مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
SajjadKAZ2003
29-10-2017, 20:52
سیم کارت 3G بزاریم تو مودم TD-LTE جواب میده؟
greatpouya
29-10-2017, 20:55
سیم کارت 3G بزاریم تو مودم TD-LTE جواب میده؟خیر
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
SajjadKAZ2003
29-10-2017, 22:14
نحوه کارکرد "بسته های ترکیبی اینترنت همراه و ثابت" چطوریه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی مثلا برای استفاده از حجم اینترنت نسل 4 همراه از سیمکارت خودش استفاده کنیم بعد که تموم شد از سیمکارت نسل 4 ثابت رو مودم خودش استفاده کنیم؟
ShadowDragon
30-10-2017, 06:48
نحوه کارکرد "بسته های ترکیبی اینترنت همراه و ثابت" چطوریه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی مثلا برای استفاده از حجم اینترنت نسل 4 همراه از سیمکارت خودش استفاده کنیم بعد که تموم شد از سیمکارت نسل 4 ثابت رو مودم خودش استفاده کنیم؟
بله
البته میشه همزمان رو گوشی و مودم هم استفاده کرد
Calypso360
30-10-2017, 11:24
چند ماهه سرعت TD LTE ایرانسل افتضاح شده ((2 مگابیت)) !!!!!
جالبه سرعت آپلود روو 7عه و قدرت سیگنال مودم هم Strong و عالیه
ماه اول که خریدم سرعتش روو 40 مگابیت بوود!! ((در باغ سبز نشون میدن))
20 دفعم زنگ زدم پشتیبانی، میگن 2 استاندارده!!! (تازه خودشون میگن فاصله شما با دکل 200 متره که یعنی عالیه)
با سرعت 2 مگابیت دنیاتو تغییر بده :n08:
قبلا پارس آفلاین داشتم سرعتش 4 بود ولی الان با اینترنت به اصطلاح پرسرعت TD LTE روو 2 :n35:
بازهم ایرانسل و تبلیغای دروغش
گول شعارا و تبلیغاشونو نخورین
ahwazp30
30-10-2017, 14:28
چند ماهه سرعت TD LTE ایرانسل افتضاح شده ((2 مگابیت)) !!!!!
جالبه سرعت آپلود روو 7عه و قدرت سیگنال مودم هم Strong و عالیه
ماه اول که خریدم سرعتش روو 40 مگابیت بوود!! ((در باغ سبز نشون میدن))
20 دفعم زنگ زدم پشتیبانی، میگن 2 استاندارده!!! (تازه خودشون میگن فاصله شما با دکل 200 متره که یعنی عالیه)
با سرعت 2 مگابیت دنیاتو تغییر بده :n08:
قبلا پارس آفلاین داشتم سرعتش 4 بود ولی الان با اینترنت به اصطلاح پرسرعت TD LTE روو 2 :n35:
بازهم ایرانسل و تبلیغای دروغش
گول شعارا و تبلیغاشونو نخورین
خوب این طبیعیه که پهنای باندش به مرور کم بشه نباید انتظار داشت همن سرعت 40 مگابیت رو تا اخر به شما بده ،ایرانسل هم چون هیچ مقداری براش تعیین نکرده بنابراین تا 1 مگابیت هم کسی حق اعتراض نداره.حالا اگه مبین نت بود چون گفته 20 مگ میتونی اعتراض کنی ولی ایرانسل فقط گفته پرسرعت و نگفته چقدر .شما مطمئن باش از هیچ شرکتی نمیتونی اینترنت بگیری که همیشه بالای 20 مگ به شما بده چون محدودیت قانون هست ، مثل اینکه یادتون رفته تا چند سال پیش برای یک اینترنت 512 کیلوبیتی هم مجوز میخاستن .
aliprince
30-10-2017, 14:42
خوب این طبیعیه که پهنای باندش به مرور کم بشه نباید انتظار داشت همن سرعت 40 مگابیت رو تا اخر به شما بده ،ایرانسل هم چون هیچ مقداری براش تعیین نکرده بنابراین تا 1 مگابیت هم کسی حق اعتراض نداره.حالا اگه مبین نت بود چون گفته 20 مگ میتونی اعتراض کنی ولی ایرانسل فقط گفته پرسرعت و نگفته چقدر .شما مطمئن باش از هیچ شرکتی نمیتونی اینترنت بگیری که همیشه بالای 20 مگ به شما بده چون محدودیت قانون هست ، مثل اینکه یادتون رفته تا چند سال پیش برای یک اینترنت 512 کیلوبیتی هم مجوز میخاستن .مبین نت هم بالای ۴ مگابیت باسه پیگیری نمیکنه.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ShadowDragon
30-10-2017, 17:27
دوستان از اوجا که من نت دیگه ای ندارم نمیتونم تست کنم
playstation app فقط رو ایرانسل از کار افتاده یا اونم ایران رو تحریم کرد؟ با قندون وصل میشه
ahwazp30
30-10-2017, 17:47
سیم کارت 3G بزاریم تو مودم TD-LTE جواب میده؟
اگر منظورتون usim هست برای بعضی ها جواب میده و برای بعضی ها هم قطع و وصلی مکرر داره و قابل استفاده نیست ولی برعکسش یعنی گذاشتن سیم کارت td در مودم 4g یا گوشی به هیچ وجه ممکن نیست.
ShadowDragon
30-10-2017, 18:28
رفیق نوشته سیم ۳ جی نه یو سیم:n13:
koorosh2500
30-10-2017, 19:33
سلام خدمت دوستان
بنده 3 روز است که از اینترنت td lte با مودم 2101 استفاده می کنم. با وجود اینکه تمام چراغهای آنتن دهی مودم روشن هستند ولی داخل مشخصات قدرت سیگنال مودم رو زده weak . کدامش دقیقتر هست؟ ضمنا سرعت داونلود با سرور اروپا حدود 9 مگابیت در ثانیه و پینگ 300
Calypso360
30-10-2017, 19:49
خوب این طبیعیه که پهنای باندش به مرور کم بشه نباید انتظار داشت همن سرعت 40 مگابیت رو تا اخر به شما بده ،ایرانسل هم چون هیچ مقداری براش تعیین نکرده بنابراین تا 1 مگابیت هم کسی حق اعتراض نداره.حالا اگه مبین نت بود چون گفته 20 مگ میتونی اعتراض کنی ولی ایرانسل فقط گفته پرسرعت و نگفته چقدر .شما مطمئن باش از هیچ شرکتی نمیتونی اینترنت بگیری که همیشه بالای 20 مگ به شما بده چون محدودیت قانون هست ، مثل اینکه یادتون رفته تا چند سال پیش برای یک اینترنت 512 کیلوبیتی هم مجوز میخاستن .
جالبه ایرانسل به جای اینکه خدماتشو بهتر کنه گروه و آدم اجیر میکنه بیان توو اینترنت نظرهای اعتراضی رو بشورن...
عزیز دلم من خودم کارم شبکست... دروغ تبلیغاتتون طبیعیه نه کاهش سرعت... برو دنیا رو ببین دارن رو 5G کار میکنن و کجا میرن که بعد نگی "ایرانسل فقط گفته پرسرعت و نگفته چقدر"
شما برو با همون ترس از محدودیت قانونیت و خوشحال از اینکه چند سال گذشته 512 میدادن و الان شده 1 شاد باش...
نوترینو همراه اول من داره 22 مگابیت در طول شبانه روز میده بدون هیچ افت سرعت و کیفیتی... این ایرانسل بستش تموم شه یه راست مودم و خودش توو سطل آشغال...
صد رحمت به همراه اول که حداقل تبلیغات و شعاراشون به عمل نزدیکه
جالبه ایرانسل به جای اینکه خدماتشو بهتر کنه گروه و آدم اجیر میکنه بیان توو اینترنت نظرهای اعتراضی رو بشورن...
عزیز دلم من خودم کارم شبکست... دروغ تبلیغاتتون طبیعیه نه کاهش سرعت... برو دنیا رو ببین دارن رو 5G کار میکنن و کجا میرن که بعد نگی "ایرانسل فقط گفته پرسرعت و نگفته چقدر"
شما برو با همون ترس از محدودیت قانونیت و خوشحال از اینکه چند سال گذشته 512 میدادن و الان شده 1 شاد باش...
نوترینو همراه اول من داره 22 مگابیت در طول شبانه روز میده بدون هیچ افت سرعت و کیفیتی... این ایرانسل بستش تموم شه یه راست مودم و خودش توو سطل آشغال...
صد رحمت به همراه اول که حداقل تبلیغات و شعاراشون به عمل نزدیکههمراه اول اکثر خط ها که رو ۴۰ محدوده خیلی کار شاقی نمی کنه هر وقت هیچ محدویتی در کار نبود و افت نکرد اونجا حرف شما درسته مورد بعد هم کاربر دیتای ایرانسل از اون بیشتره وقتی می خوایم مقایسه کنیم خوبه شرایطو یکسان در نظر بگیریم مورد بعد هم اتفاقا همین دو روز پیش خبری رو خوندم از سیتنا مال سال ۹۳ زمانی که ایرانسل تیریجی شده بود و صدای سیتنا که طرف رایتل و همراه اوله در اومده بود که ایرانسل بدون اینکه نمی دونم مدارک برای ارائه سرعت بالا بگیره از مردم بعضی جاها تا ۲۰ مگ رو تیریجی داره سرعت میده که همون زمان اون رایتل برای سرعت بالای ۱۲۸ مدرک می خواست و کسی اون زمان فکرشو نمی کرد که ۱۰ مگابیت هم سرعت داشته باشه اما الان بعضی جاها تا ۱۸۰ مگابیت رو پلاس ایرانسل داره سرعت میده و در کل ایرانسل نبود هنوز ۳ مگ هم خیلی هامون تجربه نکرده بودیم چه برسه ۱۸۰ مگابیت
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
ShadowDragon
30-10-2017, 22:00
همراه اول اکثر خط ها که رو ۴۰ محدوده خیلی کار شاقی نمی کنه هر وقت هیچ محدویتی در کار نبود و افت نکرد اونجا حرف شما درسته مورد بعد هم کاربر دیتای ایرانسل از اون بیشتره وقتی می خوایم مقایسه کنیم خوبه شرایطو یکسان در نظر بگیریم مورد بعد هم اتفاقا همین دو روز پیش خبری رو خوندم از سیتنا مال سال ۹۳ زمانی که ایرانسل تیریجی شده بود و صدای سیتنا که طرف رایتل و همراه اوله در اومده بود که ایرانسل بدون اینکه نمی دونم مدارک برای ارائه سرعت بالا بگیره از مردم بعضی جاها تا ۲۰ مگ رو تیریجی داره سرعت میده که همون زمان اون رایتل برای سرعت بالای ۱۲۸ مدرک می خواست و کسی اون زمان فکرشو نمی کرد که ۱۰ مگابیت هم سرعت داشته باشه اما الان بعضی جاها تا ۱۸۰ مگابیت رو پلاس ایرانسل داره سرعت میده و در کل ایرانسل نبود هنوز ۳ مگ هم خیلی هامون تجربه نکرده بودیم چه برسه ۱۸۰ مگابیت
40 کجا و ۲ کجا؟؟؟
Mahdi_0720
30-10-2017, 22:03
آقا راهی نیس مودم DT-350 ایرانسل رو آنلاک کرد؟؟؟
اگه کسی راهی سراغ داره به آیدی زیر تو تلگرام پیام بده ممنون Mahdi_0720
40 کجا و ۲ کجا؟؟؟بحث چیز دیگست میگم هر وقت عین آدم هیچ محدودیتی نداشت و نشد ۲ اونجا درسته تو همین مدتی که ۸ شده ۴۰ افت کرده چه برسه به اینکه کلا برداشته بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت IDH بزودی مودم رومیزی HUAWEI B612s-25d رو برای فروش می زاره که هم FDD و هم باند های TD_LTE رو پشتیبانی میکنه .
دانلود کاتالوگ
ShadowDragon
31-10-2017, 06:47
دوستان از اوجا که من نت دیگه ای ندارم نمیتونم تست کنم
playstation app فقط رو ایرانسل از کار افتاده یا اونم ایران رو تحریم کرد؟ با قندون وصل میشه
کسی اطلاع نداشت؟
سایت IDH بزودی مودم رومیزی HUAWEI B612s-25d رو برای فروش می زاره که هم FDD و هم باند های TD_LTE رو پشتیبانی میکنه .
دانلود کاتالوگ
همانطوری که قبلا به جمع بندی رسیدیم 300 مگابیت این بر اساس تجمیع نیست بلکه بر اساس مایمو 4-4 هست که فایده ای نداره.. این سایت ها هم بیان با ما مشورت رایگان کنند بعد جنس وارد کنند
ahwazp30
31-10-2017, 09:31
اولا ادب رو رعایت کن و پاتو هم از گلیمت درازتر نکن ، من طرفدار هیچ شرکتی نیستم و راست و دروغ تبلیغات ایرانسل هم به خودش مربوطه شما داشتی حرف غیر منطقی میزدی منم پاسخت رو دادم تا از گمراهی دربیای ضمنا اینجا ایرانه نه کل دنیا .از این به بعد هم اگر قراره به کسی توهین یا بی احترامی کنی بهتره اصلا نظر ندی چون اینجا یه فروم تبادل نظر هست نه فروم تیکه انداختن و مزه پروندن و بی احترامی به کاربران.
تکنولوژی ال تی ایی با طعم یک مگابیت... بسته ماهانه 50 گیگ بعدشم میره روی 256 کیلو بیتت === 80 هزار
soheilsh
31-10-2017, 12:15
دانلود کاتالوگ
بدرد نمیخوره چون ایرانسل مک تمام مودمای td خودشو داخل یه دیتابیس گذاشته و خارج از این لیست مودم رو شبکه TD فعال نمیشه
بدرد نمیخوره چون ایرانسل مک تمام مودمای td خودشو داخل یه دیتابیس گذاشته و خارج از این لیست مودم رو شبکه TD فعال نمیشه
مبین نت هم این کارو میکنه؟ پس هیچی دیگه :n28::n03:
ShadowDragon
31-10-2017, 16:25
تکنولوژی ال تی ایی با طعم یک مگابیت... بسته ماهانه 50 گیگ بعدشم میره روی 256 کیلو بیتت === 80 هزار
بک مگابیت؟ ۱۲۸ کیلوبایت؟ ۴۰ تومن؟
:n28:
greatpouya
31-10-2017, 16:32
بک مگابیت؟ ۱۲۸ کیلوبایت؟ ۴۰ تومن؟
:n28:رو فناوری بیسیم که هزینه دکل و برق خاصی داره، نامحدود دادن همین میشه دیگه، اصلا معنا نداره، باید قیمت رو بیاره پایین بجای نامحدود با این قیمت!!!
amirh_74
31-10-2017, 16:40
رو فناوری بیسیم که هزینه دکل و برق خاصی داره، نامحدود دادن همین میشه دیگه، اصلا معنا نداره، باید قیمت رو بیاره پایین بجای نامحدود با این قیمت!!!
باید همون ساعتی شبانه نامحدودای سیم کارت معمولیارو بیارن روی TD بهتر ازین نامحدودای مسخرس
ShadowDragon
31-10-2017, 16:56
والا یه مبین نتی هم هست ....
این خاک ب سر حداقل دو برابر شبانه بده... مبین نت شبانه ۴ مگابیت رایگانه
MITAJOON
01-11-2017, 10:42
سلام.
2 ماهی هست که آنتن مودم B5142 به طرز وحشتناکی ناپایدار شده و اکثر اوقات چشمک زن میشه.
2-3 هفته که منتظر بودم از پشتیبانی خبری بشه و دلیل این افت رو بگن که هیچ تماسی نگرفتن. بعد از 3-4 بار پیگیری فهمیدم جوابگو نیستن و اصلا براشون مهم نیست که سیگنال خوب یهو بد شده.:n22:
مودم رو جابجا کردم و نهایتا مجبور شدم مودم داخلی رو تو یه باکس پلاستیک بیرون از پنجره به دیوار وصل کنم تا یه خط آنتن بیاد. همونم راضی کننده بود که باز تو این یه هفته همونم ناپایدار شده و باز مودم چشمک زن شده.
امروز دوباره مودم رو آوردم داخل و اینبار بردم تو آشپزخونه (سمت مخالف جایی که رو دیوار بستمش) و تا میتونستم به سقف خونه نزدیک کردم و دم پنجره آشپزخونه قرارش دادم. بازم آنتن برگشت.:n19:
خلاصه انگار مدام دکل هاشون قوی و ضعیف میشه و هر لحظه باید دنبال جای مناسب برای نقل مکان باشیم. ساختمون خونه اسکلت فلزیه گمونم اونم تاثیر میذاره تو آنتن دهی چون مودم رو سطح کابینت آنتن نداره ولی بیخ سقف داره آنتن میده:n24:
سلام
در چه وضعیتی انتی دهی سیگنال بهتر میشه ؟؟
لطفا طبق عکس برام توضیح بدین ؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MITAJOON
01-11-2017, 12:31
سلام
در چه وضعیتی انتی دهی سیگنال بهتر میشه ؟؟
لطفا طبق عکس برام توضیح بدین ؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من بعد از جابجایی امروز مودمم به این نتیجه رسیدم.
yasin2013
01-11-2017, 15:37
سلام
ببخشید یه چنتا سوال دارم
1.برای تعویض رایگان وایمکس به td-lte میشه به نمایندگی ایرانسل رفت؟
2.آیا باید حتما این طرحی که مد نظر گرفتن انتخاب کنیم برای دوره اول(
5+10 گیگابایت اینترنت 3 ماهه به مبلغ 43،000)یا میشه یه طرح دیگه انتخاب کرد؟
3.آیا همه طرح ها اینترنت شبانه دارند یا فقط طرح هایی که به صورت،جمع دو عدد(مانند طرح مد نظر گرفته شده) آمدند اینترنت شبانه دارند؟
4.این محدود کردن سرعت نامحدود واقعیت دارد؟
5.به طور مثال اگر من طرح 32گیگ 1ماهه به قیمت 80 تومن رو بگیرم می تونم از ساعت 2تا8 با سرعت نا محدود(خیلی بالا)دانلود کنم یا خیر؟
amirh_74
01-11-2017, 16:22
سلام
ببخشید یه چنتا سوال دارم
1.برای تعویض رایگان وایمکس به td-lte میشه به نمایندگی ایرانسل رفت؟
2.آیا باید حتما این طرحی که مد نظر گرفتن انتخاب کنیم برای دوره اول(
5+10 گیگابایت اینترنت 3 ماهه به مبلغ 43،000)یا میشه یه طرح دیگه انتخاب کرد؟
3.آیا همه طرح ها اینترنت شبانه دارند یا فقط طرح هایی که به صورت،جمع دو عدد(مانند طرح مد نظر گرفته شده) آمدند اینترنت شبانه دارند؟
4.این محدود کردن سرعت نامحدود واقعیت دارد؟
5.به طور مثال اگر من طرح 32گیگ 1ماهه به قیمت 80 تومن رو بگیرم می تونم از ساعت 2تا8 با سرعت نا محدود(خیلی بالا)دانلود کنم یا خیر؟
سلام ...
جواب 1: بله میشه به نمایندگی رفت یا تو سایت shop.irancell.ir بری ..
2: اره اون طرح 15 گیگ سه ماهه اجباریه موقع تعویض مودم باید حتما انتخابش کنی..
3: هر طرحی که به قول شما جمع دوعدد هست شبانه داره اون حجم مشخصی که نوشته.
4:بله نامحدودش سرعت 2 مگابیتش میشه تقریبا 256 کیلوبایت دانلود... 1 مگابیتش هم 128 کیلوبایت که اصلا به درد نمیخوره. تازه حجم منصفانه ام داره
5: اون 32 گیگ طرح ماهانه تمام روزه ینی شما چه صبح چه نصف شب استفاده کنی سرعتت نامحدوده و بستگی به منطقه داره ..
ShadowDragon
01-11-2017, 17:10
دوستان زیادی ps4 انلاین بازی میکردن
یعنی هیچ کسی از playstation app استفاده نمیکنه ک جواب منو بده؟؟?؟:n04:
دوستان یه سوال !
اینترنت ADSL های وب منو مخابرات گند زده بهش و الان سرویس مزخرف و بی ارزش خودش با قیمت 4 برابر داره میفروشه !
می خوام TD-LTE بگبرم ولی ایرانسل منطقه منو زده تحت پوشش مودم خارجی، از طرفی هم پشتبام آنتن بگذارم ممکنه دزد ببره! ایرانسل هم میگه باید مودم از خودم بگیری ولی اصلا مودم داخلی درست حسابی نداره تو سایتش. از این مودم LTE ها که دیجی کالا با آنتن های حرفه ای گذاشته بگیرم بکارم میاد ، این محدودیت که ایرانسل گذاشته نمیشه دور زد مودم داخلی قوی تر گذاشت ؟
همه جای دنیا وقتی دستگاه خودشون را LOCK میکنند ، یا رایگان میدن ، یا با قیمت خیلی پایین تر با قرار داد 1 ساله 2 ساله ! از طرفی دستگاه های Unlock دیگه هم راحت میتونه بیاد تو شبکشون!
ایرانسل کلا قضیه را سر و ته فهمیده ! هم مودم داره به قیمت یا بلکه گران تر میده و هم اینکه نمیگذاره خودت مودم قوی تر تهیه کنی !
greatpouya
01-11-2017, 23:20
دوستان یه سوال !
اینترنت ADSL های وب منو مخابرات گند زده بهش و الان سرویس مزخرف و بی ارزش خودش با قیمت 4 برابر داره میفروشه !
می خوام TD-LTE بگبرم ولی ایرانسل منطقه منو زده تحت پوشش مودم خارجی، از طرفی هم پشتبام آنتن بگذارم ممکنه دزد ببره! ایرانسل هم میگه باید مودم از خودم بگیری ولی اصلا مودم داخلی درست حسابی نداره تو سایتش. از این مودم LTE ها که دیجی کالا با آنتن های حرفه ای گذاشته بگیرم بکارم میاد ، این محدودیت که ایرانسل گذاشته نمیشه دور زد مودم داخلی قوی تر گذاشت ؟
همه جای دنیا وقتی دستگاه خودشون را LOCK میکنند ، یا رایگان میدن ، یا با قیمت خیلی پایین تر با قرار داد 1 ساله 2 ساله ! از طرفی دستگاه های Unlock دیگه هم راحت میتونه بیاد تو شبکشون!
ایرانسل کلا قضیه را سر و ته فهمیده ! هم مودم داره به قیمت یا بلکه گران تر میده و هم اینکه نمیگذاره خودت مودم قوی تر تهیه کنی !اخوی سیستمشون کندن از جیب مردمه البته راه کج به مقصد نمیرسه، یجا میخورن چوبشو.
شما بهترین گزینه مودم خارجی بیرون پنجره بذاری.
t2download
01-11-2017, 23:29
شرکت دروغگوی ایرانسل مودم وایمکس رو عوض نمیکنه به ال تی ای
MITAJOON
02-11-2017, 00:26
دوستان یه سوال !
ایرانسل کلا قضیه را سر و ته فهمیده ! هم مودم داره به قیمت یا بلکه گران تر میده و هم اینکه نمیگذاره خودت مودم قوی تر تهیه کنی !
منزل ما تو نقشه تو محدوده سبز پررنگ و مناسب برای مودم های داخلی هست. اما در عمل اصلا سیگنالی نداریم. باید کل منطقه رو بگردم یه جا شاید چراغ آنتن ثابت شه. (امروز جایی رو کابینت های بالایی نزدیک سقف آشپزخونه تونستم سیگنال رو شکار کنم:n02:
به این حرفاشون توجه نکنید. بهترین کار گرفتن مودم امانی و تست کردنه.:n36:
Calypso360
02-11-2017, 02:38
دوستان یه سوال !
دوست عزیز شما همه این کارارم بکنی و بهترین مودمم بزاری، باز سرعتی که ایرانسل تبلیغشو میکنه بهت نمیدن
TD LTE ایرانسل توو روز بهت بیشتر از 2 مگابیت (250 کیلوبایت) سرعت نمیده.!! تازه اگه مثل من سیگنال مودمت عالی باشه
فقط تبلیغ و شعاره که میگن پرسرعته. دوره اولی که بسته حجمی و مودم رو میخری بهت سرعت بالا میدن. از بسته های حجمی بعدیت سرعتت میاد روو 2 و 3..
بسته های عیرحجمی هم که بهتره راجع به سرعتش صحبت نکنیم. دوستان واقفند...
الان من خودم همین TD LTE رو دارم و فاصله مودم با دکلم خیلی نزدیکه و سیگنالش عالیه. ولی در راستای شعار پرمفهوم "دنیاتو تغییر بده"ی ایرانسل، نهایت سرعتم توو روز روی 2مگابیت (250 کیلوبایت) هست و شب هم بین ساعات 2 تا 6 صبح به زوور به 8 مگابیت میرسه... پشتبانی هم هیچ کاری واست نمیکنه... والسلام
Calypso360
02-11-2017, 02:41
دوستان یه سوال !
دوست عزیز شما همه این کارارم بکنی و بهترین مودمم بزاری، باز سرعتی که ایرانسل تبلیغشو میکنه بهت نمیدن
TD LTE ایرانسل توو روز بهت بیشتر از 2 مگابیت (250 کیلوبایت) سرعت نمیده.!! تازه اگه مثل من سیگنال مودمت عالی باشه
فقط تبلیغ و شعاره که میگن پرسرعته. دوره اولی که بسته حجمی و مودم رو میخری بهت سرعت بالا میدن. از بسته های حجمی بعدیت سرعتت میاد روو 2 و 3..
الان من خودم همین TD LTE رو دارم و فاصله مودم با دکلم خیلی نزدیکه و سیگنالش عالیه. ولی در راستای شعار پرمفهوم "دنیاتو تغییر بده"ی ایرانسل، نهایت سرعتم توو روز روی 2مگابیت (250 کیلوبایت) هست و شب هم بین ساعات 2 تا 6 صبح به زوور به 8 مگابیت میرسه... پشتبانی هم هیچ کاری واست نمیکنه... والسلام
Calypso360
02-11-2017, 02:43
دوستان یه سوال !
فقط تبلیغ و شعاره که میگن پرسرعته. دوره اولی که بسته حجمی و مودم رو میخری بهت سرعت بالا میدن. از بسته های حجمی بعدیت سرعتت میاد روو 2 و 3
الان من خودم همین TD LTE رو دارم و فاصله مودم با دکلم خیلی نزدیکه و سیگنالش عالیه. ولی در راستای شعار پرمفهوم "دنیاتو تغییر بده"ی ایرانسل، نهایت سرعتم توو روز روی 2 مگابیت (250 کیلوبایت) هست و شب هم بین ساعات 2 تا 6 صبح به زوور به 8 مگابیت میرسه. پشتبانی هم هیچ کاری واست نمیکنه. والسلام
t2download
02-11-2017, 02:48
سلام ...
جواب 1: بله میشه به نمایندگی رفت یا تو سایت shop.irancell.ir بری ..
2: اره اون طرح 15 گیگ سه ماهه اجباریه موقع تعویض مودم باید حتما انتخابش کنی..
3: هر طرحی که به قول شما جمع دوعدد هست شبانه داره اون حجم مشخصی که نوشته.
4:بله نامحدودش سرعت 2 مگابیتش میشه تقریبا 256 کیلوبایت دانلود... 1 مگابیتش هم 128 کیلوبایت که اصلا به درد نمیخوره. تازه حجم منصفانه ام داره
5: اون 32 گیگ طرح ماهانه تمام روزه ینی شما چه صبح چه نصف شب استفاده کنی سرعتت نامحدوده و بستگی به منطقه داره ..
707 که میگه نمیشه از نمایندگی مودم بگیری
سلام دوستان . ببخشید وقت نکردم همه صفحه ها رو چک کنم خیلی بودن و شاید جوابم تو همین صفحه ها باشه . اما مشکلم اینه ایا راهی هست کمی Link Quality بهتر شه ؟ مودم من DT LTE350 هست .الان link quality روی 7-12 نوسان میده
t2download
02-11-2017, 13:49
دوستان ۶۰۰ معتبره ازش مودم سفارش دهم ؟
f_s10224
02-11-2017, 13:58
طرح های نامحدود و یک طرح یک هفته ای 100 گیگ نیز اضافه شده . جهت اطلاع دوستانی که نمی دانند.
ShadowDragon
02-11-2017, 14:03
طرح های نامحدود و یک طرح یک هفته ای 100 گیگ نیز اضافه شده . جهت اطلاع دوستانی که نمی دانند.
یک هفته ای ک خیلی وقته هست
نامحدودش هم بدرد نمیخوره
ShadowDragon
02-11-2017, 14:05
دوستان ۶۰۰ معتبره ازش مودم سفارش دهم ؟
بله من خودم از ۶۰۰ گرفتم
- - - Updated - - -
سلام دوستان . ببخشید وقت نکردم همه صفحه ها رو چک کنم خیلی بودن و شاید جوابم تو همین صفحه ها باشه . اما مشکلم اینه ایا راهی هست کمی Link Quality بهتر شه ؟ مودم من DT LTE350 هست .الان link quality روی 7-12 نوسان میده
دوستان صفحات قبلی ، انتن خارجی به مودم اضافه کردند که باید بازش کنی و سوراخ کنس و داستان داره اما اگه واجبه، بگردی پیدا میشه
t2download
02-11-2017, 17:01
بله من خودم از ۶۰۰ گرفتم
- - - Updated - - -
دوستان صفحات قبلی ، انتن خارجی به مودم اضافه کردند که باید بازش کنی و سوراخ کنس و داستان داره اما اگه واجبه، بگردی پیدا میشه
کدام مودم خوبه یا فرق ندارن
ahwazp30
02-11-2017, 21:54
بله من خودم از ۶۰۰ گرفتم
- - - Updated - - -
تبدیل آنتن داخلی به خارجی کار هر کسی نیست و نیاز به دانش الکترونیک داره چون انتن داخلی بایدد کلا از مدار خارج بشه و فقط انتن فلت جایگزین بشه انتن omni که صفحات قبلی گفته شده (البته من همه رو وقت نکردم بخونم ) برای وای فای هست نه فور جی ضمنا اگر انتن درست متصل نشه مودم میسوزه مخصوصا انتن وای فای علاوه بر این مودم هم از گارانتی درمیاد و اگر روزی قرار شد مثل وایمکس دوباره تعویض بشه شرکت دیگه قبولش نمیکنه اما دوست عزیز شما سعی کن مودم رو نزدیک یا توی پنجره بزاری جایی که از افتاب هم نسوزه و هر چی بالای پنجره باشه سیگنال و کیفیت لینک هم بهتر میشه من خودم بالای پنجره نزدیک سقف یک جعبه مانند درست کردم و مودم رو توی اون گذاشتم و کیفیت لینک هم بسیار خوبه در صورتی که روی میز اصلا سیگنال نمیده شما هم تست کن.
Calypso360
04-11-2017, 14:55
دوستان یه سوال !
الان من خودم همین TD LTE رو دارم و فاصله مودم با دکلم خیلی نزدیکه و سیگنالش عالیه. ولی در راستای شعار پرمفهوم "دنیاتو تغییر بده"ی ایرانسل، نهایت سرعتم توو روز روی 2مگابیت (250 کیلوبایت) هست و شب هم بین ساعات 2 تا 6 صبح به زوور به 8 مگابیت میرسه... پشتبانی هم هیچ کاری واست نمیکنه.
Calypso360
04-11-2017, 14:57
TD LTE ایرانسل توو روز بهت بیشتر از 2 مگابیت (250 کیلوبایت) سرعت نمیده.!! تازه اگه مثل من سیگنال مودم عالی باشه
فقط تبلیغ و شعاره که میگن پرسرعته. دوره اولی که بسته حجمی و مودم رو میخری بهت سرعت بالا میدن. از بسته های حجمی بعدیت سرعتت میاد روو 2 و 3
الان من خودم همین TD LTE رو دارم و فاصله مودم با دکلم خیلی نزدیکه و سیگنالش عالیه. ولی در راستای شعار پرمفهوم "دنیاتو تغییر بده"ی ایرانسل، نهایت سرعتم توو روز روی 2مگابیت (250 کیلوبایت) هست و شب هم بین ساعات 2 تا 6 صبح به زوور به 8 مگابیت میرسه... پشتبانی هم هیچ کاری واست نمیکنه.
- - - Updated - - -
TD LTE ایرانسل توو روز بهت بیشتر از 2 مگابیت (250 کیلوبایت) سرعت نمیده.!! تازه اگه مثل من سیگنال مودم عالی باشه
amirh_74
04-11-2017, 15:16
- - - Updated - - -
شما حتما منطقتون مشکل داره.. وگرنه واسه من همیشه چه روز چه شب سرعت دانلودم 3 تا 4 مگا بایتِ ینی میشه 24 مگابیت...الان از اردیبهشت دارم مصرف میکنم تاحالا 3 تا بسته گرفتم واسش.. فکرمیکنم مشکل شماست
zofishel
04-11-2017, 16:52
- - - Updated - - -
دوست عزیز بحث کیفیت سیگنال زمانی معنی پیدا می کنه که منطقتون خلوت باشه و شما بعلت سیگنال ضعیف نمی تونید از تمام پهنای باند ارائه شده استفاده کنید ولی در ایران مشکل فاصله نیست مشکل تعداد یوزرهاست و تعداد کم دکل کما این که بنده از سه ماهه پیش که تی دی گرفتم تا الان افت سرعتی نداشتم (گوش شیطون کر) :n01:
تی دی تو یه جاهایی واقعا خوب جواب نداده.. اما بعضی جاها واقعا قابل قبوله.. این شانس همه جا هست.. البته تراکم جمعیتی تهران خیلی معادلات رو به هم زده.. حالا نمی دونم اون دوستمون تهران هست یا نه..متاسفانه هنوز تی دی بسته مورد نظر منو نداره و همچنان دی اس ال اینترنت اول منه.. بسته 6 ماه سی گیگ 60 تومن ایرانسل روی یوسیم خوب بود که جمعش کرد.. الانم خیلی ها دارن سمت همراه اول میرن.. هرچند طرح هاش کوتاه مدته اما می خواد جذب کنه و ایرانسل هم اگر فکر اساسی نکنه از قافله عقب می مونه.. از نظر من بسته صد گیگ یکساله 150 هزار تومن می تونه بسته خوبی باشه برای تی دی...
این سرعت همین الان zw101
ShadowDragon
04-11-2017, 19:20
تهران، روز جدیدا حدود ۱ مگه
و اینکه تیدی بسته ۱۰۰ گیگ ۱۵۰ نداره و ۲۵+۵۰ که صد تومنه
برای منم از اول همین بوده و هیچ تغیری نکرده
zw101
soheilsh
05-11-2017, 09:45
برای منم از اول همین بوده و هیچ تغیری نکرده
zw101
سیگنالتون خیلی عالیه ،واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم
t2download
05-11-2017, 13:58
امروز الان سفارش ال تی دی دادم تعویض انشاالله خوب باشه اهوازم .
برای من تنها لود صفحات وب مهمه
ShadowDragon
05-11-2017, 19:52
به نظرم رو سرویس بلند مدت دزدی داره
یک روز ۱.۲ گیگ؟؟؟؟ فقط خودمم ، مک فعال و hidden ssid
باید با دقت تست بگیرم
استفادم تغییر نکرده، من قبلا ماهی ۲-۳ گیگ بیشتر مصرف نداشتم
shaw2360
05-11-2017, 23:00
سرعت افتضاحه دوستان. منظقه ۵ تهران. افتضاح به معنی واقعی کلمه. مسخره کرده خودش رو ایرانسل:n34::n34:
the_raven_8
06-11-2017, 00:15
دوستان کسی در مورد آنلاک مودم z6000 ایرانسل که ظاهرا برای شرکت ZMTEL هم هستش اطلاعاتی داره ؟
mohammadgh6
06-11-2017, 00:51
دوستان کسی در مورد آنلاک مودم z6000 ایرانسل که ظاهرا برای شرکت ZMTEL هم هستش اطلاعاتی داره ؟
نه
هیچکدوم از مودمهای td ایرانسل و مبین نت آنلاک نمیشه و اگرهم بشه به هیچ کاری نمیآد
ShadowDragon
06-11-2017, 06:47
سرعت افتضاحه دوستان. منظقه ۵ تهران. افتضاح به معنی واقعی کلمه. مسخره کرده خودش رو ایرانسل:n34::n34:
منم مشکل شما رو دارم - م۵
alirezaveis
06-11-2017, 08:27
سلام. سیم td رو میشه روی مودم معمولی 4G استفاده کرد ؟
Electronic-Arts
06-11-2017, 08:48
خیر............
alirezaveis
06-11-2017, 09:57
خیر............
مرسی دوست عزیز. گفتیم یه طرح بگیرم بندازیم روی مودم معمولی استفاده کنیم دیگه دردسر نصب مودم td روی پشت بوم رو نکشیم.
بله میشه
فقط سیمهایی که روش صد گیگ 50 تومن داره احتمال داره نشه..یه چیزهایی شنیدم اما مطمئن نیستم
موردی بعضی ها شنیدم که توانستند استفاده کنن
ولی خودم هر کار کردم نشد
احتمالا به مودم های لاک ایرانسل شاید فقط اجازه میده ریجستر بشن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
soheilsh
06-11-2017, 11:33
بله میشه
فقط سیمهایی که روش صد گیگ 50 تومن داره احتمال داره نشه..یه چیزهایی شنیدم اما مطمئن نیستم
سلام هرکاری میکنم تو کرج نمیتونم با سیم تی دی به شبکه fdd وصل بشم ! چه با 100 گیگ چه بدون بسته
alirezaveis
06-11-2017, 11:39
بله میشه
اگه بشه که خیلی خوب میشه. مودم zw101 دارم حوصله تنظیم کردنشو ندارم. به اندازه کافی با تنظیم آنتن واسه مودم B525 دردسر کشیدم. در ضمن این مودم td هم با LTE-Watch ست نمیشه. تنظیم کردنش مکافاته
brothers000
06-11-2017, 12:10
میتونی برای سیم 4gبسته 120گیگ 1ساله بگیری 195000تومان با مالیات میشه 212500 بهتر از 128تی دی هست و ارزونتر. بنداز تو مودم استفاده کن
شما خودتون ازین روش استفاده کردید ؟ جواب داده ؟ بدون قطعی و افت سرعت و ... ؟
اگر منظورتون usim هست برای بعضی ها جواب میده و برای بعضی ها هم قطع و وصلی مکرر داره و قابل استفاده نیست ولی برعکسش یعنی گذاشتن سیم کارت td در مودم 4g یا گوشی به هیچ وجه ممکن نیست.
بنده هم امتحان کردم با قطعی بسیار زیاد و تا حدودی هم افت سرعت همراه بود
یادش بخیر نامحدود مخابرات، ایرانسل که دیگه واقعا داره کارشو خراب میکنه...
رو فناوری بیسیم که هزینه دکل و برق خاصی داره، نامحدود دادن همین میشه دیگه، اصلا معنا نداره، باید قیمت رو بیاره پایین بجای نامحدود با این قیمت!!!
دقیقا منم نظرم اینه که بجای اینترنت نامحدود بیاد و قیمتای بسته هاشو کم کنه،
معمولا روی بستر بیسیم ارائه نامحدود کاره جالبی نیست
حتی میتونه بسته هاشو با حجم دانلود شبانه با قیمت قبل ارایه بده یا مثه هماره اول بره تو کاره دانلود نامحدود شبانه...
- - - Updated - - -
بنده هم طی بارها امتحان کردن سرعت در مکان های مختلف به همین نتیجه ی شما رسیدم
تائید میشه
arman320
06-11-2017, 21:22
سلام هرکاری میکنم تو کرج نمیتونم با سیم تی دی به شبکه fdd وصل بشم ! چه با 100 گیگ چه بدون بسته
با سلام در تهران هم سیم کارت تی دی به اف دی وصل نمیشه ، آمدم تو تخفیف نمایشگاه بگیرم و لا اقل برای صد گیگ به خاطر پوشش ضعیف تی دی به اف دی وصل بشم که آنهم هیچی ، خوب حالگیری کرد ایرانسل
arman320
06-11-2017, 21:34
با سلام در تهران هم سیم کارت تی دی به اف دی وصل نمیشه ، آمدم تو تخفیف نمایشگاه بگیرم و لا اقل برای صد گیگ به خاطر پوشش ضعیف تی دی به اف دی وصل بشم که آنهم هیچی ، خوب حالگیری کرد ایرانسل
t2download
06-11-2017, 22:27
دیروز ثبت درخواست تعویض مودم دادم و امروز ۵:۵۴ عصر زنگ زدند نمایندگی ایرانسل اهوازیم کپی کارت ملی و ۸ هزار تومان برای پیک آماده کنید تا یک الی دو ساعت دیگه درب منزل تحویل بگیرید و گفتم پول ۸ هزار چی من نمیدهم گفت اجباره
زنگ زدم ۷۰۷ گفت نه نباید بدهید و زنگ زدم نمایندگی اهواز و با ناراحتی گفت حالا شما نمیخوای نده و من رفتم کپی گرفتم ۵ ساعت موندم منتظر و دیدم ارسال نشد بخاطر ندادن پول زور مودم رو نفرستاد .
و تعجبم یک روزه مودم ارسال شده ولی نمایندگی نمیدهد .
ثبت شکایت کردم ایمیل صدای مشتری ایرانسل
mohammadgh6
06-11-2017, 22:34
برای منم تهران سیم 4g تو مودم i40 کارنمیکنه
یه مودم z6000 داشتم ۱۲۰ گیگ خریدم استفاده کردم خیلی هم خوب بود
zofishel
07-11-2017, 13:44
شما خودتون ازین روش استفاده کردید ؟ جواب داده ؟ بدون قطعی و افت سرعت و ... ؟
بنده هم امتحان کردم با قطعی بسیار زیاد و تا حدودی هم افت سرعت همراه بود
یادش بخیر نامحدود مخابرات، ایرانسل که دیگه واقعا داره کارشو خراب میکنه...
دقیقا منم نظرم اینه که بجای اینترنت نامحدود بیاد و قیمتای بسته هاشو کم کنه،
معمولا روی بستر بیسیم ارائه نامحدود کاره جالبی نیست
حتی میتونه بسته هاشو با حجم دانلود شبانه با قیمت قبل ارایه بده یا مثه هماره اول بره تو کاره دانلود نامحدود شبانه...
بنده هم طی بارها امتحان کردن سرعت در مکان های مختلف به همین نتیجه ی شما رسیدم
تائید میشه
سلام
شما می تونید بسته ترکیبی اینترنت ایرانسل بخرید مثلا یک ساله 144 گیگابایت 216000 تومان بعلاوه مالیات میشه 235440 تومان که گیگی 1635 تومان میوفته . ارزون تر از اون تی دی یا 4 جی همراه . فقط باید یک سیم 4 جی و یک سیم تی دی داشته باشین که 48 گیگ سیمکارت 4 جی و 96 گیگش ثابت هست.
پ . ن : بنده هنوز این بسته رو نخریدم اما بعد بسته 100 گیگ 6 ماه ام می خوام بگیرم.
t2download
07-11-2017, 14:14
بلاخره صبح مودم به دستم رسید و پیک میگفت ۸ هزار بدهید و گفتم شکایت کردم صدای مشتری گفت ایرانسل هیچ کاری نمیکنه و گفت شما نمیخوای بدی نده
الان مودم ۵۱۴۲ اومد سیم گذاشتم سیم کارتو شناخت فقط آنتن ثابت نمیشه تنظیمات نیازه یا باید سیم کارت ثبت نام بشود ؟
یا جای مودم تغییر کند ؟
دیروز ثبت درخواست تعویض مودم دادم و امروز ۵:۵۴ عصر زنگ زدند نمایندگی ایرانسل اهوازیم کپی کارت ملی و ۸ هزار تومان برای پیک آماده کنید تا یک الی دو ساعت دیگه درب منزل تحویل بگیرید و گفتم پول ۸ هزار چی من نمیدهم گفت اجباره
زنگ زدم ۷۰۷ گفت نه نباید بدهید و زنگ زدم نمایندگی اهواز و با ناراحتی گفت حالا شما نمیخوای نده و من رفتم کپی گرفتم ۵ ساعت موندم منتظر و دیدم ارسال نشد بخاطر ندادن پول زور مودم رو نفرستاد .
و تعجبم یک روزه مودم ارسال شده ولی نمایندگی نمیدهد .
ثبت شکایت کردم ایمیل صدای مشتری ایرانسل
سلام نمیگم پول زور بدید و وضیفشون هست.
اما بجای 8تومن میگفتی 4یا5تومن میدم تخفیف بده بیارش :n09: اینجوری با تماس و وقتی که گذاشتی همون مبلغ شد ..... ضمناحالا باز اگر شما تو خونه نباشی و کسی دیگری باشه میتونه تحویل نده و بازم حیرونت کنه بگه برو کارت اصل ملیتو بیار خودشخص هم باشه وووو:n02:
t2download
07-11-2017, 14:33
سلام نمیگم پول زور بدید و وضیفشون هست.
اما بجای 8تومن میگفتی 4یا5تومن میدم تخفیف بده بیارش :n09: اینجوری با تماس و وقتی که گذاشتی همون مبلغ شد ..... ضمناحالا باز اگر شما تو خونه نباشی و کسی دیگری باشه میتونه تحویل نده و بازم حیرونت کنه بگه برو کارت اصل ملیتو بیار خودشخص هم باشه وووو:n02:
پول ارزش نداشت ولی گفت اجباره به دروغ ندادم
بلاخره صبح مودم به دستم رسید و پیک میگفت ۸ هزار بدهید و گفتم شکایت کردم صدای مشتری گفت ایرانسل هیچ کاری نمیکنه و گفت شما نمیخوای بدی نده
الان مودم ۵۱۴۲ اومد سیم گذاشتم سیم کارتو شناخت فقط آنتن ثابت نمیشه تنظیمات نیازه یا باید سیم کارت ثبت نام بشود ؟
یا جای مودم تغییر کند ؟
دوست عزیز ممکنه هنوز سیمکارت تو سیستمشون فعال نشده باشه ..بازم این مشکل برمیگرده به ارسال نکردن کپی ملی توسط نمایندگی.....زنگ بزنید باز پیگیر بشید
soheilsh
07-11-2017, 15:32
یا جای مودم تغییر کند ؟
هنوز فعال نشده
t2download
07-11-2017, 15:39
دوست عزیز ممکنه هنوز سیمکارت تو سیستمشون فعال نشده باشه ..بازم این مشکل برمیگرده به ارسال نکردن کپی ملی توسط نمایندگی.....زنگ بزنید باز پیگیر بشید
ممنونم الان زنگ زدم گفت تا ۲۴ ساعت
t2download
07-11-2017, 15:40
هنوز فعال نشده
مرسی گفت فعال نشده هنوز
t2download
07-11-2017, 20:34
سیم کارتم که فعال نشده ال تی ای اما
توی گوشی سیم کارت 4G داشتم گذاشتم تو مودم اوه توی پنجره ۱ آنتن داشت و روی میز کامپیوتر ۴ آنتن سرعت عالی بود .
انشاالله سیم کارت LTE فعال شد ببینم پنج آنتن رو میتونم بگیرم یا نه
ShadowDragon
07-11-2017, 21:00
سلام
شما الان هم به انتن تی دی وصل هستین ( با بو سیم معمولی)
منظورم اینه که سیم اصلی هم فعال شه از نظ خط فرقی نداره
پ.ن: لطفا از ویرایش استفاده کنید...
t2download
07-11-2017, 21:10
سلام
شما الان هم به انتن تی دی وصل هستین ( با بو سیم معمولی)
منظورم اینه که سیم اصلی هم فعال شه از نظ خط فرقی نداره
پ.ن: لطفا از ویرایش استفاده کنید...
پس راحت ۵ آنتن رو میتونم بگیرم
soroori2
07-11-2017, 21:14
سلام
باتوجه به این که الان با سیم کارت میشه به اینترنت متصل شد فایده این مودم و هزینه کردن برای اون چیه ؟
t2download
07-11-2017, 21:43
سلام
باتوجه به این که الان با سیم کارت میشه به اینترنت متصل شد فایده این مودم و هزینه کردن برای اون چیه ؟
من مجبورم کار اینترنتی و چند سایت تبلیغاتی دارم و ADSL خط نویز دار شده و مبین نت داشتم دکل مشکل داشت و بنده رو تعلیق کردند باقی هزینه بسته رو تنها دادند و ۱۹۵ شکایت کردم فایده نداشت و الان تنها راهم ال تی ای ایرانسل هست .
greatpouya
07-11-2017, 21:50
من مجبورم کار اینترنتی و چند سایت تبلیغاتی دارم و ADSL خط نویز دار شده و مبین نت داشتم دکل مشکل داشت و بنده رو تعلیق کردند باقی هزینه بسته رو تنها دادند و ۱۹۵ شکایت کردم فایده نداشت و الان تنها راهم ال تی ای ایرانسل هست .بگیرید، قطعا از adsl بیشتر میچسبه
t2download
07-11-2017, 21:56
بگیرید، قطعا از adsl بیشتر میچسبه
گرفتم فعلأ امروز رسید منتظر فعال شدن سیم LTE هستم .
حتمأ عالیه
greatpouya
07-11-2017, 21:59
گرفتم فعلأ امروز رسید منتظر فعال شدن سیم LTE هستم .
حتمأ عالیهاره موقع هایی که شبکه اوضاش خوبه عالیه واقعا.
t2download
07-11-2017, 22:05
اره موقع هایی که شبکه اوضاش خوبه عالیه واقعا.
من که دانلود ندارم فقط روزی یکی دو ساعت ارسال و مدیریت مطالب سایت هست همین
با این مصرف ماهی ۱۶ گیگ کافی هست؟
greatpouya
07-11-2017, 22:12
من که دانلود ندارم فقط روزی یکی دو ساعت ارسال و مدیریت مطالب سایت هست همین
با این مصرف ماهی ۱۶ گیگ کافی هست؟بله کافی هست، ای بسا اگر فقط همینقدر کار دارید از ۵ تا ۱۰ گیگ به راحتی راه گشاست.
t2download
07-11-2017, 22:13
من که ضرری نکردم مودم رو چند سال قبل نیمه شعبان بود ایرانسل مدل ۱۳۰ رو داد بهم ۵۰ هزار تومان ولی وایمکس ساپورت نمیشد و مودم موند تا سلب امتیاز شده بود و الان تعویض شد به مودم جدید و بهتر عالیه
mohammadgh6
07-11-2017, 23:41
سیم کارتم که فعال نشده ال تی ای اما
توی گوشی سیم کارت 4G داشتم گذاشتم تو مودم اوه توی پنجره ۱ آنتن داشت و روی میز کامپیوتر ۴ آنتن سرعت عالی بود .
انشاالله سیم کارت LTE فعال شد ببینم پنج آنتن رو میتونم بگیرم یا نه
یعنی بعضی مودمها با یوسیم ایرانسل کار میکنه بعضیها نه؟
اگر میدونستم z6000نمیفروختم
t2download
08-11-2017, 00:04
یعنی بعضی مودمها با یوسیم ایرانسل کار میکنه بعضیها نه؟
اگر میدونستم z6000نمیفروختم
مگه همه این امکان رو ندارند ؟
t2download
08-11-2017, 00:19
الکی مودم رو روشن کردم میبینم فعال شده سیم کارت
پریروز سفارش دادم امروز صبح دادن بهم الان فعال شد
t2download
08-11-2017, 00:30
3 آنتن فعلا تا جایی که کابل جا داشت جا به جا کردم و بعد چک میکنم تمام خونه رو ..............
فوق تصور سرعت باز کردن صفحات بالاست
senator2011
08-11-2017, 00:58
3 آنتن فعلا تا جایی که کابل جا داشت جا به جا کردم و بعد چک میکنم تمام خونه رو ..............
فوق تصور سرعت باز کردن صفحات بالاست
الان راضی هستین یعنی؟ با این سرعت؟؟
t2download
08-11-2017, 01:06
الان راضی هستین یعنی؟ با این سرعت؟؟
من که فعلأ جایی چک کردم ببینم بهتر آنتن داره یا نه اما من دانلود ندارم سرعت دانلود الان ۲ مگ بود
فقط برای مدیریت و ارسال مطلب به سایت مهم لود صفحات بود که عالیه و بی نظیر لود صفحات
اینقدر ازش بد شنیدم که کنده و بدرد لود صفحات نمیخوره ووو
الان چک کردم عالیه سرعت باز کردن صفحات ..
کاملأ راضی هستم .
حتی گذاشتمش روی یک آنتن سرعت دانلود شد ۶ مگ و باز لود صفحات عالی بود .
برای کار من عالیه کارمو راحت راه می اندازه .
t2download
08-11-2017, 01:09
قبلش دو سال مبین نت داشتم ۴ مگ و بدک نبود و گاهی کندی داشت و های وب که اونم خطم بیشتر ۴ نمیکشید و این روزها مبین نت دکل مشکل داشت تعلیقم کردند و جمع شد .
و های وب نویز شدید شده بود سرعت ۱۷۰ کیلو بایت .
این عالیه حتی یک آنتن
t2download
08-11-2017, 01:29
دو سایت باز کردم و دو تست گرفتم ۱۱۰ مگ حجم پرید
greatpouya
08-11-2017, 01:40
دو سایت باز کردم و دو تست گرفتم ۱۱۰ مگ حجم پریدمیشه پینگ با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بگذارید؟
t2download
08-11-2017, 01:45
میشه پینگ با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بگذارید؟
فاکتورهای زیادی بر روی زمان ping تاثیر می گزارند که باعث میشوند هیچوقت شما زمان دقیقی رو نتونی بر اساس نوع شبکه ای که داری تخمین بزنی ،
مثلا فرض کن می خوای یک سرور رو ping کنی ، زمان ping بستگی به فاصله ای که سرور با شما داره ، نوع ارتباطی که ازش استفاده می کنید ، نوع ISP که برای استفاده از اینترنت استفاده می کنیم ، تعداد روتر هایی که در مسیر هستند و خیلی موارد دیگه بستگی داره ، اما بطور کلی میتونیم بگیم :
ping time زیر 200 میلی ثانیه بسیار خوبه
ping time بین 200 تا 400 میلی ثانیه متوسط هست
ping time بالای 400 میلی ثانیه بد هست
greatpouya
08-11-2017, 02:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پینگاتون نسبتا بالاس ولی ایشالا به خوشی استفاده کنید.
t2download
08-11-2017, 02:15
تس ساعت 2:10 دقیقه زمان رایگان سرعت بیشتر شده است ... :n19::n19::n19:
t2download
08-11-2017, 02:20
سرعت در حال افزایش در ساعت 2:20 بامداد
ShadowDragon
08-11-2017, 06:55
زمان رایگان؟؟؟؟ ایرانسل تایم رایگان نداشت که
t2download
08-11-2017, 09:19
زمان رایگان؟؟؟؟ ایرانسل تایم رایگان نداشت که
جدی شبانه هم پولیه دو تا هشت
مبین نت که هزار گیگ رایگان داره
در هر صورت سرعت خوبه
بله تماس گرفتم گفتند رایگان شبانه ندارید :n39:
با 3 آنتن سرعت خوبه
این هم تست الان 9:30 صبح
ShadowDragon
08-11-2017, 14:23
مودم من شکست b5142
چون بسته یک ساله داشتم الان رفتم یه g2101 گرفتم
تفاوت اینا رو میزارم
t2download
08-11-2017, 14:51
مودم من شکست b5142
چون بسته یک ساله داشتم الان رفتم یه g2101 گرفتم
تفاوت اینا رو میزارم
مبارک باشه
سرعت خوبه ؟
فرقی کردن سیگنال و آنتن با مودم ۲۱۰۱
یا همش شایعه هست قدرت ۲۱۰۱ بالاتر از ۵۱۴۲ است
ShadowDragon
08-11-2017, 15:20
سرعت یکسان
مودم قبلی ۵ خط انتن داشت و این ۳ خط
قبلی ۴/۵ بود این ۳/۳
نمیشه قضاوت کرد ، احتمالا انتن ۸۰٪ و تا ۶۶ این یکی نشون نمیده
امکانات قبلی بهتر بود مخصوصا اینکه اپلود داناود لحظه ای مشخص بود تو پنل مودم
و نکته جالب در مورد رم و cpu
قبلی رمش معمولا ۴۳٪ پر بود ولی این ۸۲٪
در مورد cpu هم همچنین
این مودم جدید رم و cpu کمتری داره
اما کوچک تره، و یه قابلیت بیشتر نسبت به قبلی داره که میشه حداکثر کاربر وایرلس رو محدود کرد.... گذاشتم ۲ تا!
اینو مطمین نیستم تو قبلی دیده باشم
و اینکه قبلی رو میشد بک اپ گرفت و تو خودش سیو میشد اما این ، قابلیت بک اپ به صورت دانلود یک فایل رو داره اما قسمت اپلود نداشت ( زیاد پیگیر این نبودم)
t2download
08-11-2017, 15:35
سرعت یکسان
قبلی ۴/۵ بود این ۳/۳
در مورد cpu هم همچنین
اما کوچک تره، و یه قابلیت بیشتر نسبت به قبلی داره که میشه حداکثر کاربر وایرلس رو محدود کرد.... گذاشتم ۲ تا!
و اینکه قبلی رو میشد بک اپ گرفت و تو خودش سیو میشد اما این ، قابلیت بک اپ به صورت دانلود یک فایل رو داره اما قسمت اپلود نداشت ( زیاد پیگیر این نبودم)
پس شایعه هست تو نظرات انجمن و سایت ها میدیدم درگیر بودن با ۱۹۵ چرا ایرانسل بجای مودم عالی ۲۱۰۱ مدل ۵۱۴۲ داده و همه برگشت زده بودن و ..
ممنونم از نظر من عالیه که همین ۵۱۴۲
سرعتتون چند مگ هست منطقه شما
من روی میز کامپیوتر با سه آنتن ۲۵ مگ
باقی خونه چک نکردم چون سرعت بالاتر نیاز ندارم و فقط سریعتر طرح و حجم رو تموم میکنه سرعت بالاتر
ShadowDragon
08-11-2017, 16:29
سری قبلی هم بهتون گفتم
واسه من ۸-۲۰ مگاببته
و اینکه الان متوجه شدم مودم قبلیم ۲ خروجی ان داشت ولی این ۱
با توجه به اینکه واسه انتقال دیتا به ps4 سالی یه بار استفاده میکردم، الان واقعا حالم گرفته شد....:n03::n04:
در کل b5142 بهتر بود
mehdi.kr
08-11-2017, 18:21
سلام دوستان ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
من بازی آنلاین زیاد بازی میکنم
چند روزه وارد خونه جدید شدم که خط تلفن نداره
اولش با ۴.۵ جی ایرانسل روی موبایلم (اینترنت گوشی رو شیر کردم رو PC) بازی کردم ولی پینگ ثابتی نداره :n28:
چند دقیقه پینگ ثابته ولی یهو میره بالا و همین باعث خراب شدن بازی میشه
حالا میخوام TD-LTE بگیرم ولی نمیدونم نسبت به ۴.۵ گوشی پینگ ثابت تری داره یا همونه ؟
و اینکه مودم ZW101 از نظر کیفیت کانکشن با بقیه مودم ها فرقی داره ؟ چون تو انتهای پوشش ۴جی هستم میخوام آنتن دهی خوبی داشته باشم:n36:
ShadowDragon
08-11-2017, 19:16
سلام دوستان ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
من بازی آنلاین زیاد بازی میکنم
چند روزه وارد خونه جدید شدم که خط تلفن نداره
اولش با ۴.۵ جی ایرانسل روی موبایلم (اینترنت گوشی رو شیر کردم رو PC) بازی کردم ولی پینگ ثابتی نداره :n28:
چند دقیقه پینگ ثابته ولی یهو میره بالا و همین باعث خراب شدن بازی میشه
حالا میخوام TD-LTE بگیرم ولی نمیدونم نسبت به ۴.۵ گوشی پینگ ثابت تری داره یا همونه ؟
و اینکه مودم ZW101 از نظر کیفیت کانکشن با بقیه مودم ها فرقی داره ؟ چون تو انتهای پوشش ۴جی هستم میخوام آنتن دهی خوبی داشته باشم:n36:
سلام
واقعا مشخص نمیشه که اگه تی دی بگیری ثبات پینگ داری یا نه
من خودم با تی دی دوتا ۲ بازی میکتم و اوکیه
ولی با ۴ جی گوشی پینگ بهتر و سرعت بالاتری دارم
پ.ن: پاور سیور گوشی رو غیر فعال کن در حالت هات اسپات! ممکنه مشکلت حل شه
soheilsh
08-11-2017, 19:47
سرعت یکسان
قبلی ۴/۵ بود این ۳/۳
در مورد cpu هم همچنین
من همین الان یک 5142 برای فعال سازی پیشم اوردند ، هیچ تفاوتی با 2101 نداشت هیچ بدترم بود ، زمان کانکت شدن به شبکه در این مودم3 دقیقه ولی در 2101 30 ثانیه
سیگنال دریافتی rsrp در مودم 2101 : -108 دیبی
سیگنال دریافتی rsrp در مودم 5142 : -120 دیبی
سرعت دانلود در 2101 : 1 مگابایت
سرعت دانلود 5142 : 500 کیلوبایت
پردازنده30 درصد و رم هم 60درصد در 2101 اشغال میکنه ! خواستید با اسکرین شات براتون قرار میدهم .
t2download
08-11-2017, 19:53
من همین الان یک 5142 برای فعال سازی پیشم اوردند ، هیچ تفاوتی با 2101 نداشت هیچ بدترم بود ، زمان کانکت شدن به شبکه در این مودم3 دقیقه ولی در 2101 30 ثانیه
پردازنده30 درصد و رم هم 60درصد در 2101 اشغال میکنه ! خواستید با اسکرین شات براتون قرار میدهم .
ممنون از اطلاعات مفید شما
من از دیشب ۵۱۴۲ دارم سریع کمتر چهل ثانیه کانکت میشه
به احتمال زیاد بستگی به منطقه هم داره و قدرت سیگنال و پوشش دهی
ShadowDragon
08-11-2017, 20:25
خیلی ممنون بابت اطلاعات
من تجربه خودم رو گفتم
ولی به سرعت کانکت شدن دقت نکردم ، اما حتما امشب تست میکنم
نیازی به اسکرین نیست، صحبتا قابل قبول،
نظر شما در مورد zw101 چیه؟ احساس کردم اون بهتره...
پ.ن: مقایسه وایرلس ۵۱۴۳ و ۲۱۰۱
کاملا یکسان بود ( در فاصله مشخص در جای مشخص، جفتشون ۲ خط انتن داشتم)
داغی: ۵۱۴۲ گرم تر بود، اما داغ نبود.... شایدم چون کاور نایلونش روش مونده بود اینطور شده....
نتیجه کلی : از سرعت کانکت بگذریم، چون هنوز تست نکردم و اصلا نمیدونستم باید تست کنم، ۵۱۴۲ یه پورت لن بیشتر داشت، ۲۱۰۱ صرفا جمع و جور تره
بابت zw101 که ۵۰ تومن هم ظاهرا گرون تره؟, منتظر توضیحات دوستان هستم!
ShadowDragon
08-11-2017, 20:28
ممنون از اطلاعات مفید شما
من از دیشب ۵۱۴۲ دارم سریع کمتر چهل ثانیه کانکت میشه
به احتمال زیاد بستگی به منطقه هم داره و قدرت سیگنال و پوشش دهی
فک کردم شما ۲۱۰۱ گرفتی! اصلا مگه هنوز ۵۱۴۲ هست؟ گفت دیگه نیست!
بله ۱۰۰٪ ربط داره
t2download
08-11-2017, 20:54
بله ۱۰۰٪ ربط داره
منم فکر کردم نباشه تو سایت ثبت کردم فرداش نماینده اهواز ارسال کرد ظاهرأ موجودی مودم داشتند و فرستاد .
صبح ۱۱ رسید دستم شب ۱۱ چک کردم فعال بود .
من که ازش خوشم میومد دنبال این مدل بودم و با اینکه وجود نداشت اما عجیب برام فرستادند .
خوب یا بد که بهم با سه آنتن ۲۵ مگ رو میدهد .
جایی دیگه خونه چک نکردم ببینم آنتن بیشتر میشود یا خیر .
و با یک آنتن ۱۳ مگ میدهد .
سرعت لود سایت عالیه حتی با یک آنتن
مودم مجانیه و کارمو راه می اندازه و اهل دانلود و بازی نیستم .
t2download
08-11-2017, 21:21
بله ۱۰۰٪ ربط داره
بله نیست منم تعجب کردم صبح ثبت کردم در سایت و فردا نمایندگی گفت آماده ارسال درب منزل شماست .
زنگ زدم ۷۰۷ گفت تو سایت زدیم ۷ روز نهایتشه و شما دفتر مرکزی اهواز گفته موجودی داریم و ما ارسال نکردیم .
اگر از تهران میفرستادند یا ۲۵۱۰ یا ۲۱۰۱ میدادند .
یا i40
ShadowDragon
08-11-2017, 22:28
i40 جدیده!!
۵۱۴۲ خوبه من که راضی بودم
t2download
09-11-2017, 08:05
i40 جدیده!!
۵۱۴۲ خوبه من که راضی بودم
فکر کنم یک ماهی هست معرفی شده قیمت زده 149900 تومان توی سایت یلو و ایرانسل
پشتیبانی از دو نوع وای فای 5 و 2/4 گیگاهرتز
قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل LAN
قابلیت اتصال تا 32 نفر از طریق Wi-Fi
پشتیبانی از آی پی ورژن 6 (IPv6)
قابلیت اتصال به شبکه نسل 4 ثابت (TD-LTE)
بیشینه سرعت دانلود تا 120Mbps
به روز رسانی آنلاین
پشتیبانی از وای فای AC
مزایا و قابلیت های مودم TD-i40
پشتیبانی از فناوری اینترنت ثابت
عدم نیاز به خط تلفن ثابت برای راه اندازی سرویس (در مقایسه با ADSL)
شبکه بهینه و با کیفیت بالاتر
راه اندازی سریع و آسان سرویس
پایداری بالای سرویس در آپلود و دانلود
دسترسی مقرون به صرفه به سریعترین اینترنت کشور
برخی از مزایای اینترنت TD-LTE
با کاربری خانگی :
عدم نیاز به خط تلفن ثابت برای راه اندازی سرویس (در مقایسه با ADSL)
سهولت در جابجایی مودم در مقایسه با ADSL
شبکه بهینه و با کیفیت بالاتر
راه اندازی سریع و آسان سرویس
پایداری بالای سرویس در آپلود و دانلود
بدون نیاز به پورت خالی در مرکز مخابراتی
با کاربری تجاری و اداری:
ارائه اینترنت پر سرعت برای موارد موقت نظیر نمایشگاه ها و همایش ها
بستر مناسب جهت ارائه سرویس های دستگاه به دستگاه (M2M)
پوشش اینترنتی پر سرعت در مناطقی که ظرفیت خالی ADSL وجود ندارد و یا از کیفیت مناسبی برخوردار نیست
بستری پایدار برای ارائه سرویس های ویدئویی نظیر IPTV و VOD
بستری مناسب برای ارائه سرویس های در لحظه و زنده مانند کنترل ترافیک
امکان ارائه پهنای باند اختصاصی
امکان ارائه خدمات اختصاصی مانند VPN
مناسب برای واحد های سیار به منظور ارسال و دریافت اطلاعات و کاهش هزینه های رادیویی و ماهواره ای ، به عنوان مثال واحدهای سیار صدا و سیما
ShadowDragon
09-11-2017, 09:41
جالبه ، هیچ فرقی نداره ولی وایرلس ac بهتره...
zofishel
09-11-2017, 10:31
سلام دوستان
کسی مودم TF-i60 رو امتحان کرده؟ تو قابلیت هاش زده از fdd و tdd پشتیبانی می کنه ولی tdd سرعتش نهایت زده 21 مگ و fdd رو 300 مگ ، میخواستم بدونم مثلا بنده tdd رو تو منزل استفاده کردم و سرعت خوبی می داد آیا امکانش هست اینو بگیرم و fdd هم همون سرعت و کیفیت tdd رو برام بده؟ یا فرق می کنه به منطقه؟
ممنون
ShadowDragon
09-11-2017, 11:28
دوستان
از نظر سرعت دانلود هم فرقی نداشتن...
greatpouya
09-11-2017, 15:04
سلام دوستان
کسی مودم TF-i60 رو امتحان کرده؟ تو قابلیت هاش زده از fdd و tdd پشتیبانی می کنه ولی tdd سرعتش نهایت زده 21 مگ و fdd رو 300 مگ ، میخواستم بدونم مثلا بنده tdd رو تو منزل استفاده کردم و سرعت خوبی می داد آیا امکانش هست اینو بگیرم و fdd هم همون سرعت و کیفیت tdd رو برام بده؟ یا فرق می کنه به منطقه؟
ممنونTdd 210 مگ هست
21 اشتباه درج شده
Iman Bala
10-11-2017, 13:00
دوستان عزیز الان این مودم ها تو سایت ایرانسل موجود هست:
GP2101
TD-i40
TK-2510
با قیمت ۱۵۰ تومن
من ۵ صفحه اخر رو خوندم ولی بیشتر صحبت از مودم های بود که من تو سایت ایرانسل ندیدم!
میشه لطف کنید بفرماید کدام یک بهترین عمل کرد از نظر سرعت و پوشش وای فای رو داره!
خیلی خیلی ممنون میشم!:n16:
ir.ghost
10-11-2017, 13:21
جالبه ، هیچ فرقی نداره ولی وایرلس ac بهتره...
شما وایرلس 802.11ac هم بگیری فرقی نداره مهم ردایو پاپ سایت هست دوما سرویس دهنده بیشتر از 50mbps ارائه میده؟ آیا
االان خودم 40mbps آسیاتک دارم هم سرعت دانلود و هم پینگش عالی توی تمام سرور های اروپایی حدود 95 تا 110 هست
t2download
10-11-2017, 14:42
دوستان عزیز الان این مودم ها تو سایت ایرانسل موجود هست:
GP2101
TD-i40
TK-2510
با قیمت ۱۵۰ تومن
من ۵ صفحه اخر رو خوندم ولی بیشتر صحبت از مودم های بود که من تو سایت ایرانسل ندیدم!
میشه لطف کنید بفرماید کدام یک بهترین عمل کرد از نظر سرعت و پوشش وای فای رو داره!
خیلی خیلی ممنون میشم!:n16:
با سلام نمیشه بر اساس اطلاعات وب تصمیم گرفت منم چند ماهه هر سایتی نظرات و انجمن ها رو میخوندم همه میگفتند ایرانسل به کندی سایت رو لود میکنه و نخر و مودم ۵۱۴۲ چون رایگانه آشغاله ووو
تا اینکه چند روزه سفارش دادم و مودم ۵۱۴۲ آوردند بر خلاف نظرات وب سرعت و مودم عالی هستند و با ۳ آنتن راحت ۲۵ مگ را میدهد .
بیشتر به پوشش منطقه باید توجه داشت تا مودم .
ShadowDragon
10-11-2017, 14:51
واقعا مودم فرقی نداره و به منطقست
مثلا من سرعت لود سایتم پایین ( تهران)
دوستمون اهواز هستن و کاملا راضی..
مودم هم من ۵۱۴۲ و ۲۱۰۱ داشتم ، تقریبا یکی بودن... تو انجمن کسی از ۲۱۰۱ بد نگفته با توجه به موجود بودنش، همینو بگیر که جواب پس داده
t2download
10-11-2017, 14:57
واقعا مودم فرقی نداره و به منطقست
مثلا من سرعت لود سایتم پایین ( تهران)
دوستمون اهواز هستن و کاملا راضی..
مودم هم من ۵۱۴۲ و ۲۱۰۱ داشتم ، تقریبا یکی بودن... تو انجمن کسی از ۲۱۰۱ بد نگفته با توجه به موجود بودنش، همینو بگیر که جواب پس داده
باید بگم سال ها قبل وایمکس ایرانسل همه میگفتند عالیه اما منطقه ما خریدم جواب نداد .
ولی مبین نت وایمکس عالی بود .
بیشتر بستگی به منطقه داره اگه کسی اطراف شما داره ازش برای تست بگیر ببین جواب میدهد منطقه شما یا خیر ...
اما ال تی ای ایرانسل منطقه ما رو خوب پوشش داده است .
و حتی خوندم برخی خیابان کناری پوشش نداشت ولی این خیابان داشت .
مبین نتم خیابان بعدی ما پوشش نداشت نصف خیابان ما داشت .
چیز عجیبیه بخدا ال تی ای
پیشاپیش مبارک
سلام، چندین صفحه خوندم اما به اکثر سوال هایم جواب داده نشد:
1- ایا میشه در تهران تو مودم td ایرانسل مثلا z6000 سیمکارت 4g انداخت و اینترنت داشت؟ یعنی اجبارا سیمکارت td نباشه!
2- تو چه مودم های td میشه سیمکارت 3gیا4g انداخت؟
3- دقیقا فرق usim با td و 4g چیه؟
4- مودم انلاک که هر دو اپراتور ساپرت کنه هست؟
از اینکه با اگاهی کامل پاسخ میدین سپاسگذارم
t2download
10-11-2017, 15:21
سلام، چندین صفحه خوندم اما به اکثر سوال هایم جواب داده نشد:
1- ایا میشه در تهران تو مودم td ایرانسل مثلا z6000 سیمکارت 4g انداخت و اینترنت داشت؟ یعنی اجبارا سیمکارت td نباشه!
2- تو چه مودم های td میشه سیمکارت 3gیا4g انداخت؟
3- دقیقا فرق usim با td و 4g چیه؟
4- مودم انلاک که هر دو اپراتور ساپرت کنه هست؟
از اینکه با اگاهی کامل پاسخ میدین سپاسگذارم
من مودمم چند روزه خریدم مدل 5142 سیم کارت تی دی فعال نبود سیم کارت 4G از گوشی گذاشتم توش راحت ۴ آنتن داد و سرعتش خوب بود .
جواب داد .
باقی مودم ها از دیگر دوستان باید پرسید .
ShadowDragon
10-11-2017, 15:29
سیم ۴ جی معمولی بعضی اوقات مشکل داره
من دیشب با سیم معمولی هر ۳۰ ثانیه ۳-۴ ثانیه قطعی داشتم
یا به خاطر مودم جدیده یا فیلم جدید ایرانسل
دوستانی که مودم z6000 ایرانسل دارند، میتونن بگم که ایا بغیر از wep از wpa2 هم پشتیبانی میکنه؟
ممنون
سلام دوستان
من مودم وايمكس ايرانسل دارم كه يكي دو سال بدون استفاده بوده.
ايرانسل هر روز پيام ميداد كه رايگان با TD LTE تعويض مي كنه. رفتم در سايت ايرانسل ، ديدم به اجبار بايد سرويس يك ماه 10 گيگ رو بخرم 46000 تومان!
آيا اگر از طريق مراجعه حضوري به مركز خدمات ايرانسل، تعويض رو انجام بدم، شرايط فرقي مي كنه؟
zofishel
12-11-2017, 12:48
سلام دوستان
ايرانسل هر روز پيام ميداد كه رايگان با TD LTE تعويض مي كنه. رفتم در سايت ايرانسل ، ديدم به اجبار بايد سرويس يك ماه 10 گيگ رو بخرم 46000 تومان!
آيا اگر از طريق مراجعه حضوري به مركز خدمات ايرانسل، تعويض رو انجام بدم، شرايط فرقي مي كنه؟
سلام
خیر متاسفانه فک نمی کنم فرقی کنه . سیاست تعویض مودمشون همینه که این بسته رو همراهش بخری.
t2download
12-11-2017, 13:34
سلام دوستان
سلام خیر شما باید بسته ۱۵ گیگ سه ماهه رو بخری ارزش داره ۱۵ گیگ هم عادی بخوای بخری پنجاه تومان بیشتره
من عوض کردم هفته قبل سه آنتن میداد و از دیروز سیگنال قوی تر شده شده ۴ آنتن
arashsard
12-11-2017, 14:00
حذف.........
بسته هاي ١٠٠ گيگ ٦ ماه كه روي مودم بوده شده سه ماه ؟
zofishel
14-11-2017, 10:24
سلام
الان چک کردم که همونه 100 گیگ 6 ماه اس:n13:
بهترین مودم برای TD-LTE ایرانسل کدومه؟
koorosh2500
14-11-2017, 11:32
بنده از 2101 استفاده می کنم راضی هستم و مشکل قطعی ندارد
دوستان سلام
آیا خرید مودم TD-LTE فضای باز ایرانسل (ZW101) رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
دوستان سلام
آیا خرید مودم TD-LTE فضای باز ایرانسل (ZW101) رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
من دارم و راضیم.. خوبه
این تعرفه های TD هم قرار هستش تغییر کنه ؟ یا فقط برای ADSL تعرفه جدید اومد ؟
ShadowDragon
14-11-2017, 13:31
این تعرفه های TD هم قرار هستش تغییر کنه ؟ یا فقط برای ADSL تعرفه جدید اومد ؟
فقط adsl , اگه دقت کنی نوشته محدودیت فرکانس و....
t2download
14-11-2017, 22:20
سلام زدید سرعت دانلود ۱۷۵ مگ مگه داریم
t2download
14-11-2017, 22:23
بهترین مودم برای TD-LTE ایرانسل کدومه؟
من 5142 دارم راضی هستم
سلام، من مودم i60 دارم، الان سیمکارت TD LTE توشه و اکانت 6ماهه 100گیگ دارم.
چطور میتونم از میزان مصرف، زمان اغاز ، زمان پایان و... گزارش یا استعلام بگیرم؟
چطور باید وارد ( اپلیکیشن ایرانسل من ) بشم؟ با چه نام کاربری و رمزی؟
چطور از طریق سایت ایرانسل وارد اکانتم بشم؟ با چه نام کاربری و رمزی؟
اینا چرا زیرساختو کامل راه اندازی نکردن و بعد سرویس بفروشن، که مشترک بلاتکلیف نشه!
سپاس
mahdi_206
15-11-2017, 12:47
اینا چرا زیرساختو کامل راه اندازی نکردن و بعد سرویس بفروشن، که مشترک بلاتکلیف نشه!
سپاس
برای من که سه ماه طول کشید تا رمز ecare رو به ایمیلم بفرستن. چند بار هم تماس گرفته بودم و آخرین جوابشون این بود که فعلاً امکان رمز دائمی ecare برای TD-LTE وجود نداره. برای اپلیکیشن ایرانسل من و سایتش (my.irancell.ir) میتونید از رمز یک بار مصرف استفاده کنید که به ایمیل شما ارسال میشه. البته برای سایت مجبورید که برای هر لاگین یک رمز جدید بگیرید و برای اپلیکیشن تا وقتی که گزینه "خروج از تمام حسابها" رو نزنید با بستن برنامه یا reset کردن گوشی، مجدداً رمز نمیخواد.
ShadowDragon
15-11-2017, 13:10
نکته مسخرش اینه ک چیزی به اسم ریز مصرف نداره!!!! منظورم مثل ریز مصرف adsl
t2download
15-11-2017, 13:15
سپاس
اپلیکیشن ایرانسل من رو نصب کن
شناسه ای با ۰۹۴ شروع میشه روی پوکه سیم کارت lte هست اون رو وارد کن و یک رمز بازیابی به ایمیل یا تلفن ارسال میشه وارد شو و مصرفت رو ببین و میتوانی بسته هم بخری و .....
موفق باشی
t2download
15-11-2017, 13:17
سپاس
یادم رفت مبارک باشه
راضی هستید
ازش یک تست بگذارید
با تشکر
koorosh2500
15-11-2017, 14:24
نکته مسخرش اینه ک چیزی به اسم ریز مصرف نداره!!!! منظورم مثل ریز مصرف adslکاملا موافق هستم
t2download
15-11-2017, 14:53
کاملا موافق هستم
اون که بله مشخص نیست چی مصرف میشه فقط میزنه مصرف خارج از کشور ولی سایت داخلی فقط باز کردم ❎
و توی ۷ روز بدون دانلود ۴ گیگ رفته ❎❎
بهترین بسته فکر کنم ۶۴ گیگ باشه ۱۵۲ تومان
برای من با مصرف بدون دانلود و متوسط
greatpouya
15-11-2017, 16:13
اون که بله مشخص نیست چی مصرف میشه فقط میزنه مصرف خارج از کشور ولی سایت داخلی فقط باز کردم [emoji735]
و توی ۷ روز بدون دانلود ۴ گیگ رفته [emoji735][emoji735]
بهترین بسته فکر کنم ۶۴ گیگ باشه ۱۵۲ تومان
برای من با مصرف بدون دانلود و متوسطشاید ویندوزی چیزی اپدیت شده، مخصوصا ویندوز ۱۰
t2download
15-11-2017, 16:53
شاید ویندوزی چیزی اپدیت شده، مخصوصا ویندوز ۱۰
نه فقط روزی شاید کمتر یک ساعت آنلاین ویندوز اکس پی و مدیریت و تأیید آگهی های ثبت شده ...
موبایل هم کم اینستا و تلگرام و وب گردی تقریبأ روزی ۵.. ۷ ساعت
در کل بنظرم خوبه با توجه به سرعت بالا و لود سریع صفحات باید مصرف بالاتری داشته باشد .
mayahnation007
17-11-2017, 18:05
سلام قضیه نامحدود یک ماهه که در سایت زده دقیقا چی جوریاست کسی استفاده کرده مثل وایمکسه واقعا نامحدوده مثلا در برنامه ایرانسل من برای وایمکس 2 مگ زده ۹۰۰ گیگ حجم که نهایت حجم که استفاده کنم ۱۰۰ گیگه
فرستاده شده از MI 5sِ من با Tapatalk
mayahnation007
17-11-2017, 18:14
سلام دوستان ایا این نامحدودا مثل وایمکسه واقعیه کسی استفاده کرده
ahwazp30
17-11-2017, 21:18
سپاس
برای من که سه ماه طول کشید تا رمز ecare رو به ایمیلم بفرستن. چند بار هم تماس گرفته بودم و آخرین جوابشون این بود که فعلاً امکان رمز دائمی ecare برای TD-LTE وجود نداره. برای اپلیکیشن ایرانسل من و سایتش (my.irancell.ir) میتونید از رمز یک بار مصرف استفاده کنید که به ایمیل شما ارسال میشه. البته برای سایت مجبورید که برای هر لاگین یک رمز جدید بگیرید و برای اپلیکیشن تا وقتی که گزینه "خروج از تمام حسابها" رو نزنید با بستن برنامه یا reset کردن گوشی، مجدداً رمز نمیخواد.
برای رمز دایم باید از طریق کنترل حساب ثبت نام کنید و بین 1 تا 7 روز رمز براتون ایمیل میشه .توجه داشته باشید که باید از پرتال قدیم این کار رو انجام بدید نه پرتال جدید.
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sat15000
17-11-2017, 21:55
سلام
سوالی داشتم و آن این بود که کدوم یک از مودم های ثابت ایرانسل داخل تنظیماتشان تنظیمات وی پی ان دارن؟
Electronic-Arts
18-11-2017, 03:31
من نمیدونم ایرانسل چه غلطی کرده هم رو شبکه TD هم رو FDD , صفحه وب درست باز نمیشه , تصاویر درست لود نمیشه , فایل ها ناقص دانلود میشه سرعت بالا پایین میشه
t2download
18-11-2017, 06:57
من نمیدونم ایرانسل چه غلطی کرده هم رو شبکه TD هم رو FDD , صفحه وب درست باز نمیشه , تصاویر درست لود نمیشه , فایل ها ناقص دانلود میشه سرعت بالا پایین میشه
سلام مگه کدام شهر هستید ؟
در طرح تعویض وایمکس با اینترنت ثابت، ایرانسل کدوم مدل مودم رو می فرسته؟
Electronic-Arts
18-11-2017, 16:01
سلام مگه کدام شهر هستید ؟
مشهد تو تاپیک FDD هم ظاهرا دوستان همین مشکل رو دارن
سلام خدمت دوستان. این بسته های نامحدود 1مگ و 2مگ ایرانسل سرعتش چطوریه؟ (منظورم قبل از رسیدن به سقف حجم مصرف منصفانه هستش).
قیمتشون که مناسبه. دومگ نامحدود ماهی 125 تومن با 100 گیگابایت حجم اولیه با سرعت بالاتر. بعد از این مقدار روی سرعت 256 کیلوبایت محدود میشه. همین بسته قبلا یدونه صفر بیشتر داشت و یک میلیون و دویست و پنجاه قیمتش بود:n09:
نقل از سایت ایرانسل:
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه هفتگی 30 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه هفتگی 60 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 50 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 100 گیگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mayahnation007
18-11-2017, 19:16
دوست عزیز این همون تعرفه وایمکس با حجم بسیار کمتر والبته سرعت بسیار پایین برای lte حداقل سرعت برای تعرفه نامحدود این نسل ۵و ۱۰مگ باید باشه در کل نمی ارزه بنده خودم بین ایرانسل ومبین نت مونده بودم اما ترجیح دادم ۱۰۰ گیگ با نهایت سرعت داشته باشم تا ۱۰۰ گیگ با سرعت بسیار کم اونم با قیمت بالاتر
Gamemaster
19-11-2017, 08:52
در کل بنظرم خوبه با توجه به سرعت بالا و لود سریع صفحات باید مصرف بالاتری داشته باشد .
یعنی یه فایل ۱۰۰ مگی بگیریم ۲۰۰تا کم میکنه چون سرعتش بالاتره ???
-------------------
وضعیت مشهد تقیری نکرد؟
ahwazp30
19-11-2017, 10:44
یعنی یه فایل ۱۰۰ مگی بگیریم ۲۰۰تا کم میکنه چون سرعتش بالاتره ???
-------------------
وضعیت مشهد تقیری نکرد؟
نه دوست عزیز توی دانلود فرق نمیکنه ولی برای بارگزاری سایت هر چه سرعت بالاتر باشه حجم بیشتری هم مصرف میشه چون شما موقع وبگردی سریع به لینک های مربوطه میری و اجازه نمیدی عکس ها و کل مدیاهایی که توی سایت هست کامل لود بشه ولی وقتی سرعت بالا باشه چون سرعت بارگزاری بالاست سایت بلافاصله به طور کامل لود میشه و در نتیجه حجم بیشتری هم مصرف میشه .
سلام
من مشهدم و بعد دیدن وضعیت بسته های اینترنت مخابرات و اسیاتک و شاتل، تصمیم گرفتم بیام GP2101 رو بگیرم.
آیا انتخاب خوبیه؟
وضعیت اینترنت ایرانسل چجوریه؟
سقف سرعت چنده ؟
این FDD و یا TDD که دوستان میگن چیه؟
t2download
19-11-2017, 19:01
سلام
من مشهدم و بعد دیدن وضعیت بسته های اینترنت مخابرات و اسیاتک و شاتل، تصمیم گرفتم بیام GP2101 رو بگیرم.
آیا انتخاب خوبیه؟
سقف سرعت چنده ؟
سلام بستگی به منطقه داره مبین نت یا ایرانسل
در کل من اهوازم منطقه ما ایرانسل مودم مدل 5142 با سه آنتن ۲۵ مگ میدهد و دانلود ندارم ولی لود صفحات بد نیست خوبه ...
ShadowDragon
19-11-2017, 20:16
سلام
آیا انتخاب خوبیه؟
سقف سرعت چنده ؟
بهترین کار اینه از یه هم منطقه ای سوال کنی! اصلا جواب فروم قابل تامیم به منطقه شما نیست...
بهترین کار اینه از یه هم منطقه ای سوال کنی! اصلا جواب فروم قابل تامیم به منطقه شما نیست...پس یه سوال دیگه
الان ایرانسل سه تا مودم گذاشته تو سایتش برای خرید
Td-i40
Gp-2101
Tf-i60
این سه تا چه فرقی با هم دارن؟
تو مشخصاتی که نوشته تقریبا همه یکسانن
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
ShadowDragon
19-11-2017, 20:36
پس یه سوال دیگه
الان ایرانسل سه تا مودم گذاشته تو سایتش برای خرید
Td-i40
Gp-2101
Tf-i60
این سه تا چه فرقی با هم دارن؟
تو مشخصاتی که نوشته تقریبا همه یکسانن
سومی فرق میکنه،
در کل ۲۱۰۱ جواب پس داده، کاربراش راضی هستن! به نظرم اگه کاربر معمولی هستی همونو بگیر
سومی فرق میکنه،
در کل ۲۱۰۱ جواب پس داده، کاربراش راضی هستن! به نظرم اگه کاربر معمولی هستی همونو بگیراز لحاظ پینگ چجورین؟
سرعت اینترنت برای دانلود چجوریه؟
یه مگ دانلود ثابت میده؟
ShadowDragon
19-11-2017, 21:59
از لحاظ پینگ چجورین؟
سرعت اینترنت برای دانلود چجوریه؟
یه مگ دانلود ثابت میده؟
پست قبلی گفتم که باید از منطقه خودتون بپرسید اما واسه من بله ۱مگ رو دارم
پینگ خوبه اما سرعت باز کردن رو راضی نیستم ( خیلی ها راضی ان)
mohammadgh6
20-11-2017, 11:34
دوستان اگر اداپتور مودم که ۱۲ولت ۱آمپره
آداپتور ۱۲ولت ۱.۵ آمپر بندازی اشکال داره؟
greatpouya
20-11-2017, 11:54
آداپتور ۱۲ولت ۱.۵ آمپر بندازی اشکال داره؟مشکلی نیست
ShadowDragon
20-11-2017, 17:26
مودم رو باز کن، رو بوردش کنار ورودی پاور معمولا چند تا ولتاژ و امپر هست، اینا اشکالی ندارن
دوستمون هم احتمالا باز کرده دیده وگرنه من خودم سر همین موضوع یه مودم adsl سوزوندم
ahwazp30
20-11-2017, 17:26
جریان اشکالی نداره زیاد بشه حتی تا 3 یا 4 امپر هم میتونی بندازی مودم به اندازه ای که نیاز داره جریان میکشه ولی ولتاژ نباید بیشتر از 12 ولت بشه چون مودم میسوزه ، اداپتوری هم که قراره استفاده کنید باید حتما سوییچینگ باشه اگر از این ترانسی ها باشه به درد نمیخوره.
hamed m2m
20-11-2017, 19:40
یه جوون مرد بیاد ریسک کنه طرح 2مگ نامحدود بگیره ببینیم چقد سرعتو له میکنن:n02: میصرفه یا نه
mohammadgh6
21-11-2017, 00:42
جریان اشکالی نداره زیاد بشه حتی تا 3 یا 4 امپر هم میتونی بندازی مودم به اندازه ای که نیاز داره جریان میکشه ولی ولتاژ نباید بیشتر از 12 ولت بشه چون مودم میسوزه ، اداپتوری هم که قراره استفاده کنید باید حتما سوییچینگ باشه اگر از این ترانسی ها باشه به درد نمیخوره.
ممنون
آداپتوری که استفاده میکنم اونم مال مودم تی دی هست.منتها مودم و بردم گارانتی تعویض کرد ولی آداپتور قبلی و داد گفت این مودمها که برا گارانتیه آداپتور نداره .به خاطر همین نیم آمپر زیاده گفتم اشکال نداشته باشه.
t2download
21-11-2017, 12:05
ممنون
آداپتوری که استفاده میکنم اونم مال مودم تی دی هست.منتها مودم و بردم گارانتی تعویض کرد ولی آداپتور قبلی و داد گفت این مودمها که برا گارانتیه آداپتور نداره .به خاطر همین نیم آمپر زیاده گفتم اشکال نداشته باشه.
عزیزم ولتاژ مهمه اگه ۱۲ ولته خوبه
آمپر جریانش هست .
مثلأ یک گوشی داری دو شارژر داری هر دو پنج ولت هستند یکی مثلأ ۱ آمپر دیگری ۲ آمپر با اون دو آمپره سارژ کنی سریع تر شارژ میشود گوشی و قبلأ میگفتند فشار میاد روی باطری اما الان اتوماتیک گوشی های هوشمند اندازه امپر مورد نیاز استفاده میکنند .
الان مودمه مورد نداره
t2download
21-11-2017, 12:09
ممنون
مثلأ موزیک پلیر دارم آداپتورش ۳۰۰ میلی امپره و دو ساعته شارژ میشه من با آداپتور ۲ آمپر شارژی میکنم ۳۰ دقیقه ای شارژ میشه و میگویند فشار به باطری میاد .
اما دو ساله جیکش در نیومده است .
الان مودمه نباید مورد براش پیش بیاد .
نگرانی آداپتور بخر با ولتاژ و امپر مورد نیازت و کابلش رو سوکت مودم رو روی اون نصب و لحیم کن از داخل باکس آداپتور
ShadowDragon
21-11-2017, 12:40
دوست عزیز همچین چیزی درست نیست، اول شک داشتم جواب شما رو بدم و از متخصصش پرسیدم
این موضوع که شما بخوای هر امپر وصل کنی ، دستگاه میسوزه
اون نیم هم به خاطر اینه که اداپتور یه بازه ای داره و مربوط به همون شرکته و همون بورد دستگاهه، و ۱.۵ هم پشتیبانی میکرده
greatpouya
21-11-2017, 13:04
اون نیم هم به خاطر اینه که اداپتور یه بازه ای داره و مربوط به همون شرکته و همون بورد دستگاهه، و ۱.۵ هم پشتیبانی میکردهبنده همچین موردی که میفرمایید ندیدم، دستگاه به مقدار لازم جریان میکشه، جریان فقط ظرفیت آداپتور رو نشان میده، و ولتاژ هست که فشار جریان رو تنظیم میکنه، پس جریان مشکلی نداره
ahwazp30
21-11-2017, 14:00
اون نیم هم به خاطر اینه که اداپتور یه بازه ای داره و مربوط به همون شرکته و همون بورد دستگاهه، و ۱.۵ هم پشتیبانی میکرده
پس احتمالا متخصصش متخصص نبوده ، یا اینکه متن کتابهایی که توی دانشگاه خوندیم اشتباه بوده.
ShadowDragon
21-11-2017, 17:30
پس احتمالا متخصصش متخصص نبوده ، یا اینکه متن کتابهایی که توی دانشگاه خوندیم اشتباه بوده.
اتفاقا طرف استاد دانشگاهه، من فقط اطلاع رسانی کردم چون موضوع جالب بود ، هرچند به تاپیک خیلی مربوط نیست
در جواب پست بالای، مکانیسم فست شارژ و شترژ معمولی و امپر هوشمند ربطی به یه مودم معمولی نداره... بماند که من خودم زد وان رو با فست نوت شارژ میکردم و حدود ۱.۵ سال بعد برد دستگاه کاملا مشکل پیدا کرد ( در جواب چند پست قبل)
بازم میگم این موضوع به رشته بنده مربوط نیست اما چون بحث پیش اومد پرسجو کردم ک اطلاعات خودم و دوستان زیاد شه
سلام به همه
من یه مودم GP2101 گرفتم و الان وصل کردمش
و تست سرعت گرفتم
سرعت اینترنت باید اینجوری می بود؟
سلام به همه
و تست سرعت گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام.سرعت td در همین حد هست اکثر جاها و توش سرعت های نجومی ۶۰ ۷۰ مگ خبری نیست
greatpouya
23-11-2017, 14:08
سلام.سرعت td در همین حد هست اکثر جاها و توش سرعت های نجومی ۶۰ ۷۰ مگ خبری نیست
Sent from my SM-J710F using Tapatalkبله اکثرا بالاتر از ۲۰ و ۳۰ نیست.
با مودم tif60 بعد از فعالسازی mimo4x4 تا دو برابر میشود
ahwazp30
24-11-2017, 20:55
سلام به همه
و تست سرعت گرفتم
سرعت داخل که طبیعیه دیگه نباید بیشتر از این ازش انتظار داشته باشید همینم کلی باید شاکر باشد ولی برای من سرعت هر چقدر هم پایین بیاد داخل و خارج معمولا یک اندازه هست و اینقدر بینشون اختلاف نیست .
ShadowDragon
25-11-2017, 07:17
سلام به همه
و تست سرعت گرفتم
احتمالا تو idm سرعت جفتش یکسان میشه و این تفاوت فقط تک کانکشنه
misaghilb
25-11-2017, 07:53
سلام دوستان کسی سرعت تعرفه های نامحدود رو تست کرده؟
Gamemaster
25-11-2017, 10:25
سلام به همه
و تست سرعت گرفتم
همشهری وضع مشهد همینه
Electronic-Arts
25-11-2017, 12:56
همشهری وضع مشهد همینه
نمیدونم چه مرگش هست اینجا , این جوری هم نیست که بگیم تو مشهد همه نشستن فقط با TD دانلود میکنن ولی من بهترین سرعتم در حد 16 17 مگابیت بوده و میانگین 14 15 مگابیت هست در حالی که بعضی دوستان دیگه تو شهرهای دیگه میانگین بالای 20 مگابیت دارن با TD
koorosh2500
25-11-2017, 16:41
سلام به همه
و تست سرعت گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بنده هم از این مودم استفاده می کنم. ping شما نسبت به من خیلی بهتره. داونلود تقریبا مثل منه ولی آپلود مال شما کمه
راستشو بخواین
من که تقریبا راضی ام
با یه هزینه تقریبا مشابه نسبت به adsl
اینترنی دارم با پینگ کم و سرعت دانلود نسبتا خوب.
مشکلات اینترنت خطوط ثابت رو هم ندارم.
یعنی برای ADSL دیگه عملا دارن خودشونو مسخره می کنن. یهو پینگت میره بالا یهو سرعتت میچسبه کف
یا یهو downstream ت میشه 400 در صورتی که باید بهت حداقل 3000 بدن.
امیدوارم روزی بشه که ماهم به صورت واقعی بتونیم از اینترنت استفاده کنیم اینقدر نگران BS های مثل مصرف منصفانه نباشیم.
Viva la Irancell
ShadowDragon
25-11-2017, 18:47
خدا رو شکر که راضی هستی ولی adsl شبانه داره و این نداره... پس هنوز اونو ترجیح میدم
ولی خوب فعلا مجبورم از تی دی استفاده کنم چون به شرطی اینجا تلفن وصل میکنن که فیبر بگیرم و کم کم ۱۲۰۰ هزینشه...
من امروز یه 2101 گرفتم و تو نمایندگی ثبت نام کردم و گفت 2 ساعت دیگه فعال میشه. حدود نیم ساعت بعد نمایندگی زنگ زد که بسته 100 گیگ مشکل داره و از ایرانسل گفتند تا 4-3 روز مودم رو روشن نکن تا درست شه و گرنه بسته ار بین میره. آیا این طبیعیه؟ برای کس دیگه پیش اومده؟
من امروز یه 2101 گرفتم و تو نمایندگی ثبت نام کردم و گفت 2 ساعت دیگه فعال میشه. حدود نیم ساعت بعد نمایندگی زنگ زد که بسته 100 گیگ مشکل داره و از ایرانسل گفتند تا 4-3 روز مودم رو روشن نکن تا درست شه و گرنه بسته ار بین میره. آیا این طبیعیه؟ برای کس دیگه پیش اومده؟
ShadowDragon
27-11-2017, 10:52
سلام دوستان من چند هفته پیش مجبور شدم مودم ۵۱۴۲ رو با ۲۱۰۱ عوض کنم و یه نقد هم ازش نوشتم
امروز از بسته نامحدود روش استفاده کردم اما بعد چند دقیقه دانلود ، مودم ریست میشه!!!! بدون دانلود مشکل نداشت این مدت.... کسی مشکل مشابه داشته؟ با مودم gp2101
zofishel
27-11-2017, 16:16
سلام دوستان من چند هفته پیش مجبور شدم مودم ۵۱۴۲ رو با ۲۱۰۱ عوض کنم و یه نقد هم ازش نوشتم
امروز از بسته نامحدود روش استفاده کردم اما بعد چند دقیقه دانلود ، مودم ریست میشه!!!! بدون دانلود مشکل نداشت این مدت.... کسی مشکل مشابه داشته؟ با مودم gp2101
سلام
منم مودم gp2101 دارم و تو تایم شبانه نامحدود یک ساعته دانلود زیاد داشتم و تو این چند ماه حدودا دو بار همچین اتفاقی واسم افتاد یعنی موقع دانلود نت می پرید ولی وقتی دانلود نمی کردم و وبگردی درست میشد.
مشکلی نیست شیطنت ایرانسله طبق معمول:n09:
FAR FAR251
27-11-2017, 20:59
دوستان قیمت ارزانترین مودم ایرانسل با بسته صد گیگ اولیه چقدره ؟
اگه دست دوم بخریم باز میشه این صد گیگ را فعال کنیم یا بخریم ؟
دوستان قیمت ارزانترین مودم ایرانسل با بسته صد گیگ اولیه چقدره ؟
اگه دست دوم بخریم باز میشه این صد گیگ را فعال کنیم یا بخریم ؟ارزون ترین 149 تومنه
و نه باید همراه مودم گرفته بشه
١٠٠ گيگ روي مودم ميدادن شده سه ماه
دوستان من مودم b5142 دارم1. میشه آنلاکش کرد؟
2. چطور می تونم بهترین مکان رو برای بهترین پینگ پیدا کنم ؟منظورم بهترین سیگناله.
3.این مودم تنظیمات خاصی داره برا بازی آنلاین میخام
ممنون:n12:
سلام به همه...وقت بخیر
بعد از 5 سال استفاده از وایمکس ، بلاخره هفته ی قبل در طرحل تعویض مودم وایمکس ایرانسل ، با مودم TD-LTE شرکت کردم و یه مودم با مدل TF-i60 برام اوردن .
الان چند تا سوال دارم خدمت عزیزان:
1-ایا اگر انتن دهی 4g کافی نباشه ، سوییچ میکنه رو 3 یا 2 ؟ یا نه..کلا نمیگیره اگه نباشه 4
2-یه سیمکارت اضافه روی مودم بود...و نوشته بود 4.5 - به نظر شما اونو بندازم بهتره ؟
3- مهم ترین سوالم اینه که ، ایا میشه از این مدل مودم ، برای سیمکارت همراه اول یا رایتل استفاده کرد ؟
ممنونم ...
fc4444esteghlal
28-11-2017, 05:50
سلام دوستان وقت بخیر قصد خرید این مودم رو دارم ولی قبلش 2 تا سوال از خدمت عزیزانی که تجربه استفاده دارن داشتم
1- روی این مودم سیمکارت 4G معمولی بندازی جواب میده ؟!
2- مودم آنلاک میشه یا خیر ؟
البته میدونم آنلاک هم بشه هیچ کدوم از اپراتور های دیگه ارائه کننده نمیان سیمکارت TD-LTE خالی و بدون خرید مودم بهم بدن !
در نتیجه جواب سوال دومم به سوال اولم هم ربط داره !
یعنی قصد دارم بعد خرید سیمکارت های فورجی معمولی همراه اول و رایتل هم روش بندازم !
ممنون میشم اگه واقعا تجربه دارید و روی حدس و گمان نمیگید بنده رو راهنمایی کنید با تشکر .
یه نکته کوچیک دیگه هم عرض کنم بیشتر هدفم روی خرید ZW101 هست و همچنین توانایی مالی خرید مدل TF-i60 رو متاسفانه ندارم ...ولی اگه بدونم قابلیت ساپورت سیمکارت فورجی و همچنین انلاک شدن رو نداره و مدل های دیگه دارن قید این مدلZW101
رو میزنم !
اگه هم بدونم هیچ کدوم این مودم ها این قابلیت رو ندارن کلا قید ایرانسل رو میزنم ! میرم سراغ مبین نت یارهمیشگی ...
fc4444esteghlal
28-11-2017, 06:44
سلام به همه...وقت بخیر
بعد از 5 سال استفاده از وایمکس ، بلاخره هفته ی قبل در طرحل تعویض مودم وایمکس ایرانسل ، با مودم TD-LTE شرکت کردم و یه مودم با مدل TF-i60 برام اوردن .
1-ایا اگر انتن دهی 4g کافی نباشه ، سوییچ میکنه رو 3 یا 2 ؟ یا نه..کلا نمیگیره اگه نباشه 4
2-یه سیمکارت اضافه روی مودم بود...و نوشته بود 4.5 - به نظر شما اونو بندازم بهتره ؟
3- مهم ترین سوالم اینه که ، ایا میشه از این مدل مودم ، برای سیمکارت همراه اول یا رایتل استفاده کرد ؟
ممنونم ...
عزیز جان یه نکته اینجا برای بنده روشن نیست ! البته جسارت نباشه ولی بنده هم با ایرانسل تماس گرفتم هم به صورت حضوری به نمایندگی شهرمون مراجعه کردم !
هر کاری کردم گفتن که مودم TF-i60 داخل طرح تعویض نیست و فقط به صورت نقدی میشه خرید کرد ! البته خدای نکرده منظورم این نیست شما دروغ میگین فقط میگم ایرانسل هم یه جای کارش میلنگه ها ! اقا نکنه پارتی اینا داشتی اینو بهت دادن تونستی تعویض کنی؟ خخخ
ShadowDragon
28-11-2017, 10:46
سلام
منم مودم gp2101 دارم و تو تایم شبانه نامحدود یک ساعته دانلود زیاد داشتم و تو این چند ماه حدودا دو بار همچین اتفاقی واسم افتاد یعنی موقع دانلود نت می پرید ولی وقتی دانلود نمی کردم و وبگردی درست میشد.
مشکلی نیست شیطنت ایرانسله طبق معمول:n09:
مشکل من این بود که هر بار شروع دانلود میزدم، بعد ۱ دقیفه ریست میشد
ایا ریست شدن شما، کل چراغ ها خاموش میشد به جز پاور؟ یا وای فای مودم روشن میموند و فقط انتنش میپرید؟؟ مودم من کلا خلموش میشد به جز چراغ پاور بعدش دوباره وصل میشد
مثلا یه بار بازی دوتا دو رو اجرا کردم و نیم ساعت بازی کرذم اتفاقی نمیافتاد اما به محض اینکه دانلود رو شروع میکردم ، ریست میشد ( شرایط نامحدود) اما سیمکارت تی دیم ، مشکلی نداشته البته دانلودی هم نداشتم
ایا ریست شدن شما، کل چراغ ها خاموش میشد به جز پاور؟ یا وای فای مودم روشن میموند و فقط انتنش میپرید؟؟ مودم من کلا خلموش میشد به جز چراغ پاور بعدش دوباره وصل میشد
مثلا یه بار بازی دوتا دو رو اجرا کردم و نیم ساعت بازی کرذم اتفاقی نمیافتاد اما به محض اینکه دانلود رو شروع میکردم ، ریست میشد ( شرایط نامحدود) اما سیمکارت تی دیم ، مشکلی نداشته البته دانلودی هم نداشتم
من امروزسیم کارت 4g انداختم توی b5142 . بعد از چند ثانیه دانلود باidm مودم ریست میشه فقط چراغ پاور و لن و سیم روشن میمونه و چراغ آنتن چشمک میزنه ولی برا سایت گردی اینطور نمیشه من در ساعت 11:30-12 ظهر امتحان کردم ( توی این نیم ساعت معمولا ایرانسل 4جی رو قطع می کنه رو هر نوع مودم یا گوشی). ساعات دیگه بعد امتحان میکنم
مال منم اینطوریه با مودم tk2510بعد یکی دو دقیقه دانلود ریست میشه
معمولا موقع دانلود سي پي يو زير بار ميره و به ١٠٠ ٪ كه ميرسه ريست ميشه
بر خلاف مودم هاي حتي معمولي
مودم هاي ايرانسل معمولا خيلي ضعيف هستن
عزیز جان یه نکته اینجا برای بنده روشن نیست ! البته جسارت نباشه ولی بنده هم با ایرانسل تماس گرفتم هم به صورت حضوری به نمایندگی شهرمون مراجعه کردم !
هر کاری کردم گفتن که مودم TF-i60 داخل طرح تعویض نیست و فقط به صورت نقدی میشه خرید کرد ! البته خدای نکرده منظورم این نیست شما دروغ میگین فقط میگم ایرانسل هم یه جای کارش میلنگه ها ! اقا نکنه پارتی اینا داشتی اینو بهت دادن تونستی تعویض کنی؟ خخخ
سلام...ارادت
والا من فقط اینترنتی درخواست دادم. اگه میخواید میتونم از پنل درخواستیم اسکرین شات بدم:n02:
والا پارتی کجا بود مومن خخخخخ
- - - Updated - - -
سلام به همه...وقت بخیر
ممنونم ...
منتظر پاسخ دوستان هستم
ShadowDragon
28-11-2017, 15:41
سلام...ارادت
والا من فقط اینترنتی درخواست دادم. اگه میخواید میتونم از پنل درخواستیم اسکرین شات بدم:n02:
والا پارتی کجا بود مومن خخخخخ
- - - Updated - - -
منتظر پاسخ دوستان هستم
مودم شما شاید بشه از قسمت ۴ جیش واسه سایر اپراتورا استفاده کرد اما به شرط انلاک! که با توجه به اینکه فعلا این مودم ها تو کشور ما مصرف دارن، و ما هم هکر نیستیم!!! (شوخی)
ندیدم تو فروم تاحالا کسی انلاک اینا رو داشته باشه...
ShadowDragon
28-11-2017, 15:44
معمولا موقع دانلود سي پي يو زير بار ميره و به ١٠٠ ٪ كه ميرسه ريست ميشه
بر خلاف مودم هاي حتي معمولي
مودم هاي ايرانسل معمولا خيلي ضعيف هستن
فکر نمیکنم مربوط به cpu باشه چونکه ۸۰-۹۰ بود نه ۱۰۰... شایدم باشه!
ولی شک کردم، و سایر وسایل رو قطع کردم و فقط با ps4 که تک کانکشن میگیره گذاشتم دانلود.... بازم قطع شد
zofishel
28-11-2017, 16:02
سلام
بله دقیقا پاور روشن بود و آنتن می پرید بعد دوباره وصل میشد
پ. ن : دوستان ایرانسل جدیدا وقتی بسته می گیری یه اس ام اس می ده که نت شما از هم اکنون رایگان محاسبه می شود و جالب این جاست که من برای اطمینان چند بار فایل 2 مگابایتی دانلود می کردم و نت رو قطع و سپس وصل می کردم و تو مای ایرانسلم چک می کردم حجمی ازم کم نمی کرد اما همین که یه فایلی رو گزاشتم دانلود بسته و شارژم رو با هم تموم کرد.
خلاصه مراقب باشین دوستان
مودم شما شاید بشه از قسمت ۴ جیش واسه سایر اپراتورا استفاده کرد اما به شرط انلاک! که با توجه به اینکه فعلا این مودم ها تو کشور ما مصرف دارن، و ما هم هکر نیستیم!!! (شوخی)
ندیدم تو فروم تاحالا کسی انلاک اینا رو داشته باشه...
متشکرم
یه سوال دیگه
سه روزه که اوردن مودم رو..چرا فعال نمیشه ؟ همش چراغش قرمزه
زندگ زدم 707 میگه مسئولین فنی دارن بررسی میکنن.مگه آپلو هوا میکنن : /
Gamemaster
28-11-2017, 20:24
برای منم فعال نبود رفتم نمیاندگیش گفتن این اصلا فعال نبوده باید میامیدین
همونجا چند دقیقه ای فعال کرد برگشتم
شاید شماهم باید برید نمایندگی اگه نتی خرید کردین
ShadowDragon
28-11-2017, 23:11
من امروزسیم کارت 4g انداختم توی b5142 . بعد از چند ثانیه دانلود باidm مودم ریست میشه فقط چراغ پاور و لن و سیم روشن میمونه و چراغ آنتن چشمک میزنه ولی برا سایت گردی اینطور نمیشه من در ساعت 11:30-12 ظهر امتحان کردم ( توی این نیم ساعت معمولا ایرانسل 4جی رو قطع می کنه رو هر نوع مودم یا گوشی). ساعات دیگه بعد امتحان میکنم
مننون، منتظر خبرتون هستم
ShadowDragon
29-11-2017, 07:03
متشکرم
یه سوال دیگه
سه روزه که اوردن مودم رو..چرا فعال نمیشه ؟ همش چراغش قرمزه
زندگ زدم 707 میگه مسئولین فنی دارن بررسی میکنن.مگه آپلو هوا میکنن : /
منم نمایدنگی رو توصیه میکنم، واسه من ۲۰ روز طول کشبد و فعال نکردن
mehryar1973
29-11-2017, 07:44
برای من یه هفته طول کشید شایدم 5 روز یک بار به پشتیبانی زنگ زدم چون میدونستم چند روزی طول میکشه خیلی پیگیری نکردم
سلام
رفقا. عکس اول ، این اعداد مناسبه ؟ یا میتونه بهتر هم باشه سیگنال دریافتیم . کدوم عدد چقدر باشه اوکیه ؟
عکس دوم ، اون مقدار آنتن و ریت دریافت و ارسال اوکیه ؟
عکس سوم. اون چراغ آبیه ، خودشه ؟ یا 5 تا آنتن پر بشه ، رنگش عوض میشه ؟
ممنونم ازتون
fc4444esteghlal
30-11-2017, 02:45
سلام
رفقا. عکس اول ، این اعداد مناسبه ؟ یا میتونه بهتر هم باشه سیگنال دریافتیم . کدوم عدد چقدر باشه اوکیه ؟
عکس دوم ، اون مقدار آنتن و ریت دریافت و ارسال اوکیه ؟
عکس سوم. اون چراغ آبیه ، خودشه ؟ یا 5 تا آنتن پر بشه ، رنگش عوض میشه ؟
ممنونم ازتون
دوست من امکانش هست اگه اطلاعاتی درباره آنلاک شدن این نوع مودم به دست اوردی به بنده هم اطلاع بدی ؟ خیلی خیلی ممنونت میشم .. بنده میخوام بخرم ولی اگه بدونم این مدل آنلاک نمیشه برام نمیصرفه که 400 تومن واسش هزینه کنم
- - - Updated - - -
fc4444esteghlal
30-11-2017, 03:15
دوستان یه چیزی ذهنم مشغول کرده !
این مودم TF-i60 که ایرانسل عرضه میکنه تغییر نام داده همون مودم اورجینال Huawei B612s هست که ایرانسل گرفته لاک کرده داره میفروشه ؟! فکر کنم همونه
دوستان یه چیزی ذهنم مشغول کرده !
این مودم TF-i60 که ایرانسل عرضه میکنه تغییر نام داده همون مودم اورجینال Huawei B612s هست که ایرانسل گرفته لاک کرده داره میفروشه ؟! فکر کنم همونه
دقیقا همونه
دوست من امکانش هست اگه اطلاعاتی درباره آنلاک شدن این نوع مودم به دست اوردی به بنده هم اطلاع بدی ؟ خیلی خیلی ممنونت میشم .. بنده میخوام بخرم ولی اگه بدونم این مدل آنلاک نمیشه برام نمیصرفه که 400 تومن واسش هزینه کنم
- - - Updated - - -
متاسفانه اطلاعاتی به دست نیاوردم..ولی اگر میشه آنلاکش کرد ، به منم بگید... چون ترجیح میدم از مودم با سیمکارت های رایتل و همراه اول هم تست بگیرم.همراه اول خیلی سرعت و انتن دهیش بهتره تو منطقه ی ما
TD ایرانسل روی باند B40 TD 2300 هم فعال هست؟
greatpouya
30-11-2017, 16:46
TD ایرانسل روی باند B40 TD 2300 هم فعال هست؟فلا نه
fc4444esteghlal
30-11-2017, 17:49
دقیقا همونه
متاسفانه اطلاعاتی به دست نیاوردم..ولی اگر میشه آنلاکش کرد ، به منم بگید... چون ترجیح میدم از مودم با سیمکارت های رایتل و همراه اول هم تست بگیرم.همراه اول خیلی سرعت و انتن دهیش بهتره تو منطقه ی ما
با توجه به اینکه این مدل مودم انحصاری نیست و ساخت یه شرکت معتبره و همچنین مدل اصلیش توی بازار موجوده فکر میکنم به زودی فریمورش برای آنلاک شدن در بیاد البته امیدوارم
ایا محدود میشه سرعت بعد از دانلود مشخصی ؟
ممنونم
ایا محدود میشه سرعت بعد از دانلود مشخصی ؟
ممنونم
دو مگ ماهیانه بگیری
سرعت دقیقا زیر ٢۵۶ کیلو
در روز ٢٠ گیگ میتونین بگیری
سقف دانلود هم ۶٠٠ گیگ در ماه
دقیقا محاسبه شده
timemachine2029
02-12-2017, 04:18
دو مگ ماهیانه بگیری
سرعت دقیقا زیر ٢۵۶ کیلو
دقیقا محاسبه شده
مطمئنی عزیز؟
سقف که تو سایت ایرانسل که اینو زده منم میترسم 2 مگ بگیرم 120...30 تومن بدم برا 100 گیگ!
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه هفتگی 30 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه هفتگی 60 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 50 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 100 گیگابایت
ShadowDragon
03-12-2017, 07:11
مودم قبلی منو با gpb2101 عوض کردن ، امروز بعد ۲-۳ هفته متوجه شدم این مودمم خرابه! باز باید برم ببینم داستان چیه.... کلا ریست میشه
مودم قبلی منو با gpb2101 عوض کردن ، امروز بعد ۲-۳ هفته متوجه شدم این مودمم خرابه! باز باید برم ببینم داستان چیه.... کلا ریست میشه
کلا نمیدونم چه مرگشه این مودم های ایرانسل مدل tk2510هم اینجوریه ک دارم من:n36:
pishoolii
03-12-2017, 12:09
سلام
من با مودم zw101 تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم و SINR همیشه بین 10 تا 12 متغیر بود. ولی از دیروز SINR ثابت شده روی عدد 1 !! بدون هیچ بالا پایین شدنی! مشکل از چی میتونه باشه؟؟
امور مشترکین ایرانسل که یه مشت بی سواد هستن هیچ را حلی ندادن ، مودم رو ریست فکتوری هم کردم ولی باز تغییری ایجاد نمیشه.... در ضمن هر 3 آنتن هم روشن هستن اینجوری نیست که آنتن پریده باشه..
دوستان یه راهنمایی کنن ممنون
ShadowDragon
03-12-2017, 16:17
سلام
مودمم دو سه هفتهپیش به فنا رفت، یه ۲۱۰۱ گرفتم، اونم دو سه روز پیش هر ۳۰ ثانیه ریست میشد و رسما غیر قابل استفاده بود... بردم عوض کردم با tf40i , بعدا یه نقد واسه این مدل میزارم
android500
03-12-2017, 17:39
دو مگ ماهیانه بگیری
سرعت دقیقا زیر ٢۵۶ کیلو
دقیقا محاسبه شده
تو سایت که نوشته 100 گیگ شما 600 گیگ رو از کجا آوردی؟ در عمل تجربه کردی؟ برای همه همینه یا احتمال داره فرق داشته باشه؟
یه سوال مهم دیگه داشتم از دوستان
میشه سیمکارت td-lte بگیرم بزارم تو مودم 4G ازش استفاده کنم؟ یا حتما باید مودم هم td-lte باشه؟
fc4444esteghlal
03-12-2017, 19:24
تو سایت که نوشته 100 گیگ شما 600 گیگ رو از کجا آوردی؟ در عمل تجربه کردی؟ برای همه همینه یا احتمال داره فرق داشته باشه؟
میشه سیمکارت td-lte بگیرم بزارم تو مودم 4G ازش استفاده کنم؟ یا حتما باید مودم هم td-lte باشه؟
دوست من این سوال جوابش خیلی سادست صد درصد خیر !!!
این 2 تکنولوژی کاملا با هم متفاوت هستن و هیچ ربطی به هم ندارن البته میشه سیمکارت 4G داخل مودم
td-lte انداخت ولی همش قطعی و وصلی خواهی داشت و در کل توصیه نمیشه .
ولی برعکسش اصلا امکان پذیر نیست چون کلا کار نمیکنه ! از همه اینا گذشته سرویس
td-lte به طور صد درصد در کشور ما انحصاری هست و هیچ اپراتوری حاظر نیست سیمکارت td-lte خالی بدون مودم عرضه کنه حتی اگه شما کارمند اون شرکت باشین !
مگه اینکه خارج از کشور ساکن باشین که اون بحثش جداست ولی داخل ایران تا چند سال اینده نمیشه به راحتی به سیمکارت td-lte دست پیدا کرد ...
سلام دوستان
من یه مودم وایمکس دارم میخواستم با TD-LTE تعویض کنم
حضوری رفتم گفتن باید با ۶۰۰ تماس بگیری
تماس هم میگیرم کارشناس جواب نمیده . . .
اینجا کسی تعویض کرده؟
یه راهنمایی میکنین :n12:
03-12-2017, 22:32
من که تا حالا از نامحدود استفاده نکردم ولی احتمالا منظور ایشون اینه که سقف ترافیک 600 گیگ هست و سقف ترافیک برای سرعت اسمی 100 گیگ .
سلام دوستان
اینجا کسی تعویض کرده؟
برای تعویض مودم میتونید به نمایندگی ها هم مراجعه کنید و بعضی هاشون تعویض آنی هم دارند یعنی همون موقع بهتون تحویل میدن ولی با تجارب بدی که داشتم بهتون توصیه میکنم از طریق سایت ایرانسل تعویض رو انجام بدید ، من هنوز نفهمیدم علت اصرار شما برای تماس با ایرانسل برای چی هست ؟
mojtaba318
سلام دوستان
اینجا کسی تعویض کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین از این سایت تعویض کنین
mohammadgh6
سلام
مودمم دو سه هفتهپیش به فنا رفت، یه ۲۱۰۱ گرفتم، اونم دو سه روز پیش هر ۳۰ ثانیه ریست میشد و رسما غیر قابل استفاده بود... بردم عوض کردم با tf40i , بعدا یه نقد واسه این مدل میزارم
منم i40 دارم فکر کنم بهتر از اونا ست
mohammadgh6
03-12-2017, 22:35
دوستان یه مودم وایمکس دارم شناسه ندارم به نام خودمم نیست با 600تماس گرفتم گفت میشه عوض کنیم ولی شناسشو باید بدی. زنگ بزن 707 بپرس
707 هم میگه باید صاحبش باشه .به نظرتون چکار کنم؟
ShadowDragon
03-12-2017, 22:49
منم i40 دارم فکر کنم بهتر از اونا ست
کسی استقبال کنه حتما مقایسه میزارم
اما قدرت سیگنال ۲۱۰۱ بالاتر بود
برای تعویض مودم میتونید به نمایندگی ها هم مراجعه کنید و بعضی هاشون تعویض آنی هم دارند یعنی همون موقع بهتون تحویل میدن ولی با تجارب بدی که داشتم بهتون توصیه میکنم از طریق سایت ایرانسل تعویض رو انجام بدید ، من هنوز نفهمیدم علت اصرار شما برای تماس با ایرانسل برای چی هست ؟
دوستِ عزیز ممنون از پاسخگویی
من اصراری بر تماس با ایرانسل ندارم !
از طریق سایت اقدام کردم
که میزنه شماره کارت ملی تطابق ندارد
نمایندگی هم که گقت با ۶۰۰ تماس بگیر
شما خودتون تعویض کردین؟
mohammadgh6
03-12-2017, 23:46
کسی استقبال کنه حتما مقایسه میزارم
اما قدرت سیگنال ۲۱۰۱ بالاتر بود
من اولz6000 دوم 5142 سوم 2101 چهارم 2510وپنجمi40
به نظرم زد6000 از همه بهتر بود و تکمیلتر البته بعد از اینکه فریمور گلوبال بچه ها گذاشته بودن R15 ریختم بهترم شد.
هم تی دی هم 4G خیلی قشنگ و روون کار میکرد .
ولی این i40 با 4gاصلا کار نکرد سرعتشم عالی نیست .البته خونمون جاییه که سیگنال عالیه ایرانسل و مبین نت هر دو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.