مشاهده نسخه کامل
: کلوپ P1
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
21
hajikhan
08-10-2008, 16:49
برای پاک کردن برنامه باید اونو uninstall کنید.
عرض کردم که uninstall کردم اما ایکونش باقی مونده
Open-Source
09-10-2008, 13:45
من چند روز بود که گوشیم آنتن دهیش تو بازی رفته بود بعد از چند وقت فهمیدم مشکل از iphone lock است از وقتی که پاکش کردم خوب شد.
mani_2004_2006
09-10-2008, 16:39
دوستان من تو دانشگاه با وايرلس گوشي اسكن رو كه ميزنم يه شبكه وايرلس پيدا ميكنه
بعد كانكت رو كه زد بعد بايد چي كار كرد ؟
يكي يه توضيح كامل بده
تغییر نه به اون صورت در کل منظورم این بود این نوع فریمور با اون یکی فرق میکنه . اگه میشه راهنمای عوض کردن cda رو بزارید من هر چی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم.
در ضمن چجوری بفهمم مموریش اصله یا نه؟ ممنون
کسی نمیتونه منو راهنمایی کنی؟
carnation
09-10-2008, 20:53
کسی به من کمک نمیکنه؟! :41:
چجوری تم و ایکون نصب کنم؟! چون توی filke manager همچین قسمتی تداره مثل گوشی های دیگه!! و هر برناکه ای که میریزم توی other و میرم توی install هیچی پیدا نمیکنه!! رو اعصابمه!! نکنه گوشیم اشکال داره؟!
lelelolo
10-10-2008, 00:03
تم هارو باید instal کرد تا توی themes بره.
ss-salman
10-10-2008, 09:16
سلام خدمت همه دوستان من يه گوشي p1گرفتم بعد مدتي هنگ مي كرد و ديگه نمي شد باهاش تماس بگيري وهمچنين نمي تونستن باهات تماس بگيرند يكي از دوستان گفت cda گوشي رو عوض كنم بعد آپديت كنم اينكار رو كردم ولي بدتر شد حالا ميشه كمكم كنيد اگه با عوضكردن cda مشگل حل ميشه لطف كنيد بگيد كدوم cda رو انتخاب كنم ببخشيد اين هم مشخصات گوشيم
phone:cxc162037r9k009
organizer: cxc162108r6g04
cda: cda162022/9r6g04
دارم ديونه ميشم تو رو بخدا كمكم كنيد قبلا هم p990 داشتم نمي خوام از اين گوشيها دس بكشم
[quote=ss-salman;3055804]سلام خدمت همه د
carnation
10-10-2008, 09:38
تم هارو باید instal کرد تا توی themes بره.
اول باید کجا بریزم که install کنه!!
amir3408
10-10-2008, 10:07
جان مادرتون کمک کنین .
من 3 روز پیش یه پی 1 خریدم . این چند روز فقط باهاش ور رفتم و حسابی کف کردم از فدرتش . اما به یه مشکلی دیشب بر خوردم که حالم رو شدیدا گرفته . یه نرم افزار به اسم psiloc-crystal Arabic –uiq3 روش نصب کردم مربوط به کیبورد مجازی بود فکر کنم از همین سایت گرفتم . البته دقیق یادم نیست از کجا اومد .
نصب که کردم بعدش گوشی رو رستارت کردم . بعد که دیدمش ازش خوشم نیومد و حذفش کردم . الان توی مصیبت افتادم .
گوشی رو که روشن میکنم وقتی لودینگ میاد به تقریبا نصف که میرسه رستارت میشه و دوباره شروع میکنه به لود شدن و باز هم ریستارت.............
الان راه حل چیه؟؟؟؟ گوشی عزیزم داره جلو چشام پرپر میشه . شما رو به خدا کمک کنین .
فقط خدا کنه فلش نخواد که فکر نکنم اینجایی که من هستم کسی بتونه اینو فلش کنه . راهی برای مستر رست گوشی وقتی کامل لود نشده وجود نداره؟؟؟؟
هرچه زود تر راهنمایی کنین بیشتر مدیونتون میشم .
اگه باید آپدیت کنم تا حل شه آخه گوشی خاموش رو چجوری آپدیت کنم؟؟؟ تازه آپدیت سرویس که نصب میکنم روی ویستا ارور میده که فلش پلیر نداری در حالی که دارم میشه اینم راهنمایی کنین؟؟؟؟
ممنونم
اول باید کجا بریزم که install کنه!!
تم ها يه فايل با پسوند utz هستند ، اين فايل رو از كامپيوتر بريز تو فولدر other گوشيت . بعد تو گوشي برو تو همين فولدر و رو تمي كه ريختي كليك كن ، install رو بزن بعد تم نصب ميشه
شرمنده از اين ساده تر نمي شد بگم:10:
carnation
10-10-2008, 13:42
تم ها يه فايل با پسوند utz هستند ، اين فايل رو از كامپيوتر بريز تو فولدر other گوشيت . بعد تو گوشي برو تو همين فولدر و رو تمي كه ريختي كليك كن ، install رو بزن بعد تم نصب ميشه
شرمنده از اين ساده تر نمي شد بگم:10:
ممنون ولی وقتی من هر چی میریزم و بعد میرم توی other . چیزی نشون نمیده که install کنم!!!:41:
سلام
آیا P1i با GPRS ایرانسل مشکل داره ؟
اگه نه چطوری وصل بشم ؟؟؟؟؟؟؟
saeid127
10-10-2008, 17:38
جان مادرتون کمک کنین .
من 3 روز پیش یه پی 1 خریدم . این چند روز فقط باهاش ور رفتم و حسابی کف کردم از فدرتش . اما به یه مشکلی دیشب بر خوردم که حالم رو شدیدا گرفته . یه نرم افزار به اسم psiloc-crystal Arabic –uiq3 روش نصب کردم مربوط به کیبورد مجازی بود فکر کنم از همین سایت گرفتم . البته دقیق یادم نیست از کجا اومد .
نصب که کردم بعدش گوشی رو رستارت کردم . بعد که دیدمش ازش خوشم نیومد و حذفش کردم . الان توی مصیبت افتادم .
گوشی رو که روشن میکنم وقتی لودینگ میاد به تقریبا نصف که میرسه رستارت میشه و دوباره شروع میکنه به لود شدن و باز هم ریستارت.............
الان راه حل چیه؟؟؟؟ گوشی عزیزم داره جلو چشام پرپر میشه . شما رو به خدا کمک کنین .
فقط خدا کنه فلش نخواد که فکر نکنم اینجایی که من هستم کسی بتونه اینو فلش کنه . راهی برای مستر رست گوشی وقتی کامل لود نشده وجود نداره؟؟؟؟
هرچه زود تر راهنمایی کنین بیشتر مدیونتون میشم .
اگه باید آپدیت کنم تا حل شه آخه گوشی خاموش رو چجوری آپدیت کنم؟؟؟ تازه آپدیت سرویس که نصب میکنم روی ویستا ارور میده که فلش پلیر نداری در حالی که دارم میشه اینم راهنمایی کنین؟؟؟؟
ممنونم
راه حل مشکل شما آپدیت.
برای نصب فلش پلیر تمام برنامه های آنتی ویروس اسپای ور و ... رو غیر فعال کن و از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با اینترنت اکسپلورر فلش پلیر رو نصب کن
برای آپدیت نیازی به روشن شدن گوشی در حالت عادی نیست
اگر مشکلی داشتی بگو!!! :10:
H M R 0 0 7
10-10-2008, 19:37
سلام
آیا P1i با GPRS ایرانسل مشکل داره ؟
اگه نه چطوری وصل بشم ؟؟؟؟؟؟؟
نه مشکلی نداره.
از طریق شماره 130 درخواست ارسال تنظیمات رو بده.
*130*3*6#
تغییر نه به اون صورت در کل منظورم این بود این نوع فریمور با اون یکی فرق میکنه . اگه میشه راهنمای عوض کردن cda رو بزارید من هر چی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم.
در ضمن چجوری بفهمم مموریش اصله یا نه؟ ممنون
یکیم کمک من کنه . یعنی کسی نیدونه اموزش عوض کرن cda تو کدوم صفحه بود؟
یکیم کمک من کنه . یعنی کسی نیدونه اموزش عوض کرن cda تو کدوم صفحه بود؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hamed1297
10-10-2008, 23:33
سلام رضا.مخلصم.
کم پیدایی.
همونطور که گفتمت دیگه توی ترک هستم.
میبینی که دیگه پست نمیزارم انچنان.
یه پیشنهاد به مدیرها:
اگر ممکنه اون مطالبی رو که تقریبا برای همه سوال هست و راهنمایی در موردش میخوان رو توی پست اول این تاپیک قرار بدیم که دیگه اینقدر سوالات تکراری پرسیده نشه.
سلام رضا.مخلصم.
کم پیدایی.
همونطور که گفتمت دیگه توی ترک هستم.
میبینی که دیگه پست نمیزارم انچنان.
یه پیشنهاد به مدیرها:
اگر ممکنه اون مطالبی رو که تقریبا برای همه سوال هست و راهنمایی در موردش میخوان رو توی پست اول این تاپیک قرار بدیم که دیگه اینقدر سوالات تکراری پرسیده نشه.
سلام حامد دوست عزیزم خیلی خشحال شدم که دوباره دیدمت اینجا :11:
منو که میدونی درسها شروع شدن اما هنوز زنده ایم به لطف دوستان :10:
آره داش حامد باور کن ما قبلا وقتی می خواستیم سوال بپرسیم کل تاپیک هارو میگشتیم زیرو رو می کردیم بعدش می پرسیدیم بازم بهمون میگفتن برو بگرد... اما الان دوستان زحمت نمیکشن اصلا :3:
amir3408
11-10-2008, 10:41
راه حل مشکل شما آپدیت.
برای نصب فلش پلیر تمام برنامه های آنتی ویروس اسپای ور و ... رو غیر فعال کن و از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با اینترنت اکسپلورر فلش پلیر رو نصب کن
برای آپدیت نیازی به روشن شدن گوشی در حالت عادی نیست
اگر مشکلی داشتی بگو!!! :10:
گوش شیطون کر با آپدیت درست شد . ممنون از توجه شما . خدا لعنت کنه اونی که برنامه میذاره توی فروم ها ولی نمیگه این برنامه مشکل ایجاد میکنه . البته یادم نیست از کدوم فروم این تحفه رو گرفتم . به هر حال خدا رو شکر .
با فلش پلیر 8 راه افتاد قبلا 9 میریختم .
ممنونم .
hamed1297
11-10-2008, 14:10
خوب خدا رو شکر.یادت نره که که دیگه از جاهای معتبر دانلود کنی.
aseman e ghermez
11-10-2008, 17:40
سلام من یه پی وان دارم حدود 6 ماه یا کمتر دارمش ولی به خاطر بعضی مسائل با ان نود و پنج 8 گیگ کل انداختم کم اوردم میخوام n96 بگیرم کار درستی میکنم یا غلط؟
از روی تعصب نگن!
mohsentanha
11-10-2008, 21:00
سلام من یه پی وان دارم حدود 6 ماه یا کمتر دارمش ولی به خاطر بعضی مسائل با ان نود و پنج 8 گیگ کل انداختم کم اوردم میخوام n96 بگیرم کار درستی میکنم یا غلط؟
از روی تعصب نگن!
p1 تنها گوشی ای هست که عیب نداره کمبود داره وعیب نداره
n96هم محصول 2008 هست و نباید با هم مقایسه شن چون گوشی های لمسی رو با گوشی های دیگه کمتر مقایسه می کنن
نظر من رو بخواهی n96 ولی پول الکی دادن هست:41: p1 اکثر نیازها رو برطرف می کنه خیلی هم پیچیده نیست
دوستانه بهت میگم نوکیا خریدن یعنی 100 هزار تومن پول فقط برای اسمش باید بدی
اون چیزی که نیازت رو برطرف میکنه رو بگیر کل هم کمتر بزار یا اونقدر کلاس بزار برای گوشیت که به طرف مقابل بگی گوشیت در حدی نیست که با p1مقایسه بشه:27:
به قول hmr007{فکر کنم اینو گفت}در هفت شهر عشق گشتم جز p1چیزی ندیدم :10:
hamed1297
11-10-2008, 21:34
از روی تعصب نگن!
خوب به نظر من اصلا مقایسه این 2 تا اشتباه هست.p1 توی رنج قیمتی خودش بهترین هست و N95 با قابلیتهای بیشتر وبعضی کمبودها نسبت به p1 بهتر هست.چون پول بیشتری داری میدی.
خوب به نظر من اصلا مقایسه این 2 تا اشتباه هست.p1 توی رنج قیمتی خودش بهترین هست و N95 با قابلیتهای بیشتر وبعضی کمبودها نسبت به p1 بهتر هست.چون پول بیشتری داری میدی.
و خود n95 در برابر گوشی های جدید تری که بیاد کم میاره پس نتیجه میگیریم که 2 تا گوشی که حتی یکیش تاچ نیست و اون یکی gps مثلا نداره نباید باهم مقایسه کرد طبق فرمایش دوست عزیزم حامد! :46:
hajikhan
12-10-2008, 03:07
پاک شود .............................
آقا من یه ماهیه P1i خریدم
چنتا سوال دارم :
1-زنگ بیداری گوشی وقتی گوشی خاموشه کار نمیکنه ؟
2-محافظ صفحه رو اگه بکنم رو صفحه خط و خوط نمیفته ؟
3-نرم افزار های n73 روش نصب نمیشه چرا ؟
hamed1297
12-10-2008, 12:02
1-زنگ بیداری گوشی وقتی گوشی خاموشه کار نمیکنه ؟
2-محافظ صفحه رو اگه بکنم رو صفحه خط و خوط نمیفته ؟
3-نرم افزار های n73 روش نصب نمیشه چرا ؟
1.فکر نکنم.نمیشه.
2.نه.محافظ گیر میاد براش.میتونی تهیه کنی.
3.خیر.فقط نرم افزارهای UIQ3.
محافظ چطوری براش بگیرم میشه یه توضیح بدی ؟ (آقا حامد این همه لفظ قلم توضیح نده !!:31:)
hamed1297
12-10-2008, 13:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین داداش.یه محافظ هایی گیر میاد که یه نوع پلاستیک شفاف هست.در اصل برای محافظت از LCD دوربین دیجیتال هست.از اونها بگیر و مثل همونی که روش هست بزار روی صفحه نمایش.
s-a-l-i-m
12-10-2008, 14:51
محافظ چطوری براش بگیرم میشه یه توضیح بدی ؟ (آقا حامد این همه لفظ قلم توضیح نده !!:31:)
برو بگو محافظ برا صفحه ی psp می خوام.......قیمتش 1 الی 2 تومان هست بزن به گوشیت و قسمت اظافش رو ببر..................
1.فکر نکنم.نمیشه.
3.خیر.فقط نرم افزارهای UIQ3.
من تست کردم در گزینه اول گوشی در حالت خاموشی زنگ می خوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamed1297
12-10-2008, 15:28
من تست کردم در گزینه اول گوشی در حالت خاموشی زنگ می خوره
جددا؟چه خوب.مرسی.
آقا گوشی رو چیکار کردی؟فرستادی؟
hosseingrami
12-10-2008, 17:22
سلام من ميخوام p1 بخرم ميخواستم بدونم سرعت وايرلس لن و سي پي يو و رم و مموري ساپورتش چه جوري؟
اصلا ارزش داره k800 بفروشم و p1 بخرم!
من برام سيستم عامل خيلي مهمه و همچنين نرم افزار و بازي آخه شنيدم ساخت نرم افزار براي uiq3 متوقف شده برا همين يه کم شک کردم!
راهنماييم کنيد اگه جاش اينجا نبود ببخشيد!
من تست کردم در گزینه اول گوشی در حالت خاموشی زنگ می خوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا مال من اینجوری نیست ؟؟:13:
nakhordemast
12-10-2008, 21:24
الان پ1 چنده؟ انگار تقلبی شده؟
hamed1297
12-10-2008, 23:27
من تا 290 قیمت دارم.
اگر واقعا ندیدید تقلبی رو بی زحمت شایعه راه نیوفته.
سلام من ميخوام p1 بخرم ميخواستم بدونم سرعت وايرلس لن و سي پي يو و رم و مموري ساپورتش چه جوري؟
اصلا ارزش داره k800 بفروشم و p1 بخرم!
من برام سيستم عامل خيلي مهمه و همچنين نرم افزار و بازي آخه شنيدم ساخت نرم افزار براي uiq3 متوقف شده برا همين يه کم شک کردم!
راهنماييم کنيد اگه جاش اينجا نبود ببخشيد!
بخر آقا خوبه جایزه هم همراش میدن یه کیف گوشی :27: در مورد سی پیو و رم مموری لطف کن دوستانم توی این تاپیک پست زیاد دادن الکی که زحمت نکشیدن شما وقت بذار از اول تاپیک کلش بخون مطلب دستت میاد البته در مورد سی پیو اگه مطلبی پیدا نکردی بگو میتونم راهنمایی کنم که بفهمی ارزش p1 بیشتراز اینیه که اسم k800 بیاری برای مقایسه چون زمین تا آسمون باهم فرق میکنن
k800= camera !!! به این مدل که نمیشه گفت fullphone
ولی p1 چیزی نیست که نداشته باشه تازه همون gps که مطلب بالا گفتم درست نیست چون gps جدا بهش نصب میشه ایا به k800 gps نصب میشه؟ دوست ندارم مقایسه کنم اما اینجا انتظار نداشته باشین که یه گوشی Camera با یه گوشی business مقایسه کرد اگه نظر شخصی منو می خواین بله ارزشش بیشتر از این حرفاست ...
بازی و نرم افزارم خیلی فراونه شما خریدی گوشیو بیا من 500 تا بازی بهت میدم نرم افزارم یه رفیق دارم حامد عزیز که دیگه کارش درسته حتما میشناسینش
nakhordemast
13-10-2008, 00:36
من تا 290 قیمت دارم.
اگر واقعا ندیدید تقلبی رو بی زحمت شایعه راه نیوفته.
1- نه والا من از بچه های همینجا شنیدم.
2- راستی به نظر شما همه که پ1دارین خز و خیل شده یا در آستانه خز و خیل شدنه یا دیگه خز و خیل نمیشه؟
دقیقا توی جعبه پ1 چیا هست؟ شارژرش چند میلی آمپره؟
3- یدونه پ1 کار کرده دیدم پشتش یه کم خط و مت داشت ولی کلا بد نبود با مموری 2 میگفت 230 تومن. گرونه؟ چجوری میشه فهمید اصله یا نه؟
aseman e ghermez
14-10-2008, 19:33
ممنون دوستان من عاشق p1 ام خیلی گوشی جالبی هست نمیخوام کم بیارم شاید p1 رو هم نگه داشتم در هر صورت به نظر من p3i هم جالبه موندم p3i بگیرم یا n96 ? باتشکر
aseman e ghermez
14-10-2008, 19:37
1- نه والا من از بچه های همینجا شنیدم.
2- راستی به نظر شما همه که پ1دارین خز و خیل شده یا در آستانه خز و خیل شدنه یا دیگه خز و خیل نمیشه؟
دقیقا توی جعبه پ1 چیا هست؟ شارژرش چند میلی آمپره؟
3- یدونه پ1 کار کرده دیدم پشتش یه کم خط و مت داشت ولی کلا بد نبود با مموری 2 میگفت 230 تومن. گرونه؟ چجوری میشه فهمید اصله یا نه؟
من دارم عالیه ولی توی جعبش یه قلم توی گوشی یکی توی جعبش 2تا شد سیدی و دفترچه شارژر باتری خود گوشی:31:
عزیز منظور شما از اصل چی هست:27: کلا چینیه:31:
ولی کلا گوشی که هنگ نمیکنه:46:
رم هم زیاد جواب میده:31:
و کمی به روز باشید:40:
ممنون دوستان من عاشق p1 ام خیلی گوشی جالبی هست نمیخوام کم بیارم شاید p1 رو هم نگه داشتم در هر صورت به نظر من p3i هم جالبه موندم p3i بگیرم یا n96 ? باتشکر
14-10-2008, 22:26
من دارم عالیه ولی توی جعبش یه قلم توی گوشی یکی توی جعبش 2تا شد سیدی و دفترچه شارژر باتری خود گوشی:31:
عزیز منظور شما از اصل چی هست:27: کلا چینیه:31:
ولی کلا گوشی که هنگ نمیکنه:46:
رم هم زیاد جواب میده:31:
و کمی به روز باشید:40:
میدونی منظورم از اصل همون چینیه. ولی هشدار میدم به کسایی که تازه میخان بخرن کلاه سرشون نره من خودم امروز دیدم که میگم. یه سری هاش خیلی تقلبیه ، منظورم چینی نیست. یه چیزایی مزخرف تر از مزخرف. باورتون میشه همه بازار رو گشتم قیمت از 280 بود تا 360!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دست دوم هم چنتا قیمت کردم زیر 200 نبودد
شده مثل 990 . فکر میکنم هیچ راه تشخیصی هم بین اصل و تفلبیش نباشه.
masoud45
14-10-2008, 23:31
اینم نرم افزار دارو
اینجا گذاشتم چون خودم رو گوشیم امتحانش کردم و همون را براتون آپ کردم
دمت گرم داداش ولی مشکل حل نشد که نشد از هر جا دانلود میکنم گوشی ریستارت میشه
نمیدوونم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شماها یه چیزی بگین؟
hajikhan
15-10-2008, 03:09
این پی دی اف خوان پی وان زیاد مال نیست یعنی وقتی صفحه رو باز میکنه اسکرول افقی میاد
برنامه ای هست که بهتر باشه از مال خود گوشی
بعد برای گوشی مشکل ساز نمیشه؟
hamid00009
15-10-2008, 10:26
شماها یه چیزی بگین؟
من اینا خودم رو گوشیم تست کردم بعد آپ کردم
فقط با این برنامه مشکل داری؟؟
برنامه های جاوا روی گوشیت چه جور اجرا میشه ؟؟؟
masoud45
15-10-2008, 11:14
بقیه برنامه های جاوا رو گوشییییی اجرا میشه و هیچ مشکلی ندارن فقط همین نرم افزار اینجوریه رو چند گوشی p1 دیگه هم تست کردم همین جوری ریستارت میشن دلیلشون چیه مشکل از گوشیاس یا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohsentanha
15-10-2008, 11:50
بقیه برنامه های جاوا رو گوشییییی اجرا میشه و هیچ مشکلی ندارن فقط همین نرم افزار اینجوریه رو چند گوشی p1 دیگه هم تست کردم همین جوری ریستارت میشن دلیلشون چیه مشکل از گوشیاس یا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من هم ری استارت کرد گرفتم پاکش کردم
hajikhan
15-10-2008, 18:44
این پی دی اف خوان پی وان زیاد مال نیست یعنی وقتی صفحه رو باز میکنه اسکرول افقی میاد
برنامه ای هست که بهتر باشه از مال خود گوشی
بعد برای گوشی مشکل ساز نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahid_civil
15-10-2008, 23:45
شماها یه چیزی بگین؟
من 990 دارم تمام ورژن های برنامه اطلاعات دارویی رو هم رو گوشی خودم و هم روی گوشیه یکی دیگه که پی 1 داره امتحان کردم. هر دوتاشون ریست میشن.
احتمالا به فریمور بستگی داره یا همچین چیزی.
mohsentanha
16-10-2008, 12:56
اقایه سوال داشتم من گوشی رو که حالت عادی میزارم همین جور صفحش روشن میمونه همه جا رو هم تست کردم حتی موقعی که lockهم میکنم باز انگار کسی یه دکمرو میزنه از توی سرویس منو تمام کلید ها رو تست گرفتم ولی درست نشد وهربار که این طوری میشه باید گوشی رو خاموش کنم تا درست بشه در ضمن من امروز 1ساعت مداوم داشتم کتاب الکترونیکی می خوندم باتری 20 درصدش رفت معمولیه????????
در ضمن هر یک ساعت اهنگ کوش کردن 25 درصدش میره باتری مشکل داره؟؟؟
lelelolo
17-10-2008, 16:08
چه طوری میشه به گوشی با dial-up به اینترنت وصل شد؟
dial-up account برای چیه؟
گوشی من وقتی یکی میخواد واسم با بلوتوث یه فایل بفرسته هیچ صدایی نمیده حتی اگه صفحه هم خاموش باشه , روشن نمیشه و نمیشه فهمید که کسی میخواد داست فایل سند کنه واسه بقیه هم اینجوریه؟؟
hamed1297
17-10-2008, 22:48
آره.طبیعی هست و یکی از عیب های Uiq3.
lelelolo
18-10-2008, 20:16
اقایه سوال داشتم من گوشی رو که حالت عادی میزارم همین جور صفحش روشن میمونه همه جا رو هم تست کردم حتی موقعی که lockهم میکنم باز انگار کسی یه دکمرو میزنه از توی سرویس منو تمام کلید ها رو تست گرفتم ولی درست نشد وهربار که این طوری میشه باید گوشی رو خاموش کنم تا درست بشه در ضمن من امروز 1ساعت مداوم داشتم کتاب الکترونیکی می خوندم باتری 20 درصدش رفت معمولیه????????
در ضمن هر یک ساعت اهنگ کوش کردن 25 درصدش میره باتری مشکل داره؟؟؟
جواب سئوال اولت:
Video Player تو Task Manager بازه، ببندش، مشکلت حله.
hajikhan
18-10-2008, 22:47
اقا گوشی بعد از یک ثانیه میره رو اسکرین سیور
چجوری از این حالا درش بیارم؟
hamed1297
18-10-2008, 23:27
اسکرین سیور رو غیر فعال کن.
hamed1297
18-10-2008, 23:50
به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه فرمایید:
ممکنه ممکنه فریمور بعدی برای p1 معرفی بشه:
R6H25 با این تغییرات:
-Opera Update 9.5
-Fixed tmp errors
-New interface & rebuilding zam.exe
-Fixed java speed
-New flash lite 3.1
-New Java SE
میگم شاید .فردا نیاین شاکی بشین تو گفتی چرا نیومد.
بیایید با هم دعا کنیم.
منبع:
hajikhan
19-10-2008, 00:42
اسکرین سیور رو غیر فعال کن.
چطوری از چه مسیری
بعد اون backlight تنظیماتش برای چی هست؟
mohsentanha
19-10-2008, 10:21
سلام
یه لینک برای اپدیت گوشی بود که اول باید اونو دانلود میکردیم فکر کنم اپدیت ست اپ بود می خوام دانلود کنم لطف کنین لینش رو بدین
feryshad
19-10-2008, 11:27
سلام
یه لینک برای اپدیت گوشی بود که اول باید اونو دانلود میکردیم فکر کنم اپدیت ست اپ بود می خوام دانلود کنم لطف کنین لینش رو بدین
از اینجا
اسمش Update Service هستش و حجمش 26.4 مگ تقدیم به کئییِ گرامی :پی
hamed1297
19-10-2008, 12:39
چطوری از چه مسیری
بعد اون backlight تنظیماتش برای چی هست؟
کنترل پنل بعد هم device بعد screen saver.کار سختی نبود پیدا کردنش ها.
backlight هم برای تنظیم روشنایی صفحه نمایش.
feryshad
19-10-2008, 12:44
حامد با این خبرت بدجوری حشری کردی ما رو :دی
معلوم نیست اگه بخواد اینجوری باشه کی میاد؟ فریمور رو میگم
hamed1297
19-10-2008, 15:01
کنترل یور سلف.دی...
نمیدونم والا کی بیاد.خودم خیلی امیدورام که بیاد.
feryshad
19-10-2008, 15:05
خیلی ترای کردم ولی نمیشه :دی
mohsentanha
19-10-2008, 17:43
باید از فکرش بیایی بیرو:31::31:
راستی حامد این New flash lite 3.1
منظورش فلش گیم هست یا برای کمرا
lelelolo
19-10-2008, 21:23
اینم سومیش:
hamed1297
19-10-2008, 23:00
منظورش فلش گیم هست یا برای کمر
همون فلش پلير
hamed1297
19-10-2008, 23:03
منظورش فلش گیم هست یا برای کمر
همون فلش پلير
mohsentanha
19-10-2008, 23:09
همون فلش پلير
یعنی از این به بعد دیگه نیازی نیست که نرم افزارشو نصب کنیم؟؟؟:40:
mohsentanha
19-10-2008, 23:16
اینم سومیش:
اقا اگه می خوان جوابتو بدن میدن یا کسی بلد نیست یا اونی که وارد هست سوال شما رو ندیده لطفا از پست های تکراری پرهیز کنید و همچنین قوانین انجمن را مطالعه کن:10:
feryshad
19-10-2008, 23:17
یعنی از این به بعد دیگه نیازی نیست که نرم افزارشو نصب کنیم؟؟؟:40:
آره و اگه درست باشه گوشی از این رو به اون رو میشه ، آره همون رو :دی
اگه بخوای با گوشی بصورت دایال آپ وصل بشی به اینترنت باید سرویس Data روی گوشیت فعال باشه که هزینه ماهیانه اون 10000 تومن هست و هر دو ماه برات 20000 تومن روی قبضت میاد! و با GPRS هم متفاوت هست.
راستی دوستان من بعد از اینکه گوشی N82 م به خاطر صفحه کلیدش به فنا رفت(هر جا بردم نتونستن درستش کنن!!!) میخوام P1 بگیرم. پیشنهاد میدید این گوشی رو؟ از خریدتون راضی هستید؟ اگه الان بخواین گوشی بگیرید باز هم P1 رو انتخاب میکنید؟
ممنون از تمامی دوستان
hamid00009
21-10-2008, 10:27
راستی دوستان من بعد از اینکه گوشی N82 م به خاطر صفحه کلیدش به فنا رفت(هر جا بردم نتونستن درستش کنن!!!) میخوام P1 بگیرم. پیشنهاد میدید این گوشی رو؟ از خریدتون راضی هستید؟ اگه الان بخواین گوشی بگیرید باز هم P1 رو انتخاب میکنید؟
ممنون از تمامی دوستان
بله دوست من اگه بخام دوباره گوشی بگیرم بازم p1 میگیرم البته خودت 100% ویژگی های p1 و n82 را میدونی
mohsentanha
21-10-2008, 12:08
اگه بخوای با گوشی بصورت دایال آپ وصل بشی به اینترنت باید سرویس Data روی گوشیت فعال باشه که هزینه ماهیانه اون 10000 تومن هست و هر دو ماه برات 20000 تومن روی قبضت میاد! و با GPRS هم متفاوت هست.
خب باید از کجا فعلش کرد سرعتش چقدره؟؟؟
بله دوست من اگه بخام دوباره گوشی بگیرم بازم p1 میگیرم البته خودت 100% ویژگی های p1 و n82 را میدونی
من هم همینطور
majidrabiei
21-10-2008, 19:19
کسی در مورد gps اکسترنال برای p1 اطلاعی داره ؟
کسی در مورد gps اکسترنال برای p1 اطلاعی داره ؟
عزیزم اون p1Navigator ای که شما شنیده ما هرچی دنبالش گشتیم برای خرید پیدا نکردیم.
البته بلوتوث جی پی اس هایی هست اما به نظرم ارزش خرید نداره(70 ، 80 تومنی میشه)
feryshad
21-10-2008, 20:36
آقا از این فریمور جدیده خبری نشد؟
hamed1297
21-10-2008, 20:38
GPS External هم چي ميخواي بدوني ازش؟
ظاهرا با بلوتوس با گوشي ارتباط برقرار ميكنه.
ميشه نقشه ها رو از اينترنت بگيري و با نصب نرم افزارش ازش استفاده كني.
دوستان , جدیدا وقتی rss گوشی باز میکنم و یکی از rss هارو Read More میزنم قاعدتا page باز میشه که ادامه به وصیله web نمایش بده اما وقتی می خواد Load بشه با پیغام Dump File created و در ادامه page بسته میشه و پیغام Application Closed میده:41:
(معنی تمام پیغام هاشم میدونم) اما نمیدونم مشکل از کجاست؟!!:3:
خب باید از کجا فعلش کرد سرعتش چقدره؟؟؟
از طریق امور مشترکین تلفن همراه باید درخواست کنید.
روی اون اینترنت نداره!!! (اینو اشتباه نگیرید)
اونوقت شما میتونید کانکشن دایال آپ بسازید و مثل یه مودم شماره گیری کنید و وصل بشید به اینترنت.
yazdankhah
22-10-2008, 22:16
سلام دوستان
آیا برنامه ای سراغ دارید که بشه screen saver بصورت ساعت آنالوگ روی گوشی P1 نصب کرد؟
با تشکر
hamed1297
23-10-2008, 00:32
فكر كنم برنامه bigben كه توي بخش نرم افزار هم هست.
benyamin_pc
23-10-2008, 16:09
تو بعضی گوشی ها بعضی مکان هایی که توش هستیم می نویسه تو p1 چجوری فعال میشه؟
تو 6270 هم دیدم می نویسه مثلا" پارک هفت تیر یا یه جایی که توش هستیم
با wireless چجوری میشه به اینترنت وصل شد؟
راستی قاب p1 هم میشه عوضش کرد؟اون lcd صفحه رویش عوض میشه؟
حامد از فلش لایت 3 چه خبر ؟ بالاخره برای uiq3 تولید شد؟
mohsentanha
23-10-2008, 16:54
تو همون سایتی که حامد داده می تونی بری ببینی اومده یا نه
برای وصل شدن به اینترنت از طریق Wireless بایستی جایی باشی که شبکه بی سیم HotSpot داشته باشه و یا اینکه اینترنت به صورت عمومی و مجانی روی بی سیم ارائه بشه!
hajikhan
23-10-2008, 19:25
اقا موقع شارژ ال سی دی خاموش نمیشه طبیعیه این؟
البته اسکرین سیور رو غیر فعال کردم
hamed1297
23-10-2008, 19:44
c.panel>massaging>area information
بعضي مناطق مثل فرودگاه ها وايرلس مجاني هست.
بايد سرچ كني و وقتي شبكه اي پيدا كردي connect رو ميزني.وصل كه ميشه يه دايره آبي بالا كنار آنتن مياد كه مشخص ميشه كانكت شده و حالا بايد browser گوشي رو باز كني و توي سايت بري.
بعيد ميدونم.بيشتر مراقبش باشيد.
فعلا كه خبري نيست.ظاهرا سوني اريكسون ديگه UIQ رو كنار گذاشته.
حالا 2 حالت داره. يا بيخيال ميشه و ديگه آپديتي نمياد يا اينكه يه حالي ميده و يه آژديت تپل ميده كه شايد يكيش همين باشه.
hamed1297
23-10-2008, 19:45
اقا موقع شارژ ال سی دی خاموش نمیشه طبیعیه این؟
البته اسکرین سیور رو غیر فعال کردم
روي پايه ؛طبيعي هست.
دوستان , جدیدا وقتی rss گوشی باز میکنم و یکی از rss هارو Read More میزنم قاعدتا page باز میشه که ادامه به وصیله web نمایش بده اما وقتی می خواد Load بشه با پیغام Dump File created و در ادامه page بسته میشه و پیغام Application Closed میده:41:
(معنی تمام پیغام هاشم میدونم) اما نمیدونم مشکل از کجاست؟!!:3:
کسی جواب نداد مجبوریم خودمون جواب خودمونو بدیم:31:
فکر کنم با مستر ریست درست بشه ! اما ارزش نداره مستر ریست کنم واسه این مورد . ولی اگه درست میشد خیلی خوب بود چون به کارم همیشه میاد ...
hamed1297
24-10-2008, 00:40
رضا جان اين ارور هم فكر كنم مثل همون ارور daraft توي مسيج هست.همه فيد ها رو پاك كن ببين درست ميشه؟
ريست نكني ها.مگه بيكاري.
رضا جان اين ارور هم فكر كنم مثل همون ارور daraft توي مسيج هست.همه فيد ها رو پاك كن ببين درست ميشه؟
ريست نكني ها.مگه بيكاري.
مرسی حامد :11: باشه امتحان میکنم خبرشو میدم انشالله درست بشه
درضمن مبارکه بالاخره سربازی تموم شد ؟ :31: شیرینیش محفوظه؟:27:
AshkanFb
24-10-2008, 10:49
با سلام خدمت دوستان
جدیدا یه مشکلی توی p1 برام پیش اومده که برنامههای جاوا اصلا اجرا نمیشن. یعنی لوگوی Java Powered میاد ولی بعدش دیگه خبری نیست... الان چه کار کنم من؟؟؟؟
vahid_civil
24-10-2008, 11:29
با سلام خدمت دوستان
جدیدا یه مشکلی توی p1 برام پیش اومده که برنامههای جاوا اصلا اجرا نمیشن. یعنی لوگوی Java Powered میاد ولی بعدش دیگه خبری نیست... الان چه کار کنم من؟؟؟؟
وقتی برنامه رو اجرا میکنی یه چند لحظه صبر کن میاد.
یعنی معمولا آرم جاوا میاد و میره. اگه شما به برنامه یا جای دیگه برید نمیاد ولی اگه دست به چیزی نزنی 99 درصد اجرا میشه !
سلام
توی تبریز توی یکی از مغازه های موبایل نوشته روی p1 , N82 ویندوز نصب میکنه. رفتم پرسیدم که تم هست یا ویندوز گفت نه خود ویندوز موبایل ورژن نداره ولی بعد از نصب هم exe ها رو اجرا میکنه و هم sis ها رو .
کسی میدونه این چیه؟
hamed1297
24-10-2008, 23:42
خوب يه فداكاري كنن بده برات بريزن ببينيم شدني هست.دي...
ولي بعيده.
nakhordemast
25-10-2008, 02:19
سلام
توی تبریز توی یکی از مغازه های موبایل نوشته روی p1 , N82 ویندوز نصب میکنه. رفتم پرسیدم که تم هست یا ویندوز گفت نه خود ویندوز موبایل ورژن نداره ولی بعد از نصب هم exe ها رو اجرا میکنه و هم sis ها رو .
کسی میدونه این چیه؟
آره شدنیه 100 دصد هم جواب میده فقط یه نکته داره که مشخصش کردم:31:
benyamin_pc
25-10-2008, 10:30
واقعا" میشه ویندوز موبایل را روی P1 نصب کرد؟
خود ویندوز موبایل مایکروسافت؟ compact frameworke هم یعنی داره؟ خود خودش؟ بعد از نصب بپرس flash lite for pocket pc روش نصب میشه؟ اگه واقعا خود ویندوز موبایل مایکروسافت را میشه روش نصب کرد چجوریه راهش؟
اگه كسي ويندوز موبايل روي p1 نصب كرده بگه چه جورياست؟؟
hamid00009
25-10-2008, 12:33
نه بابا سر کاری تا حالا که نیومده !!!!!!!!!!
lelelolo
25-10-2008, 13:02
اگه دقت کنید وقتی با قلمش رو کوشی یه چیزی بکشی یه کم پایین تر جاش میفته.
طبیعیه؟
hamed1297
25-10-2008, 14:36
اگه دقت کنید وقتی با قلمش رو کوشی یه چیزی بکشی یه کم پایین تر جاش میفته.
طبیعیه؟
نه.طبيعي نيست.
بايد از توي control panel>other>set up wizard براي و صفحه نماي رو كاليبره كني.توي يكي از مراحل هست.بايد درست دقيقا روي يه دايره اي كه نشون ميده بزني تا تنظيم بشه.
hamed1297
25-10-2008, 15:02
نسخه جدید بازی بسیار زیبا و محبوب Prince of Persia توسط شرکت gameloft راهی بازار شد. این بازی که محصول سال 2008 این شرکت می باشد، با داستانی متفاوت نسبت به داستان های قبلی این بازی به دنبال کسب موفقیت در بازار بازی ها است. این بازی با گرافیک بسیار مطلوب به صورت کامل و در سایز های مختلف در سایت تخصصی موبایل آماده دانلود است.
دانلود:
منبع: ir-tci.**org
AshkanFb
25-10-2008, 23:09
وقتی برنامه رو اجرا میکنی یه چند لحظه صبر کن میاد.
یعنی معمولا آرم جاوا میاد و میره. اگه شما به برنامه یا جای دیگه برید نمیاد ولی اگه دست به چیزی نزنی 99 درصد اجرا میشه !
دقیقا مشکل همینه که برنامههای جاوا اصلا نمیان! تا حدود یک هفته پیش کاملا درست بود ولی یکدفعه این مشکل پیش اومد..
دقیقا مشکل همینه که برنامههای جاوا اصلا نمیان! تا حدود یک هفته پیش کاملا درست بود ولی یکدفعه این مشکل پیش اومد..
مال من هم همینطوری شده بود فکر کنم مال هک ها باشه من مموری داخلی رو فورمت کردم درست شد. فکر کنم مستر ریست هم بکنین درست میشه
واقعا" میشه ویندوز موبایل را روی P1 نصب کرد؟
خود ویندوز موبایل مایکروسافت؟ compact frameworke هم یعنی داره؟ خود خودش؟ بعد از نصب بپرس flash lite for pocket pc روش نصب میشه؟ اگه واقعا خود ویندوز موبایل مایکروسافت را میشه روش نصب کرد چجوریه راهش؟
من که هرچی میدونستم گفتم .میگه 15 میگیرم ویندوز روی N82 , P1 نصب میکنم و بعدش میتونید هم برنامه های sis روش نصب کنین هم exe گفتم مطمئنی تم ویندوز نیست گفت بله گفتم ورژن چنده گفت ورژن نداره.
همین.
اما یه چیزی به فکرم رسیده نکنه یه emolator باشه که فایهای exe رو اجرا میکنه مثل همین شبیه ساز یا امولاتور نینتندو یا سگا که برای UIQ اومده. من هم خیلی مشتاقم بدونم چیه ولی طرف بیشتر از این لو نداد
بچه هایی که واردن یه کم جستجو کنن ببینیم این چیه.
من که هرچی میدونستم گفتم .میگه 15 میگیرم ویندوز روی N82 , P1 نصب میکنم و بعدش میتونید هم برنامه های sis روش نصب کنین هم exe گفتم مطمئنی تم ویندوز نیست گفت بله گفتم ورژن چنده گفت ورژن نداره.
همین.
اما یه چیزی به فکرم رسیده نکنه یه emolator باشه که فایهای exe رو اجرا میکنه مثل همین شبیه ساز یا امولاتور نینتندو یا سگا که برای UIQ اومده. من هم خیلی مشتاقم بدونم چیه ولی طرف بیشتر از این لو نداد
بچه هایی که واردن یه کم جستجو کنن ببینیم این چیه.
من لينوكس(ورژن موبايل) رو شنيده بودم كه روي گوشي نصب ميكردند البته نه روي uiq
، ويندوز هم فكر كنم 80 % عملي باشه . شما خودت برو تست كن نتيجشو اينجا بزار :31:
يه جاي ديگه هم شنيده بودم كه طرف براي p990 اومده ويندوز نصب كنه و برد اصلي گوشي سوخته ....:18:
آره شدنیه 100 دصد هم جواب میده فقط یه نکته داره که مشخصش کردم:31:
تو بخوری چی میشی...:13:
من لينوكس(ورژن موبايل) رو شنيده بودم كه روي گوشي نصب ميكردند البته نه روي uiq
، ويندوز هم فكر كنم 80 % عملي باشه . شما خودت برو تست كن نتيجشو اينجا بزار :31:
يه جاي ديگه هم شنيده بودم كه طرف براي p990 اومده ويندوز نصب كنه و برد اصلي گوشي سوخته ....:18:
نه بابا با این حساب نمی ارزه ریسک کنم. بعد هم طرف که چیزی رو نمیکنه آدم نمیدونه بعد نصب چی گیرش میاد.
Open-Source
27-10-2008, 11:05
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نمیدونم چرا گوشیم توی جیبم بود خود به خود ریست شد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amir1982
27-10-2008, 17:13
سلام دوستان عزیزم.یک سوال داشتم.من اومدم یک برنامه روی گوشیم بریزم که گوشیم دیگه بالا نمی یاد.دوستان نوشته بودن آپدیت بهتر از فلش کردن هست.ولی هر کاری می کنم آپدیت هم نمی شه.گوشی p1 هست.می خواستم طریقه فلش کردن p1 و اینکه در صورت فلش کردن چه اطلاعاتی رو از دست خواهم داد رو بدونم.ممنون می شم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه.
Open-Source
27-10-2008, 19:12
خودمونیم دیگه کلوپ مثل قبلا رونق نداره:41::sad:
vahid_civil
27-10-2008, 19:18
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نمیدونم چرا گوشیم توی جیبم بود خود به خود ریست شد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این مشکل با آپدیت احتمالا حل میشه
hamed1297
27-10-2008, 19:59
نمیدونم چرا گوشیم توی جیبم بود خود به خود ریست شد؟
كم پيش مياد كه گوشي براي بهتر كار كردن خود به خود ريستارت ميشه.البته نه ديگه توي اين حالت.بدون هيچ دليلي.
ببين فريمورت چي هست؟جديد يا قديم.
خودمونیم دیگه کلوپ مثل قبلا رونق نداره
بس كه بعضي از دوستان هنوز از راه نرسيده ميان و سوالاتي رو كه تا به حال بيشتر از 10 بار توضيح داده شده رو ميپرسن.
دوم هم اينكه ديگه نكته خاصي نمنده كه نگفته مونده باشه.
hamed1297
27-10-2008, 20:05
نمیدونم چرا گوشیم توی جیبم بود خود به خود ریست شد؟
كم پيش مياد كه گوشي براي بهتر كار كردن خود به خود ريستارت ميشه.البته نه ديگه توي اين حالت.بدون هيچ دليلي.
ببين فريمورت چي هست؟جديد يا قديم.
خودمونیم دیگه کلوپ مثل قبلا رونق نداره
بس كه بعضي از دوستان هنوز از راه نرسيده ميان و سوالاتي رو كه تا به حال بيشتر از 10 بار توضيح داده شده رو ميپرسن.
دوم هم اينكه ديگه نكته خاصي نمونده كه نگفته مونده باشه.
mohsentanha
27-10-2008, 20:20
سلام می خوام گوشیم رو اپدیت کنم لینک اموزشش رو میتونید بدین؟؟؟؟؟؟
yazdankhah
28-10-2008, 01:28
دوم هم اينكه ديگه نكته خاصي نمونده كه نگفته مونده باشه.
نظر شخصی من اینه که گوشی P1 کم کم داره تکراری میشه و به قول دوست عزیزمون نکات زیادی گفته شده.
چه بخواهیم و چه نخواهیم باید این واقعیت رو قبول کنیم که این گوشی "قدیمی" شده و گوشی های زیادی بعد از این گوشی اومدند... البته شاید بعضی از دوستان تعصب خاصی روی p1 داشته باشند ولی واقعیت رو باید قبول کرد. حتی از روی افت قیمت و ثبوت قیمت این گوشی میشه فهمید که بالاخره باید به فکر یه گوشی جدیدی باشیم.
شاید این سوال جاش اینجا نباشه اما دوستان اگه بخواند به فکر جایگزین باشند چه گوشی رو انتخاب میکنند؟
amir1982
28-10-2008, 01:30
دوستان عزیز.مشکل حل شد.دادم برام فلش کردن
vahid_civil
28-10-2008, 01:34
بالاخره باید به فکر یه گوشی جدیدی باشیم.
شاید این سوال جاش اینجا نباشه اما دوستان اگه بخواند به فکر جایگزین باشند چه گوشی رو انتخاب میکنند؟
جی 900 سونی اریکسون.
بالاخره باید به فکر یه گوشی جدیدی باشیم.
من این قدر با کیبورد و خود p1 عادت کردم که کیبورد های گوشی های ساده رو تحویل نمیگیرم :31: پس نتیجه میگیریم که یا دوباره p1 میخرم یا در آینده به این سبک گوشی آومد به بازار اون میخرم البته این X1 جالبه ولی میگن هنوز ایران نیامده یا اگه آمده باشه قیمتش بالای 800 تومانه :18: پس نتیجه گیری کلی :31: صبر میکنیم..........:25:
hamid00009
28-10-2008, 10:10
دوستان سلام از راه زیر میتونید گوشیتون را به صورت زیر در بیارید
Control panel/Device/Standby application
hamed1297
28-10-2008, 10:36
ايول.خيلي عالي هست.ولي UIQ هست و اون shortcut هاي روي صفحه.كاش ميشد هر 2 تاش باشه.
من كه بدون اون 5 تا آيكون پايين صفحه كارم نميشه.
vahid_civil
28-10-2008, 13:08
دوستان سلام از راه زیر میتونید گوشیتون را به صورت زیر در بیارید
Control panel/Device/Standby application
راهی نیست بشه عین این ساعت بزرگ رو انداخت رو گوشی ؟
البته من 990 دارم. ولی فکر نمیکنم فرقی کنه !
hamid00009
28-10-2008, 13:14
برای p1 میشه از همون مسیر زیر عکس اما برای p990 نمیدونم
hamed1297
28-10-2008, 13:49
نظر شخصی من اینه که گوشی P1 کم کم داره تکراری میشه و به قول دوست عزیزمون نکات زیادی گفته شده.
چه بخواهیم و چه نخواهیم باید این واقعیت رو قبول کنیم که این گوشی "قدیمی" شده و گوشی های زیادی بعد از این گوشی اومدند... البته شاید بعضی از دوستان تعصب خاصی روی p1 داشته باشند ولی واقعیت رو باید قبول کرد. حتی از روی افت قیمت و ثبوت قیمت این گوشی میشه فهمید که بالاخره باید به فکر یه گوشی جدیدی باشیم.
حرفتون درست ولي G900 ,G700 خيلي تفاوتي با اين گوشي ندارن.
درسته كه قديمي شده ولي الان انصافا يكي از گوشي هاي توپ هست.
هيچ مشكلي نداره اگر چشمش نزنم.
كسي بخواد عوض كنه بايد منتظر گوشي هاي خيلي بهتر از اين باشه وگر نه جي 900 خيلي تفاوت زيادي نداره.
البته هنوز توي همين p1 نكات كشف نشده هست مثل همين كه دوستمون گذاشته.
hamid00009
28-10-2008, 17:53
دوستان یه سر به اینجا بزنید
سلام بچه ها ببخشید نمی دونستم کجا باید این را بپرسم
من 3 شب پیش یک دونه p1 خریدم دیشب اپدیت کردم و چند تا برنامه و مود ریختم روش
امشب اومدم به کامپیوتر وصل کنم گوشی هنگ کرد باتری را در اوردم ولی دیگه گوشی بالا نیومد
رفتم نمایندگی گفت برنامه نصب کردی گارانتی نیست حالا به نظر شما گوشیم چش شده ؟ ایا نمایندگی راست می گه هیچ راهی نیست که بشه از گارانتی استفاده کرد؟
vahid_civil
29-10-2008, 20:58
در کمالات گارانتی . ببر فلشش کن.
سلام بچه ها ببخشید نمی دونستم کجا باید این را بپرسم
من 3 شب پیش یک دونه p1 خریدم دیشب اپدیت کردم و چند تا برنامه و مود ریختم روش
امشب اومدم به کامپیوتر وصل کنم گوشی هنگ کرد باتری را در اوردم ولی دیگه گوشی بالا نیومد
رفتم نمایندگی گفت برنامه نصب کردی گارانتی نیست حالا به نظر شما گوشیم چش شده ؟ ایا نمایندگی راست می گه هیچ راهی نیست که بشه از گارانتی استفاده کرد؟
این احتمالم هست که گوشیت ویروسی شده باشه یعنی از سیستمت گرفته باشه چون گوشی رفیقمم مثل شما شده بود همش میبورد پس میداد!! . اما تعمیرکار اونجا گفت دلیلش ویروسی بودن گوشی ها بوده...! البته برای اون گارانتی نداشت گارانتیه مغازه مبایل فروشیه بود lol
البته این یه احتماله . بهتره ببرین قبل از هر کاری به یه متخصص مبایل نشون بدید :46:
مرسی از راهنماییهاتون اما من دادم به نمایندگی کامتل درستش کرده میگه 40 تومن بده گارانتی هم قبول نمی کنه
benyamin_pc
30-10-2008, 20:24
من رفتم تو area information تا اونو فعال کنم اما وقتی تیکاشو می زنم دیگه نه done کار می کنه نهclose میشه
mohsentanha
30-10-2008, 22:11
مرسی از راهنماییهاتون اما من دادم به نمایندگی کامتل درستش کرده میگه 40 تومن بده گارانتی هم قبول نمی کنه
بهش بگو چیکار کردی که 40 تومن پول می خواهی ؟؟؟؟؟
هتک ادم در میاد پول در بیاره بچه مگه گیر اورده
سخت افزار خراب میشه اینقدر پول میگیرن
mehrdad_zero
31-10-2008, 00:43
دوستان من امروز پی وان خریدم.
ولی نمیتونم اون را به کامپیوتر وصل کنم. سی دیش را هم کامل نصب کردم ولی وصل نمیشه.
کسی میتونه فقط درایور یو اس بی این گوشی را برای من آپدیت کنه؟
برنامه را نمیخوام ها... درایور یو اس بی را فقط میخوام.
مرسی
benyamin_pc
31-10-2008, 01:13
شما اگر xp دارین با زدن کابل به usb اگر usb شما وصل باشه و اتصال سر دیگر آن به گوشی باید روی گوشی کادری که شامل 2 گزینه هست ظاهر شه و با انتخاب گزینه اول شما بدون نصب هیچ درایور یا نرم افزاری می توانید به اطلاعات روی مموری گوشی دسترسی داشته باشید و بر روی آن چیزی copy یا Delete کنید
کسی امتحان نکرد ببینه تو گوشیش همین جوری میشه یا نه؟
من رفتم تو control panel-->device-->message-->area information تا اونو فعال کنم اما وقتی تیکاشو می زنم دیگه نه done کار می کنه نهclose میشه
benyamin_pc
31-10-2008, 01:15
کسی موقعیت یاب روی p1 فعال کرده؟اگر کرده دقیقا" بگه چجوری آخه مشکل پست قبلیو باهاش دارم
nakhordemast
31-10-2008, 02:50
یعنی این ایرادها مال سری های جدید پ1 هست که میگن تقلبیه
؟
mehrdad_zero
31-10-2008, 10:52
برنامه هائی را که روی پی وان نصب کردیم چطوری میتونیم حذفشون کنیم؟
من هر چی بهش ور رفتم نتونستم پاکشون کنمم.
دیگه اینکه نقشه راه ها که برای گوشی های جاوا بود با دکمه 3 و 1 زوم میکرد و ... ولی روی این گوشی کار نمیکنه. نمیشه به یه نحوی از اینها استفاده کرد؟
mehrdad_zero
31-10-2008, 10:54
برنامه هائی را که روی پی وان نصب کردم چطوری میتونم حذفشون کنم؟
دیگه اینکه نقشه راه ها که برای گوشی های جاوا بود با دکمه 3 و 1 زوم میکرد و با دکمه چهار جهته میشد توش بالا پائین رفت و ... ولی روی این گوشی کار نمیکنه. نمیشه به یه نحوی از اینها استفاده کرد؟
benyamin_pc
31-10-2008, 12:05
اگر امکان داره یکی بره تو areainformation ببینه دکمه done کار می کنه یا نه اول close کار می کنه اما وقتی تیکارو می زنیم دیگه کار نمی کنه !
برنامه هائی را که روی پی وان نصب کردم چطوری میتونم حذفشون کنم؟
دیگه اینکه نقشه راه ها که برای گوشی های جاوا بود با دکمه 3 و 1 زوم میکرد و با دکمه چهار جهته میشد توش بالا پائین رفت و ... ولی روی این گوشی کار نمیکنه. نمیشه به یه نحوی از اینها استفاده کرد؟
Main Menu>Control PaneL>OTher>Uninstall این برای پاک کردن برنامه هاتون
برای کار کردن دکمه هایی که گفتید باید اول ALT بزنی بعد بر فرض مثال روی دکمه های 3 و 1 کلیک کنید تا زوم بشه
اگر امکان داره یکی بره تو areainformation ببینه دکمه done کار می کنه یا نه اول close کار می کنه اما وقتی تیکارو می زنیم دیگه کار نمی کنه !
بله دوست عزیز کار میکنه من امتحان کردم 2 تا تیک زدم و Done کار میکرد:46:
benyamin_pc
31-10-2008, 14:00
pda گوشی شما چیه؟software pda
benyamin_pc
31-10-2008, 14:01
الان موقعیت شما را می نویسه کجا هستین؟
بله مینویسه ! مگه غیر از اینه؟:13:
vahid_civil
31-10-2008, 14:18
توی هر شهری نمی نویسه .
مثلا تهران نمینویسه ولی اصفهان خیلی خوب مینویسه یا ...
benyamin_pc
31-10-2008, 19:27
آخه مسئله اینجاست که برای من وقتی تیک هاشو می زنم دیگه done نمیشه !
شما چی کار می کنین دقیقا"؟ pda هم اگه میشه بگین
benyamin_pc
31-10-2008, 19:50
وقتی با اسکنر کارت ویزیت کارت اسکن می کنین چه زبان هایی برای شما داره؟ فارسی نداره مگه نه؟
دوستان امکانش هست که بجای وب کم استفاده بشه؟
hamed1297
01-11-2008, 00:00
بله.میشه:
این تاپیک نرم افزارهاست:
این هم برنامه مورد نظر شما:
ss-salman
01-11-2008, 01:08
سلام ازشما كمك مي خوام به Cda 162022/9 R6f38 نياز دارم كمكم كنيد
ss-salman
01-11-2008, 01:12
سلام من گوشي p1i دارم وازشما كمك مي خوام به Cda 162022/9 R6f38 نياز دارم كمكم كنيد
ali_naserifar
01-11-2008, 14:53
سلام
ميخواستم ببينم قاب P1 رو ميشه عوض كرد يا نه ؟
اگه ميشه قاب اصليش توي بازار هست يا نه ؟
وآخر اينكه قيمتش چنده ؟
ممنون
roteal2007
01-11-2008, 15:32
سلام
وآخر اينكه قيمتش چنده ؟
ممنون
سلام ناقابل 45000 چوق
علائدين پيدا ميكني:8:
mehrdad_zero
01-11-2008, 16:43
توی گوشی های سونی اریکسون یه کدی را میزدیم : راست ستاره چپ چپ ستاره راست ستاره.
اونوقت تمام اطلاعات گوشی و آزمایش خدمات و ... میاومد. موقعی که گوشی را میخریدم موبایل فروشه این کار را کرد ولی من هر کاری میکنم این کد را نمیتونم وارد کنم. توی این گوشی این کد فرقی میکنه؟
hamed1297
01-11-2008, 17:06
سلام من گوشي p1i دارم وازشما كمك مي خوام به Cda 162022/9 R6f38 نياز دارم كمكم كنيد
آره وفکر کنم.
سلام
وآخر اينكه قيمتش چنده ؟
ممنون
چه کاری هست آخه.
اگر مشکلی نداره دست نزن که خرابش میکنی.
نوکیا باز ,بازی در نیار.دی...
تا سالم هست خودت ازش استفاده کن. وحالش رو ببر.
اونوقت تمام اطلاعات گوشی و آزمایش خدمات و ... میاومد. موقعی که گوشی را میخریدم موبایل فروشه این کار را کرد ولی من هر کاری میکنم این کد را نمیتونم وارد کنم. توی این گوشی این کد فرقی میکنه؟
به جای خمون چپ و راست ,چرخونک رو بالا و پایین ببر.بالا یعنی راست و پایین یعنی چپ.
در قسمت که بهش Power Menu میگن جای که میخواین گوشی خاموش کنید که 2 تا گزینه توش موجود هست یکی برای خاموش کردن و دیگری برای Flight Mode
یا در همون صفحه اصلی هم میتونید این کد بزنید فرقی نمیکنه مکان زدن این کد
خوب شما این قسمت که آمدید این مراحل انجام بدید فقط به چیزه دیگه ای لازم نیست دست بزنید
کد بالا * پایین پایین * پایین *
منظور از بالا پایین با همون غلطك کنار به قول بچه ها گفتنی میتونید انجام بدید
# گوشی P1i SonyEricsson تنظیمات GPRS را از شبکه دریافت کرده اما هنوز برقراری اتصال ممکن نمی باشد. راه حل چیست؟
1. وارد منو اصلی شوید .
2. "Control panel" را انتخاب کنید .
3. انتخاب کنید "Connections" و "Internet accounts" .
4. انتخاب کنید "Groups" و " Internet" .
5. "Add new account" را انتخاب کنید .
6. به کاربر جدید بروید و checkbox را تیک بزنید . "Done" را فشار دهید .
7. تنظیم جدید را انتخاب کنید . فشار دهید "Priority" و انتخاب فرمائید"mcci Internet" .
7. فشار دهید "Done" و "save" .
8. تنظیمات تلفن شما انجام شده است.
با سلام خدمت تمامی موبایل باز ها
می خام از یه آشنایی p1 بگیرم ، به من گفته ساخت مالزی درست گفته یا خالی بسته ، چون شنیدم فقط چینیش تو بازار هست؟
vahid_civil
02-11-2008, 18:15
با سلام خدمت تمامی موبایل باز ها
می خام از یه آشنایی p1 بگیرم ، به من گفته ساخت مالزی درست گفته یا خالی بسته ، چون شنیدم فقط چینیش تو بازار هست؟
تو اروپا هم بخری ساخته چینه !
عجب آشنایی !:10:
mehrdad_zero
02-11-2008, 22:06
سلام
دو تا سوال داشتم:
اول اینکه چطور میشه کاری کرد که قفل کلید ها غیر فعال بشه یا زمانش به تاخیر بیفته.
دوم اینکه چطور میشه کاری کرد که توی کیبورد پی وان وقتی دکمه alt را میزنیم برای وارد کردن کاراکتر بعدی دوباره لازم نباشه alt را بزنیم؟ به خصوص برای بازی هائی مثل ماشین سواری برای هر حرکت به چپ یا راست باید یکبار alt را بزنیم تا دکمه های 1 و 3 کار کنند.
vahid_civil
02-11-2008, 22:20
سلام
دو تا سوال داشتم:
اول اینکه چطور میشه کاری کرد که قفل کلید ها غیر فعال بشه یا زمانش به تاخیر بیفته.
دوم اینکه چطور میشه کاری کرد که توی کیبورد پی وان وقتی دکمه alt را میزنیم برای وارد کردن کاراکتر بعدی دوباره لازم نباشه alt را بزنیم؟ به خصوص برای بازی هائی مثل ماشین سواری برای هر حرکت به چپ یا راست باید یکبار alt را بزنیم تا دکمه های 1 و 3 کار کنند.
توی قسمت سکوریتی و قسمت locks برای مورد اول
اگه دو بار alt رو بزنی ثابت میشه.اونا رو هم میتونی تنظیم کنی.
mehrdad_zero
02-11-2008, 22:57
وحید جان دستت درد نکنه . عجب راحت بودا ولی هر چی به گوشی ور میرفتم نمیتونستم پیداش کنم.
من امروز سرویس GPRS رو از طریق اینترنت و سایت همراه اول با کلی بدبختی فعال کردم ولی با وجود اینکه الان تو قسمت Internet accounts گزینه MCCI Internet آمده و در قسمت Groups به عنوان اولین کانکشن در نظر گرفته شده باز هم از اتصال به اینتر نت خبری نیست دوستان میتونند کمک کنند؟
amir3408
03-11-2008, 14:25
سلام .
من گند بالا آوردم و قاب و دگمه های گوشی باید عوض شه کسی از قیمت خبر داره؟ اصل اصل میخوام .
کجا پیدا میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم
vahid_civil
03-11-2008, 14:57
سلام .
من گند بالا آوردم و قاب و دگمه های گوشی باید عوض شه کسی از قیمت خبر داره؟ اصل اصل میخوام .
کجا پیدا میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم
قابش 40 تومنه
amin ehsan b
03-11-2008, 15:14
فكر كنم قابش 30 تا 40 تومن باشه
سلام به همگی
من دو هفته ست p1 خریدم مشکل خاصی ندارم به همه جاشم ور رفتم اما چند تا سوال
1-نظرتون درباره gdesk چیه؟ بدرد می خوره ؟
2-نظرتون درباره هک چیه ؟
3-گوشی من موقع وصل شدن به کامپیوتر بازی در میاره( پیغام usb devise not recognized میده معمولا)اشکال از کجاست به نظرتون؟
4 -برنامه ای هست که خودش wallpaper اتومات عوض کنه؟
فعلا همین
سلام.
من تازه P1 گرفتم و تعریف واکمن 3 رو خیلی شنیدم میشه لینک دانلودشو بزارین.
hamid00009
04-11-2008, 15:01
سلام به همگی
من دو هفته ست p1 خریدم مشکل خاصی ندارم به همه جاشم ور رفتم اما چند تا سوال
1-نظرتون درباره gdesk چیه؟ بدرد می خوره ؟
2-نظرتون درباره هک چیه ؟
3-گوشی من موقع وصل شدن به کامپیوتر بازی در میاره( پیغام usb devise not recognized میده معمولا)اشکال از کجاست به نظرتون؟
4 -برنامه ای هست که خودش wallpaper اتومات عوض کنه؟
فعلا همین
اول از همه مبارکت باشه خیلی گوشی باحالی
1- من خودم باهاش حال نمیکنم .
2-هک چیز خیلی خوبی هست و خیلی برنامه ها به گوشیت اضافه میشه
3- برنامش را دوباره نصب کن
4- من که ندیدم بعید میدونم باشه
hamid00009
04-11-2008, 15:03
سلام.
من تازه P1 گرفتم و تعریف واکمن 3 رو خیلی شنیدم میشه لینک دانلودشو بزارین.
مبارکه
اول اینکه باید گوشی را هک کنی
اینم لینک کل برنامه های هک که واکمن 3 هم توش هست
بازم سلام
نرم افزارو دورباره نصب کردم نشد که نشد!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟!
hamed1297
04-11-2008, 17:53
در حالت file transfer وصل کن.
بازم سلام
شما نرم افزار رو از کامپیوتر پاک کن بعدش سیستم رو ریست کن گوشی رو هم همینطور بعدش کابل usb رو به یه پورت دیگه بزن مشکلت حل میشه
بازم سلام
دوست عزیز موقع نصب برنامه نباید گوشی وصل باشد. بعد از اتمام نصب
بازم سلام
دوست عزیز موقع نصب برنامه نباید گوشی وصل باشد. اول برنامه رو نصب کنید و بعد از اتمام نصب گوشی رو وصل
mohsentanha
05-11-2008, 01:03
سلام
من تنظیمات gprs ایرانسل رو بلد نیستم بعد یه سری کد دادم یه چند تایی اس ام اس اومد ولی باز هم نمی تونم کانکت شم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
hajikhan
05-11-2008, 02:17
سلام
من تنظیمات gprs ایرانسل رو بلد نیستم بعد یه سری کد دادم یه چند تایی اس ام اس اومد ولی باز هم نمی تونم کانکت شم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
من هم همین مشکل رو دارم بعد ار اینکه اس ام اس فعالسازی رو دریافت کردم باز هم نمیتونم کانکت بشم:41:
فکر کنم این مشکل ارتباط با Gprs داره برای همه معضل میشه اگر کسی تونست موفق بشه برای بقیه راهشو بنویسه
با توجه به گفته شرکت مخابرات می بایست در ساعات 11 شب تا 8 صبح و یا روزهای تعطیل اتصال به Gprs رو انجام داد اما با وجود انجام تمام تنظیماتی که تو سایت خود مخابرات بود باز هم موفق به ارتباط نشدم
lelelolo
05-11-2008, 16:46
با ایرانسل خودش internet account میسازه ولی شما باید یه group بسازی .
mohsentanha
05-11-2008, 17:11
خب قشنگ توضیح بده این جوری حالیمون نمیشه
lelelolo
05-11-2008, 17:40
آخه تا حالا یه دو سه بار توضیح داده شده.
تو قسمت internet accounts تو more یه new group account درست میکنی
بعد اینترنت account ها رو توش add می کنی.
چه طوری بفهمم ورژن p1 م کدوم ورژنه؟
mohsentanha
06-11-2008, 00:27
من کانکت شدم بچه ها کسی مسنجر نداره که پول نیوفته برامون
yazdankhah
06-11-2008, 00:57
سلام
برای دوستان گوشی باز یه قسمتی باز کردم :
لطفا یه سری هم اونجا بزنید. به کمک هم میشه یه موضوع جالبی رو راه انداخت.
با تشکر
عجب تاپیکی کسی نیست جواب بده
benyamin_pc
06-11-2008, 15:02
p1 تحت لايسنس هاي مختلف عرضه شده اوني كه تو آسياس چينيه آمريكايي و فرانسوي هم داره
D o l f i n
06-11-2008, 16:38
بچه ها دیشب گوشی از دستم افتاد(از رو موتور) پر خش شد آرمش شکست داغون شد حالا رفتم یه قاب اصلی قیمت گرفتم طرف گفت 38 تومن واقعا قیمتش همینقدره؟
چه طوری بفهمم ورژن p1 م کدوم ورژنه؟
More>Status>Cda
از اینجا میتونید cda خودتون یا همون ورژن گوشیتونو پیدا کنید
بچه ها دیشب گوشی از دستم افتاد(از رو موتور) پر خش شد آرمش شکست داغون شد حالا رفتم یه قاب اصلی قیمت گرفتم طرف گفت 38 تومن واقعا قیمتش همینقدره؟
من قبل از p1 گوشیم p990 بود که 1 قاب خریدم براش 50 تومان البته باید بیشتر چونه میزدی دولفین جان:11: اما بنظر من خوب گرفتی
mehrdad_zero
06-11-2008, 18:53
یه سوال میخوام بپرسم مسخره نکنیدا...
این پایه رومیزی گوشی هستا ، اگه در آن واحد هم شارژر و هم کابل یو اس بی بهش وصل باشه و گوشی را بزاریم روش برای گوشی مشکلی پیش نمیاد؟ چون با هر دو تاش شارژ میشه.
دیگه اینکه وقتی کابل شارژر را بهش وصل میکنیم اون چراغ سبزه روشن میشه ، اگه همیشه بزاریم شارژر در حالی که توی برقه به پایه هم وصل باشه این چراغه نمیسوزه یا مشکل دیگه ای؟
چون توی گوشی قبلیم شارژر همیشه به برق وصل بود و من هر وقت میخواستم گوشی را شارژ کنم کابل را وصل میکردم به گوشی .
Shahin_SOURNA
06-11-2008, 19:36
سلام به همه بالاخره عضو شدم
من خیلی وقته این تاپیک رو میخونم
راستی لطفا اگه کسی جایی برای استفاده از وایرلس مجانی میشناسه بگه
یه سوال میخوام بپرسم مسخره نکنیدا...
این پایه رومیزی گوشی هستا ، اگه در آن واحد هم شارژر و هم کابل یو اس بی بهش وصل باشه و گوشی را بزاریم روش برای گوشی مشکلی پیش نمیاد؟ چون با هر دو تاش شارژ میشه.
دیگه اینکه وقتی کابل شارژر را بهش وصل میکنیم اون چراغ سبزه روشن میشه ، اگه همیشه بزاریم شارژر در حالی که توی برقه به پایه هم وصل باشه این چراغه نمیسوزه یا مشکل دیگه ای؟
چون توی گوشی قبلیم شارژر همیشه به برق وصل بود و من هر وقت میخواستم گوشی را شارژ کنم کابل را وصل میکردم به گوشی .
نه آقا چه سوختنی چه مشکلی نه دوست عزیز نمی سوزه خیالت راحت !!:46: اگه سوخت :13: میری یه نوشو میخری:31: ولی در کل هرچی حساس باشی بدتره..
saeid127
07-11-2008, 10:59
سلام به دوستان.
خیلی وقته اینجا نیومدم!!!!!!!!
یه هدفون با کیفیت با کنترل کسی سراغ داره که با p1 سازگار باشه!!؟؟
hamed1297
07-11-2008, 12:38
فکر کنم ساده ترینش همونی باشه که روی W950 هست و بهتر از اون هم هدفونهای استریو بیسیم هستن.همگی به خوبی سازگار هستن.
سلام به همه بالاخره عضو شدم
من خیلی وقته این تاپیک رو میخونم
تبریک میگم عضویتت رو :11: دوست عزیز اگه تا اینجا خونده باشی 100% باید به جوابت میرسیدی ! اما خوب عیبی نداره
شما مکانهایی مانند فرودگاهها , بانک ها , بعضی از فروشگاههای بزرگ , پاساژهای کامپیوتر...
میتونید استفاده کنید .
Shahin_SOURNA
07-11-2008, 20:59
تبریک میگم عضویتت رو :11: دوست عزیز اگه تا اینجا خونده باشی 100% باید به جوابت میرسیدی ! اما خوب عیبی نداره
شما مکانهایی مانند فرودگاهها , بانک ها , بعضی از فروشگاههای بزرگ , پاساژهای کامپیوتر...
میتونید استفاده کنید .
[/quote]
1مرسی از تبریکتون
2البته که خوندم ولی منظورم جای مشخصی بود یعنی اسم پاساژ یا هرجایی که این سرویس رو داشته باشه
البته زیاد مهم نیست فقط میخواستم امتحان کرده باشم .
در هر حال ممنون
گوشیمو پنجشنبه دزدیننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننحالا امروز باید برم شورای حل اختلاف ببینم چی میشهههههههههههه بچه ها دعا کنین پیدا بشه.......
[SIZE=2]SIZE]
1مرسی از تبریکتون
2البته که خوندم ولی منظورم جای مشخصی بود یعنی اسم پاساژ یا هرجایی که این سرویس رو داشته باشه
در هر حال ممنون[/QUOTE]
شما جایی که هستین اول مشخص کنید کدوم شهر و کجا !!! شاید دزفول باشه مشهد, ساری و غیره مجانی باشه شما میرین برای تست؟!
سلام به P1 دوستان و داران عزیز ...
اگر میشه یه توضیح بدید P1 تقلبی رو از P1 اصل چجوری میشه تشخیص داد ...
چون هر دو نمونه اش رو دارن از کجا بفهمم اصل کدومه؟ تقلبی کدومه؟؟؟!!!!
mehrdad_zero
08-11-2008, 15:43
305 تومن بده پولوم شدش را بگیر مطمئن باش اصل اصله.
آخه شیراز خیلی خیلی بخوان گرون بدن و پولوم 295 تومن هست
ولی میخوام ببینم از کجا بفهمم اصله یا تقلبی!!! تو این موندم.
Shahin_SOURNA
08-11-2008, 22:55
1مرسی از تبریکتون
در هر حال ممنون
شما جایی که هستین اول مشخص کنید کدوم شهر و کجا !!! شاید دزفول باشه مشهد, ساری و غیره مجانی باشه شما میرین برای تست؟![/quote]
مرسی دوست من, امروز من رفتم و توی دانشگاه پلی تکنیک کانکت شدم سرعت اش خیلی خوب بود , احتمالا یه اشتراک واسه خونه بگیرم چون واقعا سرعتش عالی بود.
hamid00009
09-11-2008, 08:50
شما به پشت گوشی نگاه کن باید ساخت چین را زده باشه و باطری هم 1120mah باشه همراه با گارانتی اصلی اگه بتونی اونجا چک کنی که آخرین آپدیت هست که دیگه عالی
hamed1297
09-11-2008, 16:32
دوستان p1 دار,این برنامه که لینکش رو گذاشتم حتما روی گوشی بریزید.برای روز مبادا به درد میخوره.البته امیدوارم برای کسی پیش نیاد.
سلام بچه ها ما هم به کلوپ پیوستیم!
من opera 9.5نسب کردم اما سایتای فارسی کهUTF_8هستن رو ساپرت نمی کنه.واسش راهی نیست؟
خیلی خیلی شرمنده دوستان میخواستم ببینم تاپیک mp4 لینکش چیه؟ اخه هرچی گشتم پیدا نکردم.
سلام دوستان
من تازه گوشیمو خریدم و هکش کردم و بعد wakman 3 رو ریختم ولی پخش video نداره میشه یه توضیح بدید.
البته من با caps switch v.1.1.27 گوشیمو هک کردم. به نظر شما اشکال میتونه از بد هک شدن باشه؟
لطفا اگه هک بهتری سراغ دارید که کامل باشه لینکشو بزارید
خیلی ممنون میشم
سلام. پلیر w960فقط برای پخش فایل های صوتیه.video باش نمی تونی ببینی.ولی می تونی با رفتن تو تنظیماتش کاری کنی که صدای فایل های تصویری رو گوش کنی
ممنونم nily68
ولی کسی نیست به من بگه بهترین و کامل ترین روش هک چیه ؟ (با دادن آدرس کامل)
ممنون nily68
میشه بگید بهترین و کاملترین روش هک p1 چیه؟ (آدرس یادتون نره)
sourena_8888
11-11-2008, 16:24
درود به دوستان..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی قبلیم n95 8gb بود ..
قصد خرید p1 دارم ..
موارد فنی و نکات کنکوری رو برای خرید میخواستم بدونم
تو جعبه چه مخلفاتی وجود داره ؟ آپدیت جدیدتر چیه؟ نکات خرید و ...
کلا" هر اطلاعاتی که برا خرید نیازه + قیمت
پ.ن : راهنمایی از شیرازی ها ... کجا میتونم گوشی رو مطمئن تر دریافت کنم ؟
فدای همتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahid121
11-11-2008, 18:19
سلام حامد جان
لطفا طريقه ي آپديت گوشي p1i و همچنين طريقه ي تغيير cda گوشي رو توضيح دهيد .
مرسي وممنون
hamed1297
11-11-2008, 21:06
عفیف آباد خوبه.
من موبایل فرزین رو پیشنهاد میدم.
البته انتخاب با خودتونه.
سلام حامد جان
لطفا طريقه ي آپديت گوشي p1i و همچنين طريقه ي تغيير cda گوشي رو توضيح دهيد .
مرسي وممنون
این تاپیک آموزش آپدیت هست.
برای تغییر CDA هم جناب smoking تخصص دارن.
vahid121
11-11-2008, 22:44
عفیف آباد خوبه.
من موبایل فرزین رو پیشنهاد میدم.
البته انتخاب با خودتونه.
این تاپیک آموزش آپدیت هست.
برای تغییر CDA هم جناب smoking تخصص دارن.
مرسي حامد جان
جناب smoking در خواس كمك داريم برادر
مرسي و ممنون
Zhangooler
12-11-2008, 19:57
درود به دوستان..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی قبلیم n95 8gb بود ..
قصد خرید p1 دارم ..
موارد فنی و نکات کنکوری رو برای خرید میخواستم بدونم
تو جعبه چه مخلفاتی وجود داره ؟ آپدیت جدیدتر چیه؟ نکات خرید و ...
کلا" هر اطلاعاتی که برا خرید نیازه + قیمت
فدای همتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز،p1 چیزی از n95 کم نمیاره که هیچ تازه یه چیزیم اضافه میاره!!!
lcd هر دو هیچی کم نمیاره ولی در بعضی موارد n95 کم میاره مثل پخش صحنه های پر نور در فضای باز و روز و ...
connection و راههای ارتباطی هم فوله فوله!
از نظر سیستم عامل که عالیه ,uiq 3.java 2,symbian 9 بدون هیچ مشکلی و هنگی و چیزی!
قیمت حدود:295 در تهران - پاساژ علاعدین در تاریخ 15 آبان.
محتویات درون جعبه:استند شارژ و باتری و گوشی همراه با هندز فری و دوتا قلم
توصیه:برای خریدش شک نکن که صددرصد حریفی نداره به جز : xperia x1 که تازه اونم سونی اریکسونه!
Zhangooler
12-11-2008, 20:03
در ضمن اگه با گوشیت مشکل خاصی نداشته باشی نیازی به update کردن نداری!اگه فارسی می خوای باید پکش رو نصب کنی...که حدود 460 70 kb .راحتم نصب میشه.
مرسي حامد جان
جناب smoking در خواس كمك داريم برادر
مرسي و ممنون
سوالی مشکلی داشتین من در خدمتتون هستم :11:
من براتون پست های مختلف در این رابطه معرفی میکنم شما زحمت بکشید بخونید از 1 تا 3 این مورد هارو , اگه سوالی بود مطرح کنید...
1-
2-
3-
sourena_8888
13-11-2008, 08:10
منم تو همین موندم .... (!)
hessam_sz
14-11-2008, 14:12
سلام.
دوستان من تازه پي1 خريدم با اضافه كردن آهنگ به ليست پخش يا همون play list مشكل دارم.تو گوشي قبليم كا800 وقتي ميخواستم به ليست پخش آهنگ اضافه كنم يك گزينه داشت به نام add كه وقتي ميزدي ميرفت تو فايل ها و هر فايلي كه ميخواستي انتخاب ميكردي.
حالا تو پي 1 چنين چيزي نداره و بايد آهنگ ها رو يكي يكي علامت بزني و بفرستي تو ليست پخش.ولي من ميخوام آهنگ هاي يك پوشه را يكدفعه برزم توي يك ليست پخش اخه نميتونم 100 تا آهنگ را يكي يكي از بين 400 تا آهنگ پيدا كنم و اضافه كنم.
hessam_sz
14-11-2008, 14:13
يك سوال ديگه هم داشتم اين كارت هاي vip كه همراه وسايل گوشي هست واسه چي خوبه؟
hamed1297
14-11-2008, 14:26
سلام.
دوستان من تازه پي1 خريدم با اضافه كردن آهنگ به ليست پخش يا همون play list مشكل دارم.تو گوشي قبليم كا800 وقتي ميخواستم به ليست پخش آهنگ اضافه كنم يك گزينه داشت به نام add كه وقتي ميزدي ميرفت تو فايل ها و هر فايلي كه ميخواستي انتخاب ميكردي.
حالا تو پي 1 چنين چيزي نداره و بايد آهنگ ها رو يكي يكي علامت بزني و بفرستي تو ليست پخش.ولي من ميخوام آهنگ هاي يك پوشه را يكدفعه برزم توي يك ليست پخش اخه نميتونم 100 تا آهنگ را يكي يكي از بين 400 تا آهنگ پيدا كنم و اضافه كنم.
music player گوشی رو باز کن و با زدن update همه آهنگهای رو اضافه کن.حالا هر آهنگ رو خواستی با زدن more >manage>add to play list رو بزن.
من که نتونستم استفاده ای داشته باشم.
hessam_sz
14-11-2008, 15:34
music player گوشی رو باز کن و با زدن update همه آهنگهای رو اضافه کن.حالا هر آهنگ رو خواستی با زدن more >manage>add to play list رو بزن.
آره اينو خودم فهميدم ولي من يه پوشه دارم مثلا از يك خواننده كه تمام آهنگ هاش تو اون پوشه است.
حالا ميخوام يه ليست پخش درست كنم كه فقط آهنگ هاي اوون توش باشه.اگر آپديت كنم آهنگ هاي ديگه گوشي هم مياد و جدا كردن اون اهنگ هايي كه ميخوام سخته.
ميخوام اگر بشه كل پوشه را بفرستم توي يك ليست پخش.
در ضمن چطوري بايد ليست پخش ها را پاك كرد؟من هر كار كردم نه تونستم پاك كنم نه اسمش را عوض كنم.از قسمت موسيقي هم پاك كردم ولي فايده نداشت
hamed1297
14-11-2008, 15:47
برنامه power mp3 هم برنامه خوبی هست.اون رو تست کنید.
منظورتون پاک کردن playelist هست؟phone memory>music>playelist ببین از اونجا پاک میشه؟
hessam_sz
14-11-2008, 16:04
برنامه power mp3 هم برنامه خوبی هست.اون رو تست کنید.
منظورتون پاک کردن playelist هست؟phone memory>music>playelist ببین از اونجا پاک میشه؟
پاك كردم ولي نشد.
hessam_sz
14-11-2008, 17:08
خيلي خوبه پي1 خيلي راحت هك ميشه ديگه دردسر هاي هك كا800 را نداره.
تنها چيزي كه هنوز من را اذيت ميكنه و راضيم نكرده مديا پلير گوشي هست كه هنوز دارم باهاش كشتي ميگيرم
saeid127
14-11-2008, 19:41
خيلي خوبه پي1 خيلي راحت هك ميشه ديگه دردسر هاي هك كا800 را نداره.
تنها چيزي كه هنوز من را اذيت ميكنه و راضيم نكرده مديا پلير گوشي هست كه هنوز دارم باهاش كشتي ميگيرم
برای این کار شما به وسیله ویندوز پوشه را باز کنید و تمام فایل ها رو انتخاب کنید.بعد از منوی properties>summary>advanced اسم آلبوم را اسم پوشه(یا هرچیز دیگه) بزار.بعد توی مدیا پلیر توی قسمت آلبوم با همون نام میتونی فایل ها رو پیدا کنید(ابن کار رو با artist هم می تونی بکنی!)
به نظر من اگر گوشی رو هک کردی حتما واکمن 3 رو نصب کن!
H M R 0 0 7
14-11-2008, 20:12
سلام.
تا نرم افزار قدرتمند Core Player واسه سیمبین هست موزیک پلیر خود گوشی چرا؟
همه فرمتها رو هم پشتیبانی میکنه.خیلی بیشتر از فرمتهای پلیر خود گوشی
میتونی بگی یک پوشه رو برات پلی کنه.همون چیزی که میخواستی
کلیدهای میانبر ساده و راحت
داشتن اکولایزرهای متنوع و قابل تغییر دستی
و کلی تنظیمات و امکانات دیگه...
Core Player رو نصب کن اگه ناراضی بودی ازش هر چی خواستی بگو
دانلود این نرم افزار:
نسخه انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه فاسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hessam_sz
14-11-2008, 22:30
Core Player رو نصب کن اگه ناراضی بودی ازش هر چی خواستی بگو
آقا دستت درد نكنه خيلي خيلي ممنون حالا من كه چيزي نگفتم چرا ميزني؟
(شوخي):31:
P1i Shortcuts, Tips, and Tricks
-------------------------------
Main screen
1. Key Lock~ Hold the Left side of the "*" button
2. Silent Mode~ Hold the Right side of the "#" button
3. Just hold down the back key to unlock and lock the handset.
4. Hold the return button to return to homescreen.
5. When in home screen, hold return key to lock the keypad .
6. change the left internet key to the "home screen" will make navigating fast
7. Back button means the one below the jog dial not the "delete" button.
8. Use jog-dial to accept a call and back button to reject a call (also when
keypad is locked).
9. Lock the phone then pull the jog dial down twice (or press any button twice)
the light will dim right down.
10. How can one change from "Recent" to "Current" tab without stylus or finger (ie
keyboard or button press ?
11. Use the * and # keys - they double as left and right cursor keys in this context
12. When u have selected items, you can use the keyboards backspace key to
delete them.
13. Once clicked, the touchscreen offers the 'confirm delete' option. (Yes or No) , you
can also use the Y & N keys on your keyboard.
14.
In Standby:
1- Press & hold '0' for + dialing
2- Press & hold '*' for p dialing
3- Press & hold 'q,w,o,p,a,s,l,z or .' for Contacts
4- Press & hold '#' for Silent
5- Press 'ALT' & '*' to get lock keys option
In Messages
1. Press 'ALT' & '*' to toggle between read and unread messages
2. In Editing: Press & hold 'space' for tab
3. Press ',' or '.' repeatedly for extra characters
Camera mode.
press "0" to access the camera settings menu. press...
1 for frame size
2 for shoot mode
3 for zooming out
4 for auto focus
6 for zooming in
7 for night mode
for light
# for display
In Media player
1. Press '0' for Play/Pause
2. When paused/stopped, the volume commands on the jog dial have been
replaced with previous and next..
3. so to "quickly" switch tracks, pause the song (by pressing zero) then roll the
jog dial up or down
In Radio
1. Press the numeric keys for the preset radio stations
2. When you are listening to FM Radio, You can change the channel as per the
presets set by you. (e.g For preset 1 press 1 on the keypad)
In Calendar:
1. Alarms entered from within phone use the alarm sound set within
Calendar/Settings
2. Alarms entered from Outlook use the alarm sound set within Control
Panel/Devices ALARM CLOCK
3. The alarm sound set for Calendar Alarm from within Control Panel/Devices is
therefore useless
4. The alarm sound set within Calendar/Settings at the time of entering a new
appointment is the alarm which that entry uses regardless of the current sound
set after the entry was input?
5. There are therefore only 2 ways to have a normal alarm work,
1-change the sound from default when the alarm is set or
2-set an appointment from within calendar on the phone remembering to set the
calendar/settings sound to your alarm sound
6. When u have selected items, you can use the keyboards backspace key to
delete them. Once clicked, the touchscreen offers the 'confirm delete' option.
(Yes or No) .You can also use the Y & N keys on your keyboard.
Voice Mail
Hold the Letter "E" on the main screen (the left side of #1)
In SEUS
Hold Shortcut key instead of 'c' when connecting
OPERA
In Opera, touch and hold the screen and you can switch from norm to landscape mode
and vice versa.
1-Press & hold a link to open in a new tab
2-Press & hold the screen to switch between landscape & portrait
opera shortcuts:
top of page - alt #
bottom of page - alt #
find - alt *
reload page - alt 0
open new page - alt 1
bookmarks - alt 2
show pictures on/off - alt 5
Full screen - alt 6
configuration - alt 8
Add to bookmarks - alt 9
When you read a mail via messaging application:
- press 5 or 8 to go up/down
- press 2 or 0 to go to the beginning/end of the mail
I like this one: in Opera Mini double clicking '*' is fullscreen and then 'QW' button acts
as menu and 'OP' button as back
in opera you can hold your finger/stylus on a link to open in a new tab, you can also
choose to rotate the screen in this menu.
سلام.
به نظر من راحت ترین راه و سریع ترین راه واسه ساخت پلی لیست استفاده از Winamp کامپیوتر هست وقتی که گوشی به کامپیوتر وصله
اون جوری که اون زمانی که من خریدم گوشیو به من گفتن برای خرید از شرکت سونی اریکسون هستش اما به قول حامد جان منم استفاده ای نکردم
hessam_sz
15-11-2008, 12:07
به نظر من راحت ترین راه و سریع ترین راه واسه ساخت پلی لیست استفاده از Winamp کامپیوتر هست وقتی که گوشی به کامپیوتر وصله
چطوري؟
بيشتر توضيح ميدي؟
hessam_sz
15-11-2008, 12:07
Core Player
نرم افزار خيلي خوبيه ولي صداش خيلي خيلي خيلي كمه.
hamed1297
15-11-2008, 14:57
only power mp3.تست کنید سراغ بقیه پلیر ها نمیرید.
اقا اینآپدیتها روخود سونی میزنه یاکابر هایا هکرها؟
چطوري؟
بيشتر توضيح ميدي؟
گوشی رو بزار رو file mode بعدش از وینمپ برو اون آهنگهایی که میخوای باز کن مثلاً آهنگهای داخل فولدر 1 بعدش Save Playlist رو انتخاب کن از شورت کات Crtl + s هم میتونی استفاده کنی بعدش اونو داخل مموری اونجایی که دوست داری سیو کن من پیشنهاد میدم کلاً یه فولدر بساز به اسم PlayList یا بریز داخل همون فولدر 1
هر جاشو متوجه نشدی بگو توضیح بدم:10::10:
اقا اینآپدیتها روخود سونی میزنه یاکابر هایا هکرها؟
اگه منظورتون آپدیت هایی هست که برای گوشی های سونی اریکسون میاد باید بگم خدمتت که خود شرکت سونی اریکسون ایجاد میکنه و اصلا ربطی به هکرها:18: و کار برها نداره .اما کاربرها هستند و میتونند که از آپدیت استفاده بکنند برای گوشیهاشون :46: .....
majidrabiei
15-11-2008, 22:30
از وقتی که p1 خریدم وقتی گوشی دیگه ای دستم می گیرم به نظرم اسباب بازی می آد ولی یه مشکل بزرگی که این گوشی داره اینه که نرم افزارهاش خیلی کمه و نرم افزار هایی که روی گوشی های دیگه به راحتی اجرا
می شه ( به خصوص نرم افزار های جاوا ) روی این گوشی جواب نمی ده ، کسی راه حلی بلده تا بشه این نرم افزار ها رو با uiq3 سازگار کرد ؟
hamed1297
15-11-2008, 23:10
از وقتی که p1 خریدم وقتی گوشی دیگه ای دستم می گیرم به نظرم اسباب بازی می آد ولی یه مشکل بزرگی که این گوشی داره اینه که نرم افزارهاش خیلی کمه و نرم افزار هایی که روی گوشی های دیگه به راحتی اجرا
می شه ( به خصوص نرم افزار های جاوا ) روی این گوشی جواب نمی ده ، کسی راه حلی بلده تا بشه این نرم افزار ها رو با uiq3 سازگار کرد ؟
شما تا حالا به بخش نرم افزار این فروم سر زدی؟بخش UIQ3 منظورم هست:
در ضمن هیچ مشکلی با برنامه های جاوا نداره.خیالت راحت.مثلا با چه برنامه ای مشکل داری؟
mehrdad_zero
16-11-2008, 00:04
من هر وقت گوشی را یه بار خاموش روشن میکنم توی آلبوم عکسها اون گزینه ای که با اون میشه با جاگ دیال کنار گوشی بین عکسها گردش کرد میره و وقتی یه بار دیگه روشن خاموش میکنم دوباره میادش/ این ربطی به هک هائی که روی گوشی انجام دادم داره؟
یه سوال دیگه : تا حالا کدوم شما دوستان هک تبدیل آیکونها به آیکونهای جی 700 را انجام دادید؟
من 10 بار این هک را انجام دادم ولی آیکونها عوض نمیشن که نمیشن!
shm202000
16-11-2008, 00:42
سلام دوستان
من 2 روز هست که پی وان خریدم. واقعا فوق العاده هست. ولی با زنگ بیدار باش (الارم) یک مشکل دارم. زمانی که برای مثلا ساعت 7 تنظیم میکنم که بیدار بشم اگه شب گوشی رو خاموش کرده باشم گوشی اتوماتیک روشن نمیشه و زنگ نمی خوره. ایا راهی هست که اگر گوشی در حالت خاموش بود هم الارمش کار کنه؟
با تشکر از دوستان گرامی
منتظر راهنمایی شما هستم
hamed1297
16-11-2008, 01:00
یکی از دوستان تست کرده بود و میگفت گوشی خاموش هم زنگ میخوره.من تست نکردم.ولی شاید روزش رو دقیق تنظیم نمیکنید.
راستی خیلی مبارکه.گوشی خیلی خوبی هست.یعنی حرف نداره.
mani_2004_2006
16-11-2008, 01:08
دوستان آخرين آپديت واسه گوشي من چيه ؟
cda :
Cda162024/87 R5a
mani_2004_2006
16-11-2008, 02:21
دوستان آخرين آپديت واسه گوشي من چيه ؟
cda :
Cda162024/87 R5a
دوستان مرسي . بوسيله حامد جان به جوااااب رسيدم . :11:
سلام دوستان
من 2 روز هست که پی وان خریدم. واقعا فوق العاده هست. ولی با زنگ بیدار باش (الارم) یک مشکل دارم. زمانی که برای مثلا ساعت 7 تنظیم میکنم که بیدار بشم اگه شب گوشی رو خاموش کرده باشم گوشی اتوماتیک روشن نمیشه و زنگ نمی خوره. ایا راهی هست که اگر گوشی در حالت خاموش بود هم الارمش کار کنه؟
با تشکر از دوستان گرامی
منتظر راهنمایی شما هستم
حیف همون ماجرا:41::41:............ و گرنه خودم الان تست می کردم :10::10:. کسی تست نکرده؟؟؟:13::13:
سلام دوستان
با تشکر از دوستان گرامی
منتظر راهنمایی شما هستم
حیف همون ماجرا............ و گرنه خودم الان تست می کردم . کسی تست نکرده؟؟؟
یکی از دوستان تست کرده بود و میگفت گوشی خاموش هم زنگ میخوره.من تست نکردم.ولی شاید روزش رو دقیق تنظیم نمیکنید.
راستی خیلی مبارکه.گوشی خیلی خوبی هست.یعنی حرف نداره.
کاری نداشت من الان گوشیو تنظیم کردم برای 2 دقیقه بعد. و گوشیو خاموش کردم حالا منتظرم گوشی زنگ بزنه اما نه :13: مثله اینکه خبری نیست از 2 دقیقه رد شد ساعت :19: و زنگ نزد و توی حالت های massage هم امتحان کردم مثل Wake Up! , lunchtime,early night, اما بازم نتیجه ای نگرفتم
این از 2 حالت خارج نیست : یا اینکه اصلا این قابلیت نداره ! یا اینکه یه قلقی داره و ما نمیدونیم:3:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.