مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P1
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
majid134
11-05-2008, 20:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت Blogger یه قسمتی رو پیدا کردم که خیلی جالب بود. شما عکس رو با موبایل می گیرید برای سایت ارسال می کنید بعد سایت اون رو نشون می ده.
برای دانلود برنامش که اتفاقا روی پی وان هم اجرا میشه به قسمت rss موبایلتون برید و در قسمت Fun and Download دنبال Blogger بگیردین...
سلام به همگي شب و روزتون به خير بچه ها اگه ممکنه يه انتي ويروس خوب برا پي1 بزارين غير از mac afi
اقايون مشخصات گوشي من cxc 162037 RK009
ORGANIZER CXC 162108 R6G04 CDA 162022/1 R6G02 نياز به آپديت داره يا نه
hamed1297
11-05-2008, 22:43
تو این قسمت اگه ببینین باطری پی وان قوی ترین باطری شرکت هستش که روی x1 نیز همین باطری قرار داده میشه. از نظر ظاهری و نوشته ها هم عینا می تونید مقایسه کنی
البته باتری X1 فرق میکنه و 1500 میلی آمپر هست ولی همونطور که خودتون گفتین باتری p1 خیلی عالی هست.
hamed1297
11-05-2008, 22:50
سلام به همگي شب و روزتون به خير بچه ها اگه ممکنه يه انتي ويروس خوب برا پي1 بزارين غير از mac afi
اقايون مشخصات گوشي من cxc 162037 RK009
ORGANIZER CXC 162108 R6G04 CDA 162022/1 R6G02 نياز به آپديت داره يا نه
سلام.این لینک برنامه F-secure هست که باید برای فعال سازیش به اینترنت وصل بشید و محدودیت زمانی هم داره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی شما نسخه آخر فریمور رو داره.
hamid00009
12-05-2008, 08:48
دوستان p1 دار سلام میخاستم ببینم شما هم مشکل ساعت sms را دارید . ؟؟؟ را ه حلی براش هست ؟؟؟؟
g.reza23
12-05-2008, 09:40
سلام بر همه ی p1i داران
بالاخره رفتم برا خرید .
اما به یه مشکل خوردم اونم اینکه :
1.کارتن ها 2 نوعند ؟ چیکار کنم ؟ یعنی یجا با کارتن اصلی که تو gsm.ir یا سایتای سونی اریکسون هست میدن،جای دیگه کارتنهای طوسی رنگ هستش که موندم یعنی چی ؟
2.قیمتها فرق دارن :
علائدین :
355 گارانتی متفرقه (وسایل اصلی یعنی اصل و فرع دارن ؟)
338 بدون گارانتی (کارتن اصلی )
343 بدون گارانتی (هم اصلی و هم فرعی طوسی )
347 بدون گارانتی(طوسی .از نوع no name )
البته یجا هم بود که کارتن اصلی بودش بعد یارو میگفت فارسیه باتریشو نگاه کردم نوشته بود:
made in china fabriqu china البته پلاستیکی نبود . bst:40.1120amh بعد گفت 10 تومن بدم برام گارانتی کامتل میگیره ؟ راست میگه یا نه؟355 تومان میداد.
اگه این bst عددای جولوش فرق کنه کلا باتری فرق می کنه یا نه فرقی نداره ؟gsm.ir زده 37 ولی اصلش 40 ؟
بعد یه چیز عجیب بگم حالا شاید شما هم خبر دار باشین قیمت n82 پرسیدم شده 450 یجا م فکر کنم گفت 410 بدون گارانتی یعنی واقعا گوشی داره میاد پایین !!!!!!!
راستی یاد Persian.boy خالیه ! کسی ازش خبر نداره با کارش حال کردم خیلی جدی بود .
hamed1297
12-05-2008, 11:05
این برنامه خیلی عالی هست و اسه همین دلم نیومد اینجا نگذارمش.میدونم جاش اینجا نیست ولی ارزشش رو داره:
Word, Excel & PowerPoint Files on your Smartphone
برنامه Document to go یک برنامه هست مثل اون office viewer خود گوشی با این تفاوت که امکانات بیشتری داره و power point رو هم ساپورت میکنه:
این هم لینک واسه دانلود:
بعد از دانلود این موارد رو برای رجیستر کردن وارد کنید:
Registration Number: 9331331-5942
Activation Key: 83Q2-8E004AQDECE7
حروف رو به بزرگ بنویسید.
حالا حالش رو ببرید
hamed1297
12-05-2008, 11:07
دوستان p1 دار سلام میخاستم ببینم شما هم مشکل ساعت sms را دارید . ؟؟؟ را ه حلی براش هست ؟؟؟؟
واسه همه هست و راهش نصب برنامه advance call manager هست.
ali_naserifar
12-05-2008, 11:57
سلام بچه ها
بالاخره من هم p1 خريدم عجب گوشي توپيه
چنتا سئوال داشتم اگه جواب بدين ممنون:
1 - چه جوري ميشه برنامه روش نصب كرد ؟ كجابايد برنامه ريخته بشه ؟ اگه ميشه يه توضيح كامل بدين .
2 - them چه جوري روش ريخته ميشه ؟
3 - اگه كسي ميدونه و ميتونه چه جوري بايد از wlan استفاده كرد ؟ اگه ميشه توضيح كامل بدين .
ممنون
ali_naserifar
12-05-2008, 11:59
ببخشيد يه سئوال يادم رفت
1 - چه جوري ميشه زبان گوشي رو به فارسي تبديل كرد ؟
g.reza23
12-05-2008, 18:06
:13:
سلام بر همه ی p1i داران
بالاخره رفتم برا خرید .
1.کارتن ها 2 نوعند ؟ چیکار کنم ؟ یعنی یجا با کارتن اصلی که تو gsm.ir یا سایتای سونی اریکسون هست میدن،جای دیگه کارتنهای طوسی رنگ هستش که موندم یعنی چی ؟
2.قیمتها فرق دارن :
علائدین :
البته یجا هم بود که کارتن اصلی بودش بعد یارو میگفت فارسیه باتریشو نگاه کردم نوشته بود:
made in china fabriqu china البته پلاستیکی نبود . bst:40.1120amh بعد گفت 10 تومن بدم برام گارانتی کامتل میگیره ؟ راست میگه یا نه؟355 تومان میداد.
اگه این bst عددای جولوش فرق کنه کلا باتری فرق می کنه یا نه فرقی نداره ؟gsm.ir زده 37 ولی اصلش 40 ؟
بعد یه چیز عجیب بگم حالا شاید شما هم خبر دار باشین قیمت n82 پرسیدم شده 450 یجا م فکر کنم گفت 410 بدون گارانتی یعنی واقعا گوشی داره میاد پایین !!!!!!!
راستی یاد Persian.boy خالیه ! کسی ازش خبر نداره با کارش حال کردم خیلی جدی بود .
:13::19:
کسی نیست جواب مارو بده بابا؟
سلام
ali_naserifar مبارک باشه !
چند گرفتی ؟از کجا ؟ با گارانتی یا بدونه گارانتی ؟ کارتنش اصل یا طوسی رنگ؟
g.reza23
12-05-2008, 20:13
:18::18::18:
:13:
:13::19:
کسی نیست جواب مارو بده بابا؟
سلام
ali_naserifar مبارک باشه !
چند گرفتی ؟از کجا ؟ با گارانتی یا بدونه گارانتی ؟ کارتنش اصل یا طوسی رنگ؟
:19::19::19:
hamed1297
12-05-2008, 22:14
سلام بچه ها
بالاخره من هم p1 خريدم عجب گوشي توپيه
چنتا سئوال داشتم اگه جواب بدين ممنون:
1 - چه جوري ميشه برنامه روش نصب كرد ؟ كجابايد برنامه ريخته بشه ؟ اگه ميشه يه توضيح كامل بدين .
2 - them چه جوري روش ريخته ميشه ؟
3 - اگه كسي ميدونه و ميتونه چه جوري بايد از wlan استفاده كرد ؟ اگه ميشه توضيح كامل بدين .
ممنون
اگر از کابل یا اینفرا رد استفاده کنید بعد از انتقال به گوشی گزینه view رو بزنید میپرسه که میخواین نصبش کنید و .....
اگر بخواین با کابل انتقال بدین برنامه رو توی یک فولدر مثل other توی مموری کارت ترجیحا بریزید و بعد با file manager به اون فولدر برید و روی برنامه کلیک کنید و ادامه جریان....
واسه تم هم همینطوره.
واسه wlan هم باید اول به اون دسترسی داشته باشی .هر جا مطمئن بودی که این امکانات رو دارن روی connection برو و wlan رو باز کن .اون رو enable کن و از پایین صفحه گزینه scan رو انتخاب کنید تا شبکه رو پیدا کنه.
پیدا که کرد روی گزینه connect بزنید.
ali_naserifar
13-05-2008, 07:16
سلام
380 با گارانتي كامتل - ساخت چين - با اخرين ورژن فريمور - جعبش هم طوسي رنگه
ممنون كه جوابمو دادين
ali_naserifar
13-05-2008, 07:20
1 - هر برنامه اي كه بخواي نصب كني ميپرسه كه اين برنامه قابل اطمينان نيست ( is untrusted ) چكار بايد بكنم ؟
2 - زبان گوشي چه جوري عوض ميشه ؟ تو قسمت تغيير زبان گوشي من فقط انگليسيه ولي گوشيم فارسي رو كامل ساپورت ميكنه . چه كار كنم ؟
ممنون
hamid00009
13-05-2008, 08:01
واسه همه هست و راهش نصب برنامه advance call manager هست.
ممنون میشم برنامه را بزاری
majid134
13-05-2008, 08:17
1 - هر برنامه اي كه بخواي نصب كني ميپرسه كه اين برنامه قابل اطمينان نيست ( is untrusted ) چكار بايد بكنم ؟
2 - زبان گوشي چه جوري عوض ميشه ؟ تو قسمت تغيير زبان گوشي من فقط انگليسيه ولي گوشيم فارسي رو كامل ساپورت ميكنه . چه كار كنم ؟
ممنون
شما باید پک فارسی رو در صورتی که فریمور گوشیتون ساپورت کنه نصب کنید، اگه به خودتون یکم زحمت بدین
تو پست های قبلی هم برنامه رو گذاشتم و هم توضیح داده شده. قابل اطمینان نبودن دلیل بر نصب نشدن نیست
می تونی نصبشون کنی.
بعضی از دوستان (البته منظورم فقط شما نیست) اصلا حاضر به خوندن پست های قبلی نیستن انتظار دارن
مطلبی که قبلا توضیح داده شده رو دوباره براشون بگن یعنی اصلا برای فهمیدن مطلبی حتی زحمت خوندن هم
به خودشون نمی دن. متاسفانه اگه جواب سوالشون داده نشه کنایه می زنن این درست نیست. باید فکر کنن
دلیل جواب ندادن به سوالشون چیه. به نظرم وقت تلف کردن که یک مطلب روی چندین بار تکرار کنیم اونم بخاطر
راحت طلبی بعضی از دوستان می تونم بگم 90 درصد سوالات تو پست های قبلی هست متاسفانه ما ایرانی ها
راحت طلبی تو خونمونه . انتظار اینکه اگه ما وقت می زاریم می آیم به این گروه چیزای رو ببنیم که حداقل تو
دفترچه گوشی نداشته بعضی ها موبایل رو می خرن بدون اینکه نگاهی به حتی به دفترچه اون بندازن تا زمانی
هم که گوشی رو بفروشن هم پی به خیلی از قابلیت های اون نمی برن. خوبه اعضا خودشون هم یه چیزی به
مطالب این گروه اضافه کنند نه اینکه مصرف کننده باشند. یکی از Persian.boy یاد کرده بود. یکی از اولین
کسایی بود که تو این گروه واقعا کامنت هاش پر محتوا بود، هر جا هست موفق باشه.
g.reza23
13-05-2008, 08:29
سلام بر همه ی p1i داران
بالاخره رفتم برا خرید .
2.قیمتها فرق دارن :
علائدین :
راستی یاد Persian.boy بخیر ! کسی ازش خبر نداره با کارش حال کردم خیلی جدی بود .
کسی نیست جواب مارو بده !
بخدا سخت نیست اونایی که گوشی رو گرفتن می تونن جواب بدن ..........:27::19:
g.reza23
13-05-2008, 12:22
شما باید پک فارسی رو در صورتی که فریمور گوشیتون ساپورت کنه نصب کنید، اگه به خودتون یکم زحمت بدین
تو پست های قبلی هم برنامه رو گذاشتم و هم توضیح داده شده. قابل اطمینان نبودن دلیل بر نصب نشدن نیست
می تونی نصبشون کنی.
بعضی از دوستان (البته منظورم فقط شما نیست) اصلا حاضر به خوندن پست های قبلی نیستن انتظار دارن
مطلبی که قبلا توضیح داده شده رو دوباره براشون بگن یعنی اصلا برای فهمیدن مطلبی حتی زحمت خوندن هم
به خودشون نمی دن. متاسفانه اگه جواب سوالشون داده نشه کنایه می زنن این درست نیست. باید فکر کنن
دلیل جواب ندادن به سوالشون چیه. به نظرم وقت تلف کردن که یک مطلب روی چندین بار تکرار کنیم اونم بخاطر
راحت طلبی بعضی از دوستان می تونم بگم 90 درصد سوالات تو پست های قبلی هست متاسفانه ما ایرانی ها
راحت طلبی تو خونمونه . انتظار اینکه اگه ما وقت می زاریم می آیم به این گروه چیزای رو ببنیم که حداقل تو
دفترچه گوشی نداشته بعضی ها موبایل رو می خرن بدون اینکه نگاهی به حتی به دفترچه اون بندازن تا زمانی
هم که گوشی رو بفروشن هم پی به خیلی از قابلیت های اون نمی برن. خوبه اعضا خودشون هم یه چیزی به
مطالب این گروه اضافه کنند نه اینکه مصرف کننده باشند. یکی از Persian.boy یاد کرده بود. یکی از اولین
:2::18:
اگه منظورت منم !
بهتر اینو بدونی که من همه ی پستای قبلی این تاپیک خوندم .
برای اطمینانم بگم که کسی که از پرشین بوی یاد کرد من بودم چون اون بود که همه پستارو با دقت می خوند و فرق بین پست تکراری با جدید می فهمید( به استثناء بعضی از دوستان) !!!!!!!!
حالا شما جواب این پست نمی دونی دلیل نمی شه که بگی من پستای قبلی رو نخوندم !!!!!!
حالا میرسیم به مشکله من که دلیل طرح کردنشون این بود که :
از اونجا که در پستهای 90 به این ور مشکل no name با مشکل باتری پیش اومد (همون موضوع که باتری های جدید با رو کش پلاستیکی وارد بازار شد در حالی که باتری های قدیمی با دور فلزی تو بازار بود . حالا چرا من مشکل ???_bst طرح کردم اینه که تو gsm.ir برای باتری p1i =bst_37 زده بود. در حالی که اصل باتری p1i با 40_bst
معرفی شده ؟
یه مشکل دیگه اینکه چرا کارتنا با هم فرق داره کارتن اصلی p1i رنگی در حالی که تو بازار تعداد کمی هستش که رنگی باشه !! اکثرا طوسین .؟
حال من چرا اینقدر حساسیت به خرج میدم ؟
چون من این پولا رو از سر راه یا از بابا جونم نگرفتم که همینجوری خرج گوشی کنم که بعدا تقلبی در بیاد پولم هروم شه(راستش قبلا پرشین بوی مفصل در باره ی این موضوع که نباید پول اضافه به اونوریا داد کاملا با افرادی که مثل بعضیا فکر میکردن توضیح داده ...برید بخونید .). شما رو نمیدونم ...
بعد من سعیم اینه که با درست انتخاب کردن هم می تونم تو این کلوپ خوب پست بدم هم از تجربه ی من بقیه ی دوستان استفاده کنن چون هدفمون گروهی کار کردنه . نه این که بیایم این جا واسه دزدی اطلاعات !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
g.reza23
13-05-2008, 12:22
می تونی نصبشون کنی.
اگه منظورت منم !
بهتر اینو بدونی که من همه ی پستای قبلی این تاپیک خوندم .
برای اطمینانم بگم که کسی که از پرشین بوی یاد کرد من بودم چون اون بود که همه پستارو با دقت می خوند و فرق بین پست تکراری با جدید می فهمید( به استثناء بعضی از دوستان) !!!!!!!!
حالا شما جواب این پست نمی دونی دلیل نمی شه که بگی من پستای قبلی رو نخوندم !!!!!!
از اونجا که در پستهای 90 به این ور مشکل no name با مشکل باتری پیش اومد (همون موضوع که باتری های جدید با رو کش پلاستیکی وارد بازار شد در حالی که باتری های قدیمی با دور فلزی تو بازار بود . حالا چرا من مشکل ???_bst طرح کردم اینه که تو gsm.ir برای باتری p1i =bst_37 زده بود. در حالی که اصل باتری p1i با 40_bst
معرفی شده ؟
یه مشکل دیگه اینکه چرا کارتنا با هم فرق داره کارتن اصلی p1i رنگی در حالی که تو بازار تعداد کمی هستش که رنگی باشه !! اکثرا طوسین .؟
چون من این پولا رو از سر راه یا از بابا جونم نگرفتم که همینجوری خرج گوشی کنم که بعدا تقلبی در بیاد پولم هروم شه(راستش قبلا پرشین بوی مفصل در باره ی این موضوع که نباید پول اضافه به اونوریا داد کاملا با افرادی که مثل بعضیا فکر میکردن توضیح داده ...برید بخونید .). شما رو نمیدونم ...
بعد من سعیم اینه که با درست انتخاب کردن هم می تونم تو این کلوپ خوب پست بدم هم از تجربه ی من بقیه ی دوستان استفاده کنن چون هدفمون گروهی کار کردنه . نه این که بیایم این جا واسه دزدی اطلاعات !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی بچه ها مگه کارتون طوسی ها تقلبی هستن من که تا حالا از هرکی پرسیدم گفتن فقط یه نوع پی1 تو بازار اونم چینی البته با لیبل چین گوشی من لیبلش تمام اطرافش بریدگی داره یعنی شیار داره تا اگه بنا به کندن باشه کلا کنده شه در ضمن باتریش چینی فابریکه
بچه ها خواهش میکنم اگه گوشی پی 1 تقلبی داره داره واسه آشنایی کسایی که میخوان بخرن مشخصات یا عکسی از مدل تقلبیش بذارین
من جدیدا یه مشکل برا گوشیم پیدا شده اونم اینه که قبلا که گوشیمو به کامیوتر وصل میکردم از طریق usb شارژ میشد ام الان نمیشه چیکار کنم[/QUOTE][/QUOTE]
چه طور میتونم بچه ها تو اینجا برنامه بذارم
hossein2801
13-05-2008, 16:16
من قبلا گوشیمو با اینترنت آپدیت کردم این قسمتو نداشت
جدیدا با باکس فلشش زدم موقع تماس یه علامت تعجب اومده نوشته نوار وضعیت و یه سیستم رمز گذاری داره
این چیه؟
سلام دوستان این بلوتوس گوشیم فکر کنم مشکل پیدا کرده از گوشی های دیگه که Serch میزنن گوشیمو پیدا نمیکه حالت Hiden شده اما تنظیماتش فکر کنم درست باشه! توی گوشی که hiden نیستش
H M R 0 0 7
13-05-2008, 19:43
دوست عزیز alb1632،
برای اضافه کردن مطلب به پستتون از دکمه ویرایش استفاده کنید و از ارسال چند پست پشت سر هم خودداری کنید.
دوست عزیز g.reza23،
برای ارسال مطلب از انداره فونت معمولی استفاده کنید.مطمئن باشید دوستان میتونن بخونن.
majid134
13-05-2008, 21:32
اگه منظورت منم ! بهتر اینو بدونی که من همه ی پستای قبلی این تاپیک خوندم .
معرفی شده ؟
این رو فقط برای نمونه می گم برای روشن شدن مطلب.
ممنون
جوابش قبلا داده شده :
معمولا هر برنامه ای که بخواد بر روی سیستم UIQ 3 نصب بشه اول باید از طرف خود UIQ تایید شده باشه وگرنه
وقتی بخواهید برنامه ای رو در گوشی نصب کنید بهتون اخطار داده میشه.
به همین دلیله که خیلی از برنامه های باید ساین بشند و یا ساین شده باشند. این عمل ساین کردن یعنی اینکه
اون برنامه مشکلی نداره و میتونه بر روی گوشی نصب بشه. و معمولا هر برنامه ساین شده ای هم بر روی همه
گوشی های همنوع خودش نصب نمیشه چون شماره هر گوشی با هر گوشی دیگه فرق میکنه.
به همین دلیل تا حالا حتی 1 دونه ویروس هم برای سیستم UIQ 3 وجود نداره. حتی اگر هم وجود داشته باشه
نمیتونه در گوشی خرابکاری رو ایجاد کنه چون ویروسها که نمیتونند به تایید شرکت یو آی کیو برسند.... میتونند؟
نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های UIQ3 فقط باعث پایین اومدن سرعت گوشی میشه.
به هر حال شما فقط برداشت خودتون رو می کنید.
در خوندن پست قبلی شکی نیست آخه خوندن داریم تا خوندن!!! در ثانی مگه من گفتم پولت و چی جوری باید خرج کنی !!! ماشا
ا.. به نظر میاد آدم باهوشی هم هستی و کسی نمی تونه سرت کلاه بزاره. کلا متوجه جوابت نشدم . منظورت از دزدی اطاعات
رو شفاف تر توضیح بدین؟؟؟
یه نکته دیگه اینکه فکر نمکنم بزرگ کردن فونت تاثیری در جواب گرفتن بهتر داشته باشه.!!!
g.reza23
13-05-2008, 23:54
ممنون
اقا majid134 عزیزم این پست بالایی که میبینی ماله من نیست این واسه ali_naserifar .... اره عزیزم ...
شما 2 صفحه قبلو خوب نمی خونید ... بعد طلب کار هستین که ما همه ی پست هارو خوب نخود یم....؟خودت قضاوت کن عزیزم .....
بگزریم هدف من کمک گرفتن بود ولی انگار ............ آره ....!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش تو 70 صفحه قبل یه همچین جریانی پیش امد که من نمی خوام دوباره پیش بیاد ....
از دوستانم خواهش میکنم که سعی نکنن انجوری شه اگه با ور ندارید برید بخونید ..........:10::8::5::31:!!!!!
g.reza23
13-05-2008, 23:55
سلام بر همه ی دوستان پی وان
بالاخره من هم p1i دار شدم .
امروز رفتم از علائدین خریدم .
ولی اینم بگم که از نوع no name هستش . هر چی گشتم همه میگفتن chine ولی نبود .؟
راستی باطریش فلزیه .
g.reza23
13-05-2008, 23:58
هر سوالی دارید در خدمتم ؟
البته من خودمم از دوستان کمک می خوام ؟
g.reza23
14-05-2008, 10:16
بازم سلام بر همه p1i داران و همه ی اونهایی که این صفحات را نگاه میکنن.....
Cxc162108r6g04= PDA
Phone=cxc162037r9k009
CDA=162024/52r8A
آیا نیاز به updeit دارم ؟
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن .....
Ashkan1980
14-05-2008, 10:24
من جدیدا یه مشکل برا گوشیم پیدا شده اونم اینه که قبلا که گوشیمو به کامیوتر وصل میکردم از طریق usb شارژ میشد ام الان نمیشه چیکار کنم[/QUOTE][/QUOTE]
یادمه یه option داره به اسمه USB Charging. اونو باید روشن کنی.
Ashkan1980
14-05-2008, 10:27
سلام دوستان این بلوتوس گوشیم فکر کنم مشکل پیدا کرده از گوشی های دیگه که Serch میزنن گوشیمو پیدا نمیکه حالت Hiden شده اما تنظیماتش فکر کنم درست باشه! توی گوشی که hiden نیستش
یه بار خاموش روشن کن.
hamed1297
14-05-2008, 11:39
ممنون میشم برنامه را بزاری
شرمنده من برنامه رو ندارم.
حالا چرا من مشکل ???_bst طرح کردم اینه که تو gsm.ir برای باتری p1i =bst_37 زده بود. در حالی که اصل باتری p1i با 40_
این سایتهای مسخره ایرانی اصلا ملاک نیست.
شما از دوستان که خربدن بپرس..BST40 هست و 1120 میلی آمپر.همین.
من جدیدا یه مشکل برا گوشیم پیدا شده اونم اینه که قبلا که گوشیمو به کامیوتر وصل میکردم از طریق usb شارژ میشد ام الان نمیشه چیکار کنم
وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کردید و قسمت انتخاب نوع connection اومد پایین روی گزینه سمت راست more رو بزنید و اونجا allow usb charging رو تیک بزنید.
سلام بر همه ی دوستان پی وان
بالاخره من هم p1i دار شدم .
امروز رفتم از علائدین خریدم .
ولی اینم بگم که از نوع no name هستش . هر چی گشتم همه میگفتن chine ولی نبود .؟
راستی باطریش فلزیه
مبارک باشه.به سلامتی.
فقط یک لطفی کنید هر مطلب رو توی یک پست ننویسید که اینطوری فقط صفحات زیاد میشه و مشکل واسه پیدا کردن مطالب پیش میاد.باز ممنون.
ali_naserifar
14-05-2008, 12:09
سلام به همگي خسته نباشيد .
اول يه توضيح بدم :
اقاي majid134 خسته نباشيد . مطمئن باشين كه من همه صفحات قبلي رو خوندم و پرينت هم گرفتم از همون اولين روزي كه persian boy اين تايپيك رو راه انداخت و انصافا هم حاوي اطلاعات خوبي هم هست و باز هم مطمئن باش كه اگر جواب سئوالاتمو توي صفحات قبل گرفته بودم مجدد مطرح نمي كردم . در ضمن توي توضيح مربوط به برنامه هاي UIQ كه خودتون مجدد صفحه قبل اوردين گفته شده اگه برنامه مورد تائيد نباشه اخطار ميده . من هم فقط ميخواستم بدونم چكار بايد كرد .
به هر حال ممنون كه دقت ميكنين و وسواس دارين . و از زحماتي هم كه كشيدين ممنون و خسته نباشيد .
و اما سئوال :
من چند روزيه كه با توجه به همين تايپيك و اطلاعاتي كه گرفتم گوشي P1 خريدم . گوشي من داراي آخرين فريمور است :
Phone: CXC162037 R9k9
Bluetooth : CXC162143 R1D
Organiser : CXC162108 R6G04
CDA : 162022/9 R6G02
كه فكر ميكنم مربوط به WG1 يا WG3 باشه .
الان گوشي من فارسي رو تشخيص ميده ( ارسال و دريافت sms و تشخيص دستخط فارسي) ولي نميتونم زبان گوشي رو فارسي كنم . داخل پوشه مربوط به زبان هم تنها زبان انگليسي هست . اگه امكان داره و سخت نيست دوستان لطف كنن دقيق بگن كه بايد چه كار بكنم . ( آپديت كنم يا ريختن فايل فونت فارسي كه قبلا گذاشته شده كافيه و اگه كافيه چه جوري )
ممنون . ببخشيد يه كم طولاني شد و شايد هم تكراري
D o l f i n
14-05-2008, 12:23
دوستان p1 رم تا چند ساپورت میکنه من می خوام یه 4 گیگش رو بخرم
ali_naserifar
14-05-2008, 12:27
من شنيدم تا 4 گيگ رو به خوبي ساپورت ميكنه
vavolian
14-05-2008, 14:02
سلام بر همه دوستان لطفا کسانی که اطلاعات کامل دارن بگن p1 اصلی رو کامل معرفی کنن وبگن بهترین جا برای خریدش کجاست +قیمت
zhina_gian
14-05-2008, 15:24
دوستان p1 رم تا چند ساپورت میکنه من می خوام یه 4 گیگش رو بخرم
من از مموری 4 گیگ با مارک SanDisk خیلی وقته که استفاده میکنم و مشکلی هم باهاش ندارم.
اما اینو میدونم که پی1 تا16 گیگ مموری رو میتونه ساپورت کنه. چون مموری 8 گیگ هم بر روش آزمایش شده و خوب
کار میکنه.
D o l f i n
14-05-2008, 17:36
ممنونم عزیزان
talebi128
14-05-2008, 18:49
آقایان و خانومها من همه ی کارای ریختن Walkman 3 رو انجام دادم اما نمی ریزه
یکی بگه باید پی کار کنم
saeid127
14-05-2008, 19:50
یکی بگه باید پی کار کنم
cda مال کجاست؟
اگر wg باشه کارت حله.
فقط یه دونه بدونه عیبش رو پیدا کن (همون که حسین توی تاپیک هک و ... گزاشته به خوبی کار میکنه)
راستی حتما باید ریست کنی!!!
majid134
15-05-2008, 08:03
سلام به همگي خسته نباشيد .
اول يه توضيح بدم :
اقاي majid134 خسته نباشيد . مطمئن باشين كه من همه صفحات قبلي رو خوندم و پرينت هم گرفتم از همون اولين روزي كه persian boy اين تايپيك رو راه انداخت و انصافا هم حاوي اطلاعات خوبي هم هست و باز هم مطمئن باش كه اگر جواب سئوالاتمو توي صفحات قبل گرفته بودم مجدد مطرح نمي كردم . در ضمن توي توضيح مربوط به برنامه هاي UIQ كه خودتون مجدد صفحه قبل اوردين گفته شده اگه برنامه مورد تائيد نباشه اخطار ميده . من هم فقط ميخواستم بدونم چكار بايد كرد .
به هر حال ممنون كه دقت ميكنين و وسواس دارين . و از زحماتي هم كه كشيدين ممنون و خسته نباشيد .
و اما سئوال :
من چند روزيه كه با توجه به همين تايپيك و اطلاعاتي كه گرفتم گوشي P1 خريدم . گوشي من داراي آخرين فريمور است :
Phone: CXC162037 R9k9
Bluetooth : CXC162143 R1D
Organiser : CXC162108 R6G04
CDA : 162022/9 R6G02
كه فكر ميكنم مربوط به WG1 يا WG3 باشه .
الان گوشي من فارسي رو تشخيص ميده ( ارسال و دريافت sms و تشخيص دستخط فارسي) ولي نميتونم زبان گوشي رو فارسي كنم . داخل پوشه مربوط به زبان هم تنها زبان انگليسي هست . اگه امكان داره و سخت نيست دوستان لطف كنن دقيق بگن كه بايد چه كار بكنم . ( آپديت كنم يا ريختن فايل فونت فارسي كه قبلا گذاشته شده كافيه و اگه كافيه چه جوري )
ممنون . ببخشيد يه كم طولاني شد و شايد هم تكراري
من چند وقت پیش پک فارسی رو نصب کردم یکی از دوستان فایل رو گذاشته بود بنده هم طبق نظر ایشان نصبش کردم ولی بعد از نصب یک سری مشکلات برام پیش اومد. اول اینکه گوشی خود به خود خاموش می شد دوم موقع ارسال مسیج گوشی هنگ می کرد و کلا خوب کار نمی کرد.
بعد از این مورد گفتم خودم برم مستقیم تو سایت سونی و فایل و طریقه نصب رو ببینم. پس از مراجعه متوجه شدم کلا من نصب رو اشتباه انجام دادم اول اینکه فایل ای که من نصب کرده بودم اصلا این نبود دوم طریقه نصب بود. الان چند روزه فارسی رو نصب کردم و حتی یک مورد مشکل رو هم باهاش نداشتم نه هنگ کرده و نه خاموش شده.
او نکات رو می گم :
1- برنامه پي سي سوئيت رو نصب كنيد
2- فایل رو من از سایت گرفتم و لینکش رو گذاشتم این زیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-
تو پست دوستمون گفته شده بو توسط پی سی سویت از طریق قسمت نصب برنامه (Applivation Inssraller)نصبش کنید!!! درسته نصب هم شد ولي باعث مي شد گاهي گوشي هنگ كنه در حالی که نکته مهم اینکه حتما از قسمت Download Language نصبش کنید حتماً !!
در کل اگه CDA گشیتون مشکل نداشته باشه فارسی ساز اصلا مشکی نداره.
majid134
15-05-2008, 08:17
یکی بگه باید پی کار کنم
اگه مراحل رو عيناً انجام بدي مشكلي پيش نمايد. وقتي كپي كردي آيكون واكمن اضافه ميشه به ليست برنامه هاي نصب شده. خيلي امكانات خوبي داره و خيلي هم زيباست.:40:
ali_naserifar
15-05-2008, 08:20
سلام majid134
ممنون كه جواب دادي فقط كاراي بالا رو انجام بدم ؟ نيازي نيست بك آپ بگيرم يا كار ديگه ؟
راستي براي واكمن پلير 3 حتما بايد گوشي هك بشه ؟
talebi128
15-05-2008, 10:07
اگه مراحل رو عيناً انجام بدي مشكلي پيش نمايد. وقتي كپي كردي آيكون واكمن اضافه ميشه به ليست برنامه هاي نصب شده. خيلي امكانات خوبي داره و خيلي هم زيباست.:40:
خیلی ممنونم majid عزیزم ریختم ولی نمی دونستم که باید گوشی رو خاموش کنم و باطری رو در بیارم
این کار رو کردم درست شد
ولی از نظر کیفیت و قدرت صدا هیچ فرقی با قبل نداره .فقط mood , rating, visulisation اضافه شده و یک محیط زیبا
من فکر می کردم از نظر کیفیت و قدرت فرق کنه , که فرقی ندیدم
از نظر تو چه محاسنی داره نسبت به پلیر گوشی؟:10::11::11:
g.reza23
15-05-2008, 10:50
بازم سلام بر همه p1i داران و همه ی اونهایی که این صفحات را نگاه میکنن.....
Cxc162108r6g04= PDA
Phone=cxc162037r9k009
CDA=162024/52r8A
آیا نیاز به updeit دارم ؟
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن ....
D o l f i n
15-05-2008, 11:38
ما هم p1 رو گرفتیم گوشی محشریه البته تا الان یه سوال گوشسی من زبان فارسی رو داره ولی از کجا بفهمم فریمورش چیه با چه کدی این آمار ارقام رو در میارید؟
در ضمن کیبرد ماله من روش حروف فارسی نداره ماله بقیم همینجوریه؟
majid134
15-05-2008, 11:44
سلام majid134
ممنون كه جواب دادي فقط كاراي بالا رو انجام بدم ؟ نيازي نيست بك آپ بگيرم يا كار ديگه ؟
راستي براي واكمن پلير 3 حتما بايد گوشي هك بشه ؟
نه بك آپ ني خواد.
آره بايد هك بشه. نترس چيز خاصي نيست.
خیلی ممنونم majid عزیزم ریختم ولی نمی دونستم که باید گوشی رو خاموش کنم و باطری رو در بیارم
این کار رو کردم درست شد
ولی از نظر کیفیت و قدرت صدا هیچ فرقی با قبل نداره .فقط mood , rating, visulisation اضافه شده و یک محیط زیبا
من فکر می کردم از نظر کیفیت و قدرت فرق کنه , که فرقی ندیدم
از نظر تو چه محاسنی داره نسبت به پلیر گوشی؟:10::11::11:
حق با شماست از نظر صدا و كيفيت فرقي نداره ولي محاسنش زياده.
در مورد صدا دارم مي گردم ببينم مي تونم صداشو زياد كرد يا نه اگه شما به مطلبي بر خوردي ما رو هم خبر كن
g.reza23
15-05-2008, 12:07
کمک کمک
Cxc162108r6g04= PDA
Phone=cxc162037r9k009
CDA=162024/52r8A
سلام بر دوستان
من فهمیدم نرم افزار گوشیم ماله Indonesia (اندونزی) هستش .
وProvider= Generic Trade هستش .
حالا من چیکار کنم ؟ فکر نکنم بشه فارسی روش ریخت چون انجور که دوستان گفتن باید WG باشه حالا چیکار کنم ؟
سلام به همگی ممنون از اینکه به سوالام جواب دادین من میخوام چند تا عکس از گوشیم بذارم چطور بذارم دوم اینکه بگین گوشی من اصله یا نه
ali_naserifar
15-05-2008, 15:08
سلام majid جان
ممنون فارسي نصب شد .
aRThaS_08
15-05-2008, 15:33
سلام قیمت در ارزونترین حالت رو میخواسم
zhina_gian
15-05-2008, 15:56
حق با شماست از نظر صدا و كيفيت فرقي نداره ولي محاسنش زياده.
در مورد صدا دارم مي گردم ببينم مي تونم صداشو زياد كرد يا نه اگه شما به مطلبي بر خوردي ما رو هم خبر كن
در کلوپ هک UIQ3 یک پچ وجود داره که صدا رو افزایش میده. طوری که یکی از استفاده کنندگان در وبلاگ پی1 نظر
داده بود و گفته بود که >> چطور میتونم صدای گوشیم رو به حالت اول برگردونم. گوشهای نمیتونه این مقدار صدا رو
با کیفیت 90dB گوش میده.
البته من ازش استفاده نکردم چون اصلا گوشیم رو از زمانی که دوباره آپدیت کردم هک نکردم. اما خیلی وسوسه شدم
که این پچ رو به خاطر افزایش صدا در هدفون پی1 نصب کنم. اگر شما نصب کردید و ازش راضی بودید اطلاع بدید تا
من و دوستان دیگه هم در فکر نصب کردنش باشیم. :20:
zhina_gian
15-05-2008, 16:13
کمک کمک
Cxc162108r6g04= PDA
Phone=cxc162037r9k009
CDA=162024/52r8A
سلام بر دوستان
حالا من چیکار کنم ؟ فکر نکنم بشه فارسی روش ریخت چون انجور که دوستان گفتن باید WG باشه حالا چیکار کنم ؟
بر روی گوشی هایی با CDA های غیر از World Generic هم میشه پک فارسی رو نصب کرد. اما درصورتی که
CDA گوشی یا R6F41 باشه و یا R6G04. در حالی که CDA گوشی شما R8A است و به این دو سی دی ای که نام
بردم نمیخوره.
در سایت سونی اریکسون هم 2 نوع پک زبان که زبان فارسی هم داخلشون قرار داره وجود داره و اون 2 پک این
2 تا هستند که در عکس زیر میتونید ببینید.
برای نصب فارسی بر روی گوشی شما هم راه حلی وجود داره و اون اینکه سی دی ای گوشی تون رو به یکی
از این 2 سی دی ای نامبرده شده تبدیل کنید و بعد گوشی تون رو آپدیت کنید. اما کسی که سی دی ای گوشی
رو میخواد عوض کنه باید اول خوب در موردش تحقیق کنه و روش عوض کردن سی دی ای رو حتما یا بگیره.
چون اگر جایی رو اشتباه کنید گوشی شما دیگه بالا نمیاد و ممکنه فقط با فلش کردن گوشی درست بشه.
روش عوض کردن سی دی ای رو همراه با برنامه ای که توسط اون میشه سی دی ای رو عوض کرد در صفحات
قبل قرار دادم.
g.reza23
15-05-2008, 16:18
کمک کمک
Cxc162108r6g04= PDA
Phone=cxc162037r9k009
CDA=162024/52r8A
سلام بر دوستان
حالا من چیکار کنم ؟ فکر نکنم بشه فارسی روش ریخت چون انجور که دوستان گفتن باید WG باشه حالا چیکار کنم :19::19::19::19::19:
ممنون که کمکم کردین
یکی نیست کمک کنه :18::18:
کمک کنید تورو خدا :11:
zhina_gian
15-05-2008, 16:25
ما هم p1 رو گرفتیم گوشی محشریه البته تا الان یه سوال گوشسی من زبان فارسی رو داره ولی از کجا بفهمم فریمورش چیه با چه کدی این آمار ارقام رو در میارید؟
در ضمن کیبرد ماله من روش حروف فارسی نداره ماله بقیم همینجوریه؟
در حالت عادی یعنی زمانی که در صفحه اصلی گوشی باز هست More رو بزنید و بعد قسمت Status رو بزنید. اون
قسمت رو که زدید کلا مشخصات گوشی و بلوتوث و چیزهای دیگه رو به شما نشون میده. مشخصات رو هم که
گیر آوردید میتونید برید به سایت زیر و اون رو با مشخصات گوشی های ساخت کشور های مختلف چک بکنید تا
هم متوجه بشید که گوشی شما برای چه منطقه و یا چه کشوری ساخته شده و هم اینکه بتونید متوجه بشید که
آیا گوشی شما آخرین آپدیت مربوط به اون منطقه رو داره یا نه.
g.reza23
15-05-2008, 16:54
بابت کمکت ممنون
اگه کسی میدونه کاره دیگه ای لازمه بکنم ممنون میشم کمک کنه
باز از zhina_gian ممنون ............
zhina_gian
15-05-2008, 19:48
بابت کمکت ممنون
اگه کسی میدونه کاره دیگه ای لازمه بکنم ممنون میشم کمک کنه
باز از zhina_gian ممنون ............
من دوباره یک نگاهی به مشخصات گوشی شما انداختم و این بار متوجه شدم که با وجود اینکه سی دی ای گوشی
شما مربوط به اندونزی میشه اما شما میتونید یکی از پک های زبانی که فارسی توش وجود داره رو از طریق پی سی
سویت بر روی گوشی خودتون نصب کنید.
چون مشخصات گوشی شما با مشخصاتی که اون پک زبان داره دقیقا یکیه و همینم برای اضافه کردن زبان فارسی
کافیه.
شما باید این پک را دانلود و نصب کنید >>> CXC162108 / R6G04
saeid127
15-05-2008, 22:42
در کلوپ هک UIQ3 یک پچ وجود داره که صدا رو افزایش میده. طوری که یکی از استفاده کنندگان در وبلاگ پی1 نظر
داده بود و گفته بود که >> چطور میتونم صدای گوشیم رو به حالت اول برگردونم. گوشهای نمیتونه این مقدار صدا رو
با کیفیت 90dB گوش میده.
البته من ازش استفاده نکردم چون اصلا گوشیم رو از زمانی که دوباره آپدیت کردم هک نکردم. اما خیلی وسوسه شدم
که این پچ رو به خاطر افزایش صدا در هدفون پی1 نصب کنم. اگر شما نصب کردید و ازش راضی بودید اطلاع بدید تا
من و دوستان دیگه هم در فکر نصب کردنش باشیم. :20:
من استفاده کردم خیلی عالی بود.صدای توی هدفون حداقل 3 برابر شد!!!:18:
از توی اسپیکر هم یکم بهتر شده!
D o l f i n
16-05-2008, 06:31
در حالت عادی یعنی زمانی که در صفحه اصلی گوشی باز هست More رو بزنید و بعد قسمت Status رو بزنید. اون
قسمت رو که زدید کلا مشخصات گوشی و بلوتوث و چیزهای دیگه رو به شما نشون میده. مشخصات رو هم که
گیر آوردید میتونید برید به سایت زیر و اون رو با مشخصات گوشی های ساخت کشور های مختلف چک بکنید تا
هم متوجه بشید که گوشی شما برای چه منطقه و یا چه کشوری ساخته شده و هم اینکه بتونید متوجه بشید که
آیا گوشی شما آخرین آپدیت مربوط به اون منطقه رو داره یا نه.
عزیز ممنونم واسه راهنماییت من چک کردم همه جدید بود یعنی همه مثل همین عکسی که گذاشتی بود به جز organizer version که R6F41 بود مربوط به ردیف چهارم تو عکس مشکل خاصی که نداره احتیاج به آپدیت چی؟
zhina_gian
16-05-2008, 22:27
عزیز ممنونم واسه راهنماییت من چک کردم همه جدید بود یعنی همه مثل همین عکسی که گذاشتی بود به جز organizer version که R6F41 بود مربوط به ردیف چهارم تو عکس مشکل خاصی که نداره احتیاج به آپدیت چی؟
اون عکس فقط قسمتی از سایتی هست که زیر عکس قرار دادم. شما بهتره به سایت برید و فریمور گوشی تون رو
اونجا دقیق تر چک کنید.
اگر همه مشخصات گوشیتون مثل یکی از فریمور ها بود آپدیت لازم نداره چون در اون سایت آخرین آپدیت مربوط به هر
منظقه رو نوشته. قسمت Organizer Version هم فریمور گوشیتون رو نشون میده و هم میتونه مشخصی کنه
که فریمور گوشیتون مربوط به کدام منطقه است.
اما چون گفتید که فریمور گوشیتون R6F41 است فکر کنم گوشیتون Middle East باشه و چون آخرین فریمور رو
گوشی شما داره بنابراین کیبورد فارسی رو هم برای تایپ در مکانهای نوشتاری باید داشته باشه.
zhina_gian
16-05-2008, 22:30
من استفاده کردم خیلی عالی بود.صدای توی هدفون حداقل 3 برابر شد!!!:18:
از توی اسپیکر هم یکم بهتر شده!
مرسی.
حالا شما که فایل صدا رو پچ کردید از لحاظ کیفیت صدا تاثیر منفی در گوشی نزاشته؟ چون پی1 واقعا صدای با کیفیتی
داره. منظورم اینه که مثل خیلی از گوشی های نوکیا صداش جق جقو نشده و صدای تیز نداره؟
یعنی همون کیفیت قبلی رو حفظ کرده و فقط صدا رو بالا تر برده و یا کیفیت صدا کمی پایین تر اومده اما در عوض
صدا بالا تر رفته؟
باز هم ممنون. :11:
hossein2801
16-05-2008, 23:24
با اینترنت آپدیت کردن بهتره یا با باکس
setool
دلیل؟
saeid127
17-05-2008, 10:11
مرسی.
حالا شما که فایل صدا رو پچ کردید از لحاظ کیفیت صدا تاثیر منفی در گوشی نزاشته؟ چون پی1 واقعا صدای با کیفیتی
داره. منظورم اینه که مثل خیلی از گوشی های نوکیا صداش جق جقو نشده و صدای تیز نداره؟
یعنی همون کیفیت قبلی رو حفظ کرده و فقط صدا رو بالا تر برده و یا کیفیت صدا کمی پایین تر اومده اما در عوض
صدا بالا تر رفته؟
باز هم ممنون. :11:
نه اصلا کیفیت هیچ تغییری نکرده.البته اینو بگم که این پچ فقط برای هدفون هست ولی به نظر من صدای اسپیکر هم یه کم بهتر شده!
D o l f i n
17-05-2008, 12:35
اون عکس فقط قسمتی از سایتی هست که زیر عکس قرار دادم. شما بهتره به سایت برید و فریمور گوشی تون رو
اونجا دقیق تر چک کنید.
اگر همه مشخصات گوشیتون مثل یکی از فریمور ها بود آپدیت لازم نداره چون در اون سایت آخرین آپدیت مربوط به هر
منظقه رو نوشته. قسمت Organizer Version هم فریمور گوشیتون رو نشون میده و هم میتونه مشخصی کنه
که فریمور گوشیتون مربوط به کدام منطقه است.
اما چون گفتید که فریمور گوشیتون R6F41 است فکر کنم گوشیتون Middle East باشه و چون آخرین فریمور رو
گوشی شما داره بنابراین کیبورد فارسی رو هم برای تایپ در مکانهای نوشتاری باید داشته باشه.
بله گوشی من کیبورد فارسی رو هم داره
بازم به خاطر راهنمایی هات ممنون:11:
zhina_gian
17-05-2008, 17:23
بله گوشی من کیبورد فارسی رو هم داره
بازم به خاطر راهنمایی هات ممنون:11:
خواهش میکنم دوست عزیز. :11:
vavolian
17-05-2008, 19:44
سلام. منم این خبرو خوندم و واقعیت داره چون از طرف وبلاگ رسمی سونی اریکسون هم پخش شده.
من که دارم دیونه میشم. یعنی انتظار اومدنش منو دیونه کرده. یعنی میشه اون روزی رو که پی1 با
UIQ3.3 شروع به کار کنه رو دید. :20:
من wayfinder یعنی همون GPS رو که بر روی پی1 میشه استفاده کرد رو دارم و ازش هم استفاده میکنم اما نه در ایران بلکه در
نروژ. در ایران این جی پی اس کار نمیکنه و فقط در حد یک نقشه بیسار معمولی ایران کار میکنه. اما رهیابش به هیچ عنوان
کار نمیکنه. نه به خاطر اینکه دستگاهش خوب نیست یا گوشی جواب نمیده. بلکه به خاطر اینکه این جی پی اس فقط مخصوص
کشورهای اروپایی و امریکایی هست. و بعضی کشورهای خاورمیانه اما ایران جزو اون کشورها نیست چون هیچ ماهواره ای
بر روی ایران متمرکز نشده.
برای نشان دادن موقعیت یک نفر به 3 الی 4 ماهواره و گاهی بیشتر نیازه که ایران حتی 1 دونه اش رو هم نداره.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت mywayfinder.com مراجعه بکنید و با وارد کردن شماره سریالی که به همراه
جی پی اس دریافت کردید وارد اکانت خودتون بشید.
سلام دوست غزیز مطمئنی خود se گفته اگه ممکنه لینکشو بده
zhina_gian
17-05-2008, 20:00
سلام دوست غزیز مطمئنی خود se گفته اگه ممکنه لینکشو بده
WoW ... این پست رو از کجا پیدا کردی. قدیمیه...
اگر منظورتون آپدیت پی1 با UIQ3.3 است باید بگم که این خبر رو خود سونی اریکسون تایید نکرده. بلکه در وبلاگ هایی
که به اسم وبلاگ سونی اریکسون هست این شایعات پخش شده و صحت و غلط بودن این موضوع فعلا معلوم
نیست.
لینکش رو هم در همون صفحاتی که این پست رو پیدا کردید قبلا گذاشتم . چند صفحه این طرف و اون طرفش رو
بگردید پیدا میکنید چون من که لینک هر خبری رو ذخیره نمیکنم تا شاید یکی در آینده لازم داشته باشه. لینک های
خبری همون روز گذاشته میشند.
اما اگر لینکش رو پیدا نکردید میتونید در گوگل این کلمه رو جستجو کنید >> SE P1i UIQ3.3
سلام به همه دوستان از اینکه به سوالاتم جواب دادین ممنونم میخواستن بدونم چطور میتونم عکسای گوشیمو بذارم
hamed1297
17-05-2008, 22:19
سلام به همه دوستان از اینکه به سوالاتم جواب دادین ممنونم میخواستن بدونم چطور میتونم عکسای گوشیمو بذارم
منظورتون کدوم عکسهاست؟عکسهایی که با گوشی گرفتید یا عکس از زمینه گوشی (screen shot)؟؟؟؟؟
hamed1297
17-05-2008, 22:24
چند تا تم قشنگ واسه P1:
با سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا طریقه تنظیم گوشی p1 برای دریافت وفرستادن ایمیل رو توضیح بدین. پیشاپیش خیلی ممنونم
saeid127
18-05-2008, 22:46
من یه مشکل دارم.بعضی از برنامه ها رو (از قبیل mophun,core player ,...) رو وقتی uninstall میکنم مواقعی که گوشی رو ری استارت یا وقتی با usb وصل میکنم پیغام نصب این برنامه ها میاد(خیلی اعصاب خرد کنه :9: ) شما هم همین مشکل رو دارید؟
hamed1297
18-05-2008, 23:11
من این مشکل رو با برنامه iphone lock دارم.اگر کسی راهی براش داره ممنون میشیم کمک کنه.
سلام
کمک کنید لطفا...
گوشی من برنامه ها رو نه inestal میکنه و نه unistal !!!
گوشی آپدیت شده تقریبا 40 روز پیش. قبل از آپدیت مشکل آنتن داشتم مثل اکثر بچه ها که با آپدیت حل شد ، اما الان بعد از 40 روز اینجوری شده.
چه کنم!!!
یه بار خاموش روشن کن.
مرسی اشکان جان مشکلش این بود که تیکه visible to other Devices ورداشته بودم این جوری بگم سره یه اشتباه بچه گونه اما در کل مرسی از توجهت :11:
H M R 0 0 7
19-05-2008, 16:55
دوستان من ديروز w950 دادشم رو با يك P1 عوض كردم.
W950 داداشم 6-7 ماهي كار كرده بود ولي تميز تميز بود.فقط مشكل باطري داشت كه قلابي بود و زود خالي ميشد.
گوشي P1 هم كه گرفتيم يك هفته كار كرده بود و خيلي هم تميز با باطري اصل.حتي يك خش هم نداشت رو گوشي.يك رم 512 مگ هم داشت.
با اين شرايط 110 هزار تومان سر داديم. به نظر شما مي صرفه؟(از لحاظ قيمت ميگم نه از لحاظ كيفيت)
دوستان من ديروز w950 دادشم رو با يك P1 عوض كردم.
W950 داداشم 6-7 ماهي كار كرده بود ولي تميز تميز بود.فقط مشكل باطري داشت كه قلابي بود و زود خالي ميشد.
گوشي P1 هم كه گرفتيم يك هفته كار كرده بود و خيلي هم تميز با باطري اصل.حتي يك خش هم نداشت رو گوشي.يك رم 512 مگ هم داشت.
با اين شرايط 110 هزار تومان سر داديم. به نظر شما مي صرفه؟(از لحاظ قيمت ميگم نه از لحاظ كيفيت)
آره بنظر من که با این 110 تومانی که سر دادی خوب دادی , p1i خوب گرفتی
majid134
20-05-2008, 07:28
دوستان نظر بدین p1 بدمش w960 بخرم؟ بدجوری وسوسه شدم:19: اما نمیدونم p1 سر تره یا w960
البته تصمیم آخر رو خودت باید بگیری ولی در حالی که میشه مموری 4 گیگ روی پی وان نصب کرد و واکمن 3 ، دیگه خیلی فرقی با اون نداره. اگه می خوای عوض کنی باید چیز بهتری بگیری.
emad_sx1
20-05-2008, 10:24
سلام
من روی گوشیم سیم کارت ایرانسل انداختم اما با مشکل عجیبی روبرو شدم !! همه چیز درسته حتی لوگو ایرانسل هم بالای گوشی میاد و حتی آنتن هم پره اما اصلا تماسی برقرار نمیشه .
آیکون گوشی( آبی رنگ ) بالای صفحه نقش میبنده که یه خط قرمز روشه
میخواستم بدونم مشکل چیه ؟؟
هیچ کدوم از کدهای ایرانسل هم جوب نمیده !
قبلش کار میکردم یه خط ثابت همراه اول . هیچ مشکلی هم نداشت!!
آیا باید آپدیتش کنم ؟
emad_sx1
20-05-2008, 11:40
آپدیت احتیاج داره ؟؟؟؟
phone:
cxc162037 R9J005
bluetooth:
cxc 162143 R1D
Organiser:
cxc162108 R6F41
CDA:
CDA162024/52 R6A
D o l f i n
20-05-2008, 12:15
دوستان نظر بدین p1 بدمش w960 بخرم؟ بدجوری وسوسه شدم:19: اما نمیدونم p1 سر تره یا w960
من هم 960 داشتم الانم p1 غیر از مموری p1 سرتره من p1 رو بیشتر میپسندم سرعتش هم از 960 بیشتر
راستی دوستان من تا حالا متوجه نشدم رم رو گوشیم 1 گیگ هستش نه 512
آقا بنظرتون ن82 بخرم یا پ1 ؟؟
فک کنم ن82 از نظر کامل بودن پ1 رو بخوره !!!
ممنون از نظراتتون :11:
w960 سرتره ولي اصلا نمي صرفه!
منم ممنونم از اینکه دوستان گلم :11: که یادم انداختن هیچ گوشی p1i خودمون نمیشه ! چون گوشیه کاملیه واقا:8:
والا من همه ی اینا رو میدونستم !!!:دی (ولی بازم ممنون)
در کل خواستم بدونم
من خودم خیلی رو این سه تا گوشی (ک850 و ن82 و پ1 فک کردم)
از یه طرف دلم تاچ اسکرین میخواد از یه طرف دوربین 5 خیلی خوب
از یه سرف دلم کیبورد پ1 رو میخاد از طرف فیلمبرداری یا جی پی اس !!!!
ولی یه چیزی رو که خیلی میترسم باتریش هست که میترسم زرت و زورت تموم شه !!!
ولی در کل فک میکنم انتخاب خوبی باشه !!!
ممنون ×
zhina_gian
20-05-2008, 21:57
کسی نبود جواب ما رو بده ؟!
صفحات قبل رو همیشه مرور کنید تا ببینید جواب سوالات تکراری داده شده یا نه...
صفحه 157 رو بخونید. در اونجا توضیح دادم که چطوری فریمور گوشیتون رو چک کنید تا متوجه بشید که فریمور گوشی
شما آخرین فریمور است و یا مربوط به کدام منطقه است.
در ضمن گوشی شما آخرین آپدیت رو نداره و احتیاج به آپدیت داره.
موفق باشید.
emad_sx1
20-05-2008, 23:23
من مطالب قبلی را خوندم اما کسی همچین مشکلی نداشت !!!!!!!
به هر حال اون جدولی که شما گفتید را هم دیدم اگر اون جدول درست باشه احتیاجی به آپدیت ندارم !آخه تمام مشخصات درسته !شما چجوری گفتید که باید آپدیت کنم ؟!
zhina_gian
21-05-2008, 00:12
من مطالب قبلی را خوندم اما کسی همچین مشکلی نداشت !!!!!!!
به هر حال اون جدولی که شما گفتید را هم دیدم اگر اون جدول درست باشه احتیاجی به آپدیت ندارم !آخه تمام مشخصات درسته !شما چجوری گفتید که باید آپدیت کنم ؟!
طبق اون مشخصاتی که شما نوشتید CDA گوشی شما اینه >> CDA162024/52 R6A
به عدد R6A و شماره سی د ای دقت بکنید.
این سی دی ای با این فریمور خیلی وقته که آپدیت شده و اگر مشخصات اون سایت رو با مشخصات گوشیتون
دقیق تر بررسی کنید متوجه میشید که چیزی به اسم CDA162024/52 R6A وجود نداره.
برای اینکه بیشتر مطمئن بشید میتونید تمام مراحل آپدیت رو توسط SEUS انجام بدید اگر بهتون گفت که گوشی
شما آپدیته و احتیاج به آپدیت نداره دکمه Back رو بزنید. اما اگر گفت گوشی شما شناسایی شد و برای ادامه
آپدیت NEXT را بزنید اون وقت متوجه میشید که گوشیتون احتیاج به آپدیت داره. اما باز هم میتونید آپدیت نکنید و
Back رو بزنید.
همه این مراحل 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.
D o l f i n
21-05-2008, 11:27
hpm- 82 امروز خریدم 12000 تومان و هندزفری بلوتوث ds980 هم بین 80 تا 90 هزار تومانمن به یکی از دوستام که موبایل فروشی داره سفارش ds980 رو دادم گیر نیاورد گفت زنگ زدم تهران پیدا نکردن شما میشه بگی از کدوم مغازه اینا رو گرفتی من یه هفتس دربدر دنبال میگردم هنوز هیچی پیدا نکردم
در ضمن سایتی وجود نداره اینا رو بفروشه
hamid00009
21-05-2008, 17:03
من به یکی از دوستام که موبایل فروشی داره سفارش ds980 رو دادم گیر نیاورد گفت زنگ زدم تهران پیدا نکردن شما میشه بگی از کدوم مغازه اینا رو گرفتی من یه هفتس دربدر دنبال میگردم هنوز هیچی پیدا نکردم
در ضمن سایتی وجود نداره اینا رو بفروشه
اون روز که من رفته بودم علائدین اکثر مغازه ها داشتن منبعش هم یه مغازه در طبقه 5 یا 6 بود که فقط تو کار هندزفری بلوتوث بود.
نه من که هیچ سایتی پیدا نکردم.
دوستان یه مقاله بود که از اینترنت گوشی p1iمثلا با ایرانسل به وصیله سیستم میشد آنلاین شد کسی داره بذاره ؟
سلام بچه ها چطوری میتونم مسج های خودم رو از w950 به p1 منقل کنم ؟ لطفا کمک ...
مرسی ;
Farbod_h
22-05-2008, 16:30
سلام بچه ها چطوری میتونم مسج های خودم رو از w950 به p1 منقل کنم ؟ لطفا کمک ...
مرسی ;
اگه گوشی رو هک کنی
و فلدر mail رو کپی کنی حله
دوباره " " " " " " "
مستر ریست
siavashhamdi
22-05-2008, 20:49
اگه میشه قیمت روز این موبایل(پی 1) رو اعلام کنند...
مچکر
من 340 سمنان قیمت دارم !!!
ali racer
23-05-2008, 00:13
برتری های ان 82
1.ساپورت مموری تا 16 گیگ (2 برابر پی 1)
2. سی پی یو کاملا برتر332 مگا هرتزو دو هسته ای (این برتری رو تو انواع برنامه ها و بازی ها میشه دید !!)
3.جی پی اس اینترنال
4. موشن سنسور(مخصوص انواع برنامه های کاربردی) و همچنین روتیت اتوماتیک صفحه
5.شتاب دهنده ی گرافیکی !!! (تو بازی های ان گیج 2 کارایی اش فوق العاده اش رو مشاهده می کنیم)
6.فلاش زنون
عکسبر داری و فیلمبرداری کاملا برتر (حتی از کا 850 چه برسه به پی 1!!)
7.خروجی تی وی !!
8.پشتیبانی از edge که واقعا سرعت ترنسفر دیتا محشری داره !
در مورد ظاهر 2 تا گوشی هم بگم این امر سلیقه ای هستش
و اصلا نمیشه گفت که کدوم بهتره
به نظر من پی 1 شبیه ماشین حساب های الجبرا می مونه !!! لول
siavashhamdi
23-05-2008, 00:18
ببخشید چند لحظه...
مخواستم بپرسم که با پی1 یک فایل pdf چند صفحه ای رو باز می کنه؟
منظورم اینه که هنگ نکنه؟
مثلاً یک فایل پی دی اف با تعداد صفحۀ 100 تا رو خوب و با سرعت باز میکنه؟
مچکرم...
vavolian
23-05-2008, 11:03
سلام بر همه دوستان غزیز می خوستم ببینم way finder p1 قیمتش حدودا چنده و اینکه با gps نوکیا چه فرقی داره ؟ مرسی
اگه گوشی رو هک کنی
و فلدر mail رو کپی کنی حله
سلام دوست عزیز مرسی از جوابت ، من گوشی رو هک کردم فقط اگه لطف کنی آدرس فولدر mail رو برام بگی ممنون میشم چون نتونستم پیداش کنم
مرسی ;
سلام دوستان یه سوال داشتم
چطوری میتونم BlackBerry رو disable کنم چون اومده بالای صفحه کنار آرم بلوتوث هر کاری میکنم از بین نمیره چطوری میتونم از بینش ببرم دیگه بالای صفحه نباشه؟ لطفا کمک ...
مرسی ;
Farbod_h
23-05-2008, 19:48
سلام دوست عزیز مرسی از جوابت ، من گوشی رو هک کردم فقط اگه لطف کنی آدرس فولدر mail رو برام بگی ممنون میشم چون نتونستم پیداش کنم
مرسی ;
آدرسش اینه C:\Private\1000484b\Mail2\00001001_S
راستی با My phone explorer آخرین ورژنش باید بشه
ولی من که هرکاری می کنم گوشیم رو نمیشناسه!
mohsentanha
23-05-2008, 21:24
سلام من می خوام این گوشی رو بگیرم می خوام بدونم تغلبیش هم هست اگه هست چه فرقهایی داره؟
بعد گفت که جعبهاش همشون طوسی رنگ هستن تو پست های قبلی خوندم که تغلبیه ولی به طور صد در صد گفته نشدهبود اگه می شه راهنمایی کنید
دستتون درد نکنه
majid134
24-05-2008, 00:10
من نمیتونم Opera رو نصب کنم، کسی تا حالا نصب کرده؟؟
در ضمن در جواب نوکیا داران، همین بس که یک سری امکانتش برای ایرانی ها غیر قابل دسترسی
هستش. حالا برید نوکیا بخرید!!!!:13:
hamed1297
24-05-2008, 17:29
ببخشید چند لحظه...
مخواستم بپرسم که با پی1 یک فایل pdf چند صفحه ای رو باز می کنه؟
منظورم اینه که هنگ نکنه؟
مثلاً یک فایل پی دی اف با تعداد صفحۀ 100 تا رو خوب و با سرعت باز میکنه؟
مچکرم...
بعید میدونم بتونه.
من یک EBOOK درام که حدود 40 صفحه هست و عکس هم زیاد نداره.خیلی راحت اون رو باز نمیکنه.
Army Ranger
24-05-2008, 18:10
پست های قبلی رو خوندم اما گیج شدم!!!
من آخرش نفهمیدم بهترین p1 از نظر کیفیت قطعات که الان تو ایران میشه خرید چه مشخصاتی باید داشته باشه!!(باتریش.جعبش.وسایل توش و......)
Mojtaba-MCI
24-05-2008, 18:50
به به!!!
عالی شد!
هرچی پست نوشتیم این آکوا اومد تراش کردش!!!
واقعا که...
hamid00009
24-05-2008, 18:56
پست های قبلی رو خوندم اما گیج شدم!!!
من آخرش نفهمیدم بهترین p1 از نظر کیفیت قطعات که الان تو ایران میشه خرید چه مشخصاتی باید داشته باشه!!(باتریش.جعبش.وسایل توش و......)
برو با گارانتی کامتل بخر که خیالت راحت باشه
Mojtaba-MCI
25-05-2008, 08:18
همه میدونن که p1 یک گوشی تجاریه:8: ، نه یک psp !!!:19:
n82 فقط واسه راضی نگه داشتن ترفدارای سریه ان گیجه ، «« اگه سواد داشته باشی این مطلب رو میتونی توی وبلاگ رسمیه نوکیا بخونی پسر خوب !!!:5:
تو این همه مدت کجا بودی؟!
حالا ما ول کردیم اینا ول نمی کنن!مثل اینکه دوباره داره یه بحث راه می افته...
این پست واسه خیلی وقت پیشه عزیز من!کلی هم حرف راجع بهش شد تا اینکه دیروز این آکوای ... اومد و همه ی صحبت های مارو تراش کرد...وگرنه اگه پست های مارو می خوندی فک نمی کنم اینجوری حرف می زدی:27:!
این اخطاری هم که می بینی گرفتم به خاطر همین بحثا بوده وگرنه این صحبت حالا حالاها کش داشت!
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال دارم که میخوام لطف کنید راهنماییم کنید:
من وقتی theme گوشی رو عوض میکنم آیکونهای نوار بالای صفحه گوشی که محل قرارگیری آیکونهای آنتن و باطریه
هیچ تغییری نمیکنه !! (البته میدونم که بقه آیکونها رو باید به روش دستی more---->edit عوض کنم)
لطفا به اسکرین شات گوشی من یه نگاهی بندازین :
من روی گوشیم تم ویندوز ویستا ریختم و ؛ایکونهای پایین صفحه رو هم دستی عوض کردم ولی آیکونهای نوار بالا
هیچ تغییری نکرده !! لطفا راهنماییم کنید چه کنم؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال دارم که میخوام لطف کنید راهنماییم کنید:
من وقتی theme گوشی رو عوض میکنم آیکونهای نوار بالای صفحه گوشی که محل قرارگیری آیکونهای آنتن و باطریه
هیچ تغییری نمیکنه !! (البته میدونم که بقه آیکونها رو باید به روش دستی more---->edit عوض کنم)
لطفا به اسکرین شات گوشی من یه نگاهی بندازین :
من روی گوشیم تم ویندوز ویستا ریختم و ؛ایکونهای پایین صفحه رو هم دستی عوض کردم ولی آیکونهای نوار بالا
هیچ تغییری نکرده !! لطفا راهنماییم کنید چه کنم؟
ایکونهای پایین صفحه رو چجوری باید عوض کنم؟ میتونین یه کم توضیح بدین برام ؟ در مورد عوض کردن باتری و انتن و غیره باید فایل resource عوض کنید :10:
سلام به همه دوستان عزیز بچه ها من برنامه واسه پی 1 زیاد ادارم میخواستم بدونم چطور میتونم اونارو بزارم اینجا در ضمن کسی پچ افزایش صدای پی 1 داره
راستی بچه ها من رو گوشیم سیم 919 دارم انتن دهیش احساس میکنم افتزاحه در ضمن وقتی تماس برقرار میشه یه آیکون شبیه علامت احتیاط بالای گوشی میاد مینویسه no cost information چطور میتونم حذفش کنم
یه سوال دیگه ایا قاب پی1 عوض میشه اصلا قاب فابریک یدکش تو بازار هست
mohsentanha
25-05-2008, 13:37
سلام من می خوام این گوشی رو بگیرم می خوام بدونم تغلبیش هم هست اگه هست چه فرقهایی داره؟
بعد گفت که جعبهاش همشون طوسی رنگ هستن تو پست های قبلی خوندم که تغلبیه ولی به طور صد در صد گفته نشدهبود اگه می شه راهنمایی کنید
یکی راهنمایی کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali racer
25-05-2008, 13:52
حاجی فکر کنم آدرس رو اشتباه اومدی !!!:21:
اینجا کلوب p1 هستش ، پیام بازرگانی دو کوچه پایین تر از اینجاست !!!!:27:
همه میدونن که p1 یک گوشی تجاریه:8: ، نه یک psp !!!:19:
n82 فقط واسه راضی نگه داشتن ترفدارای سریه ان گیجه ، «« اگه سواد داشته باشی این مطلب رو میتونی توی وبلاگ رسمیه نوکیا بخونی پسر خوب !!!:5:
دیر رسیدی به بحث ته دیگش هم خوردن :27:
حالا اگه دلت می خواد اخطار بگیری (مثل بعضی از یوزر ها که بحث رو شروع کردن)
ادامه بده
ضمنااگه دقت کرده باشی ان 82 یه المان مهم داره به اسم دوربین 5 مگا پیکسلی و فلاش زنون
و این یعنی کمرا فون
آقای با سواد اون ان 81 هستش که کلید های مخصوص ان گیج داره و واسه بازی ساخته شده نه ان 82 !!
دیگه حوصله این بحث مسخره رو ندارم از اون اولم هر کی شروعش کرد کار اشتباهی انجام داد
شما هم ایشالا سوادت بیشتر شد بیا پست بده و نظر بده در مورد گوشی های نوکیا:31:
که این جوری پست اسپم ندی...
راستی پی 1جدید بدون لیبل شدن دیدین ؟
vahid_jam2
25-05-2008, 17:22
سلام دوستان عزيز!
من ميخوام P1i بگيرم ولي يه موردي بود خواستم از شما بپرسم...
بعضي جاها كه ميخوام بخرم ميگن اين گوشي ورژنه فارسي هستش و تا 40 تومن هم گرون تر نسبت به مدل ديگه ميدن!!!!!:18:
خواستم بدونم فرقي با هم دارن؟ مگه با آپديت نميشه فارسي كرد؟ مگه اصلا بدونه آپديت نميشه پك فارسي روش ريخت؟:20:
لطفا اگه جواب تو آستين دارين سريع بدين كه فوري نياز دارم:46:
به يكي ميخوام بگم از چين واسم يكي بياره ... خواستم بدونم ميشه اونا رو هم فارسي كرد؟ بعضي چيزا رو خداييش ميدونم ولي اين مغازه دارايي كه هيچي حاليشون نيس منو به شك ميندازن مجبورم مزاحم شما ها شم:27:
hamid00009
25-05-2008, 19:20
ایکونهای پایین صفحه رو چجوری باید عوض کنم؟ میتونین یه کم توضیح بدین برام ؟ در مورد عوض کردن باتری و انتن و غیره باید فایل resource عوض کنید :10:
دوست عزیز بفرما
smoking عزیز عوض کردن آیکونهای گوشی خیلی ساده است فقط لازمه
1.شما باید یه سری آیکون داخل گوشی کپی کنی(این آیکونها رو توی پست بعدیم لینکشو میذارم) :27:
2.بعد رو ی آیکون مرد نظر برید و از منوی صفخه اصلی گزینه more رو انتخاب کنی و بعد گزینه edit رو بزنید و آیکون انخابی رو وارد کنید به همین راحتی:31:
در مورد راهنماییتونم ممنونم ولی من شنیده بودم با تعویض theme این نوار بالای صفحه عوض میشه ولی توی گوشی من همچین اتفاقی نمی افته!!! :41:
با سلام،
من چند وقته می خوام P1i بگیرم یه جای معتبر واسه خرید در اصفهان کسی سراغ نداره؟ ( یه باره دیگه هم پرسیدم ولی... :41: کسی جواب نداد)
راستی اگه با گارانتی کامتل بگیرم همه چی حله، دیگه مشکلی نیست!؟
saeid127
25-05-2008, 21:52
با سلام،
من چند وقته می خوام P1i بگیرم یه جای معتبر واسه خرید در اصفهان کسی سراغ نداره؟ ( یه باره دیگه هم پرسیدم ولی... :41: کسی جواب نداد)
راستی اگه با گارانتی کامتل بگیرم همه چی حله، دیگه مشکلی نیست!؟
من به چند نفر دیگه هم گفتم معتبر ترین جا توی اصفهان فروشگاه اصفهانسل (خیابان فردوسی) هست. من خودم از اول بزرگمهر گرفتم(اون موقع اصفهانسل نداشت)
saeid127
25-05-2008, 22:01
سلام دوستان عزيز!
من ميخوام P1i بگيرم ولي يه موردي بود خواستم از شما بپرسم...
بعضي جاها كه ميخوام بخرم ميگن اين گوشي ورژنه فارسي هستش و تا 40 تومن هم گرون تر نسبت به مدل ديگه ميدن!!!!!:18:
خواستم بدونم فرقي با هم دارن؟ مگه با آپديت نميشه فارسي كرد؟ مگه اصلا بدونه آپديت نميشه پك فارسي روش ريخت؟:20:
لطفا اگه جواب تو آستين دارين سريع بدين كه فوري نياز دارم:46:
به يكي ميخوام بگم از چين واسم يكي بياره ... خواستم بدونم ميشه اونا رو هم فارسي كرد؟ بعضي چيزا رو خداييش ميدونم ولي اين مغازه دارايي كه هيچي حاليشون نيس منو به شك ميندازن مجبورم مزاحم شما ها شم:27:
اگر cda گوشی wg1 یا wg2 یا me باشه با دانلود کردن زبان فارسی میتونی گوشی رو فارسی کنی.اگر cda هم غیر از اینها باشه با نرم افزار xs++ میتونی cda گوشی رو عوض کنی.
من به چند نفر دیگه هم گفتم معتبر ترین جا توی اصفهان فروشگاه اصفهانسل (خیابان فردوسی) هست. من خودم از اول بزرگمهر گرفتم(اون موقع اصفهانسل نداشت)
آقا سعید ممنون. :10:
و یه سوال دیگه الان به جز no name ها مدل دیگری هم هست؟ اون لیبل های چینی قدیمی هنوذ هستند؟
mohammad_0624
25-05-2008, 23:44
یه سوال دیگه ایا قاب پی1 عوض میشه اصلا قاب فابریک یدکش تو بازار هست
منکه قاب یدکشو ندیدم فک نکنم عوضم بشه
vahid121
26-05-2008, 05:59
صفحات قبل رو همیشه مرور کنید تا ببینید جواب سوالات تکراری داده شده یا نه...
صفحه 157 رو بخونید. در اونجا توضیح دادم که چطوری فریمور گوشیتون رو چک کنید تا متوجه بشید که فریمور گوشی
شما آخرین فریمور است و یا مربوط به کدام منطقه است.
در ضمن گوشی شما آخرین آپدیت رو نداره و احتیاج به آپدیت داره.
موفق باشید.
سلام دوست خوبم
همان طور كه قبلا گفتم فرميمور گوشي من هم فكر مي كنم سوئد بود مثل مال شما
اينم مشخصاتش:
phone:
CXC162037 R9H004
bluetooth:
CXC162143R1D
ORGANIZAR:
CXC162108 R6E30
CDA:
CDA162024/92 R4A
مي دونم قبلاشايد توضيح داده باشين.اما پيدا نكردم.براي آيديت كردن و.... چيكاربايد بكنم.اول چه چيزهايي رو دانلود كنم و....كلا به صورتي كه زبان فارسي رو هم تحت پوشش داشته باشه.
دوستان ديگر هم اطلاعاتي داند ممنون ميشم.
ياحق
اینم لینک یه سری آیکون جالب برای p1
همین امروز آپ کردم
vahid_jam2
26-05-2008, 12:14
اگر cda گوشی wg1 یا wg2 یا me باشه با دانلود کردن زبان فارسی میتونی گوشی رو فارسی کنی.اگر cda هم غیر از اینها باشه با نرم افزار xs++ میتونی cda گوشی رو عوض کنی.
دوست عزيز
اولا ممنون واسه جواب
دوم پس هيچ فرقي نداره چه مدليشو از كجا بگيرم ديگه!!!!؟؟؟؟
saeid127
26-05-2008, 15:37
آقا سعید ممنون. :10:
و یه سوال دیگه الان به جز no name ها مدل دیگری هم هست؟ اون لیبل های چینی قدیمی هنوذ هستند؟
خواهش میکنم. نمیدونم.شما با گارانتی بگیری خیالت راحته.آره اون چینی ها هست.
دوست عزيز
اولا ممنون واسه جواب
دوم پس هيچ فرقي نداره چه مدليشو از كجا بگيرم ديگه!!!!؟؟؟؟
نه ولی بهتره cda wg باشه!چون تغییر cda یه کم درد سر داره! :20:
g.reza23
26-05-2008, 19:43
سلام بر همه ی دوستان p1i دار
کمک می خواستم زمانی که من می خوام با برنامه ی pc suite وصل بشم این ارورو میده :
Your phone is in file transfer mode
Note:
Only applications with orange button frame in the PC Suite will be able to access your phone in this mode .
نمیدونم چیکار کنم ؟
بعد می خواستم بدونم این جریان درست کردن پوشه ی resource چیه ؟
یعنی برای چه کاری بدرد میخوره ؟
برنامه ی usb flash نمی تونم نصب کنم ؟ یعنی دگمه ی c توی گوشی کدوم دگمس چون تو p1i دگمه ای به اسم c نداریم ؟
اگه میشه کمکم کنید ؟
بعد می خواستم بدونم این جریان درست کردن پوشه ی resource چیه ؟ مثلا اگه بخواهی آیکون های گوشیت رو عوض کنی باید این پوشه رو بسازی! (البته در مموری کارت) بعد هم آیکون ها رو کپی کن اینجا!
majid134
26-05-2008, 22:09
سلام بر همه ی دوستان p1i دار
کمک می خواستم زمانی که من می خوام با برنامه ی pc suite وصل بشم این ارورو میده :
Your phone is in file transfer mode
Note:
Only applications with orange button frame in the PC Suite will be able to access your phone in this mode .
نمیدونم چیکار کنم ؟
بعد می خواستم بدونم این جریان درست کردن پوشه ی resource چیه ؟
یعنی برای چه کاری بدرد میخوره ؟
برنامه ی usb flash نمی تونم نصب کنم ؟ یعنی دگمه ی c توی گوشی کدوم دگمس چون تو p1i دگمه ای به اسم c نداریم ؟
اگه میشه کمکم کنید ؟
دوست عزیز این مربوط به انتخاب حالت phone mode یا file transfer می باشد، در هر کدام از این حالات یک سری خاص از امکانات فعال هستند
majid134
26-05-2008, 22:11
منکه قاب یدکشو ندیدم فک نکنم عوضم بشه
تا اونجا که من اطلاع دارم نه قابش هست نه محافظ صفحه نمایش . قابش اصلش دو رو ور 80 یا 70 چوب قیمت داره.
hamed1297
26-05-2008, 22:28
دوست عزیز این مربوط به انتخاب حالت phone mode یا file transfer می باشد، در هر کدام از این حالات یک سری خاص از امکانات فعال هستند
در تایید حرف دوستمون باید بگم که اگر اتصال در حالت phone mode باشه فقط مواردی که کادر سبز دارن رو میتونید استفاده کنید و در زمان file taransfer فقط نارنجی ها رو .این ارور نیست.
مثلا اگه بخواهی آیکون های گوشیت رو عوض کنی باید این پوشه رو بسازی! (البته در مموری کارت) بعد هم آیکون ها رو کپی کن اینجا!
والا من هم نفهمیدم قضیه ش چی هست.من واسه تغییر آیکونها هر چی سعی کردم نتونستم ایکنها رو توی resource موجود توی مموری کارت بریزم.زمان تغییر ایکونها هم زمانی که brows رو بزنید فقط فولدر های picture روی phone و memory card باز میشه.
واسه همین من مجبور شدم که ایکنها رو توی فولدر های picture روی phone یا memory card بریزم.
تا اونجا که من اطلاع دارم نه قابش هست نه محافظ صفحه نمایش . قابش اصلش دو رو ور 80 یا 70 چوب قیمت داره
من قاب رو ندیدم ولی محافظ برای p990 دیدم که راحت میشه واسه p1 جورش کرد.
hamed1297
26-05-2008, 22:37
اینم لینک یه سری آیکون جالب برای p1
آقا ممنون واسه ایکون ها خیلی عالی بود.
آقا سعید ممکنه آدرس دقیق اصفهانسل رو بدید!
ممنون :10:
بچهها من يه P1 گرفتم، اما شارژ روميزيش كار نميكنه:41:
ميخواستم بدونم چجوري بايد وصل بشه، شايد من اشتباه وصل كردم
كه مطمئن بشم خرابه يا نه
در ضمن گوشي من با اين مشخصات نياز به Update داره يا نه؟
CDA: 162024/52 R8A
Organizer Vesion: cxc 162108 R6g04
Bluetooth Version: cxc 162143 R1D
Phone version: cxc 162037 R9K009
Date: 8/2//2008
ممنون ميشم زود جواب بدين:11:
saeid127
27-05-2008, 09:30
آقا سعید ممکنه آدرس دقیق اصفهانسل رو بدید!
خیابان فردوسی (اواسط).:46:
سلام
من هر فلش پلیری که داشتم نصب کردم ولی این مشکل هنوز هست
ممنون میشم اگه یه لینک بدبد که من به صورت مستقیم دانلود کنم و مشکلم حل شه
تو خود سایتم هر فایلی که بگی dl کردم ولی ......
سلام
یه سوال دیگه، شنیدم وقتی برای اولین بار گوشی روشن کنی، ازت زبان گوشی رو می پرسه. فارسی رو انتخاب کنم یا En رو؟
در ضمن فارسی منو ها رو که فارسی نمی کنه؟ در کل تفاوتشون در چیه؟ بعدا هم میشه دوباره تنظیم کرد؟
vahid121
27-05-2008, 18:08
سلام دوست خوبم جناب zhina_gian و بقيه دوستان
همان طور كه قبلا گفتم فرميمور گوشي من هم فكر مي كنم سوئد بود مثل مال شما
اينم مشخصاتش:
phone:
CXC162037 R9H004
bluetooth:
CXC162143R1D
ORGANIZAR:
CXC162108 R6E30
CDA:
CDA162024/92 R4A
مي دونم قبلاشايد توضيح داده باشين.اما پيدا نكردم.براي آيديت كردن و.... چيكاربايد بكنم.اول چه چيزهايي رو دانلود كنم و....كلا به صورتي كه زبان فارسي رو هم تحت پوشش داشته باشه.
دوستان ديگر هم اطلاعاتي داند ممنون ميشم.
ياحق
saeid127
27-05-2008, 21:21
سلام
من هر فلش پلیری که داشتم نصب کردم ولی این مشکل هنوز هست
ممنون میشم اگه یه لینک بدبد که من به صورت مستقیم دانلود کنم و مشکلم حل شه
تو خود سایتم هر فایلی که بگی dl کردم ولی ......
من هم این مشکل رو داشتم.ولی دوستان کمک کردند.اینم لینک صفحه(پایین صفحه است)
hamed1297
27-05-2008, 22:36
از همون سایت adobe میگرفتید.
hamid00009
28-05-2008, 03:18
سلام
یه سوال دیگه، شنیدم وقتی برای اولین بار گوشی روشن کنی، ازت زبان گوشی رو می پرسه. فارسی رو انتخاب کنم یا En رو؟
در ضمن فارسی منو ها رو که فارسی نمی کنه؟ در کل تفاوتشون در چیه؟ بعدا هم میشه دوباره تنظیم کرد؟
فرقی نمیکنه اگه فارسی را انتخاب کنی کیبورد مجازی sms فارسی . منوها فارسی نمیشه . بله تنظیم میشه
بچهها من يه P1 گرفتم، اما شارژ روميزيش كار نميكنه:41:
ميخواستم بدونم چجوري بايد وصل بشه، شايد من اشتباه وصل كردم
كه مطمئن بشم خرابه يا نه
Date: 8/2//2008
ممنون ميشم زود جواب بدين:11:
يعني كسي نيست جواب :41: بده!
hamed1297
28-05-2008, 14:22
يعني كسي نيست جواب بده!
مشکل شما هست که صفحات قبل رو نخوندید.البته با این سرعت اینترنت نفتی حق دارد.
من اون صفحه که آخرین فریمورها رو توی اون مشخص کرده بود رو روی کامپیوتر save داشتم ولی پیداش نکردم.
لطفا صفحات قبل رو چک کنید.
H M R 0 0 7
28-05-2008, 14:23
نسخه جدید Walkman 3.0 که از روی آخرین نسخه Firmware گوشی W960 برداشته شده براي P1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CDA گوشی شما ماله اندونزی هست!
آخرین ورژن ماله تاریخه 05.03.2008...
hamed1297
28-05-2008, 14:32
نسخه جدید Walkman 3.0 که از روی آخرین نسخه Firmware گوشی W960 برداشته شده براي P1
کاش بدون هک میشد.
hamid00009
28-05-2008, 17:48
نمیدونم چرا دلم نمییاد گوشیم را هک کنم به نظر شما ارزشش را داره برای گوشی ضرر نداره ؟؟
hamed1297
28-05-2008, 19:33
نمیدونم چرا دلم نمییاد گوشیم را هک کنم به نظر شما ارزشش را داره برای گوشی ضرر نداره ؟؟
دقیقا.من هم همینطور.
من فعلا دارم با تغییر آیکون ها و تم سر میکنم.
صبر میکنم ببینم مشکل جدی پیش نمیاد.
منم دلم نمیومد هک کنم ولی دلمو زدم به دریا و هکش کردم .
همین که walkman player رو نصب کنیو صداشم هک کنی پشیمونی یادت میره.
من توصیه می کنم هکش کنید حالشو ببرید.
smoking عزیز عوض کردن آیکونهای گوشی خیلی ساده است فقط لازمه
1.شما باید یه سری آیکون داخل گوشی کپی کنی(این آیکونها رو توی پست بعدیم لینکشو میذارم) :27:
2.بعد رو ی آیکون مرد نظر برید و از منوی صفخه اصلی گزینه more رو انتخاب کنی و بعد گزینه edit رو بزنید و آیکون انخابی رو وارد کنید به همین راحتی:31:
در مورد راهنماییتونم ممنونم ولی من شنیده بودم با تعویض theme این نوار بالای صفحه عوض میشه ولی توی گوشی من همچین اتفاقی نمی افته!!! :41:
سلام p_s_m جان خیلی ممنونم با هاش ور رفتم همرو عوض کردم :10: راستی اگه می خوای آنتنو ..... اینا عوض بشه باید یه فایل resource که جدید باشرو بریزین داخل فولدر resource گوشیتون اگه خواستین پیغام بذارین تا براتون بیشتر توضیح بدم راستی این کارارو که انجام دادی یه رستارت هم بکنی حله! :11: همشون عوض میشن
saeid127
28-05-2008, 21:54
منم دلم نمیومد هک کنم ولی دلمو زدم به دریا و هکش کردم .
همین که walkman player رو نصب کنیو صداشم هک کنی پشیمونی یادت میره.
من توصیه می کنم هکش کنید حالشو ببرید.
منم دقیقا همین نظر رو دارم.واقعا ارزش رو داره :46:
تازه کلی چیز دیگه هست که بعدا میاد(تازه اول راهه)
اینم از طرف من به دوستان کلوپ p1i البته این ایکونها رنگشون فرق فوکوله!:27:
AriA jOhaRi
28-05-2008, 22:10
سلام...
ممنون smoking جان
ممنون
^موفق باشی^
hamed1297
28-05-2008, 22:51
دوستان اگر موافق باشن یک تاپیک جدا وسه آیکونها بزنیم.
دوستان اگر موافق باشن یک تاپیک جدا وسه آیکونها بزنیم.
ما پایتیم داش حامد:10: تو جون بخواه دیداش:31:
دوستان من cda گوشیم ماله نروِِژه میخوام cda عوض کنم کسی هست بتونه راهنمائیم کنه ؟ ببخشید شاید سوالم تکراری باشه اما بد جوری گیر کردم برنامه xs++ دانلود کردم اما یه قسمتش می خواد که cdaجدید بدم که اون قسمتش گیرم ! که گفته وارد قسمت flash بشین و حالا از نوار مربوط CDA مورد نظرتون پیدا کنید .اینجا نمیدونم از کجا باید پیدا کنم.... !!؟؟
اگه خدا بخواد امروز می خوام برم بگیرم...
واسه شارژ اولیه چقدر زمان احتیاجه؟ اصلا مهمه که چند ساعت تو شارژ باشه؟
ali_power42
29-05-2008, 13:06
دوستانی که p1 دارن :
1-ایا بدنه p1 به محکمی w800 یا w810 هست یعنی وقتی میگیری تو دست جیلیز ویلیز نمیکنه؟؟
2-از نظر انتن دهی به خوبی w800 یا w810 هست؟؟
:40:
اگه خدا بخواد امروز می خوام برم بگیرم...
واسه شارژ اولیه چقدر زمان احتیاجه؟ اصلا مهمه که چند ساعت تو شارژ باشه؟
شما 8 ساعت باید در حالت خاموش بزنید به شارژ چون باتری هم یه آب بندی لازم داره :46:
دوستانی که p1 دارن :
1-ایا بدنه p1 به محکمی w800 یا w810 هست یعنی وقتی میگیری تو دست جیلیز ویلیز نمیکنه؟؟
2-از نظر انتن دهی به خوبی w800 یا w810 هست؟؟
:40:
1- بله و جلیز ویلیز نمیکنه بشرتیکه گوشی از دستتون ضربه نخوره در کل بدنه مقاومی داره از لحاظ کار کرد
2- از اون نظر باید بگم بهترم هست که البته این نظر شخصی بندست :10:
hamid00009
29-05-2008, 15:25
من آنتن دهیش را با k750 مقایسه کردم k750 یکم بهتره (بازم میگم خیلی کم)
roteal2007
29-05-2008, 16:08
سلام به همه فعالان ای تاپیک:8::8::8:
ما هم امروز دل و زدیم به در یا و رفتیم یه پی 1 زدیم تو رگ
معرکست سرعتش نسبت به سیمبین قبلی که داشتم{ان70} بالاتر
خریدم 363 تومن با گارانتی اصلی کامتل کیش یه جورایی ان گارانتی رفت تو پاچم :19:
سریال گوشی و پشت باطری و جعبه و گارانتی هم چک کردم صحیح بود چند تا سوال داشتم از اهل فنون!
1.واسه درست کردن ساعت اس ام اس باید برنامه advenced call manager نصب کنم ولی توی دان سنتر سایت لینکش خرابه!!!
2.اصلا برنامه که نصب میکنی کجا میاد؟
3.قیمت مموری دو گیگ m2 چندیست؟؟
ممنون اگه جواب بدین:40:
خریدم 363 تومن با گارانتی اصلی کامتل کیش یه جورایی ان گارانتی رفت تو پاچم
سلام، مبارک باشه! :46:
میشه بگی از کجا خریدی، کدوم مغازه؟
منظورت از جمله بالا چیه؟
سلام به همه فعالان ای تاپیک:8::8::8:
ما هم امروز دل و زدیم به در یا و رفتیم یه پی 1 زدیم تو رگ
معرکست سرعتش نسبت به سیمبین قبلی که داشتم{ان70} بالاتر
خریدم 363 تومن با گارانتی اصلی کامتل کیش یه جورایی ان گارانتی رفت تو پاچم :19:
سریال گوشی و پشت باطری و جعبه و گارانتی هم چک کردم صحیح بود چند تا سوال داشتم از اهل فنون!
1.واسه درست کردن ساعت اس ام اس باید برنامه advenced call manager نصب کنم ولی توی دان سنتر سایت لینکش خرابه!!!
ممنون اگه جواب بدین:40:
1- نمیدونم بقیه دوستان جواب ایشون می تونند بدند
2-اصولا توی Tools تولز نصب میشن
3- من 1 گیگ ام تو خریدم 22 تومان :11:
hamed1297
30-05-2008, 00:05
سلام.
آقا مبارک باشه.انشاءاله به سلامتی.مطمئن باش پشیمون نمیشی.
واسه گرفتن برنامه هاش به لینک زیر برو و صفحات قبل رو ببین.:
جواب 2 رو که رضا گفت.
3 - من شیراز قیمت کردم 10 تومان 1 گیگ.2 گیگ نداشت.همون طرف 20-25 هست.فقط قلابیش زیاده.مواظب باشه.
cool20063
30-05-2008, 01:20
salam doostan uk komake foori benazre shoma to renje 350000 toman che goshi begiram behtre
khodam p1 vano doost daram ama migan mishe goshie behtari pida kard
salam doostan uk komake foori benazre shoma to renje 350000 toman che goshi begiram behtre
khodam p1 vano doost daram ama migan mishe goshie behtari pida kard
دوست عزیز لطف کنید و فارسی تایپ کنید ممنون میشم . مگه قوانین سایت نخوندین ؟ بنده 1 کلمه بهتون میگم که توی این رنج قیمتی p1i من بهتون پیشنهاد میدم چرا!؟ چون از همه لحاظ گوشی کاملیه و Business . بازم انتخاب با خودتونه چون شما باید ببینید به چه قابلیت هایی علاقه مندید! :11:
سلام.
آقا مبارک باشه.انشاءاله به سلامتی.مطمئن باش پشیمون نمیشی.
واسه گرفتن برنامه هاش به لینک زیر برو و صفحات قبل رو ببین.:
جواب 2 رو که رضا گفت.
3 - من شیراز قیمت کردم 10 تومان 1 گیگ.2 گیگ نداشت.همون طرف 20-25 هست.فقط قلابیش زیاده.مواظب باشه.
اولا تایید میشه فرمایش دوست عزیزم آقا حامد:11: چوت مثلا شما رم می خرین عکسم میگیرید اما داخل سیستمتون که میریزین عکس به حالت 2 تیکه در میاد و رنگاش مولتی میشه چون رم قلابی میدن حالا اگه بیشتر خواستین دقت کنید روی خرید رم , از من که میدونم اصله یه بر چسب سفید کوچیک داره حالا بیشتر خواستین عکسشو میگذارم ...؟!
cool20063
30-05-2008, 06:42
دوست عزیز لطف کنید و فارسی تایپ کنید ممنون میشم . مگه قوانین سایت نخوندین ؟ بنده 1 کلمه بهتون میگم که توی این رنج قیمتی p1i من بهتون پیشنهاد میدم چرا!؟ چون از همه لحاظ گوشی کاملیه و Business . بازم انتخاب با خودتونه چون شما باید ببینید به چه قابلیت هایی علاقه مندید! :11:
اولا چشم و پوزش
دوم ممنون از راهنمایتون
من خودم خیلی از تیپ این گوشی خوشم میاد اما میخوام بدونم صداش در چه حدیه هم صدای زنگ هم بلندگو
و کیفیت mp3 در چه حده در حده K750 هست :8:
D o l f i n
30-05-2008, 07:54
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده من یه بار گوشیم رو خاموش کردم بعد اینکه روشنش کردم دیدم آیکن باطری برعکس شده نمودار باطری هم یه رنگ بد شبیه خاکستری گرفته به خودش همچنین آیکن تسک منیجر هم خراب شده من نمیدونم چیکارش شد
ممنون میشم کمک کنید
منم خریدم. خداییش کارش درسته! :31:
smoking جان شما گفتی 8 ساعت بزن تو شارژ، ولی فروشنده می گفت 2:30 بسه!
بالاخره شارژ اولیه رو چیکار کنم؟
ممنون :8:
سلام به دوستان خوبم
من يه اشكال تو P1 برخوردم من بعضي ار فايل ها مو تو گوشي Hidden كردم اما تو گوشي نمي تونم اونارو برگردونم چيكار بايد بكنم. ممنون مي شم اگر كسي كمك كنه. مرسي:10:
سلام.من هم حدود دو هفته ست که P1 دار شدم و تو این مدت واقعا از گوشیم راضیم و حاضر نیستم با هیچ گوشیه دیگه ای عوضش کنم.بیشتر صفحات این تاپیک رو هم خوندم و به جرات می گم که بهترین تاپیک کل نت در مورد P1 همین تاپیکه که منو درانتخابم مصمم تر کرد و باعث شد بدون تردید P1 رو انتخاب کنم.من هم خیلی دوست دارم Walkman 3 رو در گوشیم داشته باشم اما تو یکی از صفحات خوندم که با هک کردن گوشی دیگه نمیشه اونو آپدیت کرد و واسه همین دچار تردید شدم.می خواستم بدونم آیا واقعا با هک کردن مشکلی واسه گوشی پیش میاد یا نه؟
Farbod_h
30-05-2008, 14:07
سلام.من هم حدود دو هفته ست که P1 دار شدم و تو این مدت واقعا از گوشیم راضیم و حاضر نیستم با هیچ گوشیه دیگه ای عوضش کنم.بیشتر صفحات این تاپیک رو هم خوندم و به جرات می گم که بهترین تاپیک کل نت در مورد P1 همین تاپیکه که منو درانتخابم مصمم تر کرد و باعث شد بدون تردید P1 رو انتخاب کنم.من هم خیلی دوست دارم Walkman 3 رو در گوشیم داشته باشم اما تو یکی از صفحات خوندم که با هک کردن گوشی دیگه نمیشه اونو آپدیت کرد و واسه همین دچار تردید شدم.می خواستم بدونم آیا واقعا با هک کردن مشکلی واسه گوشی پیش میاد یا نه؟
من که مشکلی نداشتم و به راحتی آپدیت شد
hamed1297
30-05-2008, 14:39
من خودم خیلی از تیپ این گوشی خوشم میاد اما میخوام بدونم صداش در چه حدیه هم صدای زنگ هم بلندگو
و کیفیت mp3 در چه حده در حده K750 هست
کیفیت و بلندی صداش خیلی خوبه.از 750 بیشتر و بهتر هست.
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده من یه بار گوشیم رو خاموش کردم بعد اینکه روشنش کردم دیدم آیکن باطری برعکس شده نمودار باطری هم یه رنگ بد شبیه خاکستری گرفته به خودش همچنین آیکن تسک منیجر هم خراب شده من نمیدونم چیکارش شد
ممنون میشم کمک کنی
یه backup از اطلاعاتتیون بگیرید و master reset کنید.
منم خریدم. خداییش کارش درسته!
smoking جان شما گفتی 8 ساعت بزن تو شارژ، ولی فروشنده می گفت 2:30 بسه!
بالاخره شارژ اولیه رو چیکار کنم؟
ممنو
راستش این قضیه همیشه واسه من سوال بوده.چون وقتی شما گوشی رو توی شارژ زدید بعد از اینکه گوشی فول شارژ شد دیگه به صورت اتوماتیک از شارژر استفاده نمیشه .خودتون هم با لمس کردن شارژر میتونید این رو بفهمید که زمانی که دیگه گوشی شارژ شد کار نمیکنه و دیگه گرم نمیشه.
با این وجود شما ریسک نکن و همون 8 ساعت رو رعایت کن.
1 بار که بیشتر نیست.
واسه همیشه خیالت راحت میشه.
hamid00009
30-05-2008, 15:21
سلام دوستان از شما هم روی 9 درصد پیغام میده که موبایل شارژ نداره ؟؟؟ شما همون موقع میزنید به شارژ ؟؟ من گوشی قبلیم را هر چند وقت یه بار میزاشتم تا شارژش کامل تموم شه بعد که گوشی خودش خاموش شد میزاشتم شارژ بشه اما p1 صفحه نمایشش روشن میمونه ( در زمان خاموش بودن ) از شما هم اینتوری ؟؟؟
من که مشکلی نداشتم و به راحتی آپدیت شد
ممنون از جوابتون.:20:
راستش این قضیه همیشه واسه من سوال بوده.چون وقتی شما گوشی رو توی شارژ زدید بعد از اینکه گوشی فول شارژ شد دیگه به صورت اتوماتیک از شارژر استفاده نمیشه .خودتون هم با لمس کردن شارژر میتونید این رو بفهمید که زمانی که دیگه گوشی شارژ شد کار نمیکنه و دیگه گرم نمیشه.
1 بار که بیشتر نیست.
این موضوع شارژ برای گوشی های قدیمی صدق می کنه و در گوشی های امروزی نیازی به شارژ اولیه نیست.
کیفیت و بلندی صداش خیلی خوبه.از 750 بیشتر و بهتر هست.
1 بار که بیشتر نیست.
کاملا درسته اما برای این میگم 8 ساعت بزنید چون دفعه های بعد که می خواین شارژ کنین گوشی میزنه فول شارژ اما روی آیکن باتری که می زنین میبینید 98٪ زده و کامل شارژ نمیشه!
این موضوع شارژ برای گوشی های قدیمی صدق می کنه و در گوشی های امروزی نیازی به شارژ اولیه نیست.
اولا تبریک میگم عضویتتونو :11:
دوما دوست عزیز شارژ اولیه گوشی به نظر بنده مثل آب بندیه ماشینه که ما با درست شارژ کردن باتریه گوشی میتونیم ازش لذت ببریم:46:
noisymind
30-05-2008, 17:02
دوما دوست عزیز شارژ اولیه گوشی به نظر بنده مثل آب بندیه ماشینه که ما با درست شارژ کردن باتریه گوشی میتونیم ازش لذت ببریم:46:
حرف دوستمون كاملا درسته. گوشيهاي جديد ( جديد يعني 2-3 سالي هست كه اين مطلب صدق ميكنه) نه احتياج به شارژ اوليه دارن و نه لازمه كه صبر كنيم كامل د-شارژ بشن و بعد شارژ كنيم ( اون هم كامل) .
hamid00009
30-05-2008, 17:15
حرف دوستمون كاملا درسته. گوشيهاي جديد ( جديد يعني 2-3 سالي هست كه اين مطلب صدق ميكنه) نه احتياج به شارژ اوليه دارن و نه لازمه كه صبر كنيم كامل د-شارژ بشن و بعد شارژ كنيم ( اون هم كامل) .
اگه میشه دلیلی برای گفته هاتون بیارید ...!!!
Farbod_h
30-05-2008, 17:28
کاملا درسته اما برای این میگم 8 ساعت بزنید چون دفعه های بعد که می خواین شارژ کنین گوشی میزنه فول شارژ اما روی آیکن باتری که می زنین میبینید 98٪ زده و کامل شارژ نمیشه!
نه ربطی نداره! این باگ نسخه های قبلیش بود
مال من دقیقآ این طور بود از 98 بیشتر نمیشد!
وقتی آپدیت کردم درست شد
در مورد شارژ بگم که هیچ فرقی نمی کنه که 8 ساعت بزنیم یا 2-3 .من روزی که گرفتمش بعد از اینکه 1 بار شارژش تموم شد زدم تو شارژ بعد همین که دیدم شارژش پر شد(تقریبا 2 ساعت شد) ورداشتم و دوباره ازش استفاده کردم(اخه ذوق زده شده بودم) ولی تا الان که باطریش مشکلی نداشته. تا 100٪ هم پر می کنه.
اولا مرسی!:46:
من هم مثل mohmous بار اول گوشیم رو فقط تا زمان فول شدنش شارژ کردم و الان هم با باتریش هیچ مشکلی ندارم و تا 100% هم پر میشه.
اولا مرسی!:46:
من هم مثل mohmous بار اول گوشیم رو فقط تا زمان فول شدنش شارژ کردم و الان هم با باتریش هیچ مشکلی ندارم و تا 100% هم پر میشه.
خوب دوستان عزیز خدارو شکر منم این حرفارو برای خودم نزدم برای راهنمای بود :46: اگه گفتم 8 ساعت برای این بود که من از آپدیت های جدید خبری نداشتم . برای احتیاط بیشتر عرض کردم :46: آخه فکر کنم گوشی من از نوع اولشه و cda نروژ که اتفاقا بحس همین بود که اگه خدا بخواد یه حالی بهش بدم یه دستی به سرو روش بکشم:27:
noisymind
30-05-2008, 18:54
اگه میشه دلیلی برای گفته هاتون بیارید ...!!!
جداي از تجربه خودم و دوستان ( كه همين جا هم اشاره كردن) كه هيچ مشكلي پيش نيومده ،
مهمترين دليلش اينكه هيچ كجاي كاتولوگهاي هيچ كدوم از گوشيها اين مورد 8 ساعت رو ننوشته ( اگه حداقل روي يك گوشي ديديد نوشته به ما هم بگيد)
دليل ديگش اينكه بعد از شارژ باتري مثلا يك ساعت يا بيشتر ( بسته به گوشي ) آداپتور گوشي سرد ميشه و اصلا شارژر كار نميكنه!
اگر هم قرار بود كه صبر كنيم كه باتري شارژش تمام بشه و بعد اونو كامل شارژ كنيم يا برعكس هر وقت گوشي رو به شارژر بزنيم بخوايم صبر كنيم كه كامل شارژ بشه ، هيچ وقت سازندگان قابليت USB Charging رو نميذاشتن ( مثلا وقتي من ميخوام از رو كامپيوتر آهنگ رو گوشي بريزم دليلي نداره كه يك ساعت هم منتظر بشينم كه كامل شاژ بشه)
منم این سوال واسم پیش اومده بود که چقدر باید برای اولین بار شارژ بشه! اگه دقت کنید صفحات قبل پرسیده بودم. :20:
بعد از کلی پرس و جو تو سایت ها و فروم های دیگه، به این نتیجه رسیدم که شارژ اولیه ای وجود نداره!
گوشیه خودمم 2:30 که تو شارژ بود (شارژ اولیه! ) دیگه ارتباطش با آداپتور قطع شد و آداپتور سرد شد! همین. :46:
جداي از تجربه خودم و دوستان ( كه همين جا هم اشاره كردن) كه هيچ مشكلي پيش نيومده ،
مهمترين دليلش اينكه هيچ كجاي كاتولوگهاي هيچ كدوم از گوشيها اين مورد 8 ساعت رو ننوشته ( اگه حداقل روي يك گوشي ديديد نوشته به ما هم بگيد)
دليل ديگش اينكه بعد از شارژ باتري مثلا يك ساعت يا بيشتر ( بسته به گوشي ) آداپتور گوشي سرد ميشه و اصلا شارژر كار نميكنه!
اگر هم قرار بود كه صبر كنيم كه باتري شارژش تمام بشه و بعد اونو كامل شارژ كنيم هيچ وقت سازندگان قابليتUSB Charging رو نميذاشتن ( مثلا وقتي من ميخوام از رو كامپيوتر آهنگ رو گوشي بريزم دليلي نداره كه يك ساعت هم منتظر بشينم كه كامل شاژ بشه)
دوست عزیز مرسی از توضیح اما اینم بگم که با در آوردن کابل شارژ و 2 باره نصب کردنش بازم باتریو شارژ می کنه آداپتور پس این دلیل شما هم زیاد نمیتونه 100٪ مورد قبول باشه منم نمیگم حتما 8 ساعت بزنین اما شما میتونی 1 ساعت شارژ اولیه کنی اما چون جای خاصی اشاره به این موضوع نکرده منم نمیتونم تایید کنم هم حرف خودمو که از فروشنده ای که بیشتراز 10 سال تجربه کار کرده شنیدم هم حرف شما دوست عزیزم!
noisymind
30-05-2008, 21:24
دوست عزیز مرسی از توضیح اما اینم بگم که با در آوردن کابل شارژ و 2 باره نصب کردنش بازم باتریو شارژ می کنه آداپتور پس این دلیل شما هم زیاد نمیتونه 100٪ مورد قبول باشه منم نمیگم حتما 8 ساعت بزنین اما شما میتونی 1 ساعت شارژ اولیه کنی اما چون جای خاصی اشاره به این موضوع نکرده منم نمیتونم تایید کنم هم حرف خودمو که از فروشنده ای که بیشتراز 10 سال تجربه کار کرده شنیدم هم حرف شما دوست عزیزم!
اتفاقا اصلا به حرفهاي فروشنده كه هيچ وقت نميشه اعتماد كرد:13:
توصيه ميكنم براي اينكه اين بحث فقط مربوط به اين تاپيك نميشه ، مديران اين مباحث رو به يك تاپيك ديگه منتقل كنن تا همه بتونن استفاده كنن و يك تاپيك مرجع در اين فروم هم باشه
همينطور بهتره دوستان الكترونيك بيان و به صورت تخصصي تر در اين مورد بحث بشه.
اين هم يك خلاصه در باره اين مورد:
باطری Li-Ion
با توجه به استفاده روز افزون از گوشی موبایل، نوت بوک، دوربین عکاسی و فیلمبرداری و GPS و ... و اینکه باطری های Ni-Cd قدیمی امروزه جای خود را به باطریهای Li-Ion داده اند، جایز است از چگونگی نگهداری و استفاده از این باطریها جهت افزایش طول عمر آنها آگاه باشیم.
متنی که خواهید خواند خلاصه ای بر گرفته از سایتهای مختلف و معتبر انگلیسی زبان است که در انتها به چند مورد از آنها اشاره خواهد شد.
قطعأ تاکنون توصیه هایی در زمینه نحوه نگهداری بهینه از باطری شنیده و حتی به دیگران هم توصیه کرده اید، جالب است بدانید که اغلب این توصیه ها که به آنان اشاره خواهد شد غلط و به عبارت بهتر فقط در مورد باطری های Ni-Cd صدق میکنند و همگی به ضرر باطری های Li-Ion میباشند.
توصیه غلط عام: شارژ باطری را کاملأ خالی کرده و مجددأ شارژ نمائید.
این مسئله فقط در مورد باطریهای Ni-Cd صدق میکند. بر عکس از Full Discharge کردن مکرر باطری های Li-Ion بپرهیزید، این امر از عمر باطری شما کم خواهد کرد.
فقط به ازای هر ٣٠ بار شارژ جهت کالیبره کردن Fuel Gauge باطری، یکبار به آهستگی Full Discharge و سپس Full Charge کنید. به عنوان مثال نوت بوک خود را فقط روشن بگذارید تا شارژ آن به آهستگی خالی شود و ... .
توصیه غلط عام: در صورت عدم استفاده طولانی مدت از باطری (بخصوص در مورد نوت بوک ها)، شارژ آن را خالی کرده و سپس نگهداری کنید.
بنابراين در هنگام خريد گوشي تلفن همراه دقت كنيد كه مدت زيادي از تاريخ توليدش ( تاريخ باتري) نگذشته باشد ( باتري كامل خالي نشده باشد)
باطری های Li-Ion دارای سیستم protection circuit میباشند که از شارژ بیش از حد باطری جلوگیری میکند، در صورتی که باطری به مدت طولانی بدون شارژ بماند، این سیستم بطور دائم غیر فعال شده و باطری در شارژهای بعدی آسیب خواهد دید. بهترین حالت برای نگهداری طولانی مدت از باطری Li-Ion نگهداری آن در شارژ ٤٠٪ و در دمای نزدیک به صفر میباشد. میتوانید باطری را در طبقات پایین یخچال نگهداری کنید ولی از یخ زدن باطری پرهیز کنید و باطری را در محل خشک قرار دهید.
در صورتی که باطری را در شارژ ٤٠٪ و در دمای نزدیک به صفر نگهداری کنید پس از یکسال، ٩٨٪ ظرفیت عملکردی خود را حفظ خواهد کرد.
چند نکته:
١- دما (چه در زمان استفاده و چه در زمان نگهداری) یک عامل مهم در عمر باطریها به شمار میرود. در صورتی که باطری در دمای بیش از حد بالا یا پایین استفاده شود نیز از عمر آن کاسته میشود. کارخانه های سازنده محدوده های دمای مجاز را برای هر باطری روی آن ثبت میکنند.
٢- از شارژ کردن سریع باطری ( با شارژر های ولتاژ بالا) بپرهیزید، به طور نرمال زمان شارژ یک باطری نوت بوک بین ٢-٣ ساعت و موبایل های ١-٢ ساعت باید طول بکشد. این مسئله در مورد discharge باطری (بیشتر در مورد نوت بوک ها) نیز صدق میکند. هنگامی که نوت بوک با باطری کار میکند از کارهای سنگین که باعث تخلیه سریع باطری میشوند حتی المکان خودداری نمائید. علت این مسئله گرمای زیاد تولید شده هنگام شارژ یاdischarge سریع باطری میباشد.
٣- هنگام خرید باطری Li-Ion از تاریخ تولید آن آگاه شوید و از خرید باطری هایی که زمان زیادی از تولیدشان گذشته خودداری نمائید.
٤- هر بار اتصال دستگاه به برق معادل یکبار شارژ محسوب میشود بنابراین، هر بار باطری را کاملأ شارژ نمائید و ولی از تخلیه کامل آن در هر بار خودداری نمایید. (فقط به ازای هر ٣٠ شارژ یکبار تخلیه کامل انجام دهید)، به هنگام کار با برق باطری نوت بوک را حتی الامکان خارج نمایید و ... . عمر متوسط باطری های Li-Ion معادل ٣٠٠ بار شارژ (٣٠٠ بار اتصال دستگاه به برق، حتی اگر کامل شارژ نشود) میباشد که با رعایت شرایط فوق تا ٥٠٠ بار میتوانید آن را افزایش دهید.
م. ناطقی، ٦ فروردین ١٣٨٧
جهت اطلاعات تکمیلی به آدرسهای زیر مراجعه فرمائید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
cool20063
31-05-2008, 01:23
سلامی دوباره به استدان فن
آقا صدای خروجی p1 در چه خده کیفیتش چطوره ؟؟
سلامی دوباره به استدان فن
آقا صدای خروجی p1 در چه خده کیفیتش چطوره ؟؟
بسیار آلی می باشد :27: صداش دادا اینجوری بهت بگم که سر افکندت نمیکنه !! و آلیه از w810 بیشتره صداش , که اگه کل تپیک می خوندی جواب بهتری می گرفتی در این مورد:10:
D o l f i n
31-05-2008, 10:16
حامد جان نشد که نشد
roteal2007
31-05-2008, 11:26
بچه ها چه طوری میتونم اینترنت ایرانسل رو p1iراه بندازم من تنضیمات رو میگیرم و acceptمیکنم ولی بعدش رو نمیدونم
لطفا جواب بدین
اتفاقا اصلا به حرفهاي فروشنده كه هيچ وقت نميشه اعتماد كرد:13:
توصيه ميكنم براي اينكه اين بحث فقط مربوط به اين تاپيك نميشه ، مديران اين مباحث رو به يك تاپيك ديگه منتقل كنن تا همه بتونن استفاده كنن و يك تاپيك مرجع در اين فروم هم باشه
همينطور بهتره دوستان الكترونيك بيان و به صورت تخصصي تر در اين مورد بحث بشه.
اين هم يك خلاصه در باره اين مورد:
باطری Li-Ion
با توجه به استفاده روز افزون از گوشی موبایل، نوت بوک، دوربین عکاسی و فیلمبرداری و GPS و ... و اینکه باطری های Ni-Cd قدیمی امروزه جای خود را به باطریهای Li-Ion داده اند، جایز است از چگونگی نگهداری و استفاده از این باطریها جهت افزایش طول عمر آنها آگاه باشیم.
متنی که خواهید خواند خلاصه ای بر گرفته از سایتهای مختلف و معتبر انگلیسی زبان است که در انتها به چند مورد از آنها اشاره خواهد شد.
قطعأ تاکنون توصیه هایی در زمینه نحوه نگهداری بهینه از باطری شنیده و حتی به دیگران هم توصیه کرده اید، جالب است بدانید که اغلب این توصیه ها که به آنان اشاره خواهد شد غلط و به عبارت بهتر فقط در مورد باطری های Ni-Cd صدق میکنند و همگی به ضرر باطری های Li-Ion میباشند.
توصیه غلط عام: شارژ باطری را کاملأ خالی کرده و مجددأ شارژ نمائید.
این مسئله فقط در مورد باطریهای Ni-Cd صدق میکند. بر عکس از Full Discharge کردن مکرر باطری های Li-Ion بپرهیزید، این امر از عمر باطری شما کم خواهد کرد.
فقط به ازای هر ٣٠ بار شارژ جهت کالیبره کردن Fuel Gauge باطری، یکبار به آهستگی Full Discharge و سپس Full Charge کنید. به عنوان مثال نوت بوک خود را فقط روشن بگذارید تا شارژ آن به آهستگی خالی شود و ... .
توصیه غلط عام: در صورت عدم استفاده طولانی مدت از باطری (بخصوص در مورد نوت بوک ها)، شارژ آن را خالی کرده و سپس نگهداری کنید.
بنابراين در هنگام خريد گوشي تلفن همراه دقت كنيد كه مدت زيادي از تاريخ توليدش ( تاريخ باتري) نگذشته باشد ( باتري كامل خالي نشده باشد)
باطری های Li-Ion دارای سیستم protection circuit میباشند که از شارژ بیش از حد باطری جلوگیری میکند، در صورتی که باطری به مدت طولانی بدون شارژ بماند، این سیستم بطور دائم غیر فعال شده و باطری در شارژهای بعدی آسیب خواهد دید. بهترین حالت برای نگهداری طولانی مدت از باطری Li-Ion نگهداری آن در شارژ ٤٠٪ و در دمای نزدیک به صفر میباشد. میتوانید باطری را در طبقات پایین یخچال نگهداری کنید ولی از یخ زدن باطری پرهیز کنید و باطری را در محل خشک قرار دهید.
در صورتی که باطری را در شارژ ٤٠٪ و در دمای نزدیک به صفر نگهداری کنید پس از یکسال، ٩٨٪ ظرفیت عملکردی خود را حفظ خواهد کرد.
چند نکته:
١- دما (چه در زمان استفاده و چه در زمان نگهداری) یک عامل مهم در عمر باطریها به شمار میرود. در صورتی که باطری در دمای بیش از حد بالا یا پایین استفاده شود نیز از عمر آن کاسته میشود. کارخانه های سازنده محدوده های دمای مجاز را برای هر باطری روی آن ثبت میکنند.
٢- از شارژ کردن سریع باطری ( با شارژر های ولتاژ بالا) بپرهیزید، به طور نرمال زمان شارژ یک باطری نوت بوک بین ٢-٣ ساعت و موبایل های ١-٢ ساعت باید طول بکشد. این مسئله در مورد discharge باطری (بیشتر در مورد نوت بوک ها) نیز صدق میکند. هنگامی که نوت بوک با باطری کار میکند از کارهای سنگین که باعث تخلیه سریع باطری میشوند حتی المکان خودداری نمائید. علت این مسئله گرمای زیاد تولید شده هنگام شارژ یاdischarge سریع باطری میباشد.
٣- هنگام خرید باطری Li-Ion از تاریخ تولید آن آگاه شوید و از خرید باطری هایی که زمان زیادی از تولیدشان گذشته خودداری نمائید.
٤- هر بار اتصال دستگاه به برق معادل یکبار شارژ محسوب میشود بنابراین، هر بار باطری را کاملأ شارژ نمائید و ولی از تخلیه کامل آن در هر بار خودداری نمایید. (فقط به ازای هر ٣٠ شارژ یکبار تخلیه کامل انجام دهید)، به هنگام کار با برق باطری نوت بوک را حتی الامکان خارج نمایید و ... . عمر متوسط باطری های Li-Ion معادل ٣٠٠ بار شارژ (٣٠٠ بار اتصال دستگاه به برق، حتی اگر کامل شارژ نشود) میباشد که با رعایت شرایط فوق تا ٥٠٠ بار میتوانید آن را افزایش دهید.
م. ناطقی، ٦ فروردین ١٣٨٧
جهت اطلاعات تکمیلی به آدرسهای زیر مراجعه فرمائید.
بسیار ممنون از مطلبت! :10:
دقیقا همین طوریه. کاملا تایید میشه. :8:
hamed1297
31-05-2008, 13:55
حامد جان نشد که نشد
آخ آخ.جدی میگی.
حالا کاری که باید بکنی اینه که به آخرین فریمور آپدیتش کنی.
باز اگر نشد بگو تا کمکت کنم.
cool20063
01-06-2008, 00:37
سلامی دوباره به استادان فن و دوست داران P1i شاهکار سونیاریکسون
به یاری خداوند من می خوام این شاهکار رو بخرم امروز علائدین بودم و این گوشی با پک کامل و گارانتی کامتل330000 بود
به نظرتون قیمتش خوبه ؟؟
و دوم اینکه کیف و قاب و هندز فری hpm82 به اضافه رم 1 گیگ 30000 تومن خوبه ؟؟
سریع جواب بدید لطفا چون میخوام برم بخرم
cool20063
01-06-2008, 00:42
راستی دوستان موقعه خرید چه جوری تستش کنم ؟؟؟
sarbazansolh
01-06-2008, 01:41
k_810 khodaaaaaaaaaaaaaaaaaae
siavashhamdi
01-06-2008, 08:41
سلام به بچه های فروم
میخواستم بپرسم که:
- تا حالا این گوشی از دست کسی روی زمین افتاده؟
-اگه افتاده، گوشی طوریش شده یا نه؟-بعد، ارتفاعش چقدر بوده؟
-و سوال آخر اینکه، این گوشی قاب داره یا نه(برای محافظت گوشی)؟
مچکرم....:11:
D o l f i n
01-06-2008, 12:02
آخ آخ.جدی میگی.
حالا کاری که باید بکنی اینه که به آخرین فریمور آپدیتش کنی.
باز اگر نشد بگو تا کمکت کنم.
حامد جان اگه میشه یه توضیح بده چجوری و با چه برنامه ای این کار رو بکنم اگرم تایپیک داره لینکش رو بذار ممنون میشم
بعد مستر ریست زبان فارسی که تو لیست انتخاب زبانها بود پاک شده
nafe-bandar
01-06-2008, 12:20
سلام به بچه های فروم
میخواستم بپرسم که:
- تا حالا این گوشی از دست کسی روی زمین افتاده؟
-اگه افتاده، گوشی طوریش شده یا نه؟-بعد، ارتفاعش چقدر بوده؟
-و سوال آخر اینکه، این گوشی قاب داره یا نه(برای محافظت گوشی)؟
مچکرم....:11:
آره جیگر
3 4 بار دا رو شکر چیزیش نشده ولی دور و برش رو ه نگاه می نی انگار با چکش زدن
ارتفاعش هم تقربیبا 80 90 تا 100 cm بود
نمی دونم ولی فکر نکنم چون اگه داشته باشه فقط واسه پشت و شاید هم کناره هاش باشه چون طرز تشکیل دکمه هاشو که می دونی چپ و راست داره
nafe-bandar
01-06-2008, 12:27
بچه ها چه طوری میتونم اینترنت ایرانسل رو p1iراه بندازم من تنضیمات رو میگیرم و acceptمیکنم ولی بعدش رو نمیدونم
لطفا جواب بدین
بعدش باید اتوماتیک یه کانکشن ساخنه باشه
بعدش هم برو و حال کن
سلامی دوباره به استادان فن و دوست داران P1i شاهکار سونیاریکسون
به یاری خداوند من می خوام این شاهکار رو بخرم امروز علائدین بودم و این گوشی با پک کامل و گارانتی کامتل330000 بود
به نظرتون قیمتش خوبه ؟؟
و دوم اینکه کیف و قاب و هندز فری hpm82 به اضافه رم 1 گیگ 30000 تومن خوبه ؟؟
سریع جواب بدید لطفا چون میخوام برم بخرم
قیمت که خوبه.
کیف که روش هست!
سوال آخر اینکه، این گوشی قاب داره یا نه(برای محافظت گوشی)؟
تا اونجایی که من می دونم، نه!
osameh_m
01-06-2008, 17:27
تا اونجایی که من می دونم، نه!
دوست عزیز من قاب کریستالی برای این گوشی دیدم گرفتم اما حتی 1 ساعت هم استفاده نکردم به درد نمیخوره
دوست عزیز من قاب کریستالی برای این گوشی دیدم گرفتم اما حتی 1 ساعت هم استفاده نکردم به درد نمیخوره
آهان، منظورتون قاب کریستال بود.
من با قاب کریستال اصلا موافق نیستم، چیه بابا هم گوشی رو زشت می کنه، هم گنده! :31:
Rohallah_tavakoli
01-06-2008, 20:22
سلام به همه دوستان...لطفا مشخصات cpu ...ram....rom...اين گوشي رو بگيد؟؟؟؟
حامد جان اگه میشه یه توضیح بده چجوری و با چه برنامه ای این کار رو بکنم اگرم تایپیک داره لینکش رو بذار ممنون میشم
بايد برنامه update servise رو از سايت سوني اريكسون بگيري و اينترنت پر سرعت هم داشته باشي .
سلام به همه دوستان...لطفا مشخصات cpu ...ram....rom...اين گوشي رو بگيد؟؟؟؟
RAM: 128
ROM: 256
hamed1297
01-06-2008, 22:51
سلام.همونطور که دوستان گفتن چند مورد لازم هست داشته باشی.
اول اینترنت پر سرعت و مطمئن از لحاظ قطع نشدن.
برنامه sony ericsson update service که باید از خود سایت سونی اریکسون بگیری آخرین ورژن رو.از قسمت support
فلش پلیر آخرین ورژن از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب pc suite روی کامپیوتر
یک سری تحقیقات قبل از اقدام به آپدیت.
D o l f i n
02-06-2008, 06:47
phone:cxc162037 r9j005 r9k009
bluetooth:cxc162143r1d
organiser:cxc162108r6f41
cxc162108r6g04
cda:cda162024/52r6a
cda162022/9r6g02
اینا مشخصات گوشی منه تا جایی که میدونم آخرین آپدیتها هستش حالا یه نگاه بکنید
MeHrDaD_MeNaY
02-06-2008, 11:12
p1 چينيه يا فرانسوي؟
roteal2007
02-06-2008, 11:54
p1 چينيه يا فرانسوي؟
این گوشی فقط ساخت چین هست کشور دیگه ای امتیاز ساخت ندادن:5::8::8:
p1 چينيه يا فرانسوي؟
دوست عزیز اگه صفحات قبل رو خونده بودی جوابت رو می گرقتی، چینی هست ولی جنس درجه یک چین، نه اون چینی که مد نظرتون هست. :10:
hamed1297
02-06-2008, 12:59
phone:cxc162037 r9j005 r9k009
bluetooth:cxc162143r1d
organiser:cxc162108r6f41
cxc162108r6g04
cda:cda162024/52r6a
cda162022/9r6g02
اینا مشخصات گوشی منه تا جایی که میدونم آخرین آپدیتها هستش حالا یه نگاه بکنی
اول شما مطمئن شو که آخرین نسخه روش هست یا نه.
اگر باشه باید با برنامه ++XS یک سری دست کاری بشه که بتونی دوباره آپدیتش کنید.
روش عوض کردن CDA برای کسانی که خواسته بودند.
برای عوض کردنش دقیقا کارهایی رو که گفته شده انجام میدید. در ضمن بعد از عوض کردن حتما باید گوشی
آپدیت بشه تا مراحل کامل بشه پس به فکر اینترنت هم باشید.
مرسی شرمنده نبودم 1.2 روز . و خیلی ممنون ژینا راستی اگه فارسیشو واسمون بذاری ممنون میشم یه نکاتی هست که متوجه نشدم چون یه قسمتش می خواد که cda جدیدو وارد کنم من توی این قسمتش گیرم نمیدونم خود برنامه لیست می کنه یا خودمون باید دستی وارد کنیم؟ من می خوام بر فرض مثال World 1 همون cda خودت نسخه جهانی بنویسم چیکار کنم؟ این قسمت توی عکس مشکل دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر فراوان :11:
hamed1297
02-06-2008, 19:36
Transition:
بچه ها نمیدونم این مورد رو تا حالا روی گوشی فعال کردید یا نه؟
برای فعال کردنش به منوی اصلی>کنترل پنل>device <taransition رو انتخاب کنید.
با ای کار منو ها با یک حالت انیمیشن خیلی جالب باز میشن.
اگر فعال کردین و جواب نداد تم رو عوض کنید.
D o l f i n
02-06-2008, 21:40
با این تفاسیر من فکر نکنم بتونم اپدیتش کنم چقدر سخته
راستی شما چند وقته گوشیتون رو گرفتید؟
وقتی گوشی رو خاموش، روشن کردید این مشکل واستون پیش اومد؟
قبل از اون برنامه ای یا چیزی روی گوشی نریخته بودید؟
اگه گارانتی داره ببرید ببینید چی می گن!
مشکلت یکم عجیبه، راهی به ذهنم نمی رسه. امیدوارم مشکلت حل بشه. :10:
hamed1297
02-06-2008, 22:41
نه بابا.کجاش سخته.
اگر امکاناتش رو مثل اینترنت پر سرعت رو دارید میتونید خودتون انجامش بدید.
تجربه خوبی هست.
من هم اولش جرات نمیکردم.
از دوستان کسی دفترچه راهنمای پارسی این گوشی رو داره؟
از دوستان کسی دفترچه راهنمای پارسی این گوشی رو داره؟
ولا اگه شما پیدا کردی مارو هم خبر کن !!?آخه عزیزم این گوشی همه چیزش مشخصه! چیشو نمیدونی بگو با برو بکس یا خودم راهنماییتون کنیم !:10:
ولا اگه شما پیدا کردی مارو هم خبر کن !!?آخه عزیزم این گوشی همه چیزش مشخصه! چیشو نمیدونی بگو با برو بکس یا خودم راهنماییتون کنیم !:10:
منم باهاش مشکلی ندارم ولی می خواستم فارسیشم یه نگاهی بندازم.
راستی کسی می دونه متعلقات داخل جعبه گوشی چیه؟
چون شنیدم که هندزفری بلوتوث همراهشه!
hamid00009
03-06-2008, 09:06
نه دوست من هندزفری بلوتوث نداره هر کی گفته اشتباه گفته
D o l f i n
03-06-2008, 09:22
راستی شما چند وقته گوشیتون رو گرفتید؟
وقتی گوشی رو خاموش، روشن کردید این مشکل واستون پیش اومد؟
قبل از اون برنامه ای یا چیزی روی گوشی نریخته بودید؟
اگه گارانتی داره ببرید ببینید چی می گن!
مشکلت یکم عجیبه، راهی به ذهنم نمی رسه. امیدوارم مشکلت حل بشه. :10:
چرا برنامه نصب بود فکر کنم همش زیره ره برنامه Gdesk باشه
نه بابا.کجاش سخته.
اگر امکاناتش رو مثل اینترنت پر سرعت رو دارید میتونید خودتون انجامش بدید.
تجربه خوبی هست.
من هم اولش جرات نمیکردم.
باید برم کاف نت
کسی پ1 رو تبدیل به دبلیو 960 نکرده ؟؟؟
ببینید شما انگار صفحه های قبل نخوندین برادر گرامی ! اما بازم میگم :11:1 - گوشی 2- شارژر 3-شارژر رومیزی 4-کیف گوشی 5-قلم یدکی 6-pc Suite و 7-کابل pc Suite
8-هندزفری ساده 9-کابل اتصال به سیستم 10- جی پی اس که توی بعضی پک ها هست بعضی از مواردم نیست چون بسته به نیاز اون کشور داره که توی ایران کار برد نداره wayfinder navigator
11- CD Pc Suite
12-کاتالوگ ها :20:
hamed1297
03-06-2008, 15:32
باید برم کاف نت
اول شما برنامه های لازم رو و نحوه آپدیت رو از دوستان بپرس.بعد هم یک کافی نت پیدا کن که اجازه نصب برنامه ها رو روی کامپیوترش بهتون بده.بقیه اش حله.
برای این گوشی برنامه ای مثل My Phone Explorer وجود داره که بشه باهاش از بیشتر جاهای گوشی Backup گرفت و یا SMS نوشت و به گوشی فرستاد؟
hamed1297
03-06-2008, 23:03
مطمئن نيستم ولي ظاهرا جديدترين ورژن همون برنامه smart phone ها رو هم ساپورت ميكنه.
cool20063
04-06-2008, 02:29
سلام به دستان عزیز
من رفتم پری روز یک p1 خریدم گوشی خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییی توپیه
امروزم کل تاپیک خوندم یک خواهش
یکی از دستان یک بار توضیح کامل و جامع راجع به این تغییر ایکونها و ریسور بده چون من موضوعه کاملی پیدا نکردم ممنون میشم
سلام به دستان عزیز
من رفتم پری روز یک p1 خریدم گوشی خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییی توپیه
امروزم کل تاپیک خوندم یک خواهش
یکی از دستان یک بار توضیح کامل و جامع راجع به این تغییر ایکونها و ریسور بده چون من موضوعه کاملی پیدا نکردم ممنون میشم
ممنون میشم از دوستان که قبل از پرسیدن سوالشون یکم وقت می گذاشتن یه جستجو توی فروم میکردن بد نبود:46:
دوست عزیز من اینجا با کمک دوستان تاپیک راه انداختیم که بتونیم جواب سوالهای شمارو بدیم یا یه چیزی یاد بگیریم و در مورد تغییر ایکونها توضیح دادیم! که شما می تونین سوالهاتونو اونجا مطرح کنید با تشکر :10:
alenkita
04-06-2008, 06:38
با سلام
من چطور ميتونم ساعت و تاريخ sms گوشيم رو درست كنم كه ساعت send و recive اون رو درست نشون بده
hamid00009
04-06-2008, 09:09
با سلام
من چطور ميتونم ساعت و تاريخ sms گوشيم رو درست كنم كه ساعت send و recive اون رو درست نشون بده
متاسفانه نمیشه این یه مشکل p1 را ندیده بگیر
با سلام
با برنامه sms spam manager ميشه . اول بايد برنامه رو نصب كني بعد از درست كردن تنظيمات ساعت مسيجات درست ميشه غير از اين فكر نكنم راهي داشته باشه
مطمئن نيستم ولي ظاهرا جديدترين ورژن همون برنامه smart phone ها رو هم ساپورت ميكنه.
نه دوست عزیز توی سایت همین برنامه نوشته از بیشتر گوشی ها پشتیبانی میکنه به جز Smart Phone های Sony Ericsson
سلام
یه سوال داشتم اونم اینه که چه طوری میشه از ورژن آخر موجود در سایت اریکسون مطلع شد برای p1 یا کلا برای هر گوشی
سلام
یه سوال داشتم اونم اینه که چه طوری میشه از ورژن آخر موجود در سایت اریکسون مطلع شد برای p1 یا کلا برای هر گوشی
ولا عزیزم برای p1 من در اطلاع هستم اما بقیه گوشی هارو شرمندتم!
hamed1297
04-06-2008, 20:41
سلام
يك سر به سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنيد.
جوابتون رو ميگيريد.
مرسی شرمنده نبودم 1.2 روز . و خیلی ممنون ژینا راستی اگه فارسیشو واسمون بذاری ممنون میشم یه نکاتی هست که متوجه نشدم چون یه قسمتش می خواد که cda جدیدو وارد کنم من توی این قسمتش گیرم نمیدونم خود برنامه لیست می کنه یا خودمون باید دستی وارد کنیم؟ من می خوام بر فرض مثال World 1 همون cda خودت نسخه جهانی بنویسم چیکار کنم؟ این قسمت توی عکس مشکل دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر فراوان :11:
دوستان کسی نیست بعد از 2 سال پست دادیم سوال بی جواب منو پاسخ بده:19: یعنی کسی اینجا Cda عوض نکرده؟!:18:
Farbod_h
04-06-2008, 21:54
دوستان کسی نیست بعد از 2 سال پست دادیم سوال بی جواب منو پاسخ بده:19: یعنی کسی اینجا Cda عوض نکرده؟!:18:
بازش کن گوشیت p1 بود دیگه
WG1 رو انتخاب کن و فلش رو بزن
hamed1297
04-06-2008, 22:35
آره ديگه رضا.همونه.يا اينكه بگردي و script رو پيدا كني.
ولا عزیزم برای p1 من در اطلاع هستم اما بقیه گوشی هارو شرمندتم!
يك سر به سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنيد.
جوابتون رو ميگيريد.
لطف کردید
مرسی :11::11::11:
Mahyar25
05-06-2008, 01:09
سلام بر دوستان عزیز
خسته نباشید
من قصد خرید خرید p1 رو دارم ولی شندیم سری جدیدش مشکل دارن ؟ راستش من الان یه سال میشه که p990 دارم واقعا گوشی عالیه و تا حالا همه کار باهاش کردم و یه آخ هم نگفته . از انجایی که پی 1 هم شبیه پی990 هست با کارایی بالاتر ( رم و دوربین و همون چیزایی که خودتون می دونید ) و قیمت خوبی هم داره می خوام پی 1 بگیرم
به نظر شما کار درستی می کنم؟
یه چیزه دیگه : پی 1 هم مثه پی 990 تقلبی و هنگی داره ؟ چون من خودم به چشم خودم فرق پی 990 های اصل با چینی رو دیدم ( خوشبختانه واسه اصل از آب در اومده بود )
البته من یه 20 صفحه ای از تاپیک رو خوندم ولی نتیجه ی مطلوبی نگرفتم آخه خیلی زیادن
با تشکر
بازش کن گوشیت p1 بود دیگه
WG1 رو انتخاب کن و فلش رو بزن
آره ديگه رضا.همونه.يا اينكه بگردي و script رو پيدا كني.
مرسی خیلی ممنونم از حامد جان و آقا فربود :11: اون محلی که جای خالی گذاشتن تایپ کنم WG1 ؟ چون می ترسم خراب بشه اینم خیلی حساسه ! و یا اینکه اگه وستای کار یه هو Error بده چه بلای سر گوشیم در میاد؟ :13: بعد باید پشت بندش آپدیت کنم دیگه آره؟ فکر می کنم به تنها مشکلی که بر خورد کنم همینscriptباشه :19: :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.