مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
سلام خدمت دوستان
من یه مودم 2101 ایرانسل دارم که در محل جدید خونه اونجوری که باید انتن بده نداره 2 چراغ داره ولی از داخل تنظیماتش ضعیف نشون میده
حالا من دیروز مودم رو باز کردم خواستم با کمک دوستان بدونم کدوم انتن برا گیرنده 4g هستش و کدوم برا wifi؟
در ضمن انتن مورد نیاز برا بهتر شدن دریافت سیگنال چی پیشنهاد میدین؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]٢٠١٨-٠٧-٢٤_٢٢-٠٤-٣٠.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]٢٠١٨-٠٧-٢٤_٢٢-٠٤-٤٥_(2).jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]٢٠١٨-٠٧-٢٤_٢٢-٠٤-٣٧.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]٢٠١٨-٠٧-٢٤_٢٢-٠٤-٣٣.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]٢٠١٨-٠٧-٢٤_٢٢-٠٤-٤٥.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahan999
25-07-2018, 11:07
نه خودم خونه نیستم،شهر دیگه ام ،خونواده هم پیداش نکردن تو خونه،بلکه خودم برم خونه تا کد و چیزاشو وارد کنم ایرانسل،ثبت نامش کنم
بعید می دونم دیگه بتونی ثبتنام کنی. اگر به ایمیلت دسترسی داری بازیابی پسورد کن ببین اصلا میتونی بری داخل اکانتت
ahwazp30
25-07-2018, 12:04
سلام خدمت دوستان
من یه مودم 2101 ایرانسل دارم که در محل جدید خونه اونجوری که باید انتن بده نداره 2 چراغ داره ولی از داخل تنظیماتش ضعیف نشون میده
حالا من دیروز مودم رو باز کردم خواستم با کمک دوستان بدونم کدوم انتن برا گیرنده 4g هستش و کدوم برا wifi؟
در ضمن انتن مورد نیاز برا بهتر شدن دریافت سیگنال چی پیشنهاد میدین؟
سلام
اون برد پهن زرد رنگ که دو تا سیم بهش وصله و نصفه مودم رو اشغال کرده انتن 4g هست و اون دو تا برد زرد که زیر برد اصلی و به اندازه چوب کبریت هستند انتن وای فای هستند. فقط وقتی پیچ ها رو باز کردید و انتن ها رو در اوردید مودم رو روشن نکنید چون باعث اسیب جدی به مودم میشه و امکان سوختن مودم هست (البته بیشتر در مورد انتن وای فای هست.)
انتن های موجود در بازار هم بدرد این مودم نمیخورن و اون طوری که فکر میکنید جواب نمیدن چون فرکانس کاریشون فرق میکنه .جایی که هستید اگر مشکل دمای بالا نداره یه باکس ضد اب بگیرید و مودم رو تبدیل به مودم بیرونی کنید . مثلا روی یک لوله نصب کنید مشکل انتن دهی برطرف میشه .
سلام
اون برد پهن زرد رنگ که دو تا سیم بهش وصله و نصفه مودم رو اشغال کرده انتن 4g هست و اون دو تا برد زرد که زیر برد اصلی و به اندازه چوب کبریت هستند انتن وای فای هستند. فقط وقتی پیچ ها رو باز کردید و انتن ها رو در اوردید مودم رو روشن نکنید چون باعث اسیب جدی به مودم میشه و امکان سوختن مودم هست (البته بیشتر در مورد انتن وای فای هست.)
انتن های موجود در بازار هم بدرد این مودم نمیخورن و اون طوری که فکر میکنید جواب نمیدن چون فرکانس کاریشون فرق میکنه .جایی که هستید اگر مشکل دمای بالا نداره یه باکس ضد اب بگیرید و مودم رو تبدیل به مودم بیرونی کنید . مثلا روی یک لوله نصب کنید مشکل انتن دهی برطرف میشه .
ممنون دوست عزیز
شما مطمعن هستین از اینکه اون آنتن بزرگه برا 4g هستش؟ چون اگه اون باشه انتن وای فایش که با اون چوب کبریتا برد خوبی داره برا همین متعجب شدم
Armin.Flash
25-07-2018, 15:49
یعنی میخای بگی پینگ تو وایمکس بهتره؟
وقتی با نت ۵۱۲ رفتی بتل یا پابجی زدی حتی تو بازیم نیومد ارور نت داد،میفهمی ربط داره یا نه،td lte هم خیر سرش ارتقا یافته ی وایمکسه،و ایرانسل هم تجهیزات وایمکسشو با کمی تغییر فرکانسارو تبدیل به فرکانسای td کرد ،ربطشون اینه
پینگ در td-lte به طور مثال در بازی cs1.6 حدود 26 هست و خیلی پایین تر از وایمکس هست، پینگ به پهنای باند هیچ ربطی نداره چه 512 باشه چه 30 مگ فرقی نمیکنه به جای شما ربط داره
silvermanhhh
25-07-2018, 17:16
بعید می دونم دیگه بتونی ثبتنام کنی. اگر به ایمیلت دسترسی داری بازیابی پسورد کن ببین اصلا میتونی بری داخل اکانتت
هنوز قسمت ثبت نامش تو سایت ایرانسل هست،اما خب معلوم نیست وایمکس کجا خونه گم شده،تا خودم بیام ببینم پیداش میکنم یا نه،عوضش کنن خوبه،اگه برا بازی خوب بود نگهش میدارم وگرنه میفروشمش
ahwazp30
25-07-2018, 17:24
ممنون دوست عزیز
شما مطمعن هستین از اینکه اون آنتن بزرگه برا 4g هستش؟ چون اگه اون باشه انتن وای فایش که با اون چوب کبریتا برد خوبی داره برا همین متعجب شدم
بله مطمئن هستم.شما انتن هاي omni مودم ها و روتر ها رو هم اگر باز كنيد فقط يك تكه ميله ده سانتي داخلشه..
TranceaweSome
25-07-2018, 19:21
ایرانسل قیمت بستههای اینترنت ثابت خود را کاهش داد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D8%AF)
دوستان من مودم TF-i60 برای استفاده از TD-LTE گرفتم ولی سیگنالم جالب نیست. ایا انتی خارجی جهت تقویت سیگنال TD برای این مودم وجود داره ؟
mrabbani
26-07-2018, 04:44
سلام دوستان . الان td-lte بهتره از نظر سرعت و کیفیت یا 4g . الان می خوام مودم بگیرم کوکدوم بهتره ؟ تهرانم پونک . ببخشید اگه جای اشتباه پست دادم .
Armin.Flash
26-07-2018, 06:42
سلام دوستان . الان td-lte بهتره از نظر سرعت و کیفیت یا 4g . الان می خوام مودم بگیرم کوکدوم بهتره ؟ تهرانم پونک . ببخشید اگه جای اشتباه پست دادم .
اگر منظورتون از 4g نت موبایل هست معمولا از نظر سرعت بهتر از td هست ولی از نظر پینگ و پایداری و همچنین قیمت بسته ها در حال حاضر td بهتر هست، البته این بستگی به جای شما هم داره باید تست بشه
ایرانسل همزمان با ارائه بستههای جدید برای مصرف کنندگان اینترنت ثابت (TD-LTE) قیمت بستههای اینترنت ثابت نسلهای 4 و 4.5 خود را کاهش داد.
تغییر قیمت بستههای متنوع اینترنت ثابت نسلهای 4 و 4.5 ایرانسل در راستای کسب رضایت مشترکان و ارائه بستههای جدید با توجه به الگوی مصرفی مشترکان صورت گرفته است.
بستههای جدید اینترنت ثابت ایرانسل در بازههای زمانی هفتگی، یکماهه، سه ماهه، شش ماهه و یکساله ارائه شدهاند. مشترکان میتوانند با تهیه بستههایی که بازه زمانی یک ماه و بیشتر دارند، به میزان دوبرابر ظرفیت حجم روزانه تهیه شده را در فاصله زمانی 2 تا 7 صبح بدون پرداخت هزینه و به رایگان استفاده کنند.
مشترکان اینترنت ثابت ایرانسل (TD-LTE) میتوانند با توجه به میزان مصرف خود از بستههای 2 گیگابایتی هفتگی تا 1000 گیگابایت یکساله بهرمند شوند.
ایرانسل به عنوان اپراتور پیشرو در کسب رضایت مشتری ترتیبی داده تا بستههای اینترنت ارائه شده برای اینترنت TD-LTE همزمان برای سیمکارتهای دائمی و اعتباری اینترنت نسل 4 و 4.5 ثابت در دسترس باشد.
بستههای جدید با قیمتهای کاهش یافته اینترنت ثابت نسلهای 4 و 4.5 ایرانسل از طریق وبسایت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت خرید آنلاین بستههای اینترنت نسل 4 و 4.5 ثابت (TD-LTE)، وبسایت و برنامه کاربردی ایرانسل من در دسترس مشترکان قرار گرفته است. بزرگترین اپراتور دیتای کشور، ایرانسل، از زمان بهره برداری تجاری تکنولوژی نسل چهار ثابت TD-LTE در کشور تا کنون بیش از 145 شهر را تحت پوشش خود قرار داده است.
منبع : digiato
ایرانسل همزمان با ارائه بستههای جدید برای مصرف کنندگان اینترنت ثابت (TD-LTE) قیمت بستههای اینترنت ثابت نسلهای 4 و 4.5 خود را کاهش داد.
تغییر قیمت بستههای متنوع اینترنت ثابت نسلهای 4 و 4.5 ایرانسل در راستای کسب رضایت مشترکان و ارائه بستههای جدید با توجه به الگوی مصرفی مشترکان صورت گرفته است.
بستههای جدید اینترنت ثابت ایرانسل در بازههای زمانی هفتگی، یکماهه، سه ماهه، شش ماهه و یکساله ارائه شدهاند. مشترکان میتوانند با تهیه بستههایی که بازه زمانی یک ماه و بیشتر دارند، به میزان دوبرابر ظرفیت حجم روزانه تهیه شده را در فاصله زمانی 2 تا 7 صبح بدون پرداخت هزینه و به رایگان استفاده کنند.
مشترکان اینترنت ثابت ایرانسل (TD-LTE) میتوانند با توجه به میزان مصرف خود از بستههای 2 گیگابایتی هفتگی تا 1000 گیگابایت یکساله بهرمند شوند.
ایرانسل به عنوان اپراتور پیشرو در کسب رضایت مشتری ترتیبی داده تا بستههای اینترنت ارائه شده برای اینترنت TD-LTE همزمان برای سیمکارتهای دائمی و اعتباری اینترنت نسل 4 و 4.5 ثابت در دسترس باشد.
بستههای جدید با قیمتهای کاهش یافته اینترنت ثابت نسلهای 4 و 4.5 ایرانسل از طریق وبسایت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت خرید آنلاین بستههای اینترنت نسل 4 و 4.5 ثابت (TD-LTE)، وبسایت و برنامه کاربردی ایرانسل من در دسترس مشترکان قرار گرفته است. بزرگترین اپراتور دیتای کشور، ایرانسل، از زمان بهره برداری تجاری تکنولوژی نسل چهار ثابت TD-LTE در کشور تا کنون بیش از 145 شهر را تحت پوشش خود قرار داده است.
منبع : digiato
چرا اخبار تکراری میزارید 2هفته هست بسته داده و بروز رسانی کرده
اپتودیت باشید
چرا اخبار تکراری میزارید 2هفته هست بسته داده و بروز رسانی کرده
اپتودیت باشید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:hmm:
تاریخشو نگاه کن دیروزه
:hmm:
تاریخشو نگاه کن دیروزه
فداشم این سایته دور اپدیته :n02: شما هم زحمت کشیدید درست میگید ...تو همین سایت دوستان زودتر گذاشتن کلا این دیجیتالو و یکی دوتا سایت دیگه بعد از 1هفته قرار میدن سرشون شلوغه:n02:
morad009
27-07-2018, 01:09
سلام
دوستان من بالاخره 3 روز پیش مودم tf-i60 ایرانسل رو گرفتم. در منطقه ما هم 4g همراه و هم lte رو چک کرد نمایندگی و خودمم تو سایت ایرانسل اوکی بود طبقه آخر هستیم و 4 تا از 5 تا خط آنتن پره..منتهی یه مشکلی دارم
من الان تست میگیرم هیچ فرقی با 4g تلفن همراهم نداره این سیمکارت lte که توشه و به نظرم از همون گوشی اگه استفاده کنم به صرفست و دادن 360 هزار تومن الکی بود.
به نظرتون مرجوعش کنم یا بعدا بهتر میکنه سرعتشو؟ اگه بدتر نکنه
Xx Hossein xX
27-07-2018, 10:00
سلام.
دوستان من از این سرویس های نامحدود گرفتم ولی سرعتم اصلا کم نشد و همچنان 20 مگابیت سرعت دانلود بهم میده. طبیعیه؟ یا خیلی خوش شانسم اینطوری شده؟
سلام.
دوستان من از این سرویس های نامحدود گرفتم ولی سرعتم اصلا کم نشد و همچنان 20 مگابیت سرعت دانلود بهم میده. طبیعیه؟ یا خیلی خوش شانسم اینطوری شده؟
من 3ماه میگیرم تاحالا همچین موردی ندیدم!
سلام دوستان من دو تا مودم دارم ظ6000 و g2101
مشکلم با این مودم ها اینه که با کابل lan که وصل می کنم به pc اینترنت ندارن تنظیمات خاصی داره(روی دوتا pc مختلف با دوتا کابل مختلف تست کردم)
ولی با وای فای همچین مشکلی ندارم.
سلام دوستان من دو تا مودم دارم ظ6000 و g2101
مشکلم با این مودم ها اینه که با کابل lan که وصل می کنم به pc اینترنت ندارن تنظیمات خاصی داره(روی دوتا pc مختلف با دوتا کابل مختلف تست کردم)
ولی با وای فای همچین مشکلی ندارم.
سلام مودما رو ریست فکتوری کنید و کانکشن pcرو هم نگاه کنید ببینید ipداخلش ست نشده باشه و میتونی کانکشن سیستمو هم یبار داخل منیجر انیستال کنی دوباره اپدیتش کنی
morad009
27-07-2018, 16:33
سلام
سرعت مودم tif60 من هیچی فرقی با اینترنت همراه 4g ایرانسل نداره در حالیکه هر دو شبکه در منطقه ما تحت پوشش هست. من میتونم مرجوع بدم به دلیل اینکه هیچ افزایش کیفیتی برای من وجود نداره؟
mahan999
28-07-2018, 07:09
مودم ایرانسل داخل پنلش نشون میده چه آیپی میگیره از ایرانسل؟
fanoostalaei
28-07-2018, 09:05
مودم ایرانسل داخل پنلش نشون میده چه آیپی میگیره از ایرانسل؟
مودم tf-i60 نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahan999
28-07-2018, 09:28
مودم tf-i60 نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنون اینکه با 100 شروع میشه درسته ؟ برید داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید با ایپی داخل مودم یکی هست؟
سریع ترین راه دسترسی به اینترنت تو ایران واسه یه شرکتی که نیاز به سرعت بالای 150 مگابیت داره چیه؟
fanoostalaei
28-07-2018, 10:43
خیلی ممنون اینکه با 100 شروع میشه درسته ؟ برید داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید با ایپی داخل مودم یکی هست؟
الان که تست کردم اون ip درست نیست !
ahwazp30
28-07-2018, 13:20
سریع ترین راه دسترسی به اینترنت تو ایران واسه یه شرکتی که نیاز به سرعت بالای 150 مگابیت داره چیه؟
فیبرنوری و بعد از اون ptp
سلام دوستان در مورد سرعت دانلود این سرویس در منطقه سعادت آباد حوالی میدان فرهنگ کسی اطلاعی داره ؟ ممنون می شم
mahan999
28-07-2018, 16:47
الان که تست کردم اون ip درست نیست !
یعنی باهم فرق میکنه درسته ؟ اینجوری باشه ip هایی که رو TD میدن به ملت Invalid هست یکسری ها به خودشون فشار آوردن nat type 3 رو مطرح کردن !
fanoostalaei
28-07-2018, 17:35
یعنی باهم فرق میکنه درسته ؟ اینجوری باشه ip هایی که رو TD میدن به ملت Invalid هست یکسری ها به خودشون فشار آوردن nat type 3 رو مطرح کردن !
دقیقا ! :n27:
siamak_kh
28-07-2018, 21:33
آیا امکان استفاده از سیم کارت همراه اول در مودم TD-LTE ایرانسل به نام B-5142 وجود داره؟
aliprince
28-07-2018, 21:36
آیا امکان استفاده از سیم کارت همراه اول در مودم TD-LTE ایرانسل به نام B-5142 وجود داره؟خیر
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
amir-king1
29-07-2018, 02:49
سلام دوستان
جدیدا مودم من وقتی خاموش و روشنش کنم دیگه وای فای وصل نمیشه وحتما باید از پشت ریست کنم تا وصل بشه
مودمم از این جدیداست TD-i40 A1
به نظرتون چیکارش کنم؟
فیبرنوری و بعد از اون ptp
یعنی سرعت فیبر نوری از 4.5G ایرانسل بیشتره؟ من دیدم بعضی ها فیبر نوری دارن اما سرعتشون خیلی کمه. :n13:
italodance
29-07-2018, 09:42
یعنی سرعت فیبر نوری از 4.5G ایرانسل بیشتره؟ من دیدم بعضی ها فیبر نوری دارن اما سرعتشون خیلی کمه. :n13:
فقط ایرانسل بیشترین و بهترینه بقیه رو نشنیده بگیر
جریانش چیه من سال 2017 دیدم میگفتن سرعت 1 گیگ بر ثانیه در ایران شکسته شده و به زودی وارد بازار میشه الان آخرای 2018 هستیم هنوز سرعت از 50 مگابیت تجاوز نکرده؟ :n27: من شدیدا نیاز به اینترنتی با سرعت حداقل 150 مگابیت یا بیشتر دارم.
هزینه اش هرچقدر باشه مهم نیست.
misam5526
29-07-2018, 09:57
جریانش چیه من سال 2017 دیدم میگفتن سرعت 1 گیگ بر ثانیه در ایران شکسته شده و به زودی وارد بازار میشه الان آخرای 2018 هستیم هنوز سرعت از 50 مگابیت تجاوز نکرده؟ :n27: من شدیدا نیاز به اینترنتی با سرعت حداقل 150 مگابیت یا بیشتر دارم.
هزینه اش هرچقدر باشه مهم نیست.
مشکلی برای تامین پهنای باند موردنیازتون وجود نداره. از طریق شرکتها برای نصب انتن ماکرویو اقدام کنید. البته از طریق مخابرات هم میتونید برای فیبر کشی و لینک 150 مگابیت اقدام کنید که گرون در میاد براتون. فکر کنم همون Point to point (ماکرویو) ارزانتر باشه و پهنای باند مورد نیاز هم تامین میشه.
ahwazp30
29-07-2018, 11:27
بله بیشتره ، اون فیبرنوری که دیدید سرعتش کمه احتمالا adsl بوده که بر روی خطوط فیبرنوری ارایه میشه و کاملا با اون چیزی که گفتم متفاوت هست که تا هر مقدار که شما بخواهید قابل ارایه هست ، ضمنا 4.5G ایرانسل مناسب استفاده شرکتی با این مقدار بالا نیست و کیفیت فیبر رو نداره و اگر هم بتونه پهنای باند بالا بده هزینه راه اندازیش از فیبرنوری ممکنه بیشتر بشه.از طریق ptp هم هر مقدار که بخاید میتونید پهنای باند بگیرید ولی پیشنهاد من فیبرنوریه .
فقط ایرانسل بیشترین و بهترینه بقیه رو نشنیده بگیر
دوست عزیز اطلاعات غلط ندید.
Alireza.M67
29-07-2018, 11:50
آقا این ایرانسل الآن زده 20+40 گیگابایت (2 تا 7 صبح) قیمت 30 تومن، منظورش اینه که 40 گیگابایت روزانه و 20 گیگ شبانست یا برعکس ؟
بعد من واسه بازی آنلاین (دوتا - هارتستون - اورواچ) به نظرتون td lte ایرانسل بگیرم یا نه ؟
misam5526
29-07-2018, 12:59
آقا این ایرانسل الآن زده 20+40 گیگابایت (2 تا 7 صبح) قیمت 30 تومن، منظورش اینه که 40 گیگابایت روزانه و 20 گیگ شبانست یا برعکس ؟
بعد من واسه بازی آنلاین (دوتا - هارتستون - اورواچ) به نظرتون td lte ایرانسل بگیرم یا نه ؟
20گیگ روزانه و 40 گیگ شبانه
بله بیشتره ، اون فیبرنوری که دیدید سرعتش کمه احتمالا adsl بوده که بر روی خطوط فیبرنوری ارایه میشه و کاملا با اون چیزی که گفتم متفاوت هست که تا هر مقدار که شما بخواهید قابل ارایه هست ، ضمنا 4.5G ایرانسل مناسب استفاده شرکتی با این مقدار بالا نیست و کیفیت فیبر رو نداره و اگر هم بتونه پهنای باند بالا بده هزینه راه اندازیش از فیبرنوری ممکنه بیشتر بشه.از طریق ptp هم هر مقدار که بخاید میتونید پهنای باند بگیرید ولی پیشنهاد من فیبرنوریه .
دوست عزیز اطلاعات غلط ندید.
ممنون. الان تو سایت مخابرات بالاترین سرعت رو طرح الماس سرعت 100 مگابیت زده. من بگم به من 300 مگابیت بدید اینکارو میکنن؟ اصلا میتونن چنین سرعتی رو بدن؟ تا حالا ندبدم آخه تو ایران کسی 300 مگابیت سرعت داشته باشه.
silvermanhhh
30-07-2018, 15:34
دوستان سلام،وایمکسو خاستم با مودم جدید عوض کنم ،شناسه و مک ادرس رو وارد سایت کردم ،میگه به علت فعال نبودن شناسه کاربری مقدور نمیباشد!دایی اصلن وایمکسو میزنم به برق بالا نمیاره انتن،چطور میخای فعالش کنم؟؟؟دوستان نظری ندارن؟؟
سلام.من هم اینترنت با سرعت 300 مگ احتیاج دارم.باید چیکار کنم؟باید پهنای باند اختصاصی بگیرم؟برای استفاده ی خونگی میخام.هزینش رو هم بگید.ممنون
misam5526
30-07-2018, 20:52
سلام.من هم اینترنت با سرعت 300 مگ احتیاج دارم.باید چیکار کنم؟باید پهنای باند اختصاصی بگیرم؟برای استفاده ی خونگی میخام.هزینش رو هم بگید.ممنون
پهنای باند اختصاصی در این مقیاس به مشترک خانگی فروخته نمیشه. اگرم میشد هزینش ماهانه 30 میلیون به بالا میشه (لینک اختصاصی)
پهنای باند اختصاصی در این مقیاس به مشترک خانگی فروخته نمیشه. اگرم میشد هزینش ماهانه 30 میلیون به بالا میشه (لینک اختصاصی)
پس به چه وسیله ای میشه حداقل برای یه یوزر خونگی حالا حداقل سرعت 150 مگابیت داشت؟
alireza_pes33
31-07-2018, 00:01
دوستان سلام،وایمکسو خاستم با مودم جدید عوض کنم ،شناسه و مک ادرس رو وارد سایت کردم ،میگه به علت فعال نبودن شناسه کاربری مقدور نمیباشد!دایی اصلن وایمکسو میزنم به برق بالا نمیاره انتن،چطور میخای فعالش کنم؟؟؟دوستان نظری ندارن؟؟
زنگ بزن 09366000000 اونجا وصل شو به اپراتور آدرس بده بعدش شماره سفارش میده مبلغ رو میریزی و بعدش مودم میاد دم خونت بیخیال سایت ایرانسل شو
misam5526
31-07-2018, 10:30
پس به چه وسیله ای میشه حداقل برای یه یوزر خونگی حالا حداقل سرعت 150 مگابیت داشت؟
استفاده از اینترنت همراه ایرانسل یا همراه اول در شبکه تجمیع شده 4.5G
البته نوسان سرعت به طور طبیعی وجود خواهد داشت
Armin.Flash
31-07-2018, 17:45
از ایران برو
Armin.Flash
31-07-2018, 17:48
استفاده از اینترنت همراه ایرانسل یا همراه اول در شبکه تجمیع شده 4.5G
البته نوسان سرعت به طور طبیعی وجود خواهد داشت
150 مگابیت در ایران چه برای شرکتها چه مصارف خانگی وجود خارجی نداره ، همچین پهنای باندی در اختیار هیچ نهادی قرار داده نمیشه
ShadowDragon
01-08-2018, 07:00
سلام شماذه ۱ و ۳ رو من بازی میکنم، اگه قصد بازی با دوستات رو داری، اصلا ! اگه تنها میری خوبه.... از این نظر که به بعضی ها نمیتونی وصل شی به مشکل میخوری به خاطر nat type 3
misam5526
01-08-2018, 09:40
150 مگابیت در ایران چه برای شرکتها چه مصارف خانگی وجود خارجی نداره ، همچین پهنای باندی در اختیار هیچ نهادی قرار داده نمیشه
بهتره قبل از اظهار نظر اطلاعات کافی کسب کنید! شرکت یا کارخونه ی بزرگی که چندصد نفر توش کار میکنن با اینترنت 30 یا 50 مگابیت اداره نمیشه! برای خرید هم شرکتهای FCP که دارای مجوز فروش پهنای باند (خرده فروشی و عمده فروشی) هستند براحتی اینکار رو انجام میدند و پهنای باند مورد نیاز رو تامین میکنند.
italodance
01-08-2018, 10:20
آخه بازی شد کار؟ تو این اوضاع اقتصادی پاشو برو بیرون کار کن. پدر و مادرها باید جلوی این اطفال رو بگیرند که سبب هزینه اقتصادی میشوند.
بگذریم یک سوال مهم از همه تجربه کنندگان ایرانسل به نظر شما ایرانسل سرعت FDD اش بهتر است یا TDD ؟ اصلا کدوم بهتره نظر بدهید! :V6:
Armin.Flash
01-08-2018, 10:37
بهتره قبل از اظهار نظر اطلاعات کافی کسب کنید! شرکت یا کارخونه ی بزرگی که چندصد نفر توش کار میکنن با اینترنت 30 یا 50 مگابیت اداره نمیشه! برای خرید هم شرکتهای FCP که دارای مجوز فروش پهنای باند (خرده فروشی و عمده فروشی) هستند براحتی اینکار رو انجام میدند و پهنای باند مورد نیاز رو تامین میکنند.
برادر گرامی بنده شغلم کارم در همین راستا هست، شرکت هایی که کارشون در ضمینه ی فروش پهنای باند هست تو این بحث گنجانده نمیشن، باز تکرار میکنم هییییییچ شرکت یا ارگانی اینترنت با پهنای باند 150 مگابیت دریافت نکرده و نمیکند ، حتی جاهایی مثل دانشگاهها از چندین اکسس پوینت استفاده میکنن که به وسیله ی وی پی ان با هم تجمیع داده میشوند، خواهشا در این مورد بحث نکنید چون شغل من در همین ضمینه هست، تمام.
@italodance ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FDD صد در صد بهتره
misam5526
01-08-2018, 10:48
برادر گرامی بنده شغلم کارم در همین راستا هست، شرکت هایی که کارشون در ضمینه ی فروش پهنای باند هست تو این بحث گنجانده نمیشن، باز تکرار میکنم هییییییچ شرکت یا ارگانی اینترنت با پهنای باند 150 مگابیت دریافت نکرده و نمیکند ، حتی جاهایی مثل دانشگاهها از چندین اکسس پوینت استفاده میکنن که به وسیله ی وی پی ان با هم تجمیع داده میشوند، خواهشا در این مورد بحث نکنید چون شغل من در همین ضمینه هست، تمام.
ادعاهای بی ربط شما کاملا حرف اشتباه و صدرصد دروغ محضه!
همین الان شرکت مکس نت تبریز لینک 150 مگ به بالا به یه ازمایشگاه تحقیقاتی خصوصی داره میفروشه و این یکی از ده ها مشتری این شرکت هست.
حرفتون در مورد دانشگاهها که از اولی هم بی ربط تر بود! دانشگاهها زیرساخت نوری مستقل داشته و مستقیما از زیرساخت ایران پهنای باند میگیرند. اکسس پوینت چه شوخی بی مزه ایه دیگه! (قشنگ مشخصه تا حالا معنی سرور داخلی دانشگاه و شبکه نوری داخلی یک دانشگاه رو نه تنها ندیدی بلکه اسمش به گوشت نخورده )
شما سر سوزنی اطلاعات ندارید در این حوزه و مطالبی که تایپ کردید خوندنش متاسفانه اتلاف وقت هست نه بیشتر!
ahwazp30
01-08-2018, 11:57
یک سوال مهم از همه تجربه کنندگان ایرانسل به نظر شما ایرانسل سرعت FDD اش بهتر است یا TDD ؟ اصلا کدوم بهتره نظر بدهید! :V6:
بستگی داره دوست عزیز .از اونجایی که فرکانس کاری متفاوت دارند بعضی جاها سرعت fdd بیشتره و بعضی جاها td .بستگی به تعداد یوزرهای هر کدوم توی منطقه ی مورد نظر داره ولی معمولا بر حسب تجربه سرعت fdd بیشتر هست و به دلیل اینکه اکثرا برای اینترنت همراه استفاده میشه معمولا پهنای باند کمتر اشغال میشه و maximum سرعت هم بیشتره .اما شما برای خرید باید مقدار مصرفتون رو در نظر بگیرید .اگر حجم مصرفیتون بالاست fdd حسابی جیبتون رو خالی میکنه و به ناچار مجبورید از td استفاده کنید .هر چند که اونم با ارایه بسته های ارزانتر جدید تا چند وقت دیگه کیفیتش به شدت افت میکنه.
misam5526
01-08-2018, 12:03
با توجه به نوشته یکی از کاربرا و ارائه اطلاعات غلط، یک نمونه از فروش پهنای باند اختصاصی رو اینجا قرار میدم تا خاتمه بحث باشه.
شرکت respina:
سرویس پهنای باند رسپینا پل ارتباطی شما با اینترنت در سطح تجاری است و به شما کمک می کند تا از امکانات بهتر و مطمئن تری جهت ارسال و دریافت اطلاعات، نسبت به رقبای خود بهره مند گردید.شرکت رسپینا با در اختیار داشتن بیش از ۷۰ پایگاه ( پاپ سایت یا سایت فرعی) امکان برقراری ارتباط بیسیم را فراهم نموده است، و با تجربه بسیار در زمینه نصب و راهاندازی انواع سرویسهای پهنایباند وسیع یا Broadband، این آمادگی را دارد که سرویس فوق را در اسرع وقت برای متقاضیان راهاندازی نماید. سرویس اینترنت اختصاصی رسپینا بدون محدودیتهای اینترنت اشتراکی برای ارائه به کاربران سازمانی ارائه می شود. این سرویس بر روی بستر ارتباطات رادیویی و همچنین فیبرنوری قابل دسترس می باشد.
امتیازات اینترنت اختصاصی :
عدم محدودیت سرعت تا ۱ گیگابیت در ثانیه (معادل بیش از ۱۰۰۰ مگابیت در ثانیه)
عدم محدودیت حجم دانلود
امکان ارائه پهنای باند متقارن/نامتقارن با توجه به نیاز کاربر
ارائه Public IP
عدم وابستگی به خطوط تلفن و مراکز مخابراتی
سرعت بالا در تحویل و راه اندازی سرویس
این یک شرکت از بین ده ها شرکت دیگست که خدمات پهنای باند اختصاصی ارائه میکنند مثل شاتل، آسیاتک، گروه پیشگامان و ...
misam5526
01-08-2018, 12:12
بستگی داره دوست عزیز .از اونجایی که فرکانس کاری متفاوت دارند بعضی جاها سرعت fdd بیشتره و بعضی جاها td .بستگی به تعداد یوزرهای هر کدوم توی منطقه ی مورد نظر داره ولی معمولا بر حسب تجربه سرعت fdd بیشتر هست و به دلیل اینکه اکثرا برای اینترنت همراه استفاده میشه معمولا پهنای باند کمتر اشغال میشه و maximum سرعت هم بیشتره .اما شما برای خرید باید مقدار مصرفتون رو در نظر بگیرید .اگر حجم مصرفیتون بالاست fdd حسابی جیبتون رو خالی میکنه و به ناچار مجبورید از td استفاده کنید .هر چند که اونم با ارایه بسته های ارزانتر جدید تا چند وقت دیگه کیفیتش به شدت افت میکنه.
در بحث تجربی فرمایش شما درسته اما از لحاظ تئوری FDD سرعت بیشتری نسبت به TDD در یک پهنای باند فرکاسی یکسان داره. چرا که در فناوری تایم دیویژن (TD) یک پهنای باند برای اپلود و دانلود استفاده شده و با تقسیم زمان نسبت این دو از کل پهنای باند تعیین میشه (مثلا 20 مگاهرتز با نسبت 3 به 2) در حالیکه در فرکانس دایویژن (FD) برای دانلود یک پهنای باند ثابت وجود داره (مثل 20 مگاهرتز) و اپلود هم پهنای باند اضافه بهش داده میشه (معمولا 5 مگاهرتز)
Armin.Flash
01-08-2018, 13:16
ادعاهای بی ربط شما کاملا حرف اشتباه و صدرصد دروغ محضه!
همین الان شرکت مکس نت تبریز لینک 150 مگ به بالا به یه ازمایشگاه تحقیقاتی خصوصی داره میفروشه و این یکی از ده ها مشتری این شرکت هست.
حرفتون در مورد دانشگاهها که از اولی هم بی ربط تر بود! دانشگاهها زیرساخت نوری مستقل داشته و مستقیما از زیرساخت ایران پهنای باند میگیرند. اکسس پوینت چه شوخی بی مزه ایه دیگه! (قشنگ مشخصه تا حالا معنی سرور داخلی دانشگاه و شبکه نوری داخلی یک دانشگاه رو نه تنها ندیدی بلکه اسمش به گوشت نخورده )
شما سر سوزنی اطلاعات ندارید در این حوزه و مطالبی که تایپ کردید خوندنش متاسفانه اتلاف وقت هست نه بیشتر!
شما درست میفرمایی
mahan999
01-08-2018, 20:04
زنگ زدی پیگیری کنی؟
- - - Updated - - -
زنگ زدی پیگیری کنی؟
- - - Updated - - -
زنگ زدی پیگیری کنی؟
- - - Updated - - -
زنگ زدی پیگیری کنی؟
ShadowDragon
02-08-2018, 21:33
آخه بازی شد کار؟ تو این اوضاع اقتصادی پاشو برو بیرون کار کن. پدر و مادرها باید جلوی این اطفال رو بگیرند که سبب هزینه اقتصادی میشوند.
بگذریم یک سوال مهم از همه تجربه کنندگان ایرانسل به نظر شما ایرانسل سرعت FDD اش بهتر است یا TDD ؟ اصلا کدوم بهتره نظر بدهید! :V6:
حرفت اصلا محترمانه و برازنده شخصی با ۱۶۰۰ پست نبود... هرکی بازی کنه اطفال ه؟ تو این اوضاع که هیچ تفریحی نداریم، اتفاقا این کم هزینه ترین کاره
nimyasoft
03-08-2018, 14:11
سلام دوستان
کسی فریمور اصلی مودم zw101 رو داره ؟
یه مودم i40 دارم منطقه ما آنتن دهی خیلی خوب ولی سرعت دانلود جالب نیست بعضی مواقع میره روی 400-500 کیلو ولی بعد چند ثانیه ثابت میشه روی 128 و اکثر اوقات روی 128 هست
پینگ هم 120 میگیره بعضی مواقع ولی اگه مودم خاموش روشن بشه میره روی 180 و اینا باید کلی ریست کنی یا خاموش روشن شاید یه بار 120 بگیره دیگه روشن نگه داری :|
که با توجه به داستان قطع برق هرروز داستان دارم
به نظرتون مودم i60 که بهترین مودم هست چقدر تاثیر داره روی این قضایا
ارزش داره اینو بفروشم اونو بگیرم
پشتیبانی تماس گرفتم جواب درستی ندادن
alireza_pes33
05-08-2018, 01:02
سلام.
دوستان من امروز خواستم از طریق سایت ایرانسل درخواست تعویض مودم وایمکس برای پسرعموم بدم ولی متاسفانه مودم سلب امتیاز شده به 600 هم زنگ زدم اونا هم همینو گفتن.
حالا خواستم از دوستان اهل فن بپرسم اگه برم نمایندگی کاری انجام میدن؟؟؟
یا در کل چه کاری باید انجام بدم؟
ممنون
با مودم های td-lte میشه در مناطقی که اینترنت td-lte وجود نداره با سیمکارت معمولی به اینترنت 4g وصل شد؟؟ ممنون میشم جواب بدید
ahwazp30
05-08-2018, 11:11
با مودم های td-lte میشه در مناطقی که اینترنت td-lte وجود نداره با سیمکارت معمولی به اینترنت 4g وصل شد؟؟ ممنون میشم جواب بدید
خیر ، فقط با مودم tfi60 که fdd رو ساپورت میکنه میتونید به 4G وصل بشید ولی به TD LTE نمیتونید.
ho3in2012
05-08-2018, 11:13
**حذف شود**
samsungcenter
05-08-2018, 11:15
یه مودم i40 دارم منطقه ما آنتن دهی خیلی خوب ولی سرعت دانلود جالب نیست بعضی مواقع میره روی 400-500 کیلو ولی بعد چند ثانیه ثابت میشه روی 128 و اکثر اوقات روی 128 هست
پینگ هم 120 میگیره بعضی مواقع ولی اگه مودم خاموش روشن بشه میره روی 180 و اینا باید کلی ریست کنی یا خاموش روشن شاید یه بار 120 بگیره دیگه روشن نگه داری :|
تعداد کانکشن هاتون رو بررسی کنید ببینید چطوره
ShadowDragon
05-08-2018, 12:42
سلام
من تقریبا همه مودم ها رو داشتم
۵۱۴۲ یا یه همچینچیزی
i40 , i60 ,2101 ,
یادمه این i40 پایین ترین سرعت رو میداد،اما بقیه هیچ فرقی ندارن
ب نظرم بابت ۶۰ هزینه الکی نکن، اول مودمت رو یه منطقه دیگه مثلا سر کار تست کن بعد به فکر کارای هزینه دار بیافت
چطور باید این کار رو انجام بدم ؟
سلام
من تقریبا همه مودم ها رو داشتم
۵۱۴۲ یا یه همچینچیزی
i40 , i60 ,2101 ,
یادمه این i40 پایین ترین سرعت رو میداد،اما بقیه هیچ فرقی ندارن
ب نظرم بابت ۶۰ هزینه الکی نکن، اول مودمت رو یه منطقه دیگه مثلا سر کار تست کن بعد به فکر کارای هزینه دار بیافت
ممنون
یه بسته سه ماه ابتدا داشت سرعت دانلود توی اون تا 5 مگ میرفت
یه ماه نامحدود گرفتم سرعت رو قفل کردن رو 128 هرچی زنگ زدم گفتم 4 مگ گرفتم حداقل باید 500 باشه گفتن 500 حداکثر و 128 حداقل
گفتم شاید مشکل از اون باشه این ماه 20+40 گیگ گرفتم بازم همونطوری انگار اصن مودم رو قفل کردن رو این سرعت
حالا تست میکنم مناطق دیگه ببینم چطور
alireza_pes33
05-08-2018, 13:25
سلام.
دوستان من امروز خواستم از طریق سایت ایرانسل درخواست تعویض مودم وایمکس برای پسرعموم بدم ولی متاسفانه مودم سلب امتیاز شده به 600 هم زنگ زدم اونا هم همینو گفتن.
ممنون
کسی نیس راهنمایی کنه؟
mahan999
05-08-2018, 14:13
سلام.
ممنون
به 707 زنگ بزن نتیجش رو هم اینجا بگو
کسی نیس راهنمایی کنه؟
برید نمایندگی سوال کنید
زمانی که مشخص کرده بودن میبایست اقدام کنی طرحش روکلا برداشتن
ممنون
یه ماه نامحدود گرفتم سرعت رو قفل کردن رو 128 هرچی زنگ زدم گفتم 4 مگ گرفتم حداقل باید 500 باشه گفتن 500 حداکثر و 128 حداقل
گفتم شاید مشکل از اون باشه این ماه 20+40 گیگ گرفتم بازم همونطوری انگار اصن مودم رو قفل کردن رو این سرعت
نه مودمو قفل کردن نه سیمکارتتون رو کلا تومنطقه شما مشکل سرعت هست
با ی مودم دیگه هم چک کنید
I40مودم فوق اشغالی هست
alireza_pes33
05-08-2018, 23:57
به 707 زنگ بزن نتیجش رو هم اینجا بگو
میگن سلب امتیاز شده و کاریش نمیشه کرد البته گف منتظر باشید شاید یه طرحم برای سلب امتیازشده ها بزارن!!!!!!!!!!
arlenminas
06-08-2018, 14:44
سلام . منطقه ما (قائم مقام فراهانی) ADSL آدم رو عصبی میکنه دیگه . میخواستم مودم LTE-TD بگیرم . ایرانسل بگیرم یا مبین نت ؟:n13:
alirezaaa
07-08-2018, 11:37
سلام یک عدد سیم کارت TD LTE با 1000 گیگ روزانه + 2000 گیگ شبانه (2 تا 7 صبح ) اینترنت یکساله 650 هزار تومن تغییر مالکیت هم میدم
بیشتر هم خواستید با دو بسته 1000 گیگی 1300 هزار تومن
قیمت واقعی بسته 1000 گیگی تو سایت ایرانسل 875 هزار تومن هست با مالیات
ShadowDragon
07-08-2018, 23:01
میگن سلب امتیاز شده و کاریش نمیشه کرد البته گف منتظر باشید شاید یه طرحم برای سلب امتیازشده ها بزارن!!!!!!!!!!
دو سال اینو میگن
alireza_pes33
07-08-2018, 23:41
دو سال اینو میگن
اگه برم نمایندگی و یه شیتیل به اونا بدم میتونن حل کنن اونا اگه بخوان میشه
SAHANDE3
08-08-2018, 18:47
دوستان من الان می خوام یک مودم td-lte از ایرانسل خریداری کنم می گه حتما باید یک بسته رو انتخاب کنید سوالی که دارم اینه این فقط برای یک ماه هستش و از ماه بعد می تونم بسته رو عوض کنم یا باید همیشه پول این بسته رو بدم؟
بعد این که اگر از نمایندگی خرید کنیم هم همین طوریه یعنی باید حتما بسته رو بگیریم؟
بعد سیم کارت دیتای ایرانسل با مودم های دیگه کار نمی کنه ؟
alireza_pes33
08-08-2018, 19:37
دوستان من الان می خوام یک مودم td-lte از ایرانسل خریداری کنم می گه حتما باید یک بسته رو انتخاب کنید سوالی که دارم اینه این فقط برای یک ماه هستش و از ماه بعد می تونم بسته رو عوض کنم یا باید همیشه پول این بسته رو بدم؟
بعد این که اگر از نمایندگی خرید کنیم هم همین طوریه یعنی باید حتما بسته رو بگیریم؟
بسته اولیه فک کنم اجباریه خریدش ولی بعد تموم شدنش هر بسته ای بخوای میتونی بخری (حتی سیم کارت معمولی ایرانسلم میتونی بندازی رو مودم)
در ضمن سیم کارت TD-LTE فقط رو مودمای TD-LTE ایرانسل کار میکنه
ShadowDragon
08-08-2018, 23:09
اگه برم نمایندگی و یه شیتیل به اونا بدم میتونن حل کنن اونا اگه بخوان میشه
نمیدونم
۱۹۵ شکایت کن... شاید فرجی شد
SAHANDE3
08-08-2018, 23:14
بسته اولیه فک کنم اجباریه خریدش ولی بعد تموم شدنش هر بسته ای بخوای میتونی بخری (حتی سیم کارت معمولی ایرانسلم میتونی بندازی رو مودم)
در ضمن سیم کارت TD-LTE فقط رو مودمای TD-LTE ایرانسل کار میکنه
تشکر دوست عزیز
saeed0721
09-08-2018, 01:25
برای بسته اجباری نیست، من یک ماه پیش بدون بسته از نمایندگی خریدم و گفتم بسته نمیخوام و خودم فعال میکنم
SAHANDE3
09-08-2018, 09:35
برای بسته اجباری نیست، من یک ماه پیش بدون بسته از نمایندگی خریدم و گفتم بسته نمیخوام و خودم فعال میکنم
خب اگر این طوری باشه بهتره چون بسته اولیه اصلا به درد من نمی خورن
t2download
10-08-2018, 11:30
ایرانسل و دیگر اپراتورها در روز روشن دزدی کرده اند .
حجم روزانه را نصف و قیمت را دو برابر کرده اند .
تحریم ایرانسل :n22:
ho3in2012
10-08-2018, 12:39
دوست عزیز
قیمت بسته های ثابت ایرانسل که چن وقت پیش تقریبا نصف شد
کدوم طرح منظور شما هست؟
mahdi_206
11-08-2018, 12:56
دریافت 5 گیگ اینترنت رایگان از اپراتور ایرانسل
همه مشترکان اعتباری اینترنت نسل 4 ثابت ایرانسل میتوانند اطلاعات کاربری(پست الکترونیک و شماره تلفن همراه) خود را در این صفحه بهروزرسانی کنند و یک بسته اینترنت 5 گیگابایتی هفت روزه هدیه بگیرند. این بسته پس از تایید نشانی پست الکترونیک و شماره تلفن همراه (از طریق رمز یکبار مصرف پیامک شده) کاربر، فعال خواهد شد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیروز زدم و 5 گیگ اومده توی حسابم.
mahdi_206
11-08-2018, 13:04
در حقیقت این حجم شبانه دو برابر حجم روزانه به اسم هدیه داده میشه و گرنه طرح اصلی فقط همون حجم روزانه است و قیمتها هم یکی دو ماهی هست که تقریباً نصف شده. (حداقل برای حجمهای پایین که اینطور بوده) البته اینکه توی عنوان طرح مجموع حجم نوشته میشه مصداق بارز ترغیب مشتری با روشهای خلاف اخلاق هست و یادمه یکی دو ماه پیش وزیر ارتباطات گفته بود که این موضوع رو پیگیری میکنه اما ظاهراً زور اپراتورها بیشتره!
mohammadgh6
11-08-2018, 22:18
همه مشترکان اعتباری اینترنت نسل 4 ثابت ایرانسل میتوانند اطلاعات کاربری(پست الکترونیک و شماره تلفن همراه) خود را در این صفحه بهروزرسانی کنند و یک بسته اینترنت 5 گیگابایتی هفت روزه هدیه بگیرند. این بسته پس از تایید نشانی پست الکترونیک و شماره تلفن همراه (از طریق رمز یکبار مصرف پیامک شده) کاربر، فعال خواهد شد.
کسی هم که بسته نداشته باشه میتونه اینو بگیره؟
ho3in2012
11-08-2018, 23:11
کسی هم که بسته نداشته باشه میتونه اینو بگیره؟
بله میشه
من ماه پیش بدون اینکه بسته داشته باشم اینو گرفتم
mohammadgh6
11-08-2018, 23:46
آقا من سیم کارت td رو انداختم تو مودم آنلاک شده مبین نت یه کم کار کرد.آنتن رفت noservice میزنه
vahid345
12-08-2018, 02:05
اون 5 گیگ رو دائمی ها هم میتونن بگیرن ؟
اساتید سلام
قبلا مودم ۵۱۴۲ داشتم اون اوایل که طرح وایمکس اومد عوض کردم فکر کنمنزدیک ۲ سال میشه و از کیفیت اینترنت راضی بودم ، حالا اون مودم را برای همیشه دادم به یکی از دوستان
با توجه به اینکه چنتا مودم جدید اومده نظرتون روی کدوم مدل هست؟
میخواستم مودم fd m50 رو بگیرم واسه کت۶ بودنش یا همین td lte مودم فضای خارجی روبگیرم
روی ۵۱۴۲ سرعتم تقریبا ۳ مگابایت بر ثانیه بود و ثابت بود سرعت و پینگ واسه بازی خوب بود
حالا نظرتون چیه؟
ثابت فضای خارجی؟
ثابت فضای داخلی؟
مودم کت ۶ ایرانسل؟
ShadowDragon
12-08-2018, 08:08
اگه بسته فعال داشته باشی رزرو میشه؟
ho3in2012
12-08-2018, 11:16
اگه بسته فعال داشته باشی رزرو میشه؟
خیر
همزمان با بسته فعلیتون فعال میشه
ولی اول از حجم این کسر میکنه
ممنون
توصیه میکنم به هیچ وجه مودم i40 نگیرید فوق العاده اشغال
مودم یکی از رفقا رو اوردم dt-350 سرعت روی 4-5 مگ + پینگ 120 بدون تایم اوت و نوسان
با اینکه انتن دهی تو خونه ما عالی هست ولی همیشه بدترین سرعت و پینگ رو داشتم با i40 و فکر نمیکردم انقدر مودم ها تفاوت داشته باشن
الان حدود 3 روز دارم از dt-350 استفاده میکنم که زمین تا اسمون فرق داره واقعا
mirsina1979
12-08-2018, 13:30
سلام دوستان کسی هست از از هر دو مودم 2101 و2101پلاس استفاده کرده باشه؟
من تا حالا 2101 و2510 و z6000 استفاده کردم که 2101 عالی بود به نظرتون 2101 بگیرم یا پلاس؟
ahwazp30
12-08-2018, 13:47
مودم یکی از رفقا رو اوردم dt-350 سرعت روی 4-5 مگ + پینگ 120 بدون تایم اوت و نوسان
با اینکه انتن دهی تو خونه ما عالی هست ولی همیشه بدترین سرعت و پینگ رو داشتم با i40 و فکر نمیکردم انقدر مودم ها تفاوت داشته باشن
با شما موافقم ، من اول gp2101 داشتم که از دستم افتاد و شکست و مجبور شدم یه 2510 بگیرم .اولی پینگ پایین تری میداد و وبگردی روان تر بود و امکانات نرم افزاری بیشتری هم داشت ولی این 2510 حتی پینگ مودم رو هم که باید 0 باشه بالای 3 میلی ثانیه نشون میده و توی وبگردی هم مثل قبلی روان نیست .
mirsina1979
12-08-2018, 13:58
با شما موافقم ، من اول gp2101 داشتم که از دستم افتاد و شکست و مجبور شدم یه 2510 بگیرم .اولی پینگ پایین تری میداد و وبگردی روان تر بود و امکانات نرم افزاری بیشتری هم داشت ولی این 2510 حتی پینگ مودم رو هم که باید 0 باشه بالای 3 میلی ثانیه نشون میده و توی وبگردی هم مثل قبلی روان نیست .
2510 وای فای ضعیفتریم داره
الان بهترینش کدومه ؟
دوستان کسی مودم خارجی zw101 داره؟
چنتا سوال داشتم
ShadowDragon
12-08-2018, 17:46
الان بهترینش کدومه ؟
هر چی به جز ای ۴۰
۵۱۴۲ هم پیدا نمیشه ( من خودم ازش راضی بودم اما بعضی ها بودن که ناراضی باشن)
درکل ۲۱۰۱ چیزی بوده که ندیدم خیلی شاکی داشته باشه
در مورد نسخه پلاسش، نمیدونم چه فرقی داره اما بعیده چیز مهمی باشه
TranceaweSome
12-08-2018, 18:27
هر چی به جز ای ۴۰
۵۱۴۲ هم پیدا نمیشه ( من خودم ازش راضی بودم اما بعضی ها بودن که ناراضی باشن)
درکل ۲۱۰۱ چیزی بوده که ندیدم خیلی شاکی داشته باشه
در مورد نسخه پلاسش، نمیدونم چه فرقی داره اما بعیده چیز مهمی باشه
صفحه تنظیماتش به کلی عوض شده
شاید ولی تنها تنظیم مهمی که توی نسخه پلاس دیگه نیست قابلیت ست کردن VPن روی مودم هست که برداشته شده
ShadowDragon
12-08-2018, 18:35
شاید ولی تنها تنظیم مهمی که توی نسخه پلاس دیگه نیست قابلیت ست کردن VPن روی مودم هست که برداشته شده
با این وصف پس معمولیش بهتره
البته سایت ایرانسل روچک کردم دیدم که نوشته ۴ پورت شده ، به درد کسی میخوره که از لن استفاده کنه که جدیدا با وجود wifi بعید میدونم یکیش هم خیلی پ کاربرد باشه!
ahwazp30
13-08-2018, 00:08
توی 2510 هم این گزینه وجود داره ولی سوری هست و عملا کار نمیده .
TranceaweSome
13-08-2018, 10:59
توی 2510 هم این گزینه وجود داره ولی سوری هست و عملا کار نمیده .
کار کرد برا من تونستم Chromecast که نیاز به اینترنت بدون ف-ی-لتر داشت رو اپدیت کنم
ahwazp30
13-08-2018, 11:33
کار کرد برا من تونستم Chromecast که نیاز به اینترنت بدون ف-ی-لتر داشت رو اپدیت کنم
مودمتون tk2510 هست ؟
TranceaweSome
13-08-2018, 12:44
مودمتون tk2510 هست ؟
ببخشید فکر کردم 2101 رو گفتید
در مورد 2510 اطلاعی ندارم
ahwazp30
13-08-2018, 12:53
ببخشید فکر کردم 2101 رو گفتید
در مورد 2510 اطلاعی ندارم
بله من قبلا روی 2101 تست کردم مشکلی نداره ولی روی 2510 ست میشه اما کار نمیده .
امیر انصاری
13-08-2018, 15:39
دوستان من یه غلطی کردم یه مودم TD-LTE از دیجیکالا خریدم که سیمکارت نداره. البته فروشنده خود دیجیکالا نیست. حالا نه دیجیکالا گردن میگیره، نه ایرانسل راهی جلو پام میذاره. دیجی کالا میگه تو مشخصات مودم وجود سیمکارت درج نشده، انگار که ماشین بدون سوئیچ بهت بفروشن و بگن سوئیچ تو مشخصات ذکر نشده، در حالی که وجودش از بدیهیاته. کسی راهحلی سراغ داره؟ چه غلطی باید بکنم؟
aliprince
13-08-2018, 15:42
دوستان من یه غلطی کردم یه مودم TD-LTE از دیجیکالا خریدم که سیمکارت نداره. البته فروشنده خود دیجیکالا نیست. حالا نه دیجیکالا گردن میگیره، نه ایرانسل راهی جلو پام میذاره. دیجی کالا میگه تو مشخصات مودم وجود سیمکارت درج نشده، انگار که ماشین بدون سوئیچ بهت بفروشن و بگن سوئیچ تو مشخصات ذکر نشده، در حالی که وجودش از بدیهیاته. کسی راهحلی سراغ داره؟ چه غلطی باید بکنم؟ثبت شکایت در سایت سازمان تنظیم مقررات cra.ir
امیر انصاری
13-08-2018, 15:48
ثبت شکایت در سایت سازمان تنظیم مقررات cra.ir
شما مطمئنی دیجیکالا به این سازمان ربط داره؟ کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟
aliprince
13-08-2018, 16:05
شما مطمئنی دیجیکالا به این سازمان ربط داره؟ کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟اینکه ایرانسل مودم بدون سیمکارت فروخته حالا از هر کانالی و ارتباط شمارو برقرار نمیکنه میتونه به این سازمان مربوط باشه. کلا تخلفات اینترنت و موبایل به این سازمان مربوطه
امیر انصاری
13-08-2018, 16:10
نه آقا، ایرانسل نفروخته. عرض کردم که از دیجیکالا خریدم، اونم نه خود دیجیکالا، یکی از فروشندههای دیجیکالا به اسم تبریزشاپ. بیوجدانها سیمکارت رو از تو بسته برداشتن. حواستون باشه از این فروشنده خرید نکنید. کلاً مودم TD-LTE رو فقط از خود ایرانسل و نمایندگیها بخرید که به این بلا دچار نشید.
نه آقا، ایرانسل نفروخته. عرض کردم که از دیجیکالا خریدم، اونم نه خود دیجیکالا، یکی از فروشندههای دیجیکالا به اسم تبریزشاپ. بیوجدانها سیمکارت رو از تو بسته برداشتن. حواستون باشه از این فروشنده خرید نکنید. کلاً مودم TD-LTE رو فقط از خود ایرانسل و نمایندگیها بخرید که به این بلا دچار نشید.
وقتی گفته ونوشته بدون سیم وشما خریدی شکایت معنی نداره
یکسری دوستان هم که بدون دلیل ومدرک فقط دم از شکایت کردن
دوستان من یه غلطی کردم یه مودم TD-LTE از دیجیکالا خریدم که سیمکارت نداره. البته فروشنده خود دیجیکالا نیست. حالا نه دیجیکالا گردن میگیره، نه ایرانسل راهی جلو پام میذاره. دیجی کالا میگه تو مشخصات مودم وجود سیمکارت درج نشده، انگار که ماشین بدون سوئیچ بهت بفروشن و بگن سوئیچ تو مشخصات ذکر نشده، در حالی که وجودش از بدیهیاته. کسی راهحلی سراغ داره؟ چه غلطی باید بکنم؟
تماس بگیر بگو نداشتن سیم کارت ایراد در کالاس و بگو نداشتن سیم کارت هم درج نشده و مودم لاک ایرانسله و باید همراهش باشه و از دیجکالا خریدم و شما طرف حسابم هستین و موظفین جبران خسارت کنید و هر چی بهانه آوردن قبول نکن
و اگر قبول نکردن از جاهاییکه مجوز گرفته تماس بگیر و شکایت کن - پایین صفحه اصلی
خلاصه خودت باید پیگیر باشی و بیخیال نشی
ho3in2012
13-08-2018, 20:57
تا میتونین پیگیری کنین و بیخیال نشین
تهش اگه نشد برو نماینده ایرانسل بگو مودم دست دو گرفتم سیم نداره بعضی نماینده ها میدن با قیمت 20 تا 30 تومن
من خودم مودم آنلاک داشتم سیم td-lte ایرانسل رو جدا خریدم
امیر انصاری
13-08-2018, 21:07
وقتی گفته ونوشته بدون سیم وشما خریدی شکایت معنی نداره
یکسری دوستان هم که بدون دلیل ومدرک فقط دم از شکایت کردن
نگفته بود و ننوشته بود که سیمکارت نداره، اصلاً چه معنا داری این مودم بدون سیمکارت فروخته بشه؟ اگر نوشته بود سیمکارت نداره که نمیخریدم.
نگفته بود و ننوشته بود که سیمکارت نداره، اصلاً چه معنا داری این مودم بدون سیمکارت فروخته بشه؟ اگر نوشته بود سیمکارت نداره که نمیخریدم.
میتونی از سیم کارت معمولی استفاده کنی از نظر سرعت به نظرم فرقی نداره فقط بسته هاش ممکنه دردسر بشه.
از اونجایی که فروشنده دی جی کالا نبوده زیر بارش نمیره احتمالا.
حالا شما فشار بیار
امیر انصاری
13-08-2018, 21:48
میتونی از سیم کارت معمولی استفاده کنی از نظر سرعت به نظرم فرقی نداره فقط بسته هاش ممکنه دردسر بشه.
از اونجایی که فروشنده دی جی کالا نبوده زیر بارش نمیره احتمالا.
حالا شما فشار بیار
بله، ملتفم، ولی همونطور که میدونین الان قیمت بستههای TD-LTE خیلی مناسبتر شده. سیمکارت عادی جذابیت نداره.
بله، ملتفم، ولی همونطور که میدونین الان قیمت بستههای TD-LTE خیلی مناسبتر شده. سیمکارت عادی جذابیت نداره.
پیگیری کن از خود دی جی کالا یا شماره فروشنده اصلی رو بگیر ازشون
چرا حالا از دی جی گرفتی ؟ تخفیف زده بود؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
امیر انصاری
13-08-2018, 22:00
پیگیری کن از خود دی جی کالا یا شماره فروشنده اصلی رو بگیر ازشون
چرا حالا از دی جی گرفتی ؟ تخفیف زده بود؟
زیاد از دیجیکالا خرید میکنم، اینم از اینا خریدم، اشتباه کردم. تخفیفم آره داشت، 170 میفروخت. به فروشنده که دسترسی ندارم، ولی از دیجیکالا در حال پیگیریام. گفتن سه روز طول میکشه.
زیاد از دیجیکالا خرید میکنم، اینم از اینا خریدم، اشتباه کردم. تخفیفم آره داشت، 170 میفروخت. به فروشنده که دسترسی ندارم، ولی از دیجیکالا در حال پیگیریام. گفتن سه روز طول میکشه.
خبرشو بهمون بده
حالا جدا از مشکلات مبارکتون باشه چه مدلی کرفتی؟
امتحان کردی با سیم کارت معمولی؟
امیر انصاری
13-08-2018, 22:05
خبرشو بهمون بده
حالا جدا از مشکلات مبارکتون باشه چه مدلی کرفتی؟
امتحان کردی با سیم کارت معمولی؟
والا برای خودم نیست، برای یکی از دوستان فرستادم. آبروم رفت. مدلش i40. با سیم معمولیام امتحان نکردیم، گذاشتش کنار تا تکلیف معلوم بشه. خودم 2510 دارم که راضیام.
والا برای خودم نیست، برای یکی از دوستان فرستادم. آبروم رفت. مدلش i40. با سیم معمولیام امتحان نکردیم، گذاشتش کنار تا تکلیف معلوم بشه. خودم 2510 دارم که راضیام.
اخخخ ... چه بد شده پس
ایشاالله که درست میشه
mohammadgh6
14-08-2018, 10:25
دوستان این مودم 2101plasکسی میدونه برای کدوم شرکته؟
دوستان این مودم 2101plasکسی میدونه برای کدوم شرکته؟
فکر کنم ماله شرکت گرین پکت green packet هست
شما این مودم وخریدین؟
mohammadgh6
14-08-2018, 11:28
فکر کنم ماله شرکت گرین پکت green packet هست
شما این مودم وخریدین؟
نه میخام بخرم
mohammadgh6
14-08-2018, 11:37
البته یه i40دارم میخام بگیرم اینو بفروشم
البته یه i40دارم میخام بگیرم اینو بفروشم
ای ۴۰ چجوریه میگن خوب نیست؟
من ۵۱۴۲ داشتم راضی بودم مدل پلاس و tk خوب هست
ولی در کل همشون اشغال چینی هست
الان بهترینش کدومه ؟
نمیدونم والا فقط همین دوتایی که گفتم رو تست کردم باید از اساتید بپرسی ولی چیزی که دیدم هرچی مودم جدیدتر باشه اشغال تر
15-08-2018, 00:35
ای ۴۰ چجوریه میگن خوب نیست؟
من ۵۱۴۲ داشتم راضی بودم مدل پلاس و tk خوب هست
ولی در کل همشون اشغال چینی هست
من راضیم تا حالا مشکلی نداشته.درضمن دکمه خاموش و روشن هم داره
ahwazp30
15-08-2018, 16:27
در واقع adsl با سرعت تا 16 مگابیت گرفتیم با حجم کمتر و قیمت بالاتر :
سلام دوستان بنده خیلی سعی کردم رو اینترنت td-lte ایرانسل پورت فورواردینگ انجام بدم اما هر کار کردم نشد اخر فهمیدم ایرانسل خاک برسر همه پورت هارو بسته زنگ زدم پشتیبانی شون و معلوم نبود چه خبره یکی میگفت همه پورت ها بازه یکی میگفت همشون بستس یکی میگقت تا رنج 1050 بستس اخریشون هم منو پاس داد تو بخش تجاری یعنی تو یه کشور که همه چیش بی صحاب باشه اونم ایرانه که منو الاف خودشون کردن اگه کسی از دوستان راهی برای باز کردن پورت داره و مطمعنه عملی میشه ممنون میشم کمکم کنه به ایدی تلگرامم @hevvo یا برام ایمیل بزنه به hanocoder@gmail.com
Electronic-Arts
16-08-2018, 03:27
سلام دوستان بنده خیلی سعی کردم رو اینترنت td-lte ایرانسل پورت فورواردینگ انجام بدم اما هر کار کردم نشد اخر فهمیدم ایرانسل خاک برسر همه پورت هارو بسته زنگ زدم پشتیبانی شون و معلوم نبود چه خبره یکی میگفت همه پورت ها بازه یکی میگفت همشون بستس یکی میگقت تا رنج 1050 بستس اخریشون هم منو پاس داد تو بخش تجاری یعنی تو یه کشور که همه چیش بی صحاب باشه اونم ایرانه که منو الاف خودشون کردن اگه کسی از دوستان راهی برای باز کردن پورت داره و مطمعنه عملی میشه ممنون میشم کمکم کنه به ایدی تلگرامم @hevvo یا برام ایمیل بزنه به hanocoder@gmail.com
ایرانسل = NAT 3 = بدون قابلیت port forwarding
شما مودم وایمکستون رو با کدوم مودم lte عوض کردید ؟ مودم lte ایرانسل داخلش Ip که از ایرانسل میگیره رو نشون میده ؟ ممنون میشم این رو داخل خود تاپیک ایرانسل جواب بدید.
پوزش mahan999 که دیر دیدم. گرچه قدیمی است برای جواب ولی شاید در اینده برای کسی بدرد خورد.:n01:
خانواده من دو تا وایمکس ثابت و جیبی داشتیم که در طرح به دو مودم B-5142 تبدیل شد. مشخصات و توضیحات مودم رو می تونی از اینجا ببینی:
تو تجربه من باسه کاربری خونگی و عادی خوب بود و در تست های من به حداکثر سرعت 30 تا 35 مگابیت دریافت و 6 مگ ارسال می رسید و تنها سیم کارت رو باید می زاشتیم و تمام، شروع به کار می کرد.( سیم کارت گوشی موبوایل در حالت عادی رو من نتونستم در این مودم ها استفاده کنم.)
منوی کاربری مودم دو حالت simple و advanced داره که برای کاربری خونگی هر دوش بدرد بخور است. البته من تنظیمی برای انتخاب انتنی که متصل بشم با فریم ور پیش فرضش ندیدم.ا
از لجاظ ظاهری هم مودم تمیزی بود و تحویه اش برای مصارف خانگی مناسب است
مورد دیگر اینکه یکی از مودم هایی که داشتم رو طی یک پروژه دادم به یک کارفرما تا کار نخوابه و فرصت کنه مودم مناسب رو خودش بخره... البته این داستان زمستان پیش است و طی این مدت این مودم من رو یک چند ماهی پیشش ماند ( بگذریم از خاطرات گفتگوها و داستان های شارژ کردنش - این شخصیت من خارج از محیط کاری باشه گل می کنه:n31:).
و در یک جمعه معلوم نیست چه اتفاقی افتاد ارتباطش قطع شد و اپراتورها و بچه های فنی اش قبل از من ، با ایرانسل تماس گرفتند و گفتن وصل نمی شه، از انور اپراتور دستور ریست سخت افزاری رو داد و از ان به بعد دیگر مودم به هیچ وجه امکان ورود web ui فریم ور وجود نداشت و از کار افتاد. متاسفانه اخرش نفهمیدم ایا در دستور عمل ریست کردن اشتباه کردن، مودم کلا خراب شده بود به علت نامعلومی یا از سمت ایرانسل کاری کردن ( چون مالک نبودن :n15:) مودم دیگر درست نشد :n14:و کارفرما مجبور شد مودم جدید بگیره.
مودمم بخاطر مشغله یکی دو ماهی طول کشید تا پیگیری کارهای گارانتی و .... ببرم ایرانسل. وقتی بردم انجا نتوانستن مجدد لود کنند اخرش مودم رو با یک مدل TK-2510 عوض کردن ( و البته زمان گارانتی از ادامه مودم قبلی بود).
باتریم تموم شد وقتی زدم به شارژ دوبار فرستاد:n02:
پوزش mahan999 که دیر دیدم. گرچه قدیمی است برای جواب ولی شاید در اینده برای کسی بدرد خورد.:n01:
خانواده من دو تا وایمکس ثابت و جیبی داشتیم که در طرح به دو مودم B-5142 تبدیل شد. مشخصات و توضیحات مودم رو می تونی از اینجا ببینی:
تو تجربه من باسه کاربری خونگی و عادی خوب بود و در تست های من به حداکثر سرعت 30 تا 35 مگابیت دریافت و 6 مگ ارسال می رسید و تنها سیم کارت رو باید می زاشتیم و تمام، شروع به کار می کرد.( سیم کارت گوشی موبوایل در حالت عادی رو من نتونستم در این مودم ها استفاده کنم.)
منوی کاربری مودم دو حالت simple و advanced داره که برای کاربری خونگی هر دوش بدرد بخور است. البته من تنظیمی برای انتخاب انتنی که متصل بشم با فریم ور پیش فرضش ندیدم.ا
از لجاظ ظاهری هم مودم تمیزی بود و تحویه اش برای مصارف خانگی مناسب است
مورد دیگر اینکه یکی از مودم هایی که داشتم رو طی یک پروژه دادم به یک کارفرما تا کار نخوابه و فرصت کنه مودم مناسب رو خودش بخره... البته این داستان زمستان پیش است و طی این مدت این مودم من رو یک چند ماهی پیشش ماند ( بگذریم از خاطرات گفتگوها و داستان های شارژ کردنش - این شخصیت من خارج از محیط کاری باشه گل می کنه:n31:).
و در یک جمعه معلوم نیست چه اتفاقی افتاد ارتباطش قطع شد و اپراتورها و بچه های فنی اش قبل از من ، با ایرانسل تماس گرفتند و گفتن وصل نمی شه، از انور اپراتور دستور ریست سخت افزاری رو داد و از ان به بعد دیگر مودم به هیچ وجه امکان ورود web ui فریم ور وجود نداشت و از کار افتاد. متاسفانه اخرش نفهمیدم ایا در دستور عمل ریست کردن اشتباه کردن، مودم کلا خراب شده بود به علت نامعلومی یا از سمت ایرانسل کاری کردن ( چون مالک نبودن :n15:) مودم دیگر درست نشد :n14:و کارفرما مجبور شد مودم جدید بگیره.
مودمم بخاطر مشغله یکی دو ماهی طول کشید تا پیگیری کارهای گارانتی و .... ببرم ایرانسل. وقتی بردم انجا نتوانستن مجدد لود کنند اخرش مودم رو با یک مدل TK-2510 عوض کردن ( و البته زمان گارانتی از ادامه مودم قبلی بود).
میشه نظر و بررسیتون در مورد مودم tk هم بنویسید در مقایسه با 5142
سپاس
دوستان امروز سرعت و پینگ خیلی خرابه برای من ... سراسری مشکل داره یا فقط من اینجوری هستم ؟ بازی آنلاین که کلا نمیشه زد اگرم وصل بشه وسطش میپره بیرون...
shahin_ak
19-08-2018, 15:21
سلام دوستان لطفن اگر کسی مودم huawei b612 ایرانسل رو داره بگه که وای فای دوال باند ۵ و ۲.۴ رو ساپورت میکنه یا نه ؟ ممنون
shahin_ak
19-08-2018, 15:28
برای من پینک خوبه سرعت افتضاحه
ho3in2012
19-08-2018, 16:58
سلام دوستان لطفن اگر کسی مودم huawei b612 ایرانسل رو داره بگه که وای فای دوال باند ۵ و ۲.۴ رو ساپورت میکنه یا نه ؟ ممنون
خیر ساپورت نمیکنه
ho3in2012
19-08-2018, 20:41
بسته ثابت جدید شبانه ماهانه ایرانسل
از دیشب که خریدم خیلی راضی ام ! منتها ساعت 11 یهویی همه چیز برعکس شد ! قطع شد و پینگا رفت بالای 300 ! البته 2 دقیقه بعدش درست شد ! بعدش یکی دوبارم اینجوری شد
نمیدونم برا همه اینجوریه ؟ ولی در کل خیلی بهتر از adsl مزخرف مخابرات میمونه ! برای منی که فیبر هستم این بهترین انتخابه
C:\Users\HosSeiN>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=96ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=91ms TTL=44
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 91ms, Maximum = 96ms, Average = 92ms
C:\Users\HosSeiN>ping google.com
Pinging google.com [172.217.18.14] with 32 bytes of data:
Reply from 172.217.18.14: bytes=32 time=149ms TTL=48
Reply from 172.217.18.14: bytes=32 time=94ms TTL=48
Reply from 172.217.18.14: bytes=32 time=97ms TTL=48
Reply from 172.217.18.14: bytes=32 time=97ms TTL=48
Ping statistics for 172.217.18.14:
Minimum = 94ms, Maximum = 149ms, Average = 109ms
C:\Users\HosSeiN>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [94.182.146.186] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.186: bytes=32 time=35ms TTL=51
Reply from 94.182.146.186: bytes=32 time=35ms TTL=51
Reply from 94.182.146.186: bytes=32 time=39ms TTL=51
Reply from 94.182.146.186: bytes=32 time=37ms TTL=51
Ping statistics for 94.182.146.186:
Minimum = 35ms, Maximum = 39ms, Average = 36ms
C:\Users\HosSeiN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=94ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=89ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=96ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=92ms TTL=49
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 89ms, Maximum = 96ms, Average = 92ms
کیفیت آنتن دهی روی باند 42 به شدت متغیره !
راستی : تو مودم i60 اگر انلاک نکرده باشید مودم رو میتونید با سیم کارت tdd به باند های دیگه ایرانسل هم وصل بشید
مودم i60 بدون آنتن tdlte هم میشه این بسته نامحدود td-lte رو گرفت ؟؟؟؟
ShadowDragon
20-08-2018, 10:59
خیر
سیم تی دی فقط به شبکه تی دی وصل میشه
دوستان i60 من دیشب وسط دانلود دو گیگ ، ۲ بار با فاصله ۴-۵ دقیقه ریست شد
ساعت ۲۳:۴۵
با توجه به اینکه بسته ساعت ۱۲ شب تموم میشد، ایا اینموضوع مربوط به همون داستان نیم ساعت اخره؟
اما مطمینم ریست میشد چون لپ تاپ وایرلسش قطع میشد، ( مودم رو ندیدم)
تا حالا باهاش مشکلی نداشتم،اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم در جریان بزاره
راستی، یه مودم e5372 هوای دارم, دیشب تست همزمان، TD, 1 mB
اون مودم ۴ مگ بود، خیلی از این TD نا امید شدم!!!
fanoostalaei
20-08-2018, 11:48
مودم من بعد از انلاک کردن که فریم ویر جهانی رو روش ریختم دیگه به شبکه های معمولی ایرانسل وصل نمیشه ! ولی این رو مطمئنم که با فریم ویر اصلی ایرانسل با سیم کارت tdd به شبکه fdd وصل میشد
ShadowDragon
21-08-2018, 03:52
بسته ثابت جدید شبانه ماهانه ایرانسل
بخوره تو سرش! همراه اول و رایتل جفتشون با ۲-۳ تومن بیشتر نامحدود دارن، جدای از شبانه رایگان همراه اول!
۱۰ تومن اونم فقط ۵۰ گیگ؟؟؟
سلام خدمت دوستان یه سوالی برا من پیش اومده من الان مودم gp 2101 دارم و میخواستم مودم i60 بگیرم بنظرتون این کارو بکنم یا نه؟ یعنی تفاوت این دو تا مودم در گیرندگی tdd چقدر هستش؟
ho3in2012
21-08-2018, 08:25
سلام خدمت دوستان یه سوالی برا من پیش اومده من الان مودم gp 2101 دارم و میخواستم مودم i60 بگیرم بنظرتون این کارو بکنم یا نه؟ یعنی تفاوت این دو تا مودم در گیرندگی tdd چقدر هستش؟
طبق چیزی که من شنیدم 2101 از i60 آنتن دهی بهتره داره تو td-lte
فقط i60 از باند های فرکانسی fdd ایرانسل هم پشتیبانی میکنه و محدود به td نخواهید بود
طبق چیزی که من شنیدم 2101 از i60 آنتن دهی بهتره داره تو td-lte
فقط i60 از باند های فرکانسی fdd ایرانسل هم پشتیبانی میکنه و محدود به td نخواهید بود
اوپس این هیچ خوب نشد:n28: راستش من یه مودم همراه ایرنسل دارم MF910 با اون میخوام معاوضه کنم و 70 روش بدم بنظرتون اینکارو بکنم؟ در ضمن بد جور رفته تو مخم که این مودمو داشته باشم:n27:
fanoostalaei
21-08-2018, 12:05
دوست عزیز برای اینکه حرف اشتباهی نزده باشم و راهنمایی اشتباهی نکرده باشم ، مودمم رو برگردوندم به فریمور اصلی ایرانسل ! ولی وقتی با سیم کارت tdd خواستم به fdd وصل بشم خطا داد ! یعنی قبلا وصل میشد ولی الان tdd فقط به باند 42 وصل میشه
arvin777
21-08-2018, 18:43
سلام
دوستان پینگ 4g بهتره یا td-lte؟
بین i40 ,2101plus,tk2510 کدومشون بهتره از نظر پینگ؟
بسته های نامحدود ماهانه ی ایرانسل چطوره از نظر سرعت و قعطی و ...؟
880446534
21-08-2018, 19:47
سلام دوستان.
سوال یکم پیش پا افتادست
مودم های TD LTE که خود ایرانسل میده فقط مخصوص ایرانسله؟؟؟ لاک شدست؟
اگه من مثلا یه مودم d-Link بخرم، میشه به خط ایرانسل زد ؟؟؟ یا برعکس یه مودم ایرانسل رو به مبین نت؟؟؟
(مثل مودم های ADSl هست ؟؟ هر مودمی بخری فقط باید کانفیگ درست بشه!؟!؟)
ahwazp30
21-08-2018, 22:30
سلام
دوستان پینگ 4g بهتره یا td-lte؟
بین i40 ,2101plus,tk2510 کدومشون بهتره از نظر پینگ؟
بسته های نامحدود ماهانه ی ایرانسل چطوره از نظر سرعت و قعطی و ...؟
متفاوت هست ، بعضی جاها پینگ 4g بهتره و بعضی جاها td .به طور کلی پینگ تی دی پایینتره ولی برای من پینگ هر دو یکسان هست.
قطعی که ارتباطی به حجمی و غیر حجمی نداره ولی از نظر سرعت سرعتشان اسمی هست و پهنای باند آزاد نیست .بعد از عبور از استانه هم سرعت به 256 کیلوبیت یعنی 32 کیلوبایت کاهش پیدا میکنه و تا انقضای بسته روی همین سرعت میمونه.
مودم 2510 که پینگش جالب نیست .بقیه مدل ها رو دوستانی که داشتن باید نظر بدهند .شاید 2101 خوب باشه.
سلام دوستان.
سوال یکم پیش پا افتادست
مودم های TD LTE که خود ایرانسل میده فقط مخصوص ایرانسله؟؟؟ لاک شدست؟
اگه من مثلا یه مودم d-Link بخرم، میشه به خط ایرانسل زد ؟؟؟ یا برعکس یه مودم ایرانسل رو به مبین نت؟؟؟
(مثل مودم های ADSl هست ؟؟ هر مودمی بخری فقط باید کانفیگ درست بشه!؟!؟)
بله تمام مودم های شرکتی اپراتورها لاک شده هستند و فقط بر روی شبکه همان سرویس دهنده قابل استفاده اند. حالا بعضی از مدل ها رو میشه انلاک کرد ولی شما اگر موفق به انلاک هم بشید باید سیم کارت TD LTE هم داشته باشید که بدون مودم به شما نمیدهند .اگر هم قراره سیم کارت 4g بزارید که دیگه نیاز به مودم تی دی و انلاک و .. نیست .میتونید از مودم های موجود در بازار استفاده کنید.
mohammadgh6
23-08-2018, 00:57
دوستان کسی میدونه سیم کارت دائمیTDD LTEبا اعتباریش چه فرقی میکنه؟
ShadowDragon
23-08-2018, 10:28
دوستان کسی میدونه سیم کارت دائمیTDD LTEبا اعتباریش چه فرقی میکنه؟
هیچی
هنر ایرانسل
880446534
23-08-2018, 11:19
سلااام.
داخل سایت ایرانسل زده که مودم 2101 پلاس، فقط TD LTE ساپورت میکنه، ولی داخل فروشگاه اینترنتی نظرات رو که میخوندم،طرف نوشته بود که برخلاف اونچیزی که سایت ایرانسل گفته،این مودم هم از 4G پشتیبانی میکنه هم از TD LTE .
حالا این حرف درسته واقعا؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم.
سيمکارت 4g همون سيمکارت گوشیه؟؟؟
سوال بعدی،
من آگه مودم 2101 بخرم همراهش یه سیم TD LTE و یه بسته 1 یا 3 یا 6 ماهه میدن،من آگه سيمکارت رو استفاده نکنم،بسته اش میمونه؟؟ یا از زمان تحویل مدت زمان بسته شروع میشه؟؟؟
دمتون گرم
fanoostalaei
23-08-2018, 17:08
از بسته های نامحدود رفتم رو بسته محدود :
کیفیت وبگردی و دانلود : بی نظیر :n12: و تلگرام با mtproto :n09::n10:
Xx Hossein xX
23-08-2018, 19:33
بعد مدتها امروز مودم داخلی رو با یه سری تدابیر به بیرون ساختمون بردم و نصب کردم.
بهترین سرعتیه که تونستم بگیرم ازش
fanoostalaei
23-08-2018, 20:01
بعد مدتها امروز مودم داخلی رو با یه سری تدابیر به بیرون ساختمون بردم و نصب کردم.
بهترین سرعتیه که تونستم بگیرم ازش
برای ساعت 8 شب سرعت خوبیه
ShadowDragon
23-08-2018, 20:07
سلااام.
داخل سایت ایرانسل زده که مودم 2101 پلاس، فقط TD LTE ساپورت میکنه، ولی داخل فروشگاه اینترنتی نظرات رو که میخوندم،طرف نوشته بود که برخلاف اونچیزی که سایت ایرانسل گفته،این مودم هم از 4G پشتیبانی میکنه هم از TD LTE .
حالا این حرف درسته واقعا؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم.
سيمکارت 4g همون سيمکارت گوشیه؟؟؟
سوال بعدی،
من آگه مودم 2101 بخرم همراهش یه سیم TD LTE و یه بسته 1 یا 3 یا 6 ماهه میدن،من آگه سيمکارت رو استفاده نکنم،بسته اش میمونه؟؟ یا از زمان تحویل مدت زمان بسته شروع میشه؟؟؟
دمتون گرم
همه مودم هاش سیم معمولی هم میخورن، اما به شبکه TD وصل میشه
یعنی اگه انتن تی دی نباشه, هیچی!
در کل i60 اصلا راضینیستم،چونکه TD مثل بقیست، یکی دو بار هم از FDD خواستم استفاده کنم نصف مودم هواوی ۵۳۷۲ سرعتشبوده ( مودم کت ۴ هست) ارزش هزینه اضافی نداره
fanoostalaei
24-08-2018, 08:38
آنتن دهی بهتر از این تو خونه گیرم نمیاد :|
بالاترین سرعتی که با این آنتن دهی گیر میارم
C:\Users\HosSeiN>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=88ms TTL=109
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=79ms TTL=109
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=82ms TTL=109
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=109
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 79ms, Maximum = 88ms, Average = 82ms
C:\Users\HosSeiN>ping google.com
Pinging google.com [172.217.22.78] with 32 bytes of data:
Reply from 172.217.22.78: bytes=32 time=98ms TTL=46
Reply from 172.217.22.78: bytes=32 time=86ms TTL=46
Reply from 172.217.22.78: bytes=32 time=80ms TTL=46
Reply from 172.217.22.78: bytes=32 time=90ms TTL=46
Ping statistics for 172.217.22.78:
Minimum = 80ms, Maximum = 98ms, Average = 88ms
C:\Users\HosSeiN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=82ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=85ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=79ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=83ms TTL=52
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 79ms, Maximum = 85ms, Average = 82ms
C:\Users\HosSeiN>ping yahoo.com
Pinging yahoo.com [72.30.35.9] with 32 bytes of data:
Reply from 72.30.35.9: bytes=32 time=265ms TTL=46
Reply from 72.30.35.9: bytes=32 time=267ms TTL=46
Reply from 72.30.35.9: bytes=32 time=252ms TTL=46
Reply from 72.30.35.9: bytes=32 time=255ms TTL=46
Ping statistics for 72.30.35.9:
Minimum = 252ms, Maximum = 267ms, Average = 259ms
C:\Users\HosSeiN>ping ubuntu.com
Pinging ubuntu.com [91.189.94.40] with 32 bytes of data:
Reply from 91.189.94.40: bytes=32 time=95ms TTL=50
Reply from 91.189.94.40: bytes=32 time=92ms TTL=50
Reply from 91.189.94.40: bytes=32 time=101ms TTL=50
Reply from 91.189.94.40: bytes=32 time=89ms TTL=50
Ping statistics for 91.189.94.40:
Minimum = 89ms, Maximum = 101ms, Average = 94ms
880446534
24-08-2018, 09:24
در کل i60 اصلا راضینیستم،چونکه TD مثل بقیست، یکی دو بار هم از FDD خواستم استفاده کنم نصف مودم هواوی ۵۳۷۲ سرعتشبوده ( مودم کت ۴ هست) ارزش هزینه اضافی نداره
منظور من آینه که منطقه ما تحت پوشش TD LTE نیست میخواستم مودم 2101 پلاس بخرم، سیم 4G بزنم تنش، بعد که TD اومد، TD استفاده کنم.
(انتنش درحال نصبه، مشکل شهرداری داره،میگن درحال حله،حل که بشه، 2-3 هفته ای نصب و فعال میشه)
ShadowDragon
24-08-2018, 10:18
منظور من آینه که منطقه ما تحت پوشش TD LTE نیست میخواستم مودم 2101 پلاس بخرم، سیم 4G بزنم تنش، بعد که TD اومد، TD استفاده کنم.
(انتنش درحال نصبه، مشکل شهرداری داره،میگن درحال حله،حل که بشه، 2-3 هفته ای نصب و فعال میشه)
جواب شما رودادم دیگه، انتن td نباشه ، کار نمیکنه!
یا یه هفته صبر کن یا i60 بگیر
mohammadgh6
24-08-2018, 10:45
دوستان مودم من آنلاک شده مبین نته.سیم تی دی ایرانسل انداختم روش اذیت میکنه هی آنتن میره باید ری استارت کنم کسی راه حلی داره؟
دوستان مودم من آنلاک شده مبین نته.سیم تی دی ایرانسل انداختم روش اذیت میکنه هی آنتن میره باید ری استارت کنم کسی راه حلی داره؟
این قیضه پریدن انتن و قطع وصل شدن در مودم مبین نت داره فراگیر میشه من خیلی جاها شنیدم ودیدم با ریست کردن مشکل حل شده اما نمیشه 24ساعت مودم ریستارت کرد
دوست عزیز شما با سیمکارت همراه اول هم تست بزن ببین همین مشکل هست یانه
mohammadgh6
24-08-2018, 14:43
این قیضه پریدن انتن و قطع وصل شدن در مودم مبین نت داره فراگیر میشه من خیلی جاها شنیدم ودیدم با ریست کردن مشکل حل شده اما نمیشه 24ساعت مودم ریستارت کرد
دوست عزیز شما با سیمکارت همراه اول هم تست بزن ببین همین مشکل هست یانه
پس ربطی به تنظیمات نداره؟
no service میزنه .گاهی اوقات باید 2بار ری استارت کنم تا آنتن بیاد
amin_g_p
24-08-2018, 19:36
امروز خواستم از بسته سیم معمولیم استفاده کنم صبح سیم TD را از توی مودم 2510 درآوردم خاموشش نکردم درجا سیم معمولی 4جی را گذاشتم توش عصری چک کردم ببینم بسته م چقدرش مونده با کمال تعجب هنوز از TD کم می کرد یه بار مودم را خاموش روشن کردم تا از بسته معمولیم شروع به استفاده کرد!!!!!!!!!!
nimyasoft
24-08-2018, 20:31
دوستان چه جوری میشه از آی پی ورژن 6 در مودم ایرانسل استفاده کرد ؟
shahin_ak
25-08-2018, 15:03
سلام دوستان کیفیت خطم بنظرتون به شکله - مودم 5142
bernybeast
25-08-2018, 23:52
از adsl اسیاتک میخواستم بیام td lte خیلی دزدی توش زیاده و سرعت و کیفیت و پینگ بدی داره مخصوصن آپلود که خیلی مهمه برام
تهران سمت نارمک میشنیم ، میخواستم ببینم مودمای داخلی چجوریه کودومشون خوبه قیمتاش یکیه هیچیم اطلاعات نداره که کدوم قدرتش بیشتره بین این 3 تا کدوم بهتره؟
GP2101 Plus
TK-2510
TD-i40
بعد یه دونه دیگه هم هست سری فیوژن tf-i160 نزده داخلیه یا خارجی قیمتش مهم نیست برام زیاد فقط کیفیتش مهمه
قدرت انتن گیریاشون فرق داره؟
یه سوال دیگه هم داشتم تقویت کننده انتن نداره؟
FDD و TDD چیه؟
بهترین قیمتای تعرفه هارو همین ایرانسل داره انتن دهیم فک کنم اولین باشه بین همشون اگه اشتباه میکنم بگین . ممنون
نکته ای چیزیم هست کلی در رابطه با td-lte بگین دمتون گرم دیگه کلافه شدیم از adsl
از adsl اسیاتک میخواستم بیام td lte خیلی دزدی توش زیاده و سرعت و کیفیت و پینگ بدی داره مخصوصن آپلود که خیلی مهمه برام
تهران سمت نارمک میشنیم ، میخواستم ببینم مودمای داخلی چجوریه کودومشون خوبه قیمتاش یکیه هیچیم اطلاعات نداره که کدوم قدرتش بیشتره بین این 3 تا کدوم بهتره؟
GP2101 Plus
TK-2510
TD-i40
بعد یه دونه دیگه هم هست سری فیوژن tf-i160 نزده داخلیه یا خارجی قیمتش مهم نیست برام زیاد فقط کیفیتش مهمه
قدرت انتن گیریاشون فرق داره؟
یه سوال دیگه هم داشتم تقویت کننده انتن نداره؟
FDD و TDD چیه؟
بهترین قیمتای تعرفه هارو همین ایرانسل داره انتن دهیم فک کنم اولین باشه بین همشون اگه اشتباه میکنم بگین . ممنون
نکته ای چیزیم هست کلی در رابطه با td-lte بگین دمتون گرم دیگه کلافه شدیم از adsl
سلام دوست عزیز کیفیت اینترنت td کاملا به انتن دهی مربوط میشه مودم tf-i60 (مودم بنده) مودم داخلی هست و ساخت شرکت هواوی و میتونم بگم هیچ کدوم از مودم های اینتزنت ایزانسل به گرد پای این نمیرسن fdd یعنی فرکانس شبکه موبایل و tdd یعنی فرکانس شبکه اینترنت ثابت (td-lte) و مودم tf-i60 هر دو فرکانس رو پشتیبانی میکنه و باید بگم مودم های ایرانسل انحصاری هست یعنی فقط سیم ایرانسل میتونی روش بندازی سرعت اینترنت هم بستگی به شلوغی شبکه و مقدار انتن دهی داره (بنده تو جایی از تهران که میتونم بگم هیچکی اینجا از اینترنت ثابت استفاده نمیکنه با دو خط انتن از 5 تا 30 مگابیت و پینگ 20 با شبکه داخل ایران دارم و باید بگم قیمت بسته های تی دی نسبتا گرون تر از adsl هست
ShadowDragon
26-08-2018, 09:15
سلام دوست عزیز کیفیت اینترنت td کاملا به انتن دهی مربوط میشه مودم tf-i60 (مودم بنده) مودم داخلی هست و ساخت شرکت هواوی و میتونم بگم هیچ کدوم از مودم های اینتزنت ایزانسل به گرد پای این نمیرسن fdd یعنی فرکانس شبکه موبایل و tdd یعنی فرکانس شبکه اینترنت ثابت (td-lte) و مودم tf-i60 هر دو فرکانس رو پشتیبانی میکنه و باید بگم مودم های ایرانسل انحصاری هست یعنی فقط سیم ایرانسل میتونی روش بندازی سرعت اینترنت هم بستگی به شلوغی شبکه و مقدار انتن دهی داره (بنده تو جایی از تهران که میتونم بگم هیچکی اینجا از اینترنت ثابت استفاده نمیکنه با دو خط انتن از 5 تا 30 مگابیت و پینگ 20 با شبکه داخل ایران دارم و باید بگم قیمت بسته های تی دی نسبتا گرون تر از adsl هست
دوست عزیز ، رو چه حسابیگفتید بقیه به گرد پای i60 نمیرسن؟ به عنوان کسی که ۴-۵ مدلش رو امتحان کرده، به نظر من هیچ فرقی نداره چه از نظر سرعت چه از نظر پوشش وایرلس... صرفا جایی که شک داره fdd لازمه که دوستمون گفتن سمت نارمک هستن و مشکلی ندارن.
جدای از این موضوع اگه قصد استفاده از fdd دارید مودم لاک ایرانسل اصلا توصیه نمیشه!
اگر آنتن دوتایی معمولی برای این بخریم آیا مشکل کم آنتنی fdd حل میشه یا مشکل از جای دیگست ؟
اگر آنتن دوتایی معمولی برای این بخریم آیا مشکل کم آنتنی fdd حل میشه یا مشکل از جای دیگست ؟
880446534
28-08-2018, 10:38
دوست عزیز ، رو چه حسابیگفتید بقیه به گرد پای i60 نمیرسن؟ به عنوان کسی که ۴-۵ مدلش رو امتحان کرده، به نظر من هیچ فرقی نداره چه از نظر سرعت چه از نظر پوشش وایرلس... صرفا جایی که شک داره fdd لازمه که دوستمون گفتن سمت نارمک هستن و مشکلی ندارن.
جدای از این موضوع اگه قصد استفاده از fdd دارید مودم لاک ایرانسل اصلا توصیه نمیشه!
سلام
مودم انلاک که هرجا دیدم،بالای 300-400 قیمتش بود. ارزون تر از مودم ایرانسل مگه هست؟؟
تازه شنیدم سیم TD-LTE بیرون ندارن،همراه مودم میدن
mohammadgh6
30-08-2018, 00:14
اقایون من مودمم آنلاک شدست. با سیم TDایرانسل و مبین نت با هر دو سرعت خیلی پایینه درحد 512کیلوبیت ولی با سیم fdd بهتره کسی راه حلی داره؟
windows-ps3
30-08-2018, 12:15
دوستا کسی سرویس 4 مگ نامحدود تست کرده , چطوریه ؟ 500 کیلوبایت میشه اصلا ؟ واقعا نامحدوده یا لیمیت داره ؟
ho3in2012
30-08-2018, 12:18
دوستا کسی سرویس 4 مگ نامحدود تست کرده , چطوریه ؟ 500 کیلوبایت میشه اصلا ؟ واقعا نامحدوده یا لیمیت داره ؟
سرعتش همون 512 کیلوبایته
حجمش هم دقیقا همون طور که تو سایت ایرانسل ذکر شده 30 گیگابایت هست و اگه این حد رو رد کنین سرعتتون میشه 32 کیلوبایت در ثانیه
در کل خریدش پیشنهاد نمیشه
windows-ps3
30-08-2018, 12:23
سرعتش همون 512 کیلوبایته
حجمش هم دقیقا همون طور که تو سایت ایرانسل ذکر شده 30 گیگابایت هست و اگه این حد رو رد کنین سرعتتون میشه 32 کیلوبایت در ثانیه
در کل خریدش پیشنهاد نمیشه
30 گیگ ظرفیت داره ؟ تو سایتش لیمیت نگذاشته که نوشته نامحدود یک ماه 4 مگابیت 30 هزار تومان
اگه 30 گیگ باشه که مفت نمی ارزه
fanoostalaei
30-08-2018, 12:37
قبلا که بسته هاش گرون بودن نامحدود 4 مگابیت به تناسب بقیه بهتر بود ! ولی چند وقت پیش قیمت بسته ها خیلی بهتر شد و الان خریدن بسته های نامحدود اصلا توجیهی نداره !
به جای بسته نامحدود من سرویس 25 گیگ به همراه 50 گیگ شبانه میگیرم و سرعت هم باز ! 35 تومن ! هرجوره حساب کنی خیلی خوبه
همین الان : تو خونه با آنتن دهی متوسط
قبلا که بسته هاش گرون بودن نامحدود 4 مگابیت به تناسب بقیه بهتر بود ! ولی چند وقت پیش قیمت بسته ها خیلی بهتر شد و الان خریدن بسته های نامحدود اصلا توجیهی نداره !
به جای بسته نامحدود من سرویس 25 گیگ به همراه 50 گیگ شبانه میگیرم و سرعت هم باز ! 35 تومن ! هرجوره حساب کنی خیلی خوبه
همین الان : تو خونه با آنتن دهی متوسط
سلام دوست عزیز از چه برنامه ای استفاده میکنید که سرعت اینترنت رو لحظه ای اون پایین تو تسک بار نشون میده؟
سلام دوست عزیز از چه برنامه ای استفاده میکنید که سرعت اینترنت رو لحظه ای اون پایین تو تسک بار نشون میده؟
NetSpeedMonitor
fanoostalaei
30-08-2018, 16:12
du meter :n12:
سلام دوستان
من از مودم خارجی ZW101 ایرانسل یکساله که استفاده میکردم الان خونه ام رو عوض کردم تو خونه جدید رو پشت بوم نصبش کردم 3 تا آنتن کامل میده ولی SINR خیلی ضعیفه و 4db بالاتر نمیره. کسی میتونه راهنماییم کنه که مشکل از کجاست.
ahwazp30
30-08-2018, 19:30
سلام دوستان
من از مودم خارجی ZW101 ایرانسل یکساله که استفاده میکردم الان خونه ام رو عوض کردم تو خونه جدید رو پشت بوم نصبش کردم 3 تا آنتن کامل میده ولی SINR خیلی ضعیفه و 4db بالاتر نمیره. کسی میتونه راهنماییم کنه که مشکل از کجاست.
فقط نصب مودم بر روي پشت بام كافي نيست ، براي دريافت sinr و سيگنال بهتر مودم رو بايد بچرخانيد تا sinr شما بالا بره و روي بهترين حالت تنظيم بشه، اگر نرفت بايد با دسترسي ادمين وارد مودم بشيد و با تغيير دادن فركانس ساير دكل ها رو هم تست كنيد.
فقط نصب مودم بر روي پشت بام كافي نيست ، براي دريافت sinr و سيگنال بهتر مودم رو بايد بچرخانيد تا sinr شما بالا بره و روي بهترين حالت تنظيم بشه، اگر نرفت بايد با دسترسي ادمين وارد مودم بشيد و با تغيير دادن فركانس ساير دكل ها رو هم تست كنيد.
ممنون از جوابتون. بلی تنظیم کردم وقتی میچرخونم آنتن رو تعداد آنتن هام کم میشه دقیقا در همین نقطه که تنظیم کردم 3 تا آنتن کامل میده ولی SINR بالاتر از 4 نمیره. چجوری باید فرکانس رو تغییر بدم تو کدوم قسمتش باید برم؟ دیدم یه قسمت داره که scan mode رو میشه روی Full band یا pci lock یا band frequency/prefered قرار داد آیا منظورتون همین جاست؟ ولی ازم EARFCN و PCI میخواد که نمیدونم چی باید وارد کنم.
mohammadgh6
30-08-2018, 20:11
دوستان من یه بسته خریدم 100+200 یه ساله.ولی از ساعت۹به بعد سرعت میاد زیر 1مگابیت .البته بسته ای که خریدم با تخفیف خریدم حدود ۹۱تومن . آیا به خاطر اینه که بسته رو ارزون خریدم؟در طول روز بدنیست بین ۷تا ۲۳مگابیت متغیره ولی کارمو راه میندازه
ahwazp30
30-08-2018, 20:11
ممنون از جوابتون. بلی تنظیم کردم وقتی میچرخونم آنتن رو تعداد آنتن هام کم میشه دقیقا در همین نقطه که تنظیم کردم 3 تا آنتن کامل میده ولی SINR بالاتر از 4 نمیره. چجوری باید فرکانس رو تغییر بدم تو کدوم قسمتش باید برم؟ دیدم یه قسمت داره که scan mode رو میشه روی Full band یا pci lock یا band frequency/prefered قرار داد آیا منظورتون همین جاست؟ ولی ازم EARFCN و PCI میخواد که نمیدونم چی باید وارد کنم.
بله همین قسمته .اخرین باری که من با این مودم کار کردم بیش از یک سال پیش بوده گزینه هاش دقیق یادم نیست ولی یک قسمتی هست برای جستجو .از اونجا سرچ کنید ببینید ایا انتن های دیگه رو میبینه یا نه .اگر فقط همین یکی رو اورد باید DL -EARFCN یا همون تغییر فرکانس این کار رو انجام بدید تا اگر دکل دیگه ای در اون محدوده هست توی لیست بیاره .البته همیشه با تغییر فرکانس مشکل حل نمیشه در صورتی که دکل دیگه ای رو نیاورد تغییر فرکانس هم فایده ای نداره .راستی یادم رفت بگم اگر هنگام چرخش مودم خط های انتن شما کمتر شد مشکلی نیست.شما فقط sinr رو در نظر بگیرید .
ahwazp30
30-08-2018, 20:12
دوستان من یه بسته خریدم 100+200شبانه یه ساله.ولی از ساعت۹به بعد سرعت میاد زیر 1مگابیت .البته بسته ای که خریدم با تخفیف خریدم حدود ۹۱تومن . آیا به خاطر اینه که بسته رو ارزون خریدم؟در طول روز بدنیست بین ۷تا ۲۳مگابیت متغیره ولی کارمو راه میندازه
خیر ، هیچ ارتباطی به نوع بسته ی حجمی نداره و افت سرعت شما به دلیل ترافیک بالای دکل هست.
mohammadgh6
30-08-2018, 20:14
خیر ، هیچ ارتباطی به نوع بسته ی حجمی نداره و افت سرعت شما به دلیل ترافیک بالای دکل هست.
ممنون.اخه دقیقا ساعت ۹شب شروع میشه تا هشت صبح
بله همین قسمته .اخرین باری که من با این مودم کار کردم بیش از یک سال پیش بوده گزینه هاش دقیق یادم نیست ولی یک قسمتی هست برای جستجو .از اونجا سرچ کنید ببینید ایا انتن های دیگه رو میبینه یا نه .اگر فقط همین یکی رو اورد باید DL -EARFCN یا همون تغییر فرکانس این کار رو انجام بدید تا اگر دکل دیگه ای در اون محدوده هست توی لیست بیاره .البته همیشه با تغییر فرکانس مشکل حل نمیشه در صورتی که دکل دیگه ای رو نیاورد تغییر فرکانس هم فایده ای نداره .راستی یادم رفت بگم اگر هنگام چرخش مودم خط های انتن شما کمتر شد مشکلی نیست.شما فقط sinr رو در نظر بگیرید .
خیلی گشتم ولی متاسفانه قسمتی برای اسکن کردن پیدا نکردم توی pdf دفترچه راهنماش نوشته که قسمتی برای اسکن کردن داره ولی من پیداش نکردم شاید توی فیرموری که روی مودم من نصبه این قسمت غیر فعال شده. حالا باز فردا میرم پشت بوم جهتش رو عوض میکنم ببینم بهتر میشه یا نه. باز هم ممنونم از راهنمایی هاتون.
iamsadegh2
31-08-2018, 11:01
این مودم رو خریدم
iamsadegh2
31-08-2018, 11:02
شما جواب گرفتید؟
iamsadegh2
31-08-2018, 11:05
اسم این ابزار چیه<
دوستان من یه بسته خریدم 100+200 یه ساله.ولی از ساعت۹به بعد سرعت میاد زیر 1مگابیت .البته بسته ای که خریدم با تخفیف خریدم حدود ۹۱تومن . آیا به خاطر اینه که بسته رو ارزون خریدم؟در طول روز بدنیست بین ۷تا ۲۳مگابیت متغیره ولی کارمو راه میندازه
سلام دوست عزیز دقیقا برای منم به همین صورته منم بسته بلند مدت گرفتم و دقیقا ساعت 9 صبح میاد یه مگابیت 707 هم زنگ زدم اما گفتن احتمالا انتن دهی زعیفی دارین اما من قبلا بسته کوتاه مدت(ماهانه) میگرفتم سرعت 30 مگابیت بود
bernybeast
03-09-2018, 12:34
اقا چجوری باند مودمو تغییر بدم سرعت پایینه زنگ زدم میگه افتاده یه دکله دور تو محل خودتون 2 تا دکل دارین
این باندو تغییر بدیم میوفته رو دکل درست؟ چجوریه؟
ahwazp30
03-09-2018, 13:29
اقا چجوری باند مودمو تغییر بدم سرعت پایینه زنگ زدم میگه افتاده یه دکله دور تو محل خودتون 2 تا دکل دارین
این باندو تغییر بدیم میوفته رو دکل درست؟ چجوریه؟
بله در اغلب موارد از طریق تغییر فرکانس امکان پذیره.مدل مودم رو بفرمایید.
bernybeast
03-09-2018, 13:39
gp2101 باید برم تو تنظیمات مودم؟ یه راهنمایی میکنی
mInI_ClockEr
03-09-2018, 16:15
با سلام
دوستان برای مغازه و کار TF-i60 رو با اینترنت ناحدود 4 مگ ماهیانه 30 تومن سفارش بدم
کسی از این مودم و سرویس استفاده کرده راهنمایی کنه ؟
نظرتون چیه ؟ مودم خوبی هست ؟
با سپاس
hosseinmet
03-09-2018, 16:23
با سلام
دوستان برای مغازه و کار TF-i60 رو با اینترنت ناحدود 4 مگ ماهیانه 30 تومن سفارش بدم
کسی از این مودم و سرویس استفاده کرده راهنمایی کنه ؟
نظرتون چیه ؟ مودم خوبی هست ؟
با سپاس
با سلام
من استفاده کردم، تا ۳۰ گیگ اول سرعت دانلود حداکثر ۵۰۰ کیلوبایت هست و بعد هم که سرعت محدود میشه به ۲۵۶ کیلوبیت.
برای وبگردی مناسبه ولی برای دانلود و فیلم خیر
king_darkness
03-09-2018, 20:34
سلام وقت بخیر
جدیدا تمام چراغ های مودم gp 2101 شروع میکنه به چشمک زدن و تا ریست نکنم درست نمیشه. در حالت عادی هم سرعتش خیلی امده پایین. مشکلش از چیه؟
bernybeast
03-09-2018, 21:11
اقا من مشکل دارم با این مودمه gp2101 مشکل داره یا تنظیماتی داره چراقاش همش خاموش روشن میشه من نتونستم باهاش 10 مگ دانلود کنم ، فیلمشو گرفتم استادا کسی میدونه مشکل از کجاس؟
bernybeast
04-09-2018, 12:50
اقا یه سوال 4مگ گرفتم دانلود دقیق همونه آپلود ولی اصن افتضاحه 17 کیلوبایت آپلودمه واسه طرحه؟ انتنم خوبه
fanoostalaei
04-09-2018, 20:53
اقا یه سوال 4مگ گرفتم دانلود دقیق همونه آپلود ولی اصن افتضاحه 17 کیلوبایت آپلودمه واسه طرحه؟ انتنم خوبه
نه ! احتمالا آنتن دهیت بده !
Behzad83
05-09-2018, 05:06
سلام
دوستان کسی امروز (چهارشنبه ۱۴ شهریور) در تهران (غرب تهران) مشکل قطعی آنتن داشته؟
من برای اولین بار بیش از ۱۲ ساعت هست که آنتن مودمم قطع هستش. (مدل مودم: 2101 پلاس)
زنگ زدم پشتیبانی میگه ریست کن! میگه هیچ کجا هم خرابی گزارش نشده. اما همین چند روزه چند نفر در این تاپیک اعلام کردهاند که مشکل قطعی دارند!
bernybeast
05-09-2018, 09:45
نه ! احتمالا آنتن دهیت بده !
گفتم که 3 تا انتن بیشتر دارم 4 تاس بیشتر اوقات بعید میدونم از انتن باشه داخلی پوشش میشه اینجایی که هستم بعد 2 تا دکل قشنگ تو 2 طرف خونه هست تو میدونه البته نمیدونم کدومش ماله ایرانسله
4g گوشیم با طرح معمولی 20 مگ دانلود میده 7-10 مگ آپلود
amir000098
05-09-2018, 10:08
سلام
در حال حاضر بهترین مودم ایرانسل چی هستش؟
توی نقشه ی سایت چک کردم td -lte منقطه تحت پوشش هستش ولی با کد ستار 20 مربع میگه نه!
Behzad83
05-09-2018, 10:57
سلام
دوستان کسی امروز (چهارشنبه ۱۴ شهریور) در تهران (غرب تهران) مشکل قطعی آنتن داشته؟
من برای اولین بار بیش از ۱۲ ساعت هست که آنتن مودمم قطع هستش. (مدل مودم: 2101 پلاس)
زنگ زدم پشتیبانی میگه ریست کن! میگه هیچ کجا هم خرابی گزارش نشده. اما همین چند روزه چند نفر در این تاپیک اعلام کردهاند که مشکل قطعی دارند!
مجددا تماس گرفتم و میگه مشکل در دست بررسی هست و به زودی حل میشه! ۲۴ ساعته به زودی حل میشه!
این یکی میگفت مشکل از شبکه هست. اوپراتور قبلی میگفت مشکلی در شبکه گزارش نشده!
Behzad83
05-09-2018, 11:01
سلام
در حال حاضر بهترین مودم ایرانسل چی هستش؟
توی نقشه ی سایت چک کردم td -lte منقطه تحت پوشش هستش ولی با کد ستار 20 مربع میگه نه!
مودمها تقریبا یکی هستند. به نظر من 2101plus بهترین مودم هستش.
اون ستاره ۲۰ مربع هم برخلاف گفته برخی هیچ اعتباری نداره و ملاک همون نقشه هست. برای من هم میزد غیرفعال، درحالی که بعد از خرید متوجه شدم آنتن در محدوده بسیار خوب هست.
hitmax77
05-09-2018, 12:40
سلام
بله از صبح تا الان قطعه و فقط امروز نیست چند روزه اینطوریه واقعا اشتباه کردم تمدید کردم.
ShadowDragon
05-09-2018, 14:07
مجددا تماس گرفتم و میگه مشکل در دست بررسی هست و به زودی حل میشه! ۲۴ ساعته به زودی حل میشه!
این یکی میگفت مشکل از شبکه هست. اوپراتور قبلی میگفت مشکلی در شبکه گزارش نشده!
,سلام
غرب تهران
خدا رو شکر تا الان مشکلی نبوده، شاید دکل بخصوصی باشه ، سمت شما
mohammadgh6
05-09-2018, 14:14
امروز شرق تهران از صبح کلا tddقطعه.میگن بروز رسانی داریم.آخه چقد به روز رسانی؟
با سلام من هم دیروز به مدت 12 ساعتی قطعی داشتم در منطقه 12 میدان امام خمینی
mojtaba2321
06-09-2018, 15:41
دوستان مودم 2101 و 2101 پلاس بجز توی تعداد پورت چه تفاوت دیگه ای باهم دارن؟
من شنیدم 2101 انتن دهی بیشتر و بهتری داره.
mehrdad3x
06-09-2018, 18:41
سلام من تازه میخوام بیام رو ایرانسل تا حالا نداشتم چند تا سوال دارم
موقع خرید مودم اجباریه یه بسته انتخاب کنیم؟
بعد از انتخاب و استفاده از بسته اولیه به راحتی میتونیم بسته دیگه ای انتخاب کنیم ؟ مثلا از نامحدود بریم به حجمی
واسه نامحدود 4 مگ چند گیگ میده و سرعت به چند محدود میشه حد مصرف رد کنیم ؟
و سوال اخر تو نقشه پوشش شبکه سایت ایرانس شهر مارو نزده ولی پرسجو کردم از اشنایان میگن پوشش داره
درکل پوشش با lte فرق داره ؟ انتن های جدا داره یا نه همونه ؟ چون lte 4.5 G پوشش داره محل سکونت من
با تشکر
fanoostalaei
06-09-2018, 18:48
مودمها تقریبا یکی هستند. به نظر من 2101plus بهترین مودم هستش.
اون ستاره ۲۰ مربع هم برخلاف گفته برخی هیچ اعتباری نداره و ملاک همون نقشه هست. برای من هم میزد غیرفعال، درحالی که بعد از خرید متوجه شدم آنتن در محدوده بسیار خوب هست.
ستاره 20 مربع رو وقتی شماره گیری میکنی سویچ میشه رو نسل 3 ! و ممکنه تو این سویچ شدن دکل دارای td نباشه و برای همین گاها این تعارض پیش میاد
===========
من مودم 2101 پلاس رو تست نکردم ولی به شدت از این tf-i60 راضیم ! چرا که تو زیر زمینی که گوشی رو باند 900 آنتن نمیده با مودم داره با 3 انتن tdd کار میکنه !:n26:
ShadowDragon
06-09-2018, 21:55
ستاره 20 مربع رو وقتی شماره گیری میکنی سویچ میشه رو نسل 3 ! و ممکنه تو این سویچ شدن دکل دارای td نباشه و برای همین گاها این تعارض پیش میاد
===========
من مودم 2101 پلاس رو تست نکردم ولی به شدت از این tf-i60 راضیم ! چرا که تو زیر زمینی که گوشی رو باند 900 آنتن نمیده با مودم داره با 3 انتن tdd کار میکنه !:n26:
i60 خوبه اما من با ۲۱۰۱ انتن فول داشتم، باi60 4/5 هست
در مورد fdd هم با مودم جیبی huawei 5372 باز فول هست، اما این ۴/۵
بماند که مودم جیبی ریزه میزه ، ۵ مگا سرعت دان دارم با این ۲-۴ نوسانی
البته ابن موضوع فقط اشتراک گذاری تجربست،وگرنه i60 بد نیست، اما به نظر من اصلا ارزش قیمت بیشتر نداره
ShadowDragon
07-09-2018, 04:49
دوستان صفحه قبل اعلام کردم مشکل خرابی فایل هنگام داناود دارم!
گویا مشکل به مودم i60 بر میگرده، چونکه با همون مودم هواوی ، مشکلم حل شد! ۱ ساعت دارم حالات مختلف روتست میکنم
دوستانی که مشکل مشابه داشتن، مودمشون و فریمور مودم رو لطف کنن اعلام کنن، و در صورت امکان با مودم غیر ایرانسلی تست کنن
با تشکر
Behzad83
07-09-2018, 20:57
دوستان مودم 2101 و 2101 پلاس بجز توی تعداد پورت چه تفاوت دیگه ای باهم دارن؟
من شنیدم 2101 انتن دهی بیشتر و بهتری داره.
خود ایرانسل میگه مدل پلاس گیرندگی بهتر از مدل معمولی داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم_داخلی_GP2101_Plus/
Behzad83
07-09-2018, 21:14
سلام من تازه میخوام بیام رو ایرانسل تا حالا نداشتم چند تا سوال دارم
موقع خرید مودم اجباریه یه بسته انتخاب کنیم؟
بعد از انتخاب و استفاده از بسته اولیه به راحتی میتونیم بسته دیگه ای انتخاب کنیم ؟ مثلا از نامحدود بریم به حجمی
واسه نامحدود 4 مگ چند گیگ میده و سرعت به چند محدود میشه حد مصرف رد کنیم ؟
و سوال اخر تو نقشه پوشش شبکه سایت ایرانس شهر مارو نزده ولی پرسجو کردم از اشنایان میگن پوشش داره
درکل پوشش با lte فرق داره ؟ انتن های جدا داره یا نه همونه ؟ چون lte 4.5 G پوشش داره محل سکونت من
با تشکر
سلام
بله انتخاب بسته اولیه اجباری هست.
بله هر وقت بخواهید میتونید بسته رو تغییر بدید. مثل بستههای موبایل.
نامحدود ۴ مگ بعد از ۳۰ گیگ سرعت ۲۵۶ کیلوبیت میشه.
پوشش هم بله با LTE معمولی فرق داره. ریسک آنتندهی با خودتون هست. اگر آشنایی مودم داره بیارید خونه تست کنید مطمئن بشید. چون ایرانسل مثل مبیننت تست در محل نداره.
اگر در تاپیک سرچ کنید تمام سوالات شما کامل توضیح داده شده.
Behzad83
07-09-2018, 23:35
دوستان مطلب زیر را بخوانید.
ما آخر متوجه نشدیم که وقتی سیمکارت 4g رو در مودمهای td-lte میگذاریم به شبکه 4g معمولی وصل میشیم یا td-lte ؟
کامنت آخر نویسنده متن رو هم بخوانید. بنده مطلبی فرستادم و ایشان هم پاسخی دادند.
درسته اما مدمهایی مثل i60 بخاطرهمین گرونتراز مودمهای معمولیtd هستند .چون توانایی متصل شدن به انتن های lte دارند.
بعبارت دیگه مودمهای معمولی باهرنوع سیمکارتی فقط توانایی اتصال به انتن td دارن .اما مدمهایی مثل i60 وb612 توانایی اتصال به هردو انتن دارن
ahwazp30
08-09-2018, 00:01
ما آخر متوجه نشدیم که وقتی سیمکارت 4g رو در مودمهای td-lte میگذاریم به شبکه 4g معمولی وصل میشیم یا td-lte ؟
سلام
اين مورد رو قبلا بنده تست كردم و در هر دو حالت مشخصات دكلي كه ازش سرويس ميگيرم يكي هست (فقط پنل td داره و تجهيزات 4g روي اون دكل نيست ) پس اگر به fd وصل ميشد بايد شناسه bts هم تغيير ميكرد.
دوستان صفحه قبل اعلام کردم مشکل خرابی فایل هنگام داناود دارم!
گویا مشکل به مودم i60 بر میگرده، چونکه با همون مودم هواوی ، مشکلم حل شد! ۱ ساعت دارم حالات مختلف روتست میکنم
دوستانی که مشکل مشابه داشتن، مودمشون و فریمور مودم رو لطف کنن اعلام کنن، و در صورت امکان با مودم غیر ایرانسلی تست کنن
با تشکر
حرف شما درسته دوست عزیز بنده هم با مشکل خرابی فایل روبرو میشم با این مودم تقریبا 40% فایل هایی که دانلود میکنم خراب میشن و مجبورم از اول این پروسه رو طی کنم تا یه فایل سالم به دستم برسه
مودمم tf-i60 هست
ورژن سخت افزار:WL1B612M01
ورژن نرم افزار:11.192.05.00.00
فریمور خود هواوی رو مودم هست و انلاک شده
قبل از فلش کردن فریمور و انلاک اینطور نبود
mahdi_206
08-09-2018, 14:12
وقتی سیم کارت معمولی 4G روی این مودمها بذارین، فقط در محدوده ای که پوشش TD-LTE داشته باشید امکان استفاده از اینترنت رو خواهید داشت. بحث جدا بودن فرکانس سیم کارتها صحیحه اما نکته مهم همینه که اگه در محدوده پوشش TD-LTE نباشید، استفاده از سیم کارت 4G معمولی روی مودم TD-LTE امکان پذیر نیست. این موضوع رو خارج از تهران و در یکی از روستاهای بابل تست کردم و سیم کارتی که روی موبایل خیلی راحت به اینترنت دسترسی داشت، روی مودم اصلاً شبکه رو پیدا نمی کرد.
مسأله اینه که نویسنده احتمالاً این قضیه رو توی تهران تست کرده و جایی بوده که پوشش TD-LTE داشته و طبعاً توی این محدوده مشکلی وجود نداره.
ShadowDragon
08-09-2018, 18:19
حرف شما درسته دوست عزیز بنده هم با مشکل خرابی فایل روبرو میشم با این مودم تقریبا 40% فایل هایی که دانلود میکنم خراب میشن و مجبورم از اول این پروسه رو طی کنم تا یه فایل سالم به دستم برسه
مودمم tf-i60 هست
ورژن سخت افزار:WL1B612M01
ورژن نرم افزار:11.192.05.00.00
فریمور خود هواوی رو مودم هست و انلاک شده
قبل از فلش کردن فریمور و انلاک اینطور نبود
به خاطر اینکه ظاهرا بحث مورد توجهی نبود ادامه ندادم
متاسفانه ربطی به مودم نداشت، و صبح اون روز که بیدار شدم دیدم کل فایل ها نیمه دان شده و ۴۰ تا پیغام idm مبنی ب خرابی فایل دارم
لطف کنید ایرانسل من ، ارتباط با ما قسمت مشکلات ۴ جی این مشکل رو مطرح کنید، من که گفتم، گفتن اولین باره میشنون! چند نفر اعلام کنه شاید فرجی شه
mohammadgh6
08-09-2018, 20:25
دوستان بنده یه بسته تخفیفی از ایرانسل گرفتم ۱ساله ۱۰۰گیگ۲۰۰گیگ شبانه.سوالم اینه که تو مای ایرانسل وقتی روی دایره ای که بسته رو نشون میده میزنم اون بالا نوشته اینترنت ساعات افت مصرف.و سرعت هم ۹شب به بعد میاد رو ۲تا۴مگابیت.
درحالی که با یه مودم دیگه که بسته خریدم به صورت عادی(غیر تخفیفی) بالاش نوشته ایترنت ۶ماه فلان قدر روزانه و فلان شبانه. آیا فرقی داره اینطور بسته ها که به کسایی پیشنهاد میدن که استفادشون کمه؟ یانه؟
Amir hossein k
08-09-2018, 20:49
سلاممنمودم tfi60 دارم
پشتشآنتناضافهمیشه . همبرای۴جیمیشهاضافهکردکهدی جیکالاهمموجوده۱۲۰تومن !
هم آنتن tdlte
کسیهستبتونهراهنماییکنهچهآ نتنیبرایتقویت tdlte بایدگرفت؟چهمشخصاتیبایدد شتهباشه؟؟
سلام من مودم tfi60 دارم
پشتش آنتن اضافه میشه . هم برای ۴جی میشه اضافه کرد که دیجیکالا هم موجوده ۱۲۰ تومن !
هم آنتن tdlte
کسی هست بتونه راهنمایی کنه چه آنتنی برای تقویت tdlte باید گرفت ؟چه مشخصاتی باید داشته باشه ؟؟
Amir hossein k
08-09-2018, 20:53
سلام وقت بخیر
من مودم TFI60 دارم
جای دو آنتن پشتش داره
آنتن های 4g در دیجیکالا موجوده اما روی TDLTE تاثیری نداره ظاهرا
خواستم ببینم کسی میدونه برای تقویت TDLTE چه مدل آنتنی باید تهیه کنم ؟و احیانا از کجا یا کدوم سایت و با چ مشخصاتی ؟
سلام وقت بخیر
من مودم TFI60 دارم
جای دو آنتن پشتش داره
خواستم ببینم کسی میدونه برای تقویت TDLTE چه مدل آنتنی باید تهیه کنم ؟و احیانا از کجا یا کدوم سایت و با چ مشخصاتی ؟
انتن مخصوص و اینکه هر انتنی باند فرکانسی مشخصی داره
ضمنا داخل پنل مودم هم باید تنظیمات رو اعمال کنی
ho3in2012
08-09-2018, 22:18
سلام وقت بخیر
من مودم TFI60 دارم
جای دو آنتن پشتش داره
شما حتی آنتن td-lte هم بخری روی مودم tf-i60 ظاهرا تاثیری نداره
چون اون دو تا جای آنتن برای 4g FDD هستن و نه td-lte
fafool70
09-09-2018, 13:44
سلام. دوستانی که مودم tfi60 دارن، رو حالت fdd فورجی اگه منطقه 4g+ یا همون 4.5g باشه وصل میشه بهش؟ تو یه سایت خوندم این مودم مشکل داره روی وصل شدن به 4.5g و همش رو 4g میره.
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
ho3in2012
09-09-2018, 14:17
سلام. دوستانی که مودم tfi60 دارن، رو حالت fdd فورجی اگه منطقه 4g+ یا همون 4.5g باشه وصل میشه بهش؟ تو یه سایت خوندم این مودم مشکل داره روی وصل شدن به 4.5g و همش رو 4g میره.
این مورد رو خیلی از دوستان روش بحث کردن و یه عده میگن تجمیع فرکانس داره این مودم و عده ای هم میگن نداره
ولی چیزی که مهمه اینه که تا حالا کسی نتونسته به 4.5g یا 4g+ تو ایران با این مودم کانکت بشه
پس اگه برا 4g+ این مودم رو میخوای بهتره سمتش اصلا نری
fafool70
09-09-2018, 14:40
این مورد رو خیلی از دوستان روش بحث کردن و یه عده میگن تجمیع فرکانس داره این مودم و عده ای هم میگن نداره
ولی چیزی که مهمه اینه که تا حالا کسی نتونسته به 4.5g یا 4g+ تو ایران با این مودم کانکت بشه
پس اگه برا 4g+ این مودم رو میخوای بهتره سمتش اصلا نریممنون از پاسخت دوست عزیز.الان کدوم مودم 4g+ ساپورت می کنه چه همراه یا ثابت که بشه انلاکشم کرد . اون b612 مبین نتم این مشکل رو داره؟؟
ho3in2012
09-09-2018, 15:00
ممنون از پاسخت دوست عزیز.الان کدوم مودم 4g+ ساپورت می کنه چه همراه یا ثابت که بشه انلاکشم کرد . اون b612 مبین نتم این مشکل رو داره؟؟
بله مبین نت هم به همین صورت هست
مودم m60 ایرانسل تجمیع داره و آنلاک هم میشه ولی بعد آنلاک میگن مودم ناپایدار میشه و فایل های آنلاکش هم به درخواست ایرانسل از انجمن پاک شده
با سلام. باز هم امروز اینترنت TD-LTE ایرانسل دوچار قطعی شد. منطقه 12 تهران. دوستان آیا شما هم چنین مشکلی دارید؟
mohammadgh6
11-09-2018, 09:32
برای ما هم میدان شهید محلاتی آهنگ . قطع بود .ولی ساعت ۱۰وصل شد
mojtaba2321
11-09-2018, 11:32
کسی هست تازه مودم ایرانسل td lte خریده باشه؟
میخام بدونم بسته 300 گیگ سرعتش روی چنده؟
mojtaba2321
11-09-2018, 11:40
کاری به ایرانسل نداشته باش!
میخام کسی جواب بده که هر 2 تا رو تست کرده باشه.
خود ایرانسل میگه مدل پلاس گیرندگی بهتر از مدل معمولی داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم_داخلی_GP2101_Plus/
TranceaweSome
11-09-2018, 11:49
کاری به ایرانسل نداشته باش!
میخام کسی جواب بده که هر 2 تا رو تست کرده باشه.
من تو یه بازه زمانی کوتاه تست کردم تفاوتی ندیدم اونجایی که مودم رو گذاشته بودم آنتن ضعیف بود و سایت به زور باز میکرد چه در مدل پلاس چه در عادی
تنها تفاوتی که دیدم توی منوی تنظیمات مودم بود.
در مورد سرعت هم فکر نمیکنم ربطی به بسته داشته باشه بیشتر به دکل و تعداد مشترکین بستگی داره
هفته پیش مثلا 3مگ بود الان تست کردم 4 مگ بود. شب تست نکردم ولی احتمالا سرعت بالاتر باشه
سرعت ایرانسل TD-LTE امروز بعد از قطعی طولانی خیلی کند و افتضاح هست. پشیمون شدم بسته 512 GB یکساله خریدم.
iDownload & iGame
11-09-2018, 17:47
سرعت ایرانسل TD-LTE امروز بعد از قطعی طولانی خیلی کند و افتضاح هست. پشیمون شدم بسته 512 GB یکساله خریدم.
هنوز مشکل برطرف نشده. شما هم احتمالا" به یه آنتن دور وصل شدین.
hotman1234
11-09-2018, 18:45
برای من 2 روز کاملا قطع شده. به هیچ آنتنی وصل نمیشه کلا.
mohammadgh6
11-09-2018, 19:37
دوستان کسایی که اعلام قطعی میکنن.لطفا بگن کجا و کدوم منطقه
برای من هم قطع شده از صبح و به هیچ دکلی وصل نمیشه منطقه قیطریه هستم
ShadowDragon
11-09-2018, 21:48
کسی هست تازه مودم ایرانسل td lte خریده باشه؟
میخام بدونم بسته 300 گیگ سرعتش روی چنده؟
سلام
سرعت سرویس های محدود اصلا ربطی به حجم نداره و فقط بستگی به منطقه داره
مثلا من سرعتم ۱.۵ تا ۲.۵ مگابایته
mahdi_206
12-09-2018, 08:03
من دیروز صبح قطعی داشتم؛ امروز صبح هم حوالی ساعت 2 میخواستم وصل بشم که قطع بود. ولی الان وصله و مشکلی نداره. باز دوباره یه کاری دارن میکنن. توی این یک سال و 3 ماه که گرفتم، هر چند ماه یک بار اینجوری میشه و هیچ جواب قانع کننده ای هم نمیدن. (منطقه 8 - وحیدیه)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.