مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
bahram_milad
14-05-2017, 01:50
الان تو نت سرچ کردم، هوآوی مودم هایی ساخته که هم از fdd و هم از tdd پشتیبانی میکنه
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
من هم خیلی گشتم اینو پیدا کردم فکر کنم همین باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehr1362
14-05-2017, 03:41
سلام
دوستانی که مودم وایمکس خودشون را با مودم TD-LTE تعویض کردند و یا دوستانی که مطلع هستند :
چند صفحه را مطالعه کردم و دقیق متوجه نشدم نحوه واگذاری مودم های جدید به چه شکلی هست .
1-آیا از طریق مراجعه به نمایندگی های ایرانسل و تحویل مودم وایمکس ، مودم جدید را همان جا تحویل میدن ؟
یا اینکه فقط درخواست تعویض را ثبت میکنند و بعدا کسی را برای تحویل مودم به درب منزل میفرستند ؟
2- اگر اینترنتی تقاضای تعویض را ثبت کنم ، آیا شخص خاصی از طرف ایرانسل مودم را به داخل منزل آورده و بعد از راه اندازی تحویل می دهد ؟ یا اینکه مودم توسط مامور پست درب منزل تحویل داده می شود ؟
* در طول روز و ساعات کاری در خانه نیستم و اگر نحوه ی تحویل به صورت تست و راه اندازی در محل باشد امکان تحویل گرفتن مودم را ندارم ، اما اگر مودم را مامور پست آورده و مدارک بخواد میتوانم کسی را برای دریافت مودم ...
لطفا راهنمایی کنید ، سپاسگذارم
aliprince
14-05-2017, 04:00
سلام
دوستانی که مودم وایمکس خودشون را با مودم TD-LTE تعویض کردند و یا دوستانی که مطلع هستند :
چند صفحه را مطالعه کردم و دقیق متوجه نشدم نحوه واگذاری مودم های جدید به چه شکلی هست .
1-آیا از طریق مراجعه به نمایندگی های ایرانسل و تحویل مودم وایمکس ، مودم جدید را همان جا تحویل میدن ؟
یا اینکه فقط درخواست تعویض را ثبت میکنند و بعدا کسی را برای تحویل مودم به درب منزل میفرستند ؟
2- اگر اینترنتی تقاضای تعویض را ثبت کنم ، آیا شخص خاصی از طرف ایرانسل مودم را به داخل منزل آورده و بعد از راه اندازی تحویل می دهد ؟ یا اینکه مودم توسط مامور پست درب منزل تحویل داده می شود ؟
* در طول روز و ساعات کاری در خانه نیستم و اگر نحوه ی تحویل به صورت تست و راه اندازی در محل باشد امکان تحویل گرفتن مودم را ندارم ، اما اگر مودم را مامور پست آورده و مدارک بخواد میتوانم کسی را برای دریافت مودم ...
لطفا راهنمایی کنید ، سپاسگذارم
دوست عزیز
تعویض از طریق شماره ۶۰۰ و یا سایت shop.irancell.ir صورت میگیره که من شماره ۶۰۰ رو پیشنهاد میکنم چون تجربه توی همین سایت نشون داده تلفنیا زودتر رسیدن.
مودم رو هم یا مامورپست یا پیک ایرانسل میاره و تحویل میده و مدارک و امضا و انگشت میگیره میره. خودت باید از جعبه در بیاری و وصلش کنی. البته تنظیماتش از قبل انجام شده فقط باید جای مناسب براش پیدا کنی و رمز وای فایتو تغییر بدی. اکثرا قبول میکنن کس دیگه به جاتون تحویل بگیره و این بستگی به حساسیت ماموری که برای تحویل میاد داره.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
bahram.mb
14-05-2017, 09:33
من هم خیلی گشتم اینو پیدا کردم فکر کنم همین باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همون مودم b5142 ایرانسل که منم دارمش جالبه این مودم مال شرکت gemtek هست ایرانسل الکی زیرش و توی برنامه ایرانسل من تو مشخصات اسم تولید کننده مودمو زده هوآوی ..هواوی یه مودم جیبی سری E داره که از fdd و tdd پشتیبانی میکنه
ariyanaphone
14-05-2017, 09:40
جا و جهتش رو تغییر بدید تا CINR بهتر بشه
همه جا بردمش روی پشت بوم ولی فایده نداشت ولی توی محل کار نه جهت واسش مهمه نه جاش به یک صورت سیگنال میده
aliprince
14-05-2017, 10:08
بچه ها مودم 5142 شما وقتی وصله mode رو LTE مینویسه یا TD-LTE؟
bahram.mb
14-05-2017, 10:43
بچه ها مودم 5142 شما وقتی وصله mode رو LTE مینویسه یا TD-LTE؟
Lte
درود
دوستان من هم از این قدیمیا یو اس بی دارم
ولی چند سالیه استفاده نمیکنم از adsl استفاده میکنم
واقعا ارزششو داره تعویض کنم ltd بگیرم
سرعتی که میگید 2مگ بر ثانیه واقعا این سرعت رو تو دانلود منیجر میده یا ضربدر 8 کردین میگین؟
ممنون
Gamemaster
14-05-2017, 11:13
درود
سرعتی که میگید 2مگ بر ثانیه واقعا این سرعت رو تو دانلود منیجر میده یا ضربدر 8 کردین میگین؟
ممنون
درود
خودم برای استریم استفاده میکنم
با یک خط انتن سرعت دان هم در idm از ۵مگ تا ۷ مگ نواسان داره
خاهش
bahram_milad
14-05-2017, 11:15
بعد 6 روز پیگیری و چونه زدن با 600 امروز شماره همراه دادن مدارکمو فرستادم حالا ببینم کی فعال میشه
ir.ghost
14-05-2017, 11:33
درود
ممنون
شما واحد اندازه گیری سرعت Mbps مگابیت بر ثانیه هست و واحد ذخیره سازی Byte هست
بایت 8برار بیت هست
ایرانسل تا 45-48 مگابیت سرعت دانلود میده یعنی 5.5 الی 6 مگابایت در شرایط ایده آل
بایت 8برار بیت هست
ایرانسل تا 45-48 مگابیت سرعت دانلود میده یعنی 5.5 الی 6 مگابایت در شرایط ایده آل
دوستان این سیمکارتی که رو مودم میدن چی هست؟
من با سیمکارت خودم با d-link usb سرعت دانلود 400 کیلو/ث میگیرم
از این مودم میشه با وصل کردن سیم تلفن از adsl استفاده کرد؟
یه جاهایی نوشته این مودم سیمکارت میخوره ولی تو مشخصاتش تو سایت یلو نیست
خونه ما جوریه که آنتن دهی قوی میخواد الان دی لینک 2750 استفاده میکنم
در ضمن تو این مودم که میده ایرانسل میشه سرعت اینترنت یوزری که به وای فای وصله رو کنترل کرد؟
ممنون میشم کامل جواب بدید
ir.ghost
14-05-2017, 11:39
الان نمایندگی حکیمی شیراز تماس گرفت که بیان تحویل بدن مودم رو
archipay
14-05-2017, 12:06
1 روز بعد تحویل مودم سیمکارت فعال شد. شب از منزل یه تست میگیرم ببینم این تحفه جی هست حالا :n02:
mojtaba318
14-05-2017, 12:13
جمعه ثبت نام کردم امروز تحویل داد جالب اینه سیمکارتشم فعلاله:n19:
با سیمکارتای معمولی هم کار میکنه حتی بهتر از خودش:n04:
mohammad_1992
14-05-2017, 12:16
بایت 8برار بیت هست
همه چیز سرعت نیست قیمت تموم شده هر گیگ در ای دی اس ال خیلی پایینتر هست
به سلامتی
چه روزی ثبت نام کردین؟
ir.ghost
14-05-2017, 12:22
به سلامتی
چه روزی ثبت نام کردین؟
11 ام اردیبهشت
پنجشنبه خواستم از سايت يلو ثبت نام كنم كه نشد و خطا داد كه شناسه و مك با هم مطابقت ندارند و تلفني با 600 تماس گرفتم و ثبت نام انجام شد و گفتن كه شنبه يا يكشنبه براي تحويل ميان
امروز صبح تماس گرفتن و مودم رو تحويل دادن و مودم قبلي رو هم بردن
بعد از ظهر برم خونه هم مودمو تست كنم و هم وضعيت سيم كارتو ببينم
aliprince
14-05-2017, 13:06
11 ام اردیبهشت
عجب صبری داری
به نظر من همون Adsl بهتره قیمتش خیلی پایینتره درسته 600-700 کیلوبایته اما این هم کافیه و بسیار با کیفیت و جوابگو
سال 91 به هر گیگ ایرانسل 8هزارتومن میدادم باید 10 تومن در اصل پنلتو شارژمیکردی تا میتونستی 8تومن + مخلفات یک گیگ شارژ بگیری با اون سرعت احمقانش
تازه 100 گیگ بخری هر گیگ 1500 می افته + شبانه که یکو نیم برابرشو شبانه میدن این کجا و اون کجا
mohammadgh6
14-05-2017, 14:14
سلام خدمت دوستان
خب سریع میرم سر اصل مطلب
من مودمو از yello سفارش دادم چهارشنبه ک امروز ب دستم رسید یعنی 48 ساعته و اینکه برخودم 600 از 707 خیلی بهتر بود و اما نکات
1.اگه بخواین از shop.irancell.ir این تعویض رو انجام بدید باید مشخصات مالک وایمکس وارد بشه و چون برای من اینطور وارد نکردم قبول نکرد و فقط و فقط از طریق yello میتونید بدون اینکه مالک وایمکس باشید تعویض کنید!
2.دوستان ک مشکل عدم وارد شدن ب حساب کاربریشونو داشتن من این مشکلو نداشتم ولی درمورد مودم های شرکت gemtek ی نکته ای هست اونم اینکه اگه با یوزر و پسوورد admin وارد بشید بعنوان enduser وارد میشید و این یعنی سطح دسترسی ب تنظیمات محدود میشه ولی اگ با یوزر و پسوورد administrator وارد بشید ب عنوان superuser وارد میشید و دسترسی ب کل تنظیمات دارید (این نکترو میتونید بالا سمت راست مودم ببینید یا زده login as enduser یا superuser)
3.فریم ورک من برای ما دسامبر 2016 ولی خود مود برای ماه فوریه 2017 هست
4.پوشش دهی 4g با td-lte فرق داره اینکه دوستان میفرماید سیمکارت td میندازم 1 چراغ میده و 4g روی ی مودم دگ فول آنتن خب نباید این دو مقایسه بشن!
اصا تو خود سایت ایرانسل هم دو نقشه متفاوت برای پوشش دهی td و 4g هستش
5.انتن دهی وای فایش خوبه یه خونه 150 متری رو ک جواب داد من خودم بشخصه تست کردم
سیم کارت ک مشخصا فعال نشده هنوز چون تازه امروز مودمو گرفتم! و سیم 4g عادی ایرانسل هم ندارم ک تست کنم پس برای تست صبر کنید !!
حالا هر سوال داشتید اگ بتونم درخدمتم
دوست عزیز از طریق administrator میشه تنظیماتش و عوض کرد برای مثلا سیم همراه اول؟
ariyanaphone
14-05-2017, 14:17
با سلام خدمت دوستان عزیز الان 1 هفته هست که یدونه مودم zw101 خارجی از شرکت ایرانسل خریدم مشکلی که باهاش دارم اینه که مودم توی محل کارم تا sinr :12 db فرکانس میده با نوسان تا 5db با روشن بودن 1 یا 2 تا از چراغای روی مودم که مربوط به سیگنال هست مودم رو 5 طبقه که بالا میبرم روی پشته بام 3 تا چراغ روی مودم روشن میمونه ثابت ولی sinr در بهترین جهت ومکان 5 db بیشتر سیگنال نمیده سرعت دانلودم بین 1 تا 5mb هم روی بام و هم پایین بیشتر نمیشه با اینکه اینجا دیدم دوستان با این مدم تا 80mb سرعت دانلود داشتن ایا مودم رو باید ابدیت کنم؟ تنظیم دستی احتیاج داره؟ به خاطر نویز و پارازیته؟ مشکلم چیه؟ یا کلا همین سرعت رو باید قدر بدونم؟ ضمنا روی نقشه ایرانسل محلی که هستم هیچ مشکلی نداره
اقا من که مشکلم حل نشد با گوشی خودمم با همین سرعت دانلود داشتم خلاصه که راضی نیستم پشتیبانیشون تا زمان فروش خوب تحویل میگیرن بعد هیچ حتی شماره موبالمم گذاشتن توی بلک لیستشون هر دفعه دارم با یه خط جدید زنگ میزنم هیچ کدوممشونم تخصص ندارن تازه امروز بعد از 2 هفته تماس مکرر یکیشون میگه که در مودم های خارجی مقدار sinr مهم نیست باید مقدار rsiq و rsrp رو مد نظر گرفت خلاصه که فکر کنم باید ببندازمش کنار
mohammadgh6
14-05-2017, 14:19
الان تو نت سرچ کردم، هوآوی مودم هایی ساخته که هم از fdd و هم از tdd پشتیبانی میکنه
میشه مدل شو بگیید
mzartosht
14-05-2017, 14:41
خوب دوستان همین الان هر 2 تا TD-LTE بنده فعال شده
تست سرعت :
up.vbiran.ir/uploads/43854149476025233877_Untitled.png
سیگنال ها هم در بهترین وضعیت ممکن قرار داره ( 4 خونه روشن ) -92 دی بی
bahram.mb
14-05-2017, 14:46
اول که مودمو روشن میکنم اندازه چند ثانیه یا یک دقبقه ، و میخوام به وایفای b5142 وصل شم مودم منو از وایفای میندازه بیرون و زیر ایکون وایفای مینویسه سیکنال ضعیف، بعدش که درست شد وصل وایفای میشم
11 ام اردیبهشت
من 16ام، پس انگار تازه بار شیراز رسیده!
bahram.mb
14-05-2017, 14:54
میشه مدل شو بگیید
هواوی E5577s , اما نمیدونم از فرکانس و باند td ایرانسل پشتیبانی میکنه یا نه اما سیم کارت td بهش میخوره . یه مدل هم تی پی لینک داره از fdd و tdd پشتیبانی میکنه اما td اون از فرکانس ۳۵۰۰ و باند ایرانسل پشتیبانی نمیمکنه
bahram.mb
14-05-2017, 14:58
هواوی E5577s , اما نمیدونم از فرکانس و باند td ایرانسل پشتیبانی میکنه یا نه اما سیم کارتش بهش میخوره . یه مدل هم تی پی لینک داره از fdd و tdd پشتیبانی میکنه اما td اون از فرکانس ۳۵۰۰ و باند ایرانسل پشتیبانی نمیمکنه
اما اگر هم از باند و فرکانس ایرانسل پشتیبانی کنه باید ببینید که مک ادرس مودم رو شبکه ی ایرانسل قبول میکنه یانه. اخه غیر از سیم کارت ایرانسل که باید حتما ایرانسل باشه . شنیدم مودم هم باید مودم ایرانسل باشه چون مک ادرس مودم های ایرانسل هم تو شبکه ثبت میشه و غیر از مودم خودش کار نمیکنه
دوست عزیز از طریق administrator میشه تنظیماتش و عوض کرد برای مثلا سیم همراه اول؟
والا ایرانسل چون huawei میشد آنلاکش کرد رفت ب سمت zte و gemtek تا نتونن آنلاک کنن
حالا اینکه اینجوری بشه آنلاک کرد یا ن رو والا من بلد نیستم دوستان حرفه ای باید وارد عمل بشن
دوستان انقد از تاخیر فرستادن مودم گفتند که دیگه منم دیروز ظهر بدون اینکه مودم وایمکسم دستم باشه سایت یلو برای تعویض ثبت نام کردم به امید اینکه تا سه شنبه که مودم وایمکسم از شهر دیگه برسه اینم رسیده باشه... خلاصه امروز در عرض کمتر از 24 ساعت تماس گرفتن که مودم جدیدم رسیده و دارن میارن... هیچی دیگه مجبور شدم مودم رو برگشت بزنم تا سه شنبه که وایمکسم هم رسید حضوری برم دفتر پیک تعویض کنم. :n08:
bahram.mb
14-05-2017, 15:26
والا ایرانسل چون huawei میشد آنلاکش کرد رفت ب سمت zte و gemtek تا نتونن آنلاک کنن
حالا اینکه اینجوری بشه آنلاک کرد یا ن رو والا من بلد نیستم دوستان حرفه ای باید وارد عمل بشن
الان مودم b5142 هم واسه gemtek هست . الکی زیر مودم نوشتن هوآوی و ایرانسل الکی تو نرم افزار ایرانسل من، تو مشخصات نوشته سازنده هواوی.. اگر فریمور اصلی مودم نصب شه انلاک میشه انگار
mohammadgh6
14-05-2017, 15:36
دوستان من یه مودم Z6000 دارم .اگر کسی خواست بامن تماس بگیره.تهران
09396596672
mehr1362
14-05-2017, 15:48
دوست عزیز
تعویض از طریق شماره ۶۰۰ و یا سایت shop.irancell.ir صورت میگیره که من شماره ۶۰۰ رو پیشنهاد میکنم چون تجربه توی همین سایت نشون داده تلفنیا زودتر رسیدن.
مودم رو هم یا مامورپست یا پیک ایرانسل میاره و تحویل میده و مدارک و امضا و انگشت میگیره میره. خودت باید از جعبه در بیاری و وصلش کنی. البته تنظیماتش از قبل انجام شده فقط باید جای مناسب براش پیدا کنی و رمز وای فایتو تغییر بدی. اکثرا قبول میکنن کس دیگه به جاتون تحویل بگیره و این بستگی به حساسیت ماموری که برای تحویل میاد داره.
سلام ، ممنونم از شما
لطفا مدارکی که از شما خواستن را ذکر کنید ، حضوری میرم به نمایندگی های ایرانسل
فکر کنم در خود نمایندگی ها هم مودم را بشه تعویض کرد .
دوستان اگر جایی که هستیم در محدوده تحت پوشش TD-LTE ایرانسل نباشه ولی محدوده تحت پوشش برای سیمکارت های معمولی 4G باشه داخل این مودم B5142 سیمکارت معمولی 4G بندازیم وصل میشه به اینترنت؟
و اینکه کسی با سیمکارت های اپراتورهای دیگه مثل همراه اول یا رایتل رو این مودم تست کرده که ببینه وصل میشه یا نه؟
bahram.mb
14-05-2017, 16:24
دوستان اگر جایی که هستیم در محدوده تحت پوشش TD-LTE ایرانسل نباشه ولی محدوده تحت پوشش برای سیمکارت های معمولی 4G باشه داخل این مودم B5142 سیمکارت معمولی 4G بندازیم وصل میشه به اینترنت؟
و اینکه کسی با سیمکارت های اپراتورهای دیگه مثل همراه اول یا رایتل رو این مودم تست کرده که ببینه وصل میشه یا نه؟
فقط سیم کارت fdd خود ایرانسل میشه
bahram.mb
14-05-2017, 16:35
سیمکارت fdd چی هست؟
همون سیم کارت های معمولی
ir.ghost
14-05-2017, 16:36
مودم b5142 برای huawei هست gemtek نقش شرکت واسط رو داره مثل ایرانسل که اسم برند خودش رو میزنه روش
bahram.mb
14-05-2017, 16:38
مودم b5142 برای huawei هست gemtek نقش شرکت واسط رو داره مثل ایرانسل که اسم برند خودش رو میزنه روش
نمیدونم من هر چی سرچ کردم هواوی همچین چیزی نداشت فقط gemtek داشت
ShadowDragon
14-05-2017, 16:47
عجب صبری داری
صبر نکنه چی کار کنه؟ یه مشت مفت خورن
هنوزم مودم منو نیاوردن ،
aliprince
14-05-2017, 16:47
یارو دو روز بعد فعال سازی زنگ زده میگه فعال سازیتون انجام شده. میگم میدونم ولی سیمکارت به اسم خودم ثبت نشده میگه من دسترسی ندارم نمیدونم. تازه یه جوری حرف میزنه انگاراحساس میکنه الن دلونه
bahram.mb
14-05-2017, 16:52
مودم های وایمکس هم هوآوی بود
salarnosrati
14-05-2017, 18:25
بنده هم از ۱۱ اردیبهشت ثبت نام کردم و بعد از ۱۴ روز هیچ خبری نیست از مودم. ۲ دفعه هم تماس گرفتم کد پیگیری میدن و وقتی میگم ۲۴ ساعت شد چرا تماس نگرفتین میگه ممکنه تا ۵ روز هم طول بکشه!!!
واقعا شرکت مضخرفی هست ایرانسل. بیخودی رشد کرده فقط. بدون اینکه بتونه خدمات بده. تو ۱۹۵ هم شکایت ثبت کردم.
یکی نیست بگه شما که معلوم نیست چند هفته بعد مودم رو تحویل میدین،خرید طرح رو هم بذارین واسه وقتی که مودم رو دادین و سیم کارتش فعال شد! نه اینکه از ۱ ماه قبل دنبال پولش باشین.
aliprince
14-05-2017, 18:27
الانم به سلامتی کلا قطع شده و فقط سایت ecare.irancell.ir رو باز میکنه
ir.ghost
14-05-2017, 18:32
صبر نکنه چی کار کنه؟ یه مشت مفت خورن
هنوزم مودم منو نیاوردن ،
ماله من رو الان آوردن
Black.Hawk
14-05-2017, 18:37
بنده هم از ۱۱ اردیبهشت ثبت نام کردم و بعد از ۱۴ روز هیچ خبری نیست از مودم. ۲ دفعه هم تماس گرفتم کد پیگیری میدن و وقتی میگم ۲۴ ساعت شد چرا تماس نگرفتین میگه ممکنه تا ۵ روز هم طول بکشه!!!
واقعا شرکت مضخرفی هست ایرانسل. بیخودی رشد کرده فقط. بدون اینکه بتونه خدمات بده. تو ۱۹۵ هم شکایت ثبت کردم.
یکی نیست بگه شما که معلوم نیست چند هفته بعد مودم رو تحویل میدین،خرید طرح رو هم بذارین واسه وقتی که مودم رو دادین و سیم کارتش فعال شد! نه اینکه از ۱ ماه قبل دنبال پولش باشین.
منم دقیقا شرایط شما رو دارم و امروز هم برا دومین بار از 09351000000 تماس گرفتن باهام که ببینن بدستم رسیده یا نه و دیگه خود طرف هم خجالت میکشید بگه صبر کن...
فقط گفت بازم پیگیری میکنم بهت نتیجش رو اطلاع میدم
bahram_milad
14-05-2017, 19:08
با اينكه تمام مدارك مورد نياز رو فرستادم ولي هنوز بعد ٦ روز فعال نشده فقط ميگن حتما فعال ميشه فقط حرف متاسفانه
من كه از خيرش گذشتم
الان منتظرم نماينده مبين نت بياد تست كنه اگه همه چيز اوكي باشه مبين نت بگيرم
morypory
14-05-2017, 20:21
ماله من رو الان آوردن
چقدر طول کشید خود ایرانسل آورد یا از طریق پست بدستتون رسید
solidworm
14-05-2017, 20:24
برای اتصال به پی پی ان در قسمت مربوطه user/pass و آدرس را وارد کردم ولی وصل نشذ. چی کار باید کرد؟
TD LTE- GP-2101
morypory
14-05-2017, 20:24
من که بیخیالش شدم دئیگه پیگیری نمیکنم دقیقا 5 تا کد رهگیری دارم دیروزم با من تماس گرفتن ولی ندیده بودم جواب بدم دیگه تماس نگرفتن اصلا فقط انطرف یکسری رو نشوندن یک سامانه دادن که چند تا فرم پر میکنن یک کدم بهت میدن دلت خوش باشه من فکر کنم ایرانسل با یک بخش خصوصی قرارداد بسته که اصلا به هیچ کجا دسترسی ندارند
bahram_milad
14-05-2017, 21:25
هنوز وصل نکردن دیگه خودمم حوصله پیگیری ندارم
جاش مبین نت گرفتم اومد اوکی کرد راحت شدم
اینم چون رایگان بود گرفتم که رایگان هم نبود پول پست رو هم گرفتن از من
hamidreza777
14-05-2017, 23:27
امروز بعد از 5 روز آوردن مودمو (تعویض وایمکس با TD-:TE)
سرعت و کیفیت مودم 4جی رو نداره،آنتنش بیشتر از یک نمیشه،با اینکه طبقه هفتم هستیم و فورجی پره اینجا
راضی نیستم
- - - Updated - - -
سرعت و کیفیت مودم 4جی رو نداره،آنتنش بیشتر از یک نمیشه،با اینکه طبقه هفتم هستیم و فورجی پره اینجا
راضی نیستم
فعلا منم توو لیست انتظار فعال سازی سیم کارتم، پست منطقه میگه مدارکتونو ارسال کردیم، ایرانسل میگه چیزی دست ما نرسیده، وضع نامساعدیه
منم دقیقا ۱۱ اردیبهشت ثبت نام کردم دوبار هم تماس گرفتن عین دوبار هم نزاشتم حرف بزنه تا خورد حرف بارش کردم خاست کد پیگیری بده ک ده بهش دادم گفتم اسم کد پیگیری نیار
کلا بخیالش شدم ضعف اعصاب گرفتم
Sent from my iPhone using Tapatalk
bahram.mb
15-05-2017, 00:21
راضی نیستم
- - - Updated - - -
راضی نیستم
من فکر کردم فقط تی دی من اینطوریه . چون من طبقه دوم هستم .. واسه منم از یک انتن بشتر نشد اونم تازه جلو پنجره ها به زور . مودمو گذاشتم تو پذیرایی رو میز چسبوندم به پنجره.. فقط هم همون یه تیکه انتنش زیاده .سه تا انتن الی دو انتن داره الان و سرعتش تا بیست و چهار مگ در نوسان هست اما معمولا ده دوازده مگ یا کمتر هست
arasholiver007
15-05-2017, 00:31
سلام من مودم wz101 ایرانسلو گرفتم فضای باز
تو دفترچه نوشته باید sinr 10 باشه واسه من 14 هستش ولی زیاد از سرعتش راظی نیستم همین سرعتو با z6000 هم داشتم ایا تنظیم دیگری داره اینم عکس از کنسول مودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bahram.mb
15-05-2017, 00:32
راضی نیستم
- - - Updated - - -
راضی نیستم
سرعت تا چند مگ میده به شما ؟ نا امید کننده هست
سلام عزیز ، منم شیرازم ، 13 هم ثبت نام کردم ولی هنوز بدستم نرسیده میشه بگی با چه شماره ای باهات تماس گرفتن ؟ البته به منم دیروز یه شماره ناشناسی زنگ زد نفهمیدم که جواب بدم آخرش 4704 ـه حالا نمیدونم خودشون باشن یا نه ولی بعدش هر چی زنگ زدم و پیام دادم جوابی نداد و قطع می کرد
mohammadgh6
15-05-2017, 09:03
داداش مبین نت چطوره راضی هستی؟
خبر بده
سلام عزیز ، منم شیرازم ، 13 هم ثبت نام کردم ولی هنوز بدستم نرسیده میشه بگی با چه شماره ای باهات تماس گرفتن ؟ البته به منم دیروز یه شماره ناشناسی زنگ زد نفهمیدم که جواب بدم آخرش 4704 ـه حالا نمیدونم خودشون باشن یا نه ولی بعدش هر چی زنگ زدم و پیام دادم جوابی نداد و قطع می کرد
ir.ghost
15-05-2017, 09:40
بله نمایندگی حکیمی بوده امروز برید اونجا سوال کنید
مبین نت چجوری رایگان میده؟ نکنه اونم طرح تعویض وایمکس گذاشته؟
ShadowDragon
15-05-2017, 12:13
سلام بعد 1 هفته مودم رو گرفتم
فقط طرف گفت که به اسم صاحب اصلی باید کارت ملی تحویل بدی وگرنه فعال نمیشه دوستان نظری دارید؟
مودم 5 خط پره
البته سیمکارت ایرانسل خودم رو انداختم روش نه اون سیمی که دادن
بله نمایندگی حکیمی بوده امروز برید اونجا سوال کنید
مرسی دمت گرم ، الان زنگشون زدم گفتن چون جواب ندادی تحویل نگرفتی (اینم شانس ما) :n02: دیگه گفت امروز منتظر باش برات میارن (باز خوب که زنگ زدم) دوستانی که هنوز تحویل نگرفتن نمایندگی ایرانسل شهرشون پیگیر باشن حتما"
Black.Hawk
15-05-2017, 12:39
مرسی دمت گرم ، الان زنگشون زدم گفتن چون جواب ندادی تحویل نگرفتی (اینم شانس ما) :n02: دیگه گفت امروز منتظر باش برات میارن (باز خوب که زنگ زدم) دوستانی که هنوز تحویل نگرفتن نمایندگی ایرانسل شهرشون پیگیر باشن حتما"
آقا شماره کاملشو بده منم پیگیر بشم...
شما اسم و مشهصات دادی بررسی کرد؟
آقا شماره کاملشو بده منم پیگیر بشم...
شما اسم و مشهصات دادی بررسی کرد؟
بله ، البته چون روز قبلش زنگ زدن من زنگ زدم ولی خب باز اگه شیراز هستید احتمالا" مودمتون همونجاست » 09300364704 بعد خودشون مجددا" با این شماره تماس گرفتن » 07132333535
soheilsh
15-05-2017, 12:49
فقط طرف گفت که به اسم صاحب اصلی باید کارت ملی تحویل بدی وگرنه فعال نمیشه دوستان نظری دارید؟
مودم 5 خط پره
چرت گفته اگر کسی میخواد براش فعال میکنم تازه بسته های تخفیفی رو هم میتونم براش فعال کنم، هر نمایندگی دیگه ای هم میتونید ببرید به نام هرکسی خواستید فعال کنید
مودم 5 خط پره
سلام به منم که زنگ زد همین رو گفت که آماده کن ، گفتم الان 2هفته اس که آماده ان شما بیارید خندش گرفت :n08: البته ماله من به اسم بابام بوده مشکلی نداره
ShadowDragon
15-05-2017, 13:16
چرت گفته اگر کسی میخواد براش فعال میکنم تازه بسته های تخفیفی رو هم میتونم براش فعال کنم، هر نمایندگی دیگه ای هم میتونید ببرید به نام هرکسی خواستید فعال کنید
ممنون دوست عزیز
فعلا که دو ساعته تحویل گرفتم ، اگه فعال نشد پیگیر میشم
دوستان ، نمیدونم به خاطر مودم یا نه، اما از لحظه ای که به wifi این مودم وصل میشم
اررور watchdog violationمیگیرم و سیستم bluescreen میشه !!!!
جالب اینجاست به هات اسپات گوشی وصل شم اوکیه
واقعا مسخرست
ir.ghost
15-05-2017, 13:18
چه قدر طول میکشه
ShadowDragon
15-05-2017, 13:33
دوستان یه سوال فوری ، پیشاپیش ممنون از جواب دهنده
سیمکارت الان تحویل گرفتم، 100 مگ اینترنت داره بدون فعال شدن؟
یعنی الان این سیمکارت قابلیت خرید بسته و شارژ شدن داره؟
bahram_milad
15-05-2017, 13:37
داداش مبین نت چطوره راضی هستی؟
خبر بده
بله دوست عزيز راضي هستم
با اسپيد تست 21 مگ سرعت دارم
امروز زنگ زدم ٦٠٠ كه چي شد فعال سازي ميگه ارجاع داديم به پشتيباني اوكي كنن
دقيقا ٧ روزه هنوز ثبت نام نكردن
bahram_milad
15-05-2017, 13:43
مبین نت چجوری رایگان میده؟ نکنه اونم طرح تعویض وایمکس گذاشته؟
هيچ شركتي رايگان نميده دوست عزيز
مبين نت هم يه طرح گويا داره مودم قديمي رو به قيمت مشخصي از شما ميگيرن و شما بايد مابقي رو پرداخت كنيد كه ٢٤٠ تومن هست كل مبلغ
حالا بستگي داره مودم رو از شما چقدر بگيرن
اونايي هم كه مودم مدل airmaster 3000 دارن كه كلا مشكلي ندارن فقط سيمكارتشو ميخرن ٧٠ تومن فكر كنم با طرح
bahram_milad
15-05-2017, 13:49
هنوز بعد از چهارده روز مودم من نیومده،پشتیبانی هم فقط کد پیگیری میده و میگه در دست اقدام است و تاخیر بخاطر ترافیک کاریه،فکر کنم کلا اهواز رو یادشون رفته
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
دوست عزيز منم اهواز هستم احتمالا دست پست مثل مدارك من كه هنوز نفرستادن براشون
shahin_ak
15-05-2017, 14:00
سلام دوستان ، مودم من امروز رسيد - چهارشنبه هفته پيش شب سفارش دادم طرح تعويض از سايت يلو- سيم كارت فعال نبود و زنگ زدم ٧٠٧ پيگيري كنن و خلاصه يه شماره پيگيري بهم داد گفت ارجاع ميدم. CINR روي ١٢ هست با -89 سيگنال.
بالاخره بعداز دوهفته امروز تحفه ایرانسل رسید
الان نوبت دربدری کشیدن برا فعال شدن سیمکارت هست [emoji52]
Black.Hawk
15-05-2017, 14:10
بله ، البته چون روز قبلش زنگ زدن من زنگ زدم ولی خب باز اگه شیراز هستید احتمالا" مودمتون همونجاست » 09300364704 بعد خودشون مجددا" با این شماره تماس گرفتن » 07132333535
آقا بابت شماره تلفن ها ممنون
الان تماس گرفتم گفت که مودمت اینجا هست عصر هماهنگ میکنم برات بفرستم...
آخرشم آبی از این پشتیباتی ایرانسل و کد پیگیری هاش گرم نشد تا خود کاربرا دست بکار بشن...
دوستان از بقیه شهر ها هم تحقیق کنن احتمالا مودم ها از طریق یک یا دو تا نمایندگی همون شهر پخش میشه و بدست مشترک میرسه... ممکنه اونجا مونده باشه مودمشون
دوست عزيز منم اهواز هستم احتمالا دست پست مثل مدارك من كه هنوز نفرستادن براشون
پست نمیاره اصلا نماینده ایرانسل میاره
خ طالقانی هست
مدارک رو هم آپلود میکنن
mohammadgh6
15-05-2017, 14:49
بله دوست عزيز راضي هستم
با اسپيد تست 21 مگ سرعت دارم
امروز زنگ زدم ٦٠٠ كه چي شد فعال سازي ميگه ارجاع داديم به پشتيباني اوكي كنن
دقيقا ٧ روزه هنوز ثبت نام نكردن
من رفتم تو سایت مبین نت بسته هاش برای پر مصرفها خیلی مناسبه زنگ زدم راهنمایی کردن.من که میگیرم هم اینو داشته باشم هم اونو.هر کدام به صرفه تر بود بسته میخرم
bahram_milad
15-05-2017, 15:04
خ طالقانی هست
مدارک رو هم آپلود میکنن
براي من كه پست اورد نماينده ايرانسل نبود
bahram.mb
15-05-2017, 15:13
ممنون دوست عزیز
فعلا که دو ساعته تحویل گرفتم ، اگه فعال نشد پیگیر میشم
دوستان ، نمیدونم به خاطر مودم یا نه، اما از لحظه ای که به wifi این مودم وصل میشم
اررور watchdog violationمیگیرم و سیستم bluescreen میشه !!!!
جالب اینجاست به هات اسپات گوشی وصل شم اوکیه
واقعا مسخرست
اول که مودم روشن میکنی حدود یک دقیقه. وقتی میخوای وصل مودم بشی وایفای مودم میندازتت بیرون و زیر ایکن مودم مینویسه سیگنال ضعیف هست .. بعدش وصل شی دیگه نمیدازتت بیرون یعنی قطع نمیشی..
ShadowDragon
15-05-2017, 15:31
اول که مودم روشن میکنی حدود یک دقیقه. وقتی میخوای وصل مودم بشی وایفای مودم میندازتت بیرون و زیر ایکن مودم مینویسه سیگنال ضعیف هست .. بعدش وصل شی دیگه نمیدازتت بیرون یعنی قطع نمیشی..
یه ربع بعد تست کردم اینطوری بود
دوستان سیمکارت اولش اصلا کار نمیکنه؟ قضیه اون 100 مگ تست چی بود؟
bahram.mb
15-05-2017, 15:34
وایفای این مودم ها مشکل داره.. تو کنترل حساب نرم افزار ایرانسل من اون صد مگ رو نوشته بود اینترنت ویژه . شاید برای تست و نصب مودم برای پیدا کردن بهترین مکان بوده . مثلا ایرانسل خواسته هدیه یا هرچی که اسمشو میخواد بزاره بده خیر سرش
bahram.mb
15-05-2017, 15:35
اگه فریمور اصلی مودم پیدا شه و نصبش کنیم خوبه . شاید چون ایرانسل فریمور خودشو نصب کرده البته بعضی از امکانات مودم هم محدود میشه با این کار.
من ۱۷ اردیبهشت از طریق shop ایرانسل ثبت نام کرده بودم (برای تعویض مودم usb وایمکس)، بعد از ۸ روز امروز صبح تماس گرفت که ۲ ساعت دیگه میارم (البته ۵ ساعت بعد آورد) (ضمنا غرب تهران هستم)
کپی کارت ملی گرفت و شیرینی (۲ هزار تومان به پیک موتوری دادم) ، عقب موتورش یک جعبه پر مودم بود
اول یک فرم رو پر کرد و کلی امضا ازم گرفت. تا اومد بره دوباره صدام کرد که فرم ها اشتباهی شده و ماله یکی دیگه بوده
گفت فرم شما تایپ شده بوده و فرم قبلی رو پاره می کنم
دوباره باز کلی امضا کردم
آخرش مودم رو بهم تحویل داد و بلافاصله روشنش کردم. پنل مشابه DT350 هست که قبلا خریداری کرده بودم هست
امکانات اضافه ای نسبت به اون نداره. فقط به نسبت dt350 مودم cpu اش کمتر درگیره!
کیفیت آنتن دهی از لحاظ پارامترها با dt350 تقریبا برابره. البته من چندماهی هست دیگه ایرانسلمو شارژ نکردم و از طرح مهاجرت مبین نت استفاده کردم و از اون راضی تر هستم
ولی به نسبت چندماه پیش سرعت ایرانسل به شدت کم شده! شاید به خاطر افزایش کاربران به خصوص در طرح تعویض مودم
جالبیش اینه که علیرغم تصورم و صحبت سایر دوستان و همچنین تجربه در خرید مودم قبلی dt350 (بعد دوسه روز علاف شدن و کلی تماس بالاخره سیم کارت فعال شد) سیم کارت از همون ابتدا فعال بود، کمتر از هزار تومان شارژ داشت و بسته های ۱۵ گیگ روز و شب + یک بسته ۱۰۰ مگابایتی توی ایرانسل من روش فعاله!
بلافاصله بعد از رفتن پیک و روشن کردن مودم هم با همون سیم کارت توی جعبه به اینترنت وصل شدم!
مودم هم ضمنا همون 5142 هست که از لحاظ کیفیت ساخت با dt350 فرق چندانی نداره، صرفا بزرگ تره (که به نظر من ایراده) و تعادل کمتری توی سطوح کمی ناهموار داره (گذاشته بودم روی چند تا کتاب افتاد پایین)
از اصفهان کسی مودم تحویل نگرفته ؟
کدوم نمایندگی توزیع میکنه؟
آقا بابت شماره تلفن ها ممنون
الان تماس گرفتم گفت که مودمت اینجا هست عصر هماهنگ میکنم برات بفرستم...
آخرشم آبی از این پشتیباتی ایرانسل و کد پیگیری هاش گرم نشد تا خود کاربرا دست بکار بشن...
دوستان از بقیه شهر ها هم تحقیق کنن احتمالا مودم ها از طریق یک یا دو تا نمایندگی همون شهر پخش میشه و بدست مشترک میرسه... ممکنه اونجا مونده باشه مودمشون
خواهش میکنم ، شما الان تحویل گرفتی یا نه ؟
واسه من که هنوز خبری نشده دیگه رفت تا فردا دوباره باید زنگ بزنم چون کلا" یادشون میره :n41:
Black.Hawk
15-05-2017, 18:42
خواهش میکنم ، شما الان تحویل گرفتی یا نه ؟
واسه من که هنوز خبری نشده دیگه رفت تا فردا دوباره باید زنگ بزنم چون کلا" یادشون میره :n41:
من خودم ماموریت هستم تا 20 روز دیگه اما چند دقیقه پیش به گوشیم زنگ زد نزدیک خونه بود اما کسی خونه نبود که تحویل بگیره بهش گفتم بقیه مودم ها رو پخش کن تا بیان خونه آخر شب بیار برا من...
احتمالا برا شما هم بیاره تا شب...
شماره ای که با من تماس گرفت این هست میتونی بپرسی ازش شاید همراش باشه الان بیاد سمتت 09170005191
من خودم ماموریت هستم تا 20 روز دیگه اما چند دقیقه پیش به گوشیم زنگ زد نزدیک خونه بود اما کسی خونه نبود که تحویل بگیره بهش گفتم بقیه مودم ها رو پخش کن تا بیان خونه آخر شب بیار برا من...
شماره ای که با من تماس گرفت این هست میتونی بپرسی ازش شاید همراش باشه الان بیاد سمتت 09170005191
آها مرسی عزیز ، الان زنگش میزنم :n12:
aliprince
15-05-2017, 18:55
دوستان سیمکارت اولش اصلا کار نمیکنه؟ قضیه اون 100 مگ تست چی بود؟
این برای تست هست و قبل از فعال سازی طرح به عنوان تست برای قراردادهایی که قابلیت مرجوع کردن دارن کاربرد داره.
خ طالقانی هست
مدارک رو هم آپلود میکنن
واسه منو که یه پیک موتوری آورد، دو تا کارتن پر از مودم پشتش بود، نماینده ایرانسلم نبود، فقط مشکلی که دارم اینه پست میگه مدارکا رو ارسال کردیم، ایرانسل میگه خیلی طول میکشه تا سیم کارت فعال شه، جریان بعضی از مشترکینی که دو ساعته واسشون فعال شده رو گفتم هیچ جوابی نداشت بده، آخرشم گفت به ما وقت بده و فعلا صبر کن، یکیشون که گفت حدود ۵۰۰ هزارتا رو داریم فعال میکنیم واسه همین زمان فعال سازی زیاد شده،
به شخصه کلافه شدم
عزیزانی که سیم کارت واسشون فعال شده، پیامی واسه فعال سازی اومد یا تماس گرفتن؟؟
یا اینکه هیچکدوم و خودتون متوجه فعال شدنش شدید؟؟
دوستان یه مودم جیبی ایرانسل دارم قبلا از کسی خریدم مودم قبلی رو با lte عوض کردم این موند رو دستم
شماره وایمکس هم ندارم بخام ثبت نام کنم عوضش کنم بنظرتون کاری میشه کرد
واسه منو که یه پیک موتوری آورد، دو تا کارتن پر از مودم پشتش بود، نماینده ایرانسلم نبود، فقط مشکلی که دارم اینه پست میگه مدارکا رو ارسال کردیم، ایرانسل میگه خیلی طول میکشه تا سیم کارت فعال شه، جریان بعضی از مشترکینی که دو ساعته واسشون فعال شده رو گفتم هیچ جوابی نداشت بده، آخرشم گفت به ما وقت بده و فعلا صبر کن، یکیشون که گفت حدود ۵۰۰ هزارتا رو داریم فعال میکنیم واسه همین زمان فعال سازی زیاد شده،
به شخصه کلافه شدم
امروز برا من نماینده ایرانسل اومد حتی مدارک رو عکس گرفت توجه کردم دیدم رو تبلتش اپلیکیشن نماینده های ایرانسل بود پرسیدم گفت مدارک رو اپلود میکنیم انلاین ولی فعالسازی ۲۴ تا ۴۸ ساعت زمان میبره
ir.ghost
15-05-2017, 20:36
عزیزانی که سیم کارت واسشون فعال شده، پیامی واسه فعال سازی اومد یا تماس گرفتن؟؟
یا اینکه هیچکدوم و خودتون متوجه فعال شدنش شدید؟؟
ایمیل میاد با پسورد ecare
زنگ زدم ولی گفتن که دست من نیست و آدرستون به من نمیخوره و با خود ایرانسل هماهنگ کنید ، متاسفانه باز هم به جایی نرسیدیم :n24: باز خدا رو شکر که کار شما راه افتاد من نیازی هم ندارم فقط آدم منتظر یه چیزی باشه از کار و زندگی میندازتش به هیچ کار دیگه ای هم نمیشه رسید مثلا" من امروز رو وقتم خالی کرده بودم فقط منتظر این که بیاد و راحت شم ولی .... .. واقعا" کارشون رو حساب نیست و اشتباه که چه عرض کنم زشته :n34::n41:
saeedfweb
15-05-2017, 21:15
دوستان درود بر شما
من یه مودم وایمکس داشتم که توی طرح تعویض بهم یه مودم 5142 دادن.
نکته ها
1. قرار بود مودم دیگه بدن که اینو دادن
2. پیک اورد
3. دو روز بعد یه ایمیل اومد که شماره و رمز عبور توش بود
مشکل شروع شد
شماره ای که تخصیص دادن با سیم کارتی که همراه مودم دادن فرق می کنه
الان 8 روزه دارن تلاش می کنن مشکل منو حل کنن.
نکته جالب
سیم کارتی که به اسم منه، داره استفاده میشه و کسی هم نیست که پاسخگو باشه
Sent from my LG-K520 using Tapatalk
morypory
15-05-2017, 21:26
دوستان کسی اصفهان هست که مودم را تحویل گرفته باشد، اگر بله که شماره ای که باهاش تماس گرفته را اعلام کنید تا از ان طریق پیگیری کنیم شاید به نتیجه برسیم من که هرچی با ایرانسل آنلاین ، ایمیل ، تلفن تماس میگیرم فقط کد رهگیری جدید میدن جالب امروز هم از ایرانسل زنگ زدند میگه دستت رسید گفتم نه گفت پیگیری میکنم مثل برنامه کودک بود سنجد میگفت بر میگردم حتما حالا شده حکایت اینها اینه شعار مشتری مداریشون وای به حال مشتری نداریشون
MITAJOON
15-05-2017, 21:28
سلام. بنده 2 شنبه هفته پیش ثبت نام کردم. تو shop ایرانسل.
5 شنبه یکی زنگ زد . بیرون بودم متوجه نشدم. یه ربع بعد پیامک داد که پیک ایرانسلم. زنگ زدم بهش گفت سرویس شما دیگه دستم نیست. شنبه همکارم میاد!
شنبه کل روز خونه بودم کسی نیومد. به همون شماره زنگ زدم گفت شرکت مودمتونو هر روز به یکی میده. منتظر باشید میارن. تا ساعت 6 بعد از ظهر فعالیم و در حال پخش.
دیروز (یکشنبه) دوباره زنگ زدن که بازم نبودم. گفت هر کسی هم خونه باشه اگه کارت ملیت رو نشون بده تحویلش میدیم. گفتم کسی نیست.
تا اینکه امروز زنگ زدن و آوردن. پولی هم نگرفت. فقط کپی کارت ملی. مودم قبلی. یه سری امضا و یه اثر انگشت گرفت. و مودم و سیم کارت رو تحویل داد. (یه لیست از اسامی مشتری ها دستش بود و گفت خیلی ها نیستن که داستان شده واسمون) و گفت بمحض اینکه کارت ملی تونو (کپی شو) تحویل شرکت بدم سیم کارتتون فعال میشه.
نیازی به نت ندارم چون از رایتل استفاده میکنم. منتهی دلم میخواد ببینم تفاوت این مودم و سرویس TD-LTE با اون مودم D100 اینترنت 4G چقدره.
بنده ساکن غرب تهرانم.
morypory
15-05-2017, 21:30
از اصفهان کسی مودم تحویل نگرفته ؟
کدوم نمایندگی توزیع میکنه؟
دوست عزیز چه تاریخی ثبت نام کردید و از چه طریقی
ایمیل میاد با پسورد ecare
بعد از کلی تماس گرفتن واسم فعال شده، اما ایمیلی نیموده واسم!!!!!!
mnsb13600
15-05-2017, 21:36
سلام دوستان
این مودم تنظیمات وای فای تو کدوم منو است
من هرچی گشتم پیدا نکردم
یعنی
وای فای میاد
رمز عبور می خواهد از کدام منو تنظیم میشه
با تشکر
سلام دوستان
این مودم تنظیمات وای فای تو کدوم منو است
من هرچی گشتم پیدا نکردم
یعنی
وای فای میاد
رمز عبور می خواهد از کدام منو تنظیم میشه
با تشکر
رمز اولیه وایفای زیر مودم نوشته
تو تنظیمات wifi مودم هم براحتی میشه تغییر داد
زنگ زدم ولی گفتن که دست من نیست و آدرستون به من نمیخوره و با خود ایرانسل هماهنگ کنید ، متاسفانه باز هم به جایی نرسیدیم :n24: باز خدا رو شکر که کار شما راه افتاد من نیازی هم ندارم فقط آدم منتظر یه چیزی باشه از کار و زندگی میندازتش به هیچ کار دیگه ای هم نمیشه رسید مثلا" من امروز رو وقتم خالی کرده بودم فقط منتظر این که بیاد و راحت شم ولی .... .. واقعا" کارشون رو حساب نیست و اشتباه که چه عرض کنم زشته :n34::n41:
آقا من حرفم و پس میگیریم همین الان مودم رو آوردن :n08:
mnsb13600
15-05-2017, 22:00
میشه از همون منوی تغییر یک اسکرین شات بزاری
ممنون
سلام دوست عزیز من بهتون برای فعال کردن سیمکارت پیغام دادم ولی جوابی ندادید اگر واقعا برای فعال کردن سیمکارت کمکی میتوانید بکنید ممنون میشم
ShadowDragon
15-05-2017, 23:12
به چه ایمیلی فعال سازی ارسال میشه؟ من که ایمیلی ندادم !!!
هنوزم سیمکارتشونو ننداختم، با این وضع تکلیف چیه؟ از کجا بفهمم فعال شده؟ باید 15 گیگ فعال شه؟
bahram.mb
15-05-2017, 23:16
سلام. بنده 2 شنبه هفته پیش ثبت نام کردم. تو shop ایرانسل.
5 شنبه یکی زنگ زد . بیرون بودم متوجه نشدم. یه ربع بعد پیامک داد که پیک ایرانسلم. زنگ زدم بهش گفت سرویس شما دیگه دستم نیست. شنبه همکارم میاد!
شنبه کل روز خونه بودم کسی نیومد. به همون شماره زنگ زدم گفت شرکت مودمتونو هر روز به یکی میده. منتظر باشید میارن. تا ساعت 6 بعد از ظهر فعالیم و در حال پخش.
دیروز (یکشنبه) دوباره زنگ زدن که بازم نبودم. گفت هر کسی هم خونه باشه اگه کارت ملیت رو نشون بده تحویلش میدیم. گفتم کسی نیست.
تا اینکه امروز زنگ زدن و آوردن. پولی هم نگرفت. فقط کپی کارت ملی. مودم قبلی. یه سری امضا و یه اثر انگشت گرفت. و مودم و سیم کارت رو تحویل داد. (یه لیست از اسامی مشتری ها دستش بود و گفت خیلی ها نیستن که داستان شده واسمون) و گفت بمحض اینکه کارت ملی تونو (کپی شو) تحویل شرکت بدم سیم کارتتون فعال میشه.
نیازی به نت ندارم چون از رایتل استفاده میکنم. منتهی دلم میخواد ببینم تفاوت این مودم و سرویس TD-LTE با اون مودم D100 اینترنت 4G چقدره.
بنده ساکن غرب تهرانم.
آنتن خیلی ضعیف هست مودمو چسبوندم به پنحره ی پذیرایی و گذاشتم رو میز فقط اونجا انتن میده . منم سمت غربم .
mohammadgh6
15-05-2017, 23:20
من ۱۷ اردیبهشت از طریق shop ایرانسل ثبت نام کرده بودم (برای تعویض مودم usb وایمکس)، بعد از ۸ روز امروز صبح تماس گرفت که ۲ ساعت دیگه میارم (البته ۵ ساعت بعد آورد) (ضمنا غرب تهران هستم)
کپی کارت ملی گرفت و شیرینی (۲ هزار تومان به پیک موتوری دادم) ، عقب موتورش یک جعبه پر مودم بود
اول یک فرم رو پر کرد و کلی امضا ازم گرفت. تا اومد بره دوباره صدام کرد که فرم ها اشتباهی شده و ماله یکی دیگه بوده
گفت فرم شما تایپ شده بوده و فرم قبلی رو پاره می کنم
دوباره باز کلی امضا کردم
آخرش مودم رو بهم تحویل داد و بلافاصله روشنش کردم. پنل مشابه DT350 هست که قبلا خریداری کرده بودم هست
امکانات اضافه ای نسبت به اون نداره. فقط به نسبت dt350 مودم cpu اش کمتر درگیره!
کیفیت آنتن دهی از لحاظ پارامترها با dt350 تقریبا برابره. البته من چندماهی هست دیگه ایرانسلمو شارژ نکردم و از طرح مهاجرت مبین نت استفاده کردم و از اون راضی تر هستم
ولی به نسبت چندماه پیش سرعت ایرانسل به شدت کم شده! شاید به خاطر افزایش کاربران به خصوص در طرح تعویض مودم
جالبیش اینه که علیرغم تصورم و صحبت سایر دوستان و همچنین تجربه در خرید مودم قبلی dt350 (بعد دوسه روز علاف شدن و کلی تماس بالاخره سیم کارت فعال شد) سیم کارت از همون ابتدا فعال بود، کمتر از هزار تومان شارژ داشت و بسته های ۱۵ گیگ روز و شب + یک بسته ۱۰۰ مگابایتی توی ایرانسل من روش فعاله!
بلافاصله بعد از رفتن پیک و روشن کردن مودم هم با همون سیم کارت توی جعبه به اینترنت وصل شدم!
مودم هم ضمنا همون 5142 هست که از لحاظ کیفیت ساخت با dt350 فرق چندانی نداره، صرفا بزرگ تره (که به نظر من ایراده) و تعادل کمتری توی سطوح کمی ناهموار داره (گذاشته بودم روی چند تا کتاب افتاد پایین)
داداش طرح مهاجرت مبین نت چیه؟
سلام دوستان یه سوال من امروز تحویل گرفتم، سیمکارتش رو انداختم روش، فقط چشمک میزنه، یعنی سیمکارت فعال نیست؟
یه سیمکارت معمولی (نه 4G) انداختم روش، باز وضعیت همینه، طبیعیه؟
فقط سیمکارت 4G روش جواب میده؟
مرسی
bahram.mb
15-05-2017, 23:27
سلام دوستان یه سوال من امروز تحویل گرفتم، سیمکارتش رو انداختم روش، فقط چشمک میزنه، یعنی سیمکارت فعال نیست؟
یه سیمکارت معمولی (نه 4G) انداختم روش، باز وضعیت همینه، طبیعیه؟
فقط سیمکارت 4G روش جواب میده؟
مرسی
فقط 4جی اونم ایرانسل .. اینکه چشمک میزنه یا آنتن نداره باید جابجا کنید جاشو اگه بازم انتن نیاد و چراغ چشمک بزنه . فعال نشده
arasholiver007
16-05-2017, 00:20
سلام من مودم wz101 ایرانسلو گرفتم فضای باز
تو دفترچه نوشته باید sinr 10 باشه واسه من 14 هستش ولی زیاد از سرعتش راظی نیستم همین سرعتو با z6000 هم داشتم ایا تنظیم دیگری داره اینم عکس از کنسول مودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راه نمایی نمیکنه
bahram.mb
16-05-2017, 00:29
کسی راه نمایی نمیکنه
هر چه بالاتر باشه بهتره حتی تا ۳۰ ... واسه من از ده تا سیزده نوسان داره..
arasholiver007
16-05-2017, 00:39
هر چه بالاتر باشه بهتره حتی تا ۳۰ ... واسه من از ده تا سیزده نوسان داره..
با این حساب چقد سرعت دانلودتون هست؟
منم بهتون پی ام دادم برا فعال کردن سیمکارت
bahram.mb
16-05-2017, 00:58
با این حساب چقد سرعت دانلودتون هست؟
نوسان داره از ۱۰ ۱۲ تا ۱۷ ۱۸ . معمولا ۱۳ ۱۲ بعضی موقع ها هم خیلی کمتر.. بعد از ظهر کلا قطع شده بود .فقط یه جای خونه اونم تو پذیرایی پشت پنجره انتن زیاده .. انتن هم فقط پشت پنجره ها میده
واسه شما sinr رو ۱۴ هست فکر کنم از ۲۰ تا ۲۳ مگ باید دانلود بده
bahram.mb
16-05-2017, 01:05
من با وایمکس تعویض کردم . وایمکسمم چند سال استفاده نمیکردم داده بودم پسر خالم استفاده کنه . ای دی اس ال دارم
ir.ghost
16-05-2017, 01:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم B5142 سرعت دانلود تا 48mbps
bahram.mb
16-05-2017, 01:54
عالیهRsrp1
شما -80 هست هرچه پایین تر بهتر
arasholiver007
16-05-2017, 02:17
لطف کنید بفرمایید کدوم منظقه هستید من با مودم فضای باز zw101 همچین سرعتی ندارم
میشه از همون منوی تغییر یک اسکرین شات بزاری
ممنون
هرکاری کردم نشد برات اسکرین شات بفرستم خطا میده tapatalk
ShadowDragon
16-05-2017, 06:51
به چه ایمیلی فعال سازی ارسال میشه؟ من که ایمیلی ندادم !!!
هنوزم سیمکارتشونو ننداختم، با این وضع تکلیف چیه؟ از کجا بفهمم فعال شده؟ باید 15 گیگ فعال شه؟
لطفا یکی جواب بده
ir.ghost
16-05-2017, 09:24
این برای مودم z6000 تبدیل شده به Outdoor
morypory
16-05-2017, 09:54
امروز مجددا پیگیر شدم اینم ما حصل گفتگوم واقعا موندم این کارشناسای محترم کجا سیر میکنن اصلا تو باغ نیستند
greatpouya
16-05-2017, 10:21
هرکاری کردم نشد برات اسکرین شات بفرستم خطا میده tapatalk
با چیلتر شکن بفرست
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
bahram.mb
16-05-2017, 10:39
لطفا یکی جواب بده
من بهشون ایمیل دادم . اما ایمیل یا اس ام اس فعال سازی نیومد واسم خودش فعال شد
ShadowDragon
16-05-2017, 11:30
من بهشون ایمیل دادم . اما ایمیل یا اس ام اس فعال سازی نیومد واسم خودش فعال شد
یعنی شما از طریق سایت شاپ ایرانسل اقدام کردید؟ چون 600 چیزی نخواست
bahram.mb
16-05-2017, 11:32
یعنی شما از طریق سایت شاپ ایرانسل اقدام کردید؟ چون 600 چیزی نخواست
اره تو سایت شاپ فرم پر کردم ایمیلمم تو همون فرم نوشتم و پول ریختم
.. اگه بخواین وارد برنامه ایرانسل من بشین باید بهشون ایمیلتونو بدین چون رمز به ایمیلتون میفرستن
mohammadgh6
16-05-2017, 13:08
داداش منم میتونم z6000 رو به outdor تبدیل کنم؟ باید چکارکنم؟
farshad.88
16-05-2017, 13:45
سلام دوستان
LTE ایرانسل سرویس نامحدود هم داره ؟
bahram.mb
16-05-2017, 14:32
سلام دوستان
LTE ایرانسل سرویس نامحدود هم داره ؟
نداره
korosh.MD
16-05-2017, 15:04
سلام دوستان. مودم امروز بدستم رسید. ظاهرا سیمکارت هنوز فعال نیست. چراغ مربوط به انتن حالت چشمک زن هست. وضعیت سیگنال مثل عکس هست. میخواستم بدونم بعد از فعال شدن سیمکارت وضعیت سیگنال تغییری میکنه یا نه ؟ ( با وجود اینکه در محدوده سبز پررنگ هستم و باید مودم داخلی جواب بده ) مرسی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my P024 using Tapatalk
ShadowDragon
16-05-2017, 17:07
عجب اشتباهی کردم
الان طرح های مبین نت رو دیدم، خیلی از ایرانسل بهتره
شبانه های خیلی خوبی هم داره
واقعا تعجب میکنم ایرانسل اصلا رقابت حالیشه؟
ir.ghost
16-05-2017, 17:18
عجب اشتباهی کردم
شما 1000 گیگ با سرعت دانلود 300-450 به چه درد میخوره
bahram.mb
16-05-2017, 17:18
عجب اشتباهی کردم
همینطوره. طرح های مبین نت خیلی خوبه فکر کنم انتن دهی و سرعتشم خیلی بالا باشه. اگر بشه فقط سیم کارت مبین نت گیر اورد خوبه
shahin_ak
16-05-2017, 17:28
احتمالا مودم جديد B-5142 توسط هوواي ساخته شده ، در قسمت software منوي چك كردن آنلاين آپديت جديد لينكش مربوط به سرور كلاود هوواي هست.
bahram.mb
16-05-2017, 17:37
احتمالا مودم جديد B-5142 توسط هوواي ساخته شده ، در قسمت software منوي چك كردن آنلاين آپديت جديد لينكش مربوط به سرور كلاود هوواي هست.
قبلا چک کردم . اپدیت جدید نداره
shahin_ak
16-05-2017, 17:38
همين الان اينترنت مودم وصل شد. تحويل مودم ديروز صبح بود.
ShadowDragon
16-05-2017, 18:16
1000 گیگ هیچی
با سرعت 500 که میگن داره، تو 3 ساعت میشه 6 گیگ دانلود کرد
واسه خیلیا کافیه
خود من 2-3 شب میزارم بقیشم بیخیال!
روزانه هم سرعتش 30 مگه مثل همین ایرانسل
ایرانسل گدا خوبه؟
Black.Hawk
16-05-2017, 19:03
در جواب دوستانی که میخواستن بدونن بعد از فعال شدن سیم کارت ایرانسل ایمیل ارسال میکنه یا نه...
من الان برام ایمیل اومد که فعال شده اما پیامک نیومد...
البته به مودم و سیمکارت دسترسی ندارم که چک کنم اما احتمال زیاد الان باید اکی شده باشه دیگه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جواب دوستانی که میخواستن بدونن بعد از فعال شدن سیم کارت ایرانسل ایمیل ارسال میکنه یا نه...
البته به مودم و سیمکارت دسترسی ندارم که چک کنم اما احتمال زیاد الان باید اکی شده باشه دیگه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله فعال شده ، برای منم همین چند ساعت پیش اومد :n01:
mohammadgh6
16-05-2017, 21:51
یعنی مبین نت خوب نیست؟ شما که تجربه داری لطفا بگو من میخام بخرم
greatpouya
16-05-2017, 21:54
یعنی مبین نت خوب نیست؟ شما که تجربه داری لطفا بگو من میخام بخرم
فکر کنم مبین نت از تجهیزات ایرانسل استفاده میکنه، البته مطمئن نیستم؛ و مبین نت هم شاید حالا حالاها کریر دوم رو نیاره و همون سرعت تا سقف ۴۰ رو بده(همونطور که تو تبلیغاشه) ولی ایرانسل قطعا کریر اضافه میکنه و سرعت رو تا ۲ یا ۳ برابر مبین نت میده، که دیگه کاملا با VDSL مقایسه میشه.
ولی خوب گویا فعلا بسته هاش(مبین) ارزون تره خیلی.
mohammadgh6
16-05-2017, 22:20
فکر کنم مبین نت از تجهیزات ایرانسل استفاده میکنه، البته مطمئن نیستم؛ و مبین نت هم شاید حالا حالاها کریر دوم رو نیاره و همون سرعت تا سقف ۴۰ رو بده(همونطور که تو تبلیغاشه) ولی ایرانسل قطعا کریر اضافه میکنه و سرعت رو تا ۲ یا ۳ برابر مبین نت میده، که دیگه کاملا با VDSL مقایسه میشه.
ولی خوب گویا فعلا بسته هاش(مبین) ارزون تره خیلی.
من خیلی وسواس دارمباید حتما امتحان کنم ولی از وایمکسش بچه ها راضی نیستن میترسم بخرم پشیمون بشم
دوست عزیز چه تاریخی ثبت نام کردید و از چه طریقی
سلام
16 م از شاپ ایرانسل
greatpouya
16-05-2017, 23:04
من خیلی وسواس دارمباید حتما امتحان کنم ولی از وایمکسش بچه ها راضی نیستن میترسم بخرم پشیمون بشم
وایمکسش دیگه تاریخ مصرفش ت شده، ولی اگر میخوای تستشون کنی بهترین کار قرض مودمش از دوستاته
bahram.mb
16-05-2017, 23:31
پیادهسازی نسل چهارم موبایل به دو روش عمده انجام میگیرد: FDD و TDD. در روش دوسویهسازی با تقسیم بسامد (FDD) یا Frequency Division Duplexing، دو فرکانس مجزا برای هر باند لحاظ میشود تا از یکی برای ارسال دادهها و از دیگری برای دریافت آنها استفاده شود. اما در شیوهی دوسویهسازی با تقسیم زمان (TDD) یا Time Division Duplexing به هر باند تنها یک فرکانس برای هردو عملیات ارسال و دریافت دادهها اختصاص میدهند. در TDD همانطور که از نام روش بر میآید برای جلوگیری از تداخل دادهها با تقسیم و اختصاص زمان مشخص، در هر لحظه فقط یکی از عملیاتهای ارسال یا دریافت انجام میگیرد. در حقیقت با اختلاف زمانی در ارسال دادهها از/به دستگاه، ارتباط بادکل مخابراتی برقرار میشود.
۳۱ باند FDD در فرکانسهای ۴۵۲ مگاهرتز تا ۳۶۰۰ مگاهرتز قرار دارد. بهعلاوه، ۱۲ باند TDD هم در بازهی ۷۰۳ مگاهرتز تا ۳۸۰۰ مگاهرتز در نظر گرفته شده. طبیعتا فرکانسهای بالاتر دستیابی به سرعت بالاتر را ممکن میکنند؛ درحالیکه فرکانسهای پایین با قربانی کردن پهنای باند، حوزهی پوشش و نفوذ گستردهتری دارند. برای این کانالها معمولا ۱۰ تا ۲۰ مگاهرتز پهنای باند لحاظ میکنند؛ اگرچه تقسیم آنها به بخشهای کوچکتر ۱٫۴، ۳ و ۵ مگاهرتز هم مرسوم است.
برای ارایهی LTE در آمریکای شمالی، اروپا و قسمتهایی از آسیا، روش FDD استفاده میشود. TDD در چین، هند و بعضی مناطق دیگر به کار میرود تا بتوانند به کاربران بیشتری در هر باند خدمات دهند. به همین خاطر اگر قصد دارید از کشور دیگری تلفن هوشمند تهیه کنید حتما باید به باندهای پشتیبانی شدهی آن دقت کنید.
mohammadgh6
16-05-2017, 23:34
وایمکسش دیگه تاریخ مصرفش ت شده، ولی اگر میخوای تستشون کنی بهترین کار قرض مودمش از دوستاته
کسی و ندارم که td مبیننت داشته باشه. امروز سفارش دادم گفت تا 72 ساعت میارن.فردا میشه کنسلش کنم یا باید پیه 239تومن و به خودم بمالم 200مودم وسیم کارت 20هزینه نصب 9تومن ارزش افزوده.گفتم خودم بلدم نصب کنم گفت نمیشه باید کارشناس خودمون نصب کنه
greatpouya
16-05-2017, 23:44
کسی و ندارم که td مبیننت داشته باشه. امروز سفارش دادم گفت تا 72 ساعت میارن.فردا میشه کنسلش کنم یا باید پیه 239تومن و به خودم بمالم 200مودم وسیم کارت 20هزینه نصب 9تومن ارزش افزوده.گفتم خودم بلدم نصب کنم گفت نمیشه باید کارشناس خودمون نصب کنه
یکیو انتخاب کن، اگه رفتی سراغ مبین دیگه ایرانسلو ول کن. همونم اوکیه.
با همون بساز، بالاخره تو رقابت هردو به هم میرسن.
arasholiver007
17-05-2017, 01:27
سلام من با مودم فضای باز ایرانسل zw101 با sinr 12 این سرعت رو گرفتم هر کاری کردم بهتر از این نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
greatpouya
17-05-2017, 01:31
سلام من با مودم فضای باز ایرانسل zw101 با sinr 12 این سرعت رو گرفتم هر کاری کردم بهتر از این نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sinr بالاتر از ۱۲ نرفت؟
RSRP اینا چی
سيم كارت من هم 2 روز بعد از تحويل مودم فعال شد ولي هنوز فعلا 100 مگ تست داره و بسته 15 گيگ 3 ماهه اضافه نشده بماند كهايميل منو اشتباه ثبت كرده بودنند و مصيبت كشيدم تا تونستم عوض كنم ولي كلا فرايند تعويض تا فعال سازي من 4 روز طول كشيد
فقط يك مشكلي با اين كه در سطح پوشش داخلي هستم ولي RSRP كمتر از -97dbiنشد و تعداد خونه هاي انتن بيشتر از 1 خونه نشد
دوستان ديگه هم همين مشكل رو دارند؟
هر چقدر هم جابه جا كردم بهتر نشد كه نشد
salarnosrati
17-05-2017, 08:58
وارد روز ۱۶ام شدم. ایرانسل متشکریم!
greatpouya
17-05-2017, 09:01
سيم كارت من هم 2 روز بعد از تحويل مودم فعال شد ولي هنوز فعلا 100 مگ تست داره و بسته 15 گيگ 3 ماهه اضافه نشده بماند كهايميل منو اشتباه ثبت كرده بودنند و مصيبت كشيدم تا تونستم عوض كنم ولي كلا فرايند تعويض تا فعال سازي من 4 روز طول كشيد
فقط يك مشكلي با اين كه در سطح پوشش داخلي هستم ولي RSRP كمتر از -97dbiنشد و تعداد خونه هاي انتن بيشتر از 1 خونه نشد
دوستان ديگه هم همين مشكل رو دارند؟
هر چقدر هم جابه جا كردم بهتر نشد كه نشد
اره، td ضعیفه، واس همه همینطوره، مگه پوشش بیشتر کنن کمکم، یا مودم خارجی بخری.
salarnosrati
17-05-2017, 09:04
morypory
17-05-2017, 10:07
امروز بهم پیام آمد که شماره پیگیری شما بسته شد تماس میگیرم میگم من که هنوز مودم رو دریافت نکردم برای چی بستید میگه کارشناسای ما تماس گرفتن جواب ندادید گفتم ببخشید من تو دستشوئی هم میرفتم موبایلم در گوشم بود چطور جواب ندادم شما تماس نگرفتید بعد هم گفتید حداکثر 7 روز کاری میگه شما درست میفرمائید قصور از ماست الان باز براتون پیگیری پر میکنم گفتم بابا من ده تا شماره پیگیری دارم بدردم نمیخوره . هیچی دیگه یک کد رهگیری دوباره بهم فرستاد گفت تا 48 ساعت دیگر اگر پاسخی دریافت نکردید با همین سامانه جهت پیگیری مجدد تماس بگیرید . واقعا از لحاظ سرویس دهی صفرند فقط منتظرن تماس تمام شد شما قطع نکنی تو نظر سنجی هم بهشون 1 بدی :n34:
امروز بهم پیام آمد که شماره پیگیری شما بسته شد تماس میگیرم میگم من که هنوز مودم رو دریافت نکردم برای چی بستید میگه کارشناسای ما تماس گرفتن جواب ندادید گفتم ببخشید من تو دستشوئی هم میرفتم موبایلم در گوشم بود چطور جواب ندادم شما تماس نگرفتید بعد هم گفتید حداکثر 7 روز کاری میگه شما درست میفرمائید قصور از ماست الان باز براتون پیگیری پر میکنم گفتم بابا من ده تا شماره پیگیری دارم بدردم نمیخوره . هیچی دیگه یک کد رهگیری دوباره بهم فرستاد گفت تا 48 ساعت دیگر اگر پاسخی دریافت نکردید با همین سامانه جهت پیگیری مجدد تماس بگیرید . واقعا از لحاظ سرویس دهی صفرند فقط منتظرن تماس تمام شد شما قطع نکنی تو نظر سنجی هم بهشون 1 بدی :n34:
زنگ بزن نمایندگی شهری که هستی احتمال زیاد اونجا باشه الان من تقریبا" 2روزه تحویل گرفتم بعد از 2 هفته که خودمم زنگ زدم نمایندگی آوردن ، الانم تازه ایرانسل زنگ زده بهم میگه مودم رو تحویل گرفتید یا نه ؟ با اینکه فعال هم شده ، حودشون هم خبر ندارن چی به چیه !
salarnosrati
17-05-2017, 12:21
زنگ بزن نمایندگی شهری که هستی احتمال زیاد اونجا باشه الان من تقریبا" 2روزه تحویل گرفتم بعد از 2 هفته که خودمم زنگ زدم نمایندگی آوردن ، الانم تازه ایرانسل زنگ زده بهم میگه مودم رو تحویل گرفتید یا نه ؟ با اینکه فعال هم شده ، حودشون هم خبر ندارن چی به چیه !
سلام. شما چه شهری هستین؟ شماره تلفن نمایندگی رو از کجا باید پیدا کنم؟ و اینکه نمایندگی نگفت با اینکه مودم دستش بوده چرا تحویل نداده؟
ممنون
Electronic-Arts
17-05-2017, 12:43
مشکل ایرانسل اینه که فکر میکنه تافته جدا بافته هست , تو هیچ قبرستونی تو دنیا حتی تو همین ایران هم این جوری نیست که زنگ بزنی اپراتور برات پیغام پسغام بفرسته به پشتیبانی فنی بعد اونا زنگ بزنن !!!!! شاید سر کلاس دانشگاه باشی , شاید تو جلسه اداره باشی , شاید تو حموم باشی نتونی جواب بدی بعدش دوباره میره روز بعد در یک ساعت نامعلوم دوباره تماس میگیرن , همه جا این جوری هست که همون خری که تو باهاش حرف میزنی پشتیبانی فنی هست و مشکل رو برطرف میکنه یا میفرسته بالا دستی برطرف کنه نه این که یه اپراتور بفرسته واست بخش فنی تماس بگیره بعد بخش فنی زنگ بزنه دوباره عین همون توضیحاتی رو که به اپراتور دادی ازت بپرسه بعد دوباره بفرسته بخش شبکه !!!!! نمیدونم ایرانسل فکر کرده پنتاگون هست یا FBI ؟
سلام
آیا الزامی هست که برای فعالسازی سیم کارت، کپی مالک مودم قبلی رو ارائه کنیم؟
اگه این کارو کنیم، مشکلی پیش میاد؟
arlenminas
17-05-2017, 14:32
سلام . یه سوال ، این مودم خارجی ZW101 ایرانسل قابلیت 5Ghz رو داره ؟؟؟ یا فقط 2.4 ???
میخوام بخرم ولی چون بازی های آنلاین پلی استیشن بازی میکنم برام مهمه که 5Ghz باشه ، چه مودمی خوبه ؟
سلام . یه سوال ، این مودم خارجی ZW101 ایرانسل قابلیت 5Ghz رو داره ؟؟؟ یا فقط 2.4 ???
میخوام بخرم ولی چون بازی های آنلاین پلی استیشن بازی میکنم برام مهمه که 5Ghz باشه ، چه مودمی خوبه ؟
هيچ كدام
اصلا واي فاي نداره مودم فضاي باز
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
arasholiver007
17-05-2017, 15:34
sinr بالاتر از ۱۲ نرفت؟
RSRP اینا چی
نه متاسفانه بهتر از این نمیشه
mohammadgh6
17-05-2017, 15:46
مودم فضای باز اصلا نخر که پشیمون میشی
arasholiver007
17-05-2017, 16:44
مودم فضای باز اصلا نخر که پشیمون میشی
با حرف شما مخالفم اتفاقا مودم فضای باز عالیه من با مودم Z6000 اصلا سیگنال نداشتم اما با مودم فضای باز خیلی خوب گرفتم
greatpouya
17-05-2017, 17:41
مودم منو اوردن، B5142، ولی ظاهرا سیمکارتش فعال نیست، چقدر طول میکشه سیمش فعال شه؟
ShadowDragon
17-05-2017, 17:53
دوست عزیز ربطی به پینگ شما نداره که
و اینکه wifi ps4 ه 5گیگا رو ساپورت.میکنه؟ همون 2.4 ه
مودم منو اوردن، B5142، ولی ظاهرا سیمکارتش فعال نیست، چقدر طول میکشه سیمش فعال شه؟
برای من که کمتر از 1 روز فعال شد ! البته مدارک رو تحویل گرفت و فرستاد ...
سلام. شما چه شهری هستین؟ شماره تلفن نمایندگی رو از کجا باید پیدا کنم؟ و اینکه نمایندگی نگفت با اینکه مودم دستش بوده چرا تحویل نداده؟
ممنون
سلام ، من شیرازم ، اول خودشون زنگ زدن بعد خودم تماس گرفتم ولی اگر نظرات قبلی رو خونده باشی به یکی از دوستان هم شماره دادم زنگ زده مودمش نمایندگی بوده براش بردن ، نه دلیلش رو نگفتن ! شماره نمایندگی هم تو نت هست سرچ کنی یا خود سایت ایرانسل از اینجا : » [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام ، من شیرازم ، اول خودشون زنگ زدن جواب ندادم بعد دوباره خودم تماس گرفتم ولی اگه نظرات قبلی رو خونده باشی به یکی از دوستان هم که شیراز بود شماره دادم زنگ زد و مودمش رو براش بردن ، و نه دلیلش رو نمیدونم و نگفتن ! لیست نمایندگی ها هم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لیست-نمایندگان)هست.
سلام بالاخره بعد از ۲۴ ساعت سیمکارت فعال شد کلا ازش راضی هستم سرعت خوبه
برا من هیچکدوم نیومد
مودم رو روشن کردم دیدم فعاله
رفتم تو اپ ایرانسل رمزیکبار مصرف گرفتم بعد ایمیل فعالسازی اومد
ShadowDragon
17-05-2017, 18:22
دوستان
من سیمکارت رو وارد کردم، الان چراغ سیم روشنه اما چراغ آنتن چشمک میزنه
معنیش چیه؟ سیمکارت فعال نیست؟ یا اینجا TD نداره؟
سیمکارت یو سیم وارد میکنم 5 خط روشن میشه
دوستان
کی تحویل گرفتی؟
باید ۲۴ ساعت بگذره بعد فعال میشه
تو سایت نگاه کن پوشش دهی منطقتون چجوریه
aliprince
17-05-2017, 18:37
دوستان
فرکانس سیمکارت عادی و TD فرق دارن
توی کنسول مودم چک کن ببین وقتی با سیمکارت وصل میشی رو کدوم فرکانسه
greatpouya
17-05-2017, 18:40
فرکانس سیمکارت عادی و TD فرق دارن
توی کنسول مودم چک کن ببین وقتی با سیمکارت وصل میشی رو کدوم فرکانسه
این مودم جز به 3500 وصل نمیشه.
اینکه با سیم معمولی به TD با ۵ خط وصل میشه، ینی TD LTE اونجا خیلی خوب انتن میده. و اینکه با سیم خودش وصل نمیشه و چشمک میزنه ینی فقط سیمکارتش فعال نشده و باید صبر کنی تا اونم فعال شه با ۵ تا انتن میاد اونم.
راستی تست سرعت یادت نره بذاری اینجا.
greatpouya
17-05-2017, 18:41
دوستان
فرکانس سیمکارت عادی و TD فرق دارن<br />
توی کنسول مودم چک کن ببین وقتی با سیمکارت وصل میشی رو کدوم فرکانسه<br />
<br />
Sent from my SM-N920C using Tapatalk<br />
این مودم جز به 3500 وصل نمیشه.<br />
اینکه با سیم معمولی به TD با ۵ خط وصل میشه، ینی TD LTE اونجا خیلی خوب انتن میده. و اینکه با سیم خودش وصل نمیشه و چشمک میزنه ینی فقط سیمکارتش فعال نشده و باید صبر کنی تا اونم فعال شه با ۵ تا انتن میاد اونم.<br />
راستی تست سرعت یادت نره بذاری اینجا.<br />
<br />
salarnosrati
17-05-2017, 19:07
سلام ، من شیرازم ، اول خودشون زنگ زدن جواب ندادم بعد دوباره خودم تماس گرفتم ولی اگه نظرات قبلی رو خونده باشی به یکی از دوستان هم که شیراز بود شماره دادم زنگ زد و مودمش رو براش بردن ، و نه دلیلش رو نمیدونم و نگفتن ! لیست نمایندگی ها هم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لیست-نمایندگان)هست.
تو این لیست که نزدیک ۱۰۰ تا نمایندگی هست من به کدوم زنگ بزنم؟ اهواز هستم...
نمایندگی زینلی( شعبه DPJ )
اینترنت نسل 4 ثابت (TD-LTE)
خوزستان ، اهواز ، خیابان نظامی بین نادری و کافی پاساژ نظامی
6133320211
و
نمایندگی ایرانسل
اینترنت نسل 4 ثابت (TD-LTE)
خوزستان ، اهواز ، خیابان نادری شرقی نبش خیابان محمدیان پلاک 14147
6132212352
به نظر که این دو جزو نمایندگی های اصلی هستن ، زنگ بزنید ایشالا که اونجا باشه یا از خودشون کمک بگیرید که ممکنه کجا و تو کدوم نمایندگی باشه
Electronic-Arts
17-05-2017, 19:30
اینکه با سیم معمولی به TD با ۵ خط وصل میشه، ینی TD LTE اونجا خیلی خوب انتن میده. و اینکه با سیم خودش وصل نمیشه و چشمک میزنه ینی فقط سیمکارتش فعال نشده و باید صبر کنی تا اونم فعال شه با ۵ تا انتن میاد اونم.
البته من توی پنل مودم نگاه کردم از 3700 هم پشتیبانی میکرد یعنی هم 3500 هم 3700
greatpouya
17-05-2017, 19:32
البته من توی پنل مودم نگاه کردم از 3700 هم پشتیبانی میکرد یعنی هم 3500 هم 3700
بله صحیحه، منظورم این بود که از fdd پشتیبانی نمیکنه.
ShadowDragon
17-05-2017, 19:43
مودم رو دو شنبه تحویل گرفتم فقط وایمکس به اسم خودم نبود اما کارت ملی خودم رو دادم
نمیدونم شاید به خاطر اینه فعال نمیکنن؟
خیلی عجله ندارم تا 30 ام اینترنت دارم
با توجه به اینکه لپتاپم با وای فای این مشکل داره ، لطفا توضیح بدید چطور از مودم adsl به عنوان روتر تقویت استفاده کنم؟ اگه کسی اطلاع داره....
و اینکه این سیمکارت TD رو گوشیم کار میکنه؟
greatpouya
17-05-2017, 19:55
مودم رو دو شنبه تحویل گرفتم فقط وایمکس به اسم خودم نبود اما کارت ملی خودم رو دادم
با توجه به اینکه لپتاپم با وای فای این مشکل داره ، لطفا توضیح بدید چطور از مودم adsl به عنوان روتر تقویت استفاده کنم؟ اگه کسی اطلاع داره....
فکر کنم باید مودم رو بذاری رو حالت bridge و با کابل شبکه یکی از پورت هاشو که با حالت bridge کار میکنه(معمولا یکیش کار نمیکنه*) به یکی از خروجی های شبکه مودم TD وصل میکنی. که دوستان حتما بهتر میدونن.
نه، سیم TD روی گوشیت کار نمیکنه، مگر گوشی S8 (که اونم ۱۰۰ درصد هنوز اعلام نکردن، فقط سخت افزارش نصب شده)، و جدیدتر که در چند سال دیگه از این فرکانس استفاده می کنن.
دوستان من سیم کارتم دیروز فعال شده ولی فقط 100 مگ داشته و خبری از بسته 15 گیگ 3 ماهه نیست وضعیت شما هم همینطوره؟
سلام
1.من مودم 4g ایرانسل دارم( e3372) دارم، این مود b5142 td lte خوبه؟ من اهوازم . و پینگ برام مهمه، دوستان لطفا راهنمایی کنید.
2. اگه سیمکارت usim رو بذارم روی این مودم سرعتش با مودم e3372 تفاوت داره؟
3. پورت لن داره؟
bahram.mb
17-05-2017, 21:56
دوستان من سیم کارتم دیروز فعال شده ولی فقط 100 مگ داشته و خبری از بسته 15 گیگ 3 ماهه نیست وضعیت شما هم همینطوره؟
واسه بعضی کاربرا پانزده گیگ فعال نشده .. به ایرانسل زنگ بزنید فعال کنن
Tehranshahr
17-05-2017, 22:08
منم این مودم رو 2شنبه تحویل گرفتم. تا این لحظه سیمش فعال نشده و با سیم خودم تست کردم. اینجا سیگنال وایمکس فوله ولی سیگنال TD بین 3 تا 4 چراغ در نوسانه و سرعت هم نهایتش 14مگ دانلود 6مگ آپلود که البته این بستگی به منطقه داره. اینجا ترافیک خیلی بالاس رو FDD هم سرعت همین حدوداس.
کنجکاو شدم ببینم چه آنتنی توش کار گذاشتن و با کلی بدبختی بازش کردم که عکسشو براتون میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۱۱-۱۴-۵۱_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۱۱-۱۴-۵۱.jpg)
متاسفانه روی چیپ هاش رو پوشوندن و معلوم نیست از چه CPU ای استفاده کردن اما اینطور که مشخصه زیاد قوی نیست.
آنتنش همونطور که تو عکس مشخصه همون آنتن وایمکسه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۱۱-۱۶-۴۴_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۱۱-۱۶-۴۴.jpg)
توی یک سایت هم عکس کامل آنتن رو پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و این هم دل و روده مودم BM632w که آنتنش فرق داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکته: کانکتور آنتنش به B5142 میخوره اما دیگه حال تستش نبود.
و این هم قدرت سیگنال:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۵_۲۳-۵۸-۱۹_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۵_۲۳-۵۸-۱۹.jpg)
نکته: ظاهرا یکسری جاها پهنای باند رو 15مگاهرتز گذاشتن که احتمال میدم بخاطر اینه که تو اون منطقه هنوز وایمکس فعاله و 5مگاهرتز پهنای باند رو اشغال کرده.
4. از کجا مودم وایمکسم رو تعویض کنم از ایرانسل شاپ یا فروشگاه yello؟ یعنی اگه از ایرانسل شاپ تعویض کنم ممکنه یه مودم دیگه ای غیر از b5142 بفرستن؟ چون فقط فروشکاه yello زده تعویض با مودم b5142 ولی توی shop.iranncell نوشته تعویض با مود td lte
سلام
1.من مودم 4g ایرانسل دارم( e3372) دارم، این مود b5142 td lte خوبه؟ من اهوازم . و پینگ برام مهمه، دوستان لطفا راهنمایی کنید.
3. پورت لن داره؟
greatpouya
17-05-2017, 22:52
فرق نمیکنه
ظاهرا موجودیشون ت شده و فقط همین جدیدرو دارن فعلا
greatpouya
17-05-2017, 22:52
سلام
3. پورت لن داره؟
معمولیه
ممکنه سرعتش کمترم باشه
پینگش خوبه
۲تا لن داره
greatpouya
17-05-2017, 22:53
4. از کجا مودم وایمکسم رو تعویض کنم از ایرانسل شاپ یا فروشگاه yello؟ یعنی اگه از ایرانسل شاپ تعویض کنم ممکنه یه مودم دیگه ای غیر از b5142 بفرستن؟ چون فقط فروشکاه yello زده تعویض با مودم b5142 ولی توی shop.iranncell نوشته تعویض با مود td lte
فرق نمیکنه
ظاهرا موجودیشون ت شده و فقط همین جدیدرو دارن فعلا
arasholiver007
18-05-2017, 01:20
سلام من مودم zw101 فضای باز گرفتم خوبه اما مودم داخلی z6000 اصلا سیگنال نمیده
یه سوال فرق مودم d100 با مودم های lte چیه
ایا خرید d100 رو پیشنهاد میکنید؟
greatpouya
18-05-2017, 01:27
سلام من مودم zw101 فضای باز گرفتم خوبه اما مودم داخلی z6000 اصلا سیگنال نمیده
یه سوال فرق مودم d100 با مودم های lte چیه
ایا خرید d100 رو پیشنهاد میکنید؟
D100
برای fdd
اینا برای tdd.
نه، چون دیگه قدیمی شده، برو سراغ مودمای ۴.۵(cat6 )، نه d100
arasholiver007
18-05-2017, 01:35
D100
برای fdd
اینا برای tdd.
نه، چون دیگه قدیمی شده، برو سراغ مودمای ۴.۵(cat6 )، نه d100
متاسفانه مودم های cat6 یه مقدار هزینش بالاش ایرانسل یه قابل حمل داره که کلا به مودم های قابل حمل اعتقاد ندارم
aliprince
18-05-2017, 02:31
منم این مودم رو 2شنبه تحویل گرفتم. تا این لحظه سیمش فعال نشده و با سیم خودم تست کردم. اینجا سیگنال وایمکس فوله ولی سیگنال TD بین 3 تا 4 چراغ در نوسانه و سرعت هم نهایتش 14مگ دانلود 6مگ آپلود که البته این بستگی به منطقه داره. اینجا ترافیک خیلی بالاس رو FDD هم سرعت همین حدوداس.
کنجکاو شدم ببینم چه آنتنی توش کار گذاشتن و با کلی بدبختی بازش کردم که عکسشو براتون میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۱۱-۱۴-۵۱_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۱۱-۱۴-۵۱.jpg)
متاسفانه روی چیپ هاش رو پوشوندن و معلوم نیست از چه CPU ای استفاده کردن اما اینطور که مشخصه زیاد قوی نیست.
آنتنش همونطور که تو عکس مشخصه همون آنتن وایمکسه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۱۱-۱۶-۴۴_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۶_۱۱-۱۶-۴۴.jpg)
توی یک سایت هم عکس کامل آنتن رو پیدا کردم:
و این هم دل و روده مودم BM632w که آنتنش فرق داره:
نکته: کانکتور آنتنش به B5142 میخوره اما دیگه حال تستش نبود.
و این هم قدرت سیگنال:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۵_۲۳-۵۸-۱۹_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۵-۱۵_۲۳-۵۸-۱۹.jpg)
نکته: ظاهرا یکسری جاها پهنای باند رو 15مگاهرتز گذاشتن که احتمال میدم بخاطر اینه که تو اون منطقه هنوز وایمکس فعاله و 5مگاهرتز پهنای باند رو اشغال کرده.
دوست عزیز عکس ها تار هستن
arasholiver007
18-05-2017, 03:05
اخرین تست سرعتی که بعد یه جابه جایی کوچیک تو محل نصب مودم zw101 دادم الان دیگه راظی ام در ظمن sinr 14 db هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/IMG]
Tehranshahr
18-05-2017, 06:38
لینک پست رو تو مرورگر باز کنید درست میشه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
greatpouya
18-05-2017, 09:25
باید از فروم باز کنی، نه tapatalk
واسه بعضی کاربرا پانزده گیگ فعال نشده .. به ایرانسل زنگ بزنید فعال کنن
امروز صبح تماس گرفتم با ایرانسل با اینکه سیم کارتم چند روز پیش فعال شده بود نگاه کرد و گفت سیم شما تازه دیروز 27 اردیبهشت ساعت 12 فعال شده و بسته تا 24 ساعت اینده به حسابتون اضافه میشه
hamidrezavictor
18-05-2017, 11:08
سلام دوستان دیشب تو تلویزیون تبلیغ td lte ایرانسل میگفت هر طرحی بگیرین یکی مثل همون طرحو هدیه میگیرین :n37: من درست نفهمیدم کسی دیده تبلیغشو؟
اره منم دیدم دقیقا همین رو گفت
ShadowDragon
18-05-2017, 13:16
دوستان سیم کارت دو شنبه من هنوز فعال نشده
یا اینکه اینجا TDآنتن نمیده هرچند lte 5 خط دارم...
یکی از دوستان در مورد cpu دستگاه B... گفت
امروز نگاه کردم رو 40% بود نه 100...
اما با این وضع فکر میکنم مودم های جالبی نیستن، چونکه همینطوری آنتن 5 خط میپره ، میره رو حالت چشمک زن
البته این موضوع نیاز له برسی داره چون بستم تموم شد شاید به خاطر اونه.
به هر حال خبر بیشتر رو اعلام میکنم
SajjadKAZ2003
18-05-2017, 14:02
یه بار زنگ زده بودم ایرانسل پرسیدم که آدرس خدمات پشتیبانیتون تو اهواز کجاس؟
سه جا رو معرفی کرد، یکیش کنار بازار بزرگه
میتونی به همین مراجعه کنی
اهواز- خیایان طالقانی شرقی – روبروی بازار بزرگ کامپیوتر-مجتمع صفاریان
mohsen_rkh
18-05-2017, 14:40
سلام دوستان
من هم سه شنبه پیش درخواست تعویض دادم، این سه شنبه تماس گرفتن برای تحویل مودم، که منزل نبودم و گفتم فردا تحویل بدید، چهارشنبه یعنی دیروز تحویل گرفتم. و بر اساس چیزی که توی برنامه "ایرانسل من" می بینم امروز ساعت 13:25 فعال شده اما مثل اینکه اینجا آنتن نمیده. همایون ویلای کرج (سمت محمد شهر) هستم.
bahram.mb
18-05-2017, 14:42
سلام دوستان
من هم سه شنبه پیش درخواست تعویض دادم، این سه شنبه تماس گرفتن برای تحویل مودم، که منزل نبودم و گفتم فردا تحویل بدید، چهارشنبه یعنی دیروز تحویل گرفتم. و بر اساس چیزی که توی برنامه "ایرانسل من" می بینم امروز ساعت 13:25 فعال شده اما مثل اینکه اینجا آنتن نمیده. همایون ویلای کرج (سمت محمد شهر) هستم.
متاسفانه تو خود تهران هم به غیر از چند منطقه انتن نداره ..
mohsen_rkh
18-05-2017, 14:45
متاسفانه تو خود تهران هم به غیر از چند منطقه انتن نداره ..
ممنون. شکر خدا فعلا زیاد برام مهم نیست.
صرفاً چون تعویض رایگان بود و مودم وایمکس بدون استفاده مونده بود تعویض کردم.
مودم B-5142 هست.
bahram.mb
18-05-2017, 14:46
ممنون. شکر خدا فعلا زیاد برام مهم نیست.
صرفاً چون تعویض رایگان بود و مودم وایمکس بدون استفاده مونده بود تعویض کردم.
مودم B-5142 هست.
منم تعویض کردم با وایمکس .. خودم ای دی اس ال دارم.. اما فکر کنم باید صبر کنیم پوشش کامل شه
mohammadgh6
18-05-2017, 14:51
مودم TD مبین نت من و دارن میارن. کیفیت شو خبر میدم.که انشاله اگر خوب باشه ایرانسلو میذارم کنار
salarnosrati
18-05-2017, 15:07
ممنون از راهنمایی همه دوستان
ShadowDragon
18-05-2017, 16:28
سلام دوستان
شما چطور وارد ایرانسل من شدید؟ منظورم اینه که اطلاعات رو چطور گرفتین؟ sms شد؟
archipay
18-05-2017, 16:35
دوستان کسی میدونه SSID رو تو این مودم b-5142 چجوری میشه مخفی کرد؟ کانفیگ مودم هم با admin وارد شدم هم administrator اما چیزی پیدا نکردم
دوستان کسی میدونه SSID رو تو این مودم b-5142 چجوری میشه مخفی کرد؟ کانفیگ مودم هم با admin وارد شدم هم administrator اما چیزی پیدا نکردم
توی قسمت تنظیمات wifi به گزینه آخر یعنی multiple SSID برید و SSID Broadcast رو disable کنید
salarnosrati
18-05-2017, 17:53
جالبه الان ایمیل یوزرنیم و پسووردم هم اومد ولی هنوز مودمی دستم نیست :)))
ShadowDragon
18-05-2017, 18:15
دوستانی که تو طرح تعوی۱مودم وایمکس ، وایمکس به اسم خودشون نبود و کارت.ملی خودشون رو دادن، سیمکارتتون فعال شد؟
bahram.mb
18-05-2017, 18:22
حتما مودمتون یا دست نمایندگی هست یا پیک ایرانسل
خب سیمکارت منم فعال شد.
سرعت لود عالیه
داخل خانه 3 تا آنتن دارم.
برای منم اومد ایمیلش،ولی از مودم خبری نشده،شما کدوم شهری؟
Tehranshahr
18-05-2017, 20:43
دوستانی که تو طرح تعوی۱مودم وایمکس ، وایمکس به اسم خودشون نبود و کارت.ملی خودشون رو دادن، سیمکارتتون فعال شد؟
برا من هنوز نشده.
salarnosrati
18-05-2017, 20:44
برای منم اومد ایمیلش،ولی از مودم خبری نشده،شما کدوم شهری؟
اهواز هستم
اهواز هستم
منم اهوازم،پس فکر کنم باید کم کم منتظر مودم باشیم.
ShadowDragon
18-05-2017, 21:08
برا من هنوز نشده.
چند روزه مودم رو تحویل گرفتی؟
وایمکس به اسم خودتون نبود، و کارت.خودت رو دادی؟
کسی هست که با این شرایط، سیمکارتش فعال شده باشه؟
Tehranshahr
18-05-2017, 21:12
چند روزه مودم رو تحویل گرفتی؟
وایمکس به اسم خودتون نبود، و کارت.خودت رو دادی؟
کسی هست که با این شرایط، سیمکارتش فعال شده باشه؟
دوشنبه گرفتم و به اسمم نبود و کارت خودمو دادم. عجبکله هم نداشتم پیگیرش نشدم.
طالقانی روبروی بازار بزرگ مجتمع صفاریان
با کابل لن وصل کن به مودم adsl فقط تنظیمات مودم dhcp رو غیرفعال کن
همین لذت ببر
دوستانی که مودم b5142 دارن تست کنن که port forwarding داره ؟ چون برای بازی های تانگل و for honor باید پورت باز کرد، البته نمی دونم شاید به مودم ربطی نداشته باشه،
مثه اینکه اینجا همه اهوازن :)
Tehranshahr
18-05-2017, 23:46
دوستانی که سیم TD شون فعاله چک کنن ببینن به چه فرکانسی وصل میشه؟ ظاهرا سیم TD به 3410 وصل میشه و سیم معمولی به 3472.5
Electronic-Arts
18-05-2017, 23:56
دوستانی که مودم b5142 دارن تست کنن که port forwarding داره ؟ چون برای بازی های تانگل و for honor باید پورت باز کرد، البته نمی دونم شاید به مودم ربطی نداشته باشه،
من امتحان کردم روی ایرانسل کار نمیکنه بسته هست
ShadowDragon
18-05-2017, 23:57
سلام
بله ، واسه منم مهم بود ، داره تو ستینگ اما کارکرد رو نمیدونم
ShadowDragon
18-05-2017, 23:59
با کابل لن وصل کن به مودم adsl فقط تنظیمات مودم dhcp رو غیرفعال کن
همین لذت ببر
سلام
ممنون از جوابتون،
تو تنظیمات مودم adsl اینو باید پیدا کنم؟
مودم تندا d301
تنظیمات کانکشن رو رو bridge بزارم تو مودم adsl?
متاسفانه بلد نیستم چطور باید چند تا پست رو همزمان باهم جواب داد، از مرور گر کروم گوشی استفاده میکنم ،چیزی پیدا نکردم
arasholiver007
19-05-2017, 00:43
سلام من یه مشکلی پیدا کردم مودم من zw101 فضای باز هستش نمیدونم چرا از lte میره رو 4g کسی میدونه چطوری باید ببرمش رو lte
سلام
ممنون از جوابتون،
تو تنظیمات مودم adsl اینو باید پیدا کنم؟
مودم تندا d301
تنظیمات کانکشن رو رو bridge بزارم تو مودم adsl?
متاسفانه بلد نیستم چطور باید چند تا پست رو همزمان باهم جواب داد، از مرور گر کروم گوشی استفاده میکنم ،چیزی پیدا نکردم
دوست عزیز ربطی به کانکشن نداره bridge یا ppoppe
شما فقظ dhcp رو disable کن اگه مودم تندا باشه یه عکس برات میفرستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alireza_f68
19-05-2017, 09:55
سلام
من برای تعویض ثبتنام کردم، ۳ روز بعد مسیج اومد که مودم شما در نمایندگی بازار بزرگ (اهواز) هست. تماس گرفتم گفتن چون تعداد زیاده تا ما بیاریم درب منزل،طول میکشه،اگه عجله داری بیا ببرش. که من رفتم و گرفتمش.
وایمکس به اسم مادرم بود،ولی این رو به اسم خودم گرفتم.
سیمکارت فرداش فعال شد.
خونه ی ما بین دوتا اپارتمان ۱۰ طبقه س ولی انتن دهی حداقل ۳. و حداکثر ۴ خط میشه
تست سرعت از ۳۰ مگابیت تا ۷۰ مگابیت متغیره.
دیشب که ساعت ۲ باش دانلود میکردم،سرعت دانلود ۴ مگابایت (۳۲ مگابیت) بود
من ADSL دارم ولی این سرعتش واقعا بالاتره،میذارمش برای وقتایی که ADSL قطع میشه. چون تعرفه اش بالاس خیلی.
دوستان اگر سوالی دارن بفرمایند.
من اهواز بودم و از نمایندگی روبروی بازار بزرگ تحویل گرفتم
ShadowDragon
19-05-2017, 10:45
دوست عزیز ربطی به کانکشن نداره bridge یا ppoppe
شما فقظ dhcp رو disable کن اگه مودم تندا باشه یه عکس برات میفرستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تنداست
ممنون بابت عکس
دوستانی که با وای فای این مودم ها مشکل دارن از این روش استفاده کنن
اگه بشه wifi مودم lte رو disable کرد عالی میشه
timemachine2029
19-05-2017, 12:21
سلام
روی مودم Z6000 میشه سیم کارت همراه اول استفاده کرد؟
greatpouya
19-05-2017, 12:22
سلام
روی مودم Z6000 میشه سیم کارت همراه اول استفاده کرد؟
نچ
timemachine2029
19-05-2017, 12:44
نچ
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n36:
greatpouya
19-05-2017, 12:46
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n36:
نداره همراه اول ۳۵۰۰
aliprince
19-05-2017, 12:58
مشکل ثبت نام اشتباه منم حل شد
تا پریروز که زنگ زدم حل نشده بود
دیروز پیگیری نکردم
امروز زنگ زدم گفتن حل شده
جالبه نه از cra برام اس اومد که سیم جدید به نامم ثبت شده نه از ایرانسل زنگ زدن بگن حل شده. جالبه کد پیگیریم که تو بخش پشتیبانی داده بودن هنوز باز بود و در دست بررسی. فکر کنم از طریق شکایت سایت cra حل کردن که هنوز مال خود پشتیبانی ایرانسل درخواست در دست بررسیه.
greatpouya
19-05-2017, 13:09
اینم از فرم cra، قابل پر کردن با موبایل نیست، حتما باید از مرورگر لپتاپ استفاده بشه، ببین چجوری با اعصاب ادم بازی میکنن
اسم اینترنت نسل ۴ ثابتم اصلا توش نیست با اینکه چندتا از اپراتورای کشور اوردن
archipay
19-05-2017, 14:23
توی قسمت تنظیمات wifi به گزینه آخر یعنی multiple SSID برید و SSID Broadcast رو disable کنید
دوست عزیز ایجوری خود ssid دیسیبل میشه. من فقط می خوام اسم اکسس پوینت تو لیست وای فای موجود هیچ دیوایسی نیاد
ShadowDragon
19-05-2017, 14:33
دوست عزیز ایجوری خود ssid دیسیبل میشه. من فقط می خوام اسم اکسس پوینت تو لیست وای فای موجود هیچ دیوایسی نیاد
درست گفتن
Broadcast ssid رو که خاموش کنی، اصولا باید فقط نمایش داده نشه ، اما میشه وصل شد
هرچند من اینکارو میکنم ، گوشیم وصل نمیشه اما لپتاپ میشه
آخر نفهمیدیم که توی td lte میشه پورت باز کرد یا نه؟ آخه خیلی مهمه ، اگه نشه هیچ تفاوتی با 4g نداره، الان من سرعت دانلودم با 4g چار پنج مگابایته.
تو سایت ایرانسل که گفته port forwarding داره، اما دوستان لطفا تست کنن، نه اینکه بگن توی تنظیمات همچین گزینه ای وجود داره.
آخر نفهمیدیم که توی td lte میشه پورت باز کرد یا نه؟ آخه خیلی مهمه ، اگه نشه هیچ تفاوتی با 4g نداره، الان من سرعت دانلودم با 4g چار پنج مگابایته.
تو سایت ایرانسل که گفته port forwarding داره، اما دوستان لطفا تست کنن، نه اینکه بگن توی تنظیمات همچین گزینه ای وجود داره.
سلام
در خواست کمک از دوستان دارم...
حدود 4 سال پیش مودم وایمکس از شخصی خرید (از سایت dast2) و حالا که قصد تعویض با TD-LTE دارم باید مودم بنام خودم باشه که نیست :( به فروشنده هم بعد از 4 سال دیگه دسترسی ندارم :(
از دوستان کسی راه حلی داره که بتونم حداقل مودم را بنام خودم کنم!
تلگرام hamedsbt
iDownload & iGame
19-05-2017, 21:55
سلام
در خواست کمک از دوستان دارم...
حدود 4 سال پیش مودم وایمکس از شخصی خرید (از سایت dast2) و حالا که قصد تعویض با TD-LTE دارم باید مودم بنام خودم باشه که نیست :( به فروشنده هم بعد از 4 سال دیگه دسترسی ندارم :(
از دوستان کسی راه حلی داره که بتونم حداقل مودم را بنام خودم کنم!
تلگرام @hameds ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])bt
سلام،
از طریق شماره 09366000000 اقدام کنید نیازی به مالک اصلی نیست.
سلام دوستان
روي اين td-lte ايرانسل ميشه ip ثابت يا همون اي پي استاتيك گرفت يا نه ؟
براي انتقال تصوير دوربين مداربسته ميخوام و بيشتر سرعت اپلودش برام مهمه
aliprince
19-05-2017, 22:08
بهتره اینو از پشتیبانی خودشون بپرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.