ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

ShadowDragon
11-07-2017, 18:10
من که توی این یک ماه مشکلی با 5142 نداشتم. همیشه هم 4 یا 5 چراغ روشن داره. تازه مودم رو توی دورترین نقطه نسبت به پنجره گذاشتم.
تنها نکات منفی اش هم به نظرم یکی اندازه بزرگ و قیافه قدیمی و داغون مودم و یکی هم نداشتن کلید روشن / خاموش هست.

5142 مودم خوبیه
تایید میشه
مشکلی نداره، منم 4-5 خط جاهای مختلف خونه انتن دارم

isbn
11-07-2017, 18:19
سلام دوستان مودم انتن ميگيره يعني مشخصات سيگنا ميزنه ولي كانكت و رجيستر نميشه به شبكه چه با خودم سيم تي دي چه با سيم معمولي الان اينجوري شده خواستم ببينم كسه ديگه اي اين مشكل رو داره ؟

reza-habibi
11-07-2017, 22:47
سلام من مودم tk-2510 با بسته 100 گیگ گرفتم و ظاهرا فعال هم هست چون تو برنامه ایرانسل من نشونش میده .
ولی با سیم کارت خودش مرتب خط سیگنال اول چشمک زن هست و همینطور وقتی سیم کارت معمولی فورجی هم میزارم فقط چشمک میزنه کسی میتونه راهنمایی کنه
چون چند بار با 707 تماس گرفتم و نزدیک 20 دقیقه پشت خط بودم و هیچ

isbn
11-07-2017, 22:55
سلام من مودم tk-2510 با بسته 100 گیگ گرفتم و ظاهرا فعال هم هست چون تو برنامه ایرانسل من نشونش میده .
ولی با سیم کارت خودش مرتب خط سیگنال اول چشمک زن هست و همینطور وقتی سیم کارت معمولی فورجی هم میزارم فقط چشمک میزنه کسی میتونه راهنمایی کنه
منم دقيق همين مشكل رو دارم البته روزاي قبل كه اوكي بود نميدونم چي شد از ساعت ٧ امروز كه رسيدم خونه كلا چشمك ميزنه و وصل نميشه ! مودم و بسته هم مثل شماست روز شنبه من فعال كردم
محدوده پاسداران هستم

abedinam
11-07-2017, 23:43
سلام دوستان وضعیت پینگ در مودم ال تی ای چطوره به خارج از ایران 4.2.2.1 مثلا نوسان زیاد داره ؟
مودم های ال تی ای ایرانسل قابلیت دادن مک ادرس برای سکوریتی وای فای داره ؟ پورت فورواردینگ چطور اینها تو پنلش هست ؟ مرسی

ShadowDragon
11-07-2017, 23:45
دوستان، کسی از رایتل رو ps4 استفاده.کرده؟
Nat typesh چنده؟
یکی از دوستان گفتن ولی میخوام مطمین شم چون ایرانسل هم بعضی ها گفتن که 2 ه
خواهشا کسی اطلاع داره، سریع تر جواب بده ، خیلی مهمه

این منو قندون مودم ها کارم میکنه؟ میشه ست کرد رو.مودم؟

bagherijan
11-07-2017, 23:49
دوستان شما وقتی مودم رو با بسته ترافیک میخرید بضورت پیش فرض 100 مگ تست داره که اون بدون ثبتنام هم فعاله و بعضی ها اون رو مصرف میکنن و ثبتنام شون هم هنوز کامل نشده برای همین قطع میشه نت شون

bagherijan
11-07-2017, 23:56
دوست عزیز نیاز به این همه تلاش نبود بچه ها قبلا گفته بودند مال این شرکت هست
اون دی ۳۵۰ هم مال اینجا هست
ولی اون شرکت فیرم ور نمیده حتی کسانی ایمیل زده بودند
حتی احتمال داره اصلا فیرم ور کارخونه نداشته باشه و بسته به اپراتور و درخواست براش تولید کنند
شاید بتونین فیرم ور مال اپراتورهای دیگه رو براش پیدا کنید

من ندیدم کسی در مورد مودم TK-2510 چیزهایی که من گفتم رو گفته باشه! سپاس

ir.ghost
12-07-2017, 00:02
z6000 به نسبت 5142 شاهه
در شرایط یکسان z6000 بین 60تا 64مگ دانلود داره ولی 5142 حداکثر 40

کارت شبکه TD LTE مودم تعیین کننده هست نه شکلش

alireza_pes33
12-07-2017, 00:24
من فکر کردم خرید زدی..‌
اگه تعویض کردی که باید ۵۱۴۳ میدادن.
پیگیرش شو،حتما عوض میکنن
عزیز به نظر من و اکثر دوستان مودم 2101 از 5142 بهتره.:n01:

alireza_pes33
12-07-2017, 00:29
واس من که فعال نشده ولی وقتی میندازم همون چراغ فقط چشمک میزنه.
برای فعالسازی هم گفتن پیگیری میشه. یکشنبه مودم اومده ولی هنوز سیم کارت فعال نشده.

ShadowDragon
12-07-2017, 05:36
دوستان، کسی از رایتل رو ps4 استفاده.کرده؟
Nat typesh چنده؟
یکی از دوستان گفتن ولی میخوام مطمین شم چون ایرانسل هم بعضی ها گفتن که 2 ه
خواهشا کسی اطلاع داره، سریع تر جواب بده ، خیلی مهمه

این منو قندون مودم ها کارم میکنه؟ میشه ست کرد رو.مودم؟

لدفا از اطلاعات دریغ.نفرمایید!
کسی از رایتل استفاده نکرده؟

isbn
12-07-2017, 09:31
واس من که فعال نشده ولی وقتی میندازم همون چراغ فقط چشمک میزنه.
برای فعالسازی هم گفتن پیگیری میشه. یکشنبه مودم اومده ولی هنوز سیم کارت فعال نشده.
براي من سيم كارت فعاله از ديروز اينجور شده صبحم چك كردم بازم چشمك زن بود !! حتي سيم معمولي هم ميذارم چشمك ميزنه

Gamemaster
12-07-2017, 09:34
براي من سيم كارت فعاله از ديروز اينجور شده صبحم چك كردم بازم چشمك زن بود !! حتي سيم معمولي هم ميذارم چشمك ميزنه
اگه فعاله و کار نمیکنه با ایرانسل تماس بگیرین

isbn
12-07-2017, 09:55
اگه فعاله و کار نمیکنه با ایرانسل تماس بگیرین
تماس گرفتم ميگه مشكلي نداره حسابتون فعاله مودم ريست كنيد جا به جاش كنيد من همه كاري كردم نشد كه نشد ! خلاصه پيچوند گفت دادم پيگيري پوشش منطقتون پشتيباني تماس ميگيره و فلان الان كلا تو كانفينگ مودم مشخصات سيگنال مياد كه عالي هم هست sinr ٢٥ ولي چشمك زن ميمونه شبكه رو هم ميزنه ايرانسل ولي كانكت نميشه !!

jjefri
12-07-2017, 10:01
کلی مودم آشغال مونده بود رو دستشون،با این تزفند حجم ۱۰۰ گیگ همه رو فروووختن.
واسه من چشمک زن نیست،ولی فقط یه آنتن داره و دم به دقیقه هم قطع و وصل میشه.

arashsard
12-07-2017, 10:06
اگه حیاطتتون یا پشت بومتون پریز برق داره ببر اونجاها تست کن مخصوصا پشت بوم . اگه پیز هم نداره به سه راهه برق بکش . اونجا مطمئننا با سیم معمولی آنتن میگیری ،

ne71
12-07-2017, 10:13
سلام دوستان وضعیت پینگ در مودم ال تی ای چطوره به خارج از ایران 4.2.2.1 مثلا نوسان زیاد داره ؟
مودم های ال تی ای ایرانسل قابلیت دادن مک ادرس برای سکوریتی وای فای داره ؟ پورت فورواردینگ چطور اینها تو پنلش هست ؟ مرسی
معمولاً بین 130 تا 150 ms است.
بله. بله. تازه قابلیت اتصال به وی پی ان رو هم داره.

isbn
12-07-2017, 10:13
اگه حیاطتتون یا پشت بومتون پریز برق داره ببر اونجاها تست کن مخصوصا پشت بوم . اگه پیز هم نداره به سه راهه برق بکش . اونجا مطمئننا با سیم معمولی آنتن میگیری ،
نه اخه از شنبه من گرفتم و اوكي بود و بهترين كيفيت سيگنال رو ميده حتي همين الانم گفتم توي كانفينگ مودم كه ميرم مسخصات سيگنال دريافتي رو ميزنه و مثل سابق هست اما فقط كانكت نميشه به شبكه !!! اين عجيبه مشكل سيگنال نداره كه نتونه وصل شه ! نميدونم يارو ميگفت چون سيم معمولي انداختي توش اينجوري شده و نبايد بندازي !!! الان با سيم معمولي هم وصل نميشه و فقط همونطور كه گفتم مشخصات سيگنال دريافتي رو ميزنه كه تو رده عالي هست

soheilsh
12-07-2017, 10:25
امروز کرج انتن هست همه چی اوکیه ولی وصل نمیشه ، همش چشمک میزنه ، مودم 2101 و 2510

ne71
12-07-2017, 10:39
نه اخه از شنبه من گرفتم و اوكي بود و بهترين كيفيت سيگنال رو ميده حتي همين الانم گفتم توي كانفينگ مودم كه ميرم مسخصات سيگنال دريافتي رو ميزنه و مثل سابق هست اما فقط كانكت نميشه به شبكه !!! اين عجيبه مشكل سيگنال نداره كه نتونه وصل شه ! نميدونم يارو ميگفت چون سيم معمولي انداختي توش اينجوري شده و نبايد بندازي !!! الان با سيم معمولي هم وصل نميشه و فقط همونطور كه گفتم مشخصات سيگنال دريافتي رو ميزنه كه تو رده عالي هست
ربطی به سیم معمولی نداره. فقط وقتی میخوای سیم کارت رو عوض کنی باید مودم خاموش باشه.

arashsard
12-07-2017, 11:40
ببینید آنتن دارید ؟ یا ضربدر قرمز روشه ؟ از توی پنل خود مودم نگاه کنید . اینکه سیم کارت معمولی انداختین مشکل ایجاد شده یه حرفی بوده از اون حرفا . خیلی از بچه های همینجا دارن از سیم کارت معمولی رو مودم تی دیشون استفاده میکنن. این دلیلش نیست . ببینید من هم با مودم بیرونی Zw101 همین مشکل برام ایجاد شد . مودم رو وصل کردم جایی که بهترین سیگنال رو داره . فرداش دیدم آنتن نمیگیره ولی سیگنال دادم . اول فکر کردم مشکل از طرف ایرانسله بعد نیم روز گفتم برم مودم رو باز کنم یه تغیرر جا بدم که درست شد . بنظرم اگه الان درون منزل هستید . خیلی کار سختی نیست . مودم رو ببرید توی فضای باز مخصوصا پشت بام . اونجا هم تست کنید . اینکه سیم کارتتونم غیر فعال شده اینم نیست . چون شما معمولی هم که مطمئن هستید سیم کارتتون فعاله بازم همین مشکل هست .

isbn
12-07-2017, 12:05
ببینید آنتن دارید ؟ یا ضربدر قرمز روشه ؟ از توی پنل خود مودم نگاه کنید . اینکه سیم کارت معمولی انداختین مشکل ایجاد شده یه حرفی بوده از اون حرفا . خیلی از بچه های همینجا دارن از سیم کارت معمولی رو مودم تی دیشون استفاده میکنن. این دلیلش نیست . ببینید من هم با مودم بیرونی Zw101 همین مشکل برام ایجاد شد . مودم رو وصل کردم جایی که بهترین سیگنال رو داره . فرداش دیدم آنتن نمیگیره ولی سیگنال دادم . اول فکر کردم مشکل از طرف ایرانسله بعد نیم روز گفتم برم مودم رو باز کنم یه تغیرر جا بدم که درست شد . بنظرم اگه الان درون منزل هستید . خیلی کار سختی نیست . مودم رو ببرید توی فضای باز مخصوصا پشت بام . اونجا هم تست کنید . اینکه سیم کارتتونم غیر فعال شده اینم نیست . چون شما معمولی هم که مطمئن هستید سیم کارتتون فعاله بازم همین مشکل هست .
ضربدر هست ولي مشخصات سيگنال مثل. Cinr و snir مياد حالا برم خونه جابه جا ميكنم ولي الان جايي كه هست بهترين جاي ممكنه و حدود ٣ ساعتي وقت صرف كردم كه بتونم بهترين جا رو پيدا كنم دماني كه وصل بود ٤ خط انتن رو داشت

mohammadgh6
12-07-2017, 13:03
z6000 به نسبت 5142 شاهه
در شرایط یکسان z6000 بین 60تا 64مگ دانلود داره ولی 5142 حداکثر 40

کارت شبکه TD LTE مودم تعیین کننده هست نه شکلش
منم z6000دارم حرف نداره با همه مقایسه کردم 20نمرش

arashsard
12-07-2017, 13:34
ضربدر هست ولي مشخصات سيگنال مثل. Cinr و snir مياد حالا برم خونه جابه جا ميكنم ولي الان جايي كه هست بهترين جاي ممكنه و حدود ٣ ساعتي وقت صرف كردم كه بتونم بهترين جا رو پيدا كنم دماني كه وصل بود ٤ خط انتن رو داشت
دقیقا همین مشکل من بود . منم رو آنتنم ضربدر بود . صد بار رست کردم درست نشد . توی استیتوس مینوشت نات ساپورتید . ولی شبکه ایرانسل وصل بود . مودمم چون خارجی بود باز کردنش خیلی مکافات بود . دیگه رفتم تغییر دادم دیدم زود آنتن گرفت .

ShadowDragon
12-07-2017, 14:43
معمولاً بین 130 تا 150 ms است.
بله. بله. تازه قابلیت اتصال به وی پی ان رو هم داره.

Port forwarding ش الکیه ، کار نمیکنه که!

isbn
12-07-2017, 18:23
دقیقا همین مشکل من بود . منم رو آنتنم ضربدر بود . صد بار رست کردم درست نشد . توی استیتوس مینوشت نات ساپورتید . ولی شبکه ایرانسل وصل بود . مودمم چون خارجی بود باز کردنش خیلی مکافات بود . دیگه رفتم تغییر دادم دیدم زود آنتن گرفت .
درست نشد كه نشد !! نميدونم چه مرگشه يعني مودم مرخص شده ؟ شايدم مك ادرس مودم رو بلاك كردن خودشون ! و تشخيص نميده مودم ايرانسله و نميذاره وصل شه

امیر انصاری
12-07-2017, 21:04
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم.
چند وقته هر چی تست سرعت می‌گیرم، تقریباً از 12 مگابیت بالاتر نمی‌ره، اونم با سرور ایران. در حالی که قبلاً تا 60 مگابیتم می‌رفت.
زنگ زدم 707، گفتن این سرعت که نرماله.
گفتم: اگر این سرعتو می‌خواستم که خب ای‌دی‌اس‌ال بود. تازه، این سرعت خیلی از تری‌جی بالاتر نیست. این همه پول ندادم که سرعتم 12 مگ باشه.
بعد گفت: شاید سیگنال خوب نیست.
گفتم: اون سرعتای بالایی که گفتم با همین سیگنال بود، مودم همینجای فعلی بود.
گفتش مودمو ریست کن، اگر سرعتت بهتر نشد، دوباره زنگ بزن.
آقا ما ریست کردیم، درست شد. سرعت بالای 40 مگابیت شد، مثل قبل. اما نیم ساعتم دووم نیاورد. دوباره همون آش و همون کاسه.
انگار خودشون سرعتو محدود کردن که از 12 مگابیت بالاتر نره.
اولش که تست سرعت شروع می‌شه، سرعت یهو تا 25 یا 30 مگابیت میره، بعدش میاد زیر 12 مگابیت.
می‌خواستم ببینم کسی همچین مشکی داره؟ راه حلی تنظیمی سراغ ندارین تو مودم اعمال کنم درست شه؟

Gamemaster
12-07-2017, 21:51
منم مشکلی شبیه شماداشتم با این تفاسیر
تک انتن اوایل برام رو ۸مگابایت بود
بعد مدتی اومد شد ۵مگابایت
بعد انتن شده ۲تا سرعت شده همون ۸ سابق
هرچی هست دست خودشونه احتمالا اوایل باز گزاشته بودن برای جلب بیشتر

arashsard
13-07-2017, 00:52
درست نشد كه نشد !! نميدونم چه مرگشه يعني مودم مرخص شده ؟ شايدم مك ادرس مودم رو بلاك كردن خودشون ! و تشخيص نميده مودم ايرانسله و نميذاره وصل شه
شاید مشکل از دکل منطقتون باشه . اگه بتونید یه منطقه دیگه تست کنید . فکر کنم مودمتون رست فکتوری داشته باشه . یه رست فکتوری هم کنید بد نیست .

isbn
13-07-2017, 08:22
شاید مشکل از دکل منطقتون باشه . اگه بتونید یه منطقه دیگه تست کنید . فکر کنم مودمتون رست فکتوری داشته باشه . یه رست فکتوری هم کنید بد نیست .
ريست فكتوري هم كردم همون دكل بايد باشه

حیزون
13-07-2017, 10:38
دوستان من بر خودم واجب دونستم یک تک نکته دیگر اشاره کنم ، و اون هم اینکه در سایت ایرانسل که اخیرا زده اگه هیتلر شکن بزنی حجم مصرفی دو برابر حساب میشه .. این ضریب 2 نیست و آنها دروغ گفته اند .. بیشتر مثل 4 ، 6 ^ یا حتی 10 میمونه . شما هیتلر شکن بزن اگه 100 گیگ هم داشته باشی بعد از نیم ساعت تموم میشه

ShadowDragon
13-07-2017, 11:02
تو تنظیمات 5142 چیزی هست که کانکشن رو دستی متوف کرد؟

arashsard
13-07-2017, 11:03
دوستان من بر خودم واجب دونستم یک تک نکته دیگر اشاره کنم ، و اون هم اینکه در سایت ایرانسل که اخیرا زده اگه هیتلر شکن بزنی حجم مصرفی دو برابر حساب میشه .. این ضریب 2 نیست و آنها دروغ گفته اند .. بیشتر مثل 4 ، 6 ^ یا حتی 10 میمونه . شما هیتلر شکن بزن اگه 100 گیگ هم داشته باشی بعد از نیم ساعت تموم میشه
رفیق میشه لینکی که سایت ایرانسل زده استفاده از هیلتر شکن دو برابر حجم کم میکنه بدی .

حیزون
13-07-2017, 11:08
رفیق میشه لینکی که سایت ایرانسل زده استفاده از هیلتر شکن دو برابر حجم کم میکنه بدی .

میگردم ببینم کجا بود یادم نیست ، تو قسمت ثبت نام نی دی بود فک کنم .. ثبت نام و خرید مودم .. ببینم هنوز هست ..

حیزون
13-07-2017, 11:24

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یه چشمه ش فقط ، لینک ایرانسل رو هم پیدا میکنم

فیلترشکن استفاده نکنید، تعرفه آزاد حساب می‌شود! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در چند روز اخیر، ماجرای تخفیف ندادن ایرانسل به برخی کاربران اینترنتی، حاشیه‌هایی را ایجاد کرده است. پس از خبر کاهش تعرفه مصرف آزاد اینترنت برای دریافت محتوای شماری از وب سایت‌های ایرانی، این دومین خبر پیرامون اپراتورهای تلفن همراه و خدمات اینترنتی آن‌ها بود که در چند وقت اخیر دست‌به‌دست در فضای مجازی و سایت‌های خبری چرخید؛ اما ماجرا از چه قرار است؟

کد خبر:
۶۹۰۳۴۸

تاریخ انتشار:
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۹02 May 2017

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در چند روز اخیر، ماجرای تخفیف ندادن ایرانسل به برخی کاربران اینترنتی، حاشیه‌هایی را ایجاد کرده است. پس از خبر کاهش تعرفه مصرف آزاد اینترنت برای دریافت محتوای شماری از وب سایت‌های ایرانی، این دومین خبر پیرامون اپراتورهای تلفن همراه و خدمات اینترنتی آن‌ها بود که در چند وقت اخیر دست‌به‌دست در فضای مجازی و سایت‌های خبری چرخید؛ اما ماجرا از چه قرار است؟

به گزارش تابناک اقتصادی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، حدود ده روز پیش، خبری پیرامون اپراتورهای تلفن همراه و کاهش تعرفه خدمات اینترنتی آن‌ها رسانه‌ای شد. در آن خبر آمده بود، بنا بر مصوبه سازمان رگولاتوری، دو اپراتور همراه اول و ایرانسل تعرفه اینترنت آزاد خود را برای تعدادی از سایت‌های پربازدید ایرانی کاهش داده‌اند. همراه اول اعلام کرد، در راستای اجرای سیاست‌ها و اهداف شبکه ملی اطلاعات و با هدف رونق محتوای فاخر ایرانی و توسعه کسب‌وکارهای بومی این اپراتور تعرفه اینترنت آزاد را برای 210 سایت پربازدید داخلی که توسط سازمان تنظیم مقررات اعلام شده بود، 50 درصد کاهش داده است.

همچنین ایرانسل به‌عنوان اپراتور دوم تلفن همراه در کشور نیز اعلام کرد: در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و با هدف حمایت از تولید محتوای داخلی پس از راه‌اندازی فاز دوم شبکه ملی اطلاعات، تعرفه مصرف آزاد اینترنت را برای دریافت محتوای برخی وب ‏سایت‌های ایرانی به نصف کاهش داده است. بر اساس اعلام ایرانسل، مشترکان اعتباری این اپراتور با اجرای این مصوبه خواهند توانست با خرید بسته 5+1، یک گیگابایت ترافیک ویژه دریافت محتوای وب ‏سایت‌های ایرانی و 5 گیگابایت ترافیک برای وب ‏سایت‌های بین‌المللی در اختیار داشته باشند. نکته عجیب درباره ایرانسل اینکه این تخفیف تنها برای اینترنت سیم‌کارت عملیاتی شده و گویا مشترکان وایمکس از این تخفیف محروم هستند.

البته بعد از اعلام اسامی 210 سایت داخلی برخوردار از این شرایط، برخی رسانه‌ها به این موضوع واکنش نشان دادند و خواستار ارائه دلیل برای انتخاب این سایت‌ها شدند؛ هرچند بنا بر اعلام سایت همراه اول، دلیل انتخاب این سایت‌ها پربازدید بودن آن‌ها بوده است، گویا در بین این سایت‌های اعلام شده، برخی سایت‌ها بازدید آن‌چنانی نداشته ولی در این فهرست قرار گرفته‌اند. این موضوع شائبه‌هایی را با خود به همراه داشته است.

همچنین در یازدهم اردیبهشت 1396 نیز خبر دیگری پیرامون یکی از اپراتورهای تلفن همراه و تعرفه خدمات اینترنتی آن در فضای مجازی دست‌به‌دست شد که در نوع خود جالب بود؛ خبر حاکی از آن بود که ایرانسل در سایت خود و در بخش مربوط به تغییر شرایط و ضوابط خرید اینترنت همراه، بندی را اعلام کرده که می‌گوید: "آدرس آی‌پی‌های استفاده شده در بسته محتوایی بر اساس اطلاعات دریافتی از شرکت‌های مذکور بوده و در صورت تغییر آن‌ها، ترافیک شبکه به‌صورت عادی محاسبه می‌شود و ایرانسل مسئولیتی در قبال این تغییر نخواهد داشت؛ همچنین در صورت استفاده از نرم‌افزارهای تغییر دهنده آی‌پی‌های داخلی (وی پی ان یا فیلترشکن) در زمان استفاده از اینترنت، حجم مربوط به ترافیک ملی مورد استفاده قرار نخواهد گرفت و درنتیجه امکان اعمال تخفیف ترافیک ملی وجود نخواهد داشت".
.... جا نشد

mojtaba318
13-07-2017, 11:34
عزیز این مال اردیبهشته اون روزا بحثش شد اعتراضا زیاد شد برش داشت کلا ایرانسل
دیگه همچین چیزی نیس
تا دلت بخواد از هیلترشکن استفاده کردم و هیچ فرقی نداره

saeexx
13-07-2017, 11:36

این یه چشمه ش فقط ، لینک ایرانسل رو هم پیدا میکنم

فیلترشکن استفاده نکنید، تعرفه آزاد حساب می‌شود! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در چند روز اخیر، ماجرای تخفیف ندادن ایرانسل به برخی کاربران اینترنتی، حاشیه‌هایی را ایجاد کرده است. پس از خبر کاهش تعرفه مصرف آزاد اینترنت برای دریافت محتوای شماری از وب سایت‌های ایرانی، این دومین خبر پیرامون اپراتورهای تلفن همراه و خدمات اینترنتی آن‌ها بود که در چند وقت اخیر دست‌به‌دست در فضای مجازی و سایت‌های خبری چرخید؛ اما ماجرا از چه قرار است؟

کد خبر:
۶۹۰۳۴۸

تاریخ انتشار:
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۹02 May 2017

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در چند روز اخیر، ماجرای تخفیف ندادن ایرانسل به برخی کاربران اینترنتی، حاشیه‌هایی را ایجاد کرده است. پس از خبر کاهش تعرفه مصرف آزاد اینترنت برای دریافت محتوای شماری از وب سایت‌های ایرانی، این دومین خبر پیرامون اپراتورهای تلفن همراه و خدمات اینترنتی آن‌ها بود که در چند وقت اخیر دست‌به‌دست در فضای مجازی و سایت‌های خبری چرخید؛ اما ماجرا از چه قرار است؟

به گزارش تابناک اقتصادی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، حدود ده روز پیش، خبری پیرامون اپراتورهای تلفن همراه و کاهش تعرفه خدمات اینترنتی آن‌ها رسانه‌ای شد. در آن خبر آمده بود، بنا بر مصوبه سازمان رگولاتوری، دو اپراتور مورد استفاده قرار نخواهد گرفت و درنتیجه امکان اعمال تخفیف ترافیک ملی وجود نخواهد داشت".
.... جا نشد

اين خبر ماله چند ماه پيش بود كه بعد ايرانسل متن قوانين و عوض كرد تو قسمت بسته ها
با تغيير اي پي نميتونيد از حجم اينترنت داخلي استفاده كنيد و از حجم اصلي بسته استفاده ميشه نه اعتبار يا چيز ديگه اي
و هيچ ربطي هم نداره كه ٢ برابر يا بيشتر استفاده بشه
لطفا قبل از ارسال پست اطلاعات بيشتري به دست بيارين

حیزون
13-07-2017, 12:23
چرا آقا فرق داره حجمت به اصطلاح از سوراخ وان حموم هورت میره پایین . هم تجربه من نشون داده هم همین چند وقت پیش یه جای سایت ایرانسل زده بود "در صورت استفاده از هرگونه .. دو برابر حساب میشود ..." اصلا بی خیال اون خبره کذایی تو سایت خود ایرانسل زده بود همین یک ماه پیش .

من گشتم پیدا نکردم اما مگه دو تا ویدئو یوتیوب با کیفیت sd چقدره که 48 گیگ من به فنا رفت ؟!

blogffa
13-07-2017, 12:30
مودم اینترنت ثابت ایرانسل مدل 2510
مودم رو همین چند دقیقه پیش گرفتم هنوز بازش نکردم.
سیمکارتش رو خودم احتیاج دارم و فقط مودم رو میفروشم.
از سیمکارت 4G معمولی هم میشه استفاده کرد و سرعت باور نکردنی داره.
از طریق تلگرام، واتساپ و پیامک در خدمتم.
شماره همراه : 09357975097
ایمیل: Blogffa@yahoo.com
آی دی تلگرام: Blogffa

saeexx
13-07-2017, 12:40
چرا آقا فرق داره حجمت به اصطلاح از سوراخ وان حموم هورت میره پایین . هم تجربه من نشون داده هم همین چند وقت پیش یه جای سایت ایرانسل زده بود "در صورت استفاده از هرگونه .. دو برابر حساب میشود ..." اصلا بی خیال اون خبره کذایی تو سایت خود ایرانسل زده بود همین یک ماه پیش .

من گشتم پیدا نکردم اما مگه دو تا ویدئو یوتیوب با کیفیت sd چقدره که 48 گیگ من به فنا رفت ؟!

شما جاي ديگه اي مشكل داري
من خودم استفاده ميكنم از تغير اي پي و مشكلي ندارم
حتي از لحاظ مباحث شبكه اي هم نميشه كه ٢برابر يا بيشتر استفاده بشه صرفا با قند شكن يا امثال اون

ShadowDragon
13-07-2017, 13:32

بستگی داره ، شاید اپلیکیشن های بک گراندت، چیزی نصب کردی ، با قندشکن، به سرور وصل شدن دانلود کردن

دوستانی که 5142 دارن، من 2 تاشو دارم، یکیش هنوز پلمپ
اونیکی که استفاده کردم، امروز متوجه شدم مودم یه صدای سوت ریز ، وقتی که نزدیک نزدیک شی، میده.....
لطفا تست کنید خبر بدید

m_amin
13-07-2017, 14:19
عزیز این مال اردیبهشته اون روزا بحثش شد اعتراضا زیاد شد برش داشت کلا ایرانسل
دیگه همچین چیزی نیس
تا دلت بخواد از هیلترشکن استفاده کردم و هیچ فرقی نداره

تایید میشه من کلن رو روتر ست هست و روشنه هیچ فرقی هم نمیکنه وی پی ان روشن باشه یا نه

saeexx
13-07-2017, 14:33
بستگی داره ، شاید اپلیکیشن های بک گراندت، چیزی نصب کردی ، با قندشکن، به سرور وصل شدن دانلود کردن

دوستانی که 5142 دارن، من 2 تاشو دارم، یکیش هنوز پلمپ
اونیکی که استفاده کردم، امروز متوجه شدم مودم یه صدای سوت ریز ، وقتی که نزدیک نزدیک شی، میده.....
لطفا تست کنید خبر بدید

خود مودم يا ادابتور؟

arashsard
13-07-2017, 14:39
تایید میشه من کلن رو روتر ست هست و روشنه هیچ فرقی هم نمیکنه وی پی ان روشن باشه یا نه
سلام . میشه بگید وی پی ان رو از کجا تهیه میکنید ؟

m_amin
13-07-2017, 14:59
سلام . میشه بگید وی پی ان رو از کجا تهیه میکنید ؟

اپن قند شکن هست و از جای خاصی نیست تقریبا هر نوعی میشه
روی مودم نیست روی روتر هست

ehsanehsan007
13-07-2017, 16:37
منم z6000دارم حرف نداره با همه مقایسه کردم 20نمرش
واقعا؟؟شنیدم پوشش دهی وای فایش اصلا خوب نیست درسته؟قدرت دریافت سیگنالش چطور؟مثله dt350 و غیره هست؟؟

ShadowDragon
13-07-2017, 21:56
خود مودم يا ادابتور؟
خود مودم صدا سوت میده
خییییلی ریز و فقط نزدیک نزدیک متوجه میشی

یه نکته دیگه، مودم رو هر جایی از خونه بزارم 4-5 خطه، حتی یه سری جاهای خیلی کور، و قطع و وصلی نداره اما این سوتش به شک افتادم

arasholiver007
14-07-2017, 01:53
سلام من با برنامه ایرانسل من اینترنت ساعتی نامحدود میخرم 3 ساعته تراکنش هم موفق میزنه اما بسته فعال نمیشه تازه روز بعد فعال میشه چند بار اینطوری شده الان هم بسته رو زدم
فعال نشد پشتیبانی هم میگه در حال بروز رسانی هستیم همیشه اینو میگن

beatbox
14-07-2017, 13:22
دوستان من ميخوام td-lte بگريم ميشه يه مقدار دربارش توضيح بدين .سرعتش چطوره برا انلاين بازي كردن مناسب هست و يا نكته مهمي كه به ذهنتون ميرسه. با تشكر

Gamemaster
14-07-2017, 13:41
دوستان من ميخوام td-lte بگريم ميشه يه مقدار دربارش توضيح بدين .سرعتش چطوره برا انلاين بازي كردن مناسب هست و يا نكته مهمي كه به ذهنتون ميرسه. با تشكر
سلام
سرعتش که خوبه ولی نت تایپ ۳ میده
نکته خاصی نداره

saeidf1
14-07-2017, 14:29
سرعتش خوبه تا 3 مگ میده برا من تو IDM
پینگش هم 115 تست گرفتم با پاریس تو گیم اینا لگی تو کارش نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammadgh6
14-07-2017, 16:17
واقعا؟؟شنیدم پوشش دهی وای فایش اصلا خوب نیست درسته؟قدرت دریافت سیگنالش چطور؟مثله dt350 و غیره هست؟؟
همونطور که یکی از دوستان گفتن cpu z6000 از همه بالاتره
درضمن یکی از کاملترین مودمهاست. من خونه برادرم اصلا تی دی انتن نداره ولی با 6000حدود 2مگابیت سرعت گرفتم .مودمهای دیگه هیچی

ak313
15-07-2017, 17:16

*Forgotten*
15-07-2017, 19:44
ظاهرا بهترین مودم رو میزیش همین z6000 هستش
کسی مودم فضای باز ZW101 رو خریداری کرده؟ بنظرتون کدوم ارزش حرید بیشتری دارن؟

جیوه
15-07-2017, 20:49
بچه ها سلام
مودم ترکیبی جدید TF-I60
نریسده هنوز ؟؟؟؟ :n03:

Gamemaster
15-07-2017, 20:53
بچه ها سلام
مودم ترکیبی جدید TF-I60
سلام
نه
حساب کتاب نداره کاراشون

سجاد23
15-07-2017, 22:35
سلام اونایی که از مودم 2510 جدید ایرانسل استفاده کردن میشه برسی بزارن سرعت؟ ۸ نفر همزمان وصل شن سرعت چطوره شنیدم بیشتر از ۵ نفر نمیشه

ShadowDragon
15-07-2017, 23:23
دوستان کسی هست تایید کنه 5142 صدا سوت میده از نزدیک؟ میخوام ببرمش گارانتی، اما حوصله.ندارم ببرم بگه همشون صدا سوت میدن :))

لطفا چک کنید، از فاصله نزدیک، مخصوصا بالاش ( سوراخ ها) کاملا مشخصه ( مودم من)

aidin0000
16-07-2017, 01:28
بچه ها سلام
مودم ترکیبی جدید TF-I60
منم هروز دارم سایت رو چک میکنم نیومده هنوز اعصاب ما رو بهم ریختن

bagherijan
16-07-2017, 17:15
سلام اونایی که از مودم 2510 جدید ایرانسل استفاده کردن میشه برسی بزارن سرعت؟ ۸ نفر همزمان وصل شن سرعت چطوره شنیدم بیشتر از ۵ نفر نمیشه

از لحاظ متصل شدن هیچ مشکلی نداره ولی خوب طبیعیه که با افزایش کاربران سرعت میاد پایین

bagherijan
16-07-2017, 17:20
بچه ها سلام
مودم ترکیبی جدید TF-I60

در کل اگر بیاد هم فکر کنم قیمت بالایی داشته باشه مثلا بالای 400 تومن و از لحاظ فنی هم باید دید کدام فرکانس ها رو میخواد تجمیع کنه وقتی الان فقط فرکانس 3500 اختصاص به td-lte داره

به نظرم بیشتر یه مانور تبلیغاتی باشه مثل بقیه کارهای ایرانسل

alireza_pes33
16-07-2017, 18:37
بعد از 2 هفته هنوز سیم کارت مودمم فعال نشده. اول به ایرانسل زنگ زدم گفتن پیگیری میکنیم.
دیروزم به 600 که مودمو از اونا گرفتم زنگ زدم گفتن نمایندگی مدارکتونو برای ما هنوز نفرستادن و 3 روز هم صبر کنید اگرهم نشد دوباره تماس بگیرید.!!!!!!!!!!!!!
منم گفتم اگه 24 ساعته فعال نشه به 195 شکایت میکنم که اونم گفت به سرپرستی ارجاع دادیم (البته این 600 نبود خوده ایرانسل بود)
فعلا که 47 تومنمون رو هواس دوستان پیشنهادی نیس؟؟ :)))):n01:

mojul94
16-07-2017, 20:16
در کل اگر بیاد هم فکر کنم قیمت بالایی داشته باشه مثلا بالای 400 تومن و از لحاظ فنی هم باید دید کدام فرکانس ها رو میخواد تجمیع کنه وقتی الان فقط فرکانس 3500 اختصاص به td-lte داره

به نظرم که ارزش داشته باشه با سیستم fdd هم کار میکنه
الان یه مودم cat6 هواوی 5186 رو باید 650 پول بدیم

حالا مگه اینکه مودم رو حالت fdd قابلیت تجمیع نداشته باشه

کسی firmware مودم dt-350 اگه داره لطفا بزاره فکر میکنم gp2101 هم بهش میخوره

aidin0000
16-07-2017, 20:55

به نظر منم بسیار ارزش مند هستش

ak313
16-07-2017, 21:10

من 5186 22a دارم و تی دی هم دارم واقعا با 150 تومن همون تی دی عالیه و 5186 پول دور ریختنه

الان با تی دی حدود 50 و 5186 حدود 60 70 مگابیت دارم که اون 60 مگابیت رو با یدونه 3372 صد تومنی می تونم بگیرم و 5186 تحفه ای نبوده چون پلاسش بیشتر مواقع درست کار نمی کنه

ir.ghost
17-07-2017, 07:53
Port forwarding ش الکیه ، کار نمیکنه که!
ایرانسل به کاربران آیپی پابلیک نمیده که شما بخواهی از portforward استفاده کنی
ایرانسل به علت بالا بودن تعداد کاربر و محدودیت آیپی پابلیک از آیپی های 100.64.0.0/10 استفاده میکنه که برای CGNAT هستند

italodance
17-07-2017, 08:16
دوستان نظر بدند به نظر شما برای اینترنت ایرانسل از لحاظ کیفیت و سرعت کدوم از موارد ذیل مناسبتره:

1 خرید یک روتر lte مانند TP-LINK Archer MR200 Wireless LTE Modem Router و استفاده از خرید دیتای سیم کارت اعتباری

2 خرید مودم TD-LTE خودش با حجم 100 گیگ : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کدوم بهتر برای بهترین و بالاترین سرعت و کیفیت؟

هزینه تو مورد اول بیشتره و تو مورد دوم کمتره = حدود 200 هزار تومان اختلافه

aliprince
17-07-2017, 08:27
دوستان نظر بدند به نظر شما برای اینترنت ایرانسل از لحاظ کیفیت و سرعت کدوم از موارد ذیل مناسبتره:

1 خرید یک روتر lte مانند TP-LINK Archer MR200 Wireless LTE Modem Router و استفاده از خرید دیتای سیم کارت اعتباری

2 خرید مودم TD-LTE خودش با حجم 100 گیگ : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کدوم بهتر برای بهترین و بالاترین سرعت و کیفیت؟

هزینه تو مورد اول بیشتره و تو مورد دوم کمتره = حدود 200 هزار تومان اختلافه
همه اینا بستگی به منطقه ای که هستی داره که ببینی سرعت کدوم بیشتره.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

italodance
17-07-2017, 08:35
همه اینا بستگی به منطقه ای که هستی داره که ببینی سرعت کدوم بیشتره.

بله اینجا سیم کارت اعتباری ایرانسل lte رو گوشی دارم سرعت تا 3 مگا بایت میرسه واسه همین تو خرید این دو گزینه موندم کدوم بهتره؟
تو تصویر سایت ایرانسل منطقه ما پوشش داخلی هست.

aliprince
17-07-2017, 08:39
بله اینجا سیم کارت اعتباری ایرانسل lte رو گوشی دارم سرعت تا 3 مگا بایت میرسه واسه همین تو خرید این دو گزینه موندم کدوم بهتره؟
تو تصویر سایت ایرانسل منطقه ما پوشش داخلی هست.
دوست عزیز در‌برخی‌مناطق سرعت تی دی بالاتره برخی مناطق سرعت ۴جی برخی جاها هم برابر هستن. مثلا خونه ما برابره. قاعدتا باید تی دی بالاتر باشه ولی ایرانسل حساب و کتاب نداره و ممکنه ۴جی جایی بهتر باشه. فقط میمونه بحث تفاوت قیمت بسته های تی دی و ۴جی.

mojul94
17-07-2017, 09:06
من 5186 22a دارم و تی دی هم دارم واقعا با 150 تومن همون تی دی عالیه و 5186 پول دور ریختنه

الان با تی دی حدود 50 و 5186 حدود 60 70 مگابیت دارم که اون 60 مگابیت رو با یدونه 3372 صد تومنی می تونم بگیرم و 5186 تحفه ای نبوده چون پلاسش بیشتر مواقع درست کار نمی کنه
همه چی به منطقه بستگی داره
من با td بین 3مگابیت تا 25مگابیت تو بهترین حالت دارم نت میگیرم
با مودم همراه aircard810 حدودا بین 40مگابیت تا 60مگابیت میگیرم
اما بی انصاف نباشیم مودم های cat4 به این راحتی ها به سرعت 60مگابیت نمیرسن
بازم همه چی بستگی به منطقه ای که استفاده میشه داره
این سرویسا تو هر منطقه ای متفاوت عمل میکنن

ولی مودم جدید ایرانسل اگه قابلیت تجمیع تو هر 2حالت fdd و tdd داشته باشه تا 400 تومن هم ارزش داره خریدش
حالا باید اطلاعات دقیقش که رو چه فرکانس هایی کار میکنه و تجمیع تو هر 2حالت هست یا نه بیاد تا بررسی شه

ShadowDragon
17-07-2017, 12:32
ایرانسل به کاربران آیپی پابلیک نمیده که شما بخواهی از portforward استفاده کنی
ایرانسل به علت بالا بودن تعداد کاربر و محدودیت آیپی پابلیک از آیپی های 100.64.0.0/10 استفاده میکنه که برای CGNAT هستند

خوب یعنی کار نمیکنه دیگه!
الان بقیه شرکت های سیار، nat 2 میدن و فورواردشم کار میکنه
ایرانسل کلا همیشه ر.ده

حبیب 35
17-07-2017, 12:33
به هیچ وجه سمت مودم td-lte ثابت نرو هم بستها گرون وهم انتن دهی وسرعت اشغال

من هردورواستفاده کردم فقط از مودم 4gیا 4.5g معمولی استفاده کن سمت موذم ثابت نروپشیمون میشی

ShadowDragon
17-07-2017, 12:35
دوستان کسی هست تایید کنه 5142 صدا سوت میده از نزدیک؟ میخوام ببرمش گارانتی، اما حوصله.ندارم ببرم بگه همشون صدا سوت میدن :))

لطفا یه جواب بدید !!! یعنی هیچکی 5142b نداره؟

حبیب 35
17-07-2017, 12:39
من دارم هیچ صدایی نداره .مودمت مشکل پیداکرده بده تعمیرکار

mojtaba318
17-07-2017, 13:05
اتفاقا فقط سمت LTEبیاا هم بسته هاش از 4Gارزونتره هم سرعت و آنتن دهیش بهتر

amirh_74
17-07-2017, 15:43
سلام برای منم همین صدارو میده . وقتی روشن میکنمش صدا میده تا وقتی خاموش کنم فکر نکنم مشکل خاصی باشه

amirh_74
17-07-2017, 15:46
سلام منم مودم B5142 دارم که برای منم ژ صدای سوت میده وقتی گوشمو نزدیک مودم میبرم مشخص میشه. تا وقتی هم ک خاموش نکنم صداش قطع نمیشه ولی اصلا صدای زیادی نیس ک مزاحمت ایجاد کنه

فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه و احتمالا همه این مدل ها این صدا رو دارن

حبیب 35
17-07-2017, 16:44
پس چرامودم من صدانداره :n13:

amirh_74
17-07-2017, 16:51

حتما توجه نکردی زیاد موقعی که روشنه گوشتو بچسبون به مودم صدا میده

amirh_74
17-07-2017, 16:53
لطفا یه جواب بدید !!! یعنی هیچکی 5142b نداره؟

برای منم این صدا هستش:n05:

حبیب 35
17-07-2017, 18:26
دوباره چک کردم کوچکترین صدایی نداره .شایدصدای مودم شما مربوط به نویز باشه جاشوتغییر بدید ازیک پریز برق دیگه استفاده کنید

amirh_74
17-07-2017, 18:29
دوباره چک کردم کوچکترین صدایی نداره .شایدصدای مودم شما مربوط به نویز باشه جاشوتغییر بدید ازیک پریز برق دیگه استفاده کنید

نه من دو سه تا پریز دیگه ام تست کردم بازم همون صدا رو میده با سیم کارت های دیگه ام امتحان کردم همینطوریه

حالا اگر بیخیالش باشیم ممکنه بعدا بسوزه؟؟

Black.Hawk
17-07-2017, 18:34
نه من دو سه تا پریز دیگه ام تست کردم بازم همون صدا رو میده با سیم کارت های دیگه ام امتحان کردم همینطوریه

حالا اگر بیخیالش باشیم ممکنه بعدا بسوزه؟؟نه آقا مودم adsl من چند ساله همین صدا رو میده مشکلی هم نداره...
الان ببرید گارانتی هم یا قبول نمیکنن یا اینکه چندین روز معطلتون میکنن

amirh_74
17-07-2017, 18:35

الان گفتگوی آنلاین کردم با ایرانسل اینو گفت:
مشکلی ندارد صدای ال ای دی مودم هست

amirh_74
17-07-2017, 18:47
نه آقا مودم adsl من چند ساله همین صدا رو میده مشکلی هم نداره...
الان ببرید گارانتی هم یا قبول نمیکنن یا اینکه چندین روز معطلتون میکنن

آهان اره الانم ک ایرانسل گفتی مشکلی نداره ... فوقشم هروقت بسوزه فکر گارانتی یا تعمیر میوفته آدم ... که سوختن مودم احتمالش خیلی کمه.. آقا دستت دردنکنه

sougand1389
17-07-2017, 18:58
عرض سلام خدمت دوستان اهل فن.
با خوندن ٧-٨ صفحه از اين تاپيك چند سوال برام هست لطفا راهنمايي كنيد.
١- اينترنتم آسيا تك هست و حجمش تموم شده و بعد از سه سال قصد مهاجرت به ايرانسل رو دارم. تو سايت ايرانسل گزينه زير رو مناسب ديدم مودم 2101 td-lte با ١٠٠ گيگ حجم حدود ٢٠٠ در مياد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم_داخلی_GP2101/
نظر اكثر دوستان كه خوندم ناراضي بودند يكي حجمش فعال نشد يكي قطعي داشت و ... ميخواستم ببينم اصلا اين سمت بيام يا نه :-)
٢- منطقه ما جزو تحت پوشش مودم فضاي باز زده ولي رو گوشي من دو آنتن lte دارم و اينترنتم بدك نيست ! حالا مودم فضاي داخلي كه همون 2101 هست بگيرم مشكلي ايجاد نميشه حداقل همون دو آنتن lte رو ميده يا چون منطقمون تحت پوشش مودم فضاي داخلي نيست داستان داره ؟! و از گوشي ضعيف تره آنتن دهيش ؟
٣- دوستان با اين مودم الان ok هستند ؟
٤ - حجم ١٠٠ گيگ تموم بشه حجم رو مثل قبل بايد مثل حجم هاي گوشي خريد مثل ٦ ماه ١٠٠ گيگ ١٧٥ تومن يا حجم جداگونه برا اين مودم خريداري بشه ؟
٥- اين مودم كلا بيخيال شم و يه مدل 3g-4g ارزون مارك ديگه بخرم و يه سيم بندازم روش ؟
متشكرم.

ShadowDragon
17-07-2017, 20:14

مودم شما از نزدیک این صدا سوت رو نمیده؟
عجیبه، الان این.مشکل حساب.میشه یا نه?

ShadowDragon
17-07-2017, 20:19
الان گفتگوی آنلاین کردم با ایرانسل اینو گفت:
مشکلی ندارد صدای ال ای دی مودم هست
صدای LED ؟؟؟
به نظر شما چرت نگفته؟ اخه led کجا صدا میده؟

اینا تا 1 سال گارانتی دارن... فکر کنم ببرمش به نفع باشه
هرچند من دیگه این TD رو تمدید نمیکنم، خیلی بی کیفیته

amirh_74
17-07-2017, 20:28
صدای LED ؟؟؟
به نظر شما چرت نگفته؟ اخه led کجا صدا میده؟

اینا تا 1 سال گارانتی دارن... فکر کنم ببرمش به نفع باشه
هرچند من دیگه این TD رو تمدید نمیکنم، خیلی بی کیفیته

خخخخخ منم تعجب کردم ینی چراغاش صدا میدن؟:n08:
ولی همین ک گفت مشکل نداره و اینکه خیلی ها این صدارو میده مودمشون بیخیال شدم و مهم نیس بزا صدا بده

mojtaba318
17-07-2017, 22:34
١- اينترنتم آسيا تك هست و حجمش تموم شده و بعد از سه سال قصد مهاجرت به ايرانسل رو دارم. تو سايت ايرانسل گزينه زير رو مناسب ديدم مودم 2101 td-lte با ١٠٠ گيگ حجم حدود ٢٠٠ در مياد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم_داخلی_GP2101/
نظر اكثر دوستان كه خوندم ناراضي بودند يكي حجمش فعال نشد يكي قطعي داشت و ... ميخواستم ببينم اصلا اين سمت بيام يا نه :-)
٢- منطقه ما جزو تحت پوشش مودم فضاي باز زده ولي رو گوشي من دو آنتن lte دارم و اينترنتم بدك نيست ! حالا مودم فضاي داخلي كه همون 2101 هست بگيرم مشكلي ايجاد نميشه حداقل همون دو آنتن lte رو ميده يا چون منطقمون تحت پوشش مودم فضاي داخلي نيست داستان داره ؟! و از گوشي ضعيف تره آنتن دهيش ؟
٤ - حجم ١٠٠ گيگ تموم بشه حجم رو مثل قبل بايد مثل حجم هاي گوشي خريد مثل ٦ ماه ١٠٠ گيگ ١٧٥ تومن يا حجم جداگونه برا اين مودم خريداري بشه ؟
٥- اين مودم كلا بيخيال شم و يه مدل 3g-4g ارزون مارك ديگه بخرم و يه سيم بندازم روش ؟
متشكرم.

============
1- فرق میکنه درکل برا من که همون اولش سیمکارته فعال بود قطعیم ندارم . من که راضیم ولی دوستایی هم بودن که اضلا راضی نیستن
2 - اگه فضای باز باشه مشکل پیش میاد ممکنه آنتن نده اصلا، اونی که تو گوشیت نشون میده با این فرق داره سیمکارتاش یه چیز دیگس
4 - آره تموم شه باید قیمت جدید بگیری دیگه 50 تومن نیس و بسته هاشم فرق میکنه ، باید بسته های اینترنت ثابتو نگا کنی اینی که تو میگی مال همراهه
5- اینم باز دلبخواهیه ولی حجم زیاد بخوای این ثابته ارزونتره بسته هاش

greatpouya
17-07-2017, 22:36
خخخخخ منم تعجب کردم ینی چراغاش صدا میدن؟:n08:
ولی همین ک گفت مشکل نداره و اینکه خیلی ها این صدارو میده مودمشون بیخیال شدم و مهم نیس بزا صدا بده
خخخخ
اگه سوت خیلی کمه مال من سوت میزنه، طبیعیه صدای CPU ا

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

alireza_pes33
17-07-2017, 23:13
متشكرم.
بسته هاش نسبت به 4G غیرثابت ارزونتره.
اگه میخوای بگیری حضوری از نمایندگی بگیر
شما که ADSL داری برو سراغ ISP های دیگه مثلا های وب و ... (ما که بدبختیم به ما ADSL نمیدن 5 ساله مخابرات پیش ثبت نام کردیم میگن پورت نداریم و ...)
در کل سرعتش نسبت به ADSL خوبه که البته با یکم هزینه بیشتر از ISP های دیگه میتونی سرعت بالاتر هم بگیری.

امیر انصاری
17-07-2017, 23:21
متشكرم.
۲- قبلاً به یکی از دوستان گفتم: به نقشه‌های ایرانسل اعتباری نیست. خونه‌ی پدر من تو پوشش داخلیه، خونه‌ی خودم کمی دورتر از انتهای پوشش بیرونی. تو هر دو مکان ۴ چراغ از ۵ چراغ روشن میشه و البته خونه‌ی خودم قوی‌تره. فقط یه نکته‌ای هست. خونه‌ی پدرم طبقه‌ی همکفه، خونه‌ی خودم طبقه‌ی اول و پنجره‌مون به سمت فرستنده. شمام اگر طبقه‌ی همکف نیستی و به سمت فرستنده پنجره داری، همون مودم داخلی به احتمال زیاد جواب می‌ده. سعی کن بفهمی چقدر از فرستنده فاصله داری.

bahram.mb
18-07-2017, 08:01

بله صدای سوت میده

فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk

bahram.mb
18-07-2017, 08:03

بله صدای سوت میده، همین شکلی هستن کلا.

فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk

01110362
18-07-2017, 11:00
۲- قبلاً به یکی از دوستان گفتم: به نقشه‌های ایرانسل اعتباری نیست. خونه‌ی پدر من تو پوشش داخلیه، خونه‌ی خودم کمی دورتر از انتهای پوشش بیرونی. تو هر دو مکان ۴ چراغ از ۵ چراغ روشن میشه و البته خونه‌ی خودم قوی‌تره. فقط یه نکته‌ای هست. خونه‌ی پدرم طبقه‌ی همکفه، خونه‌ی خودم طبقه‌ی اول و پنجره‌مون به سمت فرستنده. شمام اگر طبقه‌ی همکف نیستی و به سمت فرستنده پنجره داری، همون مودم داخلی به احتمال زیاد جواب می‌ده. سعی کن بفهمی چقدر از فرستنده فاصله داری.

تشكر از همه دوستاني كه راهنمايي كردند. [emoji257]
دوست عزيز پس مشكلي بابت آنتن دهي نبايد داشته باشم طبقه اول هستيم.و تو نقشه ايرانسل هم تحت پوشش فضاي باز هستيم. مهمترين گزينه همين هست برام چون مودم هاي فضاي باز گرونتره و آپشن مودم داخلي با شارژ و تخفيفش مناسبه.
از طرفي فك كنم آنتن دهي مودم نسبت به گوشي قويتر باشه ، گوشيم كه دو تا آنتن ثابت lte داره. فكر نكنم با اين اوصاف كه شما حتي تو پوشش باز نبوديد آنتن دهي خوبي داشتيد و البته نزديك بودن به فرستنده كه مهم هست.
آسيا تك هم ديگه شورشو درآورده ميخوام از isp جدا شم ديكه ، قبلا هم صبانت و پارس آنلاين داشتم ٣-٤ سال اخير هم آسياتك.
اين اواخر ترافيكم به شدت كم ميشد نميدونم چرا ! همون استفاده همون دستگاه ها و همون ميزان مصرف از اينترنت.
حداقل فك كنم ايرانسل تو حجم ديگه دستكاري نميكنه !
فقط چقدر از زمان خريد برا تحويل دستگاه و فعال سازي سيم كارت و شارژ خريداري شده زمان ميبره ؟
اين مودم داخلي gp2101 قطعي داره زياد مثل adsl?
امكان تحويل حضوري هست تو تهران ؟

Pure Energy
18-07-2017, 11:02
سلام دوستان من با مودم خارجی ZW101 ایرانسل مشکل قطعی دارم، فکر کنم مشکل نرم افزاری هستش :n13: سیگنال 18 db داره مودم و سرعت 50-60 Mbps داره ولی در روز 10-15 بار به صورت رندوم مودم Restart میشه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟

ak313
18-07-2017, 11:59
سلام دوستان من با مودم خارجی ZW101 ایرانسل مشکل قطعی دارم، فکر کنم مشکل نرم افزاری هستش :n13: سیگنال 18 db داره مودم و سرعت 50-60 Mbps داره ولی در روز 10-15 بار به صورت رندوم مودم Restart میشه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟

من مشکل ری استارت ندارم .. هرچند فرم ویرو تغییر دادم اما بعید می دونم به اون ربط داشته باشه
الان یک روز و 14 ساعته که up بوده.. قبلشم خودم ری استارت کرده بودم
حالا من فرم ویر جدید رو میزارم ای پی میشه 192.168.254.1
چند متر کابل مصرف کردی؟ احتمال داره به خاطر بحث امپراژ باشه .. با سیم کوتاه و مرغوب چک کنید باز قطع میشه
توی قسمت lte network ببینید آیا دکل فیکسه یا تغییر می کنه > ؟ .. نوسان اس ان آر خیلی زیاد یا نه>؟

mahdi_206
18-07-2017, 12:13
از طرفي فك كنم آنتن دهي مودم نسبت به گوشي قويتر باشه ، گوشيم كه دو تا آنتن ثابت lte داره.
آنتن LTE گوشی با آنتن TD-LTE فرق میکنه. ممکنه آنتن LTE داخل گوشی موبایل در وضعیت کامل باشه ولی آنتن TD-LTE اصلاً نداشته باشید! اون موقع حتی سیم کارت معمولی هم داخل مودم بذارید فایده ای نداره. شبکه LTE سیار با ثابت فرق میکنه و تا جایی که میدونم تجهیزات سخت افزاری فرستنده هاش هم جدا از هم هستن.

mojtaba318
18-07-2017, 12:41
تشكر از همه دوستاني كه راهنمايي كردند. [emoji257]
دوست عزيز پس مشكلي بابت آنتن دهي نبايد داشته باشم طبقه اول هستيم.و تو نقشه ايرانسل هم تحت پوشش فضاي باز هستيم. مهمترين گزينه همين هست برام چون مودم هاي فضاي باز گرونتره و آپشن مودم داخلي با شارژ و تخفيفش مناسبه.
از طرفي فك كنم آنتن دهي مودم نسبت به گوشي قويتر باشه ، گوشيم كه دو تا آنتن ثابت lte داره. فكر نكنم با اين اوصاف كه شما حتي تو پوشش باز نبوديد آنتن دهي خوبي داشتيد و البته نزديك بودن به فرستنده كه مهم هست.
آسيا تك هم ديگه شورشو درآورده ميخوام از isp جدا شم ديكه ، قبلا هم صبانت و پارس آنلاين داشتم ٣-٤ سال اخير هم آسياتك.
اين اواخر ترافيكم به شدت كم ميشد نميدونم چرا ! همون استفاده همون دستگاه ها و همون ميزان مصرف از اينترنت.
حداقل فك كنم ايرانسل تو حجم ديگه دستكاري نميكنه !
فقط چقدر از زمان خريد برا تحويل دستگاه و فعال سازي سيم كارت و شارژ خريداري شده زمان ميبره ؟
اين مودم داخلي gp2101 قطعي داره زياد مثل adsl?
امكان تحويل حضوري هست تو تهران ؟

اگه فضای باز باشی تو نقشه وبگیری آنتن نده دیگه قبول نمیکنه اصلا ربطی بهم ندارن چون گوشیم آنتن میده اینم باید بده سیستماشون کلا جداس
الان بخری تا فردا پس فردا میارن بهت و خودش فعاله اکثرا
من 2101 دارم قطعی ندیدم ازش تاالان
اگه از سایت بخری حضوری میارن خودشون

majid722
18-07-2017, 13:01
سلام میخاستم بپرسم این مودمای ثابت قابلیت انلاک شدن رو دارن ؟ منظورم مدلاییه که ایرانسل با 100 گیگ نت گذاشته -TK-2510-------GP-2101------Z6000 بعد اینا سیم معمولیه ایرنسلو جواب میده ؟

majid722
18-07-2017, 13:05
بعدش این که پوشش دهی نت ثابت\با موبایل فرق میکنه ؟ یعنی دکل جدا گونه واسه lte-td زدن ؟

greatpouya
18-07-2017, 13:26
بعدش این که پوشش دهی نت ثابت\با موبایل فرق میکنه ؟ یعنی دکل جدا گونه واسه lte-td زدن ؟
نه همون دکله؛ یذره برد سیگنال زعیفتر از باند ۷ ا

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

majid722
18-07-2017, 14:06
اها خب من الان شهرمونو نگا کردم lte پوشش نداره ولی 4g ایرانسل داره - چ مودمی بخرم موندم

saeidf1
18-07-2017, 15:40
دوستان مودم 2510 v-p-n کدوم بخشه میخوام بزنم بهش نیست هرچی گشتم:n35::n36:

soheilsh
18-07-2017, 17:41
نداره اقا همش تبلیغ شرو وره .
2510-5720-dt350 هیچ کدوم ندارن ، تنها مودمی که vpn داره مودم 2101 و z6000

ShadowDragon
18-07-2017, 18:34
من مشکل ری استارت ندارم .. هرچند فرم ویرو تغییر دادم اما بعید می دونم به اون ربط داشته باشه
الان یک روز و 14 ساعته که up بوده.. قبلشم خودم ری استارت کرده بودم
حالا من فرم ویر جدید رو میزارم ای پی میشه 192.168.254.1
چند متر کابل مصرف کردی؟ احتمال داره به خاطر بحث امپراژ باشه .. با سیم کوتاه و مرغوب چک کنید باز قطع میشه
توی قسمت lte network ببینید آیا دکل فیکسه یا تغییر می کنه > ؟ .. نوسان اس ان آر خیلی زیاد یا نه>؟

مدل مودم شما چیه؟
b5142 میخوره؟

ak313
18-07-2017, 19:19
مدل مودم شما چیه؟
b5142 میخوره؟

برای zw101
روی لینک هم کلیک کنی اسم مدل رو گذاشتم
اون بنده خدا هم درباره zw101 گفته بود

ظاهرا بی خود براش وقت گذاشتم .. چون پیگیری نکرده و الا احتمالا دکمه تشکر رو لمس می کرد

ak313
18-07-2017, 19:23

توی بعضی از فرم ویرها ظاهرا داره.. حالا فرم ویرش کجاست و چه جوریه نمی دونم

bagherijan
18-07-2017, 19:25

داره عزیز تعجب میکنم از بعضی ها
کافیه همونطور که دوستان تو پست های قبل در مورد مودم 5142 اشاره کردن با توجه به اینکه مودم 2510 هم کپی همینه هنگام ورود به تنظیمات مودم بجای admin از administrator استفاده کنید تا سطح دسترسی تون سوپروایزر باشه

این مودم(2510) به نظرم بهترین مودمی هست که تا حالا ایرانسل آورده من که هیچ مشکل و قطعی ازش ندیدم و راحت تا 30 مگ سرعت دارم با دوتا خونه آنتن

من قبلا بسته 6 ماهه همراه ایرانسل میخریدم حدود 195 تومن آب میخورد پام نشستم حساب کردم دیدم TD-LTE بخرم با بسته 100 گیگ شش ماهه تقریبا مودمش رایگان میوفته برام بعدشم اگه نخواستم و گرون بود بسته هاش یه سیم کارت 4G میذارم روش و ازش استفاده میکنم پس ضرری نداره کلا

در مورد مودم فضای باز باید بگم که معجزه خاصی نمیکنه و بیشتر بدرد کسانی میخوره که پوشش منطقه استانداردی دارن اما موقعیت خودشون مناسب نیست مثلا توی زیرزمینن یا اطراف شون ساختمان های بلندی هست که مودم رو باید بذارن تو ارتفاع تا مشکلشون حل بشه و به این ترتیب اگه محل تون در محاصره ساخت و ساز نیست همون رومیزی براتون بهتره

یه نکته دیگه اینکه فرکانس TD-LTE تو ایران فعلا فقط 3500 مگاهرتز هست و هیچ گوشی ای توی بازار ما این فرکانس رو ساپورت نمیکنه و اگه اشتباه نکنم فقط یک مدل از شارپ هست که اونم مختص بازار ژاپنه پس فعلا تنها انتخاب تون مودم هست و وسلام

01110362
18-07-2017, 20:05
کافیه همونطور که دوستان تو پست های قبل در مورد مودم 5142 اشاره کردن با توجه به اینکه مودم 2510 هم کپی همینه هنگام ورود به تنظیمات مودم بجای admin از administrator استفاده کنید تا سطح دسترسی تون سوپروایزر باشه

این مودم(2510) به نظرم بهترین مودمی هست که تا حالا ایرانسل آورده من که هیچ مشکل و قطعی ازش ندیدم و راحت تا 30 مگ سرعت دارم با دوتا خونه آنتن

من قبلا بسته 6 ماهه همراه ایرانسل میخریدم حدود 195 تومن آب میخورد پام نشستم حساب کردم دیدم TD-LTE بخرم با بسته 100 گیگ شش ماهه تقریبا مودمش رایگان میوفته برام بعدشم اگه نخواستم و گرون بود بسته هاش یه سیم کارت 4G میذارم روش و ازش استفاده میکنم پس ضرری نداره کلا

در مورد مودم فضای باز باید بگم که معجزه خاصی نمیکنه و بیشتر بدرد کسانی میخوره که پوشش منطقه استانداردی دارن اما موقعیت خودشون مناسب نیست مثلا توی زیرزمینن یا اطراف شون ساختمان های بلندی هست که مودم رو باید بذارن تو ارتفاع تا مشکلشون حل بشه و به این ترتیب اگه محل تون در محاصره ساخت و ساز نیست همون رومیزی براتون بهتره

یه نکته دیگه اینکه فرکانس TD-LTE تو ایران فعلا فقط 3500 مگاهرتز هست و هیچ گوشی ای توی بازار ما این فرکانس رو ساپورت نمیکنه و اگه اشتباه نکنم فقط یک مدل از شارپ هست که اونم مختص بازار ژاپنه پس فعلا تنها انتخاب تون مودم هست و وسلام

مرسي از توضيحاتتون
پس اگر بسته td-lte نخواستيم ميتونيم سيم 4g معمولي ايرانسل بندازيم روش و از بسته هاي موبايلي رايج استفاده كنيم ! اينجوري خيلي خوبه و به قول شما مودم رايگان ميفته.
الان فقط سر اومدن از آسياتك به ايرانسل مرددم ، بسته هاي ايرانسل يه مقدار گرونتر از آپشن هاي آسياتك هست و از طرفي سرعت ايرانسل به مراتب بيشتر. من هم مصرفم زياده .

mojtaba318
18-07-2017, 20:23
مرسي از توضيحاتتون
پس اگر بسته td-lte نخواستيم ميتونيم سيم 4g معمولي ايرانسل بندازيم روش و از بسته هاي موبايلي رايج استفاده كنيم ! اينجوري خيلي خوبه و به قول شما مودم رايگان ميفته.
الان فقط سر اومدن از آسياتك به ايرانسل مرددم ، بسته هاي ايرانسل يه مقدار گرونتر از آپشن هاي آسياتك هست و از طرفي سرعت ايرانسل به مراتب بيشتر. من هم مصرفم زياده .

آره اکثرا کار میکنه منم مشکلی نداشتم فقط یکم قطعی داره نسبت به ثابت
اینم بسته های اینترنت ثابته

arasholiver007
18-07-2017, 22:16
اها خب من الان شهرمونو نگا کردم lte پوشش نداره ولی 4g ایرانسل داره - چ مودمی بخرم موندم

اگه مودم g4 میخوای حتما d100 ایرانسل بگیر پشیمون نمیشی

saeidf1
18-07-2017, 22:31
چ اشتباهی کردم خریدم اینو از صبحه پینگ 8.8.8.8 از 75 رفته رو 170 یهو میره رو 500 یه دقیقه انلاین میزنم یهو لگی میشه گیم اپراتور هم که سر از ک*** خر در نمیاره فقط بلده بگه ریست کن مودم رو:n37::n35::n03::n03::n03:

01110362
18-07-2017, 23:47
چ اشتباهی کردم خریدم اینو از صبحه پینگ 8.8.8.8 از 75 رفته رو 170 یهو میره رو 500 یه دقیقه انلاین میزنم یهو لگی میشه گیم اپراتور هم که سر از ک*** خر در نمیاره فقط بلده بگه ریست کن مودم رو:n37::n35::n03::n03::n03:

مدل مودمتون چيه ؟

arashsard
19-07-2017, 02:23
دوستان من الان برنامه ایرانسل من رو باز کردم . یه جمله اضاف شده بود ، حجم باقیمانده در صورت استفاده از ترافیک ملی . حدود ۸۰ گیگ به حجم اصلیم اضاف شده بود . این جریانش چیه ؟

saeidf1
19-07-2017, 07:53
مدل مودمتون چيه ؟

Tk2510هستش

01110362
19-07-2017, 08:51
Tk2510هستش

فكر كنم با اين اوصاف اين مودم هاي ايرانسل رندم خوب در مياد ! الان دوستمون بالاتر نوشته بهترين سرعت رو بدون قطعي با اين مدل مودم داره ! البته فكر كنم محل مورد استفاده تاثير بسزايي داشته باشه .

bagherijan
19-07-2017, 09:02
فكر كنم با اين اوصاف اين مودم هاي ايرانسل رندم خوب در مياد ! الان دوستمون بالاتر نوشته بهترين سرعت رو بدون قطعي با اين مدل مودم داره ! البته فكر كنم محل مورد استفاده تاثير بسزايي داشته باشه .

دوست عزیز کیفیت سرویس کاملا به محل استفاده تون و زیر ساخت های منطقه بستگی داره اما اگر تو پوشش شبکه هستید و مشکلی دارید به 195 شکایت کنید حتما رسیدگی میکنن و حتی تا بازررسی وزارت هم پیش میره اگر اپراتور پاسخگو نباشه

mahdi_206
19-07-2017, 09:43
مرسي از توضيحاتتون

سیم کارت معمولی ایرانسل میشه روش انداخت ولی این رو بدونید که باید توی منطقه پوشش TD-LTE باشید و کلاً روی این مودم هر سیم کارتی بذارید، از طریق شبکه LTE ثابت ایرانسل وصل میشه نه سیار و یا حتی شبکه LTE ثابت اپراتورهای دیگه. اما محاسبه هزینه و بسته هاش بر طبق همون سیم کارتی هست که روی مودم میذارید.

mahdi_206
19-07-2017, 09:57
دوستان من الان برنامه ایرانسل من رو باز کردم . یه جمله اضاف شده بود ، حجم باقیمانده در صورت استفاده از ترافیک ملی . حدود ۸۰ گیگ به حجم اصلیم اضاف شده بود . این جریانش چیه ؟

این همون بحث 50 درصد تخفیف روی هاست های داخل ایران هست که اول روی تعرفه آزاد سیم کارتهای معمولی اعمال شد و بعد هم روی بسته های اینترنت همراه و الان ظاهراً به TD-LTE رسیده.
لیست سایتهای مشمول تخفیف رو میتونید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84-%D9%86%D8%B5%D9%81-%D8%B4%D8%AF) یا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینید.

jjefri
19-07-2017, 10:13

دوست عزیز شما میتونی از طریق بازارچه یکی از این سایتهای همسایه بسته اینترنتی رو با تخفیف فعال کنی،یا اینکه باز با تخفیف شارژ بگیری و خودت طرح بزنی.
همین طرح ۶ ماهه ۱۰۰ گیگ رو(البته قبلا یکساله بود) چند ساله برادر خودم و یکی از همکارا با قیمت حول و حوشه ۱۵۰ تومن فعالش میکنن

arashsard
19-07-2017, 11:40
این همون بحث 50 درصد تخفیف روی هاست های داخل ایران هست که اول روی تعرفه آزاد سیم کارتهای معمولی اعمال شد و بعد هم روی بسته های اینترنت همراه و الان ظاهراً به TD-LTE رسیده.
لیست سایتهای مشمول تخفیف رو میتونید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84-%D9%86%D8%B5%D9%81-%D8%B4%D8%AF) یا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینید.
ممنون . فقط شما اطلاع داری اگر از هات اسپات یا قند شکن دیگه داریم استفاده میکنیم بازم این تخفیف برای سایت های منتخب اعمال میشه یا خیر ؟؟

aliprince
19-07-2017, 11:41
ممنون . فقط شما اطلاع داری اگر از هات اسپات یا قند شکن دیگه داریم استفاده میکنیم بازم این تخفیف برای سایت های منتخب اعمال میشه یا خیر ؟؟
خیر اعمال نمیشه

bagherijan
19-07-2017, 11:45
سیم کارت معمولی ایرانسل میشه روش انداخت ولی این رو بدونید که باید توی منطقه پوشش TD-LTE باشید و کلاً روی این مودم هر سیم کارتی بذارید، از طریق شبکه LTE ثابت ایرانسل وصل میشه نه سیار و یا حتی شبکه LTE ثابت اپراتورهای دیگه. اما محاسبه هزینه و بسته هاش بر طبق همون سیم کارتی هست که روی مودم میذارید.

بله تایید میشه متاسفانه ایرانسل این مودم ها رو روی شبکه خودش و فرکانس 3500 لاک کرده امیدوارم بالاخره فریمور مناسبش پیدا بشه که از این محدودیت ها دربیاد

ak313
19-07-2017, 13:29
بله تایید میشه متاسفانه ایرانسل این مودم ها رو روی شبکه خودش و فرکانس 3500 لاک کرده امیدوارم بالاخره فریمور مناسبش پیدا بشه که از این محدودیت ها دربیاد

مودم های تی دی از نظر سخت افزاری فقط باند 42 43 دارن و با باند 7 و 3 سازگار نیستن و با نرم افزار هم درست نخواهد شد

saeidf1
19-07-2017, 14:27
زنگ زدم بیان مودم رو عودت کنن و پولموم پس بگیریم شانس اوردم امروز اخرین روز از 7 روز خرید مودم بود
دوستان شرایط عودت چطوره؟
به مقدار یک و نیم گیگ از بسته استفاده کردم اونا رو حساب میکنن؟ مشکل پینگ دارم ایا مورد قبول هست تو عودت دادن مودم؟!!

a1l2i3z4a5h6r7
19-07-2017, 15:42
سلام دوستان خسته نباشید دوستانی که ps4 دارن آیا nat type رو چند هست رو 2 یا 3 هست ؟ و این که کسایی که بتلفید 1 بازی میکنن پینگشون رو چندهست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

saeidf1
19-07-2017, 16:20
سلام دوستان خسته نباشید دوستانی که ps4 دارن آیا nat type رو چند هست رو 2 یا 3 هست ؟ و این که کسایی که بتلفید 1 بازی میکنن پینگشون رو چندهست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

داش نت نایپش سه هست
به نظر من سمتش نرو منم دو سه روز اول پینگم تو بتل یک140بود الان رفته رو 350-500دارم پسش میدم

Electronic-Arts
19-07-2017, 17:12
هیجان زده نشو عزیز
منم از دیروز همین مشکل پیش اومده هم روی 4G هم روی TDD , مشکل سراسری هست از شبکه ایرانسل

saeidf1
19-07-2017, 19:12
هیجان زده نشو عزیز
منم از دیروز همین مشکل پیش اومده هم روی 4G هم روی TDD , مشکل سراسری هست از شبکه ایرانسل

ابن همه هزینه کردیم برا اینکه راحت باشیم نه دو روز وصل باشه سه روز داغون بشه:n37:

italodance
19-07-2017, 22:10
سیم کارت TD LTD روی مودم 4G کار میکنه؟

Electronic-Arts
19-07-2017, 22:17
ابن همه هزینه کردیم برا اینکه راحت باشیم نه دو روز وصل باشه سه روز داغون بشه:n37:
بعضی وقت ها شبکه ایرانسل سراسری مشکل داره الانم دو روزه همین جوریه شده هنوز به خاطر این که مسیرش عوض شده نمیدونم چرا از آذربایجان میرفت الان شده ماهواره ای انگلیس
احتمالا آذربایجان الان مشکل داره درست میشه من دیگه حوصله نداشتم زنگ بزنم زنگ نزدم پینگ منم از 130 شده 190 هم رو FDD هم رو TDD ولی سرعتم همچنان همون 6 مگابایت هست

mohammadgh6
19-07-2017, 22:53
زنگ زدم بیان مودم رو عودت کنن و پولموم پس بگیریم شانس اوردم امروز اخرین روز از 7 روز خرید مودم بود
دوستان شرایط عودت چطوره؟
به مقدار یک و نیم گیگ از بسته استفاده کردم اونا رو حساب میکنن؟ مشکل پینگ دارم ایا مورد قبول هست تو عودت دادن مودم؟!!

به نظر من اشتباه کردی پس دادی شما فقط پول اون 100گیگ و دادی مودم برات مجانی افتاده .بعدا به دردت میخوره.این مشکل هم همه دارن حتی adsl

m2music
19-07-2017, 22:57
مشکل اینترنت ایرانسل و الباقی به خاطر افتتاح فاز جدید شبکه ملی اطلاعات هست! و سرعت خیلی اومده پایین.

bagherijan
19-07-2017, 23:56
بعضی وقت ها شبکه ایرانسل سراسری مشکل داره الانم دو روزه همین جوریه شده هنوز به خاطر این که مسیرش عوض شده نمیدونم چرا از آذربایجان میرفت الان شده ماهواره ای انگلیس
احتمالا آذربایجان الان مشکل داره درست میشه من دیگه حوصله نداشتم زنگ بزنم زنگ نزدم پینگ منم از 130 شده 190 هم رو FDD هم رو TDD ولی سرعتم همچنان همون 6 مگابایت هست

من اهواز هستم و مشکلی ندارم سرعت بین 20 تا 30 مگ و پینگ هم بین 19 تا 35

saeidf1
20-07-2017, 01:06
به نظر من اشتباه کردی پس دادی شما فقط پول اون 100گیگ و دادی مودم برات مجانی افتاده .بعدا به دردت میخوره.این مشکل هم همه دارن حتی adsl

الان چیکار کنم لغو کنم عودت رو یا نه این مشکلات درست میشه:n27:

saeidf1
20-07-2017, 01:07

پینگ داخل مشکل نداره مشکل از خارجه داخل منم الان 40هست

Electronic-Arts
20-07-2017, 02:59
good for you که پینگ داخلت همونی که بود هست پینگ منم داخلی همونی که بود هست ما اینجا داریم درمورد پینگ خارج حرف میزنیم!!!!

Yi Yi
20-07-2017, 04:07
............

italodance
20-07-2017, 05:33
سیم کارت TD LTD روی مودم 4G کار میکنه؟

کسی نبود؟ام:n41:

mehrdad2
20-07-2017, 07:35

خیر جواب نمیده

ShadowDragon
20-07-2017, 10:28

3
اصلا رو انلاین ps4 حساب نکن

ShadowDragon
20-07-2017, 10:30
نه نمیکنه.....

mohammadgh6
20-07-2017, 13:24
الان چیکار کنم لغو کنم عودت رو یا نه این مشکلات درست میشه:n27:
منم مودم z6000داشتم ولی یه دونه tk2510 هم به خاطر 100گیگ ش خریدم با خودم حساب کردم سیمش و نگه داشتم به خاطر 100گیگ مودم و میخام بفروشم

only4u-m
20-07-2017, 15:20
کسی هست که هر دو مودم GP-2101 و TK-2510 رو استفاده کرده باشه؟ بین این دو مدل کدوم رو بخرم؟

soheilsh
20-07-2017, 15:31
کسی هست که هر دو مودم GP-2101 و TK-2510 رو استفاده کرده باشه؟ بین این دو مدل کدوم رو بخرم؟

من نماینده فروش تو کرجم ، اشغال تر از این مودم 2510 و 5142 وجود نداره ، انتن دهی هر جفتو 10 بار تست کردم ، در شرایط یکسان wifi هم با اپل 6s و شیاومی همش گیر میکنه مجبوریم مودمو خاموش روشن کنیم . نمیدونم چه مرگشه ، ولی 2101 هیچ مشکلی تاحالا دیده نشده
مودم 2101 انتن دهی rsrp : -70
مودم 2510 انتن دهی rsrp : -80

ShadowDragon
20-07-2017, 16:16
من نماینده فروش تو کرجم ، اشغال تر از این مودم 2510 و 5142 وجود نداره ، انتن دهی هر جفتو 10 بار تست کردم ، در شرایط یکسان wifi هم با اپل 6s و شیاومی همش گیر میکنه مجبوریم مودمو خاموش روشن کنیم . نمیدونم چه مرگشه ، ولی 2101 هیچ مشکلی تاحالا دیده نشده

2510 هم بده؟ عجب
هرکی یه چیز میگه
اولش میگفتن آشغال ترینشz6000 الان که دیگه رو دست نداره :))

Electronic-Arts
20-07-2017, 16:17
ظاهرا Z6000 از همه بهتره درسته ؟

aliprince
20-07-2017, 16:18
2510 هم بده؟ عجب
هرکی یه چیز میگه
z6000 آشغال نیست فاجعه اس!

SSMITIKOMON
20-07-2017, 16:32
میخوام مودم zw101 بخرم میخوام بدونم کسی باهاش کار کرده پست های مرتبط با zw101 خیلی پراکندست ایا برای انلاک کردنه مودم برای کار کردنه با سیم کارن های دیگه فریموری پیدا شده از نظر استیبل بودنش مسکل قطع و وصلی یا انتن نداره من تو مشخصاتش خوندم نوشته 120 الی 150 مگابیت رو cat4 که سرعت دانلودش به مگابایت میشه بینه 18.75 تو بهترین حالت میخوام بدونم اعداد اعلام شده درسته کسی تست کرده ؟

soheilsh
20-07-2017, 16:39
ظاهرا Z6000 از همه بهتره درسته ؟

اون که رئیس اشغالاست ، مشکلات هنگ کردن خود مودمو + ضعف انتن دهی وای فای ،
البته جدیدا فریمور جدید داده من تست نکردم نمیونم وضعیت الانش با اپدیت جدید چطوره

soheilsh
20-07-2017, 16:40
2510 هم بده؟ عجب
هرکی یه چیز میگه
2510 باز از 6000 بهتره .
بهترین مودم dt350 و 2101 هستش.

greatpouya
20-07-2017, 20:11

نیازی به تجمیع ۲ فرکانس نیست، تجمیع ۲ حامل روی یک فرکانس هم همون هست. که الان ۲ یا ۳ حامل داره روی ۳.۵ گیگاهرتز.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

سجاد23
20-07-2017, 20:19
از لحاظ متصل شدن هیچ مشکلی نداره ولی خوب طبیعیه که با افزایش کاربران سرعت میاد پایین

دوستان شرایط عودت چطوره؟

سلام شما از کجا خریدی که مهلت 7 روزه برگشت داشته «دیجی کالا یا سایت دیگه

سجاد23
20-07-2017, 20:40
ای دوستان مسئله این است 2101 یا 2510
عجب داستانی؟!

سجاد23
20-07-2017, 20:45
از نمایندگی بخرم گفت فقط 2510 با 100گیگ اینترنت میدهد ول 2101 رو با100 گیگ نمیده؟.؟ چرا
اون دوستی که میخاست 7 روزه پس بده از کجا خریده مهلت برگشت دارد سایت ایرانسل یا دیج کالل....

سجاد23
20-07-2017, 20:51
نمایندگی گفت فقط 2510 رو با100 گیگ میده و 2101 100گیگ نداره چرا؟ سایت ایرانسل که داره

greatpouya
20-07-2017, 22:29
ای دوستان مسئله این است 2101 یا 2510
عجب داستانی؟!
2101 خب مدتیه استفاده شده و امتحانشو پس داده، هرچند بنظر 2510 هم خوب میاد و ظاهر زیباتری داره.
ولی dt350 بین اینا عالی بود حتی وایفایش تا ۸۰ مگاهرتز هم پهنای باند میداد. نه فقط ۲۰ یا ۴۰

arasholiver007
21-07-2017, 00:16
میخوام مودم zw101 بخرم میخوام بدونم کسی باهاش کار کرده پست های مرتبط با zw101 خیلی پراکندست ایا برای انلاک کردنه مودم برای کار کردنه با سیم کارن های دیگه فریموری پیدا شده از نظر استیبل بودنش مسکل قطع و وصلی یا انتن نداره من تو مشخصاتش خوندم نوشته 120 الی 150 مگابیت رو cat4 که سرعت دانلودش به مگابایت میشه بینه 18.75 تو بهترین حالت میخوام بدونم اعداد اعلام شده درسته کسی تست کرده ؟

فکر انلاک کردن رو از سرت بیار بیرون چون اگه بتونی با این مودم سیگنال خوب بگیری که میگیری دیگه دنبال انلاک نمیری درباره سرعت دانلود مشخصات رو ولش کن درباره ایران حرف بزن من خودم تو بهترین حالت تا 50 سرعت گرفتم
بازم میگیم مسیر نصب و دکل رو پیدا کنی مودم خوبیه من 3تا مودم داشتم
22a هوواوی اصلا ازش راضی نیستم با این قیمت گرونی که داره راظی نیستم
d100 ایرانسل فوق العاده بهترین مودمی که داشتم
zw101 مودم خوبی راضی هستم ازش به شرطی که دکل مورد نظر رو پیدا کنی تو خرید zw101 lمطمعن باش پشیمون نمیشی

birang1357
22-07-2017, 07:54
................

birang1357
22-07-2017, 07:55
دوستان سیگنال برای شما ثابت هست یا مدام در حال تغییر. من بهتریم نقطه که ئیدا کردم سیگنالم بین 14 تا 18 نوسان داره. یعنی ثابت نیست. در ضمن موقع دانلود سرعت هم خیلی نوسان داره

ShadowDragon
22-07-2017, 10:25
دوستان سیگنال برای شما ثابت هست یا مدام در حال تغییر. من بهتریم نقطه که ئیدا کردم سیگنالم بین 14 تا 18 نوسان داره. یعنی ثابت نیست. در ضمن موقع دانلود سرعت هم خیلی نوسان داره

3 بار یه پیام رو نوشتی، کسی اینجا summon نمیشه که جواب بده :)
بله متغیره

ir.ghost
22-07-2017, 10:27
فکر انلاک کردن رو از سرت بیار بیرون چون اگه بتونی با این مودم سیگنال خوب بگیری که میگیری دیگه دنبال انلاک نمیری درباره سرعت دانلود مشخصات رو ولش کن درباره ایران حرف بزن من خودم تو بهترین حالت تا 50 سرعت گرفتم
بازم میگیم مسیر نصب و دکل رو پیدا کنی مودم خوبیه من 3تا مودم داشتم
22a هوواوی اصلا ازش راضی نیستم با این قیمت گرونی که داره راظی نیستم
d100 ایرانسل فوق العاده بهترین مودمی که داشتم
zw101 مودم خوبی راضی هستم ازش به شرطی که دکل مورد نظر رو پیدا کنی تو خرید zw101 lمطمعن باش پشیمون نمیشی
با d100 چه قدر دانلود داری

asstubirs
22-07-2017, 15:28
سلام
این td-lte اگر استفاده نکنیم غیر فعال می کنن یا نه؟:n13::n13:

mohandes23
22-07-2017, 18:47
من هنوز منتظر مودم 4.5 g هستم.کسی می دونه کی میاد؟

mehryar1973
22-07-2017, 19:56
سلام
سه تا گوشی تو خونه هست یکی شون آنر 5 و اون دو تای دیگه g610 (هر سه هواوی)وقتی به TD-LTE وصل میشن تلگرام رو 610 ها کانکت نمیشه و رو کانکتینگ گیر میکنه درصورتی که آنر 5
مشکلی نداره مودم هم 2101 (ورژن تلگرام ها همه شون هم آخرین نسخه 4.1.1

ShadowDragon
22-07-2017, 20:42
یه سری بسته بود که بین td و سیمکارت تقسیم میشد ، چطوری میشه خرید ؟

greatpouya
22-07-2017, 20:44
یه سری بسته بود که بین td و سیمکارت تقسیم میشد ، چطوری میشه خرید ؟
بسته ترکیبی

ShadowDragon
22-07-2017, 22:53
بسته ترکیبی

بله، لینکی از قسمت خریدش دارید؟
روش خریدش چطوریه؟

بسته ترکیبی td رو سرچ میکنم ترکیبی سیم عادی میاد

greatpouya
22-07-2017, 23:34
بله، لینکی از قسمت خریدش دارید؟
روش خریدش چطوریه؟

بسته ترکیبی td رو سرچ میکنم ترکیبی سیم عادی میاد
اونجایی که بسته هارو معرفی کرده بکش سمت راست، همراه و ثابت هم میاد.

mahdi_206
23-07-2017, 00:15
سلام
این td-lte اگر استفاده نکنیم غیر فعال می کنن یا نه؟:n13::n13:

اگه 90 روز استفاده نکنی، اکانت غیر فعال میشه. اینکه برای فعالسازی دوباره پول میگیرن یا نه رو دیگه نمیدونم.

arasholiver007
23-07-2017, 00:41

من با d100 که بهش انتن تقویتی وصل کردم 85 mbps سرعت گرفتم واقعا راظی ام

shaw2360
23-07-2017, 00:50
سلام
دوستان کسی خبر نداره مودم جدیدشون کی میاد تو بازار؟ TF-i60 منظورمه. هیچ کی از اپراتورهاش حتی نمی دونستن چی هست!!

arasholiver007
23-07-2017, 00:57
شرمنده عکس اینجوری سرو ته شد

m0hammadir
23-07-2017, 00:58
دوستان بعد از حدودا 6 ماه استفاده از TD
سرعت دانلود 90 % خوبه یعنی بالای 3.5 MB
آپلود بیشتر اوقات کمه
نت تایپ کلا 3
بحث مهم تو TD مودم هاشه
اول از همه Z6000 : این مودم فاجعه برای یک لحظه شه
GP2101 : مودم خوبیه بهترین تو اینایی که داشتم آنتن دهی خوب وای فای قوی بدون قطعی
B5142 : این تو طرح تعویض وایمکس بم دادن که واقعا آشغاله وای فایش قطعی داره تو یه نقطه کنار 2101 حدودا نصف اون سرعت میده نکته جالبش اینه NAT این مودم تو کنسول Open هه :|
برای بازی آنلاین در کل TD نه بده نه خوبه
پینگ بدی نمیده به طور مثال (PS4) رو بتل 1 پینگ حدودا 120 میده رو رینبو 160-180 اما نت تایپ بسته که خودش یسری مشکلات داره
قیمت هم رو بسته های جدید که حجیمن خوبه

arasholiver007
23-07-2017, 01:13

تست سرعت با مودم d100

- - - Updated - - -

شرمنده فقط سرو ته شده

ShadowDragon
23-07-2017, 05:41
اونجایی که بسته هارو معرفی کرده بکش سمت راست، همراه و ثابت هم میاد.

دوست عزیز پبدا نکردم، یا صفحه اشتباه رفتم یا با مرور گر گوشی نمیاد
در صورت امکان لینک بدید
ShadowDragon
23-07-2017, 05:43
دوستان بعد از حدودا 6 ماه استفاده از TD
سرعت دانلود 90 % خوبه یعنی بالای 3.5 MB
آپلود بیشتر اوقات کمه
نت تایپ کلا 3
بحث مهم تو TD مودم هاشه
اول از همه Z6000 : این مودم فاجعه برای یک لحظه شه
GP2101 : مودم خوبیه بهترین تو اینایی که داشتم آنتن دهی خوب وای فای قوی بدون قطعی
B5142 : این تو طرح تعویض وایمکس بم دادن که واقعا آشغاله وای فایش قطعی داره تو یه نقطه کنار 2101 حدودا نصف اون سرعت میده نکته جالبش اینه NAT این مودم تو کنسول Open هه :|
برای بازی آنلاین در کل TD نه بده نه خوبه
پینگ بدی نمیده به طور مثال (PS4) رو بتل 1 پینگ حدودا 120 میده رو رینبو 160-180 اما نت تایپ بسته که خودش یسری مشکلات داره
قیمت هم رو بسته های جدید که حجیمن خوبه

شما با 5142 نت تایپ 2-1 دارید?!?!?!?!?!?!?

greatpouya
23-07-2017, 08:42
دوست عزیز پبدا نکردم، یا صفحه اشتباه رفتم یا با مرور گر گوشی نمیاد
در صورت امکان لینک بدید

mohamadir
23-07-2017, 11:00
سلام

سایت ایرانسل منطقه ما را دارای پوشش داخلی (سبز پررنگ) نشان می دهد ولی در *20# وضعیت td lte غیر فعال اعلام می شود !
کدامشان قابل اعتماد است؟

greatpouya
23-07-2017, 11:02
سلام

سایت ایرانسل منطقه ما را دارای پوشش داخلی (سبز پررنگ) نشان می دهد ولی در *20# وضعیت td lte غیر فعال اعلام می شود !
کدامشان قابل اعتماد است؟
سبز

aliprince
23-07-2017, 11:19
سلام

کدامشان قابل اعتماد است؟هیچ کدوم. مهم اینه عملا مودم چجوری جواب بده. من تو خونه خودم ۳ خط انتن دارم به زور ۱۰ مگ میده. خونه رفیقم کلا از پوشش داخلی نقشه خارجه با ۱ خط انتن ۱۷ مگ میده.

Amadea
23-07-2017, 12:49
سلام. پوشش منظقه ی ما آنتن خارجی هست فقط، ولی من یه فویل گذاشتم جلوی مودم و الان با تست سرعت به 5 مگابیت بر ثانیه هم رسید. ولی عدد ها اینه: RSRP1 -125 dbm RSRQ -12 db SINR 2db. آپلود هم تعطیل. بهینه ی این اعداد چی هست تا مودم رو جابجا کنم؟ فاکتور مهم دیگه ای هم هست؟ کلی چیز اون جا نوشته که نمی دونم به چه دردی می خوره.

Tornado2800
23-07-2017, 17:53
سلام
دوستان از نظر پینگ و سرعت از TD ایرانسل راضی هستید؟

بهترین بستش که ارزش داره چیه؟

اخه به نظرم فقط بسته اولیش خیلی خوبه

m0hammadir
23-07-2017, 18:33
شما با 5142 نت تایپ 2-1 دارید?!?!?!?!?!?!?
نت تایپ 3
ولی تو بازی نت open میده
ولی به جاش اینقدر قطعی داره که رسما نمیشه باش بازی کرد
کلا از TD نمیشه نت 2 گرفت

mehban
23-07-2017, 18:56
سلام. دوستان چند روز ه td خیلی زیاد قطع میشه و سریع برمیگرده. چون زمان برگشت ش کم ه فکر کنم از دکل باشه. به نظرتون ممکن ه از مودم باشه؟

ShadowDragon
23-07-2017, 21:11
نت تایپ 3
ولی تو بازی نت open میده
ولی به جاش اینقدر قطعی داره که رسما نمیشه باش بازی کرد
کلا از TD نمیشه نت 2 گرفت

کلا، درست نیست، مبین نت تایپ 2 میده

وقتی تو دستگاه میزنه 3 ، رو چه حسابی میگی تو بازی اپنه؟ یکم توضیح بده لطفا

چون من خیلی وقتا وصل نمیشم
به پارتی دوستم نمیتونم کانکت شم و ....

arashsm79
23-07-2017, 23:02
رود بیکران, خسته نباشید
چند وقت پیش (8,9ماه) یک مودم lte مودل DT-350 خریدم.
منطقه ما کاملا تحت پوشش هست(سبز پررنگ) و از وقتی خریدم تا حالا مودم بیشتر از یک خط رو پر نکرده, کلی هم قطع و وصل میشه، نزدیک 4،5 بار هم با پشتیبانی ارتباط برقرار کردم هردفعه یجوری میپیچوندن:n34:
مودم رو بردم بالای پشت بوم:n02: با کابل هم وصل کردم بازم کار تاثیر نداشت :n41:
کسی پیشنهادی داره ؟

greatpouya
23-07-2017, 23:08
رود بیکران, خسته نباشید
منطقه ما کاملا تحت پوشش هست(سبز پررنگ) و از وقتی خریدم تا حالا مودم بیشتر از یک خط رو پر نکرده, کلی هم قطع و وصل میشه، نزدیک 4،5 بار هم با پشتیبانی ارتباط برقرار کردم هردفعه یجوری میپیچوندن:n34:
کسی پیشنهادی داره ؟
یه مودم قرض بگیر تست کن. با خیال راحت مطمئن شو احتمالا مودم خرابه. وگرنه با شک و تردید حرف بزنی اگه مودمت خراب باشه بجا تعویض هی توصیه میکنن فلان کارو کن.

ShadowDragon
23-07-2017, 23:23
دوستان، در صورت تمدید سرویس ، مثلا 10 روز قبل اتمام، چه اتفاقی میافته؟
رزرو؟ جمع شدن باهم؟ سوخت فعلی؟
اگه دقیق اطلاع دارید راهنمایی کنید
arashsm79
23-07-2017, 23:48
یه مودم قرض بگیر تست کن. با خیال راحت مطمئن شو احتمالا مودم خرابه. وگرنه با شک و تردید حرف بزنی اگه مودمت خراب باشه بجا تعویض هی توصیه میکنن فلان کارو کن.

دقیقا همین مشکل دوستامون رو دارم به همین شکل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آپدیت هست برای این مودل که شاید حل بشه ؟

آرین 0098
24-07-2017, 01:42
رود بیکران, خسته نباشید
کسی پیشنهادی داره ؟

جایی که مودم هست، # 20 * رو بگیرید ببینید وضعیّت TD رو چی می نویسه.

aidin0000
24-07-2017, 04:14
نزدیک 1 ماه شد هر زوز سایتو چک میکنم پس چرا این نیومد؟

bagherijan
24-07-2017, 08:50
نزدیک 1 ماه شد هر زوز سایتو چک میکنم پس چرا این نیومد؟

فکر میکنم تو قیمت گذاریش گیر کردن:n31: الان فقط مودم 2101 و 2510 موجود دارن حتی برای تعویض وایمکس. منم انتظار داشتم حداقل تو نمایشگاه الکامپ فروشش رو شروع کنن :n27:

bagherijan
24-07-2017, 09:05
فروش اینترنت نامحدود از مرداد ماه آغاز می‌شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طبق اعلام وزیر ارتباطات از مردادماه امسال فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف می‌شود و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد فروش اینترنت به صورت حجمی به دلیل افزایش استفاده‌ی کاربران از اینترنت، متوقف خواهد شد و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به هر میزان که بخواهند از اینترنت استفاده کنند. به گفته‌ی واعظی این تصمیم برای فروش اینترنت ثابت ADSL و اینترنت ثابت TD LTE گرفته شده است.

واعظی به اتمام زودهنگام اینترنت‌های حجمی و دغدغه‎‌ی کاربران بابت گیگ خوری اشاره کرد و گفت:
ما معتقدیم که حجم خوری اینترنت وجود ندارد و علت این ادعا این است که در گذشته سرعت دسترسی به دیتا کند بود و به همین دلیل یک ویدئو با سرعت پایین دانلود می‌شد؛ اما هم‌اکنون کاربران ویدئو را به صورت آنلاین می‌بینید و متوجه میزان مصرف حجم اینترنت نمی‌شوند. با توجه جدی‌شدن استفاده از سایت‌های چندرسانه‌ای، اینترنت حجمی دیگر کاربردی نیست.

وزیر ارتباطات تشریح کرد که اپراتورهای موبایل از قبل طرح‌های مختلفی را برای کاربران در نظر گرفته‌اند، به صورتی که هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند، اما این موضوع هنوز برای اپراتورهای ثابت اتفاق نیوفتاده است. به گفته‌ی واعظی این تصمیم در راستای تشویق مردم برای استفاده‌ی مردم از سایت‌های داخلی با سرعت و کیفیت و همچنین تعرفه‌ی مناسب اتخاذ شده است؛ به همین دلیل وزارت ارتباطات درصدد است تا سیاست فروش اینترنت تغییر کند و ترافیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات با سرعت و کیفیت بالا و قیمت مناسب به کاربران ارائه شود.

آقا ظاهرا فروش اینترنت نامحدود بر اساس سرعت مورد تصویب قرار گرفته و بزودی به اپراتورهای ثابت ابلاغ میشه اما انگار TD-LTE رو ثابت حساب نکردند و این طرح در موردش انجام نمیشه:n34:

aliprince
24-07-2017, 09:27
شاهکاری دیگر از ایرانسل!
دوستان چند دقیقه است اینترنت ایرانسل من سایت هایی که داخل ایران هاست شدن رو باز نمیکنه ولی با قند شکن باز میکنه. مال شما هم همینطوره؟

greatpouya
24-07-2017, 10:54
Td lte ایرانسل
بین یک و ۲ انتن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zofishel
24-07-2017, 14:05
شاهکاری دیگر از ایرانسل!
دوستان چند دقیقه است اینترنت ایرانسل من سایت هایی که داخل ایران هاست شدن رو باز نمیکنه ولی با قند شکن باز میکنه. مال شما هم همینطوره؟

سلام
بله برای منم همین اتفاق دیشب افتاد :n27:

m2music
24-07-2017, 14:32
آقا ظاهرا فروش اینترنت نامحدود بر اساس سرعت مورد تصویب قرار گرفته و بزودی به اپراتورهای ثابت ابلاغ میشه اما انگار TD-LTE رو ثابت حساب نکردند و این طرح در موردش انجام نمیشه:n34:

نامحدود کجا بود. برو به لینک زیر

m0hammadir
24-07-2017, 15:22
کلا، درست نیست، مبین نت تایپ 2 میده

وقتی تو دستگاه میزنه 3 ، رو چه حسابی میگی تو بازی اپنه؟ یکم توضیح بده لطفا

چون من خیلی وقتا وصل نمیشم
به پارتی دوستم نمیتونم کانکت شم و ....
از کلا منظورم ایرانسل بود
نت تایپ دو مبین نت بخاطر IP valid هاشه
از open منظورم بازی هاییه که توش مینویسه نت رو مثل رینبو , گوست ریکان و امثالهم
به پارتی کانکت نمیشه منظورتونه نمیفهمم توی پارتی نمیره ؟ یا خود شخص براتون نت تایپ میده تو پارتی ؟
اگر مشکل دوم باشه که خوب مسلما عادیه
نت تایپ ما 3 هه اگه نت تایپ طرف مقابل 2 باشه که هیچی اوکیه و صدا میره و میاد اگه 3 باشه که جفت به مشکل میخورید

Tornado2800
24-07-2017, 16:23
سلام
دوستان از نظر پینگ و سرعت از TD ایرانسل راضی هستید؟

بهترین بستش که ارزش داره چیه؟

اخه به نظرم فقط بسته اولیش خیلی خوبه
سلام
کسی نظری داره

greatpouya
24-07-2017, 17:51
سلام
کسی نظری داره
خوبه ولی خیلی نه
بسته ترکیبی سه ماهه ۱۴۰ تومن ۹۰ گیگ

bagherijan
24-07-2017, 19:13
نامحدود کجا بود. برو به لینک زیر

هی روزگااااار :n35: اگه کوسه ریش داشت از روز پیش داشت!

ShadowDragon
24-07-2017, 19:29
دوستان، در صورت تمدید سرویس ، مثلا 10 روز قبل اتمام، چه اتفاقی میافته؟
رزرو؟ جمع شدن باهم؟ سوخت فعلی؟
اگه دقیق اطلاع دارید راهنمایی کنید
کسی اطلاع نداشت؟

ShadowDragon
24-07-2017, 19:32
از کلا منظورم ایرانسل بود
نت تایپ دو مبین نت بخاطر IP valid هاشه
از open منظورم بازی هاییه که توش مینویسه نت رو مثل رینبو , گوست ریکان و امثالهم
به پارتی کانکت نمیشه منظورتونه نمیفهمم توی پارتی نمیره ؟ یا خود شخص براتون نت تایپ میده تو پارتی ؟
اگر مشکل دوم باشه که خوب مسلما عادیه
نت تایپ ما 3 هه اگه نت تایپ طرف مقابل 2 باشه که هیچی اوکیه و صدا میره و میاد اگه 3 باشه که جفت به مشکل میخورید

بعد از مدتی پیام میاد، مشکل نت داری و صدایی رد و بدل نمیشه

اونا رو نداشتم ، فقط tomb raider و killzone و Bloodborne بازی کردم، TR که شدیدا مشکل داشت

این بسته ترکیبی 90 گیگی، 1 ساله نبود?!?!? الان شده 90 روز

دوستان تهران، کسی هست بخواد بسته 216 تومنی ترکیبی رو با هم فعال کنیم؟ من حجم همراهشو میخوام، ثابت 96 گیگشو کسی میخواد؟ PV !
البته 1 ماه دیگه

greatpouya
24-07-2017, 19:37
کسی اطلاع نداشت؟
رزرو

ShadowDragon
24-07-2017, 19:48
رزرو

تشکر اما از 700 سوال کردم گفتن از همون روز شروع میشه

greatpouya
24-07-2017, 19:50
تشکر اما از 700 سوال کردم گفتن از همون روز شروع میشه
بازم فکر نمیکنم اینطور که فرمودید باشه. بهتره بازم با ۷۰۷ تماس بگیرید.

srx190d
24-07-2017, 20:00
بله شروع ميشه
كلا بسته هاي ايرانسل از زمان خريد شروع ميشه
حالا ممكن حجم استفاده نشه ولي زمان شروع ميشه
چيزي به معني واقعي رزرو نداره

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

Electronic-Arts
24-07-2017, 21:16
من نمیدونم این بیشعور ها برای چی ورداشتن 3500 اوردن ؟ قحط فرکانس بود آخه بیسواد های میمون دزد بگو ؟ یه ساختمان جلوی دکل باشه سیگنال نصف میشه انقدر این فرکانس آشغاله فقط به درد بیابون میخوره که هیچی جلوی سیگنال نباشه , من مودم داخلیم همون سرعتی رو میده که این مودم خارجی که جدید گرفتم میده در حالی که مودم خارجی سیگنالش بهتره ولی بازم با این که 3 تا خونه آنتن پره سیگنال رو زده ضعیف weak و به شدت نوسان داره یک لحظه سرعت 4 مگابایت هست یک لحظه دیگه میشه 500 کیلوبایت , پینگ هم که دیگه الله و اعلم از 140 میشه 290 میشه 350 میشه 140 دوباره

ShadowDragon
24-07-2017, 21:25
بازم فکر نمیکنم اینطور که فرمودید باشه. بهتره بازم با ۷۰۷ تماس بگیرید.

بله 707 اشتباه نوشتم
گفتم اطلاع رسانی کنم کسی ضرر نکنه

aliprince
24-07-2017, 21:28
من نمیدونم این بیشعور ها برای چی ورداشتن 3500 اوردن ؟ قحط فرکانس بود آخه بیسواد های میمون دزد بگو ؟ یه ساختمان جلوی دکل باشه سیگنال نصف میشه انقدر این فرکانس آشغاله فقط به درد بیابون میخوره که هیچی جلوی سیگنال نباشه , من مودم داخلیم همون سرعتی رو میده که این مودم خارجی که جدید گرفتم میده در حالی که مودم خارجی سیگنالش بهتره ولی بازم با این که 3 تا خونه آنتن پره سیگنال رو زده ضعیف weak و به شدت نوسان داره یک لحظه سرعت 4 مگابایت هست یک لحظه دیگه میشه 500 کیلوبایت , پینگ هم که دیگه الله و اعلم از 140 میشه 290 میشه 350 میشه 140 دوبارهکلا سرعت و پینگ ایرانسل لحظه ای بالا پایین میشه
مبین نت ثبات بهتری داره از این نظرها.

Electronic-Arts
24-07-2017, 21:37
کلا سرعت و پینگ ایرانسل لحظه ای بالا پایین میشه
مبین نت ثبات بهتری داره از این نظرها.

حالا این که مشکل الان پیش اومده من قبلا همچین مشکلی نداشتم , مشهد مشکل داره 2 هفته ای هست الان ولی من الان روی FDD مشکلی ندارم و فقط TDD مشکل داره و یکی از دلایل هم اینه که یک مشت بیسواد 3500 استفاده کردن توی مناطق شهری پر ازدحام فقط به خاطر این که حرف مفت بزنن بگن فزکانس 3500 ظرفیت 1.2 گیگابیت رو داره در حالی که یک صدم اون رو هم نمیتونن ارائه بدن البته فکر کنم یک دلیل دیگه هم داره اونم این که تجهیزات 3500 ارزون تره

greatpouya
24-07-2017, 22:11
حالا این که مشکل الان پیش اومده من قبلا همچین مشکلی نداشتم , مشهد مشکل داره 2 هفته ای هست الان ولی من الان روی FDD مشکلی ندارم و فقط TDD مشکل داره و یکی از دلایل هم اینه که یک مشت بیسواد 3500 استفاده کردن توی مناطق شهری پر ازدحام فقط به خاطر این که حرف مفت بزنن بگن فزکانس 3500 ظرفیت 1.2 گیگابیت رو داره در حالی که یک صدم اون رو هم نمیتونن ارائه بدن البته فکر کنم یک دلیل دیگه هم داره اونم این که تجهیزات 3500 ارزون تره
تهرانم اوضاع td خرابه. تستاشم بالا گذاشتم

gymclass.heroes
25-07-2017, 00:53
سلام دوستان ارازل اوباش پی سی ورلد.
من یه سوال داشتم یه شبانه امروز خرید میتون بعدا فردا پس فردا استفادش کنم یا اینا میدزدنش؟:n13::n01:

srx190d
25-07-2017, 00:56
سلام دوستان ارازل اوباش پی سی ورلد.
من یه سوال داشتم یه شبانه امروز خرید میتون بعدا فردا پس فردا استفادش کنم یا اینا میدزدنش؟:n13::n01:

امشب بايد خداحافظي كني باهاش

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

denzelmovie
25-07-2017, 02:27
دوستان عزیز اوضاع نسل 4 ایرانسل چطوره؟ ارزش داره الان تعویض کنم؟ سرعت نتم الان اینجوریه

فعلا 512 نامحدود یکماهه دارم تقریبا 50 میدم، میخوام نامحدود ماهیانه بخرم، قیمش چقدره؟
بعد از نظر آنتن دهی خوبه؟ منطقه مارو زده پوشش داخلی

birang1357
25-07-2017, 09:41
دوستان کسی میدونه از چه سایتی میشه دانلود کرد که فقط نیم بها از حجم مصرف بشه. منظورم سایتهای داخلی مناسب برای دانلوده

aliprince
25-07-2017, 09:46
دوستان عزیز اوضاع نسل 4 ایرانسل چطوره؟ ارزش داره الان تعویض کنم؟ سرعت نتم الان اینجوریه

فعلا 512 نامحدود یکماهه دارم تقریبا 50 میدم، میخوام نامحدود ماهیانه بخرم، قیمش چقدره؟
بعد از نظر آنتن دهی خوبه؟ منطقه مارو زده پوشش داخلیایرانسل نامحدود ماهیانه فقط وایمکس داره.

mahdi_206
25-07-2017, 09:54
دوستان کسی میدونه از چه سایتی میشه دانلود کرد که فقط نیم بها از حجم مصرف بشه. منظورم سایتهای داخلی مناسب برای دانلوده

این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84-%D9%86%D8%B5%D9%81-%D8%B4%D8%AF) رو نگاه کن؛ لیست سایتها نوشته شده. معروفترین سایتهایی که توی این لیست دیدم راسخون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و تبیان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و آپارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بودن.

bagherijan
25-07-2017, 10:34

عزیرم اینا(ایرانسل) خودشون زرنگترن :n10: هیچ سایت درست و حسابی برای دانلود تو نیم بها نذاشتن! البته طبیعی هم هست فکر نکنم سایت های دانلود سرورهاشون داخلی باشه:n36:

ak313
25-07-2017, 11:47
تک کانکشن با قند شکن

shaw2360
25-07-2017, 13:28
TD-LTE Irancell
Modem: ZW101
20000 KHz

RSRP
-87 dBm

RSRQ
-14 dB

SINR
7 dB

WB SINR0

دوستان سرعت بد نیست ولی به محض اینکه برای دانلود میذاری بعد از چند ثانیه کانکشن قطع میشه. کسی این مشکل رو داره. تهران منطقه ۵.

ak313
25-07-2017, 14:20
TD-LTE Irancell
Modem: ZW101
20000 KHz

RSRP
-87 dBm

RSRQ
-14 dB

SINR
7 dB

WB SINR0

دوستان سرعت بد نیست ولی به محض اینکه برای دانلود میذاری بعد از چند ثانیه کانکشن قطع میشه. کسی این مشکل رو داره. تهران منطقه ۵.

اگر دکل تغییر نمی کنه احتمالا از امپراژ برق باشه

italodance
25-07-2017, 14:41

من هم منطقه 4 این مشکل رو دارم و امروز دیگه عودت میدهم و پولمو پس میگیرم

saeidf1
25-07-2017, 15:53
من هم منطقه 4 این مشکل رو دارم و امروز دیگه عودت میدهم و پولمو پس میگیرم
داش کی درخواست عودت دادی من یه هفته اس درخواست دادم خبری نشدش:n36::n35:

saeidf1
25-07-2017, 16:12
دوستان یه سوال فنی الان که درخواست عودت دادم 2 گیگ از بسته 100 گیگی رو مصرف کردم ایا فقط پول مودم رو بهم میدن؟ و یا اینکه این دو گیگ هم کم و حساب میکنن و پول سیمکارت هم پس میدن؟!! زنگ میزنم پشتیبانی هر کدومشون یه چیز میگن:n13::n13::n13:

alireza_pes33
25-07-2017, 18:26
دوستانی که سرویس ADSL دارن و یا سرویس ADSL براشون هست سراغ TD-LTE نیان به هیچ وجه!!!
من تو کرجم و به دلیل ندادن اینترنت ADSL چه مخابرات چه شرکت های خصوصی مجبور شدم تو طرح تعویض شرکت کنم.
سرعتش عالی نیس ولی هرزگاهی پینگ خیلی بالاس و اذیت میکنه.
در ضمن قبلا از نت همراه اول استفاده میکردم اوایل هم از 3G ایرانسل. یه چیز خیلی باحالم اینه که اوایل ما تو منطقمون 3G فول آنتن بود و عالی اما الان 2 ساله 3G قطع شده اما 4G و TD-LTE خوب کار میکنه که جا داره از ایرانسل بپرسیم واقعا چطور؟؟؟!!!
در کل برید سراغ ADSL
در ضمن دوستان میگفتن تو طرح تعویض مودم 5142 بهشون دادن ولی به من 2101 دادن که البته کارتنش هم آرم ایرانسل نداره و یه کارتن خامه.
که عکسشم هس.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alalasalal
25-07-2017, 18:54
سلام دوستان چند سوال:

1- برای td lte هم همان آنتن هایی که برای 4g استفاده میشه را باید بکار برد یا متفاوته؟

2- کلا چه مدل آنتن داخلی الان بهترین هست؟ چون من میخوام آنتن را کنار پنجره بذارم.

3- چه نوع آنتن هایی برای استفاده داخل منزل مناسب هستند؟

4-چه آنتن هایی بدلیل قدرت زیاد ممکنه به سلامتی آسیب بزنه؟

مرسی بابت پاسخ

alireza_pes33
25-07-2017, 19:11
سلام دوستان چند سوال:

1- برای td lte هم همان آنتن هایی که برای 4g استفاده میشه را باید بکار برد یا متفاوته؟

2- کلا چه مدل آنتن داخلی الان بهترین هست؟ چون من میخوام آنتن را کنار پنجره بذارم.

مرسی بابت پاسخ

1- متفاوته هم برای دکل هم برای گیرنده که شمایی.

2- 2101 و 350 و Z6000 خوبن.

3- 2

4- بعضیا میگن مضره بعضیا میگن نه بستگی به فرکانس داره که البته چیز مهمی نیس.

- - - Updated - - -

سلام دوستان چند سوال:

مرسی بابت پاسخ

3- 2

- - - Updated - - -

سلام دوستان چند سوال:

مرسی بابت پاسخ

3- 2

- - - Updated - - -

سلام دوستان چند سوال:

مرسی بابت پاسخ

3- 2

greatpouya
25-07-2017, 19:13
سلام دوستان چند سوال:

مرسی بابت پاسخ
همش ضرر داره. ولی اگر حداقل ۲ متر از مودم داخلی و حدود ۵ تا ۱۰ متر از مودم خارجی فاصله داشته باشید، آسیب خاصی وارد نمیکنه به اعصاب و تقریبا معمولیه.

italodance
25-07-2017, 19:27
داش کی درخواست عودت دادی من یه هفته اس درخواست دادم خبری نشدش:n36::n35:
یک هفته دعوا داشتم هی میگفتند برای مشکلت زنگ می زنند گفتم یک هفته گذشت اصلا کسی زنگ نزد بزور صبح درخواست عودت دادم و کد رهگیری گرفتم و هر روز هم من بعد می زنگم:n34:

amirh_74
25-07-2017, 19:45
دوستانی که سرویس ADSL دارن و یا سرویس ADSL براشون هست سراغ TD-LTE نیان به هیچ وجه!!!
من تو کرجم و به دلیل ندادن اینترنت ADSL چه مخابرات چه شرکت های خصوصی مجبور شدم تو طرح تعویض شرکت کنم.
سرعتش عالی نیس ولی هرزگاهی پینگ خیلی بالاس و اذیت میکنه.
در ضمن قبلا از نت همراه اول استفاده میکردم اوایل هم از 3G ایرانسل. یه چیز خیلی باحالم اینه که اوایل ما تو منطقمون 3G فول آنتن بود و عالی اما الان 2 ساله 3G قطع شده اما 4G و TD-LTE خوب کار میکنه که جا داره از ایرانسل بپرسیم واقعا چطور؟؟؟!!!
در کل برید سراغ ADSL
در ضمن دوستان میگفتن تو طرح تعویض مودم 5142 بهشون دادن ولی به من 2101 دادن که البته کارتنش هم آرم ایرانسل نداره و یه کارتن خامه.
که عکسشم هس.

مثل اینکه سری اول به همه 5142 دادن و الان دیگه همون 2101 مونده و اینو میفرستن... منم تو همون هفته اول که طرحشو گذاشتن گرفتم مودمو و B5142 دادن اما کارتنش ماله خود مودمه..

saeidf1
25-07-2017, 19:58
یک هفته دعوا داشتم هی میگفتند برای مشکلت زنگ می زنند گفتم یک هفته گذشت اصلا کسی زنگ نزد بزور صبح درخواست عودت دادم و کد رهگیری گرفتم و هر روز هم من بعد می زنگم:n34:

هفته قبل به من کد دادن امروزم زنگ زدم گفتن دو هفته کار میبره

shaw2360
25-07-2017, 21:03
اگر دکل تغییر نمی کنه احتمالا از امپراژ برق باشه

آقا یعنی کابل از POE تا مودم مشکل دار شده؟ چون همین ستینگ قبلا مشکلی نداشتم. نظرت چیه؟

mrat
25-07-2017, 21:42
برای استفاده از طرح تعویض رایگان مودم وایمکس اجبارا باید بسته 3 ماهه 15 گیگ رو خرید یا میشه به جاش بسته دیگه ای مثلا 1 ماهه 75 گیگ سفارش داد؟

alireza_pes33
25-07-2017, 23:39
برای استفاده از طرح تعویض رایگان مودم وایمکس اجبارا باید بسته 3 ماهه 15 گیگ رو خرید یا میشه به جاش بسته دیگه ای مثلا 1 ماهه 75 گیگ سفارش داد؟
نه باید همون بسته اجباری رو بخری.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

alalasalal
26-07-2017, 21:41
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادن

سوال:

1-آیا آنتن خارجی برای تقویت امواج دریافتی 4g مودم های td lte ایرانسل قابل استفادست؟ و اینکه اصلا فایده ای داره؟

مرسی

alireza_pes33
26-07-2017, 22:07
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادن

سوال:

1-آیا آنتن خارجی برای تقویت امواج دریافتی 4g مودم های td lte ایرانسل قابل استفادست؟ و اینکه اصلا فایده ای داره؟

مرسی

سلام.
نه عزیز اگه پوشش خارحی داشته باشی مودم خارجی و اگه داخلی داشته باشی مودم داخلی.
مودهای داخلی پورت آنتن ندارن.

سجاد23
27-07-2017, 03:02
سلام ممنون از راهنمایی دوستان__ مودم 2101 گرفتم با اطلاعات کنسول چطور بهترین نقطه را پیدا کنم. الویت با کدام است rsrp/rsrpq/sinr/یا بقیه مثل تست پینگ « بیشتر سرعت سرچ نت و اپ برام مهمه و گیم آنلاین ۸بال پول
ممنون از اطلاعات خوبتون

سجاد23
27-07-2017, 03:25
از کدام ورژن speed test استفاده میکنید ۳ تای اخری رو هواوی ریختم اطلتعات را به هم ریخته نشان می دهد و اعداد مشخص نیست اپ دیگری پیشنهاد میدهید :n36:

onlyjuve
27-07-2017, 17:15
با سلام
من جدیدا یه اشتراک td lte ایرانسل گرفتم با برنامه speedtest که سرعت رو امتحان کردم دانلودش بین ۲۰ تا ۳۰ و آپلودش بین ۸ تا ۹ مگ هست
یه مشکلی که دارم اینه که توی برنامه ای مثل تلگرام سرعت خیلی پایینه و خیلی به سختی فایل ها رو میگیره در صورتی که مثلا توی اینستا با سرعت فوق‌العاده ای تصاویر و ویدئو ها رو نشون میده تو یه برنامه دیگه هم که واسه تماشای آنلاین کانال هاست به اسم mobdro هم همین مشکل رو دارم و شبکه ها رو خیلی کند و با قطعی زیاد نشون میده در ضمن صفحات وب رو هم نسبتا کند باز میکنه
البته اینو بگم که همین دو تا برنامه رو وقتی با اینترنت همراه اول گوشی باز میکنم با سرعت خیلی خوبی باز میکنه و کانال ها رو بدون کوچکترین فریزی نشون میده

به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟

ShadowDragon
27-07-2017, 17:45
امروز کارشناس ایرانول ، بابت برسی نت تایپ اومد
یکم با لپتاپش ور رفت، و رفت

ShadowDragon
27-07-2017, 17:46
.............

kamran11111
27-07-2017, 18:56
دوستان من امروز این مودم GP2101 به همراه سیم کارت LTE از نماینده ایرانسل تحویل گرفتم . به برق که زدم هر سه چراغهای سیگنال آبی و خاموش روشن میشوند دلیلش را نمیدانم کسی میدونه . آیا سیم کارت باید فعال بشه ؟ اگر باید فعال بشه چطوری اینکار باید انجام بدم در ضمن مودم برای شرکت Greenpacket هست

greatpouya
27-07-2017, 18:58
دوستان من امروز این مودم GP2101 به همراه سیم کارت LTE از نماینده ایرانسل تحویل گرفتم . به برق که زدم هر سه چراغهای سیگنال آبی و خاموش روشن میشوند دلیلش را نمیدانم کسی میدونه . آیا سیم کارت باید فعال بشه ؟ اگر باید فعال بشه چطوری اینکار باید انجام بدمسیم معمولی بذار ببین انتن میاد؟

kamran11111
27-07-2017, 19:17
با تماسی که با ایرانسل داشتم گفتند تا ۴۸ ساعت طول میکشه سیم کارت فعال بشه