ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P1

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21

hamed1297
07-12-2008, 19:28
آخه نمیشه که همیشه برنامه باز بمونه!
یه بار ریستارت کنیم چی؟
چرا نمیشه.مگه شما مرتب گوشی رو ریستارت میکنید؟من خیلی کم پیش میاد که ریستارت کنم.
برای این کار هم یه راه حل دیگه هست.برنامه bootman رو نصب کنید.کارش این هست که برنامه هایی رو که زیاد استفاده دارید رو در موقع startup باز میکنه.
اینطوری دیگه شما نیازی نداری بری تمام برنامه های مورد نیازت رو باز کنی.
در کل P1 بزرگترین مزیتش همین ram بالاست که اجازه میده تعداد خیلی زیادی برنامه باز باشه.خوراکه multitask هست.

mohammad_1ta
07-12-2008, 19:41
ممنون دوست خوبم
لطف میکنین بگین اینها رو کجا بریزم

خواهش میکنم :)
شما این 2 تا فولدر Clipart و Frames رو در داخل فولدر Picture کپی کن. (درایو گوشی)

چرا نمیشه.مگه شما مرتب گوشی رو ریستارت میکنید؟من خیلی کم پیش میاد که ریستارت کنم.
برای این کار هم یه راه حل دیگه هست.برنامه bootman رو نصب کنید.کارش این هست که برنامه هایی رو که زیاد استفاده دارید رو در موقع startup باز میکنه.
اینطوری دیگه شما نیازی نداری بری تمام برنامه های مورد نیازت رو باز کنی.
در کل P1 بزرگترین مزیتش همین ram بالاست که اجازه میده تعداد خیلی زیادی برنامه باز باشه.خوراکه multitask هست.

بله من هر 1-2 روز ریستارت میکنم :31:

مشکلی نیست... مجبوریم اون 3 ثانیه x-plore رو تحمل کنیم! :20:

Manuchehrr
07-12-2008, 20:37
باطری اصلی p1 قیمتش چقدر هست حدودا ؟

m007007
07-12-2008, 21:39
با سلام
دوست من یک گوشی p1 ی داره که میگه یه خورده کند شده و گاهی اوقات خود به خود ریستارت میکنه + هنگ .حالا ایشون گوشیش رو داده من من هم انتی ویروس مک افی ورژن 1.10 رو برای موبایل روش نصب کردم ولی ویروسی چیزی پیدا نکرذ.
به نظر شما مشکل از کجاست و چه جوری باید حلش کرد؟
ایا باید گوشی رو ریست فکتوری کنم تا درست بشه؟؟!!!

mohammad_1ta
07-12-2008, 21:49
با سلام
دوست من یک گوشی p1 ی داره که میگه یه خورده کند شده و گاهی اوقات خود به خود ریستارت میکنه + هنگ .حالا ایشون گوشیش رو داده من من هم انتی ویروس مک افی ورژن 1.10 رو برای موبایل روش نصب کردم ولی ویروسی چیزی پیدا نکرذ.
به نظر شما مشکل از کجاست و چه جوری باید حلش کرد؟
ایا باید گوشی رو ریست فکتوری کنم تا درست بشه؟؟!!!

سلام،
خودبخود گوشی کند شده؟ یا اینکه چیزی نصب کرده !؟
با آنتی ویروس هم مشکل حل نمیشه.!

به نظر من آپدیت یا ریستش کنین تا درست شه :)

m007007
07-12-2008, 22:02
سلام،
خودبخود گوشی کند شده؟ یا اینکه چیزی نصب کرده !؟
با آنتی ویروس هم مشکل حل نمیشه.!

به نظر من آپدیت یا ریستش کنین تا درست شه :)
سلام
هممم برنامه که فکر کنم چند تایی نصب کرده باشه ولی خوب ویروسی چیزی پیدا نمیکنه؟!
برای اپدیت چه کار باید کرد؟ایا چیزی هم پاک میشه بعد از اپدیت؟

mohammad_1ta
07-12-2008, 22:11
سلام
هممم برنامه که فکر کنم چند تایی نصب کرده باشه ولی خوب ویروسی چیزی پیدا نمیکنه؟!
برای اپدیت چه کار باید کرد؟ایا چیزی هم پاک میشه بعد از اپدیت؟
برای آپدیت باید از سایت سونی اریکسون برنامه ی Update Service (با حجم 36 مگ) رو بگیرین و بزنین باهاش آپدیت کنین (البته باید Adsl داشته باشین... چون چیزی حدود 70 مگابایت دانلود میشه و روی گوشی ریخته میشه)
گوشی هم مثل روز اولش میشه و یه سری چیزاش بهتر میشه

mohammad_0624
07-12-2008, 22:29
باطری اصلی p1 قیمتش چقدر هست حدودا ؟

باطری اصلیش حدود :18:15 تومن

hamed1297
07-12-2008, 23:08
باطری اصلیش حدود 15 تومن
اگر این قیمت باشه که خوبه.

g.reza23
07-12-2008, 23:15
سلام
کمک می خواستم می خوام گوشیمو بفروشم چون به یه مشکل خوردم
میخواستم بدونم چند بفروشم ؟
مدل p1i
مدت 6 ماه
رم 1گیگ
تمیز

hamed1297
07-12-2008, 23:38
انشااله که خیره.
امیدوارم x1 بگیری.
به نظرم به مغازه دار نفروش.

p6tr
08-12-2008, 00:29
خواهش میکنم :)
شما این 2 تا فولدر clipart و frames رو در داخل فولدر picture کپی کن. (درایو گوشی)

بله من هر 1-2 روز ریستارت میکنم :31:

مشکلی نیست... مجبوریم اون 3 ثانیه x-plore رو تحمل کنیم! :20:
اگه رجیستر نشه چی میشه؟

hamed1297
08-12-2008, 00:37
هیچ موردی نداره.فقط هر بار که برنامه رو باز یا بسته کنید 3 ثانیه باید صبر کنید.

mohsentanha
08-12-2008, 09:13
سلام
کمک می خواستم می خوام گوشیمو بفروشم چون به یه مشکل خوردم
میخواستم بدونم چند بفروشم ؟
مدل p1i
مدت 6 ماه
رم 1گیگ
تمیز
اکبندش چند روز پیش تو علاالدین بود 240 تومن:18::18: الان رفیقم می خواد اخر هفته برو بخره:10:
حالا شما دست دو رو می خواهی چند بفروشی؟؟؟؟؟؟؟
باید کلی ضرر کنی
حیف این گوشی نیست که می خواهی بفروشی
من اگه یه روزی x1 رو گرفتم که می گیرم اینو هم دارم تنها گوشی ای هست که هیچ ایراد دست وپا گیری نداره

استبداد
08-12-2008, 11:04
کبندش چند روز پیش تو علاالدین بود 240 تومن

مطمئنی ؟؟؟؟؟

mohammad_1ta
08-12-2008, 14:13
اگه 240 باشه... پس p990 چنده؟

احتمالاً بدون گارانتی با این قیمت میفروشه!

استبداد
08-12-2008, 16:31
اگه 240 باشه... پس p990 چنده؟

احتمالاً بدون گارانتی با این قیمت میفروشه!
بدون گارانتیش هم خیلی بعید این قیمت باشه به نظرم

راستی میشه از فلاش پی وان به صورت چراغ قوه استفاده کرد؟

اگه آره چه جوری ؟

Re Z a
08-12-2008, 16:31
خیلی بازار P1i افت کرد دلیلشو نمیدونم اما هرچی که هست به دلیل ورود گوشی های مثل X1 و غیره بود البته بی دلیل هم نمیتونه باشه اما به قول محسن دوستمون که گفتن این گوشیه خوبیه و اگه X1 بگیرم عوضش نمیکنم . واقعا همینطوره منم موافقم با این حرف . چون این گوشی تمام نیاز هایی که یک گوشی توی این سری داشت برامون فراهم کرده و دیگرانی که به فکر عوض کردن این گوشی هستند به خاطر امکانات کم, این گوشیو عوض نمیکنن چون میدونن هر امکاناتی که در بقیه گوشیها به صورت موردی پیدا میشد در P1i این امکانات به صورت کلی فراهم بوده براشون و دلیل عوض کردن این گوشی دلایل دیگری میتونه باشه که من میتونم بگم 70٪ شون سلیقه ای هست ولی اینو فراموش نکنیم که هنوز هم P1i یک گوشیه انعطاف پذیر و
Number 1 توی سری های P سونی اریکسون و همینطور یک پدیده نو بود و هست

mohammad_1ta
08-12-2008, 16:51
بدون گارانتیش هم خیلی بعید این قیمت باشه به نظرم

راستی میشه از فلاش پی وان به صورت چراغ قوه استفاده کرد؟

اگه آره چه جوری ؟

احتمالاً بدون گارانتیش 270-280 باشه...

برای چراغ قوه هم از این برنامه استفاده کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsentanha
08-12-2008, 19:09
مطمئنی ؟؟؟؟؟
نه
اشتباه کردم 270 بودمثله اینکه :11:
اشتب گرفتم شرمنده
:31:انقدر هم موضوع رو کشش ندین:31:
20:31: نفر پستمو نقل وقول کردن:31::10:

hamed1297
08-12-2008, 23:46
انصافا p1 یه گوشی عالی هست.جدیدهاش رو نمیدونم با چه کیفیتی هستن.خبر دارید؟
من که از اینکه میبینم دست همه هست ناراحت نمیشم.چه بهتر.همه حالش رو ببرن.دی..

mohammad_1ta
08-12-2008, 23:58
من که از اینکه میبینم دست همه هست ناراحت نمیشم.چه بهتر.همه حالش رو ببرن.دی..

ولی من خیلی ناراحتم :41:
یه مدت دیگه اینم میشه مثل p990 :13:

Re Z a
09-12-2008, 00:01
راستی بذار بحس p3 باز کنم . دوستان کسی خبر جدیدی ازش نداره؟

hamed1297
09-12-2008, 00:07
ولی من خیلی ناراحتم
یه مدت دیگه اینم میشه مثل p990
نه بابا.بیخیال.
از رضا بپرس شعار من در این مورد چیه.
بزار خودم برای بار صدم بگم 90 درصد اونهایی که این گوشی رو دارن کار با خیلی قسمتهاش رو بلد نیستن.برنامه ای روش ندارن.

راستی بذار بحس p3 باز کنم . دوستان کسی خبر جدیدی ازش نداره؟
منظورت کدومه؟همون پاریس؟
ولی بعید میدونم سری فاخر p دیگه ادامه پیدا کنه.

mohammad_1ta
09-12-2008, 00:20
نه بابا.بیخیال.
از رضا بپرس شعار من در این مورد چیه.
بزار خودم برای بار صدم بگم 90 درصد اونهایی که این گوشی رو دارن کار با خیلی قسمتهاش رو بلد نیستن.برنامه ای روش ندارن.

وقتی خز بشه که دیگه کار با قسمت های مختلف گوشی مهم نیست!
الان من چندین دختر دیدم که P1i دارن...

(تازه دوستامم به گوشیم میگن ماشین حساب)

hamed1297
09-12-2008, 00:30
من که زیاد دست دختر جماعت دیدم.
یادمه اولین بار اصلا دست یه دختر دیدم.وقتی خودم توی کفش بودم.
آره.من هم شنیدم میگن ماشین حساب.ملت چه میفهمن که کیبورد qwerty چی هست.

Re Z a
09-12-2008, 00:47
من که زیاد دست دختر جماعت دیدم.
یادمه اولین بار اصلا دست یه دختر دیدم.وقتی خودم توی کفش بودم.
آره.من هم شنیدم میگن ماشین حساب.ملت چه میفهمن که کیبورد qwerty چی هست.

درسته دقیقا من فرمایش حامد جان تایید میکنم و همین طور این حرفشون :11:

90 درصد اونهایی که این گوشی رو دارن کار با خیلی قسمتهاش رو بلد نیستن.برنامه ای روش ندارن.

و در مورد حرف این دوستمون

وقتی خز بشه که دیگه کار با قسمت های مختلف گوشی مهم نیست!
الان من چندین دختر دیدم که p1i دارن...

شاید این حرفم جوابی باشه برای رد حرفتون . میدونین وقتی می خوایم بریم گوشی انتخاب کنیم و بخریم خوبه که مد نظرمون موارد استفاده ی باشه که در طول روز با گوشی داریم نه اینکه توی پاساژ یا دست مردم بگردیم ببینیم چی دارن که ما اونو نخریم و یه چیزی خریداری کنیم که مارو تک کنه و از بقیه جدا و نداشته باشن و فقط شما داشته باشید ولی بدونین هر چه قدر هم گوشیتون گرون باشه بلاخره مردم میخرنش. کسی که گوشیو بخاطر مد بگیره به نظر من دو روز بعدش ازش خسته میشه و میره یه گوشیه دیگه میخره اما من زمانی میرم گوشیه جدید میخرم که ببینم دیگه امکاناتش جوابگوی مواردی که من باهاش کار میکنم نیست!

M E H R A N
09-12-2008, 00:56
من هم در تایید صحبت های دوستان باید بگم که P1 واقعا گوشی خوبیه و آدم هیچ احساس کمبودی نمیکنه.
در این مدت که پی1 رو داشتم خیلی ازش راضی بودم. اینقدر راضی بودم که حاضر نشدم حتی با خریدن اکسپریا
این گوشی رو بفروشم. الان هم پی1 و هم اکسپریا با هم کار میکنند و فکر نکنم هیچ وقت پی1 رو بفروشم.

شاید با اومدن Xperia X2 به فکر فروختن X1 باشم اما پی1 هرگز.
گوشی پی1 همه امکاناتی رو که از یک گوشی انتظار میره سریع در دسترس میزاره و مثل ویندوز موبایل نیست که
برای تنظیم کردن آلارم و یا بقیه مواردش توی هزار سوراخ سنبه سر بکشی تا بتونی پیدا کنی. در گوشی های
UIQ3 همه این تنظیمات 1 قسمت دارند و شخص استفاده کننده میدونه که با 2 کلیک میتونه به قسمت مورد نظرش
برسه.

اتفاقا یکی از دلایل مهمی که منو در خرید پی1 بیشتر بطرف خودش کشوند همین کیبوردش بود. این کیبورد رو در
این سری هیچ گوشی دیگه ای نداره بجز M600. اما پی1 کاملتره و باطری بهتری هم داره.

وقتی یک آهنگ با کیفیت خوب رو از پی1 پخش میکنم صدای اکسپریا گم میشه. اصلا معلوم نیست صدایی داره
یا نه. به نظر من اگر از پی1 راضی هستید و نیاز بیشتری ندارید به فکر گوشی های گرونتر مثل اکسپریا نباشید مگر
اینکه واقعا مثل من مجبور باشید که بخریدش. به حرف این و اون هم گوش نکنید که چی میگن. نمیدونم این ماشین
حسابه یا پهنه و از این جود حرفها. مهم اینه که خودتون راضی باشید و بتونه نیازی که از یک گوشی دارید رو فرهم
بکنه که این کار رو هم خیلی خیلی خوب انجام میده.

شاید شما هرگز نتونید دیگه گوشی مانند P1i رو ببینید اما گوشی هایی مانند اکسپریا زیادند و هر روز هم به
تعدادشون اضافه میشه. :20:

استبداد
09-12-2008, 10:19
باید بگم که p1 واقعا گوشی خوبیه و آدم هیچ احساس کمبودی نمیکنه.

واقعا" قبول دارم
با اینکه فقط 2 هفتست این گوشی رو دارم اما نسبت به گوشی های قبلیم خیلی خیلی ازش راضیم
وتقریبا" تمام خواسته های من رو براورده کرده

Re Z a
09-12-2008, 13:37
حامد از پاریس چه خبر؟ نگفتی ببینیم وضعیتش چطوریه یه InFo هم بذاری بد نیست چون یادمه شایعه براش زیاد بود ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن عید سعید قربان رو هم به کل دوستای عزیز در P30World و بخصوص کلوپ P1i تبریک عرض میکنم :11:

استبداد
09-12-2008, 15:19
بچه ها من با یکی از برنامه ها مشکل دارم
این برنامه :

این هم مشکل من:

تو تاپیک خودش کسی جواب نداد

کسی اینجا میتونه کمک کنه ؟

hamed1297
09-12-2008, 15:26
راستش پاریس که کنسل شدولی قرار بود برای منطقه خاور میانه تولید بشه.
CPU:208 ,RAM 128 تقریبا از همه لحاظ شبیه p1 حتی کیبورد.اسم اصلیش هم P200 یا P10.همراه UIQ3.3 که به علت کنسل شدن این ورژن سیمبین دیگه گوشی هم کنسل شد.البته همینکه مشخصاتش خیلی با مدلهای قبلی تفاوت نداشت باعث شد که خذف بشه.این هم عکسهاش که احتمالا دیده بودی:

این هم ریویو گوشی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

majidrabiei
09-12-2008, 17:26
نرم افزار هایی که نیاز به ساین دارن رو چطور میشه نصب کرد ؟ البته منظورم بدون هک کردنه

hamed1297
09-12-2008, 17:43
نرم افزار هایی که نیاز به ساین دارن رو چطور میشه نصب کرد ؟ البته منظورم بدون هک کردنه
یه جورایی اصلا نمیشه.مگر اینکه فایل cer و key رو بگیری و بزاری توی برنامه SignSIS-GUI تا ساینش کنه.دنبال تاپیکش بگردید پیدا میشه.

majidrabiei
09-12-2008, 20:21

ببخشید شاید منظورم را درست نگفتم اصلا چه جوری می شه یه برنامه را از طریق سایت سیمبیان ساین کرد ؟

hamed1297
09-12-2008, 20:33
آهان.تا جایی که من دیدم در حال حاضر فقط ساین آنلاینش رو میشه استفاده کرد.اون هم جدیدا نمیدونم خدمات میده یا نه.
شما باید فایلتون رو آپلود کنید توی سایت و بعد از چند روز ایمیلی براتون میاد که نرم افزارتون ساین شده.من 1 بار بیشتر تست نکردم ولی جواب داد.

استبداد
09-12-2008, 22:47
بچه ها من با یکی از برنامه ها مشکل دارم
این برنامه :

این هم مشکل من:

تو تاپیک خودش کسی جواب نداد

کسی اینجا میتونه کمک کنه ؟

کسی نمیتونه کمک کنه ؟

hamed1297
09-12-2008, 23:10
این برنامه رو تست کنید.کارش تقریبا همونه.

استبداد
10-12-2008, 00:20
ممنون از شما

اما میخوام بدونم مشکل اون برنامه برای من چیه علتش و چه جوری میشه اون رو بر طرف کرد؟

hessam_sz
10-12-2008, 09:13
سلام نميدونم چرا از ديروز هركس ميخواد برام بلوتوث بفرسته اول رمز ميخواد بعد كه رمز را ميزنم و طرف مقابل هم همون رمز را ميزنه ارتباط قطع ميشه با چند تا گوشي امتحان كردم همينطوري بود
حالا اصلا اگر نخوام رمز بدم و هركي بلوتوث فرستاد راحت بگيرم بايد چيكار كنم؟

masoud45
10-12-2008, 12:09
سلام قیمت p1 الان دقیقا چنده؟ کسی میتونه کمکم کنه؟:19:

استبداد
10-12-2008, 13:26
سلام قیمت p1 الان دقیقا چنده؟ کسی میتونه کمکم کنه؟

بدون گارانتی

270 تقریبا"

Re Z a
10-12-2008, 16:10
سلام نميدونم چرا از ديروز هركس ميخواد برام بلوتوث بفرسته اول رمز ميخواد بعد كه رمز را ميزنم و طرف مقابل هم همون رمز را ميزنه ارتباط قطع ميشه با چند تا گوشي امتحان كردم همينطوري بود

من که تا الان همچین مشکلی نداشتم اما تنظیمات گوشیه خودمو میگم بذارشون ببین درست میشه یا نه . شما در قسمت بلوتوث و در ادامه My Device هرچی که اونجا ADD شده رو Delet کنید و توجه داشته باشید تیک Visible To other Devices فعال باشه و تیک بقیه گزینه ها جز Bluetooth on فعال نباشه ! امتحان کنید امیدوارم درست بشه

mohammad_1ta
10-12-2008, 18:03

سلام حسام جان،
برای منم یه مدت اینطوری میشد... ولی با خاموش و روشن کردن گوشی درست می شد!
الان من اون تیک Enable Power Saving رو برداشتم، دیگه اونطوری نمیشه...

emprator_kochak
10-12-2008, 19:46
سلام، من p990 دم رو میخوام بفروشم یه p1 بگیرم، حالا یه p1 تر و تمیز چن بگیرم خوبه؟ به چه نکاتی توجه کنم ؟

Re Z a
10-12-2008, 22:12
سلام، من p990 دم رو میخوام بفروشم یه p1 بگیرم، حالا یه p1 تر و تمیز چن بگیرم خوبه؟ به چه نکاتی توجه کنم ؟

بستگی به جیب خودت داره یه چند پست قبل تر دوستان قیمت P1 زده بودن عرضم به خدمتتون که P1 زیاد تقلبیش نیامده توی بازار شما سعی کن Made in China نگاه کنی ببینی مثل p990 دیدی که لیبلش یه چندتا برش خوردگی داره و در ادامه اگه حامیه زبان فارسی هستی ببینی فارسی ساپرت میکنه یا نه چون همه p1 ها به شکلی توی ساپرت فارسی سه میزنن که باید در این خصوص یکم حساس باشی و چیز خواص من به ذهنم نمیرسه اما اگه تاپیک به حالت روزنامه وار هم ورق میزدین الان دیگه شما بودین که به بنده یاد میدادین فرق P1 اصل با غیر اصل خاطر نشان شما بگم No Name هم میزنه که اصلا پیشنهاد نمیشه و همون Made in China بهتره و اصله و بهتره با گرانتی بخرید ... که البته گارانتی توی ایران تنها کاری که میکنه شاید بگم در مورد P1 البته جنس اصل میاره و بقیه خدماتش بدرد خودشون میخوره

امیدوارم موفق باشید

mohsentanha
10-12-2008, 23:12
حالا که داری میگیری یه دفعه 960 بگیر خوب البته اگه مانی داشته باشی:31:

Re Z a
10-12-2008, 23:22
p1 به نظر من بهتره کیبوردش از 960 ولی خوب بازم بستگی به خود طرف داره .....

shm202000
11-12-2008, 00:44
سلام دوستان
من یک ماهه پی وان گرفتم. با گارانتی 313 تومن. با فارسی هم هیچ مشکلی ندارم. واقعا گوشی عالی هست. به همه پیشنهاد می کنم گوشی هاشون رو تبدیل کنن به این گوشی.

Re Z a
11-12-2008, 02:00
منم نگفتم مشکل داره با فارسی گفتم سه میزنه چون بعضی از Cda هاش برای کسایی که فارسی دوست دارن مناسب نیست مثل Norway چون تا اونجای که من اون موقع این Cda دستم بود عربی ساپورت میکرد و به خاطر این گفتم که حواسشون باشه

Re Z a
11-12-2008, 05:25
دیدم دوستان سوال میپرسن برای اصل بودن گوشی به نکته جالبی که قبلا بهش بر خورده بودم, اما امشب 2 باره خوندمش و گفتم خالی از لطف نیست که اینجا هم بذارم

امروز در کشور ما اکثر گوشی های موجود در بازار ریجستر نشده و قاچاقی به کشور وارد می شوند که این موضوع باعث نوسانات قیمت یک مدل گوشی شده که علت آن چیزی به جز غیر اصل بودن آن و به اصطلاح چنج بودن آن است که متاسفانه فروشندگان گوشی های تقلبی و یا چنج خود را به عنوان گوشی اصل به مشتری معرفی می کنند. برای شناسایی گوشی های اصلی و چنج راه های متفاوتی است که از جمله ان ها دادن کد #06#* است که سریال گوشی شما (IMEI) را مشخص نموده و شما می توانید آن را با سریال روی کارتن و باطری همخوانی داشته باشد و در غیر این صورت گوشی شما قاچاق بوده و چنج شده است. اما در اين قصد داريم روشي را به شمامعرفی کنیم شما ميتوانيد به سادگی و از طريق اينترنت به اصل يا غير اصل بودن گوشي خود پي ببريد ، بدون نیاز به یافتن کد فوق بر روی کارتن یا باطری گوشی یا سایر راهها!

بدین منظور:

ابتدا بر روی گوشی خود (با هر مدلی) کافی است کد #06#* را وارد نمایید. کد IMEI گوشی خود را مشاهده خواهید کرد.
حال به سایت اینترنتی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بروید.
سپس کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و... .
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل سونی اریکسون P1i باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی ، مشخصات همان گوشی سونی اریکسون P1i خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد.
به عنوان مثال اگر کد يک گوشي K750i را چک کنید و اين سايت مشخصات يک گوشي W750 را به شما نشان دهد ، گوشی شما غیراصل یا چنج است!

سایت فوق به غير از چک کردن IMEI موارد ديگری را نیز آنالیز میکند:
Phone number analysis
IMSI number analysis
IMEI number analysis
SIM number analysis
ISPC number analysis

لينک چک کردن IMEI براي تشخيص اصل بودن گوشي :

لينک چک کردن و آناليزم کردن کدهاي ديگر :

منبع : ترفندستان

استبداد
11-12-2008, 12:28
سلام

از برنامه تورچ که استفاده میکنم میتونم از فلاش به عنوان چراغ قوه استفاده کنم
اما متاسفانه نمیشه هنگام استفاده از دوربین از این برنامه استفاده کرد
آیا راهی هست که بشه موقع فیلمبرداری فلاش رو روشن بزاریم ؟

mohsentanha
11-12-2008, 14:36
سلام

از برنامه تورچ که استفاده میکنم میتونم از فلاش به عنوان چراغ قوه استفاده کنم
اما متاسفانه نمیشه هنگام استفاده از دوربین از این برنامه استفاده کرد
آیا راهی هست که بشه موقع فیلمبرداری فلاش رو روشن بزاریم ؟
نه نمی شه من هرکاری کردم نشد

mehrdad_zero
11-12-2008, 16:02
توی یکی از تایپیکها یه راهی نوشته بود برای استفاده از فلاش موقع فیلمبرداری ولی من یادم رفته ، بگردی پیدا میکنی.

mohammad_1ta
11-12-2008, 18:27
توی یکی از تایپیکها یه راهی نوشته بود برای استفاده از فلاش موقع فیلمبرداری ولی من یادم رفته ، بگردی پیدا میکنی.

P990 رو فکر کنم میشه اینطوری کرد...
(وقتی که فلش روشنه، باید Jogdial رو حرکت بدیم که بره روی فیلم برداری)

sinashokat
11-12-2008, 19:28
سلام.آقا من گوشیمو فلش کردم دیگه تشخیص دستخط فارسی کار نمی کنه.یعنی اون دوتا فلشها شده یدونه لطفا راهنمایی می کنید

sinashokat
11-12-2008, 19:30
یکی منو راهنمایی کنه دیگه

mohammad_1ta
11-12-2008, 19:36
سلام.آقا من گوشیمو فلش کردم دیگه تشخیص دستخط فارسی کار نمی کنه.یعنی اون دوتا فلشها شده یدونه لطفا راهنمایی می کنید

سلام،
احتمالاً با فریور قدیمی براتون فلش کردن!
شما باید گوشیتون رو آپدیت کنین...

mohsentanha
11-12-2008, 20:23
P990 رو فکر کنم میشه اینطوری کرد...
(وقتی که فلش روشنه، باید Jogdial رو حرکت بدیم که بره روی فیلم برداری)
اره منم شنیدم ولی فکر کنم
گوشیشون p1iهستش

mohammad_1ta
11-12-2008, 20:28
اره منم شنیدم ولی فکر کنم
گوشیشون p1iهستش

پس P1i رو هیچکاریش نمیشه کرد...

mohsentanha
11-12-2008, 21:59
سلام گوشی رو مستر ریست کردم روشن میشه ولی چیزی نمیاد
چیکار کنم؟؟؟

mohammad_1ta
11-12-2008, 23:29
سلام گوشی رو مستر ریست کردم روشن میشه ولی چیزی نمیاد
چیکار کنم؟؟؟

آپدیت یا فلش!
چون گوشی هک شده رو نباید مستر ریست میکردین... فقط باید فرمت میکردین!

mohsentanha
12-12-2008, 06:42
آپدیت یا فلش!
چون گوشی هک شده رو نباید مستر ریست میکردین... فقط باید فرمت میکردین!

ای خدا
6ساعت کشید تا اپدیت دانلود شه
فقط خدا کنه 100 در صد بالا بیاد
راستی از این اپدیت نمیشه بک اپ بگیریم؟؟؟؟؟؟
سی دی ای رو از کجا تغییر بدم؟؟؟؟؟؟
الان هم 80 در صد از انتقال اپدیت به گوشی میگذره
نمی دونم چرا بعد 67 درصد سرعت کپی کم شده

Re Z a
12-12-2008, 10:12
ای خدا
6ساعت کشید تا اپدیت دانلود شه
فقط خدا کنه 100 در صد بالا بیاد
سی دی ای رو از کجا تغییر بدم؟؟؟؟؟؟
الان هم 80 در صد از انتقال اپدیت به گوشی میگذره
نمی دونم چرا بعد 67 درصد سرعت کپی کم شده

درجه اول باید Cda عوض میکردین بعد آپدیت میکردین!!:18: الانم دست نزن صبر کن تا کارش تمام بشه

سی دی ای رو از کجا تغییر بدم؟؟؟؟؟

اینجا مطالعه کنید

چرا میشه به وصیله Pc Soit :11:

mohsentanha
12-12-2008, 12:00
cda بیشتر برای چی لازمه؟؟؟؟
اگه برای خوندن اس ام اس هست که برای من فارسی می خونه
راستی بعد اپدیت سرعت گوشی خیلی زیاد شده وحتی موقع خاموش روشن شدن باز کردن اس ام اس
اجرای برنامه
راستی دوباره هک کنم گوشی رو؟؟؟؟
cda :r5a

mohammad_1ta
12-12-2008, 13:10
راستی بعد اپدیت سرعت گوشی خیلی زیاد شده وحتی موقع خاموش روشن شدن باز کردن اس ام اس
اجرای برنامه

خوشحالم که گوشیتون درست شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CDA درست نمیدونم برای چی هست... برای منم R6G02 هست.

سرعت هم بله خیلی بالا میاد (مخصوصاً توی دوربینش...)

من جای شما بودم، هک میکردم :31: (به نظرم شما هم اینکارو انجام بدین... فقط حواستون باشه که طرف Master Reset نرین)

Re Z a
12-12-2008, 13:51
اجرای برنامه

خوب این جوری که شما میگید و ظاهر امر پیداست نیاز به عوض کردن CDA ندارید
لازمه CDA رو من توی تاپیک خودش کاملا توضیح دادم اما مختصری هم اینجا میگم محسن جان
ببینید CDA WG1 توی الویت هستش برای گرفتن جدید ترین آپدیت ها و بقیه Cda ها به ترتیبی خاص ارائه میشند

و فارسی خوندن با تایپ کامل فارسی با حروف پچگچ مهمه خوب اینم سلیقه ایه برای من که تاثیر زیادی داشت عوض کردن CDA

خوب بله این حالت حتما بعد از آپدیت کردن پدید میاد و گوشی از لحاظ برنامه ای سبک و هم تازه شده New و همین طور اصلاحات که باعث شده شما احساس سرعت بیشتر کنید که واقعا همینطور هستش

بله هک کنید البته این نظر من هستش میدونید چرا؟ چون هک یه دریچه ای به سوی Open source شدنه گوشیه و شما دیگه محدود نیستید که از برنامه های که شرکت براتون گذاشته استفاده کنید بلکه خودتون تشخیص میدید کدام برنامه مناسبه و کدام برنامه لازم نیست و مناسب نیست:11:

mohsentanha
12-12-2008, 14:35
خوب این جوری که شما میگید و ظاهر امر پیداست نیاز به عوض کردن cda ندارید
لازمه cda رو من توی تاپیک خودش کاملا توضیح دادم اما مختصری هم اینجا میگم محسن جان
ببینید cda wg1 توی الویت هستش برای گرفتن جدید ترین آپدیت ها و بقیه cda ها به ترتیبی خاص ارائه میشند

و فارسی خوندن با تایپ کامل فارسی با حروف پچگچ مهمه خوب اینم سلیقه ایه برای من که تاثیر زیادی داشت عوض کردن cda

خوب بله این حالت حتما بعد از آپدیت کردن پدید میاد و گوشی از لحاظ برنامه ای سبک و هم تازه شده new و همین طور اصلاحات که باعث شده شما احساس سرعت بیشتر کنید که واقعا همینطور هستش

بله هک کنید البته این نظر من هستش میدونید چرا؟ چون هک یه دریچه ای به سوی open source شدنه گوشیه و شما دیگه محدود نیستید که از برنامه های که شرکت براتون گذاشته استفاده کنید بلکه خودتون تشخیص میدید کدام برنامه مناسبه و کدام برنامه لازم نیست و مناسب نیست:11:
اقا خیلی ممنون
در مورد سرعت باید بگم من همه نرم افزار هارو نصب کردم
دوباره همه ی هک ها رو هم کپی کردم :31:
ولی باز هم سرعتش زیاده اینو مطمئن هستم
اها اینو یادم رفت من الان از اپدیت بک اپ بگیرم فردا اگه گوشیم خراب شد می تونم از همین بک اپ استفاده کنم ؟؟؟؟
یا اینکه دوباره باید 6 ساعت پای اینترنت زغالی بشینم؟؟؟؟؟؟

Re Z a
12-12-2008, 15:00
اقا خیلی ممنون
در مورد سرعت باید بگم من همه نرم افزار هارو نصب کردم
دوباره همه ی هک ها رو هم کپی کردم :31:
ولی باز هم سرعتش زیاده اینو مطمئن هستم
اها اینو یادم رفت من الان از اپدیت بک اپ بگیرم فردا اگه گوشیم خراب شد می تونم از همین بک اپ استفاده کنم ؟؟؟؟
یا اینکه دوباره باید 6 ساعت پای اینترنت زغالی بشینم؟؟؟؟؟؟

کاش قبل از اینکه هک بریزی بک آپ میگرفتین ولی الانم موردی نداره هرچی به قول یه آشنا ساده باشه و اسپرت نباشه (مثال بر روی ماشین :31: ) بهتره :10:

mohsentanha
12-12-2008, 15:04
خب من بلد نیستم
از کجا باید برم بک اپ بگیرم
راستی سوال اخری رو جواب ندادی
الان یه اس ام اس برام اومد همه مربع و این چیزاهست
مثله اینکه باید cda رو تغییر بدم

sinashokat
12-12-2008, 15:13
ممنون. حالا چطوری باید آپدیتش کنم

Re Z a
12-12-2008, 15:18
خب من بلد نیستم
از کجا باید برم بک اپ بگیرم
راستی سوال اخری رو جواب ندادی
الان یه اس ام اس برام اومد همه مربع و این چیزاهست
مثله اینکه باید cda رو تغییر بدم

من pc soint نصب ندارم وگرنه الان راهنماییتون میکردم کاری نداره بگردی پیدا میکنی اگه میتونی شما CDa کاملتون بذارید تا بگم جریان چیه

mohammad_1ta
12-12-2008, 15:20
من pc soint نصب ندارم وگرنه الان راهنماییتون میکردم کاری نداره بگردی پیدا میکنی اگه میتونی شما CDa کاملتون بذارید تا بگم جریان چیه

با PC Suite که فقط میشه از یه سری موارد مثل تقویم، پیام ها و شماره ها بک آپ گرفت...!؟

Re Z a
12-12-2008, 15:23
با pc suite که فقط میشه از یه سری موارد مثل تقویم، پیام ها و شماره ها بک آپ گرفت...!؟

نه محمد جان کامل حتی از مموری کارتم میشه بازم اگه میدونین خیلی حیانیه من نصب کنم ؟ :11:

sinashokat
12-12-2008, 15:25
ببخشید cda چیه؟

mohammad_1ta
12-12-2008, 15:30
نه محمد جان کامل حتی از مموری کارتم میشه بازم اگه میدونین خیلی حیانیه من نصب کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

ممنون...
من که نیازی به بک آپ گیری ندارم.
اصلاً بخوام بک آپ هم بگیرم نمیشه...
(تاحالا 2 بار امتحان کردم. موقعی که گوشی رو برای بک آپ گرفتن ریستارت میکنه، دیگه توی قسمت بعدیش قفل میکنه و هیچی نمیشه!)

Re Z a
12-12-2008, 15:37
ممنون...
من که نیازی به بک آپ گیری ندارم.
اصلاً بخوام بک آپ هم بگیرم نمیشه...
(تاحالا 2 بار امتحان کردم. موقعی که گوشی رو برای بک آپ گرفتن ریستارت میکنه، دیگه توی قسمت بعدیش قفل میکنه و هیچی نمیشه!)

اشتباه شما سر همین قسمتیه که ریستارت میکنه گوشی نمیزارید کامل حتما Boot گوشی بالا بیاد ؟!!

ببخشید cda چیه؟

mohsentanha
12-12-2008, 16:49
فعلا دارم xs++ رو دانلود میکنم 9 مگابایته :41::41:
امشب بهت میگم
فعلا بای

ayad00
12-12-2008, 18:00
p1 حرف نداره

mohsentanha
12-12-2008, 18:35
سلام من فایل gdfs برای اخرین cda p1 رو می خوام
چون این نرم افزاری که گرفتم فکر کنم فقط cda های قدیمی رو داره
P1i_R9G007_R2A03_R6D23_CDA162022_1(GW1)_R6D22
به این تغییر میکنه
خوبه؟؟؟

NOKIA_6270
12-12-2008, 19:42
اقا دستم به دامنتون
گوشی من بلوتوسش دریافت نمیکنه
فقط ارسال میکنه
چی کار کنم؟

hamed1297
12-12-2008, 21:29
اقا دستم به دامنتون
گوشی من بلوتوسش دریافت نمیکنه
فقط ارسال میکنه
چی کار کنم؟
ریستارت کنید ببینید درست میشه؟

Re Z a
13-12-2008, 03:47
سلام من فایل gdfs برای اخرین cda p1 رو می خوام
چون این نرم افزاری که گرفتم فکر کنم فقط cda های قدیمی رو داره
به این تغییر میکنه
خوبه؟؟؟

ببین آقا محسن شما کاری به قدیمی بودن CDa اونجا نداشته باش چون Xs++ خاصیتش همینه کاری میکنه که CDA شما برگرده به 1 تاریخ قبلتر که بعدش بتونید آپدیت کنید

حالا چرا اینکار میکنه برای اینکه موقعی که شما CDA عوض میکنید اگه مشاهده کنید 2 تا CDA مختلف براتون زده
ولی! موقعی که بعد از CDA عوض کردن آپدیت میکنین CDA تون تبدیل به 1 CDA واقعی میشه

حالا فهمیدی گفتم چرا اول آپدیت کردی؟ برای این بود

اینم فکر کنم GW1 نیست و WG1 هستش خوب این درسته و خوبه اما این CDA همه چی داره بجز دست خط فارسی

اما زبان فارسیو به صورت کامل و ارجینال ساپرت میکنه که توی تاپیک CDA به این موارد اشاره شده :11:

mohsentanha
13-12-2008, 12:34
ببین آقا محسن شما کاری به قدیمی بودن CDa اونجا نداشته باش چون Xs++ خاصیتش همینه کاری میکنه که CDA شما برگرده به 1 تاریخ قبلتر که بعدش بتونید آپدیت کنید

حالا چرا اینکار میکنه برای اینکه موقعی که شما CDA عوض میکنید اگه مشاهده کنید 2 تا CDA مختلف براتون زده
ولی! موقعی که بعد از CDA عوض کردن آپدیت میکنین CDA تون تبدیل به 1 CDA واقعی میشه

حالا فهمیدی گفتم چرا اول آپدیت کردی؟ برای این بود

اینم فکر کنم GW1 نیست و WG1 هستش خوب این درسته و خوبه اما این CDA همه چی داره بجز دست خط فارسی

اما زبان فارسیو به صورت کامل و ارجینال ساپرت میکنه که توی تاپیک CDA به این موارد اشاره شده :11:
الان یعنی اپدیتی که کردم فقط برای دست خط ضرر کردم یا چیزه دیگه ای هم هستش؟؟؟؟

خب پس این cda اش خوبه دیگه نیازی نیست که بعدا دارم اپدیت میکنم تغییر بدم نه؟؟؟؟

Re Z a
13-12-2008, 13:51
الان یعنی اپدیتی که کردم فقط برای دست خط ضرر کردم یا چیزه دیگه ای هم هستش؟؟؟؟

خب پس این cda اش خوبه دیگه نیازی نیست که بعدا دارم اپدیت میکنم تغییر بدم نه؟؟؟؟
فقط دست خط فارسی و منو هاشم فارسی نمیشه اما کیبرد فارسی و خواندن اس ام اس فارسیو میتونید با این CDA داشته باشین و غیره
اگه WG1 انتخاب کردین که تبریک میگم به نظر من و بقیه دوستان بهترینه و عالیترین :10:

در قسمت Status که میرید و CDA تون میبینید اگه به جای 1 دونه CDA 2 باشه باید آپدیت کنید که تبدیل بشه به 1 CDA

چون اون برنامه CDA شمارو برمیگردونه به یک مرحله قبل تر WG1 که نیاز به فلش نداشته باشین و بعد از تغییر لازمش یه آپدیت هستش :46:

sensil
13-12-2008, 15:22
بچه ها گوشی p1 منو دیروز دزدیدن.
خیلی غصه خورددم.
مواظب گوشیاتون باشین.

hussain
13-12-2008, 15:27
خیلی غصه خورددم.
مواظب گوشیاتون باشین.

من از طرف تمام دوستان تسليت مي گم.:40:
انشاالله ديگه تكرار نشه..........آمين:11:

mohsentanha
13-12-2008, 16:59
خیلی غصه خورددم.
مواظب گوشیاتون باشین.
:41::41::41::41::41::41::41::41: یه راهی بلدم که کسی نمی تونه گوشی رو بدزده
برای من همیشه به هندزفریم وصله تو خیابون و یک سره اهنگ گوش میدم
خب معلومه دیگه کسی نمی تونه بدزده :27::27::27:
من توی بانک یا اموزش پرورش یا هرجای دیگه که خودشون گوشی رو نمی گیرن هندزفری یک سر تو گوشمه !!!!!!

الان هندزفری بلوتوس خریدم بدیش اینه که تا 7 8 متر رو ساپورت میکنه تا اهنگ قطع شه یارو در رفته:31::31:

کجا رفتی که گوشیتو دزدیدن؟؟؟؟؟؟

Re Z a
13-12-2008, 17:03
محسن آقا آپدیت کردی؟ چی شد بالاخره

mohsentanha
13-12-2008, 18:16
رضا من الان باید دوباره اپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟
راستی رفتم تو درایو c پروگرم فایل
بعد یه پوشه بود به اسم سونی اریکسون
مثله اینکه تمام فایل های اپدیت واینا توش بود
راستی من می خواستم اپدیت کنم اول یک ساعت کشید خود برنامه رو اپدیت کنه الان دوباره هم باید یک ساعت صبر کنم؟؟؟؟
اینم عکس
ببین باید چی کار کنم:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::
این بالایی نیوفتاد
phone

mohammad_1ta
13-12-2008, 21:31
خیلی غصه خورددم.
مواظب گوشیاتون باشین.

لعنت بهش...

amir_sa
13-12-2008, 22:01
خیلی غصه خورددم.
مواظب گوشیاتون باشین.
تا دير نشده برو كلانتري شكايت كن و سيم كارتتو بسوزون
تو هفته قبل گوشي يكي از دوستان رو دزديدن ، اون زود رفت اين كار رو كرد و پس از رديابي امروز گوشيش پيدا شد
تو هم برو انشالله كه پيدا ميشه :10:

hamed1297
13-12-2008, 23:10
خیلی غصه خورددم.
مواظب گوشیاتون باشین.
آخ آخ.سخته.میدونم.گوشی برادر من هم یه مدت پیش دزدیدن.
اون برنامه ضد سرقت گوشی رو چرا نصب نمیکینید دوستان.لازم میشه ها.از قفل صفحه کلید هم غافل نشید.

تا دير نشده برو كلانتري شكايت كن و سيم كارتتو بسوزون
تو هفته قبل گوشي يكي از دوستان رو دزديدن ، اون زود رفت اين كار رو كرد و پس از رديابي امروز گوشيش پيدا شد
تو هم برو انشالله كه پيدا ميشه
تایید میشه.حتما این کار رو کنید.

mohsentanha
14-12-2008, 00:06
آخ آخ.سخته.میدونم.گوشی برادر من هم یه مدت پیش دزدیدن.
اون برنامه ضد سرقت گوشی رو چرا نصب نمیکینید دوستان.لازم میشه ها.از قفل صفحه کلید هم غافل نشید.

حامد من امتحان کردم ولی نشد توی تنظیمات هم تنظیم کردم و شماره رو دادم که اس ام اس کنه
ولی اس ام اس نداد !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nily68
14-12-2008, 00:27
آقا یه چیز عجیب من دیشب گوشیم(P1) با Dail up آپدیت کردم یک ساعت نیم بیشتر طول نکشید که آپدیت شد.درست آپدیت کردم؟

shahshahani
14-12-2008, 09:47
عجب دايل آپ باحالي...
Cda گوشيت رو بنويس اساتيد ببينن.

NOKIA_6270
14-12-2008, 13:44
ریستارت کنید ببینید درست میشه؟

نه متاسفانه درست نشد

mohammad_1ta
14-12-2008, 14:18
آقا یه چیز عجیب من دیشب گوشیم(P1) با Dail up آپدیت کردم یک ساعت نیم بیشتر طول نکشید که آپدیت شد.درست آپدیت کردم؟

یعنی یک ساعت و نیم 70 مگ دانلود کردی؟:18:

من با Adsl 128 حدود 2 ساعت طول کشید!

hamed1297
14-12-2008, 15:30
حامد من امتحان کردم ولی نشد توی تنظیمات هم تنظیم کردم و شماره رو دادم که اس ام اس کنه
ولی اس ام اس نداد !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما بعد از نصب برنامه یه سیم کارت جدید روی گوشی انداختید؟
بعد از اون که سیم کارت جدید رو گذاشتید به همون شماره ای که برای برنامه تعریف شده یه sms میاد که سیم کارت روی گوشی عوض شده.اگر میخواین کاری کنید دستور مورد نظرتون رو ارسال کنید.
توی همون تنظیمات برنامه نوع دستور قابل تعریف هست.مثلا gottall رو ارسال کنید تمام contact های روی سیم کارت جدید برای شما ارسال میشه.
حالا دقیق یادم نیست چه دستوراتی بود ولی تست کنید ببینید جواب میگیرید یا نه.

یعنی یک ساعت و نیم 70 مگ دانلود کردی؟

من با Adsl 128 حدود 2 ساعت طول کشید!
من خودم با اینترنت پر سرعت در حد 128 نیم ساعته آپدیت کردم.ولی چطور؟
اول برنامه SEUS رو جدا گانه گرفتم.این شد در حدود 30 مگ.
فلش پلیر رو تنظیمات دیگه هم قبلا انجام شده بود.
کل مراحل آپدیت شد 30 دقیقه.

Re Z a
14-12-2008, 16:28
منم در تعجب به سر میبرم:18: این آقا یک ساعت و نیم آپدیت کردن بعد اون وقت ما با سرعت دانلود 40 حامد یادشه که شبش نذاشتم بخوابه 2 یا 3 ساعت طول کشید ( حاجی بگو از کجا دیال آپ میگیری ما این Adsl جمع کنیم بزنیم تو خط دیال آپ :31: )

mohammad_1ta
14-12-2008, 21:30
من خودم با اینترنت پر سرعت در حد 128 نیم ساعته آپدیت کردم.ولی چطور؟
اول برنامه SEUS رو جدا گانه گرفتم.این شد در حدود 30 مگ.
فلش پلیر رو تنظیمات دیگه هم قبلا انجام شده بود.
کل مراحل آپدیت شد 30 دقیقه.

من اون 2 ساعت رو به غیر از دانلود فایل Sony Ericsson Updater گفتم...
آخه اینترنت من داتک آشغالی بوده... :31::13:

mohsentanha
14-12-2008, 21:59
شما بعد از نصب برنامه یه سیم کارت جدید روی گوشی انداختید؟
بعد از اون که سیم کارت جدید رو گذاشتید به همون شماره ای که برای برنامه تعریف شده یه sms میاد که سیم کارت روی گوشی عوض شده.اگر میخواین کاری کنید دستور مورد نظرتون رو ارسال کنید.
توی همون تنظیمات برنامه نوع دستور قابل تعریف هست.مثلا gottall رو ارسال کنید تمام contact های روی سیم کارت جدید برای شما ارسال میشه.
حالا دقیق یادم نیست چه دستوراتی بود ولی تست کنید ببینید جواب میگیرید یا نه.
اره دیگه سیم رو عوض کردم
حالا یه بار دیگه تنظیم می کنم جواب داد میگم

mehrdad_zero
14-12-2008, 23:46
چند روز پیش گوشیم به کامپیوتر متصل بود و کار خاصی هم باهاش نمیکردم. بعد یه دفعه دیدم گوشی خاموشه هر کاری هم کردم روشن نشد ، چند بار باطری را در آوردم و گذاشتم سر جاش دیدم خیر روشن نمیشه ، بعد زدمش توی شارژ دیدم باریش داره پر میشه ، توی شارژ روشنش کردم دیدم باطری 0 درصده ، یعنی یه دفعه کل باطری خالی شده بود.
من همون روز برنامه آنتی ویروس مک آفی را روش نصب کرده بودم ، احتمال دادم مشکل از اونه و پاکش کردم و تا حالا هم دیگه باطری خالی نشده .
از شما دوستان کسی تا حالا با این برنامه چنین مشکلی داشته یا نه؟

دیگه اینکه توی این همه هک صدا که توی سایت هست کدومشون روی پی وان خوب جواب داده؟
میخوام موقع مکالمه صدای اسپیکر و کپسول صدای جلوی گوشی بیشتر بشه.برای مکالمه توی شلوغی و موقع رانندگی.

hamed1297
15-12-2008, 00:02
عجیبه.بعید نیست از برنامه باشه.خوبه که درست شد.

برای هک صدا هم به نظرم این خوب باشه.باز از دوستان یه سراغی بگیر:

Re Z a
15-12-2008, 07:25
من اون 2 ساعت رو به غیر از دانلود فایل Sony Ericsson Updater گفتم...
آخه اینترنت من داتک آشغالی بوده... :31::13:

آقا محمد میخواست بگه یعنی منم داتک دارم :31: آقا قبول همتون کارتون درسته:8: ما هم از شرکت سر کوچمون همون که معروفه هم مبایل میفروشه هم اینترنت میده و کم مونده آدامس هم بفروشه خلاصه برای خودش یه پا آچار فرانس هستش ازونجا Adsl گرفتم ( منم اومدم بگم Adsl دارم):27: البته از شوخی گذشته دیال آپ بهتره از این سرعت ما که چند ساله داریم ازش استفاده میکنیم :20:

آقا از من میشنوی مد صدا دیفالت خود گوشی بهتره دست کاریش نکن. ولی اگه خیلی خیلی احساس میکنی کمه و نمیشنوی مد صدای افزایش دهنده بریز اما در کل نظر من اینه که صدای دیفالت خود گوشی مناسب هستش

Re Z a
15-12-2008, 07:31
چند روز پیش گوشیم به کامپیوتر متصل بود و کار خاصی هم باهاش نمیکردم. بعد یه دفعه دیدم گوشی خاموشه هر کاری هم کردم روشن نشد ، چند بار باطری را در آوردم و گذاشتم سر جاش دیدم خیر روشن نمیشه ، بعد زدمش توی شارژ دیدم باریش داره پر میشه ، توی شارژ روشنش کردم دیدم باطری 0 درصده ، یعنی یه دفعه کل باطری خالی شده بود.
من همون روز برنامه آنتی ویروس مک آفی را روش نصب کرده بودم ، احتمال دادم مشکل از اونه و پاکش کردم و تا حالا هم دیگه باطری خالی نشده .
از شما دوستان کسی تا حالا با این برنامه چنین مشکلی داشته یا نه؟

در این مورد هم باید بگم به نظر من نمیتونه از یک برنامه باشه که شارژ باتری اینقدر سریع خالی کنه یه چندوقت دیگه صبر کنید اگه بازم اینجوری شد بدونین مشکل سخت افزاریه یا شایدم باتری.. اما من بعید میدونم یک برنامه آنتی, شارژ این جوری ببره بعدش شما پاکش کنید درست بشه! مگه باتری p1 این قدر ضعیفه که یه برنامه بخواد کل شارژش خالی کنه!!؟:18:

mohammad_1ta
15-12-2008, 10:01
آقا محمد میخواست بگه یعنی منم داتک دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif آقا قبول همتون کارتون درسته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif ما هم از شرکت سر کوچمون همون که معروفه هم مبایل میفروشه هم اینترنت میده و کم مونده آدامس هم بفروشه خلاصه برای خودش یه پا آچار فرانس هستش ازونجا Adsl گرفتم ( منم اومدم بگم Adsl دارم)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif البته از شوخی گذشته دیال آپ بهتره از این سرعت ما که چند ساله داریم ازش استفاده میکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

بله من Adsl به مدت 2 ماه داشتم (اونم به صورت Share که از همسایمون میگرفتیم...) ---> همسایه ی ******مون رفت پسش داد! (با اینکه کل پولشم من میدادم!!)

الان که خیلی وقته Dial Up دارم...:8:

nily68
15-12-2008, 23:16
نه 70MBکه دانلود نکردم اما مراحل آپدیت خیلی سریع رفت.از آپدیت شدنشم مطمئنم چون شد مثل روز اول.cda گوشیمم اینه 

CDA162022\9 R6G02

nily68
15-12-2008, 23:20
CDAگوشیم طبق اون لیست باید word generic باشه اما زده :18:Arabic

nily68
15-12-2008, 23:53
فهمیدم جریان چیه.چون گوشیمو 3روز قبلش بازم آپدیت کرده بودم.نوشته بود Leatest Update Is Inestaled.بعد من Continue Any way زدم.مرحلش خیلی سریع طی شد.

Lamanta
16-12-2008, 00:17
سلام
من P1i دارم حوصله ندارم همه ي فايل ها رو امتحان كنم .
مي خواستم بدونم P1i چه فرمت هاي
صوتي
تصويري
و متني
رو ساژورت مي كنه ؟؟؟؟؟

hamed1297
16-12-2008, 00:23
ای بابا.این همه موارد رو میخوای؟
شما خودت که کم حوصله ای چطور از بقیه توقع با حوصله بودن داری.دی...

ببین.گوشی که سیستم عامل داره مزیت بزرگی که داره این هست که با نصب نرم افزار به راحتی میتونید تعداد زیادی فرمت مختلف رو اجرا کنید.
برای صوت و تصویر تقریبا تمام فرمتهای رایج رو میشه با نصب نرم افزار اجرا کرد.
ولی در حالت دیفالت فرمتهای صوتی mp3& AAC رو میخونه.فرمتهای تصویری هم MP4& 3GP اگر بیشتر هم باشه من نمیدونم.
ولی با نرم افزاری مثل core player تقریبا اکثر فرمتها اجر میشه.حتی عکس.
متنی هم باز با office روی گوشی TXT.* و doc.* رو اجرا میکنه.
برای فرمتهای دیگه هم برنامه هست.

peyman_master
16-12-2008, 12:22
آقایون کیفیت صدای هندزفریp990 با p1 خیلی فرق داره ؟

یعنی صدا بهتر شده ؟ من p990 دارم به نظر شما برم یه P1 بگیرم پخش موسیقی خیلی مهم هست برام

و سوال دیگم این که قیمت کار کرده و کار نکردش چنده الان تو الائدین؟

مرسی

mehrdad_zero
16-12-2008, 14:42
دوستان برنامه ای سراغ دارید که باهاش بشه برنامه های مدیا را توی ویندوز کنترل کرد و کامپیوتر را باهاش خاموش کرد؟ در ضمن با دکمه های پی وان مشکلی نداشته باشه.

Bluetooth Remote Control را دارم برنامه خوبی هم هست ولی با دکمه های پی وان مشکل داره ، اگه لمسی بود خیلی خوب بود.

mohammad_1ta
16-12-2008, 17:58
دوستان برنامه ای سراغ دارید که باهاش بشه برنامه های مدیا را توی ویندوز کنترل کرد و کامپیوتر را باهاش خاموش کرد؟ در ضمن با دکمه های پی وان مشکلی نداشته باشه.

Bluetooth Remote Control را دارم برنامه خوبی هم هست ولی با دکمه های پی وان مشکل داره ، اگه لمسی بود خیلی خوب بود.

Salling Clicker رو بگیر که خیلی عالی هست...
هم وایرلس و هم بلوتوث رو ساپورت میکنه

mehrdad_zero
17-12-2008, 08:44
خدا خیرت بده عجب برنامه خوب و کاملیه . فقط عجیبه که تا حالا اسمی از این برنامه با این کارائی بالا نشنیده بودم.

p6tr
17-12-2008, 21:01
دیگه اینکه توی این همه هک صدا که توی سایت هست کدومشون روی پی وان خوب جواب داده؟
میخوام موقع مکالمه صدای اسپیکر و کپسول صدای جلوی گوشی بیشتر بشه.برای مکالمه توی شلوغی و موقع رانندگی.
من همه هک صدا ها رو تست کردم یه شب ، دو سه ساعت طول کشید ولی به این نتیجه رسیدم روی P1 با "هک صدای افزایش Bass " ، هم صدای هدفون و هم صدای اسپیکر فوق العاده خوب میشه

mehrdad_zero
17-12-2008, 23:22
دستت درد نکنه فردا حتما امتحانش میکنم.

راستی پیرو سوال قبلیم برنامه Salling Clicker یه تالار گفتگو هم توی سایتش داره که از اونجا میشه با نصب یه سری افزونه ها کارائی این برنامه را بالا برد و نرم افزار های بیشتری را ساپورت کرد.
این کنترل موسش خیلی عالیه.

hamid00009
18-12-2008, 19:02
با p1 در حالت نور روشن فيلم برداري كنيد قبل از هر چيز برنامه torch (چراغ قوه پورت شده از g700) رونصب كنيد

بعد shortcat button رو از منوي cotorol panel /device پيدا كنيد و اون رو روي STANDBY قرار بديد
بعد دوربين رو فعال كنيد اونو روي فيلم برداري قرار بديد و به قسمت wiew بريد
بعد كه ويو لود شد يعني اخرين عكس يا فيلم كه گرفتين ظاهر شد دكمه shortcut button رو فشار بدين
و از منوي اصلي بريد و برنامه torch رو فعال كنيد و اون رو روي on بزاريد
سپس به task manager بريد و از resent دوربين (camera) رو فعال كنيد و يه بك بزنيد تا بره رو فيلمبر داري حالا از فيلمبرداري با نور روشن لذت ببريد
توجه:ممكنه استفاده زياد به فلش گوشي اسيب بزنه
اگر آسیب دید به عهده خودتان
منبع : موبایلستان m_salimi

Re Z a
18-12-2008, 21:49
salling clicker رو بگیر که خیلی عالی هست...
هم وایرلس و هم بلوتوث رو ساپورت میکنه

دوستان ببخشید من حس سرچ زدن نداشتم :11:. این برنامه براش لینک دانلود هست؟

mohammad_1ta
18-12-2008, 22:03
دوستان ببخشید من حس سرچ زدن نداشتم :11:. این برنامه براش لینک دانلود هست؟
بفرمایید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کرک:

Re Z a
18-12-2008, 22:12
مرسی محمد جان . اما فایل کرکش ----- شده توی پستتون متاسفانه:13:

peyman_master
18-12-2008, 22:52

یعنی صدا بهتر شده ؟ من p990 دارم به نظر شما برم یه p1 بگیرم پخش موسیقی خیلی مهم هست برام

مرسی

3 روزه من این پست رو دادم بابا عجب آدمای بی خیری هستین شما !؟ هیچکس جواب این سوال من رو نمی دونست؟:18:

mohammad_1ta
18-12-2008, 23:06
مرسی محمد جان . اما فایل کرکش ----- شده توی پستتون متاسفانه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
خواهش میکنم :11:

یعنی صدا بهتر شده ؟ من p990 دارم به نظر شما برم یه p1 بگیرم پخش موسیقی خیلی مهم هست برام

مرسی

شما میتونی برای همون P990 یه هندزفری HPM-82 (عین ماله w950) بگیری و با استفاده از هک افزایش صدای هندزفری، کلی حال کنی :20:

bersam
18-12-2008, 23:39
aval bebakhshin ke finglish type mikonam !!!!(chon nemidonam chesh shode majboram !!!)

migam mikhastam bedonam ke in p1 system amelesh chie ???

mesl UIQ & SIS & java

mikham ye sery barname rosh berizam aslan mishe ya n1!!!!

hamed1297
19-12-2008, 00:37
سیستم عاملش سیمبین هست از نوع uiq3 که با نوکیا فرق داره.
جاوا رو هم ساپورت میکنه.
برنامه هم زیاد هست ولی نه به زیادی سری سیمبین نوکیا.

benyamin_pc
19-12-2008, 12:19
لینک دانلود جدیدترین ورژن core player کسی داره؟
آخرین قیمت از m2 8GB برای p1 کسی سراغ داره؟می خوام بالاخره بگیرمش سرعتش وقتی 8GB پر باشه پایین نمیاد؟

استبداد
19-12-2008, 19:08
لینک دانلود جدیدترین ورژن core player کسی داره؟
آخرین قیمت از m2 8GB برای p1 کسی سراغ داره؟می خوام بالاخره بگیرمش سرعتش وقتی 8GB پر باشه پایین نمیاد؟

استبداد
19-12-2008, 19:17
راستی 1 مشکل برای خودم پیش اومدهاوی فایل منیجر که میرم و به قسمت مموری کارت
پ.شه ها رو به صورت فایل exe نشون میده !
نمیدونم چرا ؟
حتی وقتی میخواستم عکس ها رو آپلود کنم با تینی پیک و قتی که با کامپیوتر وصل میشدم
میرفتم به مای کامپیوتر....مموری کارد..پیکچر..جلو تر نمیرفت و خود پوشه picture(پیکچر) رو با فرمت exe نشون میداد
مشکل چیه؟
1 بار هم مسر ریست ( ستینگ) کردم اما درست نشد

راستی قبلا" هم گوشی رو هک کردم

mohammad_1ta
19-12-2008, 19:36
سلام،
مشکل از مموری نیست؟
(یه فول بک آپ از مموری بگیر و مموری رو فرمت کن بعد ببین چطور میشه)

استبداد
19-12-2008, 19:47
دو تا سوال :

چطوری فول بک آپ بگیرم ؟(ببخشید اگه سوالم مبتدیانست چون تا حالا بک آپ نگرفتم)

با خود گوشی فرمت کنم دیگه؟

mohammad_1ta
19-12-2008, 20:04
دو تا سوال :

این 2 تا عکس، پاسخگوی سوال شماست :31:

بک آپ:
فرمت:

استبداد
19-12-2008, 20:33
خیلی جامع و کامل بود بود :31:
مرسی

تست میکنم نتیجشو میگم:11:

استبداد
19-12-2008, 21:18
ممنون
درست شد حالا دیگه پوشه ها رو درست نشون میده

فقط 1 سوال فایل های بک آپ رو چجوری برگردونم؟
چون وقتی restore رو میزنم فایل ها رو فقط میشه انگار به پوشه c ریخت!!
وقتی هم به پوشه c میرم چیزی نشون نمیده

راستی من تو مموریم حدود 400 مگ فایل بود
اما حالا که نگاه میکنم میبینم بکاپش بیشتر از 1 گیگ هست !!!

shahshahani
20-12-2008, 09:28
دو تا سوال :

سلام
با برنامه MyPhoneExplorer که تو انجمن نرم افزار حامد خان معرفی کردن میشه فوووووووووول بک آپ گرفت.(هم از c و هم از D و هم از اس ام اس ها و کانتکت ها و تقویم و ... )
موفق باشی.

Hamid1000
20-12-2008, 10:19
سلام.
یه دسته دو و ترتمیز، در بهترین حالت (بهترین قیمت) چند می تونم گیر بیارم؟

shahshahani
20-12-2008, 11:01
حدود 170 تومن.
موفق باشی.

استبداد
20-12-2008, 11:52
حدود 170 تومن.
موفق باشی.
170 تومن ؟!!! بابا دیگه این قدر هم ارزون نیست

آقا راستی دوباره گوشی همون اشکال رو پیدا کرد
بعد از فرمت درست شده بود ولی بعد از اینکه چند تا فایل ریختم توش دوباره پوشه ها رو به صورت فایل exe نشون میده !!

Re Z a
20-12-2008, 14:21
سلام.
یه دسته دو و ترتمیز، در بهترین حالت (بهترین قیمت) چند می تونم گیر بیارم؟

حدود 170 تومن.
موفق باشی.

سلام

با وجود تجربه کاری که در مبایل فروشی ها داشتم 30٪ از قیمت گوشیه آک بند یا نو . برای گوشیه تمیز دست دومش محاسبه میکردیم و این قیمت درست نیست اگه شما P1 تمیز به این قیمت دارین حدود 170 تومان فی میزنید 2 حالت وجود داره یا ایراد داره گوشی یا اینکه شانس دارین وگرنه این قیمت بیشتر به p990 میخوره تا p1

mehrdad_zero
20-12-2008, 17:12
من با برنامه my phone explorer نمیتونم از تقویم گوشیم بک آپ بگیرم ، از طریق همسانسازی چند گانه. ارور میده که فایل مورد نظر وجود نداره . شما هم همین مشکل را دارید؟

peyman_master
20-12-2008, 21:25

شما میتونی برای همون P990 یه هندزفری HPM-82 (عین ماله w950) بگیری و با استفاده از هک افزایش صدای هندزفری، کلی حال کنی :20:

محمد جان این به این معنی بود که صدای p1 فرقی نداره با p990

چون من از هک صدای p990استفاده میکنم و هندز فری سامسونگ f300استفده می کنم که فکر کنم از HPM بهتر باشه اما کلا کیفیتش ارضام نمی کنه:8::41:

mohammad_1ta
21-12-2008, 00:42
استبداد جان شما چه برنامه هایی نصب میکنی که دوباره گوشیت فولدرهارو به صورت Exe نشون میده؟

---

محمد جان این به این معنی بود که صدای p1 فرقی نداره با p990

چون من از هک صدای p990استفاده میکنم و هندز فری سامسونگ f300استفده می کنم که فکر کنم از HPM بهتر باشه اما کلا کیفیتش ارضام نمی کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
والا صدای P990 رو ندیدم چطوریه...
ولی من با هک افزایش صدا و هندزفری HPM-82 خیلی حال میکنم.
صدا که خیلی زیاد هست (همیشه Volume رو روی 4 تا مونده به آخری میزارم...) البته تا آخرین درجه هم که میبرم، کیفیت نمیاد پایین... فقط ممکنه که کر بشم :31:

Re Z a
21-12-2008, 00:57
این هک افزایش صدا و هندزفری hpm-82 میشه توضیح بدین فقط توی هندزفری باکیفیت میشه یا بقیه مواردم میشه؟ اگه میشه یکم توضیح بدین ممنون

mohammad_1ta
21-12-2008, 01:16
این هک افزایش صدا و هندزفری hpm-82 میشه توضیح بدین فقط توی هندزفری باکیفیت میشه یا بقیه مواردم میشه؟ اگه میشه یکم توضیح بدین ممنون
توی هندزفری معمولی P1i که اگه تا ته بلند باشه، یکم خش خش میکنه... ولی با هندزفری HPM مشکلی نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت Speaker هم کیفیت یکم میاد پایین... روی همون 4 تا دونه رو آخری باشه، انگار روی همون حالت آخری (در حالت بدون هم) هست.

Re Z a
21-12-2008, 01:22
من البته هندزفری w810 انداختم روش نمیدونم مد نظرتون هست؟ همون مشکی ها نظرتون چیه؟ عوض کنم چی بندازم روش؟ و اگه تعویض کنم نیاز به هک داره یا نه

p6tr
21-12-2008, 12:27
سلام

با وجود تجربه کاری که در مبایل فروشی ها داشتم 30٪ از قیمت گوشیه آک بند یا نو . برای گوشیه تمیز دست دومش محاسبه میکردیم و این قیمت درست نیست اگه شما p1 تمیز به این قیمت دارین حدود 170 تومان فی میزنید 2 حالت وجود داره یا ایراد داره گوشی یا اینکه شانس دارین وگرنه این قیمت بیشتر به p990 میخوره تا p1
سلام تایید میشه فرمایش دوستمون
حدود 230 قیمت دارم من

mohammad_1ta
21-12-2008, 12:31
من البته هندزفری w810 انداختم روش نمیدونم مد نظرتون هست؟ همون مشکی ها نظرتون چیه؟ عوض کنم چی بندازم روش؟ و اگه تعویض کنم نیاز به هک داره یا نه

این hpm-82 هم عین همون w810 هستش...
فقط فرقش اینه که یه کنترل برای آهنگ روی سیمش وصله...

Re Z a
21-12-2008, 12:40
این hpm-82 هم عین همون w810 هستش...
فقط فرقش اینه که یه کنترل برای آهنگ روی سیمش وصله...

مرسی .بعد به صورت عادی وصل میشه به گوشی ؟ منظور اینکه نیازی به نصب چیز خاصی که نیست یا واضح تر بگم چون بعضی از سیستمهای هندزفری ها نمیخوره به دلایلی که شاید صدارو به اون صورتی که باید و شاید پخش نمیکنه!

mohammad_1ta
21-12-2008, 12:52
مرسی .بعد به صورت عادی وصل میشه به گوشی ؟ منظور اینکه نیازی به نصب چیز خاصی که نیست یا واضح تر بگم چون بعضی از سیستمهای هندزفری ها نمیخوره به دلایلی که شاید صدارو به اون صورتی که باید و شاید پخش نمیکنه!

بله به صورت عادی وصل میشه و هیچ مشکلی هم نداره.....

peyman_master
21-12-2008, 15:10
آقایون از دوستان کسی هست که هر دو گوشی رو امتحان کرده باشه و بگه صدای p1بهتر از p990 شده یا نه ؟

milad_s_2003
21-12-2008, 17:42
اقا حامد برای نصب پک گرافیکی رو پ 1 بایاد گوشی هک بشه؟ من نمی تونم داخل c/resourse چیزی کپی کنم. توی d کپی میکنم که ایکن هام عوض نمیشه چند تاش
بقیه دوستانم اگه راهنمایی کنن ممنونم

Shahin_SOURNA
21-12-2008, 20:46
آقایون از دوستان کسی هست که هر دو گوشی رو امتحان کرده باشه و بگه صدای p1بهتر از p990 شده یا نه ؟

بله البته هم از لحاظ هدفون و هم اسپیکر خود گوشی بهتر شده ولی همونطور که گفتن شما میتونی با هک افزایش صدا تا حد زیادی صدای هر دو گوشی رو زیادتر از دیفالت کنی.برای هدفون هم همین طور , من خودم هم استفاده میکتم و عالیه!!!

Hamid1000
21-12-2008, 21:48
سلام

با وجود تجربه کاری که در مبایل فروشی ها داشتم 30٪ از قیمت گوشیه آک بند یا نو . برای گوشیه تمیز دست دومش محاسبه میکردیم و این قیمت درست نیست اگه شما p1 تمیز به این قیمت دارین حدود 170 تومان فی میزنید 2 حالت وجود داره یا ایراد داره گوشی یا اینکه شانس دارین وگرنه این قیمت بیشتر به p990 میخوره تا p1
ممنون!
از دوستان کسی قیمت بازار رو داره؟ (p1 نو)

**
یکی از رفقا هست که کمتر از یه ساله این گوشی رو داره. بنظرتون چند می شه قیمت گذاشت روش؟
روی اون 30درصد حساب کنم یا چی؟!:20:

benyamin_pc
21-12-2008, 22:16
موقعی که گوشی روشن رم اشکال نداره بکشیم بیرون و جا بزنیم؟رم 8 گیگ پر شه سرعت p1 پایین نمیاد؟

hamed1297
21-12-2008, 22:26
اقا حامد برای نصب پک گرافیکی رو پ 1 بایاد گوشی هک بشه؟ من نمی تونم داخل c/resourse چیزی کپی کنم. توی d کپی میکنم که ایکن هام عوض نمیشه چند تاش
بقیه دوستانم اگه راهنمایی کنن ممنونم
سلام.برای تغییر تمام آیکونها باید گوشی هک بشه.اگر نشه باید توی مموری کارت بریزید و در اون حالت هم 4 تا آیکونش تغییر نمیکنه.

موقعی که گوشی روشن رم اشکال نداره بکشیم بیرون و جا بزنیم؟رم 8 گیگ پر شه سرعت p1 پایین نمیاد؟
مشکلی نداره.p1 قابلیت hot swap داره که معنیش اینه که اگر مموری خارج بشه وقتی گوشی روشن هست مشکلی پیش نمیاد.
M E E H R A N خان که گفتن مشکلی نداره وقتی 8 هم پر بشه.میتونید از خودشون بپرسید

benyamin_pc
21-12-2008, 23:32
من coreplayer نصب کردم اما باگهاش کم نیستن موقع عقب و جلو شدن تو فیلم avi هم همون smart movie بهتره چون با core اصلا نمیشه عقب جلو شد تو 3gp هم همینطور
اون دوتا مربع که تو هم هستن بالا سمت راست core player به چه درد می خوره؟اصلا کار نمی کنه!
وقتی هم می ذارم که فایل های گوشی به طور پیش فرض با core باز شن بعضی هاشون درست باز میشه بیشترشون موقع باز شدن error میده و باز نمیشه خیلی باگ داره ورژن سالم تری ازش نیست؟
یه چیز جالب گوشیم رفت رو اسکرین سیور همون موقع زدم به کابل کامپیوتر یه لحظه تعجب کرد همونجوری موند دکمه هاشم کار نمی کرد بعد ری استارت شد بعد که اومد بالا هیچ برنامه ای نصب نبود دیگه روش البته همرو رو حافظه داخلی نصب کرده بودم نمی دونم اگر تو رم هم نصب کرده بودم همین جوری میشد یا نه خلاصه همه آیکونهایی هم که ازشون رو desktop بود خاکستری شدن بعد یه نرم افزار نصب کردم یه دفعه همه برنامه ها رو نشون داد نصبن یعنی همونهایی که قلا نصب بودن همه چیز برگشت به حالت اول اما این یعنی چی؟حافظه داخلی مشکل پیدا نکرده باشه؟!

hamed1297
21-12-2008, 23:45
core player برای دیدن کلیپ و فیلم خوبه به نظر من.با jog dial میتونی تصویر رو عقب جلو کنی با دکمه های جهت چپ و راست هم صدا کم و زیاد میشه.
ترجیحا از این قابلیت که تمام فایلها رو باز کنه استفاده نکنید.هر فایلی رو میخواستین اجرا کنید رو با خود برنامه open کنید.

در مورد آخر هم عجیبه.گوشی هر از گاهی قاط میزنه.فکر نکنم مشکلی باشه.انشااله که موردی نیست.

Re Z a
22-12-2008, 02:51
ممنون!
از دوستان کسی قیمت بازار رو داره؟ (p1 نو)

**
یکی از رفقا هست که کمتر از یه ساله این گوشی رو داره. بنظرتون چند می شه قیمت گذاشت روش؟
روی اون 30درصد حساب کنم یا چی؟!:20:

قیمت روز من ندارم دوست عزیزم :11:

اما اگه تمیزه گوشیش خط و خش نداره , و باز نشده باشه پشت گوشی همچنین کارتون هم داشته باشه آره می تونی روی اون 30٪ که خدمت شریفتون عرض کردم حساب کنید:46: و بدونید ضرر نمیکنید

موفق باشید

hamed1297
22-12-2008, 12:53
امروز یک جا پرسیدم گفت 300.000
ولی شاید کمتر یا بیشتر هم باشه.

milad_s_2003
22-12-2008, 13:48
مرسی از جوابت حامد جان. راستی روی گوشی میشه رم 8 گیگا بایت انداخت؟ کسی تست کرده. میخوام بخرم. اگه جواب میده 8 بگیرم که کلی حال میده. و کدوم مارک؟

Re Z a
22-12-2008, 14:12
مرسی از جوابت حامد جان. راستی روی گوشی میشه رم 8 گیگا بایت انداخت؟ کسی تست کرده. میخوام بخرم. اگه جواب میده 8 بگیرم که کلی حال میده. و کدوم مارک؟

تا4گيگابايت قابل تعويض درحين كار و مارک SanDisk خوبه (Memory Stick Micro (M2

mehrdad_zero
22-12-2008, 15:30
یه سری برنامه ها هستند مثل برنامه office و core player که وقتی نصب میشن خودشون را به عنوان برنامه دیفالت برای اجرای فایلهای مربوطه معرفی میکنند . این برنامه ها را چطور میشه از حالت دیفالت خارج کرد؟ توی زبان فارسی این مشکل نیست ولی وقتی زبان گوشی انگلیسی باشه این مشکل پیش میاد.

hamed1297
22-12-2008, 15:41
خواهش میکنم.گفتم که MEHRAN میگفت 8 گیگ انداخته و جواب داده.

یه سری برنامه ها هستند مثل برنامه office و core player که وقتی نصب میشن خودشون را به عنوان برنامه دیفالت برای اجرای فایلهای مربوطه معرفی میکنند . این برنامه ها را چطور میشه از حالت دیفالت خارج کرد؟ توی زبان فارسی این مشکل نیست ولی وقتی زبان گوشی انگلیسی باشه این مشکل پیش میاد.
برای آفیس که میتونید از هر برنامه ای که خواستید اون فایل رو open کنید.
یه برنامه هست به نام File Associate UIQ3 که هنوز کرک نشده ولی با اون میشه خودتون تعیین کنید که چه فایلی با چه برنامه ای باز بشه.

دموی برنامه اینجاست:

milad_s_2003
22-12-2008, 15:56
خواهش میکنم.گفتم که MEHRAN میگفت 8 گیگ انداخته و جواب داده.

[quote=smoking;3300205] تا4گيگابايت قابل تعويض درحين كار و مارک SanDisk خوبه (Memory Stick Micro (M2

اگر 8 جواب بده خیلی خوبه.

mohammad_1ta
22-12-2008, 16:10

توی جواب دادنش که مشکلی نیست...
بستگی به مموریت داره که اصل یا تقلبی باشه :46:

Re Z a
22-12-2008, 16:14
[quote=hamed1297;3300494]خواهش میکنم.گفتم که MEHRAN میگفت 8 گیگ انداخته و جواب داده.

حرف دوستان درسته اما 4 گیگ که گفتم توی InFo این گوشی من خوندم راحت ساپرت میکنه اما 8 گیگ اطلاع ندارم:11:

hamed1297
22-12-2008, 17:21
به نظرم همون 4 گیگ باید کافی باشه.البته به استفاده طرف بستگی داره.
من 2 گیگ گذاشتم و بیشترش خالی هست.چون عادت ندارم آهنگ و کلیپهای تکراری رو دوباره گوش بدم.شاید کسی بخواد همه رو آرشیو کنه.ولی چون اکثر قسمتهای p1 با W960 یکی هست و اون 8 گیگ رو داره و جواب میده پس برای p1 نباید مجللی باشه.و به قولی مهم اصل بودن مموری هست.

Manuchehrr
22-12-2008, 20:20
میشه لینک برنامه ضد سرقت رو بذارید ؟
ساین هم باید بشه یا همونطوری کار میکنه ؟

vahid_civil
22-12-2008, 20:34
میشه لینک برنامه ضد سرقت رو بذارید ؟
ساین هم باید بشه یا همونطوری کار میکنه ؟

peyman_master
22-12-2008, 22:11
بله البته هم از لحاظ هدفون و هم اسپیکر خود گوشی بهتر شده ولی همونطور که گفتن شما میتونی با هک افزایش صدا تا حد زیادی صدای هر دو گوشی رو زیادتر از دیفالت کنی.برای هدفون هم همین طور , من خودم هم استفاده میکتم و عالیه!!!

اقا ممنون از جوابت دلیل اینکه خیلی کنکاوم برای اینه که فردا پس فردا می خوام برم بگیرم

منظور شما اینه که هک شده ی p1کیفت صدای هندزفری بهتری نسبت به p990 هک شده داره ؟ اگه اینجوری باشه من شکنمی کنم در خریدش

بعدشم یه سوال دیگه داخل جعبه همراه P1 jتو ایرا ن چیا هست؟

ممنون:8:

Hamid1000
22-12-2008, 22:33
امروز یک جا پرسیدم گفت 300.000
ولی شاید کمتر یا بیشتر هم باشه.
درسته خودمم امروز پرسیدم. 300با گارانتی!!!!
یه جا هم 270 دیدم بدون گارانتی.(رو نت)

M.Z.Y
22-12-2008, 22:55
سلام بچه ها از کجا میشه فهمید p1 اصله یا نه ؟!

در ضمن میشه منویp1 رو فارسی کرد؟!

یا علی

mohsentanha
22-12-2008, 23:16
سلام بچه ها از کجا میشه فهمید p1 اصله یا نه ؟!

در ضمن میشه منویp1 رو فارسی کرد؟!

یا علی
پشتش نوشته made in china
اره خیلی راحت فارسی میشه با pcsouit

M.Z.Y
23-12-2008, 00:06
پشتش نوشته made in china
اره خیلی راحت فارسی میشه با pcsouit

پشت گوشی من هیچی ننوشته ...
یعنی ننوشته made in china
ممکنه تقلبی باشه !

Re Z a
23-12-2008, 00:13
ممکنه تقلبی باشه !

شاید No Name باشه دوست عزیزم :13:تقلبی نه اما مثل گوشیهای نوکیا که فنلاندی و آلمانی دارن این نمونه هم اینجوریه به نظر من, اما بهتر بود لیبل چین می خریدین:46:

mehrdad_zero
23-12-2008, 00:14
برای آفیس که میتونید از هر برنامه ای که خواستید اون فایل رو open کنید.
یه برنامه هست به نام file associate uiq3 که هنوز کرک نشده ولی با اون میشه خودتون تعیین کنید که چه فایلی با چه برنامه ای باز بشه.

این سایت برای من فیل ت ر شده و هر کاری کردم نتونستم این برنامه را دانلود کنم. برنامه دیگه ای وجود نداره؟

hamed1297
23-12-2008, 00:19
ممکنه تقلبی باشه !

بچه ها بنده خدا رو نگران نکنید.مشکلی نیست.من نشنیدم کسی ناراضی باشه از سری no name.
خیلی هم خوبه.
مبارکت باشه.
گوشی خوبیه.

این سایت برای من فیل ت ر شده و هر کاری کردم نتونستم این برنامه را دانلود کنم. برنامه دیگه ای وجود نداره؟
تاپیکش توی بخش نرم افزار هست.

M.Z.Y
23-12-2008, 00:26
بچه ها بنده خدا رو نگران نکنید.مشکلی نیست.من نشنیدم کسی ناراضی باشه از سری no name.
خیلی هم خوبه.
مبارکت باشه.
گوشی خوبیه.

تاپیکش توی بخش نرم افزار هست.

آقا یه دنیا ممنون ، خیالمو راحت کردین .

مخلص همتون:11:

Shahin_SOURNA
23-12-2008, 18:46
اقا ممنون از جوابت دلیل اینکه خیلی کنکاوم برای اینه که فردا پس فردا می خوام برم بگیرم

منظور شما اینه که هک شده ی p1کیفت صدای هندزفری بهتری نسبت به p990 هک شده داره ؟ اگه اینجوری باشه من شکنمی کنم در خریدش

بعدشم یه سوال دیگه داخل جعبه همراه P1 jتو ایرا ن چیا هست؟

ممنون:8:

بله p1 صداش در هر دو حالت بلندتره.شارژر-هندزفری-باتری-کابل usb-دوتا قلم- کیف-شارژر رومیزی -سی دی و یه سری راهنما و کاغذ های دیگه.موفق باشی

Re Z a
23-12-2008, 21:55
من اصلا ایشون نگران نکردم و نگفتم تقلبیه بازم شاید دوستان جوره دیگه ای خوندن و خاستن پست بدن در این رابطه

شاید no name باشه دوست عزیزم تقلبی نه اما مثل گوشیهای نوکیا که فنلاندی و آلمانی دارن این نمونه هم اینجوریه به نظر من, اما بهتر بود لیبل چین می خریدین

hamed1297
23-12-2008, 23:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه بابا.رضا جان ما فقط خواستیم به دوستمون اطمینان بدیم که مشکلی نداره گوشی اگر no name باشه.فدات.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونکه میزنه شمایی.کتک خور ماییم.

Re Z a
23-12-2008, 23:16
شما آقایی حامد جان ما کیسه بوکستیم :11: . راستی دوستان تا حالا براتون پیش آمده که صفحه تاچ اسکرینتون یه هو از کار بیافته ؟ دیشب از من از کار افتاد یه ریستارت کردم درست شد فکر کنم p1 من پیر شده دیگه :45:

milad_s_2003
23-12-2008, 23:59
به نظرم همون 4 گیگ باید کافی باشه.البته به استفاده طرف بستگی داره.
من 2 گیگ گذاشتم و بیشترش خالی هست.چون عادت ندارم آهنگ و کلیپهای تکراری رو دوباره گوش بدم.شاید کسی بخواد همه رو آرشیو کنه.ولی چون اکثر قسمتهای p1 با W960 یکی هست و اون 8 گیگ رو داره و جواب میده پس برای p1 نباید مجللی باشه.و به قولی مهم اصل بودن مموری هست.

آقا یه دنیا ممنون. اگه شماها نبودین من چیکار میکردم!!!!!!! 2 نمونه sony وsandisk داشت با 2000 تومان تفاوت قیمت. من sandisk برداشتم 65 با گارانتی مادام العمر! خوبه؟ کاملا جواب داد. حتی یه کمی هم از سرعت کم نشد. الان 7500 مگا بایت روش ریختم آخ نگفته. واقعا P1i از تمام گوشیهای قبلیم بهتره. حالا فقط یه هندزفری کم دارم

hamed1297
24-12-2008, 00:16
ایول.مخلصیم.
اگر مشکل مالی نداری DS220 بگیر حالش رو ببر.من 75.000 قیمت دارم.

ایشون هستن:دی..

البته شاید بهترش هم باشه.

amir_sa
24-12-2008, 09:36
ایول.مخلصیم.
اگر مشکل مالی نداری ds220 بگیر حالش رو ببر.من 75.000 قیمت دارم.

چه خبره حامد خان ؟ مگه چي داره كه اينقدر قيمتش بالاست ؟
ولي خيلي قشنگه ها ، حيف كه قرمزه :2:

mohsentanha
24-12-2008, 12:27
قیمتش دو سه هفته پیش که می خواستم بگیرم 64 بود طبقه 3 علاالدین
من ds970 دارم یا رو می گفت از 220 بهتره قیمتش هم 60 بود فقط صداشون رو تاحالا مقایسه نکردم.
ولی خیلی شبیه به mp3player هست

hamed1297
24-12-2008, 12:27
سلام.امیر خان گل.
راستش اول اینکه استریو هست.بلوتوث هست.کیفیت صداش میگن خیلی بالاس.تا 2 برابر معمولی ها.caller ID داره.با چیزای دیگه.

feryshad
24-12-2008, 12:58
بچه ها اینو امتحان کنید باحاله
قبلا یه پک بود با چندتا فایل sis که آیکون های منو رو عوض میکرد
اینم یه فایل sis دیگه برای عوض کردن آیکون های گوشی که تقریبا همه چی رو عوض میکنه.
باحاله

Main_Menu:

Entertainment:

Phone:

Organiser:

Tools:

File_Manager:

منبع : persian-forums.com

feryshad
24-12-2008, 13:37
اینم یکی دیگه

Standby:

Main_Menu:

Multimedia:

Entertainment:

Organiser:

Tools:

اینم پک آیکون ها به صورت فایل های PNG

هر دوتا رو تو تاپیک هک هم گذاشتم

milad_s_2003
24-12-2008, 15:57
ایول.مخلصیم.
اگر مشکل مالی نداری ds220 بگیر حالش رو ببر.من 75.000 قیمت دارم.

اووووووووفففففففففففففایو ل. چه خوشگله. ندیده بودمش. مرسی. واقعا جالبه لوازم سونی اریکسون.راستی موقع فیلم برداری این فلاش رو نمیشه روشن کرد؟

mohammad_1ta
24-12-2008, 16:19
موقع فیلم برداری این فلاش رو نمیشه روشن کرد؟

آموزشش نمیدونم توی این فروم گذاشته شده یا نه....
ولی:

قبل از هر چيز برنامه torch (چراغ قوه پورت شده از g700) رونصب كنيد

بعد shortcat button رو از منوي cotorol panel /device پيدا كنيد و اون رو روي STANDBY قرار بديد
بعد دوربين رو فعال كنيد اونو روي فيلم برداري قرار بديد و به قسمت wiew بريد
بعد كه ويو لود شد يعني اخرين عكس يا فيلم كه گرفتين ظاهر شد دكمه shortcut button رو فشار بدين
و از منوي اصلي بريد و برنامه torch رو فعال كنيد و اون رو روي on بزاريد
سپس به task manager بريد و از resent دوربين (camera) رو فعال كنيد و يه بك بزنيد تا بره رو فيلمبر داري حالا از فيلمبرداري با نور روشن لذت ببريد
توجه:ممكنه استفاده زياد به فلش گوشي اسيب بزنه

استبداد
24-12-2008, 18:18
ممنون از شما
منم دنبال این بودم که بتونم وقع فیلمبرداری فلاش رو روشن بزارم

راستی چرا استفاده ی زیاد ممکنه به فلاش آسیب بزنه؟

mohammad_1ta
24-12-2008, 18:39
ممنون از شما
منم دنبال این بودم که بتونم وقع فیلمبرداری فلاش رو روشن بزارم

راستی چرا استفاده ی زیاد ممکنه به فلاش آسیب بزنه؟

--

خوب حتماً آسیب میبینه فلاش اگه زیاد روشن باشه.
چون اگه مشکلی نداشت، سونی اریکسون فلاش رو برای فیلم برداری روی این گوشی ها میذاشت...

Lamanta
24-12-2008, 19:24
الان w960 چنده ؟؟؟ P1i ؟؟؟؟
حالا مي ارزه P1i ام رو بفرشم و يه W960 بخرم ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

Re Z a
24-12-2008, 20:19
بچه ها اینو امتحان کنید باحاله
قبلا یه پک بود با چندتا فایل sis که آیکون های منو رو عوض میکرد
اینم یه فایل sis دیگه برای عوض کردن آیکون های گوشی که تقریبا همه چی رو عوض میکنه.
باحاله

Main_Menu:

Entertainment:

Phone:

Organiser:

Tools:

File_Manager:

دست گلت درد نکنه خیلی قشنگه !! :11: اما این ایرادی که داره اینه که Main Menu شکل هاش با منوهای اصلی خود گوشی از لحاظ ظاهری سازگار نیست:41: کسی امتحان کرده ؟ ببینه طبق عکسه یا نه؟

استبداد
24-12-2008, 21:03
حالا مي ارزه P1i ام رو بفرشم و يه W960 بخرم ؟؟؟

به نظر من نه
چون 960 خیلی نسبت به p1 چیز اضافه تری نداره

feryshad
24-12-2008, 22:50
دست گلت درد نکنه خیلی قشنگه !! :11: اما این ایرادی که داره اینه که Main Menu شکل هاش با منوهای اصلی خود گوشی از لحاظ ظاهری سازگار نیست:41: کسی امتحان کرده ؟ ببینه طبق عکسه یا نه؟
رو گوشی خودم (P1) امتحان کردم
مشکلی نداره
تو عکس سه تا آیکون پایینی main menu بد نشون داده. تو گوشی من درست نشون میده

Re Z a
24-12-2008, 23:12
دوستان این پک فایل sis . راه پاک کردنشون مثل بقیه برنامه هاست؟

milad_s_2003
24-12-2008, 23:41
رو گوشی خودم (P1) امتحان کردم
مشکلی نداره
تو عکس سه تا آیکون پایینی main menu بد نشون داده. تو گوشی من درست نشون میده

من هر چقدر میخوام این پک ایکن رو نصب کنم میزنه this software is already installed on this device! باید چیکار کنم. ممنون که ایراداتما حل میکنین

mohsentanha
25-12-2008, 01:15
می ری توی همون مسیری که کپی کردی پاکشون می کنی
این پک ها همون فایل ها هستن وفقط با یه سری برنامه تبدیل به فایل های sis uiq3 میشن

من هر چقدر میخوام این پک ایکن رو نصب کنم میزنه this software is already installed on this device! باید چیکار کنم. ممنون که ایراداتما حل میکنین
کپس سوییچ رو off کن اگه باز هم ارور داد هک ساین رو کپی کن

Re Z a
25-12-2008, 01:52
متوجه نشدم محسن جان یعنی نیاز به Unistall داره یا باید از قسمت C:\Resource\Apps پاک بشن؟

Re Z a
25-12-2008, 02:31
اینم نقل قول سایت همراه اول برای تنظیمات GPRS

گوشی P1i SonyEricsson تنظیمات GPRS را از شبکه دریافت کرده اما هنوز برقراری اتصال ممکن نمی باشد. راه حل چیست؟

جواب: 1. وارد منو اصلی شوید .
2. "Control panel" را انتخاب کنید .
3. انتخاب کنید "Connections" و "Internet accounts" .
4. انتخاب کنید "Groups" و " Internet" .
5. "Add new account" را انتخاب کنید .
6. به کاربر جدید بروید و checkbox را تیک بزنید . "Done" را فشار دهید .
7. تنظیم جدید را انتخاب کنید . فشار دهید "Priority" و انتخاب فرمائید"mcci Internet" .
فشار دهید "Done" و "save" .
8. تنظیمات تلفن شما انجام شده است .

تنظیمات دستی برای GPRS
Item Value
Connection Name MCI-GPRS
Bearer GSM-GPRS/GPRS
APN mcinet
Home Page
WAP Proxy 192.168.194.73
Port 9201
HTTP Proxy 192.168.194.73
Port 8080

اینم تنظیمات دستی برای MMS

Item Value
Connection Name MCI-MMS
Internet Account MCI-GPRS
MMSC Address
(Service Center Address) 192.168.193.134
MMSC Port 38090

mohsentanha
25-12-2008, 11:58
متوجه نشدم محسن جان یعنی نیاز به Unistall داره یا باید از قسمت C:\Resource\Apps پاک بشن؟
اره دیگه از توی app پاکشون کن من چندبار این کار رو انجام دادم

feryshad
25-12-2008, 14:34

آقا محسن جواب داد یه کمی هم من اضافه کنم

این پک مثل بقیه برنامه ها و بازی های با فرمت sis ـه و مثل همونا uninstal میشه
فقط یه چیزی
نمیشه در ان واحد دوتا پک رو نصب کرد. برای نصب یه پک دیگه قبلی رو پاک کنید و بعد نصبش کنید.

بعد نصب هم میتونید با سویس منیجر همه برنامه ها رو kill کنید یا گوشی رو ریستارت کنید

hamed1297
25-12-2008, 16:06
یک نمونه دیگه هندزفری استریو و بلوتوث سونی اریکسون هم این هست.قیمتش در حدود 40 باشد باشه.شاید هم کمتر:

Ds970

HPM90 هم استریو و با سیم هست.این هم چیز خوبی هست:

Shahin_SOURNA
25-12-2008, 18:38
اینم نقل قول سایت همراه اول برای تنظیمات GPRS

گوشی P1i SonyEricsson تنظیمات GPRS را از شبکه دریافت کرده اما هنوز برقراری اتصال ممکن نمی باشد. راه حل چیست؟

جواب: 1. وارد منو اصلی شوید .
2. "Control panel" را انتخاب کنید .
3. انتخاب کنید "Connections" و "Internet accounts" .
4. انتخاب کنید "Groups" و " Internet" .
5. "Add new account" را انتخاب کنید .
6. به کاربر جدید بروید و checkbox را تیک بزنید . "Done" را فشار دهید .
7. تنظیم جدید را انتخاب کنید . فشار دهید "Priority" و انتخاب فرمائید"mcci Internet" .
فشار دهید "Done" و "save" .
8. تنظیمات تلفن شما انجام شده است .

تنظیمات دستی برای GPRS
Item Value
Connection Name MCI-GPRS
Bearer GSM-GPRS/GPRS
APN mcinet
Home Page
WAP Proxy 192.168.194.73
Port 9201
HTTP Proxy 192.168.194.73
Port 8080

اینم تنظیمات دستی برای MMS

Item Value
Connection Name MCI-MMS
Internet Account MCI-GPRS
MMSC Address
(Service Center Address) 192.168.193.134
MMSC Port 38090

ولی من بدون تنظیمات دستی و با همون Auto setup ی که از طریق سایت خود همراه اول درخواست میدی و میفرسته بارها و بارها مثلا همین دیشب کانکت شدم.

hamed1297
25-12-2008, 19:33
ولی من بدون تنظیمات دستی و با همون Auto setup ی که از طریق سایت خود همراه اول درخواست میدی و میفرسته بارها و بارها مثلا همین دیشب کانکت شدم.
آره.این هم میشه.ولی برای مواقعی که sms نمیاد این روش جواب میده.

Re Z a
25-12-2008, 19:35
چقدر نازه حامد این هندزفری :18: البته پولشم نازه:27:

mohsentanha
26-12-2008, 18:41
این هندزفری نمایندگی داره میده 60 تومن شما قیمت کجا رو دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

milad_s_2003
26-12-2008, 20:04
آقا محسن جواب داد یه کمی هم من اضافه کنم

این پک مثل بقیه برنامه ها و بازی های با فرمت sis ـه و مثل همونا uninstal میشه
فقط یه چیزی
نمیشه در ان واحد دوتا پک رو نصب کرد. برای نصب یه پک دیگه قبلی رو پاک کنید و بعد نصبش کنید.

بعد نصب هم میتونید با سویس منیجر همه برنامه ها رو kill کنید یا گوشی رو ریستارت کنید

اقا زیر دیپلم بگین.هک ساین چیه؟ چی رو سویچ کنم؟
و مشکلم اینجاست که من قبلا همچین برنامه ای کپی نکردم. و نصب نکردم که الان پاکش کنم

amir_sa
26-12-2008, 21:17
اقا زیر دیپلم بگین.هک ساین چیه؟ چی رو سویچ کنم؟
و مشکلم اینجاست که من قبلا همچین برنامه ای کپی نکردم. و نصب نکردم که الان پاکش کنم

پست اول اين تاپيك رو بخون :

در مورد هك و اين چيزايي كه گفتي اطلاعات دستت مياد

hamed1297
26-12-2008, 23:54
این هندزفری نمایندگی داره میده 60 تومن شما قیمت کجا رو دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت جدید رو ندارم.میپرسم خبرتون میدم.

Manuchehrr
27-12-2008, 00:11
اس ام اس تصویری هرکی به گوشیم ارسال میکنه میاد Operator logo" , واسه همه گوشی های P1 همینطوری هست که مسج تصویری نمیاد ؟

hamed1297
27-12-2008, 00:13
تنضیمات mms رو انجام دادی؟یا شماره مقصد قابلیت دریافتش رو داره؟

Re Z a
27-12-2008, 00:27
در ادامه فرمایشات دوست عزیزم حامد باید بگمmanouch از تنظیمات دستی استفاده کنید یا چک کنید ببینید توی اکانتتون همون تنظیمات هست یا نه

Manuchehrr
27-12-2008, 01:49
تنضیمات mms رو انجام دادی؟یا شماره مقصد قابلیت دریافتش رو داره؟

منظورم پیکچر مسج piCture message بود نمیاد.. mms فعال هست و میره و میاد مشکلی نداره فقط این پیکچر مسج همش ارور میده و چیزی نشون نمیده :20:

shahshahani
27-12-2008, 10:44
مشكل مال uiq هست و كاريش هم نميشه كرد
البته يه سري كارا ميشه كرد ولي در كل بازم روش حساب نكن
موفق باشي

hamed1297
27-12-2008, 12:08
تایید میشه

Re Z a
27-12-2008, 13:19
منو حامد فکر میکردیم این آقا MMS میگه !! دوست عزیز اون

منظورم پیکچر مسج piCture message بود نمیاد.

منظورتون بود به نقل از حرف دوستمون shahshahani

باید بگم اصلا UiQ ساپرت نمیکنه این مورد دلیلشم میدونم چرا اگه خواستین میگم ...

Re Z a
27-12-2008, 13:20
منو حامد فکر میکردیم این آقا MMS میگه !! دوست عزیز اون

منظورم پیکچر مسج piCture message بود نمیاد.

باید بگم اصلا UiQ ساپرت نمیکنه این مورد دلیلشم میدونم چرا اگه خواستین میگم ...

Shahin_SOURNA
27-12-2008, 17:21
منو حامد فکر میکردیم این آقا mms میگه !! دوست عزیز اون

باید بگم اصلا uiq ساپرت نمیکنه این مورد دلیلشم میدونم چرا اگه خواستین میگم ...

خب چرا؟ بگو تا بدونیم.مرسی

Re Z a
27-12-2008, 20:09
به نظر من این مورد به دلیل تعداد کارکتر های بیشتری که میگیره و کمتر کسی با وجود mms دیگه از این موارد قدیمی مثل پیکچر مسج استفاده نمی کنه حالا کاری ندارم که اینجا نرخ mms بیشتره اما جاهای دیگه مناسب تر در میاد البته با کیفیتی که mms داره اصلا نمیتونیم مقایسش کنیم با بقیه موارد و از حق نگذریم قیمتشم زیاد بالا نیست

Shahin_SOURNA
28-12-2008, 10:35
راستی یه سوال:بهترین چیز برای پاک کردن lcd یه گوشی چیه, که هم خط نیافته و هم لک روش نمونه.

amir_sa
28-12-2008, 10:56
راستی یه سوال:بهترین چیز برای پاک کردن lcd یه گوشی چیه, که هم خط نیافته و هم لک روش نمونه.
همراه بر چسب محافظ lcd يه دستمالي هست كه به دستمال الكترواستاتيكي ( فكر كنم ) معروفه
اون بهترين وسيله است ، من خودم هميشه با اون پاك مي كنم

Shahin_SOURNA
29-12-2008, 10:44
همراه بر چسب محافظ lcd يه دستمالي هست كه به دستمال الكترواستاتيكي ( فكر كنم ) معروفه
اون بهترين وسيله است ، من خودم هميشه با اون پاك مي كنم

ولی من از اون استفاده کردم ردش روی صفحه میمونه که توی نور هم خیلی تابلوئه چیز دیگه ای نیست؟

mohammad_1ta
29-12-2008, 11:00
ولی من از اون استفاده کردم ردش روی صفحه میمونه که توی نور هم خیلی تابلوئه چیز دیگه ای نیست؟

من خودم همیشه با انگشت تمیز میکنم :31:
(با انگشت، از سمت چپ به راست، همینطوری خطی تمیز کن بیا پایین)

Shahin_SOURNA
29-12-2008, 22:35
من خودم همیشه با انگشت تمیز میکنم :31:
(با انگشت، از سمت چپ به راست، همینطوری خطی تمیز کن بیا پایین)

منم دنبال همین بودم خیلی لطف کردی فقط یه سوال :از کدوم انگشت استفاده کنم؟ حالا خارج از شوخی کسی چیز دیگه ای رو سراغ نداره که لک نشه و خط هم نیفته؟

starn
29-12-2008, 23:03
بهترین چیز استفاده از دستمال های مخصوص عینک

Re Z a
29-12-2008, 23:23
منم دنبال همین بودم خیلی لطف کردی فقط یه سوال :از کدوم انگشت استفاده کنم؟ حالا خارج از شوخی کسی چیز دیگه ای رو سراغ نداره که لک نشه و خط هم نیفته؟

در تکمیل جوابهای دوستان باید بگم اگه خیلی حساس هستید میتونید از این دستمال های مخصوصی که برای این کار درست شدن در لوازم کامپیوتری ها تهیه کنید قیمت پک دستمالشم که من دارم اسمش آیسان و زیر 4هزار تومان هستش اما اگه حساس نیستید همین دستمال عینک با کمی رطوبت تایید میشه:46:

Shahin_SOURNA
30-12-2008, 09:16
در تکمیل جوابهای دوستان باید بگم اگه خیلی حساس هستید میتونید از این دستمال های مخصوصی که برای این کار درست شدن در لوازم کامپیوتری ها تهیه کنید قیمت پک دستمالشم که من دارم اسمش آیسان و زیر 4هزار تومان هستش اما اگه حساس نیستید همین دستمال عینک با کمی رطوبت تایید میشه:46:

خیلی ممنون . فقط به مغازه دار بگم دستمال lcd آیسان میخوام میفهمه؟ یا اسم دیگه ای هم داره؟

blacktiger
30-12-2008, 09:28
با سلام
بعد از خوندن این 400 صفحه اخیر تصمیم به خرید پی وان دارم اما به نظر شما الان دیر نیست برای خرید ؟ یعنی از رده خارج نیست ؟
مرسی

starn
30-12-2008, 11:09
دوست عزیز قیمت p1 الان 290 تمن و w960 همه 290 تمن شده قیمتش شما می تونید 960 رو انتخاب کنید که رم 8 گیگ داره و امکانات موسیقی بیشتر
-------------
اگه هم می خوای مدل جدید 2008 داشته باشه g700 یا g900 رو می تونی انتخاب کنی
----------
به نظر من G700 می تونه گذینه ی خوبی باشه اینم عکسش

Re Z a
30-12-2008, 13:22
خیلی ممنون . فقط به مغازه دار بگم دستمال lcd آیسان میخوام میفهمه؟ یا اسم دیگه ای هم داره؟

آره اون برای محافظ LCD خوبه برای بدنه لوازم صوتی تصویری هم مثل همون اما مارک EMTEC هستش

که در این قسمت عکسای پکیج شون میتونید ببینید

Wipes مدل

peyman_master
30-12-2008, 22:20
بچه ها منم گرفتم گوشی رو
یه سوال داشتم .....از بین هک های صدا .کدومش کیفیت هندزفری بهتری داره؟ من الان مگا باس رو ریختم
کدوم بهتره؟

milad_s_2003
30-12-2008, 22:23
با سلام
بعد از خوندن این 400 صفحه اخیر تصمیم به خرید پی وان دارم اما به نظر شما الان دیر نیست برای خرید ؟ یعنی از رده خارج نیست ؟
مرسی

داداش من. نزن این حرفا رو. گوشی تو رده به نظرت چیه؟ من نصف مدلهای نوکیا رو داشتم.آخریش n95 8gig بود. قبلش n71. n70,n72. n73 me. n78 ,n85, 3250. n91........... و دو مدل chocholate ,shine از LG وHTC رو خریدم. تو یه مجله تو قسمت اسمارت فونها عکس و مشخصات این گوشی رو دیدم. کلی تحقیق کردم. دوستان اینجا واقها کمکم کردن. الان یک ماه و نیم هست خریدمش. خیلی راضیم. حرف نداره. مثل گوشی های معمولی و تکراری که دست همه میبینی نیست. اینترفیس خوبی داره. من مموری 8 روش دارم خیلی باش راحتم. واقعا با هیچ گوشی عوض نمیکنم. فقط اگه عادت به اون دکمه های 4 جهته داری یه 2 هفته ای رو باید بگذرونی تا عادت کنی. همین. بازم انتخاب با شماست.برنامه های خوبیم داره. ولی از فکر گوشی های جاوا ساپورت بیا بیرون. موفق باشی.

mohsentanha
31-12-2008, 00:07
دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم
خیلی باحال جواب دادی کف کردم
دوستان یه سوال تعداد اس ام اس هایی رو که می فرستی از کجا معلوم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Shahin_SOURNA
31-12-2008, 12:03
Main menu>message>sent messageتوی مسیج بغل اینباکس دو تا فلش کوچولو هست بزن تا بره رو sent message. GOOD LUCK

Shahin_SOURNA
31-12-2008, 12:08
آره اون برای محافظ LCD خوبه برای بدنه لوازم صوتی تصویری هم مثل همون اما مارک EMTEC هستش

که در این قسمت عکسای پکیج شون میتونید ببینید

Wipes مدل
همون آیسان رو گرفتم ولی هنوز امتحان نکردم.Thanx a lot my friend.

استبداد
31-12-2008, 14:12
دوست عزیز قیمت p1 الان 290 تمن و w960 همه 290 تمن شده قیمتش

واقعا" ای 2 تا گوشی قیمتش با هم برابر شده؟
تا اونجا که من خبر داشتم قیمت p1 از 960 خیلی کمتر بود

W580
31-12-2008, 14:25
سلام من پی وان دارم چه هک هایی رو روش بریزم که خوب باشه چی پیشنهاد می کنید؟
تو فروم آدرسش رو هم بدید ممنون

milad_s_2003
31-12-2008, 15:13
سلام. دوستان گلم. اگه زحمتی نیست یه سوالی داشتم. میخواستم بدونم ایرادات هک کردن گوشی چیه که بعضی ها حاضر نمیشن گوشی خودشون رو هک کنن؟ اینجور که معلومه خیلی به قابلیت های گوشی اضافه میشه. میخواستم نظرات مخالف و موافق رو بدونم. قربون دستتون

hamed1297
31-12-2008, 15:20
من به عنوان فردی که گوی رو هک نکرده دلیلم این هست که بعضی دوستان رو دیدم که با انجام هک گوشیشون مشکل دار شده.
از اونجایی که من علاقه به گوشیم دارم و فعلا هم قصد خرید گوشی ندارم هکش نکردم.
هرچند مشکلی هم پیش بیاد نرم افزاری هست و حل میشه.
در ضمن من توی این 10 ماهی که گوشی رو دارم حدود 100 تا برنامه نصب دارم.دلم نمیخواد مجبور بشم همه رو دوباره نصب کنم.

milad_s_2003
31-12-2008, 15:32
دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم
خیلی باحال جواب دادی کف کردم
دوستان یه سوال تعداد اس ام اس هایی رو که می فرستی از کجا معلوم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قربونت. مرسی. راستش فکر کنم منظور شما اینه که تعداد کل اس ام اس هایی که دادی و دریافت کردی رو ببینی. منم همین سوالا دارم. میخوام بدونم داخل این گوشی جایی هست که شمارنده داشته باشه؟ توی موبایل های قبلی یک گزینه بود به نام counter که شماره و تاریخ رو نشون میداد. توی منوی menu>messaging>more گزینه get & send فکر کنم باشه. اما تا میزنم هم دریافت و هم ارسال رو 0 نشون میده. راهی هست؟

hamed1297
31-12-2008, 15:48
من نتونستم پیدا کنم.ظاهرا نوشته نشده.

Re Z a
31-12-2008, 18:16
سلام. دوستان گلم. اگه زحمتی نیست یه سوالی داشتم. میخواستم بدونم ایرادات هک کردن گوشی چیه که بعضی ها حاضر نمیشن گوشی خودشون رو هک کنن؟ اینجور که معلومه خیلی به قابلیت های گوشی اضافه میشه. میخواستم نظرات مخالف و موافق رو بدونم. قربون دستتون

با سلام :20:

و عرض احترام به پاسخ دوست عزیزم آقا حامد گل :11: نظر من مخالفه میدونید چرا؟ می گم خدمتتون :46:
به نظر من هک می تونه جمع آوریه بهترین آپشن های که در برخی از مبایل های دیگه هستند و به صورت عادی نمیتونید داشته باشید بر روی گوشی بوجود بیارید و به زبان ساده تر هک باعث انعطاف پذیری بیشتر به گوشیتون میشه و شمارو محدود نمیکنه به فایل های سیستمی ساده ای که براتون از قبل شر کتهایی مثل سونی اریکسون تهیه کردن.

موفق باشید

استبداد
31-12-2008, 19:42
بزرگترین حسن هک کردن اینه که باعث میشه دیرتر از موبایلت خسته بشی

mohsentanha
31-12-2008, 20:52
Main menu>message>sent messageتوی مسیج بغل اینباکس دو تا فلش کوچولو هست بزن تا بره رو sent message. GOOD LUCK
نفهمیدم اگه می تونی تصویری یادم بده
من تو قسمت sent میرم ولی چیزی نمی بینم

mohammad_1ta
31-12-2008, 21:18
نفهمیدم اگه می تونی تصویری یادم بده
من تو قسمت sent میرم ولی چیزی نمی بینم

بفرمایید: :31:

hamed1297
31-12-2008, 22:57
هک خوبــــــه.راحت شدید؟دی...
حرفهای دوستان تایید میشه.
شاید که نه حتما من زیاد حساسم به این قضیه.

Re Z a
31-12-2008, 23:31
هک خوبــــــه.راحت شدید؟دی...
حرفهای دوستان تایید میشه.
شاید که نه حتما من زیاد حساسم به این قضیه.

حامد جان چرا میزنی :11: اصلا هک بده جیزه اوفه