مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
Mohammad Aghaee
01-02-2017, 13:41
مودم z6000 دوباره برگشت به قیمت تخفیفی ۱۵۰ هزار تومن!:n36:
درسته؟
بله درسته . با این پوشش ضعیفی که داره ای کاش این تخفیف رو واسه مودم فضای بازش میزاشتن :n37: ظاهرا این مودم گیرندگی خوبی نداره مگه اینکه سیگنال محل استفاده قوی باشه .
Black.Hawk
01-02-2017, 14:00
اگر دقت کرده باشین نقشه های پوشش چند روزی هست تغییر کرده و اکثرا محدوده سبز کمرنگ و پر رنگ کوچیک تر شده... خونه ما که قبلا تو محدوده سبز کمرنگ بود الان کلا خارج از محدوده هست و حتی نزدیک به منطقه تحت پوشش هم نیست...
دوستان قبل از خرید بازم بررسی کنید نقشه رو... چون با تغییرات جدید نقشه ها ایرانسل بعیده زیر بار پس گرفتن مودم بره اگر طبق نقشه پوشش نداشته باشید
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Tehranshahr
01-02-2017, 16:16
همچنان nat هست حتی رو ipv6
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
امروز چک کردم دیگه NAT نبود! آی پی دستگاه با اونی که تو نت میشناسه یکی شده.
Black.Hawk
01-02-2017, 17:09
امروز چک کردم دیگه NAT نبود! آی پی دستگاه با اونی که تو نت میشناسه یکی شده.
خیلی خوبه...
الان اتصال شما ipv6 شده ؟
دسترسی به پلی استیشن ندارید؟
Tehranshahr
01-02-2017, 18:57
خیلی خوبه...
بله البته FDD تو گوشی. نه متاسفانه.
ashkan1111111111
02-02-2017, 11:32
سلام دوستان من
من تو محدوده سبز کمرنگ هستم میخواستم ببینم میشه سیم کارت FDD رو بزارم بجاش تو z6000 و از fdd استفاده کنم؟
سلام دوستان؛ من در منطقه سبز کمرنگ هستم! نمیدونم اگه مودم فضای خارجی بگیرم کار میکنه یا نه:| راه حلی نیست که بشه مطمن شد و پوله بی زبون رو هدر نداد؟
shaw2360
02-02-2017, 13:53
سلام دوستان؛ من در منطقه سبز کمرنگ هستم! نمیدونم اگه مودم فضای خارجی بگیرم کار میکنه یا نه:| راه حلی نیست که بشه مطمن شد و پوله بی زبون رو هدر نداد؟
مودم خارجی اگر بگیری و در منطقه سبز کم رنگ باشی بدون هیچ مشکلی وصل می شی. ایرانسل داره دکل ها رو بروز رسانی و اپتیمایز میکنه. ولی مودم داخلی توصیه نمیشه.
afsoongar
02-02-2017, 14:14
دوستان من در محدوده سبز پررنگ هستم آیا خرید این مودم z6000 رو توصیه میکنید؟ اصلا اسنفاده از این سرویس رو توصیه میکنید؟ امکان دریافت ADSL ندارم با توجه به فیبر شدن کافو های مخابراتی!
ahadsadi
02-02-2017, 14:33
سلام من توصیه میکنم. من در حال حاضر بطور میانگین 38 و ماکزیمم 47 مگابیت دانلود دارم و تو خونه پدرم که حتی پوشش سبز کمرنگ رو نداره ولی دورو برش بازه حداقل ده مگابیت سرعت دانلود دارم.
خیلی خوبه...
من هم ps4 دارن هم td lte وقتي انلايم بازي ميكنم بعضي وقتا پينگ خوبه و بعضي وقتا خوب نيست (سرور خارجي)
هر چند خونمون در مناطق سبز پررنگه ولي سيگنالم ضعيفه و بخاطر همين مودم outdoor خريدم شنبه قراره بيان واسم نصبش كنم. اين ipv6 چيه و چطور تستش كنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اوضاع داخل مشهد فرقی کرده؟
از مشهد کسی استفاده میکنه؟
یکم نوسان داره
frd222az
02-02-2017, 16:16
بله کار میکنه
سپاس
تنظیمات خاصی نیاز داره؟ چون من با مودم 4g معمولی ایرانسل سیگنال دارم ولی با این noservice است.
amirlovely
02-02-2017, 16:33
من هم ps4 دارن هم td lte وقتي انلايم بازي ميكنم بعضي وقتا پينگ خوبه و بعضي وقتا خوب نيست (سرور خارجي)
هر چند خونمون در مناطق سبز پررنگه ولي سيگنالم ضعيفه و بخاطر همين مودم outdoor خريدم شنبه قراره بيان واسم نصبش كنم. اين ipv6 چيه و چطور تستش كنم؟
سلام نتیجه رو بگین حتما از بابت تفاوت سرعت و پینگ با مودم خارجی منم میخوام انتن خارجی بگیرم
چند روزی هست سرعت خوبه
هرچند به پای سرعت دوستان نمیرسه ولی من راضیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم DT-350
سیگنال متوسط (دو چراغ)
-----
ویرایش
الان دارم همزمان با سرعت ۲ مگابایت دانلود میکنم و بازی آنلاین هم میکنم بدون اینکه رو پینگم تاثیر بذاره :n04:
با ۴جی یا ADSL حتی اگر با سرعت ۱۰۰ کیلوبایت دانلود کنم پینگم به شدت میره بالا
Gamemaster
02-02-2017, 17:02
یکم نوسان داره
کدوم منطقه این؟
داخلی یا بیرونی؟
میشه یه تست بزارین
Black.Hawk
02-02-2017, 17:07
انشالله نصب که کردن براتون تو قسمت تست کانکشن پلی استیشن چک کنید که گزینه nat type رو چند نشون میده...
اگر ۱ بود که عالیه البته بعیده ۱ باشه...
اگر دو یا سه بود از طریق آموزش هایی که هست پورت فوروارد و یا DMZ رو برای پلی استیشن فعال کنید ببینید نت تایپ تغییری میکنه یا نه...
IPV6 هم بطور خلاصه تعداد آی پی های قابل دسترسی رو افزایش میده و باعث میشه هر کاربر آیپی ولید بهش تعلق بگیره
راستی چرا من آی پی ۶ ندارم؟
IPv6 Not supported
البته مهم نیست برام، ولی عجیب بود فعال نیست
Armin.Computer
02-02-2017, 19:05
احساس می کنم سرعت پوشش تی دی ایرانسل پایینه
درست نمیگم؟؟؟
YAHYA-PRO
02-02-2017, 19:19
اقا یه سوال مبتدیانه
این
TD-LTE ایرانسل طرح هاش جدای از 4g هست ؟مثلا شبانه یک ساعته نامحدود که 900 تومنه نداره ؟
بعد سرعتم با 4g گوشی نهایت تا 1 یا 1.5 میره اگه TD-LTE بگیرم تاثیری تو سرعت داره ؟
omid1004
02-02-2017, 19:35
اقا یه سوال مبتدیانه
این
TD-LTE ایرانسل طرح هاش جدای از 4g هست ؟مثلا شبانه یک ساعته نامحدود که 900 تومنه نداره ؟
بعد سرعتم با 4g گوشی نهایت تا 1 یا 1.5 میره اگه TD-LTE بگیرم تاثیری تو سرعت داره ؟
بله طرح هاش فرق داره طرح هایه خاص خودش رو داره که این طرح ۲ ساعته نامحدود نیست توش بعدشم بستگی به منطقه تون داره اگه پوشش خوب باشه سرعت دانلودتون بالایه ۲ تا ۳ مگه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Le0nard0
02-02-2017, 20:04
TD-LTE هیچ بسته نامحدود شبانه ای نداره .
اگر توی پوشش باشی احتمال خیلی بالا سرعت بالاتری نسبت به 4g بگیری
Le0nard0
02-02-2017, 20:09
احساس می کنم سرعت پوشش تی دی ایرانسل پایینه
درست نمیگم؟؟؟
به نظرم ایرانسل خیلی عجله نداره واسه پوشش سراسری TD-LTE . دلیلش هم میتونه این باشه که نسبت به بقیه اوپراتورها مخصوصا همراه اول مشترک اینترنت بیشتری داره و فعلا راضیه .
ir.ghost
02-02-2017, 22:34
چند روزی هست سرعت خوبه
هرچند به پای سرعت دوستان نمیرسه ولی من راضیم
مودم DT-350
سیگنال متوسط (دو چراغ)
-----
ویرایش
الان دارم همزمان با سرعت ۲ مگابایت دانلود میکنم و بازی آنلاین هم میکنم بدون اینکه رو پینگم تاثیر بذاره :n04:
با ۴جی یا ADSL حتی اگر با سرعت ۱۰۰ کیلوبایت دانلود کنم پینگم به شدت میره بالا
یا ایرانسل یا مودمت QoS داره
یا ایرانسل یا مودمت QoS داره
مودم که برای خود ایرانسل هست و QoS ندیدم توش
از سمت ایرانسل یعنی دیتای تک تک یوزرا روشون QoS اعمال میشه؟
دو تا تست بالا برای fdd هست ظاهرا.
اینجا گروه tdd.
greatpouya
03-02-2017, 10:12
دو تا تست بالا برای fdd هست ظاهرا.
اینجا گروه tdd.
بلی ببخشید. من هم حواسم نبود
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
easyacer
04-02-2017, 08:52
دوستان کسی Firmware جدید برای z6000 سراغ نداره ؟ چه اورجینال ایرانسل چه اصلی سازنده . من که 2000 تا شرکت چینی پیدا کردم که عینا همین مودم رو میسازن و هیچ کدوم هم جواب نمیدن
Masoud 206-16v
04-02-2017, 10:23
دوستان کسی Firmware جدید برای z6000 سراغ نداره ؟ چه اورجینال ایرانسل چه اصلی سازنده . من که 2000 تا شرکت چینی پیدا کردم که عینا همین مودم رو میسازن و هیچ کدوم هم جواب نمیدن
در چند صحفه قبل قرار دادم ميتونيد استفاده كنيد.
Mohammad Aghaee
04-02-2017, 11:23
به نظرم ایرانسل خیلی عجله نداره واسه پوشش سراسری TD-LTE . دلیلش هم میتونه این باشه که نسبت به بقیه اوپراتورها مخصوصا همراه اول مشترک اینترنت بیشتری داره و فعلا راضیه .
دقیقا همینطوره . فقط و فقط رقابت هست که باعث پیشرفت میشه . تا رایتل نبود اون دوتا (همراه اول و ایرانسل) اصلا قصد آوردن اینترنت پرسرعت رو نداشتن درحالی که کشورای دیگه چندین سال بود که این سرویس رو اورده بودن و تازه با اومدن رایتل به سرشون زد که تکونی به خودشون بدن . حالا در زمینه TD هم تا رقیبی واسه ایرانسل نیاد بعیده خودش حرکت خاصی در این باره بزنه .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Tehranshahr
04-02-2017, 15:32
یک سوال، بسته های TD تو برنامه ایرانسل من هم نصف قیمته یا فقط موقع خرید مودم نصف قیمت میدن؟
ya.behzad
04-02-2017, 16:06
یک سوال، بسته های TD تو برنامه ایرانسل من هم نصف قیمته یا فقط موقع خرید مودم نصف قیمت میدن؟
همراه با خرید مودم بسته ها نصف قیمته و بعدا باید بسته ها را گران بخریم
shirazdownload
04-02-2017, 20:56
دقیقا همینطوره . فقط و فقط رقابت هست که باعث پیشرفت میشه . تا رایتل نبود اون دوتا (همراه اول و ایرانسل) اصلا قصد آوردن اینترنت پرسرعت رو نداشتن درحالی که کشورای دیگه چندین سال بود که این سرویس رو اورده بودن و تازه با اومدن رایتل به سرشون زد که تکونی به خودشون بدن . حالا در زمینه TD هم تا رقیبی واسه ایرانسل نیاد بعیده خودش حرکت خاصی در این باره بزنه .
دوست عزیز، خود دولت مجوز ارتقا شبکه به نسل 3 و 4 رو به ایرانسل و همراه اول نداد !!
و حتی انحصار 3G بیش از یک سال دست رایتل بود
greatpouya
04-02-2017, 21:29
دوست عزیز، خود دولت مجوز ارتقا شبکه به نسل 3 و 4 رو به ایرانسل و همراه اول نداد !!
دقیقا، و رایتل هر گیگابایت رو ۲۳۰۰۰ تومن میداد اونم با سرعت ۲۵۶kb، اگر بالاتر میخواستی باید ثابت میشد دانشجو یا استاد و ... هستی!!! حالا میگه پیشرو در ۳جی و lte...
Mohammad Aghaee
04-02-2017, 22:06
حرف شما درسته ولی من منظورم کلا قبل از به وجود اومدن رایتله که اون دوتا اپراتور اصلا نمیخواستن اینترنت پرسرعت رو بیارن درحالی که کشورای دیگه چند سال بود آورده بودنش . منظورم بیشتر 3G هست .
TD-LTE هیچ بسته نامحدود شبانه ای نداره .
اگر توی پوشش باشی احتمال خیلی بالا سرعت بالاتری نسبت به 4g بگیری
همون بهتر که نداره
امیدوارم نه بسته نامحدود بده، نه هدیه ۱۰۰ گیگی
ملت از بس با این هدیه ها و نامحدودا دانلود میکنن ۴جی سرعت ۱مگ هم به ما نمیرسه بعضی وقتا بیرون لنگیم یک صفحه باز کنیم کارمون راه بیفته (البته نمیگم همه، ولی حتی تو دوستان دیدم الکی فایل و فیلم دانلود میکنه که بسته مفتی تموم شه! (میگه حیفه!) بعد پاک میکنه نصفشو)
بیشتر تقصیر ایرانسل هست، ۱۰۰ گیگ هدیه ۱ روزه آخه؟ یا نامحدود اونم رو ۴جی؟
واقعا امیدوارم TD-LTE همیشه همین بسته ها با همین کیفیت بمونه
همچین گرون هم نیست، کم پیدا میشه جایی هر گیگابایت رو ۱۳۵۰ تومن بده
مثل بعضی جاها بالای ۳۰ ۴۰ نیست ولی من کاملا راضیم فعلا
armin_maleki
05-02-2017, 03:45
سلام دوستان من مودم z6000 گرفتم به این امید که سیم 4g معمولی بخوره ولی فقط دفعه اول که سیم معمولی گذاشتم کار کرد بعد همش میگه سیم کارت توش نیست و نوشته lte و سیگنال چشمک میزنه،ایرانسل میگه کار نمیکنه چکار کنم؟سیم خود td هم ار دیجیکالا که خریدم مودم و فعال نیست.چه کنم با مودم 4g معمولی کار کنه؟فقط دفعه اول که گذاشتم کار کرد هزارتومن شارژ کردم بعد صفر شد دیگه هم کار نکرد!
سلام دوستان
ببخشید بهترین مودم چه برای همراه اول و چه برای ایرانسل چیه [Name]
لطفا چند عدد معرفی کنید
که به لپ تاپ و پی سی هم نصب بشه
ممنون
Masoud 206-16v
05-02-2017, 08:22
سلام دوستان من مودم z6000 گرفتم به این امید که سیم 4g معمولی بخوره ولی فقط دفعه اول که سیم معمولی گذاشتم کار کرد بعد همش میگه سیم کارت توش نیست و نوشته lte و سیگنال چشمک میزنه،ایرانسل میگه کار نمیکنه چکار کنم؟سیم خود td هم ار دیجیکالا که خریدم مودم و فعال نیست.چه کنم با مودم 4g معمولی کار کنه؟فقط دفعه اول که گذاشتم کار کرد هزارتومن شارژ کردم بعد صفر شد دیگه هم کار نکرد!
بسته اينترنتي براي سيم كارت معمولي تون بخريد و دوباره چك كنيد و ي ريست كنيد بعد از خريد روتر رو.مقدار زمان كانكت شدنش بيشتر از مودم هاي معمولي هستش ولي متصل ميشه.الان من با سيم معمولي ٤جي ايرانسل در روتر بيروني استفاده ميكنم و مشكلي نداره.
z6000هم شبيه همين روتر هستش و سازنده و فريمور يكي دارند و تفاوتي در اينها جز آنتن گيرنده و واي فاي نيست.
greatpouya
05-02-2017, 10:15
سلام دوستان
ببخشید بهترین مودم چه برای همراه اول و چه برای ایرانسل چیه [Name]
لطفا چند عدد معرفی کنید
که به لپ تاپ و پی سی هم نصب بشه
ممنون
ازین جور مودم ها مناسب هستند که میتونید با جست و جو مثلا در دیجیکالا و ... پیدا کنید. که البته مودم دوم از نوع cat6 هست که خیلی سخت تو ایران گیر میاد... و اکثرا مودم های cat4 موجودند که برای شما کاملا کفایت میکنند پس نگران نباشید.
armin_maleki
05-02-2017, 12:23
بسته اينترنتي براي سيم كارت معمولي تون بخريد و دوباره چك كنيد و ي ريست كنيد بعد از خريد روتر رو.مقدار زمان كانكت شدنش بيشتر از مودم هاي معمولي هستش ولي متصل ميشه.الان من با سيم معمولي ٤جي ايرانسل در روتر بيروني استفاده ميكنم و مشكلي نداره.
z6000هم شبيه همين روتر هستش و سازنده و فريمور يكي دارند و تفاوتي در اينها جز آنتن گيرنده و واي فاي نيست.
ممنون از جوابت،دوست من لطفا این عکس و ببین s6.picofile.com/file/8285154500/SampleSNAG.jpg (کل آدرس و کپی پیست کنید لطفا) سیم کارت 1000 تومن شارژه ولی داخل تنظیمات مودم که میشم میگه کلا سیم کارت داخل مودم نیست و چراغ LTE و سیگنال چشمک میزنه خاموش روشن میشه نه اینکه بسته نداره.ببین سیم کارت و درست دارم میذارم توی مودم؟ضمنا من این مودم و از دیجیکالا خریدم واسه همین سیم کارت TD LTE خودش اصلا فعال نیست.می تونه بخاطر اون باشه؟هر چند سیم کارتی که میذارم توش که 4G معمولیه فعاله و با گوشی کار می کنه اما وقتی میذازمش توی z6000 می گه اصلا سیم کارت داخل مودم نیست!جالب اینجاست دیروز عصر که خواستم امتحانش گنم 1000 تومن شارژش کردم سیم کارت و شناخت باش دانلودم کردم تا 1000 تومن تمام شد ولی وقتی سیم و در اوردم که اس ام اس کد فعال سازی my irancell بیاد براش و دوباره گذاشتمش توس مودم دیگه هر کاری کردم میگه سیم کارت داخل مودم نیست با اینکه سیم کارت و باز با گوشی چک کردم میگه کار می کنه...
shahryar84
05-02-2017, 14:56
مودم z6000 سیم فورجی معمولی ایرانسل هم میشه استفاده کرد؟ یا فقط TD LTE؟
اگه آره، تنظیمات خاصی باید انجام داد؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سلام
سرعت tdlte در بهترین شرایط چقدر با سرعت 4جی عادی ایرانسل تفاوت داره؟
Sent from my E6633 using Tapatalk
سلام
سرعت tdlte در بهترین شرایط چقدر با سرعت 4جی عادی ایرانسل تفاوت داره؟
Sent from my E6633 using Tapatalk
در بهترین شرایط برای هر دو، به نظرم TD سرعتش کمتره
بعضی دوستان ۴جی دارن سرعت ۵۰ و ۶۰ مگ میگیرن
ولی من ۴جی بهم بین ۱ مگ تا اول صبح ها شانسی ۷ ۸ مگ میده
تی دی بهم همیشه ۱۵ تا ۲۵ مگ میده صبح و شب نداره
سرویس TD-LTE ایرانسل ویژه مشترکان سازمانی عرضه شد
اینترنت نسل چهار ثابت یا TD-LTE در حقیقت آخرین نسل اینترنت ثابت پهن باند است و یکی از گزینه های مناسب برای تامین بیسیم اینترنت سازمانها، موسسات و شرکتهای تجاری به شمار میرود. این سرویس در مقایسه با سایر سرویسهای موجود اینترنت ثابت از جمله ADSL و WiMAX تجربه سرعت بالاتری را برای کاربر به ارمغان میآورد و محدودیت مکانی، عدم امکان جابجایی مودم، نیاز به استفاده از خط تلفن و لزوم وجود ظرفیت خالی در مرکز مخابرات منطقه را برطرف نموده است.
از مهمترین ویژگیهای این سرویس برای سازمانها و شرکتها میتوان به راهاندازی سریع و عدم نیاز به خط تلفن ثابت برای راهاندازی سرویس، پهنای باند بسیار بالا، پایداری بالای سرویس در آپلود و دانلود، امکان خرید بستههای متنوع و مقرونبهصرفه متناسب با مصارف سازمانی، عرضه سیمکارتها با قیمتهای ترجیحی و تحت مالکیت سازمان، ارائه خدمات مدیریت حساب اینترنتی با قابلیت مدیریت سیمکارتها به صورت گروهی و فردی، برخورداری از پشتیبانی 24 ساعته سازمانی و نیز ارائه مودم با قابلیت جابهجایی و امکان دریافت سرویس در تمامی مناطق تحت پوشش در سراسر کشور اشاره کرد.
شبکه سراسری اینترنت نسل چهار ثابت (TD-LTE) ایرانسل روز چهارشنبه 13 مرداد 95 همزمان با میلاد حضرت معصومه (س)، طی یک نشست خبری در مشهد مقدس به صورت همزمان در 25 استان به شکل رسمی و تجاری راهاندازی شد و در حال حاضر پس از گذشت حدود 6 ماه، در بیش از 130 شهر، شامل تمامی مراکز استان راهاندازی شده است.
مودمهای TD-LTE ایرانسل دارای سیمکارت هستند و در دو نوع فضای داخلی و فضای باز ارائه شدهاند. مودمهای داخلی (Indoor) برای استفاده شرکتها و کسب و کارهای کوچک و خانگی ارائه میشوند و مودمهای فضای بیرونی (Outdoor) برای سازمانهای بزرگ و فضاهای عمومی قابل استفاده هستند.
مشاهده مناطق تحت پوشش اینترنت نسل چهار ثابت (TD-LTE) در وبسایت ایرانسل به نشانی irancell.ir/coverage امکانپذیر بوده و همچنین امکان ثبت سفارش سازمانی از طریق لینک shop.irancell.ir/business فراهم است.
عجیبه
تست سرعت میگیرم اینه
اما سایت (چه ایرانی چه خارجی) شدیدا کند باز میشه
ویرایش: حدود ۲۰ دقیقه اونطور بود، بعد کلا قطع شد، بعد ۵ دقیقه وصل شد و الان همه چیز خوبه :n01:
Masoud 206-16v
06-02-2017, 10:32
ممنون از جوابت،دوست من لطفا این عکس و ببین s6.picofile.com/file/8285154500/SampleSNAG.jpg (کل آدرس و کپی پیست کنید لطفا) سیم کارت 1000 تومن شارژه ولی داخل تنظیمات مودم که میشم میگه کلا سیم کارت داخل مودم نیست و چراغ LTE و سیگنال چشمک میزنه خاموش روشن میشه نه اینکه بسته نداره.ببین سیم کارت و درست دارم میذارم توی مودم؟ضمنا من این مودم و از دیجیکالا خریدم واسه همین سیم کارت TD LTE خودش اصلا فعال نیست.می تونه بخاطر اون باشه؟هر چند سیم کارتی که میذارم توش که 4G معمولیه فعاله و با گوشی کار می کنه اما وقتی میذازمش توی z6000 می گه اصلا سیم کارت داخل مودم نیست!جالب اینجاست دیروز عصر که خواستم امتحانش گنم 1000 تومن شارژش کردم سیم کارت و شناخت باش دانلودم کردم تا 1000 تومن تمام شد ولی وقتی سیم و در اوردم که اس ام اس کد فعال سازی my irancell بیاد براش و دوباره گذاشتمش توس مودم دیگه هر کاری کردم میگه سیم کارت داخل مودم نیست با اینکه سیم کارت و باز با گوشی چک کردم میگه کار می کنه...
در كتابچه راهنما قرار دادن سيم كارت رو توضيح داده و معمولا هم وقتي جابجا باشه سيم داخل اسلت نميشينه.و چون خودم اين روتر رو ندارم و نديدم نميتونم جواب قطعي بدم متاسفانه.اما با خوندن در وب سايتهاي اين وري و اون وري با سيم كارت معمولي هم كار ميكنه.
easyacer
06-02-2017, 13:15
در چند صحفه قبل قرار دادم ميتونيد استفاده كنيد.
میشه سایتی که ازش گرفتی رو بذاری ؟ فرمور جدیدتر نداری ؟
malek911
06-02-2017, 21:24
سلام.وضعیت پینگ این اینترنت ثابت چه جوریه؟واسه گیم میخواستم
leysandada
06-02-2017, 21:27
بچه ها من امروز مودم z6000 رو گرفتم کلا ۱۶۵تومن شد با سیم و بسته ۴.۵گیگی سرعتم از ۲۵مگ پایینتر نمیاد با ۱خط این سرعتو گرفتم دارم عملیات انجام میدم ک سرعتو ب ۶۰مگ برسونم،مودم هیج ایرادی نداره هم سیگنال وای فای خوبی داره هم کیفیت و سرعت پایدار اگ میخاین بخرین الان بهترین موقع اس تا ۲۲ بهمن تخفیف داره
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
malek911
06-02-2017, 21:31
بچه ها من امروز مودم z6000 رو گرفتم کلا ۱۶۵تومن شد با سیم و بسته ۴.۵گیگی سرعتم از ۲۵مگ پایینتر نمیاد با ۱خط این سرعتو گرفتم دارم عملیات انجام میدم ک سرعتو ب ۶۰مگ برسونم،مودم هیج ایرادی نداره هم سیگنال وای فای خوبی داره هم کیفیت و سرعت پایدار اگ میخاین بخرین الان بهترین موقع اس تا ۲۲ بهمن تخفیف داره
اگه میشه یه پینگ از konami.net بگیرید دوست عزیز:n16:
دوستان براي استفاده اينترنت روزانه و دانلود ٥٠ گيگ در ماه ايرانسل چطوره؟؟؟ لطفن راهنمايي كنيد
سلام
شما از کچا ADSL دارید (یا دیدید) که سرعتی بالاتر از ۶۰ ۷۰ مگ (یا حتی بالاتر از ۱۰ مگ) بده؟
ADSL2+ has a maximum potential speed of 24Mbps
که البته من بالای 10 مگ ندیدم ایران
درباره ۴جی هم برای من دارم سرعتش بالای ۱۰ ۱۲ مگ نمیره و خیلی وقتا میاد تا ۱ ۲ ... پینگش هم ۲ برابر
تنها چیزی که تست نکردم 4G+ هست، شاید اون بهتر باشه
سلام.
منظورم این بود اگه قرار باشه td-lte با سرعت 8 تا 14 مگ داشته باشیم ، خب adsl با سرعت بهتر در حال حاضر هست که!
16 مگ سرعتم هست که از td-lte بالاتره !!!
اون سرعت 60 و 70 و که گفتم عکسهایی بود که از تست سرعت td-lte دیده بودم همین وگرنه adsl همچین سرعتی نمیده.
یه سرویسی البته اخیرا مخابرات پیاده کرده vdsl اگه اشتباه نکنم قرار تا یه فاصله خاصی از مرکز مخابرات سرعت خیلی بالایی بده ، حالا کی ارائه میشه نمیدونم ...
4g هم اینجا بین 15 تا 20 جواب میده ...
leysandada
06-02-2017, 23:29
اینترنت پایدار و با کیفیت میخاین فقط td lte چون حداقل سرعتش ۲۵مگابیت هست برای کسانی ک دانلودر هستن هم بسته های ساعتی پیشنهاد میشه
greatpouya
06-02-2017, 23:52
اینترنت پایدار و با کیفیت میخاین فقط td lte چون حداقل سرعتش ۲۵مگابیت هست برای کسانی ک دانلودر هستن هم بسته های ساعتی پیشنهاد میشه
مگه بسته ساعتی رو td کار میکنه نامحدود؟
leysandada
06-02-2017, 23:53
مگه بسته ساعتی رو td کار میکنه نامحدود؟
اره،تو مودم بیرونی هم دوستان تست گرفتن اوکی بوده
greatpouya
07-02-2017, 00:00
اره،تو مودم بیرونی هم دوستان تست گرفتن اوکی بوده
ینی سیمکارت fdd راحت روش کار میکنه؟ همون بسته ها؟ اگه اره، نکنه اینده ایرانسل امکانشو برداره دوباره
leysandada
07-02-2017, 00:01
ینی سیمکارت fdd راحت روش کار میکنه؟ همون بسته ها؟ اگه اره نکنه اینده ایرانسل امکانشو برداره دوباره
فعلا ک کار میکنه
ای داد بسته شبانه کار میکنه اینور با سیم کارت عادی انداختن
ای کاش کار نمیکرد :n28:
دانلودرها میریزن اینور
تازه یه جای خوب پیدا کرده بودم، اینم باید جمع کنیم مثکه
فعلا ک کار میکنه
بسته و مودمش گرونه
من lh92 گرفتم فکر کنم 250
اینترنت هم هر گیگی می افته برام 1400 تومن
oyama.prime
07-02-2017, 10:00
سلام اون دوست عزیزی که واسه مودم z6000َش آنتن زده از وقتی این کارو کردی دیگه مشکل رفع شده؟
کامل مشکلتو میگی و اینکه بعدش چه تغییراتی داشتی تا امروز؟
بعد اگه قرار باشه آنتن lte دیگه ای بزاریم که 3.5 گیگا هرتزی نباشه مشکلی پیش نمیا به دلیل این td lte ؟
leysandada
07-02-2017, 10:44
بسته و مودمش گرونه
من lh92 گرفتم فکر کنم 250
اینترنت هم هر گیگی می افته برام 1400 تومن
مودمش با سیم و یماه نت ۱۶۵تومنه،درنظم بدرد کسی میخوره ک نت پایدار و با کیفیت میخاد،4g کلا نوسان داره
Masoud 206-16v
07-02-2017, 10:56
وب سایت ارائه کننده:
کدوم منطقه این؟
داخلی یا بیرونی؟
میشه یه تست بزارین
احمدآباد - پاستور
داخلی
دیروز یک چند ساعت ی قطع بود. حتی fdd هم قطع بود. در کل من راضی م ولی fdd هم جایگاه خودش رو داره. اگر کسی شبانه دانلود نداره به نظرم fdd با حجم 100 گیگ 6 ماهه ارزنده ست. با یک انتن ساده هم سرعت خیلی از td بالاتر میره.
greatpouya
07-02-2017, 11:56
دوستان کسانی که دارن از tdd استفاده میکنن، در بازی های انلاین مثلا برای کلوپ ها یا گیم نت ها، کدوم ثباتش بیشتره؟ میدونم ثبات سرعت tdd بیشتره ولی ثبات پینگ برای بازی های انلاین نیازه، tdd و fdd کدام ثبات تاخیر و پینگش بیشتره؟
واینکه اگر ایرانسل نذاره دیگه بسته های ارزون fdd رو tdd کار کنه چی؟ مثل ۶تا ۱۲ صبح.
مثلا اگه لطف کنید پینگ تست از tdd و fdd
kiarashsepehri
07-02-2017, 13:11
مودم Z6000 دارای پردازنده بسیار ضعیفی است و توانایی کار در حالت Wifi را ندارد، یعنی نمی تواند در حالت Wifi و اتصال بی سیم بخوبی دستگاه های متصل شونده را مدیریت و سیگنال های ارسالی و دریافتی را مدیریت کند، این مودم را بایستی با کابل به یک روتر Wifi یا مودم ADSL که دارای Wifi است متصل کنید، ( در صورت اتصال به مودم ADSL بایستی DHCP آن را غیر فعال کنید) و WIFI داخلی مودم z6000 را خاموش کنید، در این صورت بار بسیار زیادی از روی پردازنده برداشته می شود و مودم بدون مشکل و قعطی کار می کند، اکثر مودم های ارزان قیمت دارای پردازنده ضعیفی هستند و در اتصال وای فای اختلالاتی دارند، این اختلالات تمام کارکرد مودم را دچار مشکل می کند، حتی آنتن دهی شبکه تلفن همراه.
Black.Hawk
07-02-2017, 15:09
دوستان کسانی که دارن از tdd استفاده میکنن، در بازی های انلاین مثلا برای کلوپ ها یا گیم نت ها، کدوم ثباتش بیشتره؟ میدونم ثبات سرعت tdd بیشتره ولی ثبات پینگ برای بازی های انلاین نیازه، tdd و fdd کدام ثبات تاخیر و پینگش بیشتره؟
واینکه اگر ایرانسل نذاره دیگه بسته های ارزون fdd رو tdd کار کنه چی؟ مثل ۶تا ۱۲ صبح.
مثلا اگه لطف کنید پینگ تست از tdd و fdd
از لحاظ پایین بودن پینگ و ثبات بیشتر فعلا تی دی بهتر هست...
سرعت کاملا بستگی به موقعیت شما داره هم از لحاظ تراکم کاربر و هم قدرت سیگنال و کسی نمیتونه بصورت قطعی بگه خوبه یا بده...
اما اگر واسه بازی آنلاین میخواین با اینکه پینگ بهتری نسبت به ای دی اس ال داره اما ساختار شبکه ایرانسل فعلا مناسب انجام بازی های آنلاین نیست... دایلش هم بطور ساده اینه که به هر کاربر یک آی پی یکتا اختصاص نمیده... اگر با پلی استیشن یا ایکس باکس کانکشن رو بررسی کنید میبینید که نت تایپ رو عدد سه یا همون restrictrd نشون میده...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
leysandada
07-02-2017, 15:14
مودم Z6000 دارای پردازنده بسیار ضعیفی است و توانایی کار در حالت Wifi را ندارد، یعنی نمی تواند در حالت Wifi و اتصال بی سیم بخوبی دستگاه های متصل شونده را مدیریت و سیگنال های ارسالی و دریافتی را مدیریت کند، این مودم را بایستی با کابل به یک روتر Wifi یا مودم ADSL که دارای Wifi است متصل کنید، ( در صورت اتصال به مودم ADSL بایستی DHCP آن را غیر فعال کنید) و WIFI داخلی مودم z6000 را خاموش کنید، در این صورت بار بسیار زیادی از روی پردازنده برداشته می شود و مودم بدون مشکل و قعطی کار می کند، اکثر مودم های ارزان قیمت دارای پردازنده ضعیفی هستند و در اتصال وای فای اختلالاتی دارند، این اختلالات تمام کارکرد مودم را دچار مشکل می کند، حتی آنتن دهی شبکه تلفن همراه.
راه دقیقشو بگو،از طریق کدوم کابل؟
greatpouya
07-02-2017, 20:10
ایرانسل
*البته این خبر مال چند ماه پیشه، و هنوز مودم های بالاتر از cat4 رو برای فروش نذاشتن.*
سلام دوست عزیز اینو نمیشه دانلود کرد امکانش هست جای دیگه آپلود کنید؟
porya_spy
07-02-2017, 21:42
دوستان یه سوال داشتم . من الان مودم سیم کارت خور TP-Link TL-MR6400 دارم . اگر سیم کارت TD-LTE بگیرم میتونم بذارم رو این استفاده کنم یا حتما باید مودم مخصوصش رو بگیرم ؟
greatpouya
07-02-2017, 22:05
دوستان یه سوال داشتم . من الان مودم سیم کارت خور TP-Link TL-MR6400 دارم . اگر سیم کارت TD-LTE بگیرم میتونم بذارم رو این استفاده کنم یا حتما باید مودم مخصوصش رو بگیرم ؟
خوشبحالت من انقد این مودم دوس دارم، این مودم از td پشتیبانی میکنه ولی نه از فرکانسی که ایرانسل روش td داده(البته ظرفیتشم بیشتر از td معمولی)، پس فعلا میتونید از fdd روش استفاده کنید که هردو فرکانس ایرانسل رو fdd رو ساپورت میکنه، راستی چه قیمتی خریدین؟
تونستی تجربه استفاده از این مودم و اینکه قدرت و cpuش خوبه و برد وایفای و انتندهی و غیره رو تو تاپیک مودم با ما در میون بذار.
اینم ادرس تاپیک مودم
leysandada
08-02-2017, 00:47
[emoji298] [emoji298] قابل توجه خریداران Z6000[emoji298] [emoji298]
دوستان من چند روزیه این مودمو با بسته تهیه کردم و حسابی به چالش کشیدمش با ۱خط ۲۵مگ ۲خط ۳۵مگ و ۳خط ۴۴مگ تونستم سرعت بگیرم همشم پایداره،یکی دو روزی بود اینترنت بعد ساعت ۱۲خودبخود قطع میشد تا اینکه متوجه شدم پردازنده مودم در حال فول کارکردنه بعدش ب ذهنم افتاد ک بار پردازنده رو کم کنم،لطفا همه اینکارو بکنید و الکی هم عیب رو این دستگاه نذارید چون هر اشکالی قابل حل شدنه،رفتم داخل تنظیمات و اتصالات و کاربردهایی ک نیاز نداشتم رو غیر فعال کردم اول رفتم تو قسمت وایرلس و تعداد دستگاه های قابل اتصال رو به ۴رسوندم بعد تست کردم دیدم عملکرد سی پی یو شد ۸۴درصد متوجه شدم ک خیلی تاثیر داره و درجا نتم اومد،بعدش رفتم WPS دستگاه رو ک اصلا نیاز نداشتم بکل خاموش کردم بعدش تست کردم دیدم عملکرد سی پی یو شد ۵۰درصد و واقعا خیلی فرق کرد،تازه شما میتونید IPV6 رو روی IPV4 تنظیم کنید چون باز محاسباتی سبک میشه،در جواب دوستانی ک میگن قدرت سیگنال وای فای ضعیفی داره میتونید همونطور ک یکی از دوستان گفتن مودمو باز کنید دوتا انتن ۲.۴ یا ۳.۵ اکتیو تهیه کنید و اونو رو برد لحیم کنید،مودم دوتا جای نصب انتن داره و با نصب ۲انتن سیگنال وای فای شما فوق العاده میشه با تشکر از همگی
سلام دوستان،
تقریبا یک هفته است به دنبال خرید مودم فضای باز هستم! در ابتدا به مرکز خدمات نزدیک خونمون رفتم و گفتند خرید با ریسک هست و اگه انتن نده اصلا پس نمیگیرند! که قبول کردم.بعد گفتن موجودی نداریم باید بیانه بدم که برام بیارن! و باز هم قبول کردم!بعد پول پیک را هم حتی روی قیمت محصول کشیدند و مودم 399 تومنی 425 تومن برایم تمام شد اما چون نیاز داشتن چاره ای نبود! قرار بود همون روز تحویل بدهند ولی تا 2 روز بعدش خبری نشد و پس از پیگیری های فراوان بهم گفتند براشون نمیارزه برام مودم بیارند و سودی ندارند ! بنابراین گفتن که 40 تومن باید اضافه بدهم! یعنی مودم 399 تومنی 465 تومن شد! در نهایت هم گفت نخر از ما چون برات فعالش نمیکنیم:||| خلاصه که نشد بگیرم. زنگ زدم ایرانسل و قضیه رو گفتم و هیچ اهمیتی ندادند و گفتند برو از مرکزی خدمات در میدان امام خمینی بگیر !
رفتم انجا! جالبه که من در محدوده سبز کمرنگ هستم و تا سر کوچه هم محدوده سبز پررنگ هست و اون مرکز میگفت شما در محدوده قرمز نیستید! میگفتم قرمز اصلا نداریم یه سبز کمرنگه یه سبز پررنگ! گفت نه ! توی محدوده نیستید باید مودم 4جی بخرید !
دیگه با کلی کلنجار گفتم همینو مودم فضای بازو میخوام که گفت با کابل کشی و سایر متعلقات 1 میلیون باید بدی:|||||||| گفتم خود کارم شبکست همه چی دارم مودمو بده و فعال کنم من برم! خلاصه با کلی کلنجار فرمو پر کردم و دادم و بعد 5 دقه گفت سیستم قطع شده:| برو وصل شد زنگ میزنم بیای:!
یعنی واقعا نمیدونم چی بگم! اینقدر اذیت شدم این یک هفته که حد و حساب نداره:(( نمیدونم چرا نمیخوان این مودمو بدن:n14::n14:
Armin.Computer
08-02-2017, 11:12
[emoji298] [emoji298] قابل توجه خریداران Z6000[emoji298] [emoji298]
دوستان من چند روزیه این مودمو با بسته تهیه کردم و حسابی به چالش کشیدمش با ۱خط ۲۵مگ ۲خط ۳۵مگ و ۳خط ۴۴مگ تونستم سرعت بگیرم همشم پایداره،یکی دو روزی بود اینترنت بعد ساعت ۱۲خودبخود قطع میشد تا اینکه متوجه شدم پردازنده مودم در حال فول کارکردنه بعدش ب ذهنم افتاد ک بار پردازنده رو کم کنم،لطفا همه اینکارو بکنید و الکی هم عیب رو این دستگاه نذارید چون هر اشکالی قابل حل شدنه،رفتم داخل تنظیمات و اتصالات و کاربردهایی ک نیاز نداشتم رو غیر فعال کردم اول رفتم تو قسمت وایرلس و تعداد دستگاه های قابل اتصال رو به ۴رسوندم بعد تست کردم دیدم عملکرد سی پی یو شد ۸۴درصد متوجه شدم ک خیلی تاثیر داره و درجا نتم اومد،بعدش رفتم WPS دستگاه رو ک اصلا نیاز نداشتم بکل خاموش کردم بعدش تست کردم دیدم عملکرد سی پی یو شد ۵۰درصد و واقعا خیلی فرق کرد،تازه شما میتونید IPV6 رو روی IPV4 تنظیم کنید چون باز محاسباتی سبک میشه،در جواب دوستانی ک میگن قدرت سیگنال وای فای ضعیفی داره میتونید همونطور ک یکی از دوستان گفتن مودمو باز کنید دوتا انتن ۲.۴ یا ۳.۵ اکتیو تهیه کنید و اونو رو برد لحیم کنید،مودم دوتا جای نصب انتن داره و با نصب ۲انتن سیگنال وای فای شما فوق العاده میشه با تشکر از همگی
من این مودم رو ندارم
ولی به نظرم مودمی که اینارو نتونه اجرا کنه و بخوای فعالیتش رو محدود کنی به نظرم مودم چندان قوی ای هم به نظر نمی یاد
leysandada
08-02-2017, 11:16
من این مودم رو ندارم
ولی به نظرم مودمی که اینارو نتونه اجرا کنه و بخوای فعالیتش رو محدود کنی به نظرم مودم چندان قوی ای هم به نظر نمی یاد
بالاخره داریم کاری میکنیم ک کارمون راه بیفته وگرنه مودم ۴۰۰هزارتومنی هم وجود داره و بخای بسته براش بخری قشنگ ۶۰۰تومنی اب میخوره،پس بهتره ک چیزی تخفیف خورده ادم براش راه حل پیدا کنه،نمیخایم اپلو هوا کنیم
Armin.Computer
08-02-2017, 11:40
بالاخره داریم کاری میکنیم ک کارمون راه بیفته وگرنه مودم ۴۰۰هزارتومنی هم وجود داره و بخای بسته براش بخری قشنگ ۶۰۰تومنی اب میخوره،پس بهتره ک چیزی تخفیف خورده ادم براش راه حل پیدا کنه،نمیخایم اپلو هوا کنیم
من منظورم با این قسمت حرفتون بود و کاری به تخفیف و اینا ندارم
الکی هم عیب رو این دستگاه نذارید چون هر اشکالی قابل حل شدنه
leysandada
08-02-2017, 11:44
من منظورم با این قسمت حرفتون بود و کاری به تخفیف و اینا ندارم
اخه بعضیا بخاطر اینکه فلان مشکلو داره میگن کلا اینو نخرین بالاخره هیچ دستگاهی بدون عیب نیست ک ،دستگاهی ک هیچ عیبی نداشته باشه نداریم،مشکلو باید حل کرد ن اینکه صورت مسئله رو پاک کرد وگرنه این دستگاه یکسال گارانتی داره هر مشکلی پیش بیاد ایرانسل گفته اول حلش میکنه نشد مرجوع میکنن،منم از بس با سرعت adsl لاکپشتی وقتمو طرف کردم ک دیگ کم اوردم خدایی چرا ادم باید تو adsl هم پول سرعتو بده هم حجم؟
leysandada
08-02-2017, 12:07
سلام دوستان،
تقریبا یک هفته است به دنبال خرید مودم فضای باز هستم! در ابتدا به مرکز خدمات نزدیک خونمون رفتم و گفتند خرید با ریسک هست و اگه انتن نده اصلا پس نمیگیرند! که قبول کردم.بعد گفتن موجودی نداریم باید بیانه بدم که برام بیارن! و باز هم قبول کردم!بعد پول پیک را هم حتی روی قیمت محصول کشیدند و مودم 399 تومنی 425 تومن برایم تمام شد اما چون نیاز داشتن چاره ای نبود! قرار بود همون روز تحویل بدهند ولی تا 2 روز بعدش خبری نشد و پس از پیگیری های فراوان بهم گفتند براشون نمیارزه برام مودم بیارند و سودی ندارند ! بنابراین گفتن که 40 تومن باید اضافه بدهم! یعنی مودم 399 تومنی 465 تومن شد! در نهایت هم گفت نخر از ما چون برات فعالش نمیکنیم:||| خلاصه که نشد بگیرم. زنگ زدم ایرانسل و قضیه رو گفتم و هیچ اهمیتی ندادند و گفتند برو از مرکزی خدمات در میدان امام خمینی بگیر !
رفتم انجا! جالبه که من در محدوده سبز کمرنگ هستم و تا سر کوچه هم محدوده سبز پررنگ هست و اون مرکز میگفت شما در محدوده قرمز نیستید! میگفتم قرمز اصلا نداریم یه سبز کمرنگه یه سبز پررنگ! گفت نه ! توی محدوده نیستید باید مودم 4جی بخرید !
دیگه با کلی کلنجار گفتم همینو مودم فضای بازو میخوام که گفت با کابل کشی و سایر متعلقات 1 میلیون باید بدی:|||||||| گفتم خود کارم شبکست همه چی دارم مودمو بده و فعال کنم من برم! خلاصه با کلی کلنجار فرمو پر کردم و دادم و بعد 5 دقه گفت سیستم قطع شده:| برو وصل شد زنگ میزنم بیای:!
یعنی واقعا نمیدونم چی بگم! اینقدر اذیت شدم این یک هفته که حد و حساب نداره:(( نمیدونم چرا نمیخوان این مودمو بدن:n14::n14:
برو پولتو پس بگیر بعدش از طریق سایت ایرانسل خودت موقعیتتو بررسی کن اگ تو پوشش داخلی بودی z6000 یا d350 بگیر اگ خارجی بود zw101 رو سفارش بده ازسایت ایرانسل دقیق برات پست میشه درضمن کل متعلقات برای نصب دستگاه هم داخل جعبه موجوده و فقط چند منر کابل باید بخری و میله ک فک نکنم کلا ۵۰تومنم بشه بعدش راحت میکنی راهنمای نصبشم هست.بهم پیام بده۰۹۳۹۵۵۰۰۵۰۹
دوستان براي استفاده اينترنت روزانه و دانلود ٥٠ گيگ در ماه ايرانسل چطوره؟؟؟ لطفن راهنمايي كنيد
يه راهنمايي بكنيد
Black.Hawk
08-02-2017, 14:16
يه راهنمايي بكنيد
اگر پوشش مناسبی داشته باشید مطمئنا کیفیت اینترنت خوبی چه از لحاظ پینگ و چه از لحاظ سرعت بهتون میده... منظورم نسبت به ای دی اس ال هست...
از بابت پنجاه گیگ در ماه هم دیگه خودتون قیمت بسته ها رو بررسی کنید ببینید براتون از لحاظ اقتصادی امکان پذیر هست یا نه...
ولی مطمئنا قیمت سرویس های ای دی اس ال ارزون تر و اقتصادی تر هست برای دانلود...
مخصوصا که اکثرا دانلود رایگان شبانه و یا بسته های حجمی ارزون قیمت دارن...
حتی شاتل آپلود سنتر رو ارائه داده که واقعا برا دانلودر ها مزیت خیلی خوبی هست...
اما ایرانسل تا امروز که تنوع بسته هاش آنچنان زیاد نبود... ساعت رایگان هم نداره... ممکنه در آینده اضاف بشه ممکن هم هست نشه...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
leysandada
08-02-2017, 14:20
واقعا بصرفه نیس ادم هزینه کنه برای adsl.فک کن مثلا ۱۰۰گیگ حجم بخری ولی با سرعت ۲۰۰کیلوبایت دانلود کنی خجالت اوره تو تایم شبانه هم ک کلا محدود میشی،مگ اینکه کلا نامحدود بشه ک هیچوق نمیشه،td lte نسل جدید اینترنته ک جایگزین وایمکس و adsl هست
Reza7857
08-02-2017, 18:38
سلام دوستان،
سلام
جهت آگاهی دوستان، نقشه ای که ایرانسل توی سایت داده با نقشه ای که به مراکز خدمات داده خیلی فرق داره.
توی نقشه نمایندگی هاش از رنگ قرمز پررنگ -بعدش صورتی- زرد- آبی کم رنگ- آبی پررنگ، استفاده شده که به ترتیب برای برای پوشش قوی تا خیلی ضعیف هست.
من خودم خونم توی پوشش سبز پرنگ (نقشه سایت) هست ولی نقشه نمایندگی رو دیدم زمین تا آسمون فرق داشت. اگر بهت گفتن آنتن نداری ممکنه واقعا امکان پذیر نباشه. پس بی خیال شو! چون من همین ریسک رو کردم و الان حتی یک آنتن هم ندارم!!! خونه مرز صورتی و زرد و مودم هم 350 هست.
farhad_usa
08-02-2017, 20:56
سلام
دوستان می خواهم این مودم داخلی که ایرانسل با تخفیف میفروشه تهیه کنم،در نقشه در مرزسبز کم رنگ و پر رنگ هستم،
به نظرتون اگر با tdd کار نکرد،این امکان را دارد که از fdd سیم کارت رایتل استفاده کنم؟
iman2919
08-02-2017, 21:29
سلام
دوستان می خواهم این مودم داخلی که ایرانسل با تخفیف میفروشه تهیه کنم،در نقشه در مرزسبز کم رنگ و پر رنگ هستم،
به نظرتون اگر با tdd کار نکرد،این امکان را دارد که از fdd سیم کارت رایتل استفاده کنم؟
نه نمیشه چون فرکانس td با fd فرق داره و مودم فرکانس fd ساپورت نمیکنه!
omid1004
08-02-2017, 21:31
سلام
من با سیم کارت fdd هم وصل میشم ولی فکر کنم فقط با سیم کارت ایرانسل جواب بده
لينك اين نقشه رو ميتونيد بديم ببينيم ميتونم از td-lte استفاده كنم يا نه
farhad_usa
08-02-2017, 21:39
من با سیم کارت fdd هم وصل میشم ولی فکر کنم فقط با سیم کارت ایرانسل جواب بده
ممنون از راهنماییتون
به نظر شما fdd با این مودم پایدار از fdd گوشی هست(بخصوص از لحاظ پینگ)؟
omid1004
08-02-2017, 23:00
ممنون از راهنماییتون
به نظر شما fdd با این مودم پایدار از fdd گوشی هست(بخصوص از لحاظ پینگ)؟
تقریبا یکیه ولی فکر می کنم با مودم پایدار تره
درود دوستان. td lte چه فرقي با fdd داره. آيا مودمشون با هم فرق ميكنه؟ كدوم بهتره؟
بالاخره من مودمو گرفتم! الان از 3 چراغ یکیش داره چشمک میزنه! این یعنی چی؟
amirlovely
09-02-2017, 01:41
سلام مبارکه وصل شدین به اینترنت ؟ خودتون نصب کردین؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
09-02-2017, 09:57
عزیز یه تست سرعتی مشخصات سیگنال هم اگه بگذاری خیای خوب میشه
leysandada
09-02-2017, 10:53
ینی اینکه سیگنالت ضعیفه ببرش نزدیک پنجره
hirsababak
09-02-2017, 12:20
سلام دوستان
چندین سال هست وایمکس با مودم های مختلف با پهنای پاند 2 نامحدود ماهیانه 136000 تومان دارم
مدتی هست ایرانسل تماس میگیره و میگه این وایمکس میخواد جمع بشه و بیایید با Z6000 تعویض کنید
حال اگر من بجای این مورد برم
مودم روتر 4G LTE دو بانده بی سیم AC750 تی پی لینک مدل Archer MR200
رو بخرم نظرتون چیه ؟ تاثیری هم داره با اون موردم خود ایرانسل ؟
تو این چند ساله تو منطقه ضعیفی هستیم و وایمکس همیشه انتنش کم بود گفتم شاید مودم خوب باشه تاثیر داشته باشه
من از فرکانس ها اطلاعی ندارم بنظرتون چطوره ؟
و اینکه اگر شما ماهیانه حدود 80 گیگ حجم نیاز داشتید سمت کدوم اپراتور و بسته میرفتید ؟
ممنون
تست 4G تهران - پونک
خوشحالم ایرانسل بساط خیلی از سوء استفاده کننده ها مثل شرکت آسیاتک رو جمع کرد هنوز یادم نمیره هر گیگ رو می خریدیم 6 هزار تومن با سرعت نهایت 30 کیلوبایت در ثانیه. امیدوارم ایرانسل خوب بمونه و بسته های با ارزشش رو هی حذف نکنه (مثل بسته 30 گیگ 6 ماهه که همه راضی بودن ازش اما سریع حذف شد که ملت خیلی هم راضی نباشن)
leysandada
09-02-2017, 12:50
من ک خدایی خیلی راضیم سنگین ترین صفحات حتی با kerio تو ۱ثانیه لود میشه
shaw2360
09-02-2017, 13:16
تهران - پونک
خوشحالم ایرانسل بساط خیلی از سوء استفاده کننده ها مثل شرکت آسیاتک رو جمع کرد هنوز یادم نمیره هر گیگ رو می خریدیم 6 هزار تومن با سرعت نهایت 30 کیلوبایت در ثانیه. امیدوارم ایرانسل خوب بمونه و بسته های با ارزشش رو هی حذف نکنه (مثل بسته 30 گیگ 6 ماهه که همه راضی بودن ازش اما سریع حذف شد که ملت خیلی هم راضی نباشن)
سلام مودم شما چیه؟ ممنون.
سلام مودم شما چیه؟ ممنون.
این تست با سیم کارت 4G ایرانسل انجام شده اشتباه گذاشتم اینجا.
تهران - پونک
سلام.
با چه مودمی و چند تا آنتن ؟
من نزدیکای شما هستم ولی با یک آنتن سرعت با نوسان بین 8 تا 14 مگ . یعنی نوسانش بدتر از همه چیه !
Reza7857
09-02-2017, 15:06
سلام
جهت آگاهی دوستان، نقشه ای که ایرانسل توی سایت داده با نقشه ای که به مراکز خدمات داده خیلی فرق داره.
توی نقشه نمایندگی هاش از رنگ قرمز پررنگ -بعدش صورتی- زرد- آبی کم رنگ- آبی پررنگ، استفاده شده که به ترتیب برای برای پوشش قوی تا خیلی ضعیف هست.
من خودم خونم توی پوشش سبز پرنگ (نقشه سایت) هست ولی نقشه نمایندگی رو دیدم زمین تا آسمون فرق داشت. اگر بهت گفتن آنتن نداری ممکنه واقعا امکان پذیر نباشه. پس بی خیال شو! چون من همین ریسک رو کردم و الان حتی یک آنتن هم ندارم!!! خونه مرز صورتی و زرد و مودم هم 350 هست.
لازم هست یک توضیح اضافه کنم، امروز حضوری رفتم و مودم رو توی مرکزخدمات تست کردند که مشخص شد چیپ ست اون ایراد داره و تعویضش کردند. الان بین یک و دو خط آنتن متغیر هستم.
Electronic-Arts
09-02-2017, 15:38
منم امروز رفتم مودم رو گرفتم
اینم با دو خط آنتن
greatpouya
09-02-2017, 15:45
منم امروز رفتم مودم رو گرفتم
اینم با دو خط آنتن
شما در استفاده از مودم احساس خستگی یا سردرد نمیکنید؟ یا مثلا حواس پرتی؟
Electronic-Arts
09-02-2017, 15:50
شما در استفاده از مودم احساس خستگی یا سردرد نمیکنید؟ یا مثلا حواس پرتی؟
بله ؟؟؟؟ :n04::n13:
greatpouya
09-02-2017, 16:14
بله ؟؟؟؟ :n04::n13:
اخه فرکانس های بالا مخصوصا به صورت مداوم میگن مضره و عوامل بالارو در پی داره، یکی از دوستان قبلا اشاره کرده بود به سردرد، میخواسم ببینم کسی مورد دیگه ای احساس کرده یا ن.
Electronic-Arts
09-02-2017, 18:18
اخه فرکانس های بالا مخصوصا به صورت مداوم میگن مضره و عوامل بالارو در پی داره، یکی از دوستان قبلا اشاره کرده بود به سردرد، میخواسم ببینم کسی مورد دیگه ای احساس کرده یا ن.
نه عزیز هرکی گفته چرت و پرت گفته بله اگر شما برید بقل کنید مودم رو 24/7 بله ولی رو میز و .... حتی اگر نزدیک هم باشه مشکلی نداره اونی که مشکل داره پارازیت هست که ماشالله 24 ساعته دارن میندازن رو همه چی
با سلام به دوستان.
فایل آپدیتی که دوستان گذاشته بودن ورژنIDU-1.2.5-R4-Standard هستش و توی فولدرش R15 نبود.
اگه کسی آخرین ورژن رو برای دانلود ارسال کنه ممنون میشم.
با سپاس:n16:
oyama.prime
09-02-2017, 18:48
مودم z6000
دو خط آنتن
3-5 قطعی یکی دو دقیقه ای در روز
download 28.29
upload 5.05
ping 50
کسی هست اصلا قطعی نداشته باشه با این مودم؟
oyama.prime
09-02-2017, 18:56
دوستان تغییر آپدیت تغییری هم ایجاد میکنه؟
بهترین ورژن module و software هم برای این دستگاه بگین و اگه داخل فروم نیست بزارین ممنون
shaw2360
09-02-2017, 19:25
مودم z6000
دو خط آنتن
3-5 قطعی یکی دو دقیقه ای در روز
download 28.29
upload 5.05
ping 50
کسی هست اصلا قطعی نداشته باشه با این مودم؟
سلام.
شما کجا هستید (موقعیت/شهر)؟ ممنون.
oyama.prime
09-02-2017, 19:44
سلام.
همدان هستم
farhad_usa
09-02-2017, 19:47
دوستان با معرفتی که مودم z6000 دارید،
میشه لطف کنید سیم کارت رایتل و یا همراه اول را با این مودم تست کنید و بگید ایا مودم با اپراتور های دیگه هم کار می کنه یا نه؟
Tehranshahr
09-02-2017, 21:44
دوستان با معرفتی که مودم z6000 دارید،
میشه لطف کنید سیم کارت رایتل و یا همراه اول را با این مودم تست کنید و بگید ایا مودم با اپراتور های دیگه هم کار می کنه یا نه؟
قطعا کار نمیکنه چون اپراتور های دیگه رو فرکانس 3.4 نیستن.
a_tak2001
09-02-2017, 22:06
با سلام
کسی مودم ۴جی مدل زد ۶۰۰۰ را آنلاک کرده ؟ لطفا راهتمایی کنید
دوستان من نویزم داخل خونه 5 دسی بل بود سر ظهر ولی با 3مگ در ثانیه دانلود میکرد! الان رفتم وصل کردم بالا پشت بام! همه چراغ ها روشن و SNR هم 14 دسی بل بود ولی سرعتش دانلود خیلی کمتره! البته داره برف میاد الان ! ایا شرایط اب و هوا تاثیر میزاره؟ چه پارامترهایی جز نویز رو باید دقت کنم هنگام نصب؟
leysandada
09-02-2017, 23:01
دوستان من نویزم داخل خونه 5 دسی بل بود سر ظهر ولی با 3مگ در ثانیه دانلود میکرد! الان رفتم وصل کردم بالا پشت بام! همه چراغ ها روشن و SNR هم 14 دسی بل بود ولی سرعتش دانلود خیلی کمتره! البته داره برف میاد الان ! ایا شرایط اب و هوا تاثیر میزاره؟ چه پارامترهایی جز نویز رو باید دقت کنم هنگام نصب؟
مودمت چیه؟
مودمت چیه؟
مودمZW101 فضای باز
leysandada
09-02-2017, 23:14
مودمZW101 فضای باز
از یه میله محکم بالای پشت بوم استفاده کن،جایی نصبش کن دورو اطرافش باز باشه درضمن پنل جلویی دستگاه حتما رو به bts باشه این طوری سیگنال بالایی دریافت میکنی،برای فهمیدن اینکه bts شبکه td lte چه شکلیه و چمدلیه رو فروم جستجو کن اگرم نتونستی پی وی بهم پیام بده راهنماییت کنم قشنگ
از یه میله محکم بالای پشت بوم استفاده کن،جایی نصبش کن دورو اطرافش باز باشه درضمن پنل جلویی دستگاه حتما رو به bts باشه این طوری سیگنال بالایی دریافت میکنی،برای فهمیدن اینکه bts شبکه td lte چه شکلیه و چمدلیه رو فروم جستجو کن اگرم نتونستی پی وی بهم پیام بده راهنماییت کنم قشنگ
دستت درد نکنه! من مشکلم اینه الان خیلی کنده اینترتم.ظهر با اینکه خیلی کیفیت سیگنال کم بود و فقط یک چراغ روشن بود سرعتم بیشتر بود
وقتی بارون میاد پینگ ۲ برابر و سرعت کمتر میشه :n36:
بعد از بارون رکورد سرعت رو برای من زد
tohid231
10-02-2017, 12:17
سلام فریمور R3 برای مودم Z6000 دارید؟
از دوستان کسی فریمور اصلی ایرانسل مودم رو داره؟ به خدمات ایرانسل که زنگ زدم اونا نداشتن!!!
Firmware اصلی ایرانسل برای مودم های Z-6000 ورژن 1.0.2-R3
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون Adrian عزیز بابت پاسخ سریعتون
من حدود یک هفته ست هم قطعی م زیاد شده هم سرعت م حدود 10 شده. وضعیت انتن م هم خیلی بد نیست
ahadsadi
11-02-2017, 08:30
سلام دوستان، برادرم چند روز پیش مودم z6000 گرفته ماژول اون با اونی که ما داریم فرق کرده و مدل آن MLH4421 V1.0 هست.و ورژن نرم افزاری ماژول هم 4.2.2.0-26283-BYPASS-1.1.1 هستش با این حساب فایل آپگرید ماژول هم بیرون اومده اگر کسی اونو داره لطف کنه به ما هم بده.
فاز این ایرانسل چیه؟ بسته یکساله 75 گیگ که 50 تاش روزانه هست 156 هزار تومن با 9 درصد مالیات روش.
اونوقت این یعنی گیگی چند؟؟
George Shelly
11-02-2017, 21:04
تو شهریار 4g خیلی عالیه ولی فقط outdoor !!!!
indoor خیلی بده حتی سیگنال درست حسابی ندارم سرعتم رو 4 مگ هست ولی بیرون بالای 35 هست !!!!
mohandes23
12-02-2017, 19:36
سلام دوستان.یه راهنمایی می خواستم ازتون.همنطور که می دونید جدیدا های وب افتضاح شده.سرعت داخلی خوبه ولی اکثر سرور های خارجی افتضاحه.حالا من می خواستم ایرانسل 4g lte بگیرم.توی قم هستم و توی نقشه سایت ایرانسل سبز پررنگ نشون می ده.حالا می خواستم ببینم وضعیت گمینگ چه جوریه باهاش.من پینگم برای امریکا حدود 300 هست . و nat type هم اگر باسیم وصل کنم توی اکس باکس وان open هست. حالا نظرتون چیه ؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان.یه راهنمایی می خواستم ازتون.همنطور که می دونید جدیدا های وب افتضاح شده.سرعت داخلی خوبه ولی اکثر سرور های خارجی افتضاحه.حالا من می خواستم ایرانسل 4g lte بگیرم.توی قم هستم و توی نقشه سایت ایرانسل سبز پررنگ نشون می ده.حالا می خواستم ببینم وضعیت گمینگ چه جوریه باهاش.من پینگم برای امریکا حدود 300 هست . و nat type هم اگر باسیم وصل کنم توی اکس باکس وان open هست. حالا نظرتون چیه ؟
سلام. من یک هفتست مودم z6000 خریدم، توی نقشه ایرانسل هم منطقه تحت پوشش هستم ولی ماشالا هر جای خونه رو امتحان میکنم با 3 خط انتن سرعتم 9 نهایت 12 ست!!! گفتم بپرسم جای خاصی از خونه هست بزارم بلکم یکم بره بالاتر!!
زنگ بزن پشتیبانی ۷۰۷ با خط اعتباری ایرانسل یا ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰سرعتتو ارتقا بدن
shaw2360
13-02-2017, 13:09
سلام
من تماس گرفتم برای مودم زد ۶۰۰۰. کارشناس گفت همچین محدودیتی نداریم. اگر دستگاه سیگنال درست بگیره بهترین سرعت وصل میشید. تماس لازم نیست.
shaw2360
13-02-2017, 13:11
سلام. من یک هفتست مودم z6000 خریدم، توی نقشه ایرانسل هم منطقه تحت پوشش هستم ولی ماشالا هر جای خونه رو امتحان میکنم با 3 خط انتن سرعتم 9 نهایت 12 ست!!! گفتم بپرسم جای خاصی از خونه هست بزارم بلکم یکم بره بالاتر!!
خونمون هم یوسف آباده بالاتر از فتحی شقاقی
سلام
من هم تازه این مودم رو گرفتم. با ۷۰۷ و ۷۵۰ تماس گرفتم کارشناسش غیر مستقیم و توی لفافه گفت این مودم گیرندگیش خیلی پایینه اگر ناراضی هستین ثبت شکایت کنید برای مرجوع کردن مودم یا تعویض. یعنی همینی که هست!!!!
سلام
من هم تازه این مودم رو گرفتم. با ۷۰۷ و ۷۵۰ تماس گرفتم کارشناسش غیر مستقیم و توی لفافه گفت این مودم گیرندگیش خیلی پایینه اگر ناراضی هستین ثبت شکایت کنید برای مرجوع کردن مودم یا تعویض. یعنی همینی که هست!!!!
کارشناس بلانسبت غلط کرده من دو هفتس گرفتم ۴۰مگابیت سرعتمه قطعی هم نداشتم،این اشکالان منطقه ایه ک میتونین با ارتقا به فریمور R15 حلش کنید
الان زنگ زدم
گفت ما تعهد دادیم که فقط بالای 8 مگابیت باشه که مال شما الان هست!!! (یعنی اگه میگفتم 4 مگه مطمئنم میگفت ما تعهد دادیم بالای 3 باشه!)
حالا اون یکی مودم داخلیش که قیمتش بالاست واقعا بهتره؟
اصلا باید حتما مودم ایرانسل باشه؟
نمیشه یه tplink بگیرم مثلا؟
greatpouya
13-02-2017, 15:52
اصلا باید حتما مودم ایرانسل باشه؟
نمیشه یه tplink بگیرم مثلا؟
معمولیا نه، خیلی کمه فرکانس ۳۵۰۰ ساپورت کنن، معمولا هواوی داره یه چن مدل، باید بگردی
silentoff
13-02-2017, 16:00
داداش خوب همرو سر کار گذاشتیا!
آخه دوستان کجا دیدین سرعت و محدودیتی زده باشه تو تعرفه ها یا سایت که زنگ بزنین ارتقاش بده .بسته به محل و نوع سیگنال دریافتی سرعتتون بالا و پایین میشه میتونین تو صفحات قبل نمونه عکس سیگنال دریافتی و سرعت نت رو ببینین.سعی کنین جاهای مختلف تست کنین.لزوما سیگنال بالاتر سرعت بالاتر نمیده گاهی وقتا با یه انتن سرعتی به مراتب بیستر از 3 انتن به شما میده.کافیه تست کنین.
یه زمانی رو تی دی محدودیت 8 مگ بود اما خیلی وقت برش داشتن
hirsababak
13-02-2017, 18:22
معمولیا نه، خیلی کمه فرکانس ۳۵۰۰ ساپورت کنن، معمولا هواوی داره یه چن مدل، باید بگردی
سلام بنظرتون تفاوت انچنانی داره بجای موردم z6000 از این مدل ها بگیرم ؟
یکی رو دیدم اصلا انتن نداشت و نت ضعیفی داشت بخاطر همین گفتم مودم خود ایرانسل رو نگیرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/
greatpouya
13-02-2017, 18:33
سلام بنظرتون تفاوت انچنانی داره بجای موردم z6000 از این مدل ها بگیرم ؟
یکی رو دیدم اصلا انتن نداشت و نت ضعیفی داشت بخاطر همین گفتم مودم خود ایرانسل رو نگیرم
این لینک ها که باز نمیشه شاید فروم بسته، ولی بهتره z6000 رو نخرید، یک مودم چینی ارزون قیمت هست که ایرانسل تونست سریع جایگزین adsl کنه بخاطر قیمتش، مودم ضعیف و بی کیفیته که انتن خارجی هم ظاهرا نمیخوره و سی پی یو ضعیفی داره، مثلا چند نفر همزمان دانلود کنن و ... ممکنه ریست شه یا هنگ کنه، ولی ظاهرا فقط وایفایش قویه همین، اینا چیزایی بود که بچها گفتن راجع بهش که در صفحات قبلی میتوانید پیدا کنید. مودم ۳۵۹ تومنی dt350، انتخاب بسیار مناسبی هست، و یا متفرقه خودتون تهیه کنید، که اگر لینک هارو اصلاح کنید نظرم رو میگم راجع بهشون
Gamemaster
13-02-2017, 19:28
موقع راه اندازی تنزیمات خاصی باید اعمال کرد ایا؟
چون حتی ۱ خونه شم روشن نیست :n28:
این لینک ها که باز نمیشه شاید فروم بسته، ولی بهتره z6000 رو نخرید، یک مودم چینی ارزون قیمت هست که ایرانسل تونست سریع جایگزین adsl کنه بخاطر قیمتش، مودم ضعیف و بی کیفیته که انتن خارجی هم ظاهرا نمیخوره و سی پی یو ضعیفی داره، مثلا چند نفر همزمان دانلود کنن و ... ممکنه ریست شه یا هنگ کنه، ولی ظاهرا فقط وایفایش قویه همین، اینا چیزایی بود که بچها گفتن راجع بهش که در صفحات قبلی میتوانید پیدا کنید. مودم ۳۵۹ تومنی dt350، انتخاب بسیار مناسبی هست، و یا متفرقه خودتون تهیه کنید، که اگر لینک هارو اصلاح کنید نظرم رو میگم راجع بهشون
این مودمو من دارم هیچ مشکلی ندیدم،درضمن دادن ۳۵۰تومن پول برای یه مودم td lte اصلا بصرفه نیس،ایرانسل هیچوقت نمیاد ی مودم ب این مشکلی رو روونه بازار کنه چون داد همه درمیاد بنفعش نیس
shaw2360
13-02-2017, 20:26
موقع راه اندازی تنزیمات خاصی باید اعمال کرد ایا؟
چون حتی ۱ خونه شم روشن نیست :n28:
سلام. نه تنظیمات اصلا نداره. فقط باید بچرخی ببینی کجا بهتر انتن داره. همین. اگر مودم زد 6000 داری بفکر مرجوع کردنش باش.
Gamemaster
13-02-2017, 20:35
سلام. نه تنظیمات اصلا نداره. فقط باید بچرخی ببینی کجا بهتر انتن داره. همین. اگر مودم زد 6000 داری بفکر مرجوع کردنش باش.
سلام
اره همینه
شت :n27:
Gamemaster
13-02-2017, 21:36
نکته ای بسیار عجیب
تو نقشه زده شهر شما در پوششه
با کد *20# میزنم میگه در پوشش نیست
:n27::n27::n34:
greatpouya
13-02-2017, 21:42
نکته ای بسیار عجیب
*20# واسه همه ظاهرا td رو میزنه پوشش نیست، فعلا کدش آپدیت نشده با همون نقشه درسته
Gamemaster
13-02-2017, 22:26
حالا بفرض یجوری من اینو انتن دارش کردم
سوال اصلیم اینه چجوری براش میشه بسته خرید یا چک کرد چقدر اعتبار مونده ؟
hirsababak
13-02-2017, 23:12
سلام
اره سایت لینک ها رو بسته
این دو مودم هست
TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router
D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Routerفعلا وایمکس دارم و میخوام این رو جایگزین کنم چون فیبر نوری هستم و نمیشه از شرکت ها نت بگیرم بهمین خاطر میخوام مودم خوب سیم کارتی بخرم و از تن سیم کارتهای اپراتور ها استفاده کنم
greatpouya
13-02-2017, 23:34
سلام
اره سایت لینک ها رو بسته
این دو مودم هست
TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router
D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Routerفعلا وایمکس دارم و میخوام این رو جایگزین کنم چون فیبر نوری هستم و نمیشه از شرکت ها نت بگیرم بهمین خاطر میخوام مودم خوب سیم کارتی بخرم و از تن سیم کارتهای اپراتور ها استفاده کنم
این دو مودم هردو عالی هستند، که خودم dlink رو ترجیح میدم با اینکه اولی قشنگ تره.
با اینا نمیتونید به tdd ایرانسل وصل شید، هیچکدوم 3.5 گیگاهرتز ندارن، ولی میتونید از ۴جی معمولی که روی موبایل ها میگیرن استفاده کنید، که معمولا کاهش سرعتم نداره و فرقش با tdd فقط ممکنه یکم ثبات کمتر باشه همین.
حالا بفرض یجوری من اینو انتن دارش کردم
سوال اصلیم اینه چجوری براش میشه بسته خرید یا چک کرد چقدر اعتبار مونده ؟
اپلیکیشن "ایرانسل من" نصب می کنی بعد وارد مدیریت حساب می شی و با اضافه کردن حساب جدید و وارد کردن اطلاعات و شماره سیم کارت ال-تی-دی می تونی میزان مصرف و همچنین خرید و شارژ بسته ها رو انجام بدی
pezhmantoop
14-02-2017, 01:54
سلام بر همه عزيزان دل
دوستان من ديروز اين مودمو خريدم
سرعت دانلود خوبه همه چي اوكيه
ولي وقتي ميخام ps4 انلاين بزنم (بازي overwatch) كه نياز شديدي به نت بدون قطعي داره يهو هر ٥-٦ دقيقه منو از سرور ميندازه بيرون يعني كلن ارتباط قطع ميشه تا چند ثانيه
دليلش چيه؟ هم سيم td گذاشتم هم 4g
خداييش كسي تونسته انلاين بزنه با اين؟
جالب اينجاست وقتي همون سيم 4g رو هات اسپات ميكردم اين اتفاق نميوفتاد
دليل چيست؟
shaw2360
14-02-2017, 07:04
سلام بر همه عزيزان دل
دوستان من ديروز اين مودمو خريدم
سرعت دانلود خوبه همه چي اوكيه
ولي وقتي ميخام ps4 انلاين بزنم (بازي overwatch) كه نياز شديدي به نت بدون قطعي داره يهو هر ٥-٦ دقيقه منو از سرور ميندازه بيرون يعني كلن ارتباط قطع ميشه تا چند ثانيه
دليلش چيه؟ هم سيم td گذاشتم هم 4g
خداييش كسي تونسته انلاين بزنه با اين؟
جالب اينجاست وقتي همون سيم 4g رو هات اسپات ميكردم اين اتفاق نميوفتاد
دليل چيست؟
سلام.
مبارکت باشه. چه مودمی خریدی؟
hirsababak
14-02-2017, 11:05
این دو مودم هردو عالی هستند، که خودم dlink رو ترجیح میدم با اینکه اولی قشنگ تره.
با اینا نمیتونید به tdd ایرانسل وصل شید، هیچکدوم 3.5 گیگاهرتز ندارن، ولی میتونید از ۴جی معمولی که روی موبایل ها میگیرن استفاده کنید، که معمولا کاهش سرعتم نداره و فرقش با tdd فقط ممکنه یکم ثبات کمتر باشه همین.
ممنون از شما
من واقعا گیج شدم
تا بحال از نت سیم کارت استفاده نکردم و اصلا اشنایی به بسته ها ندارم و فقط میدونم مشتری هام میگن اینجا ایرانسل فور جی جواب نمیده روی موبایل
از یه طرف هم الان وایمکس دارم و تازگی انتنش خیلی داغون شده و چند روز دیگه شارژم تموم میشه و باید تصمیم بگیرم
اینترنت رو هم برای گیم سنتر میخوام استفاده کنم و ماهیانه حدود 70 گیگ دانلود نیاز دارم
اصلا نمیدونم این مودم رو بخرم تو بازی ها پینگ بد میشه یا بهتر از این نت فعلی چون اینجا ظاهرا 4g ساپورتش روی موبایل ضعیفه
الان هم که شما میگید این مودم ها رو نمیشه به tdd ایرانسل نصب شد
شما پیشنهادتون برای خرید مودم و اپراتور و بسته چی هست ؟
پ ن : اینجا فیبرنوری هست و نمیشه از شرکت ها اینترنت گرفت 2 راه بیشتر ندارم یا مخابرات که خیلی افتضاحه داشتم یا نت بی سیم که 5 ساله وایمکس دارم)
Gamemaster
14-02-2017, 11:12
اپلیکیشن "ایرانسل من" نصب می کنی بعد وارد مدیریت حساب می شی و با اضافه کردن حساب جدید و وارد کردن اطلاعات و شماره سیم کارت ال-تی-دی می تونی میزان مصرف و همچنین خرید و شارژ بسته ها رو انجام بدی
ممنون از شما
ولی وقتی میزنم میگه شماره وارد شده صحیح نمی باشد
یعنی چی ؟ چ کنم؟
pezhmantoop
14-02-2017, 12:07
سلام.
مبارکت باشه. چه مودمی خریدی؟
سلام
مرسي داداش
همين z6000
shaw2360
14-02-2017, 12:09
سلام
مرسي داداش
همين z6000
.
از سرعت راضی هستی؟ چقدر سرعت داری؟
Electronic-Arts
14-02-2017, 12:53
سلام
مرسي داداش
همين z6000
آشغال ترین مودم توی کل دنیا z6000 هست کلا فکر نمیکنم برای شرکت سازنده 5 هزار تومن هم دراومده باشه قیمتش من تمام امکانات جانبی مودم رو خاموش کردم هنوز که هنوزه cpu over load میشه و مودم ریست میشه هر از چند گاهی
Le0nard0
14-02-2017, 13:39
برای پیشنهاد ومشاوره سرویس برو به این تاپیک
||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت ||| ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
greatpouya
14-02-2017, 13:40
ممنون از شما
من واقعا گیج شدم
تا بحال از نت سیم کارت استفاده نکردم و اصلا اشنایی به بسته ها ندارم و فقط میدونم مشتری هام میگن اینجا ایرانسل فور جی جواب نمیده روی موبایل
از یه طرف هم الان وایمکس دارم و تازگی انتنش خیلی داغون شده و چند روز دیگه شارژم تموم میشه و باید تصمیم بگیرم
اینترنت رو هم برای گیم سنتر میخوام استفاده کنم و ماهیانه حدود 70 گیگ دانلود نیاز دارم
اصلا نمیدونم این مودم رو بخرم تو بازی ها پینگ بد میشه یا بهتر از این نت فعلی چون اینجا ظاهرا 4g ساپورتش روی موبایل ضعیفه
الان هم که شما میگید این مودم ها رو نمیشه به tdd ایرانسل نصب شد
پ ن : اینجا فیبرنوری هست و نمیشه از شرکت ها اینترنت گرفت 2 راه بیشتر ندارم یا مخابرات که خیلی افتضاحه داشتم یا نت بی سیم که 5 ساله وایمکس دارم)
خواهش میکنم. پیشنهاد بنده اینه که از روی سایت پوشش دهی نسل ۴ ثابت رو در محل کار یا اسکانتون بررسی کنید، تا مطمئن شید نسل ۴ ثابت(tdd) اونجا کار میکنه و سبز پر رنگه،اگر پوشش خوب tdd داشتین(سبز پررنگ)، مودم dt350 ایرانسل اونجا خوب جواب میده ویا (سبز کمرنگ) مودم بیرونی نسل ۴ 《ثابت》، در کل آزمایشات و تست ها بر عهده خودتونه تا ببینید ۴جی معمولی جواب میده بهتر یا tdd، که من( tdd ثابت) رو پیشنهاد میکنم. با مودم های بالا که جایگزین رضایت بخشی بجای وایمکس هست. اگر از قیمت بسته های ثابت در سایت ایرانسل رضایت دارید، همین رو بنده پیشنهاد میکنم، چون آینده خوبی داره.
Armin.Computer
14-02-2017, 14:23
نکته ای بسیار عجیب
تا جایی که من متوجه شدم این کد واسه کل شهر نیست
مثلا شما وقتی کد رو می زنی قابلیت های همون دکل رو میده
احتمال داره دکل شما تحت پوشش نباشه ولی دکل 2 خیابون اون ور تر تحت پوشش باشه
Le0nard0
14-02-2017, 14:41
تا جایی که من متوجه شدم این کد واسه کل شهر نیست
مثلا شما وقتی کد رو می زنی قابلیت های همون دکل رو میده
احتمال داره دکل شما تحت پوشش نباشه ولی دکل 2 خیابون اون ور تر تحت پوشش باشه
درسته این کد فقط سرویس های فعال دکلی که موبایل بهش وصله رو میده
ممنون از شما
ولی وقتی میزنم میگه شماره وارد شده صحیح نمی باشد
یعنی چی ؟ چ کنم؟
ببین سیم کارت رجیستر شده؟ اگه رجیستر شده باشه نباید همچین مشکلی داشته باشه. باید زنگ بزنی پشتیبانی ایرانسل بخش 4 جی ثابت اونجا چک می کنند اگه موردی داشته باشه اصلاح می کنند
pezhmantoop
14-02-2017, 15:21
.
از سرعت راضی هستی؟ چقدر سرعت داری؟
اره عاليه خداييش سرعت دانلود تو idm ٣مگ هم شده
ولي اصلن نميشه انلاين بازي كرد
كسي هست مشكل منو داشته باشه موقع بازي؟
hirsababak
14-02-2017, 16:06
خواهش میکنم. پیشنهاد بنده اینه که از روی سایت پوشش دهی نسل ۴ ثابت رو در محل کار یا اسکانتون بررسی کنید، تا مطمئن شید نسل ۴ ثابت(tdd) اونجا کار میکنه و سبز پر رنگه،اگر پوشش خوب tdd داشتین(سبز پررنگ)، مودم dt350 ایرانسل اونجا خوب جواب میده ویا (سبز کمرنگ) مودم بیرونی نسل ۴ 《ثابت》، در کل آزمایشات و تست ها بر عهده خودتونه تا ببینید ۴جی معمولی جواب میده بهتر یا tdd، که من( tdd ثابت) رو پیشنهاد میکنم. با مودم های بالا که جایگزین رضایت بخشی بجای وایمکس هست. اگر از قیمت بسته های ثابت در سایت ایرانسل رضایت دارید، همین رو بنده پیشنهاد میکنم، چون آینده خوبی داره.
الان تو سایت رو نقشه چک کردم البته نقشه به نظرم اشتباهه
چون اینجا ایرانل فور جی نیست ولی تو سایت زده بود ابی
اینترنت ثابت هم نگاه کردم دقیقا روی خط هستم بین سبز پررنگ و کم رنگ
احتمال داره مودم فضای باز رو بگیرم با بسته 3 ماهه 75 گیگ
هر وقت هم زودتر از موعد 75 گیگ تمام شد برم شارژش کنم
فقط یکم باید تحقیق کنم ببینم واسه بازی انلاین چطوره
چون گیم سنتر هستم و دانلود ندارم و فقط واسه انلاین بازی کردن میخوام
mahan999
14-02-2017, 16:07
درسته این کد فقط سرویس های فعال دکلی که موبایل بهش وصله رو میده
برای همراه هم همچین کدی هست ؟
Le0nard0
14-02-2017, 16:19
برای همراه هم همچین کدی هست ؟
نـه نـداره
Gamemaster
14-02-2017, 16:41
خوب مال منم راه افتاد
برای بازی کسی سوال کرد باید بگم برای گیم nat 3 و نمیشه
و حالا یه مشکل دیگه
چرا دستگاه ریست میشه ؟؟:n09:
Le0nard0
14-02-2017, 16:44
چرا دستگاه ریست میشه ؟؟
اگه مودمت z6000 هست این چیزا طبیعیه براش .
Gamemaster
14-02-2017, 16:54
اگه مودمت z6000 هست این چیزا طبیعیه براش .
اره z6000
کلا شانش که نداریم
greatpouya
14-02-2017, 17:07
اره z6000
کلا شانش که نداریم
خخخ. یا باهاش مدارا کن به یه مودم دیگه وصل کن سبک شه cpuش یا اگه یه هفته نگذشته پس بده dt350 بگیر
Le0nard0
14-02-2017, 17:11
اره z6000
کلا شانش که نداریم
قبل خرید میومدی توی همین تاپیک متوجه میشدی که این مشکل رو داره
Gamemaster
14-02-2017, 17:11
خخخ. یا باهاش مدارا کن به یه مودم دیگه وصل کن سبک شه cpuش یا اگه یه هفته نگذشته پس بده dt350 بگیر
چجوری وصل کنم؟
greatpouya
14-02-2017, 17:15
اینجا نوشته، البته ممکنه صد درصد رفع نشه، پس اول به فکر تعویض باش تا تعمیر......
DarkappLE
14-02-2017, 18:26
سلام دوستان این اینترنت TD-LTE برای بازی های آنلاین مناسب هستش ؟ پینگش توی کد 8.8.8.8 و 4.2.2.4 چنده ؟ قعطی داره یا ثابته ؟
ممنون
سلام دوستان این اینترنت TD-LTE برای بازی های آنلاین مناسب هستش ؟ پینگش توی کد 8.8.8.8 و 4.2.2.4 چنده ؟ قعطی داره یا ثابته ؟
ممنون
من گاهی برای رفع خستگی بازی آنلاین میکنم (League of Legends) معمولا نیازی به کاهش پینگ هم نداره و پینگ مناسبه برای بازی: ۱۲۰ تا ۱۶۰
قطعی داره هفته ای چند ساعت
اوایل اصلا پینگ بالای ۱۱۰ نمیرفت ولی خوب جدیدا اینطور شده:
عادی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کاهش پینگ نوع اول
با کاهش پینگ نوع دوم (جالبه این بیشتر میکنه!)
DarkappLE
15-02-2017, 09:29
جالب نیست با adsl میشه خیلی بهتر گرفت
m0hammadir
16-02-2017, 14:40
دوستان کسی سیم کارت TD رو تو گوشیش تست کرده ؟
دوستانی که گوشیشون باند B40 رو ساپورت میکنه یعنی فرکانس 2300 یه تست میکنن؟
(اینکه ایرانسل گفته 3500 رو بیخیال شید اگر گوشیتون 2300 رو ساپورت میکنه خواهشا یه تست یزنید)
(اینکه ایرانسل گفته 3500 رو بیخیال شید اگر گوشیتون 2300 رو ساپورت میکنه خواهشا یه تست یزنید)
میشه بپرسم ایرانسل کجا گفته اینی که گفتید؟
اینکه ایرانسل گفته 3500 رو بیخیال شید اگر گوشیتون 2300 رو ساپورت میکنه
من گوشیم TD ساپورت میکنه
Band38/39/40/41(100MHz)
سعی میکنم امشب تست کنم
Le0nard0
16-02-2017, 23:21
میشه بپرسم ایرانسل کجا گفته اینی که گفتید؟
اینکه ایرانسل گفته 3500 رو بیخیال شید اگر گوشیتون 2300 رو ساپورت میکنه
منظورش اینه که به اینکه ایرانسل فرکانس TD رو 3500 اعلام کرده و فقط این فرکانس فعاله توجه نکنین 2300 رو هم mohammadir اضافه و فعال کرده .
دوستان سلام، من مودم خارجی دارم. تا چندروز پیش نسیبت نویز به سیگنالم 20 دسی بل بود! الان شده 9 دسی بل و خیلی کند شده سرویسم! مودم هم به هیچ وجه تکون نخورده:| مشکل چی میتونه باشه
تست کردم جواب نمیده دوست عزیز
sasan.69
17-02-2017, 13:34
بسته شبانه های ایرانسل رو این مودم اکتیو می شه؟
ب رفیقم کلی نصیحت کردم واسه دانلود و اپلودش با کمترین قیمت 3372 بگیره رفتمz600 رو گرفته و می گه دوخط انتن دارم و سرعت اپلودم300کیلو و دانلودم 2مگ
m0hammadir
17-02-2017, 14:21
خیلی ممنون بخاطر تست
بسته شبانه های ایرانسل رو این مودم اکتیو می شه؟
ب رفیقم کلی نصیحت کردم واسه دانلود و اپلودش با کمترین قیمت 3372 بگیره رفتمz600 رو گرفته و می گه دوخط انتن دارم و سرعت اپلودم300کیلو و دانلودم 2مگ
خیر، خوشبختانه بسته شبانه نداریم فعلا
مودم ۳۳۷۲ که روی TD جواب نمیده!
دوستتون کار درستی کرده گوش نداده به حرفتون، هرچند بهتر بود DT-350 میگرفت به جای Z6000
Le0nard0
17-02-2017, 21:28
بحث مودم رو اینجا ادامه ندین . برین تاپیک مودم .
shaw2360
19-02-2017, 22:02
سلام دوستان.
۴۵ دقیقه است تی دی در غرب تهران کامل قطع شده. راحت. لطفا به گیرنده های خود دست نزنید. باعث تاسفه.
sadegh1010
19-02-2017, 22:49
TD LTE سبـــــزوار (خراسان رضوی )
تست همین الان با مودم Z6000 که امروز خریداری کردم
یه سوال ایرانسل بهتره یا مبین نت از لحاظ سرعت؟
f_s10224
21-02-2017, 12:43
سرعت تی دی شهرستان رفسنجان ...سرور اروپا - ایتالیا - منطقه پوشش سبز پر رنگ - دو خط انتن-مودم دی تی 350
greatpouya
21-02-2017, 12:45
سرعت تی دی ایی شهرستان رفسنجان ...سرور اروپا - ایتالیا - منطقه پوشش سبز پر رنگ - دو خط انتن
میشه با سرور داخلی هم تست بگذارین؟ در صورت امکان مودم رو جابجا فرمایید تا سیگنال بالاتر هم بره.
f_s10224
21-02-2017, 12:52
سرور داخلی - مودم را متاسفانه نمی توانم خیلی جا به جا کنم . بهترین حالت اتاق هم قرار دادم .
greatpouya
21-02-2017, 12:55
سرور داخلی - مودم را متاسفانه نمی توانم خیلی جا به جا کنم . بهترین حالت اتاق هم قرار دادم .
ممنون، خیلی لطف کردید، در صورت امکان تاخیر و پینگش مثلا با 90tv.ir و 4.2.2.4 رو هم به اشتراک بگذارید تا از تجربتون کاربرای دیگم استفاده کنن.
دوستان اینترنت جدیدای ایرانسل بهتره یا مبین نت میشه یکی راهنماییم کنه
f_s10224
21-02-2017, 13:06
با 90 تی وی
53
با 4.2.2.4
130
با استیم (استور )
137
Gamemaster
21-02-2017, 13:47
bagbagoo
21-02-2017, 16:14
چرا سرعت آپلود اینقدر کمه؟
همیشه اینطوریه؟
مثلا TD-LTE هست به نظرم باید خیلی از اینها بالاتر باشه سرعت آپلود.
mehrdad84
21-02-2017, 16:45
سلام این برنامه تست سرعت اندرویده یا ویندوز؟ لینک دانلود لطفا
مودم DT350 شد ۱۴۹تومن بچه ها
Le0nard0
21-02-2017, 17:48
دوستان اینترنت جدیدای ایرانسل بهتره یا مبین نت میشه یکی راهنماییم کنه
بستگی به شهر و منطقه داره . مبین نت هم تست هایی که بعضی کاربرا گذاشتن قابل قبوله تا اینجا .
Le0nard0
21-02-2017, 17:54
greatpouya
21-02-2017, 19:54
دوستان کسی میدونه چرا انقد تفاوت قیمت بین tdd lte و fdd وجود داره مخصوصا بسته های شبانه، در حالی که سرعت ارائه شده در fdd خیلی بیشتر و تاخیرشم گاهی از tdd کمتره، که گاهی ثباتشون هم با هم قابل مقایسس، تازه fdd پوشششم بهتره، و تجمیع روی 3500 هنوز درست تو دنیا رایج نشده، و با تجمیع بجای ۳۰۰به ۲۲۰ میرسه حد اکثر،،،،،،،، چرا انقد گرونتره
لطفا یکی راهنمایی کنه، چون موندم tdd بگیرم یا fdd. اگر tdd ارزششو نداره نگیرم.
Golbarg01
21-02-2017, 19:56
منظور از پوشش خارجی و داخلی چیه؟
Le0nard0
21-02-2017, 20:05
منظور از پوشش خارجی و داخلی چیه؟
پوشش داخلی میتونی مودم داخلی بگیری - پوشش خارجی باید مودم بیرونی بگیری
بستگی به شهر و منطقه داره . مبین نت هم تست هایی که بعضی کاربرا گذاشتن قابل قبوله تا اینجا .
تهران کودوم سرعتش بیشتره ؟
من الان مبین نته ۵۱۲ تا چهارمگ دارم سرعت دانلودم رو ۲.۵تا۳.۵
hossein-71
21-02-2017, 21:42
سلام دوستان از امروز مودم TD-LTE (DT-350) با 50درصد تخفیف داخل سایت ایرانسل به فروش میرسه
فرستاده شده از D6503ِ من با Tapatalk
Le0nard0
21-02-2017, 21:42
تهران کودوم سرعتش بیشتره ؟
من الان مبین نته ۵۱۲ تا چهارمگ دارم سرعت دانلودم رو ۲.۵تا۳.۵
اگه تو محدوده پوشش داخلی ایرانسل هستی ایرانسل بگیر
اگه تو محدوده پوشش داخلی ایرانسل هستی ایرانسل بگیر مال جفتشون هستم مودمای ایرانسل چه فرقی داره از ۱۵۰ هست تا ۴۰۰
greatpouya
21-02-2017, 22:15
مودم بعدیTDD ایرانسل اگه بازم از GreenPacket بگیره
Cat6 TDD
و اگر از هواوی بگیره، که احتمالش بیشتره
Gamemaster
21-02-2017, 22:53
چرا سرعت آپلود اینقدر کمه؟
همیشه اینطوریه؟
مثلا TD-LTE هست به نظرم باید خیلی از اینها بالاتر باشه سرعت آپلود.
نمیدونم چرا کمه
همین حدوده
سلام نسخه بتا سایت اسپید تسته
میخوام در مورد آینده این سیستم بپرسم به نظرتون آینده ای براش هست؟ یعنی امکان داره ارتقاع پیدا کنه (از لحاظ پتانسیل فناوری)
بعد گفته نشده بسته های شبانه اضافه میشه یا نه؟
بعد اینکه اگر مثلا تو یک نقه با 4g گوشی یک سرعت و یک پینگ رو بگیریم با این سیستم در همون نقطه آیا سرعت پیمگ تغییر میکنه؟
f_s10224
22-02-2017, 01:16
امشب هم سرعت تی دی برام مشکل داشت هم اف دی ...تو یه منطقه باهم انگار هیچ فرقی ندارن
OnlyRealMadrid
22-02-2017, 15:14
سلام دوستان. لطف میکنید بهم بگید مقدار حجممو از چه طریقی کنترل کنم؟ اپلیکشن ایرانسل من رو دانلود کردم ولی پسوورد رو میفرسته به خط که اینم قابلیت sms نداره که من ببینم چی فرستاده!!!!
ضمنا برای اطلاع دوستان عزیز در منطقه 7 - خیابان شهید مدنی بگم که با یه خط انتن که اون یه خطم هی میپره ( ولی نت قطع نمیشه ) این سرعت دانلود رو دارم: ( خونمونم دو طبقه ای و پایینه و دو طرفمونم 2تا ساختمون چند طبقه رفتن بالا )
ویرایش1: با یخورده جابجایی سرعت دانلود تا 2.600 MB/sec هم میره
ویرایش 2: جواب سوالمو پیدا کردم گفتم بنویسم شاید بدرد بقیه هم بخوره:
با شماره 09377070000 تماس میگیرین و یه ایمیل بهشون میدین و با استفاده از اپلیکیشن ایرانسل من شماره خط TD-LTEتون رو وارد میکنید بعد رمز به ایمیلتون ارسال میشه و با استفاده از اون رمز میتونید وارد بشید و حجمتون رو کنترل بفرمائید
hamid2134
22-02-2017, 16:10
بسته اینترنت نامحدود یک ساعته و دو ساعته شبانه ایرانسل رو مودم های td_lte هم ساپورت میکنه؟...:n16:
بسته اینترنت نامحدود یک ساعته و دو ساعته شبانه ایرانسل رو مودم های td_lte هم ساپورت میکنه؟...:n16:
با سيم FD اره
فعلا سيم كارت هاي معمولي فورجي روي اين مودم ها ريجستر ميشه و ميتونين استفاده كنين
البته فعلا
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Le0nard0
22-02-2017, 17:10
بسته اینترنت نامحدود یک ساعته و دو ساعته شبانه ایرانسل رو مودم های td_lte هم ساپورت میکنه؟...
TD-LTE ایرانسل بسته شبانه نداره . اما میتونی سیمکارت معمولی بذاری بسته شبانه بگیری . کسایی هم که از این روش استفاده کردن گفتن مقداری کاهش سرعت هم با سیم معمولی داره
mahan999
22-02-2017, 18:55
بهترین مودم فکر کنم همین باشه :
LTE UE Cat 6 / Carrier Aggregation
LTE B1/3/7/8/20/28/38/40/41
greatpouya
22-02-2017, 19:07
بهترین مودم فکر کنم همین باشه :
LTE UE Cat 6 / Carrier Aggregation
LTE B1/3/7/8/20/28/38/40/41
باند ۴۲ ۴۳ باید حتما داشته باشه
سعی کن پستای مربوط مودمو تو تاپیک مودم بذاری
mahan999
22-02-2017, 20:40
باند ۴۲ ۴۳ باید حتما داشته باشه
سعی کن پستای مربوط مودمو تو تاپیک مودم بذاری
درسته اشتباهی فکر کردم 42 رو داره . ولی 43 دیگه برای چی؟ 43 میشه 3700
greatpouya
22-02-2017, 20:43
درسته اشتباهی فکر کردم 42 رو داره . ولی 43 دیگه برای چی؟ 43 میشه 3700
فک کنم ۴۲ و ۴۳ باهم استفاده میشه، نه اشتباه نکردی ۲تا از مودمای تو لینک ساپورت میکنه.
greatpouya
23-02-2017, 11:11
Td با ۱ الی ۲ خط آنتن از ۴ تا
پینگش روی 8.8.8.8 از fdd بالاتره،
۱۳۰ fdd
۱۶۰ tdd
OnlyRealMadrid
23-02-2017, 11:35
سلام دوستان. لطف میکنید بهم بگید مقدار حجممو از چه طریقی کنترل کنم؟ اپلیکشن ایرانسل من رو دانلود کردم ولی پسوورد رو میفرسته به خط که اینم قابلیت sms نداره که من ببینم چی فرستاده!!!!
ضمنا برای اطلاع دوستان عزیز در منطقه 7 - خیابان شهید مدنی بگم که با یه خط انتن که اون یه خطم هی میپره ( ولی نت قطع نمیشه ) این سرعت دانلود رو دارم: ( خونمونم دو طبقه ای و پایینه و دو طرفمونم 2تا ساختمون چند طبقه رفتن بالا )
ویرایش1: با یخورده جابجایی سرعت دانلود تا 2.600 MB/sec هم میره
ویرایش 2: جواب سوالمو پیدا کردم گفتم بنویسم شاید بدرد بقیه هم بخوره:
با شماره 09377070000 تماس میگیرین و یه ایمیل بهشون میدین و با استفاده از اپلیکیشن ایرانسل من شماره خط TD-LTEتون رو وارد میکنید بعد رمز به ایمیلتون ارسال میشه و با استفاده از اون رمز میتونید وارد بشید و حجمتون رو کنترل بفرمائید
باید اضافه کنم که شبا سرعت افت میکنه و الانم روی 1.900 قفله و مثل دیروز نیست. آنتنم کلا 1 خطم ندارم ولی خب نت وصله
Le0nard0
23-02-2017, 11:45
پینگش روی 8.8.8.8 از fdd بالاتره،
۱۳۰ fdd
۱۶۰ tdd
فاعدتا پینگ TD-LTE باید با ثبات تر باشه . در لحظه ممکنه 4g پینگ کمتری بده ولی به طور میانگین TD-LTE پینگ بهتری داره .
greatpouya
23-02-2017, 11:48
فاعدتا پینگ TD-LTE باید با ثبات تر باشه . در لحظه ممکنه 4g پینگ کمتری بده ولی به طور میانگین TD-LTE پینگ بهتری داره .
بله، تست کردم، ثبات بیشتری داره
soheilsh
23-02-2017, 18:29
سلام لینک پوشش داخلی td-lte رو میشه بذارید ؟
Le0nard0
23-02-2017, 18:32
soheilsh
23-02-2017, 18:53
اینو نمیخوام مهندس
الان یک هفته هستش که یه لینک تو پنل نماینده ها باز شده و از اونجا میشه دقیق پوشش داخلی رو بررسی اگر اما چند روزیه لینکش از کار افتاده و فقط پوشش خارجی رو نشون میدهد
mahan999
23-02-2017, 18:53
شما که خودتون دستت تو کاره چرا از بقیه میپرسی؟
از امروز پوشش td lte رو برای نماینده ها اضافه کردند ، واقعا متاسفم . پوششی که تو سایت ایرانسل هستش رو با پرتال خودمون مقایسه کردم ، همش دروغ به مردم تحویل میدن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Le0nard0
23-02-2017, 18:57
اینو نمیخوام مهندس
الان یک هفته هستش که یه لینک تو پنل نماینده ها باز شده و از اونجا میشه دقیق پوشش داخلی رو بررسی اگر اما چند روزیه لینکش از کار افتاده و فقط پوشش خارجی رو نشون میدهد
جناب نماینده ما نماینده نیستیم توی پستت مینوشتی که پوشش نماینده ها رو میخوای .
soheilsh
23-02-2017, 19:01
شما که خودتون دستت تو کاره چرا از بقیه میپرسی؟
چند روزیه که لینک واسه نماینده ها باز نمیشه فقط پوشش خارجیشو میاره
greatpouya
23-02-2017, 19:03
چند روزیه که لینک واسه نماینده ها باز نمیشه فقط پوشش خارجیشو میاره
پوشش واقعی یچیزی بین نماینده ها و سایته، پوشش واسه اونارم خیلی کم زده تو سایتم زیادی زده یکم.
soheilsh
23-02-2017, 19:11
جناب نماینده ما نماینده نیستیم توی پستت مینوشتی که پوشش نماینده ها رو میخوای .
میدونم اشتباه از من بود چون چند روز پیش داشتم همیجا میچرخیدم دیدم اقای احمدی یه لینک گذاشته ولی دقت نکردم فکر کردم لینکشو گیر اوردند . اما چک کردم دیدم پوشش 3g-4g معمولی هستش .
OnlyRealMadrid
23-02-2017, 20:21
دوستان عزیزم کسی میتونه فرق گیرندگی دو مودم z6000 و zw101 رو بگه؟ اگه zw101 خیلی بهتره، z6000 رو بفروشم و اون یکی رو بگیرم
Armania97
24-02-2017, 12:33
دوستان گرامی با حمایت از کمپین اعتراض به قیمت اینترنت خواهان اصلاح قیمت و گرفتن حق خود شوید
یک دست صدا ندارد
لینک کمپین:
George Shelly
24-02-2017, 18:08
سلام .
من ساکن شهریار هستم از سال 87 سیم کارت ایرانسل دارم و شهریور 95 ترابرد کردم به رایتل واقعا خوب بود هم نت و هم انتن ولی 3 هفته پیش باز برگشتم ایرانسل و فقط می تونم در توصیفش یک کلمه رو به کار ببرم : فاجعه !!!!
تو خونه که اصلا آنتن ندارم و بیرون هم تقریبا همینه خیلی جالب نیست تقریبا هیچ وقت پر نمیشه !!!!!
به نظرتون چیکار کنم ؟
iman2919
24-02-2017, 18:49
سلام .
من ساکن شهریار هستم از سال 87 سیم کارت ایرانسل دارم و شهریور 95 ترابرد کردم به رایتل واقعا خوب بود هم نت و هم انتن ولی 3 هفته پیش باز برگشتم ایرانسل و فقط می تونم در توصیفش یک کلمه رو به کار ببرم : فاجعه !!!!
تو خونه که اصلا آنتن ندارم و بیرون هم تقریبا همینه خیلی جالب نیست تقریبا هیچ وقت پر نمیشه !!!!!
به نظرتون چیکار کنم ؟
خوب اگر رایتل همه چی تموم بود چرا دوباره برگشتی ایرانسل :n36:
3 ماه باید بمونی و بعد دوباره میتونی بری رایتل یا همراه آخر :V32:
basem.c905
24-02-2017, 20:13
سلام
اینم پاسخ ایرانسل برای آن دسته ازدوستانی که میگن ایرانسل ادعا میکنه که سیم کارت TDL فقط به روی مودم کار میکنه
ایرانسل در لینک زیر توضیح داده که هر کسی گوشیش از فرکانس 3500 پشتیبانی میکنه میتونه سیم کارت TDL اسفاده کنه
Le0nard0
24-02-2017, 20:19
ایرانسل در لینک زیر توضیح داده که هر کسی گوشیش از فرکانس 3500 پشتیبانی میکنه میتونه سیم کارت TDL اسفاده کنه
شما گوشی ای که باند 42 فرکانس 3500 رو ساپورت کنه پیدا کن وصل شو .
basem.c905
24-02-2017, 20:33
شما گوشی ای که باند 42 فرکانس 3500 رو ساپورت کنه پیدا کن وصل شو .
صحیح
یه چند سوال دیگه از شما استاد عزیز دارم
ایا در حین حرکتم آنتن میده یا نه
قابلیت مکالمه هم داره یا نه
اصلا چرا بهش میگن ثابت
فرق TDD و FDD چیه
فرق TDL با TDD جیه
اقا سرعت اینترنت td lte ایرانسل چقدره معمولا بالا ۵ مگ هست یانه :n27::n27::n27::n27::n27:
Armania97
24-02-2017, 21:42
دوستان اصلاً به نقشه ی پوشش ایرانسل اعتمادی نیست.
من شهر کرمانشاه و شهرک شهید نجفی هستم. تو نقشه هم تحت پوشش 3G و 4G هستیم و هم TD-LTE ولی در عمل اصلاً اینطور نیست و هیچکدومش رو نداریم حتی تو حیاط و جایِ بدون سقف.
هر وقت هم به ایرانسل زنگ زدم گفتن که آنتن دهی TD-LTE با پوشش 3G و 4G فرق داره. سه شنبه هفته پیش یه مودم DT-350 که پنجاه درصد تخفیف خورده و شده 150 هزار تومان خریدم. آوردم خونه. هر جا تست کردم هیچ آنتن نداشت جز یه جا که یه خط داره که اونم تو پنل مودم هیچ آنتنی نشون نمیده.
سرعتش هم در حد کیلوبایت بود تا یک و نیم مگ!
بردم خونه ی فامیلمون در شهرکی دیگه. اونجا تو گوشی ها آنتن 4G پر هست و انتظار هم میره که TD-LTE آنتنش خوب باشه که همینطور بود. سرعتش هم تا 4.5 مگ میرفت. جالبه که با گوشی و سیمکارت 4G ایرانسل هم که همون ساعت دانلود کردم، سرعتش در همون حد بود!!!
اینو نوشتم که با دقت انتخاب کنید. اگر آنتن 4G در منطقه شما کامل هست پس میشه انتظار داشت که TD-LTE هم آنتنش خوب باشه. درضمن آنتن دهی مودم از خود گوشی هم کمتر بود.
مودم رو هم از نمایندگی اصلیش خریدم.
دیدم اینطوره زنگ زدم ایرانسل و کنسل کردم و قراره زنگ بزنن و مودم رو پس بدم.
Le0nard0
24-02-2017, 22:11
دوستان اصلاً به نقشه ی پوشش ایرانسل اعتمادی نیست.
این کد بهت میگه توی منطقه چه سرویسی فعاله #20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *
سلام
اینم پاسخ ایرانسل برای آن دسته ازدوستانی که میگن ایرانسل ادعا میکنه که سیم کارت TDL فقط به روی مودم کار میکنه
چرت و مزخرف گفته
اولا موبایلی که 3500 باشه وجود نداره
ثانیا با مودم تی دی مبین نت تست کردیم. چند ثانیه وصل میشه و از شبکه اخراج میشه. دقیقا اخراج ( مک فیلتر و یا ای ام آی فیلتر شده )
aluminum
24-02-2017, 23:43
دوستان نیاز به راهنمایی تون دارم
اینجایثی که من هستم مودم همراه h92 به زور 3 تا انتن داره و سرعتش رو هم که تست کردم با کامپوتر و در ساعت شب تا 4 مگ هم رفت
حالا قصد خرید مودم های ثابت دارم بنظرتون با این وضعیت انتن 4g مودم های ثابت هم جواب میدن؟
و یک سوال دیگه اینکه الان دو تا مدل هست یکی Irancell Z6000 TD-LTE Modem و Irancell DT-350 کدوم بهتره و چه تفاوتی با هم دارن؟
و یک سوال دیگه اینکه توی نظرات کاربرها خوندم که میگن بسته های مودم ثابت با مودمهای دیگه فرق میکنه و گرون تره؟!! مگه بسته های هم با هم فرق دارن
مثلا بسته های ساعتی نا محدود سیم کارت های اعتباری رو نمیشه روی این مودم استفاده کرد؟
greatpouya
24-02-2017, 23:50
اقا سرعت اینترنت td lte ایرانسل چقدره معمولا بالا ۵ مگ هست یانه :n27::n27::n27::n27::n27:
بالای ۵ مگ، معمولا بین ۲۰ تا ۴۰
MMDFullHD
24-02-2017, 23:53
دوستان نیاز به راهنمایی تون دارم
اینجایثی که من هستم مودم همراه h92 به زور 3 تا انتن داره و سرعتش رو هم که تست کردم با کامپوتر و در ساعت شب تا 4 مگ هم رفت
حالا قصد خرید مودم های ثابت دارم بنظرتون با این وضعیت انتن 4g مودم های ثابت هم جواب میدن؟
و یک سوال دیگه اینکه الان دو تا مدل هست یکی Irancell Z6000 TD-LTE Modem و Irancell DT-350 کدوم بهتره و چه تفاوتی با هم دارن؟
و یک سوال دیگه اینکه توی نظرات کاربرها خوندم که میگن بسته های مودم ثابت با مودمهای دیگه فرق میکنه و گرون تره؟!! مگه بسته های هم با هم فرق دارن
مثلا بسته های ساعتی نا محدود سیم کارت های اعتباری رو نمیشه روی این مودم استفاده کرد؟
خیر بسته های 4g با td فرق دارند
مودم Irancell DT-350 بهتره و اینکه بهتره از نمایندگی ی مودم بگیرن و تست کنین
انتن دهی 3500 تی دی با فورجی زمین تا اسمون فرق داره
قبلشم یه ستاره 20 مربع بزن ببین تحت پوشش و فعال هست منطقتون
greatpouya
24-02-2017, 23:53
صحیح
یه چند سوال دیگه از شما استاد عزیز دارم
ایا در حین حرکتم آنتن میده یا نه
قابلیت مکالمه هم داره یا نه
اصلا چرا بهش میگن ثابت
فرق TDD و FDD چیه
فرق TDL با TDD جیه
در حین حرکت هم انتن میده، ولی چون فرکانسش بالاتره برد کمتری داره امکان قطع شدن هست. پس مثل وایمکس به صورت ثابت ازش استفاده میشه.
قابلیت مکالمه نداره، مگر به صورت Voip، که با مودم هاش و دستگاه های دیگه(که هنوز خبری ندارم ازش) امکان پذیره،
فرق tdd و fdd هم سرچ کن تو گوگل میاد، در عمل برای ما خیلی تفاوت نمیکنه،
چیزی به نام tdl وجود نداره، TD-LTE یا TDD-LTE هردوش یکیه، هر دو جور میگن.
aluminum
24-02-2017, 23:58
خیر بسته های 4g با td فرق دارند
مودم Irancell DT-350 بهتره و اینکه بهتره از نمایندگی ی مودم بگیرن و تست کنین
انتن دهی 3500 تی دی با فورجی زمین تا اسمون فرق داره
قبلشم یه ستاره 20 مربع بزن ببین تحت پوشش و فعال هست منطقتون
خب من میخوام به خاطر بسته های ساعتی اینترنت ایرانسل بگیرم! توی مودمهای ثابت میشه سیم کارتهای اعتباری انداخت و از اینترنت 4g استفاده کرد
کد زدم. پوشش اینترنت ثابت ندارم
قدرت انتن دهی این مودمهایی که گفتم بهتر هستند یا مودمهای همراه مثل Irancell LH92 3G/4G Wi-Fi ?
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.