ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P1

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Mohammad
16-03-2008, 18:55
نه حمید جان...این موردی که شما فرمودین مطمئن باشید 1000 تا یکی اتفاق می وفته...می تونید به تمام سایت های ایرانی و خارجی مراجعه کنید و بیینید...

Farbod_h
16-03-2008, 19:15
دوستان چرا اینتوری؟؟؟ من خیلی ها را دیدم که p1 تازه خریده بودن اما بعد از یک هفته بردن فروختن . اینم دلیلاشون بوده .... میخام برم گوشی ارزون بخرم :26::26: خیلی گوشی باحالی اما به پولش احتیاج دارم ( آخر مایه داری) صد در صد دروغ میگفت ... فقط یکیشون که دوست خودم بود راست میگفت خیلی هنگ میکرد 2 بار آپدیتش کردیم درست نشد:13::13::13::13::13::13:من عاشق این گوشی ام اما با این حرفا واقعا موندم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من آپديتش كه نكردم! تا حالا هم هنگ نكرده! فقط 2 دفه ريست شد . داشتم آهنگ گوش مي دادم زنگ خورد ( يه جايي كه آنتن دهيش بد بود) همين!
اكثرآ كسايي كه اصولآ موبايل رو واسه پز دادن مي خرن و چيزي ازش سر در نميارن اين حرف رو مي زنن
دليلش هم واضخه! برنامه ها رو از task manager نمي بندن! هم باطريشون بي خودي مصرف ميشه و هم بعد از يه مدت گوشي مجبور ميشه كه ريست كنه سيستم رو!

Farbod_h
16-03-2008, 19:19
معلومه نميتوني تو گوشي اديتش كنيد! چون اون پوشه protected‌ هست
اين كه رمت هم خونده نمي شه ربطي به اين كارت نداره! من خودم اين كار رو كردم و الان آيكون هام آي فون هست!
با كابل وصل كن گوشيت رو به pc و file manager رو انمتخاب كن ببين چي ميشه

ممنون از راهنمايتون دوست عزيز الان پوشه resource پيدا كردم . اما نمي دونم اين فايلي كه از نت دانلود كردم يه پوشه به نام resource هست و گفته داخل resource مموري تون كپي كنين اما داخل K:\resource\apps گوشيم اسم چند تا از برنامه هايه كه نصبشون كردمه ! اينا پاك نشه !!؟ ميشه يكم راهنماي كنين يا اگه فايلي هست بذارين واسه دانلود ممنونتون ميشم[/quote]

شما چيزي رو پاك نكن
فقط پوشه هاي موجود رو replace‌ كن و اونايي هم كه موجود نيست رو كپي كن دقت كن فقط بايد ALaunchIcon در app كژي شه
بقيه هم نبايد مشگلي داشته باشه

tarrega
16-03-2008, 20:59
من آپديتش كه نكردم! تا حالا هم هنگ نكرده! فقط 2 دفه ريست شد . داشتم آهنگ گوش مي دادم زنگ خورد ( يه جايي كه آنتن دهيش بد بود) همين!
اكثرآ كسايي كه اصولآ موبايل رو واسه پز دادن مي خرن و چيزي ازش سر در نميارن اين حرف رو مي زنن
دليلش هم واضخه! برنامه ها رو از task manager نمي بندن! هم باطريشون بي خودي مصرف ميشه و هم بعد از يه مدت گوشي مجبور ميشه كه ريست كنه سيستم رو!

دوست من . منم تا حدی با حرفات موافقم . اما گوشی منو چطوری توجیه می کنی ؟؟
برنامه های جاوا خیلی سخت روش اجرا میشه و نصب میشه . در صورتی که برنامه های SIS با سرعت برق اجرا میشن . حتی فایلهای حجیم PDF رو ب اسرعت باز میکنه اما با فایلهای جاوا مشکل داره . اونم اساسی . حتی فایلهای نصب جاوا که تو رم گوشی میریزم . به زور پوشه مربوطه رو باز میکنه . برا Uninstall کردنش هم مصیبت داشتم . البته هنوز آپدیت نکردمش . و فکر می کنم قسمت اجرایی MIDLET مشکل داشته باشه . اما یه چیزی رو باید قبول کرد . یه گوشی خوب باید همه ی ویژگی ها رو با هم داشته باشه . اونم گوشی ای مثل P1 که تا مدت زیادی گل سرسبد سونی بوده و هست .
الان که برنامه های جاوا رو حذف کردم گوشی مثل ساعت داره کار می کنه . هر بلایی هم سرش میارم آخ نمیگه .
سر فرصت آپدیتش می کنم ببینم چی میشه .

راستی به نظر شما من زبان فارسی رو رو گوشیم نصب کنم یا نه ؟
با توجه به اینکه CID گوشی من مربوط به هنگ کنگ میشه و اصولا فقط زبان چینی و انگلیسی رو قبول می کنه .
یعنی ممکنه مشکلی پیدا کنم ؟؟؟

من غیر از این دو مورد هیچ مشکلی با گوشیم ندارم . یکی زبان فارسی به دلیل اینکه تو ویرایش آفیس بهش نیاز دارم . یکی دیگه هم نصب نرم افزارهای جاوا . چون خیلی از نرم افزارهای مورد علاقم جاواست .

اما حتی اگه این مشکلات هم باقی بمونه . من این گوشی رو عوض نخواهم کرد . مخصوصا که حالا تازه دارم لذت کار با این گوشی رو حس می کنم . یه چیزش که منو کشته این قدرت تشخیص کلمه هاش تو مسیج دادن و تایپ کردنه . خداییش لنگه نداره . من جنازه ی این گوشی رو به اسباب بازی هایی مثل N95 ترجیح میدم . به نظر من نوکیا در عرض این مدت کوتاه فعالیت سونی یه جورایی کم آورده . به زودی طوفان سونی اریکسون این کارخونه رو با گوشی های عطیقش با خودش خواهد برد . :27:

Farbod_h
16-03-2008, 21:59
آره برنامه هاي جاوا رو بايد پاك كرد! مخصوصآ اونايي كه كند اجرا ميشه!
پاك كه بشه گوشي جون مي گيره

hamed1297
16-03-2008, 22:14
سلام.سلام.
امروز رفته بودم که p1 رو بگیرم.ولی سری جدید با اینکه مموریش 1 گیگ شده اون made in china که روی سری های قبل روی بدنه گوشی بوده حذف شده.به کل تمام گوشی های موجود اینطوری هستن.البته روی کارتن نوشته شده که چینی هست.
حالا من موندم که چیکار کنم؟بگیرم یا نه.
ممکنه تا بعد از عید صبر کنم ولی از این وضه بد تر بشه یا احتمالهای دیگه.
نمیشه گفت اینها غیر اصل هستن.آخه چین چی هست که تقلبی هم داشته باشه.
یادم رفت قیمتهاش رو بگم.

385.000 بدون گارانتی:کمترین قیمت
430.000 باز بدون گارانتی ولی با لیبل made in china روی بدنه گوشی مونده از سری قبل.
410.000 با گارانتی ارس 18 ماهه.

hamed1297
16-03-2008, 22:15
راستی دوستانی که جدیدا خریدن هم به همین شکل هست؟

zhina_gian
16-03-2008, 22:40
سلام.سلام.
امروز رفته بودم که p1 رو بگیرم.ولی سری جدید با اینکه مموریش 1 گیگ شده اون made in china که روی سری های قبل روی بدنه گوشی بوده حذف شده.به کل تمام گوشی های موجود اینطوری هستن.البته روی کارتن نوشته شده که چینی هست.
حالا من موندم که چیکار کنم؟بگیرم یا نه.
ممکنه تا بعد از عید صبر کنم ولی از این وضه بد تر بشه یا احتمالهای دیگه.
نمیشه گفت اینها غیر اصل هستن.آخه چین چی هست که تقلبی هم داشته باشه.
یادم رفت قیمتهاش رو بگم.

385.000 بدون گارانتی:کمترین قیمت
430.000 باز بدون گارانتی ولی با لیبل made in china روی بدنه گوشی مونده از سری قبل.
410.000 با گارانتی ارس 18 ماهه.

سلام.
من خودم نروژ زندگی میکنم و گوشی P1i خودم رو هم از همینجا خریدم. کارتونش یک کارتون طوسی رنگه و اگر
کارتونش رو روبروی خودت بگیری در سمت چپ کارتون منظورم بغلش هست یک سری مشخصات رو با یک برچسب
کاغذی روش چسبوندن که در زیر اون مشخصات خیلی واضح نوشته شده Made in China.

اینو گفتم که خیالتون راحت باشه. حالا به گارانتی کاری ندارم چون من از گارانتی های ایران خبر ندارم اما فقط
اینو بگم هر نوع پی1 با هر نوع بسته بندی که گرفتی خودت میدونی اما به 2 نکته خیلی دقت کن .

1. نوع گوشی شما حتما P1i باشه نه P1 خالی.
2. نسخه CDA گوشی شما چون در ایران هستید و میخواهید پک فارسی رو که خود سونی اریکسون بیرون داده
رو روش نصب کنید حتما World Generic 1,2,3 باشه. البته Middle East هم بد نیست اما سعی کن که
نسخه های اروپایی مثل مال من که CDA گوشیم Norway Generic هست رو نگیری چون پک فارسی فقط روی
اون 2 نوعی که گفتم نصب میشه. مگر اینکه بعدا با هزار دردسر بخوای CDA گوشی رو عوض کنی.

برای اینکه بتونی متوجه بشی نسخه های World Generic1,2,3 و Middle East دارای چه CDA هستند میتونید
به سایت زیر مراجعه کنید و CDA گوشی رو که میخواهید بخرید با اینها مقایسه کنید.

پیشنهاد من World Generic 2 هست اگر 2 نبود هر کدام از World Generic ها که باشه اشکالی نداره اما اگر
World Generic نتونستی گیر بیاری اونوقت برو سراغ Middle East.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamed1297
16-03-2008, 23:26
ممنون دوست عزیز.
مشکل اینجاست که این گوشی های جدید هم با همین کارتن فروخته میشه.
فقط نکته اینجاست که روی خود گوشی که زیر باتری هست حک نشده ساخت چین.
مال شما چطور هست؟حک شده یا نه؟

majid134
17-03-2008, 00:24
ممنون دوست عزیز.
مشکل اینجاست که این گوشی های جدید هم با همین کارتن فروخته میشه.
فقط نکته اینجاست که روی خود گوشی که زیر باتری هست حک نشده ساخت چین.
مال شما چطور هست؟حک شده یا نه؟
دوست خوبه من همه دنبال این هستن که گوشیشون ساخت چین نباشه شما برعکس؟؟!!
حالا از شوخی بگذریم درسته داخل دستگاه ساخت چین حذف شده.من هفته پیش خریدم با گارانتی نیکاتل 435. نسخه CDA هم که بررسی کردم این بود :

Phone Version : CXC162037 R9K009
CDA : 162022/1
Bluetooth Version : CXC162143 R1D
Organizer Version : CXC162108 R6G04
Region Language : World 1

تقریبا آخرین آپدیت هستش با آنتن دهی و فارسی مطلقاً مشکل ندارم چه ایرانسل چه دولتی . سایت فارسی رو به راحتی باز میکنه . برنامه جاوا رو خوب باز می کنه و برنامه های مخصوص خودشم بهتر . من واقعا فکر نمی کردم این تلفن اینقدر به دلم بشیه ولی هر چی بیشتر می گذره بیشتر ازش خوشم می یاد. در ضمن یه نصیحت به عنوان یه کوچیکتر می کنم و اونم اینکه تو خرید هر چیزی از هر کسی که اطلاعی نداره سوال نکن بدتر فکرو به هم میریزه. چند وقت پیش رفته بودم برای خرید نوت بوک برای دوستم ، موقع خرید یکی گفت : آقا همه با ویندوز ویستا مشکل دارن نخر!! یهو دوستم که که به من اعتماد کرده بود گفت : فکر نمی کنی اشتباده کردی تو انتخاب ؟ بهش گفتم هر کسی می تونه نظر بده ولی مسئله اینکه نباید بهش توجه کرد. اگه شما یک سری مسائل رو تو خرید در نظر بگیری و واسه 10، 20 تومن ارزون شدن، جنس قاچاق نخری به مشکل بر نمی خوری. من فروشنده رو مجبور کردم تو فاکتور بنویسده در صورت عدم آنتن دهی پس گرفته می شود، ولی تا حالا که مشکلی نداشتم هم در تهران هم در شهرستان هم جاده.

lord_alone_dark
17-03-2008, 00:34
اقا من هم می خوام از کجا گرفتی من فردا برم بگیرم:18:

hamed1297
17-03-2008, 00:49
آقا ممنون.خدا عمرت بده.پس توی گارانتی اصلی هم حذف شده؟
راستشو بخوای من از همون اول که این گوشی وارد بازار شده بود قصد خریدش رو داشتم.ولی پولش جور نبود.حالا که پول جور شده یک مدت نایاب شده بود و حالا هم که اینطور .
گفتم یک دفعه بعد از این همه وقت نگیرم و مشکل دار بشه.
فردا میرم میگیرم.
در مورد Cda هم متاسفانه تا گوشی روشن نشه که نمیشه مشخصش کرد که اون زمان هم دیگه صاحب مغازه اون رو تعویض نمیکنه.
باز ممنون.

majid134
17-03-2008, 00:50
من از پاساژ علاالدین طبقه همکف فروشگاه مه تل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed1297
17-03-2008, 00:58
آهان.دقیقا همینه.
آخه بقدری با کیفیت ساخته شده که فکر تقلبی بودنش به ذهن آدم نمیرسه.
من فقط روی همین ننوشتن made in china شک کردم.

majid134
17-03-2008, 11:46
google map برای uiq توسط گوگل راه اندازی شد.

lord_alone_dark
17-03-2008, 19:39
من هم خریدم 460

hamed1297
17-03-2008, 21:00
یک جوانمرد شماره سیتادل تهران رو به من نمیده که مطمئن بشم؟ممنونش میشم.

آقا یه هم فکری با ما بکینید.بگیریم یا نه.بی گوشیمممممم

roohi_rsh
18-03-2008, 00:15
کسی رم 2 یا 4 گیگ روی این گوشی انداخته اگر انداخته سرعت گوشی چجوریه

Farbod_h
18-03-2008, 00:22
2 گيگ كه تقريبآ پره
بيش از 100 تا بازي و برنامه
فقط يه ديكشنري با حجم 60 مگ! و 3 تا بازي هر كدوم با حجم بيش از 20 مگ تنها نمونه اي از برنامه هاي نصب شدن دي:
سرعت هم عاليه البته استارت آپ كندي داره!
اديت: 100 مگم تم روش دارم! بنده خدا! دي:

majid134
18-03-2008, 08:49
من هم خریدم 460
مبارک باشه گوشیه خوبیه

tarrega
18-03-2008, 13:40

عزیز این گوشی رم 2 گیگ رو قورت میده . با رم 4 هم دیدم . هیچ مشکلی نداره . خیالت جمع .
تازه من تو یه سایت انگلیسی زبان که آدرسش یادم نیست خونده بودن دارن روی سیستم عامل تغییراتی میدن کدهایی رو بهش اضافه می کنن که بتونه رم 8 گیگ رو هم بدون مشکل ساپورت کنه .
چون مشخصات سخت افزاری P1 و W960 هر دو یکیه و هیچ فرقی ندارن . چه قدرت پردازنده و چه مقدار رم .
کسی رو ندیدم که از رم 8 گیگ استفاده کنه . اما با تحقیقاتی که من کردم گمون نمی کنم با رم 8 گیگ هم مشکلی پیش بیاد . البته اگه بشه رم های سرعت بالا گیر آورد تا موقع بازخوانی فایل ها از حافظه مشکلی پیش نیاد .

اما اگه رم 4 گیر آوردی بنداز روشو حالشو ببر . مارو هم خبر کن . :10:

hamed1297
18-03-2008, 14:25
خوب این ماجرای p1 خریدن ما هم واسه خودش داستانی شده.
امروز رفتم یه مغازه ای که اون هم p1 سری قبل رو د اشت هم از این جدیدای no name.

طی مقایسه ای که داشتم این تغیرات رو توش دیدم:
باتری تمام پلاستیکی شده و دیگه اون قسمت استیل دور باتری وجود نداره.
نحوه نوشته شدن مشخصات باتری به خوبی سری اول نیست و حس خوبی نداشتم از این مقایسه.به کیفیت سری اول نمیرسید.البته از لحاظ کارکرد رو نمیدونم.
ظاهر کارتن کمی تغییر کرده.
از لحاظ ظاهر هر دو گوشی تقریبا مثل هم و بایک کیفیت هستن.

طرف چون همون 1 دونه واسش مونده بود واسه ما تاقچه بالا گذاشت که این فلان و بلانه.خیلی بهتره و قیمت هم 420 میگفت.
ولی چون تک مونده بود از قبل مشخص بود که زیاد دست کاری شده بود +کیبوردش فارسی بود که من ازش متنفرم و در آخر در پشت باتری شل بود.

hamid00009
18-03-2008, 17:52
دوستان این جدیدا که لیبل چین پشتشون نداره فکر کنم قلابی باشن من امروز یکشون را دستم گرفتم پشتش را که نگاه کردم افتضا بود

lord_alone_dark
18-03-2008, 19:39
این تازه هارونخرید خیلی مشکوک هستن مخصوصا قیمتش مال من از قدیمی ها هست

tarrega
18-03-2008, 23:58
کسی که مارو تحویل نگرفت اینقدر داد زدیم
کسی میدونه چطور میشه CDA رو تغییر داد ؟ .
مال من مال هنگ کنگه . میخوام به Worrld 2 تغیرش بدم .
یعنی باید با فیرم ویر World فلش کنم گوشی رو ؟ یا راه دیگه ای داره .

roohi_rsh
18-03-2008, 23:59
خوب پس چیکار کنیم آیا سری اولش پیدا میشه تو تهران من 3 ماه میخوام بخرم اما نشد حالا بعد از عید میخوام بخرم پیدا میشه یا برم بشینم گریه کنم:37:

nimpond
19-03-2008, 03:17
سلام
کسی میتونه بگه من چطوری میتونم W.lan رو فعال کنم؟
آخه آنتن یکی از ispها جلوی خونمونه اما نمیدونم چجوری بهش وصل بشم

osameh_m
19-03-2008, 11:26

دوست عزیز با نرم افزار ++XS خیلی راحت میتونی این کار رو انجام بدی

hamid00009
19-03-2008, 11:44
قیمتش چنده؟؟؟؟

hamed1297
19-03-2008, 14:41

باید توی فرومهای خارجی بگردی.من اینجا ندیدم کسی بلد باشه.

خوب پس چیکار کنیم آیا سری اولش پیدا میشه تو تهران من 3 ماه میخوام بخرم اما نشد حالا بعد از عید میخوام بخرم پیدا میشه یا برم بشینم گریه کنم

اقا شما هم مثل منی.با این تفاوت که من 6 ماهه میخوام بخرمش.تا الان که داشتم پولش رو جور میکردم و حالا هم که این تقلبی ها اومده.لعنت به این بازار.
من موندم سونی اریکسون چطور اجازه میده این جنسهای بی کیفیت به اسم شرکتش بیرون بیاد.دارم از سونی اریکسون زده میشم.

hamid00009
19-03-2008, 15:46
دوستان اگه کسی از این گوشی ها که لیبل چین روش نداره " داره بیاد بگه گوشیش چجوری مشکل نداره؟؟؟

hamed1297
19-03-2008, 17:20
دوستان اگه کسی از این گوشی ها که لیبل چین روش نداره " داره بیاد بگه گوشیش چجوری مشکل نداره؟؟؟
یکی از بچه های همین جا خریده ولی پیداش نیست.جالب اینکه میگفت با گارانتی سیتادل
حمید جان این عکسی رو که واسه امضاء گذاشتی یک مقدار بزرگ هست میشه کوچکترش کنی.صفحه رو به هم میریزه.ممنون.

hamid00009
19-03-2008, 18:05
حامد جون دیروز درسش کردم.

noia
19-03-2008, 21:16
هی چی بگم از این روزگار! منم یه 5-6 ماهی هست می خوام بگیرمش, ولی نشد! حالا هم که آسین بالا زدیم واسه خریدنش اینجوری شده :2:

باید یه E-Mail زد به سونی و پرسید قضیه چیه؟
شایدم تقلبی نباشن ( باید از نطدیک دیدشون تا بشه نظر داد, من تا حالا این جدیدا رو ندیدم ) ... :41:

lord_alone_dark
19-03-2008, 23:44
رفیق اون وایر لس بکارت نمیاد باید اکانت داشته باشی یا ای دی اس ال با مودم وای فای پیچیدس حال ندارم تو ضیح بدم شاید بچه ها کسی وارد تر باشه

tarrega
20-03-2008, 00:02
سلام
عزیزان مال من که تازه خریدم . از اوناییه که میگین لیبل چین روش نداره . من که باهاش هیچ مشکلی نداشتم . جز Cda اون . چون خودم نخریدم . Cda گوشی من مال هنگ کنگه و متاسفانه امکان نصب زبان فارسی رو ندارم . که شنیدم با تغییر Cda حل میشه . دوربینش فوق العاده و ورای تصور من کار می کنه . فقط یکمی به لرزش دست حساسه . نمیدونم مال قدیمیا چطور بوده .

صداش که توپ توپه . چه تو اسپیکر و چه تو هندز فری که محشره .
کیفیت ال سی دیش هم هیچ فرقی با قبلیا نداره . یه مشکل هم با برنامه های جاوا داشتم که مثل اینکه بقیه هم این مشکل رو داشتن . برنامه های جاوا رو با تاخیر اجرا میکنه . در صورتیکه برنامه های مخصوص Uiq 3 رو با سرعت نور اجرا میکنه . البته من یه اشتباه هم داشتم و برنامه هامو رو حافظه ی خود گوشی نصب کرده بودم که یه خورده سنگین شده بود . اینقدر انجوری نگین تورو خدا من حساس شدم اینقدر این بحث ها رو دیدم .

مال منکه هیچ مورد خاصی توش ندیدم . امیدوارم همینطوری هم بمونه .

راستی یکی بهم بگه که نرم افزار ++xs رو چطوری میتونم گیر بیارم . کسی طرز کارشو بلده ؟
اصلا ممکنه مشکل جدی ای پیش بیاره عوض کردن Cda ؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنین .

tarrega
20-03-2008, 00:21
سلام

برای فعال کردن وایرلس باید بری تControl pannel و قسمت Connections و گزینه ی Wireless رو انتخاب کنی . بعد هم گزینه ی More زو میزنی و Enable Wireless . اگه شبکه یا در دسترس باشه و Scan رو بزنی بهت اطلاع میده . اما ساختن Connection برای شبکه وایرلس رو دقیقا نمی دونم . اینو امتحان نکردم . اما برای فعال کردنش همین کارایی که گفتم رو انجام بده .

راستی دیگه عیدم اومد دیگه . :11:
سال نوی همه مبارک . سال خوشی رو برای همه ی دوستان کلوپ P1 آرزو می کنم . :10:

majid134
20-03-2008, 00:41
من همون طور که عکسش رو گذاشتم ساخت چین نداره اصلا مشکل ندارم به نظر من که آپدیت هم نمی خواد . در ضمن حدودا رم 1 گیگ 20 تا 30 تومن قیمت داره که این مبلغ رو صرفه جویی می کنی . فقط می دونم تا حالا کسی راجبش بد نگفته .
نکته ای که خیلی باهاش حال کردم چک کردن gmail و rss بود خداست !!!!!!!!!!!!!
در جواب کسی که گفته بود رم 8 گیگ می خوره باید بگم تا 4 گیگ بیشتر ساپورت نمی کنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداسیره این گوشی شدم. آقا هرکی بخره پشیمون نمیشه جدی می گم.

hamed1297
20-03-2008, 00:43
بهترین کار همون ایمیل زدن به سونی اریکسون هست.
اگر وقت کردم حتما میفرستم.
البته از این دوستمون هم ممنون.
امیدوارم گوشیتون هیچ مشکلی پیدا نکنه.اگر اینطور باشه جای امیدواری هست.بخصوص اینکه توی هنگ کنگ هم این مدل بوده.

roohi_rsh
20-03-2008, 00:55
میگم اگه میتونی بفرستی زودتر اینکارو بکن که من یکی یه لنگ رو هوا موندم فرستادی جواب رو روی تاپیک بزاررررررررررر

nimpond
20-03-2008, 01:02
سلام
آخه من این دکلی رو که جلوی خونمونه پیدا میکنم اما نمیتونم بهش وصل بشم. یعنی کانکت نمیشه !!!
چه کار کنم؟

osameh_m
20-03-2008, 10:10
آخه من این دکلی رو که جلوی خونمونه پیدا میکنم اما نمیتونم بهش وصل بشم. یعنی کانکت نمیشه !!!
چه کار کنم؟

دوست عزیز باید ارائه دهنده خدمات از DHCP استفاده کنه تا شما بتونید بهش کانکت بشی فکر نمیکنم بتونی این طوری به شبکه وصل بشی باید بری همون isp ببینی میتونن یک همچین سروری رو راه اندازی کنن یا نه مشکل از گوشی نیست بیخودی با گوشی کنجار نره چون من هم همین مشکل رو داشتم

hamid00009
20-03-2008, 10:28
بهترین کار همون ایمیل زدن به سونی اریکسون هست.
اگر وقت کردم حتما میفرستم.
البته از این دوستمون هم ممنون.
امیدوارم گوشیتون هیچ مشکلی پیدا نکنه.اگر اینطور باشه جای امیدواری هست.بخصوص اینکه توی هنگ کنگ هم این مدل بوده.
حامد جون زودتر بفرست منتظریم

hamid00009
20-03-2008, 16:01
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بنظر می رسد که سازندگان گوشی های چینی همچنان به کپی برداری از مدل های موفق بازار ادامه میدهند . مدل P1i سونی اریکسون توسط یک سازنده چینی به گوشی Gold star P1i تبدیل شده است .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر این دو گوشی را کنار هم قرار بدهید شباهت های زیادی میان آنها پیدا می کنید . ویژگی جالب این گوشی چینی پشتیبانی از دو سیم کارت است . این گوشی به نرم افزار MediaPlayer ، فیلمبرداری در فرمت Mpeg4 و H.263 ، بلوتوث ، رادیو FM ، دفترچه تلفن با قابلیت ذخیره 500 مخاطب ، صفحه لمسی با قلم و ویژگی های Organizer مجهز است . Gold star P1i همچنین دارای گیرنده شبکه های تلویزیونی است . اطلاعاتی در رابطه با قیمت این مدل در دست نیست .

hamid00009
20-03-2008, 16:13
دوستان برای دیدن عکس به جای نقطه چین GSMaria دات کام قرار دهید.

siavashhamdi
20-03-2008, 17:30
دوستان، عید بر همه شما مبارک...
امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشید...

tarrega
20-03-2008, 22:47
من همون طور که عکسش رو گذاشتم ساخت چین نداره اصلا مشکل ندارم به نظر من که آپدیت هم نمی خواد . در ضمن حدودا رم 1 گیگ 20 تا 30 تومن قیمت داره که این مبلغ رو صرفه جویی می کنی . فقط می دونم تا حالا کسی راجبش بد نگفته .
نکته ای که خیلی باهاش حال کردم چک کردن gmail و rss بود خداست !!!!!!!!!!!!!
در جواب کسی که گفته بود رم 8 گیگ می خوره باید بگم تا 4 گیگ بیشتر ساپورت نمی کنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداسیره این گوشی شدم. آقا هرکی بخره پشیمون نمیشه جدی می گم.

منم باهات موافقم
همه ی اینا رو قبول دارم .
راستی نرم افزار جاوا نصب کردی روش ؟؟ سرعت نصب و اجراشو ن چطوره ؟؟؟؟

و یه چیز دیگه من بودم که گفتم 8 گیگ / اما نگفتم ساپورت میکنه . منم میدونم تا 4 گیگ ساپورت میکنه . اما اگه دقیق خونده باشی گفتم یه مطلب خوندم که چون از لحاظ سخت افزاری با W960 یکیه . این فرضیه وجود داره که با 8 هم مشکلی نداشته باشه . دارن رو سیستم عاملش کار میکنن . تا بتونن با دستکاری یکی از فیرم ویرها امکان استفاده از رم 8 گیگ رو هم فراهم کنن . مشکلی که الان وجود داره نداشتن سرعت بالای رم ها M2 برای استفاده از ظرفیت ها ی بالا تو این گوشیه .

hamed1297
21-03-2008, 00:07
سلام به همگی.
این اولین پست من توی سال جدید هست.واسه همه سال خوبی رو آرزو دارم.

اون دوستایی که گوشی no name p1 رو خریدن میشه یک عکس از باتری اون رو اینجا بگذارن؟میخوام واسه سونی اریکسون میل بفرستم اگر مستند باشه بهتره.

hamed1297
21-03-2008, 00:37
واسه سونی اریکسون میل زدم در مورد گوشی p1.نتیجه که اومد حتما خبرتون میدم.
این هم تائید دریافت که برام فرستادن:

Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center, your question has
been registered and the reference number is Case Id Tag.

Sony Ericsson Call Center will soon come back to you with a response.

Please do not respond to this mail since it will not be delivered to
any recipient.

For future emails concerning this case please include the following
line in the message subject field: “Case Id Tag” and send the email to
questions.ae@support.sonyericsson.com.

فعلا نخرید.من خودمم گذاشتم واسه بعد از تعطیلات.

Mohammad
21-03-2008, 01:22
سلام...
دوستان من با دیال آپ (!!) گوشیم رو آپدیت کردم...سوالی هست می تونم کمک کنم...

siamak5561
21-03-2008, 02:01
عجب خطری کردی اگه dc میشدی که گوشی رو باید فلش میکردی !! منم دلم می خواد آپدیتش کنم ولی با دیال آپ میترسم!!!!!

tarrega
21-03-2008, 10:53
سلام به همگی.
این اولین پست من توی سال جدید هست.واسه همه سال خوبی رو آرزو دارم.

اون دوستایی که گوشی no name p1 رو خریدن میشه یک عکس از باتری اون رو اینجا بگذارن؟میخوام واسه سونی اریکسون میل بفرستم اگر مستند باشه بهتره.

اگه منظورت از no name هموناییه که روش ننوشته ساخت چین :46: باید بگم مال من Bst-40 و 1120mah هستش .
عکسشو نمیتونم بذارم . اما شکلش هیچ فرقی نکرده . من نمی دونم اینایی که میگن یعنی چی . قسمت فلزی و این چیزا . آخه قدیمیا هم قسمت فلزی نداشت . فقط فکر کنم . یه هولوگرام سونی اریکسون هم به باطریش اضافه شده . با اینکه من خیلی بیرحمانه ازش استفاده میکنم . با این حال 2 روز تا 2 روز و نصف دوام میاره . با صفحه ی لمسی حساب کنید میشه محشر . در ضمن کاملا هم شبیه باطری های دیگه ی سونی اریکسونه . منکه خیلی باهاش حال می کنم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . فقط موقع دیدن فایلهای تصویری اونم به صورت فول اسکرین باطریش یه کم زود خالی میکنه . که اگه بهش بگیم عیب غیر طبیعیه :46: . به نظر من که هیچ مشکلی تو این گوشی وجو د نداره . اگه دوستان روش خاصی برای امتحان دارن بگن تا من آزمایش کنم ببینم چطوریه .

همونطور که گفتم من فقط با برنامه های جاوا مشکل دارم . یعنی دیر میاد بالا . تا حالا هم خودم رو کشتم و جز یه نفر هیچ کس جواب منو نداد تا ببینم چه طوریه . البته موقع نصب و اجرا برای اولین بار . موقع آن اینستال کردن برنامه ها هم اگه جاوا زیاد نصب باشه تقریبا باید صبر ایوب داشته باشی تا برنامه ی آن اینستال بالا بیاد . اما با Sis ها به هیچ وجه این مشکل وجود نداره .

یکی جواب ما رو بده خواهشا . یعنی فقط منم که با جاوا مشکل دارم ؟؟؟؟؟

Farbod_h
21-03-2008, 12:33
اگه منظورت از no name هموناییه که روش ننوشته ساخت چین :46: باید بگم مال من Bst-40 و 1120mah هستش .
عکسشو نمیتونم بذارم . اما شکلش هیچ فرقی نکرده . من نمی دونم اینایی که میگن یعنی چی . قسمت فلزی و این چیزا . آخه قدیمیا هم قسمت فلزی نداشت . فقط فکر کنم . یه هولوگرام سونی اریکسون هم به باطریش اضافه شده . با اینکه من خیلی بیرحمانه ازش استفاده میکنم . با این حال 2 روز تا 2 روز و نصف دوام میاره . با صفحه ی لمسی حساب کنید میشه محشر . در ضمن کاملا هم شبیه باطری های دیگه ی سونی اریکسونه . منکه خیلی باهاش حال می کنم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . فقط موقع دیدن فایلهای تصویری اونم به صورت فول اسکرین باطریش یه کم زود خالی میکنه . که اگه بهش بگیم عیب غیر طبیعیه :46: . به نظر من که هیچ مشکلی تو این گوشی وجو د نداره . اگه دوستان روش خاصی برای امتحان دارن بگن تا من آزمایش کنم ببینم چطوریه .

همونطور که گفتم من فقط با برنامه های جاوا مشکل دارم . یعنی دیر میاد بالا . تا حالا هم خودم رو کشتم و جز یه نفر هیچ کس جواب منو نداد تا ببینم چه طوریه . البته موقع نصب و اجرا برای اولین بار . موقع آن اینستال کردن برنامه ها هم اگه جاوا زیاد نصب باشه تقریبا باید صبر ایوب داشته باشی تا برنامه ی آن اینستال بالا بیاد . اما با Sis ها به هیچ وجه این مشکل وجود نداره .

یکی جواب ما رو بده خواهشا . یعنی فقط منم که با جاوا مشکل دارم ؟؟؟؟؟
آپديتش كني بهتر ميشه
مثلآ رو گوشي من نقشه ي تهران نصب ميشه ولاي به هيچ وجه بالا نمياد گير مي كنه و فقط بايد خاموشش كنم
ولي تو نسخه ي جديدش دادم بچه ها تست كردن بي مشگل بالا مياد
ولي بعضي از جاواها كند اجرا ميشن
اصلآ جاوا مي خواي چي كار! اين همه برنامه و بازي سيمبين براي اين گوشي هست!

fariborz@shiraz
21-03-2008, 12:45
سلام به تمام دوستان امیدوارم سال خوبی داشته باشید
دوستان من چند روز سهواً مموری داخلی گوشی رو فرمت کردم و تمام اطلاعات گوشی پاک شد . در این بین تمام آهنگ های اورجینال رو از دست دادم . با یه سرچ تونستم یه پک از آهنگ های اورجینال رو پیدا کنم ولی یکی از آهنگ ها رو نداره (در اصل به خاطر همون آهنگ های اورجینال رو دانلود کردم . حالا من می خواستم دوستان آهنگ های اورجینال گوشی رو با این لیست من مقایسه و اسم آهنگی رو که ندارم برام بذارن (اگر هم زحمت بکشن و برام آپ کنن هم که حسابی حال دادن)
لیست آهنگ هایی که تونستم پیدا کنم
Days10
BlueRay
Break
Bulls eye message
Classic phone
Dream catcher
Fell
Flute on a string
Formula 66 message
Hill street
Into the clouds
Jet set
Kandiman
Morning
Mothership
Moving
Newage
Organ morgan
Planetarian
Pop piano
Smooth message
Soap
Speedish
Welcome message
Woody melody
دوستان خدایی همش 5 دقیقه طول نمیکشه لطفا منو بی جواب نذارین
مشخصات آهنگ : داخلش صدای سوت تیز میاد و داخل اسمش چیزی شبیه فلامینگو (اگه اشتباه نکنم) داشت
داداشتون رو بی جواب نذارین ممنون

fariborz@shiraz
21-03-2008, 13:02
یه سوال دیگه
میشه کاری کرد که هنگام آمدن بلوتوث گوشی صدایی چیزی بده؟

hamed1297
21-03-2008, 14:26
اگه منظورت از no name هموناییه که روش ننوشته ساخت چین باید بگم مال من Bst-40 و 1120mah هستش .
عکسشو نمیتونم بذارم . اما شکلش هیچ فرقی نکرده . من نمی دونم اینایی که میگن یعنی چی . قسمت فلزی و این چیزا . آخه قدیمیا هم قسمت فلزی نداشت . فقط فکر کنم . یه هولوگرام سونی اریکسون هم به باطریش اضافه شده . با اینکه من خیلی بیرحمانه ازش استفاده میکنم . با این حال 2 روز تا 2 روز و نصف دوام میاره . با صفحه ی لمسی حساب کنید میشه محشر . در ضمن کاملا هم شبیه باطری های دیگه ی سونی اریکسونه . منکه خیلی باهاش حال می کنم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . فقط موقع دیدن فایلهای تصویری اونم به صورت فول اسکرین باطریش یه کم زود خالی میکنه . که اگه بهش بگیم عیب غیر طبیعیه . به نظر من که هیچ مشکلی تو این گوشی وجو د نداره . اگه دوستان روش خاصی برای امتحان دارن بگن تا من آزمایش کنم ببینم چطوریه .

من چند روز پیش تونستم توی یک مغازه هر 2 پک این گوشی رو با هم مقایسه کنم.اصلا فرم باتری به یک شکل نیست.منظور از اون قسمت فلزی هم دور تا دور باتری رو میگم.اون مدلهای ساخت چین باتری یک جورایی فلزی هست.من با w550 که توی خونه داریم هم مقایسه کردم.اون هم باتریش قسمت فلزی رو داره و از طرفی نوشته های روی اون هم که همون اطلاعات باتری هست خیلی شکل خوبی نداره.شاید من اشتباه میکنم.
ولی از نظر اینکه باتری 1120 میلی آمپر هست و BST- 40 هر دو مدل یکی هست.

در مورد برنامه های جاوا یکی از دوستان که این گوشی رو داره میگفت که خیلی خوب روی گوشی اجرا میشن.بقیه دوستان هم نظر بدن ببینیم چطوریاس.
به هر حال من قصد جسارت به گوشی شما رو ندارم.

Ashkan1980
21-03-2008, 15:59
سلام به تمام دوستان امیدوارم سال خوبی داشته باشید
دوستان من چند روز سهواً مموری داخلی گوشی رو فرمت کردم و تمام اطلاعات گوشی پاک شد . در این بین تمام آهنگ های اورجینال رو از دست دادم . با یه سرچ تونستم یه پک از آهنگ های اورجینال رو پیدا کنم ولی یکی از آهنگ ها رو نداره (در اصل به خاطر همون آهنگ های اورجینال رو دانلود کردم . حالا من می خواستم دوستان آهنگ های اورجینال گوشی رو با این لیست من مقایسه و اسم آهنگی رو که ندارم برام بذارن (اگر هم زحمت بکشن و برام آپ کنن هم که حسابی حال دادن)
لیست آهنگ هایی که تونستم پیدا کنم
Days10
BlueRay
Break
Bulls eye message
Classic phone
Dream catcher
Fell
Flute on a string
Formula 66 message
Hill street
Into the clouds
Jet set
Kandiman
Morning
Mothership
Moving
Newage
Organ morgan
Planetarian
Pop piano
Smooth message
Soap
Speedish
Welcome message
Woody melody
دوستان خدایی همش 5 دقیقه طول نمیکشه لطفا منو بی جواب نذارین
مشخصات آهنگ : داخلش صدای سوت تیز میاد و داخل اسمش چیزی شبیه فلامینگو (اگه اشتباه نکنم) داشت
داداشتون رو بی جواب نذارین ممنون

tarrega
21-03-2008, 16:52
من چند روز پیش تونستم توی یک مغازه هر 2 پک این گوشی رو با هم مقایسه کنم.اصلا فرم باتری به یک شکل نیست.منظور از اون قسمت فلزی هم دور تا دور باتری رو میگم.اون مدلهای ساخت چین باتری یک جورایی فلزی هست.من با w550 که توی خونه داریم هم مقایسه کردم.اون هم باتریش قسمت فلزی رو داره و از طرفی نوشته های روی اون هم که همون اطلاعات باتری هست خیلی شکل خوبی نداره.شاید من اشتباه میکنم.
ولی از نظر اینکه باتری 1120 میلی آمپر هست و BST- 40 هر دو مدل یکی هست.

در مورد برنامه های جاوا یکی از دوستان که این گوشی رو داره میگفت که خیلی خوب روی گوشی اجرا میشن.بقیه دوستان هم نظر بدن ببینیم چطوریاس.
به هر حال من قصد جسارت به گوشی شما رو ندارم.

آقا این چه حرفیه .... جسارت کدومه ....... :10:
حرفای شما رو سر من جا داره ( البته اگه سر نخوره :31: ) مگه بچه ایم ما که با این حرفا ........
اتفاقا من خودمم خیلی علاقه مند شدم به این ماجرا . اون موقع که من خریدم حساسیتی رو این موضوع وجود نداشت . یعنی اونقدر نایاب بود که حرفی در این باره نبود . من مشکلی با گوشیم ندارم . همونطوری هم که دیدید بچه های با سابقه ی P1 دار هم مشکل مشابه من رو داشتند . فکر می کردم که با آپدیت حل بشه .... بقیه ی چیزای گوشیمم ردیفه . سرعت فوق العاده ای هم داره . طوری که اصلا به نظر نمیاد سیستم عامل داشته باشه ( در مقایسه با سرعت اسفبار اسمارت فونهای نوکیا )
باطریشم حالا متوجه شدم . اون قسمتی که میگید فلزیه در حقیقت یه نوع پلاستیک روکش دار خیلی نازکه که اینطوری به نظر میرسه . شایدم با یه لایه ی فلزی روکش شده باشه . خودم خدمت چند تا باطری خراب سونی رسیدم و دیدم . آره باطری مدل جدیدا یه لایه پلاستیک براق جایگزینش شده . اما بازم نوع نوشته ها رو درک نمی کنم . آخه هیچ فرقی با مدلای قدیمی نداره . شایدم من اشتباه می کنم و رو قدیمی ترا زیاد دقت نکردم .

اما مال من هولوگرام سونی اریکسون روش داره !!!!! این رو چی میگی ؟؟؟؟ فکر نمی کنم هیچ گوشی تقلبی ای روش هولوگرام داشته باشه اونم با آرم و نوشته ی سونی اریکسون !!! مگه اینکه با یه گروه مافیا طرف باشیم که اینقدر ماهرانه هولوگرام چاپ و منتشر می کنن . به خدا اینو جدی دارم میگم . چون گوشی های تقلبی معمولا مشکلات خیلی زیادی دارن . مخصوصا تو این قسمت ها . و نوشته های روی باطری گوشی منم کاملا طبیعیه . بعید میدونم کسی اینطوری خرج کنه برای زدن یه باطری تقلبی . چون شماره سریالش مثل مدلهای دیگه ی سونی روکش داره و قابل پاک شدن نیست .

به هر حال منم خوشحال میشم که این موضوع روشن بشه . ما که گرفتیم و پشیمون هم نیستم . چون از کارکردش راضیم و تابحال مشکلی باهاش نداشتم . در ضمن حد اقل باید تو سخت افزارش تغییری ایجاد میشد . چون قابل تشخیص نیست . اما من با swiss manager کامل چکش کردم . تموم چیزها از مقدار رم و فرکانس پردازنده و .... همه چیزش درست بود . فقط LCD رو 16000 کیلو یا همون 16 میلیون رنگ نشون میداد که از قرار معلوم تو چند نوع دیگه از گوشی ها حتی تو نوکیا هم با چنین برنامه هایی این مورد وجود داشت .

ولی خداییش اگه این گوشیا تقلبی باشه باید به اون آدم تبریک گفت :46: چون واقعا ماهرانه و تمیز این کار انجام گرفته . من این موضوع رو بعید می بینم . شاید به یه شرکت دیگه محول شده باشه ساخت این گوشی که این تغییرات رو داشته . آخه هر جور که فکر می کنم عقلانی نیست .
هر بلایی بگی سرش آوردم اما همه چیز طبیعب به نظر میرسه . و باید بگم در حد عالی .

بازم اگه کمک یا اطلاعی برای روشن شدن این قضیه لازم بود که از دست من ساخته در خدمتم . من خودم بی صبرانه منتظر روشن شدن این مسئله هستم .

pezhman32
21-03-2008, 20:12
سلام دوستان
یکی از دوستان p1 گرفته با کیبورد عربی... میخواست بدونه اگه آپدیت کنه ساپورت کیبورد عربیش از بین نمی ره و بازم میتونه عربی بنویسه!
اگه کسی تاحالا p1 با کیبورد عربی آپدیت کرده لطفا سریع پاسخ بده. البته چون cda گوشی فرق میکنه و هر آپدیت برای هر cda موجوده قاعدتا" نباید مشکلی پیش بیاد ولی می خواست مطمعن بشه
ممنون

adel_dandyboy
21-03-2008, 21:02
سلام دوستان، من یه P1 گرفتم ولی ایرانسل رو ساپورت نمیکنه هر کی بهم زنگ میزنه میگه خاموشه خودم هم هرجا میزنم بعد قطع میکنم قطع نمیشه و همینطور زنگ میخوره، کسی میدونه چکارش باید بکنم؟ ممنون.

osameh_m
21-03-2008, 22:27
سلام دوستان
یکی از دوستان p1 گرفته با کیبورد عربی... میخواست بدونه اگه آپدیت کنه ساپورت کیبورد عربیش از بین نمی ره و بازم میتونه عربی بنویسه!
اگه کسی تاحالا p1 با کیبورد عربی آپدیت کرده لطفا سریع پاسخ بده. البته چون cda گوشی فرق میکنه و هر آپدیت برای هر cda موجوده قاعدتا" نباید مشکلی پیش بیاد ولی می خواست مطمعن بشه
ممنون
نه دوست عزیز من p1 دارم با کیبورد عربی دیروز آپدیت کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد تازه زبان فارسی هم بهش اضافه میشه

roohi_rsh
21-03-2008, 23:08
سلام دوستان، من یه P1 گرفتم ولی ایرانسل رو ساپورت نمیکنه هر کی بهم زنگ میزنه میگه خاموشه خودم هم هرجا میزنم بعد قطع میکنم قطع نمیشه و همینطور زنگ میخوره، کسی میدونه چکارش باید بکنم؟ ممنون.

یعنی می خوای بگی با ایرانسل جواب نمیده من میخواستم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم این خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید مال کسی از دوستان که ایرانسل دارن اینطوری میشه من خودم سیم کارت دولتی دارم

hamed1297
21-03-2008, 23:17
آقا این چه حرفیه .... جسارت کدومه .......
حرفای شما رو سر من جا داره ( البته اگه سر نخوره ) مگه بچه ایم ما که با این حرفا ........
اتفاقا من خودمم خیلی علاقه مند شدم به این ماجرا . اون موقع که من خریدم حساسیتی رو این موضوع وجود نداشت . یعنی اونقدر نایاب بود که حرفی در این باره نبود . من مشکلی با گوشیم ندارم . همونطوری هم که دیدید بچه های با سابقه ی P1 دار هم مشکل مشابه من رو داشتند . فکر می کردم که با آپدیت حل بشه .... بقیه ی چیزای گوشیمم ردیفه . سرعت فوق العاده ای هم داره . طوری که اصلا به نظر نمیاد سیستم عامل داشته باشه ( در مقایسه با سرعت اسفبار اسمارت فونهای نوکیا )
باطریشم حالا متوجه شدم . اون قسمتی که میگید فلزیه در حقیقت یه نوع پلاستیک روکش دار خیلی نازکه که اینطوری به نظر میرسه . شایدم با یه لایه ی فلزی روکش شده باشه . خودم خدمت چند تا باطری خراب سونی رسیدم و دیدم . آره باطری مدل جدیدا یه لایه پلاستیک براق جایگزینش شده . اما بازم نوع نوشته ها رو درک نمی کنم . آخه هیچ فرقی با مدلای قدیمی نداره . شایدم من اشتباه می کنم و رو قدیمی ترا زیاد دقت نکردم .

اما مال من هولوگرام سونی اریکسون روش داره !!!!! این رو چی میگی ؟؟؟؟ فکر نمی کنم هیچ گوشی تقلبی ای روش هولوگرام داشته باشه اونم با آرم و نوشته ی سونی اریکسون !!! مگه اینکه با یه گروه مافیا طرف باشیم که اینقدر ماهرانه هولوگرام چاپ و منتشر می کنن . به خدا اینو جدی دارم میگم . چون گوشی های تقلبی معمولا مشکلات خیلی زیادی دارن . مخصوصا تو این قسمت ها . و نوشته های روی باطری گوشی منم کاملا طبیعیه . بعید میدونم کسی اینطوری خرج کنه برای زدن یه باطری تقلبی . چون شماره سریالش مثل مدلهای دیگه ی سونی روکش داره و قابل پاک شدن نیست .

به هر حال منم خوشحال میشم که این موضوع روشن بشه . ما که گرفتیم و پشیمون هم نیستم . چون از کارکردش راضیم و تابحال مشکلی باهاش نداشتم . در ضمن حد اقل باید تو سخت افزارش تغییری ایجاد میشد . چون قابل تشخیص نیست . اما من با swiss manager کامل چکش کردم . تموم چیزها از مقدار رم و فرکانس پردازنده و .... همه چیزش درست بود . فقط LCD رو 16000 کیلو یا همون 16 میلیون رنگ نشون میداد که از قرار معلوم تو چند نوع دیگه از گوشی ها حتی تو نوکیا هم با چنین برنامه هایی این مورد وجود داشت .

ولی خداییش اگه این گوشیا تقلبی باشه باید به اون آدم تبریک گفت چون واقعا ماهرانه و تمیز این کار انجام گرفته . من این موضوع رو بعید می بینم . شاید به یه شرکت دیگه محول شده باشه ساخت این گوشی که این تغییرات رو داشته . آخه هر جور که فکر می کنم عقلانی نیست .
هر بلایی بگی سرش آوردم اما همه چیز طبیعب به نظر میرسه . و باید بگم در حد عالی .

بازم اگه کمک یا اطلاعی برای روشن شدن این قضیه لازم بود که از دست من ساخته در خدمتم . من خودم بی صبرانه منتظر روشن شدن این مسئله هستم .

راستش من خودم از خدام هست که این سری مشکلی نداشته باشه واسه اینکه به محض اینکه مطمئن بشم میرم و گوشی رو میخرم.
با این حرفهایی هم که شما زدید تقریبا دارم به این نتیجه میرسم که مشکلی نداره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من اصلا فکر نمیکنم این گوشی تقلبی باشه.چون خود گوشی از لحاظ ظاهر و جنس مشخص هست که با اون ساخت چین ها هیچ فرقی نداره و از این نظر مطمئن هستم.تنها مشکلی که شاید اسمش رو مشکل نشه گذاشت همون مساله باتری هست چون همونطور که میدونید یکی از نقاط قوت این گوشی همون باتری قوی با مدت کارکرد بالا هست که شما فرمودید با کلی کار کردن با این گوشی 2 روز و نیم جواب میده و این خودش خیلی خوبه.
در مورد فلزی بودن گوشی دقیقا همون که خودتون هم متوجه شدید.ولی نوشته ها رو در منظورم این بود که به اون شکیلی و اون فونت خاصی که روی باتری بقیه سونی اریکسونها دیدم نیست.باز تاکیید نمیکنم که این مشکل باشه.

اصلا گوشی که تقلبی باشه با یک نگاه مشخص هست.به هر حال این احتمال هم وجود داره که یک شرکت دیگه داره برای سونی اریکسون گوشی رو توی سری دوم تولید میکنه که این اختلاف میتونه علتش این باشه.
فقط کاش ممکن بود براتون یک عکس از باتری بگذارید.چون فکر میکنم من دارم اشتباه میکنم در مورد باتری.
راستی هولوگرام سونی اریکسون چطوری هست؟من تا به حال بهش دقت نکردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tarrega
21-03-2008, 23:20
یعنی می خوای بگی با ایرانسل جواب نمیده من میخواستم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم این خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید مال کسی از دوستان که ایرانسل دارن اینطوری میشه من خودم سیم کارت دولتی دارم

بابا بی خیال این حرفا کدومه . من هم ایرانسل دارم هم همراه اول. با هردوتاشون کار کردم . اما هیچ مشکلی نداره . با هیچ کدوم . اون دوستمون مطمئنه که مشکل از سیمکارته ؟؟؟ یعنی فقط با ایرانسل اینطوری میشه ؟؟؟
من که استفاده کردم هیچ مشکلی پیش نیومد . خیالت راحت . با ایرانسل هیچ مشکلی نداره . تازه وقتی به فیرم ویر قبلی که آنتن ها قطع میشد با اینرانسل مشکل حل میشد . یعنی در حالی که آنتن همراه اول قطع بود با ایرانسل آنتن کامل بود . هیچ ربطی به نوع گوشی و سیمکارت نداره

tarrega
21-03-2008, 23:37
راستش من خودم از خدام هست که این سری مشکلی نداشته باشه واسه اینکه به محض اینکه مطمئن بشم میرم و گوشی رو میخرم.
با این حرفهایی هم که شما زدید تقریبا دارم به این نتیجه میرسم که مشکلی نداره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من اصلا فکر نمیکنم این گوشی تقلبی باشه.چون خود گوشی از لحاظ ظاهر و جنس مشخص هست که با اون ساخت چین ها هیچ فرقی نداره و از این نظر مطمئن هستم.تنها مشکلی که شاید اسمش رو مشکل نشه گذاشت همون مساله باتری هست چون همونطور که میدونید یکی از نقاط قوت این گوشی همون باتری قوی با مدت کارکرد بالا هست که شما فرمودید با کلی کار کردن با این گوشی 2 روز و نیم جواب میده و این خودش خیلی خوبه.
در مورد فلزی بودن گوشی دقیقا همون که خودتون هم متوجه شدید.ولی نوشته ها رو در منظورم این بود که به اون شکیلی و اون فونت خاصی که روی باتری بقیه سونی اریکسونها دیدم نیست.باز تاکیید نمیکنم که این مشکل باشه.

اصلا گوشی که تقلبی باشه با یک نگاه مشخص هست.به هر حال این احتمال هم وجود داره که یک شرکت دیگه داره برای سونی اریکسون گوشی رو توی سری دوم تولید میکنه که این اختلاف میتونه علتش این باشه.
فقط کاش ممکن بود براتون یک عکس از باتری بگذارید.چون فکر میکنم من دارم اشتباه میکنم در مورد باتری.
راستی هولوگرام سونی اریکسون چطوری هست؟من تا به حال بهش دقت نکردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره عزیز از نظر من که مشکلی وجود نداره .
باطری رو هم سعی می کنم . یه عکس ازش بگیرم . اگه تونستم حتما . هولوگرام هم به همون شکل آرم مخصوص سونیه و زیرشم نوشته Sony ericsson یه نوشته های خیلی زیری هم داره که نتونستم بخونمش . اما هولوگرام چیزی نیست که بشه تقلبیشو زد. حداقل اگه هم بشه کاملا تابلو در میاد .

فقط یه محصول تو عمرم دیدم که هولوگرامش قابل تشخیص با چشم عادی نبود اونم کارتریجهای جوهر افشان کانن بود . اونو به طرز محشری . البته با یه کم تجربه قابل تشخیص بود .

گفتم که اگه جعلی هم باشه . من که باهاش حال می کنم .
باطریشم بگم . من تقریبا روزی باهاش 7-6 ساعت موزیک گوش میدم . البته با هندز فری . کلی هم با منو ها و زیر منوهاش ور میرم ( این مرضیه که من دارم ) تازه کلی هم وقت صرف نصب تم و برنامه می کنم . اس ام اس و تماس هم که جای خودش رو داره . عکس هم که کم کم 5-4 تا رو شاخشه . با توجه به اینکه تاچ اسکرین هست و با اون سایز . یه جورایی خیلی هم جون داره که دو روز دوام میاره .
یه چیز دیگه کشف کردم . با عکس گرفتن باطریش به نظرم زیاد مصرف میشه . یعنی با هر 2 عکس تقریبا 3 درصد از شارژ کم میشه . البته بازم باید امتحانش کنم . اما بازم فکر نکنم غیر طبیعی باشه . با توجه به آتو فوکوس بودن و صفحه ی بزرگش . بازم نمی دونم . دوستان با تجربه تر باید نظر بدن در این مورد .

بازم میگم . با کارایی که من می کنم اگه یک روزم دووم بیاره جای شکرش باقیه :27:

fariborz@shiraz
22-03-2008, 03:13
آقا اشکان دمت گرم خیلی حال دادی(خیلی با مرامت حال کردم)

در مورد صدای بلوتوث راه حلی هست؟؟؟

alenkita
22-03-2008, 07:20
آقا p1 رو ميشه هك كرد؟

siavashhamdi
22-03-2008, 09:34
با سلام
می خواستم بپرسم قیمت این گوشی چند هست الان؟
زیر 400 هزار تومن رسیده یا نه؟
اگه ممکنه قیمت P1i گفته شود ...(البته چینی نباشه)

hamid00009
22-03-2008, 10:13
با سلام
دوست عزیز سلام . اول باید بهت بگم که باید در قسمت مربوط به قیمت ها سوال میکردی. قیمتش قبل از عید 460 بود ولی بعد از عید احتمالا به 400 میرسه.

silhouette000
22-03-2008, 12:27
نه دوست عزیز من p1 دارم با کیبورد عربی دیروز آپدیت کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد تازه زبان فارسی هم بهش اضافه میشه

سلام دوستان
منم با اجازتون 5 ماه که P1i دارم ، از همون چینی های اصل. گوشی معرکه ایه ، من که خیلی باهاش حال می کنم ، هنوز واسم تازست.
فقط تو این مدت 2 تا مشکل باهاش داشتم که نمی دونم از اونه یا از user:46::31:. اگه کسی لطف کنه و کمکم کنه خیلی ممنون میشم:11::

1. کیبرد من عربی هست ، ولی تمام نوشتنیهای من انگلیسی که مجبورم از کیبرد مجازی استفاده کنم که تو این مدت باعث شده یه کوچولو LCD خراشیده بشه.(حرفای صدادار بیشتر). هر کاری کردم Text Input رو انگلیش کنم نشد. آیا راهی داره ؟ داخل Help که گفته کیبرد همیشه به زبان آخرین زبان نصب شده هست ، منم American English رو روش نصب کردم ولی بازم نشد.:grrr:

2. با دیال آپ ِ بوقی خواستم Update کنم ، Update Service رو هم دانلود کردم ، تا اونجایی که میگه گوشی رو وصل کنید هم رفتم ، ولی وقتی Certify کرد گفت نامعتبره !:2: ؟؟؟

osameh_m
22-03-2008, 13:20
سلام دوستان
منم با اجازتون 5 ماه که P1i دارم ، از همون چینی های اصل. گوشی معرکه ایه ، من که خیلی باهاش حال می کنم ، هنوز واسم تازست.
فقط تو این مدت 2 تا مشکل باهاش داشتم که نمی دونم از اونه یا از user:46::31:. اگه کسی لطف کنه و کمکم کنه خیلی ممنون میشم:11::

1. کیبرد من عربی هست ، ولی تمام نوشتنیهای من انگلیسی که مجبورم از کیبرد مجازی استفاده کنم که تو این مدت باعث شده یه کوچولو LCD خراشیده بشه.(حرفای صدادار بیشتر). هر کاری کردم Text Input رو انگلیش کنم نشد. آیا راهی داره ؟ داخل Help که گفته کیبرد همیشه به زبان آخرین زبان نصب شده هست ، منم American English رو روش نصب کردم ولی بازم نشد.:grrr:

2. با دیال آپ ِ بوقی خواستم Update کنم ، Update Service رو هم دانلود کردم ، تا اونجایی که میگه گوشی رو وصل کنید هم رفتم ، ولی وقتی Certify کرد گفت نامعتبره !:2: ؟؟؟
دوست عزيز شما نياز به آپديت نداري براي اين كار فقط گوشيتو يك بار مستر ريست كن بهد وقتي كه بالا مياد ازت ميپرسه چه زبوني رو ميخواي انتخاب كني گوشي شما به احتمال زياد 2 تا زبون مياد يكي عربي و يكي ديگه انگليسي شما انگليسي رو انتخاب كن مشكلت حل ميشه

Farbod_h
22-03-2008, 13:30
سلام دوستان

پستاي من رو تو اين تاپيك سرچ كن
آدرس جايي كه بايذ بري و كيبرد مجازي روعوض كني رو دادم

fariborz@shiraz
22-03-2008, 14:25
با سلام

سلام
p1 دون لیبل چین بت مموری یه گیگ شیراز آخرین قیمت قبل عید 380

siavashhamdi
22-03-2008, 14:33
احتمال داره این گوشی بعد از عید به 300 تومن هم برسه؟

siavashhamdi
22-03-2008, 14:37
لطفاً هر کی این گوشی رو داره یه عکس از هولوگرامش تو این کلوپ بذاره....

fariborz@shiraz
22-03-2008, 14:42
احتمال داره این گوشی بعد از عید به 300 تومن هم برسه؟

نه دیگه 300 تومن بعیده و میاد حول و حوش 360
البته اگر برادران مخابرات دوباره ریجستر رو فعال کنن میاد رو 460-70

fariborz@shiraz
22-03-2008, 14:45
کسی راه حلی برای صدای بلوتوث پیذا نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟

adel_dandyboy
22-03-2008, 17:46
بابا بی خیال این حرفا کدومه . من هم ایرانسل دارم هم همراه اول. با هردوتاشون کار کردم . اما هیچ مشکلی نداره . با هیچ کدوم . اون دوستمون مطمئنه که مشکل از سیمکارته ؟؟؟ یعنی فقط با ایرانسل اینطوری میشه ؟؟؟
من که استفاده کردم هیچ مشکلی پیش نیومد . خیالت راحت . با ایرانسل هیچ مشکلی نداره . تازه وقتی به فیرم ویر قبلی که آنتن ها قطع میشد با اینرانسل مشکل حل میشد . یعنی در حالی که آنتن همراه اول قطع بود با ایرانسل آنتن کامل بود . هیچ ربطی به نوع گوشی و سیمکارت نداره

دوست عزیز من هم همراه اول رو روش امتحان کردم هم تالیا، مشکلی نداشت. گفتم شاید گوشی خرابه بردم عوض کردم ولی بازم همونطوریه!!!!
حالا من از شما سوال کردم راه حلی داره یا نه؟

Mohammad
22-03-2008, 18:13
عجب خطری کردی اگه dc میشدی که گوشی رو باید فلش میکردی !! منم دلم می خواد آپدیتش کنم ولی با دیال آپ میترسم!!!!!
نه دوست من...من گوشی زیاد آپدیت می کنم اونم خودم و با دیال آپ! تازه کلی هم ابتکار به خرج می دم! مثلا وقتی می خواستم P1 رو آپدست کنم هر کاری کردم در مرحله انتخاب گوشی P1 رو قبول نمی کرد و به نقطه اول بر می گشت ! منم P990 رو انتخاب کردم و رفتم مرحله بعد !
بالاخره موفق شدم آپدیتش کنم!
اینم عرض کنم که اگه دی سی میشدم مشکلی پیش نمیومد چون برنامه در ابتدا فیرم رو دانلود می کنه...پس از دانلود ارتباطش رو با اینترنت قطع می کنه و بعد گوشی ور فلش میکنه...فقط در مرحله فلش اگه برق مشکلی پیدا کنه گوشی....!!

silhouette000
22-03-2008, 20:11
دوست عزيز شما نياز به آپديت نداري براي اين كار فقط گوشيتو يك بار مستر ريست كن بهد وقتي كه بالا مياد ازت ميپرسه چه زبوني رو ميخواي انتخاب كني گوشي شما به احتمال زياد 2 تا زبون مياد يكي عربي و يكي ديگه انگليسي شما انگليسي رو انتخاب كن مشكلت حل ميشه

پستاي من رو تو اين تاپيك سرچ كن
آدرس جايي كه بايذ بري و كيبرد مجازي روعوض كني رو دادم

بازم سلام
اول خیلی ممنون از راهنماییتون ولی متأسفانه مشکل من حل نشد که نشد.
با Master Reset که نشد.(زبان کلی رو میپرسه نه کیبرد که!:41:)
دوست عزیز اون آدرسی هم که شما فرمودید درست ، ولی منظور من عوض کردن زبان کیبرد فزیکیه نه مجازی.میشه؟:23:

راستی یه مشکل هم با ایرانسل دارم ، اینترنتش مرتب DC میشه! از تنظیمات گوشیه یا مشکل ایرانسل هست یا کلاً اینجوریه ؟؟؟!!!!:5:

Update رو چه کنم ؟ دوست عزیزی که Update کردید شما مشکل من رو نداشتید ؟(گوشی رو نمیشناسه)

tarrega
22-03-2008, 22:13
دوسان چند روز پیش یکی از بچه ها یه لینکی گذاشت از شبیه ساز قفل Iphone برای گوشی P1 که لینکش خراب بود . البته مشکل از سرور بود نه از لینک . من رفتم و دانلودش کردم . معرکه ست . خیلی باحاله و خیلی هم سبک و روون . اصلا هم به سرعت گوشی آسیبی نمیزنه . یعنی کم نمی کنه . خیلی سریع اجرا و حذف میشه .
منکه حسابی کف کردم . دوباره لینکشو میذارم دانلود کنید . که از دستتون در رفته .

راستی این مطلب رو از اون دوستمون بدونین . من چون اونموقع لینک کار نمی کرد دوباره میذارمش . اصلشم از وبلاگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گرفتم . میتونین برین ببینین .

خداییش دانلود نکنین یه برنامه ی خیلی خیلی باحال رو از دست دادین .

Farbod_h
23-03-2008, 00:12
بازم سلام
اول خیلی ممنون از راهنماییتون ولی متأسفانه مشکل من حل نشد که نشد.
با Master Reset که نشد.(زبان کلی رو میپرسه نه کیبرد که!:41:)
دوست عزیز اون آدرسی هم که شما فرمودید درست ، ولی منظور من عوض کردن زبان کیبرد فزیکیه نه مجازی.میشه؟:23:

راستی یه مشکل هم با ایرانسل دارم ، اینترنتش مرتب DC میشه! از تنظیمات گوشیه یا مشکل ایرانسل هست یا کلاً اینجوریه ؟؟؟!!!!:5:

Update رو چه کنم ؟ دوست عزیزی که Update کردید شما مشکل من رو نداشتید ؟(گوشی رو نمیشناسه)
او!
يعني با كيبرد ميزني عربي مي زنه!
احتمالآ cda مال اين عرباس!
بايد با xs++ عوضش كني بعد آپديت
يه انجمن رو هم برات Pm مي زنم
حتمآ برو كارت رو درست مي كن

alenkita
23-03-2008, 07:06
سلام
من ميخواستم وقتي گوشيم رو حالت silent هسش ويبره اون بزنه ولي نميدونم كجاست
به طور كلي بخش profile تواين گوشي كجاست؟

silhouette000
23-03-2008, 09:25
سلام
من ميخواستم وقتي گوشيم رو حالت silent هسش ويبره اون بزنه ولي نميدونم كجاست
به طور كلي بخش profile تواين گوشي كجاست؟

سلام دوست عزیز
این گوشی چیزی به اسم Profile نداره ، اما واسه این کار شما می تونید مسر زیر رو برید:
Control Panel->Device->Sounds & alerts->Vibrating alerts

mohammad_0624
24-03-2008, 21:35
دوستان من گوشیما updateکردم با فریم جدید.حالا packفارسی ریختم.همه چیز درسته ولی وقتیmissed callدارم یا داخل تماسهام میشم گوشیم ریست میکنه.اگه کسی packeفارسی داره یا کمک دیگه ای میتونه بکنه ممنون میشم.دیگه کلافم کرده. فعلا با زبون انگلیسی کارمیکنم.mer30:11:

Farbod_h
24-03-2008, 23:22
دوستان من گوشیما updateکردم با فریم جدید.حالا packفارسی ریختم.همه چیز درسته ولی وقتیmissed callدارم یا داخل تماسهام میشم گوشیم ریست میکنه.اگه کسی packeفارسی داره یا کمک دیگه ای میتونه بکنه ممنون میشم.دیگه کلافم کرده. فعلا با زبون انگلیسی کارمیکنم.mer30:11:
يه كاري كن
از تم اورجينال گوشي استفاده كن ببين درست ميشه؟!

mohammad_0624
25-03-2008, 09:46
يه كاري كن
از تم اورجينال گوشي استفاده كن ببين درست ميشه؟!
دوست عزیز نشد.چون تو قسمت تماسهام تمام ایکونهاش جا بجاست.و مشکل اصلی همینجاست.i am help:41::41:

roohi_rsh
25-03-2008, 14:36
Wlan داره یا نه

vahid121
25-03-2008, 17:42
سلام دوستان
من هم تازه اضافه شدم.
اولين پستم رو هم اين جا زدم.
من يك گوشي p1i دارم با دستگاه gps كه همراهش بوده مي خواستم بدونم آيا نرم افزار هاي استفاده از اين دستگاه تو ايران وجود داره يا نه؟
و اگه لطفي بكنين و بهم بگين كه چيكار كنم ممنون ميشم.
راستي تو براي p1i از كجا بگيرم.ديگه از اين ظاهر معموليش خسته شدم.
ممنون بچه ها و راستي:
عيدتون مبارك

vahid121
25-03-2008, 23:05
سلام دوستان هو....هو......کسی نیست.....!!من هنوز منتظرم دوستان عزیز

Farbod_h
25-03-2008, 23:39
سلام دوستان
من هم تازه اضافه شدم.
اولين پستم رو هم اين جا زدم.
من يك گوشي p1i دارم با دستگاه gps كه همراهش بوده مي خواستم بدونم آيا نرم افزار هاي استفاده از اين دستگاه تو ايران وجود داره يا نه؟
راستي تو براي p1i از كجا بگيرم.ديگه از اين ظاهر معموليش خسته شدم.
ممنون بچه ها و راستي:
عيدتون مبارك
شبيه ساز نقشه جارمين كه براي Uiq3‌هست!

نقشه ي تهران هم هست يه تاپيك براي N95 بود از اونجا مي توني بيابي

Mohammad_ch
26-03-2008, 00:16
بچه ها یک سوال:
p1 قابلیت gps رو داره؟

Farbod_h
26-03-2008, 01:07
بچه ها یک سوال:
p1 قابلیت gps رو داره؟
اگه منظورت Internal gps هست نه! gps داخلي نداره
ولي با Bt مي شه بهش وصل كرد

vahid121
26-03-2008, 05:07
سلام
ممنون فربد جان
میتونی برام توضیحات بشتری بدهی
من تو این سایت چیزی سر در نیاوردم.
طریقه ی وصل gps رو هم اگه برام توضیح بدی خیلی ممنون میشم.
و یه چیز دیگه تم برای p1i از کجا بگیرم؟
راستي يادم رفت بپرسم نرم افزاي هست كه دفترچه تلفن و اس ام اس گوشي هم فارسي بشه يانه؟
بچه ها منتظرتونم.

Amir_5693
26-03-2008, 08:58
سلام من توی همین سایت دیدم که قیمت این گوشی الان 400 تومنه اما من مشهد رو زیر و رو کردم 460 کمتر نبود!
می شه دوستانه مشهدی راهنمایی کنند؟!
مرسی

hamid00009
26-03-2008, 09:25
سلام
ممنون فربد جان
و یه چیز دیگه تم برای p1i از کجا بگیرم؟
راستي يادم رفت بپرسم نرم افزاي هست كه دفترچه تلفن و اس ام اس گوشي هم فارسي بشه يانه؟
بچه ها منتظرتونم.
این سایت خوبه

البته باید عضو باشی.
اینم یکی دیگه:

hamid00009
26-03-2008, 09:32
سلام من توی همین سایت دیدم که قیمت این گوشی الان 400 تومنه اما من مشهد رو زیر و رو کردم 460 کمتر نبود!
مرسی
دوست عزیز من مشهدی نیستم ولی منم قیمت این گوشی را دیروز پرسیدم 450 بود . شاید بعد از تعطیلات ارزون بشه

siavashhamdi
26-03-2008, 10:02
سلام
از دوستانی که این موبایل رو دارن می خوام بپرسم که آیا حافظه ی این گوشی به صورت پارتیشن هارده(مثلاً C,d,...)؟
خیلی ممنون

vahid121
26-03-2008, 13:52
این سایت خوبه

البته باید عضو باشی.
اینم یکی دیگه:
از راهنمایی هایت ممنون دوست خوبم :40:
اما سوال من اینه که آیا می توان گوشی p1i دفترچه تلفن و sms رو فارسی کرد یا نه؟
و این که طرز استفاده از gps همراه گوشی p1i هست چطور است؟
ممنون میشم اگه کسی در این باره هم توضیح دهد؟

Farbod_h
26-03-2008, 13:55
سلام
ممنون فربد جان
بچه ها منتظرتونم.

نه :31: برنامه رو نصب مي كني يه شبيه ساز نقشه جارمين هست . نقشه هاش رو هم جدا بايد پيدا كني
بعد gps رو با بلوتوث بايد به گوشي وصل كني در همين حد مي دونم!

وقتي كيبرد عربي داري خب مي توني اسم و اينا رو هم عربي تايپ كني ديگه!

سلام
از دوستانی که این موبایل رو دارن می خوام بپرسم که آیا حافظه ی این گوشی به صورت پارتیشن هارده(مثلاً C,d,...)؟
خیلی ممنون

مموري كه پارتيشن بندي نمي شه! ولي ترتيبش اين جوريه
c مموري داخلي يا phone memory
D مموري
Z رام

vahid121
26-03-2008, 14:01
سلام
خیلی ممنون
سلام دوست خوبم من که از طریق گوشی با نرم افزار چک می کنم.درایو بندی هست.
مثل c و d

vahid121
26-03-2008, 14:09
نه :31: برنامه رو نصب مي كني يه شبيه ساز نقشه جارمين هست . نقشه هاش رو هم جدا بايد پيدا كني
بعد gps رو با بلوتوث بايد به گوشي وصل كني در همين حد مي دونم!

وقتي كيبرد عربي داري خب مي توني اسم و اينا رو هم عربي تايپ كني ديگه!

سلام فربد جان
خوبی برادر؟
عزیزم من کیبوردم فقط انگلیسی است و فقط زبان انگلیسی رو ساپورت میکنه دوست من!
حالا بگو چیکار کنم؟!:31:

vahid121
26-03-2008, 15:28

سلام دوست من
من از مشهد با تمامی امکانات از جمله دستگاه gps همراه گوشی گرفتم 480 هزار تومان.
به نظرم شما اگه یک ماهی صبر کنی ارزون میشه.
اون موقع من کل مشهد رو گشتم فقط یک مغازه داشت. حتی تهران هم تماس گرفته بودم پاساژعلاالدین اون جا هم کمیاب شده بود.(البته اون موقع)
موفق باشی دوست من

silhouette000
26-03-2008, 18:23
سلام دوست من
من از مشهد با تمامی امکانات از جمله دستگاه gps همراه گوشی گرفتم 480 هزار تومان.
به نظرم شما اگه یک ماهی صبر کنی ارزون میشه.
اون موقع من کل مشهد رو گشتم فقط یک مغازه داشت. حتی تهران هم تماس گرفته بودم پاساژعلاالدین اون جا هم کمیاب شده بود.(البته اون موقع)
موفق باشی دوست من

من 6 ماه پیش شیراز خریدم 440 ! این گوشی مثل اینکه ارزون بشو نیست:31:(البته بدون GPS)

Farbod_h
26-03-2008, 20:14
سلام فربد جان
خوبی برادر؟
عزیزم من کیبوردم فقط انگلیسی است و فقط زبان انگلیسی رو ساپورت میکنه دوست من!
حالا بگو چیکار کنم؟!:31:
سلام جانم
من كه خوبم دي:
شما خوبي
كيبرد مجازي بايد عربي داشته باشي
وقتي مي خواي تايپ كني بالاي صفحه يه كيبرد هست اون رو بزن تا كيبرد مجازيت باز شه
يه فلش بالاش هست بزن بعد setup بعد عربي رو انتخاب كن
اگه نداره هم مي توني cda رو تغيير بدي و آپديتش كني تا فارسي اضافه شه

zhina_gian
26-03-2008, 21:29
تصمیم گرفتم Theme و آیکونهایی رو که من بر روی گوشی خودم استفاده میکنم رو اینجا براتون آپلود کنم تا شاید
شما هم دلتون بخواد ازش استفاده کنید.

اسم تم Aero Final هست و قابل استفاده بر روی گوشی های P1, M600 و W950 است. آیکونها رو هم بصورت جدا
در داخل یک فایل فشرده که همه شون باهم آپلود کردم قرار دادم تا اگر کسی خواست استفاده کنه و کسی هم
نخواست استفاده نکنه.

چند عکس مختلف از قسمت های مختلف گوشی خودم رو براتون اینجا قرار میدم تا هم با تم آشنا بشید و هم نمونه
آیکونهایی که در این پک براتون آپلود کردم. البته در عکس فقط تعدادی از این این آیکونها معلومه و همه شون نیستند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای دانلود Theme و آیکونها یکی از لینک های زیر رو برای دانلود انتخاب کنید. همه لینک ها یکی هستند اما برای
اینکه در دانلود کردن اون دچار مشکل نشید بر روی سرورهای مختلف آپلود کردم.

esaeed
26-03-2008, 21:37
بچه ها سلام. من از کجا میتونم دستگاه GPS برای p1 تهیه کنم؟ قیمتش چنده؟؟؟

vahid121
26-03-2008, 22:30
سلام ممنون فربد جان من تا حالا دقت نکرده بودم. :31:
خیلی خیلی ممنون فربد جان:11:
بچه ها کسی نبود درباره gps و کارکردن و نقشه های آن به من کمک کنه؟آیا نقشه های ایران موجود هست برای gps گوشیp1i ؟

majid134
27-03-2008, 08:55
من پک فارسی به حجم تقریبا 400 کیلو بایت رو نصب کردم گوشی کاملا فارسی شد البته باید cda شما این فایل رو ساپورت کنه اما ... کاملا خوب بود کیبورد فارسی شده بود و کل منو ها هم فارسی بود .ولی یه جورایی دلچسب نبود مثلا وقتی آهنگ گوش می کردم دیگه نمی تونستم با دکمه بقل صداشو کمو زیاد کنم!!!!! نمی دونم چرا اینطوری شد یه کم هم احساس کردم سرعتش کم شده.
در مورد دوربین واقعا فکر نمی کردم کیفیتش به این خوبی باشه فلاشه نسبتا قوی هم داره. سرعت منو ها عالیه تا حالا هنگ نکرده ان 73 هم یه بار سر دیدن یه فایل جلو پی وان لونگ انداخت.
هر روز بهش بیشتر علاقه مند می شم از اون گوشی هاست که اصلا احساس نمی کنی پولت رو بد خرج کردی از هر نظر راضیت می کنه.
این تم هم ازش خوشم امد سرعت خوبی هم داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبدشم به نظر من کسایی که پی وان می خرم آدمایه خاصی هستن
:31:

saeid127
27-03-2008, 10:22
سلام دوستان
من دیروز آپدیت کردم ولی دیگه با ایرانسل کار نمیکنه!
راستی پک فارسی رو از کجا بگیرم؟

lord_alone_dark
27-03-2008, 11:30
من می خوام اپدیت کنم انگار هرکی اپدیت می کنه به یک مشکلی میخوره ایا اپدیت کردن کلا صلاح است
معایب و مزایا اپدیت کردن رو بنویسید

silhouette000
27-03-2008, 16:29
من پک فارسی به حجم تقریبا 400 کیلو بایت رو نصب کردم گوشی کاملا فارسی شد البته باید cda شما این فایل رو ساپورت کنه اما ... کاملا خوب بود کیبورد فارسی شده بود و کل منو ها هم فارسی بود .ولی یه جورایی دلچسب نبود مثلا وقتی آهنگ گوش می کردم دیگه نمی تونستم با دکمه بقل صداشو کمو زیاد کنم!!!!! نمی دونم چرا اینطوری شد یه کم هم احساس کردم سرعتش کم شده.
در مورد دوربین واقعا فکر نمی کردم کیفیتش به این خوبی باشه فلاشه نسبتا قوی هم داره. سرعت منو ها عالیه تا حالا هنگ نکرده ان 73 هم یه بار سر دیدن یه فایل جلو پی وان لونگ انداخت.
هر روز بهش بیشتر علاقه مند می شم از اون گوشی هاست که اصلا احساس نمی کنی پولت رو بد خرج کردی از هر نظر راضیت می کنه.
این تم هم ازش خوشم امد سرعت خوبی هم داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبدشم به نظر من کسایی که پی وان می خرم آدمایه خاصی هستن
:31:

جداً ؟! منم P1 دارم ، میشه بگی چرا ؟! :10:

silhouette000
27-03-2008, 16:41
سلام دوستان
من دیروز آپدیت کردم ولی دیگه با ایرانسل کار نمیکنه!
راستی پک فارسی رو از کجا بگیرم؟

سلام
منم Update کردم ولی اتفاقاً ایرانسل بهتر شده ! یه مشکل هم با اینترنتش داشتن حل شد.
یه پک زبان هست حدود 14MB ، که داخل همون صفحه ای که Update Servise رو دانلود کردید (سایت Sonyericsson) هست. ولی من فقط زبا فارسیش رو واستون میذارم:

hamid00009
27-03-2008, 18:19
دوستانی که p1 دارید لطفا یه عکس از پشت گوشیتون جایی که لیبل ( مدین چین ) داره بذارید . از دوستانی هم که لیبل نداره خواهش میکنم یه عکس بزارن . لطفا همکاری کنید. ممنون

Farbod_h
27-03-2008, 19:42
جداً ؟! منم P1 دارم ، میشه بگی چرا ؟! :10:
اينجا همه p1‌دارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid121
27-03-2008, 21:32
سلام دوستان عزيزم
كسي پاسخگوي ما نبود؟
سوالم رو دوباره مطرح مي كنم:

من يك گوشي p1i دارم با دستگاه gps كه همراهش بوده مي خواستم بدونم آيا نرم افزار هاي استفاده از اين دستگاه تو ايران وجود داره يا نه؟نقشه هاي ايران و شهرها چطور؟
اسم gps من wayfinder است كه همراه با گوشي p1i بوده

majid134
27-03-2008, 23:01
من عکس بدون لیبل رو چند صفحه قبل گذاشتم.
در مورد GPS باید بگم دوست عزیز اگه کسی جواب نمیده آخه تو ایران هنوز جا نیفتاده.
این پک فارسی پی وان، 451 کیلو بایت هستش که زیپ شدست که بعد از زیپ در آوردن با pcsuit نصب کنید البته ورژن CDA من این بود CXC162108R6G04 فکر کنم به ورژن قدیمی نخوره.
اینم لینک تو راپید گذاشتم :

vahid121
28-03-2008, 00:11
من عکس بدون لیبل رو چند صفحه قبل گذاشتم.
در مورد GPS باید بگم دوست عزیز اگه کسی جواب نمیده آخه تو ایران هنوز جا نیفتاده.
این پک فارسی پی وان، 451 کیلو بایت هستش که زیپ شدست که بعد از زیپ در آوردن با pcsuit نصب کنید البته ورژن CDA من این بود CXC162108R6G04 فکر کنم به ورژن قدیمی نخوره.
اینم لینک تو راپید گذاشتم :

خوب حالا دوست خوبم من باید چکااااارکنم؟یعنی هیچ کسی نیست منو راهنمایی کنه!!!؟

hamid00009
28-03-2008, 11:01
اینم دوتا عکس p1 بدون لیبل وبا لیبل

saeid127
28-03-2008, 13:55
سلام
منم Update کردم ولی اتفاقاً ایرانسل بهتر شده ! یه مشکل هم با اینترنتش داشتن حل شد.
یه پک زبان هست حدود 14MB ، که داخل همون صفحه ای که Update Servise رو دانلود کردید (سایت Sonyericsson) هست. ولی من فقط زبا فارسیش رو واستون میذارم:

نمیدونم یه خورده عجیبه!
چون cda و organizer به هم نمیخوره!!!!! :13:
CDA:162022/1 R6F38

Organizer:CXC 162108 R6F41

majid134
28-03-2008, 20:05
?? P1i With UIQ 3.3
یه خبر دیونه کننده برای پی وان دارا :
به زودی UIQ.3.3

سونی اریکسون قابلیت ارتقای پی وان رو ایجاد خواهد کرده از جمله مشخصات جدیدش مرورگر اپرا ورژن جدید هست

Opera Mobile version 9.5
Widget Manager running under Opera
Feature rich messaging suite
Better integration of Java via Java JSR 248[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lord_alone_dark
28-03-2008, 21:15
کسی جواب مارو نداد من اپدیت کنم یا نکنم

zhina_gian
28-03-2008, 21:17
?? P1i With UIQ 3.3
یه خبر دیونه کننده برای پی وان دارا :
به زودی UIQ.3.3

سونی اریکسون قابلیت ارتقای پی وان رو ایجاد خواهد کرده از جمله مشخصات جدیدش مرورگر اپرا ورژن جدید هست

Opera Mobile version 9.5
Widget Manager running under Opera
Feature rich messaging suite
Better integration of Java via Java JSR 248[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام. منم این خبرو خوندم و واقعیت داره چون از طرف وبلاگ رسمی سونی اریکسون هم پخش شده.

من که دارم دیونه میشم. یعنی انتظار اومدنش منو دیونه کرده. یعنی میشه اون روزی رو که پی1 با

UIQ3.3 شروع به کار کنه رو دید. :20:

سلام دوستان
يعني كسي تو دنياي بزرگ فروم پي سي ورلد بلد نيست جواب ما رو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من wayfinder یعنی همون GPS رو که بر روی پی1 میشه استفاده کرد رو دارم و ازش هم استفاده میکنم اما نه در ایران بلکه در
نروژ. در ایران این جی پی اس کار نمیکنه و فقط در حد یک نقشه بیسار معمولی ایران کار میکنه. اما رهیابش به هیچ عنوان
کار نمیکنه. نه به خاطر اینکه دستگاهش خوب نیست یا گوشی جواب نمیده. بلکه به خاطر اینکه این جی پی اس فقط مخصوص
کشورهای اروپایی و امریکایی هست. و بعضی کشورهای خاورمیانه اما ایران جزو اون کشورها نیست چون هیچ ماهواره ای
بر روی ایران متمرکز نشده.

برای نشان دادن موقعیت یک نفر به 3 الی 4 ماهواره و گاهی بیشتر نیازه که ایران حتی 1 دونه اش رو هم نداره.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت mywayfinder.com مراجعه بکنید و با وارد کردن شماره سریالی که به همراه
جی پی اس دریافت کردید وارد اکانت خودتون بشید.

majid134
28-03-2008, 21:35
کسی جواب مارو نداد من اپدیت کنم یا نکنم
به نظر بنده حقیر اگه باهاش مشکل نداری لزومی نداره. من که نکردم. پک فارسی رو نصب کن.

zhina_gian
28-03-2008, 22:27
یک تم زیبا برای گوشی های W950,M600 و P1

تم باران.

tarrega
28-03-2008, 23:49
دوستانی که p1 دارید لطفا یه عکس از پشت گوشیتون جایی که لیبل ( مدین چین ) داره بذارید . از دوستانی هم که لیبل نداره خواهش میکنم یه عکس بزارن . لطفا همکاری کنید. ممنون

حمید جان شما هنوز گوشی نگرفتی ؟؟؟
بابا بی خیال عزیز . به خدا فرقی نداره . من حاضرم شرط ببندم که یه شرکت یا کارخونه ی جدید داره این سری رو تولید میکنه . آخه چه فرقی می کنه برای تو که پشتش حک شده باشه یه نوشته . خوشکل باشه نوشتش یا زشت !!!!!

مهم کارکرد گوشیه که من یکی که واقعا ازش راضیم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . از هر نظری که بگی . دوربین . سرعت . دوام باطری . سازگاری با برنامه ها . و . و . و . و .........

هر چی حساسیت بیشتری به خرج بدی بدتر میشه به خدا .......
از ما که گفتن بود ...... اگه تونستی جز برچسب پشتش فرقی بین این دوتا گوشی پیدا کنی مارو هم خبر کن .
اما خیالت جمع باشه

vahid121
28-03-2008, 23:56
سلام. منم این خبرو خوندم و واقعیت داره چون از طرف وبلاگ رسمی سونی اریکسون هم پخش شده.

من که دارم دیونه میشم. یعنی انتظار اومدنش منو دیونه کرده. یعنی میشه اون روزی رو که پی1 با

UIQ3.3 شروع به کار کنه رو دید. :20:

من wayfinder یعنی همون GPS رو که بر روی پی1 میشه استفاده کرد رو دارم و ازش هم استفاده میکنم اما نه در ایران بلکه در
نروژ. در ایران این جی پی اس کار نمیکنه و فقط در حد یک نقشه بیسار معمولی ایران کار میکنه. اما رهیابش به هیچ عنوان
کار نمیکنه. نه به خاطر اینکه دستگاهش خوب نیست یا گوشی جواب نمیده. بلکه به خاطر اینکه این جی پی اس فقط مخصوص
کشورهای اروپایی و امریکایی هست. و بعضی کشورهای خاورمیانه اما ایران جزو اون کشورها نیست چون هیچ ماهواره ای

برای نشان دادن موقعیت یک نفر به 3 الی 4 ماهواره و گاهی بیشتر نیازه که ایران حتی 1 دونه اش رو هم نداره.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت mywayfinder.com مراجعه بکنید و با وارد کردن شماره سریالی که به همراه
سلام دوست خوبم
ممنون دوست خوبم
الان من باید چگاار کنم!؟
gps م رو غلاف کنم؟

majid134
29-03-2008, 07:34
وحید جان gps می خوایی چی کار ؟؟؟ اگه واقعا احتیاج داری برو n82 بخر رو خودش داره. هر کی جواب می ده باید سوال دیگه بپرسی؟ !!!!!!

zhina_gian
29-03-2008, 16:59
سلام دوست خوبم
ممنون دوست خوبم
الان من باید چگاار کنم!؟
gps م رو غلاف کنم؟

مگه شما گوشی تون رو بخاطر جی پی اس خریدید؟ خب این چه کاریه این همه چی پی اس حرفه ای با ال سی دی
بزرگتر تو بازار هست یدونه از اونها میخریدید.

اگر جی پی اس رو بخاطر نشون دادن راه ها و نقشه شهر ها میخواهید استفاده کنید در اون صورت برنامه بهتری الان
برای پی1 وجود داره و اونم Google Maps به این صورت که از طریق خود گوشی وارد سایت گوگل مپس میشوید و
آن را دانلود میکنید. بعد از نصب هم تقریبا یک همچین قابلیت هایی رو داره که در زیر میبینید.

البته من خیلی وقته نصب کردم و نسخه 2.06 هست اما تا جایی که میدونم الان نسخه 2.07 هم اومده با امکانات
بهتر. امکان جستجو و نشان دادن راه از یک نقطه به نقطه دیگه رو هم داره.

:11:

vahid121
29-03-2008, 17:39
سلام به دوستان
همگي ممنون از راهنماييهاتون
اين كه من اين قدر دنبال راهخ انداختن gps گوشيم هستم به خاظر اين كه به هر حال دارمش گفتم اگه ميشه ازش استفاده كنم خوب خيلي خوبه و گرنه براي من آن قدر ها مهم نيست.
به هر حال دوستان مجيد جان وzhina_gian خيلي ممنون.
موفق باشيد

R@R#M@N
29-03-2008, 17:42
سلام داش zhina_gian
اصلآ ایران که اپراتورهاش اینترنت ندارن
فقط ایرانسل داره که هم سرعتش کمه و هم هزینش زیاده
میدونی گوگل مپ چقدر سرعت بالا و ... میخاد
در ضمن سند و ریسیو خیلی زیادی میکنه
در نتیجه هزینه ها سر به فلک میزنه
اون جی پی اس way finder هم فک کنم اینترنت بخاد
در کل بدرد نمیخوره
مگر جی پی اس ن82 و ن95 که بدون اینترنت کار میکنن

zhina_gian
29-03-2008, 18:04
سلام داش zhina_gian
در کل بدرد نمیخوره

بله شما درست میگید.

اون جی پی اسی که روی N95,N82 و چی پی اس های حرفه ای وجود دارند خودشون نقشه جاهایی رو که لازمه
دارند و اگر نداشته باشند میشه براش دانلود کرد. و این فقط دانلود کردن نقشه برای بار اول است که به اینترنت
احتیاج دارد اما برای نشان دادن موقعیت دیگه به اینترنت احتیاج نداره چون از فرکانس استفاده میکنه.

Wayfinder یعنی چی پی اسی که بر روی پی1 وجود داره هم به همین شکله. مثلا طرف میتونه نقشه همه اروپا و امریکا رو در صورت وجود داشتن حافظه کافی بر روی گوشیش بریزه تا در دفعات بعد به اینترنت احتیاج نداشته
باشه. مثلا من نقشه نروژ رو خودم دانلود کردم از سایتش و بر روی گوشی ریختم و دیگه به اینترنت احتیاج نداره
مگر اینکه بخوام نقشه ام رو آپدیت کنم و یا اینکه بخوام چراغ قرمز ها رو هم ببینم.

در کل اون جی پی اس هایی که بدون اینترنت مانند TomTom کا میکنند نقشه ها رو از قبل در حافظه خودشون
دارند. اما از نظر دقیق تر بودن جی پی اس مثلا برای نشون دادن مسائل زیر

چراغ قرمز
خرابی جاده و یا در حال تعمیر.
گارگران مشغول کارند.
جاده موقتا برای چند ساعت بسته میباشد.
و غیره ...

بهتره که جی پی اسی داشته باشید که قابلیت وصل شدن به اینترنت را هم داشته باشد. و یا اینکه خود جی پی
اس از قبل همچین مواردی براش تعیین شده باشه و با دریافت فرکانس فقط علامت های اخطار رو در محل قرار بده

Farbod_h
29-03-2008, 19:06
zhina_gian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان شما جارمين رو تست كردي؟! تازه اومده تقريبآ براي Uiq3

zhina_gian
29-03-2008, 19:40
zhina_gian[/URL] جان شما جارمين رو تست كردي؟! تازه اومده تقريبآ براي Uiq3

خیر دوست عزیز تا حالا باهاش کار نکردم. البته Garmin هم انواع مختلفی داره و فقط یک نوع نیست که بشه روش
بحث کرد. اما اینو مطمئن هستم که زمانی که کسی میخواد Garmin بخره اونو بر اساس نقشه هایی که داره میخره.
مثلا یک نوع داره که نقشه تمام کشورهای اروپایی و امرکایی رو در خودش داره اما بعضی هاشون فقط مختص به
چند کشور هستند. مثلا بعضی هاشون فقط نقشه اسکاندیناوی رو دارند که ارزونتر میشه.

بهر حال بستگی داره که طرف بیشتر در چه جایی و کجا بخواد ازش استفاده کنه.

Edit ...
شرمنده متوجه نشدم برای سری uiq3 نوشتید. خیر تا بحال امتحان نکردم.

:11:

zhina_gian
29-03-2008, 20:23
سلام داش zhina_gian
در کل بدرد نمیخوره

راستی یک چیزی رو امتحان کردم گفتم بد نباشه بگم.

من نقشه تهران رو با Google Maps از طریق اینترنت خود گوشی و یا کامپیوتر و یا Wirless باز کردم و بعد از باز کردن
نقشه بصورت کامل برنامه Google Maps رو بستم و اینترنت رو هم قطع کردم. گوشی رو رستارت کردم و دوباره
اومدن نقشه تهران رو با Google Maps باز کردم اما ایندفعه بدون اینترنت چون نقشه رو قبلا در حافظه خود گوشی
داشت.

پس اگر کسی گوشیش رو از طریق کامپیوتر و یا وایرلس به اینترنت وصل کنه و نقشه جاهایی رو که دوست داره
داشته باشه 1 بار با گوگل مپس باز کنه دفعه دوم دیگه لازم نیست اوپراتور اینترنت داشته باشه چون اصلا نیازی
به اینترنت نداره.

فقط دفعه اول نقشه شهری که توسط گوگل باز میشه باید کاملا زوم شده باشه روش و همه نقاطش رو اول ببینید
تا دفعه دوم که بدون اینترنت میخواهید باز کنید همه نقاط رو با جزئیات مانند عکس هایی که در پست قبلیم
گذاشتم نشون بده.

در ضمن نقشه ها حجمشون با نقشه های که بر نامه Google Earth در کامپیوتر باز میکنه خیلی فرق میکنه و
حجم نقشه 1 شهر بزرگ حتی به مگابایت هم نمیرسه و همه اش کیلوبایتیه. چون رزولیشن موبیل خیلی کوچکتر
از صفحه مونیتور کامپیوتره.

موفق باشید. :11:

داش حسین
30-03-2008, 00:04
آقایون خانوما سلام جان من کمکم کنید دستم به دامنتون کمممممممممممممک.
آقا این p1 ما یه چند روزیه که یه مشکل خیلی خوفناک پیدا کرده مشکلش هم اینه که باطریش خیلی خیلی زود تموم میشه و به کامپیوتر هم وصل نمیشه.
راستش رو بخواید این مشکل از اونجایی شروع شد که؛ این کیس کامپیوتر بنده جلوش دو تا جا برای usb داره ولی کار نمی کنه بنده هم از اونجایی که خیلی زرنگ تشریف دارم اومدم خودم اونو درست کنم درش رو باز کردم و دیدم یه سیم اونجا وله و یه جایی هم هست که قشنگ تو هم میرن منم این سیم رو زدم به همون جا، بعد که وصل کردم گفتم که حتماً درست شده اومدم گوشی بدبختم رو p1 عزیزم رو وصل کردم بهش،بعدش دیدم نه بابا انگار زیاد هم زرنگ نیستم دیدم کار نکرد بیخیالش شدم.از اونجایی که ساعت 1 نصف شب بود بیخیال رفتم خوابیدم.فردا صبح که بیدار شدم وای نه ............ چی میدیدم!!!!!!!!! گوشیم خاموش شده هر کاری کردم روشن نشد.بنده هم مثل همه بیمار خودم رو رسوندم به اورژانس اونجا هم بردنش اتاق معالجه و اون یاروهه گفتم باید فلش بشه.بعد که فلش کرد و بنده 7000 تومان ناقابل پیاده شدم.منم که از همه جا بی خبر فکر کردم درست شده،خوشحال شدم برگشتم خونه ولی از اون لحظه به بعد فهمیدم که نه بابا درست نشده که هیچ بدتر شده و به کامپیوترم وصل نمیشه و باطری هم تند تند تموم میشه و به یه روز هم نمیرسه که دوباره باید شارژ بشه.اینو هم اضافه کنم که ایراد از باطری نیست چون روی یه گوشیه دیگه امتحان کردم و سالم بود.

Farbod_h
30-03-2008, 01:30
آقا این p1 ما یه چند روزیه که یه مشکل خیلی خوفناک پیدا کرده مشکلش هم اینه که باطریش خیلی خیلی زود تموم میشه و به کامپیوتر هم وصل نمیشه.
راستش رو بخواید این مشکل از اونجایی شروع شد که؛ این کیس کامپیوتر بنده جلوش دو تا جا برای usb داره ولی کار نمی کنه بنده هم از اونجایی که خیلی زرنگ تشریف دارم اومدم خودم اونو درست کنم درش رو باز کردم و دیدم یه سیم اونجا وله و یه جایی هم هست که قشنگ تو هم میرن منم این سیم رو زدم به همون جا، بعد که وصل کردم گفتم که حتماً درست شده اومدم گوشی بدبختم رو p1 عزیزم رو وصل کردم بهش،بعدش دیدم نه بابا انگار زیاد هم زرنگ نیستم دیدم کار نکرد بیخیالش شدم.از اونجایی که ساعت 1 نصف شب بود بیخیال رفتم خوابیدم.فردا صبح که بیدار شدم وای نه ............ چی میدیدم!!!!!!!!! گوشیم خاموش شده هر کاری کردم روشن نشد.بنده هم مثل همه بیمار خودم رو رسوندم به اورژانس اونجا هم بردنش اتاق معالجه و اون یاروهه گفتم باید فلش بشه.بعد که فلش کرد و بنده 7000 تومان ناقابل پیاده شدم.منم که از همه جا بی خبر فکر کردم درست شده،خوشحال شدم برگشتم خونه ولی از اون لحظه به بعد فهمیدم که نه بابا درست نشده که هیچ بدتر شده و به کامپیوترم وصل نمیشه و باطری هم تند تند تموم میشه و به یه روز هم نمیرسه که دوباره باید شارژ بشه.اینو هم اضافه کنم که ایراد از باطری نیست چون روی یه گوشیه دیگه امتحان کردم و سالم بود.
خب داش حسين يحتمل بايد گوشيت بره باز اورژرانس
usb ‌برق داره و فكر كنم اين دسته گلي كه به آب دادي باعث شده كمي بيش از حد برق بره تو گوشيت و يه جا اتصالي ( يا به قولي برق دزدي!) داره
زودترم يه كاري كن ممكنه بيشتر ازش استفاده كني بدتر شه و بيشتر خرج بزاره رو دستت

majid134
30-03-2008, 08:12
اگه می دونستی اشتباده زدن usb چه بلایی سر سیستم و موبایلت میاره (مخصوصا usb جلو) این کارو بدون اطلاع نمی کردی بطوری که توصیه میشه اصلا در صورت شک داشتن هم usb رو وصل نکنید چون باعث سوختن سیستم ، مین بورد و چیزای دیگه میشه پس خدارو شکر کن از این بدتر نشده سریع برو نمایندگی معتبر و نشونش بده

hamed1297
30-03-2008, 10:26
سلام به دوستان.یک مدت نبودم.من بالاخره p1 رو گرفتم.
کاملا اتفاقی رفتیم قشم و از اونجا خریدم. با لیبل چین گرفتم 370.000
البته بدون لیبلش اونجا 360 هم پیدا میشد.
واقعا گوشی عالی هست.
انشاءاله همه اونهایی که این گوشی رو دوست دارن موفق به خریذش بشن.به زودی قیمت توی شهرستانها هم باید کم بشه.
تا به حال که مشکلی باهاش نداشتم.

اون خبر UIQ3.3 هم اگر درست باشه که دیگه حرف نداره.

hamed1297
30-03-2008, 10:31
این هم تایید خبر:

Opera 9.5 spotted running…on a SE P1i!!!

همین حالا پیداش کردم:

hamed1297
30-03-2008, 10:52
این هم لینک واسه دانلود google map:

با قابلیت 'My Location' and touch navigation

hamid00009
30-03-2008, 10:54
واقعا گوشی عالی هست.
انشاءاله همه اونهایی که این گوشی رو دوست دارن موفق به خریذش بشن.به زودی قیمت توی شهرستانها هم باید کم بشه.

حامد جون مبارک باشه واقعا خوب قیمتی خریدی اون ایمیلی که زدی چی شد ؟؟؟؟

hamed1297
30-03-2008, 12:13
سلام.قربانت.قابل شما رو نداره.
آره.شیراز ارزون ترین قیمتی که دیدم 410 بود.البته بدون لیبل 385 هست شیراز.
خدا رو شکر قیمت خوبی گیرم اومد.

هنوز جوابی از سونی اریکسون دریافت نکردم.خبری نیست.

داش حسین
30-03-2008, 13:44
خب داش حسين يحتمل بايد گوشيت بره باز اورژرانس
usb ‌برق داره و فكر كنم اين دسته گلي كه به آب دادي باعث شده كمي بيش از حد برق بره تو گوشيت و يه جا اتصالي ( يا به قولي برق دزدي!) داره
زودترم يه كاري كن ممكنه بيشتر ازش استفاده كني بدتر شه و بيشتر خرج بزاره رو دستت

آقا فکر می کنی چقدردیگه باید پیاده شم تا درست بشه؟ راستی جایی رو نمیشناسی که یارو واقعاً بلد باشه،بتونه درستش کنه؟

hamed1297
30-03-2008, 14:25
بچه ها من یک نکته توی این گوشیم دیدم که کمی برام غریبه.
وقتی با قلم میخوام بنویسم بعضی وقتها پیش میاد که یک دفعه اون چیزی که نوشتم منعکس میشه یک دفعه کش میاد.
شما هم این رو دارید؟

zhina_gian
30-03-2008, 23:16
این هم لینک واسه دانلود google map:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا قابلیت 'My Location' and touch navigation

البته این آدرس باید توسط خود گوشی باز بشه تا بتونه نوع گوشی، سیستم عامل و زبان گوشی رو تشخیص
بده و نسخه درستش رو برای دانلود بده.

راستی گوشی تون هم مبارکه، امیدوارم که همیشه براتون کار کنه. :11:

tarrega
31-03-2008, 00:02

دوست عزیز
شاید خودتم ندونی که چیکار کردی . تقریبا یه جنایت بزرگ در حق گوشیت . اون سیمایی که دیدی ولو بود اتصالهای usb کیس بود که یه اشتباه کوچیک تو وصل کردن حتی یکیشونم فاجعه به بار میاره . کمترینش زدن خسارتهای جبران ناپذیری به وسیله ی متصل شده به پورته . خطرناکترین موقعیتی هم که میتونه پیش بیاد زمانیه که جای اتصالات مثبت و منفی با هم عوض بشه . علاوه بر وسیله که باید فاتحه شو بخونی به سیستم هم آسیب میرسه . گمون نمی کنم مشکل گوشی شما به این سادگیها باشه . حتما باید به یه نمایندگی رسمی و مطمئن ببری . گمون کنم بیشتر از اون 7 تومن باید پیاده شی . احتمالا آسیب سخت افزاری دیده . شانس آوردی که Cpu گوشیتو نسوزونده .

tarrega
31-03-2008, 00:16

دوست عزیز این به منطقه یا کشور مربوط نمیشه .
زمانی که وزارت دفاع آمریکا این طرح رو اجرا می کرد برای کشورهای خاصی انجام نداد که تو ایران کار نکنه . کشور بغلیش کار کنه . این 24 ماهواره طوری تو مدار خودشون قرار گرفتن که در هر نقطه از جهان قرار بگیری حداقل ( تاکید می کنم حداقل ) با 3 تا از این ماهواره ها در ارتباطی که میتونن طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع از سطح زمین رو بهتون بده . چه این منطقه ایران باشه چه افغانستان چه خود آمریکا . مشکل ماها اینه که برای اینکه بتونیم از جی پی اس استفاده کنیم باید نقشه ی مربوطه رو با گوشی از طریق اینترنت دانلود کنیم . که متاسفانه Gprs در ایران فعال نیست ( بجز ایرانسل که اونم فایده ای نداره به خاطر سرعت وحشتناکش ) و هر کسی هم دسترسی به شبکه های وایرلس برای دسترسی به اینترنت نداره . من دستگاه جی پی اس دیدم که خیلی خوب و درست تو منطقه ی خودمون ( شمال ) کار می کرد و هیچ مشکلی هم نداشت .
پس مشکل از ایران و منطقه ی جغرافیایی ما نیست . ماهواره های وزارت دفاع آمریکا هم خیالت جمع . حسابی به فیض میرسونن ما رو .

zhina_gian
31-03-2008, 07:29
دوست عزیز این به منطقه یا کشور مربوط نمیشه .
زمانی که وزارت دفاع آمریکا این طرح رو اجرا می کرد برای کشورهای خاصی انجام نداد که تو ایران کار نکنه . کشور بغلیش کار کنه . این 24 ماهواره طوری تو مدار خودشون قرار گرفتن که در هر نقطه از جهان قرار بگیری حداقل ( تاکید می کنم حداقل ) با 3 تا از این ماهواره ها در ارتباطی که میتونن طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع از سطح زمین رو بهتون بده . چه این منطقه ایران باشه چه افغانستان چه خود آمریکا . مشکل ماها اینه که برای اینکه بتونیم از جی پی اس استفاده کنیم باید نقشه ی مربوطه رو با گوشی از طریق اینترنت دانلود کنیم . که متاسفانه Gprs در ایران فعال نیست ( بجز ایرانسل که اونم فایده ای نداره به خاطر سرعت وحشتناکش ) و هر کسی هم دسترسی به شبکه های وایرلس برای دسترسی به اینترنت نداره . من دستگاه جی پی اس دیدم که خیلی خوب و درست تو منطقه ی خودمون ( شمال ) کار می کرد و هیچ مشکلی هم نداشت .
پس مشکل از ایران و منطقه ی جغرافیایی ما نیست . ماهواره های وزارت دفاع آمریکا هم خیالت جمع . حسابی به فیض میرسونن ما رو .

بله درست میگید. حتی تشخیص کاذب جی پی اس ها رو هم بر حسب موقعیت و شرایط کم و زیاد میکنند. مثلا در
جنگ کویت این تشخیص به 500 متر افزایش داده شده بود.

حالا که شما اومدید و در ایران هم امتحان کردید یک سوال دارم.

اونوقت این ماهواره ها که پرتاپ شدند هوا مفتی هستند؟ یعنی هر کی به هرکیه و هر کسی دلش خواست
میتونه یک جی پی اس وصل کنه بهش و تموم. چون شما گفتید که فقط نقشه کافیه و در ایران چون افراد
نمیتونند نقشه ها رو دانلود کنند نمیتونند از جی پی اس استفاده کنند؟

یک سوال دیگه اینکه این نقشه ها هم مفتی هستند؟ یعنی هر کسی جی پی اس خرید نقشه ایران رو که
حتی خود ایران هم به دقیقی نداره میتونه از اینترنت دانلود کنه؟

جسارت نشه به هموطنان... هیچ قصد توهینی هم ندارم چون خودمم ایرانیم و از این وضع ناراضی. اما برام
جای سواله وقتی که هنوز هیچ یک از تابلو های راهنمایی رانندگی درست و حسابی ثبت نشدند و هنوزم که
هنوزه خیلی از خونه ها حتی شماره پلاک درست و حسابی ندارند و گاهی چند خونه با هم یک شماره مشترک
دارند. اونوقت این جی پی اس چطور میتونه خونه مورد نظر رو در روستای مثلا علی آباد پیدا کنه؟

اگر خبر داشته باشید ضریب خطای یک جی پی اس در حال راننگی با سرعت 120 کیلومتر در ساعت فقط 2 متره.
به همین دلیل نقشه خیلی دقیقی لازمه که جی پی اس بتونه از اون استفاده کنه.

با تشکر. :11:

hamed1297
31-03-2008, 09:17
البته این آدرس باید توسط خود گوشی باز بشه تا بتونه نوع گوشی، سیستم عامل و زبان گوشی رو تشخیص
بده و نسخه درستش رو برای دانلود بده.

راستی گوشی تون هم مبارکه، امیدوارم که همیشه براتون کار کنه.

قربانت دوست عزیز.ممنون.قابلی نداره.
آره.دقیقا همینطور هست که شما میگید.
من دارم سعی میکنم که اینترنت dial up رو روی گوشی استاده کنم تا از این طریق بتونم نقشه ها رو دانلود کنم.

راستی دیروز یک سکته خفیف زدم.
میخواستم از طریق نرم افزار PC Suite از گوشی Back up بگیرم.همونطور که گوشی دستم بود , دکمه رو زدم تا انجام بشه.وقتی دیدم طول میکشه , خیلی آرام گوشی رو گذاشتم زمین.ولی صدایی هست که وقتی یک device رو از Usb جدا میکنی رو که شنیدم گفتم وای که وسط Back up گرفتن اتصال جدا شد و گوشی نابود شد.آخه همون موقع گوشی خاموش شد.
سریع Back up گیری رو cancle کردم و 1-2 بار دکمه power رو زدم تا گوشی روشن بشه.ولی نشد.کلی ترسیدم.
دوباره گوشی رو وصل کردم به کابل که دیدم دوباره خودش روشن شد.
قافل ازاینکه خود برنامه گوشی رو خاموش میکنه برای Back up گرفتن.
خلاصه یادتون باشه که همچین چیزی اگر سرتون اومد خوف نکنید مثل من.
موفق باشید.

silhouette000
31-03-2008, 09:40
[qoute]راستی دیروز یک سکته خفیف زدم.
میخواستم از طریق نرم افزار PC Suite از گوشی Back up بگیرم.همونطور که گوشی دستم بود , دکمه رو زدم تا انجام بشه.وقتی دیدم طول میکشه , خیلی آرام گوشی رو گذاشتم زمین.ولی صدایی هست که وقتی یک device رو از Usb جدا میکنی رو که شنیدم گفتم وای که وسط Back up گرفتن اتصال جدا شد و گوشی نابود شد.آخه همون موقع گوشی خاموش شد.
سریع Back up گیری رو cancle کردم و 1-2 بار دکمه power رو زدم تا گوشی روشن بشه.ولی نشد.کلی ترسیدم.
دوباره گوشی رو وصل کردم به کابل که دیدم دوباره خودش روشن شد.
قافل ازاینکه خود برنامه گوشی رو خاموش میکنه برای Back up گرفتن.
خلاصه یادتون باشه که همچین چیزی اگر سرتون اومد خوف نکنید مثل من.
موفق باشید.[/quote]

سلام
بار اول واسه منم پیش اومد ، ولی خود PC هنگ کرد و دیگه ادامه نمی داد. منم USB رو کشیدم ، روشن هم نمی شد ، باتریش رو دراوردم و دوباره گذاشتم. روشن کردم مثل مرد کار می کرد.هیچ مشکلی واسش پیش نیومد.
ولی یه بار موقع Sinchronize کردن خود به خود 26 تا Contact eroor داد و همش پرید.:13:

Re Z a
31-03-2008, 15:48
واقعا گوشی عالی هست.

حامد جان مبارك باشه:31: با لاخره خريدي! شرينيش كوش!؟:27: راستي رمش 1 گيگ يا همون 512 اگه تغييري پيدا كرده ممنون ميشم بگي:10:

Re Z a
31-03-2008, 15:52
راستي شرمنده يه مدت نبودم جاتون خالي دوستان رفتيم چابهار . سال نو دوستان مخصوصا P1 دارها مبارك باشه:40: انشاالله گوشيتون به پاتون پير بشه :31: گوشيه من كه تفلكي 1 سال ميشه آره! پير شده اما هنوز قلبش جونه:27:

Highbury
31-03-2008, 16:51
واقعا گوشی عالی هست.

بالاخره به آرزوی دیرینه ی خودت رسیدی .ای ول بابا دمت گرم.
خوب هم خریدی.سرعت مرعت و صدا مداش چطوره؟
یه فایل 5 مگی بلوتوث بگیر وقتی میخواهی سیوش کنی ببین چقدر طول میکشه.
در ضمن از این سکته مکته ها حالا داری
منم وقتی دبلیو950 رو 508 تومان خریدم از این نیمچه سکته ها میکردم:31:اما الان با 1110 فوتبال بازی میکنم:31::18:

majid134
31-03-2008, 22:02
مطلبی رو پیدا کردم در رابطه با اتصال ریموت کنسول بازی Nintendo که خیلی جالب بود اگه بتونید فیلم رو ببنید کاملا متوجه می شید. بوسیله ریموت می تونید کلیه کارها رو از جمله بازی ها رو انجام بدین.

roohi_rsh
31-03-2008, 22:56
ای بابا من اینهمه درباره این گوشی تحقیق کردم آخرم بادامادمون رفتیم یه htc p3400 گرفتیم که ویندوز موبایل روشه به نظر شما چطوره

hamed1297
31-03-2008, 23:08
حامد جان مبارك باشه با لاخره خريدي! شرينيش كوش!؟ راستي رمش 1 گيگ يا همون 512 اگه تغييري پيدا كرده ممنون ميشم بگي

آقا سلام عرض شد.آره دیگه.بالاخره خریدمش.شیرینی چه قابلی داره.
آدرس بده گوشی رو برات بفرستم.ای راستی خودت که داری. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون از همون سری اول ها هست مموریش همون 512 هست.سری جدیدا 1 گیگ هست.از اون noname ها

بالاخره به آرزوی دیرینه ی خودت رسیدی .ای ول بابا دمت گرم.
خوب هم خریدی.سرعت مرعت و صدا مداش چطوره؟
یه فایل 5 مگی بلوتوث بگیر وقتی میخواهی سیوش کنی ببین چقدر طول میکشه.
در ضمن از این سکته مکته ها حالا داری
منم وقتی دبلیو950 رو 508 تومان خریدم از این نیمچه سکته ها میکردماما الان با 1110 فوتبال بازی میکنم
ممنون zimka جان.آخرش ما دوتا به هم رسیدیم.
صداش خیلی خوبه.
با N73 مقایسه کردم کیفیتش بهتره.بلندیش هم خوبی.
فایل 5 مگی رو چک میکنم خبرشو بهت میدم.
اون قضیه سکته هم واقعا خدا نصیب نکنه.لااقل به این زودی ها.

hamed1297
31-03-2008, 23:11
فقط یک سوال از دوستان.مدت زمان نگه داری باتری شما چقدر هست؟
من بعد از یک روز و نیم با کلی دست کاری و ور رفتن شده 53 درصد تا حالا.
این طبیعی هست؟
یا من توقع زیادی دارم؟
گزینه الف و ب؟
هیچ کدام؟

Highbury
31-03-2008, 23:19
این طبیعی هست؟
یا من توقع زیادی دارم؟
گزینه الف و ب؟
هیچ کدام؟
حامد خان مثل اینکه خیلی کم اشتهایی!
معلومه که خیلی خوبه
ببین هر چی بیشتر با صفحه لمسیش ور بری بیشتر شارژ خالی میکنه حداقل دبلیو950 مزخرف اونجوری بود
در ضمن سرعتش چطوره ؟از گوشیهای جاوا سرعتش بیشتره؟
تایپ و س م س کردن چطوره؟سرعتش خوبه؟

hamed1297
31-03-2008, 23:27
جدا؟
عجب رویی دارم من پس.
سرعتش خیلی خوبه.از جاوا بیشتره.
واسه تایپ sms هم خیلی مناسبه.در کل سرعتش بالاست.فقط واسه save هنوز چک نکردم ولی فکر کنم 6-7 ثانیه طول میکشه.

Highbury
31-03-2008, 23:38
جدا؟
عجب رویی دارم من پس.
سرعتش خیلی خوبه.از جاوا بیشتره.
واسه تایپ sms هم خیلی مناسبه.در کل سرعتش بالاست.فقط واسه save هنوز چک نکردم ولی فکر کنم 6-7 ثانیه طول میکشه.
حامد جان حتما اون قضیه سیو کردن رو چک کن حالا 5 مگ نشد بیشتر
من فایل 20 مگابایتی رو تقریبا در عرض 10 ثانیه 5700 سیو کرد
البته مطمئنم که پی1 با دبلوی950 خیلی تفاوت داره دبلوی950 سرعتش واقعا پایین بود
راستی قضیه ی اون ایمیل که واسه سونی فرستادی چی شد؟این no name آیا اصل هست و یا بدل؟
در کل راضی هستی دیگه نه ؟
صداش از کا800 بلندتره؟به کا750 میرسه؟ توی هدفون چطوره؟
جک 3.5 بهش وصل میشه؟

silhouette000
01-04-2008, 11:43
آقا من با P1i آپدیت شده تست کردم شد 5 دقیقه و 30 ثانیه !!!:14:
شما هم خواهشاً تست کن...:33:

Re Z a
01-04-2008, 15:53
دوستان منم آپديت كنم يا نه؟ فرقي مي كنه يا نه حقيقتش بلدم نيستم

R@R#M@N
01-04-2008, 19:20
5 دقیقه و نیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ (کف میکنیم)

Highbury
01-04-2008, 19:31
5 دقیقه و نیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ (کف میکنیم)
قضیه ی این 5.30 دقیقه چیه ؟

roohi_rsh
01-04-2008, 20:44
میگم روی p1 ویندوز میشه نصب کرد خواهشا جواب بدید

pezhman32
01-04-2008, 23:11
میگم روی p1 ویندوز میشه نصب کرد خواهشا جواب بدید
به هیچ وجه, اینکار مستلزم تعویض برد گوشی هست, یه جا دیدم تونسته بودن روی m600 و p990 مکینتاش (سیستم عامل آیفون) رو بریزند که کلی برد گوشی رو دستکاری کرده بودند. درضمن امیدوارم منظورتون از ویندوز ویندوز موبایل باشه که باز هم همونطور که گفتم نمیشه چون بجز برد گوشی حتی سی پی یو این گوشی ها با ویندوز موبایل ها فرق می کنه...

ali_naserifar
02-04-2008, 08:44
سلام بچه ها
خسته نباشيد ‏راستش من ميخواستم اين گوشي رو بخرم واسه همين چند تا سوال داشتم :
1 - آخرين قيمت اين گوشي توي بازار چنده ( باگارانتي و بدون گارانتي ) ؟
2 - آخرين قيمت اين گوشي رو اگه كسي توي شيراز ميدونه لطفا بگه ؟ ممنون
3 - آخرين ورژن نرم افزاري اين گوشي چيه ؟
بازم ممنون

tarrega
02-04-2008, 14:44
این طبیعی هست؟
یا من توقع زیادی دارم؟
گزینه الف و ب؟
هیچ کدام؟

سلام حام جان مبارکت باشه .
عزیز منم اوایل همچین حسی داشتم . اما برای یه گوشی تاچ اسکرین این عادیه . تازه اگه آهنگ باهاش گوش کنی بدتر از اینم میشه . چون این گوشی دکمه ی مخصوص آهنگ نداره . من معمولا زیاد باهاش موسیقی گوش میدم . اگه بازی و نصب برنامه و بقیه چیزا رو هم اضافه کنی با اس ام اس و زنگ و غیره به طور متوسط تا 2 روز . شایدم بیشتر دوام بیاره . مصرف زیاد باطریش به خاطر صفحه لمسیشه که هر چی بیشتر باهاش کار کنی مصرفش هم بیشتره . میتونی کنتراست صفحه رو بیاری پایین تر . اینطوری کمتر انرژی مصرف میکنه . مخصصا تو فضاهای بسته که اصلا نیازی به کنتراست 100 درصد یا همون روشنایی 100 درصد صفحه نیست .من این کارو کردم . تاثیر خوبی داشت .

درمورد save کردن هم من امتحان کردم . یه بار 25 مگ رو با هم سیو کردم . البته فایلهای جدا از هم رو . حدود 30 تا 35 ثانیه طول کشید . البته این با اون 20 مگ نباید مقایسه کرد . چون هم فایلها جدا از هم بود ( یه چیزی حدو 22 فایل صوتی) و هم اینکه cpu گوشی 5700 قویتر و سریعتره . اما سرعت انتقالش تو بلوتوث خیلی بالاست . منکه فقط با گوشی ها ی نوکیا مشکل داشتم اما با بلوتوث های نسخه 2 سونی با سرعت سرسام آوری فایلها رد و بدل میشه .

راستی کسی میدونه هندزفری W950 قیمتش چنده ؟ و آیا ریموتش با P1 کار می کنه یا نه ؟ همونطور که میدونین P1 دکمه ی مخصوص موسیقی نداره و این مخصوصا وقتی با هندز فری کار می کنم یه مقدار اذیت میکنه . اگه هندزفری ریموت دار بگیرم دیگه میشه نو علی نور .

R@R#M@N
02-04-2008, 14:46
قضیه ی این 5.30 دقیقه چیه ؟
ایشون نوشتن !!!

آقا من با P1i آپدیت شده تست کردم شد 5 دقیقه و 30 ثانیه !!!
شما هم خواهشاً تست کن...

R@R#M@N
02-04-2008, 14:51
راستی کسی میدونه هندزفری W950 قیمتش چنده ؟ و آیا ریموتش با P1 کار می کنه یا نه ؟ همونطور که میدونین P1 دکمه ی مخصوص موسیقی نداره و این مخصوصا وقتی با هندز فری کار می کنم یه مقدار اذیت میکنه . اگه هندزفری ریموت دار بگیرم دیگه میشه نو علی نور .
میتونی هندزفری های که با پروفایل A2dp کار میکنن بگیری
هم کیفیت عالی دارن هم اینکه بی سیم هستن (بوسیله ی بلوتوث) و هم اینکه شماره کسی رو که بهتون میزنگه یا اسم آهنگ رو هم روشون مینویسه !!! بردش هم 7 8 متره
2 مدل هم داره
Ds 970 & Ds 980
البته این دو مدل دارای ال سی دی (از این سیاه و سفیدها) هستن که شماره کسی رو که بهتون میزنگه یا اسم آهنگ رو نشون میده
یه مدل دیگه هم هست که نه ال سی دی داره و نه ریموت عوضش هر نوع هدفون با جک 3.5 میلیمتری بهش وصل میشن !!! مدلش هم : Ds220 هست
قیمتشون هم 50 60 70 هست !!!

zhina_gian
02-04-2008, 18:02
آقا من با P1i آپدیت شده تست کردم شد 5 دقیقه و 30 ثانیه !!!:14:
شما هم خواهشاً تست کن...:33:

فکر کنم شما یک چیز دیگه رو آزمایش کرده باشید. چون من یک آهنگ 12 مگابایتی رو که از طریق بلوتوث به پی1
خودم فرستادم رو تونستم از درایو C که حافظه خود گوشیه بر روی درایو دی که مموری کارته در 5 ثانیه ذخیره کنم.

zhina_gian
02-04-2008, 18:18
میتونی هندزفری های که با پروفایل A2dp کار میکنن بگیری
هم کیفیت عالی دارن هم اینکه بی سیم هستن (بوسیله ی بلوتوث) و هم اینکه شماره کسی رو که بهتون میزنگه یا اسم آهنگ رو هم روشون مینویسه !!! بردش هم 7 8 متره
2 مدل هم داره
Ds 970 & Ds 980
البته این دو مدل دارای ال سی دی (از این سیاه و سفیدها) هستن که شماره کسی رو که بهتون میزنگه یا اسم آهنگ رو نشون میده
یه مدل دیگه هم هست که نه ال سی دی داره و نه ریموت عوضش هر نوع هدفون با جک 3.5 میلیمتری بهش وصل میشن !!! مدلش هم : Ds220 هست
قیمتشون هم 50 60 70 هست !!!

با تایید صحبت های باید بگم که برد مفید هندزفری بلوتوث Ds-970 و DS-980 دقیقا 10 متره. چون من مدل 980 رو
برای پی 1 استفاده میکنم و میتونم بگم واقعا صدای باکیفیت و بلندی رو داره.

اما در مورد دکمه های موزیک جناب R@R#M@N توضیح دادن که این کار رو با هندزفری ها میتونید انجام بدید اما بر
روی خود گوشی نیز شما این امکان رو دارند که دکمه Personal Shortcut Key رو که در حالت پیش فرض برای ایمیل
تنظیم شده رو به دکمه موزیک پلیر تغییر بدید.

من این دکمه رو خیلی وقت پیش به موزیک پلیر تغییر دادم. یعنی زمانی که شما این دکمه رو فشار بدید مستقیم
موزیک پلیر شما و لیست آهنگ ها باز میشه. البته Shortcut Key رو میشه به برنامه های دیگه هم تغییر داد و این
مسئله بر میگرده به نیاز شخصی اون فرد.

majid134
02-04-2008, 21:25
:31: آموزش همراه عکس تیکه پاره کردن حضرت P1i

majid134
02-04-2008, 21:39
برنامه عالی که کلیه مسنجر ها رو ساپورت می کنه حتی برنامه skype که اگه به wifi دسترسی داشته باشین می تونید از VoIP استفاده کنید مثلا تماس مجانی با آمریکا . پیشنهاد می کنم حتما نصب کنید.

majid134
02-04-2008, 21:40
برنامه عالی که کلیه مسنجر ها رو ساپورت می کنه حتی برنامه skype که اگه به wifi دسترسی داشته باشین می تونید از VoIP استفاده کنید مثلا تماس مجانی با آمریکا . پیشنهاد می کنم حتما نصب کنید.

tarrega
03-04-2008, 12:56
سلام به همگی
من بالاخره تونستم یه جا آیکونهای iphone رو گیر بیارم . رنگی و با کیفیت عالی . اما نمی دونم چطور باید ازش استفاده کنم . یعنی نمی دونم کجا باید کپیشون کنم . یادمه زیاد دنبال این آیکونها میگشتن . بودن هم بود اما به این کاملی ندیده بودم . حالا من پیدا کردم اما نمی دونم چطور باید استفادشون کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آدرسشه .

این فایل پسورد داره و پسوردشم اینه"
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید " و حاوی چند پوشه و یک تمه . تمش زیاد جالب نیست اما خوب آیکونهاش فوق العاده ست . حالا یکی بگه چطور میشه از اینا استفاده کرد .

tarrega
03-04-2008, 12:56
با تایید صحبت های باید بگم که برد مفید هندزفری بلوتوث Ds-970 و DS-980 دقیقا 10 متره. چون من مدل 980 رو
برای پی 1 استفاده میکنم و میتونم بگم واقعا صدای باکیفیت و بلندی رو داره.

اما در مورد دکمه های موزیک جناب R@R#M@N توضیح دادن که این کار رو با هندزفری ها میتونید انجام بدید اما بر
روی خود گوشی نیز شما این امکان رو دارند که دکمه Personal Shortcut Key رو که در حالت پیش فرض برای ایمیل
تنظیم شده رو به دکمه موزیک پلیر تغییر بدید.

من این دکمه رو خیلی وقت پیش به موزیک پلیر تغییر دادم. یعنی زمانی که شما این دکمه رو فشار بدید مستقیم
موزیک پلیر شما و لیست آهنگ ها باز میشه. البته Shortcut Key رو میشه به برنامه های دیگه هم تغییر داد و این
مسئله بر میگرده به نیاز شخصی اون فرد.

منم خیلی وقته همین کار رو کردم . فکر می کنم اکثر بروبچ هم اینکار رو کردن .
منظور اون عزیز دل کلیدهای مخصوص موزیک بود نه میانبر برای اجرای موزیک پلیر . یعنی دکمه های جلو و عقب و استوپ و پلی که گوشی هایی مثل w950 و حتی همون سری k دارن . بدون استفاده از تاچ اسکرین .
این موضوع برای منم مهمه و باید از هندزفری های ریموت دار استفاده کنم .

siavashhamdi
03-04-2008, 14:11
دوستان اگه میشه قیمت گوشی رو اعلام بفرماییــــــــــــــــــ د.
خیـــــــــــــــــــــــ ــــلی ممـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــنون.. .

R@R#M@N
03-04-2008, 15:23
توی گوشیهای سری کا یه هر گوشی دیگه سونی که برای کم و زیاد کردن صدا دکمه های جهتی بالا و پایین دارن به طور مثال برای رفتن به آهنگ بعدی اگه 3 ثانیه دکمه بالا (همونی که صدا رو زیاد میکنه ) رو نگه داری میره آهنگ بعدی و اگه پایین رو 3 ثانیه نگه داری میره آهنگ قبلی
من خودم توی همه ی گوشیهام از این استفاده میکنم (وقتی که گوشی تو جیبمه از روی همون شلوار دگمه ها رو نگه میدارم و آهنگ عوض میکنم)
ولی پ 1 جاگ دایال داره که فکر نمیکنم بشه (حالا شما یه تستی بزنید شاید بشه)
البته من یه نرم افزار دیده بودم که میتونستی برای هر دکمه ای که میخای یه شرتکات بذاری !!
حالا اگه گیرش آوردم میذارم شما یه تستی بزنید

R@R#M@N
03-04-2008, 15:33
اینم روش هک UIQ 3 به نقل قول از وبلاگ se-world :

و اینم پست اخر امشب و یه سورپرایز عالی برای تمام UIQ 3 دارها:

میتونید فولدرهایی که قفل بودن روی گوشی هاتون و حتی با X-plore یا SMpro هم دسترسی بهشون نداشتین باز کنید......بله درست فهمیدین: UIQ 3 هک شد فولدرهای Private قابل دسترسی هستن

و این به این معنی هست که به زودی کلی کلی تغییر میتونید رو گوشی هاتون انجام بدین.کل ایکون ها عوض بشن .برنامه های تازه ای که دسترسی هاشون میتونه خیلی خیلی وسیع تر باشه...هنوز تصورش هم نمیتونید بکنید ولی کافیه 10-15 روز صبر کنید تا ببینید چه تغییرات اساسی تو گوشی هاتون میتونید انجام بدین. فقط کافیه کشف بشه

مراحل زیر رو دنبال کنید:

Step 1.
download all the usefull software.

1. SE pc suite

2. apptrk.sis

3. python-2.5.1
4. win32-py2.5
5. pyserial-2.2.win32
6. 1.py ( در \:C کپی شود)
کل برنامه های 3 تا 6 رو یک جا از اینجا بگیرید

Step 2.
Install all the software.

AppTRK.sis on your phone .The others on PC by order in default

Step 3.
COM port

Run pc suite——USB with your phone——Phone model
My computer——attribute ——hardware——Device Manager——com and LPT
You will say “SE M600 appliction port (com6),se pc connect port (com7)
memory it.

Step 4.
Edit the file 1.py

Open it with notebook .
Find the trip ” ser = serial.Serial(4) # I have COM5″
You can use the “ctrl +F” order.
Then change 4 to 5,change 5 to 6.
Save it.

Step 5.
Run AppTRK.sis

PC suite——USB with your phone ——run AppTRK.sis——show connceted
If not ,change the port 2 to 1.

Step 6.
CMD and success

win+R——CMD——enter——run 1.py
After a few seconds,it will show”>close ,>End+Exit”, you have succed.

Step 7.
Try it

CLOSE ALL.
open x-plore or swissmanagerpro
open the private folder c:\ or d:\

این آدرس وبلاگ هست
اگه سوالی داشتید میتونید از صاحابش آقا مازیار بپرسید :

Highbury
03-04-2008, 16:32
بچه های پی1 دار چک کنید ببینید که چه تغییراتی میشه روش اعمال کرد
اگه صداش رو بلند کنند دیگه آخرشه

noia
03-04-2008, 17:49
آقا حامد مبارک باشه، خیر شو ببینی! :31:
جواب اون ایمیل نیومد؟

talebi128
03-04-2008, 18:14
سلام آقایان و خانومهای محترم من یه سوال دارم که می
خوام سریع بهم جواب بدین کسی خبر داره یا می تونه
با خبر بشه که p1 در ژاپن در جعبه ی فروشش
همراه با شارژر ماشین و Gps (راه یاب ) عرضه می کنند یا مثل ایران بدون اینها؟
لطفا هر کی میتونه با خبر بشه یا خبر داره به من سریع بگه عجله دارم.

Highbury
03-04-2008, 19:22
اینها لوازم جانبی هایی هستش که توی هر کشور مختلف هستش در ضمن اگه توی ژاپن باشه احتمالا قیمتش بالاتره.در ضمن در خرید گوشی از ژاپن دقت کن چون توی ایران از نظر آنتن دهی دچار مشکل نشی

zhina_gian
03-04-2008, 22:10

شما حداقل چند صفحه از این تاپیک رو مرور بکنید. در چند صفحه قبل در مورد جی پی اسی که همراه پی1 هست
بحث شده. بهتره اون بحث ها بخونید و عجله نکنید.

R@R#M@N
04-04-2008, 10:09
کسی روش منو تست نزد ببینه چی میشه !!؟؟؟؟؟

hamed1297
04-04-2008, 18:39
حامد جان حتما اون قضیه سیو کردن رو چک کن حالا 5 مگ نشد بیشتر
من فایل 20 مگابایتی رو تقریبا در عرض 10 ثانیه 5700 سیو کرد
البته مطمئنم که پی1 با دبلوی950 خیلی تفاوت داره دبلوی950 سرعتش واقعا پایین بود
راستی قضیه ی اون ایمیل که واسه سونی فرستادی چی شد؟این no name آیا اصل هست و یا بدل؟
در کل راضی هستی دیگه نه ؟
صداش از کا800 بلندتره؟به کا750 میرسه؟ توی هدفون چطوره؟
جک 3.5 بهش وصل میشه؟
سلام.
زمان ذخیره کردن رو بجه ها گفتن.من خودم هنوز تست نکرم.این چند روز بدجوری گرفتار گوشی بودم.
از جواب اون ایمیل که خبری نشد.
من در کل که خیلی راضی هستم ولی یک مشکلی داشتم باهاش که توی یک پست مفصلا توضیح میدم.
صداش خیلی خوب و بلنده.از هر دوتا بلند تر و با کیفیت تره.توی هدفون هم عالی هست.
به جک 3.5 وصل نمیشه ولی میشه یکی از این هدفونهای سری W براش گرفت.از این ارزونها و از قسمت اولش برای همین کار استفاده کرد.

آقا حامد مبارک باشه، خیر شو ببینی!
جواب اون ایمیل نیومد؟
ممنون دوست عزیز.هنوز که خبری نشده.کاش بقیه دوستان هم ایمیل رو به سونی اریکسون میزدن.

hamed1297
04-04-2008, 18:41
من توی چند روز اخیر سکته دوم رو واسه این گوشی زدم.با این تفاوت که ایندفعه هم سکته کامل بود هم طولانی.

راستش من واسه 13 به در رفتم به یکی از شهرستانهای شیراز.ولی از همون روزی که رسیدم اونجا یه مشکل عجیب واسه گوشیم پیش اومد.
وقتی کسی به من زنگ میزد و من yes رو میزدم ارتباط برقرار نمیشد و همونطور باقی میموند.دفعات بعد هم که تماس میگرفتن یا اشغال میزد یا میگفت خاموش است. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی خودم تماس میگرفتم بعد از 13-14 ثانیه تماس قطع میشد.احتمالا نحسی 13 گرفته بود گوشیم رو.
خلاصه گوشی رو master reset کردم.تمام تنضیمات رو با گوشی دیگه چک کردم.سیم کارتهای دیگه روش انداختم.اصلا جواب نمیداد.
وقتی سیم کارت بقیه رو میگذاشتم روی گوشی و تماس با گوشی میگرفتم میگفت خاموش است و حتی ایرانسل هم جواب نمیداد.
جالب اینجا بود که میتونستم sms ارسال کنم.
خلاصه امروز صبح که برگشتم شیراز همه مشکل برطرف شد.

حالا که فکرش رو میکنم حدس میزنم که مشکل از فریمور گوشی هست.در واقع فریمور گوشی من همون هست که بعضی از دوستان به این نسخه آپدیت کرده بودن و دچار مشکل آنتن شده بودن.

نتیجه اخلاقی:
این مشکل واسه بقیه دوستان که گوشی رو میخرن ممکنه پیش بیاد.و چون روی گوشی از همون ابتدا بوده میشه گفت اون آپدیت مشکلی نداشته و همه انها مربوط میشه به مخابرات.

دوم اینکه یادتون باشه مثل من گوشی رو از جایی جز شهر خودتون نخرید که اگر مشکلی براش پیش اومد مشتری اول و آخرش خودتون هستید و دستتون به جایی بند نیست.

این مشکل احتمالا با آپدیت گوشی به فریمر جدید برطرف میشه.البته امیدوارم.

یک نتیجه خوبی که گرفتم در مورد باتری این گوشی هست.من حدود 10-12 بار گوشی رو خاموش کردم و روشن کردم.کلی وقت توی منوهای مختلف دنبال مشکل میگشتم و در آخر 2 روز کامل جواب داد.عالی هست نه؟

در کل امیدوارم واسه کسی پیش نیاد که بد دردی هست.

saeid127
04-04-2008, 20:26
من توی چند روز اخیر سکته دوم رو واسه این گوشی زدم.با این تفاوت که ایندفعه هم سکته کامل بود هم طولانی.

راستش من واسه 13 به در رفتم به یکی از شهرستانهای شیراز.ولی از همون روزی که رسیدم اونجا یه مشکل عجیب واسه گوشیم پیش اومد.
وقتی کسی به من زنگ میزد و من yes رو میزدم ارتباط برقرار نمیشد و همونطور باقی میموند.دفعات بعد هم که تماس میگرفتن یا اشغال میزد یا میگفت خاموش است. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی خودم تماس میگرفتم بعد از 13-14 ثانیه تماس قطع میشد.احتمالا نحسی 13 گرفته بود گوشیم رو.
خلاصه گوشی رو master reset کردم.تمام تنضیمات رو با گوشی دیگه چک کردم.سیم کارتهای دیگه روش انداختم.اصلا جواب نمیداد.
وقتی سیم کارت بقیه رو میگذاشتم روی گوشی و تماس با گوشی میگرفتم میگفت خاموش است و حتی ایرانسل هم جواب نمیداد.
جالب اینجا بود که میتونستم sms ارسال کنم.
خلاصه امروز صبح که برگشتم شیراز همه مشکل برطرف شد.

حالا که فکرش رو میکنم حدس میزنم که مشکل از فریمور گوشی هست.در واقع فریمور گوشی من همون هست که بعضی از دوستان به این نسخه آپدیت کرده بودن و دچار مشکل آنتن شده بودن.

نتیجه اخلاقی:
این مشکل واسه بقیه دوستان که گوشی رو میخرن ممکنه پیش بیاد.و چون روی گوشی از همون ابتدا بوده میشه گفت اون آپدیت مشکلی نداشته و همه انها مربوط میشه به مخابرات.

دوم اینکه یادتون باشه مثل من گوشی رو از جایی جز شهر خودتون نخرید که اگر مشکلی براش پیش اومد مشتری اول و آخرش خودتون هستید و دستتون به جایی بند نیست.

این مشکل احتمالا با آپدیت گوشی به فریمر جدید برطرف میشه.البته امیدوارم.

یک نتیجه خوبی که گرفتم در مورد باتری این گوشی هست.من حدود 10-12 بار گوشی رو خاموش کردم و روشن کردم.کلی وقت توی منوهای مختلف دنبال مشکل میگشتم و در آخر 2 روز کامل جواب داد.عالی هست نه؟

در کل امیدوارم واسه کسی پیش نیاد که بد دردی هست.

دقیقا این مشکل برای من هم پیش اومده.البته با همراه اول بعضی موقع ها اینجوری میشه ولی با ایرانسل که اصلا جواب نمیده! یا no network میزنه یا اینکه یه آیکن گوشی که یه خط قرمز روشه میاد :18:
قبل از آپدیت اصلا هیچ مشکلی نداشت.یکی نیس به من یگه آخه مرض داشتی آپدیت کردی اونم با اون همه سختی :19:

hamed1297
04-04-2008, 22:16
با همراه اول بعضی موقع ها اینجوری میشه ولی با ایرانسل که اصلا جواب نمیده! یا no network میزنه یا اینکه یه آیکن گوشی که یه خط قرمز روشه میاد
واسه من هم دقیقا همینه.
سلام سعید جان.خوبی؟
میبینم که تو هم مثل من سرت امده.شما به فریمور جدید هم آپدیت کردی یا همون قبلی هست؟

کسی از فریمور جدید یه آمار نمیده؟مشکل بر طرف شده؟

zhina_gian
04-04-2008, 22:53
واسه من هم دقیقا همینه.
سلام سعید جان.خوبی؟
میبینم که تو هم مثل من سرت امده.شما به فریمور جدید هم آپدیت کردی یا همون قبلی هست؟

من نمیدونم چرا بعضی ها در ایران مشکل آنتن براشون پیش میاد. اما من خودم و 3 نفر دیگه رو که میشناسم که
پی 1 دارند بعد از آپدیت گوشی هیچ کدوم از ما با همچین مشکلی بر خورد نکردیم.

حتی در مورد اون مشکلی که گفتید در هنگام زنگ خوردن پیش میاد من اون مشکل رو هم ندارم. البته فریمور گوشی
من نروژی هست و مال دوستام سوئدی. هر 4 نفرمون هم آپدیت کردیم اما همچین مشکلی نداریم.

یه جورایی این قضیه مشکوکه چون این مشکل اگر از فریمور بود در کشورهای دیگه مانند ترکیه و عراق و کشورهای
درور تر از ایران مانند ژاپن هم باید بوجود میومد اما این مشکل فقط در ایران رخ داده و من تا بحال در هیچ انجمنی
ندیدم کسی از مشکل آنتن دهی شکایت کرده باشه.

از مسائلی مانند فوکوس و رنگ سبز در عکس های گرفته شده شکایت کردند اما این مشکل رو من فقط در بین
ایرانیهایی که در ایران زندگی میکنند دیدم.

البته من نمیدونم مشکل چی هست اما بیشتر احتمال رو این میدونم که مخابرات ایران به دلایل خصوصی که دارند
نمیخوان خودشون رو با تکنولوژی که هر روز داره جلو میره مطابقت بدند.

اما باز هم میگم که مسئله مشکوکیه.

hamed1297
04-04-2008, 23:10
آره.من هم همین حدس رو میزنم.آخه نمیشه که گوشی از کارخانه بیرون بیاد و فریمورش مشکل داشته باشه.من الان یک هفته بیشتر نیست خریدم.
کسی نمیتونه بره نمایندگی سیتادل مشکل رو پیگیری کنه.
من خودم شیرازم.
دسترسی ندارم.

talebi128
05-04-2008, 07:06
سلام آیا کسی از دوستان عزیز می دونه که
1- توی کیش در جعبه ی p1 راه یاب و شارژر ماشین هست یا نه؟
2- سیستم گوشی اگه از خارج بخرم به سیستم ایران جواب می ده ؟
3- برای گوشی قاب کریستالی هست یا نه؟
متشکرم:11:

majid134
05-04-2008, 07:40
آره.من هم همین حدس رو میزنم.آخه نمیشه که گوشی از کارخانه بیرون بیاد و فریمورش مشکل داشته باشه.من الان یک هفته بیشتر نیست خریدم.
من خودم شیرازم.
دسترسی ندارم.

من هم همین حدود که پی وان رو خریدم
phone :cxc162143r1d
org: cxc162108r6g04
cda:cda162024/52r8a
من با این مشخصات اصلا مشکلی تا حالا نداشتم نه آنتن دهی نه چیز دیگه . به نظر من گوشیت رو آپدیت کن با آخرین فریمور

سلام آیا کسی از دوستان عزیز می دونه که

1- توی کیش در جعبه ی p1 راه یاب و شارژر ماشین هست یا نه؟2- سیستم گوشی اگه از خارج بخرم به سیستم ایران جواب می ده ؟3- برای گوشی قاب کریستالی هست یا نه؟ متشکرم:11:
1- فکر نکنم
2- بله
3- کم گیر می باید من کل علاالدین رو گشتم نداشتن فقط یه مغازه داشت قابش هم فقط فابریک داشتن 60 تومن :18:

talebi128
05-04-2008, 10:17
سلام آقایان لطفا بگین من از کجا می تونم p1 رو که در جعبه اش راه یاب و شارژر ماشین باشه بخرم؟
اصلا توی ایران پیدا می شه ؟
کسی تا حلا خریده؟

Ashkan1980
05-04-2008, 10:21
دقیقا این مشکل برای من هم پیش اومده.البته با همراه اول بعضی موقع ها اینجوری میشه ولی با ایرانسل که اصلا جواب نمیده! یا no network میزنه یا اینکه یه آیکن گوشی که یه خط قرمز روشه میاد :18:
قبل از آپدیت اصلا هیچ مشکلی نداشت.یکی نیس به من یگه آخه مرض داشتی آپدیت کردی اونم با اون همه سختی :19:

دوستان، ما که زودتر از همه این بلا به سرمون اومد گفتیم آپدیت نکنید. بابا این مخابرات در پیت ما هیچ چیزش معلوم نیست. الان آپدیت k850 اومده، به من بگن طلا میاد بیرون ازش، من که آپدیت نمی کنم.

carnation
05-04-2008, 19:33
من که همچنان در ارزوی پی1 موندم!!!! همهی این صفحه ها رو خوندم و اخرش نفهمیدم که بخرم یا نه؟! اخرین

قیمت تهران چنده ؟راستی اون سری قبلیش چین بود یا مالزی؟

talebi128
05-04-2008, 20:02
قبل توجه p1 داران :
1-به نظره شما عزیزان اگه از ژاپن بیارم مشکلی با سیستم ایران پیدا می کنه ؟
2- چطوری می شه رجیستر کرد یه کم توضیح بدید؟
3- قابلیت پخش سیستم شبکه های تلویزیون رو داره (که تازگی راه اندازی شد)؟
متشکر

saeid127
05-04-2008, 21:50
واسه من هم دقیقا همینه.
سلام سعید جان.خوبی؟

سلام عزیزم:40:
نه من هفته پیش آپدیت کردم.
نمیدونم.فعلا با همراه اول سر میکنم.

saeid127
05-04-2008, 21:54
من خودم شیرازم.
دسترسی ندارم.

نه فابریکش ایراد نداشت.الآن هم عمده مشکلش با ایرانسل هست.جالبه وقتی همراه اول میزاری بعد ایرانسل میزاری تا چند ساعت میتونی sms بفرستی :13:

mohammad_0624
05-04-2008, 22:13
من 1ماه قبل update کردم با فریم خاورمیانه ولی کیفیت دوربینم تار شد وقتی رو منوی فارسی بود زنگ میخورد ری استارت میشد.ولی الان با فریم Generic world2 update کردم.این فریم مال تاریخ 2008.1.15 سونی اریکسون میباشد.زبان فارسی هم دانلود کردم وعالی شد.دوربینم دیگه مشکلی نداره.بیشنهاد میکنم دوستانی که مشکل دارند با فریم world2 updateکنن.:31::10:

hamed1297
05-04-2008, 23:55
قبل توجه p1 داران :
1-به نظره شما عزیزان اگه از ژاپن بیارم مشکلی با سیستم ایران پیدا می کنه ؟
2- چطوری می شه رجیستر کرد یه کم توضیح بدید؟
3- قابلیت پخش سیستم شبکه های تلویزیون رو داره (که تازگی راه اندازی شد)؟
متشکر
lمن توصیه میکنم که ریسک نکنی.خیلی تفاوت قیمت نداره.

سلام عزیزم
نه من هفته پیش آپدیت کردم.
نمیدونم.فعلا با همراه اول سر میکنم.
یعنی شما قبلش مشکلی نداشتی؟با فریمور جدید این مشکل رو پیدا کردی؟

من 1ماه قبل update کردم با فریم خاورمیانه ولی کیفیت دوربینم تار شد وقتی رو منوی فارسی بود زنگ میخورد ری استارت میشد.ولی الان با فریم Generic world2 update کردم.این فریم مال تاریخ 2008.1.15 سونی اریکسون میباشد.زبان فارسی هم دانلود کردم وعالی شد.دوربینم دیگه مشکلی نداره.بیشنهاد میکنم دوستانی که مشکل دارند با فریم world2 updateکنن

شما مشکل انتن دهی داشتی؟
در ضمن من تا به حال آپدیت نکردم.
این قسمت Generic world2 رو میشه موقع آپدیت انتخاب کرد؟
گوشی خودتون زبان فارسی داشت؟از همون ابتدا رو میگم.

hamed1297
06-04-2008, 00:02
فریمور گوشی من این هست.
دوستانی که مشکل دارن ببینن واسه اونها هم همین ورژن هست؟

cxc 162037 r9j005

cxc 162143 r1d

cxc 162108 r6f41

cda 162022/9 r6f38

من امروز از یک تعمیرات موبایل در مورد مشکل گوشی پرسیدم .گفت 12000 میگیرم و برات درستش میکنم.
من گفتم میشه بگید چیکارش میکنید.
گفت فلش و یک کار دیگه که اون رو نگفت.
گفت شما برو آپدیت کن اگر درست نشد بیار.
حالا ببینم چی میشه.آخه امروز که توی جاهای مختلف شهر بوذم متوجه شدم که خیلی از جاهای مهم شهر مشکل انتن رو دارم.واسه همین باید درستش کنم.

vahid121
06-04-2008, 06:24
سلام به همگی
من بالاخره تونستم یه جا آیکونهای iphone رو گیر بیارم . رنگی و با کیفیت عالی . اما نمی دونم چطور باید ازش استفاده کنم . یعنی نمی دونم کجا باید کپیشون کنم . یادمه زیاد دنبال این آیکونها میگشتن . بودن هم بود اما به این کاملی ندیده بودم . حالا من پیدا کردم اما نمی دونم چطور باید استفادشون کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آدرسشه .

این فایل پسورد داره و پسوردشم اینه"
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید " و حاوی چند پوشه و یک تمه . تمش زیاد جالب نیست اما خوب آیکونهاش فوق العاده ست . حالا یکی بگه چطور میشه از اینا استفاده کرد .
آقا كسي نيست جواب اين دوست خوبمون رو بده.
من بلد نيستم وگرنه جوابشون رو مي دادم.

saeid127
06-04-2008, 08:01
l

یعنی شما قبلش مشکلی نداشتی؟با فریمور جدید این مشکل رو پیدا کردی؟

من هیچ مشکلی نداشم.

saeid127
06-04-2008, 08:04
فریمور گوشی من این هست.

cxc 162037 r9j005

cxc 162143 r1d

cxc 162108 r6f41

cda 162022/9 r6f38

من امروز از یک تعمیرات موبایل در مورد مشکل گوشی پرسیدم .گفت 12000 میگیرم و برات درستش میکنم.
حالا ببینم چی میشه.آخه امروز که توی جاهای مختلف شهر بوذم متوجه شدم که خیلی از جاهای مهم شهر مشکل انتن رو دارم.واسه همین باید درستش کنم.

مال من هم دقیقا مثل شماست!!!!!

zhina_gian
06-04-2008, 09:48
فریمور گوشی من این هست.

cxc 162037 r9j005

cxc 162143 r1d

cxc 162108 r6f41

cda 162022/9 r6f38

همونطور که پست محمد رو میبینید گفته که با WG2 مشکلی نداره. به احتمال زیاد هم اون طرف که میخواد 12000
تومن از شما بگیره همین کار رو میکنه. یعنی اگر گوشی شما WG 2 باشه که فقط آپدیتش میکنه و تموم.

اما اگر نباشه انوقت CDA گوشی شما رو که نسخه خاورمیانه است رو تبدیل به WG 2 میکنه و بعد از تبدیل آپدیت
میکنه.

برای اینکه بفهمید CDA گوشی شما مربوط به کدام منطقه میشه به سایت زیر برید و مشخصاتی رو که نوشتید
چک بکنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از چک کردن متوجه میشید که شماره R6F38 مربوط به نسخه های Middle East میشه. یعنی CDA گوشی
شما Middle East است و برای تبدیلش به World Generic 2 باید از XS++ استفاده کنید و همچنین از کسانی
که تا بحال این کار را کردند کمک بگیرید. چون اگر از گوشی تون بک آپ نگیرید کار خطرناکی کردید و بعد از
ایجاد شدن هر مشکلی دیگه کاری نمیتونید بکنید.

پس از کسانی که تا بحال با XS++ کار کردند بپرسید که CDA گوشی رو چطوری میشه عوض کرد. البته من به
انگلیسی شو خوندم اما وقت ترجمه آن را ندارم. اگر انگلیسی تون خوب هست میتونید به سایت زیر مراجعه
بکنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید. :11:

tarrega
06-04-2008, 11:39
من 1ماه قبل update کردم با فریم خاورمیانه ولی کیفیت دوربینم تار شد وقتی رو منوی فارسی بود زنگ میخورد ری استارت میشد.ولی الان با فریم Generic world2 update کردم.این فریم مال تاریخ 2008.1.15 سونی اریکسون میباشد.زبان فارسی هم دانلود کردم وعالی شد.دوربینم دیگه مشکلی نداره.بیشنهاد میکنم دوستانی که مشکل دارند با فریم world2 updateکنن.:31::10:

میخواستم بپرسم که شما با ++XS سی دی ای گوشیتو تغییر دادی ؟
مشکلی نداشتی بعد اون ؟؟ منم میخوام CDA گوشیمو به WG2 تغییر بدم . اما راستش جرات نمی کنم . آخه تو شهر ما گمون نمی کنم افراد زیادی باشن که بتونن از پس تعمیرات این گوشی بر بیان .

من همه چیز رو برای این کار دارم . خیلی وقته میخوام تغیر CDA بدم و آپدیت کنم اما با خبرایی که میشنوم راستش عقب می کشم . یه خورده با حرفایی که میشنوم دست و دلم میلرزه . .میخواستم ببینم شما مشکلی نداشتی با گوشیت بعد تغییر CDA و آپدیت ؟؟؟
راستی بعد آپدیت زبان فارسی رو نصب کردی مشکلی پیش نیومد ؟
تشخیص دستخط فارسی هم داره ؟؟؟
آخه من شنیدم فقط با خاور میانه این امکانات رو داره .
با اس ام اسا مشکلی نداری ؟ تو خوندن و نوشتن فارسی ؟
به نظرت منم این کار رو بکنم . یا فعلا صبر کنم . ؟
آخه خداییش گوشی ای ندیدم تابحال مثل این گوشی آنتن بده . تو کوه و دره و 20000 فرسنگ زیر دریا هم آنتن میده :20::31: . روز 13 بدر جایی بودیم که همه ی گوشیها از هر نوعی که بخوای تعطیل شده بودن و فقط مال من آنتن میداد . حیفم میاد حتی احتمال به هم خوردن این وضع رو با آپدیت بوجود بیارم .

lvleri
06-04-2008, 13:50
قيمت :385000 تومان ‌‌- گارانتي 18 ماهه خدمات ارس 405000 تومان- گارانتی کامتل
DigiKala.Com

hamed1297
06-04-2008, 14:42
ممنون zhina جان از راهنمایی که کردی.من هم سوالات دوستمون tarrega رو دارم.
راستش من هم ترجیح میدم اول راههای کم ریسک رو امتحان کنم و در اخر دست به همچین کارهایی بزنم.من هنوز 2 هفته نشده این گوشی خریدم.اون هم بعد از مدتها.

یه سوال هم من داشتم اونم اینه که دوستانی که جدیدا آپدیت کردن با همون CDA خاورمیانه, مشکلی دارن یا نه؟
آخه اگر کار فریمور جدید رفع نواقص ورژنهای قبلی باشه قاعدتا باید این مشکل بدون دست کاری CDA برطرف بشه.

یه سوال دیگه هم اینکه این برنامه ++XS رو از کجا میتونم گیر بیارم.و به جز کابل به چیزه دیگه ای نیاز هست؟مثلا باکس نمیخواد؟

pejman999
06-04-2008, 15:18
Please
اين 2 تا مشکله من رو حل کنيد،

1 - برنامه ( My Phone Explorer ) گوشی رو کامل ميخونه جز Phone Contacts ، البته SIM Contact رو ميخونه ولی Phone Contact نميخونه.
با pc suite از Phone Contact ، کامل Backup گرفتم و Restore کردم کار ميکنه
ولی با My Phone Explorer نميشه.

2- من گوشی رو Update کردم و فارسی رو هم روش نصب کردم .
تويه گوشی هايه ديگه Sony Ericsson يه گزينه هست به نام Input Language که مثلا زبان گوشی به انگليسی هست هر وقت خواستين يه SMS به فارسی بزنين ميتونين اينجا Input Language رو عوض کنين و SMS فارسی بزنين.
ولی من هر چی گشتم چنين Menu تويه P1 پيدا نکردم .
اگر هم بخواين زبان گوشی رو بزاريم رو فارسی ، پس تقريباً 2 دقيقه بايد صبر کنين تا گوشیReset بشه Sms بفرستيم، دوباره زبان گوشی رو بزاريم رو انگليسی ، دوباره بايد 2 دقيقه صبر کنيم ، کلا 4 5 دقيقه وقت رو ميگيره واسه يه SMS فارسی.

ممنون ميشم کمکم کنيد

carnation
06-04-2008, 16:01
قيمت :385000 تومان ‌‌- گارانتي 18 ماهه خدمات ارس 405000 تومان- گارانتی کامتل
DigiKala.Com

ممنون دوست عزیز . ولی این سری جدیدها ظاهرا خیلی مشکل دارن !! چی کار باید کرد ؟ بگیریم یا نگیریم؟

سری قبلیش هم چینی بوده؟

talebi128
06-04-2008, 16:02
یه راهنمایی :
به نظر دوستان چون در پک ژاپن Gps هم داره برم از اونجا بگیرم یا اینکه از همینجا بگیرم بدون راه یاب؟

talebi128
06-04-2008, 16:11
آقا یکی راجع به رجیستر کردن گوشی ها توضیح بده ؟
اصلا یعنی چی ؟
باید کجا رفت و گوشی رو رجیستر کرد ؟
چرا باید رجیستر کرد؟

hamed1297
06-04-2008, 18:20
ممنون دوست عزیز . ولی این سری جدیدها ظاهرا خیلی مشکل دارن !! چی کار باید کرد ؟ بگیریم یا نگیریم؟

سری قبلیش هم چینی بوده؟
در کل 2 نوع از این گوشی وجود داره.یکی چینی یکی no name
من خودم مثلا چین رو گرفتم که مشکل داره.کسی ندیدم از اون no name ها ناراضی باشه.شانس ما بوده دیگه.

آقا یکی راجع به رجیستر کردن گوشی ها توضیح بده ؟
اصلا یعنی چی ؟
باید کجا رفت و گوشی رو رجیستر کرد ؟
چرا باید رجیستر کرد؟

خبری از رجیستری نیست.فقط بعضی از گوشی ها توی شبکه نیستن که موقع خرید میتونید با سیم کارت همراه اول چکش کنید.

hamid00009
06-04-2008, 18:21

سری قبلیش هم چینی بوده؟
دوست عزیز حامد هم که تازه گرفته گوشیش از این جدیدا نیست از اون قدیمی ها که لیبل چین داره که متاسفانه برای گوشیش مشکل آنتن دهی پیش اومده ولی دوستانی که از این جدیدا گرفتن ( لیبل چین نداره ) هیچ مشکلی ندارن مثل دوستمون tarrega

talebi128
06-04-2008, 19:32
بابا یکی بگه که از کدوم نوع گوشی ها بگیریم چینی یا بدون نام ؟
سریع بگین میخوام فردا بخرم؟

zhina_gian
06-04-2008, 19:38
مشکلی نداشتی بعد اون ؟؟ منم میخوام CDA گوشیمو به WG2 تغییر بدم . اما راستش جرات نمی کنم . آخه تو شهر ما گمون نمی کنم افراد زیادی باشن که بتونن از پس تعمیرات این گوشی بر بیان .

من همه چیز رو برای این کار دارم . خیلی وقته میخوام تغیر CDA بدم و آپدیت کنم اما با خبرایی که میشنوم راستش عقب می کشم . یه خورده با حرفایی که میشنوم دست و دلم میلرزه . .میخواستم ببینم شما مشکلی نداشتی با گوشیت بعد تغییر CDA و آپدیت ؟؟؟
آخه خداییش گوشی ای ندیدم تابحال مثل این گوشی آنتن بده . تو کوه و دره و 20000 فرسنگ زیر دریا هم آنتن میده :20::31: . روز 13 بدر جایی بودیم که همه ی گوشیها از هر نوعی که بخوای تعطیل شده بودن و فقط مال من آنتن میداد . حیفم میاد حتی احتمال به هم خوردن این وضع رو با آپدیت بوجود بیارم .

سلام.
من نروژ زندگی میکنم و CDA گوشی من هم نروژی هست. تا حالا هم فقط 1 دونه آپدیت واسه سری نروژی
اومده که اونم در تاریخ 31.08.2007 بود. همون 1 دفعه رو هم آپدیت کردم.

تا حالا هم من گوشیم خوب کار میکنه. کلا از همه چیزیش راضی هستم. زبان فارسی رو تو خودش داره اما
فارسی نمیتونم بنویسم. فقط فارسی رو میتونم بخونم و همینم برای من کافیه. به همین دلیل من هیچ وقت
سی دی ای گوشی خودم رو عوض نکردم. البته یک دفعه خواستم امتحان بکنم تا بتونم کیبورد فارسی داشته
باشم اما بعد که شنیدم برای کیبورد فارسی داشتن کلا باید زبان گوشی رو هم بر روی فارسی گذاشت
پشیمون شدم.

چون اینجا نروژی و انگلیسی 99 درصد نیاز روزمره من از یک گوشیه و فارسی فقط 1 درصد اون رو تشکیل میده.
اون یک درصد هم فقط اقوام و دوستانی هستند که در ایران زندگی میکنند و اس ام اس فارسی خوندن براشون
راحت از اسم ام اس فارسی خوندن با کلمات لاتین هست. الان هم که خوشبختانه برای سری
یو آی کیو کیبورد فارسی اومده و میشه نیاز فارسی نوشتن رو بدون نصب پک فارسی برطرف
کرد. اما من هنوز نصب نکردم چون نیاز به ساین کردن داره و وقتشو نداشتم.

برای نصب پک فارسی بر روی گوشی هم به این صورت هست که تا همین الان در سایت سونی اریکسون 4 نوع
پک زبان برای گوشی پی1 قرار داره. از بین این 4 تا پک فقط یکی از اونها دارای زبان فارسیه و اونم پک زیر هست.

Organizer v گوشی هایی که این پک ها بر روش نصب میشند در آخر هر پک نوشته شده. اون گوشی هایی که
پک زبان فارسی بر روشون نصب میشه باید دارای همان فریمور و شماره ای باشند که در بالا با فلش قرمز
مشخص کردم.

شماره R6F41 همراه با شماره CXC که پک فارسی بر روش نصب میشه مربوط میشه به نسخه گوشی های زیر..

Middle East
France
UK یا همان انگلیس

پس تا اینجا متوجه میشیم که فقط بر روی گوشی هایی که نسخه های بالا باشند میشه پک فارسی رو نصب کرد
یعنی هیچ کدام از نسخه های World Generic 1و WG 2 و WG 3 و یا نسخه هایی که مربوط به Hong Kong و یا
عربستان و کشورهای دیگه میشند نمیشه پک فارسی رو نصب کرد.

موفق باشید :11:

zhina_gian
06-04-2008, 20:23
ممنون zhina جان از راهنمایی که کردی.من هم سوالات دوستمون tarrega رو دارم.
راستش من هم ترجیح میدم اول راههای کم ریسک رو امتحان کنم و در اخر دست به همچین کارهایی بزنم.من هنوز 2 هفته نشده این گوشی خریدم.اون هم بعد از مدتها.

یه سوال هم من داشتم اونم اینه که دوستانی که جدیدا آپدیت کردن با همون CDA خاورمیانه, مشکلی دارن یا نه؟
آخه اگر کار فریمور جدید رفع نواقص ورژنهای قبلی باشه قاعدتا باید این مشکل بدون دست کاری CDA برطرف بشه.

یه سوال دیگه هم اینکه این برنامه ++XS رو از کجا میتونم گیر بیارم.و به جز کابل به چیزه دیگه ای نیاز هست؟مثلا باکس نمیخواد؟

فکر کنم در جوابم به tarrega بتونید بعضی از جواب سوالات خودتون رو پیدا بکنید.

اما برای دانلود آخرین نسخه ++XS که نسخه 3.1 است اول باید تمامی دانلود منیجر هایی رو که اتوماتیک با زدن لینک
دانلود در مرورگر فعال میشوند رو غیر فعال کنند مانند دانلود منیجر های IDM,FlashGet,IDA و غیره ... بعد لینک زیر را
در مرورگر خودتون ترجیحا Opera و یا Firefox وارد بکنید و اینتر را بزنید تا شروع به دانلود بکنه.

اگر دانلود منیجری به غیر از دانلود منیجر خود مرورگر اینترنتی فعال بشه فایل دانلود نمیشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر توسط لینک بالا که لینک اصلی هست موفق به دانلود نشدید میتونید از لینک پایین استفاده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجمش هم 8.83 مگابایت هست.

برای کار باهاش هم فقط کابل اتصال گوشی به کامپیوتر لازمه و همچنین برنامه PC Suite .

Re Z a
06-04-2008, 20:40
در کل 2 نوع از این گوشی وجود داره.یکی چینی یکی no name
من خودم مثلا چین رو گرفتم که مشکل داره.کسی ندیدم از اون no name ها ناراضی باشه.شانس ما بوده دیگه.

خبری از رجیستری نیست.فقط بعضی از گوشی ها توی شبکه نیستن که موقع خرید میتونید با سیم کارت همراه اول چکش کنید.

من موافق نيستم حامد جان چون من چين دارم و خيليم از گوشيم راضيم ! و CDA گوشيم ماله Norway هست:10:

Re Z a
06-04-2008, 20:45
در ضمن کیبورد فارسی هم داره مال من

mohammad_0624
06-04-2008, 20:57

عزیز جان همونطور که متوجه شدی با++xs میتونی این کار را بکنی و فریم worlld2 را انتخاب کن:11:

hamed1297
06-04-2008, 22:05
من موافق نيستم حامد جان چون من چين دارم و خيليم از گوشيم راضيم ! و CDA گوشيم ماله Norway هست

سلام.ببخشید نخواستم کل گوشی ها رو مشکل دار معرفی کنم.فقط منظورم این بود که مال خود من چین هست ولی مشکل داره و خواستم بگم که به صرف اینکه چین هست نمیشه گفت 100 درصد بدون مشکله.

عزیز جان همونطور که متوجه شدی با++xs میتونی این کار را بکنی و فریم worlld2 را انتخاب کن

محمد جان یه آموزش برامون نمیگذاری؟آخه چون ما انجام ندادیم یه مقدار برامون سخته.ممنون.

hamed1297
06-04-2008, 22:14
zhinaجان باز ممنون.خدا عمرت بده.خیلی لطف کردی.

tarrega
06-04-2008, 22:16
سلام.
من نروژ زندگی میکنم و CDA گوشی من هم نروژی هست. تا حالا هم فقط 1 دونه آپدیت واسه سری نروژی
اومده که اونم در تاریخ 31.08.2007 بود. همون 1 دفعه رو هم آپدیت کردم.

تا حالا هم من گوشیم خوب کار میکنه. کلا از همه چیزیش راضی هستم. زبان فارسی رو تو خودش داره اما
فارسی نمیتونم بنویسم. فقط فارسی رو میتونم بخونم و همینم برای من کافیه. به همین دلیل من هیچ وقت
سی دی ای گوشی خودم رو عوض نکردم. البته یک دفعه خواستم امتحان بکنم تا بتونم کیبورد فارسی داشته
باشم اما بعد که شنیدم برای کیبورد فارسی داشتن کلا باید زبان گوشی رو هم بر روی فارسی گذاشت
پشیمون شدم.

چون اینجا نروژی و انگلیسی 99 درصد نیاز روزمره من از یک گوشیه و فارسی فقط 1 درصد اون رو تشکیل میده.
اون یک درصد هم فقط اقوام و دوستانی هستند که در ایران زندگی میکنند و اس ام اس فارسی خوندن براشون
راحت از اسم ام اس فارسی خوندن با کلمات لاتین هست. الان هم که خوشبختانه برای سری
یو آی کیو کیبورد فارسی اومده و میشه نیاز فارسی نوشتن رو بدون نصب پک فارسی برطرف
کرد. اما من هنوز نصب نکردم چون نیاز به ساین کردن داره و وقتشو نداشتم.

برای نصب پک فارسی بر روی گوشی هم به این صورت هست که تا همین الان در سایت سونی اریکسون 4 نوع
پک زبان برای گوشی پی1 قرار داره. از بین این 4 تا پک فقط یکی از اونها دارای زبان فارسیه و اونم پک زیر هست.

Organizer v گوشی هایی که این پک ها بر روش نصب میشند در آخر هر پک نوشته شده. اون گوشی هایی که
پک زبان فارسی بر روشون نصب میشه باید دارای همان فریمور و شماره ای باشند که در بالا با فلش قرمز
مشخص کردم.

شماره R6F41 همراه با شماره CXC که پک فارسی بر روش نصب میشه مربوط میشه به نسخه گوشی های زیر..

Middle East
France
UK یا همان انگلیس

پس تا اینجا متوجه میشیم که فقط بر روی گوشی هایی که نسخه های بالا باشند میشه پک فارسی رو نصب کرد
یعنی هیچ کدام از نسخه های World Generic 1و WG 2 و WG 3 و یا نسخه هایی که مربوط به Hong Kong و یا
عربستان و کشورهای دیگه میشند نمیشه پک فارسی رو نصب کرد.

موفق باشید :11:

سلام دوست من
از جواب کاملت خیلی ممنونم . اما من پک زبان فارسی مربوط به world generic 2 رو دارم . نمیدونم اگه اینطوری که شما میگید یعنی نباید به این CDA تغییر بدم گوشیمو ؟؟؟ تو همون لیستی که شما دادی آخریش رو میگم . آخه مال WG2 هم دقیقا همون مشخصات رو داره . همونطوری که دیدید اکثر بچه هایی که به ME تغییر CDA دادن مشکل داشتن از قبیل ریست شدن گوشی موقع زنگ خوردن و افت کیفیت دوربین و ... برای همین از این کار منصرف شدم . چون تغییر CDA کافی نیست و باید گوشی رو آپدیت کنم تا تغییرات ایجاد بشه . و آخرین فیرم ویر ME مشکلات زیادی داره . اما من همونطور که گفتم پک زبان فارسی WG2 رو دانلود کردم و دارم .
حالا حرف من اینه . این پک فارسی که روی WG2 نصب میشه فقط برای خوندن زبان فارسیه یا اینکه همه چیزشو فارسی میکنه ؟ کیبورد فارسی داره ؟ تشخیص دستخط فارسی هم داره ؟؟؟ یا فقط برای نسخه ME این امکانات وجود داره ؟
یه سوال دیگه هم داشتم . بعد از آپدیت قاعدتا تموم شماره ها ی گوشیم پاک میشه . من یه بک آپ از همه چیز گوشیم دارم . میخواستم ببینم با برگردوندن این بک آپ مشکلی برای گوشی آپدیت شده پیش نمیاد ؟؟؟ چون مشخصات سیستم عامل و CDA تغییر میکنه . گفتم شاید مشکلی پیش بیاد . اصلا حوصله ی ریختن 110 تا شماره تلفن روی سیمکارت رو ندارم . چون برای درست کردن این دفترچه تلفنم خیلی زحکت کشیدم . اونطوری همه ی شماره های مختلف مربوط به یک نفر جدا از هم میشه .

majid134
06-04-2008, 22:29
کسانی که دو دل موندن بگیرن یا نه می گم بگیرین که پشیمون نمیشید من که واقعا حال می کنم از همه نظر توپ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عکس رو ببنید باور کنید دادشم k810 داره از او بهتره

hamed1297
06-04-2008, 23:17
میشه نسخه فریمورتون رو بگذارید؟

zhina_gian
07-04-2008, 01:20
سلام دوست من
از جواب کاملت خیلی ممنونم . اما من پک زبان فارسی مربوط به world generic 2 رو دارم . نمیدونم اگه اینطوری که شما میگید یعنی نباید به این CDA تغییر بدم گوشیمو ؟؟؟ تو همون لیستی که شما دادی آخریش رو میگم . آخه مال WG2 هم دقیقا همون مشخصات رو داره . همونطوری که دیدید اکثر بچه هایی که به ME تغییر CDA دادن مشکل داشتن از قبیل ریست شدن گوشی موقع زنگ خوردن و افت کیفیت دوربین و ... برای همین از این کار منصرف شدم . چون تغییر CDA کافی نیست و باید گوشی رو آپدیت کنم تا تغییرات ایجاد بشه . و آخرین فیرم ویر ME مشکلات زیادی داره . اما من همونطور که گفتم پک زبان فارسی WG2 رو دانلود کردم و دارم .
حالا حرف من اینه . این پک فارسی که روی WG2 نصب میشه فقط برای خوندن زبان فارسیه یا اینکه همه چیزشو فارسی میکنه ؟ کیبورد فارسی داره ؟ تشخیص دستخط فارسی هم داره ؟؟؟ یا فقط برای نسخه ME این امکانات وجود داره ؟
یه سوال دیگه هم داشتم . بعد از آپدیت قاعدتا تموم شماره ها ی گوشیم پاک میشه . من یه بک آپ از همه چیز گوشیم دارم . میخواستم ببینم با برگردوندن این بک آپ مشکلی برای گوشی آپدیت شده پیش نمیاد ؟؟؟ چون مشخصات سیستم عامل و CDA تغییر میکنه . گفتم شاید مشکلی پیش بیاد . اصلا حوصله ی ریختن 110 تا شماره تلفن روی سیمکارت رو ندارم . چون برای درست کردن این دفترچه تلفنم خیلی زحکت کشیدم . اونطوری همه ی شماره های مختلف مربوط به یک نفر جدا از هم میشه .

سلام. حق با شما بود تمام نسخه هایی که فریم ور گوشی شون اون مشخصات آخرین پک زبان رو داشته باشه
هم میشه پک فارسی رو روش نصب کرد. من هر 4 تا پک رو اول چک کردم اما متوجه کلمه پرشین در پک چهارم
نشدم و اینجا این مطلب رو تصحیح میکنم.

زمانی که شما پک فارسی رو نصب میکنید تشخیص دست خط فارسی هم داره. تمام منوها به صورت فارسی در
میاد و شما توسط کیبورد مجازی میتونید فارسی نیز تایپ کنید. اما برای فارسی خوندن نیازی به نصب پک فارسی
نیست.

تمام گوشی های پی 1 چه آپدیت بشند و چه آپدیت نشده باشند فارسی رو کامل و بدون هیچ مشکلی میخونند.
من تا بحال پک فارسی رو نصب نکردم و فریمور گوشیم هم نروژی هست اما فارسی رو چه در اس ام اس و چه در
صفحات وب بخوبی نشون میده.

در ضمن کسی که پک فارسی رو نصب بکنه برای تایپ فارسی باید حتما زبان گوشی رو اول بر روی فارسی قرار
بده و بعد که گوشی رستارت شد و اومد بالا و همه منوها فارسی شدند اونوقته که میتونه فارسی بنویسه.

اما اگر زبان گوشی انگلیسی باشه فقط میتونه بصورت لاتین تایپ کنه و زبان فارسی رو حتی با داشتن پک نصب
شده اون بر روی گوشی نخواهد داشت مگر اینکه از کیبوردها و برنامه های دیگه ای که برای یو آی کیو وجود دارند
استفاده بکنه.

پک فارسی نسخه های ME و UK , France, World Generic1, World Generic 2, World Generic3, Germany,
Indonesia, Singapore Latin, Bosnia and Herzegovina فرقی از لحاظ محتوا با همدیگه ندارند.

پس از نظر من اگر سی دی ای گوشی شما World Generic2 هست و مشکلی باهاش ندارید بهش دست نزنید
چون یکی از بهترین CDA ها رو گوشی شما داره. همه دلشون میخواد گوشی شون World Generic باشه چون
آپدیت های سریعتری برای این نسخه ها از طرف سونی اریکسون ارائه میشه.

اما در مورد بک آپ گرفتن از لیست شماره های گوشی تون همراه با تمام مشخصاتی که برای هر کدام ثبت کردید
بهتره که با خود گوشی شماره ها رو بر روی مموری کارت ذخیره کنید. با این کار یک بک آپ کامل از تمام شماره ها
با مشخصاتشون بر روی مموری کارت ذخیره میشه و هر وقت که آپدیت کردید و با گوشی بلایی سرش اومد میتونید
دوباره همه شون رو در عرض چند ثانیه به گوشی برگردونید.

البته برای بک آپ گرفتن از لیست شماره تلفن ها میتونید از برنامه PC Suite هم استفاده کنید اما به نظر من از طریق
خود گوشی هم ساده تره و هم همیشه قابل دسترسیه و هر جا که خواستید میتونید یک کپی رو به همراه خودتون
داشته باشید.

برای بک آپ گرفتن از طریق خود گوشی کارهای زیر رو باید انجام بدید.

اول لیست شماره تلفن هاتون رو باز میکنید و More رو میزنید.

بعد به قسمت هایی که در عکس زیر مشخص کردیدم میرید و اونها رو انتخاب میکنید و در نهایت هم مسیر ذخیره
شدن بک آپ رو اگر ازتون پرسید بر روی مموری کارت قرار بدید. اگر هم نپرسید خودش اتوماتیک بر روی مموری
کارت ذخیره میکنه.

همانطور که در عکس بالا میبینید شما هم قسمت بک آپ دارید و هم Restore یعنی بازگردانی لیست شماره تلفن ها.
پس یعنی اگر روزی خواستید دوباره تمامی شماره تلفن هاتون رو با تمام مشخصات برگردونید باز همین مراحل رو طی
میکنید اما این دفعه به جای بک آپ Restore رو میزنید.

مسیر ذخیره شدن کپی گرفته شده از لیست شماره تلفن ها در مسیر زیر بر روی مموری کارت قرار داره.

موفق باشید.

talebi128
07-04-2008, 10:38
لطفا راجع به طرز استفاده و کار با wlan را توضیح میدید؟
آیا می شه به اینترنت کامپیتر خانه وصل شد ؟چگونه؟

miladweb
07-04-2008, 12:57
سلام من می خواستم p1 بگیرم اما با دیدن بعضی از این مشکل ها تا حدودی دو دل شدم به نظرتون p1 بگیرم یا منتظرg900 بشم تا بیاد

saeid127
07-04-2008, 19:37
سلام دوست من

بهت پیشنهاد میکنم با pc suite بک آپ نگیری.من گرفتم بعد از آپدیت restore نمیکنه!!!!

saeid127
07-04-2008, 20:19
عزیز جان همونطور که متوجه شدی با++xs میتونی این کار را بکنی و فریم worlld2 را انتخاب کن:11:

این آسیبی به گوشی نمیزنه؟
شنیدم IMEI گوشی رو عوض میکنه!!!!!!
یعنی اگر این کارو بکنیم مشکل حل میشه؟

hamid00009
07-04-2008, 20:35
دوستان سلام ما هم بالاخره p1i را خریدیم با گارانتی کامتل 390000 امیدوارم همه دوستانی که دوستدار p1 هستند زودتر بخرند.

majid134
07-04-2008, 21:17
دوستان سلام ما هم بالاخره p1i را خریدیم با گارانتی کامتل 390000 امیدوارم همه دوستانی که دوستدار p1 هستند زودتر بخرند.
آقا مبارکه خوب خریدی . انتخاب خوبی کردی . cda رو بگو؟

mohammad_0624
07-04-2008, 22:01
این آسیبی به گوشی نمیزنه؟
شنیدم IMEI گوشی رو عوض میکنه!!!!!!
یعنی اگر این کارو بکنیم مشکل حل میشه؟

saeid جان با ++xs فقط فریم را انتخاب میکنیم ولی برای کار با ++xs باید اطلاعات استفاده از اون را داشته باشید وهیچ تغیری در سریال گوشی ایجاد نمیشه.:10:

hamed1297
07-04-2008, 22:15
لطفا راجع به طرز استفاده و کار با wlan را توضیح میدید؟
آیا می شه به اینترنت کامپیتر خانه وصل شد ؟چگونه؟
سلام به دوستان.
آره.اگر میشه توضیح بدید در موردش.میشه 2 تا گوشی Wlan دار رو به هم connect کرد؟
من توی ادارمون اینترنت به صورت بیسیم هست ولی گوشی کانکشنی رو پیدا نمیکنه.

hamed1297
07-04-2008, 22:17
راستی یه سوال در مورد آپدیت گوشی:
الان گوشی های p1 که جدید وارد بازار شدن با CDA خاورمیانه هستن و مشکلی هم با شبکه مخابرات ندارن.
پس دیگه چه نیازی هست که CDA رو به wg2 تغییر بدیم؟
در صورتی که فریمور جدید مشکلی نداشته باشه دیگه فکر نکنم نیازی به تغییر CDA باشه؟درست میگم؟

noia
07-04-2008, 22:27
مبارک باشه! :11:
خوب خریدی! از این سری جدیداس یا همون قدیمیا؟

mohammad_0624
07-04-2008, 22:32
الان گوشی های p1 که جدید وارد بازار شدن با CDA خاورمیانه هستن و مشکلی هم با شبکه مخابرات ندارن.
در صورتی که فریمور جدید مشکلی نداشته باشه دیگه فکر نکنم نیازی به تغییر CDA باشه؟درست میگم؟

درسته ولی با فریم خاورمیانه زبان فارسی را نمیتونید نصب کنید.با گرون شدن اس ام اس فینگیلیسی هم بهترین راه همینه.چون تمام منو وکیبورد هم فارسی میشه.....:5:

hamed1297
07-04-2008, 22:53
درسته ولی با فریم خاورمیانه زبان فارسی را نمیتونید نصب کنید.با گرون شدن اس ام اس فینگیلیسی هم بهترین راه همینه.چون تمام منو وکیبورد هم فارسی میشه.....

ولی محمد جان فکر نکنم اینطور باشه.آخه یکی از مزایای فریمور خاورمیانه همون فارسی دار بودنش هست.واسه اونها نباشه واسه کجا بگذارن؟

carnation
07-04-2008, 23:00
میشه که منو فینگیلیش باشه ولی اس ام اس فارسی نوشت؟

zhina_gian
08-04-2008, 05:39

اگر فریمور جدید مشکلی نداره به نظر من به سی دی ای گوشی دست نزنید. همون فریمور خودتون رو آپدیت کنید.
البته من نمیدونم گوشیتون گارانتی داره یا نه اما 2 حالت وجود داره.

1 >> بعد از آپدیت گوشی تون مشکلی پیدا نمیکنه و کاملا مشکل آنتن دهی و بقیه چیزاش حل میشه.
2>> گوشی مشکل پیدا میکنه و اون یه ذره آنتنی رو هم که تا دیروز داشت دیگه اونم نداره. اگر این طوری بشه
باز شما 2 راه دارید.

1. گوشی تون گارانتی داره و میدید براتون درستش میکنند.
2. گوشی تون گارانتی نداره و اگر هم داره اصلا بهتون جواب نمیدن و شما مجبور میشید CDA گوشی رو به WG تغییر
بدید و گوشی تون رو با این بار با فریمور World Generic2 آپدیت کنید تا درست بشه.

پس تا اینجا به نظر من اول خوب در مورد نحوه عوض کردن سی دی ای تحقیق کنید و بعد گوشی تون رو با سی دی
ای خاورمیانه آپدیت کنید تا اگر مشکلی پیش اومد راه حلی براتون وجود داشته باشه.

ولی محمد جان فکر نکنم اینطور باشه.آخه یکی از مزایای فریمور خاورمیانه همون فارسی دار بودنش هست.واسه اونها نباشه واسه کجا بگذارن؟

من این همه در مورد فریمورد در 2 صفحه قبل توضیح دادم. عزیزان بر روی فریمور خاورمیانه و فریمورهایی که
اسمشون رو در پست قبلیم بردم فارسی کاملا نصب میشه.

hamid00009
08-04-2008, 08:11
آقا مبارکه خوب خریدی . انتخاب خوبی کردی . cda رو بگو؟
cda خودت با cda آقا حامد را با هم توش داره دیروز که خریدم همونجا چک کردم آخه cda شما را توکاغذ نوشته بودم وقتی دیدم cda حامد تو گوشی گفتم خوب دیگه آنتن بی آنتن ولی cda شما را که دیدم !!!!! تا حالا که مشکلی نداشتم نه تو تهران نه تو شهر خودمون

hamid00009
08-04-2008, 08:14
مبارک باشه! :11:
خوب خریدی! از این سری جدیداس یا همون قدیمیا؟
پشتش که لیبل مدین چین داره گوشی را که روشن کردم بین زبان ها فارسی را هم داشت خیلی تعجب کردم . واقعا گوشی باحالی . راستی رم 512 روش بود.

saeid127
08-04-2008, 08:17
اگر فریمور جدید مشکلی نداره به نظر من به سی دی ای گوشی دست نزنید. همون فریمور خودتون رو آپدیت کنید.
البته من نمیدونم گوشیتون گارانتی داره یا نه اما 2 حالت وجود داره.

1 >> بعد از آپدیت گوشی تون مشکلی پیدا نمیکنه و کاملا مشکل آنتن دهی و بقیه چیزاش حل میشه.
2>> گوشی مشکل پیدا میکنه و اون یه ذره آنتنی رو هم که تا دیروز داشت دیگه اونم نداره. اگر این طوری بشه
باز شما 2 راه دارید.

1. گوشی تون گارانتی داره و میدید براتون درستش میکنند.
2. گوشی تون گارانتی نداره و اگر هم داره اصلا بهتون جواب نمیدن و شما مجبور میشید CDA گوشی رو به WG تغییر
بدید و گوشی تون رو با این بار با فریمور World Generic2 آپدیت کنید تا درست بشه.

پس تا اینجا به نظر من اول خوب در مورد نحوه عوض کردن سی دی ای تحقیق کنید و بعد گوشی تون رو با سی دی
ای خاورمیانه آپدیت کنید تا اگر مشکلی پیش اومد راه حلی براتون وجود داشته باشه.

من این همه در مورد فریمورد در 2 صفحه قبل توضیح دادم. عزیزان بر روی فریمور خاورمیانه و فریمورهایی که
اسمشون رو در پست قبلیم بردم فارسی کاملا نصب میشه.

من با گارانتی سیتادل گرفتم ولی توی گارانتی نوشته مشکل نرم افزاری جزو گارانتی نیست.
من آموزش تغییر cda رو گیر آوردم.....ولی میترسم از توی چاله بیفتم تو چاه!!!:41:

zhina_gian
08-04-2008, 08:30
من با گارانتی سیتادل گرفتم ولی توی گارانتی نوشته مشکل نرم افزاری جزو گارانتی نیست.
من آموزش تغییر cda رو گیر آوردم.....ولی میترسم از توی چاله بیفتم تو چاه!!!:41:

اگر آموزشش رو گیر آوردی ترسی نداشته باش. چون شما قبل از اینکه cda گوشی تون رو تغییر بدید اول از سی دی
ای گوشی خودتون یک کپی توسط همون برنامه میگیرید تا اگر زمانی به مشکلی برخورد کردید دوباره سی دی ای
گوشی خودتون رو همونطوری که از اول روش بوده برگردونید.

Backup گرفتن هم مثل بک آپ گرفتن از شماره تلفن میمونه که خیلی راحت قابل برگشت دادنه. فقط من باز هم
میگم اگر مشکلی با گوشی تون ندارید ریسک نکنید چون واقعا گوشی خوبیه و حیفه که با یک اشتباه ساده گوشی
رو خراب کنید مگر اینکه مشکل بزرگی باهاش داشته باشید و تنها راه حل رفع مشکلشم عوض کردن سی دی ای
باشه.

zhina_gian
08-04-2008, 09:56
تغییر فونت P1 با فونت Motorola Z8

نمونه ای از این فونت رو بعد از تغییر میتونید در عکس زیر ببینید.

talebi128
08-04-2008, 10:07
آقا لطفا یکی راجع به Wlan توضیح کامل بده؟

talebi128
08-04-2008, 10:08
آقا با کدوم فریم مشکل آنتن دهی داره ؟
از کجا بفهمیم فریمش چنده؟