ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P1

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21

hessam_sz
16-11-2008, 09:57
سلام
من گوشيم را هك كردم و منوي استارت را عوض كردم از اون به بعد روي هر كدوم از گزينه هاي منوي استارت كه ميرم اين اتفاق ميفته و بعد هم آيكن هاي استاتوس ميره مثل عكس پايين.صداي گوشي هم ديگه كم و زياد نميشه و وقتي ميخوام كم و زياد كنم همين اتفاق ميفته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا زود جواب بديد من تازه 2 روزه گوشي رو خريدم ري....م توش
در ضمن من از اين استارت منو استفاده كردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Re Z a
16-11-2008, 10:56
سلام
من گوشيم را هك كردم و منوي استارت را عوض كردم از اون به بعد روي هر كدوم از گزينه هاي منوي استارت كه ميرم اين اتفاق ميفته و بعد هم آيكن هاي استاتوس ميره مثل عكس پايين.صداي گوشي هم ديگه كم و زياد نميشه و وقتي ميخوام كم و زياد كنم همين اتفاق ميفته
تورو خدا زود جواب بديد من تازه 2 روزه گوشي رو خريدم ري....م توش
در ضمن من از اين استارت منو استفاده كردم

بهتر بود این سوال توی تاپیک هک مطرح میکردین جوابتونو می گرفتید ببینید دقیقا منم همین مشکل شمارو دارم گوشیمم هک کردم البته از اون روش طولانی که قدیمی بود مشکلمم توی باز کردن feed ها هست rss ها اما زیاد جدیش نگرفتم چون موقعی که web page میاد بخونه feed هارو یه هو همین ارور که شما عکسش گذاشتی میاد و همه چیو میبنده

نتیجه گیری : شما اون هک و مد که برای منو استارت عوض کردی به صورت دستی پاکشون کنید که گوشی به حالت اول برگرده

اگه نشد بازم و خیلی حساسی روی این Error باید فرمت کنی گوشیتو تا هم هک پاک بشه هم این اررور بر طرف بشه البته قبل از اینکه فرمت کنید یه مستر ریست کنید 70٪ میگم که درست میشه اما اگه نشد نظر من اینه که فرمت کنید البته این حرفایی که زدم در صورتی انجام بدینش که واقعا این مشکل براتون اذیت کننده شده باشه

اینم کد فرمت : کد بالا * پایین پایین * پایین * به منوی سرویس بروید و format internal disk را انتخاب کنید تا فون مموری فرمت شود.

W580
16-11-2008, 11:03
اینم کد فرمت : کد بالا * پایین پایین * پایین * به منوی سرویس بروید و format internal disk را انتخاب کنید تا فون مموری فرمت شود.
بالا پایین رو چطور بزنیم؟ گوشی که جهت نما نداره×---> با کلید صدا؟

feryshad
16-11-2008, 11:05
به نظر من آپدیت کنید بهتره!

یه بار که آپدیت کنید فایل های آپدیت رو سیستم میمونه و دفعات بعدی برای آپدیت زمان زیادی نمیخواد و فقط مدت زمانی که فایل های آپدیت به گوشی ریخته شه وقت میبره

feryshad
16-11-2008, 11:06
جاگ دایال کنار گوشی منظورشونه!

Re Z a
16-11-2008, 11:07

سوال خوبی بود :10:

شما برای بالا پاین بردن کد مورد نظر اون قلتک کنار گوشی هست . میتونید از اون برای بالا و پایین بردن استفاده بفرمایید

Re Z a
16-11-2008, 11:10
به نظر من آپدیت کنید بهتره!

یه بار که آپدیت کنید فایل های آپدیت رو سیستم میمونه و دفعات بعدی برای آپدیت زمان زیادی نمیخواد و فقط مدت زمانی که فایل های آپدیت به گوشی ریخته شه وقت میبره

من با شما موافقم اما دوست عزیز آپدیت هم خطرات خودشو داره و ایشون تازه خریدن پس بهتره فرمت کنند چون لزومی نیست الکی آپدیت بشه گوشی وقتی اخرین نسخه از آپدیت دارند بعدشم با این adsl هایی که یهو قطع میشن ریسک بالایی داره و زمان آپدیت کردنش خیلی مهمه ...

W580
16-11-2008, 11:11
نرم افزار سیمبین روش نصب میشه مثل uni dictionary?

hessam_sz
16-11-2008, 11:17
بهتر بود این سوال توی تاپیک هک مطرح میکردین جوابتونو می گرفتید ببینید دقیقا منم همین مشکل شمارو دارم گوشیمم هک کردم البته از اون روش طولانی که قدیمی بود مشکلمم توی باز کردن feed ها هست rss ها اما زیاد جدیش نگرفتم چون موقعی که web page میاد بخونه feed هارو یه هو همین ارور که شما عکسش گذاشتی میاد و همه چیو میبنده

نتیجه گیری : شما اون هک و مد که برای منو استارت عوض کردی به صورت دستی پاکشون کنید که گوشی به حالت اول برگرده

اگه نشد بازم و خیلی حساسی روی این Error باید فرمت کنی گوشیتو تا هم هک پاک بشه هم این اررور بر طرف بشه البته قبل از اینکه فرمت کنید یه مستر ریست کنید 70٪ میگم که درست میشه اما اگه نشد نظر من اینه که فرمت کنید البته این حرفایی که زدم در صورتی انجام بدینش که واقعا این مشکل براتون اذیت کننده شده باشه

خيلي ممنون
مشكلم را توي تاپيك هك هم مطرح كردم ولي كسي نبود جواب بده.
من مجبورم اين كار را بكنم چون صداي گوشي را نميتونم كم و زياد كنم

Re Z a
16-11-2008, 11:19
نرم افزار سیمبین روش نصب میشه مثل uni dictionary?

این گوشی سیمبین یو ای کیو UiQ داره و نرم افزار های خاص خودش حتی با پسوندهای Sis اما این باعث نمیشه شما فکر کنید که حتما برنامه های این گوشی به سیستم عامل گوشی های سیمبین دیگه که مارکشون فرق میکنه بخوره

و در مورد Dic باید بگم توی تاپیک نرم افزار برای UiQ دوستان برنامه های زیادی از Dic گذاشتن که میتونید استفاده کنید. و نگران کمبود Dic نباشید :27:

hamed1297
16-11-2008, 12:21
رضا میبینم که به اوج آمادگی برگشتی.

من نمیدونم چرا ملت تا گوشی رو میخرن سریع میرن توی کار هک.خوب بابا 2 روز حالش رو ببر با گوشی آشنا بشی.خود گوشی انقدر نکات داره که طول میکشه راه بیفتی بعد هک کنید.
مثل من .گوشیم هنوز با کره هست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Re Z a
16-11-2008, 12:44

من نمیدونم چرا ملت تا گوشی رو میخرن سریع میرن توی کار هک.خوب بابا 2 روز حالش رو ببر با گوشی آشنا بشی.خود گوشی انقدر نکات داره که طول میکشه راه بیفتی بعد هک کنید.
مثل من .گوشیم هنوز با کره هست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از کلی تمرینات سخت و طاقت فرسا اومدیم که در کنار خانواده p1 باشیم :11: :31: اما در تکمیل فرمایشت حامد جان باید عرض کنم حالا عیبی نداره اما کاش یکم قبل از ریختن هک و مد های جانبیش سوال میپرسیدن ببینن کسای که ریختن چه بلایی سرشون آمده چون میدونی حامد بعضی از این هک ها سازگاری با بعضی از ورژن های CDA نداره و دوستانی که میریزند عاقبتشون فرمت یا پاک کردن دستی یا آپدیت میشه اما اینم بگم هک کردن خیلی خوبه اما با احتیاط کامل و اطلاعات عمومی کامل و همیشه سعی کنید نفر اول تا پنجم نباشید:31: چون خطرناکه حسن!!

اما در مورد گوشیه با کرت حامد جان:3: , همین روزاست که گوشیه جنتلمنمو بفرستم خاستگاریش :11:

hamed1297
16-11-2008, 12:52
اگر خونه و ماشین داره که بگو زودتر بیاد.گوشیم بدجور پول و آهن پرسته.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Re Z a
16-11-2008, 12:59
اگر خونه و ماشین داره که بگو زودتر بیاد.گوشیم بدجور پول و آهن پرسته.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اجبا یادم باشه بگم این قوانین سایت عوض کنن بهش اضافه کنند که خانواده ها سخت نگیرن با یه آینه شمع دون کارو حل کنن:36: همین کارارو میکنید که جون مردم:34: نمیتونه یه p1 بخره:1:

Manuchehrr
16-11-2008, 14:06
سلام چندتا سوال داشتم..

1. چرا اس ام اس تصویری میاد باز نمیکنه میاد not suport oprator logo ؟ واسه همه اینطوری هست..؟
2. از کجا میشه از دوربین دوم که جلو هست استفاده کرد و عکس گرفت ؟
3. اگه صفحه لمسی خراب بشه بخوایم عوض کنیم چقدر خرج داره حدودا ؟
ممنون :11:

hessam_sz
16-11-2008, 14:27
من با شما موافقم اما دوست عزیز آپدیت هم خطرات خودشو داره و ایشون تازه خریدن پس بهتره فرمت کنند چون لزومی نیست الکی آپدیت بشه گوشی وقتی اخرین نسخه از آپدیت دارند بعدشم با این adsl هایی که یهو قطع میشن ریسک بالایی داره و زمان آپدیت کردنش خیلی مهمه ...

فرمت كردم مشكل قبلي حل شد حالا نرم افزار sis نصب نميشه روش چيكار كنم؟
البته بعضي ها نصب ميشه ولي اكثرا نصب نميشه

hessam_sz
16-11-2008, 14:29

حامد جان اگه منظورت منم چون من خودم دارم به ملت هك كردن ياد ميدم البته گوشي هاي db2020 سوني اريكسون.از اين 1500 تا پستي كه تا حالا دادم 1000 تاش مربوط به هك ميشه ولي تا حالا پي1 هك نكرده بودم.:31:

majidrabiei
16-11-2008, 14:47
در ضمن هیچ مشکلی با برنامه های جاوا نداره.خیالت راحت.مثلا با چه برنامه ای مشکل داری؟[/quote]

مثلا نرم افزار ندای توحید که یه نرم افزار قرآنیه ، من این نرم افزار رو از سایت شرکت سازندش سفارش
دادم روز بعد از شرکت تماس گرفتند و مدل گوشیم رو پرسیدند ولی متاسفانه گفتند که این نرم افزار رو
p1 جواب نداده :41:

hamed1297
16-11-2008, 15:43
حامد جان اگه منظورت منم چون من خودم دارم به ملت هك كردن ياد ميدم البته گوشي هاي db2020 سوني اريكسون.از اين 1500 تا پستي كه تا حالا دادم 1000 تاش مربوط به هك ميشه ولي تا حالا پي1 هك نكرده بودم.
میدونی بحث بلد بودن یا نبودن نیست.من جسارت نکردم.
منظورم این بود که گوشی که تازه خریداری میشه اگر البته قبلا کسی باهاش کار نکرده باشه,نکته زیادی داره.مخصوصا اسمارت فون.
شما استاد مایی.اگر خواستم گوشیم رو هک کنم مزاحمت میشم حتما.

مثلا نرم افزار ندای توحید که یه نرم افزار قرآنیه ، من این نرم افزار رو از سایت شرکت سازندش سفارش
دادم روز بعد از شرکت تماس گرفتند و مدل گوشیم رو پرسیدند ولی متاسفانه گفتند که این نرم افزار رو
p1 جواب نداده
اونها تست کردن یا شما خودت؟
هیچ دلیلی نداره که باز نشه.مگر اینکه مشکل از نرم افزار باشه.به جرات میتونم بگم تاحالا هیچ کدوم از برنامه های جاوایی که ریختم روی گوشی مشکل نداشته.

hessam_sz
16-11-2008, 16:58
نه بابا همين نرم افزار هايي كه تا ديروز نصب بود حالا نصب نميشه.
x plor
چراغ قوه
ضد سرقت و...
هيچ كدوم نصب نميشن فقط switch نصب ميشه
زود بگين ديگه چيكار كنم؟

Re Z a
16-11-2008, 17:07
x plor
چراغ قوه
ضد سرقت و...
زود بگين ديگه چيكار كنم؟

خدارو شکر باز کارتون راه افتاد بازم بگین رضا بده :31: خوب میرسیم سر نرم افزارهای که نصب نمیشن شما میتونید از طریق pc soit و bluetooth و رم ریدر برنامه هارو بریزید و نصب کنید بازم اگه اجرا نشد اول روی رم گوشی بریزید اگه بازم بهمین طریق اجرا نشد روی فون مموری تلاش کنید

تجربه: منم مثل شما فرمت کردم اما این حالت برام پیش نیامد 2 باره برنامه هک( CapsSwitch) بریزین ببینید بازم برنامه ها اجرا میشن یا خیر ...

Shahin_SOURNA
16-11-2008, 17:59
سلام چندتا سوال داشتم..

1. چرا اس ام اس تصویری میاد باز نمیکنه میاد not suport oprator logo ؟ واسه همه اینطوری هست..؟
2. از کجا میشه از دوربین دوم که جلو هست استفاده کرد و عکس گرفت ؟
3. اگه صفحه لمسی خراب بشه بخوایم عوض کنیم چقدر خرج داره حدودا ؟
ممنون :11:
1.نمیدونم
2.دوربین جلو برای vide call هست و نمیشه باهاش عکس گرفت ولی میتونی خودتو نگاه کنی menu>phone>video phone
3.امیدوارم خراب نشه ولی اگه شد فکر کنم حدودا 60-70 خرج داره

p6tr
16-11-2008, 18:27
سلام
بچه ها کسی میدونست P1 خودش صفحه شماره گیری لمسی داره که توی صفحه ظاهر میشه؟
توی گوشی من بعضی وقتها (وقتی قات میزنه و کلی عکس و فیلم میگیرم )وقتی دوربین شروع یا خاتمه پیدا میکنه یه لحظه یه چیزی شبیه همون شماره گیر آیفون که نرم افزارش رو دیدید ظاهر میشه البته اون نیست و حالت افقی هم داره ولی فقط یه لحظه دیده میشه نمیدونم چیه و چطوری میشه اون رو فعال کرد
اگر کسی از دوستان میدونه ممنون میشم مطرح کنه

p6tr
16-11-2008, 18:31
x plor
چراغ قوه
ضد سرقت و...
زود بگين ديگه چيكار كنم؟
سلام دوست من
این نرم افزارهایی که فرمودین همه ساین میخواد پس هک ساین رو نصب کنین درست میشه

Re Z a
16-11-2008, 20:57
سلام
بچه ها کسی میدونست P1 خودش صفحه شماره گیری لمسی داره که توی صفحه ظاهر میشه؟
توی گوشی من بعضی وقتها (وقتی قات میزنه و کلی عکس و فیلم میگیرم )وقتی دوربین شروع یا خاتمه پیدا میکنه یه لحظه یه چیزی شبیه همون شماره گیر آیفون که نرم افزارش رو دیدید ظاهر میشه البته اون نیست و حالت افقی هم داره ولی فقط یه لحظه دیده میشه نمیدونم چیه و چطوری میشه اون رو فعال کرد
اگر کسی از دوستان میدونه ممنون میشم مطرح کنه

آره این موضوع که می فرمایید منم دیدم اما پیداش نکردم بیشتر در مواقع دوربین پیداش میشه یه حالت 1.2 ثانیه میاد و قطع میشه

اون نرم افزارهای که میگین نیاز به ساین دارن میشه بگین کدوم موارد؟!!! ضد سرقت و X plor که میدونم همین جوری هم نصب میشن و نیاز به ساین ندارن ...

keuo
16-11-2008, 21:04
آقا من گوشیم آپدیت میکردم وسطش قطع شد چکار کنم ؟ کمک توروخدا ....

Re Z a
16-11-2008, 21:16
آقا من گوشیم آپدیت میکردم وسطش قطع شد چکار کنم ؟ کمک توروخدا ....

کدوم قسمت از آپدیت قطع شد ؟

H M R 0 0 7
16-11-2008, 21:17
Core Player
نرم افزار خيلي خوبيه ولي صداش خيلي خيلي خيلي كمه.
والا این دیگه از اون حرفا بود!!!

Re Z a
16-11-2008, 21:21

منم با آقا حسین موافقم چون واقعا صدایی که این برنامه داشت باندهای گوشیم کم آورد و به خر خر افتاد شاید بخندین اما به همین دلیل پاکش کردم :27:

keuo
16-11-2008, 21:25
کدوم قسمت از آپدیت قطع شد ؟

100% اول دانلود شد 100% بعدی که به گوشی میخواست منتقل بشه الان 40 دقیقه هست که رو 99 گیر کرده میترسم بیارمش بیرون چکار کنم ؟ کمک تورخدا

Re Z a
16-11-2008, 21:34
100% اول دانلود شد 100% بعدی که به گوشی میخواست منتقل بشه الان 40 دقیقه هست که رو 99 گیر کرده میترسم بیارمش بیرون چکار کنم ؟ کمک تورخدا

آقا دست نزن اصلا هم کاری به آپدیت نداشته باش شما هم توی تاپیک هستی هم اونجا خوب همه چیو ببند خوب معلومه که گیر میکنه !! بذار کارشو بکنه اصلا نگران نباش تا ببینیم بعد چی میشه انشا الله که طوری نیست

keuo
16-11-2008, 21:38
آقا دست نزن اصلا هم کاری به آپدیت نداشته باش شما هم توی تاپیک هستی هم اونجا خوب همه چیو ببند خوب معلومه که گیر میکنه !! بذار کارشو بکنه اصلا نگران نباش تا ببینیم بعد چی میشه انشا الله که طوری نیست

دوست عزیز من اینترنت پر سرعت دارم Idsn ، ولی اون قسمتی که باید از اینترنت باید دانلود بشه تمام شده این قسمت که باید به گوشی منتقل بشه رو 99 گیر کرده مشکل کجاست ؟:18:

Re Z a
16-11-2008, 21:44
دوست عزیز من اینترنت پر سرعت دارم Idsn ، ولی اون قسمتی که باید از اینترنت باید دانلود بشه تمام شده این قسمت که باید به گوشی منتقل بشه رو 99 گیر کرده مشکل کجاست ؟:18:

دوست عزیزم میدونم دقیقا کجارو میگی اما قاعدتا باید پر میشد حالا هم شما عجله نکنید سری در نیارید گوشیو از کابل

keuo
16-11-2008, 21:48
دوست عزیزم میدونم دقیقا کجارو میگی اما قاعدتا باید پر میشد حالا هم شما عجله نکنید سری در نیارید گوشیو از کابل

اگه نشد باید چکار کنم ؟ از دوباره آپدیت میشه یا دیگه نمیشه ؟

Re Z a
16-11-2008, 21:53
اگه نشد باید چکار کنم ؟ از دوباره آپدیت میشه یا دیگه نمیشه ؟

keuo جان من که آپدیت کردم به این مشکل بر نخوردم اما قسمتی که شما گیر کردین بخشیه که اطلاعات منتقل میکنه به گوشی پس بهتره دست نزنی

اگه نشد :‌ اگه نشد بازم پشت سرش اپدیت کن چون ممکنه گوشیت اگه اپدیت نشه Flash بخوره و ارزش نداره .. بازم میگم بهتره دست نزنی

keuo
16-11-2008, 21:56
keuo جان من که آپدیت کردم به این مشکل بر نخوردم اما قسمتی که شما گیر کردین بخشیه که اطلاعات منتقل میکنه به گوشی پس بهتره دست نزنی

اگه نشد :‌ اگه نشد بازم پشت سرش اپدیت کن چون ممکنه گوشیت اگه اپدیت نشه Flash بخوره و ارزش نداره .. بازم میگم بهتره دست نزنی

اقا شرمنده وقتتون رو گرفتم مرسی از زحماتتون :10::11:

mehrdad_zero
16-11-2008, 23:38
من سه صفحه قبل یه سوال کرده بودم هیچ کسی جواب نداد تا یکی دیگه هم بهش اضافه شد:

تا حالا کدوم شما دوستان هک تبدیل آیکونها به آیکونهای جی 700 را انجام دادید؟
من 10 بار این هک را انجام دادم ولی آیکونها عوض نمیشن که نمیشن!

چند روزیه که وقتی میخوام از نمایش عکسها به صورت اسلاید استفاده کنم گوشی هنگ میکنه. این ربطی به پر یا خالی بودم مموری داره؟ الان یه مموری دو گیگ روشه که یک گیگش خالیه.

hamed1297
16-11-2008, 23:48
چند روزیه که وقتی میخوام از نمایش عکسها به صورت اسلاید استفاده کنم گوشی هنگ میکنه. این ربطی به پر یا خالی بودم مموری داره؟ الان یه مموری دو گیگ روشه که یک گیگش خالیه.
وضعیت مموری داخلی چطوره.اون پر نیست؟آهنگی براش نگذاشتی که حالا حذفش کرده باشی.سوال اول هم توی بخش هک هم بپرسی بد نیست.

mehrdad_zero
17-11-2008, 07:31
آره یه آهنگ براش گذاشتم ولی حذفش نکردم ، اما از تنظیمات اسکن اون آهنگ را حذف کردم که بی صدا اسلایدها را نشون بده. مموری گوشی هم یه صد مگابایتی خالی داره.

^^ HAMID ^^
17-11-2008, 07:50
تا حالا کدوم شما دوستان هک تبدیل آیکونها به آیکونهای جی 700 را انجام دادید؟
من 10 بار این هک را انجام دادم ولی آیکونها عوض نمیشن که نمیشن!

من انجام دادم .. شما اول capswich (نمیدونم یه همچین چیزایی :31:) رو off میکنید بعد فولدری که فایهای جی 700 توشه (دانلود کردید) رو بریزید رو مموری کارت بعد با xplore برید تو درایو d مموری کارت و برید تو فلدری که آیکن های جی 700 هست دونه دونه بغلشون تیک قرمز بزنید بعد هم از منو گزینه copy رو انتخاب کنید بعد بیاید رو درایو c برید تو فولدر resource و فولدر apps رو باز کنید و علامت سلکتتون رو ی فولدر باشه بعد هم رو همون فولدر apps از منو file>select رو انتخاب کنید فایلها که کپی شدن از xplore خارج شوید و گوشی رو ریستارت کنید ... اگز عوض نشد یه باز دیگه هم خاموش روشن کنید ...برا من اینجوری اومد ...

این پکو من ریختم :

این هم اسکرین شات از گوشی خودم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا حق ..

hamed1297
17-11-2008, 12:35
به ببین کی اینجاست.
منت سر ما گذاشتی استاد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=================
حمید این اسکرین شات که گذاشتی من رو قلقلک داد که برم توی کار هک گوشیم.ولی نه.هنوز میتونم مقاومت کنم.دی...

mehrdad_zero
17-11-2008, 14:34
چه آیکونهای نازی داره ، خوش به حالت حمید.

منم همین کار را میکنم ولی نمیشه. با زبان انگلیسی هم امتحان کردم نشد. منم نمیدونم این آیکونهای قدیمی چیه گذاشتند روی پی وان ! عین آیکونهای کا 750 میمونه.

^^ HAMID ^^
17-11-2008, 15:51
حمید این اسکرین شات که گذاشتی من رو قلقلک داد که برم توی کار هک گوشیم.ولی نه.هنوز میتونم مقاومت کنم.دی...

uiq که خیلی راحته ..یه برنامه نصب میکنی زرت هک شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون قدیما w810 روهک میکردیم دهنمون سرویس میشد ..

منم همین کار را میکنم ولی نمیشه. با زبان انگلیسی هم امتحان کردم نشد.

کاری نداره که ..شما به فونتها کاری نداشته باش (تو اون لینک که دادم) آیکونها رو که دانلود کردی از حالت زیپ خار ج کن و بریز تو مموری کارت (مثلا other )..شما باید خود فایلهای جی 700 ( نه فولدر ...54 تا فایل با پسوندRSC و MBM) رو با استفاده از xplore کپی کنی تو گوشیت توی فولدر apps یعنی اینجا c://resource/apps ...

دقیق بگو چی کار میکنی تا بهت بگم ..برنامه پیغامی نمیده؟

feryshad
17-11-2008, 15:57
من انجام دادم .. شما اول capswich (نمیدونم یه همچین چیزایی :31:) رو off میکنید بعد فولدری که فایهای جی 700 توشه (دانلود کردید) رو بریزید رو مموری کارت بعد با xplore برید تو درایو d مموری کارت و برید تو فلدری که آیکن های جی 700 هست دونه دونه بغلشون تیک قرمز بزنید بعد هم از منو گزینه copy رو انتخاب کنید بعد بیاید رو درایو c برید تو فولدر resource و فولدر apps رو باز کنید و علامت سلکتتون رو ی فولدر باشه بعد هم رو همون فولدر apps از منو file>select رو انتخاب کنید فایلها که کپی شدن از xplore خارج شوید و گوشی رو ریستارت کنید ... اگز عوض نشد یه باز دیگه هم خاموش روشن کنید ...برا من اینجوری اومد ...

این پکو من ریختم :

این هم اسکرین شات از گوشی خودم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا حق ..
لووووول حمید یه کم برق به اون گوشیت بده :دی

واسه ایکون ها این پک رو بگیرین
16 تا پک هست و خوبیش اینه که نصبی هستند ، یعنی فایل sis هستند و نصب میکنید و بعدش گوشی رو ریستارت یا با سوئیس منیجر همه برنامه ها رو kill میکنید و تمام

mehrdad_zero
18-11-2008, 00:00
حمید جان من قبلا میریختم اون فایلها را توی خود فولدر ریسورس توی درایو سی ولی حالا دیدم نوشتی باید بریزیم توی فولدر apps منم ریختم همون جا ولی بازم نشد!

ویرایش میکنم شد! ولی چند تا از آیکونه

Shahin_SOURNA
18-11-2008, 18:25
آقا حامد آیکون های استند بای که بدون هک هم عوض میشه

p6tr
18-11-2008, 18:39
آره این موضوع که می فرمایید منم دیدم اما پیداش نکردم بیشتر در مواقع دوربین پیداش میشه یه حالت 1.2 ثانیه میاد و قطع میشه

اون نرم افزارهای که میگین نیاز به ساین دارن میشه بگین کدوم موارد؟!!! ضد سرقت و X plor که میدونم همین جوری هم نصب میشن و نیاز به ساین ندارن ...
سلام
مثلا چراغ قوه ساین میخواد یا اینکه هک ساین

p6tr
18-11-2008, 18:40
سلام
نه راست میگه روی P1 صدای پلیر گوشی از core player بهتره و هنگ هم نمیکنه در حالیکه این هم صداش کمه هم بعضی وقتها هنگ میکنه

mehrdad_zero
18-11-2008, 22:46
واسه ایکون ها این پک رو بگیرین
16 تا پک هست و خوبیش اینه که نصبی هستند ، یعنی فایل sis هستند و نصب میکنید و بعدش گوشی رو ریستارت یا با سوئیس منیجر همه برنامه ها رو kill میکنید و تمام

کد:

فریشاد خدا خیرت بده زودتر این پک را میذاشتی بابا. این از هک هم بهتره. دیگه از این پک ها نداری؟

feryshad
18-11-2008, 23:05
فریشاد خدا خیرت بده زودتر این پک را میذاشتی بابا. این از هک هم بهتره. دیگه از این پک ها نداری؟
اینو تو تاپیک هک گذاشته بودن

فعلا همیناست
باید منتظر سایی باشیم که از این پک ها درست میکنن :دی

majidrabiei
18-11-2008, 23:34
من میخوام core player رو نصب کنم ولی نصب نمی شه و یه همچین پیغامی می ده : ( بسته از uid حفاظت شده استفاده می کند )
مشکل چیه ؟

hessam_sz
19-11-2008, 19:07
سلام
ببخشيد دوستان 2 روز بود تلفن به دليل مسائل فني قطع بود حالا هم كه وصل كردن adsl قطعه با اينترنت ذغالي اومدم.
اگر يادتون باشه گفتم من با نصب نرم افزار هاي سيمبين مشكل دارم و نرم افزار ها نصب نميشن.
خوشبختانه نرم افزار اسكرين شات نصب شد:
در هنگام نصب نرم افزار ها با 2 پيغام مواجه ميشم كه ميبينيد.همينطور وقتي از نرم افزار هاي جاوا براي چت ميخوام استفاده كنم اخطاري در مورد security ميده.هنگام نصب نرم افزار سيمبين هم همينطور.نميدونم اين security لعنتي چيه كه گير داده به گوشي من

hamed1297
19-11-2008, 19:22
مشکل توی عکس اول و دوم به خاطر ساین نبودن برنامه هست و طبیعی هست.ولی اخری رو نمیدونم.

hessam_sz
19-11-2008, 19:44
سلام دوست من

دوست عزيز وقتي xplor نصب نميشه چطوري هك ساين نصب كنم؟:13:

hessam_sz
19-11-2008, 19:49
منم با آقا حسین موافقم چون واقعا صدایی که این برنامه داشت باندهای گوشیم کم آورد و به خر خر افتاد شاید بخندین اما به همین دلیل پاکش کردم :27:

گوشي شما هم پي 1 هست؟شايد فقط روي پي1 اينطوريه؟فعلا كه فقط نرم افزار اسكرين شات رو گوشيم نصب ميشه.:41:
نميتونم دوباره انتحانش كنم

hessam_sz
19-11-2008, 19:54
مشکل توی عکس اول و دوم به خاطر ساین نبودن برنامه هست و طبیعی هست.ولی اخری رو نمیدونم.

حامد جان اين عكس اولي كه ميبيني نصب نشده x-plor هست وقتي نميتونم نصبش كنم چطوري هك ساين نصب كنم؟
چرا تا 2 روز پيش نصب ميشد حالا كه ريست كردم ديگه نصب نميشه؟

hamed1297
19-11-2008, 21:10
نمیدونم والا.یکم ور برو ببین میشه یا نه.اگر نه ریست کن.شاید باز هم راه باشه ولی من بلد نیستم.
ولی تا جایی که یادمه x-plore که ساین نمیخواست.شاید منظورت اینه که برنامه نصب نمیشه,آره؟
امان از هک.
برو توی بخش هک هم مطرح کن ببین چی میگن.

Re Z a
19-11-2008, 21:44
سلام
ببخشيد دوستان 2 روز بود تلفن به دليل مسائل فني قطع بود حالا هم كه وصل كردن adsl قطعه با اينترنت ذغالي اومدم.
اگر يادتون باشه گفتم من با نصب نرم افزار هاي سيمبين مشكل دارم و نرم افزار ها نصب نميشن.
خوشبختانه نرم افزار اسكرين شات نصب شد:
در هنگام نصب نرم افزار ها با 2 پيغام مواجه ميشم كه ميبينيد.همينطور وقتي از نرم افزار هاي جاوا براي چت ميخوام استفاده كنم اخطاري در مورد security ميده.هنگام نصب نرم افزار سيمبين هم همينطور.نميدونم اين security لعنتي چيه كه گير داده به گوشي من

در نرم افزار ShMessenger در قسمت Settings باید Connection Type روی Http Wap بگذارید و Http Reconnect delay: روی 0 Seconds تا مشکلتون حل بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Re Z a
19-11-2008, 22:04
گوشي شما هم پي 1 هست؟شايد فقط روي پي1 اينطوريه؟فعلا كه فقط نرم افزار اسكرين شات رو گوشيم نصب ميشه.:41:
نميتونم دوباره انتحانش كنم

آره آقا حسام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما مشکلی تا الان نداشتم من عقیده دارم شما فایل های هک اشتباه و دقیق کپی نمیکنید و این ارور های هم که میاد و شما اسکرین شات میذارین گواه اینه که گوشی شما در خوندن اون برنامه مشکل داره و میبنده برنامه ها رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hessam_sz
19-11-2008, 22:15
آره آقا حسام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما مشکلی تا الان نداشتم من عقیده دارم شما فایل های هک اشتباه و دقیق کپی نمیکنید و این ارور های هم که میاد و شما اسکرین شات میذارین گواه اینه که گوشی شما در خوندن اون برنامه مشکل داره و میبنده برنامه ها رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من مستر ريست كردم كه اين بلا سرم اومد ديگه
از اون به بعد هم ديگه نتونستم هك كنم!!
حالا چيكار كنم؟
آپديت؟
فلش؟
گوشيم ضمانت هم داره ميتونم برم بگم اين گوشي روش نرم افزار نصب نميشه برام فلش كنيد:21:؟

hessam_sz
19-11-2008, 22:20
:11:
در نرم افزار ShMessenger در قسمت Settings باید Connection Type روی Http Wap بگذارید و Http Reconnect delay: روی 0 Seconds تا مشکلتون حل بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون يكي از مشكلاتم حل شد:40:

Re Z a
19-11-2008, 22:24
من مستر ريست كردم كه اين بلا سرم اومد ديگه
از اون به بعد هم ديگه نتونستم هك كنم!!
حالا چيكار كنم؟
آپديت؟
فلش؟
گوشيم ضمانت هم داره ميتونم برم بگم اين گوشي روش نرم افزار نصب نميشه برام فلش كنيد:21:؟

شما فرمت کنید نه مستر ریست وقتی فرمت کنید 2 باره هم میتونی هک کنید گوشیتونو :46:
فلش به هیچ وجع !!!! من مخالفم
آپدیت: هم بعد از فرمت کردن بهترین روش برای جان تازه دادن به گوشی
گوشیه دارای ضمانت اون جوری که من شنیدم اگه بفهمن برنامه ریختین روی گوشی میگن شامل گرانتی نمیشه
و در این مورد بهتره خودتون گرانتیه خودتون باشید (بازم هرجوری که خودتون صلاح میدونید فردا خراب بشه من مسئولیتی قبول نمیکنم )
اونها هم فلش کنند هیچ ارزشی نداره و CDA گوشیتون از بین میره و فکر کنم برای آپدیت مجدد به مشکل بر میخورید...

hessam_sz
19-11-2008, 22:29
نمیدونم والا.یکم ور برو ببین میشه یا نه.اگر نه ریست کن.شاید باز هم راه باشه ولی من بلد نیستم.
ولی تا جایی که یادمه x-plore که ساین نمیخواست.شاید منظورت اینه که برنامه نصب نمیشه,آره؟
امان از هک.
برو توی بخش هک هم مطرح کن ببین چی میگن.

:9:پس من 3 روزه دارم چي ميگم.؟خوب نصب نميشه ديگه

hessam_sz
19-11-2008, 22:30
شما فرمت کنید نه مستر ریست وقتی فرمت کنید 2 باره هم میتونی هک کنید گوشیتونو :46:
فلش به هیچ وجع !!!! من مخالفم
آپدیت: هم بعد از فرمت کردن بهترین روش برای جان تازه دادن به گوشی
گوشیه دارای ضمانت اون جوری که من شنیدم اگه بفهمن برنامه ریختین روی گوشی میگن شامل گرانتی نمیشه
و در این مورد بهتره خودتون گرانتیه خودتون باشید (بازم هرجوری که خودتون صلاح میدونید فردا خراب بشه من مسئولیتی قبول نمیکنم )
اونها هم فلش کنند هیچ ارزشی نداره و CDA گوشیتون از بین میره و فکر کنم برای آپدیت مجدد به مشکل بر میخورید...

باز هم تشكر
چطوري فرمت كنم؟

Re Z a
19-11-2008, 22:32
:9:پس من 3 روزه دارم چي ميگم.؟خوب نصب نميشه ديگه

آقا حسام فرمت کن گوشیتو از من که همه چی نصب بشه روی گوشیت البته حامد هم درست گفته بود اما این کاری که من میگم انجام بدی بد نیست:46:

Re Z a
19-11-2008, 22:33
:11:

ممنون يكي از مشكلاتم حل شد:40:

وظیفه ست :11: حسام جان :31:

Re Z a
19-11-2008, 22:37
باز هم تشكر
چطوري فرمت كنم؟

صفحه 351 مطالعه بفرمایید اگه به مشکلی بر خوردید مطرح کنید من در خدمتتون هستم دوست عزیزم

hessam_sz
19-11-2008, 23:00
آقا حسام فرمت کن گوشیتو از من که همه چی نصب بشه روی گوشیت البته حامد هم درست گفته بود اما این کاری که من میگم انجام بدی بد نیست:46:

كردم نشد:41:

Re Z a
19-11-2008, 23:20
كردم نشد:41:

درست فرمت کردین ؟ جسارت نباشه البته ! مثلا همون مواردی که گفتی دوباره رخ داد؟!!:18: عجیبه اما حسام جان با این حرکت قاعدتا باید درست میشد :41:

من بودم راهی جز آپدیت برام نمیموند اما بازم پرس و جو کنید ..!

الان مشکلت توی همون Error هاست؟ چون منم برای rss هام همچین مشکلی دارم اما چون زیاد مهم نبود دست نزدم به گوشی ولی ترم تموم بشه یه آپدیت میکنم :45:

hessam_sz
19-11-2008, 23:46
درست فرمت کردین ؟ جسارت نباشه البته ! مثلا همون مواردی که گفتی دوباره رخ داد؟!!:18: عجیبه اما حسام جان با این حرکت قاعدتا باید درست میشد :41:

من بودم راهی جز آپدیت برام نمیموند اما بازم پرس و جو کنید ..!

الان مشکلت توی همون Error هاست؟ چون منم برای rss هام همچین مشکلی دارم اما چون زیاد مهم نبود دست نزدم به گوشی ولی ترم تموم بشه یه آپدیت میکنم :45:

نه مشكل ارور كه حل شد مشكل فقط نصب نشدن برنامه هاست

hamed1297
19-11-2008, 23:49
هیچ برنامه ای نصب نمیشه؟

Re Z a
19-11-2008, 23:50
نه مشكل ارور كه حل شد مشكل فقط نصب نشدن برنامه هاست

اون برنامه های که گفته بودین نصب نمیشن بیشترشون اصلا نیاز به ساین نداشتن!! من موندم چرا نصب نمیشن شما سعی کنید از ورژن های پایین ترشون هم استفاده کنید یا ورژن اگه بالا تر داره ببینید روی اونها جواب میده یا نه

hessam_sz
20-11-2008, 00:42
هیچ برنامه ای نصب نمیشه؟

چرا.
ولي بعضي ها كه نياز به ساين هم ندارن نصب نميشه

hessam_sz
20-11-2008, 01:28
دوستان ديگه به خودتون زحمت نديد خودم فهميدم مشكل از كجاست.خيلي خنده داره كسي توي پي سي نميدونست مشكل از كجاست

ممكن است شما با خطای Security information در نصب برنامه ها مواجه شده باشيد.زمانيكه شما با اين پيغام مواجه شديد كافي است كه بر روي گزينه Details كليك كنيد تا تاريخ Effective (تاريخ شروع) و تاريخ Expire (تاريخ انقضاء) را مشاهده نماييد.

براي حل اين مشكل كافي است كه شما تاريخ گوشي خود را به تاريخي بين تاريخ Effective و تاريخ Expire تغيير دهيد و پس از پايان نصب برنامه , تاريخ گوشي خود را به حالت اول برگردانيد.
و مشكل من حل شد
نتيجه گيري:گوگل خيلي خوبه

majidrabiei
20-11-2008, 13:50
من میخوام core player رو نصب کنم ولی نصب نمی شه و یه همچین پیغامی می ده : ( بسته از uid حفاظت شده استفاده می کند )
مشکل چیه ؟

کسی جواب ما رو نمی ده ؟

Re Z a
20-11-2008, 16:44
میترسیم جواب بدیم بعد بگن گوگل بهتره :46: جا داره از زحمات دوستانی که اینجا فعالیت میکنند و هم فکری میکنند قدردانی و تشکر کنم :10:

^^ HAMID ^^
20-11-2008, 18:26
کسی جواب ما رو نمی ده ؟

آقا متن انگلیسیه پیغامو بنویس.

hessam_sz
20-11-2008, 19:10
میترسیم جواب بدیم بعد بگن گوگل بهتره :46: جا داره از زحمات دوستانی که اینجا فعالیت میکنند و هم فکری میکنند قدردانی و تشکر کنم :10:

1:من نگفتم گوگل بهتره گفتم گوگل خوبه:11:
2:قبلا از تمامي راهنمايي هايي كه كرديد تشكر كردم و از راهنمايي هايي كه در آينده هم ميكنيد تشكر ميكنم.
3:خودتون قضاوت كنيد مشكل من يك راه حل خيلي ساده داشت فقط بايد تاريخ عوض ميكردم ولي شما ها چه راه هايي به من پيشنهاد داديد؟آخه بعيد بود از بچه هاي پي سي كه چنين مشكلي را ندونن
4:اميدوارم به زودي بتونم به بقيه دوستان در امر هك Uiq كمك كنم همونطور كه در گذشته در اين كار را در مورد ديگر گوشي ها انجام ميدادم:10:

Re Z a
20-11-2008, 19:29
1:من نگفتم گوگل بهتره گفتم گوگل خوبه:11:
2:قبلا از تمامي راهنمايي هايي كه كرديد تشكر كردم و از راهنمايي هايي كه در آينده هم ميكنيد تشكر ميكنم.
3:خودتون قضاوت كنيد مشكل من يك راه حل خيلي ساده داشت فقط بايد تاريخ عوض ميكردم ولي شما ها چه راه هايي به من پيشنهاد داديد؟آخه بعيد بود از بچه هاي پي سي كه چنين مشكلي را ندونن
4:اميدوارم به زودي بتونم به بقيه دوستان در امر هك Uiq كمك كنم همونطور كه در گذشته در اين كار را در مورد ديگر گوشي ها انجام ميدادم:10:

حسام جان من شمارو که دیدم گوشی که تازه خریدینو این بلاهارو سرش در میاری:31: خدایی میگم چه دلی داری

و تحسین میکنم :11:من بعد از 3 ماه هک کردم گوشیو اونم از اون روش که خفنه :19: خلاصه یه مواردی هستش که خود صاحب گوشی که از نزدیک باهاش کار میکنه میفهمه اینجا هم بیشتر روی احتمالات و نظریه ها پیش میره البته اضافه کنم مواردی اینجوریه که واقعا نادره و تاحالا کسی بهش بر نخورده وگرنه 100٪ دیدید که بعضی از مشکلات راحت حل میشه

این مشکل شما هم که حتی منم گفتم دارمش ببینید اگه درست بود که منم تاریخ عوض میکردم باید rss هام درست میشدن اما نشد که نشد:41:

amir_sa
20-11-2008, 19:37
کسی جواب ما رو نمی ده ؟
مشكل از ساين هستش اين برنامه بايد ساين بشه . از تاپيك هك لطق كن هك ساين رو نصب كن تا مشكلت حل بشه

amir_sa
20-11-2008, 19:40
دوستان ديگه به خودتون زحمت نديد خودم فهميدم مشكل از كجاست.خيلي خنده داره كسي توي پي سي نميدونست مشكل از كجاست

و مشكل من حل شد
نتيجه گيري:گوگل خيلي خوبه
دوست من اينجوري كه شما ميگي هيچ كس تو p30 بلد نيست ، به من برخورد :20:
شما گوشيتو هك كردي ؟ اگه هك ساين رو هم انجام ميدادي با اين مشكل مواجه نمي شدي

موفق باشي :11:

Mentally Art
20-11-2008, 21:18
سلام دوستان

قیمت p1 الان چنده؟ تو gsmaria زده 280
تو همین رنجه؟

خیلی ممنون

Re Z a
21-11-2008, 10:21
سلام دوستان

تو همین رنجه؟

خیلی ممنون

جوابتون در سوالتون هستش . و با گرانتی 320 من قیمت داشتم ...

hessam_sz
21-11-2008, 10:22
حسام جان من شمارو که دیدم گوشی که تازه خریدینو این بلاهارو سرش در میاری:31: خدایی میگم چه دلی داری

و تحسین میکنم :11:من بعد از 3 ماه هک کردم گوشیو اونم از اون روش که خفنه :19: خلاصه یه مواردی هستش که خود صاحب گوشی که از نزدیک باهاش کار میکنه میفهمه اینجا هم بیشتر روی احتمالات و نظریه ها پیش میره البته اضافه کنم مواردی اینجوریه که واقعا نادره و تاحالا کسی بهش بر نخورده وگرنه 100٪ دیدید که بعضی از مشکلات راحت حل میشه

این مشکل شما هم که حتی منم گفتم دارمش ببینید اگه درست بود که منم تاریخ عوض میکردم باید rss هام درست میشدن اما نشد که نشد:41:

آخه هك كردن پي 1 در برابر هك كا800 و... مثل بچه بازي ميمونه.واسه همين جرات كردم روز دوم كه گوشي را خريدم هك كردم.روز اول هم چون گوشي زير شارژ بود نشد هكش كنم اگر نه همون روز اول ميكردم:31:

اما در مورد مشكل فكر ميكنم سوء تفاهم پيش اومده.شما منظورتون ايم مشكل من بود كه با فرمت حل شد و من در پست 3502 هم ازتون تشكر كردم

اما منظور من مشكل نصب نرم افزار بود كه بايد با تغيير تاريخ گوشي درست ميشد و درست هم شد.
منظورم اين مشكل بود.
حتي يكي از دوستام كه اصلا تو كار هك و.. نيست ميدونست براي نصب بعضي نرم افزار ها بايد تاريخ گوشي عوض بشه.

hessam_sz
21-11-2008, 10:38
دوست من اينجوري كه شما ميگي هيچ كس تو p30 بلد نيست ، به من برخورد :20:
شما گوشيتو هك كردي ؟ اگه هك ساين رو هم انجام ميدادي با اين مشكل مواجه نمي شدي

موفق باشي :11:

باز بهت بر نخوره ولي خيلي گيج ميزني.
10 بار به 10 نفر گفتم من رو گوشيم نرم افزار نصب نميشه اونوقت چطوري ميخوام گوشي را هك كنم؟
مگر براي هك نبايد x-plore روي گوشي نصب باشه؟خوب وقتي نصب نميشه چطوري هك كنم؟
10 بار گفتم نرم افزار ها قبلا بدون هك ساين هم نصب مشدن ولي الان نصب نميشن باز همه اومدن گفتن ساين ميخواد.
مگر شما اين را نخوندي كه بعد از اين همه بحث باز اومدي ميگي اگر ساين ميكردي اينجوري نميشد؟:19:

ممكن است شما با خطای Security information در نصب برنامه ها مواجه شده باشيد.زمانيكه شما با اين پيغام مواجه شديد كافي است كه بر روي گزينه Details كليك كنيد تا تاريخ Effective (تاريخ شروع) و تاريخ Expire (تاريخ انقضاء) را مشاهده نماييد.

براي حل اين مشكل كافي است كه شما تاريخ گوشي خود را به تاريخي بين تاريخ Effective و تاريخ Expire تغيير دهيد و پس از پايان نصب برنامه , تاريخ گوشي خود را به حالت اول برگردانيد.
حالا باز بگو اگر ساين ميكردي اينطوري نميشد
وقتي اين جمله را خوندم:42:"اگه هك ساين رو هم انجام ميدادي با اين مشكل مواجه نمي شدي"دلم ميخواست الان اينجا بودي ....بيييييييييييييييييييييي ييييييب....

hessam_sz
21-11-2008, 10:40
سلام دوستان

تو همین رنجه؟

خیلی ممنون

من با گارانتي كامتل خريدم 300 يك هفته پيش

Re Z a
21-11-2008, 10:42
آخه هك كردن پي 1 در برابر هك كا800 و... مثل بچه بازي ميمونه.واسه همين جرات كردم روز دوم كه گوشي را خريدم هك كردم.روز اول هم چون گوشي زير شارژ بود نشد هكش كنم اگر نه همون روز اول ميكردم:31:

اما در مورد مشكل فكر ميكنم سوء تفاهم پيش اومده.شما منظورتون ايم مشكل من بود كه با فرمت حل شد و من در پست 3502 هم ازتون تشكر كردم

اما منظور من مشكل نصب نرم افزار بود كه بايد با تغيير تاريخ گوشي درست ميشد و درست هم شد.
منظورم اين مشكل بود.
حتي يكي از دوستام كه اصلا تو كار هك و.. نيست ميدونست براي نصب بعضي نرم افزار ها بايد تاريخ گوشي عوض بشه.

این هکی که شما اصلا در موردش صحبت میکنی که میگی بچه بازیه اولش بچه بازی نبود و تعداد کمی از دوستانی که الانم توی تاپیک هک UiQ زحمت میکشن انجام دادن با این تفاصیل الان با ریختن فایل Caps و off on کردن طرف گوشیشو هک میکنه ...

معمولا بعضی از افراد جامعه خودشون مهندس همه چیز میدونن با اینکه کار تخصصی شون این کار نیست:46:

شما هم گفتی توی تاپیک هک کسی جوابتو نداد اومدی اینجا سوالاتو مطرح کردی دوست عزیز و این تاپیک سر فصلش چیزه دیگست و سوالای مربوط به هک توی تاپیک مربوطه بپرسید

amir_sa
21-11-2008, 17:32
باز بهت بر نخوره ولي خيلي گيج ميزني.
10 بار به 10 نفر گفتم من رو گوشيم نرم افزار نصب نميشه اونوقت چطوري ميخوام گوشي را هك كنم؟
مگر براي هك نبايد x-plore روي گوشي نصب باشه؟خوب وقتي نصب نميشه چطوري هك كنم؟
10 بار گفتم نرم افزار ها قبلا بدون هك ساين هم نصب مشدن ولي الان نصب نميشن باز همه اومدن گفتن ساين ميخواد.
مگر شما اين را نخوندي كه بعد از اين همه بحث باز اومدي ميگي اگر ساين ميكردي اينجوري نميشد؟:19:

حالا باز بگو اگر ساين ميكردي اينطوري نميشد
وقتي اين جمله را خوندم:42:"اگه هك ساين رو هم انجام ميدادي با اين مشكل مواجه نمي شدي"دلم ميخواست الان اينجا بودي ....بيييييييييييييييييييييي ييييييب....
دوست من شما مثل اين كه اينجا رو با چاله ميدون اشتباه گرفتي !!!
مشكل از شماست كه همه نرم افزار ها رو بايد با ساين نصب كني ، لطف كن بي جهت هم به كسي توهين نكن.
غير از x-plore نرم افزار هاي ديگري هم هستند براي كار هاي هك .
من هم چون پست هاي قبليت رو نخوندم فكر كردم مشكلت اينه وگر نه موقعي كه شما هنوز گوشي نداشتي من گوشي مو بازي مي دادم با هك

golesadbarg
21-11-2008, 19:37
با سلام
من قصد خريد پي وان را دارم .
با توجه به صفحات زياد اين تاپيک و با وجود مطالعه حداقل 50 صفحه از اين تاپيک چيز زيادي در مورد خريد دستگيرم نشد.
با وجود اعصاب خرد کننده بودن سوالم ممنون ميشوم کسي پاسخ مناسبي به سوالاتم بدهد.
1) از چه ورژني به بعد اين گوشي مشکل آنت ندهي ندارد(مهم)؟؟
چه ورژني بايد بگيرم که حداقل با دريافت اس ام اس فارسي مشکل نداشته باشد؟
باز هم از تکراري و ناراحت کننده بودن سوالم عذر خواهي مي کنم.

Re Z a
21-11-2008, 19:47
با سلام
با توجه به صفحات زياد اين تاپيک و با وجود مطالعه حداقل 50 صفحه از اين تاپيک چيز زيادي در مورد خريد دستگيرم نشد.

سلام دوست عزیز. اولا مبارکه عضویتتون :11:

سوال پرسیدن عیب نیست :46:

1- معمولا گوشی های جدید p1 که وارد بازار میشه مشکل انتن دهیشون رفع شده و اون موردی که شما خوندین مال ورژن ها یا همون Cda های قدیمی بودن پس جای نگرانی نیست خیالت راحت باشه

2- اگه منظورت حداقل هستش و بهترین Cda میتونم بگم به نظر من البته WG1 هست که نسخه جهانیشه البته یه ورژن به قول شما یا همون Cda هست Middle East که برای خاورمیانست که شامل منو هاشم میشه که اونا هم فارسی میشن و قابلیت تشخیص دست خط فارسی هم داره اما Wg1 فقط زبان فارسی ساپرت میکنه ولی منوهاش فارسی نمیشه و دست خط فارسی هم نداره که گوشیه خودمم WG1 هستش :46:

موفق باشید .

carnation
22-11-2008, 00:38
سلام
نمیشه کاری کرد که وقتی گوشی silente زنگ ساعتش فعال باشه؟

yazdankhah
22-11-2008, 07:25
با سلام

دوست عزیز شما هر گوشی جدید که بگیری و بعد Upgrade بکنی از نظر زبان فارسی بخصوص دریافت و ارسال اس ام اس مشکلی نخواهی داشت اما در مورد آنتن دهی باید بگم که گوشی من که آخرین ورژن رو داره گاهی وقتها مشکل انتن دهی داره و واقعا آدمو عصبی میکنه یعنی بعد از چند لحظه صحبت کردن حتی با تلفن ثابت ارتباط قطع میشه و میبینی آنتن رفت.

به نظر شخصی من مشکل انتن دهی گوشی نرم افزاری نیست و یه مشکل سخت افزاریه که یا خود گوشی داره و یا با شبکه تو بعضی جاها بهش دچار میشه.
موفق باشید

hessam_sz
22-11-2008, 08:24
دوست من شما مثل اين كه اينجا رو با چاله ميدون اشتباه گرفتي !!!
مشكل از شماست كه همه نرم افزار ها رو بايد با ساين نصب كني ، لطف كن بي جهت هم به كسي توهين نكن.
غير از x-plore نرم افزار هاي ديگري هم هستند براي كار هاي هك .
من هم چون پست هاي قبليت رو نخوندم فكر كردم مشكلت اينه وگر نه موقعي كه شما هنوز گوشي نداشتي من گوشي مو بازي مي دادم با هك

نه ظاهرا من هرچي ميگم باز شما حرف خودت را ميزني.من ميگم با يك عوض كرن تاريخ گوشيم درست شد بايز شما رفتي سر خونه اول ميگي مشكل از شماست كه همه نرم افزار ها رو بايد با ساين نصب كني.واقعا كه خنده داره.
شما هم از اين به بعد لطف كن قبل از اين كه بخواد بهت بر بخوره همه پست ها رو بخون بعد بيا حرف بزن

hessam_sz
22-11-2008, 08:30
این هکی که شما اصلا در موردش صحبت میکنی که میگی بچه بازیه اولش بچه بازی نبود و تعداد کمی از دوستانی که الانم توی تاپیک هک uiq زحمت میکشن انجام دادن با این تفاصیل الان با ریختن فایل caps و off on کردن طرف گوشیشو هک میکنه ...

معمولا بعضی از افراد جامعه خودشون مهندس همه چیز میدونن با اینکه کار تخصصی شون این کار نیست:46:

شما هم گفتی توی تاپیک هک کسی جوابتو نداد اومدی اینجا سوالاتو مطرح کردی دوست عزیز و این تاپیک سر فصلش چیزه دیگست و سوالای مربوط به هک توی تاپیک مربوطه بپرسید

هر چقدر هم كه سخت بوده باشه به اندازه هك كا800 و ... نبوده برو يك بار روش هك گوشي هاي سوني را بخون ببينم چي ميفهمي؟

آره همه مهندسن فقط نميدونم چرا اونايي كه كار تخصصي شون اينه نفهميدن.

مشكل من اصلا ربطي به هك نداشت كه بخوام اونجا مطرح كنم جاش دقيقا همينجا بود

mohsentanha
22-11-2008, 11:07
سلام
رو ویبره فقط میشه گذاشت تازه خوده ویبره ادم رو از خواب بلند میکنه
ولی اهنگ بزنه اصلا امکان نداره

saeid127
22-11-2008, 12:41
سلام

اگر می خواهی میتونی گوشی رو رو حالت flight mod بزاری که در این صورت کل ارتباط رادیویی قطع میشه(خاموش)
برای شبها اینطوری بهتره!

Re Z a
22-11-2008, 14:16
دوست عزیز شما هر گوشی جدید که بگیری و بعد Upgrade بکنی از نظر زبان فارسی بخصوص دریافت و ارسال اس ام اس مشکلی نخواهی داشت اما در مورد آنتن دهی باید بگم که گوشی من که آخرین ورژن رو داره گاهی وقتها مشکل انتن دهی داره و واقعا آدمو عصبی میکنه یعنی بعد از چند لحظه صحبت کردن حتی با تلفن ثابت ارتباط قطع میشه و میبینی آنتن رفت.

به نظر شخصی من مشکل انتن دهی گوشی نرم افزاری نیست و یه مشکل سخت افزاریه که یا خود گوشی داره و یا با شبکه تو بعضی جاها بهش دچار میشه.
موفق باشید

دوست عزیز من جواب اون دوستمونو کامل دادم و اگه مشکلی در آنتن دهیه کلی گوشی های p1 باشه حتما مطرح میشه آپدیت های جدیدم هیچ مشکلی از نظر آنتن دهی ندارن مگر مشکل به قول شما سخت افزاری باشه که این موضوع هم موارد زیاد و تاثیر گذار خودشو داره :46:

هر چقدر هم كه سخت بوده باشه به اندازه هك كا800 و ... نبوده برو يك بار روش هك گوشي هاي سوني را بخون ببينم چي ميفهمي؟

همین که شما مطالعه کردین کافیه ما بهره میبریم

شما لطف کنید مسیر تاپیک به Spam نبرید و سوالاتتون در همون گوگل پیدا کنید براتون بهتره . درسته اینجا کسی چیزی نمیدونه :27: ولی شما با اون سرچ گوگلت همه چیز میدونی :46: و مشکلت هر چی که بود باشه این که اینجا جواب نگرفتی , نباید که توهین کنید به بچه های p30world . و اینکه کسی اینجا بلده یا نه اینم بهت بگم اینجا دوستانی که تلاش میکنند و زحمت میکشن از همه بیشتر میدونن ولی حتما که نباید پاسخ درست دیکته کنند همون جوریم که توی پست قبلیم گفته بودم احتمالات و نظریه های مختلف بوجود میاد و کسی 100٪ نگفت آقا اینکارو بکنید درست میشه ! گفت؟

hessam_sz
22-11-2008, 16:45
دوست عزیز من جواب اون دوستمونو کامل دادم و اگه مشکلی در آنتن دهیه کلی گوشی های p1 باشه حتما مطرح میشه آپدیت های جدیدم هیچ مشکلی از نظر آنتن دهی ندارن مگر مشکل به قول شما سخت افزاری باشه که این موضوع هم موارد زیاد و تاثیر گذار خودشو داره :46:

همین که شما مطالعه کردین کافیه ما بهره میبریم

شما لطف کنید مسیر تاپیک به spam نبرید و سوالاتتون در همون گوگل پیدا کنید براتون بهتره . درسته اینجا کسی چیزی نمیدونه :27: ولی شما با اون سرچ گوگلت همه چیز میدونی :46: و مشکلت هر چی که بود باشه این که اینجا جواب نگرفتی , نباید که توهین کنید به بچه های p30world . و اینکه کسی اینجا بلده یا نه اینم بهت بگم اینجا دوستانی که تلاش میکنند و زحمت میکشن از همه بیشتر میدونن ولی حتما که نباید پاسخ درست دیکته کنند همون جوریم که توی پست قبلیم گفته بودم احتمالات و نظریه های مختلف بوجود میاد و کسی 100٪ نگفت آقا اینکارو بکنید درست میشه ! گفت؟

من اينجا به كسي توهين نكردم خودتون اسمش را گذاشتيد توهين به هر حال من ديگه اينجا نميام شما هم راحت باشيد.لازم نيست ديگه جواب بدي چون واسه ديدن جواب هم ديگه تو كلوپ پي1 نميام

amir_sa
22-11-2008, 18:03
نه ظاهرا من هرچي ميگم باز شما حرف خودت را ميزني.من ميگم با يك عوض كرن تاريخ گوشيم درست شد بايز شما رفتي سر خونه اول ميگي مشكل از شماست كه همه نرم افزار ها رو بايد با ساين نصب كني.واقعا كه خنده داره.
شما هم از اين به بعد لطف كن قبل از اين كه بخواد بهت بر بخوره همه پست ها رو بخون بعد بيا حرف بزن

من اينجا به كسي توهين نكردم خودتون اسمش را گذاشتيد توهين به هر حال من ديگه اينجا نميام شما هم راحت باشيد.لازم نيست ديگه جواب بدي چون واسه ديدن جواب هم ديگه تو كلوپ پي1 نميام
يه سوال ؟ شما براي حل مشكلت اومدي اينجايا براي دعوا كردن ؟
اگه دعوا داري كه جا براي دعوا زياده پس لطف كن اينجا بر اساس قوانينش حرف بزن ، از شما كه اين همه ستاره رديف كردي انتظار نميره كه با چاقو و قمه بياي و جواب بحث ها رو بدي .
من گفتم مشكل از گوشيته نه خودت ، با اين همه ادعايي كه داري بايد ميفهميدي اين ارور براي چيه ، ما كه خودمون فهميدم .
فكر نكنم اينجايي جايي براي ادامه اين بحث باشه .
در هر حال از بچه هاي اين كلوب معذرت مي خوام كه بحث به اينجا كشيد :20:

Diego
22-11-2008, 23:55
یه فایل رو از طریق بلوتوث به صورت ناقص گرفتم.الان توی قسمت beam مونده.نه save میشه,نه delete میشه.نه میشه اجراش کرد(فایل mp3)
با روشن خاموش کردن گوشی هم مشکل حل نشد.الان هم وقتی فایل جدید از طریق بلوتوث دریافت میکنم,علاوه بر فایل جدید,اون فایل ناقص کماکان توی beam جا خوش کرده!توی این یه سال و خورده ای که این گوشی رو داشتم تا حالا به این مورد بر نخورده بودم.کسی راه حلی داره؟

hamed1297
23-11-2008, 00:00
ببین با x-plore میشه کاری کرد؟
قسمت message

p6tr
23-11-2008, 00:00

سلام دوستان عزیز خودتون را ناراحت نکنین و جو کلوپ رو متشنج نفرمایید
من خودم راه حل همین مشکلی که شما داشتین رو در این کلوپ همون اوایل دیدم و خیلی وقته استفاده میکنم و یه مسئله بدیهی و حل شده است واسه بچه های اینجا واسه همین کسی فکر نمیکرد شما اون روش رو بلد نباشید من هم از کسی نپرسیدم وقتی گوشی رو تازه خریده بودم یه هفته وقت گذاشتم شبها همه پستها رو خوندم و کلی اطلاعاتم بالا رفت و خیلی مشکلها به سرم نیومد و خیلی چیزها هم یاد گرفتم . به دوستان تازه کار (منظورم به شما نیست عزیز) هم پیشنهاد میکنم قبل از مطرح کردن هر سئوالی یه بار همه پستها رو بخونن چون هیچکدوم الکی نیست جواب دوستانی مثل شما و من هستش که قبلا مطرح کردن و بعد از چند روز یا حل کردن یا راهنمایی شدن و شما میتونین خیلی سریع بدون منتظر موندن برای یه جواب تکراری از اونها استفاده کنین .
در ضمن اینجا کسی وظیفه اش نیست به بقیه جواب بده و هر کسی کمک میکنه لطف کرده و در حد اطلاعات خودش نظر میده شما میتونین قبول کنین یا نکنین اجباری هم نیست. دعوا که ندارین
از همه دوستانی هم که با وجود مشغله کاری وقت میذارن و به بقیه کمک میکنن ممنون
واقعا این کلوپ بسیار فعال و مفیده شاید اغراق نباشه بگم توی همه فرومها و کلوپها فعالترینه و امیدوارم همینطور بمونه

Diego
23-11-2008, 00:41
قسمت message
مرسی از جوابتون.خیلی وقته برنامه نریختم روش.لینک آخرین ورژنشو میشه بدید؟ممنون میشم.(امان از سرچ!!!)

Diego
23-11-2008, 01:30
قسمت message
تو قسمت message ذخیره نمیشه.تو یه قسمت دیگه(فکر کنم قسمت shared)پیداش کردم ولی x-plore نمیتونه پاکش کنه...کمک!!!!!!!!!!!!!

hamed1297
23-11-2008, 11:42
اون ورژن 1.30 آخرینش هست.

hamed1297
23-11-2008, 11:59
سلام

برای این کار یه پیشنهاد دارم.شما برای صداهای مختلف تنظیمات داری یعنی این:

میبینید که برای هر بخش میتونید تنظیم خاصی داشته باشید.پس به جای silent کردن گوشی میتونید صدای ring tone رو کم کنید.

amir_sa
23-11-2008, 21:42
تو قسمت message ذخیره نمیشه.تو یه قسمت دیگه(فکر کنم قسمت shared)پیداش کردم ولی x-plore نمیتونه پاکش کنه...کمک!!!!!!!!!!!!!
( فكر كنم اون نصفش تو عالم برزخ گير كرده ) اگه واقعا مي خواي از بين ببري با فرمت اينترنال پاك ميشه .
بهت پيشنهاد ميكنم شما هك تغيير مسير بلوتوث رو بريز و به اون فايله كار نداشته باش ، از شر beam هم راحت ميشي

hessam_sz
23-11-2008, 21:50
يه سوال ؟ شما براي حل مشكلت اومدي اينجايا براي دعوا كردن ؟
اگه دعوا داري كه جا براي دعوا زياده پس لطف كن اينجا بر اساس قوانينش حرف بزن ، از شما كه اين همه ستاره رديف كردي انتظار نميره كه با چاقو و قمه بياي و جواب بحث ها رو بدي .
من گفتم مشكل از گوشيته نه خودت ، با اين همه ادعايي كه داري بايد ميفهميدي اين ارور براي چيه ، ما كه خودمون فهميدم .
فكر نكنم اينجايي جايي براي ادامه اين بحث باشه .
در هر حال از بچه هاي اين كلوب معذرت مي خوام كه بحث به اينجا كشيد :20:

سلام دوستان عزیز خودتون را ناراحت نکنین و جو کلوپ رو متشنج نفرمایید
من خودم راه حل همین مشکلی که شما داشتین رو در این کلوپ همون اوایل دیدم و خیلی وقته استفاده میکنم و یه مسئله بدیهی و حل شده است واسه بچه های اینجا واسه همین کسی فکر نمیکرد شما اون روش رو بلد نباشید من هم از کسی نپرسیدم وقتی گوشی رو تازه خریده بودم یه هفته وقت گذاشتم شبها همه پستها رو خوندم و کلی اطلاعاتم بالا رفت و خیلی مشکلها به سرم نیومد و خیلی چیزها هم یاد گرفتم . به دوستان تازه کار (منظورم به شما نیست عزیز) هم پیشنهاد میکنم قبل از مطرح کردن هر سئوالی یه بار همه پستها رو بخونن چون هیچکدوم الکی نیست جواب دوستانی مثل شما و من هستش که قبلا مطرح کردن و بعد از چند روز یا حل کردن یا راهنمایی شدن و شما میتونین خیلی سریع بدون منتظر موندن برای یه جواب تکراری از اونها استفاده کنین .
در ضمن اینجا کسی وظیفه اش نیست به بقیه جواب بده و هر کسی کمک میکنه لطف کرده و در حد اطلاعات خودش نظر میده شما میتونین قبول کنین یا نکنین اجباری هم نیست. دعوا که ندارین
از همه دوستانی هم که با وجود مشغله کاری وقت میذارن و به بقیه کمک میکنن ممنون
واقعا این کلوپ بسیار فعال و مفیده شاید اغراق نباشه بگم توی همه فرومها و کلوپها فعالترینه و امیدوارم همینطور بمونه

دوستان من همينجا ا همتون معذرت ميخوام .ببخشيد اصلا قصد توهين به كسي نداشتم نميدونم چرا اينطوري شد به هر حال دوست ندارم كسي از من دلخور باشه از همه بچه هاي اين كلوپ مخصوصا smoking و اون دوست ديگمون amir_sa معذرت ميخوام .در اين مدت زيادي كه توي پي سي پست ميدم تا حالا اين اتفاق برام پيش نيومده بود به هر حال هرچي بود گذشت اميدوارم دوستان هم من را ببخشن:10:

hamed1297
23-11-2008, 22:14
دوستان من همينجا ا همتون معذرت ميخوام .ببخشيد اصلا قصد توهين به كسي نداشتم نميدونم چرا اينطوري شد به هر حال دوست ندارم كسي از من دلخور باشه از همه بچه هاي اين كلوپ مخصوصا smoking و اون دوست ديگمون amir_sa معذرت ميخوام .در اين مدت زيادي كه توي پي سي پست ميدم تا حالا اين اتفاق برام پيش نيومده بود به هر حال هرچي بود گذشت اميدوارم دوستان هم من را ببخشن
نه بابا.بی خیال.من میدونم تو دل بچه ها هیچ چیزی نیست.
اختلاف نظر پیش میاد.
مهم نیست.
باز اینجا بیا.
موفق باشی.

Re Z a
23-11-2008, 22:43
دوستان من همينجا ا همتون معذرت ميخوام .ببخشيد اصلا قصد توهين به كسي نداشتم نميدونم چرا اينطوري شد به هر حال دوست ندارم كسي از من دلخور باشه از همه بچه هاي اين كلوپ مخصوصا smoking و اون دوست ديگمون amir_sa معذرت ميخوام .در اين مدت زيادي كه توي پي سي پست ميدم تا حالا اين اتفاق برام پيش نيومده بود به هر حال هرچي بود گذشت اميدوارم دوستان هم من را ببخشن:10:

نه آقا شما اختیار دارید ما باید معذرت بخوایم که مهمون نواز خوبی نبودیم ! و این جای شرمندگی داره. و در ضمن تاپیک خودته انشالله بتونیم در کنار هم و بقیه دوستان گلمون به شخص شخیص p1 خدمت کنیم :31: امید وارم شما هم برای پاسخ های تندمون مارو ببخشین

Re Z a
23-11-2008, 22:55
نه بابا.بی خیال.من میدونم تو دل بچه ها هیچ چیزی نیست.
اختلاف نظر پیش میاد.
مهم نیست.
باز اینجا بیا.
موفق باشی.

حامد میبینم که امضا های قشنگ قشنگ میذاری! :18: راستی حال p1 باکرت چطوره :34:بیا هکش کن حسرت:42: به دل موندیم که تو اینو هک کنی! :32::19:

hamed1297
23-11-2008, 23:16
حامد میبینم که امضا های قشنگ قشنگ میذاری! راستی حال p1 باکرت چطوره بیا هکش کن حسرت به دل موندیم که تو اینو هک کنی!
ما مخلصـــــم.
امضا چه قابل داره.نام کاربریم پیشکش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P1 من هم دست بوسه.هنوز آک هست.دلم نمیاد نابوش کنم.چپ و راست مشکلات هک رو میبینم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در کل خیلی هم برام کاربرد ندارن که ازشون استفاده کنم.مد ها رو میگم.

mohsentanha
23-11-2008, 23:31
ما مخلصـــــم.
امضا چه قابل داره.نام کاربریم پیشکش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
p1 من هم دست بوسه.هنوز آک هست.دلم نمیاد نابوش کنم.چپ و راست مشکلات هک رو میبینم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در کل خیلی هم برام کاربرد ندارن که ازشون استفاده کنم.مد ها رو میگم.
حامد انقدر اون دوشیزه باکره رو لوسش نکن بیارش تو کاره هک:10:
اونوقت معلوم میشه ظرفیت داره یا نه:27::27:
شاید یکی ببینتش بیادش خواستگاریش :31::31::31:
این جوری که کسی خاستگاریش نمیاد:41::41::41:

milad_s_2003
23-11-2008, 23:37
دادشیاااااااااااااااااااا ااااااااا یه حالی بدین و تم ایفون و psp رو برام بذارین. همه جا رو گشتم. همشون ناقص هستن مخصوصا iphoneممنون میشم

hamed1297
23-11-2008, 23:46

دادشیاااااااااااااااااااا ااااااااا یه حالی بدین و تم ایفون و psp رو برام بذارین. همه جا رو گشتم. همشون ناقص هستن مخصوصا iphoneممنون میشم

@نمیدونم واله.ببینم چی میشه.همینطوری خاطر خواه زیاد داره.این روزا هم دنبال همچین کیسهایی هستن.:27:
=========================
@آقا تمش رو میخوای یا آیکون هاش رو؟

milad_s_2003
24-11-2008, 11:30
حامد جان ممنون که جواب دادی. بلاخره منم از گروه نوکیا اومدم این طرف. پسر این p1 خیلی با حاله . با مموری اصلا تغییری تو سرعتش نکرد. من هم آیکوناشا می خوام هم تم. ممنون

NOKIA_6270
24-11-2008, 12:47
سلام
ممنون از تاپیک مفیدی که زحمتشو کشیدید:11::11:
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم که گوشی
با گارانتی سیتادل چقدره تو تهران و شیراز؟
با گارانتی کامتل چطور؟

ممنون:31::31:
من تاپیکو تا صفحه ی 70 خوندم فعلا که عالی بوده
خواهشا زودتر جواب بدید اخه میخوام زودتر بخرم
مرسی

Re Z a
24-11-2008, 12:54

محسن p1 جنتلمن من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از قبل زنبیل گذاشته یه 2.3 باریم رفتیم اما سرکار خانم گفتند از آیکن هات خوشم نمیاد ما هم این دفعه یه پک ریختیم که هیچ کس نداشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed1297
24-11-2008, 12:59
خواهش میکنم.
ایول.کار خوبی کردی.
تفاوتها زیاده.خودت میبینی.فقط فعلا هکش نکن.

این هم تم و آیکون PSP:

1:

2:

================================================== =

محسن p1 جنتلمن من از قبل زنبیل گذاشته یه 2.3 باریم رفتیم اما سرکار خانم گفتند از آیکن هات خوشم نمیاد ما هم این دفعه یه پک ریختیم که هیچ کس نداشته باشه
پس چی فکر کردید.میگه اصلا ازدواج فامیلی رو دوست ندارم.حالا اگر X1 باشه....ای....شاید......

Re Z a
24-11-2008, 13:00
راستی این MiniOpera جدید Beta چرا اصلا وصل نمیشه همش error Network میده کسی این مشکل داره؟

hamed1297
24-11-2008, 13:09
من ریختم ولی هنوز تست نکردم.با اون قبلی مشکلی نداره؟

Re Z a
24-11-2008, 13:26
من ریختم ولی هنوز تست نکردم.با اون قبلی مشکلی نداره؟

نه مشکلی نداره با قبلیه اما حیف قبلی رو پاکش کردم...

mohsentanha
24-11-2008, 19:08
محسن p1 جنتلمن من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از قبل زنبیل گذاشته یه 2.3 باریم رفتیم اما سرکار خانم گفتند از آیکن هات خوشم نمیاد ما هم این دفعه یه پک ریختیم که هیچ کس نداشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین امروز یه باکره رو بردم محضر عقد کردم تموم ناز هم نکشیدم خودش راضی شد ما هم رفتیم
خلاصه گوشیه ما هم قاطیه مرغا شد:31::31:

NOKIA_6270
24-11-2008, 21:27
دوستان خواهشا جوابمو زود بدین

میخواستم بدونم که گوشی
با گارانتی سیتادل چقدره تو تهران و شیراز؟
با گارانتی کامتل چطور؟

hamed1297
24-11-2008, 21:31
شیراز که اونطور که باید گارانتی معنی نداره.هر کس هر قیمت بخواد میفروشه.قیمت جدید رو ندارم ولی 290 بود آخرین بار.

hamed1297
24-11-2008, 21:33
اندک حالی به بخش تم دادم.یه سر بزنید:

Re Z a
24-11-2008, 22:00
من همین امروز یه باکره رو بردم محضر عقد کردم تموم ناز هم نکشیدم خودش راضی شد ما هم رفتیم
خلاصه گوشیه ما هم قاطیه مرغا شد:31::31:

آقا مبارکه کی شیرینیشو بخوریم:33:

NOKIA_6270
24-11-2008, 22:42
حامد خان ممنون
راستي گارانتي كامتل معتبره؟
اين قضيه چيه كه ميگن اگه برنامه روش ميريزي گارانتي نداره ديگه؟

hamed1297
24-11-2008, 22:50
اگر از بچه های تهران بپرسی بهتر میدونن.ببخشید.اطلاعاتم کامل نیست در این مورد.

p6tr
25-11-2008, 12:11
سلام
دوستان p1 دار که ایرانسل دارن لطف کنین بفرمایین هزینه و سرعتش چقدره؟
می ارزه یکی بگیرم (آخه این gprs همراه اول قراره ایشالاه موقع ظهور آقا توسط ایشون افتتاح بشه واسه ما شهرستانیها)

Re Z a
25-11-2008, 13:41
سلام
می ارزه یکی بگیرم (آخه این gprs همراه اول قراره ایشالاه موقع ظهور آقا توسط ایشون افتتاح بشه واسه ما شهرستانیها)

سرعتش بد نیست من میگم خوبه :46: هر کیلوبایت 2 ریال هستش . آره می ارزه الان که MMS فعال شده!! الان همراه اول به فکره Gprs اوفتاده ؟ :27: شما میتونید راحت عکس کلیپ آهنگ هم بفرستید با ام ام اس

p6tr
25-11-2008, 18:56
سلام دوستان کسی هست مموری 4گیگ رو گوشیش باشه؟
میخواستم بپرسم سرعتش نسبت به مموری اصلی که 512 یا 1 گیگ بوده کمتر شده یا نه اگه بله چقدر کم شده؟
اختلاف سرعت بین 4 گیگ و 2 گیگ چقدره ( موقع فیلمبرداری مشکلی نداره اگه روی مموری ذخیره بشه مکث نمیکنه؟ ) موقع کپی از کامپیوتر به گوشی و برعکس چطور؟
ممنون

danavan
25-11-2008, 19:16
سلام یه سوال داشتم.
من تو سایت همراه اول برای gprs ثبت نام کرم. تنضیماتش رو هم انجام دادم. یه sms هم برام اومد با این متن:
مشترك گرامي ، سرويس GPRS شما فعال گرديد.تنظيمات بوسيله پيامك ارسال ميگردد.
خلاصه تو internet accounts ام MCCI INTERNET رو به عنوان اولین اولویت برای ارتباط با اینترنت انتخاب کردم.
هیچ اکانت دیگه ای هم نداشتم .
بعد گوشی رو خاموشس کردم سیم کارتم رو در آوردم یه سیم کارت ایرانسل جاش گذاشتم.
بعد بدون ایکه تنضیمات رو تغییر بدم از این اکانت برای ارتباط با اینترنت استفاده کردم.
الان یه جورایی گیج شدم نمیدونم من از چه شبکه ای برای ارتباط با اینترنت استفاده کردم؟
چون سابق بر این نتونسته بودم با سیم کارت ایرانسا به اینترنت وصل شم.

M E H R A N
25-11-2008, 19:37
سلام دوستان کسی هست مموری 4گیگ رو گوشیش باشه؟
میخواستم بپرسم سرعتش نسبت به مموری اصلی که 512 یا 1 گیگ بوده کمتر شده یا نه اگه بله چقدر کم شده؟
اختلاف سرعت بین 4 گیگ و 2 گیگ چقدره ( موقع فیلمبرداری مشکلی نداره اگه روی مموری ذخیره بشه مکث نمیکنه؟ ) موقع کپی از کامپیوتر به گوشی و برعکس چطور؟
ممنون

مموری کارت با حجم بالا انداختن روی این گوشی فرقی به حال گوشی نمیکنه. یعنی فرق 128 مگابایت مموری کارت
با یک کارت 8 گیگابایتی در حد صفره. مسئله ای که اینجا مهمه و ممکنه در کارکرد گوشی مثلا موقع عکس گرفتن و
یا فیلم برداری مشکل اینجاد کنه اینه که شما از چه نوع مموری کارتی استفاده کنید.

مثلا وقتی شما گوشی پی1 رو خریدی اولش اکثر اطلاعات در مورد پی1 رو فهمیدی. مثلا دونستی که رمش چنده...
سیستم عاملش چیه... آیا تعداد اس ام اس ها در این گوشی نامحدوده یا نه؟ حالا یک همچین اطلاعاتی هم برای
مموری کارتها وجود داره.

بعضی از مموری کارتها سرعت نوشتن و خوندنشون کمه و در نتیجه ارزونتر از بقیه مموری کارتها هستند. اما اونهایی
که سرعت خوندن و نوشتنشون بالاست گرونترند.

اگر سرعت نوشتن و خوندن مموری کارت 4 گیگی که در گوشی ریختید مثلا 4 مگابایت بر ثانیه باشه اونوقت وقتی
یک فولدر 2 گیگابایتی از موزیک رو میخواهید از طریق مدیا پلیر پی1 آپدیت کنید ممکنه که 10 دقیقه طول بکشه
اما اگر همان مموری کارت 4 گیگابایتی را اما با سرعت 12 مگابایت بر ثانیه در گوشی استفاده کنید آپدیت
شدن فولدر موزیک ها که حجمشون 2 گیگ هست شاید به 3 یا 4 دقیقه بکشه.

در ضمن پی1 میتونه تا 32 گیگابایت مموری کارت رو پشتیبانی کنه و خودم هم مموری 8 گیگ بر روی گوشیم
استفاده میکردم و مشکلی هم باهاش نداشتم.

پس در موقع خرید مموری کارت سعی کن مموری کارت با سرعت خوندن و نوشتن بالا بخری و همچنین سعی
کن از مارک SanDisk باشه. البته اگر در ایران این مارک رو هم کپی نکرده باشند و به جای مارک اصلی به
مردم نفروشند.

در مورد مارکش دوستان ایران فکر کنم بهتر راهنمایی کنند چون من ایران نیستم.

NOKIA_6270
25-11-2008, 20:14
اگر از بچه های تهران بپرسی بهتر میدونن.ببخشید.اطلاعاتم کامل نیست در این مورد.

:11::11::11:thanks a lot

ديگه مهم نيست رفتم خريدم
ما هم p1 دار شديم
:31::31::31:

hamed1297
25-11-2008, 23:27
سلام
من شیراز هستم و تست که کردم خوب جواب میداد.هزینه هم نسبتا کم بود.1.3 مگابایت دریافت داشتم 180 تومان کم شد.چیه اون دزد اول.البته من خودم گیرشم.

سلام یه سوال داشتم.
من تو سایت همراه اول برای gprs ثبت نام کرم. تنضیماتش رو هم انجام دادم. یه sms هم برام اومد با این متن:
مشترك گرامي ، سرويس gprs شما فعال گرديد.تنظيمات بوسيله پيامك ارسال ميگردد.
خلاصه تو internet accounts ام mcci internet رو به عنوان اولین اولویت برای ارتباط با اینترنت انتخاب کردم.
هیچ اکانت دیگه ای هم نداشتم .
بعد گوشی رو خاموشس کردم سیم کارتم رو در آوردم یه سیم کارت ایرانسل جاش گذاشتم.
بعد بدون ایکه تنضیمات رو تغییر بدم از این اکانت برای ارتباط با اینترنت استفاده کردم.
الان یه جورایی گیج شدم نمیدونم من از چه شبکه ای برای ارتباط با اینترنت استفاده کردم؟
چون سابق بر این نتونسته بودم با سیم کارت ایرانسا به اینترنت وصل شم.
خوب شما هر سیم کارتی رو بگذاری با همون وصل شدی دیگه.برای اینکه حسابش رو جدا داشته باشی 2 تا اکانت بساز.

p6tr
25-11-2008, 23:51
مموری کارت با حجم بالا انداختن روی این گوشی فرقی به حال گوشی نمیکنه. یعنی فرق 128 مگابایت مموری کارت
با یک کارت 8 گیگابایتی در حد صفره. مسئله ای که اینجا مهمه و ممکنه در کارکرد گوشی مثلا موقع عکس گرفتن و
یا فیلم برداری مشکل اینجاد کنه اینه که شما از چه نوع مموری کارتی استفاده کنید.

مثلا وقتی شما گوشی پی1 رو خریدی اولش اکثر اطلاعات در مورد پی1 رو فهمیدی. مثلا دونستی که رمش چنده...
سیستم عاملش چیه... آیا تعداد اس ام اس ها در این گوشی نامحدوده یا نه؟ حالا یک همچین اطلاعاتی هم برای
مموری کارتها وجود داره.

بعضی از مموری کارتها سرعت نوشتن و خوندنشون کمه و در نتیجه ارزونتر از بقیه مموری کارتها هستند. اما اونهایی
که سرعت خوندن و نوشتنشون بالاست گرونترند.

اگر سرعت نوشتن و خوندن مموری کارت 4 گیگی که در گوشی ریختید مثلا 4 مگابایت بر ثانیه باشه اونوقت وقتی
یک فولدر 2 گیگابایتی از موزیک رو میخواهید از طریق مدیا پلیر پی1 آپدیت کنید ممکنه که 10 دقیقه طول بکشه
اما اگر همان مموری کارت 4 گیگابایتی را اما با سرعت 12 مگابایت بر ثانیه در گوشی استفاده کنید آپدیت
شدن فولدر موزیک ها که حجمشون 2 گیگ هست شاید به 3 یا 4 دقیقه بکشه.

در ضمن پی1 میتونه تا 32 گیگابایت مموری کارت رو پشتیبانی کنه و خودم هم مموری 8 گیگ بر روی گوشیم

پس در موقع خرید مموری کارت سعی کن مموری کارت با سرعت خوندن و نوشتن بالا بخری و همچنین سعی
کن از مارک sandisk باشه. البته اگر در ایران این مارک رو هم کپی نکرده باشند و به جای مارک اصلی به
مردم نفروشند.

در مورد مارکش دوستان ایران فکر کنم بهتر راهنمایی کنند چون من ایران نیستم.
بسیار ممنون از پاسخ کاملتون
راستی نرم افزاری وجوداره که مثل تست ram در کامپیوتر ، سرعت مموری کارت رو تست کنه؟

p6tr
25-11-2008, 23:55
سلام
آقا یه تبلیغی هست توی اینترنت یه پکیج میفروشن 15000 تومن 2 تا سیم کارت رو برش میدین میذارین توش اندازه یه سیم کارت میشه و گوشی رو دو خطه میکنه
اینو که تو تبلیغش میگه . حالا من سئوالم اینه کسی استفاده کرده روی p1 یا گوشی دیگه ؟
آخه من شماره همراه اولم رو دادم به همه نمیخوام هم دو تا گوشی این ور اون ور ببرم میخوام هم یه ایرانسل واسه اینترنتش بگیرم . چیکار میتونم بکنم ؟ ممنون میشم پیشنهادهاتون رو در مورد مشکلم بدونم

hamed1297
26-11-2008, 00:04
با اون کیت ها فقط میشه در آن واحد از یک سیم کارت استفاده کرد وبرای تغییر خط باید ریستارت بشه گوشی..فرقش فقط این هست که نمیخواد گوشی رو پشتش رو باز کنی و مدام سیم کارت عوض کنی.این توضیحی هست که فروشنده به من داد.

hessam_sz
26-11-2008, 00:05
كي بود دنبال كيبورد مجازي براي شماره گيري ميگشت؟
خود گوشي نداره ولي نرم افزارش كه هست خيلي هم باحاله

W580
26-11-2008, 15:13
آقا من تو بازی برایاینکه از دکمهها استفاده کنم بایدAlt رو بزنمهمش چیکار کنم مستقیم بشهاستفتده کرداز دکمه ها یکی قبلا گفته بود هر چی گشتمنتونستم پیداکنم یه setting هست ×
توی بعضی از بازی هاهم تیک می زنه بگین اشکال ازچیه؟

amir_sa
26-11-2008, 15:26
کن از مارک sandisk باشه.
چه رنگيه ؟ اين مموري ها چند رنگ داره ، تا اونجايي كه من ديدم رنگ مشكي و 2 مدل رنگ آبي ( آبي كمرنگ و پر رنگ )

W580
26-11-2008, 15:32
آقا من تو بازی برایاینکه از دکمهها استفاده کنم بایدalt رو بزنمهمش چیکار کنم مستقیم بشهاستفتده کرداز دکمه ها یکی قبلا گفته بود هر چی گشتمنتونستم پیداکنم یه setting هست ×
کسی نیست جواب
بده؟

M E H R A N
26-11-2008, 16:22
چه رنگيه ؟ اين مموري ها چند رنگ داره ، تا اونجايي كه من ديدم رنگ مشكي و 2 مدل رنگ آبي ( آبي كمرنگ و پر رنگ )

SanDisk M2 8GB

سرعت نوشتن 3 مگابایت بر ثانیه.
سرعت خواندن 10 مگابایت بر ثانیه.

نحوه بسته بندی...

Sony M2 ---8GB
سرعت نوشتن ... 3 مگابایت بر ثانیه
سرعت خواندن ..10 مگابایت بر ثانیه.

hamed1297
26-11-2008, 16:31
آقا من تو بازی برایاینکه از دکمهها استفاده کنم بایدalt رو بزنمهمش چیکار کنم مستقیم بشهاستفتده کرداز دکمه ها یکی قبلا گفته بود هر چی گشتمنتونستم پیداکنم یه setting هست ×
alt رو 2 بار پشت سر هم بزن ببیین جواب میده.

mohsentanha
26-11-2008, 17:12
اقا مهران این 8گیگ ها توی ایران هست؟؟؟
اگه هست قیمتش چنده؟؟؟
مثله این که معلومه سیاهش اصله

hamed1297
26-11-2008, 17:23
من که چنین بسته بندی اصلا توی بازار ندیدم.

hessam_sz
26-11-2008, 18:46
سلام
چرا تو پي1 ويدئو ها را بدون تصوير نشون ميده نميشه كاريش كرد مثل كا800 و... با صوير نشون بده؟
منظورم وقتييه كه ميري توي ليست ويدئو ها نميدونم متوجه شديد يا نه

hamed1297
26-11-2008, 19:01
خیلی سخت گفتی ولی فکر کنم متوجه منظورت شدم.
میخوای این رو بگی که وقتی توی file manager میری اونجا یک preview از اون ویدئو نشون نمیده؟
این دیگه بر میگرده به سیستم عامل.

استبداد
26-11-2008, 19:10
سلام این گوشی دسته دومش رو با رم 512 خریدم 215

البته تمیز هست

میارزه این قیمت؟

hamed1297
26-11-2008, 19:10
خیلی سخت توضیح دادی ولی فکر کنم فهمیدم.
منظورت این هست که زمانی که توی file manager میری اونجا فایلهای ویدئو رو به صورت preview نشون نمیده؟

=============================================

البته تمیز هست

میارزه این قیمت؟
اگر تمیز هست ,چرا که نه.خیلی هم خوبه.
مبارکت باشه.

استبداد
26-11-2008, 19:40
اگه بخوام براش رم 2 گیگ بخرم چقدر هزینش میشه؟

hamed1297
26-11-2008, 19:44
من 4ماه پیش خریدم 15.000.الان زیر 10.000 تومان هست.قیمتش خیلی خوب شده.
san disk با گارانتی life time بگیر.

M E H R A N
26-11-2008, 19:56
اقا مهران این 8گیگ ها توی ایران هست؟؟؟
اگه هست قیمتش چنده؟؟؟
مثله این که معلومه سیاهش اصله

محسن جان شما که ایران هستی بیشتر از من باید خبر داشته باشی. من از بازار ایران زیاد خبر ندارم.
فقط چیزی که از مموری کارتهایی که در سوئد و دیگر کشورهای اروپایی میشه فهمید اینه که این عکس
هایی که گذاشتم مموری کارتهای اصل این شرکت ها هستند.
مموری کارتهای آبی رنگ هم اینجا وجود داره اما نه M2. اون مموری کارتهایی که مال سونی هستند و آبی رنگ
هم هستند Memory Stick Duo Pro است. اما مموری کارتهای ام2 همه شون بلا استثنا مشکلی هستند. البته
در اینجا.

mohammad_1ta
26-11-2008, 19:58
من 4ماه پیش خریدم 15.000.الان زیر 10.000 تومان هست.قیمتش خیلی خوب شده.
San disk با گارانتی life time بگیر.

الان 4 گیگش رو شنیدم 15 تومن هست :)

استبداد
26-11-2008, 20:52

البته تمیز هست

میارزه این قیمت؟

آقا طرف زد زیش !

میگه 230 با رم 512

میارزه بازم بگیرم ؟
البته گوشی تمیز و تقریبا" مثل نو هست

NOKIA_6270
26-11-2008, 21:21
آقا طرف زد زیش !

میگه 230 با رم 512

میارزه بازم بگیرم ؟
البته گوشی تمیز و تقریبا" مثل نو هست
سلام دوست عزیز
من امروز کرمانشاه خریدم315 نو با گارانتی کامتل
توی تهران اگه هستی دادم برام قیمت بگیرن دو روز پیش
علا الدین 300 بود نو با کامتل

حالا شما اگه خیلی تمیزه شاید بد نباشه بخریش
ولی اگه نو بخری به نظر من مطمئن تره

p6tr
26-11-2008, 23:24
sandisk m2 8gb

سرعت نوشتن 3 مگابایت بر ثانیه.
سرعت خواندن 10 مگابایت بر ثانیه.

نحوه بسته بندی...

sony m2 ---8gb
سرعت نوشتن ... 3 مگابایت بر ثانیه
سرعت خواندن ..10 مگابایت بر ثانیه.

مرسی آقا
یه سئوال از کجا سرعتش رو میشه فهمید؟ ( شما از کجا فهمیدین)

p6tr
26-11-2008, 23:35
:11::11::11:thanks a lot

ديگه مهم نيست رفتم خريدم
ما هم p1 دار شديم
:31::31::31:
آقا مبارکه
پشیمون نمیشی ایشالا
یه توصیه دوستانه ، بشین این کلوپ رو از اول بخون کلی اطلاعات گیرت میاد و گرنه زیاد گیر میکنی.

M E H R A N
27-11-2008, 00:50
مرسی آقا
یه سئوال از کجا سرعتش رو میشه فهمید؟ ( شما از کجا فهمیدین)

خب راه زیاد داره.

1. تو گوگل کارتی رو که میخوای بخری مشخصاتش رو سرچ کن. همراه با شماره سریالی که روش نوشته.
2. روی بسته بندی مشخصات کارت و سرعت کارت نوشته شده.
3. به سایت سازنده اون کارت مانند Sandisk.com یا sony.com مراجعه کن و مشخصات مموری کارتی رو که میخوای
بخری پیدا کن. مثل سایت زیر که متعلق به سونی است.

mohsentanha
27-11-2008, 08:42
محسن جان شما که ایران هستی بیشتر از من باید خبر داشته باشی. من از بازار ایران زیاد خبر ندارم.
فقط چیزی که از مموری کارتهایی که در سوئد و دیگر کشورهای اروپایی میشه فهمید اینه که این عکس
هایی که گذاشتم مموری کارتهای اصل این شرکت ها هستند.
مموری کارتهای آبی رنگ هم اینجا وجود داره اما نه M2. اون مموری کارتهایی که مال سونی هستند و آبی رنگ
هم هستند Memory Stick Duo Pro است. اما مموری کارتهای ام2 همه شون بلا استثنا مشکلی هستند. البته
در اینجا.
سلام
من زیاد رنگ ها رو نمیتونم تشخیص بدم(کور رنگی دارم)
ولی فکر کنم ابیه کمرنگ بود من 2گیگ رو گرفته بودم اونموقع 25 تومن سیاه و سان دیسک اورجینال
بعد یه ابی کمرنگ هم داشت که اونو میداد 12

حالا بچه های تهران، کسی قیمت نداره 8 گیگ چقدره؟؟؟
می خوام با n95 8gig فامیلمون کل بندازم:31::31:

استبداد
27-11-2008, 12:08
سلام
آقا گوشی رو گرفتم بالاخره !

اولین مشکلم اینه
تایپ کردن با دکمه های خود گوشی سخت
مثلا" روی دکمه ی 1 که حروف e و r هست
هر کاری میکنم که وقتی یه بار دکمه رو فشار میدم e و وقتی برای بار دوم فشار میدم r بشه نمیتونم

و هر دفعه هر چند بار پشت سر هم هم فشار بدم دکمه رو یکی از حروف رو فقط تایپ میکنه !

باید چی کار کنم؟

چند تا سوال هم داشتم :

1 : محافظ برای ال سیدی هست؟
2: یه سایت خوب برای دانلود بازی و تم و نرم افزار مخصوص گوشی میشه معرفی کنید؟

Farbod_h
27-11-2008, 13:33
سلام

اولین مشکلم اینه
هر کاری میکنم که وقتی یه بار دکمه رو فشار میدم e و وقتی برای بار دوم فشار میدم r بشه نمیتونم

و هر دفعه هر چند بار پشت سر هم هم فشار بدم دکمه رو یکی از حروف رو فقط تایپ میکنه !

باید چی کار کنم؟

چند تا سوال هم داشتم :

كليد هاي چپ و راستش با هم فرق داره
اين جوري نيست كه 1 بار بزني 1 حرف بزنه بار ديگه يكي ديگه

hessam_sz
27-11-2008, 14:16
خیلی سخت توضیح دادی ولی فکر کنم فهمیدم.
منظورت این هست که زمانی که توی file manager میری اونجا فایلهای ویدئو رو به صورت preview نشون نمیده؟

=============================================

اگر تمیز هست ,چرا که نه.خیلی هم خوبه.
مبارکت باشه.

آره دقيقا منظورم همين بود ولي يعني جاوا در اين مورد قوي تر از سيمبين هست؟

hessam_sz
27-11-2008, 14:23
اين گوشي تا چه حجمي ميتونه فايل pdf بخونه؟
من يك فايل 8 مگابايتي امتحان كردم نشد

mohsentanha
27-11-2008, 16:59
اين گوشي تا چه حجمي ميتونه فايل pdf بخونه؟
من يك فايل 8 مگابايتي امتحان كردم نشد
من یه دفعه مجله s..y فکر کنم 32 مگ بود بود همراه با عکس ونوشته راحت جواب داد
صفحه صفحه لود میشد

استبداد
27-11-2008, 18:50
سلام

اولین مشکلم اینه

باید چی کار کنم؟

چند تا سوال هم داشتم :

كليد هاي چپ و راستش با هم فرق داره
اين جوري نيست كه 1 بار بزني 1 حرف بزنه بار ديگه يكي ديگه

ممون کسی میتونه بیشتر کمک کنه؟

Shahin_SOURNA
27-11-2008, 18:58
ممون کسی میتونه بیشتر کمک کنه؟
1محافظ lcd داره حدود 2000 تومان ولی من خودم بعد یه مدت خسته شدم کندمش
2توی همین فروم کلی تاپیک برنامه و بازی و تم هست سایتهای دیگه هم مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سایتهای خوبی اند.

Shahin_SOURNA
27-11-2008, 18:59
-----------

استبداد
27-11-2008, 19:45
1محافظ lcd داره حدود 2000 تومان ولی من خودم بعد یه مدت خسته شدم کندمش

اگه اونو بزاریم کارش فقط اینه که از خط افتادن روی ال سی دی جاوگیری میکنه دیگه؟

اصلا" میشه ال سیدیش رو عوض کرد؟ اگه آره چقدر خرجش میشه؟

راستی یه سوال دیگه یه چیز دایره شکل که پشت گوشی هست سمت چپ دوربین هست و در میاد چیه؟

mohsentanha
27-11-2008, 21:21
1.اگه اونو بزاریم کارش فقط اینه که از خط افتادن روی ال سی دی جاوگیری میکنه دیگه؟

2.اصلا" میشه ال سیدیش رو عوض کرد؟
3.اگه آره چقدر خرجش میشه؟

4.راستی یه سوال دیگه یه چیز دایره شکل که پشت گوشی هست سمت چپ دوربین هست و در میاد چیه؟

1.اره دیگه تازه عمر السی دی بیشتر هم میشه تازه 1000تومنه البته اسمش l1 ودولا هم هست
2و3.اره میشه ولی 50 تا 70 تومن ناقابل باید پولشو بدی البته اینو بگم اگه همون خش گیر رو روش بزنی دیگه هیچ خشی رو نشون نمیده من الان روی گوشیم هست دیگه 4 ماهه دارم!!!! خیلی هم تمیزه
4.فکر کنم به احتمال زیاد همون انتن گوشی باشه گوشیه کا 800 هم همین شکلیه پشتش

استبداد
27-11-2008, 22:33
امروز اوومدم با گوشی یه فایل

pdf نگاه کنم

اما وقتی فایل رو باز میکنم
گوشه بالا یه کادر خاموش روشن میشه و مینویسه drawing
بعد 1 کی دو دقیقه هم از برنامه خارج میشه !

نمیدونم ایراد از کجاست از فایل pdf من یا از چیز دیگه ?

فایل pdf ام هم حجمش تقریبا" 200 کیلوبایت بود
و عکس هم نداشت
البته فنتش فارسی بود

ممکنه کمکم کنید و بگید ایراد از کجاست؟

D r i v e r
27-11-2008, 22:41
سلام دوستان
خیلی گشتم تو صفحات یه مدیا پلیر پیدا کنم
میشه یکی رو معرفی کنین
مدیا پلیر خودش اصلا حال نمیده
ممنون میشم

mohammad_1ta
27-11-2008, 22:45
سلام دوستان
میشه یکی رو معرفی منین
ممنون میشم

سلام،
شما Walkman 3 رو نصب کردین؟

hamed1297
27-11-2008, 23:47
سلام دوستان
میشه یکی رو معرفی کنین
ممنون میشم
سلام.به نظرم گوشی رو هک نکن.
بهترین برنامه ها:

core player:

power mp3:

Re Z a
28-11-2008, 02:06

pdf نگاه کنم

و عکس هم نداشت
البته فنتش فارسی بود

با اجازه از اساتید . این مشکل برای اینه که گوشی وقتی از حداکثر ساپرتش خارج میشه میبنده اون برنامه رو (احتمال) اینم هست که شما همراه با PDF که باز کردید حواستون نبوده برنامه های دیگه ای هم باز بوده باشه!‌ پس سعی کنید فایل های pdf دیگه ای بریزید و تست کنید ببینید روی اونها هم, همچین مشکلی پیش میاد یا موردی هستش !

استبداد
28-11-2008, 09:22
ممنون درست شد

فکر کنم عیبش این بود که کلی برنامه دیگه هم باز بود

ولی الان هم برای باز کردن یه pdf
200 کیلوبایتی
3 دقیقه طول میکشه باز بشه

یه دونه زوم هم که میخوام بکنم دوبرابر اون زمان میگیره !:13::41:
برای شما هم همینطوری هست؟ یعنی همینقدر وقت گیر ؟:18:

amir_sa
28-11-2008, 09:37
ممنون درست شد

200 کیلوبایتی

فريم ور گوشيت چيه ؟ فكر كنم بايد يه آپديتي بزني گوشيتو

amir_sa
28-11-2008, 09:42
سلام دوستان
میشه یکی رو معرفی کنین
ممنون میشم

سلام،
شما Walkman 3 رو نصب کردین؟
امير خان گوشي نده به حرف اينا ! برو juke box رو نصب كن و يه عمر حالشو ببر

من كه هر چي استفاده ميكنم از اين سير نميشم ازش:46:

استبداد
28-11-2008, 09:52
فريم ور گوشيت چيه ؟ فكر كنم بايد يه آپديتي بزني گوشيتو

باید توی چه قسمتی برم تا فریمور گوشی رو بفهمم؟

amir_sa
28-11-2008, 10:31
باید توی چه قسمتی برم تا فریمور گوشی رو بفهمم؟
منو رو باز ميكني ، بعد روي main menu در بالاي صفحه كليك ميكني و وارد قسمت system information ميشي.

استبداد
28-11-2008, 10:35
منو رو باز ميكني ، بعد روي main menu در بالاي صفحه كليك ميكني و وارد قسمت system information ميشي.
خوب حالا کدوم قسمت فریمور رو میگه ؟
cda ?
organixer?
fhone?

استبداد
28-11-2008, 10:53
راستی برای cda -organize - phone برای هر کدوم 2 تا کد داره که زیر هم هستند
کدوم یکیشون اصلی هست؟

Re Z a
28-11-2008, 11:29
خوب حالا کدوم قسمت فریمور رو میگه ؟
cda ?
organixer?
fhone?

معمولا همه این مواردی که امر فرمودید شاملش میشه اما بیشتر CDA مورد توجه هستش و بهتره برای پرسش و پاسخ در مورد CDA و نحوه تغییر و مشکلاتش اینجا هم یه سر بزنید بد نیست

استبداد
28-11-2008, 12:01
خوب فهمیدم cda من برای midle east (خاور میانه ) هست

باید آپدیت کنم حالا تا سرعت باز کردن صفحات pdf ام زیاد بشه؟

یا کار دیگه ای باید امجام بدم؟

Re Z a
28-11-2008, 12:03
ممنون درست شد

200 کیلوبایتی

ببینید دوست عزیزم هرچی حجم بالا تر باشه Read مشکل میشه پس نتیجه میگیریم شما هرچی pdf سبکتری باز کنید بهتر جواب میگیرید آره برای منم این حالت پیش آمده نگران نباشید . بازم تاکید میکنم از توی Task Manager برنامه های اضافی ببندید و بعد pdf باز کنید و بعد نتیجه رو بگید چون باز بودن برنامه های جانبی یه بخش از رم میگیره و برای خوندن اون PDF سنگین وزنی که شما ریختی توی گوشیت مشکل ساز میشه و نمیتونی با آرامش PDF بخونی :46:

Re Z a
28-11-2008, 12:06
خوب فهمیدم cda من برای midle east (خاور میانه ) هست

خوب من توی اون تاپیک CDa لینکشم گذاشته بودم که چک کنید , CDA مورد نظرتون آخریش هست یا نه!

amir_sa
28-11-2008, 12:48

smoking عزيز جوابت رو داد ، آپديت كلا گوشيتو بروز ميكنه و هر مشكلي و باگي داشته باشه رفع ميكنه و اين بستگي داره گوشيت چقدر فريم ورش قديمي باشه.

NOKIA_6270
29-11-2008, 16:02
آقا مبارکه
پشیمون نمیشی ایشالا
یه توصیه دوستانه ، بشین این کلوپ رو از اول بخون کلی اطلاعات گیرت میاد و گرنه زیاد گیر میکنی.
خیلی ممنون:10:
اره من تا صفحه 100 رو خوندم

راستی اگه گوشی رو هک کنم مشکلی به وجود نمیاد؟:31:
در ضمن من رم 2 گیگ خریدم 10 تومن

mohsentanha
29-11-2008, 16:11

pdf نگاه کنم

و عکس هم نداشت
البته فنتش فارسی بود

خب ببین من مثلا یه pdf راهنمای gtaIV رو روی گوشیم کپی کردم
چون عکس داره اون بالا مینویسه drawing بعد صبر میکنم وبعد یکی دو دقیقه کامل میشه
و مشکلی هم نداره
شما بهتره یه چندتایی کپی کنی ومطمئن شی

Re Z a
29-11-2008, 16:58

متشکر که خوندید :11:

ببینید هک کردن کاری نداره جدیدن اما! ریختن برنامه های مختلف لازمش دقت بسیار بالایی میخواد وگرنه دچار مشکل میشید بهتره شما که این همه زحمت کشیدید تا اینجا مطالعه کردید برای این بحس هک به تاپیک خودش مراجعه بفرماید .

benyamin_pc
01-12-2008, 06:59
رم 4 گیگ m2 اصل san disk چند؟

Shahin_SOURNA
01-12-2008, 13:15
بین 22000 تا 27000 تومان

mehrdad_zero
01-12-2008, 15:26
سلام
من چند وقت پیش گوشیم را هک کردم و آیکونهاش را عوض کردم و آیکونهای جی 900 را ریختم روش. حالا وقتی زبون گوشیم را فارسی قرار میدم چهار تا از آیکونهاش یه شکل دیگست و باقیشون یه فرم دیگه. میخواستم ببینم از شما دوستان کسی آیکونهای اورجینال خود گوشی را داره ، برای من قرار بده؟
ممنون

amir_sa
01-12-2008, 19:42
سلام
من چند وقت پیش گوشیم را هک کردم و آیکونهاش را عوض کردم و آیکونهای جی 900 را ریختم روش. حالا وقتی زبون گوشیم را فارسی قرار میدم چهار تا از آیکونهاش یه شکل دیگست و باقیشون یه فرم دیگه. میخواستم ببینم از شما دوستان کسی آیکونهای اورجینال خود گوشی را داره ، برای من قرار بده؟
ممنون
برو تو مسير z / resourse / app هر آيكن اورجينالي رو كه خواستي كپي كن به درايو C و مسير فوق

mehrdad_zero
01-12-2008, 22:57
میبخشید من درایو z را توی برنامه x-plore نمیتونم مشاهده کنم. با my phone explore هم که میتونم ببینمش فولدر app توش نیست.

mohsentanha
01-12-2008, 23:20
میبخشید من درایو z را توی برنامه x-plore نمیتونم مشاهده کنم. با my phone explore هم که میتونم ببینمش فولدر app توش نیست.
menu--tools--configuration
هر سه تا رو تیک دار کن
یا اینو
show rom drives

mehrdad_zero
02-12-2008, 15:23
پیرو سوال قبلیم یکم برنامه x-plore را دستکاری کردم فولدر zرا هم نشون داد. آیکونها را هم درستشون کردم.

ولی یه سوال دیگه دارم ، دوستان سرعت گوشی من فوق العاده اومده پائین. این به خاطر چی اینطوری شده؟ به خاطر ازدیاد نرم افزارهائیه که روش نصب کردم؟ از حافظه گوشی 50 مگش پر شده و 104 مگش باقی مونده.

یه جائی خوندم که اگه گوشی را ریستارت کنیم دیگه زبان فارسی را پشتیبانی نمیککنه ، این درسته؟ من اگه گوشیم را ریستارت کنم درست میشه؟ چطور زبان فارسی را دوباره روش نصب کنم؟

mehrdad_zero
02-12-2008, 15:32
پیرو سوال قبلیم یکم برنامه x-plore را دستکاری کردم فولدر zرا هم نشون داد. آیکونها را هم درستشون کردم.

ولی یه سوال دیگه دارم ، دوستان سرعت گوشی من فوق العاده اومده پائین. این به خاطر چی اینطوری شده؟ به خاطر ازدیاد نرم افزارهائیه که روش نصب کردم؟ از حافظه گوشی 50 مگش پر شده و 104 مگش باقی مونده.

یه جائی خوندم که اگه گوشی را ریستارت کنیم دیگه زبان فارسی را پشتیبانی نمیککنه ، این درسته؟ من اگه گوشیم را ریستارت کنم درست میشه؟ چطور زبان فارسی را دوباره روش نصب کنم؟

Shahin_SOURNA
02-12-2008, 18:29
پک زبان ها رو باید از سایت سونی دانلود کنی ولی حجمش زیاده(حدود 17 مگا بایت)
اگر هم فقط فارسی رو می خوای بگو آپ کنم
Good Luck

mehrdad_zero
02-12-2008, 19:51
اگه سايتش قابليت ريزوم داشته باشه دانلودش ميكنم.
اونوقت تشخيص دستخط فارسي هم داره ديگه؟
ميشه اگه سايتش قابليت ريزوم داره لطف كني لينكش را بدي؟ يا اگه حجمش كمه زحمت آپلودش را بكشي؟

اونوقت با ريستارت كردن گوشي ديگه چه چيزهائيش تغيير ميكنه؟

راستي با اينكه مموري گوشيم تقلبيه ولي دو سومش خاليه . احتمالا به خاطر مموري نيست كه سرعت گوشي يكدفعه اومده پائين؟

Shahin_SOURNA
03-12-2008, 15:34
من برات آپ میکنم ولی باید فریمور گوشیت خصوصا قسمت Organiser باید R6G04 باشه
در مورد تشخیص دست خط هم مطمئن نیستم ولی احتمالا باید بیاد
موقعMaster reset اگه تیک اون هشدار اول رو برداری برنامه هات uninstall نمیشوند ولی تمام تنظیمات مثل روز اولی که خریدی میشه
سرعت گوشی میتونه بخاطر خیلی چیزها بیاد پایین مثلا من خودم که زبان پارسی رو نصب کردم خیلی اومد پایین ولی پاک که کردم خوب شد.
این هم لینک زبان:

Re Z a
03-12-2008, 17:25
اونوقت تشخيص دستخط فارسي هم داره ديگه؟

باید cda گوشیتون برای خاورمیانه باشه تا بتونید از این قابلیت استفاده کنید اگه نیست باید cda تغییر بدید که بحس کاملش توی تاپیک خودش هست.

Zhangooler
03-12-2008, 20:36
یه سوال:
رم 4 گیگ سرعت p1 رو پایین نمیاره؟8 'گیگم بهش میخوره؟
قیمت 4 گیگ چنده؟

Zhangooler
03-12-2008, 20:48
یه چیز دیگه:
بازی worms world party هم کسی برای uiq 3 داره؟هر چند این سوال جاش اینجا نیست ولی پرسیدم دیگه چون تو گلوم گیر کرده بود!!!!!

p6tr
03-12-2008, 22:48

نه مشکلی پیش نمیاد من همون اوایل هک کردم فقط مواظب باش قدم به قدم درست بری و همون جایی که گفته شده فایلها رو بریزی. در ضمن هکهای خوبی که من استفاده میکنم اینها هستن به شما هم توصیه اش میکنم:
walkman player 3 پخش mp3
torch چراغ قوه
note G900 دفتر یادداشت G900 که خیلی بهتر از مال خود گوشی هستش
راستی هک ساین رو هم باید نصب کنین

p6tr
03-12-2008, 22:54
دوستان من مموری داخلی رو خیلی وقت پیش پاک کردم از اون موقع عکسهای فریم یا قاب که موقع عکس گرفتن قابل استفاده است رو ندارم. حالا دو تا خواهش داشتم
1- این که لطف کنین اگه دارین این عکسها رو برام بفرستین و بگین کجا باید کپی کنم.
2- اینکه میشه جاش خودمون درست کنیم ؟

mehrdad_zero
03-12-2008, 23:31
شاهین جان دستت درد نکنه ، پنج شنبه جمعه میرم خراب میشم رو سر گوشیم.

mohsentanha
04-12-2008, 10:53
یه سوال:
رم 4 گیگ سرعت p1 رو پایین نمیاره؟8 'گیگم بهش میخوره؟
قیمت 4 گیگ چنده؟
همین چند روز پیش به یکی گفتم برام 8گیگ جور کن اونم هرچی گشت پیدا نکرد تو ایران مثله این که نیست
ما که تو علاالدین گشتیم نبود
4 گیگ سرعت رو پایین نمیاره چند صفحه قبل رو بخونی می بینی که 8 گیگ رو هم جواب میده
قیمتشو بچه های دیگه لطف کنن بگن

Shahin_SOURNA
04-12-2008, 18:00
رم 4gb بین 22 تا 27 هزار تومن

Shahin_SOURNA
04-12-2008, 18:04
شاهین جان دستت درد نکنه ، پنج شنبه جمعه میرم خراب میشم رو سر گوشیم.

خواهش میکنم ان شاالله به سلامتی خراب شی:31::27:

mehrdad_zero
04-12-2008, 20:54
گوشیمو فورمت کردم با همون کد راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره !
همه چیز به تنظیمات کارخونه برگشت و کیبورد فارسی هم هنوز سر جاشه و تشخیص دستخط فارسی هم همین طور.

اما عجیب اینکه سرعت گوشی زیاد تغییری نکرد هنوز به نظرم کم میاد با اینکه رم هم روش نیست ، برش داشتم که یوقت فایلهام پاک نشه.

یه سوال : نرم افزار ها را بهتره روی مموری خود گوشی نصب کنم یا روی کارت مموری تقلبی خودم؟

یکی از دلایلی که من گوشیمو فورمت کردم این بود که موقعی که میخواستم عکسهام را بصورا اسلاید ببینم گوشی هنگ میکرد. هنوزم همین طوره !!!

زبان منو های گوشیم هم فقط انگلیسی شد و دیگه فارسی نمیشد که البته با اون فایلی که زحمت آپلودشو کشیدی درست شد.

Re Z a
05-12-2008, 02:39
همه چیز به تنظیمات کارخونه برگشت و کیبورد فارسی هم هنوز سر جاشه و تشخیص دستخط فارسی هم همین طور.

اما عجیب اینکه سرعت گوشی زیاد تغییری نکرد هنوز به نظرم کم میاد با اینکه رم هم روش نیست ، برش داشتم که یوقت فایلهام پاک نشه.

یکی از دلایلی که من گوشیمو فورمت کردم این بود که موقعی که میخواستم عکسهام را بصورا اسلاید ببینم گوشی هنگ میکرد. هنوزم همین طوره !!!

زبان منو های گوشیم هم فقط انگلیسی شد و دیگه فارسی نمیشد که البته با اون فایلی که زحمت آپلودشو کشیدی درست شد.

نظر من اینه که مشکل از کارت مموریتونه و در ضمن آپدیت کنید گوشیتونو اصلا دست خط نمیپره و کیبوردتون هم سر جاش میمونه چون انگاری cda تون مال خاورمیانست پس جای نگرانی نیست! مشکل سرعتتون هم رفع میشه

یه سوال : نرم افزار ها را بهتره روی مموری خود گوشی نصب کنم یا روی کارت مموری تقلبی خودم؟

بهتره یه کارت مموری اصلی بگیرید و روی اون بریزید چون شما الان روی حافظه خود گوشی برنامه نصب میکنید خوب معلومه که سرعت هم به همون مقدار میاد پایین دوست من

silhouette000
05-12-2008, 10:09
سلام
دوستان من قبلا گوشیم رو هک کردم و همه ی بلایی هم سرش آوردم.هیچ مشکلی هم نداشتم. ولی اخیراً که یه پک آیکن و status bar جدید ریختم روش (دستی ها) ، با volum گوشی مشکل پیدا کردم.
هر جایی که سراغ volum میرم ، خطای Dump File Created میده.اینم جزئیاتش:
Application: EikAppUiServerThread
Reson code: EIKON-DIALOG
Reson Number: 5
خودم که فکر می کنم ظاهراً فایل تصویر volum پاک شده. اگه کسی لطف کنه برام آپ کنه ممنون میشم.

silhouette000
05-12-2008, 10:11
راستی یه چند تا مارک مموری اصل هم اگه سراغ دارید و بگید ممنون میشم. و چجوری تشخیص میشه داد

hessam_sz
05-12-2008, 10:56
سلام
دوستان من قبلا گوشیم رو هک کردم و همه ی بلایی هم سرش آوردم.هیچ مشکلی هم نداشتم. ولی اخیراً که یه پک آیکن و status bar جدید ریختم روش (دستی ها) ، با volum گوشی مشکل پیدا کردم.
هر جایی که سراغ volum میرم ، خطای dump file created میده.اینم جزئیاتش:
application: Eikappuiserverthread
reson code: Eikon-dialog
reson number: 5
خودم که فکر می کنم ظاهراً فایل تصویر volum پاک شده. اگه کسی لطف کنه برام آپ کنه ممنون میشم.

واسه منم همين مشكل پيش اومد البته بعد از ريختن استارت منو جديد آخرشم مجبور شدم فرمت كردم

hessam_sz
05-12-2008, 10:58
دوستان ميشه حافظه اس ام اس ها رو روي مموري كارت گذاشت؟
ظاهرا خود گوشي حدود 700 تا اس ام اس جا ميشه توش

mehrdad_zero
05-12-2008, 11:56
دنبال مموری جدید نگرد که گیرت نمیاد.

من نصف اصفهانو گشتم دنبال مموری اورجینال ولی موبایلی ها مسخرم میکردند که مال ما اورجیناله تو نمیفهمی ، اما اینقدر احمق بودند که حتی نمیتونستند روی مموری را بخونند.
به هر کسی میگی مموری دست میکنه تو خورجینش یه مشت مموری میریزه جلوت میگه این برچسبو ببین اصله اصله!!
هیچی حالیشون نیست ، برو یه موری ارزون بخر و هر هفته ازش بک آپ بگیر ، اگر هم سوخت یکی دیگه بخر. من مموری دو گیگ را از ده تومن قیمت گرفتم تا 25 تومن ، همشون هم تقلبی بود.
آخر سر توی یکی از موبایل فروشی ها یکیشون گفت 17 تومن ، من اونو شناختم اون منو نشناخت ، گفتم تو دوران دانشجوئی اینقدر کلاه بردار نبودی!!! :41:خلاصه ازش خریدم 13 تومن.

p6tr
05-12-2008, 12:38
دوستان من مموری داخلی رو خیلی وقت پیش پاک کردم از اون موقع عکسهای فریم یا قاب که موقع عکس گرفتن قابل استفاده است رو ندارم. حالا دو تا خواهش داشتم
2- اینکه میشه عوصش خودمون درست کنیم ؟
کمککککککککککککککککککککک.... ..

Re Z a
05-12-2008, 16:05
کمککککککککککککککککککککک.... ..

منظورتون اگه Clipart ها و Frames باشه که کاری نداره اگه فلدرهاش باشن خود عکساش موجود میباشد :46:

mohammad_1ta
05-12-2008, 17:41
2- اینکه میشه عوصش خودمون درست کنیم ؟

ناراحت نباش! منم قبلاً اینطوری شدم...
من یه سری Clipart و Frame دارم که برای گوشی W960 هست...

Shahin_SOURNA
05-12-2008, 17:54

1همونطور که گفتم زبان فارسی سرعت گوشی منو نصف یا شاید هم کمتر میکرد به نظر من پاکش کن
2نرم افزارها رو اگه روی مموری گوشی نصب کنی از سرعت گوشیت کم میکنه
3نمیدونم چرا هنگ میکنه شاید از مموری تقلبی ته شاید هم عکسهات اشکال دارند
4خواهش میکنم قابل نداشت.

hessam_sz
05-12-2008, 23:16

كسي نبود جواب منو بده؟

ninjavo
05-12-2008, 23:52
سلام
خسته نباشید .
چن تا سوال داشتم.
1- این تاریخ اس ام اس که توی p1 که گفته بود برید توی کنترل پنل و ... انجام دادم ولی درست نشد چیکار کنم ؟
2- این بلوتوث ما به هر کی مرسه بش گیر میده و پس کد میخواد چیکار کنم اینقدر گیر نده ؟
3- این نرم افزار اس ام اس همراه اول که اومده روی P1 کار نمیکنه چیکار کنم ؟
ممنون

hamed1297
05-12-2008, 23:53
تا اون جایی که من میدونم ظرفیت sms این گوشی نا محدود هست.اون قابلیت رو نداره.

=====================================

سلام
خسته نباشید .
چن تا سوال داشتم.
1- این تاریخ اس ام اس که توی p1 که گفته بود برید توی کنترل پنل و ... انجام دادم ولی درست نشد چیکار کنم ؟
2- این بلوتوث ما به هر کی مرسه بش گیر میده و پس کد میخواد چیکار کنم اینقدر گیر نده ؟
3- این نرم افزار اس ام اس همراه اول که اومده روی P1 کار نمیکنه چیکار کنم ؟
ممنون

1.نیاز به نصب یه برنامه هست تا درست بشه.
2.تا جایی که من تست کردم وقتی یک نفر بخواد برای شما فایل sis یا یک سری فرمتهای خاص بفرسته گوشی کد از شما میخواد ولی برای آنگ و کلیپ و غیره گیر نمیده.شما میتونید طرف رو یک بار برای همیشه add کنید یعنی گوشی ها رو با هم pair کنید که دیگه سوالی نپرسه.
3.نمیشه.من هم تست کردم.جدا شما استفاده داری؟

mohsentanha
05-12-2008, 23:57
كسي نبود جواب منو بده؟
توی تاپیک هک هستش بگرد اگه نبود برات آپ می کنم

ninjavo
06-12-2008, 00:25
تا اون جایی که من میدونم ظرفیت sms این گوشی نا محدود هست.اون قابلیت رو نداره.

=====================================

1.نیاز به نصب یه برنامه هست تا درست بشه.
2.تا جایی که من تست کردم وقتی یک نفر بخواد برای شما فایل sis یا یک سری فرمتهای خاص بفرسته گوشی کد از شما میخواد ولی برای آنگ و کلیپ و غیره گیر نمیده.شما میتونید طرف رو یک بار برای همیشه add کنید یعنی گوشی ها رو با هم pair کنید که دیگه سوالی نپرسه.
1- نرم افزاره چی هست ؟
3- من استفاده دارم چون تعداد کاراکتر اس ام اس فارسیش زیاده 250 تا هست واسه همین میگم

hamed1297
06-12-2008, 00:44
جواب 1:

جواب 2:
به خاطر شکل خاص کیبورد نمیشه.میدونی که این برنامه فارسی شده برنامه smszipper هست.میتونی از نسخه انگلیسی استفاده کنی که 600 حرف رو 1 sms میکنه.ولی نمیدونم فارسی رو جواب میده یا نه.

Zhangooler
06-12-2008, 01:09
آقا کسی نمیدونه کجا باید تو ی این فروم دنبال بازی محشر worms world party برای uiq 3 بگردم؟
اگه جواب بدین یه عمری مدیونم!!!!

Zhangooler
06-12-2008, 01:14
راستی یکی بود می گفت مارک های اصلی مموری چی هستشو از کجا می شد گرفت؟
اگر پول بالای مموری میدی باید sony با سرعت 15mb/s بگیری...یا san disk با همون سرعت.اگر هم تاپیکو سرچ کنی میتونی عکسشو که دوستان گذاشتن ببینی.
از علاالدین طبقه ی زیر زمین می تونی گیر بیاری.منم از همون جا خریدم.میگن از plug & play هم میتونی گیر بیاری.
(با عرض معذرت از پیشکسوتان برای دخالت بنده.!)

amir3408
06-12-2008, 10:17
سلام به همه دوستان

من با پی وان یه مشکلی ار دیروز دارم . وقتی با کیبرد مجازی تایپ میکنم کلید حرف کا رو نمیتونم بزنم وفتی میزنم انتر حساب میکنه . کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟؟

این ایراد نرمافزاری هست یا سخت افزاری ؟؟ البته وقتی به اواسط یه خط رسیدم دیگه مشکل حل میشه .

یه سوال دیگه : با مستر رسرت آپدیت گوشی میپره؟؟

hamed1297
06-12-2008, 11:10
مشکل که ظاهرا نرم افزاری هست.یعنی 100 در صد نرم افزاری.
با مستر ریست آپدیت نمیپره.
اگر مشکلی نداری ریست کن.

saeid127
06-12-2008, 20:17

من استفاده کردم.کار میده فقط یه کم سخته چون حروف فارسی روی کیبر نیست!
و وقتی برات اس ام اس فشرده میاد زنگ نمیزنه فقط نرم افزار خود به خود باز میشه.

Re Z a
06-12-2008, 23:52
پس خیلی ایراد داره این نرم افزاره همراه اول بعدشم فکر کنم با سیستم UiQ زیاد خوب عمل نکنه

mohammad_1ta
06-12-2008, 23:58
پس خیلی ایراد داره این نرم افزاره همراه اول بعدشم فکر کنم با سیستم uiq زیاد خوب عمل نکنه

بله برای گوشی های ما سازگار نیست...
وقتی کسی sms میده، بدون اینکه ما بفهمیم، خود برنامه باز میشه

Re Z a
07-12-2008, 00:04
خوب این مشکل منعکس کنید تا درست کنند .البته من که از همراه اولم استفاده نمیکنم .جایی که ایرانسل باشه همراه اول نیست و برای ایرانسل اس ام اس فارسی با لاتین از لحاظ نرخ که من زنگ زدم اپراتورش گفت هیچ فرقی نمیکنه ...

hamed1297
07-12-2008, 00:39
بله برای گوشی های ما سازگار نیست...
وقتی کسی sms میده، بدون اینکه ما بفهمیم، خود برنامه باز میشه
اتفاقا سازنده برنامه این رو یه مزیت دونسته برای برنامه.

Re Z a
07-12-2008, 00:54
چه مزیتی آخه حامد جان یکم بجای مزیت بشینن مشکلاتشو حل کنند

hessam_sz
07-12-2008, 09:48
نرم افزار هايي كه از طريق بلوتوث دريافت ميكنم و ميره توي inbox را نميتونم انتقال بدم به فايل هام چيكار كنم؟
آخه هيچ گذينه اي براي save نداره اگر فايل تصويري يا صوتي باشه وقتي اجرا ميكني يه جايي داره كه ميشه save كرد ولي نرم افزار وقتي روش كليك ميكني نصب ميشه ديگه نميشه ذخيره كرد چيكار كنم؟

hessam_sz
07-12-2008, 09:49
چه مزیتی آخه حامد جان یکم بجای مزیت بشینن مشکلاتشو حل کنند

شما چقدر ساده اي اينا اين نرم افزار را دادن بيرون كه فقط دهن مردم را ببندن كه مردم نگن اس ام اس هارو گرون كردن شما هنوز نشناختين اين دزد ها رو؟

amir_sa
07-12-2008, 10:23
نرم افزار هايي كه از طريق بلوتوث دريافت ميكنم و ميره توي inbox را نميتونم انتقال بدم به فايل هام چيكار كنم؟
آخه هيچ گذينه اي براي save نداره اگر فايل تصويري يا صوتي باشه وقتي اجرا ميكني يه جايي داره كه ميشه save كرد ولي نرم افزار وقتي روش كليك ميكني نصب ميشه ديگه نميشه ذخيره كرد چيكار كنم؟
سلام
با برنامه x-plore ( كه نزديك بود به خاطرش ما رو بزني ) وارد قسمت messaging شو ( يا 4 رو بزن ) بعد همه ي چيزايي رو كه تو inbox ريختي مياره غير از sms ها ... اون وقت هر جا خواستي اونا رو انتقال بده

Re Z a
07-12-2008, 14:25
بحس X-plore شد بذار منم یک سوال داشتم دیشب X-plore آپدیتش کردم که کاش نمیکردم .. الان نسخه 1.30 هستش و رجیسترم نیست رجیسترشو میخواستم کسی اگه داره Give Me

Re Z a
07-12-2008, 14:33
شما چقدر ساده اي

نه آقا حسام ساده نیستم من خیلی واقع گرا هستم با اینکه همراه اول دوست ندارم و 3 تاش توی اطاقم افتاده ولی ترجیح میدم از همون ایرانسل استفاده کنم چرا ؟ چون اگه مشکلی مثل همراه اول داشت ایرانسل حداقل میشه زنگ بزنی اپراتور نظرتو بگی اما همراه اول چی؟

hamed1297
07-12-2008, 15:19
سلام رضا.مشکلی نیست .اتفاقا کار خوبی کردی.خیلی به نظرم برنامه بهتر شده.
شما یه کاری کن.
برنامه رو باز کن ولی دیگه اون رو نبند.دیگه همیشه در حال اجرا هست و میتونی از اون استفاده کنی.
هنوز کرک یا سریال برای برنامه نیومده.
همین کلک رو سرش بزن و حالش رو ببر.
مخلصیم.

Re Z a
07-12-2008, 16:15
مرسی حامد جان:11: آره برنامه خیلی به قول شما بهتر و کارایی تر شده نسبت به اون یکیه قبلیه درپیتیش حالا منم دنبال رجیسترش میگردم اگه پیدا کردم دوستای گلمو اینجا بی بهره نمیذازم بقیه هم اگه پیدا کردن ممنون میشم اما فعلا با روش حامد میگذرونیم تا ببینیم بعدا خدا چی میخواد:31:

mohammad_1ta
07-12-2008, 17:09
بحس X-plore شد بذار منم یک سوال داشتم دیشب X-plore آپدیتش کردم که کاش نمیکردم .. الان نسخه 1.30 هستش و رجیسترم نیست رجیسترشو میخواستم کسی اگه داره Give Me

منم دقیقاً دیشب X-Plore رو آپدیت کردم.
Keygen اش هم برای ورژن 1.30 دارم ولی فایده نداره!
چون وقتی که کد رجیستر رو بزنین، برنامه OK میده ولی دفعه بعد که بازش میکنین، میخواد وصل شه به اینترنت و با سایت خودش چک کنه!
اون موقع ارور میده و از برنامه خارج میشه...

hamed1297
07-12-2008, 18:02
شما دیگه کد رو نزنید.دیگه نمیپرسه مشکلی هم نداره اگر برنامه رو نبندید.

mohammad_1ta
07-12-2008, 18:09
شما دیگه کد رو نزنید.دیگه نمیپرسه مشکلی هم نداره اگر برنامه رو نبندید.

آخه نمیشه که همیشه برنامه باز بمونه!:41:
یه بار ریستارت کنیم چی؟

p6tr
07-12-2008, 18:58
منظورتون اگه Clipart ها و Frames باشه که کاری نداره اگه فلدرهاش باشن خود عکساش موجود میباشد :46:
یعنی چی؟ متوجه نشدم
عکسهاش حذف شده و موقع عکس گرفتن هم گزینه Frame خاموشه

p6tr
07-12-2008, 19:09
ناراحت نباش! منم قبلاً اینطوری شدم...
من یه سری clipart و frame دارم که برای گوشی w960 هست...
ممنون دوست خوبم
لطف میکنین بگین اینها رو کجا بریزم