ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P1

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

hamid00009
15-08-2008, 08:50
P1i در آستانه ی خز شدن!!!!!!!!!!
با گارانتی کامتل 298
خوشبختانه گوشی p1 گوشی هست که 60% مردم ازش سر در نمییارن به همین خاطر دیر خز میشه

e_mohsen83
15-08-2008, 09:00
خوشبختانه گوشی p1 گوشی هست که 60% مردم ازش سر در نمییارن به همین خاطر دیر خز میشه

به نظر من جنس مونث سراغ این گوشی نمیره این 50درصد اقایون که 90درصدشون سر در نمی یارند
پس به هیچ عنوان این گوشی خز نمی شود

farid55
15-08-2008, 10:13
به نظر من جنس مونث سراغ این گوشی نمیره این 50درصد اقایون که 90درصدشون سر در نمی یارند
پس به هیچ عنوان این گوشی خز نمی شود

140% تایید میشود.:5:
از این ببعد اندر مصائب P1 داشتن هم مینویسیم:21::21:

rezab2
15-08-2008, 10:34
دوستان سلام
خواهشمندم هرکی لینک دانلود جدیدترین فریمور p1 را داره برام بزاره:20:
قدیمی ام باشه عیب نداره:46:

MILAD99
15-08-2008, 10:54
میلاد جان ، به نظر من از عفیف آباد بگیر. ملاصدرا نه ، گرون میدن.
اطلس موبایل (فلکه اطلسی) هم معتبر ولی معمولا از همه جا گرون تر میده ! اگه یه قیمتم اونجا بگیری بد نیست.
ممنون استاد محمد :46:

Mohammad
15-08-2008, 11:10
نظر دوستان در مورد خز نشدن درسته ! گوشی نیست که هر کسی دستش بگیره چون هر کسی سر در نمیاره ! بماند اینکه بعضی ها فقط واسه کلاس میگیرنش !
rezab2 جان ، شما خیلی راحت با برنامه ی موجود می تونید گوشیتون رو آپدیت کنید و نیازی به دانلود فیرم نیست.

carnation
15-08-2008, 12:05
عکس گوشی با کیبورذ برجسته است؟ روی خود گوشی هم نوشته چین؟

و این که از کجا بگیریم بهتره ؟ تهران

hamed1297
15-08-2008, 13:11
با سلام خدمت همه دوستان فعال و عزیز
منم P1i می خوام
من شیراز زندگی می کنم
خواهشا یکی از بچه های شیراز آدرس یک موبایل فروشی قابل اعتماد و باانصاف و بده که ما هم بریم و P1i رو ردیفش کنیم (((البته با اجازه بزرگترها)))
ما که بدجوری عاشقش شدیما
سلام همشهری.
من هم عفیف آباد رو پیشنهاد میکنم.
مغازه خاصی رو پیشنهاد نمیدم ولی تاکیدم روی عفیف آباد هست.

سلام
حامد خان ای کاش قولی که به من داده بودی رو هم عمل کنی مثل این آقا......
جناب من چیزی یادم نمیاد.میشه دوباره بفرمایید.ببخشیدا.

شاید باورتون نشه ولی من به تعداد مساوی دست مرد و زن دیدک گوشی رو.برای اولین بار هم دست یه دختر دیدم.
من به شخصه خوشحال میشم بقیه هم از این گوشی توپ فیض ببرن و به اکثر دوستانی که میخوان گوشی بخرن پیشنهادش میکنم.

دوستان سلام
خواهشمندم هرکی لینک دانلود جدیدترین فریمور p1 را داره برام بزاره
قدیمی ام باشه عیب نداره
لینک نداره که.باید با برنامه SEUS اون رو آپدیت کنید.

godsmak
15-08-2008, 13:53
درود به همه دوستان.
يه سوال برام پيش اومد، گفتم بپرسم.
من روز اولي كه گوشيمو خريدم آپديتش كردم.(حدود 2 ماه پيش)
اون موقع روش هيچ نرم افزار يا بازي اي نصب نداشتم،
ولي الان كلي بازي و نرم افزار روش نصب كردم و تصميم گرفتم دوباره گوشي رو آپديت كنم.
مي خواستم ببينم راهي هست كه بعد از آپديت بشه همه نرم افزار هايي كه از قبل نصب بوده رو
با تنظيماتشون (مثل Save بازيها) برگردوند روي گوشي، چون نصب اين همه نرم افزار و بازي واقعا زمان بره!

godsmak
15-08-2008, 14:02
سلام
خواهشاً بین P1i با W960 شما کدوم رو انتخاب می کردین اگه ارجحیت با امکانات مخابراتی و شبکه ای باشه؟
تا اونجا كه من مي دونم اين دو گوشي از اين بابت فرقي با هم ندارند.
در ضمن عقل سليم در اينه كه P1i كه قيمتش حدود 300 هزار تومانه رو بخري، چون نسبت به W960 كه حدود 520 هزار تومانه، فرق زيادي نداره، به جز مقدار 8 گيگ حافظه!
در ضمن بقيه تفاوت ها هم مثل Walkman Player 3 رو هم مي توني با يه هك ساده روي P1i بريزي!

hamed1297
15-08-2008, 14:08
درود به همه دوستان.
يه سوال برام پيش اومد، گفتم بپرسم.
من روز اولي كه گوشيمو خريدم آپديتش كردم.(حدود 2 ماه پيش)
اون موقع روش هيچ نرم افزار يا بازي اي نصب نداشتم،
ولي الان كلي بازي و نرم افزار روش نصب كردم و تصميم گرفتم دوباره گوشي رو آپديت كنم.
مي خواستم ببينم راهي هست كه بعد از آپديت بشه همه نرم افزار هايي كه از قبل نصب بوده رو
با تنظيماتشون (مثل Save بازيها) برگردوند روي گوشي، چون نصب اين همه نرم افزار و بازي واقعا زمان بره!
سلام.دوست عزیز مدتها هست که آپدیت جدیدی برای این گوشی نیومده.پس شما نمیتونید اون رو آپدیت کنید.
در کل با backup گیری با pc suite میشه این کار رو کرد.

rezab2
15-08-2008, 14:32
من قصد اصلی ام آپدیت نیست .

rezab2
15-08-2008, 14:38
من قصد اصلی ام آپدیت نیست . برنامه را هم گرفتم ولی وقتی میخواد خودشو آپدیت کنه چند درصد که میره جلو ارور میده .
یه startup ریختم توی گوشی حالا هر وقت روشن میکنم بالا نمییاد . بنابراین میخوام فلش کنم ولی فریمور ندارم . در ضمن تو شهر ما موبایل فروشی ها یا فلش نمیکنند یا 15 تومان میگیرند فلش میکنند . به خاطر همین میخوام خودم فلش کنم.

hamed1297
15-08-2008, 15:09
با master reset چی؟اون رو امتحان کردی؟
باز internal memory format هم یه گزینه دیگه هست که میتونی در نظر داشته باشی.
قبلش با اساتید مشورت کن.

rezab2
15-08-2008, 17:06
hamed1297 جان من گوشیم خاموشه وقتی روشن میکنم انیمیشن پخش میشه. ولی دیکه به خط لود نمیرسه همونجا گیر میکنه . به شارز هم زدم ولی جواب نداد . شما راه دیگه ای به جز فلش کردن دارید ؟

hamed1297
15-08-2008, 18:18
چرا.همون آپدیت.
ولی قبلش باید با برنامه++sx کاری کنی که گوشی دوباره قابلیت آپدیت رو پیدا کنه.با وجود اینکه آخرین فریمور رو داره.
من خودم این کار رو نکردم ولی میدونم که میشه.من اون راه رو پیشنهاد میدم بعد از اون هم میتونید آپدیتش کنید.

rezab2
15-08-2008, 18:45
دوست عزیز گفتم که
برنامه آپدیتم وقتی میخواد خودشو آپ کنه بعد از چند درصد ارور میده
حالا میخوام فریمور گیر بیارم خودم فلش کنم. هیچ راهی برای گیر آووردنش نیست ؟ شما خودت نداری ؟

hamed1297
15-08-2008, 19:02
والا من که ندارم.
خوب برنامه شاید مشکل داره.اون رو دوباره بگیر.

FerineFast
15-08-2008, 19:51
میشه روش نصب gps رو توضیح بدید

nily68
16-08-2008, 00:07
من با Pdfها مشکل دارم.حجمش12mbهست.نا مفهوم میاد.میشه کاری کرد؟

mamad6280
16-08-2008, 00:12
والا نمیدونم پی دی اف خاص شما چه مشکلی داره

ولی تو این لینک کمی راجب پی دی اف ها بحث شده ببینی بدنیس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohammad
16-08-2008, 00:17
دقیقا
به لینکی که محمد عزیز دادن مراجعه کنید.
همین امروز تست کردم ، حتی با 18 مگ هم مشکلی نداره.

nily68
16-08-2008, 00:31
یه Pdfبرنامه نویسی به زبان# C هست.هر کاری می کنم نمیاد.حتی ورژن جدید+pdf رو گرفتم اما نشد 

nily68
16-08-2008, 00:55
تا حالا کسی تونسته دو گوشی که Wlanدارن رو به هم وصل کنه؟یا بهwlan لب تاب وصل بشه البته با P1

jojo_tala98
16-08-2008, 09:11
hamed1297 جان من گوشیم خاموشه وقتی روشن میکنم انیمیشن پخش میشه. ولی دیکه به خط لود نمیرسه همونجا گیر میکنه . به شارز هم زدم ولی جواب نداد . شما راه دیگه ای به جز فلش کردن دارید ؟
دوست عزیز من یه راه حل بهت میگم امتحانش کن
گوشیتو خاموش کن.سیم کارتتو در بیار بعد باتریشو جا بزن بعد روشنش کن وکد زیرو بزن با دکمه ی چرخان
بالا-ستاره-2 بار پایین-ستاره-پایین-ستاره
اخرین گزینش فرمته
امتحانش کن ببین چی پیش میاد:5::10::8:

e_mohsen83
16-08-2008, 09:32
تا حالا کسی تونسته دو گوشی که Wlanدارن رو به هم وصل کنه؟یا بهwlan لب تاب وصل بشه البته با P1

دو تا گوشی که به هم وصل نمی شوند چون هردو گیرندان
اگر از لب تاپ هم کارت شبکه اش از نوع بلوتوث دارش باشه وصل میشه

nily68
16-08-2008, 09:46
اگه یکیشون به عنوانAd hakشناخته بشه به هم وصل میشن.البته من اینو امتحان نکردم از یکی شنیدم

amir_sa
16-08-2008, 09:53
اگه یکیشون به عنوانAd hakشناخته بشه به هم وصل میشن.البته من اینو امتحان نکردم از یکی شنیدم
منم اينو شنيدم . تو لپ تاپ بايد يه كانكشن به قول دوستمون ad-hak بسازيم كه لپ تاپ به عنوان اكسس پوينت معرفي ميشه و بعد با گوشي كانكت ميشيك بهش.
ولي من نتونستم همچين كانكشني تو لپ تاپ درست كنم

shahshahani
16-08-2008, 11:48
جناب من چیزی یادم نمیاد.میشه دوباره بفرمایید.ببخشیدا.

سلام حامد خان.
قرار بود یه فیلم از خودت موقعی که داری با گوشی تمرین دستخط فارسی میکنی بنویسی.یادت رفت؟
ممنون.

shahshahani
16-08-2008, 11:51
منم اينو شنيدم . تو لپ تاپ بايد يه كانكشن به قول دوستمون ad-hak بسازيم كه لپ تاپ به عنوان اكسس پوينت معرفي ميشه و بعد با گوشي كانكت ميشيك بهش.
ولي من نتونستم همچين كانكشني تو لپ تاپ درست كنم

من تونستم با گوشیم(P990) به لپتاپ وصل شم البته با وایرلس و از اینترنت اون روی گوشی استفاده کنم.

e_mohsen83
16-08-2008, 16:47
من تونستم با گوشیم(P990) به لپتاپ وصل شم البته با وایرلس و از اینترنت اون روی گوشی استفاده کنم.

چه جوری
اخه منم وایرلس دارم و می خوام روی گوشیم هم استفاده کنم وصل هم میشم ولی موقع استفاده میگه فاصله دور است و صفحه باز نمی کند

hamed1297
16-08-2008, 17:11
من یه برنامه توی یک سایت دیدم که روی 2 گوشی باید نصب بشه و با اون میشه به وسیله وایرلس گوشی دیتا بین 2 گوشی رد و بدل کرد.
خوب البته اینطوری که فایده ای نداره.

من تونستم با گوشیم(p990) به لپتاپ وصل شم البته با وایرلس و از اینترنت اون روی گوشی استفاده کنم.
آقا یه زحمت بکش آموزش رو بگذار تا دعات کنیم.

saedy
16-08-2008, 19:22
من یه برنامه توی یک سایت دیدم که روی 2 گوشی باید نصب بشه و با اون میشه به وسیله وایرلس گوشی دیتا بین 2 گوشی رد و بدل کرد.

من این آموزش رو پیدا کردم. نمی دونم تا چه قد کارت رو راه میدازه؟؟؟

hamed1297
16-08-2008, 21:15
سلام حامد خان.
قرار بود یه فیلم از خودت موقعی که داری با گوشی تمرین دستخط فارسی میکنی بنویسی.یادت رفت؟
ممنون.

ببخشید دیر شد.به کل یادم رفته بود:
این هم یه فیلم از نوشتن با قلم به فارسی.اگر بده ببخشید.خودم گرفتم.:

starn
17-08-2008, 16:37
ایا پلیر p1 رو می شه راحت به واکمن 3 تبدیل کرد؟؟؟؟؟؟
(هکش سخته یا آسون برا کسی که تا بحال هک نکرده؟؟؟)

carnation
17-08-2008, 20:42
دوستان کسی تا حالا با مودم وایرلس خانگی به اینترنت وصل شده؟

e_mohsen83
17-08-2008, 20:58
دوستان کسی تا حالا با مودم وایرلس خانگی به اینترنت وصل شده؟

من وصل شدام ولی صفحه نتونستم باز کنم

amir_sa
17-08-2008, 21:19
ایا پلیر p1 رو می شه راحت به واکمن 3 تبدیل کرد؟؟؟؟؟؟
(هکش سخته یا آسون برا کسی که تا بحال هک نکرده؟؟؟)
هيچ كاري نداره اصلا نترس . بيا تو تاپيك هك اونجا بيشتر توضيح داده شده .
واكمن 3 اضافه ميشه و جاي پلير گوشي رو نميگيره ، يعني هم اين هست و هم اون

mohammad_sip
17-08-2008, 22:56
سلام من p1 دارم و مشکلش اینه که فارسی رو نمیشناسه (sms) اون 4 فونتی رو که تو فولدر recorse گوشیه p990 کپی کردن تا فارسی رو بشناسه رو تو گوشیم ریختم ولی باید بگم که تو گوشیه من این فولدر وجود نداره و من خودم ایجادش کردم اما با این وجود بازم فارسی رو نمیشناسه
لطفا هر کی راهش رو میدونه بهم بگه که خیلی نیازش دارم

carnation
17-08-2008, 23:11
من وصل شدام ولی صفحه نتونستم باز کنم

چرا اخه؟

راستی کسی جواب سوال منو نمیده که از کجا بخریم ؟ و این که گارانتی کامتل امیدی بهش هست؟

saedy
18-08-2008, 00:10

kssa
18-08-2008, 14:03
دوستان
من خیلی راحت تونستم با مودم وایرلس خانگی به اینترنت دسترسی داشته باشم کلی هم حال میده بخصوص در مورد RSS
البته من از برنامه operamini 4.1 جاوا استفاده میکنم . و جالبترین نکتش هم اینه که برای انتقال دیتا از سوکت خود اپرا استفاده میکنه نه HTML ! این یعنی اینکه شما بدون محدودیت میتونید از تمامی امکانات اینترنت بدون هیچ مانعی استفاده کنید.
شما قسمت wlan رو فعال کنید بعد سرچ کنید مودم وایرلس شما پیدا میشه connect کنید اگر وایرلستون password داره بهش بدینبعدش هم تمام . یهنی اینترنت شمااماده است و نشونش هم اینه که یک گوی ابی رنگ در بالای گوشی دیده میشه که در حالت ارسال یا دریافت دیتا چشمک زن میشه. حالا برنامه اپرا مینی رو باز کنید و از اینترنتتون لذت ببرید.

amir_sa
18-08-2008, 14:37
دوستان

شما قسمت wlan رو فعال کنید بعد سرچ کنید مودم وایرلس شما پیدا میشه connect کنید اگر وایرلستون password داره بهش بدین
من اين كار رو ميكنم . اون password چيه ؟ چه جوري بايد بفهميم چنده ؟
من يه جايي ميرم كه وايرلس داره ولي صاحبش بلد نيست تنظيماتشو . مي توني همين قسمت رو بيشتر توضيح بدي ؟

e_mohsen83
18-08-2008, 17:53
من اين كار رو ميكنم . اون password چيه ؟ چه جوري بايد بفهميم چنده ؟
من يه جايي ميرم كه وايرلس داره ولي صاحبش بلد نيست تنظيماتشو . مي توني همين قسمت رو بيشتر توضيح بدي ؟

اونی که پسورد نمی خواد باید ipرو بهش بدی همون ipوایرلس رو می گم////////////

واسه من او دایره ابی کوچک می یاد اون بالا ولی صفحه نمی تونم باز کنم....

vahid_civil
18-08-2008, 18:31
یه وب باز کن. بعد که میخای سایت باز کنی یوزر پسورد میخاد که بهش میدی و تمام

shahshahani
19-08-2008, 10:14
اگه کنارش عکس قفل کشیده باشه نمیشه ولی اگه نداشته باشه نباید مشکلی وجود داشته باشه.
من در اسرع وقت اون آموزشی رو که گفته بودم براتون میزارم.
موفق باشید.

MILAD99
19-08-2008, 12:10
سلام
بچه هایی که با wlan گوشی به اینترنت وصل شدن بگن حداکثر سرعت دانلود چقدر بوده؟
tnx

e_mohsen83
19-08-2008, 13:59
یه وب باز کن. بعد که میخای سایت باز کنی یوزر پسورد میخاد که بهش میدی و تمام

من باز می کنم وقتی می خوام برم داخل یک سایت میگه فاصله زیاد است و صفحه باز نمی کند

p6tr
19-08-2008, 14:28
سلام آقا کسی میدونه چطوری توی p1 این sms های تصویری رو میشه دید ( همین عکسهای کوچیک و سیاه و سفید رو) یا چطوری ارسال کرد؟

Re Z a
19-08-2008, 15:41
سلام آقا کسی میدونه چطوری توی p1 این sms های تصویری رو میشه دید ( همین عکسهای کوچیک و سیاه و سفید رو) یا چطوری ارسال کرد؟

اگه منظورتون Pictures message باشه ساپورت نمیکنه

kssa
19-08-2008, 16:00
دوست من اشکال از خیلی جاها میتونه باشه
اگر تنظیمات ÷یش فرض موبایلتون رو دستکاری نکرده باشید با همون روشی که گفتم بسیار راحت به اینترنت وصل میشوید.

Mohammad
19-08-2008, 21:36
سلام من p1 دارم و مشکلش اینه که فارسی رو نمیشناسه (sms) اون 4 فونتی رو که تو فولدر recorse گوشیه p990 کپی کردن تا فارسی رو بشناسه رو تو گوشیم ریختم ولی باید بگم که تو گوشیه من این فولدر وجود نداره و من خودم ایجادش کردم اما با این وجود بازم فارسی رو نمیشناسه
لطفا هر کی راهش رو میدونه بهم بگه که خیلی نیازش دارم
دوست عزیز ، اگه شما از آخرین فیرم استفاده می کنید با نصب این پک مشکلتون کاملا حل میشه ، حتی کیبورد فارسی هم خواهید داشت.
اگه مشکلی بود بفرمایید.

reza k.h
19-08-2008, 21:53
سلام يه مشكل با آپديت.
تا جايي كه اطلاعات ناقص من قد ميده آخرين firm ware بايد generic world 1 باشه اما به من generic arabic 1 رو ميده كسي ميدونه مشكل كار چيه ؟

ممنون

hamed1297
20-08-2008, 11:49
شاید اشتباه میکنید.
جون زمان آپدیت خود برنامه seus به صورت اتوماتیک CDA شما رو میشنایسه.
البته جسارت نشه WG1 وAW1 در واقع CDA هستن و هر کدوم نسخه جدا گانه ای از فریمور رو دان.البته تا اونجایی که من میدونم.

Open-Source
20-08-2008, 20:54
اقا ما توی خوبی های پی1 شک نداریم...
ولی میخواستم معایبش رو (هر کس بر اساس تجربه خودش) اینجا بگه.

Mohammad
20-08-2008, 21:12
اقا ما توی خوبی های پی1 شک نداریم...
ولی میخواستم معایبش رو (هر کس بر اساس تجربه خودش) اینجا بگه.
سلام...
من هر چی فکر می کنم عیبی نمی بینم واقعا !
به واقع عیبی نداره و فقط میشه گفت اگه فلان پیز رو داشت بهتر بود مثلا پردازنده ی سریعتر.

hamed1297
20-08-2008, 22:09
به نظر من صدای earphone ش میتونست بیشتر باشه.بعضی موارد من باهاش مشکل دارم.

gondeh
20-08-2008, 23:13
به نظر من یکی از اشکالات پی 1 اینه که صدای زنگهاش کمه. یعنی صدای زنگ اس ام اس و زنگ گوشی ضعیف هست. (نسبت به گوشی های دیگه سونی اریکسون و نوکیا)

Re Z a
20-08-2008, 23:19
به نظر من یکی از اشکالات پی 1 اینه که صدای زنگهاش کمه. یعنی صدای زنگ اس ام اس و زنگ گوشی ضعیف هست. (نسبت به گوشی های دیگه سونی اریکسون و نوکیا)

با احترام به نظر دوستمون اما من این مورد رد میکنم چون صدای اس ام اس و زنگ گوشی به صورت استانداردش آلیه

p6tr
20-08-2008, 23:19
دوربین P1 به لرزش خیلی حساسه . من W810 هم دارم عکسهای اون با اینکه 2 مگا هستش از این بهتره
فکر کنم بخاطر ه اینه که دوربین اون رو سایبرشات ساخته (آخه دوربینش مال K750 هستش) مخصوصا اگه نورش کم باشه تصویر نویز داره توش (دونه های کوچک رنگی) ولی فیلمبرداری P1 بهتره من توی سونی ها فیلمبرداری بهتر و بزرگتر از این ندیدم

یه اشکال مهم دیگه هم اینه که موقع دریافت بلوتوث صدا نمیده

p6tr
20-08-2008, 23:21
اگه منظورتون Pictures message باشه ساپورت نمیکنه
بله منظورم همونه. ولی یه جای یه روشی دیدم که میتونیم اونها رو سیو کنیم و ببینیم ولی یادم نمیاد کجا دیده بودم

MMD12
21-08-2008, 01:26
تو یکی از تاپیکهای سایت دیدم نوشته بود P1 های جدید از لحاظ کیفیت به شدت افت کردن

به نظر شما راست می گن

amirtaker
21-08-2008, 01:44
آقا من قلم گوشیم بالاش شکست یعد داداش احمفمون گفت حالا بزار توش تا بریم تهران درستش کنیم.حالا دیگه در نمیاد که زاپاسش رو یرازم چی کار کنم؟

saeid127
21-08-2008, 08:58
آقا من قلم گوشیم بالاش شکست یعد داداش احمفمون گفت حالا بزار توش تا بریم تهران درستش کنیم.حالا دیگه در نمیاد که زاپاسش رو یرازم چی کار کنم؟

در گوشی رو باز کن باتری رو در بیار همون کنار گوشی (سمت قلم) شیار داره که قلم رو میتونی ببینی!
با سوزن یا یه چیز دیگه درش بیار!

reza k.h
21-08-2008, 09:52
سلام يه مشكل با آپديت
تا جايي كه اطلاعات ناقص من قد ميده آخرين firmware بايد generic world 1 باشه اما موقع آپديت به من generic arabic 1 رو ميده
كسي ميدونه مشكلش چيه ؟

ممنون

Mohammad
21-08-2008, 11:24
سلام يه مشكل با آپديت
تا جايي كه اطلاعات ناقص من قد ميده آخرين firmware بايد generic world 1 باشه اما موقع آپديت به من generic arabic 1 رو ميده
كسي ميدونه مشكلش چيه ؟

ممنون

جواب شما رو حامد عزیز در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دادن که !
ضمن اینکه فکر می کنم می تونید با برنامه CDA رو به چیزی که می خواین تغییر بدین.

تو یکی از تاپیکهای سایت دیدم نوشته بود P1 های جدید از لحاظ کیفیت به شدت افت کردن

به نظر شما راست می گن
فکر می کنم بعید نباشه ! تقریبا همه گوشی ها همینطورن.

Vahid67
21-08-2008, 13:06
از وقتی Internal Memory رو فرمت کردم اون علامت کیبورد مجازی علامتش همینجوری اون بالا مونده نمیره...

FerineFast
21-08-2008, 16:39
میشه روش نصب gps رو توضیح بدید
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه !

www_parham
21-08-2008, 17:33
سلام

من 2 هفته است p1 گرفتم ازشم خیلی راضیم و تاپیک شما باعث شد p1 بخرم (خیلی ممنون برای تاپیک خوبتون).

1.تنها مشکلی که دارم اینه که منوهاش انگلیسی نمیشه و حالت پیشگویی متن در حالت تایپ انگلیسی کار نمیکنه و دنبال یه راه مطمئن میگردم تا منوش انگلیسی بشه و هیچکدوم از امکانات فارسی مثل پیشگویی متن وتشخیص دست خط رو از دست ندم . خلاصه میخام هر دوشو کامل داشته باشه.حالا نمیدونم مستر ریسیت این ویژگی ها که گفتمو داره یا نه

اگه یکی کمکم کنه خیلیییی ممنون میشم چون 2 هفته دنبالشم و به خاطر این هیچ برنامه ای هنوز روش نریختم.
(راستی وقتی تو قسمت انتخاب زبان میرم و انگلیش رو انتخاب میکنم مینویسه "آیا مطمئن هستید که میخاهید زبان انگلیسی را پاک بکنید؟ ")

2. با ساعت اس ام اس هم مشکل دارم و برنامه advenced call manager رو بطور فول ورژن پیدا نکردم اگه لینک بزارین خیلی ممنون میشم.(راستی نمیشه بدون برنامه این مشکل رو حل کرد.)

خیلی ممنون.

redevil6990
21-08-2008, 21:45
سلام.منم امروز P1i خريدم.چند تا سوال داشتم:

1)CDA چي هست ؟
2)از كجا بفهمم CDA گوشيم چيه و اگر WG نبود بايد چكار كنم؟
3)نحوه عوض كردن CDA و مزيت ها و ريسك هاش رو بگين.
4)

redevil6990
21-08-2008, 22:14
راستي دوستان ببخشيد يه سوال ديگه:
وقتي ميخوام كانتكت وارد كنم گوشي در حالت handwriting recognition هست .چطوري غير فعالش كنم تا اين قابليت در بخش SMS از دست نره؟
چون اگه از device setting عمل كنم اين ويژگي به كل تعطيل ميشه.

hamed1297
21-08-2008, 22:19
اول بگم که خیلی مبارکه.
به سلامتی.
Cda منطقه ای که گوشی براش ساخته شده رو نشون میده و خیلی اهمیت نداره چی باشه.
ولی واسه ما که فارسی رو نیاز دارم Wg1 یا Wa1 باشه کافی هست.
شما اگر فارسی رو داری پس نیازی به هیچ تغییری نداری.
مهم نیست که Cda مال کجا باشه.
توی فکر تغییرش هم نرو.

در مورد هندرایتینگ فکر نمیکنم بشه غیر فعالش کرد.شاید هم بشه.

redevil6990
22-08-2008, 00:16
سلام.ممنون حامد جان . ولي بازم سوال دارم:

1)با توجه به اينكه گوشيم نو هست و هيچي روش نصب نيست و كارهارو هم از تسك منيجر ميبندم ولي موقع انتخاب هر آيتمي مثل منو ها يا تنظيمات گوشيم مكث داره يعني بلافاصله وارد نميشه.ميخواتم ببينم اين يه اشكاله(اكه اره چكار كنم؟)يا نه همه پي 1 ها تقريبا همينطوري اند؟

2)اگه ممكنه براي من كه تازه اين گوشيو گرفتم و هيچي ندارم چند تا تاپيك يا سايت معرفي كنين براي قسمت هاي مختلف مثل تم هاي زيباي گوشي – آيكون ها – انواع زنگ ها –برنامه هاي مفيد – هك گوشي-بازي هاي قشنگ و...

3)موقع خريد يدونه ازين محافظ هاي صفحه خريدم انداختم رو صفحه چون بعضي ها مثل خود فروشنده!! ميگفت واجبته.حالا سوالم اينه كه با توجه به لمسي بودن صفحه اين محافظ مشكلي براش ايجاد نميكنه ؟ (در دراز و كوتاه مدت)

4)من گوشيم كيبورداش (اصلي و مجازي) انگليسي اند.حالا اگه بخوام اس ام اس فارسي فارسي بزنم چكار كنم؟چجوري كيبورد مجازي فارسي نصب كنم؟در ضمن نميخام كيبورد مجازي انگليسيم از بين بره.

5)به نظرم كيفيت(مخصوصا شفافيت) عكس هايي كه با گوشي ميگيرم خيلي كمتر از عكس هاي نمونه اي هستش كه قبل از خريد گوشي تو سايت ها ديده بودم.كمك كنيد .ممنونم

hamed1297
22-08-2008, 11:22
1.شما مموری به اندازه کافی دارید.پس نیازی نیست برنامه هایی که مرتب ازشون استفاده میکنید رو ببندید.بگذارید توی background فعال باشن.اینطوری سریعتر هم باز میشن.

2.تم:
برنامه:

3.اثر داره ولی کم.
اگر از کیفش استفاده میکنی و مواظب هستی نیازی نداری بهش.من خودم انداخته بودم ولی بعد از یه مدت خط خطی شد و مجبور شدم ورش دارم.

4.همون مسیری که گفتم رو برو:
cpanel>device>text input>on screen key board>more حالا فارسی رو انتخاب کن.اینطوری هم فارسی هست هم انگلیسی.

5.اون رو دیگه نمیدونم.تنظیمات دوربین رو چک کن.

shahshahani
23-08-2008, 09:08
سلام حامد خان....
ممنون بابت فیلم که گذاشتی.
ولی من بیشتر دنبال این بودم که ببینم حروف نقطه دار شبیه به هم رو چجوری تشخیص میده.
یکی از دوستام ایشالا ظرف چند روز آینده P1 میخره همه تست هام رو روی گوشیش انجام میدم:31:
وقتی خرید احتمالا با یه عالمه سوال میام خدمتتون.
موفق باشید.

redevil6990
23-08-2008, 09:50
سلام بچه ها
1) كسي ميدونه توي music player طور ميشه كاري كرد كه وقتي يه playlist رو پخش رو ميكنيم بعد از اينكه آهنگ ها تموم شد دوباره برنگرده از اول پخش كنه؟

2)راستي براي من كه WG هست بايد چجوري walkman 3 نصب كنم؟

3)مال من وقتي بلندي صدا آخرين حد باشه گوشي ميلرزه و كيفيت صدا پايين مياد چكار كنم؟

4) اين گوشي تا چقدر مموري كارد رو ساپورت ميكنه؟قيمت حدودا چقدره؟

5)آيا من گوشيم رو آپديت كنم بهبود پيدا ميكنه(البته 2 روزه كه خريدم، آپديت ضروريه؟)

6)وقتي يه آهنگ تموم ميشه ميخواد بره بعدي يه صداي تق شنيده ميشه.نميشه كاريش كرد درست شه؟(ضايس اينجوري نه؟)

MER30

meka
23-08-2008, 12:56
ش سلام چند تا سوال دارم
اين دوربين ما وقتي روي فيلم برداري است تيكه تيكه فيلم مي گيره منطورم اينه كه يه خورده گير مي كنه يعني وقتي داري فيلم مي گيري وقتي مي خواي اطراف رو بگيري گوشي رو كه مي چرخوني تصوير تيكه تيكه رد ميشه تا بياد روي اون زاويه اشكال از چيه؟ موقع پخش هم همون طوري تيكه تيكه نشون ميده!!:41:
نمي دونم چه جوريه مصرف باطري احساس مي كنم يه خورده بالاست البته نسبت به گوشي هاي ديگه سوني دارم مي گم ايا درسته خيلي زود باطري به نطرم خالي ميكنه !!:18:
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد :10::11:

neverhood- onlin
23-08-2008, 13:56
من یه مشکل دارم
تقریبا روزی دو بار گوشیمو شارژمیکنم ولی بازم شب خالی میکنه تا حالا 3 تا باطری هم عوض کردم
به نظر شما باید چی کار کنم ؟
حیفه بدمش دست تعمیر کار

Vahid67
23-08-2008, 17:11
از وقتی Internal Memory رو فرمت کردم اون علامت کیبورد مجازی علامتش همینجوری اون بالا مونده نمیره...

کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

meka
23-08-2008, 18:05
ش سلام چند تا سوال دارم
اين دوربين ما وقتي روي فيلم برداري است تيكه تيكه فيلم مي گيره منطورم اينه كه يه خورده گير مي كنه يعني وقتي داري فيلم مي گيري وقتي مي خواي اطراف رو بگيري گوشي رو كه مي چرخوني تصوير تيكه تيكه رد ميشه تا بياد روي اون زاويه اشكال از چيه؟ موقع پخش هم همون طوري تيكه تيكه نشون ميده!!:41:
نمي دونم چه جوريه مصرف باطري احساس مي كنم يه خورده بالاست البته نسبت به گوشي هاي ديگه سوني دارم مي گم ايا درسته خيلي زود باطري به نطرم خالي ميكنه !!:18:
قبلا سريع تر جواب مي داديد!!!!!!!!!!!

Mohammad
23-08-2008, 18:47
1) كسي ميدونه توي music player طور ميشه كاري كرد كه وقتي يه playlist رو پخش رو ميكنيم بعد از اينكه آهنگ ها تموم شد دوباره برنگرده از اول پخش كنه؟

در قسمت تنظیمات گزینه Loop رو غیر فعال کنید.

این موضوع ربطی به نصب واکمن 3 نداره ، باید گوشی رو هک کرد.

3)مال من وقتي بلندي صدا آخرين حد باشه گوشي ميلرزه و كيفيت صدا پايين مياد چكار كنم؟

مال من که اینطوری نیست ! مشکل از گوشیتون هست ، شاید با دستکاری اکولایزرها درست بشه.

)آيا من گوشيم رو آپديت كنم بهبود پيدا ميكنه(البته 2 روزه كه خريدم، آپديت ضروريه؟)

اگه تازه خریدین احتمالا آخرین ورژن هست و نیازی به آپدیت نداره.

Mohammad
23-08-2008, 18:50
ش سلام چند تا سوال دارم
اين دوربين ما وقتي روي فيلم برداري است تيكه تيكه فيلم مي گيره منطورم اينه كه يه خورده گير مي كنه يعني وقتي داري فيلم مي گيري وقتي مي خواي اطراف رو بگيري گوشي رو كه مي چرخوني تصوير تيكه تيكه رد ميشه تا بياد روي اون زاويه اشكال از چيه؟ موقع پخش هم همون طوري تيكه تيكه نشون ميده!!
می تونه از کمبود حافظه و اشکالات نرم افزاری باشه. اگه ادامه پیدا کرد پیشنهاد می کنم یه بار فرمت کنی ، نشد آپدیت.

نمي دونم چه جوريه مصرف باطري احساس مي كنم يه خورده بالاست البته نسبت به گوشي هاي ديگه سوني دارم مي گم ايا درسته خيلي زود باطري به نطرم خالي ميكنه !!
باتری P1 بسیار خوبه ! اینکه می فرمایید مصرفش بالاست مثلا در استفاده عادی و سنگین بعد چند مدت خالی میشه؟

Mohammad
23-08-2008, 18:51
تقریبا روزی دو بار گوشیمو شارژمیکنم ولی بازم شب خالی میکنه تا حالا 3 تا باطری هم عوض کردم
به نظر شما باید چی کار کنم ؟

مشکل نمی تونه نرمافزاری باشه پس چاره ای جز تعمیرکار نیست !

Mohammad
23-08-2008, 18:52

عجیبه !
فکر می کنم لازم دوباره فرمت کنید ، اگه نشد فلش.

Sharim
23-08-2008, 18:56
سلام
'گوشی p1 من تا روشنش میکنم هنگ میکنه و باید ری استارتش کنم محمد جان میتونی بگی مشکلش چیه ؟:41:

amir_sa
23-08-2008, 19:00
سلام
'گوشی p1 من تا روشنش میکنم هنگ میکنه و باید ری استارتش کنم محمد جان میتونی بگی مشکلش چیه ؟:41:
شرمنده به جاي محمد خان جواب دادم
اگه مشكل بعد از هك باشه يه format internal بكن درست ميشه

Mohammad
23-08-2008, 19:01
تا کدوم مرحله پیش میره؟
چقدر لود میشه؟
کجا گیر می کنه؟

Sharim
23-08-2008, 19:06
شرمنده به جاي محمد خان جواب دادم
اگه مشكل بعد از هك باشه يه format internal بكن درست ميشه

ممنون دوست من
درست شد لطف کردی ...

تا کدوم مرحله پیش میره؟
چقدر لود میشه؟
کجا گیر می کنه؟

ممنون محمد جان با راهنمایی اون دوستمون درست شد ...
این p1 هم به درد نمیخوره باید عوضش کنم :دی

Mohammad
23-08-2008, 19:09
پس تا اونجایی بالا میومد که بتونی فرمت کنی !
من که می دونم شما P1 نداری و احتمالا واسه دوستان پرسیدی ! ولی به هر حال P1 گوشی بسیاری خوبی هست ، حرف شما رو هم 1000 به 1 می زنن.
ممنون.

Mohammad
23-08-2008, 19:10
پس تا اونجایی بالا میومد که بتونی فرمت کنی !
P1 گوشی بسیار خوبی هست ، حرف شما رو هم 1000 به 1 می زنن.
ممنون.

H M R 0 0 7
23-08-2008, 19:46
ممنون دوست من
درست شد لطف کردی ...

ممنون محمد جان با راهنمایی اون دوستمون درست شد ...
این p1 هم به درد نمیخوره باید عوضش کنم :دی

هفت شهر عشق را گشتم ولی ندیدم بهتر از P1 گوشی ای!
این اسپم نبودا!

carnation
23-08-2008, 20:08
اگر کسی اطلاع داره یاری کنه مرا لطفا:11:

این جریان 3 تل گارانتی ها چیه؟ پارس نیکاتل و سیتادل و کامتل؟ قیمتاشون چجوریه؟ کدوم بهتره؟

hamed1297
23-08-2008, 20:42
سلام حامد خان....
ممنون بابت فیلم که گذاشتی.
ولی من بیشتر دنبال این بودم که ببینم حروف نقطه دار شبیه به هم رو چجوری تشخیص میده.
یکی از دوستام ایشالا ظرف چند روز آینده P1 میخره همه تست هام رو روی گوشیش انجام میدم
وقتی خرید احتمالا با یه عالمه سوال میام خدمتتون.
موفق باشید.

خواهش میکنم.خوب فرقی نمیکنه که.دقیقا همونطوری که میخوای روی کاغذ بنویسی اگر با قلم روی صفحه بکشی همو ن جواب رو میگیری.

کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا من نمیدونم چرا.یک بار دیگه مموری داخلی رو فرمت کن.یک بار هم خارجی.
ببین چی میشه.

Vahid67
23-08-2008, 21:19
راستی یه مشکل دیگه اون بازیه گلف هم پاک شده کسی لینکه دانلودشو نداره؟؟؟؟

Sharim
23-08-2008, 21:30
هفت شهر عشق را گشتم ولی ندیدم بهتر از P1 گوشی ای!
این اسپم نبودا!

چرا بابا اسپم بود ...
جدی نگیر :46:

majidrabiei
23-08-2008, 21:30
با سلام کسی

majidrabiei
23-08-2008, 21:33
با سلام
کسی میدونه p1 اصل را از کجا میشه تهیه کرد ؟
چون از یه موبایل فروش آشنا شنیدم که تمام گوشی هایی که الان تو بازار هست اصل نیستند و باید مدتی صبر کنم تا

hamed1297
23-08-2008, 21:34
شاید میان برنامه بود.

majidrabiei
23-08-2008, 21:36
با سلام
کسی میدونه p1 اصل را از کجا میشه تهیه کرد و چه جوری میشه اصل بودن اون را تشخیص داد ؟
یه موبایل فروش آشنا می گفت تمام کوشی هایی که حالا تو بازارند تقلبیند و باید مدتی صبر کنم تا بارهای
جدید برسند شاید آنها اصل باشند

hamed1297
23-08-2008, 22:23
تا اونجایی که من شنیدم و میدونم p1 تقلبی نداریم.

redevil6990
24-08-2008, 09:55
سلام بچه ها

4) اين گوشي تا چقدر مموري كارد رو ساپورت ميكنه؟قيمت حدودا چقدره؟

5)آيا من گوشيم رو آپديت كنم بهبود پيدا ميكنه(البته 2 روزه كه خريدم، آپديت ضروريه؟)

6)وقتي يه آهنگ تموم ميشه ميخواد بره بعدي يه صداي تق از تو اسپيكر شنيده ميشه.نميشه كاريش كرد درست شه؟(ضايس اينجوري نه؟)

7)اينترنت ايرانسل هنوز تنظيماش برام نيومده ، *130*5*# رو هم كه ميزنم اشكال در شبكه ميده چيكار كنم؟تنظيمات رو چجوري دستي بزنم و اصلا اين تنظيمات چي هستن؟

MER30

بچه ها كسي جواب كامل نميخواد به شماره 4 و 6 و7بده

hamed1297
24-08-2008, 11:01
4.تا 4 گیگ راحت جواب داده.گفتن 8 هم میخوره ولی من کسی ندیدم بگذاره وتست کنه.

6.نمیدونم.

7.این گوشی توی لیست ایرانسل نیست که براتون تنظیمات رو بفرسته.
برای تنظیمات هم توی هیمن تاپیک سرچ کنید پیداش میکنید.

nily68
24-08-2008, 12:46
من نمیدونم چرا این بچه های تایپک ما با p1چپ افتادن.حیف نباشه گوشی به این گلی

Army Ranger
24-08-2008, 13:56
سلام این فایل هایی که به وسیله ی آپشنز خود گوشی hidden کردم چجوری دوباره ظاهر می شه؟

redevil6990
24-08-2008, 14:32
چجوري ميشه روي عكس زوم كرد؟!نخنديد ها آخه تا اونجا كه من يادم ميومد قبلنا راحت بعد از عكس گرفتن زوم ميكردم ولي الان توي picture viewer و file managerزوم نميشه هر كاري ميكنم!enable zoom رو هم تيك ميزنم ولي فقط يه عكس كوچيك مياد پايين و كنار صفحه.روي صفحه هم كه ميزنم عكس العملي نميده.لطفا راهنماييم كنيم.

hamed1297
24-08-2008, 17:53
باید با photo gallery عکس ها رو باز کنید تا بتونید زوم کنید.
راستی بعد از اون هم باید عکس رو فول کنید و روی مربع سفید کنار عکس کلیک کنید و زوم رو انتخاب کنید.
با jogdial باید عکس رو بزرگ و کوچیک کنید.

Mr.Mohamad
24-08-2008, 18:13
سلام بچه ها
میگم یکی به من بگه چطوری یه نفر رو بلک لیست میشه کرد هم برای اس ام اس هم برای تماس؟

hamed1297
24-08-2008, 20:33
برنامه mcleaner بریز.عالی هست+مزایای دیگر:

سوال خودم:
چطور میشه sms های توی فولدر sent رو move کرد توی یک فولدر دیگه.میخوای روی گوشی بفرستم توی یک فولدر به نام archive که نمیشه.

Mohammad
25-08-2008, 10:18
حامد جان ، تا اونجایی که یادمه فکر می کنم از sent نمیشه منتقل کرد و فقط از inbox میشه.
گزینه انتقالی چیزی داره؟ اگه آره چه پیغامی میده؟

siavashhamdi
25-08-2008, 11:19
دوستان من خیلی وقته که به این فروم سر نزده بودم.
اگه کسی قیمت دقیق گوشی رو در حال حاضر میدونه{تو پاساژ علاءالدین}، لطفاً پست کنه...
ممنون میشم.

hamed1297
25-08-2008, 13:13
حامد جان ، تا اونجایی که یادمه فکر می کنم از sent نمیشه منتقل کرد و فقط از inbox میشه.
گزینه انتقالی چیزی داره؟ اگه آره چه پیغامی میده؟
ERROR که نمیده.اصلا گزینه MOVE نداره.
مشکل این هست.
چاره ای نیست.کاری نمیشه کرد.

Mohammad
25-08-2008, 13:33
پس درسته ، آره ، مثل نوکیاها نمیشه از Sent منتقل کرد. چاره ای نیست.
از برنامه های جانبی نمیشه استفاده کرد؟
چون امتحان نکردم دقیق نمی تونم راهنمایی کنم.

redevil6990
25-08-2008, 16:40
دوستان من خیلی وقته که به این فروم سر نزده بودم.
اگه کسی قیمت دقیق گوشی رو در حال حاضر میدونه{تو پاساژ علاءالدین}، لطفاً پست کنه...
ممنون میشم.

با گارانتي اصلي كامتل ميتوني 315 گير بياري تو علاءالدين

berkut
25-08-2008, 23:31
چه نرم افزارهايي را ميشه روش نصب كرد؟ چون من هنوز نفهميدم بالاخره سيستم عامل اين گوشي چيه؟
سيمبين يا UIQ

آيا تمام نرم افزار هاي Symbian 9.1 كه روي گوشي هاي نوكيا نصب ميشه روي اين گوشي هم نصب ميشه؟

Lamanta
25-08-2008, 23:37
من می خوام P1i بخرم یه سری راهنمایی می خواستم ببینم اصلییش کدومه چطوری باید فهمید و از این جور چیزا ؟
بعد کسائی که p1i دارند میشه بگن که چه مشکلائی داره ؟
ممنون می شم .
مرسی.:11:

hamed1297
26-08-2008, 15:09
چه نرم افزارهايي را ميشه روش نصب كرد؟ چون من هنوز نفهميدم بالاخره سيستم عامل اين گوشي چيه؟
سيمبين يا UIQ

آيا تمام نرم افزار هاي Symbian 9.1 كه روي گوشي هاي نوكيا نصب ميشه روي اين گوشي هم نصب ميشه؟
سیستم عامل این گوشی سیمبیان هست که به نام UIQ3 هست ولی تفاوت کلی داره با سیمبین نوکیا.
برنامه های خاص خودش رو هم داره.
تاپیک مخصوص براش هست.

این رو هم بگم برنامه هاش به اندازه نوکیا نیست.

من می خوام P1i بخرم یه سری راهنمایی می خواستم ببینم اصلییش کدومه چطوری باید فهمید و از این جور چیزا ؟
بعد کسائی که p1i دارند میشه بگن که چه مشکلائی داره ؟
ممنون می شم .
مرسی
خوش بختانه تا حالا تقلبیش دیده نشده.خیالت راحت.
اگر میتونی با گارانتی بگیر که خیالت بیشتر راحت بشه.10-20 هزار تومان تفاوتش هست ولی اینطوری خیالت راحته.
از لحاط مشکل که مشکل خاصی نداره.فقط به قول یکی از دوستان ایرادی که میشه بهش گرفت این هست که مثلا فلان قابلیت رو نداره ولی هر چی داره تقریبا میشه گفت در نوع خودش عالی و کم نقص هست.

p6tr
26-08-2008, 16:04
سلام
اون دو تا آيكون بالاي كيبورد مجازي كه ظاهرا براي انتخاب كردن بايد باشه هيچ عملي انجام نميده. ميشه بفرماييد مال چيه؟

p6tr
26-08-2008, 16:10
ش سلام چند تا سوال دارم
سلام دوست من
مموريت چه ماركيه و چه ظرفيتي داره؟ اورجينال رو خودش بود يا بعدن عوضش كردي؟
بخاطر فيلمبرداري مي پرسم . بگو تا بگم

meka
26-08-2008, 20:18
مموري خودش بود اما برداشتم ويك گيگ گذاشتم كه بعد چند مدت سوخت مجبور شدم يك گيگ ديگه بندازم اون يك گيگ جديد هم دوباره سوخت وباز دوباره يكي ديگه انداختم ماركش سوني است ديگه نميدونم اصليه يا قلابي !!! حالا يعني مي گي از رم مي تونه باشه دليلش ؟؟؟

hamed1297
26-08-2008, 20:41
آره.ممکن هست از مموری باشه.
مموری sandisk بهتره.یعنی بیشتر به اصل میخوره.

mh_rayaneh
27-08-2008, 03:13
سلام با هک کردن نویز دوربین پی 1 کم میشه؟ با آپدیت کردن چطور؟ چه فلا شهایی بهش میخوره ؟ تو تهران پیدا میشه؟

mh_rayaneh
27-08-2008, 03:26
کسی میتونه با اخرین فریموزی که اومده و اپ کرده یه عکس فول سایز بزاره؟
گارانتی اصلی سونی اریکسون کامتل یا پارس کامتل؟
ممنون

mohsen_rkh
27-08-2008, 19:42
سلام کسی قیمت پی 1 علاء الدین رو داره؟ اگه دارین ممنون می شم قیمت رو بذارید. پیشاپیش ممنون.

p6tr
27-08-2008, 23:26
مموري خودش بود اما برداشتم ويك گيگ گذاشتم كه بعد چند مدت سوخت مجبور شدم يك گيگ ديگه بندازم اون يك گيگ جديد هم دوباره سوخت وباز دوباره يكي ديگه انداختم ماركش سوني است ديگه نميدونم اصليه يا قلابي !!! حالا يعني مي گي از رم مي تونه باشه دليلش ؟؟؟
بله از رم هستش من هم این اشتباه رو کردم. یه مموری 2 گیگ گرفتم مال خودش رو دادم رفت
یا مموری sandisk بگیر یا اینکه از تنظیمات دوربین فیلمها و عکسهارو طوری تنظیم کنید که توی مموری داخلیش ضبط کنه ( بعدن میتونین منتقل کنین). من که نتیجه گرفتم و تقریبا مشکل حل شده.

p6tr
27-08-2008, 23:40
سلام
آقا ما تبریز هستیم یه چند وقتیه این Gprs همراه اول گاهی میاد رو گوشی.
کسی میدونه چطوری میشه ازش استفاده کرد؟ یا باید قبلش ثبت نام کرد گمونم

yazdankhah
28-08-2008, 01:01
سلام دوستان
امروز بالاخره بعد از کلی تحقیق رفتم علاءالدین و گوشی P1 با گارانتی 12 ماه پارس کامتل به قیمت 314000 تومان خریدم.
سوالی که دارم اینه آیا در جعبه ای که شما خریدید کیف بود؟
در پکی که من خریدم کیف نبود و شک کردم که باید باشه یا نه.
ممنون میشم پاسخمو بدید.
متشکرم.

hamid00009
28-08-2008, 08:05
سلام دوستان
امروز بالاخره بعد از کلی تحقیق رفتم علاءالدین و گوشی P1 با گارانتی 12 ماه پارس کامتل به قیمت 314000 تومان خریدم.
سوالی که دارم اینه آیا در جعبه ای که شما خریدید کیف بود؟
در پکی که من خریدم کیف نبود و شک کردم که باید باشه یا نه.
ممنون میشم پاسخمو بدید.
متشکرم.
مبارک باشه
بله کیف داره.

meka
28-08-2008, 08:11
مشكل بعد هك با volume
سلام
ما يه مشكل با p1 پيدا كرديم ما اومديم بعضي قسمت هاي گوشي مون رو مثل ايكون و ايكن هاي انتن و... هك كنيم البته بار اولمون نيست اما اين دفعه بعد هك قسمت كم وزياد كردن صدا كار نمي كنه وقتي توي music player هستم و اون دكمه چرخون كنار گوشي رو مي چرخونم صدا ديگه كم وزياد نميشه روي فلش كنار ايكون كه وقتي ميزني گزينه volum و conecte و.... مياد ميرم وروي volume ميزنم اين پيغام اول مياد dump file create وبعدش اين پيغام مياد:41::18:
application closed
apllication
eikappuiserver thread
reason code:
eikon-dialog
reason code:
5
بايد چه كار كنم :13:؟؟؟ اما فايلي بايد بريزم لطف كنيد بديد
منتظرم!!!
الان متوجه شدم اين كيبورد مجازي هم ديگه اون بالا ظاهر نميشه ؟؟؟
بايد فلش كنم؟؟؟:18:

Vahid67
28-08-2008, 09:30
مشكل بعد هك با volume
سلام
ما يه مشكل با p1 پيدا كرديم ما اومديم بعضي قسمت هاي گوشي مون رو مثل ايكون و ايكن هاي انتن و... هك كنيم البته بار اولمون نيست اما اين دفعه بعد هك قسمت كم وزياد كردن صدا كار نمي كنه وقتي توي music player هستم و اون دكمه چرخون كنار گوشي رو مي چرخونم صدا ديگه كم وزياد نميشه روي فلش كنار ايكون كه وقتي ميزني گزينه volum و conecte و.... مياد ميرم وروي volume ميزنم اين پيغام اول مياد dump file create وبعدش اين پيغام مياد:41::18:
application closed
apllication
eikappuiserver thread
reason code:
eikon-dialog
reason code:
5
بايد چه كار كنم :13:؟؟؟ اما فايلي بايد بريزم لطف كنيد بديد
منتظرم!!!
الان متوجه شدم اين كيبورد مجازي هم ديگه اون بالا ظاهر نميشه ؟؟؟
بايد فلش كنم؟؟؟:18:

می بینم که یکی دیگه هم متاسفانه به مشکل من برخورد کرده
نه نیازی به فلش نیست فقط کافیه مموری داخلی رو فرمت کنی البته حواست باشه قبلش از مسیجهات و شمارهات و... یه بکاپ بگیری

meka
28-08-2008, 10:43
می بینم که یکی دیگه هم متاسفانه به مشکل من برخورد کرده
نه نیازی به فلش نیست فقط کافیه مموری داخلی رو فرمت کنی البته حواست باشه قبلش از مسیجهات و شمارهات و... یه بکاپ بگیری
مموري داخلي رو چه جوري فرمت كنم؟؟؟
من الان مشكل صفحعه كليد حل شده !! :31: اما هنوز volume حل نشده!!!!!!!!!!:19:
منظوراز فرمت اگه ريست است كردم باز م ولوم وصداش درست نشد

Vahid67
28-08-2008, 11:14
مموري داخلي رو چه جوري فرمت كنم؟؟؟
من الان مشكل صفحعه كليد حل شده !! :31: اما هنوز volume حل نشده!!!!!!!!!!:19:
منظوراز فرمت اگه ريست است كردم باز م ولوم وصداش درست نشد

نه مشکل صفحه کلیدت هنوز حل نشده داغی نمی فهمی (شوخی):31::31: اگه دوباره بری تویبخوای ولوم رو تنظیم کنی دوباره می پره :21::21::27::27:
از Stand By این کارو بکن با دگمه بغل بالا*پایین پایین*پایین* (از راست) بعد گزینه آخر (format internal disk)
راستی نگفتی با کدوم هک اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟

yazdankhah
28-08-2008, 12:58
سلام

آیا option و امکانی هست که بشه صفحه لمسی p1 رو مثل ویندوز موبایل ها کالیبره کرد (یه علامت X بیاد و با نوک قلم به وسط اون اشاره کرد که صفحه کالیبره بشه)

متشکرم

mohsen_rkh
28-08-2008, 13:21
سلام. من تو کرج قیمت گرفتم یه جا گفت تموم کردم ولی هفته ی بعد به قیمت 285 تومن برام میاد. در مورد گارانتیش حرفی نزد اما مطمئنم که یا گارانتی نداره یا گارانتی متفرقه است. البته من فکر می کنم قیمت رو اشتباه گفت چون 285 خیلی کمه. یه جا گفت 300 تومن با گارانتی پارس تل و یه جا گفت 310 تومن بدون گارانتی. البته محصولات سونی اریکسون احتیاج به گارانتی ندارند چون همگی کیفیت فوق العاده دارند. دوستان عزیز اگه لطف کنند و کمترین قیمت علاء الدین ( با گارانتی یا بدون گارانتی) رو بذارند، ممنون میشم.

ضمناً عده ای این گوشی رو با باتری Bst-40 خریدن و عده ای با باتری Bst-33 . حالا کدوم باتری بهتره ؟

mh_rayaneh
28-08-2008, 14:18
بابا جواب منم بدین دیگه. مهمه برام :41:. تورو خدا

meka
28-08-2008, 14:21
نه مشکل صفحه کلیدت هنوز حل نشده داغی نمی فهمی (شوخی):31::31: اگه دوباره بری تویبخوای ولوم رو تنظیم کنی دوباره می پره :21::21::27::27:
از Stand By این کارو بکن با دگمه بغل بالا*پایین پایین*پایین* (از راست) بعد گزینه آخر (format internal disk)
راستی نگفتی با کدوم هک اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟
وحيد جان راست مي گي من داغ بودم الان دوباره صفحه كليد رفت!!!!!!!:31:
ممنون تست مي كنم ببينم درست ميشه يا نه!!!

mh_rayaneh
28-08-2008, 14:23
سلام با هک کردن نویز دوربین پی 1 کم میشه؟ با آپدیت کردن چطور؟ چه فلا شهایی بهش میخوره ؟ تو تهران پیدا میشه؟

تورو خدا جواب بدبد

meka
28-08-2008, 14:35
سلام. من تو کرج قیمت گرفتم یه جا گفت تموم کردم ولی هفته ی بعد به قیمت 285 تومن برام میاد. در مورد گارانتیش حرفی نزد اما مطمئنم که یا گارانتی نداره یا گارانتی متفرقه است. البته من فکر می کنم قیمت رو اشتباه گفت چون 285 خیلی کمه. یه جا گفت 300 تومن با گارانتی پارس تل و یه جا گفت 310 تومن بدون گارانتی. البته محصولات سونی اریکسون احتیاج به گارانتی ندارند چون همگی کیفیت فوق العاده دارند. دوستان عزیز اگه لطف کنند و کمترین قیمت علاء الدین ( با گارانتی یا بدون گارانتی) رو بذارند، ممنون میشم.

ضمناً عده ای این گوشی رو با باتری Bst-40 خریدن و عده ای با باتری Bst-33 . حالا کدوم باتری بهتره ؟
الان توي سايت gsmaria كه ماله ايرانه زده 285 اما توي سايت digikala زده 320-330 پس اون فروشنده دورغ بهت نگفته اما درمورد كيفيتش نمي دونم فرقي داره يا نه ؟؟؟؟؟

meka
28-08-2008, 14:43
تورو خدا جواب بدبد
منظور از نويز چيه؟؟؟ ماله خودم تيكه تيكه فيلم مي گرفت اما به كمك بچه ها فهميدم ايراد از مموري كارتش است وايراد از گوشي نيست اين گوشي فلش هاي m2ّ مي خوره وبه قول بچه ها اگه مي خواي بگيري نوع سوني نگير كه تقلبيش زياده وبي كيفيت توي تهران هم پيدا ميشه :27::21:اگه تو تهران نباشه كجا پيدا شه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:

avril
28-08-2008, 15:37
سلام سلام
یه خبر باحال ( اگه تکراری یا قدیمیه ببخشید چون من دیروز فهمیدم )
نرم افزار MyPhoneExplorer ورژن 1.7.0
p1 رو ساپورت میکنه و من دیروز باهاش راحت کار کردم
این سایتش که میتونید از اونجا دانلود کنید

mohsen_rkh
28-08-2008, 16:53
دوستان عزیز نگفتید که باتری Bst-33 بهتره یا Bst-40 ?

meka
28-08-2008, 17:08
دوستان عزیز نگفتید که باتری Bst-33 بهتره یا Bst-40 ?
باتري من bst-40 است اما خودم راضي نيستم خيلي زود شارژ كم مي كنه در صورتي كه بايد از باتري هاي ديگه ديرتر شارژ خالي كنه اما ممكنه باتري من اين طوري باشه پس نمي تونم بگم bst-40 بهتره يا bst-33 بايد اساتيد جواب بدند!!:41:
:10:

mohsen_rkh
28-08-2008, 18:53
آیا هر دو باتری 1120 میلی آمپر هستند یا یکی 950 میلی آمپر و دیگری 1120 میلی آمپر ؟

Vahid67
28-08-2008, 19:06
من که با باطری مشکلی ندارم بقیه هم بیان نظر بدن

miladweb
28-08-2008, 19:32
سلام دوستان
تا جایی که من می دونم باتری p1 باید bst 40 باشه با ظرفیت 1120 میلی آمپر. اما من چند تا p1 دیدم که bst 33 روشون بود که ظرفیتش 950 میلی آمپر هست و ضعیف تره. قاعدتا باید bst40 توی پکش باشه اما بالاخره ایجا ایرانه و قاعده ای وجود نداره

p6tr
28-08-2008, 19:52
سلام

آیا option و امکانی هست که بشه صفحه لمسی p1 رو مثل ویندوز موبایل ها کالیبره کرد (یه علامت X بیاد و با نوک قلم به وسط اون اشاره کرد که صفحه کالیبره بشه)

متشکرم
سلام دوست عزيز
بله داره
options\other\setup wizard
يكي دو تا next بزني يه دايره بالاي گوشه چپ مياد ميگه كليك كن
وقتي كليك كردي يكي پايين ظاهر ميشه و ... چهر گوشه رو تنظيم ميكني( خيلي دقت كن وسط دايره ها يه نقطه وجود داره روي اون كليك كني)

p6tr
28-08-2008, 19:56
سلام
آقا ما تبریز هستیم یه چند وقتیه این Gprs همراه اول گاهی میاد رو گوشی.
کسی میدونه چطوری میشه ازش استفاده کرد؟ یا باید قبلش ثبت نام کرد گمونم
يعني كسي نميدونه واقعا؟

Vahid67
28-08-2008, 21:48
يعني كسي نميدونه واقعا؟

من تو تهران هستم واسه منم بعضی موقع ها میاد اینجوری که دوستان گفتن آزمایشی و نمیشه ازش استفاده کنیم شاید......

Vahid67
28-08-2008, 21:52
سلام دوستان
تا جایی که من می دونم باتری p1 باید bst 40 باشه با ظرفیت 1120 میلی آمپر. اما من چند تا p1 دیدم که bst 33 روشون بود که ظرفیتش 950 میلی آمپر هست و ضعیف تره. قاعدتا باید bst40 توی پکش باشه اما بالاخره ایجا ایرانه و قاعده ای وجود نداره

واسه من bst40 :31:
خدا رو شکر که اصلهههههه:8::8:
مرسی از راهنماییتون:11::11:

Mohammad
28-08-2008, 22:30
دوستان گرامی
GPRS همراه اول در تهران بصورت آزمایشی فعال شده و دوستان تهرانی می تونن استفاده کنند.
علامتی که سایر دوستان در سایر نقاط باهاش مواجه میشن چیز خاصی نیست و با یک خاموش و روشن کردن از بین میره !

MMS SETTING:
Connection name: MCCI MMS
Data bearer: GPRS
Access point name: mcinet
User name: None
Password: No
Authentication: Normal
Gatewat IP Address: 192.168.194.73
Homepage:
Connectiopn security: Off
Session mode: Permanent

-----------------------------------------------

GPRS WAP SETTING:
Connection name: MCCI WAP GPRS
Data bearer: GPRS
Access point name: mcinet
User name: None
Password: No
Authentication: Normal
Gatewat IP Address: 192.168.194.73
Homepage:
Connectiopn security: Off
Session mode: Permanent

p6tr
28-08-2008, 23:33
سلام دوستان خوبم
دو تا سئوال دیگه داشتم
1- توی P1 توی قسمت control panel توی device یه تنظیم transition هستش اون چیه؟ (فقط ON , Off داره)
2- آقا واسه دیدن فیلم واسه P1 کدوم برنامه بهتره؟ ( smart movie یا power movie )
باز هم از همه دوستان باحال این تاپیک ممنونم

mani_2004_2006
29-08-2008, 00:03
دوستان من وقتي خود مرورگر گوشي رو اجرا ميكنم ارور زير رو ميده . بعد برنامه از تو Task manager بسته نميشه و گوشي هنگ ميكنه ؟ كسي راه حلي نداره ؟

Application closed
application
ApparcserveThread
Reason
user
Reason number
11

Mohammad
29-08-2008, 00:53
سلام دوستان خوبم
دو تا سئوال دیگه داشتم
1- توی P1 توی قسمت control panel توی device یه تنظیم transition هستش اون چیه؟ (فقط ON , Off داره)
2- آقا واسه دیدن فیلم واسه P1 کدوم برنامه بهتره؟ ( smart movie یا power movie )
باز هم از همه دوستان باحال این تاپیک ممنونم
Transition حالت افکت منوها هست...شما می تونی امتحان کنی.به نظر من On باشه کار کردن با گوشی رو لذت بخش تر می کنه.
برای تماشای فیلم هم من برنامه خود گوشی رو پیشنهاد میدم !! سازگارتر. از Core Player استفاده کردم اصلا رضایت بخش نبود.

yazdankhah
29-08-2008, 00:54
با سلام

دوستان آیا راهی وجود داره که در قسمت تقویم روز آغازین هفته رو به روز شنبه تغییر بدیم؟ (میدونید که در گوشی های نوکیا این امکان وجود داره اما در p1 من راهی پیدا نکردم)

همچنین برنامه تقویم بجز برنامه خود گوشی چه چیزی سراغ دارید؟ لطفا اسم برنامه رو بگید.
با تشکر

Mohammad
29-08-2008, 00:55
دوستان من وقتي خود مرورگر گوشي رو اجرا ميكنم ارور زير رو ميده . بعد برنامه از تو Task manager بسته نميشه و گوشي هنگ ميكنه ؟ كسي راه حلي نداره ؟
مشکل نرمافزاری ، حافظه داخلی رو فرمت کن...

shahshahani
29-08-2008, 01:23
با سلام

دوستان آیا راهی وجود داره که در قسمت تقویم روز آغازین هفته رو به روز شنبه تغییر بدیم؟ (میدونید که در گوشی های نوکیا این امکان وجود داره اما در p1 من راهی پیدا نکردم)

همچنین برنامه تقویم بجز برنامه خود گوشی چه چیزی سراغ دارید؟ لطفا اسم برنامه رو بگید.
با تشکر

سلام
براي اين كار شما از قسمت تقويم خود گوشي گزينه set workdays رو انتخاب كن و از اونجا ميتوني روز آغاز هفته رو انتخاب كني
در مورد تقويم هاي ديگه هم بايد بگم كه تقويم هاي شمسي جاوا زياده و تو همين پيسي بگردي پيدا ميشه
موفق باشي

yazdankhah
29-08-2008, 01:42
سلام
این گزینه رو پیدا نکردم. لطفا اگر ممکنه مسیر رو بگید .

با تشکر

omid.k
29-08-2008, 03:10
جالب بود واسم
چقد p1 اینجا طرفدار داره
البته گوشی خوبیه ولی ....

Vahid67
29-08-2008, 03:16
جالب بود واسم
چقد p1 اینجا طرفدار داره
البته گوشی خوبیه ولی ....

سلام
منظورتون از ولی ... چی بود:13::13:
رگه غیرتم باد کرد:21::21:

p6tr
29-08-2008, 03:44
[quote=Mohammad;2879030]Transition حالت افکت منوها هست...شما می تونی امتحان کنی.به نظر من On باشه کار کردن با گوشی رو لذت بخش تر می کنه.
برای تماشای فیلم هم من برنامه خود گوشی رو پیشنهاد میدم !! سازگارتر. از Core Player استفاده کردم اصلا رضایت بخش نبود.[/qu
ممنون از پاسختون
من هم همین فکر رو میکردم ولی فرقی توی اجرای منو ها احساس نکردم. میشه بفرمایید مثلا کدوم منو باز شدنش فرق میکنه؟
منظورم فیلمهای DIVX هستش که Player گوشی پخش نمیکنه

rezapazahr
29-08-2008, 05:38
سلام

درسته كه ميگن p1 گوشي هست كه اگه ويروسي شد بايد انداختش دور ؟

دوستان چطور از اين گوشي در برابر خطرات ويروسي شدن محافظت ميكنن ؟

از كجا ميشه آخرين آپديت هاي آنتي ويروس هايي(همچون كاسپر اسكاي) مرتبط با اين گوشي رو پيدا كرد ؟

و سئوال آخر اينكه در مورد معايب اين گوشي اگه ميشه بيشتر توضيح بدين.(در مورد محاسنش تابخواهيد ميدانم)

اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم .

mehdi_360
29-08-2008, 08:46
چرا قیمت گوشی از 700 شد یه دفعه 300 تومن .من میخواستم 5700 رو بفروشم p1 بگیرم ضرر نمیکنم
من جای دیگه هم همین سوال رو پرسیدم اما میخواستم از شما که با گوشی کار کردید و معایب و محاسنش رو میدونید سوال کنم
صدای این گوشی در حد 5700 هست
باتری گوشی شارژخوب نگه میداره
اگه مموری 2gig بندازی رو گوشی سرعتش پایین نمیاد .سرعتش مپل 5700 هست
خیلی ممنون

mani_2004_2006
29-08-2008, 09:34
مشکل نرمافزاری ، حافظه داخلی رو فرمت کن...

چه جوري ؟ ما تازه به جمع uiq3 دارها پيوستيم

Mohammad
29-08-2008, 09:45
من هم همین فکر رو میکردم ولی فرقی توی اجرای منو ها احساس نکردم. میشه بفرمایید مثلا کدوم منو باز شدنش فرق میکنه؟
اگه فعال نباشه و فرضا در حالت StandBy لیست برنامه ها رو باز کنید می بینید که لیست سریع و یک باره باز میشه ولی در حالتی که فعال باشه لیست برنامه ها با افکتی مناسب به سمت بالا حرکت می کنه. کاملا مشخص ، توضیحش اینگونه سخته ، خودتون دقت کنید متوجه میشید.

منظورم فیلمهای DIVX هستش که Player گوشی پخش نمیکنه
برنامه برای پخش DIVX هست ، نصب کردم ولی امتحانش نکردم !

Mohammad
29-08-2008, 09:48
درسته كه ميگن p1 گوشي هست كه اگه ويروسي شد بايد انداختش دور ؟

دوستان چطور از اين گوشي در برابر خطرات ويروسي شدن محافظت ميكنن ؟
خیر ! کذب محضه !
اول اینکه برای سری UIQ من تا حالا ویروسی ندیدم شاید هم کم سعادتی بوده !
راه های کلی برای جلوگیری از ویروسی شدن هست که تقریبا همه آشنا هستن.

و سئوال آخر اينكه در مورد معايب اين گوشي اگه ميشه بيشتر توضيح بدين.(در مورد محاسنش تابخواهيد ميدانم)
در این مورد به اندازه کافی صحبت شده ، کافیه سرچ بفرمایید... این گوشی تقریبا همش محاسن و ایراد(به نظر من) نداره.

Mohammad
29-08-2008, 09:55
چه جوري ؟ ما تازه به جمع uiq3 دارها پيوستيم
شما در حالت StandBy این کد رو بزن:
jog up
*
jog down
jog down
*
jog down
*

منظور از jog اسکرول کنار گوشی هست) در منویی که باز میشه گزینه فرمت وجود داره. دقت داشته باشید که گوشی مثل روز اولش میشه و دفترچه تلفن و اس ام اس ها هم پاک میشه.

lelelolo
29-08-2008, 18:04
p1 های no name چی هستند؟آیا تقلبی هستند؟

mehdi_360
29-08-2008, 18:25
اقا کسی نیست سوال های منو جواب بده

lelelolo
29-08-2008, 18:34
کدوم گوشی uiq3 سونی اریکسون اینطور نبوده؟
p990 که سرعتش کم نشد این را نمیدونم؟
سوال من را هم جواب بدین

alenkita
29-08-2008, 21:21
آقا میشه یکی لطف کنه آموزش کامل آپدیت گوشی P1 رو واسم لینکش بذاره؟
آخه هر چی سرچ کردم چیز بدرد بخوری ندیدم
یه سوال دیگه: برای اتصال کابل بجای گرفتن دکمه C چه دکمه دیگری رو باید بگسیرم تا گوشی روشن نشه؟

hamed1297
29-08-2008, 22:45
ادیت باید میشد.

hamed1297
29-08-2008, 22:50
با اجازه محمد خان باید بگم که برای استفاده از این حالت باید video player گوشی رو از توی task manager گوشی end task کنید.
دلیلش رو نمیدونم ولی شاید به خاطر فعال شدن شتاب دهنده تصویر یا همچین چیزی در زمان باز بودن video player باشه.

p1 های no name چی هستند؟آیا تقلبی هستند؟
خیر.تقلبی نیستن و مشکلی تا به حال دیده نشده.
محتویات جعبه رو چک کنید که کامل باشه و با خیال راحت بخرید.

چرا قیمت گوشی از 700 شد یه دفعه 300 تومن .من میخواستم 5700 رو بفروشم p1 بگیرم ضرر نمیکنم
من جای دیگه هم همین سوال رو پرسیدم اما میخواستم از شما که با گوشی کار کردید و معایب و محاسنش رو میدونید سوال کنم
1.واسه اینکه بیشتر از 1 سال و چند ماه هست از ورود این گوشی با بازار میگذره و با امدن گوشی های جدید باید قیمتش کم بشه.
2.عیب قابل ذکری نداره.
3.صدای متوسط رو به بالا داره.صدای 5700 رو من نشنیدم.p1 صدای بلند و با کسفیتی داره.
4.مطمئنا یکی از بهترین باتری های گوشی های حال حاظر رو این گوشی داره.
5.به هیچ وجه.حتی 4 رو هم تست کردن بعضی دوستان.من خودم 2 دارم و هیچ کاهش سرعتی رو نمیبینم.

موفق بشید.

Mohammad
29-08-2008, 23:24
با اجازه محمد خان باید بگم که برای استفاده از این حالت باید video player گوشی رو از توی task manager گوشی end task کنید.
دلیلش رو نمیدونم ولی شاید به خاطر فعال شدن شتاب دهنده تصویر یا همچین چیزی در زمان باز بودن video player باشه.
بله ، کاملا درسته ، اگه برنامه Video باز هست حتما End Task کنید که روی عملکرد افکت تاثیر می ذاره...
من هم به این موضوع پی برده بودم...
یه موضوع جالب دیگه هم اینه که اگه یه موقع حافظه کم بیاد گوشی بطور خودکار این قابلیت رو غیر فعال می کنه تا سرعت گوشی خیلی کم نشه ، البته این مورد نادر هست.

mohsen_rkh
30-08-2008, 11:51
دوستان شیرازی لطف کنند کمترین قیمت شیراز و دوستان تهرانی کمترین قیمت علاء الدین را بذارند. ممنون

shahshahani
30-08-2008, 12:57
سلام
این گزینه رو پیدا نکردم. لطفا اگر ممکنه مسیر رو بگید .

با تشکر

ببخشید
شما از ساعت و تاریخ که در tools هست برو و در قسمت تنظیم تاریخ گزینه more رو بزن و set workdays رو انتخاب کن.

خیلی ممنون

باطریش عالیه.صداش هم خوبه با هک زیاد تر هم میشه.
با مموری هم سرعنش پایین نمیاد
موفق باشی.

یه سوال دیگه: برای اتصال کابل بجای گرفتن دکمه C چه دکمه دیگری رو باید بگسیرم تا گوشی روشن نشه؟

تو همین تا پیک من گذاشتم. با اسم من سرچ کنی پیدا میشه.
باید دکمه 7 رو بزنی.طرف راستش که حرف c روش هست.
موفق باشی.

دوستان شیرازی لطف کنند کمترین قیمت شیراز و دوستان تهرانی کمترین قیمت علاء الدین را بذارند. ممنون

شما که تو کرج نوشتی زندگی میکنی!!!!
چند روز پیش دوستم با گارانتی اصل خرید 314 هزار تومن
موفق باشی

meka
30-08-2008, 13:18
من با باطرى گوشىم مشکل دارم زود شارژ خالى مى کنه يراد از چيه؟ اگهبخوام باترىشو عوض کنم از کجا مى تونم اصلشو گير بىارم؟ وقيمتش چنده؟؟؟

Manuchehrr
30-08-2008, 13:38
من با باطرى گوشىم مشکل دارم زود شارژ خالى مى کنه يراد از چيه؟ اگهبخوام باترىشو عوض کنم از کجا مى تونم اصلشو گير بىارم؟ وقيمتش چنده؟؟؟

واسه منم همین مشکل رو داره در عرض کمتر از 6 ساعت بدون اینکه زیاد باهاش کار کنی شارژش تموم میشه.. دیشب 50% شارژ داشت خاموش کردم امروز صبح که روشن کردم دیدم شده 14% :18::18:
کسی میدونه ایراد از کجاس ؟ :41:
راستی برنامه PC suite هم گزینه ای واسه sms ها نداره.. یعنی نمیشه اس ام اس ریخت تو گوشی ؟

lelelolo
30-08-2008, 13:47
یعنی چه صداش با کیفیته؟ مثلا صداش رو با p990 مقایسه کنید.
p990 که صداش با کیفیت نیست :2:

lelelolo
30-08-2008, 13:51
یعنی چه صداش با کیفیته؟ مثلا صداش رو با p990 مقایسه کنید.
p990 که صداش خوب نیست:2:

mohsen_rkh
30-08-2008, 15:03
سلام
دوست عزیزمون hamid00009 در پست شماره 1119 که در صفحه 112 از همین تاپیک قرار دارد نوشته :

اینم دوتا عکس p1 بدون لیبل وبا لیبل
اما به جای دو عکس یک عکس وجود داره که اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چون عکس دیگری وجود نداره من که اصلاً نفهمیدم تفاوتشون چیه. دوستان عزیز اگه لطف کنند اون یکی عکس رو هم بذارند ممنون می شم.

hamed1297
30-08-2008, 15:10
صدای با کیفیت دیگه یعنی چی نداره.
بهتر وبلند تر از P990 هست.

lelelolo
30-08-2008, 19:42
1-من یه جا خوندم اگر شماره ی هفتم و هشتم IMEI عداد 00 باشه گوشی مار کمپانی اصلی هستش!
اگر 01 یا 10 باشد مونتاژ فنلانده که سونی اریکسون تو فنلاند نیست اگر 02 یا 20 باشد مونتاژ عربستانه
اگر 08 یا 80 باشد مونتاژ آلمانه و اگر 13 یا 31 باشه مونتاژ آذربایجان هست و خیلی بده.
تو این عکس هم 02 هستش یعنی مونتاژ عربستانه؟ نظرتون چیه؟
2-p1i ها با ضمانت کامتل که فارسی هستند آیا بدرد میخورند . سیستم عامل رو داغون نکردند؟ سرعت گوشی
کم نشده ؟ برنامه ها درست اجرا میشند؟

hamed1297
30-08-2008, 19:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عکس که از گوشی prototype هست.
اون مطلبی هم که شما خوندید یا شنیدید مربوط به گوشی های نوکیا هست.

-p1i ها با ضمانت کامتل که فارسی هستند آیا بدرد میخورند . سیستم عامل رو داغون نکردند؟ سرعت گوشی
p1 کاملا فارسی رو ساپورت میکنه و نیازی به دستکاری نداره که بخواد مشکل دار بشه.
با گارنتی بگیر خیالت راحت باشه.

Manuchehrr
30-08-2008, 20:53
1-من یه جا خوندم اگر شماره ی هفتم و هشتم IMEI عداد 00 باشه گوشی مار کمپانی اصلی هستش!
اگر 01 یا 10 باشد مونتاژ فنلانده که سونی اریکسون تو فنلاند نیست اگر 02 یا 20 باشد مونتاژ عربستانه
اگر 08 یا 80 باشد مونتاژ آلمانه و اگر 13 یا 31 باشه مونتاژ آذربایجان هست و خیلی بده.
تو این عکس هم 02 هستش یعنی مونتاژ عربستانه؟ نظرتون چیه؟
2-p1i ها با ضمانت کامتل که فارسی هستند آیا بدرد میخورند . سیستم عامل رو داغون نکردند؟ سرعت گوشی

واسه من که 02 هست فارسی ضمانت کامتل , فقط مشکل باتری داره که خیلی زود تموم میشه.. حتی تو خاموش بودن هم باتری مصرف میکنه :18:
بقیه چیزاش که مشکلی نداشته تا حالا :20:

mohsen_rkh
30-08-2008, 21:54
این عکس که از گوشی prototype هست.
تأیید میشه. این عکس از نوع prototype یعنی نمونه ی اولیه ی پی 1 است؛ اما دوست عزیزمون این عکس رو قرار داده بودند و متن ذکر شده رو قرار داده بودند در ضمن این مطلب دقیقاً با این تصویر همراه بود پس برای گوشی های نوکیا نیست. با تشکر از شما hamed1297

lelelolo
30-08-2008, 23:07
ببخشید آخه مگه چه جوری میخوان p1 رو دست کاری کنند؟
اول که گوشی رو روشن میکنی می پرسه آیا میخواهی منو فارسی داشته باشه یا نه؟
اگه انتخاب نکنی بعدا میتونی گوشی رو آپدیت کنی تا فارسی بشه.
من میگم اگه فارسیش کنی موردی پیش نمیاد؟ سیمبینش نسبت به حالتی که فارسی نداره سرعتش کم
نمی شه؟ یا مثلا برای سیستم عاملش هر جور مشکلی پیش نمیاد؟

یک سوال دیگر:شما که کامتل گرفتی CDA گوشیت چیه؟

p6tr
30-08-2008, 23:48
بله ، کاملا درسته ، اگه برنامه Video باز هست حتما End Task کنید که روی عملکرد افکت تاثیر می ذاره...
من هم به این موضوع پی برده بودم...
یه موضوع جالب دیگه هم اینه که اگه یه موقع حافظه کم بیاد گوشی بطور خودکار این قابلیت رو غیر فعال می کنه تا سرعت گوشی خیلی کم نشه ، البته این مورد نادر هست.
از همه دوستانی که پاسخ دادن ممنون. استفاده کردم

p6tr
30-08-2008, 23:55
سلام ببخشید من بازی Prince of persia رو میخواستم نصب کنم که یهو نمیدونم چی شد دیگه نصب نشد و از اون موقع دیگه جاوا نصب نمیشه و وقتی سراغ uninstall میرم خطا ظاهر میشه و بعد close میشه ولی وقتی مموری رو در میارم درست میشه ولی من اون برنامه رو توی مموری ریختم

gondeh
31-08-2008, 00:21
سلام

اگه گوشیمو ریست کنم. عکس هایی که با دوربین گرفتم پاک میشه؟ ویدئو ها و فایل های صوتی که اضافه کردم چی؟

rezapazahr
31-08-2008, 05:07
سلام دوستان

وقتي گوشي رو خريدم فروشنده گفت اگه زبان گوشي رو فارسي كني آنتن دهيش مي پره.

شايد سئوالم تكراري باشه ولي اگه ميشه راهنمايي كنيد بگيد چطور ميتونم گوشيمو فارسي كنم طوري كه آب از آب تكون نخوره وهيچ مشكلي پيش نياد.

ممنونم

ياعلي مدد

alenkita
31-08-2008, 05:55
یه آدم خیر نیست جواب مارو بده؟:41::41::41:

hamed1297
31-08-2008, 08:04
ببخشید آخه مگه چه جوری میخوان p1 رو دست کاری کنند؟
اول که گوشی رو روشن میکنی می پرسه آیا میخواهی منو فارسی داشته باشه یا نه؟
اگه انتخاب نکنی بعدا میتونی گوشی رو آپدیت کنی تا فارسی بشه.
من میگم اگه فارسیش کنی موردی پیش نمیاد؟ سیمبینش نسبت به حالتی که فارسی نداره سرعتش کم
نمی شه؟ یا مثلا برای سیستم عاملش هر جور مشکلی پیش نمیاد؟
ببینید.شما وقتی بار اول انتخاب نکنید که منو فارسی بشه بعدا توی سیستم میتونید.یعنی نیازی به آپدیت نداره.اون قابلیت که نمیپره.
معلومه که مشکلی پیش نمیاد.وقتی کارخانه این قابلیت رو گذاشته پس مطمئن باش که مشکلی نداره.

اگه گوشیمو ریست کنم. عکس هایی که با دوربین گرفتم پاک میشه؟ ویدئو ها و فایل های صوتی که اضافه کردم چی؟
همه چیز پاک میشه جز بعضی اطلاعات رو مموری کارت/.

یه آدم خیر نیست جواب مارو بده؟
من یک آموزش خیلی عالی دارم ولی خواستم آپلود کنم و نشد.باز سعی مییکنم.
آخه حجمش 6 مگ هست.

lelelolo
31-08-2008, 12:34

شايد سئوالم تكراري باشه ولي اگه ميشه راهنمايي كنيد بگيد چطور ميتونم گوشيمو فارسي كنم طوري كه آب از آب تكون نخوره وهيچ مشكلي پيش نياد.
و

ببینید.شما وقتی بار اول انتخاب نکنید که منو فارسی بشه بعدا توی سیستم میتونید.یعنی نیازی به آپدیت نداره.اون قابلیت که نمیپره.
معلومه که مشکلی پیش نمیاد.وقتی کارخانه این قابلیت رو گذاشته پس مطمئن باش که مشکلی نداره.

من که نفهمیدم؟!!!!! :23:

Mohammad
31-08-2008, 13:38
مشکل پریدن آنتن مربوط به فیرم ها گذشته میشه نه فریم جدید بنابراین هیچ مشکلی از این بابت نیست. نگران چیزی نباشید.
برای فارسی کردن گوشیتون هم اگه منظورتون فقط فونت و کیبورد روی صفحه هست با نصب یه پکیج مشکل حل ولی اگه منظور فارسی کردن کلیه گوشی هست فکر می کنم باید با فیرم مربوطه آپدیت بشه...
من که به شخصه ترجیح می دم منو ها انگلیسی باشه و فقط زبان فارسی رو داشته باشم.

lelelolo
31-08-2008, 13:45
آخر ما نفهمیدیم که منو گوشی رو فارسی کنیم یا نه؟
من که خودم فقط با انگلیسی کار میکنم اما اگر مشکلی برای سیستم عامل پیش نیاد فارسی هم داشته باشه
بدنیست.حالا اگر کسی گوشیش منو فارسی داره و با اون از نظر نرم افزاری مشکلی داره بگه.

Manuchehrr
31-08-2008, 14:33
سلام دوستان

ممنونم

ياعلي مدد

هیچ مشکلی پیش نمیاد چون خود سونی اریکسون فارسی رو اضافه کرده.. اگه با برنامه خاصی فارسی شده بود امکان بروز مشکل داشت اما چون کارخونه ای هست مشکلی پیش نمیاد یعنی تا حالا واسه من پیش نیومده , واسه اینکه دوباره فارسی کنیش باید اینطوری عمل کنی : control panel -> other --> select language --> farsi

hamed1297
31-08-2008, 14:57
هیچ مشکلی پیش نمیاد چون خود سونی اریکسون فارسی رو اضافه کرده.. اگه با برنامه خاصی فارسی شده بود امکان بروز مشکل داشت اما چون کارخونه ای هست مشکلی پیش نمیاد یعنی تا حالا واسه من پیش نیومده , واسه اینکه دوباره فارسی کنیش باید اینطوری عمل کنی : control panel -> other --> select language --> farsi
ممنون.در تکمیل عرض ایشون باید بگم که برای اضافه شدن فارسی باید language pack رو از خود سایت سونی اریکسون بگیرید.
واسه من با اینکه CDA خاورمیانه هست ولی فارسی توی این قسمت نداره.

hamed1297
31-08-2008, 15:25
این هم آموزش آپدیت گوشی های UIQ3:
خیلی عالی هست.حتما دانلود کنید:

part1:

part2:

بعد از دانلود هم 2 تا فایل رو select کنید و کلیک سمت راست کنید و گزینه extract to uiq-update_guide رو انتخاب کنید.

hussain
31-08-2008, 16:27
ممنون حامد عالی بود

lelelolo
31-08-2008, 17:10
پس هیچ مشکلی نداشت.خیلی ممنون.

مشکل باتریش حل شد؟

alenkita
31-08-2008, 17:53

part1:

part2:

بعد از دانلود هم 2 تا فایل رو select کنید و کلیک سمت راست کنید و گزینه extract to uiq-update_guide رو انتخاب کنید.
ممنون حامد جان. دستت درد نکنه:10:

hamed1297
31-08-2008, 18:35
خواهش میکنم دوستان .قابل شما رو نداره.

mohsen_rkh
31-08-2008, 19:53
این پست یه لینک داشت که به درد نخور بود بنابر این کل پست رو پاک کردم تا وقت دوستان و اینترنتشون تلف نشه!

e_mohsen83
31-08-2008, 21:23
سلام
این هم یک برنامه برای کنترل تلویزیون توسط مادون قرمز برای گوشی های Uiq3. نمی دونم قبلاً در جایی از این تاپیک وجود داشته یا نه. اگه تکراری بود ببخشید. خودم هنوز این برنامه رو امتحان نکردم :31: .

البته من آپلودش نکردم فقط پیداش کردم.

بدرد نخور...........

e_mohsen83
31-08-2008, 22:11
من در هنگام دریافت بلوتوث صدا ندارم چه کنم

Mohammad
31-08-2008, 23:25
متوجه منظورتون نشدم . اگه منظورتون هنگام دریافت هست که کلا صدایی ایجاد نمی کنه و مثل نوکیا ها نیست که مانند دریافت اس ام اس باشه.

e_mohsen83
01-09-2008, 07:16
متوجه منظورتون نشدم . اگه منظورتون هنگام دریافت هست که کلا صدایی ایجاد نمی کنه و مثل نوکیا ها نیست که مانند دریافت اس ام اس باشه.

بله منظورم هنگام دریافت بود یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد

miladweb
01-09-2008, 10:46
سلام دوستان منم بالاخره p1 خریدم : یه سوال بچه ها من وقتی ی چسبیده داخل اس ام اس می نویسم دو نقطه زیرش نمی یاد چطوری درستش کنم

Highbury
01-09-2008, 11:36
الان قیمتش توی بازار چنده؟توی پکش چیا هست؟
به چه چیزازیی باید دقت کرد؟

lelelolo
01-09-2008, 12:19
قیمتش که بدون گارانتی باید 285000 تومان باشه ولی من پیدا نکردم.
با گارانتی کامتل 308000 تومان
بقیش رو جواب بدین.

alenkita
01-09-2008, 13:12
باسلام
من cd گوشیم رو گم کردم و برای آبدیت باید درایور کابل usb رو داشته باشم.
میشه یکی لطف کنه درایورش رو واسم آپ کنه:10::11:

shahshahani
01-09-2008, 14:19
باسلام
من cd گوشیم رو گم کردم و برای آبدیت باید درایور کابل usb رو داشته باشم.
میشه یکی لطف کنه درایورش رو واسم آپ کنه:10::11:

از سایت سونی اریکسون برو و PCsuit for smart phone رو دانلود کن.
موفق باشی.

Mohammad
01-09-2008, 14:21
بله منظورم هنگام دریافت بود یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد
خیر ، راهی نیست.

سلام دوستان منم بالاخره p1 خریدم : یه سوال بچه ها من وقتی ی چسبیده داخل اس ام اس می نویسم دو نقطه زیرش نمی یاد چطوری درستش کنم
در حالت کیبورد روی صفحه ، دکمه فلش رو به بالا رو (شیفت) رو بزنید ، ی مدنظرتون وجود داره.

e_mohsen83
01-09-2008, 20:50
جواب سوال رو گفتن

gondeh
01-09-2008, 22:15
همه چیز پاک میشه جز بعضی اطلاعات رو مموری کارت/.

سلام

ریست کردم . و تیک گزینه "حذف تمام برنامه های کاربردی نصب شده کاربر" را برداشتم.

برنامه هام و عکس ها و ویدیو و صوت ها حذف نشد ولی یک چیز خیلی خیلی خیلی مهم تر حذف شد........:41:

اطلاعات دفترچه تلفنم حذف شده. راهی نداره برشگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

p6tr
01-09-2008, 22:27
ببخشید بچه ها یه بار پرسیدم حذف شده یه بار دیگه سئوالمو مطرح میکنم
دوتا آیکون بالای صفحه کلید مجازی هست مثل اینکه مال مارک کردنه متنه ولی من نتونستم استفاده کنم. لطفا اگه کسی از دوستان استفاده کرده ، راهنمایی بکنه

hamed1297
01-09-2008, 22:33
عجب.پس میپرسه که چه چیزهایی رو پاک کنه؟
من یک بار انجام داده بودم چیزی نپرسید.شاید من یادم نیست.

فکر نکنم بشه برگردوندشون.همیشه سعی کنید از contact هاتون به صورت ماهیانه backup بگیرید.

miladweb
02-09-2008, 21:23
خیر ، راهی نیست.

در حالت کیبورد روی صفحه ، دکمه فلش رو به بالا رو (شیفت) رو بزنید ، ی مدنظرتون وجود داره.
عزیز من منظورم این نبود. ی معمولی خودمون وقتی چسبیده نوشته می شه نقطه نداره مثلا (سیب) نقطه های ی رو حذف کن! لطفا کسی جواب منو بده . چی کار باید بکنم

Manuchehrr
02-09-2008, 21:51

part1:

part2:

با آپدیت کردن به آخرین ورژن دقیقا چه چیزهایی تغییر میکنه ؟
گارانتیش از بین نمیره ؟

gondeh
02-09-2008, 21:58
همیشه سعی کنید از contact هاتون به صورت ماهیانه backup بگیرید.

من این کار را بلد نیستم چطور باید انجامش بدم؟

majidrabiei
02-09-2008, 22:00
به نظر من یکی از عیبهای p1 نداشتن درپوش لنز دوربینه که باعث میشه لنز خیلی سریع کثیف بشه و یا بشکنه
نظر دوستان چیه ؟

majidrabiei
02-09-2008, 22:20
کسی دیکشنری با قابلیت تلفظ برای p1 سراغ داره ؟
من یک همچین دیکشنری برای سیمبین سری 60 تو اینترنت دیدم ، میشه اونو رو p1 نصب کرد ؟

noia
02-09-2008, 22:46
عزیز من منظورم این نبود. ی معمولی خودمون وقتی چسبیده نوشته می شه نقطه نداره مثلا (سیب) نقطه های ی رو حذف کن! لطفا کسی جواب منو بده . چی کار باید بکنم
شما وقتی می خوای یه کلمه بنویسی که وسطش "ی" داره مثل سیب. باید از "ی" دو نقطه! استفاده کنی.
ولی برای آخر کلمه فرقی نداره.

hamed1297
02-09-2008, 23:03
کسی دیکشنری با قابلیت تلفظ برای p1 سراغ داره ؟
من یک همچین دیکشنری برای سیمبین سری 60 تو اینترنت دیدم ، میشه اونو رو p1 نصب کرد ؟
همچین دیکشنری موجود هست.اسمش هم slovoed هست.حجمش هم 60 مگابایت هست.گشتم ولی پیداش نکردم.

با آپدیت کردن به آخرین ورژن دقیقا چه چیزهایی تغییر میکنه ؟
گارانتیش از بین نمیره ؟
خوب اشکالات احتمالی ورژنهای قبل برطرف میشه+سرعتش بیشتر میشه.
هیچ ربطی به گارانتی نداره.

من این کار را بلد نیستم چطور باید انجامش بدم؟

contact ها رو باز کنید.more رو بزنید و گزینه contact manager رو انتخاب کنید.بک اپش رو توی مموری کارت و فولدر other میریزه.میتونید اون رو روی کامپیوتر بریزید برای اطمینان بیشتر.

به نظر من یکی از عیبهای p1 نداشتن درپوش لنز دوربینه که باعث میشه لنز خیلی سریع کثیف بشه و یا بشکنه
نظر دوستان چیه ؟
آره.میشه گفت یکی از اشکالاتش این هست.

saedy
03-09-2008, 09:00
چه جوری میشه ورژن Cda گوشی رو فهمید؟
آیا از روی سزیال هم میشه تشخیص داد؟

meka
03-09-2008, 13:01
يه سوال مي خواستم ببينم اين صفحه P1 منظورم lcd اونه ضد خش است يا نه ؟؟؟
يا بايد براش چسب محافظ lcd گرفت؟؟؟

lelelolo
03-09-2008, 13:11
contact ها رو باز کنید.more رو بزنید و گزینه contact manager رو انتخاب کنید.بک اپش رو توی مموری کارت و فولدر other میریزه.میتونید اون رو روی کامپیوتر بریزید برای اطمینان بیشتر.

من contact manager ندارم؟

وقتی گوشی خاموشه و شارژ میشه lcd فقط کمرنگ میشه خاموش نمیشه.طبیعیه؟

وقتی گوشی خاموش بود به usb وصلش کردم یه لحظه صفحش روشن شد بعد از اون
گوشی روشن نشد!!!باطریش رو درآوردم بعدش درست شد.این یکی چی طبیعیه؟

benyamin_pc
03-09-2008, 13:23
شارژر cst-60 بهتره یا cst-70?
باتری li-polymer بهتره یا li-ion?
پشت باتری زده s/n: بعد یه شماره سریال نوشته این باید با ime یکی باشه؟

miladweb
03-09-2008, 13:48
شما وقتی می خوای یه کلمه بنویسی که وسطش "ی" داره مثل سیب. باید از "ی" دو نقطه! استفاده کنی.
ولی برای آخر کلمه فرقی نداره.
ممنون درست شد ... اما یه سوال دیگه من وقتی رادیو رو مینی مایز می کنم دوتا آیکون رادیو توی استیتوس بار میاد به نظرتون مشکلی نداره چرا دو تا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

redevil6990
03-09-2008, 13:53
سلام.آقا اونايي كه P1 دارند لطف كنن يه كيف درست و حسابي(ترجيحا با عكس و قيمت) به من معرفي كنن كه خيلي بهش نياز دارم.

hamid00009
03-09-2008, 14:09
شارژر cst-60 بهتره یا cst-70?
باتری li-polymer بهتره یا li-ion?
پشت باتری زده s/n: بعد یه شماره سریال نوشته این باید با ime یکی باشه؟
شارژر اصلیش CST 70 است پس بهتره

باطری LI-Polymer 3.6 v بگیر MAh 1120
نه سریالش مهم نیست

meka
03-09-2008, 14:28
سلام.آقا اونايي كه P1 دارند لطف كنن يه كيف درست و حسابي(ترجيحا با عكس و قيمت) به من معرفي كنن كه خيلي بهش نياز دارم.
داخل خود جعبش يك كيف مشكي رنگ داره كه به نظرم من بسيار خوبه اما كمري نيست اما اگه كمري بخواي قيمتش حدود 5 تومنه

benyamin_pc
03-09-2008, 15:05
شارژر اصلیش CST 70 است پس بهتره

باطری LI-Polymer 3.6 v بگیر MAh 1120
نه سریالش مهم نیست

ممنون خیالم راحت شد آخه شنیده بودم li-ion بهترین باتریه اما تو پک p1 ام li-polymer بود

benyamin_pc
03-09-2008, 15:15
flash player برای p1 اگه کسی لینک دانلودش رو داره بذاره:40:
من هر چی سرچ کردم پیدا نشد تو سایت خود adobe هم معرفی نکرده فقط نگین که برای p1 ه flash player نیست !!!:44:

Lamanta
03-09-2008, 15:49
سلام
کسی میدونه که sony Ericsson P5i کی وارد میشه ؟ و قیمت حدودیش چنده ؟؟؟

lelelolo
03-09-2008, 16:12
نقل قول:

وقتی گوشی خاموشه و شارژ میشه lcd فقط کمرنگ میشه خاموش نمیشه.طبیعیه؟

وقتی گوشی خاموش بود به usb وصلش کردم یه لحظه صفحش روشن شد بعد از اون
گوشی روشن نشد!!!باطریش رو درآوردم بعدش درست شد.این یکی چی طبیعیه؟

p5i چیه؟من هم شنیدم ولی تو سایت sonyericsson هم نیست؟
من شنیدم adobe برای uiq3 چیزی نزده.

benyamin_pc
03-09-2008, 16:35
naaaaaaaaaaaaaaaaaa
الان یعنی رو n73 میشه فلش باز کرد اما رو p1 نمیشه !!
یعنی هیچ پلیری نداره؟!!

alenkita
03-09-2008, 16:42
با سلام
من میخواستم با استفاده از بلک لیست یا وایت لیست یا هر برنامه دیگه میشه اگه کسی بهت زنگ زد بجای اشغالی پیغام قطعی گوشی(مقدور نمیباشد) بده؟

Open-Source
03-09-2008, 17:34
سلام. من امروز پی1 خریدم با گارانتی کامتل 320 تومان ا(لبته توی کاشان).

گوشی از تیر ماهه (یعنی دوماه پیش) و رم 512 روش هست . چون گفتند سری جدید کیفیت قبل رو نداره این رو خریدم. حالا نیاز به اپدیت داره یا نه؟

یارو میگفت منوی فارسی هم داره (من هنوز سراغ گوشی نرفتم-آخه توی شارژ 8 ساعته هستش)

از کجا بفهمم اصله یانه(هم رو باطری هم روی گوشی نوشته made in china -هم سریال توی گوش با روی جعبه مطابقه)

amir_sa
03-09-2008, 17:41
flash player برای p1 اگه کسی لینک دانلودش رو داره بذاره:40:
من هر چی سرچ کردم پیدا نشد تو سایت خود adobe هم معرفی نکرده فقط نگین که برای p1 ه flash player نیست !!!:44:

naaaaaaaaaaaaaaaaaa
الان یعنی رو n73 میشه فلش باز کرد اما رو p1 نمیشه !!
یعنی هیچ پلیری نداره؟!!
اومده ولي اول بايد گوشي رو هك كني ، بعد برنامه فلش پلير رو نصب كني
برو تو تاپيك هك uiq3

lelelolo
03-09-2008, 18:29

گوشی از تیر ماهه (یعنی دوماه پیش) و رم 512 روش هست . چون گفتند سری جدید کیفیت قبل رو نداره این رو خریدم. حالا نیاز به اپدیت داره یا نه؟

یارو میگفت منوی فارسی هم داره (من هنوز سراغ گوشی نرفتم-آخه توی شارژ 8 ساعته هستش)

از کجا بفهمم اصله یانه(هم رو باطری هم روی گوشی نوشته made in china -هم سریال توی گوش با روی جعبه مطابقه)
امروز 05:42

منم گوشیم دقیقا مثل شماست.فکر نکنم نیازی به آپدیت بخواد.
گوشی من وقتی خاموشه و شارژ میشه lcd فقط کمرنگ میشه خاموش نمیشه
از شما چه طور؟
cda 'گوشی شما چیه؟

majidrabiei
03-09-2008, 18:57
[quote=hamed1297;2898982]همچین دیکشنری موجود هست.اسمش هم slovoed هست.حجمش هم 60 مگابایت هست.گشتم ولی پیداش نکردم.

این دیکشنری که تو اینترنت فراوونه :20: میتونید اونو از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید

راستی این قضیه که p1 جدید کیفیت سابق رو ندارند درسته ؟
خیلی نگران شدم چون من دیروز یه p1 خریدم البته هنوز به دستم نرسیده چون اونو از تهران خریدم و برام پست شده

e_mohsen83
03-09-2008, 20:03

از کجای کاشون گرفتی حداقل 40گرون گرفتی

e_mohsen83
03-09-2008, 20:06
[quote=hamed1297;2898982]همچین دیکشنری موجود هست.اسمش هم slovoed هست.حجمش هم 60 مگابایت هست.گشتم ولی پیداش نکردم.

این دیکشنری که تو اینترنت فراوونه :20: میتونید اونو از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید

راستی این قضیه که p1 جدید کیفیت سابق رو ندارند درسته ؟
خیلی نگران شدم چون من دیروز یه p1 خریدم البته هنوز به دستم نرسیده چون اونو از تهران خریدم و برام پست شده

نه اقا شایه است باور نکن

noia
03-09-2008, 20:32
يه سوال مي خواستم ببينم اين صفحه P1 منظورم lcd اونه ضد خش است يا نه ؟؟؟
يا بايد براش چسب محافظ lcd گرفت؟؟؟
بله ضد خش هستش!
نیازی نداره، ولی بعضی‌ها می چسبونن. :31:

(من هنوز سراغ گوشی نرفتم-آخه توی شارژ 8 ساعته هستش)
:18:
8 ساعت!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیازی نیست، باتری های Li-Ion شارژ اولیه نمی خواد. نزدیک 2 ساعت یا 2:30 که بشه خودش اتوماتیک قطع می‌کنه. :20:
(قبلا هم در مورد این نوع باتری‌ها تو همین تاپیک بحث شده، سرچ کنی پیدا می‌شه.)

hamed1297
03-09-2008, 20:45
از شما چه طور؟
cda 'گوشی شما چیه؟
طبیعی هست و مشکلی نداره.

هست.یک مقدار پایین هست.بگردید پیداش میکنید.

Open-Source
03-09-2008, 21:18
از کجای کاشون گرفتی حداقل 40گرون گرفتی

چییییی میگیییی؟؟؟؟؟؟

Open-Source
03-09-2008, 21:20
منم گوشیم دقیقا مثل شماست.فکر نکنم نیازی به آپدیت بخواد.
از شما چه طور؟
cda 'گوشی شما چیه؟

منم همینطوره(lcd کمرنگ میشه).
این cda رو باید از کجا فهمید؟؟؟

g.reza23
03-09-2008, 22:00
سلام بر همه ی دوستان P1i دار ....!!!!!!
مشکلی که من با گوشیم دارم اینه که هر موقع مموری کارتو در میارم دوباره جا میزنم یا گوشی رو ری استارت یا خاموش میکنم بعد از روشن کردن تمامیه بازی و نرم افزارایی که روی گوشی نصب بود دوباره شروع به نصب کردن میشن حالا من موندم چیکار کنم ؟
اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم کمکم کنه ..............

miladweb
03-09-2008, 22:04
ممنون درست شد ... اما یه سوال دیگه من وقتی رادیو رو مینی مایز می کنم دوتا آیکون رادیو توی استیتوس بار میاد به نظرتون مشکلی نداره چرا دو تا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دوستان کسی جواب سوال منو نمی دونه؟؟؟؟؟؟

hamed1297
03-09-2008, 22:27
استاتوس بار جدید بریز.شاید درست بشه.

سلام بر همه ی دوستان P1i دار ....!!!!!!
مشکلی که من با گوشیم دارم اینه که هر موقع مموری کارتو در میارم دوباره جا میزنم یا گوشی رو ری استارت یا خاموش میکنم بعد از روشن کردن تمامیه بازی و نرم افزارایی که روی گوشی نصب بود دوباره شروع به نصب کردن میشن حالا من موندم چیکار کنم ؟
اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم کمکم کنه ..............
عجیبه.نمیتونی دوباره بریزی؟پاکشون کنی و فرمت کنی.