ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P1

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

hamed1297
05-07-2008, 00:19
اين مشكل رو فقط زماني داري كه ميخواي وارد draft بشي؟اگر آره كه مشكلي نيست.
فقط چندين sms رو بنويس هم به فارسي و هم به انگليسي و توي درفت save كن.بعدچندين بار سعي كن كه درفت رو باز كني.وقتي باز شد همه sms هاي توي اون رو پاك كن.درست ميشه.
من هم همين مشكل رو داشتم.

Re Z a
05-07-2008, 00:21
سلام بچه ها شما رو به خدا کمکم کنید یه مشکل اساسی جدید موقع کار با قسمت massaging همیشه با eror information not found روبرو میشم حتی در زمان بلوتوث روشن کردن و یا در زمان اجرای هر گونه فایلی واقعا کلافه شدم سرعتش به پایین ترین حد رسیده جون میکنه مجبورم روزی 10 12 بار خاموش روشن کنم تازه بعد از این کار بازم دوباره همون اش و کاسه بچه ها اصلا وارد قسمته draft نمیشه

شما احتمالا جایو دست کاری کردی بیشتر توضیح بده چه بلایی سر این گوشیه تفلکی آوردی:41: البته چیزه خاصی نیست قسمت Draft چون خودش درست میشه 1.2 بار Sms تایپ کن که بره توی draft انشاالله که درست بشه

Re Z a
05-07-2008, 00:23
این تفاهم بین منو حامد نشون میده راه حل درسته:27: مخلصیم حامد جان:11:

hamed1297
05-07-2008, 00:28
ما ارادت سنگيني به آقا رضا دارم.حرف شما سند هست.ما داريم درس پس ميديم.

Re Z a
05-07-2008, 00:49
ما ارادت سنگيني به آقا رضا دارم.حرف شما سند هست.ما داريم درس پس ميديم.

بیشتر از این شکسته نفسی نکن آقا حامد شما کاربر فعال انجمن کلوپ سونی اریکسون هستید و ما خاک پای شما:11:

Vahid67
05-07-2008, 20:28
من فردا دارم میرم این گوشی رو بخرم کسی پند و اندرزی نداشت؟

hamed1297
05-07-2008, 21:07
نه قربان.فقط پيشاپيش تبريك ميگيم.موفق باشيد.

shahshahani
06-07-2008, 12:48
سلام بچه ها شما رو به خدا کمکم کنید یه مشکل اساسی جدید موقع کار با قسمت massaging همیشه با eror information not found روبرو میشم حتی در زمان بلوتوث روشن کردن و یا در زمان اجرای هر گونه فایلی واقعا کلافه شدم سرعتش به پایین ترین حد رسیده جون میکنه مجبورم روزی 10 12 بار خاموش روشن کنم تازه بعد از این کار بازم دوباره همون اش و کاسه بچه ها اصلا وارد قسمته draft نمیشه

سلام
شما زیاد بلوتوث بازی میکنی؟
احتمالا بهت ویروس انداختن.
با x-plore برو تو مسیجها ببین فایل بلوتوثی داری؟اگه آره پاکش کن.بعد برو ببین میره تو مسیج یا نه؟
اگه نه یه آپدیت تپل افتادی... تا تو باشی دیگه بلوتوث بازی نکنی.:27::21:

Farbod_h
06-07-2008, 14:53
اگه گوشیت رو هک کردی برو به مسیر C:\Private\1000484b
هرچی تو پوشه mail2 هست پاک کن
کل مسیجات پاک میشه ها
در ضمن Uiq3 ویروس نداره

najafiinfo
06-07-2008, 17:16
سلام دوستان
یک مشکلی برای یکی از دوستان پیش امده اونم اینکه
وقتی میخواهد اس ام اس هاش یا شماره تلفنهاشو باز منه اروره Access Denied میده
به نظرتون چه کار باید بکنه

Army Ranger
06-07-2008, 17:17
برای نصب نرم افزار و بازی روی p1 حتما" باید گوشی رو هک کرد؟!!! یا میشه مثل سایر گوشیا روش برنامه و.... ریخت؟

noia
06-07-2008, 18:09
برای نصب نرم افزار و بازی روی p1 حتما" باید گوشی رو هک کرد؟!!! یا میشه مثل سایر گوشیا روش برنامه و.... ریخت؟
نه! ربطی به هک نداره... :20:
خیلی راحت، تم یا برنامه رو بریز تو مموری بعد داخل گوشی اونو باز کن! :31:

senjin
06-07-2008, 19:15
سلام
یه سوال دارم
من حالا که cda رو به wg1 تغییر دادم امکان داره که بتونم اونوبه حالت اولش ببرم؟

Re Z a
06-07-2008, 22:49
سلام
یه سوال دارم
من حالا که cda رو به wg1 تغییر دادم امکان داره که بتونم اونوبه حالت اولش ببرم؟

همون جوری که تغییر دادی همون جوری هم میتونی بر گردونی و آپدیت کنی درست میشه

Re Z a
06-07-2008, 22:55
سلام دوستان
یک مشکلی برای یکی از دوستان پیش امده اونم اینکه
وقتی میخواهد اس ام اس هاش یا شماره تلفنهاشو باز منه اروره Access Denied میده
به نظرتون چه کار باید بکنه

یه مستر ریست بگو بکنه اگه درست نشود یه سکرین شات بذار از ارور یا چجوری بگم بیشتر توضیح بده انشاالله که درست میشه چیزه خاصی فکر نکنم باشه چون دست کاری کرده و معنی این ارور هم دست رسی غیر قابل. میشه :46:

bluetooth
07-07-2008, 00:58
سلام!! p1 شما بطور متوسط چند روز شارژ می ده!!! مال من به زور 1.5 تا 2 روز !!!

Army Ranger
07-07-2008, 01:21
نه! ربطی به هک نداره... :20:
خیلی راحت، تم یا برنامه رو بریز تو مموری بعد داخل گوشی اونو باز کن! :31:

پس چرا هرچی میخوام نصب کنم می نویسه component failed security check cannot install
یا cannot read the jar file

redevil6990
07-07-2008, 14:17
سلام بر همگي.
آقا كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه P1 بگيرم يا N82؟
چون هر چي با خودم كلنجار ميرم نميتونم تصميم بگيرم.
خواستم از اونايي كه P1 دارن بپرسم كيفيت عكس و فيلمش چطوره؟يعني در حد خوب و عالي هست يا اصلا به پاي N82 ميرسه؟
در مورد اينترفيس و امكانات و سرعت هم توضيح بدين ؟ يعني كار باهاش لذت بخش هست يا نه؟
ممنون همتون.
باي

Hadi King
07-07-2008, 16:44
سلام بر همگي.
خواستم از اونايي كه P1 دارن بپرسم كيفيت عكس و فيلمش چطوره؟يعني در حد خوب و عالي هست يا اصلا به پاي N82 ميرسه؟
در مورد اينترفيس و امكانات و سرعت هم توضيح بدين ؟ يعني كار باهاش لذت بخش هست يا نه؟
ممنون همتون.
باي
دوست عزيز عضويتت تبريك ميگم اين تايپك رو نگاه كن بحث سر همين دو تا گوشيــــــــه :11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!:40:

mohsentanha
07-07-2008, 22:48
پس چرا هرچی میخوام نصب کنم می نویسه component failed security check cannot install
تاریخ گوشی رو به 2007 تبدیل کن

hamed1297
07-07-2008, 23:02
من معمولا هر 3-4 روز يكبار.البته زياد صحبت نميكنم.

البته بعضي از نرم افزارهاي جاوا براي نصب بايد از فايل JAD استفاده مكنيد.چك كنيد ببينيد با وجود اون هم اين مشكل رو داريد!!!

gondeh
07-07-2008, 23:50

بستگی داره که چه استفاده ای ازش کنی. اگه سیستم Wlan گوشیت فعال باشه و از اینترنت وایرلس استفاده کنی خیلی شارژ مصرف می کنه. و یا اگه بازی های موبایل روش ریختی و زیاد بازی می کنی اینم شارژ زیاد می بره . ولی اگه در حد اس ام اس و زنگ (در حد معمولی) باشه خیلی راحت تا 4 روز هم جواب می ده.

Ice Star
08-07-2008, 00:18
سلام من شنیدم اگه گوشی بیوفته زمین دیگه صفحه لمسیش کار نمی کنه

nimpond
08-07-2008, 00:59
آره درست شنیدی
حواست باشه که از دستت نیفته اما اگه افتاد یک راه داره
این راه هم از کشفیات خودمه !!! وفقط تو ایران کاربرد داره
اونم اینه که اگه با یه لنگ تمیز که یک مقداری زرد چوبه و دارچین بهش اضافه شده ال سی دی رو تمیز کنی درست میشه!!! دقت کن لنگت سوراخ نباشه!!!

Re Z a
08-07-2008, 04:08
آره درست شنیدی
اونم اینه که اگه با یه لنگ تمیز که یک مقداری زرد چوبه و دارچین بهش اضافه شده ال سی دی رو تمیز کنی درست میشه!!! دقت کن لنگت سوراخ نباشه!!!

اولا LCD مشکل داشته باشه باید ببرید تعمیر گاه معتبر :10:
دوما مگه دوست عزیزم می خوای با گوشی غذا درست کنید که زرد چوبه و دارچین بهش اضافه بشه!!:18: میشه بیشتر توضیح بدی شاید تاثیر مواد طبیعی اینقدر باشه که روی گوشی هم تاثیر مثبت بگذاره و ما نمیدونیم !!؟ :27:

majid134
08-07-2008, 11:38
سلام بر همگي.
ممنون همتون.
باي
این عکس رو ببین با پی وان گرفتم بعد تصمیم بگیر . کمتر موبایلی با این کیفیت عکس می گیره!!!
از هر نظر موبایل خوبیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hussain
08-07-2008, 12:05
اگر دقت کنید میبینید اشیای نزدیک خوب هستند اما به در هال اون پشت یک نگاهی بنداز....

saeid127
08-07-2008, 13:42
آره درست شنیدی

این راه حل استقلالی های ... است! :2:

saeid127
08-07-2008, 13:45
اولا LCD مشکل داشته باشه باید ببرید تعمیر گاه معتبر :10:
دوما مگه دوست عزیزم می خوای با گوشی غذا درست کنید که زرد چوبه و دارچین بهش اضافه بشه!!:18: میشه بیشتر توضیح بدی شاید تاثیر مواد طبیعی اینقدر باشه که روی گوشی هم تاثیر مثبت بگذاره و ما نمیدونیم !!؟ :27:

بابا شما دیگه برای چی رفتی سر کار!
این بابا عقده اش رو داره خالی میکنه!

Vahid67
08-07-2008, 13:50
دوستان اگه میشه یه آنتی ویروس خوب معرفی کنید
ممنون

Re Z a
08-07-2008, 13:54
اگر دقت کنید میبینید اشیای نزدیک خوب هستند اما به در هال اون پشت یک نگاهی بنداز....

قابلیت این گوشی autofocus خوبشه پس این حرف شما رد میشه:46:

Re Z a
08-07-2008, 14:00
بابا شما دیگه برای چی رفتی سر کار!
این بابا عقده اش رو داره خالی میکنه!

این جا . جای مسخره بازی فکر نمی کنم باشه اصول کار انجمن کمک و گرفتن اشکال دوستان عزیزه نه من ساده نیستم دوست عزیزم منم همون جوری که دیدین نوشتم مراجعه کنید به نمایندگی معتبر چرا!؟ چون اون آقا هم حرف اشتباهی نزدن اما به در گفته دیوار بشنوه که طرف ببره گوشیشو نمایندگی یا جای معتبر و روی گوشیش معجون نریزه :11:

hussain
08-07-2008, 15:36
قابلیت این گوشی autofocus خوبشه پس این حرف شما رد میشه:46:
شنیدن کی بود مانند دیدن:31:

Re Z a
08-07-2008, 16:11
شنیدن کی بود مانند دیدن:31:

دیده ها بسیار است دوست عزیز:31: :46:

carnation
08-07-2008, 18:08
سلام

دوستان خبر های جدید چه خبر؟ اخرین قیمت چنده؟ خوبه؟ راضی هستین؟ الان چه مدلی خوبه بگیرم؟

gondeh
08-07-2008, 20:14

گوشی من یک بار از روی تخت پرت شد روی زمین! البته نه با شدت زیاد ولی از تخت پرت شد و افتاد روی فرش. مشکلی هم واسش پیش نیومد.

کسی دیگه ای هست که گوشیش افتاده باشه؟ مشکلی پیش اومده یا نه؟

hamed1297
08-07-2008, 20:54
واسه من 2 بار اتفاق افتاده.یک بار از دستم افتاد کف ماشین یک باز هم از نیم متری افتاد روی کاشی.خوشبختانه هر 2 بار براش مشکلی پیش نیومد.
هرچی بیشتر مراقب باشی,بدتره.نمیدونم چرا!!

mohammad_0624
08-07-2008, 23:40
من قلمم شکسته یدکشم گم کردم از کجا باید تهیه کنم؟
قیمت چیه؟

Re Z a
09-07-2008, 04:51
گوشی من یک بار از روی تخت پرت شد روی زمین! البته نه با شدت زیاد ولی از تخت پرت شد و افتاد روی فرش. مشکلی هم واسش پیش نیومد.

کسی دیگه ای هست که گوشیش افتاده باشه؟ مشکلی پیش اومده یا نه؟

آره گوشی من 3 بار از دستم افتاد 1 بار هم روی آصفالت ! ولی هیچیش نشد یه خش کوچیک فقط افتاده روی بدنش:5:

Re Z a
09-07-2008, 04:57
من قلمم شکسته یدکشم گم کردم از کجا باید تهیه کنم؟
قیمت چیه؟

فابریکشو نمیدونم اما معمولیش اینجا هست 5 تومان فرقش اینه که سرو ته قلم دیگه باز نمیشه ثابته:46:

hamed1297
09-07-2008, 08:55
این نکته رو هم دقت کنید که بعضی از این قلمهای یدکی استاندارد نیستن و اون قسمت نوکشون مشکل داره و ممکمنه روی Lcd خط بندازه.
پس دقت کنید موقع خرید.

shahshahani
09-07-2008, 09:08
یه سوال؟
قلم P1 با قلم P990 فرق میکنه؟
ممنون.

hamed1297
09-07-2008, 09:26
به نظرم یک مقدار بزرگتر هست.آره.تا حدودی فرق میکنه.

Re Z a
09-07-2008, 13:58
یه سوال؟
قلم P1 با قلم P990 فرق میکنه؟
ممنون.

سلام .آره قسمت بالای قلم p990 بزرگتره نصبت به p1i و اصلا امکان نداره جایگزین کنیم:41: و این یکی از اختلافات این 2 گوشیست:27:

Blacklord
09-07-2008, 20:41
G900 انگار بهتره از P1، ولی همه چیزاش به زودی پورت میشه، سلامتی روسا!! هیپ هیپ!!!

Re Z a
09-07-2008, 20:48
G900 انگار بهتره از P1، ولی همه چیزاش به زودی پورت میشه، سلامتی روسا!! هیپ هیپ!!!

کی گفته بهتره؟!!!! دوست عزیز:5: اینجا کلوپ p1 فکر کنم مسیر اشتباهی اومدی اولا بحس این حرفا نیست دوما هر گوشی خوبی و بدیهای خودشو داره و هر روزم شرکت سونی اریکسون 1 مدل میاره توی بازار:46:و برند های جدید با ماقبل خودشون زمین تا آسمون فرق می کنند.:46:

majid134
10-07-2008, 07:51
همونطور که دوستتون گفت این دوربین دارای اتوفوکوس هستش کاملا طبیعی است که فاصله کانونی رو تنظیم بکنه و پشت سر مات باشه

Blacklord
10-07-2008, 21:22
کی گفته بهتره؟!!!! دوست عزیز:5: اینجا کلوپ p1 فکر کنم مسیر اشتباهی اومدی اولا بحس این حرفا نیست دوما هر گوشی خوبی و بدیهای خودشو داره و هر روزم شرکت سونی اریکسون 1 مدل میاره توی بازار:46:و برند های جدید با ماقبل خودشون زمین تا آسمون فرق می کنند.:46:

سلام دوستم، چرا میزنی؟ مسیر درسته، نرمافزارایی که روی فیرم ور G900 نصب هستش خیلی کامل تر و بهتر از P1 هستش، من خودم P1 دارم، ولی برنامه های پورت شده مثل Notes و Flash Lite ، Tourch و اینا چیزاییه که برتری نرمافزاریشو نشون میده ولی همونطور که گفتم سلامتی روسا! خیالی نیست!!
و البته دوربین 5mp رو یادم رفت که رابط نرمافزاری خیلی حرفه ای تر و امکاناتی مثل منظره یاب و ... رو داره، قیافشم خوشکلتره ولی من شخصا P1 رو ترجیح میدم، QWERTYشو به هیچی نمیفروشم، LCDشم بزرگتره.

hamed1297
10-07-2008, 22:29
هر دو پست تایید میشه.

Highbury
10-07-2008, 23:40
قیمت الانش چنده؟اصلی هاشون چه جوریند؟
از معایب این گوشی بیشتر بگید.
اگه روش واکمن3 نصب بشه کیفیت صداش آیا بهتر میشه؟
با هک کردن صدا نمیشه کیفیتش رو بالاتر برد؟
توی هندسفری آیا به دبلیو810 یا 850 میرسه؟

Re Z a
11-07-2008, 02:11
سلام دوستم، چرا میزنی؟ مسیر درسته، نرمافزارایی که روی فیرم ور G900 نصب هستش خیلی کامل تر و بهتر از P1 هستش، من خودم P1 دارم، ولی برنامه های پورت شده مثل Notes و Flash Lite ، Tourch و اینا چیزاییه که برتری نرمافزاریشو نشون میده ولی همونطور که گفتم سلامتی روسا! خیالی نیست!!
و البته دوربین 5mp رو یادم رفت که رابط نرمافزاری خیلی حرفه ای تر و امکاناتی مثل منظره یاب و ... رو داره، قیافشم خوشکلتره ولی من شخصا P1 رو ترجیح میدم، QWERTYشو به هیچی نمیفروشم، LCDشم بزرگتره.

سلام . ببینین نمی خوام بحس کش بدم اولا من کوچیک شما هستم و اگه تایپم از لحاظ تندی اذیتتون کرده بنده شرمندم:11: بذارین روی علاقه بیش از حد به این گوشی :46: اما از لحاظ Programing بله دنیا رو به پیشرفته و با کارت سبزهای سونی بعید نیست بجای دوربین5 مگاپیکسلی 12 پیگسلی و ... بیاد به بازار این چیزا دیگه تعجب نداره!! :8:

vartan.alive90
11-07-2008, 05:40
Hscsdو edge یعنی چی؟

"سيستم اسکن کننده کارت ويزيت" چیه؟(که پی 1داره)

سایت های فارسی در p1 درست نشون داده می شوند یا نه؟
فایل های افیس فارسی برای خواندن و نوشتن ساپورت می شه؟ سرعت باز کردن فایل ها چه جوریه؟
با برنامه pdf + میشه فایل های pdf با حجم مثلا 15 مگابایت را باز کرد؟سرعتش چجوریه شنیدم خیلی کنده تو باز کردن فایل pdf؟

توي مشخصات پي وان خوندم که منشي تلفن نداره.ميشه کاري کرد که داشته باشه؟

چطوري ميشه از پي وان به عنوان مودم وايرلس استفاده کرد؟(بايد برم مخابرات يا شرکتاي سرويس دهنده هاي اينترنت يا .....)

ببخشید اگه زیاد می پرسم

hamed1297
11-07-2008, 09:30
Hscsdو edge یعنی چی؟
اولی سیستم مخابراتی مثل GSM هست که خیلی پر سرعت تر از اون هم هست.دومی یک راه ارتباط با اینترنت هست که سرعتش از GPRS بیشتره.

"سيستم اسکن کننده کارت ويزيت" چیه؟(که پی 1داره)

وقتی برنامه رو باز کنید دوربین فعال میشه و شما میتونید از یک کارت ویزیت عکس بگیرید.اگر کارت ویزیت استاندارد باشه تمامی اطلاعاتش مثل اسم طرف شماره تلفن فاکس و غیره رو دستگاه تشخیص میده و ذخیره میکنه.چیزه جالبی هست.

سایت های فارسی در p1 درست نشون داده می شوند یا نه؟
کاملا

فایل های افیس فارسی برای خواندن و نوشتن ساپورت می شه؟ سرعت باز کردن فایل ها چه جوریه؟
با برنامه pdf + میشه فایل های pdf با حجم مثلا 15 مگابایت را باز کرد؟سرعتش چجوریه شنیدم خیلی کنده تو باز کردن فایل pdf؟

همه رو به راحتی باز میکنه.مطمئنا هرچی حجمش بالاتر باشه دیرتر باز میشه.هم باز میکنه هم قابلیت ادیت داره.

توي مشخصات پي وان خوندم که منشي تلفن نداره.ميشه کاري کرد که داشته باشه؟
فعلا براش موجود نیست.

چطوري ميشه از پي وان به عنوان مودم وايرلس استفاده کرد؟(بايد برم مخابرات يا شرکتاي سرويس دهنده هاي اينترنت يا .....)
wifi داره.

vartan.alive90
11-07-2008, 13:59
اولی سیستم مخابراتی مثل GSM هست که خیلی پر سرعت تر از اون هم هست.دومی یک راه ارتباط با اینترنت هست که سرعتش از GPRS بیشتره.

وقتی برنامه رو باز کنید دوربین فعال میشه و شما میتونید از یک کارت ویزیت عکس بگیرید.اگر کارت ویزیت استاندارد باشه تمامی اطلاعاتش مثل اسم طرف شماره تلفن فاکس و غیره رو دستگاه تشخیص میده و ذخیره میکنه.چیزه جالبی هست.

کاملا

همه رو به راحتی باز میکنه.مطمئنا هرچی حجمش بالاتر باشه دیرتر باز میشه.هم باز میکنه هم قابلیت ادیت داره.

فعلا براش موجود نیست.

wifi داره.

ممنونم از پاسختون

به جواب یه سوالم نرسیدم----چطوری از پی وان به عنوان مودم وایرلس استفاده کنیم؟؟

carnation
11-07-2008, 14:14
سلام

دوستان خبر های جدید چه خبر؟ اخرین قیمت چنده؟ خوبه؟ راضی هستین؟ الان چه مدلی خوبه بگیرم؟

کسی جواب منو نمیده؟

راستی میشه به به مودم وایرلس خانگی وصل شد باهاش دیگه؟

Highbury
11-07-2008, 14:31
کسی جواب منو نمیده؟

اصلا خودش وایر لس داره دوست عزیز

Re Z a
11-07-2008, 15:03
کسی جواب منو نمیده؟

بله میشه شما میتونید حتا به وسیله p1 از Adsl یا دیال آپ خانگی هم استفاده کنید که در این مورد باید بگم که نیاز به کارت وایرلس دارید بر روی سیستمتون :46:

Re Z a
11-07-2008, 15:08
ممنونم از پاسختون

به جواب یه سوالم نرسیدم----چطوری از پی وان به عنوان مودم وایرلس استفاده کنیم؟؟

برای چه کاری ؟ می خواین از طریق گوشی بتونی با سیستم یا لپ تاپ آنلاین بشی؟ یه کم بیشتر توضیح بده اگه منظورت این باشه آره فکر کنم میشه اما من تنظیماتشو بلد نیستم یه جای دیدم می گردم اگه پیدا شد می ذارم براتون

vartan.alive90
11-07-2008, 15:23
برای چه کاری ؟ می خواین از طریق گوشی بتونی با سیستم یا لپ تاپ آنلاین بشی؟ یه کم بیشتر توضیح بده اگه منظورت این باشه آره فکر کنم میشه اما من تنظیماتشو بلد نیستم یه جای دیدم می گردم اگه پیدا شد می ذارم براتون

هم از طریق گوشی هم از طریق پی سی
اون وقت پولش چه جوریه؟(اصلا پولیه؟)

ممنونم:10::11:

Re Z a
11-07-2008, 15:40
هم از طریق گوشی هم از طریق پی سی
اون وقت پولش چه جوریه؟(اصلا پولیه؟)

ممنونم:10::11:

شما دوست عزیزم بجز ACC wireless که باید داشته باشی و کارت وایرلس شاید مودمی که به صورت جدا و تبدیل کابل های گوشی و به صورت مودم اکسترنال ( External ) وصل بشه به گوشی باید خریداری کنین ولی من حدس میزنم مودم اکسترنال لازم نباشه

mshafiee
11-07-2008, 17:27
سلام
من توی خونه ADSL دارم.یک Access Point هم به اون وصل کردم که بتونم با wifi لپ تاپ بهش وصل بشم و از اینترنت استفاده کنم.با wifi گوشی هم خیلی راحت تونستم به Access Point وصل بشم و استفاده کنم.تنظیمات هم نداشت.جستجو کرد و خودش پیدا کرد.

carnation
11-07-2008, 17:40
بله میشه شما میتونید حتا به وسیله p1 از Adsl یا دیال آپ خانگی هم استفاده کنید که در این مورد باید بگم که نیاز به کارت وایرلس دارید بر روی سیستمتون :46:

منظورم دقیقا همینه . میشه از adsl خونگی با مودم وایرلس استفاده کرد؟ اونوقت مخابراط هزینه میگیره؟!سخته؟

Re Z a
11-07-2008, 18:07
منظورم دقیقا همینه . میشه از adsl خونگی با مودم وایرلس استفاده کرد؟ اونوقت مخابراط هزینه میگیره؟!سخته؟

جان نه اصلا هزینه ای نداره خیالتون راحت باشه شما اون وقت چه از سیستمتون استفاده کنید چه از p1 فرقی نمیکنه فقط پول باید به isp بدین چون p1 هم مثل سیستمتون داره تغذیه می کنه از نت تون و هزینه اضافه ای نیست که متقبل بشید :11:

starn
11-07-2008, 20:15
آقا یکی از آشنا های ما ی 990 داشت بیشتر بازی جاوا ها رو اجرا نمی کرد (یعنی اجرا می کرد خیلی کند) مشکل از چی؟
ایا p1هم اینجوری من که ی بار ی بازی برا ش فرستادم باز یکم کند بود؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re Z a
11-07-2008, 20:52
آقا یکی از آشنا های ما ی 990 داشت بیشتر بازی جاوا ها رو اجرا نمی کرد (یعنی اجرا می کرد خیلی کند) مشکل از چی؟
ایا p1هم اینجوری من که ی بار ی بازی برا ش فرستادم باز یکم کند بود؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه دوست عزیزم این مشکل من توی p1i ندیدم و سرعتشم نصبت به p990 بیشتره و خوب این طبیعیه که مدل به مدل بهتر بشه ...:10:

starn
11-07-2008, 22:06
دوست عزیز من نصب نمی کم خود اجرا رو می گم مثلا ی بازی که روی گوشی خودم W850 ریختم به صورت روان اجرا می کنم بازی می کنم وقتی ریختم اونجا خیلی کند بود و یک بار هم روی p1 هم امتحان کردم!!!!!!!
قضیه چی

Army Ranger
12-07-2008, 01:51
سلام دوستان. لطفا" یه سایت برای دانلود نرم افزار معرفی کنید که به راحتی قابل نصب و اجرا باشه و بشه به راحتی ساینشون کرد .(فقط ساین بدون نیاز به هک )

Re Z a
12-07-2008, 05:38
دوست عزیز من نصب نمی کم خود اجرا رو می گم مثلا ی بازی که روی گوشی خودم W850 ریختم به صورت روان اجرا می کنم بازی می کنم وقتی ریختم اونجا خیلی کند بود و یک بار هم روی p1 هم امتحان کردم!!!!!!!
قضیه چی

درست! من که تا حالا هرچی بازی جاوا ریختم به مشکلی از هر لحاظ که بگی بر نخوردم:5:

shahshahani
12-07-2008, 09:25
سلام دوستان. لطفا" یه سایت برای دانلود نرم افزار معرفی کنید که به راحتی قابل نصب و اجرا باشه و بشه به راحتی ساینشون کرد .(فقط ساین بدون نیاز به هک )

شما فايل cer از سايت symbiansigned داري؟
از سايت OPDA چي؟
اگه نداري بايد از هك استفاده كني چاره اي هم نداري.
بزودي قسمت انجمن نرم افزار و بازي UIQ تكميل ميشه و شما ميتوني از همين جا دانلود كني.
موفق باشي.

starn
12-07-2008, 11:49
آقا بخوایم p1 بخرین اصلی یا تقلبی داره؟
راه های تشخیص اصل از قلابی چی؟
----------------------------------------------
راستی آپدیت کنی برنامه هارو بهتر اجرا می کنه؟
چطور آپدیت مب کنن همونی که باید ADSL داشته باشی و چند مرحله داره یا مثلا از اون جدید ترشم هست (کلی من اصلا تا بحال گوشیمو آپدیت نکردم!!!!!!! می شه کامل توضیح دهید)

shahshahani
12-07-2008, 11:54
چطور آپدیت مب کنن همونی که باید ADSL داشته باشی و چند مرحله داره یا مثلا از اون جدید ترشم هست (کلی من اصلا تا بحال گوشیمو آپدیت نکردم!!!!!!! می شه کامل توضیح دهید)

آره آپديت همونه كه گفتي.بايد بري تو سايت سوني اريكسون فايل آپديت سرويس رو دانلود كني و بعد نصبش كني.در همه مراحل هم بايد به اينترنت وصل باشي.
در مورد اصل و فرع گوشي P1 هم اساتيد كمكت ميكنن.
موفق باشي.

Re Z a
12-07-2008, 12:15

سلام . دوست عزیز ببینین یه مدل اونم پشت لیبلش زده Made in China و بر چسب پشت گوشی که شماره سریال و غیره رو نوشته باید یه حالت بریدگی بریدگی حالت چند تیکه داشته باشه این برای اینه که کسی نتونه برچسب در بیاره اصله و معمولا پکج های p1 مختلفه توی مواردی wayfinder navigator که GPS اکسترناله وجود داره که لظومی نیست و بیشتر برای اروپا و ... میفرستن و معمولان بخوای با Gps بخرین باید پول اضافی بدین توی ایرانم فعلا جواب نمیده به صورت کامل.و نمونه بعدی با هندسفری بلوتوس هستش و نونه ای دیگه هم ساده هستش که GPS و هندسفری بلوتوس نداره اینم اضافه کنم که فرق همه این پک ها فقط همین gps و هندسفری بلوتوس هستش و خود گوشی و دیگر امکاناتش فرقی نمی کنن اینجوری بگم این 2 مورد موارد جانبی و اضافه هست که خریدار نصبت به استفادش خریداری می کنه و غیر از پول پکج اصلی باید پول اضافه ای هم بده :46:

در مورد آپدیتم دوست عزیزم shahshahani کامل بهتون توضیح دادن:11:

carnation
12-07-2008, 14:43
سلام . دوست عزیز ببینین یه مدل اونم پشت لیبلش زده Made in China و بر چسب پشت گوشی که شماره سریال و غیره رو نوشته باید یه حالت بریدگی بریدگی حالت چند تیکه داشته باشه این برای اینه که کسی نتونه برچسب در بیاره اصله و معمولا پکج های p1 مختلفه توی مواردی wayfinder navigator که GPS اکسترناله وجود داره که لظومی نیست و بیشتر برای اروپا و ... میفرستن و معمولان بخوای با Gps بخرین باید پول اضافی بدین توی ایرانم فعلا جواب نمیده به صورت کامل.و نمونه بعدی با هندسفری بلوتوس هستش و نونه ای دیگه هم ساده هستش که GPS و هندسفری بلوتوس نداره اینم اضافه کنم که فرق همه این پک ها فقط همین gps و هندسفری بلوتوس هستش و خود گوشی و دیگر امکاناتش فرقی نمی کنن اینجوری بگم این 2 مورد موارد جانبی و اضافه هست که خریدار نصبت به استفادش خریداری می کنه و غیر از پول پکج اصلی باید پول اضافه ای هم بده :46:

در مورد آپدیتم دوست عزیزم shahshahani کامل بهتون توضیح دادن:11:

ممنون از همه ی راهنماییهاتون. :11:

قیمت رو الان کسی میدونه؟ و این که توی همه ی بک ها کیف گوشی هست؟ و این که از کجا بگیریم بهتره؟

Highbury
12-07-2008, 15:44
به نظرم با این وضع بازار از گارانتی کامتل بخر که گارانتی اصل هست و قیمتش حدود325-30 باید باشه.بدون گارانتی و یا متفرقه حتی تا 305-10 تومان هم هست

Re Z a
12-07-2008, 17:29
به نظرم با این وضع بازار از گارانتی کامتل بخر که گارانتی اصل هست و قیمتش حدود325-30 باید باشه.بدون گارانتی و یا متفرقه حتی تا 305-10 تومان هم هست

تایید میشه :46:

قیمت رو الان کسی میدونه؟ و این که توی همه ی بک ها کیف گوشی هست؟ و این که از کجا بگیریم بهتره؟

بله توی همه پک ها موجوده کیف گوشی, که کیفشم معمولا مشکیه

Highbury
12-07-2008, 17:48
پست شماره 2050 بدون جواب مونده.

Re Z a
12-07-2008, 18:41
قیمت الانش چنده؟اصلی هاشون چه جوریند؟
از معایب این گوشی بیشتر بگید.
اگه روش واکمن3 نصب بشه کیفیت صداش آیا بهتر میشه؟
با هک کردن صدا نمیشه کیفیتش رو بالاتر برد؟
توی هندسفری آیا به دبلیو810 یا 850 میرسه؟

معایب بنظر من نداره دوست عزیزم :11:

من واکمن 3 ریختم و خیلیم راضیم از لحاظ صدا فرقی نمیکنه البته ولی امکاناتش خیلی بیشتره از player خود گوشی, و قشنگترم هست والکمن3 :10:

با هک کردن هم میشه صدای هندسفری و اسپیکر افزایش داد :46:

از w810 و 850 هم بیشتر:5::8:

Mr.Crow
12-07-2008, 20:53
من نمیتونم sms فارسی بگیرم مربع مربع نشون میده
چیکار باید کنم چه برنامه ای بگیرم ؟ لینک دارید ؟

Re Z a
12-07-2008, 21:13

گوشیتون اگه p1 هستش در حالت default باید فارسی بگیره اما اگه نمیگیره فکر کنم باید توی فلدر resource فنت بریزین یعنی داخل resource یه فلدر به نام Font ایجاد میکنین و فنتهای فارسیو کپی میکنین که فنتهای خاصی هستند باید مخصوص گوشی باشه.ولی اگه نشد باید گوشی رو آپدیت کنید:46:

mohammad_0624
12-07-2008, 21:33

شما گوشیت p990هست که این مشکل رو داری p1فونت فارسی رو نشون میده.

starn
12-07-2008, 22:01
خیلی خیلی ممنون از راهنمایتون
------------
یک سوال دیگه الان جدیدن P1 منو فارسی اومده ایا منو فارسی ها مشکلی نداره؟

masoud45
12-07-2008, 22:47
سلام
کسی میدونه منو مخفی p1 چجوری میاد؟

gondeh
12-07-2008, 22:56
یک سوال دیگه الان جدیدن P1 منو فارسی اومده ایا منو فارسی ها مشکلی نداره؟

من با منو فارسی دارم. خدا را شکر مشکلی ندارم. اتفاقا خیلی خوب به فارسی برگردانده شده:5:

masoud45
12-07-2008, 23:16
من با منو فارسی دارم. خدا را شکر مشکلی ندارم. اتفاقا خیلی خوب به فارسی برگردانده شده:5:
دوست عزیز این جواب سوال من نبود سوال من اینه که منو مخفی که تووووووووووو گوشی های دیگه سونی اریکسون اینجوری میاد (کلید راست ----ستاره------چپ ----چپ----ستاره ----چپ-------ستاره) p1 که کلید چپ و راست نداره این منو مخفی چجوری میاد؟
یه ؟ دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیفیت و فرمت فیلمبرداریش چجوریه؟؟؟
و چه فایلهای ویدئویی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟/

Re Z a
12-07-2008, 23:22
دوست عزیز این جواب سوال من نبود سوال من اینه که منو مخفی که تووووووووووو گوشی های دیگه سونی اریکسون اینجوری میاد (کلید راست ----ستاره------چپ ----چپ----ستاره ----چپ-------ستاره) p1 که کلید چپ و راست نداره این منو مخفی چجوری میاد؟
یه ؟ دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیفیت و فرمت فیلمبرداریش چجوریه؟؟؟
و چه فایلهای ویدئویی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟/

بالا ستاره-پایین پایین ستاره-پایین ستاره

منظور از بالا پایین با قلتک کنار گوشی بالا پائین میزنی به صورت کدی که دادم این کد هارو توی صفحه اصلی میزنی با دقت و ترتیبی که گفتم:46:

carnation
12-07-2008, 23:25
ممنون از راهنمایی همه ی دوستان :11:

یعنی از نمایندگی سونی بگیرم؟ کجا؟

Re Z a
12-07-2008, 23:31
ممنون از راهنماییهاتون :11: یعنی از نمایندگی سونی بگیرم؟ کجا؟

خواهش میکنم :31: جان نه فرقی نمیکنه فقط بهتره با ضمانت نامه کامتل بگیری حالا فرق نمیکنه از کجا اما دوست عزیزم از جای باید بگیری که شناخته شده و کار درست باشه توی شهرتون و خلاصه هر جور ضمانتی هم ضمانت نامه کامتل . و هر ضمانت دیگه از فروشنده بگیر کار از محکم کاری عیب نمیکنه مگه نه؟ :5:

masoud45
13-07-2008, 00:05
بالا ستاره-پایین پایین ستاره-پایین ستاره

منظور از بالا پایین با قلتک کنار گوشی بالا پائین میزنی به صورت کدی که دادم این کد هارو توی صفحه اصلی میزنی با دقت و ترتیبی که گفتم:46:

مرسی بابت راهنماییتون
دوتا سوال دیگه رو جواب ندادین که گفتم:
1)کیفیت و فرمت فیلمبرداریش چجوریه؟؟؟

2)و چه فایلهای ویدئویی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟

Re Z a
13-07-2008, 00:56
مرسی بابت راهنماییتون
دوتا سوال دیگه رو جواب ندادین که گفتم:
1)کیفیت و فرمت فیلمبرداریش چجوریه؟؟؟

2)و چه فایلهای ویدئویی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟

1-خوبه, نا امیدت نمیکنه خوب میگیره :11:

2-اگه کم نگفته باشم( Mp4 (MPEG-4 Media Fileو 3gp :10:

Highbury
13-07-2008, 01:03
معایب بنظر من نداره دوست عزیزم :11:

من واکمن 3 ریختم و خیلیم راضیم از لحاظ صدا فرقی نمیکنه البته ولی امکاناتش خیلی بیشتره از player خود گوشی, و قشنگترم هست والکمن3 :10:

با هک کردن هم میشه صدای هندسفری و اسپیکر افزایش داد :46:

از w810 و 850 هم بیشتر:5::8:
با هک کردنش خیلی کیفیتش پایین میاد؟
مطمئنی توی هدفون از دبلیو850 بیشتر میشه؟
توی اسپیکر چقدر بلند میشه؟

Re Z a
13-07-2008, 01:14
با هک کردنش خیلی کیفیتش پایین میاد؟
مطمئنی توی هدفون از دبلیو850 بیشتر میشه؟
توی اسپیکر چقدر بلند میشه؟

کیفیت چی صدا منظورتونه ؟کی گفت کیفیت میاد پایین؟!! گفتم هیچ فرقی از بابت صدا نداره والکمن 3 و player گوشی با همدیگه :10:

آره تازه سر ترم هست اونجوری که دوستان میگن :11:

توی اسپیکر و هدفون من هکشو نریختم ولی توی تاپیک هک گوشی های uiq توضیحاتش هست پست اول میتونین بخونین . و هک کنید گوشیتونو و لطف کنین سوال در مورد هک توی تاپیک خودش در میان بذارید ممنونتون میشم :20:

hamid00009
13-07-2008, 08:16
دوستان سلام
من که مشکل ساعت sms حل شد یه سری به برنامه های uiq بزنید

mshafiee
13-07-2008, 08:26
دوستان سلام
من که مشکل ساعت sms حل شد یه سری به برنامه های uiq بزنید

سلام
میشه توضیح بیشتری بدید

hamid00009
13-07-2008, 08:48
سلام
میشه توضیح بیشتری بدید
بفرما اینم توضیح بیشتر

Army Ranger
14-07-2008, 03:25
کمک....!
یه سری نرم افزار سیمبین دارم که می خوام بریزم رو گوشی اما همش نصب نمی شه!!!!
وقتی هم که می خوام با SignSIS ساینشون کنم یه پیام خطا می ده و می گه که این فایل ها سیمبین نیست .چیکار کنم؟

Re Z a
14-07-2008, 06:24
کمک....!
یه سری نرم افزار سیمبین دارم که می خوام بریزم رو گوشی اما همش نصب نمی شه!!!!
وقتی هم که می خوام با SignSIS ساینشون کنم یه پیام خطا می ده و می گه که این فایل ها سیمبین نیست .چیکار کنم؟

شما می خواین ساین کنید نمیشه؟ یا خود برنامه ها مشکل دارن؟ دقیق نبود سوالتون:41:

m&a
14-07-2008, 11:00
بچه‌ها سلام
من cda گوشي مو عوض كردم
تمام مراحل و رفتم و در آخر پيغام موفقيت و جدا كردن كابل و داد
ولي الان كه توي مشخصات گوشي ميرم 2 تا Cda نداره همون قبليه فقط هست
حالا چكار كنم؟
اگه دوباره انجام بدم مشكلي پيش نمي‌ياد؟
لطفا كمك كنيد :41:

m&a
14-07-2008, 12:05
از اول انجام بدمش؟:19:

Highbury
14-07-2008, 12:08
کیفیت چی صدا منظورتونه ؟کی گفت کیفیت میاد پایین؟!! گفتم هیچ فرقی از بابت صدا نداره والکمن 3 و player گوشی با همدیگه :10:

آره تازه سر ترم هست اونجوری که دوستان میگن :11:

توی اسپیکر و هدفون من هکشو نریختم ولی توی تاپیک هک گوشی های uiq توضیحاتش هست پست اول میتونین بخونین . و هک کنید گوشیتونو و لطف کنین سوال در مورد هک توی تاپیک خودش در میان بذارید ممنونتون میشم :20:

دوستان یه نگاه به پست شماره2050 بندازید.
منظورم این بود که بعد از هک کردن آیا کیفیت صدا پایین میاد؟

mohsentanha
14-07-2008, 13:23
سلام اقا من می خوام با گوشیم به اینترنت وصل بشم بلد نیستم در ضمن می خواستم بدونم ساعتی چند تومن میندازه
و wlan برای چی داره؟
در کل بهتون بگم هیچی بلد نیستم اگر هم به این تاپیک ربط نداره ادرس اون تاپیکی که اموزشش هست رو بدین خیلی ممنون

Re Z a
14-07-2008, 13:35
دوستان یه نگاه به پست شماره2050 بندازید.
منظورم این بود که بعد از هک کردن آیا کیفیت صدا پایین میاد؟

خیر دوستان نمیاد پایین کیفیت:46:

Re Z a
14-07-2008, 13:49
سلام اقا من می خوام با گوشیم به اینترنت وصل بشم بلد نیستم در ضمن می خواستم بدونم ساعتی چند تومن میندازه
و wlan برای چی داره؟
در کل بهتون بگم هیچی بلد نیستم اگر هم به این تاپیک ربط نداره ادرس اون تاپیکی که اموزشش هست رو بدین خیلی ممنون

سلام دوست عزیز ببینین بستگی به اپراتوری که ازش اینترنت حالا Gprs یا هر چیزه دیگه ای میگیرین داره اگه ایرانسل داری باید بگم تا اونجای که من میدونم توی طرح شرکت کنین 1 ریال میندازه و در کل این سوالتون اگه یا از اپراتور یا تاپیک مخصوص خودش بپرسین بیشتر راهنمایت میکنن چون نرخ ها دست اوناست و ربطی به گوشی نداره حالا اگه ایرانسل استفاده کردی بگین من تنظیماتشو براتون بذارم...:46:

wlan منظور همون WireLess Lan هستش که شما می تونید از اینترنت بیسیم استفاده کنید ولی باید توی محدوده ای آنتن دهی Wireless باشید و Acc هم داشته باشین که منظور همون اشتراکه حالا شاید در محلی مثل بانکها و فرودگاهها و بیمارستانها به صورت مجانی باشه و بتونین استفاده کنید. و برای راحتی بیشتر گذاشتنWlanبرای گوشیتون

gondeh
14-07-2008, 23:44
و wlan برای چی داره؟

در مورد wlan توی همین تاپیک چند صفحه قبل بگردی خودم توضیح داده بودم.
ولی با این حساب یک بار دیگه واستون میگم.
همون طور که smoking عزیز هم گفتند wlan اینترنت بی سیم هستش که برای استفاده از اون حتما باید در محدوده اینترنت بی سیم wifi باشی که معمولا در دانشگاه ها، بعضی بیمارستانها، ساختمانهای اداری بزرگ بعضی بانکها و نمایشگاههای بزرگ و ... بتونی پیدا کنی.

همان طور هم که در راهنمای wlan گوشی توضیح داده این شبکه ها چند نوع هستند که وقتی در محل های مربوط قرار گرفته باید بری قسمت اتصالات دستگاه بعد wlan و بعد از قسمت بیشتر (یا more) بزنی فعال کردن wlan بعد که فعال شد باید بزنی اسکن . تا شبکهای موجود wlan را در محلی که شما هستید اگه باشه شناسایی کنه. شبکه هایی که نیاز به یوزر و پسورد برای اتصال ندارند و در واقع مجانی هم هستند یک علامت ستاره میاد کنارش. یک علامتی هم مثل آنتن موبایل کنار هر عنوان شبکه هست که کیفیتش را نشون میده.

اگه رمز بخواد برای ورود علامت قفل کنار نام شبکه موجود میندازه.

به هر حال .....
بعد دوباره وارد قسمت more بشید و از آنجا گزینه "اشتراک جدید " را انتخاب کنید و قسمت های مربوط را پر کنید.معمولا دو قسمت اول کافی هست که یک اسم دلخواه برای اشتراکتون می ذارید و در قسمت دوم اشتراک موجود را دوباره جستجو و انتخاب می کنید و بقیه را با تنظیمات پیش فرض می تونید رها کنید.

بعد تکمیل فرم بزنید اتصال به شبکه ای که شناخته و اتصال را هم با اشتراک جدیدی که ساختید انجام بدید. وقتی وصل شد برید و صفحه وب باز کنید و تو اینترنت بگردید:8:

wlan دیگه ربطی به نوع سیم کارتتون نداره و هزینه ای هم نداره.

m&a
15-07-2008, 00:00
بچه‌ها سلام
من cda گوشي مو عوض كردم
تمام مراحل و رفتم و در آخر پيغام موفقيت و جدا كردن كابل و داد
ولي الان كه توي مشخصات گوشي ميرم 2 تا Cda نداره همون قبليه فقط هست
حالا چكار كنم؟
اگه دوباره انجام بدم مشكلي پيش نمي‌ياد؟
لطفا كمك كنيد :41:
آقاي Smoking جواب منم ميشه بدين؟:13:

Farbod_h
15-07-2008, 00:33
آقاي Smoking جواب منم ميشه بدين؟:13:
خیر
تا وقتی آپدیت نکنید 2 تا cda نشون میده

Re Z a
15-07-2008, 00:51
همون طور که smoking عزیز هم گفتند wlan اینترنت بی سیم هستش که برای استفاده از اون حتما باید در محدوده اینترنت بی سیم wifi باشی که معمولا در دانشگاه ها، بعضی بیمارستانها، ساختمانهای اداری بزرگ بعضی بانکها و نمایشگاههای بزرگ و ... بتونی پیدا کنی.

همان طور هم که در راهنمای wlan گوشی توضیح داده این شبکه ها چند نوع هستند که وقتی در محل های مربوط قرار گرفته باید بری قسمت اتصالات دستگاه بعد wlan و بعد از قسمت بیشتر (یا more) بزنی فعال کردن wlan بعد که فعال شد باید بزنی اسکن . تا شبکهای موجود wlan را در محلی که شما هستید اگه باشه شناسایی کنه. شبکه هایی که نیاز به یوزر و پسورد برای اتصال ندارند و در واقع مجانی هم هستند یک علامت ستاره میاد کنارش. یک علامتی هم مثل آنتن موبایل کنار هر عنوان شبکه هست که کیفیتش را نشون میده.

به هر حال .....
بعد دوباره وارد قسمت more بشید و از آنجا گزینه "اشتراک جدید " را انتخاب کنید و قسمت های مربوط را پر کنید.معمولا دو قسمت اول کافی هست که یک اسم دلخواه برای اشتراکتون می ذارید و در قسمت دوم اشتراک موجود را دوباره جستجو و انتخاب می کنید و بقیه را با تنظیمات پیش فرض می تونید رها کنید.

بعد تکمیل فرم بزنید اتصال به شبکه ای که شناخته و اتصال را هم با اشتراک جدیدی که ساختید انجام بدید. وقتی وصل شد برید و صفحه وب باز کنید و تو اینترنت بگردید:8:

تایید میشه :10:

خیر

و بنده شاگرد آقا فربد هستم جوابشون کاملا درسته

m&a
15-07-2008, 06:17
خیر

خوب من هنوز آپ‌ديت نكردم يدونه CDA نشون مي‌ده
cda ام مال اندونزي بود كه تابحال اصلاً آپ‌ديت نكردم
پس از اول CDA امو عوض كنم تا 2 تا نشون بده؟
ممنونم

m&a
15-07-2008, 07:15
بچه‌ها من دوباره انجام دادم اما اين ERROR را ميده
لطفا كمك كنيد

Ready for operation!
Sending db2001_cid53red_cs_p1e.bin...
Applet ID: 070405 1245 NPA1_CXC1327363_1_SEMC_CS_LOADER_1_P1E
This is a CHIPSELECT loader
Activating loader...
Activating GDFS...
This loader is UNLOCKED
Run GDFS-script...
| GDFS-Script: Error (Couldn't open outputfile!)
Smartphone Updated!
GDFS operation was successful
Disconnected... Unplug the phone

mohsentanha
15-07-2008, 12:48

به هر حال .....

اقا دستتت درد نکنه از توضیحی که دادین و همچنین از smokingهم متشکرم

Re Z a
15-07-2008, 15:46
لطفا كمك كنيد

Ready for operation!
Activating loader...
Activating GDFS...
This loader is UNLOCKED
Run GDFS-script...
Smartphone Updated!

من گفتم Cda عوض کنی:18: ؟!‌گفتیم آپدیت بکنی 2 تا Cda تبدیل به یکی میشه دوست عزیز. ولی اگه دستم نزنی هیچ اتفاقی نمی افته برای گوشیت. میدونی چرا 2 تا Cda داری؟ برای اینکه احتمالا Cda اصلیت یه چیزه دیگه بوده هرکسی اومده عوض کرده حالا چه خودت یا یه شخص دیگه در حال حاضر هم گوشیت نیاز به آپدیت داره تا تبدیل به 1 CDa قانونی بشه اگر هم آپدیت نکنی به هیچ وجه برای گوشیت و مسایل نرم افزاری و سخت افزاریت مشکلی پیش نمیاد امید وارم مشکلت حل بشه الانم که مشکل بر خوردی من توی همین تاپیک آموزششو گذاشتم میتونی بری با دقت بخونی 2 باره اقدام کنید و Cda عوض کنی و بعدشم آپدیت کنی من خودم همه این کارارو کردم الان گوشیم توپو توپه , انشاالله که درست بشه :10:

Farbod_h
15-07-2008, 16:25
لطفا كمك كنيد

Ready for operation!
Activating loader...
Activating GDFS...
This loader is UNLOCKED
Run GDFS-script...
Smartphone Updated!
این smoking هم مثل من قاط زده دی:
این ارور احتمالآ برای مشکل داشتن gdfs هست که نمی تونه نرم افزار بازش کنه
ولی اگه 2 تا cda الان نداری یحتمل! باید درست انجام نشده باشه
ولی اگه دفعه ی اول down رو داد نباید مشکلی باشه
چون خودم که cda عوض کدم بالافاصله آپدیتش کردم! اصلآ نگاه نکردم که دوتا cda داره یا نه!

vahid_jam2
15-07-2008, 16:40
سلام دوستان

1.این CDA گوشی منو یه نیگاه بندازین ببینین چه نوع آپدیتی هست و یا اصلا آپدیته یا نه؟(گوشی کاملا فارسی هم میشه)

P1i
Phone : CXC162037 R9K009
Bluetooth : CXC 162143 R1D
Organizer : CXC 162108 R6G04
CDA : CDA 162022/9 R6G02

2. فرق واکمن 2 با 3 غیر از افکت هاش چیه؟

3.روی P1i خوب جواب میده؟ ( چون من شنیدم سرعتش یه کم پایینه؟)

با عرض خسته نباشید اگه میشه یه کم سریع جواب بدبد چون میخوام با اجازتون هک کنم :D

Re Z a
15-07-2008, 17:04
این smoking هم مثل من قاط زده دی:
این ارور احتمالآ برای مشکل داشتن gdfs هست که نمی تونه نرم افزار بازش کنه
ولی اگه 2 تا cda الان نداری یحتمل! باید درست انجام نشده باشه
ولی اگه دفعه ی اول down رو داد نباید مشکلی باشه
چون خودم که cda عوض کدم بالافاصله آپدیتش کردم! اصلآ نگاه نکردم که دوتا cda داره یا نه!

نه بخدا می دونی من رفیقای Forum چون دوست دارم می خوام مشکلشون حل بشه این دوستمونم احتمالا میخواسته از GDFS بک آپ بگیره حالا چه خودشون چه یه شخص دیگه یا شایدم احتمال میدم چون 1 بار Cda عوض شده دیگه نمیشه عوضش کرد اما در صورتی که ایشون آپدیت میکردن یا آپدیت بکنن Cda که عوض شد بعدش دوباره اقدام به عوض کردن Cda و آپدیت کنن
آخه اول که CdA عوض میکنن فربد جان من دیدم دیگه یه حالت 2 تا Cda تقریبا اینجوری بگم نامعلوم مشخص میشه که وقتی آپدیت میکنن تبدیل به همون CDA مورد نظر میشه! این دوستان گلمون:11: وقتی اون 2 تا CDa میبینن کنجکاویشون گل میکنه و اینجوری میشن :18: در صورتی که من CDa وقتی عوض کردم 2روز بعدش آپدیت کردم گوشی رو :31:

Farbod_h
15-07-2008, 17:25
نه بخدا می دونی من رفیقای Forum چون دوست دارم می خوام مشکلشون حل بشه این دوستمونم احتمالا میخواسته از GDFS بک آپ بگیره حالا چه خودشون چه یه شخص دیگه یا شایدم احتمال میدم چون 1 بار Cda عوض شده دیگه نمیشه عوضش کرد اما در صورتی که ایشون آپدیت میکردن یا آپدیت بکنن Cda که عوض شد بعدش دوباره اقدام به عوض کردن Cda و آپدیت کنن
آخه اول که CdA عوض میکنن فربد جان من دیدم دیگه یه حالت 2 تا Cda تقریبا اینجوری بگم نامعلوم مشخص میشه که وقتی آپدیت میکنن تبدیل به همون CDA مورد نظر میشه! این دوستان گلمون:11: وقتی اون 2 تا CDa میبینن کنجکاویشون گل میکنه و اینجوری میشن :18: در صورتی که من CDa وقتی عوض کردم 2روز بعدش آپدیت کردم گوشی رو :31:

می گم قاط زدی نگو نه :31:
میگه 1 Cda دارم چرا 2 تا نیست :20:

سلام دوستان

1.این CDA گوشی منو یه نیگاه بندازین ببینین چه نوع آپدیتی هست و یا اصلا آپدیته یا نه؟(گوشی کاملا فارسی هم میشه)

P1i
Phone : CXC162037 R9K009
Bluetooth : CXC 162143 R1D
Organizer : CXC 162108 R6G04
CDA : CDA 162022/9 R6G02

2. فرق واکمن 2 با 3 غیر از افکت هاش چیه؟

3.روی P1i خوب جواب میده؟ ( چون من شنیدم سرعتش یه کم پایینه؟)

با عرض خسته نباشید اگه میشه یه کم سریع جواب بدبد چون میخوام با اجازتون هک کنم :D

گوشیت آخریم ورژن wg1 هست
فرقش همون افکتاشه! و wm3 خوشگل تره!
فقط رو p1 نصب میشه! و روی گوشی شما بدون هیچ مشکلی :20:

Re Z a
15-07-2008, 17:29

گوشیت آخریم ورژن wg1 هست
فرقش همون افکتاشه! و wm3 خوشگل تره!
فقط رو p1 نصب میشه! و روی گوشی شما بدون هیچ مشکلی :20:
فربد جان شما هرچی بگی ما قبولت داریم :D
اوه! پس معذرت دوست عزیزم vahid من فکر کردم Cda گوشیتون که توی کلوپ هک پرسیده بودین گفتم ماله خاورمیانست:31: چون اینا خیلی شبیه همن قاطی میشه :11:

Farbod_h
15-07-2008, 17:47
فربد جان شما هرچی بگی ما قبولت داریم :D
اوه! پس معذرت دوست عزیزم vahid من فکر کردم Cda گوشیتون که توی کلوپ هک پرسیده بودین گفتم ماله خاورمیانست:31: چون اینا خیلی شبیه همن قاطی میشه :11:
الان دوباره چک کردمR9K009 فقط برای wg هاست ولی cda مال خاور میانه اس .. به هم نمی خوره مشخصات گوشی! فکر کنم داری یه چیزی رو اشتباه می گه این دوستمون!
این صفحه رو چک کنید

omid_juve
16-07-2008, 01:49
آقا من تازه یه p1 خریدم ولی به نظرم wlan کار نمی کنه چون نزدیک لپ تاپم هسم و wifi لپ تاپم هم روشنه wlan گوشی هم enable هست ولی زمانیکه اسکن می کنم هیچ شبکه wireless رو نمی شناسه چرا ؟
لطفا راهنمایی فرمایید

hamed1297
16-07-2008, 17:32
یعنی شما با لب تاپ میگردی پیدا میکنه ولی با گوشی نه؟

Power Pro
16-07-2008, 19:30
یعنی شما با لب تاپ میگردی پیدا میکنه ولی با گوشی نه؟

فکر کنم ایشون میخوان لپ تاپ و گوشی رو از طریق w-lan به هم وصل کنند. :31:

p6tr
16-07-2008, 21:31
آقا یه سئوال داشتم
اگه p1 آپدیت بشه فارسیش از بین نمیره؟
یا ورژن خاصی باید باشه؟

Highbury
16-07-2008, 21:34
آقا یه سئوال داشتم
اگه p1 آپدیت بشه فارسیش از بین نمیره؟
یا ورژن خاصی باید باشه؟
ورژن جدیدش هم فارسی داره.اتفاقا جدیدا فارسی داره:31:

p6tr
16-07-2008, 23:41
سلام به دوستان.یک مدت نبودم.من بالاخره p1 رو گرفتم.
کاملا اتفاقی رفتیم قشم و از اونجا خریدم. با لیبل چین گرفتم 370.000
البته بدون لیبلش اونجا 360 هم پیدا میشد.
واقعا گوشی عالی هست.
انشاءاله همه اونهایی که این گوشی رو دوست دارن موفق به خریذش بشن.به زودی قیمت توی شهرستانها هم باید کم بشه.
تا به حال که مشکلی باهاش نداشتم.

اون خبر UIQ3.3 هم اگر درست باشه که دیگه حرف نداره.
سلام دوست عزیز
لطفا بفرمایید کجاش نوشته چین؟ چون من هم میخوام بخرم ولی نمیدونم از کجا بدونم لیبل داره یا نه و اصله یا نه.

Re Z a
17-07-2008, 00:44
سلام دوست عزیز
لطفا بفرمایید کجاش نوشته چین؟ چون من هم میخوام بخرم ولی نمیدونم از کجا بدونم لیبل داره یا نه و اصله یا نه.
سلام دوست عزیز , دقیقا پشت گوشی زیر باتری شما مشاهده بکنین نوشته Made in China :10:

m&a
17-07-2008, 06:38

دقيقاً :14:
من گفتم Cda ام مال اندونزي بود
و طبق روشي كه گفته بودين مي‌خواستم عوض كنمش، منتها در انتهاي كار بااينكه پيغام موفقيت مي‌ده اين ERROR رو مي‌زنه

Ready for operation!
Activating loader...
Activating GDFS...
This loader is UNLOCKED
Run GDFS-script...
Smartphone Updated!

توي ليستمم وقتي نگاه كردم بجاي 2 تا Cda همون Cda قبليم بود
2 بارم انجام دادم نشد
از خيرش گذشتم:22:
آپ‌ديت كه كردم بازم همون Cda قبليم كه مال اندونزي بود رو دستگامه

hamed1297
17-07-2008, 09:20
چه گیری دادین جدیدا به این Cda.
رضا تقصیر تو هست ها.cda رو انداختی سر زبون ملت.دی

silhouette000
17-07-2008, 16:12
سلام به همه ی دوستان عزیز ، اعم از P1 دار و طرفدار سلطان P1
دوستان من یه مدت نبودم ، جریان این واکمن چیه؟ خوردنیه؟ از کجا دانلود کنم؟ خونتون؟ خونمون؟ تمساحا ؟:20:
تو رو خدا نگید قبلاٌ اینجا و اونجا گفتیم که با این اینترنت دیالاپ بوقی نمیشه همه ی فروم رو گشت.آدرس بدید ولی نزنید.:12:

hamed1297
17-07-2008, 18:06
دوستان من یه مدت نبودم ، جریان این واکمن چیه؟ خوردنیه؟ از کجا دانلود کنم؟ خونتون؟ خونمون؟ تمساحا ؟
تو رو خدا نگید قبلاٌ اینجا و اونجا گفتیم که با این اینترنت دیالاپ بوقی نمیشه همه ی فروم رو گشت.آدرس بدید ولی نزنید.

باید بری به بخش هک گوشی.چاره ای نیست.مگر اینکه یکی از بچه ها بیاد روی گوشیت نصب کنه.

san206
17-07-2008, 18:43
آقایون یه سوال برام پیش اومده :
شما با نرم افزار ها و بازی های جاوا چه طوری کار می کنید ؟ (اون هایی که تاچ اسکرین رو ساپورت رو نمی کنن)

mohsentanha
17-07-2008, 22:52
دوستان من یه مدت نبودم ، جریان این واکمن چیه؟ خوردنیه؟ از کجا دانلود کنم؟ خونتون؟ خونمون؟ تمساحا ؟:20:
تو رو خدا نگید قبلاٌ اینجا و اونجا گفتیم که با این اینترنت دیالاپ بوقی نمیشه همه ی فروم رو گشت.آدرس بدید ولی نزنید.:12:
من واکمن3 رو نصب کردم مشکلی نداشت فقط بعد هک باید گوشی رو ری استارت کنی همین!!!!!!!1

s-a-l-i-m
17-07-2008, 23:07
سلام............من دارم p1 دست 2 میگیرم 250 تومان ........خوب هست؟؟؟

Highbury
17-07-2008, 23:10
سلام............من دارم p1 دست 2 میگیرم 250 تومان ........خوب هست؟؟؟
نوی اون الان 300 تومانه اگه تمیزه و اصل هستش بگیر می ارزه

hamed1297
17-07-2008, 23:43
شما با نرم افزار ها و بازی های جاوا چه طوری کار می کنید ؟ (اون هایی که تاچ اسکرین رو ساپورت رو نمی کنن)
من تا حالا با هیچ برنامه جاوایی مشکل نداشتم.همه رو اجر میکنه.

Re Z a
18-07-2008, 01:21
چه گیری دادین جدیدا به این Cda.
رضا تقصیر تو هست ها.cda رو انداختی سر زبون ملت.دی

:27: واقا بعدشم میگن تو نمیفهمی :18: !! حالا جالبه خودم آموزششو گذاشتم, خودم کاملا عوض کردم ... بگذریم اصلا :13:

omid_juve
18-07-2008, 09:56
چرا زمان نصب بعضی از نرم افزارها یا بازیها ایراد روبه رو را می گیرد. "component failed security check cannot install"

mohsentanha
18-07-2008, 10:26
چرا زمان نصب بعضی از نرم افزارها یا بازیها ایراد روبه رو را می گیرد. "component failed security check cannot install"
برای این کار تاریخ گوشی رو به عقب ببر
فکر کنم کرک شده هستن یا اگه این فرضیه نباشه حتما بعد اون یه ورژن جدید دادن بیرون که از اون استفاده کنن

san206
18-07-2008, 10:31
نقل قول:
من تا حالا با هیچ برنامه جاوایی مشکل نداشتم.همه رو اجر میکنه.

منظورم اینه که کلید چند جهته نداره , همه نرم افزار های جاوا هم تاچ اسکرین رو ساپورت نمی کنند , پس چه جوری باهاشون کار می کنی؟

mohammad_1ta
18-07-2008, 10:45
منظورم اینه که کلید چند جهته نداره , همه نرم افزار های جاوا هم تاچ اسکرین رو ساپورت نمی کنند , پس چه جوری باهاشون کار می کنی؟

وقتی تو برنامه های جاوا هستی، کلید Alt رو دوباره فشار بده، بعد با دکمه های 2 4 6 8 کار کن ;)

mdb1346
18-07-2008, 11:22
اساتید محترم من یک گوشی p1i جدیدا خریدم متاسفانه پس از مدتی قفل میکند یعنی اگر به آن تماس گرفته شود پیغام میدهد گوشی خاموش است و از خود گوشی هم تماس با بیرون برقرار نمیشود ولی منوها بغیر از پخش موسیقی آن کار میکند(موسیقی را پخش نمیکند) . پس از خاموش . روشن کردن گوشی تا یکی دو ساعتی درست میشود . لطفا مرا راهنمایی کنید. ضمنا گوشی را آپدیت هم کردم ولی اثری نداشت.

sensil
18-07-2008, 12:43
سلام دوستان
منwalkman ريختم رو گوشيم ولي اجرا نمي كنه .دو سه بارم پاك كردم دوباره ريختم نشد.كسي ميدونه چرا؟
مشخصات گوشمم اينه:
cxc162037
cda 162022/9 r6ea29

Re Z a
18-07-2008, 13:22
سلام دوستان
منwalkman ريختم رو گوشيم ولي اجرا نمي كنه .دو سه بارم پاك كردم دوباره ريختم نشد.كسي ميدونه چرا؟
مشخصات گوشمم اينه:
cxc162037
cda 162022/9 r6ea29

دوست عزیز سوالتونو توی بخش هک UiQ بپرسید تا تخصصی تر جوابتونو بدن اما فکر کنم روی Cda شما جواب نده و بر روی Wg1 کار بده:46: یا شاید درست فایل هارو کپی نکرده باشید...

اینم تاپیک هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

Re Z a
18-07-2008, 13:26

حرف دوست عزیزم MohsenTanha کاملا درسته اما بعضی از نرم افزارها و شایدم بازیها نیاز به ساین کردن داشته باشه

hamid00009
18-07-2008, 13:34
اساتید محترم من یک گوشی p1i جدیدا خریدم متاسفانه پس از مدتی قفل میکند یعنی اگر به آن تماس گرفته شود پیغام میدهد گوشی خاموش است و از خود گوشی هم تماس با بیرون برقرار نمیشود ولی منوها بغیر از پخش موسیقی آن کار میکند(موسیقی را پخش نمیکند) . پس از خاموش . روشن کردن گوشی تا یکی دو ساعتی درست میشود . لطفا مرا راهنمایی کنید. ضمنا گوشی را آپدیت هم کردم ولی اثری نداشت.
از اول همین طوری بوده ؟؟؟؟ یا بعد از مدتی این مشکل براش پیش آمده ؟؟؟

Re Z a
18-07-2008, 13:50
1 سوال داشتم از خدمت دوستان , من می خوام password روی گوشی بذارم که یه جورای شباهتی با گوشی های نوکیا سری 60 داره از لحاظ امنیتی , هر چی بگین تویSecurity امتحان کردم نشد فقط موقعی که گوشیو روشن می کنم کلمه عبور یا Password میخواد آیا راهی دیگه ای هست؟ برای اینکه گوشی دوستم P990 بود دیدم هر 3 دقیقه قفل میشد و نیاز به کلمه عبور داشت ..!!؟

hamed1297
18-07-2008, 14:32

تمام برنامه های java نیازی نیست که تاچ اسکرین رو ساپورت کنن.
مهم ورودی اصلاعات هست که یکی هست.منظورم اینه که مثلا وقتی شما جهت بالا و پایین رو توی یک گوشی که تاچ نیست میزنید با زمانی که با تاچ این کار رو میکنید فرقی نداره.

p6tr
18-07-2008, 15:48
سلام
من هم امروز P1 گرفتم
واقعا عالیه
قیمت 310 (تبریز) با گارانتی طلایی (3 ماه تعویض یه سال تعمیر
به اضافه اینکه 10 تومن دادم مموری 512 اش رو با 2 گیگ عوض کردم
راستی آپدیت آخرش رو هم واسم زد. دست نوشته فارسی رو هم تشخیص میده.
منوها هم کاملا فارسی و عالی هم ترجمه شده. باتری فلزی و نوشته Made in china هم روی باتری هم روی لیبل
از همه دوستان عزیز و مخصوصا persian boys عزیز که واقعا این گوشی رو به خوبی تحلیل کرده بودند.

123sat2
18-07-2008, 17:00
منم مي خوام بخرم
مي خواستم بدونم درون حعبه بايد چه چيزهايي باشه
از كجا بفهمم اصله .
و يك سري اطلاعات در مورد اصل بودن گوشي بهم بديد .

mohsentanha
18-07-2008, 17:55
اقا این نیاز به اپدیت داره
cda:
cda162024/87 r5a

mdb1346
18-07-2008, 20:28
دوست گرامی از ابتدا گوشی همینطور بوده لطفا راهنمایی کنید.

mohammad_0624
18-07-2008, 22:35
من امروز گوشیما گذاشتم شارژ بشه ولی نشد!؟
بعد با2تا شارژرکه یکیش مال w700 بود امتحان کردم بازم نشد
ولی باUSBشارژ میشه حالا از اساتید میخام کمک کنن.
دلیلش چیه؟
ممنون

amirfelson
18-07-2008, 22:57
آقا چه طوری میشه با گوشی به اینترنت وصل شد . در واقع همون GPRS . من برنامه LineTV دارم . باید حتما" Connect باشه تا راه بیفته ممنون میشم یکی کمکم کنه !

amirfelson
18-07-2008, 23:04
چه طوری میشه GPRS وصل کرد ؟ من یه برنامه دارم میگه باید Connect باشی . چی کار کنم ؟

hamed1297
18-07-2008, 23:23
سلام
من هم امروز P1 گرفتم
واقعا عالیه
منوها هم کاملا فارسی و عالی هم ترجمه شده. باتری فلزی و نوشته Made in china هم روی باتری هم روی لیبل
از همه دوستان عزیز و مخصوصا persian boys عزیز که واقعا این گوشی رو به خوبی تحلیل کرده بودند.

مبارک باشه.خیلی خوب خریدید.به پای هم پیر بشید.

آقا چه طوری میشه با گوشی به اینترنت وصل شد . در واقع همون GPRS . من برنامه LineTV دارم . باید حتما" Connect باشه تا راه بیفته ممنون میشم یکی کمکم کنه !
آموزشش قبلا گذاشته شده.باید بگردی و پیداش کنی.توی همین کلوپ p1 هست.

hamid00009
19-07-2008, 08:33
دوست گرامی از ابتدا گوشی همینطور بوده لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز من از یک نفر که تو این کار پرسیدم گفت مشکلش احتمالا نرم افزاری وبا آپدیت یا فلش باید درست بشه
راستی گوشیت با گارانتی ؟؟؟ پشتش لیبل مدین چین داره ؟؟؟

amirfelson
19-07-2008, 12:56
آموزشش قبلا گذاشته شده.باید بگردی و پیداش کنی.توی همین کلوپ p1 هست.

دوست عزیز تو این کلوپ تکه تکه آموزش داده شده که من اصلا" نفهمیدم چی به چی شد .. اگه میشه از اول اول یکی از دوستان آموزشش رو بگه که همه استفاده کنن .. ممنون :40:

Re Z a
19-07-2008, 15:09
دوست عزیز تو این کلوپ تکه تکه آموزش داده شده که من اصلا" نفهمیدم چی به چی شد .. اگه میشه از اول اول یکی از دوستان آموزشش رو بگه که همه استفاده کنن .. ممنون :40:

سلام.

ببینید اگه اپراتورتون ایرانسل هستش این مطلبم شاید بدردتون بخوره

ابتدای کار وارد Main Menu شده و بعد Control Panel و بعد داخل Connections و در مرحله بعدی وارد Internet Accounts شده و از پایین گزینه More و به ترتیب New accountو Data را انتخاب میکنین

در قسمت Data acounts که گزینه اول

Account name: باید اسم بدید که شما میدین Irancell-GPRS

Address: در این قسمت شما این عبارت تایپ میکنید mtnirancell

و در آخر Save میزنید و میتونید از اینترنت لذت ببرید :11:

موفق باشید :46:

123sat2
19-07-2008, 15:45
سلام
اگه ميشه آموزش هك كامل p1 را بگيد از كجا گير بيارم.

.

Re Z a
19-07-2008, 15:50
سلام
اگه ميشه آموزش هك كامل p1 را بگيد از كجا گير بيارم.

.

amirfelson
19-07-2008, 15:56
اگه ایران سل نباشه نمیشه ؟

Re Z a
19-07-2008, 16:04
اگه ایران سل نباشه نمیشه ؟

میشه دوست عزیزم . اما من اپراترتون نیستم که این سوالتونو جواب بدم اما راهش اینه حالا شما میتونین طی 1 تماس به اپراتورتون محل های که گفتم پر کنین و بعد Save کنید ببین فرقی نمیکنه چی باشه ایرانسل یا... فقط باید شما اون کارکتر هارو پر کنید البته باید صحیح پر بشه که همون جوری که گفتم باید تماس بگیرین به اپراتور و اون آموزش هم یه حالت کلی داشت نه جزئی:46:

Highbury
19-07-2008, 19:41
اگه پی1 رو به عنوان یه مودم استفاده کنیم سرعت اینترنتش چطوره؟

MohandesMCD
19-07-2008, 19:56
اين گوشي فرمت Mp4 رو هم ساپرت ميكنه؟

Re Z a
19-07-2008, 19:58

بله ساپرت میکنه

mohsentanha
19-07-2008, 20:18
من تمام فایل های تصویریم mp4هست و خیلی خوب نشون میده وکیفیت تصویر وصدای خوبی داره

MohandesMCD
19-07-2008, 21:37
تشكر دوستان.

silhouette000
19-07-2008, 23:18
1 سوال داشتم از خدمت دوستان , من می خوام password روی گوشی بذارم که یه جورای شباهتی با گوشی های نوکیا سری 60 داره از لحاظ امنیتی , هر چی بگین تویSecurity امتحان کردم نشد فقط موقعی که گوشیو روشن می کنم کلمه عبور یا Password میخواد آیا راهی دیگه ای هست؟ برای اینکه گوشی دوستم P990 بود دیدم هر 3 دقیقه قفل میشد و نیاز به کلمه عبور داشت ..!!؟

والا شما که استادی ، جسارت نشه ، امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم. اگه Inactivity Lock رو داخل همون Security (قسمت Lock) فعال کنید تقریبا بعد از یک دقیقه قفل میشه و ازتون Pass می خواد:20:

من امروز گوشیما گذاشتم شارژ بشه ولی نشد!؟
بعد با2تا شارژرکه یکیش مال w700 بود امتحان کردم بازم نشد
ولی باUSBشارژ میشه حالا از اساتید میخام کمک کنن.
دلیلش چیه؟
ممنون

زبونم لال ممکنه سوکت ته گوشیت پینه شارژش خراب شده باشه ، شایدم کثیفه؟ یه مسواک بکش روش ضرر نداره:41:

amirfelson
19-07-2008, 23:54

دوست عزیز برین به تاپیک برنامه های UIQ3 یه برنامه هست به نام Advanced Device Lock اون برنامه رو بگیرین و هر جای گوشی حتی جاهائی که هیچ کس به ذهنش نمیرسه پسورد بذارین . در کل برنامه خیلی توپیه :10:

Re Z a
20-07-2008, 03:57
والا شما که استادی ، جسارت نشه ، امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم. اگه Inactivity Lock رو داخل همون Security (قسمت Lock) فعال کنید تقریبا بعد از یک دقیقه قفل میشه و ازتون Pass می خواد

مرسی دوست عزیزم درست فهمیدین و مشکل من این بود phone lock ON میکردم و تیکInactivity Lock نمیذاشتم:11:

دوست عزیز برین به تاپیک برنامه های UIQ3 یه برنامه هست به نام Advanced Device Lock اون برنامه رو بگیرین و هر جای گوشی حتی جاهائی که هیچ کس به ذهنش نمیرسه پسورد بذارین . در کل برنامه خیلی توپیه

از شما هم ممنون دوست عزیزم:10: اما بهتر از اون برنامه, من بهتون برنامه Best Crypto uiq3 پیشنهاد میکنم و مرسی از توجه این 2 تا دوست گرامی

kasra motahharifar
20-07-2008, 07:16
چگونگي اتصال به اينترنت و چك كردن ايميل را با اين نرم افزار توضيح دهيد . ضمنا" مدتي است كه نشانگر black berry در حال چشمك زدن است و قطع نميشود قبلا" ميتوانستم انرا قير فعال كنم ولي الان موقع وارد شدن در اين محيط هنگ ميكند و هيچ كدام از ايكونها كار نمي كنند . گوشي كاملاگ هنگ ميكند وهيچ نرم افزار ديگري باز نمي شود .در ضمن در قسمت مربوط به close كردن فايلها نيزblack barry بسته نمي شود. و تنها راهش reset كردن است . لطفا"مرا راهنمايي كنيد.

ali_naserifar
20-07-2008, 12:01
سلام خسته نباشيد بچه ها
ميخواستم ببينم چجوري ميشه پسورد قفل گوشي رو عوض كرد الان كه چهار تا صفر هستش ( همون قفلي كه توي قسمت lock , inactivity هست )
ممنون

Re Z a
20-07-2008, 15:11
سلام خسته نباشيد بچه ها
ميخواستم ببينم چجوري ميشه پسورد قفل گوشي رو عوض كرد الان كه چهار تا صفر هستش ( همون قفلي كه توي قسمت lock , inactivity هست )
ممنون

توی قسمت Lock که وارد میشین از پایین سمت راست گزینه More میزنی و بعد Change Phone Lock میزنید در ادامه
Enter Old Code : که password قدیمی میزنید
Enter New Code: که password جدید وارد می کنید
Confirm New Code: اینجا تکرار Password جدید

و در آخر Save میکنید.
ِ

Vahid67
20-07-2008, 21:03
این برنامه فایل کرکش نصب نمیشه چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟

Re Z a
20-07-2008, 22:36
این برنامه فایل کرکش نصب نمیشه چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟

من اینجا برنامه ای نمیبینم!؟ کدوم برنامه دوست عزیز

p6tr
20-07-2008, 23:04
سلام
آقا یکی از دوستان تو همین کلوپ گفته که Uiq ویروس نداره. آیا این حرف درسته؟

p6tr
20-07-2008, 23:05
دوستان یه سئوال داشتم. این برنامه ای که روی P1 هست به اسم Quick office فقط فایلها رو
نشون میده و ویرایش نمیکنه در حالیکه توی مشخصات P1 گفته میشه قابلیت ویرایش Office داره.
میخواستم بپرسم مال همه اینطوریه؟ و اگه بله، چی کار باید کرد واسه ویرایش فایل word مثلا بخواهم یه کلمه رو تغییر بدم و...؟

Vahid67
20-07-2008, 23:47
من اینجا برنامه ای نمیبینم!؟ کدوم برنامه دوست عزیز

منظورم همون برنامه برای گذاشتن رمز روی قسمت های مختلف هست که دوستان تو صفحه قبل گذاشتن

p6tr
21-07-2008, 01:08
سلام
ببخشید برنامه ای برای شبیه سازی Uiq روی کامپیوتر وجوددداره؟ که برنامه ها و بازی ها رو قبل از ریختن روی گوشی تست کنیم؟ مثل هم.نی که جاوا رو شبیه سازی میکنه

Re Z a
21-07-2008, 02:02
سلام

درسته ویروسی در کار نیست :46:

سلام
ببخشید برنامه ای برای شبیه سازی Uiq روی کامپیوتر وجوددداره؟ که برنامه ها و بازی ها رو قبل از ریختن روی گوشی تست کنیم؟ مثل هم.نی که جاوا رو شبیه سازی میکنه

خیر من ندیدم برای در خواست برنامه هم به تاپیک برنامه های UiQ مراجعه کنید.

منظورم همون برنامه برای گذاشتن رمز روی قسمت های مختلف هست که دوستان تو صفحه قبل گذاشتن
ديروز

اگه منظورتون دوست عزیزم BestCrypto هست که برنامه کرک اونم روی سیستم منم کار نمیده:13:

shahshahani
21-07-2008, 08:31
سلام

درسته ویروسی در کار نیست :46:

سلام
ببخشيد كي گفته اين حرفو؟
حالا كه اين سيستم عامل هك شده سيل ويروسه كه بهش سرازير ميشه

Vahid67
21-07-2008, 08:41
اسمش Advance Device Lock هست

shahshahani
21-07-2008, 09:01
اسمش Advance Device Lock هست

تشريف بياريد اينجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_naserifar
21-07-2008, 10:51
توی قسمت Lock که وارد میشین از پایین سمت راست گزینه More میزنی و بعد Change Phone Lock میزنید در ادامه
Enter Old Code : که password قدیمی میزنید
Enter New Code: که password جدید وارد می کنید
Confirm New Code: اینجا تکرار Password جدید

و در آخر Save میکنید.
ِ

ممنون كه كمك كردين

meka
21-07-2008, 15:56
ببخشيد من وقتي مي خوام x-plore رو نصب كنم وقتي روي نصب ميزنم پيغام زير مياد بايد چه كار كنم تا نصب بشه اگه ميشه كامل بگيد چون من هنوز تازه p1 گرفتم كامل اشنا نيسنم
پيغام : component failed security check can not install
ممنون

Re Z a
21-07-2008, 16:01
سلام
ببخشيد كي گفته اين حرفو؟
حالا كه اين سيستم عامل هك شده سيل ويروسه كه بهش سرازير ميشه

فعلا که ویروسی ساخته نشده براش !! باید متوجه بشین اون هک هستش موضوش جداست . ایشون از ویروس پرسیدن:46:

Re Z a
21-07-2008, 16:13
ببخشيد من وقتي مي خوام x-plore رو نصب كنم وقتي روي نصب ميزنم پيغام زير مياد بايد چه كار كنم تا نصب بشه اگه ميشه كامل بگيد چون من هنوز تازه p1 گرفتم كامل اشنا نيسنم
پيغام : component failed security check can not install
ممنون

شما لطف کنید سوال مربوط به هک و مشکلاتش رو در تاپیک خودش بپرسید ممنونتون میشم مخصوصا این سوال شما اونجا بهتر و تخصصی تر جواب میدن دوست عزیز :10:

mino_soso
21-07-2008, 22:01
سلام
من هم امروز P1 گرفتم
واقعا عالیه
باسلام گوشیت مبارک باشه چند سوال داشتم"چون میخام بخرم از علاءادین(از دوستان دیگر هم میخام برای کسانی که میخان این گوشی رو بخرن اخرین راهنمایی ها رو در مورد لیبل پشت گوشی /لوازم اصلی بودنش/نوع جعبه/و کد اخرین اپدیت /مموری داخل اون/منوی فارسی /)رو کامل برامون بکن. ممنون.
1-تا الان ازگوشیت راضی هستی؟
2-smsفارسی میگیره یا میفرسته ؟مربع مربع نشون نمیده که؟
3-صدای اسپیکرش خوبه میتونی یه گوشی مثال بزنی بگی تواین حد هستش؟
4-مشکل انتن دهی که نداره مثل بعضی از p1که دوستان خریدن و اصلا انتن نمیداد
5-اخرین چیزهایی که باید مد نظر داشت مثل رنگ جعبه که تو پست های قبل میگفتند 2مدل هستش
6-کسی تو علاالدین از کس مطمئن خریده به ما هم ادرس بده

Re Z a
22-07-2008, 02:37
باسلام گوشیت مبارک باشه چند سوال داشتم"چون میخام بخرم از علاءادین(از دوستان دیگر هم میخام برای کسانی که میخان این گوشی رو بخرن اخرین راهنمایی ها رو در مورد لیبل پشت گوشی /لوازم اصلی بودنش/نوع جعبه/و کد اخرین اپدیت /مموری داخل اون/منوی فارسی /)رو کامل برامون بکن. ممنون.
1-تا الان ازگوشیت راضی هستی؟
2-smsفارسی میگیره یا میفرسته ؟مربع مربع نشون نمیده که؟
3-صدای اسپیکرش خوبه میتونی یه گوشی مثال بزنی بگی تواین حد هستش؟
4-مشکل انتن دهی که نداره مثل بعضی از p1که دوستان خریدن و اصلا انتن نمیداد
5-اخرین چیزهایی که باید مد نظر داشت مثل رنگ جعبه که تو پست های قبل میگفتند 2مدل هستش
6-کسی تو علاالدین از کس مطمئن خریده به ما هم ادرس بده

1- من خیلی راضیم اگه مثلا خراب بشه 2 باره میرم p1 میخرم :20:

2-خوشبختانه این گوشی با زبان فارسی هیچ رقم مشکل نداره حالا شاید مال یکی بجای فارسی عربی داشته باشه اما این موضوع قابل حل هستش که فارسی بشه, و از این بابت خیالتون راحت مربع مربع نمیشه هیچ کدوم از p1ها

3-بله بنظر من واقا باکیفیته , از صدای W810 بیشتر چون من قبل از این گوشی p990 داشتم و همین طور W810 از این لحاظ خاطر جمع که از بابت صدا نمیگم تکه توی گوشی ها اما کم نمیاره ولی از لحاظ کیفیت عالیه:8:

4-اصلا اون موارد قدیمی بود که با آپدیت حل شد و هیچ نگران نباشید الان مثل آینه آنتن میده خیالتون جمع چون این موضوع برطرف شده :20:

5- بله 1 مدل No Name هستش که تقلبیه و 1 مدل هست که Made in Chine رنگ جعبش خاکستریه

6- بقیه دوستان جواب بدن چون بنده تهران نیستم :3:

موفق باشید.

silhouette000
22-07-2008, 10:56
حتما این نکته رو مد نظر داشته باش که زبان کیبرد (کیبرد فیزیکی ، نه مجازی) به هیچ وجه عوض نمیشه!:5:
غیر از این مشکل P1 سلطان ِ ، همه چیش عالیه

m&a
22-07-2008, 12:21
سلام بچه‌ها
من 2 تا سوال داشتم
1-من گوشيم زبان فارسي نداره
صفحان نت فارسيرم نمياره
مي‌خواستم بدونم چطوري مي‌تونم زبان فارسي بريزم توش؟
2- من با برنامه opera كه داخل خود گوشي هست به نت وصل مي‌شم
اما miniopera كه ريختم هيچ صفه‌اي باز نمي‌كنه و Conect نمي‌شه
چكار بايد بكنم؟
ممنونم

hamed1297
22-07-2008, 15:50
سلام به p1 داران بزرگ.من برگشتم.

mino_soso
22-07-2008, 16:16
با سلا ممنون از جوابتون جناب smokingو بقیه دوستان .یه مورد که متوجه نشدم این که خود گوشی فارسی داره یعنی کل گوشی مثل n95که منوفارسی هست این گوشی هم تمام منوش فرسیه و موقعخرید باید به این نکته توجه داشت .یا ......بیشتر توضیح بدین. چیز دیگه ای از قلم نیفتاد تا بگین مثل مموری داخلش چرا بعضی 1گیگ بعضی 512 کدومش تو کدومش هست

hassan 2000
22-07-2008, 16:38
سلام بچه‌ها
من 2 تا سوال داشتم
صفحان نت فارسيرم نمياره
چكار بايد بكنم؟
ممنونم

سلام دوست عزيز
براي نصب زبان فارسي بر روي P1 ميتوني فايل مربوطه رو از سايت شركت سوني اريكسون دانلود و بر روي گوشيت نصب كني، حدودا 17 مگابايته
ارادتمندم

Re Z a
22-07-2008, 18:12
سلام بچه‌ها
من 2 تا سوال داشتم
صفحان نت فارسيرم نمياره
چكار بايد بكنم؟
ممنونم

2-در کل Opera برای منم خیلی ضعیف کار میکنه :3:

mino_soso
22-07-2008, 21:04
سلا ممنون از جوابتون جناب smokingو بقیه دوستان .یه مورد که متوجه نشدم این که خود گوشی فارسی داره یعنی کل گوشی مثل n95که منوفارسی هست این گوشی هم تمام منوش فارسیه و موقع خرید باید به این نکته توجه داشت .یا ......بیشتر توضیح بدین. چیز دیگه ای از قلم نیفتاد تا بگین مثل مموری داخلش چرا بعضی 1گیگ بعضی 512 کدومش تو کدومش هست

p6tr
22-07-2008, 21:14
آقا کسی با هندزفری بلوتوث تونسته به موسیقی های P1 گوش بده؟ اگه بله لطفا مدلش رو بفرمایین.

p6tr
22-07-2008, 21:18
سلام دوستان عزیز
من یه گوشی P1 گرفتم .ول گوشی من موقعی که برام بلوتوث میفرستن نه بوق میزنه نه ویبره میکنه
همه تنظیماتش هم دیدم. هشدار پیام و ... هم فعال و صداش بلنده ولی باز موقع گرفتن بلوتوث صدا نمیده.
لطفا دوستان P1 دار فوری راهنمایی کنین ببینم گوشی اشکال داره یا هم اینطورین یا ببرم گارانتی.

p6tr
22-07-2008, 21:21
آقا برای اینکه بلوتوثها مستقیم بره توی مموری کدوم mod یا نرم افزار بهتره
تو رو خدا اینجا بگین شما چی نصب کردین که خوب بوده باشه
آخه توی کلوی نرم افزار چند تا هست همه هم گفتن این بهترینه آدم. گیج میشه که کدوم رو نصب کنه.
ممنون

scanme
22-07-2008, 21:59
سلام دوستان عزیز
من یه گوشی P1 گرفتم .ول گوشی من موقعی که برام بلوتوث میفرستن نه بوق میزنه نه ویبره میکنه
همه تنظیماتش هم دیدم. هشدار پیام و ... هم فعال و صداش بلنده ولی باز موقع گرفتن بلوتوث صدا نمیده.
لطفا دوستان P1 دار فوری راهنمایی کنین ببینم گوشی اشکال داره یا هم اینطورین یا ببرم گارانتی.

دوست عزیز یکی از 2 -3 ایراد این گوشی همینه مگر اینکه تو فلش بشه کاری کرد

hamed1297
22-07-2008, 22:25
این ایراد از گوشی نیست.مشکل از سیستم عامل هست.شاید هم نشه گفت اشکال.

p6tr
22-07-2008, 23:40
دوست عزیز یکی از 2 -3 ایراد این گوشی همینه مگر اینکه تو فلش بشه کاری کرد
ممنون دوست من
پس طبیعیه! من همینو میخواستم بدونم . چون من نیازی به این صدا ندارم و به اقتضای شغلم معمولا گوشیم همیشه سایلنته ولی دوست ندارم چیزی که میخرم معیوب باشه حتی اگه به اون قسمتش نیاز نداشته باشم. باز هم ممنون.
راستی نفرمودین با هندز فری بلوتوث میشه موسیقی گوش داد یا نه؟ با چه مدلی؟

gondeh
22-07-2008, 23:41
-در کل Opera برای منم خیلی ضعیف کار میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی من برنامه mini opera را با خود گوشی دانلود کردم و بعد هم نصبش کردم و خیلی هم خوب کار می کنه و ضعیف نیست. مشکلی هم نداره.

صفحات فارسی را هم کاملا باز می کنه و مشکلی در صفحات فارسی ندارم. همین انجمن را هم با گوشی باز می کنم...

nimpond
23-07-2008, 00:17
سلا ممنون از جوابتون جناب smokingو بقیه دوستان .یه مورد که متوجه نشدم این که خود گوشی فارسی داره یعنی کل گوشی مثل n95که منوفارسی هست این گوشی هم تمام منوش فارسیه و موقع خرید باید به این نکته توجه داشت .یا ......بیشتر توضیح بدین. چیز دیگه ای از قلم نیفتاد تا بگین مثل مموری داخلش چرا بعضی 1گیگ بعضی 512 کدومش تو کدومش هست
واسه من که منو فارسی نداره:18:.
مموری هم فکر کنم این جدیداش 1گیگ باشه چون من قبل عید گرفتم مموری 512 توش بود:5:.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال:
من 3ماه پیش گوشی رو آپ کردم اما بعد از 1ماه هیچ برنامه ای رو نصب نمیکرد! نه sis نه jar !
حالا cda رو عوض کردم دوباره آپ کردم مشکل حل شده، ولی میخوام گوشی رو هک کنم و از اونجایی که میگن بعد از هک دیگه نمیشه گوشی رو آپ کرد میترسم بعد از هک کردن به مشکل بر بخورم.

کسایی که هک کردن یا اونایی که واردن لطفا یه راهنمایی کنن.

Re Z a
23-07-2008, 01:31

خواهش میکنم .ببینید دوست عزیز این گوشی Cda های مختلفی داره که اگه تاپیک از اول خونده باشین حتما متوجه عرضم میشین مثلا Cda مال خاورمیانه Middle East هم منو فارسی داره هم کیبورد مجازیش قابلیت تشخیص دست خط فارسی داره و Cda مال نروژ فقط کیبرد مجازیش عربی داره و عربی میگیره و میفرسته منظور پچ گژ نداره , و یه نمونه هم Wg1 یعنی برای همه کشور ها , هست که بهترینشونه فارسیم هست اما منو هاش فارسی نمیشه یعنی فقط انگلیسیه ولی فارسیو توی لیستش داره که میتونین تایپ کنید Sms بگیرید و بفرستید و هر جای که خواستین تایپ کنید و غیره ... و مموری های پک های جدید همون طوری که دوستمون گفتن 1 گیگ میزارن و معمولا پکیج های قدیمی 512 :46:

موفق باشید.

Re Z a
23-07-2008, 01:48
ولی من برنامه mini opera را با خود گوشی دانلود کردم و بعد هم نصبش کردم و خیلی هم خوب کار می کنه و ضعیف نیست. مشکلی هم نداره.

صفحات فارسی را هم کاملا باز می کنه و مشکلی در صفحات فارسی ندارم. همین انجمن را هم با گوشی باز می کنم...

خوب برای شما که خوب کار میکنه ایشونو راهنمایی بفرمائید دوست عزیز!

بله اونو همه با گوشی دانلود میکنن مثل من و مشکلی با فارسی بودنش ندارم چون ورژن فارسیشو از سایت خودش دانلود کردم . اما اون دوستمون چیزه دیگه ای گفتن که شما منظورشونو نگرفتین و روی پاسخ من جواب دادین!:13:

- من با برنامه opera كه داخل خود گوشي هست به نت وصل مي‌شم
چكار بايد بكنم؟
ممنونم

و تنها توصیه من به این دوستمون که مشکل داشتن , اینه که پاکش کنن 2 باره ورژن فارسیشو بریزن , و از قسمت تنظیمات برنامه .وارد منوی اپرا میشید و ابزارها و بعد تنظیمات انتخاب میکنید و در قسمت شبکه پرتکل باید Http بذارید و ذخیره کنید .:46:

starn
23-07-2008, 06:58
دو جور پک p1 هست هردوشون هم خاکستری ولی یکیش عکس گوشی واضح روشه و یکی دیگش عکس گوشی روشه ولی مات و برجسته و همرنگ جعبه!!!!!!!!!! چه فرقی دارن؟

c0rd3r
23-07-2008, 11:22
دو جور پک p1 هست هردوشون هم خاکستری ولی یکیش عکس گوشی واضح روشه و یکی دیگش عکس گوشی روشه ولی مات و برجسته و همرنگ جعبه!!!!!!!!!! چه فرقی دارن؟

فک کنم اونایی که برجستست واقعی باشه ... البته شایدم فرق نداشته باشه ... من دم عید گرفتم از یه آشنا پکش از همینایه که برجسته هست ...

===

دوستان نرم افزار تم سازی سراغ دارین که بره p1 هم تم بسازه ؟ من یکی دارم تم هاش به w810 میخورد ولی به p1 نمیخوره ... چیکار کنم ؟

ویرایش :

من یه مشکل دیگه هم دارم ... من یه سیمکارت ایرانسل دارم که قبلا فقط باهاش بره استفاده از GPRS استفاده میکردم اما الآن که پی1 گرفتم نمیتونم ازش استفاده کنم ... وقتی کد ایرانسل #3*140* رو میزنم تنظیمات GPRS رو نصب میکنه ولی کانکت نمیشه ... توی سایت ایرانسل هم نوشته گوشی شما تحت پوشش نیست ... کسی میدونه باید چیکار کنم ؟

mehraboun1985
23-07-2008, 11:35
منم بالاخره p1خريدم.منتها باهاش مشكل دارم.يعني وقتي خريدم در موردش اطلاعات كم داشتم.حالا هم هرجا هر چيزي مي‌خونم هي گيج مي‌شم.بي زحمت كمكم كنيد.
1)چرا alarm اگه گوشيم رو silent باشه زنگ نمي‌زنه و هر روز خواب مي‌مونم؟
2)آيا گوشي رو بايد Update كنم؟اگه نكنم چي مي‌شه؟ مي‌شه خودم آپذتش كنم يا بايد آدم حرفه‌اي اين كار رو بكنه
3)در مورد هك گوشي هم يه عالمه سوال دام.گوش هك شده چه فرقي با هك نشده داره؟ چه تغييري توش ايجاد مي‌شه؟
4)من روي گوشي يه سري بازي و ... نصب كردم اگه بخوام پاكشون كنم ، آيا فقط با uninstall مي شه اين كار رو كرد؟مي خوام هيچ فايل اضافه اي رو گوشيم نمونه
5)آيا اين گوشي آنتي ويروس لازم داره؟
6)اگه بخوام برنامه هاي جاوا رو اجرا كنم آيا بايد برنامه خاصي رو رو گوشي بريزم يا همينطوري مثل گوشهاي جاوا هم عمل مي‌كنه؟ بيشتر برنامه هاي جاوا با joystick كار مي‌كنن.اين گوشي كه نداره كدام دكمه هاش به جاي joystick عمل مي‌كنن؟
7)چه طوري مي‌شه عملكرد دكمه بغل گوشي كه علامت @ داره رو عوض كرد؟ اصلا اين كار شدني هست؟

mino_soso
23-07-2008, 11:54
[quote=smoking;2694088]خواهش میکنم .ببینید دوست عزیز این گوشی Cda های مختلفی داره که اگه تاپیک از اول خونده باشین حتما متوجه عرضم میشین مثلا Cda مال خاورمیانه Middle East هم منو فارسی داره هم کیبورد مجازیش قابلیت تشخیص دست خط فارسی داره و Cda مال نروژ فقط کیبرد مجازیش عربی داره و عربی میگیره و میفرسته منظور پچ گژ نداره , و یه نمونه هم Wg1 یعنی برای همه کشور ها , هست که بهترینشونه فارسیم هست اما منو هاش فارسی نمیشه یعنی فقط انگلیسیه ولی فارسیو توی لیستش داره که میتونین تایپ کنید Sms بگیرید و بفرستید و هر جای که خواستین تایپ کنید و غیره ... و مموری های پک های جدید همون طوری که دوستمون گفتن 1 گیگ میزارن و معمولا پکیج های قدیمی 512 :46:
ممنون از اینکه وقت میزاری و جواب میدی . یه مورد تو حرفات بود اونم بهترینشونه /من از کجا بفهمم این گوشی wg1هست . قبل از اینکه پول بدم بخرم.(منظورم ط5علاالدین که تا پول ندی گوشی بهت نمیدن).گارانتی کامتل کدوم یکی از ایناست.در مورد جعبه که دوستان گفتن برجسته هست و نیست نظر شما چیه.کارتن شما از کدوم یکیه.فرق خاورمیانه با wg1بغیر از منو فارسی چیه؟اخرین vergionگوشی چیه?ایا vergion تو خاورمیانه و wg1فرق میکنه؟

reza3600
23-07-2008, 13:12
سلام
میشه کاری کرد تا موقع بلوتوث فایلها توی اینباکس نرن و مثل k750 ی فقید!!! هر کدوم از اونها سر جای خودش بره؟
راستی چه طوری برنامه های نصب شده رو پاک کنم؟

hossein1990
23-07-2008, 13:24
سلام .با عرض معذرت من حوصله خوندن 221 صفحه رو ندارم . اما چند تا سوال دارم .
1- آيا p1 فقط uiq3 رو پشتيباني مي كنه و نمي شه روش برنامه هاي سيمبيان ريخت . چون تو قسمت سيستم عاملش كه نوشته symbian v9.1
2 - چطوري ميشه صفحه كليد فارسي روش ريخت . ( آيا هك لازم داره ؟ )
3 - آيا برنامه هاي جاوا روش كار مي كنه يا نه ؟
ممنون مي شم اگر جواب بديد .
فعلا باي

m&a
23-07-2008, 13:49
سلام دوست عزيز
براي نصب زبان فارسي بر روي P1 ميتوني فايل مربوطه رو از سايت شركت سوني اريكسون دانلود و بر روي گوشيت نصب كني، حدودا 17 مگابايته
ارادتمندم

خيلي از راهنماييتون ممنونم
انجام دادم و نصب شد
فقط چطوري ميتونم كيبورد مجازي فارسي داشته باشم بدون انتخاب منوي فارسي؟
و اين نرم‌افزار فارسي كه خود ايران ساخته روي اين گوشي كار مي‌كنه؟
چون من نصبش كردم ظاهرا مشكلي نداشت فقط اصلاً چيزي تايپ نمي‌كنه يا گوشي هنگ مي‌كنه
بازم ممنونم

carnation
23-07-2008, 18:14
گوشی های گارانتی کامتل هم فارسی ندارن؟

mino_soso
23-07-2008, 18:19
پس کدوما فارسی دارند

hamid00009
23-07-2008, 19:24
گوشی های گارانتی کامتل هم فارسی ندارن؟
از من گارا نتی کامتل بود فارسی هم داره .

e_mohsen83
23-07-2008, 19:38
با سلام
من میخوام این گوشی رو بخرم دوستان لطف کنن وبه سوالات من جواب دهند با تشکر
1:محتویات کامل جعبه این گوشی چیست واگر عکسی هم در مورد محتویات گوشی دارید ممنون میشوم بگذارید.
2:این گوشی چند نوع دارد و طریقه فهمیدن اصل بودن ان چیست.
3:اخرین قیمت ان چند است و اگر روش تستی هم هنگام خرید هست ممنون می شوم بگوید.
واگر نکته ای خاصی خودتان می دانید ذکر کنید
متشکرم

hossein1990
23-07-2008, 20:14
با سلام
من میخوام این گوشی رو بخرم دوستان لطف کنن وبه سوالات من جواب دهند با تشکر
1:محتویات کامل جعبه این گوشی چیست واگر عکسی هم در مورد محتویات گوشی دارید ممنون میشوم بگذارید.
2:این گوشی چند نوع دارد و طریقه فهمیدن اصل بودن ان چیست.
3:اخرین قیمت ان چند است و اگر روش تستی هم هنگام خرید هست ممنون می شوم بگوید.
واگر نکته ای خاصی خودتان می دانید ذکر کنید
متشکرم

يك رم 1gig و هدفون و سي دي و شارژ و پايه اتصال به كامپيوتر و سيم usb
نوع و اصل بودنش رو در جريان نيستم
قيمتش حدود 330-320 هست البته مال من گارانتي نداره .

راستي شما جواب سؤالات صفحه قبل من رو نمي دونيد ؟
موفق باشيد باي

hossein1990
23-07-2008, 20:50
راستي تو جعبش يك قلم اضافه و يك كيف كوچك هم داره .

e_mohsen83
23-07-2008, 21:57
راستي تو جعبش يك قلم اضافه و يك كيف كوچك هم داره .

مرسی از اینکه جواب دادی
گوشی شما چینی دیگه....

hamed1297
23-07-2008, 23:35
میدونم ربطی نداره ولی شاید واسه یک نفر بدرد بخوره:
مموری 2 گیگ san disk از نوع M2 رو امروز گرفتم 15.000 با گارانتی مادام العمر.

hossein1990
24-07-2008, 09:44
مرسی از اینکه جواب دادی
گوشی شما چینی دیگه....

آره مگر گوشي فرانسوي هم هست ؟‌ براي من كه خيلي فرقي نداره .
گوشي قبلي w700 بود و اونم چيني بود 2 سال كار كرد الانم مثل روز اولشه .

meka
24-07-2008, 10:53
سلام به همگي من هم يك هفته است خريدم
حالا چند تا سوال دارم من تنظيمات اتوماتيك gprs ايرانسل گرفتم ونصب كردم واكانتش هم ساخته شد ولي نمي دونم چرا به اينترنت وصل نمي شه واين پيغام مياد البته اينو بگم وقتي روي گزينه web مي رم عكس كره زمين او بالا صفحه نمايان ميشه اما بعد از چند ثانيه قظع ميشه وپيغام ميده coud not locate remote server
ويه سوال ديگه من براي اينترنت بي سيم رفتم كنار يه جايي و scan كردم يكي پيدا كردم كه علامت انتنش هم پر بود ولي نه علامت ستاره كنارش بود نه علامت قفل . ولي توي more كه رفتم توي قسمت riceve وsend بر حسب kb چيزيايي نوشته بود اما ديگه من كاري نكردم ومستقيم رفتم تو web اما چيزي باز نكرد بايد چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟

mino_soso
24-07-2008, 11:21
بالاخره فرق این جعبه هامعلوم نشد چی چی هست؟کدوم از جعبه ها اصل است هر کی بگه جعبه اش از کدو ماس مخصوصا اونایی که گارانتی کامتل دارند.

Re Z a
24-07-2008, 12:52
دوستان عزیزی که می خوان پک اصلی جعبه p1 بشناسن اگه دوست داشتن بگن عکس بگیرم براشون بذارم اما همین جوری اگه بخوام آدرس بدم برای من روی جعبه عکس قاب p1 هست البته دکمه های p1 روی جعبه برجسته هستش

meka
24-07-2008, 12:52
بالاخره فرق این جعبه هامعلوم نشد چی چی هست؟کدوم از جعبه ها اصل است هر کی بگه جعبه اش از کدو ماس مخصوصا اونایی که گارانتی کامتل دارند.
سلام
من p1 كه خريدم جعبش خاكستري است روي جعبه يه عكس گوشي ساده (رنگي نيست) همون خاكستري است اما دكمه هاش برجسته است
2) كنار جعبه يه برچسب داره كه سفيد رنگ چسبيده به جعبه و روش imei و s/n رو نوشته وچند تا كد ديگه وپايينش هم نوشته made in chine البته روش دو مهر هم خورده كه ابي رنگ است ويكيش تاريخ نوشته مال من نوشته 12/4/1387
محتويات داخل جعبه يك جعبه داخلش هست كه 1سيدي 2تا دفترچه وچند تا بروشور . اما داخل خود جعبه اصلي 1 كابل usb و شارژريك قلم اضافه ويك پايه هست كه كه دوتا كاربرد داره يكي گوشي رو روي اون قرار ميدي وشارژ مي كني (شبيه تلفن بي سيم ) ويا با اون به كامپيوتر وصل ميشي .البته مال من دوتا كارت هم داره كه اندازه اش شبيه كارت اينترنت هست وجنسش مقوايي نيست فكر كنم پلاستيك فشرده است يكي به زبون عربي و ديگري به زبون انگليسي . ويك كيف گوشي
ومهم تر از همه چيز خود گوشي است من باز كردم وimei رو با جعبه چك كردم يكي بود وباطريش هم روش هولگرام چسبيونده بودند
اميدوارم به دردت خورده باشه البته نميدونم اصله يا نه :13:؟ ولي خوب گفتم شايد كمكت كنه
يادم رفت بگم كه ماله من گارانتي نداره فروشنده گفت با گارانتيش فقط 5 تومن فرق داره ديگه راست و دروغش با فروشنده:20:

Re Z a
24-07-2008, 13:12
ممنون از اینکه وقت میزاری و جواب میدی . یه مورد تو حرفات بود اونم بهترینشونه /من از کجا بفهمم این گوشی wg1هست . قبل از اینکه پول بدم بخرم.(منظورم ط5علاالدین که تا پول ندی گوشی بهت نمیدن).گارانتی کامتل کدوم یکی از ایناست.در مورد جعبه که دوستان گفتن برجسته هست و نیست نظر شما چیه.کارتن شما از کدوم یکیه.فرق خاورمیانه با wg1بغیر از منو فارسی چیه؟اخرین vergionگوشی چیه?ایا vergion تو خاورمیانه و wg1فرق میکنه؟

خواهش می کنم وظیفم هستش:20: راستیتش باید بگم CDA باید اول بخرید گوشیو تا شناسایی بشه مثلا شما می تونید از فروشنده بپرسین این گوشی دارای چه ویژه گیهایی هست از لحاظ ساپورت فارسی اگه فروشنده گفت کامل ساپورت میکنه بفهمین برای خاورمیانست اگه گفت فقط SMS فارسی و تایپ.. بفهمین توی مایه هایWG1 هستش و در مورد کار تون گوشی من حالا نمی دونم چه بر چسبی مد نظر دوستان بوده اما کارتن گوشی من همون طوری که توی پست قبلی گفتم خدمتتون هستش و یه برچسب Wayfinder Navigator 7 با فونت قرمز و پیش زمینه سفید که این بک گراند روش قاره های جهانه منظور برچسب Gps گوشیه و فرق خاورمیانه با Wg1 توی همون منوی گوشی که فارسی میشه و دست خط فارسیو شما میتونید توی قسمت مسج ها با قلم به صورت کشیدن آن روی LCD حرف مورد نظرتونو تایپ کنید... و برای Cda WG1 اولین آپدیت ها براشون میاد و کامل ترند و در مورد اینکه پرسیده بودین چطوری میشه تشخیص داد Cda رو که مال کجاست چون فروشنده اول پول میگیره, شما اول سعی کنید گوشیه خوبی بگیرید سالم باشه با گرانتی باشه بقیه چیزا قابل تغییره ,و قابل حله مثل همین CDa که آموزشش توی همین تاپیک گذاشتم به راحتی میتونید عوض کنید و آپدیت کنید

موفق باشید

mino_soso
24-07-2008, 15:51
ممنونم از اینکه جواب دادی. تاپیک اپدیت تو صفحه چند هست .منظورم روش اپدیت.

Re Z a
24-07-2008, 20:15
ممنونم از اینکه جواب دادی. تاپیک اپدیت تو صفحه چند هست .منظورم روش اپدیت.

من دقیقا نمیدونم اما شما گوشیو بخرید مطمئنم هستش آموزش آپدیت. و بگردین اگر نبود بگین براتون بذارم

e_mohsen83
24-07-2008, 20:59
سلام
من امروز این گوشی رو خریدام 310
میدین چین هم به باطری نوشته بود

Re Z a
24-07-2008, 21:01
سلام
من امروز این گوشی رو خریدام 310
میدین چین هم به باطری نوشته بود

مبارک باشه دوست عزیز :10:

e_mohsen83
24-07-2008, 21:57
مبارک باشه دوست عزیز :10:

اقا یه راهنمایی کامل میخوام یه فایل pdfیا هرچیز از این گوشی سراغ نداری

Re Z a
24-07-2008, 22:42
اقا یه راهنمایی کامل میخوام یه فایل pdfیا هرچیز از این گوشی سراغ نداری

یه فیلم ازش دارم خیلی کامله مال اون موقعه که تازه این گوشی وارد بازار شده بود (بازار جهانی نه ایران) اگه خواستین Email تونو بدین توی پیغام خصوصی براتون آپلود کنم البته قول نمیدم چون هاردم شلوغه باید پیدا کنم براتون:11:

p6tr
24-07-2008, 22:42
آقا هرکی میبینه میگه مبارکه تو هم Tv گرفتی< میخوام خفه اش کنم ;)

p6tr
24-07-2008, 22:44
آقا تو رو خدا یکی بگه من هندزفری بلوتوث چی بخرم که موسیقی بهش منتقل بشه
الان یه Nec دارم. توی وسایل صوتی نشونش میده ولی تو قسمت انتقال صدا چیزی نداره
فقط مکالمه منتقل میشه

Re Z a
24-07-2008, 22:45
آقا هرکی میبینه میگه مبارکه تو هم Tv گرفتی< میخوام خفه اش کنم ;)

جواب های دندون شکنی میتونید بدید دوست عزیز اینکه ناراحتی نداره یا اصلا کافیه لیبل یا مارک سونی اریکسون نشونشون بدید کار تمومه:31::46:

starn
25-07-2008, 07:17
اگه گوشی منو فارسی باشه آپیت کنی زبان فارسیش از بین می ره؟ ( نه فقط p1 در کل آیا منو فارسی از بین می ره؟)

Re Z a
25-07-2008, 07:24
اگه گوشی منو فارسی باشه آپیت کنی زبان فارسیش از بین می ره؟ ( نه فقط p1 در کل آیا منو فارسی از بین می ره؟)

خیر اگه Cda عوض نکنید با آپدیت کردن فارسی بودن گوشیتون از بین نمیره همون جوری که از اسمش پیداست آپدیت یعنی بروز کردن نه اینکه امکاناتیو از روی یه گوشی ور داشتن!‌ پس خیالتون راحت پاک نمیشه دوست من:46:

hossein1990
25-07-2008, 08:45
براي فارسي نوشتن چكار بايد كرد ؟‌ تنها راه همون برنامه 17 مگابايتي سايت خودشه ؟‌
من منوها رو نمي خوام فارسي بشه فقط قسمت sms
باي

meka
25-07-2008, 09:19
حالا چند تا سوال دارم من تنظيمات اتوماتيك gprs ايرانسل گرفتم ونصب كردم واكانتش هم ساخته شد ولي نمي دونم چرا به اينترنت وصل نمي شه واين پيغام مياد البته اينو بگم وقتي روي گزينه web مي رم عكس كره زمين او بالا صفحه نمايان ميشه اما بعد از چند ثانيه قظع ميشه وپيغام ميده coud not locate remote server
ويه سوال ديگه من براي اينترنت بي سيم رفتم كنار يه جايي و scan كردم يكي پيدا كردم كه علامت انتنش هم پر بود ولي نه علامت ستاره كنارش بود نه علامت قفل . ولي توي more كه رفتم توي قسمت riceve وsend بر حسب kb چيزيايي نوشته بود اما ديگه من كاري نكردم ومستقيم رفتم تو web اما چيزي باز نكرد بايد چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:

e_mohsen83
25-07-2008, 10:58

درباره این اینترنت بیسم یه نفر یه توضیح جامع و کامل بده

p6tr
25-07-2008, 11:39
سلام
من تازه P1 گرفتم. واقعا هم ازش راضیم. اگه گوشیتون هنگ میکنه فقط به این دلیله که برنامه ها رو از task manager نمی بندین اما یه ایرادی در مورد صداهای هشدار به P1 وارده که کسی تا حالا اشاره نکرده بهشون جهت اطلاع عرض میکنم که حواستون باشه خواب نمونین:
1. وقتی گوشی خاموشه ، زنگ بیدارباش و یادآوری زنگ نم زنه .
2. وقتی به موسیقی گوش می دین ، صدای زنگ تماسهای وارده و صدای هشدار یادآوری یا بیدارباش پخش نمیشه و بجاش بیپ میشنوین.
3. موقعی که براتون بلوتوث میاد نه صدایی میشنوین نه ویبره ای.
در ضمن اگه کسی راه حلی داره بگه.

Re Z a
25-07-2008, 11:53
كسي نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:

در مورد تنظیمات Gprs توی همین تاپیک توضیح دادم دوست عزیزم امیدوارم بدردتون بخوره!

در مورد Wlan هم یه Acc دیگه رو امتحان بکنید و قبلش از Free بودن یا نبودنش اطمینان داشته باشین اون موقه اگه بازم با Can Not مواجه شدین مطرح کنید امیدوارم درست بشه

meka
25-07-2008, 12:29
اگه ميشه ادرس صفحه اموزش راه اندازي Gprs ايرانسل رو بديد من پيدا نكردم؟؟؟؟؟

Re Z a
25-07-2008, 13:00
اگه ميشه ادرس صفحه اموزش راه اندازي Gprs ايرانسل رو بديد من پيدا نكردم؟؟؟؟؟

پست #2155 هستش امید وارم کارتون راه بیفته :46:

mohsentanha
25-07-2008, 20:02
سلام
من تازه P1 گرفتم. واقعا هم ازش راضیم. اگه گوشیتون هنگ میکنه فقط به این دلیله که برنامه ها رو از task manager نمی بندین اما یه ایرادی در مورد صداهای هشدار به P1 وارده که کسی تا حالا اشاره نکرده بهشو جهت اطلاع عرض میکنم که حواستون باشه خواب نمونین:
2. وقتی به موسیقی گوش می دین ، صدای زنگ تماسهای وارده و صدای هشدار یادآوری یا بیدارباش پخش نمیشه و بجاش بیپ میشنوین.

ویرایش شد...........................:10:

e_mohsen83
25-07-2008, 20:13
سلام
چه جوری میشه کیبورد فارسی رو همیشه به عنوان پیش زمینه گوشی انتخاب کرد
من گوشیم این کیبورد فارسی رو داره چه جوری میشه منو ها رو هم فارسی کرد
اقا یه سوال دیگه چرا نمیشه عکساشو مثل acd یه نرم افزارهای مشابه یعنی پشت سرهم دید و موزیکشم همینطور باید تک تک گوش داد

mohsentanha
25-07-2008, 22:25
سلام
چه جوری میشه کیبورد فارسی رو همیشه به عنوان پیش زمینه گوشی انتخاب کرد
من گوشیم این کیبورد فارسی رو داره چه جوری میشه منو ها رو هم فارسی کرد
اقا یه سوال دیگه چرا نمیشه عکساشو مثل acd یه نرم افزارهای مشابه یعنی پشت سرهم دید و موزیکشم همینطور باید تک تک گوش داد

control panel<device>text input>on-screen keyboad>more<setup
بعد زبان مورد نظر رو انتخاب کن :10:

یه سوال: من می خوام زیر نوشته ی ir-mciمکان مورد نظری که هستم رو نشون بده دوستانی که می دونن بگن چطوری فعال میشه

hamed1297
25-07-2008, 22:28
در مورد بلو توس باید بگم که برای من هم ویبره داره هم اهنگ اس ام اس رو پخش میکنه
در مورد شماره 2 باید بگم حق با شما هست نمی دونم چرا این جوری ساختنش
مطمئن هستید؟
من هر کس رو دیدم از این نبود alarm واسه دریافت بلوتوث شاکی بوده.
مورد 2 هم که مشکلی نداره که.کاملا مشخصه.اینجوری که بهتره وسط آهنگ اگر صدای زنگ بیاد که یک دفعه فیوز آدم میپره.

mohsentanha
25-07-2008, 23:06
مطمئن هستید؟
من هر کس رو دیدم از این نبود alarm واسه دریافت بلوتوث شاکی بوده.
مورد 2 هم که مشکلی نداره که.کاملا مشخصه.اینجوری که بهتره وسط آهنگ اگر صدای زنگ بیاد که یک دفعه فیوز آدم میپره.
ویرایش شد..........................

Re Z a
25-07-2008, 23:08
سلام
من تازه P1 گرفتم. واقعا هم ازش راضیم. اگه گوشیتون هنگ میکنه فقط به این دلیله که برنامه ها رو از task manager نمی بندین اما یه ایرادی در مورد صداهای هشدار به P1 وارده که کسی تا حالا اشاره نکرده بهشو جهت اطلاع عرض میکنم که حواستون باشه خواب نمونین:

مبارکتون باشه دوست عزیز برای صداهای هشدار هم بنده این نظر دارم شاید شما موافق نباشید اما نظر من اینه که سازنده اینو در نظر گرفته که شما وقتی دارین مثلا آهنگ Light گوش میدین یه هو یه مزاحم یا هر شخص دیگری مزاحمتون نشه و با یه صدای بیپ شما مطلع بشید و گذشت اون زمان که داشتین موسیقی گوش میدادین:8: یه دفعه با صدای شیپور از جاتون میپریدید :18: و در خصوص زنگ بیدارباش هم باید عرض کنم اونم قواعد خودشو داره که روی اصولش باشه همچین بیدارتون میکنه که نمیفهمین که چی و از کجا بیدارتون کرده و برای بلوتوث هم به همین شکل نیازی نبوده چون مثل گوشی های دیگه نیست چون فایل های دریافتی همشون براتون archive میشن توی قسمت Beam Received و شما تک به تک یا به حالت کلی حتی می تونید ذخیرشون کنید :3:

hamed1297
25-07-2008, 23:16
اره هر کی برام می فرسته اهنگ اس ام اس رو پخش می کنه حتی دلیور هم میشه اس ام اس صداش همون اهنگ اس ام اس هستش مگه مال شما نمیشه؟
در ضمن اهنگ اس ام اس اگه 4 یا 5 دقیقه ای باشه تا اس ام اس رو که اومده باز نکنی همین طور اهنگ میزنه.
راستش مال من که اینطوری نیست.عجیبه واقعا.

من منظورم بلوتوث بود.اشتباه نمیکنی؟

mohsentanha
25-07-2008, 23:39
راستش مال من که اینطوری نیست.عجیبه واقعا.

من منظورم بلوتوث بود.اشتباه نمیکنی؟
شرمنده من فکر کنم با گوشی های دیگه ام قاطی کردم ولی موقع دلیور شدن قشنگ یادمه که اهنگ پخش میکرد
و از طریق هندزفری یسری جاها تغییراتی بوجود میاد ولی یادم نیست برای این که کسی وارد صحبتامون نشه من اونا رو ویرایش می کنم.
بسوزه پدر حواث پرتی :31:
فکر کنم دچار توهم شدم اونم از نوع شدید
راستی کسی نمیدونه چطوری زیر IR-mciمکانی که هستم رو نشون بده؟