مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
دوستان جایی یا پستی هست که دقیقا این پارامترهای رو توضیح داده باشه که هر کدوم چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود. دوست عزیز هر قدر عدد RSRP0 به یک نزدیک تر باشه سیگنال بهتری دریافت میکنید. مثلاً الان شما روی منهای صد و نه هست. اگر مثلاً بیاد روی منهای نود بهتر میشه. بیاد روی منهای هفتاد بهتر میشه.
عدد CINR هم هر قدر بیشتر باشه بهتره. الان برای شما نه هست. اگر بره بالاتر یعنی مثلاً برسه به 15 خوبه.
من اینها رو بلد بودم که راهنمایی کردم. اعدادی هم که گفتم مثال بود. نباید همونی باشه که من میگم. با جابجایی مودم میتونید بهترین الت رو بدست بیارید.
mohammadgh6
04-03-2020, 20:36
دوستان به مودم z6000میشه روتر وصل کرد؟
alihashtaad
05-03-2020, 20:48
سلام دوستان این خبر جدیه؟ چون قصد داشتم تو این ماه TD-LTE بگیرم
مجوز فعالیت اپراتورهای TD-LTE تا پایان سال تمام میشود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجوز فعالیت اپراتورهای TD-LTE تا پایان سال تمام میشود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعا نمیدونم اینا کین که ماگیرشون افتادیم ؟
خیلی حرفا رو میخواستم بزنم ولی همه رو توی کامنت ها ی همون مطلب دوستان گفتن
اینم فوقش میره کنار وایمکسی
وایمکسی که هیچوقت تو شهر ما نیومد و td روه که ندیدم هنوز و رفت
ماها از جوونی کردن همین اینترنت رو داشتیم ....
ولی این لیاقت ما نبود ....
درود
دوست عزیز یه ویژگی که کشور ما داره اینه که 99 درصد مواقع اینا همش حرف میزنن
مطمئن باشید هیچ سرویسی لغو نمیشه و خبری است گذرا و بی اهمیت
تجهیزات 5G تا چند سال دیگه هم به ایران نمیرسه که بخوان راه اندازی کنن
مگه یه دکل اونم برای تبلیغاتشون
درود
دوست عزیز یه ویژگی که کشور ما داره اینه که 99 درصد مواقع اینا همش حرف میزنن
مطمئن باشید هیچ سرویسی لغو نمیشه و خبری است گذرا و بی اهمیت
تجهیزات 5G تا چند سال دیگه هم به ایران نمیرسه که بخوان راه اندازی کنن
مگه یه دکل اونم برای تبلیغاتشون
درود
اتفاقا دوست گرامی اینها همیشه در خرابکاری زرنگ بودن و پیش دست
حرفتون درسته که میگید تجهیزات نمیرسه و تا باید هم نسل جدیدی معرفی شده
ولی اینها اول خراب میکنن بعد تازه نقشه میچنن چجور بسازن
خداییش حس میکنم یچیزی از 5g شنیدن اینا ....کاش یکی بود چندتا کلیپ تو یوتیوب نشون این حضرات میداد از شبکه بفهمن چی به چیه....
Xx Hossein xX
05-03-2020, 23:30
سلام دوستان من 8 مگابیت نامحدود گرفتم گاهی اوقات روی حدود 2 مگابیت محدود میشه تا مودم رو خاموش روشن نکنم درست نمیشه.
میخوام بدونم ایرانسل اینکارو میکنه یا مشکل از آنتن دهی منه؟
برای شما هم اینطوری میشه؟
سلام دوستان من 8 مگابیت نامحدود گرفتم گاهی اوقات روی حدود 2 مگابیت محدود میشه تا مودم رو خاموش روشن نکنم درست نمیشه.
میخوام بدونم ایرانسل اینکارو میکنه یا مشکل از آنتن دهی منه؟
برای شما هم اینطوری میشه؟
درود بله داداش کار خودشونه
برای یکی از اقوام که در اهواز مرکز شهر هستن بسته های عادی بگیریم مشکلی ندارن و سرعت تا همون چیزیه که وعده داده شده
بعد که یک ماه نامحدود که میگیری همینجور فیلم در میارن خصوصا اخرای حجم و دوره
دقیقا همین حکایت با بسته های نامحدود fd هم هست که اون چند گیگ اخری همینجور کند میشه تا ریستارت نکنی مودم رو حل نمیشه
Hossein jabbar
06-03-2020, 11:34
درود بله داداش کار خودشونه
برای یکی از اقوام که در اهواز مرکز شهر هستن بسته های عادی بگیریم مشکلی ندارن و سرعت تا همون چیزیه که وعده داده شده
بعد که یک ماه نامحدود که میگیری همینجور فیلم در میارن خصوصا اخرای حجم و دوره
دقیقا همین حکایت با بسته های نامحدود fd هم هست که اون چند گیگ اخری همینجور کند میشه تا ریستارت نکنی مودم رو حل نمیشه
سلام
نیما جان منم این مشکل رو داشتم گویا تو سایت محدودیت گذاشته میگه از 1تا 8 مگ از خود ایرانسل پرسیدم گفت از منطقه شماست
اگر از منطقه ما بود چرا با بسته عادی حداقل 30 تا میده !!!
واقعا فیلم نیس سریاله!!!:D
behnambazi
06-03-2020, 12:16
دوستان اطلاعاتی در مورد بسته های نامحدود میدید
ShadowDragon
08-03-2020, 02:56
الان دیدم ظاهراً یه دور دیگه گرون کردن :)
Electronic-Arts
08-03-2020, 05:04
الان دیدم ظاهراً یه دور دیگه گرون کردن :)
خیلی جالبه گرون که کرده هیچ شبانش رو هم برداشته
میشه به 195 شکایت کرد ؟
ShadowDragon
08-03-2020, 12:44
چرا که نه! شاید چند نفر شکایت کنن نتیجه بده
mehr1362
08-03-2020, 17:32
حجم بسته هارو کم و قیمتهارو گرون کردن
هر چیزی که انحصاری باشه همینه
mehr1362
08-03-2020, 17:44
چرا که نه! شاید چند نفر شکایت کنن نتیجه بده
تجربه ثابت کرده شکایت کردن و این حرف ها هیچ فایده ای نداره
یه زمانی در تاپیک وایمکس مبین نت همه متحد شدیم و به 195 شکایت کردیم به خاطر برداشتن شبانه رایگان و گرون کردن بسته ها ، یه خانم زنگ میزد به ماها میگفت درست شد مشکلتون ؟! چیزی هم تغییر نکرد
شکایت کردن از اینها مثل اینه که شکایت از قاضی را ببری پیش همون قاضی
همه میدونن از پفک سازی و تشتک سازی بگیر تا اینترنت و بزرگتر از اینترنت به کجا ختم میشه
اگه میخواهید کاری کنید راهش اینه مودمتون را یکماه شارژ نکنید ، این اراده را همه دارن ؟
تجربه باز ثابت کرده ما ایرانی ها هیچوقت نمیتونیم متحد باشیم
قیمت هر چی باشه میخریم و سر زودتر خریدنش با هم دعوا هم میکنیم
mehr1362
08-03-2020, 18:38
98#* را با یکی از خط های ایرانسل شماره گیری کنید و 100 گیگ بگیرید ( انقضا 29 اسفند )
بعد از شماره گیری کد بالا ، شماره ی سیمکارت مودم را بزنید
فعلا با این 100 گیگ دلخوش باشید ! :دی
اسمش هدیه هست ولی پولش را قبلا دادید و در آینده هم خواهید داد
ShadowDragon
08-03-2020, 19:45
98#* را با یکی از خط های ایرانسل شماره گیری کنید و 100 گیگ بگیرید ( انقضا 29 اسفند )
حقیقتا من از آبان پارسال سر گرون کردن پارسال، خاموش کردم :)
دم شماهایی هم گرم که همین کارو میکنید
ShadowDragon
08-03-2020, 19:56
به خط موبایل نمیده؟
mehr1362
08-03-2020, 21:03
حقیقتا من از آبان پارسال سر گرون کردن پارسال، خاموش کردم :)
دم شماهایی هم گرم که همین کارو میکنید
من یکماهه شارژش نکردم ، قبلا همیشه 6 ماهه و یکساله میگرفتم که قیمت بهتر در بیاد
با این وضعیت دیگه به این راحتی ها شارژ نمیکنم ، مجبور هم بشم کوتاه مدت
مخلصم :»
mehr1362
08-03-2020, 21:06
به خط موبایل نمیده؟
فقط برای اینترنت ثابت میدن که ما TD-LTE ها جزء ثابت هستیم
برای اینترنت همراه فعلا خبری نیست
fanoostalaei
09-03-2020, 12:10
سلام ایرانسلی ها
از ایرانسل من برید توی پیشنهادات ویژه و 100 گیگ رو فعال کنید:»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۰۳-۰۹_۱۲-۲۲-۲۶_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۰۳-۰۹_۱۲-۲۲-۲۶.jpg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۰۳-۰۹_۱۲-۲۲-۲۸_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۰۳-۰۹_۱۲-۲۲-۲۸.jpg)
کد فعال سازی اینترنت خطوط ثابت ایرانیل با خط ایرانسلی که به اسم خودتون هست:
ستاره 98 مربع
mobile-1199
09-03-2020, 14:18
دوستان
بعد فعال شدن این بسته سرعت ـتون کاهش نداشته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من از 9 مگا"بایت" رسیده به یه چیزی حدود 500 کیلوبایت! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بنده هم از سرورهای داخلی حدود 400 تا 500 هست
مخابرات هم دارم که اونم شانسی سایتهای حتی داخلی را هم باز میکنه
عملا اینترنت تا 1 فروردین تمام شدست
mirsina1979
09-03-2020, 15:49
عجب اشتباهی کردم این بسته 100 گیگ رو گرفتم سرعتم با سرور ایران به 2مگ هم نمیرسه :grrr:
ramin-95
09-03-2020, 17:05
سلام
دقیقآ به همین صورت که دوستان اشاره کردند کاهش سرعت داشتم یعنی از 5 تا 7 مگابایت به 500 تا 600 کیلو بایت
البته از ابتدای امروز قبل از فعال کردن بسته کاهش سرعت شروع شد که مربوط به همین حجم رایگانه.
mobile-1199
09-03-2020, 19:13
تو تاپیک همسایه سوال کردم، این جا هم میپرسم حالا. راه حلی برای غیر فعال کردن این بسته هست؟ یا کلا محدودیت سرعت بلا استثنا برای اونایی هم که این بسته رو فعال نکردن، اعمال شده؟!
الان ما چه گناهی کردیم سرعت از 9-10 مگابایت رسیده به 500 کیلوبایت!! وزیر جوان تو روحت با این کار انجام دادنت... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehryar1973
10-03-2020, 10:23
سلام
بله محدودیت سرعت گذاشتن آقایون بعد از اعطای بسته رایگان:grrr:
چیز پی ان بزنید یه مقدار بهتر میشه...
سلام
من که دو روز پیش فعال کردم ، اون چند ساعت اول سرعت خوب بود (حدود 10 مگ) ولی امروز دیدم شده 500 کیلوبایت ؛ حتی با سرور داخل.
البته ظاهرا محتوای داخلی و خارجی رو تفکیک هم نمی کنه و همش رو بین الملل حساب می کنه. یعنی تو نرم افزار ایرانسل که اینطور نشون میده.
mehryar1973
10-03-2020, 10:26
تو تاپیک همسایه سوال کردم، این جا هم میپرسم حالا. راه حلی برای غیر فعال کردن این بسته هست؟ یا کلا محدودیت سرعت بلا استثنا برای اونایی هم که این بسته رو فعال نکردن، اعمال شده؟!
الان ما چه گناهی کردیم سرعت از 9-10 مگابایت رسیده به 500 کیلوبایت!! وزیر جوان تو روحت با این کار انجام دادنت... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بله سرعت همونطور که شما گفتید در بهترین شرایط(لینک داخلی) شده 500 کبلو بایت:grrr:
چیز پی ان یه کم وضع رو بهتر میکنه بشرط قوی بودن سرویس مورد استفاده البته مثلا ن ورد کرکی...
miladbarzegar
10-03-2020, 18:42
سلام سیمکارتtd lte دارم با بسته 480گیگ یک ساله کسی خواست خصوصی پیام بده
poriya_hashie
11-03-2020, 23:32
سرعت خیلی بد شده واقعا
دوستانی که 100 گیگ رو فعال نکردن هم سرعتشون کم شده؟
morteza_mombeini
11-03-2020, 23:53
سرعت خیلی بد شده واقعا
دوستانی که 100 گیگ رو فعال نکردن هم سرعتشون کم شده؟
من دو تا سیم دارم چون یکی رو استفاده نمیکردم فعالش نکردم الان تست کردم سرعتشون یکیه
ramin-95
12-03-2020, 08:45
من دو تا سیم دارم چون یکی رو استفاده نمیکردم فعالش نکردم الان تست کردم سرعتشون یکیه
سلام
درسته سرعت فرقی نداره و افتضاحه چه 100 گیگ فعال شده باشه یا خیر فرقی نداره.
سلام دوستان
سیم td ایرانسل رو میشه جدا تهیه کرد؟
چطوری؟
سلام دوستان
سیم td ایرانسل رو میشه جدا تهیه کرد؟
چطوری؟
سلام 2 ماه فروشش بدون مودم آزاد شده
نماینده مرکزی برو بهت میدن
بسته آغازین هم داره
چند صفحه پیش بسته هاش رو گذاشته بودن یکم برو عقب میبینیشون
amin_lni
12-03-2020, 16:05
کسی تونسته از اینا ای پی ولید بگیره ؟ من نمیتونم گیم بازی کنم . به پشتیبانی گفتم گفتن ما گیم نمیدیم واین حرفا . چه ربطی داره ؟ مگه نباید ای پی ولید بدن ؟
Xx Hossein xX
12-03-2020, 20:38
سرویس 8 مگ دائم لیمیت شده روی 4 مگ. هزار بار مودم رو خاموش روشن کردم فرقی نکرد.
گندشون بزنن با این هدایاشون.
سرعت اینترنت منم بعد از فعال کردن بسته۱۰۰گیگابایت هدیه محدود شده ۵۰۰ kb قبلا سرعتم ۱۲۰
mb بود :sq_10: با پشتیبانی هم تماسگرفتم میگه محدود نشدی:biggrin: بسته را میگم قطع کنید قطع نمی کنند که سرعتم برگرده
سرعت من بدون بسته هدیه از 500 کیلوبایت بالاتر نمیره که در حالیکه دو سال هست این مودم رو دارم کمتر از 5 مگابایت در ثانیه نمی شد با پشتیبانی هم حرف زدم میگه همه چی اوکیه! سرعت tdlte بین 1 تا 80 مگابیت در ثانیه نرماله!!!
سلام دوستان
واسه منم سرعت رو 500 اومده
به پشتیبانی چن بار پیام دادم یکیشون گفت ریست کن مودمو یکی گفت فلان کارو بکن اما هر کاری کردم سرعت همونه
آخرم از یه سایتی گفت تست سرعت بگیر 3.89 مگابیت بود گفتم سرعت اینه گفت اوکیه :blink:
سرعت منم شده همین چیزی که نوشتید. به زور به چهار مگابیت میرسه که تو دانلود منیجر میشه حدود 500 کیلوبایت بر ثاینه!
چند دقیقه پیش با کارشناس اونها صحبت کردم. هی گفت ریست کن و جابجا کن مودم رو و...
منم گفتم ریست کردم و جابجا کردم و اینجا بهترین آنتن دهی رو داره ولی زیر بار نرفت.
قبلاً میگفتن حتی با یک خط آنتن هم سرعت خوبی بهتون میده. الان من داخل کنسول مودم از پنج چراغ، چهار تای اون روشن هست. این یعنی ضعیفه آنتن دهی؟
میگفت ضعیف هست آنتن دهی.
مشتی دروغگویِ دزدِ کثیف نشستن مفت مفت حق مردم رو میخورن و تازه سرمون منت هم میذارن.
این عکس آنتن دهی مودم
این عکس پارامترهای مودم
و این هم تست سرعت. سرور داخلی نه خارجی!
مدرکی که این شرکت دزد نیست کسی سراغ داره بفرسته.
Xx Hossein xX
13-03-2020, 23:38
سرعت منم شده همین چیزی که نوشتید. به زور به چهار مگابیت میرسه که تو دانلود منیجر میشه حدود 500 کیلوبایت بر ثاینه!
چند دقیقه پیش با کارشناس اونها صحبت کردم. هی گفت ریست کن و جابجا کن مودم رو و...
منم گفتم ریست کردم و جابجا کردم و اینجا بهترین آنتن دهی رو داره ولی زیر بار نرفت.
قبلاً میگفتن حتی با یک خط آنتن هم سرعت خوبی بهتون میده. الان من داخل کنسول مودم از پنج چراغ، چهار تای اون روشن هست. این یعنی ضعیفه آنتن دهی؟
میگفت ضعیف هست آنتن دهی.
مشتی دروغگویِ دزدِ کثیف نشستن مفت مفت حق مردم رو میخورن و تازه سرمون منت هم میذارن.
این عکس آنتن دهی مودم
این عکس پارامترهای مودم
و این هم تست سرعت. سرور داخلی نه خارجی!
مدرکی که این شرکت دزد نیست کسی سراغ داره بفرسته.
فعلا پشتیبانی همه شرکت ها خودشونو زدن به حماقت و یکسری چیزی که بهشون گفتن رو به صورت پیشفرض میگن.
همشونم میدونن داستان چیه، بخاطر این حجم رایگان محدود کردن که نتونید ازش استفاده کنید.
تا 29 م صبر باید بکنیم.
sat15000
14-03-2020, 07:55
دوستان چه بسته فعال باشه چه نباشه ، سرعت برای سیم کارت های تی دی روی 4 مگ ست شده ، لطفا به گیرنده های خود دست نزنید ، ایراد از فرستنده است....
تازه روزی سه چهار بار هم قطعی داره ....
ان شاالله باعث و بانیش کرونا بگیره
سرعت رو محدود کرده ، دانلود از سایت های داخلی رو هم تمام بها حساب می کنه :grrr:
morteza_mombeini
14-03-2020, 08:57
دوستان سرعت چه بسته فعال باشه چه نباشه رو 4 مگ ست شده ، لطفا به گیرنده های خود دست نزنید ، ایراد از فرستنده است....
تازه روزی سه چهار بار هم قطعی داره ....
ان شاالله باعث و بانیش کرونا بگیره
سرعت با سیم کارت معمولی روی تی دی محدود شده ؟
sat15000
14-03-2020, 10:58
سرعت با سیم کارت معمولی روی تی دی محدود شده ؟
با سیم کارت معمولی در باند 42 هیچ محدودیت سرعتی نیست.همین الانم برای اطمینان بیشتر دوباره تست کردم.
morteza_mombeini
14-03-2020, 12:41
با سیم کارت معمولی در باند 42 هیچ محدودیت سرعتی نیست.همین الانم برای اطمینان بیشتر دوباره تست کردم.
پس فقط روی سیم کارت اعمال شده نه رو شبکه ی تی دی
NIMA_AZX
14-03-2020, 14:52
سلام. این مشکل nat type3 برای گیمینگ هنوز پا برجا هست ؟ من پورت فروارد هم تست کردم تو فروم هم سرچ کردم هیچ نتیجه ای ندیدم کسی گرفته باشه. فقط همه مشکل داشتن. یعنی فکر میکنم داخل شبکه خودشون هم nat انجام شده برای کمبود ip valid و کلا از سمت ما قابل تغییر نیست. چند جا هم اشاره کردن به دلایل امنیتی بستن. بر عکس adsl که من هر وفت تست کردم اکثرا جواب گرفتم. حالا وی پی ان هم nat type رو تغییر نمیده . درسته ؟ ای پی ورژن ۶ چطور ارائه نشده ؟
bigbang0661
14-03-2020, 20:45
آقا من یه مودم E3372 دارم که آنلاک شده. باهاش میتونم از سرویس TD-LTE استفاده کنم؟
آقا من یه مودم E3372 دارم که آنلاک شده. باهاش میتونم از سرویس TD-LTE استفاده کنم؟
سلام خیر
اون مودم فقط از فرکانس های fd پشتیبانی میکنه این روزا td هم گرون شده
اگر پیش شما های وب پوشش خوبی داره های وب بگیرحجم 50 گیگ یکماه رو 50 تومن میده
نه چون فرکانس tdرو ساپورت نمیکنه
سلام
بهترین مودم outdoor ئه TD-LTE که توی بازار قابل تهیه باشه ، چی هست ؟ ( کیفیت آنتن دهی توی منطقه ما ضعیف هست. )
سلام
بهترین مودم outdoor ئه TD-LTE که توی بازار قابل تهیه باشه ، چی هست ؟ ( کیفیت آنتن دهی توی منطقه ما ضعیف هست. )
تنها چیزی که تو ایران هست همین یکی هست که در زیر لینکش رو میذارم. دیگه مودم TD-LTE فضای باز نداریم.
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
behnambazi
15-03-2020, 11:24
دوستان این تعرفه های نامحدود ایرانسل سرعتش چطوریه ؟
مصرف منصانه رو حذف کردن
مصرف منصانه رو حذف کردن
خیر
خیر، محدودیت ها پا برجاست
میتونید از همراه اول استفاده کنید یا طرح های شبانه سرویس هایی که دارید
مصرف منصانه رو حذف کردن
من داشتم. سرعت هشت مگابیت گرفته بودم و تو دانلود منیجر همیشه سرعت دانلود یک مگابایت میزد.
محدودیت داره. مثلاً برای سرعت هشت مگابیت در ماه میتونید 75 گیگابایت دانلود کنید و پس از اون سرعت شما میاد روی 256 کیلوبیت بر ثانیه.
Mr.World.Wide
15-03-2020, 21:19
دوستان بسته ها چرا اینقد گرون شد یهو
قبلا صد گیگ ماهانه داشت شبانه بیست تومن الان کرده سی تومن
بسته 40 گیگی به همراه 40 گیگ هم شبانه داشت 54 هزار تومن الان شبانه ش رو حذف کرده بسته رو کرده 42 گیگ و قیمتش رو زده 59 هزار تومن
عجب پست فطرت هایی
یعنی بی خبر الکی گرون کرده اینترنت رو؟
اگه این باشه که خب کلا خاموش میکنم مودم رو
morteza_mombeini
16-03-2020, 09:28
دوستان بسته ها چرا اینقد گرون شد یهو
قبلا صد گیگ ماهانه داشت شبانه بیست تومن الان کرده سی تومن
بسته 40 گیگی به همراه 40 گیگ هم شبانه داشت 54 هزار تومن الان شبانه ش رو حذف کرده بسته رو کرده 42 گیگ و قیمتش رو زده 59 هزار تومن
عجب پست فطرت هایی
یعنی بی خبر الکی گرون کرده اینترنت رو؟
اگه این باشه که خب کلا خاموش میکنم مودم رو
قیمت مفت باشه سرعت هم ریده میشه
ShadowDragon
16-03-2020, 11:07
استدلال تأسف بار :thumbsdow
Mr.World.Wide
16-03-2020, 19:21
نه خب حال سرعتو بگیم با وزیر لج افتاده
اینکه یکباره روی یه بسته مثلا ده هزار تومن بکشه روش یعنی چی؟
واقعا باید کاربرا همه اعتراض کنن و مودم رو خاموش کنن
حق نداره اینجوری بخواد گرون کنه
sepehr_z3000
17-03-2020, 09:40
agha damet garm moshkele salha hal shod
mehr1362
17-03-2020, 16:02
یاد اون انسان بزرگ اندیش افتادم که ضریح را لیس میزد :laughing:
از آن روز دشمن به ما چیره گشت - که ما را روان و خرد تیره گشت
mehr1362
17-03-2020, 16:06
استدلال تأسف بار :thumbsdow
به یزدان که گر ما خرد داشتیم - کجا این سرانجام بد داشتیم
mehr1362
17-03-2020, 16:17
نه خب حال سرعتو بگیم با وزیر لج افتاده
اینکه یکباره روی یه بسته مثلا ده هزار تومن بکشه روش یعنی چی؟
واقعا باید کاربرا همه اعتراض کنن و مودم رو خاموش کنن
حق نداره اینجوری بخواد گرون کنه
هیچ کسی با هیچ کسی لج نیفتاده
همه دور یه سفره نشستن صبح تا شب برای سرکیسه کردن ملت نقشه میکشن
مسئولان دولت قبلی بلد نبودن لباس شیک بپوشن ، موهاشون را افشون کنن ، ریشاشون را ...
به جاش این دولت هر چقدر کاری نکرده اما در ظاهر نمره ی قبولی از ملت ساده گرفته !
برای همین کسی دیگه نیست به کت و قیافه ( کاری که با دولت قبل کردن ) آقایون گیر بده
وزیر جوان روز اول که وزیر شد چه ظاهری داشت ؟ الان چه ظاهری ؟!
این دیگه دستپخت همونایی هست که 8 سال به تیپ و قیافه دولت قبلی حمله میکردن :wink:
ایرانسل یادش رفته یه زمانی بهترین اینترنتش 2 مگابیت وایمکس بود و با سرعت 250 کیلوبایت دانلود میزدیم !
از 100 گیگ 20 گیگش مونده ، تا کیلوبایت آخرش را دانلود میزنم و مودم را میکشم بیرون
sat15000
17-03-2020, 18:11
واقعا امروز این تی دی ایرانسل گند زده ، از صبح کار نمی کنه یا قطع هست وقتی هم وصل هست رسما نت ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آدم لقمه رو اندازه دهنش برمی داره ، وقتی نمی تونی به همه صد گیگ بدی و از ظرفیت شبکه ات آگاه هستی مرض داری .....
morteza_mombeini
17-03-2020, 19:21
واقعا امروز این تی دی ایرانسل گند زده ، از صبح کار نمی کنه یا قطع هست وقتی هم وصل هست رسما نت ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آدم لقمه رو اندازه دهنش برمی داره ، وقتی نمی تونی به همه صد گیگ بدی و از ظرفیت شبکه ات آگاه هستی مرض داری .....
اگر نمیداد همه میومدن اینجا میگفتن تمام شرکتا صد گیگ دادن ایرانسل نداده و مودم خاموش میکنیم و دیگه از ایرانسل نمیگیریم و شکایت میکنیم و فلان ....
morteza_mombeini
17-03-2020, 19:22
یاد اون انسان بزرگ اندیش افتادم که ضریح را لیس میزد :laughing:
از آن روز دشمن به ما چیره گشت - که ما را روان و خرد تیره گشت
ینی من دارم بیراه میگم ؟ وقتی قیمت ارزون باشه همه میان ایرانسل و مصرفشون هم میره بالاتر .این شرکتا هم که حاضر نیستن ظرفیتشونو بیشتر کنن در نتیجه سرعت افتضاح میشه .
ینی من دارم بیراه میگم ؟ وقتی قیمت ارزون باشه همه میان ایرانسل و مصرفشون هم میره بالاتر .این شرکتا هم که حاضر نیستن ظرفیتشونو بیشتر کنن در نتیجه سرعت افتضاح میشه .
درود کمی تا قسمتی مخالفم
ببینید دوست عزیز اگر قیمت بسته ها ارزون هم نه بلکه به صرفه و قابل رقابت با adsl باشه
مثل همین قیمت هایی که تا چند روز پیش بودن و داشتن حجم شبانه
مشترک بیشتر جذب میشه درسته
ولی خب از اونور سود فروش هم بیشتر میشه اینا میتونن تجهیزات و زیر ساخت هاشون رو ارتقا بدن
ولی الانکه اومده گرون کرده افت کاربر پیدا میکنه و فروش هم کمتر میشه
به شخص دونفر از اقوام ساکن اهواز تماس گرفتن که adsl رو برامون ثبت نام کن ایرانسل دیگه گرون کرده ارزش نداره و مودم رو میخوایم بفروشیم یا بزاریم کنار :worried:
خب وقتی 100 گیگ با سرعت 16 مگابیت در adsl ماهی 50 تومن هست مثل کمپین ماندگار مخابرات
کاربر اگر خط تلفن داشته باشه قطعاً میاد سمت این adsl منسوخ و قدیمی
و دلیلشم تنها اوضاع بد اقتصادی مردم هست
Hossein jabbar
17-03-2020, 20:11
درود کمی تا قسمتی مخالفم
ببینید دوست عزیز اگر قیمت بسته ها ارزون هم نه بلکه به صرفه و قابل رقابت با adsl باشه
ولی خب از اونور سود فروش هم بیشتر میشه اینا میتونن تجهیزات و زیر ساخت هاشون رو ارتقا بدن
به شخص دونفر از اقوام ساکن اهواز تماس گرفتن که adsl رو برامون ثبت نام کن ایرانسل دیگه گرون کرده ارزش نداره و مودم رو میخوایم بفروشیم یا بزاریم کنار :worried:
خب وقتی 100 گیگ با سرعت 16 مگابیت در adsl ماهی 50 تومن هست مثل کمپین ماندگار مخابرات
وضع ایرانسل خیلی خرابه بسته هاشم گرون کرده فک کنم کمی ایرانسل خلوت شه یه مدت.....!!!!!!!!!!
sat15000
17-03-2020, 20:25
اگر نمیداد همه میومدن اینجا میگفتن تمام شرکتا صد گیگ دادن ایرانسل نداده و مودم خاموش میکنیم و دیگه از ایرانسل نمیگیریم و شکایت میکنیم و فلان ....
منظورم کلا به وزیر هست ، همه تقریبا شاکی هستند از adsl گرفته تا تی دی ... موضوع به ایرانسل محدود نمی شه
sat15000
17-03-2020, 20:30
تا قبل اینکه پولمون بی ارزش بشه ، بسته های خوبی رو به سیم کارت های معمولی ارائه می کرد و تو پیشنهاد های ویژه هم با قیمت مناسب خوب بسته هایی می داد و هم ارزون بود و مشکل سرعت نبود.
مشکل از جای دیگه است. بعد آبان که هیچ وقت سرعت ها مثل قبل نشد الانم که اینطوری
آقای وزیر می شینه کد می نویسه مشکل شبکه رو حل کنه!!!!
yaserjoonn
17-03-2020, 22:08
با سلام
یه مودم 2510 دارم فقط چراغ پاور وsimروشن میشه؟؟؟هیچ عکس العملی نداره و وارد تنظیمات از طرق lan نمیشه؟؟؟ریست هم نمیشه؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر
- - - Updated - - -
با سلام
یه مودم 2510 دارم فقط چراغ پاور وsimروشن میشه؟؟؟هیچ عکس العملی نداره و وارد تنظیمات از طرق lan نمیشه؟؟؟ریست هم نمیشه؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر
morteza_mombeini
18-03-2020, 10:40
درود کمی تا قسمتی مخالفم
نه ببین برادر به ما ثابت شده اپراتور حتی اگر گرونترین باشه بازم نمیتونه یا نمیخاد ظرفیت رو ارتقا بده اونوقت چطور با قیمت مناسب و معقول اینکارو بکنه ؟ الان تنها چیزی که ثابت شدس اینه که هر چی معقول تر و به صرفه تر باشه سرعت هم کمتره ، ما باید جو حاکم رو در نظر بگیریم نه تخیلات و فرضیات خودمون رو . شما یه سرویس دهنده نام ببر که قیمتش مقرون به صرفه بوده باشه و زیرساخت و تجهیزاتش رو هم ارتقا داده باشه؟
Zeitgeist
18-03-2020, 20:51
سرعت اینترنت ثابت رو ایرانسل روی حدود 480 کیلوبایت فیکس محدود کرده و وقتی دانلود میذاری کلاً نت میخوابه! من مجبور شدم سرعت دانلودام رو روی 350 محدود کنم تا صفحات وب لود بشن همزمان... :/
روی حالت CA و +4G مودم TF-i60
italodance
18-03-2020, 20:59
سرعت اینترنت ثابت رو ایرانسل روی حدود 480 کیلوبایت فیکس محدود کرده و وقتی دانلود میذاری کلاً نت میخوابه! من مجبور شدم سرعت دانلودام رو روی 350 محدود کنم تا صفحات وب لود بشن همزمان... :/
روی حالت CA و +4G مودم TF-i60
همراهش که عالیه ۵۰ مگابایت
تمدید هدیه ۱۰۰ گیگابایتی اینترنت ثابت خانگی برخی اپراتورها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان تو مای ایرانسل چک کردم هنوز 29 اسفنده !
سلام.
من اون بسته ۱۰۰ گیگی که تا ۲۹ ام رایگان بود رو دیروز تموم کردم. اما امشب چک کردم دیدم یه بسته ۱۰۰ گیگی جدید دوباره برام فعال شده که تا ۷ فروردین وقت داره:
اگه بازم بعدا بسته ۱۰۰ گیگی جدیدی رو تمدید نکنن فعلا تا ۷ فروردین سرعت روی ۴ مگابیت محدود باقی میمونه!
ShadowDragon
19-03-2020, 23:49
واسه من نبود
فکر کنم کسی که مصرفش کرده امکان فعال کردن مجدد داشته
واسه بقیه صرفا روزش تمدید شده
Xx Hossein xX
20-03-2020, 00:24
واسه من نبود
من صد گیگ قبلی رو کامل مصرف نکرده بودم ولی الان دیدم دوباره اتوماتیک شارژ شده تا 7م و صد گیگش پر شده.
- - - Updated - - -
واسه من نبود
من صد گیگ قبلی رو کامل مصرف نکرده بودم ولی الان دیدم دوباره اتوماتیک شارژ شده تا 7م و صد گیگش پر شده.
ShadowDragon
20-03-2020, 00:29
- - - Updated - - -
چیزی هم فعال نکردید؟
فعلا که ایرانسل من کار نمیکنه
باز شد:
مجدد شارژ نشده همون باقیشه
Xx Hossein xX
20-03-2020, 00:45
چیزی هم فعال نکردید؟
فعلا که ایرانسل من کار نمیکنه
باز شد:
مجدد شارژ نشده همون باقیشه
من همون اولی رو فعال کردم ولی دومی خودش فعال شد.
بسته اول:
بسته دوم:
ShadowDragon
20-03-2020, 02:15
چرا دیگه شما ساعت ۴ امروز فعال کردی ....
الان سرعت دانلود ایرانسل چقدره ؟
من همون اولی رو فعال کردم ولی دومی خودش فعال شد.
بسته اول:
بسته دوم:
به حجم کل بسته ها نگاه کنید
اینا اومدن تاریخ بسته ها رو که عوض کردند، حجم بسته رو مقداری زدن که تا اومد موقع مصرف کردید.... امیدوارم منظور رو رسونده باشم
mobile-1199
20-03-2020, 17:52
میگم، هنوز ترافیک رو شبکه هست این قدر سرعتا پایینه؟ مثل این که واقعا مزه کرده بهشون.
میگن تو مشکلات میشه خیلی ها رو شناخت همینه. اون روی سکه هم یه روزی می افته دیگه... ;)
fanoostalaei
20-03-2020, 18:00
میگم، هنوز ترافیک رو شبکه هست این قدر سرعتا پایینه؟ مثل این که واقعا مزه کرده بهشون.
میگن تو مشکلات میشه خیلی ها رو شناخت همینه. اون روی سکه هم یه روزی می افته دیگه... ;)
من سرویس 4 مگ نامحدود میگیرم هر ماه ! سرعتم همیشه همون 4 مگابیت هست دیگه نمیدونم برای بقیه سرعت تا چه حد کم میشه ولی اون سرعت 4 مگ رو من دارم همیشه
از دیروز این بسته برا من آپدیت شده خود به خود حجمش تغیر کرده :
Zeitgeist
21-03-2020, 13:13
همراهش که عالیه ۵۰ مگابایت
مگابیت*
خب اینجا تاپیک ثابتشه. اینترنتای همراه چون این صد گیگ بهشون تعلق نگرفته محدود نکردنشون...
hamed m2m
21-03-2020, 15:19
سرعت دانلود 10 روز افتضاحه
hamed m2m
21-03-2020, 15:21
سرعت دانلود 10 روزی هست برای من افتضاحه
اون 100 گیگ رایگانم فعال نکردم
شما هم همینطوره سرعت دانلودتون؟
morteza_mombeini
21-03-2020, 17:04
سرعت دانلود 10 روزی هست برای من افتضاحه
اون 100 گیگ رایگانم فعال نکردم
شما هم همینطوره سرعت دانلودتون؟
داغون ینی چقد؟ مال همه روی ۵۰۰ کیلوبایت محدود شده
alirecoba2
21-03-2020, 17:53
داغون ینی چقد؟ مال همه روی ۵۰۰ کیلوبایت محدود شده
برای همه اینطوری شده؟ برای منم همینجوریه آخه. قشنگ مشخصه محدود کردن روی 500 کیلوبایت.
morteza_mombeini
21-03-2020, 21:20
برای همه اینطوری شده؟ برای منم همینجوریه آخه. قشنگ مشخصه محدود کردن روی 500 کیلوبایت.
اره دیگه قبل از محدودیت همه گذاشته بودن برا دانلود اصلا یه پیج هم نمیشد باز کرد برا همین مال همه رو محدود کردن رو ۵۰۰ که قابل استفاده باشه .
Electronic-Arts
22-03-2020, 19:22
مگه الان 100 گیگ تموم نشده ؟ پس برای چی هنوز سرعت رو 4 مگ محدوده ؟
armin_punisher6
23-03-2020, 00:14
نه تا هفتم تمدید شده
morteza_mombeini
23-03-2020, 00:14
نه تموم نشده تا هفتم پابرجاست . ایرانسل سرعت تی دی رو تا هفتم محدود کرده روی ۵۰۰ کیلوبایت حتی بسته صدگیگ رو هم نداشته باشی بازم سرعتت پایین میمونه ، هفتم که انقضای بسته هست بعدش خودشون محدودیت رو برمیدارن البته اگه باز تمدیدش نکنن
سلام
سال نو همه عزیزان مبارک
من چند وقتی هست در منطقه ای ساکن هستم که پوشش TD LTE ندارد
3-4 بار قبلا مودم روشن کردم و آنتن نداشتم
میخواستم بدونم اگر بسته خریداری کنم میتونم سرویس TD LTE از طریق سرویس 4G بگیرم؟
اگر درست گفته باشم حالت FDD فعال میشود برای TD LTE ?
sat15000
25-03-2020, 09:45
سلام
سال نو همه عزیزان مبارک
من چند وقتی هست در منطقه ای ساکن هستم که پوشش TD LTE ندارد
3-4 بار قبلا مودم روشن کردم و آنتن نداشتم
میخواستم بدونم اگر بسته خریداری کنم میتونم سرویس TD LTE از طریق سرویس 4G بگیرم؟
اگر درست گفته باشم حالت FDD فعال میشود برای TD LTE ?
خیر ، با سیم کارت تی دی نمی شود از فرکانس های 1800 و 2600 استفاده کرد.
dadadasa
26-03-2020, 12:08
با سلام خدمت دوستان دو تا سیم کارت ایرانسل یکی اینترنت ثابت با 480 گیگ اینترنت 1 ساله و یکی سیم 4g ایرانسل موجوده هنوز هم فعال نشده. هرکس بخواد در خدمتم (اصفهان)
ShadowDragon
26-03-2020, 17:26
دوستان ۱۰۰ گیگ تموم شد؟
دوستان ۱۰۰ گیگ تموم شد؟
انشاالله اگر مشکلی پیش نیاد - جهرمی حرکتی نزنه امشب ساعت12 با تموم شدن مدت 100 گیگ ها اینترنت به روال سابق برخواهد گشت
امین
ShadowDragon
26-03-2020, 17:49
فکر نکنم خبری باشه
البته این حرکتشون به شدت مسخره بود
خوب از اول تاریخش رو درست مشخص میکردن
اگه هدف اینه مردم خونه بمونن که منطقی این حالته
alan wake
26-03-2020, 19:35
سلام
دوستان کیفیت کانکشن ایرانسل (در منطقه ای که هستم 4 جی پلاس نشون میده گوشیم) زمانی که توسط هات اسپات با ps4 شیر میشه به نسبت زمانی که با کابل و توسط مودم شیر بشه تا چه اندازه تغییر محسوسه؟ مخصوصا از لحاظ ثبات و پایداری ! چون در حال حاضر با هات اسپات شیر میکنم و افت و خیز داره و شدیدا تو بازی انلاین خودش رو نشون میده !
با همین نت ایرانسل تست میگیرم رو کنسول و دانلود 13 و اپلود 1.2 هست !!! در حالی که اگر واقعا همین باشه امکان نداره تو بازی لگ بیوفته ! چون با نت شاتل دانلودم 3 و اپلودم 400kb هست !!!
لطفا دوستانی که در این حیطه وارد هستند راهنمایی کنند.چون میخواستم مودم tf i60 ایرانسل رو بگیرم اگر کیفیت واقعا فرق داشته باشه که قیمت کمی هم نداره متاسفانه !
ShadowDragon
26-03-2020, 20:10
سلام
دوستان کیفیت کانکشن ایرانسل (در منطقه ای که هستم 4 جی پلاس نشون میده گوشیم) زمانی که توسط هات اسپات با ps4 شیر میشه به نسبت زمانی که با کابل و توسط مودم شیر بشه تا چه اندازه تغییر محسوسه؟ مخصوصا از لحاظ ثبات و پایداری ! چون در حال حاضر با هات اسپات شیر میکنم و افت و خیز داره و شدیدا تو بازی انلاین خودش رو نشون میده !
با همین نت ایرانسل تست میگیرم رو کنسول و دانلود 13 و اپلود 1.2 هست !!! در حالی که اگر واقعا همین باشه امکان نداره تو بازی لگ بیوفته ! چون با نت شاتل دانلودم 3 و اپلودم 400kb هست !!!
لطفا دوستانی که در این حیطه وارد هستند راهنمایی کنند.چون میخواستم مودم tf i60 ایرانسل رو بگیرم اگر کیفیت واقعا فرق داشته باشه که قیمت کمی هم نداره متاسفانه !
برای گیم فقط مسیله سرعت نیست
بحث پینگ هم هست
همچنین تی دی ایرانسل رو ps4 افتضاح هست چون که nat type 3 میگیری
عملا تو پارتی خیلی از فرند عات نمیتونی بری
morteza_mombeini
26-03-2020, 20:29
والا گفتن جهرمی بسته ها رو مجدد تمدید کرده ولی گروه کرونا با تمدید مجددش موافقت نکردن
alan wake
26-03-2020, 20:41
بحث پینگ هم هست
کم و بیش در جریان فرمایشتون هستم گرچه تو پارتی مشکلی ندارم .ولی سوال اصلی بنده این هست :
"
دوستان کیفیت کانکشن ایرانسل (در منطقه ای که هستم 4 جی پلاس نشون میده گوشیم) زمانی که توسط هات اسپات با ps4 شیر میشه به نسبت زمانی که با کابل و توسط مودم شیر بشه تا چه اندازه تغییر محسوسه؟ مخصوصا از لحاظ ثبات و پایداری ! چون در حال حاضر با هات اسپات شیر میکنم و افت و خیز داره و شدیدا تو بازی انلاین خودش رو نشون میده ! "
والا گفتن جهرمی بسته ها رو مجدد تمدید کرده ولی گروه کرونا با تمدید مجددش موافقت نکردن
حالا خوبه پسر خودش هم گیمر هست !
بحث پینگ هم هست
لطفا حذف شود
سلام
اگر میخوای یک عمر راحت بازی انلاین داشته باشی پهنای باند اختصاصی بخر از هر شرکتی که ارزون تر میده مثل رسپینا
ShadowDragon
26-03-2020, 21:38
کم و بیش در جریان فرمایشتون هستم گرچه تو پارتی مشکلی ندارم .ولی سوال اصلی بنده این هست :
"
دوستان کیفیت کانکشن ایرانسل (در منطقه ای که هستم 4 جی پلاس نشون میده گوشیم) زمانی که توسط هات اسپات با ps4 شیر میشه به نسبت زمانی که با کابل و توسط مودم شیر بشه تا چه اندازه تغییر محسوسه؟ مخصوصا از لحاظ ثبات و پایداری ! چون در حال حاضر با هات اسپات شیر میکنم و افت و خیز داره و شدیدا تو بازی انلاین خودش رو نشون میده ! "
حالا خوبه پسر خودش هم گیمر هست !
کابل و وای فای فرقی نداره
اون افت وخیز مربوط به کابل نبودن نیست
alan wake
26-03-2020, 23:07
اگر میخوای یک عمر راحت بازی انلاین داشته باشی پهنای باند اختصاصی بخر از هر شرکتی که ارزون تر میده مثل رسپینا
تو شهرستان هم هست همچین شرکتهایی؟ (شرکتهایی مثل شاتل نمیدن؟)
واقعا جواب میده یا اسمش اختصاصی هست با کلی انشعاب؟
Xx Hossein xX
26-03-2020, 23:12
بسته کرونا تموم شد ولی محدودیت سرعت هنوز سرجاشه. حدس میزدم اینا خوششون بیاد.
پول 8 مگ رو دادم تقریبا کل ماه 4 مگ مصرف کردم :happy:
تو شهرستان هم هست همچین شرکتهایی؟ (شرکتهایی مثل شاتل نمیدن؟)
واقعا جواب میده یا اسمش اختصاصی هست با کلی انشعاب؟
بله شاتل هم میده
armin_punisher6
26-03-2020, 23:36
نت رایگان تموم شد و بسته جدید خریدم ولی سرعت رو همون 4 مگه.واسه شما هم اینطوریه؟
alan wake
26-03-2020, 23:47
بله شاتل هم میده
ولی خب در کل زیر ساخت همان زیر ساخت گند نیست مگه؟ چقدر میتونه متفاوت تر باشه ؟!
Zeitgeist
27-03-2020, 00:34
دوستان دیگه بسته 100 گیگ هم غیرفعال شده، از امروز همگی روزانه حداقل 15 بار با پشتیبانی تماس بگیرید و به بدترین شکل ممکنه که میتونید شکایت و اعتراض کنید. داد بکشید.
قیمت چندین برابر ADSL داریم میدیم با این سرعت و کیفیت مزخرف. باید دهنشون رو سرویس کنیم. نترسید از اعتراض برای چیزی که حقتونه و دارید پولش رو میدید. هیچ غلطی نمیتونن بکنن.
اگر اعتراض نکنید شک نداشته باشید این دندون گردها تا ماه ها سرعت رو پایین نگه میدارن.
شماره پشتیبانی TD-LTE ایرانسل:
707 از خطوط ایرانسل
09377070000 از سایر خطوط و تلفن ثابت
تماس با شماره 707 و 700 از خطوط ایرانسل رایگانه پس تا میتونید اشغال کنید خطوطشون رو
با 700 و 09377000000 که پشتیبانی شبکه موبایل ایرانسل هم هست تماس بگیرید و خطوطشون رو اشغال کنید. روزی 10 بار 20 بار هزار بار. آزار میدن آزارشون بدید وگرنه حقتونو نمیدن
ما به کمتر از 30-40 مگابیت راضی نیستیم وگرنه میرفتیم ADSL میخریدیم!
تا وقتی سرعت رو آزاد نکردن هر روز زنگ بزنید. قبلاً هم سرعت و کیفیت مزخرف دادن هیچی نگفتیم فکر کردن هرکاری دلشون بخواد بکنن ساکت میمونیم.
به هیچ وجه فریب جملات سر کاریشون مبنی بر "اختلال شبکه و کندی سراسری" و غیره رو نخورید و بهشون بدون تعارف بگید دروغگو و تهدید به فسخ قرارداد و درخواست بازگشت وجه کنید اگر طی هفته آینده سرعت رو آزاد نکنن.
mr.dengo
27-03-2020, 03:49
اقا اين بي ... شبانه هم حذف كردن از بسته هاشون [emoji17]
Sent from my iPhone using Tapatalk
mr.dengo
27-03-2020, 03:49
سلام بچه ها من يكم تنظيمات مودم رو دست كاري كردم الان رو كدوم حالت ها بذارم بهتر عمل ميكنه و بيشترين سرعت رو ميگيرم اينم بگم كه وقتي از مودم دور ميشم افت سرعت پيدا ميكنه
mehryar1973
27-03-2020, 07:52
نت رایگان تموم شد و بسته جدید خریدم ولی سرعت رو همون 4 مگه.واسه شما هم اینطوریه؟
سلام
سال نو همگی دوستان مبارک
بله سرعت هنوز لیمیته رو 4 مگ:thumbsdow
سلام بچه ها من يكم تنظيمات مودم رو دست كاري كردم الان رو كدوم حالت ها بذارم بهتر عمل ميكنه و بيشترين سرعت رو ميگيرم اينم بگم كه وقتي از مودم دور ميشم افت سرعت پيدا ميكنه
درود همین تنظیمات مطلوب هست دوست عزیز
خصوصا اون حالت ca برای td ثابت چون همونجور که دوستان توی این تاپیک اعلام کردن در حالت ca تجمیع واقعی اتفاق میوفته و سرعت بهتری میگیرند
در ضمن وایفای این مودم همینجوری هست و با کمی دور شدن ضعیف میشه تنها نقطه ضعفش همینه :king:
بلاخره بعد از مدت ها با توجه به گفته های صابر جان saber73 تونستم با سیم کارت td ایرانسل روی هاب رومینگ کنم:thumbsup:
البته تو جاده به خاطر محدودیت ها نمیزارن خارج بشیم از شهر و این تست هم از فاصله خیلییییییی دور دکل هست
میشه گفت برای وقتی خوبه که مثلا مارکتی یا تعمیرگاهی کنار جادست برای دستگاه پوزی و در حد ارسال چندتا پیام اینترنت داشته باشه خوبه دیگه ......
سلام دوستان ٍ این ۱۰۰ گیگ نحس تموم شد ولی چرا سرعت هنوز رو ۴ مگ محدوده ؟بابا دزدی تا کی آحه !!!!!
morteza_mombeini
27-03-2020, 09:56
احتمالا تا زمانی که مردم توی خونه قرنطینه هستن سرعت محدود باشه
morteza_mombeini
27-03-2020, 10:02
دوستان دیگه بسته 100 گیگ هم غیرفعال شده، از امروز همگی روزانه حداقل 15 بار با پشتیبانی تماس بگیرید و به بدترین شکل ممکنه که میتونید شکایت و اعتراض کنید. داد بکشید.
قیمت چندین برابر ADSL داریم میدیم با این سرعت و کیفیت مزخرف. باید دهنشون رو سرویس کنیم. نترسید از اعتراض برای چیزی که حقتونه و دارید پولش رو میدید. هیچ غلطی نمیتونن بکنن.
اگر اعتراض نکنید شک نداشته باشید این دندون گردها تا ماه ها سرعت رو پایین نگه میدارن.
شماره پشتیبانی TD-LTE ایرانسل:
707 از خطوط ایرانسل
09377070000 از سایر خطوط و تلفن ثابت
تماس با شماره 707 و 700 از خطوط ایرانسل رایگانه پس تا میتونید اشغال کنید خطوطشون رو
با 700 و 09377000000 که پشتیبانی شبکه موبایل ایرانسل هم هست تماس بگیرید و خطوطشون رو اشغال کنید. روزی 10 بار 20 بار هزار بار. آزار میدن آزارشون بدید وگرنه حقتونو نمیدن
ما به کمتر از 30-40 مگابیت راضی نیستیم وگرنه میرفتیم ADSL میخریدیم!
تا وقتی سرعت رو آزاد نکردن هر روز زنگ بزنید. قبلاً هم سرعت و کیفیت مزخرف دادن هیچی نگفتیم فکر کردن هرکاری دلشون بخواد بکنن ساکت میمونیم.
به هیچ وجه فریب جملات سر کاریشون مبنی بر "اختلال شبکه و کندی سراسری" و غیره رو نخورید و بهشون بدون تعارف بگید دروغگو و تهدید به فسخ قرارداد و درخواست بازگشت وجه کنید اگر طی هفته آینده سرعت رو آزاد نکنن.
عزیز من وقتی توی بسته قید میکنه کف سرعت ۱ مگ هست و مشترک هم قبول میکنه شرایط رو به این معنیه که اگه به صورت دایم هم روی ۱ مگابیت بود کسی حق اعتراض نداره ینی شما درواقع بسته ی ۱ مگابیت میخری که ممکنه گاهی بیشتر هم بره . مطمئن باش اگه کل مشترکین هم شکایت کنن ایرانسل میتونه سرعت رو طبق قرار داد محدود نگه داره و کاملا هم قانونیه کارشون تازه الان داره ۴ برابر اون سرعت رو میده . من که دیگه برای جلوگیری از این جور مشکلات تصمیم گرفتم هر شرکتی که توی قراردادش سرعت رو اینطوری ارائه داده ازش نگیرم در عوض اعصابم راحته
عزیز من وقتی توی بسته قید میکنه کف سرعت ۱ مگ هست و مشترک هم قبول میکنه شرایط رو به این معنیه که اگه به صورت دایم هم روی ۱ مگابیت بود کسی حق اعتراض نداره ینی شما درواقع بسته ی ۱ مگابیت میخری که ممکنه گاهی بیشتر هم بره . مطمئن باش اگه کل مشترکین هم شکایت کنن ایرانسل میتونه سرعت رو طبق قرار داد محدود نگه داره و کاملا هم قانونیه کارشون تازه الان داره ۴ برابر اون سرعت رو میده . من که دیگه برای جلوگیری از این جور مشکلات تصمیم گرفتم هر شرکتی که توی قراردادش سرعت رو اینطوری ارائه داده ازش نگیرم در عوض اعصابم راحته
حالا مثلا اگه توی قرار داد زده بود ۴۰ مگ فک میکزرین تاثیری داشت !؟!؟ اینجا ایرانه قراردادو اینا کشکه فقط با اعتراض ممکنه به چیزی که حقمونه برسیم ممکنه ....
محدودیت سرعت رو ظاهرا برداشتند
من چند دقیقه ای ارتباطم قطع شد بعد از وصل شدن سرعت دوباره برگشت مثل قبل
Xx Hossein xX
27-03-2020, 12:17
دوستان بنظر میرسه محدودیت رو برداشتن. ممنون از کسایی که زنگ زدید پشتیبانی
من که زنگ زدم کلی بارشون کردم تست نکردم هنوز پس برداشتن محدودیت رو ..
Zeitgeist
27-03-2020, 13:02
قراردادها که مزخرفه شکی نیست. هدف آزار رسوندن بهشونه و ایجاد فشار حداکثری. کل این سیستم فقط به فشار حداکثری جواب میدن همونطور که در باقی مسائل کشور میبینید!
من از دیشب تا این لحظه نزدیک 8 بار زنگ زدم. الان که میگید سرعت خوب شده میرم چک میکنم.
Zeitgeist
27-03-2020, 13:20
محدودیت رو برداشتن، ولی سرعت آپلود همچنان پایینه و نسبت به ماه ها قبل که سرعت دانلود تا 40-50 مگ و آپلود تا 8 مگ و بیشتر میرفت واقعاً کمه. تست ها اغلب بالاتر از 10-15 مگابیت نمیره داخل و خارج.
دیتاسنتر Leaseweb فرانکفورت آلمان بعد از چندین تست مختلف بهترین نتیجه بود
من خودم تو فکر فیبر نوری هستم چون قیمتای ایرانسل با این سرعتای کم دانلود و آپلود و بی ثباتی شبکه و حجم کم نمیصرفه.
الان فیبر نوری مخابرات پینگ داخلی زیر 10 و 5 میده و ثبات شبکه ش واقعاً خوبه جاهایی که دیدم، قیمتشم ارزون تره. زیتل هم گزینه خوبیه ولی یکم گرونه.
ایرانسل سال هاس داریم بهشون میگیم تو منطقه ما که یه منطقه مسکونی شلوغ شهر تهران هست مشکل آنتن دهی دارن و حتی به خودشون زحمت نمیدن بیان مشکل آنتن دهی رو برطرف کنن و حداقل 5 ساله میگن "به زودی درستش میکنیم"!
اینترنت TD-LTE شون هم که هر یکی دو روز یه بار حداقل یکی دو ساعت downtime داره و چراغ مودم قرمز میشه. tf-i6 . ساعات شلوغی هم که کلاً شبکه شون میخوابه و پینگ افتضاح و سرعت افتضاح! تازه من هر 5 چراغم روشنه
قیمتها تغییر کرده. بسته هم حجم شبانه که قبلاً بود برداشته شده. مثلاً قبلا سرویس ۹۰ روزه ۶۰ گیگ روزانه + ۶۰ گیگ شبانه قیمتش ۸۶۵۰۰ تومن بود. اما الان بستههای ۹۰ روزه با حجمهای ۴۵، ۷۰ و ۱۴۰ گیگ قیمتشون بترتیب ۷۰، ۹۵ و ۱۷۰ هزار تومن شده.
البته بسته شبانه یک ماهه ۱۰۰ گیگ ۳۰ تومنی هم داره.
morteza_mombeini
27-03-2020, 14:14
قیمتها تغییر کرده. بسته هم حجم شبانه که قبلاً بود برداشته شده. مثلاً قبلا سرویس ۹۰ روزه ۶۰ گیگ روزانه + ۶۰ گیگ شبانه قیمتش ۸۶۵۰۰ تومن بود. اما الان بستههای ۹۰ روزه با حجمهای ۴۵، ۷۰ و ۱۴۰ گیگ قیمتشون بترتیب ۷۰، ۹۵ و ۱۷۰ هزار تومن شده.
البته بسته شبانه یک ماهه ۱۰۰ گیگ ۳۰ تومنی هم داره.
اوایل یه بسته ۱۰۰ گیگ بیست روزه داشت که قیمتش ۶۰ تومن بود من فقط به امید اون گرفتم چون خیلی به صرفه بود ولی بعدش دیگه رید تو قیمتا
ShadowDragon
27-03-2020, 14:18
اینا رو اوایل اسفند تو فروم اعلام کردم
خیلی وقته حذف شدن
alli1375
28-03-2020, 19:49
دوستان کسی میدونه tdlte ایرانسل فرکانس چند رو پشتیبانی میکنه ؟...و ایا کسی از مودم های دی لینک برای گذاشتن tdlte استفاده کرده یا خیر ؟؟
alli1375
28-03-2020, 19:56
کسی میدونه tdlte ایرانسل از چه باندی پشتیبانی میکنه ؟/ و ایا کسی از مودم های دی لینک برای tdlte ایرانسل استفاده کرده ؟؟
ShadowDragon
28-03-2020, 20:30
کسی میدونه tdlte ایرانسل از چه باندی پشتیبانی میکنه ؟/ و ایا کسی از مودم های دی لینک برای tdlte ایرانسل استفاده کرده ؟؟
3500
طبق چیزی که تو فروم گفتن
naser.051
29-03-2020, 14:53
سلام مغازه دار هستم دستگاه پوز دارم برام مودم td اوردن سیم کارت هم گذاشته شده و در حال استفاده هست حالا میخام بدونم این مودم و سیم کارت به نام کیه چون یک شخصی اومده برای دستگاه پوز مودم اورده خودش کاراشو کرده و رفته تلفن یا راه ارتباطی چیزی از خودش نزاشته ما الان بخایم اون سیم کارت شارژ کنیم برای استفاده از نت یعنی بسته نت بخریم امکان پذیر هست چون این مودم و سیم معلوم نیست مال کدوم شرکته هر مثلا ۶ ماه یکبار میان دستگاه پوز رو از نظر عیب یابی چکمیکنن میرن هر بار یک نفر دیگه میاد الان ما بخام پیگیری کنیم برای فهمیدن اینکه مودم و سیم کارت رو چه شخصی اورده ازکجا باید پیگیری کرد چجوری ایا میشود یا خیر چون شاید یک نفر وای فای مودم رو هک کند و به دستگاه پوز دسترسی پیدا کند شاید هم نتواند هرچیزی ممکن هست
سلام مغازه دار هستم دستگاه پوز دارم برام مودم td اوردن سیم کارت هم گذاشته شده و در حال استفاده هست حالا میخام بدونم این مودم و سیم کارت به نام کیه چون یک شخصی اومده برای دستگاه پوز مودم اورده خودش کاراشو کرده و رفته تلفن یا راه ارتباطی چیزی از خودش نزاشته ما الان بخایم اون سیم کارت شارژ کنیم برای استفاده از نت یعنی بسته نت بخریم امکان پذیر هست چون این مودم و سیم معلوم نیست مال کدوم شرکته هر مثلا ۶ ماه یکبار میان دستگاه پوز رو از نظر عیب یابی چکمیکنن میرن هر بار یک نفر دیگه میاد الان ما بخام پیگیری کنیم برای فهمیدن اینکه مودم و سیم کارت رو چه شخصی اورده ازکجا باید پیگیری کرد چجوری ایا میشود یا خیر چون شاید یک نفر وای فای مودم رو هک کند و به دستگاه پوز دسترسی پیدا کند شاید هم نتواند هرچیزی ممکن هست
سلام
سیمکارت مودم به اسم شرکتی (PSP) هست که دستگاه پوز رو بهتون داده. شما میتونید با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید و موضوع رو باهاشون مطرح کنید و شماره سیمکارت رو ازشون بگیرید و به راحتی برای مودم بسته بخرید.
البته بدون شماره سیمکارت هم بسته به نوع مودم و با داشتن کمی اطلاعات میتونید به پنل مودم برید و با کد USSD بسته بخرید فقط این روش کمی دردسر داره.
mehdi 78
30-03-2020, 20:32
سلام
دوستانی که مودم TF-I60 رو دارن؟ مودم خوبی هست؟به درد میخوره؟ کلا بین مودم های ایرانسل چه چیزی خوب هست؟
بعد سرعت و پینگ چه وضعیتی داره؟
mehdi 78
30-03-2020, 20:38
سلام
دوستانی که مودم TF-I60 رو دارن؟ مودم خوبی هست؟به درد میخوره؟ کلا بین مودم های ایرانسل چه چیزی خوب هست؟
12041204
30-03-2020, 21:48
سلام
بستگی به محل سکونت و پوشش اون داره
من داخل واحد مسکونی و طبقه دوم
4 مگابایت یا همون 32 مگابیت دانلود دارم
سلام
درود i60 بهترینه تا رنج قیمت 2 تومن
خصوصاً نسخه ی ایرانسل
دلایلش به صورت کلی
پشتیبانی از هردوشبکه Td.Fd
قابلیت آنلاک شدن مودم ایرانسل
فریمور های مود شده زیاد خصوصا در همین انجمن
قابلیت تجمیع در شبکه TD که دوستان تستاش رو هم همینجا گذاشتن
اینم تست سرعت خودم در شبکه همراه اول نامحدود شبانه
متاسفانه td تو شهر ما راه نیوفتاده
برای اطلاعات بیشتر تشریف بیارید توی تاپیک اختصاصیش تا نظر اساتید رو هم بخونید و اطمینان حاصل کنید
نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fafool70
31-03-2020, 00:21
از کجا میشه آنلاکش کرد و فرکانس تجمیع و... درست کرد. لینکی چیزی هست بزارید لطفا.
و این حالت gif از سرعت دانلود با چه نرم افزاری گرفتین؟؟
از کجا میشه آنلاکش کرد و فرکانس تجمیع و... درست کرد. لینکی چیزی هست بزارید لطفا.
و این حالت gif از سرعت دانلود با چه نرم افزاری گرفتین؟؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
تجمیع فقط در td هست روی این مودم و باید فریمور کنونی مودم ca داشته باشه مثل فریمور خود ایرانسل
اینم آموزش آنلاک که باید مودم باز بشه
آموزش آنلاک مودم tf-i60 h1 ایرانسل به روش فریمور و اسکریپت آنلاک بدون نیاز به وارد کردن کد آنلاک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اونم با snagit ضبط کردم
Electronic-Arts
31-03-2020, 06:18
تجمیع فقط در td هست روی این مودم و باید فریمور کنونی مودم ca داشته باشه مثل فریمور خود ایرانسل
آموزش آنلاک مودم tf-i60 h1 ایرانسل به روش فریمور و اسکریپت آنلاک بدون نیاز به وارد کردن کد آنلاک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اونم با snagit ضبط کردم
عجب یعنی این مودم Cat 6 نیست برای fdd ؟ پس همینه وقتی میزارم رو ca و fdd فقط مینویسه 4g ولی وقتی روی tdd هست مینویسه 4g+ ؟
اونم با snagit ضبط کردم
روش انلاک روی مودم b162 مبین نت هم جواب گو هست ؟
سلام ، دوستان سرعت بسته های نامحدود td-lte ایرانسل، بسته 1 تا 2 مگ و بسته 1 تا 4 مگ و بسته 1 تا 8 مگ رو چند هستش؟بعد اینکه سطح آستانه مصرف هر کدوم از بسته ها که گفتم چقدر هستش؟ با تشکر
عجب یعنی این مودم Cat 6 نیست برای fdd ؟ پس همینه وقتی میزارم رو ca و fdd فقط مینویسه 4g ولی وقتی روی tdd هست مینویسه 4g+ ؟
بله کاملا درسته مدارک و مستنداتشم توی تاپیک نقد و بررسی i60 هست
روش انلاک روی مودم b162 مبین نت هم جواب گو هست ؟
خیرررررر مگر اینکه روی مودم مبین نت فریمور 192 نصب باشه یعنی مودم سری قدیمی باشه که نیست
چون به محض روشن شدن آپدیت میشه به 196 و برای همیشه لاک
دوستان این اینرتنت نامحدود ثابت واقعا نامحدوده ؟ در تمامی ساعت شبانه روز جوابگو هست ؟
fanoostalaei
31-03-2020, 22:39
دوستان این اینرتنت نامحدود ثابت واقعا نامحدوده ؟ در تمامی ساعت شبانه روز جوابگو هست ؟
نه محدودیت حجم دارن
2 مگابیت ماهانه 30 گیگ بعدش سرعت تا 32 کیلوبایت
4 مگ ماهانه 45 گیگ و بعدش سرعت تا 32 کیلو بایت
و...
نه محدودیت حجم دارن
و...
پس عملا بدرد کاربری که استفاده اینستاگرام داره نمیخوره !
خوب دیگ چرا اسمشو گذاشته بودن نامحدود
fanoostalaei
31-03-2020, 22:59
پس عملا بدرد کاربری که استفاده اینستاگرام داره نمیخوره !
خوب دیگ چرا اسمشو گذاشته بودن نامحدود
ایرانسل وبگردی خیلی خوبی داره
و روی 4 جی پلاس هم سرعت خیلی بالایی میگیره و عملا اونی که ایستاگرام باز باشه اصلا براش به صرفه نیس ( من 130 مگ میگرفتم )
ایرانسل وبگردی خیلی خوبی داره
و روی 4 جی پلاس هم سرعت خیلی بالایی میگیره و عملا اونی که ایستاگرام باز باشه اصلا براش به صرفه نیس ( من 130 مگ میگرفتم )
130 مگ با Speed test مشخص بود ؟
بعد چرا این بسته رو کردن نامحدود خوب داخل بسته ها باز همین ببسته حجمیش هم وجود داره ک
خوب الان ما مشکلی که داریم خطوط تلفنمون قدیمی هست نزدیک به 25 واحد هستیم و پیدا کردنش سخته چون منزل استیجاری هست
راهی دیگ یا فناوری دیگ ای نیست چون استفاده ما فقط برای اینستاگرام + یوتیوب هست
fanoostalaei
01-04-2020, 11:49
130 مگ با Speed test مشخص بود ؟
بعد چرا این بسته رو کردن نامحدود خوب داخل بسته ها باز همین ببسته حجمیش هم وجود داره ک
خوب الان ما مشکلی که داریم خطوط تلفنمون قدیمی هست نزدیک به 25 واحد هستیم و پیدا کردنش سخته چون منزل استیجاری هست
راهی دیگ یا فناوری دیگ ای نیست چون استفاده ما فقط برای اینستاگرام + یوتیوب هست
این یه نمونه تست سرعت
=============
قبلا ایرانسل خیلی بسته های خوبی داشت ولی بعد از گرونی ها به درد نمیخوره عملا
نه محدودیت حجم دارن
و...
تو جه شما رو به این دوتا بسته جلب میکنم :n08:
دوستان یه سوال
با سیم TD ایرانسل میشه از شبکه 4G خدمات گرفت؟؟؟ منظورم اینه که سیم رو مودم باشه و به شبکه 4G وصل شد؟؟؟؟؟
تو جه شما رو به این دوتا بسته جلب میکنم :n08:
دوستان یه سوال
با سیم TD ایرانسل میشه از شبکه 4G خدمات گرفت؟؟؟ منظورم اینه که سیم رو مودم باشه و به شبکه 4G وصل شد؟؟؟؟؟
نه نمیشه چون باند فرکانسیش فرق میکنه
اما برعکسش سیم معمولی FDرو میشه روی tdاستفاده کرد
ShadowDragon
01-04-2020, 15:44
این یه نمونه تست سرعت
=============
سرعت شما بسیار خوبه
اما
به نظرم جز افراد خیلی خوش شانس هستید که منطقه خوبی دارید از نظر سرعت
خوب من و سه تا از دوستام که TD استفاده میکنیم ، البته من از آبان ۹۷ کنار گذاشتم، بازه ۲۰ تا ۵۰ مگابیت رو تجربه کردیم
به نظرم لازمه به این نکته توجه داشت،
این یه نمونه تست سرعت
=============
درود و تشکر
این تست مربوط به 6 ماه پیش هست
این روزها هم سرعت شما همین هست ؟
ممنون
fanoostalaei
01-04-2020, 18:06
سرعت شما بسیار خوبه
اما
به نظرم جز افراد خیلی خوش شانس هستید که منطقه خوبی دارید از نظر سرعت
خوب من و سه تا از دوستام که TD استفاده میکنیم ، البته من از آبان ۹۷ کنار گذاشتم، بازه ۲۰ تا ۵۰ مگابیت رو تجربه کردیم
به نظرم لازمه به این نکته توجه داشت،
البته این نکته رو هم بگم که این تست ها روی 4جی پلاس بودن و با مودم آی 60
در حالبکه رو 4 جی معمولی سرعتم در بهترین حالت 60 مگابیت بود
ولی روی پلاس تا 130 مگ هم بالاتر میرف
در ضمن منطقه ما تی دی بر عکس اف دی خیلی خیلی بهتر است ! در حالیکه اف دی ایرانسل اصلا در حد کلوبایت هست چه برسه به مگابیت
درود و تشکر
این تست مربوط به 6 ماه پیش هست
این روزها هم سرعت شما همین هست ؟
ممنون
این اواخر که سرعت همه رو 4 مگابیت محدود هست ! ولی بله هرزگاهی که تست میکنم سرعت همچنان روی 4 جی پلاس بالا هست
======
این دو تا پست رو هم ببنید راجع به 4 جی پلاس
ShadowDragon
01-04-2020, 21:49
بله منم مودمم i60
و در حالت ۴جی پلاس
زمانی که بسته ۱۰۰ گیگ کرونا رو دادن، تصمیم گرفتم تست کنم، قبل اینکه سرعت محدود شه سرعتم حدود ۳ مگابایت تا ۴ هم میرفت (یعنی در حد ۳۰ مگابیت)
رو گوشی برعکس شما ، ۵-۶ مگ رو هم تجربه کردم، اوضاع fd سمت ما بهتره
البته fd ایرانسل، جاهای دیگه تا ۹ مگ رو هم داشتم ، البته جاهای زیادی تست نگرفتم (گوشیCAT 16)
fafool70
01-04-2020, 22:21
دوستان محدودیت سرعت td برداشته شده؟ چون هنوز شهر ما ۴ مگه .
armin_punisher6
01-04-2020, 22:46
دوستان محدودیت سرعت td برداشته شده؟ چون هنوز شهر ما ۴ مگه .
واسه من دقیقا روز ظهر روز هفتم خوب شد.
Tornado2800
02-04-2020, 13:46
سلام وقت بخیر
بنده هم TD LTE ایرانسل و هم مبین نت رو دارم
انصافا مبین نت پایداریش خیلی بهتره حتی در زمان اینترنت ۱۰۰ گیگ سرعتش از ۴-۵ مگابایت بر ثانیه پایینتر نیومد
ولی TD LTE ایرانسل برای من به زیر ۱ مگابایت حتی ۵۰۰ کیلوبایت کاهش پیدا کرده بود
متاسفانه سرعت FDD ایرانسل هم کاهش پیدا کرده من به سمت رایتل سویچ کردم که بسیار پایداری مطلوبی داره
12041204
02-04-2020, 15:21
سلام وقت بخیر
بنده هم TD LTE ایرانسل و هم مبین نت رو دارم
انصافا مبین نت پایداریش خیلی بهتره حتی در زمان اینترنت ۱۰۰ گیگ سرعتش از ۴-۵ مگابایت بر ثانیه پایینتر نیومد
ولی TD LTE ایرانسل برای من به زیر ۱ مگابایت حتی ۵۰۰ کیلوبایت کاهش پیدا کرده بود
متاسفانه سرعت FDD ایرانسل هم کاهش پیدا کرده من به سمت رایتل سویچ کردم که بسیار پایداری مطلوبی داره
رایتل ؟؟؟
سرویس و قیمتش چجوریاست ؟
راضی هستید ؟
miladbarzegar
02-04-2020, 15:39
سلام وقت بخیر من یه پاوربانک 30هزار فست شارز ۵ پورت اکبند دارم و میخوام با مودم ۴g رو میزی معاوضه کنم کسی مایل بود خصوصی پیام بده
قیمت پاوربانک 650
Tornado2800
02-04-2020, 16:53
رایتل ؟؟؟
سرویس و قیمتش چجوریاست ؟
راضی هستید ؟
سلام
بنده از همه اپراتورها سیمکارت دائمی دارم
بدترین انها ایرانسل که برای دائمی های خود هیچ احترامی قائل نیست و هیچ بسته مناسبی ارائه نمی دهد
با این حال همراه اول گاه باز بسته های مناسبی ارائه می دهد
بله رایتل همیشه من رو راضی نگه داشته حتی نرخ مکالمه دائمی ان از همه اپراتورها کمتر هست
بسته های بی نهایت دارد۹۰ هزار تومان بی نهایت با کل شماره های ایران میتوانید صحبت کنید ( محدودیت منصفانه دارد که هرگز به ان نخواهید رسید )
بسته اینترنت ۱۰ گیگ و...
شبکه خلوت و سرعت مطلوب اینترنت میشه گفت پایدار
به نظر من تو ایران برای داشتن یک کیفیت مطلوب , باید سمت سرویس دهنده هایی رفت که کمترین ترافیک و اجتماع هموطنان عزیزمان در انها حاکم است
اینترنت ثابت : مبین نت
اپراتور موبایل: رایتل
لازم به ذکره هیچ مشکل ضعف انتن هم ندارد زیرا سالهاست به همراه اول متصل می شود
سلام دوستان
مشکلی با لود اینستاگرام ندارین با ایرانسل؟
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
fafool70
05-04-2020, 02:08
سلام دوستان
مشکلی با لود اینستاگرام ندارین با ایرانسل؟
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalkخیلی مشکل داره با اینستاگرام . با vpn بهتر میشه.
فقط با چیز پی ان بهتر میشه dns هم ست کردم فرقی نکرد پس همه مشکل دارن
ShadowDragon
06-04-2020, 02:32
دوستان
سایت دانلود ها، یا دانلود.ای ار
با شاتل لند
ایرانسل کدومشو نیم بها حساب میکنه؟
دوستان
با شاتل لند
در مورد دانلود ها مطمئنم که نیم بها هست ؛ از اون دوتای دیگه استفاده نکردم.
ShadowDragon
06-04-2020, 13:07
در مورد دانلود ها مطمئنم که نیم بها هست ؛ از اون دوتای دیگه استفاده نکردم.
این موضوع تو بسته های شبانه رعایت نمیشه؟
دانلود ها دانلود کردم ولی نیم بها حساب نشد
بسته های شبانه ماهیانه منظورمه
mehdi 78
06-04-2020, 14:06
سلام
دوستان می تونن یه توضیحی بدن که وضعیت پینگ چطوره؟ ثبات داره در طول شبانه روز؟ پکت لاست که نداره؟ میتونید یه پینگ با 8.8.8.8 و 1.1.1.1 بگیرید؟
اگه هم بازی هایی مثل رینبو 6 یا فورتنایت انجام میدید ممنون میشم پینگتون رو بگید
دوستان دقیقا فرق این مودم های ثابت ایرانسل با هم دیگر در چیه ؟ چون جایی نداره مقایسه هم بکنم چی به چین
این موضوع تو بسته های شبانه رعایت نمیشه؟
دانلود ها دانلود کردم ولی نیم بها حساب نشد
بسته های شبانه ماهیانه منظورمه
وقتی میگن نیم بها ، قاعدتا برای همه ی بسته هاشون باید اعمال کنن این نیم بها رو.
ولی چیزی که سر اون بسته ی 100 گیگ دیدم ، سایت های داخلی هم بین الملل حساب می شدن کلا.
من بسته های روزانه و ماهانه و ساعتی فعال کردم و همیشه نیم بها بوده ولی بسته شبانه استفاده نکردم تا حالا.
دوستان
با شاتل لند
سلام
من از شاتل لند زیاد دانلود میکنم یه موقع هایی نیم بها حساب نمیشه ولی اکثر مواقع نیم بها حساب میشه اون هم فکر کنم بخاطر آپی سرورهاشون باشه
الیته نه با بسته شبانه با بسته های روزانهای که ترافیک شبانه هم داره دانلود کردم
ShadowDragon
06-04-2020, 19:09
وقتی میگن نیم بها ، قاعدتا برای همه ی بسته هاشون باید اعمال کنن این نیم بها رو.
ولی چیزی که سر اون بسته ی 100 گیگ دیدم ، سایت های داخلی هم بین الملل حساب می شدن کلا.
من بسته های روزانه و ماهانه و ساعتی فعال کردم و همیشه نیم بها بوده ولی بسته شبانه استفاده نکردم تا حالا.
خوب ساعتی همون شبانه هست دیگه
poriya_hashie
07-04-2020, 01:45
چه قدر کیفیت سرویس بد شده یه فایل واسه دانلود میذارم تایم شبانه از سرعت 64 کیلوبایت و میبینم تا 9 مگ و وسطش هم میمونه همینطور اصلا راضی نیستم از TD
rezaft27
07-04-2020, 09:56
سلام دوستان
نمیدونم قبلا بحثش شده تو فروم یا نه؟
نظرتون در باره این خبر چیه؟
قراره اینترنت ثابت جمع بشه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا پروانه جدیدی صادر نمیشه دیگه و اعتبار پروانه ایرانسل برای استانهای فارس خوزستان خراسان رضوی تهران البرز اصفهان آذربایجان شرقی پایان خرداد امسال تموم و سایر استانها هم تا 1400/06/01 اعتبار دارند
سلام دوستان
نمیدونم قبلا بحثش شده تو فروم یا نه؟
نظرتون در باره این خبر چیه؟
قراره اینترنت ثابت جمع بشه؟
ظاهرا پروانه جدیدی صادر نمیشه دیگه و اعتبار پروانه ایرانسل برای استانهای فارس خوزستان خراسان رضوی تهران البرز اصفهان آذربایجان شرقی پایان خرداد امسال تموم و سایر استانها هم تا 1400/06/01 اعتبار دارند
شما رو با این نظر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تنها میذارم
من کارشناس نصب سازمانی مبین نت کرج هستم خدا شاهده از روزی که تیدی راه افتاده تو کرج و تهران یک سر سوزن این شبکه رو گسترش ندادن ، چون نه تجهیزات دارن نه حال کارکردن ، فقط دارن میفروشن ، همین تیدی مبین نت اکثر جاها رو ۴۰ مگابیت دانلود و ۴ مگابیت آپلود ارائه میده ، البته رو این سرعتا محدوده ، شما این محدودیت رو باز کنین کسی سرعت بالاتر نمیخواد مشترک حقیقی سرعت ۷۰ ۸۰ مگابایت دستش باشه تا سالیان سال دنبال چیز دیگه نخواهد بود، تمام شرکت های فروش تجهیزات و مودم تیدی هم تحریمشون کردن و هیچی نمیفروشن میتونین تو مزایده های مبین نت ببینید چه خبره ، اینو یادم رفت بگم الان دوماهه که سیم کارتم نمیتونن از چین بیارن ، بعد اینا از 5g صحبت میکنن !؟ مودم ۵جی زیر ۶۰۰ دلار نیست کی حاضره ۶ ۷ میلیون پول مودم بده ؟! یا چند درصد مردم گوشی 5g میتونن بخرن؟ لپ مطلب نظر خودم اینه که به بهانه 5g میخوان از ایرانسل و مبین نت یه پول مفتی بگیرن و ۵ تا ۱۰ سال دیگه تمدید کنن
rezaft27
07-04-2020, 23:19
حرفای کامنت این دوستمون کاملا منطقی و درسته
قطعا با توجه به تحریم و وضعیت دلار اجرایی نمیشه ولی اینجا ایرانه و یه مشت ادم فاسد و بی عقل اموراتو در دست دارن ادم نمیتونه هیچ تصمیم تو هیچ زمینه ای بگیره!
بهرحال ممنون اگه دوستان بازم نظری دارن بفرمایند
سلام دوستان، دو تا سوال داشتم
1- اینترنت خط ایرانسل گوشی من تو منطقه ای که هستم کیفیت و سرعت مطلوبی داره، اگر TD-LTE بگیرم به این معنیه که سرعت اونم به همین کیفیت هست یا کلا این دو مساله جدا از همن و به همدیگه ربطی نداره.
2- وقتی ثبت نام میکنم و درخواست سرویس جدید میدم، باید منتظر بشم کارشناس ایرانسل بیاد مودم رو نصب کنه، یا مودم رو ارسال میکنن و نصبش رو باید خودم انجام بدم؟
ممنون
ShadowDragon
09-04-2020, 03:41
سلام دوستان، دو تا سوال داشتم
1- اینترنت خط ایرانسل گوشی من تو منطقه ای که هستم کیفیت و سرعت مطلوبی داره، اگر TD-LTE بگیرم به این معنیه که سرعت اونم به همین کیفیت هست یا کلا این دو مساله جدا از همن و به همدیگه ربطی نداره.
2- وقتی ثبت نام میکنم و درخواست سرویس جدید میدم، باید منتظر بشم کارشناس ایرانسل بیاد مودم رو نصب کنه، یا مودم رو ارسال میکنن و نصبش رو باید خودم انجام بدم؟
ممنون
سلام ، بهم ربطی ندارن
مودم میفرستن ... اگه نصاب بخوای باید درخواست بدی
navid.zz68
10-04-2020, 11:36
سرعت که عالیه ولی تنوع بسته ها کم شده
بسته های ترکیبی که ترافیک برای ۲-۷ داشت حذف شده
mrgspeed
10-04-2020, 13:49
دوستان من امروز روی مودم i60 و اینترنت td lte دارم فقط 4G میگیرم به جای 4G پلاس
الان 2 ماه دارم همیشه + بوده و سرعتم هم اومده پایین
مودمو ریست کردم به تنظیمات اولیه بازم درست نشد
کسی راهی داره ؟ :sad:
-------------------------------
آپدیت: با زدن تیک دیتا رومینگ 4G+ شد
منتها سرعت خیلی پایینه هنوز، سرعت نت بین الملل زیر 1 مگه
poriya_hashie
12-04-2020, 08:09
دوستان من امروز روی مودم i60 و اینترنت td lte دارم فقط 4G میگیرم به جای 4G پلاس
الان 2 ماه دارم همیشه + بوده و سرعتم هم اومده پایین
مودمو ریست کردم به تنظیمات اولیه بازم درست نشد
کسی راهی داره ؟ :sad:
-------------------------------
آپدیت: با زدن تیک دیتا رومینگ 4G+ شد
منتها سرعت خیلی پایینه هنوز، سرعت نت بین الملل زیر 1 مگه
کیفیت خیلی پایین اومده منم همین مشکل رو دارم ساعت 2-7 که اصلا پایدار نیست اینترنت، من از سرعت 64کیلو بایت میبینم تا 8مگ رو دانلود منیجر تازه بگذریم وسطش ایست هم میکنه
دوستان اگر در پوشش های وب هستن تست بکنن ببینن باز میشه با سیم کارت tdd ایرانسل رو شبکه های وب رومینگ کرد الان چند روزه من تست میکنم اجازه رومینگ رو دیگه نمیده .
دوستان اگر در پوشش های وب هستن تست بکنن ببینن باز میشه با سیم کارت tdd ایرانسل رو شبکه های وب رومینگ کرد الان چند روزه من تست میکنم اجازه رومینگ رو دیگه نمیده .
من تست کردم ارور میده و اجازه نمیده
سلام دوستان
از دست ADSL و قطعی هاش خسته شدم میخوام کوچ کنم سمت TD-LTE
حجم و اینا برام مهم نیست، ولی سرعت و قطع نشدن خیلی برام مهمه
الان سرعتم رو ADSL حدود 14 مگابیت هست که معمولاً پایینتر از این هم نمیاد ولی متاسفانه قطعی زیاد دارم
میخواستم بدونم الان ثبات و سرعت و TD-LTE ایرانسل در چه وضعیتی قرار داره؟ میتونه نیازهای منو برطرف کنه؟ :rolleye:
سرعت کمتر از 14 مگابیتی که الان خودم داره نمیشه؟
اکثر استفاده من از اینترنت شب و نیمه شبه و معمولاً ساعات اداری کاری باهاش ندارم
خب مثل اینکه اون رومینگ هم به فنا دادن اینو بخون :thumbsdow
morteza_mombeini
13-04-2020, 10:01
سلام دوستان
الان سرعتم رو ADSL حدود 14 مگابیت هست که معمولاً پایینتر از این هم نمیاد ولی متاسفانه قطعی زیاد دارم
میخواستم بدونم الان ثبات و سرعت و TD-LTE ایرانسل در چه وضعیتی قرار داره؟ میتونه نیازهای منو برطرف کنه؟ :rolleye:
برای من که تا حالا به جز مواردی که تعمیرات یا ارتقا داشتن توی روز اصلا قطعی نداشته ولی توی شب بعضی وقتها مثلا دو سه روز یک بار یه قطعی وجود داره .سرعت هم منطقه ایه و نمیشه گفت چقدر میده .برای بعضیا سرعت 1 مگه برا بعضیا بالای 100 مگ
سلام دوستان
درود
یه نگاهی به تنظیمات مودم بکنید ..
شاید اگه سرویس را تماس بگیرید و پایینتر ببندید مشکل قطعی حل بشه
SNR را چک کنین ... TD آنچنان کیفیت چندانی نداره (بسته به مکان ممکنه خوب و بد باشه)
هم مقرون به صرفه نیست زیاد اگه مصرفتون بالاست ... اسپلیتر و سیمکشی را هم بررسی کنید
قطعی روی adsl نباید اینقدر باشه ... اکثرا سرویس پایداری هست
poriya_hashie
13-04-2020, 14:12
سلام نه نمیشه برای منم اهواز
درود
یه نگاهی به تنظیمات مودم بکنید ..
شاید اگه سرویس را تماس بگیرید و پایینتر ببندید مشکل قطعی حل بشه
SNR را چک کنین ... TD آنچنان کیفیت چندانی نداره (بسته به مکان ممکنه خوب و بد باشه)
هم مقرون به صرفه نیست زیاد اگه مصرفتون بالاست ... اسپلیتر و سیمکشی را هم بررسی کنید
قطعی روی adsl نباید اینقدر باشه ... اکثرا سرویس پایداری هست
خوشبخانه من مشکل نویز ندارم، چند سال پیش خیلی با وسواس خودم سیمکشی مودم و باقی تلفن ها رو از درب ورودی جدا کردم و از اون موقع اتصال DSL من کاملاً پایدار بوده، علاوه بر اون در صبانت حداکثر ظظرفیت خط در جایی بسته میشه که نسبت نویز به سیگنال کمتر از 12 دسیبل نباشه.
متاسفانه از زمانی که بسته صد گیگ رایگان رو دادن دیگه اینترنتم اون اینترنت سابق نشده و با اینکه حدود یکماه از اون داستان میگذره متاسفانه اکثر روزا اختلال دارم :worried:
خسته شدم انقدر از این شرکت به اون شرکت رفتم و تو لیست انتظار موندم تا پورت خالی شه و حرص خوردم تا شرکت قبلی خط رو خالی کنه و از این حرفا، واسه همین گفتم یه چیز جدید رو امتحان کنم
یدونه مودم TF-i60 که تعریف رو میکردن تو همین تاپیک رو گرفتم، ایشالا که تو منتطقه ما خوب در بیاد. اینکه خودش سیمکارت گوشی هم میخوره عالیه برام، چون اینجا اینترنت گوشی ایرانسل خیلی خوب و پایداره، سرعتشم معقوله. اگر ADSL و TD به مشکل خوردن این یه راه ممکنه منو از اعصاب خوردی قطع نت نجات بده :biggrin:
morteza2008
14-04-2020, 17:44
سلام
امکان آنلاک کردن مودم GP-2101 و استفاده از سیمکارت 4g در محدوده ای که آنتن TD-Lte نداره هست؟
سلام
امکان آنلاک کردن مودم GP-2101 و استفاده از سیمکارت 4g در محدوده ای که آنتن TD-Lte نداره هست؟
آنلاك نمى دونم اما ميشه سيمكارت ٤ جى روي مودم ثابت استفاده كرد اما منطقه حتما بايد تحت پوشش آنتن td-lte باشه
ShadowDragon
15-04-2020, 12:37
خیر انلاک نمیشه
ایرانسل بعد یک سال و نیم شارژ نکردنم، تازه یادش افتاده نیستم! پیشنهاد ویژه میفرسته
۵ گیگ ۷ تومن:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
zofishel
15-04-2020, 14:08
دوستان مراقب باشید مثل بنده ایرانسل تو پاچه تون نکنه.
یه بسته حجمی داشتم که حجمش تموم شده بود و زمانش دو هفته باقی مونده بود. متاسفانه قبلش توجه نکرده بودم و بسته نامحدود 1 ماهه 8 مگابیت خریدم بعد متوجه شدم تا زمان بسته حجمیت تموم نشده نمیتونی از نامحدود استفاده کنی.:worried: مجبور شدم یه بسته هفتگی فعلا بخرم.
خلاصه شما مراقب باشید.
دوستان مودم های ایرانسل قابلیت اینو داره کاربرایی که به مودم کانکت هستند رو محدود کرد به سرعت پایین ؟ و حجم اختصاصی
RyanMiler
15-04-2020, 16:07
دوستان مراقب باشید مثل بنده ایرانسل تو پاچه تون نکنه.
یه بسته حجمی داشتم که حجمش تموم شده بود و زمانش دو هفته باقی مونده بود. متاسفانه قبلش توجه نکرده بودم و بسته نامحدود 1 ماهه 8 مگابیت خریدم بعد متوجه شدم تا زمان بسته حجمیت تموم نشده نمیتونی از نامحدود استفاده کنی.:worried: مجبور شدم یه بسته هفتگی فعلا بخرم.
خلاصه شما مراقب باشید.
مرسی از اینکه به من و دوستان توجه دادی داداش, ولی موقع بسته خرید تو سایتش دقیقا همینو نوشته تو نکات و قوانینش. از هر جا اینترنت گرفتی همیشه قوانینشو بخون. این مال ایرانسل:
لطفا قبل از خرید بسته های نامحدود اینترنت نسل 4 ثابت، شرایط و قوانین استفاده را مطالعه کنید.
بستههای نامحدود با در نظر گرفتن خط مشی استفاده منصفانه، از حجمی نامحدود برخوردار هستند.
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 40 گیگابایت
بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 60 گیگابایت
بسته تا 8 مگابیت بر ثانیه ماهانه 80 گیگابایت
امکان خرید همزمان بیش از یک بسته نامحدود وجود ندارد.
اگر در حساب خود بسته حجمی دارید، پس از پایان آن برای خرید بسته های اینترنت نامحدود اقدام کنید زیرا در زمان خرید همزمان بستههای اینترنت نامحدود و حجمی، صرفنظر از تاریخ پایان بسته، ابتدا بستههای حجمی و سپس بستههای اینترنت نامحدود مصرف میشوند .همچنین، تاریخ شروع بسته از زمان خرید درنظر گرفته میشود. بنابراین مسئولیت خرید بستههای متعدد بر عهده مشترک است.
در صورت خرید بستههای حجمی و نامحدود به صورت همزمان، سرعت بستهها متفاوت خواهد بود. بدینصورت که تا زمانی که مشترک از بسته حجمی استفاده میکند سرعت بدون سقف خواهد بود اما در زمان استفاده از بسته نامحدود، سرعت به 512 کیلوبیت تا 8 مگابیت بر ثانیه کاهش مییابد.
لطفا قبل از خرید بسته های نامحدود اینترنت نسل 4 ثابت، شرایط و قوانین استفاده را مطالعه کنید.
بستههای نامحدود با در نظر گرفتن خط مشی استفاده منصفانه، از حجمی نامحدود برخوردار هستند.
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 40 گیگابایت
بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 60 گیگابایت
بسته تا 8 مگابیت بر ثانیه ماهانه 80 گیگابایت
امکان خرید همزمان بیش از یک بسته نامحدود وجود ندارد.
اگر در حساب خود بسته حجمی دارید، پس از پایان آن برای خرید بسته های اینترنت نامحدود اقدام کنید زیرا در زمان خرید همزمان بستههای اینترنت نامحدود و حجمی، صرفنظر از تاریخ پایان بسته، ابتدا بستههای حجمی و سپس بستههای اینترنت نامحدود مصرف میشوند .همچنین، تاریخ شروع بسته از زمان خرید درنظر گرفته میشود. بنابراین مسئولیت خرید بستههای متعدد بر عهده مشترک است.
در صورت خرید بستههای حجمی و نامحدود به صورت همزمان، سرعت بستهها متفاوت خواهد بود. بدینصورت که تا زمانی که مشترک از بسته حجمی استفاده میکند سرعت بدون سقف خواهد بود اما در زمان استفاده از بسته نامحدود، سرعت به 512 کیلوبیت تا 8 مگابیت بر ثانیه کاهش مییابد.
zofishel
15-04-2020, 19:28
دوستان مودم های ایرانسل قابلیت اینو داره کاربرایی که به مودم کانکت هستند رو محدود کرد به سرعت پایین ؟ و حجم اختصاصی
خیر متاسفانه همچین قابلیتی در هیچ مودمی نیست. البته تا اونجایی که می دونم گفتم.
درود
این نامحدود که برای TDLTE نوشته حقیقتا نامحدوده یا اون مصرف منصفانه اعمال میشه ؟
navid.zz68
15-04-2020, 22:39
قطعا اعمال میشه:)
راهی نیست محدودیت سرعت بسته نامحدود که به حد نصاب دانلود رسیده رو دور زد؟؟ تا ماه پیش کنارش یه بسته شبانه هم میگرفتم راحت کل ماه سرعت فیکس بود 150 گیگ دان میکردم الان دیگه رسیده به سقف 80 گیگش سرعتش شده 30 کیلوبایت :|
امروز عصر مودمم رسید ولی هنوز سیمکارت فعال نشده، پشتیبانی گفت تا 24 آینده وصل میشه
اینا روزای جمعه هم کار میکنن؟ یا سره کارم و باید تا شنبه صبر کنم؟ :rolleye:
امروز عصر مودمم رسید ولی هنوز سیمکارت فعال نشده، پشتیبانی گفت تا 24 آینده وصل میشه
بمنم گفنن 24 ساعته ولی دو روزه عادی کاری گذشت
bhrooz555
17-04-2020, 14:53
من بخیال این که مثل سابق هست، بسته 360 گیگ 1 ساله TD ایرانسل را خریدم بعد توی پنل نگاه کردم دیدم شبانه رایگان رو حذف کردن :grrr:
راهی واسه کنسل کردن و پس گرفتن پول هست؟
navid.zz68
17-04-2020, 19:04
بله متاسفانه شبانه رایگان رو حذف کردن
به علت نبود فضای رقابتی هر شرکتی در پی راهی هستش که چطور جیب مردم و بزنه و بهتر بزنه.موقع خرید بسته ببینید چه مالیات وحشتناکی اعمال میشه
24نهایت 48 ربطی هم به تعطیلی نداره
من بخیال این که مثل سابق هست، بسته 360 گیگ 1 ساله TD ایرانسل را خریدم بعد توی پنل نگاه کردم دیدم شبانه رایگان رو حذف کردن :grrr:
اگر استفاده نکنی شاید فرم پر کردن و شکایت از طریق انلاین بشه برگردوند اما بعید میدونم
ShadowDragon
17-04-2020, 20:24
الان دیدم که ظاهراً بسته های زیر 20ت هم حذف شده
مثلا ۶ گیگ 20
Reza_brj
18-04-2020, 10:21
دوستان با تجربه راهنمایی کنن من توی پوشش نقشه ایرانسل توی پوشش خارجی هستم و به فاصله 2 کوچه از پوشش داخلی هستم
حالا میتونم استفاده کنم یا نه؟؟؟
سرویس میده بهم؟
zofishel
18-04-2020, 10:35
دوستان با تجربه راهنمایی کنن من توی پوشش نقشه ایرانسل توی پوشش خارجی هستم و به فاصله 2 کوچه از پوشش داخلی هستم
حالا میتونم استفاده کنم یا نه؟؟؟
سرویس میده بهم؟
نمیشه به یقین گفت ، برای یه بنده خدایی مودم خریدیم با اینکه تو منطقه پوشش کامل هم بود سرعتش افتضاح بود در حد دو سه مگابیت. بهترین راه این هست که یه مودم ایرانسل از کسی امانت بگیرین و امتحان کنین.
zofishel
18-04-2020, 10:38
متاسفانه راهی نیست. ایرانسل خیلی زرنگه یواش یواش به جلو پیشروی می کنه و بسته ها رو حذف و گرون تر می کنه. متاسفانه الان بزرگترین اپراتور دیتای کشور شده و هر کاری دلش بخواد می کنه. من Adsl ثبت نام کردم ولی اینقد کیفیت خط افتضاح بود ( زیر 1 مگابیت سرخط) که مجبور شدم برگردم ایرانسل با اینکه گرون هست تنها راهکاره در حال حاضر.
دوستانی که مودم TF-i60 دارن و ایرانسل براشون دو تا سیمکارت ارسال کرده:
سیمکارت TD من وصل شد (بعد از 72 ساعت!)، ولی سیمکارت معمولی (4G) که باهاش اومده بود خیر!
اون سیمکارت معمولی رو باید برم نمایندگی فعال کنم یا خودش تا چند روز دیگه فعال میشه؟
سیمکارت TD من وصل شد (بعد از 72 ساعت!)، ولی سیمکارت معمولی (4G) که باهاش اومده بود خیر!
اون سیمکارت معمولی رو باید برم نمایندگی فعال کنم یا خودش تا چند روز دیگه فعال میشه؟
منهم خریدم منتها دلیل فعال نشدن سیمکارت دوم مربوط به محدود شدن سیمهای 3اپراتور به 10سیم هست
شما به احتمال زیاد 10تا سیم از همه اپراتورها دارید درسته؟
منهم خریدم منتها دلیل فعال نشدن سیمکارت دوم مربوط به محدود شدن سیمهای 3اپراتور به 10سیم هست
شما به احتمال زیاد 10تا سیم از همه اپراتورها دارید درسته؟
سلام
نه، تعداد سیمکارتهایی که به اسمم هست 5 تاست، به محدودیت 10 سیمکارت نرسیدم هنوز
باید بری نمایندگی فعال کنی. خودش فعال نمیشه
سلام
نه، تعداد سیمکارتهایی که به اسمم هست 5 تاست، به محدودیت 10 سیمکارت نرسیدم هنوز
چند تا فتوکپی ملی دادی
ایا دوتا برگه رومامور پست برداشت یا یکی رو؟
چیز خاصی روی سیمکارت فعال نیست اگر نیازش نداره صبر کن ی روز بکارت امد فعال کن چون طرح 10سیمکارتی هست و چوب خطتت پر میشه
چند تا فتوکپی ملی دادی
ایا دوتا برگه رومامور پست برداشت یا یکی رو؟
چیز خاصی روی سیمکارت فعال نیست اگر نیازش نداره صبر کن ی روز بکارت امد فعال کن چون طرح 10سیمکارتی هست و چوب خطتت پر میشه
یدونه فتوکپی کارت ملی دادم
مامور دوتا برگه رو برداشت، من هم برگه سیمکارت TD رو امضا کردم و هم برگه سیمکارت 4G، البته یه نسخه از جفتشم داد به خودم
نه نیازش که ندارم، فقط نگران این بودم که ور ندارن خط رو به اسم من بدن به کس دیگه و سوء استفاده بشه و از این حرفا :worried:
یدونه فتوکپی کارت ملی دادم
مامور دوتا برگه رو برداشت، من هم برگه سیمکارت TD رو امضا کردم و هم برگه سیمکارت 4G، البته یه نسخه از جفتشم داد به خودم
نه نیازش که ندارم، فقط نگران این بودم که ور ندارن خط رو به اسم من بدن به کس دیگه و سوء استفاده بشه و از این حرفا :worried:
قانونا ی کپی کارت ملی میبایست بدید مامور اما مهم نیست
نه اقا مگه کشکی هست بنام شما بدن به کس دیگه اصلا چنین چیزی محاله ضمنا روی پوکه سیمکارت شماره داره و تا زمانیکه دست هست مال شماست و میتونید خودتون به هرکس دیگه بدید بره بنام خودش بزنه
سلام
وقت بخیر
من هفته گذشته مودم i60 رو خریدم و بالاخره این هفته رسید و فعال شد. با اینکه با سیمکارت TD وصلم تو پنل مودم نوشته +4G ! می خواستم ببینم درسته و باید همینجوری باشه؟ یا مشکلی وجود داره و نیازه که تغییراتی بدم؟
ممنون
morteza_mombeini
21-04-2020, 09:04
سلام
وقت بخیر
من هفته گذشته مودم i60 رو خریدم و بالاخره این هفته رسید و فعال شد. با اینکه با سیمکارت TD وصلم تو پنل مودم نوشته +4G ! می خواستم ببینم درسته و باید همینجوری باشه؟ یا مشکلی وجود داره و نیازه که تغییراتی بدم؟
ممنون
درسته دیگه تی دی رو تجمیع میکنه .سرعت چقدر بهت میده ؟
morteza_mombeini
21-04-2020, 09:21
دوستان من یک هفته ای هست که سرعت اینترنت TD به شدت بالا رفته ولی هیچ تغییری تو انتن دهی یا دکل ایجاد نشده همون مقدار قبلیه انتن ولی قبلا سرعتم روی تک باند 18 مگابیت بود الان تا 70 مگابیت هم میره در تمام ساعات شبانه روز مودمم هم معمولیه و تک باند .به نظر شما به خاطر اینکه مردم تازه از خانه بیرون امدن و دنبال کاسبی ان به خاطر کمتر استفاده کردن سرعت بالاتر رفته یا ایرانسل پهنای باند رو افزایش داده ؟
دوستان من یک هفته ای هست که سرعت اینترنت TD به شدت بالا رفته ولی هیچ تغییری تو انتن دهی یا دکل ایجاد نشده همون مقدار قبلیه انتن ولی قبلا سرعتم روی تک باند 18 مگابیت بود الان تا 70 مگابیت هم میره در تمام ساعات شبانه روز مودمم هم معمولیه و تک باند .به نظر شما به خاطر اینکه مردم تازه از خانه بیرون امدن و دنبال کاسبی ان به خاطر کمتر استفاده کردن سرعت بالاتر رفته یا ایرانسل پهنای باند رو افزایش داده ؟
برای منم چند روزی هست سرعت تو حالت TD بالا رفته. قبلاْ بین 50 تا 60 بود الان بین 80 تا 100 بالا رفته. فقط هم رو باند 42 بود.
نکته ی جالب ترش هم اینحا هست امروز که مودم رو روشن کردم٬ یه لحظه علامت 4g+ رو دیدم. اما بعد از اینکه مودم رو on off کردم دوباره 4g شد و دیگه رو + نرفت. خبری از باند 43 نیست اصلا :/
معلوم نیست داستان از چه قراره ...
mr.arbab28
21-04-2020, 18:03
برای منم چند روزی هست سرعت تو حالت TD بالا رفته. قبلاْ بین 50 تا 60 بود الان بین 80 تا 100 بالا رفته. فقط هم رو باند 42 بود.
نکته ی جالب ترش هم اینحا هست امروز که مودم رو روشن کردم٬ یه لحظه علامت 4g+ رو دیدم. اما بعد از اینکه مودم رو on off کردم دوباره 4g شد و دیگه رو + نرفت. خبری از باند 43 نیست اصلا :/
والا من با گوشی همینجوریه برای خودش پلاس میشه باز فورجی معمولی با برنامه نشون میداد دوتا بیست مگاهرتز فعال شده قبلا ده و ده مگاهرتز بود این موضوع در هر دو حالت. td و fd اتفاغ افتاده نمیدونم دارن چه کار میکنن اما اصن نت جالب نیست تو یک دقیقه تست کردن نوسان شدید سرعت مشاهده شد
RyanMiler
22-04-2020, 17:43
داداش واس منم 4g+ میزنه... من خودم اصلن انتظار نداشتم سرعت خوبی داشته باشه ولی در کمال تعجب 80 مگابیت رو بهم داد حتی تا 100 مگابیت هم ازش سرعت گرفتم ول ناگفته نماند نوسان یه مقدار شدیده بین 60 تا 100 خیلی میچرخید ولی خب من که راضیم کلا. شبانه هم برای نمونه یه 100 گیگ 30 هزارتومان گرفتم 2-7 صبح برخلاف مبین نت اصلا سرعتم نمیاد پایین همونقدر بالا میمونه.
mr.arbab28
24-04-2020, 19:38
یک سوال؟. مودم tf i 60 هردو حالت تی دی و اف دی رو داره حالا این دو حالت همزمان قابل استفاده یا چی؟ و اینکه ولتاژ ورودی مودم چه مقادیری هست مثلا اداپتوری همراهشه چند ولته چند امپره چهد واته؟
morteza_mombeini
24-04-2020, 23:07
یک سوال؟. مودم tf i 60 هردو حالت تی دی و اف دی رو داره حالا این دو حالت همزمان قابل استفاده یا چی؟ و اینکه ولتاژ ورودی مودم چه مقادیری هست مثلا اداپتوری همراهشه چند ولته چند امپره چهد واته؟
همزمان که نمیشه باید از توی تنظیمات انتخاب کنی به تی دی وثل شه یا به اف دی .حالا اگه سیم کارت معمولی بزاری توش به هر دو میتونی وصل شی (غیرهمزمان) ولی اگه سیمت تی دی باشه بزنی رو اف دی انتن نمیگیره .اداپتورش هم 12 ولته فکر کنم 1 یا 2 امپره .
درسته دیگه تی دی رو تجمیع میکنه .سرعت چقدر بهت میده ؟
اسپیدتست.نت حدود 16 مگابیت نشون میده، ولی سرعت دانلودش مابین 3 تا 6 مگابایت در ثانیه نوسان داره:wac:
همزمان که نمیشه باید از توی تنظیمات انتخاب کنی به تی دی وثل شه یا به اف دی .حالا اگه سیم کارت معمولی بزاری توش به هر دو میتونی وصل شی (غیرهمزمان) ولی اگه سیمت تی دی باشه بزنی رو اف دی انتن نمیگیره .اداپتورش هم 12 ولته فکر کنم 1 یا 2 امپره .
چطوری میشه از تو تنظیمات تغییر داد؟ پیداش نکردم من
مودم ایرانسل از همتا براش sms اومده ک ثبت نشده ؟ چ کنم ؟
poriya_hashie
28-04-2020, 10:00
مودم ایرانسل از همتا براش sms اومده ک ثبت نشده ؟ چ کنم ؟
اگر تازه مودم رو خریداری کردی توجه نکن
اگر تازه مودم رو خریداری کردی توجه نکن
آره تازه از خود ایرانسل خریدم. زده تا یه تاریخی بعد سرویس تعلق نمیگیره
poriya_hashie
28-04-2020, 13:00
آره تازه از خود ایرانسل خریدم. زده تا یه تاریخی بعد سرویس تعلق نمیگیره
مشکلی نیست دوست عزیز برای همه اومده این اس ام اس
Electronic-Arts
28-04-2020, 18:08
اگه مودم خارجی بگیرم برای ایرانسل میتونه از اینترنت معمولی که الان دارم بیشتر بهم سرعت بده ؟
ShadowDragon
29-04-2020, 01:22
ایرانسل سرعتش رو محدود کرده؟
واسه من ۱۲ مگابیت بیشتر نمیشه
دوباره + شد ...
HOSSEINHABIBIYAN
01-05-2020, 19:30
سلام کدوم مدل مودم برای td -lte ایرانسل کیفیت بهتری داره ؟
تهران مبین نت بهتره یا ایرانسل ؟
HOSSEINHABIBIYAN
01-05-2020, 19:36
karwan125
01-05-2020, 22:13
بستگی به منطقه ای که هستی داره ، یه جا مبین نت خوب جواب میده ، یه جا هم هست ایرانسل
برو توی سایت نت سنج پلاس ، منطقه ای که هستی رو مشخص کن اپراتور های ایرانسل و مبین نت رو مقایسه کرده ببین کدومش جواب داده ...
اگه مودم خارجی بگیرم برای ایرانسل میتونه از اینترنت معمولی که الان دارم بیشتر بهم سرعت بده ؟
سلام شما پهنای باند اختصاصی از رسپینا دارین ؟
- - - Updated - - -
HOSSEINHABIBIYAN
02-05-2020, 12:17
بستگی به منطقه ای که هستی داره ، یه جا مبین نت خوب جواب میده ، یه جا هم هست ایرانسل
برو توی سایت نت سنج پلاس ، منطقه ای که هستی رو مشخص کن اپراتور های ایرانسل و مبین نت رو مقایسه کرده ببین کدومش جواب داده ...
طبق این سایت که هردو وضعیت خیلی خوبی دارن
ولی توی تویتتر که میدیدم هردو شاکی زیاد دارن
اگر کسی منطقه 8 تهران تجربه استفاده داره لطفا در مورد کیفیت سرویس و مدل مودم راهنمایی کنید
سلام به همگی من مودم td lte مدل i60 ایرانسل از خود سایت ایرانسل خریدم حدود یک هفته شده هنوز به دستم نرسیده خواستم بدونم کسانی که از سایت خرید کردن چند روزه به دستشون رسیده.
HOSSEINHABIBIYAN
02-05-2020, 14:34
توی سایت مقایسه کردم هردو وضعیت خیلی خوبی داشتن
ولی وقتی سرچ کردم و توئیت های یوزرهارو خوندم دیدم کاربرای شاکی هم زیاد هستن و بر اساس اون نمیشه تصمیم گیری کرد
اگر کسی منطقه 8 تهران ( سبلان - تسلیحات ) کیفیت سرویس هارو در اون محدوده تست کرده لطفا راهنمایی کنه اونجا کدوم بهتره
و چه مدل مودم کیفیت مطلوب تری داره
02-05-2020, 16:26
سلام شما پهنای باند اختصاصی از رسپینا دارین ؟
- - - Updated - - -
سلام
من سرویس اینترنت وایرلس از پیشگامان دارم چند وقتی هم هست که همیشه آی پی رسپینا میده به من
همه دنباله پر کردن جیب خودشون هستن !!! کیفیت و مودم و DNS همش کشکه :exclamati:worried::weird:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.