W۹۵۰)
سری Z - گوشی*های همراه سطح پایین تا بالای خانوادگی (مد). («Ze Bobber» Swedish)(Z۲۰۰-Z۸۰۰, Z۱۰۱۰)
اطلاعات مالی
سونی اریکسون اولین سود خود را در نیمه دوم ۲۰۰۳ اعلام کرد. در سال ۲۰۰۵، سونی اریکسون بیش از ۵۰ میلیون تلفن همراه فروخت. در ۲۰۰۶، تلفن*های همراه بیش از ۷۴٫۸ میلیون فروش داشتند.
بر طبق مجله سوئدی M۳ چاپ ۷/۲۰۰۶، سونی اریکسون بهترین مارک فروش رفته در کشورهای شمال است، پیرو نوکیا.
با توجه به IT Gartner، در فصل سوم ۲۰۰۶، سونی اریکسون چهارمین سازنده بزرگ تلفن همراه در دنیا بعد از نوکیا، موتورولا، سامسونگ است. این شرکت ۸٪ از بازار جهانی موبایل را در دست دارد.
منبع ویکی پدیا
vahid121
25-04-2008, 08:21
france?
or
china?
شنیدم از n81 بهتره
سلام دوست من
من n73 داشتم و الان p1i دارم .p1i خيلي محشره از ان73 واقعا سرتره.
Farbod_h
25-04-2008, 11:09
Walkman Player 3.0 بر روی P1i
در ادامه خبر پست قبلیم و بعد از گشت و گذار بیشتر در اینترنت پی بردم که واکمن پلیر گوشی
دبلیو 960 رو بر هم میشه بر روی پی1 نصب کرد. :26:
منبع > انجمن ipmart
حیف شد!
هرکاری می کنم این 3 اجرا نمیشه!
ولی 2 به راحتی اجرا شد
zhina_gian
25-04-2008, 14:43
حیف شد!
هرکاری می کنم این 3 اجرا نمیشه!
ولی 2 به راحتی اجرا شد
منم دیشب فکر کنم 10 بار فایل های واکمن 3 رو کپی کردم جاهایی که باید کپی میشدند و گوشی رو روستارت
میکردم. همه چی رو به دقت انجام دادم و آیکون واکمن پلیر هم در لیست برنامه ها ظاهر میشد اما همینکه
میخواستم بازش کنم ارور میداد و میگفت این برنامه نمیتونه باز بشه.
دوباره دونه به دونه فایل هایی رو که کپی کرده بودم رو میگشتم پیدا میکردم و از داخل گوشی پاکشون میکردم.
گوشی رو که رستارت میکردم دوباره همه فایل ها رو کپی میکردم.
این عمل رو حدود 10 دفعه انجام دادم اما نشد که نشد. :41:
اما توی انجمن برای خیلی ها کار کرده ... نمیدونم اشکال کار کجاست. اگر شما چیزی پیدا کردید بگید تا ببینم درست
میشه یا نه.
اینم مسیر کپی کردن فایل ها به درایو C در داخل گوشی بود. دقیقا همه اشون رو همون جا کپی میکردم که در
زیر مسیرشون تعیین شده.
private\10003a3f\import\Apps :WalkmanPlayer_reg.rsc
private\10202be9 :200011FD.txt
private\200011FD :all_aa.png & backup_registration.xml & default_aa.png & unknown_aa.png
private\200011FD\default :images_skt.png & playview_skt.xml
resource\Apps :MetaDatabase.RSC & MRAnimation.mbm & WalkmanPlayer.mbm & WalkmanPlayer.RSC & WalkmanPlayer_loc.RSC & WalkmanPlayerAppIcon.mbm
resource\Plugins : WPSPlaybackIconsLIB.RSC
resource\WPSPlaybackIconsLIB : WPSPlaybackIconsLIB.mbm & WPSPlaybackIconsLIBres.RSC
shared\kastor delete the whole folder
sys\bin : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL
sys\hash : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL
carnation
25-04-2008, 23:03
من امروز رفتم p1i خریدم .خیلی گوشیه خوبیه(فعلا).قیمتش برای کسایی که میخوان(360000)با گارانتی کامتل.(همه جمهوری رو گشتم تا با این قیمت پیدا کردم).پکشم همه چیز داره به غیر از (navigator(.اگه می خاید بخرید بهتره برید علا الدین طبقه 3 و4 . اونجا قیمتاش به نسبت بقیه جاها بهتره.:10::5:
مبارک باشه!:20: شیرینیش کو؟!:46:
توی پکش شارژ رومیزی و کیف داره؟ راستی مشکلی که باهاش نداری انشالا؟ بعضی دوستان مشکلاتی داشتن
منم ترسیدم بگیرم هم این که قیمتش خیلی رفته بود بالا!
مبارک باشه!:20: شیرینیش کو؟!:46:
توی پکش شارژ رومیزی و کیف داره؟ راستی مشکلی که باهاش نداری انشالا؟ بعضی دوستان مشکلاتی داشتن
منم ترسیدم بگیرم هم این که قیمتش خیلی رفته بود بالا!
بله هم کیف داره هم شارژر رومیزی.مشکلی هم تا حالا باهاش نداشتم.:31:
منم دیشب فکر کنم 10 بار فایل های واکمن 3 رو کپی کردم جاهایی که باید کپی میشدند و گوشی رو روستارت
میکردم. همه چی رو به دقت انجام دادم و آیکون واکمن پلیر هم در لیست برنامه ها ظاهر میشد اما همینکه
میخواستم بازش کنم ارور میداد و میگفت این برنامه نمیتونه باز بشه.
دوباره دونه به دونه فایل هایی رو که کپی کرده بودم رو میگشتم پیدا میکردم و از داخل گوشی پاکشون میکردم.
گوشی رو که رستارت میکردم دوباره همه فایل ها رو کپی میکردم.
این عمل رو حدود 10 دفعه انجام دادم اما نشد که نشد. :41:
اما توی انجمن برای خیلی ها کار کرده ... نمیدونم اشکال کار کجاست. اگر شما چیزی پیدا کردید بگید تا ببینم درست
میشه یا نه.
اینم مسیر کپی کردن فایل ها به درایو C در داخل گوشی بود. دقیقا همه اشون رو همون جا کپی میکردم که در زیر مسیرشون تعیین شده.
سلام
خیلی وقت بود که به فروم سر نزده بودم . چقدر عوض شده اینجا
راستی دوست عزیز ( ببخشید من اسم شما رو نمی دونم )
این کاری که شما انجام دادید در صورتی ممکن میشه که گوشی رو هک کرده باشید . نه به طور عادی . اول باید به یه اسکریپت Python و یه کامپایلر که گمونم تحت داس باید باشه گوشی رو هک کنی و بعد با استفاده از یه نرم افزار دیگه که دسترسی به سورس گوشی رو امکان پذیر می کنه فایلها رو کپی کنی . همینطوری نمیشه .
نمیدونم دوستان در جریان هستند یا نه . گوشی P1 ما رو هک کردند بالاخره . و همه ی تغییرات اینچنینی رو فقط از این طریق میشه انجام داد . اینطوری هر کاری بکنید فرقی نخواهد کرد . من یه جا مطلبی در این باره خوندم . الان دقیقا یادم نیست اما بزودی لینک هک کردن گوشی رو میذارم اینجا . البته بازم سر میزنم اگه نمیدونستید انیکار رو می کنم . خیلی وقته نیومدم و نمیدونم که چه ها گذشته اینجا .
اما دلیل عدم اعمال این تغییرات به خاطر اینه که باید اول گوشی هک بشه و از اون طریق فایلها کپی بشه .
به اینجا یه سری بزنید
vahid_civil
26-04-2008, 21:45
این navigator چی هست ؟
و دست دو پی1 چنده الان؟
hamed1297
26-04-2008, 22:43
navigator همون GPS هست که به صورت اکسترنال هست و توی بعضی پک های p1 هست.
قیمت دست 2 هم باید حدود 320 باشه بالاتر و پایینتر.ولی به نظرم خرید دست 2 ریسکش خیلی بالاست.
Mojtaba N87
26-04-2008, 22:55
قیمت gps اکسترنالش چقدره؟
g.reza23
26-04-2008, 23:20
سلام دوست عزیز
من می خواستم p1 بخرم ولی تو قیمت بین k810 با p1i موندم
قیمت
k810 :227000
p1i:330000
حالا به عنوان یه مصرف کننده ی p1i می خواستن بدونم که ارزش داره 330 بدم به p1i ؟
بعد می خواستم بدونم کیبوردشو میشه عوض کرد یا نه منظورم کلا قاب داره یا نه ؟
ممنون میشم کمکم کنید .:10::20:
hamid00009
27-04-2008, 08:35
دوستان سلام یه سوال در مورد آنتن p1 داشتم
گوشی من با خط ثابت 0918864 در بعضی جاهای خونمون اصلا آنتن نمیده یا یک آنتن که در صورتی که کسی تماس بگیره امکان برقراری تماس ممکن نیست اما دیشب وقتی سیم کارت ایرانسل برادرم را انداختم واااااااااااااای دیدم که همون جا ها آنتنش پر پر یا یکی کم میشد حالا همین طوری موندم چکار کنم نمیدونم سیم کارت ایرانسل بخرم؟؟؟؟؟
البته با سیم کارت دائمی هم خوب آنتن میده به نظر شما چه کار کنم ؟؟؟؟
alenkita
27-04-2008, 16:05
با سلام خدمت همه دوستانمیخواستم ببینم اگه بخوام اینترنت(gprs) رو توی گوشی P1 فعال کنم، چه مراحلی رو باید برم؟ممنون
Mohammad
27-04-2008, 19:53
سلام به همگی...
من موفق شدم واکمن ورژن 3 رو رویه گوشیه خودم نصب کنم ! عالیه !
سلام به همگی...
سلام دوستان من با وجود درساي اين ترمم كمتر وقت ميكنم بيام سر بزنم! راستي دوستاني كه واكمن 3 نصب كردن مثل آقا محمد توضيح بدن چجوري نصب كنيم و اينكه از كجا فايلشو ميتونيم دانلود كنيم!؟ با تشكر
zhina_gian
27-04-2008, 22:01
سلام به همگی...
دوست عزیز میشه توضیح بدید چطوری نصب کردید و کار کرد؟
البته من خودم میدونم که باید گوشی رو اول هک کنم تا به فایل های سیستم دسترسی داشته باشیم و قبلا هم
این کار رو کردم و به همه فایل های سیستمی هم دسترسی داشتم و بعد همه فایل های گفته شده رو در مسیر
خودشون که از روی پوشه معلوم میشه در داخل گوشی درایو سی کپی کردم اما با وجود ظاهر شدن آیکون واکمن
پلیر برنامه قادر به باز شدن نبود.
حالا میشه با توجه به توضیحات بالا دقیقا بگید چکار کردید؟
با تشکر... :11:
Mohammad
27-04-2008, 22:43
سلام...
چشم...سعی می کنم آموزشش رو تا اونجایی که می تونم قرار بدم...
من بدون کوچکترین مشکلی نصبش کردم و واقعا هم عالی کار می کنه ! اصلا با داشتن این برنامه یه دنیای دیگست!
Highbury
27-04-2008, 22:46
كساني كه واكمن 3 رو نصب كرىن ده تعييراتي روي موبايلشون بوجوى اومده؟
hamed1297
27-04-2008, 22:47
با سلام خدمت همه دوستانمیخواستم ببینم اگه بخوام اینترنت(gprs) رو توی گوشی P1 فعال کنم، چه مراحلی رو باید برم؟ممنون
1- به Control Panel / Connections / Internet accounts برويد.
2- از منوي بالا گزينه ي New account و سپس روي Data كليك كنيد.
3- يك نام براي اين اكانت انتخاب كنيد و روي Save كليك كنيد.
4- بعد از اينكه روي Save كليك كرديد يك پيغام به شما ميده كه اون متن به اين اشاره ميكنه كه : " شما براي اينكه بتونيد از يك اكانت استفاده كنيد بايد اون رو در يك گروه ثبت كنيد . آيا ميخواهيد به گروه اينترنت اضافه بشه؟" كه شما روي Yes كليك ميكنيد و اكانت رو در گروه Internet اضافه ميكنيد.
5- اكانتي كه شما ساختيد نياز به هيچ تنظيمي نداره و ميتونه كانكت بشه و شما كافيه در اينترنت اكسپلورر گوشيتون آدرس يه سايت رو بنويسيد تا خودكار به اينترنت وصل بشه.
منبعش رو یادم نیست.
Mohammad
27-04-2008, 22:53
كساني كه واكمن 3 رو نصب كرىن ده تعييراتي روي موبايلشون بوجوى اومده؟
تغییری در موبایل ایجاد نمیشه جز اضافه شدن برنامه Walkman 3.0...
تغییری در موبایل ایجاد نمیشه جز اضافه شدن برنامه Walkman 3.0...
Music Player خود گوشي چي سر جاشه؟:27: يا غير فعال ميشه ؟ نخنديدا از پرسيدن عيب نيست واسه محكم كاري پرسيدم!
Mohammad
27-04-2008, 23:24
بله...عرض کردم تغییری در موبایل جز نصب برنامه واکمن نخواهید دید...مطمئن باشید با استفاده از این برنامه موزیک پلیر P1 رو فراموش می کنید !
بله...عرض کردم تغییری در موبایل جز نصب برنامه واکمن نخواهید دید...مطمئن باشید با استفاده از این برنامه موزیک پلیر P1 رو فراموش می کنید !
اگه كمك كنيد دوستان همت كنن ما هم توانايي و اراده فراموش كردنشو خوب داريم:31::10: بگذريم همچنان منتظر هستيم يه نفر به صورت orginal آموزش بذاره!
zhina_gian
28-04-2008, 14:11
آپدیت نشدن P1i بعد از هک و نصب Walkman Player3
طبق خبرهایی که من از انجمن های دیگه بدست آوردم اکثر افرادی که گوشی شون رو هک میکنند تا به فایل های
سیستمی گوشی دسترسی پیدا کنند و بعد واکمن پلیر 3 رو نیز بر روی گوشی شون نصب کردند از طرف سونی
اریکسون دیگه آپدیت نمیشوند.
این افراد از جمله خودم که این بلا سرم اومدم اما تا امروز ندونستم جریانش چیه میگویند که زمانی که اقدام به آپدیت
گوشی از طریق Sony Ericsson Update Service میکنند, آپدیت کامل دریافت میشود اما در آن قسمتی که باید با
یک انگشت دکمه C را بگرید و با دست دیگه کابل USB را وصل کنید تا گوشی وصل بشه با اخطار به اینکه گوشی
شما قابل شناسایی نیست روبرو شده اند.
قابل توجه اینه که گوشی کاملا وصل میشه و هیچ اخطاری در مورد وصل بودن نبودن گوشی نمیدهد و فقط میگوید که
گوشی شما توسط این CDA شناسایی نمیشود. لطفا مراحل را از اول تکرار کنید .... و همین طور ادامه دارد ....
این بلا بر بعد از نصب واکمن پلیر3 بر سر من اومد. همون طور که خبر دارید من هم بارها اقدام به نصب واکمن پلیر3
کردم اما در گوشی من اجرا نشد و پیغام خطا میداد. تا اینکه خسته شدم و همه فایل هایی رو که نصب کرده بودم
دونه به دونه گشتم و پاک کردم. بعد گفتم برای اینکه گوشی به روال عادی برگرده یک بار هم گوشی رو دوباره با
فریمور اصلی گوشیم که نروژی بود آپدیت کنم.
اما چشمتون بد نبینه پنج الی 6 دفعه خواستم آپدیت کنم اما SEUS میگفت گوشی شما شناسایی نمیشه. منم
پیش خودم گفتم اههههه حتما سرور فریمور های نروژی خراب شده ... یکی دو ساعت بعد دوباره امتحان کردم
اما باز هم اخطار شناسایی نشدن گوشی رو داد.
منم از همه جا بی خبر گفتم ... من که خیلی وقته میخوام CDA گوشیم رو عوض کنم و تبدیل به نسخه جهانی
بکنم و این کار رو هم کردم اول CDA رو به P1i World Generic1 تغییر دادم و بعد که نسخه گوشی عوض شد این
دفعه رفتم و گوشیم رو با فریمور World Generic1 آپدیت کردم. و آپدیت هم شد. الان هم آخرین آپدیت فریمور
نسخه جهانی رو دارم. و به آرزویه دیرینه ام رسیدم.
قابلیت های کیبورد فارسی و بهتر شدن فوکوس دوربین و سرعت گوشی خیلی بهتر از فریمور نروژی شده ...
اما فکر کنم این شانس من بوده که بعد از عوض کردن CDA تونستم گوشیم رو آپدیت کنم چون خیلی ها در انجمن
ipmart-forum.com ادعا میکنند که حتی بعد از عوض کردن و فلش گوشی با CDA های دیگه نیز نتونستند
گوشی شون رو آپدیت بکنند.
حالا تصمیم با خودتونه ... این خبر رو اینجا گذاشتم تا هر کسی که میخواد واکمن پلیر3 رو بر روی گوشیش نصب
کنه با پذیرفتن ریسک آپدیت نشدن گوشیش این کار رو بکنه. یعنی بین واکمن 3 و آپدیت فریمور گوشی یکی رو
انتخاب بکنید.
البته شاید شما هم مثل من شانس آوردید و با عوض کردن CDA بتونید گوشی تون رو آپدیت کنید اما این شانس
ثابت نشده و فعلا تا امروز فقط برای من اتفاق افتاده.
این هم پست یکی از افرادی که واکمن 3 رو نصب کرده...
I updated WALKMAN Player 3.0 on my SE P1i. It´s running OK. But i can't update firmware by SEUS. SEUS detected my P1i and this CDA, then running update from SE sever to my PC 100% but when the updating period from my PC to my P1i it's stuck, error alert: Update failed . I changed some CDA by XS++ and deleted some file of WALKMAN Player 3.0 from C: but nothing change.
Any idea?
Thanksموفق باشید. :11:
Mohammad
28-04-2008, 15:53
چه نکته ی مهمی ! عجیبه ! ممنون از اطلاع رسانی شما.
یعنی شما از Wg استفاده نمی کردین؟!!مسلما خیلی بهتر...
فیرمی که در حال حاضر بعنوان آخرین فیرم وجود داره مشکل چندانی نداره و حتی اگه آپدیت هم نشه مشکلی نیست ! به نظر من داشتن چنین پلیری ارزشش بیشتر !
سعی می کنم تا امشب آموزش رو قرار بدم تا دوستان هم استفاده کنند...
zhina_gian
28-04-2008, 16:31
چه نکته ی مهمی ! عجیبه ! ممنون از اطلاع رسانی شما.
یعنی شما از Wg استفاده نمی کردین؟!!مسلما خیلی بهتر...
فیرمی که در حال حاضر بعنوان آخرین فیرم وجود داره مشکل چندانی نداره و حتی اگه آپدیت هم نشه مشکلی نیست ! به نظر من داشتن چنین پلیری ارزشش بیشتر !
سعی می کنم تا امشب آموزش رو قرار بدم تا دوستان هم استفاده کنند...
بله فریمور گوشی من نسخه نروژی بود چون من نروژ زندگی میکنم و هیچ کدام از امکاناتی رو که شما در ایران
با فریمور Middle East و یا بقیه فریمور ها از جمله کیبورد فارسی و درست شدن فوکوس دوربین رو من بر روی
گوشیم نداشتم.
اما الان گوشیم رو با فریمور World Generic1 آپدیت کردم و بیشتر زبانها رو بر روی گوشیم دارم. در حالی که قبلا با
فریمور نروژی فقط زبان انگلیسی و نروژی رو بر روی گوشیم داشتم. البته با زبان فارسی در وب سایت ها و فایل های
ورد فارسی مشکلی نداشت و خوب نشون میداد فقط تنها مشکلش داشتن باک های زیاد, نداشتن کیبورد فارسی,
نداشتن فوکوس خوب, داشتن سرعت ستارت آپ زیاد و غیره... بود. :31:
یعنی شما از Wg استفاده نمی کردین؟!!مسلما خیلی بهتر...راستی منظور شما از این حرف آخر که گفتید مسلما خیلی بهتر... چی بود؟ یعنی منظور شما اینه که فریمور نروژی بهتر بود یا اینکه
منظورتون اینه که حالا که به WG تغییر دادم خیلی بهتره؟
ممنون.
Mohammad
28-04-2008, 16:39
سلام...
همونطور که می دونید با هک شدن UIQ می تونید برنامه Walkman 3 که برروی W960 وجود داره رو روی P1 نصب کنید.
همینجا لازم به تذکر هست که فقط و فقط برروی P1 . در صورت نصب بر روی فرضا P990 یا W950 گوشی بالا نخواهد آمد.
اگه گوشیتون آخرین ورژن و WG باشه مشکلی نخواهید داشت.خودم به راحتی و بدون کوچکترین مشکل و همون بار اول موفق به نصبش شدم.
اگه قبلا Walkman 2 رو نصب کردید و الان می خواین ورژن 3 رو نصب کنید حتما تمامی فایل های مربوط به 2 رو پاک کنید که به مشکل خواهید خورد.
مراحل نصب ساده تر از اون چیزیه که فکر می کنید...
ابتدا باید گوشیه خودتون رو هک کنید تا به پوشه های مخفی دسترسی داشته باشید(به این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجعه کنید)
فایل پیوست شده رو دانلود کنید و محتویات پوشه C رو در درایو C گوشیه خودتون کپی کنید.
زبان پیش فرض انگلیسی هست.در صورت تمایل می تونید برای تغییر زبان محتویات پوشه Language در فایل پیوست شده رو در مسیر C:\Resource کپی کنید.
سپس یه بار گوشیتون رو ریست کنید...
به همین راحتی !
میانبر دکمه ها بصورت زیر هست که البته با مراجعه به آدرس c:\private\200011FD\default\playview_skt.xml می تونید تغییرش بدین.یه Key Map مناسب هم برای برطرف شدن میانبر ولوم صدا برای راحتی دوستان قرار می دم.
------------------------------------------------------------------
| (q/w) | (e/r) | (t/z) | (u/i) | (o/p) |
| | e-Eq | VolumeUp | | Play/Pause |
| (a/s) | (d/f) | (g/h) | (j/k) | (l/BkSpc) |
| Stop | Prev/FR | Play/Pause | Next/FF | |
| (,/y) | (x/c) | (v/b) | (n/m) | (./Enter) |
| | Shuffle | VolumeDown | Minimize | |
| (Shift) | (*) | (Space) | (#) | (Alt) |
| | Lock | Stop | Play/Pause | |
اینم آخرین ورژن از این برنامه:
Mod: Walkman Player v3 (from W960i/R6G04)
Mod's author: SWmail (aka SW)
Mod's version: 1.3
Mohammad
28-04-2008, 16:42
راستی منظور شما از این حرف آخر که گفتید مسلما خیلی بهتر... چی بود؟ یعنی منظور شما اینه که فریمور نروژی بهتر بود یا اینکه
منظورتون اینه که حالا که به Wg تغییر دادم خیلی بهتره؟
ممنون از توجه شما...
منظورم این بود که Wg بهتر.
در مورد آپدیت نشدن هم تحقیق کردم عمومیت نداره ! و موردی هست پس نگرانی وجود نداره .
= = = = = =
دوستان اینم یه KeyMap برای رفع مشکل کلیدهای میانبر ولوم...در آدرسی که عرض کردم OverWrite کنید.
hamed1297
28-04-2008, 23:30
من یه مشکل کوچیک دارم.
من توی فولدر Drafts نمیتونم برم و error عجیبی میده:not found .نمیدونم چرا اینطوری شده.ولی یادمه یک بار میخواستم یک فایل رو save کنم که error داد.
کسی راحی براش داره یا master reset کنم.البته مهم هم نیست.
من گوشيم بجاي فارسي ,عربي داره ! اما الان مي خوام از طريق سايت سوني اريكسون package فارسي نصب كنم ! مشكلي كه بهش برخوردم اينه كه05 organiser version: CXC162 108 R6G نوشته توي سايتش كه اين package فارسي داره آيا organiser من كه30 CXC162108 R6E هستش ميشه نصب كنم روي گوشي اينpackage يا نه؟! سوال ديگه اينكه اگه نصب كنم چه چيزاي تغيير مي كنه؟ چون در حالت معمول گوشيم فقط جز Menu بقيه موارد نوشتني رو عربي ساپورت مي كنه كسي از دوستان هست راهنمايم كنه و بگه Menuگوشي هم قابل فارسي شدن هست يا نه ؟ و كيبوردش بجاي عربي .فارسي ميشه؟ در ضمن فریمور گوشی من نسخه نروژیه ,ممنون
vahid121
29-04-2008, 07:49
بله فریمور گوشی من نسخه نروژی بود چون من نروژ زندگی میکنم و هیچ کدام از امکاناتی رو که شما در ایران
با فریمور Middle East و یا بقیه فریمور ها از جمله کیبورد فارسی و درست شدن فوکوس دوربین رو من بر روی
گوشیم نداشتم.
اما الان گوشیم رو با فریمور World Generic1 آپدیت کردم و بیشتر زبانها رو بر روی گوشیم دارم. در حالی که قبلا با
فریمور نروژی فقط زبان انگلیسی و نروژی رو بر روی گوشیم داشتم. البته با زبان فارسی در وب سایت ها و فایل های
ورد فارسی مشکلی نداشت و خوب نشون میداد فقط تنها مشکلش داشتن باک های زیاد, نداشتن کیبورد فارسی,
نداشتن فوکوس خوب, داشتن سرعت ستارت آپ زیاد و غیره... بود. :31:
راستی منظور شما از این حرف آخر که گفتید مسلما خیلی بهتر... چی بود؟ یعنی منظور شما اینه که فریمور نروژی بهتر بود یا اینکه
منظورتون اینه که حالا که به WG تغییر دادم خیلی بهتره؟
ممنون.
سلام دوست من
گوشي من هم مثل شما نروژي هستش.
مشكل من اينه كه من adsl ندارم و ريسك آبديت با ديال آپ هم خيلي زياده.راه حلي رو برام سراغ دارين؟
vahid_jam2
29-04-2008, 09:49
آپدیت نشدن P1i بعد از هک و نصب Walkman Player3
طبق خبرهایی که من از انجمن های دیگه بدست آوردم اکثر افرادی که گوشی شون رو هک میکنند تا به فایل های
سیستمی گوشی دسترسی پیدا کنند و بعد واکمن پلیر 3 رو نیز بر روی گوشی شون نصب کردند از طرف سونی
اریکسون دیگه آپدیت نمیشوند.
این افراد از جمله خودم که این بلا سرم اومدم اما تا امروز ندونستم جریانش چیه میگویند که زمانی که اقدام به آپدیت
گوشی از طریق Sony Ericsson Update Service میکنند, آپدیت کامل دریافت میشود اما در آن قسمتی که باید با
یک انگشت دکمه C را بگرید و با دست دیگه کابل USB را وصل کنید تا گوشی وصل بشه با اخطار به اینکه گوشی
شما قابل شناسایی نیست روبرو شده اند.
قابل توجه اینه که گوشی کاملا وصل میشه و هیچ اخطاری در مورد وصل بودن نبودن گوشی نمیدهد و فقط میگوید که
گوشی شما توسط این CDA شناسایی نمیشود. لطفا مراحل را از اول تکرار کنید .... و همین طور ادامه دارد ....
این بلا بر بعد از نصب واکمن پلیر3 بر سر من اومد. همون طور که خبر دارید من هم بارها اقدام به نصب واکمن پلیر3
کردم اما در گوشی من اجرا نشد و پیغام خطا میداد. تا اینکه خسته شدم و همه فایل هایی رو که نصب کرده بودم
دونه به دونه گشتم و پاک کردم. بعد گفتم برای اینکه گوشی به روال عادی برگرده یک بار هم گوشی رو دوباره با
فریمور اصلی گوشیم که نروژی بود آپدیت کنم.
اما چشمتون بد نبینه پنج الی 6 دفعه خواستم آپدیت کنم اما SEUS میگفت گوشی شما شناسایی نمیشه. منم
پیش خودم گفتم اههههه حتما سرور فریمور های نروژی خراب شده ... یکی دو ساعت بعد دوباره امتحان کردم
اما باز هم اخطار شناسایی نشدن گوشی رو داد.
منم از همه جا بی خبر گفتم ... من که خیلی وقته میخوام CDA گوشیم رو عوض کنم و تبدیل به نسخه جهانی
بکنم و این کار رو هم کردم اول CDA رو به P1i World Generic1 تغییر دادم و بعد که نسخه گوشی عوض شد این
دفعه رفتم و گوشیم رو با فریمور World Generic1 آپدیت کردم. و آپدیت هم شد. الان هم آخرین آپدیت فریمور
نسخه جهانی رو دارم. و به آرزویه دیرینه ام رسیدم.
قابلیت های کیبورد فارسی و بهتر شدن فوکوس دوربین و سرعت گوشی خیلی بهتر از فریمور نروژی شده ...
اما فکر کنم این شانس من بوده که بعد از عوض کردن CDA تونستم گوشیم رو آپدیت کنم چون خیلی ها در انجمن
ipmart-forum.com ادعا میکنند که حتی بعد از عوض کردن و فلش گوشی با CDA های دیگه نیز نتونستند
گوشی شون رو آپدیت بکنند.
حالا تصمیم با خودتونه ... این خبر رو اینجا گذاشتم تا هر کسی که میخواد واکمن پلیر3 رو بر روی گوشیش نصب
کنه با پذیرفتن ریسک آپدیت نشدن گوشیش این کار رو بکنه. یعنی بین واکمن 3 و آپدیت فریمور گوشی یکی رو
انتخاب بکنید.
البته شاید شما هم مثل من شانس آوردید و با عوض کردن CDA بتونید گوشی تون رو آپدیت کنید اما این شانس
ثابت نشده و فعلا تا امروز فقط برای من اتفاق افتاده.
این هم پست یکی از افرادی که واکمن 3 رو نصب کرده...
سلام دوست عزيز
شما چطوري CDA گوشيتو عوض كردي؟
به مشكله من توجه كن ببين ميتوني حللش كني؟
من چند وقته پيش اون صداي W960 كه اول واسه P990 اومده بودو رو گوشيم كه M600iهست نصب كردم كه گوشيم بالا نيومد و متاسفانه مجبو ر شدم فلشش كنم.
آپديت هم نميشد چون مينوشت:
Update not available
the software in your phone is up-to-date
و ديگه كاري نميشد كرد جز Return to start
خلاصه فلش كردم بعد
بعد از اون باز به يه مشكله تازه برخوردم!!!
گوشيم ظاهرش نشون ميده كه اصلا آپديت نيست (مثلا گزينه ي transition رو نداره و يا موقعه بالا اومدن چيزي زيره آرم سوني اريكسون پر نميشه ي يا صداش افتضاحه يا ...) حالا نكته ي جالب تر اينه كه موقعي كه ميخوام دوباره آپديتش كنم همون پيامي كه قبل از فلش كردن ميدادو مينويسه و مينويسه كه آپديت براي شما موجود نيست و گوشيه شما آپديته!!!!
آخه من چي كار كنم
باز نكته ي خيلي جالب تر اينه كه system information دو تايي شده نيگاه كنيد:
M600i
phone:
CXC162037 R9F011
R9EA001
prgCXC162037_CCPU_HE_LL_NI~~~~~ (~ yani ye morabbahaye khalli)
Bluetooth:
CXC 162058 R3A01
Organizer:
CXC 162071 R6A16
CXC 162071 R5A12
CDA:
CDA 162011/2 R6A13
CDA 162011/1 R5A09
چندين جور بعضي ها راهنماييم كردن ازقبيل نصب مجدد Update service آپديت با ورژن قديمي ترش و ... ولي نشد
ممنون كه همشو خوندي:27:
یه سوال داشتم
من وقتی وارد File Manager میشم؛ وقتی روی قسمت مموری میرم؛ تموم فایل های توی مموری مثل System ، SCIM و ... رو نشون میده. البته قبل از اینکه برای اولین بار گوشیمُ به کامپیوتر وصل کنم نشون نمیداد ولی حالا نشون میده؛ میخواستم بپرسم چه جوری میشه مثل قبل کرد
ممنون میشم اگر جواب بدید
alenkita
29-04-2008, 16:46
با سلام
من نمیدونم تو چه قسمتی دستکاری کردم که دیگه صفحه لمسی گوشیم کار نمیکنه؟
لطفا کمک کنید
carnation
29-04-2008, 20:57
سلام دوست عزیز
من می خواستم p1 بخرم ولی تو قیمت بین k810 با p1i موندم
قیمت
k810 :227000
p1i:330000
حالا به عنوان یه مصرف کننده ی p1i می خواستن بدونم که ارزش داره 330 بدم به p1i ؟
بعد می خواستم بدونم کیبوردشو میشه عوض کرد یا نه منظورم کلا قاب داره یا نه ؟
ممنون میشم کمکم کنید .:10::20:
330 یا 360 ؟؟!!
من که از p1 ام رو فروختم.پیش به سوی w960 :دی
zhina_gian
29-04-2008, 22:27
سلام دوست من
گوشي من هم مثل شما نروژي هستش.
مشكل من اينه كه من adsl ندارم و ريسك آبديت با ديال آپ هم خيلي زياده.راه حلي رو برام سراغ دارين؟
البته الان دیگه گوشی من نروژی نیست :31: اما نکته عجیبی که وجود داره اینه که من با وجود اینکه سی دی ای رو
عوض کردم و با فریمور WG1 آپدیتش کردم اما زبان نروژی را هم اتوماتیک جزو زبانهای گوشی قرار داد. البته برای
من بهتر شد چون واقعا بهش نیاز داشتم اما انتظارش رو نداشتم.
برای شما هم تنها راهی که به ذهن من میرسه عوض کردن CDA در گوشی شماست. برای عوض کردن سی دی ای
شما فقط احتیاج دارید که یک برنامه به اسم XS++ v3.1 را که حدودا 9 مگابایت حجم داره رو دانلود کرد اما بعد از دانلود
کردنش و برای عوض کردن سی دی ای احتیاج به اینترنت ندارید.
اما مراحله اول عوض کردن سی دی ای با این برنامه که نام بردم انجام میشه اما برای تکمیل کار شما حتما بایستی
گوشی خودتون رو با SEUS آپدیت کنید و اگر آپدیت نکنید گوشی شما دچار مشکل میشه و دارای 2 سی دی ای
مختلف میشه.
پس برای این کار ختما به یک اینترنتی که بشه روش حساب کرد احتیاج دارید وگرنه من توصیه نمیکنم که این کار را
بکنید مگر اینکه بدید بیرون براتون این کار رو بکنند. البته اگر نروژ هستید که باید بیخیال بشید چون اینجا چیزی
به اسم موبایل سازی و موبایل فروشی های ایران وجود نداره که عوض کردن سی دی ای را انجام بدند.
اما اگر ایران هستید بدید موبایل فروشی و بگید با باکس این کار رو براتون انجام بدند.
من گوشيم بجاي فارسي ,عربي داره ! اما الان مي خوام از طريق سايت سوني اريكسون package فارسي نصب كنم ! مشكلي كه بهش برخوردم اينه كه05 organiser version: CXC162 108 R6G نوشته توي سايتش كه اين package فارسي داره آيا organiser من كه30 CXC162108 R6E هستش ميشه نصب كنم روي گوشي اينpackage يا نه؟! سوال ديگه اينكه اگه نصب كنم چه چيزاي تغيير مي كنه؟ چون در حالت معمول گوشيم فقط جز Menu بقيه موارد نوشتني رو عربي ساپورت مي كنه كسي از دوستان هست راهنمايم كنه و بگه Menuگوشي هم قابل فارسي شدن هست يا نه ؟ و كيبوردش بجاي عربي .فارسي ميشه؟ در ضمن فریمور گوشی من نسخه نروژیه ,ممنون
كسي نيست جواب منو بده!؟:19:
vahid_jam2
30-04-2008, 12:40
zhina_gian
دوست عزيز خواهش ميكنم جوابه منم در پست 1410 بده:10:
Mohammad
30-04-2008, 12:49
به نظر من P1 بهتر از W960 هست...میشه بدونم شما چرا می خواین W960 بگیرید با توجه به اینکه P1 داشتید؟
hamed1297
30-04-2008, 15:23
سامان فروختییییی؟
چرا؟
چطور دلت اومد.
اخرین قیمت w960 چقدره؟
hamid00009
30-04-2008, 15:58
دوستان سلام چندتا سوال دارم ؟؟
1- گوشی من وقتی برام بلوتوث مییاد نه آهنگ میزنه و نه ویبره ؟؟
2- نرم افزار یا بازی ها را توی خود گوشی اینستال کنی بهتره یا روی کارت حافظه ؟؟؟
ممنون:10::10::11::11::11:
دوستان سلام چندتا سوال دارم ؟؟
1- گوشی من وقتی برام بلوتوث مییاد نه آهنگ میزنه و نه ویبره ؟؟
2- نرم افزار یا بازی ها را توی خود گوشی اینستال کنی بهتره یا روی کارت حافظه ؟؟؟
ممنون:10::10::11::11::11:
سلام حميد جان
1- اين حالت براي منم همين جوريه كه شما گفتي و كاملا عاديه خيالت راحت مشكلي نيست :10:
2-كل فرقش توي اينه كه وقتي رم ور دارين اون نرم افزارها و بازي هاتون پاك ميشه و 2 باره كه بگذاريد داخل گوشي اطلاعاتتون بر ميگردن سر جاي اول! اما در حالت دوم كه نرم افزار یا بازی ها روي خود گوشي اينستل كنيد فايلها مستقل عمل ميكنند.
hamid00009
30-04-2008, 17:38
سلام حميد جان
1- اين حالت براي منم همين جوريه كه شما گفتي و كاملا عاديه خيالت راحت مشكلي نيست :10:
2-كل فرقش توي اينه كه وقتي رم ور دارين اون نرم افزارها و بازي هاتون پاك ميشه و 2 باره كه بگذاريد داخل گوشي اطلاعاتتون بر ميگردن سر جاي اول! اما در حالت دوم كه نرم افزار یا بازی ها روي خود گوشي اينستل كنيد فايلها مستقل عمل ميكنند.
هیچ راهی نیست که متوجه بشی بلوتوث آمده؟؟؟
hamed1297
30-04-2008, 18:41
هیچ راهی نیست که متوجه بشی بلوتوث آمده؟؟؟
اگر شما قبل از اون برای دریافت فایل accept رو زده باشید که دیگه خودتون میدونید که براتون فایل فرستاده شده.
من هم دلیلش رو نمیفهمم که چرا اینطوری هست و اصلا چرا بعد از دریافت باید جددا اون رو توی message ذخیره کرد.
جدیدا واسه من خیلی این مرحله طول میکشه.یک فایل 4 مگی رو 2 دقیقه طول کشد تا توی massage ذخیره کنه.
منظورم اون فایلهای بلوتوثی هست که توی beem receive هست.
راستی برنامه ها رو روی کارت نصب کنید بهتره.چون اگر روی مموری گوشی نصب کنید سرعت گوشی کم میشه.
g.reza23
30-04-2008, 21:42
سلام دوستان کمکم کنید من می خوام p1i بخرم ولی نمیدونم موقع خرید به چی توجه کنم تا سرم کلا نره ؟
یعنی می خوام بدونم مال کجاست ؟
از نظر مدل نرم افزار به روز یا نه ؟
.
.
.
یا هر چیزه دیگه که من بتونم خرید خوبی بکنم .
اگه کمکم کنید ممنون میشم .
mohammad_0624
30-04-2008, 22:55
البته الان دیگه گوشی من نروژی نیست :31: اما نکته عجیبی که وجود داره اینه که من با وجود اینکه سی دی ای رو
عوض کردم و با فریمور WG1 آپدیتش کردم اما زبان نروژی را هم اتوماتیک جزو زبانهای گوشی قرار داد. البته برای
من بهتر شد چون واقعا بهش نیاز داشتم اما انتظارش رو نداشتم.
برای شما هم تنها راهی که به ذهن من میرسه عوض کردن CDA در گوشی شماست. برای عوض کردن سی دی ای
شما فقط احتیاج دارید که یک برنامه به اسم XS++ v3.1 را که حدودا 9 مگابایت حجم داره رو دانلود کرد اما بعد از دانلود
کردنش و برای عوض کردن سی دی ای احتیاج به اینترنت ندارید.
اما مراحله اول عوض کردن سی دی ای با این برنامه که نام بردم انجام میشه اما برای تکمیل کار شما حتما بایستی
گوشی خودتون رو با SEUS آپدیت کنید و اگر آپدیت نکنید گوشی شما دچار مشکل میشه و دارای 2 سی دی ای
مختلف میشه.
پس برای این کار ختما به یک اینترنتی که بشه روش حساب کرد احتیاج دارید وگرنه من توصیه نمیکنم که این کار را
بکنید مگر اینکه بدید بیرون براتون این کار رو بکنند. البته اگر نروژ هستید که باید بیخیال بشید چون اینجا چیزی
به اسم موبایل سازی و موبایل فروشی های ایران وجود نداره که عوض کردن سی دی ای را انجام بدند.
اما اگر ایران هستید بدید موبایل فروشی و بگید با باکس این کار رو براتون انجام بدند.
دوست عزیز میشه لینکشو بذاری؟؟ممنون میشم++xs
شما زبان فارسی هم داره با تشخیص دست خط؟؟؟؟
اگر شما قبل از اون برای دریافت فایل accept رو زده باشید که دیگه خودتون میدونید که براتون فایل فرستاده شده.
من هم دلیلش رو نمیفهمم که چرا اینطوری هست و اصلا چرا بعد از دریافت باید جددا اون رو توی message ذخیره کرد.
جدیدا واسه من خیلی این مرحله طول میکشه.یک فایل 4 مگی رو 2 دقیقه طول کشد تا توی massage ذخیره کنه.
منظورم اون فایلهای بلوتوثی هست که توی beem receive هست.
راستی برنامه ها رو روی کارت نصب کنید بهتره.چون اگر روی مموری گوشی نصب کنید سرعت گوشی کم میشه.
شما ميتونيد بجاي كه فايل save بكنيد كه بره در inbox ,بجاش View بزنيد فايلتونو ببينيد و save كنيد در مسير مشخص و اين كار نيازي به inbox رفتن ديگه نداره!
zhina_gian
01-05-2008, 04:48
فکر کنم شما عوض کردن CDA رو با آپدیت کردن فریمور اشتباه گرفتید.
اگر شما ایران زندگی میکنید و گوشیتون رو از ایران خریدید به احتمال 90 درصد به بالا شما احتیاجی به عوض کردن
سی دی ای ندارید و فقط کافیه که گوشیتون رو آپدیت کنید.
بهر حال تصمیم با خودتونه اینم لینک برنامه ...
XS++3.1
و یا این ...
H M R 0 0 7
01-05-2008, 08:24
سلام دوستان کمکم کنید من می خوام p1i بخرم ولی نمیدونم موقع خرید به چی توجه کنم تا سرم کلا نره ؟
.
.
.
به اين تاپيك مراجعه كنيد:
Farbod_h
01-05-2008, 11:12
wg1 کیبرد فارسی رو داره
ولی منو فارسی نداره
تشحیص دستخط تا تا اونجایی که من ور رفتم برای فارسی نداره!
باید از ورژن me اسفاده کنی تا تشحیص دست و خط رو داشته باشی
راستی منم گوشیم رو به wg1 تغییر دادم و آپ کردم الانم واکمن 3 رو گوشیم نصبه و مشگل اجرا نشدنش حل شد و البته هیچ مشگلی هم در آپدیت کردن نداشتم با این که گوشیم رو هک کرده بودم
.
.
.
به گارانتیش توجه کن(کامتل خوبه).تو جعبش باید : 2تا قلم داشته باشه و کیف داشته باشه و بعضیاشم navigatorدارن .
الان تو بازار همشون چینی هستن (البته درجه 1 ) .
در مورد frimeware ش هم الان اونایی که تو بازارن همه frimeware شون جدیده و فعلا نیازی به update ندارن .
:10:
یه سوال داشتم
من وقتی وارد File Manager میشم؛ وقتی روی قسمت مموری میرم؛ تموم فایل های توی مموری مثل System ، SCIM و ... رو نشون میده. البته قبل از اینکه برای اولین بار گوشیمُ به کامپیوتر وصل کنم نشون نمیداد ولی حالا نشون میده؛ میخواستم بپرسم چه جوری میشه مثل قبل کرد
ممنون میشم اگر جواب بدید
من هنوز منتظر جواب هستم
g.reza23
01-05-2008, 15:01
سلام دوستان p1i
می خواستم بدونم که میشه قاب p1i رو عوض کرد ؟
قیمت دست دو p1i چنده ؟ ارزش داره دست دوش بگیرم ؟
صداش چطوریه ؟ مقایسش با گوشی های دیگه ؟
ممنون میشم . gps ش در چه حدیه به n95 میرسه ؟
hamed1297
01-05-2008, 22:13
قابش عوض نمیشه.
دست دوم بسته به اینکه چقدر تمیزه از 320 به بالا.
ارزش نداره به نظر من.
صداش خیلی خوب و بلنده.
؟؟؟؟
؟؟؟؟
شما ميتونيد بجاي كه فايل save بكنيد كه بره در inbox ,بجاش View بزنيد فايلتونو ببينيد و save كنيد در مسير مشخص و اين كار نيازي به inbox رفتن ديگه نداره!
ممنون رضا جان.
g.reza23
02-05-2008, 11:59
من می خوام p1i بخرم از دوستان می خوام بدونم که داخلش باید چی داشته باشه ؟
وسایلاشو میگم ؟
hamed1297
02-05-2008, 13:32
من می خوام p1i بخرم از دوستان می خوام بدونم که داخلش باید چی داشته باشه ؟
وسایلاشو میگم ؟
با اینکه میتونید توی صفحات قبل جوابتون رو پیدا کنید ولی باز...
گوشی
کیف
کابل USB
شارژر
deskstand
قلم اضافه
کارت ---
هندزفری
بعضی پکها external GPS
مموری 512 یا 1 گیگ.
g.reza23
02-05-2008, 13:58
سلام مرسی دوست عزیز
ولی از پکهای external GPS سر در نیاوردم چون تو سایت gsm.ir نزده بود . اگه میشه بیشتر توضیح بدین ؟
g.reza23
02-05-2008, 14:00
سلام مرسی دوست عزیز
ولی از پکهای external GPS سر در نیاوردم چون تو سایت gsm.ir نزده بود . اگه میشه بیشتر توضیح بدین ؟
hamed1297
02-05-2008, 15:00
خواهش میکنم.منظورم یک دستگاه کوچیک هست که در واقع Gps هست و به صورت اکسترنال و از طریق کابل به گوشی وصل میشه.
zhina_gian
02-05-2008, 16:32
سلام مرسی دوست عزیز
و برای صدمین بار اینکه ... این چی پی اس در ایران کار نمیکنه و بیخودی دنبالش نگردید و پول اضافی بابتش خرج
نکنید . بهتره به جای خرید جی پی اس یک هندزفری یا مموری کارت 4 گیگ براش بگیری.
این جی پی اس یعنی wayfinder فقط نقشه های اروپا و امریکا رو داره و تازه برای گرفتن نقشه هاش هم هر دفعه
گوشی نیاز به وصل شدن به اینترنت داره. اونم اینترنت پر سرعت نه اینکه با فس فس کردن تازه یدونه نقشه باز کنه.
در ضمن من خودم GPS External - Wayfinder رو دارم که اینها رو بهت میگم. اما ایران نیستم در نروژ زندگی میکنم.
و برای صدمین بار اینکه ... این چی پی اس در ایران کار نمیکنه و بیخودی دنبالش نگردید و پول اضافی بابتش خرج
نکنید . بهتره به جای خرید جی پی اس یک هندزفری یا مموری کارت 4 گیگ براش بگیری.
این جی پی اس یعنی wayfinder فقط نقشه های اروپا و امریکا رو داره و تازه برای گرفتن نقشه هاش هم هر دفعه
گوشی نیاز به وصل شدن به اینترنت داره. اونم اینترنت پر سرعت نه اینکه با فس فس کردن تازه یدونه نقشه باز کنه.
در ضمن من خودم GPS External - Wayfinder رو دارم که اینها رو بهت میگم. اما ایران نیستم در نروژ زندگی میکنم.
تایید میشه :10:
ali racer
02-05-2008, 19:33
خواهش میکنم.منظورم یک دستگاه کوچیک هست که در واقع Gps هست و به صورت اکسترنال و از طریق کابل به گوشی وصل میشه.
با کابل ؟
منظورت همون بلوتوث بود آره ؟:46:
hamed1297
03-05-2008, 13:52
با کابل ؟
منظورت همون بلوتوث بود آره ؟
آره.راستش دقیق ندیدم.پس ببخشید.با همون بلوتوث.
hamed1297
03-05-2008, 13:54
شما میتونید از لینک زیر برنامه Garmin MobileXT رو بگیرید به همراه نقشه ایران و از external GPS استفاده کنید.(به قول نویسنده مطلب)امتحان کنید و اگر شد به بقیه هم یاد بدید.
من با گوشیم یه مشکل دارم اونم اینکه موقع گرفتن فایل های صوتی و تصویری پس کد می خواد که بعد از دادن و add کردن اون گوشی دیگه هیچ چیزی از اون قبول نمی کنه
چی کنم؟
p1i
Mohammad
04-05-2008, 23:25
من با گوشیم یه مشکل دارم اونم اینکه موقع گرفتن فایل های صوتی و تصویری پس کد می خواد که بعد از دادن و add کردن اون گوشی دیگه هیچ چیزی از اون قبول نمی کنه
چی کنم؟
p1i
این مشکل با یه بار خاموش روشن کردی گوشی حل میشه...بعضی وقت ها اینطوری میشه.
zhina_gian
05-05-2008, 23:36
روش عوض کردن CDA برای کسانی که خواسته بودند.
برای عوض کردنش دقیقا کارهایی رو که گفته شده انجام میدید. در ضمن بعد از عوض کردن حتما باید گوشی
آپدیت بشه تا مراحل کامل بشه پس به فکر اینترنت هم باشید.
hossein2801
06-05-2008, 14:21
سلام
من تازه p1 گرفتم نمیشه باش بیش از 13 ثانیه مکالمه کرد قط میکنه
زنگ بم میزنن صدای طرفو ندارم
زنگ میزنم به ثابت قط میکنم هنوز بوق میکشه:41::2:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mohammad
06-05-2008, 18:31
سلام
زنگ میزنم به ثابت قط میکنم هنوز بوق میکشه:41::2:
چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CDA گوشی شما چیه؟
در حالت StandBy -گزینه More-گزینه Status
شهرام_ایرانی
06-05-2008, 19:27
مشخصات گوشی من اینه آپدیت احتیاج داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
Phoe:
Cxc 162037 R9j005
Organise :
Csc 162108 R6f41
Cxc 162108 R6g04
Cda:
Cda 162022/9 R6f38
Cda 162022/9r6g02
vahid_civil
06-05-2008, 20:22
نوی پی 1 اروز علائالدین 360 تومن (350 هم بود!!)
دست 2 (330) تومن. چرا تفاوت قیمتشون این قدر کمه ؟
میارزه؟
hossein2801
06-05-2008, 21:02
CDA گوشی شما چیه؟
در حالت StandBy -گزینه More-گزینه Status
cda162024/52 r6a
cda162022/1 r6d22
hamed1297
06-05-2008, 22:37
سلام
زنگ میزنم به ثابت قط میکنم هنوز بوق میکشه
چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسین جان سلام.
من هم مشکل شما رو داشتم.اصلا مشکلی نیست و قابل حل هست.
فقط کافی هست که گوشی رو آپدیت کنید.
hamed1297
06-05-2008, 22:38
کسی اون برنامه Garmin MobileXT رو تست نکرد روی گوشی.پست 1443
hossein2801
07-05-2008, 09:01
لینک دانلود r6g04 رو بزارین
Mohammad
07-05-2008, 09:39
درسته.
مشکل شما از فیرم گوشیتون هست.شما باید از طریق اینترنت گوشیتون رو آپدیت کنید.اینترنت پر سرعت می خواد + صبر و حوصله.
hossein2801
07-05-2008, 10:13
درسته.
مشکل شما از فیرم گوشیتون هست.شما باید از طریق اینترنت گوشیتون رو آپدیت کنید.اینترنت پر سرعت می خواد + صبر و حوصله.
من باکس setool دارم
لینک فیرم رو بدین ممنون میشم
hossein2801
07-05-2008, 13:01
درسش کردم خیلی بهتر شد
از همه ممنون:10:
lord_alone_dark
07-05-2008, 17:08
من گوشیمو اپ گرید کنم یا نه حالش بد نشه یک وقتی بعد یک صفحه ای بود در مورد اموزش اپگرید اونو برام بزارید بگید اپ کنم یا نه
سلام من یه مشکل با اینترنت بیسیم دارم
توی فرودگاه یع جاهای دیگه که اینترنت رایگان دارند،سرچ که می کنم شبکه پیدا می کنه اما وقتی کانکت میشم و وب رو باز می کنم هر صفحه ای رو که باز می کنم می نویسه couldnt locate server و باز نمیشه .
اشکال کجاست؟ چیکار کنم؟
lord_alone_dark
07-05-2008, 20:53
کسی نبود کمک ما بکنه
majid134
07-05-2008, 22:35
:20:واکمن 3 رو نصب کردم . خیلی توپههههههههه
hamed1297
07-05-2008, 22:44
من گوشیمو اپ گرید کنم یا نه حالش بد نشه یک وقتی بعد یک صفحه ای بود در مورد اموزش اپگرید اونو برام بزارید بگید اپ کنم یا نه
فریمور گوشیتون چی هست؟اگر جدید باشه که نیازی نیست.
من براتون PDF آموزش آپدیت رو گذاشتم.
lord_alone_dark
08-05-2008, 00:06
سلام این اطلاعات گوشیم هست چی کار کنم اپ کنم یا نه
کلا خوبه گوشیم یا به من انداختن
phone cxc162037 r9k009
organiser 162108 r6g04
cda 162022/9 r6g02
hamed1297
08-05-2008, 00:16
ا گوشی شما آخرین نسخه فریمور رو داره.
نیازی به آپدیت نداری.
چی و انداختن.گوشی از این بهتر یافت می نشود.خیلی هم خوبه.
lord_alone_dark
08-05-2008, 00:29
خودم هم میدونستم داشتم شما دوست خوبم رو امتحان میکردم از پی 1 مگه چیز بهتری هم هستش
saeid127
08-05-2008, 11:05
سلام دوستان!!!!!!
می خواستم walkman 3.0 رو نصب کنم یکم ترسیدم.کسایی که نصب کردن مشکل نداشتن؟(برای آپدیت و ...)
میشه حذفش کرد؟
talebi128
08-05-2008, 16:32
:20:واکمن 3 رو نصب کردم . خیلی توپههههههههه
سلام majid عزیز
لطفا به طور کامل برام توضیح میدی که چطوری واکمن 3 رو نصب کردی ، آخه من فایلشو دانلود کردم اما بلد نیستم بریزم توی گوشیم
چه فرقی با قبلش می کنه
لطفا فریمور گوشیتو هم بنویس
لطفا تا جمعه جوابمو بده جمعه میرم :40:
hamid00009
08-05-2008, 18:33
دوستان سلام کسی هست که هندزفری به من معرفی کنه که خودش همه کارها را انجام بده رفتن به آهنگ قبلی بعدی
چون وقتی میخای آهنگ را عوض کنی واقعا ازیت میشی ...... لطفا اگر کسی اطلاع داره قیمت بذاره ممنون.
وقتی برای من SMS میاد، گوشیم SMS جدیدُ نمیگیره؛ باید یه بار گوشیمُ خاموش و دوباره روشن کنم، وقتی روشن کردم SMSهای رسیده برام میاد
خواستم بپرسم چی کار باید بکنم؟
zhina_gian
08-05-2008, 21:28
دوستان سلام کسی هست که هندزفری به من معرفی کنه که خودش همه کارها را انجام بده رفتن به آهنگ قبلی بعدی
چون وقتی میخای آهنگ را عوض کنی واقعا ازیت میشی ...... لطفا اگر کسی اطلاع داره قیمت بذاره ممنون.
قابلیت هایی رو که گفتید این 2 هدفون قرار داده شده توسط شما میتونند به خوبی انجام بدند.
هدفون اولی که قرار دادید یعنی HPM-82 رو من از همون روزهای اول که پی1 رو خریدم اینم خریدم. صداش از هدفون
ساده خودش خیلی بهتره و میشه باهاش آهنگ ها رو عقب و جلو برد و یا صدا رو کم و زیاد کرد.
هدفون دومی هم یعنی HPM-90 همه کارهایی رو که HPM-82 انجام میده رو اینم انجام میده به اضافه اینکه اسم و
شماره تلفن کسی رو که تماس میگیره رو هم نشون میده و همچنین در مورد اس ام اس های رسیده هم خبر میده.
تا حالا من این هدفون رو نداشتم و در مورد صدا و کیفیتش نمیتونم نظری بدم.
اما بعد از خرید HPM-82 وسوسه شدم که یک هندزفری بلوتوث هم بگیرم و من هم DS980 رو خریدم. این هندز فری
کارهای زیر رو انجام میده.
1. نشون دادن دفترچه تلفن از طریق خود هندزفری و بدون دست زدن به گوشی.
2. نشون دادن اسم و شماره تلفن تماس های دریافتی و ارسال شده.
3. نشون دادن آلبوم آهنگ ها و انتخاب کردنشون برای پخش کردن از طریق خود هندزفری.
4. کم و زیاد کردن صدا
5. داشتن میکروفن نویز گیر و صدا صاف کن برای بهتر شدن کیفیت صدا در صحبت کردن.
6. عوض کردن آهنگ
7. داشتن بند مخصوص و مناسب برای آویزان کردن هندزفری از گردن.
8. کیفیت صدا و بلندی صدا در این هندزفری راحت 2 برابر HPM-82 هست.
الان نزدیک به 4 ماهی میشه که دی اس980 رو دارم و 8 ماهی هم میشه که HPM-82 رو دارم. پس مزایا و معایب
هر کدوم رو از نظر خودم براتون توضیح میدم.
HPM-82
مزایا ....
کم مصرف کردن باطری گوشی در هنگام گوش دادن به موزیک با حداکثر صدا.
داشتن کیفیت و صدا بیشتر نسبت به هدفون اورجینال پی1.
معایب ...
نداشتن ال سی دی برای نشان دادن اسم آهنگ های و تماس ها.
کیفیت صدا کمتر نسبت به هندزفری DS980.
و اما DS980
مزایا ...
کیفیت و بلندی صدای بیشتر در حد 2 برابر نسبت به تمام هدفون های موجود در بازار چون هدفون گوشی دبلیو
850 رو هم امتحان کردم.
داشتن ال سی دی برای راحتی کار.
معایب ...
مصرف باطری زیاد از گوشی در زمان گوش دادن به آهنگ با حداکثر صدا. تا حدی که با یک فول شارژ شاید بشه
5 تا 6 ساعت موزیک گوش داد اما با HPM-82 و کلا هدفون های سیم داری که به خود گوشی وصل میشند راحت
میشه 10 تا 15 ساعت موزیک گوش داد.
عیب دیگه اش اینه که زیر نور آفتاب مستقیم ال سی دی این هندزفری خیلی ضعیف دیده میشه.
در کل من برای مسافرت های طولانی مثلا مسافرت هایی که 10 تا 15 ساعت طول میکشه
تا به مقصد برسم از HPM-82 استفاده میکنم اما روزهای معمولی که 7 الی 8 ساعت بیرونم
از DS980 استفاده میکنم. چون میدونم در این 8 ساعت میتونه نیاز های منو از گوش دادن به
موزیک و تماس هام برطرف کنه.
در ضمن آدم که مداوم و پشت سر هم موزیک گوش نمیده. گاهی شده کلی موزیک گوش دادم
و چند تا تماس هم داشتم اما وقتی برگشتم خونه نصف باطری گوشی مونده بود. آمار مصرف
زیاد باطری رو در صورتی گفتم که شما مداوم موزیک گوش بدید.
از قیمت هاشون در ایران هم اطلاعی ندارم. فقط توضیحات رو دادم که بدونید کدومش به درد
شما میخوره و بعدا پشیمون نشید. :11:
hamid00009
08-05-2008, 21:42
دوست عزیز (-zhina )واقعا ممنون کارت خیلی عالی.
majid134
08-05-2008, 22:24
سلام majid عزیز
لطفا به طور کامل برام توضیح میدی که چطوری واکمن 3 رو نصب کردی ، آخه من فایلشو دانلود کردم اما بلد نیستم بریزم توی گوشیم
چه فرقی با قبلش می کنه
لطفا فریمور گوشیتو هم بنویس
لطفا تا جمعه جوابمو بده جمعه میرم :40:
دوست خوبم من طبق دستور آقا محمد که در پست شماره 1405 نوشته شده مراحل رو طی کردم. ایشون زحمتش رو کشیده مطلب رو گذاشته. اول باید گوشی رو هک کنی که برای هک کردن در پست فوق لینکش هست البته پیشنهاد می کنم از گوشی قبلش بک آپ بگیر کار از محکم کاری عیب نمی کنه. واک من 3 خیلی زیباست و واقعا کارایی داره در مقایسه با پلیر پی وان باید بگم پی وان هیچی نداره:13:
نصب کنید که پشیمون نمیشید ولی کاملا طبق دستورات عمل کنید. ساده تر از او چیزی یه که فکر می کنید. تا حالا هم که به مشکلی بعد از نصب بر نخوردم:46:
cda: cda162024/52 r8a
org: cxc162108r6g04
hamid00009
09-05-2008, 10:20
الان تو سایت سونی اریکسون دیدم که هندزفری مدل hpm-90 به p1 نمیخوره !!!!!!!!!!!!!
zhina_gian
09-05-2008, 14:55
الان تو سایت سونی اریکسون دیدم که هندزفری مدل hpm-90 به p1 نمیخوره !!!!!!!!!!!!!
میشه بپرسم شما چطور به این نتیجه رسیدید که سایت سونی اریکسون گفته این هندزفری به پی نمیخوره؟
این هندزفری به تمام گوشی هایی که در زیر اسم برده شدند میخوره و کار میکنه.
Sony Ericsson: C702i, C902, D750i, G700, G900, J100i, J110i, J120i, J220i, J230i, K200i, K220i, K310i, K510i, K530i, K550i, K610i, K630i, K660i, K750i, K770i, K790i, K800i, K810i, K850i, R300, R306, M600i, P1i, P990i, SE S500i, SE Z320i, T250i, T270i, T280i, T303, T650i, V630, V640i, W200i, W300i, w350i, W380i, W550i, W580i, W610i, W660i, W710i, W760i, W800i, W850i, W880i, W890i, W900i, W910i, W950i, W960i, W980i, Z250i, Z310i, Z520i, Z530i, Z550i, Z555i, Z558i, Z610i, Z710i, Z770i
hamid00009
09-05-2008, 18:06
برو به این آدرس
اینم عکسش
majid134
09-05-2008, 20:25
برو به این آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم عکسش
عزیزم یه بار دیگه بخون جوابتو می گیری !!!
کسی اطلاع داره قیمت هد ست hpm-90 تو بازار چنده ؟
hpm-82 چی ؟ مال W950 رو میگم ؟
دیگه کلافه شدم . شدیدا به یه هد ست همه کاره نیازمندم .
saeid127
10-05-2008, 16:59
سلام دوستان!!!!!!
می خواستم walkman 3.0 رو نصب کنم یکم ترسیدم.کسایی که نصب کردن مشکل نداشتن؟(برای آپدیت و ...)
میشه حذفش کرد؟
مرسی از این همه توجه!!!!!!!!!! :19:
zhina_gian
10-05-2008, 17:58
مرسی از این همه توجه!!!!!!!!!! :19:
پست شماره 1402 در صفحه 141 به بعد رو بخونید. قبلا بحث شده.
در ضمن با توجه به تجربه قبلی و اطلاعاتی که بعدا پیدا کردم واکمن3 بر روی گوشی های سری World Generic1
مشکلی نداره و نصب و اجرا میشه. اما بر روی بقیه فریمور ها مشکل ایجاد میکنه. یکی از مشکلاتشم در صفحه
141 توضیح دادم.
بهتره کسانی که نصب کردند و بخوبی بر روی گوشی اجرا شده فریمورشون رو بکند تا شما هم فریمور گوشیتون رو
با گوشی این افراد مقایسه بکنید.
hamid00009
10-05-2008, 18:02
کسی اطلاع داره قیمت هد ست hpm-90 تو بازار چنده ؟
hpm-82 چی ؟ مال W950 رو میگم ؟
دیگه کلافه شدم . شدیدا به یه هد ست همه کاره نیازمندم .
hpm- 82 امروز خریدم 12000 تومان و هندزفری بلوتوث ds980 هم بین 80 تا 90 هزار تومان
g.reza23
10-05-2008, 22:09
سلام بر دوستان p1i دار
یکی از سوالهایی که ذهنمو مشغول کرد اینه که برنامه های جاوا رو اجرا میکنه ؟
و اینکه سیمباین اصلا اجرا می کنه ؟ اگه میکنه چه سیمباین هایی رو ؟
برنامه های UIQ.3 به اندازه کافی هست ؟
اگه امارشو دارین برام بزارین .
بعد الان این گوشی هایی که تو علائدین هست از اینgold star چینی که نیستش که ؟ یعنی از همون سری اول هستش ؟ از کجا بفهمم که سری اوله ؟
ممنون میشم .
g.reza23
10-05-2008, 22:10
g.reza23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vbmenu_register("postmenu_2392547", true);
داره خودمونی میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ عضويت: Jan 2008
سلام بر دوستان p1i دار
بعد الان این گوشی هایی که تو علائدین هست از اینgold star چینی که نیستش که ؟
یعنی از همون سری اول هستش ؟
از کجا بفهمم که سری اوله ؟
ممنون میشم .
من یه چیز بپرسم ؟
میشه مستقیم به خطوط تلفن وصل شد؟
ساپورت Html قابل استفادست؟
zhina_gian
10-05-2008, 22:48
hpm- 82 امروز خریدم 12000 تومان و هندزفری بلوتوث ds980 هم بین 80 تا 90 هزار تومان
بلاخره خریدی ... مبارک باشه. :11:
zhina_gian
10-05-2008, 23:02
سلام بر دوستان p1i دار
بعد الان این گوشی هایی که تو علائدین هست از اینgold star چینی که نیستش که ؟ یعنی از همون سری اول هستش ؟ از کجا بفهمم که سری اوله ؟
ممنون میشم .
اکثر برنامه های جاوایی که رزولیشن 240 در 230 رو ساپورت میکنند بر روی این گوشی نصب میشند و براحتی هم
اجرا میشند. حتی بعضی برنامه های جاوا وجود دارند که مخصوص UIQ3 ساخته شده اند و با قلم هم میشه با این
برنامه ها کار کرد.
جواب سوال بالا رو خودتون دادید.
UIQ3 خودش سیمبین هست. مشخصات دقیق ترش هم اینه .. Symbian OS v9.1, UIQ 3.0
کی حوصله داره آمار تک تک برنامه ها رو برای شما بزاره... اما برای اینکه بی جواب نمونید میتونید به انجمن
موبایل و بعد تاپیک برنامه های کاربردی مراجعه کنید. در این قسمت یک تاپیک وجود داره به اسم برنامه های کاربردی برای گوشی های سری UIQ3
در ضمن برای اینکه بهترین برنامه های رو برای پی1 پیدا کنید میتونید به سایت زیر مراجعه کنید.
و برای اینکه بهترین و قشنگ ترین تم ها رو برای پی1 پیدا کنید میتونید به سایت زیر مراجعه کنید. در ضمن در این
سایت تمام برنامه های سری UIQ3 همراه با کرک وجود داره و شما کافیه بعد از ثبت نام به قسمت Application
و بعد UIQ3 مراجعه کنید.
برای اینکه آخرین آپدیت نسخه های مختلف فریمورها رو برای پی1 بتونید پیدا کنید و اطلاعاتشون رو بدست بیارید
به سایت زیر برید.
سلام،
قیمت با گارانتی و بدون گارانتی کسی نداره؟ (اصفهان) :10:
یه جای معتبرم واسه خرید اگه میشه معرفی کنید!
ممنون:31:
g.reza23
11-05-2008, 02:54
کمک کمک
کمک
کمک کمک
دوباره سلام دوستان
اقا این جریان دو نوع بودن p1i حل شد یا نه جون هر کی دوست دارین جواب بدین برام حیاتی من همین امروز همه ی تاپیکارو خوندم فهمیدم که این جریان هست .
الان 3 ماه می خوام این گوشی رو بخرم هر دفه یه جریانی پیش اومده حالا که قیمتش خوبه اینجوری چیکار کنم ؟
ببینم اگه اون made in chine نباشه مشکل داره ؟
باتریاش چی با هم فرق داره ؟
اون دوستمون که قرار بود email بزنه هم خبر نداد که مارو راحت کنه؟
بعد اگه رفتم گرفتم فایرم وارشو چطوری چک کنم ؟
اگه میشه جدیدترین فایرم وارشو بذارین برام چون فردا یا پس فردا می خوام برم بخرم ؟
g.reza23
11-05-2008, 03:05
جونه هر کی دوست دارین کمکم کنید .
تا حالا دقت نکرده بودم به جزئیاتش زیاد میرم علائدین ولی با خوندن تمام صفحات قبل فهمیدم اینجوریه . از این چینیا که به ما خیر نمیرسه نامردی نمیکنن همه چیزو سریع تقلب میکنن . خیلی باحالا !!!!!؟؟؟؟ نامردا ی چشم بادومی
ادم دیونه میشه اینهمه صبر کن اخرش میان همه کاسه کوزرو میریزن به هم !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
g.reza23
11-05-2008, 03:16
ببخشید یه سوال دیگه اگه میشه از باتریهاشو برام عکس بزارین ؟
بعد الان اونایی که تو بازار هست p1i یا p1 خالیه یا اینکه se123 هستش و کدومو بخرم .
راستی پیش پیش از همه ی بچه هایی که کمکن میکنن و قبلان جوابمو دادن تشکر میکنم .
g.reza23
11-05-2008, 03:47
کلا موقه ی خرید به چی دقت کنم مثلا کارتونش _همون مارک chine باشه یا فرق نمی کنه ؟ firmwar را چطوری چک کنم ؟
.
.
.
.
یا هر کار لازم دیگه ؟ برای یه خرید خوب میخوام برم انشالله .
ممنون میشم .
hamid00009
11-05-2008, 08:43
بلاخره خریدی ... مبارک باشه. :11:
ممنون دوست عزیز دیروز کل علائدین را گشتم 2 جا hpm82 را داشت و hpm 90 اصلا گیر نمی یامد.
g.reza23
11-05-2008, 10:22
hamid00009 حداقل تو کمک کن ؟
تو که یه روزی مثل من بودی ؟ از کجای علائدین بخرم ؟ نهایتا چقدر راه داره ؟
ککککککککککککککککککککککککک ککککککممممممممممممممممممم ممممممممممککککککککککککککک کککککککک
هیچ کی نبود .................................................. .............................
میدونستم هیشکی منو دوست نداره .................................................. ..............
hamid00009
11-05-2008, 11:19
hamid00009 حداقل تو کمک کن ؟
تو که یه روزی مثل من بودی ؟ از کجای علائدین بخرم ؟ نهایتا چقدر راه داره ؟
ککککککککککککککککککککککککک ککککککممممممممممممممممممم ممممممممممککککککککککککککک کککککککک
هیچ کی نبود .................................................. .............................
میدونستم هیشکی منو دوست نداره .................................................. ..............
دوست عزیز من از طبقه 5 علائدین واحد 581 موبایل سیلور خریدم با گارانتی کامتل و پشت گوشیم هم لیبل مدین چین داره رم همراه گوشی هم 512 . شنیدم میگن این شرکت ها گوشی را خودشون آپگرید میکنن که دیگه مشکل آنتن دهی نداشته باشن
روی گوشی هم نوشته شده p1i
من که گوشی را خریدم گفت 24 ساعت حق تست داری آخه من از آنتن دهیش میترسیدم . راستی اینم بگم که وقتی گوشی را روشن کردم گفت زبان گوشی را انتخاب کنید منم فارسی را انتخاب کردم به این خاطر کیبورد مجازی sms ام فارسی را از اول خودش ساپورت میکرد
سلام به همگی بچه ها همه پی 1 ها وقت بلتوث گرفتن هیچگونه آلارمی ندارن یا فقط مال من اینطوریه ببخشین گ.شی من روش نوشته p1i و imei کارخونش هم دو رقم آخر قسمت اولش 01 ایا گوشیم اصلی در ضمن من با گارانتی 410000 خریدمش
اقای hamid0009 گوشی شما هم موقع گرفتن بلوتوث الارم یا هیچ صدایی نداره
hamed1297
11-05-2008, 13:59
کمک کمک
کمک
کمک کمک
دوباره سلام دوستان
اقا این جریان دو نوع بودن p1i حل شد یا نه جون هر کی دوست دارین جواب بدین برام حیاتی من همین امروز همه ی تاپیکارو خوندم فهمیدم که این جریان هست .
الان 3 ماه می خوام این گوشی رو بخرم هر دفه یه جریانی پیش اومده حالا که قیمتش خوبه اینجوری چیکار کنم ؟
ببینم اگه اون made in chine نباشه مشکل داره ؟
باتریاش چی با هم فرق داره ؟
اون دوستمون که قرار بود email بزنه هم خبر نداد که مارو راحت کنه؟
بعد اگه رفتم گرفتم فایرم وارشو چطوری چک کنم ؟
اگه میشه جدیدترین فایرم وارشو بذارین برام چون فردا یا پس فردا می خوام برم بخرم ؟
سلام.
راستش من جوابی از سونی اریکسون دریافت نکردم.واسه این خبری از من نشد.
ظاهرا تفاوتی با هم ندارن.سری اول ساخت چین روش زده بود ولی از او به بعد دیگه نزد.
تا حالا هم ندیدم کسی از بچه ها مشکلی داشته باشه.
حالا شما خودت هم پرس و جو کن بیشتر.
به هیچ وجه se123 نگیر.
اونی رو بگیر که p1i هست.
زیاد هم نمیخواد حساسیت نشون بدی.
موفق باشی.
saeid127
11-05-2008, 14:07
پست شماره 1402 در صفحه 141 به بعد رو بخونید. قبلا بحث شده
در ضمن با توجه به تجربه قبلی و اطلاعاتی که بعدا پیدا کردم واکمن3 بر روی گوشی های سری World Generic1
مشکلی نداره و نصب و اجرا میشه. اما بر روی بقیه فریمور ها مشکل ایجاد میکنه. یکی از مشکلاتشم در صفحه
141 توضیح دادم.
بهتره کسانی که نصب کردند و بخوبی بر روی گوشی اجرا شده فریمورشون رو بکند تا شما هم فریمور گوشیتون رو
با گوشی این افراد مقایسه بکنید.
ممنون.من نصب کردم خوب کار میکنه.فقط یک کم کنده.ولی در کل چیز خاصی نداره!!! :13:
راستی فریم ویرم مال خاور میانه است :5:
hamid00009
11-05-2008, 14:10
اقای hamid0009 گوشی شما هم موقع گرفتن بلوتوث الارم یا هیچ صدایی نداره
نه متاسفانه هیچ صدایی نمیده
g.reza23
11-05-2008, 15:12
اقا بازم سلام
1.کارتنش چه شکلی باشه (یعنی نوشته هاش )؟
2. این باتری جدیدا که دورش فلز ندارن خوب کار میکنن ؟
3. FIRMWAR از کجا بدونم بروزه ؟
4.CDA از کجا بدونم ماله کجاست؟
5. ودر اخر رمزی که به همه ی سونی اریکسون ها می خوره به اینم می خوره یا رمزه دیگه ای داره ؟قیمت روزم بدین که دارم میرم بخرمش تا بشم P1i با شما بشم داداش !!!!!!!!!!>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
majid134
11-05-2008, 20:26
مدتی هستش بحث میشه راجع به باطری سری جدید p1 . من واسه اینکه این مسئله حل بشه رفتم تو سایت اصلی sسونی اریکسون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تو این قسمت اگه ببینین باطری پی وان قوی ترین باطری شرکت هستش که روی x1 نیز همین باطری قرار داده میشه. از نظر ظاهری و نوشته ها هم عینا می تونید مقایسه کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.