ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35

Black.Hawk
15-12-2018, 12:20
واسه مودم های شخصی ارایه نمیشه
باید مودم تجاری داسته باشیدآره منم قصد دارم به اسم شرکت یه مودم و سیم کارت بگیرم ولی واسه خونه استفاده کنم
پشتیبانی ایرانسل میگه قیمت بسته های اینترنت همون هست ولی در مورد هزینه آی پی استاتیک جواب نمیدن تا وقتی که نامه بزنی بهشون
چون اگه هزینش خیلی زیاد باشه ارزش نداره
گفتم شاید کسی اینجا تجربش رو داشته باشه که چجوری هست

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

mirsina1979
15-12-2018, 13:48
واسه مودم های شخصی ارایه نمیشه
باید مودم تجاری داسته باشید
من برای مودم شخصی گرفتم سالانه 60 تومن باید بری نمایندگی ایرانسل فرم پر میکنی بعدش برات فعال میکنن

sms11
15-12-2018, 14:05
دوستان کیفیت اینترنت TD-LTE با اینترنت همراه ایرانسل چه تفاوتی داره؟منظورم از لحاظ بهبود کیفیت و سرعت هست

ShadowDragon
15-12-2018, 14:52
دوستان کیفیت اینترنت TD-LTE با اینترنت همراه ایرانسل چه تفاوتی داره؟منظورم از لحاظ بهبود کیفیت و سرعت هست

سرعت کمتر
کیفیت یکسان

epaaeiz
15-12-2018, 20:43
درود.
دوستان آیا ایرانسل مودم ZW101 رو با این مودهای جدید عوض میکنه؟
پول میگیره بابت این کار یعنی مابه التفاوت؟

fanoostalaei
15-12-2018, 22:31
عجیبه ! امروز که اومدم تمدید کنم دیدم بسته ها گرونتر شدن و حجم کمتر شده که
25 گیگ رو میگرفتم 35 تومن با 50 گیگ شبانه
الان میبینم 18 گیگ شده 32 تومن ! چقدر مملکت گل و بلبل شده
شب بخواب صب میبینی شدی اصحاب کهف :n27:

مجبوری 8 مگ نامحدود خریدم 40 تومن ! حتما یکی دو روز دیگه نامحدود ها هم گرون میشن

OLK
16-12-2018, 12:04

مجبوری 8 مگ نامحدود خریدم 40 تومن ! حتما یکی دو روز دیگه نامحدود ها هم گرون میشن

بله ، الان حدود یک ماه هست که قیمت ها گرون و حجم بسته هاش کم شده.

اوایل ماه قبل که مودم ایرانسل رو گرفتم خیلی اوضاع بسته ها و قیمت ها بهتر بود اما حدود یک هفته - ده روز بعد اینکه استفاده کردم دیدم بسته ها رو گرون کرده.

Behzad83
16-12-2018, 22:21

بله ۲-۳ هفته‌ای هست که نه تنها گرون شده، بلکه حجم هم کم شده.
به نظر من هم تنها بسته باصرفه همین ۸ مگ نامحدود هست و عملا سایر بسته‌ها، برتری خاصی به بسته‌های 4g نداره. تازه اینترنت 4g رو میتونید تو گوشی همه جا با خودتون داشته باشید.

ShadowDragon
16-12-2018, 22:39
اگه ایرانسلی باشه که من میشناسم، اونم دو روز دیگه حذفه

Mana5
18-12-2018, 20:23
اگه اشتباه نکنم تا چند روز قبل بسته اولیه هم جزو هدیه ثبت نام بود و مودم + سیم کارت + بسته اولیه (نوع بسته به انتخاب مشتری) میشد 199 تومن
ولی الان بسته اولیه هم پولی شده
بسته 6 ماهه هم قبلا 50 گیگ بود الان شده 30 گیگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AmirHA2008
18-12-2018, 20:41
اگه اشتباه نکنم تا چند روز قبل بسته اولیه هم جزو هدیه ثبت نام بود و مودم + سیم کارت + بسته اولیه (نوع بسته به انتخاب مشتری) میشد 199 تومن
ولی الان بسته اولیه هم پولی شده
بسته 6 ماهه هم قبلا 50 گیگ بود الان شده 30 گیگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن سه ماه پیش گرفتم مثل همین الان بود
از اول مهر فکر کنم تغییر کرد

m123f
19-12-2018, 19:59
سلام دوستان...کسی میدونه تخفیف یلدا که تو سایت فروش روی مودم ثابت هست چند درصد یا چند هزار تومن هست؟

ali-m-s
19-12-2018, 22:23
بچه من مودم tdl گرفتم میخواستم امروز بسته اولیه سیم tdl ایرانسل بگیرم دیدم بسته اولیه ایرانسل نیست اطلا تا الان بسته نگرفتم از سیم tdl الان باید چیکار کنم

saeexx
20-12-2018, 18:11
بچه من مودم tdl گرفتم میخواستم امروز بسته اولیه سیم tdl ایرانسل بگیرم دیدم بسته اولیه ایرانسل نیست اطلا تا الان بسته نگرفتم از سیم tdl الان باید چیکار کنم

بسته اولیه منطورت همونیه که توی شاپ ایرانسل هست؟
اونو‌فقط زمان‌خرید مودم از همونجا میتونی بگیری
برو‌تو سایت shop.irancell.ir بسته اینترنت ثابت
شماره سیم کارت بزن بسته رو انتخاب کن و ادامه ماجرا

saeexx
20-12-2018, 18:12
سلام دوستان...کسی میدونه تخفیف یلدا که تو سایت فروش روی مودم ثابت هست چند درصد یا چند هزار تومن هست؟

۳۰ یا ۲۰ هزارتومن

hitman55
21-12-2018, 06:03
سلام الان یه چند وقتیه یه چند وقتیه مودم #zw101 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارم که دیگه وافعا انتن دهی اش اذیت می کنه الان تش 4 مگابیت تو اسپید تست بیش نمی دهد البته اگر بده ایرانسل زنگ می زنم میگه مودم را رسیت کن من نمی دونم این چه داستان مضحکیه که مودم outdoor رو به من میگه ریست کن درست میشه حقیفتا تنظیم ماهواره راحتره نسبت به این
من جای عحیبی هم نیستم همین تهران خراب شده ام منطقه 5

saeexx
21-12-2018, 06:46
سلام الان یه چند وقتیه یه چند وقتیه مودم #zw101 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارم که دیگه وافعا انتن دهی اش اذیت می کنه الان تش 4 مگابیت تو اسپید تست بیش نمی دهد البته اگر بده ایرانسل زنگ می زنم میگه مودم را رسیت کن من نمی دونم این چه داستان مضحکیه که مودم outdoor رو به من میگه ریست کن درست میشه حقیفتا تنظیم ماهواره راحتره نسبت به این

حالا با ریست درست بهتر نمیشه؟ [emoji16]
۴ مگابیت مشکل‌داره
مشکل‌انت دهی دارید؟ انتن‌خوب باشه مشکلی نیست؟
از ۱۹۵ پیگیری کنید

ShadowDragon
21-12-2018, 11:01

منم منطقه ۵ هستم
بله مشکلاتب وجود داشت که تنها راه ایرانسل، پیشنهاد ریست بود
خدا رو شکر نزدیک دو ماهه جمعش کردم

sadeghsate
22-12-2018, 15:22
سلام
نت adsl دارم ولی سرعت دانلود 800 کیلوبایته و قطع و وصلی خیلی زیاده. میگن چون خونه خیلی قدیمیه نویز خط زیاده
تو فکر افتادم td lte ایرانسل بگیرم برای کارای روزمره و بازی. دانلود هامو با همون adsl انجام میدم
بازی خیلی برام مهمه و پینگ کم میخوام. شنیدم که انگار اگه از آسیاتک بگیرم همین ایرانسله ولی نت تایپ 2 میده. درسته؟ چون برای بازی با کنسول خیلی اهمیت داره. بسته های آسیاتک هم همینه؟ اصن به کارم میاد td lte اینترنت؟ اینترنت وایرلس بگیرم بهتر نیست؟ یه گوشی هم دارم که بخوام به عنوان مودم استفاده کنم ازش. تفاوت سرعت و پینگ مودم+td با گوشی+4g چقدره؟

saeexx
22-12-2018, 17:48
سلام
نت adsl دارم ولی سرعت دانلود 800 کیلوبایته و قطع و وصلی خیلی زیاده. میگن چون خونه خیلی قدیمیه نویز خط زیاده
تو فکر افتادم td lte ایرانسل بگیرم برای کارای روزمره و بازی. دانلود هامو با همون adsl انجام میدم
بازی خیلی برام مهمه و پینگ کم میخوام. شنیدم که انگار اگه از آسیاتک بگیرم همین ایرانسله ولی نت تایپ 2 میده. درسته؟ چون برای بازی با کنسول خیلی اهمیت داره. بسته های آسیاتک هم همینه؟ اصن به کارم میاد td lte اینترنت؟ اینترنت وایرلس بگیرم بهتر نیست؟ یه گوشی هم دارم که بخوام به عنوان مودم استفاده کنم ازش. تفاوت سرعت و پینگ مودم+td با گوشی+4g چقدره؟

سلام
واسه نویز adsl کیفیت سیم تلفن داخلی مهمه
اگه کنسول دارید یا اسیاتک یا مبین نت گزینه بهتری هست بعنوان اینترنت TD
اینترنت وایرلس بحثش جداست هزینه بیشتری هم میخاد
td واسه استفاده معمولی کار راه بندازه
۴جی پلاس سرعت دانلود خیلی خوبی دارن پینگ مشابه ۴جی معمولی هست
اگه خیلی جابجا نمیشی اینترنت وایرلس گزینه حرفه‌ای تر هست با یک رادیو وایرلس خوب
انتظار سرعت معمولی رو به پایین داشته باش مثل اب باریکه از ای دی

این نظر شخصی منه

alireza3dshadow
22-12-2018, 22:33
سلام دوستان
این 30گیگ 6 ماه اینترنت ثابت
فقط 50هزار از صبح چندبار اس ام اس آمده کجاست میشه گرفت تو لیست بسته ها انتخاب بشه نیست:n13:
بسته ها گرون کردن باید تا چند روز دیگه یکی بگیرم

italodance
23-12-2018, 08:44
سلام

اولا ADSL دورانش تموم شده و بی نهایت مشکل داره که خودت شاهدی
الان تمامی همین شرکتهای فسیل ISP تو ایران به ساز و کار و ارایه نسل جدید یعنی LTE از نوع TD افتادند اکنون سری به هر کدومشون بزنی میبینی که دارند ارایه می کنند یا قصد ارایه دارند.
اما سرعت و کیفیت همه یکسان نیست متاسفانه TD هر شرکت تا خودت در محل مورد نیاز استفاده نکنی قابل تشخیص نیست از این رو اکثریت شرکتها به قول خودشون میان تست و تایید می کنند.
اما ایرانسل اینکار رو نمیکنه شما 2 راه داری:
1 از یکی قرض بکنی و خودت ببینی که بابت مصارف بالا رضایت داری یا نه
2 بخری بعد ببین که رضایت و موندگاریش یا نارضایتی و عودت

اما FDD-LTE قابل تست با همون گوشیت هستش.

بعد چه کنسولی داری؟ ایرانسل 3 Net type گویا هست. ممکنه سبب مشکل بشه.

ahwazp30
23-12-2018, 15:44
اولا ADSL دورانش تموم شده و بی نهایت مشکل داره که خودت شاهدی
الان تمامی همین شرکتهای فسیل ISP تو ایران به ساز و کار و ارایه نسل جدید یعنی LTE از نوع TD افتادند اکنون سری به هر کدومشون بزنی میبینی که دارند ارایه می کنند یا قصد ارایه دارند.
اما سرعت و کیفیت همه یکسان نیست متاسفانه TD هر شرکت تا خودت در محل مورد نیاز استفاده نکنی قابل تشخیص نیست از این رو اکثریت شرکتها به قول خودشون میان تست و تایید می کنند.
اما ایرانسل اینکار رو نمیکنه شما 2 راه داری:
1 از یکی قرض بکنی و خودت ببینی که بابت مصارف بالا رضایت داری یا نه
2 بخری بعد ببین که رضایت و موندگاریش یا نارضایتی و عودت

اما FDD-LTE قابل تست با همون گوشیت هستش.

بعد چه کنسولی داری؟ ایرانسل 3 Net type گویا هست. ممکنه سبب مشکل بشه.

من با تی دی کلا مخالفم چون قیمت خیلی بالاست و کیفیتش به نسبت قیمت بسیار پایینه .جالبه که همه جا میگن جایگزین adsl ولی ان کجا و این کجا .اگر کسی تونست ماهی 300 گیگ با 50 هزارتومن روی تی دی بگیره اونوقت میشه گفت adsl رو جمع کنیم و به جاش از تی دی استفاده کنیم .

sadeghsate
23-12-2018, 18:16
@italodance
خیلی ممنون بابت جواب
فرق td و fdd توی پینگ چقدره؟ ارزش 200 تومن مودم رو داره؟
ps4 دارم. میخوام بدونم اگه آسیاتک مودم هاش نت تایپ 2 میده خیلی کارمو راحت تر میکنه

sadeghsate
23-12-2018, 18:20
سلام
واسه نویز adsl کیفیت سیم تلفن داخلی مهمه
اگه کنسول دارید یا اسیاتک یا مبین نت گزینه بهتری هست بعنوان اینترنت TD
اینترنت وایرلس بحثش جداست هزینه بیشتری هم میخاد
td واسه استفاده معمولی کار راه بندازه
۴جی پلاس سرعت دانلود خیلی خوبی دارن پینگ مشابه ۴جی معمولی هست
اگه خیلی جابجا نمیشی اینترنت وایرلس گزینه حرفه‌ای تر هست با یک رادیو وایرلس خوب
انتظار سرعت معمولی رو به پایین داشته باش مثل اب باریکه از ای دی

این نظر شخصی منه

ممنون
هزینه وایرلس حدودا چقدر میشه؟
4جی پلاس و 4جی منظورتون مقایسه گوشی و مودم ثابت هست؟

sadeghsate
23-12-2018, 18:21
من با تی دی کلا مخالفم چون قیمت خیلی بالاست و کیفیتش به نسبت قیمت بسیار پایینه .جالبه که همه جا میگن جایگزین adsl ولی ان کجا و این کجا .اگر کسی تونست ماهی 300 گیگ با 50 هزارتومن روی تی دی بگیره اونوقت میشه گفت adsl رو جمع کنیم و به جاش از تی دی استفاده کنیم .
حرفتون درسته برای همین گفتم اونو برای دانلود هام نگه میدارم
ولی قطعی زیاد داره خونه ما و همچنین پینگ بالاست. برای این میخوام نت جدید که کنسول رو به اون وصل کنم و هرموقع نت خونه قطع شد، به نت جدید وصل شم

saeexx
23-12-2018, 19:27
هزینه وایرلس بستگی به فاصله شما از دکل شرکت مورئنظر داره
هزینه تجهیزات از 400 هزار شروع میشه به اضاف هزینه نصب و سیم کشی و پایه و روتر
هزینه تعرفه هم جدا حساب میشه
بنظرم اگر مالک هستید و قصد جابجایی تجهیزات حداقل واسه 3 سال ندارید و مشکل هزینه ندارید منطقی هست
4جی پلاس و 4جی معمولی رو گوشی منظورم هست پینگ تقریبا مشابه هم هست
ولی تی دی پینگ بمراتب بهتر و ثابت تری داره

ShadowDragon
23-12-2018, 20:33
حرفتون درسته برای همین گفتم اونو برای دانلود هام نگه میدارم
ولی قطعی زیاد داره خونه ما و همچنین پینگ بالاست. برای این میخوام نت جدید که کنسول رو به اون وصل کنم و هرموقع نت خونه قطع شد، به نت جدید وصل شم

رفیق
td بدرد پی اس ۴ نمیخوره؛ اعصابتو خورد میکنه
به خیلی ها نمیتونی وصل شی،خیلی از پارتی ها رو نمیتونی جوین شی ( صدا نداری) و....

فرق td و fdd تو پینگ: من چیزی احساس نکردم

italodance
25-12-2018, 10:05
@italodance
خیلی ممنون بابت جواب
فرق td و fdd توی پینگ چقدره؟ ارزش 200 تومن مودم رو داره؟
ps4 دارم. میخوام بدونم اگه آسیاتک مودم هاش نت تایپ 2 میده خیلی کارمو راحت تر میکنه

خواهش میکنم
ببینید من برای FDD تو منزل کلیه سرورهای خارجی مثلا 4.2.2.4 پینگ 110 معمولا دارم. البته بعضی مواقع بالاتر هم ممکنه بره ولی صادقانه بیشتر همون *110 است. برای TD رو زیاد دقیق نمیدونم چون دیگه کنار گذاشتم و عودت دادم مودمش رو ولی باید همین اعداد ها باشه. این دو درسته از فرکانس متفاوتی استفاده می کنند ولی بایستی کیفیت تقریبا یکسانی داشته باشند چون هر دو LTE هستند. ولی استفاده از FDD به صرفه تر است چون استفاده کنندگانش کمتر هستند البته به نظر شخصی من است در نتیجه کیفیت ترافیکی بهتری را هم پوشش می دهد. برای من صبح تا شب کیفیت خوب است. صبحها که عالی ولی شبها هم خوبه.

متاسفانه PSN یک سری مشکلات به دلیل همین نت تایپ با ایرانسل داره. من خودم Vita دارم و این مشکلات رو زیاد دیدم البته با ست پرو ک سی پر سرعت تا حدودی میشه تو PSN این مشکلات رو دور زد هر چند الان خیلی وقته انلاین نرفتم براش.
ADSL یک تکنولوژی قدیمی و بی کیفیت هست و کلا هر روز داره حضورش را از دست میده. پیشنهاد میکنم FDD با گوشی رو تست کنی بعد شر یا Hotspot روی PS4 کنی بعد تو منوی تست سرعت PSN بری و ببینی که انجا چطوره از لحاظ تست دانلود و اپلود و نت تایپ و وصل به PSN سپس ازش (فروشگاه) دانلود کنی یا انلاین فلان گیم رو بری و خودت همینجا اعلام بکنی.
TD رو اگر کسی از دوست و آشناها داره و بتونه قرض بده تا چک کنی هم امتحان کن.

بایت خودت در محل زندگی خودت تست کنی این که من میگم این خوبه یا بده قطعی نیست. باید ببینی تو محل و منطقه تون چه کیفیتی رو داره.

ولی ADSL کم سرعت و مرده هیچ وقت نیا. این توصیه اکید من هست.

*میتونم تست DNSProxy هم بکنم ببنم چطور میشه. ولی 110 من رضایت دارم و از لحاظ استریم و دانلود خوبه 24 ساعت خوبه.

iran100
27-12-2018, 03:16
تست سرعت تی دی ایرانسل- ساعت 03:45- تهران. پیروزی- سیگنال کامل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

RSRQ: -5dB
RSRP: -89dBm
SINR: 17dB

saeexx
27-12-2018, 16:12

سیگنال خوبه اوضاش ولی سرعت نه
فکر کنم بخاطر ساعت هست
زمان های دیگه سرعت همینجوریه؟

iran100
27-12-2018, 23:01
سیگنال خوبه اوضاش ولی سرعت نه
فکر کنم بخاطر ساعت هست
زمان های دیگه سرعت همینجوریه؟

همان موقعیت . ساعت ۲۳:۰۱

AmirHA2008
28-12-2018, 01:49
لطفا پاک شود

AmirHA2008
28-12-2018, 10:11
دوستان مودم 2101 plus فقط 10 تا mac filter میشه براش تعریف کرد؟

ShadowDragon
28-12-2018, 10:36
دوستان مودم 2101 plus فقط 10 تا mac filter میشه براش تعریف کرد؟

تقریبا همه مودم ها همینقدره! i60 که ۱۰ تاس حدودا

AmirHA2008
28-12-2018, 10:40
تقریبا همه مودم ها همینقدره! i60 که ۱۰ تاس حدودامن عادت به مودم های ADSL دارم که معمولا محدودیتشون کمتره
راهی نداره؟ یا آپدیتی؟ که نخوام مودم ADSL رو روتر کنم با TD ؟

saeexx
28-12-2018, 16:57

همان موقعیت . ساعت ۲۳:۰۱

سرعت شما خیلی‌ کمه‌ اگه همیشه این باشه
یه پیگیری کن پستیبانی
من تا سرعت ۶۰ مگ هم‌رسیدم
ولی میانگین ۳۰ تا ۴۰ مگابیت سرعتم هست

amin_v30
29-12-2018, 12:52
دوستان شما با اینستاگرام مشکلی ندارین؟:n36:
الان یک هفته ای هست بدون قندشکن کامل عکسا رو باز نمیکنه و حتما باید قندشکن زد تا درست کار کنه!!!!:n34:

abc.abc
29-12-2018, 17:55
سلام دوستان
قطع و وصلی td-lte به چه صورته؟ برای ماینینگ میخوام برام این مورد مهمه (سرعت مهم نیست)
اگه در منظقه ای که میخوام پینگ بگیرم و زیر 100 باشه چقد امکانش هست در طول روز بالای این مقدار بره؟
سیم تلفن نیست و دردسرش زیاده برای همین میخوام ببینم اگه اوکی باشه td-lte بگیرم ، ممنون

TranceaweSome
30-12-2018, 18:46
سلام دوستان
قطع و وصلی td-lte به چه صورته؟ برای ماینینگ میخوام برام این مورد مهمه (سرعت مهم نیست)
اگه در منظقه ای که میخوام پینگ بگیرم و زیر 100 باشه چقد امکانش هست در طول روز بالای این مقدار بره؟
سیم تلفن نیست و دردسرش زیاده برای همین میخوام ببینم اگه اوکی باشه td-lte بگیرم ، ممنون
همه چیز به بستگی به جایی که میخواین بذارین داره برا من قطعی وصلی نداره اما سرعت و پینگ زیاد پایدار نیست در صورتی ک مثلا برا افراد دیگه در همین تاپیک قطعی و وصلی داشته هر از گاهی

- - - Updated - - -

سلام دوستان
همه چیز به بستگی به جایی که میخواین بذارین داره برا من قطعی وصلی نداره اما سرعت و پینگ زیاد پایدار نیست در صورتی ک مثلا برا افراد دیگه در همین تاپیک قطعی و وصلی داشته هر از گاهی

- - - Updated - - -

سلام دوستان

MMDFullHD
30-12-2018, 23:03
سلام دوستان

سلام شما نیاز به لودبالانس رو برای کارتون دراید!
این بکنار
تی دی منطقه به منطقه فرق داره ولی ازونجایی ک حجم مصرفیتون کمه برا اون کار بسته های همراه بهتره
یا ای دی اس ال

اول تست کنید بعد بخرید
برید ی نمایندگی و ی مودم برا تست بخواید ازشون

ShadowDragon
31-12-2018, 09:02
سلام دوستان

mine , ip خارجیه؟ شک دارم کلا هیچ وقتی زیر صد باشه...

loloo1
01-01-2019, 15:32

منم چند روزه در ساعات شبانه سرعتم نهایتاً به همین 2 مگ میرسه .
ولی در ساعات عادی سرعت تا 40 مگ هم میرسه .
احتمالاً سرعت شبانه رو محدود کرده ایرانسل ؟

mahdi_206
01-01-2019, 16:32
ظاهراً یه خورده قیمت بسته های TD-LTE تعدیل شد. الان 30 گیگ روزانه + 30 گیگ شبانه 6 ماهه رو زده 65 تومن. یادمه 85 تومن بود. البته شاید حجم شبانه اش رو کم کرده باشه. قبلاً که شبانه دو برابر حجم روزانه بود.

saeexx
01-01-2019, 18:58
منم چند روزه در ساعات شبانه سرعتم نهایتاً به همین 2 مگ میرسه .
ولی در ساعات عادی سرعت تا 40 مگ هم میرسه .
احتمالاً سرعت شبانه رو محدود کرده ایرانسل ؟

منم شب ها سرعت مودم‌کم میشه البته همیشگی نیست
بعضی وقتا ریستارت میکنم بهتر میشه

mehr1362
01-01-2019, 20:53
ظاهراً یه خورده قیمت بسته های TD-LTE تعدیل شد. الان 30 گیگ روزانه + 30 گیگ شبانه 6 ماهه رو زده 65 تومن. یادمه 85 تومن بود. البته شاید حجم شبانه اش رو کم کرده باشه. قبلاً که شبانه دو برابر حجم روزانه بود.

سلام
ایرانسل قیمت ها را تعدیل نکرده بلکه از حجم شبانه کم و به روزانه اضافه و قیمت ها بالا برده
20 گیگ روزانه + 40 گیگ شبانه قیمتش 40 بود 5 ماه قبل که خودم گرفتم
الان 10 گیگ از شبانه کم و به روزانه اضافه کرده و قیمت را 25 تومن بالا برده

سیاست ایرانسل شده مثل کاری که دو سال قبل مبین نت کرد و فروختیم که از شر قیمتهای نجومیش خلاص بشیم

Ehsan-Dadash
01-01-2019, 20:56
سلام
ایرانسل قیمت ها را تعدیل نکرده بلکه از حجم شبانه کم و به روزانه اضافه و قیمت ها بالا برده

سیاست ایرانسل شده مثل کاری که دو سال قبل مبین نت کرد و فروختیم که از شر قیمتهای نجومیش خلاص بشیم

دقیقا من سیم td خودم رو انداختم یه گوشه
تا قبل این بسته یک ماهه 25 گیگ با 50 گیگ شبانه رو میخریدم 35 تومن
الان 22 گیگ روزانه با 22 گیگ شبانه شده 41500
منم دیگه نخریدم و از مودمش با سیم رایتل استفاده میکنم.

mehr1362
01-01-2019, 20:58
به سیمکارت ایرانسلم پیام اومده به این شرح
بسته 30 گیگابایت 6 ماهه اینترنت ثابت TD-LTE فقط 50000 تومان
خرید از : i3l.ir/TDLTE

لینک میره به قسمت مودم های ایرانسل و خبری از بسته نیست
کسی چیزی میدونه در مورد این پیام ؟

alireza3dshadow
02-01-2019, 00:26

اشتباه می کنید همیشه محاسبات بر حسب اینترنت روزانه ساعت غیر افت مبنا قرار بدید چقدر پول میدی چقدر حجم میگیری
العان رایتل همچین ارزون هم نیست
12+24 میده یک ماهه با مالیات 35 تومن که 2 ماه استفاده کنی میشه 70 تومن
در عوض بسته سه ماهه 40 گیگ +40شبانه ایرانسل میگیری اینم 70 میوفته
ولی درسته حجم شبانه کمتری داره ولی خودتون می دونید کلی راه هست شبا با 2-3هزار تومن کلی حجم دانلود کرد که اصلا احتیاجی به اون حجم اضافه نباشه
قبل این که ایرانسل گرون کنه واقعا مفت داشت بسته میداد العان حسرت میخورم چرا یکساله نخریدم اون موقع
العان سیاست معلوم نیست همین بسته هارو حذف کردن بهتره 6ماهه 9ماهه بسته به مقدار نیاز بخریم تا همین هارو هم گرون نکردن بلند مدت فکر کنید

- - - Updated - - -

اشتباه می کنید همیشه محاسبات بر حسب اینترنت روزانه ساعت غیر افت مبنا قرار بدید چقدر پول میدی چقدر حجم میگیری
ولی درسته حجم شبانه کمتری داره ولی خودتون می دونید کلی راه هست شبا با 2-3هزار تومن کلی حجم دانلود کرد که اصلا احتیاجی به اون حجم اضافه نباشه
قبل این که ایرانسل گرون کنه واقعا مفت داشت بسته میداد العان حسرت میخورم چرا یکساله نخریدم اون موقع
العان سیاست معلوم نیست همین بسته هارو حذف کردن بهتره 6ماهه 9ماهه بسته به مقدار نیاز بخریم تا همین هارو هم گرون نکردن بلند مدت فکر کنید

Ehsan-Dadash
02-01-2019, 00:50
العان سیاست معلوم نیست همین بسته هارو حذف کردن بهتره 6ماهه 9ماهه بسته به مقدار نیاز بخریم تا همین هارو هم گ

بسته 12+24 رایتل 29 تومنه یک ماهش با مالیات میشه 32 و خورده ای! اون سه ماهه ی ایرانسل هم میشه 72 تومن! از این کم میکنی و به اون اضافه؟:n02:
در ضمن رایتل فعلا دزدی نمیکنه! من 10 روزه با مصرف روتین تلگرام و اینستاگرام و وبگردی بدون دانلود 4 گیگ مصرف داشتم، ولی با همین مصرف ایرانسل ده گیگ ازم کم میکرد! من قویا معتقدم ایرانسل از بسته ها دزدی میکنه! اوایل کمتر بود و الان بیشتر! دیگه حیا ندارن چون کسی جلوشون رو نمیگیره! با خیال راحت میدزدن! من تست کردم که میگم! پس شاید اسمی ایرانسل بهتر باشه ولی واقعی رایتل ارزونتر درمیاد.
من خیلی وقته همه ی اینترنت ها و همه ی اپراتورها رو تست میکنم یا اعداد و ارقام! بهترین از نظر اینترنت رایتله! مبین نت هم خوبه.

mirsina1979
02-01-2019, 01:22
سلام سایت ایرانسل یه قسمتی بود شماره سیم کارتی که خیلی وقته استفاده نمیکردی ثبت میکردی بسته تشویقی پیشنهادد میکرد
اگه لینکشو دارین لطفا برام بفرستین نمیتونم پیدا کنم

ShadowDragon
02-01-2019, 01:27
بسته 12+24 رایتل 29 تومنه یک ماهش با مالیات میشه 32 و خورده ای! اون سه ماهه ی ایرانسل هم میشه 72 تومن! از این کم میکنی و به اون اضافه؟:n02:
در ضمن رایتل فعلا دزدی نمیکنه! من 10 روزه با مصرف روتین تلگرام و اینستاگرام و وبگردی بدون دانلود 4 گیگ مصرف داشتم، ولی با همین مصرف ایرانسل ده گیگ ازم کم میکرد! من قویا معتقدم ایرانسل از بسته ها دزدی میکنه! اوایل کمتر بود و الان بیشتر! دیگه حیا ندارن چون کسی جلوشون رو نمیگیره! با خیال راحت میدزدن! من تست کردم که میگم! پس شاید اسمی ایرانسل بهتر باشه ولی واقعی رایتل ارزونتر درمیاد.
من خیلی وقته همه ی اینترنت ها و همه ی اپراتورها رو تست میکنم یا اعداد و ارقام! بهترین از نظر اینترنت رایتله! مبین نت هم خوبه.

دوست عزیز یه دلیلش سایت های داخلیه
اگه ابرانسل رو چک کنی تقریبا هیچ سایت بدرد بخور داخلی جزش نیست ، فکر کنم فقط شاتللنده
اما ا
رایتل همه رو نیم بها حساب میکنه، منم متوجه کمتر مصرف کردن رایتل شدم

ShadowDragon
02-01-2019, 01:29
سلام سایت ایرانسل یه قسمتی بود شماره سیم کارتی که خیلی وقته استفاده نمیکردی ثبت میکردی بسته تشویقی پیشنهادد میکرد

نمیدونم الان هست یا نه اما فصل قبل، دیگه چند ماهه نداشت و فقط ماهیانه بود احتمال داره الان حذف شده باشه، مطمین نیستم، اما بعید نیست

alireza3dshadow
02-01-2019, 01:42

بازه 3ماهه در نظر بگیر
3 تا بسته رایتل یکماهه میشه 36 گیگ روزانه 72 گیگ شبانه 96 تومن

بسته ایرانسل 3ماهه 40 گیگ +40 گیگ شبانه میشه 71 تومن

بسته ایرانسل نقطه ضعفش اینه 32 گیگ حجم شبانه کمتره عوضش 4گیگ روزانه بیشتر زیاد توفیق نداره
نکته مثبت بسته ایرانسل 25 تومن ارزان تره این هزینه میشه نصفش صرف بسته شبانه تخصصی ساعتی رایگان کرد که اون 32گیگ شبانه کمترش اصلا به چشم نیاد
حالا کدوم ارزانتره در اومد به نظرت ؟؟:n39:

Ehsan-Dadash
02-01-2019, 01:55
بازه 3ماهه در نظر بگیر
3 تا بسته رایتل یکماهه میشه 36 گیگ روزانه 72 گیگ شبانه 96 تومن

بسته ایرانسل 3ماهه 40 گیگ +40 گیگ شبانه میشه 71 تومن

بسته ایرانسل نقطه ضعفش اینه 32 گیگ حجم شبانه کمتره عوضش 4گیگ روزانه بیشتر زیاد توفیق نداره
نکته مثبت بسته ایرانسل 25 تومن ارزان تره این هزینه میشه نصفش صرف بسته شبانه تخصصی ساعتی رایگان کرد که اون 32گیگ شبانه کمترش اصلا به چشم نیاد
حالا کدوم ارزانتره در اومد به نظرت ؟؟:n39:

قطعا رایتل! چون بسته ش دیرتر تموم میشه
ولی ایرانسل مثل برق و باد از حجم کم میکنه
تجربه به من اینو ثابت کرده، شما هم تست کن
من که توضیح دادم اعداد و ارقام به نفع ایرانسله
ولی چیزی که واضحه صرفه با اینه که رایتل مصرف کنید.
من بحثی ندارم. چون جفتش رو تست کردم و دیدم با رایتل بیشتر اینترنت دارم تا ایرانسل، چون ایرانسل سریعتر از بسته کم میکنه
شما هم تست کن و سعی نکن با دودو تا چهارتا منو قانع کنی، که من قانع نمیشم چون یقین دارم ایرانسل دزده:n02::n39:

Ehsan-Dadash
02-01-2019, 01:57
دوست عزیز یه دلیلش سایت های داخلیه
اگه ابرانسل رو چک کنی تقریبا هیچ سایت بدرد بخور داخلی جزش نیست ، فکر کنم فقط شاتللنده
اما ا
رایتل همه رو نیم بها حساب میکنه، منم متوجه کمتر مصرف کردن رایتل شدم

نمیدونستم، چه بهتر، اینجوری جواب این دوستمون که سنگ ایرانسل رو به سینه میزنه دادید:n39:

alireza3dshadow
02-01-2019, 02:15
قطعا رایتل! چون بسته ش دیرتر تموم میشه
ولی ایرانسل مثل برق و باد از حجم کم میکنه
تجربه به من اینو ثابت کرده، شما هم تست کن
من که توضیح دادم اعداد و ارقام به نفع ایرانسله
ولی چیزی که واضحه صرفه با اینه که رایتل مصرف کنید.
من بحثی ندارم. چون جفتش رو تست کردم و دیدم با رایتل بیشتر اینترنت دارم تا ایرانسل، چون ایرانسل سریعتر از بسته کم میکنه
شما هم تست کن و سعی نکن با دودو تا چهارتا منو قانع کنی، که من قانع نمیشم چون یقین دارم ایرانسل دزده:n02::n39:

دیگه از این واضح تر اخه ؟
فقط تنها بسته ایی کسی یک ماهه مصرفش اینقدره یا بالاست بگیره فعلا رایتل هست که شما میگی 29 نه 32 تومن قیمت بدون مالیات هست دروغ تحویل نده لطفا ! بسته خودت استفاده میکنی نمیدونه چنده:n24:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!period-30/
کسی سنگ چیزی به سینه نمیزه کیفیت مشخصه العان حدود 9 ماهه با مودم i60 گرفتم منطقه ما تقریبا نقطه کور اپراتور ها بود خط تلفن pcm بود هیچ اینترنتی نمیتونستم بگیرم اوایل 2خط آنتن td داشتم مجبور بودم سرعت بیشتر سیمکارت 4g بندازم ولی 2 ماهه td به صورت خودجوش شد 5 آنتن قطعا توسعه دادن من از اول بسته 3 ماهه میگرفتم 25+50 شبانه یک ماه نیم کفاف میداد از وقتی هم گرون کرده یک ماهه نامحدود 8مگ با سقف 50 گیگ گرفتم العان 10 روز دیگه تموم میشه ولی 20 گیگ مونده باید مصرفش کنم:n41:
هر کس شرایط خودش داره قطعا بسته هاشو انتخاب کنه این شرایط این بسته جدید گذاشته بد نیست ولی مثل سابق نیست اگر واقعا بسته های شبانه 2برابر بود نور علی نور بود که دیگه نیست

رایتل هم واقعا میندازم میرم تو گوشی هیچ آنتن درست حسابی نداره سوییچ میکنه نه سرعت درست حسابی داره کیفیتش معمولی هست ایرانسل حداقل منطقه خلوت بشه 50-60مگ سرعت میده رایتل اینقدر میده ؟؟:n36:

Ehsan-Dadash
02-01-2019, 02:28
دیگه از این واضح تر اخه ؟
فقط تنها بسته ایی کسی یک ماهه مصرفش اینقدره یا بالاست بگیره فعلا رایتل هست که شما میگی 29 نه 32 تومن قیمت بدون مالیات هست دروغ تحویل نده لطفا ! بسته خودت استفاده میکنی نمیدونه چنده:n24:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!period-30/
کسی سنگ چیزی به سینه نمیزه کیفیت مشخصه العان حدود 9 ماهه با مودم i60 گرفتم منطقه ما تقریبا نقطه کور اپراتور ها بود خط تلفن pcm بود هیچ اینترنتی نمیتونستم بگیرم اوایل 2خط آنتن td داشتم مجبور بودم سرعت بیشتر سیمکارت 4g بندازم ولی 2 ماهه td به صورت خودجوش شد 5 آنتن قطعا توسعه دادن من از اول بسته 3 ماهه میگرفتم 25+50 شبانه یک ماه نیم کفاف میداد از وقتی هم گرون کرده یک ماهه نامحدود 8مگ با سقف 50 گیگ گرفتم العان 10 روز دیگه تموم میشه ولی 20 گیگ مونده باید مصرفش کنم:n41:
هر کس شرایط خودش داره قطعا بسته هاشو انتخاب کنه این شرایط این بسته جدید گذاشته بد نیست ولی مثل سابق نیست اگر واقعا بسته های شبانه 2برابر بود نور علی نور بود که دیگه نیست

رایتل هم واقعا میندازم میرم تو گوشی هیچ آنتن درست حسابی نداره سوییچ میکنه نه سرعت درست حسابی داره کیفیتش معمولی هست ایرانسل حداقل منطقه خلوت بشه 50-60مگ سرعت میده رایتل اینقدر میده ؟؟:n36:

آخه چه ارزشی داره من دروغ بگم؟ این عکس سوابق خرید بسته ی یک ماهه ی منه! خب خداروشکر رایتل هم گرون کرده، از 29900 شده 32500، من نمیدونستم، شرمنده اشتباه گفتم. تو همین چند روزه زیاد شده حتما، ولی خب اینقدر گرون نکرده!
منم گفتم باهات بحثی ندارم، تو با ایرانسل حال میکنی من رایتل! همین که میای وسط پیراهن پاره میکنی به من میگی دروغگو یعنی سنگ ایرانسل رو به سینه میزنی! داداش من خواستم بقیه توجیه بشن که دقت کنن هر اپراتور چقدر از بسته هاشون کم میکنه، شما اول یه لیوان آب بخور آروم بگیری، هرچی هم فونتت رو بزرگتر کنی خفن تر نمیشی.:n31::n39:

alireza3dshadow
02-01-2019, 02:44
آخه چه ارزشی داره من دروغ بگم؟ این عکس سوابق خرید بسته ی یک ماهه ی منه! خب خداروشکر رایتل هم گرون کرده، از 29900 شده 32500، من نمیدونستم، شرمنده اشتباه گفتم. تو همین چند روزه زیاد شده حتما، ولی خب اینقدر گرون نکرده!
منم گفتم باهات بحثی ندارم، تو با ایرانسل حال میکنی من رایتل! همین که میای وسط پیراهن پاره میکنی به من میگی دروغگو یعنی سنگ ایرانسل رو به سینه میزنی! داداش من خواستم بقیه توجیه بشن که دقت کنن هر اپراتور چقدر از بسته هاشون کم میکنه، شما اول یه لیوان آب بخور آروم بگیری، هرچی هم فونتت رو بزرگتر کنی خفن تر نمیشی.:n31::n39:

فونت مجبورم بزرگ کنم چشم ببینه دارم چی مینویسم
اشکال نداره فکر کردم داری اشتباه میگی مشکلی نیست :n18:
دارم چیزی میگم به صلاح هست توضیح میدم حالا گوش کنه کسی یا نکنه واقعیت دارم میگم غیر اینه
مشکل اینه خودتم داری میبینی شیب ملایم بسته هارو دارن گرون میکنن وقتی ایرانسل بسته هارو گرون کرد 4تاش فحش آبدا نثارش کردم ولی فایده اش چیه
بنظرم بسته های موجود فعلی ایرانسل این 3 تای اولی بسته 3ماهه 6 ماهه هست بصرفه ترن
حتی ببینم اگر اینا بخوان گرون ترش کنن درجا 12ماهه بخرم هیچ تضمینی نیست العان حسرت میخورمچرا بلند مدت نخریدم
اینا زرنگتر از این حرف هان بسته بصرفه بلند مدت ورداشتن بلا ملا سرش آوردن وگرنه داد هوار کسی درنمیامد ورگنه همین یک ماهه خریدن اخر سال میبنی چقدر بیشتر هزینه شده نسبت بسته بلند مدت یه امتیاز بوده اینا فهمیدن و کم کم حجمش کم قیمش زیاد کردن
گرون میکنن حجم کم میشه کنارش میاد پایین
باید دید بلند مدت نگاه کرد بیخودی سنگ چیزی به سینه نمیزنه باید همیشه مواظب جیبمون باشیم خرج میکنیم من حالا باسم زیاد تفاوتی نداره چون مصرف حجم از بسته شبانه 4g بدست میارم این اینترنت مصرف روزانمه
العان توصیه هم اینه یه بسته بلند مدت با رزوش حتما بخرین این پ...... بازم گرون میکنن

Ehsan-Dadash
02-01-2019, 02:53
فونت مجبورم بزرگ کنم چشم ببینه دارم چی مینویسم
اشکال نداره فکر کردم داری اشتباه میگی مشکلی نیست :n18:
دارم چیزی میگم به صلاح هست توضیح میدم حالا گوش کنه کسی یا نکنه واقعیت دارم میگم غیر اینه
مشکل اینه خودتم داری میبینی شیب ملایم بسته هارو دارن گرون میکنن العانم باید وقتی ایرانسل بسته هارو گرون 4تاش فحش آبدا نثارش کردم ولی فایده اش چیه
بنظرم بسته های موجود فعلی ایرانسل این 3 تای اولی بسته 3ماهه 6 ماهه هست
حتی ببینم اگر اینا بخوان گرون ترش کنن درجا 12ماهه بخرم هیچ تضمینی نیست العان حسرت میخورمچرا بلند مدت نخریدم
اینا زرنگتر از این حرف هان بسته بصرفه بلند مدت ورداشتن بلا ملا سرش آوردن وگرنه داد هوار کسی درنمیامد ورگنه همین یک ماهه خریدن اخر سال میبنی چقدر بیشتر هزینه شده نسبت بسته بلند مدت یه امتیاز بوده اینا فهمیدن و کم کم حجمش کم قیمش زیاد کردن
گرون میکنن حجم کم میشه کنار
باید دید بلند مدت نگاه کرد بیخودی سنگ چیزی به سینه نمیزنه باید همیشه مواظب جیبمون باشیم خرج میکنیم من حالا باسم زیاد تفاوتی نداره چون مصرف حجم از بسته شبانه 4g بدست میارم این اینترنت مصرف روزانمه
العان توصیه هم اینه یه بسته بلند مدت با رزوش حتما بخرین این پ...... بازم گرون میکنن

حتما منطقه شما انتخاب ها زیاد نیست ولی من ترجیح میدم که یه ماهه بخرم. و اگه راضی نبودم عوضش کنم. چون همه اپراتورها اینجا سرعت بالا میدن. متاسفانه نمیتونم یکدفعه زیاد خرج کنم واسه اینترنت. درسته در مدت طولانی شاید بیشتر خرج کنم ولی تورم رو هم در نظر بگیری شاید ماهیانه بهتر باشه، به ما هم که یه جا حقوق یک سال رو نمیدن، ماهیانه چندرغاز کف دستمون میذارن، بهتره ماهیانه خرج بشه به بقیه مسائل زندگی هم برسیم.:n02::n06:
خوبه در این قضیه اتفاق نظر داریم که همه ی این اپراتورها نامردن. دیگه همه چی تورم رو داشته، نمیشه توقع داشت قیمت سابق بدن. ولی کاش از بسته اضافه تر برنمیداشتن.
بچه های اینجا هم همه حرفه ای هستن و وارد.
موفق باشی دوست من

mahdi_206
02-01-2019, 19:29
به سیمکارت ایرانسلم پیام اومده به این شرح
بسته 30 گیگابایت 6 ماهه اینترنت ثابت TD-LTE فقط 50000 تومان
خرید از : i3l.ir/TDLTE

لینک میره به قسمت مودم های ایرانسل و خبری از بسته نیست
کسی چیزی میدونه در مورد این پیام ؟

برو اینجا:

شماره سیم کارت TD رو وارد کن؛ توی خود سایت هم توضیحش رو نوشته:

کلیه مشترکان اینترنت نسل چهار ثابت که مدتی است از سرویس TD-LTE خود استفاده نکرده‌اند می توانند با وارد کردن شماره سرویس خود از پیشنهادهای ویژه خود مطلع و برای مدت یک ماه از این پیشنهادها بهرمند شوند.

mahdi_206
02-01-2019, 19:31

mahdi_206
02-01-2019, 19:39
سلام

من هم خودم همین بسته 20+40 شش ماهه رو خریده بودم 40. الان آخرای دوره اش هست. یادمه دو هفته پیش که رفتم قیمت بسته ها رو دیدم، کمترین قیمت بسته 6 ماهه برای 30گیگ شده بود 85 تومن. الان 20 تومن آورده پایین. انگار خودشون فهمیدن چه غلطی کردن یه خورده قیمت رو تعدیل کردن. منم منظورم این بود که بعد گرونی دو هفته پیش، یه خورده تعدیل شده.
من از همون 20 گیگ هم الان 6-7 گیگ اضافه آوردم و برام زیاد بود چه برسه به 30 گیگ. ولی خب ارزونترین بسته اش همینه.

mehr1362
02-01-2019, 22:03
برو اینجا:

شماره سیم کارت TD رو وارد کن؛ توی خود سایت هم توضیحش رو نوشته:

این پیشنهاد ویژه ایرانسل را قبلا دیدم ، اصلا ربطی به این نداره
مودمم همیشه فعال بوده و الانم بسته دارم
پیام هم به سیمکارت ایرانسل که داخل گوشیم هست اومده که ربطی به شماره سیمکارت مودم نداره

ShadowDragon
02-01-2019, 22:07
بسته ها رو تغییر نداده ، یعنی همون تغییر گرون کردن اولیه بود
۱۱۴ ت ۶۰ گیگ یکساله هنوزم همونه

ShadowDragon
02-01-2019, 22:11
این پیشنهاد ویژه ایرانسل را قبلا دیدم ، اصلا ربطی به این نداره
مودمم همیشه فعال بوده و الانم بسته دارم
پیام هم به سیمکارت ایرانسل که داخل گوشیم هست اومده که ربطی به شماره سیمکارت مودم نداره

من سه ماهه استفاده نمیکنم، هیچ پیشنهادی هم ندارم

mehr1362
02-01-2019, 22:34
من سه ماهه استفاده نمیکنم، هیچ پیشنهادی هم ندارم

من هم سه ماهه استفاده نمیکنم ، پیشنهادی هم برای کسی ندارم ! :n01:
فقط متوجه نشدم ربط پیام شما را به جملاتم

mehr1362
02-01-2019, 22:38
بسته ها رو تغییر نداده ، یعنی همون تغییر گرون کردن اولیه بود
۱۱۴ ت ۶۰ گیگ یکساله هنوزم همونه

بسته ها تغییر کرده
بعضی بسته ها کلا محو شده مثل نامحدود یکماهه با سرعت 512
بیشتر بسته ها حجم روزانه و شبانه تغییر کرده

در اصل ، تغییر دادن بسته ها هیچگاه به منظور رفاه حال مصرف کننده نبوده و نیست
حجم فروشی به اجبار ، کاری که قبلا مبین نت کرده بود

حرف آخر : ایرانسل ، همراه اول ، مبین نت و امثالهم فقط در دزدی کردن با هم مسابقه دارند و کاربر بی نوا ناگزیر به انتخاب بین دزدها :n27:

ShadowDragon
02-01-2019, 23:16
من هم سه ماهه استفاده نمیکنم ، پیشنهادی هم برای کسی ندارم ! :n01:
فقط متوجه نشدم ربط پیام شما را به جملاتم

منظورم اینه که تو اون صفحه که شماره رو میزنی، پیشنهادی ندارم... چیزی نشون نمیده

mehr1362
03-01-2019, 03:18
منظورم اینه که تو اون صفحه که شماره رو میزنی، پیشنهادی ندارم... چیزی نشون نمیده

بله درسته ، چیزی برای ما به نمایش در نمیاد . چون بچه مثبت و دانش آموز خوب کلاس هستیم:n01:
ایرانسل به جای اینکه به دانش آموز خوب کلاس جایزه بده ، به دانش آموز تنبل کلاس جایزه میده
80 درصد تخفیف برای کسی که مودم گرفته انداخته یه گوشه :n02:
تا وقتی مشتری هست جنس را دولا پهنا حساب میکنن ، وقتی مشتری نیست تخفیف
پول مودم هایی که در طرح تعویض با وایمکس به اسم مجانی فروختن را صدبار میگیرن

saeexx
03-01-2019, 10:06
اون شماره واسه مشترکین هست که حداقل ۶ ماه خاموش یا بدون بسته بودن‌هست
۳۰۰ گیگ یک ساله ۳۰ تومن گرفتم

ShadowDragon
03-01-2019, 10:30
اون شماره واسه مشترکین هست که حداقل ۶ ماه خاموش یا بدون بسته بودن‌هست
۳۰۰ گیگ یک ساله ۳۰ تومن گرفتم

دیگه یک ساله نمیده!
نوشته فقط یک ماهه

saeexx
03-01-2019, 18:52
دیگه یک ساله نمیده!
نوشته فقط یک ماهه

طاهرا واسه هر مشترکی فرق داره
شما هم غیر فعال بودین؟

ShadowDragon
03-01-2019, 21:07
طاهرا واسه هر مشترکی فرق داره
شما هم غیر فعال بودین؟

بله
سه ماهه
البته قصد تمدید این آشغال رو ندارم
یه مودم ای ۶۰ تو طرح تعویض گرفته بودم، اما اگه قراره اینقدر بیکیفیت باشه، ترجیح میدم رو موبایل بگیرم

ALIRK
04-01-2019, 14:14
بله
سه ماهه
البته قصد تمدید این آشغال رو ندارم
یه مودم ای ۶۰ تو طرح تعویض گرفته بودم، اما اگه قراره اینقدر بیکیفیت باشه، ترجیح میدم رو موبایل بگیرم

مودم i60 بی کیفته :n28::n36: شاید منطقه شما مشکل داره

hassanhbk
07-01-2019, 08:59
از دوستان کسی بسته نامحدود یک ماه رو تا حالا گرفته سرویس 8 مگ 40 هزار تومن؟چطوریاس سرعتش؟واقعا نامحدوده:n24:یا از ایناس ک تا ی سقفی دانلود کن سرعت کم میشه و داغون

ahwazp30
07-01-2019, 10:21
از دوستان کسی بسته نامحدود یک ماه رو تا حالا گرفته سرویس 8 مگ 40 هزار تومن؟چطوریاس سرعتش؟واقعا نامحدوده:n24:یا از ایناس ک تا ی سقفی دانلود کن سرعت کم میشه و داغون
برای سرویس 8 مگ :
سرعت تا قبل از مصرف 50 گیگ این مقدار هست و بعد از اون روی 256 کیلوبیت (32 کیلوبایت) فیکس میشه و شما میتونید تا اخر دوره با سرعت 256 کیلوبیت به صورت نامحدود از سرویس استفاده کنید. .برای سایر سرویس های نامحدود این حجم با توجه به سرعت سرویس کمتر هست.

بسته‌‌های نامحدود با در نظر گرفتن خط مشی استفاده منصفانه، از حجمی نامحدود برخوردار هستند.
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش می‌یابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:

بسته تا 512 کیلوبیت بر ثانیه ماهیانه 10 گیگابایت
بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 15 گیگابایت
بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 20 گیگابایت
بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 30 گیگابایت
بسته تا 8 مگابیت بر ثانیه ماهانه 50 گیگابایت

hassanhbk
07-01-2019, 10:36
برای سرویس 8 مگ :
سرعت تا قبل از مصرف 50 گیگ این مقدار هست و بعد از اون روی 256 کیلوبیت (32 کیلوبایت) فیکس میشه و شما میتونید تا اخر دوره با سرعت 256 کیلوبیت به صورت نامحدود از سرویس استفاده کنید. .برای سایر سرویس های نامحدود این حجم با توجه به سرعت سرویس کمتر هست.

بسته‌‌های نامحدود با در نظر گرفتن خط مشی استفاده منصفانه، از حجمی نامحدود برخوردار هستند.
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش می‌یابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:

بسته تا 512 کیلوبیت بر ثانیه ماهیانه 10 گیگابایت
بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 15 گیگابایت
بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 20 گیگابایت
بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 30 گیگابایت
بسته تا 8 مگابیت بر ثانیه ماهانه 50 گیگابایت

ممنون دوست عزیز،بیشتر میخواستم سرعتی که خود بچه ها ازش گرفتن بدونم،این توضیحاتی که شما زحمت کشیدی:n16: گذاشتی تو سایت ایرانسل خوندم منتها میخواستم سرعت دانلودی که خود کاربرا تجربه کردن بدونم،البته خب ممکنه منطقه ب منطقه نتیجه متفاوت باشه منتها اینا رو کاغذ ی چی میگن در عمل چیز دیگس،برا منی کی برا استفاده تو خونه میخوام اصلا صرفه نداره نسبت ب adsl تازه دانلود شبانه هم نداره

ahwazp30
07-01-2019, 12:04
ممنون دوست عزیز،بیشتر میخواستم سرعتی که خود بچه ها ازش گرفتن بدونم،این توضیحاتی که شما زحمت کشیدی:n16: گذاشتی تو سایت ایرانسل خوندم منتها میخواستم سرعت دانلودی که خود کاربرا تجربه کردن بدونم،البته خب ممکنه منطقه ب منطقه نتیجه متفاوت باشه منتها اینا رو کاغذ ی چی میگن در عمل چیز دیگس،برا منی کی برا استفاده تو خونه میخوام اصلا صرفه نداره نسبت ب adsl تازه دانلود شبانه هم نداره
خواهش میکنم .اصلا ربطی به منطقه نداره .فقط توی حداکثر سرعت برای سرویس های حجمی پینگ و سرعت میتونه در مناطق مختلف متفاوت باشه ولی سرویس های نامحدود حداکثر سرعتشون معمولا بیشتر از اون چیزی نمیشه که میخرید. من دو سه بار گرفتم حداکثر سرعت همون سرعت اسمی هست و پهنای باند بیشتر نداد فقط روی حجمی ها ازاده و دقیقا بعد از مصرف اون حجم هم سرعت روی 256 فیکس شد و مجبور به خرید بسته ی حجمی شدم.البته برای بعضی ها به دلیل شانس زیاد یا وجود باگ در سیستم میتونه اینطوری نشه که اون هم احتمالش یک در میلیونه.

_Mehran
08-01-2019, 12:38
ایرانسل که نوشته سرعتش 1 تا 80 مگ هست کسی تاحالا بیشتر از 50 مگ تونسته ازش بگیره ؟ یعنی این 80 مگ که نوشته واقعیه یا مثل بقه رو 40 مگ بسته شده ؟

italodance
08-01-2019, 12:48
ایرانسل که نوشته سرعتش 1 تا 80 مگ هست کسی تاحالا بیشتر از 50 مگ تونسته ازش بگیره ؟ یعنی این 80 مگ که نوشته واقعیه یا مثل بقه رو 40 مگ بسته شده ؟

اکثریت عموم جامعه دارند میگیرند. شما اگر نمیگیری عیب از خودت هست. :V25:

_Mehran
08-01-2019, 12:50
من از ایرانسل استفاده نمیکنم ، شما داری خودت ؟ سرعت روی چنده ؟

- - - Updated - - -

اکثریت عموم جامعه دارند میگیرند. شما اگر نمیگیری عیب از خودت هست. :V25:

italodance
08-01-2019, 12:55

- - -

من FDD دارم. صبحها 75 مگ و شبها 40 مگ ضمنا با این لحاظ که ارتباط من صرفا 4G هست و نیازی به خرج اضافی واسه پلاس گرفتن ندارم. اگر پلاس بگیرم فکر کنم 100 تا میشه

_Mehran
08-01-2019, 12:59
من FDD دارم. صبحها 75 مگ و شبها 40 مگ

منظورتون مودم TF-i60 هست ؟ من منظورم این مودم های TF-i60 و GP Plus هست ، اینا 40 مگ به بالا میدن ؟

italodance
08-01-2019, 13:01
منظورتون مودم TF-i60 هست ؟ من منظورم این مودم های TF-i60 و GP Plus هست ، اینا 40 مگ به بالا میدن ؟

من MR200 قدیمی 4G خالی دارم. اگر B612/TF-i60 بگیری باید 100 رو کامل دریافت بکنی. البته پیشنهاد اورجینال دستگاه همان B612 میشه

_Mehran
08-01-2019, 13:06
من MR200 قدیمی 4G خالی دارم. اگر B612/TF-i60 بگیری باید 100 رو کامل دریافت بکنی. البته پیشنهاد اورجینال دستگاه همان B612 میشه

ممنون از راهنمایی شما ، B612 که تو سایتش نیست همون TF رو باید بگیرم و بسته های TD-LTE هم با FDD فرق داره درسته ؟

ahwazp30
08-01-2019, 13:08
بله من در ابتدای راه اندازی دکل و با نزدیک بودن بسیار زیاد و داشتن سیگنال عالی تونستم 73 مگ بگیرم ولی بعدش به تدریج کم شد .

italodance
08-01-2019, 13:15
ممنون از راهنمایی شما ، B612 که تو سایتش نیست همون TF رو باید بگیرم و بسته های TD-LTE هم با FDD فرق داره درسته ؟

B612 خود مودم اورجینال هست که باید از بیرون یا دیجی کالا بگیری
خودش TF-i60 میده که پیشنهاد نمیشه چون مال خودش هست ولی اوجینالش یعنی B612 یک چیز دیگست.

_Mehran
08-01-2019, 13:19
بله من در ابتدای راه اندازی دکل و با نزدیک بودن بسیار زیاد و داشتن سیگنال عالی تونستم 73 مگ بگیرم ولی بعدش به تدریج کم شد .

شما از TD استفاده میکنی یا FD ؟

ahwazp30
08-01-2019, 13:46
شما از TD استفاده میکنی یا FD ؟

از td دوست عزیز

ahwazp30
08-01-2019, 13:47
B612 خود مودم اورجینال هست که باید از بیرون یا دیجی کالا بگیری
خودش TF-i60 میده که پیشنهاد نمیشه چون مال خودش هست ولی اوجینالش یعنی B612 یک چیز دیگست.
اگه انلاک باشه نباید فرقی با اورجینالش داشته باشه

_Mehran
08-01-2019, 13:48
از td دوست عزیز

ممنون بهترین گزینه پس استفاده از مودم B612 و سیم کارت FD هستش درسته ؟

ahwazp30
08-01-2019, 13:49

این که از چه نوع مودم و سیم کارتی استفاده کنید بستگی به خودتون داره ، شما قصد دارید از fd استفاده کنید یا td ؟ مصرف ماهیانتون چند گیگ هست ؟

_Mehran
08-01-2019, 14:47
این که از چه نوع مودم و سیم کارتی استفاده کنید بستگی به خودتون داره ، شما قصد دارید از fd استفاده کنید یا td ؟ مصرف ماهیانتون چند گیگ هست ؟

من قصدم اینه که سرعت بالا داشته باشم بالای 50 یا 60 مگ ، مصرفم زیاد نیست ولی سرعت برام مهمه

ahwazp30
08-01-2019, 15:28
من قصدم اینه که سرعت بالا داشته باشم بالای 50 یا 60 مگ ، مصرفم زیاد نیست ولی سرعت برام مهمه

اگر بخواهید از FD استفاده کنید که هزینه ی بیشتری باید برای بسته هاش بپردازید ولی سرعت رو باید تست کنید .معمولا fd پهنای باند بیشتری بهتون میده اما این امکان هم وجود داره که در منطقه ای سرعت td بیشتر باشه ولی برای 50 مگ یا بیشتر خیلی روی td حساب باز نکنید.با توجه به تراکم بالای کاربرها احتمالش ضعیفه بتونه چنین سرعتی بده.

rioman
08-01-2019, 15:31
اگه انلاک باشه نباید فرقی با اورجینالش داشته باشه

من شنیدم این B612 که دیجی کالا می فروشه مودم های آنلاک شده مبین نت هست.
یعنی اورجینال هواوی نیست.

ahwazp30
08-01-2019, 15:35
من شنیدم این B612 که دیجی کالا می فروشه مودم های آنلاک شده مبین نت هست.
یعنی اورجینال هواوی نیست.
اولی که درسته چون یه زمانی مودم مبین نت ارزان بود و دی جی کالا هم سو استفاده میکرد ولی فکر نکنم بازم فرقی باشه چون احتمالا همشون ساخت یک شرکت هستند فقط نرم افزاری متفاوت میشن.

Zeitgeist
08-01-2019, 16:11

مگه اصن تو ایران FDD جایی به صورت گسترده راه افتاده؟ تا جایی که میدونم شبکه همه شون الان TDD هست و تفاوت FDD و TDD هم در اینه که در FDD کانال دانلود و آپلود جدا هستن و نتیجتاً در هر زمان هر دو کار همزمان میتونه توسط مودم انجام بشه در حالی که توی پروتوکل TDD در یک لحظه هر آنتن مودم تنها قادر به ارسال "یا" دریافت اطلاعاته؛ البته این وقفه توسط cpu مودم طوری کنترل میشه که شما چیزی متوجه نمیشین ولی مثلاً توی بازی یا وقتی آپلود دارین بیشتر مشهود باید بشه اینکه تک کانال هست. خود من وقتی آپلود میکنم پینگم میره بالا که به خاطر همین تک کانال بودن TDD هست، اگر ایرانسل پوشش FDD رو راه بندازه دیگه موقع دانلود شاهد کندی آپلود و موقع آپلود شاهد کندی دانلود و پینگ نخواهید بود (مودم من i60 هواوی هستش fdd ساپورته و شمالغرب تهران).

ShadowDragon
08-01-2019, 21:14
مگه اصن تو ایران FDD جایی به صورت گسترده راه افتاده؟ تا جایی که میدونم شبکه همه شون الان TDD هست و تفاوت FDD و TDD هم در اینه که در FDD کانال دانلود و آپلود جدا هستن و نتیجتاً در هر زمان هر دو کار همزمان میتونه توسط مودم انجام بشه در حالی که توی پروتوکل TDD در یک لحظه هر آنتن مودم تنها قادر به ارسال "یا" دریافت اطلاعاته؛ البته این وقفه توسط cpu مودم طوری کنترل میشه که شما چیزی متوجه نمیشین ولی مثلاً توی بازی یا وقتی آپلود دارین بیشتر مشهود باید بشه اینکه تک کانال هست. خود من وقتی آپلود میکنم پینگم میره بالا که به خاطر همین تک کانال بودن TDD هست، اگر ایرانسل پوشش FDD رو راه بندازه دیگه موقع دانلود شاهد کندی آپلود و موقع آپلود شاهد کندی دانلود و پینگ نخواهید بود (مودم من i60 هواوی هستش fdd ساپورته و شمالغرب تهران).

دوست عزیز توضیحات تی دی و اف دی رو برعکس دادید ( طبق گفته دوستان، در بحث هایی که سر این موضوع شده)

FDD همون 4G موبایله و در مورد راه افتادنش دیگه توضیح نمیدم
TD هم همینه که پیش شمارش ۹۴۱ هست

_Mehran
09-01-2019, 13:02
دوست عزیز توضیحات تی دی و اف دی رو برعکس دادید ( طبق گفته دوستان، در بحث هایی که سر این موضوع شده)

سرعت FD بالاتر از TD هست درسته ؟ همچنین فک کنم هزینه بسته هاشم گرون تر باشه . میدونید تفاوت سرعتش چقدره ؟

Zeitgeist
09-01-2019, 15:23

سیمکارت اصولاً فقط تراشه ای حاوی اطلاعات مورد نیاز جهت اتصال به شبکه سلولی هست و تعیین کننده تکنولوژی مورد استفاده نیست. اینکه شرکت ها سیمکارت های اینترنت ثابت رو از همراه جدا کردن فقط سیاست کاری و اقتصادیشون هست که در دیتابیسشون تعریف کردن چه سیمکارتی اجازه استفاده در چه شبکه ای رو داشته باشه.

گوشی تلفن همراه یا مودم اینترنت ثابت شما میتونه از تکنولوژی های TDD-LTE و / یا FDD-LTE در فرکانس ها (باندها) ی مختلف ساپورت کنه.

ساپورت سخت افزار شما از فرکانس مورد نظر و ارائه خدمات توسط اپراتور شما در اون فرکانس هست که تعیین میکنه شما از چه تکنولوژی تحت پروتوکل LTE استفاده کنید.

توضیح تفاوت TDD و FDD رو در پست قبلی دادم. FDD-LTE ارتباطی پایدارتر و سرعت بالاتری رو هم در انتقال دیتا هم در پردازشش میتونه ارائه بده ولی به دلیل اینکه باید "زوج فرکانس" بهش تخصیص داده بشه (یکی برای downlink یکی برای uplink) هزینه بالاتری داره. نتیجتاً تا این لحظه تا جایی که میدونم داخل ایران اپراتورها اغلب آنتن هاشون در فرکانس بالا رو به صورت TDD-LTE کانفیگ کردن که فقط از "تک فرکانس" برای هم downlink هم uplink استفاده میکنه و این باعث کندی ارتباط و تأثیر دانلود و آپلود روی هم به خاطر وقفه ی مورد نیاز جهت انجام هر دو توسط CPU دستگاه شما میشه. یعنی دستگاه شما اگر از FDD-LTE هم ساپورت سخت افزاری کنه عملاً آنتن ها فکر نمیکنم جاهای زیادی ساپورتش کنن که استفاده کنید (حداقل در فرکانس بالا)...

4G+, 4.5G, TD-LTE و این اسامی فقط اسامی تبلیغاتی برای تفکیک میان سرویساشون هستن. عملاً ایرانسل باید حداقل برای اینترنت ثابت فرکانس بالا شبکه ش رو FDD کنه ولی فقط داره در یه فرکانس بالا TDD میده.

_Mehran
09-01-2019, 15:52
سیمکارت اصولاً فقط تراشه ای حاوی اطلاعات مورد نیاز جهت اتصال به شبکه سلولی هست و تعیین کننده تکنولوژی مورد استفاده نیست. اینکه شرکت ها سیمکارت های اینترنت ثابت رو از همراه جدا کردن فقط سیاست کاری و اقتصادیشون هست که در دیتابیسشون تعریف کردن چه سیمکارتی اجازه استفاده در چه شبکه ای رو داشته باشه.

گوشی تلفن همراه یا مودم اینترنت ثابت شما میتونه از تکنولوژی های TDD-LTE و / یا FDD-LTE در فرکانس ها (باندها) ی مختلف ساپورت کنه.

ساپورت سخت افزار شما از فرکانس مورد نظر و ارائه خدمات توسط اپراتور شما در اون فرکانس هست که تعیین میکنه شما از چه تکنولوژی تحت پروتوکل LTE استفاده کنید.

توضیح تفاوت TDD و FDD رو در پست قبلی دادم. FDD-LTE ارتباطی پایدارتر و سرعت بالاتری رو هم در انتقال دیتا هم در پردازشش میتونه ارائه بده ولی به دلیل اینکه باید "زوج فرکانس" بهش تخصیص داده بشه (یکی برای downlink یکی برای uplink) هزینه بالاتری داره. نتیجتاً تا این لحظه تا جایی که میدونم داخل ایران اپراتورها اغلب آنتن هاشون در فرکانس بالا رو به صورت TDD-LTE کانفیگ کردن که فقط از "تک فرکانس" برای هم downlink هم uplink استفاده میکنه و این باعث کندی ارتباط و تأثیر دانلود و آپلود روی هم به خاطر وقفه ی مورد نیاز جهت انجام هر دو توسط CPU دستگاه شما میشه. یعنی دستگاه شما اگر از FDD-LTE هم ساپورت سخت افزاری کنه عملاً آنتن ها فکر نمیکنم جاهای زیادی ساپورتش کنن که استفاده کنید (حداقل در فرکانس بالا)...

4G+, 4.5G, TD-LTE و این اسامی فقط اسامی تبلیغاتی برای تفکیک میان سرویساشون هستن. عملاً ایرانسل باید حداقل برای اینترنت ثابت فرکانس بالا شبکه ش رو FDD کنه ولی فقط داره در یه فرکانس بالا TDD میده.

با توجه به سایتی که شما دادی میشه نتیجه گرفت که فقط 2 شرکت Irancell و مبین نت مجوز TD-LTE دارن و بقه شرکت های ارائه دهنده TD-LTE از فرکانس های آنها استفاده میکنند . خب مثلاً اگه شرکت ایرانسل توی TD-LTE بد باشه میشه نتیجه گرفت که شرکت هایی هم از اون دارن سرویس میدن بده ؟ یا نه ، اونا پهنای باند خودشونو دارن و ربطی نداره ؟

Zeitgeist
09-01-2019, 16:13
با توجه به سایتی که شما دادی میشه نتیجه گرفت که فقط 2 شرکت Irancell و مبین نت مجوز TD-LTE دارن و بقه شرکت های ارائه دهنده TD-LTE از فرکانس های آنها استفاده میکنند . خب مثلاً اگه شرکت ایرانسل توی TD-LTE بد باشه میشه نتیجه گرفت که شرکت هایی هم از اون دارن سرویس میدن بده ؟ یا نه ، اونا پهنای باند خودشونو دارن و ربطی نداره ؟

ایرانسل سرویسش بد نیست و کیفیت شبکه و تجهیزاتشم خوبن. شرکت های اینترنتی مثل آسیاتک که الان دارن مودم LTE ثابت میدن تا جایی که میدونم همه reseller شرکت ایرانسل محسوب میشن و سیم کارت و مودم رو ایرانسل فراهم میکنه ولی داخل دیتابیسشون، سیمکارتا و مودمایی که مثلاً آسیاتک میفروشه رو لاک میکنن که با سیمکارتای ایرانسل یا دیگر شرکتا کار نکنن.

و بله از همون فرکانس ها و شبکه ای استفاده میکنن که مودم های ایرانسل استفاده میکنن؛ نتیجتاً هر مشکلی شبکه TDD ثابت ایرانسل داشته باشه در مثلاً منطقه شما، اونا هم دارن و پهنای باند هم توی آنتن منطقه احتمال زیاد اشتراکیه و فقط در پهنای باند شبکه ملی و اینترنتشون شاید از هم جدا باشن (با توجه به پکیج های فروخته شده).

abc.abc
10-01-2019, 00:25
mine , ip خارجیه؟ شک دارم کلا هیچ وقتی زیر صد باشه...
سلام بله خارج از کشوره
مثلا این آدرس:
eu.ss.btc.com
پینگ بهش زدم 115 شد با اینترنت شاتل ، اگه ایرانسل هم در همین حد باشه خوبه
همونطور که قبلا گقتم سرعت دانلود هم برام مهم نیست و قطع و وصلی و همین پینگ برام مهمه
حالا دوستان چه پیشنهادی میدید برای جایی که خط تلفن نیست؟ همین ایرانسل رو بگیرم؟
مودم 2101 پلاس رو خریداری کنم یا ارزش داره i60 تهیه کنم؟
ممنون:n40:

ShadowDragon
10-01-2019, 04:46
سلام بله خارج از کشوره
مثلا این آدرس:
eu.ss.btc.com
پینگ بهش زدم 115 شد با اینترنت شاتل ، اگه ایرانسل هم در همین حد باشه خوبه
همونطور که قبلا گقتم سرعت دانلود هم برام مهم نیست و قطع و وصلی و همین پینگ برام مهمه
حالا دوستان چه پیشنهادی میدید برای جایی که خط تلفن نیست؟ همین ایرانسل رو بگیرم؟
مودم 2101 پلاس رو خریداری کنم یا ارزش داره i60 تهیه کنم؟
ممنون:n40:

i60 و ۲۱۰۱ هیچ فرقی باهم ندارن
متاسفانه الان دسترسی تست پینگ ندارم اما ۱۱۵ ممکنه

abc.abc
10-01-2019, 10:01
i60 و ۲۱۰۱ هیچ فرقی باهم ندارن
متاسفانه الان دسترسی تست پینگ ندارم اما ۱۱۵ ممکنه
ممنون ، خب مثلا i60 رو دیدم سایت دیجیکالا زده بود قابلیت نصب 2 انتن خارحی ، هرچند که داخل عکسهاش ندیدم چنین چیزی داشته باشه
ی نفر هم میگفت این مورد هواوی هست و قویتره اما مدلهای پایینتر مثل 2101 ضعیفتر هستند ، هرچند که نمدونم ضعیفتر در چه موردی....
سرعت گیگابیتی i60 بکارم نمیاد اما در اینده میخوام 6 دستگاه بهش متصل کنم و نمیخوام از نظر پردازشی کم بیاره و باعث بالا رفتن پینگ بشه ، چون در ماین همین پینگه که مهمه و نداشتن قطعی

dj77
10-01-2019, 10:15
ممنون ، خب مثلا i60 رو دیدم سایت دیجیکالا زده بود قابلیت نصب 2 انتن خارحی ، هرچند که داخل عکسهاش ندیدم چنین چیزی داشته باشه
ی نفر هم میگفت این مورد هواوی هست و قویتره اما مدلهای پایینتر مثل 2101 ضعیفتر هستند ، هرچند که نمدونم ضعیفتر در چه موردی....
سرعت گیگابیتی i60 بکارم نمیاد اما در اینده میخوام 6 دستگاه بهش متصل کنم و نمیخوام از نظر پردازشی کم بیاره و باعث بالا رفتن پینگ بشه ، چون در ماین همین پینگه که مهمه و نداشتن قطعی

اون آنتن های خارجی که روی این مودم نصب میشه دقت کنید برای تقویت سیگنال wi-fi دستگاه هست.

abc.abc
10-01-2019, 10:27
اون آنتن های خارجی که روی این مودم نصب میشه دقت کنید برای تقویت سیگنال wi-fi دستگاه هست.
آهان وای فای که زیاد به کارم نمیاد
ممنون میشم شما هم نظرتون رو بفرمایید که برای مواردی که گفتم که پینگ و قطعی فقط برام مهمه ایا همین ایرانسل خوبه و کدوم مودم رو تهیه کنم؟

ShadowDragon
10-01-2019, 11:15

از این سخنان خردمندانه که زیاد داریم

اما شخصا، ۴-۵ مدل رو تو یک روز تست کردم، یکیش رو هم روز بعد،
i60 هیچ مزیتی/عیبی نداره، بجز اینکه وایرلس خوبی نداره

اگه من بخوام انتخاب کنم، نسخه ۲۱۰۱ رو بر میدارم.

saeexx
10-01-2019, 11:46
خیر دوست عزیز
انتن های خارجی برای تقویت سیگنال اینترنت هست نه وای فای و فقط بر روی fd کار میکنه

abc.abc
10-01-2019, 12:05
از این سخنان خردمندانه که زیاد داریم

اما شخصا، ۴-۵ مدل رو تو یک روز تست کردم، یکیش رو هم روز بعد،
i60 هیچ مزیتی/عیبی نداره، بجز اینکه وایرلس خوبی نداره

اگه من بخوام انتخاب کنم، نسخه ۲۱۰۱ رو بر میدارم.
ممنون ، به دلیل قیمت کمتر 2101 رو برمیدارید؟

خیر دوست عزیز
انتن های خارجی برای تقویت سیگنال اینترنت هست نه وای فای و فقط بر روی fd کار میکنه
تشکر،به کدوم قسمتش وصل میشه من داخل عکسا چیزی ندیدم؟

saeexx
10-01-2019, 12:28

پشت مودم i60 یک قاب یا درب داره که بازش میکنید و زیرش جای ۲ تا سوکت sma انتن هست

ShadowDragon
10-01-2019, 13:10

بله
اصولا وقتی که چیزی برای پرداخت بیشترم دریافت نکنم، ارزون تر رو بر میدارم.
البته در این مورد خاص، به خاطر پوشش بهتر وایرلس هم هست...
یه سوال در مورد واین PV فرستادم، لطفا جواب بدین

abc.abc
10-01-2019, 17:43
پشت مودم i60 یک قاب یا درب داره که بازش میکنید و زیرش جای ۲ تا سوکت sma انتن هست

خیلی خوبه و احتمالا باید تاثیر خوبی روی آنتن دهی داشته باشه درسته؟ روی وایرلس که اونایی که آنتن داخلش داشتن یا آنتن خارجی متصل میشد تفاوت زیاد بود (مگراینکه خوده روتر قدرت زیادی رو می داشت) چون برای زیرزمین میخوام اگه انتن دهی خوبی نسبت به بقیه داشته باشه همین رو تهیه می کنم

بله
اصولا وقتی که چیزی برای پرداخت بیشترم دریافت نکنم، ارزون تر رو بر میدارم.
البته در این مورد خاص، به خاطر پوشش بهتر وایرلس هم هست...
یه سوال در مورد واین PV فرستادم، لطفا جواب بدین
خدمتتون پاسخ داده شد

saeexx
10-01-2019, 18:28
خیلی خوبه و احتمالا باید تاثیر خوبی روی آنتن دهی داشته باشه درسته؟ روی وایرلس که اونایی که آنتن داخلش داشتن یا آنتن خارجی متصل میشد تفاوت زیاد بود (مگراینکه خوده روتر قدرت زیادی رو می داشت) چون برای زیرزمین میخوام اگه انتن دهی خوبی نسبت به بقیه داشته باشه همین رو تهیه می کنم

خدمتتون پاسخ داده شد

من استفاده نکردم. بقیه که استفاده کردن بد نبوده
باید انتن با کیفیت داشته باشید و توجه به این مورد که انتن چه فرکانسی رو پوشش میده
برای کار شما dsl گزینه بهتری هست دسترسی دارید بهش؟

abc.abc
11-01-2019, 00:11
من استفاده نکردم. بقیه که استفاده کردن بد نبوده
باید انتن با کیفیت داشته باشید و توجه به این مورد که انتن چه فرکانسی رو پوشش میده
برای کار شما dsl گزینه بهتری هست دسترسی دارید بهش؟
خط تلفن نداره برای همین اومدم سمت موارد دیگه که تا اینجا طبق گفته دوستان همین tdlte ایرانسل رو بگیرم و احتمالا همین i60 که میشه انتن هم بهش متصل کرد
آنتن چه مدلی پیشنهاد میدید؟

saeexx
11-01-2019, 01:42
خط تلفن نداره برای همین اومدم سمت موارد دیگه که تا اینجا طبق گفته دوستان همین tdlte ایرانسل رو بگیرم و احتمالا همین i60 که میشه انتن هم بهش متصل کرد
آنتن چه مدلی پیشنهاد میدید؟

اگر استیبل بودم اینترنت و‌پینگ براتون مهم هست برین سمت مبین نت
من در حال حاظر هم مبین نت دارم هم ایرانسل
به قاطعیت تمام میگم مبین نت پینگ بهتر و اینترنت استیبل تری داره ولی تو سرعت ایرانسل حرف اول رو‌ میزنه

نکته: این نظرات بر اساس تجربه شخصی و همینطور موقعیت مکانی من هست که میتونه واسه شما منفاوت باشه
انتن توی بازار زیاد‌هست از رنج‌قیمت ۱۵ تومن تا ۳۰۰ تومن
اکه خیلی وضعیت انتن ضعیف باشه کاربرد داره در غیر این صورت انتظار بالایی ازش نداشته باشید
انتن دست ساز هم میتونید درست کنید
مبین نت مثل ایرانسل مودم tfi60 ارایه میده
به این‌ نکته خیلی توجه کنید هر انتن در رنج فرکانسی خاصی کار میکنه
برای مثال اکثر انتن های موجود در بازار از رنج‌ فرکانسی td پشتیبانی نمیکنه و اگر این انتن روی این شبکه td وصل کنید هیچ تغییری رخ نمیده

سوالی بود دریغ نفرمایید

abc.abc
11-01-2019, 09:54
اگر استیبل بودم اینترنت و‌پینگ براتون مهم هست برین سمت مبین نت
من در حال حاظر هم مبین نت دارم هم ایرانسل
به قاطعیت تمام میگم مبین نت پینگ بهتر و اینترنت استیبل تری داره ولی تو سرعت ایرانسل حرف اول رو‌ میزنه

نکته: این نظرات بر اساس تجربه شخصی و همینطور موقعیت مکانی من هست که میتونه واسه شما منفاوت باشه
انتن توی بازار زیاد‌هست از رنج‌قیمت ۱۵ تومن تا ۳۰۰ تومن
اکه خیلی وضعیت انتن ضعیف باشه کاربرد داره در غیر این صورت انتظار بالایی ازش نداشته باشید
انتن دست ساز هم میتونید درست کنید
مبین نت مثل ایرانسل مودم tfi60 ارایه میده
به این‌ نکته خیلی توجه کنید هر انتن در رنج فرکانسی خاصی کار میکنه
برای مثال اکثر انتن های موجود در بازار از رنج‌ فرکانسی td پشتیبانی نمیکنه و اگر این انتن روی این شبکه td وصل کنید هیچ تغییری رخ نمیده

سوالی بود دریغ نفرمایید
مبین نت اینجا رو پوشش نمیده
بله درسته منطقه ها متفاوته و اینجا فک می کنم کمتر کسی روی TD باشه و اگه خود نت ایرانسل مشکلی نداشته باشه مطمعنن خوب جواب میده
چه مدل آنتن هایی رو شما پیشنهاد میدید؟ قیمت هم هرچی کمتر بهتر ف میخوام روی Td باشم که خلوتتره ، البته هنوز مودم تهیه نکردم همین i60 رو تهیه می کنم از ایرانسل و بعد اگه دیدم انتن دهی ضعیفه آنتن ها رو خریداری می کنم
ممنونم:n40:

armin_punisher6
11-01-2019, 11:06
من مودم 2101 پلاس دارم و یه مودم adsl Tenda dh301 .آیا میتونم مودم تندا رو به 2101 وصل کنم و به عنوان روتر استفاده کنم؟

abc.abc
11-01-2019, 11:46
من مودم 2101 پلاس دارم و یه مودم adsl Tenda dh301 .آیا میتونم مودم تندا رو به 2101 وصل کنم و به عنوان روتر استفاده کنم؟
بله مشکلی نیست

ShadowDragon
11-01-2019, 13:11

سلام شخصا با همین مدل این کار رو انجام دادم d301
فقط توجه کنید که پورت یک یا چهار مودم این قابلیت رو داره ( دقیق یادم نیست)

saeexx
12-01-2019, 00:30
مبین نت اینجا رو پوشش نمیده
بله درسته منطقه ها متفاوته و اینجا فک می کنم کمتر کسی روی TD باشه و اگه خود نت ایرانسل مشکلی نداشته باشه مطمعنن خوب جواب میده
چه مدل آنتن هایی رو شما پیشنهاد میدید؟ قیمت هم هرچی کمتر بهتر ف میخوام روی Td باشم که خلوتتره ، البته هنوز مودم تهیه نکردم همین i60 رو تهیه می کنم از ایرانسل و بعد اگه دیدم انتن دهی ضعیفه آنتن ها رو خریداری می کنم
ممنونم:n40:

اگر انتن واسه شبکه td lte میخواین به کارتون نمیاد و فقط هزینه الکی میکنید
من تا الان هیچ انتنی توی بازار ندیدم که از شبکه td lte پشتیبانی کنه و فقط از شبکه fd lte پشتیبانی میکنه

saeexx
12-01-2019, 00:34

بهتره که dhcp مودم ایرانسل پلاس رو خاموش کنید و فقط از dhcp تندا استفاده کنید همینطور اگر ip دسترسی به ۲ مودم یکسان هست ای پی یکی از مودم ها رو تغییر بدین تا واسه دسترسی به تنظمیات هر مودم با مشکل برخورد نکنید
همینطور وای فای ایرانسل پلاس رو‌ واسه مدیریت بهتر کلاینت ها خاموش کنید
یا بجای dhcp از ip static استفاده کنید

Tornado2800
12-01-2019, 01:42
سلام
دوستان برای مصرف خانگی ایا مودم GP2101 Plus
پیشنهاد می شود ؟
مشکلی که نداره

saeexx
12-01-2019, 03:43
سلام
دوستان برای مصرف خانگی ایا مودم GP2101 Plus
پیشنهاد می شود ؟
مشکلی که نداره

نه مشکلی نداره
توی مودم های ارزان ایرانسل یکی از بهترین ها هست
قبلش از پوشش شبکه توی منطقه مطمئن بشید

abc.abc
12-01-2019, 11:09
اگر انتن واسه شبکه td lte میخواین به کارتون نمیاد و فقط هزینه الکی میکنید
من تا الان هیچ انتنی توی بازار ندیدم که از شبکه td lte پشتیبانی کنه و فقط از شبکه fd lte پشتیبانی میکنه
به نظرتون چقد اختلاف هست بین td و fd؟ از نظر پینگ و استیبل بودن اینترنت میگم
من حدس میزنم td بهتر باشه چون خلوته

saeexx
12-01-2019, 14:06
به نظرتون چقد اختلاف هست بین td و fd؟ از نظر پینگ و استیبل بودن اینترنت میگم
من حدس میزنم td بهتر باشه چون خلوته

خیلی تفاوتی نداره
td میتونه از نظر پینگ و استیبل بودن بهتر باشه
ولی بهتره قبلش مطمن بشید
اگه مودم i60 رو‌بکیرین از این بابت خیالت راحته که به هر ۲ شبکه دسترسی داری
نکته ازاردهنده واسه من اینه که jitter ایرانسل توی td افتضاح هست

ShadowDragon
12-01-2019, 15:01
به نظر من اگه کسی قصد استفاده از اف دی رو داره، مودم انلاک بازار رو تهیه کنه به نفعشه...
حداقل اگه جا به جا شی بعدا آپشن دو تا اپراتور دیگه رو هم داری

dj77
12-01-2019, 17:14
به نظر من اگه کسی قصد استفاده از اف دی رو داره، مودم انلاک بازار رو تهیه کنه به نفعشه...

خریدن مودم آنلاک خیلی هم خوبه

اما مشکلی که درمورد td هست اپراتور سیم کارت td به تنهایی به شما نمی فروشه... همراه با مودم خودش هست.

abc.abc
12-01-2019, 17:50
خیلی تفاوتی نداره
td میتونه از نظر پینگ و استیبل بودن بهتر باشه
ولی بهتره قبلش مطمن بشید
اگه مودم i60 رو‌بکیرین از این بابت خیالت راحته که به هر ۲ شبکه دسترسی داری
نکته ازاردهنده واسه من اینه که jitter ایرانسل توی td افتضاح هست
ممنون ، چیزی که من میدونم jitter برای من مشکل ساز نمیشه فقط همین پینگ هست که برام مهمه که خیلی بالا نره فک می کنم زیر 140 باشه هیچ مشکلی نباشه

ممنون ، مگه i60 ایرانسل آنلاک نمیشه؟ چون داخل این انجمن آموزشی ازش دیده بودم

ShadowDragon
12-01-2019, 23:41
ممنون ، چیزی که من میدونم jitter برای من مشکل ساز نمیشه فقط همین پینگ هست که برام مهمه که خیلی بالا نره فک می کنم زیر 140 باشه هیچ مشکلی نباشه

ظاهرا مربوط به اپدیت قدیمیشه، و کلی گشتم همه لینک هاش پاک شده بود! ظاهرا ایرانسل جلوشو گرفت
حالا اگه شما هم اطلاعات بروز تری گرفتی، اینجا اعلام کن

saeexx
13-01-2019, 00:51

چرا انلاک میشه
ورژن ۱۹۲ و ۱۹۵ انلاک میشن
معمولا اگه مودم رو نو بخرین ورژن ۱۹۲ روش هست که براحتی و البته با کمی حوصله انلاک میشه
ادرسی که باید پینگ بشه رو بفرستید واستون تست کنم
اکه تصمیم به خرید i60 و انلاک دارین به این نکته توجه کنید که بعد از گذاشتن سیم کارت روی مودم‌ سریعا به ۱۹۶ انلاک میشه و فرایند انلاک دشوارتر

abc.abc
13-01-2019, 10:41
چرا انلاک میشه
معمولا اگه مودم رو نو بخرین ورژن ۱۹۲ روش هست که براحتی و البته با کمی حوصله انلاک میشه
اکه تصمیم به خرید i60 و انلاک دارین به این نکته توجه کنید که بعد از گذاشتن سیم کارت روی مودم‌ سریعا به ۱۹۶ انلاک میشه و فرایند انلاک دشوارتر
بس باید قبل از اینکه سیم کارت بزارم اون رو آنلاک کنم درسته؟ قیمت این مودم به صورت آنلاک (همون هواوی) چنده و اگه زیاد تفاوت نداره مستقیم همون اصلی رو بخرم و آنلاک نکنم
آدرس خدمت شما:
eu.ss.btc.com
ممنون
راستی اینکه میگن این مودم زیاد روی 4.5 نمیره و همش میره روی 4 چقد صحیحه؟ چون من با توجه به تحقیقات فک می کنم بهترین مودم در این رنجه اما این مورد یکم منو به شک انداخت

m123f
13-01-2019, 12:41

Tornado2800
13-01-2019, 13:23
سلام
تخفیف چند تومنی هست ؟

Zeitgeist
13-01-2019, 14:22

سلام
تخفیف چند تومنی هست ؟

من رفتم تا مرحله آخر سفارش و ورود کد تخفیف. فقط 20 هزار تومن! :n09:

KamRaf
13-01-2019, 14:37
دوستان سلام،
با ماهان نت تا حالا كار كرديد؟ , انواع خدمات اينترنتي را ارائه ميدهمنجمله.TD lte
ميگه اگر سرعت زير 10 مگ باشه نميفروشه. كارشناس ميفرستن قبلش.
بنظر شما 50 گيگ يكماهه 91700 تومن ارزش داره؟ با توجه به تضميني كه ميده.

ShadowDragon
13-01-2019, 15:08
چرا انلاک میشه

سلام
صفحه آموزشی دارید؟
خیلی جالبه، من گزینه آپدیت رو خاموش کرده بودم اما بازم اپدیت کرد!
چند روز پیش ، یه بسته شبانه تست گرفتم ببینم که موقع دانلود، همچنان فایل ها رو خراب میکنه یا نه، منو مودم عوض شد پس یعنی آپدیت کرده
خوب الان ین مودم قابل انلاک هست؟ اگه هست، چطور؟ ممنون

ahwazp30
13-01-2019, 19:55
دوستان سلام،
با ماهان نت تا حالا كار كرديد؟ , انواع خدمات اينترنتي را ارائه ميدهمنجمله.TD lte
ميگه اگر سرعت زير 10 مگ باشه نميفروشه. كارشناس ميفرستن قبلش.
بنظر شما 50 گيگ يكماهه 91700 تومن ارزش داره؟ با توجه به تضميني كه ميده.
این اپراتور برای پوشش نسل 4 ثابت قبلا از تجهیزات مبین نت استفاده میکرد ولی الان ظاهرا از همراه اول استفاده میکنه .خودش توی تعرفه هاش حداقل سرعت رو 1 مگ و 2 مگ ذکر کرده پس خیلی به حرف شرکت اعتماد نکنید چون بعدا سرعتتون کم شد زیر بار نمیرن.قیمت بسته های ایرانسل به نظر ارزان تر میاد.

saeexx
14-01-2019, 00:56
بس باید قبل از اینکه سیم کارت بزارم اون رو آنلاک کنم درسته؟ قیمت این مودم به صورت آنلاک (همون هواوی) چنده و اگه زیاد تفاوت نداره مستقیم همون اصلی رو بخرم و آنلاک نکنم
آدرس خدمت شما:
eu.ss.btc.com
ممنون
راستی اینکه میگن این مودم زیاد روی 4.5 نمیره و همش میره روی 4 چقد صحیحه؟ چون من با توجه به تحقیقات فک می کنم بهترین مودم در این رنجه اما این مورد یکم منو به شک انداخت

دقیقا
باید قبل از کذاشتن سیم کارت اقدام به انلاک کنید
گفتنی هست که فقط در اخرین ورژن یعنی ۱۹۶ امکان فعال سازی تجمیع یا ca یا همون پلاس فعال شده و در ورژن قدیمی این امکان مهیا نیست
پینگ ۱۷۰ میانگین
۴.۵ جی ارتباط مستقیمی با تجهیزات نصب شده در منطقه داره
قیمت نسخه انلاک اصلی حدود ۸۰۰ تا ۱ میلیون تومان هست
بعضی از فروشنده ها اقدام به انلاک این مودم و همینطور پاک کردن ارم ایرانسل یا مبین نت از روی مودم میکنن و مودم انلاک شده رو با قیمت نزدیک به ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومان با عنوان نسخه انلاک اصلی بفروش میرسانند
بنظر منم این مودم یکی از بهترین انتخاب ها در رنج قیمت خودش هست

saeexx
14-01-2019, 01:04
سلام
صفحه آموزشی دارید؟
خیلی جالبه، من گزینه آپدیت رو خاموش کرده بودم اما بازم اپدیت کرد!
چند روز پیش ، یه بسته شبانه تست گرفتم ببینم که موقع دانلود، همچنان فایل ها رو خراب میکنه یا نه، منو مودم عوض شد پس یعنی آپدیت کرده
خوب الان ین مودم قابل انلاک هست؟ اگه هست، چطور؟ ممنون

دلیل اپدیت شدن مودم شما حتی با توجه به خاموش بودن اپدیت ،روشن بودن گزینه tr069 هست
این گزینه امکان دسترسی به مودمتون را از طریق اپراتور فراهم میکنه
واسه جلوگیری از این اتفاق باید این گزینه در تنظیمات مودم خاموش بشه که در مودم های لاک و همینطور انلاک شده این گزینه غیرفعال هست یعنی نمیشه خاموش کرد و باید از فریمورهای کاستوم یا سفارشی استفاده کرد که این گزینه tr069 بصورت پیش فرض غیر فعال هست

برای اطلاعات بیشتر :

نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ad%2Ephp%3Ft%3D731938&share_type=t

saeexx
14-01-2019, 01:05

سرعت دانلود من در سرویس td lte

abc.abc
14-01-2019, 09:15
دقیقا
باید قبل از کذاشتن سیم کارت اقدام به انلاک کنید
گفتنی هست که فقط در اخرین ورژن یعنی ۱۹۶ امکان فعال سازی تجمیع یا ca یا همون پلاس فعال شده و در ورژن قدیمی این امکان مهیا نیست
پینگ ۱۷۰ میانگین
۴.۵ جی ارتباط مستقیمی با تجهیزات نصب شده در منطقه داره
قیمت نسخه انلاک اصلی حدود ۸۰۰ تا ۱ میلیون تومان هست
بعضی از فروشنده ها اقدام به انلاک این مودم و همینطور پاک کردن ارم ایرانسل یا مبین نت از روی مودم میکنن و مودم انلاک شده رو با قیمت نزدیک به ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومان با عنوان نسخه انلاک اصلی بفروش میرسانند
بنظر منم این مودم یکی از بهترین انتخاب ها در رنج قیمت خودش هست

ممنونم
بعد از آنلاک می تونم مودم رو به 196 اپدیت کنم که 4.5 رو داشته باشم؟

saeexx
14-01-2019, 11:41
ممنونم
بعد از آنلاک می تونم مودم رو به 196 اپدیت کنم که 4.5 رو داشته باشم؟

احتمال لاک شدن مودم زیاد هست
ولی باز با این حال تونستن عزیزانی که مودم اپدیت شده ولی همچنان انلاک مونده

KamRaf
14-01-2019, 14:00

تعرفتون را ميفرماييد چقدره؟

saeexx
14-01-2019, 14:35
تعرفتون را ميفرماييد چقدره؟

من بسته ۳۰۰ گیگ یکساله کرفتم با تخفیف ویژه که مخصوص مشترکین غیر فعال بود با هزینه ۳۰ تومن

armin_punisher6
14-01-2019, 15:52

یا خدااااا.شما چهار تا چراغ آنتنتون روشنه؟سیگنالتون چنده؟

saeexx
14-01-2019, 16:38
یا خدااااا.شما چهار تا چراغ آنتنتون روشنه؟سیگنالتون چنده؟

از ۵ چراغ ۴ چراغ روشنه
توی ورژن جدید ۱۹۶ ایرانسل اومده کلک زده و نسبت rssi به چراغ مودم رو افزایش داده
یعنی در حالت استاندارد مودم من باید بین‌۲ تا ۳ چراغ روشن باشه ولی الان بین ۴ تا ۵ چراغ روشن میشه
توی نسخه‌ جدید این اتفاق افتاده که کاربرا فکر کن واووو... انتن چقدر قویتر شده ...!!!!
در صورتی که سیگنال دریافتی تغیر نکرده
سیگنال من در بین متوسط تا پایین قرار داره
sinr 12 هست

مودم‌مبین نت من با sinr 22 چهار چراغ روشنهb612

ShadowDragon
14-01-2019, 19:04
دلیل اپدیت شدن مودم شما حتی با توجه به خاموش بودن اپدیت ،روشن بودن گزینه tr069 هست
این گزینه امکان دسترسی به مودمتون را از طریق اپراتور فراهم میکنه
واسه جلوگیری از این اتفاق باید این گزینه در تنظیمات مودم خاموش بشه که در مودم های لاک و همینطور انلاک شده این گزینه غیرفعال هست یعنی نمیشه خاموش کرد و باید از فریمورهای کاستوم یا سفارشی استفاده کرد که این گزینه tr069 بصورت پیش فرض غیر فعال هست

برای اطلاعات بیشتر :

نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ad%2Ephp%3Ft%3D731938&share_type=t

متاسفانه این اپ رو‌ ندارم‌ و نمیشه از لینکتون استفاده کنم
اگه امکانش هست قسمت آخر رو جواب بدین ممنون میشم

saeexx
14-01-2019, 23:27
متاسفانه این اپ رو‌ ندارم‌ و نمیشه از لینکتون استفاده کنم
اگه امکانش هست قسمت آخر رو جواب بدین ممنون میشم

منظور از قسمت اخر چی هست؟

neopisha
15-01-2019, 21:20
سلام

کسی تا حالا تلفن مودم B5142 رو راه انداخته؟ اطلاعاتی در مورد ساپورت SIP Phone این مودم و نحوه رجیستر کردن و غیره دارین؟

Zeitgeist
16-01-2019, 10:32
یه موردی که دیدم اینه که سرعت دانلود از لینک مستقیم به 2-3 مگابایت بر ثانیه هم میرسه ولی سرعت دانلود از تورنت رو به نظر میاد محدود کردن و به شدت نوسان داره و از 400 کیلوبایت بالاتر نمیره؛ هی میشه 40 کیلوبایت بعد میره تا 500 کیلوبایت بعد دوباره برمیگرده پایین...

در ساعات شبانه هم سرعتو محدودتر کردن و خیلی کم دانلود میشه. تورنت که انقدر داغونه که یه تورنت 5 گیگی رو دو شب ساعت 2-7 بذاری تازه تموم میشه!

MR.MAHMOOD
16-01-2019, 14:53
این بسته نامحدود تا هشت مگ سرعت بازه واقعا نامحدوده یا سقف داره؟

MR.MAHMOOD
16-01-2019, 14:55
الان شرایط رو دیدم تا ۵۰ گیگ سقفشه:n31::n31::n31::n31: خداییش جکن اینا

Behzad83
17-01-2019, 01:50

اگه نامحدود واقعی بود که بچه‌ها ایرانسل رو غارت می‌کردند!

sam09ft
17-01-2019, 15:36
کسی میدونه داستان پینگ مودم چطوره ؟
دیوونه ام کرده
با گوشی 110-120 میگیرم همیشه
یه i40 داشتم سرعت و پینگ فاجعه بود و یه dt 350 از یکی از دوستام گرفتم سرعت مشکلی نداره ولی پینگ شانسی یا 110-120 یا 150-160 که وقتی بالاس میرم تو تنظیمات مودم چند بار کانت/دیس میزنم تا 120 بگیرم که دیگه اوکی میشه تا زمانی که برق قطع بشه!
حدود یه ماهی پینگ عالی بود و 120 میگرفتم با این روش
10 روزی برا امتحانات رفتم دانشگاه و از موقعی که اومدم پینگ 150-160 و هر کاری میکنم پایین نمیاد
حس میکنم بیشتر از یه شبکه وجود داره و به اون پینگ بالاتر وصل میشه نمیدونم چطوری دقیق !!
Link Quality هم همیشه بالای 20 میگیرم که فکر میکنم خوب باشه

armin_punisher6
17-01-2019, 21:18
من مودم 2101 پلاس دارم.از طریق مودم تندا dh301 اونو روتر کردم ولی هر چند دقیقه قطع میشه.چی کار کنم؟
تنظیمات تندا رو bridge گذاشتم.

saeexx
18-01-2019, 15:05
من مودم 2101 پلاس دارم.از طریق مودم تندا dh301 اونو روتر کردم ولی هر چند دقیقه قطع میشه.چی کار کنم؟
تنظیمات تندا رو bridge گذاشتم.

روی بریج نذارید
همون pppoe یا dynamic ipبذارید
بریج اگه گذاشتین باید tif رو هم تغیر بدین
عکس از تنظیمات تندا بذارین بهتر راهنمای کنم
تندا مودم هست یا روتر؟
dhcp تندا هم خاموش کنید

saeexx
18-01-2019, 15:11
دیوونه ام کرده
یه i40 داشتم سرعت و پینگ فاجعه بود و یه dt 350 از یکی از دوستام گرفتم سرعت مشکلی نداره ولی پینگ شانسی یا 110-120 یا 150-160 که وقتی بالاس میرم تو تنظیمات مودم چند بار کانت/دیس میزنم تا 120 بگیرم که دیگه اوکی میشه تا زمانی که برق قطع بشه!
10 روزی برا امتحانات رفتم دانشگاه و از موقعی که اومدم پینگ 150-160 و هر کاری میکنم پایین نمیاد
حس میکنم بیشتر از یه شبکه وجود داره و به اون پینگ بالاتر وصل میشه نمیدونم چطوری دقیق !!

میتونه نوسان پینگ باشه که توی ایرانسل عادی هست
jitter چقدر هست؟
حس تون احتمال درست هست معمولا چند دکل در منطقه هست و ممکنه دکل دیگه پینگ و سرعت بهتری بده
برای مثال منطقه ما ۳ دکل td وجود داره که از طریق cell ID میتونم بفهمم به کدوم دکل وصله
ولی نمیشه بصورت دستی انتخاب کرد دکل رو
یکی از عوامل تاثیر گذار توی پینگ فاصله تا وای فای و نویز موجود سیگنال وای فای میتونه باشه
مودم ای ۴۰ مودم خوبی نیست

armin_punisher6
18-01-2019, 21:45
روی بریج نذارید
همون pppoe یا dynamic ipبذارید
بریج اگه گذاشتین باید tif رو هم تغیر بدین
عکس از تنظیمات تندا بذارین بهتر راهنمای کنم
تندا مودم هست یا روتر؟
dhcp تندا هم خاموش کنید
خیلی ممنون از پاسختون.حالت رو pppoe گذاشتم.dhcp هم خاموش کردم ولی بازم مشکل قطعی دارم.تندا مودم روتر دارم.اینم عکسها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Electronic-Arts
18-01-2019, 22:39
دیوونه ام کرده
حدودا 10 روزی میشه این مادر به خطا ها دوباره یه کاری کردن فکر میکنم کلا همه اینترنتای من خراب شده یا پینگش بالاس یا پینگش پایینه و پکت لاست داره

greatpouya
19-01-2019, 01:47
خیلی ممنون از پاسختون.حالت رو pppoe گذاشتم.dhcp هم خاموش کردم ولی بازم مشکل قطعی دارم.تندا مودم روتر دارم.اینم عکسها:

باید آیپی رو از یه عدد بعدی شروع کنی و بهش ایپی بدی
مثلا اگر مودم اصلی
۱۹۲.۱۶۸.۱.۱
اینو باید ۱.۲ کنی

Sent using Tapatalk

saeexx
19-01-2019, 02:09

مودم روتر اگه باشه که ظاهرا هست pppoe جواب نمیده و میره روی حالت adsl
برای شروع ابتدا مودم رو ریست فکتوری کنید
۱. کابل شبکه مودم به مودم تهیه کنید
۲.‌ ابتدا به پورت لن شماره یک مودم ایرانسل وصل کنید
۳. سر دیگه کابل رو به پورت شماره‌یک مودم (پورتی که عبارت wan روش‌ نوشته و رنگ متفاوتی داره وصل کنید)
۴. وارد مودم تندا بشین و حالت نصب سریع میاد این قسمت رو‌ رد بشین تا به صفحه اصلی مودم برسید
۵. در قسمت‌primary گزینه connection mod روی‌حالت روتر یا داینامیک ای پی بذارید (از گزینه این قسمت و قسمت‌بالا که auto داره عکس بفرستید واسه راهنمای بیشتر)
۶. قسمت وای فای رو‌ تنظیم کنید و به بقیه قسمت ها دست نزنید
۷. تنظیمات اعمال کنید و مودم ریستارت کنید
باید کار کنه
dhcp هم دست نزنید و روشن باشه
ای پی تندا رو هم از ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ تغییر بدین که تداخل نداشته باشه

iran100
19-01-2019, 08:10
دوستان عزیز لطفا بحث تنظیمات مودم رو در انجمن تجهیزات شبکه بررسی کنید اینجا انجمن TD ایرانسله

armin_punisher6
19-01-2019, 23:47
سرعت دانلودم 6 مگه.بعضی وقتا میاد رو 200 کیلوبایت.انگار سوییچ میشه رو یه دکل دیگه.باید از تو تنظیمات قطع و وصل کنم تا دوباره سرعت بالا بره.چی کار کنم؟تو تنظیمات مودم راهی هست که بزاریم همیشه از یه دکل استفاده کنه؟

iran100
20-01-2019, 07:19
سرعت دانلودم 6 مگه.بعضی وقتا میاد رو 200 کیلوبایت.انگار سوییچ میشه رو یه دکل دیگه.باید از تو تنظیمات قطع و وصل کنم تا دوباره سرعت بالا بره.چی کار کنم؟تو تنظیمات مودم راهی هست که بزاریم همیشه از یه دکل استفاده کنه؟

متاسفانه مودم های موجود فاقد این قابلیت هستند

greatpouya
20-01-2019, 11:30

طرف رو به دکل بد رو دو لایه نازک فویل بپیچ

Sent using Tapatalk

armin_punisher6
20-01-2019, 15:16
طرف رو به دکل بد رو دو لایه نازک فویل بپیچ

Sent using Tapatalk
از کجا بفهمم کدوم طرفه؟

greatpouya
20-01-2019, 16:16
از کجا بفهمم کدوم طرفه؟
دیگه هوش خودته ولی با جابجایی مودم میشه فهمید.
جایی که سیگنالش قوی میشه ینی اون سمته
از کد CELL ID میفهمیم

Sent using Tapatalk

_Mehran
22-01-2019, 11:28
اگه مودم TF-i60 باشه امکان استفاده از هز دو سیم کارت FDD و TDD وجود داره ، 2 تا سوال دارم ؟

1- توی نسخه فریم ویر جدید (196) که تجمیع اضافه شده سرعت TD + با FDD + تفاوتی داره ؟ سرعت تجمیع توی FDD بیشتره یا TDD ؟ ( شنیدم TD هم تجمیع شده )

2- اگه از TD استفاده کنیم بعد سیم کارت FD بزاریم آیا از همون حجم TD کم میشه یا جدا باید براش بسته خریداری کرد ؟

ممنون .

ShadowDragon
22-01-2019, 12:48
اگه مودم TF-i60 باشه امکان استفاده از هز دو سیم کارت FDD و TDD وجود داره ، 2 تا سوال دارم ؟

1- توی نسخه فریم ویر جدید (196) که تجمیع اضافه شده سرعت TD + با FDD + تفاوتی داره ؟ سرعت تجمیع توی FDD بیشتره یا TDD ؟ ( شنیدم TD هم تجمیع شده )

2- اگه از TD استفاده کنیم بعد سیم کارت FD بزاریم آیا از همون حجم TD کم میشه یا جدا باید براش بسته خریداری کرد ؟

ممنون .

1. اون موقع که اضافه شد ، من تست گرفتم، فرقی نمیکرد ، حالا شاید مشکل از سمت ما باشه
۲. باید بسته جدا بخری حسابشون جداست

mirsina1979
23-01-2019, 16:07
سلام میخوام یک مودم ایرانسل بگیرم بین 2101+ و tfi60 موندم
میخوام 4 تا پورت لن داشته باشه حتما
فقط از td-lte میخوام استفاده کنم
کدوم مدل بگیرم؟

ShadowDragon
23-01-2019, 19:02
کدوم مدل بگیرم؟

2101+
هیچ فرقی با هم ندارن، ۴ پورت هم داره
۱۶۰ اضافه رو هم رو طرح هزینه کن
پ.ن: صرفا پیشنهاد!

iran100
23-01-2019, 20:46
کدوم مدل بگیرم؟

t60 رو بعدا میشه انلاک کرد سیم کارت شرکت های دیگه رو توش گذاشت اما 2101 همیشه فقط ایرانسل رو جواب میده

mirsina1979
23-01-2019, 21:43
چند هفنه ای میشه هم سیگنالم بیشتر شده هم نوسان ندارم ایننم از سرعت دانلودم از ۲۰ مگ شده ۵۰-۵۵

alireza_pes33
24-01-2019, 23:49
دوستان سلام.
من به یه مشکل خیلی عجیب تو مودمم برخوردم.
و اون اینه که در حالی که سیگنال پر هستش و سرعت هم خوب اما چراغ آنتن سوم بعضی وقتا نیم روشن!!!! (یعنی نورش کم میشه، نه خاموش) میمونه و بعضی وقتا هم کاملا روشن و درخشان.
خواستم از دوستان اهل فن بپرسم دلیل این مشکل چیه ؟ آیا چراغ سوخته؟ نیم سوز شده؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مدل مودم هم GP-2101

ShadowDragon
25-01-2019, 10:43
دوستان سلام.
من به یه مشکل خیلی عجیب تو مودمم برخوردم.
و اون اینه که در حالی که سیگنال پر هستش و سرعت هم خوب اما چراغ آنتن سوم بعضی وقتا نیم روشن!!!! (یعنی نورش کم میشه، نه خاموش) میمونه و بعضی وقتا هم کاملا روشن و درخشان.
خواستم از دوستان اهل فن بپرسم دلیل این مشکل چیه ؟ آیا چراغ سوخته؟ نیم سوز شده؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مدل مودم هم GP-2101

دوست عزیز مودم رو جا به جا کن، چون که همچین قابلیتی نداره ، احتمالا یه مشکل جزیی مثل‌ بد لحیم شدن رو بورد هست، با توجه به اینکه مشکلی هم ایجاد نکرده، خودت رو درگیر نکن

ahwazp30
25-01-2019, 13:59
سلام
استانه مصرف منصفانه سرويس هاي نامحدود افزايش يافته و به همان نسبت قيمت سرويس هم افزايش يافته ، كه در زير بسته هاي نامحدود حجم منصفانه قيد شده ، دوستان ميتونن با مراجعه به سايت ايرانسل بسته ها رو مشاهده كنند.

alireza_pes33
25-01-2019, 15:19
دوست عزیز مودم رو جا به جا کن، چون که همچین قابلیتی نداره ، احتمالا یه مشکل جزیی مثل‌ بد لحیم شدن رو بورد هست، با توجه به اینکه مشکلی هم ایجاد نکرده، خودت رو درگیر نکن

من هم همین احتمال رو میدم ولی از وقتی این پست رو فرستادم چراغ اوکی شده و کاملا روشنه.
فاصلمم با دکل خیلی کمه شاید 200 متر اونم درست جلوی چشممه.
ممنون از راهنماییتون

ShadowDragon
25-01-2019, 15:59
من هم همین احتمال رو میدم ولی از وقتی این پست رو فرستادم چراغ اوکی شده و کاملا روشنه.
فاصلمم با دکل خیلی کمه شاید 200 متر اونم درست جلوی چشممه.
ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم
احیانا اگه گارانتی یک ساله مودم رو هم داری میتونی ببری تعویض کنن

zorro0641
25-01-2019, 19:31
سلام
دوستان کسی اطلاع داره این طرح "بسته‌های اینترنت نسل چهار ثابت. تا 80% تخفیف ویژه مشترکان غیر فعال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!" شامل چه مشترکینی میشه؟
من حدود سه ماه هست که برای سیم کارت TD-LTE سرویس نگرفتم و کلا ازش استفاده نکردم ولی شماره‌ام روکه وارد میکنم، هیچ تخفیفی نشون نمیده

ahwazp30
25-01-2019, 21:01
سلام
دوستان کسی اطلاع داره این طرح "بسته‌های اینترنت نسل چهار ثابت. تا 80% تخفیف ویژه مشترکان غیر فعال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!" شامل چه مشترکینی میشه؟
من حدود سه ماه هست که برای سیم کارت TD-LTE سرویس نگرفتم و کلا ازش استفاده نکردم ولی شماره‌ام روکه وارد میکنم، هیچ تخفیفی نشون نمیده
فقط استفاده نکردن مهم نیست .کلا هیچ بسته ای نباید توی حسابتون داشته باشید و بسته هاتون باید منقضی شده باشه.در این صورت بعد از گذشت سه چهار ماه میتونید از تخفیف استفاده کنید.قانونا باید 90 روز باشه ولی برای اکثریت بیشتر از این مدت قسمت تخفیف فعال میشه. ولی تخفیف تا 80 درصد هست که بالای 6 ماه حساب میشه و برای کمتر از این مدت از حدود 25 درصد حساب میشه و هر چی بیشتر بمونه تا برسه به 180 روز میشه 80 درصد.ولی فقط بسته های خاصی سیستم پیشنهاد میده که همگی حجمی هستند و تعدادشون هم محدوده و شامل همه ی بسته ها نمیشه .

zorro0641
25-01-2019, 23:27
فقط استفاده نکردن مهم نیست .کلا هیچ بسته ای نباید توی حسابتون داشته باشید و بسته هاتون باید منقضی شده باشه.در این صورت بعد از گذشت سه چهار ماه میتونید از تخفیف استفاده کنید.قانونا باید 90 روز باشه ولی برای اکثریت بیشتر از این مدت قسمت تخفیف فعال میشه. ولی تخفیف تا 80 درصد هست که بالای 6 ماه حساب میشه و برای کمتر از این مدت از حدود 25 درصد حساب میشه و هر چی بیشتر بمونه تا برسه به 180 روز میشه 80 درصد.ولی فقط بسته های خاصی سیستم پیشنهاد میده که همگی حجمی هستند و تعدادشون هم محدوده و شامل همه ی بسته ها نمیشه .
ممنون از پاسختون
بله میدونم و اخرین سرویسی که داشتم 07/30 تموم شده (5 گیگ هدیه تکمیل پروفایل) و قبل از اون هم سرویس نداشتم چون سیم‌کارت رو از شخص دیگری خریدم و تغییر مالیکت دادم
با این وجود هیچ بسته تخفیف داری به من نشون نمیده. شاید اون تخفیف های کمتر رو لغو کردن و الان فقط کاربرای غیرفعالی که بیشتر از 6 ماه غیرفعال بودن، تخفیف دارن
نکته جالب اینجاست که خود پشتیبانی ایرانسل هم از جزییات این طرح اطلاع ندارن!

ShadowDragon
26-01-2019, 00:54
دوست عزیز منم همینطوریم به منم هیچ پیشنهادی نمیده
اما ظاهرا پیشنهادش یک ماهه شده (طبق گفته یکی از دوستان)

alireza_pes33
26-01-2019, 01:04
خواهش میکنم
احیانا اگه گارانتی یک ساله مودم رو هم داری میتونی ببری تعویض کنن
خیر گارانتیش هم تموم شده دقیقا تابستون تموم شد.
تازه طرح تعویض بود

zorro0641
26-01-2019, 14:23
نه من شماره‌های دیگه رو که میزنم، تا بسته‌های یکساله با تخفیف 80درصد نشون میده فقط برای شماره خودم تخفیف نشون نمیده

ShadowDragon
26-01-2019, 17:43
خیر گارانتیش هم تموم شده دقیقا تابستون تموم شد.
تازه طرح تعویض بود

خودت رو اذیت نکن، اگه کار میکنه
یه سوال، جایی بزاری ۴-۵ خط شه، بازم چراغ ۳ همینطوره؟

zorro0641
26-01-2019, 18:57
GP-2101 کلا سه تا چراغ آنتن داره
منم یه دونه دارم و همین مشکل رو داره. اول چراغ سومش خاموش روشن میشد، بعد خاموش بود یه مدت کلا، در نهایت روشن شد ولی شدت نورش از باقی چراغا کمتر شده
از نمایندگی هم سوال کردم گفت که باید بفرستیم مرکز استان و اضافه کرد که واسه یه دونه چراغ ارزش نداره که همچین کاری بکنی

ahwazp30
26-01-2019, 19:07
یک ماه یعنی هر وقت بهتون تخفیف تعلق بگیره به مدت یک ماه میتونید از طریق همون لینک بسته ها رو با همون مقدار تخفیف خریداری کنید (مثلا چندین بسته بخرید) و بعد از گذشت 30 روز تخفیف غیر فعال میشه و باید بسته ی عادی خریداری کنید.

ShadowDragon
26-01-2019, 20:59
یک ماه یعنی هر وقت بهتون تخفیف تعلق بگیره به مدت یک ماه میتونید از طریق همون لینک بسته ها رو با همون مقدار تخفیف خریداری کنید (مثلا چندین بسته بخرید) و بعد از گذشت 30 روز تخفیف غیر فعال میشه و باید بسته ی عادی خریداری کنید.

ممنون از شما اما از اونجایی که از کیفیتش راضی نیستم، قصد خرید ندارم
پس احتمالا بعد اینکه پیشنهادش رو بده، خودش یک ماه بعد کنسل میکنه!
و البته الان کلا تهران نیستم، مسافرتم، خدا رو‌شکر adsl هرچقدر هم سرعتش کم تر باشه حداقل استیبل هست :)

alireza_pes33
26-01-2019, 21:17

کلا سه تا چراغ آنتن داره.
به قول دوستمون اصلا ارزش نداره آدم بخاطرش بره ایرانسل و این حرفا
گارانتی شم تموم شده
ممنون از راهنماییتون

alireza_pes33
26-01-2019, 21:20
منم یه دونه دارم و همین مشکل رو داره. اول چراغ سومش خاموش روشن میشد، بعد خاموش بود یه مدت کلا، در نهایت روشن شد ولی شدت نورش از باقی چراغا کمتر شده
از نمایندگی هم سوال کردم گفت که باید بفرستیم مرکز استان و اضافه کرد که واسه یه دونه چراغ ارزش نداره که همچین کاری بکنی
دقیقا منم مشکلم مث شماس.
با این تفاوت که الان چراغ کلا خاموشه من فک کنم مشکل داره این دکلمون :n09:
در ضمن موقعی که روشن میشه چراغ کاملا روشن و درخشانه عین دوتا چراغ دیگه!

emrouz
26-01-2019, 21:50
سلام دوستان

آیا کسی از دوستان اطلاع «دقیق» داره که:

- آیا سیم‌کارت‌های TD-LTE ایران‌سل کدهای USSD رو پشتیبانی می‌کنن؟

- اگه پشتیبانی می‌کنن، شما روی کدوم مودم و با چه ویرایشی از فیرم‌ویر نتیجه گرفتین؟

سپاس فراوان

alireza_pes33
26-01-2019, 22:52
سلام دوستان

- اگه پشتیبانی می‌کنن، شما روی کدوم مودم و با چه ویرایشی از فیرم‌ویر نتیجه گرفتین؟

سپاس فراوان

اصلا این نوع مودم ها و سیم کارت ها USSD پشتیبانی نمی کنن. باید از سایت خرید بسته هارو.

abdollahy2009
26-01-2019, 23:08
اصلا این نوع مودم ها و سیم کارت ها USSD پشتیبانی نمی کنن. باید از سایت خرید بسته هارو.

از طریق اپلیکیشن ایرانسل من هم میتونید بسته td lte بخرید

saeexx
27-01-2019, 03:43

مودم چینی تی دی مشکل پرش انتن دارن و با کوچکترین تغییر مودم انتن کم و زیاد میشه که یکی از مشکلات متداول این مودم ها هست همینطور مشکل دکل به دلیل رنج‌فرکانسی
اون مشکل کم‌ نور شدن مودم فکر کنم وقتی یکی از چراغ ها خاموش میشه، نور چراغ کناری باعث میشه این اشتباه رو بکنید چون عملا لامپ led یا روشنه یا خاموش حد وسط نداره
و اینکه‌ همیشه معیار اخرتون چراغ های مودم باشه و اطلاعات گیرندکی رو‌ همیشه از پنل مودم چک کنید‌که هم دقیقتر و کاملتر هست

saeexx
27-01-2019, 03:50
دوستان یه توضیحی بدم در مورد تخفیف ویژه مشترکین غیر فعال
توی سایت ایرانسل خوندم که این تخفیف برای مشترکین غیر فعال تا سقف ۸۰ درصد و‌مدت زمان غیرفعال از ۳ ماه شروع میشه و هر چی بیشتر بشه تخفیف هم بیشتر میشه
ادرس راهنمای این قسمت رو‌ پیدا کردم میفرستم
توی این مدت زمان نباید هیچ بسته یا ترافیکی چه هدیه و یا چه پولی فعال کرده باشین و سیم کارت‌هم خاموش باشه
زمان وارد کردن شماره دقت زیادی داشته باشید که اشتباه وارد‌ نکنین و مانند مثال شماره پر کنید
من‌الان بسته‌ یکساله‌با ترافیک ۳۰۰ گیگ رو با قیمت فقط ۳۰ تومن با مالیات فعال کردم

emrouz
27-01-2019, 06:57
از طریق اپلیکیشن ایرانسل من هم میتونید بسته td lte بخرید

مودم و سیم‌کارت رو از دیوار خریده‌ام.
به فروشنده هم دست‌رسی ندارم.
رمز عبور ایران‌سل من و شماره‌ی سیم‌کارت رو رو یادم رفته ازش بگیرم.
الآن هم که بسته تموم شده نمی‌تونم بسته‌ی جدید بخرم.

ShadowDragon
27-01-2019, 08:11
مودم و سیم‌کارت رو از دیوار خریده‌ام.
به فروشنده هم دست‌رسی ندارم.
رمز عبور ایران‌سل من و شماره‌ی سیم‌کارت رو رو یادم رفته ازش بگیرم.
الآن هم که بسته تموم شده نمی‌تونم بسته‌ی جدید بخرم.

عجب وضعی!
خط رو به اسم شما منتقل نکرد؟
اگه کرده که زنگ بزن ایرانسل شماره رو بگیر، البته احتمالا منتقل نکردید!
اگه نکرده که قسمت ussd مودم یه بار تست کن اما فکر کنم رو شبکه TD نشه چون خودمم یه بار خواستم این کار رو بکنم همش اررور میداد
در کل یه بار با ۷۰۷ تماس بگیر شاید اونا راهی داشته باشن

emrouz
27-01-2019, 21:52
عجب وضعی!
خط رو به اسم شما منتقل نکرد؟
اگه کرده که زنگ بزن ایرانسل شماره رو بگیر، البته احتمالا منتقل نکردید!
اگه نکرده که قسمت ussd مودم یه بار تست کن اما فکر کنم رو شبکه TD نشه چون خودمم یه بار خواستم این کار رو بکنم همش اررور میداد
در کل یه بار با ۷۰۷ تماس بگیر شاید اونا راهی داشته باشن

منتقل نکرد.
من هم چون طرح فعال داشت، خیلی برام مسئله نبود.
البته فروشنده به من گفت اس‌ام‌اس فعال‌سازی مای‌ایران‌سل رو می‌شه رو همین سیم‌کارت گرفت.
ولی تست کردم و نمی‌گیره. توی مودم هم USSD کار نکرد.
ایران‌سل هم می‌گه ما فقط به صاحب مودم و سیم‌کارت پاسخ‌گو هستیم!

abdollahy2009
27-01-2019, 23:09
منتقل نکرد.
من هم چون طرح فعال داشت، خیلی برام مسئله نبود.
البته فروشنده به من گفت اس‌ام‌اس فعال‌سازی مای‌ایران‌سل رو می‌شه رو همین سیم‌کارت گرفت.
ولی تست کردم و نمی‌گیره. توی مودم هم USSD کار نکرد.
ایران‌سل هم می‌گه ما فقط به صاحب مودم و سیم‌کارت پاسخ‌گو هستیم!

کد فعالسازی سیمکارت td رو به ایمیلی که طرف باهاش سیمکارتو ثبت نام کرده میفرسته
به فروشنده بگو ایمیلو عوض کنه و ایمیل شما رو ثبت کنه

emrouz
27-01-2019, 23:21
کد فعالسازی سیمکارت td رو به ایمیلی که طرف باهاش سیمکارتو ثبت نام کرده میفرسته
به فروشنده بگو ایمیلو عوض کنه و ایمیل شما رو ثبت کنه

اگه به فروشنده دست‌رسی داشتم که می‌گفتم بیاد به نام بزنه!

saeexx
28-01-2019, 00:09
اگه به فروشنده دست‌رسی داشتم که می‌گفتم بیاد به نام بزنه!

مشکلتون اینه که شماره سیم کارت ندارین؟
تنها راه پیدا کردن شماره
کد ملی مالک اصلی یا پوکه سیم کارت هست
در غیر اینصورت باید از سیم کارت معمولی استفاده کنید

_Mehran
28-01-2019, 09:57
بین CA و MIMO 4x4 کدوم سرعت بیشتری میده بزاریم ؟

greatpouya
28-01-2019, 10:23
بین CA و MIMO 4x4 کدوم سرعت بیشتری میده بزاریم ؟

CA....................
البته فرقی نداره در واقعیت
چون مایمو ۴x۴ تو ایران نیومده CA سرعتش بالا تره از حالت مایمو در این مودم.

silverbios
28-01-2019, 22:00
اسیاتک مودم tf-i60 رو با گارانتی ایرانسل داره میفروشه کسی خبر داره این مودم ها آنلاک هستند یا خیر؟

saeexx
29-01-2019, 06:47
اسیاتک مودم tf-i60 رو با گارانتی ایرانسل داره میفروشه کسی خبر داره این مودم ها آنلاک هستند یا خیر؟

به احتمال ۹۹ درصد لاک هست
چون اسیاتک کاملا از تجهیزات و ارتباطات ایرانسل استفاده میکنه
چه مودم و چه دکلی که مودم وصل میشه
اسیاتک فقط قسمت فروش اینترنت و بسته رو در اختیار گرفته
اگر‌ احتیاج به این مودم دارین و‌میخاین انلاک‌باشه بهتره خودتون انلاک کنید
چون هم بصرفه تر هست و روند انلاک‌خیلی پیچیده نیست
در بازار میتونید این مودم رو‌بین ۳۲۰ تا ۳۵۰ بدون بسته اولیه خریداری کنید

Sina54
29-01-2019, 19:37
سلام دوستان TD-LTE ایرانسل برای تماشای استریم بصورت HD مناسبه؟

چند ماهی میشه که با نت خونه نمیتونم بدون مشکل استریم ببینم. تو این زمینه TD-LTE بهتره یا 4G؟ تشکر

saeexx
29-01-2019, 21:05
سلام دوستان TD-LTE ایرانسل برای تماشای استریم بصورت HD مناسبه؟

چند ماهی میشه که با نت خونه نمیتونم بدون مشکل استریم ببینم. تو این زمینه TD-LTE بهتره یا 4G؟ تشکر

واسه استریم فکر کنم fd lte بهتر باشه چون سرعت دانلود و اپلود بهتری داره نسبت به td
از اونجایی که استریم ترافیک زیادی رو مصرف میکنه بسته های td lte بصرفه تر هست
از کجا استریم میکنید نت فلیکس؟ یا سرویس داخلی؟

Sina54
29-01-2019, 22:03
واسه استریم فکر کنم fd lte بهتر باشه چون سرعت دانلود و اپلود بهتری داره نسبت به td
از اونجایی که استریم ترافیک زیادی رو مصرف میکنه بسته های td lte بصرفه تر هست
از کجا استریم میکنید نت فلیکس؟ یا سرویس داخلی؟

راستش سرویسهای داخلی رو مشکلی ندارم اما سرویس های خارجی خیلی مشکل دارم. حتی گاها بصورت SD هم حتی مشکل دارم.

نه نت فلیکس استفاده چندانی ندارم ازش. بیشتر برای پخش زنده مسابقات ورزشی و شبکه ها میخوام. با همین نت خونه تا چند وقت پیش HD میدیدم اما بعدش یهو از این رو به اون رو شد. تماس گرفتن باهاشون هم بی فایدست از اونجایی که هیچکس از اونا نمیخواد قبول کنه که مشکل از سمت خودشونه. هر چند چند بار هم تماس گرفتم و همینو گفتن.

از بین مودم های موجود تو سایت ایرانسل کدومش مناسب تره ؟

silverbios
01-02-2019, 15:34
برای سرویس های گیم و یا پورت فوروارد راهی روی TD-LTE ایرانسل هست؟

saeexx
02-02-2019, 12:49

بعید میدونم جواب بده و نت تایپ۳ هست همچنان
احتمال داره با خرید استاتیک بهتر بشه البته من این تجربه رو‌ نداشتم

mirsina1979
02-02-2019, 15:18
بعید میدونم جواب بده و نت تایپ۳ هست همچنان
احتمال داره با خرید استاتیک بهتر بشه البته من این تجربه رو‌ نداشتم
nat type 2 نمیشه من خریدم

Black.Hawk
02-02-2019, 15:23
اگر نت تایپ دو میخواین من از مبین نت استفاده میکنم و نت تایپ دو میده فقط مشکل اینه که سرعت آپلود بین ۴ تا ٨ مگ محدود هست و تنوع بسته هاش هم زیاد نیست

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

ShadowDragon
02-02-2019, 15:29

سلام ، نه
شخصا خیلی دنبال این موضوع بودم حتی آخرش شکایت هم کردم اما هیچی

دوستم مبین نت داره تایپ دو هست

mirsina1979
02-02-2019, 17:07
سلام ، نه
شخصا خیلی دنبال این موضوع بودم حتی آخرش شکایت هم کردم اما هیچی

دوستم مبین نت داره تایپ دو هست
طرح 360 چون ازهمراه اول رومینگ میکنه تایپ 3 هستش
پینگشم خیلی نوسان داره

ShadowDragon
02-02-2019, 20:12
طرح 360 چون ازهمراه اول رومینگ میکنه تایپ 3 هستش
پینگشم خیلی نوسان داره

نمیدونم، البته من دارم در مورد خود مبین نت میگم
مودم دوستم از این معمولیاست (لیوانی؟)

amin_g_p
04-02-2019, 22:17
سلام دوستان

سپاس فراوان

می تونی بسته آنلاین بخری یا با یه سیم کارت معمولی ایرانسل ستاره 555 ستاره 8 مربع را بگیری البته شماره خطش را باید بدونی.

mirsina1979
06-02-2019, 18:52
سلام تا حالا از سایت ایرانسل مودم گرفتین؟برای یکی از دوستام میخوام بگیرم
چند روزه به دستمون میرسه سیم کارت چند روزه فعال میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
از yello بگیرم یا خود ایرانسل؟

great general
07-02-2019, 00:42
سلام دوستان

سپاس فراوان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vahid67
07-02-2019, 12:04
دوستان سرعت آپلود من قبلا روی 700 بود الان به زور به 150 میرسه راهی هستش بشه بهترش کرد؟

ehsan0920
07-02-2019, 21:37
من مشکل شمارو داشتم با خود مودم و جعبش و سیمکارت و کارت ملی رفتم نمایندگی ایرانسل به نامم زدن

saeexx
08-02-2019, 04:15
سلام تا حالا از سایت ایرانسل مودم گرفتین؟برای یکی از دوستام میخوام بگیرم
چند روزه به دستمون میرسه سیم کارت چند روزه فعال میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
از yello بگیرم یا خود ایرانسل؟

اره من ۲ تا مودم گرفتم
نهایت تا یک هفته طول میکشه
اگه توی شهرتون نمایندگی مرکزی ایرانسل باشه احتمالا فرداش از همون نمایندگی باهاتون تماس میگیرن و مودم رو با پیک میفرستن و کپی کارت ملی ازتون میکیرم
سیم کارت هم نهایت بعد از ۲ روز فعال میشه
یلو زمانی خوبه ازش خرید کنید که بسته هدیه روی مودم بده

ShadowDragon
08-02-2019, 14:27
اره من ۲ تا مودم گرفتم
نهایت تا یک هفته طول میکشه
اگه توی شهرتون نمایندگی مرکزی ایرانسل باشه احتمالا فرداش از همون نمایندگی باهاتون تماس میگیرن و مودم رو با پیک میفرستن و کپی کارت ملی ازتون میکیرم
سیم کارت هم نهایت بعد از ۲ روز فعال میشه
یلو زمانی خوبه ازش خرید کنید که بسته هدیه روی مودم بده

سلام
منظورتون چیه بسته هدیه بده؟ جزییات چطوریه؟

دوستان، جدیدا کسی از مودم ۲۵۱۰ استفاده کرده؟ یکی از دوستان میخواد سفارش‌ بده
مشکل خاصی داره؟ ۲۱۰۱ موجود نیست ظاهرا

saeexx
08-02-2019, 16:38
سلام
منظورتون چیه بسته هدیه بده؟ جزییات چطوریه؟

دوستان، جدیدا کسی از مودم ۲۵۱۰ استفاده کرده؟ یکی از دوستان میخواد سفارش‌ بده
مشکل خاصی داره؟ ۲۱۰۱ موجود نیست ظاهرا

سایت یلو روی بعضی از مودم هاش بسته هدیه ارایه میداد که الان در حال حاضر چنین بسته ای نداره
بازم واسه اطلاعات بیشتر با پشتیبانی یلو تماس بگیرین ممکنه پیشنهاد بهتری نسبت به ایرانسل اریه کنه
هر چند بنظرم یلو زیرمجموعه ایرانسل هست و نماینده مستقل نیست
مثلا من تعویض وایمکس به تی دی رو از طریق یلو‌ ثبت کردم ولی فرداش مودم رو از نمایندگی مرکزی ایرانسل شیراز گرفتم بدون هزینه
بنظرم ۲۵۱۰ مودم بهتری هست
۲۱۰۱ اونجوری که ایرانسل تبلیغ میکرد توی قسمت سیگنال قویتر نیست بنطرم
کیفیت ساختشم یکم بهتره

ShadowDragon
08-02-2019, 20:40
پس بگم بگیره
ممنون

fanoostalaei
08-02-2019, 23:03
شبانه دیشب

iDownload & iGame
09-02-2019, 02:26
شبانه TD-LTE ایرانسل، تهران، مودم TF-i60 حالت فورجی پلاس:

hotman1234
09-02-2019, 16:06
کسی این لینک بسته های تخفیف داری که ایرانسل برای مشترکین غیر فعال میده براش کار میکنه؟ من حدود 6 ماه هست استفاده نکردم کلا وقتی شمارمو میزنم هیچ بسته ای نشون نمیده.

saeexx
09-02-2019, 16:30
کسی این لینک بسته های تخفیف داری که ایرانسل برای مشترکین غیر فعال میده براش کار میکنه؟ من حدود 6 ماه هست استفاده نکردم کلا وقتی شمارمو میزنم هیچ بسته ای نشون نمیده.

نباید هیچ بسته ای روش باشه حتی روشن هم نباید شده باشه
از مرورگر دیگه هم تست کنید

ALIRK
09-02-2019, 17:11

بستگی داره .. و بعضی مواقع از 6ماه هم باید رد کنه

ehsan0920
09-02-2019, 17:54
دوستان من همچنان مشکل قطع شدن مکرر هنگام دانلود رو دارم، آیا راهی هست که بشه حلش کرد این مشکل رو؟

Ehsan PCbase
11-02-2019, 12:53
دوستان پلن های نامحدود اینترنت ثابت ایرانسل خوبن؟ برای خونواده ای که تقریبا همگی در طول شبانه روز با اینترنت سر و کار داریم و گاهی اوقات یوتیوب و اینا هم میریم مناسبه یا کم میاره؟ چون من الان از مخابرات 8 مگ 365 گیگ ماهانه دارم (و تقریبا همینقدر ماهانه مصرفمه) ولی قطعی زیاد داره میخوام ببینم ایرانسل بهتره یا نه؟

Zeitgeist
11-02-2019, 13:22
دوستان پلن های نامحدود اینترنت ثابت ایرانسل خوبن؟ برای خونواده ای که تقریبا همگی در طول شبانه روز با اینترنت سر و کار داریم و گاهی اوقات یوتیوب و اینا هم میریم مناسبه یا کم میاره؟ چون من الان از مخابرات 8 مگ 365 گیگ ماهانه دارم (و تقریبا همینقدر ماهانه مصرفمه) ولی قطعی زیاد داره میخوام ببینم ایرانسل بهتره یا نه؟

محدودیت مصرف منصفانه دارن و بعدش سرعتتون میشه 256Kbps

neopisha
11-02-2019, 15:14
سلام

کسی تا حالا تلفن مودم B5142 رو راه انداخته؟ اطلاعاتی در مورد ساپورت SIP Phone این مودم و نحوه رجیستر کردن و غیره دارین؟

کسی نبوده که حتی براش سوال باشه اون سوکت های تلفن برای چی هستند روی مودم؟؟؟؟

neopisha
11-02-2019, 15:30

من فعال کردم و در حالی که می دونم بیشتر از 20 گیگ دانلود نکردم، مصرف رو زده 50 گیگ و سرعتش رفته روی 256 !!!!
مخابرات به نظرم ازین نظر بهتره اگر پایداری اتصال داشته باشه.

j-f
11-02-2019, 18:10
در بسته‌های نامحدود ایرانسل، مقایسه این دو گزینه جالبه:
۱- سرعت ۴ مگ، حجم ۴۵ گیگ، قیمت ۴۸۰۰۰
۲- سرعت ۸ مگ، حجم ۵۰ گیگ، قیمت ۴۰۰۰۰
دومی سرعت و حجم بیشتری داره اما ارزون‌تره!

ShadowDragon
11-02-2019, 19:16
در بسته‌های نامحدود ایرانسل، مقایسه این دو گزینه جالبه:
۱- سرعت ۴ مگ، حجم ۴۵ گیگ، قیمت ۴۸۰۰۰
۲- سرعت ۸ مگ، حجم ۵۰ گیگ، قیمت ۴۰۰۰۰
دومی سرعت و حجم بیشتری داره اما ارزون‌تره!

اون طرح قدیمی بود، احتمالا یادشون رفته بر دارن، ممکنه برداشته شه

OMID-FX
15-02-2019, 10:55
سلام دوستان

کسی فریمور مودم ایرانسل مدل B-5142 داره بزاره یا لینک دانلودش رو بده ساعت 2 تا 6 صبح روشن گذاشتم آپدیت نشد

اینم شخصات مودم

Service Provider :
MTNIrancell

Product Name :
Lte WiFi VoIP Gateway

Model ID :
WLTFSR-115GN

Serial ID :
GMK170310004790

IMEI :
359657074923685

IMSI :
432350160275959

Firmware Version :
V100R001C00SPC130

Firmware Creation Date :
Jul 11 15:53:22 CST 2017

Bootrom Version :
U-Boot 1.1.3

Bootrom Creation Date :
Dec 21 2016 - 12:27:27

LTE Support Band :
42,43

باتشکر فراوان

OMID-FX
15-02-2019, 13:20
سلام دوستان

کسی فریمور مودم ایرانسل مدل B-5142 داره بزاره یا لینک دانلودش رو بده ساعت 2 تا 6 صبح روشن گذاشتم آپدیت نشد

اینم شخصات مودم

Service Provider :
MTNIrancell

Product Name :
Lte WiFi VoIP Gateway

Model ID :
WLTFSR-115GN

Serial ID :
GMK170310004790

IMEI :
359657074923685

IMSI :
432350160275959

Firmware Version :
V100R001C00SPC130

Firmware Creation Date :

Bootrom Version :
U-Boot 1.1.3

Bootrom Creation Date :

LTE Support Band :
42,43

باتشکر فراوان

تشکر فراوان برای این همه راهنمایی:n19:

saeexx
15-02-2019, 13:42
سلام دوستان

اینم شخصات مودم

Service Provider :
MTNIrancell

Product Name :
Lte WiFi VoIP Gateway

Model ID :
WLTFSR-115GN

Serial ID :
GMK170310004790

IMEI :
359657074923685

IMSI :
432350160275959

Firmware Version :
V100R001C00SPC130

Firmware Creation Date :

Bootrom Version :
U-Boot 1.1.3

Bootrom Creation Date :

LTE Support Band :
42,43

باتشکر فراوان

توی سایت ایرانسل موجوده

ho3in2012
15-02-2019, 15:19
ایرانسل بسته نامحدودای ثابتش رو یه سری تغییرات توش داده و یه سری رو حذف کرده!

OMID-FX
15-02-2019, 15:22
توی سایت ایرانسل موجوده

سلام
توی سایت نیست

iran100
15-02-2019, 20:31

هر روز گران تر از دیروز

_Mehran
15-02-2019, 21:21

این سرعتهایی که نوشته دقیفاَ رو همینا بستس یا بیشتره ؟

great general
15-02-2019, 22:06
این سرعتهایی که نوشته دقیفاَ رو همینا بستس یا بیشتره ؟سرعت فیکسه.محدودیت حجم هم 30gb/2mb , 45/4 , 75/8 .

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

morteza_mombeini
15-02-2019, 23:40
شماها انگار از دنيا عقبيد ، اينا كه مال دو سه هفته ي پيشه شايدم بيشتر ، فك كنم تو همين تاپيك خوندم

ahwazp30
20-02-2019, 11:26
درود
ایرانسل قیمت مودم های خود را به بیش از 50 درصد افزایش داد که این افزایش قیمت هم به خاطر افزایش حجم بسته ی اولیه هست هم قیمت خود مودم افزایش داشته است.

fanoostalaei
20-02-2019, 16:42
چند ماه پیش اینترنت adsl رو جمع کردم و با شور و شوق رفتم سراغ تی دی ایرانسل
ولی الان با این همه ناثباتی ایرانسل اصلا به صرفه نیس استفاده از تی دی
من چند ماهه که هر بار برا تمدید یه سرویس جدید تمدید کردم بس که تغیر میکردن و گرونتر میشدن
ولی دوباره adsl خریدم ! به خاطر فیبر بودن مجبور بودم برم تی دی ! ولی الان برگشتم 16 مگ گرفتم

saeexx
22-02-2019, 00:54
چند ماه پیش اینترنت adsl رو جمع کردم و با شور و شوق رفتم سراغ تی دی ایرانسل
ولی الان با این همه ناثباتی ایرانسل اصلا به صرفه نیس استفاده از تی دی
من چند ماهه که هر بار برا تمدید یه سرویس جدید تمدید کردم بس که تغیر میکردن و گرونتر میشدن
ولی دوباره adsl خریدم ! به خاطر فیبر بودن مجبور بودم برم تی دی ! ولی الان برگشتم 16 مگ گرفتم

adsl واقعا گزینه بهتری هست
استفاده از تی دی به عنوان اینترنت پشتیبان و قابل حمل پیشنهاد میشه