مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
دوستان که تو تست سرعت فقط از رکورد هاشون میذارن آدم هیچ ایده ای از سرعت متوسط نداره.
میشه یه دید کلی بدین از سرعت متوسطش؟ با تعرفه های جدید و گرون شدن FDD دوباره آدم می مونه چیکار کنه. (یه 10 مگابیت دانلود و 4 مگابییت آپلود نسبتا پایدار برای تک کانکشن کارم رو راه میندازه چون اینجا FDD هم وضع خیلی بهتری نداری تو سرعت)
بعد مودم مناسب چی هست GP-2101 Plus خوبه؟
من چند روز پیش مودم TF-I60 به دستم رسید و دارم از TDD استفاده می کنم.
تو این مدت کوتاه از لحاظ پایداری اتصال و سرعت دانلود و باز شدن صفحات وب ، مشکل خاصی نداشتم. یعنی به نظرم برای استفاده های عادی و خونگی بد نبوده.
فقط مودمی که برای من فرستادن از لحاظ ارتباط وای فای یه خرده ضعیف هست. مودم adsl که قبلا داشتم تو کل خونه آنتنش پر بود اما این مودم ، به محض اینکه از اتاقی که داخلش هست بیام بیرون ، ارتباط وای فای ضعیف میشه یه مقدار.
و همونطور که دوستان هم اشاره کردن ، کیفیت اینترنت در هر منطقه به تعداد کاربر و تجهیزات نصب شده روی دکل ها هم مربوط هست.
aliprince
26-10-2018, 11:51
سلام دوستان
کسی میتونه بگه که وضعیت اینترنتم چطوره؟؟؟
این عکس وضعیت مودمم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام دوستان
این عکس وضعیت مودمم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب نیست
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
سلام دوستان
این عکس وضعیت مودمم
- - - Updated - - -
سلام دوستان
این عکس وضعیت مودمم
اصلا خوب نیست سیگنال
سعی کنید با جابجایی مودم تقریبا هر جایی که عقل جن هم نمیرسه امتحان کنید و سعی کنید سیگنال sinr به حداقل ۱۰ برسونید
من چند روز پیش مودم TF-I60 به دستم رسید و دارم از TDD استفاده می کنم.
تو این مدت کوتاه از لحاظ پایداری اتصال و سرعت دانلود و باز شدن صفحات وب ، مشکل خاصی نداشتم. یعنی به نظرم برای استفاده های عادی و خونگی بد نبوده.
فقط مودمی که برای من فرستادن از لحاظ ارتباط وای فای یه خرده ضعیف هست. مودم adsl که قبلا داشتم تو کل خونه آنتنش پر بود اما این مودم ، به محض اینکه از اتاقی که داخلش هست بیام بیرون ، ارتباط وای فای ضعیف میشه یه مقدار.
و همونطور که دوستان هم اشاره کردن ، کیفیت اینترنت در هر منطقه به تعداد کاربر و تجهیزات نصب شده روی دکل ها هم مربوط هست.
اره این مودم وای فای نسبتا ضعیفی داره و واسه من حداکثر ۲ اتاق رو پوشش میده و مجبور شدم اینترنت رو با روتر توی بقیه خونه پخش کنم
متراژ خونه ۷۰۰ متر و دیوار ها بسیار کلفت هستن
یک دلیل دیگه مودم هایی که انتن وای فای داخلی دارن نسبت به به انتن خارجی ضعیفتر هستن اینم یه دلیل دیگه
AmirHA2008
26-10-2018, 19:14
دوستان من امروز tdlte گرفتم
مشکلی که دارم اینه که برای ورود به my irancell چه برنامه یا وب رمز یکبار مصرف دیر به ایمیل ارسال میشه (یاهو) و وقتی هم میاد دیگه منقضی شده
با جیمیل هم تست کردم همین مشکل رو داشت
راهی به جز ورود با ایمیل نیست؟
دوستان من امروز tdlte گرفتم
مشکلی که دارم اینه که برای ورود به my irancell چه برنامه یا وب رمز یکبار مصرف دیر به ایمیل ارسال میشه (یاهو) و وقتی هم میاد دیگه منقضی شده
با جیمیل هم تست کردم همین مشکل رو داشت
راهی به جز ورود با ایمیل نیست؟
سلام
من دیروز بعد از ظهر و شب این مشکل رو داشتم. رمز چند ساعت بعد برام ارسال می شد و وقتی وارد می کردم ، سیستم پیام میداد رمز منقضی شده و معتبر نیست.
بابت همین با پشتیبانی هم تماس گرفتم ولی فایده نداشت.
امروز صبح (حدود ساعت 7-8) امتحان کردم ، فوراً رمز رو به ایمیلم ارسال کرد.
AmirHA2008
26-10-2018, 20:07
سلام
من دیروز بعد از ظهر و شب این مشکل رو داشتم. رمز چند ساعت بعد برام ارسال می شد و وقتی وارد می کردم ، سیستم پیام میداد رمز منقضی شده و معتبر نیست.
بابت همین با پشتیبانی هم تماس گرفتم ولی فایده نداشت.
امروز صبح (حدود ساعت 7-8) امتحان کردم ، فوراً رمز رو به ایمیلم ارسال کرد.
ممنون فعلا که برای من هنوز مشکل داره
نمیشه رمز عبور دائمی مثل سیم کارت اای معمولی براش تعریف کرد که این مشکلات پیش نیاد؟
قدرت و کیفیت انتن مودم خیلی پایین هست
سعی کنید sinr رو به بالای حداقل ۱۰ برسونید
هر جایی که عقلتون میرسه تست کنید حتی جاهای نامتعارف چه نزدیک پنجره یا وسط خونه
من مودم رو تو هوا معلق نگه داشتم از سقف ۴ تا خونه پر شده
اگه میتونید مودم رو روی پشت بوم تست کنید ببینید اوضاع بهتر میشه
خواستم به طور ویژه از راهنماییتون تشکر کنم. امشب که بارونی بود سرعت رسیده بود به 80 کیلو و قاطی کردم:n24: رفتم مودم رو روی لبه سقف کاذب تست کردم، در کمال تعجب بالای کابینت آشپزخونه سرعت نزدیک 1 مگ شد:n19::n20: (هرچند که کیفیت آنت در همون حد SINR زیر 4 مونده). واقعا درحد 30-40 سانت جابه جایی همون بالای کابینت سرعت رو میتونست نصف کنه!:n36:
پ.ن. مودم بنده GP2101+ است.
javadmojtahed
27-10-2018, 16:07
دوستان سرعت اینترنت من در اینستاگرام خیلی پایینه اما در نرم افزارهای دیگه خوبه اول فک کردم خود اینستاگرام کند شده ولی بعد از اینکه با اینترنت خط که ایرانسل تست کردم دیدم عالی باز میکنه....به نظر شما مشکل چیه؟
javadmojtahed
28-10-2018, 00:15
دوستان سرعت اینترنت من در اینستاگرام خیلی پایینه اما در نرم افزارهای دیگه خوبه اول فک کردم خود اینستاگرام کند شده ولی بعد از اینکه با اینترنت خط که ایرانسل تست کردم دیدم عالی باز میکنه....به نظر شما مشکل چیه؟
خودش درست شد!:n19:
mohammadgh6
28-10-2018, 00:17
دوستان کسی تا حالا تونسته به سرعت 80مگابیت با tdd برسه؟
دوستان کسی تا حالا تونسته به سرعت 80مگابیت با tdd برسه؟
مننزدیک۷۰ شدم البته همراه اول
سرور هم فرانسه هست
خواستم به طور ویژه از راهنماییتون تشکر کنم. امشب که بارونی بود سرعت رسیده بود به 80 کیلو و قاطی کردم:n24: رفتم مودم رو روی لبه سقف کاذب تست کردم، در کمال تعجب بالای کابینت آشپزخونه سرعت نزدیک 1 مگ شد:n19::n20: (هرچند که کیفیت آنت در همون حد SINR زیر 4 مونده). واقعا درحد 30-40 سانت جابه جایی همون بالای کابینت سرعت رو میتونست نصف کنه!:n36:
پ.ن. مودم بنده GP2101+ است.
خوشحالم که تونستم کمکتون کنم
بازمبگردین
سعی بفهمید سیگنال از چه سمتی میاد و مودم رو اونجاها جابجا کنید
سعی کنید از یه سه راه برق با کابل طولانی مثلا ۵ متر یا بیشتر استفاده کنید که ازادی عمل بیشتری داشته باشید و زمانی که مودم روشن هستجابجا کنید تا بهترین مکان رو پیدا کنید
هر سانتی متر تاثیر داره
از عجایب ایرانسل هست
ShadowDragon
28-10-2018, 07:48
طرح من دیشب تموم شد!
جالبه که ایرانسل دو هفته پیش تاریخ رو از ۵ ام به ۶ ام تغییر داده بود اما دیشب باطل شد... نمیدونم سر ملت کلاه گذاشتن رو خیلی دوست داره یا اشتباه کرده
از ۹۶ گیگ یک ساله، ۴۰ گیگش سوخت شد
تو این یک سال ۲۰-۲۵ روز قطعی داشت، یعنی یا خیلی خوب وصل بود یا کامل قطع!
فعلا که حساب کردم نت موبایل بگیرم ، یه بار هزینه میکنم به صرفه تره
mohsen_rkh
28-10-2018, 13:20
دوستان بهترین مودم از بین موارد موجود کدومه؟
من 5142 دارم ولی فقط برای مواقعی که در سفر هستم استفاده میکنم. برای دفتر کار میخوام یه مودم جدید بگیرم، کدوم مودم از بقیه بهتره؟
ShadowDragon
28-10-2018, 13:59
دوستان بهترین مودم از بین موارد موجود کدومه؟
من 5142 دارم ولی فقط برای مواقعی که در سفر هستم استفاده میکنم. برای دفتر کار میخوام یه مودم جدید بگیرم، کدوم مودم از بقیه بهتره؟
با توجه به اینکه قیمتی اعلام نکردید احتمالا منظورتون ۱۹۹ هست
۲۱۰۱ چیزیه که شاکیش کم بوده
mohsen_rkh
28-10-2018, 16:26
با توجه به اینکه قیمتی اعلام نکردید احتمالا منظورتون ۱۹۹ هست
۲۱۰۱ چیزیه که شاکیش کم بوده
قیمت مودم مهم نیست؛ کلاً میخوام یه سرویس TD-LTE دیگه مجزا از این بگیرم و نمیدونم کدوم مودم رو انتخاب کنم که سرویس بهتری دریافت کنم؛ چون برای برگزاری کلاس آنلاین میخوام سرعت (خصوصاً آپلود) و بعد از اون پینگ برام خیلی مهمه.
ShadowDragon
28-10-2018, 16:50
قیمت مودم مهم نیست؛ کلاً میخوام یه سرویس TD-LTE دیگه مجزا از این بگیرم و نمیدونم کدوم مودم رو انتخاب کنم که سرویس بهتری دریافت کنم؛ چون برای برگزاری کلاس آنلاین میخوام سرعت (خصوصاً آپلود) و بعد از اون پینگ برام خیلی مهمه.
2101 خوبه
بدترینش هم i40
i60 هم هیچ فرقی از نظر سرعتی نداره
البته دوستان میگفتن که سرعت آپلود جدیدا خیلی بد شده، حتما قبلش با این مودمی که دارید یه تست بگیرید ببینید کارتون رو راه میندازه یا نه
mohsen_rkh
28-10-2018, 16:58
2101 خوبه
بدترینش هم i40
i60 هم هیچ فرقی از نظر سرعتی نداره
البته دوستان میگفتن که سرعت آپلود جدیدا خیلی بد شده، حتما قبلش با این مودمی که دارید یه تست بگیرید ببینید کارتون رو راه میندازه یا نه
متشکرم.
این تست الان با مودم 5142 هست توی محل دفتر. (تهران-تقاطع بلوار کاشانی و اتوبان باکری). متأسفانه راضی کننده نیست.
ShadowDragon
28-10-2018, 17:30
متشکرم.
این تست الان با مودم 5142 هست توی محل دفتر. (تهران-تقاطع بلوار کاشانی و اتوبان باکری). متأسفانه راضی کننده نیست.
خواهش میکنم
اما ممکنه منطقه ضعیف باشه
منظورم اینه که اگه بخواید کارتون حتما همین جا انجام بشه،کاری نمیشه کرد اما جای دیگه و دکل دیگه نتیجه بهتری بگیرید
saeeddeeas
28-10-2018, 21:50
دوستان من تی دی مبین نت دارم
میخوام بفروشم ایرانسل بگیرم
ایا ارزش داره؟ کیفیت تی دی ایرانسل در یک منطقه مثل فورجی هست یا کلا فرق میکنه؟ یعنی اگر سرعت خوبی توی فورجی بگیرم روی تی دی ممکنه کمتر یا بیشتر باشه؟
italodance
28-10-2018, 22:13
دوستان من تی دی مبین نت دارم
میخوام بفروشم ایرانسل بگیرم
ایا ارزش داره؟ کیفیت تی دی ایرانسل در یک منطقه مثل فورجی هست یا کلا فرق میکنه؟ یعنی اگر سرعت خوبی توی فورجی بگیرم روی تی دی ممکنه کمتر یا بیشتر باشه؟
خیر ربطی نداره و هیچ جوره هم نمیشه گفت. باید بگیری نقطه به نقطه چک کنی و ساعات مختلف چک کنی راضی نشدی عودت.
fanoostalaei
29-10-2018, 00:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آنتن ضعیف
RSRQ:
-6dB
RSRP:
-96dBm
SINR:
12dB
MOHAMMAD2010
29-10-2018, 13:15
سلام دو تا سوال داشتم
1 - چه جوری قبل خرید باید بفهمیم lte تو خونه ما چه جور پوشش و سیگنالی داره که اگه خوب بود بخریم ؟
2 برای کسی که مصرف حدود 60-80 گیگ در ماه داره چه طرحی داره ؟
AmirHA2008
29-10-2018, 16:01
سلام دو تا سوال داشتم
1 - چه جوری قبل خرید باید بفهمیم lte تو خونه ما چه جور پوشش و سیگنالی داره که اگه خوب بود بخریم ؟
2 برای کسی که مصرف حدود 60-80 گیگ در ماه داره چه طرحی داره ؟منطقه تحت پوشش رو توی سایتش زده
اگر توی منطقه سبز پر رنگ باشید آنتن دهی قوی داره و توی آپارتمان هم آنتن میده یا فوقش کنار پنجره
البته استثناهایی هم داره مثلا بعضی ساختمان ها طبقات پایینش نقطه کوره که البته کم پیش میاد کنار پنجره هم آنتن نده
اگر سبز کمرنگ باشه بهترین راه اینه که با یه مودم تست کنید بعد بخرید
طرح های نامحدود هم مثل سرویس های ADSL داره
من چند روزه خریدم و با اینکه یک آنتن و بعضا دو آنتن دارم حدود 16 تا 20 مگابیت سرعت دارم که باز هم از ADSL بالاتره
ShadowDragon
29-10-2018, 18:42
سلام دو تا سوال داشتم
2 برای کسی که مصرف حدود 60-80 گیگ در ماه داره چه طرحی داره ؟
طرح ها رو تو سایت ببینید
اما بسته ۵۰ گیگی ۶۵ بدون مالیات و قیمت خام
۱۰۰ گیگی ۱۲۰ تومن خام
حتما قبلش با مودم یه نفر تست کنید
TranceaweSome
29-10-2018, 22:55
امروز بالاخره 2101 پلاس و 2101 معمولی رو کنار هم تست کردم در یه جایی که انتن ضعیف بود و در کمال تعجب مدل قدیمی تو انتن دهی بهتر عمل میکنه
fanoostalaei
29-10-2018, 23:23
امروز بالاخره 2101 پلاس و 2101 معمولی رو کنار هم تست کردم در یه جایی که انتن ضعیف بود و در کمال تعجب مدل قدیمی تو انتن دهی بهتر عمل میکنه
کاش i60 داشتید و اونم تست میکردید ! خیلی عالی میشد
fanoostalaei
29-10-2018, 23:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آنتن ضعیف
RSRQ:
-6dB
RSRP:
-96dBm
SINR:
12dB
همون نقطه دیشب و همون آنتن
ShadowDragon
30-10-2018, 00:24
رفیق من اینا رو همه با هم تست کردم ، چند وقت پیش گذاشتم
i40
i60
2101
5142
fanoostalaei
30-10-2018, 01:12
رفیق من اینا رو همه با هم تست کردم ، چند وقت پیش گذاشتم
i40
i60
2101
5142
دوس داشتم این 3 تا مودم یه جا باشن
جالب میشد
2101 و پلاسش و آی 60
Behzad83
30-10-2018, 01:31
از لحاظ پارامترها صرفا مقایسه کردید یا سرعت دانلود رو هم مقایسه کردید؟
سپاس
fanoostalaei
30-10-2018, 02:56
شبانه ! همون نقظه تست های قبلی ! پهنای باند ازاد شده سرعتم بیشتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ShadowDragon
30-10-2018, 09:56
دوس داشتم این 3 تا مودم یه جا باشن
جالب میشد
2101 و پلاسش و آی 60
وقتی اون ۴ تا یکسان هستن ، حتما پلاس هم همینه دیگه
البته همون طوری که نوشتم ای ۴۰ روز تستش فرق میکرد ولی سه تای دیگه یهروز بود و همزمان
mojtaba2321
30-10-2018, 10:01
من جدیدا یک مشکل با 2101 پلاس پیدا کردم
وقتی باهاش دارم فایل دانلود میکنم همه دستگاه هایی که باهاش متصلن قطع میشن.
TranceaweSome
30-10-2018, 10:51
متاسفانه نداشتم اما اون شخصی که ازش خریدیم میگفت این مدل 2101 معمولی تقریبا از تمام مودم های جدید تو انتن دهی بهتر عمل میکنه. در مورد 2101 پلاس که درست میگفت در مورد بقیش راست یا دروغش با خودش
از لحاظ پارامترها صرفا مقایسه کردید یا سرعت دانلود رو هم مقایسه کردید؟
سپاس
جفتشون یه جا مشخص گذاشتم 2101 معمولی 2 انتن میداد (از 3 انتن) و ثابت بود اما اون 2101 پلاس 1 انتن (از 4 انتن) بود یه چند دقیقه مثلا کلا انتن رفت.با همون 1 انتن سایت هم به زور باز میکرد بعضی جاها دیگه انقدر جابجاش کردیم تا یه جا پیدا کردیم که ثابت بشه وضعیت.
سرعت دانلود و اپلود هم با توجه به انتن تو 2101 معمولی بهتر بود. پینگ فقط تو 2101 معمولی تست کردم
ShadowDragon
30-10-2018, 10:53
ببین فایل آپدیت نداره
یه بار ریستش کن
با کابل همهمینه؟
fanoostalaei
30-10-2018, 11:27
من این مشکل رو اینجوری دارم که وقتی با موردم I60 که چند تا سیستم رو به صورت شبکه به هم وصل کرده فایل کپی میکنم ، کلا اینترنت تایم اوت میده ! در حالیکه قبلا با مودم ADSL اصلا این مورد برام پیش نیومده بود
--
در مورد شبکه این I60 خیلی ضعیفه
سلام دوستان
می خواستم بدونم پینگ با اروپا و سرعت اپلود چه قدره
برای گیم بازی کردن و twitch ( آنلاین ) گذاشتن می خوام
اگه شرکت بهتری هم می شناسید ممنون می شم بهم بگید
با تشکر
ShadowDragon
30-10-2018, 13:40
سلام دوستان
می خواستم بدونم پینگ با اروپا و سرعت اپلود چه قدره
برای گیم بازی کردن و twitch ( آنلاین ) گذاشتن می خوام
اگه شرکت بهتری هم می شناسید ممنون می شم بهم بگید
با تشکر
ببین با توجه به نت تایپ ۳ تو بازی ممکنه به مشکل بخوری
مثلا من خودم ps4 خیلی این مشکلات رو دارم
اما در مورد پینگ وارد بازی بشس حدود ۱۵۰-۲۰۰ هست، خارج بازی ۱۳۰ معمولا
BMW.M3_E46
31-10-2018, 21:01
نامحدود 4 مگا چطوریه برای گیم ؟ حجم منصفانش کسی میدونه؟
ShadowDragon
31-10-2018, 21:30
نامحدود 4 مگا چطوریه برای گیم ؟ حجم منصفانش کسی میدونه؟
30گیگ
سرعت ۵۱۲ تا ۴ مگ
در مورد گیم یه پست بالاتر توضیحات داده شده
abdollahy2009
31-10-2018, 21:55
30گیگ
سرعت ۵۱۲ تا ۴ مگ
در مورد گیم یه پست بالاتر توضیحات داده شده
تو سایت ایرانسل الکی زدن 30 گیگ
خودم 4 مگ نامحدود گرفتم 112 گیگه
ho3in2012
31-10-2018, 21:59
تو سایت ایرانسل الکی زدن 30 گیگ
خودم 4 مگ نامحدود گرفتم 112 گیگه
اون 112 گیگ آستانه مصرف هست
شما 30 گیگ رو رد کنین
سرعتتون به شدت کاهش پیدا میکنه
mahdyshr
01-11-2018, 21:15
جایی که طبق نقشه td lte ایرانسل خط نمی ده هیچ راهی وجود داره ( مثلا شکایتی چیزی ) که ایرانسل رو مجبور کنیم بیاد اونجا هم راه بندازه td lte رو
جای پرتی هم نیست ولی هم قسمت های شمالی ترش و هم جنوبی ترش پوشش داره فقط اینجا پوشش نداره ؟
راهی هست ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
italodance
01-11-2018, 21:30
جایی که طبق نقشه td lte ایرانسل خط نمی ده هیچ راهی وجود داره ( مثلا شکایتی چیزی ) که ایرانسل رو مجبور کنیم بیاد اونجا هم راه بندازه td lte رو
جای پرتی هم نیست ولی هم قسمت های شمالی ترش و هم جنوبی ترش پوشش داره فقط اینجا پوشش نداره ؟
راهی هست ؟
آیا تیکه کوچیکی در وسط نقشه است مثلا ۳ الی ۲۰ مربع؟
mahdyshr
01-11-2018, 21:45
آیا تیکه کوچیکی در وسط نقشه است مثلا ۳ الی ۲۰ مربع؟
نه بزرگه
تقریبا دو تا محله بزرگه
تعداد ساکنانش هم زیاده
تو شیراز
ولی ازاول که td lte ایرانسل راه افتاد اینجا پوشش نداشت
italodance
01-11-2018, 21:48
نه بزرگه
تقریبا دو تا محله بزرگه
تعداد ساکنانش هم زیاده
تو شیراز
ولی ازاول که td lte ایرانسل راه افتاد اینجا پوشش نداشت
خوب فکر کردم منطقه خاصه. چون اگه وابسته به وزارت اطلاعات باشه کلا ممنوعه . تو تهران این نقطه ها به خصوص کوچولوهاش زیاده که همگی مال وزارت فوق هست و همه چی ممنوعه.
fanoostalaei
01-11-2018, 22:48
راهی هست ؟
شما بهتره اول یه تست بزنین ! شاید آنتن میده
من شهر جلفا که بودم ، کلا خارج از شهر بودم و خارج از محدوده پوشش دهی ! اونم چند کلومتر ! ولی بازم 3 خط آنتن داشت مودم و راحت استفاده میکردم
abdollahy2009
01-11-2018, 23:11
من شهر جلفا که بودم ، کلا خارج از شهر بودم و خارج از محدوده پوشش دهی ! اونم چند کلومتر ! ولی بازم 3 خط آنتن داشت مودم و راحت استفاده میکردم
خود جلفا تست کردین آنتن داد یا شهرستان هادیشهر تست کردین آنتن داده؟
abdollahy2009
01-11-2018, 23:14
خوب فکر کردم منطقه خاصه. چون اگه وابسته به وزارت اطلاعات باشه کلا ممنوعه . تو تهران این نقطه ها به خصوص کوچولوهاش زیاده که همگی مال وزارت فوق هست و همه چی ممنوعه.
یعنی کسی درخواست دکل ایرانسل بده اون منطقه ای که پوشش نداره دکلو نصب میکنن؟
mahdyshr
01-11-2018, 23:15
تست کردم اصلا پوشش نداره
راهی هست ؟
کجای شیراز هستین؟
همچین اش دهنشوزی نیست که واسش شکایت کنید
توی سایت ۱۹۵ میتونید عدم پوشش بزنید ولی اتفاقی نمیافته جز اینکه تقویت کننده بزارن که خیلی بعیده
تست کردین وصل هم شد یا نه کاری به انتن ندارم؟
AmirHA2008
02-11-2018, 00:07
راهی هست ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalkزمان ثبت نام و خرید ازتون تعهد میگیره که شما چک کردین توی محدوده هستین
یا ثبت نام حضوری آدرسی رو که وارد کردین داخل فرم اگر تحت پوشش باشه شکایت به جایی نمیرسه
mahdyshr
02-11-2018, 08:42
کجای شیراز هستین؟
همچین اش دهنشوزی نیست که واسش شکایت کنید
توی سایت ۱۹۵ میتونید عدم پوشش بزنید ولی اتفاقی نمیافته جز اینکه تقویت کننده بزارن که خیلی بعیده
تست کردین وصل هم شد یا نه کاری به انتن ندارم؟
نیایش و محمودیه
من به tf i60 چک کردم
فقط چراغ قرمز روشن می شد و اصلا وصل نمی شد
sepehr_sn
02-11-2018, 17:12
سلام دوستان
من یک عدد مودم ZW101 فضای باز ( Outdoor ) پلمپ نصب نشده همراه با 30 گیگ اینترنت رایگان دارم
اگر کسی به این مودم نیاز داشت در خدمت هستم
ShadowDragon
02-11-2018, 19:15
آیا جایی هست که سیم تک td تهیه کرد؟
دوستم یه مودم تک داره بدون سیمکارت، دنبال سیمش میگرده
AmirHA2008
02-11-2018, 19:17
دوستم یه مودم تک داره بدون سیمکارت، دنبال سیمش میگردهخیر سیم کارت جدا نمیفروشن
هر مودم برای یه سیم کارت تعریف شده و با سیم کارت دیگه ای کار نمیکنه
اینجور مواقع صاحب مودم باید بره سیم کارت مجدد بگیره
ShadowDragon
02-11-2018, 20:19
خیر سیم کارت جدا نمیفروشن
هر مودم برای یه سیم کارت تعریف شده و با سیم کارت دیگه ای کار نمیکنه
اینجور مواقع صاحب مودم باید بره سیم کارت مجدد بگیره
فکر کنم مودم رو بدون سیمکارت از یکی خریده
دقیق مطمین نیستم
یعنی صاحب خط نیست
AmirHA2008
02-11-2018, 20:28
فکر کنم مودم رو بدون سیمکارت از یکی خریده
دقیق مطمین نیستم
یعنی صاحب خط نیستبرای خرید مودم دست دوم حتما بایستی سیم کارت و خط رو انتقال مالکیت بدین که این مسائل پیش نیاد
من هم میخواستم دست دوم بخرم دیدم یه سری آگهی بدون سیم کارت یا سیم کارت سوخته با قیمت پایین زدن
ولی وقتی زنگ میزدم سیم کارت رو به قیمت زیادی میخواستن بفروشن یا صاحب سیم کارت در دسترس نبود
از ایرانسل که سوال کردم گفتن هر مودم روی یه سیم کارت لاک شده و نمیشه سیم دیگه ای روش انداخت
اگر سیم کارت سوخته یا در دسترس نیست بایستی صاحب اولیه سیم کارت خودش بیاد سیم کارت مجدد بگیره
اگر ایشون بدون سیم کارت خریده یا سیم کارت سوخته یا گم شده و به نام خودش هم نیست مودمش به هیچ دردی نمیخوره
مگر آشنایی چیزی داشته باشه توی ایرانسل که بتونه یه سیم دیگه براش تعریف کنه یا سیم المثنی بده
که اون هم معمولا به صورت سیستمی کپی کارت ملی صاحب دستگاه رو لازم داره و از اختیارشون خارجه
ho3in2012
02-11-2018, 20:49
دوستم یه مودم تک داره بدون سیمکارت، دنبال سیمش میگرده
سلام
بله بعضی نماینده ها سیم تک میفروشن
قیمتش هم بین 20 تا 25 تومن میدن
برای یکی از دوستان با بسته ورود 300 گیگ سه ماهه از یه نماینده ها قیمت گرفتم هفته پیش گفتن 60 تومن
ShadowDragon
02-11-2018, 21:28
سلام
بله بعضی نماینده ها سیم تک میفروشن
قیمتش هم بین 20 تا 25 تومن میدن
برای یکی از دوستان با بسته ورود 300 گیگ سه ماهه از یه نماینده ها قیمت گرفتم هفته پیش گفتن 60 تومن
فقط اینکه سیم تی دی رو بندازی رو یه مودم دیگه کار میکنه؟ پیام قبلی گفتن که سیم تی دی فقط رو مودم خودش کار میکنه
احیانا اگه تهران ،سراغ دارید لطفا آدرس رو PV کنید،ممنون
فکر نمیکنم سیم کارت ها لاک شده باشن
من که امتحان کردم رو مودم دیگه اکی بود
حالا اتفاقا من سیم کارت خالی دارم دنبال مودم هستم
نیایش و محمودیه
من به tf i60 چک کردم
فقط چراغ قرمز روشن می شد و اصلا وصل نمی شد
حتما اینترنت ثابت میخواین؟
از ۴جی معمولی استفاده کنید
یا اینکه مبین نت تست کنید
ShadowDragon
02-11-2018, 21:58
از کجا تهیه کردید؟
از کجا تهیه کردید؟
از جایی نگرفتم
مودم خودمو دادم به یکی از دوستان ولی سیم کارتشو ندادم
اونم الان از سیم کارت معمولی استفاده میکنه
از کجا تهیه کردید؟
بقول دوستان بعضی از فروشنده ها هم سیم کارت جدا میدن هم مودم بدون سیم
توی دیوار بگردین احتمالا پیدا میکنید
abdollahy2009
03-11-2018, 00:06
سلام.یه مودم gp-2101 پلاس ایرانسل نو ( 30 مهر هاه همین امسال ازسایت ایرانسل خریدم) موجود دارم که از خود ایرانسل گرفتم و به خاطر اینکه منطقه ما پوشش نداره نمیتونم ازش استفاده کنم واسه همین میخوام بفروشمش... اگه این مودمو میخوای من در خدمتم
تخفیف ویژه بسته اینترنت ثابت تا ۸۰ درصد
ادرس
shop.irancell.ir
بعدش شماره خط رو بزنین بهتون تخفیف میده
الان این تخفیف ماله خط من هست
Zeitgeist
03-11-2018, 12:06
ادرس
shop.irancell.ir
عععع من دو هفته پیش گرفتمش. رزروم میشه کرد بگیریم بعد از اینی که فعاله فعال شه؟
edit: نه بسته فعال داشته باشی نمیده چک کردم
mohammadgh6
03-11-2018, 21:55
ادرس
shop.irancell.ir
این خط td چند وقت شارج نشده بود. که این پیشنهاد و داده؟
این خط td چند وقت شارج نشده بود. که این پیشنهاد و داده؟
بالا ۳ ماه
ho3in2012
04-11-2018, 00:57
فقط اینکه سیم تی دی رو بندازی رو یه مودم دیگه کار میکنه؟ پیام قبلی گفتن که سیم تی دی فقط رو مودم خودش کار میکنه
احیانا اگه تهران ،سراغ دارید لطفا آدرس رو PV کنید،ممنون
من خودم روی مودم b612 مبین نت ازش استفاده میکنم
این محدودیتی که دوستان میگن وجود نداره و سیم td روی همه مودم هایی که فرکانس 3500 ایرانسل رو دارن کار میکنه
من خودم روی مودم b612 مبین نت ازش استفاده میکنم
این محدودیتی که دوستان میگن وجود نداره و سیم td روی همه مودم هایی که فرکانس 3500 ایرانسل رو دارن کار میکنه
یعنی من سیم تی دی ایرانسل رو بندازم رو مبین نت وصل میشه به ایرانسل؟
مودم انلاک نیست
aliprince
04-11-2018, 10:27
یعنی من سیم تی دی ایرانسل رو بندازم رو مبین نت وصل میشه به ایرانسل؟
مودم انلاک نیستوقتی آنلاک نباشه نه وصل نمیشه.
abdollahy2009
04-11-2018, 11:11
وقتی آنلاک نباشه نه وصل نمیشه.
واقعا با مودم آنلاک نشده مبین نت میشه با سیمکارت اینترنت ثابت ایرانسل ازش استفاده کرد؟تست کردین جواب داده؟
MasoudZarei
04-11-2018, 13:24
سلام، دوسالی میشه که از یه مودم 4g استفاده میکنم و تا همین چند وقت پیش که آنتندهی داخلی خونه مون افتضاح بشه ازش راضی بودم، قصد مهاجرت به TD-LTE داشتم اما وقتی مپ آنتندهی رو میبینم خونه ما تو قسمت دسترسی با مودم فضای باز قرار داره، حالا از شانس من نه تنها وبسایت، بلکه نمایندگیهای ایرانسل هم مودم فضای باز ندارند.
آیا راه حلی وجود داره تا بتونم با استفاده از مودم فضای داخلی از آنتن گیرنده فضای باز استفاده کنم و یا چیز دیگهای؟
ممنونم
aliprince
04-11-2018, 13:35
واقعا با مودم آنلاک نشده مبین نت میشه با سیمکارت اینترنت ثابت ایرانسل ازش استفاده کرد؟تست کردین جواب داده؟دوست عزیز وقتی مودم لاک باشه فقط با سیمکارت همون اپراتور کار میکنه.
MasoudZarei
04-11-2018, 15:31
سلام، دوسالی میشه که از نت 4G ایرانسل استفاده میکردم برای خونه تا اینکه اخیرا آنتندهی داخلی مون افتضاح شده، تصمیم به مهاجرت به TD-LTE رو داشتم و مپ ایرانسل نشون میده که خونه ما تو ناحیه با پوشش مودم فضای باز ساپورت میشه.
از شانس بد من نه تنها خود ایرانسل، بلکه نمایندگیها هم مودم فضای باز ندارند.
آیا راه حل دائمیای وجود داره جز صبر کردن؟ (مثلا میشه برای مودم داخلی آنتن گیرنده فضای بیرونی نصب کرد یا هر چیز دیگهای)
سلام، دوسالی میشه که از نت 4G ایرانسل استفاده میکردم برای خونه تا اینکه اخیرا آنتندهی داخلی مون افتضاح شده، تصمیم به مهاجرت به TD-LTE رو داشتم و مپ ایرانسل نشون میده که خونه ما تو ناحیه با پوشش مودم فضای باز ساپورت میشه.
از شانس بد من نه تنها خود ایرانسل، بلکه نمایندگیها هم مودم فضای باز ندارند.
آیا راه حل دائمیای وجود داره جز صبر کردن؟ (مثلا میشه برای مودم داخلی آنتن گیرنده فضای بیرونی نصب کرد یا هر چیز دیگهای)
به نظرم نت ۴جی بقیه شرکت ها رو تست کنید و گزینه اخرتون اینترنت ثابت ایرانسل باشه
با توجه به موقعیت تون احتمال اینکه با انتن دهی ضعیف مواجه بشید زیاد هست و واسه مطمئن شدن قبلش مودم تست بگیرید و امتحان کنید
واسه مودم خارجی باید توی بازار ازاد دنبالش باشید و اینم بگم که نصب مودم خارجی تضمین کننده سرعت و کیفیت نیست و هم سختی های خودشو داره
MasoudZarei
04-11-2018, 22:31
ممنونم از راهنمایی خوب و کاربردی تون
حتما در نظر می گیرم قبل از هر تصمیمی
به نظرم نت ۴جی بقیه شرکت ها رو تست کنید و گزینه اخرتون اینترنت ثابت ایرانسل باشه
با توجه به موقعیت تون احتمال اینکه با انتن دهی ضعیف مواجه بشید زیاد هست و واسه مطمئن شدن قبلش مودم تست بگیرید و امتحان کنید
واسه مودم خارجی باید توی بازار ازاد دنبالش باشید و اینم بگم که نصب مودم خارجی تضمین کننده سرعت و کیفیت نیست و هم سختی های خودشو داره
sepehr_sn
04-11-2018, 23:11
با سلام
دوستان من فصدر خرید سرویس TD-LTE دارم و بین اپراتورهای مبین و ایرانسل موندم
به نطر شمایی که ایرانسل دارید وضعیت شبکه چطور هستش ؟ پینگ ، قطعی و ... ؟
ضمنا موردی که بیشتر منو به مبین سوق میده سرویس های ارزش افزوده ( VOD ) هستش مثل آیو ، فیلیمو و ...
ظاهرا ایرانسل با هیچ شرکتی ترافیک رایگان نداره درسته ؟؟
nimyasoft
04-11-2018, 23:56
با سلام
ضمنا موردی که بیشتر منو به مبین سوق میده سرویس های ارزش افزوده ( VOD ) هستش مثل آیو ، فیلیمو و ...
بنده ایرانسل رو پیشنهاد میدم، چون سرعتش فوق العاده س ، بنده رو دانلود منیجر سرعت 8 مگابایت رو گرفتم خیلیم راضیم
با سلام
به نظرم هر ۲ مثل هم هست و تفاوت کمی دارن
ملاکتون واسه انتخاب روی پوشش منطقه باشه
ببینید کدوم انتن بهتری میده
ایرانسل مودم تست یا یکی ار دوستان بگیرید و امتحان کنید
مبین نت هم قبل از نصب واستون تست میکنن
بعد اینکه مبین واسه شروع هزینه نزدیک به ۴۵۰ در میاد ولی ایرانسل کمتره
تنوع بسته ایرانسل بیشتره ولی مبین نت بسته حجم بالاش بصرفه تر هست
مبین نت شبانه سرعت محدود میکنه وبه درد نمیخوره
ایرانسل اینجوری نیست
مبین نت پینگبهتری داره واسه بازی
سرعت مثل هم هستن ولی شدیدا به انتن دهی و قدرت دکل منطقه بر میگرده
هم تیرانسل و هم مبین نت فیلیمو رایگان هست
ShadowDragon
05-11-2018, 00:35
بنده ایرانسل رو پیشنهاد میدم، چون سرعتش فوق العاده س ، بنده رو دانلود منیجر سرعت 8 مگابایت رو گرفتم خیلیم راضیم
این سرعت رو افراد خیلی محدودی گرفتن
شخصا بسته به ساعت ۱۶-۲۴ مگابیت سرعتمه ، به ۳ مگابایت رسیده
البته دو هفته میشه که دیگه تمدید نکردم
از نت موبایل استفاده میکنم
این سرعت رو افراد خیلی محدودی گرفتن
شخصا بسته به ساعت ۱۶-۲۴ مگابیت سرعتمه ، به ۳ مگابایت رسیده
البته دو هفته میشه که دیگه تمدید نکردم
از نت موبایل استفاده میکنم
منم موافقم
اوایل زمان خرید سرعت خیلی خوبه
که فکر میکنم ترفند واسه جلب مشتری هست و به مرور زمان سرعت افت میکنه
من هم ایرانسل و هم مبین نت اینجوری بود واسم
nimyasoft
05-11-2018, 01:29
منم موافقم
اوایل زمان خرید سرعت خیلی خوبه
که فکر میکنم ترفند واسه جلب مشتری هست و به مرور زمان سرعت افت میکنه
من هم ایرانسل و هم مبین نت اینجوری بود واسم
البته بنده نزدیک دو سال میشه مودم TD-LTE ایرانسل رو دارم و همیشه سرعت رو 8 مگ بوده ،گاهی اوقات هم رو 5 مگ می اومد.
sepehr_sn
05-11-2018, 09:01
با تشکر از پاسخ سروران گرامی
نکته ای که بنده بررسی کردم و متوجه شدم اینه که ایرانسل برای فیلیمو رایگان نیست و تعرفه هایی که داره نیم بها هستش ( طبق لینک زیر ) :
پوشش دهی ایرانسل و مبین نت توی منطقه ما یکسان هستش و تقریبا قابل قبوله ، با مودم یکی از دوستان توی اوج ترافیک ( ساعت 8 شب ) تست کردم 4 مگ دانلود داشتم
سوالی که دارم اینه که آیا میشه مبین نت رو درخواست بدی کارشناسش بیاد تست دانلود بگیری اگر مناسب نبود ازشون خرید نداشته باشی ؟
f_s10224
05-11-2018, 09:06
نکته ای که بنده بررسی کردم و متوجه شدم اینه که ایرانسل برای فیلیمو رایگان نیست و تعرفه هایی که داره نیم بها هستش ( طبق لینک زیر ) :
پوشش دهی ایرانسل و مبین نت توی منطقه ما یکسان هستش و تقریبا قابل قبوله ، با مودم یکی از دوستان توی اوج ترافیک ( ساعت 8 شب ) تست کردم 4 مگ دانلود داشتم
سوالی که دارم اینه که آیا میشه مبین نت رو درخواست بدی کارشناسش بیاد تست دانلود بگیری اگر مناسب نبود ازشون خرید نداشته باشی ؟
خیر . خودشون تست می کنن با یه سرور داخلی که هم سرعت هم پینگ رو بهتون میده ولی با سرور خارجی و... ملاک نیست
ShadowDragon
05-11-2018, 12:11
دوست عزیز ساعت پیک مصرف ۱۰ تا ۲ شب هست
به دو دلیل
بسته ساعتی های ایرانسل تو این ساعات گرون ترین قیمت ها رو داره
دوم اینکه بسته های هدیه تو این ساعات کار نمیکنه
البته با ۸ هم فرق انچنانی نداره
اگه فیلیمو مهمه، تنها راه مبین نته
فقط اینکه اگه تعرفه ها رو برسی کردید و حجم مورد نظر رو پیدا کردین ، به نظرم چون مبین نت شبانه رایگان داره، حالا درسته سرعت پایین تر، اما انتخاب بهتری میتونه باشه...
ش
این طرح های فیلیمو هیچ وقت ثابت نیست
توی قوانین هم نوشته فیلیمو میتونه هر زمانی اینو عوض کنه و کاربر هم نمیفهمه
یکبار روی همراه اول استراک خریدم رایگان بود ده روز بعدش اتفاقی چک کردم دیدم دیگه رایگان نیست
اگه سرعت میخای ایرانسل
اگه پینگ میخای مبین نت
ترکیب این ۲ تا ایرانسل
sepehr_sn
05-11-2018, 13:13
باز هم از راهنمایی بزرگواران ممنونم
سوال آخری که دارم دوستانی که ایرانسل دارن پینگ 8.8.8.8 و 8.8.4.4 چقدر هستش و چند خط آنتن دارید با چه SINR ؟؟
متشکرم
ShadowDragon
05-11-2018, 14:04
پینگ رو به خاطر گیم اگه میخوای ، به این نکته توجه کن که نت تایپ ایرانسل ۳ و محدوده، مبین نت رو از تاپیک خودش بپرس ولی فکر کنم ۲ هست
نت تایپ ۳ ، تو بازی ممکنه به خیلی افراد نتونی وصل شی
nimyasoft
05-11-2018, 14:27
باز هم از راهنمایی بزرگواران ممنونم
سوال آخری که دارم دوستانی که ایرانسل دارن پینگ 8.8.8.8 و 8.8.4.4 چقدر هستش و چند خط آنتن دارید با چه SINR ؟؟
متشکرم
آنتن فول ، با 24db
وضع اینترنت اصلا مناسب نیست چه ایرانسل چه مبین و همراه اول از امروز سرعتشون خیلی کم شده قطع و وصل شدید و لتنسی بسیار زیاده مخصوصا توی سرور های خارجی
فکر کنم مربوط به حمله امروز به زیرساخت ها باشه
دوستان در مورد تی دی آسیاتک چه نظری دارین؟
طاهرا نت تایپ ۲ هست ولی به همین دکل ایرانسل وصل میشه
واسه اینترنت ثابت اسیاتک فوروم هست؟
کسی هست که داشته باشه؟
ShadowDragon
05-11-2018, 18:20
کسی هست که داشته باشه؟
هست، اما خیلی غیر فعاله
صفحه قبله، چک کن
مشکل قیمتشه که گرونه
کسی هست که داشته باشه؟
دوستان یه مودم ۲۱۰۱ معمولی بدون سیم کارت و کارکرده پیدا کردم ۱۵۰ تومان
بنظرتون خوبه یه کم بیشتر بدم ۲۱۰۱ پلاس بگیرم؟
tfi60 هم میگه ۲۰۰ تومن
TranceaweSome
06-11-2018, 19:02
tfi60 هم میگه ۲۰۰ تومن
فکر نکنم سیم کارت td lte ایرانسل گیرت بیاد. چون ظاهرا فقط به همراه مودم ارائه میشه
AmirHA2008
06-11-2018, 19:10
tfi60 هم میگه ۲۰۰ تومن2101 معمولی با سیم کارت این قیمته
گرچه بعید میدونم سیم کارت تنها گیرت بیاد
تا جایی که من از نمایندگی سوال کردم سیم تنها نمیدن
حالا اون دوستمون گفتن یکی از نمایندگی ها سیم تنها میده بهتره اول مطمئن بشید
150 بدون سیم با فرض سیم کارت 20 تومن حدود 170 پای خودت در میاد، 30 تومن ارزش یه مودم پایین تر و دست دوم خریدن رو نداره
با سیم 150 یه چیزی
هزینه انتقال مالکیت سیمکارت هم 2 هزار تومن بیشتر نیست
2101 معمولی با سیم کارت این قیمته
گرچه بعید میدونم سیم کارت تنها گیرت بیاد
تا جایی که من از نمایندگی سوال کردم سیم تنها نمیدن
حالا اون دوستمون گفتن یکی از نمایندگی ها سیم تنها میده بهتره اول مطمئن بشید
150 بدون سیم با فرض سیم کارت 20 تومن حدود 170 پای خودت در میاد، 30 تومن ارزش یه مودم پایین تر و دست دوم خریدن رو نداره
با سیم 150 یه چیزی
هزینه انتقال مالکیت سیمکارت هم 2 هزار تومن بیشتر نیست
فکر نکنم سیم کارت td lte ایرانسل گیرت بیاد. چون ظاهرا فقط به همراه مودم ارائه میشه
اتفاقا دنبال بدون سیم هستم
چون سیم تی دی دارم خودم
tif60 که دویست تومن بود رو فروخته طرف چون قیمتش خیلی خوب بود
اکه tif60 کارکرده سراغ دارین بهم خبر بدین لطفا
BMW.M3_E46
07-11-2018, 17:26
دوستان کسی لطف میکنه از این IP پینگ بگیره
مودمتونم هم بگین
ممنون
104.243.45.66
sadegh571
07-11-2018, 17:59
دوستان کسی لطف میکنه از این IP پینگ بگیره
مودمتونم هم بگین
ممنون
104.243.45.66
مودم GP-2101
Pinging 104.243.45.66 with 32 bytes of data:
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=195ms TTL=44
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=183ms TTL=44
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=199ms TTL=44
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=180ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=196ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=189ms TTL=44
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=198ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=210ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=192ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=189ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=203ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=182ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=203ms TTL=44
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=182ms TTL=44
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=183ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=187ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=204ms TTL=44
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=179ms TTL=44
Ping statistics for 104.243.45.66:
Packets: Sent = 20, Received = 20, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 179ms, Maximum = 210ms, Average = 191ms
shaw2360
08-11-2018, 17:43
سلام دوستان عزیز
اینترنت تی دی شما هم داغونه؟ چند روزه هیج سایتی رو باز نمیکنه؟ قندشکن وصل میشه ولی هیج دیتایی نمیفرسته و نمی گیره.
آمار بدین لطفا. ممنون
مخلص
mehryar1973
08-11-2018, 20:56
سلام دوستان عزیز
اینترنت تی دی شما هم داغونه؟ چند روزه هیج سایتی رو باز نمیکنه؟ قندشکن وصل میشه ولی هیج دیتایی نمیفرسته و نمی گیره.
آمار بدین لطفا. ممنون
مخلص
سلام
برای من سرعتم نصف شده شب ها میشه یه چهارم روز سرعتم:n02:
Hapoofesgeli
08-11-2018, 23:30
نمیدونم DNS ها رو دستکاری کردن چیه که چند روزه FDD ایرانسل هم داغونه و بدون ویپیان جایی باز نمیشه.
امروز هم با مودم TD یکی از دوستان تست کردم بعد از ظهر ۴۰ مگابیت و خیلی خوب الان یه بار ۲۰ مگابیت سرعت داره یه بار به زور به ۲ مگابیت هم نمییرسه
الآن نمیدونم این موقته یا هر شب وضعه TD اینه
Zeitgeist
10-11-2018, 12:05
من جایی که هستم (شمالغرب تهران) آنتنش خوب نیس ولی ثبات داره و معمولاً سرعت دانلود به 15 مگابیت و آپلود به 3 مگابیت بر ثانیه میرسن.
چند روزیه برای منم اوایل صبح که تست کردم (زمانایی که توی ساعات ترافیک شبانه ایرانسل هستن) سرعت به شدت افتضاحه. پنجشنبه صبح زود عجله داشتم میخواستم دو تا اپ رو روی گوشی آپدیت کنم و سرعت دانلود که معمولاً حداقل یک مگابایت برثانیه هست به سختی به 70 کیلوبایت میرسید!
به نظر میاد مشکل کمبود پهنای باند اینترنت داره ایرانسل و شبانه که افراد زیادی دانلود میذارن، شبکه شون نمیکشه. شایدم عمداً سرعتو توی ساعات شبانه محدود کردن.
kingzegon
12-11-2018, 04:56
دوستان سلام خسته نباشید
من میخوام TD LTE ایرانسل خریداری کنم چند تا سوال داشتم:
1) آیا برای بازی آنلاین مناسب هست ؟ NAT Type از چه نوعی هستش ؟
2) حجم اینترنت درست و واقعی مصرف میشه یا اینکه در این سرویس هم حجم دزدی وجود داره ؟
3) قطع شدن انترنت زیاد اتفاق میفته ؟ مثلا در طول روز یا هفته چند بار ؟
4) بهترین مودمی که میشه خرید چه مدلی هستش ؟ ( حتی اگه لازمه دست دوم پیدا کنم و بخرم )
پیشاپیش ممنونم
ShadowDragon
12-11-2018, 07:33
دوستان سلام خسته نباشید
2) حجم اینترنت درست و واقعی مصرف میشه یا اینکه در این سرویس هم حجم دزدی وجود داره ؟
4) بهترین مودمی که میشه خرید چه مدلی هستش ؟ ( حتی اگه لازمه دست دوم پیدا کنم و بخرم )
پیشاپیش ممنونم
3 و نه بدرد بازی نمیخوره
توجه نکردم
شخصا سرویس یک سال گرفته بودم که ۲۲ روز کلا قطع بود
فرقی نداره فقط ای ۴۰ احتمالا مودم بدیه
دوستان سلام خسته نباشید
پیشاپیش ممنونم
من اکثر بازی های EA رو باهاش تست کردم و تقریبا همگی قابل قبول بودن برای من اما کلا به شدت بستگی به منطقه داره TD LTE
بیشتر از یک سال هستش که دارم استفاده میکنم به جرات میتونم بگم قطعی بیش از یک دقیقه تا حالا نداشتم اونم به ندرت
حجم دزدی هم من زیاد توجهی نکردم ولی بعید میدونم اتفاق افتاده باشه
دوستان این طرح تخفیف که گذاشته برای هر شما وقتی من شماره رو توی سایت وارد میکنم و میزنم بررسی هیچ اتفاقی نمیوفته!
Zeitgeist
12-11-2018, 10:30
دوستان سلام خسته نباشید
پیشاپیش ممنونم
1- پینگ اکثر اوقات حوالی 100 میلی ثانیه س با خارج کشور؛ داخل 30
2- سیستم اکانتینگ ایرانسل رو من نه روی سیمکارت گوشیم نه اینجا ندیدم چیزی زیادی کم کنه و از قدیم اکانتینگشون دقیق بوده همیشه. باگ داشته قبلاً که مردم دورش میزدن حجم کم نمیشده ولی اینکه زیاد کم کنه ندیدم تاحالا و الان سال هاس از اینترنت ایرانسل رو گوشی استفاده میکنم و 20 روزه اینترنت ثابتشو دارم.
3- در این 20 روزی که دارم استفاده میکنم هیچ قطعی نداشته.
4- اگه پولت میرسه TF-i60 بگیر هنوز 360 هست؛ منطقه ما آنتنش خوب نیست ولی با این حال این مودم اتصالش کاملاً با ثباته حتی با یک خط آنتن! بعدش اینطور که تجربیات یوزرا میگه GP2101 Plus خوبه 200 تومن. مث اینکه قراره گرون کنن و الان جنسایی که قبلاً خریدن رو دارن میفروشن.
ShadowDragon
12-11-2018, 13:55
قابلتوجه دوستان ، پینگ برای بازی مهمه اما نت تایپ مثل کلیده!
منظورم اینه که وقتی نت ۳ هست، بعضا کلا وصل نمیشه که کار به پینگ خوب و بد بکشه
مثلا من خودم با ۹۹٪ افراد ، قسمت party ps4 به مشکل میخوردم
یا به خیلی از دوستام نمیتونستم وصل شم
Zeitgeist
12-11-2018, 15:43
قابلتوجه دوستان ، پینگ برای بازی مهمه اما نت تایپ مثل کلیده!
منظورم اینه که وقتی نت ۳ هست، بعضا کلا وصل نمیشه که کار به پینگ خوب و بد بکشه
مثلا من خودم با ۹۹٪ افراد ، قسمت party ps4 به مشکل میخوردم
یا به خیلی از دوستام نمیتونستم وصل شم
خب به دستگاه ip static داخل شبکه بدید و روی router برای پورتایی که ps4 استفاده میکنه port forwarding بزنید به ip static ps4 و میشه nat type 2 دیگه.
مشکلش چیه؟ توی اینترنت دیدم آموزشاش زیاده و گفتن پورتای مورد استفاده ش ایناس
TCP: 80, 443, 1935, 3478-3480
UDP: 3478-3479
البته اینجا گفتن فقط UPnP رو فعال کنین کافیه و میشه NAT2:
ShadowDragon
12-11-2018, 17:12
خب به دستگاه ip static داخل شبکه بدید و روی router برای پورتایی که ps4 استفاده میکنه port forwarding بزنید به ip static ps4 و میشه nat type 2 دیگه.
مشکلش چیه؟ توی اینترنت دیدم آموزشاش زیاده و گفتن پورتای مورد استفاده ش ایناس
TCP: 80, 443, 1935, 3478-3480
UDP: 3478-3479
البته اینجا گفتن فقط UPnP رو فعال کنین کافیه و میشه NAT2:
رو ایرانسل P/F کار نمیکنه ، خیلی کاربرای دیگه هم تایید کردن
همون موقع تو همین تاپیک بحثش رو کردیم
خیلی پیگیرش بودم
mohammad_ali_7
12-11-2018, 21:33
جهت اطلاع رسانی
برای تعویض وایمکس هم پشتیبانی آنلاین هم حضوری اقدام کردم ، میگن سلب امتیاز شده تعویض نمیکنن
.:Bardia:.
13-11-2018, 16:13
دوستان مودم tk2510 خوبه بخرم ؟ پينگ برام مهم نيست فقط سرعت.
اين بسته هاي نامحدود چجورين ؟ ٤مگ نامحدود كه داره واقعا ٥٠٠ كيلوبايت ميده هميشه؟
دوستان مودم tk2510 خوبه بخرم ؟ پينگ برام مهم نيست فقط سرعت.
اين بسته هاي نامحدود چجورين ؟ ٤مگ نامحدود كه داره واقعا ٥٠٠ كيلوبايت ميده هميشه؟
همه مودم ها مثل هم هستن
فقط i40 بنظرم مشکل داره
بسته نامحدود من نگرفتم تا حالا و این بسته هم باز محدودیت داره تو حجم
13-11-2018, 16:27
همه مودم ها مثل هم هستن
فقط i40 بنظرم مشکل داره
بسته نامحدود من نگرفتم تا حالا و این بسته هم باز محدودیت داره تو حجم
محدوديت حجمو ميدونم. ميخواستم بدونم سرعتش بين ٤٠٠-٥٠٠ تابت هست يا ممكنه پايين هم بياد
سرویس dns شرکت معروف و معتبر cloud flare برای ios و android منتشر شد.
این یه برنامه هست که بعد از نصب و فعال سازی dns شما رو به ۱.۱.۱.۱ تغییر میده و باعث افزایش سرعت میشه و همینطور امکان شنود اطلاعات از طریق نشت dns رو از بین میبره
به عبارتی امکان دسترسی isp به اطلاعاتتون صفر میشه
به گفته این شرکت این dns پرسرعترین dns حال حاظر هست
من اینو تست کردم و سرعتم بیشتر شد شما هم تست کنید خبر بدین
اطلاعات بیشتر و نصب :
13-11-2018, 21:00
دوستان بين دو مودم gp2101 و 2510 tk
كدوم بهتره ؟ حس ميكنم ازgp رضايت بيشتره
كدوم بهتره ؟ حس ميكنم ازgp رضايت بيشتره
هیچ فرقی ندارن
هر کدومحال میکنیبگیر
abbasjun
15-11-2018, 14:17
سلام من ساکن اصفهان هستم
اینترنت ثابت ایرانسل از لحاظ سرعت و پینگ چطوریه؟ من بیشتر سرعت باز کردن صفحات مهمه
و یه مورد دیگه مودم TF-i60 خوبه یا نه
چرا نمیشه غیر از 30 گیگ 6 ماهه و چند تا طرح محدود دیگه طرحی تو سایت سفارش داد؟
سلام من ساکن اصفهان هستم
اینترنت ثابت ایرانسل از لحاظ سرعت و پینگ چطوریه؟ من بیشتر سرعت باز کردن صفحات مهمه
چرا نمیشه غیر از 30 گیگ 6 ماهه و چند تا طرح محدود دیگه طرحی تو سایت سفارش داد؟
سرعت در منطقه های مختلف یکسان نیست
حتی در یک شهر ولی در کل سرعت مناسب نیست و مخصوصا این چند روزه اختلال داره
مودم i60 مودم بدی نیست وبهترین مودم در حال حاظر برای سرویس ثابت هست مخصوصا اینکه میتونین از هر ۲ سرویس تی دی و اف دی اسنفاده کنید
در زمان خرید فقط چند طرح اجباری روی سایت موجود هست
واسه دیدن بقیه طرح ها به سایت shop.irancell.ir قسمت بسته اینترنت ثابت برین
aliprince
15-11-2018, 15:59
كدوم بهتره ؟ حس ميكنم ازgp رضايت بيشتره2101 هم گیرندگی خیلی خوبی داره هم پوشش وای فایش خیلی از بقیه مدلا بهتره
AmirHA2008
15-11-2018, 17:55
سلام من ساکن اصفهان هستم
چرا نمیشه غیر از 30 گیگ 6 ماهه و چند تا طرح محدود دیگه طرحی تو سایت سفارش داد؟سرعت که به نظر من خوبه
قبلا adsl پارس آنلاین 8 مگ داشتم
در مقایسه با اون تی دی یه سرو گردن ازش بالاتره از نظر سرعت
از نظر پینگ هم بستگی به میزان آنتن دهی داره، در کل برای من پینگ در 80 درصد اوقات خیلی خوبه حتی به نسبت adsl ، فقط در 20 درصد اوقات پینگ افت میکنه که خوب adsl هم گاهی قطعی داره
اگر حضوری از فروشگاه های اصلی ایرانسل بخرید میتونید طرح های عادی رو هم انتخاب کنید، یعنی از فروشگاهاشون بخرید خرید بسته های جشنوارشون اجباری نیست
مودم i60 هم بستگی به این داره که از سیم کارت 4g روی مودم بخواین استفاده کنین یا نه اگرنه مزیت دیگه ای نداره
ایرانسل قطعیش خیلی زیاد شده :n24:
مودم GP-2101
Pinging 104.243.45.66 with 32 bytes of data:
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=183ms TTL=44
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=199ms TTL=44
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=180ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=196ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=198ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=210ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=192ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=189ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=203ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=182ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=203ms TTL=44
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=182ms TTL=44
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=183ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=187ms TTL=45
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=204ms TTL=44
Reply from 104.243.45.66: bytes=32 time=179ms TTL=44
Ping statistics for 104.243.45.66:
Packets: Sent = 20, Received = 20, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 179ms, Maximum = 210ms, Average = 191ms
مودم gp2101 plus
mohammad_ali_7
16-11-2018, 12:16
یه مودم z6000 کم کار از دوستم دارم میگیرم
مودم خوبیه؟ یا جدید ها بهترن؟
یه مودم z6000 کم کار از دوستم دارم میگیرم
مودم خوبیه؟ یا جدید ها بهترن؟
میگن این مودم مشکل داره قطع و وصل زیاد میشه
بعضی خا بردن نمایندگی اصلی ایرانسل و براشون اپدیت کردن و بهتر شده
حالا اگه قراره هزینه نزدیک به ۱۲۰ تا ۱۵۰ کنید خیر مودم جدید بگیرین
اگه هزینه کمتر هست و یاد پولی نمیدید بگیرین
مودم نو بدون بسته ۱۸۰ هزار تومن هست
abbasjun
16-11-2018, 18:00
سرعت در منطقه های مختلف یکسان نیست
حتی در یک شهر ولی در کل سرعت مناسب نیست و مخصوصا این چند روزه اختلال داره
مودم i60 مودم بدی نیست وبهترین مودم در حال حاظر برای سرویس ثابت هست مخصوصا اینکه میتونین از هر ۲ سرویس تی دی و اف دی اسنفاده کنید
در زمان خرید فقط چند طرح اجباری روی سایت موجود هست
واسه دیدن بقیه طرح ها به سایت shop.irancell.ir قسمت بسته اینترنت ثابت برین
سرعت که به نظر من خوبه
قبلا adsl پارس آنلاین 8 مگ داشتم
در مقایسه با اون تی دی یه سرو گردن ازش بالاتره از نظر سرعت
از نظر پینگ هم بستگی به میزان آنتن دهی داره، در کل برای من پینگ در 80 درصد اوقات خیلی خوبه حتی به نسبت adsl ، فقط در 20 درصد اوقات پینگ افت میکنه که خوب adsl هم گاهی قطعی داره
اگر حضوری از فروشگاه های اصلی ایرانسل بخرید میتونید طرح های عادی رو هم انتخاب کنید، یعنی از فروشگاهاشون بخرید خرید بسته های جشنوارشون اجباری نیست
مودم i60 هم بستگی به این داره که از سیم کارت 4g روی مودم بخواین استفاده کنین یا نه اگرنه مزیت دیگه ای نداره
خیلی ممنون از جوابتون
یک سوال دیگه داشتم
مودم های ایرانسل رو سیم کارت خودش لاک هستند دیگه؟
اگه آره میشه با فریمور کاستوم لاکش رو باز کرد به طور مثال سیم کارت های اپراتورهای دیگه توش انداخت؟
خیلی ممنون از جوابتون
یک سوال دیگه داشتم
مودم های ایرانسل رو سیم کارت خودش لاک هستند دیگه؟
اگه آره میشه با فریمور کاستوم لاکش رو باز کرد به طور مثال سیم کارت های اپراتورهای دیگه توش انداخت؟
فقط مودم tif60 میشه
ShadowDragon
16-11-2018, 19:37
فقط مودم tif60 میشه
رفیق تا جایی که خبر دارم تا یه نسخه فریم ور خاصش؟ درسته؟
رفیق تا جایی که خبر دارم تا یه نسخه فریم ور خاصش؟ درسته؟
اره تا ۱۹۵
۱۹۶ هم با ۱۵۰ تومان انلاک میکنن
saeedblack
16-11-2018, 20:34
این دکمه WPS چطور کار میکنه رو GP2101 PLUS؟
هر کار کردم موفق نشدم رو دو سه تا گوشی استفاده کنم ازش.
دکمه رو میزنم میرم رو WPS گوشی ها اما وصل نمیشه
قبلا با مودم های دیگه از این قابلیت استفاده کردم ولی این مودم با اینکه داره دکمه اش رو داره انگار دکوریه و نمیشه استفاده کرد ازش.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ShadowDragon
17-11-2018, 00:30
اره تا ۱۹۵
۱۹۶ هم با ۱۵۰ تومان انلاک میکنن
کار راحتیه؟ ۲۰&۲۵ روزه تمدید نکردم به خاطر کیفیت بیخود ایرانسل
انلاک کنم دیگه سیم تی دی کار نمیکنه درسته؟
کار راحتیه؟ ۲۰&۲۵ روزه تمدید نکردم به خاطر کیفیت بیخود ایرانسل
انلاک کنم دیگه سیم تی دی کار نمیکنه درسته؟
ببین ورژنت چیه؟
بنظرم انلاک کن
اگه ورژن ۱۹۵ به پایین باشه خیلی مشکل نیست
باید مودم باز بشه لحیم کاری کنی
انلاک کنی میتونی از تی دی استفاده کنی
این دکمه WPS چطور کار میکنه رو GP2101 PLUS؟
هر کار کردم موفق نشدم رو دو سه تا گوشی استفاده کنم ازش.
دکمه رو میزنم میرم رو WPS گوشی ها اما وصل نمیشه
قبلا با مودم های دیگه از این قابلیت استفاده کردم ولی این مودم با اینکه داره دکمه اش رو داره انگار دکوریه و نمیشه استفاده کرد ازش.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
اصلا از wps استفاده نکنید
به نظرم از طریق پنل wps خاموش کنید
مخصوصا این مودم چینی ها که اپدیتی هم واسش نمیاد
wps یکی از راه های نفوذ به مودم هست
arlenminas
20-11-2018, 13:51
سلام. من مودم i60 ایرانسل استفاده میکنم ولی متاسفانه فقط 2 تا چراغ روشن دارم و بعضی وقت ها سرعت میاد پایین . راهی روشی آنتن خارجی چیزی هست که بشه گیرندگیش رو ببری بالاتر ؟ چون این آنتن خارجی ها فقط باری اینترنت 4G هستش ، نه برای TD LTE
دوم اینکه میشه NAT Type رو از 3 به 2 تغییر داد با این مودم یا نه ؟ یه روشی بود انجام دادم ولی باز با PS4 که میخوام انلاین بازی کنم میزنه Nat Type 3
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. من مودم i60 ایرانسل استفاده میکنم ولی متاسفانه فقط 2 تا چراغ روشن دارم و بعضی وقت ها سرعت میاد پایین . راهی روشی آنتن خارجی چیزی هست که بشه گیرندگیش رو ببری بالاتر ؟ چون این آنتن خارجی ها فقط باری اینترنت 4G هستش ، نه برای TD LTE
دوم اینکه میشه NAT Type رو از 3 به 2 تغییر داد با این مودم یا نه ؟ یه روشی بود انجام دادم ولی باز با PS4 که میخوام انلاین بازی کنم میزنه Nat Type 3
ممنون میشم راهنمایی کنید
واسه افزایش انتن td کاری نمیتونید انجام بدین جز جابجایی مودم
هر جا که عقل جن هم نمیرسه مودم امتحان کنید
انتن خارجی با توجه به مدل داخل بازار فقط برای fd قابل استفاده هست
واسه نت تایپ ظاهرا روشی نیست جز اینکه از سرویس اینترنت ثابت اسیاتک استفاده کنید که در اثل همین ایرانسل هست
البته این موضوع رو بقیه دوستان دقیق تر میتونن راهنمایی کنن
ShadowDragon
20-11-2018, 15:34
ممنون میشم راهنمایی کنید
nat type 3 هست و هیچ کاری نمیتونید انجام بدید
port forwarding هم کار نمیکنه،و ....
رو ps4 هم مشکل داره، و بستگی به بازی ، از نوع غیر قابل وصل شدن تا قابل بازی متغیره، بعضی امکاناتش هم کار نمیکنه معمولا، مثل پارتی
قسمت اول رو هم دوستمون جواب دادن
Behzad83
21-11-2018, 11:06
ممنون میشم راهنمایی کنید
دیجیکالا آنتن برای هواوی B612 داره، چک کنید.
mahdyshr
21-11-2018, 11:32
دیجیکالا آنتن برای هواوی B612 داره، چک کنید.آنتن های دیجی کالا تو فرکانس ۳۵۰۰ یعنی td lte جواب نمی ده
فقط برای fd هست
با اونها هم انتظار معجزه نباید داشت
mhroozbeh
21-11-2018, 14:53
سلام
به همه عزیزان
بهترین مدل این مودم های ایرانسل کدومه که بخریم از نظر امکانات و آنتن دهی؟ یه مدل حدود 400 داره یه مدل 200 تومنی. چه فرقی دارن مگه این همه تفاوت قیمت داره؟
بعد این اکانت های نامحدود ارزش داره بخریم؟ من قم هستم بلوار جمهوری و توحید می خوام استفاده کنم. مثلا 2 مگ سرعتش چقدر توی IDM بهم قدرت دانلود می ده؟ به من 1 مگابیت سرعتم بده واقعا راضیم چون نامحدوده. بعد سقف نداره که مثلا تا 100 گیگ سرعت اینه و بعدش سرعت رو بیارن پایین نشه دانلود کرد؟
سلام
به همه عزیزان
بهترین مدل این مودم های ایرانسل کدومه که بخریم از نظر امکانات و آنتن دهی؟ یه مدل حدود 400 داره یه مدل 200 تومنی. چه فرقی دارن مگه این همه تفاوت قیمت داره؟
بعد این اکانت های نامحدود ارزش داره بخریم؟ من قم هستم بلوار جمهوری و توحید می خوام استفاده کنم. مثلا 2 مگ سرعتش چقدر توی IDM بهم قدرت دانلود می ده؟ به من 1 مگابیت سرعتم بده واقعا راضیم چون نامحدوده. بعد سقف نداره که مثلا تا 100 گیگ سرعت اینه و بعدش سرعت رو بیارن پایین نشه دانلود کرد؟
اگر از بابت هزینه مشکلی ندارین مودم i60 رو بخرین با هزینه تمام شده ۴۰۰ تومان
قابلیت مهم این مودم اینه که میتونین هر زمان بین شبکه td اینترنت ثابت به شبکه fd اینترنت همراه سویچ کنید و بلعکس
این مودم ساخت شرکت هواوی هست و کیفیت ساخت خوبی داره و قابلیت نصب انتن خارجی که خیلی کاربردی نیست مگر در مکانهایی با انتن خیلی
ضعیف
البته میتونین با انلاک این مودم از سرویس شرکت های دیکه هم استفاده کنید
اون مودم ۲۰۰ تومنی ساخت چین و شرکت های ناشناس هست و فقط قابلیت اتصال به تی دی اینترنت ثابت رو داره کیفیت ساخت معمولی رو به پایین داره
واسه بسته نامحدود هم فکر نکنم ۱ مگابایت در ثانیه بده
این بسته هم محدودیت حجم یا مصرف منصفانه داره و سرعت افت میکنه
البته این موضوع رو بقیه دوستان بهتر راهنمایی میکنن که تجربه خرید دارن
نکته مهم: قبل از خرید هر نوع مودم از انتن دهی شبکه در منطقه مطمئن بشید و به پوشش نقشه خیلی توجه نکنید
mhroozbeh
21-11-2018, 15:21
اگر از بابت هزینه مشکلی ندارین مودم i60 رو بخرین با هزینه تمام شده ۴۰۰ تومان
قابلیت مهم این مودم اینه که میتونین هر زمان بین شبکه td اینترنت ثابت به شبکه fd اینترنت همراه سویچ کنید و بلعکس
این مودم ساخت شرکت هواوی هست و کیفیت ساخت خوبی داره و قابلیت نصب انتن خارجی که خیلی کاربردی نیست مگر در مکانهایی با انتن خیلی
ضعیف
البته میتونین با انلاک این مودم از سرویس شرکت های دیکه هم استفاده کنید
اون مودم ۲۰۰ تومنی ساخت چین و شرکت های ناشناس هست و فقط قابلیت اتصال به تی دی اینترنت ثابت رو داره کیفیت ساخت معمولی رو به پایین داره
واسه بسته نامحدود هم فکر نکنم ۱ مگابایت در ثانیه بده
این بسته هم محدودیت حجم یا مصرف منصفانه داره و سرعت افت میکنه
البته این موضوع رو بقیه دوستان بهتر راهنمایی میکنن که تجربه خرید دارن
نکته مهم: قبل از خرید هر نوع مودم از انتن دهی شبکه در منطقه مطمئن بشید و به پوشش نقشه خیلی توجه نکنید
عزیز یعنی سویچ کردنه خیلی مهمه؟ یعنی یه موقع ممکنه ثابت خوب باشه یه موقع ممکنه اینترنت همراه؟ بعد بخوایم از همراه استفاده کنیم باید سیم کارت رو هم عوض کنیم یه اعتباری بزاریم درسته؟
- - - Updated - - -
دوستانی که نامحدود گرفتن لطفا نظر بدن که چطوره سرعت؟ و تا چه مقدار دانلود محدود می کنن؟
abdollahy2009
21-11-2018, 15:41
عزیز یعنی سویچ کردنه خیلی مهمه؟ یعنی یه موقع ممکنه ثابت خوب باشه یه موقع ممکنه اینترنت همراه؟ بعد بخوایم از همراه استفاده کنیم باید سیم کارت رو هم عوض کنیم یه اعتباری بزاریم درسته؟
- - - Updated - - -
دوستانی که نامحدود گرفتن لطفا نظر بدن که چطوره سرعت؟ و تا چه مقدار دانلود محدود می کنن؟
نامحدودا سرعتشون محدوده ... 4 مگ نامحدود بگیری سرعت دانلودت نهایت 512 کیلوبایته و ماهانه 30 گیگ حجم منصفانه داره و اگه اون 30 گیگ رو تموم کنی سرعت نتت میشه 128 ( سرعت دانلود 16 کیلوبایت)
- - - Updated - - -
فارق از مهم بودن یا نبودن یکی از قابلیت های اصلی این مودم هست
دقیقا ، ممکنه در زمانی سرعت یکی از شبکه ها مناسب نباشه یا قطع باشه شما میتونین سویچ کنید و مشکل رو حل کنید
برای تغییر باید سیم کارت عوض کنید یا اینکه از سیم کارت fd برای هر دو شبکه استفاده کنید ولی باید از بسته مخصوص به همون سیم کارت استفاده کنید که در حال حاظر بسته های اینترنت ثابت مقرون بصرفه تر هست
ShadowDragon
21-11-2018, 18:28
فارق از مهم بودن یا نبودن یکی از قابلیت های اصلی این مودم هست
دقیقا ، ممکنه در زمانی سرعت یکی از شبکه ها مناسب نباشه یا قطع باشه شما میتونین سویچ کنید و مشکل رو حل کنید
برای تغییر باید سیم کارت عوض کنید یا اینکه از سیم کارت fd برای هر دو شبکه استفاده کنید ولی باید از بسته مخصوص به همون سیم کارت استفاده کنید که در حال حاظر بسته های اینترنت ثابت مقرون بصرفه تر هست
دوست عزیز برعکس شما، من به شدت مخالف ای ۶۰ هستم و به نظرم پول مفته
چون
۱) بسته اف دی رو رو گوشی میگیرم، بیرونم میبرم نه بلاجبار ثابت
چون سیم تی دی رو شبکه اف دی رجیسترنمیشه، پس اگه قرار هست ۲ بار رو نت ثابت هزینه کنم، اصلا به صرفه نیست، پس این قابلیت که اگه ساعاتی تی دی مشکل داشت من از اف دی استفاده کنم، ترجیح میدم نتی باشه که بیرون هم بتونم ببرم ( با فرض اینکه دو بار هزینه کردن رو قبول داشته باشیم)
۲) طرفدار برند نیستم و ۲۱۰۱ هم هیچ مشکلی نداره، چه بسا وایرلسبه مراتب بهتری در مقایسه با ای ۶۰ داره
۳) قیمت! ۲۰۰ ت ارزون تر!
بسته دو مگ نامحدود هم که پرسیدن سرعتش نهایت ۲۵۰ هست که بعد یه حجم خیلی کم، که فکر کنم ۲۰ گیگه ، مطمین نیستم، میار رو ۳۲
ShadowDragon
21-11-2018, 18:35
- - - Updated - - -
خیر مهم نیست
چون شما باید رو دو تا اینترنت هزینه کنی، و اگه قراره این کار رو بکنی ، یکیش رو رو گوشیت انجام بده که بیرون هم نت داشته باشی!
توجه کن که ای ۶۰ وایرلس خیلی خوبی نداره، اگه محل استفاده بزرگه شاید به مشکل بخوری
mohammad_ali_7
21-11-2018, 23:35
من z6000 دوستمو گرفتم واسه تست
بد نیست
با یکی دو تا انتن سرعت دانلود 1.5 داره میده
الان باهاش با لنز تلویزیون ببینم حجم کم میشه؟
ShadowDragon
22-11-2018, 00:17
من z6000 دوستمو گرفتم واسه تست
بد نیست
با یکی دو تا انتن سرعت دانلود 1.5 داره میده
الان باهاش با لنز تلویزیون ببینم حجم کم میشه؟
نه نمیشه...
mhroozbeh
24-11-2018, 13:05
نامحدودا سرعتشون محدوده ... 4 مگ نامحدود بگیری سرعت دانلودت نهایت 512 کیلوبایته و ماهانه 30 گیگ حجم منصفانه داره و اگه اون 30 گیگ رو تموم کنی سرعت نتت میشه 128 ( سرعت دانلود 16 کیلوبایت)
اره دیدم محدودیت های حجمیشون رو . خندم میگیره میگن نامحدود! خب چه مرضیه مثل یه مرد بگید 20 گیگ اینترنت بعدش برو غاز بچرون. چرا همش باید دروغ بگیم؟
دوست عزیز برعکس شما، من به شدت مخالف ای ۶۰ هستم و به نظرم پول مفته
چون
۱) بسته اف دی رو رو گوشی میگیرم، بیرونم میبرم نه بلاجبار ثابت
چون سیم تی دی رو شبکه اف دی رجیسترنمیشه، پس اگه قرار هست ۲ بار رو نت ثابت هزینه کنم، اصلا به صرفه نیست، پس این قابلیت که اگه ساعاتی تی دی مشکل داشت من از اف دی استفاده کنم، ترجیح میدم نتی باشه که بیرون هم بتونم ببرم ( با فرض اینکه دو بار هزینه کردن رو قبول داشته باشیم)
۲) طرفدار برند نیستم و ۲۱۰۱ هم هیچ مشکلی نداره، چه بسا وایرلسبه مراتب بهتری در مقایسه با ای ۶۰ داره
۳) قیمت! ۲۰۰ ت ارزون تر!
بسته دو مگ نامحدود هم که پرسیدن سرعتش نهایت ۲۵۰ هست که بعد یه حجم خیلی کم، که فکر کنم ۲۰ گیگه ، مطمین نیستم، میار رو ۳۲
ظاهرا شنیدم که ثابت ها اینترنت استیبل تری دارن حالا نمی دونم تا چه حد واقعیت داره
در ضمن بازم شنیدم که مودم های ثابت آنتن بهتری دارن و سرعت دانلود بیشتری میدن اینو اکثرا کسایی که از گوشی میرن سراغ مودم های نسل 4 دیدم و البته خودم ازین مودم های دانگلی هواوی دارم و آنتن دهیش که بهتره ولی خیلی شاخص نبوده
اگه اشتباه می کنم تصحیح کنید.
در ضمن یه سوال از همه عزیزان دارم اینکه مبین نت داره مدل B612 با یه بسته 200 گیگ 6 ماهه میده 400. این مودم همون TF-i60 H1 ایرانسله؟ اگه اینجور باشه که آنلاک می کنیم خیلی از نظر قیمت به نفعمون میشه و یه 150 تومن هزینه اینترنت میاد توی جیبمون یه مدت هم مبین نت استفاده می کنیم
خیر مهم نیست
چون شما باید رو دو تا اینترنت هزینه کنی، و اگه قراره این کار رو بکنی ، یکیش رو رو گوشیت انجام بده که بیرون هم نت داشته باشی!
توجه کن که ای ۶۰ وایرلس خیلی خوبی نداره، اگه محل استفاده بزرگه شاید به مشکل بخوری
ازین دانگل های وای فای رپیتر دارم نهایت ولی بعید می دونم ازین مودم های دلینک 2740 ضعیف تر باشه آنتن دهی وای فایش. در ضمن شنیدم نسل 4.5 اش هم ادا اطفار داره و الان کار نمی کنه درسته؟
ShadowDragon
24-11-2018, 20:28
اره دیدم محدودیت های حجمیشون رو . خندم میگیره میگن نامحدود! خب چه مرضیه مثل یه مرد بگید 20 گیگ اینترنت بعدش برو غاز بچرون. چرا همش باید دروغ بگیم؟
ظاهرا شنیدم که ثابت ها اینترنت استیبل تری دارن حالا نمی دونم تا چه حد واقعیت داره
در ضمن بازم شنیدم که مودم های ثابت آنتن بهتری دارن و سرعت دانلود بیشتری میدن اینو اکثرا کسایی که از گوشی میرن سراغ مودم های نسل 4 دیدم و البته خودم ازین مودم های دانگلی هواوی دارم و آنتن دهیش که بهتره ولی خیلی شاخص نبوده
اگه اشتباه می کنم تصحیح کنید.
در ضمن یه سوال از همه عزیزان دارم اینکه مبین نت داره مدل B612 با یه بسته 200 گیگ 6 ماهه میده 400. این مودم همون TF-i60 H1 ایرانسله؟ اگه اینجور باشه که آنلاک می کنیم خیلی از نظر قیمت به نفعمون میشه و یه 150 تومن هزینه اینترنت میاد توی جیبمون یه مدت هم مبین نت استفاده می کنیم
ازین دانگل های وای فای رپیتر دارم نهایت ولی بعید می دونم ازین مودم های دلینک 2740 ضعیف تر باشه آنتن دهی وای فایش. در ضمن شنیدم نسل 4.5 اش هم ادا اطفار داره و الان کار نمی کنه درسته؟
بله ۴.۵ کشکه
چون واحدم ۷۰ متره، نمیتونم بیشتر در مورد آنتن نظر بدم اما مطمینا با ریپیتر مشکل نداره
شخصا با گوشی ، سرعت به مراتب بیشتری از مودم میگیرم، و این داستان استیبل بیشتر رو قبول ندارم
منم یه مودم e5372 هواوی دارم، از i60 سرعتش بیشتری میگیره و۲-۳ باری که دانلود شبانه کردم ، سیم عادی روانداختم رواین مودم ( جیبی)
بله، ای ۶۰ همون مدل مبین نته ، و در مورد آنلاک اطلاعی ندارم اما گویا میشه...
mojtaba2321
25-11-2018, 21:35
من بسته نامحدود 512 خریدم 10 گیگ هم بیشتر استفاده کردم
الان بسته 100 گیگ 15 روزه طرح خود ایرانسل برام فعال شده ولی اینترنتم هنوز داره ازون نامحدود استفاده میکنه
در صورتی که نوشته در صورت استفاده از بسته نامحدود و حجمی همزمان اول بسته حجمی مصرف میشه.
armin_punisher6
28-11-2018, 00:45
من امروز tdlte گرفتم.این وضعیتمه.میخواستم بدونم چطوره؟
signal strength -94
link quality 21
سرعت دانلود هم بین 3 تا 5.5 مگابایت متغیره
من امروز tdlte گرفتم.این وضعیتمه.میخواستم بدونم چطوره؟
signal strength -94
link quality 21
سرعت دانلود هم بین 3 تا 5.5 مگابایت متغیره
مدل مودمتون چی هست؟
نسبت به میانگین سرعت دریافتی کاربران سرعت مناسبی دارین
این نکته روهم بگم اکر مودم و بسته را جدید و نو خریدین احتمال اینکه سرعت به مرور زمان و بعد از پایان بسته اولیه کاهش داشته باشه خیلی زیاده
بنظرم ایرانسل برای جلب نظر مشتری در ابتدا سرعت رو محدود نمیکنه ولی بعد از گذشت زمان سرعت افت میکنه
امیدوارم واسه شما چنین اتفاقی نیافته
Behzad83
28-11-2018, 11:27
ایرانسل همزمان با مبیننت، حجم بستههای tdlte رو کاهش و قیمت رو افزایش داد.
ShadowDragon
28-11-2018, 12:25
کلا ایرانسل کارش همینه! کارش که میگیره، قیمت بالا میبره
من که یک ماهه گذاشتم کنار
کلا ایرانسل کارش همینه! کارش که میگیره، قیمت بالا میبره
من که یک ماهه گذاشتم کنار
الان قیمت ها حدودا با بسته اعتباری ایرانسل یکیه :n04:
اما ایرانسل tdlte از بسته رایتل اعتباری حدودا گرون تره :n04::n04:
من خودم بسته از رایتل گرفتم تا درسی بشه برای ایرانسل :n02::n02::n02::n02::n02:
..... واقعا برای ایرانسل متاسفم :n34:
تحریمش کنید به غلط کردن بیفته :n02:
آرین 0098
29-11-2018, 19:08
دوستانی که مودم ZW101 دارن، اون گزینه Bridge در قسمت Network Mode کار می کنه؟
می خوام قبل از خرید مطمئن بشم از حالت Bridge پشتیبانی می کنه.
دوستانی که مودم ZW101 دارن، اون گزینه Bridge در قسمت Network Mode کار می کنه؟
می خوام قبل از خرید مطمئن بشم از حالت Bridge پشتیبانی می کنه.
من این مودم رو ندارم
ولی فکر کنم همون حالتی میشه که با ساخت کانکشن میشه به اینترنت وصل شد
به نظرم برای خرید این مودم بیشتر تحقیق کنید
اگر انتن توی منطقه شما مناسب هست مودم داخلی بگیرید
یکی از دوستان این مودم رو داشت با اینکه انتن فول بود ولی سرعت با مودم داخلی تفاوتی انچنانی نداشت
این مودم کیفیت ساخت خوبی نداره و poe بسیار بی کیفیتی داخل جعبه هست
آرین 0098
29-11-2018, 19:38
من این مودم رو ندارم
ولی فکر کنم همون حالتی میشه که با ساخت کانکشن میشه به اینترنت وصل شد
به نظرم برای خرید این مودم بیشتر تحقیق کنید
اگر انتن توی منطقه شما مناسب هست مودم داخلی بگیرید
یکی از دوستان این مودم رو داشت با اینکه انتن فول بود ولی سرعت با مودم داخلی تفاوتی انچنانی نداشت
این مودم کیفیت ساخت خوبی نداره و poe بسیار بی کیفیتی داخل جعبه هست
البته در مورد شبکه LTE، معمولاً حالت Bridge، آدرس IP رو Passthrough می کنه به سمت روتر و بعضاً ساخت کانکشن مطرح نیست.
چون می خوام حتماً آدرس IP روی روترم ست بشه، این قابلیت خیلی لازمه.
در مورد سیگنال دهی، منطقه ما تقریباً اوکیه، ولی گفتم مودم خارجی بگیرم که به هر حال قدرت سیگنال در بهترین حالت باشه.
درباره کیفیت این مودم اطلاعی ندارم، امّا نظرات خیلی منفی راجع بهش ندیدم.
به جز آداپتور PoE، بقیه قسمت ها هم بی کیفیته؟
البته در مورد شبکه LTE، معمولاً حالت Bridge، آدرس IP رو Passthrough می کنه به سمت روتر و بعضاً ساخت کانکشن مطرح نیست.
چون می خوام حتماً آدرس IP روی روترم ست بشه، این قابلیت خیلی لازمه.
در مورد سیگنال دهی، منطقه ما تقریباً اوکیه، ولی گفتم مودم خارجی بگیرم که به هر حال قدرت سیگنال در بهترین حالت باشه.
درباره کیفیت این مودم اطلاعی ندارم، امّا نظرات خیلی منفی راجع بهش ندیدم.
به جز آداپتور PoE، بقیه قسمت ها هم بی کیفیته؟
این مودم بدلیل اینکه در سایت ایرانسل موجود نیست باید از بازار ازاد خرید
در سایت ایرانسل قبلا این مودم حدود ۳۰۰ ۳۵۰ قیمت داشت الان فکر کنم نزدیک ۴۰۰ اینا باشه ازاد
خود مودم معمولی هست کیفیتش مثل سایر مودم های موجود
بنظرم اگه قدرت انتن مناسب هست داخلی بکیرین که بتونین در زمان خاص مودم را با خودتتون ببرید
و اینکه سرعت سرویس ثابت ایرانسل کلا چنگی به دل نمیزنه حالا چه مودم داخلیش چه خارجیش
و چیزی که در مورد مودم خارجی مطمنم اینه که اینترنت بعد گذشت چند روز مثلا ۴ یا ۵ روز قطع میشه و باید مودم ریست بشه تا دوباره وصل بشه
در کل انتظار نداشته باشید با خرید مودم خارجی سرعت۲ برابر بشه
هزینه راه اندازی این مودم بنظرم زیاد هست مثل خرید poe مناسب و با کیفیت و کابل شبکه خوب که باید در نظر بگیریم
ودر اخر فارق از این صحبت ها پیشاپیش مبارکتون باشه جدا از نوع مودم و امیدوارم ایرانسل ناراضیتون نکنه
آرین 0098
29-11-2018, 20:13
این مودم بدلیل اینکه در سایت ایرانسل موجود نیست باید از بازار ازاد خرید
در سایت ایرانسل قبلا این مودم حدود ۳۰۰ ۳۵۰ قیمت داشت الان فکر کنم نزدیک ۴۰۰ اینا باشه ازاد
خود مودم معمولی هست کیفیتش مثل سایر مودم های موجود
بنظرم اگه قدرت انتن مناسب هست داخلی بکیرین که بتونین در زمان خاص مودم را با خودتتون ببرید
و اینکه سرعت سرویس ثابت ایرانسل کلا چنگی به دل نمیزنه حالا چه مودم داخلیش چه خارجیش
و چیزی که در مورد مودم خارجی مطمنم اینه که اینترنت بعد گذشت چند روز مثلا ۴ یا ۵ روز قطع میشه و باید مودم ریست بشه تا دوباره وصل بشه
در کل انتظار نداشته باشید با خرید مودم خارجی سرعت۲ برابر بشه
هزینه راه اندازی این مودم بنظرم زیاد هست مثل خرید poe مناسب و با کیفیت و کابل شبکه خوب که باید در نظر بگیریم
ودر اخر فارق از این صحبت ها پیشاپیش مبارکتون باشه جدا از نوع مودم و امیدوارم ایرانسل ناراضیتون نکنه
نه خب ... اگه سرعتش بخواد این جوری باشه نمی گیرم.
تقریباً تمام شرکت های وایرلس تهران برای امکان سنجی اومدن و هیچ کدومشون نشد. :n34:
خط تلفن هم فیبره.
در نتیجه بین ADSL مخابرات و TD-LTE ایرانسل چاره ای نیست.
والّا هر کس یه چیز میگه ... ما هم همین طور معطّل موندیم.
ahwazp30
29-11-2018, 21:19
نه خب ... اگه سرعتش بخواد این جوری باشه نمی گیرم.
تقریباً تمام شرکت های وایرلس تهران برای امکان سنجی اومدن و هیچ کدومشون نشد. :n34:
خط تلفن هم فیبره.
در نتیجه بین ADSL مخابرات و TD-LTE ایرانسل چاره ای نیست.
والّا هر کس یه چیز میگه ... ما هم همین طور معطّل موندیم.
سلام
در مورد کیفیت نظری نمیدم ولی اگر جای شما بودم adsl رو انتخاب میکردم چون میتونستم از حجم بیشتر و با قیمت پایین تر استفاده کنم .
ShadowDragon
30-11-2018, 00:33
منم adsl میگرفتم حتی مخابرات
آرین 0098
30-11-2018, 01:04
سلام
در مورد کیفیت نظری نمیدم ولی اگر جای شما بودم adsl رو انتخاب میکردم چون میتونستم از حجم بیشتر و با قیمت پایین تر استفاده کنم .
منم adsl میگرفتم حتی مخابرات
ممنون از راهنمایی های دوستان ... به ناچار همون ADSL مخابرات رو می گیرم.
AmirHA2008
30-11-2018, 13:35
ممنون از راهنمایی های دوستان ... به ناچار همون ADSL مخابرات رو می گیرم.اینترنت TDLTE برای کسانی خوبه که حجم کم و سرعت بالا بخوان
اگر حجم بالایی مصرف دارین اینترنت ADSL بهتر و باصرفه تر هست
البته اینترنت مخابرات من تجربه خوبی ازش ندارم، قطع و وصلی زیاد داشت، البته هر مرکز مخابراتی متفاوته
fanoostalaei
30-11-2018, 15:16
چند روزه که سرعت من خیلی بهتر شده ! تا 60 مگابیت رو خیلی خوب میگیرم ! حتی ساعات شلوغ ! ساعت 11 شب 50 مگ رو راحت میگیرم
armin_punisher6
30-11-2018, 17:48
من link quality 20 الی 21 و 88 signal strenghth دارم.ولی سرعت دانلودم تا 200 کیلوبایت هم پایین میاد.3 خط هم آنتن دارم.دلیل چیه؟
bhrooz555
02-12-2018, 13:50
با مودم Huawei e5186 که لوگوی ایرانسل روش حک نشده، امکان اتصال به lte - tdd ایرانسل یا شرکتهای دیگه هست یا باید مودم های خود شرکت را تهیه کنیم؟
alirezaveis
02-12-2018, 13:57
با مودم Huawei e5186 که لوگوی ایرانسل روش حک نشده، امکان اتصال به lte - tdd ایرانسل یا شرکتهای دیگه هست یا باید مودم های خود شرکت را تهیه کنیم؟
این مودم از اینترنت TD-LTE پشتیبانی نمیکنه
bhrooz555
02-12-2018, 14:03
این مودم از اینترنت TD-LTE پشتیبانی نمیکنه
پس چرا تو مشخصات قابل پشتیبانی
LTE FDD
LTE TDD
درج شده!؟
masoud71
02-12-2018, 15:32
سلام دوستان
من مبین نت دارم و از قیمت و طرح ها راضی نیستم
به نظرتون کار عاقلانه ای هست بیام تی دی ال تی ای ایرانسل بگیرم؟؟
دوستان راضی هستند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
td lte ایرانسل از نظر قطع و وصلی (پایداری اینترنت) چطوره؟
ماین می کنم و adsl شاتل دارم که راضی هستم اما برای جای دیگه که خط تلفن نداره میخوام td lte بگیرم چون به صرفه تر از خرید خط و... هست
حجم زیاد برام مهم نیست فقط پایداری برام مهمه اگه در حد همین شاتل باشه خوبه
ممنون :n40:
Behzad83
02-12-2018, 17:23
سلام دوستان
من مبین نت دارم و از قیمت و طرح ها راضی نیستم
به نظرتون کار عاقلانه ای هست بیام تی دی ال تی ای ایرانسل بگیرم؟؟
دوستان راضی هستند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
من هر دو رو دارم. بهتره بستههاش رو چک کنی ببینی برات مناسب هست؟
به نظر من که ایرانسل هم مناسب نیست. ایرانسل هم افزایش قیمت و کاهش حجم داشته. پیشنهاد میکنم همان مبیننت رو نگه داری.
ShadowDragon
02-12-2018, 17:25
سلام دوستان
td lte ایرانسل از نظر قطع و وصلی (پایداری اینترنت) چطوره؟
ماین می کنم و adsl شاتل دارم که راضی هستم اما برای جای دیگه که خط تلفن نداره میخوام td lte بگیرم چون به صرفه تر از خرید خط و... هست
حجم زیاد برام مهم نیست فقط پایداری برام مهمه اگه در حد همین شاتل باشه خوبه
ممنون :n40:
بستگی به منطقه داره
بعضی ها راضین بعضی ها مثل من، نه, به خاطر همینم تمدید نکردم
ahwazp30
02-12-2018, 20:55
سلام
جهت اطلاع دوستان :
بسته نامحدود 8 مگابیت با حجم منصفانه 50 گیگ و قیمت 40 تومن اضافه شده .و بعد از مصرف 50 گیگ سرعت به 256 کیلوبیت کاهش پیدا کرده و به صورت نامحدود تا پایان دوره قابل استفاده است.
armin_punisher6
02-12-2018, 22:23
سلام
جهت اطلاع دوستان :
بسته نامحدود 8 مگابیت با حجم منصفانه 50 گیگ و قیمت 40 تومن اضافه شده .و بعد از مصرف 50 گیگ سرعت به 256 کیلوبیت کاهش پیدا کرده و به صورت نامحدود تا پایان دوره قابل استفاده است.
256 کیلوبیت یا کیلوبایت؟
ahwazp30
02-12-2018, 23:27
256 کیلوبیت یا کیلوبایت؟
پهناي باند هميشه به بيت هست نه بايت .
armin_punisher6
02-12-2018, 23:48
پهناي باند هميشه به بيت هست نه بايت .
پس سرعت دانلود میشه 32.به درد هیچی نمیخوره
Behzad83
04-12-2018, 06:30
سلام
جهت اطلاع دوستان :
این بسته خوبی هست. از اول هم باید میگذاشتند تا خیلی از مشتریهاشون نپرن. الان که پریدن تازه فهمیدن.
به نظر من بسته باصرفهای هست.
سلام
جهت اطلاع دوستان :
این رو من پیشنهاد دام بهشون. چندین بار هم پیگیری کردم. خوشحالم که آوردن.
منتها آنتن دهی ایرانسل در جایی که ما هستیم خیلی ضعیف شده و با مودم رویِ پشت بام هم که قبلاً مینوشت Strong الان مینویسه Good. به فکر فروش مودم افتادم.
:n28:
ShadowDragon
04-12-2018, 18:58
امیدوارم برداشته نشه، چون شرکت ها تو ایران ، فقط میخوان کاری کنن که مشتری اذیت شه! یه بار سیاست شرکت تشویق خرید حجمی میشه، بعد نامحدود، بعد نامحدود زیاد میشه ، گند میزنن به سرویس که ملت حجمی بگیرن و...
ایرانسل هم فعلا گند زده به حجمی ها
هر چند که من کلا تمدید نمیکنم به خاطر قطعی زیادی که پارسال داشتم.
ahwazp30
04-12-2018, 21:28
این بسته خوبی هست. از اول هم باید میگذاشتند تا خیلی از مشتریهاشون نپرن. الان که پریدن تازه فهمیدن.
به نظر من بسته باصرفهای هست.
از بین تمام بسته های نامحدود تنها بسته ی با صرفه همین بسته هست چون بقیه حجم منصفانه ای برابر بسته های حجمی دارند که قیمت تقریبا برابری میکنه و ارزش خرید نداره و تقریبا بسته های نامحدود ،حجمی به حساب میان چون بعد از گذر از استانه هیچ کس راضی نمیشه با سرعت 256 از نت استفاده کنه یا به عبارت واضح تر اصلا با چنین سرعتی نمیشه وبگردی کرد و امکان تایم اوت دادن زیاده .
این رو من پیشنهاد دام بهشون. چندین بار هم پیگیری کردم. خوشحالم که آوردن.
منتها آنتن دهی ایرانسل در جایی که ما هستیم خیلی ضعیف شده و با مودم رویِ پشت بام هم که قبلاً مینوشت Strong الان مینویسه Good. به فکر فروش مودم افتادم.
:n28:
با تشکر از پیشنهاد خوبتون ، علت ضعیف شدن سیگنال تغییراتی هست که در شبکه انجام میشه و یا گاهی با انجام تغییرات فیزیکی بر روی دکل ها صورت میگیره و طی 3 ماه اخیر در بسیاری از مناطق این مشکل به وجود اومده و متاسفانه باتوجه به خوب بودن سیگنالتون مشکل قابل پیگیری نیست .
آرین 0098
05-12-2018, 01:15
دوستان یه وبسایت پیدا کردم که گویا نماینده TD-LTE ایرانسله، با این تفاوت که آیپی استاتیک میده و NAT Type 2 هست:
دوستان یه وبسایت پیدا کردم که گویا نماینده TD-LTE ایرانسله، با این تفاوت که آیپی استاتیک میده و NAT Type 2 هست:
اینا مودم اسیاتک هستند که در اصل همون ایرانسل هست یعنی وصل میشه به دکل ایرانسل
با این تفاوت که نت تایپ ۲ ارایه میکنه
دوستان کسی خبری از طرح گسترش شبکه اینترنت ثابت ایرانسل نداره ؟ الان چند ساله تو همین نقاط و مراکز اعلام شده گیر کرده و حرکت هم نمیکنه :n02: . برا هر شهر که میخواد اضافه کنه نیاز به چه چیز جدیدی داره ؟ دکل گذاری باید بشه و یا تجهیزات جدید میاد رو همون دکل های اینترنت همراه سوار میشه ؟
دوستان کسی خبری از طرح گسترش شبکه اینترنت ثابت ایرانسل نداره ؟ الان چند ساله تو همین نقاط و مراکز اعلام شده گیر کرده و حرکت هم نمیکنه :n02: . برا هر شهر که میخواد اضافه کنه نیاز به چه چیز جدیدی داره ؟ دکل گذاری باید بشه و یا تجهیزات جدید میاد رو همون دکل های اینترنت همراه سوار میشه ؟
از لحاظ فنی نظری ندارم چون اطلاعاتی ندارم
ولی فکر کنم به دلیل تحریم توی تامین تجهیزات با مشکل اساسی مواجه شدن و معمولا با نصب تقویت کننده بسنده میکنن تا نصب دکل جدا و کامل
یکی ازمشکلات کندی نصب هم عدم همکاری شهروندان با نصب دکل در منطقه یا ساختمان مورد نظر شرکت به دلیل امواج هست که بنظرم هم منقی هست هم خیر
مهدی صفا
05-12-2018, 11:23
من میخواستم مودم 4g همراه اول بگیرم ولی تموم شده . مجبورم مودم td-lte ایرانسل بگیرم . من طبقه همکف هستم . چجوریاس کیفیتش و سرعتش . طرح باحال شبانه داره واسه دانلود زیاد؟
hamed_bamaram
05-12-2018, 11:49
دوستان کسی فایل مودم z6000
dt lte
ایرانسل رو داره؟
hamed_bamaram
05-12-2018, 11:53
فریمور اپدیتش رو میخوام لطفا
ShadowDragon
05-12-2018, 13:14
با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیر، احتمالا دارن
mahdi_206
05-12-2018, 13:15
یکی دو روز اخیر، چراغ آنتنم از 4 یا 5 تا روشن تبدیل شده به 1 یا 2 چراغ البته توی وب گردی عادی مشکلی بابت کم شدن سرعت ندیدم. اتفاق جدیدی افتاده؟ (منطقه 8 - وحیدیه)
ShadowDragon
05-12-2018, 13:58
یکی دو روز اخیر، چراغ آنتنم از 4 یا 5 تا روشن تبدیل شده به 1 یا 2 چراغ البته توی وب گردی عادی مشکلی بابت کم شدن سرعت ندیدم. اتفاق جدیدی افتاده؟ (منطقه 8 - وحیدیه)
منم پارسال بهار ، ۵ خط پر بودم ، ابان امسال ۲-۳خط شد
این نرم افزار لنز ایران چل که بدافزار جاسوسی نیست؟
مثلا موقع فعال کردن برنامه بصورت نامحسوس دوربین سلفی رو فعال کنه بدون اینکه صاحب تلفن بفهمه
پینگ من از حدود 100 تا 110 رفته روی 150 تا 160 و اصلا نمیشه بازی کرد...
راهی داره بشه درستش کرد؟ ایرانسل سرویس گیمینگ داره؟
مهدی صفا
06-12-2018, 09:03
الان من میخوام مودم td-lte ایرانسل بخرم . سرعت چجوریاست؟ بسته خوب واسه دانلود شبانه داره؟
نه سرویس گیمینگ نداره
تازه پینگ ۱۵۰ تا ۱۶۰ هم خیلی خوبه
چه بازی؟
نه سرویس گیمینگ نداره
تازه پینگ ۱۵۰ تا ۱۶۰ هم خیلی خوبه
چه بازی؟
بازی FIFA19
poriya_hashie
06-12-2018, 15:03
سلام دوستان من مودم 2510 دارم بعد از یک سال روشنش کردم یه طرح 100 گیگ روزانه 200 گیگ شبانه فعال کردم براش
30 هزار ت
الان همه چی اوکی ولی مودمم آپدیت نمیشه شب تا صبح هم روشن گذاشتم آپدیت نشد چیکار کنم؟
Firmware Version : 01.01.02.117
Firmware Creation Date : Jan 20 14:09:02 CST 2017
سلام دوستان من مودم 2510 دارم بعد از یک سال روشنش کردم یه طرح 100 گیگ روزانه 200 گیگ شبانه فعال کردم براش
30 هزار ت
الان همه چی اوکی ولی مودمم آپدیت نمیشه شب تا صبح هم روشن گذاشتم آپدیت نشد چیکار کنم؟
فکر نکنمخیلی فرق کنه
با پشتیبانی تماس بگیر ببین مثل مبین نت میتونناز دور اپدیتکنن
با برونمایندگی اصلی اونجا اپدیت کنن ولی فکرکنمتا مشکل نداشته باشه اپدیت نمیکنن
بعضی وقتاایرانسل ایمیل میزنه و میگه فلان تاریخ از این ساعت روشن باشه مودم اپدیت میشه خودش واسه ۵۱۴۲ اینجوریبود
ShadowDragon
06-12-2018, 20:15
30 هزار ت
مشکلتون چیه که میخواین حتما آپدیت شه؟
همه سایت ها میگن که اگه مشکلی نداره، دستکاریش نکنید
migmig3000
07-12-2018, 07:54
30 هزار ت
این کدوم طرح میشه؟
ShadowDragon
07-12-2018, 09:03
این کدوم طرح میشه؟
این طرح برای افرادی هست که مدت زیادی خطشون غیر فعال بوده
masoud71
07-12-2018, 18:15
سلام دوستان
ببخشید لوکیشین حدودی توی عکس تحت پوشش هست؟ می تونم بگیرم مودم رو؟؟ آخه کد #20* رو می زنم میزنه 4g فعال تی دی ال تی ای غیر فعال
ممنون میشیم راهنمایی کنید
mohammadgh6
07-12-2018, 19:18
دوستان هرکسی میخاد adsl بگیره ولی خطش فیبره. اول از مخابرات adslبگیره.چون به خاطر خودشون،خطو بازسازی میکنن.بعد چند وقت درخاست قطع و سراغ شرکت دلخواه بروید.
AmirHA2008
08-12-2018, 15:43
سلام دوستان
ببخشید لوکیشین حدودی توی عکس تحت پوشش هست؟ می تونم بگیرم مودم رو؟؟ آخه کد #20* رو می زنم میزنه 4g فعال تی دی ال تی ای غیر فعال
منم الان توی محدوده دارم استفاده میکنم و میزنه غیرفعال!
خیلی جدیش نگیر
masoud71
08-12-2018, 19:53
منم الان توی محدوده دارم استفاده میکنم و میزنه غیرفعال!
خیلی جدیش نگیر
یعنی الان توی محدوده ای که عکس رو فرستادم آنتن دهی قابل قبولی داره؟
hosseinezzati13
08-12-2018, 19:58
سلام
منم مودم zw101 دارم و دقیقا همین مشکل رو دارم.
بعد از دانلود شدن که به یک حجم مشخصی رسید ، مودم ریست میشه!!!
البته قبل از این هم این مشکل رو داشتم که دائم قطع و وصل می شد از آنتن!
software : MT-23425-1.2.4-MTN-IRAN
Firmware :3.3.2.0-25755
با کابل های مختلف و حتی با و بدون استفاده از wifi امتحان کردم و همین مشکل رو دارم.
بقیه همچین مشکلی ندارن ؟
راه حل چی هستش ؟
منم همین مشکلو دارم دوستان کسی راهنمایی میکنه
ممنون
AmirHA2008
08-12-2018, 22:37
یعنی الان توی محدوده ای که عکس رو فرستادم آنتن دهی قابل قبولی داره؟آره خوبه
البته بستگی به ساختمانی که توش هستی هم داره
ولی منطقه مشکلی نداره
fanoostalaei
09-12-2018, 09:57
شما وقتی کد ستاره 20 مربع رو میزنید باید برای اجرای کد ussd سویچ بشه روی نسل 3
و وقتی سویچ میشه شاید به یه دکل دیگه وصل بشید که روی اون دکل اینترنت ثابت وجود نداره
برا همین برای پوشش اینترنت ثابت بهترین راه همون نقشه پوشش دهی سایت خود ایرانسله
mojtaba2321
09-12-2018, 19:56
کسی هست موقع دانلود نتونه با اینترنت کار کنه؟
من وقتی دارم با 2101 پلاس دانلود میکنم هیچ دیوایس دیگه ای نمیتونه با اینترنت کار کنه
ریست هم کردم مودم رو درست نشد.
دوستان کسی هست که تو منطقه هروی سرویس داشته باشه ؟. چند روزه سیگنال دائم قطع و وصل میشه و حسابی کلافم کرده.
Behzad83
09-12-2018, 21:01
کسی هست موقع دانلود نتونه با اینترنت کار کنه؟
من وقتی دارم با 2101 پلاس دانلود میکنم هیچ دیوایس دیگه ای نمیتونه با اینترنت کار کنه
ریست هم کردم مودم رو درست نشد.
در همه نوع مودم و اینترنت همینطور هست. وقتی یک نفر در حال دانلود با دانلود منیجر باشه و تمامی پهنای باند اینترنت رو اشغال کنه، واسه بقیه پهنای باندی باقی نمیمونه. البته صفر نمیشه، اما بسیار ضعیف میشه. مثلاً نفر دوم که میخواد یک پیج باز کنه، انگار داره با اینترنت 64kb وبگردی میکنه. نهایتا تلگرام را بشه باز کرد، اون هم فقط برای خواندن متنها، وگرنه تصاویر و فایلها بسیار کند لود میشه.
من 2101plus و b612 دارم. مودمهای دیگری هم داشته و دارم که همگی اینطور بودهاند.
راهحل آن اینه که تعداد کانکشن دانلودمنیجر رو روی 1 بگذارید. در اینصورت وضعیت برای سایرین بهتر میشه.
dadash42
10-12-2018, 18:29
سلام دوستان, تابحال tdlte ایرانسل نداشتم سوالاتی دارم
کدوم مودم الان از لحاظ قیمت و کیفیت خوبه؟
آیا طرحی یا بسته ای با مودم رایگان موجود هست؟
طرح ماهانه نامحدود میخوام, شرایط, کیفیت, سرعت, مقدار حجم و قیمت چطوره؟
آیا اعتباریه یا مثل adsl باید حتما هر ماه بسته بخرم؟
ممنون از نظرات
ضمناً, آیا میشه همه جا استفاده کرد, یا فقط به آدرسی یا محلی محدوده؟
ShadowDragon
10-12-2018, 18:47
سلام دوستان, تابحال tdlte ایرانسل نداشتم سوالاتی دارم
کدوم مودم الان از لحاظ قیمت و کیفیت خوبه؟
آیا طرحی یا بسته ای با مودم رایگان موجود هست؟
طرح ماهانه نامحدود میخوام, شرایط, کیفیت, سرعت, مقدار حجم و قیمت چطوره؟
آیا اعتباریه یا مثل adsl باید حتما هر ماه بسته بخرم؟
ممنون از نظرات
ضمناً, آیا میشه همه جا استفاده کرد, یا فقط به آدرسی یا محلی محدوده؟
مودم ها هیچ فرقی در سرعت ندارن.
ایرانسل و مودم رایگان؟؟؟
سرعتشون اسمیه، محدودیت حجم هم دارن ( نامحدود ها) لیستش هم تو سایت ایرانسل هست اما ارزونش ۵۱۲ ، ۱۵ تومن با ۱۰ گیگ حجم، و گرونش ۸ مگ با ۵۰ گیگ حجم و قیمت خام ۴۰ ت، بعد مصرف حجم سرعت ۳۲ کیلوبایت میشه که رسما هیچ کاری نمیشه کرد
هر جایی که انتن بده میتونی استفاده کنی
طبیعتا باید بسته بخرید که استفاده کنید
کیفیت هم که کاملا بستگی به منطقه شما داره، اما مشکلاتی مثل نت تایپ ۳ داره که فک نمیکنم برای شما مشکلی ایجاد کنه
دوستانی هستن که راضی باشن، و بعضی ها هم مثل من ، خیلی راضی نیستن
دلیلشم این بود که طرح یک ساله گرفتم مجموعا ۲۲ روز قطع بود، و پشتیبانی هم افتضاح! و با توجه به سرعت کمترش نسبت به 4g عادی تصمیم گرفتم رو موبایل نت بگیرم
dadash42
10-12-2018, 18:58
ممنون, خوب توضیح دادی
حجم 50گیگ »نامحدود « خیلی کمه, بدرد من نمیخوره
حیف همراه اول طرح رایگانش بالاخره بعد از 18ماه قطع کرد. خیلی استفاده کردم
حساب کن چند میلیون جمعیت چندید هزار TB تو این مدت استفاده رایگان داشتن, دست دولت درد نکنه واقعا اینترنت کشور به روز رسانی شد
مثل اینکه فعلا فقط این adsl بیکفیت جواب گوی 200گیگ دانلود ماهانه هست
در نقشه مناطق تحت پوشش سبز پررنگ به معنای پوشش خارجی هست و سبز کمرنگ به معنای پوشش داخلی؟
در واقع هر جا سبز پررنگ باشه هم میشه موم داخلی خرید هم خارجی. درسته؟
armin_punisher6
10-12-2018, 23:25
در نقشه مناطق تحت پوشش سبز پررنگ به معنای پوشش خارجی هست و سبز کمرنگ به معنای پوشش داخلی؟
در واقع هر جا سبز پررنگ باشه هم میشه موم داخلی خرید هم خارجی. درسته؟
سبز پررنگ برای مودم داخلی و خارجیه و سبز کمرنگ مودم خارجی.البته کسانی هستن که تو سبز کمرنگ هم مودم داخلی سرعت خوبی دارن.در کل زیاد به پوشش نقشه دقت نکنین.مثلا خونه ما تقریبا انتهای سبز پر رنگه ولی سرعت دانلودم بعضی وقتا تا 7 مگابایت بر ثانیه هم میرسه
ShadowDragon
10-12-2018, 23:52
ممنون, خوب توضیح دادی
حجم 50گیگ »نامحدود « خیلی کمه, بدرد من نمیخوره
حیف همراه اول طرح رایگانش بالاخره بعد از 18ماه قطع کرد. خیلی استفاده کردم
حساب کن چند میلیون جمعیت چندید هزار TB تو این مدت استفاده رایگان داشتن, دست دولت درد نکنه واقعا اینترنت کشور به روز رسانی شد
مثل اینکه فعلا فقط این adsl بیکفیت جواب گوی 200گیگ دانلود ماهانه هست
خواهش میکنم، البته دکمه تشکر هم واسه همین کاره:n16:
شخصا اگه تلفن داشتم حتما adsl میگرفتم
سلام دوستان عزیز. مودم TF-i60 به صورت اتوماتیک آپدیت شد و مقداری به آپشن های آن افزوده شده. مثلا گزینه CA و MIMO 4*4 اضافه شده. بهترین حالت برای بیشترین کیفیت کدام میباشد؟ با تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز این عکسی که شما گذاشتی مناطق تحت پوشش اینترنت 4/5 موبایل هست..کنار همون 4g زرد رنگ نوشته اینترنت ثابت (شکل یه مبل هست)روی اون کلیک کن مناطق تحت پوشش اینترنت ثابت یا همون TD-LTE رونشون میده...
سلام دوستان
ShadowDragon
11-12-2018, 10:03
سلام دوستان عزیز. مودم TF-i60 به صورت اتوماتیک آپدیت شد و مقداری به آپشن های آن افزوده شده. مثلا گزینه CA و MIMO 4*4 اضافه شده. بهترین حالت برای بیشترین کیفیت کدام میباشد؟ با تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگه تست کردی ، نتیجش رو بزار
مهدی صفا
11-12-2018, 10:49
آقا بعد از یه هفته واریز پول به این مخابرات الاغ مشهد حالا برگشته میگه پورت خالی نداریم . موندم چکار کنم . به نظرتون مودم 4G بگیرم یا TD-LTE ایرانسل ؟؟؟؟
کسی این نامحدود یه ماهه TD-LTE ایرانسل که 50 گیگ هستش رو تست کرده ببینه بعد از 50 گیگ چقدر سرعت رو کم میکنند؟؟؟
ShadowDragon
11-12-2018, 12:01
آقا بعد از یه هفته واریز پول به این مخابرات الاغ مشهد حالا برگشته میگه پورت خالی نداریم . موندم چکار کنم . به نظرتون مودم 4G بگیرم یا TD-LTE ایرانسل ؟؟؟؟
کسی این نامحدود یه ماهه TD-LTE ایرانسل که 50 گیگ هستش رو تست کرده ببینه بعد از 50 گیگ چقدر سرعت رو کم میکنند؟؟؟
چند پست بالاتر نوشتم
۳۲KB میشه!
و اینکه به نظرم ADSL اولویتت باشه
migmig3000
11-12-2018, 14:21
سلام من دیروز مودم ایرانسل گرفتم که سرعتش کلا روی 2 مگابیت بود ولی امروز یه مقدار بهتر شده . اینکه شبا انقدر سرعت افت کنه طبیعیه؟؟
اینم وضعیت الان:
بذار روی MIMO4*4
بزودی تست سرعتهای این مودم با فریمور جدید قرار خواهد گرفت
سلام من دیروز مودم ایرانسل گرفتم که سرعتش کلا روی 2 مگابیت بود ولی امروز یه مقدار بهتر شده . اینکه شبا انقدر سرعت افت کنه طبیعیه؟؟
اینم وضعیت الان:
کیفیت و قدرت سیگنالتون خیلی ضعیف هست
سعی کنید مودم روجابجا کنید و با توجه به نقشه پوشش سمت ارسال سیگنال رو توی منطقه پیدا کنید و مودم رو هر با توجهبه اون جابجا کنید
حتی جایی که عقل جن هم نمیرسه بذارید و مشخصات و چک کنید
حتی چند سانتی متر هم توی انتن تاثیر داره
البته این شاهکاره ایرانسل هست
migmig3000
11-12-2018, 22:14
کیفیت و قدرت سیگنالتون خیلی ضعیف هست
سعی کنید مودم روجابجا کنید و با توجه به نقشه پوشش سمت ارسال سیگنال رو توی منطقه پیدا کنید و مودم رو هر با توجهبه اون جابجا کنید
حتی جایی که عقل جن هم نمیرسه بذارید و مشخصات و چک کنید
حتی چند سانتی متر هم توی انتن تاثیر داره
البته این شاهکاره ایرانسل هست
ممنون همین کارو انجام دادم در بهترین حالت لینک کوئالیتی روی 10 میره و یکم پینگ بهتر میشه
اینکه سرعت توی روز 10 مگ هست و شب میاد روی 2 مگ طبیعیه؟:n27:
ممنون همین کارو انجام دادم در بهترین حالت لینک کوئالیتی روی 10 میره و یکم پینگ بهتر میشه
اینکه سرعت توی روز 10 مگ هست و شب میاد روی 2 مگ طبیعیه؟:n27:
فکر نکنم طبیعی باشه
ایرانسل شبانه رو سرعتش کم نمیکنه
0reza666
12-12-2018, 18:04
منم مودم ایرانسل tf_i60 خریدم خوبه اما حیف استان ما گیلان البته فقط در محل ما چون روستا هستم td_lti پشتیبانی نمی کنی و من رو 4g هستم با این مودم. یکم بسته هاش گرونه ولی نظرات بالارو خوندم دقیق متوجه شدم باید چه نوع بسته و چطور مدیریتش کنم بسته رو. تشکر
ShadowDragon
12-12-2018, 18:59
منم مودم ایرانسل tf_i60 خریدم خوبه اما حیف استان ما گیلان البته فقط در محل ما چون روستا هستم td_lti پشتیبانی نمی کنی و من رو 4g هستم با این مودم. یکم بسته هاش گرونه ولی نظرات بالارو خوندم دقیق متوجه شدم باید چه نوع بسته و چطور مدیریتش کنم بسته رو. تشکر
دوست عزی سرعت ۴جی معمولی از تی دی بالاتره
لطفا اگه تست کردی ، نتیجش رو بزار
نظرات دوستان نشون میده توی ورژن جدید ایرانسل اومده کلک زده و بصورت طاهری سیگنال قوی شده در صورتی که مسخصات سیگنال و سرعت ثابته
متچکریم ایرانسل که اینجوری بهمون امید میدی
ShadowDragon
12-12-2018, 23:14
تفاوتی با حالت اول داشت؟ البته باید همزمان باشه
arlenminas
13-12-2018, 12:26
نقشه پوشش سمت ارسال سیگنال رو چطوری پیدا کنم ؟
arlenminas
13-12-2018, 12:28
نقشه پوشش سمت ارسال سیگنال چطور پیدا کنم ؟
0reza666
13-12-2018, 12:40
نظرات دوستان نشون میده توی ورژن جدید ایرانسل اومده کلک زده و بصورت طاهری سیگنال قوی شده در صورتی که مسخصات سیگنال و سرعت ثابته
متچکریم ایرانسل که اینجوری بهمون امید میدی
اره داداش منم میخواستم این بنویسم که تو نوشتی. من 6 ماه یا شاید کمتر چون دقیق یادم نیست این مودم خریدم و دقیق 6 روز پیش یه ایمیل امد که تو بازدهی ساعت 1 تا 8 صبح مودم روشن کنم تا مودم خوش ابدیت کنه من تو هر جای خونه مودم بزارم 2 تا انتن و بعضی موقعه 3 تا انتن خط 4g دارم چون تو روستا هستم حالا ما میگیم همون 3 تا خط ثابت میگیرم و وقتی مودم ابدیت شد الان شده 4 تا خط اونم همش ثابت و پر ولی سرعت همونه انگار الکی این ابدیت نشانه خط انتن پر می کنه ولی رو سرعت هیچ تعثیری نداره و البته یکمم ورود به پنل شکلکش عوض شده همین.
ShadowDragon
13-12-2018, 17:12
مودم رو روشن کردم چند ساعت بعد متوجه شدم مودم آپدیت شده در حالی که گزینش رو غیر فعال کرده بودم
الکی ۵ خط شده و سرعت هم همونه ( البته با سیم معمولی تست گرفتم)
Zeitgeist
14-12-2018, 00:54
مودم رو روشن کردم چند ساعت بعد متوجه شدم مودم آپدیت شده در حالی که گزینش رو غیر فعال کرده بودم
الکی ۵ خط شده و سرعت هم همونه ( البته با سیم معمولی تست گرفتم)
آره برا منم TF-i60 آپدیت شد و الکی 5 خط پر شده ولی تغییر خاصی توی کیفیت ارتباط نداشته. البته من قبلشم که 1 خط پر میشد ارتباطم قطعی نداشت ولی پینگ کم نشده سرعت هم فرقی نمیبینم؛ شاید شاید یک مگابیت بهتر شده باشه.
ahwazp30
14-12-2018, 00:57
آره برا منم TF-i60 آپدیت شد و الکی 5 خط پر شده ولی تغییر خاصی توی کیفیت ارتباط نداشته. البته من قبلشم که 1 خط پر میشد ارتباطم قطعی نداشت ولی پینگ کم نشده سرعت هم فرقی نمیبینم؛ شاید شاید یک مگابیت بهتر شده باشه.
سرعت و پینگ ارتباط زیادی به انتن دهی نداره .اگر sinr شما بالاتر رفته که اپدیت تاثیر داشته ولی اگر مقدارش همونه که چراغ های مودم فقط برای گول زدن کاربرها بیشتر نشون داده میشه چون هر چه این شاخص بالاتر بره چراغ های بیشتری روشن میشه.
Zeitgeist
14-12-2018, 01:08
سرعت و پینگ ارتباط زیادی به انتن دهی نداره .اگر sinr شما بالاتر رفته که اپدیت تاثیر داشته ولی اگر مقدارش همونه که چراغ های مودم فقط برای گول زدن کاربرها بیشتر نشون داده میشه چون هر چه این شاخص بالاتر بره چراغ های بیشتری روشن میشه.
تفاوت خاصی با قبل نکرده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Behzad83
14-12-2018, 11:29
طبق تجربه من مودم b612 پایداری خیلی خوبی داره. با یک یا دو آنتن هم کیفیت نت خوب هست. نوسان هم زیاد نیست.
ویژگی خیلی خوب دیگه این مودم نسبت به سایر مودمهای td-lte ، بالا اومدن سریع این مودم هست (حدود ۲۰ ثانیه) در حالی که مودمهای 2101 و پلاس و ... حدود ۱/۵ الی ۲ دقیقه طول میکشه که بالا بیان و کانکت بشن.
ShadowDragon
14-12-2018, 12:01
طبق تجربه من مودم b612 پایداری خیلی خوبی داره. با یک یا دو آنتن هم کیفیت نت خوب هست. نوسان هم زیاد نیست.
ویژگی خیلی خوب دیگه این مودم نسبت به سایر مودمهای td-lte ، بالا اومدن سریع این مودم هست (حدود ۲۰ ثانیه) در حالی که مودمهای 2101 و پلاس و ... حدود ۱/۵ الی ۲ دقیقه طول میکشه که بالا بیان و کانکت بشن.
دوست عزیز اصلا اینطور نیست که با یک خط ارتباط پایدار باشه
دو ماه پیش، ۳ روز دکل سمت ما خراب بود و مودم به یه دکل دیگه وصل میشد که ۱ خط انتن داشت
هر ساعت ، نیم ساعت اون یک خط هم صفر میشد و کلا no service میشد
در مورد خوبی و بدی، ۲۱۰۱ اصلا اینقدرطول نمیکشه، تفاوت خاصی نداره امل این مدل یه بدی که داره وصل شدن دستگاه هست که obtain IP adress وسیله ای که روشن کردی از هر مودمی که دیدم بیشتر طول میکشه!
Behzad83
15-12-2018, 01:58
دوست عزیز اصلا اینطور نیست که با یک خط ارتباط پایدار باشه
دو ماه پیش، ۳ روز دکل سمت ما خراب بود و مودم به یه دکل دیگه وصل میشد که ۱ خط انتن داشت
هر ساعت ، نیم ساعت اون یک خط هم صفر میشد و کلا no service میشد
در مورد خوبی و بدی، ۲۱۰۱ اصلا اینقدرطول نمیکشه، تفاوت خاصی نداره امل این مدل یه بدی که داره وصل شدن دستگاه هست که obtain IP adress وسیله ای که روشن کردی از هر مودمی که دیدم بیشتر طول میکشه!
دوست من، وقتی کسی نظری رو میده، داره تجربه خودش رو میگه.
تجربه بنده این هست که با مودم b612 با یکی و دو چراغ ، ارتباط پایدارتر از یک یا دو چراغ 2101 هستش.
اینکه بگیم همه مودمها دقیقا یک گیرندگی دارند درست نیست. وقتی سختافزار و سازندهها متفاوت هست، قطعا تفاوتهایی وجود داره، شاید زیاد نباشه، اما یکسان هم نیستند. به نظر من مودم b612 پایداری و گیرندگی بهتری نسبت به سایر مودمها داره. این مورد مخصوصا خودش رو در جایی که آنتن ضعیف باشه نشون میده. (تاکید میکنم، این نظر و تجربه من هست)
حالا شما تجربه دیگری دارید، بسیار هم خوب و اون رو به اشتراک میگذارید. دلیل نمیشه بگم شما اشتباه میکنید یا من درست میگم. هر دو درست میگیم و داریم تجربه خودمون رو از یک مسئله در دو موقعیت متفاوت بیان میکنیم. پس جسارتا اینکه سریع بیاییم بگیم اصلا اینطور نیست، صحیح نیست.
در مورد زمان بنده مودم 2101پلاس هم دارم. تایم میگیرم زیر ۹۰ ثانیه نمیشه. نمیدونم برای شما چه مقدار طول میکشه.
در مورد ثبت آیپی آدرس نمیدونم کدوم مودم منظورتون بود. اما این مورد رو من در b612 دارم که آیپی رو دیر میگیره که البته با تغییر فرکانس وای فای و آدرس آیپی دستی، مشکل برای من حل شده و بلافاصله دیوایس آیپی میگیره.
Black.Hawk
15-12-2018, 10:52
سلام دوستان
کسی تجربه درخواست و گرفتن آی پی استاتیک از ایرانسل رو داره؟
یکمی اطلاعات در مورد مراحل و هزینه هاش لازم دارم
تا جایی که میدونم با درخواست از طریق سربرگ شرکت میشه در خواست داد
سلام دوستان
کسی تجربه درخواست و گرفتن آی پی استاتیک از ایرانسل رو داره؟
یکمی اطلاعات در مورد مراحل و هزینه هاش لازم دارم
تا جایی که میدونم با درخواست از طریق سربرگ شرکت میشه در خواست داد
واسه مودم های شخصی ارایه نمیشه
باید مودم تجاری داسته باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.