مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
mahdi_206
10-09-2017, 16:07
سلام ، دوستان اهل فن به نظرم ایرانسل سرعت مودم ثابتش رو محدود کرده مدل gp2101 چون من با گوشیم تست سرعت 110مگابیت برثانیه هم گرفتم در صورتی که بعد از خرید و تست اینترنت ثابت ایرانسل نهایتن به سرعت 10مگابیت برثانیه میرسه ، به هرکدومشونم زنگ میزنم هرکی یه بهونه ای میاره ، شما هم همین مشکل رو دارید؟
من 5142 دارم. دو ماه اول تا 30 مگابیت هم داشتم. اما الان معمولاً روی 7-8 مگابیت هست.
greatpouya
10-09-2017, 17:10
سلام ، دوستان اهل فن به نظرم ایرانسل سرعت مودم ثابتش رو محدود کرده مدل gp2101 چون من با گوشیم تست سرعت 110مگابیت برثانیه هم گرفتم در صورتی که بعد از خرید و تست اینترنت ثابت ایرانسل نهایتن به سرعت 10مگابیت برثانیه میرسه ، به هرکدومشونم زنگ میزنم هرکی یه بهونه ای میاره ، شما هم همین مشکل رو دارید؟
- - - Updated - - -
سلام ، دوستان اهل فن به نظرم ایرانسل سرعت مودم ثابتش رو محدود کرده مدل gp2101 چون من با گوشیم تست سرعت 110مگابیت برثانیه هم گرفتم در صورتی که بعد از خرید و تست اینترنت ثابت ایرانسل نهایتن به سرعت 10مگابیت برثانیه میرسه ، به هرکدومشونم زنگ میزنم هرکی یه بهونه ای میاره ، شما هم همین مشکل رو دارید؟سرعت tdd خیلی کمتر از fdd(موبایل) است، عجیبه که این ایرلنسل خجالت نمیکشه هنوز قیمتای tdd رو گرونتر از fdd نگه داشته. دیگه دلیلی نیست برای گرفتن tdd lte.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
mojtaba318
10-09-2017, 17:34
چن ماه اول خیلی خوب بود ولی داغون شده جدیدا الان دیگه به 200 300کیلوبایم داره میرسه دانلودفقط نصف شبا اوضا یکم بهتر میشه . نمیدونم چه بلایی سرش آوردن
hotman1234
10-09-2017, 17:36
سرعت tdd خیلی کمتر از fdd(موبایل) است، عجیبه که این ایرلنسل خجالت نمیکشه هنوز قیمتای tdd رو گرونتر از fdd نگه داشته. دیگه دلیلی نیست برای گرفتن tdd lte.
تو بسته های پر مصرف td بهتر هست.
greatpouya
10-09-2017, 17:40
تو بسته های پر مصرف td بهتر هست.شبانه نامحدود چی؟ بعد شما فکر کن کی ۱۰۰۰ گیگابایت بسته میگیره بغیر از کسی که دائم با اینترنت کار پرمصرف داره؟ برای بقیه همش ضرره، مگر بسته ترکیبی همراه و tdd و یا خود مودم fdd با سرعت و پوشش خیلی بیشتر
ahwazp30
10-09-2017, 22:23
من 5142 دارم. دو ماه اول تا 30 مگابیت هم داشتم. اما الان معمولاً روی 7-8 مگابیت هست.
چن ماه اول خیلی خوب بود ولی داغون شده جدیدا الان دیگه به 200 300کیلوبایم داره میرسه دانلودفقط نصف شبا اوضا یکم بهتر میشه . نمیدونم چه بلایی سرش آوردن
برای من همون چیزیه که از اولش بوده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پینگ بیاد پایین عالی میشه .. با سه چراغ آنتن و مودم 2510 این تست رو گرفتم
مشکلی جدیدا دارم Gateway Timeout هستش که بعضی وقت ها میاد و باید یه بار رفرش کنم
greatpouya
11-09-2017, 10:37
مشکلی جدیدا دارم Gateway Timeout هستش که بعضی وقت ها میاد و باید یه بار رفرش کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من هم gateway timeout رو دارم
Electronic-Arts
11-09-2017, 18:05
این پکت لاست و پرش ناگهانی پینگ ایرانسل نمیدونم از کجا اومده و چرا نمیره
hamed m2m
12-09-2017, 08:54
نت من که دوهفتس قط شده
دو هفتس دارم پیگیری میکنم
پشتیبانیم دری وری تحویلم میده
ShadowDragon
12-09-2017, 12:58
منم این مشکل رو دارم
نمونش تو همین فروم، هر پستی که بزاری یه بار باید بعدش رفرش کنی
منم این مشکل رو دارم
نمونش تو همین فروم، هر پستی که بزاری یه بار باید بعدش رفرش کنی
این فروم کلا سرور هاش فکر میکنم مشکل داشته باشه ... چون من با اینترنت های دیگه هم با وقت پست گذاشتن توی این فروم چند بار باید رفرش کنم و با یک تاخیر طولانی پست ارسال میشه!
ShadowDragon
12-09-2017, 21:32
این فروم کلا سرور هاش فکر میکنم مشکل داشته باشه ... چون من با اینترنت های دیگه هم با وقت پست گذاشتن توی این فروم چند بار باید رفرش کنم و با یک تاخیر طولانی پست ارسال میشه!
اخه تو صفحه بعد مینویسه getway timeout
دوستان مصرف داخلی TD نصفه؟
zofishel
12-09-2017, 22:04
بله درسته مشکل از انجمن هست چون قبلا با اینترنت مخابرات هم گیر داشت. ولی با ایرانسل خیلی خراب تره:n28:
mehrdad3x
12-09-2017, 22:12
سلام
احتمالا این سوالا رو زیاد جواب دادین
تعداد صفحات زیاده نمیتونم جواب بگیرم
میخوام اینترنت ثابت رو بگیرم
دوستان متوجه شدم در شهر ما پوشش اینترنت ثابت ضعیفه
میشه سیم کارت فورجی همراه رو بزاریم رو این مودم های ثابت از شبکه همراه استفاده کرد؟
اگر بله روی همه مدل هاش جواب میده یا مدل خاص؟
سوال دیگه هم در مورد بسته ها و حجم داشتم
همه بسته ها همین هان که تو سایتش زده؟
امکان خرید گیگ اضافه نیست؟
مثل اینترنت همراه بسته ساعتی شبانه نداره؟
ShadowDragon
12-09-2017, 22:25
سلام
احتمالا این سوالا رو زیاد جواب دادین
تعداد صفحات زیاده نمیتونم جواب بگیرم
میخوام اینترنت ثابت رو بگیرم
دوستان متوجه شدم در شهر ما پوشش اینترنت ثابت ضعیفه
میشه سیم کارت فورجی همراه رو بزاریم رو این مودم های ثابت از شبکه همراه استفاده کرد؟
اگر بله روی همه مدل هاش جواب میده یا مدل خاص؟
سوال دیگه هم در مورد بسته ها و حجم داشتم
همه بسته ها همین هان که تو سایتش زده؟
امکان خرید گیگ اضافه نیست؟
مثل اینترنت همراه بسته ساعتی شبانه نداره؟
این مودم ها فقط به شبکه TD وصل میشن یعنی سیم عادی هم میره رو تی دی
بسته ها همونه دیگه! گیگ هم نداره
ShadowDragon
12-09-2017, 23:03
دوستان، مصرف سرور داخلی نصف حساب میشه؟ TD
basem.c905
13-09-2017, 00:25
سلام
مصرف نصف هم مربوط به TD هستش و هم FD
سایت هایی که شامل این طرح میشن در گوگل سرچ بکنید
ShadowDragon
13-09-2017, 05:16
سلام
مصرف نصف هم مربوط به TD هستش و هم FD
سایت هایی که شامل این طرح میشن در گوگل سرچ بکنید
رفیق تا اینجاشو خودم اطلاع داشتم
اما تو تاپیک ، یادمه یکی از دوستان گفت که نصف حساب نمیکنه
پ.ن: مرسی ایرانسل دزد
زده بود که 22/6 تاریخ انقضا سرویس، دیشب ساعت 12 صفر کرد
3 گیگ سوخت
ahwazp30
13-09-2017, 11:32
سرور داخل که نه ، فقط یک سری سایت های پرکاربرد داخلی که اسامیشون مشخص هست و در سایت اکثر سرویس دهنده ه مشخص شدند نصف حساب میشن وگرنه خیلی از سایت ها روی سرورهای داخل هستند ولی در لیست معرفی نشدند .طبق قانون باید ترافیک نصف حساب بشه ولی بعضی وقتها کامل حساب میشه .ایرانسل هم برای من کامل حساب میکنه باید بقیه دوستان هم نظر بدن تا مشخص بشه برای همه اینطوره یا نه .
mohammadld
14-09-2017, 10:42
سلام
دوستان من یه مودم وایمکس داشتم .... الان اگه برای طرح تعویض اقدام کنم چه مدل مودمی میدن ؟
آیا ارزش داره بگیرم ؟ یا مودم 4 جی معمولی بگیرم ؟
ShadowDragon
14-09-2017, 13:26
سلام
دوستان من یه مودم وایمکس داشتم .... الان اگه برای طرح تعویض اقدام کنم چه مدل مودمی میدن ؟
در کل 4 جی معمولی بهتره
basem.c905
15-09-2017, 06:30
سلام
مودم Gp2101 که واقعا مودم خوبیه
همین رو بگیر بهتر از مودم های معمولیه
easyacer
15-09-2017, 08:18
دوستان اگر موافق هستین یه تعداد هماهنگ بشیم بابت قیمت بالاتر بسته های TDD نسبت به FDD به 195 شکایت کنیم . قرار نبود بابت اینترنت بی کیفیت TDD هم پول به مودم انحصاری آشغال بی نام و نشون بدیم هم بسته های گرون تر بخریم . بابت کیفیت افتضاحش و مشکلات nat3 شاید نتونیم مستند حرف بزنیم ولی قیمت بسته ها که دیگه واضحه . واقعا ایرانسل کلاهبرداری کرده . واسطه شد مودم های آشغال چینی رو انداخت به ما و رفت . شک ندارم یه مدت دیگه میشیم مثل قضیه وایمکس . مجبوریم مودمو بندازیم کنار خونه به امید روزی که طرح تعویض با یه آشغال دیگه بذاره
ShadowDragon
15-09-2017, 08:44
نت ۳ رو من شکایت کردم و جوابش: همینه که هست، فقط شما ناراضی هستی
easyacer
15-09-2017, 10:29
خوب باید هماهنگ معترض شیم و مشکل و حرفمون یکی باشه و از جاهای مختلف باشیم . نت 3 به قول اون بابا شاید فقط مشکل گیمر ها باشه که عده شون کمه ولی قیمت که دیگه مشکل همه است و قابل انکار نیست
سلام یه مودم اینترنت ثابت z6000 ایرانسل داشتم میخواستم فریمورش رو آپدیت کنم از کجا میتونم گیر بیارم ؟
سلام من میخوام واسه انلاین زدن مودم tdlte /بخرم
خونمون طبق نقشه توی محیط خارجی هست باید حتما مودم فضای بازی بخرم یا اینا همش چرت پرت ایرانسل هست؟
ahwazp30
17-09-2017, 10:11
خونمون طبق نقشه توی محیط خارجی هست باید حتما مودم فضای بازی بخرم یا اینا همش چرت پرت ایرانسل هست؟
مودم فضای باز که دیگه تولید نمیشه مگر اینکه دست دوم گیر بیارید ولی پوشش خارجی یا داخلی فقط با تست کردن مودم دقیق مشخص میشه نه با نقشه ، بعضی جاها تحت پوشش مودم داخلی هست ولی مودم داخلی خوب جواب نمیده بعضی جاها هم تحت پوشش مودم فضای باز هست ولی مودم داخلی به خوبی جواب میده پس باید تست کنید .
در کل مودم فضای باز ایرانسل کیفیت خوبی نداره و از نظر قدرت فرقی با مودم های داخلی نداره فقط چون در محیط باز و در ارتفاع نصب میشه سیگنال بهتری به شما میده.
arashsard
17-09-2017, 11:51
سلام وب سایت آنتن که جدیدا فوتبال رو زنده پخش میکنه شرایط ترافیکش چجوریه ؟ نیم بها هست یا کلا رایگانه یا اینکه ترافیک کامل مصرف میکنه .
ShadowDragon
17-09-2017, 15:48
اگه منظورت گیمینگ بود، اصلا ارزش نداره، نت ۳ میده و اشغال
ShadowDragon
17-09-2017, 17:43
دوستان ایرانسل مگه نباید سرور داخلی تو اون لیست رو ۵۰٪ حساب کنه؟ مثلا شاتلند ، اما کامل حساب میشه
greatpouya
18-09-2017, 00:22
دوستان ایرانسل مگه نباید سرور داخلی تو اون لیست رو ۵۰٪ حساب کنه؟ مثلا شاتلند ، اما کامل حساب میشهشاید به یکی از آیپی های جدید سایت وصل شدی که تو لیست هنوز آپدیت نکردن. البته شاید.
mohandes23
18-09-2017, 01:30
اگه منظورت گیمینگ بود، اصلا ارزش نداره، نت ۳ میده و اشغال
لگ داری؟یا فقط nat 3 مشکلت هست.با چه سرعت هایی؟
سلام
اینترنت ثابت ایرانسل هم نسل داره ؟ یعنی 4 یا 4.5 ؟ اگه آره سرعتش چقد فرق میکنه ؟ کدوم مودم 4.5 ثابت رو ساپورت میکنه ؟
با تشکر
MMDFullHD
18-09-2017, 02:13
سلام
اینترنت ثابت ایرانسل هم نسل داره ؟ یعنی 4 یا 4.5 ؟ اگه آره سرعتش چقد فرق میکنه ؟ کدوم مودم 4.5 ثابت رو ساپورت میکنه ؟
با تشکر
نسل چهار حساب میشه
cat الان نسل ثابت ایرانسل ۳ هست نسل ۴ حساب میشه
cat 6 به بالا 4.5 حساب میشه
مودم هم هست cat 6 باشه که مودم 4.5 باشه
ShadowDragon
18-09-2017, 05:54
لگ داری؟یا فقط nat 3 مشکلت هست.با چه سرعت هایی؟
رفیق نت ۳ یعنی نمیتونی هاست رو پیدا کنی یا co op بزنی.... کار از لگ گذشته، اما اگه وصل شی معمولا اوکیه
greatpouya
18-09-2017, 06:48
سلام
با تشکربله،
۱۱۰
۲۲۰
amirh_74
18-09-2017, 13:30
دوستان ایرانسل مگه نباید سرور داخلی تو اون لیست رو ۵۰٪ حساب کنه؟ مثلا شاتلند ، اما کامل حساب میشه
سلام آره من امتحان کردم از شاتل لند کامل حساب شد حجم دانلود... فکر میکنم یه چیز الکیه مثلا میگن به فلان آی پی وصل شدی که کامل حساب شد.. منم بهشون گفتم گفت با فیلترشکن رفتی تو سایت واسه همین آي پیت عوض شده.. گفتم بدون فیلترشکن بودم .. گفت اگر خواستی درخواست بده ریز ارتباطات واست ارسال شه بعد پیگیری کن یکی دوهفته بعد بهت میگیم ... دیگه بیخیال شدم!:n03:
ShadowDragon
18-09-2017, 15:05
سلام آره من امتحان کردم از شاتل لند کامل حساب شد حجم دانلود... فکر میکنم یه چیز الکیه مثلا میگن به فلان آی پی وصل شدی که کامل حساب شد.. منم بهشون گفتم گفت با فیلترشکن رفتی تو سایت واسه همین آي پیت عوض شده.. گفتم بدون فیلترشکن بودم .. گفت اگر خواستی درخواست بده ریز ارتباطات واست ارسال شه بعد پیگیری کن یکی دوهفته بعد بهت میگیم ... دیگه بیخیال شدم!:n03:
چرت گفتن من لینک دانلود رو از خود لینک چک کردم و از شاتلند بود
شکایت کردم و حجم رو پس گرفتم
گفتن ریز مکالمات، منم جواب دادم نمیگیرم، مکل شماست، باگ شماست و تا مرحله ۳ شکایت میرم... اخرش شما مجبوری بگیری من که مطمینم
کدوم مودم 220 رو ساپورت میکنه؟
دوستان کسی بلده نت تایپTk 2510رو اپن کنه؟؟:n13:
mohandes23
19-09-2017, 08:27
دوستان این مودم فیوژن جدیده مودم فضای باز هست یا داخلی؟ بعد این نصل 4.5 ثابت داره؟ نصل 4.5 معمولی چه طور؟ می ارزه نصبت به gp2101؟
ShadowDragon
19-09-2017, 09:20
دوستان کسی بلده نت تایپTk 2510رو اپن کنه؟؟:n13:
اصلا امکانش نیست
فثط ۳
ربطی ب مودم هم نداره
دوستان این مودم فیوژن جدیده مودم فضای باز هست یا داخلی؟ بعد این نصل 4.5 ثابت داره؟ نصل 4.5 معمولی چه طور؟ می ارزه نصبت به gp2101؟
این مودم بدرد نمیخوره.
داخلی هست.
مثلا cat6 هست و باید 4.5G باشه ولی تجمیع نمی کنه. نمیره رو 4.5
amirlovely
19-09-2017, 10:45
سلام کسی اخر تونسته با این مودم فیوژن 4جی پلاس بگیره؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Xx Hossein xX
19-09-2017, 21:16
سلام.
دوستان من یک گوشی موتورولا گرفتم زیرش نوشته TD-LTE به این معنیه که این تکنولوژی رو ساپورت میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ahwazp30
19-09-2017, 22:55
سلام
اگه از حجم و زمان بسته فعلی TD مونده باشه و یک بسته جدید بخریم حجمش به ترافیک فعلی اضافه میشه یا قبلی میسوزه جدیده جایگزینش میشه یا رزرو میمونه تا بسته فعلی تموم شه ؟
mohandes23
19-09-2017, 23:40
می گم دوستان برای گیمینگ حتما باید td باشه و 4g معمولی خیلی بدتره؟ بعد ایا دوتا سیمکارت باید استفاده بشه برای 4 جی و تی دی یا یکی هست؟
and-roid2
20-09-2017, 09:10
سلام.
دوستان من یک گوشی موتورولا گرفتم زیرش نوشته TD-LTE به این معنیه که این تکنولوژی رو ساپورت میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
حسین جان احتمالا منظورش پشتیبانی از باند40(2300) و 2600 TD باشه.
فرکانس TD ایرانسل 3500 مگاهرتز هست . گوشی شما و 99 درصد گوشی ها از این فرکانس پشتیبانی نمیکنند.:n02:
بله،
۱۱۰
۲۲۰
کدوم مودم 220 رو ساپورت میکنند ؟
amirh_74
20-09-2017, 13:21
سلام
اگه از حجم و زمان بسته فعلی TD مونده باشه و یک بسته جدید بخریم حجمش به ترافیک فعلی اضافه میشه یا قبلی میسوزه جدیده جایگزینش میشه یا رزرو میمونه تا بسته فعلی تموم شه ؟
سلام .. بسته های TD و همراه ایرانسل هرچندتا میتونی بخری و اول اون بسته ای که تاریخ انقضاش نزدیک تر باشه مصرف میشه بعد بسته ای که دیرتر هست و جداگانه داخل برنامه ایرانسلمن بسته هات رو نشون میده.
ahwazp30
20-09-2017, 16:12
سلام .. بسته های TD و همراه ایرانسل هرچندتا میتونی بخری و اول اون بسته ای که تاریخ انقضاش نزدیک تر باشه مصرف میشه بعد بسته ای که دیرتر هست و جداگانه داخل برنامه ایرانسلمن بسته هات رو نشون میده.
پس در واقع چیزی از بین نمیره و همیشه بسته ای اکتیو هست که زودتر قراره منقضی بشه ؟ مثلا اگه بسته ی فعلی انقضاش تا 6 ماه دیگه باشه و بسته ی جدید 3 ماهه بسته جدید فعال میشه و پس از اتمام حجم تا زمان میافته روی همون قبلیه و اگه بسته ی جدید یکساله باشه چون بسته ی قبلی زودتر منقضی میشه بسته ی جدید فعال نمیشه تا بعد از اتمام قدیمیه درسته ؟
- - - Updated - - -
پس در واقع چیزی از بین نمیره و همیشه بسته ای اکتیو هست که زودتر قراره منقضی بشه ؟ مثلا اگه بسته ی فعلی انقضاش تا 6 ماه دیگه باشه و بسته ی جدید 3 ماهه بسته جدید فعال میشه و پس از اتمام حجم تا زمان میافته روی همون قبلیه و اگه بسته ی جدید یکساله باشه چون بسته ی قبلی زودتر منقضی میشه بسته ی جدید فعال نمیشه تا بعد از اتمام قدیمیه درسته ؟
amirh_74
20-09-2017, 16:15
- - - Updated - - -
آره درسته مثلا اگر بسته یکساله خریدین و بعد 1 ماهه ام بگیرین اول این یک ماهه استفاده میشه تا تموم بشه بعد میره روی یکساله
چجوری فریم ور gp 2101 رو اپدیت کنم؟
و چجوری اس ام اسی که برام میاد رو ببینم روش؟
ahwazp30
20-09-2017, 20:05
چجوری فریم ور gp 2101 رو اپدیت کنم؟
و چجوری اس ام اسی که برام میاد رو ببینم روش؟
فعلا که ایرانسل ظاهرا برای این مدل اپدیتی ارایه نداده و اگر بده برای مشترکینی که اون مدل از مودم رو دارند ایمیلش میاد که فریموور جدید اومده ولی علت اینکه شما میخواهید اپدیت کنید چیه ؟ اگر مشکلی هست بگید تا دوستان شما رو راهنمایی کنند.
منظورتون رو از sms متوجه نشدم چون مودم و سیم کارت TD-LTE قابلیت ارسال و دریافت پیامک رو نداره و فقط بعضی از مدل های 3G , 4G این قابلیت رو دارند ولی اگر منظورتون SMS های خود ایرانسل هست که معمولا براتون ایمیل می شن یا به شماره موبایلی که موقع ثبت نام بهشون دادید ارسال میشه .
ShadowDragon
20-09-2017, 22:20
بسته های شبانه همچنان نیم ساعت کم دارن؟ یعنی ۱ ساعت بگیرم فقط نیم ساعت میشه؟؟
سرعت من نهایت ۲ مگه یعنی تو ۳۰ دقیقه نهایت ۳.۵ گیگ بگیرم؟؟
حجم فایلم حدودا ۱۰ گیگه
سلام
میشه لطف کنید راجع به کیفیت اینترنت ثابت ایرانسل توضیح بدین ؟
و همین طور راجع به کیفیت مودم های اون
ممنون
فعلا که ایرانسل ظاهرا برای این مدل اپدیتی ارایه نداده و اگر بده برای مشترکینی که اون مدل از مودم رو دارند ایمیلش میاد که فریموور جدید اومده ولی علت اینکه شما میخواهید اپدیت کنید چیه ؟ اگر مشکلی هست بگید تا دوستان شما رو راهنمایی کنند.
منظورتون رو از sms متوجه نشدم چون مودم و سیم کارت TD-LTE قابلیت ارسال و دریافت پیامک رو نداره و فقط بعضی از مدل های 3G , 4G این قابلیت رو دارند ولی اگر منظورتون SMS های خود ایرانسل هست که معمولا براتون ایمیل می شن یا به شماره موبایلی که موقع ثبت نام بهشون دادید ارسال میشه .
والا من میخوام ایرانسل من رو نصب کنم
میگه اسمس میاد به همون خط td ولی به خطی که بهشون دادم نمیاد وایمیلم هم ایمیل خود دفتر فروش رو دادن:n34:
هیچ راهی نیست بدون اسمس کارم را بیافته؟
ahwazp30
21-09-2017, 09:05
والا من میخوام ایرانسل من رو نصب کنم
میگه اسمس میاد به همون خط td ولی به خطی که بهشون دادم نمیاد وایمیلم هم ایمیل خود دفتر فروش رو دادن:n34:
هیچ راهی نیست بدون اسمس کارم را بیافته؟
مشکلی نیست .شما باید با 707 تماس بگیری و بگی ایمیل جدید برات جایگزین کنند بعد پسوردها و پیام ها به ایمیل جدید ارسال میشن .
سلام
کدوم مودم TD نسل 4.5 ثابت رو ساپورت میکنه ؟
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
با تشکر
mohammadgh6
21-09-2017, 13:37
دوستان ایرانسل دیروز 5Gرو ازمایش کرد یه جایی شنیدم 5G سیم کارت نداره . درسته؟
یعنی دوباره این مودمها تعویض میشه؟
ehsanehsan007
21-09-2017, 14:15
دوستان ایرانسل دیروز 5Gرو ازمایش کرد یه جایی شنیدم 5G سیم کارت نداره . درسته؟
یعنی دوباره این مودمها تعویض میشه؟
حالا حالاها نباید منتظر 5g بود...حتی استاندارد هاش هم مشخص نیس و کشورهایی اروپایی هم ارایه ندادند...به نظرم نمایشی بود اگه بنا به سرعت بالاتر باشه 4g ظرفیتش بسیار بالاتره از سرعت فعلی...میتونست مثله استرالیا و حتی کشورهای منطقه 4g cat9 ارایه بده که دیوایس هاش هم هست نه 5g که هیچیش مشخص نیست
سلام
ایرانسل ثابت 4G گرفتم،ولی جواب نمیده ،سرعتش خیلی کم هست و مدام قطع و وصل میشه، آیا میشه مودم رو پس داد ؟؟
چون توی قرارداد نوشته بود تا ۷ روز پس میگیره
.::Mohammad::.
21-09-2017, 16:11
سلام
ایرانسل ثابت 4G گرفتم،ولی جواب نمیده ،سرعتش خیلی کم هست و مدام قطع و وصل میشه، آیا میشه مودم رو پس داد ؟؟
چون توی قرارداد نوشته بود تا ۷ روز پس میگیره
بله مي تونيد پولتون رو پس بگيريد فقط زمان بر هست
پست شماره ٤٦٧٩ من رو در اين تاپيك بخونيد تا سريع تر بتونيد پس بدهيد
دوستان خاموش شدن مودم GP2101 طبیعی هستش؟ یک دفعه خاموش میشه و دوباره روشن میشه. چرا اینطوریه؟ دیشب خریدم. سرعت تقریبا رو 4 مگ هست. شیراز شهرک گلستان.
سلام
با تشکر
zofishel
21-09-2017, 22:09
دوستان خاموش شدن مودم GP2101 طبیعی هستش؟ یک دفعه خاموش میشه و دوباره روشن میشه. چرا اینطوریه؟ دیشب خریدم. سرعت تقریبا رو 4 مگ هست. شیراز شهرک گلستان.
کلا مودم خاموش میشه؟یا فقط چراغ اینترنتش؟ اگه خود مودمت خاموش روشن میشه حتما یه مشکلی داره ببر نمایندگی
کلا مودم خاموش میشه؟یا فقط چراغ اینترنتش؟ اگه خود مودمت خاموش روشن میشه حتما یه مشکلی داره ببر نمایندگی
همه ی چراغا به جز چراغ پاور خاموش میشه و بعد از چند ثانیه وصل میشه. مشکل از مودمه؟
سلام دوستان
امکان ست کردن پروکـسی روی مودم 2510 هستش ؟ یعنی بدون اینکه نیاز باشه هر دستگاه جداگانه به پروکـسی یا وی پـی ان متصل بشه خود مودم مستقیم وصل باشه به سرور و بقیه دستگاه ها بدون فیـلتر باشن ...
سلام
آیا ایرانسل هم مثله مبین نت امکانش هست قبل از پول دادن بیان مودم خودشون رو توی اون مکان تست کنن اگه راضی بودیم بخریم؟
mehrdad2
22-09-2017, 08:34
خیر نمیشه .
سلام
آیا ایرانسل هم مثله مبین نت امکانش هست قبل از پول دادن بیان مودم خودشون رو توی اون مکان تست کنن اگه راضی بودیم بخریم؟
سلام دوستان
امکان ست کردن پروکـسی روی مودم 2510 هستش ؟ یعنی بدون اینکه نیاز باشه هر دستگاه جداگانه به پروکـسی یا وی پـی ان متصل بشه خود مودم مستقیم وصل باشه به سرور و بقیه دستگاه ها بدون فیـلتر باشن ...
برای وای فای میشه اینکارو کردش با administrator باس وارد مودم شد
ahwazp30
22-09-2017, 11:47
منظورت غیر از admin:admin هست ؟ اگر دسترسی بالاتر هم هست لطفا یوزر پسودش رو بگید.
zofishel
22-09-2017, 12:44
همه ی چراغا به جز چراغ پاور خاموش میشه و بعد از چند ثانیه وصل میشه. مشکل از مودمه؟
اولین احتمال این هست که ممکنه تو منطقه شما دارن آنتن رو درست می کنند به هر حال اگه دیدین که تا 24 ساعت درست نشد حتما ببرین نمایندگی
greatpouya
22-09-2017, 12:53
سلام
با تشکردر صورتی که mimo 4x4 فعال شه، مودم tfi-60. و در صورتی که فعال نشه، فعلا در بازار های ایران نداریم.
amirh_74
22-09-2017, 14:39
منظورت غیر از admin:admin هست ؟ اگر دسترسی بالاتر هم هست لطفا یوزر پسودش رو بگید.
شما وقتی با admin admin که وارد میشین اون بالا سمت راست نوشته Enduser ولی برای اینکه امکانات بیشتری داشته باشین باید یوزر و پسورد رو بنویسید administrator اینجوری که وارد شدین اون بالا تغییر میکنه و نوشته سوپروایزر .. و تنظیمات مودمتون بیشتر میشه
amirh_74
22-09-2017, 14:57
بعد پـــروکسـی رو از کجا باید بیاریم؟؟
سلام
سرعت دانلود برای این ایرانسل 4G LTEثابت باید در چه محدوده ای باشه ؟
من در بهترین حالت حدود ۷۰۰ کیلوبایت هست سرعت دانلودم
مودم GP2101
greatpouya
22-09-2017, 16:47
سلام
سرعت دانلود برای این ایرانسل 4gثابت باید در چه محدوده ای باشه ؟
مودم GP2101اینا حد اقلاس
4G=10 Mbps
4G+= 30 Mbps
TD-LTE= 15 Mbps
اینا حد اقلاس
4G=10 Mbps
4G+= 30 Mbps
TD-LTE= 15 Mbps
تماس گرفتم ایرانسل،میگه سرعت 1Mbps اکی هست و اعتراض شما بی مورده !!!!
دیروز موقع خرید اما به من گفتن حداقل 10 هست
greatpouya
22-09-2017, 17:15
تماس گرفتم ایرانسل،میگه سرعت 1Mbps اکی هست و اعتراض شما بی مورده !!!!
دیروز موقع خرید اما به من گفتن حداقل 10 هستشاید منظورش مگابایت بوده، یک مگابایت میشه ۸ مگابیت.
ایرانسل رو ولش کنید، با ۱۹۵ تماس بگیرید، سرعتی که دارید برای برای نسل ۳ هست.
مرسی از پاسخ...
تمام دستگاه های ما با وای فای وصل هستن به مودم ...
من با Superuser لاگین کردم کجا میشه اطلاعات پروکـسی رو وارد کرد ؟
شاید منظورش مگابایت بوده، یک مگابایت میشه ۸ مگابیت.
ایرانسل رو ولش کنید، با ۱۹۵ تماس بگیرید، سرعتی که دارید برای برای نسل ۳ هست.
نه دقیقا مگابیت منظورش بود !!
این جشنواره فروش TD-LTE بود که خریدم و اینکه همون عددهایی که شما گفتین رو ادعا کردن که من گرفتم، وگرنه از شاتل هم اشتراک داشتم.
گفتم اگر اینطوری باشه پس میدم ،طبق قرارداد،گفت شما ۲ گیگ استفاده کردی،گفتم استفاده من برای چک کردن همین ادعاهای کذب شما بود.
۱۹۵ باید تماس بگیرم و یا توی سایتش پیام بدم ؟
greatpouya
22-09-2017, 23:19
نه دقیقا مگابیت منظورش بود !!
این جشنواره فروش TD-LTE بود که خریدم و اینکه همون عددهایی که شما گفتین رو ادعا کردن که من گرفتم، وگرنه از شاتل هم اشتراک داشتم.
گفتم اگر اینطوری باشه پس میدم ،طبق قرارداد،گفت شما ۲ گیگ استفاده کردی،گفتم استفاده من برای چک کردن همین ادعاهای کذب شما بود.
۱۹۵ باید تماس بگیرم و یا توی سایتش پیام بدم ؟
اگر گفته ۱ مگابیت کاملا سخن مفتی پرونده.
فکر میکنم هر دو راه باشه ولی تماس بگیری خیلی بهتره، که دوستان بهتر میدونن.
که معمولا تماس بگیری درست میکنن، اینم امتحان کن قبل adsl گرفتن.
ShadowDragon
23-09-2017, 08:18
سلام
خیر.........
amirh_74
23-09-2017, 14:15
سلام
سرعت دانلود برای این ایرانسل 4G LTEثابت باید در چه محدوده ای باشه ؟
مودم GP2101
سرعت شما پایینِ .. باید حداقل 3 مگ در ثانیه دانلود کنه ... واسه من مودمم B5142 هست و سرعت دانلودم حدوداً 3 تا 4 مگ در ثانیه اس.. بعضی وقتا تا 5 مگ ام میره
anti-military
23-09-2017, 14:20
فرق اینترنت ثابت ایرانسل با اینترنت موبایلیش چیه؟ چون قیمت اینترنت ثابتش خیلی گرون تره.
Image already added
greatpouya
23-09-2017, 14:22
فرق اینترنت ثابت ایرانسل با اینترنت موبایلیش چیه؟ چون قیمت اینترنت ثابتش خیلی گرون تره.
Image already addedفرقی نداره، از نظر تکنولوژی به صورت td ارایه میشه. سرعت و پوشششم پایینتره.
منتها کلاس گذاشته قیمتشم برده بالا.
mohandes23
23-09-2017, 14:41
فرقی نداره، از نظر تکنولوژی به صورت td ارایه میشه. سرعت و پوشششم پایینتره.
منتها کلاس گذاشته قیمتشم برده بالا.
برای گیم 4g معمولی خوبه؟یا ثابت بهتره؟
greatpouya
23-09-2017, 14:49
برای گیم 4g معمولی خوبه؟یا ثابت بهتره؟Fdd[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته در ایرانسل ممکنه برای فروش مودم های tdd اختلال روی fdd بندازه، ولی در مورد اپراتور های دیگر، fdd.
در صورتی که mimo 4x4 فعال شه، مودم tfi-60. و در صورتی که فعال نشه، فعلا در بازار های ایران نداریم.
نسل ثابت 4.5 در ایران راه اندازی شده اونوقت مودمش رو نداده ایرانسل هنوز ؟
greatpouya
24-09-2017, 05:44
نسل ثابت 4.5 در ایران راه اندازی شده اونوقت مودمش رو نداده ایرانسل هنوز ؟بله، مودم های فرکانس ۳۵۰۰ کمیاب هستن. اگر از خارج هم تهیه کنید باید بیشتر هزینه کنید.
TD-LTE ایرانسل خوبه ؟ آنتن دهی مودماش چطوره ؟ کسی تجربه کار زیاد داره ؟
dadash42
25-09-2017, 11:15
دیشب تا صبج 6 ساعت تمام دکلهای ایرانسل تو محل در قم از کار افتادن! هیچ ارطباتی نداشتیم
شاتلند الکی میگه حجم دانلود نیم بها حساب میشه ؟
arashsard
25-09-2017, 13:40
دوستان مشکل دیر لود شدن صفحات برای من امروز در کمال شگفتی به طور کامل درست شد . حتی در شبکه psn که خیلی اذییتم میکرد درست شده . خدا کنه فقط مقطعی نباشه . بعد از 9 ماه استفاده امروز اینجوری شده . نمیدونم دقیقا چه اتفاقی افتاده .
ثبات پینگ هم خوبه . در حده میلی ثانیه هم تغییر نمیکنه
این رنج آیپی بسیار رنج خوبیه
ShadowDragon
25-09-2017, 13:58
شاتلند الکی میگه حجم دانلود نیم بها حساب میشه ؟
کامل حساب میکنه
کامل حساب میکنه
مگه نباید نیم بها باشه ؟
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
این موضوع رو من بررسی کردم دوست عزیز
فقط مدل های آیفون 8 که سفارش ژاپن هستند قابلیت اتصال به باند 42 رو خواهند داشت .
مدل های A1906 و A1898 این قابلیت رو خواهند داشت .
greatpouya
25-09-2017, 18:11
این موضوع رو من بررسی کردم دوست عزیز
فقط مدل های آیفون 8 که سفارش ژاپن هستند قابلیت اتصال به باند 42 رو خواهند داشت .
مدل های A1906 و A1898 این قابلیت رو خواهند داشت .مثل مدل اسنپدراگون Samsung Galaxy S8
ShadowDragon
25-09-2017, 18:38
مگه نباید نیم بها باشه ؟
سر گردنه شنیدی؟
سر گردنه شنیدی؟
خیلی دلم میخواد اینجوری فکر نکنم ولی 29 سال دارم تو سر گردنه زندگی میکنم!
.::Mohammad::.
25-09-2017, 21:48
مثل مدل اسنپدراگون Samsung Galaxy S8
دقیقا کدوم مدل از اس 8 و اس 8 پلاس سامسونگ منظورتون هست که باند 3500 داره ؟
چون تعداد مدل های اسنپ دراگون و اگزنیوس این گوشی ها حداقل فکر میکنم 10 مدل بیشتر هست . ممنون میشم دقیق اسم مدلی که 3500 رو داره رو بگید
greatpouya
26-09-2017, 00:28
چون تعداد مدل های اسنپ دراگون و اگزنیوس این گوشی ها حداقل فکر میکنم 10 مدل بیشتر هست . ممنون میشم دقیق اسم مدلی که 3500 رو داره رو بگیدظاهرا این دو مدل هست که مدل اول عمومی و مدل دوم طراحی شده.
در کل مدل اینترنشنال snapdragon از ۳۵۰۰ پشتیبانی میکنه، که امیدوارم محدودیت نرم افزاری هم از طرف سامسونگ نباشه روش که معمولا با آپدیت ها برطرف میشود
SM-G9508
SM-G9500
mahan999
26-09-2017, 00:31
چون تعداد مدل های اسنپ دراگون و اگزنیوس این گوشی ها حداقل فکر میکنم 10 مدل بیشتر هست . ممنون میشم دقیق اسم مدلی که 3500 رو داره رو بگید
تمامی اگزینوس ها دازه
greatpouya
26-09-2017, 00:45
تمامی اگزینوس ها دازه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیر
متاسفانه اطلاعات سایت بالا معمولا اشتباه و بروز نشده است.
و فقط گوشی های اسنپدراگون شرکت کوالکام برای دریافت سیگنال ۳۵۰۰ توانایی دارند
dadash42
26-09-2017, 11:20
خوشبحال مدل بالاها، گوشی qualcom جدیدم فقط اینهارو داره
greatpouya
26-09-2017, 11:25
خوشبحال مدل بالاها، گوشی qualcom جدیدم فقط اینهارو داره
خوب فرکانس ۳۵۰۰ خیلی بالاس، واسه همین هنوز شایع نشده برای موبایل، بیشتر برای 5g کاربرد داره تا 4g.
و متاسفانه برای ایران هم مثل ژاپن و چند کشور دیگر باید مدل پشتیبان از 3500 میامد، که بدلیل ناهماهنگی بین سامسونگ و ایران، سامسونگ همچین کاری نکرده.
امیر انصاری
26-09-2017, 14:19
تست سرعت TD-LTE
تست سرعت FDD:
چرا باید این همه تفاوت باشه؟ من با چه امیدی باید TD رو تمدید کنم؟ سرعت TD من فقط اون اوایل 30 40 مگابیت میشد، الان خیلی وقته که بین 10 تا 14 مگابیته، حتی در خلوتترین ساعتها.
mohandes23
27-09-2017, 09:31
من مودم از سایت ایرانسل سفارش دادم بعد نوشته پرداخت شد .چقدر طول میکشه ارسال کنن؟
بله، مودم های فرکانس ۳۵۰۰ کمیاب هستن. اگر از خارج هم تهیه کنید باید بیشتر هزینه کنید.
الان برا من سواله بالاخره نسل 4.5 ثابت در ایران هست یا نه ؟
اگه هست چطور باید استفاده کرد ازش ؟
با تشکر
greatpouya
27-09-2017, 15:12
الان برا من سواله بالاخره نسل 4.5 ثابت در ایران هست یا نه ؟
اگه هست چطور باید استفاده کرد ازش ؟
با تشکرابتدایی ترین بخش نسل ۴.۵ توسط ایرانسل کاملا فعاله.
لینک گروه اینترنتی مربوط به مباحث اوپراتور های اینترنتی دارید برام ارسال کنید پی وی با تشکر
دوستان مشکل دیر لود شدن صفحات برای من امروز در کمال شگفتی به طور کامل درست شد . حتی در شبکه psn که خیلی اذییتم میکرد درست شده . خدا کنه فقط مقطعی نباشه . بعد از 9 ماه استفاده امروز اینجوری شده . نمیدونم دقیقا چه اتفاقی افتاده .
ثبات پینگ هم خوبه . در حده میلی ثانیه هم تغییر نمیکنه
این رنج آیپی بسیار رنج خوبیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چند وقتی است بعضی عصر ها مشکل تاخیر بر طرف میشه اما صبح ها این مشکل هست دوباره و فعلا برای رفعش از پراکسی استفاده کنید
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
arashsard
29-09-2017, 14:51
چند وقتی است بعضی عصر ها مشکل تاخیر بر طرف میشه اما صبح ها این مشکل هست دوباره و فعلا برای رفعش از پراکسی استفاده کنید
بله من که همیشه از پ روکسی استفاده میکنم . بیشتر روی پلی استیشن و شبکه پی اس ان مشکل داشتم . دو سه روزیه بهتر شده برام
Dahaka 7
29-09-2017, 17:46
دوستان مودم zw101 رو بخرم خوبه ؟
منطقه : شیراز - کوی فرمانداری (صنایع)
برای بازی آنلاین می خوام
بعد fdd رو چجوری میشه استفاده کرد ؟
ShadowDragon
29-09-2017, 20:55
دوستان مودم zw101 رو بخرم خوبه ؟
منطقه : شیراز - کوی فرمانداری (صنایع)
برای بازی آنلاین می خوام
بعد fdd رو چجوری میشه استفاده کرد ؟
برای بازی خوب نیست. نت ایرانسل ۳ و برای بازی خوب نیست خیلی از سرور ها رو پیدا نمیکنی
V i r u s e r
29-09-2017, 22:42
ایرانسل روی td-lte ای پی استاتیک نمیفروشه؟
سرعتش میدونم بستگی به منطقه داره ولی حداقل از adsl بیشتره؟
greatpouya
29-09-2017, 23:03
ایرانسل روی td-lte ای پی استاتیک نمیفروشه؟
سرعتش میدونم بستگی به منطقه داره ولی حداقل از adsl بیشتره؟ممکنه ولی برای کاربران تجاری
بله کیفیت خوب باشه بیشتره
V i r u s e r
29-09-2017, 23:16
ممکنه ولی برای کاربران تجاری
بله کیفیت خوب باشه بیشتره
ممنونم
یکم ممکنه بفرمایید شرایط تجاری رو؟ همین که شرکت ثبت شده داشته باشیم میشه تو منزل گرفت؟
در حالت معمولی ip داینامیک valid میده؟ یا مثل اینترنت همراه cgnat هست؟
greatpouya
29-09-2017, 23:29
ممنونم
یکم ممکنه بفرمایید شرایط تجاری رو؟ همین که شرکت ثبت شده داشته باشیم میشه تو منزل گرفت؟
در حالت معمولی ip داینامیک valid میده؟ یا مثل اینترنت همراه cgnat هست؟بله میشه.
در حالت معمولی حالت cgnat هست ولی در مورد تجاری اطلاعی ندارم.
agha_jacky
30-09-2017, 16:29
سلام
من مودم TD -LTE ۲۱۰۱ ایرانسل دارم که برای بازی آنلاین ایکس باکس وان گرفتم.
مشکل اینه که بعد از اتصال کنسول بازی ایکس باکس به مودم NAT TYPE :strict در کنسول دریافت میکنم.
میخواستم nat type رو به open عوض کنم و برای اینکار نیاز به port forwarding دارم.
میخواستم بدونم کسی هست که اینکار رو روی این مدل مودم انجام داده باشه ؟
mohandes23
02-10-2017, 17:30
سیم کارت tdd امکانش هست که به 4 جی معمولی وصل شه؟مودم هر دو نوع رو می خوره و این فیوژن جدیده هست.
freeways88
03-10-2017, 02:26
سلام دوستان
وضعیت قندشکن چطوریه روی td مصرف ۱=۱ حساب میشه؟
سیم کارت tdd امکانش هست که به 4 جی معمولی وصل شه؟مودم هر دو نوع رو می خوره و این فیوژن جدیده هست.
نه نمیشه. باید سیم کارت معمولی انداخت اون مودم که گفتید.البته اون مودم خودش یک سیم td-lte باهاش هست و یک معمولی.
mohandes23
03-10-2017, 09:30
نه نمیشه. باید سیم کارت معمولی انداخت اون مودم که گفتید.البته اون مودم خودش یک سیم td-lte باهاش هست و یک معمولی.
درسته منتها اون سیم معمولی الان به 4 جی وصل نمیشه فقط به 3 جی وصل میشه دلیلش چیه؟
درسته منتها اون سیم معمولی الان به 4 جی وصل نمیشه فقط به 3 جی وصل میشه دلیلش چیه؟
من این مودم رو ندارم. منطقه شما 4g هست یا ضعیف نیست؟ یا توی تنظیمات مودم نگاه کنید روی LTE باشه و...
به لینک زیر برو شاید کمکت کنه
mohandes23
03-10-2017, 10:30
من این مودم رو ندارم. منطقه شما 4g هست یا ضعیف نیست؟ یا توی تنظیمات مودم نگاه کنید روی LTE باشه و...
به لینک زیر برو شاید کمکت کنه
ببینید اتقاقا 5 تا توی 4 جی fdd پر هست.اون سیم کارت معمولی که باهاش اومده فقط 3 جی وصل میشه وقتی توی تنظیمات می برم روی 4g fdd وصل نمیشه.امکانش هست مشکل از فعال سازی باشه؟یا تنظیمات؟
Mohammad@&
03-10-2017, 16:34
سلام. امکان داره که پروتکل pptp وL2TP رو از داخل مودم Gp2101 فعال کنم؟ تنظیماتش را دیدم ولی نمیدونم اکانت یکساله بکیرم بعد فعال نشه؟
Mohammad@&
03-10-2017, 16:53
سلام دوستان. من مودم Gp2101 دارم داخل تنظیمات مودم قسمت vpn سه تا پروتکل L2TP و PPTP داره. میخوام قبل از اینکه اکانت بگیرم بدونم آیا میشه از داخل مودم فعالش کنم و از تغییر ای پی استفاده کنم
سلام دوستان. من مودم Gp2101 دارم داخل تنظیمات مودم قسمت vpn سه تا پروتکل L2TP و PPTP داره. میخوام قبل از اینکه اکانت بگیرم بدونم آیا میشه از داخل مودم فعالش کنم و از تغییر ای پی استفاده کنم
بله میشه
اما فکر کنم فقط یکیش درست عمل می کنه.. حالا pptp یا ال 2
ahwazp30
03-10-2017, 20:35
بله میشه جواب میده ولی من یک ماه پیش که همین عمل رو انجام دادم بیشتر از 1 مگابیت بهم نمیداد برای (pptp) البته روی مودم اینطور بود و روی pc همون وی پی رو کانکت میکردم همون سرعت مودم رو میداد مثلا 20 مگابیت ولی روی مودم که ست میکردم سرعتش بین 512 تا 1 مگابیت بیشتر نمیشد هم برای وبگردی هم دانلود ، روی مودم ADSL هم همینطور بود و فقط هم روی مودم ها اینطور بود و با pc هیچ مشکلی نداشت شما سعی کن از l2tp استفاده کنی و حتما قبل خرید تست کن .
poriya_hashie
04-10-2017, 19:33
سلام دوستان میخوام یک مودم ایرانسل بگیرم فقط دوتا سوال دارم
بین مودم gp2102 و tk2510 نمیدونم کدوم بهتره چون هرکس یه چیز میگه
و سوال دومم آیا این مودم بعد از ثبت نام به جز سیم کارت tdlte خودش سیم کارت معمولی میخوره بسته شبانه باهاش خرید؟
اگر میشه لطفا بگید کدوم مدل مودم رو دارید و یا ممنون میشم تست کنید
hirsababak
04-10-2017, 20:52
دوستان یه کانال تلگرام در رابطه ب همین تایپیک بود ممنون میشم لینک یا شاره ادمین رو بدید
سپاس
hirsababak
04-10-2017, 20:59
دوستان یه کانال تلگرام در رابطه ب همین تایپیک بود ممنون میشم لینک یا شاره ادمین رو بدید
سپاس
poriya_hashie
05-10-2017, 00:10
و سوال دومم آیا این مودم بعد از ثبت نام به جز سیم کارت tdlte خودش سیم کارت معمولی میخوره بسته شبانه باهاش خرید؟
کسی از دوستان نیست جواب به سوالات من بده؟
greatpouya
05-10-2017, 00:26
کسی از دوستان نیست جواب به سوالات من بده؟اولی
اره
من 2510 دارم توی توضیحاتش نوشته VPN ساپورت میکنه ولی نتونستم پیدا کنم از کدوم قسمت باید اطلاعات رو وارد کنم... شما میتونید یه راهنمایی کنید؟
ShadowDragon
05-10-2017, 11:39
سلام من این دوتا رو ندارم
b51... رو دارم و اوکیه
شبانه معمولی هم میشه اما در کل سرعت تی دی از گوشی کمتره و من خودم ۲ مگ سرعت دانلودمه در حالی که با گوشی ۳.۵ تا ۴
aliprince
05-10-2017, 11:48
اگر میشه لطفا بگید کدوم مدل مودم رو دارید و یا ممنون میشم تست کنیدپوریا جان من این سه مدل رو داشتم
z6000
5142
2101
و باید بگم 2101 واقعا از همه لحاظ سر هست
آنتن دهی
پوشش وای فای
مزخرف ترینشون هم z6000 هست و مدل 5142 هم معمولی رو به خوب. ولی 2101 محشر هست خصوصا برد وایفایش و انتن دهیش با اینکه آنتنشداخلی هست. اندازه اش هم جمع و جور و از بقیه کوچیکتر هست.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
poriya_hashie
05-10-2017, 14:50
پوریا جان من این سه مدل رو داشتم
z6000
5142
2101
و باید بگم 2101 واقعا از همه لحاظ سر هست
آنتن دهی
پوشش وای فای
مزخرف ترینشون هم z6000 هست و مدل 5142 هم معمولی رو به خوب. ولی 2101 محشر هست خصوصا برد وایفایش و انتن دهیش با اینکه آنتنشداخلی هست. اندازه اش هم جمع و جور و از بقیه کوچیکتر هست.
ممنونم منم 2101 سفارش دادم الان تا عصر هم میگیرمش ببینم چطور هست
با فورجی گوشی که سرعت دانلودم به 18 مگ هم میرسه شبا اینو باید تست کنم
poriya_hashie
05-10-2017, 14:53
ولی اصلا در مورد 2510 توضیحات و نظر خاصی نیست به جز دیجیکالا که همه مشکل داشتند
aliprince
05-10-2017, 15:00
ممنونم منم 2101 سفارش دادم الان تا عصر هم میگیرمش ببینم چطور هست
با فورجی گوشی که سرعت دانلودم به 18 مگ هم میرسه شبا اینو باید تست کنممبارکت باشه
نتیجه تست هات رو هم به همراه محل تست با ما هم بگو
soheilsh
05-10-2017, 17:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
poriya_hashie
05-10-2017, 21:49
؟ من همین الان مودم خریدم
:n03:
میتونم پس بدم اینو بگیرم؟
greatpouya
05-10-2017, 22:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سهیل خان، این زده نسل ۴.۵ ثابت، در صورتی که سرعت دانلود رو بجای ۲۲۰، همون ۱۲۰ زده.
mohammadgh6
06-10-2017, 01:32
داداش سهیل این مودم و کجا داره؟
اینم 100گیگ میدن روش؟
mohammadgh6
07-10-2017, 16:19
دوستان gp2101 با dt350 فرق داره؟
دوستان این مشکل نیم بها حساب نشدن دانلود از سایتهای داخلی رو چجوری میشه پیگیری کرد ؟
امیر انصاری
08-10-2017, 21:01
دوستان gp2101 با dt350 فرق داره؟بله فرق دارن، ولی هر دو ساخت گرینپکتان.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
mohammadgh6
09-10-2017, 00:53
بله فرق دارن، ولی هر دو ساخت گرینپکتان.
ازلحاظ کیفیت کدوم و بگیرم بهتره؟
سلام دوست عزیز. من با هر دو مدل کار کردم. به نظرم 2101 بهتره
bagherijan
10-10-2017, 00:43
حدودا دو هفته است که وضع TD-LTE تو اهواز افتضاحه. سرعت دانلود و آپلود و پینگ فاجعه است و مرتب هم قطعی داره شبکه! در کل همه حرفهایی که قبلا در مورد کیفیت سرویس زدم رو پس میگیرم:n34: مودم TK2510 هم معجزه ای نکرد هر چند واقعا شبکه مشکل داره و با هر تماسی هم که با ایرانسل گرفتم اوضاع بدتر شده
mohandes23
10-10-2017, 01:23
حدودا دو هفته است که وضع TD-LTE تو اهواز افتضاحه. سرعت دانلود و آپلود و پینگ فاجعه است و مرتب هم قطعی داره شبکه! در کل همه حرفهایی که قبلا در مورد کیفیت سرویس زدم رو پس میگیرم:n34: مودم TK2510 هم معجزه ای نکرد هر چند واقعا شبکه مشکل داره و با هر تماسی هم که با ایرانسل گرفتم اوضاع بدتر شده
باید از کاهش پینگ استفاده کنی اگه نمی دونی جایی رو من بهت معرفی می کنم و اکانت رایگان تست هم داره.برا من که تاثیر داره.کلا اینا نمی خوان یه چیزی حتی به سادگی یه گیم به خوشی از گلوی کسی پایین بره . نمی دونم چرا!
سلام
فرمایش شما رو تایید میکنم
ساکن اهوازم روزهای اول سرعت عالی بود الان چرت شده
شده دایال آپ سابق
arashsard
10-10-2017, 03:17
باید از کاهش پینگ استفاده کنی اگه نمی دونی جایی رو من بهت معرفی می کنم و اکانت رایگان تست هم داره.برا من که تاثیر داره.کلا اینا نمی خوان یه چیزی حتی به سادگی یه گیم به خوشی از گلوی کسی پایین بره . نمی دونم چرا!
برای من پ خ کن . مرسی
لطفاً برای منم بفرست .
akbarhasani1371
10-10-2017, 12:58
لطفا پی وی منم بفرستین .ممنون.
- - - Updated - - -
لطفا پی وی منم بفرستین و اینکه میشه روی td ایرانسل استفاده کرد؟ .ممنون.
amirh_74
10-10-2017, 14:40
میشه واسه منم تلگرام بفرستید ؟ amirh_74 ممنون
دوستان من سعی کردم روی 2510 وی پــی ان ست کنم ولی کار نمیکنه ... حتی وقتی روی این حالت هستش خیلی از سایت ها باز نمیشه !
لطفا راهنمایی کنید... اینم تنظیمات مودم روی هر دو حالت PPTP و L2TP تست کردم فایده نداشت...
پینگ به شدت بالا رفته تو سرورای رینبو حدود200بود شده390 معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن
greatpouya
10-10-2017, 19:53
پینگ به شدت بالا رفته تو سرورای رینبو حدود200بود شده390 معلوم نیست چه غلطی دارن میکننپینگ با سرور ایرانسلم شده ۳۰۰. والا بجا اینکه هرروز بهتر کنن هر روز بدتر میکنن اونم با پررویی و منت انگار دارن تو جهنم آب یخ میدن به ادم.
۸سال بدبختیو فیلترینگ و جنگ اعصاب داشتیم، حالا باز دارن بگیر ببند شروع میکنن.
امیر انصاری
10-10-2017, 20:03
برای منم همینطور. تِر در تِر!
ahwazp30
10-10-2017, 20:57
پینگ با سرور ایرانسلم شده ۳۰۰. والا بجا اینکه هرروز بهتر کنن هر روز بدتر میکنن اونم با پررویی و منت انگار دارن تو جهنم آب یخ میدن به ادم.
۸سال بدبختیو فیلترینگ و جنگ اعصاب داشتیم، حالا باز دارن بگیر ببند شروع میکنن.
برای منم همینطور. تِر در تِر!
امیر انصاری
10-10-2017, 21:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تقدیم به شما:
ahwazp30
10-10-2017, 21:15
تقدیم به شما:
چی ؟ چیزی نمایش داده نمیشه ؟
mohandes23
10-10-2017, 22:06
یه تست با نیویورک بزار ببینیم چند مرده حلاجی
ahwazp30
10-10-2017, 23:05
یه تست با نیویورک بزار ببینیم چند مرده حلاجی
greatpouya
10-10-2017, 23:28
بر طبل شادانه بکوب پیروز و مردانه بکوب:n31::n02:
TD LTE ویرانسل
سرعت دانلود 100 کیلو بیت
پینگ با داخل 377
پینگ با گوگل 500
انقدر ضعیف بود که اپلود تست نگرفت:n31::n02::n02::n02::n08::n08:
ahwazp30
11-10-2017, 08:54
بر طبل شادانه بکوب پیروز و مردانه بکوب:n31::n02:
TD LTE ویرانسل
سرعت دانلود 100 کیلو بیت
پینگ با داخل 377
پینگ با گوگل 500
انقدر ضعیف بود که اپلود تست نگرفت:n31::n02::n02::n02::n08::n08:
عجیبه چرا برای من خوبه ؟ فکر کنم چون با ایرانسل دوستم هیچ وقت اذیتم نمیکنه :n10:
راستی چرا اپلود بقیه اینقدر بالاست ؟ تو این چند ماهی که تی دی دارم هیچ وقت اپلودم بالای 6 مگ نرفته .
greatpouya
11-10-2017, 09:15
عجیبه چرا برای من خوبه ؟ فکر کنم چون با ایرانسل دوستم هیچ وقت اذیتم نمیکنه :n10:
راستی چرا اپلود بقیه اینقدر بالاست ؟ تو این چند ماهی که تی دی دارم هیچ وقت اپلودم بالای 6 مگ نرفته .سیگنالتون ضعیفه؟ برای من فقط در این صورت آپلود پایین میاد.
mohammadgh6
11-10-2017, 09:55
امروز این مودم جدیده td i40 اومد برام دوستان یه راهنمایی کنید وای فای 2.4 5G برتامش چطوریه؟
هنوزم فعال نشده سیمش
ahwazp30
11-10-2017, 11:30
سیگنالتون ضعیفه؟ برای من فقط در این صورت آپلود پایین میاد.
نمیدونم والا شاید از سیگنال باشه گاها دیدم که با همین سیگنال و sinr اپلود تا 11 مگ هم رفته ، ولی معمولا حول و حوش 4 مگه
brothers000
11-10-2017, 13:11
راستی چرا اپلود بقیه اینقدر بالاست ؟ تو این چند ماهی که تی دی دارم هیچ وقت اپلودم بالای 6 مگ نرفته .
جالبه من چندین باری که تست گرفتم هر بار سرعت آپلود نزدیک به صفر بوده !
البته چون مودم خودمم نبوده پیگیر هم نشدم، ولی میخواستم ببینم علتش چی میتونه باشه ؟
greatpouya
11-10-2017, 13:21
جالبه من چندین باری که تست گرفتم هر بار سرعت آپلود نزدیک به صفر بوده !
البته چون مودم خودمم نبوده پیگیر هم نشدم، ولی میخواستم ببینم علتش چی میتونه باشه ؟اتفاقا سرعت آپلود tdd معمولا ثابت و خوبه، اگر قبلا گرفتید که حتما دکلتون مشکل داره. اگر الان گرفتید که الان شبکه قاط زده کلا، احتمالش هست برای پیاده سازی VoLTE باشه. که روی TD هم میاد.
italodance
11-10-2017, 15:01
ای خاک بر سر ایرانسل
200 تومان دیگه هم امروز برای بار دوم برام پول واریز کرد
یعنی 400 تومان ازش سود گرفتم :n08::n08::n08::n08:
mohammadgh6
11-10-2017, 17:47
دوستان فرق wifi 2.4گیگاهرتز و 5گیگاهرتز چیه؟
دوستان فرق wifi 2.4گیگاهرتز و 5گیگاهرتز چیه؟تروپوت بیشتری داره ۵ گیگاهرتز و بردش کمتره
amirh_74
11-10-2017, 19:17
ای خاک بر سر ایرانسل
200 تومان دیگه هم امروز برای بار دوم برام پول واریز کرد
یعنی 400 تومان ازش سود گرفتم :n08::n08::n08::n08:
چی؟ چجوری؟
italodance
11-10-2017, 19:25
چی؟ چجوری؟
یدجوری ازشون شکایت کرده بودم نامه رسمی زده بودم و همون موقع پولمو عودت دادند ولی دیدم باز امروز واریز کردند :V3: شاید هر ماه من بعد بدند با این اوضاع امور مالیشون :V17:
amirh_74
11-10-2017, 20:36
یدجوری ازشون شکایت کرده بودم نامه رسمی زده بودم و همون موقع پولمو عودت دادند ولی دیدم باز امروز واریز کردند :V3: شاید هر ماه من بعد بدند با این اوضاع امور مالیشون :V17:
خخخخ چه باحال :n08::n08:
greatpouya
12-10-2017, 00:14
مشکل tdd کاملا برطرف شده، پینگ ۱۸
mohammadgh6
12-10-2017, 15:43
در مورد TD_i40 A1 کسی اطلاعات دقیقی نداره
مثلا برای کدوم شرکته(مادر)
من که به غیر از wifi ac و 5گیگاهرتز فرقی ندیدم
امیر انصاری
12-10-2017, 16:28
در مورد TD_i40 A1 کسی اطلاعات دقیقی نداره
مثلا برای کدوم شرکته(مادر)
من که به غیر از wifi ac و 5گیگاهرتز فرقی ندیدم ایرانسل من رو نصب کن، تو قسمت پرونده ببین بالای producer چی نوشته. احتمالاً gemtek باید باشه.
kamyab98
12-10-2017, 19:05
مودم td-lte ایرانسل مدل GP-2101 همراه با سیمکارت ۱۲۰ تومن میفروشم کسی خواست پیام بده
mohammadgh6
12-10-2017, 20:54
[QUOTE=امیر انصاری;9009497]ایرانسل من رو نصب کن، تو قسمت پرونده ببین بالای producer چی نوشته. احتمالاً gemtek باید باشه.
نوشته Askey
رفقا تست سرعت رو از طریق کدوم سایت انجام بدم؟
poriya_hashie
13-10-2017, 05:12
سلام خدمت دوستان خواستم نتیجه تست خودم رو از سرویس TD LTE ایرانسل بگم
اول اینکه سرعت دانلود اینترنت گوشیم تقریبا سرعت 4 الی 8 برابر بیشتره
که اصلا پبشنهاد نمیکنم برای دوستانی که مودم رو برای دانلود شبانه میخوان خریداری کنن
دوم اینکه با توجه به هزینه سرویس و نهایت سرعتی که به من داد 2.800 مگ با idm به نظرم با این قیمت اصلا مناسب نبست
سوم اینکه واقعا با همون تست اول دل ادم رو میزنه چه مودم چه سرویس و به نظرم فریب 100گیگ اولیه رو نخورید که بعدش باید هزینه های بالاتر یدید
من که پس دادم مودم رو
قرار بود مبین نت بگیرم که اونم نمیگیرم دیگه
سلام دوستان
این اعداد چه محدود ای باید باشه ؟
RSRP0
RSRP1
RSRQ
SINR
سلام دوستان
این اعداد چه محدود ای باید باشه ؟
RSRP0
RSRP1
RSRQ
SINRسلام.
Sinr : -30 to +32
Rsrq: 0 to -23
Rsrp: -60 to -120 اولی مثبت باشه یا به صفر نردیک باشه دو تای آخر بهتره
brothers000
14-10-2017, 10:32
اتفاقا سرعت آپلود tdd معمولا ثابت و خوبه، اگر قبلا گرفتید که حتما دکلتون مشکل داره. اگر الان گرفتید که الان شبکه قاط زده کلا، احتمالش هست برای پیاده سازی VoLTE باشه. که روی TD هم میاد.
این تست که میگم مربوط به زمان و مکان خاصی نیست
هم تو بازه های زمانی مختلف این نتیجه رو داشته هم تو جاهای مختلف
مودم هم برای خودم نبوده که بخوام از طریق ایرانسل پیگیر باشم
فقط میخواستم ببینم با این تفاسیر مشکل از مودم و سیم کارتش هست یا از چیزه دیگه ؟
blacktiger
14-10-2017, 20:36
سلام
از زمان دریافت مودم چه مدت زمان فرصت برای پس دادن مودم هست؟ فرآیندش چیه؟
که اصلا پبشنهاد نمیکنم برای دوستانی که مودم رو برای دانلود شبانه میخوان خریداری کنن
دوم اینکه با توجه به هزینه سرویس و نهایت سرعتی که به من داد 2.800 مگ با idm به نظرم با این قیمت اصلا مناسب نبست
سوم اینکه واقعا با همون تست اول دل ادم رو میزنه چه مودم چه سرویس و به نظرم فریب 100گیگ اولیه رو نخورید که بعدش باید هزینه های بالاتر یدید
من که پس دادم مودم رو
poriya_hashie
14-10-2017, 22:45
سلام
از زمان دریافت مودم چه مدت زمان فرصت برای پس دادن مودم هست؟ فرآیندش چیه؟
من که شبش خریدم فرداش تماس گرفتم گفتم راضی نیستم از سرویسم هی گفتند چرا؟ باید توسط کارشناس شبکه تست شه به هیچ عنوان قبول نکردم و گفتم از سرویس راضی نیستم و باید پس بگیرید
با درخواستم موافقت شده
فردا باید برم از جایی که سرویس خریداری کردم مودم رو پس بدم
البته این مهمه که از بسته 100 گیگ چیزی مصرف نکنید
من از 100 مگ تست استفاده کرده بودم فقط
...ALI...
15-10-2017, 04:39
سلام دوستان ایا مودم tk 2510 رو میشه انلاک کرد؟
صمنن از بسته های مخضوض نامحدود ایا روشون نمیشه استفاده کرد؟
من که پس دادم مودم رو
شما سرویس با قیمت مناسبتر و کیفیت بهتر سراغ دارید ؟
من 100 گیگ رو تقریبا تموم کردم ... میخوام بسته 1 ترابایتی بگیرم که تقریبا هر گیگ میشه 1000 تومن ... اگه سرویس بهتری سراغ دارید من اینو نخرم ... البته من در کل از سرویس راضی هستم مواقعی افت سرعت داره ولی در کل خوبه حتی FIFA بازی میکنم باهاش
poriya_hashie
15-10-2017, 23:40
شما سرویس با قیمت مناسبتر و کیفیت بهتر سراغ دارید ؟
من 100 گیگ رو تقریبا تموم کردم ... میخوام بسته 1 ترابایتی بگیرم که تقریبا هر گیگ میشه 1000 تومن ... اگه سرویس بهتری سراغ دارید من اینو نخرم ... البته من در کل از سرویس راضی هستم مواقعی افت سرعت داره ولی در کل خوبه حتی FIFA بازی میکنم باهاش
هر سرویسی بهتره از اینه من خودم الان شاتل نامحدود دارم برای استفاده روزانه دانلود شبانه هم از اینترنت ایرانسل شبانه استفاده میکنم سرعتم بالای 18 مگ هست هفته ای دوبار میگیرم هرچی فیلم و سریال هست دان میکنم
هدف هم از خرید td برای مودم بود که تست کردم اصلاخوب نبود
شما با ماهی 90 هزار ت میتونید از هرجا سرویس مناسب بگیرید که میشه همون 1ت سالانه ای که میدید
td فقط اسم داره
برای منم سرعت اپلود 200 کیلو بایته سرعته دانلودم 2 مگ زنگ زدم می گم سرعت آپلود پایینه طرف ورداشته میگه سرعت منم که استفاده می کنم مثل شما ست مشکلی نیست همه جا همین جوره
کلا همه چیزمون به جای سیستماتیک بودن ت.خماتیک شده
هر سرویسی بهتره از اینه من خودم الان شاتل نامحدود دارم برای استفاده روزانه دانلود شبانه هم از اینترنت ایرانسل شبانه استفاده میکنم سرعتم بالای 18 مگ هست هفته ای دوبار میگیرم هرچی فیلم و سریال هست دان میکنم
هدف هم از خرید td برای مودم بود که تست کردم اصلاخوب نبود
شما با ماهی 90 هزار ت میتونید از هرجا سرویس مناسب بگیرید که میشه همون 1ت سالانه ای که میدید
TD خیلی مهمه که توی چه محدوده ای باشی من که فعلا راضی هستم ... قبل از این پارس آنلاین داشتم افتضاح بود اصلا قابل تحمل نبود ... حدود 5 پیش هم شاتل داشتم اون موقع جالب نبود عوض کردم رفتم مخابرات الان نمیدونم چجوریه ولی سرویس شاتلند ارزشش رو داره...
تست آلمان
تست کانادا
ShadowDragon
16-10-2017, 13:27
تست آلمان
تست کانادا
ما ایرانمونم اینقدر نمیشه...
الان جاهای خیلی محدودی هنوز کیفیت خوب دارن
greatpouya
16-10-2017, 13:41
ما ایرانمونم اینقدر نمیشه...
الان جاهای خیلی محدودی هنوز کیفیت خوب دارنآمار ایران در اسپید تست دائما تغییر میکنه (بسته به سرور و شهر احتمالا) و فکر کنم اصلا دقیق نیست.
akbarhasani1371
16-10-2017, 13:47
تست آلمان
تست کانادا
میگم td-lte ایرانسل هم مثل سرویس دهنده های adsl سرویس گیم فعال میکنن؟
من الان با اروپا پینگم روی 100 با اینترنت شاتل،البته بعد فعالسازی سرویس گیم
mohammadgh6
16-10-2017, 15:01
این مودمه نا موجود شد چرا؟
ahwazp30
16-10-2017, 15:11
تست آلمان
تست کانادا
ایرانسل اصلا نمیدونه پینگ چیه که سرویس گیم داشته باشه.
hamed_korn
16-10-2017, 17:57
سرعت خیلی کم هست
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من فیفا 17 بازی میکنم توی 85 درصد مواقع خوبه البته بستگی به اینترنت حریف و کشورش هم داره ... StarWars Battlefront هم بازی کردم خوب بود مشکل خاصی نداشت...
پینگ 8.8.8.8 برای من بین 160 تا 170 هستش ... پینگ 4.2.2.4 هم بین 140 تا 150 هستش
من چون مصرف روزانه تقریبا بالایی دارم حجم یک ترابایتی رو میخوام بگیرم چند روز دیگه که تقریبا هر گیگ میشه 1000 تومن...
ایرانسل اصلا نمیدونه پینگ چیه که سرویس گیم داشته باشه.حتما اونای دیگه می دونن [emoji23] مثلا همین همراه اول همیشه پینگ هاش با هر سرور حداقل ۴۰ تا بیشتره از ایرانسل[emoji23]
arasholiver007
19-10-2017, 00:17
سلام من قبلا یه مودم وایمکس داشتم ایرانسل به اسم خودم نبود اما از طریق سایت یلو اقدام کردم و تعویض کردم مودم lte گرفتم
حالا یه مودم وایمکس دیگه دارم به نام خودم نیس اما سایت یلو میگه دیگه قانون عوض شده باید حتما مالک وایمکس باشه برای تعویض مودم کسی میدونه باید چی کار کنم
arasholiver007
19-10-2017, 00:19
سلام من قبلا یه مودم وایمکس داشتم ایرانسل به اسم خودم نبود اما از طریق سایت یلو اقدام کردم و تعویض کردم مودم lte گرفتم
حالا یه مودم وایمکس دیگه دارم به نام خودم نیس اما سایت یلو میگه دیگه قانون عوض شده باید حتما مالک وایمکس باشه برای تعویض مودم کسی میدونه باید چی کار کنم
ShadowDragon
19-10-2017, 15:16
چقدر سرعت پایینه، دیر باز میکنه
ShadowDragon
20-10-2017, 10:18
دیشب از ۱۰ به بعد TD قطع بود ، یعنی به انتن وصل بود اما انگار بسته نداشتم!!! امروز صبح درست شد.
همون دیشب، ایرانسل، نت گوشی مشکلی نداشت....
mahdi_206
22-10-2017, 10:09
امروز اتفاقی وارد ایمیلم شدم و دیدم یه ایمیل حدوداً دو هفته پیش از طرف ایرانسل برام اومده و رمز ecare رو ارسال کردن و یه ایمیل دیگه هم فرستادن که بقیه اعتبار وایمکس رو منتقلش کردن به حساب جدید! 4 ماه بعد ثبت نام!
mehryar1973
22-10-2017, 11:15
امروز اتفاقی وارد ایمیلم شدم و دیدم یه ایمیل حدوداً دو هفته پیش از طرف ایرانسل برام اومده و رمز ecare رو ارسال کردن و یه ایمیل دیگه هم فرستادن که بقیه اعتبار وایمکس رو منتقلش کردن به حساب جدید! 4 ماه بعد ثبت نام!
سلام
چند وقت پیش برای منم اومد !
...ALI...
22-10-2017, 12:28
یک مودنپم پیشنهاد بدید که قابلیت انلاک داشته باشه ...ممنون
hitmax77
22-10-2017, 16:40
سلام
برای شما هم سرعت امروز پایین بود؟بزور صفحات لود میشن، یعنی بدترین کیفیت نتو داره این td lte،انواع مودم هر روز میده ایرانسل ولی کیفیت نت افتضاح به هیچ وجه سمتش نیاید:n34:
zofishel
22-10-2017, 17:29
سلام
برای شما هم سرعت امروز پایین بود؟بزور صفحات لود میشن، یعنی بدترین کیفیت نتو داره این td lte،انواع مودم هر روز میده ایرانسل ولی کیفیت نت افتضاح به هیچ وجه سمتش نیاید:n34:
بله همین مشکلو بنده هم داشتم اما الان شرایط عادی شده
سلام اين سرويس بسته نامحدود شبانه ساعتي هم داره؟
t2download
24-10-2017, 20:43
دوستان من سایت دارم و کارم فقط ارسال مطالب و مدیریت سایته و دانلود ندارم فقط لود شدن سریع سایت مهمه ال تی ای رو پیشنهاد میکنید ؟
ShadowDragon
25-10-2017, 17:53
دوستان من سایت دارم و کارم فقط ارسال مطالب و مدیریت سایته و دانلود ندارم فقط لود شدن سریع سایت مهمه ال تی ای رو پیشنهاد میکنید ؟
سرعت باز کردن سایتش بالا نیست
soheilsh
25-10-2017, 19:00
انتن دهی مناسب باشه مشکلی نداره و سرعتشم خوبه
blacktiger
25-10-2017, 20:54
بدلیل مشکلات dns ایرانسل توصیه نمیشه. برای دانلود نسبتا بد نیست همین
ShadowDragon
26-10-2017, 10:49
انتن دهی مناسب باشه مشکلی نداره و سرعتشم خوبه
انتن من ۵ خط پره، سرعتم نهایت ۲.۵
باز کردن سایت معمولی
پینگ بازی انلاین ۱۴۰ ایناست
اینکه فقط انتن پر باشه ملاک نیست
ahwazp30
26-10-2017, 20:23
برای وبگردی با سرعت بالا فقط adsl با پروفایل گیم
SajjadKAZ2003
26-10-2017, 23:45
مودمم 2101
من دیروز و امروز تو ساعات مختلف در بازه های زمانی حدود 1 تا 2 دقیقه ای قطعی داشتم
پینگ 4.2.2.4 پیغام request time out میداد و چراغهای مودم همه خاموش میشد به جز چراغ wifi و سه آنتنه که همش روشن خاموش میشدن!
برای شما پیش نیومد؟
مکان اهواز
extreme2006gh
27-10-2017, 01:42
سلام یه چند مدتی هست که tdlte گرفتم یه چندتا مشکل دارم باهاش اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
اولا سرعت باز کردن سایت خیلی افتضاح هست البته وقتی با گوشی به وای فای مودم tdlte وصل میشم بهتر هست ولی وقتی با پورت لن کامپیوتر به مودم کانکت میشم خیلی افتضاح و در حد dial up هست لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
ثانیا وقتی با هر گوشی ای که به وای فای مودم کانکت میشم بلا استثنا بعد از چند دقیقه علامت خطر روی آیکون وای فای گوشی میاد و ارتباط قطع میشه ؟
SajjadKAZ2003
27-10-2017, 19:29
سلام یه چند مدتی هست که tdlte گرفتم یه چندتا مشکل دارم باهاش اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
اولا سرعت باز کردن سایت خیلی افتضاح هست البته وقتی با گوشی به وای فای مودم tdlte وصل میشم بهتر هست ولی وقتی با پورت لن کامپیوتر به مودم کانکت میشم خیلی افتضاح و در حد dial up هست لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
ثانیا وقتی با هر گوشی ای که به وای فای مودم کانکت میشم بلا استثنا بعد از چند دقیقه علامت خطر روی آیکون وای فای گوشی میاد و ارتباط قطع میشه ؟
منم اوایل مشکل کندی باز شدن سایتها رو داشتم چه از طریق وایفای چه کابل، ولی بعد از یه مدت الان خوب شده!
در رابطه با اتصال از طریق کابل لن هم من مشکلی مشابه مشکل شما دارم یعنی بعضی وقتها که کابل رو وصل میکنم مودم شناسایی میشه و اینترنت دارم بعضی وقتها هم مثل اینکه اصلا کابلی به کامپیوتر وصل نکرده باشم هیچی نمیشناسه! البته بعضی وقتا با ریست فکتوری درست میشه یا کابل رو در میارم دوباره وصل میکنم و ... درست میشه! یعنی در کل حساب کتابی نداره!
الان یه هاب سویچ معمولی گذاشتم سر راه کابل و مشکلی ندارم، دیگه میترسم بهش دست بزنم! مودمم 2101
Roozegarebivafa
28-10-2017, 00:30
سلام.کدوم مودم TD-LTE ایرانسل خوبه برای خرید؟Z6000 خوبه؟
ahwazp30
28-10-2017, 10:48
سلام.کدوم مودم TD-LTE ایرانسل خوبه برای خرید؟Z6000 خوبه؟
سلام
z6000 که دیگه تولید نمیشه فقط دست دوم هست که کلا مودم خوبی هم نبود ، الان 2101 خوبه و tk2510 هم به ندرت توی نمایندگی ها یافت میشه که اونم بد نیست ولی اگر میتونید هزینه کنید(در صورت مناسب بودن پهنای باند در منطقتون) یکی از این مودم های دوگانه بخرید که هم بتونید از td استفاده کنید و هم fdd در غیر اینصورت به صرفه نیست.
ShadowDragon
28-10-2017, 14:13
دوستان، از سرور شاتل لند دانلود کنی نیم بها حساب نمیشه،
من این موضوع رو شکایت کردم و ۱۰ گیگ نیم بها رو پس گرفتم
مراقب دزدی ایرانول باشید
ahwazp30
28-10-2017, 20:13
مراقب دزدی ایرانول باشید
کلا هیچ کدوم از سایت های داخلی برای من نیم بها حساب نمیشه ظاهرا خیلی ها هم این مشکل رو دارند ، تا حالا ندیدم کسی بیاد اینجا بگه ایرانسل سایت های منتخب رو برای من نیم بها حساب میکنه :n09:
fanoostalaei
28-10-2017, 20:43
کلا هیچ کدوم از سایت های داخلی برای من نیم بها حساب نمیشه ظاهرا خیلی ها هم این مشکل رو دارند ، تا حالا ندیدم کسی بیاد اینجا بگه ایرانسل سایت های منتخب رو برای من نیم بها حساب میکنه :n09:
اتفاقا من از این نیم بها بودن ترافیک داخلی رو ایرانسل خیلی خوشم میاد :n02:
برا من که درست کنتور میندازه :n02:
راستی ! یه چند وقت دیکه اعتبار بسته 6 ماهه من تموم میشه !
بسته ارزون و به درد بخور چی هست برا تمدید ؟
نمیشه همین 100 گیگ رو خرید با قیمت منصفانه تر؟
ahwazp30
28-10-2017, 21:14
اتفاقا من از این نیم بها بودن ترافیک داخلی رو ایرانسل خیلی خوشم میاد :n02:
برا من که درست کنتور میندازه :n02:
راستی ! یه چند وقت دیکه اعتبار بسته 6 ماهه من تموم میشه !
بسته ارزون و به درد بخور چی هست برا تمدید ؟
نمیشه همین 100 گیگ رو خرید با قیمت منصفانه تر؟
شانسیه دیگه برای بعضی ها نیم بهاست برای بعضی ها هم کامل حساب میکنه کلا اینترنت همه چیزش عشقیه .
نه متاسفانه اون 100 گیگ روی مودم هست دیگه نمیشه ازش استفاده کرد والا بسته ارزون و بدرد بخور که وجود نداره ، مصرفت ماهی چند گیگه ؟ روزانه استفاده میکنی یا شبانه ؟
t2download
28-10-2017, 22:08
دوستان برام وب گردی و باز شدن سریع صفحات مهمه وایمکس ایرانسل داشتم خوب نبود مبین نت کردم خوبه الان ال تی ای ایرانسل بهتره یا مبین نت یا با وایمکس مبین نت سر کنم ؟
یا ایرانسل ال تی ای بگیرم تبدیل کنم مبین
t2download
28-10-2017, 22:26
فعلأ سه روزه تماس میگیرم و با ۷۰۷ و از نفر دوم میرم هفتم و پانزدهم و قطع میشه و ..
کسی پاسخگو نیست و تو تلگرامم چت میگن سه روزه وایمکس در حال بروز رسانیه و نمیتونیم چک کنیم .
خطا میده توی اضافه کردن کد ملی و اطلاعات برای تعویض مودم که شماره ملی با شماره ثبت شده در پرونده وایمکس تطابق ندارد .
وحشتناکه سه روزه کسی پاسخگو نیست ولی مبین نت پاسخگویی سریع هست صدای مشتری
اما تلفن هم میگذارم کسی پاسخگو نیست ایرانسل
کجا شکایت کنم از عدم تعویض مودمم توسط ایرانسل
مبین نتم میگفت پوشش ندارید ال تی ای وگرنه تعویض میکردیم بعد چک کردیم پوشش داشت خیابان ما و زدن زیرش تعویض نمیکنیم .
و هفت روز قطع بود دکل و خطای عدم دسترسی به سرویس میامد و مبین نت هیچ کاری نکرد برای من
greatpouya
28-10-2017, 22:35
دوستان برام وب گردی و باز شدن سریع صفحات مهمه وایمکس ایرانسل داشتم خوب نبود مبین نت کردم خوبه الان ال تی ای ایرانسل بهتره یا مبین نت یا با وایمکس مبین نت سر کنم ؟
یا ایرانسل ال تی ای بگیرم تبدیل کنم مبینایرانسل برای باز شدن صفحات جالب نیست
fanoostalaei
28-10-2017, 22:45
شانسیه دیگه برای بعضی ها نیم بهاست برای بعضی ها هم کامل حساب میکنه کلا اینترنت همه چیزش عشقیه .
نه متاسفانه اون 100 گیگ روی مودم هست دیگه نمیشه ازش استفاده کرد والا بسته ارزون و بدرد بخور که وجود نداره ، مصرفت ماهی چند گیگه ؟ روزانه استفاده میکنی یا شبانه ؟
والا ماهی 7-8 گیگ باشه کافیه برا مصرف من ! البته این حداقلشه وگرنه هر چه بیشتر بهتر :n02:
ایرانسل برای باز شدن صفحات جالب نیست
من که به شدت ازش راضیم ! با اینترنت مخابراتم مو نمیزنه :n12:
t2download
28-10-2017, 23:47
ال تی ای خیابان به خیابان سرعتش فرق داره توی نظرات انجمن و سایت های مختلف رو خوندم .
و حتی منطقه ما خیابان کنارمون پوشش نداره خیابان ما پوشش داره .
نمیشه گفت بده یا خوبه
بستگی به منطقه و پوشش دهی سیگنال داره .
ahwazp30
29-10-2017, 00:36
والا ماهی 7-8 گیگ باشه کافیه برا مصرف من ! البته این حداقلشه وگرنه هر چه بیشتر بهتر :n02:
من که به شدت ازش راضیم ! با اینترنت مخابراتم مو نمیزنه :n12:
بسته ای که بدرد شما بخوره بسته 50+25 شش ماهه به قیمت 135000 تومن بهترین بسته هست ولی من جات بودم بسته شش ماهه 128 گیگ -250 تومنی رو میگرفتم .
البته یه راه دیگه هم هست هر 6 ماه یه مودم طرح دار بگیری 200 تومن که گیگی 2000 تومن برات میفته مودمت هم نو میشه :n09: شاید خودمم همین کارو کردم
نباید به فکر پول بسته باشی ، باید به فکر این باشی اون گیگ های نازنینی که حیف و میل میشن هر کدومش چقدر پات میفته .این مهمه
t2download
29-10-2017, 00:47
درسته مصرفش بالاس خیلی سریع تموم میشود
ShadowDragon
29-10-2017, 06:39
دلم به پینگش خوش بود.... دیروز انلاین بازی میکردم لگ وحشتناک بود :n35:
خدا کنه موقت بوده باشه
مراقب دزدی ایرانول باشید
چجوری شکایت کردی منم همین مشکل رو دارم و کامل حساب میشه قیمتش!
amirh_74
29-10-2017, 14:54
سلام دوستان.. بسته های ترکیبی اینترنت همراه و TDLTE چطوریه.. شماره همراهتو میدی و شناسه مودم رو؟ بعد میصرفه به نظرتون؟ یا واسه گوشی سوا بخرم و واسه مودم سوا؟؟:n03:
ShadowDragon
29-10-2017, 16:15
چجوری شکایت کردی منم همین مشکل رو دارم و کامل حساب میشه قیمتش!
سایت 195 دات ir وارد شو و شکایت کن، حتما قید کن با این کارش داره از همه میدزده
ShadowDragon
29-10-2017, 16:17
سلام دوستان.. بسته های ترکیبی اینترنت همراه و TDLTE چطوریه.. شماره همراهتو میدی و شناسه مودم رو؟ بعد میصرفه به نظرتون؟ یا واسه گوشی سوا بخرم و واسه مودم سوا؟؟:n03:
بستگی ب مصرفت داره، خودت باید حساب کنی ببینی میارزه یا نه، جواب قسمت اول، بله
mohammadgh6
29-10-2017, 16:31
بسته ای که بدرد شما بخوره بسته 50+25 شش ماهه به قیمت 135000 تومن بهترین بسته هست ولی من جات بودم بسته شش ماهه 128 گیگ -250 تومنی رو میگرفتم .
البته یه راه دیگه هم هست هر 6 ماه یه مودم طرح دار بگیری 200 تومن که گیگی 2000 تومن برات میفته مودمت هم نو میشه :n09: شاید خودمم همین کارو کردم
نباید به فکر پول بسته باشی ، باید به فکر این باشی اون گیگ های نازنینی که حیف و میل میشن هر کدومش چقدر پات میفته .این مهمه
میتونی برای سیم 4gبسته 120گیگ 1ساله بگیری 195000تومان با مالیات میشه 212500 بهتر از 128تی دی هست و ارزونتر. بنداز تو مودم استفاده کن
mohammadgh6
29-10-2017, 16:46
بسته ترکیبی و چطوری فعال میشه .تو مای ایرانسل چیزی ندیدم
greatpouya
29-10-2017, 17:23
بسته ترکیبی و چطوری فعال میشه .تو مای ایرانسل چیزی ندیدمعالیه، از همه ارزونتر ترکیبی در میاد. تو سایت باید فعال کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.