ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P1

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

solo_88
19-10-2007, 10:10
بهر حال اميدوارم از لحن من ناراحت نشده باشي. ما چاكريم.

سلام.عزیز ما اینجا هستیم تا بحث کنیم و نظراتمون رو بگیم و به نتیجه برسیم.نه تنها شما بلکه همه دوستان من هستن و من از هیچ کدوم از دوستان نااحت نمیشم.شما هم نظرت رو گفتی و کاملا هم منطقی هست.ما مخلصیم!

اينكه خيلي ناجوره. اگه قرار به خط افتادن باشه پس بعد يه مدتي در هر حال روش خط مي افته ديگه نه؟ يكي ميگفت همون قسمت روش عوض ميشه. آيا واقعا ميشه اگه خش افتاد عوضش كرد و اگه ميشه چقدر خرج داره؟

اگه بزاری تو جیب داخلی کت,مشکلی پیش نمیاد.اگرم میزاری تو کیفی بهتره بزارین تو اون پوشش مخملیش یا بزارین
تو خود کیف یه جای جدا از بقیه وسایل.
در مورد خط افتادن ال سی دی و عوض کردنش به احتمال زیاد میشه عوض کرد ولی چرا یه کاری کنیم خط بیوفته بعد هم دوربینمون توسط تعمیرکار دستکاری بشه؟!؟!؟!؟!

در اون مورد هم که گفتم فرهنگمون قصدم پایین اوردن خودمون نیست منظورم اینه که ما به هم میگیم فلان مدل Se رو دیدی؟؟صداش خداس!!در حالی که اصلا الویت برامون انتن دهی گوشی نیست!!!!

New World
19-10-2007, 20:28
ورد 2007 رو كسي تست كرده رو اين گوشي ؟

آرش سل
19-10-2007, 22:32
سلام.من چند صفحه ای از این تاپیک را خوندم اما بیشتر گیچ شدم!! آخر نفهمیدم که دوربین P1 بهتره یا K810 ممنون میشم راهنمایی کنید

Persian.Boy
19-10-2007, 22:46
ورد 2007 رو كسي تست كرده رو اين گوشي ؟

قبلا تست کردم و نتیجه ها رو همراه با توصیحات در صفحات قبل گذاشتم.

صفحه 4 به بعد رو مرور کنید.

Highbury
19-10-2007, 23:17
سلام.من چند صفحه ای از این تاپیک را خوندم اما بیشتر گیچ شدم!! آخر نفهمیدم که دوربین P1 بهتره یا K810 ممنون میشم راهنمایی کنید
فرق چندانی نداره ولی در کل کا810 بهتره به خاطر فلاش و اینکه به نظرم گزینه هاش بیشتر باشه ولی تفاوت زیادی نداره ولی اگه برای عکاسی میخوای همون کا خوبه :10:

solo_88
19-10-2007, 23:19
آخر نفهمیدم که دوربین P1 بهتره یا K810

سلام.k810 تنظیمات زیادی برای عکس داره و یکم حرفه ای تره اما پی 1 لنز بزرگتری داره در نتیجه نورگیری بیشتری داره.

ولی از نظر من k810 همچین بگی نگی یکم بهتره ولی نه اونقدر که.....

Persian.Boy
19-10-2007, 23:23
سلام

اول حرف های دوست خوبمون persian boy

حرف شما کاملا درست و منطقی.شما اگه دوربین گوشی هارو باز کنید(مثل یه تعمیرکار!) و از نزدیک سیستم و

اندازش رو ببینید خندتون میگیره که چقدر بحث سر کیفیت و به عبارتی کل کل بین دوربین گوشی ها هست!اصلا

دوربینموبایل قابل مقایسه با دوربین های دیجیتال کامپکت نیست چون دوربین های دیجیتال فقط کارشون عکس

هست و وقتیشما یه لنز با پهنای زیاد و نورگیری خوب و سرعت شاتر بالا و حساسیت بالا و ......مسلما بهتر نتیجه

میگیرید تا یه دوربین موبایل

dsc-s800 sony=270$

k810=320$

خب هر عقلی که iq>50 داشته باشه میفهمه که کیفیت کار کدوم بیشتره!!اما میگم مونده به سلیقه ی شخصی

استفاده کننده

دقیقا منم این ترکیب ها رو بیشتر میپسندم تا اینکه هزینه اضافی بابت 2 مگاپیکسل بیشتر بدم. من خودم برای

عکس های خانوادگی و کلا عکس هایی که میدونم با ارزشند از دوربین نیکون دی 50 استفاده میکنم. اما برای

عکس های ضروری مانند عکس گرفتن از سوالات امتحانی و یا عکس گرفتن از اتفاقات غیر منتظره از موبایل استفاده

میکنم. همونطور که خودتونم اشاره کردید هیچ کسی در این دنیا وجود نداره که نخواد موبایلش همه کاره باشه و کار

یک دوربین حرفه ای رو بکنه تا از حمل وسائل اضافی جلوگیری بشه. اما فعلا تا تکنولوژی به جایی برسه که موبایل

در حد دوربین های حرفه ای امروزی ( نه دوربین های آینده ) بشند خیلی مونده. و تا زمانی که تلفن های همراه

تکنولوژی شون رو پیشرفت بدن دوربین های حرفه ای هم مسلما بیکار نمیشینند نگاه کنند که یک نوکیای فسقلی

بیاد و ازشون بزنه جلو. حتما اونها هم هر روز تکنیک و تجهیزاتشون رو پیشرفته تر میکنند تا از پیشرفت تکنولوژی

عقب نمونند.

کلا به این نتیجه میرسیم که دوربین تلفن های همراه راه خیلی سختی رو در پیش دارند تا بتونند با دوربین های

حرفه ای رقابت کنند. البته هیچ چیزی غیر ممکن نیست اما روزی که خبرنگار ها و روزنامه نگارها برای مصاحبه ها

شون موبایل ها رو برای عکس گرفتن در میارن روز جالبی خواهد بود. تا اینکه یک دوربین با لنز نیم متری رو دستشون

بگیرند. :31::31:

در ضمن ممنون بابت تبریکتون . راستش اگه درست گفته باشم حدود 1 ماهی میشه این گوشی رو گرفتم و ازشم

راضیم. اون کارها و نیاز هایی رو که از یک گوشی انتظار دارم رو به نحو احسنت برام انجام میده. تنها گوشی که

میتونم با پی از نظر امکانات مقایسه بکنم بغیر از پاکت پس سی ها w960 سونی اریکسونه. چون دقیقا همه

چی شون مثل همه. بغیر از حافضه و موزیک پلیر.

من الان تم دبلیو 960 رو بر روی پی1 استفاده میکنم و انگاری که همون دبلیو 960 رو دستم گرفتم. هیچ فرقی از نظر

منوها با هم ندارند.

موفق و پیروز باشید.

فعلا تا بعد ...

New World
19-10-2007, 23:36
قبلا تست کردم و نتیجه ها رو همراه با توصیحات در صفحات قبل گذاشتم.

صفحه 4 به بعد رو مرور کنید.
ممنونم دوست عزيز از وقتي كه براي همكاري ميذاري. در مورد اون فيلم هم دانلودش كردم ولي خب انتظار بيشتري داشتم. توي فيلم شما فقط يه فاصله دور رو ميگيريد و بعد مكررا از يه گوشي ديگه. البته خوب بود و اگه يه مقدار تو نور كم ترم ميرفتي يا هي تغيير نور ميدادي بسا بهتر ميشد.

tbooti
20-10-2007, 03:21
(ويرايش شده)

من تازه اين گوشي رو گرفتم،

1.ميشه بگين چطور ( دقيقا با چه تنظيماتي) ميشه به يه access point وصل شد؟ (با wlan )
هر كار ميكنم آخرش مينويسه connection failed و وصل نميشه؟

2.وقتي يه شماره رو تو contacts ميخايم سيو كنيم چطور ميشه auto save to SIM بشه؟

3.توي كل صفحات قبل به طور كامل از ساپورت فارسي اين گوشي صحبت شد، حالا ميشه بگين براي اين گوشي كيبورد فارسي هم هست يا نه؟ (منظور كيبورد مجازي فارسيه)
اصلا اين گوشي قسمت writing language داره كه بهشه زبون نوشتنو تغيير داد؟

ضمنا ممنون persian_boy جان، p1i دقيقا همونه كه گفتي. (كل اين تاپيكو خوندمو رفتم خريدم!)

nanocycle
21-10-2007, 11:04
سلام بر دوستان
من چند تا سوال دارم که اگر کسی بتونه به اونها جواب بده دیگه در خریدن p1 تردید نمیکنم.
1-اول اینکه در شرکتی که کار میکنم امکان اینترنت wifi وجود دارد، حالامیخوام ببینم که در این گوشی امکان چت کردن با msn messenger و یا yahoo messenger وجود داره یا خیر؟ اگه وجود داره آیا میتوانم از دوربین جلوی دستگاه به عنوان وب کم استفاده کنم یا نه؟
2-در شبکه wifi شرکت ما یک پرینتر داریم که share شده است . آیا میتوانم با این دستگاه فرمان پرینت بفرستم یا نه؟
3-چه جور برنامه هایی روی این دستگاه قابل نصب است ؟ آیا برنامه های متنوعی داره یا نه ؟
4-آیا میتونم از فایلهایی که همکارانم در شبکه share کردن استفاده کنم یا نه ؟ ( اکثراً فرمت آفیس دارن) .
5-آیا برنامه ای وجود دارد که بتوان از این دستگاه به عنوان یک fax برای ارسال و یا دریافت استفاده کرد؟
6-برنامه googlr earth برای اون وجود داره یا نه؟
در کل میخواستم نظرتون رو درمورد پاکت پی سی هم بدونم(مخصوصاً htc tytn II ) هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت.
در ضمن یه مطلبی را بگم که اطلاعات من در مورد سیستم عامل و برنامه های این گوشیها ضعیفه و اگه سوالام یه کم عجیب و مبتدیانه اومد به بزرگی خودتان ببخشید!

hamed1297
21-10-2007, 15:50
1-اول اینکه در شرکتی که کار میکنم امکان اینترنت wifi وجود دارد، حالامیخوام ببینم که در این گوشی امکان چت کردن با msn messenger و یا yahoo messenger وجود داره یا خیر؟
در تمام گوشی ها میشه. درصورتی که قابل اتصال به اینترنت باشن.

-در شبکه wifi شرکت ما یک پرینتر داریم که share شده است . آیا میتوانم با این دستگاه فرمان پرینت بفرستم یا نه؟

ببین اگر قابلیت Picture bridge داره میتونه.

-چه جور برنامه هایی روی این دستگاه قابل نصب است ؟ آیا برنامه های متنوعی داره یا نه ؟

تمامی برنامه هایی که برای symbian UIQ3 هست روش نصب میشه.تقریبا برنامه های خوبی براش اومده.

آیا برنامه ای وجود دارد که بتوان از این دستگاه به عنوان یک fax برای ارسال و یا دریافت استفاده کرد؟
احتمالا میشه.

برنامه googlr earth برای اون وجود داره یا نه؟

خیر.چون فایل exe اجرا نمیکنه.

در کل میخواستم نظرتون رو درمورد پاکت پی سی هم بدونم(مخصوصاً htc tytn II ) هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت.

کلا پاکت پیسی کاملتر هست و برنامه های بیشتری رو هم میشه روش اجرا کرد.
ولی قیمتشون بالا هست..
هم قیمت و هم کیفیتشون بالاست.

BursT
21-10-2007, 18:09
Persian.Boy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دستت درد نکنه از مطالبت استفاده کردم.
یه سوالی برام پیش اومده سرعت شاتر دوربین پ1 چه قدره؟
میشه بگی مثلا سرعتش از کا800 بیشتر هست یا نه؟

Highbury
21-10-2007, 18:36
راستی پرشین جون میشه روی پی1 نرم افزار واکمن 3 یا 2 رو نصب کرد؟

ali racer
22-10-2007, 00:16

برنامه ی نصب روی پی 1
واکمن سری 2 است
و در صورتی که این برنامه رو گیر بیاری (واکمن 3)
میشه رو پی 1 نصب کرد
چون نسخه ی سیمبین و سی پی یو یکسانی دارند

Persian.Boy
22-10-2007, 06:24
Persian.Boy [/URL]دستت درد نکنه از مطالبت استفاده کردم.
یه سوالی برام پیش اومده سرعت شاتر دوربین پ1 چه قدره؟
میشه بگی مثلا سرعتش از کا800 بیشتر هست یا نه؟

سلام دوست عزیز.

راستش من تا حالا نه K800 داشتم و نه تا حالا باهاش کار کردم تا بتونم با پی1 مقایسه بکنم و نظرم رو بگم. اما در مورد

سرعت شاترش میتونم بگم سرعت خوبی داره. خودم دبلیو 810 داشتم و یک سال باهاش کار کردم و اگر این 2 تا رو

با هم مقایسه بکنم میتونم بگم پی1 بهتره.

بزار یک مثال بزنم. من الان گوشیم رو آپدیت کردم و دارای آخرین نسخه Frimware است. البته تا به امروز ...

زمانی که من انگشتم رو فشار میدم تا بر روی چیزی فوکوس بکنه بستگی به فاصله ای که با اون جسم تعیین شده داره

مدت زمان فوکوسش هم متغیره. اما میانگین فوکوسش حدود 2 تا 3 ثانیه طول میکشه.

بعد از فوکوس و قفل کردن لنز بر روی نقطه تعیین شده زمانی که من انگشتم رو برای عکس گرفتن نهایی فشار میدم

حدود 1 ثانیه طول میکشه تا عکس رو بگیره و 1 ثانیه هم طول میکشه که عکس رو در ال سی دی نشون بده.

پس با این حساب اگر فوکوسش رو برداریم و حساب نکنیم کلا 2 ثانیه میتونه عکس رو تحویل بده. اما اگر با فوکوس

بخوای حسابش کنی حدود 5 ثانیه رو در نظر داشته باش.

بله شما واکمن 3 رو گیر بیاد خیلی راحت روی پی1 نصب میشه. خیالت راحت. اما گیر آوردن این واکمن 3 که خودش

جزو سیستم عامله مکافاته.

nanocycle
22-10-2007, 09:43
سلام
از راهنماییتون خیلی متشکرم.

Highbury
22-10-2007, 11:33
پرشین بی به نظرت وقتش نشده یه کلوپ برای پی1 بذاری یا اینکه مدیران کاری بکنن که نام این تاپیک عوض بشه چون از حالت نظر سنجی خارج شده - این رو برای این میگم که مطالب جمع و جور بشه -

B L A S T E R
22-10-2007, 14:20
نام تاپیک عوض بشه بهتره.
همچنین پستای اول پاک بشه

R@R#M@N
22-10-2007, 14:27
سلام دوست عزیز.

راستش من تا حالا نه K800 داشتم و نه تا حالا باهاش کار کردم تا بتونم با پی1 مقایسه بکنم و نظرم رو بگم. اما در مورد

سرعت شاترش میتونم بگم سرعت خوبی داره. خودم دبلیو 810 داشتم و یک سال باهاش کار کردم و اگر این 2 تا رو

با هم مقایسه بکنم میتونم بگم پی1 بهتره.

بزار یک مثال بزنم. من الان گوشیم رو آپدیت کردم و دارای آخرین نسخه Frimware است. البته تا به امروز ...

زمانی که من انگشتم رو فشار میدم تا بر روی چیزی فوکوس بکنه بستگی به فاصله ای که با اون جسم تعیین شده داره

مدت زمان فوکوسش هم متغیره. اما میانگین فوکوسش حدود 2 تا 3 ثانیه طول میکشه.

بعد از فوکوس و قفل کردن لنز بر روی نقطه تعیین شده زمانی که من انگشتم رو برای عکس گرفتن نهایی فشار میدم

حدود 1 ثانیه طول میکشه تا عکس رو بگیره و 1 ثانیه هم طول میکشه که عکس رو در ال سی دی نشون بده.

پس با این حساب اگر فوکوسش رو برداریم و حساب نکنیم کلا 2 ثانیه میتونه عکس رو تحویل بده. اما اگر با فوکوس

بخوای حسابش کنی حدود 5 ثانیه رو در نظر داشته باش.
دادا پرشين بوي
فكر نكنم منظورش از سرعت شاتر ايني كه گفتي نبوده باشه
فك كنم منظورش اينه كه اگه از يه جسم در حال حركت با سي عت بالا عكس بگيري عكس چجوري ميشه
مثلآ تو ك800 به دليل وجود فلاش زنون سرعت شاتر واقعآ زياده (به اين عكسا نگاه كن خودم گرفتم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](5).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](65).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](76).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](57).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).jpg

SAEED_BARCELONA
22-10-2007, 14:33
بهراد اینارو خودت گرفتی؟ ناکس نکنه با یه دوربین Slr گرفتی یا تو زیادی حرفه ای هستی

R@R#M@N
22-10-2007, 14:39
آره خودم گرفتم
البته بگم كه ك800 دسته كمي از SLR نداره

راحت ميشه اينطور عكس گرفت . فقط كافيه فلاش زنون ك800 عزيز رو روشن كني و يكم سرعتت زياد باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BursT
22-10-2007, 18:39
Persian.BoyوR@R#M@Nخیلی ممنون.منطور من جوابی بود که R@R#M@N بهم داد.
به همین دلیل با ک800 مقایسش کردم.شما اگر سرعت شاترش را با همون و810 هم مقایسه کنید ممنون میشم.اگر چند عکس هم از زیر دوش(منظورم اینه که دوش را باز کنید و با فاصله ازش عکس بگیرید)بگیرید خیلی خیلی ممنون میشم.
بازم ممنون از اینکه برای خرید گوشی بهتر به بقیه کمک می کنید

SAEED_BARCELONA
22-10-2007, 19:04
دست اون کسی که اسم این تاپیکو عوض کرد درد نکنه

Persian.Boy
22-10-2007, 20:01
دست اون کسی که اسم این تاپیکو عوض کرد درد نکنه

آره واقعا دستش درد نکنه. اینجوری بهتر شد. کلا تایپک اتوماتیک به کلوپ پی1 تبدیل شده بود و بایدم اسمش

عوض میشد.

mostafa_khan
22-10-2007, 21:01
اتوماتیک که عوض نمیشه...دیدم الکس دوباره داره فعالیت میکنه..مثل قدیم ها...مطمئنا کار اونه...
ممنون از پرشین بوی عزیز..جز چند صفحه که با جر و بحث همراه بود..بقیه صفحات پر شده از مطالب اموزنده...

behrouz
22-10-2007, 21:07
منم خریدم. عالیه فقط به نظرم کیفیت بلندگوی پخش موسیقی اون خوب نیست. یعنی هم 1ذره کمه هم 1ذره خش خش می کنه

behrouz
22-10-2007, 21:10
هندزفری بلوتوث استریو ds970 هم باش خریدم عجب چیز باهالیه.
هم کیفیتش خوبه هم lcd داره مشخصات آهنگ را می نویسه هرکس هم زنگ بزنه اسمش را می نویسه

behrouz
22-10-2007, 21:17
ورژن نرم افزارشم اینا هست آیا باید update بشه؟؟؟؟؟
phone:CXC 162037 R9G007
BLUETOOTH: CXC 162143 R1C
ORGANISER: CXC 162108 R6D23
CDA: CDA 162024/66 R2A

SAEED_BARCELONA
22-10-2007, 21:30
منم خریدم. عالیه فقط به نظرم کیفیت بلندگوی پخش موسیقی اون خوب نیست. یعنی هم 1ذره کمه هم 1ذره خش خش می کنه

صداش در حد چه گوشی هست؟

هندزفری بلوتوث استریو ds970 هم باش خریدم عجب چیز باهالیه.
هم کیفیتش خوبه هم lcd داره مشخصات آهنگ را می نویسه هرکس هم زنگ بزنه اسمش را می نویسه

هندزفری بلوتوث که باید تو خودش باشه بهت ندادن؟
مشخصات آهنگ و اسم کسیو که زنگ میزنرو که همه گوشیا میزنن:31:

mino_soso
22-10-2007, 21:38
با سلام گوشیت خیلی مبارک من گوشی رو تو دستم گرفتم. تادست نگیری نمیدونی چقدر خوش دسته اما اون موقع 600بود الان 420تومن هم هست چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی چون من این گوشی رو میخواهم بگیرم 100درصد میخوام بلای 950سرم نیادش
1-کیفیت صفحه نمایش
2-صدای گوشی رو با یه مدلی برامون مثال بزن و از کیفیتش بگو
3- اس ام اس فارسی رو مثل بقیه مدلهای pمربع مربع نشون میده یا اس ام اس فارسی رو میشناسه
4-کیفش میگن خیلی ضایعس
5-بازم از صداش بگو که مثل p990/w950/k800 نباشه

hamed1297
22-10-2007, 23:23
کیفیت صفحه نمایش که مثل همون 990 هست.
sms فارسی رو میشناسه.

Highbury
22-10-2007, 23:43
صداش در حد چه گوشی هست؟

هندزفری بلوتوث که باید تو خودش باشه بهت ندادن؟
مشخصات آهنگ و اسم کسیو که زنگ میزنرو که همه گوشیا میزنن:31:
حالا با این هندسفری بلوتوث میشه آهنگ گوش داد؟ یه فروشنده موبایل به من گفت با گوشیهای سونی نمیشه آهنگ گوش داد که کلی تعجب کردم.
راست میگه مشخصات آهنگ و اسم کسی که زنگ میزنه همه ی گوشیها مینویسن یا اینکه منظورت اینه که هندسفری ال سی دی داره ؟
کیفیت صدا توی هندسفری بلوتوث چطوره؟ مثل هندسفری فاز میده ؟:8:
راستی شارژر رومیزی اش رو هم بهت دادن یا اینکه دزدینش؟:31:
چند خریدی با گارانتی یا بی گارانتی؟
کیفیت صداش توی هندسفری چطوره؟

hamed1297
23-10-2007, 00:07
بابا چرت گفته.اصلا خوده سونی اریکسون داره از این هدست ها.

behrouz
23-10-2007, 02:56
بابا چرت گفته.اصلا خوده سونی اریکسون داره از این هدست ها.
:18: مثل اینکه .......
هندزفری ds970 مال خود سونی اریکسون هستش
روی خودس lcd داره مشخصات آهنگا می نویسه اگرم گوشی زنگ بخوره آهنگا قطع می کنه زنگ می خوره شماره طرفم روی خود هندزفری می نویسه اگرم توی دفتر تلفن اسمش باشه اسمش را می نویسه
صدا را هم استریو پخش می کنه و روی گوشی هایی که بلوتوث 2.0 که A2DP داشته باشن کار می کنه .کیفیت صداشم خیله شفافه اما اون جور بلند نیست که زیاد باشه معمولیه. ولومش روی خودشه ربطی به ولوم گوشی نداره حتی اگر ولوم گوشی بسته یاشه اون کار خودشا می کنه بردشم حدود 10 متره.
اما خود گوشی:
کیفیت lcd خوبه مثل p990
کیف جیر تو جعبش هست خیلی شیکه اما عملا به درد نخوره چون به هیچ جا نمیشه آویزونش کرد به درد این می خوره گوشی را بزاری توش دستت بگیری. من یک کیف چرمی براش خریدم که به شلوار آویزون میشه.
هندزفری استریو معمولیم داره که کیفیت صداش خیلی خوب بود اما نباید انتظار چیز عجیبی ازش داشت.
شارژر رو میزیم داره خیلی جالبه گوشی را که بهش وصل می کنی چنتا port دیگه واسه هندزفری و tv داره تا بشه ازشون وقتی گوشی رو شارژه استفاده کرد.
کیفیت اسپیکر گوشی خیلی خیلی عالیه و زلاله چون 72 پلی فونیکه اما خیلی صداش خیلی زیاد نیسیت معمولی و وقتی ولوم تا آخره روی اکولایزرهای باس دار قرار بدیم 1ذره خش خش می کنه.
رادیوشم خیلی خوب می گیره.
sms فارسی هنوز کسی برام نفرستاده بعدا می گم.
جالبترین چیزش صفحه کیبردشه که کلیدهاش 3جهته است یعنی وسط عدد می زنه چپ و راست حروفی که روش قرار داده برا sms بازی توپه.
دوربینشم با n73 دوستم مقایسه کردم تقریبا در یک حد بود اما تنظیمات کاملی داره. اگرم فلاشش روشن باشه 1مقدار عکسا سفید می کنه.
من اصفهان بدون گارانتی خودشا خریدم 445 هندزفری بلوتوث استریو 50 کیف 3 هزار تومان.

ali racer
23-10-2007, 11:10
:18: مثل اینکه .......
هندزفری ds970 مال خود سونی اریکسون هستش
روی خودس lcd داره مشخصات آهنگا می نویسه اگرم گوشی زنگ بخوره آهنگا قطع می کنه زنگ می خوره شماره طرفم روی خود هندزفری می نویسه اگرم توی دفتر تلفن اسمش باشه اسمش را می نویسه
صدا را هم استریو پخش می کنه و روی گوشی هایی که بلوتوث 2.0 که A2DP داشته باشن کار می کنه .کیفیت صداشم خیله شفافه اما اون جور بلند نیست که زیاد باشه معمولیه. ولومش روی خودشه ربطی به ولوم گوشی نداره حتی اگر ولوم گوشی بسته یاشه اون کار خودشا می کنه بردشم حدود 10 متره.
اما خود گوشی:
کیفیت lcd خوبه مثل p990
کیف جیر تو جعبش هست خیلی شیکه اما عملا به درد نخوره چون به هیچ جا نمیشه آویزونش کرد به درد این می خوره گوشی را بزاری توش دستت بگیری. من یک کیف چرمی براش خریدم که به شلوار آویزون میشه.
هندزفری استریو معمولیم داره که کیفیت صداش خیلی خوب بود اما نباید انتظار چیز عجیبی ازش داشت.
شارژر رو میزیم داره خیلی جالبه گوشی را که بهش وصل می کنی چنتا port دیگه واسه هندزفری و tv داره تا بشه ازشون وقتی گوشی رو شارژه استفاده کرد.
کیفیت اسپیکر گوشی خیلی خیلی عالیه و زلاله چون 72 پلی فونیکه اما خیلی صداش خیلی زیاد نیسیت معمولی و وقتی ولوم تا آخره روی اکولایزرهای باس دار قرار بدیم 1ذره خش خش می کنه.
رادیوشم خیلی خوب می گیره.
sms فارسی هنوز کسی برام نفرستاده بعدا می گم.
جالبترین چیزش صفحه کیبردشه که کلیدهاش 3جهته است یعنی وسط عدد می زنه چپ و راست حروفی که روش قرار داده برا sms بازی توپه.
دوربینشم با n73 دوستم مقایسه کردم تقریبا در یک حد بود اما تنظیمات کاملی داره. اگرم فلاشش روشن باشه 1مقدار عکسا سفید می کنه.
من اصفهان بدون گارانتی خودشا خریدم 445 هندزفری بلوتوث استریو 50 کیف 3 هزار تومان.

مبار که
ولی من هنوز نگرفتم که با اس ام اس فارسی ایراد داره یا نه
چون گوشی یکی از بچه ها این مشکلو داشت

SAEED_BARCELONA
23-10-2007, 11:36
بهروز یعنی تو یکیو نداری که بهش بگی برات sms فارسی بفرسته. شمارتو بده خودمون میفرستیم برات

solo_88
23-10-2007, 11:42
مثلآ تو ك800 به دليل وجود فلاش زنون سرعت شاتر واقعآ زياده (به اين عكسا نگاه كن خودم گرفتم)

R@r#m@n عزیز.اولا تبریک میگم بابت عکس هایی که گرفتی!!!و میخواستم بدونم قبلش تنظیم کردی حالت دوربین

رو یا نه همینجوری(حالت Auto ) انداختی؟؟؟منظورم اینه که لنز دوربین رو باز کردی و عکس انداختی که اینجوری افتاده؟

ایول داره!

در مورد فلاش هم عرض کنم که فلاش هیچ ربطی به سرعت شاتر نداره!!!فلاش قوی تر باعث میشه جزئیات بیشتری تو عکس های تاریک مشخص بشن.

nanocycle
23-10-2007, 14:31
از دوستان اگر کسی با این دستگاه به اینترنت وصل شده و مخصوصا اگر با msn messenegr و یا windows live messenger و یا yahoo messenger چت کرده اطلاع بده ممنون میشم.
در ضمن خیلی برام مهمه که بتونم روی پرینتر شبکه پرینت بفرستم(ایمیهامو).
یه سوال دیگه:فایلهای zip یا rar رو میشناسه و یا میشه اونا رو باز کرد؟
برای فرستادن ایمیل و attach کردن فایل، ،آیا تمام فرمتها رو میشه به ایمیلم با این دستگاه ضمیمه کنم یا اینکه الزاما بایستی فرمتش رو بشناسه که بتونه ضمیمه کنه؟
دوستان لطفا راهنماییم کنید من در آستانه خرید هستم و اطلاعات فوق برام خیلی مهمه.
در ضمن شماره تلفن یه فروشنده خوش انصاف هم که دستگاه رو با تمام ملحقاتش(gps و شارژر فندکی و ...) با قیمت مناسب میفروشه بنویسید ممنون میشم.

SAEED_BARCELONA
23-10-2007, 15:40
اگه میخوای با همه مخلفاتش بگیری بای از اون ور آب بگی بیارن برات

behrouz
23-10-2007, 16:18
مال من sms فارسی هم گرفت.

Highbury
23-10-2007, 16:24
مال من sms فارسی هم گرفت.
خوبه من دبلیو 950 داشتم فارسی نمیگرفت راستی توی هندسفری آیا به دبلیو 810 میرسه ؟

Persian.Boy
23-10-2007, 21:24
از دوستان اگر کسی با این دستگاه به اینترنت وصل شده و مخصوصا اگر با msn messenegr و یا windows live messenger و یا yahoo messenger چت کرده اطلاع بده ممنون میشم.
در ضمن خیلی برام مهمه که بتونم روی پرینتر شبکه پرینت بفرستم(ایمیهامو).
یه سوال دیگه:فایلهای zip یا rar رو میشناسه و یا میشه اونا رو باز کرد؟
برای فرستادن ایمیل و attach کردن فایل، ،آیا تمام فرمتها رو میشه به ایمیلم با این دستگاه ضمیمه کنم یا اینکه الزاما بایستی فرمتش رو بشناسه که بتونه ضمیمه کنه؟
دوستان لطفا راهنماییم کنید من در آستانه خرید هستم و اطلاعات فوق برام خیلی مهمه.
در ضمن شماره تلفن یه فروشنده خوش انصاف هم که دستگاه رو با تمام ملحقاتش(gps و شارژر فندکی و ...) با قیمت مناسب میفروشه بنویسید ممنون میشم.

شما این پست زیر رو بخونید بعضی از جواب سوالاتتون رو پیدا میکنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد فرستادن یک فایل قابل چاپ هم شما اول باید چک بکنید ببینید که اون دستگاه پرینتر یا اسکنر چه گیرنده ای داره.

منظورم اینه که اگر بلوتوث و یا مادون قرمز و یا Com port داشته باشه میشه فایلی رو مثلا ایمیلتون رو از طریق چاپگر چاپ

کنید. و یا عکس هاتون رو پرینت بگیرید.

برای فرستادن ایمیل اگر از مرورگر استفاده کنید نمیتونید فایل بفرستید اما اگر از برنامه های مخصوص این کار مثلا

پرو میل استفاده کنید میتونید هر فایلی که دلتون بخواد بفرستید.

فایل های زیپ و رار رو هم میشه بر روی مموری کارتش ریخت اما عملا بدرد نمیخورند چون حتی اگر شما برنامه ای

رو پیدا کنید که بتونه در داخل گوشی پی1 این نوع فایل های فشرده رو بخونه باز هم بدرد نمیخوره چون پی1 سیمبین

داره نه سیستم عامل ویندوز.

در ضمن شماره تلفن یه فروشنده خوش انصاف هم که دستگاه رو با تمام ملحقاتش(gps و شارژر فندکی و ...) با قیمت مناسب میفروشه بنویسید ممنون میشم

GPS هایی که روی گوشی پی1 و یا ان95 نوکیا نصب هست در اروپا و امریکا کار میکنه. پس اگر شما مسافرت خارج از کشور به یکی از

کشورهای اروپایی و یا امریکایی رو دارید میارزه که این جی پی اسی که همراه پی1 هست رو بگیرید چون قیمتش در اینجا حدود 200 هزار

تومنه ایرانه. اما اگر در همون ایران میخواهید که استفاده کنید بهتره پکی رو بگیرید که کارت اعتباری توشه و با کارت اعتباریش برید و برنامه

های ضروری و خیلی لازم رو که کرکی براشون وجود نداره رو از اینترنت بخرید و بر روی گوشیتون نصب کنید.

البته این پیشنهاد من بود چون خودم به شرکت سازنده جی پی اس های ان95 و پی1 زنگ زدم و برای استفاده در ایران اطلاعات ازشون

خواستم اونها هم گفتند که کار نمیکنه و فقط میتونه در حد یک تقشه معمولی ازش استفاده کنید و سیستم رادارش در ایران کار نمیکنه و

این خود ایرانه که باید فکری بکنه نه این کمپانی ها و سرکت های سازنده جی پی اس.

Persian.Boy
23-10-2007, 21:52
ورژن نرم افزارشم اینا هست آیا باید update بشه؟؟؟؟؟
phone:CXC 162037 R9G007
BLUETOOTH: CXC 162143 R1C
ORGANISER: CXC 162108 R6D23
CDA: CDA 162024/66 R2A

کلا هم خود گوشی هم بلوتوثش و هم نسخه برنامه هاش در کوشی شما یکم قدیمی هستند یعنی همون Frimware

اولیه گوشی پی1 هست که روی گوشی شماست. الان هم خودتون میدونید اگر میبینید که مشکل خاصی باهاش ندارید

و گوشی و برنامه هاش و سرعت باز شدن و عکس گرفتنش با اون مطالبی که من گفتم مطابقت داره خب آپدیتش

نکنید اما اگر میبینید که اسپیکر گوشی تون خش خش میکنه یا ممکنه از کیفیت آهنگی باشه که پخش کردید و یا اینکه

مربوط به آپدیت نیودن گوشیه چون گوشی من خش خش نمیکنه.

این هم مشخصات گوشی من ...

behrouz
24-10-2007, 00:33
کلا هم خود گوشی هم بلوتوثش و هم نسخه برنامه هاش در کوشی شما یکم قدیمی هستند یعنی همون Frimware

اولیه گوشی پی1 هست که روی گوشی شماست. الان هم خودتون میدونید اگر میبینید که مشکل خاصی باهاش ندارید

و گوشی و برنامه هاش و سرعت باز شدن و عکس گرفتنش با اون مطالبی که من گفتم مطابقت داره خب آپدیتش

نکنید اما اگر میبینید که اسپیکر گوشی تون خش خش میکنه یا ممکنه از کیفیت آهنگی باشه که پخش کردید و یا اینکه

مربوط به آپدیت نیودن گوشیه چون گوشی من خش خش نمیکنه.

این هم مشخصات گوشی من ...

طریقه آپدیت کردن p1 مثل بقیه گوشیهای سونی اریکسونه یا فرق داره؟؟
لطفا طریقه آپدیت کردن p1 را توضیح بدین 1 وقت گند نزنم

behrouz
24-10-2007, 00:38
لینک نرم افزار لازم هم بدین متشکر می شم
من از توضیحات شما در خردین p1 شک نکردم

nanocycle
24-10-2007, 12:15
فکر کنم تمام اون کارایی که مد نظرم هست(مثل پرینت و چت ) رو نمیتونه انجام بده.یه کم از سیمبیان دلسرد شدم!!!!!

tbooti
24-10-2007, 12:24
يه سوال داشتم:
وقتي ميخام به wlan دانشگاه كه VPN هم داره وصل بشم. wlan رو پيدا ميكنه اما وقتي روي create VPN كليك ميكنم اين پيغامو ميده: there is no policy registered

چكار كنم؟

Persian.Boy
24-10-2007, 13:44
فکر کنم تمام اون کارایی که مد نظرم هست(مثل پرینت و چت ) رو نمیتونه انجام بده.یه کم از سیمبیان دلسرد شدم!!!!!

کی گفته نمیشه با پی1 چت کرد؟ وقتی تحقیقاتتنون کامل نشده و یا اطلاع کاملی در مورد چیزی بدست نیاوردید

بهتره زود قضاوت نکنید.

شما اصلا پستی رو که در جواب سوالات شما در بالا دادم رو خودندید؟ اصلا رفتید به اون لینکی که بهتون دادم.

جهت اطلاعت بگم من نه تنها با پی1 چت نوشتاری میکنم بلکه Voice Chat هم میکنم. حالا چطوری این کارو میکنم

بماند چون جوینده یابنده است و من هم راهنمایی هامو کردم.

در مورد پرینت هم بهتون گفتم باز هم میگم شما اول باید درگاه ورودی تون رو در پرینتر مشخص کنید و بعد عیب و ایراد

روی گوشی بزارید.

Persian.Boy
24-10-2007, 13:50
يه سوال داشتم:
وقتي ميخام به wlan دانشگاه كه VPN هم داره وصل بشم. wlan رو پيدا ميكنه اما وقتي روي create VPN كليك ميكنم اين پيغامو ميده: there is no policy registered

چكار كنم؟

بعضی از اینترنت های بیسیم دارای پسورد هستند. بعضی ها اشتراکی و عمومی هستند و میشه آزادانه و بدون

پسورد ازشون استفاده کرد. بعضی ها هم به ثبت نام اولیه نیاز دارند.

احتمالا شما باید در جایی ثبت نام کنید و بعد لینک ورودی رو ازشون درخواست کنید چون فقط با داشتن لینک ورودی و

باز کردن اون لینک از طریق مرورگره که شما میتونید آی دی و پسورد خودتون رو برای لاگین شدن و فعال کردن اون

اینترنت وارد کنید.

مثلا من وقتی میرم کتایخونه اینترنتش عمومیه و نیازی به لاگین نداره اما وقتی میرم دانشگاه اونجا هر فردی برای خودش

یک اسم و پسورد در اختیار داره. یعنی حتی اگر اینترنت وصل هم باشه نمیتونید ازش استفاده کنید تا زمانی که

لاگین نکردید.

خونه هم که بر میگردم پسورد زیر مودم رو ازم میخواد.

در کل مشکلی از طرف پی1 برای وصل شدن و استفاده از اینترنت بی سیم وجود نداره. هر چیزی هست مربوط به

همون دانشگاهتونه که اول باید نوع وصل شدن رو ازشون بپرسید.

Persian.Boy
24-10-2007, 14:04
طریقه آپدیت کردن p1 مثل بقیه گوشیهای سونی اریکسونه یا فرق داره؟؟
لطفا طریقه آپدیت کردن p1 را توضیح بدین 1 وقت گند نزنم

دوست عزیز طریقه آپدیت کردن این گوشی با گوشی هایی مانند P990,P910,M600,W950 فرقی نداره. من خودم در

همین انجمن قبلا طریقه آپدیت کردن این نوع گوشی ها رو جایی دیدم اگر شما یک جستجو در کلوپ این گوشی ها

بکنید حتما به نتیجه میرسید.

من نمیتونم طریقه آپدیت شدنش رو بهتون بگم چون برای این کار نیاز به آپدیت کردن مجدد گوشیم دارم تا بتونم

قسمت های مختلفش رو مرحله به مرحله بهتون توضیح بدم. و یا اینکه بتونم ازش عکس بگیرم. الانم چون روی

گوشیم کلی برنامه ضروری که هر روز و شاید هر چند ساعت باهاشون سر کار دارم نصب کردم نمیتونم دوباره آپدیت

کنم چون همه شون پاک میشن. البته بعضی برنامه ها نصبشون راحته اما بعضی ها مانند پسورد اکانت هام و یا

تنظیمات Gmail برای پی1 به همین راحتی قابل نصب نیست و مراحل طولانی داره. و یا تنظیمات جی پی اسم

کلا از بین میره.

شما اگر بگردید و جستجو کنید حتما به نتیجه میرسید.

این لینک زیر آخرین نسخه نرم افزار آپدیت پی1 است میتونید اول اینو دانلود کنید.

حالا اگر انگلیسی تون خوبه میتونید برید سایت زیر و نحوه آپدیت کردن رو بخونید.

پیداش کردم. اینهم نحوه آپدیت به زبان فارسی...

behrouz
24-10-2007, 14:41
حتما امروز آپدیت می کنم داره مشکلات خودشا نشون می ده
مثلا هندزفری بلوتوث هنگ می کنه
دوربینش قاط می زنه
سرعتشم فکر کنم کمه
بعضی وقتا با اینکه برنامه ای اجرا نیست 1 کاری می خواد بکنه busy مزنه

behrouz
24-10-2007, 14:45
1 سوال مهم آیا با آپدیت کلا گوشی نرم افزارش عوض می شه؟؟؟
بعدا اگر مستر ریست کنیم به حالت قبل از آپدیت بر نمی گرده؟!!

SAEED_BARCELONA
24-10-2007, 15:15
نه یر نمیگرده

R@R#M@N
24-10-2007, 15:55
R@r#m@n عزیز.اولا تبریک میگم بابت عکس هایی که گرفتی!!!و میخواستم بدونم قبلش تنظیم کردی حالت دوربین

رو یا نه همینجوری(حالت Auto ) انداختی؟؟؟منظورم اینه که لنز دوربین رو باز کردی و عکس انداختی که اینجوری افتاده؟

ایول داره!

در مورد فلاش هم عرض کنم که فلاش هیچ ربطی به سرعت شاتر نداره!!!فلاش قوی تر باعث میشه جزئیات بیشتری تو عکس های تاریک مشخص بشن.
خاهش داداش
آره با حالت اتو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_saeedi
24-10-2007, 18:35
بچه ها این که چیز معلومی p1 بهتره چرا مقایسه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

Persian.Boy
24-10-2007, 22:17
1 سوال مهم آیا با آپدیت کلا گوشی نرم افزارش عوض می شه؟؟؟
بعدا اگر مستر ریست کنیم به حالت قبل از آپدیت بر نمی گرده؟!!

نه نرم افزار هاش عوض نمیشن بلکه آپدیت میشن. مثلا ممکنه نسخه پی دی اف شما 5 باشه اما بعد از آپدیت بشه

5.1 . در ضمن عیب و ایرادهایی که ممکن بوده برای خیلی ها مشکل بوجود آورده باشند رو با آپدیت کردن Frimware

حل میشه.

اما قبل از آپدیت کردن گوشی به این مسائل توجه کنید.

1. با آپدیت کردن گوشی همه چی پاک میشه از اسم و شماره تلفن ها بگیذ تا تنظیمات شخصی یعنی تلفن میشه

مثل روز اولش که سونی اریکسون بیرون داده. پس بهتره قبل از آپدیت اول مموری کارتتون رو در بیاردید و بعد توسط

برنامه PC Suite برید به قسمت Backup Manager و از گوشی تون نسخه پشتیبان تهیه کنید.

2. چک کنید ببینید اگر در وسط آپدیت ناکهان برق قطع بشه و یا اینترنت قطع بشه چه مشکلاتی ممکنه برای گوشی

بوجود بیاد و اگر مشکلی پیش اومد چطور حل میشه. این موضوع برای گوشی هایی که در ایران وجود دارند و به نوعی

میگن که شماره سریال هاشون تقلبیه مربوط میشه. بهتره در این باره در انجمن جستجو کنید تا اطلاعات کامل رو

کسب کنید. من خودم چون ایران نیستم از این جریانات خبری ندارم و بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنم.

3. قبل از آپدیت کردن گوشی همیشه از فول شارژ بودن باطری گوشی مطمئن باشید تا وسط کار باطریش تموم نشه

و دچار مشکل نشید.

4. بعد از اینکه آپدیتش تموم شد اگر میخواهید شماره تلفن هاتون برگرده باید دوباره برنامه پی سی سویت رو باز کنید

و به قسمت بک آپ برید و از اونجا در تنظیمات فقط اون چیزی رو تیک بزنید که میخواهید برگرده. با مستر رسیت هم

چیزی بر نمیگرده. تنها راهش بک آپ گرفتن از گوشیه.

solo_88
24-10-2007, 23:39
بچه ها این که چیز معلومی p1 بهتره چرا مقایسه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

راستش مونده به استفاده ی طرف.اگه از اول تاپیک رو بخونی میبینی که p1i برای دوستمون پرشین بوی واقعا لازم و

ایده ال هست...اما من خودم هم دوست دارم گوشی جموجور!باشه هم ضربه پذیر باشه.پس نمیتونه برا من گزینه ی

خوبی باشه...

ولی خب معلومه پی 1 یک گوشی بی نقص و کاربردی هست(وقتی ازش تعریف میکنم تحریک میشم برم بخرم!).

zhina_gian
25-10-2007, 01:25
ولی خب معلومه پی 1 یک گوشی بی نقص و کاربردی هست(وقتی ازش تعریف میکنم تحریک میشم برم بخرم!).

منم از پی 1 خیلی خوشم اومده. همه اون چیزایی رو که میخوام طبق گفته پرشین بوی عزیز داره. البته خودم
سایتای دیگه رو هم نگاه کردم و مقایسه هاشو دیدم واقعا گوشی خوبیه. الان خودم کا800 دارم میخوام بفروشم و
یدونه پی1 بگیرم. خیلی شیک و باکلاسه. من خودم تو دستم گرفتم اصلا توعکس یه چیزه دیگه ست اما وقتی دستت
میگیری یه حالی میده که نگو. کافیه یک بار دستتون بگیرین و کمی باهاش کار کنید مفهمید من چی میگم.:46:

behrouz
25-10-2007, 01:48
امشب آپدیتش کردم. با اینترنت adsl 256
شنس آوردم با dialup نکردم همینجوری 20 دقیقه download نرم افزار طول کشید 1 ساعت update گوشی فکر کنم با dialup حدود 9 ساعت طول بکشه.
فکر کنم با اینترنت dilup این کار غیر ممکن باشه.
الان ورژن های نرم افزارش را مثل گوشی پرشین بوی نشون میده.

Persian.Boy
25-10-2007, 02:49
امشب آپدیتش کردم. با اینترنت adsl 256
شنس آوردم با dialup نکردم همینجوری 20 دقیقه download نرم افزار طول کشید 1 ساعت update گوشی فکر کنم با dialup حدود 9 ساعت طول بکشه.
فکر کنم با اینترنت dilup این کار غیر ممکن باشه.
الان ورژن های نرم افزارش را مثل گوشی پرشین بوی نشون میده.

بهروز جان مبارک باشه. کار خوبی کردی که آپدیت کردی.

من زیاد بهتون اصرار نکردم که آپدیت کنید به خاطر این بود که سرعت اینترنت در آپدیت کردن خیلی تاثیذ داره و اگر مشکلی

پیش بیاد ممکنه خسارت هایی رو به گوشی وارد بکنه. اما حالا که آپدیت کردید خوبه.

الان چطوره اون مشکلاتی که قبلا داشت برطرف شده یا نه؟ البته من نمیدونم چه مشکلی داشته اما الان که گوشی

من هم مثل مال شما دارای آخرین Frimware هست مشکلی باهاش ندارم. اصلا رنگ هنگ کردن رو ندیدم .

در ضمن اگر میخواهید که باطری گوشی شما کمتر مصرف بشه Wlan رو غیر فعال بکنید و تنها زمانی که بهش نیاز

دارید اون رو فعال کنید.

این هم یک هدیه از طرف من به کسانی که پی1 دارند.

W960 Orginal Theme برای گوشی P1

hamed1297
25-10-2007, 18:15
پرشین بوی جان ممنون بابت تم.با اجازه توی سایت دیگه ازش استفاده میکنم.

Persian.Boy
25-10-2007, 19:14
پرشین بوی جان ممنون بابت تم.با اجازه توی سایت دیگه ازش استفاده میکنم.

خواهش میکنم حامد جان. اشکالی نداره گذاشتم اینجا همه استفاده کنند.

من خودم همین تم رو روی پی1 دارم استفاده میکنم واقعا خوشکل و شیکه.

Highbury
25-10-2007, 21:09
پرشین بوی عزیز من چون روزانه اس ام اس زیاد میفرستم برام صفحه لمسی خیلی خوبه مخصوصا با صفحه کلید مجازی اش . زمانی که دبلیو 950 داشتم خیلی راحت بودم.
فقط ازت یه سوال داشتم اینکه میگن قابلیت شناسایی دست خط یعنی اینکه با قلم خودمون بنویسم این درست.
یه سوال دارم اینه که با هر زبونی میتونیم بنویسیم اونوقت چطور تعداد حروف برای اس ام اس رو میتونه حساب بکنه ؟ یا به صورت یه عکس اس ام اس میکنه .
________

tbooti
25-10-2007, 21:26
بعضی از اینترنت های بیسیم دارای پسورد هستند. بعضی ها اشتراکی و عمومی هستند و میشه آزادانه و بدون

پسورد ازشون استفاده کرد. بعضی ها هم به ثبت نام اولیه نیاز دارند.

احتمالا شما باید در جایی ثبت نام کنید و بعد لینک ورودی رو ازشون درخواست کنید چون فقط با داشتن لینک ورودی و

باز کردن اون لینک از طریق مرورگره که شما میتونید آی دی و پسورد خودتون رو برای لاگین شدن و فعال کردن اون

اینترنت وارد کنید.

مثلا من وقتی میرم کتایخونه اینترنتش عمومیه و نیازی به لاگین نداره اما وقتی میرم دانشگاه اونجا هر فردی برای خودش

یک اسم و پسورد در اختیار داره. یعنی حتی اگر اینترنت وصل هم باشه نمیتونید ازش استفاده کنید تا زمانی که

لاگین نکردید.

خونه هم که بر میگردم پسورد زیر مودم رو ازم میخواد.

در کل مشکلی از طرف پی1 برای وصل شدن و استفاده از اینترنت بی سیم وجود نداره. هر چیزی هست مربوط به

همون دانشگاهتونه که اول باید نوع وصل شدن رو ازشون بپرسید.

ممنون از جواب سريعت.
من اون يوزر پسورد VPN دانشگاه رو دارم و با لپتاپ به اون وصل ميشم. ولي با گوشي نميتونم VPN بسازم.(همونطور كه گفتم access point رو راحت پيدا ميكنه)
اين لينكو ببين. فقط من اين مشكلو ندارم:

من كه ديگه خسته شدم ،لطفا يه سرچي كن شايد چيزي فهميدي.

hamed1297
25-10-2007, 22:37
جلوی بانکها هم جای خوبی برای استفاده از وایرلس هست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sasan Info
26-10-2007, 00:24
بهروز جان مبارک باشه. کار خوبی کردی که آپدیت کردی.

من زیاد بهتون اصرار نکردم که آپدیت کنید به خاطر این بود که سرعت اینترنت در آپدیت کردن خیلی تاثیذ داره و اگر مشکلی

پیش بیاد ممکنه خسارت هایی رو به گوشی وارد بکنه. اما حالا که آپدیت کردید خوبه.

الان چطوره اون مشکلاتی که قبلا داشت برطرف شده یا نه؟ البته من نمیدونم چه مشکلی داشته اما الان که گوشی

من هم مثل مال شما دارای آخرین Frimware هست مشکلی باهاش ندارم. اصلا رنگ هنگ کردن رو ندیدم .

در ضمن اگر میخواهید که باطری گوشی شما کمتر مصرف بشه Wlan رو غیر فعال بکنید و تنها زمانی که بهش نیاز

دارید اون رو فعال کنید.

این هم یک هدیه از طرف من به کسانی که پی1 دارند.

W960 Orginal Theme برای گوشی P1

میگم این تم به w950 میخوره؟

behrouz
26-10-2007, 01:03
بعد از آپدیت گوشی سرعتش حدود 10 درصد بیشتر شده
مصرف باتری فوق العادع بهتر شد قبلش خیلی زود تموم می شد 1 روز و نیم الا فکر کنم 3 روز کار بده
دوربینش 1 قبلا 1 بار هنگ کردالان دیگه نکرده
هندزفری بلوتوثم هنگ می کرد الان نمی کنه

hamed1297
26-10-2007, 14:51
میگم این تم به w950 میخوره؟

قاعدتا باید کار کنه.هر دو UIQ3 هستن و با یک رزلوشن.

nader2
26-10-2007, 15:47
جلوی بانکها هم جای خوبی برای استفاده از وایرلس هست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه بانكها وايرلس دارن؟همشون؟

hamed1297
26-10-2007, 17:56
مگه بانكها وايرلس دارن؟همشون؟
نمیدونم همشون دارن یا نه ولی مطمئن هستم که بعضی دارن.یکی از دوستام استفاده میکنه(نه همیشه ها)

zhina_gian
26-10-2007, 20:48

فکر کنم تو فرودگاه ها هم وایرلس هست و میشه استفاده کرد.

nader2
26-10-2007, 20:50
نمیدونم همشون دارن یا نه ولی مطمئن هستم که بعضی دارن.یکی از دوستام استفاده میکنه(نه همیشه ها)
ادرس بانكو بده بريم حالشو ببريم
سرعتش تو چه مايه هاييه؟
بانك خودش اين قابليتو به مردم داده يا دوستت قانوني استفاده ميكنه؟
تو تهران جايي نيست كه مجاني اين وايرلسو داشته باشه؟

hamed1297
26-10-2007, 23:29
من شیراز هستم.اگر ادرس توی شیراز رو میخوای بگو تا بزارم.
سرعتش طبق گفته دوستم خیلی بالاست.میگه توی 30 ثانیه یا کمی بیشتر 1 مگ میگیرم.
بانکها خودشون استفاده میکنن و در صورتی که access poin اون پسورد نخواد میشه راحت استفده کرد.
به قول دوستمون توی فرودگاه هم هست.

Persian.Boy
27-10-2007, 01:47
تبدیل P1 به w960 در حال بررسی است.

امروز مطالب و بحث های جالبی رو در مورد پی1 خوندم. یکی از این بحث ها که فعلا داره روش عملی کردنش بررسی

میشه تبدیل گوشی پی1 به 960 است. به این صورت که قراره Frimware W960 رو از طریق فلش کردن گوشی پی1 بر

روی پی1 نصب کنند.

یکی از مشکلاتی که فعلا به صورت تئوری مطرح شده و ممکنه مشکل هم نباشه اینه که صفحه کیبورد پی1 با فریم

در 960 کار نخواهد کرد وگرنه همه موارد دیگه اش اتوماتیک با آپدیت گوشی به 960 اما با قالب پی1 تبدیل میشه.

یک نفر اومده برای اینکه مطمئن بشه که با فریم ور 960 مشکلی برای پی1 بوجود میاد یا نه کاری کرده که عملا

ثابت میکنه مشکلی بوجود نمیاد.

این شخص اومده و فریم ور گوشی دبلیو 950 رو روی گوشی M600 که شباهت زیادی به پی1 داره نصب کرده و

این عملش کاملا موفق آمیز بوده و هیچ مشکلی رو در کیبورد و بقیه مسائل نداشته.

اگر مطلع باشید بعضی ها مشکلاتی با دبلیو 960 که قراره وارد بازار بشه دارند که بعضی از مشکلاتش اینه که

مموری کارت نمیخوره و این مسئله برای بعضی ها خیلی ناراحت کننده است.

یک مشکل بزرگ دیگه که فکر بعضی ها رو به خودش مشغول کرده اینه که چه خوب میشد اگر دبلیو 960 صفحه

کیبورد پی1 رو داشته باشه و همچنین بعضی ها که خواهان پی1 هستند آرزو میکردند که پی1 دارای واکمن پلیر

نسخه 3 باشه.

پس اگر فریم ور 960 رو بشه یه جورایی روی پی1 ریخت آرزوی اون تعداد از افراد بر آورده میشه و دیگه نمیرند

دبلیو 960 رو با قیمت بالایی بخرند و یا ممکنه افرادی وجود داشته باشند که قیمت براشون مهم نیست اما

قیافه پی1 رو بیشتر میپسندند پس جای خوشحالی وجود داره که این افراد نیز به آرزوشون میرسند البته اگر ...

فیلم گوشی تیدیل شده ام600 به دبلیو 950 رو میتونید از طریق لینک های زیر ببینید.

Persian.Boy
27-10-2007, 02:30
ممنون از جواب سريعت.
من اون يوزر پسورد VPN دانشگاه رو دارم و با لپتاپ به اون وصل ميشم. ولي با گوشي نميتونم VPN بسازم.(همونطور كه گفتم access point رو راحت پيدا ميكنه)
اين لينكو ببين. فقط من اين مشكلو ندارم:

من كه ديگه خسته شدم ،لطفا يه سرچي كن شايد چيزي فهميدي.

رفتم گشتم و یکم اطلاعات و نظریه های مختلفی رو خوندم. نظریه ها به این صورت بود...

1. پی 1 در صورت اتصال اینترنت از طریق یک شبکه بیسیم وارلس معمولی مشکلی در کارش وجود نداره اما جایی

که میرسه به vpn مشکل داره.

2. مشکل ساخت vpn از طریق دانلود برنامه خود سایت سونی اریکسون که برای این منظور قرار داده و از لینک زیر

قابل دانلود کردن است قابله حل شدنه.

به آدرس بالا که رفتید Certicom VPN Client رو که روبروی پی1 نوشته شده کلیک کنید و بعد از دانلود بر روی گوشی

خودتون نصب کنید و بعد از طریق تنظیمات این برنامه سعی کنید ارتباطتتون رو ایجاد کنید.

3. بعضی ها هم نظرشون این بود که تمام گوشی های سری uiq3 مانند w960,p990 و p1 این مشکل رو دارند و

اگر قرار باشه این مشکل حل بشه مربوط به هر 3 نوع گوشی میشه در هر 3 نوع گوشی به یک شکل قابله

حل شدنه. پس اگر مطالبی رو در مورد پی1 پیدا نکردید برید و برای گوشی پی990 جستجو کنید چون فرق زیادی

با هم ندارند. و چون پی990 خیلی وقته که وارد بازار شده مطالب بیشتری نیز در مورد این گوشی وجود داره.

شما برید با اون برنامه کار کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه. کلا مطالبی که پیدا کردم خلاصه اش همینا میشد

که براتون نوشتم.

solo_88
27-10-2007, 02:48
پرشین بوی عزیز اول ممنون از توضیحاتت.

ثانیا میخواستم بگم این قضیه ی p1 وw960 همش برا بازی دادن مردم و ایجاد رقابت برای فروش بیشتر هست.

عملا این دو گوشی فرق اونچنانی با هم ندارن فقط کاری کردن که هیچ کدوم از دو مدل کامل نباشه یعنی به نحوی

امکانات رو روی دو گوشی پخش کردن.

اما پی 1 مسلما به علت صفحه کلیدش یه قدم میره جلو.درسته که 960 برای اهنگ هست ولی اول در درجه ی اول

گوشی و ساختار دکمه هاش مهمتره...و بقیش دیگه میمونه به خود شخص که با کدوم قیافه حال کنه.

سونی اومده جدیدا مموری داخلی با حجم بالا گزاشته که درسته سرعت بیشتری داره اما مگه همین پی 1 رم بالا

مثلا 4 و 8 گیگ رو ساپورت نمیکنه؟؟؟؟حالا ورژن برنامش 3 نباشه 2 باشه زیاد مهم نیست.

به نظرم سونی فقط یکم قیافه رو تغییر داده و در واقه همون پی 1 رو برای دوستداران سری w زده.

در مورد تم هم نظر شخصی من اینه که هر گوشی با تم خودش یا تم های متفرقه دیگه قشنگ هست ولی اینکه

بیاییم تم اصل یه گوشی دیگرو بریزیم رو گوشیم یکم از نظر من جالب نیست...

ممنون

Persian.Boy
27-10-2007, 03:00
آپدیت جدید برای گوشی P1

Phone Version >> CXC162143 R9J005

Bluetooth Version >> CXC162143 R1D

Organizer Version >> CXC162108 R6F41

CDA Version >> R6F38

هنوز من اطلاعاتی راجب تغییرات ایجاد شده در مورد این Frimware رو پیدا نکردم. اما فایل دریافتی آخرین آپدیت

را میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

آخرین نسخه آپدیت 2.7.9.14.1 است.

من خودم هنوز آپدیت نکردم چون خیلی برنامه روی پی1 دارم و همه اش از بین میره اما همین که وقت کافی

گیرم اومد حتما این کار رو میکنم. در ضمن به بقیه کسانی هم که هنوز آپدیت نکردند مخصوصا tbooti که هنوز

آپدیت قبلی رو هم دریافت نکردند پیشنهاد میکنم آپدیت کنید تا شاید مشکلات وایرلسی که الان با گوشی تون

دارید حل بشه.

بهروز جان فکر کنم من و شما هم یک آپدیت افتادیم...:10:

Persian.Boy
27-10-2007, 03:15

ثانیا میخواستم بگم این قضیه ی p1 وw960 همش برا بازی دادن مردم و ایجاد رقابت برای فروش بیشتر هست.

عملا این دو گوشی فرق اونچنانی با هم ندارن فقط کاری کردن که هیچ کدوم از دو مدل کامل نباشه یعنی به نحوی

اما پی 1 مسلما به علت صفحه کلیدش یه قدم میره جلو.درسته که 960 برای اهنگ هست ولی اول در درجه ی اول

گوشی و ساختار دکمه هاش مهمتره...و بقیش دیگه میمونه به خود شخص که با کدوم قیافه حال کنه.

سونی اومده جدیدا مموری داخلی با حجم بالا گزاشته که درسته سرعت بیشتری داره اما مگه همین پی 1 رم بالا

مثلا 4 و 8 گیگ رو ساپورت نمیکنه؟؟؟؟حالا ورژن برنامش 3 نباشه 2 باشه زیاد مهم نیست.

به نظرم سونی فقط یکم قیافه رو تغییر داده و در واقه همون پی 1 رو برای دوستداران سری w زده.
ممنون

Solo جان تا اینجای حرفهاتون رو قبول دارم چون نظر شخصی منم همینه. من خودم با پی1 خیلی حال میکنم. و طبق آخرین

اطلاعاتی که دارم در عمل گوشی پی1 مموری کارت 8 گیگ رو خوب و راحت جواب داده و میتونه تا 16 و 32 گیگ رو

هم در صورت وجود داشتن مموری به این اندازه جواب بده.

یعنی در کل یکی از محاسن پی1 اینه که حافظه بالاتری رو نسبت به دبلیو 960 ساپورت میکنه. من الان خودم 4 گیگ

روش انداختم و از لحاظ سرعت فرقی با 512 که از اول روش بود رو نداره. اصلا احساس نمیکنم که 4 گیگ مموری

توشه.

در مورد دکمه های واکمنی که روی دبلیو 960 نصب شده خدمتتون بگم که من الان هندزفری HPM-82 رو برای پی

1 گرفتم در حالی که هنزفری های دیگری نیز مانند HPM-85 که سیم دارند و بزرگترند نیز برای پی1 وجود داره.

این نوع هنز فری های دکمه هایی رو خودشون دارند که میشه آهنگ رو عقب و جلو برد. صدا رو کم و زیاد کرد و یا

آهنگ رو قطع کرد و یا اینکه دوباره بزنی بخونی.

البته حرف هندز فری های بلوتوث بماند که من باهاشون حال نمیکنم چون حوصله ندارم وسط راه شارژش تموم بشه

ترجیح میدم 2 متر سیم از بغل گوشام آویزون باشه اما کیفیتش بهتر و شارژشم تموم نشه.

پس با این حساب میبینید که دقیقا منم با شما موافقم یعنی پی1 همون دبلیو 960 است چون الان دکمه های یک

واکمن پلیر رو هم داره. :20:

در مورد تم هم نظر شخصی من اینه که هر گوشی با تم خودش یا تم های متفرقه دیگه قشنگ هست ولی اینکه

همونطور که خودتون هم گفتید عوض کردن تم یک چیز شخصیه و به سلیقه افراد بر میگرده اما من خودم از تم 960 و

یک تم دیگه به نام Vista Aero که کاملا شیشه ای طراحی شده و خیلی شیک و زیباست خوشم میاد.

solo_88
27-10-2007, 12:05
سلام.

تایید میشه.

من منظورم این نیست که تم w960 قشنگ نیست.منظورم اینه که تم ارجینال یه گوشی روی گوشی دیگه زیاد جالب نمیشه از این لحاظ که باعث میشه گوشی دچار یه دوگانگی شخصیتی بشه!!!

اما تم ویستا قشنگه و میاد به این گوشی

nanocycle
27-10-2007, 13:23
سلام بر همگی

شبکه وایرلس شرکت ما دارای پسورد (wep key) است.کسی میتونه چک کنه ببینه آیا میشه wep key رو داخل گوشی set کرد یا نه؟
مطلب بعد هم اینکه در برنامه های مسنجر معرفی شده امکان اینکه video chat هم کرد وجود داره؟
یه چیز دیگه.چطور میشه mac address گوشی رو پیدا کرد؟

متشکرم

hamed1297
27-10-2007, 23:40

من فکر میکنم این سیاست تمامی شرکتها هست.
خوب خوده شما ترجیح میدی یه گوشی با سیمبین 9.1 رو بگیری که مشکلات نرم افزاری و باگهای اون برطرف شده و برنامه های زیادی براش اومده یا اینکه یک گوشی با سیمبین مثلا 9.2 یا نهایتا 9.5 که هنوز اشکال داره و برنامه هم براش پیدا نمیشه.
پس اینقدر نگین که P1 یا W960 با مدلهای قبلیشون تفاوتی ندارن.
همین تغییرات هم کم نیستن.مثلا برای w960 در مقایسه با w950 اضافه شدن دوربین.اضافه شدن Wlan ویا ارتقاء حافظه فکر نمیکنم چیزه کمی باشه

Persian.Boy
28-10-2007, 06:54
آپدیت جدید برای گوشی P1

Phone Version >> CXC162143 R9J005

Bluetooth Version >> CXC162143 R1D

Organizer Version >> CXC162108 R6F41

CDA Version >> R6F38

هنوز من اطلاعاتی راجب تغییرات ایجاد شده در مورد این Frimware رو پیدا نکردم. اما فایل دریافتی آخرین آپدیت

را میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

آخرین نسخه آپدیت 2.7.9.14.1 است.

من خودم هنوز آپدیت نکردم چون خیلی برنامه روی پی1 دارم و همه اش از بین میره اما همین که وقت کافی

گیرم اومد حتما این کار رو میکنم. در ضمن به بقیه کسانی هم که هنوز آپدیت نکردند مخصوصا tbooti که هنوز

آپدیت قبلی رو هم دریافت نکردند پیشنهاد میکنم آپدیت کنید تا شاید مشکلات وایرلسی که الان با گوشی تون

دارید حل بشه.

بهروز جان فکر کنم من و شما هم یک آپدیت افتادیم...:10:

دوستان من امشب رفتم که آپدیت کنم اما بهم گفت که گوشی شما آپدیت لازم نداره و آخرین ورژن رو داره. این در

حالیه که برای خیلی ها گوشی هاشون آپدیت شده. البته اینو بگم که برای نسخه آپدیت شده پی1 منبع رسمی

وجود داره اما در اون منبع و جلوی نسخه فریم ور نوشته World1 .

حالا این کلمه چه معنی میتونه داشته باشه دقیقا نمیدونم اما تا جایی که خودم یه چیزایی فهمیدم اینه که این نسخه

از فریم ور فقط برای کسانی که دوست دارند گوشی هاشون رو آپدیت کنند بیرون داده شده و به طور رسمی پخش

نشده.

یک احتمال دیگه هم میدم که معنی و مفهوم World1 یعنی آسیا و یا امریکا باشه چون من که سوئد هستم گوشیم

آپدیت نخواست.

خواستم به فقط اطلاع بدم که خبر داشته باشید.

solo_88
28-10-2007, 18:44
من فکر میکنم این سیاست تمامی شرکتها هست

سلام.فکر نکن مطمئن باش!!

پس اینقدر نگین که P1 یا W960 با مدلهای قبلیشون تفاوتی ندارن.

سوء تفاهم شده دوست من!!!کی گفت فرقی ندارن؟؟؟من گفتم اونطور که باید P1 و W960 با هم فرق ندارن که هی مقایسشون کرد.شما یه بار

دیگه چیزایی که نوشتم رو بخون.

مثلا برای w960 در مقایسه با w950 اضافه شدن دوربین.اضافه شدن Wlan ویا ارتقاء حافظه فکر نمیکنم چیزه کمی باشه

اینم اضافه نشه که دیگه هیچی.....در ضمن حافظه ی W950 هم کم نیست!!! این مدل (w960)رو ساختن که بتونه با P1

کل کل کنه نه اینکه با مدل قبلیه خودش.مثلا شما ببین P1 نسبت به P990 چقدر کاملتر شده.دیگه اگه قرار باشه

کامل نشن که نمیشه اسمش رو گزاشت ترقی!!!!

ولی من با ظاهر 950 بیشتر حال میکنم.همچنین با پی 1.W960 از نظر من قشنگ نیست.

موفق باشید

nanocycle
29-10-2007, 08:36
سلام بر تمامی دوستان و طرفداران p1i

دوستان گرامی بنده از وقتی مشخصات گوشی رو دیدم کشته مرده اون شدم. اما به نظرم این گوشی یه مشکل اساسی داره.
تا اونجایی که من در اینترنت تحقیق کردم wifi این گوشی برای اتصال به اینترنت مشکلاتی رو داره(و یا حداقل با بعضی از access point ها مشکل داره).
کد :
آدرس فوق و بسیاری دیگر از آدرسها هم بر این مطلب صحه میگذارند.

از دوستانی که این گوشی رو خریدند تقاضا دارم برای روشن شدن قضیه ، گوشی را با چند access point که از پروتوکل wep key برای security استفاده میکنند تست نمایند. قویا تاکید میشود که این مشکل بسیار جدی است.بنابراین دوستانی که تست کرده اند و جواب گرفته اند لطفا راهکار برای حل آن ارائه دهند.
پیشاپیش از زحمات تمامی دوستان که برای این تاپیک مطالب جامع و کاملی را ارائه داده و یا خواهند داد تشکر میکنم چرا که برای خود بنده بسیار راهگشا بود.

Persian.Boy
29-10-2007, 22:53
سلام بر تمامی دوستان و طرفداران p1i

دوستان گرامی بنده از وقتی مشخصات گوشی رو دیدم کشته مرده اون شدم. اما به نظرم این گوشی یه مشکل اساسی داره.
تا اونجایی که من در اینترنت تحقیق کردم wifi این گوشی برای اتصال به اینترنت مشکلاتی رو داره(و یا حداقل با بعضی از access point ها مشکل داره).
کد :
آدرس فوق و بسیاری دیگر از آدرسها هم بر این مطلب صحه میگذارند.

از دوستانی که این گوشی رو خریدند تقاضا دارم برای روشن شدن قضیه ، گوشی را با چند access point که از پروتوکل wep key برای security استفاده میکنند تست نمایند. قویا تاکید میشود که این مشکل بسیار جدی است.بنابراین دوستانی که تست کرده اند و جواب گرفته اند لطفا راهکار برای حل آن ارائه دهند.
پیشاپیش از زحمات تمامی دوستان که برای این تاپیک مطالب جامع و کاملی را ارائه داده و یا خواهند داد تشکر میکنم چرا که برای خود بنده بسیار راهگشا بود.

1. آیا شما پست 325 رو خوندید و اون برنامه ای رو که گذاشتم امتحان کردید؟

2. آیا گوشی رو با آخرین فریم ور آپدیت کردید یا نه؟

اگر 2 مورد بالا رو انجام ندادید پیشنها د میکنم که انجام بدید چون خیلی ها به این صورت مشکلشون حل شده.

hamed1297
30-10-2007, 00:23
اینم اضافه نشه که دیگه هیچی.....در ضمن حافظه ی W950 هم کم نیست!!! این مدل (w960)رو ساختن که بتونه با P1

کل کل کنه نه اینکه با مدل قبلیه خودش.مثلا شما ببین P1 نسبت به P990 چقدر کاملتر شده.دیگه اگه قرار باشه

کامل نشن که نمیشه اسمش رو گزاشت ترقی!!!!
حرف من هم دقیقا همینه.

ولی من با ظاهر 950 بیشتر حال میکنم.همچنین با پی 1.W960 از نظر من قشنگ نیست.

این بخش قضیه هم که سلیقه ای هست.

bushveg
30-10-2007, 08:09
سلام . من update servis رو دانلود و نسب کردم ولی موقه اجرا ارور میده incompatible macromedia version . کمکم کنین مشکل کجاست . من آخرین نسخه flash player 9 ,,, shokwave player رو هم نسب کردم ولی جواب نداد .

لطفآ help me .. تشکر

mino_soso
30-10-2007, 20:40
قیمت گوشی پی 1در طبقه 5 علاالدین410تومن اخرین قیمت ساعت 7 شب 8/8/86

solo_88
30-10-2007, 20:50
حرف من هم دقیقا همینه

افرین!پس دیدی یکم عصبانی شده بودی!!!بیخیال.

باید دید وقتی w960 میاد قیمتش چقدر میشه.شایدم رفت بالا!!!

Nabakhshoode
31-10-2007, 00:05

دمت گرم همیشه خوش خبر باشی !

hamed1297
31-10-2007, 14:52
افرین!پس دیدی یکم عصبانی شده بودی!!!بیخیال.
نه بابا.عصبانی که نبودم.
در کل حرفم با کسایی بود که هی میگن این گوشی فرقی نکرده و....

ایول.خیلی خوب و امیدوار کننده هست.

Persian.Boy
31-10-2007, 22:36
سلام . من update servis رو دانلود و نسب کردم ولی موقه اجرا ارور میده incompatible macromedia version . کمکم کنین مشکل کجاست . من آخرین نسخه flash player 9 ,,, shokwave player رو هم نسب کردم ولی جواب نداد .

لطفآ help me .. تشکر

شما برنامه فلش پلیر رو از راهی که باید نصب بشه نصب نکردید و برای همینه که به شما میگه برنامه فلش پلیر بر روی

سیستم شما نصب نشده. در حالی که طبق گفته شما این برنامه رو قبلا ب روی سیستمتون نصب کردید و از این بابت

هم مطمئن هستید.

برای رفع مشکل شما آدرس زیر رو فقط از طریق مرورگر internet explorer باز کنید. به کلمه فقط هم دقت کنید.

حالا هر برنامه ای امنیتی که از نصب ActiveX ها بر روی مرورگر و ویندوز جلوگیری میکنه رو غیر فعال کنید و با حداقل

اجازه نصب اکتیو اکس رو از طرف سایت ادوبه بدید.

بعد از کارهای بالا وارد سایت که شدید برنامه فلش پلیر رو دانلود کنید و در خالی که مرورگر بازه اونو نصب کنید.

در خود سایت بهتون پیغام میده که نصب برنامه با موفقیت بوده یا نبوده.

M@hdi-B
02-11-2007, 11:37
پرشین بوی عزیز می خواستم یه سوال بپرسم البته من این سوالو از خودم در نیاوردم از یه بنده خدا شنیدم که ویندوز موبایل هم روی پی وان نصب میشه آیا صحت داره؟

hamed1297
02-11-2007, 15:08
بعیده.آخه از نظر سخت افزاری هم باید همخونی داشته باشه.

New World
02-11-2007, 16:07
پرشین بوی عزیز می خواستم یه سوال بپرسم البته من این سوالو از خودم در نیاوردم از یه بنده خدا شنیدم که ویندوز موبایل هم روی پی وان نصب میشه آیا صحت داره؟
ازين مزخرفات ميگن ولي خب عملا ممكن نيس اگه هم باشه هزار تا دردسر داره!

bushveg
02-11-2007, 16:48
persian boy جان دستت مرسی . من دادم یه جا واسم update کردن ولی فرقی نکرد همچنان هنگ میکنه ..الان این نسخه هست cxc 162108 R9j005 . شما میگی چیکار کنم روزی یکی دو بار هنگ میکنه .. ؟؟؟؟

Persian.Boy
02-11-2007, 21:45
persian boy جان دستت مرسی . من دادم یه جا واسم update کردن ولی فرقی نکرد همچنان هنگ میکنه ..الان این نسخه هست cxc 162108 R9j005 . شما میگی چیکار کنم روزی یکی دو بار هنگ میکنه .. ؟؟؟؟

خوب کاری کردید که آپدیت کردید.

اگر من بخوام نظر خودم رو در طول مدت زمانی که دارم از پی1 استفاده میکنم بگم میتونم بگم که بهترین گوشی که تا

حالا از لحاظ هنگ نکردن داشتم همین پی1 بوده. از روز اولی که فریم ور اولیه روش بود و تا الان که آخرین آپدیت رو داره

حتی 1 دفعه هم هنگ نکرده. کسان دیگه ای نیز در این انجمن و جاهای دیگه وجود دارند که بعدا اونها هم میان و نظرشون

رو در مورد هنگ کردن پی1 میدن.

من قبلا در صفحات قدیمی این تایپک به مورد مهمی اشاره کردم یکی از اون نکته ها درست کار کردن با این گوشی هست

و نکته دوم اینه که چه برنامه هایی رو روی گوشی نصب کنید.

چون من خودم هم پی1 دارم میتونم بگم که اگر گوشی پی1 رو با برنامه های پیش فرضی که از طرف خود سونی

اریکسون بر روی گوشی وجود داره رو حساب کنیم هیچ مشکلی رو نه از لحاظ کاهش سرعت میتونیم مشاهده

بکنیم و نه از لحاظ هنگ کردن.

پس اگر بعدا متوجه کاهش شدید سرعت شدید و یا هنگ های نابجا و بی دلیل رو ازش دیدید زود و سریع باید به این

نتیجه برسید که با گوشی چی کار کردید و یا چه برنامه هایی رو روش نصب کردید که وضعیت گوشی دچار مشکل

شده. شما اگر یک سیستم خیلی قوی هم داشته باید و یک ویندوز تازه رو هم روش نصب کنید اولش خوب کار

میکنه اما اگر برنامه هایی رو که در کار یک سیستم اختلال ایجاد میکنند روش نصب کنید بعد از مدتی اون سیستم

به قر قر کردن میوفته و روزی میرسه که میبینید ویندوز اصلا بالا نمیاد.

گوشی هم خودش یک سیستمه و به جای سیستم عامل ویندوز سیستم عامل سیمبین روش نصبه . اگر بخوام

به جزئیات اشاره نکنم و مستقیم و بطور خلاصه از روی تجربه خودم دلیل بوجود آمدن مشکل رو در پی1 بهتون بکم

میتونم بگم که ...

1. تا جایی که براتون امکان داره از نصب برنامه های کرک شده و پچ شده خودداری کنید. سعی کنید برنامه هایی رو

بر روی گوشی نصب کنید که توسط Keygen کرک میشوند نه Patch. این 2 نوع کرک کردن و یا بهتره بگم این 2 نوع

رجیستر کردن برنامه ها زمین تا آسمون با هم فرق دارند اما اگر از هر طرف بخواهیم حساب کنیم متوجه میشیم که

هیچ چیزی بهتر از Keygen برای رجیستر کردن برنامه ها نیست.

2. Theme هایی رو که برای پی1 ساخته نشده اند و یا سازنده اون تم ها از استاندارد بکار رفته شده در پی1 استفاده

نکرده استفاده نکنید. تنها کافیه که مثلا قسمت File transfer رو بد طراحی کرده باشه. اونوفت میدونید چی میشه؟

خب معلومه گوشی هنگ میکنه و طرف فکر میکنه که این پی1 هست که مشکل داره اما به ذهنش نمیرسه که

این تم استفاده شده بر روی گوشی هست که باعث بوجود آمدن مشکل شده نه گوشی پی1. جهت اصلاع بهتون

بگم که استفاده کردن از تم های مناسب حتی در مصرف باتری گوشی نیز میتونه تاثیر گذار باشه.

3. سعی کنید از اصل و یا تقلبی بودن مموری کارتی که در پی1 ازش استفاده شده مطمئن بشید. فرض بکنیم شما

2 مورد بالا را رعایت کردید و تا بحال نه برنامه ای بر روش نصب کردید و نه تمی رو بغیر از اونهایی که روشه استفاده

کردید اما بازم گوشی هنگ میکنه. اینجاست که شما باید مموری کارت رو چک بکنید. اگر مموری کارت تقلبی باشه

نه تنها پی1 بلکه همه گوشی ها بلا استثنا دچار مشکل میشند. گاهی وقتا فایل های روی مموری توسط گوشی

شناخته نمیشه. گاهی وقتها هم سرعت خواندن اطلاعات در این مموری کارت های تقلبی اینقدر کمه که گوشی

هنگ میکنه و نمیتونه اون فایل رو اجرا کنه. چون سرعت گوشی بالاست و میخواد سریع اجراش کنه اما چون مموری

کارت کم میاره اونوقت گوشی هم سرعتش میاد پایین.

برای پی بردن به اصل بودن و یا تقلبی بودن مموری کارت ها در ایران بهتره یک جستجو در این انجمن بکنید چون من

بیشتر از این نمیتونم راهنمایی بکنم. به دلیل اینکه من ایران نیستم و از این مسائل زیاد خبر ندارم.

4. یک احتمال خیلی خیلی کمی هم وجود داره که گوشی شما مشکل سخت افزاری داشته باشه. هر چند که این

احتمال درصدش خیلی پایین هم باشه اما چون خودش یک احتماله و احتمال هم باید گفته بشه پس در نظر داشته

باشید که اگر 3 مورد بالا مشکلی نداشتند احتمال اینکه گوشی شما مشکل داشته باشه درصدش بالاتر میره.

به دلیل اینکه نه تنها من از این گوشی هنگ کردن رو ندیدم بلکه این نظر تقریبا 90 درصد افرادی هست که در انجمن و

یا سایت هایی مانند gsmarena.com در مورد این گوشی نظر دادن. همانطور که گفتم خود گوشی به تنهایی مشکل

هنگ کردن رو نداره. اگر میگفتید مشکل وایرلس دارم میگفتم حق با شماست چون در فریم ور اولیه این گوشی

خیلی ها باهاش مشکل داشتند اما بعد از آپدیت کردن گوشی این مشکل برطرف میشه. اما تا بحال کسی شکایتی

در مورد سرعت کم این پوشی و یا هنگ کردن نکرده.

5. اگر هر 4 مورد بالا رو بدقت بررسی کردید و هیچ مشکلی رو پیدا نکردید با عرض پوزش باید بگم که مشکل این

گوشی این هست که دست شماست. یعنی این شما هستید که شیوه درست کار کردن با گوشی رو انجام

نمیدید . البته سو تفاهم نشه این حرف من دلیل بر کوچک شمردن شما نیست بلکه قصدم روشن کردن مسئله

هنگ گردن گوشی است. چه شما چه من و چه هر کس دیگه ای اگر با این گوشی درست کار نکنه و بلد نباشه که

با سیستم uiq3 چطور میشه کار کرد یک امر طبیعی و کاملا مشخصه که اگر گوشی هنگ هم نگنه روزی میرسه که

این گوشی دیگه اون گوشی سابق نخواهد بود.

بزار یک مثال بزنم. مثلا اگر ما بیایم این گوشی رو دست یک بچه 10 الی 12 ماه که اوج شیطونیش هست بدیم و

خودمون هم بشینیم نگاش کنیم میبینیم که اون بچه یه بار این دکمه اش رو میزنه . یک بار با اون یکی دکمه اش ور

میره. گاهی اوقات گوشی رو میکنه دهنش و آب دهنش از این ور و اون ور گوشی میریزه پایین. گاهی پرتش میکنه

این طرف و اون طرف و چون خوشش میاد میخنده .

اگر ما بیایم و اون گوشی رو بعد از گذشت فقط 2 ساعت از اون بچه بگیریم میبینیم که اون گوشی دیگه گوشی بشو

نیست و بهتره به جای اسباب بازی دست همون بچه بمونه و باهاش بازی کنه چون سود بیشتری داره تا اینکه بخواد

دست ما باشه.

درست کار نکردن با گوشی و رعایت نکردن مسائلی که در بالا مخصوصا در مورد برنامه ها گفتم بیشتر از بلایی رو

سرش میاره که اون بچه سرش گوشی میتونه بیاره. پس اگر واقعا این احساس رو دارید که ممکنه مشکل خود

شما باشید سعی کنید با تحقیق کردن و یا با تجربه پیدا کردن با گذشت زمان اون کارهایی رو که قبلا کردید رو دوباره

تکرار نکنید تا براتون مشکلی ایجاد نکنه.

5. یک مشکل دیگه هم احتمال داره در گوشی اختلال ایجاد کنه و اون عوض کردن آیکونهای گوشی با آیکونهای

استاندارده خودشه و یا ریختن فونت بر روی گوشیه. هر چند که اگر شخصی از آیکونهای مناسب و استاندارد استفاده

کنه و راه دستش رو برای عوض کردن آیکونهای گوشی بلد باشه از این بابت هم مشکلی پیش نمیاد.

در مورد فونت هم باید بگم که خیلی ها کشته مرده نوشتن اس ام اس هاشون به زبان فارسی هستند. خب این

یک مورد طبیعیه که همه ممکنه دوست داشته باشند. حتی خود من هم دوست دارم بتونم با گوشیم به هر زبونی که

دلم میخواد تایپ کنم . اما بعضی ها میان و از هر برنامه ای که گیرشون میاد بر روی گوشی استفاده میکنند تا ببینید

کدومش جواب میده. یعنی گوشی بدبخت و بیچاره پی1 میشه موش آزمایشگاهی این افراد. حالا این وسط

تعداد کمی به نتیجه میرسن و تعداد زیادی هم شروع میکنند به تکه انداختن و شکایت کردن از گوشی چون اینقدر

گوشی رو داغون کردند که پی1 شده پی900 . البته چاره دیگه ای هم ندارند نمیتونند جلوی همه بگن که این

نا واردی و بی توجهی خودم بوده که این بلا رو سرش آوردم چون شخصیت مغرورانه خودشون زیر سوال میره پس

میان و میپرن سر گوشی و اگر بتونند شروع میکنند سر گلایه و شکایت کردن از سونی اریکسون.

بهر حال این مواردی بود که من به ذهنم میرسیبد. شاید افراد دیگه موارد دیگه رو که بهش اشاره نکردم رو بیان و اشاره

کنند. اما اگر شما این 5 مورد رو کامل و از راه درستش رعایت کنید مشکلی با پی1 نخواهید داشت.

یک نکته ای یادم رفت بگم... این نسخه از فریم ور رو که شما نوشتید قاطی پاتیه. یعنی با اون فریم ور هایی که برای پی 1 وجود دارند همخوانی

نداره. شما کل مشخصات گوشی تون رو دوباره بنویسید اما این بار کامل تر.

Phone Version
Bluetooth Version
Organizer Version
CDA Version

این مشخصات رو بنویسید تا ببینم اون طرف درست آپدیت کرده یا نه. بهر حال جهت اطمینان بهتره بررسی بشه.

arash_a
03-11-2007, 02:19
دوستان الان قیمت P1 بدون گارانتی و بدون بلوتوس چنده ؟
و به نظر شما چقدر طول میکشه تا افت قیمتشو بکنه و به نظر شما به چند خواهد رسید ؟
مرسی

Persian.Boy
03-11-2007, 02:24
Sony Ericsson P960i

P960i شاید بهترین اسم مناسبی باشه که بشه برای این گوشی گذاشت. کسانی که چند صفحه قبل رو خوندند حتما

خبر دارند که قرار بود روی تبدیل گوشی پی1 به دبلیو 960 کار بشه و نتیجه اعلام بشه. خب الان آزمایشات تموم شده و

نتیجه هم اعلام شده.

شاید این موضوع برای بعضی ها جالب باشه که بدونند قبل از بیرون دادن گوشی دبلیو 960 کسی تونسته پی1 رو بصورت

کامل به 960 تبدیل کنه. هر چند که در اصل گوشی های پی1 و دبلیو 960 فرق آنچنانی با هم ندارند و هم پی1 و هم

دبلیو 960 نقاط قوت و نقاط ضعف هایی رو نسبت به همدیگر دارند.

در صفحات قبل تکه فیلمی رو از تبدیل شدن گوشی M600 به w950 براتون گذاشتم. این بار نیز تبدیل P1 به w960 توسط

همان شخصی انجام شده که ام 600 رو تبدیل به دبلیو 950 کرده. این شخص اسمش Martin Vagner است و از طرف

سایت uiqmania.cz این مسئولیت رو بر عهده گرفته.

تمامی مراحل تبدیل در سایتی که در پایین لینکش رو براتون میزارم توضیح داده شده اما یک مرحله از تبدیل بصورت

کامل و بدون نقص نتونسته بر روی پی1 انجام بشه و اون هم QWERTY keyboard است. یعنی همون کیبوردی که

امکان تایپ بصورت چند گزینه ای رو به آدم میده. طبق گفته Martin Vagner این قسمت از تبدیل نیز دقیقا مانند

M600 که قبلا تبدیل کرده امکان پذیر است و داره الان روش کار میکنه تا بتونه ترکیبی از Frimware های دبلیو 960 و

پی1 رو با هم قاطی بکنه و Frimware جدیدی به اسم P960i با همکاری uiqmania.cz و چند نفر دیگر از متخصصان

درست بکنه.اما کامل نبودن QWERTY keyboard به این معنی نیست که اصلا نمیشه باهاش کار کرد بلکه به این

معنی است که دکمه های پی1 بعد از تبدیل دقیقا مانند دکمه های w960 عمل میکنند. مثلا اگر کسی بخواد با

کیبورد روی گوشی کار بکنه باید از دکمه های اعداد 1.2.3.4 و غیره تا 0 استفاده بکنه و برای تایپ یک حرف مانند

گوشی های دیگه باید هر دکمه تا چندین بار به داخل فشار داده بشه تا حرف مورد نظر تایپ بشه.

مانند گوشی های K800, W810, K750, K810, W960, W950 و غیره ... گوشی پی1 نیز دارای همچین کیبوردی

خواهد بود. اما جای امیدواری وجود داره که مسئله کیبورد پی1 نیز حل بشه و همون کاری رو بکنه که پی1 قبلا

انجام میداد. الان هم دارند روش کار میکنند تا ببینیم نتیجه پایانی چی میشه.

من فعلا چند عکس رو براتون آماده کردم تا نتیجه تبدیل شدن پی1 به دبلیو 960 رو ببینید.

برای خوندن توضیحات از منبع اصلی و همچنین جهت دیدن عکس های بیشتر میتونید به سایت زیر مراجعه کنید.

کسانی هم که میخواهند فیلم گرفته شده از نتیجه کار رو بصورت آنلاین تماشا کنند میتونند به آدرس زیر مراجعه

کنند. مدت زمان این فیلم 7 دقیقه و 47 ثانیه است. اگر هم در دیدن فیلم بصورت آنلاین مشکل داشتید میتونم فیلم رو

براتون دانلود کنم و دانلود شده اون فیلم رو با پسوند flv براتون در اینجا قرار بدم.

موفق باشید. فعلا تا بعد... :20:

nanocycle
03-11-2007, 15:09
سلام

یه برنامه برای چت هست که ادعا داره میتونه ویدئو چت هم داشته باشه.از دوستانی که دستگاه رو خریدند میتونن این مطلب روتست کنند؟

arash_a
04-11-2007, 13:02
دوستان به نظر شما P1 تا چه ودتی افتش رو میکنه و قیمتش به قیمت اصلیش میرسه ؟
الان که بدون گارانتی 410 تومن تو تهران هست .

و از دوستانی که P1 رو دارن میشه خواهش کنم که از دوربینش در حالتهای macro , normal , night چند تا عکس بزارن ؟
چون تصمیم دارم این گوشی رو بگیرم و کیفیت دوربینش واسم خیلی مهمه ممنون میشم چندتا عکس ازش بزارید .

مرسی

Highbury
04-11-2007, 14:16
دوستان به نظر شما P1 تا چه ودتی افتش رو میکنه و قیمتش به قیمت اصلیش میرسه ؟
الان که بدون گارانتی 410 تومن تو تهران هست .

و از دوستانی که P1 رو دارن میشه خواهش کنم که از دوربینش در حالتهای macro , normal , night چند تا عکس بزارن ؟
چون تصمیم دارم این گوشی رو بگیرم و کیفیت دوربینش واسم خیلی مهمه ممنون میشم چندتا عکس ازش بزارید .

مرسی
این گوشی به تازگی انقدر افت قیمت داشته اگه میخواهید بازم پایین بیاد به نظرم باید تا چند ماه دیگه صبر کرد.
ببین عکسهای گرفته شده با پی1 در حد کا800 می باشد که بهترین گوشی 3.2 میگاپیکسلی بازار هستش . حتی بعضی مقایسه های که آقای پرشین بوی توی این فروم گذاشتن توی اون عکسهای پی1 عملکرد بهتری نسبت به کا800 داشته در کل از بهترین دوربینهای بازار هستش . ولی چون فلاش زنون نداره در شب به خوبی کا800 نمیتواند عکس بگیرد ولی باز هم فلاشش از فلاش ان95 بهتر هستش.
اگه دوربین برای شما مهمه شما کا810 بخرید به نظرم بهتره هم شیک هستش و هم دوربین خوب داره.

bushveg
05-11-2007, 00:13
با تشکر فراوان از اقای persian boy وممنون از راهنماییتون . گوشی رو مستر ریست کردم ( تمها . زنگها و عکسهای فابریک خود گوشی پاک شد!!!!!! چراااا؟؟؟؟ عجب!!!! ) تم هم عوض کردم . فعلآ دو روزیه مشکلی نداره . مثل اینکه حل شد ... مشخصات frimware رو مینویسم ببینین درسته
phone : cxc 162037 r9j005
bluetooth: cxc 162143 r1d
organiser: cxc 162108 r6f41
cda: cda162022/1 r6f38

Ashkan1980
05-11-2007, 09:36
خوب کاری کردید که آپدیت کردید.

اگر من بخوام نظر خودم رو در طول مدت زمانی که دارم از پی1 استفاده میکنم بگم میتونم بگم که بهترین گوشی که تا

حالا از لحاظ هنگ نکردن داشتم همین پی1 بوده. از روز اولی که فریم ور اولیه روش بود و تا الان که آخرین آپدیت رو داره

حتی 1 دفعه هم هنگ نکرده. کسان دیگه ای نیز در این انجمن و جاهای دیگه وجود دارند که بعدا اونها هم میان و نظرشون

رو در مورد هنگ کردن پی1 میدن.

من قبلا در صفحات قدیمی این تایپک به مورد مهمی اشاره کردم یکی از اون نکته ها درست کار کردن با این گوشی هست

و نکته دوم اینه که چه برنامه هایی رو روی گوشی نصب کنید.

چون من خودم هم پی1 دارم میتونم بگم که اگر گوشی پی1 رو با برنامه های پیش فرضی که از طرف خود سونی

اریکسون بر روی گوشی وجود داره رو حساب کنیم هیچ مشکلی رو نه از لحاظ کاهش سرعت میتونیم مشاهده

بکنیم و نه از لحاظ هنگ کردن.

پس اگر بعدا متوجه کاهش شدید سرعت شدید و یا هنگ های نابجا و بی دلیل رو ازش دیدید زود و سریع باید به این

نتیجه برسید که با گوشی چی کار کردید و یا چه برنامه هایی رو روش نصب کردید که وضعیت گوشی دچار مشکل

شده. شما اگر یک سیستم خیلی قوی هم داشته باید و یک ویندوز تازه رو هم روش نصب کنید اولش خوب کار

میکنه اما اگر برنامه هایی رو که در کار یک سیستم اختلال ایجاد میکنند روش نصب کنید بعد از مدتی اون سیستم

به قر قر کردن میوفته و روزی میرسه که میبینید ویندوز اصلا بالا نمیاد.

گوشی هم خودش یک سیستمه و به جای سیستم عامل ویندوز سیستم عامل سیمبین روش نصبه . اگر بخوام

به جزئیات اشاره نکنم و مستقیم و بطور خلاصه از روی تجربه خودم دلیل بوجود آمدن مشکل رو در پی1 بهتون بکم

میتونم بگم که ...

1. تا جایی که براتون امکان داره از نصب برنامه های کرک شده و پچ شده خودداری کنید. سعی کنید برنامه هایی رو

بر روی گوشی نصب کنید که توسط Keygen کرک میشوند نه Patch. این 2 نوع کرک کردن و یا بهتره بگم این 2 نوع

رجیستر کردن برنامه ها زمین تا آسمون با هم فرق دارند اما اگر از هر طرف بخواهیم حساب کنیم متوجه میشیم که

هیچ چیزی بهتر از Keygen برای رجیستر کردن برنامه ها نیست.

2. Theme هایی رو که برای پی1 ساخته نشده اند و یا سازنده اون تم ها از استاندارد بکار رفته شده در پی1 استفاده

نکرده استفاده نکنید. تنها کافیه که مثلا قسمت File transfer رو بد طراحی کرده باشه. اونوفت میدونید چی میشه؟

خب معلومه گوشی هنگ میکنه و طرف فکر میکنه که این پی1 هست که مشکل داره اما به ذهنش نمیرسه که

این تم استفاده شده بر روی گوشی هست که باعث بوجود آمدن مشکل شده نه گوشی پی1. جهت اصلاع بهتون

بگم که استفاده کردن از تم های مناسب حتی در مصرف باتری گوشی نیز میتونه تاثیر گذار باشه.

3. سعی کنید از اصل و یا تقلبی بودن مموری کارتی که در پی1 ازش استفاده شده مطمئن بشید. فرض بکنیم شما

2 مورد بالا را رعایت کردید و تا بحال نه برنامه ای بر روش نصب کردید و نه تمی رو بغیر از اونهایی که روشه استفاده

کردید اما بازم گوشی هنگ میکنه. اینجاست که شما باید مموری کارت رو چک بکنید. اگر مموری کارت تقلبی باشه

نه تنها پی1 بلکه همه گوشی ها بلا استثنا دچار مشکل میشند. گاهی وقتا فایل های روی مموری توسط گوشی

شناخته نمیشه. گاهی وقتها هم سرعت خواندن اطلاعات در این مموری کارت های تقلبی اینقدر کمه که گوشی

هنگ میکنه و نمیتونه اون فایل رو اجرا کنه. چون سرعت گوشی بالاست و میخواد سریع اجراش کنه اما چون مموری

کارت کم میاره اونوقت گوشی هم سرعتش میاد پایین.

برای پی بردن به اصل بودن و یا تقلبی بودن مموری کارت ها در ایران بهتره یک جستجو در این انجمن بکنید چون من

بیشتر از این نمیتونم راهنمایی بکنم. به دلیل اینکه من ایران نیستم و از این مسائل زیاد خبر ندارم.

4. یک احتمال خیلی خیلی کمی هم وجود داره که گوشی شما مشکل سخت افزاری داشته باشه. هر چند که این

احتمال درصدش خیلی پایین هم باشه اما چون خودش یک احتماله و احتمال هم باید گفته بشه پس در نظر داشته

باشید که اگر 3 مورد بالا مشکلی نداشتند احتمال اینکه گوشی شما مشکل داشته باشه درصدش بالاتر میره.

به دلیل اینکه نه تنها من از این گوشی هنگ کردن رو ندیدم بلکه این نظر تقریبا 90 درصد افرادی هست که در انجمن و

یا سایت هایی مانند gsmarena.com در مورد این گوشی نظر دادن. همانطور که گفتم خود گوشی به تنهایی مشکل

هنگ کردن رو نداره. اگر میگفتید مشکل وایرلس دارم میگفتم حق با شماست چون در فریم ور اولیه این گوشی

خیلی ها باهاش مشکل داشتند اما بعد از آپدیت کردن گوشی این مشکل برطرف میشه. اما تا بحال کسی شکایتی

در مورد سرعت کم این پوشی و یا هنگ کردن نکرده.

5. اگر هر 4 مورد بالا رو بدقت بررسی کردید و هیچ مشکلی رو پیدا نکردید با عرض پوزش باید بگم که مشکل این

گوشی این هست که دست شماست. یعنی این شما هستید که شیوه درست کار کردن با گوشی رو انجام

نمیدید . البته سو تفاهم نشه این حرف من دلیل بر کوچک شمردن شما نیست بلکه قصدم روشن کردن مسئله

هنگ گردن گوشی است. چه شما چه من و چه هر کس دیگه ای اگر با این گوشی درست کار نکنه و بلد نباشه که

با سیستم uiq3 چطور میشه کار کرد یک امر طبیعی و کاملا مشخصه که اگر گوشی هنگ هم نگنه روزی میرسه که

این گوشی دیگه اون گوشی سابق نخواهد بود.

بزار یک مثال بزنم. مثلا اگر ما بیایم این گوشی رو دست یک بچه 10 الی 12 ماه که اوج شیطونیش هست بدیم و

خودمون هم بشینیم نگاش کنیم میبینیم که اون بچه یه بار این دکمه اش رو میزنه . یک بار با اون یکی دکمه اش ور

میره. گاهی اوقات گوشی رو میکنه دهنش و آب دهنش از این ور و اون ور گوشی میریزه پایین. گاهی پرتش میکنه

این طرف و اون طرف و چون خوشش میاد میخنده .

اگر ما بیایم و اون گوشی رو بعد از گذشت فقط 2 ساعت از اون بچه بگیریم میبینیم که اون گوشی دیگه گوشی بشو

نیست و بهتره به جای اسباب بازی دست همون بچه بمونه و باهاش بازی کنه چون سود بیشتری داره تا اینکه بخواد

دست ما باشه.

درست کار نکردن با گوشی و رعایت نکردن مسائلی که در بالا مخصوصا در مورد برنامه ها گفتم بیشتر از بلایی رو

سرش میاره که اون بچه سرش گوشی میتونه بیاره. پس اگر واقعا این احساس رو دارید که ممکنه مشکل خود

شما باشید سعی کنید با تحقیق کردن و یا با تجربه پیدا کردن با گذشت زمان اون کارهایی رو که قبلا کردید رو دوباره

تکرار نکنید تا براتون مشکلی ایجاد نکنه.

5. یک مشکل دیگه هم احتمال داره در گوشی اختلال ایجاد کنه و اون عوض کردن آیکونهای گوشی با آیکونهای

استاندارده خودشه و یا ریختن فونت بر روی گوشیه. هر چند که اگر شخصی از آیکونهای مناسب و استاندارد استفاده

کنه و راه دستش رو برای عوض کردن آیکونهای گوشی بلد باشه از این بابت هم مشکلی پیش نمیاد.

در مورد فونت هم باید بگم که خیلی ها کشته مرده نوشتن اس ام اس هاشون به زبان فارسی هستند. خب این

یک مورد طبیعیه که همه ممکنه دوست داشته باشند. حتی خود من هم دوست دارم بتونم با گوشیم به هر زبونی که

دلم میخواد تایپ کنم . اما بعضی ها میان و از هر برنامه ای که گیرشون میاد بر روی گوشی استفاده میکنند تا ببینید

کدومش جواب میده. یعنی گوشی بدبخت و بیچاره پی1 میشه موش آزمایشگاهی این افراد. حالا این وسط

تعداد کمی به نتیجه میرسن و تعداد زیادی هم شروع میکنند به تکه انداختن و شکایت کردن از گوشی چون اینقدر

گوشی رو داغون کردند که پی1 شده پی900 . البته چاره دیگه ای هم ندارند نمیتونند جلوی همه بگن که این

نا واردی و بی توجهی خودم بوده که این بلا رو سرش آوردم چون شخصیت مغرورانه خودشون زیر سوال میره پس

میان و میپرن سر گوشی و اگر بتونند شروع میکنند سر گلایه و شکایت کردن از سونی اریکسون.

بهر حال این مواردی بود که من به ذهنم میرسیبد. شاید افراد دیگه موارد دیگه رو که بهش اشاره نکردم رو بیان و اشاره

کنند. اما اگر شما این 5 مورد رو کامل و از راه درستش رعایت کنید مشکلی با پی1 نخواهید داشت.

یک نکته ای یادم رفت بگم... این نسخه از فریم ور رو که شما نوشتید قاطی پاتیه. یعنی با اون فریم ور هایی که برای پی 1 وجود دارند همخوانی

نداره. شما کل مشخصات گوشی تون رو دوباره بنویسید اما این بار کامل تر.

Phone Version
Bluetooth Version
Organizer Version
CDA Version

این مشخصات رو بنویسید تا ببینم اون طرف درست آپدیت کرده یا نه. بهر حال جهت اطمینان بهتره بررسی بشه.

سلام دوست عزیز،

من هم دیروز با کلی ذوق و شوق update کردم، ولی وقنی روشن کردم زد no access to network.
یه بار روشن خاموش کردم این دفعه شبکه اومد ولی نه میتونم تماس بگیرم نه کسی میتونه با من تماس بگیره.
سیم کارت ایرانسل انداختم کار کرد ولی صدای طرف مقابل خیلی ضعیفه.
این هم مشخصات مال من :

PDA software version :
CXC162108 R6F41

Phone software version :
CXC 162037 R9J005

Bluetooth software version :
CXC 162143 R1D

CDA version :
CDA162022/1 R6F38

لطفاً بگین مشکل کجاست و چطوری حل میشه؟ خدا کنه فلش نخواد.
در ضمن من یه بار دیگه هم update کردم ولی فرقی نکرد.

ممنون

hamed1297
05-11-2007, 17:57
یک نفره دیگه هم توی پرشین تولز اینطوری شده بود گوشیش بعد از آپدیت ولی خود به خود درست شد.

Persian.Boy
05-11-2007, 20:03
با تشکر فراوان از اقای persian boy وممنون از راهنماییتون . گوشی رو مستر ریست کردم ( تمها . زنگها و عکسهای فابریک خود گوشی پاک شد!!!!!! چراااا؟؟؟؟ عجب!!!! ) تم هم عوض کردم . فعلآ دو روزیه مشکلی نداره . مثل اینکه حل شد ... مشخصات frimware رو مینویسم ببینین درسته
phone : cxc 162037 r9j005
bluetooth: cxc 162143 r1d
organiser: cxc 162108 r6f41
cda: cda162022/1 r6f38

قبل از هر چیزی بگم که گوشی شما World Generic است و مال من Sweden یعنی مدل هاشون با هم فرق میکنه.

اینکه سری گوشی ها رو چطور میشه تشخیص داد که کدام سری و برای کجا ساخته شده اند از روی CDA میشه

فهمید.

مشخصاتی که شما نوشتید با مشخصات گوشی های سری World Generic یکی هست و دارای آخرین فریم ور برای

این سری میباشد.

نگران تم ها و زنگ ها هم نباش همه تم های اورجینال پی1 در اینترنت هست. خودم هم قبلا در همین تایپک لینکشو

یک جا قرارردادم. اگر کمی جستجو کنید حتما پیدا میکنید.

Persian.Boy
05-11-2007, 20:17
سلام دوست عزیز،

من هم دیروز با کلی ذوق و شوق update کردم، ولی وقنی روشن کردم زد no access to network.
یه بار روشن خاموش کردم این دفعه شبکه اومد ولی نه میتونم تماس بگیرم نه کسی میتونه با من تماس بگیره.
سیم کارت ایرانسل انداختم کار کرد ولی صدای طرف مقابل خیلی ضعیفه.
این هم مشخصات مال من :

PDA software version :
CXC162108 R6F41

Phone software version :
CXC 162037 R9J005

Bluetooth software version :
CXC 162143 R1D

CDA version :
CDA162022/1 R6F38

لطفاً بگین مشکل کجاست و چطوری حل میشه؟ خدا کنه فلش نخواد.
در ضمن من یه بار دیگه هم update کردم ولی فرقی نکرد.

ممنون

شما عجله نکنید. سیم کارت رو در گوشی قرار بدید و گوشی رو هم به مدت یک الی دو روز روشن نگه دارید به احتمال

خیلی زیاد حل میشه.

در مورد کم بودن صدای گوشی هم بهتون بگم که وقتی گوشی تون رو آپدیت میکنید فرقی با فرمت کردن ویندوز نداره

یعنی همه تنظیمات و هر چی فایل در گوشی بوده پاک میشه و بر میگرده به تنظیمات اولیه و پیش فرضی که سونی

اریکسون براش تعین کرده. پس تا اینجا دلیلش رو فهمیدید.

حالا برای بلند کردن صدای اون شخص >> در بغل گوشی سمت چپش یک دکمه ای وجود داره که میجرخه یعنی

همون دکمه ای که میشه منوها رو در گوشی بالا و پایین کرد. در اصل بهش میگن Jog Dial. زمانی که دارید با کسی

صحبت میکنید در همون ثانیه های اول صحبتتون jog dial رو حراکت بدید بعد روی ال سی دی گوشی رو که نگاه

کنید متوجه میشید که با حرکت دادن jog dial شما میتونید صدای کسی رو که با شما داره صحبت میکنه رو کم و یا زیاد

کنید.

در ضمن شما هم که گوشی تون سری World Generic است میشه چک کنید ببینید که زبان فارسی بهش اضافه

شده یا نه؟ چون اون طوری که من خبر دارم این فریم وری که برای گوشی های سری world generic بیرون داده شده

دارای زبان فارسی نیز است.

M@hdi-B
06-11-2007, 07:37
من گوشیم با بازیهای جاوا مشکل داره یعنی موقع بازی حتما باید آلت رو نگه دارم که کلیدهای 1 تا # کار کنه مثلا تو بازی Asphalt2 که سیمبیان هست اینطوری نیست ولی تو بازی َAsphalt3 3d street rules باید Alt رو نگه دارم. نمیشه این حالت رو از کار انداخت؟

bushveg
06-11-2007, 20:06
persian boy عزیز مرسی از راهنماییتون . دیگه هنگ نکرده . مشکل با فرمت کردن مموری و عوض کردن theme حل شد ..
در ضمن ما انقدرام بیسواد نیستیم نتونیم با گوشی کار کنیم . من معمولآ زود از یه گوشی خسته میشمو عوض میکنم . تقریبآ هر ماه . تا هالا این گوشیهارو داشتم و با نظر خودم از بالا (بد) .. به پایین (خوب)

siemens m65
glx p3660
imate jamin
nokia n93
n71
6630
6680
6681
s\e p990
n70
5700
p1

bushveg
06-11-2007, 20:10
sms فارسی میگیره ولی keyboard یا منو فارسی نداره

Persian.Boy
06-11-2007, 23:26
persian boy عزیز مرسی از راهنماییتون . دیگه هنگ نکرده . مشکل با فرمت کردن مموری و عوض کردن theme حل شد ..
در ضمن ما انقدرام بیسواد نیستیم نتونیم با گوشی کار کنیم . من معمولآ زود از یه گوشی خسته میشمو عوض میکنم . تقریبآ هر ماه . تا هالا این گوشیهارو داشتم و با نظر خودم از بالا (بد) .. به پایین (خوب)
p1

دوست عزیز شما نوشته ها و یا بهتره بگم موارد احتمال بوجود آمدن مشکلات در پی1 رو دقیق تر بخونید. چون من جایی

اشاره به بی سواد بودن شما نکردم که حالا بیام و از خودم دفاع کنم و بگم اینو نگفتم.

شما باید فرق احتمال رو با اینکه یکی مستقیم بگه شما این هستید رو بدونید. من که شما رو نمیشناسم و اصلا

نمیدونم کی هستید و کجایی هستید... اصلا نمیدونم سطح اطلاعاتتون در چه حدیه ..نه تنها شما بلکه اکثر افراد

این انجمن همینطورند. بغیر از کسانی که تا حدی با همدیگه آشنا هستند و یا تا حدی میدونند طرف چقدر حالیشه.

اما درصد افرادی که همدیگر رو میشناسند اونقدر کمه که اصلا قابل محاسبه نیست. پس زمانی که کسی میاد در

تایپکی سوالی رو میپرسه و کسی هم نمیدونه که طرف تا چه حد میتونه از پس مشکلات گوشیش بر بیاد مجبور

میشه و بیاد جواب اون طرف رو ساده بده نه اینکه بصورت حرفه ای و خلاصه وار.

من هم اومدم و احتملات رو برای شما نوشتم و حتی اشاره هم کردم که قصد من کوچک شمردن شما نیست بلکه

روشن کردن و بحث در مورد یکی از احتمالات بوجود آمدن مشکل در این گوشی است.

در ضمن ممنون که مسئله این فرم ور جدید رو روشن کردید و گفتید که منوی فارسی و یا کیبورد فارسی نداره. چون

بعضی ها یعنی یکی دو نفر ادعا داشتند این Frimware یعنی همونی که الان شما بر روی گوشی تون دارید دارای

زبان فارسی است.

Persian.Boy
07-11-2007, 01:15
اگر SE P1i داخل مواد شوینده بیوفته چه اتفاقی میوفته؟

در یکی از سایت های معتبر تحقیقاتی موبایل که از سوئد اداره میشه تست های جالبی رو که خیلی ها دنبال نتیجه هاش

میگردند پیدا کردم و گفتم شاید بهتر باشه قسمت هایی از این تست رو بصورت ترجمه شده و به زبان فارسی اینجا

قرار بدم تا مورد استفاده قرار بگیره.

اول در مورد این سایت بگم که این سایت یعنی mobil.se فقط پی1 ر. تست نمیکنه. بلکه اکثر گوشی های گران قیمت رو

از لحاظ استحکام و مقاومت در مقابل بلاهای احتمالی تست میکنه و نتایج این تست ها کاملا مورد تایید کمپانی ها قرار

گرفته. چون این سایت یک سایت شخصی نیست و از طرف یک شرکت تحقیقاتی موبایل که دارای متخصصان کار کشته

است اداره میشه.

خب من در اینجا سعی میکنم متن سوئدی این تست رو به فارسی براتون ترجمه کنم. در بعضی کلمات من مجبور

میشم که دقیقا اون کلمه رو ترجمه نکنم و کلمات مشابه اون رو در زبان فارسی مورد استفاده قرار بدم. چون خیلی از

کلمات در زبان سوئدی وجود داره که معنی دقیق اون کلمه در زبان فارسی وجود نداره و باید با یک توضیح کوتاه مفهوم

اون کلمه رو باز کنم.

سناریو >> ظرفشویی.

شما در کنار ظرفشویی ایستاده اید و یکی بهتون زنگ میزنه. گوشی رو بیرون میارید اما دست هاتون کثیفه و گوشی

لیز میخوره و با یک سقوط آزاد میوفته داخل ظرفشویی.

شیوه آزمایش

ما یک ظرفشویی واقعی رو که تشکیل شده از مواد شوینده ( گلرنگ ) ، آب گرم ، کثیفی های مختلف و مواد باقیمانده

غذا رو آماده کردیم. بعد گوشی های P1 رو در داخل این ظرفشویی که آماده کردیم انداختیم. بعد از حدود 1 ثانیه

دوباره آنها رو از آب بیرون کشیدیم.

پرخاش ناگهاني

زمانی که تلفن در داخل آب بود ال سی دی گوشی کاملا کار میکرد و تصویر اون دیده میشد. بعد از بیرون کشیدن

گوشی از داخل آب پی1 قفل کرده و دکمه هاش کار نمیکرد. وقتی باتری رو در آوردیم خشک کردیم و دوباره انداختیم

باز هم تلفن کار نکرد. بعد ما سعی کردیم گوشی را به مدت نیم ساعت در خشک کن قرار بدیم و دوباره آزمایش کنیم

اما باز هم جوابی نگرفتیم. بعد ما باتری پی1 رو در آوردیم و یک باتری تازه بجاش انداختیم این دفعه در حقیقت تلفن

به زندگی دوباره برگشت. ال سی دی گوشی دارای لکه های گوناگونی بود اما اینترنت، دوربین و بقیه امکاناتش

کار میکرد. بعد از گذشت چند هفته باتری اصلی پی1 دوباره شروع به کار کردن کرد و لکه های روی ال سی دی گوشی

نیز تا مقدار زیادی خود به خود از بین رفت. اما تلفن هنوز کاملا سالم نیست. ال سی دی گوشی خود بخود و بی

اختیار عمل های انجام نشده رو ثبت میکنه یعنی در اصل آن را غیر قابل استفاده میکند.

مقایسه با گوشی های ارزان قیمت...

Sony Ericsson K220i کار میکرد زمانی که ما همین تست رو بر روش انجام دادیم. یعنی زمانی که از آب بیرون آوردیم

همه امکاناتش حتی تکستش کار میرد اما 2 بار ال سی دیش چشمک زد. یعنی مثل اینکه خاموش روشن بشه.

تفسیر.

به این صورت ما به نتیجه میرسیم که گوشی پی1 حساسیت بیشتری رو در مقابل رطوبت و نم نسبت به گوشی های

ارزانقیمت مانند Sony Ericsson K220i دارد. حتی اگر پی1 بعد از یک نمونه واقعی از تست بالا در مواد شوینده بیوفتد

هفته ها طول میکشد تا تلفن به حالت عادی برگردد البته اگر تلفن بطور کامل نسوزد و از بین نرود.

نظر نهایی.
ما این تست را با قبول کردن این امر که تلفن های گرانقیمت آسیب پذیری بیشتری نسبت به تلفن های ارزانقیمت را

دارند انجام دادیم به دلیل اینکه تلفن های ارزانقیمت دارای الکترونیک ساده تر و قالب های سخت تری هستند.

در حال حاضر میشه گفت هیچ تلفنی وجود نداره که بتونه در مقابل آسیب پذیری ها مقاوم باشه. اگر شما احتمال

میدید که ممکنه در آینده نسبت به شغل و کاری که انجام میدید ممکنه یک همچین اتفاقی برای شما بیوفته بهترین

کاری که میتونید انجام بدید اینه که گوشی ارزون قیمت خریداری کنید. نه تنها به دلیل اینکه قیمت ارزونتری داره بلکه

به خاطر اینه شانس بیشتری در تلفن های ارزون قیمت برای باز گشت به زندگی وجود داره تا تلفن های گران قیمت.

منبع اصلی.

Persian.Boy
07-11-2007, 06:21
زمانی که گوشی Sony Ericsson P1i در سرمای شدید یخ میزند.

این هم یک نمونه تست دیگه مشابه تست بالا بر روی گوشی پی1 است. اما اینبار نوع تست فرق میکند. این دفعه

این گوشی را در سرمای شدیدی منجمد میکنند تا ببینند هوش و عقل این گوشی در زمان منجمد شده چطور کار میکند.

من یعنی Persian Boy یادم میاد در شهری که زندگی میکنم 3 سال پیش دمای سرمای این شهر در زمستان به 34 درجه

زیر صفر رسید. وحشتناک بود. کافی بود فقط 30 ثانیه در این درجه از دما نفس بکشید تا متوجه بشید از از نوک سوراخ

دماغتون تا اون ته تهاش واقعا یخ میزنه. سفتی یخ رو در داخل دماغتون حس میکنید.

شاید جالب باشه بدونید که رکورد سردترین دمای زمستانی که تاکنون در سوئد به ثبت رسیده در روز 2 فوریه 1966

در منطقه غیر مسکونی "وگاتیولمه" در نقاط بسار شمالی سوئد بوده است.دمای هوا در این روز به 52.6 درجه

سانتی گراد زیر صفر رسید. اما خوشبختانه نواحی میانی و جنوبی سوئد که بزرگترین شهرهای کشور در آن قرار

دارند امروزه در طول زمستان بندرت سرمایی زیر 10 الی 15 درجه زیر صفر را تجربه می کنند.

بسیاری از نقاط ایران نیز در زمستان سرمای شدیدی دارند و خوشبختانه و یا متاسفانه بسیاری نقاط و شهر های

ایران نیز از زمستان و سرما لذتی نمیبرند. نتیجه این تست به درد کسانی خواهد خورد که یا در نواحی سردسیر مثل

من زندگی میکنند و یا احتمال داره در آینده ای نامعلوم به یکی از این نواحی سردسیر مسافرتی داشته باشند.

خب برگردیم به موضع تست . نتیجه این تست نیز مانند تست قبلی که قرار دادم از طرف همان شرکت تحقیقاتی

صورت گرفته پس اگر به توضیحاتی نیاز داشتید تست قبلی را بخونید. در این تست نظرات شخصی من وجود نداره و

همان چیزی را ترجمه میکنم و یا بهتره بگم سعی کردم ترجمه کنم که در منیع اصلی قرار داده شده.

ترجمه تست >> توسط خودم.

سناریو >> قدم زدن زمستانی

در روز یکشنبه ای تصمیم میگیرید که به یک پاده روی باشکوه بروید، روزی که همراه است با یک سرمای زمستانی و

یک آفتاب ضعیف. تقریبا در خانه متوجه میشوید که گوشی پی1 از جیب شما لغزیده و یکدفعه در طول جاده افتاده

زمین.شما دوباره بیرون میرید و بدنبال رد پای خود در برفها میگردید تا زمانی که تلفن را در یک توده برف پیدا میکنید.

پرخاش ناگهانی ...

Sony Ericsson P1i تقریبا در درون یخ قرار گرفته. زمانی که حالت منجمد شده اش رو ازدست میده تمام فعالیت

هاش طبق معمول عادی کار میکنند. ما عکس العمل غیر طبیعی را چه در خود تلفن و چه در عملکردهای برنامه ایش

نتونستیم پیدا کنیم. لنز دوربین را بخاری که از یخ برمیخیزد پوشانده بود و به دلیل سرمای شدید باتری تلفن حداقل

شارژ را نشون میداد.

مقایسه با تلفن های ارزان قیمت...

ال سی دی و دکمه های گوشی سونی اریکسون K220i بسیار ضعیف و کند کار میکرد اما با این وجود همه چی کار

میکرد و عکس العمل خود را از دست نداده بود.

تفسیر ...

کسانی که تا بحال در سرما گوشی موبایل استفاده کردند بخوبی میدانند که گوشی ها در سرما واکنش ضعیفی را از

خود نشان میدهند. مخصوصا ال سی دی گوشی های موبایل واکنش آهسته ای رو در سرما از خود نشان میدهند.

به همین دلیل ما میخواستیم ببینیم که چطور ال سی دی ها میتوانند از پس سرما بر بیایند. گوشی سونی اریکسون

پی1 در این زمینه فوق العاده بود، و در این زمینه توانست واکنش عالی رو از خود نشون بده و در حد گوشی های

ارزان قیمت توانست از پس سرما بر بیاید.

منبع ...

Persian.Boy
07-11-2007, 07:02
Sony Ericsson P1i در زیر باران

شیوه آزمایش...

با توجه به تست قبلی یعنی همان تست سرما و یخ این دفعه شرایط آب و هوایی تغییر میکند و زمانی راتصور میکنیم که

گوشی در همان حالت تست قبلی گم میشود. اما این دفعه سرما و یخبندانی در کار نیست بلکه گوشی پی1 یک دوش

کامل میگیرد. با توجه به اینکه دوش معمولی حمام هم فشار بیشتری دارد و هم آب بیشتری ازش بیرون میاد بنابراین

ما هم گوشی پی1 را بمدت 5 دقیقه در زیر دوش حمام قرار دادیم.

پرخاش ناگهانی ...

ال سی دی و منوهای گوشی بعد از بیرون آمدن از زیر دوش بخوبی کار میکنند، اما تلفن هیچ واکنشی را در مقابل امواج

اینترنت و خطوط تلفن از خود نشان نمیداد. بعد از اینکه گوشی را رستارت کردیم پیغامی را مبنی بر وجود نداشتن

سیم کارت بهمون نشان داد، عوض کردن سیم کارت هم فایده ای نداشت. اگر بدانید تا زمانی که یک سیم کارت

فعال در داخل گوشی پی1 نباشد حتی نمیشه گوشی را در حالت پرواز ( هواپیما) قرار داد. بخار شدیدی نیز در لنز

دوربین گوشی نمایان شده بود. بعد از مدت زمانی که برای خشک شدن گوشی در نظر گرفته بودیم تمام واکنش

های گوشی به حالت عادی برگشت و گوشی مثل قبل شروع به کار کردن کرد.

مقایسه با گوشی های ارزان قیمت ...

Sony Ericsson K220i دقیقا بعد از دوش کار کرد و روال طبیعی و عادی خود را طی کرد. عکس هایی که با کا220

گرفتیم تار بودند به دلیل اینکه بخار شدیدی را لنز این گوشی گرفته بود. اما بعد از گذشت 1 روز بهتر شد و تا زمانی

که این بخار بعد از خشک کردن گوشی از بین رفت و این مشکل هم باقی نماند.

تفسیر ...

اینکه نم و رطوبت دشمن اصلی گوشی های موبایل هستند را ما از قبل میدانستیم. ما همچنین فکر میکردیم که

گوشی های گرانقیمت در این تست حساس تر از گوشی های ارزان قیمت باشند و در حقیقت ممکن است تلفن

کلا بسوزد و کارایی خود را از دست بدهد. اما عمل خشک کردن گوشی پی1 این نتیجه را داشت که این نوع فکر کردن

نسنجیده بوده. همچنین باید بگیم که گوشی پی1 برای اینکه به واکنش و کارایی معمولی خود برگردد احتیاج به

خشک کردن داشت در حالی که گوشی K220i کار خودش رو بدون عمل خشک کردن ادامه داد.

منبع

Persian Boy

Ashkan1980
07-11-2007, 09:23
شما عجله نکنید. سیم کارت رو در گوشی قرار بدید و گوشی رو هم به مدت یک الی دو روز روشن نگه دارید به احتمال

خیلی زیاد حل میشه.

در مورد کم بودن صدای گوشی هم بهتون بگم که وقتی گوشی تون رو آپدیت میکنید فرقی با فرمت کردن ویندوز نداره

یعنی همه تنظیمات و هر چی فایل در گوشی بوده پاک میشه و بر میگرده به تنظیمات اولیه و پیش فرضی که سونی

اریکسون براش تعین کرده. پس تا اینجا دلیلش رو فهمیدید.

حالا برای بلند کردن صدای اون شخص >> در بغل گوشی سمت چپش یک دکمه ای وجود داره که میجرخه یعنی

همون دکمه ای که میشه منوها رو در گوشی بالا و پایین کرد. در اصل بهش میگن Jog Dial. زمانی که دارید با کسی

صحبت میکنید در همون ثانیه های اول صحبتتون jog dial رو حراکت بدید بعد روی ال سی دی گوشی رو که نگاه

کنید متوجه میشید که با حرکت دادن jog dial شما میتونید صدای کسی رو که با شما داره صحبت میکنه رو کم و یا زیاد

کنید.

در ضمن شما هم که گوشی تون سری World Generic است میشه چک کنید ببینید که زبان فارسی بهش اضافه

شده یا نه؟ چون اون طوری که من خبر دارم این فریم وری که برای گوشی های سری world generic بیرون داده شده

دارای زبان فارسی نیز است.

ممنون از راهنما ییتون، بله زبان و کی بورد کامل فارسی هم اضافه شده، صدای گوشی هم درست شده البته از اول ولومش فول بود. چون گوشیو از دبی آورده بودند رجیستر هم نبود، به هر حال رفتم رجیستر هم کردم که شنبه فعال میشه. حالا دوباره امروز امتحان می کنم خبر میدم.

majid134
07-11-2007, 09:29
سلام پرشین بویی عزیز واقعا خسته نباشید کمتر کسی این طور تاپیک می ده. من همیشه از نظرات شما استفاده می کنم . واقعا مفیده . دستت درد نکنه و همیشه به اینجا سر می زنم . :40:

maria42
07-11-2007, 13:41
p1 یا p990 بهتره

Persian.Boy
07-11-2007, 16:36
ممنون از راهنما ییتون، بله زبان و کی بورد کامل فارسی هم اضافه شده، صدای گوشی هم درست شده البته از اول ولومش فول بود. چون گوشیو از دبی آورده بودند رجیستر هم نبود، به هر حال رفتم رجیستر هم کردم که شنبه فعال میشه. حالا دوباره امروز امتحان می کنم خبر میدم.

نگران نباش دوست عزیز درست میشه. هیچ مشکلی نیست که حل نشه. اگر درست نشد خبر بده یک فکری به حالش

میکنیم به هر حال اینجا افراد خبره و کار کشته ای که جونی شون رو پای گوشی ها گذاشتند زیاده. :31:

اما در مورد اون منوی فارسی راستش نمیدونم چی بگم. البته جای خوشحالیه که منوی فارسی و همچنین کیبورد

فارسی بهش اضافه شده اما اگر پست bushveg رو بخونید میبینید که نظرات متفاوته. الان نمیدونم چه چیزی باعث

اختلاف نظرات در این بین شده در حالی که گوشی هر دوی شما World Generic است و همچنین گوشی هر دوی شما

دقیقا دارای یک نوع Frimware است.

من از دوستمون bushveg جان خواهش میکنم که دوباره گوشی شون رو چک کنند و به قسمت زبان مراجعه کنند و به

دنبال زبان Farsi و یا Persian بگردند.

اگر کیبورد فارسی به این فرم ور اضافه شده باشه منم مجبور میشم سری گوشی خودم را با تغییر دادن CDA

به World Generic تغییر بدم. چون از کیبورد فارسی اونم کیبوردی که بدون نقص از طرف سونی اریکسون ارئه شده

نمیشه گذشت.

اشکان جان شما هم لطفی بکنید و مشخصات CDA را که الان در گوشی شما ثبت شده و نشون میده رو بنویسید

تا من مقایسه ای با گوشی bushveg بکنم.

سلام پرشین بویی عزیز واقعا خسته نباشید کمتر کسی این طور تاپیک می ده. من همیشه از نظرات شما استفاده می کنم . واقعا مفیده . دستت درد نکنه و همیشه به اینجا سر می زنم . :40:

majid134 جان ممنون از لطفت. خوشحالم که مطالب مورد استفاده قرار میگیره.

در ضمن از حضور شما هم در این تایپک خوشحالم. :20:

Highbury
07-11-2007, 17:31
پی1 با صفحه کلید فارسی وجود داره؟ منوی فارسی هم هست؟

bushveg
07-11-2007, 20:55
بله کاملآ حق با اشکانه . keyboard on screen کاملآ فارسی میشه ولی با کلیدهای گوشی نمیشه فارسی تایپ کرد..
ملیت ایران و زبان فارسی sopport شده. ولی منو فارسی نشد
من تازه امروز افتادم تو منوهاش و فهمیدم . فکر نمیکردم ساپورت کنه .... دمه p1 و دم شما دوستان که توی باغچه رفاقت شما گلش هستینو ما خارش گرم

Ashkan1980
08-11-2007, 09:06
بله کاملآ حق با اشکانه . keyboard on screen کاملآ فارسی میشه ولی با کلیدهای گوشی نمیشه فارسی تایپ کرد..
من تازه امروز افتادم تو منوهاش و فهمیدم . فکر نمیکردم ساپورت کنه .... دمه p1 و دم شما دوستان که توی باغچه رفاقت شما گلش هستینو ما خارش گرم

بله، فقط کی بورد فارسی بهش اضافه شده :

Farsi text :
The virtual keyboard language can be changed by following the below:

1. Select [MAIN MENU]

2. Select [CONTROL PANEL]

3. Select [DEVICE]

4. Select [TEXT INPUT]

5. Select [ON-SCREEN KEYBOARD]

6. Tap on [MORE] and tap on [SETUP]

7. Select the language from [LAYOUT]

8. Tap [DONE] and then [SAVE]
CDA رو هم تو پستهای قبلیم گذاشتم، اگه نیست دوباره بذارم.
منتظرم تا شنبه بشه ببینم کار می کنه یا نه.
در ضمن من احساس می کنم کیفیت عکسهام بهتر شده.

Ashkan1980
08-11-2007, 09:06

Farsi text :

1. Select [MAIN MENU]

3. Select [DEVICE]

4. Select [TEXT INPUT]

zhina_gian
08-11-2007, 15:59
پرشین بوی عزیز ممنون بابت تست هایی که در مورد پی 1 گذاشتید. جالب بودند. خسته نباشید.

gole yase shekaste
08-11-2007, 19:29
بچه ها من نفهميدم دكمه هاي چپ راست p1 كجاست آخه قصد خريدشو دارم ميخوام منو سرويس رو بيارم خب دكمه چپ راست لازمه نكنه دكمه هاي ستاره و مربع هست اگه ميشه من رو به طور كامل راهنمايي كنيد

hamed1297
08-11-2007, 23:58
بچه ها من نفهميدم دكمه هاي چپ راست p1 كجاست آخه قصد خريدشو دارم ميخوام منو سرويس رو بيارم خب دكمه چپ راست لازمه نكنه دكمه هاي ستاره و مربع هست اگه ميشه من رو به طور كامل راهنمايي كني

سمت چپ گوشی یک وسیله چرخ مانند هست به نام jog dial که با کمک اون میشه توی منو چرخید.بالا و پایین رفت.

Dr.B.M
09-11-2007, 03:04
سلام .
منم بتازگی به جمع پی وان داران پیوستم.تمام پستهاتون رو هم از اول خوندم.باید یه خسته نباشید جانانه به پرشین بوی عزیز بگم که واقعا این گوشی رو اینجوری و با این دقت برای بچه ها شناسوندن.
یه درخواستم ازتون دارم.
متاسفانه گوشی من با اینکه نو هستش و گارانتیش هم تازه شروع شده ,بنا به دلایلی (فکر میکنم کنجکاوی فروشنده ی نچندان محترم گوشی و ریست کردن گوشی توسط ایشون قبل از فروختنش بمن).,تمام تمها و رینگتون ها و سایر موارد اورجینال از قبیل فیلم تبلیغاتی گوشی و....پاک شده.حالا من میخوام دوباره اونا رو بر گردونم .خواهشا یه جا برام آپلودش کنید.
ممنونم
.
.
.
پ.ن:من دیشب موفق شدم تمهای ارجینال و دمو رو از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بگیرم سایت خوبیه و تمام تمهای اورجینال سایر گوشی های سونی اریکسون رو هم داره.فقط رینگتونها رو نتونستم گیر بیارم.

ali_mascherano
09-11-2007, 21:48
با سلام به همه...
پرشین بوی عزیز و بقیه بچه ها مرسی از همه ی راهنماییتون...
منم با حرفهای شما شکم به یقین تبدیل شد که این گوشی همون حلقه ی گم شده ی منه و من اون رو تا 2-3 هفته دیگه میخرم اما چندتا نکته و سوال داشتم...

اول این که راه حل دیگه برای نجات گوشی از رطوبت(یخ زدگی،آب باران و...)این هست که گوشی رو توی یک ظرف کامل برنج پنهان کنید تا گوشی توسط برنج که خاصیت رطوبت کشی فراوانی داره بتونه نجات پیدا کنه...این مطلب رو توی یک سایت خوندم به یکی از دوستان هم گفتم عمل کرد نتیجه هم گرفت...

دوم هم این که اگه امکان داره از پرشین بوی عزیز میخام که کیفیت ال سی دی p1 رو با n73 مقایسه کنند(میدونم که تاحالا این گوشی رو نداشتند اما اگه امکانش هست این کار رو بکنند) چون من از شفافیت ال سی دی n73 زیاد خوشم میاد و میخوام بدونم p1 نسبت به n73 چه جوریه...

سوم هم از پرشین بوی عزیز میخوام که بگن اونجا چه رشته ای میخونن و بابا یه سرم بیان اینجا همش که شد مجازی،طوری بشه که حقیقی ببینیمشون...d:

پیشاپیش از جوابتون ممنونم...

Highbury
09-11-2007, 23:53
کیفیت صفحه ی پی1 از ان73 بهتره .
با دلیل میگم پی990 و کا800 کیفیت صفحشون بیشتر از ان73 بودن پی 1 هم کیفیتشون از اونا بیشتر پست خودت فکرش رو بکن:31:

bushveg
10-11-2007, 01:39
از بروبچ عزیز p1 دار مخصوصآ persian boy عزیز یه سوال داشتم . من وقتی یه sms رو میخوام forward کنم شماره اونی که sms رو برام فرستاده هم همراه متن میره .. هرچی افتادم تو تنظیمات نتونستم کنسلش کنم .. چیکار کنم؟؟؟؟؟

Ashkan1980
10-11-2007, 09:12

Farsi text :

1. Select [MAIN MENU]

3. Select [DEVICE]

4. Select [TEXT INPUT]

درست نشد ! چیکار کنم؟

دوسی
10-11-2007, 10:50
سلام
ازهمه کسانی که راجع به p1اینجابحث کردند
وبه ویژه از پرشین بوی عزیز که اطلاعات کاملی
راجع به گوشی داد تشکر می کنم .
دوستان من درشیراززندگی می کنم
دوست دارم قیمت این گوشی در شیرازوآدرس اون رابه من بدید.
تا این گوشی رابخرم.

nima 2
10-11-2007, 21:01
با سلام و تشکر از ایجاد این تاپیک پربار

من P1 خودم رو با آخرین ورژن موجود آپدیت کردم ولی از اون موقع مشکل عجیبی برام پیش اومده که اگر منو راهنمایی کنین ممنون میشم .
مشکل از این قراره :

گوشی در منطقه محل سکونت من (گیشا) شبکه رو نمیشناسه و پیغام no access to network روی صفحه به جای لوگوی شبکه میاد و امکان هیچ گونه تماسی رو بهم نمیده . در حالی که در مناطق دیگر تهران (ونک ،میرداماد،ولنجک ، هفت تیر ، ولیعصر) که امتحان کردم ،اصلا مشکلی نداره و به راحتی گوشی کار میکنه .
مشخصات گوشیم به این شرح:
phone : CXC 162037 R9J005
bluetooth : CXC 162143 R1D
organizer: CXC 162108 R6F41
CDA : 162022/9 R6F38

در ضمن این ورژن دارای منو و کیبورد فارسی است.

-------------------------
شرمنده 2 تا سوال دیگه هم دارم :
1- آیا میشه برنامه قبلی رو به گوشی برگردوند ؟ در صورت مثبت بودن جواب روش اون رو هم بگین.
2- آیا این فریمور ها به گوشی من میخوره ؟
P1i_R9G007_R2A03_R6D23_CDA162022_1(GW1)_R6D22.gdfs
P1i_R9G007_R2A03_R6D23_CDA162022_2(GW2)_R6D22.gdfs
P1i_RG9007_R2A03_R6D23_CDA162022_4(FRANCE)_R6D22.g dfs

با تشکر .

Ashkan1980
11-11-2007, 16:53
با سلام و تشکر از ایجاد این تاپیک پربار

من P1 خودم رو با آخرین ورژن موجود آپدیت کردم ولی از اون موقع مشکل عجیبی برام پیش اومده که اگر منو راهنمایی کنین ممنون میشم .
مشکل از این قراره :

گوشی در منطقه محل سکونت من (گیشا) شبکه رو نمیشناسه و پیغام no access to network روی صفحه به جای لوگوی شبکه میاد و امکان هیچ گونه تماسی رو بهم نمیده . در حالی که در مناطق دیگر تهران (ونک ،میرداماد،ولنجک ، هفت تیر ، ولیعصر) که امتحان کردم ،اصلا مشکلی نداره و به راحتی گوشی کار میکنه .
مشخصات گوشیم به این شرح:
phone : CXC 162037 R9J005
bluetooth : CXC 162143 R1D
organizer: CXC 162108 R6F41
CDA : 162022/9 R6F38

در ضمن این ورژن دارای منو و کیبورد فارسی است.

-------------------------
شرمنده 2 تا سوال دیگه هم دارم :
1- آیا میشه برنامه قبلی رو به گوشی برگردوند ؟ در صورت مثبت بودن جواب روش اون رو هم بگین.
2- آیا این فریمور ها به گوشی من میخوره ؟
P1i_R9G007_R2A03_R6D23_CDA162022_1(GW1)_R6D22.gdfs
P1i_R9G007_R2A03_R6D23_CDA162022_2(GW2)_R6D22.gdfs
P1i_RG9007_R2A03_R6D23_CDA162022_4(FRANCE)_R6D22.g dfs

با تشکر .

چه جالب، گوشی من هم بعد از آپدیت تو منطقه خودمون (پونک) کار نمی کنه.
در ضمن موقع صحبت صدای طرف مقابل نصف قبل شده.
نیما جان، شما هم این مشکل رو داری؟
لطقاً کسی اگه راه حلی داره به ما کمک کنه.
ممنون

nima 2
11-11-2007, 20:09
چه جالب، گوشی من هم بعد از آپدیت تو منطقه خودمون (پونک) کار نمی کنه.
در ضمن موقع صحبت صدای طرف مقابل نصف قبل شده.
نیما جان، شما هم این مشکل رو داری؟
لطقاً کسی اگه راه حلی داره به ما کمک کنه.
ممنون

با سلام
بله من هم دقیقا این مشکل رو دارم . خیلی هم دنبال راه حلش گشتم ولی بجز فلش کردن تا الان راه دیگری پیدا نکردم .
الان میخوام یکبار دیگه ولی با سیم کارت ایرانسل گوشی رو آپدیت کنم ببینم چی میشه !!

bushveg
11-11-2007, 22:34
از بروبچ عزیز p1 دار مخصوصآ persian boy عزیز یه سوال داشتم . من وقتی یه sms رو میخوام forward کنم شماره اونی که sms رو برام فرستاده هم همراه متن میره .. هرچی افتادم تو تنظیمات نتونستم کنسلش کنم .. چیکار کنم؟؟؟؟؟

مرسی از اینکه انقدر تحویل گرفتین . .......:19:
اگه احیانآ کسی دلش خواست یه جوابی بده

Ashkan1980
12-11-2007, 11:19
با سلام
بله من هم دقیقا این مشکل رو دارم . خیلی هم دنبال راه حلش گشتم ولی بجز فلش کردن تا الان راه دیگری پیدا نکردم .
الان میخوام یکبار دیگه ولی با سیم کارت ایرانسل گوشی رو آپدیت کنم ببینم چی میشه !!

یعنی فکر می کنی درست بشه؟ از پیشنهادت بدم نیومد !
کسی نظر دیگه ای نداره؟

این کار رو هم کردم نشد، گوشسی من گارانتی ایران رو نداره، کجا باید ببرم نشونش بدم؟
دیگه خیلی حالمو گرفته، میخوام بفروشمش. قیمت نو این گوشی چنده الان؟

Ashkan1980
13-11-2007, 11:11
با سلام

هیچ جا فلش P1 رو ندارن !

Highbury
13-11-2007, 16:08
دوستانی که پی1 دارن میشه یه فیلم رو تبدیل کنند بندازن توی گوشی فکر کنم باید mpeg رو قبول کنه.
ببینن کیفیتش چطوره؟ آیا مثل دستگاه سی دی نشون میده یا شطرنجی نشون میده صداش چطوره؟نسبت به ان95 چطوریه؟

Highbury
13-11-2007, 16:10
یه سوال دیگه هم داشتم.فرض کنیم نام یک مخاطب رو میخواهیم توی گوشی بنویسم یا دیکشنری میخواهیم کار کنیم یا توی اینترنت هستیم و میخواهیم مطلبی بنویسم آیا توی این موارد اون صفحه کلید مجازی میتونه کمک کنه

nima 2
13-11-2007, 17:06
یعنی فکر می کنی درست بشه؟ از پیشنهادت بدم نیومد !
کسی نظر دیگه ای نداره؟

این کار رو هم کردم نشد، گوشسی من گارانتی ایران رو نداره، کجا باید ببرم نشونش بدم؟
دیگه خیلی حالمو گرفته، میخوام بفروشمش. قیمت نو این گوشی چنده الان؟

با سلام
اولا اصلا به فکر فروش گوشی نباش، میگم چرا.
دوما من دقیقا فهمیدم این مشکل از کجاست .

با این فریمور بازه قدرت دریافت فرکانس گوشی محدود شده و در مناطقی مثل (پونک ، باغ فیض ،گیشا و..) که دکل های مخابرات کیفیت و قدرت لازم رو ندارند به طور کل از شبکه خارج میشن.

و اما راه حلش اینه : صبر تا اومدن فریم جدید یا فلش با فریم قبلی .

که در مورد فلش طبقه زیر علاالدین چاره سازه و همین طور پاساژ نصر گیشا .

بازم میگم یه وقت گوشیتو نفروشیا .

nima 2
13-11-2007, 17:08
دوستانی که پی1 دارن میشه یه فیلم رو تبدیل کنند بندازن توی گوشی فکر کنم باید mpeg رو قبول کنه.
ببینن کیفیتش چطوره؟ آیا مثل دستگاه سی دی نشون میده یا شطرنجی نشون میده صداش چطوره؟نسبت به ان95 چطوریه؟

با سلام
من کاری رو که خواستین انجام دادم .
بستگی به کیفیت تبدیل داره و لی در حالت عادی تصویر شطرنجی نمیشه.

nima 2
13-11-2007, 17:09
یه سوال دیگه هم داشتم.فرض کنیم نام یک مخاطب رو میخواهیم توی گوشی بنویسم یا دیکشنری میخواهیم کار کنیم یا توی اینترنت هستیم و میخواهیم مطلبی بنویسم آیا توی این موارد اون صفحه کلید مجازی میتونه کمک کنه

با سلام

بله میتوانید . در تمام قسمتهای ذکر شده این امکان هست.

nima 2
13-11-2007, 22:16
با سلام

از دوستانی که p1 دارند و اون رو با این فرمور جدید که فارسی داره ،((( آپدیت نکردن)))) خواهش میکنم cda version و phone version گوشیشون رو برای من بنویسند .
ممنون

e_mohsen83
14-11-2007, 08:31
با سلام
دوستان جدیدترین قیمت گوشی چند است و کی قیمت ان به زیر 400می رسد

Ashkan1980
14-11-2007, 11:10
با سلام
اولا اصلا به فکر فروش گوشی نباش، میگم چرا.
دوما من دقیقا فهمیدم این مشکل از کجاست .

با این فریمور بازه قدرت دریافت فرکانس گوشی محدود شده و در مناطقی مثل (پونک ، باغ فیض ،گیشا و..) که دکل های مخابرات کیفیت و قدرت لازم رو ندارند به طور کل از شبکه خارج میشن.

و اما راه حلش اینه : صبر تا اومدن فریم جدید یا فلش با فریم قبلی .

که در مورد فلش طبقه زیر علاالدین چاره سازه و همین طور پاساژ نصر گیشا .

بازم میگم یه وقت گوشیتو نفروشیا .

آخه صداش هم موقع صحبت ضعیف شده.

AMIN59
15-11-2007, 12:46
سلام دوستان ميدونم جاش اينجا نيست اما مي خواستم بدونم چطوري ميشه مكالمات رو با p1 ظبط كرد ميگن نرم اقزاي نيست.ممنون

Highbury
15-11-2007, 13:54
معمولا توی گوشی های سونی اریکسون وقتی مکالمه میکنی پایین سمت چپ گزینه ی تنظیمات رو میزنی در حین مکالمه البته. بعدش گزینه ی ضبط کردن رو میزنی. حالا به انگلیسی نمیدونم چی نوشته.ولی توی همه ی گوشیهای سونی اینجوری توی پی1 هم باید اینجوری باشه
یه سوال هم دارم

این قابلیت شناسایی دست خط - مثلا موقع اس ام اس من شنیدم با قلم میتونی بنویسی خب این درست ولی با هر خطی بنویسی قبول میکنه؟ یا دست خودمون رو شناسایی میکنه؟ به هر زبانی؟ خب اگه ما به هر خطی نوشتیم و اس ام اس مون رو فرستادیم طرف مقابل از این مدل گوشی نداشت 1100 داشت اون موقع اون یا رو چطوری میتونه پیام رو بخونه فونتش رو هم نداره. به عنوان فایل تصویری هم نمیشه .من که گیج شدم بیشتر میشه توضیح بدین که چطوری ازش استفاده میکنید و آی راحته یا نه؟

raahi
15-11-2007, 15:18
سلام

من بعد از توصيه خيلي از دوستان بالاخره تصميم گرفتم كه P1 بخرم . چون خيلي از اون چيزهايي كه مي خواستم تو اين گوشي وجود داشت. البته قبلا به اين آدرس :‌

يك تاپيك زده بودم كه گوشي با چه خصوصياتي مي خوام......

ولي حالا ديگه پشيمون شدم.

يكي از خصوصياتي كه براي گوشي P1 بيان شده و براي من هم خيلي مهمه اينه كه برنامه هاي متنوعي بشه روش نصب كرد و به دليل فينگر تاچ بودن هم استفاده از اين برنامه ها توي اين گوشي خيلي راحته.

وقتي رفتم بازار علاءالدين كه اين گوشيو بخرم متاسفانه متوجه شدم كه برعكسه.
درسته كه هم سري N از نوكيا هم اين گوشي از سوني اريكسون سيستم عاملشون سيمبينه . اما اون OS و اين يكي UIQ هست كه با هم متفاوت هستند. و براي نوكيا برنامه هاي بسياري نوشته شده در صورتي كه براي سوني اريكسون برنامه هاي خيلي كمتري هست.

و باز هم متاسفانه يكي از برنامه هاي محبوب من كه خيلي به خريد گوشي (علاوه بر دوربين) ترغيبم كرد يعني برنامه نورالطريق اصلا براي سوني اريكسون نيست و فقط روي نوكياها نصب مي شه .

واقعا حالم گرفته شد.

حالا نمي دونم چيكار كنم . ظاهرا مجبورم نوكيا بخرم . اما كجاست اون نوكيايي كه مثل P1 باشه؟

nima 2
15-11-2007, 17:42
معمولا توی گوشی های سونی اریکسون وقتی مکالمه میکنی پایین سمت چپ گزینه ی تنظیمات رو میزنی در حین مکالمه البته. بعدش گزینه ی ضبط کردن رو میزنی. حالا به انگلیسی نمیدونم چی نوشته.ولی توی همه ی گوشیهای سونی اینجوری توی پی1 هم باید اینجوری باشه
یه سوال هم دارم

این قابلیت شناسایی دست خط - مثلا موقع اس ام اس من شنیدم با قلم میتونی بنویسی خب این درست ولی با هر خطی بنویسی قبول میکنه؟ یا دست خودمون رو شناسایی میکنه؟ به هر زبانی؟ خب اگه ما به هر خطی نوشتیم و اس ام اس مون رو فرستادیم طرف مقابل از این مدل گوشی نداشت 1100 داشت اون موقع اون یا رو چطوری میتونه پیام رو بخونه فونتش رو هم نداره. به عنوان فایل تصویری هم نمیشه .من که گیج شدم بیشتر میشه توضیح بدین که چطوری ازش استفاده میکنید و آی راحته یا نه؟

با سلام
گوشی همه زبان ها رو پشتیبانی نمیکنه، فقط زبانهایی رو که در فریمور شما ساپورت شده میشه نوشت.
وقتی شما روی صفحه مینوسید( به صورت حرف به حرف ) گوسی نوشته شما رو به صورت تایپی در میاره و مینویسه ، در نتیجه همه گوشیها اونو میخونن

nima 2
15-11-2007, 17:42
با سلام

از دوستانی که p1 دارند و اون رو با این فرمور جدید که فارسی داره ،((( آپدیت نکردن)))) خواهش میکنم cda version و phone version گوشیشون رو برای من بنویسند .
ممنون

سلام
یه نفر جواب منو بده ...........

Ashkan1980
16-11-2007, 15:45
با سلام
گوشی همه زبان ها رو پشتیبانی نمیکنه، فقط زبانهایی رو که در فریمور شما ساپورت شده میشه نوشت.
وقتی شما روی صفحه مینوسید( به صورت حرف به حرف ) گوسی نوشته شما رو به صورت تایپی در میاره و مینویسه ، در نتیجه همه گوشیها اونو میخونن

در ضمن در کاتالوگ گوشی طرز نوشتن تمام کاراکترها با قلم نشون داده شده.

B L A S T E R
16-11-2007, 21:40
نمیشه مثلا باهاش شکل اس ام اسی ساخت

SAEED_BARCELONA
16-11-2007, 22:59
نمیشه مثلا باهاش شکل اس ام اسی ساخت
ممد منظورت این شکلکاس؟ گمون نکنم بشه حالا اساتید فن مارو راهنمایی کنن

raahi
16-11-2007, 23:25
با نهايت تاسف شنيدم دوربين p1 هم اونطورا كه مي گن جالب و باكيفيت نيست.

پس ديگه چي مي مونه؟:41:

از نظر برنامه هاي كاربردي كه جلوي سيمبينهاي S60 نوكيا كم مياره . از نظر دوربين هم كه كيفيت خوبي نداره . :41:

پس من چيكار كنم؟

يكي راهنمايي كنه . من چه گوشي بخرم؟

hamed1297
16-11-2007, 23:45
اگر برای این گوشی و کلا Uiq برنامه کم هست دلیلش اینه که جدید تره.
هرچی کم داشته باشه توی سرعت از نوکیا کم نمیاره.این رو بهت قول میدم.
دوربینش هم متوسط هست.در حد K800 نیست.
قدمت سری 60 چون بیشتره براش برنامه هم بیشتره.

به هر حال از نوکیا هم مدلهای زیادی هست مثل N73/n76/5700..... میتونی روی اونها هم فکر کنی.

hamed1297
16-11-2007, 23:48
راستی در مورده برنامه هم باید برنامه های Uiq3 روش نصب بشه.

kdlh64
16-11-2007, 23:49
سلام بچه ها . خوبید؟ منم به جمع p1 دارها اضافه شدم :46:
یه سوال داشتم. من قبلاً p990 داشتم که با تاریخ sms های توی inbox مشکل داشتم. الان دیدم توی p1 هم همینطوریه. خواستم ببینم راهی واسش نیست. از بچه ها کسی می تونه راهنماییم کنه؟ ممنونتون :20:

kdlh64
17-11-2007, 16:46
سلام بچه ها. آقا شماها که حواب منو ندادین . اشکال نداره. حالا می خوام یه خبر خوب بدم بهتون.
برین گوشیهاتون و update کنید حالشو ببرید. توی update جدید زبان قارسی رو هم می شه واسه گوشی انتخاب کرد. بعنی تمام منوها و ÷یغام ها بصورت فارسی می شه. یه چیزجالبتر اینکه الام گوشی قابلیت تشخیص دست خط فارسی رو هم داره. حتی گ پ چ ژ رو هم وقتی با قلم بنویسید تشخیص می ده. حالا n95 کیلو چند؟ :31:
هنوز inbox رو چک نگردم ببینم مشکل حل شده یا نه. امیدوارم که حل شده باشه. شماهام اگه راهی واسه هد درد inbox دارید راهنماییم کنید. ممنون می شم. تغییراتی جدیدیم که توی firmware جدید بود رو براتون می نویسم. حال کنید با p1 هاتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

raahi
17-11-2007, 23:09
اگر برای این گوشی و کلا Uiq برنامه کم هست دلیلش اینه که جدید تره.
هرچی کم داشته باشه توی سرعت از نوکیا کم نمیاره.این رو بهت قول میدم.
دوربینش هم متوسط هست.در حد K800 نیست.
قدمت سری 60 چون بیشتره براش برنامه هم بیشتره.

به هر حال از نوکیا هم مدلهای زیادی هست مثل N73/n76/5700..... میتونی روی اونها هم فکر کنی.

شما ميگيد هرچي كم داشته باشه توي سرعت از نوكيا كم نمياره . درسته . اما وقتي برنامه اي وجود نداشته باشه كه بخواي باهاش با سرعت بالا كار كني چه فرقي مي كنه . نه اينكه برنامه اي اصلا وجود نداره . منظورم اينه كه اون برنامه هايي كه من مي خوام توي اين سري نيست.

واقعا اگه P1 سيستم عاملش مثل سري N نوكيا بود يا اينكه همين بود اما برنامه هاي متنوع براش بود و دوربينش هم خوب بود همين فردا مي رفتم مي خريدم.

به هر حال هر كسي گوشي رو براي هدفي مي خره و من هم برام اين كاربردها مهمه . اصلا هم اينكه سوني اريكسون باشه يا نوكيا فرقي نمي كنه . مهم اون كاراييشه.

به هر حال فكر نمي كنم گوشي نوكيا با اين اسكرين بزرگ و قابليتها وجود داشته باشه كه قيمتش هم مناسب باشه.:13:

raahi
17-11-2007, 23:25
راستي كسي از دوستان مي تونه كيفيت دوربين P1 رو با N70 از نظر عكس و فيلم مقايسه بكنه؟
اگه اينكارو بكنه واقعا ممنون مي شم

Highbury
18-11-2007, 11:52
راستي كسي از دوستان مي تونه كيفيت دوربين P1 رو با N70 از نظر عكس و فيلم مقايسه بكنه؟
اگه اينكارو بكنه واقعا ممنون مي شم
معلومه دیگه عکاسی پی1 خیلی خیلی بهتر از ان70 هستش. ان70 کیلویی چنده ان70 از کا750 هم ضعیفتر هستش.
پی1 عکساش واقعا طبیعی هستش و با کا800 برابری میکنه این رو که میگم عکساشون رو دیدم. فقط توی محیط هایی که نور کم هستش کا800 بهتره.
ولی در مورد فیلمبرداری نظری نمیتونم بدم فقط باید بگم که پی با کیفیت Qvga و با سرعت15 فریم میگیره.
ان70 هم باید توی همن حدودا باشه.
در مورد برنامه هم باید بگم که به اندازه ی نیاز برنامه داره و در آینده بیشتر خواهد شد.
kdlh64 عزیز خیلی ممنون به خاطر این خبر خوبت . خیلی خوشم اومد خدا کنه دبلیو 960 هم که میاد همینجوری باهش.
دوست عزیز به نظرت اون کیپد گوشی رو زشت نکرده؟

SAEED_BARCELONA
18-11-2007, 17:30
شما ميگيد هرچي كم داشته باشه توي سرعت از نوكيا كم نمياره . درسته . اما وقتي برنامه اي وجود نداشته باشه كه بخواي باهاش با سرعت بالا كار كني چه فرقي مي كنه . نه اينكه برنامه اي اصلا وجود نداره . منظورم اينه كه اون برنامه هايي كه من مي خوام توي اين سري نيست.

کی گفته برنامه نیست برای uiq؟ ببین همین پرشین بوی چه قد برنامه های خفن ریخته بود تو گوشیش. آدم کف میکرد.

دوربينش هم خوب بود همين فردا مي رفتم مي خريدم.
داداش دوربین p1 با k800 برابری میکنه فقط فلش زنون نداره که توی نور کم از k800 کم میاره. در عوض فیلمبرداریش بهتر از k800ه.

چه طور روت میشه بگی دوربین p1 با n70 مقایسه کنید؟ خواهشا اینو جای دیگه نگو!

hamed1297
18-11-2007, 18:11
آقا اصلا قیاس باطل هست.N70 کجا و p1 کجا.اصلا قابل مقایسه نیست.
ولی از نظر سایز فیلم برداری یکی هستن ولی فریم ریت P1 2 برابر هست.
از نظر سرعت هم مثل مقایسه الگانس با ژیان هست.

SK8ER BOi
18-11-2007, 18:40
با سلام

ممنون

سلام
من تازه P1 خريدم
نيماجان اين براي شما.البته اگه هنوزم لازمشون داري:46:
CDA: CDA162022/9 R6EA29
Phone: CXC162037 R9H004

يكي به من بگه كه بلاخره من گوشيمو با فرموير جديد آپديت بكنم يا نه
من نفهميدم يكي مياد ازش ايراد مي گيره يكي تعريفشو مي كنه :13:

hamed1297
18-11-2007, 18:42
مبارک باشه.میشه بگی چند گرفتین؟

SK8ER BOi
18-11-2007, 18:49
مبارک باشه.میشه بگی چند گرفتین؟

ممنون
آره عزيز چرا نميشه!
من اصفهان خريدم 435 با گارانتي متفرقه

nima 2
18-11-2007, 20:05
سلام
من تازه P1 خريدم

با سلام
ممنونم از پاسختان.

شما در اصفهان هستید درسته ؟ آیا تا الان با ایم فریمور مشکل no access to network را داشتین ؟

در مورد عالی بودن گوشی p1 اصلا شک نکنید .

B L A S T E R
18-11-2007, 20:19
p1 زنون نداره که.led داره.

nader2
18-11-2007, 20:19
بالاخره فلاش زنون داره يا نه؟

nader2
18-11-2007, 20:23
اخ اخ جون ميده واسه تاپيكه سوتي بازار!!!!!

SAEED_BARCELONA
18-11-2007, 20:32
یکی از حسن هاش داشتن دو فلاش زنون برای نور دهی کامل است ، در حالی که N95 نوکیا فلش LED داره که واقعا مزخرفه.
دو فلاش زنون؟ بابا اول حرفتو مزه مزه کن بعد بده بیرون. مرد حسابی اگه دوتا زنون داشته باشه که بعد از هر عکسی که گرفتی باید بزاریش تو شارژ.
p1 دوتا فلش led داره که بهش میگن power led

nima 2
18-11-2007, 20:34
سلام
من تازه P1 خريدم

با سلام

دوست عزیز ممکنه لطفی در حق من بکنید .
در صورت امکان یک فایل gdfs از فریم گوشیتون بگیرید و برای من بفرستید . کلا 10 دقیقه بیشتر زمان نمیبره و فایل ایجاد شده کمتر از 100 kb است .

و روش آن هم به این صورت است :
اول برنامه زیر را بگیرید.
XS++ =

سپس طبق عکس ها اقدام کنید

این فایل در پوشه backup ذخیره می شود

بینهایت ممنونم

SK8ER BOi
18-11-2007, 22:09
با سلام
ممنونم از پاسختان.

شما در اصفهان هستید درسته ؟ آیا تا الان با ایم فریمور مشکل no access to network را داشتین ؟

در مورد عالی بودن گوشی p1 اصلا شک نکنید .

خواهش ميشه
بله اصفهانم.تا حالا اين مشكل برام پيش نيومده

حالا من كي در مورد عالي بودن گوشي P1 شك كردم داداش؟اگه شك داشتم كه نمي خريدمش
منظورم از اون جمله آخر كه نوشتم آخرين فرم وير بود.گفتم بعضي ها كه آپديت كردن مي گن خيلي خوبه بعضي ها هم مثل شما باهاش مشكل دارن.حالا من چي كار كنم؟آپديت كنم يا نه؟

SK8ER BOi
18-11-2007, 22:21
با سلام

دوست عزیز ممکنه لطفی در حق من بکنید .
در صورت امکان یک فایل gdfs از فریم گوشیتون بگیرید و برای من بفرستید . کلا 10 دقیقه بیشتر زمان نمیبره و فایل ایجاد شده کمتر از 100 kb است .

و روش آن هم به این صورت است :
اول برنامه زیر را بگیرید.
XS++ =

این فایل در پوشه backup ذخیره می شود

بینهایت ممنونم

آقا اين برنامه كه گذاشتي چند مگه؟حجمشو نشون نمي ده ، تا حالا هم نزديك 8 مگشو دانلود كردم.به نظر مياد كه بايد برنامه كم حجمي باشه ،چرا تموم نميشه؟سركاريه؟قرار بود 10 دقيقه وقت بگيره من الان 30 دقيقس كه با يه اينترنت ذغالي دارم برنامشو دان مي كنم
در ضمن مي شه بگي كه با اين فايل بك آپ چه كار ميشه كرد؟يعني شما مي خواي چي كار كني؟

ويرايش:دانلودش تموم شد، 9 مگ بود.ولي من توي همون مرحله اولش گير كردم.هر كاري مي كنم كانكت نميشه.چي كار كنم؟

nima 2
19-11-2007, 11:18
آقا اين برنامه كه گذاشتي چند مگه؟حجمشو نشون نمي ده ، تا حالا هم نزديك 8 مگشو دانلود كردم.به نظر مياد كه بايد برنامه كم حجمي باشه ،چرا تموم نميشه؟سركاريه؟قرار بود 10 دقيقه وقت بگيره من الان 30 دقيقس كه با يه اينترنت ذغالي دارم برنامشو دان مي كنم
در ضمن مي شه بگي كه با اين فايل بك آپ چه كار ميشه كرد؟يعني شما مي خواي چي كار كني؟

ويرايش:دانلودش تموم شد، 9 مگ بود.ولي من توي همون مرحله اولش گير كردم.هر كاري مي كنم كانكت نميشه.چي كار كنم؟

با سلام
از توجهتان سپاس گذارم
من فکر کردم شما با ADSL وصل میشین که گفتم 10 دقیقه.
من این فایل بک آب رو به گوشیم میدم و بهد برنامشو از طریق سایت سونی اریکسون دانلود میکنم تو گوشی.

شما باید اول کابل رو به کامپیوتر ( فقط کامپیوتر نه گوشی) وصل کنید .گوشی رو خاموش کنید و بعد برنامه XS++ رو اجرا کنید .
در زیر دکمه connect گزینه smart phone رو تیک بزنید و بعد connect بزنید.
حال دکمه 7 (c) را نگه داشته و سوکت کابل را به گوشی وصل کنید .
تا مشاهده پیغام ready دکمه 7 را همچنان نگه دارید.

بعد هم طبق مراحل عکسها یک بک آپ بگیرید.

ممنون

SK8ER BOi
19-11-2007, 19:26
با سلام
از توجهتان سپاس گذارم
من فکر کردم شما با ADSL وصل میشین که گفتم 10 دقیقه.
من این فایل بک آب رو به گوشیم میدم و بهد برنامشو از طریق سایت سونی اریکسون دانلود میکنم تو گوشی.

شما باید اول کابل رو به کامپیوتر ( فقط کامپیوتر نه گوشی) وصل کنید .گوشی رو خاموش کنید و بعد برنامه XS++ رو اجرا کنید .
در زیر دکمه connect گزینه smart phone رو تیک بزنید و بعد connect بزنید.
حال دکمه 7 (c) را نگه داشته و سوکت کابل را به گوشی وصل کنید .
تا مشاهده پیغام ready دکمه 7 را همچنان نگه دارید.

بعد هم طبق مراحل عکسها یک بک آپ بگیرید.

ممنون

بفرما نيما جان:

ببينم يعني شما با اين كار مي خواي فيرم ور گوشيتو به حالت اول برگردوني؟؟يعني منم حالا كه بك آپ دارم ميتونم آپگريد كنم بعدا اگه خواستم دوباره برش گردونم؟
نگفتي من آپگريد بكنم يا نه؟

nima 2
19-11-2007, 19:32
بفرما نيما جان:

ببينم يعني شما با اين كار مي خواي فيرم ور گوشيتو به حالت اول برگردوني؟؟يعني منم حالا كه بك آپ دارم ميتونم آپگريد كنم بعدا اگه خواستم دوباره برش گردونم؟
نگفتي من آپگريد بكنم يا نه؟

با سلام
بینهایت ممنونم

اگر با فریم گوشیتون مشکلی ندارین ، اونو آپدیت نکنید.
الان قصد امتحان همین مورد رو دارم که آیا میشه دوباره فریمور را برگردوند یا نه ،
حتما شما رو مطلع میکنم .

باز هم بینهایت متشکرم

hamed1297
19-11-2007, 23:30
آقا فعلا اپدیت نکنید که هر کس آپدیت کرده یه بلایی سره گوشیش اومده.تا فریمور بعدی صبر کنید.

Capcom
20-11-2007, 00:30
سلام
دوستان اخري قيمت چنده؟

Ashkan1980
20-11-2007, 09:44
با سلام
بینهایت ممنونم

اگر با فریم گوشیتون مشکلی ندارین ، اونو آپدیت نکنید.
الان قصد امتحان همین مورد رو دارم که آیا میشه دوباره فریمور را برگردوند یا نه ،
حتما شما رو مطلع میکنم .

باز هم بینهایت متشکرم

دوست عزیز اگه پستهای قبلی رو کامل بخونی کاملاً هوس آپدیت کردن از سرت می پره.
من فلش هم کردم درست نشد.
نیما جان، SE در ایمیلی که به من زده خیلی قاطعانه گفته که نمیشه به ورژن قبلی برگشت.
به هر امیدوارم شما موفق بشی. به من هم خبر بده لطفاً.

StAtIc
22-11-2007, 19:19
P1-comtell------>415,000

hamed1297
23-11-2007, 14:04
سایت digikala قیمت زده 414.000 پس باید توی بازار حدودای 410 بشه پیدا کرد.من که شیراز تا 420.000 پیدا کردم ولی کمتر نه.

StAtIc
23-11-2007, 14:47
تو علاءالدین کلی قیمتا فرق داشت اونم به خاطر ضمانت نامه هاش!از 430,000 گرفته تا 405,000 تومن!
//
راستی برنامه های کار بردی واسه p1 کسی سراغ نداره ؟مثل آنتی ویروس-پلیر Avi,WMV,Divx?
//
راستی تم با حال سراغ دارید؟
اینجا کلی هست ...آدم گیج میشه:

hamed1297
23-11-2007, 15:16
از نظره قیمت هرکس هرچی دلش میخواد میده.بس که ...
برنامه هم همون برنامه های P990 و کلا UIQ3 روش نصب میشه:

توی این سایت DivX پلیر خوب هست.برای تمام گوشی ها.
برای تم هم سایت زیاد هست.مثل zedge.net که اگر فیل تر نباشه براتون چیزه خوبی هست.

mino_soso
23-11-2007, 18:37
اخرین قیمت روز 5شنبه دیروز 390تومن طبقه 5 علاالدین

M@hdi-B
23-11-2007, 20:19
رم 4 گیگ واسه این گوشی تو ایران هست؟ اگه هست کجا و قیمتش چنده؟

hamed1297
23-11-2007, 23:02
ایول.بالاخره به زیر 400 رسید؟

raahi
24-11-2007, 17:09
آقا من مي خوام برم P1 بخرم. لطفا به چند تا سوال من پاسخ بديد.

توي اين پستهايي كه خوندم از آپديت كردن گوشي واقعا ترسيدم. ظاهرا اتفاقات وحشتناكي براي گوشي مي افته.

اصلا نيازي به آپديت كردن هست؟ اگه هست براي چي؟

براي اضافه شدن امكانات فارسي به گوشي حتما بايد آپديت كرد؟ البته منظورم اين نيست كه تمام منوها فارسي بشه ها . چون زياد جالب نيست . بلكه منظورم اينه كه بشه فارسي نوشت . خوند و اديت كرد .

كدوم يك از ورژنهاي فريمور خوبه ؟ ميشه موقع خريد گوشي رو بخريم كه اون جديده روش نصب باشه؟

nimpond
25-11-2007, 00:59
میشه بچه های تهران هر روز قیمت جدید رو بذارن؟
و اینکه قیمتش نهایتا به چقد میرسه؟

StAtIc
26-11-2007, 16:16
سلام!
آقا من این Gprs ایرانسل(لعنت الله علیه) رو بعد از سه روز سر کار گذاشتن راه انداختم!ولی می قعی که به هر سایت وصل میشم چه فارسی چه انگلیسی!بعضی نوشته ها که همشون لینک هستن رو نشون میده!بقیه رو کل صفحه کدهای Html نشون میده؟مشکل چیه؟

siamak5561
28-11-2007, 18:47
آخرین قیمت تو شیراز چنده ؟؟؟

Re Z a
29-11-2007, 19:02
با سلام خدمت دوستان 1 سوال داشتم اينكه تا اونجاي كه من سوال كردم از فروشنده ها وسايلي كه توي كارتون p1 ميزارن در كشوراي اروپايي با اون چيزي كه واسه ما ميفرستن فرق ميكنه! و كمو كسري داره. دوستاني كه گرفتن منظور (در ايران) بگن دقيقا چه چيزاي توي كارتونش هست ممنونتون ميشم

New World
29-11-2007, 21:03
با سلام خدمت دوستان 1 سوال داشتم اينكه تا اونجاي كه من سوال كردم از فروشنده ها وسايلي كه توي كارتون p1 ميزارن در كشوراي اروپايي با اون چيزي كه واسه ما ميفرستن فرق ميكنه! و كمو كسري داره. دوستاني كه گرفتن منظور (در ايران) بگن دقيقا چه چيزاي توي كارتونش هست ممنونتون ميشم
فك كنم همون external gps باشه.

Re Z a
29-11-2007, 21:12
فك كنم همون external gps باشه.

هندسفري بلوتوس شم ميگن نيست دورسته ؟ يا اونم ميدوزدن :5: :18:

New World
29-11-2007, 21:25
آره تا اونجا كه من ميدونم اونم نيست.

Re Z a
29-11-2007, 21:41
يه هوي بيان خوده گوشيم وردارن ديگه!:27:

SAEED_BARCELONA
29-11-2007, 22:49
کارت اعتباری هم مثل اینکه توش هست

Highbury
29-11-2007, 23:11
اره توش هست اما بعضی ها که احتیاج ندارن اون رو نمیگیرن یعنی با بلوتوث قیمتش بالاتر میره حدود 50 تومان

Re Z a
29-11-2007, 23:47
کارت اعتباری هم مثل اینکه توش هست

ممنونم دوستان از پاسخ گويي سريعتون:10: اما ميشه در مورد كارت اعتباريش كمي توضيح بديد موارد استفادش و يا اينكه اصلا توي ايران قابل استفاده هست يا نه ثانيا چند تا كارت هست چون تا اونجاي كه دوستان نوشته بودن يكي دوتاي هستش و در آ خر 1 سوال ديگه از خدمت دوستان عزيزم داشتم من اين تايپنگ از اول خوندم و توي كامل بودن p1 شكي ندارم اما اگه لطف كنيد يه مقايسه اي هم p1 با n73 me بكنيد ممنون ميشم چون n73 Me هم از نظر بلندي صدا بهتره ازp1 و دوربينشم بيشتر نگم كمترم نداره ممنون ميشم اگه بدون تعصب جواب بدين چون خودمم SE بازم و p990 دارم كه مي خوام عوضش كنم:5:

Highbury
30-11-2007, 00:16
پی وان صد در صد از ان73 بهتره چه معمولی و چه موزیکال
سرعت بالاتر صفحه لمسی خیلی خوب.دوربین عکاسی خوب پی1-صفحه کلید خوب.
در عوض ان73 فقط سبکتر هستش اونم نه خیلی زیاد. و صدای بلند دیگه هیچ خاصیتی نداره
در ضمن ان73 از هندسفری بلوتوث پشتیبانی نمیکنه که خودش یه عیب بزرگ هستش
ان73 فاقد وای فای هستش .که اگه توی تهران باشی این وای فای خیلی به درد میخوره
کیفیت صفحه و بزرگی ال سی دی پی1 خیلی توپه
باتری خیلی خوب پی1
الان تفاوت قیمت موزیکالش با پی1 زیاد نیست و صد در صد پی 1 بهتره
دمش گرم با اینکه 3-4 ماه بیشتر نیومده ولی خوب افت قیمت کرده

Re Z a
30-11-2007, 00:55
پی وان صد در صد از ان73 بهتره چه معمولی و چه موزیکال
سرعت بالاتر صفحه لمسی خیلی خوب.دوربین عکاسی خوب پی1-صفحه کلید خوب.
در عوض ان73 فقط سبکتر هستش اونم نه خیلی زیاد. و صدای بلند دیگه هیچ خاصیتی نداره
در ضمن ان73 از هندسفری بلوتوث پشتیبانی نمیکنه که خودش یه عیب بزرگ هستش
ان73 فاقد وای فای هستش .که اگه توی تهران باشی این وای فای خیلی به درد میخوره
کیفیت صفحه و بزرگی ال سی دی پی1 خیلی توپه
باتری خیلی خوب پی1
الان تفاوت قیمت موزیکالش با پی1 زیاد نیست و صد در صد پی 1 بهتره
دمش گرم با اینکه 3-4 ماه بیشتر نیومده ولی خوب افت قیمت کرده

zimka جان ممنون اما من يكمي صدا مهمه برام با مقايسه ي كه دوست عزيزمون persin boyكرده بودن و جا داره براي زحمتهاي كه ايشون و بقيه دوستان كشيدن تشكر كرده باشم واقا كامله اين کلوپ .اما از اونجاي كه من ميترسم اگه اين گوشي دستم بياد آپديتش كنم مي گم كمه صداش و چه معلوم اندازه گوشي فعليم باشه. اگه لمسي نبودن n73 در نظر نگيريم گوشي بدي نيست حقيقتش p1 صداش نگرانم ميكنه كه كم باشه اما فكر نكنين من انتظار دارم بتركونه نه!! اما مي خوام بدونم در حد قابل قبولي باشه و از p990 كمتر نباشه :41: دو دلم واسه خريد هر كدومشون اما دلم بيشتر رو p1 هستش :31:

hamed1297
30-11-2007, 00:59
از 990 که اصلا کم تر نیست.تقریبا در حد متوسط رو به بالا حساب کن.

SAEED_BARCELONA
30-11-2007, 01:01
حقيقتش p1 صداش نگرانم ميكنه كه كم باشه اما فكر نكنين من انتظار دارم بتركونه نه!! اما مي خوام بدونم در حد قابل قبولي باشه و از p990 كمتر نباشه دو دلم واسه خريد هر كدومشون اما دلم بيشتر رو p1 هستش
خیالت راحت p1 صداش نسبت به p990 خیلی خیلی خیلی بهتره. برو با خیال راحت بخرش

Re Z a
30-11-2007, 02:22
غول جدید سونی اریکسون P3 هم كه قراره بياد توي بازار که البته فعلا در دست طراحی هستش اينجوري نوشته بودن :13: آدم ميمونه صبر بكنه يا همين p1 بگيره :13: آخر هر چي گوشيه با دوربين5MP Cyber shot lens
فكر نكنم ديگه چيزي كم داشته باشه اين گوشي SE

مشخصاتش مي تونيد در عكس زير ببينيد :18:

Specifications: hope
- HVGA 2.8" 320 x 480, 16M colors
- HSCSD
- EDGE
- 3G
- WLAN 802.11b/g/i, VoIP
- A2DP Bluetooth
- 5MP auto focus with xenon flash
(Sony Cyber shot lens)
- FM Radio with RDS
- Symbion 9.2 UIQ 3.2 or 4.0
- Built-in GPS

R@R#M@N
30-11-2007, 07:05
اين عكسها فيك هستن
باز اگه عكس رو با دوربيني چيزي ميگرفتن ميشد باور كرد (اينو از رو تجربه ميگم بيشتر گوشيهاي سوني قبل از اومدن عكسهاشون در رفته بود مثل پ1 و ك850 و دبليو 380 و دبليو 890 و دبليو 910 و ....)

SAEED_BARCELONA
30-11-2007, 11:05
برای 10000مین بار این عکسای فیک رو اوردن گذاشتن تو فروم. بابا اینا وجود خرجی ندارنو نخواهند داشت. منم دارم یه گوشی طراحی میکنم مخلوطی از سریهای k -w -s -p -t -m- j بچه ها شما راهنمائیم کنین چیزیو از قلم ننداختم؟!!!

M@hdi-B
30-11-2007, 12:39
برای 10000مین بار این عکسای فیک رو اوردن گذاشتن تو فروم. بابا اینا وجود خرجی ندارنو نخواهند داشت. منم دارم یه گوشی طراحی میکنم مخلوطی از سریهای k -w -s -p -t -m- j بچه ها شما راهنمائیم کنین چیزیو از قلم ننداختم؟!!!

تایید میشه من فقط به Gsmarena اعتماد دارم و بس

StAtIc
30-11-2007, 16:12
سلام!
من P1 ام وقتی میرم تو فایل منیجر >مموری کارد! همونجا یه فایلی به اسم PHONE هستش که هیچ پسوندی هم نداره!تو کامپیوتر هم که گوشی رو وصل می کنم تو مموری کاردم اصلا چنین فایلی نست و لی تو گوشی نشون میده!یه فایل منیجر دیگه تو گوشی نصب کردم!ولی اون نشونش نداد(xplore) !حتی آنتی ویروس هم نصب کردم ولی اونم گفت ویروس نداره گوشی !
با ناد 32 هم مموری رو اسکن کردم ولی خبری نبود!
جالب اینجاست نه پاک میشه نه Move داده میشه !نه Hiden میشه!
چه کنم؟

Highbury
30-11-2007, 17:35
خیالت راحت p1 صداش نسبت به p990 خیلی خیلی خیلی بهتره. برو با خیال راحت بخرش
تایید میشه هم کیفیت و هم بلندی پی1 سر هست.

Re Z a
30-11-2007, 18:06

دوست عزيز من هيچ وقت نميام شب خواب ببينم و فرداش بيام پست الكي بدم خوب ؟ منم نگفتم مثل شما طراحم اگه با دقت مي خوندين گفتم كه ( اينجوري نوشته بودن ) منظورم استناد از سايت هاي خبري مختلف مثل Gsmarena بود.

raahi
30-11-2007, 23:10
سلام به همگي

من هم بالاخره دلمو زدم به دريا رفتم يه P1 خريدم
470 تومن
گارانتي سيتادل
البته قيمت بالاش به خاطر هندزفري بلوتوثي هست كه تو پكش بود.

حالا منتظر راهنمايي هاي شما هستم.

چطوري مي تونم بفهمم ورژن فريمورش چيه؟
Cda اون جنريكه يا ...

بالاخره آپديت مي شه كرد يا نه؟

فونت فارسي روش نصب كنم؟

ميشه فارسيو به زبانهاش اضافه كرد؟

خلاصه هر راهنمايي كه بكنيد ممنون مي شم.

نياز هست برم سايت سوني اريكسون عضو شم؟ سريال گوشيو بزنم ؟‌

كلا چه كارهايي بايد انجام بدم؟
ياعلي

Re Z a
01-12-2007, 00:45
مبارك باشه Raahi جان:10: :20:

Re Z a
01-12-2007, 00:51
صداش چطوره ؟ مي توني يه مقايسه كني ببينم كيفيتش چه جوريه ممنون

corey
01-12-2007, 21:23
سلام من هم دیروز پی1 خریدم فقط 1سوال داشتم می خواستم بدونم تو جعبش قلم زاپاس داره یا نه؟
راستی فکر کنم این بهترین تاپیک تو این انجمنه

hamed1297
01-12-2007, 23:57
مبارک باشه.....

raahi
03-12-2007, 01:05
ممنون سلامت باشيد

بله تو جعبش قلم زاپاس هم هست.

صداش بد نيست از p990 بيشتره . با n70 هم مقايسه كردم صداش يه نمه بيشتر بود و البته خيلي واضح تر

سرعتش خيلي بالاست. آدم باهاش خيلي راحته

كيبوردش حرف نداره

كلا خيلي خوبه . من كه دارم ازش لذت مي برم.

فقط فكر كنم دوربيتش راضيم نكنه . تا حالا كه ازش راضي نبودم . حتي به نظرم طبق همون گفته هاي قبليم از n70 هم ضعيفتر باشه. خيلي نويز رنگي داره . نمي دونم شايد بايد تنظيمات خاصيي انجام بدم كه ندادم . ولي كيفيتش به هر حال اصلا راضي كننده نبوده.

اگه دوربينش رو بگذاريم كنار تا حالا از بقيه چيزهاش راضي بودم.

كيفش رو هم همين امروز گم كردم:41:

narenj
06-12-2007, 18:37
جناب Persian.Boy

در مورد میزان حافظه SMS میشه یه کم توضیح بدید؟ آخه من الان K750 دارم ولی میزان حافظه SMS فقط 140 تا هست.
میزان تعداد اس ام اس P1 چندتاس؟

bandar20
06-12-2007, 19:48
سلام منم رفتم گوشی p1i خیریدم
خیلی باحاله و حالا عضو لین کلوپم

Highbury
06-12-2007, 21:07
جناب Persian.Boy

در مورد میزان حافظه SMS میشه یه کم توضیح بدید؟ آخه من الان K750 دارم ولی میزان حافظه SMS فقط 140 تا هست.
میزان تعداد اس ام اس P1 چندتاس؟
کا800 هزار تا اس ام اس جا میشه
ولی پی1 هر چقدر بریزی تو شکمش پر نمیشه :31:

Gallardo
07-12-2007, 20:16
بچه ها اين كيفش بايد تو جعبه باشه ؟
آخه من p1 رو كه گرفتم كيفش رو يارو جدا بهم داد تو جعبش نبود !!

hamed1297
07-12-2007, 23:35
توی پک گوشی باید باشه.فروخت یا هدیه داد؟

maj3h
09-12-2007, 17:58
p1 بدون دوربين بهتر از w950 است ؟توضيح ميدهيد.؟

Highbury
09-12-2007, 18:07
p1 بدون دوربين بهتر از w950 است ؟توضيح ميدهيد.؟
پی1 بدون دوربین همون ام600 هستش که بستگی به نیاز طرف داره اگه واکمن میخواد 950 بهترینه .
پی1 بدون دوربین همون ام600+رادیو+وای فای هستش .

Gallardo
09-12-2007, 21:00
توی پک گوشی باید باشه.فروخت یا هدیه داد؟
نه هديه داد با يه مموري كارت 1 گيگ يه 512 مگابايت هم كه تو جعبش بود

hamed1297
09-12-2007, 23:31
پی1 بدون دوربین همون ام600 هستش که بستگی به نیاز طرف داره اگه واکمن میخواد 950 بهترینه .
پی1 بدون دوربین همون ام600+رادیو+وای فای هستش .
البته با سرعت خیلی بیشتر در تایید حرف شما.

نه هديه داد با يه مموري كارت 1 گيگ يه 512 مگابايت هم كه تو جعبش بود
کیف که باید روش باشه ولی مموری رو خوبه که گذاشته.

maj3h
10-12-2007, 18:12
ممنون از توضيحتون p1 چهار گيگ رو ساپورت ميكنه با سرعتي كه 950 داره .باتشكر

Re Z a
11-12-2007, 13:10
یکی بگه صدای p1 چقدره ؟؟؟؟؟؟ من p990 دارم صداش خیلی کمه .ببینم صدای p1 در حد w810i هستش؟! یا کمتره؟ ممنون میشم یه نفر راهنمایی بکنه

hamed1297
11-12-2007, 14:28
یکی بگه صدای p1 چقدره ؟؟؟؟؟؟ من p990 دارم صداش خیلی کمه .ببینم صدای p1 در حد w810i هستش؟! یا کمتره؟ ممنون میشم یه نفر راهنمایی بکنه
در مقایسه ببا W810 و P990 بلند تر هست.تقریبا 20 درصد از 990 هم از نظر کیفیت هم بلندی بیشتر هست.

Re Z a
12-12-2007, 16:25
مرسي آقا حامد از بابت راهنمايتون

hamed1297
13-12-2007, 16:07
خواهش میکنم.در خدمتیم.

Gallardo
13-12-2007, 19:19
ميگم چه جوري مي تونم از روي صفحه تاچ شماره گري كنم ؟

Gallardo
13-12-2007, 19:21
راستي آقا حامد شما كه تو شيراز زندگي ميكني جايي سراغ داري محافط Lcd بتونم پيدا كنم
اگه آدرس بدي ممنونت ميشم !

Re Z a
13-12-2007, 21:49
دوستان ميشه كساي كه p1 خريدن بگن توي كارتونش چي داره اينجا كه پرسيدم wayfinder navigator 7 نميزارن توي كارتونش .دوستان كمك كنن بگن چي داره كه سرم كلاه نره راستي ايران هستم! چون شنيدم توي ايران wayfinder navigator 7 برمي دارن

ALFA323
13-12-2007, 22:10
Gallardo جان محافظ صفحه یا همون Cellphone رو تو خیابون داریوش مجتمع تجاری پردیس یا تو ملاصدرا هم میتونی پیدا کنی ... ولی تو همون داریوش از همه جا ارزون تر گیرت میاد .
موفق باشید

Highbury
13-12-2007, 22:11
ميگم چه جوري مي تونم از روي صفحه تاچ شماره گري كنم ؟
باید توی قسمت نرم افزارها پست میدادی ولی مهم نیست من خودم دبلیو950 دارم و از نظر نرم افزاری یکی هستن.
توی سایت gsm.ir اگه بری توی قسمت نرم افزارهای UIQ برنامه ای هستش که از روی ال سی دی میتونه شماره گیری کنی درست مثل آیفون

SK8ER BOi
14-12-2007, 02:12
سلام
من با ساعت اس ام اس های دریافتی توی P1 مشکل دارم
بیشتر وقتا ساعتش اشتباس
حتی بعضی وقتا تاریخ اس ام اس دریافت شده مال یه روز بعده !!!
می خواستم ببینم همه این مشکلو با P1 دارن یا مشکل منه؟
اگه مشکل همه هست کسی راه حلی براش سراغ نداره؟

Highbury
14-12-2007, 11:33
توی همین قسمت تاپیکی هستش با عنوان اینکه تاریخ دریافت اس ام اس در دبلیو950 اشتباهی هستش.البته یه چیز توی همین مایه ها هستش.توی اونجا برو جوابت رو میتونی بگیری.چون دبلیو950 وئ پی990 و پی1 همین مشکل رو دارن.منم همچین مشکلی با گوشیم دارم نمیدونم چی کارش کنم اعصابم رو خراب کرده

hamed1297
14-12-2007, 14:04
راستي آقا حامد شما كه تو شيراز زندگي ميكني جايي سراغ داري محافط Lcd بتونم پيدا كنم
اگه آدرس بدي ممنونت ميشم !

سلام.این محافظ های LCD رو میتونین از مغازه های دوربین فروشی هم بخرید.اسمش هم LCD protector هست.با مارکهای مختلف.
من خودم گرفتم 3000 تومان.یک پلاستیک خیلی شفاف هست که روی LCD میچسبه واصلا قابل تشخیص نیست.

Re Z a
14-12-2007, 19:07
کسی نمی خواد جواب منو بده؟!!! ميشه كساي كه p1 خريدن بگن توي كارتونش چي داره اينجا كه پرسيدم wayfinder navigator 7 نميزارن توي كارتونش .دوستان كمك كنن بگن چي داره كه سرم كلاه نره راستي ايران هستم! چون شنيدم توي ايران wayfinder navigator 7 برمي دارن؟

Gallardo
14-12-2007, 19:25
روی Lcd میچسبه واصلا قابل تشخیص نیست.
بعدا كه خواستيم بكنيمش به Lcd صدمه نمي زنه ؟

vahid123
14-12-2007, 20:37
برای این مشکل آنتن ندادن بعد از update راه حلی پیدا نشد.
من هم di hajfhid ;vnl , گوشیمو Update کردم حالا آنتن نمیده موندم چکار کنم ؟؟؟

hamed1297
14-12-2007, 23:22
بعدا كه خواستيم بكنيمش به Lcd صدمه نمي زنه ؟
اتفاقا اونی رو که گذاشته بودیم کنده شده وافتاده و اثری که نگذاشته ظاهرا.

SK8ER BOi
15-12-2007, 02:58
توی همین قسمت تاپیکی هستش با عنوان اینکه تاریخ دریافت اس ام اس در دبلیو950 اشتباهی هستش.البته یه چیز توی همین مایه ها هستش.توی اونجا برو جوابت رو میتونی بگیری.چون دبلیو950 وئ پی990 و پی1 همین مشکل رو دارن.منم همچین مشکلی با گوشیم دارم نمیدونم چی کارش کنم اعصابم رو خراب کرده

اون تاپیکو دیده بودم
ولی کسی اونجا جواب درست حسابی نداده بود
گفتم بیام اینجا بگم ببینم اصلا بقیه هم با P1 یا W950 این مشکلو دارن یا نه
پس شما هم راهی براش پیدا نکردی.شما گوشیتو آپدیت کردی تازگیا؟اونایی که آپدیت کردن هم باز این مشکلو دارن؟

zhina_gian
18-12-2007, 18:43
اون تاپیکو دیده بودم
ولی کسی اونجا جواب درست حسابی نداده بود
گفتم بیام اینجا بگم ببینم اصلا بقیه هم با P1 یا W950 این مشکلو دارن یا نه
پس شما هم راهی براش پیدا نکردی.شما گوشیتو آپدیت کردی تازگیا؟اونایی که آپدیت کردن هم باز این مشکلو دارن؟

3 جی رو غیر فعال کن و ساعت رو هم روی تهران بزار.

StAtIc
19-12-2007, 00:03
سلام!
من P1 ام وقتی میرم تو فایل منیجر >مموری کارد! همونجا یه فایلی به اسم PHONE هستش که هیچ پسوندی هم نداره!تو کامپیوتر هم که گوشی رو وصل می کنم تو مموری کاردم اصلا چنین فایلی نست و لی تو گوشی نشون میده!یه فایل منیجر دیگه تو گوشی نصب کردم!ولی اون نشونش نداد(xplore) !حتی آنتی ویروس هم نصب کردم ولی اونم گفت ویروس نداره گوشی !
با ناد 32 هم مموری رو اسکن کردم ولی خبری نبود!
جالب اینجاست نه پاک میشه نه Move داده میشه !نه Hiden میشه!
چه کنم؟

Gallardo
20-12-2007, 21:31
ميگم بچه ها من يه سوال فني دارم
نمي دونم به تاپيك ربط داشته باشه يا نه !!
مي خواستم بدونم چه جوري مي تونم رو گوشيم walkman نصب كنم
يعني نرم افزار پخش موزيكم شبيه w960 بشه !
گوشيم هم p1 هست

Re Z a
20-12-2007, 23:22
بالاخره من هم بعد از كلي تحقيق p1 خريدمش:31: زبان عربي ساپورت مي كنه اما زبان خود گوشيم فقط English هستش CdA گوشيمم /92 R4A مي خواستم ببينم نياز به آپديت هست دوستان يا نه؟!

Gallardo
21-12-2007, 14:57
فكر نكنم نيازي به آپديت باشه !
من هم از چند نفر پرسيدم گفتن نمي خواد آپديت كني !!

Re Z a
21-12-2007, 15:10
فكر نكنم نيازي به آپديت باشه !
من هم از چند نفر پرسيدم گفتن نمي خواد آپديت كني !!

Gallardo جان مرسي از جوابتون CDA كه مشكلي پس نداره اما كيفيت دوربينش چرا در حد 3.2 م.پ نيست:41:؟؟؟

Gallardo
21-12-2007, 17:48
اما كيفيت دوربينش چرا در حد 3.2 م.پ نيست؟؟؟
به خاطر اينه كه از لنز كمپاني معروفي استفاده نمي كنه مثلا K800 هم 3.2 م.پ هست ولي لنزش سايبرشات هست كه فوق العاده بود يا N73 كه 3.2 م.پ كارل زايس هست !
ولي اگه بخواي با بقيه گوشي ها مقايسه كني كيفيتش عاليه !!!!