PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

Adrian
01-01-2017, 11:34
اینم تست سرعت من

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست گرامی اگر ممکنه از وضعیت سیگنال مودم هم یک عکس آپلود کنید ممنون

ابوالفضل ۴۰۴۵
01-01-2017, 15:22
اینم تست سرعت من

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم بفرمایید تو کدوم شهر و منطقه هستید که خیلی خوب میشه

bzr350
02-01-2017, 00:05
ممنون از دوستانی که تست سرعت میذارن خودم موقع گرفتن خیلی برام مهم بود

من هرچی سعی میکنم بذارم میگه کاربران جدید نمیتونن لینک و عکس ارسال کنن.. معلوم نیست چند تا پست لازمه تا جدید حساب نشیم
قوانین مسخره ای داره این فروم :n13:

mehrdadvaio
02-01-2017, 12:51
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
بنده قصد خرید مودم TD-LTE ایرانسل رو دارم و با وجود خوندن تمام پست های این تایپک از شما چند سوال دارم ،

1- در مودم DT-350 دو پورت RJ45 و یک پورت RJ11 وجود داره ، پورت های RJ45 که هیچی ، کاربرد پورت RJ11 که مربوط یه تلفن هستن چیه ؟

2- از لحاظ طراحی و زیبایی ظاهری و داشتن دکمه ON/OFF به نظر من مودم Z-6000 گزینه بهتریه ، اما با مشکلاتی که دوستان اینجا بهش اشاره کردند بنده مردد شدم . ممنون میشم که نظر شمارو بدونم که کدوم مودم در حال حاضر بهتره.

3- مودم Z6000 هر چهار پورتی که داره پورت RJ45 هستند ؟

باتشکر

حیزون
02-01-2017, 14:54
پورت تلفن برای volte هست یعنی voip روی lte , اگه در آینده ایرانسل همچین سرویسی ارائه بده .. که نمیده .. مثل پورت usb تزئینی ه ..

mehrdadvaio
02-01-2017, 17:50
امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .

مودم Z6000 در وب سایت یلو از قیمت 312.900 به قیمت 165.160 تبدیل شده !! 4.5 گیگ حجم اینترنت هم روش هست

اما با تفاسیری که دوستان ازش داشتند اصلا نمی‌ارزه

ak313
02-01-2017, 19:40
پورت تلفن برای volte هست یعنی voip روی lte , اگه در آینده ایرانسل همچین سرویسی ارائه بده .. که نمیده .. مثل پورت usb تزئینی ه ..

سلام
پورت تلفن لزوما برای volte نیست بلکه روی نسل سه و دو الان می تونید مکالمه داشته باشید البته روی نسل 4 هم مکالمه به زودی فعال میشه اما برای تی دی دی رو بعید می دونم
به هر حال تصویر زیر رو از مودم اف دی دی خودم گرفتم که توی تری جی بوق تلفن داره و میشه مکالمه کرد . روی مودم هم می بینید که voice روشن شده

حیزون
02-01-2017, 19:48
خیلی ممنون از توضیح شما اصلا نمیدونستم بنده , بعد شماره تلفن اختصاص پیدا کرده همون شماره سیم کارت هست ؟

ak313
02-01-2017, 19:55
خیلی ممنون از توضیح شما اصلا نمیدونستم بنده , بعد شماره تلفن اختصاص پیدا کرده همون شماره سیم کارت هست ؟

بله همون شماره سیم میشه
اگر صدا روی نسل 4 فعال بشه به نظرم خیلی کیفیت بهتر میشه

حیزون
02-01-2017, 20:04
بله همون شماره سیم میشه
اگر صدا روی نسل 4 فعال بشه به نظرم خیلی کیفیت بهتر میشه

بعد تلفنی که بهش وصل میشه باید مخصوص voip باشه یا نه ؟

ak313
02-01-2017, 20:24
بعد تلفنی که بهش وصل میشه باید مخصوص voip باشه یا نه ؟

فکر نمی کنم اما اطلاعات دقیقی ندارم طبیعتا باید خود مودم تبدیلات لازم رو انجام بده و یه تلفن معمولی کفایت می کنه اما احتمالا طرف مقابل هم باید این قابلیت رو داشته باشه
ضمنا فکر می کنم volte با voip فرق می کنه . شاید volte نسخه پیشرفته voip باشع

Armin.Computer
02-01-2017, 22:03

mehrdadvaio
02-01-2017, 22:33
دوستان آیا شما خرید این مودم Z6000 رو پیشنهاد میکنید ؟ :n36:

Masoud 206-16v
02-01-2017, 22:36
يك سوال واقعا مدل Z6000 با سيم كارت ٤جي معمولي ايرانسل كار نميكنه و كسي از دوستان تست كرده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adrian
02-01-2017, 22:51
در مورد اینکه کدوم مودم ایرانسل بهتره حداقل اینجا در این فروم چیز قطعی نمیشه گفت چون فکر میکنم کسی نیست که هر سه مودم رو داشته باشه و توی شرایط یکسان تست کنه و اطلاعاتش رو در اختیار همه بگذاره و دوستانی هم که مودم های DT-350 یا ZW101 یا Z-6000 دارند هم اکثرا ترجیح دادند که اینجا فقط مطالب رو بخوانند تا اینکه خودشون هم مشارکتی در این مقایسه داشته باشند و یا اطلاعات کم و بیش ناقص منتقل میشه. اما به نظر بنده با در نظر گرفتن اینکه هر کالایی که توی این مملکت قیمت بالاتری داره لزوما کیفیت بالایی نداره ولی میشه گفت کالایی که قیمت پایینتری نسبت به کالاهای مشابهش داره حتما دارای کیفیت و کارایی پایینتری هست.

Adrian
02-01-2017, 22:55
يك سوال واقعا مدل Z6000 با سيم كارت ٤جي معمولي ايرانسل كار نميكنه و كسي از دوستان تست كرده؟

دوست گرامی این مودم روی سیمکارت 4G ایرانسل کار میکنه و مشکلی نداره فقط ظاهرا باید حتما توی شبکه TDD ایرانسل باشید. البته این دومی رو خودم تست نکردم که جای دیگه هم کار میکنه یا خیر.

Mohammad Aghaee
03-01-2017, 13:13
ظاهرا ایرانسل این سرویس TD رو کاملا فرمالیته و از روی اهداف خاصی آورده چون نه بسته درست و حسابی واسش تعریف کرده نه آنتن دهی خوبی داره و نه سرعت و قیمتش بهتر از FD خودش هست و به نظرم همه جوره 4G معمولیش (FD) بهتر از اینه . حالا شاید در آینده قصد بهبود این سرویس رو داشته باشه ولی الان واقعا هیچ مزیتی نسبت به FD نداره . حتی مودم درست و حسابی واسش توی بازار پیدا نیمشه :n02:

mahan999
03-01-2017, 15:01
سلام
پورت تلفن لزوما برای volte نیست بلکه روی نسل سه و دو الان می تونید مکالمه داشته باشید البته روی نسل 4 هم مکالمه به زودی فعال میشه اما برای تی دی دی رو بعید می دونم
به هر حال تصویر زیر رو از مودم اف دی دی خودم گرفتم که توی تری جی بوق تلفن داره و میشه مکالمه کرد . روی مودم هم می بینید که voice روشن شده

این مودم شما مدلش چیه ؟ برای بحرین هست ؟ مودم TD LTE هست . اگر مودم 4G هست یعنی شما یه گوشی رو به پورت تلفنش وصل کردید و می تونید از سیمکارتتون تماس بگیرید.

bzr350
03-01-2017, 16:11
ظاهرا ایرانسل این سرویس TD رو کاملا فرمالیته و از روی اهداف خاصی آورده چون نه بسته درست و حسابی واسش تعریف کرده نه آنتن دهی خوبی داره و نه سرعت و قیمتش بهتر از FD خودش هست و به نظرم همه جوره 4G معمولیش (FD) بهتر از اینه . حالا شاید در آینده قصد بهبود این سرویس رو داشته باشه ولی الان واقعا هیچ مزیتی نسبت به FD نداره . حتی مودم درست و حسابی واسش توی بازار پیدا نیمشه :n02:

فعلا کیفیت و سرعت تی دی خیلی بهتر هست و قابل مقایسه نیستن، اصلا نمیشه گفت ۴جی همراه بهتره از تی دی چون نیست
مزیت تی دی هم پینگ و سرعت بهتر، نبود پکت لاست (حداقل در حال حاضر برای من که اینطوره،‌ بقیه رو نمیدونم)

بسته هم خیلی زیاد داره نمیدونم چرا میگید بسته نداره

تنها مورد اینکه یادمه ۴جی همراه هم اوایل خوب بود الان که شلوغ شده طرف ما روزا (تقریبا از ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب) سرعت بالای ۲۰۰ ۳۰۰ کیلوبایت نمیره با ۴جی... شبا میره تا ۲ مگابایت
حالا TD هم فعلا زیاد کاربر نداره ممکنه بعدا خراب شه، امیدوارم همین کیفیت بمونه،‌ من واقعا راضیم از وضعیت فعلیش

omid1004
03-01-2017, 16:36
ببخشید میشه بگین از چه مودمی استفادا می کنین مودم بیرونی یا نه؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

mehrdadvaio
03-01-2017, 16:49
در این لینک میتونید بسته های متفاوتی رو برای TD-LTE مشاهده کنید ، البته فکر میکنم که این بسته ها فقط همراه مودم فروخته میشن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ://shop.irancell.ir/shop/id-5/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85_%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84% DB%8C_DT-350/

نکته : دو تا space بین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ://shop.irancell.ir... رو حذف کنید (( محدودیت انجمن برای کاربران جدید ))

bzr350
03-01-2017, 16:58
ببخشید میشه بگین از چه مودمی استفادا می کنین مودم بیرونی یا نه؟

من مودم DT-350 داخلی (اون سفیده)
قطعی داره ولی کم، روزی معمولا ۲۰ ۳۰ دقیقه قطعی دارم

مقایسه وضعیت در حال حاضر

4G همراه (مودم با آنتن خارجی و آداپتور برق، سیگنال رو زده ۹۰ درصد):

سرور ایران:

سرور آلمان:

TD-LTE مودم DT-350 دو خط سیگنال روشن:
Signal Strength : -98 dBm
Link Quality : 12 dB
SINR0: 8 dB
RSRQ: -8 dB
RSRP1: -99 dBm

سرور ایران:

سرور آلمان:

سرعت آپلود تی دی کمتر هست،‌بقیه موارد بهتره

A-P-Razaghi
03-01-2017, 22:38
سلام
دوستانی که اطلاع دارند لطفا راهنمایی بفرماین که با این قیمت مناسب 165 تومنی خرید مودم Z6000 عاقلانه هست با مشکلاتی که میگن داره (قطعی و یوسج بالای سی پی یو) یا نه با قیمت بیش از دو برابر برم سراغ مدلهای دیگه؟
ممنون از شما.

omid1004
04-01-2017, 00:18
سلام
دوستانی که اطلاع دارند لطفا راهنمایی بفرماین که با این قیمت مناسب 165 تومنی خرید مودم Z6000 عاقلانه هست با مشکلاتی که میگن داره (قطعی و یوسج بالای سی پی یو) یا نه با قیمت بیش از دو برابر برم سراغ مدلهای دیگه؟
ممنون از شما.
من الان z6000 دارم تو مشهد اصلا وصل نمیشه فقط ساعتایه ۲ شب به بعد وصل میشه اونم تو یک ساعت چند بار قطع میشه

A-P-Razaghi
04-01-2017, 00:24
من الان z6000 دارم تو مشهد اصلا وصل نمیشه فقط ساعتایه ۲ شب به بعد وصل میشه اونم تو یک ساعت چند بار قطع میشه

ممنون از شما و متاسفم برای ایرانسل که به همین راحتی داره تبلیغات منفی برای خودش میکنه.

bzr350
04-01-2017, 03:49
امشب قطعی زیاد بود،‌از ۱:۴۵ تا ۳:۴۵ صبح قطع بود ۲ ساعت

Mohammad Aghaee
04-01-2017, 11:19
فعلا کیفیت و سرعت تی دی خیلی بهتر هست و قابل مقایسه نیستن، اصلا نمیشه گفت ۴جی همراه بهتره از تی دی چون نیست
مزیت تی دی هم پینگ و سرعت بهتر، نبود پکت لاست (حداقل در حال حاضر برای من که اینطوره،‌ بقیه رو نمیدونم)

بسته هم خیلی زیاد داره نمیدونم چرا میگید بسته نداره

تنها مورد اینکه یادمه ۴جی همراه هم اوایل خوب بود الان که شلوغ شده طرف ما روزا (تقریبا از ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب) سرعت بالای ۲۰۰ ۳۰۰ کیلوبایت نمیره با ۴جی... شبا میره تا ۲ مگابایت
حالا TD هم فعلا زیاد کاربر نداره ممکنه بعدا خراب شه، امیدوارم همین کیفیت بمونه،‌ من واقعا راضیم از وضعیت فعلیش
خدا رو شکر که شما راضی هستی . الان من دارم نظر دوستان توی همین فروم رو میخونم در مجموع از 4G عادی راضی تر هستن تا TD . در مورد بسته ها نه اینکه تنوع نداره ولی خب تنوعش خیلی کمتر از بسته های FD هست . به طور مثال بسته دانلود شبانه نداره یا بسته ای که فقط ترافیک روزانه داشته باشه نداره و شما باید ترافیک روزانه و شبانه رو با هم بخرید ؛ ایرادی که دقیقا بسته های نوترینو همراه اول هم دارن . البته نمیشه بهش گفت ایراد ولی خب خیلی از کاربرا دوست دارن ترافیک روزانه و شبانه جداگانه خریداری بشه .

ir.ghost
04-01-2017, 15:40
ایرانسل تخفیف زده

MMDFullHD
04-01-2017, 15:47
ایرانسل تخفیف زده

مودم هاش اشغالن .. فعلا ارزش خرید ندارن

حیزون
04-01-2017, 18:18

خب این به خاطر اینه که ترافیک روزانه شما تمام شده که ساعت 2 شب به بعد کار میکنه

omid1004
04-01-2017, 18:29
خب این به خاطر اینه که ترافیک روزانه شما تمام شده که ساعت 2 شب به بعد کار میکنه
3 گیگ ترافیک روزانه دارم به اضافه ۱.۵ گیگ شبانه و جالب تر از همه موقعی که وصل میشه هبچ چیزی از حجمم کم نمی کنه شاید نزدیک ۶ گیگ تا حالا دانلود داشتم ولی حتی ۱ مگ هم کم نکرده از عجایب ایرانسل

حیزون
04-01-2017, 18:34
3 گیگ ترافیک روزانه دارم به اضافه ۱.۵ گیگ شبانه و جالب تر از همه موقعی که وصل میشه هبچ چیزی از حجمم کم نمی کنه شاید نزدیک ۶ گیگ تا حالا دانلود داشتم ولی حتی ۱ مگ هم کم نکرده از عجایب ایرانسل

احتمالا یک باگ نرم افزاری هست که با خریدن چند تا بسته به وجود میاد منم دوتا شبانه همراه اول خریدم اینجوری شد ,

با نرم افزار ایرانسل من بسته رو چک میکنید ؟

es4
05-01-2017, 12:04
دوستان وضع این TD lte چه طوریه ؟ سرعتش چنده مثلا بعد توی تهران پوشش دهی چه جوری هست ؟ ایرانسل پیشنهاد جالبی داده می خوام ببینم ارزش داره یا نه

MMDFullHD
05-01-2017, 13:57
دوستان وضع این TD lte چه طوریه ؟ سرعتش چنده مثلا بعد توی تهران پوشش دهی چه جوری هست ؟ ایرانسل پیشنهاد جالبی داده می خوام ببینم ارزش داره یا نه

انتن دهی فعلا تکمیل نیست و وضعیت خوبی هم نداره خودتون تو سایتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B7%D9%82-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4) برید و پوشش رو ببینید
اون مودمی ک هم گذاشته با تخفیف ۱۴۰ تومن اصلا اصلا ارزش خرید نداره و استیبل نیست برای استفاده (قطع وصلی داره و ...)
این فناوری که ایرانسل و مبین نت دارن میدن مثل وایمکسشون میمونه عاقبت نداره
بهتره منتظر بمونید تا td های اسیاتک و شرکتای دیگه بیاد بعد عید به بازار چون علاوه بر فرکانس اشغال ایرانسل همینطور مبین نت مودم های چرتی هم تو این فرکانس دارن البته مودم غیر اینا چیز دیگه ای پیدا نمیشه ک بفروشن سرعت این فناوری بزور شاید به ۳ تا ۵ مگابایت برسه .

bzr350
05-01-2017, 14:21
انتن دهی فعلا تکمیل نیست و وضعیت خوبی هم نداره خودتون تو سایتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B7%D9%82-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4) برید و پوشش رو ببینید
اون مودمی ک هم گذاشته با تخفیف ۱۴۰ تومن اصلا اصلا ارزش خرید نداره و استیبل نیست برای استفاده (قطع وصلی داره و ...)
این فناوری که ایرانسل و مبین نت دارن میدن مثل وایمکسشون میمونه عاقبت نداره
بهتره منتظر بمونید تا td های اسیاتک و شرکتای دیگه بیاد بعد عید به بازار چون علاوه بر فرکانس اشغال ایرانسل همینطور مبین نت مودم های چرتی هم تو این فرکانس دارن البته مودم غیر اینا چیز دیگه ای پیدا نمیشه ک بفروشن سرعت این فناوری بزور شاید به ۳ تا ۵ مگابایت برسه .

جوری میگید ۳ تا ۵ مگابایت انگار کل ایران سرویس های ۲۰۰ مگابیتی میدن با سرعت دانلود ۲۵ مگابایت :n04:

برای خود من ۲-۳ مگابایت سرعت کمی نیست و من با هیچ سرویسی تا به حال تجربه نکرده بودم این سرعت رو پایدار،‌ برای همین تا اینجا راضی هستم از این سرویس، هرجای دیگه ای همچین سرعتی رو وعده داده، در طول روز سرعتش بین ۱۰۰ کیلوبایت تا ۱ مگابایت بوده برای من! (مثل ۴جی همراه ایرانسل که همین الان بالای سرعت ۲۰۰ کیلوبایت دانلود نمیکنه برا من، تا بعد ۱۲ شب بهتر شه، همینطور رایتل و همراه اول که وضعیتشون بدتر هست)

لطفا اگر سرویس بی سیمی سراغ دارید که سرعت پایدار بالای ۵ مگابایت و پینگ مناسب داره معرفی کنید

bzr350
05-01-2017, 15:00

همین ۱ صفحه قبل رو اگر میخوندید تست سرعت قرار داده شده...
ویرایش: اگر منظورتون از پیشنهاد مودم مشکی داخلی هست، نگیرید اونو هیچکس راضی نیست ازش
یا مودم سفید DT-350 بگیرید،‌ یا خارجی (ترجیحا مودم خارجی بهتره) ضمنا پوشش تهران خیلی کمه فعلا، من خودم دیدم ارزش ریسک داره گرفتم و خوشحالم که ریسک کردم از اون وضعیت ۴جی راحت شدم فعلا (تا ببینیم بعدا کیفیت این سرویس چی میشه)

MMDFullHD
05-01-2017, 15:28
جوری میگید ۳ تا ۵ مگابایت انگار کل ایران سرویس های ۲۰۰ مگابیتی میدن با سرعت دانلود ۲۵ مگابایت :n04:

برای خود من ۲-۳ مگابایت سرعت کمی نیست و من با هیچ سرویسی تا به حال تجربه نکرده بودم این سرعت رو پایدار،‌ برای همین تا اینجا راضی هستم از این سرویس، هرجای دیگه ای همچین سرعتی رو وعده داده، در طول روز سرعتش بین ۱۰۰ کیلوبایت تا ۱ مگابایت بوده برای من! (مثل ۴جی همراه ایرانسل که همین الان بالای سرعت ۲۰۰ کیلوبایت دانلود نمیکنه برا من، تا بعد ۱۲ شب بهتر شه، همینطور رایتل و همراه اول که وضعیتشون بدتر هست)

لطفا اگر سرویس بی سیمی سراغ دارید که سرعت پایدار بالای ۵ مگابایت و پینگ مناسب داره معرفی کنید

ن عزیز من چنین جسارتی رو نکردم الان گفتین بی سیم همین ایرانسل 4g+ برای من تا ۱۲ گاهی اوقات بیشتر هم سرعت داره میده پینگم راضی کنندس .... بستگی داره کجا باشین ... من سرعت معمول رو این بستر رو بهشون گفتم واقعا سرعت ۴۰ مگابیتی رو td میده اونم الان ی مدت بگذره شبکه td شلوغ تر شه شبکه همین ۴۰ تاشم نمیده.. قضیه وایمکسه بعد این فرکانسا ک دستشونه خدایش فناوری تجمیع هم نوکیا داره روش کار میکنه که حالا حالا نمیاد و همینطور مودمی بیاد ک ساپورت کنه این حالتو پس ارتقا و توسعه هم نداره داشته باشه هم روند بسیار کندی داره ادم همیشه فردا و روزای قبلشو امارشو داشته باشه بد نیست ...
اما رفیق همیشه ب کم راضی نباش همین ما هایم ک به اینجور چیزا راضی شدیم باعث گ شادی اقایون شیکم گندمون شده و یکم خجالت نمیکشنن ب خودشون بیان میگن خب من ک راضیم حقوقم خوبه مردمم ک خوب قلکن و راضین و ...
بگذریم
سرویس دهنده های وایرلس مثل شاتل هم هستن تا ۱۰۰ مگابیت سرویس بدن رو وایرلس ... با پینگ عالی یکی از فامیلامون تو ایوانک داره واقعا عالی هستش . الان دوره ای هستش که ۱ مگابایت اینا دیگه جواب نیست شما معلومه قبلا ۲ ۳ مگابیت اینترنت بیشتر نداشتی الان این ۳ تا ۲ مگابایت رو دیدی خوشحالی و راضی چن سال دیگه مثل قضیه ۲ تا ۳ مگابیت میشه راضی نگهت نمیداره
بعد شما هیچ موقع ب خودت اجازه نده همراه اول رو بیای با ایرانسل مقایسه کنی دولتی با خصوصی فرق داره ایرانسل بخاطر اینکه سرمایه نره تو پاچه افریقاییا خرج توسعه خودش میکنه ولی دولتی (همراه اخر) هرچی در میاره مدیرای مفت خورش میبرن بعد س چهار تا ک شعر میاد بار ملت میکنه ملت هم تشکر قدردانی از زحمات بی وقفه اشون میکنن ی نمونه هم میتونی بری اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونی ک ببینی این همراه اول چی گفته

internet
05-01-2017, 17:16
سلام
دوستان کسی مودم Z6000 ایرانسل داره چه طوره کیفیت
من الان مود 4G یو اس بی دارم اگه این مودم خوب باشه بگیرم!
با تشکر

bzr350
05-01-2017, 17:25
ن عزیز من چنین جسارتی رو نکردم الان گفتین بی سیم همین ایرانسل 4g+ برای من تا ۱۲ گاهی اوقات بیشتر هم سرعت داره میده پینگم راضی کنندس .... بستگی داره کجا باشین ... من سرعت معمول رو این بستر رو بهشون گفتم واقعا سرعت ۴۰ مگابیتی رو td میده اونم الان ی مدت بگذره شبکه td شلوغ تر شه شبکه همین ۴۰ تاشم نمیده.. قضیه وایمکسه بعد این فرکانسا ک دستشونه خدایش فناوری تجمیع هم نوکیا داره روش کار میکنه که حالا حالا نمیاد و همینطور مودمی بیاد ک ساپورت کنه این حالتو پس ارتقا و توسعه هم نداره داشته باشه هم روند بسیار کندی داره ادم همیشه فردا و روزای قبلشو امارشو داشته باشه بد نیست ...
اما رفیق همیشه ب کم راضی نباش همین ما هایم ک به اینجور چیزا راضی شدیم باعث گ شادی اقایون شیکم گندمون شده و یکم خجالت نمیکشنن ب خودشون بیان میگن خب من ک راضیم حقوقم خوبه مردمم ک خوب قلکن و راضین و ...
بگذریم
سرویس دهنده های وایرلس مثل شاتل هم هستن تا ۱۰۰ مگابیت سرویس بدن رو وایرلس ... با پینگ عالی یکی از فامیلامون تو ایوانک داره واقعا عالی هستش . الان دوره ای هستش که ۱ مگابایت اینا دیگه جواب نیست شما معلومه قبلا ۲ ۳ مگابیت اینترنت بیشتر نداشتی الان این ۳ تا ۲ مگابایت رو دیدی خوشحالی و راضی چن سال دیگه مثل قضیه ۲ تا ۳ مگابیت میشه راضی نگهت نمیداره
بعد شما هیچ موقع ب خودت اجازه نده همراه اول رو بیای با ایرانسل مقایسه کنی دولتی با خصوصی فرق داره ایرانسل بخاطر اینکه سرمایه نره تو پاچه افریقاییا خرج توسعه خودش میکنه ولی دولتی (همراه اخر) هرچی در میاره مدیرای مفت خورش میبرن بعد س چهار تا ک شعر میاد بار ملت میکنه ملت هم تشکر قدردانی از زحمات بی وقفه اشون میکنن ی نمونه هم میتونی بری اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونی ک ببینی این همراه اول چی گفته

من

وایمکس ایرانسل و مبین نت گرفتم که نگم وضعیتش رو بهتره... بدترین سرویس اینترنت همین وایمکس هست ، پینگ جهنده بین ۲۰۰ تا ۱۵۰۰ به اروپا
ADSL گرفتم سرعت ۸ مگابیت ، یکسره قطعی! گفتن خط مشکل داره و خلاصه برای اینکه قطع نشه بالای ۲ مگابیت نمیشه!
مودم 4G (با آنتن خارجی) گرفتم ، اوایل بد نبود بعد با سیگنال ۹۰ درصد سرعت روزا ۲۰۰-۳۰۰ کیلوبایت بیشتر نمیره

حقیقتا بعد اینهمه مشکل و اینکه هرجایی رفتم افتضاح بود سرعت ثابت ۲-۳ مگابایت برام عالی هست در حال حاضر

ولی در کل حرف شما رو قبول دارم، منم از خدامه الان سرویس با سرعت دانلود پایدار ۱۰ مگابایت داشته باشم حتی با هزینه ۲ برابر

فقط میشه بپرسم شما چطوری به 4g+ وصل میشید؟ من هرچی تو دیجی کالا میگردم مودمی پیدا نمیکنم ، مودم خودم هم نداره همچین چیزی هرچی گشتم
گوشی های خاصی این امکان رو دارن؟
ویرایش: (تو تاپیک ۴جی الان دیدم بعضی گوشیها وصل میشن)

bzr350
05-01-2017, 17:57
وضعیت ۳ سرویس مختلف ایرانسل در حال حاضر

تست با سرور خارجی

وایمکس (۲ مگابیت)

۴جی

TD-LTE

تست با سرورهای داخل ایران

وایمکس (۲ مگابیت)

۴جی

TD-LTE

omid1004
05-01-2017, 18:19
احتمالا یک باگ نرم افزاری هست که با خریدن چند تا بسته به وجود میاد منم دوتا شبانه همراه اول خریدم اینجوری شد ,

با نرم افزار ایرانسل من بسته رو چک میکنید ؟

MMDFullHD
05-01-2017, 18:38
من

وایمکس ایرانسل و مبین نت گرفتم که نگم وضعیتش رو بهتره... بدترین سرویس اینترنت همین وایمکس هست ، پینگ جهنده بین ۲۰۰ تا ۱۵۰۰ به اروپا
ADSL گرفتم سرعت ۸ مگابیت ، یکسره قطعی! گفتن خط مشکل داره و خلاصه برای اینکه قطع نشه بالای ۲ مگابیت نمیشه!
مودم 4G (با آنتن خارجی) گرفتم ، اوایل بد نبود بعد با سیگنال ۹۰ درصد سرعت روزا ۲۰۰-۳۰۰ کیلوبایت بیشتر نمیره

حقیقتا بعد اینهمه مشکل و اینکه هرجایی رفتم افتضاح بود سرعت ثابت ۲-۳ مگابایت برام عالی هست در حال حاضر

ولی در کل حرف شما رو قبول دارم، منم از خدامه الان سرویس با سرعت دانلود پایدار ۱۰ مگابایت داشته باشم حتی با هزینه ۲ برابر

فقط میشه بپرسم شما چطوری به 4g+ وصل میشید؟ من هرچی تو دیجی کالا میگردم مودمی پیدا نمیکنم ، مودم خودم هم نداره همچین چیزی هرچی گشتم
بله اگ گوشی دارین میتونین وصل شین و استفاده کنید حتی به اشتراک بذارین ...... (تجربه ام میگه گوشی از مودم بهتره :n01:)
مودم هست ولی زیاد نمیاد سمت ایران مارک زایکسل و هواوی دادن مقداد ی سرچ کنین پیدا میکنین فقط cat 6 باشن

senator2011
05-01-2017, 18:50
وضعیت ۳ سرویس مختلف ایرانسل در حال حاضر

تست با سرور خارجی

وایمکس (۲ مگابیت)

۴جی

TD-LTE

تست با سرورهای داخل ایران

وایمکس (۲ مگابیت)

۴جی

TD-LTE

3g تنهای اخر سرعتش از tdd بیشتر:n02:
تو تبریز هم هست منتها باید پولدار شم یکم برم بخرم تستش کنم

mehrdadvaio
05-01-2017, 19:51
با سلام ،

دوستان آیا مودم DT-350 مثل بعضی مودم های شرکت D-LINK قابلیت به اشتراک گذاری هارد و پرینتر رو از طریق پورت USB داره؟

Reza7857
05-01-2017, 23:19
من

با تشکر از تست های سرعت، راهنمای خوبی برای افرادی که در حال تصمیم گیری هستند، بود.
اگر امکان داره مقایسه ای بین آنتن دهی مودم وایمکس و TD ارائه کنید.
آیا جهت مودم در این دو سیستم یکی هست یا متفاوته و اینکه قدرت آنتن دهی نسبت به وایمکس چطور هست.

bzr350
06-01-2017, 00:49
با تشکر از تست های سرعت، راهنمای خوبی برای افرادی که در حال تصمیم گیری هستند، بود.
اگر امکان داره مقایسه ای بین آنتن دهی مودم وایمکس و TD ارائه کنید.
آیا جهت مودم در این دو سیستم یکی هست یا متفاوته و اینکه قدرت آنتن دهی نسبت به وایمکس چطور هست.

همه مودم های من داخلی هستن ، فقط مودم ۴جی آنتن ۴جی خارجی داره پشت مودم بنابر این درباره جهت مودم اطلاعی ندارم (گذاشتم روی یک میز کنار پنجره)

از نظر آنتن دهی بهترین ۴جی هست ، همیشه بالای ۸۰ ۹۰ درصد میزنه قدرت سیگنال مودمم

بعد وایمکس هست، که ۳ تا ۴ چراغ از ۵ چراغ سیگنال روشن هست ، اگر خیلی اینور اونور کنم ۵ چراغ هم روشن میشه ، یک نکته که داره، من هروقت ۲ مگابیت نامحدود میگرفتم وایمکس سرعتم ۱ تا ۱.۵ مگابیت میشد، اما محدود که میگیرفتم ۲ مگابیت کامل سرعت میداد... :n35: گرونترین بسته ها و بدترین سرعت رو داره اصلا سمت وایمکس نرید، منم احتمالا تمدید نکنم

TD-LTE بین این ها ضعیف ترین سیگنال رو داره (شاید چون ۳۵۰۰ مگاهرتز هست) ،‌اوایل از ۳ چراغ فقط یکی روشن بود ، بعد ۱ هفته خیلی وقتا میشه ۲ چراغ،‌ ولی کافیه تکون بدم بشه یدونه، همیشه هم داخل مودم میزنه سیگنال ضعیف
با این حال بهترین کیفیت رو داره

اگر پنجره به محیط باز دید نداره ریسک هست واقعا گرفتن TD-LTE :n35: از طرفی اگر آنتن بده بهترین هست :n19:

greatpouya
06-01-2017, 14:02
عالی بود داداش. منم ۴جی پلاسم. اگه تست خواستین بگین...

greatpouya
06-01-2017, 14:09
عالی بود داداش. منم ۴جی پلاسم. اگه تست خواستین بگین... . فقط ۱ سوال، گاهی جلوی CA میزنه Added و گاهی میزنه Activated, این دو حالت با هم چه تفاوتی داره؟
ایا tdd lte هم CA داره الان؟ از کجا میشه فهمید...؟
واینکه آیا tdd lte رو هم میشه در حال حرکت مثل fdd استفاده کرد؟ (با آداپتور های ماشینی) در حال حرکت دانلودش قطع نمیشه؟
ممنون

MMDFullHD
06-01-2017, 14:32
عالی بود داداش. منم ۴جی پلاسم. اگه تست خواستین بگین... . فقط ۱ سوال، گاهی جلوی CA میزنه Added و گاهی میزنه Activated, این دو حالت با هم چه تفاوتی داره؟
ایا tdd lte هم CA داره الان؟ از کجا میشه فهمید...؟
واینکه آیا tdd lte رو هم میشه در حال حرکت مثل fdd استفاده کرد؟ (با آداپتور های ماشینی) در حال حرکت دانلودش قطع نمیشه؟
ممنون
CA رو ADD میزنه یعنی اماده تجمیع هست ACTIVE میزنه یعنی فعال در حال تجمیع و استفاده
TD LTE هم CA داره ولی فعلا امکان استفاده نیست بصورت تجاری هنوز تو جهان 3500 بهره برداری نشده
چون فرکانس بالاتری هست نیاز ب پوشش قوی تری نسبت همراه میخواد که دانلودش قطع نشه و بهتره ثابت باشه

greatpouya
06-01-2017, 18:48
۱ سوال. ایا ایرانسل مودم های وایمکس رو با تی دی عوض میکنه؟ اگر رایگان نیست چه هزینه ای داره

shaw2360
06-01-2017, 18:58
مودم های وایمکس رو با ۲۵ درصد تخفیف با Z6000 تعویض می کرد و این قبل از تخفیف اخیر بود. یعنی برای z6000 دویست و سی و چهار هزار تومن باید می پرداختی. من می خواستم عوض کنم که این فروم به دادم رسید و منصرف شدم. z6000 مفتش گرونه.

greatpouya
06-01-2017, 19:01
اها. اره. اون یکی چطوره مودم green packet
راستی وقتی مودم fdd هست با پوشش بهتر اونم با Carrier aggregation، چه دلیلی داره از tdd استفاده کنیم. دیگه حداقل مودم fdd تا ۱۵۰ ساپورت میکنه ولی tdd تا ۱۱۲ مگابیت... چه نیازی ادم بره tdd با سیگنال ضعیف بگیره.

bzr350
06-01-2017, 20:14
۱ سوال. ایا ایرانسل مودم های وایمکس رو با تی دی عوض میکنه؟ اگر رایگان نیست چه هزینه ای داره

تا جایی که میدونم عوض نمیکنند، هزینه برای مودم DT-350 + سیم کارت (غیر قابل مکالمه، فقط مخصوص TD) = ۳۷۰ هزار تومان
۱۰۰ مگابایت اینترنت روی سیم کارت من بود +‌ حدود ۸ هزار تومان شارژ

حالا مودم رو همراهت ببر اونجا باز بپرس شاید تعویض کردن،‌ولی در کل حساب رو بذار روی ۳۷۰ برای مودم داخلی

bzr350
06-01-2017, 20:22
اها. اره. اون یکی چطوره مودم green packet
راستی وقتی مودم fdd هست با پوشش بهتر اونم با Carrier aggregation، چه دلیلی داره از tdd استفاده کنیم. دیگه حداقل مودم fdd تا ۱۵۰ ساپورت میکنه ولی tdd تا ۱۱۲ مگابیت... چه نیازی ادم بره tdd با سیگنال ضعیف بگیره.

من 4G+ امتحان نکردم
ولی پینگ و ثبات 4G معمولی خیلی بد هست ، یعنی میخوای دانلود کنی نمیدونی با ۱۰۰ کیلوبایت میگیره یا ۱ مگابایت
TD خیلی بهتر (پینگ پایینتر، سرعت و ثبات بالاتر) هست، من همین الان با سرعت ۲ تا ۳ مگابایت دانلود میکنم

از طرفی فعلا آنتن دهی TD بد هست، و قطعی هم بیشتر از ۴جی (بعضی شبا ۱-۲ ساعت قطع میشه)

الان خودم تو فکر هستم ، چون گوشی خیلی وقته باید عوض کنم، تو فکرم یک LG V20 بگیرم برای 4G+ هم استفاده کنم

Reza7857
06-01-2017, 20:37
تا جایی که میدونم عوض نمیکنند، هزینه برای مودم DT-350 + سیم کارت (غیر قابل مکالمه، فقط مخصوص TD) = ۳۷۰ هزار تومان
۱۰۰ مگابایت اینترنت روی سیم کارت من بود +‌ حدود ۸ هزار تومان شارژ

حالا مودم رو همراهت ببر اونجا باز بپرس شاید تعویض کردن،‌ولی در کل حساب رو بذار روی ۳۷۰ برای مودم داخلی

توضیحی که دوستمون توی پست 801 داد، دقیقا درسته. یعنی حدود یک ماه پیش با من تماس گرفتن که بیا مودم وایمکس رو با 25درصد تخفیف با مودم z6000 عوض کن (البته به قیمت آنروز مودم 6000).
فهمیده بودند این مدل مفت گرونه می خواستند بکنن تو پاچه مشتری های قدیمیشون، یه منت هم سرشون بزارن:n10::n10::n10:
البته الان نمی دونم شرایط چطوری هست.

mehrdadvaio
06-01-2017, 21:24
با سلام ،

دوستان آیا مودم DT-350 مثل بعضی مودم های شرکت D-LINK قابلیت به اشتراک گذاری هارد و پرینتر رو از طریق پورت USB داره؟
:n13::n13:

bzr350
06-01-2017, 21:28
ویرایش:

گویا اون لیست قبلی اصلا به روز نبوده...

شرکتهای نسبتا بزرگی الان از این باند استفاده میکنن که اینجا لیست شدن

لیست جاهایی که از باند ۳۵۰۰ استفاده میکنن:
Canada (ABC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Bell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), CGI Wireless ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), NetSet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Telus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Xplornet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Peru (Claro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Italy (GO Internet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Linkem ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Slovakia (Slovaknet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), SWAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Spain Masmovil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
United Kingdom (UK Broadband ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Kingdom_operation))
Iran (MTN Irancell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Bahrain (Menatelecom ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Japan (NTT DoCoMo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Philippines (PLDT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Nigeria (Cyberspace.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), MTN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

به نظر این باند اونقدرها هم بد نیست، با توجه به اینکه پهنای باند بیشتری هم داره، شاید انتخاب درستی بوده، فقط برد کمتری داره و آنتن دهی ضعیفتر که باید رو دکل های بیشتری کار کنن

-----------------------
پست قبلی:

داشتم یکم مطلب میخوندم

تازه فهمیدم تو کل دنیا هیچ اپراتوری از باند ۳۵۰۰ استفاده نمیکنه :n04:

به خاطر همین هیچ گوشی پشتیبانی نمیکنه و مودم خوبی براش پیدا نمیشه

واقعا چی فکر کردن با خودشون؟ اینهمه باند، به خاطر ۳۰ ۴۰ میلیارد اختلاف قیمت این باند با ۲۶۰۰ رفتن اینجا؟ یا دلیل دیگه ای داشتن

امیدوارم رفته رفته این باند هم استفاده شه حداقل یک مودم خوب بیاد براش (هرچند بعیده،‌ چون هرچی مگاهرتز بالاتر میره تعداد دکل های بیشتری لازمه (برد کمتر) = هزینه بالاتر)
از طرفی (فکر میکنم) یک خوبی بزرگ این باند پهنای باند خیلی بیشتر و کاهش سرعت کمتر در زمان شلوغی شبکه هست

greatpouya
06-01-2017, 23:57
دوست خوبم. اطلاعات این سایت خیلی قدیمی و اپدیت نمیشه. در باره ایرانسل و اپراتور های دیگر هم چک کنی همه فرکانسارو اشتباه زده از جمله ایرانسلو زده تی دی دی ۲۳۰۰!!!. الان تو چند تا کشور دنیا تازه ۳.۵ گیگاهرتز دارن راه میندازن خیلی هم سروصدا کرده چون انقدر ظرفیتش از تی دی دی های معمولی بالا تره که قابل مقایسه نیست.
چندتا لینک میخواستم بفرستم که اجازه انتشار نداد فروم.

همونطور که گفتی پهنای باندش خیلی بیشتره و سخت شلوغ میشه. البته خیلی شاید به ایرانسل مربوط نشه چون ظاهرا رگولاتوری ایران راجع به فرکانس های ارائه شده تصمیم میگیره که البته یه مزیت به حساب میاد.:n19:

ببخشید فکر کردم تازه منتشر کردی پست قبلیووووو اشتب شد:n31::n31::n13:

bzr350
07-01-2017, 00:07
دوست خوبم. اطلاعات این سایت خیلی قدیمی و اپدیت نمیشه. در باره ایرانسل و اپراتور های دیگر هم چک کنی همه فرکانسارو اشتباه زده از جمله ایرانسلو زده تی دی دی ۲۳۰۰!!!. الان تو چند تا کشور دنیا تازه ۳.۵ گیگاهرتز دارن راه میندازن خیلی هم سروصدا کرده چون انقدر ظرفیتش از تی دی دی های معمولی بالا تره که قابل مقایسه نیست.
چندتا لینک میخواستم بفرستم که اجازه انتشار نداد فروم.

همونطور که گفتی پهنای باندش خیلی بیشتره و سخت شلوغ میشه. البته خیلی شاید به ایرانسل مربوط نشه چون ظاهرا رگولاتوری ایران راجع به فرکانس های ارائه شده تصمیم میگیره که البته یه مزیت به حساب میاد.:n19:
ببخشید فکر کردم تازه منتشر کردی پست قبلیووووو اشتب شد:n31::n31::n13:

آره منم بعدا بیشتر گشتم دیدم اتفاقا فرکانس خوبی هست

عکس مودم GoInternet.it ایتالیا (۳۵۰۰مگاهرتز مثل ایرانسل)

قیمت هم اونطور که فهمیدم ۲۰-۳۰ یورو ماهانه دانلود نامحدود

karname
08-01-2017, 02:05
تو فروشگاه ایرانسل بسته ۱۵۰۰ گیگابایتی (۵۰۰ گیگش شبانه) هم اضافه شده (البته فقط با خرید مودم میده)
البته هنوز بعد این همه وعده و عید اوضاع آنتن دهی فرقی نکرده!

Armin.Computer
08-01-2017, 02:18
تو فروشگاه ایرانسل بسته ۱۵۰۰ گیگابایتی (۵۰۰ گیگش شبانه) هم اضافه شده (البته فقط با خرید مودم میده)
البته هنوز بعد این همه وعده و عید اوضاع آنتن دهی فرقی نکرده!

بسته هاش تا حدودی شاید خوب باشه
باید دید وضعیت چه جور میشه
کابل مسی دیگه جوابگوی سرعت نیست

karname
08-01-2017, 07:21
بسته هاش تا حدودی شاید خوب باشه
باید دید وضعیت چه جور میشه
کابل مسی دیگه جوابگوی سرعت نیست

مخابرات ظاهرا داره روی FTTH کار می کنه. توی فرم هاش زده up to 50 mbps ترافیک ۵۰ گیگ ماهانه ۶۰ هزار تومان

حیزون
08-01-2017, 08:11
مخابرات ظاهرا داره روی FTTH کار می کنه. توی فرم هاش زده up to 50 mbps ترافیک ۵۰ گیگ ماهانه ۶۰ هزار تومان

فیبر نوری میگفتن فقط به صورت آزمایشی به استان بوشهر و مازندران ! دادن , که مثل اینکه دروغ بود تو اصفهان و چند تا شهر دیگه مثل اینکه دارن میدن .. عکس هاشم تو اینترنت هست یه سری رفتن تو محله های درب و داغون دارن فیبر میکشن با کلی تجهیزات به یه خونه هایی که اصلا معلوم نیست سکنه داشته باشه چه برسه به کامپیوتر و موبایل و روتر بی سیم !

اتصال دانشگاه پیام نور شهرستان انار به فیبر نوری !

اینم فیبر نوری به پادگان

حیزون
08-01-2017, 08:20
ببینید خداوکیلی کجا دارن فیبر میکشن ! اون لوله روکار هم احتمالا برای انتقال فیبر از پیاده رو به خونه هست !

karname
08-01-2017, 14:24
کشیدن فیبر نوری به معنای راه اندازی FTTH نیست! تنها کاربردش که اینترنت نیست.
خونه قبلی ما در مجتمعی تازه ساز بود که خط تلفن کلا نداشت (فکر کنم بالای ۳۰۰ تا واحد بود)، بعد چند وقت از مخابرات یک دونه فیبر نوری کشیدن و یک دستگاه هم نصب کردن و به همه ی خونه ها تلفن دادن .میگفتن همون یک خط فیبر حداقل ۹۵۰ تا خط تلفن رو جواب میده (جریان ماله ۳ سال پیشه)
بعدش هم من روی همون خط ADSL از مخابرات گرفتم (تا مگ ۹ راحت میرفت) (از زمانی که به ۲۰۲۰ زنگ زدم برای سرویس تست در کمتر از نیم ساعت رانژه شد!!!) . کاربرد این فیبرها میتونه جدای از دیتا برای وصل کردن تلفن هم باشه. دیگه مثل قدیم برای تلفن سیم مسی نمی کشن

Armin.Computer
08-01-2017, 19:21
بحث فیبر نوری بحث خوبی هست
لطفا اینجا بحث نکنید چون تاپیک ایرانسله
اگر علاقه به فیبر نوری دارید تاپیک بزنید

easyacer
08-01-2017, 22:55
دوستان سلام . مودم z6000 مشکل سیگنال خیلی ضعیف wifi دارم . همه firmware ها و مود های مختلف wifi رو هم امتحان کردم . کسی همچین مشکلی داره ؟ راه حل ؟

mehrdadvaio
09-01-2017, 09:48
مودم Z6000 توسط دیجی کالا هم برای فروش با قیمت 162000 عرضه شد

Terova
09-01-2017, 12:24
این مودم z6000 رو بگیریم؟ ارزش داره؟

ir.ghost
09-01-2017, 12:36

این تست سرعت
من روز شنبه خریدم امروز با کلی پیگیری وصل شد بسته ای هم که روی مودم خریده بودم (3گیگ +1.5 گیگ شبانه ) فعال نشده بود
مجبور شدم که خودم بسته بخرم

Saeidroid
09-01-2017, 13:28
سلام
مودم امروز دستم رسید اما انگار غیرفعاله چطوری فعالش کردی ؟

MMDFullHD
09-01-2017, 18:24
135 شهر هم اکنون تحت پوشش اند
پوشش غرب استان تهران هم در حال تکمیل شدنه
مناطق شهریار و اندیشه ملارد هم تحت پوشش TD رفتند :n01:

shirazdownload
09-01-2017, 21:44
سلام

امروز مودم Z6000 رو از یکی از نمایندگی های فروش ایرانسل توی شیراز خریدم
سیمکارت و بسته حدود 1 ساعت بعد فعال شد

3 خط از 4 خط پر و ثابت هست

اینم سیگنال :

سرعت از سرور داخلی :

** درکل سرعت بین 20 مگابیت تا 38 مگابیت نوسان داره

سرعت +4G همین جا :

mehrdadvaio
09-01-2017, 22:14
سلام

امروز مودم Z6000 رو از یکی از نمایندگی های فروش ایرانسل توی شیراز خریدم
سیمکارت و بسته حدود 1 ساعت بعد فعال شد

3 خط از 4 خط پر و ثابت هست

اینم سیگنال :

سرعت از سرور داخلی :

** درکل سرعت بین 20 مگابیت تا 38 مگابیت نوسان داره

سرعت +4G همین جا :

سلام،مبارکتون باشه ، قطعی نداره ( به صورتی که مجبور بشید مودم رو خاموش روشن کنید تا وصل شه ) ؟

amirlovely
09-01-2017, 22:37
همه این مشکل قطع و وصل این مودم رو میگن ایا مال شما اینطوری نمیشه؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

shirazdownload
10-01-2017, 00:00
سلام،مبارکتون باشه ، قطعی نداره ( به صورتی که مجبور بشید مودم رو خاموش روشن کنید تا وصل شه ) ؟

سلام. ممنون دوست عزیز
فعلا خیر، خداروشکر مشکلی نبوده. البته 5-6 ساعتی هست که روشنه، اگر مشکلی دیدم حتما اعلام میکنم

shirazdownload
10-01-2017, 00:02
همه این مشکل قطع و وصل این مودم رو میگن ایا مال شما اینطوری نمیشه؟

نه توی این 5-6 ساعتی که روشن بوده فعلا ایرادی ندیدم واقعا

shirazdownload
10-01-2017, 00:14
فقط دوستانی که میخوان این سرویس رو خریداری کنن حتما حواستون به پوشش منطقه باشه

ببینید این باندی که ایرانسل ازش استفاده میکنه قدرت نفوذ و برد کمی داره !

یعنی اگر کمی از دکل دور باشید و یا ساختمان های دیگه جلو دکل باشن دیگه سیگنال خوبی نمیتونین دریافت کنید و این یعنی سرعت کم

من الان دید مستقیم به دکل دارم و خونه ی ما هم کاملا توی پوشش سبز پرنگ هست . و فاصله تا دکل هم بیشتر از 400 متر فکر کنم نیست

ولی الان مودم که توی اتاق هست داره 3 خط آنتن میگیره و فول نیست.

من جای دیگه هم این مودم رو تست کردم که توی پوشش سبز کمرنگ بود و توی نقشه شاید فقط چندین سانتی متر با سبز پررنگ فاصله داشت
اما 1 خط بیشتر آنتن نمیداد و حتی توی اتاق ، دیگه کلا سیگنالی دریافت نمیکرد.

و خوشبختانه من از جایی که مودم رو میخواستم بخرم گفت 360 هزار تومان بزار من بهت یک مودم میدم که بری تست کنی ( این مودم DT-350 بود و کلا گذاشته بود تا مردم ببرن تست کنن ببینن چندتا آنتن دارن )

shaw2360
10-01-2017, 10:46
این تست سرعت
من روز شنبه خریدم امروز با کلی پیگیری وصل شد بسته ای هم که روی مودم خریده بودم (3گیگ +1.5 گیگ شبانه ) فعال نشده بود
مجبور شدم که خودم بسته بخرم[/QUOTE]

سلام.مبارکه.مودمچیه؟

EDWARD WHITE
10-01-2017, 13:37
فقط دوستانی که میخوان این سرویس رو خریداری کنن حتما حواستون به پوشش منطقه باشه

ببینید این باندی که ایرانسل ازش استفاده میکنه قدرت نفوذ و برد کمی داره !

یعنی اگر کمی از دکل دور باشید و یا ساختمان های دیگه جلو دکل باشن دیگه سیگنال خوبی نمیتونین دریافت کنید و این یعنی سرعت کم

من الان دید مستقیم به دکل دارم و خونه ی ما هم کاملا توی پوشش سبز پرنگ هست . و فاصله تا دکل هم بیشتر از 400 متر فکر کنم نیست

ولی الان مودم که توی اتاق هست داره 3 خط آنتن میگیره و فول نیست.

من جای دیگه هم این مودم رو تست کردم که توی پوشش سبز کمرنگ بود و توی نقشه شاید فقط چندین سانتی متر با سبز پررنگ فاصله داشت
اما 1 خط بیشتر آنتن نمیداد و حتی توی اتاق ، دیگه کلا سیگنالی دریافت نمیکرد.

و خوشبختانه من از جایی که مودم رو میخواستم بخرم گفت 360 هزار تومان بزار من بهت یک مودم میدم که بری تست کنی ( این مودم DT-350 بود و کلا گذاشته بود تا مردم ببرن تست کنن ببینن چندتا آنتن دارن )

اگه قطعی نداشته باشه که خوبه

من آنتن ایرانسل جلوش برام ساختمونه و فکر کنم شما درست می گی مشکل داره اگه بگیرم
کلا اگه این مودم قطعی نداشت یکی می گرفتم

A-P-Razaghi
10-01-2017, 13:44
من که خریدم و آنتن ندارم.دیروز خریده شده و بسته 4.5 گیگی هم روش فعال کردم موقع خرید. کسی خواست 25 درصد زیر قیمت ایرانسل میفروشم. لطفا کسی خواست پی ام بده.
مدل DT-350

easyacer
11-01-2017, 17:26
بدون سیم کارتش چند میفروشی ؟

ak313
11-01-2017, 18:42
اخه عزیز بدون سیم که فائده نداره. می خواد سیمشو چیکار کنه. بزاره توی آلبوم:n04: حتی ممکنه اون مودم فقط با اون سیم کار کنه . از ایرانسل اینکارا بعید نیست

easyacer
11-01-2017, 22:25
حالا خلاصه چند میدی ؟

A.M.D.D.E.V.I.L
12-01-2017, 03:22
سلام دوستان من امروز این سرویس رو خریدم و از سرعتش راضی هم هستم. اما یه مسئله ای که هست اینه که سیم کارت رو که میندازم داخل یه گوشی نمیتونم ایرانسل من رو راه بندازم یعنی رمز نمیاد.
کسی این مشکلو داره؟
و این که آیا سرعت اینترنت که من مثلا 4 مگابایت بر ثانیه میگیرم خوبه ؟ یا بهتر هم میتونه بشه؟
من تو ناحیه سبز کمرنگ هستم و حدود 50 متر با سبز پر رنگ فاصله دارم پس مودم رو میذارم رو تراس. و سه تا سیگنال میگیرم اما داخل خونه 2 تا.
راهی هست که بشه 4 تا سیگنال گرفت؟

و آیا این حجم های شبانه ای که مثلا 3 ساعت نا محدود بودند رو نمیشه روی این سیم کارت ها گرفت؟ هزینه بسته های خودش خیلی سنگین تر هستن.
با تشکر

bzr350
12-01-2017, 06:32
سلام دوستان من امروز این سرویس رو خریدم و از سرعتش راضی هم هستم. اما یه مسئله ای که هست اینه که سیم کارت رو که میندازم داخل یه گوشی نمیتونم ایرانسل من رو راه بندازم یعنی رمز نمیاد.
کسی این مشکلو داره؟
و این که آیا سرعت اینترنت که من مثلا 4 مگابایت بر ثانیه میگیرم خوبه ؟ یا بهتر هم میتونه بشه؟
من تو ناحیه سبز کمرنگ هستم و حدود 50 متر با سبز پر رنگ فاصله دارم پس مودم رو میذارم رو تراس. و سه تا سیگنال میگیرم اما داخل خونه 2 تا.
راهی هست که بشه 4 تا سیگنال گرفت؟

و آیا این حجم های شبانه ای که مثلا 3 ساعت نا محدود بودند رو نمیشه روی این سیم کارت ها گرفت؟ هزینه بسته های خودش خیلی سنگین تر هستن.
با تشکر
سلام

مشکل اول رو من هم داشتم،‌اینها موقع ثبت نام ایمیل الکی میزنن متاسفانه... تماس گرفتم مرکز وایمکس (707) یا ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰
گفتم من سرویس تی دی گرفتم ایمیلم رو ازم نپرسیدن خودشون الکی زدن نمیتونم لاگین شم بسته بخرم
چند تا سوال پرسید (یادم نیست سوالاش ولی همه چیز دم دستت باشه) که مطمئن بشه صاحب سرویسم بعد ایمیلم رو عوض کرد
بعد با رمز یکبار مصرف تو برنامه ایرانسل من لاگین کنید (رمز ایمیل میشه و تو نرم افزار میزنید، نیازی هم نیست سیم کارت تو گوشی باشه)

تا زمانی که اینکارو بکنید، میتونید از طریق سایت --------- مستقیما بسته بخرید برای سیم کارت

درباره بقیه سوالاتون، من سیگنال بهتر تاثیری رو سرعتم نداشت ، بنابراین با همین ۲ خط کنار اومدم، سرعتتون هم عالی هست، من ۲ تا ۳ مگابایت میگیرم، بعضیا بالاتر هم هستن، به نظر بیشتر مربوط به منطقه هست

سوال آخرتون رو نمیدونم، بسته هر سرویس جدا هست فکر نکنم بشه اونارو به این زد

موفق باشید

THE VAIPER
12-01-2017, 07:10
سلام دوستان وقت بخیر

من هر کاری می کنم طرح 5 گیگی (6 تا 12) هفتگی رو نه از سایت و نه از برنامه ایرانسل من نمی تونم بگیریم

شما هم ؛چنین مشکلی دارید یا خیر؟

ak313
12-01-2017, 10:50
با چه سیمی تی دی؟ اینجا تاپیک تی دی هست

m0000hamad
14-01-2017, 11:37
دوستان مودم
air master 3000m tdlte. وایمکس ایا انلاک میشود.
سوال دو اینه که فرکانس tdd ایرانسل رو ۳۵۰۰ هست؟

- - - Updated - - -

دوستان مودم
air master 3000m tdlte. مبین نت ایا انلاک میشود.

ak313
14-01-2017, 12:50
آنلاک هست منتها ایرانسل اجازه نمی ده با مک ادرسهای غیر خودش کسی به شبکه وصل بشه و الا با شبکه ایرانسل سازگاره

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

bzr350
14-01-2017, 18:44
دوستان مودم
air master 3000m tdlte. وایمکس ایا انلاک میشود.

- - - Updated - - -

دوستان مودم
air master 3000m tdlte. مبین نت ایا انلاک میشود.

آره فرکانس مبین نت و ایرانسل یکیه، ایرانسل هم گفته حتی اگه گوشیتون ۳۵۰۰ پشتیبانی میکنه میتونین وصل شین (ولی در عمل ممکنه محدود باشه به مودم خودشون)
دوستان اینجا میگن سیم کارت معمولی ایرانسل میندازن تو مودم تی دی و وصل میشن، شما هم امتحان کنید شاید وصل شد

الان مودم شما به مبین نت وصل میشه یا فقط مودم میفروشن؟ اگر وصل میشه سرعتش چطوره؟

marcus_maa
15-01-2017, 00:04
دوستان چند تا سوال راجع به این سرویس داشتم برای خرید هنوز شک دارم اگه بخوام بخرم مودم بیرونی ZW101 رو در نظر دارم
اول اینکه میشه پورت فوروارد کرد که NAT Type تو بازی های آنلاین open بشه؟

دوم اینکه بعضی از دوستان تونستن مودم رو با عوض کردن فرمویر آنلاک کنن که میگن میشه سیم کارت های معمولی اوپراتور های دیگه رو روش تست کرد سوالم اینه که اگه پوشش خوبی از TDD-LTE نگرفتم میتونم به عنوان یک مودم 4G معمولی از مودم های بیرونی ایرانسل حداقل تو سیم کارت های نسل4 خود ایرانسل استفاده کنم؟

سوم اینکه خونه ما تقریبا دو کوچه از پوشش سبز پررنگ TDD-LTE ایرانسل فاصله داره ولی برای خرید از اوپراتور هاشون سوال کردم گفتن بهمون گفتن که برای مناطق سبز کمرنگ پیشنهاد نمیکنیم هیچکدوم از مودم هارو و من رو دلسرد کردن

حالا من بین خرید یک مودم 4g عادی و مودم فضای باز یکی رو فقط میتونم انتخاب کنم اگه نظرتون رو بگین ممنون میشم
و اینکه نمایندگی رو میشناسید که مودم رو برای تست بهمون قرض بدن؟ حتی اگه شده با پرداخت پول کامل مودم

saman100
15-01-2017, 11:12
شما یه مودم معمولی 4g از بازار بگیر، هواوی b315 پیشنهاد میشه، مودمای خود ایرانسل به درد نمیخورن و اصلا آنتن تقویت ندارند.

saman100
15-01-2017, 11:13
من که خریدم و آنتن ندارم.دیروز خریده شده و بسته 4.5 گیگی هم روش فعال کردم موقع خرید. کسی خواست 25 درصد زیر قیمت ایرانسل میفروشم. لطفا کسی خواست پی ام بده.
مدل DT-350

شما نیاز نداری 25% زیر قیمت بفروشی، زنگ بزن به ایرانسل بگو آنتن ندارم، برات مرجوع میکنند.

saman100
15-01-2017, 12:41
سرعت من همین الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

greatpouya
15-01-2017, 14:08
دوستان چند تا سوال راجع به این سرویس داشتم برای خرید هنوز شک دارم اگه بخوام بخرم مودم بیرونی ZW101 رو در نظر دارم
اول اینکه میشه پورت فوروارد کرد که NAT Type تو بازی های آنلاین open بشه؟

دوم اینکه بعضی از دوستان تونستن مودم رو با عوض کردن فرمویر آنلاک کنن که میگن میشه سیم کارت های معمولی اوپراتور های دیگه رو روش تست کرد سوالم اینه که اگه پوشش خوبی از TDD-LTE نگرفتم میتونم به عنوان یک مودم 4G معمولی از مودم های بیرونی ایرانسل حداقل تو سیم کارت های نسل4 خود ایرانسل استفاده کنم؟

سوم اینکه خونه ما تقریبا دو کوچه از پوشش سبز پررنگ TDD-LTE ایرانسل فاصله داره ولی برای خرید از اوپراتور هاشون سوال کردم گفتن بهمون گفتن که برای مناطق سبز کمرنگ پیشنهاد نمیکنیم هیچکدوم از مودم هارو و من رو دلسرد کردن

حالا من بین خرید یک مودم 4g عادی و مودم فضای باز یکی رو فقط میتونم انتخاب کنم اگه نظرتون رو بگین ممنون میشم
و اینکه نمایندگی رو میشناسید که مودم رو برای تست بهمون قرض بدن؟ حتی اگه شده با پرداخت پول کامل مودم

شما td lte رو ول کن. تا دکل نصب کنن اونجا از اختلال دق میکنی. برو سراغ مودم d100 همون fdd ها. حالا خود ایرانسل مودماش کتگوری ۴ هستند مودم های جدید هواوی کتگوری ۶ شه.. که بهتره قاعدتا.
بعید میدونم روتر کت ۶ الان تو بازار باشه ولی مثلا مودم زیر انتخاب خوبیه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20Router/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%20%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%B 1%20%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%B2%DB%8C%20%D8%A8% DB%8C%20%D8%B3%DB%8C%D9%85%20LTE/4G%20%D9%87%D9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C%20%D9%85%D8%AF %D9%84%20B310%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B3%D9%81%D8%A7% D8%B1%D8%B4%20China%20Mobile
:n37:

hajoo
15-01-2017, 14:58
درود چند روز سرعت من پايين اومده. شما هم اين مشكلو دارين؟ lte گوشي سرعتش بهتره

soheilsh
15-01-2017, 16:14
شما نیاز نداری 25% زیر قیمت بفروشی، زنگ بزن به ایرانسل بگو آنتن ندارم، برات مرجوع میکنند.

دیگه ایرانسل چیزی رو مرجوع نمیکنه ، ما نمایندشیم کوهی از این مودما رو داریم تغییر مالکیت میزنیم میفروشیم

marcus_maa
15-01-2017, 16:34

دوست عزیز امکانش هست پیغام خصوصی رو چک کنی؟ چند سوال داشتم ازت در مورد این سیم کارت های معمولی تو مودم های TDD-LTE اگه وقتش رو داری

mammad-007
16-01-2017, 00:19
سلام
واقعا موندم الان مودم Z6000 رو بخرم یا نه؟
الان با تخفیف خیلی خوبه اما اگه اذیت نکنه

soheilsh
16-01-2017, 00:28
سلام
واقعا موندم الان مودم Z6000 رو بخرم یا نه؟
الان با تخفیف خیلی خوبه اما اگه اذیت نکنه
اشغاله اقا نخر صاحب اول و اخرش هم خودتی

shirazdownload
16-01-2017, 00:38

شما اصلا از این مودم استفاده کردی که اینطوری نظر میدی ؟؟

من الان یک هفته هست این مودم رو دارم هیچ ایرادی نداشته
وای فای خوبی داره و از نظر آنتن دهی LTE هم فقط کمی از DT-350 ضعیف تره بازم تاکید میکنم که کمی، چون دوتاش رو تست کردم

mammad-007
16-01-2017, 00:48
دلیل و منطقون واسه این حرف چیه؟ چرا خوبه چرا بده؟

- - - Updated - - -

شما اصلا از این مودم استفاده کردی که اینطوری نظر میدی ؟؟

من الان یک هفته هست این مودم رو دارم هیچ ایرادی نداشته
وای فای خوبی داره و از نظر آنتن دهی LTE هم فقط کمی از DT-350 ضعیف تره بازم تاکید میکنم که کمی، چون دوتاش رو تست کردم
تو این هفته شما چند بار قطعی داشتید؟

ak313
16-01-2017, 00:59
برای کسانی که سیگنال قوی دارن قطعی مطرح نیست مهم برای کسانی هست که ار اس ار پی بالا دارن مثل 105 100 110 مودم خوب باید روی اینها استیبل باشه به نظرم بیشتر شکایت از طرف کسانی است که در لبه هستند

shirazdownload
16-01-2017, 01:22
تو این هفته شما چند بار قطعی داشتید؟

اول از همه جریان اینکه همه جا حرف از مشکل این مودم هست، برمیگرده به روزهای اولی که این مودم ارائه شده بود ( توسط سایت راستین بازار و yello ) و چندتا از کاربر ها گفته بودن که این مودم مشکل قطعی داره
ممکنه این مشکل توی سری اول یا فریمور اول این مودم وجود داشته و الان که توسط خود ایرانسل ارائه میشه حل شده باشه
دوم اینکه اون موقع هنوز پوشش TDD به این گستردگی نبود و شاید مشکل از خود شبکه TDD بوده
و در آخر هم بنظر من ایرانسل روی مودمی که مشکل داره نمیاد این همه تبلیغ کنه و بهرحال میدونه که باید جواب گوی این همه کاربر باشه !

من توی این 1 هفته 2 بار قطعی داشتم ، اولش ترسیدم که مودم مشکل داره ، اما بعد دیدم که آنتن 4G گوشی خودم که همیشه پر بود اومده روی 1 خط
متوجه شدم که مشکل از خود دکل هست و ظاهرا قطع شده بود، که گوشیم سوییچ کرده بود روی دکل دورتر و بعد از نیم ساعتی درست شد
یکبار دیگه هم باز همین اتفاق افتاد، مودم سیگنالش رفت و بعد از چند دقیقه دوباره وصل شد اما دیدم فقط 1 خط آنتن داره و متوجه شدم که گوشی خودم هم دوباره آنتن دهیش مشکل پیدا کرده.

Masoud 206-16v
16-01-2017, 01:33
اول از همه جریان اینکه همه جا حرف از مشکل این مودم هست، برمیگرده به روزهای اولی که این مودم ارائه شده بود ( توسط سایت راستین بازار و yello ) و چندتا از کاربر ها گفته بودن که این مودم مشکل قطعی داره
ممکنه این مشکل توی سری اول یا فریمور اول این مودم وجود داشته و الان که توسط خود ایرانسل ارائه میشه حل شده باشه
دوم اینکه اون موقع هنوز پوشش TDD به این گستردگی نبود و شاید مشکل از خود شبکه TDD بوده
و در آخر هم بنظر من ایرانسل روی مودمی که مشکل داره نمیاد این همه تبلیغ کنه و بهرحال میدونه که باید جواب گوی این همه کاربر باشه !

من توی این 1 هفته 2 بار قطعی داشتم ، اولش ترسیدم که مودم مشکل داره ، اما بعد دیدم که آنتن 4G گوشی خودم که همیشه پر بود اومده روی 1 خط
متوجه شدم که مشکل از خود دکل هست و ظاهرا قطع شده بود، که گوشیم سوییچ کرده بود روی دکل دورتر و بعد از نیم ساعتی درست شد
یکبار دیگه هم باز همین اتفاق افتاد، مودم سیگنالش رفت و بعد از چند دقیقه دوباره وصل شد اما دیدم فقط 1 خط آنتن داره و متوجه شدم که گوشی خودم هم دوباره آنتن دهیش مشکل پیدا کرده.

دقيقا دوست عزيز اين تجريه قطعي اينترنت رو البته بمدت يك روز بنده با مودم بيروني ايرانسل داشتم،با سيم ٤جي ايرانسل.
بنده همشهري شما هستم و در تاچارا.
تا بحال قطعي مكرر تجربه نكردم.

mammad-007
16-01-2017, 12:15

ممنون پس امروز اول یدونه مودم واسه تست از فروشنده میگیرم اگه خوب بود یدونه z6000 میخرم

shirazdownload
16-01-2017, 15:56
دقيقا دوست عزيز اين تجريه قطعي اينترنت رو البته بمدت يك روز بنده با مودم بيروني ايرانسل داشتم،با سيم ٤جي ايرانسل.
بنده همشهري شما هستم و در تاچارا.
تا بحال قطعي مكرر تجربه نكردم.

سلام همشهری عزیز

منظورتون از مودم بیرونی همون مودم TD-LTE ایرانسل مدل ZW101 هست ؟
سرعتتون حدودا چقدر هست با این مودم ؟ من با همین مودم z6000 بیشترین سرعتی که داشتم نزدیک 40 مگابیت بوده

shirazdownload
16-01-2017, 16:04
ممنون پس امروز اول یدونه مودم واسه تست از فروشنده میگیرم اگه خوب بود یدونه z6000 میخرم

خواهش میکنم
البته بعید میدونم هرجایی مودم تست داشته باشه و این اجازه رو بده به شما که ببرید تست کنید
ولی اگر مثلا 3 خط از 4 خط هم پر باشه خیلی خوبه

من جایی این مودم Z6000 رو تست کردم که فقط یک خط آنتن داشت
جالبه که سرعت دانلود خیلی خوب بود یعنی حدود 12 تا 18 مگابیت سرعت دانلود میداد اما آپلود افتضاح ! به 1 مگابیت هم نمیرسید
معلومه که کیفیت سیگنال روی آپلود خیلی تاثیر داره

جالبه که سایت ایرانسل کلا مودم DT350 رو از روی فروشگاهش برداشته
حالا نمیدونم موجودی نداره یا کلا دیگه مودم رو ارائه نمیده
فروشگاه ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirsepehrtg
16-01-2017, 16:27
سلام به همه کسی میدونه ایرانسل Nat type کنسول بازی اینترنتشو درست کرده یا نه ؟
میتونید تست کنید سرعت اینترنت ایرانسل با playstation 4 چطوریه من با اینترنت 4g+ تست کردم فقط ۲ مگ تو تست سرعت پلی استیشن داد ولی با speed test گوشی ۴۰ مگ سرعت داشتم
میخوام ببینم td-lte هم همینطوریه ؟
ممنون

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

mahdi2565
16-01-2017, 16:31
دوستان انقدر دلتونو به TD ایرانسل خوش نکنید ، اول برین ی سیمکارت همراه اول بگیرین رو مودم بندازین سرعتشو ببینید ، بعد برین سراغ بقیه راه ها مثل TD
خیلی اتفاقی ی تست گرفتم دیدم اگه بخوام TD بگیرم حداکثر 30 مگابیت میده ولی الان 4G همراه اول تو گرمسار 50 تا 60 مگابیت میده !!!!!!!!!
الانم که خبرش اومده تا یک ماه و نیمه دیگه پهنای باند کشور افزایش پیدا میکنه ، فک نکنم سرعت نسل چهار همراه اول دیگه کمتر از این بشه ( بر خلاف ایرانسل ) !!!

EDWARD WHITE
16-01-2017, 16:39
دوستان انقدر دلتونو به TD ایرانسل خوش نکنید ، اول برین ی سیمکارت همراه اول بگیرین رو مودم بندازین سرعتشو ببینید ، بعد برین سراغ بقیه راه ها مثل TD
خیلی اتفاقی ی تست گرفتم دیدم اگه بخوام TD بگیرم حداکثر 30 مگابیت میده ولی الان 4G همراه اول تو گرمسار 50 تا 60 مگابیت میده !!!!!!!!!
الانم که خبرش اومده تا یک ماه و نیمه دیگه پهنای باند کشور افزایش پیدا میکنه ، فک نکنم سرعت نسل چهار همراه اول دیگه کمتر از این بشه ( بر خلاف ایرانسل ) !!!

باشه 1 تست می زنیم
اما قیمت های همراه اول چرته کلا سرعتش هم وحشتناک پایین بود بدجور ... تست کردیم چند ماه پیش

shirazdownload
16-01-2017, 16:49

سرعت اپراتور ها معمولا توی هر منطقه متفاوت هست
اینطور نیست که اگر شما الان سرعت 50-60 مگابیتی از همراه اول میگیرید پس همراه اول خوبه

برعکس مثلا اینجا سرعت ایرانسل معرکه هست
اما 4G همراه اول نهایتا 20-30 مگابیت هست

همین الان با 4G ایرانسل یک تست انجام دادم که ببینید (داخل خونه هم هست نه فضای باز) :

A.M.D.D.E.V.I.L
17-01-2017, 05:54
سلام. سرويس رو امتحان كردم ميشه گفت راضي هم بودم، اما يه مسئله اي هست.
من با اينترنت همراه اول مي تونم با هزار تومن يه بسته نوترونه يك شبه بگيرم و تا ٢٠ - ٣٠ گيگ از ٢ شب تا ٧ صبح دانلود داشته باشم،
چرا اين سرويس td همچين امكاني براي مصرف كننده نذاشته؟ يعني حتما بايد حجم بخرند.
ثانيا اينكه سرعتم با همراه اول و ايرانسل حدود ٢-٣ مگابايت بر ثانيه هست كه راضي هستم، همينه كه براي نوترينوي همراه اول و يا براي سرويس سه ساعته ايرانسل برام ميتونه حدود ٢٠-٣٠ گيگ يا بيشتر دانلود داشته باشه در طي شب.
هيچ راهي نيست كه دانلود شبانه با قيمت معقول تري ارائه بشه؟ مخصوصا اينكه سرعتي كه من با td ميگيرم فقط ٢ برابر بيشتر از حالت ععدي هست.

greatpouya
17-01-2017, 07:19
من با اينترنت همراه اول مي تونم با هزار تومن يه بسته نوترونه يك شبه بگيرم و تا ٢٠ - ٣٠ گيگ از ٢ شب تا ٧ صبح دانلود داشته باشم،
ثانيا اينكه سرعتم با همراه اول و ايرانسل حدود ٢-٣ مگابايت بر ثانيه هست كه راضي هستم، همينه كه براي نوترينوي همراه اول و يا براي سرويس سه ساعته ايرانسل برام ميتونه حدود ٢٠-٣٠ گيگ يا بيشتر دانلود داشته باشه در طي شب.
هيچ راهي نيست كه دانلود شبانه با قيمت معقول تري ارائه بشه؟ مخصوصا اينكه سرعتي كه من با td ميگيرم فقط ٢ برابر بيشتر از حالت ععدي هست.
فکر کنم بسته های معمولی ۴جی قابل استفاده برای tdd lte هم باشه. درست میگم دوستان؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

MMDFullHD
17-01-2017, 12:08
فکر کنم بسته های معمولی ۴جی قابل استفاده برای tdd lte هم باشه. درست میگم دوستان؟

خیر
TD بسته های مخصوص ب خودشو داره اف دی دی هم بسته خودشو

Mohammad Aghaee
17-01-2017, 21:43
نه متاسفانه فعلا بسته ای نداره که فقط حجم روزانه یا شبانه به شما بده و حتما باید روزانه و شبانه رو با هم بخرید . TD LTE ایرانسل به نظرم هنوز چند قدم از FDD خودش عقبتره هم از نظر قیمت هم از نظر میزان آنتن دهی و هم از نظر تنوع بسته . ولی به نظرم اگه ایرانسل سرمایه گذاری خوبی روی TD بکنه جای پیشرفتش زیاده چون میتونه کیفیت و ثبات بهتری نسبت به FDD ارائه بده .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

mohammad_87
17-01-2017, 22:36
واقعا عجیب و مسخرست که باید 500-600 تومن فقط پول مودم بدی که شاید بتونی از این سرویس td-lte استفاده کنی
isp های adsl در صورت عدم امکان رانژه،مبالغ مودم و سرویسهای پیش خرید شده بجز هزینه رانژه کردن رو به مشتری برمی گردونند،شرکتهای وایرلس ابتدا کارشناس میفرستند که مکان یابی برای ارتباط نقطه به نقطه رو بررسی کنند،اما ایرانسل با این همه سودآوری جای تعجب داره که این امکان رو برای درخواست کنندگان td نذاشته که امکان سنجی انجام بشه و لااقل فقط در صورت عدم دریافت سیگنال مناسب سفارش کنسل بشه.می تونن حتی یه هزینه جزیی برای امکان سنجی بذارن.

کل اینها رو امروز به اپراتور گفتم گفت فعلا امکانش نیست!!!

shirazdownload
17-01-2017, 22:40
نه متاسفانه فعلا بسته ای نداره که فقط حجم روزانه یا شبانه به شما بده و حتما باید روزانه و شبانه رو با هم بخرید . TD LTE ایرانسل به نظرم هنوز چند قدم از FDD خودش عقبتره هم از نظر قیمت هم از نظر میزان آنتن دهی و هم از نظر تنوع بسته . ولی به نظرم اگه ایرانسل سرمایه گذاری خوبی روی TD بکنه جای پیشرفتش زیاده چون میتونه کیفیت و ثبات بهتری نسبت به FDD ارائه بده .

منم موافق هستم با شما. بنظر من این سرویس میتونه تمام کاربر های ADSL رو به سمت خودش بکشونه
چون سرویس ADSL روی بستر خط تلفن هست و خط های تلفن هم واقعا داغون هستن
در بهترین شرایط که نزدیک مرکز مخابراتی باشید و خط هم نویز نداشته باشه میشه 16 مگابیت سرعت گرفت
تا 2-3 سال آینده هم بعید میدونم این وضع بهبود پیدا کنه

ولی با این سرویس TDD به راحتی میشه سرعت های 50-60 مگابیتی ارائه کرد و هزینه راه اندازی کمتری هم واسه اپراتور داره تا اینکه خط تلفن ها عوض بشن یا فیبر بشن
اما متاسفانه بسته های این سرویس اصلا نسبت به ADSL بصرفه نیست.
و بهتر بود که امکان خرید حجم اضافه هم وجود داشت

نمیدونم چرا ایرانسل این سیاست رو پیش گرفته اما الان که فرصت خوبی هست میتونست همرو به سمت این سرویس بکشونه

بهرحال دلیل این موضوع اینه که هنوز شرکت دیگه ای این سرویس رو ارائه نداده و ایرانسل الان رقیبی نداره
امیدوارم که زودتر شرکت های دیگه وارد بشن و رقابت شروع بشه
مخصوصا شرکت هایی مثل شاتل، آسیاتک و.. که روی باند های 2300 یا 2600 این سرویس رو ارائه میدن و از نظر مودم هم دست کاربرا باز هست

shirazdownload
17-01-2017, 22:50
واقعا عجیب و مسخرست که باید 500-600 تومن فقط پول مودم بدی که شاید بتونی از این سرویس td-lte استفاده کنی
isp های adsl در صورت عدم امکان رانژه،مبالغ مودم و سرویسهای پیش خرید شده بجز هزینه رانژه کردن رو به مشتری برمی گردونند،شرکتهای وایرلس ابتدا کارشناس میفرستند که مکان یابی برای ارتباط نقطه به نقطه رو بررسی کنند،اما ایرانسل با این همه سودآوری جای تعجب داره که این امکان رو برای درخواست کنندگان td نذاشته که امکان سنجی انجام بشه و لااقل فقط در صورت عدم دریافت سیگنال مناسب سفارش کنسل بشه.می تونن حتی یه هزینه جزیی برای امکان سنجی بذارن.

کل اینها رو امروز به اپراتور گفتم گفت فعلا امکانش نیست!!!

البته 500-600 هزار تومان که اغراق آمیز هست !
مودم که الان شده 165 هزار تومان
مودم DT350 هم حدود 350 هزار تومان بوده

و البته نقشه ایرانسل هم میتونه کمک کنه که اگر توی ناحیه سبز پررنگ باشید تقریبا میشه با خیال راحت خرید
البته حرف شما کاملا درسته، باید یک راهی واسه تست باشه
همونطور که توی همین انجمن گفتم، خوشبختانه وقتی میخواستم این سرویس رو بخرم اون مرکز فروش 360 هزار تومان ازم گرفت ( یعنی به اندازه پول مودم ) و یک مودم DT350 که واسه تست گذاشته بود رو بهم داد تا ببرم ببینم چندا آنتن دارم توی خونه. بعد مودم رو برگردوندم و پول رو پس داد و یک مودم Z6000 گرفتم ازش

ir.ghost
17-01-2017, 23:02
ایرانسل همیشه به فکر منافع خودش بوده
ما مودم وایمکس خریدیم 215هزارتومن و هرگیگ 8هزار تومن
حالا که فناوری جدید وایمکس (همون TD LTE ) رو آورده دیگه حتی قبلی هارو تعویض نمیکنی ویا حتی ارزون !!! (این طرح تعویضش به درد عمش میخوره)
واین رو هم در نظر داشته باشد ترافیک دکل share هست و بستگی به شلوغی ویا خلوتی داره

mohammad_87
17-01-2017, 23:05
البته 500-600 هزار تومان که اغراق آمیز هست !
مودم که الان شده 165 هزار تومان
مودم DT350 هم حدود 350 هزار تومان بوده

و البته نقشه ایرانسل هم میتونه کمک کنه که اگر توی ناحیه سبز پررنگ باشید تقریبا میشه با خیال راحت خرید
البته حرف شما کاملا درسته، باید یک راهی واسه تست باشه
همونطور که توی همین انجمن گفتم، خوشبختانه وقتی میخواستم این سرویس رو بخرم اون مرکز فروش 360 هزار تومان ازم گرفت ( یعنی به اندازه پول مودم ) و یک مودم DT350 که واسه تست گذاشته بود رو بهم داد تا ببرم ببینم چندا آنتن دارم توی خونه. بعد مودم رو برگردوندم و پول رو پس داد و یک مودم Z6000 گرفتم ازش
خب این امکان رو باید خود شرکت برای احترام به مصرف کننده بذاره.شاید هر نمایندگی ای این کار رو نکنه.صرف کانکت شدن که ملاک نیست.کیفیت باید معقول باشه.من در منطقه پوشش داخلی هستم اما ممکنه سیگنال خوبی دریافت نکنم.چون برای 4g هم کاملا در منطقه تحت پوشش هستم اما نزدیکترین دکل به ما فقط 3g داره و به دکل دورتر وصل میشم که چون طبقه اول هستم سیگنال خوبی دریافت نمیکنم.بیرون منزل فول میشه
حالا با مودم داخلی هم ممکنه چنین قضیه ای داشته باشم.مودم خارجی هم بخاطر ساختمانهای اطراف شاید دید مستقیم نداشته باشه(تجربه دوستان میگه بهتره دید مستقیم باشه) و کیفیت مطلوب نده وگرنه با 4g همراه اول 30 مگ میگیرم.

بازم با نمایندگی ها باید صحبت کنم.اما در کل این سیاست درستی در قبال مصرف کننده نیست.

shirazdownload
17-01-2017, 23:21
خب این امکان رو باید خود شرکت برای احترام به مصرف کننده بذاره.شاید هر نمایندگی ای این کار رو نکنه.صرف کانکت شدن که ملاک نیست.کیفیت باید معقول باشه.من در منطقه پوشش داخلی هستم اما ممکنه سیگنال خوبی دریافت نکنم.چون برای 4g هم کاملا در منطقه تحت پوشش هستم اما نزدیکترین دکل به ما فقط 3g داره و به دکل دورتر وصل میشم که چون طبقه اول هستم سیگنال خوبی دریافت نمیکنم.بیرون منزل فول میشه
حالا با مودم داخلی هم ممکنه چنین قضیه ای داشته باشم.مودم خارجی هم بخاطر ساختمانهای اطراف شاید دید مستقیم نداشته باشه(تجربه دوستان میگه بهتره دید مستقیم باشه) و کیفیت مطلوب نده وگرنه با 4g همراه اول 30 مگ میگیرم.

بازم با نمایندگی ها باید صحبت کنم.اما در کل این سیاست درستی در قبال مصرف کننده نیست.

آره خودم گفته بودم بهتره دید مستقیم داشته باشی چون وقتی سیگنالش ضعیف هست سرعت دانلود زیاد پایدار نیست و آپلود هم واقعا بد میشه.
اگر با همراه اول 30 مگابیت میگیری که خوبه چون tdd ایرانسل نهایت سرعتش همین 30-35 هست

amirbrad
17-01-2017, 23:22
منم موافقم میتونن یه هزینه جزیی بگیرن بابت تست، کارشناس بیاد منزل یه تست میگیره اگر خوب بود ما هم میخریم مثل قدیم که شرکتها میومدن مودم کانفیگ میکردن واسه ای دی اس ال، تازه اگر بیان به نفع خودشون هم هست پوشش هر منطقه میاد دستشون اما متاسفانه پول اولویت داره براشون باید بخری حتما اگر انتن نداشت ضرر از مشتری و سود از ایرانسل. نقشه پوشش هم قابل اطمینان نیست شانسیه.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

mohammad_87
17-01-2017, 23:38
آره خودم گفته بودم بهتره دید مستقیم داشته باشی چون وقتی سیگنالش ضعیف هست سرعت دانلود زیاد پایدار نیست و آپلود هم واقعا بد میشه.
اگر با همراه اول 30 مگابیت میگیری که خوبه چون tdd ایرانسل نهایت سرعتش همین 30-35 هست
توقع من از td لااقل دوبرابر این هست و البته مهمتر اینکه پینگ خوبی داشته باشم.چون برای بازی انلاین و موارد دیگه پینگ خیلی برام مهمه در کنار بالاترین کیفیت.همراه اول چند ساعت یکبار قطعی داره.
شما که z6000 گرفتی مشکلی با این مودم نداری؟خیلی ها میگن مشکلات زیادی داره.

---------------------------
پشتیبانی سایت راستین بازار نوشته:
"بر اساس بخشنامه ی ایرانسل تمامی فروشگاه هایی که سرویس TD-LTE را به مشترکین ارائه می کنند در صورت مواجهه مشترک با ضعف در سیگنال و همچنین سرویس ضعیف می توانند با مراجعه به محل خرید مودم را مرجوع نمایند. بنابراین لطفا توجه داشته باشید که نمایندگی ها موظف هستند بدون کسر هیچ هزینه این کار را انجام دهند. "
الان که اپراتور ایرانسل این رو قبول نداشت!البته معنای "سرویس ضعیف" رو باید مشخص کنند.گوگل باز بشه نگن سرویست خوبه :n02:

shirazdownload
17-01-2017, 23:56
توقع من از td لااقل دوبرابر این هست و البته مهمتر اینکه پینگ خوبی داشته باشم.چون برای بازی انلاین و موارد دیگه پینگ خیلی برام مهمه در کنار بالاترین کیفیت.همراه اول چند ساعت یکبار قطعی داره.
شما که z6000 گرفتی مشکلی با این مودم نداری؟خیلی ها میگن مشکلات زیادی داره.

سرعتی که شما انتظار داری فقط با +4G ایرانسل میشه بهش رسید ( اونم نه همه جا )

نه من هیچ مشکلی ندیدم از این مودم
قطعی نداره و وای فای خوبی هم داره ( از روتر tp-link تک آنتن من وای فای بهتری داره )

greatpouya
18-01-2017, 00:09
دوستان دقیقا علت ارزون کردن مودم z6000 چی میتونه باشه؟ ایرادی داره که میخوان زود ابش کنن یا تخفیف واقعی؟

ir.ghost
18-01-2017, 00:28
System Information
Running Time
02d 05h 19min

Online Time
02d 05h 18min

DL Data Rate
Current: 29 Bytes/s | Max.: 4.47 MB/s | Min.: 0 Bytes/s

UL Data Rate
Current: 779 Bytes/s | Max.: 951 KB/s | Min.: 0 Bytes/s

Gamemaster
18-01-2017, 11:20
بخاطر فروش نرفتنشه
درصد کمی طرف این طرح رفتن منم میخاستم برم که دیدم اصلا به صرفه نیست تعرفهاش

m0000hamad
18-01-2017, 15:46
سلام
بچها من با td lte ایرانسل همه چیز رو باز میکنم جز سایت فیلیمو زیر مجموعه آبارات که قرارداد داره با ایرانسل.لطفا اونایی که دارن ببینن میتونن این سایتو باز کنن یا نه.
اینم بگم با هر اینترنتی باز میشه جز td lte
در ضمن یه مودم یه روز کار کرده DT 350 هم سیصد میدم هر کی خواست خودم ۳۶۰ خریدم دیروز خونمون چون خط نمیده میخوام ردش کنم
نو نو
کسی خواست بیام خصوصی بده

Masoud 206-16v
18-01-2017, 15:59
سلام
بچها من با td lte ایرانسل همه چیز رو باز میکنم جز سایت فیلیمو زیر مجموعه آبارات که قرارداد داره با ایرانسل.لطفا اونایی که دارن ببینن میتونن این سایتو باز کنن یا نه.
اینم بگم با هر اینترنتی باز میشه جز td lte
در ضمن یه مودم یه روز کار کرده DT 350 هم سیصد میدم هر کی خواست خودم ۳۶۰ خریدم دیروز خونمون چون خط نمیده میخوام ردش کنم
نو نو
کسی خواست بیام خصوصی بده

MTU را در روتر بزاريد ١٥٠٠يا ١٤٨٠

m0000hamad
18-01-2017, 16:29
MTU را در روتر بزاريد ١٥٠٠يا ١٤٨٠

نداره جایی واسه تغییر mtu
کسی بلده dt 350 چطور میشه mtu رو تغییر داد؟

m0000hamad
18-01-2017, 17:07
نداره جایی واسه تغییر mtu
کسی بلده dt 350 چطور میشه mtu رو تغییر داد؟
کسی هست کمک کنه لطف؟ خیلی واسم مهمه

mehban
18-01-2017, 19:15
network
netwrok mode
wan mtu

m0000hamad
18-01-2017, 19:25
network
netwrok mode
wan mtu
قاعدتا باید این ادرس باشه ولی نیست
احتمالا باید فریمور اورجینال ریخت

smht_62
19-01-2017, 12:01
سلام
دوستان مشکلی که من با td-lte دارم اینه که وقتی سایتی رو میزنم باز بشه خیلی طول میکشه تا به سرور سایت لینک بشه و پیج لود بشه ولی وقتی لینک شد سریع سایت دانلود میشه. مشکل از چیه از dns سرور ایرانسله؟
من ۲ تا مودم دارم توی ۲ جای مختلف بندرعباس، گاهی خود به خود خوب میشن ولی اکثرا این مشکل هست.
تعداد محدودی از سایت ها مشکلی نست مثل سافت ۹۸ یا گوگل به محض کلیک روی اسم سایت باز میشه.
ارتباطم و سیگنال ها هم خوبه و سرعت دانلود هم خوبه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

ahadsadi
19-01-2017, 14:40
سلام من دیروز مودم z6000 رو تهیه کردم حداکثر سرعت دانلود با دو خط آنتن 48 مگابیت در ثانیه است یعنی 6 مگابایت و آپلودش هم حدود ده مگابیت. سایت فیلیمو رو هم با فیلتر شکن میشه باز کرد. سه چهار ساعت اول قطعی های لحظه ای داشت بعد از تنظیم آن که در apn management ip: p: pdn type رو به ipv4v6 تبدیل کردم و در قسمت ipv6 در قسمت wan آنرا فعال کردم از اون به بعد همه چیز بصورت روان و بدون قطعیه.

ahadsadi
19-01-2017, 14:45
دوستان لینک فایل پی دی اف مودم رو که ایرانسل تهیه کرده و تغییراتی در اون داده براتون میفرستم این لینک خیلی چیزها رو مشخص میکنه: ww.jatontec.com/file/upload/201604/01/16-44-17-94-1.pdf

EDWARD WHITE
19-01-2017, 17:24
سلام من دیروز مودم z6000 رو تهیه کردم حداکثر سرعت دانلود با دو خط آنتن 48 مگابیت در ثانیه است یعنی 6 مگابایت و آپلودش هم حدود ده مگابیت. سایت فیلیمو رو هم با فیلتر شکن میشه باز کرد. سه چهار ساعت اول قطعی های لحظه ای داشت بعد از تنظیم آن که در apn management ip: p: pdn type رو به ipv4v6 تبدیل کردم و در قسمت ipv6 در قسمت wan آنرا فعال کردم از اون به بعد همه چیز بصورت روان و بدون قطعیه.

خیلی عالی هست ... فاصله شما از آنتن چقدر هست دوست عزیز ؟

m0000hamad
19-01-2017, 19:35
من با دو خط سرعتم بیست مگه و پینگم عالیه نصفه fdd هست

shirazdownload
19-01-2017, 23:10
من با دو خط سرعتم بیست مگه و پینگم عالیه نصفه fdd هست

مشکل آنتن دهی حل شد یعنی ؟ کار خاصی انجام دادین ؟ آخه گفتین آنتن نمیده و میخواید مودمو رد کنید

ahadsadi
20-01-2017, 15:40
سلام من آنتن ایرانسل رو در حوالی منزل مشاهده نکرده ام ولی با توجه به نقشه ایرانسل و محدوده موج دهی و کانون آنتن حدس میزنم حدود 250 متر با آنتن فاصله دارم که این فاصله با آپارتمانهای بلند پر شده است.

marcus_maa
21-01-2017, 00:38
دوستان کسی تاحالا پورت فورواردینگ کرده؟ اصلا رو این سرویس این قابلیت باز هست؟ من برای بازی آنلاین میخوام تمام پورت ها بسته اس اصلا نمیتونم به کسی وصل شم
پورت فورواردینگ هم که میکنم اصلا اتفاقی نمیوفته برنامه تست پورت میگه پورت بسته اس
مودم z6000 دارم

ak313
21-01-2017, 00:58
ایا ای پی ولید شما داخل مودم هست؟

marcus_maa
21-01-2017, 01:05
ایا ای پی ولید شما داخل مودم هست؟
نه نداره یا من ندیدم
مگه این سرویس آی پی ولید داره اصلا؟

mohammad_87
21-01-2017, 01:33
1.بدون درنظر گرفتن ظاهر و نیاز به روتر جداگانه،آیا میشه از مودم بیرونی zw101 در داخل منزل هم استفاده کرد؟
2.قدرت گیرندگی مودم داخلی 13dbi نوشته شده.برای مودم های داخلی مثل dt-350 چقدر هست؟
3. آیا سیمکارت 4g داخل این مودمها جواب میده یا نه؟
4.دوستانی که سرویس td-lte دارند لطفا از اینها پینگ بگیرید و اعلام کنید:
210.148.52.133
210.148.52.172
ممنون

ak313
21-01-2017, 12:19
نه نداره یا من ندیدم
مگه این سرویس آی پی ولید داره اصلا؟

ای پی ولید به معنای ای پی استاتیک نیست . اون چیز دیگس
اگر مودم شما ای پی ولید نگیره بعید می دونم بتونید پورت فرواردینگ انجام بدید مثلا ای دی اس ال ای پی ولید می گیره و میشه فرواردش کرد

m0000hamad
21-01-2017, 14:11
مشکل آنتن دهی حل شد یعنی ؟ کار خاصی انجام دادین ؟ آخه گفتین آنتن نمیده و میخواید مودمو رد کنید
نه خونه خودم نشد دادم خونه بابامینا اونجا دو خط میده و توی پنل سیگنال db105 هست و یک و بعضی وقتا دو خط داره ولی با این حال سرعتش بیست مگه و پینگ سایتهای داخلی ۲۸ تا ۳۲ هست ولی با fdd همون سایت تازه با سه خط حدودا ۱۰۰ هست.ولی جالبه بدونید سایت فیلیمو پورت ۸۰ رو روی td من بسته.نمیدونم واسه همه اینطوره یا فقط من.

Black.Hawk
21-01-2017, 15:39
کلا دوستانی که از این سرویس استفاده میکنن و باهاش بازی انلاین هم انجام میدن اگر تجربه بازی از لحاظ پینگ و کیفیت سرویس رو با بقیه هم به اشتراک بزارن خیلی خوبه چون یکی از خصوصیات خوب تی دی همین پینگ خوبش نسبت به ای دی اس ال هست...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

حیزون
21-01-2017, 16:22
کلا دوستانی که از این سرویس استفاده میکنن و باهاش بازی انلاین هم انجام میدن اگر تجربه بازی از لحاظ پینگ و کیفیت سرویس رو با بقیه هم به اشتراک بزارن خیلی خوبه چون یکی از خصوصیات خوب تی دی همین پینگ خوبش نسبت به ای دی اس ال هست...

خوبه , به شرط اینکه یک دکل ایرانسل روبروی مودم داشته باشید تا سیگنال خوب بده , پینگ گوگل زیر 50 هم میده ! ولی NAT همیشه بسته هست و تا راهی پیدا نکنید که NAT باز بشه به درد بازی نمیخوره خیلی .. مگه اینکه دوستان ی که تو کار کانکشن های کاهش پینگ هستن یه فکری به حال ایرانسل هم بکنند . یا اینکه از قندشکن استفاده کنید که پینگ در ظاهر میره بالا ولی سرعت لود صفحه ها در عمل میاد پایین تر ! که اون هم معایب خودش رو داره حجم شما رو با چیلتر شکن به صورت قانونی هورت میکشه ایرانسل و کانکشتون رو قطع و وصل و کند و تند هم میکنه ..

مودم فضای باز هم گیرندگی ش با مودم Dt350 هیچ فرقی نمیکنه ! اون 13 dbi که نوشته همش کشکه و تو فرمول های مسافت و سیگنال که وارد بشه نهایتا همونی میشه که مودم dt350 هست ! تو کاتالوگ مودم فضای باز نوشته که لازم نیست دید مستقیم به دکل داشته باشه ولی اگه دید مستقیم نداشته باشین همین سایت پی سی ورلد رو هم با کلی ناز و کرشمه باز میکنه چه برسه به بازی و غیره

در کل اینترنت موبایل که راه انداختن چیزه خوبیه ولی باز هم خط ثابت نمیشه و در بهترین حالت مثل اینترنت وایرلس عمل میکنه , من الان پشت خونمون یه دکل همراه اول هست lte فول آنتن میده ولی باز هم نمیشه درست بازی کرد نمیدونم NAT بسته اش هست یا مسائل فنی دیگه که من سر در نمیارم ..

m0000hamad
21-01-2017, 16:28
من همین الانم با فورجی fdd هم مشکل انلاین ندارم.اگر td خط بده مکانی که هستید واسه بازی عالیه

amirbrad
21-01-2017, 17:15
دوستانی که td دارن ایا مثل fd موقع دانلود یا لود چیزی اولش کنده یک دفعه اوج میگیره یا اینکه فرق داره و همون اول مثل adsl نهایت سرعت میده؟

Adrian
21-01-2017, 17:38
دوستانی که td دارن ایا مثل fd موقع دانلود یا لود چیزی اولش کنده یک دفعه اوج میگیره یا اینکه فرق داره و همون اول مثل adsl نهایت سرعت میده؟

بله برای من هم همینطوره با اینکه سیگنال خوبی هم دریافت میکنم اما اولش طول میکشه تا چیزی رو دانلود کنه بعد کم کم سرعت میره بالا

دوم اینکه از دوستان خواهش میکنم اگر تست سرعت میگیرند از سرورهای داخلی تست نذارن چون ارزشی نداره اگر من سرعت ۲۰ یا ۵۰ یا ۱۰۰ Mbps از سرور داخلی داشته باشم ولی سرعت دانلود با سرورهای دیگه به شدت بیاد پایین مثلا در حد ۲ یا ۳ Mbps و پینگ بسیار بره بالا.

epaaeiz
21-01-2017, 17:47
درود. دوستان کسی هست TD-LTE گرفته باشه ولی حالا پشیمون شده باشه؟
من مودم مبین نت که TD-LTE هم داره موجود دارم فقط یه سیمکارت میخوام. کسی هست سیمکارتش رو بفروشه؟
اگر کسی بود پیام خصوصی بده. ممنون.

ak313
21-01-2017, 18:02
من مودم مبین نت که TD-LTE هم داره موجود دارم فقط یه سیمکارت میخوام. کسی هست سیمکارتش رو بفروشه؟

سیم کارت هم داشته باشی وصل نمیشه. چون باید مشخصات مودمت هم توی شبکه ایرانسل فعال باشه

epaaeiz
21-01-2017, 18:14
سیم کارت هم داشته باشی وصل نمیشه. چون باید مشخصات مودمت هم توی شبکه ایرانسل فعال باشه
احتمال اینکه بشه با ایرانسل تماس گرفت و درستش کنن زیاده.

m0000hamad
21-01-2017, 20:56
1.بدون درنظر گرفتن ظاهر و نیاز به روتر جداگانه،آیا میشه از مودم بیرونی zw101 در داخل منزل هم استفاده کرد؟
2.قدرت گیرندگی مودم داخلی 13dbi نوشته شده.برای مودم های داخلی مثل dt-350 چقدر هست؟
3. آیا سیمکارت 4g داخل این مودمها جواب میده یا نه؟
4.دوستانی که سرویس td-lte دارند لطفا از اینها پینگ بگیرید و اعلام کنید:
210.148.52.133
210.148.52.172
ممنون

نمیتونم لینک اسکرین شات بزارم توی سایت
پینگو کبی کردم

Pinging 210.148.52.172 with 32 bytes of data:
Reply from 210.148.52.172: bytes=32 time=358ms TTL=41
Reply from 210.148.52.172: bytes=32 time=357ms TTL=41

الانم فقط یک خط داره مودم ولی سرعتش توی okla ۲۰ مگ روی سرور های داخلی و بینگشم ۱۹ هست

m0000hamad
21-01-2017, 21:17
بچها جالبه بدونید سیمکارت ایرانسل معمولی توش گذاشتم کار کرد روی همون فرکانس ۳۵۰۰
بس مک ادرس خود مودم مهمه که توی شبکه ریجستر بشه.مک عوض کردن هم که کاری نداره :n08:

ak313
21-01-2017, 21:37
بچها جالبه بدونید سیمکارت ایرانسل معمولی توش گذاشتم کار کرد روی همون فرکانس ۳۵۰۰
بس مک ادرس خود مودم مهمه که توی شبکه ریجستر بشه.مک عوض کردن هم که کاری نداره :n08:

روشش رو هم به ما بگید یا پخ کنید. بعد مک معتبر در شبکه ایرانسل از کجا بیاریم:n13:
من توی مودم مبین نت جایی برای کلون کردن مک ندیدم

mohammad_87
22-01-2017, 00:44
نمیتونم لینک اسکرین شات بزارم توی سایت
پینگو کبی کردم

Pinging 210.148.52.172 with 32 bytes of data:
Reply from 210.148.52.172: bytes=32 time=357ms TTL=41

الانم فقط یک خط داره مودم ولی سرعتش توی okla ۲۰ مگ روی سرور های داخلی و بینگشم ۱۹ هست
ممنون
اینجوری که خیلی زیاده هر چند ثبات جالبی داره.من با همراه اول 4g پینگ 310 هم گرفتم اما بدیش اینه که گاهی یهو قطع میشه و برای بازی انلاین مناسب نیست.
البته شما یک خط دارید و مطمئنا در شرایط بهتر،پینگ هم مناسبتر خواهد بود.

نمایندگی های اطراف ما و خود پشتیبانی ایرانسل هم میگفتند فقط درصورتیکه در محل شما هیچ سیگنالی دریافت نشه مودم عودت داده میشه.

در نقشه که ما در پوشش داخلی هستیم البته نه خیلی وسطش و چون احتمال بسیار زیاد ترافیک در منطقه ما خیلی کم باشه میشه به کیفیت خوبی دست یافت.حتی اگه مودم فضای بیرونی به لحاظ دریافت سیگنال بهتر باشه من حاظرم اون رو بگیرم.البته خود پشتیبانی میگفت که این مودم بیشتر برای موارد اداری یا ساختمانهایی که با یک مودم میخواهند به چند واحد اینترنت برسونند مناسبتره.نظر خودم روی dt-350 هست.
دوستانی که مدلهای مختلف مودمها رو تست کردند کدوم مودم رو پیشنهاد میکنند؟

m0000hamad
22-01-2017, 01:56
روشش رو هم به ما بگید یا پخ کنید. بعد مک معتبر در شبکه ایرانسل از کجا بیاریم:n13:
من توی مودم مبین نت جایی برای کلون کردن مک ندیدم
مدل مودمو بزن توی سایت سازندش تا فریمور اورجینالو بهت بده اگر قرار باشه کلون کنه مودم این تنها راه احتمال زیاد.

m0000hamad
22-01-2017, 02:01
ممنون
اینجوری که خیلی زیاده هر چند ثبات جالبی داره.من با همراه اول 4g پینگ 310 هم گرفتم اما بدیش اینه که گاهی یهو قطع میشه و برای بازی انلاین مناسب نیست.
البته شما یک خط دارید و مطمئنا در شرایط بهتر،پینگ هم مناسبتر خواهد بود.

نمایندگی های اطراف ما و خود پشتیبانی ایرانسل هم میگفتند فقط درصورتیکه در محل شما هیچ سیگنالی دریافت نشه مودم عودت داده میشه.

در نقشه که ما در پوشش داخلی هستیم البته نه خیلی وسطش و چون احتمال بسیار زیاد ترافیک در منطقه ما خیلی کم باشه میشه به کیفیت خوبی دست یافت.حتی اگه مودم فضای بیرونی به لحاظ دریافت سیگنال بهتر باشه من حاظرم اون رو بگیرم.البته خود پشتیبانی میگفت که این مودم بیشتر برای موارد اداری یا ساختمانهایی که با یک مودم میخواهند به چند واحد اینترنت برسونند مناسبتره.نظر خودم روی dt-350 هست.
دوستانی که مدلهای مختلف مودمها رو تست کردند کدوم مودم رو پیشنهاد میکنند؟
من فکر میکنم زیاد نشه روی نقشهای بیم انتن دهی حساب کرد.چون خونه من دقیقا مرکز شهر کرجه و در منطقه پرنگ قرار دارم ولی توی خونم و سر کوچم هم تا قاصله دویست متر بالا و پایین سیگنال نداشتم ولی خونه پدرم که در منطقه کمرنگ هستند و توی خونشون یک خط مودم انتن میده.همینجایی که پینگ گرفتم.ولی تا دویست متر دورتر از خونشون مودمو بردم سیگنالش تقریبا پر شده بود.

mohammad_87
22-01-2017, 03:07
من فکر میکنم زیاد نشه روی نقشهای بیم انتن دهی حساب کرد.چون خونه من دقیقا مرکز شهر کرجه و در منطقه پرنگ قرار دارم ولی توی خونم و سر کوچم هم تا قاصله دویست متر بالا و پایین سیگنال نداشتم ولی خونه پدرم که در منطقه کمرنگ هستند و توی خونشون یک خط مودم انتن میده.همینجایی که پینگ گرفتم.ولی تا دویست متر دورتر از خونشون مودمو بردم سیگنالش تقریبا پر شده بود.
درسته به نقشه نمیشه اعتماد کرد.باید با آزمون و خطا و کمک گیری از #20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * در اطراف منزل و دکل های اطزاف یه تخمینی زد.
------------------------------------------
دوستانی که مدلهای مختلف مودمهای td رو تست کردند کدوم مودم رو پیشنهاد میکنند؟

saeediranzad
22-01-2017, 11:10

ببخشید کدوم مودمش هست؟ لینک میفرمایید؟

epaaeiz
22-01-2017, 12:50
مودم Airmaster 3000m

Mohammad Aghaee
22-01-2017, 12:53
درسته به نقشه نمیشه اعتماد کرد.باید با آزمون و خطا و کمک گیری از #20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * در اطراف منزل و دکل های اطزاف یه تخمینی زد.
------------------------------------------
درسته فکر کنم این #20* به درد بخوره . دوستانی که دارن TD استفاده میکنن اگه ممکنه یه استعلامی با این کد بکنن ببینیم چقدر دقت داره این کد #20* بلکه به درد همگی بخوره .

shaw2360
22-01-2017, 13:20
درسته فکر کنم این #20* به درد بخوره . دوستانی که دارن TD استفاده میکنن اگه ممکنه یه استعلامی با این کد بکنن ببینیم چقدر دقت داره این کد #20* بلکه به درد همگی بخوره .
سلام
من همین الان با ۷۵۰ تماس گرفتم و گفتن کد ستاره ۲۰ برای تعیین ۴ جی هست و کاربردی برای تی دی نداره! منطقه من رو کد ۲۰ می زنه تی دی غیر فعال ولی نقشه پوشش داخلی و خارجی رو فعال نشون میده. کارشناسش با حوصله بود و منطقه رو کوچه به کوچه بررسی کرد و گفت پوشش دارید.

m0000hamad
22-01-2017, 14:47
کد رو نمیدونستم.من الان زدم td غیر فعال زده.زنگ زدم ایرانسل گفت بزودی پوششtd فراگیر میشه.ایشالا عمر ما قد بده

سلام
من همین الان با ۷۵۰ تماس گرفتم و گفتن کد ستاره ۲۰ برای تعیین ۴ جی هست و کاربردی برای تی دی نداره! منطقه من رو کد ۲۰ می زنه تی دی غیر فعال ولی نقشه پوشش داخلی و خارجی رو فعال نشون میده. کارشناسش با حوصله بود و منطقه رو کوچه به کوچه بررسی کرد و گفت پوشش دارید.
واسه من با کد زده غیر فعال ولی توی نقشه تحت پوشش داخلی بیرونی هستیم.نهایت نتیجه اینه که کده درسته و توی منطقه ما انتن نداره

فک نکنم با سیمکارت کارتون. راه بیوفته.چون من توی مودم td ایرانسل سیمکارت معمولی هم میزارم کار میکنه.واسه شما هم اگر با سیمکارت معمولی کار نداد با td هم کار نمیده

shirazdownload
22-01-2017, 15:27
درسته فکر کنم این #20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * به درد بخوره . دوستانی که دارن TD استفاده میکنن اگه ممکنه یه استعلامی با این کد بکنن ببینیم چقدر دقت داره این کد #20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * بلکه به درد همگی بخوره .

من توی پوشش کامل TDD هستم. مودم TDD هم دارم و 3 خط آنتن داره
ولی #20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * رو که میزنم میگه TD-LTE غیر فعال هست

ظاهرا فعلا به این کد نمیشه واسه TDD اعتماد کرد

bzr350
22-01-2017, 17:49
هرچقدر از وایمکس و 4G ناراضی هستم، در حال حاضر از این TD واقعا راضیم

خدا خدا میکنم از این بسته ها و جایزه های رایگان و... نده ایرانسل اینم داغون بشه مثل ۴جی :n28:

سرعت 4G چند روزه برام اومده زیر ۱ مگابیت... احتمالا به خاطر این بسته های ۱۰۰ گیگ جایزه رایگان وفاداری ۱ روزه همه شروع کردن دانلود
یا جایزه نده که شبکه انقدر شلوغ نشه ،‌یا میدی ۱ روزه نده عجبا

amirbrad
22-01-2017, 18:23

خدا خدا میکنم از این بسته ها و جایزه های رایگان و... نده ایرانسل اینم داغون بشه مثل ۴جی :n28:

سرعت 4G چند روزه برام اومده زیر ۱ مگابیت... احتمالا به خاطر این بسته های ۱۰۰ گیگ جایزه رایگان وفاداری ۱ روزه همه شروع کردن دانلود

تجربه نشون داده با اضافه شدن مشترک کیفیت شبکه میاد پایین الان تو fd اینطوری شده و فراگیر شدن td ممکنه اونم داغون بشه ، چون اینا یه جا پوشش میدن راه میندازن دیگه کاری ندارن بعدش چی میشه باید پهنای باند اضافع کنن یا bts تقویت کنن .منم خیلی دوست داشتم تا هنوز خراب نشده td بگیرم اما به پوشش شک دارم.

m0000hamad
22-01-2017, 19:28

واقعا؟چطور فعال میشه؟

bzr350
22-01-2017, 20:11
واقعا؟چطور فعال میشه؟

فعال کردنی نیست
هر روز برای یک عده پیامک میره که بسته ۱۰۰ گیگ وفاداری فعال شد یک روز مهلت استفاده دارید

bzr350
22-01-2017, 20:30
تجربه نشون داده با اضافه شدن مشترک کیفیت شبکه میاد پایین الان تو fd اینطوری شده و فراگیر شدن td ممکنه اونم داغون بشه ، چون اینا یه جا پوشش میدن راه میندازن دیگه کاری ندارن بعدش چی میشه باید پهنای باند اضافع کنن یا bts تقویت کنن .منم خیلی دوست داشتم تا هنوز خراب نشده td بگیرم اما به پوشش شک دارم.

TD با 4G ایرانسل خیلی فرق داره و مثل ۴جی نیست. به نظر من خیلی بهتره برای کاربرد ما (بیشتر دانلود)
هم باند ۳۵۰۰ خیلی ظرفیت بیشتری داره، هم تی دی این قابلیت رو داره که سرعت آپلود و دانلود هرکدام چقدر از پهنای باند رو داشته باشن
یعنی به راحتی تعریف میکنه پهنای باند مثلا ۳ به ۱ (دانلود به آپلود)
(توی ۴جی میتونن سرعت آپلود رو کم کنن اما اون سرعت به دانلود اضافه نمیشه)

توی این عکس تفاوتشون مشخصه ، تو FDD با کم کردن آپلود ظرفیت دانلود تغییری نمیکنه

توی این عکس مشخصه چطوری میشه توی TD بیشتر ظرفیت رو به دانلود اختصاص بدن

با همه اینها اگر از این کارهای ۱ روز دانلود رایگان و... بکنن اینور هم نابود میشه...

شاید هم عمدا برای تست شبکه اینکارو میکنن ببینن زیر فشار چطور میشه :n08:

البته همه اینها راجع به اتصال ما به دکل هست، وقتی خود دکل پهنای باند اینترنت کافی نداشته باشه، یا ظرفیتش پر باشه دیگه هیچی...
که بعید میدونم ایرانسل به هر دکل بیشتر از ۱۰۰ مگابیت اختصاص بده، اگر کسی اطلاع دقیق داره لطفا بگه

تازه حتی از بحث دکل هم رد بشیم، باز میمونه پهنای باند کل شبکه ایرانسل

از اون هم رد بشیم بحث پهنای باند شهر و کشور :n28:

greatpouya
22-01-2017, 20:34
TD با 4G ایرانسل خیلی فرق داره و مثل ۴جی نیست. به نظر من خیلی بهتره برای کاربرد ما (بیشتر دانلود)
هم باند ۳۵۰۰ خیلی ظرفیت بیشتری داره، هم تی دی این قابلیت رو داره که سرعت آپلود و دانلود هرکدام چقدر از پهنای باند رو داشته باشن
یعنی به راحتی تعریف میکنه پهنای باند مثلا ۳ به ۱ (دانلود به آپلود)
(توی ۴جی میتونن سرعت آپلود رو کم کنن اما اون سرعت به دانلود اضافه نمیشه)

توی این عکس تفاوتشون مشخصه ، تو FDD با کم کردن آپلود ظرفیت دانلود تغییری نمیکنه

توی این عکس مشخصه چطوری میشه توی TD بیشتر ظرفیت رو به دانلود اختصاص بدن

با همه اینها اگر از این کارهای ۱ روز دانلود رایگان و... بکنن اینور هم نابود میشه...

شاید هم عمدا برای تست شبکه اینکارو میکنن ببینن زیر فشار چطور میشه :n08:
اره احتمال زیاد برای تسته... . هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره.
البته اگر هم هدیه های زیاد بده خیلی خیلی بعید tdd شلوغ شه. ظرفیتش گیگابیتیه، درسته هر یوزر با این مودما شاید بیشتر از ۱۰۰ نگیره فعلا ولی شبکش به این راحتی شلوغ نمیشه... امیدوارم فرکانس ۷۰۰م به fdd اضافه کنه...

bzr350
23-01-2017, 00:18

amirlovely
23-01-2017, 00:23
سرور خارج از کشور تست کنید

mohammad_87
23-01-2017, 00:32

mahdi1323
23-01-2017, 00:33
دوستان اون بلاک لیست یعنی چی سلام مرسی از جوابتون

bzr350
23-01-2017, 00:57
سرور خارج از کشور تست کنید

amirlovely
23-01-2017, 01:14
خارجی ضعیف هست از سرور فرانکفورت و یا باکو ترکیه بگیرن

bzr350
23-01-2017, 01:19
خارجی ضعیف هست از سرور فرانکفورت و یا باکو ترکیه بگیرن

ترکیه

بلغارستان

فرانکفورت

هر کشوری یک سرعتی میده lol

کسی میدونه چرا پینگ به فرانکفورت بهتر از ترکیه هست؟
مگه پهنای باند کشور از کجا رد میشه؟ باکو و عراق هم امتحان کردم پینگ از ترکیه بدتر

mehban
23-01-2017, 02:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rezasrm
23-01-2017, 11:48
سلام - من با این مودم 6000 مشکل دارم - از ابتدا که خردیم هر جند دقیقه یکبار وای فا قطع میشد . مجبور بودم خاموش روشن کنم. اپدیت کردم با R15 ولی باز هم این مشکل را دارم
دوستان اگه اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید چجوری این مشکل را حل کنم

m0000hamad
23-01-2017, 12:55
سلام - من با این مودم 6000 مشکل دارم - از ابتدا که خردیم هر جند دقیقه یکبار وای فا قطع میشد . مجبور بودم خاموش روشن کنم. اپدیت کردم با R15 ولی باز هم این مشکل را دارم
دوستان اگه اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید چجوری این مشکل را حل کنم
طبق فرمایشات دیگر دوستان در. فرومها این مشکل تا راهکار جدید پابرجاست.من شخصا با اپراتور ایرانسل که در این مورد حرف زدم گفت ما اطلاعی از این مشکل نداریم و من ادرس فرومها رو دادم بهش ولی دیگه جوابمو نداد

m0000hamad
23-01-2017, 13:00
یه نکته ای هست لازم دونستم بگم بهتون شاید بدرد بعضی از دوستان بخوره.
من مودم dt-350 رو در هر منطقه ای از کرج که بردم حداقل یک خط رو میده و همون یک خط از یک تا بیست مگ رو ساپورت میکنه.حتی وسط یک خونه طبقه اول توی مجتمع هم همین دیشب گذاشتم یک خط رو داد ولی اگر db بیشتر از ۱۱۰ بشه قطع و وصل میشه دیتا.یعنی زیر ۱۱۰ باشه مطمین باشید قطع نمیشه

حیزون
23-01-2017, 18:31
دوستان در مودم فضای باز zw101 کسی به صورت موفقیت آمیز port forward کرده ؟ من سعی کردم اینکارو بکنم ولی local port میخواد که رنج نمیخوره یعنی تو remote port رنج میخوره ولی تو local port فقط یه عدد میشه وارد کرد ؟! یا port forward اش هم مثل vpn اش تزئینیه ؟ چون من تو قسمت vpn یه کانکشن قانونی داخل کشوری رو وارد کردم اصلا وصل نمیشد !

mohammad_87
23-01-2017, 19:26
آیا مودمهای td-lte بالای cat4 ندارند؟

greatpouya
23-01-2017, 19:47
آیا مودمهای td-lte بالای cat4 ندارند؟
هنوز نیومده تو بازار ولی شرکت هواوی بتازگی تولید کرده.

soheilsh
23-01-2017, 20:23
از امروز پوشش td lte رو برای نماینده ها اضافه کردند ، واقعا متاسفم . پوششی که تو سایت ایرانسل هستش رو با پرتال خودمون مقایسه کردم ، همش دروغ به مردم تحویل میدن

mohammad_87
23-01-2017, 20:39
از امروز پوشش td lte رو برای نماینده ها اضافه کردند ، واقعا متاسفم . پوششی که تو سایت ایرانسل هستش رو با پرتال خودمون مقایسه کردم ، همش دروغ به مردم تحویل میدن

آقا این نقشه یکم پایینترش رو هم دارید؟شهرری رو می خوام

amirlovely
23-01-2017, 22:47
دوستان در مودم فضای باز zw101 کسی به صورت موفقیت آمیز port forward کرده ؟ من سعی کردم اینکارو بکنم ولی local port میخواد که رنج نمیخوره یعنی تو remote port رنج میخوره ولی تو local port فقط یه عدد میشه وارد کرد ؟! یا port forward اش هم مثل vpn اش تزئینیه ؟ چون من تو قسمت vpn یه کانکشن قانونی داخل کشوری رو وارد کردم اصلا وصل نمیشد !
سلام کابل لین میخوره از اداپتورش تا خودم مودم؟ هزینه نصب 35 تومن ازتون گرفتن ؟ چون راحت هست نصبش

Masoud 206-16v
23-01-2017, 23:30

وي پي ... كاملا كار ميكنه l2tp و بنظر من فريمور روتر رو تغيير بديد.

bzr350
23-01-2017, 23:51

:n04::n04::n04:

اینجوری باشه که ۱۰ درصد هم زیر پوشش داخلی نیست

البته نکته ای که داره، من وسط خونه یا ۲ متر اینور پنجره آنتن ندارم اما لب پنجره که گذاشتم ۲ خط آنتن میده

ضمنا دوستان قطعی ها کم شده
۱ هفته هست اصلا قطعی ندیدم

shaw2360
24-01-2017, 09:18
:n04::n04::n04:

اینجوری باشه که ۱۰ درصد هم زیر پوشش داخلی نیست

البته نکته ای که داره، من وسط خونه یا ۲ متر اینور پنجره آنتن ندارم اما لب پنجره که گذاشتم ۲ خط آنتن میده

ضمنا دوستان قطعی ها کم شده
۱ هفته هست اصلا قطعی ندیدم

سلام دوست عزیز. ببخشید شما مودمت چیه z6000 یا 350? خیلی مردد هستم برای خرید مودم های تی دی کلا. یک آشنایی می گفت ببین سرعت fd شبا و چه جوری تی دی هم همونه. من از ساعت ۷ تا ۱۲ شب افت سرعت دارم روی fd.

m2music
24-01-2017, 10:48
دوستان میشه سیم کارت معمولی روی مودم فضای باز zw101 هم استفاده کرد یا فقط td باید باشه؟ اگه تست کرده لطفا بگه . ممنونم

essien
24-01-2017, 11:03

مودم z6000 .
باغ فیض تهران .
با یک آنتن متاسفانه !

دستکاری نکردم مودمو . آیا لازمه فریمور رو اپدیت کنم ؟ اگه اره میشه لینک فریمور بدید ؟
ممنون ...

Masoud 206-16v
24-01-2017, 18:55
دوستان میشه سیم کارت معمولی روی مودم فضای باز zw101 هم استفاده کرد یا فقط td باید باشه؟ اگه تست کرده لطفا بگه . ممنونم

بله دوست عزيز امكانش است و در چند صحفه قبل هم توضيحات كامل بالت تغيير فريمور اين مدل روتر ذكر كردم و مطالعه كنيد.

Adrian
24-01-2017, 19:03
دوست گرامی لطفا تا این امکان رو از شما نگرفتند نقشه رو تا جایی که امکان داره با جزییات بیشتر و همینطور کامل در اختیار همه بذارین بسیار ممنون

Adrian
24-01-2017, 19:05
همین الان چک کردم مودم Z-6000 برگشت به قیمت 312900 تومن !!!

Reza7857
24-01-2017, 19:53
همین الان چک کردم مودم Z-6000 برگشت به قیمت 312900 تومن !!!

یعنی آدم تا ایرانسل رو داره، پیر نمیشه!!!! :n19::n19::n19: :n08::n08::n08:
شما مشکلی که با مودم 6000 داشتی رفع شد یا نه؟

Adrian
24-01-2017, 20:03
یعنی آدم تا ایرانسل رو داره، پیر نمیشه!!!! :n19::n19::n19: :n08::n08::n08:
شما مشکلی که با مودم 6000 داشتی رفع شد یا نه؟
اگر منظور شما قطع شدنه من که نا امید شدم فعلا گذاشتم تا بعد از عید ببینم بالاخره درست میشه یا نه.
جالبه وقتی که مودم رو چند بار بچرخونی طوری که مودم بخواد به یک دکل دیگه کانکت بشه اول قطع میشه و دیگه از وصل شدن خودکار خبری نیست تا اینکه از پشت دستگاه ریست کنم!!

Reza7857
24-01-2017, 20:18
اگر منظور شما قطع شدنه من که نا امید شدم فعلا گذاشتم تا بعد از عید ببینم بالاخره درست میشه یا نه.
جالبه وقتی که مودم رو چند بار بچرخونی طوری که مودم بخواد به یک دکل دیگه کانکت بشه اول قطع میشه و دیگه از وصل شدن خودکار خبری نیست تا اینکه از پشت دستگاه ریست کنم!!

گفتم نکنه مشکل مودم 6000 حل شده که ایرانسل دو مرتبه قیمتها رو کشیده بالا:n10::n10::n10: البته بعید هم نیست حل شده باشه ولی اول قیمت رو میکشن بالا، بعد آپدیت رو منتشر میکنن که نکنه از سود ضرر کنن:n04::n04::n04: آینده همه چیز رو روشن میکنه :n13::n13::n13:

bzr350
24-01-2017, 20:34
سلام دوست عزیز. ببخشید شما مودمت چیه z6000 یا 350? خیلی مردد هستم برای خرید مودم های تی دی کلا. یک آشنایی می گفت ببین سرعت fd شبا و چه جوری تی دی هم همونه. من از ساعت ۷ تا ۱۲ شب افت سرعت دارم روی fd.

سلام

مودم من DT-350
مودم بدی نیست، قطعی اوایل ۱ خط سیگنال داشتم زیاد بود روزی ۱ ساعت قطع میشد (شاید از سیگنال ضعیف بود)، الان ۲ خط شده ۱ ۲ هفته هست قطعی ندارم اصلا

افت سرعت بله یکم داره ۶ تا ۱۲
ولی نه اونجور که فکر میکنید

الان ۸ شب

بعد ۱۲ ۱ میره بالای ۲۰
نزدیک صبح میشه ۲۵ اینا برای من

ولی سیگنالش خیلی ضعیفه ممکنه خیلی جاها آنتن نده

shaw2360
25-01-2017, 21:58
سلام

مودم من DT-350
مودم بدی نیست، قطعی اوایل ۱ خط سیگنال داشتم زیاد بود روزی ۱ ساعت قطع میشد (شاید از سیگنال ضعیف بود)، الان ۲ خط شده ۱ ۲ هفته هست قطعی ندارم اصلا

افت سرعت بله یکم داره ۶ تا ۱۲
ولی نه اونجور که فکر میکنید

الان ۸ شب

بعد ۱۲ ۱ میره بالای ۲۰
نزدیک صبح میشه ۲۵ اینا برای من

ولی سیگنالش خیلی ضعیفه ممکنه خیلی جاها آنتن نده

خیلی ممنون از پاسخ شما. متاسفانه نمی دونم چطور باید در این فروم از پست ها تشکر کرد!

essien
25-01-2017, 22:47
سلام.
دوستان این سرعتهای 10 مگ و 14 مگ و ... که مفت نمی ارزه !!
من اینجا عکسهایی دیدم 60 مگ و 70 مگ و ...

adsl مون که از این سرعتها بالاتره یکم تازه!
4g کمی بالاتر هم میره تا 20 مگ هم میرسه کمابیش .
اگه td-lte بخاد این سرعتا رو بده چه فرقی داره پس!؟
:n27:

بهشون زنگ زدم میگن که زیر 8 مگ باشه فرم براتون پر میکنیم!
این فرم پر کردنها هم الکیه ...

bzr350
27-01-2017, 00:30
سلام.
دوستان این سرعتهای 10 مگ و 14 مگ و ... که مفت نمی ارزه !!
من اینجا عکسهایی دیدم 60 مگ و 70 مگ و ...

adsl مون که از این سرعتها بالاتره یکم تازه!
4g کمی بالاتر هم میره تا 20 مگ هم میرسه کمابیش .
اگه td-lte بخاد این سرعتا رو بده چه فرقی داره پس!؟
:n27:

بهشون زنگ زدم میگن که زیر 8 مگ باشه فرم براتون پر میکنیم!
این فرم پر کردنها هم الکیه ...

سلام

شما از کچا ADSL دارید (یا دیدید) که سرعتی بالاتر از ۶۰ ۷۰ مگ (یا حتی بالاتر از ۱۰ مگ) بده؟

ADSL2+ has a maximum potential speed of 24Mbps
که البته من بالای 10 مگ ندیدم ایران

درباره ۴جی هم برای من دارم سرعتش بالای ۱۰ ۱۲ مگ نمیره و خیلی وقتا میاد تا ۱ ۲ ... پینگش هم ۲ برابر
تنها چیزی که تست نکردم 4G+ هست، شاید اون بهتر باشه

ahadsadi
27-01-2017, 19:35
سلام دوستان من مودم z6ooo ام تو خونه دو تا سه خط آنتن داشت و میانگین سرعت دانلودش 10-12 مگابیت بود اونو داخل یک ظرف در بسته پلاستیکی گذاشته و در پشت بام قرار دادم الان میانگین سرعت دانلودم 40-45 مگابیت و ماکزیمم 46 مگابیته.

urumchi
27-01-2017, 22:12
سلام دوستان من مودم z6ooo ام تو خونه دو تا سه خط آنتن داشت و میانگین سرعت دانلودش 10-12 مگابیت بود اونو داخل یک ظرف در بسته پلاستیکی گذاشته و در پشت بام قرار دادم الان میانگین سرعت دانلودم 40-45 مگابیت و ماکزیمم 46 مگابیته.درود بر اين فكر و ترفند آريايي! :n02:

كاش 2تا شات هم مي گرفتيد برامون

ahadsadi
28-01-2017, 12:44
سلام متاسفانه قبل از اقدام به قرار دادن مودم در پشت بام اسکرین شات نگرفته بودم شات فعلی ام در هنگام بارش برف خدمتتان تقدیم میگردد. img.upload724.com/images/39858158685654613323.png

ahadsadi
28-01-2017, 12:49
سرعت فعلی دانلودم با دانلود منیجر img.upload724.com/images/75229920601237105829.png

Adrian
28-01-2017, 13:50
سلام دوستان من مودم z6ooo ام تو خونه دو تا سه خط آنتن داشت و میانگین سرعت دانلودش 10-12 مگابیت بود اونو داخل یک ظرف در بسته پلاستیکی گذاشته و در پشت بام قرار دادم الان میانگین سرعت دانلودم 40-45 مگابیت و ماکزیمم 46 مگابیته.

به نظر من بجای این کار میشه روی تقویت آنتن Z6000 کار کرد که هم باعث افزایش سرعت دانلود میشه و هم به احتمال زیاد باعث کاهش قطعی های زیاد. من یک بار خواستم مودم رو باز کنم ببینم توش چه خبره و از کجا میشه آنتن تقویتی بهش اضافه کرد که البته نتونستم و فکر کنم یه پیچ زیر برچسب پشت مودم باشه که باید اون رو پاره کنی و بیخیال این کار شدم. البته وقتی عکسهایی از مودم رو از سایت سازنده ش دیدم دو جا پشت مودم برای اضافه کردن آنتن وجود داره که توی ورژن ایرانسلیش اون دوتا دایره کوچیک پر شده و خبری از جای آنتن نیست. حالا اگر از دوستانی که مودم رو با قیمت 150 تومن خریدن :n02: کسی پیدا شد که بازش کنه لطفا اینجا به همه اطلاع بدید و عکس بذارید.

hajoo
28-01-2017, 13:55
درود دوستان چطور ميشه مودم dt 350 رو آپديت كرد؟
سوال ديگم اينه كه الان مودم داخلي دارم ١-٢ خط آنتن روشن ميشه و كيفيت سيگنال ضعيفه . اگر مودم بيروني بگيريم تاثير زيادي توي سرعت و مخصوصا پينگ داره؟

اين وضعيت مودم:

ahadsadi
28-01-2017, 15:34
سلام اتفاقا منهم همون راه شما رو رفته بودم و پیچ پشت برچسب پشیمونم کرد هرچند من از همون 150 تومنیها هستم ولی دلم نیومد گارانتیشو خراب کنماگر کسی بتونه اینکار رو بکنه و از برد اون یه عکس بزاره خیلی چیزها مشخص تر میشه.

Masoud 206-16v
28-01-2017, 21:27
سلام اتفاقا منهم همون راه شما رو رفته بودم و پیچ پشت برچسب پشیمونم کرد هرچند من از همون 150 تومنیها هستم ولی دلم نیومد گارانتیشو خراب کنماگر کسی بتونه اینکار رو بکنه و از برد اون یه عکس بزاره خیلی چیزها مشخص تر میشه.

Int Photos01 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Int Photos02 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ext Photos ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ya.behzad
28-01-2017, 21:34
مودم بیرونی گرفتم واقعا سیگنال خوبی داره و قطعی هم نداره در منطقه سبز کمرنگ هستم دانلودش حدود 16 و آپلودش حدود 7 و پینگش هم زیر 100

Mohammad Aghaee
28-01-2017, 21:47
آقا فقط مواظب باش ندزدنش اینجا ایرانه هیچ چیز بعید نیست [emoji23] [emoji23]

Black.Hawk
29-01-2017, 20:45
سلام
کسی اینجا ایمترمت td lte رو با پلی استیشن ۴ چک کرده؟
Nat type چند میده؟
کسی 1 رو هم تونسته بگیره؟

Black.Hawk
29-01-2017, 20:46
سلام
کسی اینجا اینترنت td lte رو با پلی استیشن ۴ چک کرده؟
Nat type چند میده؟

ir.ghost
29-01-2017, 21:11
به نظر من بجای این کار میشه روی تقویت آنتن Z6000 کار کرد که هم باعث افزایش سرعت دانلود میشه و هم به احتمال زیاد باعث کاهش قطعی های زیاد. من یک بار خواستم مودم رو باز کنم ببینم توش چه خبره و از کجا میشه آنتن تقویتی بهش اضافه کرد که البته نتونستم و فکر کنم یه پیچ زیر برچسب پشت مودم باشه که باید اون رو پاره کنی و بیخیال این کار شدم. البته وقتی عکسهایی از مودم رو از سایت سازنده ش دیدم دو جا پشت مودم برای اضافه کردن آنتن وجود داره که توی ورژن ایرانسلیش اون دوتا دایره کوچیک پر شده و خبری از جای آنتن نیست. حالا اگر از دوستانی که مودم رو با قیمت 150 تومن خریدن :n02: کسی پیدا شد که بازش کنه لطفا اینجا به همه اطلاع بدید و عکس بذارید.

فقط همون 2تا پیچ زیرش هست زیر برچسب چیزی نیس

ir.ghost
29-01-2017, 21:16
سلام
کسی اینجا اینترنت td lte رو با پلی استیشن ۴ چک کرده؟
Nat type چند میده؟

توی rainbow نت ش روی Open هست و پینگ مناسبی هم داره

ir.ghost
29-01-2017, 21:23

Adrian
29-01-2017, 21:24
فقط همون 2تا پیچ زیرش هست زیر برچسب چیزی نیس

شما مطمئنی؟ چون توی چند پست قبلی یکی از دوستان فایل pdf از ورژن اصلی Z6000 گذاشته بود که مشخصه یک پیچ هم وسط زیر برچسب قرار داره

ir.ghost
29-01-2017, 21:29
2تا زیرش هست یکی وسط ولی زیر بپرچسب نیس!
بازکنید راحت باز نمیشه باید زور بزنید یا میشکنه یا باز میشه

Adrian
29-01-2017, 21:30

ممنون از عکسها آیا جایی هم روی برد میشه پیدا کرد برای اضافه کردن آنتن اضافی؟

ir.ghost
29-01-2017, 21:33
بله کانکتور داره نه برای اضافی کانکتور های اصلی هستن

dvb55
29-01-2017, 22:36
با توجه به عکس ها برد همون AirMaster 3000M هست - وایمکس مبین نت

ir.ghost
29-01-2017, 22:42
2تا مودم هست !

ak313
29-01-2017, 22:53
با توجه به عکس ها برد همون AirMaster 3000M هست - وایمکس مبین نت

من که اصلا شباهتشون رو نمی فهمم بورد مبین نت کلی ای سی و ترانزیستور داره به نظرم

hajoo
30-01-2017, 01:45
دوستان مودم فضاي باز فقط همين مدل zw101 در بازار موجود هست؟

easyacer
30-01-2017, 10:28
سلام . متاسفانه واضحه که ایرانسل تمام تلاشش رو کرده که مودم هاش ارزون در بیان و کیفیت مهم نبوده . مودم z6000 من سیگنال دهی WIFI افتضاحی داشت جوری که حتی وقتی بهش میچسبیدم هم فول آنتن نمی داد . واسه همین بازش کردم و آنتن خارجی بهش متصل کردم و نتیجه عالی شد . همون طور که از بدنه مودم معلومه جا برای انتن خارجی هم داشته ولی آقایون خسیس بازی در آوردن . اونایی که مشکل آنتن دهی LTE هم دارن میتونن بازش کنن و آتن های اکتیو LTE به جای انتن های اصلی نصب کنن . نصبش هم خیلی آسون هست و فقط نیاز به خرید انتن اکتیو داره . تو سایت های الکترونیک سرچ کنید پیدا میشه . اگر آنتن اکتیو هم پیدا نکردین هر آنتن Passive که تو رنج 3500 MHz بهره خوبی بده هم کفایت میکنه و از انتن داخلی مسخره خودش بهتره . دقت کنید که همه انتن ها تو همه رنج ها کار میکنن ولی بهره db اونها تو هر فرکانسی متفاوت هست . همین آنتن WIFI رنج 2.4GHz یا 5GHz میتونه انتخاب ارزون و راحتی واسه انتن LTE باشه اما باید تست بشه . اونایی که فقط مشکل انتن LTE دارن میتونن رو دو تا پورت آنتن LTE نصب کنن . میشه یه پورت رو هم واسه WIFI و اون یکی رو واسه LTE استفاده کرد . آنتن Wifi لحیمی هست ولی آنتن LTE سوکت داره و راحته . عکس های مربوط به تعویض انتن WIFI رو میذارم . مقایسه سیگنال رو با اکسس پوینت linksys خودم انجام دادم که انتن دهیش واسم عالی بود ولی از مقایسه معلومه که بعد از عمل حتی از اون هم بسیار عالی تر جواب میده . سیگنال دهی تقریبا 35 dBm بهتر شد .
مواد لازم : دو عدد کانکتور SMA نری سیم دار ، دو عدد آنتن WIFI رنج 2.4 گیگاهرتز مادگی . من آنتن 7db خریدم ولی فکر میکنم حتی آنتن 3db هم از انتن های اصلی خودش بهتر جواب بدن . تو اینترنت هم پیدا میشن . مراقب باشین اشتباهی آنتن GSM نخرین
متاسفانه فروم نمیذاره عکس مستقیم اپلود کنم . عکس هارو فرستادم به اقا پویا که اپلود کنه . ممنون

greatpouya
30-01-2017, 16:18
سلام . متاسفانه واضحه که ایرانسل تمام تلاشش رو کرده که مودم هاش ارزون در بیان و کیفیت مهم نبوده . مودم z6000 من سیگنال دهی WIFI افتضاحی داشت جوری که حتی وقتی بهش میچسبیدم هم فول آنتن نمی داد . واسه همین بازش کردم و آنتن خارجی بهش متصل کردم و نتیجه عالی شد . همون طور که از بدنه مودم معلومه جا برای انتن خارجی هم داشته ولی آقایون خسیس بازی در آوردن . اونایی که مشکل آنتن دهی LTE هم دارن میتونن بازش کنن و آتن های اکتیو LTE به جای انتن های اصلی نصب کنن . نصبش هم خیلی آسون هست و فقط نیاز به خرید انتن اکتیو داره . تو سایت های الکترونیک سرچ کنید پیدا میشه . عکس های مربوط به تعویض انتن WIFI رو میذارم . مقایسه سیگنال رو با اکسس پوینت linksys خودم انجام دادم که انتن دهیش واسم عالی بود ولی از مقایسه معلومه که بعد از عمل حتی از اون هم بسیار عالی تر جواب میده . سیگنال دهی تقریبا 35 dBm بهتر شد .
مواد لازم : دو عدد کانکتور SMA نری سیم دار ، دو عدد آنتن WIFI رنج 2.4 گیگاهرتز مادگی . من آنتن 7db خریدم ولی فکر میکنم حتی آنتن 3db هم از انتن های اصلی خودش بهتر جواب بدن . تو اینترنت هم پیدا میشن . مراقب باشین اشتباهی آنتن GSM نخرین
متاسفانه فروم نمیذاره عکس مستقیم اپلود کنم . عکس هارو فرستادم به اقا پویا که اپلود کنه . ممنون

ir.ghost
30-01-2017, 18:06
دسخوش !
فقط به نظرت آنتن 3.5ghz کجا بگیریم؟

easyacer
30-01-2017, 23:01
دسخوش !
فقط به نظرت آنتن 3.5ghz کجا بگیریم؟
در توضیحات عرض کردم . آنتن مخصوص 3.5GHz نداریم ولی انتن 2.4 یا5 گیگاهرتز ( که مخصوص WIFI هست ) هم در مقایسه با آنتن LTE اصلی خود مودم جواب خیلی بهتری خواهد داد . من چون خودم حالت عادی 3 خط آنتن دارم دیگه انگیزه تست کردن نداشتم

ir.ghost
30-01-2017, 23:48
من بردمش بالا پشت بوم !
یه PoE براش ساختم

ir.ghost
30-01-2017, 23:49
اینم سیگنال

easyacer
30-01-2017, 23:55
من بردمش بالا پشت بوم !
یه PoE براش ساختم

مواظب افت ولتاژ باش . ممکنه به خاطر افت ولتاژ تو این فاصله 12 ولت به مودم نرسه و تو مرز هنگ کردن باشه یا قدرت تفکیک افت کنه . در ضمن الان که زمستونه هیچ ولی تو گرمای تابستون با این همه پلاستیکی که دورش پیچیدی داغ خواهد کرد و ممکنه بسوزه

ir.ghost
31-01-2017, 00:02
مواظب افت ولتاژ باش . ممکنه به خاطر افت ولتاژ تو این فاصله 12 ولت به مودم نرسه و تو مرز هنگ کردن باشه یا قدرت تفکیک افت کنه . در ضمن الان که زمستونه هیچ ولی تو گرمای تابستون با این همه پلاستیکی که دورش پیچیدی داغ خواهد کرد و ممکنه بسوزه

PoEش اوکیه و جنس کابلش هم خوبه ( legrand )

ak313
31-01-2017, 01:21
حالا با این تغییرات نفس گیر سرعتت چند بود و چند شد؟

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

bzr350
31-01-2017, 03:53
من خیلی راضی بودم از تی دی

امشب نا امیدم کرد ایرانسل :n03:

اولش سریع تا ۲۰ مگ پر میشه، بعد تو ۱ ۲ ثانیه یهو میفته رو ۶ ۷
انگار لیمیت گذاشتن؟ وگرنه چرا اولش تا ۲۰ پر میکنه بعد یهو میفته؟

shahab1111
31-01-2017, 13:14
سرعت من با ADSL حدود 16 تا 18 مگابیت (حدود 2 مگابایت)
ولی با TD-LTE سرعتم به 55 مگابیت هم رسیده (حدود 6.5 مگابایت) البته همیشه به این سرعت نمیرسه
سرعت اپلود TD-LTE هم دورو بر 9 10 مگابیت

منکه از سرعتش راضیم:n05::n05::n05::n05:

-

frd222az
31-01-2017, 13:54
سلام
دوستان آیا مودم داخلی (Z6000) با سیم کارت 4g ایرانسل هم کار می کنه یا خیر؟

amirlovely
31-01-2017, 18:52
سلام
بله کار میکنه

amirlovely
31-01-2017, 19:09
سلام
بله کار میکنه

amirsepehrtg
31-01-2017, 20:37
سلام آقایون ایرانسل امروز سیستم ipv6 رو برای اولین بار رو اینترنتاش راه انداخت که باعث میشه nat type درست شه میتونه کسی تست کنه ببینه میتونه آنلاین بازی کنه.؟

Black.Hawk
31-01-2017, 21:03
سلام آقایون ایرانسل امروز سیستم ipv6 رو برای اولین بار رو اینترنتاش راه انداخت که باعث میشه nat type درست شه میتونه کسی تست کنه ببینه میتونه آنلاین بازی کنه.؟

برا منم این موضوع اهمیت زیادی داره...
دوستانی که ps4 در دسترس دارن لطف کنن توی قسمت تست کانکشن نت تایپ رو اعلام کنن که یک دو یا سه هست...
ممنون

Tehranshahr
31-01-2017, 21:29

همچنان nat هست حتی رو ipv6

amirsepehrtg
31-01-2017, 21:29
همچنان nat هست حتی رو ipv6

ممنون

shaw2360
01-02-2017, 09:43
مودم z6000 دوباره برگشت به قیمت تخفیفی ۱۵۰ هزار تومن!:n36: