مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
greatpouya
03-12-2017, 23:50
من اولz6000 دوم 5142 سوم 2101 چهارم 2510وپنجمi40
به نظرم زد6000 از همه بهتر بود و تکمیلتر البته بعد از اینکه فریمور گلوبال بچه ها گذاشته بودن R15 ریختم بهترم شد.
هم تی دی هم 4G خیلی قشنگ و روون کار میکرد .
ولی این i40 با 4gاصلا کار نکرد سرعتشم عالی نیست .البته خونمون جاییه که سیگنال عالیه ایرانسل و مبین نت هر دو
شما خیلی ضد و نقیض بیان میکنی، منظور از عالی نیست چیه؟ یعنی خوب هست؟؟؟
ضمنا z6000 از 4g معمولی پشتیبانی نمیکنه، کی گفته همچین حرفیو؟ شما اگر سیم4g معمولی بذارید به همون td باز وصل میشه که ربطی به مودم نداره با همش میشه. ضمنا شاید به دلیل سیگنال عالی با z6000 مشکل نداشتی، چون دوستان مشکل داشتن باهاش
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
android500
04-12-2017, 00:08
دوستان اینترنت ایرانسل با مودم huawei e8372 دچار قطع و وصل میشه شرکت خودش هم قبول کرده و یه آموزش داده که ایراد از اختلال dns هست و گفته dns گوگل یا ... رو ست کنین من اینکارو میکنم مشکل تا حدودی برطرف میشه ولی بازم قطعی و وصلی داره و مشکل کاملا برطرف نمیشه
جالب اینجاست چیزشکنی مثل سایفون یا ... فعال میکنم مشکل کاملا برطرف میشه.
با همراه اول هم هیچ مشکلی ندارم فقط ایرانسل اینطوریه
راه حلی هست؟؟؟
mohammadgh6
04-12-2017, 00:22
منظورم از عالی نیست اینه که از z6000 سرعتش کمتره ولی قابل قبوله
دوم 4g همون سوییچ کردنه یه 100گیگ هم گرفتم استفاده کردم ولی تو این نشد انتن میاد ولی به شبکه وصل نمیشه
mohammadgh6
04-12-2017, 00:27
z6000 بر خلاف همه که مشکل داشتند. از اول هم یه چند باری انتن چشمک زن میشد باید ری استارتش میکردمولی از وقتی که فریمور r15 که تو همین فروم بچه ها گذاشته بودن ریختم دیگه هیچ مشکلی نداشت
Tornado2800
04-12-2017, 00:57
سلام
بچه ها کسی بسته های نامحدود TD ایرانسل گرفته؟
۱ مگابیت یا ۲مگابیت چقدر سرعت گرفتید؟
fc4444esteghlal
04-12-2017, 03:40
دوستان بهتون پیشنهاد میکنم جای این مودم های بنجول و بی کیفیت ایرانسل که به مردم میندازه ! مودم LTE4506 زایکسل رو تهیه کنید فوق العاده هست کاملا تو کیفیت از TF-i60 سر تره که هیچ ! تازه لاک هم نشده و از فرکانس 2 بانده برای وایرلس استفاده میکنه ! خیلی هم خوشگل تره ...
koorosh2500
04-12-2017, 07:38
دوستان بهتون پیشنهاد میکنم جای این مودم های بنجول و بی کیفیت ایرانسل که به مردم میندازه ! مودم LTE4506 زایکسل رو تهیه کنید فوق العاده هست کاملا تو کیفیت از TF-i60 سر تره که هیچ ! تازه لاک هم نشده و از فرکانس 2 بانده برای وایرلس استفاده میکنه ! خیلی هم خوشگل تره ...
قیمت چنده؟
این مودم رو فکر کنم شاتل موبایل عرضه کرده؟ یعنی لاک شده نیست؟
این مودم باند TD_LTE ایرانسل و مبین نت رو ساپورت نمیکنه....
endoftime
04-12-2017, 09:43
دوستان این سرویسهای نامحدود جدید برای اینترنت ثابت شامل TD-LTE هم میشه؟
hitmax77
04-12-2017, 12:22
کسی از دوستان تو نمایشگاه الکامپ مودم با بسته ۱۰۰ گیگ ۶ ماهه گرفته؟ من مودم با بسته ۶ ماه ۱۰۰ گیگ گرفتم امروز که موجودی رو چک کردم تبدیل کرده بودن به ۱۰۰ گیگ ۳ماه با پشتیبانی که تماس گرفتم میگه اطلاع رسانی شده و برای همه همینطور کم شده اگه کسی تو نمایشگاه مودم گرفته بسته نتشو چک کنه ببینه کم شده یا نه تا من شکایت به ۱۹۵ بنویسم.
mohammad_87
04-12-2017, 12:48
سلام
من با اینکه حجمم تموم نشده و 2/3 انتن هم دارم اما هیچ چیز باز نمیشه.در حالیکه با سرویسهای دیگه مشکی ندارم.مشکل چیه؟
ShadowDragon
04-12-2017, 13:57
دوستان این سرویسهای نامحدود جدید برای اینترنت ثابت شامل TD-LTE هم میشه؟
خیر , فقط adsl
greatpouya
04-12-2017, 14:02
دوستان این سرویسهای نامحدود جدید برای اینترنت ثابت شامل TD-LTE هم میشه؟بله، TD خودش جدا یک همچین طرحی داره فقط محدود تر از ADSL.
بستههای نامحدود با در نظر گرفتن خط مشی استفاده منصفانه، از حجمی نامحدود برخوردار هستند.طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه هفتگی 30 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه هفتگی 60 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 50 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 100 گیگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که از ADSL به صورت چشمگیر گرونتر هست، ولی با این طرح های جدید ADSL ممکنه TD هم ارزون کنه.
fc4444esteghlal
04-12-2017, 14:02
قیمت چنده؟
شاتل لاک شده رو میده 400 که البته چون مودم پدر مادر داریه در عرض چند دقیقه انلاک میشه ولی تو بازار ازاد گرون تره بالای 600 میره
fc4444esteghlal
04-12-2017, 14:04
این مودم رو فکر کنم شاتل موبایل عرضه کرده؟ یعنی لاک شده نیست؟
این مودم باند TD_LTE ایرانسل و مبین نت رو ساپورت نمیکنه....
درسته شاتل عرضه کرده به صورت ازاد هم داخل بازار گیر میاد ولی گرونه ... شاتل مودم رو لاک کرده ولی در عرض چند دقیقه انلاک میشه دستگاه
درباره پشتیبانی هم بحث پشتیبانی نیست ! پشتیبانی میکنه ! بحث اینه که ایرانسل و مبین نت سیمکارت
TD_LTE بدون مودم عرضه نمیکنن ! که البته قبلا هم عرض کردم ...
درسته شاتل عرضه کرده به صورت ازاد هم داخل بازار گیر میاد ولی گرونه ... شاتل مودم رو لاک کرده ولی در عرض چند دقیقه انلاک میشه دستگاه
درباره پشتیبانی هم بحث پشتیبانی نیست ! پشتیبانی میکنه ! بحث اینه که ایرانسل و مبین نت سیمکارت
TD_LTE بدون مودم عرضه نمیکنن ! که البته قبلا هم عرض کردم ...
منطور من اینه که فرکانس TD_LTE ایرانسل و مبین نت باند 42 (3500) هست ولی باند های فرکانسی td این مودم باند 38 (2600) هست...
البته شاتل موبایل توی اپارات ویدئوی راه اندازی این مدل رو گذاشته و به نظر انلاک هست
ShadowDragon
04-12-2017, 16:37
بله، TD خودش جدا یک همچین طرحی داره فقط محدود تر از ADSL.
بستههای نامحدود با در نظر گرفتن خط مشی استفاده منصفانه، از حجمی نامحدود برخوردار هستند.طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
فعلا که از ADSL به صورت چشمگیر گرونتر هست، ولی با این طرح های جدید ADSL ممکنه TD هم ارزون کنه.
دوست عزیز چیزی که من گفتم ، گفته وزیر بود
چیزی که شما گفتی ، طرح گرون نامحدود ایرانسل بود که ربطی به این موضوع نداره و خودش به صورت خود جوش واسه تشویق کاربرای نامحدود که حاضر نبودن تعویض تی دی کنن انجام داده
به هرحال دوستمون که این سوال روپرسیدن تصمیم گرفتن که جواب شما درسته
اما ، همون اول هم گفته شده بود
«این طرح مخصوص اینترنت ثابت و شامل اینترنت موبایل و سیار , یعنی وایمکس و تی دی ، نمیشه»
قرم ور 2101 آیا خودکار آپدیت میشه یا دستی؟ اگر دستی، از کجا پیدا میشه کرد؟
albertxx
04-12-2017, 20:43
دوستان سلام
خوبید ؟؟؟
من یه سوال ذهنمو درگیر کرده در مورد این TDLTE
تو سایتش رفتم منطقه ما نصف خیابون زده بود پوشش داخلی نصف خیابون خارجی ! :n02:
فرق بین پوشش داخلی و خارجی چیه ؟؟
04-12-2017, 21:13
دوستِ عزیز ممنون از پاسخگویی
من اصراری بر تماس با ایرانسل ندارم !
از طریق سایت اقدام کردم
که میزنه شماره کارت ملی تطابق ندارد
نمایندگی هم که گقت با ۶۰۰ تماس بگیر
شما خودتون تعویض کردین؟
بله من دو مودم وایمکس داشتم که یکی رو از طریق نمایندگی تعویض آنی انجام دادم و دیگری از طریق سایت ، اون تجربه ی بدی که گفتم این بود : مودمی که از طریق نماینده تعویض شده روزی 60 بار اس ام اس میاد به گوشیم که مودمت رو ببر واسه ی تعویض با Td-lte در صورتی که من تعویضش کردم و مودم وایمکس هم تحویل ایرانسل و غیر فعال شده ولی همچنان پیامش میاد که زودتر برو مودم رو تعویض کن ولی اون یکی که از طریق سایت تعویض شده چنین مشکلی رو نداره متاسفانه این پیام رو هم نمیشه غیر فعال کرد چون موقع تماس یا استفاده از اینترنت هم میاد برای همین گفتم از طریق سایت باشه بهتره .ولی شمارش فکر کنم 707 بود نه 600 ، شاید عوض شده باشه ببین بقیه دوستان اطلاعی دارن ؟
بله من دو مودم وایمکس داشتم که یکی رو از طریق نمایندگی تعویض آنی انجام دادم و دیگری از طریق سایت ، اون تجربه ی بدی که گفتم این بود : مودمی که از طریق نماینده تعویض شده روزی 60 بار اس ام اس میاد به گوشیم که مودمت رو ببر واسه ی تعویض با Td-lte در صورتی که من تعویضش کردم و مودم وایمکس هم تحویل ایرانسل و غیر فعال شده ولی همچنان پیامش میاد که زودتر برو مودم رو تعویض کن ولی اون یکی که از طریق سایت تعویض شده چنین مشکلی رو نداره متاسفانه این پیام رو هم نمیشه غیر فعال کرد چون موقع تماس یا استفاده از اینترنت هم میاد برای همین گفتم از طریق سایت باشه بهتره .ولی شمارش فکر کنم 707 بود نه 600 ، شاید عوض شده باشه ببین بقیه دوستان اطلاعی دارن ؟
نشکر
از طریق سایت هر چقدر تلاش کردم به این مشکل برخوردم . . .
حالا باید یه جوری تماس بگیرم با ۷۰۷ یا ۶۰۰ ببینم راه حل میدن یا نه.
Electronic-Arts
06-12-2017, 09:45
سیگنال من هر روز داره بیشتر و بیشتر افت پیدا میکنه الان از امروز صبح این شدهRSRP
-75 dBm
RSRQ
-13 dB
SINR
3 dB
WB SINR0
6 dB
WB SINR1
6 dB
CINR
0 dB
TX Power
-2 dBm
در حالی که تا هفته پیش SINR 11 و CINR 9 بود و خونه ای هم بین من و دکل ساخته نشده منم مودم رو تکون ندادم کسی میدونه ایرانسل چه غلطی داره میکنه ؟ مخصوصا سیگنال رو قدرتش رو کاهش میدن ؟ چه خبره ؟
سیگنال من هر روز داره بیشتر و بیشتر افت پیدا میکنه الان از امروز صبح این شدهRSRP
-75 dBm
RSRQ
-13 dB
SINR
3 dB
WB SINR0
6 dB
WB SINR1
6 dB
CINR
0 dB
TX Power
-2 dBm
در حالی که تا هفته پیش SINR 11 و CINR 9 بود و خونه ای هم بین من و دکل ساخته نشده منم مودم رو تکون ندادم کسی میدونه ایرانسل چه غلطی داره میکنه ؟ مخصوصا سیگنال رو قدرتش رو کاهش میدن ؟ چه خبره ؟کاربر که زیاد بشه کیفیت سیگنال افت می کنه البته دلایل دیگه هم می تونه داشته باشه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
ahwazp30
06-12-2017, 10:57
سیگنال من هر روز داره بیشتر و بیشتر افت پیدا میکنه الان از امروز صبح این شده
در حالی که تا هفته پیش SINR 11 و CINR 9 بود و خونه ای هم بین من و دکل ساخته نشده منم مودم رو تکون ندادم کسی میدونه ایرانسل چه غلطی داره میکنه ؟ مخصوصا سیگنال رو قدرتش رو کاهش میدن ؟ چه خبره ؟
دلایل زیادی میتونه داشته باشه ، با سوپریوزر وارد کنسول مودم بشید و از توی قسمت cell lock ببینید اگر دکلی هست که سیگنال یا sinr بهتری بهتون میده روی اون قفلش کنید .
greatpouya
06-12-2017, 11:50
-75 dBm
RSRQ
-13 dB
SINR
3 dB
WB SINR0
6 dB
WB SINR1
6 dB
CINR
0 dB
TX Power
-2 dBm
دلایل زیادی میتونه داشته باشه ، با سوپریوزر وارد کنسول مودم بشید و از توی قسمت cell lock ببینید اگر دکلی هست که سیگنال یا sinr بهتری بهتون میده روی اون قفلش کنید .والا یه زمان ایرانسل مثینکه توان انتن هارو کاهش میداد واسه کاهش مصرف برق، که کاهش سطح سیگنال کاملا مشهود بود، ولی این موارد رو مطمئن نیستم همون باشه
hitmax77
06-12-2017, 13:27
کسی از دوستان تو نمایشگاه الکامپ مودم با بسته ۱۰۰ گیگ ۶ ماهه گرفته؟ من مودم با بسته ۶ ماه ۱۰۰ گیگ گرفتم امروز که موجودی رو چک کردم تبدیل کرده بودن به ۱۰۰ گیگ ۳ماه با پشتیبانی که تماس گرفتم میگه اطلاع رسانی شده و برای همه همینطور کم شده اگه کسی تو نمایشگاه مودم گرفته بسته نتشو چک کنه ببینه کم شده یا نه تا من شکایت به ۱۹۵ بنویسم.
کسی این مشکل رو نداشته؟
alirezaveis
06-12-2017, 13:38
کسی این مشکل رو نداشته؟
اگه قبلش 6 ماه بوده و بعدش کردنش 3 ماه حتما شکایت کن. ولی اگه از اول رو همین سه ماه فعال شده شکایت کنی به جایی نمیرسی. در ضمن اگه طرح رو تا آخر آبان فعال کرده باشی باید شش ماهه باشه ولی بعد از اون این طرح صد گیگ سه ماهه شده.
Electronic-Arts
06-12-2017, 15:14
دلایل زیادی میتونه داشته باشه ، با سوپریوزر وارد کنسول مودم بشید و از توی قسمت cell lock ببینید اگر دکلی هست که سیگنال یا sinr بهتری بهتون میده روی اون قفلش کنید .
مودم من zw101 هست همچین چیزی متاسفانه نیست تو پنل یا اسم دیگه ای داره ؟
من به یک جای دور افتاده رفتم و تصمیم گرفتم مودم LTE رو هم که تو طرح تعویض وایمکس گرفتم رو چک کنم.
سیم رو گذاشتم و شارژش هم کردم ولی هنوز چراغ مودم چراغ سیگنال فقط چشمک می زنه. من اینجا رو موبایل پوشش اینترنت روی H+ و H دارم.
پوشش اینترنت LTE متفاوت از پوشش موبایل است؟ باید مثل موبایل چیزی را در مودم ست کنم که روی مودم اینترنت داشته باشم؟:n13:
پوزش بخاطر تازه کار بودن:n02:
ahwazp30
06-12-2017, 17:49
مودم من zw101 هست همچین چیزی متاسفانه نیست تو پنل یا اسم دیگه ای داره ؟
بله پنل مودم ها با هم فرق میکنه ولی معمولا همشون همچین گزینه ای دارند ، باید حتما یوزر و پسورد رو administrator بزنید و با دسترسی بالاتر وارد شید تا بیاد و بعد در قسمت lte setting دنبال این گزینه بگردید اگر نبود که احتمالا مودمتون نداره .
من به یک جای دور افتاده رفتم و تصمیم گرفتم مودم LTE رو هم که تو طرح تعویض وایمکس گرفتم رو چک کنم.
سیم رو گذاشتم و شارژش هم کردم ولی هنوز چراغ مودم چراغ سیگنال فقط چشمک می زنه. من اینجا رو موبایل پوشش اینترنت روی H+ و H دارم.
پوشش اینترنت LTE متفاوت از پوشش موبایل است؟ باید مثل موبایل چیزی را در مودم ست کنم که روی مودم اینترنت داشته باشم؟:n13:
پوزش بخاطر تازه کار بودن:n02:
بله پوشش ها با هم فرق میکنن ممکنه اون دکلی که تجهیزات 4g و 3g روش هست تجهیزات td-lte نصب نباشه و یا اون منطقه اصلا تحت پوشش td نباشه ، دقت کنید که حتما سیم کارت خود td-lte رو توی مودم بزارید و غیر از این نیاز به ست کردن تنظیمات نیست.
OnlyRealMadrid
07-12-2017, 20:01
در این نظرسنجی سازمان " تنظیم دزدی بیشتر رادیویی " شرکت کنید و همگی گزینه های خیلی کم رو وارد کنید تا فکر نکنن ملت خر هستن:
OnlyRealMadrid
07-12-2017, 20:06
دوستان خواهشا کوتاه نیاید. نذارید سرمون کلاه بره. این td-lte هم باید خیلی ارزون تر از این حرفا بشه
amirh_74
09-12-2017, 15:01
سلام .. منم که از طریق سایت تعویض کردم مودم رو اس ام اس میاد که وایمکس رو عوض کنین با تی دی ... ربطی به 600 یا سایت نداره خودشون واسه همه این اس ام اسو میفرستن
amirh_74
09-12-2017, 15:09
سلام دوستان...
من از پنجشنبه ساعت 12 ظهر تا الان مودمم آنتن نمیده و چشمک میزنه همش... ولی وقتی داخل تنظیماتش میشم مقدار CINR و SINR و RSRP و RSRQ خوبه .. یعنی تاحدودی مثل قبلِ... هرجای خونه ام تست کردم وصل نشد.. ریست فکتوری ام کردم چندبار... هرچقدر زنگ زدم و پیگیری کردم ایرانسل گفت تا 48 ساعت دیگه بررسی میشه... با ستاره 20 مربع ام میگیرم مینویسه منطقمون فعاله TDLTE ... مودمم ام B5142 هست.. کسی قطعی نداره؟؟ تهران هم هستم. منطقه 14
amirh_74
09-12-2017, 15:13
در این نظرسنجی سازمان " تنظیم دزدی بیشتر رادیویی " شرکت کنید و همگی گزینه های خیلی کم رو وارد کنید تا فکر نکنن ملت خر هستن:
من شرکت کردم و خیلی کم زدم واقعا ام راضی نیستم ... ولی فکر نمیکنم تأثیری داشته باشه
ahwazp30
09-12-2017, 21:26
سلام .. منم که از طریق سایت تعویض کردم مودم رو اس ام اس میاد که وایمکس رو عوض کنین با تی دی ... ربطی به 600 یا سایت نداره خودشون واسه همه این اس ام اسو میفرستن
عجب ، مگه مرض دارن ؟ اخه کسی که تعویض کرده چه دلیلی داره وقتی میخاد با یه جا تماس بگیره قبلش یه پیغام بیاد فک بزنه فلان و فلان بعد چند دقیقه بوق ازاد رد کنه یا وقتی میخای بری تو نت اون پیغام مظخرفش بیاد هی رفرش کنی چند بار تا بلکه با اون نت مسخرش تو سایتی که میخای بری .:n09:
ShadowDragon
09-12-2017, 21:43
ایرانسل حق استفاده از خط شما به صورت تبلیغات ی رو نداره و این کار خلافه!
یادمه همراه اول یه طرحی داشت ماهی یهمبلغی هدیه به مشترک میداد به جاش اهنگ پیواز تبلیغاتی میزاشت... هرچند هزینه خیلی کمی میداد اما با از این کار ایرانسل خیلی بهتره
greatpouya
09-12-2017, 21:54
ایرلنسل بجایی رسیده که tapatalk هم با اختلال و تاخیر بسیار طولانی باز میکنه ولی همراه سریع باز میکنه[emoji58]
قشنگ مشخصه ترافیک http مستقیم از خارج نمیرسه به دست ادم، بلکه از ذره بین ایرانسل عبور میکنه، که ممکنه بخشیش جا بمونه زبر ذره بین
ایرلنسل بجایی رسیده که tapatalk هم با اختلال و تاخیر بسیار طولانی باز میکنه ولی همراه سریع باز میکنه[emoji58]
فیلتر نیست مگه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
greatpouya
09-12-2017, 22:07
فیلتر نیست مگه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADبا برنامه پست هارو باز میکنه، فقط موقع پیام جدید تاپیک ها زرد (new post) نمیشه.
ولی نوتیفیکیشن میده همیشه بدون پرو.کسی
dadash42
10-12-2017, 10:45
با برنامه پست هارو باز میکنه، فقط موقع پیام جدید تاپیک ها زرد (new post) نمیشه.
ولی نوتیفیکیشن میده همیشه بدون پرو.کسی
Tapatalk با گوشی اصلا کار نمیکنه، نه ایراسل نه همراه اول نه wifi
حتما فیلتره
greatpouya
10-12-2017, 12:02
Tapatalk با گوشی اصلا کار نمیکنه، نه ایراسل نه همراه اول نه wifi
حتما فیلترهبرای بنده همونطور که عرض کردم بدون چیلترشکن کار میکنه
hesam 63
11-12-2017, 00:38
این قیمت های فضایی قرار نیست تعدیل بشه؟
دوستان راهی برای افزایش قدرت گیرنده مودم وجود داره؟!
من با اینکه از مودم خارجی استفاده میکنم، سرعت بسیار پایینی دارم . قطعی هم کم و بیش زیاد هست
این تست رو گرفتم که سرعت تقریبا قابل قبوله
زمانهایی وجود داره که واقعا غیرقابل استفاده است!
نمونه تست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمونه اطلاعات داخل مودم:
دوستان راهی برای افزایش قدرت گیرنده مودم وجود داره؟!
من با اینکه از مودم خارجی استفاده میکنم، سرعت بسیار پایینی دارم . قطعی هم کم و بیش زیاد هست
این تست رو گرفتم که سرعت تقریبا قابل قبوله
زمانهایی وجود داره که واقعا غیرقابل استفاده است!
نمونه تست:
نمونه اطلاعات داخل مودم:
ظاهرا که سیگنال خوبی ندارید
بگردید جایی رو پیدا کنید که snr به نزدیک ده برسه
برای آنتن هم تاپیک آنتن رو سرچ کنید
اما روش درست و درمون نداره
یه ذره یه ذره تکون بدید و سیگنال رو چک کنید
Xx Hossein xX
13-12-2017, 22:03
سلام.
امروز مودم i40 رو با 100 گیگ اینترنت خریدم.
دوستان بنظرتون سیگنال چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیمکارت LTE معمولی که نصب کردم روی مودم نتیجه تست اینا شد
metalgear2
13-12-2017, 23:01
دوستان یه نفر منو راهنمایی کنه. پینگ پایین لازم دارم .انلاین بازی میکنم. روانی شدم دیگه با این پینگ افتضاح. هر روشی با هر هزینه ای میدونین بهم بگین.چه کار کنم ؟:n34:
dimebag123
13-12-2017, 23:33
سلام
دوستان من یک مشکلی با این ایرانسل پیدا کردم که تا حالا 3 بار اتفاق اقتاده
اونم اینه که بسته خربداری شده بعد از یه مدت کلا غیب میشه ، اصلا انگار نه انگار که بوده البته اینترنت هم قطع میشه
آخرین سری 3-4 هفته پیش یه بسته سه ماهه گرفتم دیروز نت قطع شد رفتم چک کنم دیدم کلا بسته نیست ، تو سوابق خرید هم نیست اصلا کلا نیست
با توجه به اینکه 2-3 بار اتفاق افتاده خیلی مشکوکه ، نوع جدید دزدی هست ؟؟
سری قبل بعد از کلی جر و بجث با اپراتور نفهم به نتیجه نرسید ولی این سری قصد دارم شدیدا پیگیری کنم
خواستم ببینم کسی از دوستان با این مورد برخورد داشته ؟ قضیه چیه اصلا ؟
salman_m2h
14-12-2017, 01:44
سلام.
امروز مودم i40 رو با 100 گیگ اینترنت خریدم.
دوستان بنظرتون سیگنال چطوره؟
بد نیست خوبه. خودم هم tf-i60 دارم با سه آنتن سرعت در همین حدوده
سلام
اونم اینه که بسته خربداری شده بعد از یه مدت کلا غیب میشه ، اصلا انگار نه انگار که بوده البته اینترنت هم قطع میشه
آخرین سری 3-4 هفته پیش یه بسته سه ماهه گرفتم دیروز نت قطع شد رفتم چک کنم دیدم کلا بسته نیست ، تو سوابق خرید هم نیست اصلا کلا نیست
سری قبل بعد از کلی جر و بجث با اپراتور نفهم به نتیجه نرسید ولی این سری قصد دارم شدیدا پیگیری کنم
یه بار این مشکل به این صورت پیش اومد که بسته ای که خریدم و مبلغش هم پرداخت شده بود ثبت شد ولی فعال نشد.
نزدیک یه هفته هر روز با پشتیبانی صحبت کردم و با کلی پیگیری بعد از دو هفته مبلغ رو برگشت دادن
زنگ زدن به اپراتور و بحث با کارشناس های مزخرفشون رو بیخیال شو برو یکی از نمایندگی هاشون خراب شو روسرشون
تا جواب درست ندادن دست از سرشون برندار
farhadhttp
14-12-2017, 14:00
سلام
بسته های ایرانسل به این صورته که به محض اینکه تموم میشه کلا غیب میشه.
این چیزی که برا شما اتفاق افتاده خیلی عجیبه احتمالا داری اشتباه میکنی.
احتمال میدم گوشی و یا کامپیوتر چیزی آپدیت می کنن و یا برنامه ای حجمت رو می خوره و متوجه نمیشی بعدم که میری تو کنترل حساب چون بسته تموم شده میبینی هیچ چی نیست .
برای اینکه مطمعن شی با برنامه ایرانسل من ( یا این آدرس my.irancell.ir ) وارد اکانتت شو به بخش تاریخچه برو و 2 چیز رو چک کن:
یکی جزئیات 15 کارکرد اخیر که ببینی چیزی دانلود شده که ازش خبر نداشته باشی
یکی هم تاریخچه بسته های افزایشی که ببین بسته ای که غیب شده رو اونجا پیدا می کنی یا نه
اگه بسته بود که احتمالا حرف من درسته و دانلودش کردی اما اگه اونجا هم نبود که دیگه باید بری پیگیری کنی ببینی چه مشکلی داره حسابت.
timemachine2029
14-12-2017, 14:10
بله، TD خودش جدا یک همچین طرحی داره فقط محدود تر از ADSL.
متاسفانه یک دوستی اینجا گفته بود دقیق محاسبه شده حجم
بسته نامحدود یک هفته ای گرفتم اون هم یک مگابیت بعد 30 گیگ لیمیت شد روی 256
بسته های نامحدودش مفت نمیارزه سمتش نروید
farhadhttp
14-12-2017, 16:26
آره به خدا مسخره است. من وایمکس نامحدود داشتم هرچقدر می خواستم دانلود می کردم. باید بریم شکایت کنیم به 195 فکر کنم.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خیر سرش این طرح نامحدود رو با شعار (تضمین ۹۵ درصدی سرعت برای کاربر) به وجود آورد.
اینا سرعت رو محدود کردند، استفاده از حجم رو هم محدود کردند. بعد به اسم نامحدود دارن می فروشن آخه این چه وضعشه...
WhiteHat
14-12-2017, 19:43
مودم TF-i60 با 3 چراغ روشنه ولی سرعت من به زور به 2مگابیت میرسه توی نقشه هم پوشش مودم داخلی زده ولی تو بهترین شرایط تنظیم شده تازه اینه:
سلام دوستان جایی سراغ دارید که برای تعویض وایمکس بسته 100گیگ رو فعال کنند؟ یا برای تعویض tf i60 بدهند؟ من شنیدم میشه ممنون میشم ادرس بدید یا راهنمایی کنید
timemachine2029
15-12-2017, 00:18
آره به خدا مسخره است. من وایمکس نامحدود داشتم هرچقدر می خواستم دانلود می کردم. باید بریم شکایت کنیم به 195 فکر کنم.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خیر سرش این طرح نامحدود رو با شعار (تضمین ۹۵ درصدی سرعت برای کاربر) به وجود آورد.
اینا سرعت رو محدود کردند، استفاده از حجم رو هم محدود کردند. بعد به اسم نامحدود دارن می فروشن آخه این چه وضعشه...
شکایت از کی برادر من!
وقتی تو مملکتی وزیرش صرفا بخاطر خانواده شهدا بودن پست و مقام میگیره، نمونه اش همین وریز ارتباطات فعلی
Cyber-PC
15-12-2017, 12:17
من طرفداری نمیکنم و بهشون حق هم نمیدم ولی همون صفحه قسمت توضیحات رو باز کنی همین رو نوشته و دقیقا گفته که اینطور محاسبه میشه
من هم برای همین کلا سمت اینترنت نامحدودشون نرفتم چون بیشتر شبیه به جوک هست تا اینترنت!
ShadowDragon
15-12-2017, 15:10
دوستان من از سه شنبه تلگرامم دیر باز میشه.... کلا همه چی کنده
ps4 هم دیشب مجبور شدم دو بار مودم رو خاموش کنم که از nat type fail به nat type 3 تبدیل شه....
کسی همچین مشکلی داره؟ اما سرعت دانلودم همون ۲ مگابایت قدیمه
سلام
یه سوال داشتم موبایلی هم هست که td lte را ساپورت کنه که دیگه نیازی به مودم نباشه ؟
metalgear2
15-12-2017, 16:03
دوستان یه نفر منو راهنمایی کنه. پینگ پایین لازم دارم .انلاین بازی میکنم. روانی شدم دیگه با این پینگ افتضاح. هر روشی با هر هزینه ای میدونین بهم بگین.چه کار کنم ؟:n34:
خیلی ممنون:n29:
ShadowDragon
15-12-2017, 18:54
خیلی ممنون:n29:
مشکل تی دی نت تایپشه و بدرد نمیخوره
شنیدم وایرلس شرکتا پینگ خوبی دارن اما اولش ۳۰۰-۴۰۰ خرج داره
farhadhttp
16-12-2017, 03:36
خوب دوستان بعد از حدود 5 روز استفاده از اینترنت نسل 4 ایرانسل به یه نکات جالبی برخوردم.
اول بگم که طرح تعرفه من "اینترنت نامحدود یکماهه تا سرعت یک مگابیت"
اینم میدونید که من می تونم 50 گیگ دانلود کنم ولی اگه بیشتر شه سرعت قفل میشه رو 256 کیلوبیت
خوب حالا مساله اینجاست که این سرویس حجم مصرفی داخلی رو حساب نمی کنه. (می دونم خیلی مسخره است و کسی زیاد از حجم داخلی استفاده نمی کنه ولی به هر حال باید حجم مصرفی داخلی رو نصف حساب کنند.)
من برای اینکه مطمعن بشم یه اسکرین شات از میزان مصرفم گرفتم :
بعد طبق عادت قدیمی ام رفتم سایت بانک ملی که مرورگر دانلود کنم که متوجه اتفاق عجیب دوم شدم. (قضیه از این قراره که من 6 سال پیش که تازه وایمکس خریده بودم مودم رو می ذاشتم رو نتظیمات کارخانه بعد می رفتم سایت بانک ملی (چون این سایت برای تراکنش های بانکی استفاده میشه بدون نیاز به وصل شدن به اکانتی اجازه میداد واردش شم) بعد چون وارد حساب کاربریم نشده بودم سرعتم محدود نمیشد منم می رفتم مرورگر دانلود می کردم با سرعت 16 مگابیت ذوق می کردم چون اون موقع بالاترین سرعتی که میشد اشتراک خرید 2 مگابیت بود.) الانم گفتم ترافیک مصرفی از بانک مرکزی 100 درصد داخلی حساب میشه دیگه برا همین به یاد قدیم رفتم چند تا مرورگر دانلود کنم که ببینم از حجم داخلی کم میکنه یا خارجی اما با کمال تعجب دیدم سرعت قفل که نبود هیچی همینطور بالا می رفت .
بعد حجم مصرف شده رو چک کردم دیدم بااینکه من حدود 200 مگابایت دانلود کردم ولی تقریبا چیزی از حجم کم نشده
حالا اصلا گیج شدم. باز بیشتر تحقیق می کنم با سایت های ایرانی دیگه که آیا مصرف داخلی کلا حساب نمیشه یا به عنوان مصرف خارجی حساب میشه. به هر حال حجم مصرف شده از محتوای داخلی همیشه صفره ...
اگه مصرف محتوای داخلی رو به عنوان خارجی حساب کنن میشه به 195 شکایت کرد یه کم حجم از حلقمشون کشید بیرون ...
Cyber-PC
16-12-2017, 04:44
چند روزی هست که lte گرفتم و چند بار فایل ها با مشکل از IDM دانلود شدن (از سلامت فایل ها و سردر اطمینان دارم)
فایلهای چند گیگابایتی که نزدیک آخرشون در عین داشتن resume به صورت خودکار از ابتدا شروع به دانلود میشند!
الان ی تست سرعت با speedtest.net گرفتم که نتیجه اش جالب بود!
سرعت دانلود رو حدود ۷ مگابایت نشون میده که خب بد نیست ولی آپلود اینقدر ضعیفه که تست با ارور میاد بیرون (از طریق مادربورد که بررسی کردم سرعت آپلود در بیشینه خودش به ۲۴ کیلوبایت میرسه!)
حالا بنظر شما ممکنه این مشکل دانلود های من بخاطر به هیچ وجه نزدیک نبودن بیشینه ی سرعت دانلود و آپلود باشه؟
یعنی درخواست ها نتونند به موقع برسند و به نوعی packet lost بشه؟
خوب دوستان بعد از حدود 5 روز استفاده از اینترنت نسل 4 ایرانسل به یه نکات جالبی برخوردم.
اول بگم که طرح تعرفه من "اینترنت نامحدود یکماهه تا سرعت یک مگابیت"
اینم میدونید که من می تونم 50 گیگ دانلود کنم ولی اگه بیشتر شه سرعت قفل میشه رو 256 کیلوبیت
خوب حالا مساله اینجاست که این سرویس حجم مصرفی داخلی رو حساب نمی کنه. (می دونم خیلی مسخره است و کسی زیاد از حجم داخلی استفاده نمی کنه ولی به هر حال باید حجم مصرفی داخلی رو نصف حساب کنند.)
من برای اینکه مطمعن بشم یه اسکرین شات از میزان مصرفم گرفتم :
بعد طبق عادت قدیمی ام رفتم سایت بانک ملی که مرورگر دانلود کنم که متوجه اتفاق عجیب دوم شدم. (قضیه از این قراره که من 6 سال پیش که تازه وایمکس خریده بودم مودم رو می ذاشتم رو نتظیمات کارخانه بعد می رفتم سایت بانک ملی (چون این سایت برای تراکنش های بانکی استفاده میشه بدون نیاز به وصل شدن به اکانتی اجازه میداد واردش شم) بعد چون وارد حساب کاربریم نشده بودم سرعتم محدود نمیشد منم می رفتم مرورگر دانلود می کردم با سرعت 16 مگابیت ذوق می کردم چون اون موقع بالاترین سرعتی که میشد اشتراک خرید 2 مگابیت بود.) الانم گفتم ترافیک مصرفی از بانک مرکزی 100 درصد داخلی حساب میشه دیگه برا همین به یاد قدیم رفتم چند تا مرورگر دانلود کنم که ببینم از حجم داخلی کم میکنه یا خارجی اما با کمال تعجب دیدم سرعت قفل که نبود هیچی همینطور بالا می رفت .
بعد حجم مصرف شده رو چک کردم دیدم بااینکه من حدود 200 مگابایت دانلود کردم ولی تقریبا چیزی از حجم کم نشده
حالا اصلا گیج شدم. باز بیشتر تحقیق می کنم با سایت های ایرانی دیگه که آیا مصرف داخلی کلا حساب نمیشه یا به عنوان مصرف خارجی حساب میشه. به هر حال حجم مصرف شده از محتوای داخلی همیشه صفره ...
اگه مصرف محتوای داخلی رو به عنوان خارجی حساب کنن میشه به 195 شکایت کرد یه کم حجم از حلقمشون کشید بیرون ...
دوست عزیز سرعت دانلود شما با این سرویس از داخل و خارج چنده؟
farhadhttp
16-12-2017, 15:26
دوست عزیز سرعت دانلود شما با این سرویس از داخل و خارج چنده؟
کامل توضیح دادم دیگه. سرعتم قفل روی 1 مگابیت چه از داخل و چه از خارج ولی سایتی مثل بانک ملی استثنا رفتار می کنه چرا ؟ (خودمم نمی دونم شاید به خاطر اینکه درگاه پرداخته و تو وایت لیست ایرانسل قرار داره )
الان مشکل اینجاست که :
1- دانلود از محتوای داخلی جداگانه محاسبه نمیشه (چون باید نصف حساب شه)
2- احتمال داره که ایرانسل داره سرعت رو محدود میکنه (6 سال پیش که وایمکس اومد ایرانسل می تونست سرویس 16 مگابیت ارائه بده اما فقط تا 2 مگابیت میداد. اما الان دیگه به غیر از این طرح مسخره نامحدودش که سرعت رو محدود میکنه طبیعتا نباید محدودیتی در سرعت وجود داشته باشه.) باید ماه آینده سرویس عادی بگیرم که محدودیت سرعت نداره و چک کنم ببینم سرعت دانلود از سایت بانک ملی با بقیه سایت ها یکیه یا نه. اگه یکی باشه که هیچی ولی اگه نه نشون میده که خود ایرانسل محدودیت اعمال میکنه رو سرعت. ( می دونم شک خیلی مسخره ایه ولی هیچی از اینا بعید نیست)
البته یه مشکلی هم هست اونم اینکه نمیشه درست محابسه کرد سرعت دانلود از بانک ملی چقدره چون حجیم ترین فایلش حدود 60 مگابایته ولی اینقدر سریع دانلود میشه که افزایش سرعت به ماکسمم خودش نمیرسه.(تا 12 مگابیت بر ثانیه زیاد میشه و همینطور میره بالا اما دانلود در عرض 10 ثانیه تموم میشه و نمیشه فهمید سرعت تا چقدر زیاد میشه)
ahwazp30
16-12-2017, 20:45
کامل توضیح دادم دیگه. سرعتم قفل روی 1 مگابیت چه از داخل و چه از خارج ولی سایتی مثل بانک ملی استثنا رفتار می کنه چرا ؟ (خودمم نمی دونم شاید به خاطر اینکه درگاه پرداخته و تو وایت لیست ایرانسل قرار داره )
الان مشکل اینجاست که :
1- دانلود از محتوای داخلی جداگانه محاسبه نمیشه (چون باید نصف حساب شه)
2- احتمال داره که ایرانسل داره سرعت رو محدود میکنه (6 سال پیش که وایمکس اومد ایرانسل می تونست سرویس 16 مگابیت ارائه بده اما فقط تا 2 مگابیت میداد. اما الان دیگه به غیر از این طرح مسخره نامحدودش که سرعت رو محدود میکنه طبیعتا نباید محدودیتی در سرعت وجود داشته باشه.) باید ماه آینده سرویس عادی بگیرم که محدودیت سرعت نداره و چک کنم ببینم سرعت دانلود از سایت بانک ملی با بقیه سایت ها یکیه یا نه. اگه یکی باشه که هیچی ولی اگه نه نشون میده که خود ایرانسل محدودیت اعمال میکنه رو سرعت. ( می دونم شک خیلی مسخره ایه ولی هیچی از اینا بعید نیست)
البته یه مشکلی هم هست اونم اینکه نمیشه درست محابسه کرد سرعت دانلود از بانک ملی چقدره چون حجیم ترین فایلش حدود 60 مگابایته ولی اینقدر سریع دانلود میشه که افزایش سرعت به ماکسمم خودش نمیرسه.(تا 12 مگابیت بر ثانیه زیاد میشه و همینطور میره بالا اما دانلود در عرض 10 ثانیه تموم میشه و نمیشه فهمید سرعت تا چقدر زیاد میشه)
ایرانسل سرعت رو محدود نمیکنه چون برای من که سرویس حجمی دارم سرعت در بعضی مواقع روز 40 مگ هست و بعضی ساعات بین 6 تا 20 مگ در نوسانه که نشون میده پهنای باند ازاد هست ضمن اینکه من در بعضی مناطق خلوت تر تست کردم تا 70 مگ هم رفته پس محدود نیست .
برای من سرعت از تمام سایت ها چه داخل و چه خارج یکی هست و از سایت بانک ملی هم الان تست کردم بیشتر از سایت های داخلی نبود و همونقدر میداد .احتمالا روی سرویس های نامحدود اینطوره .
ShadowDragon
17-12-2017, 18:06
دوستان چند شب پیش متوجه شدم پسورد مودمم یهو ورداشته شده، مودم رو همون روز خریداری کرده بودم
بعدش یه بار دیگه تکرار شد، و نکته جالب اینجاست که، من mac filtering مودمم فعال و پسوردم عوض شدست
و خلاصه مطمینم بحث هک اینا نیست بلکه این مودم احمق ایرانسله...
واقعا کلافه شدم ، مطمینا اگه باز اتفاق بافته، ایرانسل زیر بار حجم دزدیده شده نمیره....
:n04::n04::n04:
سلام 4.5 g واسه دانلود بهتره یا lte? کدومش انتن دهی واسش مهمتره میخوام سرعت دانلودم حداقل 5 6 مگ باشه
aliprince
17-12-2017, 18:58
سلام 4.5 g واسه دانلود بهتره یا lte? کدومش انتن دهی واسش مهمتره میخوام سرعت دانلودم حداقل 5 6 مگ باشهسلام. بستگیبه منطقت داره بهترین راه اینه که یا خودت تست کنی یا از کسب که اون حوالی داره بخوای تست کنه. در خال حاضر td ایرانسل تقریبا اکثر مناطق ۱۶ مگابیت میده حالا نمیدونم منظور شما از ۵ ۶ مگ بیت هست یا بایت.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام. بستگیبه منطقت داره بهترین راه اینه که یا خودت تست کنی یا از کسب که اون حوالی داره بخوای تست کنه. در خال حاضر td ایرانسل تقریبا اکثر مناطق ۱۶ مگابیت میده حالا نمیدونم منظور شما از ۵ ۶ مگ بیت هست یا بایت.
منطقه ایی هستم که هم همراه اول هم ایرانسل متوسط تا بد انتن میدن منظورم سرعتی هست که تو idm نشون میده
aliprince
17-12-2017, 19:25
منطقه ایی هستم که هم همراه اول هم ایرانسل متوسط تا بد انتن میدن منظورم سرعتی هست که تو idm نشون میدهسرعتی که IDM نشون میده بایت هست. اکر انتن دهی منطقت خوب نیست بهترین کار تسک قبل از خریده. که یا باید از کسی که داره بخوای برات تستکنه یا اگر دوستی فامیلی کسی داره با مودمش تست کنی یا از مبین نت بگیری مبین نت تا ۴۰ مگابی یا همون ۵ مگابایت باز هست که میانگین ۲ مگابایت رو سرعت میده و قبل از خرید میان خونه تست میکنن اکر اوکی بود کارت میکشی مودم رو تحویلت میدن
greatpouya
17-12-2017, 22:10
تبریک میگم
بامبول جدید TD ایرانسل
رفع شد
مشکل از روترم بود
سلام.کسی دی ان اس ایرانسلو داره؟
ShadowDragon
19-12-2017, 17:58
دوستان کسی i60 داره تجربشو در اختیار بزاره؟؟
داستان این دو سیمش چیه ؟ مثلا میشه من کلا نخوام تی دی وصل شم؟ اپشن داره؟ فقط fd?
salman_m2h
19-12-2017, 19:00
داستان این دو سیمش چیه ؟ مثلا میشه من کلا نخوام تی دی وصل شم؟ اپشن داره؟ فقط fd?
تو طرح تعویض مودم وایمکس همین مودم i60 رو دو هفته پیش برام فرستادن
خود مودم کلا یه درگاه برا قرار دادن سیم کارت داره. یعنی این طور نیست که دو تا سیم کارت همزمان بشه داخلش گذاشت
تو جعبه مودم دو تا سیم کارت گذاشتن. یه سیم کارت LTE و یه سیم کارت معمولی 4.5G
دیگه بسته به انتخاب خودت یکیش رو میتونی تو مودم قرار بدی و استفاده کنی
با چهار آنتن و SINR: 10db , RSRQ: -95dBm
پینگ 20 . سرعت اپلود و دانلود هم بین 40 تا 45 مگ
البته اگه در جایی هستی که سیگنال و انتن ضعیف داری پشت مودم دو درگاه برا وصل کردن انتن خروجی داره
تو این مدت دوهفته به هیچ وجه قطعی نداشته حتی یه ثانیه که بخواد انتن کاملا بپره و قطع شه و بخواد دستی دوباره روشنش کنی و ...
کلا از این قبیل مشکلات که مودم های دیگه دارن
در کل بد نیست نسبت به مودم های دیگه
farhadhttp
19-12-2017, 19:16
مودم بدی نیست. اما اگه توی طرح تعویض برات بیارن یا بتونی زیر 200 هزار تومان بخریش. چون cat6 نیست، وای فای AC هم نداره. فریمور مسخره ایرانسل روش نصب که هیچ تنظیمات خاصی نداره و حتی برای تغییر باند باید از LTE Watch استفاده کنی اما از مایمو 4 پشتیبانی میکنه که قراره تا چند وقت دیگه ایرانسل پیاده سازی کنه. آنتن دهی خوبی هم داره.سوییچ هزار هم داره. در کل مودم بدی نیست من راضی ام.(ولی تحت هیچ شرایطی 360 هزار تومان نمی ارزه)
2 سیم کارت هم که یه اسلات سیم کارت داره با دو تا سیم کارت تو جعبه. یکیش سیمکارت اعتباری ایرانسل که باید بری فعال کنی اونیکی هم که سیمکارت نسل 4 ثابت که بعد از 2 روز فعالش میکنن. اگه سیمکارت اعتباری بذاری تو دستگاه وصل میشه به FDD روی باند 3 یا 7 ولی متاسفانه قابلیت تجمیع نداره.(مهم نیست حتما سیمکارت اعتباری تو جعبه باشه. هر سیمکارت ایرانسلی می تونی بندازی توش.) اگرم سیمکارت نسل 4 رو بذاری توش وصل میشه به TDD روی باند مسخره 42...
ShadowDragon
20-12-2017, 00:33
خوب کدومش بهتره؟ fd یا td?
این باند اینا رو نمیدونم چیه....
مطمینی نسل ۴.۵ پشتیبانی نمیکنه؟؟ تو سایت ایرانسل نوشته میکنه
سوال مهم تر: سرعتش از قبلی ها، حالا با هر تکنولوژی کهداره، بیشتره یا همونه؟
greatpouya
20-12-2017, 02:40
خوب کدومش بهتره؟ fd یا td?
این باند اینا رو نمیدونم چیه....
مطمینی نسل ۴.۵ پشتیبانی نمیکنه؟؟ تو سایت ایرانسل نوشته میکنه
سوال مهم تر: سرعتش از قبلی ها، حالا با هر تکنولوژی کهداره، بیشتره یا همونه؟فعلا همونه، در آینده نزدیک ۲ برابر
ShadowDragon
20-12-2017, 20:31
این i60اصلا ارزش نداره
سرعتش هم هیچ فرق نداشت
ویرایش ۲ ساعت بعد
سرعتش پایین تره
وایرلسش ضعیف تر
سلام دوستان اگه مودم ایرانسل اینترنت ثابت بخریم علاوه بر سیم کارت اینترنت ثابت با 4g معمولی هم جوابگو هست این مودم ها؟ یا فقط باید جایی باشی که پوشش اینترنت ثابت داشته باشه ایرانسل؟ این نوع خدمت رو همراه اول که نداره درسته؟
zofishel
25-12-2017, 15:34
سلام دوستان اگه مودم ایرانسل اینترنت ثابت بخریم علاوه بر سیم کارت اینترنت ثابت با 4g معمولی هم جوابگو هست این مودم ها؟ یا فقط باید جایی باشی که پوشش اینترنت ثابت داشته باشه ایرانسل؟ این نوع خدمت رو همراه اول که نداره درسته؟
سلام
برای من که هر دو کار می کنه ، ولی باید بگم که محدوده آنتن دهی هر دو هستم.
ShadowDragon
25-12-2017, 17:19
فعلا همونه، در آینده نزدیک ۲ برابر
امروز کارمند بخش انتن دهی ۳ ساعت محل ما بود و با سیستمش تست میگرفت... همینطور باهاش صحبت میکردم، گفت m4*4 تو ایران استفاده نمیشه و کوچکترین فرقی بین ۶۰ و بقیه نیست ( از نظر انتن) چون این موضوع وجود نداره و قرارم نیست وجود داشته باشه
امروز کارمند بخش انتن دهی ۳ ساعت محل ما بود و با سیستمش تست میگرفت... همینطور باهاش صحبت میکردم، گفت m4*4 تو ایران استفاده نمیشه و کوچکترین فرقی بین ۶۰ و بقیه نیست ( از نظر انتن) چون این موضوع وجود نداره و قرارم نیست وجود داشته باشه
یعنی مایمو تو ایرانسل وجود نداره :n13: حالا i60بکسری میگن کار میکنه یکسری میکن نمیکنه خوب مثلما منطقها فرق داره ..اما اینکه میگه کلا وجود نداره:n36:
ahwazp30
25-12-2017, 18:07
فرقی نمیکنه شما هر کدوم رو که بزاری فقط به نسل ثابت وصل میشه چون مودم فقط از فرکانس های نسل ثابت پشتیبانی میکنه (البته به جز مودم i60 که دو منظوره هست)فرق سیم کارت معمولی با سیم کارت ثابت فقط توی تنوع و یا قیمت بسته های اینترنت هست البته بعضی ها وقتی سیم کارت معمولی توی مودم td میزارن با قطعی زیاد روبرو میشن .
همراه اول فعلا ثابت نداره.
ShadowDragon
25-12-2017, 18:45
یعنی مایمو تو ایرانسل وجود نداره :n13: حالا i60بکسری میگن کار میکنه یکسری میکن نمیکنه خوب مثلما منطقها فرق داره ..اما اینکه میگه کلا وجود نداره:n36:
من اینو خیلی سوال پیچ کردم، و چون یه سری مشکلش رو حل کردم، کلی توضیح داد
و اطلاعاتش هم خوب بود.
گفت هیچ کجا ساپورت نمیشه و قرارم نیست بشه
گفت این i60 فقط یه کلاه برداری ایرانسل بود و بس! البته برند هم هست!!! هواوی!!
greatpouya
26-12-2017, 01:24
امروز کارمند بخش انتن دهی ۳ ساعت محل ما بود و با سیستمش تست میگرفت... همینطور باهاش صحبت میکردم، گفت m4*4 تو ایران استفاده نمیشه و کوچکترین فرقی بین ۶۰ و بقیه نیست ( از نظر انتن) چون این موضوع وجود نداره و قرارم نیست وجود داشته باشهچرت گفته حاجی، همراه اول تو بعضی مناطق اورده؛ ایرانسلم میاره، برای ارتقاء به ۴.۵ جی، حتما مایمو 4*4 میخواد، امکان نداره نیاره.
بعد از تکمیل شدن ۲۰ مگاهرتز برای دو باند، میره سراغ ۴*۴ که شبکه از cat6 300 mbps میشه cat11 600mbps
ShadowDragon
26-12-2017, 14:58
چرت گفته حاجی، همراه اول تو بعضی مناطق اورده؛ ایرانسلم میاره، برای ارتقاء به ۴.۵ جی، حتما مایمو 4*4 میخواد، امکان نداره نیاره.
بعد از تکمیل شدن ۲۰ مگاهرتز برای دو باند، میره سراغ ۴*۴ که شبکه از cat6 300 mbps میشه cat11 600mbps
در مورد ۲۰mhz هم ایرانسل از ۱۵ استفده میکنه،گفت فقط همراه اول تو نمایشگاه به خاطر کل کل ۲۰ استفاده کرد و اونم جایی استفاده نمیشه
اینا به کنار تا جایی ک من خبر دارم تو کل دنیا اول سرویس ارایه میشه بعد تجهیزات میارن ... همین الان هم تاپیک مودم i60 رو دیدم، گویا اونجا هم همینو میگفتن، البته شما اونجا هم مخالفت میکردی، اما فروشنده ایرانسل هم حرف منو میزد
ببینیم چی میشه اما این مودم i60 چرت و مزخرفه
وایرلس 2101 هم خیللللی بهتر از این بود
سرعت نت هم من با اون تا ۴ گرفتم با این نهایت ۲.۷ بوده
MMDFullHD
26-12-2017, 15:02
در مورد ۲۰mhz هم ایرانسل از ۱۵ استفده میکنه،گفت فقط همراه اول تو نمایشگاه به خاطر کل کل ۲۰ استفاده کرد و اونم جایی استفاده نمیشه
اینا به کنار تا جایی ک من خبر دارم تو کل دنیا اول سرویس ارایه میشه بعد تجهیزات میارن ... همین الان هم تاپیک مودم i60 رو دیدم، گویا اونجا هم همینو میگفتن، البته شما اونجا هم مخالفت میکردی، اما فروشنده ایرانسل هم حرف منو میزد
ببینیم چی میشه اما این مودم i60 چرت و مزخرفه
وایرلس 2101 هم خیللللی بهتر از این بود
سرعت نت هم من با اون تا ۴ گرفتم با این نهایت ۲.۷ بوده
دوست گرامی تو مترو شادمان
پهنای باند 3 بیست مگاهرتز هست
منطقه ما حتی ی جا هست پهنای 35 با باند 7 پهنای 15 داره
کسی تونسته تاحالا 3CA داشته باشه با باند 8؟
greatpouya
26-12-2017, 15:16
پهنای باند 3 مگاهرتز هست منطقه ما حتی ی جا هست
پهنای 35 با باند 7 پهنای 15 داره
کسی تونسته تاحالا 3CA داشته باشه با باند 8؟
باند ۲۰ و ۸ نه، ولی پونک و تهران کرج و ... من همش باند ۳ ۲۰مگاهرتز دیدم.
بعید میدونم همراه اول جایی برای ایرانسل رو باند ۸ گذاشته باشه. باید بره سراغ ۲۰.
MMDFullHD
26-12-2017, 15:36
باند ۲۰ و ۸ نه، ولی پونک و تهران کرج و ... من همش باند ۳ ۲۰مگاهرتز دیدم.
بعید میدونم همراه اول جایی برای ایرانسل رو باند ۸ گذاشته باشه. باید بره سراغ ۲۰.
موندم چرا دیگه 3CA رو راه نمیدازن از ترکیه و قطرو و ..... داریم عقب میریم این همه میان میگن اولین تست 5G رو زدیم باو خب بیا کلا از تمام 4G قابلیت هاش استفاده کن فایو جی پیشکشت
نیاز میشه همینطور MIMO باو ثواب داره حداقل نت خارجی رو پهناشو نداره همراه ولی داخلی که رو خوب میتونه راه بندازه تا بعدا پهنا خارجی وارد مدار کنه؟
greatpouya
26-12-2017, 15:57
موندم چرا دیگه 3CA رو راه نمیدازن از ترکیه و قطرو و ..... داریم عقب میریم این همه میان میگن اولین تست 5G رو زدیم باو خب بیا کلا از تمام 4G قابلیت هاش استفاده کن فایو جی پیشکشت
نیاز میشه همینطور MIMO باو ثواب داره حداقل نت خارجی رو پهناشو نداره همراه ولی داخلی که رو خوب میتونه راه بندازه تا بعدا پهنا خارجی وارد مدار کنه؟
اره، رقابت بینشون یخورده داره میکشتشون جلو وگرنه اونم نبود کلا تعطیل، ولی چون مدت زیادی اینترنتا داغون بود زمان اون خدا بیامرز، یهو پهنا رفته بالا، هنوز زیرساخت ها و ... به تعادل نرسیده، شبکه بیسیم خیلی جلوتر از کابلیاس هنوز واس همین خیلی کار میبره تا از ۱۰۰ برسونن به ۳۰۰مثلا، وگرنه خیلی راحت الان lte رو میتونن گیگابیتی کنن، ولی آیا با یه بکهال ۱۰گیگابیتی که زیر بارون نابود میشه و مخابرات خنس که بستر نمیده ایرانسل، و شبکه نامتعادل فیبری، آیا میشه راحت به ۱ گیگابیت برسه سرعت؟
وقتی تعادل ایجاد میشه که همه اینترنت ۱۰۰ مگابیت خونه داشته باشن و مثل مور و ملخ نریزن رو lte، و به عنوان همراه استفاده بشه، اونوقت پهنای باند بالا و مایمو قشنگ دیده میشه تو سرعت.
راستی واسه باند ۲۰ هم نامه نگاری کردم با تنظیم مقررات میگن، دست ما نیست، صداسیما ازاد نمیکنه، عوضی بازی از اوناس.
وگرنه الان باید 3CA قطعا فعال میشد تا الان
greatpouya
26-12-2017, 16:09
حذف شود
MMDFullHD
26-12-2017, 16:20
اره، رقابت بینشون یخورده داره میکشتشون جلو وگرنه اونم نبود کلا تعطیل، ولی چون مدت زیادی اینترنتا داغون بود زمان اون خدا بیامرز، یهو پهنا رفته بالا، هنوز زیرساخت ها و ... به تعادل نرسیده، شبکه بیسیم خیلی جلوتر از کابلیاس هنوز واس همین خیلی کار میبره تا از ۱۰۰ برسونن به ۳۰۰مثلا، وگرنه خیلی راحت الان lte رو میتونن گیگابیتی کنن، ولی آیا با یه بکهال ۱۰گیگابیتی که زیر بارون نابود میشه و مخابرات خنس که بستر نمیده ایرانسل، و شبکه نامتعادل فیبری، آیا میشه راحت به ۱ گیگابیت برسه سرعت؟
وقتی تعادل ایجاد میشه که همه اینترنت ۱۰۰ مگابیت خونه داشته باشن و مثل مور و ملخ نریزن رو lte، و به عنوان همراه استفاده بشه، اونوقت پهنای باند بالا و مایمو قشنگ دیده میشه تو سرعت.
راستی واسه باند ۲۰ هم نامه نگاری کردم با تنظیم مقررات میگن، دست ما نیست، صداسیما ازاد نمیکنه، عوضی بازی از اوناس.
وگرنه الان باید 3CA قطعا فعال میشد تا الان
باند دیگه ازاد نیست؟ باند 1 هم میشه ها
greatpouya
26-12-2017, 16:32
باند دیگه ازاد نیست؟ باند 1 هم میشه هاچرا ولی چون همه اپراتورا dc hspa اوردن، ۱۵ تاش بیشتر خالی نیست، که فوقش ۵ تا اینا برسه بهشون.
البته همین باند ۷ و ۳ جای خالی داره هنوز، ولی خوب عرفش اضافه کردن ۸۰۰ ا قبل از باندای دیگه، که مشکل پوشش و volte ... حل شه، ولی خوب اگر ازاد نشه احتمال زیاد رو ۲۶۰۰ حد اقل یه ۱۵ دیگه راه میندازن
پهنای باند 3 بیست مگاهرتز هست
منطقه ما حتی ی جا هست پهنای 35 با باند 7 پهنای 15 داره
کسی تونسته تاحالا 3CA داشته باشه با باند 8؟همراه اول باند ۳ هست ۲۰؟
MMDFullHD
26-12-2017, 19:40
همراه اول باند ۳ هست ۲۰؟
بله دوست خوبمون شات هم گذاشتن بیشتر جاهای تهران و حتی تو شهرستان شهریار هم ارتقا پیدا داره میکنه
بله دوست خوبمون شات هم گذاشتن بیشتر جاهای تهران و حتی تو شهرستان شهریار هم ارتقا پیدا داره میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اون ایرانسله
greatpouya
26-12-2017, 20:28
اون ایرانسله
Sent from my SM-J710F using Tapatalkبله. البته حرف دوستمون درسته همراه هم داره رو ۲۰ کار میکنه و سر باند ۳ رقابت زیادی دارن چون داره تقریبا پر میشه.
البته شات همراه رو ندارم الان، به دکل ۲۰مگش برخوردم در اسرع وقت رو فروم همراه میذارم.
denzelmovie
27-12-2017, 13:38
دوستان عزیز من دیروز رفتم مودم رو تعویض کردم
روشنش ک میکنم چراغ نشانگر وضعیت شبکه ک کلا قرمزه و چراغ مربوط ب سیستم هم کلا چشمک میزنه
قدرت سیگنالم ک اصلا هیچی روشن نمیشه
میخواستم ببینم هنوو فعالش نکردن یا من باید توو تنظیماتش کاری کنم؟
مودم TF-i60
aliprince
27-12-2017, 16:23
روشنش ک میکنم چراغ نشانگر وضعیت شبکه ک کلا قرمزه و چراغ مربوط ب سیستم هم کلا چشمک میزنه
مودم TF-i60تعویض وایمکس بودید؟
ShadowDragon
27-12-2017, 18:11
مودم TF-i60
سلام هنوز سیمکارتتون ثبت نام نشده
با یک سیم دیگه تست کنید
denzelmovie
27-12-2017, 19:50
سلام هنوز سیمکارتتون ثبت نام نشده
با یک سیم دیگه تست کنید
وصل شد فعلا قدرت سیگنالش دو چراغ روشنه فقط، الان میخوام برم توو برنامه ایرانسل من رمز عبور ندارم میزنم رو قسمت رمز عبور یکبار مصرف که به ایمیلم ارسال کنه
اصلا ایمیل منو نزده نمایندگی، یه ایمیل دادن واسه خودشون!!! درصورتیکه از من ایمیل گرفتن
بعد بهم گفتن فقط میشه بسته سه ماهه 100 گیگ بخری قیمتشم 60 تومن
الان توو سایتشون چک میکردم اصلا همچین بسته ای نیس، میخواستم نامحدود بخرم گفت سه ماه اول نمیشه
aliprince
27-12-2017, 20:03
وصل شد فعلا قدرت سیگنالش دو چراغ روشنه فقط، الان میخوام برم توو برنامه ایرانسل من رمز عبور ندارم میزنم رو قسمت رمز عبور یکبار مصرف که به ایمیلم ارسال کنه
اصلا ایمیل منو نزده نمایندگی، یه ایمیل دادن واسه خودشون!!! درصورتیکه از من ایمیل گرفتن
الان توو سایتشون چک میکردم اصلا همچین بسته ای نیس، میخواستم نامحدود بخرم گفت سه ماه اول نمیشهزنگ بزن پشتیبانی بگو ایمیلت رو اصلاح میکنند.
denzelmovie
27-12-2017, 20:10
زنگ بزن پشتیبانی بگو ایمیلت رو اصلاح میکنند.
خیلی ممنون
قضیه سه ماهه 100 گیگ چیه؟ توو سایت ایرانسل این تعرفه رو پیدا نکردم
aliprince
27-12-2017, 20:13
خیلی ممنون
قضیه سه ماهه 100 گیگ چیه؟ توو سایت ایرانسل این تعرفه رو پیدا نکردمموقع تعویض چقدر پول دادی؟
denzelmovie
27-12-2017, 20:16
موقع تعویض چقدر پول دادی؟
60 تومن گرفتن
aliprince
27-12-2017, 20:20
60 تومن گرفتناین بسته تشویقیه که اول برای مشترکین جدید بود بعد یه مدت برای تعویضی ها هم ارایه شد. شما اول زنگ بزن ایرنسل ایمیلت رو اصلاح کن بعد توی برنامه ایرانسل من ببین برات چی فعاله. گاهی فعال سازی خود سیمکارت و بسته توی ایرانسل چند روز طول میکشه.
ShadowDragon
27-12-2017, 23:00
الان توو سایتشون چک میکردم اصلا همچین بسته ای نیس، میخواستم نامحدود بخرم گفت سه ماه اول نمیشه
خیلی خوبه که...
البتهممکنه ۲-۳ روز بعد فعال شه
واسه ما اون زمان ۱۵ گیگ بود ۴۷
denzelmovie
28-12-2017, 01:20
این بسته تشویقیه که اول برای مشترکین جدید بود بعد یه مدت برای تعویضی ها هم ارایه شد. شما اول زنگ بزن ایرنسل ایمیلت رو اصلاح کن بعد توی برنامه ایرانسل من ببین برات چی فعاله. گاهی فعال سازی خود سیمکارت و بسته توی ایرانسل چند روز طول میکشه.
فردا زنگ میزنم درستش میکنم
الان فعال شده
خیلی خوبه که...
البتهممکنه ۲-۳ روز بعد فعال شه
واسه ما اون زمان ۱۵ گیگ بود ۴۷
بله خیلی خوبه ولی اینجا همه استفاده میکنند تقریبا ماهیانه 50 گیگ نیاز دارم میخواستم نامحدود بگیرم که ندادن
کلا ایرانسل یعنی دزدی، الان نامحدود با سرعت 1 مگ رو 90 تومن میدن که شرکتهای دیگه خیلی خیلی کمتره، هرجا هم زنگ زدم گفتن خطتتون قدیمیه ساپورت نمیکنیم مجبور شدم باز از ایرانسل بخرم
این تعرفه شبانه رایگان هم داره؟
ShadowDragon
28-12-2017, 10:59
فردا زنگ میزنم درستش میکنم
الان فعال شده
بله خیلی خوبه ولی اینجا همه استفاده میکنند تقریبا ماهیانه 50 گیگ نیاز دارم میخواستم نامحدود بگیرم که ندادن
کلا ایرانسل یعنی دزدی، الان نامحدود با سرعت 1 مگ رو 90 تومن میدن که شرکتهای دیگه خیلی خیلی کمتره، هرجا هم زنگ زدم گفتن خطتتون قدیمیه ساپورت نمیکنیم مجبور شدم باز از ایرانسل بخرم
این تعرفه شبانه رایگان هم داره؟
خیر.... یاد وتیمکس بخیر...
60 تومن گرفتن
دوست عزیز کجا تعویض کردید ادرس یا شماره لطف میکنید؟
دوستانی که وایمکس حضوری تعویض کردن میشه شماره وادرس بدن ممنون:n37::n37::n36:
ShadowDragon
28-12-2017, 20:52
دوستانی که وایمکس حضوری تعویض کردن میشه شماره وادرس بدن ممنون:n37::n37::n36:
همه نمایندگی ها عوض میکنن
۶۰۰ هم میتونی تماس بگیری
NIMA_AZX
29-12-2017, 13:01
سلام.
خواستم بگم این tdlte خیلی خوبه سرعتش اکثر جاها تو تهران ولی مشکلش قیمت بالای بسته هاشه. تازه من قبلا شنیدم که فیلتر -ش-ک،ن بزنی دوبل ترافیک کم میکنه.
برای کسی که پول براش مسئله ای نیست بهترین گزینه هست. خوبیشم اینه به بستر سیم کشی کاری نداره که خطتون جواب نده. در حالت معمول بدرد اینترنت زاپاس میخوره اگر پول بسته هاش زیاده براتون.
منم الان اینترنت ندارم با تغییر مکان. مودم ایرانسلو از یه اشنایی گرفتم. احتمالا برم ۱ ماهه از فن آوا بگیرم ببینم چطوره.
- - - Updated - - -
سلام.
خواستم بگم این tdlte خیلی خوبه سرعتش اکثر جاها تو تهران ولی مشکلش قیمت بالای بسته هاشه. تازه من قبلا شنیدم که فیلتر -ش-ک،ن بزنی دوبل ترافیک کم میکنه.
برای کسی که پول براش مسئله ای نیست بهترین گزینه هست. خوبیشم اینه به بستر سیم کشی کاری نداره که خطتون جواب نده. در حالت معمول بدرد اینترنت زاپاس میخوره اگر پول بسته هاش زیاده براتون.
منم الان اینترنت ندارم با تغییر مکان. مودم ایرانسلو از یه اشنایی گرفتم. احتمالا برم ۱ ماهه از فن آوا بگیرم ببینم چطوره.
- - - Updated - - -
سلام.
- - - Updated - - -
سلام.
zofishel
29-12-2017, 15:12
سلام.
- - - Updated - - -
سلام.
- - - Updated - - -
سلام.
- - - Updated - - -
سلام.
سرعتش خوبه دوست عزیز و با ف ل شکن هم مشکلی نداره و حجم اضافی کسر نمی کنه تنها مشکلش قیمت بالای بسته هاش هست.
01110362
30-12-2017, 11:32
سلام دوستان
لطفا راهنمايي كنيد :
با توجه به قيمت هاي روز مودم هاي td-lte كدومش به صرفه تر هست و راضي كننده س.
١- مودم gp2101 و i40 كه يك قيمت دارن !
٢- مودم i60 كه دو مدل سيم كارت ميخوره ، حالا اونايي كه دارن اين مدل رو آيا سيمكارت هاي ديگه هم مثل همراه آخر و رايتل بهش ميخوره كه آدم ٣٦٠ هزينه كنه ! يا همون ١٥٠ تومني ها رو بخرم و يا مودم كاركرده d100 بخرم كه زياد تعريف كردن دوستان .
٣- منطقه ما تحت پوشش مودم خارجي هست و آيا اين مدل ها رديف ميشه يا نه ! تو پست ها خوندم كه بعضي ها با شرايط من تونستن استفاده كنن از مودم داخلي.
مرسي
aliprince
30-12-2017, 11:53
سلام دوستان
لطفا راهنمايي كنيد :
با توجه به قيمت هاي روز مودم هاي td-lte كدومش به صرفه تر هست و راضي كننده س.
١- مودم gp2101 و i40 كه يك قيمت دارن !
٢- مودم i60 كه دو مدل سيم كارت ميخوره ، حالا اونايي كه دارن اين مدل رو آيا سيمكارت هاي ديگه هم مثل همراه آخر و رايتل بهش ميخوره كه آدم ٣٦٠ هزينه كنه ! يا همون ١٥٠ تومني ها رو بخرم و يا مودم كاركرده d100 بخرم كه زياد تعريف كردن دوستان .
٣- منطقه ما تحت پوشش مودم خارجي هست و آيا اين مدل ها رديف ميشه يا نه ! تو پست ها خوندم كه بعضي ها با شرايط من تونستن استفاده كنن از مودم داخلي.
مرسيدوست عزیز بین مودم های ۱۵۰ تومنی ۲۱۰۱ امتحانشو پس داده من خودم دارم و استفاده میکنم توی پوشش هم نیستم ولی سیگنال میگیره و برد وای فایش هم خیلی خوبه. I40 رو نمیدونم ولی با توجه به اینکه اون قیمت بدون تخفیفش ۱۵۰ هست و 2101 بدون تخفیفش ۳۰۰ هست و با تخفیف میشه ۱۵۰ و خصوصا اینکه امتحانش رو به من که سختگیرم پس داده بهت پیشنهاد میکنم توی رنج ۱۵۰ تومن ۲۱۰۱ بگیری که فکر میکنم برندش هم جمتک باشه
hamidzaeri
30-12-2017, 12:28
سلام
فرق tdlte و lte معمولی چیه؟
هر کدوم چه برتری دارن؟
از نظر قیمت مودم
قیمت بسته
و...
ShadowDragon
30-12-2017, 16:36
دوستان این i60 از کجا میشه فهمید به fd وصله یا td?
من i40 , 2101 , 5142
داشتم
به جز یک بار که رو ۵۱۴۲ با سیم معمولی موقع دانلود ریست میشد، این مشکل رو نداشتم
بر اساس فرض ساپورت fd در مودم مسخره i60 من یه بسته یک گیگ با سیم معمولی خریدم اما هر ۵ ثانیه یه بار DC میشد...
مگه قرار نبود این مودم FD هم ساپورت کنه؟
با این وضع چه مزیتی داره i60? رنج وایرلس کمتر ، دیر وصل شدن وای فای ، عدم ساپورت ۴.۵ !!!! هنر کرده ایرانسل واقعا!
پ.ن این مودم جای دو سیم نداره! نوشتم که دوستان اشنباه نکنن
Reza7857
31-12-2017, 19:41
سلام به همه دوستان
مقایسه کلی بین مودم dt350 و i60 برای دوستانی که قصد انتخاب دارند:
من حدود یکسال هست که یه مودم dt 350 دارم و چند روزی هم میشه که یک i60 دریافت کردم.
در مقایسه باید بگم که قدرت وایرلس (منظورم خط آنتن هست) i60 از 350 بهتره. در خصوص آنتن دهی شبکه (تی دی) هم، مکانی که من هستم معمولا 350 یک خط (از سه خط) و i60 دو خط (از 5 خط) را پر می کنند. البته i60 نوسان و پرش آنتنش بیشتر بود تا امروز که از حالت auto در آوردم و روی تی دی ثابتش کردم،فعلا بهتر شده.i60 یک مشکل بزرگی که داره این هست که سرعت آپلودش فوق العاده پایین هست طوری که در تست، گاهی اوقات ارور میده! ولی در دانلود تفاوت خاصی با هم ندارند.
ضمنا دوستان دیگه که i60 رو استفاده می کنند با مشکل سرعت آپلود مواجه شدید و راه حلی دارید یا نه؟
ShadowDragon
31-12-2017, 19:54
سلام به همه دوستان
من حدود یکسال هست که یه مودم dt 350 دارم و چند روزی هم میشه که یک i60 دریافت کردم.
در مقایسه باید بگم که قدرت وایرلس (منظورم خط آنتن هست) i60 از 350 بهتره. در خصوص آنتن دهی شبکه (تی دی) هم، مکانی که من هستم معمولا 350 یک خط (از سه خط) و i60 دو خط (از 5 خط) را پر می کنند. البته i60 نوسان و پرش آنتنش بیشتر بود تا امروز که از حالت auto در آوردم و روی تی دی ثابتش کردم،فعلا بهتر شده.i60 یک مشکل بزرگی که داره این هست که سرعت آپلودش فوق العاده پایین هست طوری که در تست، گاهی اوقات ارور میده! ولی در دانلود تفاوت خاصی با هم ندارند.
ضمنا دوستان دیگه که i60 رو استفاده می کنند با مشکل سرعت آپلود مواجه شدید و راه حلی دارید یا نه؟
تست میکنم بهت خبر میدم
اما من با ۲۱۰۱ که مشابه مودمقبلی شما بود ۳/۳ انتن داشتم و با این ۳/۵ یا خیلی کم ۴/۵
تو تنظیمات فقط ۲-۳-۴ جی هست
شما کجاtd پیدا کردی که منم تنظیم کنم
mehrdad2
31-12-2017, 20:05
تست میکنم بهت خبر میدم
اما من با ۲۱۰۱ که مشابه مودمقبلی شما بود ۳/۳ انتن داشتم و با این ۳/۵ یا خیلی کم ۴/۵
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] target="_blank" rel="nofollow">[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ShadowDragon
31-12-2017, 20:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] target="_blank" rel="nofollow">[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
باید اول ۴ جی رو میزدم ولی رو اتو گذاشته بودم
کسی می دونه تنظیمات DNS مودم 2101 را چطور می شه تغییر داد؟ من هرچه گشتم چیزی پیدا نکردم.
دوستان سلام
الان مخابرات تهران نامحدود دارم با سرعت 512 کیلوبیت بر ثانیه و سرعت دانلود 64 کیلوبایت در ثانیه.
ماهی 24 هزار تومان میدم
در طول ماه 80 گیگابایت مصرف دارم دانلود و آپلود
به نظرتون با این پولی که میدم که حدود 24 هزار تومن است ، میشه ایرانسل LTE بگیرم و همون 80 گیگ مصرف ماهانه رو داشته باشم؟
آيآ ایرانسل LTE شبانه رایگان داره و سرعت دانلودش تو شبها چقدره ؟
aliprince
01-01-2018, 16:04
دوستان سلام
الان مخابرات تهران نامحدود دارم با سرعت 512 کیلوبیت بر ثانیه و سرعت دانلود 64 کیلوبایت در ثانیه.
ماهی 24 هزار تومان میدم
به نظرتون با این پولی که میدم که حدود 24 هزار تومن است ، میشه ایرانسل LTE بگیرم و همون 80 گیگ مصرف ماهانه رو داشته باشم؟
با تعرفه های فعلی خیر
Reza7857
01-01-2018, 20:26
تست میکنم بهت خبر میدم
البته مهمتر از خطوط آنتن، سرعت واقعی دانلود هست که عرض کردم طی چند تستی که گرفتم مشابه هستند.
راجع به تنظیم روی تی دی هم که خوشبختانه دوستان، جواب دادند.
ShadowDragon
02-01-2018, 16:55
دویتان به نظرتون طبیعیه که خط انتن من از ۲ تا ۵ متغیر باشه؟؟؟ i60
یا مودم خرابه
farhadhttp
02-01-2018, 19:34
سلام به همه دوستان
من مشکل آپلود نداشتم تا حالا باهاش.
درباره قطع و وصلی و اینکه از auto گذاشتی رو TDD هم ربطی به تغییر حالتی که دادی نداره.
تجربه به من ثابت کرده که به IP بستگی داره. (چون الان چند سال هیچ وقت ISP نداشتم که بهم Static IP بده)
شما هر بار که مودم رو خاموش و روشن میکنی بهت یه IP جدید میده. حالا بعضی وقت ها این IP پایدار تره و کیفیت بهتری داره بعضی وقت هام خوب نیست. بهترین راه ping گرفتنه. وقتی اینترنت رو وصل میکنی از مثلا 4.2.2.4 حداقل 10 تا پینگ بگیر. دستورش میشه (ping -n 10 4.2.2.4) ببین پینگش چطوره و اینکه time out داره یا نه. مثلا پینگ من در بهترین حالت میانگینش 115 هست.ولی اکثر وقت ها که مودم رو روشن می کنم بهم پینگ بالاتر میده. یه بار 160 میده با یه time out باز خاموش روشن می کنم که IP عوض شه ایندفه بهم 140 میده با 2 تا time out بعد باز خاموش روشن میکنم که IP جدید بده .... اینقدر این کار رو میکنم تا به یه IP خوب وصل میشه و بهم 10 تا پینگ مرتب و خوب میده بدون نوسان میانگینشم میشه 115 اون وقت میرم سراغ هرکاری که با اینترنت دارم.بعد نکته جالب اینه که وقتایی که پینگ خوب میده SINR هم بهتره یعنی با خاموش و روشن کردن مودم قدرت سیگنالم هم تغییر میکنه.در بدترین حالا SINR حدود 2 هست (نمیدونم میشه چند تا چراغ مودم زیاد به چراغ های سیگنال مودم دقت نمی کنم) و در بهترین حالت که پینگم 115 SINR میره رو 5 . (این دیگه واقعا عجیبه)
حالا اینجا میرسیم به کاری که تو کردی. آدم حوصله نداره بره هی مودم رو روشن خاموش کنه که. واسه همین اگه بری تو تنظیمات نوع اتصال رو عوض کنی اینترنت قطع و وصل میشه. مثل همون میمونه که مودم رو خاموش روشن کرده باشی وگرنه به هرحال مودم به TDD وصل میشه دیگه چه رو حالت Automatic بذاری چه رو TDD.
(این جا هم گذاشتم که کسایی که تو این تاپیک هم هستند استفاده کنند)
دویتان به نظرتون طبیعیه که خط انتن من از ۲ تا ۵ متغیر باشه؟؟؟ i60
یا مودم خرابه
فکر کنم توضیح بالا جواب سوال شما رو هم بده
albertxx
02-01-2018, 19:39
دوستان یه سوال فنی
البته شاید واسه همه شما عادی باشه چون در همین زمینه اطلاعات دارید:n02:
تو سایت ایرانسل 2 محدوده واسه TD LTE زده
یکی داخلی - سبز کم رنگ
یکی خارجی - سبز پر رنگ
فرقشون چیه ؟؟
با تشکر
farhadhttp
02-01-2018, 20:02
سلام
فرق tdlte و lte معمولی چیه؟
هر کدوم چه برتری دارن؟
از نظر قیمت مودم
قیمت بسته
و...
قبل از همه بگم که این مطلب رو من در تاپیک (نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل) حدود یک ماه پیش پست کرده بودم اما چون اینجا هم داره سوال میشه دوباره پست میکنم.(یکمم اصلاحش میکنم)
خوب دوستان بعد از 10 ساعت تحقیق تو فروم های خارجی و ایرانی یه چیزایی دستگیرم شد (در حد اطلاعاتی که یه کاربر ساده نیاز داره) تو چند تا پست قبل گفتم که بعد از 5 سال استفاده از وایمکس بلاخره چند روز پیش (به زور) قطعش کردن الانم مجبور شدم درخواست دادم مودم وایمکس رو گرفتن یه TF-i60 بهم دادن.
خوب بریم سراغ چیزایی که فهمیدم .
اولا اینکه من 2 دور 43 صفحه این تاپیک رو خودم چند نفر خواهش کرده بودند یکی یه توضیح بده LTEwatch چیه هیچ کس محل نذاشته بود. این یکی از دلایلی که ایران پیشرفت نمی کنه من الان بپرسم قضیه فلان بازیگر چی بود 50 نفر میان مفصل توضیحات میدن بعد یکی یه سوال تخصصی می پرسه طرف که اطلاعات داره حوصله نداره بخواد تایب کنه توضیح بده . حالا اون به کنار 2 تا لینک تاپیک هم نمی ده حداقل یه منبع باشه خودمون تحقیق کنیم.
تا اونجایی که من فهمیدم اینترنت نسل 4 توی ایران 2 نوع یکی به صورت FDD یعنی به زبان ساده دو فرکانس متفاوت داره که از یه فرکانس دانلود ها انجام میشه و از یه فرکانس دیگه آپلود ها این کمک میکنه که تداخل کم بشه و در نتیجه سرعت بیشتری رو تجربه میکنید نوع دوم هم TDD هست که ایراسل بهش میگه (TD-LTE) یا اینترنت ثابت نسل چهار (چرا میگه ثابت نمیفهمم) این یکی به زبان ساده از زمانبندی برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده میکنه یعنی تو یه زمان دانلود میکنه و تو یه زمان دیگه آپلود.
خوب این از این.
حالا نکته جالب اینه طبق تحقیق من 90 درصد تجهیزات استفاده شده واسه پیاده سازی شبکه های FDD و TDD یکسانه و بیشتر اپراتور ها تو دنیا این دو تا رو همزمان ارایه میدن. حالا همراه اول و ایرانسل هم جفتش رو ارایه میدن اما من نمی فهمم چرا سیمکارت هاش رو جدا کردن چون با سیمکارت یوسیم باید بشه به طور همزمان از هر دو استفاده کرد. (پایین تر توضیح میدم چرا)
حالا بگذریم. یه نکته رو هم بگم کلا تو ایران چون همه گیر سرعت ان این طرز تفکر به وجود اومده که FDD خیلی بهتره ولی در دنیا کاملا برعکس این قضیه صدق میکنه چوت TDD نیاز به دو کانال نداره و از یه کانال برای دریافت و ارسال استفاده می کنه (بالاتر توضیح دادم کامل) از مایمو و تکنولوژی های پیشرفته ی دیگه پشتیبانی میکنه و مهم تر از همه مقرون به صرفه تره (البته تو دنیا ها نه تو ایران :n31:)
خوب از اینم بگذریم. (اصلا از بحث اصلی منحرف شدیم)
حالا شما به فرض که مودم TF-i60 ایرانسل رو میخری. توی بسته یه سیم کارت (TD-LTE) قرار داره واسه اتصال به TDD (که عملا باید بشه باهاش به FDD هم وصل شد ولی خوب ما می گیم اون فقط برا TDD) این سیمکارت بعد از چند روز فعال میشه که از طریق تلفن بهتون اطلاع میدن. یه سیمکارت هدیه هم هست که باید برید با کپی کارت ملی نمایندگی ایرانسل فعالش کنید که اون همون مثل سیمکارت اعتباری های خودمون می مونه ولی از 4.5G هم پشتیبانی میکنه (حالا میگم چیه).اون سیمکارت هم برای اتصال به FDD استفاده میشه.(که باز با اون هم باید بتونید به TDD وصل شین ولی ما میگیم فقط برا FDD)
حالا اینترنت نسل چهار ایرانسل از نوامبر 2014 با فرکانس 1800MHZ در باند 3 و با فرکانس 2600MHz در باند 7 برای FDD فعال شد و همچنین فرکانس 3500MHz در باند42 برای TDD فعال شده. (این داستان باند ها رو نمیدونم حوصله هم ندارم تحقیق کنم دیگه واسه امشب خسته شدم یه پدر آمرزیده ای توضیح بده تفاوت باند ها و فرکانسشون رو و اینکه چه تفاوتی در کیفیت سرویس ایجاد می کنند بعد مثل اینکه ایرانسل اون فرکانس 3500MHz رو گذاشته رو بدترین فرکانس ممکن که مودم های کمی پشتیبانی میکنن. اینا رو یکی توضیح بده دیگه.)
**آپدیت: (تنها مشکلی که من با TD-LTE ایرانسل دارم اینه که رو باند 42 قرار داره (فرکانس 3500MHz) چون فقط الان موبایل های note 8 و آیفون 10 از باند 42 برای (TDD) استفاده می کنن. اگه رو یه باند رایج تر بود آدم راحت می تونست سیمکارت رو بندازه رو اکثر گوشی ها و با گوشیش از TDD استفاده کنه. مخصوصا که الان گوشی ها 2 سیمکارته هم هستن یه سیمکارت میشد برا مکالمه یکی هم برا اینترنت.(برای این میگم که مودم TF-i60 نیاز به برق شهری داره و وقتی هایی که ادم می خواد بره بیرون نمیشه مودم رو باخودش ببره)
اینا کلا کاراشون اینطوریه سیمکارت TDD رو از FDD جدا کردند، در صورتی که می تونستن خیلی راحت هر 2 تا رو با همون یه سیمکارت ارائه بدن. فقط برا اینکه هر کسی که میخواد از TDD استفاده کنه مجبور شه سیمکارت جدا خریداری کنه بعدشم سیمکارت رو همینطوری نمی دن که باید با یه مودم بگیری تازه مودمشم لاک کردند که فقط با سیمکارت شرکت خودشون کار کنه. تو کجای دنیا همچین کاری می کنن آخه به جای اینکه بازاری رقابتی درست کنند که مردم برن سراغ اونکه کیفیتش بهتره اینطوری همه چیز رو انحصاری می کنند...)
خوب بلاخره میرسیم به LTEwatch و کاربردش
توی تنظیمات مودم TF-i60 نمی تونیم باند ارتباطی رو انتخاب کنیم واسه همین به یه برنامه جداگانه نیاز داریم که میشه "LTEwatch"
از این لینک می تونید دانلودش کنید
[s8.picofile.com/file/8271146200/signal_control.rar.html[/CODE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدش برنامه LTEwatch رو باز میکنید و با همچین چیزی مواجه میشید
توی Settings برنامه بخش Access method رو روی حالت password میذارید Address IP رو تنظیم می کنید 192.168.1.1 و پسورد مودم رو وارد میکنید که در حالت پیشفرض admin بود ولی تو تنظیمات اولیه مجبورتون می کنه که عوضش کنید. بعد سیو می کنید . به محض سیو کردن متصل میشه و یه چیزی شبیه این میاد
اون جا که دایره قرمز کشیدم رو باید بزنید تا بتونید باند رو تغییر بدید گزینه زیاد داره ولی من توضیح دادم بالاتر که برای ایرانسل باند 3 و 7 فعاله برای FDD .شما می تونید بذارید فقط رو باند 3 یا فقط رو باند 7 و یا گزینه LTE-Advanced. حالا وقتشه 4.5G رو توضیح بدم. توی اینترنت 4.5G (اگه این مودم طوری که ادعا کرده بود ازش پشتیبانی میکرد) وقتی میذاشتید رو LTE-Advanced باند 3 و 7 با هم تجمیع میشد و سرعت و کیفیت بهتری به شما ارایه میداد. اینا که گفتم برا وقتی بود که سیمکارت اعتباری میندازید تو دستگاه.
وقتی سیمکارت اینترنت نسل چهار ثابت رو بذارید دیگه طبیعتا باند 3 و 7 معنی نداره (چون به فرض ما فقط به TDD وصل شدیم) که در اون صورت دیگه کلا به برنامه LTEwatch کاری نداریم چون تنظیمات مودم رو میبره رو FDD و اینترنت قطع میشه .(می تونید فقط واردش شید که کیفیت سیگنالتون رو چک کنید). حالا اون سرعت 300 که اینقدر تبلیغ می کرد برمیگرده به همین TDD چون الان مایمو 2 هست تا چند وقت دیگه (اگه خدا بخواد) ایرانسل از مایمو 4 پشتیبانی میکنه و کسایی که با سیم کارت (TD-LTE) از این مودم استفاده می کنند می تونند امیدوار باشن که کیفیت و سرعت بیشتر میشه.
خوب این شد توضیحات کامل البته یه کاربر ساده مودم رو روشن کنه خود دستگاه اتوماتیک کارش رو راه می اندازه و نیاز به انجام یا دونستن اینا نداره ولی خوب بدونه بد نیست چون مثلا من وقتی به LTE-Advanced وصل میشم SINR رم از حالت منفی در میاد که خیلی خوبه تا قبل این که کار با LTEwatch رو یاد بگیرم اصلا آنتن نداشتم. (برا FDD میگم)
بحث SINR شد بذار یه توضیح کوچیکم بدم فلسفه این عدد ها چیه .
خلاصه بگم شما باید رو 2 تا چیز حساس باشی SINR و RSSI. (الان به زبون ساده میگم چی هستن)
SINR نسبت سیگنال به نویز شبکه است و از اعداد منفی شروع میشه و میره تو اعداد مثبت. رابطه مستقیمی داره با تعداد چراغ های سیگنال مودمت. وقتی منفیه یعنی موقعیت مودم داغونه یا از دکل خیلی دوری یا تراکم ساختمان ها زیاده و مثلا مثل من بدبخت طبقه اول آپارتمانی. وقتی مثلا (2-) یعنی نویز دو تا به سیگنال غلبه کرده که تو این حالت یه چراغ سیگنال داری وقتی وارد مثبت ها شه سیگنال شروع میکنه به غلبه کردن به نویز که وقتی به 6 برسه تقریبا قابل قبوله و در حالت عادی برا بیشتر کاربر ها که تو موقعیت خوبی قرار دارن از 15 بالاتره ولی بالاتر تر از 6 هم باشه تقریبا حله و کارت رو راه می اندازه.
RSSI نشان دهنده کل قدرت سیگنال دریافتیه که اسمش کاملا توضیحش میده.
از حدود (100-) شروع میشه و هرچی بیشتر شه بهتره (به جدول زیر توجه کنید)
خیلی خوب تموم شد. حالا شما در حد نیازت اطلاعات داری راجع به تکنولوژی نسل 4.
دوستان ببخشید خیلی مفصل گفتم. خودم می دونم بعضی چیز ها رو خیلی مبتدیانه توضیح دادم ولی باور کنید خیلی ها نمی دونن این چیز ها رو من تا چند ساعت قبل اصلا هیچی از این ها رو نمی دونستم.
لطفا هر جاییش هم که اشتباه گفتم اصلاح کنید چون این ها برداشت من بوده از تحقیقی که کردم احتمالا خیلی اشکال توش هست.
بعدم خواهش میکنم یکم وقت بذارید و توجه کنید به کسایی که مبتدی هستند و تلاش کنید با صبر و حوصله آگاهشون کنید.
من نمی دونم چرا (مخصوصا تو حوضه IT و تکنولوژی) اونایی که حرفه ای ان به مبتدی ها به دید جزامی نگاه می کنند اصلا نمی خوان نزدیکشون شن چه برسه بخوان وقت بذارن دو تا چیز توضیح بدن .
ولی همین چیز هاست که باعث پیشرفت یه جامعه میشه.
به هر حال بازم ببخشید پر چونگی کردم امیدوارم مطلبی که نوشتم به درد کسی بخوره.
پی نوشت: بخوایم خلاصه بگیم که TDD بهتره یا FDD میشه گفت به نیازت بستگی داره ولی به نظر من 100 درصد TDD بهتره. چون شاید سرعت FDD رو نداشته باشه ولی پایدار تره و اصلا قطع و وصلی نداره. به هیچ عنوان Time out نداره و هزینه اش هم یه مقدار کمتره(که باید خیلی کمتر از این حرف ها بود چون کلا TDD برا ISP ها کم هزینه تر درمیاد) و تازه سرعتشم آنچنان پایین نیست الان من با FDD حدود 40 مگابیت سرعت میگیرم اما با TDD حدود 32 مگابیت .(جایی که من هستم آنتن دهی خیلی بده مسلما بقیه سرعت های بالاتری هم دارند) بعد سر اتفاقات اخیر که سرعت ها رو آوردن پایین و اینترنت موبایل (FDD) هی قطع و وصل میشه من هیچ مشکلی ندارم و پینگ اروپام قفل رو 110 .
farhadhttp
02-01-2018, 20:15
دوستان یه سوال فنی
البته شاید واسه همه شما عادی باشه چون در همین زمینه اطلاعات دارید:n02:
تو سایت ایرانسل 2 محدوده واسه TD LTE زده
یکی داخلی - سبز کم رنگ
یکی خارجی - سبز پر رنگ
فرقشون چیه ؟؟
با تشکر
اون سبز کمرنگ و پررنگ رو برعکس نوشتی .
کمرنگ برا پوشش خارجی
پررنگ برا داخلی
فرقشون کیفیت سیگنال دیگه
مثلا کسی که تو سبز پررنگ باشه سیگنال خوبی داره و با یه مودم داخلی عادی می تونه وصل شه و کسی که تو قسمت سبز کمرنگ قرار داره باید یه مودم خارجی بگیره و مثلا وصل کنه رو پشت بوم که بتونه سیگنال خوب دریافت کنه
البته از من میشنوی دقیق نیست نقشه اش چون من سبز پررنگ بودم ولی سیگنال افتضاحه(البته طبقه اولم و اطرافمون پر مجتمع)
اگه تو سبز کمرنگی به نظر من برو از آشنا ها یکی رو پیدا کن TD-LTE داشته باشه مودمش رو بیار خونه چک کن ببین وضعیت سیگنالش چطوره بعد اگه خوب بود بخر یا اینکه مودم فضای باز سفارش بده.
ShadowDragon
02-01-2018, 20:19
دوست عزیز نقل قول نکردم که صفحه طولانی نشه
اما
الان این i60 بلاخره ۴.۵ هست یا نه؟ تاپیکش که میگن نیست؟
و اینکه مودم من رو td only ۴-۵ خط میده و رو fdd only , از یک خط تا ۴ خط متغیره! تو بازه زمانی ۳۰ ثانیه، یه بار ۱ خط یه بار ۴ خط یه بار ۲ و .....
الان این یعنی مودم خرابه؟؟؟
قبلا گوشیم ۴ جی بود کت ۴ ، یادمه ۴/۵ انتن ۴ جی داشت! یعنی نباید fd 1 خط شه دیگه! درسته؟؟
نکته اخر، خوب ارسال و دریافت جدای اف دی ، اصولا به معنی پینگ بهتر و سرعت بالاتره، رو چه حسابی میگین td بهتره؟ مخصوصا اینکه در عمل هم ثابت شده و fdd بهتر بوده....
farhadhttp
02-01-2018, 21:02
دوستان سلام
ماهی 24 هزار تومان میدم
جواب سطحیش میشه خیر متاسفانه نمی تونی . شبانه هم نداره .
چیزی که شما می خواید میشه طرح 75 گیگ ماهانه که میشه 110 تومن.
اما خوب اینترنت مخابرات هم آشغاله الان که همه وصلن به سرعت های بالا واقعا سرعت دانلود 64 زجر آوره. کیفیت پایین سرویس و قطع و وصل شدن هم که دیگه به کنار.
حالا من برا شما یه ایده خوب دارم که با هزینه پایین بتونی اینترنت خوبی داشته باشی.(البته من نوع استفاده شما از اینترنت رو نمی دونم اما فرض رو بر این میگیرم که 80 گیگ که گفتی فایل هایی باشن که دانلود میکنی نه استفاده روزانه)
شما اینترنت نسل 4 ثابت از ایرانسل بگیر به همراه مودم TF-i60 . بعد هم طرح 4 گیگابایت یکماهه رو بگیر که میشه 16 هزار تومان.
بعد یه سیمکارت اعتباری ایرانسل هم بگیر.(توی بسته مودم TF-i60 یه سیمکارت اعتباری رایگان هست فقط باید فعالش کنی) شب ها سیمکارت اعتباری ایرانسل یه طرح ساعتی داره که می تونی دانلود نامحدود کنی قیمت یک ساعتش میشه حدود هزار تومن. طی روز فایل های دانلودیت رو جمع کن حدود 10 گیگ که رسید برا شبش طرح یک ساعته رو فعال کن.مودم TF-i60 هم از FDD پشتیبانی میکنه هم از TDD . پس سیمکارت TD-lte رو درار سیمکارت اعتباری ایرانسل رو بنداز تو مودم و طرح یکساعته نامحدود شبانه رو فعال کن. (قیمتش 900 تومن ولی ما فرض میگیریم هزار تومن که رند شه محاسباتمون) سرعت دانلود FDD خیلی بالاست مخصوصا اگه تجمیع بار صورت بگیره ولی مودم TF-i60 برخلاف ادعا ایرانسل از cat6 پشتیبانی نمیکنه. سرعت دانلودش حدود 6 مگابایت در هر ثانیه هست ولی ما میگیم 4 مگابایت که تو یه ساعت میشه 14 گیگ دانلود کرد ولی ما بازم کمترش میکنیم و میگیم 10 گیگ.(چون در واقعیت شاید نشه به طور کامل از 1 ساعت استفاده کرد و یا سرعت نوسان داشته باشه ولی دیگه 10 گیگ رو 100 درصد می تونی دانلود کنی.)
پس 8 شب بسته یکساعته نامحدود میگیری که میشه 8 هزار تومان
طرح 4 گیگابایت یکماهه هم فعاله برای کار های روزانه که میشه 16 هزار تومان.
جمعا میشه 24 هزار تومان که همون هزینه ای که الان میدی فقط تنها بدیش اینه که باید حواست به مصرفت باشه و مدیریت کنی که خوب فکر کنم نسبت به سرعت و کیفیت TD-lte بصرفه.
تازه مجبور نیستی هم حتما TF-i60 بخری اگه موبایلت به روز باشه و از cat6 پشتیبانی کنه می تونی یه مودم عادی بخری و دانلود شبانه ات رو با اینترنتی که از موبایل میگیری انجام بدی تازه اونطوری چون تجمیع بار میشه سرعتم میره بالا راحت 20 گیگ هم می تونی دانلود کنی که 4 تومن به نفعت میشه. (البته من دیدم کسی رو که جلو چشمام در عرض 2 ساعت 80 گیگ دانلود کرد ولی خوب ما حداقلش رو در نظر گرفتیم) اما خوب مودم TF-i60 از مایمو 4 پشتیبانی میکنه و اگه مودم های 150 تومنی بخری بعدا که ایرانسل مایمو 4 رو بیاره نمیتونی حداکثر سرعت رو از TDD بگیری.
اگه نمی دونی TDD و FDD چی هست تو پست #5380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توی همین تاپیک کمل توضیح دادم
با تعرفه های فعلی خیر
کار نشد نداره فقط آدم باید فکرش رو به کار بندازه :n06:
farhadhttp
02-01-2018, 21:24
دوست عزیز نقل قول نکردم که صفحه طولانی نشه
اما
الان این i60 بلاخره ۴.۵ هست یا نه؟ تاپیکش که میگن نیست؟
و اینکه مودم من رو td only ۴-۵ خط میده و رو fdd only , از یک خط تا ۴ خط متغیره! تو بازه زمانی ۳۰ ثانیه، یه بار ۱ خط یه بار ۴ خط یه بار ۲ و .....
الان این یعنی مودم خرابه؟؟؟
قبلا گوشیم ۴ جی بود کت ۴ ، یادمه ۴/۵ انتن ۴ جی داشت! یعنی نباید fd 1 خط شه دیگه! درسته؟؟
نکته اخر، خوب ارسال و دریافت جدای اف دی ، اصولا به معنی پینگ بهتر و سرعت بالاتره، رو چه حسابی میگین td بهتره؟ مخصوصا اینکه در عمل هم ثابت شده و fdd بهتر بوده....
دوست عزیز من وقت گذاشتم کامل توضیح دادم شما هم یکم وقت بذار با دقت بخون دیگه...
کپی پیست مستقیم از پست #5380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
"حالا وقتشه 4.5G رو توضیح بدم. توی اینترنت 4.5G (اگه این مودم طوری که ادعا کرده بود ازش پشتیبانی میکرد) وقتی میذاشتید رو LTE-Advanced باند 3 و 7 با هم تجمیع میشد و سرعت و کیفیت بهتری به شما ارایه میداد."
پس این مودم برخلاف ادعایی که کرده cat6 نیست
سوال دومتم لطفا با عدد با من صحبت کن نه خطوط آنتن (بگو SINR چنده) ولی پست #5378 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو کامل بخون شاید مشکلت حل شد چون منم بعضی وقت ها نوسان داره SINR ام . اما وقتی به یه IP خوب وصل میشم(این جمله چرت محضه وصل شدن به IP خوب نداریم ولی من اینطوری میگم بهتر متوجه شید) SINR ثابت میشه رو 5 بدون نوسان.
سوال آخرتم که باز تو پست #5380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامل توضیح دادم.
بازم کپی پیست مستقیم:
"یه نکته رو هم بگم کلا تو ایران چون همه گیر سرعت ان این طرز تفکر به وجود اومده که FDD خیلی بهتره ولی در دنیا کاملا برعکس این قضیه صدق میکنه چوت TDD نیاز به دو کانال نداره و از یه کانال برای دریافت و ارسال استفاده می کنه (بالاتر توضیح دادم کامل) از مایمو و تکنولوژی های پیشرفته ی دیگه پشتیبانی میکنه و مهم تر از همه مقرون به صرفه تره (البته تو دنیا ها نه تو ایران :n31:)
خوب از اینم بگذریم."
سرعت بالاتر به معنی پینگ بهتر نیست اینو کی بهت گفته اخه پینگ چه ربطی به سرعت داره.(البته ربط داره ها ولی خیلی کم زیر 10ms )
بعدشم پایداری پینگ خیلی مهم تر از خود پینگ FDD تو 100 تا پینگی که من می گرفتم تو بهترین شرایط 10 تا Time out داشت اما با TDD تو بدترین شرایط شاید تو 100 تا پینگ 3 تا Time out داشته باشه که نداره.
در آخر پست #5380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم گفتم که به نظر شخصی من TDD بهتره و گفتمم که به نیاز فرد بستگی داره چون به هر حال سرعت FDD بالاتره.
بعد اگه میشه توضیح بده چطور "در عمل هم ثابت شده و fdd بهتر بوده...." ؟
Reza7857
02-01-2018, 22:23
من مشکل آپلود نداشتم تا حالا باهاش.
درباره قطع و وصلی و اینکه از auto گذاشتی رو TDD هم ربطی به تغییر حالتی که دادی نداره.
تجربه به من ثابت کرده که به IP بستگی داره. (چون الان چند سال هیچ وقت ISP نداشتم که بهم Static IP بده)
شما هر بار که مودم رو خاموش و روشن میکنی بهت یه IP جدید میده. حالا بعضی وقت ها این IP پایدار تره و کیفیت بهتری داره بعضی وقت هام خوب نیست. بهترین راه ping گرفتنه. وقتی اینترنت رو وصل میکنی از مثلا 4.2.2.4 حداقل 10 تا پینگ بگیر. دستورش میشه (ping -n 10 4.2.2.4) ببین پینگش چطوره و اینکه time out داره یا نه. مثلا پینگ من در بهترین حالت میانگینش 115 هست.ولی اکثر وقت ها که مودم رو روشن می کنم بهم پینگ بالاتر میده. یه بار 160 میده با یه time out باز خاموش روشن می کنم که IP عوض شه ایندفه بهم 140 میده با 2 تا time out بعد باز خاموش روشن میکنم که IP جدید بده .... اینقدر این کار رو میکنم تا به یه IP خوب وصل میشه و بهم 10 تا پینگ مرتب و خوب میده بدون نوسان میانگینشم میشه 115 اون وقت میرم سراغ هرکاری که با اینترنت دارم.بعد نکته جالب اینه که وقتایی که پینگ خوب میده SINR هم بهتره یعنی با خاموش و روشن کردن مودم قدرت سیگنالم هم تغییر میکنه.در بدترین حالا SINR حدود 2 هست (نمیدونم میشه چند تا چراغ مودم زیاد به چراغ های سیگنال مودم دقت نمی کنم) و در بهترین حالت که پینگم 115 SINR میره رو 5 . (این دیگه واقعا عجیبه)
حالا اینجا میرسیم به کاری که تو کردی. آدم حوصله نداره بره هی مودم رو روشن خاموش کنه که. واسه همین اگه بری تو تنظیمات نوع اتصال رو عوض کنی اینترنت قطع و وصل میشه. مثل همون میمونه که مودم رو خاموش روشن کرده باشی وگرنه به هرحال مودم به TDD وصل میشه دیگه چه رو حالت Automatic بذاری چه رو TDD.
(این جا هم گذاشتم که کسایی که تو این تاپیک هم هستند استفاده کنند)
فکر کنم توضیح بالا جواب سوال شما رو هم بده
ممنون از توضیحات شما،
اگر به پست من دقت کرده بودید، صحبت من در مورد مقایسه دو نوع مودم تی دی بود: dt350 و i60
گفته بودم : "مکانی که من هستم معمولا 350 یک خط (از سه خط) و i60 دو خط (از 5 خط) را پر می کنند. البته i60 نوسان و پرش آنتنش بیشتر هست" یعنی منظورم این بود که مودم 350 من اگر یک یا دو خط آنتن میده، حداقل چند دقیقه ای روی اون ثابت و پایدار میمونه. که این اتفاق برای i60 نمی افته یعنی به قول دوستمون توی هر دقیقه وضعیت خطوط آنتن، چند بار بالا و پایین میشن که به نظر، نرمال نیست.
البته جهت اطلاع سایرین، این نوسان بعد از تثبیت روی حالت only tdd هم ادامه پیدا کرد.
ShadowDragon
02-01-2018, 23:05
SRQ: -5dB
RSRP: -85dBm
SINR: 23dB
TDD
farhadhttp
02-01-2018, 23:06
ممنون از توضیحات شما،
اگر به پست من دقت کرده بودید، صحبت من در مورد مقایسه دو نوع مودم تی دی بود: dt350 و i60
گفته بودم : "مکانی که من هستم معمولا 350 یک خط (از سه خط) و i60 دو خط (از 5 خط) را پر می کنند. البته i60 نوسان و پرش آنتنش بیشتر هست" یعنی منظورم این بود که مودم 350 من اگر یک یا دو خط آنتن میده، حداقل چند دقیقه ای روی اون ثابت و پایدار میمونه. که این اتفاق برای i60 نمی افته یعنی به قول دوستمون توی هر دقیقه وضعیت خطوط آنتن، چند بار بالا و پایین میشن که به نظر، نرمال نیست.
البته جهت اطلاع سایرین، این نوسان بعد از تثبیت روی حالت only tdd هم ادامه پیدا کرد.
بله من فهمیدم منظور پست شما رو . راستش من مودم dt350 رو نداشتم که بخوام نظری راجع بهش بدم. اما منم اوایل استفاده مشکل نوسان SINR (یا همون کم و زیاد شدن خطوط سیگنال مودم) رو داشتم بعدش صحبت شما راجع به گذاشتن رو روی حالت only tdd دیدم گفتم تجربه ای که خودم داشتم رو توضیح بدم شاید کمک کنه به حل شدن مشکل شما.
من هم در حالت عادی مشکل شما رو دارم.
اما وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم تا به یه IP خوب وصل شه و کیفیتش رو با پینگ گرفتن چک می کنم. مشاهده میکنم که SINR ثابت شده و عدد بالاتری رو هم نشون میده(خطوط سیگنال مودمم ثابت میشه و 4 چراغ دستگاه هم وصل میشه در صورتی که در حالت عادی 3 چراغ وصل میشه و هی می پره رو 2 چراغ)
حالا اگه این راه حل برای شما جواب نمیده شاید از مکان مودم باشه.(اگه کسی از جلو مودم رد شه امکان داره این اتفاق بیوفته یا حتی چیز های دیگه) شما مطمعن بشید که مودم رو به یه پریز جدا زدید که چیز دیگه ای به اون وصل نیست بعد هم جایی قرار بدید که کمترین رفت و آمد بشه مثل کنار پنجره ای که سمتش نمی رید. بعدم اگه حوصله داشتید با LTEwatch وارد شید و جای مودم رو تغییر بدید تا میانگین SINR تون حدود 6 بشه. اون جا بهترین جا میشه برای گذاشتن مودمتون. (توضیح کامل LTEwatch پست #5380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
امیدوارم با انجام این ها مشکلتون حل شه اما اینکه مودمتون اشکال داشته باشه بعید می دونم.
بعد یه سوال هم ازتون داشتم. این کم و زیاد شدن خطوط سیگنال مودمتون کیفیت اینترنت رو هم کاهش میده براتون یا باعث Time out تو پینگ میشه ؟
farhadhttp
02-01-2018, 23:09
SRQ: -5dB
RSRP: -85dBm
SINR: 23dB
TDD
خوب داداش اینکه عالیه
الان مشکلت دقیقا چیه ؟ قطع و وصل میشه ؟ پینگ Time out میده ؟
باورت نمیشه من خونمون طبقه اوله دارم با SINR 5dB کار می کنم. البته بازم جوابگو هست مودم ولی از خدام بود جای تو بودم :n02:
aliprince
02-01-2018, 23:18
خوب داداش اینکه عالیه
باورت نمیشه من خونمون طبقه اوله دارم با SINR 5dB کار می کنم. البته بازم جوابگو هست مودم ولی از خدام بود جای تو بودم :n02:من طبقه پنجمم ۴ دی بی دارم
farhadhttp
02-01-2018, 23:32
من طبقه پنجمم ۴ دی بی دارم
آره الان بیشتر جا ها آنتن ضعیفه همه گیر اینن حداقل SINR به 6 برسه
من نمی دونم مشکل این بنده خدا با این SINR خوب چیه . فکر کنم فقط کم و زیاد شدن خطوط مودمش رفته رو مخش وگرنه با این اعداد اینترنتش نباید مشکلی داشته باشه
تو هم جای مودم رو عوض کن شاید سیگنال بهتری گرفتی. طبقه هم یکی از فاکتور هاست ما نزدیک دکل هستیم ولی اینجا مجتمع زیاده و منم طبقه اولم وسط مجتمع های 60 واحدی واسه همین سیگنال بهم نمیرسه. شاید خونه شما از دکل دوره به هر حال جای مودم رو عوض کن کاری رو هم که تو پست #5378 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتم انجام بده احتمالا بهتر بشه .
البته حتی تو هم با این SINR نباید مشکل محصوصی داشته باشی ولی خوب تا وقتی به 6 نرسه نمیشه به طور کامل از مودم بهرهوری کرد. (چی گفتم :n08:)
.s.a.e.e.d
03-01-2018, 02:05
سلام به همگی
دوستان من میخوام مودم ایرانسل بگیرم ، با گوشیم که اس ۷ هست توی بهترین حالت سرعت دانلودم ۲ و نیممگابایته
اینترنت ثابت سرعتش بالاتره یا فرقی نمیکنه ؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
farhadhttp
03-01-2018, 03:06
سلام به همگی
دوستان من میخوام مودم ایرانسل بگیرم ، با گوشیم که اس ۷ هست توی بهترین حالت سرعت دانلودم ۲ و نیممگابایته
اینترنت ثابت سرعتش بالاتره یا فرقی نمیکنه ؟
گوشی S7 میتونه تجمیع فرکانس کنه (تازه cat9 هم هست)
این سرعتی که شما داری خیلی پایینه
من الان FDD (همون اینترنتی که با موبایل میگیری) سرعتش 5 مگابایت تقریبا (بدون تجمیع فرکانس)
با TDD هم حدود 3-4 مگابایته
در کل از لحاظ سرعت FDD همیشه سرعت بالاتری داره ولی تو این مورد شما اگه آنتن خوبی برا TD-LTE ایرانسل داشته باشی باید با TDD حداقل سرعت 3 مگابایت رو بهت بده.
اما کلا ببین مشکل کار از کجاست با اون گوشی که تو داری راحت باید بتونی 47-48 مگابیت (حدود 6 مگابایت)سرعت بگیری
یه مودم cat6 از آشنا ها قرض بگیر سیمکارت بنداز توش ببین بازم سرعت اینه یا حتی یه موبایل 2016-2017 دیگه که بببینی مشکل از منطقه اته یا از گوشی...
ShadowDragon
03-01-2018, 05:52
خوب داداش اینکه عالیه
باورت نمیشه من خونمون طبقه اوله دارم با SINR 5dB کار می کنم. البته بازم جوابگو هست مودم ولی از خدام بود جای تو بودم :n02:
این شرایط TD only هست
صرفا رو کاغذ خوبه
سرعت نهایت به ۲۰Mbps میرسه
اما FD با گوشی ، ۴.۵MBps سرعت داشتم! خیلی بهتر بود !
ShadowDragon
03-01-2018, 06:16
آره الان بیشتر جا ها آنتن ضعیفه همه گیر اینن حداقل SINR به 6 برسه
من نمی دونم مشکل این بنده خدا با این SINR خوب چیه . فکر کنم فقط کم و زیاد شدن خطوط مودمش رفته رو مخش وگرنه با این اعداد اینترنتش نباید مشکلی داشته باشه
تو هم جای مودم رو عوض کن شاید سیگنال بهتری گرفتی. طبقه هم یکی از فاکتور هاست ما نزدیک دکل هستیم ولی اینجا مجتمع زیاده و منم طبقه اولم وسط مجتمع های 60 واحدی واسه همین سیگنال بهم نمیرسه. شاید خونه شما از دکل دوره به هر حال جای مودم رو عوض کن کاری رو هم که تو پست #5378 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتم انجام بده احتمالا بهتر بشه .
البته حتی تو هم با این SINR نباید مشکل محصوصی داشته باشی ولی خوب تا وقتی به 6 نرسه نمیشه به طور کامل از مودم بهرهوری کرد. (چی گفتم :n08:)
منم دقیقا شرایط locationam مثل شماست، ط۱ ، مجتمع و....
مشکل من با سرویس FDD هست، که ۲ مگابایت سرعت بیشتری از تی دی داره و رو اون حالت، مودم به شدت نوسان داره
ظهر ، رو حالت FDD , قدرت سیگنال رو میزارم
farhadhttp
03-01-2018, 11:51
منم دقیقا شرایط locationam مثل شماست، ط۱ ، مجتمع و....
مشکل من با سرویس FDD هست، که ۲ مگابایت سرعت بیشتری از تی دی داره و رو اون حالت، مودم به شدت نوسان داره
ظهر ، رو حالت FDD , قدرت سیگنال رو میزارم
سرعت شما مشکل خاصی نداره
مال منم تقریبا همینه (شاید بعضی وقت ها بالاتر بره ولی همینه)
FDD سرعتش بالاتره تازه ۴.۵MBps کمم هست.اگه با یه مودم بهتر که cat6 باشه وصل شی راحت تا 20MBps هم می تونی سرعت بگیری.
انشالا به زودی ایرانسل مایمو 4 رو فعال میکنه. مودم شما هم که TF-i60 ته از مایمو 4 پشتیبانی میکنه. اونموقع سرعتتون 2 برابر میشه.
به هر حال خیالت راحت باشه فکر نمی کنم مودمت مشکل خاصی داشته باشه. مشکل اصلی از شرکت ایرانسل که خدمات درستی ارائه نمیده. خیلی منتظرم TD-LTE شاتل بیاد ببینم چطوریه...
راستی یه چیزی رو برا من تست می کنی. با همون TDD که وصل بودی برو به این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از مرورگر هاش رو بذار برا دانلود ببین سرعت دانلودش همون 2.5MBps هست یا بیشتر میشه ؟
ShadowDragon
03-01-2018, 14:23
[QUOTE=farhad[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]سرعت شما مشکل خاصی نداره
مال منم تقریبا همینه (شاید بعضی وقت ها بالاتر بره ولی همینه)
FDD سرعتش بالاتره تازه ۴.۵MBps کمم هست.اگه با یه مودم بهتر که cat6 باشه وصل شی راحت تا 20MBps هم می تونی سرعت بگیری.
انشالا به زودی ایرانسل مایمو 4 رو فعال میکنه. مودم شما هم که TF-i60 ته از مایمو 4 پشتیبانی میکنه. اونموقع سرعتتون 2 برابر میشه.
به هر حال خیالت راحت باشه فکر نمی کنم مودمت مشکل خاصی داشته باشه. مشکل اصلی از شرکت ایرانسل که خدمات درستی ارائه نمیده. خیلی منتظرم TD-LTE شاتل بیاد ببینم چطوریه...
راستی یه چیزی رو برا من تست می کنی. با همون TDD که وصل بودی برو به این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از مرورگر هاش رو بذار برا دانلود ببین سرعت دانلودش همون 2.5MBps هست یا بیشتر میشه ؟[/QUO
باشه، این هفته که در گیر امتحانم ۱۰ رپزی هست که لپتاپ روشن نکردم، اما تستمیکنم
۲.۵ تا ۱.۸
خوب مثلا من بسته شبانه گرفتم فقط ۱۴ گیگ تو دو ساعت دانلود شد ( میانگین سرعتم رو باید حساب کنم که حال ندارم)
به خاطر همین موضوع مشتاق fdd درست حسابی ام که قطع نشه! چون سرعتش بیشتره، اون ۴*4 هم اتفاقیه که نخواهد افتاد.... سر کاری محض ایرانسل!
سلام دوستان اونایی که وایمکس تعویض کردن بجاش I60گرفتن میشه لطفا ادرس یا شماره بدید کجا انجام شده میخوام بطور قطعی با این مودم تعویض کنند نه اینکه شانسی باشه.... چندتا نمایندگی تماس گرفتم گفت حضوری نمیشه
:n13:
albertxx
03-01-2018, 21:05
دوستان یه سوال
شما که سمت TD LTE رفتید دلیلتون چیه ؟؟
من تو سایت ایرانسل دیدم قیمت ها نسبت به ADSL خیلی بیشتر بوده ! ( نسبت حجم رو مقایسه کردم )
چون تا اونجایی که اطلاع دارم نت کابلی ( حالا چه ADSL و چه VDSL و حتی FTTH ) کلا ثبات بیشتری داره و به قول دوستان فنی استیبل تر هست !
چون وایمکس و کلا نت بدون سیم به ثبات کابلی نمیرسه !
دلیل استفاده از TD فقط سرعت بالاتر هست ؟؟
greatpouya
03-01-2018, 21:08
دوستان یه سوال
من تو سایت ایرانسل دیدم قیمت ها نسبت به ADSL خیلی بیشتر بوده ! ( نسبت حجم رو مقایسه کردم )
چون تا اونجایی که اطلاع دارم نت کابلی ( حالا چه ADSL و چه VDSL و حتی FTTH ) کلا ثبات بیشتری داره و به قول دوستان فنی استیبل تر هست !
دلیل استفاده از TD فقط سرعت بالاتر هست ؟؟بله،
هم آپلود و هم دانلود
italodance
03-01-2018, 21:28
دوستان یه سوال
والا ما از عصر دیال اپ تا همین امروز اینو میدونیم اینترنت کابلی فاقد ثباته و خواهد بود ولی دکلی همیشه ثبات داره
albertxx
03-01-2018, 21:56
والا ما از عصر دیال اپ تا همین امروز اینو میدونیم اینترنت کابلی فاقد ثباته و خواهد بود ولی دکلی همیشه ثبات داره
تو ایران منظورتونه دیگه ؟؟؟
یعنی ثبات خط فیبر از نت همراه کمتره ؟
italodance
03-01-2018, 22:18
تو ایران منظورتونه دیگه ؟؟؟
یعنی ثبات خط فیبر از نت همراه کمتره ؟
بله منهای وقایع این چند روزه من یکبار هم برای FDD قطعی و تغییر ای پی ندارم و کیفیت سرعت در شبانه روز قابل قبول هست و فاقد هرگونه هارمونیک ناهنجاری مانند نویز و در نتیجه تغییرات دریافت دیتا و پینگ هستم.
albertxx
03-01-2018, 22:26
بله منهای وقایع این چند روزه من یکبار هم برای FDD قطعی و تغییر ای پی ندارم و کیفیت سرعت در شبانه روز قابل قبول هست و فاقد هرگونه هارمونیک ناهنجاری مانند نویز و در نتیجه تغییرات دریافت دیتا و پینگ هستم.
منظورم این بود تو ایران همچین شرایط نابی اتفاق می افته دیگه ؟ :n02:
وگرنه فکر کنم اگه واقعا زیرساخت مناسب کابلی وجود داشته باشه فیبر بی رقیب باشه
البته اطلاعاتی در زمینه TD ندارم واسه همینم پرسیدم
هر جا هم خوندیم کل دنیا به سمت فیبر منازل میرفت
ShadowDragon
04-01-2018, 08:10
دوستان یه سوال
دلیل، نداشتنتلفن ثابت!!!!
Reza7857
04-01-2018, 11:14
سلام به همه دوستان
در مقایسه باید بگم که قدرت وایرلس (منظورم خط آنتن هست) i60 از 350 بهتره. در خصوص آنتن دهی شبکه (تی دی) هم، مکانی که من هستم معمولا 350 یک خط (از سه خط) و i60 دو خط (از 5 خط) را پر می کنند.i60 یک مشکل بزرگی که داره این هست که سرعت آپلودش فوق العاده پایین هست طوری که در تست، گاهی اوقات ارور میده! ولی در دانلود تفاوت خاصی با هم ندارند.
اینو اضافه کنم که مودم i60 رو در چند مکان مختلف تهران امتحان کردم در مکانهایی که آنتن دهی قوی تری وجود دارد، مشکل سرعت کم آپلود وجود نداشت. یعنی به نظرم این مودم در زمان ضعیف بودن آنتن دهی، نسبت به مودم dt 350 حساس تر هست و ضعیف تر عمل میکند. (حداقل در آپلود)
بله من فهمیدم منظور پست شما رو . راستش من مودم dt350 رو نداشتم که بخوام نظری راجع بهش بدم. اما منم اوایل استفاده مشکل نوسان SINR (یا همون کم و زیاد شدن خطوط سیگنال مودم) رو داشتم بعدش صحبت شما راجع به گذاشتن رو روی حالت only tdd دیدم گفتم تجربه ای که خودم داشتم رو توضیح بدم شاید کمک کنه به حل شدن مشکل شما.
من هم در حالت عادی مشکل شما رو دارم.
اما وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم تا به یه IP خوب وصل شه و کیفیتش رو با پینگ گرفتن چک می کنم. مشاهده میکنم که SINR ثابت شده و عدد بالاتری رو هم نشون میده(خطوط سیگنال مودمم ثابت میشه و 4 چراغ دستگاه هم وصل میشه در صورتی که در حالت عادی 3 چراغ وصل میشه و هی می پره رو 2 چراغ)
حالا اگه این راه حل برای شما جواب نمیده شاید از مکان مودم باشه.(اگه کسی از جلو مودم رد شه امکان داره این اتفاق بیوفته یا حتی چیز های دیگه) شما مطمعن بشید که مودم رو به یه پریز جدا زدید که چیز دیگه ای به اون وصل نیست بعد هم جایی قرار بدید که کمترین رفت و آمد بشه مثل کنار پنجره ای که سمتش نمی رید. بعدم اگه حوصله داشتید با LTEwatch وارد شید و جای مودم رو تغییر بدید تا میانگین SINR تون حدود 6 بشه. اون جا بهترین جا میشه برای گذاشتن مودمتون. (توضیح کامل LTEwatch پست #5380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
امیدوارم با انجام این ها مشکلتون حل شه اما اینکه مودمتون اشکال داشته باشه بعید می دونم.
بعد یه سوال هم ازتون داشتم. این کم و زیاد شدن خطوط سیگنال مودمتون کیفیت اینترنت رو هم کاهش میده براتون یا باعث Time out تو پینگ میشه ؟
به قول شما، نوسان خطوط آنتن رو مخه!
وگرنه غیر از آپلود مشکل دیگه ای نداشتم. در حال حاضر پینگ گوگل برای مودم i60، حدود 130 هست، با این پارامترها و سه خط آنتن:
rsrp -105
rssi -81
rsrq -8
sinr 5
farhadhttp
04-01-2018, 14:17
اینو اضافه کنم که مودم i60 رو در چند مکان مختلف تهران امتحان کردم در مکانهایی که آنتن دهی قوی تری وجود دارد، مشکل سرعت کم آپلود وجود نداشت. یعنی به نظرم این مودم در زمان ضعیف بودن آنتن دهی، نسبت به مودم dt 350 حساس تر هست و ضعیف تر عمل میکند. (حداقل در آپلود)
به قول شما، نوسان خطوط آنتن رو مخه!
وگرنه غیر از آپلود مشکل دیگه ای نداشتم. در حال حاضر پینگ گوگل برای مودم i60، حدود 130 هست، با این پارامترها و سه خط آنتن:
rsrp -105
rssi -81
rsrq -8
sinr 5
جای مودمت رو عوض کن تا RSSI به 70- برسه. مشکل آپلودت حل میشه به احتمال زیاد.
*Forgotten*
04-01-2018, 16:26
سلام
کدوم یک از مودم های tdlte هم همراه و هم ثابت رو باهم سپورت میکنه؟
greatpouya
04-01-2018, 16:28
الله اکبر ازین سوالای تکراری
ShadowDragon
05-01-2018, 08:06
سلام
کدوم یک از مودم های tdlte هم همراه و هم ثابت رو باهم سپورت میکنه؟
همه مودم ها با سیم عادی هم کار میکنن
:n36::n36::n38:
سلام دوستان اونایی که وایمکس تعویض کردن بجاش I60گرفتن میشه لطفا ادرس یا شماره بدید کجا انجام شده میخوام بطور قطعی با این مودم تعویض کنند نه اینکه شانسی باشه.... چندتا نمایندگی تماس گرفتم گفت حضوری نمیشه
ShadowDragon
05-01-2018, 10:38
:n36::n36::n38:
جدیدا کلا همین ۶۰ رو میدن
ممنون
بعضی ها هم گفتن بسته 100گیگ رو هم با i60 بجا وایمکس گرفتن ولی از کجا
نگفتن!! تو همین تاپیک هم بودن پیام خصوصی دادم جواب ندادن نمیدونم چرا
ولی اگر واقعا اینطور باشه با 100گیگ این مودم با وجود مسائلی که داره میار ه باز هم دیگر دوستان اطلاعات دقیقی برا تعویض وایمکس با
Tf i60 +100 گیگ داشتن بفرماییند ممنون میشم
ShadowDragon
05-01-2018, 15:33
ممنون
بعضی ها هم گفتن بسته 100گیگ رو هم با i60 بجا وایمکس گرفتن ولی از کجا
نگفتن!! تو همین تاپیک هم بودن پیام خصوصی دادم جواب ندادن نمیدونم چرا
ولی اگر واقعا اینطور باشه با 100گیگ این مودم با وجود مسائلی که داره میار ه باز هم دیگر دوستان اطلاعات دقیقی برا تعویض وایمکس با
Tf i60 +100 گیگ داشتن بفرماییند ممنون میشم
100 گیگ ۳ ماهست
مودم رو که بهت پست تحویل میده، و ۴۷ تومن رو هم باید بدی،میتونی کارت ملی الکی بدی
بعد سریع برینمایندگی ایرانسل، دوباره ۶۰ تومن بدی که جدا فعال کنه
این چیزی بود که یکی از بچه ها توضیح داد , اما واسه من ارزشی نداره
چون اصلا اینقدر مصرف روزانه ندارم! فوقش ۴-۶ گیگ در ماه!
سلام
می خواستم بپرسم قبل از خرید میشه فهمید مودم TD_LTE میشه روش سیم کارت 4g انداخت یا نه؟
چون قیمت مودم های 4g ایرانسل بالاست هم بالاخره با تی دی ها هردو اینترنتو میشه گرفت
البته اگه بشه 4g هم روشون انداخت...
بعد یه جا خوندم مثکه اگه 4g بزاری بسته هاش فرق می کنه فقط... ولی بازم فقط فرکانسای TD-LTE رو میگیره! نفهمیدم درست...
در کل اگه میشه به جای تی دی، 4g گذاشت،فرکانس اونو هم میگیره؟ یا فرقی نداره بازم؟
با تشکر!
farhadhttp
05-01-2018, 18:06
سلام
می خواستم بپرسم قبل از خرید میشه فهمید مودم TD_LTE میشه روش سیم کارت 4g انداخت یا نه؟
چون قیمت مودم های 4g ایرانسل بالاست هم بالاخره با تی دی ها هردو اینترنتو میشه گرفت
بعد یه جا خوندم مثکه اگه 4g بزاری بسته هاش فرق می کنه فقط... ولی بازم فقط فرکانسای TD-LTE رو میگیره! نفهمیدم درست...
در کل اگه میشه به جای تی دی، 4g گذاشت،فرکانس اونو هم میگیره؟ یا فرقی نداره بازم؟
با تشکر!
ببین تا جایی که من می دونم ایرانسل سیمکارت TD-LTE رو جدا کرده از سیمکارت های معمولی اش.
در حالت عادی باید بشه با سیمکارت اعتباری ایرانسل یا حتی یوسیم همراه اول به TDD وصل شد اما اینا برای انحصاری سازی اومدن سیمکارت رو جدا کردن. اگرم بخوای سیمکارت TD-LTE بگیری باهاش به زور بهت یه مودمم می فروشن.
حالا من سوال شما رو درست متوجه نمی شم.
اگه می گی توی مودم ایرانسل میشه سیمکارت اعتباری انداخت و به TDD وصل شد؟ باید بشه ولی فکر کنم ایرانسل اجازه اش رو نمیده (همون انحصاری سازی که بالا توضیح دادم)
اگه میگی میشه تو مودم سیمکارت اعتباری ایرانسل انداخت و به FDD وصل شد؟ خیر نمیشه. مگر اینکه مودم هم FDD و هم TDD رو پشتیبانی کنه مثل مودم TF-i60
پست #5380 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک رو بخون اونجا کامل تفاوت بین TDD و FDD رو توضیح دادم
ShadowDragon
05-01-2018, 18:43
سلام
با تشکر!
بله
شما میتونی سیمعادی ۴جی بزاری تو مودم تیدی و استفاده کنی
طبیعتا به فرکانس تی دی هم وصلی
مشکلی هم ایجاد نمیشه، بسته هاتم همون بسته سیم اعتباری خواهد بود
farhadhttp
05-01-2018, 19:05
بله
شما میتونی سیمعادی ۴جی بزاری تو مودم تیدی و استفاده کنی
طبیعتا به فرکانس تی دی هم وصلی
مشکلی هم ایجاد نمیشه، بسته هاتم همون بسته سیم اعتباری خواهد بود
اصلا من نمی فهم یکی چرا باید مودم TD-lte بخره بعد سیمکارت اعتباری بندازه توش
تنها دلیل منطقی اش اینه که میخواد به FDD وصل شه واسه سرعت بیشتر
وگرنه اگه قراره به TDD شه خوب از همون سیمکارت TD-lte استفاده میکنه دیگه
اگه سیمکارت اعتباری بندازی رو مودمی که فقط از TDD پشتیبانی کنه. وصل میشی به TDD اما با تعرفه ای که برای اینترنت موبایل پرداخت کردی نه تعرفه های اینترنت ثابت نسل 4.
خوب بسته های FDD هم بهتره( نامحدود شبانه و ...) هم ارزونتر
ولی اینکه بسته هام همون FDD هستش قطعیه؟
بعد یه سوال دیگه:
یکی تو آپارات گفته بود هرچی فرکانس بیشتر بگیری سرعت اینترنتتم بیشتره یعنی اگه مثلا مودم داخلی هم جواب میده اگه مودم بیرونی بگیری فرکانس بیشتری رو بگیره سرعتتم میره بالاتر... درسته این حرف؟ یعنی کلا تو اینترنت های بیسیم همینطوریه؟
farhadhttp
05-01-2018, 19:20
خوب بسته های FDD هم بهتره( نامحدود شبانه و ...) هم ارزونتر
ولی اینکه بسته هام همون FDD هستش قطعیه؟
بسته های FDD کجاش ارزون تره مرد مومن ؟
فقط یه بسته نامحدود ساعتی شبانه داره که کار را اندازه
بعدشم تو بسته ای رو میخری که می تونه تا سرعت 20 مگابایت بر ثانیه بهت بده بعد محدودش میکنی به 3 یا 4 مگابایت TDD
مگه موبایلت چیه ؟ الان اکثر موبایل ها cat 6 هستن . خوب سیمکارت رو بذاری تو موبایل با اون وصل شی که راحت تری.
به هر حال بله قطعا همون بسته های FDD هست.
farhadhttp
05-01-2018, 19:36
بعد یه سوال دیگه:
یکی تو آپارات گفته بود هرچی فرکانس بیشتر بگیری سرعت اینترنتتم بیشتره یعنی اگه مثلا مودم داخلی هم جواب میده اگه مودم بیرونی بگیری فرکانس بیشتری رو بگیره سرعتتم میره بالاتر... درسته این حرف؟ یعنی کلا تو اینترنت های بیسیم همینطوریه؟
ببین سیگنال ضعیف می تونه سرعت رو کم کنه ولی وقتی سیگنال تا یه حد مطلوبی میرسه دیگه تاثیری رو سرعت نداره.
بذار با مثال بهت توضیح بدم.
اگه RSSI مثلا 90- باشه شما سرعت خوبی دریافت نمی کنی و باید جای مودم رو عوض کنی تا RSSI برسه به 70-
اما وقتی شد 70- دیگه هرچی هم سیگنال بالاتر بره روی سرعت تاثیر آنچنان محصوصی نداره
حالا اگه شما تو ناحیه ای هستی که آنتن دهی ضعیفه. آره می تونی با خرید مودم خارجی به سرعت بالاتری دست پیدا کنی اما اگه سیگنالت خوبه آنچنان فرقی نداره. یعنی شما به RSSI بهتری دست پیدا می کنی (حدود 50-) اما تو سرعت تغییر خاصی مشاهده نمی کنی .
حالا شاید بپرسی پس چرا بعضی ها سرعت های خیلی بالایی میگیرن بعضی ها نه . اون به فاکتور های زیادی بستگی داره مثل تجهیزات دکلی که نزدیکشونه ، تعداد دکل و از همه مهم تر نوع مودم.
شما یه نگاه به پست #2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توی تاپیک "نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل" بنداز، اونجا یکی از کاربر ها با چند تا مودم مختلف سیمکارت ایرانسل رو چک کرده و عکس گذاشته. ببین چقدر نوع مودمی که می خری رو سرعت دریافتی ات تاثیر داره.
سلام دوستان
من خارج از شهر بودم و به اینترنت دسترسی نداشتم. امروز که اومدم پشت سیستم میبینیم فقط میتونم به بعضی سایتها ( فک کنم فقط اوناییی که سرورشون ایرانه و گوگل و حتی نمینونم به سایت ایرانسل وصل شم ) دسترسی داشته باشم. این در حالتی که نمی تونم از بعضی از قندشکن ها استفاده کنم و فقط با tor تونستم به سایت های خارجی وصل شم. البته فکر کنم مشکل از شبکه است چون با گوشی هم که سیم کارتم ایرانسله نمی تونم به نت وصل شم.
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟ یا خبری داره از این موضوع که کی برطرف میشه این مشکل؟
من مشهدم
سلام دوستان
من خارج از شهر بودم و به اینترنت دسترسی نداشتم. امروز که اومدم پشت سیستم میبینیم فقط میتونم به بعضی سایتها ( فک کنم فقط اوناییی که سرورشون ایرانه و گوگل و حتی نمینونم به سایت ایرانسل وصل شم ) دسترسی داشته باشم. این در حالتی که نمی تونم از بعضی از قندشکن ها استفاده کنم و فقط با tor تونستم به سایت های خارجی وصل شم. البته فکر کنم مشکل از شبکه است چون با گوشی هم که سیم کارتم ایرانسله نمی تونم به نت وصل شم.
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟ یا خبری داره از این موضوع که کی برطرف میشه این مشکل؟
من مشهدمسلام.بله یک ساعت پیش گوگل هم حتی دیگه از دست رفت ولی باز درست شد و الان تقریبا اکثر سایت های خارجی باز نمیشه
farhadhttp
05-01-2018, 22:49
سلام دوستان
من مشهدم
سلام.بله یک ساعت پیش گوگل هم حتی دیگه از دست رفت ولی باز درست شد و الان تقریبا اکثر سایت های خارجی باز نمیشه
بهترین راهی که من پیدا کردم اینه که آخرین نسخه Firefox رو نصب کنید بعد براش افزونه hoxx vpn و WebRTC Leak Shield رو بگیرید. هر دو افزونه رو فعال کنید و بعد همه سایت ها بدون مشکل و یا حتی افت سرعت باز میشه
ShadowDragon
06-01-2018, 13:12
اصلا من نمی فهم یکی چرا باید مودم TD-lte بخره بعد سیمکارت اعتباری بندازه توش
تنها دلیل منطقی اش اینه که میخواد به FDD وصل شه واسه سرعت بیشتر
وگرنه اگه قراره به TDD شه خوب از همون سیمکارت TD-lte استفاده میکنه دیگه
اگه سیمکارت اعتباری بندازی رو مودمی که فقط از TDD پشتیبانی کنه. وصل میشی به TDD اما با تعرفه ای که برای اینترنت موبایل پرداخت کردی نه تعرفه های اینترنت ثابت نسل 4.
منم گفتم به تی دی وصله
و بسته های اف دی ارزون ترن!
نصف حجم شب به درد عمه ایرانسل میخوره.... حداقل نیومده دو برابر یا همون قدر بده!!!
به نظر من td هیچ توجیهی نداره
ShadowDragon
06-01-2018, 13:15
بهترین راهی که من پیدا کردم اینه که آخرین نسخه Firefox رو نصب کنید بعد براش افزونه hoxx vpn و WebRTC Leak Shield رو بگیرید. هر دو افزونه رو فعال کنید و بعد همه سایت ها بدون مشکل و یا حتی افت سرعت باز میشه
با این افزونه ها! میشه دانلود هم کرد یا فقط واسه browsing عست؟
farhadhttp
06-01-2018, 16:00
با این افزونه ها! میشه دانلود هم کرد یا فقط واسه browsing عست؟
فقط واسه browsing...
سلام
دوستان از بین این مودم ها کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
td-i40
gp-2101
tk-2510
w101 اوتدور
George Shelly
15-01-2018, 20:16
من کاربر ADSL هستم تو 99 درصد مواقع!!!
الان به شدت اختلال داره همه چی !!!!
رو LTE هم اوضاع خرابه سرعت زیر 1 مگ هست!!!
aliprince
16-01-2018, 00:10
سلام
td-i40
gp-2101
tk-2510
w101 اوتدور۲۱۰۱
امکان داره وضع پینگ وقتی از سیمکارت متفاوت استفاده کنی تغییر کنه . مثلا جای همین سیم کارت های lte از سیمکارت های همراه استفاده کنم روی مودم. امکان داره که حالا فرضا پینگ بهتری بده ؟
مرورگر opera هم خودش v-p-n داره
البته کانالهای تلگرامی هم هستن که انواع ف شکنها رو رایگان قرار میدن
farhadhttp
16-01-2018, 14:18
امکان داره وضع پینگ وقتی از سیمکارت متفاوت استفاده کنی تغییر کنه . مثلا جای همین سیم کارت های lte از سیمکارت های همراه استفاده کنم روی مودم. امکان داره که حالا فرضا پینگ بهتری بده ؟
برای من که با هر دو تست کردم پینگ هیچ تغییری نداشت. اما اگه مثلا آنتن دهی TD-LTE ضعیف باشه. اون موقع آره اگه سیمکارت اعتباری بذاری و با FDD وصل شی احتمالا پینگ پایین تر و پایدارتری بهت میده. اما در شرایط یکسان نه جفتشون یکیه.
پینگ اروپا هم بین 100 تا 130 (بسته به سروری که میخوای وصل شی وگرنه 30 تا نوسان نداره هر سرور بهت یه پینگ ثابت و پایدار میده) که تقریبا برا هر بازی آنلاینی عالیه دیگه کمتر از این آنچنان برا گیمر های casual فرقی نمی کنه مگر اینکه گیمر حرفه ای باشی و نیاز به دقت بالایی داشته باشی که تو ایران معنی و مفهوم آنچنانی نداره.(گیمر حرفه ای منظورم کسی که شغلش اینه و داره از راه گیمینگ پول درمیاره و تو مسابقات جهانی شرکت میکنه و ... نه کسی که روزی 10 ساعت بازی میکنه به خودش میگه گیمر حرفه ای)
farhadhttp
16-01-2018, 14:35
مرورگر opera هم خودش v-p-n داره
البته کانالهای تلگرامی هم هستن که انواع ف شکنها رو رایگان قرار میدن
آره اما built-in vpn اپرا اوایل خوب بود اما الان برای من در حالت عادی وصل نمیشه باید اول یه vpn دیگه رو فعال کنم بعد تازه چراغش آبی میشه و اگه دوباره opera رو ببندم باز باید این مراحل رو از اول تکرار کنم. اما firefox در عرض 15 ثانیه وصل میشه و قابل استفاده است.
بعد این به کنار نسخه جدید firefox Quantum سرعتش فوق العاده است و دیگه نیاز به استفاده از هیچ plug-in خارجی نداره برا همین از resources کامپیوتر هم کمتر استفاده میکنه و خیلی سبکه.
راه برای دور زدن فیلتر زیاده اما سریع ترین و بهترین راهی تا الان پیدا کردم اینه
آره اما built-in vpn اپرا اوایل خوب بود اما الان برای من در حالت عادی وصل نمیشه باید اول یه vpn دیگه رو فعال کنم بعد تازه چراغش آبی میشه و اگه دوباره opera رو ببندم باز باید این مراحل رو از اول تکرار کنم. اما firefox در عرض 15 ثانیه وصل میشه و قابل استفاده است.
بعد این به کنار نسخه جدید firefox Quantum سرعتش فوق العاده است و دیگه نیاز به استفاده از هیچ plug-in خارجی نداره برا همین از resources کامپیوتر هم کمتر استفاده میکنه و خیلی سبکه.
راه برای دور زدن فیلتر زیاده اما سریع ترین و بهترین راهی تا الان پیدا کردم اینه
درسته ورژنهای قبلی اپرا مشکل داشتن ولی آخرین ورژنش سرعت خوبی داره و مشکلات قبلی رو نداره
البته هر کی بالاخره راهی پیدا میکنه و هر کدوم براش بهتر جواب میده بهتره همون رو بره
در مورد پو لیها خارجیش اکسپرس وی - پی ان البته فعال سازش تو نت و کانالای تلگرامی هس و داخلی هم گذر - آنلاین سرعت خوبی داره
سلام
td-i40
gp-2101
tk-2510
w101 اوتدور
سلام
دوستان خرید مودم اوتدور نسبت به داخلی ها بهتر نیست ؟ .. لطفا راهنمایی کنید که کدوم رو بگیرم . نمایندگی میگه برای هر دو پوشش داری
ShadowDragon
16-01-2018, 18:36
سلام
دوستان خرید مودم اوتدور نسبت به داخلی ها بهتر نیست ؟ .. لطفا راهنمایی کنید که کدوم رو بگیرم . نمایندگی میگه برای هر دو پوشش داری
سلام
دومی جواب پس داده
aliprince
16-01-2018, 18:53
سلام
دوستان خرید مودم اوتدور نسبت به داخلی ها بهتر نیست ؟ .. لطفا راهنمایی کنید که کدوم رو بگیرم . نمایندگی میگه برای هر دو پوشش داری۲۱۰۱
ahwazp30
16-01-2018, 23:47
سلام
td-i40
gp-2101
tk-2510
w101 اوتدور
از بین سه مدل اول gp-2101 بهتر از بقیه هست ، مودم اوت دور هم مزایای خاص خودش رو داره هم سیگنال و کیفیت لینک بهتری میگیرید هم اگر یک دکل در مجاورت شما مشکل پیدا کرد یا از شبکه خارج شد شما میتونید از دکل هایی که کمی دورتر هستند سیگنال بگیرید که البته این مورد بستگی به وضعیت پوشش و محل نصب مودم داره.من جای شما بودم حتما اوت دور میگرفتم ولی این رو هم به یاد داشته باشید که مودم اوت دور هزینه های جانبی مثل روتر جهت استفاده wifi و کابل مرغوب که گران هست رو هم داره و فقط هزینه خود مودم نیست .البته اگر در طبقات بالا هستید نیازی به مودم اوت دور نیست و همون مودم داخلی سیگنال قوی بهتون میده.
فرقی نمیکنه از کدوم سیم کارت استفاده کنید چون هر نوع سیم کارتی که توی مودم بزارید به شبکه ی td وصل میشید نه fdd و در واقع سیم کارت فقط یک نوع مجوز برای اتصال به شبکه هست که ربطی به پینگ نداره ولی اگر مودم شما tf-i60 باشه در حالت td و fdd میتونه پینگ متفاوتی داشته باشه
هر چند خیلی از دوستان اینو میدونن ولی من یک بار دیگه برای اونایی که نمیدونن میگم :
مودم های معمولی TD-LTE فقط به شبکه td وصل میشن نه به 4g گوشی حتی اگر سیم کارت معمولی روش بزارین بازهم به td وصل میشه چون فرکانس ها متفاوت هستند و بر روی این مودم ها فقط فرکانس نسل ثابت تعریف شده و فقط مودم tf i60 هست که میتونید هم در حالت td ازش استفاده کنید هم در حالت ّFDD یا همون 4g که با گوشی استفاده میکنید.
Tornado2800
17-01-2018, 03:56
سلام
در نامحدود یکماهه سرعت ۲ مگابیت
حداکثر سرعت دانلود چقدر برای شما بوده؟
از بین سه مدل اول gp-2101 بهتر از بقیه هست ، مودم اوت دور هم مزایای خاص خودش رو داره هم سیگنال و کیفیت لینک بهتری میگیرید هم اگر یک دکل در مجاورت شما مشکل پیدا کرد یا از شبکه خارج شد شما میتونید از دکل هایی که کمی دورتر هستند سیگنال بگیرید که البته این مورد بستگی به وضعیت پوشش و محل نصب مودم داره.من جای شما بودم حتما اوت دور میگرفتم ولی این رو هم به یاد داشته باشید که مودم اوت دور هزینه های جانبی مثل روتر جهت استفاده wifi و کابل مرغوب که گران هست رو هم داره و فقط هزینه خود مودم نیست .البته اگر در طبقات بالا هستید نیازی به مودم اوت دور نیست و همون مودم داخلی سیگنال قوی بهتون میده.
ممنون از راهنمایی شما .. مورد اخر اینکه ایای این اینترنت ثابت به درد iptv میخوره ؟ .. من فقط برای این منظور میخوام استفاده کنم و اصلا نیازی به دانلود ندارم
ShadowDragon
17-01-2018, 06:44
سلام
در نامحدود یکماهه سرعت ۲ مگابیت
حداکثر سرعت دانلود چقدر برای شما بوده؟
256kb هست....
Tornado2800
17-01-2018, 14:08
سلام
نمیدونم چرا هرچی نگاه میکنم بسته هاش خیلی گرونه !
به نظر شما مناسبترین بسته ( یکماهه -۳ ماهه -۶ ماهه) مهم نیست
فقط قیمتش مناسبتر در بیاد برامون چی هست؟
ShadowDragon
17-01-2018, 14:26
سلام
نمیدونم چرا هرچی نگاه میکنم بسته هاش خیلی گرونه !
به نظر شما مناسبترین بسته ( یکماهه -۳ ماهه -۶ ماهه) مهم نیست
فقط قیمتش مناسبتر در بیاد برامون چی هست؟
رفیق تعرفه ها رو که دیدی
جواب: هیچ کدوم
Tornado2800
17-01-2018, 14:34
رفیق تعرفه ها رو که دیدی
جواب: هیچ کدوم
سلام
ارزونیش برای بسته های بلند مدته...
در بهترین حالت به نظرم مثلا باید ۵۰۰ هزار تومان برای ۶ ماهه بدیم واسه ۵۰۰ گیگ...
به نظر بهترین و مناسب ترین تعرفه بسته های ترکیبی با همراه باشه که هر گیگ ١۵٠٠ در میاد
zofishel
17-01-2018, 15:25
به نظر بهترین و مناسب ترین تعرفه بسته های ترکیبی با همراه باشه که هر گیگ ١۵٠٠ در میاد
ضمن تائید حرف شما بهترین بسته ها بسته های ترکیبی یک ساله روی سیمکارت TD و 4G با هم هست. که قیمتش هر گیگی با مالیات 1635 درمیاد.
ShadowDragon
17-01-2018, 15:36
بهترین کار خرید مبین نته! مخصوصا اون تعرفه ۱۰۰۰+۲۰۰۰
یا ماهی ۱۰۰ گیگ ۶۶ تومن + شبانه
سلام
دوستان اینترنت ثابت ایرانسل ساعت دو تا 8 صبح سرعتش میاد پایین ؟ .. یعنی بسته روزانه تنها بگیریم بهتره یا اونی که شبانه هم داره ؟؟؟
ShadowDragon
18-01-2018, 11:34
سلام
دوستان اینترنت ثابت ایرانسل ساعت دو تا 8 صبح سرعتش میاد پایین ؟ .. یعنی بسته روزانه تنها بگیریم بهتره یا اونی که شبانه هم داره ؟؟؟
پایین نمیاد
یاد اون مثل مورچه چیه که کله پاچش چی باشه افتادم!!! نصف روزانه داره شبانه میده
Tornado2800
21-01-2018, 15:48
سلام
بهترین مودم TD-LTE ایرانسل کدوم هست؟
mobile4persian
22-01-2018, 15:29
دوستان تعرفه جدید ظاهرا برای این سرویس ها فعال نشده درسته؟
.s.a.e.e.d
22-01-2018, 20:51
با مودم tfi60 سرعت دانلود از ۶ مگ بالاتر نمیره،با گوشی ۲ تا ۳ مگ سرعت دانلود دارم.امیدوارم مایمو روبراش فعال کنن که سرعتش دوبرابر شه
ولی همراه اول با گوشی اس ۷ تقریبا ۱۱ مگ سرعت دانلودشه
ShadowDragon
24-01-2018, 21:35
قرار بوده بشه؟
اینم وضع ما در اصفهان TDD
ShadowDragon
25-01-2018, 12:37
دوستان TD حجم دزدی داره؟ کسی تست کرده؟ من قبلا کلی دوتا ۲ بازی میکردم ، ۲۰۰-۴۰۰ مگ حجم میشد
چند باره تست میکنم جدیدا ۳-۴ ساعت نیم گیگ کم میشه
greatpouya
25-01-2018, 15:04
دوستان TD حجم دزدی داره؟ کسی تست کرده؟ من قبلا کلی دوتا ۲ بازی میکردم ، ۲۰۰-۴۰۰ مگ حجم میشد
چند باره تست میکنم جدیدا ۳-۴ ساعت نیم گیگ کم میشهشخصا تاحالا به این مشکل بر نخوردم و متوجهش نشدم، واسه همین بعید میدونم از ایرانسل باشه. البته بستگی داره، رو کامپیوتر اگر استفاده کنی این چیزا زیاد پیش میاد. مثل آپدیت اتومات ویندوز و یا چیلترشکت گاهی هم ویروس نصب میشه همینطور حجم میخوره
ShadowDragon
25-01-2018, 15:19
شخصا تاحالا به این مشکل بر نخوردم و متوجهش نشدم، واسه همین بعید میدونم از ایرانسل باشه. البته بستگی داره، رو کامپیوتر اگر استفاده کنی این چیزا زیاد پیش میاد. مثل آپدیت اتومات ویندوز و یا چیلترشکت گاهی هم ویروس نصب میشه همینطور حجم میخوره
ممنون
وبی فایر وال فعال هست و فقط اپ های خاص اجازه دسترسی دارن
جدای از این موضوع، ساعت ها سیستم بی استفاده به نت وصل بوده و حجمی کسر نشده
من 2101 گرفتم وقتی روشن میکنم هر 6تا چراغ جلوش روشن میشن و روشن میمونن. باید همینجوری باشه و کلا همه چراغاش روشن باشه؟
بعد مودم باید آپدیت بشه؟ تو سایت ایرانسل تو بخش دانلودش فقط فایل دفترچه راهنماش هست.
تو دانلود منیجر سرعت دانلود از 500k تا 3.5 مگ تغییر میکنه. راهی داره ثبات ایجاد بشه و انقدر بالا پایین نشه سرعت؟
ahwazp30
26-01-2018, 13:05
سلام میشه توضیح بیشتر بدبد من در جریان نیستم .منظورتون کدوم تعرفه هاست ؟
alpha007
26-01-2018, 18:35
سلام
میخوام ایرانسل همین سرویس TD-LTE رو بگیرم
تو تهران تا چند مگ سرعت دانلود میده؟ باز کردن پیج ها چطوره؟
کلا از 4.5G بهتره یا همونه؟ ارزش هزینه کردن داره یا نه؟
با سلام؛
دوستان پشت مودم TF i60 دو تا جای آنتن داره. اونا برای چی هستن؟
روی یکی نوشته DIVاون یکی نوشته MAIN
برای 2101 گزینه RSSI از کجا باید پیدا کنم؟
این مشخصات خوبه؟
ویرایش: اینجا یافتم که چیکار کنم
farhadhttp
27-01-2018, 10:10
برای 2101 گزینه RSSI از کجا باید پیدا کنم؟
این مشخصات خوبه؟
اره خوبه دیگه
rssi همون قدرت سیگنال دریافتی (Received signal strength indication) و میشه همون signal strength که نوشته Good .
ShadowDragon
27-01-2018, 10:57
سلام
میخوام ایرانسل همین سرویس TD-LTE رو بگیرم
تو تهران تا چند مگ سرعت دانلود میده؟ باز کردن پیج ها چطوره؟
کلا از 4.5G بهتره یا همونه؟ ارزش هزینه کردن داره یا نه؟
پایین تره
از ۴ جی معمولی هم کمتره
اما خوب هزینه مودمش هم کمتره
alpha007
27-01-2018, 21:47
پایین تره
از ۴ جی معمولی هم کمتره
اما خوب هزینه مودمش هم کمتره
کلا سیاست اینه که سرعت بالا تحت هر عنوانی و با هر اسمی به مشترک واگذار نشه...
ahwazp30
27-01-2018, 22:46
کلا سیاست اینه که سرعت بالا تحت هر عنوانی و با هر اسمی به مشترک واگذار نشه...
مسخره ترین چیزی که دیدم همین td و سرویس های ارایه شده با این نام است .چون وقتی خریدی دیگه اخر و عاقبتش معلوم نیست .همون اول که راه اندازی شده بود ایرانسل توی تبلیغاتش مینوشت سرعت دانلود و اپلود بسیار بالا تا مقادیر گیگابیتی هم براش تبلیغ میکرد ولی الان روی بسته هاش نوشته سرعت از 1 تا 80 مگ یعنی امکان داره مناطقی یا ساعاتی سرعتش تا 1 مگ پایین بیاد و مشترک هم حق اعتراض نداره .این مسخره کردن مردم نیست ؟
داخلی
خارجی
داخلی
خارجی
سلام
شما مودمتون چی هست ؟
سلام
شما مودمتون چی هست ؟
سلام
zw 101 که بالای پشت بام هم هست تازه
سلام
zw 101 که بالای پشت بام هم هست تازه
نوسان سرعت چطوره ؟ انگار راضی نیستید درسته ؟
نوسان سرعت چطوره ؟ انگار راضی نیستید درسته ؟
اینترنت اصلیم نیست
حالت زاپاسه به علاوه ساعت 6 تا 12
کلا افت سرعت ایرانسل زیاد شده با این وجود تی دی رو به اف دی دی ترجیح میدم
جدیدا قطعی شبکه ایرانسل بیشتر شده اما نه زیاد
سرور داخلی همین الان
با این سیگنال می تونه 50 مگ بده.. همونطور که قبلا میداد
عملا پهنای باند ایرانسل خیلی کم شده.. چه تی دی چه اف دی دی
روی یو سیم هم که باند 7 راحت 50 مگ می گرفتم اومده روی 15 .. 12 مگ
mohammadgh6
29-01-2018, 19:10
دوستان مودم من 5142 از جمعه تا حالا بد کار میکنه کسی میدونه چرا؟
ahwazp30
29-01-2018, 22:38
اینترنت اصلیم نیست
حالت زاپاسه به علاوه ساعت 6 تا 12
کلا افت سرعت ایرانسل زیاد شده با این وجود تی دی رو به اف دی دی ترجیح میدم
جدیدا قطعی شبکه ایرانسل بیشتر شده اما نه زیاد
سرور داخلی همین الان
با این سیگنال می تونه 50 مگ بده.. همونطور که قبلا میداد
عملا پهنای باند ایرانسل خیلی کم شده.. چه تی دی چه اف دی دی
روی یو سیم هم که باند 7 راحت 50 مگ می گرفتم اومده روی 15 .. 12 مگ
بله برای منم که برج 5 گرفتم بین 17 تا 25 مگ بود الان حداکثر 7 مگ هست ولی چیزی که عجیبه fdd اپلودش زیر 20 نمیاد .
تو تبلیغات تلویزیونی تی دی ایرانسل همش می نویسه با سرعت 300 مگابایت در ثانیه
واقعا سرعتش به 300 مگابایت میرسه یعنی 2.4 ترابیت در ثانیه؟!
یا دارن مردمو گول میزنن؟
اصلا داریم تو هیچ جای دنیا که همچین سرعتی به مردم عرضه بشه؟
sonbolkhann
30-01-2018, 14:41
تو تبلیغات تلویزیونی تی دی ایرانسل همش می نویسه با سرعت 300 مگابایت در ثانیه
واقعا سرعتش به 300 مگابایت میرسه یعنی 2.4 ترابیت در ثانیه؟!
یا دارن مردمو گول میزنن؟
اصلا داریم تو هیچ جای دنیا که همچین سرعتی به مردم عرضه بشه؟سیصد مگابیت بر ثانیه
یعنی حدود چهل مگابایت بر ثانیه
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سیصد مگابیت بر ثانیه
یعنی حدود چهل مگابایت بر ثانیه
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
ولی تلویزیون می نویسه 300 مگابایت نه مگابیت
این دفعه دیدین درست دقت کنید
WhiteHat
30-01-2018, 21:36
ولی تلویزیون می نویسه 300 مگابایت نه مگابیت
این دفعه دیدین درست دقت کنید
بی سوادند دیگه انتظار بیشتری هم ازینا نمیره
بی سوادند دیگه انتظار بیشتری هم ازینا نمیره
جالبه ماه هاست این تبلیغ از تلویزیون پخش میشه ولی درستش نکردن
مثلا صدا و سیما هزار جور ناظر داره برای برنامه هاش
ShadowDragon
31-01-2018, 08:43
پنج شنبه و شنبه تا ۲ شنبه انتن تی دی من قطع شده بود و درخواست خسارت کردم، امروز پر رو پر رو زنگ زدن شما سرویستون یک سالست، مطمینی میخوای ۲ روز به تایم اضافه شه؟؟!!
خجالت هم خوب چیزیه
با اینکه همراه اول هم همینع اما مشکل مشابه داشتم، کل هزینه بسته یک ماهه رو بازگشت داد، یه سری هم دو تومن شارژ اضافه برداشت، ده تومن بسته هدیه داد. اما ایم ایرانسل دزد....
amin_v30
31-01-2018, 15:52
دوستان عزیز میخواستم تجربه استفادتون رو از سرویس TD ایرانسل بدونم و اینکه ایا توی طول شبانه روز حالا با نوسان کم با یک سرعت دانلود دارید یا مثلا صبح و شب خیلی اختلاف زیاده توی سرعت دانلود؟
چون من TD مبین نت دارم و واقعا سرعت دانلودش تو اوایل صبح خوبه ولی رفته رفته توی ساعات شب خیلی میاد پایین میشه در حد سرویس 4 مگ adsl !!
ممنون میشم راهنماییم کنید،چون میخوام هزینه اضافی نکنم اگه واقعا ایرانسل و مبین نت عین هم هستن:n16:
farhadhttp
31-01-2018, 16:24
دوستان عزیز میخواستم تجربه استفادتون رو از سرویس TD ایرانسل بدونم و اینکه ایا توی طول شبانه روز حالا با نوسان کم با یک سرعت دانلود دارید یا مثلا صبح و شب خیلی اختلاف زیاده توی سرعت دانلود؟
چون من TD مبین نت دارم و واقعا سرعت دانلودش تو اوایل صبح خوبه ولی رفته رفته توی ساعات شب خیلی میاد پایین میشه در حد سرویس 4 مگ adsl !!
ممنون میشم راهنماییم کنید،چون میخوام هزینه اضافی نکنم اگه واقعا ایرانسل و مبین نت عین هم هستن:n16:
من حدودا بعد از 2 ماه استفاده، به غیر از همین چند روز پیش که به شدت سرد شده بود و برف اومد (که کالا قطع شده بود) تو این 2 ماه نه افت سرعت تجربه کردم (سرعتم همیشه حدود 3 مگابایت با TD-lte و مودم TF-i60) و نه time out و نوسان پینگ (پینگ اروپا همیشه بین 120 تا 80 البته نه که نوسان داشته باشه هر سرور یه پینگ بهت میده و کاملا ثبات داره)
و کلا بعد مدت ها دارم یه اینترنت با کیفیت رو تجربه می کنم .
اما اگه هر چیز جایگزین پیدا کنم عوض خواهم کرد چرا ؟ چون بسته هاش کم تنوع و به شدت گرونه
شما بسته هاش رو با همون مبین نت مقایسه کن مطمعا باش پشیمون میشی بخوای بیای از ایرانسل سرویس بگیری...
منم این ایرانسل نمک گیر کرده 6 سال پیش یه مودم رایگان وایمکس داد . الانم رایگان تعویض کرده . خوب آدم استفاده میکنه دیگه ...
ahwazp30
31-01-2018, 19:15
بعد از 2 ماه که سرعت تی دی زیر 7 مگ بود الان با کمال تعجب اینقدر زیاد شده .معلوم نیست چرا یهو اینقدر زیاد شده ولی از صبح 4g fdd قطع هست و گوشی فقط روی 3g کار میکنه .البته دکلی که ازش تست گزاشتم فقط تجهیزات ثابت روش نصبه و کاربر fdd نداره اما خوب fdd از صبخ که نسل چهارش قطع شده سرعت تی دی بالا رفته .منم احتمال میدم موقتی باشه و از فردا دوباره لاکپشتی بشه:n01:
ShadowDragon
31-01-2018, 20:00
بعد از ۵ روز قطعی و شکایت، امروز تماس گرفتن، به دلیل تمدید یک ساله شما، ما هیچ خسارتی نمیدیم!!!! منطق رو حال کنید! مشتری مداری رو حال کنید!
چون شما یک سال تمدید کردی، و حالا کوووو تا پایان سرویس؟ ما حال نمیکنیم خسارت بدیم!!! چون دوست نداریم!!
blacktiger
31-01-2018, 22:33
تعرفه ها بشدت نیاز به اصلاح دارن من دو تا مودم دارم که تا زمان اصللح تعرفه ها بلاستفاده خواهند بود.
greatpouya
31-01-2018, 23:20
بعد از ۵ روز قطعی و شکایت، امروز تماس گرفتن، به دلیل تمدید یک ساله شما، ما هیچ خسارتی نمیدیم!!!! منطق رو حال کنید! مشتری مداری رو حال کنید!
چون شما یک سال تمدید کردی، و حالا کوووو تا پایان سرویس؟ ما حال نمیکنیم خسارت بدیم!!! چون دوست نداریم!!همش به خاطر اون وزیر بی عرضه ارتباطاته اینا شیلنگ تخته میندازن
ShadowDragon
01-02-2018, 11:35
همش به خاطر اون وزیر بی عرضه ارتباطاته اینا شیلنگ تخته میندازن
ایرانسل نهایت بیشعوریه!!! ببن، واسه من اصلا اهمیتی نداره! ۳-۴ روز ...
اما هزینه خرید بسته از اپراتور دیگه, و پر رویی اینا خون ادم رو به جوش میاره... شکایت هم بی فایدست، این ۱۹۵ دلقک بازی محضه
ahwazp30
01-02-2018, 14:00
ایرانسل نهایت بیشعوریه!!! ببن، واسه من اصلا اهمیتی نداره! ۳-۴ روز ...
اما هزینه خرید بسته از اپراتور دیگه, و پر رویی اینا خون ادم رو به جوش میاره... شکایت هم بی فایدست، این ۱۹۵ دلقک بازی محضه
من تا حالا بالای 16 بار از طریق 195 از اپراتورهای مختلف شکایت کردم .کارش دقیقا ارجاع شکایت به سرویس دهنده هست و عملا کار خاصی انجام نمیده .
من گوشی شیاوومی دارم چرا در بهترین حالت دانلود ایرانسل بیشتر از 4 مگابیت بر ثانیه نمیشه؟
arashsard
02-02-2018, 19:39
بهترین بسته برای کسایی که پر مصرفن اینه . سه ماه ۲۰۰ گیگ روزانه + ۱۰۰ گیگ شبانه که میدن ۲۳۰ با آبنمان و کفت و زهر مار و ... میشه ۲۵۰ . حالا اگه شبانه هم حساب کنی گیگی زیر هزار تمنه ولی هنوز خیلی از dsl گرونتره .
zofishel
02-02-2018, 19:43
من تا حالا بالای 16 بار از طریق 195 از اپراتورهای مختلف شکایت کردم .کارش دقیقا ارجاع شکایت به سرویس دهنده هست و عملا کار خاصی انجام نمیده .
دقیقا آی گفتی
منم اینقد از ایرانسل شکایت کردم و جالبیش اینجاست که حتی مثلا کارشناس 195 با مدارکی که بهشون ارائه دادم رای به حق به جانبی بنده دادن و گفتن ایرانسل باید هزینه مو برگردونه اما از اون موقع 2 سالی می گذره و نه ایرانسل دیگه پولمو برگردوند و نه 195 کاری کرد.
کلا 195 یه شرکت دکوری شده مخصوصا اخیرا. :n27:
ahwazp30
02-02-2018, 20:15
دقیقا آی گفتی
منم اینقد از ایرانسل شکایت کردم و جالبیش اینجاست که حتی مثلا کارشناس 195 با مدارکی که بهشون ارائه دادم رای به حق به جانبی بنده دادن و گفتن ایرانسل باید هزینه مو برگردونه اما از اون موقع 2 سالی می گذره و نه ایرانسل دیگه پولمو برگردوند و نه 195 کاری کرد.
کلا 195 یه شرکت دکوری شده مخصوصا اخیرا. :n27:
باز خوبه تونستي با اپراتورش صحبت كني من كه تو اين چند سال موفق نشدم و فكر هم نميكنم الان اپراتوري داشته باشه فقط يه سيستم هوشمنده كه شكايت رو ايميل ميكنه به سرويس دهنده
Tornado2800
03-02-2018, 00:31
سلام
یه مودم داریم که سیمکارت نداره
حالا اگر سیمکارت اعتباری توش بزاریم وصل میشه به شبکه مشکلی نیست .
اما این بسته های TD-LTE میشه براش تهیه کرد یا FDD هست ؟
ahwazp30
03-02-2018, 00:36
سلام
یه مودم داریم که سیمکارت نداره
حالا اگر سیمکارت اعتباری توش بزاریم وصل میشه به شبکه مشکلی نیست .
اما این بسته های TD-LTE میشه براش تهیه کرد یا FDD هست ؟
شما هر سیم کارتی که بزاری فقط بسته های سیم کارت مربوطه رو میتونی استفاده کنی .اگر سیم fdd گزاشتی باید بسته ی fdd بخری .
afshin75
04-02-2018, 11:39
این طرح دهه فجر رو کسی میدونه چه مودمی میدن و آیا با این قیمت به صرفه هست اصلا؟
پیشنهاد ویژه دهه فجر
مودم TD-LTE
1 سیم کارت دائمی
100 گیگا بایت اینترنت
فقط 199.900 تومان
خرید از طریق مراجعه به فروشگاه اینترنتی ایرانسل
greatpouya
04-02-2018, 11:44
پیشنهاد ویژه دهه فجر
مودم TD-LTE
1 سیم کارت دائمی
100 گیگا بایت اینترنت
فقط 199.900 تومان
خرید از طریق مراجعه به فروشگاه اینترنتی ایرانسلمیصرفه، بدک نیس
amin_v30
04-02-2018, 12:45
پیشنهاد ویژه دهه فجر
مودم TD-LTE
1 سیم کارت دائمی
100 گیگا بایت اینترنت
فقط 199.900 تومان
تو سایت زده مدل i40 هست مودمی که میدن
راستی دوستان ایرانسل تو ساعات دانلود شبانه سرعت رو محدود میکنه مثل مبین نت یا سرعتش فرقی با روزانه نداره؟
iDownload & iGame
05-02-2018, 14:50
پیشنهاد ویژه دهه فجر
مودم TD-LTE
1 سیم کارت دائمی
100 گیگا بایت اینترنت
فقط 199.900 تومان
حواستون باشه که 100 گیگش 3 ماهه هست..
ahwazp30
07-02-2018, 18:08
اقا این چه وضعشه ؟ مبین نت بسته ی 100 گیگ 1 ماهه میده 70 هشتاد تومن ولی ایرانسل همین بسته رو بالای 150 تومن میده .چرا تعرفه ها رو کاهش نمیدن ؟ علاوه بر این اگر طبق گفته ی خودشون قرار باشه td به جای adsl استفاده بشه پس نباید قیمت ها اینقدر تفاوت کنه .واقعا تعرفه هاش مسخرس سرعتشم که مدتیه افتضاح شده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.