PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

rioman
22-08-2017, 16:40
من بعید میدونم مودم cat6 به این زودی ها ارزون بشه.
360 تومن خیلی زیاده

soheilsh
22-08-2017, 16:48
قیمت این مودم ارزون نمیشه ، ایرانسل داره کف قیمت میفروشه

greatpouya
22-08-2017, 17:34
کت 6، مگه کمه
تا 300 مگابیت در حالت 40 مگاهرتز
متأسفانه ایرانسل نمیاد مقایسه کن که این مودم با تی دی معمولی در عمل چه فرقی می کنه
یا نمیگه کجاها تی دی مایمو 4 ایکس فعال و قابل استفاده هست
اگر سرعتش مشابه 5186 باشه که عالیه
اون 620 تومنه
کلا کمی ناشکریم

Sent from my X1 7.0 using Tapatalkبله، کم هست، بعد از این همه مدت. و فعلا بعیده از 4x4 مایمو استفاده کنه، که اونم قطعا فقط در tdd ش هست نه در fdd. به خاطر اینکه مودم های cat6 در عمل حدود ۳۰ مگابیت میدن و در cat4 این مقدار ۱۵ بود، و اگر cat9 میداد تا ۲ ۳ سال آینده نیازی به خرید مودم نبود، این کارو میکنه که هی هر سال مودم جدید ازش بخریم، مقداری ناشکر نیستیم، آدم بالاخره حس میکنه اپراتور داره فناوری کمی عقبتر رو میفروشه.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

shahin_ak
22-08-2017, 18:43
سلام، دوستان بنظرتون این مودم از وای فای باند ۵ پشتیبانی میکنه ؟ وایرلس ان هست یا ای سی !؟ جک لن چندتا داره و اینکه گیگابیت هست یا فست اترنت !؟

alireza26345
22-08-2017, 20:34
یک سیمکارت رو بیشتر پشتیبانی نمیکنه دو سیم کارت هم زمان نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alireza26345
22-08-2017, 20:37
لطفا هر کسی از دوستان مودم tf -i60 خریداری کرد یک تست سرعت با سرور داخلی و هم سرور خارجی بذاره هم روی fdd و هم روی td ممنون..!

IvIoI-IsEn
22-08-2017, 20:51
سایتشون مودم رو آورده

IvIoI-IsEn
22-08-2017, 22:16
به نظرم دو ایرادی که میشه به مودم جدید tf-160h1 گرفت اینه که پورتابل و قابل حمل نیست و هر جا میبری باید به برق وصلش کنی و دوم اینکه خیلی گرونه

mohandes23
22-08-2017, 22:29
سریع بخرید تست کنید ببینیم چه جوریه! :n02:

MAHDIANV
22-08-2017, 22:33
سلام، سوالم اینه که آیا پینگ این سیستم از پینگ اینترنت همراه ایرانسل کمتره یا بیشتر ؟ چون من برای بازی آنلاین استفاده میکنم و برام پینگش مهمه ، و هم اینکه آیا راهی برای کم کردن پینگ اینترنت همراه ایرانسل وجود داره ؟ ممنون .

hrkhl
22-08-2017, 22:39
سلام به همه ی عزیزان می خواستم از این td-lte ایرانسل بگیرم منتهی چون تازه واردم چندتا سوال دارم:1-مودم gp-2101 که ایرانسل میفروشه لاک هست و اینکه میشه آنلاکش کرد یا نه؟
2-سرعتش رو ممکنه محدود کنن یا هرچه سیگنال قوی تر باشه بهتره
3- اینکه این موذم gp-2101 فقط 4g هست یه میشه به شبکه ی 3g هم وصل شد؟
ممنون ازعزیزان که راهنمایی می کنند.

greatpouya
22-08-2017, 23:22
کت 6، مگه کمه
تا 300 مگابیت در حالت 40 مگاهرتز
متأسفانه ایرانسل نمیاد مقایسه کن که این مودم با تی دی معمولی در عمل چه فرقی می کنه
یا نمیگه کجاها تی دی مایمو 4 ایکس فعال و قابل استفاده هست
اگر سرعتش مشابه 5186 باشه که عالیه
اون 620 تومنه
کلا کمی ناشکریم

Sent from my X1 7.0 using Tapatalkضمنا اگر دقت کرده باشید شرکت های وب نه tdd lte داره و نه چند کریر، فقط یه ۴جی ساده رو ۸۰۰ داره، ولی مودم هایی که داره میفروشه اونم به صورت قسطی چه کاربران خانگی و چه شرکتی همه cat13 هست، اونوقت میبینید که ۱ سال دیگه مودم ایرانسل رو جدسد باید بکنید ولی هایوب تا ۵ سال دیگه مودم سرعت روز رو به شما میده.

mohandes23
22-08-2017, 23:46
ضمنا اگر دقت کرده باشید شرکت های وب نه tdd lte داره و نه چند کریر، فقط یه ۴جی ساده رو ۸۰۰ داره، ولی مودم هایی که داره میفروشه اونم به صورت قسطی چه کاربران خانگی و چه شرکتی همه cat13 هست، اونوقت میبینید که ۱ سال دیگه مودم ایرانسل رو جدسد باید بکنید ولی هایوب تا ۵ سال دیگه مودم سرعت روز رو به شما میده.

الان بعد cat6 چی هست و cat13 تا چند می کشه؟

greatpouya
22-08-2017, 23:51
الان بعد cat6 چی هست و cat13 تا چند می کشه؟بعد cat6 میشه cat9 که برای tdd میشه حدود ۳۳۰ مگابیت و اگر مایمو ۴×۴ هم استفاده بشه بعلاوه یک کریر دیگه، میشه کت ۱۲ اینا که سرعت tdd به حدود ۴۲۰ میرسه و در fdd هم حدود ۶۰۰ میرسه. و اگر در آپلود هم باز تجمیع فرکانس صورت بگیره میشه cat13.

اینم خارجیش

mohandes23
23-08-2017, 00:23
بعد cat6 میشه cat9 که برای tdd میشه حدود ۳۳۰ مگابیت و اگر مایمو ۴×۴ هم استفاده بشه بعلاوه یک کریر دیگه، میشه کت ۱۲ اینا که سرعت tdd به حدود ۴۲۰ میرسه و در fdd هم حدود ۶۰۰ میرسه. و اگر در آپلود هم باز تجمیع فرکانس صورت بگیره میشه cat13.

اینم خارجیش
الان این مودمی که گذاشتید چند هست.در ضمن فیبر نوری خیلی راحت تا یک گیگ کشش داره.

greatpouya
23-08-2017, 00:27
الان این مودمی که گذاشتید چند هست.در ضمن فیبر نوری خیلی راحت تا یک گیگ کشش داره.بله، فیبر نوری خیلی ظرفیتش بالاتره، مشکل اینه که دست ارگان فاسدی چون مخابراته، که ۱ گیگابیت رو ۲۷ ملیون تومن در ماه میدن،
این مودم حدودا ۶۰۰ دلار هست، که قیمتش رو های وب بسیار پایین تر از معمولش گذاشته حدود ۱ تومن، که به صورت قسطی هم فروخته میشه فعلا

mohandes23
23-08-2017, 00:43
بله، فیبر نوری خیلی ظرفیتش بالاتره، مشکل اینه که دست ارگان فاسدی چون مخابراته، که ۱ گیگابیت رو ۲۷ ملیون تومن در ماه میدن،
این مودم حدودا ۶۰۰ دلار هست، که قیمتش رو های وب بسیار پایین تر از معمولش گذاشته حدود ۱ تومن، که به صورت قسطی هم فروخته میشه فعلا

بله دیگه تکیش 600 تا در میاد اگه یه شرکتی مثل ایرانسل بده که خیلی ارزون تر در میاد چون تعداد بالاس.های وب فکر کنم توی روستاها فقط می ده درسته؟گوگل یک گیگ رو میده 70 دلار تازه با درامدهای که امریکایی ها دارن خیلی ارزون تر در میاد.واقعن مخابرات شورشو دراورده.

greatpouya
23-08-2017, 01:08
بله دیگه تکیش 600 تا در میاد اگه یه شرکتی مثل ایرانسل بده که خیلی ارزون تر در میاد چون تعداد بالاس.های وب فکر کنم توی روستاها فقط می ده درسته؟گوگل یک گیگ رو میده 70 دلار تازه با درامدهای که امریکایی ها دارن خیلی ارزون تر در میاد.واقعن مخابرات شورشو دراورده.بله، ظاهرا فقط فعلا در روستاها میده های وب.
بله متاسفانه نظارتی روش نیست، و با هم تعارف دارن بر خلاف ادعاها و تبلیغات.

ahwazp30
23-08-2017, 11:07
سلام به همه ی عزیزان می خواستم از این td-lte ایرانسل بگیرم منتهی چون تازه واردم چندتا سوال دارم:1-مودم gp-2101 که ایرانسل میفروشه لاک هست و اینکه میشه آنلاکش کرد یا نه؟
2-سرعتش رو ممکنه محدود کنن یا هرچه سیگنال قوی تر باشه بهتره
3- اینکه این موذم gp-2101 فقط 4g هست یه میشه به شبکه ی 3g هم وصل شد؟
ممنون ازعزیزان که راهنمایی می کنند.
1-بله تمامی مودم های این شرکت لاک هستند بعضی هاشون رو میشه انلاک کرد و بعضی ها رو هم خیر ولی در مورد مودم مذکور تا حالا کسی نتونسته انلاکش کنه .
2-محدودیتی روی پهنای باند اعمال نکرده و اینکه در اینده بخواهد همچین کاری کنه نمیشه با قطعیت چیزی گفت ولی بعیده .
3-فقط TD هست و با سیم کارت 4G هم به فرکانسهای نسل ثابت وصل میشه و به هیچ عنوان نمیشه از 3g-4G روی این مودم استفاده کرد. اگر میخواهید هر دو را استفاده کنید بهتره مودم جدید این شرکت رو که طی روزهای اخیر ارایه شده خریداری کنید.

ضمنا اگر دقت کرده باشید شرکت های وب نه tdd lte داره و نه چند کریر، فقط یه ۴جی ساده رو ۸۰۰ داره، ولی مودم هایی که داره میفروشه اونم به صورت قسطی چه کاربران خانگی و چه شرکتی همه cat13 هست، اونوقت میبینید که ۱ سال دیگه مودم ایرانسل رو جدسد باید بکنید ولی هایوب تا ۵ سال دیگه مودم سرعت روز رو به شما میده.

این شگردش هست که مجبور بشید هر چند ماه یک بار مودم بخرید ازش ولی شاید برای های وب این مسائل خیلی مهم نباشه که بخاد ملت رو سرکیسه کنه.مثال های زیادی از ایرانسل میشه زد .مثل طرح تعویض مودم وایمکس که به زور 50 تومن بابت ترافیکش از مردم می چاپه و اجبارا باید این بسته رو همراهش خریداری کنید در صورتی که همین بسته رو بخواهید جداگانه بگیرید با هزینه خیلی کمتر هم میشه که روی مودم های دیگش گذاشته .خلاصه اینکه کارش رو خوب بلده.

alireza26345
23-08-2017, 13:29
مودم جدید چی شد پس. هنوز تو سایت ایرانسل نگذاشتنش :n13:

aliprince
23-08-2017, 14:12
مودم جدید چی شد پس. هنوز تو سایت ایرانسل نگذاشتنش :n13:تو سایت yello هست

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

alireza26345
23-08-2017, 14:46
تو سایت yello هست

اره دیدم تو سایت yello هست منظورم تو سایت اصلی ایرانسل بود بعد این مودم بدون بسته اینترنتی هست باید یک بسته حجمی جدا براش خریداری بشه ؟
اگه کسی خریده یک تست سرعت بگیره ببینیم سرعتش چجوره؟؟

aliprince
23-08-2017, 14:52
اره دیدم تو سایت yello هست منظورم تو سایت اصلی ایرانسل بود بعد این مودم بدون بسته اینترنتی هست باید یک بسته حجمی جدا براش خریداری بشه ؟
اگه کسی خریده یک تست سرعت بگیره ببینیم سرعتش چجوره؟؟ایرانسل خودش یک هفته طول میده بفرسته یلو ۲۴ ساعته میفرسته

alireza26345
23-08-2017, 14:53
اخرین خبر و تست سرعت مودم tf-i60
@computera ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])lborz
دوست عزیز اگه مودم به دستتون رسید تست سرعت بزارید ممنون

mohammadgh6
23-08-2017, 22:14
دوستان من بسته های 4gوTDDایرانسل و مغایسه کردم 4gبه سرفه تره میدونید چرا؟
من فکر میکنم میخاد پول مودمهاشو که ارزون داده دست مردم در بیاره همه که مثل ماها نمیرن بگردن مناسب ترین و پیدا کنند.

mf.aghaei70
23-08-2017, 22:32
دوستان من بسته های 4gوTDDایرانسل و مغایسه کردم 4gبه سرفه تره میدونید چرا؟
من فکر میکنم میخاد پول مودمهاشو که ارزون داده دست مردم در بیاره همه که مثل ماها نمیرن بگردن مناسب ترین و پیدا کنند.

الان وقتی مودمو ۱۵۰میده ۱۰۰گیگم میده ۵۰تومن بثرفه نیست؟؟؟؟بسته های 4g رو بخر بنداز تو مودم td با سرعت خکب حالشو ببر،ن اینکه مودم 4g گرون بخری یروز ۱۰۰مگ سرعت داشته باشی یروز ۱۰مگ،td سرعتش متعادل تره

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

italodance
23-08-2017, 22:53
الان وقتی مودمو ۱۵۰میده ۱۰۰گیگم میده ۵۰تومن بثرفه نیست؟؟؟؟بسته های 4g رو بخر بنداز تو مودم td با سرعت خکب حالشو ببر،ن اینکه مودم 4g گرون بخری یروز ۱۰۰مگ سرعت داشته باشی یروز ۱۰مگ،td سرعتش متعادل تره

نه نیست 4g شبانه 60 گیگ فقط 2000 تومان به صرفه نیست؟

amirh_74
24-08-2017, 03:33
سلام دوستان این سیگنال خوبه؟ مودمم B5142 هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2x32&size_mode=5

mf.aghaei70
24-08-2017, 08:31
نه نیست 4g شبانه 60 گیگ فقط 2000 تومان به صرفه نیست؟اون برای شبانه اس من روزانتو میگم

italodance
24-08-2017, 09:14
اون برای شبانه اس من روزانتو میگم

روزانه هم به نظرم قیمت و تنوع بسته های 4g مناسب تره

mohammadgh6
24-08-2017, 10:46

من کاری به اون بسته اولیه 100گیگ ندارم .بعدا که میخاهی بسته افزایشی بگیری مثلا 120گیگ 4gجدید گذاشته 195تومن .128گیگ td 280تومن هر دو 1ساله

dadash42
24-08-2017, 10:48
دیشب 2 صبح یک ساعت رایگان ایرانسل 900 تومانی گرفتم پنج دقیقه کار کرد یهو کل خط قطع شد، حتی گوشی چندین ساعت آنتن نداد، 900 تومانم پرید

mf.aghaei70
24-08-2017, 11:09
من کاری به اون بسته اولیه 100گیگ ندارم .بعدا که میخاهی بسته افزایشی بگیری مثلا 120گیگ 4gجدید گذاشته 195تومن .128گیگ td 280تومن هر دو 1سالهمن دارم میگم مودم TD وقتی ۱۵۰تومن هست و سرعتش خوبه چرا مودم گرون بخریم؟همون بسته های FD رو میگیریم میندازیم تو مودم TD استفاده میکنیم

italodance
24-08-2017, 11:16
من دارم میگم مودم TD وقتی ۱۵۰تومن هست و سرعتش خوبه چرا مودم گرون بخریم؟همون بسته های FD رو میگیریم میندازیم تو مودم TD استفاده میکنیم

مودمهای مرغوب FD مثل دیش ماهواره میمونند دارای انتنهای پرقدرت سیگنال گیری هستند. با ایرانسل مقایسه نکن که همه چی داشت انتن داخلی چه سیگنال گیریش و چه وافایش و...

zofishel
24-08-2017, 12:32
دیشب 2 صبح یک ساعت رایگان ایرانسل 900 تومانی گرفتم پنج دقیقه کار کرد یهو کل خط قطع شد، حتی گوشی چندین ساعت آنتن نداد، 900 تومانم پرید

سلام
برای بنده همینطور حتی یک ثانیه ام وصل نشد مال منم پرید:n37:

zofishel
24-08-2017, 12:34
من دارم میگم مودم TD وقتی ۱۵۰تومن هست و سرعتش خوبه چرا مودم گرون بخریم؟همون بسته های FD رو میگیریم میندازیم تو مودم TD استفاده میکنیم

دقیقا دوست عزیز فعلا که طرح 100 گیگ رو دارم ولی بعدش طرح های 4g رو می خرم سرعتش فرقی نداره محلمون و پینگ و بقیه هم یکی هست:n18:

ahwazp30
24-08-2017, 12:55
دوستانی که قصد دارن از سیم کارت 4g در مودم های TD استفاده کنند قبل از این که بسته های حجیم بخرند حتما چند روزی تست کنند چون برای بعضی ها استفاده از سیم کارت معمولی قطع و وصلی زیاد رو به همراه داره حتما تست کنید.

mobile-1199
24-08-2017, 14:00
خب دو هفته پیش یه پیگیری ثبت کرده بودم تو ایرانسل من برای مشکل سرعت ، که امروز با من تماس گرفته شد .
یکم صحبت کردیم و توضیح دادم که انتن کامله و پارامتر هاش هم اعداد معقولی رو نشون میده ولی سرعت بسیار پایینه که کارشناسشون برگشت گفت اگه بخواین مودم رو ازتون پس میگیریم طی یکی دو هفته و هزینه مودم و مبلغ باقی مونده از حجم رو میزنیم به حسابتون . منم از خدا خواسته قبول کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خدا کنه سریع تر این کار رو انجام بدن و بتونم یه سرویس دیگه بگیرم . چون بعد تماس درجا سیم کارت td رو غیر فعال کردن و الان جز من کسی به نت دسترسی نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H-R-N
24-08-2017, 14:23
سلام

اگر من مودم td با ۱۰۰ گیگ حجم بگیرم بعد از اتمام حجم می‌تونم بسته‌های ۴4g فعال کنم

می‌شه بسته نامحدود شبانه‌ فعال کرد

در ضمن این مودم که میدن توی تنظیمات قابلیت انتخاب باند به خصوصی داره یا اتوماتیک هست

ممنون

Vahid67
24-08-2017, 14:35
دوستان ریز مصرف روزانه و تاریخچه مصرف رو از کجا میتونم ببینم ؟ توی ایرانسل من فقط زده چقدر حجم از بسته مونده...
خدا رو شکر توی این حدود ده روزی که ایرانسل گرفتم خیلی راضی هستم ... از شر پارس آنلاین خلاص شدم...

amirh_74
24-08-2017, 14:47
سلام دوستان این سیگنال خوبه؟ مودمم B5142 هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2x32&size_mode=5

چرا کسی نظری نمیده؟؟‌این مشخصات خوبه؟:n03:

mobile-1199
24-08-2017, 14:49
سلام

اگر من مودم td با ۱۰۰ گیگ حجم بگیرم بعد از اتمام حجم می‌تونم بسته‌های ۴4g فعال کنم

می‌شه بسته نامحدود شبانه‌ فعال کرد

در ضمن این مودم که میدن توی تنظیمات قابلیت انتخاب باند به خصوصی داره یا اتوماتیک هست

ممنون

درود
td اگر اشتباه نکنم اصلا بسته شبانه به این شکل نداره مثل 4g !
شما میتونید بعد خرید مودم ، سیم کارت 4g ـتون رو داخل مودم قرار بدید و بسته شبانه رو روی اون بخرید و استفاده کنید .

bagherijan
24-08-2017, 17:49
ظاهرا با تست هایی که آقا سهیل انجام دادن این مودم جدیدTF-I60H1 فقط در حالت FDD از cat6 پشتیبانی میکنه که اونم هنوز پر از اشکاله و فعال نشده:n35:
من خودم انتظار داشتم FDD و TDD رو باهم تجمیع کنه اگرنه الان اکثر گوشی های 2017 از Cat6 پشتیبانی میکنن و نیازی به همچین هزینه ای برای خرید این مودم نیست
درکل فکر میکنم ایرانسل این مودم رو با دو سیم کارت مختلف ارائه کرده که بهونه عدم پوشش شبکه رو از مشتری سلب کنه و مودم برگشتی کمتری داشته باشه:n30:

greatpouya
25-08-2017, 01:30
ظاهرا با تست هایی که آقا سهیل انجام دادن این مودم جدیدTF-I60H1 فقط در حالت FDD از cat6 پشتیبانی میکنه که اونم هنوز پر از اشکاله و فعال نشده:n35:
من خودم انتظار داشتم FDD و TDD رو باهم تجمیع کنه اگرنه الان اکثر گوشی های 2017 از Cat6 پشتیبانی میکنن و نیازی به همچین هزینه ای برای خرید این مودم نیست
درکل فکر میکنم ایرانسل این مودم رو با دو سیم کارت مختلف ارائه کرده که بهونه عدم پوشش شبکه رو از مشتری سلب کنه و مودم برگشتی کمتری داشته باشه:n30:

اینیکه دنبالشی، اینه و بس، cat13 هم هست، عالی

arasholiver007
25-08-2017, 04:37

دوست عزیز این مودم که شما معرفی کردی خیلی گشتم تو ایران فک نکنم اومده باشه اگر هم هم اومده باشه قیمتش بالای 1تومن میشه
اگه جایی سراغ دارین که این مودم رو میفروشن معرفی کنین

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

shamika
25-08-2017, 09:46
این مودم توسط "های وب" به صورت محدود وارد ایران شده و برای تحت پوشش قرار دادن TD-LTE تعدادی از روستاها ارائه میگردد.
مدل بدون ماژول خارجیش 350 هزار تومن و با ماژول خارجیش 1 میلیون و 70 هزار تومن قیمت گذاری شده است.

ShadowDragon
25-08-2017, 10:34
دوستان ریز مصرف روزانه و تاریخچه مصرف رو از کجا میتونم ببینم ؟ توی ایرانسل من فقط زده چقدر حجم از بسته مونده...
خدا رو شکر توی این حدود ده روزی که ایرانسل گرفتم خیلی راضی هستم ... از شر پارس آنلاین خلاص شدم...

همچین چیزی رو ندیدم، خیلی دنبالش گشتم حتی تو ecare هم همه چی بهم ریخته بود

bagherijan
25-08-2017, 12:50

باز هم با این قیمت برای کاربر خانگی بصرفه نیست:n27:
خوب با این پول میرم گلکسی S8 میخرم که Cat16 داره

alopioo
25-08-2017, 13:54
سلام خدمت دوستان عزیز
من دیروز مودم TF-i60 ایرانسل رو تهیه کردم البته قبلش من DT-350 رو هم داشتم و چون زیاد راضی نبودم از سرعتش گفتم که این مودم رو تهیه کنم ببینم چی میشه.
همراه مودم دوتا سیمکارت به من دادند یکی برای TDD و دیگری برای FDD که هنوز هیچکدومشون فعال نشده.
قیافه ی مودم زیباست و هیچ اشکالی ازش نمیشه گرفت.من یک سیمکارت TDD داشتم برای تست داخل این مودم انداختم و دیدم که کار کرد و البته با همون سرعتی که توی DT-350 میگرفتم دانلود کردم اما پایداری این مودم عالی شده به طوری که من در DT-350 همیشه قطعی داشتم و مدت زمان کانکت شدنم به 20 دقیقه نمیرسید اما دیشب در این مودم من حدود 5 ساعت کانکت بودم و یک بار قطعی نداشتم.این مورد هم به خاطر انتخاب دستی مود مودم میباشد که از نقاط قوتش میشه نام برد.جای خالی دکمه ی روشن خاموش مودم که واقعا جای خالیش در DT-350 حس میشد در این مودم اوکی شده و میتونید با دکمه مودم رو روشن خاموش کنید.در ضمن مودم من دوتا جای آنتن داره که باید دوتایی وصل بشه.من فعلا در محلمون مشکل آنتن دهی دارم و مجدد به ایرانسل زنگ زدم برای تصحیح آنتن ها و گفتند اوکی میکنند ولی خودم به فکر یک آنتن خارجی 4جی هستم که اتفاقا دیشب پیداش کردم و قیمتش 250 بود ولی تا 60 دسی بل قدرت داشت که اگه اینو بگیرم فکر کنم محشر بشه آنتن دهی.این آنتن از 980 تا 2600 مگا هرتز رو پشتیبانی میکنه و برای FDD و هم TDD عالی است.فقط من نمیدونم کانکتور های مودمم کدوم مدل میباشد.کسی اگه میدونه راهنمایی کنه.
با تشکر

shamika
25-08-2017, 14:14
سلام خدمت دوستان عزیز
من دیروز مودم TF-i60 ایرانسل رو تهیه کردم البته قبلش من DT-350 رو هم داشتم و چون زیاد راضی نبودم از سرعتش گفتم که این مودم رو تهیه کنم ببینم چی میشه.
همراه مودم دوتا سیمکارت به من دادند یکی برای TDD و دیگری برای FDD که هنوز هیچکدومشون فعال نشده.
قیافه ی مودم زیباست و هیچ اشکالی ازش نمیشه گرفت.من یک سیمکارت TDD داشتم برای تست داخل این مودم انداختم و دیدم که کار کرد و البته با همون سرعتی که توی DT-350 میگرفتم دانلود کردم اما پایداری این مودم عالی شده به طوری که من در DT-350 همیشه قطعی داشتم و مدت زمان کانکت شدنم به 20 دقیقه نمیرسید اما دیشب در این مودم من حدود 5 ساعت کانکت بودم و یک بار قطعی نداشتم.این مورد هم به خاطر انتخاب دستی مود مودم میباشد که از نقاط قوتش میشه نام برد.جای خالی دکمه ی روشن خاموش مودم که واقعا جای خالیش در DT-350 حس میشد در این مودم اوکی شده و میتونید با دکمه مودم رو روشن خاموش کنید.در ضمن مودم من دوتا جای آنتن داره که باید دوتایی وصل بشه.من فعلا در محلمون مشکل آنتن دهی دارم و مجدد به ایرانسل زنگ زدم برای تصحیح آنتن ها و گفتند اوکی میکنند ولی خودم به فکر یک آنتن خارجی 4جی هستم که اتفاقا دیشب پیداش کردم و قیمتش 250 بود ولی تا 60 دسی بل قدرت داشت که اگه اینو بگیرم فکر کنم محشر بشه آنتن دهی.این آنتن از 980 تا 2600 مگا هرتز رو پشتیبانی میکنه و برای FDD و هم TDD عالی است.فقط من نمیدونم کانکتور های مودمم کدوم مدل میباشد.کسی اگه میدونه راهنمایی کنه.
با تشکر

به این مودم دوست عزیز آنتن با کانکتور SMA متصل میشود.
دوستان تو فروم از این مدل بسیار ناراضی هستند ، یه لطفی کنید مودم رو در حالت FDD هم تست کنید . مخصوصاً حالت تجمیع (LTE-A) و وایرلس با پروتوکل AC

greatpouya
25-08-2017, 14:18
سلام خدمت دوستان عزیز
با تشکرانتن ۶۰dB رو به هیچ وجه داخل خانه و نزدیک سر و بدنتون قرار ندید.

aliprince
25-08-2017, 14:20
سلام خدمت دوستان عزیز
با تشکرمبارک‌ باشه دوست من. داخل دفترچه بخونید ببینید جاهای انتن برای چیه برای گیرندگی LTE هست یا فرستده وای فای بعد اقدام به خرید انتن کنید.

alopioo
25-08-2017, 15:33
سلام مجدد.والا توی دفترچه اصلا اسمی از آنتن نیورده فقط در وب کانفیگوریشنش یه قسمت داره آنتن ستینگ که میزنمش فقط میگه که آنتن ها رو وصل کتید و apply رو بزنید ولی من فکر میکنم که آنتن lte باشه چون یه قسمتم داره همونجا که نوشته آنتنی که به مودم وصل میکنید داخلی هست یا خارجی.در ضمن میخواستم ببینم چجوری باید lte-a برای 4.5 جی رو فعال کنم؟؟؟ چون من یه سیم دیگه هم توش انداختم در حالت fdd فقط یه سیگنال 4جی بهم میداد.لطفا راهنمایی کتید.
با تشکر

and-roid2
25-08-2017, 16:24
سلام مجدد.والا توی دفترچه اصلا اسمی از آنتن نیورده فقط در وب کانفیگوریشنش یه قسمت داره آنتن ستینگ که میزنمش فقط میگه که آنتن ها رو وصل کتید و apply رو بزنید ولی من فکر میکنم که آنتن lte باشه چون یه قسمتم داره همونجا که نوشته آنتنی که به مودم وصل میکنید داخلی هست یا خارجی.در ضمن میخواستم ببینم چجوری باید lte-a برای 4.5 جی رو فعال کنم؟؟؟ چون من یه سیم دیگه هم توش انداختم در حالت fdd فقط یه سیگنال 4جی بهم میداد.لطفا راهنمایی کتید.
با تشکر
این تاپیک را مطالعه کنید:

قابلیت 4.5G در این مودم فعلا مشکل داره! و نتایج بررسی کاملا ناامید کننده بوده از این مودم

shamika
25-08-2017, 16:26
با تشکر

یکی از دوستان که دارند هم موفق به استفاده از 4.5G نشدند . مشکل دقیقاً همین موضوع هستش !

mohandes23
25-08-2017, 16:40
انتن ۶۰dB رو به هیچ وجه داخل خانه و نزدیک سر و بدنتون قرار ندید.

می خواستم ببینم چی برای بدن ضرر داره.ایا خود 4g یا اینترنت 4g ثابت ضرر داره.ایا وای فای های معمولی ضرر داره (adsl)؟

greatpouya
25-08-2017, 17:29
می خواستم ببینم چی برای بدن ضرر داره.ایا خود 4g یا اینترنت 4g ثابت ضرر داره.ایا وای فای های معمولی ضرر داره (adsl)؟۴جی و ۴جی ثابت هردو بسیار برای بدن و اعصاب مضرند، ولی اگر حد اقل فاصله ۲ متر تا ۳ متر رو رعایت کنید، مشکلی بوجود نمیاورند.
توان تشعشعی وایفای تقریبا یک دهم ۴جی هست که تقریبا ضرری محسوب نمیشه، البته هشدار در مورد استفاده زیاد از وایفای نیز بسیار گوشزد میشه

mohandes23
25-08-2017, 17:44
۴جی و ۴جی ثابت هردو بسیار برای بدن و اعصاب مضرند، ولی اگر حد اقل فاصله ۲ متر تا ۳ متر رو رعایت کنید، مشکلی بوجود نمیاورند.
توان تشعشعی وایفای تقریبا یک دهم ۴جی هست که تقریبا ضرری محسوب نمیشه، البته هشدار در مورد استفاده زیاد از وایفای نیز بسیار گوشزد میشه

تشکر ولی شما وقتی گوشی داری چه طوری فاصله 3 متری رو رعایت کنی؟در مورد فیبر نوری چه طور هست قضیه؟

mohammadgh6
25-08-2017, 20:34
اگر درست متوجه شده باشم یعنی مودم adslضررش کمتره؟

aliprince
25-08-2017, 20:41
اگر درست متوجه شده باشم یعنی مودم adslضررش کمتره؟دوست عزیز ضرر ناشی از تشعشع هیچ کدوم ازین تجهیزات اثبات شده نیست و تا وقتی که اثبات نشه، بی ضرر تلقی میشن. مطمئن باشید کشورهای جهان اول که مخترع و تولید کننده و استفاده کننده این تجهیزات هستن در صورت مضر بودن یا راهی برای از بین بردن ضررش پیدا میکردن یا ازش استفاده نمیکردن.

greatpouya
25-08-2017, 20:57
دوست عزیز ضرر ناشی از تشعشع هیچ کدوم ازین تجهیزات اثبات شده نیست و تا وقتی که اثبات نشه، بی ضرر تلقی میشن. مطمئن باشید کشورهای جهان اول که مخترع و تولید کننده و استفاده کننده این تجهیزات هستن در صورت مضر بودن یا راهی برای از بین بردن ضررش پیدا میکردن یا ازش استفاده نمیکردن.

بله ضررش کمتره، هرکیم میگه ضرر نداره مطمئن باش وابسته به جاییه؛
ضمنا شما برادر پرنس، یادت باشه این حرفت خیانت به جون دیگرانه.
لطفا همه دوستان بدون معطلی به لینک زیر برید.

ahwazp30
25-08-2017, 21:36
دوست عزیز ضرر ناشی از تشعشع هیچ کدوم ازین تجهیزات اثبات شده نیست و تا وقتی که اثبات نشه، بی ضرر تلقی میشن. مطمئن باشید کشورهای جهان اول که مخترع و تولید کننده و استفاده کننده این تجهیزات هستن در صورت مضر بودن یا راهی برای از بین بردن ضررش پیدا میکردن یا ازش استفاده نمیکردن.

جسارتا بنده چند باری در جوار انتن های با گین بالا در داخل ساختمان بودم و اثراتش رو به خوبی حس کردم ولی خوب برای همه یکسان نبود و روی بعضی ها تاثیر زیادی نداشت.

aliprince
25-08-2017, 22:09
بله ضررش کمتره، هرکیم میگه ضرر نداره مطمئن باش وابسته به جاییه؛
ضمنا شما برادر پرنس، یادت باشه این حرفت خیانت به جون دیگرانه.
لطفا همه دوستان بدون معطلی به لینک زیر برید.

Sent from my SM-G950F using Tapatalkدوست عزیز بنده معتقدم ضرری نداره و مطمئن هم هستم به جایی وابسته نیستم. بنده نگفتم ضرر نداره. عرض کردم تا کنون ضرری اثبات نشده در هیچ کجای دنیا. در غیر این صورت کشورهایی که کاشف این ضرر ها و سایر بیماریها و مخترع درمان اونها هستند قبل از منو شما میفهمیدن و اعلام میکردند. حالا اگر کشوری از تجهیزات استفاده نادرست بکنه مثل پارازیت ها و یا از تجهیزات غیر استاندارد و متفرقه استفاده بکنه بحثش جداست. بنده از اونجایی که هم در رشته زیست شناسی تحصیلات دانشگاهی دارم و هم کامپیوتر، و ازونجایی که یکیش درست جلوی پنجره خونمونه و فاصله‌اش تا خونمون ۲۰ ۱۰ متره، در این زمینه تحقیقات زیادی انجام دادم البته نه در سایت های غیر معتبر یا کلیپهایی که در تلگرام و سایر جاهای فضای مجازی ایران لباس معتبر و منبع و ماخذ دار بهشون پوشونده شده. بلکه از منابع خارجی و معتبر علمی تخصصی‌.
با مسایل علمی نمیشه احساسی برخورد کرد که آی فلان و آی بهمان و آی جونتون در خطره. بهتره به خاطر مسایل اثبات نشده و غیر واقعی، آرامش افراد رو با مغشوش کردن ذهنشون به هم نریزیم. باعث نشیم که اگر کسی نزدیک دکل باشه با دیدن و شنیدن این مطالب، انقدر به خودش تلقین کنه تا اخر سرطانی چیزی بگیره و بمیره.
اونی که باعث بیماری و سرطان میشه، دکل برق هست که اونم بستگی به تعداد کابلها و قطر و جریانشون داره. که به خاطر میدان مغناطیسی قوی در دراز مدت باعث تجزیه یا جلوگیری از ساخت یک سری مواد در بدن و در نهایت ایجاد مشکل میشه.

باز هم هرکسی خودش مختاره که چقدر و چجوری تحقیق کنه و به چه نتیجه ای برسه و کنار دکل زندگی کنه یا نکنه.

greatpouya
25-08-2017, 22:59
دوست عزیز بنده معتقدم ضرری نداره و مطمئن هم هستم به جایی وابسته نیستم. بنده نگفتم ضرر نداره. عرض کردم تا کنون ضرری اثبات نشده در هیچ کجای دنیا. در غیر این صورت کشورهایی که کاشف این ضرر ها و سایر بیماریها و مخترع درمان اونها هستند قبل از منو شما میفهمیدن و اعلام میکردند. حالا اگر کشوری از تجهیزات استفاده نادرست بکنه مثل پارازیت ها و یا از تجهیزات غیر استاندارد و متفرقه استفاده بکنه بحثش جداست. بنده از اونجایی که هم در رشته زیست شناسی تحصیلات دانشگاهی دارم و هم کامپیوتر، و ازونجایی که یکیش درست جلوی پنجره خونمونه و فاصله‌اش تا خونمون ۲۰ ۱۰ متره، در این زمینه تحقیقات زیادی انجام دادم البته نه در سایت های غیر معتبر یا کلیپهایی که در تلگرام و سایر جاهای فضای مجازی ایران لباس معتبر و منبع و ماخذ دار بهشون پوشونده شده. بلکه از منابع خارجی و معتبر علمی تخصصی‌.
با مسایل علمی نمیشه احساسی برخورد کرد که آی فلان و آی بهمان و آی جونتون در خطره. بهتره به خاطر مسایل اثبات نشده و غیر واقعی، آرامش افراد رو با مغشوش کردن ذهنشون به هم نریزیم. باعث نشیم که اگر کسی نزدیک دکل باشه با دیدن و شنیدن این مطالب، انقدر به خودش تلقین کنه تا اخر سرطانی چیزی بگیره و بمیره.
اونی که باعث بیماری و سرطان میشه، دکل برق هست که اونم بستگی به تعداد کابلها و قطر و جریانشون داره. که به خاطر میدان مغناطیسی قوی در دراز مدت باعث تجزیه یا جلوگیری از ساخت یک سری مواد در بدن و در نهایت ایجاد مشکل میشه.

باز هم هرکسی خودش مختاره که چقدر و چجوری تحقیق کنه و به چه نتیجه ای برسه و کنار دکل زندگی کنه یا نکنه.

Sent from my SM-N920C using Tapatalkاخوی انقدر حوصله ندارم در انکار چیزی که میدونم در تمام دنیا ثابت شده رو بخونم، ولی چون پشت اپراتور های برتر دنیا سیاست مداران فاسدند، نتایج آزمایشات هر ساله سانسور میشه. ظاهرا به لینکی که بالا گذاشتم مراجعه نکردی اخوی، انقدر علمی علمی نکن واسه ما قبل دیدم اون فیلم.

easyacer
25-08-2017, 23:02
سلام . در سفری که به روسیه داشتم به صورت اتفاقی متوجه شدم که این مودمی که ایرانسل به اسم B5142 به ما داده اونجا هم تحت اسم Yota در حال فروش گذاشته بودن البته به قیمت نزدیک 400 هزار تومن . نمیدونم این قیمت فقط مودم بود یا مودم به علاوه سرویس . دوستانی که B5142 رو آپدیت کردن ، شماره ورژن بعد از آپدیت چند شده ؟ ممنون

easyacer
25-08-2017, 23:05
من که رسما TD رو ول کردم دیگه . با این قیمت بسته های جدید FDD ، یه سیم کارت 4G معمولی گذاشتم توی B5142 دارم به عنوان مودم FDD ازش استفاده میکنم . معلوم نیست ایرانسل چکار میکنه . هر جور عمل میکنیم سرمون کلاه میره

aliprince
25-08-2017, 23:07
دوست عزیز شما که حوصله خوندن ندارید کار خوبی میکنید وارد بحث نمی‌شید. نتایج علمی حاصل از این بی حوصلگی خودتون رو هم نشر ندید و افراد رو نگران نکنید. بنده هم ترجیح میدم با چنین افرادی وارد گفتگوی علمی علمی نشم چون ظاهرا راه های غیر علمی‌ رو به راه های علمی علمی! ترجیح میدید.
این بحث رو همینجا تموم میکنم.

mohandes23
25-08-2017, 23:16
اخوی انقدر حوصله ندارم در انکار چیزی که میدونم در تمام دنیا ثابت شده رو بخونم، ولی چون پشت اپراتور های برتر دنیا سیاست مداران فاسدند، نتایج آزمایشات هر ساله سانسور میشه. ظاهرا به لینکی که بالا گذاشتم مراجعه نکردی اخوی، انقدر علمی علمی نکن واسه ما قبل دیدم اون فیلم.

دوست عزیز می گم شما که می گی فاصله باید 2 متر باشه خوب ما موبایل دست می گیریم که هیچ فاصله ای نیست؟ بعد در مورد وای فای فیبر ضررش چه طوریه؟ خود امواجی که هست در فضا چه طور در چه حدی هستن؟ اینا خیلی مهمه برام لطفن جواب بدید و به جز ایشون کس دیگری جواب ندهد!

ahwazp30
25-08-2017, 23:48
دوست عزیز شما که حوصله خوندن ندارید کار خوبی میکنید وارد بحث نمی‌شید. نتایج علمی حاصل از این بی حوصلگی خودتون رو هم نشر ندید و افراد رو نگران نکنید. بنده هم ترجیح میدم با چنین افرادی وارد گفتگوی علمی علمی نشم چون ظاهرا راه های غیر علمی‌ رو به راه های علمی علمی! ترجیح میدید.

من قصد دخالت در گفتگوی شما و اون دوست عزیزمون رو ندارم و کاری هم به مطالب علمی که گفته شده ندارم که سرطان زا هست یا خیر ولی شخصا اثرات موقتش رو چندین بار دیدم و بیشترین تاثیر تشعشعات بر روی اعصاب هست که برای خودم و چند تا از نزدیکانم که در ان مکان بودن اتفاق افتاده و شخصا به تاثیرات مخربش اعتقاد دارم ولی اگر بخواهیم در مورد سرطانزا بودنش صحبت کنیم خوب خیلی چیزهای دیگه هم در زندگی ما سرطانزا هستند که ما اونها رو رعایت نمیکنیم و قطعا عوارضش بیشتر از تشعشعات موبایل و ... هست.

greatpouya
25-08-2017, 23:48
دوست عزیز می گم شما که می گی فاصله باید 2 متر باشه خوب ما موبایل دست می گیریم که هیچ فاصله ای نیست؟ بعد در مورد وای فای فیبر ضررش چه طوریه؟ خود امواجی که هست در فضا چه طور در چه حدی هستن؟ اینا خیلی مهمه برام لطفن جواب بدید و به جز ایشون کس دیگری جواب ندهد!این که فرمودید، در تمام محیط امواج هست، این آسیب خیلی کمی میرسونه که یکی از دلایل افزایش سرطان در قرن اخیر هست، ولی خوب استفاده از تلفن همراه اجتناب ناپذیره، و میدان الکترومغاطیسی که حول دکل ها و آنتن ها ایجاد میشه، باعث آسیب و در نتیجه تولید سلول های اضافی سرطانی میشه، تا آنجا که بنده اطلاع دارم ظاهرا اینطوره که میدان های الکترومغناطیسی اگر ازشون یک مقدار دور بشیم، بسیار در تاثیر گذاری بر بافت های بدن کم اثر تر میشوند، موبایل که فرمودید حدودا ۱۰ سال پیش تحقیقاتی بود راجع به اینکه موبایل رو با هندز فری استفاده کنید و دم سر نگیرید، ولی متاسفانه نتایج باز هم در همه جا سانسور شد و وبسایت های بزرگ حتی مطلب رو نادیده گرفتند. بنابر این موبایل، مخصوصا نسل ۴ که به صورت مایمو ۲×۲ و ۴×۴(۴تا موج بجای یک موج) استفاده میشوند، ضرر بیشتری به بدن میرسانند. در واقع هنگامی که شما با موبایل و یا مودم ۴جی کار میکنید، امواج خود موبایل و مودم اینجا اهمیت داره، چون دکل از شما دوره و اثر چندانی بر سلامتی نداره، پس اگر شما هم دستگاه فاصله استاندارد بگیرید، میزان تشعشع آسیبی جبران ناپذیر نمیرسونه. بله جبران ناپذیر، مخصوصا برای کودکان که اعصاب و بافت ها کامل رشد نکردن.

در مورد فیبر فرمودید، یکی از استاندارد ترین راه ها برای انتقال دیتا که نه برای انسان ضرر داره و نه مشکل ظرفیت داره، فیبر هست، و اگر مثلا فیبر رو بیسیم کنید و وایفای کنید خیلی جالب تر از اینه که مودم ۴جی داخل منزل داشته باشیم مگر اینکه مودم خارجی باشه که میزان امواج (cellular) بی اثر شه.
ولی متاسفانه مخابرات این کارو نکرد تا اینکه همه به سمت فناوری های بیسیم رفتند.

greatpouya
25-08-2017, 23:54

Sent from my SM-N920C using Tapatalkشما که حوصله دیدن فیلم ۲ دقیقه ای رو ندارید من رو برای نخوندن هجویاتتون مواخذه نفرمایید.
شایدم ترس داری از دیدن و انتشار این نوع فیلما، کاسبی بعضیا بالاخره تحت تاثیر قرار میگیره.
ضمنا نگران نگرانی دیگران نباش رفیق، دیگران بلدن نگران نشن...

mohandes23
26-08-2017, 01:04
این که فرمودید، در تمام محیط امواج هست، این آسیب خیلی کمی میرسونه که یکی از دلایل افزایش سرطان در قرن اخیر هست، ولی خوب استفاده از تلفن همراه اجتناب ناپذیره، و میدان الکترومغاطیسی که حول دکل ها و آنتن ها ایجاد میشه، باعث آسیب و در نتیجه تولید سلول های اضافی سرطانی میشه، تا آنجا که بنده اطلاع دارم ظاهرا اینطوره که میدان های الکترومغناطیسی اگر ازشون یک مقدار دور بشیم، بسیار در تاثیر گذاری بر بافت های بدن کم اثر تر میشوند، موبایل که فرمودید حدودا ۱۰ سال پیش تحقیقاتی بود راجع به اینکه موبایل رو با هندز فری استفاده کنید و دم سر نگیرید، ولی متاسفانه نتایج باز هم در همه جا سانسور شد و وبسایت های بزرگ حتی مطلب رو نادیده گرفتند. بنابر این موبایل، مخصوصا نسل ۴ که به صورت مایمو ۲×۲ و ۴×۴(۴تا موج بجای یک موج) استفاده میشوند، ضرر بیشتری به بدن میرسانند. در واقع هنگامی که شما با موبایل و یا مودم ۴جی کار میکنید، امواج خود موبایل و مودم اینجا اهمیت داره، چون دکل از شما دوره و اثر چندانی بر سلامتی نداره، پس اگر شما هم دستگاه فاصله استاندارد بگیرید، میزان تشعشع آسیبی جبران ناپذیر نمیرسونه. بله جبران ناپذیر، مخصوصا برای کودکان که اعصاب و بافت ها کامل رشد نکردن.

در مورد فیبر فرمودید، یکی از استاندارد ترین راه ها برای انتقال دیتا که نه برای انسان ضرر داره و نه مشکل ظرفیت داره، فیبر هست، و اگر مثلا فیبر رو بیسیم کنید و وایفای کنید خیلی جالب تر از اینه که مودم ۴جی داخل منزل داشته باشیم مگر اینکه مودم خارجی باشه که میزان امواج (cellular) بی اثر شه.
خیلی ممنون.دوتا سوال پیش میاد.یکی اینکه فیبر به صورت وای فای ایا ضررش حتی از adsl هم کم تره؟و اگه در مورد گوشی از مودم استفاده نکنیم و 4 جی خود گوشی باشه چی میشه؟ایا امواج ماهواره هم تاثیر دارن؟

mohandes23
26-08-2017, 01:42
دوستانی که مخالفت می کنن فقط به این چند تا جمله توجه کنن.ببینید برید نقشه سرطان در دنیا توی این صد سال گذشته رو ببیند و خودتون می بینید که هر چی به جلو رفتیم به صورت توانی سرطان بیشتر شده و دقیقا هم از اروپا و کشورهای توسعه یافته شروع شده و رفته جلو خصوصن توی این یک دهه اخیر.ببینید چه عاملی های کلی تغییر کرده توی جوامع نسبت به 100 سال پیش که این طور شده؟ اول خوردن فست فود زیاد شده.مثلا دلیل رو بهتون می گم.زات غذای پیتزا ایراد نداره این موارد توش ایراد دارن.استفاده از مواد اولیه هورمون دار در سوسیس و کلا مواد اولیه نامناسب.طبخ به روش های سریع و اتش ناگهانی که بعضا دیدید در tv. و استفاده از ظروف الومینیومی و فلزی که فلزات سنگین وارد بدن می شه و سرطان زا میشه.پس این موارد اگه راعایت شه پیتزا مشکلی نداره.چون گوشت ارد و مرغ و سس فلفل و غیره به شرط طبیعی بودن که ایراد ندارن.بریم سر بحث اصلی.دیگری ظهور اینترنت موبایل در یک دهه ی اخیر هست.کمبود تحرک و کم نور خوردن در افتاب هست که البته در اروپا این مورد به صورت ذاتی هست و کشور های نزدیک قطب موارد بیشتری از ام اس هست.الان توی ایران هم زیاد شده و یکی از دلایلش کمتر افتاب خوردن هست.ظهور 4g در یک دهه اخیر.یکی دیگه از عوامل هم استفاده از سوخت های فصیلی و خودروها و کلا تمامی الاینده های ساختمانی غذایی و غیره هست که بدون تصفیه شدن وارد هوا می شن.برای تمامی اینها علاج هست.مثلن خودرو برقی الایندگی ماشین ها و البته بدون راننده که روش دارن کار می کنن برای کم کردن تصادفات.سرطان هم علاجش اصلاح dna هست و بس.منتها مثل خودرو های برقی که خیلی ها منافعشون به هم می خوره (و خیلی هم مقاومت کردن از جمله در کشور خودمون جمشید ارین که اولین بار به صورت تجاری و فورم امروزی در دهه اول 80 خودرو برقی رو معرفی کرد و نابودش کردن- در دنیا هم کارخانه ها به دنبال جایگزین کردن با سوحت های دیگه بودن نه برقی کردن چون می خواستن یه چیزی باشه که بفروشن...منتها ایلان ماسک معادله رو عوض کرد و با تلاش خودش و پشتوانه مردمی (مردم هم با تکنولوژی حال می کنن هم با یه چیزی که نه تنها الودگی نداره صدا هم نداره و شتابش هم بیشتره دنده هم نمی خواد عوض کنی پول بنزین هم نمی دی) تونست خودرو برقی رو جا بندازه.البته ماشین برقی برای خیلی قدیم هست و برای زمان خود تسلا هست و یکی از دانشجوها اون موقع درست می کنه و به دلایل اینکه به صرفه نبوده رها می شه) در پزشکی هم خیلی ها دنبال dna بودن و هستن و در همین کمپانی های دارو سازی خیلی ها جلوی پیشرفت این قضیه رو مستقیم و غیر مستفیم(مثل اینکه وای اگه ما ژن رو عوض کنیم دین و دنیا بهم می ریزه و مثلا یکی برتری پیدا می کنه و از این مضخرفات-انگار مثلا الان بین فقیر و غنی هیچ اختلافی نیست و تازه هم اخلاق و هم دین حکم می کنه که اگر می تونیم به کسی کمک کنیم که بیماری داره نباید از هیچ کمکی فروگذار بکنیم.).یه اما هست این وسط.وقتی یه چیزی که همه گیر شد و مثل ماشین برقی کسی دیگه نمی تونه باهاش مقاومت بکنه این dna هم درست خواهد شد و سرطان درمان میشه.این مسایل در خیلی موارد صادق هست و دنیا توی اینده ای نزدیک واقعن دگرگون می شود.

greatpouya
26-08-2017, 01:59
خیلی ممنون.دوتا سوال پیش میاد.یکی اینکه فیبر به صورت وای فای ایا ضررش حتی از adsl هم کم تره؟و اگه در مورد گوشی از مودم استفاده نکنیم و 4 جی خود گوشی باشه چی میشه؟ایا امواج ماهواره هم تاثیر دارن؟خیر، بین فیبر و adsl تفاوتی وجود نداره، مگر اینکه مثلا وایفایش 4x4 mimo باشه برای اینکه بتونه سرعت بیشتر فیبر رو بصورت بیسیم ارایه بده.
و اینکه، در مورد گوشی فرمودید، گوشی ها کمی گیرندگیشون از مودم ضعیف تره ولی تقریبا همون توان رو به سمت انتن ارسال میکنن و از موبایل هم در حین ارسال و دریافت بهتره دور باشین. گوشی های جدید ۴x۴ هستند، اما فعلا تا نسل ۴.۵، دکل ها ۴×۴ هست، از نسل ۴.۵ به بعد، موبایل هم چند موج و چند فرکانس ارسال میکنه.

در مورد امواج ماهواره ای فرمودید،
امواج ماهواره ای به خودی خود تا به زمین برسند آسیبی تقریبا وارد نمیکنند، مگه ماهواره های جاسوسی و توان بالا که در موارد خاص بسیار استفاده میشود.
بنابراین نیاز به تقویت توسط دیش دارند تا تصویر دوباره تشکیل شود.
اما ضرر مربوط به ماهواره، هنگامی هست که شما در مقابل دیش قرار میگیرید و در یکی از کانون ها، مثلا هاتبرد، اون منطقه از بدن که در کانون قرار گرفته آسیب پذیر هست، بنابراین توصیه میشه هنگام نصب دیش و پس از نصب اون خیلی جلوش نایستیم، همین.
اما طبق نتایج ازمایشات اثر امواج دیش تا ۱۵ متری هم میتونه ادامه داشته باشه، که فقط برای خوابیدن و استراحت و ... توصیه میشه این فاصله رعایت شه.

با عرض پوزش از دوستان اگر ارتباط مطالب و تاپیک کم شد، مطالبی بود که نیاز به گفته شدن داشتن.

alireza26345
26-08-2017, 02:04
دوستانی که tf i60 خریدن ایا این مودم 4.5 g هست ؟؟؟؟ اگه نیست چرا cat 6 و mimo 4*4 ؟؟؟؟

amirh_74
26-08-2017, 05:15
سلام دوستان این سیگنال مودمم خوبه؟ مودمم B5142 هستش

Vahid67
26-08-2017, 09:26
دوستان تبدیلی هستش که بشه مودم 2510 رو با پاوربنک روشن کرد ؟ تا چند ساعت ممکنه جواب بده ؟

ak313
26-08-2017, 09:35
سلام دوستان این سیگنال مودمم خوبه؟ مودمم B5142 هستش

سیگنالتون متوسطه
اس ان آر خوبه اما ار اس ار پی نه

aez1982
26-08-2017, 09:59

با سلام به همه دوستان. درسته که از نظر علمی هنوز مضرات این مودمها ثابت شده ولی بعضی چیزها هم بصورت تجربی ثابت میشن. برای خودم، هر وقت مودم Z6000 رو توی اتاقم روشن می کنم، بعد از مدتی سر درد می گیرم و حالت عصبی پیدا می کنم. چند بار امتحان کردم و همینطوری شد. دوستان فاصله مودم رو با محل استراحتشون در نظر بگیرن شاید یک در میلیون ضرر داشته باشه

soheilsh
26-08-2017, 10:04
دوستان تبدیلی هستش که بشه مودم 2510 رو با پاوربنک روشن کرد ؟ تا چند ساعت ممکنه جواب بده ؟

تبدیلشو usb به ac میخواید
اگر گیر نیارودید من دارم قیمتش 10 هزارتومانه
ssoheilsh

dadash42
26-08-2017, 16:03
سوالی از دوستان عزیز، امروز یه سیم 3G به 4G در نماینده ایرانسل تعویض کردم گفت 14GB هدیه میگیرم 14 روزه بابت تعویض
اما نیامدٍ ایراسل-من نگاه کردم خالیه
چطوری میشه فعال کنم؟

zofishel
26-08-2017, 16:46
سوالی از دوستان عزیز، امروز یه سیم 3G به 4G در نماینده ایرانسل تعویض کردم گفت 14GB هدیه میگیرم 14 روزه بابت تعویض
اما نیامدٍ ایراسل-من نگاه کردم خالیه
چطوری میشه فعال کنم؟
سلام
اس ام اسش تا نهایت 72 ساعت برات میاد

Vahid67
26-08-2017, 17:19
تبدیلشو usb به ac میخواید
اگر گیر نیارودید من دارم قیمتش 10 هزارتومانه
@ssoheils ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])h

مرسی میشه یه عکس ازش بزارید ... اسمش دقیقا چیه ؟

کسی تا حالا تست کرده مودم 2510 رو با پاوربنک روشن کنه ؟ به مودم صدمه نمیزنه ؟ تا چند ساعت روشن میمونه حدودا؟

MMDFullHD
26-08-2017, 21:27
دوستان زدم تعویض مودم ی مودم جیبی بدرد نخور وایمکس داشتم که انتن خوب نداره
تو منطقه سبز پرنگم مودم چی میدن؟ مودم دلخواهییه یا هرچی که خودشون بدنه؟
من تلفنی با یلو Yello ثبت زدم

صاحب مودم کس دیگس کارت ملی و شناسنامش دستمه مشکلی نداره؟ مدارک چیا تحویل باید بدم؟

mohammadgh6
26-08-2017, 21:30
همون کپی کارت ملی کافیه
مودمم احتمالا 2101 هست ولی احتمال داره چیز دیگه باشه دست خودت نیست

bagherijan
26-08-2017, 23:07
دوستانی که مخالفت می کنن فقط به این چند تا جمله توجه کنن.ببینید برید نقشه سرطان در دنیا توی این صد سال گذشته رو ببیند و خودتون می بینید که هر چی به جلو رفتیم به صورت توانی سرطان بیشتر شده و دقیقا هم از اروپا و کشورهای توسعه یافته شروع شده و رفته جلو خصوصن توی این یک دهه اخیر.ببینید چه عاملی های کلی تغییر کرده توی جوامع نسبت به 100 سال پیش که این طور شده؟ اول خوردن فست فود زیاد شده.مثلا دلیل رو بهتون می گم.زات غذای پیتزا ایراد نداره این موارد توش ایراد دارن.استفاده از مواد اولیه هورمون دار در سوسیس و کلا مواد اولیه نامناسب.طبخ به روش های سریع و اتش ناگهانی که بعضا دیدید در tv. و استفاده از ظروف الومینیومی و فلزی که فلزات سنگین وارد بدن می شه و سرطان زا میشه.پس این موارد اگه راعایت شه پیتزا مشکلی نداره.چون گوشت ارد و مرغ و سس فلفل و غیره به شرط طبیعی بودن که ایراد ندارن.بریم سر بحث اصلی.دیگری ظهور اینترنت موبایل در یک دهه ی اخیر هست.کمبود تحرک و کم نور خوردن در افتاب هست که البته در اروپا این مورد به صورت ذاتی هست و کشور های نزدیک قطب موارد بیشتری از ام اس هست.الان توی ایران هم زیاد شده و یکی از دلایلش کمتر افتاب خوردن هست.ظهور 4g در یک دهه اخیر.یکی دیگه از عوامل هم استفاده از سوخت های فصیلی و خودروها و کلا تمامی الاینده های ساختمانی غذایی و غیره هست که بدون تصفیه شدن وارد هوا می شن.برای تمامی اینها علاج هست.مثلن خودرو برقی الایندگی ماشین ها و البته بدون راننده که روش دارن کار می کنن برای کم کردن تصادفات.سرطان هم علاجش اصلاح dna هست و بس.منتها مثل خودرو های برقی که خیلی ها منافعشون به هم می خوره (و خیلی هم مقاومت کردن از جمله در کشور خودمون جمشید ارین که اولین بار به صورت تجاری و فورم امروزی در دهه اول 80 خودرو برقی رو معرفی کرد و نابودش کردن- در دنیا هم کارخانه ها به دنبال جایگزین کردن با سوحت های دیگه بودن نه برقی کردن چون می خواستن یه چیزی باشه که بفروشن...منتها ایلان ماسک معادله رو عوض کرد و با تلاش خودش و پشتوانه مردمی (مردم هم با تکنولوژی حال می کنن هم با یه چیزی که نه تنها الودگی نداره صدا هم نداره و شتابش هم بیشتره دنده هم نمی خواد عوض کنی پول بنزین هم نمی دی) تونست خودرو برقی رو جا بندازه.البته ماشین برقی برای خیلی قدیم هست و برای زمان خود تسلا هست و یکی از دانشجوها اون موقع درست می کنه و به دلایل اینکه به صرفه نبوده رها می شه) در پزشکی هم خیلی ها دنبال dna بودن و هستن و در همین کمپانی های دارو سازی خیلی ها جلوی پیشرفت این قضیه رو مستقیم و غیر مستفیم(مثل اینکه وای اگه ما ژن رو عوض کنیم دین و دنیا بهم می ریزه و مثلا یکی برتری پیدا می کنه و از این مضخرفات-انگار مثلا الان بین فقیر و غنی هیچ اختلافی نیست و تازه هم اخلاق و هم دین حکم می کنه که اگر می تونیم به کسی کمک کنیم که بیماری داره نباید از هیچ کمکی فروگذار بکنیم.).یه اما هست این وسط.وقتی یه چیزی که همه گیر شد و مثل ماشین برقی کسی دیگه نمی تونه باهاش مقاومت بکنه این dna هم درست خواهد شد و سرطان درمان میشه.این مسایل در خیلی موارد صادق هست و دنیا توی اینده ای نزدیک واقعن دگرگون می شود.

آقا بیخیال این بحثا بشید! دوتا کاکتوس گوش خرگوشی بندازید جفت مودم تون حله:n19:

mehrdad2
27-08-2017, 13:26
بازنگری در تعرفه اینترنت TD-LTE
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بازنگری در تعرفه اینترنت TD-LTE بر اساس حجم مصرفی تا نیمه دوم سال جاری خبر داد.
وب سایت کلیک - مهدی فوقی: معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بازنگری در تعرفه اینترنت TD-LTE بر اساس حجم مصرفی تا نیمه دوم سال جاری خبر داد.

بازنگری در تعرفه اینترنت TD-LTE

صادق عباسی شاهکوه معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به ساماندهی و ایجاد مدل سرویس دهی جدید برای استفاده بیشتر کاربران با هزینه پایین‌تر از اینترنت نسل چهارم ثابت یا همان TD-LTE گفت: قرار است در تعرفه اینترنت TD-LTE بازنگری انجام شود تا کاربران در مدل جدیدی سرویس داشته باشند.

عباسی شاهکوه با بیان اینکه تعرفه گذاری اینترنت نسل چهارم ثابت در تمام دنیا بر اساس سرویس حجمی است، عنوان کرد: فناوری اینترنت نسل چهار ثابت یا همان TD-LTE در تمام دنیا بر اساس سرویس حجمی محاسبه می‌شود. این شبکه اتصال محور است و در شبکه‌های بدون سیم محدودیت آنتن و فرکانس دارد به همین دلیل نمی‌توان مدل تعرفه گذاری حجمی را متوقف و سرعت را جایگزین کنیم.

وی افزود: در فناوری TD-LTE به دلیل سرعت ۴۰ تا ۵۰ مگابیت بر ثانیه با بهترین حالت آنتن‌دهی و فرکانس، امکان داد تا حجم بسته اینترنت مشترک سریع‌تر از تصورش به مقصد برسد. از طرفی نرخ‌های فعلی از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال بازبینی است که به احتمال زیاد در نیمه دوم سال جاری به نتیجه نهایی برای تعرفه اینترنت نسل چهارم ثابت می رسیم.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه تکنولوژی وایمکس در حال منسوخ شدن است، گفت: سازمان تنظیم مقررات به اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت بی‌سیم وایمکس اجازه می‌دهد که سرویس خود را به سمت اینترنت پرسرعت ثابت نسل چهارم TD-LTE ببرند.

گفتنی است؛ مدتی قبل بود که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بازبینی در فروش حجمی اینترنت ثابت خانگی ADSL و اینترنت موبایل ۳G و ۴G که وزیر ارتباطات بر روی آن تاکید بسیار زیادی دارد، خبر داده بود که طبق آخرین آمار، نتایج آن به زودی منتشر خواهد شد و قیمت این دسته از سرویس‌ها کاهش پیدا خواهد کرد.

mehrdad2
27-08-2017, 13:37
حذف شود ......

dadash42
27-08-2017, 14:19
mehrdad2
از این حرفها زیاد شنیدیم،
یعنی مثل dsl میخوان انترنت همراه گرانتر، سرعت پائین تر و کیفیت پائین ببرن
دلشون آتشه کاربران الان با سرعت بالا به قیمت عادی، از dsl ارزونتر حجم بالا مصرف میکنن
حتما شرکتهای dsl پشت در آقا وزیر تحدید میکنن

mohammadgh6
27-08-2017, 14:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg)

mohammadgh6
27-08-2017, 15:00
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg

greatpouya
27-08-2017, 15:02
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpgرایتل اصلا مشترک نداره کا بخوان ازش شکایت کنن[emoji3]

Armin.Computer
27-08-2017, 18:50
سلام دوستان
من تعرفه های ایرانسل رو دیدم
نسبتا از مبین نت گرون تره
به نظرتون من مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟
کیفیتش در چه حده ؟

mohammadgh6
27-08-2017, 22:23
سلام دوستان
کیفیتش در چه حده ؟
به نظر من انگار بسته های ایرانسل توپول تره یعنی 50گیگ ایرانسل با50گیگ مبین فرق داره ایرانسل دوام بیشتری داره.یه بارهم از بچه ها پرسیدم کسی جواب نداد.ولی اگر واقعا حجم دزدی نشه .خوب مبین به صرفه تره اونم بعضی بسته هاش.ولی سرعت و کیفیت ایرانسل فعلا بالاتره با اینکه مبین نت خلوت تره

ahwazp30
28-08-2017, 11:26
سلام دوستان
کیفیتش در چه حده ؟

دوست عزیز همونطور که قبلا گفتم شاید در یک منطقه خاص مبین نت یا ایرانسل بهتر باشه یا در یک زمان خاص ایرانسل ارزون تر باشه ولی وقتی کلی قرار باشه مقایسه بشه هیچ فرقی بینشون نیست همونطور که گفته میشه مبین نت قطعی زیاد داره خیلی ها هم از قطعی ایرانسل شکایت دارند و همانطور که سرعت مبین نت گاهی افت میکنه ،ایرانسل هم خیلی جاها سرعتش پایینه و خیلی جاها هم بیشتر از مقدار مورد نظر شماست و قیمت مودم ها هم که تقریبا یکی هست حالا 10 تومن پایین تر یا بالاتر ارزش انتخاب اشتباه رو نداره.حتی پشتیبانی شرکت هم در هر دو یکیست و خوب و بد در هردو وجود داره پس در مقایسه کلی در یک سطح هستند و بهترین کار اینه که شما در منطقه خودتون در مورد کیفیت و قطعی و سرعت، تست یا پرس و جو کنید و اونی رو که بهتره انتخاب کنید.نظر من اینه که مبین نت بگیرید چون فعلا ایرانسل سیر نزولی داره از نظر پهنای باند.

aliprince
28-08-2017, 11:35
دوست عزیز همونطور که قبلا گفتم شاید در یک منطقه خاص مبین نت یا ایرانسل بهتر باشه یا در یک زمان خاص ایرانسل ارزون تر باشه ولی وقتی کلی قرار باشه مقایسه بشه هیچ فرقی بینشون نیست همونطور که گفته میشه مبین نت قطعی زیاد داره خیلی ها هم از قطعی ایرانسل شکایت دارند و همانطور که سرعت مبین نت گاهی افت میکنه ،ایرانسل هم خیلی جاها سرعتش پایینه و خیلی جاها هم بیشتر از مقدار مورد نظر شماست و قیمت مودم ها هم که تقریبا یکی هست حالا 10 تومن پایین تر یا بالاتر ارزش انتخاب اشتباه رو نداره.حتی پشتیبانی شرکت هم در هر دو یکیست و خوب و بد در هردو وجود داره پس در مقایسه کلی در یک سطح هستند و بهترین کار اینه که شما در منطقه خودتون در مورد کیفیت و قطعی و سرعت، تست یا پرس و جو کنید و اونی رو که بهتره انتخاب کنید.نظر من اینه که مبین نت بگیرید چون فعلا ایرانسل سیر نزولی داره از نظر پهنای باند.بله همینطوره در منطقه ما مبین نت میانگین ۲۰ تا ۲۵ مگ سرعت میده اما ایرانسل ۱۰ تا ۱۵ مگ جفتشونم افت و خیز زیاد دارن و کاملا به منطقه مربوطه که کدوم بهتره‌ جفتشونم فقط فوکوس کردن روی تبلیغات و فروش و تخفیف و اصلا فکر پهنای باند نیستن که به شدت داره توی هردو کم میاد.

Tornado2800
28-08-2017, 17:46
سلام
با توجه به قیمت و سرعت بسته های
همراه و ثابت TD

ارزش تهیه TD داره؟ به خصوص از نظر قیمت بسته ها

mohammadgh6
28-08-2017, 17:46
کسی میدونه چرا ایرانسل یه سری سایتها رو یا درست باز نمیکنه یابه روز نیستند؟

amirh_74
28-08-2017, 19:28
کسی میدونه چرا ایرانسل یه سری سایتها رو یا درست باز نمیکنه یابه روز نیستند؟

اگر به روز نیست صفحه یا درست لود نمیشه یکبار کنترل F5 رو فشار بدید روی سایت موردنظر درست میشه یا اینکه کش مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره به سایت موردنظر برید

aliprince
28-08-2017, 19:52
کسی میدونه چرا ایرانسل یه سری سایتها رو یا درست باز نمیکنه یابه روز نیستند؟از dns هم میتونه باشه. با dns های دستی 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 امتحان کنید.

ahwazp30
28-08-2017, 20:38
سلام
همراه و ثابت TD

در حال حاضر خیر . ایرانسل پهنای باندش داره کمتر و کمتر میشه و فقط بعضی جاها سرعت های نجومی میده .بهتره دو سه ماهی صبر کنید تا ببینید وضعیت چطور میشه چون td و 4g تفاوت زیادی توی پینگ و پهنای باند ندارند ،فعلا اگه میتونید از همون بسته های همراه استفاده کنید .هر چند شما با مودم td از بسته های 4g هم میتونید استفاده کنید .

Electronic-Arts
29-08-2017, 07:38
سلام
همراه و ثابت TD

سلام
اگر منطقتون از اون مناطقی هست که اکثرا نمیدونن اینترنت چی هست یا کسی اصلا استفاده نمیکنه به هر دلیلی خوبه وگرنه نگیرید بهتره چرا ؟ به خاطر این که ایرانسل هر روز داره تعداد یوزر هاش بیشتر میشه و اون چیزی که من میبینم هنوز همون پهنای باند 6 ماه پیش رو داره به خاطر این که ساعت 3 4 صبح تا ساعت 8 9 سرعت خود من با FDD روی باند 7 یا همون 2600 7.5 تا 8 مگابایت بر ثانیه هست و روی TDD بین 6 تا 6.5 و به محض این که ساعت 9 به بعد میشه FDD میشه حدود 3 و TDD هم حداکثر میشه 1 یا 1.5 اونم با نوسان شدید که نشون میده ایرانسل شدیدا داره کم میاره تو بحث پهنای باند

tghss
29-08-2017, 08:40
سلام
از دوستانی که dns ست کردن یه خواهشی داشتم. لطفا یه مقدار راجع به تنظیماتش توضیح بدین.

- - - Updated - - -

سلام
از دوستانی که dns ست کردن یه خواهشی داشتم. لطفا یه مقدار راجع به تنظیماتش توضیح بدین.

- - - Updated - - -

سلام

dadash42
29-08-2017, 09:57
دو روز هر چه دان میکنم ایرانسل دو برابر حساب میکنه، صبح 1 گیگ دان کردم ایرانسل 2گیگ از حجم کم کرد. دیروز 5گیگ دانلود 10گیگ کم کرد.

از 14گیگ هدیه 14 روز ایرانسل استفاده میکنم، اگر نه 195 شکایت میکردم.

آیا فرقی بین حساب حجم دانلود تک کنکشن و دانلود چند کنکشن هست؟
یا اینکه بین دانلود از داخل و خارج؟

ak313
29-08-2017, 11:18
دو روز هر چه دان میکنم ایرانسل دو برابر حساب میکنه، صبح 1 گیگ دان کردم ایرانسل 2گیگ از حجم کم کرد. دیروز 5گیگ دانلود 10گیگ کم کرد.

از 14گیگ هدیه 14 روز ایرانسل استفاده میکنم، اگر نه 195 شکایت میکردم.

آیا فرقی بین حساب حجم دانلود تک کنکشن و دانلود چند کنکشن هست؟
یا اینکه بین دانلود از داخل و خارج؟

شاید از فیلتر.. شک ن استفاده می کنی.. بعضا وی پی ها دو برابر می کنن

dadash42
29-08-2017, 12:03
نه، فقط مستقیم بدون قندشکن. 1گیگ دانلود 2 گیگ کم میکنن

ahwazp30
29-08-2017, 12:19
نه، فقط مستقیم بدون قندشکن. 1گیگ دانلود 2 گیگ کم میکنن

شما با گوشی یا سیستم دیگه هم تست کنید ببینید کلا دو برابر کم میکنه یا فقط برای لینک های خاصی هست و اگر مطمئن شدید مشکل از طرف شما نیست با اپراتور هماهنگ کنید تا حجم کم شده رو به شما برگردونند و اگر کاری انجام ندادند از طریق سامانه 195 اقدام کنید.

lordsajad7
29-08-2017, 12:22
این که فرمودید، در تمام محیط امواج هست، این آسیب خیلی کمی میرسونه که یکی از دلایل افزایش سرطان در قرن اخیر هست، ولی خوب استفاده از تلفن همراه اجتناب ناپذیره، و میدان الکترومغاطیسی که حول دکل ها و آنتن ها ایجاد میشه، باعث آسیب و در نتیجه تولید سلول های اضافی سرطانی میشه، تا آنجا که بنده اطلاع دارم ظاهرا اینطوره که میدان های الکترومغناطیسی اگر ازشون یک مقدار دور بشیم، بسیار در تاثیر گذاری بر بافت های بدن کم اثر تر میشوند، موبایل که فرمودید حدودا ۱۰ سال پیش تحقیقاتی بود راجع به اینکه موبایل رو با هندز فری استفاده کنید و دم سر نگیرید، ولی متاسفانه نتایج باز هم در همه جا سانسور شد و وبسایت های بزرگ حتی مطلب رو نادیده گرفتند. بنابر این موبایل، مخصوصا نسل ۴ که به صورت مایمو ۲×۲ و ۴×۴(۴تا موج بجای یک موج) استفاده میشوند، ضرر بیشتری به بدن میرسانند. در واقع هنگامی که شما با موبایل و یا مودم ۴جی کار میکنید، امواج خود موبایل و مودم اینجا اهمیت داره، چون دکل از شما دوره و اثر چندانی بر سلامتی نداره، پس اگر شما هم دستگاه فاصله استاندارد بگیرید، میزان تشعشع آسیبی جبران ناپذیر نمیرسونه. بله جبران ناپذیر، مخصوصا برای کودکان که اعصاب و بافت ها کامل رشد نکردن.

دوستان می دونستید که خیلی اینجا دارید اسپم می نویسید؟
لطفاً بحث مضر بودن امواج مغناطیسی رو در تاپیک دیگری مطرح کنید ایجاد تاپیک اینترنت TD-LTE ایرانسل هست نه اتاق پزشکی نوین!

dadash42
29-08-2017, 12:29
شما با گوشی یا سیستم دیگه هم تست کنید ببینید کلا دو برابر کم میکنه یا فقط برای لینک های خاصی هست و اگر مطمئن شدید مشکل از طرف شما نیست با اپراتور هماهنگ کنید تا حجم کم شده رو به شما برگردونند و اگر کاری انجام ندادند از طریق سامانه 195 اقدام کنید.
ایرانسل شماره تماس تلفنی رایگان داره؟ حوصله دفتر نمایندگی شلوق ندارم
با bwmeter و networx کنترل کردم

ahwazp30
29-08-2017, 12:35
ایرانسل شماره تماس تلفنی رایگان داره؟ حوصله دفتر نمایندگی شلوق ندارم
با bwmeter و networx کنترل کردم

اگر TD هست با شماره 707 تماس بگیرید و اگر نت همراه هست با 700

amir9000amir
29-08-2017, 12:41
سلام دوستان
کیفیتش در چه حده ؟

مبین نت خلوتتره و سرعتش بالاتره به نظر من
بستگی به منطقه هم داره البته

dadash42
29-08-2017, 12:50
اگر TD هست با شماره 707 تماس بگیرید و اگر نت همراه هست با 700
ممنونم، زنگ زدم میگن 90نفر تو صف منتظرند
با کارشناس کم حوصله صحبت کردم فقط بهانه داد و گوشی وسط حرف قطع کرد. گفت باید برم قسمت شکایات منوی ایرانسل

ahwazp30
29-08-2017, 12:57
ممنونم، زنگ زدم میگن 90نفر تو صف منتظرند
با کارشناس کم حوصله صحبت کردم فقط بهانه داد و گوشی وسط حرف قطع کرد. گفت باید برم قسمت شکایات منوی ایرانسل

به هر حال شما باید طبق روندی که خودشون گفتن مراحل رو طی کنید و در صورتی که نتیجه نداد و مطمئن بودید که حق شما ضایع شده از طریق 195 از اپراتور شکایت کنید.

dadash42
29-08-2017, 13:35
به هر حال شما باید طبق روندی که خودشون گفتن مراحل رو طی کنید و در صورتی که نتیجه نداد و مطمئن بودید که حق شما ضایع شده از طریق 195 از اپراتور شکایت کنید.
دوباره زنگ زدم، گفت این 14گیگ هدیه فقط برای گوشیست. چون کارت تو مودم انداختم هدیه غیر مجازه و به این دلیل زیاد حساب شده!
از راه دور دیده من از مودم alcatel همراه استفاده میکنم! مدل گوشی همراه هم به من گفت! عجب اینها فضولن :n04:

zofishel
29-08-2017, 14:18
دوباره زنگ زدم، گفت این 14گیگ هدیه فقط برای گوشیس. چون کارت تو مودم انداختم هدیه غیر مجازه و به این دلیل زیاد حساب شده!
از راه دور دیده من از مودم alcatel همراه استفاده میکنم!

سلام
دوست عزیز مهملات تحویلتون میدن منم سیمکارت 14 گیگ هدیه رو تو مودم TD استفاده می کنم حجمی کم نمیشه
ولی سیستم ایرانسل باگ داره هر از گاهی یکی به پرش می خوره حجمشو می خورن.

چند ماه پیش با یه سیمکارتم بسته بوم می خریدم ولی وقتی به ایرانسلی زنگ می زدم از شارژ اصلیم کسر می شد هر چی به ایرانسل می گفتم قبول نمی کردند و هر سری یه بهانه ای می آوردن حتی به 195 هم شکایت کردم و کارشناس 195 هم تائید کردن که حرف من درسته و باید ایرانسل هزینه های اضافی رو برگردونه ولی ایرانسل هیچ کاری نکرد.

dadash42
29-08-2017, 14:25
سلام
دوست عزیز مهملات تحویلتون میدن منم سیمکارت 14 گیگ هدیه رو تو مودم TD استفاده می کنم حجمی کم نمیشه
ولی سیستم ایرانسل باگ داره هر از گاهی یکی به پرش می خوره حجمشو می خورن.

چند ماه پیش با یه سیمکارتم بسته بوم می خریدم ولی وقتی به ایرانسلی زنگ می زدم از شارژ اصلیم کسر می شد هر چی به ایرانسل می گفتم قبول نمی کردند و هر سری یه بهانه ای می آوردن حتی به 195 هم شکایت کردم و کارشناس 195 هم تائید کردن که حرف من درسته و باید ایرانسل هزینه های اضافی رو برگردونه ولی ایرانسل هیچ کاری نکرد.
پس به من چاخان میگفت. کجا ریز مصرف انترنت سیم کارت پیدا کنم؟ شاید دوباره شکایت کنم

MMDFullHD
29-08-2017, 18:40
دوباره زنگ زدم، گفت این 14گیگ هدیه فقط برای گوشیست. چون کارت تو مودم انداختم هدیه غیر مجازه و به این دلیل زیاد حساب شده!
از راه دور دیده من از مودم alcatel همراه استفاده میکنم! مدل گوشی همراه هم به من گفت! عجب اینها فضولن :n04:

از طریق imei گوشی میتونن بفهمن قدیمیا میزدی ارسال تنظبمات کنه ی جایی داشت نشون میداد چ گوشیایی با شماره خطی ک میدادی
گوشیایی که با سیم کارته اومده بود بالا رو نشون میداد

MMDFullHD
29-08-2017, 18:44
بنده از طریق yello مودم رو زدم تعویض و امروز تحویل دادن
مودم گرین پکت ۲۱۰۱ تحویل داد
تو منطقه سبز پرنگ ام sinr ۱۵ هست تو خونه جلو پنجره ۲۰ میشه
سرعت از 24 تا 30 مگابیت میچرخه

zofishel
29-08-2017, 21:39
پس به من چاخان میگفت. کجا ریز مصرف انترنت سیم کارت پیدا کنم؟ شاید دوباره شکایت کنم

سلام
فک نکنم همچین جایی باشه که ریز مصرف نشون بده اما اگه سیمکارت تو مودم هست و روی سیستم استفاده کرده باشی با برنامه های کنترل پهنای باند میشه (البته باید قبلش نصب می بود اگه نصب نداشتی نمیشه)

alireza_pes33
29-08-2017, 23:01
سلام.
دوستان من چند هفته پیش سیم کارتم رو 4G کردم (ایرانسل). اون موقع تو یه گوشی که 4G نداشت انداختم و الان میخوام بندازم تو یه گوشی 4G.
حالا اون بسته 14 گیگی به من تعلق میگیره؟؟

aliprince
30-08-2017, 00:17
بنده از طریق yello مودم رو زدم تعویض و امروز تحویل دادن
مودم گرین پکت ۲۱۰۱ تحویل داد
تو منطقه سبز پرنگ ام sinr ۱۵ هست تو خونه جلو پنجره ۲۰ میشه
سرعت از 24 تا 30 مگابیت میچرخه
مبارک باشه
به این زودی فعال شد؟

dadash42
30-08-2017, 12:17
سلام.
دوستان من چند هفته پیش سیم کارتم رو 4G کردم (ایرانسل). اون موقع تو یه گوشی که 4G نداشت انداختم و الان میخوام بندازم تو یه گوشی 4G.
700 زنگ بزن بپرس، من گرفتم گفت دو هفته مهلت.

- - - Updated - - -

سلام.

- - - Updated - - -

سلام.

MMDFullHD
30-08-2017, 14:41
مبارک باشه
به این زودی فعال شد؟

اره سریع فعال کردن

yashar _ s
30-08-2017, 16:06
با سلام
این آپدیت متعلق به خود ایرانسل نیست و از گرفت شده و کاملا با مدل ZW101 ایرانسل سازگار هستش و هیچ مشکلی پیش نمی آورد.این ورژن امکانات خوبی رو برای شما فراهم میکند.در ضمن آنلاک نیز میشود.

MT-23425-1.2.3-R7

MT-23425-1.2.3-R7 for Atom R9 Outdoor (11/19.5 dBi) CPEs has been released.

To upgrade UE firmware to MT-23425-1.2.3-R7 from Web GUI:

1. Log into CPE with username/password.
2. Go to System->Version Manager page.
3. Click on "Choose File" and select the new firmware.
4. Click Submit.

Upgrade via Cloud OMC will be coming soon.

Changelog:

==========================
Version MT-23425-1.2.3-R7
--------------------------
New Features:
- Added: TR069 Function - Remote PCI lock configuration from OMC
- Added: TR069 Function - Report Cell ID to OMC
- Added: TR069 Configuration - Baicells OMC ACS URL parameter set by default
- Added: RRC Connection - Add IMSI and MAC address to inform messages

Bug Fixes:
- Fixed: UE source IP of OTA interface may use LAN IP instead of APN IP
- Fixed: MTU setting does not stick after rebootاست و شما با دادن تغییر عدد MNC میتوانید از سیم کارت ، اپراتورهای دیگر در این روتر استفاده کنید.توجه کنید شما در ابتدا نیاز به آپدیت فریمور روتر دارید.

قربان،من اپلود میکنم روی مودم اما میگه wrong firmware .
و بعد مودم ریست میشه.
علتش رو میتونید بهم بگید و چطور میتونم انلاک کنم ؟

amirh_74
30-08-2017, 18:21
سلام دوستان.. من سیم کارت ایرانسلم معمولیه میخاستم به فورجی تبدیلش کنم و 14 گیگ نت هدیه رو بگیرم..
ولی گوشیم فورجی رو ساپورت نمیکنه .. میخاستم ببینم میشه سیم کارتو که فورجی شد بزارم داخل مودم TDLTE و مصرف کنم؟ یعنی بازم بهم 14 گیگ رو میدن؟ یا فقط تو گوشی باید باشه؟:n13:

rezalive
30-08-2017, 19:55
درود
به نظرتون بهترین مودم td lte ایرانسل کدوم هست؟

aliprince
30-08-2017, 20:18
درود
به نظرتون بهترین مودم td lte ایرانسل کدوم هست؟gp-2101

kerminio
30-08-2017, 20:20
همین آخری فیوژن که آنتن خارجی میخوره

rezalive
30-08-2017, 20:35
کسی تابحال با این سری فیوژنکار کرده؟
آنتن دهیش چطوره؟

ak313
30-08-2017, 21:50
دزدی جدید همراه اول بدون اطلاع قبلی هر نوع استفاده ای از آیو بدون اشتراک حجم شما را تمام می کند
حواستون باشه که گفتم
الانم میرم 195 شکایت کنم که هم اینترنتم رو خورده هم شارژم رو

paradisepersian
30-08-2017, 23:06
دزدی جدید همراه اول بدون اطلاع قبلی هر نوع استفاده ای از آیو بدون اشتراک حجم شما را تمام می کند
حواستون باشه که گفتم
الانم میرم 195 شکایت کنم که هم اینترنتم رو خورده هم شارژم رو

ak313
30-08-2017, 23:13
ای بابا اشتباه گذاشتم.. برای آدم اعصاب نمیزارن
اون پست بالا هم که لینک دادید درست نوشتم امروز این مساله مشاهده شده که فکر کنم به خاطر اضافه کردن ای پی های جدید به همراه اوله
مهندسینشون فراموش کردن تنظیمات مربوط به آیو رو هم بزنن
با رنج
5.209
5.211
حجم کم می کنه اما با 89... نه

yashar _ s
31-08-2017, 16:40
یکی بگه چطور این مودم ZW101 لعنتی رو آنلاک کنیم
خدا لعنت کنه این ایرانسل رو که 400 هزار تومن میگیره.
پاسخگو هم نیست.
سرویس دهی هم نمیکنه،
تلاشی هم برای رفع مشکل انجام نمیده.
اصلا یکیشون حاضره بیاد منطقه رو بررسی بکنه ؟ فقط ی جمله حفظ کردن که مشکلی در شبکه نیست،مشکلی در شبکه نیست.
اگر راست میگی بیا از نزدیک ببین تا بهت بگم مشکل چیه و کجاست.

خدا باعث و بانی این تشکیلات رو 1 شبه به فنا ببره.

Electronic-Arts
31-08-2017, 17:44
یکی بگه چطور این مودم ZW101 لعنتی رو آنلاک کنیم
خدا لعنت کنه این ایرانسل رو که 400 هزار تومن میگیره.
پاسخگو هم نیست.
سرویس دهی هم نمیکنه،
تلاشی هم برای رفع مشکل انجام نمیده.
اصلا یکیشون حاضره بیاد منطقه رو بررسی بکنه ؟ فقط ی جمله حفظ کردن که مشکلی در شبکه نیست،مشکلی در شبکه نیست.
اگر راست میگی بیا از نزدیک ببین تا بهت بگم مشکل چیه و کجاست.

خدا باعث و بانی این تشکیلات رو 1 شبه به فنا ببره.
آنلاک کنی که چی بشه ؟ فقط ایرانسل و مبین نت TD دارن میدن که جفتشون هم سیم کارت خالی نمیدن حتما باید مودم بخری که سیم کارت روش میدن بهت , تازه اگر هم مبین نت هم خریدی و میخوای سیم کارت مبین نت بندازی تو مودم ایرانسل نمیتونی این کارو بکنی به خاطر این که مبین نت شبکش رو فقط روی مودم های خودش قفل کرده واسه همین آنلان کردن هر گونه مودم TD در حال حاضر به هیچ دردی نمیخوره

ak313
31-08-2017, 18:08
آنلاک کنی که چی بشه ؟ فقط ایرانسل و مبین نت TD دارن میدن که جفتشون هم سیم کارت خالی نمیدن حتما باید مودم بخری که سیم کارت روش میدن بهت , تازه اگر هم مبین نت هم خریدی و میخوای سیم کارت مبین نت بندازی تو مودم ایرانسل نمیتونی این کارو بکنی به خاطر این که مبین نت شبکش رو فقط روی مودم های خودش قفل کرده واسه همین آنلان کردن هر گونه مودم TD در حال حاضر به هیچ دردی نمیخوره

فکر می کنم سیم های مبین نت روی مودمهای ایرانسل کار می کنه
پس می تونید سیم مبین نت رو روی 101 بندازید و استفاده کنید

yashar _ s
31-08-2017, 18:45
فکر میکنم بشه از مودم به عنوان مودم 4G استفاده کرد و از سیم کارت همراه اول استفاده کرد.
دوستانی هستند که تابحال این کارو کردن،اما به دلیل بروزرسانی هایی که داشته،نمیشه فریمور اصلی رو نصب کرد روی مودم.

جیوه
31-08-2017, 18:49
ای بابا اشتباه گذاشتم.. برای آدم اعصاب نمیزارن
اون پست بالا هم که لینک دادید درست نوشتم امروز این مساله مشاهده شده که فکر کنم به خاطر اضافه کردن ای پی های جدید به همراه اوله
مهندسینشون فراموش کردن تنظیمات مربوط به آیو رو هم بزنن
با رنج
5.209
5.211
حجم کم می کنه اما با 89... نه

عمدیه مثل دفعات قبل

shirazdownload
31-08-2017, 23:25
ظاهرا وضعیت بهتر شده.. شیراز . مودم TK2510

morypory
31-08-2017, 23:33
من تو منطقه سبز پررنگم ولی سرعنت اینترنتم افتضاح یاد دیال آپ قدیم که با 14Kb وصل می شدم افتادم تازه ان زمان E1 فعال شد چقدر ذوق زدیم اینترنت پر سرعت داریم بگذریم من تا دیروز RSRP1 روی 124 بود و RSRQ هم 8 بود دیروز زنگ زدم ایرانسل بعد از کلی معطلی تا جواب داد گفت امروز سرعتتون درست میشه دقیقا از دیروز مودمم فقط چشمک میزنه و RSRP1 ام شده 138 و RSRQ ام هم شده 13

mohammadgh6
01-09-2017, 00:35
دوستان سوالی که پیش میاد اینه که این مودم
ZW101 توسایت اصلیش زه 4g یعنی اگر فریمور اصلیشم گیر بیاریم نمیشه مودم تبدیل بشه به4g؟

- - - Updated - - -

دوستان سوالی که پیش میاد اینه که این مودم
ZW101 توسایت اصلیش زه 4g یعنی اگر فریمور اصلیشم گیر بیاریم نمیشه مودم تبدیل بشه به4g؟

ak313
01-09-2017, 06:04
خیر ماژول شما مختص باند 42 و 43 هست

Electronic-Arts
01-09-2017, 06:44
فکر میکنم بشه از مودم به عنوان مودم 4G استفاده کرد و از سیم کارت همراه اول استفاده کرد.
دوستانی هستند که تابحال این کارو کردن،اما به دلیل بروزرسانی هایی که داشته،نمیشه فریمور اصلی رو نصب کرد روی مودم.
این مودم فقط فرکانس 3500 و 3400 روی تکنولوژی TDD ساپورت میکنه دوست عزیز

ahwazp30
01-09-2017, 10:05

دوست عزیز مودم های TD فقط به فرکانس های 4g ثابت وصل میشن و شما اگر سیم 4g ایرانسل روش بزاری علیرغم اینکه میتونی از بسته های اینترنت همراه استفاده کنی باز هم به شبکه td وصل میشی چون تکنولوژی ساخت مودم اینگونه هست که فقط فرکانس های td رو پشتیبانی میکنه ، اصلا دنبال این نباش که سیم 4g اپراتور دیگه روش بزاری چون عملی نیست .
اون موردی هم که شما داری میگی قبلا انلاک کردن شاید بر روی مودم جدید TF-I60 بشه در اینده چنین کاری انجام داد چون بازه فرکانسیش بیشتره ولی روی مودم های قبلی TD به هیچ وجه نمیشه از نسل 3 یا چهار استفاده کرد .

alireza26345
01-09-2017, 10:23
اگه بخوام مودم رو عودت بدم راهی وجود داره ؟ هنوز یک هفته نشده خریدم اگه میشه راهنماییم کنین؟؟؟

yashar _ s
01-09-2017, 10:34
دوست عزیز مودم های TD فقط به فرکانس های 4g ثابت وصل میشن و شما اگر سیم 4g ایرانسل روش بزاری علیرغم اینکه میتونی از بسته های اینترنت همراه استفاده کنی باز هم به شبکه td وصل میشی چون تکنولوژی ساخت مودم اینگونه هست که فقط فرکانس های td رو پشتیبانی میکنه ، اصلا دنبال این نباش که سیم 4g اپراتور دیگه روش بزاری چون عملی نیست .
اون موردی هم که شما داری میگی قبلا انلاک کردن شاید بر روی مودم جدید TF-I60 بشه در اینده چنین کاری انجام داد چون بازه فرکانسیش بیشتره ولی روی مودم های قبلی TD به هیچ وجه نمیشه از نسل 3 یا چهار استفاده کرد .
سلام.

خیر،روی همین مودم ZW101 انجام دادند.

به صفحه 70 همین تاپیک اگر برید،پست #696 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مربوط به یوزر Masoud 206-16v.

ahwazp30
01-09-2017, 11:10
سلام.

خیر،روی همین مودم ZW101 انجام دادند.

به صفحه 70 همین تاپیک اگر برید،پست #696 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مربوط به یوزر Masoud 206-16v.

اینا همش بستگی به فرکانس کاری مودم و باند کاری اپراتور بستگی داره توی عکس ها اگر دقت کنید میبینید که فرکانس هایی که مودم داره ازشون استفاده میکنه همون فرکانس های td هست.که اگر غیر از این بود با مودم 3g میشد از lte هم استفاده کرد .هر چیزی را بهر کاری ساختن .شما هم امتحان کنید شاید نتیجه گرفتید .

yashar _ s
01-09-2017, 12:06
اینا همش بستگی به فرکانس کاری مودم و باند کاری اپراتور بستگی داره توی عکس ها اگر دقت کنید میبینید که فرکانس هایی که مودم داره ازشون استفاده میکنه همون فرکانس های td هست.که اگر غیر از این بود با مودم 3g میشد از lte هم استفاده کرد .هر چیزی را بهر کاری ساختن .شما هم امتحان کنید شاید نتیجه گرفتید .
بله حق با شماست،فرکانس 3500 میخواد،طبق راهنمای خود ایرانسل،هر دیوایسی که این فرکانس رو پشتیبانی بکنه،میتونه متصل بشه.
الان هم آنلاک کردن و تونستن با خط همراه اول و رایتل از مودم استفاده کنند،خب یعنی این مودم با سایر شرکت ها سازگاری داره.
منم قصد استفاده به همین منظور رو دارم.

تست هم کردم،اما فریمور آپلود نمیشه، Wrong frimware میزنه و نمیدونم باید چیکار کنم.

Electronic-Arts
01-09-2017, 13:59
بله حق با شماست،فرکانس 3500 میخواد،طبق راهنمای خود ایرانسل،هر دیوایسی که این فرکانس رو پشتیبانی بکنه،میتونه متصل بشه.
الان هم آنلاک کردن و تونستن با خط همراه اول و رایتل از مودم استفاده کنند،خب یعنی این مودم با سایر شرکت ها سازگاری داره.
منم قصد استفاده به همین منظور رو دارم.

تست هم کردم،اما فریمور آپلود نمیشه، Wrong frimware میزنه و نمیدونم باید چیکار کنم.
رایتل و همراه اول TDD 3500 ندارن اون وقت به چی میخواید وصل بشید وقتی دکل ندارن ؟

mamadbahal
01-09-2017, 20:16
سلام دوستان من مدل gp_2101 خریدم فقط چیزی که تو ذوقم خورد نت3 هست واسه بازی آنلاین مشکل میخورم؟

lordsajad7
01-09-2017, 21:36
سلام دوستان من مدل gp_2101 خریدم فقط چیزی که تو ذوقم خورد نت3 هست واسه بازی آنلاین مشکل میخورم؟
شما بهتر بود قبل از خرید یه کمکی از دوستانی که از این بسته های TD-LTE ایرانسل دارند میگرفتید!
بله ایرانسل تماما روی نت تایپ 3 لاک هستش و بی شک تو مچ میکینگ و چت به مشکل بر میخورید!

mamadbahal
01-09-2017, 21:50
شما بهتر بود قبل از خرید یه کمکی از دوستانی که از این بسته های TD-LTE ایرانسل دارند میگرفتید!
بله ایرانسل تماما روی نت تایپ 3 لاک هستش و بی شک تو مچ میکینگ و چت به مشکل بر میخورید!

واسه همین بازی آنلاین تست زدم تو بازی the last of us آنلاین زود وصل شد و اصلا هیچ لگی نداشتم

bagherijan
01-09-2017, 21:53
تست سرعت مودم های TK-2510 و GP2101 ، در یک مکان مشخص سیگنال دهی تقریبا مشابه ای داشتن اما مودم 2510 یک چراغ روشن و مودم 2101 سه چراغ روشن داشت!

همچنین سرعت دانلود و آپلود مودم 2510 به مراتب بهتر بود

lordsajad7
01-09-2017, 22:02
واسه همین بازی آنلاین تست زدم تو بازی the last of us آنلاین زود وصل شد و اصلا هیچ لگی نداشتم
سرورهای The Last OF us خیلی خلوته! خودم پلیرش هستم میدونم! Supply Raid میزنم ده دقیقه تو مچ میکینگ با هر نت تایپی همینطوره
البته اگه مورد نداره خوشحال باشید چونکه شانس آوردید ولی بازی هایی نظیر رین بو و فورهانر حتی نت تایپ 2 هم بعضی مواقع به مشکل میخوره چه برسه به 3!

b.pcmaster
01-09-2017, 22:26
عزیزان کسی برای دوتا ۲ td lte امتحان کرده؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

mamadbahal
01-09-2017, 23:16
سرورهای The Last OF us خیلی خلوته! خودم پلیرش هستم میدونم! Supply Raid میزنم ده دقیقه تو مچ میکینگ با هر نت تایپی همینطوره
البته اگه مورد نداره خوشحال باشید چونکه شانس آوردید ولی بازی هایی نظیر رین بو و فورهانر حتی نت تایپ 2 هم بعضی مواقع به مشکل میخوره چه برسه به 3!

بازی فیفا با نت ldt چطوره ؟

ak313
02-09-2017, 10:35
zw101

ak313
02-09-2017, 11:27
شاتل موبایل تی دی 2600 باند 38 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kerminio
02-09-2017, 11:56
من سه تا دارم
عزیزان کسی برای دوتا ۲ td lte امتحان کرده؟

mohammadgh6
02-09-2017, 12:18
شاتل موبایل تی دی 2600 باند 38 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز یعنی اینم از همون باندی که مبین نت و ایرانسل استفاده میکننه؟
به نظرتون فعلا از لحاظ مشخصاتی که اعلام کردن خوبه یانه؟
زنگ زدم شاتل مودم رومیزی بدون بسته 350و400تومنه

ak313
02-09-2017, 13:39
دوست عزیز یعنی اینم از همون باندی که مبین نت و ایرانسل استفاده میکننه؟
به نظرتون فعلا از لحاظ مشخصاتی که اعلام کردن خوبه یانه؟
زنگ زدم شاتل مودم رومیزی بدون بسته 350و400تومنهنه این تی دی سیار هست
روی 2600
فعلاً هم که تری جیشون فعاله

زایکسل 4506 رو 400 میدن؟
فکر کنم ورودی آنتن نداره و اینش خیلی بده
.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

mohammadgh6
02-09-2017, 16:52
نه این تی دی سیار هست
روی 2600

زایکسل 4506 رو 400 میدن؟
.
زایکسل وگفت 400 اون یکی و 349 تومن.
جیبی و فضای بازشو نپرسیدم فقط 2تا رومیزی و پرسیدم . به نظرم خیلی گرونه
این باند که گفتن سیمشو داشته باشی میشه از مودم هواوی استفاده کرد؟

srx190d
02-09-2017, 17:25
نه این تی دی سیار هست
روی 2600

زایکسل 4506 رو 400 میدن؟
.

اکبر جان این که روی سایتش زده ثابت با اینکه شما میگی فرق میکنه یا همون

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

greatpouya
02-09-2017, 17:45
اینم تکلیف باند طلاعی ۴۰، کسی پول خریدشو نداره هنوز[emoji35][emoji35][emoji35][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ak313
02-09-2017, 19:31
اکبر جان این که روی سایتش زده ثابت با اینکه شما میگی فرق میکنه یا همون

معمولا 2600 تی دی سیاره و الا استفاده کردن روی موبایل اصلا معنا نداره..
برای شاتلم تا جایی که من فهمیدم حالت سیاره .. منظورش از اینترنت ثابت همون دی اس اله .. مودمها و تجهیزات هم برای شبکه همراه هست .. خودشم نوشته اینترنت همراه

amin_g_p
02-09-2017, 19:48
یه سوال داشتم آیا SINR0 و SINR1 هر دو مساوی باشند خوبه یا یکی خیلی بالا یکی پایین؟
مثلا هر دو 10 بهتره یا یکی 14 اونیکی 7.
اصلا چرا دوتائه؟ به دوجا وصل شده؟

greatpouya
02-09-2017, 19:53
یه سوال داشتم آیا SINR0 و SINR1 هر دو مساوی باشند خوبه یا یکی خیلی بالا یکی پایین؟
مثلا هر دو 10 بهتره یا یکی 14 اونیکی 7.
اصلا چرا دوتائه؟ به دوجا وصل شده؟هردو ۱۰
ارسال با دو موج به صورت MIMO هست.
اگر یکی فقط بالا باشه خیلی جالب نمیشه، ولی اگر هردو متوسط باشه، نسبتا خوب میشه.
چون ۲ آنتن در دو طرف مودم نصب شده اند
معمولا با چرخاندن مودم این مقادیر تغییر میکنن.

srx190d
02-09-2017, 20:37
از مودم جدید چه خبر

معمولا 2600 تی دی سیاره و الا استفاده کردن روی موبایل اصلا معنا نداره..
برای شاتلم تا جایی که من فهمیدم حالت سیاره .. منظورش از اینترنت ثابت همون دی اس اله .. مودمها و تجهیزات هم برای شبکه همراه هست .. خودشم نوشته اینترنت همراه

البته خودش نوشته ثابت ولی اینکه روی گوشی ساپورت میشه جای شک هست برای ای دی اس ال نیست منظورش همان TD هست

psycho0098
02-09-2017, 20:55
پست حذف شود - جواب رو پیدا کردم
با تشکر

mohammadgh6
03-09-2017, 08:41
اقایون به یه مشکل برخوردم .مودم z6000دارم به یک فریمور R15 که استاندارده وبرای ایرانسل هم نیست اپدیت کردم
با سیم 4gخوب کار میکنه .ولی با tdd کار نمیکنه کسی میتونه کمک کنه؟ ریست هم کردم

b.pcmaster
03-09-2017, 08:52
دوستان ۱۰ دقیقه پیش سیم کارت td رو ثبت نام کردم معمولا چند روز طول میکشه تا فعال بشه؟

zofishel
03-09-2017, 09:38
دوستان ۱۰ دقیقه پیش سیم کارت td رو ثبت نام کردم معمولا چند روز طول میکشه تا فعال بشه؟

سلام
برای من که نیم ساعته فعال شد احتمالا برای شما هم همینطور خواهد بود.

b.pcmaster
03-09-2017, 09:42

kerminio
03-09-2017, 09:53
بستگی داره ، ایرانسل به قید قرعه فعال میکنه . بعضی وقتا عصر ها بعضی وقت ها هم 72 ساعته

aliprince
03-09-2017, 13:54
بستگی داره ، ایرانسل به قید قرعه فعال میکنه . بعضی وقتا عصر ها بعضی وقت ها هم 72 ساعتهدمت گرم قید قرعه رو خیلی خوب اومدی [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
من یه وایمکس دیگه داشتم دوباره بازگشتم به خانواده td ایرانسل اینبار با مودم ۲۱۰۱
این دفعه سیمکارت فردای تحویل فعال شد، به اسم کس دیگه هم فعالش کردم، یعنی سگ صاحبشو نمیشناسه تو یلو!
سمکارت فعال شد ولی طرح رو فعال نکردن، زنگ زدم فرم پیگیری و اینا ولی درست نشد. دیشب ۱۹۵ شکایت ثبت کردم امروز ساعت ۱۲ اوکی شد.
خیلی جالبه که توی همین نقطه امروز تی دی داره ۸ مگابیت میده و مودم ۴جی lh96 داره ۲۵ مگ میده !

hirsababak
03-09-2017, 15:21
دوستان پینگ 4.2.2.4 که میگرفتم همیشه اوکی بود
از دیروز این رو میده
چه معنی میتونه داشته باشه ؟

- - - Updated - - -

از دیروز این رو میده

Tornado2800
03-09-2017, 16:10
از دیروز این رو میده

- - - Updated - - -

از دیروز این رو میده

سلام
این ایپی زیرساخت است .
مشکل از سمت ایرانسل است ظاهرا

kamyar360
04-09-2017, 06:37
سلام
میخواستم بدانم کانکتور LTE مودم Z6000 چیه؟ CRC9 یا TS9 ؟
ضمنا چرا دو تا کانکتور داره؟ یکی با برچسب A و یکی M
تشکر بابت راهنمایی

Electronic-Arts
04-09-2017, 10:31
چند روزه ایرانسل هم رو FDD هم رو TD پکت لاست گرفته و هر 5 تا پینگ که میده تو cmd یکیش از 100 میپره روی 500 تو مشهد
چه مرگشون زده دوباره ؟ کسی دیگه تو مشهد این مشکل رو داره ؟

.::Mohammad::.
04-09-2017, 10:44
سلام
بلاخره بعد از یک ماه پیگیری نفس گیر توانستم مودم tk 2510 رو به دلیل انتن دهی نامناسب به ایرانسل پس بدهم و پول مودم رو بگیریم :n31:
قراره 50 هزار تومن پول بسته 100 گیگ رو هم تا چند روز دیگه به حسابم بریزن :n05:

دوستان توجه داشته باشید که اگر این مودم های تک کاره مثل tk 2510 رو خریدید و مدت زمان چشمک زدن انتن بسیار طولانی بود و فقط یک انتن داد شما باید سریعا توی اون 7 روزی اول به ایرانسل زنگ بزنید تا اونها فرم پر کنن براتون و بعد از چند روز هم حتما حتما به 195 زنگ بزنید (( توجه داشته باشید که که گفتم زنگ بزنید نه اینکه شکایت کنید)) وقتی زنگ زدید اپراتور 195 شما رو به نماینده ایرانسل در اون سازمان وصل میکنه و شما هم به اون شخص مشکل تون رو بگید و ایشون هم میگه لطفا شکایت نکنید و ما خودمون پیگیری میکنیم تا پول شما پس داده بشه. و از شما 72 ساعت وقت می گیره که اگر ایرانسل با شما تماس نگرفت بیایید بعدش شکایت کنید. دقیقا برای من بعد صحبت کردن با نماینده ایرانسل در 195 به 48 ساعت نکشید که مسئول فنی ایرانسل خودش زنگ زد و گفت فرم شما رو تایید کردیم و هیچ مشکلی نیست و پول شما پس داده خواهد شد ولی این رو هم میگه که پروسه دریافت پول زمان بر هست و ممکنه دو الی چهار هفته زمان ببره. بعدش هم میگه طی دو هفته اینده از نمایندگی ایرانسل که ازش مودم رو خرید کردید با شما تماس گرفته خواهد شد که برید مودم رو پس بدهید . دقیقا برای من به 10 روز نکشید که نمایندگی بهم زنگ زد و رفتم پول مودم رو پس گرفتم و اونجا باز یک فرم دیگه برام پر کرد و شماره شبا و حساب بانکی و شماره کارتم رو گرفت و اون فرم رو باز فرستاد به ایرانسل که اونها هم پول 50 هزار تومن بسته 100 گیگ رو بدهند
خلاصه اینکه اگر واقعا پیگیر باشید و مشکلتون جدی باشه خیلی راحت میشه پول رو برای مودم هایی مثل مودم من پس گرفت ولی این مودم جدیده که اسمش فیوژن هست رو به دلیل چند کاره بودتش مثل اینکه به این راحتی پس نمی گیرند پس مواظب باشید که درست خرید کنید:n06:

greatpouya
04-09-2017, 10:48
سلام
بلاخره بعد از یک ماه پیگیری نفس گیر توانستم مودم tk 2510 رو به دلیل انتن دهی نامناسب به ایرانسل پس بدهم و پول مودم رو بگیریم :n31:
قراره 50 هزار تومن پول بسته 100 گیگ رو هم تا چند روز دیگه به حسابم بریزن :n05:

دوستان توجه داشته باشید که اگر این مودم های تک کاره مثل tk 2510 رو خریدید و مدت زمان چشمک زدن انتن بسیار طولانی بود و فقط یک انتن داد شما باید سریعا توی اون 7 روزی اول به ایرانسل زنگ بزنید تا اونها فرم پر کنن براتون و بعد از چند روز هم حتما حتما به 195 زنگ بزنید (( توجه داشته باشید که که گفتم زنگ بزنید نه اینکه شکایت کنید)) وقتی زنگ زدید اپراتور 195 شما رو به نماینده ایرانسل در اون سازمان وصل میکنه و شما هم به اون شخص مشکل تون رو بگید و ایشون هم میگه لطفا شکایت نکنید و ما خودمون پیگیری میکنیم تا پول شما پس داده بشه. و از شما 72 ساعت وقت می گیره که اگر ایرانسل با شما تماس نگرفت بیایید بعدش شکایت کنید. دقیقا برای من بعد صحبت کردن با نماینده ایرانسل در 195 به 48 ساعت نکشید که مسئول فنی ایرانسل خودش زنگ زد و گفت فرم شما رو تایید کردیم و هیچ مشکلی نیست و پول شما پس داده خواهد شد ولی این رو هم میگه که پروسه دریافت پول زمان بر هست و ممکنه دو الی چهار هفته زمان ببره. بعدش هم میگه طی دو هفته اینده از نمایندگی ایرانسل که ازش مودم رو خرید کردید با شما تماس گرفته خواهد شد که برید مودم رو پس بدهید . دقیقا برای من به 10 روز نکشید که نمایندگی بهم زنگ زد و رفتم پول مودم رو پس گرفتم و اونجا باز یک فرم دیگه برام پر کرد و شماره شبا و حساب بانکی و شماره کارتم رو گرفت و اون فرم رو باز فرستاد به ایرانسل که اونها هم پول 50 هزار تومن بسته 100 گیگ رو بدهند
خلاصه اینکه اگر واقعا پیگیر باشید و مشکلتون جدی باشه خیلی راحت میشه پول رو برای مودم هایی مثل مودم من پس گرفت ولی این مودم جدیده که اسمش فیوژن هست رو به دلیل چند کاره بودتش مثل اینکه به این راحتی پس نمی گیرند پس مواظب باشید که درست خرید کنید:n06:مودم جدیده که خیلی مضخرفه، تجمیع فرکانس نداره، فقط با mimo4x4 سرعتشو به cat6 رسوندن، که اونم هنوز ایرانسل هیچ جا mimo4x4 فعال نکرده.

shamika
04-09-2017, 10:48
چند روزه ایرانسل هم رو FDD هم رو TD پکت لاست گرفته و هر 5 تا پینگ که میده تو cmd یکیش از 100 میپره روی 500 تو مشهد
چه مرگشون زده دوباره ؟ کسی دیگه تو مشهد این مشکل رو داره ؟

بله این مشکل رو منم دارم ، مخصوصاً در ساعات صبح !

.::Mohammad::.
04-09-2017, 10:53
مودم جدیده که خیلی مضخرفه، تجمیع فرکانس نداره، فقط با mimo4x4 سرعتشو به cat6 رسوندن، که اونم هنوز ایرانسل هیچ جا mimo4x4 فعال نکرده.

میدونم داداش. منظور من هم این بود که سری فیوژن رو نخرید دیگه :n31: نخوندی مگه چی نوشتم ؟ اون رو اصلا پس نمی گیرند ولی من tk2510 رو تونستم پس بدهم

milad.design
04-09-2017, 17:19
سلام دوستان عزیز.

من مودم 4g دارم و هم ایرانسل و همراه اول برای دانلود از بسته های نامحدود استفاده میکنم. برای مصرف روزانه هم از adsl . ولی دیگه سرعت adsl واقعا خسته کننده شده و وضعیت خرید حجم هم گران تر و گران تر........ منم مصرف حجم زیادی دارم.
حالا میخواستم مودم td-lte ایرانسل بخرم ، چون سرعت دانلود خوبی داره. من با مودم 4g سرعت دانلود 2-3مگ میگیرم ، ولی td-lte تست کردم 5-6 مگ بود. و اینکه جدیدا دیدم قیمت مودم ها تخفیف خورده و بسته های خیلی خوبی داره (مثل بسته 100گیگ هفتگی 66هزار تومان).

خواستم از دوستان عزیز مشورت بگیرم به نظرتون برم سراغ td-lte یا با توجه به اینکه مودم 4g دارم از همین بسته های 4g استفاده کنم؟؟
من چون بسته با حجم بالا نیاز دارم ، بالای 100گیگ در ماه ، به خاطر همین دودل شدم.

ممنون میشم از راهنمایی عزیزان....

abaratian
04-09-2017, 17:47
سلام دوستان
من هم مشکلم مثل دوست بالاییه. خط تلفن ثابت ندارم و مجبورم برم سراغ اینترنت بی‌سیم و چون مصرفم راحت بالای 100 گیگ در ماه میره، دیگه 4جی با این وضع بسته‌ها از انتخاب خارجه. حالا اگه بخوام بیام سراغ ایرانسل به نظرتون بهتره مودم خارجی رو بگیرم و بذارم روی پشت بوم یا یکی از داخلی‌ها (کدوم؟) رو بگیرم؟ (با توجه به اینکه از وای فای مودم استفاده نخواهم کرد و فقط یه سیم شبکه لازم دارم که بزنم به روتر.)
یا اینکه بی‌خیال ایرانسل بشم و برم سراغ یکی دیگه؟

greatpouya
04-09-2017, 18:08
سلام دوستان عزیز.

من مودم 4g دارم و هم ایرانسل و همراه اول برای دانلود از بسته های نامحدود استفاده میکنم. برای مصرف روزانه هم از adsl . ولی دیگه سرعت adsl واقعا خسته کننده شده و وضعیت خرید حجم هم گران تر و گران تر........ منم مصرف حجم زیادی دارم.
حالا میخواستم مودم td-lte ایرانسل بخرم ، چون سرعت دانلود خوبی داره. من با مودم 4g سرعت دانلود 2-3مگ میگیرم ، ولی td-lte تست کردم 5-6 مگ بود. و اینکه جدیدا دیدم قیمت مودم ها تخفیف خورده و بسته های خیلی خوبی داره (مثل بسته 100گیگ هفتگی 66هزار تومان).

خواستم از دوستان عزیز مشورت بگیرم به نظرتون برم سراغ td-lte یا با توجه به اینکه مودم 4g دارم از همین بسته های 4g استفاده کنم؟؟
من چون بسته با حجم بالا نیاز دارم ، بالای 100گیگ در ماه ، به خاطر همین دودل شدم.

ممنون میشم از راهنمایی عزیزان....4G

Morteza-DM
04-09-2017, 18:52
درود
بفرمایید که از بین مودم های داخلی ایرانسل از نظر گیرندگی کدوم بهتر عمل میکنه مدل DT-350 چطوره ؟ به نظر شما بهتر نیست مودم بیرونی رو تهیه کنم که خیالم از نظر گیرندگی بهتر باشه ضمنا پوشش تقریبا در منطقه سبز پررنگ هست .

greatpouya
04-09-2017, 19:05
درود
بفرمایید که از بین مودم های داخلی ایرانسل از نظر گیرندگی کدوم بهتر عمل میکنه مدل DT-350 چطوره ؟ به نظر شما بهتر نیست مودم بیرونی رو تهیه کنم که خیالم از نظر گیرندگی بهتر باشه ضمنا پوشش تقریبا در منطقه سبز پررنگ هست .بیرونی، اگه پولداری سعی کن از مودم مارت مودم خارجی خوب بگیری

Morteza-DM
04-09-2017, 19:10
بیرونی، اگه پولداری سعی کن از مودم مارت مودم خارجی خوب بگیری

چه مدلی رو شما میفرمایید از مارت بگیرم که اینترنت ثابت رو هم پشتیبانی کنه ؟ اونوقت اگر از اونجا تهیه کنم سیم کارت ایرانسل ثابت رو جدا هم میفروشن ؟

aliprince
04-09-2017, 19:23
درود
بفرمایید که از بین مودم های داخلی ایرانسل از نظر گیرندگی کدوم بهتر عمل میکنه مدل DT-350 چطوره ؟ به نظر شما بهتر نیست مودم بیرونی رو تهیه کنم که خیالم از نظر گیرندگی بهتر باشه ضمنا پوشش تقریبا در منطقه سبز پررنگ هست .من z6000 و 5142 و 2101 رو داشتم و از لحاظ گیرندگی و برد وایفای 2101 از همه بهتره

امیر انصاری
04-09-2017, 19:40
من همچنان سرعتم حدود ۱۲ مگابیته. زنگ بزنم ۱۹۵ فایده داره؟

Sent from my Honor 3C using Tapatalk

alireza_pes33
04-09-2017, 20:10
چه مدلی رو شما میفرمایید از مارت بگیرم که اینترنت ثابت رو هم پشتیبانی کنه ؟ اونوقت اگر از اونجا تهیه کنم سیم کارت ایرانسل ثابت رو جدا هم میفروشن ؟

سیم کارت اینترنت ثابت ایرانسل جداگانه خرید و فروش نمیشه و باید با مودم خرید چون IMEI مودم برای سیم کارت فعال میشه.
بهترین مودم GP-2101 بعدشم بقیه مودمای ایرانسلن.

greatpouya
04-09-2017, 20:21
چه مدلی رو شما میفرمایید از مارت بگیرم که اینترنت ثابت رو هم پشتیبانی کنه ؟ اونوقت اگر از اونجا تهیه کنم سیم کارت ایرانسل ثابت رو جدا هم میفروشن ؟گویا سیمکارت جدا نمیشه خریداری کرد، و مودم های بیرونی td هم در بازار ایران ولو مودم مارت پیدا نمیشه، پس بهترین حالت همون مودم بیرونی خود ایرانسل توصیه میشه، چون با مودم داخلی احتمال زیاد هم در سیگنال و هم در سرعت دهی به مشکل بر میخورید.
اساسا برای فرکانس های بالای 2600 دیگر مودم داخلی پیشنهاد نمیشود.

mohammadgh6
04-09-2017, 21:06
گویا سیمکارت جدا نمیشه خریداری کرد، و مودم های بیرونی td هم در بازار ایران ولو مودم مارت پیدا نمیشه، پس بهترین حالت همون مودم بیرونی خود ایرانسل توصیه میشه، چون با مودم داخلی احتمال زیاد هم در سیگنال و هم در سرعت دهی به مشکل بر میخورید.

اقا پویا به خاطر کیفیت یابه خاطر مضر بودنش میفرمایید

milad.design
04-09-2017, 21:36
4G

تشکر برای پاسختون دوست عزیز.
لامصب tdlte یه بسته اورده 100گیگ ، 66 تومن .بدجوری تو چشم میزنه:n02: در حالی که 100گیگ 4g ، میشه 185ت.
حالا از نظر آینده نگری بهتر نیست مودم tdlte ?
البته اینطوری که من خوندم این فرکانسی که ایرانسل استفاده میکنه یکم عجیب غریبه واسه اینکه انحصاری کنه مودم هاشو برای tdlte . مبینت هم بسته های خوبی ارائه داده برای tdlte . ولی خوب از اینور هم من مودم 4g و دارم فقط هزینه بسته باید بدم دیگه.:n13:

بازم ممنون

امیر انصاری
04-09-2017, 21:40
اون ۱۰۰ گیگ ۶۶ تومن مهلتش یک‌هفته‌س.

aliprince
04-09-2017, 21:41
لامصب tdlte یه بسته اورده 100گیگ ، 66 تومن .بدجوری تو چشم میزنه:n02: در حالی که 100گیگ 4g ، میشه 185ت.
البته اینطوری که من خوندم این فرکانسی که ایرانسل استفاده میکنه یکم عجیب غریبه واسه اینکه انحصاری کنه مودم هاشو برای tdlte . مبینت هم بسته های خوبی ارائه داده برای tdlte . ولی خوب از اینور هم من مودم 4g و دارم فقط هزینه بسته باید بدم دیگه.:n13:

بازم ممنوناقا به این طرحای مشتری جذب کن دل نبند. مبین نت هم ۱۰۰ گیگ ۷۰ تومن داره ولی با وقاحت اعلام کرده فقط تا پایان تابستان

milad.design
04-09-2017, 22:14
اون ۱۰۰ گیگ ۶۶ تومن مهلتش یک‌هفته‌س.

زودتر از یک هفته تمامش میکنم:n02: ولی خب من الان یه سری مستند و فیلم های آموزشی میخوام دانلود کنم ، تقریبا تا حدود 300گیگ ، بعدش دیگه دانلود معمولی میشه و فیلم و چیزای معمولی دیگه. مشکل من اینه الان به خاطر همین 300-400 گیگ اولیه و از اونجا که صبح زود باید برم سرکار و نمیتونم شب ها بیدار بمونم و لینک های دانلود سایت های خارجی هم خو میدونید هزارتا تبدیل و دنگ و فنگ دارن که مکیشه با زمان بندی بزارم واسه خودشون دانلود بشن ، تصمیم گرفتم این حجم اولیه و بسته ایی بگیرم که توی طول روز بتونم سریع توی یک ماه دانلود کنم تموم بشه بره:n09:
که بر این اساس اگه مودم tdlte بخرم از اونور یه مدت دیگه نیازی بهش ندارم در حقیقت ، از یه سمت هم به حجم هایی که بسته هاش ارائه میده الان نیاز دارم:n13:
آخرش شیر تو شیر شد:n29:

ahwazp30
04-09-2017, 22:34
گویا سیمکارت جدا نمیشه خریداری کرد، و مودم های بیرونی td هم در بازار ایران ولو مودم مارت پیدا نمیشه، پس بهترین حالت همون مودم بیرونی خود ایرانسل توصیه میشه، چون با مودم داخلی احتمال زیاد هم در سیگنال و هم در سرعت دهی به مشکل بر میخورید.

در حال حاضر مودم فضای باز ایرانسل تقریبا هیچ جا پیدا نمیشه و با توجه به پوشش گسترده TD احتمال اینکه مجددا این مودم رو عرضه کنه خیلی کم هست مگر اینکه تقاضا برای این مودم در حواشی و روستاها زیاد باشه که باز هم احتمالش کمه یا اینکه دست دوم گیر بیاره که اونم داستان تغییر مالکیت و .... داره .از طرف دیگه چون مودم های بیرونی پر هزینه هستند (هزینه کابل و روتر ) اصولا کمتر کسی دنبالشون میره.اپراتور باید همه نوع مودمی در اختیار مشترک بزاره تا با توجه به وضعیت اقتصادی ، پوشش و نوع استفاده بهترین مودم انتخاب بشه ولی اینجا رسم شده یه چیزی که قیمت و کیفیتش پایینه رو با تخفیف و جشنواره و ... به فروش برسونن.

kerminio
04-09-2017, 22:45
مودم فضای باز خوبه از رادیو میکروتیک کمتر خاک میگیره . من خودم 2 تا دارم یه دونه هم dt 305 دارم . منتها اگه خواستید بگیرید با کابل کت 5 E حتما نصب کنید یا کت 6 ! چون افت ولتاژ اگه داشته باشه حتی تو 20- 30 متر دیگه درست کار نمیکنه

من خودم یه دونه رو پشت بام نصب کردم رو دیرک به طرف همون جایی که ایرانسل زده پوشش ، به اندازه 1 دسی بل آنتن میده یه دونه دیگه گرفتم گذاشتم تو بالکن بر خلاف اون جهت تا 7 دسی آنتن میده . فقط یه کم کند صفحه هارو باز میکنه که اگه قندشکن بزنم سریع تر میشه

Morteza-DM
04-09-2017, 22:54
درود
کسی این مودم فضای باز ایرانسل رو اطلاع داره از کجا میشه تهیه کرد ؟

kerminio
04-09-2017, 23:08
این یه مودم فضای باز که رو پشت بام من نصب کردم ، به طرف همون مرکز پوشش دهی ایرانسل ! سبز پررنگ 1 دسی بل بیشتر آنتن نمیده ..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این هم یکی دیگه گذاشتم تو بالکن به طرف کویر لوت تا 7 دسی بل آنتن میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این هم یک dt-305 که افتاده گوشه خونه منتظر اسباب کشی

kerminio
04-09-2017, 23:13
درود
کسی این مودم فضای باز ایرانسل رو اطلاع داره از کجا میشه تهیه کرد ؟

تو سایت یلو الان زده موجود ...

kerminio
04-09-2017, 23:29
اینم تنها شاهد موجود که ایرانسل قراره 5G بیاره ! الان 5G رو فقط تو قطر و ژاپن تست کردن که تا جام جهانی قطر راه بندازن :

greatpouya
04-09-2017, 23:50
این یه مودم فضای باز که رو پشت بام من نصب کردم ، به طرف همون مرکز پوشش دهی ایرانسل ! سبز پررنگ 1 دسی بل بیشتر آنتن نمیده ..

این هم یکی دیگه گذاشتم تو بالکن به طرف کویر لوت تا 7 دسی بل آنتن میده

این هم یک dt-305 که افتاده گوشه خونه منتظر اسباب کشی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بین شبکه فلزی نذارید، در سیگنال اثر میذاره، گاهی تقویت و گاهی تضعیف

greatpouya
04-09-2017, 23:50
اینم تنها شاهد موجود که ایرانسل قراره 5G بیاره ! الان 5G رو فقط تو قطر و ژاپن تست کردن که تا جام جهانی قطر راه بندازن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

greatpouya
04-09-2017, 23:53
اقا پویا به خاطر کیفیت یابه خاطر مضر بودنش میفرماییدهردو، اما علت اصلی آنتن دهی است، فرکانس 3.5Ghz در ۸۰ درصد مواقع در پوشش داخلی به مشکل بر میخورد و از حداکثر ظرفیت نمیشه استفاده کرد.

greatpouya
04-09-2017, 23:55

بازم ممنونهرطور که صلاح میدونید، فقط در صورتی که خیلی ارزونتر در میاد سراغ TD برید، وگرنه توصیه نمیشه.
که البته دیگه ایرانسلم داره از رو میره و قیمت TD رو همونطور که باید باشه داره میاره پایین.

kerminio
05-09-2017, 00:01
بین شبکه فلزی نذارید، در سیگنال اثر میذاره، گاهی تقویت و گاهی تضعیف

راه دیگری ندارم دوست گرامی ، باید یه جا گیر کنه بعد یه کم رو به هوا باشه .. اگه فرضا با اون لاستیک های ایرانسل و بست فلزی به نرده ها بتونم ببندم که نمیتونم باز عمودی میشه و درست آنتن نمیده ..

kerminio
05-09-2017, 00:11
ولی مساله آنتن دهی نیست پویا خان ، همین 7 دسی بل که آنتن میده .. اگه با سرورهای ایرانسل استفاده کنی کنده .. ولی اگه روش قندشکن بزنی چه پولی چه مجانی یه سرعتی داره بیا و ببین

saeed_sqs_20
05-09-2017, 00:25
من دنبال خرید دست دوم مودم فضای باز zw101 ایرانسل هستم
اگه کسی داره بگه
من خریدارم(مشهد)

ShadowDragon
05-09-2017, 22:11
هرطور که صلاح میدونید، فقط در صورتی که خیلی ارزونتر در میاد سراغ TD برید، وگرنه توصیه نمیشه.
که البته دیگه ایرانسلم داره از رو میره و قیمت TD رو همونطور که باید باشه داره میاره پایین.

Td کجا قیمتش اومده پایین؟ همون قیمت قبلی و گرونه

gymclass.heroes
05-09-2017, 22:29
سلام دوستان این مودم های ایرانسل حالت bridge مود ندارن؟ینی هر وقت بخواییم از کامپیوتر یوزر و پس بزنیم وصل بشیم خودش اتوماتیک نباشه....

tooraj.zi
05-09-2017, 22:47
اگر از دوستان کسی توانسته از port forwarding این مودم gp2101سردربیاره من برای تغییر nat type از ۳ به ۲ لازم دارم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

Sent from my iPhone using Tapatalk

ShadowDragon
05-09-2017, 22:54
اگر از دوستان کسی توانسته از port forwarding این مودم gp2101سردربیاره من برای تغییر nat type از ۳ به ۲ لازم دارم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

Sent from my iPhone using Tapatalk

امکانش نیست.... باید با همون نت 3 بسازی

b.pcmaster
05-09-2017, 23:06
دوستان من سیگنالم good زده اما شب طرفای ساعت ۷ تا ۱۲ همیشه اینترنتم در حد ۱۰۰ کیلوبایت دانلود دارم تقریبا در حد ۱ مگابیت اما ساعت ۲ ۳ سرعتم خیلی بهتر میشه..نمیدونین چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟

greatpouya
05-09-2017, 23:38
دوستان من سیگنالم good زده اما شب طرفای ساعت ۷ تا ۱۲ همیشه اینترنتم در حد ۱۰۰ کیلوبایت دانلود دارم تقریبا در حد ۱ مگابیت اما ساعت ۲ ۳ سرعتم خیلی بهتر میشه..نمیدونین چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalkاز شبکس

b.pcmaster
05-09-2017, 23:46
از شبکس

باید چه کرد که حل بشه؟

greatpouya
05-09-2017, 23:47
باید چه کرد که حل بشه؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalkتاحالی راهی والا پیدا نکردیم، گاهی با فندق شکن کمی بهتره

easyacer
06-09-2017, 08:51
واقعا مسخره اس قیمت بسته های FDD از TDD خیلی ارزون تره . حداقل تو بسته های سالانه که اختلاف قیمت خیلی زیاده اونم در حالی که اکثر مواقع سرعت FDD از TDD بیشتره و پایدارتر هم هست . ایرانسل فقط مودم های آشغالش رو با اون فرکانس مسخره اش انداخت بهمون . من که سیم کارت FDD و بسته اش رو خریدم انداختم تو مودم B5142 از سر اجبار . هم ارزون تره هم پایدارتر . دو تا آنتن WIFI خارجی هم بهش وصل کردم پوشش خیلی خوب شده .

amirh_74
06-09-2017, 14:22
واقعا مسخره اس قیمت بسته های FDD از TDD خیلی ارزون تره . حداقل تو بسته های سالانه که اختلاف قیمت خیلی زیاده اونم در حالی که اکثر مواقع سرعت FDD از TDD بیشتره و پایدارتر هم هست . ایرانسل فقط مودم های آشغالش رو با اون فرکانس مسخره اش انداخت بهمون . من که سیم کارت FDD و بسته اش رو خریدم انداختم تو مودم B5142 از سر اجبار . هم ارزون تره هم پایدارتر . دو تا آنتن WIFI خارجی هم بهش وصل کردم پوشش خیلی خوب شده .

این آنتن ها قیمتش چقدر هست؟ و اینکه آهن ربا هست که چسبیده به مودم؟

easyacer
06-09-2017, 15:03
نه بزرگوار . باید مودم رو باز کنید . اتصالات wifi داخلی رو پیدا و جدا کنید . بدنه مودم رو در مکان مناسب سوراخ کنید و کابل sma به ufl متصل کنید تا پورت انتن ایجاد بشه و در نهایت آنتن خارجی وصل کنید

amirh_74
06-09-2017, 15:28
نه بزرگوار . باید مودم رو باز کنید . اتصالات wifi داخلی رو پیدا و جدا کنید . بدنه مودم رو در مکان مناسب سوراخ کنید و کابل sma به ufl متصل کنید تا پورت انتن ایجاد بشه و در نهایت آنتن خارجی وصل کنید

آهان پس دردسر داره.. ممنون

rezalive
06-09-2017, 19:46
خب تقریبا یک هفته میشه که مودم td رو گرفتم
تا اینجا که راضی بودم
پینگ حدود 110-120 هست و ثابت هست معمولا
البته در بهترین حالت سرعت 6.5 مگابایت هست و 50 مگابیت

arashsard
06-09-2017, 20:54
کاش ایرانسل مشکل نت تایپش رو یه جوری حل میکرد :n03:

aliprince
07-09-2017, 10:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز یه توضیحی راجع به این انتن ها میدی؟ کار‌خیلی ها رو راه میندازه

Vahid67
07-09-2017, 12:30
خب تقریبا یک هفته میشه که مودم td رو گرفتم
تا اینجا که راضی بودم
پینگ حدود 110-120 هست و ثابت هست معمولا
البته در بهترین حالت سرعت 6.5 مگابایت هست و 50 مگابیت

شما کجا هستید ؟ چندتا آنتن دارید ؟ من حدود یک ماه دارم همه چیز خوبه به جز پینگ که حدود 150 تا 160 هستش ...

britain
07-09-2017, 12:33

ایرانسل نافش رو با دزدی بریدن خب

rezalive
07-09-2017, 12:34
شما کجا هستید ؟ چندتا آنتن دارید ؟ من حدود یک ماه دارم همه چیز خوبه به جز پینگ که حدود 150 تا 160 هستش ...
اهواز
انتن فول هست
اتفاقا پینگش خوبه
دیروز مبین نت هم گرفتم اونم پینگ همون حدودا هست فقط یه 3-4 تا بالاتر

ShadowDragon
07-09-2017, 12:43
کاش ایرانسل مشکل نت تایپش رو یه جوری حل میکرد :n03:

بله ، قرار بود همه شکایت کنیم و فقط من پیگیر شدم :)
یه دست صدا نداره

shahin_ak
07-09-2017, 13:53
سلام ، وقت بخیر ، شما از این آنتن های اکسترنال برای افزایش کیفیت و سیگنال وای فای استفاده کردید ؟

easyacer
07-09-2017, 13:58
دوست عزیز یه توضیحی راجع به این انتن ها میدی؟ کار‌خیلی ها رو راه میندازه

سلام . من قبلا واسه یه مودم z6000 هم این کار رو انجام داده بودم که تو صفحات قبل عکسای کاملش هست . سرچ کنید . سخت ترین قسمت کار باز کردن مودم هست وگرنه انجام تعییرات از z6000 هم آسون تره چون لحیم کاری نیاز نداره . دو تا کابل رابط sma به ufl با طول مناسب و دو تا هم آنتن wifi رنج 2.4 بخرید . رابط های انتن های داخلی wifi رو جدا کنید . بدنه مودم رو هم تو قسمت هایی که تو عکس معلومه سوراخ کنید با مته 7 . کابل های رابط رو وصل کنید اگر هم چسب حرارتی بزنید بهشون بهتره . همین دیگه . یه قسمت های پلاستیکی داخل مودم هم مزاحمه که میتونید برش بزنید باز شه . اگر میدونستم علاقه مند داره عکس بیشتر میگرفتم .

Morteza-DM
08-09-2017, 14:17
درود
- سیم کارت مودم های ثابت ایرانسل با سیم کارت های دیگه ش چه فرقی داره ؟ نمیشه از همین سیم کارتهای نسل 4 ایرانسل در مودم های ثابت برای اینترنت TD-LTE استفاده کرد؟
- از مودم های موجود در بازار به غیر از ایرانسل کدوم مدل باند فرکانسی اینترنت ثابت ایرانسل رو پشتیبانی میکنه ؟
متشکر

ahwazp30
08-09-2017, 15:42
درود
- سیم کارت مودم های ثابت ایرانسل با سیم کارت های دیگه ش چه فرقی داره ؟ نمیشه از همین سیم کارتهای نسل 4 ایرانسل در مودم های ثابت برای اینترنت TD-LTE استفاده کرد؟
- از مودم های موجود در بازار به غیر از ایرانسل کدوم مدل باند فرکانسی اینترنت ثابت ایرانسل رو پشتیبانی میکنه ؟
متشکر

سیم کارت ثابت فقط مخصوص استفاده در مودم TD ساخته شده و قابلیت مکالمه و پیامک نداره .از سیم کارت 4g هم میتونید استفاده کنید فقط در بعضی مناطق و روی بعضی از مودم ها امکان قطعی و پرش مکرر هست باید تست کنید .
درحال حاضر مودمی سراغ ندارم که بشه روی فرکانس ثابت ایرانسل ازش استفاده کرد دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنند.

kerminio
08-09-2017, 16:04
طبق این جدول فرکانس 3.5 گیگا هرتز فقط تو ایران و ژاپن ! برا TDD استفاده میشه !! من خودم به شخصه فکر میکردم چین هست کرده تو پاچه ایران ولی مثل اینکه ژاپن کرده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_by_region

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_by_region

Iran (MTN Irancell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
, Mobinnet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
), Japan (au ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](mobile_phone_company))
, NTT Docomo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
, SoftBank ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
)

عجب ! معلوم نیست ژاپنی ها از ایران یاد گرفتن یا چین تو پاچه هر دو کشور کرده

greatpouya
08-09-2017, 16:12
طبق این جدول فرکانس 3.5 گیگا هرتز فقط تو ایران و ژاپن ! برا TDD استفاده میشه !! من خودم به شخصه فکر میکردم چین هست کرده تو پاچه ایران ولی مثل اینکه ژاپن کرده

Iran (MTN Irancell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
, Mobinnet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
), Japan (au ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](mobile_phone_company))
, NTT Docomo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
, SoftBank ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
)

عجب ! معلوم نیست ژاپنی ها از ایران یاد گرفتن یا چین تو پاچه هر دو کشور کرده
حداقل در ۱۰ کشور برتر جهان راه اندازی شده.
فرکانس ۳.۵گیگاهرتز فرکانس اساسی برای 5G است.

kerminio
08-09-2017, 16:17
شما حتما تو تبیان خوندید این مطلب را

kerminio
08-09-2017, 16:19
چون کشور های برتر فیبر نوری دارن

mohandes23
08-09-2017, 16:35
حداقل در ۱۰ کشور برتر جهان راه اندازی شده.
فرکانس ۳.۵گیگاهرتز فرکانس اساسی برای 5G است.

5g از فرکانس هایی استفاده می کنه که تا حالا نکردن خیلیا هشدار می دن در مورد ضرر احتمالی.فیبر و اینترنت ماهواره ای از نوع مدار نزدیک راه حل هست.

kerminio
08-09-2017, 16:47
بله 5g همون 5000 مگاهرتز هست من یه کارت شبکه ایسوس دارم روش نوشته 5g ! چون 5 گیگاهرتز داره این بدان معنی ست که اگه 5g عملی بشه تجهیزات که رو دکل نصب میکنند از LTE هم چندین برابر عظیم تره .. و هر 20 متر باید یه دکل بزنند از کجا میشه فهمید از همین 5g خانگی که دو قدم دور شید از اکسس پوینت سیگنال افت پیدا میکنه .. مگه اینکه شما یه روتر 1 و نیم ملیونی ایسوس داشته باشید با 8 تا آنتن

greatpouya
08-09-2017, 17:03
5g از فرکانس هایی استفاده می کنه که تا حالا نکردن خیلیا هشدار می دن در مورد ضرر احتمالی.فیبر و اینترنت ماهواره ای از نوع مدار نزدیک راه حل هست.بله، درست میفرمایید، ولی جریانی هست که خیلی تلاش میخواد تا جلوش گرفته بشه،
فرکانس هایی که در 5G استفاده میشن 3.5 و 5 و 28 گیگاهرتز و حتی 34 گیگاهرتز هست، که در واقع با فرکانس رادارها برابری میکنه، ولی با توان بسیار پایینتر‌ که عملا داریم به سمتش پیش میریم و نمیشه جلوی تلنولوژی مرسوم رو گرفت.

kerminio
08-09-2017, 17:41
5g از فرکانس هایی استفاده می کنه که تا حالا نکردن خیلیا هشدار می دن در مورد ضرر احتمالی.فیبر و اینترنت ماهواره ای از نوع مدار نزدیک راه حل هست.

ماهواره ای خوبه مهندس ، منتها یک طرفه دیگه منسوخ شده باید مهندس باشی برا خودت راه بندازی .. دو طرفه هم غیر قانونی ه تو همین شهر ما یه ماشین نیرو انتظامی هست تویوتا شاسی بلند که اتاقک ساختن تهش با تجهیزات . هر چند وقت یه بار میاد بیرون تو سطح شهر دنبال فرستنده ..
تو اروپا هم مثل اینکه خیلی خریدار نداره ماهواره ای بیشتر تو امریکا هست به کشاورزا و دامدارا میدن

کشور های "برتر" کسی نمیاد اینترنت سیم کارتی بده به عنوان ثابت اونا رو کابل تا 300 مگ دارن چه برسه به فیبر نوری و امثالهم

من خودم کل اینترنت رو گشتم تنها جاهایی که از رو دکل موبایل دانلود میکنن انگلیس هست و یه عده معدودی تو استرالیا که اونهام از سر تفریح آماتوری اینکارارو میکنن نه مثل ما

greatpouya
08-09-2017, 18:16
ماهواره ای خوبه مهندس ، منتها یک طرفه دیگه منسوخ شده باید مهندس باشی برا خودت راه بندازی .. دو طرفه هم غیر قانونی ه تو همین شهر ما یه ماشین نیرو انتظامی هست تویوتا شاسی بلند که اتاقک ساختن تهش با تجهیزات . هر چند وقت یه بار میاد بیرون تو سطح شهر دنبال فرستنده ..
تو اروپا هم مثل اینکه خیلی خریدار نداره ماهواره ای بیشتر تو امریکا هست به کشاورزا و دامدارا میدن

کشور های "برتر" کسی نمیاد اینترنت سیم کارتی بده به عنوان ثابت اونا رو کابل تا 300 مگ دارن چه برسه به فیبر نوری و امثالهم

من خودم کل اینترنت رو گشتم تنها جاهایی که از رو دکل موبایل دانلود میکنن انگلیس هست و یه عده معدودی تو استرالیا که اونهام از سر تفریح آماتوری اینکارارو میکنن نه مثل ماماهواره ای حد اقل پینگش ۵۰۰ هست. مگر سرعت های زیر ۱.۵ مگابیت که با ماهواره های سیار با قیمت های نجومی ارایه میشه. گه اونم پبنگش زیر ۳۰۰ نیست.
و پینگ های عادیش تا ۷۵۰ هست. و عملا ماهواره قابل مقایسه با فیبر نیست.

mohandes23
08-09-2017, 20:35

من خودم کل اینترنت رو گشتم تنها جاهایی که از رو دکل موبایل دانلود میکنن انگلیس هست و یه عده معدودی تو استرالیا که اونهام از سر تفریح آماتوری اینکارارو میکنن نه مثل ما
حرف شما کامل درست اما در مورد ماهواره ای دقت نکردید من چی گفتم.گفتم ماهواره ای مدار نزدیک نه مدار 40000 هزار کیلومتری نسبت به زمین.ایلان ماسک پروژ داره که تعداد 2 برابر ماهوار های فعلی منتها هم با ابعاد کمتر هم با فاصله 700 کیلومتری و سری دومش 300 کیلومتری نسبت به زمین باشه.سرعت یک گیگابایت بر ثانیه و پینگی حتی کمتر از فیبر اگر اینا لینک بشن که می شن ارایه بشه.اولین ارسال 2019 هست البته و تا 2024 تموم میشه و اینترنت در تمام دنیا حتی در قطب ها هم در دسترس میشه با سرعت عالی.پروژه مشابهی هم فکر می کنم بویینگ و ... دارن.ولی تا اون موقع بهترین همین فیبر هست.

kerminio
08-09-2017, 20:57
حرف شما کامل درست اما در مورد ماهواره ای دقت نکردید من چی گفتم.گفتم ماهواره ای مدار نزدیک نه مدار 40000 هزار کیلومتری نسبت به زمین.ایلان ماسک پروژ داره که تعداد 2 برابر ماهوار های فعلی منتها هم با ابعاد کمتر هم با فاصله 700 کیلومتری و سری دومش 300 کیلومتری نسبت به زمین باشه.سرعت یک گیگابایت بر ثانیه و پینگی حتی کمتر از فیبر اگر اینا لینک بشن که می شن ارایه بشه.اولین ارسال 2019 هست البته و تا 2024 تموم میشه و اینترنت در تمام دنیا حتی در قطب ها هم در دسترس میشه با سرعت عالی.پروژه مشابهی هم فکر می کنم بویینگ و ... دارن.ولی تا اون موقع بهترین همین فیبر هست.

خب طرح ایلان ماسک اگه عملی بشه که خوبه ، من از اینترنت ماهواره ای چیزی نمیدونم .. فقط میدونم مدار پایین ترجمه low orbit هست ؟ مدار ماهواره های فعلی رو هم نمیدونم مگه اونا خیلی از زمین دورن ؟

فقط یاده طرحه فیس بوک میفتم که میخواست با بالن اینترنت بدون سانسور بده . یا قبل از اون طرح دولت اوباما برای اینترنت آفلاین .. امریکایی ها خالی کم نمیبندند

پینگ ماهواره ای یک طرفه زیر 500 هم میاد تا 300 حتی من خودم امتحان کردم اون جوری که دوست گرامی میگن نیست

شما خودت بلدی ؟ اگه بلدی به منم یاد بده چون من یه دیش بیکار دارم . خودمم بیکارم

kerminio
08-09-2017, 21:01

این نرخ قیمت های اسکای دی اس ال آلمان که اون قدر ها هم که گفتند نجومی نیست .. معقول ه تازه تخفیف هم خورده .. اون شرکت های روس نجومی میگیرن سرعت اش رو هم صفحع اصلی میتونید ببینید

mohandes23
08-09-2017, 21:07
خب طرح ایلان ماسک اگه عملی بشه که خوبه ، من از اینترنت ماهواره ای چیزی نمیدونم .. فقط میدونم مدار پایین ترجمه low orbit هست ؟ مدار ماهواره های فعلی رو هم نمیدونم مگه اونا خیلی از زمین دورن ؟

فقط یاده طرحه فیس بوک میفتم که میخواست با بالن اینترنت بدون سانسور بده . یا قبل از اون طرح دولت اوباما برای اینترنت آفلاین .. امریکایی ها خالی کم نمیبندند

پینگ ماهواره ای یک طرفه زیر 500 هم میاد تا 300 حتی من خودم امتحان کردم اون جوری که دوست گرامی میگن نیست

شما خودت بلدی ؟ اگه بلدی به منم یاد بده چون من یه دیش بیکار دارم . خودمم بیکارم
نه دردسر زیاد داره و شنیدم هم که به سرعت باهات برخورد می کنن.ببیند ماهواره ها اکثرن توی فاصله 40000 کیلومتری هستن.ولی این فاصلش به کمی 300 می رسه و باعث میشه علاوه بر اینکه پینگ خیلی کم میشه دیگه شما فقط مبدا و مقصد بدون توجه به فاصله و شرایط ناهموار و ایستگاه های متعدد سریع به هم وصل بشید.در مورد اون طرح هم یه بار دیگه گفتم بالون و این مزخرفات اصلن بخونی چرت هست و عملی نیست.ولی این ادمی مثل ایلان ماسک و خیلی های دیگه پشتشن اصلن هم دور از انتظار نیست و در همین مدار پایین هم همین الان هم ماهواره می فرستن و عملی هست. پس از بایت اجرا شدن نگران نباش و اجرایی میشه منتها شاید تاخیر بخوره.همین این ماه تسلا قرار کامیون برقی بده.تازه این جوری که میگن شرکت های دیگه سرعت بیشتری رو می خوان بدن.اگه بخوایم این پروژه رو مقایسه کنیم باید با فیبر گوگل مقایسه کنیم که چه تحولی ایجاد کرد!

shayan5800
09-09-2017, 06:53
دوستان برای بازی انلاین چه کنیم؟؟ راهی هست بشه پینگ رو زیر ۱۰۰ رسوند؟؟

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Armin.Computer
09-09-2017, 11:38
سلام
اینجا تاپیک TD LTE هست یا بررسی انواع تکلونوژی اینترنت ؟
اگر علاقه مند به بحث هستید یه تاپیک بزنید
مرسی

kerminio
09-09-2017, 13:02
دوستان برای بازی انلاین چه کنیم؟؟ راهی هست بشه پینگ رو زیر ۱۰۰ رسوند؟؟

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

پینگ با کجا ؟ کدوم آیپی ؟

saeid2t
10-09-2017, 15:51
سلام ، دوستان اهل فن به نظرم ایرانسل سرعت مودم ثابتش رو محدود کرده مدل gp2101 چون من با گوشیم تست سرعت 110مگابیت برثانیه هم گرفتم در صورتی که بعد از خرید و تست اینترنت ثابت ایرانسل نهایتن به سرعت 10مگابیت برثانیه میرسه ، به هرکدومشونم زنگ میزنم هرکی یه بهونه ای میاره ، شما هم همین مشکل رو دارید؟

- - - Updated - - -

سلام ، دوستان اهل فن به نظرم ایرانسل سرعت مودم ثابتش رو محدود کرده مدل gp2101 چون من با گوشیم تست سرعت 110مگابیت برثانیه هم گرفتم در صورتی که بعد از خرید و تست اینترنت ثابت ایرانسل نهایتن به سرعت 10مگابیت برثانیه میرسه ، به هرکدومشونم زنگ میزنم هرکی یه بهونه ای میاره ، شما هم همین مشکل رو دارید؟