مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
alalasalal
28-07-2017, 15:48
سلام.
نه عزیز اگه پوشش خارحی داشته باشی مودم خارجی و اگه داخلی داشته باشی مودم داخلی.
مودهای داخلی پورت آنتن ندارن.
مرسی
چند تا سوال دیگه!
1- در طرح تعویض مودم وایمکس با td lte میشه با مراجعه حضوری یا هر کار دیگه مودمی که خودمون میخوایم را بگیریم یا اینکه هر مودمی اونا دادند باید بگیریم؟
2- سیم کارت های td lte ایرانسل روی مودم های غیر ایرانسلی که از td lte پشتیبانی میکنند قابل استفادست؟
3- از بین مودم های ایرانسل بهترین مودم از نظر دریافت سیگنال کدومه؟
با تشکر از دوستانی که پاسخ میدن
mojtaba318
28-07-2017, 17:09
مرسی
چند تا سوال دیگه!
1- در طرح تعویض مودم وایمکس با td lte میشه با مراجعه حضوری یا هر کار دیگه مودمی که خودمون میخوایم را بگیریم یا اینکه هر مودمی اونا دادند باید بگیریم؟
2- سیم کارت های td lte ایرانسل روی مودم های غیر ایرانسلی که از td lte پشتیبانی میکنند قابل استفادست؟
3- از بین مودم های ایرانسل بهترین مودم از نظر دریافت سیگنال کدومه؟
با تشکر از دوستانی که پاسخ میدن
1-هرکودوم را که بخوان میدن اکثرا5142 رو میدن
2- نه فقط رو مودمای خود ایرانسل
3-GP-2101ازهمشون بهتره
ShadowDragon
28-07-2017, 17:24
الان بین تعرفه های بلند مدت و کم مصرف ، به نظرتون ترکیبی بهتره یا 75 گیگی؟
کسی ترکیبی فعال کرده؟
میشه دو قسمتشو رو TD فعال کرد?
دوستان کسی مایل هست که باهم بسته ترکیبی بگیریم؟ پیام خصوصی
birang1357
29-07-2017, 07:21
کیفیت و سرعت تو ساعات پیگ به شدت افت داره. طبق معمول اشتراک بیش از حد توان و کم آوردن پهنای باند
سلام دوستان
یه سوال من یه مودم وایمکس داشتم که سلب امتیاز شده بود و قبول نمی کردن برای طرح تعویض، مودم به نام خودم نیست و به نام کسی هستش که اصلا بهش دسترسی ندارم
چند روز پیش تماس گرفتم گفتن می تونید برای طرح تعویض اقدام کنید
قبلا از طریق 0936000000 اقدام می کردم و موقع تحویل مودم کپی کارت ملی خودم رو میدادم مودم به نام خودم فعال می شد اما الان هرچی به این شماره زنگ میزنم میگن که هنوز کد شما برای ما فعال نشده به ایرانسل زنگ زدم میگن از طریق shop.irancell اقدام کن حالا سوال من اینه که اگر از طریق سایت ایرانسل اقدام کنم می تونم کپی کارت ملی خودم رو بدم موقع تحویل مودم یا اینکه قبول نمی کنن مودم رو تحویل بدن
murrayit
29-07-2017, 10:20
این بسته جدیدا چی میگن؟ حجم مجانی اینطوریه؟ یا چون قراره حجم مجانی شه واقعا پول رو میخوان بزنن به جیب؟ بسته 1 ترابایت! بسته 1500 گیگ!
امیر انصاری
29-07-2017, 10:24
این بسته جدیدا چی میگن؟ حجم مجانی اینطوریه؟ یا چون قراره حجم مجانی شه واقعا پول رو میخوان بزنن به جیب؟ بسته 1 ترابایت! بسته 1500 گیگ!
اینا جدید نیست. خیلی وقته هست.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
murrayit
29-07-2017, 10:25
جالبه اینقدر تاکید رو خوب بودن Z6000! حالا شاید 1% سرعت دانلودش خوب باشه که ما ندیدیم! رو پشت بوم 17 مگ نهایت لطفش بود، ولی وایفایش داغونه دوستان، کسی Z6000 بگیره که یا وایفای نخواد یا از یه Access Point به جای وایفای استفاده کنه، کلا هم در منطقه پونک تهران TD-LTE توصیه نمیشه
- - - Updated - - -
اینا جدید نیست. خیلی وقته هست.
راستش من ندیده بودم تا همین 1 2 ماه پیش باشن! خیلی وقت یعنی چقدر؟!
gymclass.heroes
29-07-2017, 11:43
سلام من یه سوال دارم
اول اینکه کلید wps رو چطوری تو مودم ایرانسل غیر فعال کنم هک نشه؟یکی وای فای منو هک کرده حجمم میره کمک کنید....
دوم اینکه چطوری میتونم گوشیمو به کامیوتر با وای فای وصل کنم فایل ارسال کنم؟
alireza_pes33
29-07-2017, 14:32
سلام من یه سوال دارم
اول اینکه کلید wps رو چطوری تو مودم ایرانسل غیر فعال کنم هک نشه؟یکی وای فای منو هک کرده حجمم میره کمک کنید....
برو به آدرس 192.168.1.1
یوزر و پسوورد رو admin بزن
رو WiFi کلیک کن
توی زیر مجموعه ها WPS رو بزن
بعدم تیک Enable رو بردار
والسلام
greatpouya
29-07-2017, 15:22
سلام من یه سوال دارم
دوم اینکه چطوری میتونم گوشیمو به کامیوتر با وای فای وصل کنم فایل ارسال کنم؟برنامه های اندروید و iosس هست، تو گوگل سرچ کن میاد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
amirh_74
29-07-2017, 15:27
جالبه اینقدر تاکید رو خوب بودن Z6000! حالا شاید 1% سرعت دانلودش خوب باشه که ما ندیدیم! رو پشت بوم 17 مگ نهایت لطفش بود، ولی وایفایش داغونه دوستان، کسی Z6000 بگیره که یا وایفای نخواد یا از یه Access Point به جای وایفای استفاده کنه، کلا هم در منطقه پونک تهران TD-LTE توصیه نمیشه
- - - Updated - - -
راستش من ندیده بودم تا همین 1 2 ماه پیش باشن! خیلی وقت یعنی چقدر؟!
همون یک ماه و نیم پیش اومده :n05:
bagherijan
29-07-2017, 17:44
سلام من یه سوال دارم
از نسخه دسکتاپ Zapya استفاده کن راحت و بی دردسر :n19:
soheilsh
29-07-2017, 21:52
اقایون سلام . من نماینده کرج هستم از دوستان تو کرج دچار افت انتن دهی شده؟ وضع انتن دهی tdlte خیلی خرابه . اعصاب خرد کن. بعد از یک سال هم هیچ تغییری نکرده بدتر شده
Electronic-Arts
29-07-2017, 21:55
اقایون سلام . من نماینده کرج هستم از دوستان تو کرج دچار افت انتن دهی شده؟ وضع انتن دهی tdlte خیلی خرابه . اعصاب خرد کن. بعد از یک سال هم هیچ تغییری نکرده بدتر شده
ایرانسل داره به قهقرا میره تو مشهد آنتن کم نشده ولی سرعت تو روز شده 1 مگابایت و اونم با نوسان یک لحظه 500 کیلوبایت یک لحظه 2 مگابایت یک لحظه 4 مگابایت که میانگینش 1 مگابایت هست و ساعت 4 صبح که میشه سرعت میشه 6 مگابایت بر ثانیه تا 9 10 و دوباره میره ته چاه
soheilsh
29-07-2017, 22:02
ل۰
ایرانسل داره به قهقرا میره تو مشهد آنتن کم نشده ولی سرعت تو روز شده 1 مگابایت و اونم با نوسان یک لحظه 500 کیلوبایت یک لحظه 2 مگابایت یک لحظه 4 مگابایت که میانگینش 1 مگابایت هست و ساعت 4 صبح که میشه سرعت میشه 6 مگابایت بر ثانیه تا 9 10 و دوباره میره ته چاه
نمیدونم چقدر راست باشه ، امروز با پشتیبانی خودمون صحبت میکردم میگه که دو ماه دیگه وایمکس قطع بشه خالی شدن دکلا باعث میشه تجهیزات تی دی رو نصب کنن
Electronic-Arts
29-07-2017, 22:14
ل۰
نمیدونم چقدر راست باشه ، امروز با پشتیبانی خودمون صحبت میکردم میگه که دو ماه دیگه وایمکس قطع بشه خالی شدن دکلا باعث میشه تجهیزات تی دی رو نصب کنن
یعنی چی نصب کنن ؟ اگر نصب نیست پس الان ما با چی سیگنال 3500 LTE میگیریم ؟
شاید منظورش اینه که پهنای باندی که وایمکس اشغال کرده آزاد میشه سرعتا درست میشه ؟
m0hammadir
29-07-2017, 22:39
آنتن هست اما مشکل دیگه که داره اینه وصله به شبکه اما نت نداره یه چند دقیقه اینطوری میمونه باز وصل میشه
m0hammadir
29-07-2017, 22:44
امروز کارشناس ایرانول ، بابت برسی نت تایپ اومد
یکم با لپتاپش ور رفت، و رفت
عزیز نتیجه این پیگیری هاتون در رابطه با نت تایپ رو اگر اعلام کنید ممنون میشم
soheilsh
30-07-2017, 09:42
یعنی چی نصب کنن ؟ اگر نصب نیست پس الان ما با چی سیگنال 3500 LTE میگیریم ؟
شاید منظورش اینه که پهنای باندی که وایمکس اشغال کرده آزاد میشه سرعتا درست میشه ؟
ما کرج مشکل انتن دهی داریم ، پهنای باند و این چیزا درسته
ShadowDragon
30-07-2017, 16:08
عزیز نتیجه این پیگیری هاتون در رابطه با نت تایپ رو اگر اعلام کنید ممنون میشم
هنوز جواب مرحله اول شکایتم رو وارد سایت نکردن
الان نمیدونم خوش حال باشم که دارن کاری میکنن یا نه ..... ?!?!
denzelmovie
30-07-2017, 16:38
مثل اینکه سرویس نامحدود نداره، به نظرتون چه تعرفه ای بردارم؟ کل خونه استفاده میکنن حجمی بردارم باز کم میارم وسط ماه
وایمکس با سرعت 512 نامحدود استفاده میکنم ماهیانه 52 تومن
ShadowDragon
30-07-2017, 17:04
مثل اینکه سرویس نامحدود نداره، به نظرتون چه تعرفه ای بردارم؟ کل خونه استفاده میکنن حجمی بردارم باز کم میارم وسط ماه
با این قیمت بسته 20+10 گیرت میاد که 90% کم میاری، چونکه سرعتش خیلی از سرویس فعلیت بالاتره، البته نوع مصرفم مهمه! مثلا خانوادگی اینستا بری که دیگه فاتحه حجمت خوندست!
امیر انصاری
30-07-2017, 17:57
به نظر من ۲۵۶ گیگ سالانه بخر. ماهی تقریباً ۲۱ گیگ با قیمت حدود ۴۱ هزار تومن برات تموم میشه. با تقریباً ۶۵ تومن در ماه هم میتونی ۵۱۲ گیگ سالانه رو بخری، یعنی ماهی تقریباً ۴۲.۵ گیگابایت.
alireza_pes33
30-07-2017, 18:26
ما کرج مشکل انتن دهی داریم ، پهنای باند و این چیزا درسته
عزیز شما کجای کرجی؟
منکه فول آنتنم سرعت دانلودم بین 2 تا 3 مگابیته.
اینم تست سرعت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
soheilsh
30-07-2017, 18:52
سلام سایت yello دیگه نمیشه وایمکس رو تغییر به تی دی داد ، سایت ایرانسل هم که قبول نمیکنه ، مودمی که مالکشو ندونیم کیه باید چیکار کرد؟ سایت ایرانسل هم که مالکو میخواد
soheilsh
30-07-2017, 18:53
عزیز شما کجای کرجی؟
منکه فول آنتنم سرعت دانلودم بین 2 تا 3 مگابیته.
اینم تست سرعت:
جهانشهر ، گوهردشت
denzelmovie
30-07-2017, 18:59
با این قیمت بسته 20+10 گیرت میاد که 90% کم میاری، چونکه سرعتش خیلی از سرویس فعلیت بالاتره، البته نوع مصرفم مهمه! مثلا خانوادگی اینستا بری که دیگه فاتحه حجمت خوندست!
آره اینستا و شبکه های اجتماعی که زیاد استفاده میکنن، بازیم زیاد میکنن
راهی نیس که متوجه بشم در ماه چقدر حجم استفاده شده؟
به نظر من ۲۵۶ گیگ سالانه بخر. ماهی تقریباً ۲۱ گیگ با قیمت حدود ۴۱ هزار تومن برات تموم میشه. با تقریباً ۶۵ تومن در ماه هم میتونی ۵۱۲ گیگ سالانه رو بخری، یعنی ماهی تقریباً ۴۲.۵ گیگابایت.
ماهیانه 30 گیگ هم داره 55 تومن البته ده گیگش شبانه ست، اونم خوبه فقط احتمال میدم کم بیارم بازم
هر گیگ اضافه بخوام بخرم همون 9 تومنه هنوز؟
mojtaba318
30-07-2017, 19:35
ماهیانه 30 گیگ هم داره 55 تومن البته ده گیگش شبانه ست، اونم خوبه فقط احتمال میدم کم بیارم بازم
هر گیگ اضافه بخوام بخرم همون 9 تومنه هنوز؟[/QUOTE]
تو ثابت گیگ اضافه نداره بستت تموم شه دوباره باید ازهمینا که هس بخری
greatpouya
30-07-2017, 19:43
خاک تو سر ایرانسل کنن، های وب برای شرکتا مودم Cat12 میده، اونوقت ایرانسل مودم Cat4
kamran11111
31-07-2017, 10:53
دوسان لطفا راهنمایی کنید من در طرح تعویض ایرانسل ثبت نام کرده بودم الان با پیامک اعلام کردند سیم کارت TD-LTE رجیستر شده با برنامه مای ایرانسل هم چک کردم ۱۰ گیگ دارم ولی مودم چراغهای آنتن هر سه آبی ولی به حالت چشمک زن مشکل از کجاست . مودم ۲۱۰۱
mojtaba318
31-07-2017, 11:10
جدول نرخ های ماهانه اینترنت پرسرعت ثابت
صادق عباسی شاهکوه معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مدل جدید ارائه خدمات اینترنت را توضیح داد و گفت: در این مصوبه نرخ های جدید بر مبنای ۶ مدل سرعت اینترنت درنظر گرفته شده است که با توجه به میزان مصرف کاربران ADSL هزینه ماهانه اینترنت برای کاربران کاهش یافته است. در همین حال محدودیت ارائه تکنولوژی نیز برداشته شده است و اپراتورها می توانند متناسب با تقاضای سرعت کاربر به وی اینترنت ADSL ، فیبرنوری و VDSL بدهند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداروشکر برای TDنیس انگار. عجب نامحدودی دادن دستشون درد نکنه مردمو مسخره کرده بودن فقط:n02:
soheilsh
31-07-2017, 11:17
دوسان لطفا راهنمایی کنید من در طرح تعویض ایرانسل ثبت نام کرده بودم الان با پیامک اعلام کردند سیم کارت TD-LTE رجیستر شده با برنامه مای ایرانسل هم چک کردم ۱۰ گیگ دارم ولی مودم چراغهای آنتن هر سه آبی ولی به حالت چشمک زن مشکل از کجاست . مودم ۲۱۰۱
انتن ندارید .
تلگرام پیغام بدید چک کنم ،
ssoheilsh@
kamran11111
31-07-2017, 11:36
پیغام دادم ممنون
kamran11111
31-07-2017, 11:39
انتن ندارید .
تلگرام پیغام بدید چک کنم ،
ssoheilsh@
امکان دارده از سیم کارت معمولی استفاده کنم در ضمن تلگرامم Bluesky660@ آیدیتونو پیدا نکردم تو تلگرام
دوستان کسی نمی تونه راهنمایی کنه :n03::n03::n03::n03:
سلام دوستان
یه سوال من یه مودم وایمکس داشتم که سلب امتیاز شده بود و قبول نمی کردن برای طرح تعویض، مودم به نام خودم نیست و به نام کسی هستش که اصلا بهش دسترسی ندارم
چند روز پیش تماس گرفتم گفتن می تونید برای طرح تعویض اقدام کنید
قبلا از طریق 0936000000 اقدام می کردم و موقع تحویل مودم کپی کارت ملی خودم رو میدادم مودم به نام خودم فعال می شد اما الان هرچی به این شماره زنگ میزنم میگن که هنوز کد شما برای ما فعال نشده به ایرانسل زنگ زدم میگن از طریق shop.irancell اقدام کن حالا سوال من اینه که اگر از طریق سایت ایرانسل اقدام کنم می تونم کپی کارت ملی خودم رو بدم موقع تحویل مودم یا اینکه قبول نمی کنن مودم رو تحویل بدن
mojtaba318
31-07-2017, 14:00
دوستان کسی نمی تونه راهنمایی کنه :n03::n03::n03::n03:
یه ماه پیش که از مسئول فروشش پرسیدن گف از یه مدت دیگه امکان داره دیگه نمیدونم الان شده یانه ولی باز با این شماره تماس بگیر ببین چی میگن
707 (از خطوط ایرانسل)
09377070000 (از سایر خطوط)
bagherijan
31-07-2017, 14:40
صادق عباسی شاهکوه معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مدل جدید ارائه خدمات اینترنت را توضیح داد و گفت: در این مصوبه نرخ های جدید بر مبنای ۶ مدل سرعت اینترنت درنظر گرفته شده است که با توجه به میزان مصرف کاربران ADSL هزینه ماهانه اینترنت برای کاربران کاهش یافته است. در همین حال محدودیت ارائه تکنولوژی نیز برداشته شده است و اپراتورها می توانند متناسب با تقاضای سرعت کاربر به وی اینترنت ADSL ، فیبرنوری و VDSL بدهند.
خداروشکر برای TDنیس انگار. عجب نامحدودی دادن دستشون درد نکنه مردمو مسخره کرده بودن فقط:n02:
شما از این وزیر و مدیران عتیقه چه انتظاری داری آخه!:n27: از کوزه همان برون تراود که در اوست...
Electronic-Arts
31-07-2017, 14:56
TD ایرانسل 3 ظهر
و همان TD اینبار 4 صبح و 6 صبح
من نمیدونم به کی پناه ببرم آخه سرعت 5 هزار میلیارد گیگا ترابایت بر ثانیه ساعت 4 صبح به چه دردم میخوره ؟ تو روز که غیر قابل استفاده هست فقط 3 4 به بعد تا 9 10 صبح مثل آدم میشه
greatpouya
31-07-2017, 15:04
TD ایرانسل 3 ظهر
و همان TD اینبار 4 صبح و 6 صبح
من نمیدونم به کی پناه ببرم آخه سرعت 5 هزار میلیارد گیگا ترابایت بر ثانیه ساعت 4 صبح به چه دردم میخوره ؟ تو روز که غیر قابل استفاده هست فقط 3 4 به بعد تا 9 10 صبح مثل آدم میشهیعنی واقعا انقدر td ظهرا شلوغ میشه؟؟؟؟ امیدوارم، پهنای باتدشو زیاد کنن، خیلی اذیتم میکنه، نال منم همینطور شلوغ میشه
Electronic-Arts
31-07-2017, 15:22
یعنی واقعا انقدر td ظهرا شلوغ میشه؟؟؟؟ امیدوارم، پهنای باتدشو زیاد کنن، خیلی اذیتم میکنه، نال منم همینطور شلوغ میشه
TD به شدت مشکل پهنای باند داره ظاهرا نمیدونم چرا اگر پهنای باندشون کمه از FDD نمیگیرن بدن به TD , تازه حالا امیدوارم با این گندی که دارن به ADSL میزنن هر کس و ناکسی نیاد سراغ TD که دیگه عملا اینترنت تعطیل میشه تو ایران
amirh_74
31-07-2017, 15:30
سلام دوستان من اردیبهشت بود توی طرح تعویض وایمکس با مودم TD تحویل گرفتم بعد کپی کارت ملی به مامور تحویل دادم بعد 15 روز متوجه شدم کارت ملی رو مامور تحویلشون نداده و سیم کارتم تعلیق شده و داخل ایرانسل من نوشته کارت ملی رو تحویل مراکز خدمات دهید.
بعد رفتیم مدارک را تحویل دفتر پیشخوان که تو سایت ایرانسل بود دادیم 2هزارتومنم گرفت و دو سه ساعت بعد فعال شد... یک ماه و نیم بود که وصل بود تا دیشب دیدم قطع شده و میگه مدارک بیارین... با ایرانسلم صحبت کردم میگه اطلاعاتتون ناقص ارسال شده.
آخه چطور میشه اول که فعالش کردین اطلاعات درست بود که سیم تعلیق فعال شده الان بعد یک ماه و نیم ناقص شد؟
گرفتاری شدیم به خدا
اگر کسی میتونه فعالش کنه لطفاً اطلاع بده ممنون
bagherijan
31-07-2017, 16:56
سلام دوستان من اردیبهشت بود توی طرح تعویض وایمکس با مودم TD تحویل گرفتم بعد کپی کارت ملی به مامور تحویل دادم بعد 15 روز متوجه شدم کارت ملی رو مامور تحویلشون نداده و سیم کارتم تعلیق شده و داخل ایرانسل من نوشته کارت ملی رو تحویل مراکز خدمات دهید.
بعد رفتیم مدارک را تحویل دفتر پیشخوان که تو سایت ایرانسل بود دادیم 2هزارتومنم گرفت و دو سه ساعت بعد فعال شد... یک ماه و نیم بود که وصل بود تا دیشب دیدم قطع شده و میگه مدارک بیارین... با ایرانسلم صحبت کردم میگه اطلاعاتتون ناقص ارسال شده.
آخه چطور میشه اول که فعالش کردین اطلاعات درست بود که سیم تعلیق فعال شده الان بعد یک ماه و نیم ناقص شد؟
گرفتاری شدیم به خدا
اگر کسی میتونه فعالش کنه لطفاً اطلاع بده ممنون
بهترین کار اینه که زنگ بزنی 195 شکایت ایرانسل بکنی تو سایت195 هم میتونی ثبت شکایت کنی
amirh_74
31-07-2017, 17:21
بهترین کار اینه که زنگ بزنی 195 شکایت ایرانسل بکنی تو سایت195 هم میتونی ثبت شکایت کنی
آخه 195 تاحالا شکایت نکردم و اینکه یه وقت دردسر داشته باشه و بازرس میاد مثل اینکه
آخه 195 تاحالا شکایت نکردم و اینکه یه وقت دردسر داشته باشه و بازرس میاد مثل اینکه
چه دردسری. حقت شکایت هست . شکایت کن تا درستش کنن واقعا مسخرش رو دراوردن
gymclass.heroes
31-07-2017, 20:45
از نسخه دسکتاپ Zapya استفاده کن راحت و بی دردسر :n19:
برنامه های اندروید و iosس هست، تو گوگل سرچ کن میاد.
برو به آدرس 192.168.1.1
یوزر و پسوورد رو admin بزن
رو WiFi کلیک کن
توی زیر مجموعه ها WPS رو بزن
بعدم تیک Enable رو بردار
والسلام
تشکر این وی پی اسو باید غیر فعال کرد همسایه دمشون گرم خوب میدزدن...حتی کلید وی پی اس رو هم نباید زد و یا ریست نکرد تا هک نشه همه هکرن:n06:تشکر
denzelmovie
31-07-2017, 21:33
شاید منظورشون اینه مثلا تا سقف 20 گیگ با سرعت 6 مگ و بیشتر بشه سرعت به 2 مگ کاهش پیدا میکنه وگرنه 20 گیگ باشه که دیگه نامحدود نیست کسی هم نمیخره هرچند توو این مملکت هرچیزی امکان پذیره
شاید منظورشون اینه مثلا تا سقف 20 گیگ با سرعت 6 مگ و بیشتر بشه سرعت به 2 مگ کاهش پیدا میکنه وگرنه 20 گیگ باشه که دیگه نامحدود نیست کسی هم نمیخره هرچند توو این مملکت هرچیزی امکان پذیره
نه عزیز از این خبرها نیست گفتن حجم تموم شد باید حجم بخری دلیلشم دقیقا خودشون گفتن
چون ما عادت کردیم به ملت حجم بفروشیم و این مرسوم بوده ما بعد از اتمام حجم باید حجم بخرن و سرعت رو پایین نمیاریم
خدا لعنت کنه کسی که این زره زیادی رو زده .. فکر کنم معاون همین تنظیم مقررات باشه
afshin75
01-08-2017, 00:04
فکر کنم خیلی ها از ADSL مهاجرت کنن به TD . اینطوری عملا سرعت TD کمتر از ADSL میشه مگه اینکه پهنای باندشو چند برابر کنن که خیلی بعیده
ShadowDragon
01-08-2017, 05:23
از دیروز عصر تا حالا نت TD لیرانول من 99% سایت ها و تلگرامش کار نمیکنه
تهران م5
واسه من که از دیروز آنتنش چشمک زنه،زنگ زدم،میگه در حال بررسیه!!
بدون اینکه شماره ای ازم بخواد یا محدودمو بپرسه؟
گفتم:قربان قبلا چند تا چیز میگفتن بعدا میپیچوندن،شما همین اولش پیچوندی!!!!
ShadowDragon
01-08-2017, 09:20
نتیجه شکایت نت تایپ:
چند سری تماس گرفتن که باید کارشناس بفرستیم که چک کنن ، منم گفتن سرعت و پینگ اوکیه، گفتن نه باید بفرستیم
اومد و رفت
2 روز بعد، تماس ایرانسل ، سرعت شما اوکیه!! و مشکلی ندارید، حالا هرچی من سعی کنم به این بی شعور حالی کنم مشکل و متن شکایت در مورد نت بود نه سرعت، بی فایده بود! مرحله تجدید نظر میزنم
mahdi_206
01-08-2017, 09:52
تهران م5
دیشب من توی دیجی کالا هم به زور می تونستم برم. تلگرام هم کار می کرد ولی سرعت فاجعه بود. وب سایت خود ایرانسل هم برام نمیومد!! فقط چند تا سایت خبری مثل خبرآنلاین و فارس و الف کار می کرد.
2 هفته اس درخواست عودت دادم هنوز خبری نشده مسخره کردن مارو انگار
mohammadgh6
01-08-2017, 14:25
دوستان مودم z6000بهr15اپدیت کردم.صفحه تنظیمات مودم خیلی سادست انگار خامه . میشه برگشت به قبلی یا همینو درست کرد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
soheilsh
01-08-2017, 15:51
2 هفته اس درخواست عودت دادم هنوز خبری نشده مسخره کردن مارو انگار
2 هفته ؟ مشتری درخواست عودت داد ، 4 ماه طول کشید تا پول مشتری رو دادن
bagherijan
01-08-2017, 16:53
تهران م5
منم اهواز همین مشکل رو داشتم از دیروز ولی الان تقریبا درست شده :n27: هنوز بعضی سایت ها نمیاد یا با قندشکن باید باز کرد
تماس گرفتم صبح گفتن بروزرسانی شبکه است
به نظرم مربوط به این مسخره بازی ترافیک ملی میشه!:n24: فکرشو بکنید اگه کوچکترین سروصدایی بشه دیگه اینترنت راحت قطع میکنن و فقط شبکه ملی اطلاعات دردسترسه
هرچند با این سیاست های جدید ظاهرا قراره به قدری اینترنت گرون کنن که دیگه سمتش نریم! در کل آینده ترسناکی در انتظاره:n28:
akbari.hamed.ir
01-08-2017, 17:36
سلام دوستان. من یه هفته میشه از ADSL کوچ کردم به lte ایرانسل. با اینکه قبل از خرید مودم با *20# چند بار چک کردم و مرکز تهران و پوشش کامل آنتن دارم ولی هیچ جای خونه نتونستم کانکت بشم. الان فقط یه گوشه کنج بالای پنجره یه خط آنتن میده اونم شبا کلا قطعه.
شکایت به ایرانسل هم بعید میدونم به جایی برسه.
خاستم از دوستان با تجربه بپرسن نظرشون چیه من همین مودم رو بسته بندی کنم و نصبش کنم بالا پشت بوم و با کابل بیارم واسه روتر. فکر میکنین مشکل بخوره؟
Sent from my E6633 using Tapatalk
2 هفته ؟ مشتری درخواست عودت داد ، 4 ماه طول کشید تا پول مشتری رو دادن
اوهه شت این همه طول میکشه یعنی:n36::n29:
ahwazp30
01-08-2017, 18:22
سلام دوستان. من یه هفته میشه از ADSL کوچ کردم به lte ایرانسل. با اینکه قبل از خرید مودم با *20# چند بار چک کردم و مرکز تهران و پوشش کامل آنتن دارم ولی هیچ جای خونه نتونستم کانکت بشم. الان فقط یه گوشه کنج بالای پنجره یه خط آنتن میده اونم شبا کلا قطعه.
شکایت به ایرانسل هم بعید میدونم به جایی برسه.
خاستم از دوستان با تجربه بپرسن نظرشون چیه من همین مودم رو بسته بندی کنم و نصبش کنم بالا پشت بوم و با کابل بیارم واسه روتر. فکر میکنین مشکل بخوره؟
Sent from my E6633 using Tapatalk
من خودم اینکارو انجام دادم قبلا هم برای وایمکس هم نسل ثابت اول از همه اینکه قدرتش مثل مودم فضای باز نیست چون اون انتن داخلش قویتره ولی خوب اگه روی پشت بام بهت جواب میده میتونی بزاری فقط چندتا نکته :
1-منظورت رو از بسته بندی نفهمیدم ولی اگر منظورت اینه که توی پلاستیک قرار بدی که به هیچ وجه این کار رو نکن ولی اگر میخای توی باکس ضد اب قرار بدی که باید حتما برد داخلش رو در بیاری .
2-با اینکار گارانتی و خدمات پس از فروش مودم هم از بین میره و خلاصه دیگه خودت میمونی و مودم چون نه شرکت مودم تغییر داده شده و دستکاری شده رو ساپورت میکنه نه نمایندگی
3-بهتره دو تا کابل بکشی براش یکی برای اداپتور یکی هم برای دیتا ولی اگر خاستی برق مودم رو هم از طریق همون کابل lan انتقال بدی بالا یعنی کلا فقط یه کابل شبکه بره پشت بوم باید با دقت انجام بدی چون ترتیب سیم ها رو اشتباه بزنی هم مودم میسوزه هم به درستی کار نمیکنه .
4-مورد اخر باید ببینی همچین مودمی قطعاتش تحمل افتاب رو دارند یا نه چون امکان سوختن مودم در افتاب زیاده البته به نظر من فرقی توی قطعات بین مودم خارجی و داخلی نیست ولی خوب تحقیق کنی.
یا علی
onlyjuve
01-08-2017, 21:38
با سلام
من جدیدا یه اشتراک td lte ایرانسل گرفتم با برنامه speedtest که سرعت رو امتحان کردم دانلودش بین ۲۰ تا ۳۰ و آپلودش بین ۸ تا ۹ مگ هست
یه مشکلی که دارم اینه که توی برنامه ای مثل تلگرام سرعت خیلی پایینه و خیلی به سختی فایل ها رو میگیره در صورتی که مثلا توی اینستا با سرعت فوقالعاده ای تصاویر و ویدئو ها رو نشون میده تو یه برنامه دیگه هم که واسه تماشای آنلاین کانال هاست به اسم mobdro هم همین مشکل رو دارم و شبکه ها رو خیلی کند و با قطعی زیاد نشون میده در ضمن صفحات وب رو هم نسبتا کند باز میکنه
البته اینو بگم که همین دو تا برنامه رو وقتی با اینترنت همراه اول گوشی باز میکنم با سرعت خیلی خوبی باز میکنه و کانال ها رو بدون کوچکترین فریزی نشون میده
به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟
دوستان کسی در مورد مشکل من نظری نداره ؟؟
دوستان کسی در مورد مشکل من نظری نداره ؟؟
متاسفانه ایرانسل وبگردی خوبی نداشته و نداره
باید وی p آن بزنی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
zofishel
01-08-2017, 21:53
سلام دوستان
بنده از دیروز نت ایرانسل گرفتم سرعت در اینستاگرام خوبه حتی وبگری هم خوبه اما تلگرام فیلم و گیف و عکس رو باز نمی کنه ولی با ف ل شکن باز می کنه:n27:
شما هم به همچین مشکلی برخوردین؟
سلام دوستان
بنده از دیروز نت ایرانسل گرفتم سرعت در اینستاگرام خوبه حتی وبگری هم خوبه اما تلگرام فیلم و گیف و عکس رو باز نمی کنه ولی با ف ل شکن باز می کنه:n27:
شما هم به همچین مشکلی برخوردین؟
نه روی ایرانسل بلکه کلا نت کشور فعلا به صورت منطقهای مشکل داره
onlyjuve
01-08-2017, 22:20
متاسفانه ایرانسل وبگردی خوبی نداشته و نداره
باید وی p آن بزنی
یعنی با وی. پی. ان. مشکل حل میشه ؟؟
کسی میتونه یه جا که اکانت خوب میدن معرفی کنه ؟؟
milad1993xx
02-08-2017, 00:44
سلام دوستان
ما میخوایم تا اخر ماه خونمون رو عوض کنیم برای همین الان یه مودم گرفتم از سایت ایرانسل با 100 گیگ هدیه GP2101
من اینو گرفتم برای مدتی که میخوام که خط تلفن رو به منزل جدید منتقل کنند تو نقشه خونه و منطقمون سبز پر رنگه:
1.منزل فعلی
2.منزل جدید
اما بعد از اینکه پول رو پرداخت کردم یه جا تو نت دیدم زده *20# رو بزنید وضعیت پوشش رو میگه منم زدم ولی زده TD-LTE:غیر فعال !!!!!!!!! من ادرس منزل فعلی رو دادم. و ایا احتمال داره منزل جدید با توجه به نقشه انتن بده؟منزل فعلی چی؟ اگه نده روند مرجوع کردن چجوریه؟!
امیر انصاری
02-08-2017, 00:52
سلام دوستان
ما میخوایم تا اخر ماه خونمون رو عوض کنیم برای همین الان یه مودم گرفتم از سایت ایرانسل با 100 گیگ هدیه GP2101
من اینو گرفتم برای مدتی که میخوام که خط تلفن رو به منزل جدید منتقل کنند تو نقشه خونه و منطقمون سبز پر رنگه:
1.منزل فعلی
2.منزل جدید
اما بعد از اینکه پول رو پرداخت کردم یه جا تو نت دیدم زده *20# رو بزنید وضعیت پوشش رو میگه منم زدم ولی زده TD-LTE:غیر فعال !!!!!!!!! من ادرس منزل فعلی رو دادم. و ایا احتمال داره منزل جدید با توجه به نقشه انتن بده؟منزل فعلی چی؟ اگه نده روند مرجوع کردن چجوریه؟!
به اون کد خیلی اعتباری نیست، تنها راه مطمئن شدن امتحان کردن با مودمه.
milad1993xx
02-08-2017, 01:05
مرسی واقعا یکم امید دادی بهم باز خخخخخخ
یه چیزی الان سایت فروشگاه ایرانسل بالا نمیاد واسم Shop.irancell.ir کلا نه نت ایرانسل نه مخابرات :| 2ساعت پیش که خریدم درست بود :/ میخواستم ببینم اگه نداد با توجه به اینکه احتمالا زمانی که مودم رو تحویل میگیرم همون موقع ادرس عوض میشه ایا گیر میدن به عوض شدن ادرس؟! مثلا دبه نکنن بگن برای اینجا نگرفتی :| (گرچه ممکنه منزل فعلی هم انتن نده) در کل روند مرجوع کردنم میدونید بگید اماده باشم :|
arasholiver007
02-08-2017, 01:29
سلام هوواوی جدیدا یه مودم معرفی کرده( b525) کسی ازش اطلاعات داره ؟ فرقش با هوواوی 22a چیه اصلا فرقی داره یا فقط شکل ظاهری
البته این مودم تو ایران هم اومده چندتا سایت هم اورده
mf.aghaei70
02-08-2017, 01:48
مرسی واقعا یکم امید دادی بهم باز خخخخخخ
یه چیزی الان سایت فروشگاه ایرانسل بالا نمیاد واسم Shop.irancell.ir کلا نه نت ایرانسل نه مخابرات :| 2ساعت پیش که خریدم درست بود :/ میخواستم ببینم اگه نداد با توجه به اینکه احتمالا زمانی که مودم رو تحویل میگیرم همون موقع ادرس عوض میشه ایا گیر میدن به عوض شدن ادرس؟! مثلا دبه نکنن بگن برای اینجا نگرفتی :| (گرچه ممکنه منزل فعلی هم انتن نده) در کل روند مرجوع کردنم میدونید بگید اماده باشم :|عوض شدن ادرس ربطی نداره و گیر نمیدن البته این گیرو تو td مبین نت میگیرن،اونجا انتن احتمالا داشته باشی ولی اگ نداشته باشی چون دستگاه یکسال گارانتی ایرانسلو داره برات مرجوع میکنن منم چنین مشکلی داشتم،وقتی سبز پررنگ هستی مطمن باش انتن داری فقط جایی باید بذاری ک سیگنال بلوکه نباشه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
فعلا مشکل حل میشه
خدا لعنت کنه ایرانسل رو الان زنگ زدن میگن مودم رو پس نمیگیرن شما تو پوشش شبکه هستید و پینگ به ما مربوط نمیشه ؟!!! کسی میدونه حالا چیکار کنم!!
arashsard
02-08-2017, 11:18
روی گوشی چنتا رایگان میتوتم معرفی کنم . توی گوگل پلی سرچ کنید وی p ان . اونایی که بازدید کننده هاشون بیشتره و نمره خوبی گرفتن معمولا خوبن . توربو هست . هات اسپات هست . س ا ی ف و ن هست و ... . برای ویندوز هم نسخه هات اسپات هست .
من که خودم بدون وی p ان اصلا نمیتونم کاری کنم . خیلی تاخیر داره .
سلام هوواوی جدیدا یه مودم معرفی کرده( b525) کسی ازش اطلاعات داره ؟ فرقش با هوواوی 22a چیه اصلا فرقی داره یا فقط شکل ظاهری
عزیز تاپیک مودم 4 جی پیگیری کنید
b.pcmaster
02-08-2017, 11:41
عزیز این بستگی به سرعت سرور هم داره همه چیز سرعت شما نیست ..من الان توی مالزی هستم با سرعت 500 مگابیت از خیلی از سایت ها سرعت دانلود حتی تا 400 500 کیلوبایت هم نمیرسه اگر هم سرور خوب باشه سرعت تا 70 80 مگابایت هم میرسه گاهی اوقات..پس به سرور بستگی داره فاصله سرور تا کلاینت یا مبدا و اینکه تا چه میزان پورت آپ لینک سرور خوبه و اینکه آیا کلا باز گذاشتن سرور رو برای دانلود..فرض کن از یه سرور ایرانی در لحظه 100 نفر دانلود میکنن اگر همه بتونن 16 مگابایت در ثانیه دانلود کنن اگر آپلینگ 1 گیگابیت هم داشته باشه سرور کلش 10 نفر میتونن ازش استفاده کنن برای همین سرعت رو در سرور ها محدود میکنن برای هر کلاینت خاص و این خیلی طبیعی هستش...برای همین هم ایران تنها کشوریه که شما دانلود رایگان خیلی چیز ها رو میبینی چونکه سرعت کلاینت یا مشتری هنور تا اون حدی نرسیده که نیاز به محدود کردن باشه
greatpouya
02-08-2017, 12:50
خدا لعنت کنه ایرانسل رو الان زنگ زدن میگن مودم رو پس نمیگیرن شما تو پوشش شبکه هستید و پینگ به ما مربوط نمیشه ؟!!! کسی میدونه حالا چیکار کنم!!دادا حالا خودتو اذیت نکن. شاید پوشش کامتر بشه و یا مودمو بذاری بالایی جایی درست شه. اینارو امتحان کن حتما.
نشد، نایلون بکش ببر پشت بوم سیم بکش وایفای کن پایین
sadegh777
02-08-2017, 15:46
دوستان فایل آخرین آپدیت مودم z6000 رو میخاستم لطفاً
Sent from my MI 5 using Tapatalk
alireza_pes33
02-08-2017, 18:40
خدا لعنت کنه ایرانسل رو الان زنگ زدن میگن مودم رو پس نمیگیرن شما تو پوشش شبکه هستید و پینگ به ما مربوط نمیشه ؟!!! کسی میدونه حالا چیکار کنم!!
دوست عزیز با توجه با اینکه هیچی تو کشورما سره جاش نیست، یه مدت صبر کن پوشش شبکه صد در صد درست میشه.
در ثانی پول گرفتن از شرکت ها و دولت ها کاره حضرت فیله نمی صرفه بیافتی دنبالش.
مودمو ببر پشت بوم اگه آنتنش خوب بود و نت داشت یه قاب براش پیدا کن یا خودت درست کن قاب شیشه ای از نوع پلاستیکی که یکی دوتام سوراخ هوابراش بزار. سیم کشی کن تو خونه وای فایش کن.
البته اگه دسترسی به ADSL داری برو سراغ ADSL.
mohammadgh6
02-08-2017, 20:04
تایپیک مودم 4g
من دیدم حدود 1ملیون و خورده ای پولشه
دوست عزیز با توجه با اینکه هیچی تو کشورما سره جاش نیست، یه مدت صبر کن پوشش شبکه صد در صد درست میشه.
در ثانی پول گرفتن از شرکت ها و دولت ها کاره حضرت فیله نمی صرفه بیافتی دنبالش.
مودمو ببر پشت بوم اگه آنتنش خوب بود و نت داشت یه قاب براش پیدا کن یا خودت درست کن قاب شیشه ای از نوع پلاستیکی که یکی دوتام سوراخ هوابراش بزار. سیم کشی کن تو خونه وای فایش کن.
البته اگه دسترسی به ADSL داری برو سراغ ADSL.
داش دو خط انتن دارم داخل خونه مشکل پینگه تا 25 ماه قبل پینگم با 8.8.8.8 حدود75بود بعدش یهو رفتش رو260-500الان بعد دو هفته انداختم اومده رو110شبکه ایرانسل مشکل داره فکر نکنم به انتن مربوط باشه:n17:
تایپیک مودم 4g
عزیز دارن 620 می فروشن توی همون تاپیک لینکهاشم هست
mohammadgh6
02-08-2017, 21:17
عزیز دارن 620 می فروشن توی همون تاپیک لینکهاشم هست
من توسایتای خارجی دیدم قیمت 399دلار بود
اینجارو نمیدونم
من توسایتای خارجی دیدم قیمت 399دلار بود
اینجارو نمیدونم
توی علی اکسپرس حدود 200 هست اونم خرده فروشی برای خریدهای عمده قیمت خیلی فرق می کنه
arasholiver007
02-08-2017, 23:05
تایپیک مودم 4g
قیمت تو ایران 620 هست
arasholiver007
02-08-2017, 23:07
عزیز تاپیک مودم 4 جی پیگیری کنید
مرسی که گفتی
دوستان یه سوال داشتم. چقد طول میکشه سیمکارت فعال بشه؟ ۲۴ ساعت از گرفتن مودمم میگذره ولی هنوز داره چشمک میزنه.
امیر انصاری
03-08-2017, 12:25
دوستان یه سوال داشتم. چقد طول میکشه سیمکارت فعال بشه؟ ۲۴ ساعت از گرفتن مودمم میگذره ولی هنوز داره چشمک میزنه.
برای من از همون اول فعال بود. وضعیت سیمکارتو تو اپلیکیشن میتونی چک کنی.
milad1993xx
03-08-2017, 12:33
به اون کد خیلی اعتباری نیست، تنها راه مطمئن شدن امتحان کردن با مودمه.
اقا الان اوردن دستم رسید 2تا انتن میده قدرت سیگنالم -115 -120 اینجوراست :/ ولی سرعت دانلود 500 و اپلود 50 کیلوبایته :دی چه وضعه اپلوده اخه
امیر انصاری
03-08-2017, 12:38
اقا الان اوردن دستم رسید 2تا انتن میده قدرت سیگنالم -115 -120 اینجوراست :/ ولی سرعت دانلود 500 و اپلود 50 کیلوبایته :دی چه وضعه اپلوده اخه
دستکاریش کن که به بهترین موقعیت برسی. اقلاً به منقی ۱۰۰ برسونش.
اون دو تا آنتن کشکه اس ان آر رو حداقل 7 -- 8 برسون از همه چیز مهم تره
ShadowDragon
03-08-2017, 13:37
2-3 روزه داغونه
سرعتو نمیدونم اما کیفیت افتضاح
به زور باز میکنه
گند زدن تو تلگرام
zofishel
03-08-2017, 13:53
2-3 روزه داغونه
سرعتو نمیدونم اما کیفیت افتضاح
به زور باز میکنه
گند زدن تو تلگرام
سلام
منم مشکل شما رو داشتم عکس گیف و ویدئو باز نمی کرد امروز زنگ زدم ایرانسل گفتم گفت ما مشکلی نداریم که ؟ گفتم ولی من مشکل دارم با نت شما تلگرامم باز نمی کنه ولی با ف ل شکن باز می کنه گفت پیگیری می کنیم بعد دوساعت دیدم درست شده حالا همه رو راحت باز می کنه.:n13:
ahwazp30
03-08-2017, 16:37
اون دو تا آنتن کشکه اس ان آر رو حداقل 7 -- 8 برسون از همه چیز مهم تره
اتفاقا انتن هم مهمه من با سيگنال -١٢٦ و snr 8 سرعت دانلودم ٧٠٠ ولي با سيگنال -٩٧و snr 5 سرعتم تا ١.٦ ميره ضمنا دكل همون دكله چون cell id عوض نميشه و جالبه بدوني منطقه اي ديگه با سيگنال -١١٠و snr 4 سرعت تا ٤٠ مگابيت هم گرفتم ، ولي متاسفانه منطقه ما بيشتر ٢٠ مگ نميره حتي با بهترين سيگنال و لينك كواليتي
ShadowDragon
03-08-2017, 17:41
سلام
منم مشکل شما رو داشتم عکس گیف و ویدئو باز نمی کرد امروز زنگ زدم ایرانسل گفتم گفت ما مشکلی نداریم که ؟ گفتم ولی من مشکل دارم با نت شما تلگرامم باز نمی کنه ولی با ف ل شکن باز می کنه گفت پیگیری می کنیم بعد دوساعت دیدم درست شده حالا همه رو راحت باز می کنه.:n13:
خودش درست شده ( برای شما)
وگرنه پیگیری های ایرانسل اولا کشکه،دوما 3-4 روز حداقلشه
greatpouya
05-08-2017, 18:14
دوستان بروز رسانی برای dt350 نیومده؟
amir9000amir
06-08-2017, 11:18
تکراری شد سوال پایین ببینید لطفا
amir9000amir
06-08-2017, 11:39
سلام
من مبین نت دارم کلا یه مودم داره ادم تکلیفشو میدونه اما ایرانسل تنوعش زیاده ادم گیج میشه
میگم مودم 2101 و 2510 بجز پورت لن تفاوتی داره ؟؟؟
الان 2101 موجوده بگیرم یا 2510 رو توصیه میکنید و چرا ؟؟؟؟
باتشکر
aliprince
06-08-2017, 11:41
سلام
من مبین نت دارم کلا یه مودم داره ادم تکلیفشو میدونه اما ایرانسل تنوعش زیاده ادم گیج میشه
باتشکرتنوع اتفاقا بد نیست بدیش اینه که مثل ادم ویژگیای دقیق مودمارو نمینویسه ادم بتونه انتخاب کنه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
mobile-1199
06-08-2017, 12:10
درود
یکی از عزیزان زحمت میکشه توضیح بده که در قسمت محدوده پوشش td lte سایت ایرانسل ، منظور از پوشش خارجی و داخلی چی هست ؟ :n16:
و این که میانگین سرعتی که میگیرید چه قدره ؟
سلام من 2101 گرفتم اساتید میدونند چطوری میشه فهمیدمیزان ترافیک دیگران به وایفای چقدر هست
اگر تو کنسول تنظیمات ش نیست نرمافزار برای آندروید یا ویندوز معرفی میکنید
هر ای پی چقدر از حجم استفاده میکنه
mf.aghaei70
06-08-2017, 23:26
سلام
باتشکرمودم TK 2510 جدیدترین مودم ایرانسله ک از هرلحاظ بهینه شده و قدرت گیرندگیش بنابر اعلام خود ایرانسل و تستای خودمون دوبرابر مودمای دیگ ایرانسله،مشکل قابلیتهای نرم افزاری شامل محدودیت سرعت و چیزای دیگ هم داره ک از هرلحاظ مودم کاملیه
mf.aghaei70
06-08-2017, 23:28
سلام
باتشکرمودم TK 2510 جدیدترین مودم ایرانسله ک از هرلحاظ بهینه شده و قدرت گیرندگیش بنابر اعلام خود ایرانسل و تستای خودمون دوبرابر مودمای دیگ ایرانسله،قابلیتهای نرم افزاری شامل محدودیت سرعت و چیزای دیگ هم داره ک از هرلحاظ مودم کاملیه
mf.aghaei70
06-08-2017, 23:34
سلام
باتشکراگ مودم خوب و بهینه شده و با قابلیتهای نرم افزاری مهم و گیرندگی دوبرابر میخای شدیدا TK 2510 پیشنهاد میکنم،خودم تو بدترین شرایط سیگنال دارم ازش استفاده میکنم همیشه سرعتم بالای ۴۰مگابیته
arasholiver007
07-08-2017, 03:07
سلام
باتشکر
من تجربه خودم خونه ما مودم داخلی اصلا جواب نمیده مجبور شدم zw101 فضای باز بگیرم که راظی هستم البته مودم 2101 و d350 5142 همه رو امتحان کردم نشد اما جدیدا 2510 گرفتم تو خونه ما که مودم داخلی جواب نمیده خوبه جواب داد البته z6000 با اینکه دوسان ازش راظی نیستن تو خونه ما جواب داد ولی به نظر من 2510 یه سر از همه مودم های ایرانسل بالاتره البته تو بخش TDLTE اینو با تست های که گرفتم دارم میگم شاید دوستان نظر دیگه ایی داشته باشن
Mahdi11Najafi
07-08-2017, 03:16
سلام
طرح نامحدود هم داره؟
مرسی
arasholiver007
07-08-2017, 04:06
سلام
طرح نامحدود هم داره؟
مرسی
اینجا میتونی بسته هارو ببینی البته نامحدود نداره
arasholiver007
07-08-2017, 04:08
اما موقع خرید مودم TDLTE یه بسته گزاشتن 100 گیگ 6 ماهه 50 تومن که خیلی به صرفه هستش البته این بسته فقط موقع خرید مودم هست
greatpouya
07-08-2017, 05:28
اما موقع خرید مودم TDLTE یه بسته گزاشتن 100 گیگ 6 ماهه 50 تومن که خیلی به صرفه هستش البته این بسته فقط موقع خرید مودم هستبرادر یک سوال، اینترنت fdd هم nat3 هست؟
Electronic-Arts
07-08-2017, 06:34
برادر یک سوال، اینترنت fdd هم nat3 هست؟
کلا این ایرانسل لامصب هم DNS آشغالی داره صد سال طول میکشه تا یه وب سایت رو آی پیش رو پیدا کنه و وصل بشه و nat هم روی TDD و هم روی FDD متاسفانه strict هست که من صحبتی هم داشتم با مسئول بخش شبکه و گفتم که حداقل TDD باید درست باشه حالا بگیم FDD همه موبایل ها وصل هستن و این همه آی پی نداره ایرانسل و .... که گفت بله پیگیری میکنیم ببینیم چی میشه
amir9000amir
07-08-2017, 07:43
من تجربه خودم خونه ما مودم داخلی اصلا جواب نمیده مجبور شدم zw101 فضای باز بگیرم که راظی هستم البته مودم 2101 و d350 5142 همه رو امتحان کردم نشد اما جدیدا 2510 گرفتم تو خونه ما که مودم داخلی جواب نمیده خوبه جواب داد البته z6000 با اینکه دوسان ازش راظی نیستن تو خونه ما جواب داد ولی به نظر من 2510 یه سر از همه مودم های ایرانسل بالاتره البته تو بخش TDLTE اینو با تست های که گرفتم دارم میگم شاید دوستان نظر دیگه ایی داشته باشن
پس اگه اینجوری برم بگردم 2510 پیدا کنم چون تو سایتش 2101 داره میده با طرح 6ماهه
ممنونم
amir9000amir
07-08-2017, 08:33
من خودم اشتراک دارم تقریبا 22 ماهه چند وقت پیش دیدم سرعتم رو تو سایت (وضعیت خط) روی 8مگ محدود کردن زنگ زدم اعتراض کردم گفتن خطتتون احتمالا کشش نداره خلاصه قبول کردن سرعت بردن بالا روی 14 الان سرعت دانلودم تو idm 1.5 هست
اما همین سرویس برا خونه پدرم که4تا کوچه بالاتره خریدم یکساله 250 تومان!!!! بعد دیم بیشتر 10 3مگ وصل نمیشه گفتن کشش نداره گفتم پس نمیخوام میرم بجاش طرح همسفر مخابرات میگیرم با این سرعت ولی نصف قیمت اما گفتن کنسل کنید وجهی برگشت داده نمیشه ! خلاصه برای خودم راضی بودم اما به دلیل این تحمیل قرارداد و همچنین هزینه خیلی بالا و گرون و عدم ارائه تخفیفات خوب به مشترکین فعلی و صرفا تخفیفات خوب به مشترکین جدید میخوام دیگه تمدید نکنم و بجش برم سراغ طرح اینترنت ثابت
الان مبین نت گرفتم سرعتم بین 20 تا 37 هست اما چون تنوع بسته نداره میخوام برم اینترنت ثابت ایرانسل تو طرحی که الان داره بگیرم 6ماهه 100 گیگ 199 تومان بهمراه مودم یعنی فقط داری پول اینترنت میدی... به نظرم به صرفه تره بدلیل سرعت بالاتر - قابلیت جا به جایی (تازه ایرانسل سیم کارت 4g هم میخوره) -بسته ها و طرح های متنوع
گفتم تجربمو با دوستان به اشتراک بذارم
mf.aghaei70
07-08-2017, 09:05
سلام
باتشکرمودم 2510 بگیر گیرندگیش دوبرابر مودمای دیگس،مودم خیلی خوبیه
greatpouya
07-08-2017, 10:49
کلا این ایرانسل لامصب هم DNS آشغالی داره صد سال طول میکشه تا یه وب سایت رو آی پیش رو پیدا کنه و وصل بشه و nat هم روی TDD و هم روی FDD متاسفانه strict هست که من صحبتی هم داشتم با مسئول بخش شبکه و گفتم که حداقل TDD باید درست باشه حالا بگیم FDD همه موبایل ها وصل هستن و این همه آی پی نداره ایرانسل و .... که گفت بله پیگیری میکنیم ببینیم چی میشهدقیقا، اگر اینطوری بمونه قابل تحمل نیست.
همراه اول هم در ۴جی همینطور strict هست؟
mojtaba318
07-08-2017, 10:53
ممنونم
منم اکثرشو امتحان کردم 2101 ازهمه بهتر جواب داده
ولی اگه میخوای 2510 بخری برو سایت یلو اونجا هست --------- ---------
MITAJOON
07-08-2017, 11:06
سلام.
از دیروز نت منی ک سره قطعه.
نهایتا با 5-6 بار ریست کردن مودم B-5142 و ریست فکتوری و ... یکبار وصل شد. یکبار هم بیرون از پنجره با دستم گرفتمش چراغ آنتنش از چشمک زدن وایستاد و یکسره روشن موند. مودم رو جاهای مختلف خونه گذاشتم اما افاقه ای نکرد و مدام چراغ آنتن چشمک زن بود. الان 2 دقیقه ست که روشن شده و چشمک نمیزنه.
از دیروز تا الان کس دیگه ای این مشکل رو داشته؟ من تهرانم سمت شهرک غرب.
- - - Updated - - -
سلام.
نهایتا با 5-6 بار ریست کردن مودم B-5142 و ریست فکتوری و ... یکبار وصل شد. یکبار هم بیرون از پنجره با دستم گرفتمش چراغ آنتنش از چشمک زدن وایستاد و یکسره روشن موند. مودم رو جاهای مختلف خونه گذاشتم اما افاقه ای نکرد و مدام چراغ آنتن چشمک زن بود. الان 2 دقیقه ست که روشن شده و چشمک نمیزنه.
greatpouya
07-08-2017, 12:25
سلام.
- - - Updated - - -
سلام.
از دیروز تا الان کس دیگه ای این مشکل رو داشته؟ من تهرانم سمت شهرک غرب.احتمالا جهت دکل رو عوض کردک واسه کسی که انتن دهیش کم بوده. بجای اضافه کردن small cell رو 3.5ghz ور میدارن با انتن بازی میکنن. این مشکل بارها در fdd برای بنده پیش اومده
italodance
07-08-2017, 13:52
بالاخره زنگیدند که بیان عودت رو تحویل بگیرند :n10:
arasholiver007
07-08-2017, 17:33
ممنونم
دوست عزیز گشتن لازم نیس سایت yello که نماینده ایرانسل هست 2510 رو موجود داره میتونید بخرید
Electronic-Arts
07-08-2017, 17:52
دقیقا، اگر اینطوری بمونه قابل تحمل نیست.
همراه اول هم در ۴جی همینطور strict هست؟
همراه اول رو تست نکردم حقیقتا ولی فکر کنم همین طور باشه چرا ؟ به خاطر این که من مثلا ایرانسل رو 10 باز مودم رو قطع و وصل میکنم 10 تا آی پی مختلف میده ولی همراه اول عملا با 10 بار خاموش روشن کردن مودم 3 4 تا آی پی رو فقط هی میده بهت یعنی تکراری آی پی میده و این معنی میده که احتمالا همراه اول حتی کمتر از ایرانسل آی پی داره و به احتمال زیاد اونم 3 هست ولی رایتل 2 هست که متاسفانه مفت نمیارزه
چرا ایطوری شده TD؟ اینم که شد مثل وایمکس...
Signal Strength : -100 dBm
Link Quality : 9 dB
سرعت دانلود حداکثر ۵ مگابیت (در بهترین حالت برای ۱ ساعت اینطور دیدم وگرنه خیلی وقتا به ۱ مگابیت هم نمیرسه)
قطعی بسیار زیاد، همین امروز دقت کردم ۴ ۵ بار دیدم قطع شده بعد چند دقیقه وصل شده (مودم هم همون سفید اولی هست DT) یعنی شاید روزی ۱۰ ۱۵ بار قطع میشه من حواسم نیست
یک زمانی همین اینترنت سرعت ۴۰ مگابیت میداد
پینگ هم مگه قرار نبود بهتر از FDD باشه؟ اصلا ثبات نداره در بهترین حالت از ۱۴۰ میپره ۱۹۰ یهو ، در بدترین حالت چند تا ۳۰۰-۴۰۰ میزنه و بعد پکت لاس شروع میشه...
این چه وضعشه من اگه میدونستم اینجوری میشه مرض نداشتم یک ساله ۳۰۰ گیگ بگیرم :n34:
خیلی وقته دارم، چند ماه اول پینگم ثابت ۱۲۰ بود یعنی مثلا بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ نوسان داشت فوقش
سرعت هم همیشه بین ۲۰ تا ۴۰ مگابیت بود که دیگه دیدم عالیه با کلی هزینه ۱ ساله گرفتم
یک مدتی نبودم، حالا برگشتم دیدم این شده وضعیت... :n03:
اگ مودم خوب و بهینه شده و با قابلیتهای نرم افزاری مهم و گیرندگی دوبرابر میخای شدیدا TK 2510 پیشنهاد میکنم،خودم تو بدترین شرایط سیگنال دارم ازش استفاده میکنم همیشه سرعتم بالای ۴۰مگابیته
سلام لطفاً درباره قابلیت های نرمافزار ی 2510 بیشتر توضیح بدید خودتون استفاده کردید مطمئن اید-- میشه دید هر ای پی کلا چقدر مصرف کرده؟
میشه چند ssid تنظیم کرد با محدودیت حجم + سرعت » که به کاربران مختلف داد
سلام من 2101 گرفتم اساتید میدونند چطوری میشه فهمیدمیزان ترافیک دیگران به وایفای چقدر هست
اگر تو کنسول تنظیمات ش نیست نرمافزار برای آندروید یا ویندوز معرفی میکنید
هر ای پی چقدر از حجم استفاده میکنه
کسی اطلاع نداره
اگ مودم خوب و بهینه شده و با قابلیتهای نرم افزاری مهم و گیرندگی دوبرابر میخای شدیدا TK 2510 پیشنهاد میکنم،خودم تو بدترین شرایط سیگنال دارم ازش استفاده میکنم همیشه سرعتم بالای ۴۰مگابیته
قابلیتهای نرمافزار 2510 را توضیح میدی لطفا__ چند ssid میشه معرفی کرد؟ محدودیت حجم و سرعت برای هر ssid میشه گذاشت؟
یا اینکه هر کاربر چقدر مصرف داشته!
ممنون بقیه دوستان اگر میدونند بگن
[B]اساتید یه سوال
2510 ورودی wan دارد؟
اگر 2510 ورودی وان داشته باشه میشه از مودم دیگه کابل لن زد به 2510 و فقط این کار وایرلس رو انجام بده مثل روتر
Wan کسی مطمئن باشه
mario1234
07-08-2017, 23:55
سلام دوستان،
کسی تا خالا متوجه یکی بودن سیمکارت های td lte. و lte شده اخه وقتی سیمکارت td lte و lte رو میزارم تو مودم از نظر سرعت و فرکانس و قدرت یکی هستن، خواستم بدونم همچین چیری واقعا ممکنه که. Tdlte همون lte باشه درصورتی که خود ایرانسل گفته متفاوتن از نظر فرکانس؟
greatpouya
07-08-2017, 23:58
سلام دوستان،
کسی تا خالا متوجه یکی بودن سیمکارت های td lte. و lte شده اخه وقتی سیمکارت td lte و lte رو میزارم تو مودم از نظر سرعت و فرکانس و قدرت یکی هستن، خواستم بدونم همچین چیری واقعا ممکنه که. Tdlte همون lte باشه درصورتی که خود ایرانسل گفته متفاوتن از نظر فرکانس؟نه
mobile-1199
08-08-2017, 01:29
درود
اول خواستم از مبین نت بگیرم که دیدم اکثرا پشیمون شدن و رفتن سمت ایرانسل .
بعد خواستم adsl بگیرم که تمام isp ها به جز دزد انلاین ، محدودیت داشتن در مرکز مخابراتی ما ... پارس انلاین هم کارشناسشون مطمئنا میخواست منو بپیچونه :)
دیروز از سایت yello یه مودم 2101 با بسته ۱۰۰ گیگش رو گرفتم بلکه از lte ایرانسل خلاص شم !
ولی این چند صفحه اخیر هر چی دیدم وضعیت وحشتناک دوستان بوده که واقعا نگران کنندست D:
قبل ها یادمه کسایی که td ایرانسل رو میگرفتن ، تو تاپیک میگفتن حداقل سرعتشون ۴-۵ مگا«بایته» ، ولی الان مشکل انتن دهی و ... هم مثل اینکه زیاد شده ...
انشاللّه فردا مودم به دستم رسید و فعال شد حتما پست میذارم راجع بهش.
ضمنا یه درخواستی داشتم ممنون میشم اگر عزیزی کمک کنه . حقیقتش من ۶ ساله این جا عضوم که البته طی دو سال اخیر فعالیتم رو بیشتر کردم و تگ کاربر فعال بخش اینترنت هم داده شد بهم ، ولی یک ماه که استفاده نکردم از اون حساب به طور کامل پسوردش رو فراموش کردم .
مشکل هم این جاست ایمیلی که باهاش ثبت نتم اون حساب رو انجام داده بودم ، سال هاست حتی نمیدونم چه بلایی سرش اومده و دسترسی هم بهش ندارم .
ممنون میشم اگر کمکم کنید که برای حل این موضوع ، چی کار باید کنم یا با چه شخصی باید ارتباط بگیرم .
یوزر سابقم هم اینه : mobile1199
عذر میخوام باز اگه این جا مطرح کردم و میدونم طبق قوانین ، اسپم محسوب میشه ولی چاره ای نداشتم .
arasholiver007
08-08-2017, 02:36
اگر 2510 ورودی وان داشته باشه میشه از مودم دیگه کابل لن زد به 2510 و فقط این کار وایرلس رو انجام بده مثل روتر
Wan کسی مطمئن باشه
من که متوجه نشدم
- - - Updated - - -
[Q
این هم تست ۴ صبح :n04:
واقعا چی فکر کرده ایرانسل با خودش؟ کم میکنم آخرش اینه صداشون در بیاد زیاد کنم؟ آخه اینکه از وایمکسم بدتر شد...
سوالم اینه ایا از مودم 2510 به عنوان روتر برای گسترش وایفای میشه استفاده کرد__ یعنی اینترنت از مودم دیگری تامین شود وبا کابل به 2510 انتقال پیدا کنه و به صورت بیسیم پخش بشه
ممنون
حدود 20روزه که منشکل دارم.از صبح حدود ساعت 10 نتم مشکل پیدا میکنه.با اینکه به شبکه وصل هست ولی هیچ سایتی باز نمیشه و عملا بدون اینترنت هستم.قبلا یک خط آنتن داشتم و مشکلی نداشتم.از روزی که آنتنم بیشتر شد و به سه تا چهار چراغ رسید این مشکل برام بوچود اومد.پشتیابنی هم فقط میگه صبر کنید تا کارشناساون باهاتون تماس بگیرند.بعد شکایت از طریق 195 هم یکبار تماس گرفتن و گفتن پیگیری میکنیم
greatpouya
08-08-2017, 10:12
حدود 20روزه که منشکل دارم.از صبح حدود ساعت 10 نتم مشکل پیدا میکنه.با اینکه به شبکه وصل هست ولی هیچ سایتی باز نمیشه و عملا بدون اینترنت هستم.قبلا یک خط آنتن داشتم و مشکلی نداشتم.از روزی که آنتنم بیشتر شد و به سه تا چهار چراغ رسید این مشکل برام بوچود اومد.پشتیابنی هم فقط میگه صبر کنید تا کارشناساون باهاتون تماس بگیرند.بعد شکایت از طریق 195 هم یکبار تماس گرفتن و گفتن پیگیری میکنیمدکل جدید زدن که مشکل ارتباطی داره ، برای منم این مشکل پیش اومد زنگ زدم بعد از حدود ۳ هفته دکل جدیدو کلن خاموش کردن به دکل اصلی وصل شدم با انتن کم دوباره درست شد.
mahdi_206
08-08-2017, 10:46
سوالم اینه ایا از مودم 2510 به عنوان روتر برای گسترش وایفای میشه استفاده کرد__ یعنی اینترنت از مودم دیگری تامین شود وبا کابل به 2510 انتقال پیدا کنه و به صورت بیسیم پخش بشه
ممنون
تا جایی که من میدونم هیچکدوم از مودمهای TD-LTE ایرانسل همچین قابلیتی ندارند.
arashsard
08-08-2017, 11:11
دوستان من از زمانی که گرفتم ثبات پینگم خوب بوده . با snr 8 و 4 خط آنتن . مودم خازجی zw101 . دو تا مشکل بزرگ داره ایرانسل یکی نت تایپ 3 بودن و کندی لود صفحات . کاش زودتر ایرانسل این دو مشکل روحل کنه :n35::n35:
aliprince
08-08-2017, 11:43
دوستان اطلاع دارید الان در حال حاضر از چه طریقیمیشه بدون مالک بودن، وایمکس رو تبدیل به تی دی کرد؟
و اینکه اقدام از طریق shop.irancell رو توصیه میکنید یا yello؟
greatpouya
08-08-2017, 11:44
دوستان اطلاع دارید الان در حال حاضر از چه طریقیمیشه بدون مالک بودن، وایمکس رو تبدیل به تی دی کرد؟
و اینکه اقدام از طریق shop.irancell رو توصیه میکنید یا yello؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalkفکر کنم کپی کارت ملی مالک کافیه
skynet6000
08-08-2017, 12:11
قابل توجه دوستانی که همش میگن مودمهای ایرانسل مشکل دارن! آره واقعا بعضی از مودمهای قدیمی ایرانسل مشکل داشتن مثلا مودم z6000 ولی ایرانسل بعد از فهمیدن این مشکل تا حالا 3 بار ماژول مودم های z6000 رو تغییر داده و در نمونه های جدید قدرت پردازش و انتن دهی چند برابر مدل های قبلی شده و مثلا همون مودم DT-350 و مودم ZW101 اصلا مودم های قابل قبولی نبودن و نیستن چون اولا زام هر کدومشون 31 MB بود در حالی که مودم های Z6000 رام 61MB دارن و همچنینین سی پی یو. بعضی از دوستان از قیمت مودم ها گلایه داشت در حالی که خود ایرانسل این ماژول ها رو به قیمت عمده هر دونه 50 دلار میخره که حدودا 180 هزار میشه که با سر هم بندی و سایر قطعات 250 هزار خرج ور میداره! و در ضمن دوستان ایرانسل کلی مودم GP2101 رو دستش مونده وز از آشغالترین مودمها هستن اگه یه سر بری توی دیوار میبینی از هر صد تا مودم که برا فروش گذاشتن 60 تا GP2101 گذاشتن. در ضمن مودم Z6000 با چیپ و ماژول جدید رو اگه به فریمور اورجینال شرکت چینی آپدیت کنید میتونید از تمامی امکانات مودم بدون محدودیت استفاده کنید.
mobile-1199
08-08-2017, 16:48
سلام دوباره
خب مودم و سیم کارت امروز صبح به دستم رسید و مامور ارسالشون هم کپی کارت ملی رو ازم خواست با یه فرمی که باید پر میکردمش .
خواستم ببینم برای دوستان ، فعال سازی سیم کارت توسط ایرانسل چه قدر زمان برده ؟
عاغا من این مباحث فنی رو زیاد نمیدونم.
گوشی من 4g رو ساپورت میکنه و قدرت خوبی داره. اما چند وقتیه در مشهد سرعت 4g برام خیلی اومده پایین به خدی که حتی یه دونه سایت هم باز نمیشه و حتی تلگرام هم نمیتونه وصل بشه.
مشکل چیه؟
آیا دوستان از پورت یا پراکسی خاصی در تنظیمات اتصال، استفاده میکنن؟
mobile-1199
08-08-2017, 20:12
سلام دوباره
خب مودم و سیم کارت امروز صبح به دستم رسید و مامور ارسالشون هم کپی کارت ملی رو ازم خواست با یه فرمی که باید پر میکردمش .
خواستم ببینم برای دوستان ، فعال سازی سیم کارت توسط ایرانسل چه قدر زمان برده ؟
اساتید خواهشا کلاس نذارید و یه کمکی کنید !
حالا درسته اکانت اصلیم با تگ روش از دسترسم خارج شده به خاطر فراموش کردن پسورد و ایمیل ، ولی به قول معروف نه همین لباس زیباست نشان آدمیت :n37:
sadegh777
08-08-2017, 21:03
قابل توجه دوستانی که همش میگن مودمهای ایرانسل مشکل دارن! آره واقعا بعضی از مودمهای قدیمی ایرانسل مشکل داشتن مثلا مودم z6000 ولی ایرانسل بعد از فهمیدن این مشکل تا حالا 3 بار ماژول مودم های z6000 رو تغییر داده و در نمونه های جدید قدرت پردازش و انتن دهی چند برابر مدل های قبلی شده و مثلا همون مودم DT-350 و مودم ZW101 اصلا مودم های قابل قبولی نبودن و نیستن چون اولا زام هر کدومشون 31 MB بود در حالی که مودم های Z6000 رام 61MB دارن و همچنینین سی پی یو. بعضی از دوستان از قیمت مودم ها گلایه داشت در حالی که خود ایرانسل این ماژول ها رو به قیمت عمده هر دونه 50 دلار میخره که حدودا 180 هزار میشه که با سر هم بندی و سایر قطعات 250 هزار خرج ور میداره! و در ضمن دوستان ایرانسل کلی مودم GP2101 رو دستش مونده وز از آشغالترین مودمها هستن اگه یه سر بری توی دیوار میبینی از هر صد تا مودم که برا فروش گذاشتن 60 تا GP2101 گذاشتن. در ضمن مودم Z6000 با چیپ و ماژول جدید رو اگه به فریمور اورجینال شرکت چینی آپدیت کنید میتونید از تمامی امکانات مودم بدون محدودیت استفاده کنید.لینک فریمور چینی z6000 که گفتین رو لطفاً قرار بدین، ممنون
Sent from my MI 5 using Tapatalk
اساتید خواهشا کلاس نذارید و یه کمکی کنید !
حالا درسته اکانت اصلیم با تگ روش از دسترسم خارج شده به خاطر فراموش کردن پسورد و ایمیل ، ولی به قول معروف نه همین لباس زیباست نشان آدمیت :n37:
دوست عزیز اصلا حساب و کتاب نداره
ولی معمولا یکی دو روزه تا یکی دو هفته هم دیده شده
گوشی من 4g رو ساپورت میکنه و قدرت خوبی داره. اما چند وقتیه در مشهد سرعت 4g برام خیلی اومده پایین به خدی که حتی یه دونه سایت هم باز نمیشه و حتی تلگرام هم نمیتونه وصل بشه.
مشکل چیه؟
برای تنظیمات فقط یک اکسس پوینت باشه با ای پی ان mtnirancell هیچ چیز دیگری نباشه مخصوصا پرو_کسی که توی تنظیمات بعضی گوشی ها اتومات میاد..
وی پی ا ن بزنید وضعیت وبگردی احتمالا بهتر میشه
greatpouya
08-08-2017, 23:47
TDD ۱ آنتن
ساعت خلوتی
Gamemaster
08-08-2017, 23:49
مشکل چیه؟
درسته ۴جی بشدت تقیر کرده مثل سابق نیست
اگه راهکاری یافتین اظلاع بدین
تی دی zw101
skynet6000
09-08-2017, 02:04
دوستان اینم جدیدترین فریمور مودم z6000 بسیار پایدار با امکانات زیاد.
البته سایت لینک رو غیر مجاز میدونه
در این فریمور امکان آپدیت آنلاین وجود داره یعنی هر جند وقت یک بار چک کنید خودکار آپدیت میشه و همچنین انتخاب نوع شبکه و فرکانس و قفل سیم کارت و البته یه سری ویژگی های دیگه.
dadash42
09-08-2017, 02:16
کسی تازگی تو قم با 3G تست کرده؟ من 3 ماه قبل با گوشی و hotspot سرعتم به 800kbs میرسید که از dsl منطقه مون بهتره
میخوام یه گوشی یا مودم 4G بگیرم سرعتم بهترشه dsl برای همیشه کنار بزارم
کدوم مودمهای 4G خوبن و ارزان؟ این بسته های مودم با sim ایرانسل فایدهای دارن؟
mohammadgh6
09-08-2017, 08:47
قابل توجه دوستانی که همش میگن مودمهای ایرانسل مشکل دارن! آره واقعا بعضی از مودمهای قدیمی ایرانسل مشکل داشتن مثلا مودم z6000 ولی ایرانسل بعد از فهمیدن این مشکل تا حالا 3 بار ماژول مودم های z6000 رو تغییر داده و در نمونه های جدید قدرت پردازش و انتن دهی چند برابر مدل های قبلی شده و مثلا همون مودم DT-350 و مودم ZW101 اصلا مودم های قابل قبولی نبودن و نیستن چون اولا زام هر کدومشون 31 MB بود در حالی که مودم های Z6000 رام 61MB دارن و همچنینین سی پی یو. بعضی از دوستان از قیمت مودم ها گلایه داشت در حالی که خود ایرانسل این ماژول ها رو به قیمت عمده هر دونه 50 دلار میخره که حدودا 180 هزار میشه که با سر هم بندی و سایر قطعات 250 هزار خرج ور میداره! و در ضمن دوستان ایرانسل کلی مودم GP2101 رو دستش مونده وز از آشغالترین مودمها هستن اگه یه سر بری توی دیوار میبینی از هر صد تا مودم که برا فروش گذاشتن 60 تا GP2101 گذاشتن. در ضمن مودم Z6000 با چیپ و ماژول جدید رو اگه به فریمور اورجینال شرکت چینی آپدیت کنید میتونید از تمامی امکانات مودم بدون محدودیت استفاده کنید.
دوست عزیز
مودم Z6000 با چیپ و ماژول جدید و فریمور اورجینال شرکت چینی .فریمورشو دارید زحمت بکشید.ممنون
من الان روی مودمم فریمور R15دارم ولی باقبلی فرقی نکرده حتی فضای کانفینگ مودم خیلی توهم توهم و به هم چسبیدست.
Notorious098
09-08-2017, 09:32
سلا خدمت اساتید محترم
من مودم GP 2101 رو دیروز از نمایندگی ایرانسل به طور حضوری خریدم میخواستم ولی از دیروز تا حالا چراغ سیگنال خاموش و روشن میشه (چشمک زن) و ثابت نیستش و چراغ WAN/LAN هم روشن نمیشه میخواستم بدونم مشکل ار چیه ؟ آیا سیم کارت هنوز فعال نشده ؟
mobile-1199
09-08-2017, 12:32
سلا خدمت اساتید محترم
من مودم GP 2101 رو دیروز از نمایندگی ایرانسل به طور حضوری خریدم میخواستم ولی از دیروز تا حالا چراغ سیگنال خاموش و روشن میشه (چشمک زن) و ثابت نیستش و چراغ WAN/LAN هم روشن نمیشه میخواستم بدونم مشکل ار چیه ؟ آیا سیم کارت هنوز فعال نشده ؟
درود
من هم دیروز همین مودم رو گرفتم و تا الان وضعیتش مثل شماست . سیم کارت هنوز فعال نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طی تماسی که دیشب با ایرانسل داشتم ، یکی از کارشناساشون گفت حداکثر 3 روز طول میکشه . همین 5 دقیقه پیش هم تماس گرفتم که ببینم میشه پیگیری کرد یا نه ، ولی گفتن امروز یا فردا حداکثر فعال میشه .
دوست عزیز اصلا حساب و کتاب نداره
ولی معمولا یکی دو روزه تا یکی دو هفته هم دیده شده
ممنون بابت راهنمایی .
یکی دو هفته ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا بخیر کنه ...
skynet6000
09-08-2017, 13:03
دوست عزیز من فریمور R20 رو دارم ولی سایت اجازه انتشار لینک نمیده
امیر انصاری
09-08-2017, 14:35
زنگ زدم به پشتیبانی، گفتم سرعتم از ده مگابیت بالاتر نمیره، در حالی که قبلاً از ۲۰ مگ کمتر نمیشد. میگه سرعتت طبیعیه، بیشتر کاربرا سرعتشون ۴ ۵ مگابیته. بهش گفتم اگر این سرعتو میخواستم که این همه هزینه نمیخواست. الان حجمی مخابرات دارم، سرعتش ۸ مگابیته، با قیمت خیلی پایینتر. مثلاً ۳۰۰ گیگ ۳۲۷ هزار تومن، در حالی که اینا ۲۵۶ گیگ رو ۴۹۰ تومن میدن. سیار بودنشم خیلی برام مهم نیست. تنها نقطهی قوتش سرعت آپلودشه که معمولاً از ۷ مگابیت کمتر نمیشه، در حالی که برای مخابرات حدود ۸۰۰ کیلوبیته. اگر همین وضعیت بمونه، بعیده تمدید کنم.
amirh_74
09-08-2017, 15:24
زنگ زدم به پشتیبانی، گفتم سرعتم از ده مگابیت بالاتر نمیره، در حالی که قبلاً از ۲۰ مگ کمتر نمیشد. میگه سرعتت طبیعیه، بیشتر کاربرا سرعتشون ۴ ۵ مگابیته. بهش گفتم اگر این سرعتو میخواستم که این همه هزینه نمیخواست. الان حجمی مخابرات دارم، سرعتش ۸ مگابیته، با قیمت خیلی پایینتر. مثلاً ۳۰۰ گیگ ۳۲۷ هزار تومن، در حالی که اینا ۲۵۶ گیگ رو ۴۹۰ تومن میدن. سیار بودنشم خیلی برام مهم نیست. تنها نقطهی قوتش سرعت آپلودشه که معمولاً از ۷ مگابیت کمتر نمیشه، در حالی که برای مخابرات حدود ۸۰۰ کیلوبیته. اگر همین وضعیت بمونه، بعیده تمدید کنم.
چه جالب! منم TD دارم سرعت دانلودم با IDM حداکثر به 4 ونیم تا 5مگ در ثانیه میرسه... آپلودمم سرعتش حدود 1 مگ در ثانیهاس و خیلی کمه.
واسه شما خیلی خوبه اینجوری که میگین... مودمتون چیه؟
امیر انصاری
09-08-2017, 15:29
چه جالب! منم TD دارم سرعت دانلودم با IDM زیاده زیاد دانلودم میرسه 4 ونیم 5مگ در ثانیه ... و آپلودشم خیلی کمه سرعتش حدود 1 مگ در ثانیه
ماله شما خیلی خوبه اینجوری که میگین مودمتون چیه؟
TK2510
amirh_74
09-08-2017, 15:35
TK2510
برای من همین مودم B5142 هستش که توی طرح تعویض با وایمکس گرفتم.. بعد اینستاگرام اینا رو زود باز میکنه ؟؟ واسه من دوسه هفته اول خیلی سریع باز میشد اما الان حتما با فیلترشکن باید برم که سرعتش خوب باشه .. به ایرانسلم گفتم گفت این جور برنامه ها به ما ربطی نداره فقط اگر مرورگر سرعتتون پایینه بگین
امیر انصاری
09-08-2017, 15:37
برای من همین مودم B5142 هستش که توی طرح تعویض با وایمکس گرفتم.. بعد اینستاگرام اینا رو زود باز میکنه ؟؟ واسه من دوسه هفته اول خیلی سریع باز میشد اما الان حتما با فیلترشکن باید برم که سرعتش خوب باشه .. به ایرانسلم گفتم گفت این جور برنامه ها به ما ربطی نداره فقط اگر مرورگر سرعتتون پایینه بگین
برای من هیچ مشکلی نداره جز همین که گفتم: سرعت از حدود ۱۰ ۱۱ مگابیت بیشتر نمیشه، حتی در ساعات خلوت، در حالی که قبلاً ۳۰ ۴۰ مگابیت خیلی عادی بود و از ۲۰ مگابیت پایین نمیومد.
amirh_74
09-08-2017, 15:40
برای من هیچ مشکلی نداره جز همین که گفتم: سرعت از حدود ۱۰ ۱۱ مگابیت بیشتر نمیشه، حتی در ساعات خلوت، در حالی که قبلاً ۳۰ ۴۰ مگابیت خیلی عادی بود و از ۲۰ مگابیت پایین نمیومد.
یعنی به خاطر منطقتون هست که سرعتتون بیشتره از من؟ یا اینکه مودم ربط داره ؟ این سرعتی که میگین دانلود با IDM هست؟ یا با اسپید تست گرفتین اینو؟
امیر انصاری
09-08-2017, 15:42
یعنی به خاطر منطقتون هست که سرعتتون بیشتره از من؟ یا اینکه مودم ربط داره ؟ این سرعتی که میگین دانلود با IDM هست؟ یا با اسپید تست گرفتین اینو؟
نمیدونم والا، شاید سیگنال شما ضعیفتره.
با IDM نهایتاً سرعتم به حدود ۱۸۰۰ کیلوبایت میرسه که میشه حدود ۱۵ مگابیت.
amirh_74
09-08-2017, 15:59
نمیدونم والا، شاید سیگنال شما ضعیفتره.
با IDM نهایتاً سرعتم به حدود ۱۸۰۰ کیلوبایت میرسه که میشه حدود ۱۵ مگابیت.
اشتباه نمیکنین؟؟ 1800 کیلوبایت میشه 1مگ و 800 کیلوبایتا
mobile-1199
09-08-2017, 16:10
خب سیم کارت td lte من همین چند دقیقه پیش فعال شد .
سرعت حدود 2 مگابایت روی 3 انتن کامل دارم میگیرم که مناسبه ، ولی اون طور که انتظار داشتم نیست . حالا یکم مکانش رو عوض میکنم تغییری کرد همین جا میگم .
امیر انصاری
09-08-2017, 16:14
اشتباه نمیکنین؟؟ 1800 کیلوبایت میشه 1مگ و 800 کیلوبایتا
نه، سرعت برحسب کیلوبایت یا مگابایت باید ضربدر ۸ بشه تا برحسب کیلوبیت یا مگابیت به دست بیاد، مثلاً سرعت ۵ مگابایت معادل ۴۰ مگابیته. حرف شمام درسته، میشه ۱ مگ و ۸۰۰ کیلوبایت، اما ۱ مگابایت و ۸۰۰ کیلوبایت، نه ۱ مگابیت.
amirh_74
09-08-2017, 17:18
نه، سرعت برحسب کیلوبایت یا مگابایت باید ضربدر ۸ بشه تا برحسب کیلوبیت یا مگابیت به دست بیاد، مثلاً سرعت ۵ مگابایت معادل ۴۰ مگابیته. حرف شمام درسته، میشه ۱ مگ و ۸۰۰ کیلوبایت، اما ۱ مگابایت و ۸۰۰ کیلوبایت، نه ۱ مگابیت.
آهان شما داری میگی سرعتت 15 مگابیته ... همون پس سرعت من خیلی بیشتره
واسه من 5 مگا بایت در ثانیه اس یعنی 40 مگابیتی که شما میگی... و اینکه حتما شما به اونا گفتی اینجوری فکرکردن داری بایتو میگی ... چون معمولاً همه جا بایت استفاده میکنن و کسی به بیت توجه نداره... پس اینطوریه سرعتتون کمه چون من 5 مگه و شما 1 مگ و خورده ای
امیر انصاری
09-08-2017, 17:24
[QUOTE=امیر انصاری;8990553]نه، سرعت برحسب کیلوبایت یا مگابایت باید ضربدر ۸ بشه تا برحسب کیلوبیت یا مگابیت به دست بیاد، مثلاً سرعت ۵ مگابایت معادل ۴۰ مگابیته. حرف شمام درسته، میشه ۱ مگ و ۸۰۰ کیلوبایت، اما ۱ مگابایت و ۸۰۰ کیلوبایت، نه ۱ مگابیت.[/QUOTE
آهان شما داری میگی سرعتت 15 مگابیته ... همون پس سرعت من خیلی بیشتره
واسه من 5 مگا بایت در ثانیه اس یعنی 40 مگابیتی که شما میگی... و اینکه حتما شما به اونا گفتی اینجوری فکرکردن داری بایتو میگی ... چون معمولاً همه جا بایت استفاده میکنن و کسی به بیت توجه نداره... پس اینطوریه سرعتتون کمه چون من 5 مگه و شما 1 مگ و خورده ای
سرعتم ۱۰ مگابایت (۸۰ مگابیت) بود که دیگه غمی نداشتم
amirh_74
09-08-2017, 17:25
[QUOTE=amirh_74;8990566]
سرعتم ۱۰ مگابایت (۸۰ مگابیت) بود که دیگه غمی نداشتم
پس 5 مگابایت در ثانیه طبیعیه که تی دی داره دیگه
امیر انصاری
09-08-2017, 17:26
[QUOTE=امیر انصاری;8990569]
پس 5 مگابایت در ثانیه طبیعیه که تی دی داره دیگه
آره، به نظر من ۵ مگابایت عالیه، امیدوارم به سرنوشت من دچار نشی.
mobile-1199
09-08-2017, 17:34
خب بعد از گذشت 1 ساعت ، سرعتم رسید به 300-400 کیلوبایت با سرورهای داخلی ...
سایت های خارجی هم که کلا بالا نمیاد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید ، این رنج ای پی 112 تا 117 هم باز مثل 4g تاثیر گذاره تو سرعت دانلود ؟
پ.ن : قضیه این ترافیک ملی تو my irancell چیه ؟! مدتی روی سیم عادیم هم میدیدم ولی هنوز قضیش رو نمیدونم ! و سایت هایی که شاملش میشن چیا هستن ؟
amirh_74
09-08-2017, 18:21
خب بعد از گذشت 1 ساعت ، سرعتم رسید به 300-400 کیلوبایت با سرورهای داخلی ...
سایت های خارجی هم که کلا بالا نمیاد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید ، این رنج ای پی 112 تا 117 هم باز مثل 4g تاثیر گذاره تو سرعت دانلود ؟
پ.ن : قضیه این ترافیک ملی تو my irancell چیه ؟! مدتی روی سیم عادیم هم میدیدم ولی هنوز قضیش رو نمیدونم ! و سایت هایی که شاملش میشن چیا هستن ؟
خیلی پایینِ سرعتتون... ترافیک ملی شامل یک سری سایت هایی میشه که اگر داخل اونها برین حجمتون نصف حجم اصلی مصرف میشه ... معروف ترینشون هم آپارات و ورزش 3 و سایت بانکها و خبرگزاریها هستند.. میتونین لیست کامل سایت های منتخب رو در لینک زیر ببینین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A8
mobile-1199
09-08-2017, 18:36
خیلی پایینِ سرعتتون... ترافیک ملی شامل یک سری سایت هایی میشه که اگر داخل اونها برین حجمتون نصف حجم اصلی مصرف میشه ... معروف ترینشون هم آپارات و ورزش 3 و سایت بانکها و خبرگزاریها هستند.. میتونین لیست کامل سایت های منتخب رو در لینک زیر ببینین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A8
یعنی بر فرض اگر من 100 گیگ حجم داشته باشم و از سایتی مثل شاتل لند 60 گیگ دانلود کنم ، از ترافیک کل من 30 گیگ کم میشه ؟
amirh_74
09-08-2017, 20:36
یعنی بر فرض اگر من 100 گیگ حجم داشته باشم و از سایتی مثل شاتل لند 60 گیگ دانلود کنم ، از ترافیک کل من 30 گیگ کم میشه ؟
این سایت شاتل لند اگر جزو منتخبهای ایرانسل باشه اره همینطوره که میگین
mobile-1199
09-08-2017, 21:42
این سایت شاتل لند اگر جزو منتخبهای ایرانسل باشه اره همینطوره که میگین
خوشبختانه بین سایت هایی که برای دانلود میشناسم ، شاتل لند تو لیست بود که بازم جای شکرش باقیه !
فعلا که سرعت در ساعات مختلف خیلی تفاوت داره که احتمالا به خاطر تراکم جمعیت منطقه ما هست . از 300 کیلوبایت تا 3 مگابایت بر ثانیه امروز گرفتم من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اخرین فریمور برای TK 2510 چه ورژنیه از کجا دانلود کنم
دوستان ایرانسل طرح جدید با قیمت مودم و یه بسته اینترنت مناسب جدیدا گذاشته؟ فعلا میخوام برای تست بگیرم اگر خوب بود حجم بالا تمدید کنم...
amir9000amir
10-08-2017, 07:29
منم اکثرشو امتحان کردم 2101 ازهمه بهتر جواب داده
ولی اگه میخوای 2510 بخری برو سایت یلو اونجا هست --------- ---------
2510 هم امتحان کردید ؟ یعنی میگید 2101 بهتره ؟؟؟؟؟
دوستان ایرانسل طرح جدید با قیمت مودم و یه بسته اینترنت مناسب جدیدا گذاشته؟ فعلا میخوام برای تست بگیرم اگر خوب بود حجم بالا تمدید کنم...
منم ایرانسلی شدم ... مودم 2510 گرفتم رسید تستش رو میزارم ... به امید رهایی از پارس آنلاین
greatpouya
10-08-2017, 11:11
دوستان TD ایرانسلی، مخصوصا جناب آرش که مشکل دیر لود شدن صفحات وبسایت داشتن، بنده با تغییر DNS ها در بخش LAN مودم احساس میکنم مشکل برطرف شده.
شما نیز امتحان فرمایید شاید موثر واقع شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mojtaba318
10-08-2017, 11:36
2510 هم امتحان کردید ؟ یعنی میگید 2101 بهتره ؟؟؟؟؟
اره 2101 قطع وصلیش خیلی کمتره در حد نداره ینی
ولی باز مناطق فرق میکنن شاید اونجایی که باشین 2510 بهتر جواب میده ولی حتما یه چیزی داش که ایرانسل یه ماه بعد رونماییش 2510 روناموجودش کرد
dadash42
10-08-2017, 12:00
قیمت 2510 از ایرانسل خیلی مناسبه. سایتی با مشخصات دقیقی هست؟ سایت ایرانسل چیزیی ننوشته
مثل اینکه محدوده فرکانس داره، با همه کارتهای 3G، 4G ، LTE کار میکنه؟
arashsard
10-08-2017, 12:05
دوستان TD ایرانسلی، مخصوصا جناب آرش که مشکل دیر لود شدن صفحات وبسایت داشتن، بنده با تغییر DNS ها در بخش LAN مودم احساس میکنم مشکل برطرف شده.
شما نیز امتحان فرمایید شاید موثر واقع شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . تستی میکنم . نتیجه رو اعلام میکنم :n16:
عذر میخوام این ست کردن دی ان اس روی خود مودم ایرانسلتونه دیگه درسته ؟ متاسفانه من پنل مودممو چک کردم توو قسمت lan setting گزینه ست کردن dns نداشت . مودم zw101
امیر انصاری
10-08-2017, 12:06
اره 2101 قطع وصلیش خیلی کمتره در حد نداره ینی
ولی باز مناطق فرق میکنن شاید اونجایی که باشین 2510 بهتر جواب میده ولی حتما یه چیزی داش که ایرانسل یه ماه بعد رونماییش 2510 روناموجودش کرد
ناموجودش کرد یعنی چی؟ فروش رفته تموم شده دیگه. یعنی هر چیزی زود تموم شه از نظر شما بده؟ من این مودمو دارم و اتفاقاً اصلاً قطعی نداره.
greatpouya
10-08-2017, 12:50
ممنون . تستی میکنم . نتیجه رو اعلام میکنم :n16:
عذر میخوام این ست کردن دی ان اس روی خود مودم ایرانسلتونه دیگه درسته ؟ متاسفانه من پنل مودممو چک کردم توو قسمت lan setting گزینه ست کردن dns نداشت . مودم zw101اره تو خود مودم ایرانسل. اگه مودم اضافه داری لن کن به این و از اون dns عوض کن.
arashsard
10-08-2017, 13:30
اره تو خود مودم ایرانسل. اگه مودم اضافه داری لن کن به این و از اون dns عوض کن.
lمتاسفانه نه مودم ایرانسل نه روتر دی لینک هیچ کدوم همچین امکانی نداشت:n03:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
greatpouya
10-08-2017, 13:33
lمتاسفانه نه مودم ایرانسل نه روتر دی لینک هیچ کدوم همچین امکانی نداشت:n03:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توی مودم dlink سمت چپ جدول تو بخش dns یا dns proxy
bagherijan
10-08-2017, 13:51
اگر تو گوگل بزنید best dns لیست بهترین دی ان اس ها رو بهتون میده :n33: البته 8888 و 8844 خیلی استفاده شده پیشنهاد میکنم بقیه رو تست کنید
arashsard
10-08-2017, 14:35
توی مودم dlink سمت چپ جدول تو بخش dns یا dns proxy
آقا پویا الان ست کردم . توی شبکه پلی استیشن به مراتب سرعت بهتر شد . قبلا پروفایلا رو دیر باز میکرد اما الان سریعتر شد . تلگرامم بهتر باز کرد . اما هنوز بعضی سایتا مثل همین پی سی وورلد هنوز کنده . البته پی سی ورلد سایت سنگینیه کلا لودش زمان بر هست . در کل به مراتب بهتر شد . فقط یک نکته . مودم من فقط اجازه آیپی اول و دوم رو داد ، سومی رو نتونستم وارد کنم
greatpouya
10-08-2017, 14:44
آقا پویا الان ست کردم . توی شبکه پلی استیشن به مراتب سرعت بهتر شد . قبلا پروفایلا رو دیر باز میکرد اما الان سریعتر شد . تلگرامم بهتر باز کرد . اما هنوز بعضی سایتا مثل همین پی سی وورلد هنوز کنده . البته پی سی ورلد سایت سنگینیه کلا لودش زمان بر هست . در کل به مراتب بهتر شد . فقط یک نکته . مودم من فقط اجازه آیپی اول و دوم رو داد ، سومی رو نتونستم وارد کنمنیازی به سومی نیست. الحمدلله که بهتر شد. فقط میتونی با تعویض جای آیپی اول و دوم که وارد کردی ببینی تو کدوم حالت سرعت بهتره.
سلام دوستان سایت یلو هنوز هم تعویض مودم انجام میده صفحه اش که روی سایتش موجود هست هنوز
مودم قبلی خودم رو تعویض کردم الان میخوام برای یکی از فامیل ها رو عوض کنم
هم سایت ایرانسل و هم سایت بلو خطا داد که شناسه و مک مطابقت ندارند
خیلی وقته این وایمکس شارژ نشده به خاطر همین باید باشه
مودم خودم هم این مشکل رو داشت ولی یلو عوض کرد برام
الان هم این کار رو انجام میده؟
خب منم بالاخره بعد از ۴۵ روز (!!!) مودم به دستم رسید. مدل ۲۱۰۱ رو سفارش دادم که بهخاطر کارشکنیِ پست و پیگیری بسیار کندِ ایرانسل باعث شد انقدر دیر بهدستم برسه. به همه پیشنهاد میکنم اگه میخوان تهیه کنن حتما برن حضوری بگیرن و بیان. من فکر کردم یکی دو روزه با پست میرسه که انقدر زیاد طول کشید.
بالاخره امروز گرفتم و راهاندازیش کردم (که البته چیز خاصی هم نبود) باید بگم که واقعا سرعتش خیلی عالیه. تا الانم که توی این ۷-۸ ساعت نه کندی داشته نه قطعی. هر ۳ تا چراغ آنتن مودم هم روشن هستن. من عظیمیهی کرج هستم و خب نسبت به تهران یکم شاید آنتندهی ضعیفتر باشه، ولی بههرحال سرعت حدود ۳۰ مگابیت بر ثانیه هست و از اونور پینگ با فرانکفورت هم ۱۰۸ هست که رقم خوبیه. من ۵۱۲ مخابرات داشتم و توی بازی کردن مخصوصا مثلا قسمت مالتیپلیرِ آنچارتد ۴ حتی یک دست هم از سال پیش تا حالا نتونسته بودم بازی کنم ولی الان به راحتی دارم بازی میکنم و کوچکترین مشکلی وجود نداره.
استریم ویدیوهای فولاچدی هم بهخوبی و روونی انجام میشه و بازم مشکلی نیست. توی بازکردن تلگرام، اینستاگرام و صفحات اینترنتی هم فعلا که هیچ چیز خاصی ندیدم و خیلی سریع صفحات باز میشن.
اگه این سرعت و کیفیت با همین وضعیت پایدار بمونه که واقعا سرویسِ فوقالعادهای هست. حالا باید ببینیم در ادامه وضعیتش چطوریه. فعلا که راضیَم واقعاً.
شاتل لند دیگه سرعت های بالای قبل رو نداره،، یکی به خاطر طرح های شاتل برای مشترکین و یکی هم به خاطر اومدن توی لیست نیم بها
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
dadash42
11-08-2017, 09:25
میشه از sim کارتهای 4G عادی هم تو TD2510 استفاده کرد؟ و از تمام ارتباطات 4G و 3G مثل مودم عادی؟ یا فقط مخصوص به sim TDLTE ؟
ضمنا ساخت کدوم شرکته، Huawei TPLink ?
میشه از sim کارتهای 4G عادی هم تو TD2510 استفاده کرد؟ و از تمام ارتباطات 4G و 3G مثل مودم عادی؟ یا فقط مخصوص به sim TDLTE ؟
ضمنا ساخت کدوم شرکته، Huawei TPLink ?می تونید سیم 4 جی بندازید کار می کنه اما به همون شبکه فرکانس 3500 وصل میشه،، این مودمهای تی دی فرکانس تری جی و 4 جی رو ساپرت نمی کنند
امیر انصاری
11-08-2017, 10:06
ضمنا ساخت کدوم شرکته، Huawei TPLink ?
نه هوآوی نه تیپیلینک، ساخت GEMTEK، بقیهی سؤال رو که دوست عزیزمون جواب داد.
mobile-1199
11-08-2017, 11:53
می تونید سیم 4 جی بندازید کار می کنه اما به همون شبکه فرکانس 3500 وصل میشه،، این مودمهای تی دی فرکانس تری جی و 4 جی رو ساپرت نمی کنند
یعنی دارید میگید که سیم کارت های 4g سابق ، با سیم های td lte عملا فرقی ندارن ؟ و هر دو توانایی وصل شدن به فرکانس 3500 رو دارن ؟
به لحاظ سرعت هم هر دو یکسانند روی این شبکه ؟
Le0nard0
11-08-2017, 12:04
یک مودم lte چنده ؟
قیمت مودم های TD-LTE ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودمهای-اینترنت-پرسرعت#TD-LTE)
greatpouya
11-08-2017, 13:24
دوستان میدونستید یکی از عجایب هفتگانه هست که قیمت TDD(اینترنت ثابت) ایرانسل از قیمت FDD (همراه) بیشتره!!!!
همه جا TDD برای اپراتور ارزون تر درمیاد...
یه سری محدودیت ها مثل سرعت و پوشش داره و کاربران بیشتری هم میتونن وصل شن بهش، و قیمتشم باید پایینتر باشه، وگرنه چه دلیلی داره کاربران خودشونو محدود کنن در حالی که میتونن از FDD(همراه) با پوشش بیشتر اونم در حال حرکت!!! لذت ببرن؟
Le0nard0
11-08-2017, 14:20
دوستان میدونستید یکی از عجایب هفتگانه هست که قیمت TDD(اینترنت ثابت) ایرانسل از قیمت FDD (همراه) بیشتره!!!!
همه جا TDD برای اپراتور ارزون تر درمیاد...
یه سری محدودیت ها مثل سرعت و پوشش داره و کاربران بیشتری هم میتونن وصل شن بهش، و قیمتشم باید پایینتر باشه، وگرنه چه دلیلی داره کاربران خودشونو محدود کنن در حالی که میتونن از FDD(همراه) با پوشش بیشتر اونم در حال حرکت!!! لذت ببرن؟
بسته 1024 گیگ سالانه TD-LTE گیگی 1000 تومن میشه بسته 100 گیگ FD-LTE هم که پرحجم ترین بسته این سرویسه گیگی 1900 میشه. چطور حساب کردی که میگی TD-LTE گرونتره.
greatpouya
11-08-2017, 14:23
بسته 1024 گیگ سالانه TD-LTE گیگی 1000 تومن میشه بسته 100 گیگ FD-LTE هم که پرحجم ترین بسته این سرویسه گیگی 1900 میشه. چطور حساب کردی که میگی TD-LTE گرونتره.4 گیگ ماهیانه که جایگزین ADSL
و بسته های دیگر، چون همه سالانه نمیگیرن که اونم این همه گیگ.
Le0nard0
11-08-2017, 14:31
4 گیگ ماهیانه که جایگزین ADSL
و بسته های دیگر، چون همه سالانه نمیگیرن که اونم این همه گیگ.
کسی که 4 گیگ ماهانه مصرف داره همون ADSL بمونه بهتره . همین 4 گیگ ماهانه که گفتی قیمتش برای مشترکین اعتباری 16500 هست TD-LTE هم 16 تومنه.
شاید یکی دو تا بسته قیمتای TD-LTE یک دو هزار تومن نسبت به بسته مشابه FD-LTE بیشتر باشه ولی قاعده کلی نیست اختلافش هم زیاد نیست همون چندتا بسته.
amirh_74
11-08-2017, 16:10
خوشبختانه بین سایت هایی که برای دانلود میشناسم ، شاتل لند تو لیست بود که بازم جای شکرش باقیه !
فعلا که سرعت در ساعات مختلف خیلی تفاوت داره که احتمالا به خاطر تراکم جمعیت منطقه ما هست . از 300 کیلوبایت تا 3 مگابایت بر ثانیه امروز گرفتم من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بستگی به سایت هایی که ازش دانلود میکنیدم داره ها ... بعضی سایتا من زیاد زیاد 600 کیلوبایت دانلودمه .. ولی بعضی سایت هایی که فیلم میگیرم سرعتم تا 5 مگابایت بر ثانیه میره.
mobile-1199
11-08-2017, 17:35
البته بستگی به سایت هایی که ازش دانلود میکنیدم داره ها ... بعضی سایتا من زیاد زیاد 600 کیلوبایت دانلودمه .. ولی بعضی سایت هایی که فیلم میگیرم سرعتم تا 5 مگابایت بر ثانیه میره.
ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز ، ولی این دیگه چیزی نیست که ندونم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : رفقا اکانتم جدیده به خاطر فراموش کردن پسورد حساب قبلی و نداشتن ایمیلش ! و گرنه با 80 تا پست تگ کاربر فعال بخش 3g/4g رو داشتم !!! عین اماتورا رفتار نکنید خواهشا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
greatpouya
11-08-2017, 18:10
کسی که 4 گیگ ماهانه مصرف داره همون ADSL بمونه بهتره . همین 4 گیگ ماهانه که گفتی قیمتش برای مشترکین اعتباری 16500 هست TD-LTE هم 16 تومنه.
شاید یکی دو تا بسته قیمتای TD-LTE یک دو هزار تومن نسبت به بسته مشابه FD-LTE بیشتر باشه ولی قاعده کلی نیست اختلافش هم زیاد نیست همون چندتا بسته.اره، ولی برای سیمکارت های دائمی قبول ندارم، پس اگر کسی سیمکارت دائمی داره بجای TDD براش همون همراه به صرفه تره.
۷ گیگ ۲۰FDD تومن
و ۸ گیگ TDD ۲۸ تومن.
قطعا افراد معمولی تفاوت قائل میشن بین این ۲ قیمت.
یا مثلا ۳۲ گیگ TDD ۸۰ تومنه
و ۳۰ گیگ FDD اونم ۲ ماهه ۶۰ تومنه
یا مثلا ۶۴ گیگ TDD در میاد ۱۵۰ تومن(البته مالیات احتساب نکردم)
و ۷۲ گیگ FDD هم همون قیمت در میاد!!!
یعنی دارید میگید که سیم کارت های 4g سابق ، با سیم های td lte عملا فرقی ندارن ؟ و هر دو توانایی وصل شدن به فرکانس 3500 رو دارن ؟
به لحاظ سرعت هم هر دو یکسانند روی این شبکه ؟به لحاظ سرعت من تفاوتی ندیدم
اگر مودم تی دی دارید یه سیم کارت یوسیم بندازید توش با همون بسته مربوط به خود یوسیم به باند 42 وصل میشه
با هم یکی نیستند و تفاوت هایی دارند مثلا شما با سیم تی دی نمی تونید به نسل دو و سه وصل شید اما با مودم توی حالت فقط 4 جی می تونید به نسل چهار هم وصل بشید
amirh_74
11-08-2017, 20:51
ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز ، ولی این دیگه چیزی نیست که ندونم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : رفقا اکانتم جدیده به خاطر فراموش کردن پسورد حساب قبلی و نداشتن ایمیلش ! و گرنه با 80 تا پست تگ کاربر فعال بخش 3g/4g رو داشتم !!! عین اماتورا رفتار نکنید خواهشا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آقا قصدِ بی احترامی نداشتم... بله درجریان اکانتتون هستم :n08:
aaligoli
11-08-2017, 21:42
داستانش طولانیه.
اما من 9 ساله از ایرانسل 9 سیم کارت دارم.
و به این نتیجه رسیدم :
ایرانسل = کلاهبردار محض ...
greatpouya
11-08-2017, 21:56
داستانش طولانیه.
و به این نتیجه رسیدم :
ایرانسل = کلاهبردار محض ...ممکنه کم کاری کنه و بی مسئولیت باشه نسبت به پوشش و ...
ولی من در این ۱۲ سالی که ایرانسل دائمی دارم، موردی واسه تقلب و کلاه برداریو این حرفا ازش ندیدم.
greatpouya
12-08-2017, 00:49
دوستان گرامی، کسی اطلاع داره میشه اینترنت ۲ تا مودم رو باهم قاطی کرد و مثلا سرعت ۲برابر بشه؟ مثلا ۲تا مودم cat4.؟
دوستان گرامی، کسی اطلاع داره میشه اینترنت ۲ تا مودم رو باهم قاطی کرد و مثلا سرعت ۲برابر بشه؟ مثلا ۲تا مودم cat4.؟
یدونه لود بالانسر لازم داری
قیمتشم از ۱۴۰ به بالا
نیاز به چیزی نداری دوست عزیز از اینها استفاده کن
speedify.com
connectify.me
greatpouya
12-08-2017, 01:33
از هردو بی نهایت ممنونم.
داستانش طولانیه.
و به این نتیجه رسیدم :
ایرانسل = کلاهبردار محض ...
:n02::n02::n02::n02::n02::n16:
با سلام به دوستان. یه مودم وایمکس بدون مصرف ایرانسل دارم. می خوام توی طرح نعویض با یه مودم TD LTE عوضش کنم. نتیجه رو بهتون خبر میدم
ahwazp30
12-08-2017, 10:09
با سلام به دوستان. یه مودم وایمکس بدون مصرف ایرانسل دارم. می خوام توی طرح نعویض با یه مودم TD LTE عوضش کنم. نتیجه رو بهتون خبر میدم
بهتره اول تست کنی ببینی انتن میده td یا نه چون تعویض بخوای بکنی فقط هزینه مودم رایگانه و هزینه بسته همراه مودم رو که حدودا پنجاه تومن هست رو باید بپردازی و اجباری هم هست.
ممنون از پیشنهادتون. قبلاً یه DT350 گرفته بودم البته با قیمت 149 تومن. یکی از دوستان هم Z6000 داره که اون رو هم تست کرده بودم. تا حالا DT 350 آنتن دهی بهتری داشت ولی قطع و صلیش به نظرم از Z6000 بیشتره. این اومد نتیجه رو بهتون میگم.
shaw2360
12-08-2017, 11:32
دوستان کسی فرم ور / سافت ور جدید برای ZW101 سراع نداره؟ الان اینه روی مودم:
Software
MH-27304-2.0.3-R6-MTN
Firmware
4.2.2.0-27304
یک ماه قطع و وصلی بشدت زیاد شده مخصوصا وقتی برای دانلود میری و در آن واحد یک یوزر دیگه هم میخواد مثلا یه فیلم ببینه. مودم اتومات ریست میشه و بعد ۱۰ ثانیه دوباره وصل میشه به شبکه.
این مشکل از مودمه یا کابل یا شبکه؟:n41::n41::n36::n36:
Sent from my SM-G950F using Tapatalkمعمولاً این کار باعث نمیشه سرعتتون دوبرابر بشه،، همون سرعتی که با یک سیم داشتید بین دو سیم تقسیم میشه
قبلا اینو تست کردم
amirh_74
12-08-2017, 14:30
سلام دوستان ... من توی طرح تعویض با وایمکس مودم TD b5142گرفتم
تا یکی دوماه پیش سرعت اینستاگرام خوب بود اما چندهفته اس عکسا و ویدیوها دیرتر لود میشن یا تیک میزنن
ولی فیلترشکن که روشن میکنم سرعتش مثل اول خوب میشه
به نظرتون کاری میشه کرد؟؟؟ مثلا تغییر DNS یا چیز دیگهای؟؟
با چت آنلاین ایرانسل صحبت کردم گفت به ما ربطی نداره اینستاگرام و فقط اگر سرعت لود صفحات در مرورگر بده اطلاع بدین:n03:
MITAJOON
12-08-2017, 14:51
احتمالا جهت دکل رو عوض کردک واسه کسی که انتن دهیش کم بوده. بجای اضافه کردن small cell رو 3.5ghz ور میدارن با انتن بازی میکنن. این مشکل بارها در fdd برای بنده پیش اومده
بخدا انصاف نیست. 6 روزی میشه نت من قطعه. مودم فقط داره چشمک میزنه. 2 بار تماس گرفتم قرار شده از پشتیبانی باهام تماس بگیرن ببینن مشکل از چیه. مودم خرابه یا چی.
هیچ خبری هم نیست و کسی زنگ نزده.
اگر به قول فرمایش شما آنتن رو چرخوندن یه ور دیگه یعنی اصلا ارزش نداره فعلا کسی بیاد سراغ TD-LTE چون زیرساخت ندارن و فقط با حداقل امکانات دارن بازی میدن مردمو.
حیف یه ماه از شارژم میپره. اینا عمرا حالا حالا ها بخوان کاری برای من بکنن.
این مودم هم مثل وایمکس میره تو بایگانی تا دوباره دچار حماقت بشم و این رو با طرح جدیدترشون در آینده تعویض کنم. بازم شرف رایتل. مثل مرد داره کار میکنه.
اگر نظر بنده برای کسی مهم باشه خیلی به این تکنولوژی TD-LTE ایرانسل، حداقل در حوالی منطقه فرحزاد-ارغوان توجه نکنید.
amirh_74
12-08-2017, 15:09
بخدا انصاف نیست. 6 روزی میشه نت من قطعه. مودم فقط داره چشمک میزنه. 2 بار تماس گرفتم قرار شده از پشتیبانی باهام تماس بگیرن ببینن مشکل از چیه. مودم خرابه یا چی.
هیچ خبری هم نیست و کسی زنگ نزده.
اگر به قول فرمایش شما آنتن رو چرخوندن یه ور دیگه یعنی اصلا ارزش نداره فعلا کسی بیاد سراغ TD-LTE چون زیرساخت ندارن و فقط با حداقل امکانات دارن بازی میدن مردمو.
حیف یه ماه از شارژم میپره. اینا عمرا حالا حالا ها بخوان کاری برای من بکنن.
این مودم هم مثل وایمکس میره تو بایگانی تا دوباره دچار حماقت بشم و این رو با طرح جدیدترشون در آینده تعویض کنم. بازم شرف رایتل. مثل مرد داره کار میکنه.
اگر نظر بنده برای کسی مهم باشه خیلی به این تکنولوژی TD-LTE ایرانسل، حداقل در حوالی منطقه فرحزاد-ارغوان توجه نکنید.
دوست عزیز احتمالا سیم کارتتون غیرفعال شده .. چون برای منم همینطوری شد و گفتن مدارکت ناقصه .. شما سیم کارت فورجی معمولی بنداز تو مودم ببین چی میشه... و اینکه برو داخل برنامه ایرانسل من قسمت پرونده ببین سیم کارت مودمتو نوشته فعال یا تعلیق..
mobile-1199
12-08-2017, 15:34
درود
دو تا نرم افزار معروف برای این کار وجود داره به نام های speedify و connectify dispatch .
اولی طبق تجربه ای که مدت ها پیش داشتم ، به صورت وــــی پی ان هم عمل میکنه که باعث میشه سرعتتون در اکثر اوقات بیاد پایین تر !
دومی ، واقعا نرم افزار فوق العادیه و میتونه چند تا کانکشن مختلف رو راحت با هم دیگه ادغام کنه ، ولی خب باگ هایی هم داره . مثلا وسط دانلود ممکنه استفاده از اینترنت یکی از کانکشن هاتون رو کنار بذاره و از دیگری فقط استفاده کنه (که در صورت به وجود اومدن این مشکل ، برای حلش کافیه یه بار برنامه رو ریستارت کنید ) .
البته اینم بگم که نسخه های جدید connectify dispatch که در سایت های وطنی هم قرار داره ، کرک هاشون به درستی کار نمیکنه و یا برنامه برای اکتیو شدن ، نیاز به اینترنت داره که عملا کار رو غیر ممکن میکنه . به خاطر همین ، باید از نسخه های قدیمی ترش مثل ورژن 5 استفاده کنید که ممکنه روی ویندوز های 8.1 و 10 به درستی کار نکنه ولی روی 7 مشکلی نداره .
ضمنا ، در صورت ترکیب دو تا اینترنت td lte هم احتمال بسیار زیاد نتیجه ای که میخواید رو نمیگیرید ! چون سرعتتون تقسیم میشه توسط دکل و عملا میشه همون سرعت اولیه ! در نتیجه ، باید از دو تا شبکه متفاوت استفاده کنید مثل 3g با td lte ، یا td lte دو تا اپراتور مختلف ! (در مورد ترکیب 4g و td lte ایرانسل هم ، احتمال زیاد به خاطر جدا بودن فرکانسشون تقسیم سرعت صورت نمیگیره ! ولی چون تست نکردم ، نظر قطعی نمیتونم بدم ...)
یا علی :n16:
MITAJOON
12-08-2017, 15:37
دوست عزیز احتمالا سیم کارتتون غیرفعال شده .. چون برای منم همینطوری شد و گفتن مدارکت ناقصه .. شما سیم کارت فورجی معمولی بنداز تو مودم ببین چی میشه... و اینکه برو داخل برنامه ایرانسل من قسمت پرونده ببین سیم کارت مودمتو نوشته فعال یا تعلیق..
ممنون. تو تماس هایی که گرفتم اگر سیم کارت مشکل داشت میگفتن بهم. قسمت پرونده هم سیم کارت فعاله. ضمن اینکه من 3 ماهه دارم از این نت استفاده میکنم. یه هفتست اینطوری شده. تو این سه ماه آنتن همون تک چراغ مونده بود. اما الان همین تک چراغ هم شده چشمک زن
greatpouya
12-08-2017, 15:39
درود
دو تا نرم افزار معروف برای این کار وجود داره به نام های speedify و connectify dispatch .
اولی طبق تجربه ای که مدت ها پیش داشتم ، به صورت وــــی پی ان هم عمل میکنه که باعث میشه سرعتتون در اکثر اوقات بیاد پایین تر !
دومی ، واقعا نرم افزار فوق العادیه و میتونه چند تا کانکشن مختلف رو راحت با هم دیگه ادغام کنه ، ولی خب باگ هایی هم داره . مثلا وسط دانلود ممکنه استفاده از اینترنت یکی از کانکشن هاتون رو کنار بذاره و از دیگری فقط استفاده کنه (که در صورت به وجود اومدن این مشکل ، برای حلش کافیه یه بار برنامه رو ریستارت کنید ) .
البته اینم بگم که نسخه های جدید connectify dispatch که در سایت های وطنی هم قرار داره ، کرک هاشون به درستی کار نمیکنه و یا برنامه برای اکتیو شدن ، نیاز به اینترنت داره که عملا کار رو غیر ممکن میکنه . به خاطر همین ، باید از نسخه های قدیمی ترش مثل ورژن 5 استفاده کنید که ممکنه روی ویندوز های 8.1 و 10 به درستی کار نکنه ولی روی 7 مشکلی نداره .
ضمنا ، در صورت ترکیب دو تا اینترنت td lte هم احتمال بسیار زیاد نتیجه ای که میخواید رو نمیگیرید ! چون سرعتتون تقسیم میشه توسط دکل و عملا میشه همون سرعت اولیه ! در نتیجه ، باید از دو تا شبکه متفاوت استفاده کنید مثل 3g با td lte ، یا td lte دو تا اپراتور مختلف ! (در مورد ترکیب 4g و td lte ایرانسل هم ، احتمال زیاد به خاطر جدا بودن فرکانسشون تقسیم سرعت صورت نمیگیره ! ولی چون تست نکردم ، نظر قطعی نمیتونم بدم ...)
یا علی :n16:خیلی متشکر[emoji870]
amirh_74
12-08-2017, 17:32
سلام دوستان ... من توی طرح تعویض با وایمکس مودم TD b5142 گرفتم
تا یکی دوماه پیش سرعت اینستاگرام خوب بود اما چندهفته اس عکسا و ویدیوها دیرتر لود میشن یا تیک میزنن
با چت آنلاین ایرانسل صحبت کردم گفت به ما ربطی نداره اینستاگرام و فقط اگر سرعت لود صفحات در مرورگر بده اطلاع بدین:n22:
mobile-1199
12-08-2017, 18:59
سلام دوستان ... من توی طرح تعویض با وایمکس مودم TD b5142 گرفتم
با چت آنلاین ایرانسل صحبت کردم گفت به ما ربطی نداره اینستاگرام و فقط اگر سرعت لود صفحات در مرورگر بده اطلاع بدین:n22:
درود
بهشون بفرمایید وقتی از طریق "مرورگر" وارد سایت اینستاگرام هم میشم سرعت پایینه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضع من و خیلی های دیگه هم در حال حاضر درست مثل شماست . 4-5 سال پیش که از وایمکس ایرانسل استفاده میکردم ، واقعا سرعتی رو که روی اسم بسته بود ، میگرفتم اونم در حالتی که انتن کامل نبود ... الان این td lte به شدت سرعتش برام تو ساعات مختلف متفاوته و مشکلی کندی لود یه سری صفحات (و حتی لود نشدن یه تعداد از تصاویر در بار اول لود سایت !) رو شبانه روزی دارم ! تازه اونم با انتن کامل و وضعیت نسبتا مناسب RSRP ,RSRQ و SINR !
دوستان مودم من رسید ...
ولی چراغ آنتن در حال چشمک زدن هستش ... حالا نمیدونم چون سیم کارت فعال نیست اینجوریه یا باید جای مودم رو تغییر بدم ؟
ahwazp30
12-08-2017, 19:14
درود
بهشون بفرمایید وقتی از طریق "مرورگر" وارد سایت اینستاگرام هم میشم سرعت پایینه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضع من و خیلی های دیگه هم در حال حاضر درست مثل شماست . 4-5 سال پیش که از وایمکس ایرانسل استفاده میکردم ، واقعا سرعتی رو که روی اسم بسته بود ، میگرفتم اونم در حالتی که انتن کامل نبود ... الان این td lte به شدت سرعتش برام تو ساعات مختلف متفاوته و مشکلی کندی لود یه سری صفحات (و حتی لود نشدن یه تعداد از تصاویر در بار اول لود سایت !) رو شبانه روزی دارم ! تازه اونم با انتن کامل و وضعیت نسبتا مناسب RSRP ,RSRQ و SINR !
من تا یک هفته پیش که مودم دستم بود هیچ مشکلی با تلگرام و اینستا نداشت و اتفاقا تمامی سایت ها توی مرورگر حتی اینستا خیلی خوب لود میشدن حتی با cinr 2 دستکم 5 مگابیت میداد فقط نمیدونم چرا اپلودش همیشه زیر 1 مگ بود ، اتفاقا برای من برعکس شما اصلا از هیچ vpn نمیتونستم استفاده کنم ارور بسته بودن پورت ها رو میداد.
amirh_74
12-08-2017, 19:15
درود
خخخ اینم میشه گفت ... آره درسته برای منم همینه بعضی سایت ها دیرتر لود میشن تصاویرشم مثل شما که میگی بعضیا باز نمیشن و باید رفرش بشه صفحه تا بازشه
کلاً با فیلترشکن سرعت لود صفحات خوب میشه
برای منم این گزینه های RSRP و... خوب هست تازه امروز بهشون گفتم گفت اصلا اونا رو چک نکنین فقط انتن روی مودم رو ببینید که زیاد باشه کافیه:n27:
amirh_74
12-08-2017, 19:17
دوستان مودم من رسید ...
ولی چراغ آنتن در حال چشمک زدن هستش ... حالا نمیدونم چون سیم کارت فعال نیست اینجوریه یا باید جای مودم رو تغییر بدم ؟
شما اول برید داخل برنامه ایرانسل من یا سایت my.irancell.ir و شماره سیم کارت مودم و رمز رو بزنید احتمالا رمزش واستون ایمیل شده باشه .. بعد قسمت پرونده برید ببینید نوشته وضعیت حساب فعال یا خیر؟ اگر فعال بود که باید جای مودم رو تغییر بدین تا آنتن بده اگر منطقتون آنتن دهی داشته باشه وصل میشه
معمولاً این کار باعث نمیشه سرعتتون دوبرابر بشه،، همون سرعتی که با یک سیم داشتید بین دو سیم تقسیم میشه
قبلا اینو تست کردم
میشه، سرعت دانلود هم تو دانلود های مستقیم چند کانکشنه زیاد میشه
اگر مطالعه میکردید همون خط اول نرم افزارهایی که دادم نوشته:
Use multiple Internet connections simultaneously for their combined speed
خودم دیگه ۲ تا اینترنت ندارم ولی برای اینکه بدونید میشه و دیگه اطلاعات غلط ندید این ویدئو با استفاده از Connectify Dispatch:
youtube.com/watch?v=QWTjVnSz4QA
اینجا از ۲ وای فای استفاده کرده (یک کارت یو اس بی وای فای جداگانه هم گرفته) ولی نیازی نیست و میشه یکیشو با LAN وصل کرد و دیگری با Wifi
همونطور که دوست دیگمون هم اشاره کردن از سخت افزار LoadBalancer هم میشه استفاده کرد، ولی باید از Binding پشتیبانی کنه و همینطور Application Optimized Routing رو غیر فعال کنید، سرعت دانلود های چند کانکشنه (حتی speedtest) زیاد میشه ولی در برخی نرم افزارها و Browsing مشکلاتی در سایتهایی که SSL استفاده میکنند به وجود میاد ، بنابر این چندان برای استفاده عادی مناسب نیست
mobile-1199
12-08-2017, 20:17
خخخ اینم میشه گفت ... آره درسته برای منم همینه بعضی سایت ها دیرتر لود میشن تصاویرشم مثل شما که میگی بعضیا باز نمیشن و باید رفرش بشه صفحه تا بازشه
کلاً با فیلترشکن سرعت لود صفحات خوب میشه
برای منم این گزینه های RSRP و... خوب هست تازه امروز بهشون گفتم گفت اصلا اونا رو چک نکنین فقط انتن روی مودم رو ببینید که زیاد باشه کافیه:n27:
کارشناسای ایرانسل هم شدن شبیه کارشناس نماهای مخابرات !
امروز که زنگ زدم ایرانسل برای حل مشکل ، کسی که بهش وصل شدم ، یه خانم بود که حالا با اینش کاری ندارم ! چنان با زور و طلب کارانه صحبت میکرد که انگار ارث باباش رو خوردم ...
باز قبلا تماس میگرفتم یه پیگیری ثبت میکردن بعد یک ماه هم که شده قضیه اوکی میشد ! الان معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا یک هفته پیش که مودم دستم بود هیچ مشکلی با تلگرام و اینستا نداشت و اتفاقا تمامی سایت ها توی مرورگر حتی اینستا خیلی خوب لود میشدن حتی با cinr 2 دستکم 5 مگابیت میداد فقط نمیدونم چرا اپلودش همیشه زیر 1 مگ بود ، اتفاقا برای من برعکس شما اصلا از هیچ vpn نمیتونستم استفاده کنم ارور بسته بودن پورت ها رو میداد.
اگه مشکل سراسری باشه (که به نظر میاد این طوره) ، در صورت پیگیری همه کاربرا حالا چه از طریق 195 و چه از تماس با خودشون ، قطعا دیر یا زود حل میشه . از ایرانسل تو این 10-11 سال اخیر ، بارها دزدی دیدم ولی هیچ وقت نبوده که مشکلی داشته باشم و حل نکرده باشن ...
دوستان مودم من رسید ...
درود
سیم کارت فعال نیست . برای من بعد یک روز ، از حالت چشمک زن دراومد و فعال شد . برای شما هم نهایتا 24 تا 48 ساعت زمان فعال سازیش طول میکشه .
ضمنا ، نیازی نیست مودم رو روشن بذارید و دائم چک کنید که از حالت چشمک زن دراومده یا خیر ، لحظه ای که فعال شد براتون یه اس ام اس از سامانه cra.ir فرستاده میشه به خط اصلیتون با این نوشته که "فلان شماره با کد ملی شما ثبت شده" و شما مطلع میشید .
birang1357
13-08-2017, 07:10
چند روز اخیر وضعیت خیلی خیلی بد شده. از همه لحاظ
با سلام مجدد به دوستان. سایت یلو قسمت تعویض مودم رو ورداشته واسه همین به 09366000000 زنگ زدم. شماره کارت دادن بهمن که هر وقت پولو ریختم خبر برم. مبلغ 47 تومن. پولو واریز کردم و خبر دادم. یه پیامک اومد که تا 72 ساعت دیگه مودم آماده تحویله. از اپراتور پرسیدم کدوم مدل رو تحویل میدین که گفتش رندومه و معلوم نیست!
ahwazp30
13-08-2017, 09:45
چند روز اخیر وضعیت خیلی خیلی بد شده. از همه لحاظ
فعلا td دستم نیست اما سرعت lte گوشی که تا چند روز پیش 30 مگ بود الان دور و بر 3 مگابیت هست اپلودش هم کمتر از 512 برای من سرعت td و 4g تقریبا به یک اندازه بود هر وقت یکیشون کم میشد اون یکی هم همون مقدار افت میکرد الان میتونم تصور کنم سرعت td چه جوری شده.:n02:
با سلام مجدد به دوستان. سایت یلو قسمت تعویض مودم رو ورداشته واسه همین به 09366000000 زنگ زدم. شماره کارت دادن بهمن که هر وقت پولو ریختم خبر برم. مبلغ 47 تومن. پولو واریز کردم و خبر دادم. یه پیامک اومد که تا 72 ساعت دیگه مودم آماده تحویله. از اپراتور پرسیدم کدوم مدل رو تحویل میدین که گفتش رندومه و معلوم نیست!
من موقعی که رفتم واسه تعویض پیش مرکز خدمات گفت که برای تعویض فقط مودم 2101 رو میدن فکر نکنم رندوم باشه مگر اینکه خود فروشنده اینطور بخاد.که اگر بخاد میشه.
فعلا td دستم نیست اما سرعت lte گوشی که تا چند روز پیش 30 مگ بود الان دور و بر 3 مگابیت هست اپلودش هم کمتر از 512 برای من سرعت td و 4g تقریبا به یک اندازه بود هر وقت یکیشون کم میشد اون یکی هم همون مقدار افت میکرد الان میتونم تصور کنم سرعت td چه جوری شده.:n02:
من موقعی که رفتم واسه تعویض پیش مرکز خدمات گفت که برای تعویض فقط مودم 2101 رو میدن فکر نکنم رندوم باشه مگر اینکه خود فروشنده اینطور بخاد.که اگر بخاد میشه.
ممنون. منم اینو به اپراتور گفتم. حتی بهش گفتم که یه Z6000 و یه DT 350 هم داریم، دیگه تکراری نفرستین که باز جواب داد شانسیه!!!
ase_pase
13-08-2017, 18:22
دوستان کسی فرم ور / سافت ور جدید برای ZW101 سراع نداره؟ الان اینه روی مودم:
Software
MH-27304-2.0.3-R6-MTN
Firmware
4.2.2.0-27304
یک ماه قطع و وصلی بشدت زیاد شده مخصوصا وقتی برای دانلود میری و در آن واحد یک یوزر دیگه هم میخواد مثلا یه فیلم ببینه. مودم اتومات ریست میشه و بعد ۱۰ ثانیه دوباره وصل میشه به شبکه.
این مشکل از مودمه یا کابل یا شبکه؟:n41::n41::n36::n36:
سلام
منم مودم zw101 دارم و دقیقا همین مشکل رو دارم.
بعد از دانلود شدن که به یک حجم مشخصی رسید ، مودم ریست میشه!!!
البته قبل از این هم این مشکل رو داشتم که دائم قطع و وصل می شد از آنتن!
software : MT-23425-1.2.4-MTN-IRAN
Firmware :3.3.2.0-25755
با کابل های مختلف و حتی با و بدون استفاده از wifi امتحان کردم و همین مشکل رو دارم.
بقیه همچین مشکلی ندارن ؟
راه حل چی هستش ؟
سیم کارت بعد از حدود 24 ساعت از تحویل مودم فعال شد ... ولی هنوز هیچ رمزی با اطلاعاتی برای لاگین به پنل ایرانسل ندارم (از سایت یلو خریدم)...
توی خونه 3 تا آنتن دارم با مودم 2510
پینگ 8.8.8.8 حدود 160
پینک 4.2.2.4 حدود 175
اینم نتایج SpeedTest
سرور کالیفرنیا Internet Solution
سرور آلمان شهر مادنبرگ
سرور تهران رایتل
lordsajad7
13-08-2017, 19:18
با سرور لندن یدونه میندازی؟
بعدش چرا پینگ US چرا اینقدر بالا هست?
خدا کنه بازی هام هیچکدوم سرورهاش تو آمریکا نباشن!}
چون منم از همین سایت یلو میخوام مثل خودت بگیرم فقط قضیه این 100 گیگ چیه چرا این اینقدر داره بصرفه تر از ایرانسل میده بسته؟
بعدش بچه ها بهترین مودم TD-LTE ایرانسل کدومه؟
Z6000?
تعریف AIR MASTER3000 هم شنیدم
lordsajad7
13-08-2017, 19:21
با سرور لندن یدونه میندازی؟
بعدش چرا پینگ US چرا اینقدر بالا هست?
خدا کنه بازی هام هیچکدوم سرورهاش تو آمریکا نباشن!}
چون منم از همین سایت یلو میخوام مثل خودت بگیرم فقط قضیه این 100 گیگ چیه چرا این اینقدر داره بصرفه تر از ایرانسل میده بسته؟
lordsajad7
13-08-2017, 21:51
وحید جان بی زحمت یه تست از سرور لندن انگلستان بنداز ببینیم وضع چه جوریه:n13:
میتونیم این بسته ایی که تو گرفتی رو بدون شخص ثالت (سایت یلو) از خود ایرانسل گرفت؟ بسته 100 گیگابایتی رو فقط یلو میده اینجور که من تحقیق کردم.
ایرانسل تبلیغ میکنه 200 تومن ولی سایت یلو میفروشه داستان چیه خدا میدونه مگر اینکه نماینده رسمی ایرانسل باشن.
راستی گفتی 212 تومن شد؟
12 تومن مالیات و پیک بود یا پول نصبش شد؟
خودت باید نصب کنی ؟ یا نصاب میاد؟
سایت یلو قابل اطمینان هست یا نه؟
ase_pase
13-08-2017, 21:59
ظاهرا مساله مربوط به BTS که بهش وصل هستیم، هستش...:n15::n15:
من همیشه به یک BTS با cell id میشدم و اینطوری بودش، وقتی اتفاقی به یک bts دیگه وصل شدم مشکل قطع و وصلی نداشتم ، چند باری امتحان کردم و همینطوری بودش.......
راستی سرعت بقیه کاربرها چطوره ؟
من تهران هستم و منطقه 2 و سرعتم حداکثر و به زور IDM و چندتا کانکشن میشه 1MB/s یا همون 16mb/s :(
تک کانکشن مثل وایمکس 2مگابیت هستش........
mf.aghaei70
14-08-2017, 00:33
من همیشه به یک BTS با cell id میشدم و اینطوری بودش، وقتی اتفاقی به یک bts دیگه وصل شدم مشکل قطع و وصلی نداشتم ، چند باری امتحان کردم و همینطوری بودش.......
من تهران هستم و منطقه 2 و سرعتم حداکثر و به زور IDM و چندتا کانکشن میشه 1MB/s یا همون 16mb/s :(
تک کانکشن مثل وایمکس 2مگابیت هستش........سرعتت جالب نیست داداش باید کم کم ۲۵تا بگیری،جای مودمو تغییر بده سرعتت بهتر شه،دستگاه های الکترونیکی اطرافش نباشن بهتره
amir9000amir
14-08-2017, 09:17
ُلام شما آپدیت کردی ؟
مثلا سیم کارت 4جی همراه اولم میخوره ؟
چجوری آپدیت کردین ؟
italodance
14-08-2017, 10:26
1MB = 8mb
:n02:
مودم 2101 رو با 5142 مقایسه کردم و 2101 سرعت نسبتا بهتری میده البته 5142 هم بد نیست و بدنش خیلی محکم تره
2101 شبیه اسباب بازی می مونه و کوچیکه ،، البته از همینش خوشم میاد و راحت با خودم این ور اون ور می برم
mobile-1199
14-08-2017, 10:47
امروز برای اولین بار اوضاع نت ایرانسلم به بد ترین وضع ممکن رسید !
در حال دانلود بودم با سرعت 1 MB/s که یک دفعه قطع شد شبکه و بعد یک دقیقه دوباره وصل شد و این بار سرعت رسید به 1/5 ...
بعد که چند دقیقه دانلود کردم ، دوباره قطع شد . ولی بعد 5 min که وصل شد ، انتن مودم از فول به 2 تا رسیده بود و rsrp و بقیه پارامتر ها هم اوضاعشون خیلی خراب شد ! سرعت هم که حدود 30-40 کیلوبایتـه از اون موقع تا الان و هر چند دقیقه ، مودم دیسکانکت میشه از شبکه .
احتمال داره عاملش دستکاری دکل (البته توسط خودشون) بوده باشه ؟
سیم کارت بعد از حدود 24 ساعت از تحویل مودم فعال شد ... ولی هنوز هیچ رمزی با اطلاعاتی برای لاگین به پنل ایرانسل ندارم (از سایت یلو خریدم)...
توی خونه 3 تا آنتن دارم با مودم 2510
پینگ 8.8.8.8 حدود 160
پینک 4.2.2.4 حدود 175
درود
مبارک باشه :n16:
تماس میگیرید با 09377070000 ، ایمیلتون رو میگید و براتون پسورد رو میفرستن از این طریق .
مودم 2101 رو با 5142 مقایسه کردم و 2101 سرعت نسبتا بهتری میده البته 5142 هم بد نیست و بدنش خیلی محکم تره
2101 شبیه اسباب بازی می مونه و کوچیکه ،، البته از همینش خوشم میاد و راحت با خودم این ور اون ور می برم
شخصا از 2101 برخلاف گفته یک سری از کاربرا در رابطه با ضعیف بودنش ، خدا رو شکر خیلی راضیم ! کنترل پنلش هم واقعا کاربردیه و اصلا فکر نمیکردم ایرانسل چنین چیزی بذاره .
یادمه زمان وایمکس که مودم BM632W داشتم ، خیلی ها راجع بهش بد میگفتن ! ولی تا قبل از این که ازم بزنن مودم رو (!!!) خیلی به من خدمت کرد ...
shaw2360
14-08-2017, 12:16
تک کانکشن مثل وایمکس 2مگابیت هستش........
آره مشکل از بی تی اس هست که دستکاری می کنند و فاتحه کیفیت و کانکشن ها خونده میشه. خودشون میدونن این افتضاح رو.
سرعت من کاملا عشقی و بگیر نگیر هست:
از ۷ تا ۱۲ ظهر ۲۱-۲۲ مگابایت
از حدود ۲ تا ۵ عصر ۸-۱۰ مگ
از ۵و ۶ عصر تا ۱۲ و ۱ شب که من بیدارم میاد روی ۲-۴ مگ. یعنی افتضاحه. یه گزارش ۲۰۳۰ حال ایرانسل و کیفیت افتضاح خدماتش رو جا میاره. فقط پول میگیرن و ثبات کیفیت رو بیخیال میشن.
من منطقه ۵ تهرانم. سردار جنگل شمال.
aliprince
14-08-2017, 12:32
آره مشکل از بی تی اس هست که دستکاری می کنند و فاتحه کیفیت و کانکشن ها خونده میشه. خودشون میدونن این افتضاح رو.
سرعت من کاملا عشقی و بگیر نگیر هست:
از ۷ تا ۱۲ ظهر ۲۱-۲۲ مگابایت
از حدود ۲ تا ۵ عصر ۸-۱۰ مگ
از ۵و ۶ عصر تا ۱۲ و ۱ شب که من بیدارم میاد روی ۲-۴ مگ. یعنی افتضاحه. یه گزارش ۲۰۳۰ حال ایرانسل و کیفیت افتضاح خدماتش رو جا میاره. فقط پول میگیرن و ثبات کیفیت رو بیخیال میشن.
من منطقه ۵ تهرانم. سردار جنگل شمال.منم مثل شما بودم. مرجوع کردم رفت.
shaw2360
14-08-2017, 12:57
منم مثل شما بودم. مرجوع کردم رفت.
شما از چه سرویسی استفاده می کنی؟ منظورم TD یا ADSL?
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.