مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
دقیقا البته من سعی کردم با ssh بهش وصل بشم نشد ... راستی شما مشکلت با ای پی چی هست ؟
آی پی پیش فرضش 192.168.1.1 هست که همین آی پی روتر من است و با هم تداخل دارند واسه همین میبایست یا آی پی مودم رو عوض کنم یا
آی پی روترم رو و همچنین کل شبکه رو که تو رنج 192.168.1.0/24 نباشن دیگه که در حال حاضر مجبور شدم کار دوم رو انجام بدم. :)
همچنین با نصب فریمور غیر ایرانسل امکان bridge کردن هم اضافه میشه که وقتی مودم رو به یه روتر وصل میکنیم مجبور نباشیم دو بار پشت هم NAT انجام بدیم.
SajjadKAZ2003
30-05-2017, 23:20
من وقتی مودم 2101 رو با استفاده از کابل به ویندوز 7 وصل میکنم اصلا اینترنت ندارم و هیچ اتفاق خاصی نمیوفته، ping هم ندارم (البته بعضی وقتها هم اینترنت دارم ها!!) ولی وقتی کابل مودم adsl رو به همین ویندوز وصل میکنم به سرعت شناسایی میشه و اینترنت هم دارم
پ.ن: ضمنا با وایفای مودم 2101 مشکلی ندارم
کسانی که ویندوز 7 دارن اگه امکانش رو دارن لطفا تست کنن . ممنون
ShadowDragon
30-05-2017, 23:29
من وقتی مودم 2101 رو با استفاده از کابل به ویندوز 7 وصل میکنم اصلا اینترنت ندارم و هیچ اتفاق خاصی نمیوفته، ping هم ندارم (البته بعضی وقتها هم اینترنت دارم ها!!) ولی وقتی کابل مودم adsl رو به همین ویندوز وصل میکنم به سرعت شناسایی میشه و اینترنت هم دارم
پ.ن: ضمنا با وایفای مودم 2101 مشکلی ندارم
کسانی که ویندوز 7 دارن اگه امکانش رو دارن لطفا تست کنن . ممنون
دوست عزیز من با win 10 و مودم B این مشکل رو دارم...
اگه راهی پیدا کردی بگو
یه بار هست یه بار نیست...
pipo4713
30-05-2017, 23:33
سلام.
کسی این ورژن از فریمور b5142 رو داره بذاره برای دانلود؟
B5142 V100R001C00SPC138
مرسی
SajjadKAZ2003
30-05-2017, 23:34
سلام. وقت بخیر. من دو روزه که مودم GP-1201 ایرانسل رو گرفتم و با پورت LAN به PC متصلش کردم. مشکلی که در طی این مدت با مودم دارم اینه که بعد از چند ساعتی که بدون استفاده میمونه علیرغم روشن بودن کلیه چراغهای مودم دیسکانکت میشه و ناچارم اون رو ریست کنم تا دوباره کانکت بشه. میخواستم بدونم این مورد راه حلی داره؟ ممنونم.
ظاهرا مشکل شما هم مثل مشکل من و جناب ShadowDragon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست !
چیکار میشه کرد ؟ :((
ممکنه از فریمور مودم باشه؟
greatpouya
30-05-2017, 23:53
مشکل منم هست، گاهی نت دارم گاهی نه، دلیلشم اینه که ۲ تا کریر راه انداخته ایرانسل و ظاهرا رو کریر دوم اینترنت نداره و فقط به شبکه وصل میشید، و به کریر اول اگر وصل شید اینترنت داره، این تنها چیزیه که پس از ازمایشات بهش رسیدم که میدونم از چیز دیگه ای نیست.
احتمالا کسانی که اینترنت ندارن روی فرکانس ۳.۴ گیگ میرن، بجای ۳.۵. درسته؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
SajjadKAZ2003
31-05-2017, 00:03
مشکل منم هست، گاهی نت دارم گاهی نه، دلیلشم اینه که ۲ تا کریر راه انداخته ایرانسل و ظاهرا رو کریر دوم اینترنت نداره و فقط به شبکه وصل میشید، و به کریر اول اگر وصل شید اینترنت داره، این تنها چیزیه که پس از ازمایشات بهش رسیدم که میدونم از چیز دیگه ای نیست.
احتمالا کسانی که اینترنت ندارن روی فرکانس ۳.۴ گیگ میرن، بجای ۳.۵. درسته؟
مشکل من و دو دوست دیگری ( ShadowDragon و holland1988 ) که باهاش درگیر هستیم در رابطه با قطعی اینترنت و عدم شناسایی مودم موقع اتصال از طریق کابل هست
مشکل شما هم در رابطه با اتصال از طریق کابل هست؟
ظاهرا این کریر دوم تازگیها راه افتاده در صورتیکه ما این مشکل رو از همون ابتدا داشتیم
greatpouya
31-05-2017, 00:06
مشکل من و دو دوست دیگری ( ShadowDragon و holland1988 ) که باهاش درگیر هستیم در رابطه با قطعی اینترنت و عدم شناسایی مودم موقع اتصال از طریق کابل هست
مشکل شما هم در رابطه با اتصال از طریق کابل هست؟
ظاهرا این کریر دوم تازگیها راه افتاده در صورتیکه ما این مشکل رو از همون ابتدا داشتیم
من وقتایی که به فرکانس ۳.۴ (کریر دوم) مودم متصل میشه؛ دیگه توسط کامپیوتر شناخته نمیشه و آی پی نمیده. با کابل شبکه متصل میکنم، با وایفای هم identify نمیشه. فقط با موبایل میتونم برم تو صفحه ادمین.
SajjadKAZ2003
31-05-2017, 01:02
من وقتایی که به فرکانس ۳.۴ (کریر دوم) مودم متصل میشه؛ دیگه توسط کامپیوتر شناخته نمیشه و آی پی نمیده. با کابل شبکه متصل میکنم، با وایفای هم identify نمیشه. فقط با موبایل میتونم برم تو صفحه ادمین.
از کجا متوجه میشید به چه فرکانسی وصل شدید؟
greatpouya
31-05-2017, 02:06
از کجا متوجه میشید به چه فرکانسی وصل شدید؟
صفحه ادمین مودم
192.168.1.1
bahram.mb
31-05-2017, 02:14
مثل اینکه نسبت به چند روز قبل سرعت رفته بالاتر . اما انتن اومده پایین
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
ShadowDragon
31-05-2017, 03:20
دوستان من فقط با کابل لن مشکل دارم
Wifi okeye
اگه راهی سراغ دارید ، پیشاپیش ممنون!
با این مودما میشه پورت باز کرد؟
pipo4713
31-05-2017, 12:14
سلام.
کسی این ورژن از فریمور b5142 رو داره بذاره برای دانلود؟
B5142 V100R001C00SPC138
مرسی
هیچکسی نداره این فریمور رو؟
Wifi okeye
شاید شبکه کامپیوترتون روی آی پی اتوماتیک ست نیست آی پی دستی داره اینو یه چک بکن
Mohsen_mzh
31-05-2017, 15:20
مودم dt-350 وقتی بسته ای فعال نباشه و پولی هم تو حساب نداشته باشیم سیگنالش فرقی می کنه با وقتی بسته فعاله؟
سیگنال من ندارم تقریبا میخوام ببینم ارتباطی به اینکه بسته فعال نیست داره یا کلا اینطوره
سلام خدمت دوستان
من تصمیم دارم به اینترنت ثابت ایرانسل بیام تو مناطق تحت پوشش هم هستم منتها از بسته های اون اصلا راضی نیستم و میخام سیم کارت معمولی بندازم و از بسته های معمولی استفاده کنم،منتها بحثی که هست هر چی میگردم نمیدونم بهترین مودمی که ایرانسل تا الان معرفی کرده کدوم هست.میخام جدیدترین تکنولوژی و پایدار ترین اون داشته باشه و آنتن بیرونی هم ساپورت کنه که یوقت آنتن دهی ضعیف بود جواب بده،لطفا اگه راهکاری در این مورد دارید بفرمایید تو خونه جدید خط تلفن هم موجود نمی باشد
سلام دوستان
منم وایمکس و تعویض کردم و از سرعتش راضی هستم با یک خط انتن
سوالم اینه که بعد از فعالسازی سیم کارت بسته ای که به اجبار خریدم ۱۵گیگ فعال نیست باید چیکار کنم؟
و اینکه سرعت سیم کارت td با معمولی فرق داره روی مودم ثابت؟ چون با سیم کارت معمولی بسته های متنوع تری در اختیار داریم جز اینکه سیم کارت td سرعت بیشتری بده
مودم هم b5142 هست
امروز با یک مکافاتی رفتم مودم رو تحویل گرفتم شانس من خطم امروز مشکل داشته گوشی زنگ نمی خورد
برای فعال سازی پول میخواست :| گفته بود 6 به بعد زنگ بزن بیا احمد اباد بعد میگه من الاف شدم باید پول بدی :|
شکر خدا هم فعال نیست با سیم کارت معمولی هم یک چراغ روشنه
زمان ثبت نام 16 اردیبهشت تحویل 10 خرداد از چین سفارش میدام همینقدر طول می کشید
shaw2360
31-05-2017, 21:20
صفحه ادمین مودم
192.168.1.1
آقا پویا میشه بگی منظورت از کریر دوم چیه؟ برای من چیزه جدید تغییر نکرده. میشه راهنمایی کنی و یا یه عکس از پرتالت بذاری؟ ممنون.
من فقط سرعتم افتضاح شده اخیرا (دو هفته گذشته) آنتن بیشتر شده (۳ خط کامل) ولی سرعت داغون شده.
greatpouya
31-05-2017, 21:28
آقا پویا میشه بگی منظورت از کریر دوم چیه؟ برای من چیزه جدید تغییر نکرده. میشه راهنمایی کنی و یا یه عکس از پرتالت بذاری؟ ممنون.
من فقط سرعتم افتضاح شده اخیرا (دو هفته گذشته) آنتن بیشتر شده (۳ خط کامل) ولی سرعت داغون شده.
راستش مودم دستم نیست. دو کریر یعنی ۲ تا پهنای باند ۲۰ مگاهرتز که با توجه به مودم شما میتونید به یکیش وصل شید، مگر مودمهای جدید بیاد.
که یکیش از یک قسمت فرکانس ۳.۵ گیگ استفاده میکنه و اون یکیش از یک فرکانس(قسمت) دیگش.
البته مشکلات اینچنینی سرعت و قطعی و وصلی انتن، به ما و شما مربوط نمیشه و معمولا از طرف ایرانسله پس نگران مودم اینا نباشید. من خودم انقد اختلال داشتم تا قبل از دیوانگی دادم مودمو به کسی دیگه.
hamidrezavictor
31-05-2017, 21:55
سلام دوستان این تخفیفای حجم فقط برای خرید اوله؟ یعنی شامل ما که 15 گیگ بهمون دادن نمیشه دیگه؟ :n04::n04:
SajjadKAZ2003
01-06-2017, 02:12
Wifi okeye
منم مشکلم همینه.
به جز من و دو دوست دیگری که با کابل مشکل داریم کسی دیگه هم هست که این مشکل رو داشته باشه؟
hesam 63
01-06-2017, 09:04
دوستان من برای طرح تعویض مودم رایگان می خواستم اقدام کنم که اعلام کردن چون حدود دو ساله از مودم استفاده نکردین بلوکه شده حساب تون و به شما تعلق نمی گیره
با چه حقی حساب وایمکس من رو بستن اونم بدون هیچ دلیلی؟
الان دقیقا با این پاره آجر باید چی کار کنم؟
می تونم شکایت کنم؟
ir.ghost
01-06-2017, 09:27
کی گفته چرت گفته
Le0nard0
01-06-2017, 10:26
دوستان من برای طرح تعویض مودم رایگان می خواستم اقدام کنم که اعلام کردن چون حدود دو ساله از مودم استفاده نکردین بلوکه شده حساب تون و به شما تعلق نمی گیره
اکثر کسایی که تعویض کردن مودم وایمکس رو از انباری درآوردن پس حرف مفت زده
morypory
01-06-2017, 10:44
با چه حقی حساب وایمکس من رو بستن اونم بدون هیچ دلیلی؟
الان دقیقا با این پاره آجر باید چی کار کنم؟
می تونم شکایت کنم؟
من سه سال بود اصلا یادم نبود مودمم کجاست شانسی پیداش کردم و تعویش کردم هر چند برای من سرعت هیچ فرقی نکرد همون 128 که با وایمکس داشتم الان بدترشو با این مودم جدید دارم ولی 195 شکایت کن سریع پیگیری میکنن من مودممو 15 روز از ثبت نامم گذشته بود نمی آوردن 195 شکایت کردم فرداش رسید دستم
منم مشکلم همینه.
به جز من و دو دوست دیگری که با کابل مشکل داریم کسی دیگه هم هست که این مشکل رو داشته باشه؟
من مودم فضای باز دارم رفتم 20 متر کابل لن CAT6 خریدم اوردم زدم جواب نداد یعنی چراغ لن روشن شده و مودم کار نمی کنه در صورتی که یه کابل دیگه داشتم زدم کار کرد رفتم دوباره 20 متری CAT5 گرفتم بازم نشد ... نمی دونم مشکل از کجاست ...
فراموش کردم بگم قبلا یه کابل 5 متری به صورت فلت از دیجیکالا گرفته بودم اون الان کار می کنه و جواب میده نمی دونم جرا این دو تا کابل جواب ندادن ...
arash2233
01-06-2017, 12:24
سلام
من یه مودم GP2101 گرفتم ولی سیگنال رو داخل مودم Weak نشون می ده. سرعت بد نیست و فعلا مشکلی نداشتم. راهی هست که بتونم سیگنال رو بالاتر ببرم ؟
سوال دوستان یک سوال مهم داشتم رو مودم های tdlte میشه همین سیمکارت های 4g معمولی رو گذاشت از اینترنت 4جی یا 3جی روی این مودم ها استفاده کرد؟
سوال دوستان یک سوال مهم داشتم رو مودم های tdlte میشه همین سیمکارت های 4g معمولی رو گذاشت از اینترنت 4جی یا 3جی روی این مودم ها استفاده کرد؟
سوال منم اینه تقریبا
اره میشه سیم کارت معمولی گذاشت ولی فقط به ال تی ای وصل میشه باتد مخصوص تی دی به ۳جی وصل نمیشه
حالا سوال من اینه سرعت سیمکارت تی دی با معمولی فرق داره؟
سلام
من یه مودم GP2101 گرفتم ولی سیگنال رو داخل مودم Weak نشون می ده. سرعت بد نیست و فعلا مشکلی نداشتم. راهی هست که بتونم سیگنال رو بالاتر ببرم ؟
باید تو خونه بچرخی امتحان کنی
کنار پنجره و رو به سمت دکل بهترین جاست
موقعیت اختمالی دکل رو از نقشه ایرانسل نسب به موقعیت خودت پیدا کن
من مودم فضای باز دارم رفتم 20 متر کابل لن CAT6 خریدم اوردم زدم جواب نداد یعنی چراغ لن روشن شده و مودم کار نمی کنه در صورتی که یه کابل دیگه داشتم زدم کار کرد رفتم دوباره 20 متری CAT5 گرفتم بازم نشد ... نمی دونم مشکل از کجاست ...
کابل پی سی به پی سی گرفتی یا روتر به پی سی؟
من فقط کابل گرفتم نمی دونم چی هست ولی سوکت و دستگاه دارم ...
نمی دونم حالا باید به صورت کراس سوکت باشه یا به صورت معمولی من چند تا کابل دارم همه جواب میدن اما اینایی که خریدم هیچگدوم جواب نداد اگر نوع سوکت زدنش متفاوت هست لطفا راهنمایی کنید
نمی دونم حالا باید به صورت کراس سوکت باشه یا به صورت معمولی من چند تا کابل دارم همه جواب میدن اما اینایی که خریدم هیچگدوم جواب نداد اگر نوع سوکت زدنش متفاوت هست لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز
کابل کراس برای شبکه کردن pc بکار میره
کابل استریت هم برای اتصال ها
اما هر دوتا کابل مهم نیست چی هستن هر دو در شبکه اینترنت و مودم بکار میرن
arash1942
01-06-2017, 18:28
سلام ب همه دوستان
ir.ghost
01-06-2017, 20:12
جنس کابل تاثیر داره و نوع سوکت زدن
Black.Hawk
01-06-2017, 20:32
دوستان مودم b5142 رو روی چه حالتی باید گذاشت تا بشه اونو به روتر وصل کرد و اینترنت رو از طریق روتر استفاده کرد؟
کسی موفق شده اینکار رو بکنه؟
روتر و مودم رو باید رو چه حالت هایی گذاشت؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
aliprince
01-06-2017, 20:37
نیازی به تغییر در مودم نیست. باید روتر رو فقط کانفیگ کنید.
MITAJOON
01-06-2017, 21:07
باید تو خونه بچرخی امتحان کنی
کنار پنجره و رو به سمت دکل بهترین جاست
موقعیت اختمالی دکل رو از نقشه ایرانسل نسب به موقعیت خودت پیدا کن
سلام.
وقتتون بخیر.
من تو نقشه ایرانل موقعیت منزل رو مشخص کردم که طول و عرض جغرافیایی رو مشخص میکنه ولی موقعیت دکل های ایرانسل رو معلوم نمیکنه!
من حتی نمیدونم بصورت چشمی دنبال چی بگردم :n31:
ممنون میشم راهنماییم کنید تا بتونم این دکل لعنتی رو پیدا کنم (حالا چه با نقشه چه بصورت دید معمولی):n16:
Black.Hawk
01-06-2017, 21:12
نیازی به تغییر در مودم نیست. باید روتر رو فقط کانفیگ کنید.
به این شکل موفق شدم ایمترنت رو روی روتر بگیرم و حتی دسترسی به تنظیمات مودم هم از طریق روتر دارم چون رنج آیپی مودم رو 192.168.2 کردم
اما میخوام اگر بشه مودم رو روی bridge بزارم تا دو بار nat نشه...
شما برا این حالت راهکاری دارید؟
در واقع الان روتر من آیپی رنج 192.168 رو از طرف مودم میبینه... من میخوام کاری کنم که مستقیما آیپی شبکه ایرانسل رو ببینه
arasholiver007
01-06-2017, 22:33
سلام من یه مودم فضای باز دارم zw101 رو پشت بوم نصب میکنم بهترین سیگنال رو میده اما بعد چند رو سیگنال ضعیف میشه تا جایی ضعیف میشه که sinr 3db میشه در صورتی که مودم رو پشت بوم محکم هستش و تکون نخورده
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من امروز بالاخره مودم zw101 خودم رو توی تراس خونه نصب کردم خوشبختانه با توجه به اینکه ایرانسل تو منطقه ما خیلی بد آنتن میده اوضاع بدک نیست و مجبور نیستم بالا پشت بوم نصبش کنم. اینم تصاویر پنل مودم و تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
وقتتون بخیر.
من تو نقشه ایرانل موقعیت منزل رو مشخص کردم که طول و عرض جغرافیایی رو مشخص میکنه ولی موقعیت دکل های ایرانسل رو معلوم نمیکنه!
من حتی نمیدونم بصورت چشمی دنبال چی بگردم :n31:
ممنون میشم راهنماییم کنید تا بتونم این دکل لعنتی رو پیدا کنم (حالا چه با نقشه چه بصورت دید معمولی):n16:
مرکز منطقه سبز پرنگ احتمالا دکل اونحاست که معمولا شبیه یک چند ضلعی هست
از نظر ظاهری سخت میشه پیداش مرد چون دکل شرکت های دیگه هم تو منطقه هست
موقعیت منزل توی سبز کم رنک هست؟
[QUOTE=amires;8968562]خوب من امروز بالاخره مودم zw101 خودم رو توی تراس خونه نصب کردم خوشبختانه با توجه به اینکه ایرانسل تو منطقه ما خیلی بد آنتن میده اوضاع بدک نیست و مجبور نیستم بالا پشت بوم نصبش کنم. اینم تصاویر پنل مودم و تست سرعت
واسه فهمیدن قدرت دریافتی مودم باید کدام گزینه رو چک کرد منظورم. sinr cinr و چیزای دیگه هست
در کل از مودم راضی هستین؟ مودم فضای داخلی هم چک کردین؟
در کل پیشنهاد میدین؟ من با مودم داخلی با یک خط انتن سرعت ۳ مگابایت بر ثانیه میکیرم با سرور غیر از ایرانسل
کیفیت ساخت مودم و امکانات پنل مودم چجوری هست
ممنون از شما
[QUOTE=arasholiver007;8968555]سلام من یه مودم فضای باز دارم zw101 رو پشت بوم نصب میکنم بهترین سیگنال رو میده اما بعد چند رو سیگنال ضعیف میشه تا جایی ضعیف میشه که sinr 3db میشه در صورتی که مودم رو پشت بوم محکم هستش و تکون نخورده
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
از سیم کارت معمولی استفاده میکنی؟
سلام من یه مودم فضای باز دارم zw101 رو پشت بوم نصب میکنم بهترین سیگنال رو میده اما بعد چند رو سیگنال ضعیف میشه تا جایی ضعیف میشه که sinr 3db میشه در صورتی که مودم رو پشت بوم محکم هستش و تکون نخورده
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید طول کابلنون زیاده افت ولتاژ دارین برق کافی نمیرسه به مودم.
arasholiver007
01-06-2017, 23:33
شاید طول کابلنون زیاده افت ولتاژ دارین برق کافی نمیرسه به مودم.
بله کابلم بلنده باید چی کار کرد راه حل داره؟
سعی کنید کابل CAT6 مسی استفاده کنید کیفیت کابل خیلی تاثیر داره.
aliprince
01-06-2017, 23:35
اگر فاصله خیلی بلنده باید از کابل خیلی با کیفیت استفاده کنید که البته اونم محدویتی داره
[QUOTE=amires;8968562]خوب من امروز بالاخره مودم zw101 خودم رو توی تراس خونه نصب کردم خوشبختانه با توجه به اینکه ایرانسل تو منطقه ما خیلی بد آنتن میده اوضاع بدک نیست و مجبور نیستم بالا پشت بوم نصبش کنم. اینم تصاویر پنل مودم و تست سرعت
از مودم راضی هستین؟
پیشنهاد میکنین کلا؟
قبلا از مودم داخلی استفاده کردین؟
کیفیت و تنظیمات پنل مودم چجوریه؟ استیبل هست؟
ممنون از شما
از مودم راضی هستین؟
پیشنهاد میکنین کلا؟
قبلا از مودم داخلی استفاده کردین؟
کیفیت و تنظیمات پنل مودم چجوریه؟ استیبل هست؟
ممنون از شما
آره مودم خیلی خوبیه قبلش Huwaei B310 استفاده میکردم که یه آنتن پشت پنجره ای بهش وصل کرده بودم اونجوری به زور دو تا آنتن میداد ولی استیبل نبود سیگنال ولی این مودم خارچی خیلی قدرت گیرندگیش بالاتره البته خوب فرکانسش هم فرق میکنه ولی با این حال خیلی استیبل است پینگ ها خیلی مرتبه و بدون packet loss. دیشب تو ساعت دانلود شبانه تا 45 مگابیت هم رفته بود بالا کلا 2 تا 8 صبح 50 گیگ دانلود کردم.
تنها ایرادی که داره اینه که اولا bridge نمیشه و دوما آی پی پیش فرض مودم رو نمیتونی عوض کنی که 192.168.1.1 است که البته ظاهرا با نصب فیرمور غیر ایرانسل درست میشه این موارد که هنوز فیرموری که بهش بخوره رو پیدا نکردم.
arasholiver007
02-06-2017, 00:32
اگر فاصله خیلی بلنده باید از کابل خیلی با کیفیت استفاده کنید که البته اونم محدویتی داره
کابل من 20 متره اگه مطمعن هستین از کابله دقیقا یه راه کار بدید یا یه کابل معرفی کنید ممنون
aliprince
02-06-2017, 00:35
کابل من 20 متره اگه مطمعن هستین از کابله دقیقا یه راه کار بدید یا یه کابل معرفی کنید ممنون
دوست عزیزاین چیزا باید تست بشن نمیشه راهکار خاصی داد ولی ۲۰ متر زیاد نیست نباید مشکلی باشه
arasholiver007
02-06-2017, 00:40
اخه مگه میشه نصب میکنم میام پایین یه روز عالیه اما از فردا افتضاح sinr 3 db میشه
اپراتور ایرانسل هم هیچی بلد نیس
aliprince
02-06-2017, 00:45
اخه مگه میشه نصب میکنم میام پایین یه روز عالیه اما از فردا افتضاح sinr 3 db میشه
چرا بلدن
فرم پیگیری پر کردن رو خوب بلدن!!!
mohammadgh6
02-06-2017, 00:48
داش ببین ایرادت کجاست ایرانسل ماهه
من مبین نت گرفتم آسفالت شدم
arasholiver007
02-06-2017, 01:00
میترسم کابلم رو هم عوض کنم بازم مشکلم حل نشه
greatpouya
02-06-2017, 01:06
شاید با اداپتور یکم قوی تر مشکل حل شه
کابل دستی درست میکنید یا خریداری میکنید اماده؟
[QUOTE=saeexx;8968574]
آره مودم خیلی خوبیه قبلش Huwaei B310 استفاده میکردم که یه آنتن پشت پنجره ای بهش وصل کرده بودم اونجوری به زور دو تا آنتن میداد ولی استیبل نبود سیگنال ولی این مودم خارچی خیلی قدرت گیرندگیش بالاتره البته خوب فرکانسش هم فرق میکنه ولی با این حال خیلی استیبل است پینگ ها خیلی مرتبه و بدون packet loss. دیشب تو ساعت دانلود شبانه تا 45 مگابیت هم رفته بود بالا کلا 2 تا 8 صبح 50 گیگ دانلود کردم.
تنها ایرادی که داره اینه که اولا bridge نمیشه و دوما آی پی پیش فرض مودم رو نمیتونی عوض کنی که 192.168.1.1 است که البته ظاهرا با نصب فیرمور غیر ایرانسل درست میشه این موارد که هنوز فیرموری که بهش بخوره رو پیدا نکردم.
خیلی ممنون
چند وقته که استفاده میکنید؟
از سیم کارت معمولی استفاده میکنید یا تی دی؟
با قیمت تعرفه مشکلی ندارید؟
مدل اصلی مودم رو بهم بگین شاید بتونم واسه فریمور کمکتون کنم
[QUOTE=amires;8968579]
خیلی ممنون
چند وقته که استفاده میکنید؟
از سیم کارت معمولی استفاده میکنید یا تی دی؟
با قیمت تعرفه مشکلی ندارید؟
مدل اصلی مودم رو بهم بگین شاید بتونم واسه فریمور کمکتون کنم
سیم کارت 4G معمولی استفاده میکنم چون دانلود شبانه برام مهم تی دی بسته نامحدود شبانه نداره. قیمت تعرفه هم آره خوبه راضیم همیشه بسته 6 ماهه 150 گیگ میگیرم که میشه هر گیگی 1750 تومن واسه شبانه هم که هر شب 4 تومن میدم 2 تا 3 ساعته نامحدود میگیرم تو این 6 ساعت 50 60 گیگ دانلود میکنم.
مدل مودم هم که ZW101 با فریمور MH-27304-2.0.3-R6-MTN هست که نتونستم فریمر سازگار باهاش پیدا کنم هنوز.
[QUOTE=saeexx;8968610]
سیم کارت 4G معمولی استفاده میکنم چون دانلود شبانه برام مهم تی دی بسته نامحدود شبانه نداره. قیمت تعرفه هم آره خوبه راضیم همیشه بسته 6 ماهه 150 گیگ میگیرم که میشه هر گیگی 1750 تومن واسه شبانه هم که هر شب 4 تومن میدم 2 تا 3 ساعته نامحدود میگیرم تو این 6 ساعت 50 60 گیگ دانلود میکنم.
مدل مودم هم که ZW101 با فریمور MH-27304-2.0.3-R6-MTN هست که نتونستم فریمر سازگار باهاش پیدا کنم هنوز.
ممنون از اطلاعات
با سیم کارت تی دی سرعت بیشتری میگیرین؟
مدل اصلی دستکاه فکر کنم چیز دیگه ای هست
این مدل و ایرانسل گذاشته روش
شرکت سازنده چیه اسمش؟
arasholiver007
02-06-2017, 02:22
کابل دستی درست میکنید یا خریداری میکنید اماده؟
دوست عزیز کابل خریدم خودم سوکت زدم بعد کابل رو زدم به دستگاه تست شبکه اوکی بود
دوست عزیز کابل خریدم خودم سوکت زدم بعد کابل رو زدم به دستگاه تست شبکه اوکی بود
کابل رو به کامپیوتر وصل کردین یا روتر؟
زمانی که نت قطع میشه ببینید میتونین مودم اصلی رو پینگ کنید؟
ShadowDragon
02-06-2017, 03:55
امروزم 3 گیگم پرید!!! واقعا لازمه یه فایروال که محدودیت ایجاد کنه و نه صرفا گزا،ش بده نصب کرد
greatpouya
02-06-2017, 03:59
امروزم 3 گیگم پرید!!! واقعا لازمه یه فایروال که محدودیت ایجاد کنه و نه صرفا گزا،ش بده نصب کرد
Netbalancer
ShadowDragon
02-06-2017, 10:29
Netbalancer
دوست عزیز این اپلیکیشن صرفا برنامه ها و مصرفشون رو نشون میشه، ایا امکان محدودیت داره؟ تا من بخوام متوجه شم ، کل حجم رو.تو نیم ساعت با این سرعت ها مصرف کرده
Edite: بله میشه محدود کرد
سوال: من همه چی رو بلاک کردم ، بجز برنامه هایی که میخوام
سرعتم رو رو 1024 لیمیت کردم
آیا شما مشکلی با این اپ داشتی؟ اررور بیخود تو سیستم؟ ریست های بیخود؟ چون net limiter این مشکلات رو داشت
و اینکه پچ و کرکش اوکیه؟ چون اپ قبلیم مشکل داشت و با کلی زحمت اخرش تو safe mode کرک شد که بعدش پرید!!!
راستی سیم.کارت TD من وصل شد ، 5 خط پر
یکی از دوستان ازم تست سرعت خواسته بود، نهایت سرعت من 4.2 مگابایت تو IDM بوده اصلا ثبات نداشت و این مکسش بود
یعنی 34 مگابیت ....
منطقه تهران ، اکباتان
پینگ in game سرور خارجی (dota 2( : 120
نه 20 متر زیاد نیست قائدا باید جواب بده. اگه میخوای دقیق بفهمی از کابله یا نه یا باید از دستگاه تست شبکه که ولتاژ poe رو نشون میده استفاده کنی و یا سوکت پشت بوم رو بچینی و با ولت متر ولتاژ بین سیمهای 4،5 و 7،8 رو اندازه بگیری ببینی خیلی افت کرده ولتاژ یا نه.
ولی کلا توجه داشته باشید که کابل شبکه جدا از درجه بندی CAT میتونه آلومینیومی باشه یا ترکیبی از مس و آلومینیوم باشه و یا کامل مسی باشه. سعی کنید از کابل تمام مسی استفاده کنید که افت ولتاژ به حداقل برسه. اینم نقشه سیم بندی ولتاژ poe در کابل شبکه
جهت تست با ولت متر که همانطور که مشاهده میکنید ولتاز رو زوج سیمهای 4.5 و 7،8 است که رنگهاش هم در تصویر مشخصه.
ممنون از اطلاعات
با سیم کارت تی دی سرعت بیشتری میگیرین؟
مدل اصلی دستکاه فکر کنم چیز دیگه ای هست
این مدل و ایرانسل گذاشته روش
شرکت سازنده چیه اسمش؟
با سیم کارت تی دی امتحان نکردم هنوز ولی با همون سیم کارت 4G ایرانسل تا 45 مگابیت حداکثر سرعیه که تونستم بگیرم ازش.
دیشب هم دانلود شبانه گذاشتم روش از 2 تا 8 صبح کلا 75 گیگ دانلود کرد.
مدل اصلی مودم Jatontec JW0100 است که اینم لینکش است : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سیم کارت تی دی امتحان نکردم هنوز ولی با همون سیم کارت 4G ایرانسل تا 45 مگابیت حداکثر سرعیه که تونستم بگیرم ازش.
مدل اصلی مودم Jatontec JW0100 است که اینم لینکش است : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خیلی خوبه
پس احتمالا برم سراغش
واسه فریمور هم میکیردم چیزی دستکیرم شد خبر میدم
WhiteHat
02-06-2017, 16:46
دوستان مودم B5142 هر از گاهی نتش قطع میشه ورژن فریمورش هم: v100r001c00spc008
آخرین ورژنش چنده؟ میشه آپدیتش کرد؟
دوستانی که ps4 دارن یه تست میکنن ببین nat type 2 میده یا 3 ؟
shayan10-10
02-06-2017, 17:06
سلام
این مودم تو بازار هست؟
اگه 4g پلاس هم ساپورت میکرد که دیگه عالی بود ...
فک کنم به مبین نت هم بخوره درسته؟
02-06-2017, 17:30
دوستانی که ps4 دارن یه تست میکنن ببین nat type 2 میده یا 3 ؟
اره من با وی... ان وصل شدم و تست کردم نت تایپ دو بود.
بدون وی...ان تست نکردم ولی احتمال خیلی زیاد سه میشه...
arasholiver007
02-06-2017, 17:35
نه 20 متر زیاد نیست قائدا باید جواب بده. اگه میخوای دقیق بفهمی از کابله یا نه یا باید از دستگاه تست شبکه که ولتاژ poe رو نشون میده استفاده کنی و یا سوکت پشت بوم رو بچینی و با ولت متر ولتاژ بین سیمهای 4،5 و 7،8 رو اندازه بگیری ببینی خیلی افت کرده ولتاژ یا نه.
ولی کلا توجه داشته باشید که کابل شبکه جدا از درجه بندی CAT میتونه آلومینیومی باشه یا ترکیبی از مس و آلومینیوم باشه و یا کامل مسی باشه. سعی کنید از کابل تمام مسی استفاده کنید که افت ولتاژ به حداقل برسه. اینم نقشه سیم بندی ولتاژ poe در کابل شبکه
جهت تست با ولت متر که همانطور که مشاهده میکنید ولتاز رو زوج سیمهای 4.5 و 7،8 است که رنگهاش هم در تصویر مشخصه.
دوست عزیز من بعد از اینکه سوکت زدم با دستگاه تست امتحان کردم همه چی اوکی بود نمیدونم واقعا مشکل کجاس موقع نصب عالیه اما فرداش داغون با این دستگاه من تست کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arasholiver007
02-06-2017, 17:38
کابل رو به کامپیوتر وصل کردین یا روتر؟
زمانی که نت قطع میشه ببینید میتونین مودم اصلی رو پینگ کنید؟
به لب تاب وصل میکنم اما سوال دومتون رو متوجه نشدم
نه بدون vpn میخوام بدونم . تایپ 2 بودنش مهمه برام .
Black.Hawk
02-06-2017, 17:47
من مودم رو فعلا باز کردم ببینم آنتن میتونم بهش وصل کنم یا نه... وقتی دوباره سرهم کردم مودم رو تست میکنم نتیجش رو میگم بهتون اما طبق تست هایی که قبلا بقیه انجام دادن همگی تایپ سه گرفتن...
sadeghbb
02-06-2017, 18:03
ایرانسل رو PS4 کلا نت تایپش بصورت عادی 3 هست !
ایرانسل رو PS4 کلا نت تایپش بصورت عادی 3 هست !
کلا هیچ جوره نمیشه تایپ2 ش کرد ؟
من مودم رو فعلا باز کردم ببینم آنتن میتونم بهش وصل کنم یا نه... وقتی دوباره سرهم کردم مودم رو تست میکنم نتیجش رو میگم بهتون اما طبق تست هایی که قبلا بقیه انجام دادن همگی تایپ سه گرفتن...
مدل مودم تون چیه؟
لطفا از مراحل عکس بگیرین و نتیجه رو اعلام کنید
سپاس
sadeghbb
02-06-2017, 18:21
چرا ... باید از چیز پی ان استفاده کنی ... همین کاهش پینگ ها نت تایپت رو 2 میکنه
البته نیازی نیست حتما نت 2 باشه ها ! خیلی از دوستان دارن با 3 براحتی بازی میکنن
Black.Hawk
02-06-2017, 18:27
مدل مودم تون چیه؟
لطفا از مراحل عکس بگیرین و نتیجه رو اعلام کنید
سپاس
مدل b5142 هست...
حتما... در صورتی که تغییرات محسوس بود با عکس و توضیح نتیجه رو اعلام میکنم
sadeghbb
02-06-2017, 18:32
دوستان بهترین مودمی که سراغ دارین چیه مدلش ؟
از لحاظ سیستم, (CAT6) ,کیفیت سیگنال و پینگ
قیمت مهم نیست
قیمت مهم نیست
کت ۶ من فقط ایرانسل دیدم تو بازار با یه مدل netgear فکر کنم که قیمنش خیلی بالا بود و بصرفه نبود
بنظرم باید یکم صبر کرد تا مودم کت ۶ وارد بشن و قیمت کم بشه
یادمه مودم ۴جی روز اول که دیدم رو ۶۰۰ ۷۰۰ بود بدردنخور
الان با ۲۵۰ ت تی پی لینک خریدم که خوبه
اگه کت ۴ خواستین تا پیشنخاد بدم
چرا ... باید از چیز پی ان استفاده کنی ... همین کاهش پینگ ها نت تایپت رو 2 میکنه
البته نیازی نیست حتما نت 2 باشه ها ! خیلی از دوستان دارن با 3 براحتی بازی میکنن
نه من مسابقات فیفا 17 انلاین شرکت میکنم اکثرا تایپ 2 هستن با 3 جوین نمیشه
ir.ghost
02-06-2017, 19:21
خیر بخاطر Carrier-grade NAT (CGN)
ir.ghost
02-06-2017, 19:25
WhiteHat
02-06-2017, 20:09
دوستان مودم B5142 هر از گاهی نتش قطع میشه ورژن فریمورش هم: v100r001c00spc008
آخرین ورژنش چنده؟ میشه آپدیتش کرد؟
دوستان کسی نمیدونه مشکل قطعی چیه؟ SINR 14 هست و RSRP هم 88
arasholiver007
02-06-2017, 20:27
قیمت مهم نیست
دوست عزیز این مودم
Huawei E5186-22a 4G LTE CPE CAT6 Router واقعا عالیه البته یه زره قیمتش بالاس حدود 650 سراغ مودم cat 6 جیبی ایرانسل نرو که پشیمون میشی
sadeghbb
02-06-2017, 20:34
دوست عزیز این مودم
Huawei E5186-22a 4G LTE CPE CAT6 Router
واقعا عالیه البته یه زره قیمتش بالاس حدود 650 سراغ مودم cat 6 جیبی ایرانسل نرو که پشیمون میشی
اتفاقا داشتم سرچ میکردم همین مدل رو ! منتهی کسی موجود نداشت !
جایی سراغ دارین برا خرید
arasholiver007
02-06-2017, 20:54
اتفاقا داشتم سرچ میکردم همین مدل رو ! منتهی کسی موجود نداشت !
جایی سراغ دارین برا خرید
این سایتشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ای دی تلگرامشو نه به ای دی پیام بده ثبت نام کن برات میفرستن من خودمم اینطوری خریدم
modemmart_chat
ShadowDragon
02-06-2017, 21:24
مدودم همینطوری روشن بود، الان تست کردم; 30 مگابایت الکی مصرف شده بود
بسته اصلی هنوز فعال نشده و این بسته 100 مگ که هیچ سایتی باز نکردم، همینطوری کم شده
مودم مک اسپوف داره و هک نشده مطمینم
دوست عزیز من بعد از اینکه سوکت زدم با دستگاه تست امتحان کردم همه چی اوکی بود نمیدونم واقعا مشکل کجاس موقع نصب عالیه اما فرداش داغون با این دستگاه من تست کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تستر شبکه فقط برقراری ارتباط بین دو سر کابل شبکه رو چک میکنه ولی ولتاژ poe رو نشون نمیده. برای تست ولتاژ تنها راهش استفاده از ولت متر در انتهای کابل است. ولی به طور تقریبی میشه گفت در صورت استفاده از کابل CAT6 تمام مسی تا حدود حداکثر 25 الی 30 متر طول کابل میتونه باشه.
این ماشین حساب جهت محاسبه حداکثر طول کابل هنگام استفاده از POE میتونه استفاده بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت مهم نیست
اگه مودم خارجی میخوای میکروتیک SXT LTE هست تو بازار ایران ولی 4G است TD-LTE نیست. قیمتش هم حدود 550 است. این مدل میکروتیک یه گیرنده Huwaei 3372 به صورت داخلی داره. ازش زیاد تعریف میکنن تو سایتهای اینترنتی خارجی.
mohammadgh6
02-06-2017, 22:27
دوستان مودم cat6باشه چه فرقی میکنه؟
سلام به همگی!
من تا 4-5 روز پیش نسبت نویز به سیگنالم تقریا حدود 18-20 دسی بل بود تقربا 5 روزه شده 2 دسی بل:| جای انتن رو عوض کردم به کلی تلاش به 10 دسی بل رسید:|| چه اتفاقی ممکنه افتاده باشه که توی چند روز اینقدر سیگنال افت کنه؟
arasholiver007
02-06-2017, 22:45
من فردا با لب تاب و با 2 تا کابل شبکه جداگانه میرم تست میکنم که اگه از کابل باشه میرم کابل تمام مسی cat6 l میگیرم
اما سوال من اینه وقتی مودم روشنه ایترنت هم داره چطور میشه از کابل باشه وقتی نصب میکنم حداقل دو روز هم ایترنت هم عالیه بعدا خراب میشه اگه از کابل باشه اون دوز هم نباید خوب باشه سوال من اینه
البته دوستی میگفت داخل سیگنال داشته باشی زیاذ
aliprince
02-06-2017, 22:46
سلام به همگی!
من تا 4-5 روز پیش نسبت نویز به سیگنالم تقریا حدود 18-20 دسی بل بود تقربا 5 روزه شده 2 دسی بل:| جای انتن رو عوض کردم به کلی تلاش به 10 دسی بل رسید:|| چه اتفاقی ممکنه افتاده باشه که توی چند روز اینقدر سیگنال افت کنه؟
یا یه ساختمونی مانعی چیزی ساختن بین شما و دکل یا دارن شبکه رو گسترش میدن.
دوستان مودم cat6باشه چه فرقی میکنه؟
سرعت بیشتری داره
۲برابر کت۴
۳۰۰ مکابیت
من فردا با لب تاب و با 2 تا کابل شبکه جداگانه میرم تست میکنم که اگه از کابل باشه میرم کابل تمام مسی cat6 l میگیرم
اما سوال من اینه وقتی مودم روشنه ایترنت هم داره چطور میشه از کابل باشه وقتی نصب میکنم حداقل دو روز هم ایترنت هم عالیه بعدا خراب میشه اگه از کابل باشه اون دوز هم نباید خوب باشه سوال من اینه
وفتی قطع میشه چیکار میکنید که وصل میشه
ریبوت میکنید یا کاره دیکه ای
arasholiver007
02-06-2017, 23:34
وفتی قطع میشه چیکار میکنید که وصل میشه
ریبوت میکنید یا کاره دیکه ای
دوست عزیز قطع نمیشه کیفیت اینترنت میاد پایید sinr از 15 میاد رو 2
دوست عزیز قطع نمیشه کیفیت اینترنت میاد پایید sinr از 15 میاد رو 2
مطمئن هستی که از کابل هست؟
sinr که ماله قدرت سیگنال هست
فکر نکنم مشکل از سیم باشه
bahram.mb
03-06-2017, 00:14
سلام به همگی!
درسته، افت کرده
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
خیر بخاطر Carrier-grade NAT (CGN)
یه توضیح مختصری دربارش میدی چیه
arasholiver007
03-06-2017, 00:40
مطمئن هستی که از کابل هست؟
sinr که ماله قدرت سیگنال هست
فکر نکنم مشکل از سیم باشه
والا دوستان میگن از کابله من نمیدونم
من مودم رو نصب میکنم رو پشت بوم 2 روز همه چی عالی از روز سوم سیگنال ضعیف میشه sinr میره رو 2db بدون اینکه مودم تکون خورده باشه
به طور قطعی عرض نکردم از کابله فقط گفتم با توجه به نشانه هایی که فرمودین میتونه از افت ولتاژ زیاد در کابل باشه. در مورد این هم که چطور اولش کار میکنه بعد از کار میفته علت میتونه این باشه به علت وجود موانع مانند ساختمان ها و به وجود آمدن تغییرات در شدت امواج دریافتی و شرایط جوی بخش گیرنده این مودم ها شدت جریان مورد نیاز متغیری دارند و مصرف آنها کم و زیاد میشوند که در یک لحظه به علت کمبود شدت جریان کافی ممکن است هنگ کند. البته این ها فقط حدسه و شاید هم اصلا از کابل نباشه. اگه تو پشت بوم محل نصب مودم پریز برق دارین آداپتور و قسمت poe مودم رو ببرین بالا پشت بوم اونجا یه جایی که بارون نخوره بزارین و اونجا به برق بزنین و از اونجا کابل لن رو بدین پایین چند روز اینجوری تست کنید اگه درست شد پس از طول بلند کابل بوده.
والا دوستان میگن از کابله من نمیدونم
من مودم رو نصب میکنم رو پشت بوم 2 روز همه چی عالی از روز سوم سیگنال ضعیف میشه sinr میره رو 2db بدون اینکه مودم تکون خورده باشه
به منظرم کابلت سالمه چون sinr ماله مودم هست ربطی به کیفیت کابل نداره
مودم را جای دیگه بذارید ببینید بهتر میشه
واسه مطمن شدن این کار انجام بدین
زمانی که نت قطع میشه همون موقع سریع ادرس مودم ۱۹۲.۱۶۸ پینگ کنید اگه اکی بود پس صد درصد کابل سالمه
مقدار پینگ زمانی که نت وصل و قطع هست مقایسه کنید
اگه فرقی نداشت وس مشکل از سیگنال دریافتی مودم هست حتما و کابل سالمه
خبر بدین
زمانی که نت قطع میشه همون موقع سریع ادرس مودم ۱۹۲.۱۶۸ پینگ کنید اگه اکی بود پس صد درصد کابل سالمه
خبر بدین
دوست عزیز لیشون از poe استفاده میکنند
و اینکه کابل سالم هست درسته امل منظور این هست چون در ایندحالت کابل برق رو هم باید به مودم برسونه شاید کیفیتش انقدر خوب نباشه تا همچین مصافتی مقدار وولتاژ لازم رو برسونه واسه این مودم دچار افت میشه وگرنه خود اینترنت ربطی به کابل نداره
من دو بار کابل گرفتم نشد و جواب نداد یکم اومدم فک کردم به این نتیجه رسیدم که کابل های که گرفتم داخلشون رشته یی هست و کابل کوتاه تر گه جواب داده داخلش مسی هست
من یه پیشنهاد دارم شما بیا کابل فلت بگیر ... و امتحان کن اجتمالا مشکلت حل بشه
من الان یه 5 متری فلت گرفتم عالی جواب میده ولی این 20 متری ها مارک pnet هستن و اصلا جواب نمیده به نظر حتما این کار و بکن یه کابل 15 یا 20 متری فلت بگیر جنس خوب ختما به نتیجه میرسی و حتما اینحا اعلام کن
کابل های رشته یی برق رو خوب انتقال نمی دهند م حتما باید کابلتون مسی باشه
javadkiani1375
03-06-2017, 13:13
سلام خسته نباشید .
من تازگی مودم GP-2101 خریدم
آنتنش پره سرعت دانلود هم خیلی بالاست
فقط وقتی به اتمام بسته نزدیک میشه شروع میکنه ریست شدن .
و وقتی باهاش میرم تو بازی آنلاین اولش خوب کار میکنه 30 تا 40 دقیقه خوب جواب میده ولی بعد از این زمان هر 3 یا 4 دقیقه یک بار شروع میکنه به ریست کردن
(زمان استفاده دانلود هم 24 ساعت رو تست کردم )
ولی فقط تو این دو مورد مشکل داره اگر راه نمایی کنید ممنون میشم
من تازه امروز عضو شدم .
arashsard
03-06-2017, 14:45
آقا اصلا این ایرانسل به درد وبگردی نمیخوره ، بدون پ ر و ک س ی سرویس کرد مارو . میخوام کلمو بکوبم به دیوار . اه . پینگ با سرور خارجی ۸۰ ، بدون تایم اوت ، تک کانکشن بیست مگابیت ، ولی اصلا ماله وبگردی نیست :n34::n34::n34:
ای دی اس ال دارم تک کانکشنش نصف این نیست ، پینگش سه برابر اینه ، خیلی بهتر از این باز میکنه .
اونم از بازی آنلاینش . یک ساعت نشستم حریف پیدا کنه ، نکرد که نکرد . آقا درست کنید وضعیتو ، همش که دانلود نیست . ملت که پول ندارن دو تا اینترنت همزمان داشته باشن .
javadkiani1375
03-06-2017, 15:13
من که راضیم سرعت دانلود 4 mg پینگ 4.2.2.4 هم 120 تکون نمیخوره
greatpouya
03-06-2017, 15:26
من که راضیم سرعت دانلود 4 mg پینگ 4.2.2.4 هم 120 تکون نمیخوره
پینگو نمیگه، پینگ اون از شمام پایین تره، منتها تاخیر و اختلال شدید در باز شدن وبسایت هارو میگه. با وجود پینگ فوق العاده پایین
arashsard
03-06-2017, 16:02
میگن درخت بی ثمر سرو هم بلنده
arash1942
03-06-2017, 17:24
مودم دستم رسید
arash1942
03-06-2017, 17:27
دوشنبه ثبت نام کردم
مودمم امروز رسید
سیم کارتم چند روزه فعاله
چون به ایمیلم پیام اومد
من مودم 4g D-link 921 دارم و سیم ایرانسل روش انداختم
سرعت TD LTE با مودم B-5142 تقریبا ۳ برابر بیشتر از 4G عادیه حتی باز کردن صفحه هم خیلی فرق دارن
من تو محدوده مودم داخلی نیستم و محدودم مودم خارجیه ولی با مودم داخلی نزدیک پنجره خیلی عالیه
فقط به من ۱۵ گیگ رایگان یک ماهه رو نداده
دوشنبه ثبت نام کردم
مودمم امروز رسید
سیم کارتم چند روزه فعاله
چون به ایمیلم پیام اومد
من مودم 4g D-link 921 دارم و سیم ایرانسل روش انداختم
سرعت TD LTE با مودم B-5142 تقریبا ۳ برابر بیشتر از 4G عادیه حتی باز کردن صفحه هم خیلی فرق دارن
من تو محدوده مودم داخلی نیستم و محدودم مودم خارجیه ولی با مودم داخلی نزدیک پنجره خیلی عالیه
فقط به من ۱۵ گیگ رایگان یک ماهه رو نداده
زنگ بزن ۷۰۷ ماله منم اینجوری بود
بکین بسته فعال نشده
aliprince
03-06-2017, 17:58
دوستان داستان این ۱۵ گیگ رایگان چیه؟
arash1942
03-06-2017, 18:22
زنگ زدم به ۷۰۷ گفت فعاله ولی هدیه تو ایرانسل من نشون داده نمیشه
دوستان داستان این ۱۵ گیگ رایگان چیه؟
ببین مصرف میکنی از ظرفیت بسته تو برنامه ایرانسل کم میشه یا نه
greatpouya
03-06-2017, 19:12
میگن درخت بی ثمر سرو هم بلنده
سعی کن سخت نگیری، اگه نمیتونی برای حفظ اعصابت، سعی کن اینترنتو عوض کنی، این جور مشکلات سیستماتیک تو ایران زیاده، و هنوز اونقدر قوی نشده اینارو رفع کنه، چیزیم نیست که کارمندای اپراتور یا بخش فنی بتونن راحت رفعش کنن، من چند سالی اینارو تجربه کردم، سریع اینترنتتو عوض کن، مثلا TD مبین تست کن ببین نداشت این مشکلو استفاده کن. اگه نه VDSL
سلام
دوستان بالاخره شکایتی که در مورد تعویض مودم وایمکس با مودم 5142 کرده بودم جواب داد
امروز تماس گرفتن و مودم 5142 رو گرفتن و 2101 رو تحویل دادن
سیمکارت رو هم با سیمکارت جدید تعویض کردن و دوباره باید منتظر فعال شدن سیمکارت جدید بمونم و وضعیت بسته اینترنت 15 گیگ هنوز مشخص نیست
آقا فعال نشد سیم کارتت تست کنید و تفاوت این 2تا مودم رو بگید؟
سلام دوستان
من تاحالا از مودم های ایرانسل استفاده نکردم، بعد الان گویا تخفیف 50% گذاشته برای مودم lte
میخواستم بدونم ارزش خرید داره مودمهاش با توجه به تخفیفی که گذاشته؟؟
سوال دیگه اینکه اینا 4g معمولی هم ساپورت میکنن یا نه؟
ممنون
sadeghbb
03-06-2017, 21:47
دوستان منطقه ما 4.5G رو زده پوشش داره ولی TD-LTE رو نه .
چه فرقی باهم دارن ؟
arashsard
03-06-2017, 22:02
سعی کن سخت نگیری، اگه نمیتونی برای حفظ اعصابت، سعی کن اینترنتو عوض کنی، این جور مشکلات سیستماتیک تو ایران زیاده، و هنوز اونقدر قوی نشده اینارو رفع کنه، چیزیم نیست که کارمندای اپراتور یا بخش فنی بتونن راحت رفعش کنن، من چند سالی اینارو تجربه کردم، سریع اینترنتتو عوض کن، مثلا TD مبین تست کن ببین نداشت این مشکلو استفاده کن. اگه نه VDSL
خدا رو شکر کنارش ای دی اس ال دارم . اینو هم بعد از دو ماه مودم رو روشن کردم . اگه ای دی اس ال نبود که الان بهشت زهرا خوابیده بودم .
shirazdownload
04-06-2017, 01:25
دوستان منطقه ما 4.5G رو زده پوشش داره ولی TD-LTE رو نه .
چه فرقی باهم دارن ؟
TD-LTE همون اینترنت ثابت هست که سیمکارت و بسته های مخصوص به خودش رو داره و برای استفاده ازش فقط باید مودم های TDLTE رو بخرید.
اینترنت +4G یا نسل 4.5 ، اینترنت همراه هست برای استفاده در گوشی موبایل (که البته با مودم هم میشه) . نسل جدید اینترنت 4G هست که سرعت بیشتری داره و اگر گوشی شما CAT6 یا بالاتر رو پشتیبانی کنه، میتونید ازش استفاده کنید
اگر گوشی های سامسونگ داشته باشید و از CAT6 پشتیبانی کنه بالای گوشی زمانی که به اینترنت نسل 4 متصل میشید علامت +4G میاد . اگر آیفون باشه که فقط همون علامت LTE میاد که نمیشه فهمید 4G معمولی هست یا 4.5G
arasholiver007
04-06-2017, 01:51
خبر بدین
بعد تعطیلات کابل رو عوض میکنم کابل مسی میگیرم نتیجه رو اعلام میکنم فقط اینکه کابل چی بگیرم فلت مسی
ShadowDragon
04-06-2017, 02:13
بعد تعطیلات کابل رو عوض میکنم کابل مسی میگیرم نتیجه رو اعلام میکنم فقط اینکه کابل چی بگیرم فلت مسی
مشکل شما چیه دقیقا؟
sadeghbb
04-06-2017, 02:33
TD-LTE همون اینترنت ثابت هست که سیمکارت و بسته های مخصوص به خودش رو داره و برای استفاده ازش فقط باید مودم های TDLTE رو بخرید.
اینترنت +4G یا نسل 4.5 ، اینترنت همراه هست برای استفاده در گوشی موبایل (که البته با مودم هم میشه) . نسل جدید اینترنت 4G هست که سرعت بیشتری داره و اگر گوشی شما CAT6 یا بالاتر رو پشتیبانی کنه، میتونید ازش استفاده کنید
اگر گوشی های سامسونگ داشته باشید و از CAT6 پشتیبانی کنه بالای گوشی زمانی که به اینترنت نسل 4 متصل میشید علامت +4G میاد . اگر آیفون باشه که فقط همون علامت LTE میاد که نمیشه فهمید 4G معمولی هست یا 4.5G
بسیار عالی
برتری خاصی داره TD LTE نسبت به 4.5جی ؟
گوشیم نوت3 9005 هست 4جی رو پشتیبانی میکنه ولی 4.5جی رو نمیدونم ... تا الان ندیدم علامتش بیاد با اینکه ایرانسل نوشته تو منطقه ما 4.5G پوشش داره !
hesam 63
04-06-2017, 03:25
ایرانسل به دلیل این که یک ساله بسته اینترنت وایمکس رو شارژ نکردم حاضر نیست مودم رایگان بهم بده.
پشتیبانی می گه طبق اساسنامه نمی دونم چی چی اگه بیشتر از سه ماه حساب تون رو شارژ نکنین یا استفاده نکنین ایرانسل مجازه که شناسه شما رو حذف و به یکی دیگه بفروشه علی برکت الله
من فکر می کردم فقط واسه سیم کارت ها بود ولی این جوری که ایرانسل می گه واسه تموم محصولاتش هست.
حالا من موندم و یه پاره آجر به درد نخور
arasholiver007
04-06-2017, 04:00
مشکل شما چیه دقیقا؟
دوست عزیز من مودم فضای باز zw101 دارم رو پشت بوم نصب میکنم عالی سرعتم تا 60 mbps میره اما 2 روز همه چی خوبه بعدش همه چی خراب میشه مودم تکون نخورده اما sinr میشه 2 یا 3 دلیلشو نمیدنم احتمال میدن از کابل باشه
دوستان
ایرانسل به دلیل این که یک ساله بسته اینترنت وایمکس رو شارژ نکردم حاضر نیست مودم رایگان بهم بده.
پشتیبانی می گه طبق اساسنامه نمی دونم چی چی اگه بیشتر از سه ماه حساب تون رو شارژ نکنین یا استفاده نکنین ایرانسل مجازه که شناسه شما رو حذف و به یکی دیگه بفروشه علی برکت الله
من فکر می کردم فقط واسه سیم کارت ها بود ولی این جوری که ایرانسل می گه واسه تموم محصولاتش هست.
من هم یکی از سه مودم وایمکسم شناسش صلب امتیاز شده و گفتن فعلا نمیشه تعویض کنی شاید در آینده طرح تعویضشون رو بزاریم،منم فقط همون دوتا رو تعویض کردم.
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
shirazdownload
04-06-2017, 11:04
بسیار عالی
گوشیم نوت3 9005 هست 4جی رو پشتیبانی میکنه ولی 4.5جی رو نمیدونم ... تا الان ندیدم علامتش بیاد با اینکه ایرانسل نوشته تو منطقه ما 4.5G پوشش داره !
نه گوشی شما از 4.5G پشتیبانی نمیکنه. توی گوشی های سامسونگ Note5، از S6 به بالا و سری A2016 و 2017 و چندتا مدل دیگه هست که پشتیبانی میکنه
باید توی مشخصات گوشی نوشته باشه CAT6 یا بالاتر
برتری های TDLTE سرعت یکنواخت تر هست، ممکنه بعضی وقتا پینگ از 4G بهتر باشه و سرعتش هم معمولا بین 20 تا 40 مگابیت هست اما اینکه کدوم سرویس برای شما بهتر باشه بستگی به منطقه شما داره.
سرعت اینترنت 4.5G معمولا بیشتر هست ولی بازم بستگی به منطقه داره. مثلا من روی TDLTE حدود 30 تا 36 مگابیت سرعت میگیرم اما روی 4.5G با گوشی S7 سرعتم بین 40 تا 60 مگابیت هست
ولی اگر بخوام همش از روی گوشی هات اسپات کنم بهرحال برای گوشی خوب نیست ( مخصوصا باتری )
REZAHOSEYNGANI
04-06-2017, 11:23
سلام
دوستان منطقه ما پوشش انتنش ضعیفه واسه نت گوشی.این سرویس هم ممکنه ضعیف باشه ؟تو سایتش تو نقشه زده پوشش خارجی ! یعنی چی؟
دوم اینکه مودم هاش چه فرقی دارن با هم ؟ تو کیفیت انتن فرق دارن ؟
و اینکه نامحدودنداره ؟
مرسی
چرت گفته
من مودم وایمکس رپ بعد از ۲ ۳ سال بدون یک ریالی شارژ عوض کردم
از سایت یلو اقدام کنید
سلام
دوستان منطقه ما پوشش انتنش ضعیفه واسه نت گوشی.این سرویس هم ممکنه ضعیف باشه ؟تو سایتش تو نقشه زده پوشش خارجی ! یعنی چی؟
و اینکه نامحدودنداره ؟
مرسی
نقشه خیلی قابل اعتماد نیست
پوشش خارجی یعنی مودم فضا باز میخاد
منم تو پوشش خارجی هستم و با مودم واخلی ۲خط انتن دارم
مطمعنا مودم فضا باز چون رو پشت بوم نصب میشه سیگنال بهتری داره
تی دی نامحدود نداره ولی میتونین سیم کارت معمولی بندازین روش
من چند سال بود که از وایمکس استفاده نکرده بودم به راحتی تعویض هم کردم چرت میگن زنگ بزن 600
سلام
و اینکه نامحدودنداره ؟
مرسیاگه تو پوشش خارجی هستی اصلا فکرش رو هم نکن من که تو پوشش داخلیم انتن ندارم.نامحدود هم نداره
ShadowDragon
04-06-2017, 16:24
بسیار عالی
سرعت تی دی من 2 ماگابایت یا 16 مگابیته
سرعت 4 جی گوشیم دو برابر همینه!
دوستان درطرح تعویض مودم وایمکس با td lt سیمکارت tdlt هم رایگان میدن یا فقط مودمو تنهامیدن
منظورم اینه وقتی تعویض میکنی مودمو میارن بازبایدبری دنبال خریدسیمکارت وفعال کردن سیمکارت و....
دوستان درطرح تعویض مودم وایمکس با td lt سیمکارت tdlt هم رایگان میدن یا فقط مودمو تنهامیدن
منظورم اینه وقتی تعویض میکنی مودمو میارن بازبایدبری دنبال خریدسیمکارت وفعال کردن سیمکارت و....
سیم کارت هم میدن که فعال نیست
یعنی باید ببریم خودمون فعالش کنیم .پس بسته 15 گیگی روش فعال نیست
یعنی باید ببریم خودمون فعالش کنیم .پس بسته 15 گیگی روش فعال نیست
اره باید فعال کنید
بعد بسته فعال میشه
enimonte
04-06-2017, 17:07
دوستانی که مودمشون را عوض کردند.موقع تعویض مدرکی ازتون گرفتند یا نه؟
greatpouya
04-06-2017, 17:11
فتوکپی کارت ملی مالک
بله
کپی کارت ملی
ممنون .هزینش چقدره ؟
هزینه چی؟
نعویض یا سیم کارت؟
فعال سازی سیمکارت منظورمه
الان با09366000000 تماس گرفتم میگه سیمکارت 3 روزبعد تحویل مودم خودکار فعال میشه
یکی که تعویض کرده بگه وضعیت فعال سازیش بالاخره چجوریه
nini bad
04-06-2017, 18:25
سلام دوستان چند سوال که گویا تکراری باشه
من مودم وایمکس برای تعویض درخواست دادم نکته اینجاست که چه مدل از مودم برای من ارسال میشه ؟
مودم من جعبه نداره تو سایت هم چیزی در این مورد نزده مشکلی برای تعویض نیست ؟
به نظر شما کدام مودم بهتره و کیفیت مناسب تری داره ؟
اگر سیم کارت lTE بجای سیم کارت td-lte داخل دستگاه قرار بدیم امکان استفاده از بسته های سیم کارت هم هست یا خیر ؟
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد مودم 4G M810 ایرانسل اطلاعاتی داره؟ تو نمایندگی 169 تومن میدن ولی متاسفانه تو سایت خود ایرانسل نیست این مدل. الان من میخوام بگیرم این رو ولی تردید دارم . ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در موردش داره بگه
ShadowDragon
04-06-2017, 18:56
جواب شما رو دادن دیگه! کارت ملی رو تحویل میدی 2-3 روز بعد فعال میشه
فعال سازی سیمکارت منظورمه
الان با09366000000 تماس گرفتم میگه سیمکارت 3 روزبعد تحویل مودم خودکار فعال میشه
یکی که تعویض کرده بگه وضعیت فعال سازیش بالاخره چجوریه
من مودم ZW101 خریدم که یه سیم کارت TD-LTE روش بود مامور پست کپی کارت ملیم رو گرفت و فرداش سیم کارت فعال شد و نیازی به مراجعه من به نمایندگی های ایرانسل نبود.
من مودم وایمکس برای تعویض درخواست دادم نکته اینجاست که چه مدل از مودم برای من ارسال میشه ؟
اگر سیم کارت lTE بجای سیم کارت td-lte داخل دستگاه قرار بدیم امکان استفاده از بسته های سیم کارت هم هست یا خیر ؟
احتمالا بهتون مودم B5142 میدن با 15 گیگ حجم هدیه. سیم کارت 4G معمولی هم کار میکنه تو مودم TD-LTE.
ShadowDragon
04-06-2017, 19:44
دوستان، سرعت دانلودتون تو idm چطوره؟
من میانگین 2 تا 3.5
mohammadgh6
04-06-2017, 21:29
اقایون این 15 گیگ هدیه رو ازکجا بفهمیم چقدر مونده .الان یه هفتست مال من از حجمش کم نمیشه هرچقدر هم دان میکنم بازم از حجمم کم نمیشه
ShadowDragon
04-06-2017, 21:53
اقایون این 15 گیگ هدیه رو ازکجا بفهمیم چقدر مونده .الان یه هفتست مال من از حجمش کم نمیشه هرچقدر هم دان میکنم بازم از حجمم کم نمیشه
15 گیگم هدیه یک ماهه داری، به خاطر اینه
mohammadgh6
04-06-2017, 22:02
نمیدونم کی شروع شده و چقدر زمان و حجم باقی مانده
نمیدونم کی شروع شده و چقدر زمان و حجم باقی مانده
برنامه ایرانسل من رو تو گوشیت نصب کن اونجا میتونی ببینی چقدر مونده
kandeloos1
05-06-2017, 08:49
من برای یکی از دوستان تو شهرستان با طرح تعویض 5142 گرفتم. مودم رو آوردن دادن و مشکلی الان هست اینه که دو تا گوشی با اینکه به مودم وصل هستن، هیچی باز نمیکنن ولی یه گوشی دیگه که سامسونگ هست بدون مشکل کار میکنه. دوستانی که 5142 دارن، یه لطف کنن بگن آیا تو نتظیمات مودم در قسمت وای فای، نتظیم خاصی هست برای همچین مشکلی؟ مثلا گزینه ای برای تغییر نوع تایپ وای فای؟ چون شهرستان هست و خودم هم از این نوع ندارم اصلا آشنا نیستم با این مودم ها. اصلا کسی همچین مشکلی داشته تا حالا؟
Tehranshahr
05-06-2017, 09:16
قضیه این 15گیگ چیه؟ برا منم فقط ۲تا بسته اصلی که خریدم رو نشون میده و حجمش هم کم نمیشه.
پ.ن: تو ecare ساعت بسته شبانه رو زده 2-14 ظاهرا زیاد کردن ساعتشو.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Saeed7Star
05-06-2017, 09:56
قضیه این 15گیگ چیه؟ برا منم فقط ۲تا بسته اصلی که خریدم رو نشون میده و حجمش هم کم نمیشه.
یه بسته 15 گیگ سه ماهست که 5 گیگش به صورت شبانه (2 تا 8 صبح) هست.
یه سؤال: برای استفاده از شبانه، باید اینترنت و قطع و وصل کنم یا خودش فعال میشه؟
Tehranshahr
05-06-2017, 10:44
یه بسته 15 گیگ سه ماهست که 5 گیگش به صورت شبانه (2 تا 8 صبح) هست.
یه سؤال: برای استفاده از شبانه، باید اینترنت و قطع و وصل کنم یا خودش فعال میشه؟
تو ecare اون 5گیگ رو زده 2-14
خودش اتوماتیکه.
shaw2360
05-06-2017, 11:18
دوستان، سرعت دانلودتون تو idm چطوره؟
من میانگین 2 تا 3.5
بین ۱۲۰ تا ۴۵۰ کیلوبایت. عالیه سرعتش البته اگر ۲۰ سال پیش بودم و مودم ۵۶K می داشتم.
مسخرست ایرانسل.
تست ۱۰۰ مگ روی ۱۷-۱۸ مگ تست میداد سایت اسپیدتست. الان که خرشون از پل گذشته سرعت اینه.
من برای یکی از دوستان تو شهرستان با طرح تعویض 5142 گرفتم. مودم رو آوردن دادن و مشکلی الان هست اینه که دو تا گوشی با اینکه به مودم وصل هستن، هیچی باز نمیکنن ولی یه گوشی دیگه که سامسونگ هست بدون مشکل کار میکنه. دوستانی که 5142 دارن، یه لطف کنن بگن آیا تو نتظیمات مودم در قسمت وای فای، نتظیم خاصی هست برای همچین مشکلی؟ مثلا گزینه ای برای تغییر نوع تایپ وای فای؟ چون شهرستان هست و خودم هم از این نوع ندارم اصلا آشنا نیستم با این مودم ها. اصلا کسی همچین مشکلی داشته تا حالا؟
مودم رو یکبار ریست فکتوری کنید
تنظیمات خاصی نداره
ir.ghost
05-06-2017, 13:59
این هم برای دوستان این 3تا پایینی مودم های مبین نت و 2تا ایرانسل هستند
این هم برای دوستان این 3تا پایینی مودم های مبین نت و 2تا ایرانسل هستند
واسه مجتمع هست؟
مودم پاینی ۵۱۴۲ هست؟
یه عکس هم از قدرت سیگنال مودم ها بذارید
سپاس
ir.ghost
05-06-2017, 14:22
واسه مجتمع هست؟
مودم پاینی ۵۱۴۲ هست؟
یه عکس هم از قدرت سیگنال مودم ها بذارید
سپاس
نه شخصی هست
نه شخصی هست
ماشاالله به شما [emoji16][emoji16]
همه چیز جوره
تست سرعت هم بذارین لطفا
از کدوم مدل راضی هستین
ظاهر وایرلس هم دارین
بالای مودم ۵۱۴۲ چیه؟ شبیه باکس هست یا مودم فضا باز؟
ir.ghost
05-06-2017, 15:06
ماشاالله به شما [emoji16][emoji16]
همه چیز جوره
تست سرعت هم بذارین لطفا
از کدوم مدل راضی هستین
ظاهر وایرلس هم دارین
بالای مودم ۵۱۴۲ چیه؟ شبیه باکس هست یا مودم فضا باز؟
یکی مودم airmaster مبین نت هست یکی z6000 ایرانسل
mehr1362
05-06-2017, 16:11
سلام
امروز مودم جدید LTE را دریافت کردم ( طرح تعویض وایمکس با TD-LTE )
الان نمیدونم چکارش کنم !
یعنی اینکه طرف اومد تحویل داد و رفت و الان نمیدونم فعال هست یا نیست .
و نمیدونم شناسه کاربری و رمز ورودش چی هست .
راهنمای کنید ببینم چه طوریه
greatpouya
05-06-2017, 16:52
سلام
الان نمیدونم چکارش کنم !
سیمو بذار توش استفاده کن، نشد ۱کی ۲روز صبر کن تا فعال شه
سلام
الان نمیدونم چکارش کنم !
مثل وایمکس نیست
خیلی راحت تر هست
میتونین تا زمان فعال شدن سیم کارت تی دی از سیم کارت معمولی واسه تست و پیدا کردن بهترین نقطه انتن دهی استفاده کنید
mario1234
05-06-2017, 17:42
سلام، دوستان من مودمو سه هفته پیش همراه سیمکارت تحویل گرفتم، موقع ثبت نام مودمو تغییر مالکیت دادم چون به نام پدرم بود، نمایندگی گفت بعد سه روز سیمکارت فعال میشه ولی الان بعد سه هفته فعال نشده بدتر اینکه هر وقت تماس میگیرم با 707 میگن در حال پیگیریم، ایا کسی تجربه ای داشته؟عادی اینقدر طول کشیدن،؟
سلام، دوستان من مودمو سه هفته پیش همراه سیمکارت تحویل گرفتم، موقع ثبت نام مودمو تغییر مالکیت دادم چون به نام پدرم بود، نمایندگی گفت بعد سه روز سیمکارت فعال میشه ولی الان بعد سه هفته فعال نشده بدتر اینکه هر وقت تماس میگیرم با 707 میگن در حال پیگیریم، ایا کسی تجربه ای داشته؟عادی اینقدر طول کشیدن،؟
منم وایمکس بنام شخص دیگری بود که بنام خودم زدم وسیم کارت بعد از چند روز فعال شد
بنظرم به نمایندکی ایرانسل یا دفاتر خدماتی مراجعه کنید پروندتون را نکاه کنن ببینن مشکل چیه
احتمال مدارک بدستشون نرسیده
greatpouya
05-06-2017, 18:18
بچها یه سوال، تلویزیون ایرانسل لنز با اینترنت TD هم رایگانه؟ یا فقط با اینترنت خط FDD؟
nini bad
05-06-2017, 19:17
کسی نظری نداره?
shaw2360
05-06-2017, 19:34
بچها یه سوال، تلویزیون ایرانسل لنز با اینترنت TD هم رایگانه؟ یا فقط با اینترنت خط FDD؟
من از ۷۰۷ پرسیدم گفت باید رایگان باشه. اگر کم شد میتونید شکایت ثبت کنید و سریعتر از بقیه شکایات بررسی میشه.
کسی نظری نداره?
الان ۵۱۴۲ میده
احتیاج به جعبه نداره
اگر منطقه خوب انتن بده همه مودم ها یکسان هست
بله امکان داره
جواب سوالاتون توی صفحه های دیگه هست
لطفا مطالعه کنید
greatpouya
05-06-2017, 21:07
من از ۷۰۷ پرسیدم گفت باید رایگان باشه. اگر کم شد میتونید شکایت ثبت کنید و سریعتر از بقیه شکایات بررسی میشه.
ممنونم
mehr1362
05-06-2017, 21:13
مثل وایمکس نیست
خیلی راحت تر هست
میتونین تا زمان فعال شدن سیم کارت تی دی از سیم کارت معمولی واسه تست و پیدا کردن بهترین نقطه انتن دهی استفاده کنید
زمانی که سیمکارتش فعال بشه پیامک میفرسته ؟
( موقع ثبت درخواست به صورت اینترنتی پیامک خرید را ارسال کرد )
برای کنترل حساب وایمکس و خرید بسته ها با استفاده از شناسه کاربری و رمز ورود تعرفه ها را انتخاب و خریداری میکردیم ، برای این چه طوزی هست ؟ مثلا خواستیم بسته ای را بخریم مثل وایمکس پنل کاربری نداره ؟
از شما و دوستی که بالاتر از شما جواب دادند ممنونم .
mehr1362
05-06-2017, 21:21
کسی نظری نداره?
اگر کارتنش را هم داشته باشید بهتون پس میده ! فقط خود مودم و آداپتور را میبره
من کابل لن وایمکس که هنوز آکبند داخل پلاستیکش بود را به طرف ندادم :n02: و اونم نخواست :n02:
mohammadgh6
05-06-2017, 23:06
دوست عزیز منظور از
ecare همون my irancell هستش؟
Tehranshahr
05-06-2017, 23:19
دوست عزیز منظور از
ecare همون my irancell هستش؟
خیر، ecare.irancell.ir
زمانی که سیمکارتش فعال بشه پیامک میفرسته ؟
( موقع ثبت درخواست به صورت اینترنتی پیامک خرید را ارسال کرد )
برای کنترل حساب وایمکس و خرید بسته ها با استفاده از شناسه کاربری و رمز ورود تعرفه ها را انتخاب و خریداری میکردیم ، برای این چه طوزی هست ؟ مثلا خواستیم بسته ای را بخریم مثل وایمکس پنل کاربری نداره ؟
از شما و دوستی که بالاتر از شما جواب دادند ممنونم .
از crm اس ام اس میاد
خرید بسته از طریق اپلیکیشن ایرانسل یا سایت ایرانسل انجام میشه
شناسه سرویس هم شماره سیمکارت تی دی هست
mohammadgh6
05-06-2017, 23:45
خیر، ecare.irancell.ir
برای td هم داره؟
Tehranshahr
06-06-2017, 00:18
برای td هم داره؟
برای td هم از همون قسمت تلفن همراه میشه رفت.
mehr1362
06-06-2017, 02:08
از crm اس ام اس میاد
خرید بسته از طریق اپلیکیشن ایرانسل یا سایت ایرانسل انجام میشه
شناسه سرویس هم شماره سیمکارت تی دی هست
خیلی لطف کردی رفیق ، مرسی:n40:
ممنونم که وقتت را میگذاری برای راهنمایی دیگران :n12:
قیمت هر گیگ ا یرانسل چقد هست برای اینترنت ثابت ؟
چون میخوام از adsl بیام ببینم میصرفه یا نه . چون مصرف روزانم بالاست قیمت بالا میفته برام . و اینکه مودم ایرانسل رو میشه برا مبیننت هم استفاده کرد یا نه ؟ چه مودمی بگیرم خوبه ؟
ShadowDragon
06-06-2017, 12:29
چون میخوام از adsl بیام ببینم میصرفه یا نه . چون مصرف روزانم بالاست قیمت بالا میفته برام . و اینکه مودم ایرانسل رو میشه برا مبیننت هم استفاده کرد یا نه ؟ چه مودمی بگیرم خوبه ؟
ضرر میکنینیا
رایگان هم نداره
arashsard
06-06-2017, 12:38
تجربه خودم در استفاده از ایرانسل ، اون چیزی که من استفاده کردن ، بقیه دوستان شاید شرایطشون فرق کنه . از نظر سرعت تاکید میکنم وقتی پ ر و ک س ی مثلا س ا ی ف و ن وصل میکنی واقعا بگم سرعت باز کردن صفحات فوق العادس یعنی چشم بزاری روو هم باز میکنه اما وقتی پ ر و ک س ی رو میبندی به دلایل مختلف حالا ساختار شبکه ایرانسل استارت شروع صفحه برای باز کردن خیلی کنده اما به محض شروع باز کردن چون تک کانکشن خیلی خوب داره صفحه زود میاد بالا . مثلا اینستگرام رو بدون پ ر و ک س ی باز میکنی اولش کلی فس فس میکنه بعد یهو باز میکنه . از نظر سرعت دانلود بسته به منطقه و سیگنال میشه گفت قابله قبوله . اما از نظر تعرفه بنظرم تعرفه های ۴جی معمولی تعرفه های متنوع تری داره . اما بطور کلی ای دی اس ال چون شبانه رایگان داره بنظرم بهتره . حالا مقدار تعرفه هاش و قیماتشو میتونی از خود سایت ایرانسل ببینی . نکته مثبتش اینه خیال از حجم دزدی راحت باشه . ایرانسل حجم نمیدوزده .
اره رفتم پرسیدم دیدم نمیصرفه مجبور شدم همون ای دی اس ال رو نگه دارم :| . حیف مبین نت پوشش نداره منطقه ما .:n37:
apple021
06-06-2017, 13:31
دوستان منظور از
بسته هدیه معادل، با خرید هر بسته چیه؟
یعنی من بسته بخرم همون بسته رو باز هدیه میده ؟عمرا اینی که گفتم باشه ولی معنیش چی میشه؟:n02::n29:
arashsard
06-06-2017, 14:08
اره رفتم پرسیدم دیدم نمیصرفه مجبور شدم همون ای دی اس ال رو نگه دارم :| . حیف مبین نت پوشش نداره منطقه ما .:n37:
واقعیتش ایرانسل بیشتر اون سرویس نامحدود یک ساعته و دو ساعته و سه ساعتش اگه سرعت دانلودت خوب باشه بیشتر دوستان اون رو ترجیح میدن . وگرنه برای وبگردی و بازی آنلاین و این دست موارد پیشنهاد ما ای دی اس ال هست .
دوستان منظور از
بسته هدیه معادل، با خرید هر بسته چیه؟
یعنی من بسته بخرم همون بسته رو باز هدیه میده ؟عمرا اینی که گفتم باشه ولی معنیش چی میشه؟
:n02::n29:
سلام
هر بسته ترافيكي كه بخري
تا يك ماه معادل اون بسته ترافيك ميگيري
مثلا ١٥٠ گيگ بگيري براي يك ماه ١٥٠ تا ديگه هم اضافه ميشه
از ماه بعدي همان ١٥٠ هديه هر چقدر مانده باشه حذف ميشه
لامصبا حداقل ٣ ماه نكردند اخه يكماه خيلي بي انصافيه
mirsina1979
06-06-2017, 20:24
کسی با این سرویس بازی انلاین میکنه یانه؟
من سرعت دانلودم 5-6 مگ هستش ولی نمیدونم چرا تو ps4 وقتی میخواد اپدیت بازی رو دانلود کنه خیلی کند میشه؟
mirsina1979
06-06-2017, 20:39
-----------------------
mirsina1979
06-06-2017, 20:43
ن
مال من بدو چیز پی ان تایپ3 هستش
با adsl شاتل تایپ 2
چه طور روش چیز پی ان وصل کردید میشه راهنمایی کنید
کسی با این سرویس بازی انلاین میکنه یانه؟
من سرعت دانلودم 5-6 مگ هستش ولی نمیدونم چرا تو ps4 وقتی میخواد اپدیت بازی رو دانلود کنه خیلی کند میشه؟
من با موبایل بازی میکنم بعضی وقتا مشکل ساز میشه
احتمالا چون سرعت تک لینک کم هست
سلام. دوستان به نظرتون مودم وایمکس را با این مودمی که میدن عوض کنیم یا نه؟ مدل مودمش b5142ه؟ بد نیست مودمش؟
aliprince
06-06-2017, 21:27
خب باید بگم که بعد دو هفته که استفاده نکردم مودم رو روشن کردم و دیدم ۴ خط انتن پر شده. قبلا یک خط بود و گاهی میشد دوخط
سلام. دوستان به نظرتون مودم وایمکس را با این مودمی که میدن عوض کنیم یا نه؟ مدل مودمش b5142ه؟ بد نیست مودمش؟
اگر استفاده نمکنید از وایمکس تعویض کنید
مودم بدی نیست
من راضیم با یک خط انتن
arasholiver007
06-06-2017, 22:16
سلام دوستان من مشکلم رو گفته بودم گفتم که مودم فضای باز دارم zw101 نصب میکنم اما بعد یه رو همه چی خراب میشه
حالا من جای مودم رو عوض کردم به وسیله لوله بدون استفاده مودم رو روی لوله بستم با ارتفاع بالاتر نصب کردم تا الان که همه چی خوبه سرعتم هم خوبه اینم عکس از مودم نصب شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arasholiver007
06-06-2017, 22:17
سلام دوستان من مشکلم رو گفته بودم گفتم که مودم فضای باز دارم zw101 نصب میکنم اما بعد یه رو همه چی خراب میشه
حالا من جای مودم رو عوض کردم به وسیله لوله بدون استفاده مودم رو روی لوله بستم با ارتفاع بالاتر نصب کردم تا الان که همه چی خوبه سرعتم هم خوبه اینم عکس از مودم نصب شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ظمن کابل رو هم عوض نکردم تست سرعت هم میزارم
عکس ها باز نمیشه
اگه میشه از میله و نحوه مهار کردنش به دیوار عکس بذارید
arasholiver007
06-06-2017, 22:44
عکس ها باز نمیشه
اگه میشه از میله و نحوه مهار کردنش به دیوار عکس بذارید
دوست عزیز من با دو تا لب تاب و گوشی تست کردم عکسها باز میشه چشم فردا از نحوه مهار کردن لوله عکس میزارم با تناب لوله رو به حفاظ نرده پشت بوم سفت کردم و سیم سیخیم هم دورش پیچیدم
با 2 عدد بست استیل حلقه ایی که از تاسیساتی قابل خرید هست حتما موقع بستن از کسی کمک بگیرین که که لوله سقوط نکنه که خطرناکه
Black.Hawk
06-06-2017, 23:05
ن
مال من بدو چیز پی ان تایپ3 هستش
با adsl شاتل تایپ 2
چه طور روش چیز پی ان وصل کردید میشه راهنمایی کنید
من یه روتر خریدم که میشه وی... ان رو روش ست کرد و اینطوری همه دستگاه های داخل خونه رو پوشش بده دیگه نخواد دونه دونه تنظیمات انجام بدم...
روتر های جدید اکثرا امکانش رو دارن اما اونایی که ارزون هستن پردازنده و رم پایینی دارن و همین باعث میشه افت سرعت پیدا کنین
mirsina1979
06-06-2017, 23:15
من یه روتر خریدم که میشه وی... ان رو روش ست کرد و اینطوری همه دستگاه های داخل خونه رو پوشش بده دیگه نخواد دونه دونه تنظیمات انجام بدم...
روتر های جدید اکثرا امکانش رو دارن اما اونایی که ارزون هستن پردازنده و رم پایینی دارن و همین باعث میشه افت سرعت پیدا کنین
پس به درد بازی انلاین نمیخوره:n23::n23:
Black.Hawk
06-06-2017, 23:24
پس به درد بازی انلاین نمیخوره:n23::n23:
مدل روتر من لینکسیس wrt1200ac هست و هیچ افت سرعتی از سمت روتر بوجود نمیاره... برا بازی باید سروری که وی... ان روش هست با کیفیت باشه من امتحان کردم بازی آنلاین نسبتا خوب اجرا میشه بعلاوه برنامه هایی مثه یوتیوب هم روی ps4 راحت اجرا میشه و با کیفیت خوبی ویدیو استریم میکنه...
مدل روتر من لینکسیس wrt1200ac هست و هیچ افت سرعتی از سمت روتر بوجود نمیاره... برا بازی باید سروری که وی... ان روش هست با کیفیت باشه من امتحان کردم بازی آنلاین نسبتا خوب اجرا میشه بعلاوه برنامه هایی مثه یوتیوب هم روی ps4 راحت اجرا میشه و با کیفیت خوبی ویدیو استریم میکنه...
با فیرم ور پیش فدض خودش اپن فندق کانکت میشی یا DDRT یا تومیتو ریختی روش؟
arashsard
07-06-2017, 01:58
دوست من وی پی ان رو از کجا خریداری میکنی ؟ میشه آدرسش رو بدی ؟
mohammadgh6
07-06-2017, 02:06
داداش مودم فضای باز برقش چطوری تامین میشه؟
دوم .باید حتما کابل لن باشه؟
از poe
بله
دستگاهی هست که یک قسمت ورودی لن و پاور داره و یک خروجی لن
البته مدل مختلف توی بازار هست
arasholiver007
07-06-2017, 03:54
دوستمون راهنمایی کردن خدمتتون
دوستمون راهنمایی کردن خدمتتون
جسارت نباشه از شما پرسیدن
با اجازه
من کار شما رو راحت کردم
Black.Hawk
07-06-2017, 07:15
با فیرم ور پیش فدض خودش اپن فندق کانکت میشی یا DDRT یا تومیتو ریختی روش؟
نه من همون روز اول ddwrt ریختم روش... پیش فرض خودش هم فک کنم میشد اما امکاناتش خیلی کمتر بود...
چندروز بود چراغ مودمم رو یک خط چشمک زن بود و وصل نمیشد.چون لب مرز پوشش داخلی هستم فکر کردم بخاطر آنتن دهی هست و کلی مودم رو جابجا کردم و وصل نشد در صورتی که قبلا با دوخط وصل میشد.آخر زنگ زدم پشتیبانی گفت چون مدارک شما دستمون نرسیده بعد از 15روز حساب شما رو مسدود کردیم تا مدارک بیاد(همون اول که مودم رو گرفتم فعال بود)بعد دو ساعت باز سیمکارتم فعال شد و داره کار میکنه.با خودشون درگیرن اینا
من 5 روزه طرح تعویض شرکت کردم پولشم دادم ولی هنوز هیچ خبری نشده .....:n13:
من 5 روزه طرح تعویض شرکت کردم پولشم دادم ولی هنوز هیچ خبری نشده .....:n13:
از چه طریق اقدام کردین؟
hesam 63
08-06-2017, 13:26
من هم یکی از سه مودم وایمکسم شناسش صلب امتیاز شده و گفتن فعلا نمیشه تعویض کنی شاید در آینده طرح تعویضشون رو بزاریم،منم فقط همون دوتا رو تعویض کردم.
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
با یک شناسه که واسه یه نفر دیگه بود تست کردم و در کمال تعجب واسه اون اوکی بود.
من از ایرانسل ترابرد کرده بودم به همراه اول و ممکنه به خاطرش تو لیست سیاه قرار گرفته باشم.
من ازسایت ایرانسل اقدام کردم
همه چیزم درست بود منظورم مدارک هست
اماهنوزخبری نشده
nini bad
08-06-2017, 16:44
سلام
من از طرح تعویض مودم وایمکس استفاده کردم بعد از 4.5 روز مودم فرستاده شد
مودم B-5142
منطقه ما تحت پوشش بود در نقشه اما مودم فقط یک انتن داشت
دو تا تست با سرور های داخلی گرفته شد اولی با سیم کارت مخصوص اینترنت ثابت تست دوم با سیم کارت دایمی است.
سلام دوستان
کسی فیرمور خود ایرانسل واسه zw101 رو داره؟
لطف کنین لینکش رو واسم بزارین
ممنون
سلام
من از طرح تعویض مودم وایمکس استفاده کردم بعد از 4.5 روز مودم فرستاده شد
مودم B-5142
منطقه ما تحت پوشش بود در نقشه اما مودم فقط یک انتن داشت
دو تا تست با سرور های داخلی گرفته شد اولی با سیم کارت مخصوص اینترنت ثابت تست دوم با سیم کارت دایمی است.
اداره پست برات اورد یامامور ایرانسل .مودم قبلیتو همونوقت تحویل دادی یانه.وسیمکارتش چندوقت بعد فعال شدبرات
greatpouya
08-06-2017, 17:20
دوستان کسی از مودم cat6 واسه td استفاده میکنه؟ مثل E5186 هواوی.
اگر کسی هست لطفا تست سرعتی بگیرید و بذارید تا ببینیم ۴.۵ td چه فرقی از نظر سرعت با الانش داره
nini bad
08-06-2017, 17:22
اداره پست برات اورد یامامور ایرانسل .مودم قبلیتو همونوقت تحویل دادی یانه.وسیمکارتش چندوقت بعد فعال شدبرات
کارمند ایرانسل بود ...
مودم وایمکس همان موقغ تحویل گرفت.
سیم کارت تا وارد مودم کردم فعال بود.
ir.ghost
08-06-2017, 17:24
دوستان کسی از مودم cat6 واسه td استفاده میکنه؟ مثل E5186 هواوی.
اگر کسی هست لطفا تست سرعتی بگیرید و بذارید تا ببینیم ۴.۵ td چه فرقی از نظر سرعت با الانش داره
باند 42-43 رو ساپورت نمیکنه
greatpouya
08-06-2017, 17:25
باند 42-43 رو ساپورت نمیکنه
مودمی هست در بازار که بشه نسل ۴.۵ td هم استفاده کنیم؟
ir.ghost
08-06-2017, 17:30
تا جایی که من اطلاع دارم نه
ShadowDragon
09-06-2017, 13:36
دوستان چند صفحه پیش سوال کردم که من یه مودم adsl تندا دارم و میخوام از wifi اون و اینترنت TD استفاده کنم ، یکی از دوستان زحمت کشید حتی با عکس توضیح داد
WAN رو فعال.کنم و فقط همین!
اما کار نکرد ، یعنی صفحه باز نمیکنه، اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه
Edit: درست شد، رو مودم زده wan 4 اما تنظیمات زده 3
کابل رو به 3 وصل کردم درست شد اما ip مودم، مودم TD رو باز میکنه و مودم تندا ، با اینکه با وای فایش وصلم، باز نمیشه
shahabi.a
09-06-2017, 13:38
سلام دوستان
الان آخرین فریمور Z6000 چی اومده؟ممنون
sadeghbb
09-06-2017, 15:44
مودمی هست در بازار که بشه نسل ۴.۵ td هم استفاده کنیم؟
میگن این مدل ساپورت میکنه ... قصد دارم بگیرم یکیE5186-22a
دوستان چند صفحه پیش سوال کردم که من یه مودم adsl تندا دارم و میخوام از wifi اون و اینترنت TD استفاده کنم ، یکی از دوستان زحمت کشید حتی با عکس توضیح داد
کابل رو به 3 وصل کردم درست شد اما ip مودم، مودم TD رو باز میکنه و مودم تندا ، با اینکه با وای فایش وصلم، باز نمیشه
Dhcp كدام مودم روشن هست؟
بايد اي پي يكي از مودم را تعويض كنيد و البته بايد توي رنج dhcp باشه
Dhcp كدام مودم روشن هست؟
Td ايرانسل رو ساپورت نميكنه متاسفانه
در كل مودم خوبي هست
ولي بخاطر فركانس ايرانسل كمتر مدلي هست كه ساپورت كنه
greatpouya
09-06-2017, 16:23
این ۴.۵ هست. ولی به همون ۴.۵ عادیش وصل میشه، نه td
که البته ۴.۵ معمولیشم سرعتش کمتر این نیست اصلا، بلکه گاهی بیشتر.
sadeghbb
09-06-2017, 16:59
تا اونجایی که دوستان میگفتن سرعت 4.5 بالاتر از td هست تا اینجا البته ... !
greatpouya
09-06-2017, 19:16
Td
هم ۴.۵ شده.
ولی خوب اصولا سرعت روی فناوری fdd بالاتر از tdd هست با همون رده کتگوری.
ShadowDragon
09-06-2017, 21:20
Dhcp كدام مودم روشن هست؟
دست نزدم و اصلا نمیدونم چیه باید چی بزارم؟
اصلا مگه میشه ip خود مودم رو عوض کرد؟
Wan رو مودم 4 ولی تو تنظیمات 3 ، یه بار شانسی کار کرد اما بعد دوباره باگ شد.... به ۴ وصل میکنم صفحه اول تندا اوکی میشه و 3 میزنم اررور میده اما یه بار کار کرده
ShadowDragon
09-06-2017, 21:34
واقعا سرعتا به چه دردی میخوره؟ با این حجم محدود.... تا حالا چند بار بستم همین طوری تو ویندوز 0 شده ( نه گوشی)
کافیه یه بار یه اپ بدون اجازه دان کنه، 2 دقیقه ای حجم 0....
Net limiter هم نصب دارم، کلا بیخیالش شدم، اصلا تنظیماتش مشخص نیست
همه چی رو بلاک کردم و فقط 3-4 تا اپ مورد نظر رو اجازه دادم ولی کلا ویندوز از کار میافته!!!!
Svhost رو هم باز بزارم، باز از اون دانلودای بی اجازه دارم
ویندوز اپدیت رو هم تو رجیستری بلاک کردم اما تاثر نداشت
اینا رو گفتم که بگم واقعا سرعت مهم نیست و مشکل اصلی ما حجمه! دوران فلاپی و cd گذشته اما نت ما با اون حجم هاست
دست نزدم و اصلا نمیدونم چیه باید چی بزارم؟
اصلا مگه میشه ip خود مودم رو عوض کرد؟
Wan رو مودم 4 ولی تو تنظیمات 3 ، یه بار شانسی کار کرد اما بعد دوباره باگ شد.... به ۴ وصل میکنم صفحه اول تندا اوکی میشه و 3 میزنم اررور میده اما یه بار کار کرده
بله ميشه اي پي روعوض كرد
مدل دستگاه تون چيه؟
واسه اينكه تداخل نداشته باشن بايد اي پي يكدوم رو عوض كرد
مثلا ١٩٢.١٦٨.١.٢
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.