ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ P1

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21

mohsentanha
03-09-2008, 23:57
از دوستان کسی جواب سوال منو نمی دونه؟؟؟؟؟؟
برای من هم همین طوریه زیاد سخت نگیر :27:

lelelolo
04-09-2008, 00:43
این cda رو باید از کجا فهمید؟؟؟
تو صفحه ی standby باید more رو بزنی وبعد status
standby/more/status
گوشیت رو هم حدود 15 تومان گرون گرفتی.

Mohammad
04-09-2008, 06:18
سلام بر همه ی دوستان P1i دار ....!!!!!!
مشکلی که من با گوشیم دارم اینه که هر موقع مموری کارتو در میارم دوباره جا میزنم یا گوشی رو ری استارت یا خاموش میکنم بعد از روشن کردن تمامیه بازی و نرم افزارایی که روی گوشی نصب بود دوباره شروع به نصب کردن میشن حالا من موندم چیکار کنم ؟
اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم کمکم کنه ..............
سلام...
من هم این مشکل رو داشتم ، متاسفانه راه حلش رو هم پیدا نکردم یعنی موفق نشدم پوشه ای که فایل های نصب ریخته میشه رو پیدا و پاک کنم . پیشنهاد مستقیم از طریق کامپیوتر برنامه نصب نکنید و فایل نصب رو روی گوشی کپی و بعد نصب کنید ، اینطوری با این مشکل مواجه نمیشید. راه حل شما هم فقط فرمت هست.البته باید بیشتر گشت ، مطمئنا راه حل دیگه هم باید باشه.

نیازی نداره، ولی بعضی‌ها می چسبونن.
برای اطمینان بیشتر بد نیست از برچسب استفاده کنید ، من استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم. البته به جنس برچسبی که می خرید دقت کنید. حداقلش اینه که اگه یه موقع شی نوک تیزی به صفحه خورد برچسب رو خراب می کنه نه خود صفحه اصلی رو !

8 ساعت!؟
نیازی نیست،
در این مورد صحبت های زیادی هست ، بعضی ها نظر شما رو دارن ولی به نظر من بهتر شارژ اولیه همون 8 ساعت باشه و در عمر باتری بسیار موثر. این رو به شخصه تجربه کردم ، ضمن اینکه پیشنهاد می کنم حداقل هفته ای یه بار بذارید شارژ باتری کاملا خالی بشه و گوشی رو در حالت خاموش شارژ کنید.

benyamin_pc
04-09-2008, 11:45
بعضی ها می گن باید گوشی باید در حال شارژ خاموش باشه حالا اگر روشن باشه و در حال شارژ هم باهاش کار کنیم و آهنگ پخش کنیم چی میشه؟آخه اگه این کار برای گوشی ضرر داره چرا پایه رومیزی رو طوری طراحی کردن که بشه هم شارژ کرد هم آهنگ گوش داد؟!!تازه وقتی هم به کامپیوتر وصل می کنیم گوشی روشن هست و داره شارژ میشه با usb
این هک uiq3 برای گوشی ضرر نداره؟مثلا" وقتی می خواهیم صدای گوشی را 2 برابر کنیم؟پس چرا از اول صدای گوشی رو کارخونه رو 2 برابر تنظیم نکرده بوده؟
یا وقتی به فایل های سیستم دست می زنیم؟
این برنامه های هک قابل اطمینان هستند؟
با تشکر از همگی

hamed1297
04-09-2008, 11:57
من هم با شما هم عقیده هستم.
واسه همین هم تا حالا گوشی رو هک نکردم.

صدای بلند رو نمیپسندم چون از همین حد که هست بیشتر بشه مطمئنا هم برای اسپیکر مشکل داره هم کیفیت رو کم میکنه.
واسه هدفون هم به هرحال صدای بلند واسه شنوایی ضرر داره.همون حد که هست به نظرم استاندارد هست.

rezapazahr
04-09-2008, 12:07
سلام

چطور میتونم مدت زمانی رو که گوشی به حالت استند بای میره بیشتر کنم چون بعد چند ثانیه تو این حالت میره

بسیار بسیار از دوستانی که در این تا÷یک فعالیت دارن ممنون و متشکرم.

lelelolo
04-09-2008, 12:20
فکر نکنم هک کردن کار خیلی خاصی باشه ولی منم رو گوشی اینجور برنامه ها رو نصب
نمیکنم.
شارژ هم میگن بهتره گوشی خاموش باشه و شارژ بشه
ولی نباید وقتی گوشی شارژ میشه کار های پرمصرف باهاش کرد مثل آهنگ گوش دادن.

چطور میتونم مدت زمانی رو که گوشی به حالت استند بای میره بیشتر کنم چون بعد چند ثانیه تو این حالت میره

control panel/device/backlight بعدش هم active after

benyamin_pc
04-09-2008, 12:34
آخه من با فلش برای موبایل برنامه می نویسم و اگه نشه فایل های فلش رو تو p1 اجرا کنم خیلی بد میشه
این Adobe خیال نداره برای uiq3 پلیر بسازه؟اصلا" علتی که تا حالا نساخته چیه؟

benyamin_pc
04-09-2008, 12:37
بهترین آنتی ویروس برای P1i چیه؟سایتی هم اگر برای دانلود برنامه های p1 دارین لطفا" معرفی کنید چون برنامه تو نت برای uiq3 واقعا" به سختی پیدا میشه!!آخه چرا؟!
بازی need for speed هم اگه برای p1 دارین که با قلم بشه بازی کرد بذارین ممنون میشم

hamed1297
04-09-2008, 12:43
آخه من با فلش برای موبایل برنامه می نویسم و اگه نشه فایل های فلش رو تو p1 اجرا کنم خیلی بد میشه
این Adobe خیال نداره برای uiq3 پلیر بسازه؟اصلا" علتی که تا حالا نساخته چیه؟
با هک که میشه.

بهترین آنتی ویروس برای P1i چیه؟سایتی هم اگر برای دانلود برنامه های p1 دارین لطفا" معرفی کنید چون برنامه تو نت برای uiq3 واقعا" به سختی پیدا میشه!!آخه چرا؟!
نیازی به آنتی ویروس نیست.هنوز ویروسی برای uiq3 نیست.گوش شیطون کر.فقط این برنامه ها گوشی رو کند میکنه.باز اگر اصرار داری توی تاپیک برنامه ها واسه دانلود گذاشتن دوستان.

کلا برنامکه براش کم هست.البته به نسبت سری 60 نوکیا.
هم بازی و هم برنامه رو از بخش مربوطه خوش از همین فروم بگیرید.

Farbod_h
04-09-2008, 13:31
سلام بر همه ی دوستان P1i دار ....!!!!!!
مشکلی که من با گوشیم دارم اینه که هر موقع مموری کارتو در میارم دوباره جا میزنم یا گوشی رو ری استارت یا خاموش میکنم بعد از روشن کردن تمامیه بازی و نرم افزارایی که روی گوشی نصب بود دوباره شروع به نصب کردن میشن حالا من موندم چیکار کنم ؟
اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم کمکم کنه ..............
به این مسیر برید
private\10202dce
کلی فایل Sis می بینید
اون هایی که با هاش مشکل داری رو پیدا کن و پاک کن

rezapazahr
04-09-2008, 13:32
control panel/device/backlight بعدش هم active after

ببخشید شاید سئوالم رو درست ن÷رسیده باشم (اون چیزی که گفتید امتحان کردم وموثر نبود)

میخواستم از لحظه ای که با گوشی کارنمیکنم ( از آخرین لحظه ای که دکمه ای از گوشی فشرده شده) تا لحظه ای که گوشی به حالت استند بای می ره (صفحه گوشی سیاه میشه ) رو افزایش بدم مثلا از ده ثانیه بشه یک دقیقه

ممنون :11:

یا علی مدد.

p6tr
04-09-2008, 13:38
[quote=rezapazahr;2906849]ببخشید شاید سئوالم رو درست ن÷رسیده باشم (اون چیزی که گفتید امتحان کردم وموثر نبود)

میخواستم از لحظه ای که با گوشی کارنمیکنم ( از آخرین لحظه ای که دکمه ای از گوشی فشرده شده) تا لحظه ای که گوشی به حالت استند بای می ره (صفحه گوشی سیاه میشه ) رو افزایش بدم مثلا از ده ثانیه بشه یک دقیقه

برید توی control panel \devie\backlight و اونجا hand held رو on کنید و دقیقه رو زیاد کنید

p6tr
04-09-2008, 13:46
از دوستان کسی جواب سوال منو نمی دونه؟؟؟؟؟؟

سلام شما هم استتوس بار رو عوض کردین؟مال من هم اینجوریه مشکلی هم نداره ولی من استاتوس G900 رو نصیب کردم به نظرم می ارزه

saeid127
04-09-2008, 13:51
با سلام
من میخواستم با استفاده از بلک لیست یا وایت لیست یا هر برنامه دیگه میشه اگه کسی بهت زنگ زد بجای اشغالی پیغام قطعی گوشی(مقدور نمیباشد) بده؟

من یه ترفند بلدم!!!!!!
ولی هر کی باهات تماس میگیره میگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد!
ولی اس ام اس میتونی بفرستی یا دریافت کنی!
کافیه #094*21* رو بگیری (یا اینکه گوشی رو به صورت دستی به 98094+ دایورت کنی)
برای غیر فعال کردنش هم #21# رو بگیر
این ترفند برای تمام گوشی ها کاربرد داره!!!!

rezapazahr
04-09-2008, 13:57
[quote=rezapazahr;2906849]ببخشید شاید سئوالم رو درست ن÷رسیده باشم (اون چیزی که گفتید امتحان کردم وموثر نبود)

برید توی control panel \devie\backlight و اونجا hand held رو on کنید و دقیقه رو زیاد کنید

دست شما درد نکنه

واگه بخوام گوشی دیرتر keylock بشه چیکار کنم ؟

بسیار ممنونم .

benyamin_pc
04-09-2008, 15:19
با هک که میشه.

نیازی به آنتی ویروس نیست.هنوز ویروسی برای uiq3 نیست.گوش شیطون کر.فقط این برنامه ها گوشی رو کند میکنه.باز اگر اصرار داری توی تاپیک برنامه ها واسه دانلود گذاشتن دوستان.

کلا برنامکه براش کم هست.البته به نسبت سری 60 نوکیا.
هم بازی و هم برنامه رو از بخش مربوطه خوش از همین فروم بگیرید.

از راهنمایی هاتون ممنون اما هک که بچه ها هم گفتند بهش اعتمادی نیست غیر از این هیچ جوری نمیشه؟که امن باشه؟

lelelolo
04-09-2008, 16:41
واگه بخوام گوشی دیرتر keylock بشه چیکار کنم ؟
یه کوچولو بگردین هم پیدا میشه. control panel/security/locks
میتونید کاری کنید که auto قفل نشه اما زمانشو فکر نکنم بشه.

یه سوال داشتم:

چرا وقتی گوشی خاموش بود و با usb به pc وصلش کردم دیگه روشن نشد و هنگ کرد؟

Open-Source
04-09-2008, 18:28
اقا من مثل اینکه ویبره گوشیم(پی1)کار نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!
از کجا مطمئن بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamed1297
04-09-2008, 19:15
کلا تعطیله؟
توی کنترل پنل sound & alerts>vibrating alert رو چک کن ببین فعال هست؟

majidrabiei
04-09-2008, 20:03
منوی p1 من فارسیه ، چه جوری میشه اونو انگلیسی کرد ولی sms هاش فارسی باشه؟
در ضمن می خواستم بدونم میشه تقویم اونو شمسی کرد ؟

hamed1297
04-09-2008, 20:53
از توی منوی other که توی کنترل پنل هست language رو باز کن و انگلیسی رو انتخاب کن.اینطوری انگلیسی میشه.
تقویم شمسی نداره ولی برنامه جاوا براش هست.

Open-Source
04-09-2008, 21:06
کلا ویبره تعطیله؟
توی کنترل پنل sound & alerts>vibrating alert رو چک کن ببین فعال هست؟

رفتم وهمه رو on کردم ولی فایدهای نداشت:18:

rezapazahr
04-09-2008, 21:10
یه کوچولو بگردین هم پیدا میشه. control panel/security/locks
میتونید کاری کنید که auto قفل نشه اما زمانشو فکر نکنم بشه.

یه سوال داشتم:

چرا وقتی گوشی خاموش بود و با usb به pc وصلش کردم دیگه روشن نشد و هنگ کرد؟

اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که آیا میشه این زمان lock شدن گوشی رو افزایش داد ؟

yazdankhah
04-09-2008, 21:38
داخل خود جعبش يك كيف مشكي رنگ داره كه به نظرم من بسيار خوبه اما كمري نيست اما اگه كمري بخواي قيمتش حدود 5 تومنه

سلام
من جدیدا گوشی P1 با کارانتی کامتل خریدم اما تو جعبه اش کیف ندیدم. آیا دوستان دیگه که جدیدا این گوشی رو با گارانتی کامتل خریدند درجعبه کیف مشکی رنگ دیدند؟

شهرام_ایرانی
04-09-2008, 21:46
آقا خیلی وقته گوشیم میخواد بره تو مسیج ها یک 20 ثانیه ای طول میکشه یا مسیجی میاد 20 ثانیه باید زور بزنه تا باز کنه
بنظر شما چه کارش کنم ؟

Mohammad
04-09-2008, 22:21
چند وقت گوشی رو دارین ؟
برنامه مسیج تویه حافظه هست و اینقدر طول می کشه؟
حجم اس ام اسات چقدر؟
عجیبه !

danavan
04-09-2008, 22:51
سلام
من جدیدا گوشی P1 با کارانتی کامتل خریدم اما تو جعبه اش کیف ندیدم. آیا دوستان دیگه که جدیدا این گوشی رو با گارانتی کامتل خریدند درجعبه کیف مشکی رنگ دیدند؟

من پنجشنبه گذشته گرفتم یه کیف جیر مشکی توش بود.

gondeh
04-09-2008, 23:12
از این کیف های لپ تاپی واسه p1 هم اومده؟ حدود یک ماه پیش هرجا رو گشتم پیدا نکردم. کسی ندیده؟

راستی این محافظ صفحش را هم تو بازار می فروشن؟ چنده؟

Mohammad
04-09-2008, 23:21
اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که آیا میشه این زمان lock شدن گوشی رو افزایش داد ؟
برای قفل شدن صفحه کلید امکانش نیست مگر لینکه Lock Code بذارید . اون موقع فکر می کنم قابل تنظیم هست.

از این کیف های لپ تاپی واسه p1 هم اومده؟ حدود یک ماه پیش هرجا رو گشتم پیدا نکردم. کسی ندیده؟
خیر ، نیست . اصلا کیف مناسب P1 خیلی کمه ...

راستی این محافظ صفحش را هم تو بازار می فروشن؟ چنده؟
به اندازه صفحه P1 نیست (یا لااقل شیراز نیست) ، باید ماله P990 رو بگیری و یه کمش رو ببری . من شیراز گرفتم 2000 تومن.

benyamin_pc
05-09-2008, 01:42
اگر یه عالم برنامه رو p1 نصب کنم و بعد فایل های نصبشون رو از تو memory بوسیله کامپیوتر پاک کنم گوشی به هم نمیریزه؟
بعد میشه از تو گوشی باقی مونده نصباشو پاک کرد؟
اگر کل فایل های توی memory را پاک کنم چی میشه؟منظورم فایلهای resource و system و private و.. هست
حالا اگر کل فایل ها رو از تو حافظه خود گوشی پاک کنم چی میشه؟

s_n
05-09-2008, 01:57
سلام من امروز به جمع پی1 نی ها پیوستم.5700 داشتم.میخواستم ببینم نمیشه این منوهایی که روی صفحه اصلی هستن رو محو کرد یا جا به جا شون کرد.رم تا چند ساپورت می کنه سیستم آمل همومن یو آی کیو 2 هست.ممنون

g.reza23
05-09-2008, 02:38
سلام
ممنون از همه مخصوصا از دوست خوبمون که منو کمک کرد مشکل حل شد....

alenkita
05-09-2008, 06:32
من یه ترفند بلدم!!!!!!
ولی هر کی باهات تماس میگیره میگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد!
ولی اس ام اس میتونی بفرستی یا دریافت کنی!
کافیه #094*21* رو بگیری (یا اینکه گوشی رو به صورت دستی به 98094+ دایورت کنی)
برای غیر فعال کردنش هم #21# رو بگیر
این ترفند برای تمام گوشی ها کاربرد داره!!!!
این که خودم بلد بودم .
من میگم واسه بعضیها فقط این پیغام رو بده

شهرام_ایرانی
05-09-2008, 09:33
چند وقت گوشی رو دارین ؟
برنامه مسیج تویه حافظه هست و اینقدر طول می کشه؟
حجم اس ام اسات چقدر؟
عجیبه !

والا از اردیبهشت ماه دارمش
یک حدود 500 تا هم اس ام اس دارم و میخوام پاکشون کنم ارور میده که این کار نمیشه و bad requst خلاصه نمیدونم چی کارش کنم
ا

Open-Source
05-09-2008, 10:16
یک هم جواب ما رو بده . با این ویبره گوشی چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mohammad
05-09-2008, 11:00
والا از اردیبهشت ماه دارمش
یک حدود 500 تا هم اس ام اس دارم و میخوام پاکشون کنم ارور میده که این کار نمیشه و bad requst خلاصه نمیدونم چی کارش کنم
متاسفانه راهی به ذهنم نمی رسه ...
شاید بشه از برنامه های جانبی کمک بگیرید ... یه تست کنید .

benyamin_pc
05-09-2008, 11:07
اگر یه عالم برنامه رو p1 نصب کنم و بعد فایل های نصبشون رو از تو memory بوسیله کامپیوتر پاک کنم گوشی به هم نمیریزه؟
اگر کل فایل های توی memory را پاک کنم چی میشه؟منظورم فایلهای resource و system و private و.. هست

کسی نمی دونه؟

اگر memory رو با فرمت fat32 فرمت کنم سرعتش بالاتر نمیره؟
فلش دوربین p1 از چه نوعی است؟اگر زیاد روشن نگرش داریم قبل از عکس گرفتن ولی عکس نگیریم میشه بجای چراغ قوه ازش استفاده کرد خراب نمیشه؟

raahi
05-09-2008, 11:46
سلام دوستان
مشخصات گوشي من اينه:

phone : CXC162037 R9G007
ORGANISER: CXC162108 R6D23
CDA : CDA 162022/1 R6D22

حدود يك سال پيش خريدمش . دست خط فارسي هم نداره. اما خيلي وقت پيش ها كه پيگير بودم و صحبت از آپديت بود ، مي گفتن اگه آپديت كني آنتن دهيش خراب مي شه. من هم بيخيال شدم.
الان چي ؟ نياز به آپديت داره ؟ فرقي مي كنه؟
بدتر نشه ؟

Mohammad
05-09-2008, 12:44
سلام دوستان
مشخصات گوشي من اينه:

phone : CXC162037 R9G007
ORGANISER: CXC162108 R6D23
CDA : CDA 162022/1 R6D22

حدود يك سال پيش خريدمش . دست خط فارسي هم نداره. اما خيلي وقت پيش ها كه پيگير بودم و صحبت از آپديت بود ، مي گفتن اگه آپديت كني آنتن دهيش خراب مي شه. من هم بيخيال شدم.
الان چي ؟ نياز به آپديت داره ؟ فرقي مي كنه؟
بدتر نشه ؟

شما نیاز به آپدیت دارید ، اگه آپدیت کنید در عملکرد گوشیتون تاثیر زیادی می ذاره .
مشکل آنتن دهی هم حل شده ، نگرانی از این بابت نیست.

Mohammad
05-09-2008, 12:57
ماشالا سوالات شما یکی دو تا نیست ! صبر و حوصله هم ندارین !
پاک کردن فایل نصی مشکلی ایجاد نمی کنه ولی برای Uninstall کردن برنامه بهتر از امکانات گوشی استفاده کنید نه دستی !
فکر نمی کنم دلیلی داشته باشید فایل های سیستمی رو پاک کنید !!! خب مسلما برنامه ها بالا نمیان !

اگر memory رو با فرمت fat32 فرمت کنم سرعتش بالاتر نمیره؟
فلش دوربین p1 از چه نوعی است؟اگر زیاد روشن نگرش داریم قبل از عکس گرفتن ولی عکس نگیریم میشه بجای چراغ قوه ازش استفاده کرد خراب نمیشه؟
سرعت ؟ یعنی چی ؟
فلش از نوع Dual LED هست . خب مسلما بی عیب هم نیست !!

Open-Source
05-09-2008, 13:04
اقا ویبره گوشی ما کار نمیکنه(پست برای چندمین بار).:19:
هر کاری کردم فایده ای نداشت(یه بار مسترریست هم کردم).

حالا از این بروبکس حرفه ای کسی نمیدونه من باید چیکار کنم. یعنی از کجا مطمئن بشم که ویبره کلا تعطیله؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

Mohammad
05-09-2008, 13:12
عزیز من منظورم این نبود. ی معمولی خودمون وقتی چسبیده نوشته می شه نقطه نداره مثلا (سیب) نقطه های ی رو حذف کن! لطفا کسی جواب منو بده . چی کار باید بکنم
دوست عزیز ، شما امتحان فرمودین؟!! ی وسط در حالتی که عرض کردم وجود داره !

Mohammad
05-09-2008, 13:17
اقا ویبره گوشی ما کار نمیکنه(پست برای چندمین بار).:19:
هر کاری کردم فایده ای نداشت(یه بار مسترریست هم کردم).

حالا از این بروبکس حرفه ای کسی نمیدونه من باید چیکار کنم. یعنی از کجا مطمئن بشم که ویبره کلا تعطیله؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

شما از منو مخفی قسمت تست ، ویبره رو تست کنید ، این پست رو ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

benyamin_pc
05-09-2008, 14:18
آقا محمد ممنون که راهنمایی کردین
اما فایل های نصبی رو اگه با کامپیوتر پاکشون کنیم اون فایل های رجیستری و فایلهای مربوط به نصب اون برنامه که باقی موندن بعد از توی گوشی وقتی unistall رو بزنیم پاک میشن؟یا میگه سورس موجود نیست ؟ مثل windows که اگه فایل نصب رو دستی پاک کنیم بعد از تو add/remoe بعضی اسم ها پاک نمیشن بعضی هاشون هم که پاک میشن فقط اسمشون پاک میشه و فایل های Reg مربوطه و فایلهای دیگرش پاک نمیشن و باعث میشه کم کم windows دچار مشکل میشه و سرعت پایین میاد و باید windows رو عوض کرد
حالا اگه سرعت گوشی در اثر این عوامل و مشابه اینها پایین بیاد سیستم عامل رو نمیشه عوض کرد؟مثل windows?
اگر فایل های روی memory ضروری هستن و نباید پاک شن memory رو پس نباید هیچ وقت فرمت کرد؟

masoud45
05-09-2008, 14:26
سلام
قیمت p1 الان چنده؟؟؟؟

benyamin_pc
05-09-2008, 14:28
برای دریافت فایل های بلوتوث چجوری میشه صدا گذاشت؟
بعد از چند ثانیه چجوری میشه گوشی فقل شه و با پسورد باز شه؟

Mohammad
05-09-2008, 15:22
اما فایل های نصبی رو اگه با کامپیوتر پاکشون کنیم اون فایل های رجیستری و فایلهای مربوط به نصب اون برنامه که باقی موندن بعد از توی گوشی وقتی unistall رو بزنیم پاک میشن؟یا میگه سورس موجود نیست ؟ مثل windows که اگه فایل نصب رو دستی پاک کنیم بعد از تو add/remoe بعضی اسم ها پاک نمیشن بعضی هاشون هم که پاک میشن فقط اسمشون پاک میشه و فایل های Reg مربوطه و فایلهای دیگرش پاک نمیشن و باعث میشه کم کم windows دچار مشکل میشه و سرعت پایین میاد و باید windows رو عوض کرد
حالا اگه سرعت گوشی در اثر این عوامل و مشابه اینها پایین بیاد سیستم عامل رو نمیشه عوض کرد؟مثل windows?
اگر فایل های روی memory ضروری هستن و نباید پاک شن memory رو پس نباید هیچ وقت فرمت کرد؟

فایل نصبی که عرض کردم منظور فایل Setup بود که شما نرم افزار رو بوسیله اون نصب می کنید و بعد از نصب دیگه نیازی به وجودش نیست ولی فایل های اصلی برنامه رو نباید پاک کرد . اصلا لزومی نداره این کار صورت بگیره ، اگر هم پاک بشن (تاحالا امتحان نکردم ببینم پیغامش چیه !) برنامه دیگه بالا نمیاد و به چیزی زاید تبدیل میشه ... باعث اشغال فضای اضافی میشه ولی مثل کامپیوتر اونقدر تاثیر در کار گوشی نمی ذاره .
سیستم عامل گوشی رو میشه از اول نصب کرد ! چرا نمیشه ؟ کافیه شما آپدیت کنید یا حافظه گوشی رو فرمت کنید (Internal Format) ، با این کار در واقع همه چیز از ابتدا نصب میشه .
برای فرمت مموری هم شما می تونید فایل های مورد نیاز رو به کامپیوتر منتقل کنید و بعد فرمت کنید.
برای دریافت فایل های بلوتوث هم راهی برای گذاشتن صدا وجود نداره ...

hamed1297
05-09-2008, 15:32
برای دریافت فایل های بلوتوث چجوری میشه صدا گذاشت؟

نمیشه.

c.panel>security >locks

miladweb
05-09-2008, 15:49
دوست عزیز ، شما امتحان فرمودین؟!! ی وسط در حالتی که عرض کردم وجود داره !
دستت درد نکنه !!!!!!!!! اما نمی دونم چرا وقتی رادیو مینی مایز می کنم دوتا رادیو توی استاتوس می یاد !!!!!! استاتوس رو عوض کردم درست نشد؟؟؟؟؟؟؟

lelelolo
05-09-2008, 17:19

چرا این قدر گوشی رو با windows مقایسه می کنید؟ اصلا براچی برنامه ها رو اینجوری پاک کنیم.
گوشی که کامپیوتر نیست که سیستم عاملش رو عوض کرد . آقای محمد هم اشتباه منظورتون
رو فهمیدن.

سلام
قیمت p1 الان چنده؟؟؟؟

بدون ضمانت 285
با ضمانت کامتل 303

در locks قسمت inactivity و automatic رو تیک بزنید.
قسمتinactivity ازتون پسورد میخواد.نمیدونم پسورد همه ی گوشی ها یکیه یا نه؟
phone lock رو هم on کنید. درست میشه اما باید گوشی خودش قفل بشه نه شما قفلش کنید.
آهان راستی وقتی phone lock رو at power on میکنی باید پسوردی رو که می خواهی بزنی.

یه چیز دیگه.با jog dial کنار گوشی زیاد کار نکنید شنیدم زود خراب میشه.

این گوشی هم خیلی باحاله ها یه divx player نصب کردم روش AVI هم می خونه.:8:

کسی تا حالا با gprs به اینترنت وصل شده؟صفحه ها رو خوب میاره.

آهان یه سوال داشتم چرا وقتی گوشی خاموش بود و با usb به کامپیوتر وصلش کردم خاموش
شد و دیگه روشن نشد؟

Mohammad
05-09-2008, 17:25
استاتوس شما سفارشی هست (تغییرش دادی) یا همون پیش فرض خودش ؟ یعنی الان که تغییرش دادی پیش فرض گوشی رو تغییر دادی یا تغییرش داده بودی ، حالا بازم عوضش کردی.
از کی اینطوری شد ؟
هر دوتا قابل لمس هستن ؟

Mohammad
05-09-2008, 17:29
نمیدونم پسورد همه ی گوشی ها یکیه یا نه؟
پسوورد پیش فرض همه گوشی ها ی P1 ، 12345 هست.

با jog dial کنار گوشی زیاد کار نکنید شنیدم زود خراب میشه.
من هیچ جا چنین چیزی نشنیدم ! بعید می دونم اینطوری باشه.

کسی تا حالا با gprs به اینترنت وصل شده؟صفحه ها رو خوب میاره.
چند باری کانکت شدم ؛ خوب بود . بخصوص اینکه صفحه 2.6" و لمسی هم باشه !

آهان یه سوال داشتم چرا وقتی گوشی خاموش بود و با usb به کامپیوتر وصلش کردم خاموش
شد و دیگه روشن نشد؟
متوجه نشدم !

benyamin_pc
05-09-2008, 17:46
این برنامه divx رو اینجا میذارین؟
قفل رو که می خوام بش کد بدم میگه کد اشتباس!مگه کد رو من نباید تعیین کنم؟پس با چی اشتباس؟12345هم می زنم میگه نه
صدای دریافت بلوتوث رو چجوری میشه عوض کرد؟

majidrabiei
05-09-2008, 18:33
می خواستم بدونم p1 به شارژ اولیه نیاز داره یا نه ؟
من وقتی p1 رو خاموش کردم و به شارژ زدم صفحه اون سفید شد و هینطور سفید موند می خواست بدونم ایرادی نداره

Mohammad
05-09-2008, 20:04
قفل رو که می خوام بش کد بدم میگه کد اشتباس!مگه کد رو من نباید تعیین کنم؟پس با چی اشتباس؟12345هم می زنم میگه نه
صدای دریافت بلوتوث رو چجوری میشه عوض کرد؟
مگه گوشی رو نو نگرفتین ؟! یه نگاهی به دفترچه بندازید ...
بار ها عرض شد ، صدای بلوتوث قابل تغییر نیست !!!!

من وقتی p1 رو خاموش کردم و به شارژ زدم صفحه اون سفید شد و هینطور سفید موند می خواست بدونم ایرادی نداره
سواتون تکراریه !
شارژ اولیه بشه بهتر ، 8 ساعت . نه ، مشکلی نداره ، همینطوریه.

carnation
05-09-2008, 20:16
میشه برای هر فرد هی زنگ اس ام اس گذاشت ؟

Mohammad
05-09-2008, 21:55
خیر ، زنگ اس ام اس نمیشه.

majidrabiei
05-09-2008, 21:56
تو صفحات اولیه تاپیک خوندم که p1 در اجرای برنامه های جاوا مشکل داره و خیلی کند اونها ار اجرا می کنه ،
این مشکل درسته یا حل شده ؟
اگه این طور باشه خیلی حیف می شه چون برنامه های جاوا در یک سال اخیر رشد بسیار خوبی داشتند و برنامه های بسیار خوبی با جاوا ارائه شده و می شه

saeid127
05-09-2008, 22:17
این که خودم بلد بودم .
من میگم واسه بعضیها فقط این پیغام رو بده

چرا ترفند این رو هم بلدم!
شما اول برنامه mcleaner رو نصب میکنی(توی همین انجمن هست)
بعد شماره ای که میخواهی رو توی بلک لیست میزاری.توی قسمت setup>basic>black list ریجکت رو انتخاب کن!
بعد بیا توی کنترل پنل :call settings>divert calls>voice calls>when busy رو 98094+ بزن بعد done
تمام!
اگر مشکلی داشتی بگو!

majidrabiei
05-09-2008, 22:20
سواتون تکراریه !
شارژ اولیه بشه بهتر ، 8 ساعت . نه ، مشکلی نداره ، همینطوریه.[/quote]

ببخشید که بحث رو کش می دم :31: ولی من شنیده بودم که گوشیهای جدید بعد از شارژ باطری به طور اتوماتیک جریان شارژ را قطع می کنند در این صورت 8 ساعت شارز چه فایده ای داره ؟

Diego
05-09-2008, 22:26
تو صفحات اولیه تاپیک خوندم که p1 در اجرای برنامه های جاوا مشکل داره و خیلی کند اونها ار اجرا می کنه ،
اگه این طور باشه خیلی حیف می شه چون برنامه های جاوا در یک سال اخیر رشد بسیار خوبی داشتند و برنامه های بسیار خوبی با جاوا ارائه شده و می شه
من که ندیدم کند اجرا کنه....

hamed1297
05-09-2008, 23:23
باتری های جدید نیازی به شارژ اولیه ندارن ولی خوب واسه احتیاط بد نیست.1 بار هم که بیشتر نیست.
سوال دوم هم جواب اینه که طبیعی هست.مشکلی نداره.

خوب برای باز شدنش مسلما از گوشی های جاوا ساپورت؛دیرتر باز میشه(2-3 ثانیه بیشتر) ولی توی اجراشون هیچ مشکلی نداره.خیالتون راحت.

benyamin_pc
06-09-2008, 00:04
از دوستان کسی اگر لینک آخرین ورژن xplore را داره که رو گوشیش هم کار کرده بذاره چون تو یکی از این تاپیک ها که مال هک uiq3 بود یه لینک از این برنامه بود من گرفتم نصبش کردم اما میگه برنامه expired شده و کار نمیکنه

s_n
06-09-2008, 01:02
چقدر کلوپ سونی اریکسون باهاله.................................!

mzareiyan
06-09-2008, 01:27
سلام به همه.من يه هفته هست که ويستا ريختم. بعدش تازه فهميدم تو سي دي گوشيم (p1) درايور براي ويستا نداره.ميخواستم بدونم درايورش براي ويستا وجود داره يا بايد xp بريزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MVP77
06-09-2008, 10:19
میشه بگین آخرین آپدیت P1 چی هست ؟
باسه من اینه آیا نیاز به آپدیت داره یا نه ؟
Cxc162037 R9k009
Cda162022/9 R6g02

راستی چطور میشه فهمید ورژن آپدیتی که تو سایت رسمی سونی اریکسون هست چیه ؟
یعنی قبل از شروع آپدیت میشه فهمید که چه ورژنی هست ؟

benyamin_pc
06-09-2008, 11:00
اگر از تو قسمت اطلاعات نرم افزار در منوی مخفی میشه تشخیص داد گوشی آپدیت شده یا نه من اطلاعات اونو اینجا می ذارم ببینین آپدیت هست یا نه
نسخه نرم افزار کامپیوتر دستی : cxc162108 R6g04
نسخه نرم افزار تلفن : cxc162037 R9K009
نسخه نرم اقزار blyetooth : ه cxc162143R1D
نسخه cda: ه cda162022/9 R6g02
گوشی رو چطور میشه آپدیت کرد؟

lelelolo
06-09-2008, 13:22
داخل همون قسمت locks قسمت help رو بزنید پسورد اولیه رو تو اونجا نوشته.
مار منم 12345 نیست.

اگه قبلا هم مشکل داشته الان دیگه نداره.ولی باید در نظر گرفت گوشی لمسی و uiq3 و هر بازی یا برنامه ی جاوا رو
نمیشه روش اجرا کرد و بازی کردن بازی های جاوا باهاش مشکله.
اما کلی بازی قشنگ و 3d با فرمت sis داره.

متوجه نشدم !
یه روز گوشیم خاموش بود و من اونو با usb به کامپیوتر وصل کردم یه لحظه صفحش روشن شد
ولی بعدش دیگه گوشی روشن نمیشد. باطریشو که یه بار در آوردم درست شد.میخواستم ببینم چرا اینجوری شد؟

Mohammad
06-09-2008, 17:45
یه روز گوشیم خاموش بود و من اونو با usb به کامپیوتر وصل کردم یه لحظه صفحش روشن شد
ولی بعدش دیگه گوشی روشن نمیشد. باطریشو که یه بار در آوردم درست شد.میخواستم ببینم چرا اینجوری شد؟
چنین حالتی در زمانی که شما می خواین گوشی رو از طریق اینترنت آپدیت کنید وجود داره . فکر می کنم یه چیزی شبیه وجود حالات مختلفی و ... باشه . اگه گوشی رو آپدیت کرده باشید متوجه منظورم میشید .

Manuchehrr
06-09-2008, 17:56

واسه منم روز دومی که گوشی رو خریده بودم اینطوری شد یه بارم هنگ کرد بالا نمیومد اما دیگه تکرار نشد فکر نمیکنم چیز خاصی باشه..
-- --

یه سوال , وقتی با مرورگر خود گوشی میخوام یه انجمن یا سایت فارسی رو باز کنم ارور میده و چند تا فونت فارسی ناخوانا میاد یعنی نصفه باز میکنه با فونت نا خوانا..
میخواستم بدونم با مرورگر های دیگه این مشکل حل میشه یا نمیشه و همه همینطوری هستن ؟ گوشیمم زبان فارسی داره نمیدونم چرا نمیان :13:

Mohammad
06-09-2008, 18:01
دوستان برای مشاهده آخرین فیرم های موجود به این لینک مراجعه کنند :

طریق آپدیت هم بارها در تاپیک گفته شده ، سرچ بفرمایید.

Mohammad
06-09-2008, 18:04
واسه منم روز دومی که گوشی رو خریده بودم اینطوری شد یه بارم هنگ کرد بالا نمیومد اما دیگه تکرار نشد فکر نمیکنم چیز خاصی باشه..
کاملا درسته ، چیز خاصی نیست .
اتفاقا من با مرورگر خود گوشی بارها پی سی رو باز کردم و هیچ مشکلی نبود .
تنظیمات مرورگر رو چک کنید . زبان فارسی رو خودتون نصب کردین ؟

majidrabiei
06-09-2008, 22:44
چرا در اجرای برخی از برنامه های جاوا صفحه لمسی کار می کنه و در بعضی نه ؟

MVP77
06-09-2008, 22:45
Cxc162037 R9k009
Cda162022/9 R6g02

راستی چطور میشه فهمید ورژن آپدیتی که تو سایت رسمی سونی اریکسون هست چیه ؟
یعنی قبل از شروع آپدیت میشه فهمید که چه ورژنی هست ؟

majidrabiei
06-09-2008, 22:50
هندزفری های بلوتوث مثل ds980 یه گوشی دارند یا دو تا ؟ اگه یکی باشه که نمیتونه کیفیت خوبی داشته باشه

Mohammad
06-09-2008, 22:54
چرا در اجرای برخی از برنامه های جاوا صفحه لمسی کار می کنه و در بعضی نه ؟
به سازگاری اون برنامه بر می گرده.

چند تا پست بالاتر رو ببینید !

lelelolo
06-09-2008, 23:29
Cxc162037 R9k009
Cda162022/9 R6g02

نگاه کنید:
CDA Version: R6G02 که برای World Generic هستش.
اما
CDA:162022/9 برای Middle East هستش.
فکر کنم نیازی به آپدیت نمیخواد.

benyamin_pc
06-09-2008, 23:41
دوستان این آپدیت p1 رو تو کدوم صفحه آموزش دادین؟هرچی می گردم پیدا نمیشه!

gondeh
07-09-2008, 00:02
دوستان این آپدیت p1 رو تو کدوم صفحه آموزش دادین؟هرچی می گردم پیدا نمیشه!

پست 2697

benyamin_pc
07-09-2008, 00:13
ممنون
چجوری میشه دکمه میانبر را که می زنیم بجایی وارد فقط یک برنامه بشه یک لیست از برنامه هایی که می خواهیم در دست رس باشه بیاد؟
اصلا" میشه ترکیبی از چندتا دکمه را برای باز کردن یک برنامه تعریف کرد؟؟

Mohammad
07-09-2008, 01:15
تا اونجایی که یادم باید گوشی رو هک کرد ، یه راهی هم بود بگردم ببینم پیداش می کنم یا نه .

Mohammad
07-09-2008, 02:25
پیداش کردم !
منبع : سایت پی هالز

P1 HardwareButton Editor --- By: Orion

با استفاده از اين برنامه مي‌توانيد گزينه‌هاي موجود در Hardware Button يا همان Shortcut Button را مشاهده، حذف، ويرايش و يا اضافه نمائيد.

نكته: براي استفاده از اين برنامه، حتما بايد Dot Net Framework 2.0 بر روي كامپيوتر شما نصب شده باشد و اگر نصب نبود مي‌توانيد آن را از اينجا دانلود كنيد.

نكته: اين برنامه تنها قادر به تغيير گزينه‌هاي Hardware Button گوشي P1 مي‌باشد. البته به احتمال زياد با گوشي‌هاي M600 هم سازگار است. همچنين به دليل اينكه دسترسي به گوشي P990 نداشتم، فعلاً امكان توسعه‌ي برنامه براي پشتيباني از فايلهاي اين گوشي وجود ندارد.

توضيحات تكميلي

- Caps Switch رو Off كنيد.

2- فايل C:\Resource\apps\HwButctrlpnl.r10 رو به كامپيوتر منتقل كنيد و از آن حتماً Backup بگيريد.

3- پس از انتقال فايل به كامپيوتر، پسوند آن را به RSC تغيير دهيد

4- برنامه P1 HardwareButton Editor را باز كنيد و فايل HwButctrlpnl.rsc را باز نمائيد.

5- همانند فيلم آموزشي نحوه كار با اين برنامه عمل نموده و تغييرات خود را اعمال نماييد و نتيجه را ذخيره كنيد.

6- اگر پسوند فايل در گوشي شما RSC نبود و مثلاً r10 بود، آنرا مطابق پسوند اوليه‌اش تغيير دهيد. يعني RSC را به R10 تغيير دهيد.

7- فايل را به گوشي منتقل كرده و در فولدر C:\Resource\apps كپي يا Overwrite كنيد.

دانلود برنامه :

دانلود فيلم آموزشي برنامه:

دانلود فيلم آموزشي نحوه به دست آوردن UID برنامه‌ها از طريق Swiss Manager 1.7:

benyamin_pc
07-09-2008, 04:54
ای ول بابا دمت گرم
اما چقدر حجم فایل ها بالاست با سرعت 800 بایت در ثانیه چند روز طول می کشه اینارو بگیرم

benyamin_pc
07-09-2008, 05:13
اون منو بالای صفحه که عکس باطری هم توش هست چجوری میاد این پایین صفحه؟

yazdankhah
07-09-2008, 07:58
سلام دوستان

چند روز قبل سری برنامه های Handy مثل Day, Clock, Expense, Safe رو روی P1 در قسمت مموری نصب کردم. بعدها تمام اونها رو uninstall کردم بجز safe.
الان هر وقت گوشی رو روشن و خاموش میکنم بعد از بالا اومدن ازم میخواد اونها رو مجددا نصب کنم که هر دفعه می بایستی دگمه x رو بزنم و خلاصه یه کم دردسره.
دیدم اینجوریه تمام فایل های اون برنامه ها رو که روی مموری بود del کردم اما باز این حالت پیش میاد.
از عزیزانی که تجربه این مطب رو دارم تقاضای راهنمایی و کمک دارم.

با تشکر

lelelolo
07-09-2008, 11:49
این که میگن برای نصب flash player باید گوشی رو هک کنی.بعدش flash ها رو با opera باز میکنه؟

benyamin_pc
07-09-2008, 14:34
این فقط یک activex هست و فلش روی p1 نصب نمیشه چون نصاب تحت uiq3 نیست اما opera مانند تمام browser های دیگه قابلیت ارتباط با activex ها را دارد از این خاصیت استفاده شده و activex اون رو یک شرکت نوشته حالا فقط میشه تو opera خیلی محدود از فلش استفاده کرد سرعت کم اجرا هم بخاطر همینه که توسط activex اجرا میشه نه خود فلش لایت

benyamin_pc
07-09-2008, 14:36
یه ساعت آنالوگ نمیشه رو صفحه p1 گذاشت؟
این منو بالایی رو کسی می دونه چجوری میشه آورد اون پایین صفحه ؟

shahshahani
07-09-2008, 16:46
1- ساعت آنالوگ تو قسمت برنامه ها معرفی شده اسمش هم bigben هست.فقط کرکش نیست و بعد از یه مدت اکسپایر میشه.اگه کرکش رو گیر آوردی بزار تا همه استفاده کنن.
2- منو P1 بالاشه و اون عکسهایی که شما دیدی منوش پایینه برای P990 و سایر گوشیهاست.نمیشه منو رو آورد پایین.
موفق باشی.

majidrabiei
07-09-2008, 21:37
باسلام
قبلا یک سری فایل html تو گوشی k750 داشتم الام که می خوام اونا را تو p1 باز کنم پیغام ( ذخیره صفحه وب در مرورگر وب ؟ )
و سپس پیغام ( ذخیره شده در وب ) می ده و برمیگرده ، چطوری می تونم این صفحات را باز کنم ؟

mohsen_rkh
07-09-2008, 21:54
بالأخره ما نفهمیدیم باتری P1i از نوع BST-33 است یا BST-40 . سایت معروف GSM Arena باتری پی 1 رو BST-33 معرفی کرده اما در توضیح آمپراژ آن 1120 میلی آمپر را ذکر کرده است در حالی که باتری BST-33 دارای آمپراژ 950 میلی آمپر است. حتی عکسی که از باتری پی 1 در این سایت به نمایش گذاشته شده است باتری BST-33 است و عبارت 950mAh به معنی 950 میلی آمپر بر روی آن درج شده است. ضمناً اکثر دوستانی که گوشی پی 1 را خریداری کرده اند باتری BST-40 با آمپراژ 1120 میلی آمپر را در جعبه‌ آن مشاهده کرده اند. نکته ی دیگر اینکه در توضیح نوع باتری در سایت GSM Arena نوع آن Li-Ion به معنی یون لیتیوم درج شده است. اما بر روی هر دو باتری BST-40 و BST-33 عبارت Li-Polymer با معنی پلیمر لیتیوم دیده می شود و عکس باتری BST-33 در سایت فوق نیز این موضوع را تأیید می کند.
این هم عکس هر دو نوع باتری

BST-33

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BST-40

hamed1297
07-09-2008, 22:34
خوب مطمئنا میلی آمپر بیشتر بهتر هست.
دنبال اون باشید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

miladweb
07-09-2008, 23:00
قاعدتا 1120 می آمپر بهتره !!!!!!!!!! اصلا باتری که جدید تره قاعدتا پیشرفتی داشته دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟ باتری bst33 قدیمیه !!!!!! روی بیشتر گوشی های سونی اریکسون هست

s_n
08-09-2008, 01:42
به سلام بچه ها اس ام اس های گوشیم قاطی پاتی میاد . تاریخ عقب جلو کردم نشد.ریست کردم نشد.چیکار کنم؟ریست کردم دیگه زبان فارسی تو منوی زبان نیست.چه کنم؟

rezapazahr
08-09-2008, 02:15
پاک کردن فایل نصی مشکلی ایجاد نمی کنه

من يه سري فايل (بازي) رو كه تونسته بودم نصب كنم رو از روگوشي پاك كردم (فايلي رو كه از اينترنت گرفته بودم)

بعد از اينكه كه اومدم اونا رو آني استال كردم رفتم ديدم تو menu>tools ميبينم آيكون برنامه اي كه آني استالش كرده بودم هنوز هستش و هيچ راهي برا ديليت كردنش وجود نداره .( يا حتي برا كامل آني استال شدن اون فايل)

اگه ميشه راهنمايي كنيد تا اين مشكل برطرف بشه .

ممنونم.

Farbod_h
08-09-2008, 02:27
من سری های اول گرفتمbst-40 هست

benyamin_pc
08-09-2008, 02:42
بلاخره این هک بازیا کار داد دستم
حالا دیگه opera هر صفحه ای که توش عکس هست را بجای عکس می نویسه عکس و عکس را نشون نمیده خدا می دونه چه خرابی های دیگه ای تو گوشی به بار اومده
چجوری میشه کل گوشی رو به روز اول در آورد؟
می خوام هر چی توی گوشی هست رو با xplore پاک کنم از تو دو تا مموری فقط چجوری میشه لطفا" زودتر بگین خیلی عصابم خورده
میشه به روز اول برش گردونم؟
که این فارسی هاشم بمونه؟آخه تشخیص دست خط و منوهاش فارسی هم داره

benyamin_pc
08-09-2008, 04:57
وای دیگه بد گوشیم به هم ریخت حتی داخل کنترل پانل وقتی می خوام برم توی منوی unistall تا برنامه ای رو پاک کنم نمیره و گوشی هنگ می کنه همشم error kernel exec میده و میگه creat dump
وقتی هم با usb به کامپیوتر وصل می کنم فقط 2 تا گزینه دیده میشه متنشون نیست دیگه عکسه هم که بالای گزینه ها بود نیست دیگه
همشم هنگ می کنه خودش reset میشه

داشتم از گوشیم نا امید می شدم دیگه که
رفتم توی کنترل پانل و گزینه بازنشانی اولیه یا همون reset to default رو زدم انگار معجزه شد!!!
یک سری کارایی انجام داد و رفت پایین دوباره اومد بالا انگار همین الان خریدمش!
گوشی شد عین روز اولش
همه چیز درست شد!!! دیگه هیچیش نیست!
یه نفس راحت کشیدم

yazdankhah
08-09-2008, 10:50
سلام دوستان

چند روز قبل سری برنامه های Handy مثل Day, Clock, Expense, Safe رو روی P1 در قسمت مموری نصب کردم. بعدها تمام اونها رو uninstall کردم بجز safe.
الان هر وقت گوشی رو روشن و خاموش میکنم بعد از بالا اومدن ازم میخواد اونها رو مجددا نصب کنم که هر دفعه می بایستی دگمه x رو بزنم و خلاصه یه کم دردسره.
دیدم اینجوریه تمام فایل های اون برنامه ها رو که روی مموری بود del کردم اما باز این حالت پیش میاد.
از عزیزانی که تجربه این مطب رو دارم تقاضای راهنمایی و کمک دارم.

با تشکر

سلام
دوستان نظر خاصی ندارند؟

shahshahani
08-09-2008, 13:32
تو فولدر private مموریت بگرد بقایای اون برنامه ها رو پاک کن.
موفق باشی.

benyamin_pc
08-09-2008, 13:51
اگر مموری داخلی را با گزینه مخفی و مموری رم را با کامپیوتر فرمت کنم گوشی بازم بالا میاد؟برنامه های اصلیه خودش پاک نمیشه؟

benyamin_pc
08-09-2008, 14:10
چرا وقتی می زنم sms رو پاک کنم میگه اخطار دستور بد
و پاک نمیکنه؟

lelelolo
08-09-2008, 18:22
اگر مموری داخلی را با گزینه مخفی و مموری رم را با کامپیوتر فرمت کنم گوشی بازم بالا میاد؟برنامه های اصلیه خودش پاک نمیشه؟

میتونی امتحان کنی!
وقتی reset کردی تمام برنامه ها و هک ها هم پرید دیگه؟

hamed1297
08-09-2008, 19:06
به سلام بچه ها اس ام اس های گوشیم قاطی پاتی میاد . تاریخ عقب جلو کردم نشد.ریست کردم نشد.چیکار کنم؟ریست کردم دیگه زبان فارسی تو منوی زبان نیست.چه کنم؟
راهش اینه که همه مموری های توی اینباکست رو پاک کنی.

چرا وقتی می زنم sms رو پاک کنم میگه اخطار دستور بد
و پاک نمیکنه؟
بعضی مواقع پیش میاد.من توی این مدت فقط یک بار برام پیش اومد.چندین بار انجام بدید درست میشه.باز نشد بگذارید چند تا اس ام اس دیگه بیاد بعد با اونها دوباره تکرار کنید.

lelelolo
08-09-2008, 19:59
بعضی مواقع پیش میاد.من توی این مدت فقط یک بار برام پیش اومد.چندین بار انجام بدید درست میشه.باز نشد بگذارید چند تا اس ام اس دیگه بیاد بعد با اونها دوباره تکرار کنید.

ولی یه مشکلی داره.همه ی sms ها اینطوری میشه دیگه؟

benyamin_pc
08-09-2008, 20:28
همه مشکل ها با فرمت دوتا مموری ها حل شد الان سرعت گوشیمم خیلی رفت بالا اصلا" انگار همین الان از تو کارخونه در اومده
فقط وقتی گوشی روشن میشد همیشه زبان فارسی و انگلیسی برای انتخاب داشت که الان فقط انگلیسی داره البته تشخیص دست خط فارسی و چیزای فارسیه دیگه سر جاشه فقط منوها رو نمیشه فارسی کرد که اینم فکر کنم با آپ دیت درست شه
همون اولی که گوشی بالا میاد مینویسه زبانهای دیگر را از ساپورت سایت دانلود کنید تو سایتم چیزی جز آپ دیت نیست
همینه دیگه نه؟با آپ دیت فارسی میشه منوها؟

hamed1297
08-09-2008, 21:47
ولی یه مشکلی داره.همه ی sms ها اینطوری میشه دیگه؟
واسه من اس ام اس های توی draft اینطوری شده بود.نه کلش.

همون اولی که گوشی بالا میاد مینویسه زبانهای دیگر را از ساپورت سایت دانلود کنید تو سایتم چیزی جز آپ دیت نیست
همینه دیگه نه؟با آپ دیت فارسی میشه منوها؟

توی همون سایت قسمت ساپورت p1 پک زبانش هست برای فارسی کردنش.
دانلود میکنی.8 مگ هست.
بعد با برنامه pc suite میریزیش روی گوشی.
همین.

mohsen_rkh
08-09-2008, 21:56
توی همون سایت قسمت ساپورت p1 پک زبانش هست برای فارسی کردنش.
دانلود میکنی.8 مگ هست.

اگه ممکنه یه آدرسی یا راهنمایی برای دانلود این پک زبان بذارید من که پیدا نکردم. خیلی ممنون

hamed1297
08-09-2008, 22:33
وای.مردم تا پیدا شد.فقط حجمش بیشتر از این حرفهاست.14-17 برای فریمورهای مختلف.
چقدر تو در تو بود:

benyamin_pc
08-09-2008, 23:26
آخه چطور ممکنه 18 مگ باشه وقتی من گوشیمو خریدم کلا" 11 مگ توی حافظه داخلیش بود که الان که فرمتش کردم 9 مگ هست اگه این 18 تارم بش اضافه کنیم میشه 27 که با 11 تای اولی جور در نمیاد!!
پس از اول چطوری فارسیش کرده بودن؟
الان این آپدیت بشه توش زبان فارسی نداره؟تنها راهش همین فایلس؟

Mohammad
08-09-2008, 23:28
شاید برای اطلاع بد نباشه ، من با گوشیم زیاد فیلم می بینم ، برای یه فیلم 100 دقیقه ای در حالت فول اسکرین و با هندزفری حدود 20-25 % باتری کم میشه.

benyamin_pc
08-09-2008, 23:30
آهان این مال فارسی فقط نیست
این پک مال این زبانهاست
Where to install: on your phone
Version: R6F41
Notes: Languages included:
- American English
- Arabic
- Bahasa Melayu (Malay)
- Bulgarian
- Czech
- Dansk (Danish)
- Deutsch (German)
- Eesti (Estonian)
- Español (Spanish)
- Español-América Latina (Latin American Spanish)
- Farsi/Persian
- Filipino
- Français (French)
- Français-Canada (Canadian French)
- Greek
- Hebrew
- Indonesia (Indonesian)
- Italiano (Italian)
- Latviešu (Latvian)
- Lithuanian
- Magyar (Hungarian)
- Nederlands (Dutch)
- Norsk (Norwegian)
- Polski (Polish)
- Português (Portuguese)
- Português Brazil (Brazilian Portuguese)
- Romanian
- Russian
- Slovak
- Slovenian
- Srpski (Serbian)
- Suomi (Finnish)
- Svenska (Swedish)
- Türkçe (Turkish)
- Ukrainian
یکیشم فارسیه اما مال من از اول فقط فارسیو انگلیسی داشت پس معلومه فارسیه جداشم برای دانلود هست شما نمیدونی کجاست؟

benyamin_pc
08-09-2008, 23:32
محمد جان فیلم هاتو با چه فرمتی می بینی و با چه پلیری و با چه رزولوشنی؟آخه من یه تیکه فیلم ریختم ببینم هی سکته میزد

Mohammad
09-09-2008, 00:54
فرمت رو خودم موقع تبدیل کاملا تنظیم می کنم ! کوچکترین موارد رو . بعد از تست های زیاد ، با این مشخصات می بینم :

Video Codec:mpeg4
Resolution: CIF
Framerate:23.97
Audio Quality:128
Audio Codec:mpeg4aac
Sample Rate:32000

رویه کیفیت CIF واقعا عالیه !
با برنامه خود گوشی می بینم. اگه دیدی فیلمی پرش داره بهتر از برنامه های جانبی استفاده کنی.

e_mohsen83
09-09-2008, 04:23
سلام
من یه مشکلی که دارم اینه وقتی اس ام اسی از یکی بیشتره سوال میکند که به عنوان 2تا ارسال کند وفقط قسمت دوم رو ارسال میکند ایا راهی هست انجان بدیم که همه اس ام اس رو باهم بفرسته

rezapazahr
09-09-2008, 04:44
تو فولدر private مموریت بگرد بقایای اون برنامه ها رو پاک کن.
موفق باشی.

سلام

میشه بیشتر توضیح بدید و بگید این فولدر private کجاست ؟

باتشکر

یا علی مدد.

benyamin_pc
09-09-2008, 08:58
با چه برنامه ای فرمت ها رو تبدیل می کنید؟

lelelolo
09-09-2008, 14:02
میشه بیشتر توضیح بدید و بگید این فولدر private کجاست ؟
اگه به کامپیوتر با حالت transfer وصلش کنید می بینیدش اما من که نمیدونم می خواین چی رو delete کنید؟

با چه برنامه ای فرمت ها رو تبدیل می کنید؟
با jet audio یا media player 11 میتونید.

100 دقیقیه fullscreen خیلی خوبه.

آخه چطور ممکنه 18 مگ باشه وقتی من گوشیمو خریدم کلا" 11 مگ توی حافظه داخلیش بود که الان که فرمتش کردم 9 مگ هست اگه این 18 تارم بش اضافه کنیم میشه 27 که با 11 تای اولی جور در نمیاد!!

من 40 مگ حافظم پر بود!!!

من تو windows فایل های swf رو با k-lite یا همون media player classic
هم می تونم باز کنم.
برای گوشی چنین چیزی وجود نداره؟

raahi
09-09-2008, 15:00
سلام
چند تا سوال داشتم .خيلي ممنون مي شم اگه پاسخ بديد.

• هك كردن گوشي يعني چي ؟ چه مزيتي داره ؟ به گوشي آسيب نمي رسونه؟
• مي گن مي شه برنامه واكمن رو از فريم ور يك گوشي واكمن به P1 منتقل كرد از طريق هك. درسته؟
• آیا برنامه ای هست که باهاش بشه فایلهای wmv رو پخش کرد ؟ خود p1 فایلهای wmv رو به عنوان فایل ویدئویی میشناسه و سعی هم می کنه اونهارو باز کنه اما موفق نیست بعضیهارو اصلا نمی تونه باز کنه . بعضی هارو باز می کنه فقط صدا داره بعضی ها رو هم به صورت مغشوش و در هم برهم و برفکی پخش می کنه.

• یک music player خوب با امکانات خوب کسی سراغ داره؟

• آیا music palyer ای هست که توانایی پخش با دور کند و تند را داشته باشه؟

خيلي وقته اين سوالها برام پيش اومده اما نتونستم براش جوابي پيدا كنم.

lelelolo
09-09-2008, 15:36
من تو windows فایل های swf رو با k-lite یا همون media player classic
هم می تونم باز کنم.
برای گوشی چنین چیزی وجود نداره؟

یک music player خوب با امکانات خوب کسی سراغ داره؟
smart movie خوبه .تو سایت lonely cat games هستش ولی برای uiq3 نیست.
اما من رو یه گوشی دیگه برای uiq3 دیدمش اما فقط برای همون گوشی crack شده بود.
کسی لینک دانلودش رو داره بگه فقط اگه شد کرک شدش رو.

meka
09-09-2008, 16:41
سلام
چند تا سوال داشتم .خيلي ممنون مي شم اگه پاسخ بديد.

• هك كردن گوشي يعني چي ؟ چه مزيتي داره ؟ به گوشي آسيب نمي رسونه؟
• مي گن مي شه برنامه واكمن رو از فريم ور يك گوشي واكمن به P1 منتقل كرد از طريق هك. درسته؟
• آیا برنامه ای هست که باهاش بشه فایلهای wmv رو پخش کرد ؟ خود p1 فایلهای wmv رو به عنوان فایل ویدئویی میشناسه و سعی هم می کنه اونهارو باز کنه اما موفق نیست بعضیهارو اصلا نمی تونه باز کنه . بعضی هارو باز می کنه فقط صدا داره بعضی ها رو هم به صورت مغشوش و در هم برهم و برفکی پخش می کنه.

• یک music player خوب با امکانات خوب کسی سراغ داره؟

• آیا music palyer ای هست که توانایی پخش با دور کند و تند را داشته باشه؟

خيلي وقته اين سوالها برام پيش اومده اما نتونستم براش جوابي پيدا كنم.
1- هك كردن گوشي به زبون ساده يعني يك سري تغييرات كه به طور معمول انجام نميشه و سازنده اون گوشي دسترسي وايجاد تغييرات در اون رو غير قابل دسترسي كرده به طور معمول . اما به وسيله هك مي توني اون ها رو تغيير بدي مثلا باطري در گوشي هاي سوني اريكسون به رنگ سبز است كه به وسيله هك مي توني هر رنگي خواستي بكني در حالي كه در شرايط عادي امكان پذير نيست يا عوض كردن ايكون ها ويا افزايش صدا و... هك اگه طبق دستور اعمل به درستي انجام بدي اشكالي ايجاد نميكنه اما اگه اشتباهي انجام بدي گوشي از نظر نرم افزاري مشكل پيدا ميكنه من بهت پيشنهاد مي كنم يه چند مدت با گوشيت كار كن بعد اگه خواستي برو سراغ هك چون به قول معروف يك سري كار كرد هاي گوشيت دستت بياد وبعد اگه نخواستي تغيير بدي پس فورا وقتي گوشي مثل p1 خريدي سريع نرو سراغ هكش يه چند مدت با هاش كار كن بعد اگه .....
2- بله ميشه ودر اين فروم هم معرفي شده
3- تا حالا امتحان نكردم اين جور فايل هارو
4- من خودم از موزيك پلير گوشي استفاده مي كنم بايد ديگران به اين سوالت جواب بدن

e_mohsen83
09-09-2008, 17:42
سلام
من یه مشکلی که دارم اینه وقتی اس ام اسی از یکی بیشتره سوال میکند که به عنوان 2تا ارسال کند وفقط قسمت دوم رو ارسال میکند ایا راهی هست انجان بدیم که همه اس ام اس رو باهم بفرسته

نبود............

Open-Source
09-09-2008, 18:16
با اجرای اینها:
jog up
*
jog down
jog down
*
jog down
*

یه منوی مخفی ظاهر میشه برای تست گوشی(تا اینجا که مشکلی نداریم).
وقتی میزنی تست speaker اون پایین یه دکمه میاد باری تست اسپیکر عقب وجلو (اینم که چیزی نیست).

حالا سوال؟؟
این اسپیکر جلو چیه وتوی این منو چطوری تست میکنه(اخه من وقتی میزنم چیزی نمیشنوم)!!!!!!!!

hamed1297
09-09-2008, 18:18
smart movie خوبه .تو سایت lonely cat games هستش ولی برای uiq3 نیست.
چرا بابا هست.خوبشم هست.
ولی به نظر من power movie بهتره.خیلی نرم و روان اجرا میکنه.

Farbod_h
09-09-2008, 19:37
با اجرای اینها:
jog up
*
jog down
jog down
*
jog down
*

یه منوی مخفی ظاهر میشه برای تست گوشی(تا اینجا که مشکلی نداریم).
وقتی میزنی تست speaker اون پایین یه دکمه میاد باری تست اسپیکر عقب وجلو (اینم که چیزی نیست).

حالا سوال؟؟
این اسپیکر جلو چیه وتوی این منو چطوری تست میکنه(اخه من وقتی میزنم چیزی نمیشنوم)!!!!!!!!
یکی که اسپیکر گوشیه
یکی هم گوشی همون که وقتی با تلفن حرف می زنی صدا ازش میاد! :31:

Open-Source
09-09-2008, 19:54
یکی که اسپیکر گوشیه

پس چطوری تست میکنه؟؟؟؟؟:31:

Re Z a
09-09-2008, 19:55
یکی که اسپیکر گوشیه

بلاخره عکس آواتر فربد عوض شد :31: مبارکه! اووو خدای من کیبورد خونی:18:

Open-Source
09-09-2008, 19:56
راستی اون کیبرد مجاری که پی990 داره پی1 هم داره؟
اگه داره کجاست؟

Re Z a
09-09-2008, 20:02
راستی اون کیبرد مجاری که پی990 داره پی1 هم داره؟
اگه داره کجاست؟

شما دوست عزیزم وقتی وارد new message یا هر قسمتی از Messaging وارد بشین که قابلیت تایپ داشته باشه قسمت بالا سمت چپ آیکن باتری یک آیکن کیبورد مثل عکس آواتور فربود :31: روی اون کلیک کنید ...

Open-Source
09-09-2008, 20:07
شما دوست عزیزم وقتی وارد new message یا هر قسمتی از Messaging وارد بشین که قابلیت تایپ داشته باشه قسمت بالا سمت چپ آیکن باتری یک آیکن کیبورد مثل عکس آواتور فربود :31: روی اون کلیک کنید ...

نه منظورم اون کیبرد که برای شماره گیری در صفحه اول هست.:31:

Re Z a
09-09-2008, 20:20
نه منظورم اون کیبرد که برای شماره گیری در صفحه اول هست.:31:

اهان خوب زودتر میگفتی . جان نه نداره اصلا نیازی نداره اما باید برنامشو بریزی من نصب کردم خیلی از اون چیزی که توی p990 هست خوشگل تره با شکل apple iphon :31:

Open-Source
09-09-2008, 21:11
می تونید لینک برنامشو بزارین؟؟؟؟؟؟؟

Open-Source
09-09-2008, 21:20
این مطلبو دیدم گفتم شاید شما هم دوست داشته باشید ببینید:

اگه متن رو خوندید:
به نظر شما پی1 از کدام دسته است؟

hamed1297
09-09-2008, 21:23
سلام رضا. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجا بودی؟؟؟؟؟

hamed1297
09-09-2008, 21:26
می تونید لینک برنامشو بزارین؟؟؟؟؟؟؟

این مطلبو دیدم گفتم شاید شما هم دوست داشته باشید ببینید:
مرسی.جالب بود.

Re Z a
09-09-2008, 21:41
سلام رضا. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجا بودی؟؟؟؟؟

سلام داشی :11: تصادف کردم دست چپم شکست خدا رحم کرد بهم که الان اینجام , الانم دارم 1 دسته تایپ میکنم ...

hamed1297
09-09-2008, 21:48
eeeee.جدا,آخ.دیدم یه مدت خبری ازت نیست.گفتم شاید امتحان داشتی.
الان که شکر خدا بهتری.خدا رو شکر. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

benyamin_pc
09-09-2008, 23:34
این power movie فرمت avi هم باز می کنه؟
لینک دانلودش با کرکش رو دارین؟

راستی وقتی داریم sms می سازیم اون پایین میشه آهنگم براش گذاشت اما برای من آهنگ های chimes high , low , chord high, low باز نمیشه , erro میده برای شما ها هم همینطور هست؟
contact list را چطوری میشه ازش یک کپی روی هارد گرفت؟
وقتی گوشی را update کنیم چه چیزهایی تغییر می کنه؟اگر کسی تا حالا گوشیشو update کرده لطفا" یکم ازش تعریف کنه به چه شکل هست

p6tr
10-09-2008, 00:14
سلام بالاخره کسی نگفت دو تا دکمه بالای کیبورد مجازی مال چیه؟

یه سئوال دیگه توی inbox من معلوم نیست کدوم پیام جدیده و خونده نشده و کدوم خونده شده فقط میگه مثلا سه تا پیام جدید داری به نظر شما چیکار کنم ؟
قبلا ممنون

lelelolo
10-09-2008, 00:15
اهان خوب زودتر میگفتی . جان نه نداره اصلا نیازی نداره اما باید برنامشو بریزی من نصب کردم خیلی از اون چیزی که توی p990 هست خوشگل تره با شکل apple iphon

وقتی میرم تو دوربین گوشی و روشنش میکنم یه لحظه اون شماره گیری مجازیه میاد و می ره؟؟!!!!
فکر کنم یه جوری بتونم بازش کنم اما نمی دونم از کجا. در حال تحقیقم.شما نظری ندارین؟

ولی به نظر من power movie بهتره.خیلی نرم و روان اجرا میکنه.

خوب یه لینک دانلود smart movie یا power movie رو بزارین .اما لطفن قبلش امتحانش کنید.
خودم یه smart movie گرفتم اما تو گوشیم یه ارور میده:
the package uses a protected uid.
که به علت فایلشه.

p6tr
10-09-2008, 00:22
فرمت رو خودم موقع تبدیل کاملا تنظیم می کنم ! کوچکترین موارد رو . بعد از تست های زیاد ، با این مشخصات می بینم :

Video Codec:mpeg4
Resolution: CIF
Framerate:23.97
Audio Quality:128
Audio Codec:mpeg4aac
Sample Rate:32000

رویه کیفیت CIF واقعا عالیه !
با برنامه خود گوشی می بینم. اگه دیدی فیلمی پرش داره بهتر از برنامه های جانبی استفاده کنی.
ببخشید با چی تبدیلش میکنی؟
من با Dr Divx به divx تبدیل میکنم و با Power movie میبینم ولی صداش پس و پیش میشه. مال شما صداش سینک هست؟(صدا با لبها میخونه؟ )

Re Z a
10-09-2008, 00:26
این power movie فرمت avi هم باز می کنه؟
لینک دانلودش با کرکش رو دارین؟

راستی وقتی داریم sms می سازیم اون پایین میشه آهنگم براش گذاشت اما برای من آهنگ های chimes high , low , chord high, low باز نمیشه , erro میده برای شما ها هم همینطور هست؟
contact list را چطوری میشه ازش یک کپی روی هارد گرفت؟
وقتی گوشی را update کنیم چه چیزهایی تغییر می کنه؟اگر کسی تا حالا گوشیشو update کرده لطفا" یکم ازش تعریف کنه به چه شکل هست

آره از منم اررور میده
مثلا کیفیت دوربینش و صداش بهتر میشن

Re Z a
10-09-2008, 00:29
وقتی میرم تو دوربین گوشی و روشنش میکنم یه لحظه اون شماره گیری مجازیه میاد و می ره؟؟!!!!
فکر کنم یه جوری بتونم بازش کنم اما نمی دونم از کجا. در حال تحقیقم.شما نظری ندارین؟

آره همین طوره برای منم پیش میاد و این باگیه که توش وجود داره فکر کنم و بهتره دنبالش دوست گلم نگردی چون من زیاد گشتم به قول معروف گشتم نبود نگرد نیست!!:31:

s_n
10-09-2008, 02:23
توروخدا کمک کنید.اس ام اس هام قاطی پاتی میاد.عصابمو بهم ریخته...یه راهه حل...

lelelolo
10-09-2008, 10:06
وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی تو یه فایل text مشخصات cda رو نوشته.
و یا با swiss mgr تو قسمت IMEI مشخصات firmware revision رو نوشته.
که تو گوشی من 3 هستش.
لطفا یکی که آپدیت کرده بگه تو گوشی اون چنده؟

berkut
10-09-2008, 10:38
سلام دوستان
من هم 3 روزي هست كه p1 خريدم. ولي متاسفانه يك مشكلاتي داره...
بهتره اول بگم كه :
CDA: 162022 – 9R6G02
Phone Software : CXC162037 R9K009

من توي همون سايتي كه معرفي كرده بوديد براي دانلود Firmware گشتم و فكر كنم آخرين ورژنش هست. نيست؟
من با اين گوشي مشكل آنتن دهي دارم. در يك جاي ثابت كه مي ايستم نمايشگر آنتن كم و زياد ميشه. ولي نمي دونم واقعا كيفيت آنتن دهي اون پايينه يا الكي نشون ميده. آخه اين فريم وير كه نبايد با آنتن دهي مشكل داشته باشه. چرا اين جوريه؟

در ضمن ساعت رسيدن SMS ها هم مشكل داره . تمام ساعات موجود در setting را هم به ساعت ايران تغيير دادم ولي بازم مشكل داره. مثل اينكه بقيه هم اين مشكل را دارند.

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

hamid00009
10-09-2008, 10:44
از من که مشکل آنتن نداره اما نسبت به k750 قدرت آنتن دهیش کمتره
در مورد ساعت sms هات یه نرم افزار توی قسمت uiq هست بریز رو گوشیت درست میشه

اینم لینکش

Mohammad
10-09-2008, 11:36
ببخشید با چی تبدیلش میکنی؟
من با Dr Divx به divx تبدیل میکنم و با Power movie میبینم ولی صداش پس و پیش میشه. مال شما صداش سینک هست؟(صدا با لبها میخونه؟ )
سلام ...
با Ultra Mobile 3gp Video Converter
برای من هم احدود وسط های فیلم صدا پس و پیش میشه . صدا جلوتر.
دنبال راهی براش هستم .

hamed1297
10-09-2008, 11:53
این از لینک power movie:

فکر کنمavi رو هم ساپورت میکنه.آره.

این مشکل زمان کانورت پیش میاد.ربطی به پلیر نداره.

توروخدا کمک کنید.اس ام اس هام قاطی پاتی میاد.عصابمو بهم ریخته...یه راهه حل...

گفتم که همه رو پاک کنید توی inbox .اس ام اس های جدید درست میاد.

من توي همون سايتي كه معرفي كرده بوديد براي دانلود Firmware گشتم و فكر كنم آخرين ورژنش هست. نيست؟
من با اين گوشي مشكل آنتن دهي دارم. در يك جاي ثابت كه مي ايستم نمايشگر آنتن كم و زياد ميشه. ولي نمي دونم واقعا كيفيت آنتن دهي اون پايينه يا الكي نشون ميده. آخه اين فريم وير كه نبايد با آنتن دهي مشكل داشته باشه. چرا اين جوريه؟

باید آپدیت کنی.آموزشش توی صفحات قبل هست.
باید آنلاین هم انجام بشه.برنامه نیست که دانلود کنید و بعد بریزی.

shahshahani
10-09-2008, 12:08
گفتم که همه رو پاک کنید توی inbox .اس ام اس های جدید درست میاد.

سلام حامد خان...
اون هکه یه مقداری مشکل داره.اینقدر به بقیه پیشنهادش نده.
موفق باشی.

hamed1297
10-09-2008, 13:37
من کی گفتم هک؟
من اتفاقا مخالف هک هستم.
من گفتم تمام sms های توی inbox رو پاک کن تا درست بشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

artiness_60
10-09-2008, 15:38
سلام

من تازه گوشي سوني اريكسون p1 خريدم راستش منو خيلي پيچيده اي داره يه مشكلي دارم اگه كسي ميدونه لطفا بهم كمك كنه وقتي كه يه اس ام اس ارسال ميكنم در ارسال اس ام اس بعدي اسم آخرين نفرات بصورت ليست ديده مي شه مي خوام اين ليست رو يا پاك كنم يا اينكه اسم كساني كه براشون مسيج دادم رو اصلا ذخيره نكنه .نمي دونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه اگه كسي متوجه شد لطفا به من كمك كنه برام خيلي مهمه

Re Z a
10-09-2008, 16:03
سلام

من تازه گوشي سوني اريكسون p1 خريدم راستش منو خيلي پيچيده اي داره يه مشكلي دارم اگه كسي ميدونه لطفا بهم كمك كنه وقتي كه يه اس ام اس ارسال ميكنم در ارسال اس ام اس بعدي اسم آخرين نفرات بصورت ليست ديده مي شه مي خوام اين ليست رو يا پاك كنم يا اينكه اسم كساني كه براشون مسيج دادم رو اصلا ذخيره نكنه .نمي دونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه اگه كسي متوجه شد لطفا به من كمك كنه برام خيلي مهمه

مبارکه بهترین انتخاب کردی.. بله منظورتون کاملا شفاف گفتید دوست عزیز اون قابلیت گذاشتن برای اینکه به کسانی که شما زیاد اس ام اس میدین اسمش ذخیره بشه که برای دفعه بعد شما زحمت نکشید و داخل دفترچه یا Contacts برین پس شما به هرکی اس ام اس میدی اسم اون طرف میره صدر اون لیست متوجه منظورم شدی؟ یعنی اگه میخوای اسم کسی پاک بشه 3.4 بار برای خودت اس ام اس بفرست
اگه دوستان و اساتید محترم راه بهتری میدونن ما خشحال میشیم استفاده کنیم :31:

و اگه منظورتون توی Forward باشه که بحثش فرق فکوله

(حال کنین 1 دسته چه قدر تایپ کردم خدا بگم اون رانندرو که دست مارو شکوند... )

artiness_60
10-09-2008, 19:03
ممنون عزیزم ; آره می دونم که کمپانی سازنده گوشی می خواسته حال بده که این قابلیت جالب رو برای کاربراش گذاشته ,دقیقا منظورم همون چیزی هست که شما لطف کردید و توضیح دادید ولی بعضی وقتا این قابلیت باعث دردسر می شه منظورم رو که می گیرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
پس شما مطمئن هستید که توی تنظیمات این گوشی جائی برای غیر فعال یا فعال کردن این قابلیت نیست ؟

meka
10-09-2008, 20:19
سلام

سلام
اتفاقا سازنده اين گوشي يعني p1 فكري به حال شما هم كرده:31: وبا يك ايده مشكل شما رو حل كرده فقط بايد دقت كنيد وقتي مي خواين اون ليست كه بيشترين sms رو به اونا ميدين ظاهر بشه بايد روي همون to لمس كنيد اما اگه مي خوان اون ليست ظاهر نشه بايد شما كمي ان طرف تر از to را لمس كنيد وروي حرف to را با مداد لمس نكيد منظورم رو فهميديد؟؟؟:10:

milad_s_2003
10-09-2008, 20:55
آقا این قابلیت خیلی با حالیه که نخوای 2 ساعت بگردی . تا اونجا که میدونم توی تمام گوشیهای سونی اریکسون هستش

milad_s_2003
10-09-2008, 21:01
دوستان گل.

کسی میتونه مقایسه ای بین پی 1 و گوشیهای Htc داشته باشه؟

Open-Source
10-09-2008, 22:30
چه جوری به اینترنت وصل بشم(با ایرانسل)؟

Diego
10-09-2008, 22:44
دوستان گل.

خوب اصولا نباید مقایسه کنیم.چون گوشیهای htc ویندوز موبایل دارن ولی p1 سیمبین uiq

Re Z a
10-09-2008, 23:29
ممنون عزیزم ; آره می دونم که کمپانی سازنده گوشی می خواسته حال بده که این قابلیت جالب رو برای کاربراش گذاشته ,دقیقا منظورم همون چیزی هست که شما لطف کردید و توضیح دادید ولی بعضی وقتا این قابلیت باعث دردسر می شه منظورم رو که می گیرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
پس شما مطمئن هستید که توی تنظیمات این گوشی جائی برای غیر فعال یا فعال کردن این قابلیت نیست ؟

میدونم :31: شما هم فکر کنم قاطی مرغ ها شدینو ازین حرفا دیگه:27: من زیاد گشتم نبود اما نه مطمئن نیستم دوست دارم خودتم بگردی تا خیالت راحت بشه الان من بگم نیست شاید دیگه دنبالش نرید.... :10:

Re Z a
10-09-2008, 23:38
دوستان گل.

من گیریم بگم p1 بهتره ازHTC یا بر عکس شما باور میکنی؟! اینجا کلوپ گوشیمه یعنی p1 همه اینجا طرفدارشن:5: چون نکات خوبی داشته که بدردشون می خورده و رفتن خریداریش کردن و 10 سالم بگذره باز هم ازش راضینو قدیمی نمیشه براشون ... و شما هم دوست عزیزم اگه میخواین مقایسه کنید config این 2 تا گوشی با هم , سایت های زیادی این کارو براتون انجام میدن مثل GsM :46:

s_n
11-09-2008, 02:18
سلام حامد خان...
اون هکه یه مقداری مشکل داره.اینقدر به بقیه پیشنهادش نده.
موفق باشی.

من 2بار ریست کردم بازم درست نشده .تمام اینباکس رو هم پاک کردم اما انگار شانسه منه.............

berkut
11-09-2008, 09:37
باید آپدیت کنی.آموزشش توی صفحات قبل هست.
باید آنلاین هم انجام بشه.برنامه نیست که دانلود کنید و بعد بریزی.

حامد جان ميشه بگين به چه ورژني بايد Update بشه ؟ مگه جديدتر از اين هم هست؟ آخرين تاريخ كه ماله همينه كه من دارم كه : CXC162037 R9K009

artiness_60
11-09-2008, 09:42
ميدونم كه توي تمام گوشي هاي سوني اريكسون اين قابليت وجود داره ولي توي اونا اين ليست قابل حذف شدن هست ولي توي p1 قابل حذف نيست .من مي خوام كلا اين ليست يا ذخيره نشه يا پاك بشه نه اينكه اگه كنار to رو لمس كنيم ديگه ليست ظاهر نميشه .شرمنده كه من اينقدر روي اين قضيه اسرار دارم همين يه مشكل كوچولو استفاده از p1 رو برام سخت كرده.

artiness_60
11-09-2008, 09:46
فكر كنم مجبور بشم گوشي رو عوض كنم !!!!!؟؟؟؟؟

lelelolo
11-09-2008, 13:25
حامد جان ميشه بگين به چه ورژني بايد Update بشه ؟ مگه جديدتر از اين هم هست؟ آخرين تاريخ كه ماله همينه كه من دارم كه : CXC162037 R9K009
CDA Version رو بنویس.

فكر كنم مجبور بشم گوشي رو عوض كنم !!!!!؟؟؟؟؟
نا امید نشو شاید بتونی گوشی رو هک کنی؟

چه جوری به اینترنت وصل بشم(با ایرانسل)؟
باید تو connection توی internet accounts قسمت more رو بزنی
بعد new account بعد group account .
یه group account بساز بعد هم یه account data بساز.تمومه.

یکی هم لطفا جواب مارو بده:
با swiss mgr تو قسمت system تو IMEI قسمت firmware revision رو یکی آپدیت کرده
بگه نوشته چند؟
تو گوشی من 3 هستش.

tabrizboy
11-09-2008, 13:41
سلام بالاخره کسی نگفت دو تا دکمه بالای کیبورد مجازی مال چیه؟

یه سئوال دیگه توی inbox من معلوم نیست کدوم پیام جدیده و خونده نشده و کدوم خونده شده فقط میگه مثلا سه تا پیام جدید داری به نظر شما چیکار کنم ؟
قبلا ممنون

آقا مار و هم دریابید یه راهنمایی چیزی ...

tabrizboy
11-09-2008, 13:47
چون نکات خوبی داشته که بدردشون می خورده و رفتن خریداریش کردن و 10 سالم بگذره باز هم ازش راضینو قدیمی نمیشه براشون ... >
بهتره بگین عاشقشن :)ONLy P1iحتی گوشیهای جدید تر مثل G900 هم نتونستن ذره ای از مهر ما به P1 کم کنن :)

rezapazahr
11-09-2008, 14:19
اگه به کامپیوتر با حالت transfer وصلش کنید می بینیدش اما من که نمیدونم می خواین چی رو delete کنید؟

سلام

دوست عزیز رفتم و تو حالت ترنسفر نگاه کردم همچین فولدری بانام private ندیدم که بتونم چیزی آنی استال کرده یا پاک کنم.

یه فولدر به نام آنی استال تو فولدر سیس مموری دیدم که اونم یه فایل بود که تکست بود و چیزی برا آنی استال کردن وجود نداشت.

از دوستان اگه میشه راهنمایی کنن تا مسئله حل بشه اینم مشکل من :

ممنوم

یا علی مدد.

Re Z a
11-09-2008, 14:28
سلام

دوست عزیز رفتم و تو حالت ترنسفر نگاه کردم همچین فولدری بانام private ندیدم که بتونم چیزی آنی استال کرده یا پاک کنم.

یه فولدر به نام آنی استال تو فولدر سیس مموری دیدم که اونم یه فایل بود که تکست بود و چیزی برا آنی استال کردن وجود نداشت.

از دوستان اگه میشه راهنمایی کنن تا مسئله حل بشه اینم مشکل من :

ممنوم

یا علی مدد.

شما دقیقا بگین می خواین چیکار کنین منظورتونو شفافتر بگین

berkut
11-09-2008, 14:43
CDA Version رو بنویس.

گوشي من :
CDA : 162022-9R6G02
Phone Software: CXC 162037 R9K009

آپديت مي خواد؟

berkut
11-09-2008, 14:51
CDA Version رو بنویس.

گوشي من :

آپديت مي خواد؟

hamed1297
11-09-2008, 19:19

اگر میخوای phone memory رو باز کنی روی کامپیوتر باید pc suite رو نصب کنی و در حالت phone mode گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید.

گوشي من :

آپديت مي خواد؟
نه.نیازی نیست.آخرین فریمور رو دارید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

carnation
11-09-2008, 19:45
سلام

منم به جمع شما پیوستم:46: و کلی سوال!!:11: چجوری sms و شماره ها رو از یه گوشی دیگه منتقل کنم؟ با

explorer میشه؟

hamed1297
11-09-2008, 20:22
سلام.
مبارکــــــــــــــه.
به سلامتی.
خوش آمدی به جمع ما.

همون برنامه my phone explorer1.7 که UIQ3 رو هم ساپورت میکنه بهتری گزینه هست.

Diego
11-09-2008, 20:38
سلام

منم به جمع شما پیوستم:46: و کلی سوال!!:11: چجوری sms و شماره ها رو از یه گوشی دیگه منتقل کنم؟ با

explorer میشه؟
شماره ها رو از phonebook گوشیه دیگه export کن.

carnation
11-09-2008, 20:55
سلام.
مبارکــــــــــــــه.
به سلامتی.
خوش آمدی به جمع ما.

همون برنامه my phone explorer1.7 که UIQ3 رو هم ساپورت میکنه بهتری گزینه هست.

ممنون ندارمش!! لینک دانلود دارین؟

hamed1297
11-09-2008, 21:16
بفرمایید:

برای برنامه هم به بخش UIQ همین فروم برید.برنامه های خوبی توش هست:

carnation
11-09-2008, 21:27
راستی برای بار اول باید 8 ساعت شارژ بشه؟

hamed1297
11-09-2008, 22:39
نه.نیازی نیست ولی بگذاری هم ضرری نداره.اینجوری خیالت هم راحتتره.

mohsentanha
11-09-2008, 22:46
راستی برای بار اول باید 8 ساعت شارژ بشه؟
من از اوم موقعی که گوشی خریدم هر موقع که شارژش 100 شد سریع از شارژ بیرون میارم و از باتریه گوشیم هم راضیه راضی هستم به نظر من اصلا نیازی نیست که شارژ اولیه بشه

lelelolo
11-09-2008, 22:58
سوال های ما هم که هی از بس کاربر زیاده تو صفحه ها گم میشه.خب بی خیال.

حالا دوباره یه سوال؟
من تو windows برنامه های swf رو با k-lite یا همون media player classic می تونم باز کنم.
برای گوشی مثل چنین برنامه ی خوبی وجود نداره؟

Re Z a
11-09-2008, 23:40
سوال های ما هم که هی از بس کاربر زیاده تو صفحه ها گم میشه.خب بی خیال.

حالا دوباره یه سوال؟
من تو windows برنامه های swf رو با k-lite یا همون media player classic می تونم باز کنم.

اگه می خواین فایل swf باز کنید توی گوشی میشه اما باید هک ساین ریخته باشید!

لطف کنید اینجا یه سر بزنید امیدوارم کار,تون راه بیفته

benyamin_pc
12-09-2008, 00:32
اگر موبایل رو با usb شارژ کنیم مشکلی نداره؟

اون شماره ای که گفتین با swiss manager ببینیم کجاست؟می خواستین ببینین ورژنش چنده برای من فقط imei رو نوشته

Re Z a
12-09-2008, 00:47
اگر موبایل رو با usb شارژ کنیم مشکلی نداره؟

مشکل نداره اما دیرتر از شارژر خود گوشی براتون عملیات شارژ کردن انجام میده :46:

e_mohsen83
12-09-2008, 04:31
اقا من مشکل اس ام اس دارم اگر اسا طولش بیش از یک اس ام اس باشه فقط قسمت اخرو مفرسته.............

benyamin_pc
12-09-2008, 11:17
فرمت مموری داخلی و خارجی هیچ کدوم ضرری برای این دو مموری ندارن؟مثلا" اگه زیاد مموری داخلی فرمت شه؟مثلا" هفته ای 1 بار
lcd گوشی یه رنگ خاصی داره این در اثر تمیز کردن حالتش تغییر نمیکنه؟رنگ بدنه و پشتش چطور نمیره؟

berkut
12-09-2008, 14:21
سلام دوستان
اگه ديده باشيد، يك پكي هسست به نام Leopard كه theme و icon و status bar را عوض مي كنه. مي خواستم ببينم كه چطوري بايد اونها را نصب كرد. آقا حامد فكر كنم شما اون پك را هم معرفي كرده بوديد. ميشه راهنمايي كنيد؟

ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرمائيد

lelelolo
12-09-2008, 15:26
اگه می خواین فایل swf باز کنید توی گوشی میشه اما باید هک ساین ریخته باشید!
بدون هک کردن.

shahshahani
12-09-2008, 16:24
بدون هک فعلا نمیشه.
موفق باشید

Re Z a
12-09-2008, 17:06
بدون هک کردن.

اگه راهی داشت می گفتم بهتون دوست عزیز گفتم که فقط با هک میشه چونه نزن:31:

lelelolo
12-09-2008, 20:20
منظور من یه چیزه دیگس:
برنامه ای به جز flash player.

lelelolo
12-09-2008, 20:55
آیا کسی میتونه یه آموزشی از Python بذاره؟
چه قدر به ++c ربط داره؟
آیا نرم افزار برنامه نویسی دیگری هم هست.

lelelolo
12-09-2008, 22:20
uiq3.1 و uiq3.3 چیه؟
رو چه گوشی هایی هست؟

mohsentanha
12-09-2008, 23:14
سلام
من فایل های پی دی اف رو باز می کنم به راحتی نمیشه نوشته ها رو خوند و باید با قلم به چپ و راست ببرم تا یک خط رو بخونم واین طوری کار خوندنم کند شده راهی نیست که خودش خط به خط به اندازه ی صفحه بزاره
سوالم گنگ بود فکر کنم

H M R 0 0 7
13-09-2008, 00:03
منظور من یه چیزه دیگس:
برنامه ای به جز flash player.
 هنوز برنامه ای برای این منظور ساخته نشده روی  uiq

آیا کسی میتونه یه آموزشی از Python بذاره؟
چه قدر به ++c ربط داره؟
آیا نرم افزار برنامه نویسی دیگری هم هست.

آموزش Python ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

uiq3.1 و uiq3.3 چیه؟
رو چه گوشی هایی هست؟

خوب نسخه های بعدی uiq هستند که تا حالا روی هیچ گوشی استفاده نشده.و خبری هم نیست
سایت رسمی uiq :

H M R 0 0 7
13-09-2008, 00:09
سلام
من فایل های پی دی اف رو باز می کنم به راحتی نمیشه نوشته ها رو خوند و باید با قلم به چپ و راست ببرم تا یک خط رو بخونم واین طوری کار خوندنم کند شده راهی نیست که خودش خط به خط به اندازه ی صفحه بزاره
سوالم گنگ بود فکر کنم

از منوی Display گزینه Warp رو فعال کن.
ولی این روش روی زبان فارسی جواب نمیده.یعنی Pdf فارسی رو بهم ریخته نشون میده.

mohsentanha
13-09-2008, 11:31
از منوی Display گزینه Warp رو فعال کن.
ولی این روش روی زبان فارسی جواب نمیده.یعنی Pdf فارسی رو بهم ریخته نشون میده.
چرا اینو میدونستم بجز این هیچ راهی وجود نداره؟؟؟؟؟:41:

berkut
13-09-2008, 12:19
سلام دوستان
اگه ديده باشيد، يك پكي هست به نام Leopard كه theme و icon و status bar را عوض مي كنه. مي خواستم ببينم كه چطوري بايد اونها را نصب كرد. آقا حامد فكر كنم شما اون پك را هم معرفي كرده بوديد. ميشه راهنمايي كنيد؟

ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرمائيد:20:

hamid00009
13-09-2008, 12:32
سلام دوستان
اگه ديده باشيد، يك پكي هست به نام Leopard كه theme و icon و status bar را عوض مي كنه. مي خواستم ببينم كه چطوري بايد اونها را نصب كرد. آقا حامد فكر كنم شما اون پك را هم معرفي كرده بوديد. ميشه راهنمايي كنيد؟

ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرمائيد:20:
طبق اون آدرسی که داخل پوشه زیپ هست

carnation
13-09-2008, 18:38
من با explrer از گوشی قبلیم back up گرفتم ولی الان نتمیتونم بریزمش توی p1 :41: . یعنی explorer

نمیتونه ارتباط برقرار کنه!! چه کنم؟

باید انتی ویروس هم نصب کنم؟ چی نصب کنم؟ شرمنده سوالام زیاده ! :11: تازه واردم دیگه!

Diego
13-09-2008, 19:50
باید انتی ویروس هم نصب کنم؟ چی نصب کنم؟ شرمنده سوالام زیاده ! :11: تازه واردم دیگه!

انتی ویروس نصب کردنش واسه p1 ضروری نیست.چون ویروس برای سیستم عامل symbian uiq3 خیلی کمه و فراگیر نشده.

Lamanta
13-09-2008, 20:46
سلام
من فردا می خوام یه P1i بخرم .
چندتا سوال داشتم .
اولا ساخت کدوم کشور باید باشه ؟ چینیه ؟ یا فرانسوی ؟ یا .....
دوما گارانتی معتبرش چیه ؟ (من از فروشنده پرسیدم گفت نیکاتل و سیاتل و گفت که کامتل دیگه داره جمع میشه . واقعیت داره ؟)
سوما من تو همدانم بعد قیمت کردم با گارانتی سیاتل گفت 310 خوبه ؟

میشه توضیح بدید مشخصات اصلی گارانتیش و خود گوشی چیه ؟

ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید.
مرسی.:11:

Open-Source
13-09-2008, 20:52
فکر کنم اصلیش که تو ایران هست ساخت چینه.
روی گوشی وباطری نوشته made in china
در مورد گارانتی باید بگم که میگن کامتل اصلیه و من هم کامتله.
قیمت رو نمی دونم.

Lamanta
13-09-2008, 21:07
فکر کنم اصلیش که تو ایران هست ساخت چینه.
روی گوشی وباطری نوشته made in china
در مورد گارانتی باید بگم که میگن کامتل اصلیه و من هم کامتله.
قیمت رو نمی دونم.

آقا مرسی.
میشه بقیه هم جواب بدن ؟؟؟؟؟؟؟ زودتر اگه میشه ؟
توروخدا جواباتونو کامل بدید هی ننویسید (شاید-فکر میکنم ) قاطعانه جواب بدین.
مرسی.

p6tr
13-09-2008, 21:33
فقط چینی هست از هر جای دنیا که بگیری P1 رو
ولی دقت کن روی خود گوشی (زیر باتری ) و روی بدنه باتری made in china نوشته شده باشه
اگه خواستی مموریتو عوض کنی 2 گیگ بگیر مارک sandisc باشه قیمتش خوبه با گارنتی من هم 310 گرفتم حدود 2 ماه پیش تبریز. راستی دقت کن باتری فلزی باشه بعضیا پلاستیکی هستن ( رویش فلزی نیست بعضیا مثل زر ورقه)

Open-Source
13-09-2008, 21:33
آقا مرسی.
میشه بقیه هم جواب بدن ؟؟؟؟؟؟؟ زودتر اگه میشه ؟
توروخدا جواباتونو کامل بدید هی ننویسید (شاید-فکر میکنم ) قاطعانه جواب بدین.
مرسی.

همونطور که گفتم گوشی ساخت چینه و روی گوشی وباطری نوشته made in china
گارانتی اصلیش کامتل هستش
درون جعبه گوشی باید(شارژررومیزی-شارژر-قلم اضافه-هندزفری-یه کیف درپیت:31:-و سی دی)

برو بخر پشیمون نمیشی.:46:

Lamanta
13-09-2008, 21:57
سلام
چندتا سوال داشتم .
دوما گارانتی معتبرش چیه ؟ (من از فروشنده پرسیدم گفت نیکاتل و سیاتل و گفت که کامتل دیگه داره جمع میشه . واقعیت داره ؟)

میشه یه توضیح جامع بدید من از یکی پرسیدم گفت مال من فرانسویه یکی دیگه گفت گارانتی کامتل داره جمع میشه .
حالا گارانتی پارس نیکاتل چطوره ؟

carnation
13-09-2008, 22:09
همونطور که گفتم گوشی ساخت چینه و روی گوشی وباطری نوشته made in china
گارانتی اصلیش کامتل هستش
درون جعبه گوشی باید(شارژررومیزی-شارژر-قلم اضافه-هندزفری-یه کیف درپیت:31:-و سی دی)

برو بخر پشیمون نمیشی.:46:

کامتل یا پارس کامتل؟

Open-Source
13-09-2008, 22:11
میدونم اینجا جاش نیست ولی کسی ورژن جدید x-plore رو داره؟
میتونید لینکش رو بدید(با کرک)؟

hamed1297
13-09-2008, 22:46
توی همین فروم یه بخش نرم افزار برای UIQ3 هست که خیلی عالی هست.
به اونجا سر بزنید خیلی برنامه ها رو پیدا میکنید:

اینجا رو میگم:

این هم x-plore به همراه کرک:

Lamanta
13-09-2008, 23:00
کامتل یا پارس کامتل؟

پارس نیکاتل بود چطوره ؟

carnation
13-09-2008, 23:07
من با explrer از گوشی قبلیم back up گرفتم ولی الان نتمیتونم بریزمش توی p1 :41: . یعنی explorer

نمیتونه ارتباط برقرار کنه!! چه کنم؟

کسی به من کمک نمیکنه؟

Lamanta
14-09-2008, 04:33
آقا این گارانتی پارس نیکاتل چطوره ؟ خوبه ؟
کسی P1i با پارس نیکاتل خریده ؟ مشخصاتش چیه ؟
در کل چطوره ؟

lelelolo
14-09-2008, 12:25
خب تو برو از چند جا دیگه هم بپرس.
تا 10 روز پیش که گارانتی اصلیش کامتل بود.فکر کنم کامتل بگیری بهتره.
وسایل جعبش هم باید کامل باشه همون طور که دوستمون گفت.
cda های کامتل هم همش Middle East هست.
عربیش رو هم نخر.
رو کامتل ها هم زبان فارسی برای منو ها هست.فقط یه ضایع کاری داره تو گوشی من اونم اینه که
وقتی اینگلیسیش میکنی هنوز infrared رو مادون قرمز میزنه.
made in china هم نداشت مشکلی نداره ولی کامتل ها داره.
من یه هفته دو هفته پیش 308 تومن گرفتم.

berkut
14-09-2008, 13:46
سلام دوستان
من وقتي مي خواهم دنبال يك شماره توي Contact هام بگردم. فقط ميشه نام خانوادگي را جستجو كرد. راهي نيست كه بشه نام كوچك را هم جستجو كرد؟
برنامه Contact Manager براي اين گوشي وجود داره؟

ممنون

MILAD99
14-09-2008, 13:58
سلام بر دوستان
اقا بالاخره ما هم رفتیم و یک عددP1i خریدیم:31:
290 بدون گارانتی ولی خوشبختانه اصلیه:46:
3سوال داشتم
1-مشخصات گوشیم اینه:
phone:cxc162037 R9K009
BLUETOOTH: CXC162143 R1D
CDA: CDA162022/9 R6G02
نیاز به اپدیت داره؟؟

2-می خوام 1مموری 2 گیگ بخرم که سرعتش مثل مموری اورجینال خودش باشه یعنی مثلا 1 اهنگ (1mp3= 3.5mb )رو در4-5 ثانیه از inbox توmemory ذخیره کنه ولی نمیدونم ازکجا بخرم چند موبایل فروشی هم که پرسیدم گفتن مشتری ها بردن راضی بودن!!!!! دوستان لطف کنن راهنمایی کنن.

3-اگه گوشی رو هک کنم (بعد از نصب CapsSwitch و SIS-Installer Mod) و تغییرات رو اعمال کنم بعد میشه گوشی رو اپدیت کرد؟؟

milad_s_2003
14-09-2008, 14:04
سلام بر دوستانآقا من موندم از بین p1i ,و w980 کدومو انتخاب کنم؟ یک کمکی بکنین

Re Z a
14-09-2008, 15:08
سلام دوستان
من وقتي مي خواهم دنبال يك شماره توي Contact هام بگردم. فقط ميشه نام خانوادگي را جستجو كرد. راهي نيست كه بشه نام كوچك را هم جستجو كرد؟
برنامه Contact Manager براي اين گوشي وجود داره؟

ممنون

توی قسمت Contact گزینه More بزنید و در ادامه گزینه Settings انتخاب کنین و گزینه Sort By کلیک کنید و در این قسمت شما می تونین تغییرات لازم انجام بدید

در مورد Contact Manager فکر کنم دیده باشم یه کم بگردی توی تاپیک برنامه های UiQ پیداش می کنی

اگه گوشی رو هک کنم (بعد از نصب CapsSwitch و SIS-Installer Mod) و تغییرات رو اعمال کنم بعد میشه گوشی رو اپدیت کرد؟؟

بله آپدیت میشه

باید انتی ویروس هم نصب کنم؟ چی نصب کنم؟ شرمنده سوالام زیاده ! تازه واردم دیگه!

نه زیاد ضروری نیست , فکر نمیکنم جز اینکه یه فضایی اشغال بکنه کاره مثبت دیگه ای انجام بده:46:

Diego
14-09-2008, 15:59
سلام
چندتا سوال داشتم .

تا جاییکه من میدونم p1 در چین طراحی شده و برای فروش ساخته میشه.به قولی میگن که lcd اینگوشی ساخت فرانسه است.

hamed1297
14-09-2008, 17:39
سلام بر دوستان
اقا بالاخره ما هم رفتیم و یک عددP1i خریدیم
290 بدون گارانتی ولی خوشبختانه اصلیه
3سوال داشتم
1-مشخصات گوشیم اینه:
نیاز به اپدیت داره؟؟

2-می خوام 1مموری 2 گیگ بخرم که سرعتش مثل مموری اورجینال خودش باشه یعنی مثلا 1 اهنگ (1mp3= 3.5mb )رو در4-5 ثانیه از inbox توmemory ذخیره کنه ولی نمیدونم ازکجا بخرم چند موبایل فروشی هم که پرسیدم گفتن مشتری ها بردن راضی بودن!!!!! دوستان لطف کنن راهنمایی کنن.

3-اگه گوشی رو هک کنم (بعد از نصب CapsSwitch و SIS-Installer Mod) و تغییرات رو اعمال کنم بعد میشه گوشی رو اپدیت کرد؟؟
سلام.آقا مبارکت باشه.به سلامتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مموری که من san disk رو پیشنهاد میدم.فقط بگرئ اصلش رو با گارانتی life time پیدا کن.من 2 گیگ خریدم 15.000

واسه هک هم پیشنهاد میدم زیاد عجله نکنی.فعلا با گوشی تا یه مدت حال کن.یا قبلش هک ها رو بررسی کن ببین به کارت میاد.
موفق باشی.

سلام بر دوستانآقا من موندم از بین p1i ,و w980 کدومو انتخاب کنم؟ یک کمکی بکنین

والا چی بگم.جفتش عالی هست.ببین کدومش نیازات رو بر طرف میکنه.

saeid127
14-09-2008, 20:50
سلام خدمت دوستان!
من چند وقت نبودم تاپیک خیلی پیشرفت کرده!
یه سوال:من این تشخیص دستخط فارسی رو ندارم!
فقط انگلیسی دارم چی کار باید بکنم؟ من آخرین فرم ویر wg1 رو دارم! به نظرتون با آپدیت دوباره میاد!

vartan.alive90
15-09-2008, 05:00
گوشی من پی وان هستش...چندتا سوال داشتم:
1.من زبان فارسی رو از سایت سونی اریکسون دان کردم و نصب کردم،اما هنوز توانایی تشخیص دست خط فارسی رو نداره!!!(گوشی دوستم داره!!). نمیشه درستش کرد؟
2.وقتی زبان گوشی انگلیسی باشه نمیشه فارسی نوشت(صفحه کلید مجازی) اما وقتی فارسیه میشه انگلیسی نوشت.می خوام منوها انگلیسی باشن و صفحه کلید مجازیش فارسی هم بشه،میشه؟
3.یه بار black berry رو باز کزدم حالا هر وقت ری استارت می کنم خود به خود آن میشه و باید برم آف کنم.چی کار کنم که همیشه آف باشه
4.بعضی نرم افزارا(جاوا بودن) تاچ اسکرین نیستن،چطور میشه تاچ اسکرینشون کنم؟

با تشکر

Lamanta
15-09-2008, 09:49
سلام
من می خوام P1i بخرم .با گارانتی پارس نیکاتل
بعد از کجا باید بدونم که این گوشی زبان فارسی و فابلیت تشخیص دست خط فارسی رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

carnation
15-09-2008, 11:27
چی کار کنم نمی تونم شماره ها و sms ها رو با explorer بریزم تو p1!! کمک !!

hamed1297
15-09-2008, 13:18
حتما باید برنامه pc suite رو نصب کنید.
چک کنید ورژن برنامه 1.7 باشه.

benyamin_pc
15-09-2008, 17:05
با سلام خدمت همه بچه های با حال کلوب P1:11:

می خواستم ببینم تا حالا کسی مموری 4 گیگ رو p1 اش انداخته؟ آخه تو خود سایت سونی اریکسون نوشته قابل ارتقا تا 4 گیگ :: اگر کسی انداخته بگه اگه مموری فول پر شه تئ سرعت اجرا گوشی تاثیر میذاره؟اخه الان مموری 512 خودش رو که تا خرخره پر میکنم هیچ تاثیری تو سرعت نداره و عین اول سریع کار می کنه:8:

یکی دیگه اینکه p1 مثل u600 سامسونگ کپچر داره ؟ یعنی میشه چیزی که تو lcd میبینیم رو با یک کابل مستقیم روی TV هم ببینیم؟:20:

جوی استیک میشه به p1 وصل کرد برای بازی؟ :18:

یه سوال کوه چولویه دیگه :: با wireless چجوری میشه به اینترنت وصل شد؟

شرمنده سوالام زیاد شد

Re Z a
15-09-2008, 18:14
گوشی من پی وان هستش...چندتا سوال داشتم:
1.من زبان فارسی رو از سایت سونی اریکسون دان کردم و نصب کردم،اما هنوز توانایی تشخیص دست خط فارسی رو نداره!!!(گوشی دوستم داره!!). نمیشه درستش کرد؟
2.وقتی زبان گوشی انگلیسی باشه نمیشه فارسی نوشت(صفحه کلید مجازی) اما وقتی فارسیه میشه انگلیسی نوشت.می خوام منوها انگلیسی باشن و صفحه کلید مجازیش فارسی هم بشه،میشه؟
3.یه بار black berry رو باز کزدم حالا هر وقت ری استارت می کنم خود به خود آن میشه و باید برم آف کنم.چی کار کنم که همیشه آف باشه
4.بعضی نرم افزارا(جاوا بودن) تاچ اسکرین نیستن،چطور میشه تاچ اسکرینشون کنم؟

با تشکر

1- حتما باید CDA شما ماله خاورمیانه باشه که بتونید دست خط فارسی داشته باشین
2-وارد Main Menu و بعد Control Panel و بعد Device در ادامه Text input برین و بعد on-screen keyboard و گزینه more بزنین و Setup خوب اینجا روی فارسی بذاری هر موقع که کیبورد مجازی باز میکنی فارسی میشه
و این مشکلی که شما دارین زبان گوشی انگلیسی باشه نمیشه فارسی نوشت وقتی کیبورد مجازی باز میکنی یه فلش به سمت پایین هست بزن و Setup انتخاب کنین و زبان مورد نظرتونو Select کنید
3- من کار نکردم باهاش
4- باید با دکمه های 4-2-5-6-8 کار کنی . برنامه ای که برای گوشی های که تاچ نیستن مینویسن مختص به خودشونه شما نمیتونی برنامه ای که با تاچ کار میکنه بریزی توی گوشی که تاچ اسکرین نیست چون اصول اون برنامه با تاچ اسکرینه ولی خوب بازم میشه با اعداد کار کرد

aseman e ghermez
15-09-2008, 18:27
با سلام خدمت همه بچه های با حال کلوب P1:11:

می خواستم ببینم تا حالا کسی مموری 4 گیگ رو p1 اش انداخته؟ آخه تو خود سایت سونی اریکسون نوشته قابل ارتقا تا 4 گیگ :: اگر کسی انداخته بگه اگه مموری فول پر شه تئ سرعت اجرا گوشی تاثیر میذاره؟اخه الان مموری 512 خودش رو که تا خرخره پر میکنم هیچ تاثیری تو سرعت نداره و عین اول سریع کار می کنه:8:

یکی دیگه اینکه p1 مثل u600 سامسونگ کپچر داره ؟ یعنی میشه چیزی که تو lcd میبینیم رو با یک کابل مستقیم روی TV هم ببینیم؟:20:

میشه به p1 وصل کرد برای بازی؟ :18:

یه سوال کوه چولویه دیگه :: با wireless چجوری میشه به اینترنت وصل شد؟

شرمنده سوالام زیاد شد
در مورد رم بله هیچ مشکلی نداره سرعت سونی اریکسون هیچوقت پایین نیست
و
tv رو نمیدونم ولی جوی استیک اصلا نمیشه چون زیاد باطری مصرف میکنه
اخری رو نمیدونم

hamed1297
15-09-2008, 19:18
اصلا TV out نداره.
تا مموری 8 گیگ هم ملت انداختن.جواب داده.فولش رو نمیدونم.
جوی استیک هم بهش وصل نمیشه.

mostafa_khan001
15-09-2008, 19:50
خوب دوباره فصل مشق و درس . مدرسه داره میاد و فکر نکنم دیگه بیشتر از این واسه خرید گوشی صبر کنم
تنها گزینه هم همین پی وان هست دیگه
مشخصاتش که همه میدونن.فقط حامد یه سوال
این ویس ریکوردرش چهطوره؟خوبه؟مال دبلیو 810 خدا بیامورزم که جدا عالی بود.پسوند amr میگرفت این با چه پسوندی ضبط میکنه؟محدودیت زمانی که مثل این گوشی قدیمی های نوکیا نداره که؟
الان تنها چیزی که واسم تو خرید گوشی مهمه اینه که در یه روز یه 4-5 ساعت راحت voice recorder کنه تو حالت فول شارژ.همین
====
پی وان میدونین الان چنده؟300؟یا بیشتر؟

hamed1297
15-09-2008, 20:15
سلام مصطفی خان گل.خوبی.
چه عجب از این ورا آمدی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من خودم 1 بار بیشتر با voice rec بیشتر کار نکردم.
نامحدود که هست ولی نمیتونم مقایسه ای با W810 داشته باشم ولی ظاهرا بد نبود.

همین الان تست کردم .از نظر بلندی خوب هست.فرمتش amr هست.کیفیتش هم بد نیست.

تا چقدر جواب بده واسه ضبط رو نمیدونم ولی با باتری خوفی که p1 داره فکر کنم جواب بده.

قیمت هم همون طرفهای 300 هست.10.000 بلا پایین.
موفق باشی.

mostafa_khan001
15-09-2008, 20:53
سلام مصطفی خان گل.خوبی.
چه عجب از این ورا آمدی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من خودم 1 بار بیشتر با voice rec بیشتر کار نکردم.
نامحدود که هست ولی نمیتونم مقایسه ای با W810 داشته باشم ولی ظاهرا بد نبود.

همین الان تست کردم .از نظر بلندی خوب هست.فرمتش amr هست.کیفیتش هم بد نیست.

تا چقدر جواب بده واسه ضبط رو نمیدونم ولی با باتری خوفی که p1 داره فکر کنم جواب بده.

قیمت هم همون طرفهای 300 هست.10.000 بلا پایین.
موفق باشی.

مخلصم.ممنون
والله واسه اکس وان برنام ریخته بودم
اما خوب گویا باید بیخیالش بشم.سر کلاس که نمیشه همش نوشت.میشه؟
من اخرین باری که سر کلاس نوت برداشتم مال 3 سال پیشه:27:
منهتا این vioce yepp ام خراب شده.دیگه گارانتیش هم تموم شده ارزش پول خرج کردن فکر نکنم داشته باشه.مجبورا دیگه گوشی بگیرم
=====
الان دیجی کالا رفتم زده 327 اینجورا
بازم مقصی:10:

hamed1297
15-09-2008, 21:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قربانت ولی این دیجی کالا معمولا یه 10-20 هزار تومانی گرونتر میزنه قیمت رو.

mostafa_khan001
15-09-2008, 22:09
میدونم.قصدم از رفتن به دبجب کالا فقط این بود حدود قیمتش دستم بیاد.همین
شاد باشی

carnation
15-09-2008, 22:43
حتما باید برنامه pc suite رو نصب کنید.
چک کنید ورژن برنامه 1.7 باشه.

بله نصب کردم و ورژن هم همینه!

میشه که کیبورد مجازی فارسی باشه؟ البته من تشخیص دستخط فارسی رو دارم!

benyamin_pc
15-09-2008, 23:15
خشی جون من بالاخره نفهمیدم شما رمت چند گیگ بود؟اینکه سرعت میگن پایین نمیاد رو می دونم اما می خوام یک نمونه تجربی رو باش حرف بزنم شما 4GB رو تا خرخره تو p1 پر کردی؟

benyamin_pc
15-09-2008, 23:19
حامد جان از توضیحاتتون ممنون اما 8gb یعنی هیچی سرعت رو پایین نمیاره؟ اگه اونی که دیدی انداخته روش در دسترستون هست ببین پرش که میکنه سرعت پایین نمیاد اگر اینطور هست رم خوب مال چه شرکتی هست چه مارکی و قیمت یک 4gb چقدر هست؟

mohsen_rkh
15-09-2008, 23:46
سلام. من شنبه علاء الدین بودم. کمترین قیمتی که برای گارانتی کامتل تونستم پیدا کنم 297 تومن بود تو طبقه آخر. در کل قیمت های طبقه ی آخر از بقیه طبقه ها خیلی بهتر بود. برای بدون گارانتی هم کمترین قیمت 283 تومن بود در حالی که من تو کرج 275 تومن قیمت گرفتم. رم 8 گیگ برای P1i هم فقط یک جا پیدا کردم که اون هم چون می دونست بقیه جاها ندارن با خیال راحت اون رو 100 تومن می فروخت (برای دوستانی که می خوان این رم رو تهیه کنن : فروشگاه شیرینکار همراه در طبقه همکف). به نظر من خیلی نامردیه که چون بقیه یه کالایی رو ندارن فروشنده اون رو با هر قیمتی که دلش می خواد بفروشه. رم 4 گیگ 35 تومن بود پس رم 8 گیگ دیگه فوفش باید 60 تومن یا 65 تومن بود. همیشه قیمتهای پاساژهای دور و بر علاء الدین از خود علاء الدین بهتر بوده. برای همین یه پاساژ دیگه که رفتم با گارانتی کامتل 294 تومن قیمت دادند. راستی تو طبقه آخر علاء الدین که رفتم وقتی از یه مغازه قیمت پرسیدم گفت 295 تومن بدون گارانتی و با رم 1 گیگ. وقتی پکش رو نگاه کردم دیدم با بقیه فرق می کنه. دوستانی که پک P1i رو دیدند می دونند که این پک رنگی نیست اما اون پک قسمت عکس گوشی روی صفحه اش آرم سونی اریکسون به صورت رنگی در زمینه ی سفید دیده می شد. وقتی از فروشنده پرسیدم که تفاوت این سری با سری قیلی چیه که پکش فرق می کنه گفت فقط 1 گیگ بودن رمش به جای 512 م ب.
دوستان عزیز ببخشید که جمله هام قاطی پاتیه آخه آخر شبه دارم سریع می نویسم که برم بخوابم و وقت ویرایش کردن ندارم!

benyamin_pc
15-09-2008, 23:49
اما جوی استیکی که بلوتوث داشته باشه و قابل شارژ باشه که از طریق بلوتوث با دستگاه ارتباط برقرار کنه نیست؟

با wireless کسی به اینترنت وصل شده؟

M659
15-09-2008, 23:55
سلام.
آقایون من قصد خرید دارم ولی کاربرد اساسیم با این گوشی همون Handwriting Recognition هستش (حتی کاربردش برای تماس هم این قدر مهم نیست).می خوام روش بنویسم (انگلیسی) بعد متن رو import کنم به PC ، یا بهتر در همون خود گوشی یک سری کلمه که نوشتم با dictionary چک کنم.
دوستان لطفا نظر بدن ببینم اصلا نیازم رو برطرف میکنه یا نه.
اگر نه برم سراغ چه گوشی؟
پیشاپیش ممنون.

e.khafan!
16-09-2008, 00:04
سلام.
آقایون من قصد خرید دارم ولی کاربرد اساسیم با این گوشی همون Handwriting Recognition هستش (حتی کاربردش برای تماس هم این قدر مهم نیست).می خوام روش بنویسم (انگلیسی) بعد متن رو import کنم به PC ، یا بهتر در همون خود گوشی یک سری کلمه که نوشتم با dictionary چک کنم.
اگر نه برم سراغ چه گوشی؟
پیشاپیش ممنون.
اگر فقط برای اون میخوای نه مناسب نیست ، چون صفحش بعد یه مدت ضعیف میشه باید تمیزش کنی + اگر محافظ بزاری خیلی ضعیف تر میشه

یه دونه از این تخته ها بخر

benyamin_pc
16-09-2008, 00:18
اینجا یک مدل joystick برای گوشی که با بلوتوث به دستگاه وصل میشه پیدا کردم که فقط یک باتری قلمی می خوره و به شارژ گوشی هم کاری نداره.تو عکس هایی که گذاشته به p990 وصل شده پس 100% باید با p1 هم کار کنه

از اینا تو ایران یعنی نمیاد؟

benyamin_pc
16-09-2008, 00:51
اینم چندتا گیم پد دیگه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ===>sonyericsson

انگار همون gamepad که تو پست قبلی گذاشتم خیلی معروف هست این رو کجا میشه خرید؟

Lamanta
16-09-2008, 08:52
سلام
منم p1i ام رو خریدم .:31:
مشخصاتش اینه :

نیاز به اپدیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 سوال دیگه
- مدت زمان قفل شدن صفحه کلید به صورت خودکار رو از کجا زیاد کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

vartan.alive90
16-09-2008, 16:23
برنامه Update Service رو از سی دی UIQموبایلستان نصب کردم.Flashplayerنیز نصبه.این ارور رو میده(موقع اجرا کردن برنامه...یعنی نصب میشه ولی وقتی رو آیکونش کلیک می کنم)
باید چی کارش کنم؟؟؟؟

hamed1297
16-09-2008, 18:20
بله نصب کردم و ورژن هم همینه!

میشه که کیبورد مجازی فارسی باشه؟ البته من تشخیص دستخط فارسی رو دارم!
control panel>text onput>on screen keyboard
حالا more رو بزن و set up رو انتخاب کن.

حامد جان از توضیحاتتون ممنون اما 8gb یعنی هیچی سرعت رو پایین نمیاره؟ اگه اونی که دیدی انداخته روش در دسترستون هست ببین پرش که میکنه سرعت پایین نمیاد اگر اینطور هست رم خوب مال چه شرکتی هست چه مارکی و قیمت یک 4gb چقدر هست؟

من توی فروم خارجی خوندم.قیمتش رو ندارم ولی مارک san disk رو با گارانتی life time توصیه میکنم.

سلام.
اگر نه برم سراغ چه گوشی؟
پیشاپیش ممنون.
یه مقدار سرعت کار رو پایین میاره وگرنه من مشکلی ندیدم.

سلام
منم p1i ام رو خریدم .
مشخصاتش اینه :

نیاز به اپدیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 سوال دیگه
- مدت زمان قفل شدن صفحه کلید به صورت خودکار رو از کجا زیاد کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

مبارک باشه.به سلامتی.
آخرین ورژن هست.آپدیت نمیخواد.

برنامه Update Service رو از سی دی UIQموبایلستان نصب کردم.Flashplayerنیز نصبه.این ارور رو میده(موقع اجرا کردن برنامه...یعنی نصب میشه ولی وقتی رو آیکونش کلیک می کنم)
باید چی کارش کنم؟؟؟؟

احتمالا نسخه قدیمی هست.
باید آخرین ورژن رو بگیرید از سایت.
اگر باز مشکل داشت باید uninstall بشه و دوباره نصب بشه.

benyamin_pc
16-09-2008, 18:51
کسی keygen برای smartmovie3.4 نداره؟؟
اگر کسی داره لطفا" بده::ممنون

carnation
16-09-2008, 18:54
خیلی ممنون حامد جان:11:

در مورد explrorer راهکاری نداری؟ من هنوز نتوستم شماذه ها و sms ها رو منتقل کنم:41:

طرز برنامه ریختن و اجرا تو p1 فرق داره؟ اگه توضیح بدین لطف میکنین! ببخشی تازه واردم دیگه!!