PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

greatpouya
19-05-2017, 22:36
سلام دوستان
روي اين td-lte ايرانسل ميشه ip ثابت يا همون اي پي استاتيك گرفت يا نه ؟
براي انتقال تصوير دوربين مداربسته ميخوام و بيشتر سرعت اپلودش برام مهمه
اگه سرعت آپلود میخوای، دور td رو خط بکش برای همیشه، برو سراغ fdd یعنی مودم های معمولی مثل d100 یا ca60، یا مودم های خارجی تو بازار که گزینه های خوبی دارن، بازم میگم برای آپلود دور td رو خط بکش

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ShadowDragon
19-05-2017, 22:38
سلام،
از طریق شماره 09366000000 اقدام کنید نیازی به مالک اصلی نیست.

تایید میشه ، نیازی نیست و مودم رو میفرستن، اما سیمکارت من فعال نشد...

arashsard
20-05-2017, 02:35
سلام دوستان . بخاطر نت تایپ و همچنین شروع به دیر لود شدن صفحه من حدود دو ماه مودممو خاموش کردم . چون ای دی اس ال دارم و برام نمیصرفه دو جا هزینه کنم برای نت . امروز مودمو روشن کردم پینگ مثل دو ماه قبل عالی بود کلا پینگا با اروپا و آمریکا زیر ۱۰۰ هست . میخواستم ببینم امیدی هست این نت تایپ اوکی بشه ؟ که کلا ای دی اس ال رو تمدید نکنم و بیام دیگه کلا روو ایرانسل . چون مشکل دیر باز شدن صفحه رو یه پ ر و ک س ی میزاریم ردیف میشه اما نت تایپ رو .،....!!!

pooriaonline
20-05-2017, 06:57
آقااا ايرانسل نخريد نخريد نخريدددد

من خودم ٣ بار مودم داخلي خريدم فقط به خاطر اينكه رو نقشه زده بود پوشش داخلي!

الانم كه مودم خارجي گرفتم هفته اول اوكي بود هميشه ٤٠ مگابيت داشتم تا ٦٠ هم ميرفت بعدش ديگه تركيد! الان ٢ هفتس كه اينترنت يا قطعه يا سيگنال نداره يا ميگيره ضعيف ميگيره قطع ميشه ١٠٠ بارم فرم پيگيري پر كردن مشكل حل نميشه كه نميشه

يه مبين نتم گرفتم در كمال تعجب با اون سيگنال ضعيفش پينگ ١٠٠ استيبل با ٢٠ مگ سرعت! ١ بارم قطع نشده يني! من خودم طرفدار ايرانسلم ولي واقعاا كم كاري مي كنن...

Sent from my iPhone using Tapatalk

irani40
20-05-2017, 09:31
جالبه الان ایمیل یوزرنیم و پسووردم هم اومد ولی هنوز‌ مودمی دستم نیست :)))

سلام دوست عزیز مودم برای شما اومد؟

فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk

salarnosrati
20-05-2017, 09:37
سلام دوست عزیز مودم برای شما اومد؟

خیر هنوز چیزی نیومده. برای شما اومد؟

irani40
20-05-2017, 09:40
خیر هنوز چیزی نیومده. برای شما اومد؟

نه متاسفانه برای منم نیومد.

morypory
20-05-2017, 10:11
یک پیشنهاد دارم عزیزانی که ثبت نام کردن و هنوز مودمو دریافت نکردن اعلام کنند ببینیم کی رکورد و میشکنه ما هم یک انتخابات داشته باشیم چیمون از بقه کمتره
من که 13 اردیبهشت ثبت نام کردم همچنان چشم به راهم و گوش به زنگ :n02:

irani40
20-05-2017, 10:20
یک پیشنهاد دارم عزیزانی که ثبت نام کردن و هنوز مودمو دریافت نکردن اعلام کنند ببینیم کی رکورد و میشکنه ما هم یک انتخابات داشته باشیم چیمون از بقه کمتره
منم از ۱۱ اردیبهشت منتظرم،پشتیبانی هم فقط میگه در حال پیگیریه و به زودی مودم رو دریافت میکنید،کاملا مشخصه که نمیدونن مشکل از کجاست و فقط بلدن بگن صبر کنید

jonyup
20-05-2017, 11:13
دوستانی که مودم td lte دارن لطفا تست کنن که میشه پورت باز کنن یا نه؟ اگه نشه هیچ تفاوتی با 4g نداره.( لطفا تست کنید نه اینکه بگید همچین گزینه ای در تنضیمات موجود است) تو سایت ایرانسل که نوشته قابلیت port forwarding داره.

HNet
20-05-2017, 14:08

زنگ بزنید نمایندگی اصلی شهرتون تا با پیک براتون بفرستن.
اپراتور های ایرانسل عملا کاری نمیکنند.

bahram_milad
20-05-2017, 15:44
سلام
الان ١٣ روز از زماني كه مودم دستم رسيد ميگذره ولي سيم كارتش فعال نشده
امروز متوجه شدم كه اوناكي كه وايمكس به نام خودشون نيست به هيچ عنوان فعال نميكنن و مودم بايد برگرده
با ٦٠٠ تماس گرفتم گفتن بله قبلا كاري به صاحب مودم نداشتيم ولي تعدادي سرقت شده بود و با اين ها مودم رايگان گرفتن
٧٠٧ ميگه اصلا فعال نميكنيم بريد پس بدين
فكر كرده من پس ميدم و اين همه معطلي داشتم رو بيخيال ميشم
حالا ٦٠٠ گفته فقط شما نيستين ما داريم كاري ميكنيم كه همه فعال بشن
جالبه دوستم كه ٥ روز بعد از من ثبت نام كرده بود فعال شد اونم به نام خودش نبود
دوستاني كه دستشون نرسيده وايمكس ماله خودشون بوده يا نه؟

aliprince
20-05-2017, 16:25
سلام
امروز متوجه شدم كه اوناكي كه وايمكس به نام خودشون نيست به هيچ عنوان فعال نميكنن و مودم بايد برگرده
با ٦٠٠ تماس گرفتم گفتن بله قبلا كاري به صاحب مودم نداشتيم ولي تعدادي سرقت شده بود و با اين ها مودم رايگان گرفتن
این ایرانسل سرش با همه جاش بازی میکنه. به هر گسی یه چیزی‌میگه. به من میگفت باید صاحب مودم‌واقعیتو پیدا کنی و مودماتونو عوض کنین. بهتره توی cra شکایت پر کنید. زودتر جواب میگیرید. اگر توی ساعت اداری پر کنید یکی دو ساعت بعد از ایرانسل تماس‌ میگیرن بهتون میگن چیکار‌ میکنن براتون.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

bahram_milad
20-05-2017, 16:32
این ایرانسل سرش با همه جاش بازی میکنه. به هر گسی یه چیزی‌میگه. به من میگفت باید صاحب مودم‌واقعیتو پیدا کنی و مودماتونو عوض کنین. بهتره توی cra شکایت پر کنید. زودتر جواب میگیرید. اگر توی ساعت اداری پر کنید یکی دو ساعت بعد از ایرانسل تماس‌ میگیرن بهتون میگن چیکار‌ میکنن براتون.

فكر نكنم اونا هم كاري انجام بدن

aliprince
20-05-2017, 16:55
فكر نكنم اونا هم كاري انجام بدن
برای من که انجام دادن

iman_s
20-05-2017, 18:42
بیستم اردیبهشت ثبت نام کردم و امروز ظهر(30اردیبهشت) زنگ زدم پشتبانی.گفت باید تا الان دستتون میرسید و شماره پیگیری داد.عصر از دفتر یک پیک موتوری بهم زنگ زدن و گفتن مودمت اینجاست و شما که نزدیکی میتونی خودت بیای ببری وگرنه ممکنه دو سه روز طول بکشه.رفتم دفتر و دیدم چند کارتن روی هم چیده شده و کلی هم اینور اونور ریخته.به زور مودم من رو پیدا کردن و تحویل دادن.فرم ثبت نام هم پر کردن وبا این وضعیت امید ندارم به این زودی فرم دست ایرانسل برسه و برام فعال بشه:n27:

bahram_milad
20-05-2017, 18:55
برای من که انجام دادن

يعني الان مشكل شما حل شد
چون اينا ميگن به هيچ عنوان ثبت نميشه سيمكارت به نام شما

aliprince
20-05-2017, 19:10
يعني الان مشكل شما حل شد
چون اينا ميگن به هيچ عنوان ثبت نميشه سيمكارت به نام شما
مشکل من یه چیز نادر بود. طرح تعویض وایمکس بودم. سرویس هم به نام خودم بود. بعد دو روز مودمم رو اوردن دو روز بعدش هم سیمکارت فعال شد ولی به نام کسی دیگه اون سر تهران!
پشتیبانی اراجیف میگفت و راه حلهای چرت و پرت میگفت. مثلا میگفت مودم رو اشتباه تحویل دادن به شما و مال شنا رو به یکی دیگه. باید مودماتون جابجا بشه!!! منم گفتم من مودم نوی خودمو بدم مودم یکی دیگه رو بگیرم که دیگه دست دوم حساب‌میشه و معلوم‌نیست چیکارش که نگرده تاحالا؟؟ تازه اولش حتی جواب نمیدادن کد میگیری پر کنن میگفتن بگو صاحب سیمکارت زنگ بزنه! که وقتی گفتم فاکتور و سندش رو دارم دیگه قبول کرد و فرم پر کرد.
خلاصه بعد چند روز دیدم کد پیگیری پشتیبانی دکوریه از سایت cra یه‌فرم شکایت پر کردم و دو ساعت بعدش یه خانمی از ایرانسل زنگ زد و صحبت کردیم و قرار شدمشکل رو حل کنه. حدود ۱ هفته طول کشید تا دیروز‌فهمیدم حل شده و تغییر نام داده شده. شمام بهتره امتحان کنی. حداقل یه ادم حسابی تر بعد شکایت بهت زنگ میزنه که به قول خودش واسط cra و ایرانسل هست. اونا با همون شرایط جنس رو‌فروختن و پول گرفتن و به نوعی‌قرارداد دارن. حالا اگر جنس رو نمیدن باید پول و مودم قبلی رو‌پس بدن مودم جدیدشون رو پس بگیرن.

aliprince
20-05-2017, 19:12
البته زیاد خودتو ناراحت نکن
اگر نشد هم یه سیمکارت عادی ۴جی ایرانسل بنداز توش و از طرحای عادیش استفاده کن که بعضا به صرفه تر هستن. همون سرعت و کیفیت هم بهت میده شاید سرعت بالاتری هم بهت بده. تعرفه های TDش اصلا آش دهن سوزی نیستن.

morypory
20-05-2017, 19:29
منم از ۱۱ اردیبهشت منتظرم،پشتیبانی هم فقط میگه در حال پیگیریه و به زودی مودم رو دریافت میکنید،کاملا مشخصه که نمیدونن مشکل از کجاست و فقط بلدن بگن صبر کنید

اصفهان 5 تا نمایندگی ثبت نام اینترنت ثابت داره و کلا دو تا دفتر مرکزی ایرانسل
دفاتر که زنگ زدم هیچکدومشون اطلاعی نداشتن به دفتر مرکزیشونم سر زدم انجا هم 4 تا خانم پشت سیستم گذاشته بودن عین همون کارائی که شما با 707 یا پشتیبانی آنلاین تماس بگیرید انجام میدهند یک فرم پر میکنندو کد رهگیری میدن همین

bandary
20-05-2017, 19:34
من مودم وایمکس به نام خودم نبود سیم کارت و مودم رسیده سیم هم فعال شده ولی هنوز بسته اضافه نشده بعد از چند روز

سلام

bahram_milad
20-05-2017, 20:53
مشکل من یه چیز نادر بود. طرح تعویض وایمکس بودم. سرویس هم به نام خودم بود. بعد دو روز مودمم رو اوردن دو روز بعدش هم سیمکارت فعال شد ولی به نام کسی دیگه اون سر تهران!
پشتیبانی اراجیف میگفت و راه حلهای چرت و پرت میگفت. مثلا میگفت مودم رو اشتباه تحویل دادن به شما و مال شنا رو به یکی دیگه. باید مودماتون جابجا بشه!!! منم گفتم من مودم نوی خودمو بدم مودم یکی دیگه رو بگیرم که دیگه دست دوم حساب‌میشه و معلوم‌نیست چیکارش که نگرده تاحالا؟؟ تازه اولش حتی جواب نمیدادن کد میگیری پر کنن میگفتن بگو صاحب سیمکارت زنگ بزنه! که وقتی گفتم فاکتور و سندش رو دارم دیگه قبول کرد و فرم پر کرد.
خلاصه بعد چند روز دیدم کد پیگیری پشتیبانی دکوریه از سایت cra یه‌فرم شکایت پر کردم و دو ساعت بعدش یه خانمی از ایرانسل زنگ زد و صحبت کردیم و قرار شدمشکل رو حل کنه. حدود ۱ هفته طول کشید تا دیروز‌فهمیدم حل شده و تغییر نام داده شده. شمام بهتره امتحان کنی. حداقل یه ادم حسابی تر بعد شکایت بهت زنگ میزنه که به قول خودش واسط cra و ایرانسل هست. اونا با همون شرایط جنس رو‌فروختن و پول گرفتن و به نوعی‌قرارداد دارن. حالا اگر جنس رو نمیدن باید پول و مودم قبلی رو‌پس بدن مودم جدیدشون رو پس بگیرن.

مرسي از راهنماييتون من فردا شكايت ميكنم حتما
فقط هرچي گشتم توي گذينه ها td lte پيدا نكردم
شماره ملي رو هم هر جوري ميزنم ميگه اشتباه پر شده

irani40
20-05-2017, 22:49
در نهایت منم بعد از ۲۰ روز مودمم رو گرفتم،از نمایندگی زنگ زدن گفتن مودمت اینجاست اگر میخوای بیا ببر در غیر اینصورت صبر کن ۷ تا ۱۰ روز دیگه میفرستیم با پیک برات!!!نکته جالبش اینه که بعد از تحویل گفتن ۷۲ ساعت طول میکشه تا فعال بشه در صورتی که وقتی مودم رو روشن کردم فعال بود و مشکلی نداشت

MITAJOON
21-05-2017, 02:56
سلام.
امروز سیم کارت رو همینجوری واسه تست انداختم تو مودم و روشن کردم. اصلا نمیتونستم به منوی کانفیگ مودم وارد بشم (۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱) منظورمه. یکبار که مودم رو ریست کردم درست شد. و اینترنت وصل بود. بدون اینکه اصلا آنتن داشته باشه:n29: هیچ ایمیلی هم برام نیومده مبنی بر فعالسازی:n36:
از ۵ تا چراغ فقط یکی روشنه. تو بعضی جاهای غیر منطقی ۲ چراغه هم میشه ولی زود برمیگرده رو ۱ چراغ.
سرعتش خوبه. کارمو راه میندازه ولی اینکه آنتن نداره کمی رو اعصابه. من تهران سمت شهرک غرب هستم. لطفا به اشتراک بگذارید که آنتن دهی مودم شما (B5142) چند چراغه ست و تو کدوم منطقه تشریف دارید.

mohabat616
21-05-2017, 07:24
سلام.
امروز سیم کارت رو همینجوری واسه تست انداختم تو مودم و روشن کردم. اصلا نمیتونستم به منوی کانفیگ مودم وارد بشم (۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱) منظورمه. یکبار که مودم رو ریست کردم درست شد. و اینترنت وصل بود. بدون اینکه اصلا آنتن داشته باشه:n29: هیچ ایمیلی هم برام نیومده مبنی بر فعالسازی:n36:
از ۵ تا چراغ فقط یکی روشنه. تو بعضی جاهای غیر منطقی ۲ چراغه هم میشه ولی زود برمیگرده رو ۱ چراغ.
سرعتش خوبه. کارمو راه میندازه ولی اینکه آنتن نداره کمی رو اعصابه. من تهران سمت شهرک غرب هستم. لطفا به اشتراک بگذارید که آنتن دهی مودم شما (B5142) چند چراغه ست و تو کدوم منطقه تشریف دارید.
5 چراغ روشن شهریار

- - - Updated - - -

سلام.
5 چراغ روشن شهریار

amymor
21-05-2017, 08:08
دوستانی که مود td lte دارن لطفا تست کنن که میشه پورت باز کرد؟(نگید که همچین گزینه ای وجود داره لطفا تست کنید) تو سایت ایرانسل که نوشته بود قابلیت port forwarding داره. آخه خیلی مهمه چون اگه نشه هیچ تفاوتی با 4g نداره

bandary
21-05-2017, 08:38
منم از لحاظ آنتن دهي همين مشل رو دارم 1 خط روشن و با كمي جا به جايي 2 خط ميشه و خيلي ز زود برميگرده به يك خط آنتن 17 شهريور جالبه كه تو قسمت پوشش داخلي هم هستم

سلام.

irani40
21-05-2017, 09:30
دوستان من شماره ۶۰۰ و ۰۹۳۶۶۰۰۰۰۰۰ رو از خط ایرانسل میگیرم میگه شماره اشتباه است و در شبکه وجود ندارد.چطوری باید تماس گرفت

yas_hfb
21-05-2017, 09:46
دوستان من محلی که هستم محدوده تحت پوشش TD-LTE نیست ولی سیمکارتهای معمولی ایرانسل 4G هستن اینجا. منم به هوای اینکه سیمکارت معمولی میندازم روش و ازش استفاده میکنم این مودم را گرفتم ولی متاسفانه سیمکارت معمولی روش انداختم آنتن نداد و وصل نشد! در صورتی که در مناطقی تحت پوشش TD-LTE سیمکارتهای معمولی هم رو این مودم جواب میده و وصل میشه!
در هر صورت الان میخوام این مودم را با یک مودم 4G معمولی عوض کنم اگر کسی موردی داره پیشنهاد بده
مشخصات مودم:
مودم TD-LTE (B-5142) (آک و استفاده نشده) + یک بسته 10 گیگابایت + 5 گیگابایت (شبانه، 2 تا 8 صبح) 3 ماهه
ایمیل من : a.dustaneh@yahoo.com
تلگرام : 09354827239

HNet
21-05-2017, 10:01
دوستان من محلی که هستم محدوده تحت پوشش TD-LTE نیست ولی سیمکارتهای معمولی ایرانسل 4G هستن اینجا. منم به هوای اینکه سیمکارت معمولی میندازم روش و ازش استفاده میکنم این مودم را گرفتم ولی متاسفانه سیمکارت معمولی روش انداختم آنتن نداد و وصل نشد! در صورتی که در مناطقی تحت پوشش TD-LTE سیمکارتهای معمولی هم رو این مودم جواب میده و وصل میشه!
در هر صورت الان میخوام این مودم را با یک مودم 4G معمولی عوض کنم اگر کسی موردی داره پیشنهاد بده
مشخصات مودم:
مودم TD-LTE (B-5142) (آک و استفاده نشده) + یک بسته 10 گیگابایت + 5 گیگابایت (شبانه، 2 تا 8 صبح) 3 ماهه
ایمیل من : a.dustaneh@yahoo.com
تلگرام : 09354827239

مطمئنید سیمکارت 4g میزارید داخل دستگاه؟
سیمکارت معمولی ایرانسل روش جواب نمیده.

yas_hfb
21-05-2017, 10:09
مطمئنید سیمکارت 4g میزارید داخل دستگاه؟
سیمکارت معمولی ایرانسل روش جواب نمیده.

بله مطمئنم. خیلی عجیبه برام چون تو محدوده آنتن td-lte سیمکارت معمولی 4G ایرانسل هم جواب میده ولی توی خونه مون که محدوده td-lte نیست اون سیمکارت معمولی 4G هم وصل نشد. در صورتی که همون سیمکارت معمولی تو محل کارم که محدوده td-lte هست وصل شد بدون مشکل

bahram_milad
21-05-2017, 10:25
دوستان من شماره ۶۰۰ و ۰۹۳۶۶۰۰۰۰۰۰ رو از خط ایرانسل میگیرم میگه شماره اشتباه است و در شبکه وجود ندارد.چطوری باید تماس گرفت

چندین بار تماس بگیرین میشه منم همین مشکل رو دارم

امروز زنگ زدم 600 گفتم که 707 میگه مودم رو باید پس بدین
600 گفت امکان نداره ما پس نمیگیریم و حتما وصل میکنیم سیمکارت شمارو
ساعت تماس من با 707 رو گرفتن گفتن میخوایم ببینیم چی به شما گفته و شماره پیگیری هایی که 707 داده رو هم گرفتن از من و گفتن که حتما ثبت نام میکنیم شمارو
دوستانی که مشکل من رو دارن و از طریق 600 خرید کردن و مودم وایمکس به نام اونها نبوده از طریق 600 اقدام کنید
707 اصلا کاری انجام نمیده و بیشتر مشکل درست میشه مثل من که الان 14 روزه سیمکارتم ثبت نام نشده

salarnosrati
21-05-2017, 11:29
سلام. بلخره دیروز بعد از گرفتن ۳تا کد پیگیری و شکایت در ۱۹۵، حدود ۲۰ روز بعد از ثبت نام باهام تماس گرفتن گفتن مودمتون رسیده اگه میتونین بیاین ببرین، اگه نیاین خیلی طول میکشه تا خودموت بفرستیم!!! با خودم گفتم وقتی ۷ روزشون ۲۰ روز طول کشیده، خیلی زمان میبره حتما میشه ۲-۳ ماه! این بود که رفتم دفترشون و دقیقا مثل چیزی که دوستان گفتن چندتا کارتن پر از مودم بود که مال من رو پیدا کردن و اطلاعات رو دوباره تو فرم ثبت نام نوشتن و بعد از گرفتن کپی کارت ملی و مودم وایمکس، مودم جدید رو دادن. ۴-۵ روز پیش ایمیلی مبنی بر فعالسازی حسابم اومده بود که شماره سیمکارت با ایمیل همخوانی داشت خدارو شکر و مودم هم کار میکرد و اینترنتش فعال بود. با ۲چراغ روشن سرعت دانلود ۲۰ مگابیت بود.
(اهواز)

salarnosrati
21-05-2017, 11:37
سلام. بلخره دیروز بعد از گرفتن ۳تا کد پیگیری و شکایت در ۱۹۵، حدود ۲۰ روز بعد از ثبت نام باهام تماس گرفتن گفتن مودمتون رسیده اگه میتونین بیاین ببرین، اگه نیاین خیلی طول میکشه تا خودموت بفرستیم!!! با خودم گفتم وقتی ۷ روزشون ۲۰ روز طول کشیده، خیلی زمان میبره حتما میشه ۲-۳ ماه! این بود که رفتم دفترشون و دقیقا مثل چیزی که دوستان گفتن چندتا کارتن پر از مودم بود که مال من رو پیدا کردن و اطلاعات رو دوباره تو فرم ثبت نام نوشتن و بعد از گرفتن کپی کارت ملی و مودم وایمکس، مودم جدید رو دادن. ۴-۵ روز پیش ایمیلی مبنی بر فعالسازی حسابم اومده بود که شماره سیمکارت با ایمیل همخوانی داشت خدارو شکر و مودم هم کار میکرد و اینترنتش فعال بود. با ۲چراغ روشن سرعت دانلود ۲۰ مگابیت بود.
(اهواز)

aez1982
21-05-2017, 11:58
(اهواز)

بسلامتی. در کدوم منطقه اهواز هستید؟ من در کیان آباد و محدوده سبز نقشه ایرانسل به زور یک خط آنتن دارم

bandary
21-05-2017, 12:18
بسته اينترنت سيم كارت من هم دقايقي پيش فعال شد و پرو‍ه تبديل تموم شد
الان برم سراغ نصب سوكت نري SMA و اضافه كردن انتن به مودم

mehdinik59
21-05-2017, 15:25
بسته اينترنت سيم كارت من هم دقايقي پيش فعال شد و پرو‍ه تبديل تموم شد
الان برم سراغ نصب سوكت نري SMA و اضافه كردن انتن به مودم

میشه بگید دقیقا چیکار می کنید؟

iman_s
21-05-2017, 15:27
آنتنم سه چراغ و چهار چراغ بازی میکنه و ثابت نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Electronic-Arts
21-05-2017, 15:37
بله مطمئنم. خیلی عجیبه برام چون تو محدوده آنتن td-lte سیمکارت معمولی 4G ایرانسل هم جواب میده ولی توی خونه مون که محدوده td-lte نیست اون سیمکارت معمولی 4G هم وصل نشد. در صورتی که همون سیمکارت معمولی تو محل کارم که محدوده td-lte هست وصل شد بدون مشکل
این مودم فقط از فرکانس 3500 ساپورت میکنه یعنی منطقه باید تحت پوشش تی دی باشه تا با سیم کارت معمولی هم وصل بشه چون فقط به فرستنده های تی دی وصل میشه این مودم چه با سیم کارت معمولی چه با سیم کارت تی دی

Tehranshahr
21-05-2017, 17:39
الان چک کردم سیم TD من از دیروز فعال شده و بسته هاشم فعاله. مودم رو دوشنبه گرفته بودم و وایمکس هم بنام خودم نبود. جالب اینکه شناسه وایمکسم هم هنوز فعاله.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

bandary
21-05-2017, 18:11
اگر صفحه 99 تاپیک رو مطالعه کنید متوجه منطورم میشید

میشه بگید دقیقا چیکار می کنید؟

salarnosrati
21-05-2017, 18:24
بسلامتی. در کدوم منطقه اهواز هستید؟ من در کیان آباد و محدوده سبز نقشه ایرانسل به زور یک خط آنتن دارم

شهرک نفت هستم در منطقه مرز سبز پررنگ

amymor
21-05-2017, 19:02
سلام من هم اهوازم هستم. دو تا سوال داشتم:
1. چرا توی فروم که کامنت می ذارم میگه باید توسط مدیریت تایید بشه . قبلا اینطوری نبود.
2. شما که مودم td lte دارید میشه تست کنید که میشه پورت باز کرد یا نه؟( توی سایت ایرانسل نوشته قابلیت port forwarding داره) آخه اگه نشه هیچ تفاوتی با 4g نمی کنه.

irani40
21-05-2017, 19:52
دوستان شناسه یکی از مودم هام سلب امتیاز شده و ۷۰۷ گفت فعلا نمیتونید درخواست تعویض بدین شاید بعدا طرحی برای تعویضشون بیاد،۶۰۰ هم گفت توی سیستم ما این شناسه نیستش،موندم چکار کنم

mohammadgh6
21-05-2017, 19:52
دوستان مودم مبین نتم اومد .اصلا به درد نمیخوره:n29::n29::n29:

nima.g22
21-05-2017, 20:50
سلام
دوستان بالاخره شکایتی که در مورد تعویض مودم وایمکس با مودم 5142 کرده بودم جواب داد
امروز تماس گرفتن و مودم 5142 رو گرفتن و 2101 رو تحویل دادن
سیمکارت رو هم با سیمکارت جدید تعویض کردن و دوباره باید منتظر فعال شدن سیمکارت جدید بمونم و وضعیت بسته اینترنت 15 گیگ هنوز مشخص نیست

mohammadgh6
21-05-2017, 21:04
اقا کجا شکایت کردی؟ اون قبلی b5142 رو تحویل گرفته بودی یا نه؟

morypory
21-05-2017, 21:06
من که هر چی پیگیر میشم هیچ کس جواب نمیدهد فقط شماره پیگیری میدهند به خدمات فروش ایرانسل شهر هم مراجعه کردم گفتن فقط از طریق 707 یا 600 پیگیر باشم واقعا نمیدونم دیگه چکار کنم به نظر دوستان با 195 تماس بگیرم فایده ای دارد یا نه :n34:

nima.g22
21-05-2017, 21:16
اقا کجا شکایت کردی؟ اون قبلی b5142 رو تحویل گرفته بودی یا نه؟

پشتیبانی آنلاین خود سایت ایرانسل شکایت کردم کد پیگیری داد دیگه پیگیر نبودم تا اینکه امروز تماس گرفتن و مودم رو ازم گرفتن مودم 2101 رو با سیمکارت جدید تحویل دادن

بله تحویل گرفته بودم و در حال استفاده ام بودم

اینجور که پیک ایرانسل میگفت فقط من نبودم ...6 تا مودم 5142 داخل باکس موتور بود که تعویض کرده بود

mohammadgh6
21-05-2017, 21:31
مال منم 2101 بود 5142 آوردن به نظرت شکابت کنم؟ پرینت ثبت نامم دارم

nima.g22
21-05-2017, 21:39

مدرک داری شکایت کن ولی نمیدونم به جواب برسی یا نه ... الان که دارن تعویض میکنن دوست داشتی یه تلاشی بکن

من همون روز اول یکم با سماجت و مدرک با اپراتور ایرانسل که سعی داشت منصرفم کنه صحبت کردم
دیگه وقتی براش نذاشتم تا اینکه یکی دوبار خودشون زنگ زدن و گفتن مشکل چی بوده و اینکه پیگیری میکنیم

الانم اسم کارشونو گذاشتن ارسال اشتباه مودم در صورتی که قبلا میگفتن مودم b2101 موجود نداشتیم 5142 فرستادیم

5142 تو این مدتی که استفاده کردم خیلی قطعی هم تو دریافت سیگنال داشت هم wifi قطع میشد که باید خاموش روشن میکردم مودم رو

aliprince
21-05-2017, 21:50
شما مشکلتون چی بوده؟

aliprince
21-05-2017, 21:50
پشتیبانی آنلاین خود سایت ایرانسل شکایت کردم کد پیگیری داد دیگه پیگیر نبودم تا اینکه امروز تماس گرفتن و مودم رو ازم گرفتن مودم 2101 رو با سیمکارت جدید تحویل دادن

بله تحویل گرفته بودم و در حال استفاده ام بودم

اینجور که پیک ایرانسل میگفت فقط من نبودم ...6 تا مودم 5142 داخل باکس موتور بود که تعویض کرده بود
شما مشکلتون چی‌ بوده؟

nima.g22
21-05-2017, 21:53
شما مشکلتون چی‌ بوده؟

مودمی که برای تعویض وایمکسم برام فاکتور شده بود 2101 بود ولی 5142 فرستاده بودن منم شکایت کردم که جواب داد

mohsen_rkh
21-05-2017, 22:07
شما چطور وارد ایرانسل من شدید؟ منظورم اینه که اطلاعات رو چطور گرفتین؟ sms شد؟
ایمیل شد دوست عزیز.

Black.Hawk
21-05-2017, 22:12
مودمی که برای تعویض وایمکسم برام فاکتور شده بود 2101 بود ولی 5142 فرستاده بودن منم شکایت کردم که جواب داد
الان که شما هر دو تا مودم رو تو شرایط یکسان امتحان کردین کدوم یکی بهتر جواب داد؟
از لحاظ پارامتر های سیگنال تفاوتی هم دارن یا تقریبا مثل هم هستن؟
سرعت چطور؟

nima.g22
21-05-2017, 22:16
الان که شما هر دو تا مودم رو تو شرایط یکسان امتحان کردین کدوم یکی بهتر جواب داد؟
سرعت چطور؟

هنوز سیمکارت جدید فعال نشده دوست عزیز که بتونم مقایسه داشته باشم

ولی با 5142 با یک آنتن تا 12 مگابیت سرعت داشتم و با دو آنتن تا 25 مگابیت

mohsen_rkh
21-05-2017, 22:28
سلام دوستان
من هم سه شنبه پیش درخواست تعویض دادم، این سه شنبه تماس گرفتن برای تحویل مودم، که منزل نبودم و گفتم فردا تحویل بدید، چهارشنبه یعنی دیروز تحویل گرفتم. و بر اساس چیزی که توی برنامه "ایرانسل من" می بینم امروز ساعت 13:25 فعال شده اما مثل اینکه اینجا آنتن نمیده. همایون ویلای کرج (سمت محمد شهر) هستم.
امروز دوباره تست کردم و وصل شد. سرعت هم بین 4 تا 6 مگابیت بر ثانیه در نوسان کمی هست. یک خط آنتن دارم؛ مسلماٌ میزان سیگنال بیشتر سرعتم هم بیشتر میشه.

mohsen_rkh
21-05-2017, 22:32
کجای فاکتور نوشته؟ فاکتور ثبت نام اینترنتی؟
پس چرا تو فاکتور من چیزی ننوشته؟

mohammadgh6
21-05-2017, 22:57
سرعت چطور؟

لطفا فعال شد ببین کدوم بهتره

mohammadgh6
21-05-2017, 22:59
کجای فاکتور نوشته؟ فاکتور ثبت نام اینترنتی؟
پس چرا تو فاکتور من چیزی ننوشته؟

فاکتوری که موقع ثبت نام روی صفحه کامپیوتر میاد.اگر پیرینت گرفته باشی

mohsen_rkh
21-05-2017, 23:02
فاکتوری که موقع ثبت نام روی صفحه کامپیوتر میاد.اگر پیرینت گرفته باشی
دارمش و پرینت هم گرفتم اما هیچ جا اثری از مدل مودم ندیدم. شما میتونید عکس فاکتور خودتون رو بذارید؟ (البته اطلاعات مهم رو مخدوش کنید)

mohammadgh6
21-05-2017, 23:02
البته باید از سایت ایرانسل خرید کرده باشی نه یلو یا600

mohammadgh6
21-05-2017, 23:06
قسمت شرح کالا 1 مودم و مدل شو نوشته 2 بسته 15 گیگ 3ماهه

pipo4713
21-05-2017, 23:10
اینم شرکت اصلی و سازنده مودم 5142

pipo4713
21-05-2017, 23:19
خوب اینم سایت اصلی و سازنده مودم 5142 ایرانسل
B42_43 LTE CPE

bahram.mb
21-05-2017, 23:45
سلام.
فقط جلو‌ یکی از پنجره ها اونم تو یه جای خاصی انتن داره سه تا انتن . بقیه جاها به زود انتن میده . من سمت کوروش هستم. ستاری

فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk

bahram.mb
21-05-2017, 23:48
چون سیم کارت معمولی هم از باند ‌و فرکانس تی دی ال تی ای استفاده میکنه

ariahelp
22-05-2017, 03:53
سلام و عرض ادب به همگی عزیزان .

دوستان بنده چند روزی هست که مودم b5142 به دستم رسیده و خداروشکر ، هم سیمکارتش فعال شده و هم بسته ش و از این بابت ها مشکلی نیست .

مشکل بنده اینه که مودمم با پی سی خودم اصلا وصل نمیشه ، ولی با یک پی سی دیگه که ویندوز 7 داره و قطعاتش بالاتره وصل میشه و به راحتی میشه ازش استفاده کرد .

سیستم خودم قدیمیه و ویندوزشم ایکس پی هست ، البته قبل تعویض وایمکس با فورجی ثابت ، با اپراتور ایرانسل که صحبت کرده بودم ، طرف میگفت کارکرد این مودم ها ، اصلا ارتباطی با قطعات سخت افزاری و نرم افزاری سیستم شما نداره و سخت افزار مختص به خودشون رو دارن ، واسه همینم من گفتم پس مشکلی نداره و درخواست تعویض دادم .

تا روز قبل از تحویل مودم ، به راحتی داشتم با وایمکس کار میکردم ولی این مودم نمیدونم چرا اینجوری میکنه .

وقتی میخوام مودم رو کانکت کنم :

اول ، استاتوس کانکت اینجوری میشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حدود یکی الی دو دقیقه همینجوریه تا اینکه بعدش استاتوس به شکل زیر تغییر میکنه :

و بعدش همینجوری میمونه ، ( یکبار حدود نیم ساعت همینجوری موند ) و در آخر هم کانکت شد ولی هیچ سایت و ... رو باز نمیکرد و فقط لودر مرورگر میچرخید ، حتی 192.168.1.1 رو هم باز نمیکرد ، تا اینکه یکبار مودم رو ریست کردم و دیدم وصل شد و سایتها رو باز میکرد و 192.168.1.1 رو هم باز میکرد ، ولی به محض اینکه ، دوباره اتصال رو قطع کردم و مجدد وصل کردم ، دوباره مثه قبل شد .

دوستان خواهشا راهنمایی کنید ، خیلی این چند روزه اعصابمو داغون کرده .

Milad.hejri26
22-05-2017, 09:08
سلام خسته نباشید
مودم b5142 ایرانسل فقط با سیم کارت ایرانسل کار میکنه یا سیم کارت اپراتور دیگه ای رو اسپورت میکنه؟؟

morypory
22-05-2017, 10:27
امروز به من از طرف ایرانسل ایمیل آمده است و رمز عبور و نام کاربری حساب TD-LTE من را بهم داده اند در صورتی که هنوز مودم را تحویل نداده اند به نظر شما الان باید خوشحال باشم یا تعجب کنم شاید هم با این کارشون خواستن از دلم در بیارن مثل بچه 6 ماهه که گریه میکنن گول زنو میدی دستش دیگه ساکت نیشن این هم حکم همون گول زنو را دارد

aliprince
22-05-2017, 10:30
امروز به من از طرف ایرانسل ایمیل آمده است و رمز عبور و نام کاربری حساب TD-LTE من را بهم داده اند در صورتی که هنوز مودم را تحویل نداده اند به نظر شما الان باید خوشحال باشم یا تعجب کنم شاید هم با این کارشون خواستن از دلم در بیارن مثل بچه 6 ماهه که گریه میکنن گول زنو میدی دستش دیگه ساکت نیشن این هم حکم همون گول زنو را دارد
حداقل وقتی مودمت بیاد دستت فعاله!

morypory
22-05-2017, 10:49
حداقل وقتی مودمت بیاد دستت فعاله!

جالبه تو ایرانسل من هم که چک کردم هم بسته 100 مگابایتم فعال هم بسته 15 گیگ سه ماهه این نوعشو دیگه ندیده بودم ولی بسته 100 مگابایتش تا 8 خرداد بیشتر فرصت نداره بعد تمام میشه یعنی عملا اگر تا ان تاریخ مودم بدستم نرسه این بسته هدیه از دستم پریده

irani40
22-05-2017, 11:42
جالبه تو ایرانسل من هم که چک کردم هم بسته 100 مگابایتم فعال هم بسته 15 گیگ سه ماهه این نوعشو دیگه ندیده بودم ولی بسته 100 مگابایتش تا 8 خرداد بیشتر فرصت نداره بعد تمام میشه یعنی عملا اگر تا ان تاریخ مودم بدستم نرسه این بسته هدیه از دستم پریده
امروز یا فردا برای تحویل مودم بهتون زنگ میزنن،برای منم اینطوری بود.

morypory
22-05-2017, 11:53
امروز یا فردا برای تحویل مودم بهتون زنگ میزنن،برای منم اینطوری بود.

یعنی سیم کارت فعال و همون لحظه میتوان استفاده کرد

irani40
22-05-2017, 13:17
یعنی سیم کارت فعال و همون لحظه میتوان استفاده کرد
من مودم رو گرفتم سیم کارت فعال بود با اینکه خودشون گفتن ۷۲ ساعت دیگه فعال میشه.

hamidrezavictor
22-05-2017, 15:13
سلام خسته نباشید
مودم b5142 ایرانسل فقط با سیم کارت ایرانسل کار میکنه یا سیم کارت اپراتور دیگه ای رو اسپورت میکنه؟؟
سلام در حال حاضر فقط ایرانسل

Click 1
22-05-2017, 18:43
سلام دوستان برای تعویض وایمکس به تی دی ال تی ای چرا سیستم ارور می دهد که مغایرت دارد شناسه ها ؟

aliprince
22-05-2017, 18:47
سلام دوستان برای تعویض وایمکس به تی دی ال تی ای چرا سیستم ارور می دهد که مغایرت دارد شناسه ها ؟
تلفنی از طریق ۶۰۰ ثبت نام کنید برای تعویض

yas_hfb
22-05-2017, 19:57
دوستان یه مودم آک TD-LTE b5142 با بسته 15 گیگی دارم با مودم 4G معمولی عوض میکنم اگر کسی داره اطلاع بده.

ShadowDragon
22-05-2017, 22:36
وارد خرداد شدیم و سیمکارت من هنوز فعال نشده

راهی س راغ دارید؟

shahin4u
22-05-2017, 23:23
دوستان TD-LTE بسته نامحدود نداره ؟ لطفا جواب بدید خیلی واجبه تشکر

greatpouya
22-05-2017, 23:26
دوستان TD-LTE بسته نامحدود نداره ؟ لطفا جواب بدید خیلی واجبه تشکر
نه، با سیمکارت fdd(معمولی بسته شبانه نامحدود بگیر) بذار تو مودم TD، از شبکه TD دان میکنه ولی از اون بسته کم میشه
سرعتش از 4G معمولی کمتره با گوشی

pipo4713
23-05-2017, 00:06
وارد خرداد شدیم و سیمکارت من هنوز فعال نشده

راهی س راغ دارید؟

اگر سیمکارت به اسم خودتون هست بهتره به یکی از مراکز مراجعه کنید و از اونجا پیگیر باشید.. و درخواست فعال شدن رو از همونجا بدید... مطمئن باشید مشکل برطرف میشه..

در ضمن دوستان مودم B5142 کمپانی سازنده و اصلی شرکت GEMTEK هستش

SIMON137
23-05-2017, 00:19
بهترین مودم td lte کدوم هست ؟

جدیدا ایرانسل مودم هارو انتخابی میفرسته

shaw2360
23-05-2017, 06:04
دوستان کسی غرب تهران هست که مشکل شدید سرعت و یا قطع و وصل ممتد داشته در هفته گذشته؟ (منطقه ۵ پونک - سردار جنگل - شهران...)
ممنون از پاسخ شما.

ShadowDragon
23-05-2017, 06:21
اگر سیمکارت به اسم خودتون هست بهتره به یکی از مراکز مراجعه کنید و از اونجا پیگیر باشید.. و درخواست فعال شدن رو از همونجا بدید... مطمئن باشید مشکل برطرف میشه..

در ضمن دوستان مودم B5142 کمپانی سازنده و اصلی شرکت GEMTEK هستش
دیروز رفتم، گفتن که ثبت نام شده اما مدارک نداره

سیمکارت به اسم خودم ثبت شده اما طرح تعویض وایمکس بود که وایمکسش به اسم خودم نبود ولی دوستان گفتن انجام بدی میشه

این.مودم b5 مودم بدی نیست
من دارم، آنتن wifi بد نیست
Cpu هم اکثرا 40%
Ram 51%

hamidrezavictor
23-05-2017, 08:37
من پنجشنبه ساعت 12 ثبت نام کردم از سایت ایرانسل دیروز ایمیل یوزر پسورد اومد امروزم تحویلش دادن سیم کارتشم فعاله

AMIR-AIRGUNNER
23-05-2017, 11:48
دوستان این طرح تعویض مودم وایمکس با td lte رو میخوام ثبت نام کنم ولی مشکل اینه که مودم وایمکس به اسم برادرم هست که فعلا اینجا نیست ولی خودم مودم و شناسه رو دارم
ایا میتونم ثبت نام کنم؟
و اینکه ایا پست مودم رو میاره یا مامور ایرانسل میاد خودش مودم رو نصب و راه اندازه میکنه؟

aliprince
23-05-2017, 11:57
دوستان این طرح تعویض مودم وایمکس با td lte رو میخوام ثبت نام کنم ولی مشکل اینه که مودم وایمکس به اسم برادرم هست که فعلا اینجا نیست ولی خودم مودم و شناسه رو دارم
ایا میتونم ثبت نام کنم؟
و اینکه ایا پست مودم رو میاره یا مامور ایرانسل میاد خودش مودم رو نصب و راه اندازه میکنه؟
کسی برات نصب نمیکنه فقط مدارک رو میگیرن مودم رو تحویل میدن. اگر کارت ملیش رو داری حله. اگرم نداری بچه ها میگن از طریق ۶۰۰ اقدام کنی کاری به مالک ندارن.

teamnet
23-05-2017, 18:17
دوستان یه مودم آک TD-LTE b5142 با بسته 15 گیگی دارم با مودم 4G معمولی عوض میکنم اگر کسی داره اطلاع بده.

براتون خصوصی فرستادم چک کنید لطفا

murrayit
23-05-2017, 18:58
دوستان کسی غرب تهران هست که مشکل شدید سرعت و یا قطع و وصل ممتد داشته در هفته گذشته؟ (منطقه ۵ پونک - سردار جنگل - شهران...)
ممنون از پاسخ شما.
من داشنم
با خودشونم تماس گرفتم انکار کردن
جابجا کردم در حد نیم متر اوکی شد واقعا خسته کننده هست پشتیبانی این مودم کاش 4G+ میگرفتم

zed2
23-05-2017, 19:38
بچه ها من تصمیم دارم بعد از اینکه سرویس جدیدا پایدار شد مودم وایمکس رو تعویض کنم باسه LTE و مودم رو باسه موارد بک اپ و مسافرت استفاده کنم.

درخواست سرویس بدم کدام مودم رو پیشنهاد می دن موقع تعویض ؟ ( چون تو سایت دیگر نمی زنه:n27:)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%85%DA%A9%D8%B3_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D 8%B3%D9%84_%D8%A8%D8%A7_%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85_T D-LTE/

بعد از لحاظ قابلیت ها ( داشتن وایرلس خوب، پورت لن، تنظیمات بدرد بخور در setting ، سرعت و ... ) چطور است؟:n01:

Tehranshahr
23-05-2017, 19:38
منطقه 22 چند روزه سرعت زیر 1مگاببته هم td هم fd

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

AMIR-AIRGUNNER
23-05-2017, 19:58
کسی برات نصب نمیکنه فقط مدارک رو میگیرن مودم رو تحویل میدن. اگر کارت ملیش رو داری حله. اگرم نداری بچه ها میگن از طریق ۶۰۰ اقدام کنی کاری به مالک ندارن.

کارت ملی رو میگم بفرسته ولی مدارک دیگه چی هست؟!

Electronic-Arts
23-05-2017, 22:03
بچه ها من تصمیم دارم بعد از اینکه سرویس جدیدا پایدار شد مودم وایمکس رو تعویض کنم باسه LTE و مودم رو باسه موارد بک اپ و مسافرت استفاده کنم.

درخواست سرویس بدم کدام مودم رو پیشنهاد می دن موقع تعویض ؟ ( چون تو سایت دیگر نمی زنه:n27:)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%85%DA%A9%D8%B3_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D 8%B3%D9%84_%D8%A8%D8%A7_%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85_T D-LTE/

بعد از لحاظ قابلیت ها ( داشتن وایرلس خوب، پورت لن، تنظیمات بدرد بخور در setting ، سرعت و ... ) چطور است؟:n01:
Z6000 چهار تا پورت لن داره و وایرلسش تا اتاق من درست حسابی به موبایل نمیرسه و هی قطع میشه و کامپیوتر هم با این که آنتن داره زور میزنه و پینگ و سرعت بالا پایین میشه نمیرسه (فاصله مستقیم اتاق من تا پذیرایی که مودم رو گذاشتم حدودا 10 متر بدون مانع مستقیم از توی راهرو)
برای این که هم مودم ری استارت نشه باید حتما وای فایش رو بذاری روی حداکثر 6 یا 8 دستگاه که بتونه وصل بشه و WPS هم خاموش کنی وگرنه مودم همش ری استارت میشه انگار مودم رو خاموش روشن میکنی چون CPU همش 100% میشه بنا به دلایلی که من هنوز نتونستم کشف کنم
GP-2101 هم من ندارم ولی ناراضی بودند از ریست شدن مودم بعضی ها در حدی که رفتم نمایندگی ایرانسل یه مرده اومده بود بقل من نشسته بود مودم رو اورده بود میگفت خودش ریست فکتوری میشه:n13:
مودم جدیده هم من گرفتم از تعویض ولی زیاد تستش نکردم اما تو همون تست هایی که انجام دادم مشکل خاصی نداشت وای فایش هم در همون حد Z6000 تقریبا ضعیف بود و مشکل قطع و وصلی سیگنال رو عین Z6000 داشت همچنین مشکل CPU که الکی میره رو 100% که حالا من نمیدونم این مشکل قطع و وصلی سیگنال یک مشکل فراگیره در مودم هاشون یا به خاطر این که من 2 خونه سیگنال دارم از 4 خونه این جوریه منو مینداره از شبکه بیرون
راستی مودم جدیده هم دو تا پورت لن داره دو تا پورت تلفن ولی دکمه خاموش روشن نداره اما Z6000 دکمه خاموش روشن هم داره

ShadowDragon
23-05-2017, 23:07
Z6000 چهار تا پورت لن داره و وایرلسش تا اتاق من درست حسابی به موبایل نمیرسه و هی قطع میشه و کامپیوتر هم با این که آنتن داره زور میزنه و پینگ و سرعت بالا پایین میشه نمیرسه (فاصله مستقیم اتاق من تا پذیرایی که مودم رو گذاشتم حدودا 10 متر بدون مانع مستقیم از توی راهرو)
برای این که هم مودم ری استارت نشه باید حتما وای فایش رو بذاری روی حداکثر 6 یا 8 دستگاه که بتونه وصل بشه و WPS هم خاموش کنی وگرنه مودم همش ری استارت میشه انگار مودم رو خاموش روشن میکنی چون CPU همش 100% میشه بنا به دلایلی که من هنوز نتونستم کشف کنم
GP-2101 هم من ندارم ولی ناراضی بودند از ریست شدن مودم بعضی ها در حدی که رفتم نمایندگی ایرانسل یه مرده اومده بود بقل من نشسته بود مودم رو اورده بود میگفت خودش ریست فکتوری میشه:n13:
مودم جدیده هم من گرفتم از تعویض ولی زیاد تستش نکردم اما تو همون تست هایی که انجام دادم مشکل خاصی نداشت وای فایش هم در همون حد Z6000 تقریبا ضعیف بود و مشکل قطع و وصلی سیگنال رو عین Z6000 داشت همچنین مشکل CPU که الکی میره رو 100% که حالا من نمیدونم این مشکل قطع و وصلی سیگنال یک مشکل فراگیره در مودم هاشون یا به خاطر این که من 2 خونه سیگنال دارم از 4 خونه این جوریه منو مینداره از شبکه بیرون
راستی مودم جدیده هم دو تا پورت لن داره دو تا پورت تلفن ولی دکمه خاموش روشن نداره اما Z6000 دکمه خاموش روشن هم داره
این جدیده این مشکلات رو نداره

holland1988
24-05-2017, 07:33
سلام. وقت بخیر. من دو روزه که مودم GP-1201 ایرانسل رو گرفتم و با پورت LAN به PC متصلش کردم. مشکلی که در طی این مدت با مودم دارم اینه که بعد از چند ساعتی که بدون استفاده میمونه علیرغم روشن بودن کلیه چراغهای مودم دیسکانکت میشه و ناچارم اون رو ریست کنم تا دوباره کانکت بشه. میخواستم بدونم این مورد راه حلی داره؟ ممنونم.

morypory
24-05-2017, 09:28
من 13 اردیبهشت تو سایت ثبت نام کردم و یکشنبه هم ایمیل نام کاربریم و پسوردم هم آمد و در ایرانسل من هم تمام اطلاعات بستم شماره سیم کارتم هست اما هنوز مودم بدستم نرسیده و هر چه هم پیگیری میکنم جواب قانع کننده ای بهم داده نمیشه فقط میگویند که در حال بررسی می باشد دوستان کسی اصفهان هست که مودم را تحویل گرفته باشد اگر هست شماره کسی که تحویل میدهد را به من بفرستد شاید از آن طریق پیگیر شوم

shat
24-05-2017, 12:38
سلام
دوستان بالاخره شکایتی که در مورد تعویض مودم وایمکس با مودم 5142 کرده بودم جواب داد
امروز تماس گرفتن و مودم 5142 رو گرفتن و 2101 رو تحویل دادن
سیمکارت رو هم با سیمکارت جدید تعویض کردن و دوباره باید منتظر فعال شدن سیمکارت جدید بمونم و وضعیت بسته اینترنت 15 گیگ هنوز مشخص نیست

تفاوتی بین کیفیت این 2 مودم هست؟

amymor
24-05-2017, 13:46
سلام و خسته نباشید
دوستانی که مودم td lte ایرانسل دارن لطفا تست کنن که میشه پورت باز کرد ( لطفا تست کنید نه اینکه بگید همچین گزینه ای وجود داره) توی سایت ایرانسل که نوشه قابلیت port frowarding داره. آخه خیلی از بازیا و برنامه های آنلاین باید پورت باز کرد مثله تانگل. اگه نشه پورت باز کرد با 4g ایرانسل هیچ تفاوتی نداره.

mohammadgh6
24-05-2017, 14:58
اقا یکی که وارده بگه
z6000
dt350
gp2101
b5142
کدوم بهتره

k1ozil
24-05-2017, 16:23
سلام
با مودمهای تی دی به 4 جی معمولی هم میشه وصل شد؟

greatpouya
24-05-2017, 16:49
سلام
ن

archipay
24-05-2017, 16:56
کنترل حجم ترافیک مصرفی این سیمکارت ها چجوری هست؟ تو اپ ایرانسل من از 24 اردیبهشت که حساب فعال شده تا همین الان حجم باقیمانده رو زده 97% و کم و زیاد هم نمیشه

حیزون
24-05-2017, 17:01
سلام

من خودم به شخصه سیم کارت 4 جی گذاشتم روش td گرفته . یعنی برعکسش درسته.

حیزون
24-05-2017, 17:09
اقا یکی که وارده بگه
z6000
dt350
gp2101
b5142
کدوم بهتره

بستگی داره مثلا 5142 که زده آنتن خارجی میخوره اگه بخوره واقعا خیلی خوبه

2101 هم نباید با 350 خیلی فرق داشته باشه فقط مثل اینکه تعداد پورت های لن اش فرق میکنه و پورت فورواردینگ و ا این چیزا داره که به هیچ درد نمیخوره

6000 هم اگه آنتن خارجی واقعا میخورد خوب بود ولی همه میگن قطع و وصلی زیاد داره

اگه سیگنال خوب باشه همشون یکین در نهایت

حیزون
24-05-2017, 17:13
کنترل حجم ترافیک مصرفی این سیمکارت ها چجوری هست؟ تو اپ ایرانسل من از 24 اردیبهشت که حساب فعال شده تا همین الان حجم باقیمانده رو زده 97% و کم و زیاد هم نمیشه

شاید باید اپ رو بکشید پایین تا صفحه refresh بشه

archipay
24-05-2017, 17:20
شاید باید اپ رو بکشید پایین تا صفحه refresh بشه
هیچجوره رفرش نمیشه دوست عزیز. شما خودت مودم در اختیار داری؟ چجوری کنترل حساب میکنی؟ تو مدیریت حساب اینترنتی هم همین رو نشون میده

حیزون
24-05-2017, 17:28
هیچجوره رفرش نمیشه دوست عزیز. شما خودت مودم در اختیار داری؟ چجوری کنترل حساب میکنی؟ تو مدیریت حساب اینترنتی هم همین رو نشون میده

خب میخوای یه بار log out کن از برنامه دوباره از اول با شماره و رمز وارد شو شاید درست شد ؟!

ShadowDragon
24-05-2017, 17:49
سلام

بله میشه
من الان سیمکارت TD فعال نشده و با usim عادی وصلم

ShadowDragon
24-05-2017, 17:51
اقا یکی که وارده بگه
z6000
dt350
gp2101
b5142
کدوم بهتره

من b5142 رو توصیه میکنم
دلیلش اینه، خودم دارم و مشکلی نداره، اکثرا هم روشنه
تنها ایرادش نداشتن کلید خاموش روشنه!!! یعنی باید از برق بکشی

در مورد بقیه، نداشتم نظری ندارم

m_amin
24-05-2017, 18:21
بله میشه
من الان سیمکارت TD فعال نشده و با usim عادی وصلم

دوست عزسز بیست بار گفته شده
با سیم معمولی هم شما به آنتن های تی دی پصل میشی نه به ۴ جی معمولی
یعنی شما یه جایی بری که پوشش تی دی نداشته باشه با سسم معمولی هم به جایی وصل نمیشی

yaser.s16
24-05-2017, 18:55
سلام . دوستان من b5142 به دستم رسید ولی با سیستم خودم هرکاری میکنم کانکت نمیشه !!! لازم به توضیحه که بسته اینترنتی ، سیمکارت و ... کاملا فعاله .

اینم بگم که وقتی همین مودم رو در شرایط یکسان سیگنال دهی و ... ، به یه سیستم دیگه که از سیستم خودم قوی تره وصل میکنم ، بدون مشکل کانکت میشه ولی با سیستم خودم ، فقط لودر مرورگر همینجوری میچرخه و سایتی رو بالا نمیاره .

مشکل از چیه به نظر شما ؟

Hk736
24-05-2017, 19:41
زنگ زدم میگه 15 گیگ هم هدیه یک ماهه دارید که تو نرم افزار نشون نمیده این که تموم شه از حجم اون کم میشه!:n31:

morypory
24-05-2017, 20:25
من بعدازظهر که از سر کار آمدم خانه دیدم که روی تلفن خانه شماره 935100000 آفتاده بود احتمالا از ایرانسل جهت هماهنگی تحویل مودم زنگ زده بودند اما من نبودم که پاسخ دهم دیگه هم زنگ نزدند ولی نمی دونم چرا به همراهم زنگ نزدند دوستان کسی در این خصوص اطلاعی دارد یا نه و آیا کسانی که مودم را دریافت کرده اند با انها هم با همین شماره تماس گرفته شده است . ایرانسل هم که زنگ میزنیم از هیچی اطلاع ندارد فقط فرم پیگیری پر میکنند.:n33:

bahram.mb
24-05-2017, 21:42
من بعدازظهر که از سر کار آمدم خانه دیدم که روی تلفن خانه شماره 935100000 آفتاده بود احتمالا از ایرانسل جهت هماهنگی تحویل مودم زنگ زده بودند اما من نبودم که پاسخ دهم دیگه هم زنگ نزدند ولی نمی دونم چرا به همراهم زنگ نزدند دوستان کسی در این خصوص اطلاعی دارد یا نه و آیا کسانی که مودم را دریافت کرده اند با انها هم با همین شماره تماس گرفته شده است . ایرانسل هم که زنگ میزنیم از هیچی اطلاع ندارد فقط فرم پیگیری پر میکنند.:n33:
معمولا به شماره ی همراه زنگ میزنن مگر بعضی وقت ها..

bandary
24-05-2017, 21:53
این هم پروژه دیشب من که حدود 5 ساعت وقت منو گرفت -از بد ترین انتن ها در این مودم استفاده شده خیلی ضعیف هستن هم انتن تی دی هم انتن وای فای
کل دل و روده مودم رو ریختم بیرون
مواد لازم
انتن 10 db جهت td lte ا(انتن بزرگه)لبته انتن مخصوص 3.5 گیگاهرتز نداریم ولی خب باز خوب اثر گذاشت حدود 10 db بهتر شد سیگنالم10 تومن
انتن 5db جهت wifi (انتن کوچیکه) قیمت 8 تومن
کانکتور SMA نری و مادگی ریورز 2 عدد هر عدد 6 تومان
1 متر سیم 50 اهم قیمت 6 تومان
جمع قیمت مواد لازم شد 36 هزار تومان
باقیش هم دیگه فرایند نصب بود
و بد ترینش آماده سازی سوکت SMA بسیار کار ظریف و وقت گیری بود و مجبور شدم آموزش از یوتیوب بگیرم تا مونتاژ کنم
البته سیم آمادش با سوکت ufl بود ولی خب طول سیم کوتاه بود و من سیم بلند تری می خواستم که مجبور شدم بسازم البته سوکتشو چند تا مغازه تو پاساژ امجد داشتن
عکس ار مراحل کار نگرفتم چون وقت نداشتم و عکس مرحله نهایی شد این
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو بخش وای فای خوب اپتیمایز شد با وای فای انالیزر تست کردم
در بخش تی دی هم خوب بود ولی خب نه به خوبی وای فای دلیلش هم متناسب نبودن انتن با طول موج بوده -انتن برای طول موج 2.4 تا 2.6 گیگاهرتز بود

greatpouya
24-05-2017, 22:16
این هم پروژه دیشب من که حدود 5 ساعت وقت منو گرفت
مواد لازم
انتن 10 db جهت td lte ا(انتن بزرگه)لبته انتن مخصوص 3.5 گیگاهرتز نداریم ولی خب باز خوب اثر گذاشت حدود 10 db بهتر شد سیگنالم10 تومن
و بد ترینش آماده سازی سوکت SMA بسیار کار ظریف و وقت گیری بود و مجبور شدم آموزش از یوتیوب بگیرم تا مونتاژ کنم
البته سیم آمادش با سوکت ufl بود ولی خب طول سیم کوتاه بود و من سیم بلند تری می خواستم که مجبور شدم بسازم البته سوکتشو چند تا مغازه تو پاساژ امجد داشتن
و
در بخش تی دی هم خوب بود ولی خب نه به خوبی وای فای دلیلش هم متناسب نبودن انتن با طول موج بوده
انتن از کجا خریدی

bandary
24-05-2017, 22:19
انتن از کجا خریدی

پاساژ امجد طبقه زیرین لاین چپ پروژه الکترونیک
سوکت ها هم همون طبقه ارشاک الکترونیک و یا طبقه 4 موج الکترونیک و جاهای دیگه هم مونتاژ شده با ufl دارن که فقط سوکت رو جدا میکنید و اینو نصب میکنید و مثل من لحیم نمیکنید به برد

greatpouya
24-05-2017, 22:39
پاساژ امجد طبقه زیرین لاین چپ پروژه الکترونیک
سوکت ها هم همون طبقه ارشاک الکترونیک و یا طبقه 4 موج الکترونیک و جاهای دیگه هم مونتاژ شده با ufl دارن که فقط سوکت رو جدا میکنید و اینو نصب میکنید و مثل من لحیم نمیکنید به برد
خیلی ممنون بابت اطلاعاتی که دادید، البته ۱۰ دسیبل تقویت اونم رو سیگنال ۳.۵ گیگاهرتز، کم نیست و خیلی عالیه.
ولی من چند تا انتن برای ۳.۵ گیگاهرتز دیدم، مثل اینا، فکر میکنید انتن مخصوص ۳.۵ گیگ بتونیم پیدا کنیم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ShadowDragon
24-05-2017, 22:42
دوستان چطوری میشه به شخصی Pv فرستاد؟ پروفایل کاربرا تغییر کرده؟ گزینه پیام شخصی که قبلا بود رو دیگه نمیبینم!
از این دوستمون یه سوال بی ربط به تاپیک در مورد گیرنده وای فای لپ تاپ ( آنتنش ) دارم ، اگه روشی باشه که باشون در ارتباط بود

bandary
24-05-2017, 22:45
خیلی ممنون بابت اطلاعاتی که دادید، البته ۱۰ دسیبل تقویت اونم رو سیگنال ۳.۵ گیگاهرتز، کم نیست و خیلی عالیه.
ولی من چند تا انتن برای ۳.۵ گیگاهرتز دیدم، مثل اینا، فکر میکنید انتن مخصوص ۳.۵ گیگ بتونیم پیدا کنیم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله درسته وجود داره منکر وجودش نیستم -من قبل از اقدام به خرید کلی دنبال اینا گشتم و طرح های مختلفش رو دیدم و مقاله های نوکیا و اریکسون رو هم خوندم ولی خب بازار ایران .....
من نتونسم پیدا کنم کل 4 طبقه امجد رو گشتم اگر کسی پیدا کرد ممنون میشم اطلاع بده چون الان زیر ساختش آمادست روی مودم فقط با یک سوکت نری sma میشه هر انتی رو به مودم من وصل کرد

yaldagilda
24-05-2017, 22:47
سلام من مودم z6000 دارم ودر محله سبلان جنوبی تهران ساکن هستم. و از این مودم تا بحال راضی بودم
تست سرعت هم با speed test حدود 18. تا 28 مگ می باشد و تا بحال با اینکه مودم یکسره روشن میباشد و دو ماه است که کار می کنم مشکلی نداشتم
لینک عکس تست سرعت مودم

"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]">free image hosting</a>

mohammadgh6
24-05-2017, 22:51
این هم پروژه دیشب من که حدود 5 ساعت وقت منو گرفت -از بد ترین انتن ها در این مودم استفاده شده خیلی ضعیف هستن هم انتن تی دی هم انتن وای فای
مواد لازم
و
در بخش تی دی هم خوب بود ولی خب نه به خوبی وای فای دلیلش هم متناسب نبودن انتن با طول موج بوده -انتن برای طول موج 2.4 تا 2.6 گیگاهرتز بود

داداش ای کاش از داخلشم عکس میگرفتی که به کجا لحیم بشه

mohammadgh6
24-05-2017, 22:58
اقایون سیم td روی مودم های 4Gهواوی تی پی لینک دی لینک و... کار میکنه. منظورم مودمهای تو بازاره نه مودم 4G خود ایرانسل

greatpouya
25-05-2017, 00:56
اقایون سیم td روی مودم های 4Gهواوی تی پی لینک دی لینک و... کار میکنه. منظورم مودمهای تو بازاره نه مودم 4G خود ایرانسل
فعلا خیر

yaldagilda
25-05-2017, 05:34
سلام
من در سبلان جنوبی تهران ساکن هستم و مودم z6000 دارم و برخلاف مشکلات گفته شده دوستان و شاید
هم از شانس من مشکلی با این مودم نداشتم و با اینکه یکسره مودم روشن میباشد
و در خانه پنج نفر از اینترنت استفاده داریم مشکلی نداشتیم و میانگین سرعت هم
با speed test که انجام دادم بین 18 تا 28 مگ می باشد

yaldagilda
25-05-2017, 05:42

bandary
25-05-2017, 07:46
داداش ای کاش از داخلشم عکس میگرفتی که به کجا لحیم بشه

اینقدر درگیر کار بودم که یادم رفت

ir.ghost
25-05-2017, 09:30
مواد لازم
و

شما میدونی اینقدر پاور خروجی آنتن مضر هست؟ و عقیم میکنه؟ الان شما 33dbm خروجی آنتن هست و مقدار ماکسیمم indoor 22dbi هست حدود 200mw که شما 2000mw داری
عزیز هرچیزی رو برای کاری ساختن الکی که نیس
دوم اطلاع داری که این آنتن ها هم وایرلس هم TDD LTE به صورت MIMO 2x2 هستند و شما فقط یه آنتن گذاشتی؟ و اگر به خروجی دوم آنتی وصل نکرده باشی امکان سوخت برد زیاده؟

arash3210
25-05-2017, 10:04
سرعت upload تو این سرویس چطوره؟
IP Valid داره ؟

Cyber-PC
25-05-2017, 12:32
سلام دوستان
بهترین مودم ایرانسل برای استفاده 24/7(بدون خاموشی) و با کمترین مشکلات جانبی کدام هست؟!

teamnet
25-05-2017, 13:14
دوستان مودم های بیروننی چچوری هستند خوبن ؟ کسی از دوستان استفاده کرده ؟ الان من با 4جی معمولی حدود 3 مگ دانلود دارم به نظرتون جایگزین کنم بهتر خواهد شد ؟

greatpouya
25-05-2017, 13:17
دوستان مودم های بیروننی چچوری هستند خوبن ؟ کسی از دوستان استفاده کرده ؟ الان من با 4جی معمولی حدود 3 مگ دانلود دارم به نظرتون جایگزین کنم بهتر خواهد شد ؟
چندتا انتن داری با 4g معمولی

bandary
25-05-2017, 13:17
شما میدونی اینقدر پاور خروجی آنتن مضر هست؟ و عقیم میکنه؟ الان شما 33dbm خروجی آنتن هست و مقدار ماکسیمم indoor 22dbi هست حدود 200mw که شما 2000mw داری
عزیز هرچیزی رو برای کاری ساختن الکی که نیس
دوم اطلاع داری که این آنتن ها هم وایرلس هم TDD LTE به صورت MIMO 2x2 هستند و شما فقط یه آنتن گذاشتی؟ و اگر به خروجی دوم آنتی وصل نکرده باشی امکان سوخت برد زیاده؟
دوست عزیز ممنونم از اطلاع رسانی شما
تمامی استاندارد ها بر اسا جدول fccرعایت شده به همین علت از داخل مودم عکس نزاشتم
در کاتالوگ مودم در سایتش ذکر نشده که در حالت تی دی mimo هست فقط در حالت wifi ذکر شده که mimo هست
بنده چندین سال هست که کارم طراحی مدار های مخابراتی RF هست و چنیدن سال هم خودم دکل کار بودم و با خطرات و مضرات این کار آشنا هستم و معمولا بی گدار به اب نمیزنم
ولی باز هم از تذکرات شما ممنونم

greatpouya
25-05-2017, 13:19
در کاتالوگ مودم در سایتش ذکر نشده که در حالت تی دی mimo هست فقط در حالت wifi ذکر شده که mimo هست
بنده چندین سال هست که کارم طراحی مدار های مخابراتی RF هست و چنیدن سال هم خودم دکل کار بودم و با خطرات و مضرات این کار آشنا هستم و معمولا بی گدار به اب نمیزنم
در حالت TD صد درصد از mimo استفاده میشه..

greatpouya
25-05-2017, 13:19
سلام دوستان
بهترین مودم ایرانسل برای استفاده 24/7(بدون خاموشی) و با کمترین مشکلات جانبی کدام هست؟!
D100 Fdd

greatpouya
25-05-2017, 13:20
سرعت upload تو این سرویس چطوره؟
IP Valid داره ؟
About 8Mbps

bandary
25-05-2017, 13:23
در حالت TD صد درصد از mimo استفاده میشه..

بله درسته من هم گفتم در کاتالوگ ذکر نشه بود ولی از مدل انتنی که در مودم وجود داشته معلوم بوده که چه خبره , البته در این تکنولوژی و وایمکس از MIMO استفاده میشه

iman_s
25-05-2017, 13:37
اقا یکی که وارده بگه
z6000
dt350
gp2101
b5142
کدوم بهتره
من دو مدل آخرش رو دارم و از بین این دو مدل gp2101 رو پیشنهاد میکنم.با مودم b5142 خیلی وقتا شده که وایفایش خودبخود قطع میشه و بعد از چندثانیه وصل میشه.اولی سایز کوچیکتر و ظاهرری بهتر داره ولی یک پورت لن داره.دومی بزرگتر و زمخت تره و دو پورت لن داره

زنگ زدم میگه 15 گیگ هم هدیه یک ماهه دارید که تو نرم افزار نشون نمیده این که تموم شه از حجم اون کم میشه!:n31:
منم از وقتی گرفتم روش 100مگ اولیه نبود و طرح 15 گیگ (10+5)بود و تا حالا چیزی ازش کم نشده و رو 100درصد مونده:n06:

hamidrezavictor
25-05-2017, 14:47
فاصله تا bts خیلی مهمه 4g معمولی :

zeromrz
25-05-2017, 15:23
سلام دوستان
آیا راهی هست که بتوان از این مودم بیرون از خونه استفاده کنیم
یعنی بحث برقشو نمیشه یه جوری حل کرد؟

morypory
25-05-2017, 17:55
متاسفانه من که هنوز موفق به دریافت مودم نشده ام ولی یک سوال داشتم امیدوارم دوستان پاسخگو باشند من در نقشه ایرانسل منطقه ای که هستم دقیقا دو طرف منطقه تحت پوشش مودمهای خارجی TD-LTE است ولی منطقه من خارج از محدوده پوشش است اما مودم وایمکسم موقعی که روشن میکنم فول آنتن است آیا دکل وایمکس با TD متفاوت است یا نه و آیا که من الان وایمکس را بدون دردسر میگیرم امیدوار باشم که TD هم راحت بگیرم
ممنون از دوستان

Roteil
25-05-2017, 19:43
من امروز صبرم تموم شد زنگ زدم 707 ببینم چند روز دیگه طول میکشه از 16 اردیبهشت منتظرم :|

morypory
25-05-2017, 19:53
من امروز صبرم تموم شد زنگ زدم 707 ببینم چند روز دیگه طول میکشه از 16 اردیبهشت منتظرم :|

دوست عزیز فایده ای ندارد فقط برات فرم پیگیری پر میکنند و یک کد پیگیری میدهند هر موقع هم تماس بگیری و کد را بدی میگن در دست اقدام بزودی با شما تماس میگیرند من هم از 13 اردیبهشت منتظر هستم البته من دیگه بیخیالش شدم هر وقت خواست بیاد بیاد

nima.g22
25-05-2017, 22:24
تفاوتی بین کیفیت این 2 مودم هست؟

متاسفانه هنوز سیمکارت جدید فعال نشده بتونم مقایسه داشته باشم بین دو تا مودم

mohammadgh6
25-05-2017, 22:43
من امروز مودم z6000خودم و بردم خونه داداشم.داداشم b5142داره خونشون اصلا انتن نداره همش چشمک میزنه
z6000رو بردم با همون سیم خودش تست گرفتم 2mbpsسرعت داد.
اینم یه تجربه جدید .z6000اولش یه موقع انتن چشمک میزدولی یه روز بردمش اکباتان مگامال تنظیمش کرد دیگه عالی کار میکنه .برخلاف یه سری دوستن میگن خوب نیست من که ازش راضیم.

Cyber-PC
26-05-2017, 06:11
D100 Fdd

ولی من بیشتر منظورم بین مودم های LTE بود این که شما گفتین جزو 4G ها طبقه بندی شده
چون باید از طرح‌های LTE استفاده کنم مشکلی پیش نمیاره؟

greatpouya
26-05-2017, 07:22
ولی من بیشتر منظورم بین مودم های LTE بود این که شما گفتین جزو 4G ها طبقه بندی شده
چون باید از طرح‌های LTE استفاده کنم مشکلی پیش نمیاره؟
نه مشکلی نیست

yaldagilda
26-05-2017, 11:22
سلام این هم تست سرعت z6000 با speed test

yaldagilda
26-05-2017, 11:27
سلام
من در سبلان جنوبی تهران ساکن هستم و مودم z6000 دارم و برخلاف مشکلات گفته شده دوستان و شاید
هم از شانس من مشکلی با این مودم نداشتم و با اینکه یکسره مودم روشن میباشد
و در خانه پنج نفر از اینترنت استفاده داریم مشکلی نداشتیم و میانگین سرعت هم
با speed test که انجام دادم بین 18 تا 28 مگ می باشد

bandary
26-05-2017, 12:03
دوستان به جز این بسته 15 گیگی 3 ماهه که هزینه اش رو پرداخت کردیم و گرفتیم بعضی دوستان بسته با همین حجم 1 ماهه هدیه گرفتن؟

ehsan.ahadi
26-05-2017, 12:31
سلام
منطقه من td-lte پوشش دهی نداره،اگه کسی خریدار مودم استفاده نشده و بسته سه ماهه به قیمت 170 هست لطفا پیام بده
اصفهان.

pipo4713
26-05-2017, 12:41
متاسفانه من که هنوز موفق به دریافت مودم نشده ام ولی یک سوال داشتم امیدوارم دوستان پاسخگو باشند من در نقشه ایرانسل منطقه ای که هستم دقیقا دو طرف منطقه تحت پوشش مودمهای خارجی TD-LTE است ولی منطقه من خارج از محدوده پوشش است اما مودم وایمکسم موقعی که روشن میکنم فول آنتن است آیا دکل وایمکس با TD متفاوت است یا نه و آیا که من الان وایمکس را بدون دردسر میگیرم امیدوار باشم که TD هم راحت بگیرم
ممنون از دوستان

آنتن های وایمکس با آنتن های TD خیلی فرق دارن..
من الان B5142 دارم و در نقشه فاصله خیلی زیادی با آنتن TD دارم .. اما مودم رو کنار پنجره گذاشتم و در بیشتر مواقع 2 تا سیگنال دارم و با همون سیگنال با سرعت 8 تا 10 مگ میتونم استفاده کنم...
پیشنهاد میکنم شما اول چک کنید و بعد خریداری کنید.

pipo4713
26-05-2017, 12:45
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز امکانش هست براتون که برای من هم اینکار رو انجام بدید؟

hamidrezavictor
26-05-2017, 13:43
دوستان به جز این بسته 15 گیگی 3 ماهه که هزینه اش رو پرداخت کردیم و گرفتیم بعضی دوستان بسته با همین حجم 1 ماهه هدیه گرفتن؟
من مودممو 96/3/1 تحویل گرفتم تاریخ انقضا بسته م 96/8/28 بود !!!! فکر کنم 15 گیگ هدیه هم فعال بود ولی من فروختمش !!! تست نکردم

morypory
26-05-2017, 13:50
من مودممو 96/3/1 تحویل گرفتم تاریخ انقضا بسته م 96/8/28 بود !!!! فکر کنم 15 گیگ هدیه هم فعال بود ولی من فروختمش !!! تست نکردم

از زمان ثبت نام تا تحویل مودم چقدر طول کشید و آیا در سایت ایرانسل ثبت نام کردید یا تماس با 600

Hk736
26-05-2017, 16:13

برای من 15 گیگ یک ماه هدیه داره.وبعد از حجم اصلی کم میشه.

morypory
26-05-2017, 17:33
مودم امروز بدستم رسید الان هم روشن و سیم کارت هم داخلش گذاشتم ولی 1 انتنش داره چشمک میزنه و فعال نیست البته پیکی که مودم را تحویل داد گفت 2 روز دیگه فعال میشه البته سیم کارت معمولی هم گذاشتم همین 1 آنتن چشمک میزد و فرقی نکرد حالا نمیدونم آیا اینجا آنتن نمی دهد یا باید منتظر باشم تا سیم کارتم فعال بشه

m_amin
26-05-2017, 17:47
مودم امروز بدستم رسید الان هم روشن و سیم کارت هم داخلش گذاشتم ولی 1 انتنش داره چشمک میزنه و فعال نیست البته پیکی که مودم را تحویل داد گفت 2 روز دیگه فعال میشه البته سیم کارت معمولی هم گذاشتم همین 1 آنتن چشمک میزد و فرقی نکرد حالا نمیدونم آیا اینجا آنتن نمی دهد یا باید منتظر باشم تا سیم کارتم فعال بشه
اگخ سیم معمولی گذاشتی هم چشمک میزنه یعنی اونحا آنتن نداری
بکرد ببین کجای خونه بهت آنتن میده بشتر نزدیک پنجره ها

aliprince
26-05-2017, 17:51
سیم کارت ۴جی اگر انتن نده ینی پوشش ندارید

morypory
26-05-2017, 18:23
نه متاسفانه فکر کنم کلا اینجا پوشش ندارد ولی به هر حال برای من هیچ فرقی نکرد چون از مودم وایمکسم کلا استفاده نمیکردم با این طرح از شرش خلاص شدم شاید به زودی منطقه من هم تحت پوشش قرار بگیرد البته امیدوارم:n33:

aliprince
26-05-2017, 18:24
نه متاسفانه فکر کنم کلا اینجا پوشش ندارد ولی به هر حال برای من هیچ فرقی نکرد چون از مودم وایمکسم کلا استفاده نمیکردم با این طرح از شرش خلاص شدم شاید به زودی منطقه من هم تحت پوشش قرار بگیرد البته امیدوارم:n33:
کدوم منطقه هستید

morypory
26-05-2017, 18:36
کدوم منطقه هستید

اصفهان-میرزا طاهر روی نقشه ایرانسل دقیقا لب مرز پوشش مودم خارجی هستم یعنی شاید فقط خانه ما تو منطقه تحت پوشش نیست

aliprince
26-05-2017, 18:38
اصفهان-میرزا طاهر روی نقشه ایرانسل دقیقا لب مرز پوشش مودم خارجی هستم یعنی شاید فقط خانه ما تو منطقه تحت پوشش نیست
همه جای خونه امتحان کردید؟

morypory
26-05-2017, 19:07
همه جای خونه امتحان کردید؟

بله همه جا امتحان کردم فقط پشت بام انهم با یک آنتن وصل شد ولی هنوز فعال نیست

aliprince
26-05-2017, 19:23
بله همه جا امتحان کردم فقط پشت بام انهم با یک آنتن وصل شد ولی هنوز فعال نیست
هم مبین نت هم ایرانسل جفتشون پوشش ضعیفی دارن انگار مجبورن با پوشش حداقل شروع به فروش کنن. من هم خارج از پوشش هستم با z6000 یه گوشه خونه د. خط انتن بود ک میرفت و میومد ولی با مودم جدید یک‌خط انتن هست همه جای خونه.

morypory
26-05-2017, 19:32
هم مبین نت هم ایرانسل جفتشون پوشش ضعیفی دارن انگار مجبورن با پوشش حداقل شروع به فروش کنن. من هم خارج از پوشش هستم با z6000 یه گوشه خونه د. خط انتن بود ک میرفت و میومد ولی با مودم جدید یک‌خط انتن هست همه جای خونه.

الان مودم شما چه مدلی است در ضمن من هم مودم B-5142 را دریافت کردم در صورتی که در فرم قراردادی که ثبت نام کردم مودم GP-2101 قید شده بود البته فرقی برام نمیکنه حال و حوصله پیگیری مجدد را ندارم ولی آیا امکان دارد مودم در این زمینه ضعیف باشد

aliprince
26-05-2017, 19:36
الان مودم شما چه مدلی است در ضمن من هم مودم B-5142 را دریافت کردم در صورتی که در فرم قراردادی که ثبت نام کردم مودم GP-2101 قید شده بود البته فرقی برام نمیکنه حال و حوصله پیگیری مجدد را ندارم ولی آیا امکان دارد مودم در این زمینه ضعیف باشد
مال منم b5142 هست
اگر توی قرارداد اینو نوشته یه زنگ بزن برم پیگیری پر کن بعدش بالا فاصله تو سایت cra یه شکایت پر کن‌ واست عوض میکنن اینجوری که من شنیدم 2101 بهتره

mohammadgh6
26-05-2017, 19:54
مال منم b5142 هست
اگر توی قرارداد اینو نوشته یه زنگ بزن برم پیگیری پر کن بعدش بالا فاصله تو سایت cra یه شکایت پر کن‌ واست عوض میکنن اینجوری که من شنیدم 2101 بهتره

داداش اگر مقدوره لینک قسمت شکایت cra روبزار .پیدانکردم

aliprince
26-05-2017, 20:04
داداش اگر مقدوره لینک قسمت شکایت cra روبزار .پیدانکردم

mohammadgh6
26-05-2017, 20:31
ممنون .توقسمت اینترنت ثبت کنم؟
وم ایمکه متشاکی ایرانسله؟

ShadowDragon
26-05-2017, 21:08
ممنون .توقسمت اینترنت ثبت کنم؟
وم ایمکه متشاکی ایرانسله؟

بله..........

bandary
26-05-2017, 21:12

من بسته ام 31 اردیبهشت فعال شده و انگاز از شانس بدم این هدیه بهم تعلق نگرفته

bahram.mb
26-05-2017, 21:42
معمولا به شماره ی همراه زنگ میزنن مگر بعضی وقت ها..

من بسته ام 31 اردیبهشت فعال شده و انگاز از شانس بدم این هدیه بهم تعلق نگرفته
منم هدیه ندارم

arasholiver007
27-05-2017, 01:36
سلام من مودم lte فضای باز گرفته بودم zw101 چند روز اول خوب خود اما الان واقعا ناراظی هستم الان سرعتم شده مثل لاک پشتی الان اما رفتم مودم d100 ایرانسل گرفتم عالیه یه سری اومدن گفتن قدیمی شده اما
واقعا عالیه دیگه عمرا سراغ lte برم تست سرعت رو هم براتون گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته اینم بگم از انتن تقویتی استفاده نکردم که اگه استفاده کنم فکر کنم یه 10درصدی سرعتم بهتر بشه

ariahelp
27-05-2017, 04:37
سلام ، دوستان این بسته 15 گیگ که ایرانسل به بعضی ها به عنوان هدیه داده ، 15 گیگ نیست !!!!

فکر کنم این 15 گیگ سرکاریه ، به این مقدار نیست ! چون اگه می بود تو ایرانسل من ، بسته و مقدار باقیمونده رو نشون میداد ، من وقتی با اپراتور آنلاین صحبت کردم ، گفت تنها راه اطلاع از باقیمانده بسته ، شماره گیری 707 داخلی 2 هست که منم وقتی تماس گرفتم ، طرف گفت از بسته تون 1 گیگ بیشتر نمونده ، به محض اینکه بهش گفتم آقا امکان نداره ، یعنی من تو این چند روز 14 گیگ دانلود کردم ؟ ( آخه من نهایت 1 الی 2 گیگ از این بسته استفاده کرده بودم و آمار تقریبیش رو داشتم ) یهو دیدم ارتباط قطع شد .

شمام یه تست بکنید و نتیجه رو اعلام کنید .

morypory
27-05-2017, 05:26
متاسفانه تو خانه مودم جواب نداد امروز آوردمش سر کارم اینجا کاملا تحت پوشش مودم داخلی است سه تا آنتنش پر شد و تست سرعت زدم خوب بود .

البته من با دانگل ایرانسل (3372) هم تست زدم البته فقط جهت مقایسه اینجا عکسشو میگذارم.
خدائیش تفاوتش خیلی زیاده البته اگر مثل وایمکسشون نشه چون وایمکس هم ابتدا خیلی خوب بود بعدش دیگه سرعتش افتضاح شد

ShadowDragon
27-05-2017, 06:13
نمیگم سرعت بالا بده اما واقعا این همه خوش حالی نداره

این سرعت ها برای 3 گیگ در ماه نیست یا این قیمتا ....
ترجیح میدم سرعتم 1 مگ باشه اما پینگ سرور خارجیش جای 150، 50 باشه اما نیست....

alirezaaa
27-05-2017, 06:32
سلام ، دوستان این بسته 15 گیگ که ایرانسل به بعضی ها به عنوان هدیه داده ، 15 گیگ نیست !!!!

فکر کنم این 15 گیگ سرکاریه ، به این مقدار نیست ! چون اگه می بود تو ایرانسل من ، بسته و مقدار باقیمونده رو نشون میداد ، من وقتی با اپراتور آنلاین صحبت کردم ، گفت تنها راه اطلاع از باقیمانده بسته ، شماره گیری 707 داخلی 2 هست که منم وقتی تماس گرفتم ، طرف گفت از بسته تون 1 گیگ بیشتر نمونده ، به محض اینکه بهش گفتم آقا امکان نداره ، یعنی من تو این چند روز 14 گیگ دانلود کردم ؟ ( آخه من نهایت 1 الی 2 گیگ از این بسته استفاده کرده بودم و آمار تقریبیش رو داشتم ) یهو دیدم ارتباط قطع شد .

برای من که همون 15 گیگ هست و تو برنامه ایرانسل من هم به تفکیک روزانه و شبانه نشون میده هم مقدار مصرف شده هم مقدار باقیمانده

amymor
27-05-2017, 08:50
1.دوستانی که مودم td lte ایرانسل دارن لطفا تست کنن که میشه پورت باز کرد ( لطفا تست کنید نه اینکه بگید همچین گزینه ای وجود داره) توی سایت ایرانسل که نوشه قابلیت port frowarding داره. آخه برای خیلی از بازیا و برنامه های آنلاین باید پورت باز کرد مثله تانگل. اگه نشه پورت باز کرد با 4g ایرانسل هیچ تفاوتی نداره.
2.nat type چیه؟ این مودم ها دارن؟ توی بازی for honor فک کنم به خاطر همین نمی تونستم آنلاین بازی کنم. چون مودمم e3372 است.

amymor
27-05-2017, 08:50
1.دوستانی که مودم td lte ایرانسل دارن لطفا تست کنن که میشه پورت باز کرد

amymor
27-05-2017, 08:56
لطفا تست کنیدنه اینکه بگیدهمچین گزینه ای وجودداره توی سایت ایرانسل که نوشته قابلیتport forwarding داره

amymor
27-05-2017, 08:56
لطفا تست کنیدنه اینکه بگیدهمچین گزینه ای وجودداره

amymor
27-05-2017, 08:58
لطفا تست کنیدنه اینکه بگیدهمچین گزینه ای وجودداره
من وقتی زیاد مینویسم کامنتم گذاشته نمیشه. چرا؟

amymor
27-05-2017, 08:59
2. nat type چیه؟ ال تی ای nat type داره؟

bahram.mb
27-05-2017, 11:14

درست حجم منم داره تموم میشه اما انقدر زیاد استفاده نکردم که زود داره تموم میشه واسه من زده پانزده گیگ و پنج گیگ شبانه اما حجمش واقعی نیست خالی بندیه انگار.. من از اینترنت سیم کارت هم استفاده میکردم تازه سر ماه یکی دو گیگ هم اضافه میاروردم از سه گیک..

iman_s
27-05-2017, 11:18
منم این مودم رو 2شنبه تحویل گرفتم. تا این لحظه سیمش فعال نشده و با سیم خودم تست کردم. اینجا سیگنال وایمکس فوله ولی سیگنال TD بین 3 تا 4 چراغ در نوسانه و سرعت هم نهایتش 14مگ دانلود 6مگ آپلود که البته این بستگی به منطقه داره. اینجا ترافیک خیلی بالاس رو FDD هم سرعت همین حدوداس.
کنجکاو شدم ببینم چه آنتنی توش کار گذاشتن و با کلی بدبختی بازش کردم که عکسشو براتون میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۱۱-۱۴-۵۱_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۱۱-۱۴-۵۱.jpg)
متاسفانه روی چیپ هاش رو پوشوندن و معلوم نیست از چه CPU ای استفاده کردن اما اینطور که مشخصه زیاد قوی نیست.
آنتنش همونطور که تو عکس مشخصه همون آنتن وایمکسه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۱۱-۱۶-۴۴_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۱۱-۱۶-۴۴.jpg)
توی یک سایت هم عکس کامل آنتن رو پیدا کردم:
و این هم دل و روده مودم BM632w که آنتنش فرق داره:
نکته: کانکتور آنتنش به B5142 میخوره اما دیگه حال تستش نبود.

و این هم قدرت سیگنال:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۵_۲۳-۵۸-۱۹_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۵_۲۳-۵۸-۱۹.jpg)
نکته: ظاهرا یکسری جاها پهنای باند رو 15مگاهرتز گذاشتن که احتمال میدم بخاطر اینه که تو اون منطقه هنوز وایمکس فعاله و 5مگاهرتز پهنای باند رو اشغال کرده.
اساتید اهل فن
میشه آنتنهای سامانه تقویت کننده مودم usb وایمکس رو به مودم b5142 یا 2101 جهت تقویت آنتن وصل کرد؟(bm63anta-b)

yas_hfb
27-05-2017, 13:39
دوستان آیا این مودم TD-LTE (B-5142) آنلاک میشه؟
اگر آنلاک شد میشه ازش در مناطقی که تحت پوشش td-lte نیست با سیمکارت های معمولی 4G ازش استفاده کرد؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعات دقیقی داره یه توضیحاتی در این مورد بده.

alirezaaa
27-05-2017, 13:44
درست حجم منم داره تموم میشه اما انقدر زیاد استفاده نکردم که زود داره تموم میشه واسه من زده پانزده گیگ و پنج گیگ شبانه اما حجمش واقعی نیست خالی بندیه انگار.. من از اینترنت سیم کارت هم استفاده میکردم تازه سر ماه یکی دو گیگ هم اضافه میاروردم از سه گیک..

احتمالا هک کردن شما رو

ariahelp
27-05-2017, 15:49
برای من که همون 15 گیگ هست و تو برنامه ایرانسل من هم به تفکیک روزانه و شبانه نشون میده هم مقدار مصرف شده هم مقدار باقیمانده

دوست عزیز منظور شما ، احتمالا بسته ی 15 گیگی هست که خریداری کردید و 3ماه اعتبار داره ، آخه تو ایرانسل من ، بسته 15 گیگی که خریداری کردید رو به صورت تفکیک روزانه و شبانه نشون میده و هیچ اثری از 15 گیگ هدیه ی یکماهه داخلش نیست ، یعنی الان شما 30 گیگ دارید و کل 30 گیگ رو در ایرانسل من نشون میده ؟

شما این حجمی که فرمودید ، مربوط به 15 گیگ هدیه ی یکماهه هست یا 15 گیگ که بابتش پول دادید ؟

از دوستان دیگه هم ممنون میشم یه چک بکنید ، لااقل متوجه بشیم که ایرانسل داره به مشترکینش کلک میزنه یا نه ؟

bahram.mb
27-05-2017, 15:53
دوست عزیز منظور شما ، احتمالا بسته ی 15 گیگی هست که خریداری کردید و 3ماه اعتبار داره ، آخه تو ایرانسل من ، بسته 15 گیگی که خریداری کردید رو به صورت تفکیک روزانه و شبانه نشون میده و هیچ اثری از 15 گیگ هدیه ی یکماهه داخلش نیست ، یعنی الان شما 30 گیگ دارید و کل 30 گیگ رو در ایرانسل من نشون میده ؟

شما این حجمی که فرمودید ، مربوط به 15 گیگ هدیه ی یکماهه هست یا 15 گیگ که بابتش پول دادید ؟

از دوستان دیگه هم ممنون میشم یه چک بکنید ، لااقل متوجه بشیم که ایرانسل داره به مشترکینش کلک میزنه یا نه ؟
پول دادم. اما بچه ها گفتن اگه این حجمه اولیه پانزده گیگ تموم شه یه پانزده گیگ هدیه ی یک ماهه هدیه بعدش فعال میشه

greatpouya
27-05-2017, 16:36
پول دادم. اما بچه ها گفتن اگه این حجمه اولیه پانزده گیگ تموم شه یه پانزده گیگ هدیه ی یک ماهه هدیه بعدش فعال میشه

مال من که قبل از این اصلیه، هدیه فعال شده

bahram.mb
27-05-2017, 16:39
مال من که قبل از این اصلیه، هدیه فعال شده

جالبه

mohammadgh6
27-05-2017, 17:13
بالاخره بچه های نابغه آنلاک این مودم ها رو پیدا میکنن
من اگر میدونستم انقدر میخام هزینه کنم همون اول یه مودم هواوی 4gمیخریدم با هر سیم کارتی هم که دلم میخاست کار میکردم

bahram.mb
27-05-2017, 17:15
بالاخره بچه های نابغه آنلاک این مودم ها رو پیدا میکنن
من اگر میدونستم انقدر میخام هزینه کنم همون اول یه مودم هواوی 4gمیخریدم با هر سیم کارتی هم که دلم میخاست کار میکردم

من بخاطر تعویض رایگان با وایمکس گرفتم

kamkar
27-05-2017, 18:05
من یه مودم وایمکس داشتم که ۳ سال بود تو انباری بود، تو این طرح تعویض رایگان شرکت کردم.
۵ روز بعد از ثبت نام هم مودم رو تحویلم دادن، یه پسورد هم به ایمیلم فرستادن، تو منطقمون td lte هنوز آنتن نمیده و نمیتونم تستش کنم:n02:

Click 1
27-05-2017, 18:23
دوستان من برای تعویض در سایت YELLO , IRANCELL که میزنم میگه اطلاعات موجود نیست

به 600 هم که زنگ میزنم کسی جواب نمی ده

برای تعویض چه راهی پیشنهاد میدید ؟

greatpouya
27-05-2017, 18:27
دوستان من برای تعویض در سایت YELLO , IRANCELL که میزنم میگه اطلاعات موجود نیست

به 600 هم که زنگ میزنم کسی جواب نمی ده

برای تعویض چه راهی پیشنهاد میدید ؟
زنگ بزن ۷۰۰ شماره و مک id مودمو بهشن بگو تا ۴۸ ساعت به سیستم اضافه میکنن.
مال بعضیا پاک شده از سیستم.

amymor
27-05-2017, 18:41
لطف میکنید تست کنید که میشه پورت باز کرد؟

ehsan.ahadi
27-05-2017, 20:19
سلام
منطقه من td-lte پوشش دهی نداره،اگه کسی خریدار مودم استفاده نشده و بسته سه ماهه به قیمت 170 هست لطفا پیام بده
اصفهان.

ShadowDragon
27-05-2017, 23:29
دوستان راهی هست که سرعت رو رو 1 مگ محدود کرد؟ اینطوری که یه نرم افزار بی اجازه شروع به دانلود کنه کل حجم سریع میره

greatpouya
27-05-2017, 23:48
دوستان راهی هست که سرعت رو رو 1 مگ محدود کرد؟ اینطوری که یه نرم افزار بی اجازه شروع به دانلود کنه کل حجم سریع میره
Netbalancer

amymor
28-05-2017, 05:20
لطف میکنید تست کنید که میشه پورت باز کرد؟

:n28::n30::n28::n30::n28::n30::n28:

greatpouya
28-05-2017, 13:21
کسانی که سامسونگ s8 و یا s8 پلاس خریده اند، لطفا در صورت امکان سیمکارت نسل ۴ ثابت TD LTE ایرانسل را در گوشی خود قرار دهند، امکان متصل شدن به این شبکه توسط این گوشی هست.

yas_hfb
28-05-2017, 14:01
اگر آنلاک شد میشه ازش در مناطقی که تحت پوشش td-lte نیست با سیمکارت های معمولی 4G ازش استفاده کرد؟

کسی اطلاعاتی در این مورد نداره؟

iman_s
28-05-2017, 14:19
بعید میدونم بشه.چون فرکانس شبکه TD با FD فرق داره و جایی که تی دی آنتن میده و شما سیم معمولی میزاری از شبکه تی دی استفاده میکنه و اگه تو محدودی تی دی نباشید آنتن نمیده.ربطی هم به آنلاک نداره.مودم لاک شده فقط رو سیمکارتهای یک اپراتور قفل شده و با آنلاک میشه از سیمکارت اپراتورهای دیگه استفاده کرد.ولی این مودم از باند 42-43 شبکه تی دی استفاده میکنه و حتی اگه آنلاک بشه ممکنه سیمکارت همراه اول هم روش جواب نده

greatpouya
28-05-2017, 14:20
بعید میدونم بشه.چون فرکانس شبکه TD با FD فرق داره و جایی که تی دی آنتن میده و شما سیم معمولی میزاری از شبکه تی دی استفاده میکنه و اگه تو محدودی تی دی نباشید آنتن نمیده.ربطی هم به آنلاک نداره.مودم لاک شده فقط رو سیمکارتهای یک اپراتور قفل شده و با آنلاک میشه از سیمکارت اپراتورهای دیگه استفاده کرد.ولی این مودم از باند 42-43 شبکه تی دی استفاده میکنه و حتی اگه آنلاک بشه ممکنه سیمکارت همراه اول هم روش جواب نده
فقط ممکنه بعد آنلاک مبین نت روش ج بده، اونم با سیم خودش.

saber73
28-05-2017, 14:31
مودم نسل ثابت : b5142 از 4G . 4.5G . هم پشتیبانی میکنه ؟ مناطقی که اصلا پوشش TD - LTE وجود نداره امکان استفاده از این مودم وجود داره ؟ کلا چه باندهایی رو پشتیبانی میکنه ؟ سخت افزار این مودم مربوط به کدوم شرکت هست ؟ قابلیت آنلاک داره ؟ اصلا تو بازار ایران نسخه لاک نشده این نوع مودم ها وجود داره ؟ بعضی دوستان میگن این مودم از نوع CAT6 هستش و با 4G , 4.5G معمولی هم کار میکنه ؟؟؟؟؟

teamnet
28-05-2017, 14:36
چندتا انتن داری با 4g معمولی

من با مودم معمولی 4 جی 4 تا آنتن دارم الان مودم بیرونی خریدم اوردن ولی هنوز نصب نکردم می خوام ببینم کارایی و سرعتش به چه صورت هس ایا از این 4 جی معمولی بیشتر هست این حدود 3 مگ دانلود میده ایا اون بره رو پشت بوم بیشتر سرویس میده ؟

greatpouya
28-05-2017, 14:45
من با مودم معمولی 4 جی 4 تا آنتن دارم الان مودم بیرونی خریدم اوردن ولی هنوز نصب نکردم می خوام ببینم کارایی و سرعتش به چه صورت هس ایا از این 4 جی معمولی بیشتر هست این حدود 3 مگ دانلود میده ایا اون بره رو پشت بوم بیشتر سرویس میده ؟
ممکنه بیشتر بشه تا ۶ یا ۷ حداکثر، و مودم بیرونی قطعا تاثیر داره، رو پشتبام ممکنه فرق کنه اگر خیلی دورتون شلوغه

teamnet
28-05-2017, 14:52
ممکنه بیشتر بشه تا ۶ یا ۷ حداکثر، و مودم بیرونی قطعا تاثیر داره، رو پشتبام ممکنه فرق کنه اگر خیلی دورتون شلوغه

ما کارخانه مون در حاشیه اتوبان ازادگان هست و این منطقه خلوتی هست مودم که 4 تا خط میده تو کنج دفترم گذاشتم احساس میکنم برم بالا پشت بام خیلی بهتر خواهد شد حالا اینکه تفاوت تا چه حد باشه باید تست کرد که سیم فعال بشه اینجا اطلاع میدم

morypory
28-05-2017, 15:02
بعد از کلی جستجو یک نقطه خانه پیدا کردم که مودم یکدانه آنتن میدهد اما از سرعت نپرسید که افتضاح عین اینترنتای دیزلی عهد دقیانوس از لحاظ سرعت زنگ زدم میگه مشکلی نداره منم از مودم مدل شما دارم 2 تا آنتنش پره و این مودم حتی نزدیک دکل هم بگذارید نهایت 4 تا از 5 آنتنش پر میشه میگم عزیزم برام آنتن مهم نیست سرعت مهم احتمالا دکلتون مشکل دارد هیچی یکم گفت الو الو صداتون و ندارم و قطع کرد خانمه هم که فقط منتظره تا مکالمه قطع بشه زودی بیاد بگه کد کارشناس مربوطه فلان در صورت رضایت .... یک زمانی پشت پرایدی خوندم ببخشید خر بخر پراید نخر حالا به همون نتیجه رسیدم

teamnet
28-05-2017, 15:15
ببینید دکل ها و نقطه قرار گیری مودم خیلی تاثیر داره الان من اینجا دقیقا مودم روی میزم بود بعضی وقت ها میشد دو انتن بعضی وقت ها میشد یک انتن سرعت هم نهایتا دانلود رو 750 کیلو بود

دو تا دبه اوردم مودم رو گذاشتم روی دبه ها بردم نزدیک سقف سرعت شد 3 مگ دانلود 4 انتن

بردم چسبوندم به سقف انتن تکون نخورد ولی سرعت اومد رو 2 مگ دانلود به این نتیجه رسیدم نقطه دید دکل خیلی متفاوت هست

iman_s
28-05-2017, 15:19
مودم نسل ثابت : b5142 از 4G . 4.5G . هم پشتیبانی میکنه ؟ مناطقی که اصلا پوشش TD - LTE وجود نداره امکان استفاده از این مودم وجود داره ؟ کلا چه باندهایی رو پشتیبانی میکنه ؟ سخت افزار این مودم مربوط به کدوم شرکت هست ؟ قابلیت آنلاک داره ؟ اصلا تو بازار ایران نسخه لاک نشده این نوع مودم ها وجود داره ؟ بعضی دوستان میگن این مودم از نوع CAT6 هستش و با 4G , 4.5G معمولی هم کار میکنه ؟؟؟؟؟
این مودم cat4 هست.از باند های 42 و 43 تی دی پشتیانی میکنه و هنوز آنلاک نشده و فکر نمیکنم نیازی به آنلاک داشته باشه چون هر اپراتور از یک فرکانس و باند پشتبانی میکنه.مال شرکت gemtek هست

ShadowDragon
28-05-2017, 18:01
Netbalancer

Netlimiter بهتره.... اما این واسه ویندوزه
منظورم کلیه!!!

greatpouya
28-05-2017, 18:56
Netlimiter بهتره.... اما این واسه ویندوزه
منظورم کلیه!!!
باید مودم قابلیتشو داشته باشه.
نه، نت بالانسر بهتره.

morypory
28-05-2017, 21:38
این هم اطلاعاتی که از مودم گرفتم

teamnet
29-05-2017, 09:39
دوستان مودم بیرونی من رو اوردن البته هنوز سیم فعال نیست

در حال حاضر برای تست سیم فورجی انداختم و نتیجه اصلا جالب نبود

اتصال با مودم داخلی سرعت دانلود 3 مگ

اتصال با مودم بیرونی سرعت دانلود 1.5 مگ

حالا واستادم سیم خودش فعال شه ببینم به چه صورت هست

ir.ghost
29-05-2017, 10:32
این مودم cat4 هست.از باند های 42 و 43 تی دی پشتیانی میکنه و هنوز آنلاک نشده و فکر نمیکنم نیازی به آنلاک داشته باشه چون هر اپراتور از یک فرکانس و باند پشتبانی میکنه.مال شرکت gemtek هست

مودم huawei هست هزار بار گفته شده توی انجمن Gemtek یک شرکتی مثل ایرانسل این مودم رو خریده و با برند خودش داده بیرون

ir.ghost
29-05-2017, 10:34
دوستان مودم بیرونی من رو اوردن البته هنوز سیم فعال نیست

در حال حاضر برای تست سیم فورجی انداختم و نتیجه اصلا جالب نبود

اتصال با مودم داخلی سرعت دانلود 3 مگ

اتصال با مودم بیرونی سرعت دانلود 1.5 مگ

حالا واستادم سیم خودش فعال شه ببینم به چه صورت هست

مودم بیرونی رو باید تنظیم کنید
بنده باz6000 که تبدیل به outdoor کردم 6MBps دانلود دارم

mohammadgh6
29-05-2017, 10:49

منم z6000دارم بخام تبدیلش کنم به outdoor باید چکار کنم؟

mohammadgh6
29-05-2017, 11:08
دوستان حرفه ای آیا راهی هست برای مودمهای td آنتن بیرونی نصب کرد؟

iman_s
29-05-2017, 12:36
مودم huawei هست هزار بار گفته شده توی انجمن Gemtek یک شرکتی مثل ایرانسل این مودم رو خریده و با برند خودش داده بیرون
لینک مشخصات این مودم تو سایت هوآوی رو برامون میزارید

k1ozil
29-05-2017, 12:45
با td میشه بسته ها 4 جی معمولی رو هم خرید؟
مثلن شبانه و...

ir.ghost
29-05-2017, 12:46
Huawei B5142-WLTFSR-115GN

teamnet
29-05-2017, 12:53

لطفا نحوه تنظیم و بفرمایید ؟

ir.ghost
29-05-2017, 13:41
لطفا نحوه تنظیم و بفرمایید ؟

teamnet
29-05-2017, 17:47
داداش خیلی کلی توضیح دادین ... من برای مودم بیرونی منظورم هست ...

ir.ghost
29-05-2017, 18:25
داداش خیلی کلی توضیح دادین ... من برای مودم بیرونی منظورم هست ...

باید بچرخونید تا سیگنال بهتر بشه

ir.ghost
30-05-2017, 01:02
ایرانسل تغییراتی داده؟ قبلا بیشتر از 6MBps نمیشد (48mbps
الان تا 70mbps بالا میره

greatpouya
30-05-2017, 01:10
الان تا 70mbps بالا میره

به نظر میاد کریر دوم راه اندازی شده و از ترافیک کم شده.

arasholiver007
30-05-2017, 01:34
به نظر میاد کریر دوم راه اندازی شده و از ترافیک کم شده.

با مودم تست گرفتین یا گوشی؟
اگه با مودم لطفا بگین مودمتون چی هست
و کدوم منطقه هستین

amymor
30-05-2017, 06:06
الان تا 70mbps بالا میره

پورت میشه باز کرد؟

alirezaaa
30-05-2017, 06:27
انتن من هم از دو عدد به چهار تا تغییر کرده احتمالا تقویت کرده انتن دهی رو

mzartosht
30-05-2017, 09:01
درود بر همگی ، نتیجه تست مودم

مودم فضای باز ZW101

80 مگابیت
up.vbiran.ir/uploads/27766149612165713353_photo_2017-05-30_09-48-21.jpg

تست در مشهد انجام شده است ،

نکته مهم ، مودم داخل خانه نه بیرون گذاشته بودم ، با این حال وضعیت سیگنال خیلی خوب بود ( 22 دی بی ! ) ، در تست مشابه با مودم های طرح تعویض سرعت نهایت بین 30 الی 50 مگابیتی دریافت شده بود .

تست در مشهد انجام شده است ،

teamnet
30-05-2017, 10:36
من با سیم فورجی در حدود نهایت 8 دی بی رسیدم البته سیم ال تی رو هنوز تست نکردم ببینم به چه صورت هست ... ایا مودم شما دید به دکل داره ؟ دکل چقدر فاصله داره با شما

teamnet
30-05-2017, 11:46
با سلام
این آپدیت متعلق به خود ایرانسل نیست و از وب سایت baicells ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گرفت شده و کاملا با مدل ZW101 ایرانسل سازگار هستش و هیچ مشکلی پیش نمی آورد.این ورژن امکانات خوبی رو برای شما فراهم میکند.در ضمن آنلاک نیز میشود.

MT-23425-1.2.3-R7

MT-23425-1.2.3-R7 for Atom R9 Outdoor (11/19.5 dBi) CPEs has been released.

To upgrade UE firmware to MT-23425-1.2.3-R7 from Web GUI:

1. Log into CPE with username/password.
2. Go to System->Version Manager page.
3. Click on "Choose File" and select the new firmware.
4. Click Submit.

Upgrade via Cloud OMC will be coming soon.

Changelog:

==========================
Version MT-23425-1.2.3-R7
--------------------------
New Features:
- Added: TR069 Function - Remote PCI lock configuration from OMC
- Added: TR069 Function - Report Cell ID to OMC
- Added: TR069 Configuration - Baicells OMC ACS URL parameter set by default
- Added: RRC Connection - Add IMSI and MAC address to inform messages

Bug Fixes:
- Fixed: UE source IP of OTA interface may use LAN IP instead of APN IP
- Fixed: MTU setting does not stick after reboot
- Fixed: Layer 1 improvements

دانلود از سایت ارائه کننده:

MT-23425-1.2.3-R7-BaiCells-20160924 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود مستقیم :

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد آنلاک شدن روتر از پشتیبانی وب سایت Baicells سوال کردم و اطمینان دادند که فریمورشون با تمام اپراتوهای ارائه کننده LTE-FDD سازگار و هماهنگ شده است.
در تصویر زیر روش تغییر MNC دیگر اپراتورها بیان شده است و شما با دادن تغییر عدد MNC میتوانید از سیم کارت ، اپراتورهای دیگر در این روتر استفاده کنید.توجه کنید شما در ابتدا نیاز به آپدیت فریمور روتر دارید.

دوست عزیزم این ورژن به دستگاه من نحورد ارور wrong داد ... مودم من بیرونی هست ورژنی که خود دستگاه داره

MH-27304-2.0.3-R6-MTN

لطفا راهنمایی کنید

mzartosht
30-05-2017, 12:21
من با سیم فورجی در حدود نهایت 8 دی بی رسیدم البته سیم ال تی رو هنوز تست نکردم ببینم به چه صورت هست ... ایا مودم شما دید به دکل داره ؟ دکل چقدر فاصله داره با شما

درود بر شما ،

خیر دید مستقیمی به دکل وجود ندارد ، این مودم رو در محل کار هم تست کردم سیگنال خیلی بالای دریافت کردم ( از داخل ساختمان طبقه همکف 29 دی بی ! )

تنها مشکلی که با این انتن دارم اینکه نمیشه رنج ای پیش رو تغیر داد ! دوستان کسی هست بتونه کمک کنه واسه این موضوع ؟

ir.ghost
30-05-2017, 12:23

سیم کارت ها هیچ فرقی ندارند هر 2 نوع سیم کارت ایرانسل توی TDD LTE رجیستر میشوند
هیچ فرق سرعتی ندارند سیمکارت های معمولی برای اینکه بسته های بیشتری دارند بهتر هستند

teamnet
30-05-2017, 12:40
الان داخل اطاق به 9 دی بی رسیدم سرعت دانلود رو 3.2 هست حالا سر فرصت بریم بالا پشت بوم ببینم دی بی چقدر میره بالاتر ...

morypory
30-05-2017, 16:10

teamnet
30-05-2017, 16:33
کابلم کوتاه بود یه 20 متری کابل CAt6 گرفتم بفرستمش بالا ببینم چی میشه

amires
30-05-2017, 16:40
---------------------------

ادمین لطفا این پست رو پاک کنید امکان پاک کردن ددارم

amires
30-05-2017, 16:42
سلام فریمور های ZW101 هیچکدوم به دستگاه من نخورد پیغام wrong firmware بهم میده.

فریمور مودم اینه : MH-27304-2.0.3-R6-MTN

این سه تا فریمور رو امتحان کردم هیچکدوم نخورد :

MT-23425-1.2.3-R7-BaiCells-20160924.tgz
BCE-ODU-1.0.1-20170105.tgz
BCE-ODU-1.0.3-20170215.tgz

شدیدا به فریمور نیاز دارم چون با فریمر اصلی ایرانسل امکان تغییر آی پی مودم وجود نداره.

راستی کسی یوزر و پسورد ssh مودم ZW101 رو میدونه؟ شاید از اونجا بشه آی پی مودم رو عوض کرد.

greatpouya
30-05-2017, 17:11
اقایون خانوما، کریر دوم ایرانسل هم راه اندازی شد، اگر مودم های TD cat6 تا حالا پخش میکرد بجای cat4 همه میتونستیم الان از 4.5 TD استفاده کنیم، نه ۴، قابل توجه بعضیا که میگفتن ایرانسل cat 3 هست... بعضیاااا.
الانم کسانی که مودم cat6 TD خریدن؛ میتونن بجای ۱۱۰ مگ تا حداکثر ۲۲۰ مگ بگیرن که در حالت واقعی مثلا از ۴۰ مگ، میشن ۸۰ مگابیت در ثانیه.
ضمنا روی افزایش سرعت کاربران عادی هم بدلیل تقسیم مشترکین روی کریر ها ظاهرا تاثیر خواهد گذاشت.

teamnet
30-05-2017, 17:36
سلام فریمور های ZW101 هیچکدوم به دستگاه من نخورد پیغام wrong firmware بهم میده.

فریمور مودم اینه : MH-27304-2.0.3-R6-MTN

این سه تا فریمور رو امتحان کردم هیچکدوم نخورد :

MT-23425-1.2.3-R7-BaiCells-20160924.tgz
BCE-ODU-1.0.1-20170105.tgz
BCE-ODU-1.0.3-20170215.tgz

شدیدا به فریمور نیاز دارم چون با فریمر اصلی ایرانسل امکان تغییر آی پی مودم وجود نداره.

راستی کسی یوزر و پسورد ssh مودم ZW101 رو میدونه؟ شاید از اونجا بشه آی پی مودم رو عوض کرد.

دقیقا همه اینا رو هم من تست کردم نشد که نشد ...

amires
30-05-2017, 17:58
دقیقا همه اینا رو هم من تست کردم نشد که نشد ...

احتمالا این مودم ها که من و شما داریم سری جدیده ورژن فیرمورش بالاتره واسه این قبول نمیکنه باید یه فیرمور جدیدتر پیدا کنیم.
خیلی مسخره است نمیشه آی پی مودم رو عوض کرد کل شبکه من رو بهم ریخته.

teamnet
30-05-2017, 18:44
احتمالا این مودم ها که من و شما داریم سری جدیده ورژن فیرمورش بالاتره واسه این قبول نمیکنه باید یه فیرمور جدیدتر پیدا کنیم.
خیلی مسخره است نمیشه آی پی مودم رو عوض کرد کل شبکه من رو بهم ریخته.

دقیقا البته من سعی کردم با ssh بهش وصل بشم نشد ... راستی شما مشکلت با ای پی چی هست ؟