مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
Monk_e83
20-11-2016, 20:50
سلام دوستان وقتتون بخیر . ابتدا عذرخواهی میکنم اگر سوال تکراری میخوام بپرسم . سن که بالا میره چشم که ضعیف میشه یکم شرایط سخت میشه و واقعا سخته که 50 صفحه این تاپیک رو مطالعه کرد:n36:
عزیزان با فرض اینکه ما در منطقه پوشش داخلی قرار داشته باشیم ممنون میشم سوال های منو جواب بدید :
1 - آیا پینگ TD LTE از LTE بهتره ؟ مثلا من درجایی که هستم پینگ داخلیم رو 4G حدود 60 هست . آیا تفاوتی رو در TD LTE شاهد خواهم بود ؟
2 - آیا به لحاظ نوسان پینگ در حال حاضر از 4G بهتره ؟ مثلا الان با 4G اگر برم رو دانلود یا آپلود پینگ اوج میگیره و میره بالا !
3 - منطقه ما روی نقشه تقریبا مرز پوشش داخلی و خارجی هست ! البته بیشتر سمت پوشش داخلی هست بنظرتون درصد اینکه سیگنال خوبی بگیرم چقدر هست ؟
سپاس . :n16:
ابوالفضل ۴۰۴۵
20-11-2016, 20:58
سلام دوستان وقتتون بخیر . ابتدا عذرخواهی میکنم اگر سوال تکراری میخوام بپرسم . سن که بالا میره چشم که ضعیف میشه یکم شرایط سخت میشه و واقعا سخته که 50 صفحه این تاپیک رو مطالعه کرد:n36:
عزیزان با فرض اینکه ما در منطقه پوشش داخلی قرار داشته باشیم ممنون میشم سوال های منو جواب بدید :
1 - آیا پینگ TD LTE از LTE بهتره ؟ مثلا من درجایی که هستم پینگ داخلیم رو 4G حدود 60 هست . آیا تفاوتی رو در TD LTE شاهد خواهم بود ؟
2 - آیا به لحاظ نوسان پینگ در حال حاضر از 4G بهتره ؟ مثلا الان با 4G اگر برم رو دانلود یا آپلود پینگ اوج میگیره و میره بالا !
3 - منطقه ما روی نقشه تقریبا مرز پوشش داخلی و خارجی هست ! البته بیشتر سمت پوشش داخلی هست بنظرتون درصد اینکه سیگنال خوبی بگیرم چقدر هست ؟
عزیز البته من تی دی ندارم و نمیتونم کمکت کنم ولی ممباب احتمال میخوام بگم به هیچ وجه رو نقشه اکتفا نکن اصلا وابدا قابلیت استناد نداره و فقط واسه جلب مشتریه منطقه ما تا قبل از تفکیک پوشش درونی و بیرونی تحت پوشش بود کاملا آماده بودم که مودم بخرم که یه دفعه دیدم تا چند صدمتر دوروبر ما اصلا تونقشه پوشش نداره
Monk_e83
20-11-2016, 21:09
عزیز البته من تی دی ندارم و نمیتونم کمکت کنم ولی ممباب احتمال میخوام بگم به هیچ وجه رو نقشه اکتفا نکن اصلا وابدا قابلیت استناد نداره و فقط واسه جلب مشتریه منطقه ما تا قبل از تفکیک پوشش درونی و بیرونی تحت پوشش بود کاملا آماده بودم که مودم بخرم که یه دفعه دیدم تا چند صدمتر دوروبر ما اصلا تونقشه پوشش نداره
ممنون دوست من . والا داستانی شده این مازندران !
این خونه من تو نقشه هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیدونم چیکار کنم :(
اینترنت تو مازندران مشکل داره سوئیچ های مخابرات داغونه شبا (از ساعت 6 عصر تا 1 شب) اینجا 4 ماهی میشه اینترنت تعطیله روزای تعطیل هم که ... روی هاپ های داخلی بیشتر Packet Loss داریم تا پینگ .
ابوالفضل ۴۰۴۵
20-11-2016, 21:59
ممنون دوست من . والا داستانی شده این مازندران !
این خونه من تو نقشه هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیدونم چیکار کنم :(
اینترنت تو مازندران مشکل داره سوئیچ های مخابرات داغونه شبا (از ساعت 6 عصر تا 1 شب) اینجا 4 ماهی میشه اینترنت تعطیله روزای تعطیل هم که ... روی هاپ های داخلی بیشتر Packet Loss داریم تا پینگ .
میشه گفت مال ما هم همین مدت هاست که خراب شد به نظر من هم همه این مشکلات از زمان شروع به کار تی دی پیش اومد
Monk_e83
21-11-2016, 11:47
دوستان ممنون میشم اگر کسی تجربه کافی داره پاسخ 3 سوال منو بده :
Mr.World.Wide
21-11-2016, 18:13
من که از مودم TD دارم استفاده معمولی میکنم
سیم کارت معمولی فورجی روش انداختم و شبها اون طرح سه ساعته نامحدود رو استفاده میکنم
چون شاتل دارم ، شاتل برام به صرفه تره تا این
سرعتش خوبه ولی طرح هاش خیلی گرونه
نمیصرفه
از این دانلود رایگان شبانه و طرح های سیم کارت معمولی رو هم نداره
ایرانسل اصلا به TD هیچ طرح خوبی ارائه نداده
Masoud 206-16v
29-11-2016, 18:04
سلام به دوستان
امروز مودم بیرونی ایرانسل را خرید کردم به همراه سیم کارت بقیمت 400 هزار تومان.
این نمونه ایرانسل با نام ZW101 میفروشه و هیچ نام و نشونی از سازنده نداره که البته کور خونده.
این مودم واقعا با کیفیت و دریافت سیگنال عالی داره،ابتدا این رو ذکر کنم که با سیم کارت 4جی یا 3جی ایرانسل هم کار میکنه و سرعت و کیفیت دریافت سیگنالش با مودم قبلی 5172 واقعا بالاتر و سریعتر هستش.
من هنوز طرح های TD رو فعال نکردم چون طرح یکساله 170 هزار تومنی رو دارم .
این رو اضافه کنم که ایرانسل با نصب فریمور خودش بعث شده مودم تنها به سیم های ایرانسل سرویس بدهد و تنها راهش هم تعویض فریمور هست و شرکت سازنده رو پیدا کردم و اشتباهیکه کردم حرف راست بهشون زدم و نام اپراتور و کشور رو درست دادم و اگر نام کشور دیگه ای داده بودم فریمور رو برای من ارسال میکرد.
خودشون گفتند که این مودمها روی هیچ اپراتوری قفل نیست و فری هستش ولی در ایران نمیتونیم بدیم.
خلاصه این سایت سازنده و اطلاعت در مورد مودم ZW101 TD-LTE که در اصل 4G LTE Outdoor CPEJW0100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش.
mehdi_gold
29-11-2016, 18:38
با سلام خدمت همه دوستان گرامی .
امروز بلاخره موفق شدم مودم dt-350 به ایرانسل عودت کنم و پولم بگیرم. البته بعد از گذشت یک ماه پیگیری و دعوا !!!! :n02:
خواستم خدمت دوستانی که می خوان برن سراغ td-lte بگم که اصلا به نقشه اعلام شده ایرانسل اکتفا نکنن . اون نقشه اصلا درست نیست منزل بنده دقیقا وسط مناطق تحت پوشش بود البته زمانی که نقشه فقط یک رنگ بنفش بود جالب اینجاست که الان هم وسط مناطق تحت پوشش indoor هستش ولی اثری از سیگنال نیست. به نظر من قبل از خرید مودم اگر بتونید از دوست یا فامیلی که این مودم هارو داره، مودمشو قرض بگیرید و تست بکنید و پس از اون با خیال راحت بخرید.
بنده وقتی مودمو از نماینده خریدم شرط کردم که اگر انتن نداد من مودم پس می دم و پولمو می گیریم. نماینده گفت باشه فقط به مودم وصل نشو و استفاده نکن فقط از روی چراغ ها ببین انتن میاد یا نه اما نگفت پولتو از کی باید پس بگیری یا نگفت که قسمت شبکه ایرانسل باید تایید بکنه تا پولتو پس بگیری. بنده هم به نماینده اعتماد کردم و خریدم. پس از تست در 3 منطقه مختلف دیدم بی فایده هست مودم فرداش پس دادم و گفتم پولمو بده. اون موقع تازه گفت باید شبکه ایرانسل تایید بکنه !!!! اونجا بود که فهمیدم چه کلاهی سرم رفته !!!! با کلی پیگیری و کلی تماس با 707 و کلی دعوا و کلنجار تونستم بعد از گدشت یک ماه پولمو پس بگیرم!!!
حالا از دوستانی که مودم outdoor گرفتن سوال دارم ایا واقعا سطح کیفیت سیگنال خوبی دارن ؟البته اگر ذکر هم بکنید توی نقشه در کدام قسمت قرار گرفتید ممنون میشم . اگر میشه یه تست از speedtest بزارن تا ببینیم وضعیت مودم outdoor به چه شکل هستش.
Masoud 206-16v
29-11-2016, 19:01
با سلام خدمت همه دوستان گرامی .
امروز بلاخره موفق شدم مودم dt-350 به ایرانسل عودت کنم و پولم بگیرم. البته بعد از گذشت یک ماه پیگیری و دعوا !!!! :n02:
خواستم خدمت دوستانی که می خوان برن سراغ td-lte بگم که اصلا به نقشه اعلام شده ایرانسل اکتفا نکنن . اون نقشه اصلا درست نیست منزل بنده دقیقا وسط مناطق تحت پوشش بود البته زمانی که نقشه فقط یک رنگ بنفش بود جالب اینجاست که الان هم وسط مناطق تحت پوشش indoor هستش ولی اثری از سیگنال نیست. به نظر من قبل از خرید مودم اگر بتونید از دوست یا فامیلی که این مودم هارو داره، مودمشو قرض بگیرید و تست بکنید و پس از اون با خیال راحت بخرید.
بنده وقتی مودمو از نماینده خریدم شرط کردم که اگر انتن نداد من مودم پس می دم و پولمو می گیریم. نماینده گفت باشه فقط به مودم وصل نشو و استفاده نکن فقط از روی چراغ ها ببین انتن میاد یا نه اما نگفت پولتو از کی باید پس بگیری یا نگفت که قسمت شبکه ایرانسل باید تایید بکنه تا پولتو پس بگیری. بنده هم به نماینده اعتماد کردم و خریدم. پس از تست در 3 منطقه مختلف دیدم بی فایده هست مودم فرداش پس دادم و گفتم پولمو بده. اون موقع تازه گفت باید شبکه ایرانسل تایید بکنه !!!! اونجا بود که فهمیدم چه کلاهی سرم رفته !!!! با کلی پیگیری و کلی تماس با 707 و کلی دعوا و کلنجار تونستم بعد از گدشت یک ماه پولمو پس بگیرم!!!
حالا از دوستانی که مودم outdoor گرفتن سوال دارم ایا واقعا سطح کیفیت سیگنال خوبی دارن ؟البته اگر ذکر هم بکنید توی نقشه در کدام قسمت قرار گرفتید ممنون میشم . اگر میشه یه تست از speedtest بزارن تا ببینیم وضعیت مودم outdoor به چه شکل هستش.
متاسفم كه همچين مشكلي براتون پيش امد و واقعاً كي ميخوان مردم داري و مشتري مداري رو رعايت كنن خدا مي دونه.
من سيم ٤جي كه قرار ميدم داخلش يك خونش روشنه و بعضي مواقعه دوتا ميشه اما با سيم خود TD دوخونه ميشه.حالا همين سيم ٤جي روي مودم ٥١٧٢هواوي ٥تا خونه روشن هستش و البته sinrروي ٧ هستش و در مودم بيروني روي ١٠.
در مورد پوشش منطقه هم خونه ي ما تقريبا انتهاي پوشش رو نشون ميده و هيچ مشكلي باهاش ندارم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mechanic1
29-11-2016, 20:23
درود بر همگی
دوستان من وایمکس ایرانسل دارم که دارن جمعش میکنن. حالا دنبال یه سرویس دیگه هستم؛ میخوام از شمایی که مودم ثابت ایرانسل رو میگیرد بپرسم که چرا از اینترنت همراهش استفاده نمیکنید؟ در واقع چه قابلیتهای بیشتری داشته؟
ممنون میشم پاسخ بدید
and-roid2
29-11-2016, 20:27
سلام به دوستان
این نمونه ایرانسل با نام ZW101 میفروشه و هیچ نام و نشونی از سازنده نداره که البته کور خونده.
این مودم واقعا با کیفیت و دریافت سیگنال عالی داره،ابتدا این رو ذکر کنم که با سیم کارت 4جی یا 3جی ایرانسل هم کار میکنه و سرعت و کیفیت دریافت سیگنالش با مودم قبلی 5172 واقعا بالاتر و سریعتر هستش.
این رو اضافه کنم که ایرانسل با نصب فریمور خودش بعث شده مودم تنها به سیم های ایرانسل سرویس بدهد و تنها راهش هم تعویض فریمور هست و شرکت سازنده رو پیدا کردم و اشتباهیکه کردم حرف راست بهشون زدم و نام اپراتور و کشور رو درست دادم و اگر نام کشور دیگه ای داده بودم فریمور رو برای من ارسال میکرد.
خودشون گفتند که این مودمها روی هیچ اپراتوری قفل نیست و فری هستش ولی در ایران نمیتونیم بدیم.
خلاصه این سایت سازنده و اطلاعت در مورد مودم ZW101 TD-LTE که در اصل 4G LTE Outdoor CPEJW0100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش.
دوست عزیز لطفا یک تست سرعت هم با این مودم قرار بدید.
Mohammad Aghaee
29-11-2016, 21:22
درود بر همگی
دوستان من وایمکس ایرانسل دارم که دارن جمعش میکنن. حالا دنبال یه سرویس دیگه هستم؛ میخوام از شمایی که مودم ثابت ایرانسل رو میگیرد بپرسم که چرا از اینترنت همراهش استفاده نمیکنید؟ در واقع چه قابلیتهای بیشتری داشته؟
ممنون میشم پاسخ بدید
والا تا اونجايي كه من ميدونم فعلا اصلا و ابدا TD-LTE توصيه نميشه چون نه پوشش دهي درست و حسابي داره و هم اينكه تنوع بسته هاش خيلي نسبت به FD-LTE كمتره. من الان خودم تقريبا نه ماه هست كه ADSL رو جمع كردم و دارم با اينترنت فورجي معمولي ايرانسل اينترنت كل خونه رو تامين ميكنم و همه هم راضي هستن از سرعت و كيفيت نت. ولي در آينده احتمال اين ميره كه قيمت اينترنت ثابت ايرانسل بياد پايين و همچنين سرعت بالاتري ارائه بشه كه اونوقت ميشه واسه مهاجرت به TD-LTE فكر كرد
سلام به دوستان
دوست عزیز من این مودم و مودم دی۳۵۰ رو دارم از لحاظ قدرت سیگنال هیچ فرقی نمی کنه فقط قابلیت نصب در فضای باز داره که باعث میشه سیگنال بهتری بگیرین
ولی توصیه نمیکنم اصلا
بعدا شما چه سیمکارت میخواستی رو اینا امتحان کنی؟! الان هیچ شرکت دیگه ای رو باند۴۲ و ۴۳ سرویس نامیده که بخوای امتحان کنی
این مودم فقط رو ۳۵۰۰ سرویس میده
متاسفم كه همچين مشكلي براتون پيش امد و واقعاً كي ميخوان مردم داري و مشتري مداري رو رعايت كنن خدا مي دونه.
من سيم ٤جي كه قرار ميدم داخلش يك خونش روشنه و بعضي مواقعه دوتا ميشه اما با سيم خود TD دوخونه ميشه.حالا همين سيم ٤جي روي مودم ٥١٧٢هواوي ٥تا خونه روشن هستش و البته sinrروي ٧ هستش و در مودم بيروني روي ١٠.
در مورد پوشش منطقه هم خونه ي ما تقريبا انتهاي پوشش رو نشون ميده و هيچ مشكلي باهاش ندارم.
دوست عزیز سیم ۴جی معمولی هم بزاری رو این مودم باز هم به دکلهای ۳۵۰۰ وصل میشی و کلا با ۴جی معمولی فرق داره واسه همین شما با مودم ۴جی ۵تا آنتنت پر هست
سیم معمولی رو این کو دمهای تی دی سرعت کمتری میده البته از سیم خود تی دی
Masoud 206-16v
29-11-2016, 21:44
دوست عزیز من این مودم و مودم دی۳۵۰ رو دارم از لحاظ قدرت سیگنال هیچ فرقی نمی کنه فقط قابلیت نصب در فضای باز داره که باعث میشه سیگنال بهتری بگیرین
ولی توصیه نمیکنم اصلا
بعدا شما چه سیمکارت میخواستی رو اینا امتحان کنی؟! الان هیچ شرکت دیگه ای رو باند۴۲ و ۴۳ سرویس نامیده که بخوای امتحان کنی
این مودم فقط رو ۳۵۰۰ سرویس میده
رايتل يا همراه اول و تنها براي تست ران شدن سيم
رايتل يا همراه اول و تنها براي تست ران شدن سيم
ولی در حال حاضر لاک بودن یا نبودن مودم فرقی نمی کنه
ولی نرم افزار روی مودم خیلی بد بنوشته شده و جالب نیست اصلا
Masoud 206-16v
29-11-2016, 23:44
ولی در حال حاضر لاک بودن یا نبودن مودم فرقی نمی کنه
ولی نرم افزار روی مودم خیلی بد بنوشته شده و جالب نیست اصلا
با سيم ٤جي ايرانسل من بسرعت دانلود ٧مگ رسيد با اينترنت دالود منيجير و قبلا با مودم ٥١٧٢بيشتر از ٤مگ نمي شد با اينكه ٥خط آنتن رو پر نشون ميداد.در كل خوش امد ازش اما اين جريان فريمورش روي اعصابمه و آخر تغييرش ميدم.سرعت دانلود با سم كارت خودش tdهم با دو خونه از سه خونه بسرعت ١١مگ با اينترنت داناود منجير رسيدم و واقعا شگفت زده شدم كه همون ١٠٠مگ شارژ خودش رو سريع سوزوند و حالا دارم با ٤جي دارم ازش استفاده ميكنم.
شيراز -بلوار. بهشت(تاچارا)
در ضمن مي تونيد براحتي اكانت ف ي ل ppt... يا ltp2.... داخل خودش رو ست كنيد و براحتي به همه دستگاهاتون اينترنت آزاد برسونيد.من به lan٥١٧٢وصلش كردم و از طريق واي فاي اينترنت رو به بقيه دستگاه شر ميكنم.
خلاصه ي حركتي ديدم
با سيم ٤جي ايرانسل من بسرعت دانلود ٧مگ رسيد با اينترنت دالود منيجير و قبلا با مودم ٥١٧٢بيشتر از ٤مگ نمي شد با اينكه ٥خط آنتن رو پر نشون ميداد.در كل خوش امد ازش اما اين جريان فريمورش روي اعصابمه و آخر تغييرش ميدم.سرعت دانلود با سم كارت خودش tdهم با دو خونه از سه خونه بسرعت ١١مگ با اينترنت داناود منجير رسيدم و واقعا شگفت زده شدم كه همون ١٠٠مگ شارژ خودش رو سريع سوزوند و حالا دارم با ٤جي دارم ازش استفاده ميكنم.
شيراز -بلوار. بهشت(تاچارا)
در ضمن مي تونيد براحتي اكانت ف ي ل ppt... يا ltp2.... داخل خودش رو ست كنيد و براحتي به همه دستگاهاتون اينترنت آزاد برسونيد.من به lan٥١٧٢وصلش كردم و از طريق واي فاي اينترنت رو به بقيه دستگاه شر ميكنم.
خلاصه ي حركتي ديدم
چقدر فرکانس هست؟!
یه عکس از صفحه سیگنال بزار هم با سیم معمولی هم سیم تی دی
Masoud 206-16v
30-11-2016, 13:44
چقدر فرکانس هست؟!
یه عکس از صفحه سیگنال بزار هم با سیم معمولی هم سیم تی دی
این سیم معمولی و امروز اگر وقت کردم سیم تی دی رو دوباره قرار میدم داخلش و عکس میگیرم
فکر میکنم ایرانسل با این شرکت قرارداد بسته جهت تولید این مدل CPE بیرونی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیم معمولی و امروز اگر وقت کردم سیم تی دی رو دوباره قرار میدم داخلش و عکس میگیرم
فکر میکنم ایرانسل با این شرکت قرارداد بسته جهت تولید این مدل CPE بیرونی.
Snr
۱۳ خوبه کاملا ۵ مگ به بالا باید بگیری سرعت
از صفحه lte
عکس بزار اگه سیم تی دی خواستی عکس بگیری چون اون صفحه مقدار سیگنال رو هم نشون میده
سلام دوستان قبلا در پستهای قبلی مشکلات مودم Z6000 خودم رو گفته بودم. حالا چند تا عکس از زمانی که مودم در حالت Disconnect باقی میمونه براتون میذارم. اگر کسی با این مشکل روبرو میشه و راه حلی براش داره لطفا بگه ممنون میشم.
وقتی آنتن مودم میپره تنها راه اینه که از پشت دستگاه با دکمه خاموشش کنی و دوباره روشن تا بیاد تو شبکه!!
این هم آنتن دهی در حالت Connect:
سوال دوم اینکه چطور سرعت دانلود و آپلود وقتی میخوای تست بگیری بالاست ولی در عمل اینطور نیست؟!!
تست سرعت با اپلیکیشن Speedtest:
تست سرعت هنگام دانلود یک فیلم در اپلیکیشن تلگرام :
MMDFullHD
01-12-2016, 00:09
سوال دوم اینکه چطور سرعت دانلود و آپلود وقتی میخوای تست بگیری بالاست ولی در عمل اینطور نیست؟!!
جوابش واضحهه شما وقتی داری از beta.speedtest.net تست دارید میگیرید از سرور داخل داخل کشور دارید استفاده میکنید مسافت علاوه بر اینکه کمه پهنای باند داخل بیشتر از خارجه
ولی تلگرام باید چندین کشورو بکوبه از ی کشوری مثل انگلستان فایل رو بگیرید ! بعد پهنای باند خارجی کمه تو ایران
جوابش واضحهه شما وقتی داری از beta.speedtest.net تست دارید میگیرید از سرور داخل داخل کشور دارید استفاده میکنید مسافت علاوه بر اینکه کمه پهنای باند داخل بیشتر از خارجه
ولی تلگرام باید چندین کشورو بکوبه از ی کشوری مثل انگلستان فایل رو بگیرید ! بعد پهنای باند خارجی کمه تو ایران
من این تست رو با اینترنتی که از قبل دارم استفاده میکنم انجام میدم ولی نتیجه فرقی نداره (اینترنت وایرلس از آواگستر)
من این تست رو با اینترنتی که از قبل دارم استفاده میکنم انجام میدم ولی نتیجه فرقی نداره (اینترنت وایرلس از آواگستر)
ربطی نداره اون اینترنت شاید پهنای باند خارج و داخلش یکی باشه واسه همین تفاوت خاصی نمی کنه اما ایرانسل کمی تفاوت داره
و کلا تلگرام هم سرعت رو مد نظر نمیشه داد
کلا من خودم تاحالا بیشتر از ۲ مگابایت نتونستم دانلود کنم باهاش
چیز دیگه رو مد نظر بگیر
Reza7857
01-12-2016, 10:40
سلام
با توجه به اینکه امکان مهاجرت مشترکان وایمکس ایرانسل به این سرویس زیاد هست، لطفا اگر کسی تجربه ای از نحوه آنتن دهی مودم های TD در مقایسه با مودم های وایمکس داره، برای استفاده دیگران قرار بده. (مثلا اینکه قدرت آنتن دهی یا جهت مودم چه تغییری کرده)
ضمنا جالبه بدونید در حال حاضر توی طرح تعویض (با تخفیف) ایرانسل، مودم های وایمکس فقط با مودم z6000 تعویض میشه (فکر کنم سریع می خوان از شر این مدل خلاص شن!!!)
ابوالفضل ۴۰۴۵
01-12-2016, 15:45
همونطور که دوستمون گفتند قضیه تلگرام خیلی فرق داره من هم فقط یکی دوبار اون هم با سرعت چهل مگا بیت تونستم با سرعت دو مگا بایت دانلود کنم و فیلم باز کنم البته به نظر من اصلا مورد تلگرام خاصه ونباید پهنای باند بین الملل رو هم به نسبت تلگرام سنجید کاربرای تلگرام بسیار زیادن ومطمئنا به هر کاربر پهنای باند زیادی نمیرسه گرچه اون سرعتی رو هم که شما گذاشتی اصلا از ریشه کم به نظر میرسه فعلا تی دی بر خلاف ادعای ایرانسل به هیچ وجه خوب نیست روز اول صحبت از صد مگ میکردن حالا شما با اون rssiکه خوب به نظر میرسه ۷مگ پهنا داری که اصلا رضایت بخش نیست
کاش میشد یه جوری یکی بیاد به این همه تبلیغات بی اساس پایان بده وحق مردم رو بگیره این همه هزینه واسه ۷مگ
همونطور که دوستمون گفتند قضیه تلگرام خیلی فرق داره من هم فقط یکی دوبار اون هم با سرعت چهل مگا بیت تونستم با سرعت دو مگا بایت دانلود کنم و فیلم باز کنم البته به نظر من اصلا مورد تلگرام خاصه ونباید پهنای باند بین الملل رو هم به نسبت تلگرام سنجید کاربرای تلگرام بسیار زیادن ومطمئنا به هر کاربر پهنای باند زیادی نمیرسه گرچه اون سرعتی رو هم که شما گذاشتی اصلا از ریشه کم به نظر میرسه فعلا تی دی بر خلاف ادعای ایرانسل به هیچ وجه خوب نیست روز اول صحبت از صد مگ میکردن حالا شما با اون rssiکه خوب به نظر میرسه ۷مگ پهنا داری که اصلا رضایت بخش نیست
کاش میشد یه جوری یکی بیاد به این همه تبلیغات بی اساس پایان بده وحق مردم رو بگیره این همه هزینه واسه ۷مگ
دوست عزیز منظورشان ۷ مگابایت هست
منظور منم مگابایت بود
که میشه ۴۲ مگابیت
اگه انتن خوبی با تی دی داشته باشین سرعت مناسبی میگیریم
ولی خوب انتن قوی نداره اصلا مثل ۴جی معمولی نیست
ابوالفضل ۴۰۴۵
01-12-2016, 16:21
منظور منم مگابایت بود
که میشه ۴۲ مگابیت
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم عددی رو که تو اسپید تست نشون میداد بر حسب مگا بیت بود اصلا نرم افزارهای نشانگر سرعت که برحسب بایت نمیدن
ابوالفضل ۴۰۴۵
01-12-2016, 16:23
منظور منم مگابایت بود
که میشه ۴۲ مگابیت
تازه فرض بر بایت هم باشه میشه ۵۶مگا بیت
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم عددی رو که تو اسپید تست نشون میداد بر حسب مگا بیت بود اصلا نرم افزارهای نشانگر سرعت که برحسب بایت نمیدن
من واسه اون دوست مون رو نگفتم
واسه اون دوستی که مودم خارجی داشت رو گفتم که سیگنال خوبی هم داشتن
اون ۴۲ هم برای سرعتی که خودم دارم با تی دی گفتم که حدودا ۵ خورده ای میشه
بله تستهای سرعت به صورت دیفالت بایت هستند البته از تو ستینگ میتونیم تنظیم کنین که سرعت رو بهتون به چه صورت نشون بده
با سلام و عرض تهنیت دوستان آیا مودم فضای باز zw101 چقدر در کیفیت سرویس تاثیر داره و ارزششو داره نسبت به مودم dt350 ؟ بعد من که شهرستان هستم نمایندگی نصاب میفرسته ؟ کابل رو چند حساب میکنند؟ آیا با 40 متر کابل مجموعا 500 600 هزار تو من آب میخوره ؟
mahdi2565
01-12-2016, 19:24
خوش به حالتون واقعا منکه اینجا نسل چهار معمولی دارم اخرش به 30 مگابیت میرسه اونم ساعت 2 شب !!!!
حالا یکی از اقوام تو منطقه نیاوران راحت 60 مگابیت گرفته
منکه تو شهرستانم چه گناهی کردم شاید یکسال باید صبرکنم تا TD بیاد:n03:
با سلام و عرض تهنیت دوستان آیا مودم فضای باز zw101 چقدر در کیفیت سرویس تاثیر داره و ارزششو داره نسبت به مودم dt350 ؟ بعد من که شهرستان هستم نمایندگی نصاب میفرسته ؟ کابل رو چند حساب میکنند؟ آیا با 40 متر کابل مجموعا 500 600 هزار تو من آب میخوره ؟
اگه میخواین تو فضای باز استفاده کنین یعنی رو پشت بام اون موقع میرزه و فرکانس بهتری میگیرین اما اگه داخل خونه یا لب پنجره میخواین استفاده کنین بهتره همون ۳۵۰ رو بگیرین
نصاب نمیخواد خودت میتونی وصل کنی کار خاصی نداره
۴۰ متر کابل هم خیلی بشه میشه ۱۰۰ تومن
مودم هم ۴۰۰ که آخرش میشه ۵۰۰!
البته احتیاج به یه روتر هم دارین که داخل خونه وایفای میخواین
خوش به حالتون واقعا منکه اینجا نسل چهار معمولی دارم اخرش به 30 مگابیت میرسه اونم ساعت 2 شب !!!!
منکه تو شهرستانم چه گناهی کردم شاید یکسال باید صبرکنم تا TD بیاد
ناز بشی شما!
همچین میگه من ۳۰ مگابیت میگیرم انگار ۳۰ کیلو بایت داره میگیره!
خیالت راحت شما از ۹۰٪ افراد ایران سرعت بهتری میگیرین!
سرعت هم ربطی به شهرستان یا تهران نداره اگه آنتن خوبی داشته باشی و خلوت باشه سرعتت بهتر هست
با سرویس تی دی هم ماکسیموم ۳۰ تا ۴۵ مگابیت میگیری تازه سرویس شبانه هم نداره برای دانلود!
mehrdadb3
01-12-2016, 19:37
منکه تو شهرستانم چه گناهی کردم شاید یکسال باید صبرکنم تا TD بیاد:n03:
برادر الان ناراحتی سرعت 30مگابیت دارید ما که سرعتمون 512کیلوبایت هست چی بگیم :n01:
دوست عزیز چند نکته رو لحاظ کن
اولا اسپید تست مالتی کانکشن هست و تلگرام تک کانکشن
ثانیا تست شما از سرورهای ایرانه و سرور تلگرام خارج از کشور به طور کلی توی ساعات شب تک کانکشن اکثر شرکتها افت می کنه
این تست الان تک کانکشنه اونم با قند شکن روی اف دی دی
اینم دانلود منیجر
mahdi2565
02-12-2016, 00:57
ناز بشی شما!
همچین میگه من ۳۰ مگابیت میگیرم انگار ۳۰ کیلو بایت داره میگیره!
خیالت راحت شما از ۹۰٪ افراد ایران سرعت بهتری میگیرین!
سرعت هم ربطی به شهرستان یا تهران نداره اگه آنتن خوبی داشته باشی و خلوت باشه سرعتت بهتر هست
با سرویس تی دی هم ماکسیموم ۳۰ تا ۴۵ مگابیت میگیری تازه سرویس شبانه هم نداره برای دانلود!
اول اینکه گفتم حداکثر وگرنه در صورت عادی 20 مگ میگیرم ...
خب ما اینجا شهرستانمون اونقدری نیست که سرعت رو تحت تاثیر خودش قرار بده ، در واقع پهنای باند کمی رو برامون درنظر گرفتن ...
سرویس TD هم پایداری بالایی داره یعنی سرعتت اگه 40 مگابیت هست تا اخر همون 40 هست ولی FD عین موج دریا متغیره !!!!! ....
من با FD تو نیاوران تست کردم 60 مگ گرفتم حالا شما TD رو تست کن اونجا ببین چند میگیری !!!!
اطراف پارک ساعی پسر داییم دفتر خونه داره میگفت TD هشتاد مگابیت راحت میگیره !!!
یعنی همه ی این سرعت ها ممکنه حتی 100 مگ هم تو روستا ها میشه گرفت چون واقعا اونجا کسی نیست استفاده کنه !!!
درضمن یکی از دوستان اینجا گفته بودن سیمکارت عادی گذاشته و روی شبکه TD ریجستر شده و از بسته شبانه استفاده میکنه !
mahdi2565
02-12-2016, 01:00
برادر الان ناراحتی سرعت 30مگابیت دارید ما که سرعتمون 512کیلوبایت هست چی بگیم :n01:
خیالت راحت منم هنوز پارس انلاین دارم ، دارم هشت مگابیت میگیرم ولی خب بیشتر با نته خطم شما هم میتونی مودم 4G بگیری
سلام
این یک تست از اینترنتیه که همیشه استفاده میکنم و در اوج مصرف تهیه شده. اگر تک کانکشن بودن و سرورهای خارجی تاثیرگذار هستند پس باید روی این هم تاثیر داشته باشند.
(سرعت این کانکشن 2 Mbps هست و از آواگستر)
این هم همون دانلود از فیلمی در اپلیکیشن تلگرام:
Armin.Computer
02-12-2016, 12:10
منم آسیاتک دارم و مشکل تک کانکشن شدید دارم
به نظرم اگر یه اینترنتی تک کانکشن خوبی داشت تازه میشه گفت سرعت خوبی داره
سلام دوستان قبلا در پستهای قبلی مشکلات مودم Z6000 خودم رو گفته بودم. حالا چند تا عکس از زمانی که مودم در حالت Disconnect باقی میمونه براتون میذارم. اگر کسی با این مشکل روبرو میشه و راه حلی براش داره لطفا بگه ممنون میشم.
وقتی آنتن مودم میپره تنها راه اینه که از پشت دستگاه با دکمه خاموشش کنی و دوباره روشن تا بیاد تو شبکه!!
این هم آنتن دهی در حالت Connect:
دوستان گرامی کسی این مشکل رو نداره من هنوز منتظر جواب شما هستم
تا وقتی که از پشت دستگاه خاموش و روشن نکنی به شبکه متصل نمیشه!!
ابوالفضل ۴۰۴۵
02-12-2016, 13:07
سلام
این یک تست از اینترنتیه که همیشه استفاده میکنم و در اوج مصرف تهیه شده. اگر تک کانکشن بودن و سرورهای خارجی تاثیرگذار هستند پس باید روی این هم تاثیر داشته باشند.
(سرعت این کانکشن 2 Mbps هست و از آواگستر)
این هم همون دانلود از فیلمی در اپلیکیشن تلگرام:
دوست عزیز الان که تست شما رو دیدم یاد پارسال افتادم که تو منزل به دلیل فیبر بودن خط مجبور بودم از مخابرات سرویس میگرفتم ودر مغازه از شاتل دقیقا عین همین مورد رو داشتم مغازه که بودم خیلی راحت و سریع تلگرام دانلود میکرد میومدم منزل دیوانه کننده میشد درحالی که تو اسپید تست سرعت هردو ۲مگا بیت بود حتی پینگ مخابرات واقعا کم بود ۵میلی ثانیه درحالی که شاتل ۵۵میلی میشد ولی شاتل بهتر جواب میداد نمیدونم شاید به تعداد یوزرا بستگی داره
اگه میخواین تو فضای باز استفاده کنین یعنی رو پشت بام اون موقع میرزه و فرکانس بهتری میگیرین اما اگه داخل خونه یا لب پنجره میخواین استفاده کنین بهتره همون ۳۵۰ رو بگیرین
نصاب نمیخواد خودت میتونی وصل کنی کار خاصی نداره
۴۰ متر کابل هم خیلی بشه میشه ۱۰۰ تومن
مودم هم ۴۰۰ که آخرش میشه ۵۰۰!
البته احتیاج به یه روتر هم دارین که داخل خونه وایفای میخواین
آخه دوست گرامی , من یک کم چاقم رفتن به پشت بوم برام آسون نیست هر دفعه میرم بالا باید با یه نردبون دیگه بیام پایین .. بعد هم من دفعه ی اول که میرم بالا که نمیتونم کابل رو که از الکتریکی گرفتم از پایین بندازم به بالا پس به poe وصل نیست , برق نداره من میرم اون بالا ببینم کدوم طرف سیگنال بهتر میده , تو نقشه ی ایرانسل هم دکل ها رو نزده کجان , برا همین گفتم شاید نصاب داشته باشن همه ی این ها رو خودش بدونه .. سایت --------- که پرسیدم گفت نمایندگی های ایرانسل نصاب دارن ؟!
سوال دیگم اینه که کابل باید حتما cat5e باشه , یا cat6 هم میتونه باشه ؟
به جای اینکه رو پشت بون نصب کنم میتونم بزارم تو همین بالکن تکیه بدم به دیوار که یه کم شیب هم بگیره به طرف دکل ؟
ممنون از راهنمایی شما پیشاپیش :)
سوال دیگم هم اینه که آیا مودم zw101 فضای باز nat open میده یا مثل همون dt305 Strict هست ؟ دوستان راهنمایی کنن لطفا
این مودم فضای باز zw101 ایرانسل تو کاتالوگش نوشته باید پنل جلوش رو به دکل ایرانسل باشه اونوقت چراغ های سیگنالش زیرشه یعنی شما اگه بخاین چراغا رو بپاین پنل رو به زمینه ! نمیدونم طراحیه چینه یا فلسفش چیه
اول اینکه گفتم حداکثر وگرنه در صورت عادی 20 مگ میگیرم ...
خب ما اینجا شهرستانمون اونقدری نیست که سرعت رو تحت تاثیر خودش قرار بده ، در واقع پهنای باند کمی رو برامون درنظر گرفتن ...
سرویس TD هم پایداری بالایی داره یعنی سرعتت اگه 40 مگابیت هست تا اخر همون 40 هست ولی FD عین موج دریا متغیره !!!!! ....
من با FD تو نیاوران تست کردم 60 مگ گرفتم حالا شما TD رو تست کن اونجا ببین چند میگیری !!!!
اطراف پارک ساعی پسر داییم دفتر خونه داره میگفت TD هشتاد مگابیت راحت میگیره !!!
یعنی همه ی این سرعت ها ممکنه حتی 100 مگ هم تو روستا ها میشه گرفت چون واقعا اونجا کسی نیست استفاده کنه !!!
درضمن یکی از دوستان اینجا گفته بودن سیمکارت عادی گذاشته و روی شبکه TD ریجستر شده و از بسته شبانه استفاده میکنه !
دوست عزیز من تی دی دارم
اتفاقا اجودانیه هم استفاده میکنم که همون بقل نیاوران هست
دیگه بترکونه شاید نزذیک ۴۰ مگ بشه
سیم کارت معمولی هم بندازی حدودا ۱۰-۲۰ درصد سرعت از سیم تی دی کمتر میشه
پس زیاد دلت رو خوش نکن
آخه دوست گرامی , من یک کم چاقم رفتن به پشت بوم برام آسون نیست هر دفعه میرم بالا باید با یه نردبون دیگه بیام پایین .. بعد هم من دفعه ی اول که میرم بالا که نمیتونم کابل رو که از الکتریکی گرفتم از پایین بندازم به بالا پس به poe وصل نیست , برق نداره من میرم اون بالا ببینم کدوم طرف سیگنال بهتر میده , تو نقشه ی ایرانسل هم دکل ها رو نزده کجان , برا همین گفتم شاید نصاب داشته باشن همه ی این ها رو خودش بدونه .. سایت --------- که پرسیدم گفت نمایندگی های ایرانسل نصاب دارن ؟!
سوال دیگم اینه که کابل باید حتما cat5e باشه , یا cat6 هم میتونه باشه ؟
به جای اینکه رو پشت بون نصب کنم میتونم بزارم تو همین بالکن تکیه بدم به دیوار که یه کم شیب هم بگیره به طرف دکل ؟
ممنون از راهنمایی شما پیشاپیش :)
در مورد نصاب نمیدونم احتمالا یه پول اضافه بگیرن ازت واسه نصب
سیم هم لازم نیست کت۶ باشه چوم ماکسیموم سرعت اونمودم ۱۲۰ هست که شما به نصفشم نمیرسی پس سیم گرون احتیاجی نداری
تو بالکن هم میتونی تست کنی اگه snr بالای ۱۰ بود موردی نداره استفاده میکنی
Reza7857
03-12-2016, 00:33
سلام دوست عزیز
به نظرم شما احتمال یک مشکل بیرونی (منظورم غیر از مودم هست) را در نظر داشته باش. هر چیزی که باعث ایجاد نویز و تداخل امواج بشه (مثل بعضی گوشی های تلفن بیسیم، دستگاه مسدودکننده تلفن همراه- cell phone jammer، مایکروویو و ... ) می تواند در کار مودم های بیسیم از جمله تی دی مشکل ایجاد کند. البته ممکنه بعضی مودم ها در این زمینه ضعیف تر باشند و مثل مورد شما هنگ کنند.
پیشنهاد می کنم برای اینکه مطمئن بشی مشکل از خود مودم هست، مکان مودم رو توی خانه جابه جا کنی و حتی بهتر این هست که در محل کار یا خانه دیگران امتحان کنی ببین اونجا هم همین مشکل را دارد یا خیر؟
موفق باشی
سلام دوست عزیز
به نظرم شما احتمال یک مشکل بیرونی (منظورم غیر از مودم هست) را در نظر داشته باش. هر چیزی که باعث ایجاد نویز و تداخل امواج بشه (مثل بعضی گوشی های تلفن بیسیم، دستگاه مسدودکننده تلفن همراه- cell phone jammer، مایکروویو و ... ) می تواند در کار مودم های بیسیم از جمله تی دی مشکل ایجاد کند. البته ممکنه بعضی مودم ها در این زمینه ضعیف تر باشند و مثل مورد شما هنگ کنند.
پیشنهاد می کنم برای اینکه مطمئن بشی مشکل از خود مودم هست، مکان مودم رو توی خانه جابه جا کنی و حتی بهتر این هست که در محل کار یا خانه دیگران امتحان کنی ببین اونجا هم همین مشکل را دارد یا خیر؟
موفق باشی
سلام ممنون از پاسخ شما
باید بگم که بله من در چند محل امتحان کردم و مشکل همچنان پابرجا بود. فقط برام جالبه بدونم کسانیکه مودم DT-350 دارند هم همین مشکل رو دارند یا نه؟
لطفا اگر کسی میتونه کمکی کنه اعلام کنه ممنون
ابوالفضل ۴۰۴۵
03-12-2016, 11:02
سلام ممنون از پاسخ شما
باید بگم که بله من در چند محل امتحان کردم و مشکل همچنان پابرجا بود. فقط برام جالبه بدونم کسانیکه مودم DT-350 دارند هم همین مشکل رو دارند یا نه؟
دوست عزیز من از تی دی استفاده نمیکنم ولی یادمه تو نظرات کاربران تو راستین بازار حتی مدیر سایت هم اعلان کرده بود این مدل کلا مشکل داره وتا اپدیت جدید براش نیاد کاریش نمیشه کرد درحالی که کسانی که از ۳۵۰ استفاده میکنن چنین مشکلی ندارن تا جایی که کمتر از یک ماه بعد از عرضه این مدل قیمتش رو حدود ۵۰تومن ارزون کردن والان هم ناموجوده چون مشکلاتش ثابت شده است
سلام ممنون از پاسخ شما
دوست گرامی این مشکل شما احتمالا همون قطع و وصلی مودم های رومیزی هست که از نمایندگی میخری بهتون میگن که همچین چیزی هست فقط تو مودم شما خودشو این جوری نشون میده تو dt350 قطع میشه چند بار بین وایمکس و ال تی ئی سوئیچ میکنه درست میشه حدس من اینه تنها راه مقابله هم احتمالا مودم فضای باز هست که upnp و nat از این جور چیزا داره
آقا دوستان کمک, من مودم فضای باز گرفتم پینگش رو پشت بوم که سه تا بار سیگنال پره از توی بالکن بیشتره ! بعد رو پشت بوم سه تا بار پره ولی نوشته signal strength , weak ؟ این دیگه چه جورشه ؟ تو بالکن با یه بار پینگ گوگل میده 60 ! رو پشت بوم هست 180 ! چه مسخره فرکانسش اتوماتیک عوض میشه یا من خوب به آنتن جهت ندادم ؟! چون هر چی نگاه کردم دکل ایرانسل ندیدم این جوری که تو کاتالوگش نوشته , همون طرفی که رو نقشه سایتشون سبز پررنگ بود گذاشتم ! حالا من با این وزنم چه جوری دوباره برم اون بالا بیارمش پایین :(
امین جان لطفا یه راهنمایی بزن ..
murrayit
03-12-2016, 13:09
دوست عزیز من Z6000 دارم و مشکل قطعی به هیچ عنوان ندارم
الان خونه نیستم ورژن و سایر مسائل رو چک کنم
اگر سوالی دارید در خدمتم
لطفا اگر تونستید اون ورژن جدید رو در اختیار اعضا قرار بدید گمونم R3 بود
یکی از بدیهای مودم Z6000 اینه که تنظیمات DHCP دست شما نیست مثلا نمیتونید رنج IP رو تغییر بدید، یا IP رزرو کنید برای یه دستگاه! از اون طرف DMZ داره و خوب نمیدونم چطور میشه...
در مورد PS4 و NAT Type دوستانی پرسیدن، درسته NAT Type 3 هست (درست مثل سایر حالتهای اینترنت ایرانسل یعنی مثلا هات اسپات گوشی یا با مودم LH92) ولی من FIFA 17، Black Ops 3، Overwathو Helldivers باهاش بازی کرده و میکنم و هیچ مشکل خاصی ندارم، تک و توک پیش میاد طرف NAT Typeش همخونی نداره با شما و مچ نمیشه (تو فیفا). البته من DMZ یا Port Forwading رو این ست نکردم ولی با LH92 که هیچ فرقی نمیکنه NAT Type هزار تا کانفیگ هم انجام بدید باز 3 هست
نکته جالب اینه که تو تست اینترنت PS4 من با LH92 معمولا 4 مگابیت سرعت داشتم اما با Z6000 8 مگابیت هست ولی در حالت عادی فرق خاصی ندیدم بینشون، سر صبح از گوگل پلی ولی سرعت دانلود سر به فلک میکشه و 1 آپدیت مثلا 1 مگابایتی تو زیر 2 ثانیه میاد... البته LH92 هم همین بو
td lte ایرانسل ، با مودم فضای باز ! زکی
چرا این مشکل من روی این مودم دارم وقتی دی سی می شه باید یا سخت افزاری یا نرم افزاری ریستارت کنی که مجدد لینک ثابت بشه. به ضعف یا قدرت سیگنال هم مربوط نمی شه، خود مودم اشکال داره باید پیگیری کرد شاید با ارتقا فریم ور حل بشه. یه دفعه با پشتیبانی عنوان کردم گفت منتظر فریم ور جدید باشید.
بهترین مودم کدام هست که بهترین سیگنال را داشته باشه ؟
این مودم مبین نت ( ایرماستر 3000) هم از تی دی ایرانسل پشتیبانی می کنه اما متاسفانه ایرانسل اجازه نمیده مک اونها توی شبکه رجیستر بشه. نمی دونم کی می خواد از این وضعیت خارج بشه
Le0nard0
03-12-2016, 18:03
ناراضی هستی؟ چند بده بهت راضی میشی؟
ناراضی هستی؟ چند بده بهت راضی میشی؟
ناراضی نیستم اگه ناراضی بودم نمیخریدم اصلا ..
همون طور که گفتم این مودم فضای باز تو بالکن اتاق من بهتر جواب میداد تا رو پشت بام
دوستان کسی میدونه که کابلی که به این مودم وصل میشه باید حتما Cat5e باشه یا cat6 باشه اشکالی داره من یه cat6 داشتم از قبل بهش وصل کردم چند بار قطع و وصل شد تا راه افتاد ممکنه همین Cat6 باشه که اینجوری شده پینگ من ؟ یا دکلی که من پینگ 60 باهاش گرفتم فرق میکرده بهتر بوده یا به جای دیگه وصل بوده علت چیه ؟ چون من دو جا امتحان کردم تو بالکن با دو تا بار پینگ گوگل 60 ! میداد ، رو پشت بام با سه بار سیگنال 140 به بالا ! دوستان راهنمایی کنن لطفا خیلی ممنون
در مورد نصاب نمیدونم احتمالا یه پول اضافه بگیرن ازت واسه نصب
سیم هم لازم نیست کت۶ باشه چوم ماکسیموم سرعت اونمودم ۱۲۰ هست که شما به نصفشم نمیرسی پس سیم گرون احتیاجی نداری
تو بالکن هم میتونی تست کنی اگه snr بالای ۱۰ بود موردی نداره استفاده میکنی
دوست گرامی پس این یوزر ها که با ایرانسل و همراه اول 60-70 مگ میگیرن چیکار میکنن ؟ به دکل نزدیکن یا آنتن خارجی وصل میکنن یا با مودم آنلاک فرکانس ها رو دستی ست میکنن ؟ یکم میشه توضیح بدین خیلی ممنون
الان این مودم فضای باز ایرانسل که من گرفتم من خیلی نجوریدم ولی مثل اینکه میشه دستی یه چیزایی شو ست کرد ، ؟!
دوست عزیز من تی دی دارم
اتفاقا اجودانیه هم استفاده میکنم که همون بقل نیاوران هست
دیگه بترکونه شاید نزذیک ۴۰ مگ بشه
سیم کارت معمولی هم بندازی حدودا ۱۰-۲۰ درصد سرعت از سیم تی دی کمتر میشه
پس زیاد دلت رو خوش نکن
cat6 از قبل داشتم تنبلیم میومد برم cat5e بگیرم براش برا همین پرسیدم شما که واردی ممکنه cat6 رو این دستگاه باعث بالا رفتن پینگ بشه ؟! خیلی ممنون از توضیحتون پیشاپیش
بهترین مودم کدام هست که بهترین سیگنال را داشته باشه ؟
فضای باز اگه گرفتین بزارین پشت همون پنجره یه کم شیب بدین رو به دکل ایرانسل ! این توصیه من به شماست , رو پشت بومش کشکه , اصلا دکل های موبایل رو اگه نگاه کنید شما میبینید آنتن هاش با یه کم زاویه رو به زمینه !
کت 5 و 6 برای پینگ تاثیری نداره برای سرعت بالای صد مگه
شما فقط برات پینگ مهمه
توی بالکن و پشت بام تست سرعت نگرفتی؟ جهت فرستنده مهمه . شاید جهتش با بالکن سازگارتره تا پشت بام. حتما باید مشخصات دکلی رو که وصل میشی مقایسه کنی
اس ان آر و کیفیت در بالکن و پشت بام چقدر با هم تفاوت داشت. اصلا به این شاخص ها توجه کردی؟
شما فقط برات پینگ مهمه
توی بالکن و پشت بام تست سرعت نگرفتی؟ جهت فرستنده مهمه . شاید جهتش با بالکن سازگارتره تا پشت بام. حتما باید مشخصات دکلی رو که وصل میشی مقایسه کنی
اس ان آر و کیفیت در بالکن و پشت بام چقدر با هم تفاوت داشت. اصلا به این شاخص ها توجه کردی؟
نه فقط پینگ مهم نیست ولی اینکه آدم با دو تا بار سیگنال پینگ 60 از گوگل بگیره بعد با کلی ذوق و شوق بره بالای پشت بوم نصب کنه بعد با 3 تا بار سیگنال ! پینگ 140 به بالا بده هم جای تعجب داره هم مایوس کننده ست
توی بالکون تست سرعت گرفتم بله همون حدود 20-25 مگ بود ، جهتش م والا از روی نقشه ایرانسل سعی کردم حدس بزنم یعنی رو بالکن که بود به یه طرف بود که تا سپز پررنگ خیلی فاصله داشت , بعد نگاه کردم دیدم کجا اون رنگ سبز پررنگ نزدیک تره بعد که رفتم رو پشت بوم به همون سمت گذاشتم .. دکل هر چی نگاه کردم ندیدم فرضا هم میدیدم از کجا میدونستم کدوم ایرانسل ه ؟ من به سمت همون سبز پررنگ گذاشتم خلاصه الان هم نمیدونم چیکار کنم ؟!
شما فقط برات پینگ مهمه
پینگ که گفتم دوست گرامی من خودم هم میدونم خیلی پینگ پینگ کردم تو این فروم ولی من تست اولیه که با این دستگاه داشتم تو بالکن دیدم نه تنها تو کامند پرامت پینگ خوب میده (حتی بهتر از اینترنت پوینت تو پوینت من !!) بلکه تو بازی هم فوق العاده عمل میکنه ! ! من هم راستش هیچ تفریحی غیر از بازی آنلاین ندارم یکی میبینی تو آذربایجان با 4224 پینگ 70 داره (که محشره !) همین طور که یکی از دوستان آذربایجانی پست کردند من باید پدر خودم رو در بیارم تا به نزدیک همچین پینگایی برسم با تشکر
اون چراغ سیگنال اصلا مهم نیست!
اوم فقط مقدار سیگنتل رو میگه
برای تنظیم باید بری تو پنل مودم اونجا snr رو نگاه کنی هرجا بالانرین snr رو داشتی اونجا سرعت باللتری هم دریافت میکنی
برای همین ممکنه تو بالکن مقدار rsrp شما بد باشه اما snr بهتری بده واسه اون بهتره سرعت
اون چراغ سیگنال اصلا مهم نیست!
اوم فقط مقدار سیگنتل رو میگه
برای تنظیم باید بری تو پنل مودم اونجا snr رو نگاه کنی هرجا بالانرین snr رو داشتی اونجا سرعت باللتری هم دریافت میکنی
برای همین ممکنه تو بالکن مقدار rsrp شما بد باشه اما snr بهتری بده واسه اون بهتره سرعت
خیلی ممنون از جواب شما من snr رو اینجا که بود نگاه نکردم راستش ولی اینجا هم signal strength اش weak بود , بنابراین حدس میزنم اینجا هم snr اش همچین پخی نبود !
الان شما که واردی من نمیتونم از این پایین تو ستینگز مودم دستکاری کنم که snr بره بالا ؟ ممنون
خیلی ممنون از جواب شما من snr رو اینجا که بود نگاه نکردم راستش ولی اینجا هم signal strength اش weak بود , بنابراین حدس میزنم اینجا هم snr اش همچین پخی نبود !
الان شما که واردی من نمیتونم از این پایین تو ستینگز مودم دستکاری کنم که snr بره بالا ؟ ممنون
نه ربطی به ستنیگ نداره فقط باید جای مودم رو تغییر بدی که بهترین رو بگیری که پینگ و سرعت بهتری بده بهت
نه ربطی به ستنیگ نداره فقط باید جای مودم رو تغییر بدی که بهترین رو بگیری که پینگ و سرعت بهتری بده بهت
ببینید دوست گرامی الان من بدون اینکه هیچ دست کاری بکنم خودش اومد پایین , 45 هم میده ! snir هم همون 5-6 که بود هست.. من شعر نمیگم ..
Le0nard0
03-12-2016, 20:08
ببینید دوست گرامی الان من بدون اینکه هیچ دست کاری بکنم خودش اومد پایین , 45 هم میده ! snir هم همون 5-6 که بود هست.. من شعر نمیگم ..
مودم رو خاموش روشن کردی؟ ممکنه با تغییر آی پی پینگت بهتر شده باشه
and-roid2
03-12-2016, 20:10
پینگ خارج کشور به مسیری که اینترنت شما ازش رد میشه و رنج ip ـت بستگی داره و زیاد به سیگنال مرتبطت نیست.
الان شما آی پیت رو از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سایت مشاهده کن بعد مودمو خاموش روشن کن آی پیت که عوض میشه پینگ هم تغییر میکنه چون مسیر در رنج آی پی های مختلف ایرانسل فرق میکنه و همین باعث میشه پینگ خارج کشور فرق بکنه.
از دستور tracert -d google.com در cmd هم میتونید مسیر اینترنت رو تشخیص بدید.
مودم رو خاموش روشن کردی؟ ممکنه با تغییر آی پی پینگت بهتر شده باشه
نه اصلا دست نزدم , الان برگشت سر جاش همون 140 خوردی ..
به نظرم بیشتر از پینگ و .. به پارامترهای سیگنال توجه کنید مخصوصا آراس آر پی و اس ان آر . توی اف دی دی این دو تا خیلی مهمن
نه اصلا دست نزدم , الان برگشت سر جاش همون 140 خوردی ..
یه عکس از صفحه سیگنالت بزار ببینم چه جوریه سیگنال دریافتیت
یک تست سرعت دیگر: تحلیل با شما
تست سرعت TDD ایرانسل از سروری در تهران (سرعت نامحدود)
تست سرعت TDD ایرانسل از سروری در لس آنجلس بدون قندشکن (سرعت نامحدود)
تست سرعت آواگستر از سروری در تهران (سرعت 2Mbps)
تست سرعت آواگستر از سروری در لس آنجلس بدون قندشکن (سرعت 2Mbps)
آنتن دهی TDD ایرانسل
سرعت دانلود در آواگستر با تغییر سرور تغییر نمیکنه ولی در TDD خودتون مشاهده مکنید. به نظر میاد داریم با ایرانسل عزیز به اینترنت ملی نزدیکتر میشویم!
سوال اینکه با توجه به آنتن دهی ظاهرا خوبی که دارم چرا سرعت TDD حتی از سرور داخلی پایینه؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-12-2016, 15:06
آنتن دهی TDD ایرانسل
سرعت دانلود در آواگستر با تغییر سرور تغییر نمیکنه ولی در TDD خودتون مشاهده مکنید. به نظر میاد داریم با ایرانسل عزیز به اینترنت ملی نزدیکتر میشویم!
سوال اینکه با توجه به آنتن دهی ظاهرا خوبی که دارم چرا سرعت TDD حتی از سرور داخلی پایینه؟
به نظر من کاملا واضحه پهنای باند نداره نمیدونم چرا وقتی هنوز خیلی از مناطق هنوز fddندارن رفت سراغ تب دی فقط میخواست اولی باشه تا بتونه بهتر بچاپه همین وبس
Masoud 206-16v
05-12-2016, 15:08
دوستان ممنون ميشم راهنماي كنيد
من مودم بيروني zw١٠١ايرانسل رو با كابل به مودم e5172 نصب كردم تا اينترنت رو بصورت واي فاي داشته باشم.
حالا ي سويچر هم دارم كه امدم كابل lan مودم بيروني رو به اين سويچر زدم و يك كابل ديگه از سويچر به مودم و همچنين يك كابل ديگه از سويچر به كامپيوتر.
همه چي اوكي هستش و مشكلي ندارم.
ي سوال داشتم،مودم e5172 سيم كارت ميخوره ولي زماني كه اينترنت مودم بيروني رو فعال ميكنم و حالا قطعش كنم بصورت دستي و بعد بخوان اينترنت مودم e5172 رو فعال كنم كانكت ميشه اما ديتا ندارم تا زماني كه همه ي اين مجموعه رو ريست كنم و ايندفعه بخوام اينترنت رو روي e5172 فعال بشه و كار ميكنه ولي اگر قطعش كنم و بروي مودم بيروني برم و كانكت رو بزنم ،كانكت ميشه و آيپي شبكه رو هم داره ولي ديتا به سيستم نميرسه.
دليلش چي هست؟
و ي سوال ديگه امكان همزمان دو تا مودم به سيستم هستش كه بشه اينترنت هر دو توسط واي فاي همون e5172شر بشه؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-12-2016, 15:22
دوستان ممنون ميشم راهنماي كنيد
من مودم بيروني zw١٠١ايرانسل رو با كابل به مودم e5172 نصب كردم تا اينترنت رو بصورت واي فاي داشته باشم.
حالا ي سويچر هم دارم كه امدم كابل lan مودم بيروني رو به اين سويچر زدم و يك كابل ديگه از سويچر به مودم و همچنين يك كابل ديگه از سويچر به كامپيوتر.
همه چي اوكي هستش و مشكلي ندارم.
ي سوال داشتم،مودم e5172 سيم كارت ميخوره ولي زماني كه اينترنت مودم بيروني رو فعال ميكنم و حالا قطعش كنم بصورت دستي و بعد بخوان اينترنت مودم e5172 رو فعال كنم كانكت ميشه اما ديتا ندارم تا زماني كه همه ي اين مجموعه رو ريست كنم و ايندفعه بخوام اينترنت رو روي e5172 فعال بشه و كار ميكنه ولي اگر قطعش كنم و بروي مودم بيروني برم و كانكت رو بزنم ،كانكت ميشه و آيپي شبكه رو هم داره ولي ديتا به سيستم نميرسه.
دليلش چي هست؟
و ي سوال ديگه امكان همزمان دو تا مودم به سيستم هستش كه بشه اينترنت هر دو توسط واي فاي همون e5172شر بشه؟
در مورد سئوال آخرت فقط میدونم که نخیر نمیشه شما یا باید از اون مودمت به صورت روتر استفاده کنی که در این حالت فقط نت ورودی رو شر میکنه یا به صورت مودم که نت داخلیش رو شر میکنی دلیل این که باید ریست بشن هم همینه از ابتدا باید تشخیص بده که کدوم نت رو داره تا به نسبت تنظیمات کاربر شر کنه وسط کار نمیتونید تعغیرش بدید
آنتن دهی TDD ایرانسل
دوست عزیز یک عکس از مقدار snr هم بزارین امکانش هست
اون مهم تره
دوست عزیز یک عکس از مقدار snr هم بزارین امکانش هست
اون مهم تره
مقدار SINR برابر 13 dB هست.
پوشش TD-LTE ایرانسل به 90 شهر رسیده و نقشه پوشش در سایتش به روز شده!
مقدار SINR برابر 13 dB هست.
من احتمال میدم مودم شما ایراد داشته باشه با این مقدار باید کم کم 30-35 مگابیت بگیری
سرعت من 24 ساعته که نصف شده. قبلا حد اکثر 40 مگابیت بود ولی الان 20 الی 25 مگابیت شده (غرب تهران). همچنین قطع و وصلی فراوون به طوری که قطع میشه و وصل نمیشه و باید مودم رو روشن و خاموش کنم.
- - - Updated - - -
سرعت من 24 ساعته که نصف شده. قبلا حد اکثر 40 مگابیت بود ولی الان 20 الی 25 مگابیت شده (غرب تهران). همچنین قطع و وصلی فراوون به طوری که قطع میشه و وصل نمیشه و باید مودم رو روشن و خاموش کنم.
- - - Updated - - -
دوست عزیز مودم شما هم Z6000 هست؟
من احتمال میدم مودم شما ایراد داشته باشه با این مقدار باید کم کم 30-35 مگابیت بگیری
اگر مودم من ایراد داشته باشه شما چه پیشنهادی میدین؟ این پشتیبانیشون که فکر نکنم زیر بار بره، چه باید کرد؟
bigbang001
07-12-2016, 02:30
برای منم شدیدا مشکل داره
سرعت که چند ماهه روی LTE حدود ۲ مگابیت بیشتر نمیره و از امشب دایما قطع میشه و باید مودم را روشن خاموش کنم یک نیم ساعت کار میکنه و دوباره از کار میوفته
سعادت اباد تهران
برای منم شدیدا مشکل داره
سرعت که چند ماهه روی LTE حدود ۲ مگابیت بیشتر نمیره و از امشب دایما قطع میشه و باید مودم را روشن خاموش کنم یک نیم ساعت کار میکنه و دوباره از کار میوفته
سعادت اباد تهران
شما هم اگر میشه بفرمایید مودمتون از کدوم مدله؟ Z6000 یا DT-350 ؟
Masoud 206-16v
07-12-2016, 09:42
اگر مودم من ایراد داشته باشه شما چه پیشنهادی میدین؟ این پشتیبانیشون که فکر نکنم زیر بار بره، چه باید کرد؟
من مودم بيروني رو تهيه كردم مدل ZW101 واقعا كيفيت و گيرندگي عالي داره
والا عوض که فکر نمیکنم
به نظرم بفروشش رودیوار یکی دیگه از ۳۵۰ تهیه کن
چون من ۳۵۰ دارم هم پنلش خیلی درست حسابی تره هم خودش کلا کمپانیش درست درمون تره
مودم خارجی هم من جای دیگه تست کردم گیرندگیش اونجوری که میگن نیست یعنی داخل بقل همین ۳۵۰ تست کردم بهتر که نبود بدتر بود
اما چون میشه گذاشتش بسرون اونجا مسلما سیگنال بهتر هست
ولی به نظر من بهترین مودمشون ۳۵۰ هست
چون خودشونم فهمیدن اون یکی مدل ایراد داره قیمتشو اوردن پایین که زودتر تموم شه
Armin.Computer
07-12-2016, 11:46
ایرانسل حتی خرید ترافیک اضافه رو هم تو TDD اضافه نکرده
واقعا با چه انگیزه ای این سرویس رو ارائه داده؟؟؟؟
alpha007
08-12-2016, 00:06
دوست عزیز مودم شما هم Z6000 هست؟
بله همین مدل هست. افت سرعت شدید که الان این موقع شب شده حدود 10 مگابیت البته با دانلود منیجر و 32 کانکشن ! همینطوری تک کانکشن که 3-4 مگابیت سرعتشه. بسیار مضخرف.
بله همین مدل هست. افت سرعت شدید که الان این موقع شب شده حدود 10 مگابیت البته با دانلود منیجر و 32 کانکشن ! همینطوری تک کانکشن که 3-4 مگابیت سرعتشه. بسیار مضخرف.
تو حالت معمول idm چند سرعت میده بهت؟ همون 3 و 4 مگ بیشتر اوقات؟
این سرعت منه. با idm هم حدودای 2 اینطورا سرعت میده
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من فکر میکردم td lte سریعتر باشه من تو مشهد با 4جی گوشیم حداقل 80 90 مگابیت بر ثانیه سرعت دارم
فرستاده شده از SM-J700Fِ من با Tapatalk
بچه ها به هیچ عنوان مودم z6000 نگیرید. قطعی های دایم و مکرر که نیاز به ریستارت نرم افزاری یا سخت افزاری داره. ساعات 2 تنظیم می کنی که یه فایل بگیره صبح بلند می شی می بینی چند درصد رفته و لینک مودم داره چشمک می زنه. حتی تو وای فای هم برای من قطعی داره. از روی 2 لپ تاپ و 4 گوشی چک کردم. قطع و وصلی های زیادی داره. به نظره من ایرانسل موظف تمام این مودم ها رو جمع اوری کنه و با مدل 350 جایگزین بشه چون ایراد اساسی داره. کم مبلغی هم نیست برای این مودم بی کیفیت.
بچه ها به هیچ عنوان مودم z6000 نگیرید. قطعی های دایم و مکرر که نیاز به ریستارت نرم افزاری یا سخت افزاری داره. ساعات 2 تنظیم می کنی که یه فایل بگیره صبح بلند می شی می بینی چند درصد رفته و لینک مودم داره چشمک می زنه. حتی تو وای فای هم برای من قطعی داره. از روی 2 لپ تاپ و 4 گوشی چک کردم. قطع و وصلی های زیادی داره. به نظره من ایرانسل موظف تمام این مودم ها رو جمع اوری کنه و با مدل 350 جایگزین بشه چون ایراد اساسی داره. کم مبلغی هم نیست برای این مودم بی کیفیت.
با چیزایی که میخونیم به نظر میرسه این مدل مشکل اساسی داره یا باید با اپدیت درست کنن یا مودم ها عوض بشه که فکر نکنم با سیستم ایران انجام بشه
دوستان این مودم DT-350 هم آش دهن سوزی نیست که بخواین با اون عوضش کنید!
اینم اگر آنتن ضعیف باشه (که معمولا هست)، هی بین وایمکس و TD-LTE سوییچ می کنه و بدون ریستارت معمولا توی این حالت درست نمیشه! تاحدی مشکل مشابه شما رو منم با DT-350 دارم.
نقشه هاشم که ایرانسل کاملا چرته! با نقشه جدید دو جا رو من توی مشهد تست کردم. یک جا که باید پوشش داخلی هم داشته باشه بزور وصل میشه (نهایت SNR = 5db و حداکثر سرعت ۹ مگابیت)
جای دیگه هم که داخل پوشش خارجی بود و با مرز پوشش داخلی فاصله زیاد داشت، آنتن به نسبت بهتر (SNR = 21 db و با سرعت حدود ۳۸ مگابیت ) (تست ها با speed test )
تهران هم جایی که هستم باید پوشش داخلی داشته باشه (خونه پنجره شمالی و جنوبی داره)، فقط پنجره جنوبی آنتن میده اونم به زور (حداکثر 5 db و معمولا حدود 1 db )،سمت شمالی خونه که به دکل نزدیک تره هم کلا وصل نمیشه!
به پشتیبانی هم گزارش دادم یک بار هم خودشون زنگ زدن ولی هنوز مشکل حل نشده! معلوم نیست چه غلطی می کنن! حیف این همه پول!
دوستان این مودم DT-350 هم آش دهن سوزی نیست که بخواین با اون عوضش کنید!
اینم اگر آنتن ضعیف باشه (که معمولا هست)، هی بین وایمکس و TD-LTE سوییچ می کنه و بدون ریستارت معمولا توی این حالت درست نمیشه! تاحدی مشکل مشابه شما رو منم با DT-350 دارم.
نقشه هاشم که ایرانسل کاملا چرته! با نقشه جدید دو جا رو من توی مشهد تست کردم. یک جا که باید پوشش داخلی هم داشته باشه بزور وصل میشه (نهایت SNR = 5db و حداکثر سرعت ۹ مگابیت)
جای دیگه هم که داخل پوشش خارجی بود و با مرز پوشش داخلی فاصله زیاد داشت، آنتن به نسبت بهتر (SNR = 21 db و با سرعت حدود ۳۸ مگابیت ) (تست ها با speed test )
تهران هم جایی که هستم باید پوشش داخلی داشته باشه (خونه پنجره شمالی و جنوبی داره)، فقط پنجره جنوبی آنتن میده اونم به زور (حداکثر 5 db و معمولا حدود 1 db )،سمت شمالی خونه که به دکل نزدیک تره هم کلا وصل نمیشه!
به پشتیبانی هم گزارش دادم یک بار هم خودشون زنگ زدن ولی هنوز مشکل حل نشده! معلوم نیست چه غلطی می کنن! حیف این همه پول!
هر دم از این باغ بری میرسد! چقدر خوب شد که بالاخره یک نظر هم از شما که DT-350 دارم میخونم و مشکلات این مودم هم اینجا نوشته میشه و بررسی میکنیم. بقیه دوستان گرامی هم بیان و اینجا راجع به تجربه خودشون از مودم های TDD مخصوصا DT-350 بنویسند تا همه چیز این کلاه برداری بزرگ مشخص بشه.
جناب karname عزیز من خیلی مایلم که شما با جزئیات بیشتری این قطعی مودم رو توضیح بدید مثلا اینکه سطح سیگنال شما چقدره یا توی کدوم منطقه و محل هستید و اینکه چه زمانهایی این قطعی اتفاق میفته و چند تا عکس هم کنار هم اینها همه ما رو بهتر روشن میکنه. ممنون
اگر ایرانسل این محدودیت مک رو برمی داشت میشد از این مودم مبین نت airmaster3000 هم استفاده کرد . همانطوری که قبلا گفتم این مودم بعد از روشن کردن برای حدود 10 ثانیه به شبکه ایرانسل وصل میشه بعد اخراج میشه . پس این مودم با شبکه و فرکانس ایرانسل کاملا سازگاره
حالا من اومدم توی این چند ثانیه با همون سیم کارت معمولی اف دی دی یه تست دانلود هم زدم
اگر ایرانسل این محدودیت مک رو برمی داشت میشد از این مودم مبین نت airmaster3000 هم استفاده کرد . همانطوری که قبلا گفتم این مودم بعد از روشن کردن برای حدود 10 ثانیه به شبکه ایرانسل وصل میشه بعد اخراج میشه . پس این مودم با شبکه و فرکانس ایرانسل کاملا سازگاره
حالا من اومدم توی این چند ثانیه با همون سیم کارت معمولی اف دی دی یه تست دانلود هم زدم
من فکر کنم ایراد چیز دیگه هست چون اگه مک ادرس بود اصلا همین ۱۰ ثانیه هم وصل نمیشد!
این مودم به نظر مودم درست درمون تری هم میاد نسبت به مودمای خود ایرانسل
الان مودم اوتدور ایرانسل هم یک سری امکاناتش رو برداشته که نشه به جاهای دیگه وصل شه
چون از پی دی اف داخل مودم که مانول دستگاه هست گزینه هاش با گزینه های داخل مودم فرق میکنه
سیم کارت تی دی نداری با اون تست کنی؟!
شاید یه بار با سیم کارت تی دی وصل بشی دیگه دیسکانکت نکنه سیستم رو
سیم کارت تی دی نداری با اون تست کنی؟!
شاید یه بار با سیم کارت تی دی وصل بشی دیگه دیسکانکت نکنه سیستم رو
نه ندارم
اصلا سیم تی دی رو جدا نمی فروشن
به نظرم غیر از محدودیت ایرانسل چیز دیگری نیست چون اگر سازگار نبود اصلا وصل نمیشد
اما برای اطمینان باید با یک سیم تی دی هم امتحان کرد
من فکر کنم ایراد چیز دیگه هست چون اگه مک ادرس بود اصلا همین ۱۰ ثانیه هم وصل نمیشد!
این مودم به نظر مودم درست درمون تری هم میاد نسبت به مودمای خود ایرانسل
الان مودم اوتدور ایرانسل هم یک سری امکاناتش رو برداشته که نشه به جاهای دیگه وصل شه
چون از پی دی اف داخل مودم که مانول دستگاه هست گزینه هاش با گزینه های داخل مودم فرق میکنه
این ها محصولات کارخانه jatontec هستند. الان با مسول فروشش صحبت کردم می گه تمام این مودم ها اوریجینال با فریم ور انلاک می یات بیرون. قیمت هاشم پرسیدم. گفت دو تا مودم با پشتیبانی cat6 تا یکی دو ماه دیگه برای فروش تکی اماده می شه ولی cat 4 برای ایندور قیمتش 200 (tel:200) usd/pcs و برای اوتدور 300 (tel:300) usd/pcs
اینم لینک این دوتا محصول. کاتالوگ هاشم برام ایمیل کرد. فریم ورها تو دسترس نیست اگه بشه فریم ور یه جوری گرفت می شد انلاک استفاده کرد
این airmaster احتمالا سیم TD جواب بده چون این مشکل من روی همین مدل 6000 با سیم Fd دارم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Masoud 206-16v
10-12-2016, 17:35
این ها محصولات کارخانه jatontec هستند. الان با مسول فروشش صحبت کردم می گه تمام این مودم ها اوریجینال با فریم ور انلاک می یات بیرون. قیمت هاشم پرسیدم. گفت دو تا مودم با پشتیبانی cat6 تا یکی دو ماه دیگه برای فروش تکی اماده می شه ولی cat 4 برای ایندور قیمتش 200 (tel:200) usd/pcs و برای اوتدور 300 (tel:300) usd/pcs
اینم لینک این دوتا محصول. کاتالوگ هاشم برام ایمیل کرد. فریم ورها تو دسترس نیست اگه بشه فریم ور یه جوری گرفت می شد انلاک استفاده کرد
این airmaster احتمالا سیم TD جواب بده چون این مشکل من روی همین مدل 6000 با سیم Fd دارم.
بله دوست عزيز در چند پست قبلتر بنده هم اشاره كردم و جالبه پشتيبان طرف چيني به هيچ صراتي مستقيم نميشه براي دادن فريمور و البته اينها محصولشون رو ازطريق واسته zmtel و ايرانسل هم از zmtel خريد ميكنه.
دوستاني كه با مودم هاي روميزي مشكل دارند تنها بايد مودم بيروني ايرانسل رو تهيه كنن و هيچ قطعي و پرش آنتن و ...نداره.
سرعت متوسط دانلود با اينترنت دانلود منيجر براي من ٥مگابايت و در برخي ساعتها تا ١١ هم ثابت هستش.
ي سوال شما با سيم٤جي ايرانسل دسترسي به اينترنت داريد؟
روي مودم بيروني ايرانسل كه جواب ميده و من دارم ازش استفاده ميكنم.
نه ندارم
به نظرم غیر از محدودیت ایرانسل چیز دیگری نیست چون اگر سازگار نبود اصلا وصل نمیشد
میدونم تکی نمیدن اما کسی اصراف باشه تی دی داشته باشه بگیری بندازی روش امتحان کنی که چه جوریه
من تی دی دارم اما این مدل مودم رو ندارم تست کنم
آخرین فریمور رو نمیداد که تست کنی؟!
منم میگم شاید سیم تی دی بندازی روش رو شبکه فعال بشه
بله دوست عزيز در چند پست قبلتر بنده هم اشاره كردم و جالبه پشتيبان طرف چيني به هيچ صراتي مستقيم نميشه براي دادن فريمور و البته اينها محصولشون رو ازطريق واسته zmtel و ايرانسل هم از zmtel خريد ميكنه.
دوستاني كه با مودم هاي روميزي مشكل دارند تنها بايد مودم بيروني ايرانسل رو تهيه كنن و هيچ قطعي و پرش آنتن و ...نداره.
سرعت متوسط دانلود با اينترنت دانلود منيجر براي من ٥مگابايت و در برخي ساعتها تا ١١ هم ثابت هستش.
ي سوال شما با سيم٤جي ايرانسل دسترسي به اينترنت داريد؟
روي مودم بيروني ايرانسل كه جواب ميده و من دارم ازش استفاده ميكنم.
اتفاقا من با مودم اوت دور مشکل دارم
هی وصل میشه به یه باندی با فرکانس ۳۴۰۰
بعد رو اینترنت نداره اما فرکانسش قوی تره
هی باید ریستارتش کرد که شانسی بیاد رو ۳۵۰۰
رو مانولشم خوندم کلا پنلش رو حذف کردن یه سری امکاناتش رو که دستی بشه تنظیم کرد
واسه همین اگه فریمور اصلی رو بشه پیدا کرد خیلی خوب میشه
بله
من قبلا از همین شرکت لینکش رو گذاشته بودم
دقیقا این مدله
توی خود مودم نوشته که آنلاکه
اگر لاک بود اصلا سیم رو نمی شناخت
شما خودت اول گفتی آنلاک میاد بیرون بعد گفتی اگر فرم ویر اورجینال بود انلاکش می کردیم، منظورتون رو نمی فهمم
شما توی مدل 6000 با سیم عادی حدود ده ثانیه وصل میشید بعد از شبکه اخراج می شوید؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
هر دم از این باغ بری میرسد! چقدر خوب شد که بالاخره یک نظر هم از شما که DT-350 دارم میخونم و مشکلات این مودم هم اینجا نوشته میشه و بررسی میکنیم. بقیه دوستان گرامی هم بیان و اینجا راجع به تجربه خودشون از مودم های TDD مخصوصا DT-350 بنویسند تا همه چیز این کلاه برداری بزرگ مشخص بشه.
جناب karname عزیز من خیلی مایلم که شما با جزئیات بیشتری این قطعی مودم رو توضیح بدید مثلا اینکه سطح سیگنال شما چقدره یا توی کدوم منطقه و محل هستید و اینکه چه زمانهایی این قطعی اتفاق میفته و چند تا عکس هم کنار هم اینها همه ما رو بهتر روشن میکنه. ممنون
قبلا عکس گذاشته بودم ، اینم عکس الان مودم در یکی از بهترین حالاتش. در صورتیکه طبق نقشه خونه ما با داشتن پوشش داخلی باید آنتن دهی خوبی داشته باشه
این عکس هم قبلا ارسال کرده بودم، ماله مواقعی که پرش آنتن پیدا می کنه و سوییچ می کنه روی وایمکس. تا ریبوت نشه هم معمولا مشکل حل نمیشه!
جالبه که وسط ارسال همین پاسخ هم آنتن قطع شد! مجبور شدم با ADSL مجددا ارسال کنم!
بله
من قبلا از همین شرکت لینکش رو گذاشته بودم
دقیقا این مدله
توی خود مودم نوشته که آنلاکه
اگر لاک بود اصلا سیم رو نمی شناخت
شما خودت اول گفتی آنلاک میاد بیرون بعد گفتی اگر فرم ویر اورجینال بود انلاکش می کردیم، منظورتون رو نمی فهمم
شما توی مدل 6000 با سیم عادی حدود ده ثانیه وصل میشید بعد از شبکه اخراج می شوید؟
منظورش اینه
شرکت اینارو انلاک میفروشه
خود ایرانسل یه فریمور کاستوم درست کرده براشون که اونارو میریزه روشون!
اگه بشه اون فریمور اصلی که روش بوده رو پیدا کرد عالی میشه
این واحد فروشش می گفت اینجا کارخونست و اکثر قراردادها روی تعداد بالا بسته می شه. گفتم تکی می خوام برای استفاده شخصی و نظرش پرسیدم راجب بهترین محصولات که دارند دوتا لینک داد که گذاشتم، گفت این ها بهترین مودم های ایندور و اوتدور ماست. که دومی همونی که ایرانسل به عنوان مودم بیرونی به قیمت 400 می فروشه. جای سوال داشت قیمت تکی این مودم 300 دلار! حالا ایرانسل این مودم ها رو با چه قیمتی خریده که با سود 100% که روش کشیده تازه شده 400 تومن. واقعا باید دید همین متریال از چیپست گرفته تا بقیه قطعات یا باز ریفورموله شده.
در مورد فریم ور متاسفانه چون قرار داد دارند با ایرانسل و جز مفاد قرار داد ذکر شده این ها می ترسند فریم ور اصلی در اختیار یزارند مگر اینکه یه نقشه بکشیم یه جوری بگیریم ازشون
این مودمی که یکی از بچه ها عنوان کرد برای مبین نت باز برای همین شرکت. بنظر مودم دوکاره خوبی می یات . اگه تست TD روش مثبت باشه. مودم خوبیه
در مورد یسم کارت 4 جی باید بگم من یه چند دفعه استفاده کردم روی زی 6000 یه هدیه 5 گیگ داشتم و دوبار از این بسته های ساعتی گرفتم. مودم خیلی اذیت می کرد. دایم لینک می پروند. هربارم تا ریستارت کنی وصل بشه 5 مین طول می کشید. اخرین بار یه 15 مین وصل شد. دوباره پرید. دوباره 15 مین وصل شد. دوباره قطع شد و از اون به بعد دقیقه ای لینک می پروند که دیگه سیم Td گذاشتم. وصل شد و موند. روی TD هم دانلود مستمر داشته باشی لینک ای قطع می کنه. کلاا یه وضعی. ولی ولی سرعت من روی 30 مگابیت که با IDM روی 4 می ره
به جز این شرکت هوای هم تا اونجا که دیدک روی این فرکانس یک مودم جیبی وای فای زده
Masoud 206-16v
11-12-2016, 10:33
جد.ل زیر نشان دهنده بهترین دریافت RF :
سلام
الان من تو پوشش خارجی TD LTE هستم و باید مودم بیرونی شون رو بگیرم
یه دید خیلی کم دارم نسبت به یه دکل ایرانسل که 2میلان پایین تر هست
الان به نظرتون برم بخرم مودم و سرویس رو فعال کنم؟
پینگ الان چه مقدار هست نسبت به سرور های گوگل یا سرور های خارجی؟
من کم ترین پینگ که مشاهده کردم 80 الی 90 MS بوده
Unforgiven III
12-12-2016, 03:52
دوستان این سویچ شدنای ۳۵۰ بین td و wimax تا چه حد درسته اگه مودم انتن دهی خوبی نداشته درسته که بین این دو حالت سویچ میکنه ؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دوستان این سویچ شدنای ۳۵۰ بین td و wimax تا چه حد درسته اگه مودم انتن دهی خوبی نداشته درسته که بین این دو حالت سویچ میکنه ؟
بله این مورد در مودم DT350 هم رخ میده! طی کمتر از ۴ ساعت گذشته، این اتفاق دوبار برای من افتاد (وقتی وصل هست SNR بین ۵ تا ۷ متغیره در حال حاضر). بدون ریبوت کردن هم حل نمیشه!
فکر کنم این مشکل مربوط به مودم ها نباشه، شاید مشکل از تجهیزات ایرانسل باشه چون همین مشکل رو سایر دوستان با Z6000 دارن!
اینم دو تا اسکرین شات اخیر من از شرایطی که مودم وصل نمیشه!
توی پست پایین من هم توضیح داده بودم که مشکل سوییچ کردن آنتها روی Z6000 هم برقراره.
جالب تر از همه اینه که ایرانسل رو این مودما قابلیت کانکشن های پی پی تی پی و غیره رو فراهم کرده و با این کارش عملا به چیز پی ان وجهه بخشیده (نمیگم کار بدی کرده) و ممکنه اصلا تنها فرق نرم افزار ایرانسل با اورجینال مودم همین باشه !
چون رو ویندوز که معلوم نیست پی پی تی پی کار کنه رو موبایل هم معلوم نیست ولی وقتی تو خود مودم بتونی وارد کنی مثل اینه که Dns رو تو مودم ست کنی به جای ویندوز !
دوستان کسی این کاررو کرده مثلا یه دونه از این کانکشن های قانونی داخل کشور آدم بگیره تو مودم وارد کنه ؟
جالب تر از همه اینه که ایرانسل رو این مودما قابلیت کانکشن های پی پی تی پی و غیره رو فراهم کرده و با این کارش عملا به چیز پی ان وجهه بخشیده (نمیگم کار بدی کرده) و ممکنه اصلا تنها فرق نرم افزار ایرانسل با اورجینال مودم همین باشه !
چون رو ویندوز که معلوم نیست پی پی تی پی کار کنه رو موبایل هم معلوم نیست ولی وقتی تو خود مودم بتونی وارد کنی مثل اینه که Dns رو تو مودم ست کنی به جای ویندوز !
دوستان کسی این کاررو کرده مثلا یه دونه از این کانکشن های قانونی داخل کشور آدم بگیره تو مودم وارد کنه ؟
برای من که DT350 هست همچنین قابلیتی نداره! ضمن اینکه L2TP به سرور ایران هم کلا نه با این مودم و نه با LTE عادی ایرانسل نتونستم وصل بشم! یا وصل نمیشه یا هم اگر وصل بشه اینترنت نداره و بعد چند ثانیه قطع میشه. در صورتی که به همین سرور که تو ایران هست به راحتی با رایتل و پارس آنلاین وصل میشم!
Masoud 206-16v
12-12-2016, 14:32
من كه ست كردم و قابل استفاده است و سرعت رو پايين مياره ولي قطعي و يا كندي نداره و تمام دستگاهاي ديگه ام ميتونن استفاده كنند.
من از سرويس٢اسپيد استفاده ميكنم
اکه انتن ضعیف باشه اینجوریه مثل دوست پایینیمون که بین ۵تا۷ هست
بالای ۱۰ باشه نمیشه
برای من بین ۹ تا ۱۱ هست
این اتفاق شاید هفته ای دوبار بیفته!
بیشتر نه
الان کانکشن مودم نگاه کردم اپ تایمش ۵ روزو خوردهایی بود و هنوز قطع نشده بود
کلا به انتنون ربط داره
که اکثر جاها پوشش ضعیفی داره
نه ندارم
شما سعی کنید مک مودمو تغییر بدین ، اگه بتونی یه دسترسی به من بدی من یه نگاهی به مودم بندازم شاید بشه یه کارایی کرد
مک مودم رو به چی می خواهید تغییر بدید. مکی که در شبکه رجیستر بشه دارید؟ می خواهید در پی وی بیشتر توضیح بدید
dverbame
13-12-2016, 12:20
به نظرتون با این چی کار میشه کرد ؟
تا 4 روز پیش سرعت چندین برابر بود...
الان اپلودم شده 30 کیلو :n03:
dt350
اکه انتن ضعیف باشه اینجوریه مثل دوست پایینیمون که بین ۵تا۷ هست
بالای ۱۰ باشه نمیشه
برای من بین ۹ تا ۱۱ هست
این اتفاق شاید هفته ای دوبار بیفته!
بیشتر نه
الان کانکشن مودم نگاه کردم اپ تایمش ۵ روزو خوردهایی بود و هنوز قطع نشده بود
کلا به انتنون ربط داره
که اکثر جاها پوشش ضعیفی داره
بالای ۱۰ هم فایده نداره. کلی مودم رو جابجا کردم و بالای کولر گازی! تونستم به SINR بین ۱۴ تا ۱۲ برسم! ولی باز هم قطع میشه!
فاتحه شو باید خوند. ضمنا مودم رو هم باز کردم. کلا چسب ابطال گارانتی و ... نداره. اینم عکس داخلش:
آنتنش از آنتن مودم های وایمکس خود ایرانسل آشغال تره
بالای ۱۰ هم فایده نداره. کلی مودم رو جابجا کردم و بالای کولر گازی! تونستم به SINR بین ۱۴ تا ۱۲ برسم! ولی باز هم قطع میشه!
فاتحه شو باید خوند. ضمنا مودم رو هم باز کردم. کلا چسب ابطال گارانتی و ... نداره. اینم عکس داخلش:
آنتنش از آنتن مودم های وایمکس خود ایرانسل آشغال تره
پس ایراد سمت شماست
واسه من اکثر اپتایم هم ۳-۴ روز هست کمه کم
قطعی نداره انچنان
مودم که باز کردین به نظرت امکان اضافه کردن انتن وجود داره؟!
پس ایراد سمت شماست
واسه من اکثر اپتایم هم ۳-۴ روز هست کمه کم
قطعی نداره انچنان
مودم که باز کردین به نظرت امکان اضافه کردن انتن وجود داره؟!
ایراد از سمت منه یا از سمت ایرانسل دزد؟!
زنگ زدم ۷۰۷ میگم دو ماه گرفتم دائم مشکل دارم، دو هفته پیش هم زنگ زدم کد پیگیری دادن و یک بار زنگ زدن و آدرس و سیگنال و چک کردن ولی هنوز بعد ۱۰ روز اتفاقی نیوفتاده. میگه هنوز در حال پیگیری هست مشکل شما! (ارواح عمه شون)
دو تا سیم سمت راست رو میشه در آورد و آنتن با سوکت مشابه بهش زد. آنتن مودم وایمکس رو بهش زدم تغییر خاصی نکرد. نمی دونم آنتن خوب برای این نوع سوکت تو بازار پیدا بشه یا نه. نوع سوکت اش مثل سوکت همه ی آنتن های اینترنال هست که توی لپتاپ ها و مودم ها به کار میرن
ایراد از سمت منه یا از سمت ایرانسل دزد؟!
زنگ زدم ۷۰۷ میگم دو ماه گرفتم دائم مشکل دارم، دو هفته پیش هم زنگ زدم کد پیگیری دادن و یک بار زنگ زدن و آدرس و سیگنال و چک کردن ولی هنوز بعد ۱۰ روز اتفاقی نیوفتاده. میگه هنوز در حال پیگیری هست مشکل شما! (ارواح عمه شون)
دو تا سیم سمت راست رو میشه در آورد و آنتن با سوکت مشابه بهش زد. آنتن مودم وایمکس رو بهش زدم تغییر خاصی نکرد. نمی دونم آنتن خوب برای این نوع سوکت تو بازار پیدا بشه یا نه. نوع سوکت اش مثل سوکت همه ی آنتن های اینترنال هست که توی لپتاپ ها و مودم ها به کار میرن
منظور از سمت شما این نیست که شما مشکل داری
منظپرم از سمت دکل و آنتن طرف شما هست یعنی اون مشکل داره
اسم سوکتش رو در بیاری میشه سرچ کرد پیدا کرد
منظور از سمت شما این نیست که شما مشکل داری
منظپرم از سمت دکل و آنتن طرف شما هست یعنی اون مشکل داره
اسم سوکتش رو در بیاری میشه سرچ کرد پیدا کرد
فکر کنم اسمش MHF4 یا U.FL باشه
تبدیلش مثل لینک زیر :
نمونه سوکت:
فکر کنم اسمش MHF4 یا U.FL باشه
تبدیلش مثل لینک زیر :
نمونه سوکت:
این خدمت شما
تبدیلش به sma هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنتن-wifigsmgpsgprs/987-رابط-ufl-to-sma-مبدل-آنتن-ipx-به-sma-افزایش-طول-سوکتی.html
یعنی میتونی هر انتن sma رو بزنی بهش
MufcTalk.com
15-12-2016, 10:40
سلام دوستان
خب بعد از چندین ماه تست در کرمان و تهران ( از روزهای اول که تست کردم اینجا پست گذاشتم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
قطعی هنوز در کرمان در دکل ها مختلف برطرف نشده و روزی حداقال 4-5 بار داره از پشتیبانی هم که هرچی پیگیری کردم به نتیجه ای نرسیدم (ضمن اینکه من تست ها را با چند مودم و چند سیم کارت انجام دادم و مشکل از مودم یا سیم کارت نیست)
تهران سیگنال و سرعت پیین تر بود ولی قطعی بسیار کم بود (پاسداران)
در روزهای اخیر پروتکل ipsec هم دوباره فعال شده و کار میکنه
فقطسوالی که داشتم ایا کسی خبر داره که فریمور جدید برای مودم اومده و میشه دانلود کرد یا نه؟
ShadowDragon
15-12-2016, 11:19
دوستان با توجه به پستای شما، فکر کنم LTE به درد نخوره، درسته؟
الان 3جی 1 MBps سرعت دارم ، و با توجه به محدودیت حجم ، و کیفیت پایین lte همینو نگه دارم؟
سرعت td من هم چند روزه افت کرده. با آنتن خوب 20 مگ بیشتر نمیشه
سلام
دیروز رفتم گرفتم ،گفت تا آخر سال رسما تهران راه اندازی نمیشه اما مشکلی برای فروش مودم بهم نداشت
DT-350
۳۷۰ تومن ، سیم کارت هم ۲ هزار تومن شارژ و ۱۰۰ مگ اینترنت روش بود
تو نقشه ایرانسل تحت پوشش داخلی هستم، ولی فقط ۱ خط آنتن دارم
Signal Strength : -102 dBm
Link Quality : 7 dB
تست سرعت
Download
0.24 Mbps
Upload
0.65 Mbps
Ping
24 ms
وضعیت پینگ و بروزینگ بهتر از ۴جی هست (پینگ خارجی ثابت ۱۰۰-۱۵۰ در حالی که ۴جی پینگ ۱۵۰-۸۰۰ متغیر)
پکت لاس فعلا خیلی کم داره
ولی متاسفانه سرعت افتضاح، معمولا ۵۰ کیلوبایت و بعضی وقتا حداکثر ۳۰۰ کیلوبایت (احتمالا به دلیل سیگنال بسیار ضعیف)
قطعی از دیروز یک بار حدود ۱۵ دقیقه کلا قطع بود
من همینجا ۴جی سیگنال فول دارم (با مودم سیگنال ۹۳ درصد) ، نمیدونم چرا این انقدر ضعیفتره، امیدوارم اوکی شه خیلی ضد حال خوردم :n35:
پ.ن. تشکر از سایت که اجازه نمیده کاربران جدید عکس قابل مشاهده قرار بدند!!!
Masoud 206-16v
15-12-2016, 19:59
میتونم بپرسم چرا مودم بیرونی(outdoor) رو نگرفتید؟الان من دارم اسفاده میکنم در شیراز واقعا عالی هستش .
dverbame
15-12-2016, 20:12
سرعت td من هم چند روزه افت کرده. با آنتن خوب 20 مگ بیشتر نمیشه
منم گفتم سرعتم یهو کم شده... سرعت دانلودم از 4 مگا بایت ...رسیده به زیر 1
ابوالفضل ۴۰۴۵
15-12-2016, 20:32
میتونم بپرسم چرا مودم بیرونی(outdoor) رو نگرفتید؟الان من دارم اسفاده میکنم در شیراز واقعا عالی هستش .
عزیز کجا هستید شما وچقدر سرعت دارید کاش مشخصات سیگنال هم میگذاشتید
از دیروز 5 بعد از ظهر قطع شده اونم مودم فضای باز !!! محدوده میدون انقلاب
زنگ زدم پشتیبانی گفت ماکسیموم تا 24 ساعت آینده تماس میگیریم !
24 ساعت گذشت و زنگ زدم داد و فریاد کردم گفت تا چند دقیقه ی آینده از قسمت سرپرستی ( یا همچین چیزی ) تماس میگیریم !
هنوز هم تماس نگرفتن !!!
جالبه SINR شده 32 ولی اینترنت قطعه !!!
قبلا رو 5 بود ولی کانکت می شد راحت
هر اقدامی هم فک کنید کردم ، ریست فکتوری ، تغییر جای آنتن ، قطع و وصل برقش واسه چندین بار و ...
من تمام مکالماتم باهاشون رو ضبط کردم ،
به نظرتون این قضیه رو بکشونیم به رسانه ها ؟
ساعت ۱۱:۲۰ شب با SNR 6 (یک چراغ آنتن) سرعت دانلود شده ۳ مگابایت (۲۴ مگابیت)
کل امروز سرعت از ۱۰۰ کیلوبایت بالاتر نمیرفت، شاید یک ساعتهایی سرعت زیاد میشه؟
ویرایش: بعد از ساعت ۱ شب باز سرعت رفت زیر ۲۰۰ کیلوبایت...
برای منم از دیروز آنتن افت شدید کرده
دیروز ۹۳ اینطورا با اس ان ار ۱۱ داشتم
الان با همون دکل سسگنال شده ۱۰۵ با اس ان ار صفر
همون دکل هم هست
دوستان لطفا تماس میگیرید با پشتیبانی ایرانسل به هیچ وجه کوتاه نیاید بگید میخواید با سرپرست پشتیبانی صحبت کنید ، باید صدامون برسه به گوش اینا ... انگار نه انگار ما بیشترین هزینه رو داریم میکنیم واسه اینترنت !!!
- - - Updated - - -
دوستان لطفا تماس میگیرید با پشتیبانی ایرانسل به هیچ وجه کوتاه نیاید بگید میخواید با سرپرست پشتیبانی صحبت کنید ، باید صدامون برسه به گوش اینا ... انگار نه انگار ما بیشترین هزینه رو داریم میکنیم واسه اینترنت !!!
dverbame
16-12-2016, 12:38
- - - Updated - - -
فایده نداره بابا.. اینا که دارن جواب میدن که هیچی حالیشون نیست. یه بار زنگ زدم میگم بعد 10 روزه مشکل حل نشده.. یارو دعوا داشت میگه الان مشکلت چیه ؟ مشکلت چیه ؟ میخواست منو بزنه از پشت تلفن :n08:
فایده نداره بابا.. اینا که دارن جواب میدن که هیچی حالیشون نیست. یه بار زنگ زدم میگم بعد 10 روزه مشکل حل نشده.. یارو دعوا داشت میگه الان مشکلت چیه ؟ مشکلت چیه ؟ میخواست منو بزنه از پشت تلفن :n08:
دقیقا پشتیبانی های پای تلفنشون اندازه بقال سر کوچه از اینترنت میفهمن
امروز زنگ زدم که بگم سیگنال من از ۲ روز پیش به شدت افت کرده بدون اینکه من جای مودم رو تغییر بدم
دکل هم همونه
به من میگه فیلتر شکن ندارید؟![emoji52]
اخه فیلتر شکن چه ربطی به افت سیگنال موذم داره؟!
نمی شه ساکت نشست وقتی دارن ظلم می کنن به مشتریشون ، مکالماتتون رو ضبط کنید با ایرانسل
امروز زنگ زدم که بگم سیگنال من از ۲ روز پیش به شدت افت کرده بدون اینکه من جای مودم رو تغییر بدم
دکل هم همونه
همینو از من هم پرسید !!!
برای من هم از حدود ۲-۳ روز پیش سیگنال خیلی کم شده. با همون دکل و در همون موقعیت قبلی Link Quality حدود 10db کاهش داشته. سرعت هم از نصف کمتر شده ولی مودم ۵۰ ساعتی هست که قطعی نداشته (قبلا حدود ظهر ممکن بود زیر یک دقیقه قطع بشه!)
دوستان گرامی بنده تقریبا از دو ماه پیش درگیر همین موضوعات هستم یعنی قطعی مدام و سرعت پایین و باز تقریبا هفته ای چند بار با پشتیبانی تماس میگیرم و اصرار هم میکنم که مستقیما با سرپرست پشتیبانی صحبت کنم و صحبت هم میکنم و در نهایت نتیجه ای که بشه از پشت تلفن گرفت رو نمیگیرم.
تنها راحش اینه که به یکی از مراکز خدمات اصلی مثل صادقیه یا مگامال اکباتان شخصا مراجعه کنید و مودم خودتون رو ببرین اونجا تا مشکل شما رو حل کنن. یکبار یکی از سرپرستهای پشتیبانی به من گفت اونجا متخصص هاشون هستن و مشکل رو بررسی میکنن. من هم دو باری مراجعه کردم.
اما درصورتیکه نتونن مشکل رو حل کنن شما میتونید درخواست کنید که مودم رو مرجوع کنن و پول شما رو هم پس بدن (با یکم داد و هوار).
دقت کنید دوستان، اگر کسانیکه که مودمشون مشکل داره توی خونه بشینن و کاری جز تماس گرفتن انجام ندن هیچ کاری از پیش نمیره اما با حضور شما و اعتراض به خدمات زیر صفر ایرانسل و کلاه برداری هاشون این موضوع براشون بزرگ میشه و ممکنه یه کاری بکنن. پس حرکت کنید...
برید نمایشگاه الکامپ سالن 38 و مودم رو بکنید توی حلقشون و بیاید.:n24::n02:
omid1004
16-12-2016, 20:03
آقایون من نزدیک چهار روزه که این مودم z6000 رو گرفتم دو خط گاهی اووقات سه خط انتن داره اما کلا قطعه پشتیبانیم که هیچی بارشون نیست هیچکی هم پاسخ گو نیست کسی هم مشکل من رو داده
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
mahdi2565
16-12-2016, 22:41
دوستان گرامی بنده تقریبا از دو ماه پیش درگیر همین موضوعات هستم یعنی قطعی مدام و سرعت پایین و باز تقریبا هفته ای چند بار با پشتیبانی تماس میگیرم و اصرار هم میکنم که مستقیما با سرپرست پشتیبانی صحبت کنم و صحبت هم میکنم و در نهایت نتیجه ای که بشه از پشت تلفن گرفت رو نمیگیرم.
تنها راحش اینه که به یکی از مراکز خرمات اصلی مثل صادقیه یا مگامال اکباتان شخصا مراجعه کنید و مودم خودتون رو ببرین اونجا تا مشکل شما رو حل کنن. یکبار یکی از سرپرستهای پشتیبانی به من گفت اونجا متخصص هاشون هستن و مشکل رو بررسی میکنن. من هم دو باری مراجعه کردم.
اما درصورتیکه نتونن مشکل رو حل کنن شما میتونید درخواست کنید که مودم رو مرجوع کنن و پول شما رو هم پس بدن (با یکم داد و هوار).
دقت کنید دوستان، اگر کسانیکه که مودمشون مشکل داره توی خونه بشینن و کاری جز تماس گرفتن انجام ندن هیچ کاری از پیش نمیره اما با حضور شما و اعتراض به خدمات زیر صفر ایرانسل و کلاه برداری هاشون این موضوع براشون بزرگ میشه و ممکنه یه کاری بکنن. پس حرکت کنید...
یعنی چی کلاهبرداری ، چرا شرکت به این بزرگی رو متهم میکنی ، من خودم اینجا تو شهرستان شب تا صبح 35 گیگ دانلود میکنم با سرعت 2 مگ حالا شما اونجا تو محله ای هستی که دکل TD ضعیفه ، دیگه به کل ایرانسل حق نداری نسبت بدی ، خیلیا هستن که سرعت و کیفیت خیلی بالایی میگیرن ولی دلیلی نمیبینن بیان وقتشونو تو این جاها تلف کنن ، پس به جای همه تصمیم نگیر ...
یعنی چی کلاهبرداری ، چرا شرکت به این بزرگی رو متهم میکنی ، من خودم اینجا تو شهرستان شب تا صبح 35 گیگ دانلود میکنم با سرعت 2 مگ حالا شما اونجا تو محله ای هستی که دکل TD ضعیفه ، دیگه به کل ایرانسل حق نداری نسبت بدی ، خیلیا هستن که سرعت و کیفیت خیلی بالایی میگیرن ولی دلیلی نمیبینن بیان وقتشونو تو این جاها تلف کنن ، پس به جای همه تصمیم نگیر ...
این مشکل تنها برای یک دو نفر نیست که شما اینطور صحبت می کنید! من در دو منطقه در مشهد و تهران مودم رو تست کردم (هر دو جا هم مطابق نقشه باید پوشش داخلی داشته باشه) ولی با قطعی مداوم و کندی سرعت همراه هست!
omid1004
16-12-2016, 23:13
این مشکل تنها برای یک دو نفر نیست که شما اینطور صحبت می کنید! من در دو منطقه در مشهد و تهران مودم رو تست کردم (هر دو جا هم مطابق نقشه باید پوشش داخلی داشته باشه) ولی با قطعی مداوم و کندی سرعت همراه هست!
منم تو چند منطقه از مشهد که پوشش داخلی داره امتحان کردم هیچ که هیچ حالا کاش یک پشتیبانی درست و درمون داشته باشن یا لااقل اگه سرویسشون ایراد داره از فروشش جلوگیری کنن تا درست بشه
mahdi2565
16-12-2016, 23:37
اگه هم مشکلی باشه قطعا به مرور زمان حل میشه چون این یک سرویس تازه و جدیدی هست ممکنه تجهیزاتشون ایراد داشته باشه که قطعا درست میکنن .
منکه ی اشنا میشناسم با همین td ای که ایراد میگیرید داره راحت با مودم dt-350 سرعت 80 مگابیت میگیره .... پس سعی کنیم در کنار موارد منفی موارد مثبتم ببینیم
اگه هم مشکلی باشه قطعا به مرور زمان حل میشه چون این یک سرویس تازه و جدیدی هست ممکنه تجهیزاتشون ایراد داشته باشه که قطعا درست میکنن .
منکه ی اشنا میشناسم با همین td ای که ایراد میگیرید داره راحت با مودم dt-350 سرعت 80 مگابیت میگیره .... پس سعی کنیم در کنار موارد منفی موارد مثبتم ببینیم
احتمالاً آشنای شما همون آقای قلمبر دزفولی هست که به مردم تست 700 مگ هم نشون میدن اما کاربرهای 4 جی می شناسم که حتی باسیگنال متوسط 5 مگ هم نمی گیرن
راستی از این آشنا تون وضعیت سیگنال و تست اسپید تست هم بزاری یه تحولی توی تاپیک ایجاد می کنی
به هر حال این حجم اعتراض حاکی از اشکال جدی در سرویس تی دی داره
این حجم مشکلات در سرویس اف دی دی گزارش نمیشه
Le0nard0
17-12-2016, 01:56
خیلیا هستن که سرعت و کیفیت خیلی بالایی میگیرن ولی دلیلی نمیبینن بیان وقتشونو تو این جاها تلف کنن ، پس به جای همه تصمیم نگیر ...
احتمالا داری از برج مراقبت ناسا نظر میدی که این جاها وقتتو تلف نمیکنی . روزی چند دقیقه سر بزن اینجا بهت قول میدم پرتاب فضاپیمات به تاخیر نیفته . اینجا هرکسی آزاده مشکلات اینترنتش رو بگه دلشم خواست به ایرانسل فحش هم بده شما هم کلاه اینترنتو نگه دار که باد نبره . مواظب وقتتم باش.
saeediranzad
17-12-2016, 05:57
انصافأ دارید ناشکری میکنید. من وایمکس مبین نت دارم. تمدید کردم. سرعتم را از دو مگابیت آوردند یک و نیم.
قیمت هم که بالا. هر گیگ میافته برام کمی کمتر از ۸۰۰۰تومن.
ساغت مجانیش هم که فقط ۴ ساغته با سقف دوبرابر خجم خریده شده.
اگر ایرانسل نبود که من همین را هم نداشتم و مخابرات سپاه (همراه اول و مبین نت)هر غلطی دلش میخواست میکرد.
hady1364
17-12-2016, 11:41
انصافأ دارید ناشکری میکنید. من وایمکس مبین نت دارم. تمدید کردم. سرعتم را از دو مگابیت آوردند یک و نیم.
قیمت هم که بالا. هر گیگ میافته برام کمی کمتر از ۸۰۰۰تومن.
ساغت مجانیش هم که فقط ۴ ساغته با سقف دوبرابر خجم خریده شده.
اگر ایرانسل نبود که من همین را هم نداشتم و مخابرات سپاه (همراه اول و مبین نت)هر غلطی دلش میخواست میکرد.
محض اطلاع 51% مالکیت ایرانسل مال کنسرسیومی شامل صاایران و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی هست که مدیران ارشد هر دوشون سپاهی هستن!
سلامت باشید آقا!
دکل هم همونه
شما یه فیلتر شکن گرگی داری اون داره تاثیر میذاره به ما ربطی نداره خدافظ (پشتیبانی با دانش ایرانسل):n33:
در پی گفته های دوستان که الان خوندم سیگنال خود منم دو روزی میشه که از سه خط شده دو خط ! منم به هیچ وجه به مودم دست نزدم یا جاش رو تغییر ندادم و اتفاقی هست که واسه همه به خصوص تو تهران افتاده انگار. سرعت هم افت نسبی داشته و پینگ بالاتر رفته. پشتیبانی ایرانسل که فقط بلد هستن فرم پر کنند و یکی دو روز بعد یه بار تماس میگیرن جواب دادی که دادی، نتونستی جواب بدی دیگه خبری نمیشه تا خودت دوباره بهشون زنگ بزنی. من مودم Z6000 رو که تازه خریده بودم فعال شده بود و هیچ سایتی رو جز گوگل باز نمی کرد ( از عجایب سرویس ایرانسل ). بالای 30 بار طی دو هفته با پشتیبانی صحبت کردم یا خودم زنگ زدم یا اونها تماس گرفتن و این واقعیت که مشکل از مودم هست ( حالا سخت افزاری یا نرم افزاری ) زیر بار نمی رفتن. تا این که یک روز خودشون تماس گرفتن و فریمور R3 این مودم رو دادن و مشکل برطرف شد. خب سوال من این هست که این کار رو از اول نمیشد انجام بدن ؟ جز پخمگی من چیزی از اینها ندیدم.
ببخشید م یه سوالی برای من پیش اومده من تو مناطق تحت پوشش ایرانسل اینترنت ثابتو با همراه مقایسه کردم تقریبا یکسان بودند علت این که دوستان از tdd استفاده می کنند چی هستش؟ در حالی که قیمت بسته هاشم به نسبت گرونتره.
Masoud 206-16v
17-12-2016, 19:17
در پی گفته های دوستان که الان خوندم سیگنال خود منم دو روزی میشه که از سه خط شده دو خط ! منم به هیچ وجه به مودم دست نزدم یا جاش رو تغییر ندادم و اتفاقی هست که واسه همه به خصوص تو تهران افتاده انگار. سرعت هم افت نسبی داشته و پینگ بالاتر رفته. پشتیبانی ایرانسل که فقط بلد هستن فرم پر کنند و یکی دو روز بعد یه بار تماس میگیرن جواب دادی که دادی، نتونستی جواب بدی دیگه خبری نمیشه تا خودت دوباره بهشون زنگ بزنی. من مودم Z6000 رو که تازه خریده بودم فعال شده بود و هیچ سایتی رو جز گوگل باز نمی کرد ( از عجایب سرویس ایرانسل ). بالای 30 بار طی دو هفته با پشتیبانی صحبت کردم یا خودم زنگ زدم یا اونها تماس گرفتن و این واقعیت که مشکل از مودم هست ( حالا سخت افزاری یا نرم افزاری ) زیر بار نمی رفتن. تا این که یک روز خودشون تماس گرفتن و فریمور R3 این مودم رو دادن و مشکل برطرف شد. خب سوال من این هست که این کار رو از اول نمیشد انجام بدن ؟ جز پخمگی من چیزی از اینها ندیدم.
وقت بخيردوست عزيز امكان داره فايل فريمور رو واسه دانلود قرار بديد ممنون ميشم
لینک فریم ور R3:
ببخشید م یه سوالی برای من پیش اومده من تو مناطق تحت پوشش ایرانسل اینترنت ثابتو با همراه مقایسه کردم تقریبا یکسان بودند علت این که دوستان از tdd استفاده می کنند چی هستش؟ در حالی که قیمت بسته هاشم به نسبت گرونتره.
من هر دو رو دارم، از نظر پینگ و ثبات TD-LTE بهتر هست
از نظر سرعت دانلود فرق زیادی فعلا نداره (TD یکم بهتر هست برای من)
البته شنیدم بعضی جاها قطعی زیاد داره، منم توی این ۳ روز حدود ۱ ۲ ساعت قطعی داشتم که کمی از 4G بیشتر هست
به عنوان نمونه اگر بخوای، مثلا من اپ استور رو که با ۴جی باز میکردم کلی طول میکشید باز شه، بعد دانلود که میزدم چند بار کنسل میشد بعد با سرعت کم میگرفت
فکر میکردم ایراد از اینترنت منه یا تحریم کردن، اما با این TD خیلی راحت تر و با سرعت خوب دانلود میکنم (البته سرعت دانلود لینک مستقیم داخلی با ۴جی برابر هست)
دلیلش اینه ۴جی مثلا پینگ از ۱۲۰ یهو میپره ۸۰۰ ،اصلا ثبات نداره، پکت لاس هم داره
در کل توی این ۳ روزی که گرفتم از TD راضی تر هستم نسبت به 4G، تنها نگرانیم اینه شبکه شلوغ بشه اینم کیفیتش بشه مثل ۴جی... یا مثل بعضی دوستان کلا قطع بشه
لینک فریم ور R3:
واسه مودم D350
اپدیتی نداره ایرانسل؟!
واسه مودم D350
اپدیتی نداره ایرانسل؟!
تا چند وقت پیش از قسمت پشتیبانی پی گیری کردم گفت اپدیتی نیومده این اپدیت زی 6000 هیچ مشکلی حل نکرده، قطعی های بدون وصل همچنان ادامه داره و واقعا ازار دهندست چون نمی شه سیستم برنامه ریزی کرد برای دانلود به خصوص شبانه.
saeediranzad
18-12-2016, 02:20
محض اطلاع 51% مالکیت ایرانسل مال کنسرسیومی شامل صاایران و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی هست که مدیران ارشد هر دوشون سپاهی هستن!
سلامت باشید آقا!
خیلی ممنون که من را از گمراهی درآوردید. و البته ۴۹٪ مال شرکت آفریقای جنوبی است.
ولی اصل مطلب سرجاشه. یعنی اگه ایرانسل نبود که مبین و همراه اول همین را هم ارائه نمیدادند.
قیمتها و کیفیت هم که معلومه. هرشب همراه اول تبلیغ میکنه. ولی من تست گرفتم سرعت زیر ۱۰ کیلوبایت.
آقا !!! باورتون می شه از 4 روز پیش که قرار بوده "چند دقیقه ی دیگه" از سرپرستی باهام تماس بگیرن هیچ تماسی نگرفتن ؟ حتی با وجود زنگ های بی شمار من و تهدید و داد و فریاد کردن ؟
حالا بگذریم !!!
چیزی که من حدس می زنم ( مودمم zw101 ـــه ) :
مودم SINR ـش میره بالای 30 داره به یه دکل بدون نت یا بدون اکسز وصل می شه و نمی تونه و با توجه به ضعیف بودن دکلی که می تونه بهش وصل شه کاری نمی تونه بکنه و گیج می زنه ! این می تونه توی فرم ویر بعدی حل بشه که خوب معلوم نیست کی میاد !!!!
من رفتم پشت بوم و بعد از ساعت ها (بالغ بر 5 ساعت) ور رفتن و چک کردن تک تک زوایای رو به دکل های مختلف ، با SINR مقدار 4 وصل شدم و نسبتا سرعتمم خوبه یعنی شد 35 مگابیت و اینا ! با پینگ 20 از سرور رایتل و پینک 180 از 4.2.2.4 ...
و همچنان منتظر تماس پشتیبانی مزخرف ایرانسل هستم !!!!
مودم بیرونی کجا باید نصب بشه؟ مثل آنتن هوایی روی پشت بوم؟
مودم بیرونی کجا باید نصب بشه؟ مثل آنتن هوایی روی پشت بوم؟
خاصیت این مودم اینه که تو فضای باز نصب بشه تا بتونه گیرندگی بالاتری داشته باشه ... آره می تونه رو پشت بوم نصب بشه تا بهتر دریافت کنه سیگنال رو (خیر سرش البته)!!!
omid1004
18-12-2016, 12:20
بچه ها کسی مودم فضای باز داره اگه داره بیاد یک نظری بده که اون چطوره اوندم اش دهن سوزه یا نه؟
بچه ها کسی مودم فضای باز داره اگه داره بیاد یک نظری بده که اون چطوره اوندم اش دهن سوزه یا نه؟
من دارم ، قاعدتا این مودم بهتر از فضای داخلیشه چون اونم داشتم ، مشکل پوشش غیر پایدار ایرانسله که توی چند روز اخیر بدتر هم شده ...
omid1004
18-12-2016, 12:38
من دارم ، قاعدتا این مودم بهتر از فضای داخلیشه چون اونم داشتم ، مشکل پوشش غیر پایدار ایرانسله که توی چند روز اخیر بدتر هم شده ...
پس مودم بیرونی هم مشکل اختلال رو داره
اگه این مطلب درست باشه...
"همونطور که گفتم ایرانسل برای این نسل از باند 2300 استفاده میکنه
و مجبورمون میکنه که مودمش رو بخریم
و دروغ هم میگه که بدون مودم نمیتونی استفاده اش کنی
این لیست گوشی هایی که میتونن از این سیم کارت با سرعتی حیرت آور استفاده کنن:
یه جوری میگن نمیشه که منی که میدونم میشه شاخ در میارم
18 ماه پیش گوشی خریدم و این باند رو داره
بعد میگن نمیشه سیم کارت رو گذاشت رو گوشی چون فناوریشو نداره!
یعنی به زور هم که شده میخوان یه مودم رو توی پاچه ما منور کنن!"
...پس میشه قبل از خرید مودم فقط با تهیه سیم کارت با گوشی تست کرد.
اگه این مطلب درست باشه...
"همونطور که گفتم ایرانسل برای این نسل از باند 2300 استفاده میکنه
و مجبورمون میکنه که مودمش رو بخریم
و دروغ هم میگه که بدون مودم نمیتونی استفاده اش کنی
این لیست گوشی هایی که میتونن از این سیم کارت با سرعتی حیرت آور استفاده کنن:
یه جوری میگن نمیشه که منی که میدونم میشه شاخ در میارم
18 ماه پیش گوشی خریدم و این باند رو داره
بعد میگن نمیشه سیم کارت رو گذاشت رو گوشی چون فناوریشو نداره!
یعنی به زور هم که شده میخوان یه مودم رو توی پاچه ما منور کنن!"
...پس میشه قبل از خرید مودم فقط با تهیه سیم کارت با گوشی تست کرد.
دوست عزیز انقدر تند نرو
فرکلنس ۳۵۰۰ هست نه اونی که شما میگی
این فرکانس هم به غیر شاید یکی ۲تا گوشی ناشناس هیچ گوشی پوشش نمیده
واسه تست فقط باید مودمش رو گیر بیاریم
^ من نگفتم! من نقل قول کردم و گفتم اگه درست باشه.
اینم دلیلی که اون دوستمون آورده:
"ایرانسل برای TD LTE از باند 3500 استفاده میکنه و هنوز هیچ گوشی ای وجود نداره که این باند (3500) رو پشتیبانی کنه
این جمله یه حقیقتی توش هست و اونم اینه که هیچ گوشی ای نیست که از این باند پشتیبانی کنه
اما """دروغ بزرگ""" این جمله:
ایرانسل برای TD LTE از این باند استفاده نمیکنه
اینم سندش:
ایرانسل برای این نوع خدمات از باند LTE B40 یا همون 2300 استفاده میکنه
میان میگن 3500"
سلام دوباره ،
آقا همین الان بعد از 4 روز از سرپرستی با من تماس گرفتن ،
چند تا توضیح داد که داره بروز رسانی انجام می شه و هر روز داریم دکلای جدید میذاریم ..
و به من سر حوصله نسبت به جای خونه ی من توضیح داد که به چه جهتایی مودمم رو بذارم دریافتم بهتر می شه و کلی هم عذر خواهی کرد و
گفت که SNRI رو جدی نگرید و بیشتر به RSRQ توجه کنید که مثلا اگه -14 هستش به سمت صفر بره بهتره ...
omid1004
18-12-2016, 14:02
سلام دوباره ،
چند تا توضیح داد که داره بروز رسانی انجام می شه و هر روز داریم دکلای جدید میذاریم ..
و به من سر حوصله نسبت به جای خونه ی من توضیح داد که به چه جهتایی مودمم رو بذارم دریافتم بهتر می شه و کلی هم عذر خواهی کرد و
گفت که SNRI رو جدی نگرید و بیشتر به RSRQ توجه کنید که مثلا اگه -14 هستش به سمت صفر بره بهتره ...
صلوات بفرست بالاخره با یکی تماس گرفتن
سلام دوباره ،
به منم امروز تماس گرفتن
عین شما اینارو گفت
البته از دیشب مال من برگشت به حالت قبل دوباره
کلا دارن اپدیت میکنند سیستم رو انگار
^ من نگفتم! من نقل قول کردم و گفتم اگه درست باشه.
اینم دلیلی که اون دوستمون آورده:
"ایرانسل برای TD LTE از باند 3500 استفاده میکنه و هنوز هیچ گوشی ای وجود نداره که این باند (3500) رو پشتیبانی کنه
این جمله یه حقیقتی توش هست و اونم اینه که هیچ گوشی ای نیست که از این باند پشتیبانی کنه
اما """دروغ بزرگ""" این جمله:
ایرانسل برای TD LTE از این باند استفاده نمیکنه
اینم سندش:
ایرانسل برای این نوع خدمات از باند LTE B40 یا همون 2300 استفاده میکنه
میان میگن 3500"
حالت خوب نیستا شما
من ۲تا مودم یه دونه داخلی یه دونه خارجی دارم
این مودمها هم فقط باند ۴۲ ۴۳ پوشش میدند یعنی ۳۵۰۰ و با اینا وصل میشه
اینهمه ادم اینجا دارن با مودمهای این ۲ تا شرکت سازنده وصل میشن اونوقت شما میگی دورغ بزرگ دروغ کوچیک؟!
برای اطلاعت برتی وصل شدن به تی دی لازم به داشتن سیم مارت تی دی نیست! با سیم معمولی هم در صورت داشتن مودم باند ۳۵۰۰ میتونی وصل شی
حالا باز بیا لینک بده از یه سایت!
از اول که گرفتم مودم ۱ چراغ آنتن میداد
امروز یهویی شد ۲ تا چراغ ، سرعت ۲ برابر شد
سرور آلمان:
speedtest.net/result/5891906223.png
سرور ایران:
speedtest.net/result/5891896410.png
البته شاید الان ۵ صبح اینطوره فردا ساعت شلوغی کم شه
Signal Strength : -102 dBm
Link Quality : 9 dB
RSRQ: -9 dB
Modem: DT-350
پ.ن. باز این فروم نمیذاره ۲ تا دونه عکس یا لینک درست حسابی از اسپید تست بذاریم... (امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .)
حالت خوب نیستا شما
من ۲تا مودم یه دونه داخلی یه دونه خارجی دارم
این مودمها هم فقط باند ۴۲ ۴۳ پوشش میدند یعنی ۳۵۰۰ و با اینا وصل میشه
اینهمه ادم اینجا دارن با مودمهای این ۲ تا شرکت سازنده وصل میشن اونوقت شما میگی دورغ بزرگ دروغ کوچیک؟!
برای اطلاعت برتی وصل شدن به تی دی لازم به داشتن سیم مارت تی دی نیست! با سیم معمولی هم در صورت داشتن مودم باند ۳۵۰۰ میتونی وصل شی
حالا باز بیا لینک بده از یه سایت!
استاد ظاهرا کلا با مقوله نقل قول کردن از زبان دیگری بیگانه ای.
من الان یه مطلب ساده رو نمیتونم بهت تفهیم کنم که اون حرف من نبود و کامنت فرد دیگه ای بود. حالا ببین اون اپراتور بیچاره ایرانسل چی میکشه تا بهت بفهمونه چیکار کنی.
استاد ظاهرا کلا با مقوله نقل قول کردن از زبان دیگری بیگانه ای.
من الان یه مطلب ساده رو نمیتونم بهت تفهیم کنم که اون حرف من نبود و کامنت فرد دیگه ای بود. حالا ببین اون اپراتور بیچاره ایرانسل چی میکشه تا بهت بفهمونه چیکار کنی.
برای نقل قول کد هست میتونی از اون استفاده کنی!
شما که میفهمی بهتره حرف یکی دیگه که میدونی اشتباه هست رو ۶ بار هی به قول خودت نقل قول نکنی!
بهتره با کدها آشنا بشی وقتی میخوای تو فوروم نوشته ای بنویسی!
از دوستان اگه كسى براى iptv استفاده ميكنه در مورد وضعيت دريافت تصاوير اطلاع رسانى كنه لطفا.
یکم این قطعی ها دیگه داره اذیت میکنه
روزی حداقل ۱ ساعت رو قطع هست بعضی وقتا بیشتر
دکل ایرانسل حدود 150 متر با خونه من فاصله داره که برم رو پشت بومم طبیعتا دید بهتری هم دارم. الان رو پشت بوم مودم بیرونی بذارم باید جواب بده دیگه؟
دکل ایرانسل حدود 150 متر با خونه من فاصله داره که برم رو پشت بومم طبیعتا دید بهتری هم دارم. الان رو پشت بوم مودم بیرونی بذارم باید جواب بده دیگه؟
الان وصل نمیشه؟ یا مودم ندارید نظر میپرسید که وصل میشه؟
اگه دکل اونجاست چه نیازی به مودم خارجی هست :n02:
من اصلا دکل ایرانسل دید ندارم و نمیدونم کجاست با این حال مودم داخلی جواب میده
سلام دوست عزیز میشه بگید اصلا چطور میشه دکل های ایرانسل رو از بقیه تشخیص داد؟ مخصوصا فرستنده های TDD
الان وصل نمیشه؟ یا مودم ندارید نظر میپرسید که وصل میشه؟
اگه دکل اونجاست چه نیازی به مودم خارجی هست :n02:
من اصلا دکل ایرانسل دید ندارم و نمیدونم کجاست با این حال مودم داخلی جواب میده
نه هنوز نگرفتم.
سلام دوست عزیز میشه بگید اصلا چطور میشه دکل های ایرانسل رو از بقیه تشخیص داد؟ مخصوصا فرستنده های TDD
نمیدونم. ولی در این مورد چون دکل پشت حیاط همسایه مونه از همون اول نصب شد در جریان بودم که مال ایرانسله.
خونه یکی از بستگانمم ایرانسل دکل داره. الان زنگ زدم گفت حدود 5 ماه پیش یچیز دایره ای شکل شبیه تنبک که روکش داره اومدن رو دکل نصب کردن.
دوست گرامی
tdd فقط نرم افزاریه احتمالا یعنی سیم کارت شما به عنوان tdd تو شبکه ایرانسل رجیستر میشه و بهش باند 3500 رو میدن , وگرنه دکل هاش همون دکل های 4 جی هست . دکل های 4 جی هم آنتن هاش پهن تر تخت تر و سفید تره , یا سه تا آنتن پهن و سفیده یا 5 تا کوچیک تر بازم سفید .. اونایی که دوستان تو اون تاپیک زدن شعره همش , هر 4 جی که ایرانسل نیست .. ایرانسل هم که همیشه 4 جی نیست .. تنها راه پیدا کردنشون احتمالا از روی خوده نقشه ایرانسله یعنی وسط اون رنگ سبز پررنگ رو بگیرید همونجا میشه دکل ایرانسل
Milad4171
20-12-2016, 18:29
این سرویس TD اصلا مشخص نیست. هیچ تضمینی وجود نداره که اون منطقه که استفاده میکنین سرعت خوب بده یا نده. خیلی ها رو دیدم مودم خریدن سرویس یک ساله گرفتن ولی سرعتشون 20 مگابیت هم نبوده خودشون هم تو قرارداد یک بند دارن که امضا میکنی که میگه منطقه من پوشش داره و من از پوشش منطقه ام که آنتن میده یا نمیده اطلاع دارم!
در کل به نظرم حتما تست کنید بعد تهیه کنید
از دوستان اگه كسى براى iptv استفاده ميكنه در مورد وضعيت دريافت تصاوير اطلاع رسانى كنه لطفا.
من دارم , خوبه اگه سیگنال خوب بده و سرعت هم خوب باشه hd میتونی ببینی راحت , شاید 4k هم بتونی ببینی , من به شخصه همراه اول استفاده میکنم چون اینترنت شبانه ش به صرفه هست . توصیه منم همینه به دوستان یه دونه از اون دستگاه های sxt lte میکروتیک تهیه کنن همراه اول اینترنت بزنن ..
اینم از دکل ایرانسل همسایه گرفتم که رو اینم از اون تنبکا!! هست و گفت 5,4 ماه پیش اومدن نصب کردن.
امروز دوباره دیدم قطع شد و وصل نمیشه. زنگ زدم پشتیبانی میگه مودم رو با دکمه ی روی خود مودم ریست کن. این کار رو کردم فعلا وصله ولی جالب این که دوباره دو خط آنتن میده دقیقا همونجایی که قبل از قطع شدن سه خط آنتن میداد ... دیمی تر از این سرویس ندیدم. وایمکس ایرانسل رو هم داشتم تو همین محله که حالا هرچی بود لااقل پایدار بود. هم سرعت دانلودش هم آنتن دهیش. اما امان از این فورجی ثابت .
اینم از دکل ایرانسل همسایه گرفتم که رو اینم از اون تنبکا!! هست و گفت 5,4 ماه پیش اومدن نصب کردن.
سلام.دوست عزیز اون چیزهایی که میگید شبیه تنبک هستند فرستنده مایکروویو برای ارتباط بین دکل ها هستند. در حقیقت فرستنده نقطه به نقطه یا PTP هستند که دکل ها رو به هم متصل میکنند. اگر دقت کرده باشید روی بعضی از ساختمان های اداری هم که دکل دارند از این نوع فرستنده ها دیده میشه. احتمالا اون فرستنده هایی که میگید نصب کردند برای ارتباط با دکل های جدید بوده یا افزایش ظرفیت دیتا همون دکل. آنتن های موبایل مستطیل شکل هستند که در تصویر دیده میشن. (اگر نکته ای بود دوستان اصلاح بفرمایند)
من دارم , خوبه اگه سیگنال خوب بده و سرعت هم خوب باشه hd میتونی ببینی راحت , شاید 4k هم بتونی ببینی , من به شخصه همراه اول استفاده میکنم چون اینترنت شبانه ش به صرفه هست . توصیه منم همینه به دوستان یه دونه از اون دستگاه های sxt lte میکروتیک تهیه کنن همراه اول اینترنت بزنن ..
Sxt lte
کد ussd
مگه قبول میکنه؟
چون این سرویس شبانه همراه اول رو فقط با کد میشه خریدش
ابوالفضل ۴۰۴۵
21-12-2016, 09:28
Sxt lte
کد ussd
مگه قبول میکنه؟
چون این سرویس شبانه همراه اول رو فقط با کد میشه خریدش
نه دوست عزیز نمیشه
امروز مجددا به سمت جایی که بود آنتنم رفت !!! آنتن من فضای بازه و ثابتش می کنم روی پشت بوم
رفتم روی پشت بوم به سمت یه دکل دیگه چرخوندمش اوکی شد ولی سیگنال ضعیفه و سرعت 20 مگابیت بر ثانیه با پینگ 23
Reza7857
21-12-2016, 17:47
امروز دوباره دیدم قطع شد و وصل نمیشه. زنگ زدم پشتیبانی میگه مودم رو با دکمه ی روی خود مودم ریست کن. این کار رو کردم فعلا وصله ولی جالب این که دوباره دو خط آنتن میده دقیقا همونجایی که قبل از قطع شدن سه خط آنتن میداد ... دیمی تر از این سرویس ندیدم. وایمکس ایرانسل رو هم داشتم تو همین محله که حالا هرچی بود لااقل پایدار بود. هم سرعت دانلودش هم آنتن دهیش. اما امان از این فورجی ثابت .
سلام
در صورتی که امکان داره مقایسه ای بین آنتن دهی وایمکس و TD ارائه کنید.
آیا جهت مودم در این دو سیستم یکی هست یا متفاوته و اینکه قدرت آنتن دهی نسبت به وایمکس چطور هست.
MMDFullHD
22-12-2016, 01:06
سلام.دوست عزیز اون چیزهایی که میگید شبیه تنبک هستند فرستنده مایکروویو برای ارتباط بین دکل ها هستند. در حقیقت فرستنده نقطه به نقطه یا PTP هستند که دکل ها رو به هم متصل میکنند. اگر دقت کرده باشید روی بعضی از ساختمان های اداری هم که دکل دارند از این نوع فرستنده ها دیده میشه. احتمالا اون فرستنده هایی که میگید نصب کردند برای ارتباط با دکل های جدید بوده یا افزایش ظرفیت دیتا همون دکل. آنتن های موبایل مستطیل شکل هستند که در تصویر دیده میشن. (اگر نکته ای بود دوستان اصلاح بفرمایند)
اونایی که بیشترن سوار دکل های اداری میکنن روی فرکانس WIFI کار میکنن اما با قدرت بیشتر 5 گیگاهرتز یا ۲ گیگاهرتز و بصورت تکی و با پهنای باند مشخص بیشترن یوبیکوتی میکروتیک SXT شبیه ان و ...
برخلاف اینکه شما با یه poe روی کابل شبکه برق دیتا میندازین و برد روی دستگاه هست این دیش فقط انتن بالا هست و با کابل مخصوص سیمکشی میشه تا یه باکس جعبه
بعد لاینسس ماکرویو با این رادیو های که شما بالای دکل اداری گفتین فرق داره فرکانس های بیشتری غیر از ۲ یا ۵ گیگاهرتز برای ماکرویو تخصیص داده شده
در راستای مایکروویو که گفتید اخیرا یه ویدئو دیدم که میگفت پاراظیط امواج مایکروویو هست و فرستنده هاش رو دکلهای مخابراتی نصب میشن. تقریبا از همون 4 ماه پیشم که بالای دکلها گفته میشه اینا نصب شده پاراظیط تو شهر ما بیداد میکنه و همین منطقه ما خیلی شدیدتر از قبل شده. ممکنه فرستنده پاراظیط نصب کرده باشن؟
MMDFullHD
22-12-2016, 19:13
در راستای مایکروویو که گفتید اخیرا یه ویدئو دیدم که میگفت پاراظیط امواج مایکروویو هست و فرستنده هاش رو دکلهای مخابراتی نصب میشن. تقریبا از همون 4 ماه پیشم که بالای دکلها گفته میشه اینا نصب شده پاراظیط تو شهر ما بیداد میکنه و همین منطقه ما خیلی شدیدتر از قبل شده. ممکنه فرستنده پاراظیط نصب کرده باشن؟
ربطی نداره درسته دکل های مخابراتی داریم تا مخابراتی روی دکل های bts نصب نمیکنن
بعد تجهیزاتش قابل اون شناسایی هست سرچ کنین عکسای که فرستنده ها رو برج میلاد نصبن رو ببینید
سوم تجهیزاتی که بالای دکل و ماکرویو استفاده میشه جهت برقراری ارتباط با ارتباط دکل به دکل هست :n09:
(موندم اینجا انجمن ما وا ره نشه صلوات)
اگر مودم tdlte بگیرم
میشه حملش کرد به شهرای ریگه
جایی که tdtle نباشه اونجا ۴جی میشه ؟
Le0nard0
22-12-2016, 20:41
اگر مودم tdlte بگیرم
میشه حملش کرد به شهرای ریگه
جایی که tdtle نباشه اونجا ۴جی میشه ؟
آره میتونی هرجایی که پوشش TD-LTE داره استفاده کنی. سیم کارت معمولی هم بذاری میتونی 4g وصل بشی .
آره میتونی هرجایی که پوشش TD-LTE داره استفاده کنی. سیم کارت معمولی هم بذاری میتونی 4g وصل بشی .
بسته هاس tdlte با همین شارژ های ایرانسل معمولی هم میشه خرید
یا فقط باید از سایتش خرید کرد
Le0nard0
22-12-2016, 20:53
بسته هاس tdlte با همین شارژ های ایرانسل معمولی هم میشه خرید
یا فقط باید از سایتش خرید کرد
با ایرانسل من هم میتونی بسته هاش رو بخری
البته جایی که پوشش تی دی نباشه نمیتونی به ۴جی معمولی وصل شی
باید حتما پوشش تی دی داشتخ باشه اون موقه با سیم ۴جی هم میشه وصل شد
امروز پینگ شده ثابت ۷۵۰ با سرور خارجی
کمتر هم نمیشه...
سرعت دانلود همونه
ویرایش: الان اومده رو ۱۷۵ ، چند روز گذشته همیشه ۱۰۰-۱۲۰ بود
ویرایش ۲:
وقتی بیشتر از ۲ نفر به مودم وصل میشه،و مصرف سی پی یو میره بالای ۹۰ درصد پینگ یهو میره ۱۷۵
سی پی یو به ۱۰۰ درصد که میرسه پینگ میشه ۷۵۰
:n04:
مودم DT 350
عجب مودم خفنی رو با قیمت ۳۷۰ هزار تومن کردن تو پاچم...
Masoud 206-16v
23-12-2016, 22:47
با سلام
این آپدیت متعلق به خود ایرانسل نیست و از وب سایت baicells ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گرفت شده و کاملا با مدل ZW101 ایرانسل سازگار هستش و هیچ مشکلی پیش نمی آورد.این ورژن امکانات خوبی رو برای شما فراهم میکند.در ضمن آنلاک نیز میشود.
MT-23425-1.2.3-R7
MT-23425-1.2.3-R7 for Atom R9 Outdoor (11/19.5 dBi) CPEs has been released.
To upgrade UE firmware to MT-23425-1.2.3-R7 from Web GUI:
1. Log into CPE with username/password.
2. Go to System->Version Manager page.
3. Click on "Choose File" and select the new firmware.
4. Click Submit.
Upgrade via Cloud OMC will be coming soon.
Changelog:
==========================
Version MT-23425-1.2.3-R7
--------------------------
New Features:
- Added: TR069 Function - Remote PCI lock configuration from OMC
- Added: TR069 Function - Report Cell ID to OMC
- Added: TR069 Configuration - Baicells OMC ACS URL parameter set by default
- Added: RRC Connection - Add IMSI and MAC address to inform messages
Bug Fixes:
- Fixed: UE source IP of OTA interface may use LAN IP instead of APN IP
- Fixed: MTU setting does not stick after reboot
- Fixed: Layer 1 improvements
دانلود از سایت ارائه کننده:
MT-23425-1.2.3-R7-BaiCells-20160924 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود مستقیم :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد آنلاک شدن روتر از پشتیبانی وب سایت Baicells سوال کردم و اطمینان دادند که فریمورشون با تمام اپراتوهای ارائه کننده LTE-FDD سازگار و هماهنگ شده است.
در تصویر زیر روش تغییر MNC دیگر اپراتورها بیان شده است و شما با دادن تغییر عدد MNC میتوانید از سیم کارت ، اپراتورهای دیگر در این روتر استفاده کنید.توجه کنید شما در ابتدا نیاز به آپدیت فریمور روتر دارید.
با سلام
این آپدیت متعلق به خود ایرانسل نیست و از وب سایت baicells ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گرفت شده و کاملا با مدل ZW101 ایرانسل سازگار هستش و هیچ مشکلی پیش نمی آورد.این ورژن امکانات خوبی رو برای شما فراهم میکند.در ضمن آنلاک نیز میشود.
دوست عزیز خسته نباشید آیا میتونید برای Z6000 رو هم پیدا کنید؟
Masoud 206-16v
24-12-2016, 00:38
دوست عزیز به این آدرس برید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و چک کنید همین مدل هستش،بنظر من که میخوره باشه چون این شرکت با ZMTELچین همکاری میکنه.
ATOM R9 INDOOR 3.5GHZ 5DBI (BAND 40/41 & 42/43) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Masoud 206-16v
24-12-2016, 00:49
دوستی در این تاپیک فریمور IDU-IRANCELL-1.0.2-R3.bin که برای Z6000 از خود ایرانسل دریافت کرده بود رو قرار داده بودند،بنده بعد از دانلود و باز کردن فایل مطمئن شدم که ایرانسل از ZMTEL خرید و پشتیبانی نرم افزار میکیرد. و در تصویر زیر گویاست:
دوست عزیز به این آدرس برید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و چک کنید همین مدل هستش،بنظر من که میخوره باشه چون این شرکت با ZMTELچین همکاری میکنه.
ATOM R9 INDOOR 3.5GHZ 5DBI (BAND 40/41 & 42/43) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من الان چک کردم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی ظاهرا هنوز وجود نداره
Masoud 206-16v
24-12-2016, 01:10
من الان چک کردم اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی ظاهرا هنوز وجود نداره
با پشتیبانی تما س گرفتم و جواب دادند حتما قرار خواهم داد.فقط مطمئنید و ی تصویر از صفحه اول بهمراه مشخصات فریمور و اطلاعات سیستم بفرستید.
با پشتیبانی تما س گرفتم و جواب دادند حتما قرار خواهم داد.فقط مطمئنید و ی تصویر از صفحه اول بهمراه مشخصات فریمور و اطلاعات سیستم بفرستید.
با سلام
MT-23425-1.2.3-R7
MT-23425-1.2.3-R7 for Atom R9 Outdoor (11/19.5 dBi) CPEs has been released.
To upgrade UE firmware to MT-23425-1.2.3-R7 from Web GUI:
1. Log into CPE with username/password.
2. Go to System->Version Manager page.
3. Click on "Choose File" and select the new firmware.
4. Click Submit.
Upgrade via Cloud OMC will be coming soon.
Changelog:
==========================
Version MT-23425-1.2.3-R7
--------------------------
New Features:
- Added: TR069 Function - Remote PCI lock configuration from OMC
- Added: TR069 Function - Report Cell ID to OMC
- Added: TR069 Configuration - Baicells OMC ACS URL parameter set by default
- Added: RRC Connection - Add IMSI and MAC address to inform messages
Bug Fixes:
- Fixed: UE source IP of OTA interface may use LAN IP instead of APN IP
- Fixed: MTU setting does not stick after reboot
- Fixed: Layer 1 improvements
دانلود از سایت ارائه کننده:
MT-23425-1.2.3-R7-BaiCells-20160924 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود مستقیم :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد آنلاک شدن روتر از پشتیبانی وب سایت Baicells سوال کردم و اطمینان دادند که فریمورشون با تمام اپراتوهای ارائه کننده LTE-FDD سازگار و هماهنگ شده است.
در تصویر زیر روش تغییر MNC دیگر اپراتورها بیان شده است و شما با دادن تغییر عدد MNC میتوانید از سیم کارت ، اپراتورهای دیگر در این روتر استفاده کنید.توجه کنید شما در ابتدا نیاز به آپدیت فریمور روتر دارید.
اینکه گفتین از اپراتورهای همراه اول و رایتل پشتیبانی میکنه
اونها که باند ۴۲-۴۳ رو پوشش نمیدند؟!
و اینکه تی دی ندارند
Dahaka 7
24-12-2016, 16:22
سلام دوستان
من می خام بگیرم
پیشنهاد میکنید شما ؟
پینگ برام خیلی مهمه , چون برا بازی آنلاین میخام
مودم چی پیشنهاد میکنید ؟
سلام دوستان
من می خام بگیرم
پیشنهاد میکنید شما ؟
مودم چی پیشنهاد میکنید ؟
۱ هفته ای هست دارم، به جز دیروز که قاطی کرده بود من فعلا از پینگ راضی هستم
در حال حاضر:
وقتی هم همراهش سرویس کاهش پینگ کانکت میشم:
درباره مودم نظری ندارم چون فقط یک مودم امتحان کردم DT350
MMDFullHD
24-12-2016, 17:11
مناطق بیشتری داره تحت پوشش میره نقشه اپدیت شد
اسلام شهر و هشتگرد قسمت هایی از فاز ۵ ۴ اندیشه همینطور فردیس تحت پوشش رفتن
Le0nard0
24-12-2016, 17:46
سلام دوستان
من می خام بگیرم
پیشنهاد میکنید شما ؟
مودم چی پیشنهاد میکنید ؟
برای پینک و بازی سرویس مناسبیه .
در مورد مودم هم اگه امکان نصب مودم بیرونی داری مودم outdoor بگیری بهتره
Dahaka 7
24-12-2016, 19:37
نصب مودم outdoor چطور هست؟
جايى آموزشش هست؟
Le0nard0
24-12-2016, 19:45
نصب مودم outdoor چطور هست؟
جايى آموزشش هست؟
نصب نمیخواد . میذاریش روی پشت بوم یا بالکن . پورت لن داره با کابل شبکه وصلش میکنی به روتر که بتونی با وای فای وصل بشی . خودش وای فای نداره .
Masoud 206-16v
24-12-2016, 20:17
اینکه گفتین از اپراتورهای همراه اول و رایتل پشتیبانی میکنه
اونها که باند ۴۲-۴۳ رو پوشش نمیدند؟!
و اینکه تی دی ندارند
دوست عزیز ینظر بنده هرجا 4جی باشه این مودم قادر به دریافت دیتا است.امروز چک کردم و فقط رایتل رو کانکت شد بدلیل اینکه در این منطقه که من هستم رایتل 4جی هستش و اما همراه اول تنها3جی.در تصا.یر دقت کنید رایتل TDD داره:n02:
ابتدا با سیم کارت 4Gهمراه اول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوم با سیم کارت 4Gرایتل
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سیم کارت 4G ایرانسل
با تغییر دادن اعداد در MNC براحتی سیم کارت هر اپراتوری در روتر قابل استفاده است.
آقا خواهشا ما رو هم دریابید این firmware مربوط به z6000 را شدیدا طالبیم
Masoud 206-16v
24-12-2016, 22:12
والا چند تا پیغام فرستادم و هیچ جوابی ندادند هنوز و لطفکنید خودتون هم یکبار با برید و کامنت درخواست بفرستید.
دوست عزیز ینظر بنده هرجا 4جی باشه این مودم قادر به دریافت دیتا است.امروز چک کردم و فقط رایتل رو کانکت شد بدلیل اینکه در این منطقه که من هستم رایتل 4جی هستش و اما همراه اول تنها3جی.در تصا.یر دقت کنید رایتل TDD داره:n02:
ابتدا با سیم کارت 4Gهمراه اول:
دوم با سیم کارت 4Gرایتل
سیم کارت 4G ایرانسل
با تغییر دادن اعداد در MNC براحتی سیم کارت هر اپراتوری در روتر قابل استفاده است.
دوست عزیز فکر نکنم شما وصل باشی چون اینترنت نداری! رو استتوس زده نات کانکتد
با اون سیم کارت به دکل وصل میشه اما بهت دینا نمیده
به دکل خود ایرانسل هم وصلی چون سیگنالشون هیچ فرقی نکرده
این مودم فعلا بدرد همون ایرانسل میخوره تا یک ماه دیگه که مبین نت هم فعال میشه به اون میتونه وصل شه اگه سیم کارتش رو بگیرین
ا
منم مودم zw101 رو با این فایلی که دوستمون گذاشت اپدیت کردم علاوه بر اضافه شدن امکانات سیگنالش هم کمی بهتر شد
سلام دوستان یه سوال
من الان مودم TDLTE بخرم میتونم روو 4g سوییچ کنم یا فقط فرکانس TD LTE رو وصل میشه ؟
omid1004
26-12-2016, 13:51
سلام دوستان یه سوال
من الان مودم TDLTE بخرم میتونم روو 4g سوییچ کنم یا فقط فرکانس TD LTE رو وصل میشه ؟
۴جی هم می تونین وصل بشین
Masoud 206-16v
26-12-2016, 13:52
سلام دوستان یه سوال
مودم بيروني ايرانسل كه اين قابليت رو داره مدل ZW101
مودم بيروني ايرانسل كه اين قابليت رو داره مدل ZW101
یعنی مودم DT 350 نمیتونه وصل شه ؟
sadeghdx
26-12-2016, 14:56
قیمت مودم های ایرانسلو میخواستم
سلام دوستان یه سوال
سیم کارت ۴جی میتونی بندازی
اما جایی که پوشش تی دی نداشته باشی به ۴جی نمیتونی وصل بشی!
[SIZE=2]بچه ها بالاخره بعد از مکاتبات اخرین ورژن فریم ور مودم 6000 برام ایمیل کردند. همین الان نصبش کردم. محیط و امکاناتش تغییرات و اضافات داشته یه نگاه سطحی انداختم هنوز کامل تستش نکردم. براتون اپلود کردم که شما هم نصب و استفاده کنید و به بینید مشکلاتش برطرف شده یا نه.
IDU-1.2.5-R15-Standard
سیم کارت ۴جی میتونی بندازی
اما جایی که پوشش تی دی نداشته باشی به ۴جی نمیتونی وصل بشی!
پس یعنی این مودم های TDLTE فرکانس محدود به همون TD LTE دارن و نمیتونن به 4g که روی گوشی ها ارائه میشه سوییچ کنن
یعنی اگه آنتن TD LTE نباشه این مودم به شبکه 4g که روو گوشی ها هست سوییچ نمیکنه
درسته ؟
بچه ها بالاخره بعد از مکاتبات اخرین ورژن فریم ور مودم 6000 برام ایمیل کردند. همین الان نصبش کردم. محیط و امکاناتش تغییرات و اضافات داشته یه نگاه سطحی انداختم هنوز کامل تستش نکردم. براتون اپلود کردم که شما هم نصب و استفاده کنید و به بینید مشکلاتش برطرف شده یا نه.
IDU-1.2.5-R15-Standard
مودم کلا متحول شد. امکانات پیشرفته و خیلی خوب اضافه شده و جدا از این یه بسته فعال کردم یک ساعت، بدون اینکه حتی یک بار قطعی یا پرش داشته باشه وصل بود و کاملا استیبل.
mahdi.jo
27-12-2016, 07:09
سوال اینه که ایا سرعت سیم کارت 4G معمولی سر این مودم به سرعت TDD میرسه یا نه ? من با سیم کارت معمولی سرعت دانلودم 1 مگ هست و با مودم 3 مگ به طور متوسط
بچه ها بالاخره بعد از مکاتبات اخرین ورژن فریم ور مودم 6000 برام ایمیل کردند. همین الان نصبش کردم. محیط و امکاناتش تغییرات و اضافات داشته یه نگاه سطحی انداختم هنوز کامل تستش نکردم. براتون اپلود کردم که شما هم نصب و استفاده کنید و به بینید مشکلاتش برطرف شده یا نه.
IDU-1.2.5-R15-Standard
دوست عزیز دم شما بسیار گرم. اگر امکان داره چند عکس هم از پنل جدید مودم آپلود بفرمایید. و یک سوال : آیا بعد از آپدیت به R15 میشه دوباره برگشت به همون R3 ؟
دوست عزیز دم شما بسیار گرم. اگر امکان داره چند عکس هم از پنل جدید مودم آپلود بفرمایید. و یک سوال : آیا بعد از آپدیت به R15 میشه دوباره برگشت به همون R3 ؟بله و امکان بک اپ گرفتن از تنظیمات هم اضافه شده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس یعنی این مودم های TDLTE فرکانس محدود به همون TD LTE دارن و نمیتونن به 4g که روی گوشی ها ارائه میشه سوییچ کنن
یعنی اگه آنتن TD LTE نباشه این مودم به شبکه 4g که روو گوشی ها هست سوییچ نمیکنه
درسته ؟
نه نمیشه
فرکانس اینا همون باند ۴۲ هست
و به ۴جی معمولی وصل نمیشن اما با سیم کارت معمولی به دکل تی دی وصل میشن
البته با سیم معمولی هم طی تستهایی که من کردم سرعت حدود ۱۰٪ اینطورا از سیم کارت تی دی کمتر هست وقتی به همون دکل هم وصل میشه
malavan.ehsan
28-12-2016, 00:55
سلام
آخرین Frimware مودم DT-350 رو از کجا میشه گرفت؟
Masoud 206-16v
28-12-2016, 09:17
با سلام دوست عزیز وب سایت Baicells فریمور را فرستاد و میتونید از این آدرس دانلود کنید:
For the Indoor UE, the newest version is IDU-1.2.5-R15 for AP firmware, and 23425 is for CP firmware.
1. AP firmware upgrade from the CPE's webUI, [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reboot and then go to System--> Version Manager
2. Upgrade CP firmware.
I have attached the latest upgrade firmware for the Indoor units.
----------------------------------------------------------------------------------------
دو تا فایل هستش و یکی R4 که استاندارد مودم است . دیگری R15 :
دانلود فریمور روتر داخلی ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام دوست عزیز وب سایت Baicells فریمور را فرستاد و میتونید از این آدرس دانلود کنید:
For the Indoor UE, the newest version is IDU-1.2.5-R15 for AP firmware, and 23425 is for CP firmware.
ممنون از شما دوست گرامی فقط ما الان 3 تا Firmware داریم که یکیش رو دوستمون اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار دادند که ورژن استاندارد R15 هست و شما که دوتا ورژن دیگه قرار دادین R4 استاندارد و R15 برای CP.
من هنوز نمیدونم تفاوت CP و AP در چی هست؟ و اصلا کدوم Firmware مناسبه؟ (لطفا راهنمایی کنید)
در ضمن همین الان با اینکه مودم آپدیت شده به R15 که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کرده بودم ، دوباره آنتن مودم پرید و چراغ LTE داره چشمک میرنه که مجبور شدم سوئیچ کنم روی اینترنت قبلی خودم.
omid1004
28-12-2016, 11:47
سلام آقا این مودم ما همه چیزش درسته سه خط انتن داره کانکتم هست ولی نت رو باز نمیکنه فریمورم عوض کردم نشدش فقط یک چیز عجیبه دیگم هست از ساعت ۲ به بعد وصل میشه تا ۸ صبح هر چی هم که بخام می تونم دانلود کنم بدون اینکه حتی ۱ مگ از حجمم کم کنه؟؟؟!اشکال کار کجاست پشتیبانی هم که دیگه خسته شدم از بست زنگ زدم و جوابگو نبودن مودمم z6000
Masoud 206-16v
28-12-2016, 11:52
سلام آقا این مودم ما همه چیزش درسته سه خط انتن داره کانکتم هست ولی نت رو باز نمیکنه فریمورم عوض کردم نشدش فقط یک چیز عجیبه دیگم هست از ساعت ۲ به بعد وصل میشه تا ۸ صبح هر چی هم که بخام می تونم دانلود کنم بدون اینکه حتی ۱ مگ از حجمم کم کنه؟؟؟!اشکال کار کجاست پشتیبانی هم که دیگه خسته شدم از بست زنگ زدم و جوابگو نبودن مودمم z6000
MTU بزاريد ١٤٨٠ در روتر
Masoud 206-16v
28-12-2016, 11:54
ممنون از شما دوست گرامی فقط ما الان 3 تا Firmware داریم که یکیش رو دوستمون اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار دادند که ورژن استاندارد R15 هست و شما که دوتا ورژن دیگه قرار دادین R4 استاندارد و R15 برای CP.
من هنوز نمیدونم تفاوت CP و AP در چی هست؟ و اصلا کدوم Firmware مناسبه؟ (لطفا راهنمایی کنید)
در ضمن همین الان با اینکه مودم آپدیت شده به R15 که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کرده بودم ، دوباره آنتن مودم پرید و چراغ LTE داره چشمک میرنه که مجبور شدم سوئیچ کنم روی اینترنت قبلی خودم.
متاسفانه اطلاعات دقيقي از روتر شما ندارم و بنظر من با هموني كه فرستادم R15 آپديت كنيد .
متاسفانه اطلاعات دقيقي از روتر شما ندارم و بنظر من با هموني كه فرستادم R15 آپديت كنيد .
اگر منظور شما این فایله 3.3.2.0-TDD-23425-BYPASS-1.0.1-20160405 مودم نمیتونه آپلود کنه و ارور میده
Masoud 206-16v
28-12-2016, 12:20
اگر منظور شما این فایله 3.3.2.0-TDD-23425-BYPASS-1.0.1-20160405 مودم نمیتونه آپلود کنه و ارور میده
روتر ZW101 فایل آپدیتش با پسوند tgzهستش و فکر میکنم ابتدا شما با R4 فریمور رو نصب کنید و بعد R15.
تا جایی که من در این آدرس دیدم سخت افزار هر دو روتر یکی هستش
ابتدا به این آدرس برید
FCC REGISTRATION ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و در جدول روبروی روتر هایATOM R9 OUTDOOR 3.5GHZ 11DBI و ATOM R9 INDOOR 3.5GHZ 5DBI کلیک کنید و متوجه خواهید شد اطلاعات سخت افزاری یکی هستند.
روتر ZW101 فایل آپدیتش با پسوند tgzهستش و فکر میکنم ابتدا شما با R4 فریمور رو نصب کنید و بعد R15.
تا جایی که من در این آدرس دیدم سخت افزار هر دو روتر یکی هستش
ابتدا به این آدرس برید
FCC REGISTRATION ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و در جدول روبروی روتر هایATOM R9 OUTDOOR 3.5GHZ 11DBI و ATOM R9 INDOOR 3.5GHZ 5DBI کلیک کنید و متوجه خواهید شد اطلاعات سخت افزاری یکی هستند.
فایلی که شما با پسوند tgz فرستادید الان متوجه شدم که مربوط به آپدیت Module هست که من آپدیتش کردم.
Masoud 206-16v
28-12-2016, 12:40
فایلی که شما با پسوند tgz فرستادید الان متوجه شدم که مربوط به آپدیت Module هست که من آپدیتش کردم.
الان به فریمور جدید انتقال پیدا کردید یا نه؟
الان به فریمور جدید انتقال پیدا کردید یا نه؟
بله آپدیت شد به R15 که کلی امکانات بهش اضافه شده اما از لحاظ پایداری همونطور که گفتم مشکل هنوز برای من پابرجاست و آنتن میپره. اینطور که پیداست تا دو سه ماه دیگه که خود سرپرست پشتیبانی به من گفته بود باید صبر کرد ببینیم حل میشه یا خیر
راستی من جایی ندیدم که بشه MCC و MNC رو برای استفاده سیم کارتهای دیگه تغییر داد
Masoud 206-16v
28-12-2016, 12:47
بله آپدیت شد به R15 که کلی امکانات بهش اضافه شده اما از لحاظ پایداری همونطور که گفتم مشکل هنوز برای من پابرجاست و آنتن میپره. اینطور که پیداست تا دو سه ماه دیگه که خود سرپرست پشتیبانی به من گفته بود باید صبر کرد ببینیم حل میشه یا خیر
راستی من جایی ندیدم که بشه MCC و MNC رو برای استفاده سیم کارتهای دیگه تغییر داد
در قسمت network گزینه sim lock اظافه شده است؟اگر آره با سیم کارت رایتل ی تستی انجام بدید.
در قسمت network گزینه sim lock اظافه شده است؟اگر آره با سیم کارت رایتل ی تستی انجام بدید.
خیر متاسفانه همچین گزینه ای وجود نداره
Masoud 206-16v
28-12-2016, 13:03
خیر متاسفانه همچین گزینه ای وجود نداره
برای پرش آنتن در روتر شما ی پیشنهاد در راستین بازار دیدم این کار رو انجام دادید؟
مدیر سایت
با سلام و عرض ادب
بابک عزیز
لطفا بر اساس توضیحات زیر اقدامات گفته شده را انجام دهید:
۱) ورود به صفحه تنظیمات با وارد کردن آدرس آی پی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ و یوزر نیم و پسورد admin
۲) به قسمت Network بروید و APN Management را انتخاب نمایید
۳) MTU SIZE را از ۱۴۰۰ به ۱۵۰۰ تغییر دهید.
لطفا برای دیدن این بخش از تنظیمات مودم رومیزی TD-LTE مدل ZTE Z600 ایرانسل اینجا کلیک کنید.
با تشکر و تقدیم احترام
----------------
یک بار هم بروی 1480 تنظیم کنید.
برای پرش آنتن در روتر شما ی پیشنهاد در راستین بازار دیدم این کار رو انجام دادید؟
مدیر سایت
با سلام و عرض ادب
بابک عزیز
لطفا بر اساس توضیحات زیر اقدامات گفته شده را انجام دهید:
۱) ورود به صفحه تنظیمات با وارد کردن آدرس آی پی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ و یوزر نیم و پسورد admin
۲) به قسمت Network بروید و APN Management را انتخاب نمایید
۳) MTU SIZE را از ۱۴۰۰ به ۱۵۰۰ تغییر دهید.
لطفا برای دیدن این بخش از تنظیمات مودم رومیزی TD-LTE مدل ZTE Z600 ایرانسل اینجا کلیک کنید.
با تشکر و تقدیم احترام
----------------
یک بار هم بروی 1480 تنظیم کنید.
ممنون ولی من تغریبا از دو ماه و نیم قبل این مشکل رو داشتم و با تغییر MTU مشکل حل نشد. الان هم امیدوار بودم که با آپدیت کردن برطرف بشه که بازهم نشد. اگر کامنت آخر سایت راستین بازار رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B2%DB%8C%20TD-LTE%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%2 0%D9%85%D8%AF%D9%84%20ZTE%20Z6000|Irancell%20ZTE%2 0Z6000%20TD-LTE%20Desktop%20Modem) بخوانید اون آقای محترم هم همینو میگه. این مشکل رو قبلا همینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کرده بودم و پست های قبلیش.
Masoud 206-16v
28-12-2016, 13:30
ممنون ولی من تغریبا از دو ماه و نیم قبل این مشکل رو داشتم و با تغییر MTU مشکل حل نشد. الان هم امیدوار بودم که با آپدیت کردن برطرف بشه که بازهم نشد. اگر کامنت آخر سایت راستین بازار رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B2%DB%8C%20TD-LTE%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%2 0%D9%85%D8%AF%D9%84%20ZTE%20Z6000|Irancell%20ZTE%2 0Z6000%20TD-LTE%20Desktop%20Modem) بخوانید اون آقای محترم هم همینو میگه. این مشکل رو قبلا همینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کرده بودم و پست های قبلیش.
ي سوال
با اون فريموري كه بنده فرستادم امكان بردن روتر به R4 وجود داره و تست كرديد؟
شايد اون پايدار تر باشه
چون وقتي فريموري كاستموز بشه مشكلات زيادي بوجود مياره و اين مشكل رو ما در يونيت خودروهاي اندرويدي زياد داريم و مجبور به پرداخت هزينه بيشتر به كارخانه اي اصلي هستيم تا فايل مادر را براي ما ارسال كنند.
ي سوال
با اون فريموري كه بنده فرستادم امكان بردن روتر به R4 وجود داره و تست كرديد؟
شايد اون پايدار تر باشه
چون وقتي فريموري كاستموز بشه مشكلات زيادي بوجود مياره و اين مشكل رو ما در يونيت خودروهاي اندرويدي زياد داريم و مجبور به پرداخت هزينه بيشتر به كارخانه اي اصلي هستيم تا فايل مادر را براي ما ارسال كنند.
سوئیچ کردن بین R15 و R4 و همین R3 ایرانسل امکانپذیره من الان روی R15 هستم که دوستمون William فرستاده بودن. حالا میتونم برم روی R4 و نتیجه رو فردا پس فردا بهتون بگم.
سوئیچ کردن بین R15 و R4 و همین R3 ایرانسل امکانپذیره من الان روی R15 هستم که دوستمون William فرستاده بودن. حالا میتونم برم روی R4 و نتیجه رو فردا پس فردا بهتون بگم.
بله خدمت شما باید عرض کنم که تست من به فردا و پس فردا نکشید و الان که این پست رو میذارم آنتن مودم پریده و LTE داره چشمک میزنه و منتظره که من Restart ش کنم. چیزی که واضحه اینه که مشکل نرم افزاری نیست. یا سخت افزار مودم مشکل داره و یا وضعیت آنتن دهی ایرانسل. که این مورد دوم رو بعید میدونم چون مهم نیست که چرا آنتن میپره، بلکه مهم اینه که حالا که آنتن پریده و مودم توی شبکه TDD هست چرا نمیتونه Reconnect بشه و برگرده به شبکه.
Masoud 206-16v
28-12-2016, 17:04
والا با روتر بيروني يكبار هم نه قطعي يا مشكل خاص ديگري نداشته ام.
تا حالا روتر را بيرون از منزل تست كرديد؟
ویرایش:
انگار همه این مودم های بی کیفیت آشغال یک مشکلی دارن... با کابل LAN که وصل میشم اوکی هست...
آیا میشه از جایی مودم TD-LTE با کیفیت خرید با اون وصل شد؟ یا ایرانسل قبول نمیکنه؟
saman100
01-01-2017, 05:59
اینم تست سرعت من
hamed619
01-01-2017, 07:28
سلام داداش مودم شما چی هست که برای من از 13 بالا تر نمیره
saman100
01-01-2017, 10:58
مودمم zw101 فقط حواستون باشه این مودم وای فای نداره، ولی کابل لنی که توش هست 1 گیگ می باشد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.