ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

ahadsadi
03-05-2017, 18:29
سلام مودم b5142 از مودمهای هوآویه و مثل دی تی 350 voip رو ساپورت میکنه ولی پورت یو اس بی اون رو نداره. قدرت گیرندگی اون عین همینه و لی پروتکل 3gpp این ، ورژن هشته ولی مال دی تی 350 نه هستش و مال زد 6000 ده هست. مزیت این مودم مال هوآوی بودنشه فقط. ببینیم با چه قیمتی میخوان بدن.

MMDFullHD
03-05-2017, 18:39
سلام مودم b5142 از مودمهای هوآویه و مثل دی تی 350 voip رو ساپورت میکنه ولی پورت یو اس بی اون رو نداره. قدرت گیرندگی اون عین همینه و لی پروتکل 3gpp این ، ورژن هشته ولی مال دی تی 350 نه هستش و مال زد 6000 ده هست. مزیت این مودم مال هوآوی بودنشه فقط. ببینیم با چه قیمتی میخوان بدن.

مثل اینکه باید چیز اشغالی باشه که دارن عوضش میکنن مجانی
برعکس محل ما الان تی دی انتن داره ولی وایمکس نداره من میخوام مودمو عوض کنم باید چیکار کنم؟ تو سایتش که میزنه اطلاعاتی موجود نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pooya Rezaie
03-05-2017, 18:42
دوستان چرا سرعت اینترنت TD LTE ایرانسل نسبت به نسل 4 و 4.5 اینقدر پایین تر هست؟ خودشون پهنا باند کمتری اختصاص دادن یا دلیل دیگه ای داره؟ اصلا هدف ایرانسل از راه اندازی نسل 4 ثابت چی بوده؟ اگه پوشش شبکه بوده که بیشتر مناطق که چک کردم نسل 4 و 4.5 پوشش کامل تری دارند. پشتیبانی ایرانسل گفت TD LTE جایگزین وایمکسه و هدف اینه سرعت حداقل 7 برابر ماکزیمم سرعت وایمکس بده یعنی حداقل 14 مگ. خوب من با نسل 3 که نزدیک 20 مگ سرعت دارم. اصلا منطقی نیست :/

srx190d
03-05-2017, 18:42
چه بسته گراني هم داره

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

greatpouya
03-05-2017, 18:47
دوستان چرا سرعت اینترنت TD LTE ایرانسل نسبت به نسل 4 و 4.5 اینقدر پایین تر هست؟ خودشون پهنا باند کمتری اختصاص دادن یا دلیل دیگه ای داره؟ اصلا هدف ایرانسل از راه اندازی نسل 4 ثابت چی بوده؟ اگه پوشش شبکه بوده که بیشتر مناطق که چک کردم نسل 4 و 4.5 پوشش کامل تری دارند. پشتیبانی ایرانسل گفت TD LTE جایگزین وایمکسه و هدف اینه سرعت حداقل 7 برابر ماکزیمم سرعت وایمکس بده یعنی حداقل 14 مگ. خوب من با نسل 3 که نزدیک 20 مگ سرعت دارم. اصلا منطقی نیست :/

نه، پهنای باندش فول رو ۲۰ ا، td lte پوشش و سرعتش نسبت به fdd کمتره تو دنیا حتی با یک فرکانس و پهنای باند برابر (واسه همین رو 4G معمولی با اینکه هنوز پهنای باندش به اندازه TD نشده بازم سرعت بالاتر میگیری.، ممکنه هدفش از ثابت، ظرفیت بیشتر و پول دراوردن و میکس شدن با فرکانس های موجود در 5G باشه، که در اون صورت باید قیمت هاشو با fdd ها برابر کنه که ظاهرا داره fdd رو گرون میکنه.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

iran202
03-05-2017, 18:48
برعکس محل ما الان تی دی انتن داره ولی وایمکس نداره من میخوام مودمو عوض کنم باید چیکار کنم؟ تو سایتش که میزنه اطلاعاتی موجود نیست

سلام

فردا در ساعت اداری عضو بشید یا به صورت غیر عضو سفارشتون رو کامل کنید. سیستم سایت و عضو گیری فروشگاه ایرانسل در حال حاظر غیر فعال است

موفق باشید

ahadsadi
03-05-2017, 18:55
تی دی ال تی ای در منطقه ما خوبه و من با مودم زد 6000 تا 62 مگابیت در ثانیه یعنی حدود 7.8 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود دارم البته مودمهایی که ایرانسل میده کت چهار هستند و کت شش اون هم در خارج از کشور برای تی دی ال تی ای زده شده ولی هیچ موقع به سرعت 4.5 جی نخواهد رسید چون در اون از دو باند همزمان استفاده میشه البته چهار و نیم جی اصل وگرنه میتونه در ایران بر اساس سلایقی فرق بکنه.

Pooya Rezaie
03-05-2017, 18:59
صدرصد هدفشون کسب درامد و فروش مودم هاشون بوده چون نسل 4 و 4.5 هم پوشش بهتر و هم سرعت بالاتر ارائه میدن.

یه سوال . با مودم های TD LTE میشه باندهای FDD هم گرفت ؟

greatpouya
03-05-2017, 19:04
صدرصد هدفشون کسب درامد و فروش مودم هاشون بوده چون نسل 4 و 4.5 هم پوشش بهتر و هم سرعت بالاتر ارائه میدن.

یه سوال . با مودم های TD LTE میشه باندهای FDD هم گرفت ؟
نه، شاید با سیمکارتاش کار کنه، ولی از شبکه خود TD.

Pooya Rezaie
03-05-2017, 19:13
نه، شاید با سیمکارتاش کار کنه، ولی از شبکه خود TD.

یه جا تو همین تاپیک گفته بودن میشه انگار. پس مودم های TDLTE فقط فرکانش 3500 دریافت میکنند درسته ؟

greatpouya
03-05-2017, 19:21
یه جا تو همین تاپیک گفته بودن میشه انگار. پس مودم های TDLTE فقط فرکانش 3500 دریافت میکنند درسته ؟
این مودم ها بله

reza3432
03-05-2017, 20:20
دوستان مودم های td داخلی کدومشون رو پیشنهاد میدید؟
آیا الان موقع خریده یا صبر بدیم فعلا تا سری بعد بیاد ؟
و آخرین سوال ، آیا سیم کارت td روی مودم های fd کار میکنه ؟(فقط برا حجم بسته ها میپرسم چون حجم بسته های همراه خیلی بد شده)

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

greatpouya
03-05-2017, 20:34
دوستان مودم های td داخلی کدومشون رو پیشنهاد میدید؟
آیا الان موقع خریده یا صبر بدیم فعلا تا سری بعد بیاد ؟
و آخرین سوال ، آیا سیم کارت td روی مودم های fd کار میکنه ؟(فقط برا حجم بسته ها میپرسم چون حجم بسته های همراه خیلی بد شده)

بغیر از z6000،
ممکنه خیلی طول بکشه تا سری بعدی بدن بیرون.
نه، کار نمیکنه

reza3432
03-05-2017, 20:38
بغیر از z6000،
ممکنه خیلی طول بکشه تا سری بعدی بدن بیرون.
نه، کار نمیکنه

یعنی اگه سیمکارتشو مثلا بندازیم تو مودم ca60 اصلا کار نمیکنه ؟

greatpouya
03-05-2017, 20:42
یعنی اگه سیمکارتشو مثلا بندازیم تو مودم ca60 اصلا کار نمیکنه ؟

نه
رو شبکه fdd رجیستر نمیشه

king_darkness
03-05-2017, 21:06

برای منم اطلاعات قبول نمی کنه!

ir.ghost
03-05-2017, 21:21
من چند روز پیش با GP 2101 تعویض زدم حالا میخوام بدونم کدوم بهتره این جدیده یا هموم GP2101؟

مشکلی هم که از اول داشتم نمیتونم توی لاگین کنم توی shop.irancell.ir

ir.ghost
03-05-2017, 21:38
ایمیل یا رمز عبور اشتباه است!
هزار بار فراموشی رمز عبور رو زدم ولی باز نمیتونم لاگین کنم

reza3432
03-05-2017, 21:44
بجز تفاوت در پورت ها ، dt350 و gp2101 چه تفاوتهای دیگه ای دارند ؟

Mohammad Aghaee
03-05-2017, 22:34
بجز تفاوت در پورت ها ، dt350 و gp2101 چه تفاوتهای دیگه ای دارند ؟

تا اونجایی که میدونم dt350 و z6000 مودم های خوبی نبودن و ایرانسل هم خودش فهمیده و دیگه موجودش نکرده ولی gp2101 کیفیت ساخت و گیرندگی بهتری داره البته این چیزی هست که شنیدم وگرنه خودم با هیچ کدوم اینا کار نکردم .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

reza3432
03-05-2017, 22:37
تا اونجایی که میدونم dt350 و z6000 مودم های خوبی نبودن و ایرانسل هم خودش فهمیده و دیگه موجودش نکرده ولی gp2101 کیفیت ساخت و گیرندگی بهتری داره البته این چیزی هست که شنیدم وگرنه خودم با هیچ کدوم اینا کار نکردم .

ممنون بابت راهنمایی

iCe m@n
03-05-2017, 23:38
به به! کجا سکونت دارین؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

کرج سمت باغستان

britain
03-05-2017, 23:57
این مودم
B-5142 بنچمارک های زیر 1 مگ ازش دیدم توی نت شاید من اشتباه کنم اما مثا اینکه cat 3 هست منظورم 1 مگابیت هست .... البته مال 1 اپراتور عجیب غریبی بود
حالا البته باید توی ایرانسل تست بشه اما 1 حسی بهم میگه 2 باره رفت توی پاچمون
البته بازم میگم احتمال اشتباه من هست چون تا حالا کسی با ایرانسل تست نکرده
نمی دونم چرا دارم اعتمادم رو از ایرانسل ازدست میدم:n29:
-

zofishel
04-05-2017, 09:23
این مودم
B-5142 بنچمارک های زیر 1 مگ ازش دیدم توی نت شاید من اشتباه کنم اما مثا اینکه cat 3 هست منظورم 1 مگابیت هست .... البته مال 1 اپراتور عجیب غریبی بود
حالا البته باید توی ایرانسل تست بشه اما 1 حسی بهم میگه 2 باره رفت توی پاچمون
البته بازم میگم احتمال اشتباه من هست چون تا حالا کسی با ایرانسل تست نکرده
نمی دونم چرا دارم اعتمادم رو از ایرانسل ازدست میدم:n29:
-
سلام
اتفاقا منم می خاستم این مدل مودم رو بگیرم شما یا دوستان اطلاعاتی از این مودم دارین؟مودم بدردبخوری هست؟
ممنون

reza3432
04-05-2017, 10:03
دوستان دقیقا این دو تا تست رو تو یک زمان و از یک سرور گرفتم
هم موبایل 4g+ بود و هم مودم (ca60) 4g+ بود
هر ۲ تاش فول آنتن با فاصله ۴۰۰ متر دید مستقیم از دکل.
به نظرتون چرا اینقدر اختلاف سرعت داره ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Armin.Computer
04-05-2017, 11:32
سلام
مودم های TD سیم کارت فورجی معمولی رو ساپورت نمی کنن؟؟؟

M€HRAN
04-05-2017, 11:51
سلام
مودم های TD سیم کارت فورجی معمولی رو ساپورت نمی کنن؟؟؟

سلام
من تست کردم ساپورت می کنند
سیم کارت 4g رو مودم DT-350 انداختم و با بسته ساعتی ازش استفاده کردم

saman02
04-05-2017, 13:58
سلام دوستان. میگم اینجا کسی سمت غرب تهران پونک یا مرزداران از td ایرانسل استفاده میکنه؟؟؟ لطفا یه اعلام وضعیت میکنین از سرعت و پینگ.

fafool70
04-05-2017, 14:54
ایرانسل باز حرکت عجیبی دراورد تا چند روز پیش gp2101 بود واسه تعویض مودن وایمکس الان چیزی که تا الان نبوده و فقط واسه مودم وایمکس جایگزین شده . به مدل ۵۱۴۱ مشکوکم . ممکنه سرعتش یا انتن دهیش مشکل داشته باشه .

فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk

Black.Hawk
04-05-2017, 15:13
ایرانسل باز حرکت عجیبی دراورد تا چند روز پیش gp2101 بود واسه تعویض مودن وایمکس الان چیزی که تا الان نبوده و فقط واسه مودم وایمکس جایگزین شده . به مدل ۵۱۴۱ مشکوکم . ممکنه سرعتش یا انتن دهیش مشکل داشته باشه .

جالبه فاکتوری که برای من فرستادن همون gp2101 هست اما امروز که چک کردم توی سایت فاکتور رو تغییر دادن به b5142
چون این مدل جدید هست و کسی قبلا استفاده نکرده نمیدونم اعتراض کنم و پیگیر تحویل همون gp2101 بشم یا اینکه بیخیال بشم و اینو تحویل بگیرم...
کسی هنوز بدستش نرسیده یه بررسی یا مقایسه انجام بده؟

ir.ghost
04-05-2017, 15:20
جالبه فاکتوری که برای من فرستادن همون gp2101 هست اما امروز که چک کردم توی سایت فاکتور رو تغییر دادن به b5142
چون این مدل جدید هست و کسی قبلا استفاده نکرده نمیدونم اعتراض کنم و پیگیر تحویل همون gp2101 بشم یا اینکه بیخیال بشم و اینو تحویل بگیرم...

من هر کاری که میکنم نمینونم وارد سایت shop.irancell.ir بشم که فاکتور رو چک کنم

ALIRK
04-05-2017, 15:23

مشکلی نداره همین الان وارد شدم

Black.Hawk
04-05-2017, 15:24
برا منم بعضی وقتا اینجوری میشه... اگر نام کاربری و رمز رو ذخیره کردید یه بار پاک کنید و دستی بنویسید...
برا من این کار جواب میده...
و یا اینکه اگر با گوشی هستید سایت دسکتاپش رو باز کنید...

ir.ghost
04-05-2017, 15:27
برا منم بعضی وقتا اینجوری میشه... اگر نام کاربری و رمز رو ذخیره کردید یه بار پاک کنید و دستی بنویسید...
برا من این کار جواب میده...
و یا اینکه اگر با گوشی هستید سایت دسکتاپش رو باز کنید...

پسوردتون عدد داره؟ چون سایت ایرانسل عدد هارو فارسی میزنه

Black.Hawk
04-05-2017, 15:31
پسوردتون عدد داره؟ چون سایت ایرانسل عدد هارو فارسی میزنه
اره عدد و حرف با هم داره... اما با حرف شروع میشه

britain
04-05-2017, 15:39
هر کی دستش رسید از این مودم

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

B-5142

تست بزاره اینجا

fafool70
04-05-2017, 16:18

جدی؟ یعنی شما که قبل هم درخواست دادین تغییر دادن مودم رو عجیبه واقعا . یه تماس بگیر با ۷۰۰ یا ۷۰۷ ببین چی جواب میدت یا توی سایت انلاین چت کن باهاشون.

Black.Hawk
04-05-2017, 16:26
جدی؟ یعنی شما که قبل هم درخواست دادین تغییر دادن مودم رو عجیبه واقعا . یه تماس بگیر با ۷۰۰ یا ۷۰۷ ببین چی جواب میدت یا توی سایت انلاین چت کن باهاشون.

چت آنلاین انجام دادم اول یه ایمیل داد گفت فاکتور قبلی رو بفرست به این آدرس تا پیگیری کنن چند لحظه بعد گفت الان بهم اطلاع دادن که همه رو همین مدل جدید میفرستن...
منم گفتم قرارداد رو که نمیشه یک طرفه تغییر داد قانونی نیست این کار...
گفت بازم میتونید با همون ایمیل در تماس باشید و اگرم بخواید میتونید کنسل کنید...
اما من از مودم وایمکس هیچ استفاده ای نمیکنم و فکر کنسل کردن نیستم اما در مورد اینکه پیگیر همون مودم قبلی بشم یا نه رو شک دارم...
چون نمیدونم که کدوم واقعا بهتر هست
سایت ایرانسل هم اطلاعات فنی و دقیقی نمیزاره هیچ وقت...
تنها موردی که هست تعداد پورت های بیشتر و voip هست نسبت به مدل gp2101 و از اون طرف وای فای ١۶ کاربر...
البته هیچ کدوم از اینا برای من مهم نیست چون اینترنت رو از طریق اکسس پوینت به اشتراک میزارم
فعلا فقط میخوام بدونم از لحاظ آنتن دهی کدوم بهتره و هنوزم به جوابی نرسیدم...

nima.g22
04-05-2017, 16:42
چت آنلاین انجام دادم اول یه ایمیل داد گفت فاکتور قبلی رو بفرست به این آدرس تا پیگیری کنن چند لحظه بعد گفت الان بهم اطلاع دادن که همه رو همین مدل جدید میفرستن...
منم گفتم قرارداد رو که نمیشه یک طرفه تغییر داد قانونی نیست این کار...
گفت بازم میتونید با همون ایمیل در تماس باشید و اگرم بخواید میتونید کنسل کنید...
اما من از مودم وایمکس هیچ استفاده ای نمیکنم و فکر کنسل کردن نیستم اما در مورد اینکه پیگیر همون مودم قبلی بشم یا نه رو شک دارم...
چون نمیدونم که کدوم واقعا بهتر هست
سایت ایرانسل هم اطلاعات فنی و دقیقی نمیزاره هیچ وقت...
تنها موردی که هست تعداد پورت های بیشتر و voip هست نسبت به مدل gp2101 و از اون طرف وای فای ١۶ کاربر...
البته هیچ کدوم از اینا برای من مهم نیست چون اینترنت رو از طریق اکسس پوینت به اشتراک میزارم
فعلا فقط میخوام بدونم از لحاظ آنتن دهی کدوم بهتره و هنوزم به جوابی نرسیدم...

برای منم همین الان آوردن
جالبیش زنگ زدم هم 600 هم 707 پیگیری مکردم میگن اون مدل موجود نبود اینو فرستادیم
بعد میگه اگه دلتون میخواد اون مدل رو از سایت ایرانسل خریداری کنید (کلاهبردارن اینا خودش اول میگه موجود نیست )
فاکتورم الان نگاه کردم عوض کردن نوشتن B5141 ولی من پرینت فاکتور قبلو دارم
منم شک دارم پیگیری کنم یا نه

Black.Hawk
04-05-2017, 17:05
برای منم همین الان آوردن
جالبیش زنگ زدم هم 600 هم 707 پیگیری مکردم میگن اون مدل موجود نبود اینو فرستادیم
بعد میگه اگه دلتون میخواد اون مدل رو از سایت ایرانسل خریداری کنید (کلاهبردارن اینا خودش اول میگه موجود نیست )
فاکتورم الان نگاه کردم عوض کردن نوشتن B5141 ولی من پرینت فاکتور قبلو دارم
منم شک دارم پیگیری کنم یا نه
من ایمیل هم زدم و جوابی که همین الان دادن این بود :

کاربر گرامی،

طبق بررسی انجام شده، در حال حاضر مودم مو­جود در فروشگاه الکتر­ونیکی ایرانسل جهت تع­ویض رایگان مودم وایم­کس ایرانسل با مودم TD-LTE، مودم مدل B-5142 می باشد.

موفق باشید

پیگیری هم اگر بخوایم بکنیم فک کنم باید از طریق ١٩۵ انجام بدیم خودشون به راحتی قانون قرارداد رو زیر پا گذاشتن و حتی حاضر به معذرت خواهی هم نشدن...
شما اگر مودم بدستت رسیده توی دفترچه اطلاعات مودم رو ببین میتونی پیدا کنی که حداقل یه مقایسه با قبلی بکنیم مثلا gain آنتنش چقدر هست...
یا اینکه اگر راه اندازیش کردی ببین کیفیت و وضعیت آنتن دهیش چطور هست
البته بهترین کار برا مقایسه داشتن همزمان هر دو مدل هست...

Le0nard0
04-05-2017, 17:11
طرح تعویض مودم وایمکس با مودم TD-LTE یه طرح تشویقی و هدیه از طرف ایرانسله . میتونه همین فردا کلا این طرح رو جمع کنه . اینکه مودم رو عوض کرده کار غیرقانونی نکرده . پول که بابتش ندادی دنبال فاکتور قرارداد و شکایتی .

Black.Hawk
04-05-2017, 17:17
طرح تعویض مودم وایمکس با مودم TD-LTE یه طرح تشویقی و هدیه از طرف ایرانسله . میتونه همین فردا کلا این طرح رو جمع کنه . اینکه مودم رو عوض کرده کار غیرقانونی نکرده . پول که بابتش ندادی دنبال فاکتور و شکایتی .
دوست عزیز بحث پول دادن یا ندادن نیست
بحث این هست که زمانی که در هر موردی قراردادی نوشته میشه و اون قرارداد بسته میشه باید هر دو طرف بهش احترام بزارن و مواردی که داخلش عنوان میشه رو رعایت کنن...
از طرفی هر نوع تغییر در قرارداد باید با رضایت هر دو طرف باشه... حالا چه قرارداد ماشین و ملک و زمین باشه چه قرارداد آب دادن به چمن در خونه...
متاسفانه امثال شما با این طرز فکر عجیبتون باعث میشن این شرکت ها هر طور که میخوان رفتار کنن و هر زمان هر تغییری دلشون خواست بوجود بیارن
احتمالا از نظر شما اگر به جای مودم یه خودکار بیک هم تحویل بدن اکی هست چون پولی بخاطرش نداده کسی [emoji1]

Le0nard0
04-05-2017, 17:25
اگه از این طرح نذری ایرانسل راضی نیستی میتونی دست بکنی توی جیبت مودمی که میخوای رو بخری اگه برخلاف قرارداد خریدت بهت چیز دیگه ای تحویل داد اونوقت شکایت کنی. داره جای مودم بدون استفاده وایمکس به کاربراش مودم TD-LTE میده حالا یه سری از چیز مفتی تشویقی هم ناراضی ان .

nima.g22
04-05-2017, 17:25
طرح تعویض مودم وایمکس با مودم TD-LTE یه طرح تشویقی و هدیه از طرف ایرانسله . میتونه همین فردا کلا این طرح رو جمع کنه . اینکه مودم رو عوض کرده کار غیرقانونی نکرده . پول که بابتش ندادی دنبال فاکتور قرارداد و شکایتی .

شما مثل اینه از بس سرتون کلاه گذاشتن عادت کردید
وقتی قرار دادی بسته میشه هر دو طرف باید بهش پایبند باشن

مگه زورش کردن طرح بذاره ؟تازه کلی پول مودم وایمکس دادیم که آخرش شد این پس همیچین مجانی هم واسمون درنیومده
من شکایت کردم هم پرینت دارم هم ایمیلی که فرستادن
کلاهبرداری دیگه اینجوری ندیده بودیم
زنگ زدم طرف میگه دلت نمیخواد مودم وایمکسو پس میفرستیم ...منم گفتم همون مودم رو بفرست بعد از رضایت یا نارضایتیم بپرس

Le0nard0
04-05-2017, 17:26
زنگ زدم طرف میگه دلت نمیخواد مودم وایمکسو پس میفرستیم ...منم گفتم همون مودم رو بفرست بعد از رضایت یا نارضایتیم بپرس
جواب درستی بهت داده. اگه راضی نیستی مودم وایمکس دکوری رو پس بگیر مودم مورد علاقتو از سایت ایرانسل بخر .

nima.g22
04-05-2017, 17:29
من ایمیل هم زدم و جوابی که همین الان دادن این بود :

کاربر گرامی،

طبق بررسی انجام شده، در حال حاضر مودم مو­جود در فروشگاه الکتر­ونیکی ایرانسل جهت تع­ویض رایگان مودم وایم­کس ایرانسل با مودم TD-LTE، مودم مدل B-5142 می باشد.

موفق باشید

پیگیری هم اگر بخوایم بکنیم فک کنم باید از طریق ١٩۵ انجام بدیم خودشون به راحتی قانون قرارداد رو زیر پا گذاشتن و حتی حاضر به معذرت خواهی هم نشدن...
شما اگر مودم بدستت رسیده توی دفترچه اطلاعات مودم رو ببین میتونی پیدا کنی که حداقل یه مقایسه با قبلی بکنیم مثلا gain آنتنش چقدر هست...
یا اینکه اگر راه اندازیش کردی ببین کیفیت و وضعیت آنتن دهیش چطور هست
البته بهترین کار برا مقایسه داشتن همزمان هر دو مدل هست...

من شکایت کردم شما هم پیگیری کن
فاکتور خرید رو عوض کردن ولی ایمیلی که فرستادن همون مدل 2101 ثبت شده اونو به عنوان مدرک داشته باش
این مودم رو حتی برای خرید نقدی هم نذاشتن و یه شبه عوضش کردن با 2101
2101 رو میگن موجود نبوده اینو فرستادیم ولی الان برای خرید نقدی موجوده:n02:

nima.g22
04-05-2017, 17:31
جواب درستی بهت داده. اگه راضی نیستی مودم وایمکس دکوری رو پس بگیر مودم مورد علاقتو از سایت ایرانسل بخر .

من مثل شما نیستم :n09:
همون چیزی رو که تو فاکتور خریدم زده رو میخوام پس خواسته نامعقولی نیست
اگه اینجوری انقدر شیر تو شیر باشه پس چرا فاکتور خرید صادر میکنن
شما هم نمیخواد سنگ ایرانسل کلاهبردارو به سینه بزنی

mojtaba318
04-05-2017, 18:46
هزار بارزنگ زده خودشو بکشه هم من مودم عوض کن نیستن با این کلاه بردارا یه چی دیگه میزنه تو فاکتور یه چی دیگه تحویل میده

بعدشم مودمو بخری با بسته ارزونتر درمیاد تا این مودم رایگانو 48 تومن که پول زور میگیره بری بسته 150 گیگم بگیری میزنه بالای 300تومن

الان مودم بخرو با بسته تخفیف دار 150 گیگش ارزون تر گیرت میاد:))

morypory
04-05-2017, 19:03
سلام دوستان من هم دیروز طرح تعویض ثبت نام کردم البته من هم تو فاکتور نوشته مودم GP2101 البته من دو تا مشکل دارم اول اینکه موقع ثبت درخواست تو سایت ثبت نام نکردن و به عنوان کاربر مهمان درخواستم را ثبت کردم ایمیل تائیدیه هم برام آمد ولی هیچکجای سایت ایرانسل جائی برای پیگیری خرید وجود نداره لینکی هم که تو ایمیل هست فقط به صفحه اول فروشگاه وصله که باید نام کاربری و رمز عبور را وارد کنیم که بالطبع من ندارم دوم اینکه من تو آدرسی که دادم چند تا حرف اضافه به آدرسم اضافه شده که یک آدرس در هم بر هم به پشتیبانی زنگ زدم اول گفت برو فاکتورتو میتونی ویرایش کنی که گفتم هرجای سایت گشتم چیزی عایدم نشد بعد که گفتم نمیتونم فاکتور خریدمو ببینم چون به صورت مهمان آمدم یک شماره پیگیری داد گفت تماس میگیرند الان 24 ساعته هیچ خبری نشده و سوال دیگه الان که تو قسمت تعویض میرم مودم را عوض کردن میخواستم بدونم این دو مدل مودمک چه فرقی دارند البته من از خدامه که مودم وایمکسمو بگیرند مفتشم گرونه

iran202
04-05-2017, 19:07
مودم مدل B5142 چه تفاوتی با مدل gp2101 دارد؟ اینکه 2 نفر از کاربران اعلام می کنن که مدل مودم نباید تغییر میکرده حرفشون منطقی هست و اگر هر کاربر رضایت نداشته باشه مودم وایمکسش رو پس میده شرکت تمام! حرف خاصی نبود!

فقط تفاوت ها چی هست؟ چه جوری برای شما به اثبات رسیده مدل b5142 از لحاظ شما خوب نیست؟ دلیل منطقی ندیدم! چون کاربری از این مودم استفاده نکرده بود و نقد و بررسی نزاشته تو تاپیک!

Black.Hawk
04-05-2017, 19:40
مودم مدل B5142 چه تفاوتی با مدل gp2101 دارد؟ اینکه 2 نفر از کاربران اعلام می کنن که مدل مودم نباید تغییر میکرده حرفشون منطقی هست و اگر هر کاربر رضایت نداشته باشه مودم وایمکسش رو پس میده شرکت تمام! حرف خاصی نبود!

فقط تفاوت ها چی هست؟ چه جوری برای شما به اثبات رسیده مدل b5142 از لحاظ شما خوب نیست؟ دلیل منطقی ندیدم! چون کاربری از این مودم استفاده نکرده بود و نقد و بررسی نزاشته تو تاپیک!
ببینید نارضایتی کسایی که از این طرح استفاده کردن دو دلیل اصلی داره... یکی بحث فنی و یکی هم قانونی
حالا من دوتاش رو توضیح میدم...
از لحاظ فنی درست میفرمایید مودم جدید هنوز تست نشده تا کیفیتش بررسی و یا مقایسه بشه پس این سوال همه هست که چقدر تفاوت دارن و اصلا تفاوت دارن یا نه... اما با پیشینه ای که تا الان از ایرانسل و اکثر شرکت های اینترنتی همگی دیدیم و شنیدیم خیلی بعید به نظر میرسه که ایرانسل بیاد مودم قبلی رو با نمونه با کیفیت تر یا گرون تر عوض کنه و چیزی که به نظر من میرسه اینه که ایرانسل چند روز اول این طرح مودمی رو که برای همه شناخته شده بود تبلیغ کرد تا مشترک ها اطمینان پیدا کنن و خریدشون رو انجام بدن اگر از اول این مودم جدید رو میزاشت شاید کسی تمایلی نشون نمیداد به این طرح... از طرف دیگه هر کسی که بخواد مودم رو تست کنه باید موقع تحویل فاکتور جدید رو امضا کنه و این امضا کردن به معنی پذیرش این تغییر هست و مشترک عملا داره میگه من راضی هستم از این بابت و در نتیجه بعدا نمیتونه ادعایی بکنه که چرا مودم متفاوت به من دادین...

از بابت قانونی هم که تو پست های قبلم عرض کردم ایرانسل حداقل کاری که میتونست بکنه این بود که به مشترکایی که تا قبل از تغییرات ثبت نام کردن همون مودم قرارداد رو بده و بعد از تغییرات هم که هر کسی قبل از اقدام متوجه میشد کدوم مودم قراره براش ارسال بشه ویا حداقل با تماس تلفنی این مورد رو به مشترک اعلام میکرد نه اینکه مودم جدید رو بفرسته در خونه و بعد تازه مشترک متوجه بشه که تغییر کرده...
در نهایت هم دست بردن توی قرارداد و تغییر دادنش حتی از لحاظ قضایی جرم محسوب میشه و قابل پیگیری هست اگر کسی حوصله و وقتش رو داشته باشه... و اینم هم که بگیم یا اینو رو بگیر یا کنسل کن باز حرف درستی نیست... چون تغییرات از سمت ایرانسل اعمال شده این ایرانسل هست که باید مشترک رو راضی کنه...ینی در واقع هر نهادی که بخواد وساطت کنه حق رو به مشتری میده چون مشتری فقط میخواد طبق قرارداد باهاش رفتارش بشه نه کمتر نه بیشتر...
دوستانی هم که میفرمایند طرح رایگان هست شاید تا حدودی در ظاهر اینطور باشه اما در واقع ایرانسل قصد داره وایمکس رو جمع آوری و تعطیل کنه و اگر همچین طرحی رو نمیزاشت ممکن بود بعدا براش مشکل پیش بیاد و یه عده بگن که در حال استفاده بودن و نباید جمع آوری بشه... پس الان این طرح رو گذاشته تا بعدا خودش رو به راحتی تبرئه کنه از این مسائل... و از طرفی هم زمانی که ایرانسل قیمت مودمای وایمکسش از ١٢٠ هزار تومن به بالا شروع میشد یه مودم ای دی اس ال خوب ۵٠ ۶٠ هزار تومن بود... پس عملا ایرانسل خیرات نکرده مودم هاش رو و قبلا پول هر دو مودم رو یک جا گرفته یجورایی...

britain
04-05-2017, 20:40
PLDT ULTERA
اسم دیگه این مودم جدید هست بررسی بنچمارکش هم توی نت هست

reza3432
04-05-2017, 21:06
دوستان الان سرویس td روی سرعت خاصی بسته شده ؟

Le0nard0
04-05-2017, 21:10
دوستان الان سرویس td روی سرعت خاصی بسته شده ؟

نه محدودیت خاصی نداره تا 40-50 میتونی بگیری

reza3432
04-05-2017, 21:12
البته منطقه به منطقه فکر کنم متفاوت باشه. امشب با نامحدود fd چک میکنم خبر میدم

Le0nard0
04-05-2017, 21:17
البته منطقه به منطقه فکر کنم متفاوت باشه. امشب با نامحدود fd چک میکنم خبر میدم

یعنی میخوای سیم کارت فورجی معمولی رو بذاری توی مودم TD-LTE ؟ در اینصورت یه کم کاهش سرعت داری

reza3432
04-05-2017, 22:46
بعید میدونما . لا اقل الان که تست اسپید گرفتم تو یه مایه بود 2 حالتش (بین 29 تا 31 مگ)
ولی ca60 سرعتش بیشتر بود با 4g+ (حدود 45 مگ)
البته بگم که خونه ما آخر آخر آخر محدوده سبز کمرنگ هست . 2 تا آنتن دارم ولی SINR 9db هست . میدونم کمه البته

mohammadgh6
04-05-2017, 22:53
یعنی این مودم هوآوی نیست؟

mohammadgh6
04-05-2017, 23:06
یعنی مودم هوآوی نیست؟

mohammadgh6
04-05-2017, 23:08
یعنی این مودم هوآوی نیست؟

nima.g22
04-05-2017, 23:30
اگه مودم 2101 خریدید و مودم 5142 بهتون دادن تحویل نگیرید
توی نت یه بررسی بکنید درمورد این دوتا متوجه میشید چرا ایرانسل پشیمون شد و 2101 رو یه شبه به 5142 تغییر داد
مشترکین وایمکس چه گناهی کردن که همیشه باید بهشون ظلم بشه
من امضا کردم برگه هارو و توجه به مدل مودم نکردم که عوض شده فقط موقع تحویل مودم فهمیدم که دیگه پیک گفت همینه و ناچارا تحویل گرفتم
ما که چندین ساله عادت کردیم بکنن تو پاچمونو چیزی نتونیم بگیم اینم روش

Electronic-Arts
04-05-2017, 23:40
توی نت یه بررسی بکنید درمورد این دوتا متوجه میشید چرا ایرانسل پشیمون شد و 2101 رو یه شبه به 5142 تغییر داد
من امضا کردم برگه هارو و توجه به مدل مودم نکردم که عوض شده فقط موقع تحویل مودم فهمیدم که دیگه پیک گفت همینه و ناچارا تحویل گرفتم
چرا ؟ مشکل این مودم جدیده چیه ؟ بد نیست به جای این که بگید سرچ کنیم بنویسید بقیه هم بدونن!!!

ir.ghost
04-05-2017, 23:41
مشکلش؟ چیه؟

nima.g22
04-05-2017, 23:45
چرا ؟ مشکل این مودم جدیده چیه ؟ بد نیست به جای این که بگید سرچ کنیم بنویسید بقیه هم بدونن!!!

چیز مبهمی نگفتم که
برو گوگل که بلدی سرچ کن بنچمارک مودم هارو گذاشته
اسم مودم هارو هم که دوستان درآوردن چندتا پست قبلی دیگه زحمت دیدنش با شما

nima.g22
04-05-2017, 23:50
مشکلش؟ چیه؟

آپشن گرم کن صندلی شاگرد نداره:n02:
برادرم خب معلومه سرعتش نسبت به 2101 پایین تره
دلیل بهتر از این که دروغ دارن میگن 2101 موجود نداریم 5142 بجاش تحویل دادیم ولی الان شما برو سایت ایرانسل 2101 رو نقدی و آنلاین بخر
دلیلی نمیبینم ایرانسل بخواد لطف کنه مودمی بهتر از 2101 بده
اگه مشکلی نبود همون 2101 رو میداد نیاز نبود دلیلش رو عدم موجودی اعلام کنه در صورتی که موجوده و قابل خریداری

nima.g22
05-05-2017, 00:10
جالبه فقط این مودم رو به اونایی میده که میخوان وایمکسشون رو تبدیل کنن و 5142 خرید نقدی نداره
پیش خودشون گفتن اینایی که وایمکس دارن با سرعت 512 و یک مگ و دو مگ سر میکردن اینم زیادشونه همینو بدیم بهشون هزینه زیادیم نکنیم

مهم نیست... من که شکایت کردم به دلیل تغییر یکطرفه قرارداد خریدم حالا یا جواب داد یا نداد کاریش نمیشه کرد تا بوده همین بوده
شما دوستان هم به نظر و انتخاب خودتونه هرجور صلاح میدونید تصمیم بگیرید
دیگه خداروشکر سطح آگاهی مردم بالا رفته خودشون میتونن سرچ کنن و خوب و بد رو تشخیص بدن
موفق باشید

ir.ghost
05-05-2017, 00:13
آپشن گرم کن صندلی شاگرد نداره:n02:
برادرم خب معلومه سرعتش نسبت به 2101 پایین تره
دلیل بهتر از این که دروغ دارن میگن 2101 موجود نداریم 5142 بجاش تحویل دادیم ولی الان شما برو سایت ایرانسل 2101 رو نقدی و آنلاین بخر
دلیلی نمیبینم ایرانسل بخواد لطف کنه مودمی بهتر از 2101 بده
اگه مشکلی نبود همون 2101 رو میداد نیاز نبود دلیلش رو عدم موجودی اعلام کنه در صورتی که موجوده و قابل خریداری

اینجا جای مسخره بازی نیست سن رو حل بده بالا
دلیل چرندیات شما نیست کیفیت و گین مودم ملاک هست

Electronic-Arts
05-05-2017, 00:27
چیز مبهمی نگفتم که
به جای لوده بازی به قول دوستمون که میگه جای مسخره بازی ها نیست شما که یه چیزی میگی با مدرک میگفتی نه این که بفرستی اینور و اونور
مشخصه که از رو هوا داری میگی دیگه وقتی منبع نمیذاری

SajjadKAZ2003
05-05-2017, 01:07
سلام دوستان من یه مودم مدل GP 2101 گرفتم و سیم کارتش رو هم فعال کردم . بسته هم خریدم براش ! ولی وقتی مودم رو روشن میکنم چراغ Wifi و سیگنالش (سیگنال سوم که سه تا خط داره) مدام چشمک میزنه و متوقف هم نمیشه ! نمیدونم ایراد از مودم ه یا سرویس دهی اون مجدوده مشکل داره ! چون آدرس ه خونم هم تقریبا داخل محدوده پوشش دهیه ! یهنی 30 40 متر اینور اونور فاصله داریم نهایتا! امکان داره به خاطره این باشه که شبکه رو پیدا نمیکنه ؟ یا نه کلا نباید اینطوری باشه ؟ یعنی چشمک زدنش باید در هر صورت قطع بشه ؟

مودم رو یه بار ریست کن

سلام
این بسته هایی که با مودم میده یه بار مصرفه یا باهمون قیمت میشه تمدیدکردباز

یه بار مصرفه
در دفعات بعد برای تمدید قیمت بسته ها گرونتره

ALIRK
05-05-2017, 01:31
یادمه سری اول که مودم z6000امده بود کلی مطلب از خراب بودن مودم و ضعیف بودنش گذاشته بودن تو سایتها

من خودم 48 ساعته بکوب از مودم فوق کار کشیدم نه هنگی دیدم نه ارتباط.. نه سیگنالم قطع میشد
اینکه بعضی از دوستان مشکلاتی قطع وصل شدن نت رو داشتن ربطی به مودم نداشت مشکل از منطقشون بود

حالا حکایت شده همین مدل فوق بدون مدرک

دوستانی که خریداری کردن مشکلاتشو بیان کنن
بالاخره هر تکنولوژی اوایلش یکسری مشکلات داره

salarnosrati
05-05-2017, 01:43
بعضی کاربرا جوری از ایرانسل دفاع میکنن که واقعا یا شرکت مال خودشون یا اطرافیانشونه، یا بهشون یه چیزی میده که اینطور هواشو دارن!!
دیگه حداقل کاری که میتونست کنه این بود که تماس بگیره بگه آقا مدلی که به شما گفتیم میدیم تغییر کرده میخوایم این مدل رو بدیم!
اگه نمی خوای پس بده و همین از سرتون زیاده و این شر و ورا مال سر گردنه هست نه یه شرکتی که ادعا هاشو تریلی نمیتونه بکشه!
به نظر من همه کسانی که اینجا هستیم و خریداری کردیم شکایت کنیم. یه دست صدا نداره ولی وقتی زیاد بشیم نمیتونه هر کاری که دوست داشت انجام بده.
اون از سرویس وایمکسش که از روز اول مفت نمی ارزید اینم از td-lte !

reza3432
05-05-2017, 01:52
دوستان یه تجربه جالب با gp-2101
مودم با سیم کارت fd کار میکرد . ولی بعد از ساعت ۱۲ دیگه اینترنت نداد با اون سیم کارت ولی کانکت بود و ۲ تا آنتن داشت
البته بسته رو سیم کارت fd تمام شد ولی شارژ پولی داشت.
گفتم تا ۲ صبر کنم تا بیفته رو بسته شبانه.
ولی بعد ۲ هم همون حالت (کانکتد میزنه تو ستینگ مودم با ۲ تا آنتن) ولی اینترنت نداره
کسی با سیم کارت fd بسته شبانه رو مودم td استفاده کرده؟

britain
05-05-2017, 02:03
چیز مبهمی نگفتم که

اینجوری که من سرچ کردم ( بازم می گم ممکنه اشتباه باشه ها )
مودم cat3 :n27:
سرعتش کمه توی بنچمارک ها ( البته مال اون اپراتور اندونزی )
آنلاک نمی شه
کلا اصلا به تجربه من تا حالا مودم هایی که چراغ زیاد و پورت خیلی زیاد تر دارن مشکوکن به آشغال بودن

shaw2360
05-05-2017, 09:12
سلام
دو تا تست سرعت همین الان. اولی با فیل تر شکن و یکی بدون فیل.

Tehranshahr
05-05-2017, 09:26
مدل جدید سازندش شرکت gemtek ولی اطلاعات فنی دقیقی نزده ازش. آنتنشو گفته های گین.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

britain
05-05-2017, 10:17
سلام

خوبه . مدل چی؟:n13:

Le0nard0
05-05-2017, 10:27
چیش خوبه؟ خیلی پایینه

greatpouya
05-05-2017, 10:27
مدل جدید سازندش شرکت gemtek ولی اطلاعات فنی دقیقی نزده ازش. آنتنشو گفته های گین.

سایتش یه pdf هم گذاشته بالا برا دانلود

reza3432
05-05-2017, 10:43
دوستان یه تجربه جالب با gp-2101
مودم با سیم کارت fd کار میکرد . ولی بعد از ساعت ۱۲ دیگه اینترنت نداد با اون سیم کارت ولی کانکت بود و ۲ تا آنتن داشت
البته بسته رو سیم کارت fd تمام شد ولی شارژ پولی داشت.
گفتم تا ۲ صبر کنم تا بیفته رو بسته شبانه.
ولی بعد ۲ هم همون حالت (کانکتد میزنه تو ستینگ مودم با ۲ تا آنتن) ولی اینترنت نداره
کسی با سیم کارت fd بسته شبانه رو مودم td استفاده کرده؟

دوستان کسی تجربه ای در این [emoji115] خصوص نداره راهنمایی کنه ؟

Black.Hawk
05-05-2017, 11:33

داخل pdf مقدار gain آنتن رو 5dBi نوشته...
این مقدار برا مودم های دیگه ایرانسل چنده؟
کسی خبر داره؟

Black.Hawk
05-05-2017, 11:35
سلام

شما دوست و آشنایی ندارید که مودم های دیگه رو داشته باشه و بشه از همین نقطه با اونا هم تست گرفت؟

greatpouya
05-05-2017, 11:52
داخل pdf مقدار gain آنتن رو 5dBi نوشته...
این مقدار برا مودم های دیگه ایرانسل چنده؟
کسی خبر داره؟

mohammadgh6
05-05-2017, 12:05
دوستان این مودم B 2142 زیزش نوشته هوآوی .کلک زدن؟

greatpouya
05-05-2017, 12:15
دوستان این مودم B 2142 زیزش نوشته هوآوی .کلک زدن؟
میشه ازش و مارکش عکس بگیری بفرستی

جیوه
05-05-2017, 12:42
در یک کلام ویژگی های td-lte ایرانسل :
1 . قیمت 2 برابر نسبت به مبین نت
2 . بعضی مودم ها واقعا بی کیفیت هستن از جمله این جدیده که زوری داره می کنه توی پاچه مردم .
3 . عدم ثبات طرح ها و قیمت ها
4 . عدم پوشش درست و حسابی حتی از مبین نت هم که هنوز راه نیفتاده بدتره
5 . مودم فروشی با کلاه برداری به وایمکس دارها و نشان دادن یک مودم دیگر و تعویض با مودم آشغال در آخرین لحظه
6 . سوق دادن اجباری کاربران عادی موبایل به خرید tdlte با از کار انداختن بسته های موبایل
7 . عدم امکان تست مودم هنگام خرید و هزار درد سر دیگه
8 . پشتیبانی و گارانتی الکی ( اگه مودم خراب بشه می فهمید ) سر ما که آوردن !! :n34:
9 . الان تست هم گه گذاشتن جر در موارد خاص سرعت چندانی نداره
10 . بسته شبانه نداره :n22: مگه به علم رو با سیمکارت موبایل

اصلا ایرانسل چیش درسته که اینش درست باشه .حدافل مودم های مبین نت و سیگنال درست بود البته اون هم سابقه بدی توی wimax داره :n22:اگه به زوره منو یکی نمی تونی td-lte کنی ... ممنون که بسته های موبایل رو گرون کردی ... من که میرم مبین نت

Mohammad Aghaee
05-05-2017, 12:54
دوستان این دکل برای کدوم اپراتوره؟ خیلی به خونه ما نزدیکه و از طرفی همراه اول و رایتل سیگنالشون متوسطه ولی ایرانسل قوی هست و فکر میکنم واسه اون باشه . اگه برای ایرانسل هست آیا تجهیزات TD LTE روش هست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammadgh6
05-05-2017, 12:56
ببخشید.رفتم دیدم.عجب بی وجدانهایی هستند. تو قسمت ssid زده Huawei_A1F0C0 من اشتباه کردم.اینا میرن تو چین میگردن ارزونترین جنسو میگیرن.فکر کنم z6000بهتره حداقل کلید خاموش وکلید وای فای داره

mohammadgh6
05-05-2017, 12:58
میشه ازش و مارکش عکس بگیری بفرستی

ببخشید.رفتم دیدم.عجب بی وجدانهایی هستند. تو قسمت ssid زده Huawei_A1F0C0 من اشتباه کردم.اینا میرن تو چین میگردن ارزونترین جنسو میگیرن.فکر کنم z6000بهتره حداقل کلید خاموش وکلید وای فای داره

Black.Hawk
05-05-2017, 13:01
من یه سرچ زدم در مورد قدرت آنتن
بر اساس چیزی که متوجه شدم تو سایت های دیگه به ازای هر 6dBi افزایش گین آنتن مقدار برد آنتن دو برابر میشه و در این صورت مودمی که آنتن 8dBi داره نسبت به مودم 5dBi حدودا ۵٠ درصد قدرت گیرندگی بالاتری داره...
For every 6 dBi in gain, you double the range of the antenna.
البته صحت اطلاعات رو من تایید نمیکنم چیزی بود که پیدا کردم... اگر کسی دقیق تر اطلاع داره با بقیه هم به اشتراک بزاره...

greatpouya
05-05-2017, 13:21
بر اساس چیزی که متوجه شدم تو سایت های دیگه به ازای هر 6dBi افزایش گین آنتن مقدار برد آنتن دو برابر میشه و در این صورت مودمی که آنتن 8dBi داره نسبت به مودم 5dBi حدودا ۵٠ درصد قدرت گیرندگی بالاتری داره...
البته صحت اطلاعات رو من تایید نمیکنم چیزی بود که پیدا کردم... اگر کسی دقیق تر اطلاع داره با بقیه هم به اشتراک بزاره...

البته مودم های مدل دیگه green packet رو همون 5dbi هست، احتمالا ایرانسل از همینا وارد کرده بوده، که در این صورت کیفیت انتن دهیشون با این جدیده برابره.

shat
05-05-2017, 13:22
منم فکر کنم هواییه اینم عکس دفترچه اش:

اما واسه من هنوز سیم کارت فعال نشده تست بگیرم

salarnosrati
05-05-2017, 14:21
تکنولوژی روز سال ۲۰۱۴! :)
دوستانی که مودمشون رسیده از خود مودم و منوی اصلیش هم یه عکس بذارن بی زحمت. مرسی

salarnosrati
05-05-2017, 14:26
تکنولوژی روز سال ۲۰۱۴! :)
دوستانی که مودمشون رسیده از خود مودم و منوی اصلیش هم یه عکس بذارن بی زحمت. مرسی

EDWARD WHITE
05-05-2017, 14:34

هه ..... نمیدونم الان باید بخندم یا گریه کنم !!!
2014
cat 3 ?
این که
GP-2101
رو میخاست بده
یا حضرت کلاه بردار :sq_6:

aliakbari313
05-05-2017, 15:00
سلام
برای تعویض رایگان این مودم b5146 از سایت خود ایرانسل اقدام کنم بهتره یا سایت ---------.
تو سایت ایرانسل زده زمان تحویل 7 روز کاری ولی تو سایت yello زده همان روز سفارش یا فرداش ارسال میشه؟
تو تهرانم کسی تجربه ای داره

britain
05-05-2017, 15:14
1 درصد در نظر بگیرید که هوایی اینا روی دستش باد کرده بوده اشانتیون به ایرانسل داده در ازای خرید تجهیرات ازش . چون تا اونجایی که من دیدم تجهیزات ایرانسل فقط هواوی بوده ....
یعنی این برای ایرانسل مفت در اومده که داره مفت میده

ir.ghost
05-05-2017, 15:32

توی مباحث وایرلس

اگر توان خروجی دستگاه 6db اضافه بشه مسافت 2 برابر میشه

توجه کنید هرچه قدر فرکانس بالا تر رود برد بیشتر میشود ولی قدرت نفوذ کمتر

توی اینترنت تبدیل DBi به mW سرچ کنید
هر 3dbi توان رو 2 برابر و هر 10dbi توان رو 10 برابر میکنه

یعنی اگر شما آنتن 6dbi داشته باشید پاور خروجی از برد رادیو بعد از خروج از آنتن 4برابر میشه
یا اگر آنتن 20DBi داشته باشید این مقدار 100 برابر میشه

The power conversion of dBm to mW is given by the formula:
P(mW) = 1mW ⋅ 10(P(dBm)/ 10)

So
1dBm = 1.258925mW
Example

Convert 13dBm to milliwatts:
P(mW) = 1mW ⋅ 10(13dBm/ 10) = 19.95mW

hamidrezavictor
05-05-2017, 15:33
هه ..... نمیدونم الان باید بخندم یا گریه کنم !!!
2014
cat 3 ?
این که
GP-2101
رو میخاست بده
یا حضرت کلاه بردار :sq_6:

سلام ای بابا تا دیروز که با gp2101 تعویض میکردن حالا که تصمیم به تعویض گرفتم چرا این شد ؟ :///// :n04::n24::n14:

ir.ghost
05-05-2017, 15:36
dBm to mW conversion table

Power (dBm)
Power (mW)

-40 dBm
0.0001 mW

-30 dBm
0.001 mW

-20 dBm
0.01 mW

-10 dBm
0.1 mW

0 dBm
1 mW

1 dBm
1.2589 mW

2 dBm
1.5849 mW

3 dBm
1.9953 mW

4 dBm
2.5119 mW

5 dBm
3.1628 mW

6 dBm
3.9811 mW

7 dBm
5.0119 mW

8 dBm
6.3096 mW

9 dBm
7.9433 mW

10 dBm
10 mW

20 dBm
100 mW

30 dBm
1000 mW

40 dBm
10000 mW

50 dBm
100000 mW

greatpouya
05-05-2017, 16:13
dBm to mW conversion table

Power (dBm)
Power (mW)

-40 dBm
0.0001 mW

-30 dBm
0.001 mW

-20 dBm
0.01 mW

-10 dBm
0.1 mW

0 dBm
1 mW

1 dBm
1.2589 mW

2 dBm
1.5849 mW

3 dBm
1.9953 mW

4 dBm
2.5119 mW

5 dBm
3.1628 mW

6 dBm
3.9811 mW

7 dBm
5.0119 mW

8 dBm
6.3096 mW

9 dBm
7.9433 mW

10 dBm
10 mW

20 dBm
100 mW

30 dBm
1000 mW

40 dBm
10000 mW

50 dBm
100000 mW

این برای توان ارسال آنتن هست، نه قدرت گیرندگی، قدرت گیرندگی Gain یا همون بهره هست که با dBi نمایش داده میشه.

shat
05-05-2017, 16:28
1 درصد در نظر بگیرید که هوایی اینا روی دستش باد کرده بوده اشانتیون به ایرانسل داده در ازای خرید تجهیرات ازش . چون تا اونجایی که من دیدم تجهیزات ایرانسل فقط هواوی بوده ....
یعنی این برای ایرانسل مفت در اومده که داره مفت میده

این تاریخ دفترچه هستش. تاریخ تولید هم داره مودم، اواخر 2016 هستش

britain
05-05-2017, 16:53
این تاریخ دفترچه هستش. تاریخ تولید هم داره مودم، اواخر 2016 هستش

الان بسته شبانه 1 ساعته نامحدود بگیر با سیکارت معمولی بنداز رو این چک کن که هم حجم اصلیت نپره هم اون ساعت شب شبکه خلوته . بیشترین سرعت میاد دستت . بعد یه چیزی هم دانلود کن سرعت دانلودش با دانلود مننجر بیاد دستت ... حالا کو تو رجیستر شدن سیمکارت .... مورد بوده 5 روز هم برای من طول کشیده !

karname
05-05-2017, 18:24
چند وقت دیگه هواوی میره از ایرانسل شکایت می کنه! ببینید کی گفتم!
همین مودم Z6000 رو هم توی نمایشگاه تلکام به اسم هواوی میفروختن! آرم هواوی هم داشت، من با چشم خودم دیدم. عکسشو هم صفحات اول همین تاپیک دوستان گذاشته بودن (با آرم هواوی)
ولی دیدیم که هواوی نیست!
این مودم هم اینطور که دوستان مشخصات و لینک سازنده ارسال کردن، ساخت هواوی نیست ولی ایرانسل داره با آرم و دفترچه هواوی میفروشه!
من همون اوایل DT350 گرفتم (عکس قطعات داخلیشو هم قبلا گذاشتم)، لود cpu دائم بالای ۸۰ درصد هست (با یکی دو تا دیوایس متصل) و خیلی وقت ها صد درصد ولی همین مودم رو که نماینده مبین نت برای تست (که ایرانسل تست نداره) آورده بود و تو پنلش رفتم لود cpu زیر ۳۰ بود! البته من در نهایت اصرار کردم و Air master گرفتم از مبین نت! هرچند مبین نت هم افت کرده و به کیفیت اولش نیست ولی از ایرانسل در نقاطی که پوشش میده (هنوز پوشش کمتره) نسبتا بهتره!

ir.ghost
05-05-2017, 19:43
دانلود با z6000 معمولی

RSSI = received signal strength indicator
which is basically "level of received signal" strength in dBm

SINR =Signal to Interference+Noise Ratio
which is basically "signal to noise ratio" in dB

CINR = Carrier to Interference+Noise Ratio
which is basically "signal to noise ratio" in dB

Mohammad Aghaee
05-05-2017, 20:20
دوستان این دکل برای کدوم اپراتوره؟ خیلی به خونه ما نزدیکه و از طرفی همراه اول و رایتل سیگنالشون متوسطه ولی ایرانسل قوی هست و فکر میکنم واسه اون باشه . اگه برای ایرانسل هست آیا تجهیزات TD LTE روش هست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی میتونه نظری بده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .

Tehranshahr
05-05-2017, 22:02
کسی میتونه نظری بده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .

سمت چپ اون سکتور مستطیل ها برای TD هست و پایینی هاش وایمکس.

shaw2360
05-05-2017, 22:21

Zw-101
بنظر من خیلی خوب نیست. حقیقتش دانلودش واقعا ثابته یعنی از ۲ مگ بشتر نمیشه!!:n19::n19::n19::n19:

nima.g22
05-05-2017, 23:04
بعضیا انقدر بی ارزشن که نیاز نیست از پستشون نقل بگیری

فقط در جواب اینو بگم تو که به خودت زحمت یه سرچ ساده رو نمیدی حرف از چرندیات نزن

بیا جواب تست ها و تحقیقاتی که دوستان لطف داشتن اینجا گذاشتن رو ببین شاید دست از طرفداریت برداری

البته بعضیا به واسطه کار کردن در هواوی اونم چندروز جوری سنگ ایرانسلو به سینه میزنن که فکر میکنی عضو هیئت مدیره mtn هستن ...همینا حتی کارت اکسترنال هواوی هم ندارن

nima.g22
05-05-2017, 23:07

دوست عزیز این دفترچه داخل جعبه بود؟
واسه من یه دفترچه فارسی اندازه دفترچه یادداشت هست اونم به زبان فارسی

salarnosrati
06-05-2017, 01:08
اقا شماها که این مودم جدید رو دارین چرا ۴تا عکس از خود مودم و منوی تنظیمات و اینچیزاش نمیذارین؟ ما الان موندیم مودممون رسید تحویل بگیریم یا پس بدیم بره اگه به درد نخوره!

arminarmini1368
06-05-2017, 03:20
دوستان سلام من اولین باره اینجا نظر میدم دلیلش هم صرفا این بود که دیدم بعضی از دوستان خیلی نگران هستن
من جمعه ینی پونزده اردیبهشت مودم B-5142 رو تو همین طرح تعویض تحویل گرفتم سمکارتش هنوز فعال نشده. اینم بگم من تومشهد زندگی میکنم و سمت خونه ما آنتن دهی ایرانسل خیلی افتضاحه
الان با سیمکارت معموله خودم چند بار با گوشی(GALAXY A8) تست سرعت (sped test) گرفتم ۵۲۱ کیلوبایت دانلود داد
بعد ازون سیمکارتو داخل این مودم گداشتم که اونم مث گوشیم فقط یک چراغ آنتن روشن شد(آنتن دهی ضعیف) دوبار با همون نرم افزار قبل تست سرعت گرفتم که یبار ۲۳۴۰کیلوبایت و یبار ۲۰۲۱ کیلوبایت دانلود داد.
دوباره داخل گوشی گداشتم نست گرفتم سرعت حدود ۸۰۰ و مجددا تست گرفتم حدود ۴۰۰ داد. بنظر خودم آنتن دهی یا به عبارتی گیرندگی این مودم بدک نیست.
درمورد ظاهر و دفترچش هیچ نامو نشانی از هوآوی ندیدم حتی رو برچسب زیرش نوشته ایرانسل اما یه میدین چاینا هم زده
منطقه ما adsl فقط مخابرات و حداکثر سرعت با پهنای باند ده مگ ۲۰۰ کیلوبایت سرعت میده!!!!(چه ذجری میکشم)
این طرحو که گذاشتن سریع یه مودم کهنه وایمکس به قیمت ۴۰ تومن خریدمو زنگ زدم ایرانسل براتعویض خلاصه با هزینه بسته و پستش ۱۰۰ تومن آب خورده برام امیدوارم ضرر نکرده باشمو پشیمون نشم

faraz_n
06-05-2017, 03:38
دوستان يه سوال ممنون ميشم جواب بديد
من با مودم همرا ٨٣٧٢ شبا ٤جي تقريبا ٢ تا ٣ مگ سرعت دانلود دارم پينگمم رو ٢٥٠ تا ٣٠٠ هستش، خواستم بدونم بنظرتون ميارزه td-lte بگيرم؟؟ يعني اونقدر تفاوت دارن؟؟؟ منطقم غرب تهرانه (پونك)

ir.ghost
06-05-2017, 07:55
بعضی ها خیلی طلب کارند از ایرانسل
ایرانسل هم هرچه قدر گرون فروخته باشه مودم های قبلی ویا جدیدش رو
شما وقتی امضا کردی و خریدی و تحویل گرفتی یعنی رضایت کامل داشتی

تحویل نمی گرفتی و با همون سرعت 64KBps دانلودت حال میکردی
حالا که مفت مودمت رو عوض کردند و محدودیت سرعت نداری 2قورت ونیمت هم باقیه؟
بری شکایت هم بکنی ایرانسل برندس چون توی توافق نامش احتمالا نوشته که هرزمانی میتونه مودم رو تغییر بده

پس بجای بچه بازی و بیرون انداختن اراجیف
برو تست بزار
حالا اینکه مودم Cat3 هست یا بالا تر دوستان باید ببیند اصلا تاثیری داره؟ Cat3 سرعت دانلود 100Mbps هست حالا مگه ایرانسل داره 1000mbps ارائه میده که دوستان نگرانند که چون Cat4 نیست 50مگابیت کمتر سرعت دارند
ایرانسل بیشتر از 45mbps روی TDD LTE ارائه نمیده
پس تنها تفاوتی که میتونه اختلاف ایجاد کنه Gain آنتن های مودم و TX power مودم هست

پ.ن : آنتن های بیشتر از 5dbi برای استفاده inDoor نیستند

ahadsadi
06-05-2017, 09:07
سلام دوستان. مودم z6000 مال کمپانی jatonteck است و با دو نوع ماژول مختلف توسط ایرانسل بیرون داده شده ماژول Mt421e و MLH 4421. مدلی که ماژول آخری رو داره طبق تجربه من هنگ و نیاز به ری استارتش زیاده. این مودم از جهت سال تولد و جدیدتر بودن ازهمه مودمهای ایرانسل جدیدتره و 3gpp ده رو ساپورت میکنه و فرق این با dt350 اینه که دی تی 350 voip رو ساپورت میکنه و ساپورت usb storage داره. رم و فلششون یکیه و قدرت گیرائیش حدود 1dbi بیشتره. ولی ورژنش قدیمیتره و 3gpp 9 است.مودم اخیری که مال هواویه قدیمیتر از ایناست و 3gpp هشته و گیرائیش هم در همین رنجه. مشکل اصلی این مودما فلش و رم پائین و هنگ اون در موقع تبادل دیتا در سطح بالا بخصوص توسط چند یوزره. من مودم مبین نت رو هم دیدم سخت افزارش عین همیناست منتهی مبین نت قیمت بسته هاش بهتره ولی سرعت مورد ارائه اش تا 40 مگابیته در حالیکه ایرانسل رو من خودم که حدود 250 متر با دکل فاصله دارم تا حود 62 مگابیت تونسته ام بگیرم. بحث اینه که اینا مودم با سخت افزار قوی برای td-lte نمیارن. تنها مودمی که علاوه بر گیرائی بالا سخت افزار بهتری داره مدل بیرونی ایرانسله. تقریبا همه این مودمای وارد شده توسط اوپراتورای مختلف فلش 16 و رم 64 دارند ولی مودم بیرونی 256 فلش و 512 رم داره. مودم مبین نت مشخصات عین dt350 ایرانسل رو داره ولی پورت یو اس بی رو نداره. پس با این حساب تو مودمای داخلی z6000 , dt350از جهاتی از بقیه بهترند و بیرونی از همه بهتر و در حال حاضر ایرانسل از بقیه پیشتازتره ولی شاید آسیاتک که قراره تی دی ال تی رو بیاره شاید خوب جلو بیاد اونم شاید.

Mohammad Aghaee
06-05-2017, 09:22
سمت چپ اون سکتور مستطیل ها برای TD هست و پایینی هاش وایمکس.

به نظرتون ایرانسله یا مبین نت؟

greatpouya
06-05-2017, 09:24
بعضی ها خیلی طلب کارند از ایرانسل
ایرانسل هم هرچه قدر گرون فروخته باشه مودم های قبلی ویا جدیدش رو
شما وقتی امضا کردی و خریدی و تحویل گرفتی یعنی رضایت کامل داشتی

تحویل نمی گرفتی و با همون سرعت 64KBps دانلودت حال میکردی
حالا که مفت مودمت رو عوض کردند و محدودیت سرعت نداری 2قورت ونیمت هم باقیه؟
بری شکایت هم بکنی ایرانسل برندس چون توی توافق نامش احتمالا نوشته که هرزمانی میتونه مودم رو تغییر بده

پس بجای بچه بازی و بیرون انداختن اراجیف
برو تست بزار
حالا اینکه مودم Cat3 هست یا بالا تر دوستان باید ببیند اصلا تاثیری داره؟ Cat3 سرعت دانلود 100Mbps هست حالا مگه ایرانسل داره 1000mbps ارائه میده که دوستان نگرانند که چون Cat4 نیست 50مگابیت کمتر سرعت دارند
ایرانسل بیشتر از 45mbps روی TDD LTE ارائه نمیده
پس تنها تفاوتی که میتونه اختلاف ایجاد کنه Gain آنتن های مودم و TX power مودم هست

پ.ن : آنتن های بیشتر از 5dbi برای استفاده inDoor نیستند
اگر cat3 باشه همون ۴۵ مگابیت روی cat4 رو ۲۰ یا ماکزیموم ۲۵ مگابیت میده

ir.ghost
06-05-2017, 09:31
اگر cat3 باشه همون ۴۵ مگابیت روی cat4 رو ۲۰ یا ماکزیموم ۲۵ مگابیت میده

Headline data rates for LTE Categories

LTE UE Category

Link
1
2
3
4
5
6
7
8

Downlink
10
50
100
150
300
300
300
1200

Uplink
5
25
50
50
75
50
150
600

greatpouya
06-05-2017, 09:37
Headline data rates for LTE Categories

LTE UE Category

Link
1
2
3
4
5
6
7
8

Downlink
10
50
100
150
300
300
300
1200

Uplink
5
25
50
50
75
50
150
600

از نظر تئوری اره، ولی از نظر واقعیت خیلی در گیرایی سرعت از شبکه باهم فرق دارن، حالا شما مسئله ای هست انقد از ایرانسل دفاع میکنی؟ اصلا برای چی تو سال ۲۰۱۷ دوباره باید بره مودمای cat3 باد کرده رو بیاره؟ اپراتوری که داره روی cat6 مانور میده از نظر تکنولوژی.

ir.ghost
06-05-2017, 09:41
سلام دوستان. مودم z6000 مال کمپانی jatonteck است و با دو نوع ماژول مختلف توسط ایرانسل بیرون داده شده ماژول Mt421e و MLH 4421. مدلی که ماژول آخری رو داره طبق تجربه من هنگ و نیاز به ری استارتش زیاده. این مودم از جهت سال تولد و جدیدتر بودن ازهمه مودمهای ایرانسل جدیدتره و 3gpp ده رو ساپورت میکنه و فرق این با dt350 اینه که دی تی 350 voip رو ساپورت میکنه و ساپورت usb storage داره. رم و فلششون یکیه و قدرت گیرائیش حدود 1dbi بیشتره. ولی ورژنش قدیمیتره و 3gpp 9 است.مودم اخیری که مال هواویه قدیمیتر از ایناست و 3gpp هشته و گیرائیش هم در همین رنجه. مشکل اصلی این مودما فلش و رم پائین و هنگ اون در موقع تبادل دیتا در سطح بالا بخصوص توسط چند یوزره. من مودم مبین نت رو هم دیدم سخت افزارش عین همیناست منتهی مبین نت قیمت بسته هاش بهتره ولی سرعت مورد ارائه اش تا 40 مگابیته در حالیکه ایرانسل رو من خودم که حدود 250 متر با دکل فاصله دارم تا حود 62 مگابیت تونسته ام بگیرم. بحث اینه که اینا مودم با سخت افزار قوی برای td-lte نمیارن. تنها مودمی که علاوه بر گیرائی بالا سخت افزار بهتری داره مدل بیرونی ایرانسله. تقریبا همه این مودمای وارد شده توسط اوپراتورای مختلف فلش 16 و رم 64 دارند ولی مودم بیرونی 256 فلش و 512 رم داره. مودم مبین نت مشخصات عین dt350 ایرانسل رو داره ولی پورت یو اس بی رو نداره. پس با این حساب تو مودمای داخلی z6000 , dt350از جهاتی از بقیه بهترند و بیرونی از همه بهتر و در حال حاضر ایرانسل از بقیه پیشتازتره ولی شاید آسیاتک که قراره تی دی ال تی رو بیاره شاید خوب جلو بیاد اونم شاید.

مودم مبین نت 2 آنتن 6DBi هست و z6000 یا 4DBi هست یا 5
Tx power مودم z6000 ایرانسل 23dbm هست و باتوجه به اینکه 2تا chain داره 3dbm به مقدار کلی اضافه میشه یعنی 26dbm
این 26dbm با مقدار 4-5 آنتن ها به 30dbm میرسه یعنی 1000mw یعنی 1وات که برای استفاده داخلی مناسب نیست و باید حداقل 1متر دور تر از بدن باشه

ir.ghost
06-05-2017, 09:45
از نظر تئوری اره، ولی از نظر واقعیت خیلی در گیرایی سرعت از شبکه باهم فرق دارن، حالا شما مسئله ای هست انقد از ایرانسل دفاع میکنی؟ اصلا برای چی تو سال ۲۰۱۷ دوباره باید بره مودمای cat3 باد کرده رو بیاره؟ اپراتوری که داره روی cat6 مانور میده از نظر تکنولوژی.

greatpouya
06-05-2017, 09:52
نمیدونم چرا این جدول رو آوردی، این جدول هیچ ارتباطی با بحث ما نداره، اطلاعاتشم به روز نیست و مال ویکی پدیا هست که حتی اطلاع از فرکانس ۲۶۰۰ ایرانسل هم نداره و پهنای باند افزوده شده روی ۱۸۰۰

greatpouya
06-05-2017, 09:56
شبکه کنونی TD ایرانسل یا CAT4 هست یا CAT6[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ir.ghost
06-05-2017, 09:58
نمیدونم چرا این جدول رو آوردی، این جدول هیچ ارتباطی با بحث ما نداره، اطلاعاتشم به روز نیست و مال ویکی پدیا هست که حتی اطلاع از فرکانس ۲۶۰۰ ایرانسل هم نداره و پهنای باند افزوده شده روی ۱۸۰۰

اطلاعاتش درباره 3500 درسته و میگه که اصلا ایرانسل برای TDD بیشتر از Cat3 کار نمیکنه

greatpouya
06-05-2017, 09:59
اطلاعاتش درباره 3500 درسته و میگه که اصلا ایرانسل برای TDD بیشتر از Cat3 کار نمیکنه
اون ۳ باند ۳ هست، نه کت ۳
هر آنچه گفتنی بود مطرح شد، بحث تمام

Tehranshahr
06-05-2017, 10:11

نمیدونم باید تست کنید.

----

از مودم B5142 دو تا ویدیو تو یوتیوب پیدا کردم. اپراتور Yota روسیه 5سال پیش اینو به مشترکاش میداده :n08:

اینم تست CAT3

نظر من اینه که این مودم فعلا بدرد استفاده میخوره با توجه به نیمه رایگان بودنش (البته اگه مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری نداشته باشه) ولی بعدا که ایرانسل کریر های TD LTE رو بیشتر کرد باید رفت سراغ مدل های جدید تر.

ir.ghost
06-05-2017, 10:19
اون ۳ باند ۳ هست، نه کت ۳
هر آنچه گفتنی بود مطرح شد، بحث تمام

پیشنهاد میکنم لینک مطالعه بشه
فرق Cat و Band رو متوجه میشیذ

greatpouya
06-05-2017, 10:25
پیشنهاد میکنم لینک مطالعه بشه
فرق Cat و Band رو متوجه میشیذ
پسر خوب برو با بزرگترت این بحثارو راه بنداز، هروقت تونستی بگی از کجای این سایت آپدیت نشده با اطلاعات ناقص ثابت کردی TD ایرانسل cat3 هست، اونقت بیا فرق Cat و band خودم یادت میدم.

HNet
06-05-2017, 10:26
سلام دوستان
منم یه وایمکس قدیمی دارم که استفاده ای ازش نکردم و تو سایت زدم برای تعویض قبول کرد.
به نظرتون می ارزه تو این طرح 47 تومن بدیم عوضش کنیم یا صبر کنیم برای طرح های جدید؟

morypory
06-05-2017, 10:41
دوستان سلام من اولین باره اینجا نظر میدم دلیلش هم صرفا این بود که دیدم بعضی از دوستان خیلی نگران هستن
من جمعه ینی پونزده اردیبهشت مودم B-5142 رو تو همین طرح تعویض تحویل گرفتم سمکارتش هنوز فعال نشده. اینم بگم من تومشهد زندگی میکنم و سمت خونه ما آنتن دهی ایرانسل خیلی افتضاحه
الان با سیمکارت معموله خودم چند بار با گوشی(GALAXY A8) تست سرعت (sped test) گرفتم ۵۲۱ کیلوبایت دانلود داد
بعد ازون سیمکارتو داخل این مودم گداشتم که اونم مث گوشیم فقط یک چراغ آنتن روشن شد(آنتن دهی ضعیف) دوبار با همون نرم افزار قبل تست سرعت گرفتم که یبار ۲۳۴۰کیلوبایت و یبار ۲۰۲۱ کیلوبایت دانلود داد.
دوباره داخل گوشی گداشتم نست گرفتم سرعت حدود ۸۰۰ و مجددا تست گرفتم حدود ۴۰۰ داد. بنظر خودم آنتن دهی یا به عبارتی گیرندگی این مودم بدک نیست.
درمورد ظاهر و دفترچش هیچ نامو نشانی از هوآوی ندیدم حتی رو برچسب زیرش نوشته ایرانسل اما یه میدین چاینا هم زده
منطقه ما adsl فقط مخابرات و حداکثر سرعت با پهنای باند ده مگ ۲۰۰ کیلوبایت سرعت میده!!!!(چه ذجری میکشم)
این طرحو که گذاشتن سریع یه مودم کهنه وایمکس به قیمت ۴۰ تومن خریدمو زنگ زدم ایرانسل براتعویض خلاصه با هزینه بسته و پستش ۱۰۰ تومن آب خورده برام امیدوارم ضرر نکرده باشمو پشیمون نشم
دوست عزیز چند روز طول کشید که مودم را به شما دادند

ir.ghost
06-05-2017, 10:45
پسر خوب برو با بزرگترت این بحثارو راه بنداز، هروقت تونستی بگی از کجای این سایت آپدیت نشده با اطلاعات ناقص ثابت کردی TD ایرانسل cat3 هست، اونقت بیا فرق Cat و band خودم یادت میدم.

شما بجای صحبت بدون دلیل و مدرک
ثابت کن که ایرانسل روی باند دیگه ای هم کار میکنه جز 43

greatpouya
06-05-2017, 11:13
شما بجای صحبت بدون دلیل و مدرک
ثابت کن که ایرانسل روی باند دیگه ای هم کار میکنه جز 43
دیگه مطمئن شدم کارمند ایرانسلی، چون cat هیچ ربطی به یه باند نداره و روی همین باند پر ظرفیت میشه ده تا کریر ایجاد کرد و شبکه بشه cat16.

جیوه
06-05-2017, 11:31
یعنی تا حالا این ایرانسل داشته مودم cat 3 می فروخته ؟ یا حالا به خاطر توجیح مدل
B-5142
باید فرض کنیم اون قبلی ها هم cat 3 بودن
اما مثلا

GP-2101
که cat 4 هست که !

جیوه
06-05-2017, 11:34

ایرانسل فقط بچاپ هست البته اون یکی هم سابقه خوبی نداشته قبلا اما الان قیمت هاش مناسب تره و سرویس تست داره که ایرانسل نداره !
کلا اصلا به صرفه نیست ایرانسل اگه می خاید پول کمتر بدید برید مبین نت
مودم هاش بهتره مبین نت و کلاهبردار مثل ایرانسل نیست مودم مزخرف بده دست مردم

shat
06-05-2017, 11:55
دوست عزیز این دفترچه داخل جعبه بود؟
واسه من یه دفترچه فارسی اندازه دفترچه یادداشت هست اونم به زبان فارسی

بله داخل جعبه بوده

Mohammad Aghaee
06-05-2017, 12:01
ایرانسل فقط بچاپ هست البته اون یکی هم سابقه خوبی نداشته قبلا اما الان قیمت هاش مناسب تره و سرویس تست داره که ایرانسل نداره !
اخه من تا قبل از حذف بسته های پرحجم FDD ، از 4G ایرانسل برای نت خونه استفاده میکردم و الان هم اگه مودم TD بگیرم میتونم بسته ترکیبی FDD و TD بگیرم که واسم میوفته گیگی ۱۶۳۵ تومن در حالی که مبین نت ، طرحی که مناسب مصرف من باشه یبار دیدم بیشتر از این میوفتاد . البته بازم مطمئن نیستم .

britain
06-05-2017, 12:08
خب B5142 رو چرا تستش رو نمی زارید عزیزان ؟
الان فقط بحث دفترچش رو می کنید که اصلا مهم نیست:n02:

hamidrezavictor
06-05-2017, 12:18
سلام دوستان دیگه اسم b5142 تو سبد خرید نمیزنه فقط نوشته مودم td lte !!!!!!!!

salarnosrati
06-05-2017, 12:23

واقعا پدرسوخته هست این ایرانسل :)))) عجب نامردیه! راحت کرد خودشو!
البته به طرفدارای ۲آتیشه اش یه وقت بر نخوره...

دوستانی که ۵۱۴۲ گرفتن هنوز فعال نشده سیمکارتشون نه؟ چرا اینقد کشش میده مگه یه سیم کارت فعال کردن چقدر طول میکشه؟! مبین نت ۱۲ ساعته فعال شد! (تحویلش هم ۱ روز طول کشید)
الان من ۵ روزه درخواست دادم پولشو هم پیش پیش گرفتن هنوز هیچ خبری نیست! دزدی که فقط دیوار مردم بالا رفتن نیست...

hamidrezavictor
06-05-2017, 12:43
واقعا پدرسوخته هست این ایرانسل :)))) عجب نامردیه! راحت کرد خودشو!
البته به طرفدارای ۲آتیشه اش یه وقت بر نخوره...

دوستانی که ۵۱۴۲ گرفتن هنوز فعال نشده سیمکارتشون نه؟ چرا اینقد کشش میده مگه یه سیم کارت فعال کردن چقدر طول میکشه؟! مبین نت ۱۲ ساعته فعال شد! (تحویلش هم ۱ روز طول کشید)
الان من ۵ روزه درخواست دادم پولشو هم پیش پیش گرفتن هنوز هیچ خبری نیست! دزدی که فقط دیوار مردم بالا رفتن نیست...

من خودم جزو اولین نفرایی بودم که وایمکس ایرانسل گرفتم ! ولی اینکه روز اول یک مودم باشه بعد بیان اینجوری تغییرش بدن قدرت انتخابم نزارن کار درستی نیست !!! من مودم gp2101 رو میخواستم . استفاده هم قرار نبود بکنم فقط خواستم تعویضش کنم ولی دیدم مودم تغییر کرد !!!!!! نمیدونم چرا اصلا با مودم جدیده حال نمیکنم خخخخخ
بهترین راه رفتن به نمایندگی اصلیشونه و تعویض مودمه !!!! ارسالش همونجوری که زده تو مرحله ی ارسال. 7 روز کاریه !!!!! هنوز چند روز مونده تا بیارن صبوری کن :n09::n02:

HNet
06-05-2017, 13:00

منم دیشب پرداخت نکردم، الآن اومدم اینجوری شده!
برم نمایندگی همون موقع تعویض میکنن؟

AVAST4890
06-05-2017, 13:06
قیمتهای TD-LTE خیلی مسخرست، هیچ جوری نمیصرفه و خودشون هم خیلی زود متوجه شدن که 4G ارزون با حجم بالا که باشه هیچ کسی خر نیست TD-LTE بخره چون همه با hotspot راحت share میکنن و برای همین زدن بسته های عالی 4G رو پرپر کردن

AVAST4890
06-05-2017, 13:08

من مودم مبین نت دارم چند وقته تو کمد خاک میخوره، مبین نت آشغال ترین اینترنت پرووایدر کل دنیاست

faraz_n
06-05-2017, 13:08
دوستان يه سوال ممنون ميشم جواب بديد
من با مودم همرا ٨٣٧٢ شبا ٤جي تقريبا ٢ تا ٣ مگ سرعت دانلود دارم پينگمم رو ٢٥٠ تا ٣٠٠ هستش، خواستم بدونم بنظرتون ميارزه td-lte بگيرم؟؟ يعني اونقدر تفاوت دارن؟؟؟ منطقم غرب تهرانه (پونك)

كسي نبود جواب بده؟؟

hamidrezavictor
06-05-2017, 13:29
كسي نبود جواب بده؟؟

سلام یکی از دوستانم که تست کرده بود سرعت دانلودش رو 3 مگابایت بود با آنتن دهی weak . پینگشم با 146.66.155.1 رو 140 بود !!! باید ببینین نیازتون چیه بر اساس اون تصمیم بگیرین .

cjjcj
06-05-2017, 13:30
سلام خدمت دوستان
من تجربهٔ که از تاره تعویض مودم وایمکس با TD-LTEداشتم رو در اختیارتون بذارم
چهارشنبه تلفنی ثبت درخواست کردم چون در سایت اطلاعات من وجود نداشت بعد از واریز مبلغ بسته و هزینه پیک که کلا شد ۵۹۰۰۰ و تایید توسط اپراتور گفتن واسم فردا ارسال می‌شه پنجشنبه ظهر تماس گرفتن که عکس کارت ملی‌ رو واسشون بفرسم تا مودم رو ارسال کنن بعد از ارسال عکس گفتن ارسال می‌شه حدودای ساعت ۸ مودم بدستم رسید که در کامل تعجب دیدیم GP2101 نیست ولی‌ خوب مجبور بودم تحویل بگیریم منطقه ما فقط مخابرات سرویس میده و مرکز مخابراتی بیشتر از 2 mb/s ساپورت نمی‌کنه ولی‌ خوب از طرفی‌ هم مودم وایمکس هم ۳-۴ سال داشت خاک میخورد و حالا تونسته بودم یه مودم نو بجاش بگیرم البته با هزینه زوری بسته البته خود مودم وایمکس هم هدیه تلویزیون بود به هر حال مودم رو تحویل گرفتم همونطور که می‌دونید مودم B-5142 هست ساخت شرکت Gemtek البته از سازنده مودم هیچ نشانی‌ روی جعبه نیست برخلاف نظر دوستان مودم CAT 4 هست درون جعبه مودم و آداپتور و 1 کابل شبکه و دفترچه راهنما و سیم کارت بود چون پنجشنبه بود گفتن شنبه سیم کارت فعال می‌شه که فعال شد ولی‌ هنوز بسته اینترنت فعال نشده من خودم یه سیم کارت ۴G دیگه دارم که اونو گذشتم توش که عکس تست سرعتش رو میزارم در کّل بنظرم مودم بدی نیست پوشش wifi هم خوبه واسه فضای 150 متری مودم توی سالن هست 4 چراغ از 5 چراغ روشن هست جالب اینه که وقتی‌ مودم رو می‌برم پشت پنجره ۳ چراغش روشن می‌شه در آخر هم توجهه شما رو به عکسهایی از مودم جلب می‌کنم هر سوالی که باشه در خدمتم. ارادت متاسفانه نمی تونم عکس بزارم لینکشو میذارم

hamidrezavictor
06-05-2017, 13:32
منم دیشب پرداخت نکردم، الآن اومدم اینجوری شده!
برم نمایندگی همون موقع تعویض میکنن؟

قاعدتا اگه مودم و کارت ملی و کپی کارت ملی و قبضی که کد پستی داشته باشه ببرین باید تعویض کنن ! فعلا بحث ما اینه این مودم جدیده خوبه یا نه !!!! ارزش داره با این تعویض کنیم یا صبر کنیم شاید gp2101 رو گذاشتن :n03:

miladsa
06-05-2017, 13:42
دوستان کسی میدونه این مودم b5142 با سیم کارتهای عادی ایزانسل هم کار می کنه یا نه ؟

HNet
06-05-2017, 13:44
قاعدتا اگه مودم و کارت ملی و کپی کارت ملی و قبضی که کد پستی داشته باشه ببرین باید تعویض کنن ! فعلا بحث ما اینه این مودم جدیده خوبه یا نه !!!! ارزش داره با این تعویض کنیم یا صبر کنیم شاید gp2101 رو گذاشتن :n03:

قاعدتا نباید بد باشه،اگرهمراه بود عالی بود.

hamidrezavictor
06-05-2017, 14:07
قاعدتا نباید بد باشه،اگرهمراه بود عالی بود.

اتفاقا به نظر من خوب و بد داره ! از لحاظ قدرت دریافت سیگنال و .... :n03: وقتی قرار یک اتفاقی بیفته ( همه میدونن کل این ماجراها به نفع ایرانسل ) یک مودم خوب میزارن برای شروع و تو سایتای خوب پوشش خبری میدن تا استقیال زیاد بشه ولی بعد یهو تغییر میکنه مودم جای سوال داره !!! برای همراه هم که 4g موبایل هست دیگه !!!!

HNet
06-05-2017, 14:32
آره تو سایتا عکس مدل Z6000 رو زده بعد عوضش کرده!
شک برانگیزه

HNet
06-05-2017, 14:49
اتفاقا به نظر من خوب و بد داره ! از لحاظ قدرت دریافت سیگنال و .... :n03: وقتی قرار یک اتفاقی بیفته ( همه میدونن کل این ماجراها به نفع ایرانسل ) یک مودم خوب میزارن برای شروع و تو سایتای خوب پوشش خبری میدن تا استقیال زیاد بشه ولی بعد یهو تغییر میکنه مودم جای سوال داره !!! برای همراه هم که 4g موبایل هست دیگه !!!!
به نظر نمیرسه مدل بدی باشه:
لینک کاتالوگ تو سایت yello هست

Tehranshahr
06-05-2017, 15:35
برداشته عکس هر ۳تا مودمو گذاشته. حالا سفارش بدیم معلوم نیست کدومو بدن :| z6000 بدن ک فاجعس!

HNet
06-05-2017, 15:42
برداشته عکس هر ۳تا مودمو گذاشته. حالا سفارش بدیم معلوم نیست کدومو بدن :| z6000 بدن ک فاجعس!

الآنsms هم دادن که بیاین عوض کنید.

hamidrezavictor
06-05-2017, 16:39

من زنگ زدم بهشون گفتن b5142 میدن !

Persianhb
06-05-2017, 16:40
کمک برای تعویض رایگان مودم های 130- WIMMAXFMM و Uroad-8000 با مودم های TD-LTE

موقع تعویض فقط مک مودم 130- WIMMAXFMM رو می شناسه مک Uroad-8000 نمی شناسه

مشخصات هر دو مودم رو کنترل حساب اینترنتی دارم

بجای مودم ما چی مودمی میده کسی اطلاع داره ؟

برای بسته هم پول میگرن ؟
نمیشه بسته نخریم ؟

سه ماهه
10 گیگابایت + 5 گیگابایت (شبانه، 2 تا 8 صبح)

46,870 تومان(با احتساب مالیات بر ارزش افزوده)

hamidrezavictor
06-05-2017, 16:58

برای بسته هم پول میگرن ؟
نمیشه بسته نخریم ؟

سه ماهه

سلام در حال حاضر فقط با یک مودم تعویض دارن b5142 ! حالا بعدا شاید تغییر کنه
کوچیک بزرگی حروف مک مودم رو چک کن :n19:
نه نمیشه حتما باید این بسته خریداری بشه :n03:

greatpouya
06-05-2017, 17:00

برای بسته هم پول میگرن ؟
نمیشه بسته نخریم ؟

سه ماهه

منم اسمم تو لیست نبود زنگ زدم مک ادرس دادم گفتن درستش میکنم.

amirlovely
06-05-2017, 17:24
تو sms زده تحویل رایگان کسی ثبت نام کرده سایت ایرانسل هزینه حمل نزده؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

hamidrezavictor
06-05-2017, 17:29
تو sms زده تحویل رایگان کسی ثبت نام کرده سایت ایرانسل هزینه حمل نزده؟

رایگان زده

amirlovely
06-05-2017, 17:32
رایگان زده
می بینی وقتی میارن میگین هزینه نصب [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

nima.g22
06-05-2017, 17:33
بعضیا انقدر نادان هستن که حرفای خنده دار میزنن و دیگران رو به چرند گویی متهم میکنن
آخه یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره بچه جان دخالت میکنی ( ارزش نقل گرفتن نداری و دیگه هم جوابت رو نمیدم )
چیکاره ایرانسلی خودتو انداختی وسط بحث
4 تا اصطلاح از ویکی پدیا میخونن فکر میکنن خیلی حالیشونه میان بگن منم هستم
تو که تمام اطلاعاتت به 4 تا تعریف از اصطلاحاتیه که خوندی خلاصه میشه اظهار نظر نکن لطفا
هر وقت کتاب پروکیس رو خوندی و بحثای مخابراتیشو فهمیدی اونوقت تازه میشه گفت چیزی میفهمی وگرنه این اطلاعات و اصطلاحات معمولی تو نت زیاده هرچند هنور فرقشونم بلد نیستی
اگه خوشبینانه نگاه کنم که واستون کلاس lte گذاشته باشن درساتو خوب نخوندی برو جزوتو یه نگاهی بنداز

حالا در مورد اطلاعات حقوقیش
ایرانسل این حقو نداره لااقل برای کسایی که روزای اول مودم gp-2101 رو خریدن یکطرفه بخواد تغییری توی قرارداد بده و مشترک رو مطلع نکنه
توی قوانین خودش ذکر شده هرگونه تغییر در شرایط باید به اطلاع مشترک برسه

72 ساعت گذشته هنوز سیمکارت منو فعال نکرده فقط دنبال دریافت پوله و خبری هم شکایت من نشد ...
اپراتورهای ایرانسل هم جدیدا بی ادبانه جواب میدن ...رویکرد ایرانسل دیگه طلبکارانه شده و خبری از مشتری مداری نیست

iman_s
06-05-2017, 18:03

برای بسته هم پول میگرن ؟
نمیشه بسته نخریم ؟

سه ماهه

سایتش دیمی هست.
منم اون اوایل یک مودم USB Dongle گرفتم که خراب شد و بعدش یک مودم همراه Uroad-ss10 به همون اکانت اضافه کردم
تو سایت اول مک مودم usb و بعد دکمه بررسی زدم و واجد شرایط دونست.بعد از اون مک مودم همراه رو زدم و قبول نکرد.بعد از چندبار رفرش حالا usb رو قبول نمیکنه و همراه رو قبول میکنه

کاش یه فرقی بین مودمهای معمولی و همراه بزاره و به همه یک نوع مودم نده.حداقل به مودمهای همراه مودم 2101 بده:n33:

اپراتورهای ایرانسل هم جدیدا بی ادبانه جواب میدن ...رویکرد ایرانسل دیگه طلبکارانه شده و خبری از مشتری مداری نیست
کاملا قبول دارم و این چند وقته برای من هم این مشکلات پیش اومده

mehdinik59
06-05-2017, 18:39
وقتی ایمیل نام کاربری و پسوورد بیاد، یعنی سیم کارت فعال شده؟
تو ایرانسل من هم حجم بسته رو نشون میده، فعاله؟

britain
06-05-2017, 18:52
الان این ایرانسل این همه یوزر td-lte رو میتونه جواب بده ؟
با این ترفند برداشتن بسته موبایل و مودم فروشی یوزر هاش 10 برابر میشه

soheilsh
06-05-2017, 19:18
وقتی ایمیل نام کاربری و پسوورد بیاد، یعنی سیم کارت فعال شده؟
تو ایرانسل من هم حجم بسته رو نشون میده، فعاله؟

بله فعال شده ، با همون رمز و نام کاربری میتونی تو ایرانسل من قسمت ecare لوگین کنی

soheilsh
06-05-2017, 19:19
الان این ایرانسل این همه یوزر td-lte رو میتونه جواب بده ؟
با این ترفند برداشتن بسته موبایل و مودم فروشی یوزر هاش 10 برابر میشه
ایرانسل تو مدت جشنواره 15 اسفند تا 15 فروردین که جشنواره مودم td گذاشت تارگت فروشش پر شد . امسال برنامش روی مودمای cat6 td lte هستش . و از نیمه دوم امسال میخواد از دو کریر استفاده کنه ، این موضوع رو به نماینده های برتر اعلام کردن
سفارش مودمای greenpacket توراه هستند

fafool70
06-05-2017, 19:44
ایرانسل تو مدت جشنواره 15 اسفند تا 15 فروردین که جشنواره مودم td گذاشت تارگت فروشش پر شد . امسال برنامش روی مودمای cat6 td lte هستش . و از نیمه دوم امسال میخواد از دو کریر استفاده کنه ، این موضوع رو به نماینده های برتر اعلام کردن
یعنی td روی دوتا نسل جدید ارائه بده؟ متاسفانه ایرانسل بسته های td خیلی تنوع نداره و اینترنت ثابت‌ باید ترافیک اضافه داشته باشه که کسی اگر حجم‌تموم کرد حجم بخره .‌ الان حتمن‌باید بشته ۴ گیگ بخری ۱۵ تومن‌ اگه ‌تمومش کنی‌ماهانه

britain
06-05-2017, 19:52
گرین پکت خوبه . الان محله خودمون رو روی دکل نگاه کردم
تجهیزات tdlte نداره اصلا . اما توی نقشه پوشش هست ... اگه cat 6 نصب کنه هوبه ...

soheilsh
06-05-2017, 19:54
یعنی td روی دوتا نسل جدید ارائه بده؟ متاسفانه ایرانسل بسته های td خیلی تنوع نداره و اینترنت ثابت‌ باید ترافیک اضافه داشته باشه که کسی اگر حجم‌تموم کرد حجم بخره .‌ الان حتمن‌باید بشته ۴ گیگ بخری ۱۵ تومن‌ اگه ‌تمومش کنی‌ماهانه

نسل جدید روی td میخوان بدن ، من خودمم بسته td استفاده نمیکنم ، فقط حساب چند کاربره کار میکنم .
30 گیگ سه ماهه 90 تومن ، بهترین سولوشن دانلود هم که 2-8 صبح دانلود میکنم با سرعت فیکس 4 مگ افت هم ندارد

greatpouya
06-05-2017, 20:37
123.داخلی TD Cat6
4.خارجی TD Cat6

سرعت بجای محدودیت 110 به 220Mbps میرسه که تقریبا بجای ۳۰ ۴۰ الان حدود ۸۰ ۹۰ تا ۱۰۰ راحت میده.
GreenPacket[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahadsadi
06-05-2017, 20:53
cat 6 بدن چه فایده . الان به آپر لیمیت کت سه هنوز نرسیده اند و حداکثر سرعت حول و هوش 64 مگابیته الکی تجهیزات با قیمت بالا بفروشن و سود کنن ولی اینترنت مورد ارائه شون با این سرعت باشه تازه یوزرا هنوز زیاد نشده اند بعد زیاد شدن پهنای باند تقسیم شده و هر یوزر با یه مودم کت شش در حد مودمای 56 کای دایال آپ اینترنت خواهد داشت!

mr.tarah
06-05-2017, 21:02
سلام

دوستان من هم درخواست تعویض رایگان مودم وایمکسم با gp2101 رو سه شنبه شب دادم ، اما بعدا مدل رو تو سایت عوض کردن و مدل B5142 رو قرار شد تحویل بدن، یه پسر کم سن و سال مودم رو دیشب آخر شب آورد دم خونه تحویل داد ، کپی کارت ملی رو ازم گرفت و برگه تحویل و ثبت نام رو داد امضا کردم ( هزینه تحویل و تعویض مودم رایگانه )

الان برای اولین بار یه تست سرعت از مودم گرفتم ، ما تو منطقه لویزان ، تهران هستیم ، مودم با 1 خط آنتن این سرعت رو بهم داد :
PING
16 ms
DOWNLOAD
22.16 Mbps
UPLOAD
7.38 Mbps

متاسفانه نتونستم لینک از تست سرعتم بزارم

britain
06-05-2017, 21:17
آقا من بسیار بسیار مشکل دارم در مناطق منزل و محل کار که تسست کردم با 3g ایرانسل از بس یوزر داره هر یه مدت یه بار کلا قطع میشه و کلا میره توی کما ... این مشکل رو اصلا با 4g ندارم انگار فقط من استفاده میکنم کلا 4g رو ... اما tdlte با این همه یوزری که گرفت پیشبینی می کنم این td-lte به همون سرنوشت 3g الان دچار بشه
مگه صبر کنیم باند 2300 بیاد که هیچ بشری توش نیست :n09:

:n02:

الان من 4g آنتن فقط یکی میله دارم 100 متری دکل ... فکر نمی کنم 3500 برای من بکشه...
من کلا روی این باند 3500 برای خودم هیچ حسابی باز نمی کنم چون الان قشنگ دارم دکل باند 2600 رو پشت شیشه اتاقم می بینم وضعیت اینه ... وای به حال 3500 tdlte

کلا باند 3500 باند فالسی هست که ایرانسل و مبین نت انداختن به م
:n35:
______

سوال :
این سیم tdlte جدا چجوری بگیرم بندازم روی مودم باند 2600 و 1800 ؟
من پول برای مودم آشغالی لاک شده و cat 3 نمی دم

greatpouya
06-05-2017, 21:44
آقا من بسیار بسیار مشکل دارم در مناطق منزل و محل کار که تسست کردم با 3g ایرانسل از بس یوزر داره هر یه مدت یه بار کلا قطع میشه و کلا میره توی کما ... این مشکل رو اصلا با 4g ندارم انگار فقط من استفاده میکنم کلا 4g رو ... اما tdlte با این همه یوزری که گرفت پیشبینی می کنم این td-lte به همون سرنوشت 3g الان دچار بشه
مگه صبر کنیم باند 2300 بیاد که هیچ بشری توش نیست :n09:

:n02:

الان من 4g آنتن فقط یکی میله دارم 100 متری دکل ... فکر نمی کنم 3500 برای من بکشه...
من کلا روی این باند 3500 برای خودم هیچ حسابی باز نمی کنم چون الان قشنگ دارم دکل باند 2600 رو پشت شیشه اتاقم می بینم وضعیت اینه ... وای به حال 3500 tdlte

کلا باند 3500 باند فالسی هست که ایرانسل و مبین نت انداختن به م
:n35:
______

سوال :
این سیم tdlte جدا چجوری بگیرم بندازم روی مودم باند 2600 و 1800 ؟
من پول برای مودم آشغالی لاک شده و cat 3 نمی دم
سیم TD LTE روی مودم معمولی کار نمیکنه، فعلا که فرکانس ۲۳۰۰ راه نیافتاده فقط با همین مودما باید سر کرد،
راجع به ظرفیت هم نگران نباش، باند ۳۵۰۰ اولین باند گیگابیتی محسوب میشه و ظرفیتش به هیچ وجه مثل 3G اشغال نمیشه و همه یوزرا رو ساپورت میکنه.(درصورتی که ایرانسل هم استاندارد کار کنه تو نصب و تقسیم محل برای هر دکل) که با ۲ کریر و ۳ کریر واقعا دیگه از vdsl هم بالا میزنه. ولی تک کریر مثل الان، جایی برای رقابت نداره

mohammadgh6
06-05-2017, 21:51
[QUOTE=Tehranshahr;8960470]برداشته عکس هر ۳تا مودمو گذاشته. حالا سفارش بدیم معلوم نیست کدومو بدن :| z6000 بدن ک فاجعس!

z6000 بهتره یا b5142

mohammadgh6
06-05-2017, 21:54
]برداشته عکس هر ۳تا مودمو گذاشته. حالا سفارش بدیم معلوم نیست کدومو بدن :| z6000 بدن ک فاجعس!

مودم z6000بهتره یا b5142

arminarmini1368
06-05-2017, 22:13
دوستان سلام
سیمکارت td من فعال شد تست سرعت گرفتم با این مودم 5142 و تو خونه ما فقط یک خط آنتن سرعت فقط یک مگابایت داد البته امشب سرعت فورجی پلاس تو مشهد زیر ۵۰۰ بود تست گرفتم دلیل پایین اومدنشم نمیدونم
درضمن بعد از نصب ایرانسل من متوجه شدم ایرانسل دززززززد دوباره تاکید میکنم دزززززد بسته ۱۵ گیگ رو برام فعال نکرده و یه مقدار شارژ پولی تو سیمکارنش داشته تمامشو از همون کم کرده زنگ هم زدم گفتن ساعت اداری تماس بگیرید
خلاصه دوستان مشهدی مودم نو با بسته ۱۵ گیگ رو ۱۴۰ تومن میفروشم بدون سیمکارتش هم ۱۰۰ تومن

bahram_milad
06-05-2017, 22:49
از روز چهارشنبه پول واریز کردم برای دریافت مودم رایگان هنوز دستم نرسیده
جالبه 600 که کلا قاطی کرده امروز تماس گرفتم گفتن حتما تا پایان وقت اداری میرسه دستتون ولی کو نرسید
سوال کردم روز اول مودم 2101 گفتین میدین چرا عوض کردین و الان حتی اون 5142 رو هم برداشتن و مشخص نیست چه مودمی میدین گفت بحث سر همینه یکی از این مودما رو به شما میدن منتظر باشین که دستتون برسه
سوال کردم که z6000 خیلیا میگن ریستارت میکنه گفت اگر مشکی باشه ما عوض میکنیم و اصرار داشت که طی 24 ساعت سیمکارت فعال میشه
امیدوارم که مودم خوبی بدن و حرفشون درست باشه

hamidrezavictor
06-05-2017, 23:22
از روز چهارشنبه پول واریز کردم برای دریافت مودم رایگان هنوز دستم نرسیده
جالبه 600 که کلا قاطی کرده امروز تماس گرفتم گفتن حتما تا پایان وقت اداری میرسه دستتون ولی کو نرسید
سوال کردم روز اول مودم 2101 گفتین میدین چرا عوض کردین و الان حتی اون 5142 رو هم برداشتن و مشخص نیست چه مودمی میدین گفت بحث سر همینه یکی از این مودما رو به شما میدن منتظر باشین که دستتون برسه
سوال کردم که z6000 خیلیا میگن ریستارت میکنه گفت اگر مشکی باشه ما عوض میکنیم و اصرار داشت که طی 24 ساعت سیمکارت فعال میشه
امیدوارم که مودم خوبی بدن و حرفشون درست باشه

خودشونم نمیدونن میخوان چیکار کنن !!! من زنگ زدم گفت فقط b5142 میدن !!!
راجع به اینکه هنوز دستتون نرسیده بگم که باید 7 روز کاری بشه هنوز نشده که !! :n41:

bahram_milad
06-05-2017, 23:44
خودشونم نمیدونن میخوان چیکار کنن !!! من زنگ زدم گفت فقط b5142 میدن !!!
راجع به اینکه هنوز دستتون نرسیده بگم که باید 7 روز کاری بشه هنوز نشده که !! :n41:

اتفاقا گفت نهایتا 7 روز کاری که گفت امکان نداره که اینقدر زمان ببره آخه روز اول گفتن 24 ساعت دیگه دست شماست جالبه 600 میگفت امروز دست شما میرسه معلوم نیست دارن چکار میکنن
منتظرم ببینم چی میشه
دوستان تست کنن اونایی که دستشون رسیده ببینن سیم کارت 4g روی این مودم ها جواب میده یا نه و یه تست سرعت بذارن

pedram1991
07-05-2017, 00:19
من روز 10 اردیبهشت سفارش دادم، مثل بقیه دوستان اول مودم GP2101 توو فاکتور بود و بعدش عوض شد. اما چون مودم وایمکس عملا برای من هیچ استفاده ای نداشت و حوصله شکایت هم نداشتم، ترجیح دادم که سفارش رو کنسل نکنم و تحویل بگیرم
روز 14 اردیبهشت مودم به من تحویل شد و گفته شد به محض برگشت به شرکت و دادن مدارک و وایمکس، فعالسازی انجام میشه. ولی تا الان که 3 روز گذشته، سیم کارت فعال نشده و پیگیری از 707 هم یه هیچ نتیجه ای نرسیده
صرفا میگن سفارش تعویض وایمکس به تی دی-ال تی ای زیاد بوده و برای همین پروسه فعالسازی اش طول میکشه
در ضمن سیم کارت معمولی ایرانسل انداختم و کار کرد، اما انتن دهیش افتضاح بود و فقط یک چراغ روشن شد. نکته جالب اینکه همون سیم کارت با مودم E3372 چهار تا انتن پر داشت و عالی کار میکرد.
در مورد سرعت هم با اسپید تست تقریبا سرعت مودم تی دی- ال تی ای یک چهارم مودم E3372 بود و خیلی ناامیدم کرد.(سرعت دانلود توو اسپید تست برا یکی حدود 20 Mbpsبود، و اون یکی حدود 6)
واقعا کارهای این شرکت داره خسته کننده میشه. به جای اینکه بیاد و هوای کاربرای قدیمیش رو داشته باشه و مودم بهتری بده، یه مودم با کیفیت پایین تحویل داده.
امیدوارم با فعالسازی سیم کارت تی دی- ال تی ای نتیجه بهتری بگیرم و اعتماد از دست رفته ام برگرده(البته میدونم احتمالش صفره ولی فعلا چاره ای نیست جز صبر تا اینکه فعالش کنن)

bahram_milad
07-05-2017, 00:37
من روز 10 اردیبهشت سفارش دادم، مثل بقیه دوستان اول مودم GP2101 توو فاکتور بود و بعدش عوض شد. اما چون مودم وایمکس عملا برای من هیچ استفاده ای نداشت و حوصله شکایت هم نداشتم، ترجیح دادم که سفارش رو کنسل نکنم و تحویل بگیرم
روز 14 اردیبهشت مودم به من تحویل شد و گفته شد به محض برگشت به شرکت و دادن مدارک و وایمکس، فعالسازی انجام میشه. ولی تا الان که 3 روز گذشته، سیم کارت فعال نشده و پیگیری از 707 هم یه هیچ نتیجه ای نرسیده
صرفا میگن سفارش تعویض وایمکس به تی دی-ال تی ای زیاد بوده و برای همین پروسه فعالسازی اش طول میکشه
در ضمن سیم کارت معمولی ایرانسل انداختم و کار کرد، اما انتن دهیش افتضاح بود و فقط یک چراغ روشن شد. نکته جالب اینکه همون سیم کارت با مودم E3372 چهار تا انتن پر داشت و عالی کار میکرد.
در مورد سرعت هم با اسپید تست تقریبا سرعت مودم تی دی- ال تی ای یک چهارم مودم E3372 بود و خیلی ناامیدم کرد.(سرعت دانلود توو اسپید تست برا یکی حدود 20 Mbpsبود، و اون یکی حدود 6)
واقعا کارهای این شرکت داره خسته کننده میشه. به جای اینکه بیاد و هوای کاربرای قدیمیش رو داشته باشه و مودم بهتری بده، یه مودم با کیفیت پایین تحویل داده.
امیدوارم با فعالسازی سیم کارت تی دی- ال تی ای نتیجه بهتری بگیرم و اعتماد از دست رفته ام برگرده(البته میدونم احتمالش صفره ولی فعلا چاره ای نیست جز صبر تا اینکه فعالش کنن)

مرسی از جوابتون
من هم از کاربرهای قدیمی این شرکت هستم زمانی که تازه سیم کارت ایرانسل دائمی اومد نه اعتباری خریدم زمانی که هنوز وصل نشده بود تو اهواز
بعد از اون وایمکس گرفتم و همینطور مودم 3372 و الان هم بخاطر اینکه مودم گوشه خونه افتاده بود گفتم بگیرم در صورتی که adsl هم دارم و فقط بخاطر سرعت اینترنت اینو گرفتم
متاسفانه شرکت به فکر ماهایی که قدیمی هستیم نیست و به فکر سود بیشتر هست
تعجب میکنم چرا برای شما فعال نشده هنوز امروز گفت 24 ساعت بعد از دریافت مودم فعال میشه
امیدوارم سرعتش خوب باشه

جیوه
07-05-2017, 00:41
ببخشید دوستان که اینو می گم این مودم e3372 خیلی مودم خوبی نبود ( برای من ) و یکی داشتم که خراب شده
بعد من رفتم b315 خریدم که به متوسط بودن e3372 تازه اون موقع پی بردم
حالا این مودم از اون e3372 هم یک چهارم بدتره

واقعا برای این اپراتور متاسفم

واقعا واقعا واقعا :n34:

nima.g22
07-05-2017, 00:49
تعجب میکنم چرا برای شما فعال نشده هنوز امروز گفت 24 ساعت بعد از دریافت مودم فعال میشه
امیدوارم سرعتش خوب باشه

من دو روز بعد از ثبت نام مودم رو تحویل گرفتم ولی الان تقریبا روز چهارم میشه که سیمکارتم هنوز فعال نشده
و این حداکثر 24 ساعت فعال شدن رو همون روز اول به من قولشو دادن:n35:

روی جعبه مودم من تاریخ 2017 رو زده یک برگه فارسی راهنما داخل جعبه بود و بدون هیچ آرمی از هواوی روی برگه

اینجور که متوجه شدم ظاهرا مودم b5142 با تاریخ تولید متفاوت توزیع شده و برای بعضی از دوستان دفترچه انگلیسی با آرم هواوی داخل جعبه بوده

حالا هرکسی مودم رو دریافت کرده تاریخ تولید روی جعبه مودم و همچنین از دفترچه اطلاعاتی داره در اختیار سایر دوستان قرار بده

amirlovely
07-05-2017, 00:49
مودم وایمکس شما استفاده نمیکردن ؟منظورم شارژ نگرده بودین ؟ من میخوام از سایت یلو ثبت نام کنم از خود سایت ایرانسل زدم شناسه و مک رو نمیشناسه زنگ زدم 707 گفت چون استفاده نکردین شناسه غیر فعال شده

nima.g22
07-05-2017, 00:55
مودم وایمکس شما استفاده نمیکردن ؟منظورم شارژ نگرده بودین ؟ من میخوام از سایت یلو ثبت نام کنم از خود سایت ایرانسل زدم شناسه و مک رو نمیشناسه زنگ زدم 707 گفت چون استفاده نکردین شناسه غیر فعال شده

یه چیزی گفته همینجوری که پیگیر نباشید

یکی از دوستانم دو سالی بود از وایمکسش استفاده نکرده بود با من ثبت نام کرد و شناسه و مک مودم رو هم تایید کرد

Continental
07-05-2017, 01:00
سلام دوستان ،

بنده میخوام در این یکی دو روز سرویس lte بگیرم

بین دو شرکت مبین نت و ایرانسل دو دل هستم

مبین نت : در منطقه ی ما پوشش داره و قیمت بسته هاش خیلی بهتر هست ولی میگن سابقه ی وای مکس خوب و پشتیبانیه خوبی نداشته ولی lte کسی رو نمیشناسم داشته باشه.
ایرانسل : فقط تا ابتدای خیابانمون پوشش lte داره و حتماً باید مودم فضای باز ZW101 بگیرم که گفتند گیرندگی خیلی قوی داره ولی وای فای نداره و باید اکسس پوینت هم براش بخرم (هزینه ی اضافه تر)

دوستانی که این سرویس ها رو دارند اگه بگن راضی هستن یا نه ممنون میشم.

تشکر پیشاپیش

pedram1991
07-05-2017, 01:14
مرسی از جوابتون
من هم از کاربرهای قدیمی این شرکت هستم زمانی که تازه سیم کارت ایرانسل دائمی اومد نه اعتباری خریدم زمانی که هنوز وصل نشده بود تو اهواز
بعد از اون وایمکس گرفتم و همینطور مودم 3372 و الان هم بخاطر اینکه مودم گوشه خونه افتاده بود گفتم بگیرم در صورتی که adsl هم دارم و فقط بخاطر سرعت اینترنت اینو گرفتم
متاسفانه شرکت به فکر ماهایی که قدیمی هستیم نیست و به فکر سود بیشتر هست
امیدوارم سرعتش خوب باشه

ممنون، منم امیدوارم

ببخشید دوستان که اینو می گم این مودم e3372 خیلی مودم خوبی نبود ( برای من ) و یکی داشتم که خراب شده
بعد من رفتم b315 خریدم که به متوسط بودن e3372 تازه اون موقع پی بردم
حالا این مودم از اون e3372 هم یک چهارم بدتره

واقعا برای این اپراتور متاسفم

واقعا واقعا واقعا :n34:

منم روی خوب بودن این مودم اصراری ندارم، فقط خواستم مقایسه ای کنم با این مودم جدید که متاسفانه از پس این مودم معمولی هم برنیومد، چه برسه به مودم های رومیزی مثل b315 و امثالهم

من مدت ها بود تعرفه ام مصرف آزاد بود و یه مقدار توو حسابم شارژ داشتم و فعال بود شناسه ام
ولی اینکه واقعا نمیدونم این جوابی که به شما داده درست بوده یا فقط خواسته که از سر خودش باز کنه!؟

جیوه
07-05-2017, 01:44
خب مودم با کارایی یک چهارم سرعت e3372 و 3g اگر بخاید زیر 50 تومن از این چینی ها هست ریخته توی بازار .... این همه درد سر و از دست دادن مودم قدیمی می ارزید ؟

iran202
07-05-2017, 02:17
خوب بلخره طبق توضیحات دوستان متوجح شدم 24 ساعت گذشته و سیم فعال نشده و یکی از دوستان هم 4روز - منم سفارش زدم و از 7روز کاری 3روز میگزره. چی کار کنم مودم رو تحویل نگیرم و از سفارش که زدم یک پرینت بگیرم و نهایتا شکایت کنیم؟

چه کسی مودم رو میاره تحویل میده؟مامور پست یا کارمند ایرانسل؟

برگشت بزنیم چقدر الافی داره تا 46 هزار تومانمون پس بگیریم؟

iran202
07-05-2017, 02:23
نوشته شده توسط pedram1991 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روز 14 اردیبهشت مودم به من تحویل شد و گفته شد به محض برگشت به شرکت و دادن مدارک و وایمکس، فعالسازی انجام میشه.

روز 14 اردیبهشت مودم به من تحویل شد و گفته شد به محض برگشت به شرکت و دادن مدارک و وایمکس

یعنی چی؟مدارک ثبت نام وایمکس که موقع خرید بهمون 2 ورق دادن به نام های :صورت حساب خدمات و صورت حساب کالا و فرم قرارداد پیش ثبت نام وایکس میگیرن؟!

morypory
07-05-2017, 09:08
من 13 ثبت نام کردم البته تو سایت به صورت مهمان درخواست دادم ولی موقع اینکه میخواستم آدرس تحویل را وارد کنم چند حرف اضافه به آدرسم بود که متوجه نشدم وقتی از فاکتور پرینت گرفتم دیدم چه دسته گلی به آب دادم بالطبع چون به صورت مهمان وارد شده بودم امکان ویرایش آدرس نبود با 707 تماس گرفتم گفتن حداکثر 24 ساعته با شما تماس میگیرن و آدرس رو درست میکنند الان 4 روزه که خبری نشد امروز تماس گرفتم جالب یک شماره پیگیری دیگه دادن گفتن در حال بررسی است البته بگم بنده خدا امروز خیلی سریع کارم رو انجام داد:n31: من ساعت 9 آنلاین شدم و مشکلم را گفتم 9:08 دقیقه آقا یا خانم محترم تازه میگه شماره سیم کارتتون و بگید میگم من مشکلم وایمکس بعد از 5 دقیقه میگم ببخشید حق با شماست شناسه وایمکس رو بدین فکر میکنم یا داشت صبحانه میخورد :n02:یا تازه از خواب پریده بود :n13:

mehdinik59
07-05-2017, 10:14
من مودم رو دیروز تحویل گرفتم، ۲ ساعت بعدشم فعال شد!

amirlovely
07-05-2017, 10:34
چطوره از نظر وای فای

iran202
07-05-2017, 10:35

سلام چه مودمی تحویل دادن به شما؟ مامور پست اومد یا کارمند ایرانسل برای تحویل دادن مودم؟ لطفا اگر مقدور است از کنترل پنل مودم و مودم عکس بزارید بهمراه تست سرعت اینترنتتون.

mehdinik59
07-05-2017, 10:41
تا الان که مشکلی با وای فایش نداشتم. حتی به نظرم از مودم adsl که دارم هم وای فایش قوی تره یه کمی.

morypory
07-05-2017, 10:43

چه مدت زمانی طول کشید تا مودم را دریافت کردید و آیا به غیر از آن هزینه اولیه بسته 46 هزارتومان که به صورت آنلاین پرداخت کردید مبلغ دیگری هم از شما دریافت کردند.

mehdinik59
07-05-2017, 10:43
همین مودم 5142
مامور ایرانسل بود، خیلی هم آدم خوبی بود.
الان خونه نیستم. ولی بعدا عکس میذارم.
سرعتم با ۳ چراغ روشن از ۵ چراغ، حدود ۳۰ مگ بود.

amirlovely
07-05-2017, 10:46
همین مودم 5142
از سایت خود ایرانسل ثبت نام کردین یا از یلو؟
واگه از سایت ایرانسل هزینه حمل نگرفتن نوشته رایگان؟

mehdinik59
07-05-2017, 10:48
چه مدت زمانی طول کشید تا مودم را دریافت کردید و آیا به غیر از آن هزینه اولیه بسته 46 هزارتومان که به صورت آنلاین پرداخت کردید مبلغ دیگری هم از شما دریافت کردند.

من دوازدهم ثبت نام کردم، چهاردهم تماس گرفتن که بیارن مودم رو،من خونه نبودم، شانزدهم بهم تحویل دادن. یعنی دیروز
هیچ هزینه دیگه ای هم نداره
فقط ۳ تا برگه رو باید امضا کنین و اثر انگشت بزنین
مودم وایمکس هم تحویل بدین. همین.

mehdinik59
07-05-2017, 10:50
از سایت خود ایرانسل ثبت نام کردین یا از یلو؟
واگه از سایت ایرانسل هزینه حمل نگرفتن نوشته رایگان؟

از خود سایت ایرانسل shop.irancell.ir
هیچ هزینه ای نگرفتن. فقط همونی که موقع ثبت نام پرداخت کردین. هزینه دیگه ای نداره.

Tehranshahr
07-05-2017, 10:55
من تو سایتش درخواست دادم این ارور رو داد :|
"مشترک گرامی، به علت عدم تطابق اطلاعات وارد شده، درخواست شما قابل پردازش نیست. لطفا برای ثبت درخواست خود، به مراکز خدمات ایرانسل مراجعه فرمایید."

ادیت: از سایت یلو هم خواستم سفارش بدم گفت 12تومن هزینه ارسال داره بیخیال شدم!

ShadowDragon
07-05-2017, 11:23
سلام
دوستان من یه مودم وایمکس بیخود دارم اما اگهlte باشه استفاده میکنم
مشکل اینجاست که به اسم خودم نیست
راهی هست؟

HNet
07-05-2017, 11:58
من تو سایتش درخواست دادم این ارور رو داد :|
"مشترک گرامی، به علت عدم تطابق اطلاعات وارد شده، درخواست شما قابل پردازش نیست. لطفا برای ثبت درخواست خود، به مراکز خدمات ایرانسل مراجعه فرمایید."

ادیت: از سایت یلو هم خواستم سفارش بدم گفت 12تومن هزینه ارسال داره بیخیال شدم!
برای من هم ارور میداد، با خود وایمکس رفتم تو سایت درست شد!
البته باید شناستون فعال باشه, نبود زنگ بزنید فعال کنن.
منم دیروز ثبت نام کردم و هزینه رو هم پرداخت کردم، پیامک ثبت سفارش اومده و منتظرم تحویل بدن.

bahram_milad
07-05-2017, 12:24
سلام
دوستان من یه مودم وایمکس بیخود دارم اما اگهlte باشه استفاده میکنم
مشکل اینجاست که به اسم خودم نیست
راهی هست؟

سلام دوست عزیز نه مشکلی نیست فقط مودم وایمکس رو میخوان اونا حالا به نام هرکی باشه مشکلی نداره
زمانی که مودم td رو به شما میدن سیمکارتشو به نام شما میزنن

salarnosrati
07-05-2017, 12:40
دوستان سیم کارت های TD-LTE جز اون محدودیت ۱۰ سیم کارت با هر کد ملی به حساب نمیاد؟

Mohammad Aghaee
07-05-2017, 13:22
دوستان سیم کارت های TD-LTE جز اون محدودیت ۱۰ سیم کارت با هر کد ملی به حساب نمیاد؟

سوال خوبی کردید . منم دقیقا جواب شما رو نمیدونم . خودم یه سیم کارت دیتا رایتل دارم و یبار از سازمان تنظیم مقررات استعلام کردم اونو هم جزو سیم کارت های من نشون داد ولی درباره TD مطمئن نیستم و دوستان اگه میدونن اعلام کنن .

ALIRK
07-05-2017, 13:25

چرا جز سیمکارتها محدود حساب میشه

fafool70
07-05-2017, 13:55
همین مودم 5142
لطفا عکس از خود مودم و سرعت دانلود بزارید .

fandak
07-05-2017, 14:22

الان من هفت خط ایرانسل . دو خط همراه اول . دو خط رایتل . یک خط تالیا دارم . مجموعا 12 خط . واسه من که مشکلی پیش نیومده

Tehranshahr
07-05-2017, 14:38
سلام دوست عزیز نه مشکلی نیست فقط مودم وایمکس رو میخوان اونا حالا به نام هرکی باشه مشکلی نداره
شما مطمئنید؟ چون مودم منم به نام یکی دیگه بود و موقع ثبت نام ارور داد.

bahram_milad
07-05-2017, 14:47
شما مطمئنید؟ چون مودم منم به نام یکی دیگه بود و موقع ثبت نام ارور داد.

بله من مودم خودم دست دوستمه این مودم وایمکس ماله داداشمه روز اول سوال کردم گفت ربطی نداره
اطلاعات این مودم هم تو سیستم نبود زنگ زدم 600 شمارمو بردن تماس گرفتن برام اوکی کردن
یکم پیش زنگ زدم گفتم چرا بعد 5 روز هنوز نیومده یکم برسی کرد گفت الان درخواست دادم واحد مربوطه بهتون اطلاع میدن کی مودم میرسه دستتون

miladsa
07-05-2017, 15:00
عکس مودم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مودم بدی نیست یه لحاظ کیفیت
ولی سیم من که فعلا قعال نشده
خود به خود فعال میشه یا پیگیری میخواد ؟

shahin_ak
07-05-2017, 15:12
بله من مودم خودم دست دوستمه این مودم وایمکس ماله داداشمه روز اول سوال کردم گفت ربطی نداره
اطلاعات این مودم هم تو سیستم نبود زنگ زدم 600 شمارمو بردن تماس گرفتن برام اوکی کردن
یکم پیش زنگ زدم گفتم چرا بعد 5 روز هنوز نیومده یکم برسی کرد گفت الان درخواست دادم واحد مربوطه بهتون اطلاع میدن کی مودم میرسه دستتون

من هم همين مشكل دارم، مودم wimax دارم مال خودم نيست- با پشتيباني صحبت كردم گفت تنها راهش ثبت نام بنام مالك مودمه - گفتم ثبت نام كنم بنامش كپي مدارك شناسايي رو هم ميخواد گفت بله بايد به مامور بديد- من تو سايت ايرانسل هم تست كردم به نام هيچ كس جز صاحب مودم wimax اجازه تكميل ثبت نام رو نميده - بنظرتون چكار كنم ؟ ميشه از سايت يلو سفارش داد اما خب سيم كارت مودم فعال نميشه و ممكنه هم نشه بخاطر مغايرت مشخصات !!!؟؟

mohammadgh6
07-05-2017, 15:12

من زنگ زدم ایرانسل گفت مودم وایمکس حتما باید به نام خودت باشهتا بتونی تعویض کنی باtd

mohammadgh6
07-05-2017, 15:14
من زنگ زدم ایرانسل گفت مودم وایمکس حتما باید به نام خودت باشهتا بتونی تعویض کنی باtd

mohammadgh6
07-05-2017, 15:17
فعال میشه فقط مودم خاموش باشه چند ساعت یه بار بزن تو برق تا انتن پربشه

iran202
07-05-2017, 15:42
همین مودم 5142

سلام

تجربه برخورد با مامور ایرانسل دارم . نحوه برخوردشون خیلی خوب هست.

دستتون درد نکنه.

mohammadgh6
07-05-2017, 16:13
چرا تست سرعت ایرانسل من سرعت دانود 8نشون میده. تو speed test بیشتره 30 الی 48 نشون میده

greatpouya
07-05-2017, 16:15
چرا تست سرعت ایرانسل من سرعت دانود 8نشون میده. تو speed test بیشتره 30 الی 48 نشون میده
8 مگابایت
30 مگابیت

mohammadgh6
07-05-2017, 16:23
بله Mbps
ایرانسل 8
speed 30

greatpouya
07-05-2017, 16:26
بله Mbps
ایرانسل 8
speed 30
خوب دیگه، وقتی دانلود میکنی همون سرعت رو به مگابایت نشون میده
وقتی تست میکنی به مگابیت نشون میده
1MegaByte=8Megabit

mohammadgh6
07-05-2017, 16:30
اخه جفتشو نگاه کردم Mbps هست

nima.g22
07-05-2017, 17:36
امروز سیمکارتم فعال شد
تصمیم گرفتم تست کنم ببینم کیفیت و سرعت به چه شکلی هست
با یک خط آنتن با مودم b5142 سرعت 9 مگابیت گرفتم
با اینکه به آنتن lte نزدیک هستیم ولی مودم بیشتر از یک خط آنتن پر نکرد
نکته جالب اینجاست مودم من یوزر نیم و پسورد دیفالتش admin نیست
تنها نتیجه ای که میشه گرفت اینه که رمز مودم قبلا توسط شخص دیگری تغییر کرده و مودم دست دوم حساب میشه و زحمت ریست کردن مودم هم به خودشون ندادن
من موقع تحویل دیدم چسب در مودم بازه ولی فکر نمیکردم ایرانسل دیگه همچین کاری کنه:n31:

شکایتم که کردیم خبری نشد
نه وقتشو دارم دیگه پیگیری کنم نه حالشو
وقتی مدیر و ناظر درستی بالای سر مملکت نباشه همین میشه که میبینیم دیگه ایرانسل جای خود داره

ShadowDragon
07-05-2017, 17:38

دوست عزیز ممنون از جوابتون
اما منم همین مشکل رو دارم
یعنی وقتی میخوام ثبت نام کنم، اررور اطلاعات شخصی دارم
از چه راهی اقدام کنم؟

bahram_milad
07-05-2017, 17:44
من هم همين مشكل دارم، مودم wimax دارم مال خودم نيست- با پشتيباني صحبت كردم گفت تنها راهش ثبت نام بنام مالك مودمه - گفتم ثبت نام كنم بنامش كپي مدارك شناسايي رو هم ميخواد گفت بله بايد به مامور بديد- من تو سايت ايرانسل هم تست كردم به نام هيچ كس جز صاحب مودم wimax اجازه تكميل ثبت نام رو نميده - بنظرتون چكار كنم ؟ ميشه از سايت يلو سفارش داد اما خب سيم كارت مودم فعال نميشه و ممكنه هم نشه بخاطر مغايرت مشخصات !!!؟؟

من الان زنگ زدم ٦٠٠ سوال كردم گفت نه مشكلي نيست
زنگ زدم ٧٠٧ گفت حتما بايد مالك باشه ولي گفت ٦٠٠ كلا با ما فرق داره ما به مالك تحويل ميديم ولي اونا شايد مشكلي ندارن از اين بابت
دوستاني كه ميخوان تعويض كنن زنگ بزنن ٦٠٠ اونا كاري به مالك مودم ندارن سوال كنيد ميگن

ShadowDragon
07-05-2017, 17:51
من الان زنگ زدم ٦٠٠ سوال كردم گفت نه مشكلي نيست

اگه مشکلی نیست چرا اررور میده?
خود 600 درخواست رو قبول میکنه?

bahram_milad
07-05-2017, 17:55
اگه مشکلی نیست چرا اررور میده?
خود 600 درخواست رو قبول میکنه?

روز اول من با ٦٠٠ تماس گرفتم شمارمو بردن خودشون تماس گرفتن اوكي كردن برام شما هم تماس بگيرين ببينيد چي ميگن

ShadowDragon
07-05-2017, 18:07
روز اول من با ٦٠٠ تماس گرفتم شمارمو بردن خودشون تماس گرفتن اوكي كردن برام شما هم تماس بگيرين ببينيد چي ميگن

دوست عزیز واقعا ممنون اما دقیقا چی گفتین؟
اینکه به اسم خودتون نیست و یا گفتین سیستم قبول نمیکنه؟
همونجا ثبت نام میکنن و بعد پول رو کجا پرداخت میکنی؟ و چقدر؟
یه سوال دیگه،آیا میشه از سیم کارتای دیگه ایرانسل و یا اپراتور دیگه استفاده کرد؟ یا مثلا طرح های سیم کارت رو فعال کرد؟

dietman
07-05-2017, 21:03
امروز سیمکارتم فعال شد
تصمیم گرفتم تست کنم ببینم کیفیت و سرعت به چه شکلی هست
با یک خط آنتن با مودم b5142 سرعت 9 مگابیت گرفتم
با اینکه به آنتن lte نزدیک هستیم ولی مودم بیشتر از یک خط آنتن پر نکرد
نکته جالب اینجاست مودم من یوزر نیم و پسورد دیفالتش admin نیست
تنها نتیجه ای که میشه گرفت اینه که رمز مودم قبلا توسط شخص دیگری تغییر کرده و مودم دست دوم حساب میشه و زحمت ریست کردن مودم هم به خودشون ندادن
من موقع تحویل دیدم چسب در مودم بازه ولی فکر نمیکردم ایرانسل دیگه همچین کاری کنه:n31:

شکایتم که کردیم خبری نشد
نه وقتشو دارم دیگه پیگیری کنم نه حالشو
وقتی مدیر و ناظر درستی بالای سر مملکت نباشه همین میشه که میبینیم دیگه ایرانسل جای خود داره

من هم مودم 5142 گرفتم. پسورد دیفالت فرق میکرد و مجبور شدم ریست فکتوری کنم. فکر کنم برای همه اینطوری باشه و مودم دست دوم نیست. من با یک خط آنتن 18 مگ سرعت داشتم

bahram_milad
07-05-2017, 21:08
دوست عزیز واقعا ممنون اما دقیقا چی گفتین؟
اینکه به اسم خودتون نیست و یا گفتین سیستم قبول نمیکنه؟
همونجا ثبت نام میکنن و بعد پول رو کجا پرداخت میکنی؟ و چقدر؟
یه سوال دیگه،آیا میشه از سیم کارتای دیگه ایرانسل و یا اپراتور دیگه استفاده کرد؟ یا مثلا طرح های سیم کارت رو فعال کرد؟

سلام خواهش ميكنم
گفتم سيستم شناسايي نميكنه و مودم مال خودم نيست گفت مشكلي نيست
بله تماس گرفتن خودشون و فقط شماره وايمكسو و ادرس خونه و مشخصاتمو گرفتن همين
يه شماره سفارش ميدن و شماره كارت شركت پيشه ارتباطات نوين و مبلغ ٥٩ تومن واريز بايد بكنيد يه طرح سه ماهه و ١٢ تومن هزينه حملش
بله سيم كارت ٤ جي ايرانسل هم ميتونيد توي اين مودم به گفته دوستان بذارين و جواب ميده ولي اپراتور ديگه رو نميدونم بايد دوستاني كه دارن تست كنن

mohammadgh6
07-05-2017, 21:09
منم زنگ زدم 600 گفتم مودم به نام خودم نیست گفت اشکال نداره. وثبت نام کرد به نام خودم
47تومن هم ش کارت داد زدم ش پگیری دادم بهشون گفت تا72 ساعت میارن

ShadowDragon
07-05-2017, 21:17
ممنون از راهنمایی دوستان
فقط آخرش 47 یا 59?

پس منم فردا زنگ بزنم ببینم چیه
600?
داخلی نداره؟
خود ایرانسله؟
12 هزینه حمل ? چون ظاهرا رایگان بود

mohammadgh6
07-05-2017, 22:05
600 هم با ایرانسل کار میکنه همه با همند. این تعویض مودم اگر 50 درصد به نفع مشترک باشه صد درصد به نفع ایرانسله.
به من گفت یه لیست دادن شانست شمارت باشه.که زد و بود .به همه همین و میگن

bahram.mb
07-05-2017, 22:13
سلام من دیروز برای تعویض مودم وایمکس با تی دی ثبت نام کردم . امیدوارم خوب باشه

فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk

mohammadgh6
07-05-2017, 22:33
من هرجا زنگ زدم بابت اینکه مودم 5142 -
600و707 چرا عوضی اوردن گفتن این بهتره.من خودمم با z6000مقایسه کردم این بهتره
فقط z6000 کلیدروشن و کلید wifi داره

amirlovely
07-05-2017, 23:22
من سایت ایرانسل شناسه و مک رو نشناخت زنگ زدم 600 چک کرد گفت این هفته نیست هفته بعد زنگ بزن موندم پولشو سایت یلو بدم خودشو حل میکنن یا نه

aliprince
07-05-2017, 23:47
شاهکار پشتیبانی آنلاین ایرانسل
انگار برای اینکه مودمم رو تعویض نکنه خودشو زد به نشنیدن!!

bahram_milad
07-05-2017, 23:51
ممنون از راهنمایی دوستان
فقط آخرش 47 یا 59?

پس منم فردا زنگ بزنم ببینم چیه
600?
داخلی نداره؟
خود ایرانسله؟
12 هزینه حمل ? چون ظاهرا رایگان بود

از من ٥٩ بردن نه داخلي نداره مستقيم وصل ميشه به اپراتور

aliprince
07-05-2017, 23:54
دوستان در طرح تعویض مودم وایمکس چه مودمی میدن؟

fafool70
08-05-2017, 00:05
شاهکار پشتیبانی آنلاین ایرانسل
انگار برای اینکه مودمم رو تعویض نکنه خودشو زد به نشنیدن!!

عادت دارن واسه منم اینجور شد تو نظرسنجیش نمره بهش ندادم. و توضیح دادم که چرا قطع کرده و... هرچند براشون مهم نیست .

ShadowDragon
08-05-2017, 06:02
از من ٥٩ بردن نه داخلي نداره مستقيم وصل ميشه به اپراتور

به نظرتون ارزش داره؟ منظورم کیفیت سرویسه
و اینکه کلا میارزه؟ اون مودم usb های وایمکس رو 120 به ما انداختن ، آشغال بود
موندم بیخیالش شم پیگیر adsl شم یا نه، چون فسبر نوریه، باید مخابرات تهران بگیرم که بازم آشغاله
و اینکه قضیه اون 47 چیه؟ چگن یه سریا گفتن آخرش 47 تموم میشه

morypory
08-05-2017, 08:38
این کد رهگیری که میدن و به ایمیل میاد واقعا بدرد چی میخوره من که هر کجا تماس میگیرم تا رهگیری کنم در چه مرحله ای قرا دارد فقط میگن منتظر باشید تماس میگیرن

morypory
08-05-2017, 08:43
به نظرتون ارزش داره؟ منظورم کیفیت سرویسه
و اینکه کلا میارزه؟ اون مودم usb های وایمکس رو 120 به ما انداختن ، آشغال بود
موندم بیخیالش شم پیگیر adsl شم یا نه، چون فسبر نوریه، باید مخابرات تهران بگیرم که بازم آشغاله
و اینکه قضیه اون 47 چیه؟ چگن یه سریا گفتن آخرش 47 تموم میشه

به نظر من هیچ مزیتی نداشته باشه مزیتش اینه که بعد از چند مدت میتونی تو سایتای حراجی بفروشیش الان وایمکس و دارند جمع میکنن مودمشم که بدرد آدم نمیخوره باید بعد از جمع شدن انداخت تو سطل زباله کسی هم دیگه پول نمیده وایمکس بگیره الان 50 بدی ردش کنی بهتر از اینکه چند وقت دیگه هیچی ارزش نداشته باشه

aliprince
08-05-2017, 09:10
دوستان من تماس گرفتم و درخواست تعویض مودم usb وایمکسم رو که یه گوشه بیکار افتاده بود دادم. گفتن از دیروز هزینه ارسال حذف شده و ۴۷ تو من به کارت واریز کردم. در مورد زمان تحویل هم‌ کفت تا الان ۲۴ ساعته بوده اما به خاطر استقبال زیاد ۷۲ ساعته شده. مودم هم گفت b5142 هست برای تعویضیا.

miladsa
08-05-2017, 10:29
سیم من هم بعد 48 ساعت فعال شد
منطقه میرداماد یک انتن دارم
تست سرغت: دانلود خیلی خوبه اپلود خوب نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی برای 1 خط خیلی خوبه (فکر کنم این مودم باقی چراغ هاش سوخته هرکی داره یک خط انتن میده !!!)

alirezaaa
08-05-2017, 10:57
سیم من هم بعد 48 ساعت فعال شد
منطقه میرداماد یک انتن دارم
تست سرغت: دانلود خیلی خوبه اپلود خوب نیست

[

ولی برای 1 خط خیلی خوبه (فکر کنم این مودم باقی چراغ هاش سوخته هرکی داره یک خط انتن میده !!!)

من تا چهار تا انتن هم گرفتم ولي اصلا تاثيري تو گيرندگي نداره با تماسي كه با اپراتورشون داشتن پس از ككلي كلنجار گفت مقدار RCRP1 و RCRQ بايد بيشتر بشه تا سرعت خوب بشه كه با جابجايي تو سطح منزل و بازي با اون اعداد تونستم تا 23 مگابيت هم سرعت رو ببرم بالا ولي با دو انتن يعني جايي كه چهار تا انتن بود سرعت پايينتر بود

mohabat616
08-05-2017, 11:02
من تا چهار تا انتن هم گرفتم ولي اصلا تاثيري تو گيرندگي نداره با تماسي كه با اپراتورشون داشتن پس از ككلي كلنجار گفت مقدار RCRP1 و RCRQ بايد بيشتر بشه تا سرعت خوب بشه كه با جابجايي تو سطح منزل و بازي با اون اعداد تونستم تا 23 مگابيت هم سرعت رو ببرم بالا ولي با دو انتن يعني جايي كه چهار تا انتن بود سرعت پايينتر بود

من با سه چراغ روشن معمولا سرعت دانلودم 49 یا 48 مگابیته .

alirezaaa
08-05-2017, 11:07
من با سه چراغ روشن معمولا سرعت دانلودم 49 یا 48 مگابیته .

خب اين خيلي عاليه با همين مودم ؟
ميتوني اون اعدادي كه تو پست بالا گفتم رو واسم بذاري از تنظيمات مودم ؟

mohabat616
08-05-2017, 11:15
خب اين خيلي عاليه با همين مودم ؟
ميتوني اون اعدادي كه تو پست بالا گفتم رو واسم بذاري از تنظيمات مودم ؟
باید برم خونه ببینم مودم 2101 هست یک هفته از خریدم گذشت ایرانسل زد وایمکس را رایگان عوض میکنه منم 10 ام صبح ثبت نام کردم تا حالا که مودم جدید را نیاوردن . برعکس خیلیا که ایراد میگیرن از ایرانسل با این اینترنت td که سابقه و اسم خراب خودش را که از زمان وایمکس مونده بود پیش من خوب کرد و سریع رفتم adsl خونه را درخواست قطعی دادم و گفتم ارزونی خودتون .