مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
Pouria6357
20-06-2022, 15:44
سلام دوستان من مودمzw101 دارم برای ۶ سال پیش هست .از اون موقع خاموش بوده الان که راه اندازی کردم sinr7بهترین چیزی بوده که تونستم بگیرم و سیگنال ضعیفه .آیا این مودم آپدیت میشه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان من مودمzw101 دارم برای ۶ سال پیش هست .از اون موقع خاموش بوده الان که راه اندازی کردم sinr7بهترین چیزی بوده که تونستم بگیرم و سیگنال ضعیفه .آیا این مودم آپدیت میشه؟
Pouria6357
20-06-2022, 16:26
ArashMiniStar
28-06-2022, 14:35
سلام دوستان!
آقا من یک مودم tf I60 g1 دارم سه ماه گذشته هیچ مشکلی باهاش نداشتم.مشکل عحیبی که چند روزه بعد تمدید پیدا کردم اینه که چندین و چند بار تو روز آنتن میپره دوباره وصل میشه! پشتیبانی ایرانسلم میگه ریست کن سیم کارت وردار بذار.درصورتی که انجام دادم میدونم داره سر میدوونه.بعدددد اینکه ی سوالم داشتم معنی PCI دقیقا چیه؟ و چرا وقتی در لیست دستی آنتن فقط یک دکل مشخص میکنیم وصل نمیشه ؟ باید حتما حداقل دوتا باشه تا وصل شه!
من حالت CA و MIMO تست کردم که CA کلا اپلود بهتری برام داره ولی مشکلمو نه این نه تنظیم دستی دکل حل کرده
من عکس میذارم کمک شمارو میطلبم دوستان:rolleye::blush:
پ.ن مهم :یک سلول دیگه هم pci 6 و snr شبیه آخری وجود داره که بخاطر کراپ کردن عکس جا افتاده! در حال حاضر اومدم دو تا آنتن با pci ۲۴ و دوتا با pci 6 دادم ببینم مشکل حل میشه یا نه!(رو MIMO)
اصلا نمیدونم واسه MIMO لازمه ۴ تا سلول دستی بدیم ؟ یا ۲ دوتا کافیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیونل_مسی
28-06-2022, 14:46
Physical Cell ID (PCI)
ArashMiniStar
28-06-2022, 14:48
Physical Cell ID (PCI)
آره اینو میدونم.ممنون
میخوام ببینم ینی مثلا pci 24 دو تا دارم ینی رو یک دکل این دوتا سلول وصله با دکلی که pci 6 هست جاش فرق داره درسته؟
بعد شما نمیدونی چرا باید حداقل دو تا سلول وارد کنم تا وصل بشه؟ هر جفتشو تکی گذاشتم جواب نداد وصل نشد:biggrin: رو ca حتی
لیونل_مسی
28-06-2022, 14:59
آره اینو میدونم.ممنون
میخوام ببینم ینی مثلا pci 24 دو تا دارم ینی رو یک دکل این دوتا سلول وصله با دکلی که pci 6 هست جاش فرق داره درسته؟
بعد شما نمیدونی چرا باید حداقل دو تا سلول وارد کنم تا وصل بشه؟ هر جفتشو تکی گذاشتم جواب نداد وصل نشد:biggrin: رو ca حتی
سلام دوست من
خیلی وارد نیستم
مودم Tfi-60 ایرانسل داشتم فروختم
یادم میاد CA داشت و MIMO
Carrier aggregation
Massive input Multiple Output
که بین CA و MIMO بایس یکی را انتخاب میکردی
هر دو تکنولوژی بر مبنای اتصال به دکل های مختلف هستند تا جایی که من میفهمم
الان شما اینا رو دستی اضافی کردی سرعتت رفته بالا ؟
اگر نه ریست فکتوری کن بیخیالش شو
لیونل_مسی
28-06-2022, 15:08
یه مقاله عکس دار خوندم
خیلی چیزی سر درنیاوردم
ولی اگه عکس هاش صحت داشته باشه
MIMO اتصال به نقاط مختلف روی یک دکل هست ..
CA اتصال به دکل های مختلف
صابر خان احتمالا در مورد این چیزا خیلیی میدونه
ArashMiniStar
28-06-2022, 15:51
یه مقاله عکس دار خوندم
خیلی چیزی سر درنیاوردم
ولی اگه عکس هاش صحت داشته باشه
MIMO اتصال به نقاط مختلف روی یک دکل هست ..
CA اتصال به دکل های مختلف
صابر خان احتمالا در مورد این چیزا خیلیی میدونه
آره منم برام جذابه که لاقل چیزای فنیشو بدونم:biggrin: فعلا تو قسمت cell selection گذاشتم رو دستی و ۴ تا رو بهش دادم و گذاشتم رو MIMO ببینم بازم قطع میشه یا نه
در کل احساس میکنم کار خاصی از دستم برنمیاد ایرانسلم که کمکی نمیکنه
MMDFullHD
28-06-2022, 17:02
آره منم برام جذابه که لاقل چیزای فنیشو بدونم:biggrin: فعلا تو قسمت cell selection گذاشتم رو دستی و ۴ تا رو بهش دادم و گذاشتم رو MIMO ببینم بازم قطع میشه یا نه
در کل احساس میکنم کار خاصی از دستم برنمیاد ایرانسلم که کمکی نمیکنه
pci برای هرسایت bts یک عدد هست
فرقی هم نداره به کدوم جهت سکتورش وصل بشی
و همینطور باند ها شماره سایت هست
فقط تو تجمیع متفاوته
Strmx_2057
02-07-2022, 00:19
سرویس TD LTE ایرانسل یک افتضاح به تمام معنا. جدیدا یه مودم TF i60 G1 به دستم رسید که یکی دو روز دستم بود و تست کردم. سرعت دانلود شدیدا با نوسان از ۱۰ مگ تا ۴۱ مگ که بازم من میگم خوب بود و مشکلی نیست تا اینجا ولی آپلود افتضاح نهایتا ۲ مگابیت که با وجود ۲ مگابیت اصلا امکان برقراری یه تماس صوتی واتسپ رو نداشتم چه برسه به تصویری.
در مقایسه با مودم خودم که هوواوی B612 مال شرکت مبیننت هست تازه سرعت آپلودش هم بیشتر از ۱.۵ مگابیت نمیره (در حالت TD LTE ) ولی اصلا مشکلی در تماس صوتی و تصویری ندارم.
نتیجه: در مقایسه ی دو سرویس اینترنت ثابت ایرانسل و مبینت باید بگم قطعا مبین نت برنده س ضمنا با وجود سرویس ۳۶۰ مبیننت دیگه ایرانسل حرفی برای گفتن نداره.
این نظر بنده س و شاید توی محل زندگی ما اینطور باشه و جای دیگه وضع فرق کنه (هر چند بنده این دو مدل رو توی ۳ منطقه مختلف از شهرمون تست کردم و تقریبا نتیجه یکسان بود)
ضمنا برای این مشکل آپلود ایرانسل باهاشون تماس گرفتم و در کمال ناباوری کارشناس ایرانسل میگفت که اگه سرعت آپلودتون کمتر از نیم مگابیت باشه بررسی میکنیم ولی بالای نیم مگابیت طبیعیه و تمرکز TD LTE روی سرعت دانلوده نه آپلود.
اگه آپلود براتون مهمه و مثل من زیاد تماس آنلاین دارید اصلا سمت TD LTE ایرانسل نرید.
دوستان مودم بنده باید همش کانال رو تو تنظیمات عوض کنم که کار کنه هر از گاهی یهو قطع میشه ارتباط
مال شما هم چنین مشکلی داشته ؟
gymclass.heroes
13-08-2022, 00:35
سلام دوستان
منو خرید بسته ایرانسل دو نوع هست یکی خرید بسته td lte
یکی خرید بسته همراه 4g
همیشه همراه میخریدم میخوام بسته td lte بخرم ولی فک میکنم سیمکارت مخصوص خودشو داره درسته؟برای گیمینگ کدوم بهتره و یا فرقی نمیکنن؟
ایرانسل خیلی خراب شده دلیلش هم شاید سیاسیه
همراه بهتره برای گیمینگ؟ممنون
Pouria6357
23-08-2022, 01:28
سلام دوستان امکانش هست راهنمایی کنید .مودمzw101دارم زمانیکه مودم رو به تی پی لینک مدلw8961nوصل میکنم و با گوشی وصل میشم سرعت افتضاح و دائم قطع و وصل میشه ولی با کابل که مستقیم از zw101 وصل میشم به لپ تاپ سرعت خوبه.هر تنظیمی بگید رو مودم انجام دادم .راه حل چیه؟ یه وقت هایی هم چراغ لن اصلا روشن نمیشه
- - - Updated - - -
سلام دوستان امکانش هست راهنمایی کنید .مودمzw101دارم زمانیکه مودم رو به تی پی لینک مدلw8961nوصل میکنم و با گوشی وصل میشم سرعت افتضاح و دائم قطع و وصل میشه ولی با کابل که مستقیم از zw101 وصل میشم به لپ تاپ سرعت خوبه.هر تنظیمی بگید رو مودم انجام دادم .راه حل چیه؟ یه وقت هایی هم چراغ لن اصلا روشن نمیشه
Pouria6357
23-08-2022, 01:38
منم دقیقا همین مشکل رو دارم کلافم کرده با کابل سرعت خوبه ولی به محض اینکه به مودم وصل میکنم که بشه باwifiبهش وصل شد سرعت افتضاح میشه یه وقتایی اصلا قطع میشه.بنظرتون مشکل از چیه؟ چند مدل روتر هم امتحان کردم فایده نداشته.
Pouria6357
23-08-2022, 01:40
میشه راهنمایی کنید من اصلا وارد نیستم.الان چند ماه درگیر این مودم و این مشکل هستم هیچ جا راهنمایی پیدا نکردم.۰۹۰۲۵۶۱۹۳۹۲ شماره منه ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان
منو خرید بسته ایرانسل دو نوع هست یکی خرید بسته td lte
یکی خرید بسته همراه 4g
همیشه همراه میخریدم میخوام بسته td lte بخرم ولی فک میکنم سیمکارت مخصوص خودشو داره درسته؟برای گیمینگ کدوم بهتره و یا فرقی نمیکنن؟
ایرانسل خیلی خراب شده دلیلش هم شاید سیاسیه
همراه بهتره برای گیمینگ؟ممنون
درود.
شما با گوشی نمیتونید به شبکه TDD-LTE ایرانسل وصل بشید و از اینترنت اون استفاده کنید و می بایست مودم مخصوص اون رو خریداری کنید همچنین سیم کارت مخصوص اون رو تا بتونید بسته های TDD-LTE رو استفاده کنید. اگر هم گوشی شما اون باند رو داشته باشه فقط میتونید از نت اون استفاده کنید و قابلیت مکالمه نداره. برای خرید هم دست کم باید حدود دو میلیون تومان به بالا خرج کنید (دست کم).
به هیچ عنوان هم به درد گیم نمیخوره چون هم پینگ بالایی داره و هم Nat Type 3 هستش و Nat Type 2 نداره.
کلاً سرویس موبایل (بر بستر سیم کارت) به درد هیچ بازی ای نمیخوره.
لیونل_مسی
24-08-2022, 03:10
منم دقیقا همین مشکل رو دارم کلافم کرده با کابل سرعت خوبه ولی به محض اینکه به مودم وصل میکنم که بشه باwifiبهش وصل شد سرعت افتضاح میشه یه وقتایی اصلا قطع میشه.بنظرتون مشکل از چیه؟ چند مدل روتر هم امتحان کردم فایده نداشته.
سلام دوست من
در مورد این مودم .. POE داره ولی اگر فاصله poe تا مودم شما زیاده از کابل cat 5 معمولی استفاده نکنید
از کابل cat 5 E یا ترجیحا cat 6 به بالا استفاده کنید . چون میرایی برق این مودم زیاده کیفیت ساخت پایینی داره
به نظر میرسه مشکل شما هم همینه شاید دوستان بگن پورت رو ی اکسس پوینت شما ایراد داره ولی احتمالا مشکل از ارتباط مودم با اکسس پوینت هست .
Farhad 8904
13-09-2022, 12:32
سلام دوستان کسی میدونه توی مودم GP 2101 plus چطوری میشه روی یک فرکانس یا بی تی اس قفل کرد؟
من توی قسمت Cell seletions این کار انجام میدم اما باز مودم سوئیچ میکنه
soheilsh
17-09-2022, 10:50
درود.
شما با گوشی نمیتونید به شبکه TDD-LTE ایرانسل وصل بشید و از اینترنت اون استفاده کنید و می بایست مودم مخصوص اون رو خریداری کنید همچنین سیم کارت مخصوص اون رو تا بتونید بسته های TDD-LTE رو استفاده کنید. اگر هم گوشی شما اون باند رو داشته باشه فقط میتونید از نت اون استفاده کنید و قابلیت مکالمه نداره. برای خرید هم دست کم باید حدود دو میلیون تومان به بالا خرج کنید (دست کم).
به هیچ عنوان هم به درد گیم نمیخوره چون هم پینگ بالایی داره و هم Nat Type 3 هستش و Nat Type 2 نداره.
گوشی جدید مثل شیاومی 11t pro و 11t با همون سیم اعتباری و دائمی به تیدی باند ۴۲ وصل شدم
درود.
لطفا اگه امکان داره NAT type رو معرفی چی هست و تفاوت 3 و2 در چی هست و در کل به چه درد میخوره؟
دوستان من یه اینترنت میخوام که بیشتر برای دانلود فیلم و سریال میخوام.گاهی هم برای آپلود فایل ازش میخوام استفاده کنم که سرعتش مناسب باشه. هزینه اش برام مهم نیست. در دیجی کالا دیدم که مودم TF-i60 H1 رو خیلی ازش تعریف کردن. واقعا نمیدونم مودمش خوب هست یا نه
درضمن برای دانلود بالا اصلا ایرانسل رو پیشنهاد میدید یا همراه اول یا ...؟
بقیه دوستان هم اگر اطلاعاتی دارن لطفا کمک کنن. من میخوام سرویس جدید بگیرم ولی حقیقتش نمی دونم چه سرویسی رو بگیرم که مناسب باشه
...ALI...
18-09-2022, 14:01
بقیه دوستان هم اگر اطلاعاتی دارن لطفا کمک کنن. من میخوام سرویس جدید بگیرم ولی حقیقتش نمی دونم چه سرویسی رو بگیرم که مناسب باشه
سلام
دوست من اول از همه از اونجایی هزینه برات مهم نیست بهترین کار اینه سراغ مودم آنلاک بری که بتونی سیم کارت بیشتر اپراتور ها رو به جز مبین نت استفاده کنی .
دوم اینکه اگر فقط دنبال اینترنت TD LTE هستی برای دانلود بالا کلا هزینه ی بیشتری نیست بقیه نوع اینترنت ها باید بدی . چون تعرفه TD LTE بیشتر . مثلا همین ایرانیل به طور تقریبی ماهانه ۴۲ گیگ ۶۰ تومان در میاد + ۲۰۰ گیگ دانلود شبانه که ۷۰ تومان هست .
مبین نت که باید مودم خودش باشه ( اگر بتونی سیم کارتش رو جدا بگیری که خودش نمیده هم خوبه ) یکم بصرفه تر هست .
اینترنت ۷ روزه رایتل ۵۰ تومان ۷۰ گیگ هم اگر خیلی پر مصرفی تنها راهه آخر .
از نظر سرعت آپلود معمولا اگر آنتن دهی خوب باشه و محله شما دیگه خیلی شلوغ نباشه سرعت آپلود اکثر TD LTE ها به 4 مگ میرسه .و حتی گاهی ۴۰ ۵۰ مگابیت . باید تست منی و آنتن خارجی هم تاثیر داره روی این قضیه اگر سیگنالت از دکل خوب نباشه .
در مورد مبین نت یک ویژگی منحصر بفردش داشتن دکل های خودش هست که اگر در منطقه ی تخت پوشش باشی احتمال داشتن کیفیت سرویس با ثبات هست ولی حداتکثر سرعت ۴۰ مگ دانلود و ۴ مگ آپلود داره ولی مودماش همه لاک هستن .
ماهان من همه هست که سرعت ۸۰ مگ رو ارایه میده ولی تعرفه هاش گرونه.
حالا اینترنت ptp یا ptmp
این اینترنت نیاز به انتن رادیویی داره و باید امکان سنجی از سمت شرکتی میخوای بگیری صورت بگیره و هزینه تجهیزاتش میشه تقریبا ۵ ملیون گاهی هم بسته به شرایط مکانی کمتر و بیشتر .
تعرفه ها روی این سرویس به صرفه تر از TD LTE هست و از اونجایی میتونن پهنای باند قابل کنترل ترث بت بدن میتونه کیفیت سرویس خیلی خوبی داشته باشه .
خیلی شرکتها این سرویس رو میدن بهتره گوگل کنی . بعضی ها هم تو بعضی شهرها سرویس های ویژه تری میدن . معمولا این سرویس به راحتی سرعت ۴۰ مگ دانلود و ۴ مگ آپلود رو میگیره و جز سرویس های پر طرفدار برای گیمرهای حرفه های هک هستن . تعرفه ها این سرویس بهتر از TD LTE هست .
گزینه ی بعدی adsl هست که میدونید چی و از روش رد میشیم و میرسیم به vdsl اگر فاصلت از مخابرات نزدیک به یک کیلومتر هست و کیفیت خط تلفن خوبی داری میتونی درخواست بدی بعضی جاها هم کافه های vdsl یا فیبر نوری هست که فاصله از اون ها شرط میشه . خیلی از ای اس پی ها مثل شانل و خود مخابرات و ... این سرویس رو ارایه میدن از اونجا که پایه اساسش همون تکنولوژی dsl هست . این ها بصرفه ترین تعرفه های اینترنت رو دارن .
سرعت دانلودش تا ۷۰-۱۰۰ و سرعت اپلودش تا ۲۰-۳۰ میرسه .
مورد آخر فیبر نوری هست که اونم باید محله فیبر نوری داشته باشه .
و در آخرم اینجا ایرانه و خیلی اوقات برای داشتن یک چیز خوب ناچاری ولخرچی کنی و تست کنی ببینی چی میشه . آخرشم اون چیزی میخوای شاید در نیاد ولی بسته به نیازت شاید ارزشش رو داشتم باشه .
سعی کردم توضیحات کامل بدم .
mehr1362
18-09-2022, 18:28
قصد فروش مودم TD-LTE ایرانسل مدل هوآوی B5142 دارم ، کسی خواست در خدمتم :rolleye:
mehr1362
18-09-2022, 18:30
قصد فروش مودم TD-LTE ایرانسل مدل هوآوی B5142 دارم ، کسی خواست در خدمتم :rolleye:
مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]د)
سلام
دوست من اول از همه از اونجایی هزینه برات مهم نیست بهترین کار اینه سراغ مودم آنلاک بری که بتونی سیم کارت بیشتر اپراتور ها رو به جز مبین نت استفاده کنی .
دوم اینکه اگر فقط دنبال اینترنت TD LTE هستی برای دانلود بالا کلا هزینه ی بیشتری نیست بقیه نوع اینترنت ها باید بدی . چون تعرفه TD LTE بیشتر . مثلا همین ایرانیل به طور تقریبی ماهانه ۴۲ گیگ ۶۰ تومان در میاد + ۲۰۰ گیگ دانلود شبانه که ۷۰ تومان هست .
مبین نت که باید مودم خودش باشه ( اگر بتونی سیم کارتش رو جدا بگیری که خودش نمیده هم خوبه ) یکم بصرفه تر هست .
اینترنت ۷ روزه رایتل ۵۰ تومان ۷۰ گیگ هم اگر خیلی پر مصرفی تنها راهه آخر .
از نظر سرعت آپلود معمولا اگر آنتن دهی خوب باشه و محله شما دیگه خیلی شلوغ نباشه سرعت آپلود اکثر TD LTE ها به 4 مگ میرسه .و حتی گاهی ۴۰ ۵۰ مگابیت . باید تست منی و آنتن خارجی هم تاثیر داره روی این قضیه اگر سیگنالت از دکل خوب نباشه .
در مورد مبین نت یک ویژگی منحصر بفردش داشتن دکل های خودش هست که اگر در منطقه ی تخت پوشش باشی احتمال داشتن کیفیت سرویس با ثبات هست ولی حداتکثر سرعت ۴۰ مگ دانلود و ۴ مگ آپلود داره ولی مودماش همه لاک هستن .
ماهان من همه هست که سرعت ۸۰ مگ رو ارایه میده ولی تعرفه هاش گرونه.
حالا اینترنت ptp یا ptmp
این اینترنت نیاز به انتن رادیویی داره و باید امکان سنجی از سمت شرکتی میخوای بگیری صورت بگیره و هزینه تجهیزاتش میشه تقریبا ۵ ملیون گاهی هم بسته به شرایط مکانی کمتر و بیشتر .
تعرفه ها روی این سرویس به صرفه تر از TD LTE هست و از اونجایی میتونن پهنای باند قابل کنترل ترث بت بدن میتونه کیفیت سرویس خیلی خوبی داشته باشه .
خیلی شرکتها این سرویس رو میدن بهتره گوگل کنی . بعضی ها هم تو بعضی شهرها سرویس های ویژه تری میدن . معمولا این سرویس به راحتی سرعت ۴۰ مگ دانلود و ۴ مگ آپلود رو میگیره و جز سرویس های پر طرفدار برای گیمرهای حرفه های هک هستن . تعرفه ها این سرویس بهتر از TD LTE هست .
گزینه ی بعدی adsl هست که میدونید چی و از روش رد میشیم و میرسیم به vdsl اگر فاصلت از مخابرات نزدیک به یک کیلومتر هست و کیفیت خط تلفن خوبی داری میتونی درخواست بدی بعضی جاها هم کافه های vdsl یا فیبر نوری هست که فاصله از اون ها شرط میشه . خیلی از ای اس پی ها مثل شانل و خود مخابرات و ... این سرویس رو ارایه میدن از اونجا که پایه اساسش همون تکنولوژی dsl هست . این ها بصرفه ترین تعرفه های اینترنت رو دارن .
سرعت دانلودش تا ۷۰-۱۰۰ و سرعت اپلودش تا ۲۰-۳۰ میرسه .
مورد آخر فیبر نوری هست که اونم باید محله فیبر نوری داشته باشه .
و در آخرم اینجا ایرانه و خیلی اوقات برای داشتن یک چیز خوب ناچاری ولخرچی کنی و تست کنی ببینی چی میشه . آخرشم اون چیزی میخوای شاید در نیاد ولی بسته به نیازت شاید ارزشش رو داشتم باشه .
سعی کردم توضیحات کامل بدم .
این مودم برای TDLTE خوبه؟ مثه اینکه برای سیم کارت اعتباری هم میشه ازش استفاده کرد
من همه جور اینترنتی غیر از فیبر نوری داشتم که بعید میدونم سمت ما داشته باشن چون همسایه های ما هم ازش استفاده نمیکنن. تنها چیزی که به دردم شاید بخوره همین TDLTE هست
...ALI...
20-09-2022, 13:38
این مودم برای TDLTE خوبه؟ مثه اینکه برای سیم کارت اعتباری هم میشه ازش استفاده کرد
من همه جور اینترنتی غیر از فیبر نوری داشتم که بعید میدونم سمت ما داشته باشن چون همسایه های ما هم ازش استفاده نمیکنن. تنها چیزی که به دردم شاید بخوره همین TDLTE هست
این مودم رو من دارم . اول اینکه میتونی از نمایندگیش مستقیم بخری چون تر تمیز میفرستن دوم اینکه این مودم در اصل همون b612 هست با کمی تغییرات از جمله wifi 5Ghz که با نام شرکت soneya زده میشه . از اونجایی که مودم جدیدتر هست نسبت به ۶۱۲ یک سری نقطه ضعف ها داره از جمله نمیتونی دستی دکل عوض کنی یا بعضی ها ادعا دارن آنتن دهیش ضعیفتره که بیشتر میتونه به خاطر firmware باشه و در آینده بهتر بشه . ولی b612 تو ایران تجریش رو کامل پس دادن و firmware کاستوم هم براش هست .
mohammadgh6
21-09-2022, 15:43
سلام
مودم 2510 سری اول چراغ سیم روشن نمیشه. سیم کارتو هم بامودم دیگه تست کردم سالمه
mohammadgh6
21-09-2022, 15:50
قبلا یه z6000 داشتم اونم همین مشکل براش پیش اومد. همین سیم کارت هم روش بود
سلام.این روزا عصرا که نت موبایل قطع میشه ایا اینترنت td ایرانسل هم قطع میشه ؟
سلام.این روزا عصرا که نت موبایل قطع میشه ایا اینترنت td ایرانسل هم قطع میشه ؟
Antonio1991
09-10-2022, 13:08
اینترانت میشه.
دوستان من مودم B622 دارم ولی نمیتونم داخل نرم افزار AI Life هووای این مودم رو پیدا کنم و به لیست اضافه کنیم. بعضی از دوستان دیدم که اینکارو کردن. ممنون میشم بفرمایید چطوری میشه اینکارو کرد
SajjadKAZ2003
12-10-2022, 13:58
دوستان من مودم B622 دارم ولی نمیتونم داخل نرم افزار AI Life هووای این مودم رو پیدا کنم و به لیست اضافه کنیم. بعضی از دوستان دیدم که اینکارو کردن. ممنون میشم بفرمایید چطوری میشه اینکارو کرد
کلا b622 نسبت به b612 از نظر فریمور و نرم افزاری ضعیفتر هست،شاید به خاطر این باشه
کلا b622 نسبت به b612 از نظر فریمور و نرم افزاری ضعیفتر هست،شاید به خاطر این باشه
آخه فکر میکنم دوستانی اینکارو قبلا کردن و تونسته بودن اضافه کنن. من فریمور جدید رو هم اگه منتشر شده باشه نمیدونم که از کجا میشه برای این مودم دانلود کرد
mohammadgh6
18-10-2022, 16:54
اقا خواهشا یه نفر فزیمور tk2510 نداره به من بده
mjlaksjdla
21-10-2022, 05:39
سلام، دوستان در مورد ZW101 ایرانسل یا CW0100-B4243 بعد از تست چندین فیرمور به این نتیجه رسیدم که توی نسخه های جدیدی که ایرانسل گذاشته ، فیرمور لاک شده و فقط فیرمور خود ایرانسل رو میتونید روش ستاپ کنید
برا دوستانی که دنبال فایل ها هستن برای تست کردن
من لیست فایل ها رو یه جا میذارم تست کنن ببینن جواب میده براشون یا نه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برا من همه این فایل میزنه wrong firmware بعدش ریستارت میشه مودم و قبول نمیکنه
از این آدرس
از توی
Upgrading CPE
ATOM R9_11
را انتخاب کنید
CW0100-B4243
BCE-ODU-1.0.12.tar
BCE-ODU-1.0.8.tar
دو تا فیرمور هم اینجا بود تست کردم، نتایج یکسانه
wrong firmware
اگه کسی روشی پیدا کرد برا رد کردن این پیام wrong firmware لطفا خبر بده
فوروم نیمذاره لینک بذارم
mjlaksjdla
21-10-2022, 05:48
باید یه روشی گیر بیاریم که نسخه ای که نصب شده ورژن مودم رو از کجا چک میکنه و یه مود کاستوم فیرمور از روی همین baicells ساخته بشه براش
اگه کسی رو میشناسید، بهش هزینه پرداخت کنیم برامون انجام بده و این مودم تخمی انلاک بشه
mjlaksjdla
31-10-2022, 19:30
من تو این مدت خیلی راجع به این مودم zw101 مطالعه و تحقیق کردم، فایل های فیرمور BaiCells رو آنالیز کردم
سیستم عامل مودم Open WRT هست که روی بیس لینوکس هست و اکثرا برا مودم ها یکسانه
شرکت مادر zmtel هست
یه دوتا یوزر پسورد با الگوریتم md5 type cisco بهمراه salt استفاده شده که تقریبا پیدا کردن password تقریبا غیر ممکنه
اطلاعات رو اینجا میذارم اگه کسی تونست کمک کنه
دو تا یوزر هست که یکی root و دیگیری Greenpacket هست، تا الان نتونستم پسوردش رو بشکونم
اگه پسوردش شکسته بشه ، احتمال اینکه یوزر root یکی باشه برا همه هست
برای اینکه بتونیک به ssh دسترسی داشته باشیم
میتونیم به طریق زیر در power shell ویندوز یا نرم افزار putty بهش دسترسی داشته باشیم
از توی پاور شل ویندوز دستور زیر رو تایپ کنیم، ازمون پسورد میخواد که قعلا نمیدونیم چیه
مشکل اصلی که این مودم داره، بنظر دلیلش داغ کردن یه قطعه باشه، اگر نتونستم هکش کنم، مجبورم بازش کنم ببینم چی به جیه، آپدیت میکنم اگه به نتیجه رسیدم
فیرمور رسمی خود ایرانسل رو کسی نداره؟ اطلاعات دقیق تری ازش بگیریم؟
mjlaksjdla
31-10-2022, 20:48
آخرین آپدیت
من مودم رو باز کردم و دیدم روی بردش نوشته شده CW0200
این مودمایی که این اواخر فروخته شده، بنظر یه آپگرید نسبت به نسخه های قبلی داشتن، پس فیرمورهای قبلی که توی تاپیک راجع بهش صحبت شده برای این مدل سازگار نیست.
فیرمورهایی که تا الان دیدیم برای CW0100 بوده و این مدلی که من دارم نسخه CW0200 هست، احتمالا دلیل WrongFirmware زده همینه
مشخصاتی که روی برد هست رو براتون مینویسم شاید چیزی پیدا کردید
پرینت روی برد
CW0200_V2.0
Lantek-06
94V-0
E25340
ماژول آنتن = MLH4422_V1.0
یه 4 تا پین هم داره که به نظر میاد برای کابل USB هست با پرینت VCC-TX-GND-RX که سیم های USB هست
یه دونه جامپر JP1 که نوشته FFH MODE که من نمیدونم چیه
shervin115
01-11-2022, 09:09
آخرین آپدیت
من مودم رو باز کردم و دیدم روی بردش نوشته شده CW0200
این مودمایی که این اواخر فروخته شده، بنظر یه آپگرید نسبت به نسخه های قبلی داشتن، پس فیرمورهای قبلی که توی تاپیک راجع بهش صحبت شده برای این مدل سازگار نیست.
فیرمورهایی که تا الان دیدیم برای CW0100 بوده و این مدلی که من دارم نسخه CW0200 هست، احتمالا دلیل WrongFirmware زده همینه
مشخصاتی که روی برد هست رو براتون مینویسم شاید چیزی پیدا کردید
پرینت روی برد
CW0200_V2.0
Lantek-06
94V-0
E25340
ماژول آنتن = MLH4422_V1.0
یه 4 تا پین هم داره که به نظر میاد برای کابل USB هست با پرینت VCC-TX-GND-RX که سیم های USB هست
یه دونه جامپر JP1 که نوشته FFH MODE که من نمیدونم چیه
چند تا تصویر با کیفیت از برد مودم قرار بده
اون پورت برای اتصال به کامپیوتر هست
توسط مبدل های USB به سریال میتوانید باهاش ارتباط برقرار کنید
mjlaksjdla
01-11-2022, 19:21
چند تا تصویر با کیفیت از برد مودم قرار بده
اون پورت برای اتصال به کامپیوتر هست
توسط مبدل های USB به سریال میتوانید باهاش ارتباط برقرار کنید
یه تاپیک جدید میسازم و تمامی اطلاعاتی که تو این مدت جمع کردم رو بصورت جامع قرار میدم، اولویت اول پیدا کردن فیرمور هست
دوستان اگه جایی دیدن، لطفا اطلاع بدن
شرکت مادر این برند ZMTEL هست
مدلهایی که استفاده شده، قدیمی ها CW0100 هست و مدل های جدید CW0200 هست
ماژولهای LTE هم که استفاده شده برای باند 42 و 43 هست.
mjlaksjdla
03-11-2022, 16:37
امروز یه مشکل عجیبی پیش اومد برام، با شروع دانلود فایل، مودم ریبوت میکرد.
گفتم شاید برق کم میاره
توی مشخصات سایتش خونده بودم که ولتاژ کاریش بین 9 الی 18 ولت هست
با یه آداپتور 19 ولت روشنش کردم، دیدم داستان همونه
با یه آداپتور 9 ولت روشن کردم، ریبوت نشد، این یه کم عجیبه
احتمالا یه قطعه ضعیفی توش هست که با یه کوچولو داغ کردن ، مودم نوسان میفته و ریبوت میکنه
من چک میکنم با پایین ترین ولتاژی که میتونه کار کنه چیه ، ازش تست میگیرم، خروجی رو بهتون اعلام میکنم، خیلی جالب بود برام.
magiteq1
04-11-2022, 02:20
اقا ping این lte ایرانسل به چه شکله؟ به درد گیم میخوره؟
نه پینگش نسبت به adsl بالاتره نوسان هم داره
mjlaksjdla
05-11-2022, 03:52
امروز یه مشکل عجیبی پیش اومد برام، با شروع دانلود فایل، مودم ریبوت میکرد.
گفتم شاید برق کم میاره
توی مشخصات سایتش خونده بودم که ولتاژ کاریش بین 9 الی 18 ولت هست
با یه آداپتور 19 ولت روشنش کردم، دیدم داستان همونه
با یه آداپتور 9 ولت روشن کردم، ریبوت نشد، این یه کم عجیبه
احتمالا یه قطعه ضعیفی توش هست که با یه کوچولو داغ کردن ، مودم نوسان میفته و ریبوت میکنه
من چک میکنم با پایین ترین ولتاژی که میتونه کار کنه چیه ، ازش تست میگیرم، خروجی رو بهتون اعلام میکنم، خیلی جالب بود برام.
اینم نتیجه نداد
mjlaksjdla
05-11-2022, 03:53
برا بازی فقط فیبرنوری، هر چی اتصال رادیویی هست بدرد نمیخوره، حتما اینترنتت باید از مخابرات باشه برا بهترین پینگ
Bobby Sands
05-11-2022, 18:41
دوستان بین این دو مودم کدوم یکی بهتره؟
TF-i60 G1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و TF-i60 S1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان بین این دو مودم کدوم یکی بهتره؟
TF-i60 G1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و TF-i60 S1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این TF-i60 G1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
magiteq1
07-11-2022, 19:06
برا بازی فقط فیبرنوری، هر چی اتصال رادیویی هست بدرد نمیخوره، حتما اینترنتت باید از مخابرات باشه برا بهترین پینگ
از adsl بهتره، خیلی بهتر
دیگه اون 20 تا 30 میلی ثانیه delay تا مخابرات رو نداری
بعد چون بسترش به روز هست، و mtu بالاتری داره نسبت به adsl خوب پینگش بهتره.
- - - Updated - - -
از adsl بهتره، خیلی بهتر
دیگه اون 20 تا 30 میلی ثانیه delay تا مخابرات رو نداری
بعد چون بسترش به روز هست، و mtu بالاتری داره نسبت به adsl خوب پینگش بهتره.
adelhardan
10-11-2022, 05:01
مودم های شرکت وینکس میشه انلاک کرد مثل مدل G1 واسه استفاده از ایرانسل؟
shervin115
10-11-2022, 08:43
مودم های شرکت وینکس میشه انلاک کرد مثل مدل G1 واسه استفاده از ایرانسل؟
مودم های وینکس از دکل های ایرانسل استفاده میکنه و بدون آنلاک کردن میتوانید از سیم ایرانسل استفاده کنید
adelhardan
12-11-2022, 03:41
واقعا؟
ولی پشتیبانی وینکس میگه لاک شده نمیشه!
shervin115
12-11-2022, 08:14
واقعا؟
ولی پشتیبانی وینکس میگه لاک شده نمیشه!
مودم ها و سیم ها برای ایرانسل هست و با لوگو و نام وینکس
magiteq1
12-11-2022, 11:29
دوستان میشه 4 5 تا مدل خوب مودم ایرانسل رو نام ببرید
magiteq1
18-11-2022, 19:11
دوستان اخرین ابدیت فریمور i60 s1 رو چه جوری میشه گرفت
aidin0000
19-11-2022, 05:17
دوستان nat tayp رو كنسول چنده برا ايرانسل ؟؟؟؟؟؟
magiteq1
21-11-2022, 00:59
3 هست فکر میکنم
- - - Updated - - -
3 هست فکر میکنم
mitokomon
03-12-2022, 14:19
ببخشید مودم tdlte باید رجیستر شده باشه ? متفرقه بخرم مشکل پیش میاد ?
روانپریش
06-12-2022, 12:19
دوستان العان یه سرویس متوسط با مودم و اشتراک چقدر در میاد؟
مودم حدود 2 ب بالاس اشتراک های هر شرکت فرق داره
- - - Updated - - -
اگ مشکلی پیش بیاد و سرویس نده مسوولیت ب عهده شرکت سرویس دهنده نیست
- - - Updated - - -
اگ مشکلی پیش بیاد و سرویس نده مسوولیت ب عهده شرکت سرویس دهنده نیست
بچه ها واسه من این میاد یعنی از هیچ شرکتی نمیتونم بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۲۱۲۰۶-۱۸۳۶۱۱_phone_8k65.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روانپریش
07-12-2022, 05:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۲۱۲۰۶-۱۸۳۶۱۱_phone_8k65.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با *20# مربع تست کردین؟
mitokomon
07-12-2022, 07:22
برای من هم مینویسه tdlte غیر فعال. مگه اینطوریه که اگه مثلا ایرانسل پوشش نداشته باشه بقیه شرکتها هم ندارن ? مثلا مبین نت یا همراه اول ؟
- - - Updated - - -
برای من هم مینویسه tdlte غیر فعال. مگه اینطوریه که اگه مثلا ایرانسل پوشش نداشته باشه بقیه شرکتها هم ندارن ? مثلا مبین نت یا همراه اول ؟
- - - Updated - - -
سلام همراه اول ک نسل 4 نداره
- - - Updated - - -
با *20# مربع تست کردین؟
سلام بله...
- - - Updated - - -
اینطور نیست واسه من ایرانسل پوشش نداره ولی یوزنت پوشش دهی خوبی داره تا 30 مگ
اینطور نیست واسه من ایرانسل پوشش نداره ولی یوزنت پوشش دهی خوبی داره تا 30 مگ
یوزنت قیمتهاش خیلی گرونه
یوزنت قیمتهاش خیلی گرونه
کلا اینترنت نسل 4 و 4.5 گرونه نسبت ب سیمی ولی بازم بهتره
Sahand_20
11-12-2022, 18:32
دوستان یک سوال داشتم اگر کسی اطلاعاتی در این خصوص دارد لطفاً راهنمایی بفرماید ، دوستان الآن مدتی است اینترنت TD-LTE ایرانسل در شهر رشت و بخصوص در منطقه محل سکونت بنده دچار مشکل شده است به این صورت که به محض روشن نمودن مودم ، تمامی چراغ های مودم دائماً در حال خاموش و روشن است و به هیچ وجه به شبکه اینترنت متصل نمی شود ، و متاُسفانه اپراتور مربوطه نیز تا به این لحظه هیچگونه اطلاعیه ای بدین منظور ارائه نکره است ، دوستان لطفاً بفرمائید آیا مودم بنده مشکل پیدا کرده است؟ یا مشکل سراسری است و کلاً اینترنت TD-LTE ایرانسل در شهر رشت دچار مشکل گردیده است، لطفاً اطلاع رسانی بفرمائید.
لیونل_مسی
11-12-2022, 18:40
دوستان یک سوال داشتم اگر کسی اطلاعاتی در این خصوص دارد لطفاً راهنمایی بفرماید ، دوستان الآن مدتی است اینترنت TD-LTE ایرانسل در شهر رشت و بخصوص در منطقه محل سکونت بنده دچار مشکل شده است به این صورت که به محض روشن نمودن مودم ، تمامی چراغ های مودم دائماً در حال خاموش و روشن است و به هیچ وجه به شبکه اینترنت متصل نمی شود ، و متاُسفانه اپراتور مربوطه نیز تا به این لحظه هیچگونه اطلاعیه ای بدین منظور ارائه نکره است ، دوستان لطفاً بفرمائید آیا مودم بنده مشکل پیدا کرده است؟ یا مشکل سراسری است و کلاً اینترنت TD-LTE ایرانسل در شهر رشت دچار مشکل گردیده است، لطفاً اطلاع رسانی بفرمائید.
شهر ما هم هوا که کم کم تاریک میشه اینترنت موبایل (همراه) زرتش در میره تا پاسی از نصفه شب بوق سگ . حدودا ساعت 1 نصفه شب ...
دوستان مودم من حداکثر ۲ تا آنتن پر میکنه .این برای شما هم هست یا باید ۴ تا پر کنه(من تازه امروز مودم گرفتم اصلا آشنایی ندارم)
mehrdadb3
16-12-2022, 12:34
دوستان خطی که رو مودم میشه دایورت کردش؟
من هر چی کدش رو میزنم نمیشه
mjlaksjdla
24-12-2022, 21:55
من تو این مدت خیلی راجع به این مودم zw101 مطالعه و تحقیق کردم، فایل های فیرمور BaiCells رو آنالیز کردم
سیستم عامل مودم Open WRT هست که روی بیس لینوکس هست و اکثرا برا مودم ها یکسانه
شرکت مادر zmtel هست
یه دوتا یوزر پسورد با الگوریتم md5 type cisco بهمراه salt استفاده شده که تقریبا پیدا کردن password تقریبا غیر ممکنه
اطلاعات رو اینجا میذارم اگه کسی تونست کمک کنه
دو تا یوزر هست که یکی root و دیگیری Greenpacket هست، تا الان نتونستم پسوردش رو بشکونم
اگه پسوردش شکسته بشه ، احتمال اینکه یوزر root یکی باشه برا همه هست
برای اینکه بتونیک به ssh دسترسی داشته باشیم
میتونیم به طریق زیر در power shell ویندوز یا نرم افزار putty بهش دسترسی داشته باشیم
از توی پاور شل ویندوز دستور زیر رو تایپ کنیم، ازمون پسورد میخواد که قعلا نمیدونیم چیه
مشکل اصلی که این مودم داره، بنظر دلیلش داغ کردن یه قطعه باشه، اگر نتونستم هکش کنم، مجبورم بازش کنم ببینم چی به جیه، آپدیت میکنم اگه به نتیجه رسیدم
فیرمور رسمی خود ایرانسل رو کسی نداره؟ اطلاعات دقیق تری ازش بگیریم؟
بالاخره تونستم یه روشی برای ورود بهش پیدا کنم
192.168.1.1 رو وارد بشید
بعد از اینکه وارد تنظیمات مودم شدید، از اونجایی که این مودم بر اساس فیرمور openWRT ساخته شده، تونستم یه جایی گیر بیارم برا پسورد عوض کردنش
بعد از اینکه وارد تنظیمات شدید، به آدرس زیر برید
بعد تو قسمتی که جای دستور زدن داره، Command Interface
دستور زیر را تایپ کنید
بعد با ssh وارد بشید،
پسورد رو بزنید root
اگه قبول نکرد بدون پسورد enter بزنید
مشخصات cpu
apple021
03-01-2023, 22:49
وضعیت td lte چطوره الان...قطعی وصلی داره خیلی برام مهمه ...ممنون
سرعتش و اپلود برام مهم نی .
shervin115
03-01-2023, 23:30
تعدادی از تصاویر مودم ZW101
thelegend1987
04-01-2023, 10:20
وضعیت td lte چطوره الان...قطعی وصلی داره خیلی برام مهمه ...ممنون
سرعتش و اپلود برام مهم نی .
با اینکه دو تا آنتن بیشتر پر نیست اما به هیچ عنوان قطع و وصل نداره
حداقل میتونم بگم از نظر محدودیتها نسبت به شاتل خیلی بهتره
peyman_omnia2
12-01-2023, 13:09
سلام دوستان
مودم b622 خریدم میخوام براش سیم کارت td بگیرم
میشه راهنمایی کنین که کدوم شرکتو انتخاب کنم
هم ایرانسل پوشش دارم هم مبین نت
مصرفم در حدود 240 گیگ در ماه
peyman_omnia2
15-01-2023, 18:09
سلام دوستان آیا این آنتن دهی خوب هست یا اگه آنتن خارجی بخرم بهتر میشه؟
سلام
دوستان من احساس میکنم این حجمی که میخرم دو برابر کم میشه ؟ .. یک بسته روزانه رو من خیلی با احتیاط مصرف میکنم ولی باز با حجم دانلودم نمیخونه و تقریبا دو برابر هست .. برای شما هم اینطوریه ؟
thelegend1987
19-01-2023, 11:55
سلام
دوستان من احساس میکنم این حجمی که میخرم دو برابر کم میشه ؟ .. یک بسته روزانه رو من خیلی با احتیاط مصرف میکنم ولی باز با حجم دانلودم نمیخونه و تقریبا دو برابر هست .. برای شما هم اینطوریه ؟
سلام گزینه دانلود خودکار فایلها در پیام رسانها (مثل واتساپ و تلگرام و...) رو غیرفعال کنید
قسمت Data Usage رو بررسی کنید ببینید کدوم اپلیکیشنها دارند دیتا مصرف میکنند
thelegend1987
19-01-2023, 11:58
سلام چند تا آنتن رو مودم پره؟
ایرانسل با دو تا آنتن پُر سرعتش عالیه و به نظرم نیاز به آنتن خارجی نیست (Huawei B612)
AbolSolt
22-01-2023, 22:41
دوستان تو قسمت dns مودم های ایرانسل از dns 10.255.255.254 استفاده شده که میخوام تغییرش بدم اما مودمم قابلیت تغییر dns رو نداره چجوری میتونم برطرفش کنم مودم td i40 a1 هست
- - - Updated - - -
دوستان تو قسمت dns مودم های ایرانسل از dns 10.255.255.254 استفاده شده که میخوام تغییرش بدم اما مودمم قابلیت تغییر dns رو نداره چجوری میتونم برطرفش کنم مودم td i40 a1 هست
AbolSolt
22-01-2023, 22:47
چطوری میشه مودمی که قابلیت تغییر dns نداره dnsش رو تغییر داده
مودم من td i40a1 هست و dns پیشفرضش 10.255.255.254 هست میخوام تغییرش بدم
nimahandsomboy
26-01-2023, 17:12
در حال حاضر
بهتریم مودم برای td lte چه مدلی هست ؟؟؟
thelegend1987
31-01-2023, 16:45
در حال حاضر
بهتریم مودم برای td lte چه مدلی هست ؟؟؟
Huawei B612
thelegend1987
31-01-2023, 16:47
چطوری میشه مودمی که قابلیت تغییر dns نداره dnsش رو تغییر داده
مودم من td i40a1 هست و dns پیشفرضش 10.255.255.254 هست میخوام تغییرش بدم
DNS رو میتونید به صورت دستی توی هر لپ تاپ و گوشی تغییر بدید
magiteq1
06-02-2023, 00:48
چرت تو 00 درصد سایت های خارجی نه میشه رفت و نه میشه دانلود کرد؟؟
magiteq1
06-02-2023, 00:50
چرا تو 99 درصد سایت های خارجی نه میشه رفت و نه میشه دانلود کرد؟؟
اینتنرنت ایرانسل شب ها از ساعت 8 تا حدود 2 صبح تقریبا ملی میشه
یعنی 90% آی پی های خارجی قطع میشن
درواقع الان ایرانسل ملی میشه شب ها ولی یه جوری ملی کردن که جو خیلی بدی براشون راه نیفته
اینترنت ایرانسل اگر وی پی ان نزنی اصلا قابل استفاده نیست, همونطور که گفتی تقریبا هیچ سایت خارجی باز نمیشه حالا فرقی نداره اون سایت محتواش چیه, فله ای بسته.
magiteq1
06-02-2023, 12:37
اینترنت ایرانسل اگر وی پی ان نزنی اصلا قابل استفاده نیست, همونطور که گفتی تقریبا هیچ سایت خارجی باز نمیشه حالا فرقی نداره اون سایت محتواش چیه, فله ای بسته.
شما چه هیتلر شکنی میزنی. واسه من هیچی وصل نمیشه
اینترنت ایرانسل رسما بلا استفاده است. کاسه داغ تر از آش شده.
همراه اول خیلی بهتره.
همراه اول خیلی بهتره.
در اوج داستانی که چند ماه پیش داشتیم نت همراه اول کاملا داخلی بود و نت ایرانسل وصل میشد. الان هر دوتاشون وصل میشن. شاید ایراد از قندشکنت باشه
- - - Updated - - -
همراه اول خیلی بهتره.
در اوج داستانی که چند ماه پیش داشتیم نت همراه اول کاملا داخلی بود و نت ایرانسل وصل میشد. الان هر دوتاشون وصل میشن. شاید ایراد از قندشکنت باشه
joegreen
18-02-2023, 16:26
سلام دوستان. بلاخره کسی موفق شده که فرمور ZW101 را آپدیت کنه؟ من روی ورژن R6 گیر کردم و کافی هست چند دقیقه با سرعت دانلود کنم تا این ریستارت بشه و مداوم همین اتفاق میوفته. ۳ تا ZW101 دارم همشون همین جوری هستن. با تشکر از دوستمون mjlaksjdla که کلی وقت روی این مودم گذاشتن و روش ROOT SSH را پیدا کردن. برای آنلاک کردن چی؟ راهی هست بدون دستگاه پروگرمر ؟
Masoud.Neshat
25-02-2023, 20:11
سلام؛ عزیزان کسی با TDD ایرانسل باند 40 که میشه 2300 مگاهرتز دیده که بشه وصل شد؟
Masoud.Neshat
25-02-2023, 20:32
لطفا حذف شود
MahdyMoheb
27-02-2023, 12:03
سلام
وقت بخیر
یک تعداد ZW101 تهیه کردم برای روتر های میکروتیک که IP ثابت بدم بهشون
حالا مشکل اینکه روی بریج کار نمی کنه و IP به روتر نمیده
کسی موفق شده این مودم رو روی حالت بریج استفاده کنه ؟
پیشنهاد خرید مودم بهتری برای این کار اگر دارید معرفی کنید.
سلام دوستان یکی میشه لطفا بگه که اگه بسته ۸ مگ ایرانسل دقیق چقدره سرعت دانلودش؟؟؟
لیونل_مسی
01-03-2023, 18:16
سلام دوستان یکی میشه لطفا بگه که اگه بسته ۸ مگ ایرانسل دقیق چقدره سرعت دانلودش؟؟؟
حدود 30 مگ
- - - Updated - - -
حدود 30 مگ
alireza_asol
03-03-2023, 13:46
سلام دوستان
خونه من طبقه اوله و آپارتمان های اطراف هم همه ۵ ۶ طبقه
الان پارامتر های مودم حدودا اینه
snr 8
rsrq -11
rsrp -101
سرعت دانلود با سرور های داخلی میانگین ۲۲ مگابیته و آپلود ۲ مگابیت
گفتم برم پشت بوم تست کنم ببینم سرعت چقدر میشه که اگه ارزش داشت آنتن بخرم یا مودم فضای باز. پشت بوم هم دید مستقیم به دکل ایرانسل داره
پارامتر ها اینطوری شد
snr 12
rsrq -10
rsrp -75
سرعتو که تست کردم با سرور های داخلی دانلود از ۱۶ بالاتر نرفت! ولی آپلود شد ۷ مگابیت
حالا سوال من اینه که چطور این قضیه ممکنه؟ با آنتن دهی بهتر سرعت کمتر شد!
با چند تا سرور مختلفم تست کردم...
لیونل_مسی
04-03-2023, 03:18
سلام دوستان
snr 8
rsrq -11
rsrp -101
گفتم برم پشت بوم تست کنم ببینم سرعت چقدر میشه که اگه ارزش داشت آنتن بخرم یا مودم فضای باز. پشت بوم هم دید مستقیم به دکل ایرانسل داره
پارامتر ها اینطوری شد
snr 12
rsrq -10
rsrp -75
سرعتو که تست کردم با سرور های داخلی دانلود از ۱۶ بالاتر نرفت! ولی آپلود شد ۷ مگابیت
دوست من
این کاملا طبیعیه
فرکانس های ی که طول موج بیشتری دارن و کمتر جذب میشن سرعت بیشتری میدن ..
و این که شما رفتی رو پشت بام مودم سرعت آپلود بیشتری داده چون آپلود از مودم به دکل هست و نه بر عکس
ارتباطات میکروویو
- - - Updated - - -
سلام دوستان
snr 8
rsrq -11
rsrp -101
پارامتر ها اینطوری شد
snr 12
rsrq -10
rsrp -75
دوست من
این کاملا طبیعیه
و این که شما رفتی رو پشت بام مودم سرعت آپلود بیشتری داده چون آپلود از مودم به دکل هست و نه بر عکس
ارتباطات میکروویو
alireza_asol
04-03-2023, 06:37
دوست من
این کاملا طبیعیه
ارتباطات میکروویو
- - - Updated - - -
دوست من
این کاملا طبیعیه
ارتباطات میکروویو
فرکانس همون فرکانسه دیگه! ۳۵۷۰ مگاهرتز. چه کف خیابون چه بالای ساختمون
ضمنا درسته فرکانس های پایین تر برد و نفوذ بیشتری دارن ولی فرکانس های بالا سرعت بیشتری دارن.
اگه اینطوری باشه اگه سرعت بالاتر میخوای باید مودمو بندازی تو چاه :biggrin:
haj_farbod
12-03-2023, 23:40
سلام؛ دوستان من به تازگی یک مودم TF-i60 B1 ایرانسل تهیه کردم ولی با وجود اینکه منزل ما داخل پوشش TD-LTE ایرانسل قرار داره ولی متأسفانه مودم اصلا کانکت نمیشه؛ البته شاید این موضوع که ما طبقه همکف هستیم هم بی تأثیر نباشه چون روی پشت بوم مودم کانکت شد؛ البته سرعتی که گرفت به 4 مگابایت هم نرسید.
نکته ای که هست همین مودم با سیم کارت 4G معمولی خیلی بهتر از TD-LTE کار میکنه
حالا سوال من اینجاست، آیا راهی هست که من بتونم از تعرفه و بسته های TD-LTE ایرانسل استفاده کنم اما مودم با 4G کانکت بشه ؟
murchehh
23-03-2023, 14:12
سلام دوستان
توی منطقه ما فقط پوشش مودم فضای باز وجود داره.از طرفی پشت بام ساختمان چندین واحدی هست و سابقه سرقت درش وجود داشته. حالا سوالم این هست که مودم خارجی zw101 تنظیمات خاصی برای امنیتش داره یا مثل دانگل ها با اتصال به لپتاپ اینترنت میده؟
سلام به همگی
دو هفته قبل از عید ایرانسل دیگه ترافیک داخلی رو نیم بها حساب نکرده
اون IP سروری که دارم باهاش کار میکنم از سال 98 توی سایت eservices.ito.gov.ir ثبته
توی 195 شکایت هم کردم و به ایرانسل گفته شده باید به من خسارت بده بابت این حرکتش
ولی هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده و سر همین نیم بها نبودن کلی از مشترک هام رو از دست دادم
و تازه امروز رفتم تعرفه ها رو هم دیدم که همه رو گرون کرده
قبلا شبانه 1 ماهه 65 تومن بود
الان شد 120 تومن
کسی راه حل دیگه ای سراغ داره که بتونم این عوض ها رو سرویس کنم؟
اصلا حالم خوب نیست
سلام وقت بخیر دوستان کسی میدونه اینترنت td lte ایرانسل مشکلش چیه که برای بازی league of legends به مشکل میخوره.
در حالی که با اینترنت همراه اول بازیو باز میکنم هیچ مشکلی نداره ممنون میشم راهنمایی کنید...
ShadowDragon
30-03-2023, 18:34
دوستانی که اوایل تی دی ، مودم i60 Huawei بهتون دادن، هنوز کار میکنه؟ منظورم این که این مودم عمرش چقدره؟
Armin.Flash
07-04-2023, 10:23
خوبه.......
Armin.Flash
07-04-2023, 10:25
- - - Updated - - -
تو سیستمت تغییرش بده ، هم تو pc هم گوشی تغییرش راحته
لیونل_مسی
07-04-2023, 15:28
سلام دوستان
توی منطقه ما فقط پوشش مودم فضای باز وجود داره.از طرفی پشت بام ساختمان چندین واحدی هست و سابقه سرقت درش وجود داشته. حالا سوالم این هست که مودم خارجی zw101 تنظیمات خاصی برای امنیتش داره یا مثل دانگل ها با اتصال به لپتاپ اینترنت میده؟
تنظیمات خاصی نداره و راحت ریست میشه ، یه مودم دیگر از سرزمین خاوری چین هست . بد نیست خوب هم نیست . با کابل CATt5 افت و میرایی برق بالایی داره
- - - Updated - - -
سلام دوستان
تنظیمات خاصی نداره و راحت ریست میشه ، یه مودم دیگر از سرزمین خاوری چین هست . بد نیست خوب هم نیست . با کابل CATt5 افت و میرایی برق بالایی داره
سلام به همگی
اون IP سروری که دارم باهاش کار میکنم از سال 98 توی سایت eservices.ito.gov.ir ثبته
ولی هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده و سر همین نیم بها نبودن کلی از مشترک هام رو از دست دادم
الان شد 120 تومن
اصلا حالم خوب نیست
بسته های نامحدود هم گران شده☹️
سلام به همگی
الان شد 120 تومن
اصلا حالم خوب نیست
خلاصه شکایتم این شد
ایرانسل میگه هم باید دامنه در سایت نیم بها ثبت باشه هم IP
و اینم جواب کارشاس 195 بود
اپراتور گرامي آدرس IP ذكر شده از تاريخ 1398/10/14 در ليست سازمان فناوري موجود مي باشد لذا با توجه به عدم تفكيك ترافيك داخل از بين الملل و عدم رعايت مصوبه و ارسال پاسخ هاي غير مرتبط، نسبت به جبران خسارت وارده و همچنين اصلاح رويه و اعمال تفكيك ترافيك داخل از بين الملل اقدام و پس از رفع مشكل پاسخ بهمراه مستندات مربوطه در سامانه ثبت گردد با تشكر
فعلا هم دیگه جوابی از هیچکدوم برای نیومد
البته قیمت شبانه رو دوباره برگردوندن به قیمت قبلی
برای pc فیلتتر شکنی است که با این نت مذخرف ایرانسل td-lte کار کنه؟
برای pc فیلتتر شکنی است که با این نت مذخرف ایرانسل td-lte کار کنه؟
سلام
فبلترشکن لنترن Lantern
mitokomon
22-04-2023, 05:51
- - - Updated - - -
ببخشید من وقتی *20# رو شماره گیری میکنم مینویسه tdlte غیر فعال. 4g فعال
الان من میتونم مودم 4g ثابت بگیرم یا این منظورش 4g موبایله( همراه ) ? بعدش از کجا میتونم ترافیک بخرم ?
اصلا مگه مودم 4g جزو اینترنت ثابت ایرانسل حساب میشه ?
:blink:
MMDFullHD
22-04-2023, 12:48
- - - Updated - - -
الان من میتونم مودم 4g ثابت بگیرم یا این منظورش 4g موبایله( همراه ) ? بعدش از کجا میتونم ترافیک بخرم ?
از سایت مشاهده کنید
تا کد دستوری
ایرانسل دکل ها بخاطر ظرفیت زیاد داره
شما وقتی رو تی ریجی برید وصل میشه به اون دکلی ک شاید دور تره
و رو اون دکل تی دی فعال داره
ولی رو فور میرید به دکل نزدیک تر و اون دکل ممکنه سکتور تی دی نداشته باشه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
از سایت مشاهده کنید
تا کد دستوری
ایرانسل دکل ها بخاطر ظرفیت زیاد داره
شما وقتی رو تی ریجی برید وصل میشه به اون دکلی ک شاید دور تره
و رو اون دکل تی دی فعال داره
ولی رو فور میرید به دکل نزدیک تر و اون دکل ممکنه سکتور تی دی نداشته باشه
- - - Updated - - -
پوشش شبکه ایرانسل را از لینک زیر مشاهده کنید:
شبکه 4G ایرانسل در دو حالت FDهمراه و TD ثابت سرویس ارائه می دهد اگر مودم 4G شما از باند 42 فرکانس 3500 TD پشتیبانی کند پاسخ مثبت خواهد بود و مودم مربوطه جز اینترنت ثابت نیز خواهد بود در غیر اینصورت فقط میتوانید از بسته های اینترنت همراه استفاده کنید
navid.zz68
24-04-2023, 20:52
چرا ایرانسل ری.....ده یه مدته فول سیگنال میگیرم اما با قطعی مخصوصا با قندشکن
سلام
فبلترشکن لنترن Lantern
داداش اینو دارم. ولی خیلی cpu مصرفش می ره بالا سیستم کند می شه. البته سیستمم هم قدیمیه ولی این هم به نسبت خیلی cpu درگیر می کنه. غیر عادیه این مصرف منابعش!
داداش اینو دارم. ولی خیلی cpu مصرفش می ره بالا سیستم کند می شه. البته سیستمم هم قدیمیه ولی این هم به نسبت خیلی cpu درگیر می کنه. غیر عادیه این مصرف منابعش!
بعید میدونم ، چونکه یک لپتاپ دارم مدل 2017 اصلا هیچ بار پردازشی روی CPU ندارد.
احتمال دارد نسخه ای که نصب کردید آلوده باشد یا مشکلی دیگر در سیستم شما وجود داشته باشه
چرا ایرانسل ری.....ده یه مدته فول سیگنال میگیرم اما با قطعی مخصوصا با قندشکن
ریـــده به معنای واقعی کلمه. منم سیگنال عالی داشتم ولی حتی در باز کردن سایت های داخلی هم تـــر میزد دیگه چــ.یزشکن بماند. گفتم شاید اشکال از مودم هست. ریست کردم درست نشد. باز گفتم اشکال از ویندوز هست، ویندوز تازه نصب کردم باز درست نشد. منم فروختمش از شرش راحت شدم.
خیلی افتضاح شده. حتی داخلی ها هم یکساعت پیچ تاب میخوره تا باز شه. دیگه تمدید نمیکنم .
mitokomon
01-05-2023, 20:42
خیلی افتضاح شده. حتی داخلی ها هم یکساعت پیچ تاب میخوره تا باز شه. دیگه تمدید نمیکنم .
من خط ثابت دارم باز هم همینطوریه .
FlashGet
09-05-2023, 15:34
سلام و درود خدمت دوستان
من قصد خرید اینترنت TD_LTE رو دارم و متوجه شدم شرکت های زیادی این خدمات رو میدن داشتم تحقیق میکردم دیدم یکجا نوشته بود شرکت های دیگه خودشون زیرساخت لازم رو ندارن و از آنتن های همراه اول و ایرانسل استفاده میکنن
اگه این مطلب درسته حالا به نظرتون از خود ایرانسل این مدل اینترنت رو بگیرم یا شرکت های دیگه ؟ علتش رو هم بگید بی زحمت
لیونل_مسی
09-05-2023, 20:09
سلام و درود خدمت دوستان
من قصد خرید اینترنت TD_LTE رو دارم و متوجه شدم شرکت های زیادی این خدمات رو میدن داشتم تحقیق میکردم دیدم یکجا نوشته بود شرکت های دیگه خودشون زیرساخت لازم رو ندارن و از آنتن های همراه اول و ایرانسل استفاده میکنن
اگه این مطلب درسته حالا به نظرتون از خود ایرانسل این مدل اینترنت رو بگیرم یا شرکت های دیگه ؟ علتش رو هم بگید بی زحمت
اگر میخواهید اینترنت موبایلی ایتفاده کنید خب یهو از 5g ایرانسل و همراه اول استفاده کنید .
مشهد که هستید پوشش ویژه دارید . فیبر هم باستون کشیدن
فک کنم یکی میگفت 5g نت NAT ش نیمه بازه و مثل تی دی و فور جی بسته نیست ...
- - - Updated - - -
سلام و درود خدمت دوستان
اگر میخواهید اینترنت موبایلی ایتفاده کنید خب یهو از 5g ایرانسل و همراه اول استفاده کنید .
FlashGet
09-05-2023, 20:27
- - - Updated - - -
آخه اینجوری خیلی گرون در میاد
بخوام 5G استفاده کنم هر گیگ برام در میاد 3700 تومن
اما LDLTE هر گیگ 1700 تومن
تازه اگه طرح 1 ساله خرید کنیم میشه گیگی 1400 تومن
با اینترنت 5G هزینه ها دقیقا دو برابر کمی بیشتر میشه
از طرفی بیشتر برای کامپیوتر لازم دارم و اگه بخوام همیشه گوشی رو برای استفاده نت متصل کنم به کامپیوتر هم گوشی پدرش در میاد هم اینترنت افت سرعت پیدا میکنه
از طرفی بیشتر برای کامپیوتر لازم دارم و اگه بخوام همیشه گوشی رو برای استفاده نت متصل کنم به کامپیوتر هم گوشی پدرش در میاد هم اینترنت افت سرعت پیدا میکنه
TD_LTE ایرانسل بدون فیل شکن فقط برای سایت های با سرور داخلی مناسبه!
نت خارج کلا اختلال هستش. درصد زیادی از سایت ها باز نمی شن.
وی پی ان ها هم تحت فشار مسدود شدن خیلی شدیدی قرار دارن...
تنها خوبیش به نظر من سرعتش است!
سلام و درود خدمت دوستان
دوست عزیز، سه شرکت هستند که در زمینه سرویس TD-LTE از خودشان تجهیزات دارند.
1. ایرانسل
2.مبین نت
3.زیتل
اینکه کدام یک بهتر میباشد بستگی به موقعیت جغرافیایی خودتان دارد که در آنجا کدام شرکت کیفیت بهتری دارد.
نظر من روی ایرانسل می باشد هم گستردگی پوشش بیشتری دارد هم شبکه پشتیبانی آن بهتر از دو شرکت نامبرده در بالا می باشد.
در رابطه با محدودیت ها نسخه ف.. یلتر شکن فانوس lantern ویژه ویندوز
بر خلاف نسخه اندروید براحتی متصل می شود و سرعت آن بسیار عالی است
این برنامه را بر بستر اینترنت ثابت ایرانسل ، و همراه رایتل و همراه اول تست کردم عالی بوده است.
در بین این شرکت ها ایرانسل و زیتل دارای سرویس نامحدود می باشند.
بر روی بعضی از گوشی های شیائومی نیز میتوان از سیمکارت TD LTE ایرانسل استفاده نمود.
FlashGet
10-05-2023, 00:26
دوست عزیز، سه شرکت هستند که در زمینه سرویس TD-LTE از خودشان تجهیزات دارند.
1. ایرانسل
2.مبین نت
3.زیتل
اینکه کدام یک بهتر میباشد بستگی به موقعیت جغرافیایی خودتان دارد که در آنجا کدام شرکت کیفیت بهتری دارد.
نظر من روی ایرانسل می باشد هم گستردگی پوشش بیشتری دارد هم شبکه پشتیبانی آن بهتر از دو شرکت نامبرده در بالا می باشد.
در رابطه با محدودیت ها نسخه ف.. یلتر شکن فانوس lantern ویژه ویندوز
بر خلاف نسخه اندروید براحتی متصل می شود و سرعت آن بسیار عالی است
این برنامه را بر بستر اینترنت ثابت ایرانسل ، و همراه رایتل و همراه اول تست کردم عالی بوده است.
در بین این شرکت ها ایرانسل و زیتل دارای سرویس نامحدود می باشند.
بر روی بعضی از گوشی های شیائومی نیز میتوان از سیمکارت TD LTE ایرانسل استفاده نمود.
خیلی ممنون بزرگوار
زیتل رو خیلی تعریفش رو شنیدم اما فقط تهران رو پوشش میده من مشهد هستم
ایرانسل طبق گفته دوستان در اینجا و انجمن دیگه روی فیلتر شکن ها اصلا جالب نیست و این خودش با توجه به اینکه باید مودمش رو هم بخرم ممکنه ایجاد دردسر کنه
مبین نت فکر کنم از همه شرکت های دیگه کمی گرونتره کیفیتش رو شک داشتم که شما فرمودید خوبه
قند شکنی که معرفی کردید ممکنه اونم اختلال بندازن اونجا دیگه دستم به جایی بند نیست
من تعرفه هاشون رو چک میکردم نامحدود ندیدم حقیقتا
اتفاقا قصد خرید گوشی هم دارم چه خوب که گفتید برم ببینم چه مدل گوشی هایی ساپورت میکنن البته من قصد خرید هوواوی دارم
FlashGet
10-05-2023, 00:28
TD_LTE ایرانسل بدون فیل شکن فقط برای سایت های با سرور داخلی مناسبه!
نت خارج کلا اختلال هستش. درصد زیادی از سایت ها باز نمی شن.
وی پی ان ها هم تحت فشار مسدود شدن خیلی شدیدی قرار دارن...
تنها خوبیش به نظر من سرعتش است!
بله این حرف شما رو چند نفر دیگه هم به من گفتند و این خودش معضل بزرگیه
سرعت خیلی خیلی زیاد بدرد نمیخوره وقتی نشه به شبکه جهانی وصل شد و هیچ قند شکنی روش کار نکنه
خیلی ممنون بزرگوار
زیتل رو خیلی تعریفش رو شنیدم اما فقط تهران رو پوشش میده من مشهد هستم
ایرانسل طبق گفته دوستان در اینجا و انجمن دیگه روی فیلتر شکن ها اصلا جالب نیست و این خودش با توجه به اینکه باید مودمش رو هم بخرم ممکنه ایجاد دردسر کنه
مبین نت فکر کنم از همه شرکت های دیگه کمی گرونتره کیفیتش رو شک داشتم که شما فرمودید خوبه
قند شکنی که معرفی کردید ممکنه اونم اختلال بندازن اونجا دیگه دستم به جایی بند نیست
من تعرفه هاشون رو چک میکردم نامحدود ندیدم حقیقتا
اتفاقا قصد خرید گوشی هم دارم چه خوب که گفتید برم ببینم چه مدل گوشی هایی ساپورت میکنن البته من قصد خرید هوواوی دارم
این سه بسته نامحدود اینترنت ثابت ایرانسل می باشد که دارای حد مصرف منصفانه می باشند که پس از آن سرعت به 256 کیلوبیت محدود خواهد شد.
در رابطه با بحث محدودیت ها طبق تجربه ای که داشتم طی مدت زمانی نوع محدودیت ها تغییر می کند. بعنوان مثال الان ایرانسل محدودیت بیشتری دارد اما شاید چند روز دیگر این وضعیت نسبت به سایر سرویس دهندگان برعکس شود.
لیست تلفن همراه هایی که از باند 42 فرکانس 3500 نسل چهارم 4G TD LTE ثابت پشتیبانی می کنند در لینک زیر قابل مشاهده است:
لیونل_مسی
10-05-2023, 14:26
داداش مودم همراه بسته از همراه اول بگیر ...
Cat6 هم شاید داشته باشه میشه مثل td
ایرانسل با این هیتلرینگ فقط به درد ولگردی و سایت های داخلی میخوره
گفتم 5G چون همراه اول هم احتمالا شهر شما داره ...
- - - Updated - - -
FlashGet
10-05-2023, 16:02
- - - Updated - - -
ممنون از شما دوست عزیزم
شما خودتون هم 5g استفاده میکنید ؟
اگه با گوشی هستید میشه بپرسم گوشی تون چی هست
یکسری گوشی ها اینترنت ثابت TDLTE رو پشتیبانی میکنند برای شما هم هیمنطوره ؟
FlashGet
10-05-2023, 16:05
این سه بسته نامحدود اینترنت ثابت ایرانسل می باشد که دارای حد مصرف منصفانه می باشند که پس از آن سرعت به 256 کیلوبیت محدود خواهد شد.
در رابطه با بحث محدودیت ها طبق تجربه ای که داشتم طی مدت زمانی نوع محدودیت ها تغییر می کند. بعنوان مثال الان ایرانسل محدودیت بیشتری دارد اما شاید چند روز دیگر این وضعیت نسبت به سایر سرویس دهندگان برعکس شود.
لیست تلفن همراه هایی که از باند 42 فرکانس 3500 نسل چهارم 4G TD LTE ثابت پشتیبانی می کنند در لینک زیر قابل مشاهده است:
ممنونم دوست عزیزم
شما اطلاعات خوبی دارید میشه راهنمایی بفرمایید چه مدل گوشی بگیرم که TDLTE رو ساپورت کنه و بتونم از خدمات اینترنت ثابت هم بهره ببرم ؟
شنیدمم برند شیایومی ظاهرا بهتره
درسته ؟
ممنونم دوست عزیزم
شما اطلاعات خوبی دارید میشه راهنمایی بفرمایید چه مدل گوشی بگیرم که TDLTE رو ساپورت کنه و بتونم از خدمات اینترنت ثابت هم بهره ببرم ؟
شنیدمم برند شیایومی ظاهرا بهتره
درسته ؟
خواهش می کنم،
لیست گوشی های شیائومی که باند 42. 3500 نسل چهارم را ساپورت می کنند در این لینک قابل مشاهده است:
فقط این نکته را در نظر داشته باشید که هر کدام از گوشی های لیست فوق احتمال دارد بر اساس پارت نامبر های مختلف شاید باند 42 را پشتیبانی نکنند یا اگر هم پشتیبانی کنند توسط خود شبکه ایرانسل اجازه دریافت آنتن نداشته باشند. بعضی از دوستان در اینجا اعلام داشته اند که روی برخی از گوشی های شیائومی موفق شدند توسط سیم کارت TD LTE ایرانسل آنتن داشته باشند. بنابراین قبل از اقدام برای خرید گوشی جهت استفاده از سرویس TD LTE ایرانسل از قابل استفاده بودن آن اطمینان حاصل فرمایید زیرا که خود شرکت ایرانسل هیچ تضمین و تعهدی برای مشترک جهت استفاده این سرویس بر روی تلفن همراه نمی دهد
mohamad_iran2
18-06-2023, 01:36
سلام دوستان
کسی مودم b622 داره؟
میشه با یوزر و پسورد خاصی دسترسی به نسخه کاملتر پنل اون داشته باشیم؟
امکاناتش آپدیت نشد که دسترسی بیشتر بشه مثل b612?
Antonio1991
18-06-2023, 14:06
ایرانسل از بعد عید کم کم داره بسته های کوتاه مدت TD-LTE رو حذف کرده و قیمت بسته های باقی موندش رو هم گرونتر میکنه. احتمالا میخوان مثل وایمکس اینم کم کم جمعش کنن و یه مودم آشغالی بی مصرف بزارن رو دستمون
mehr1362
19-06-2023, 03:47
ایرانسل از بعد عید کم کم داره بسته های کوتاه مدت TD-LTE رو حذف کرده و قیمت بسته های باقی موندش رو هم گرونتر میکنه. احتمالا میخوان مثل وایمکس اینم کم کم جمعش کنن و یه مودم آشغالی بی مصرف بزارن رو دستمون
به هر حال یه روزی جمع میشه ولی تا چند سال آینده بعید میدونم
فروشگاه ایرانسل را نگاه کردم ، دو مدل مودم TD-LTE داره میفروشه ، پس فعلا قرار نیست جمع بشه
تغییراتی در بسته ها داشته ، مثلا کم حجم ترین بسته یکساله 200 گیگ شده و به نسبت بسته های قبلی افزایش قیمت داشته
به نظرم تعداد کاربرانش کم شده و البته هزینه های بنر تشویق به فرزند آوری ( سرباز سازی ) و گل دادن به چادری ها در اتوبوس و تبلیغات ... باید از جیب من و شما و به طرق مختلف تامین بشه ;)
ShadowDragon
27-06-2023, 14:57
جمع کنه چی بزاره؟ ۵جی؟
thelegend1987
28-06-2023, 11:40
آقا دانش بنیان برای ایرانسل چی سراغ دارید؟
چرا هیچی روش کار نمیکنه
آقا دانش بنیان برای ایرانسل چی سراغ دارید؟
چرا هیچی روش کار نمیکنه
فانوس ، آرگو وی پی ان ، 1.1.1.1
اتصال این ها تضمینی نمی باشد اما معمولا کار می کنند
دوستان تهرانی
شما هم از دیشب مشکل قطعی دارید؟
از دیشب مودم من دیگه آنتن نداره
با سیمکارت معمولی تست کردم مشکلی نداشت
ولی TDLTE وصل نمیشه
دوستان تهرانی
شما هم از دیشب مشکل قطعی دارید؟
از دیشب مودم من دیگه آنتن نداره
با سیمکارت معمولی تست کردم مشکلی نداشت
ولی TDLTE وصل نمیشه
متاسفانه تایید میشه در برخی از ساعات پرش آنتن سیگنال TD ایرانسل را شاهد بودیم ،
itsmemeysam
19-07-2023, 18:06
بچه ها کدوم مودم خوبه که بهترین سیگنالو دریافت کنم؟مودم بیرونی تاثیر داره؟طبقه اول اپارتمان هستم دور تا دور ما مجتمع ها بزرگ هست
fanoostalaei
25-07-2023, 23:02
بچه ها کدوم مودم خوبه که بهترین سیگنالو دریافت کنم؟مودم بیرونی تاثیر داره؟طبقه اول اپارتمان هستم دور تا دور ما مجتمع ها بزرگ هست
من i60 داشتم
از بین مابقی مودم هایی که داشتم از این مورد به شدت راضیم
سلام دوستان
کسی تو شهر شاندیز تست نکرده ببینه که tdlte ایرانسل جواب میده یا نه؟ روی نقشه که پوشش نداره ولی گفتم شاید بشه. آخه روی نقشهاش ۴جی سیم کارت رو هم پوشش نداده ولی خودم با گوشی تست کردم آنتن داره، مبین نت هم روی نقشه ش شاندیز رو پوشش داده.
MMDFullHD
10-09-2023, 17:57
@luches ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون تاپیک جای ادامه دادن صحبت نبود اینور ولی جاشه
در مورد افزایش اپلود باید اول ببینی ک ب کدوم دکل متصل میشی
بیشتر جاها هر دکلی ک fd بهش وصل میشی همون دکل ساپورت تی دی رو هم داره
باید بدونی ک ب کدوم دکل متصل میشی و اینک کجا مودم بهترین جا هست براش
همینطور اطراف خونه دکل هاشو نگاه بنداز وقتی تو محل قدم میزنی یا بیکاری
به عنوان مثال این عکس های زیر سکتور ریز ها
این ها سکتور های تی دی ایرانسلن (اکثر جاهای ایران همینطورین)
ولی خب شما ک تهران پارسی ممکنه اینطوری باشه (این دکل بعد اپدیت)
چون این سکتور ها سکتور های جدید ایرانسل باند های بیشتری رو ساپورت میکنن
سخته تشخیصشون
بعد از اینک فهمیدی منطقتون چی به چیه دکل ها کجان (اگه عکس هم بگیری بت میگم)
میتونی بهترین نقطه رو برای اتصال پیدا کنی
همینطور از روی مشخصات سیگنال بگرد دنبال جایی ک rsrp یا rsrq یا rssi پایین ترین جای ممکن باشه تو خونه (به sinr اینجا دقت دیگه نکن مهمه ولی ن برا اپلینک بیشتر رو سرعت دانلود تاثیر داره)
دنبال جایی باش ک بیشترین دریافت سیگنال رو داره اینجوری مودم اپ لینکش بهتر میشه
و توجه داشته باش ک مکس سرعت اپلود
حدودا من 25 مگابیت میگیرم ک ایرانسل کانفیگ نکرده ک دوتا کریر TD رو تجمیع بزنه فعلا و بشه حدودا 50 مگابیت اینارو انتظار داشت
شایدم کانفیگ تی دی محلتون جوریه گذاشتن ک بیشترین سرعت دانلود رو داشته باشه تی دی کانفیگ های مختلفی داره
اینو گفتم نباید زیاد بازم امیدوار باشی
و اینک یک عکس هم از مشخصات سیگنالی بده
و در اخر مودم من اوتدور هست قدرت بیشتری برای ارسال داره و برای مثال و این این عکس اخرو اگه ببنید بعد اپدیت جوری دکل هست ک تی دی روشه مستقیم صاف رو به خونه ماست و من ازین دکل دور هستم و دکلی ک بهش متصل میشم شمال خونه امونه و این جنوبه و به اصلاح اورلپ شدیم از سرعت اینترنتم کم شده
قبلا سکتور ها سمت راست و چپ بود سرعت رو وینکس 100 مگ رو پیشگامان هم 100 مگ بود بدون زره ای افت سیگنال به شدت عالی SINR 21 22 بود
الان با زور زحمت پشت دیوار بتن المنیوم هزارتا کوفت زدم تا بازم خوب شده
باید خلاقیت بهرحال خرج بدید و ی تصویر کلی تو ذهنت داشته باشی از شرایط
من دیروز بردمش مودمو بالا پشتبوم ن تنها سرعت دانلودم بیشتر نشد فقط تداخل سیگنالش با همین دکل اخرین عکسه بیشتر شد سرعت از 100 مگ میانگین اومد رو 70 مگابیت و اپلودم از 17 مگ شد 23 مگ فقط تاثیرش این بود ک مودم بهتر میتونست زور بزنه چون از ساختمون اومده بود بیرون
الان ی جایی قرار دادمش ک ن سیگنال این دکل کوفتی ک اپدیت کردنش نمیخوره بهش پشت بتن و حتی ورق سه لا المنیوم هست مودم و صاف جایی گذاشتمش ک ازون دکل اصلی ک قدرت بیتشری داره متصل بهش سیگنال اون رو بگیره با SINR 16 17 حدودا 100 مگ باز میانگین سرعت دارم تو کل روز ک راضی کنندس
شب ها هم حدودا 130 اینا سرعت میده ک خوراک دانلود شبونه اس
فقط بسته های دانلود شبونش نسبت به اف دی ی نمور گرون تره ک خب با سرعتی ک میده نوش جونش پیرمون رو در اورد دیگ شاتل
@luches ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون تاپیک جای ادامه دادن صحبت نبود اینور ولی جاشه
در مورد افزایش اپلود باید اول ببینی ک ب کدوم دکل متصل میشی
بیشتر جاها هر دکلی ک fd بهش وصل میشی همون دکل ساپورت تی دی رو هم داره
باید بدونی ک ب کدوم دکل متصل میشی و اینک کجا مودم بهترین جا هست براش
همینطور اطراف خونه دکل هاشو نگاه بنداز وقتی تو محل قدم میزنی یا بیکاری
به عنوان مثال این عکس های زیر سکتور ریز ها
این ها سکتور های تی دی ایرانسلن (اکثر جاهای ایران همینطورین)
ولی خب شما ک تهران پارسی ممکنه اینطوری باشه (این دکل بعد اپدیت)
چون این سکتور ها سکتور های جدید ایرانسل باند های بیشتری رو ساپورت میکنن
سخته تشخیصشون
بعد از اینک فهمیدی منطقتون چی به چیه دکل ها کجان (اگه عکس هم بگیری بت میگم)
میتونی بهترین نقطه رو برای اتصال پیدا کنی
همینطور از روی مشخصات سیگنال بگرد دنبال جایی ک rsrp یا rsrq یا rssi پایین ترین جای ممکن باشه تو خونه (به sinr اینجا دقت دیگه نکن مهمه ولی ن برا اپلینک بیشتر رو سرعت دانلود تاثیر داره)
دنبال جایی باش ک بیشترین دریافت سیگنال رو داره اینجوری مودم اپ لینکش بهتر میشه
و توجه داشته باش ک مکس سرعت اپلود
حدودا من 25 مگابیت میگیرم ک ایرانسل کانفیگ نکرده ک دوتا کریر TD رو تجمیع بزنه فعلا و بشه حدودا 50 مگابیت اینارو انتظار داشت
شایدم کانفیگ تی دی محلتون جوریه گذاشتن ک بیشترین سرعت دانلود رو داشته باشه تی دی کانفیگ های مختلفی داره
اینو گفتم نباید زیاد بازم امیدوار باشی
و اینک یک عکس هم از مشخصات سیگنالی بده
و در اخر مودم من اوتدور هست قدرت بیشتری برای ارسال داره و برای مثال و این این عکس اخرو اگه ببنید بعد اپدیت جوری دکل هست ک تی دی روشه مستقیم صاف رو به خونه ماست و من ازین دکل دور هستم و دکلی ک بهش متصل میشم شمال خونه امونه و این جنوبه و به اصلاح اورلپ شدیم از سرعت اینترنتم کم شده
قبلا سکتور ها سمت راست و چپ بود سرعت رو وینکس 100 مگ رو پیشگامان هم 100 مگ بود بدون زره ای افت سیگنال به شدت عالی SINR 21 22 بود
الان با زور زحمت پشت دیوار بتن المنیوم هزارتا کوفت زدم تا بازم خوب شده
باید خلاقیت بهرحال خرج بدید و ی تصویر کلی تو ذهنت داشته باشی از شرایط
من دیروز بردمش مودمو بالا پشتبوم ن تنها سرعت دانلودم بیشتر نشد فقط تداخل سیگنالش با همین دکل اخرین عکسه بیشتر شد سرعت از 100 مگ میانگین اومد رو 70 مگابیت و اپلودم از 17 مگ شد 23 مگ فقط تاثیرش این بود ک مودم بهتر میتونست زور بزنه چون از ساختمون اومده بود بیرون
الان ی جایی قرار دادمش ک ن سیگنال این دکل کوفتی ک اپدیت کردنش نمیخوره بهش پشت بتن و حتی ورق سه لا المنیوم هست مودم و صاف جایی گذاشتمش ک ازون دکل اصلی ک قدرت بیتشری داره متصل بهش سیگنال اون رو بگیره با SINR 16 17 حدودا 100 مگ باز میانگین سرعت دارم تو کل روز ک راضی کنندس
شب ها هم حدودا 130 اینا سرعت میده ک خوراک دانلود شبونه اس
فقط بسته های دانلود شبونش نسبت به اف دی ی نمور گرون تره ک خب با سرعتی ک میده نوش جونش پیرمون رو در اورد دیگ شاتل
درود.. ممنون بابت راهنمایی. مودم outdoor برای من مقدور نیست ولی جهت دکل رو میدونم کجاست . باید برای مودم یک استند دم پینجره درست کنم تا حداقل تو اتاق دیگر مانعی سر راهش نباشه. همین الان رو میزمه و سمت راستش یک کمد قطور و چندلایه و چند طبقه هست که تا بالاش پر پره از باکس کرفته تا جعبهای پلاستیکی و ... که فکر میکنم خود اون خیلی داره رو سیگنال تاثیر منفی میزاره.
- - - Updated - - -
thelegend1987
17-09-2023, 00:26
لطفا حذف شود
mehdi_vsgh
17-09-2023, 11:44
سلام دوستان سوال داشتم
من فعلا adsl پارس انلاین دارم که دیگه از دستش خسته شدم و میخوام td lte بگیرم
تو محله ما هم سیمکارت همراه اول و هم سیمکارت ایراسنل خوب آنتن میده
(باگوشی تست کردم با سیسمکارت ایرانسل سرعت ۵۷مگابیت و پینگ ۴۸ میداد!)
درکل میخواستم بدونم کیفیت و سرعت مبین نت که با سیمکارت همراه اول ظاهرا کار میکنه بهتره یا ایرانسل؟؟
thelegend1987
18-09-2023, 16:42
سلام دوستان سوال داشتم
درکل میخواستم بدونم کیفیت و سرعت مبین نت که با سیمکارت همراه اول ظاهرا کار میکنه بهتره یا ایرانسل؟؟
سلام دوست عزیز مشکل پارس آنلاین چیه؟
thelegend1987
18-09-2023, 16:45
راهی وجود داره توی مودم B612 برای APN حالت IPV6 رو فعال کرد؟ :biggrin:
mehdi_vsgh
19-09-2023, 11:30
سلام دوست عزیز مشکل پارس آنلاین چیه؟
سلام
سرعت کم
قطعی بسیار بسیار زیاد
خستم کرده واقعا
و البته قیمت بالای سرویسهای پارس انلاین!
MMDFullHD
23-09-2023, 11:21
سلام دوستان سوال داشتم
td-lte از لحاظ فرکانسی متفاوت هست با نت گوشی پس مقایسه خوبی نی بگی الان گوشی این سرعت رو میده تی دی هم سرعتش باید خوب باشه
تی دی روی دکل ها از سکتور و ... جدا هستن ربطی به انتن گوشی موبایلتون نداره
شهری و منطقه ای ک توش هستید حتی زاویه سکتور تی دی ، مودمی ک قراره بهش متصل بشید و سایر عوامل روی سرعتتون تاثیر گذارن
شما اول به دنبال ی مودم انلاک خوب باش بعدا سیمکارت از جفت اپراتور ها بگیر تست کن سیمکارت با بسته اولیه حدودا 160 هست روی مبین نت هم همین حدودا هست
اگر نیاز به گیم دارید تجربه کم تاخیر میخواید سرعت لود سایت ها براتون اهمیت داره مبین نت پیشنهاد میشه (ولی سرعتش تا 40 محدوده)
اگر نیاز به سرعت دارید پینگ براتون اهمیتی نداره ایرانسل
من خودم ایرانسل استفاده میکنم سرعتم بین 120 اوج خلوتی 80-90 مگابیت اوج شلوغی سرعتمه
ساعت 8 شب
ساعت 3 شب
mehdi_vsgh
23-09-2023, 11:38
td-lte از لحاظ فرکانسی متفاوت هست با نت گوشی پس مقایسه خوبی نی بگی الان گوشی این سرعت رو میده تی دی هم سرعتش باید خوب باشه
شهری و منطقه ای ک توش هستید حتی زاویه سکتور تی دی ، مودمی ک قراره بهش متصل بشید و سایر عوامل روی سرعتتون تاثیر گذارن
شما اول به دنبال ی مودم انلاک خوب باش بعدا سیمکارت از جفت اپراتور ها بگیر تست کن سیمکارت با بسته اولیه حدودا 160 هست روی مبین نت هم همین حدودا هست
اگر نیاز به گیم دارید تجربه کم تاخیر میخواید سرعت لود سایت ها براتون اهمیت داره مبین نت پیشنهاد میشه (ولی سرعتش تا 40 محدوده)
من خودم ایرانسل استفاده میکنم سرعتم بین 120 اوج خلوتی 80-90 مگابیت اوج شلوغی سرعتمه
ساعت 8 شب
ساعت 3 شب
ایول عجب سرعتی....
فعلا که مودم انلاک رو جور کردم سفارش دادم دو سه روز دیگه به دستم میرسه تا بعد بریم سراغ سیم کارت
iman2919
24-09-2023, 10:50
ساعت 8 شب
ساعت 3 شب
درود
سیم کارت مبین نت جایی هست که بدون مودم بفروشه؟
چون خود مبین نت که میگه فقط با مودم
ساعت 8 شب
ساعت 3 شب
درود
شما تنظیم خاصی انجام دادید به این سرعت میرسید ؟
من با مودم 612 و آنلاک شده ... انگار سرعتم روی 40 مگابیت در بهترین
شرایط قفل شده و بالاتر از این نمیرسه بیشتر وقتها هم حدودا 20 تا 30 مگ هست
با اینکه مرکز شهر هم هستم و تحت پوشش کامل
ممنون
MMDFullHD
24-09-2023, 13:37
درود
ممنون
نظر خودم اینه ک مودمت تجمیع نمیزنه من سرچ زدم مدل مودمت رو چیزی نیافتم ک ببینم و مطمعن باشم دوتا باند td رو تجمیع میزنه یعنی 42+42 باشه تو تنظیمات یا استاتوس تو همچین چیزیو میبینی؟
شرایط سیگنالیت به چ شکل اول صبح هست؟
باید مطمعن باشی اول تجمیع میزنه مودمت (این احتمال هم هست ک بعضی مناطق تی دی همچنان قدیمی و تک کریر باشه اگ اینطور باشه ک کاری از دستت ساخته نیست)
اینطور ک مشخصه میگی بالاتر از 40 نمیره یعنی تجمیعی در کار نیست چون اگ باشه هرچی بهرحال اول صبح باید سرعتی بهت بالای 70 60 بده
چون برای من زمانی ک مودم استندبای هست (حالتی ک تجمیع نمیزنه ک فشار نیاد به دستگاه سرعت منم رو 30 40 هست به محظ اینک دانلود حجیم و سنگین استفاده میشه سریع باند دوم میاد تو عمل و سرعت دوبرابر الی سه برابر میشه)
و اینک من تنظیمات خاصیو اعمال نکردم
مودم cat 19 قوی هست
درود
مبین نت هم خودش میفروشه
سرچ بزنید گوگل هم نمایندگی هست ک سیم های TD ایشو بفروشه هم FD
حتی تو دیوار
جوینده یابنده است رفیق خوبم
MMDFullHD
24-09-2023, 13:46
درود
ممنون
نظر خودم اینه ک مودمت تجمیع نمیزنه من سرچ زدم مدل مودمت رو چیزی نیافتم ک ببینم و مطمعن باشم دوتا باند td رو تجمیع میزنه یعنی 42+42 باشه تو تنظیمات یا استاتوس تو همچین چیزیو میبینی؟
باید مطمعن باشی اول تجمیع میزنه مودمت (این احتمال هم هست ک بعضی مناطق تی دی همچنان قدیمی و تک کریر باشه اگ اینطور باشه ک کاری از دستت ساخته نیست)
اینطور ک مشخصه میگی بالاتر از 40 نمیره یعنی تجمیعی در کار نیست چون اگ باشه هرچی بهرحال اول صبح باید سرعتی بهت بالای 70 60 بده
چون برای من زمانی ک مودم استندبای هست (حالتی ک تجمیع نمیزنه ک فشار نیاد به دستگاه سرعت منم رو 30 40 هست به محظ اینک دانلود حجیم و سنگین استفاده میشه سریع باند دوم میاد تو عمل و سرعت دوبرابر الی سه برابر میشه)
مودم cat 19 قوی هست
درود
مبین نت هم خودش میفروشه
حتی تو دیوار
مودم cat 19 قوی هست
مبین نت هم خودش میفروشه
حتی تو دیوار
ممنون از توضیحات کامل شما
مودم بنده همان مودمی بود که ایرانسل با وایمکس تعویض کرد
مدلش Huawei B612 هست که آنلاک کردم (همان اوایل انتشار آنلاک) .. فکر کنم اشکال از Firmware باشه
که همان اوایل در همین انجمن آمد ... متاسفانه در تنظیماتش هیچ اطلاعاتی بجز اطلاعات سیگنال نیست
دقیقا مشکل به قول شما عدم تجمیع هست و ناقص بودن فریمویر چون حتی IPV6 هم درگزینه هاش نداره
باز هم ممنون بابت وقتی که گذاشتید
iman2919
24-09-2023, 16:47
مبین نت هم خودش میفروشه
حتی تو دیوار
الان دوباره تماس گرفتم با مبین نت میگه سیم کارت بدون مودم نداریم.
سایت معتبری هم پیدا نشد گوگل:/
mehdi_vsgh
03-10-2023, 12:01
سلام مودم s1 را دارم
یک مودم adsl هم دارم
میخام با مودم adsl بصورت وایرلس به مودم s1 ایرانسل وصل بشم و بعدش با کابل از این مودم اینترنت رو منتقل کنم برای تلویزیون و ...
میشه؟
mehdi_vsgh
03-10-2023, 12:12
سلام مودم s1 را دارم
یک مودم adsl تی پی لینک هم دارم
میخام با مودم adsl بصورت وایرلس به مودم s1 ایرانسل وصل بشم و بعدش با کابل از این مودم اینترنت رو منتقل کنم برای تلویزیون و ...
میشه؟
سلام مودم s1 را دارم
یک مودم adsl تی پی لینک هم دارم
میشه؟
نمیشه با مودم وصل بشی باید روتر بخری
daniyal62
03-10-2023, 19:29
سلام به همه من مودم tf i60 b1 دارم سیگنال جای ما خوبه اما مشکلی که دارم اینه که حدودا هر 4 ساعت اینترنت مودم قطع میشه در حالی که هم وای فای و هم 5 تا چراغ td lte روشنه!! و باید مودم رو ری استارات کنم تا درست بشه آیا تنظیماتی داره که این قطعی درست بشه مثلا تغییر dns?
ممنون
mehdi_vsgh
03-10-2023, 19:29
نمیشه با مودم وصل بشی باید روتر بخری
خوب اکثر مودمهای adsl روتر هم هستن دیگه!
dadash42
05-10-2023, 16:47
سلام دوستان، وضعیت td-lte ایرانسل چطوره؟ سرعتش خوبه، قندشکن کار میکنه، سایت باز میشه؟
از دست این مخارفات کلافه شدم، میخوام سمت td-lte بیام. پرت vdsl را بستن فقط adsl دادن، سرعت مثل ده سال پیش، دانلود فیلم ۲ ساعت طول میکشه، اکثر قندشکن ها کار نمیکنن..و...،..
سلام دوستان، وضعیت td-lte ایرانسل چطوره؟ سرعتش خوبه، قندشکن کار میکنه، سایت باز میشه؟
از دست این مخارفات کلافه شدم، میخوام سمت td-lte بیام. پرت vdsl را بستن فقط adsl دادن، سرعت مثل ده سال پیش، دانلود فیلم ۲ ساعت طول میکشه، اکثر قندشکن ها کار نمیکنن..و...،..
به نظرمن دور و بر ایرانسل نرید چون با چیزشکن ها خیلی مشکل داره.مبین نت خیلی بهتره. چون هر دو رو داشتم. الان هم مبین نت دارم.
dadash42
05-10-2023, 20:53
به نظرمن دور و بر ایرانسل نرید چون با چیزشکن ها خیلی مشکل داره.مبین نت خیلی بهتره. چون هر دو رو داشتم. الان هم مبین نت دارم.
حجم میخوام ، پینگ نمیخوام ، ایرانسل td-lte برام بهتره... مبین نت مثل اینکه sim کارت سوا نمیفروشه، خودم مودم دارم
حجم میخوام ، پینگ نمیخوام ، ایرانسل td-lte برام بهتره... مبین نت مثل اینکه sim کارت سوا نمیفروشه، خودم مودم دارم
برخی شهرها سیم کارت جدا دارن.
من شیراز مهمان بودم برای یکی مودم و سیم کارت خریدم گفت سیم کارت جدا هم داریم برای فروش.
mehdi_vsgh
08-10-2023, 08:15
سلام اقا من بالاخره tdlte ایرانسل رو گرفتم. سرعتش خیلی خوبه و قطعی هم ندارم اصلا (البته تا الان)
فقط مشکل اینه که از صب تا غروب سرعتش عالیه و تا ۴۵ مگ هم میره! ولی بعداز غروب یهو سرعتش کم میشه و گاهی تا ۲ مگ هم میرسه!!!!
کسی چنین مشکلی داره؟
amolpana
10-10-2023, 12:39
سلام به همه دوستان. وقت بخیر . من مودم ایرانسل مدل z6000 دارم. تو پستهای قبلی خیلی صحبتش شده بود و حتی firmware هم گذاشتن دوستان که نتونستم دانلود کنم. اگه از بین دوستان firmware این مدل رو دارید برام بزارید ممنون میشم. چون مودم آنتن نداره. مشکل آنتن دارم.
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان. وقت بخیر . من مودم ایرانسل مدل z6000 دارم. تو پستهای قبلی خیلی صحبتش شده بود و حتی firmware هم گذاشتن دوستان که نتونستم دانلود کنم. اگه از بین دوستان firmware این مدل رو دارید برام بزارید ممنون میشم. چون مودم آنتن نداره. مشکل آنتن دارم.
با تشکر
mehdi_vsgh
19-10-2023, 23:20
سلام اقا من بالاخره tdlte ایرانسل رو گرفتم. سرعتش خیلی خوبه و قطعی هم ندارم اصلا (البته تا الان)
فقط مشکل اینه که از صب تا غروب سرعتش عالیه و تا ۴۵ مگ هم میره! ولی بعداز غروب یهو سرعتش کم میشه و گاهی تا ۲ مگ هم میرسه!!!!
کسی چنین مشکلی داره؟
کسی نظری نداره سرعتم حتی زیر یک مگ هم میرسههههه
dadash42
19-10-2023, 23:38
معلومه محل تون شلوغه، شبها ظرفیت همه مشتریها را نداره
mehdi_vsgh
20-10-2023, 11:00
دیگه چقدر شلوغ...البته بعید هم میدونم اینقدر شلوغ باشه محله ما پایین شهره کسی از اینجیزا نداره!!!!
- - - Updated - - -
دیگه چقدر شلوغ...البته بعید هم میدونم اینقدر شلوغ باشه محله ما پایین شهره کسی از اینجیزا نداره!!!!
mehdi_vsgh
21-10-2023, 08:08
اقا یه سوال مهم از کجا بدونم فریمور مودمم بروز هست؟؟؟ احساس میکنم قدیمیه فریمورش!!
مودمم s1 ایرانسله میخوام بدونم ورژن فریمورم بروز هست و اینکه چطوری میشه بروز رسانیش کنم
thelegend1987
21-10-2023, 21:56
در طول روز بیشترین و کمترین میزان سرعت چقدر هست؟
dadash42
22-10-2023, 07:04
مناسبترین مودم ها برای td-lte ایرانسل کدامند، با قیمت مناسب؟
مودم جیبی برای td-lte ایرانسل موجوده؟ یا از خارج تهیه میشه؟
mehdi_vsgh
29-10-2023, 10:57
در طول روز بیشترین و کمترین میزان سرعت چقدر هست؟
بیشترین سرعت ۷۰ مگ (اوایل صبح و قبل از ساعت ۶ صبح) و کمترین 400کیلوبیت (بعداز ساعت ۶ بعدازظهر!!!)
magiteq1
05-11-2023, 19:15
دوستان مودم s1 دارم.وقتی با لن وصل میکنم به pc و دانلود سنگین میزارم. بعد مدنی از 4 چراغ میشه 3 خط.. ولی وقتی دانلود سنگین نکننم و در حدل وب گردی و یوتیوب همون 4 چراغ. مشکل از کجاس؟ یه سری دوستان میگفتن از ادابتورش هست که ظاهرا 12 ولت نیست
- - - Updated - - -
دوستان مودم s1 دارم.وقتی با لن وصل میکنم به pc و دانلود سنگین میزارم. بعد مدنی از 4 چراغ میشه 3 خط ولی وقتی دانلود سنگین نکننم و در حدل وب گردی و یوتیوب همون 4 چراغ. مشکل از کجاس؟ یه سری دوستان میگفتن از ادابتورش هست که ظاهرا 12 ولت نیست
اره واسه منم همین طور هست بعد یهو افت سرعت پیدا میکنه
- - - Updated - - -
آقا مودم s1 دارم جیگرم را خون کرده سه چراغ روشن هست بعدش یهو میشه یکی و افت سرعت پیدا میکنه چیکار کنم؟
magiteq1
06-11-2023, 17:33
- - - Updated - - -
ادابتور عوض نکردی؟
نه دوست عزیز
- - - Updated - - -
ادابتور عوض نکردی؟
نه دوست عزیز
سلام اقا مودم s1 دارم مشکل پرش انتن دارم ولی زمانی که مثلا زمانی که اسپید تست میگیرم 3تا چراغ میشه یکی اداپتور هم عوض کردم فایده نداشته؟
mehdi_vsgh
13-11-2023, 10:17
سلام دوستان یه سوال ذهنمو مشغول کرده
سیمکارت ایرانسل دارم و روی گوشیم سرعتم حدود 140 مگ هست ولی وقتی همین اینترنت رو هات اسپات میکنم رو لپ تاپ سرعتش میشه ۴۰ مگ!!! دلیلش چیه؟
mazdak89
13-11-2023, 11:34
سلام دوستان یه سوال ذهنمو مشغول کرده
سیمکارت ایرانسل دارم و روی گوشیم سرعتم حدود 140 مگ هست ولی وقتی همین اینترنت رو هات اسپات میکنم رو لپ تاپ سرعتش میشه ۴۰ مگ!!! دلیلش چیه؟
احتمالا زیاد بعلت سرعت پایین کارت شبکه لپ تاپ هست که 2.4 گیگاهرتز پشتیبانی میکند . از usb3 برای اتصال استفاده کنید یا کارت شبکه داخلی (یا خارجی) خوب برای لپ تاپ با پشتیبانی باند 5 گیگا تهیه بفرمایید
محمد7966
14-11-2023, 20:00
سلام، دوستان من یک سیم کارت td ثبتنام کردم 40 گیگ سه ماهه. مودم هم b622 هواوی. الان که دارم تست میگیرم، دانلود بد نیست بین 6 الی 11 مگ ولی آپلودش خیلی افتضاحه. در حد 100 کیلوبایته.
آیا این محدودیت به خاطر نوع بسته ای که خریداری کردم هست یا نه ربطی نداره؟ پینگ 4تا 8 هم خوب نیست، بین 60 تا 90 در نوسانه. تازه تایم اوت هم داشتم و پینگ 200 هم داشتم
rsrq -12
rsrp -103
sinr 18
mehdi_vsgh
14-11-2023, 21:13
احتمالا زیاد بعلت سرعت پایین کارت شبکه لپ تاپ هست که 2.4 گیگاهرتز پشتیبانی میکند . از usb3 برای اتصال استفاده کنید یا کارت شبکه داخلی (یا خارجی) خوب برای لپ تاپ با پشتیبانی باند 5 گیگا تهیه بفرمایید
احسنت درست شد الان با usb وصل کردم و همون تقریبا 100 مگ سرعت رو گرفتم
حالا یهسوال برای مودم چی برای اینکه بالاترینسرعت رو از مودم بگیرم با کابل وصل کنم بهتر میشه سرعتم؟؟ الان از مودم هم همون سرعت 40-50 رو نهایت میگیرم!
mazdak89
14-11-2023, 22:19
حالا یهسوال برای مودم چی برای اینکه بالاترینسرعت رو از مودم بگیرم با کابل وصل کنم بهتر میشه سرعتم؟؟ الان از مودم هم همون سرعت 40-50 رو نهایت میگیرم!
برای بهترین دریافت دیتا از مودم یا از کابل Lan استفاده کنید یا کارت شبکه 5 گیگاهرتز . البته به شرطی که مودم از باند 5گیگ پشتیبانی کنه !
- - - Updated - - -
برای بهترین دریافت دیتا از مودم یا از کابل Lan استفاده کنید یا کارت شبکه 5 گیگاهرتز . البته به شرطی که مودم از باند 5گیگ پشتیبانی کنه !
magiteq1
15-11-2023, 14:53
سلام، دوستان من یک سیم کارت td ثبتنام کردم 40 گیگ سه ماهه. مودم هم b622 هواوی. الان که دارم تست میگیرم، دانلود بد نیست بین 6 الی 11 مگ ولی آپلودش خیلی افتضاحه. در حد 100 کیلوبایته.
آیا این محدودیت به خاطر نوع بسته ای که خریداری کردم هست یا نه ربطی نداره؟ پینگ 4تا 8 هم خوب نیست، بین 60 تا 90 در نوسانه. تازه تایم اوت هم داشتم و پینگ 200 هم داشتم
rsrq -12
rsrp -103
sinr 18
به خاطر منطقه هست. کاری نمیشه کرد.
- - - Updated - - -
rsrq -12
rsrp -103
sinr 18
mehdi_vsgh
16-11-2023, 08:18
- - - Updated - - -
سلام
فکر میکنم مودم پشتیبانی میکنه دیگه (مودمم ایرانسل مدل s1 هست!)
با کابل هم تست کردم به مودم فرقی تو سرعتش نمیکرد نسبت به وای فای
حتی با وای فای به گوشی وصل شدم همون سرعت رو داشت!
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
فکر میکنم مودم پشتیبانی میکنه دیگه (مودمم ایرانسل مدل s1 هست!)
با کابل هم تست کردم به مودم فرقی تو سرعتش نمیکرد نسبت به وای فای
حتی با وای فای به گوشی وصل شدم همون سرعت رو داشت!
محمد7966
16-11-2023, 12:23
- - - Updated - - -
من چند ساعت بعدش طرفای 1 شب دوباره تست گرفتم، آپلود شد 700 کیلوبایت.
الان هم تست گرفتم دانلودم شد 21 مگ و آپلود شد 1.3 مگ.
یعنی شبکه شلوغ بوده اون روز که آپلودم شده 100 کیلوبایت؟
محمد7966
16-11-2023, 12:27
سلام، دوستان من قندشن وارپ 1.1.1. توی گوشی کار میکنه برام، ولی نسخه ویندوز کار نمیده. کاری میشه انجام داد که توی ویندوز هم کار بده؟
اینترنتم هم td ایرانسله
16-11-2023, 14:48
هم شلوغی. هم کانفیگ اون منطقه
magiteq1
16-11-2023, 14:50
سلام، دوستان من قندشن وارپ 1.1.1. توی گوشی کار میکنه برام، ولی نسخه ویندوز کار نمیده. کاری میشه انجام داد که توی ویندوز هم کار بده؟
اینترنتم هم td ایرانسله
magiteq1
16-11-2023, 14:52
اینترنتم هم td ایرانسله
mazdak89
16-11-2023, 17:12
اینترنتم هم td ایرانسله
احتمالا تیک IPv6 در ویندوز غیرفعال هست . از قسمت تنظیمات شبکه فعال کنید .
- - - Updated - - -
اینترنتم هم td ایرانسله
محمد7966
16-11-2023, 18:03
- - - Updated - - -
خیلی ممنونم. بله غیرفعال بود. درست شد با فعال کردنش
محمد7966
16-11-2023, 18:12
دادا بیام برات فرستادم
از شما هم ممنونم. کانالو تونستم پیدا کنم. ولی فعلا مشکلم با فعال کردن آی پی ورژن 6 حل شد.
وین رونی
02-12-2023, 21:37
سلام
من می خوام tdlte ایرانسل رو بگیرم اما منطقه ای که هستم فقط 4G رو پوشش میده.اپراتور فروش ایرانسل می گفت که تفاوت سرعت خاصی بین tdlte و 4G نیست!!
درست میگه؟
وین رونی
02-12-2023, 21:40
اینترنتم هم td ایرانسله
وارپ رو تبدیل کن به زیرو تراست.درست میشه.منم دقیقاً همین مشکلو داشتم حل شد
در تاپیک مبین نت توضیح دادم
وین رونی
03-12-2023, 11:12
ساعت 8 شب
ساعت 3 شب
پس اینطور که فهمیدم از نمایندگی خرید نکنم و بهتره برم سراغ مودم آنلاک
درسته؟
number-1
03-12-2023, 18:36
دوستان این مودم چطوره ؟
همون B612 هواوی هستش؟
مودم TFi60-S1
- - - Updated - - -
دوستان این مودم چطوره ؟
همون B612 هواوی هستش؟
مودم TFi60-S1
سلام دوستان من چند سال پیش TD LTE ایرانسل داشتم (خیلی سال قبل) مودمشو هنوز دارم... تست کردم دیدم اینحایی که الان هستم 4 تا چراغ روشن داره (وسط پذیرایی)
من الان زیتل دارم که سرعتش خیلی افتضاح شده تنها مزیتش این بود که نامحدود هستش ولی با این سرعت پایین دیگه مزیت حساب نمیشه مخصوصا ظهر به بعد و همینطور کل روزهای تعطیل...
الان بسته یک ساله رو کرده 3.800 که چک کردم میشه باهاش چهارتا بسته 600 گیگ ایرانسل گرفت که برای من کافیه
1-آیا این 600 گیگ همش اینترنت بین الملل هستش؟ داخل سایت چیزی نزده بود!
2- نوسان سرعت توی منطقه غرب تهران حدودا ابتدای جلال کسی اطلاع داره به چه صورت هستش؟
3- من مودم قدیمی TK2510 دارم چهارتا چراغش روشن شد آیا اوکی هستش میشه براش بسته خرید یا باید سیم و مودم تعویض بشه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان من چند سال پیش TD LTE ایرانسل داشتم (خیلی سال قبل) مودمشو هنوز دارم... تست کردم دیدم اینحایی که الان هستم 4 تا چراغ روشن داره (وسط پذیرایی)
من الان زیتل دارم که سرعتش خیلی افتضاح شده تنها مزیتش این بود که نامحدود هستش ولی با این سرعت پایین دیگه مزیت حساب نمیشه مخصوصا ظهر به بعد و همینطور کل روزهای تعطیل...
الان بسته یک ساله رو کرده 3.800 که چک کردم میشه باهاش چهارتا بسته 600 گیگ ایرانسل گرفت که برای من کافیه
1-آیا این 600 گیگ همش اینترنت بین الملل هستش؟ داخل سایت چیزی نزده بود!
2- نوسان سرعت توی منطقه غرب تهران حدودا ابتدای جلال کسی اطلاع داره به چه صورت هستش؟
3- من مودم قدیمی TK2510 دارم چهارتا چراغش روشن شد آیا اوکی هستش میشه براش بسته خرید یا باید سیم و مودم تعویض بشه؟
i_netboyy
08-12-2023, 02:07
- - - Updated - - -
سلام دوست من بهتره اول یه بسته با حجم کم خریداری کنید تست سرعت بگیرید اگر سیگنال دریافتیتون و سرعت مطلوب بود سرویس حجیم خریداری کنید البته مودمتون زیاد جالب نیست بهترین مودم به ترتیب tfi 60 h1 ایرانسل (انلاک کنید بهتره) و مودم 5g هواوی اوت دور و نوکیا 5g باشه و این که اگر tfi60 خریداری کردین بهش روتر وصل کنید چون قدرت وای فای این مودم و پوشش دهی ضعیف داره من خودم الان شریعتی کوچه پروین نرسیده به تجریش هستم نزدیک بی تی اس هستم سرعت دانلودم زیر 100 مگ نمیاد رو تی دی دی ایرانسل و ایرانسل رو باند 41 و 42 سرویس ارائه میده و مزیتش نسبت به مبین نت سر عتش هست که در حالت تجمیع سرعت نسبتا خوبی داره اما بسته هاش فکر می کنم به نسبت مبین نت یه مقدار گرون تره اگر هم برای گیم استفاده می کنید کلا انتظار از تی دیدی و نت سیم fd نداشته باشد بهتره به فیبر و پوینت تو پوینت فکر کنید زیتل هم که کلا خراب شده تعداد یوزهاش زیاده و سرعت نابو قیمت بالا ضریب نفوذ پایین مودمش هم cat 4 هستش اگر تو نستین سیم زیتل رو روی tfi60 h1 تست کنید یه اماری به ما هم بدین بد نیست
- - - Updated - - -
سلام دوست من بهتره اول یه بسته با حجم کم خریداری کنید تست سرعت بگیرید اگر سیگنال دریافتیتون و سرعت مطلوب بود سرویس حجیم خریداری کنید البته مودمتون زیاد جالب نیست بهترین مودم به ترتیب tfi 60 h1 ایرانسل (انلاک کنید بهتره) و مودم 5g هواوی اوت دور و نوکیا 5g باشه و این که اگر tfi60 خریداری کردین بهش روتر وصل کنید چون قدرت وای فای این مودم و پوشش دهی ضعیف داره من خودم الان شریعتی کوچه پروین نرسیده به تجریش هستم نزدیک بی تی اس هستم سرعت دانلودم زیر 100 مگ نمیاد رو تی دی دی ایرانسل و ایرانسل رو باند 41 و 42 سرویس ارائه میده و مزیتش نسبت به مبین نت سر عتش هست که در حالت تجمیع سرعت نسبتا خوبی داره اما بسته هاش فکر می کنم به نسبت مبین نت یه مقدار گرون تره اگر هم برای گیم استفاده می کنید کلا انتظار از تی دیدی و نت سیم fd نداشته باشد بهتره به فیبر و پوینت تو پوینت فکر کنید زیتل هم که کلا خراب شده تعداد یوزهاش زیاده و سرعت نابو قیمت بالا ضریب نفوذ پایین مودمش هم cat 4 هستش اگر تو نستین سیم زیتل رو روی tfi60 h1 تست کنید یه اماری به ما هم بدین بد نیست
دقیقا موافقم باید یکی دو هفته ازش تست بگیرم ببینم سرعتش چجوریه....نمیدونم از چه بابت گفتید که مودم خوبی نیست اگه برای استفاده داخلی باشه که مشکلی نیست با کابل لن وصل میکنم به مودم خودم اما اگه مشکلش اتصال به دکل باشه اون یه بحث دیگه ای هستش...
قعلا که استفاده گیم ندارم الان زیتل پینگ روی 60 تا 70 هستش ولی متاسفانه فعلا وقت گیم ندارم الان سرعت برام خیلی مهمتره...قدیم یادمه همین تی دی ایرانسل پینگش حدود 120 بود اون موقع ها فیفا میزدم یادمه اذیت میکرد...برای فیبر هم چندجا سوال کردم که ظاهرا منطقه ما ساپورت نداشتن قعلا فکر کنم تنها گزینه اگه تست اوکی باشه همین ایرانسل هستش
اون ترافیک 600 گیگ که زده همش بین الملل هستش؟
یک بسته ایرانسل گرفتم وصل شدم ولی اصلا کیفیت خوبی نداره...
نوسان بسیار بالا ولی وفتی که وصل هستش پینگش حدود 50 هستش که در مقایسه با زیتل که پینگش روی 65 هستش خیلی بهتره...
اما اصلا پایداری نداره نه خود پینگ نه ارتباط و برای حدود 30 ثانیه تایم اوت میده...
سرعت تست ساعت 9 صبح حدود 20 مگ هستش که در مقایسه همزمان با زیتل تقریبا برابر هستش که زیتل روی 19 مگ بود...ولی نمیدونم مشکل از مودم هستش یا اینکه چیز دیگه اصلا پایداری نداره..
اینم عکس پینگ
آپدیت:
یه سری تست جدید گرفتم وای فای مودم رو خاموش کردم و با کابل وصلش کردم به سیستم تایم اوت ها از بین رفت و پایداری کانکشن نزدیک 99 درصد شد! تقریبا اصلا تایم اوت نداره و پینگ هم بین 50 تا 56 در نوسان هستش گاهی زیر 50 هم میاد... سرعت هم در مقایسه همزمان با زیتل بیش از دو برابر هستش...ساعت 10 صبح یکشنبه
باید یک سری تست جدید هم با اوپن وی پـــی ان بگیرم ببینم روی اون چطور کار میکنه چون سرور برای خودم هستش اگه مشکل ایجاد بشه قطعا از طرف فیلترینگ رو کانکشن اختلال ایجاد میکنن...
آپدیت:
یک مشکلی اساسی هستش وقتی که با اوپن وی پـــی ان وصل میشم پنیگ هستش و اصلا تایم اوت نداره مثلا شاید هر ده دقیقه یک بار تایم اوت بده اما سایت های فیلتر شده مثل یوتیوب باز نمیشه! حتی بدتر نمیدونم چه اتفاقی میوفته زمانی که سایتش رو میخوام باز کنم شروع میکنه به تایم اوت دادن و آنتن مودم کم میشه انگار بار اضافی میره روی چیپست مودم و نمیتونه هندل کنه...سایت هایی هم که موقعیت آی پی رو نشون میدن همگی تهران رو به راحتی شناسایی میکنن درصورتی که من به سرور کانکت هستم اما همون سایت روی زیتل موقعیت سرور رو نشون میدن...
عجیبتر اینکه هیچ کدوم از این مشکلات روی اینترنت همراه ایرانسل وجود ندارن و به راحتی همون سرور کار میکنه!
- - - Updated - - -
آپدیت:
یک مشکلی اساسی هستش وقتی که با اوپن وی پـــی ان وصل میشم پنیگ هستش و اصلا تایم اوت نداره مثلا شاید هر ده دقیقه یک بار تایم اوت بده اما سایت های فیلتر شده مثل یوتیوب باز نمیشه! حتی بدتر نمیدونم چه اتفاقی میوفته زمانی که سایتش رو میخوام باز کنم شروع میکنه به تایم اوت دادن و آنتن مودم کم میشه انگار بار اضافی میره روی چیپست مودم و نمیتونه هندل کنه...سایت هایی هم که موقعیت آی پی رو نشون میدن همگی تهران رو به راحتی شناسایی میکنن درصورتی که من به سرور کانکت هستم اما همون سایت روی زیتل موقعیت سرور رو نشون میدن...
عجیبتر اینکه هیچ کدوم از این مشکلات روی اینترنت همراه ایرانسل وجود ندارن و به راحتی همون سرور کار میکنه!
magiteq1
17-12-2023, 22:24
سرعت Warp چرا یکی دو روزه ترکیده
- - - Updated - - -
سرعت Warp چرا یکی دو روزه ترکیده........................
mostafa-b
13-01-2024, 13:48
دوستان سلام
کسی از اساتید مطلب یا فایل آموزشی در خصوص تنظیم دستی دکل و باند اگه داره ممنون میشم راهنمایی کنه. مودم ZLT X28 با سیمکارت TDLTE.
mostafa-b
13-01-2024, 13:49
دوستان سلام
کسی از اساتید مطلب یا فایل آموزشی در خصوص تنظیم دستی دکل و باند اگه داره ممنون میشم راهنمایی کنه. مودم ZLT X28 با سیمکارت TDLTE.
magiteq1
18-01-2024, 13:57
ایرانسل هم td رو گرون کرد
magiteq1
18-01-2024, 13:58
ایرانسل هم td رو گرون کرد..........................
محمد7966
31-01-2024, 20:21
سلام دوستان برای آپلود پایین میشه کاری کرد؟ من الان بسته اقتصادی 8 مگ گرفتم، دانلود گاهی تا 20 مگ هم رفت ولی آپلود خیلی افتضاحه. دیشب 0 کیلوبایت نشون داد. بعد این برای سرویس های td هست وگرنه سرویس fd آپلودش خوبه.
یه بار هم اوایل به پشتیبانش گفتم ، میگه برو مودم رو بهترین جا بذار. بگرد ببین کجا هست. من طبقه پایینم، توی همین طبقه حتی دانلود 50،60 مگ رو تجربه کردم ولی آپلود بیشتر از 1.5 مگ نشون نداد. برم مودم رو بذارم طبقه دوم یعنی بهتر میشه اپلودش یا ربطی نداره؟
سلام دوستان برای آپلود پایین میشه کاری کرد؟ من الان بسته اقتصادی 8 مگ گرفتم، دانلود گاهی تا 20 مگ هم رفت ولی آپلود خیلی افتضاحه. دیشب 0 کیلوبایت نشون داد. بعد این برای سرویس های td هست وگرنه سرویس fd آپلودش خوبه.
یه بار هم اوایل به پشتیبانش گفتم ، میگه برو مودم رو بهترین جا بذار. بگرد ببین کجا هست. من طبقه پایینم، توی همین طبقه حتی دانلود 50،60 مگ رو تجربه کردم ولی آپلود بیشتر از 1.5 مگ نشون نداد. برم مودم رو بذارم طبقه دوم یعنی بهتر میشه اپلودش یا ربطی نداره؟
آپلود TD کلا پایینه و تو بهترین حالت 5 یا 6 مگابیت بیشتر نمیده و برای آپلود هر چقدر مودم نزدیک تر به فضای آزاد باشه سرعت بالاتره.
shervin115
31-01-2024, 22:51
حدود 1 هفته ای هست سرعت آپلود من هم پایین هست .
با وجود دید خوب به دکل و مودم بیرون از ساختمان
MMDFullHD
31-01-2024, 22:57
پاک شود لطفا
پست اشتباه ارسال شد
محمد7966
01-02-2024, 13:59
امروز 2 بار تست گرفتم، دانلودم تا 40 مگ رفت، آپلودم تا 1.7 مگ. انگار ربطی به جاگیری مودم نداره، چون من اصلا مودم رو جابجا نکردم ولی این نوسان سرویس های td خیلی بده، بقیه اپراتورها هم این مشکلو ممکنه داشته باشند؟ مبین نت و ...
امروز 2 بار تست گرفتم، دانلودم تا 40 مگ رفت، آپلودم تا 1.7 مگ. انگار ربطی به جاگیری مودم نداره، چون من اصلا مودم رو جابجا نکردم ولی این نوسان سرویس های td خیلی بده، بقیه اپراتورها هم این مشکلو ممکنه داشته باشند؟ مبین نت و ...
01-02-2024, 14:36
نوسان سرعت دانلود و آپلود در ساعات مختلف اینترنت TD مبین نت به قدری زیاد و کیفیت آنقدر بد بود که بعد از چند سال این سرویس رو کنار گذاشتم و جمع کردم. الان از سرویس FD مبین نت که روی همراه اول رومینگ میشه استفاده میکنم. خوشبختانه کیفیت این سرویس بهتر هست.
محمد7966
11-02-2024, 23:08
سلام، دوستان ایرانسل برنامه ای چیزی نداره بشه حجم مصرفی رو به صورت روزانه دید؟ برنامه ایرانسل من به صورت کلی میزنه و اصلا تفکیک روزانه نداره.
12-02-2024, 12:08
دوستان این بسته 8 مگ اقتصادی نهایت تا همین 8 مگ سرعت میده یا بیشترم میشه؟؟
magiteq1
12-02-2024, 12:10
دوستان این بسته 8 مگ اقتصادی نهایت تا همین 8 مگ سرعت میده یا بیشترم میشه؟؟.........
محمد7966
12-02-2024, 13:50
دوستان این بسته 8 مگ اقتصادی نهایت تا همین 8 مگ سرعت میده یا بیشترم میشه؟؟.........
بیشتر هم میشه.
alireza_asol
16-02-2024, 16:56
سلام
کسی اینجا از برنامه smart life یا tuya smart استفاده میکنه؟ برای کنترل پریز های هوشمند و این چیزا. چند روزه دیگه تایمر پریزا کار نمیکنه ولی با اینترنت بقیه شرکتا مشکلی نیست.
من داشتم همین سرعت رو میداد و درواقع قفل شده روی این سرعت. همین حالا هم خواهرزاده م داره و برای اون که چهار مگابیت گرفته، روی چهار مگابیت قفل شده.
محمد7966
16-02-2024, 20:08
سلام، دوستان بسته های اقتصادی ایرانسل چطوریاست؟ انگار توی کل ایران ثبات ندارند از نظر سرعت و حجم منظورمه.
توی اینترنت یه جا گفته بودند که آره بسته های اقتصادیش بعد از 100 گیگ روی 256 کیلوبایت محدود میشه اما بعضی ها گفتند برای ما اینطوری نیست. اینجا که دوستمون بالا گفت پهنای باند روی 8 مگ، 4 مگ و 2 مگ قفل میشه در صورتی که برای من قفل نشد. من 8 مگ گرفتم ولی تا 20 مگ هم دانلودم رفت.
منم چند گیگ دیگه به 100 گیگ میرسه و هنوز 12 روز مونده تا پایان بسته. اگر قراره روی 256 کیلوبایت محدود بشه، اصلا به درد نمیخوره
سلام، دوستان بسته های اقتصادی ایرانسل چطوریاست؟ انگار توی کل ایران ثبات ندارند از نظر سرعت و حجم منظورمه.
توی اینترنت یه جا گفته بودند که آره بسته های اقتصادیش بعد از 100 گیگ روی 256 کیلوبایت محدود میشه اما بعضی ها گفتند برای ما اینطوری نیست. اینجا که دوستمون بالا گفت پهنای باند روی 8 مگ، 4 مگ و 2 مگ قفل میشه در صورتی که برای من قفل نشد. من 8 مگ گرفتم ولی تا 20 مگ هم دانلودم رفت.
منم چند گیگ دیگه به 100 گیگ میرسه و هنوز 12 روز مونده تا پایان بسته. اگر قراره روی 256 کیلوبایت محدود بشه، اصلا به درد نمیخوره
محدود می شه.
برای من که قفل شده رو 8.
محمد7966
17-02-2024, 19:25
آره امروز برای منم محدود شد روی 256 کیلوبایت. ولی چندبار تست گرفتم دانلود تا 20 مگ هم رفت. 12 روز مونده به پایان بسته محدود شدم روی 256 کیلو
محمد7966
02-04-2024, 17:57
سلام
دوستان وضعیت بسته 8 مگ اقتصادی برای شما چطوریاست؟ من الان چند روزه پهنای باند در حد 2،3 مگ حتی زیر 1 مگ هست. خیلی افتضاحه.
وین رونی
25-04-2024, 21:03
بهترین وی پی ان روی تی دی ایرانسل کدومه؟
یه مدت هیدیفای خیلی خوب بود اما دو هفته ای هست هر کانفیگی روش میزنم خیلی کنده حتی وارپ آن وارپ روی هیدیفای هم دیگه جواب نمیده
بهترین وی پی ان روی تی دی ایرانسل کدومه؟
یه مدت هیدیفای خیلی خوب بود اما دو هفته ای هست هر کانفیگی روش میزنم خیلی کنده حتی وارپ آن وارپ روی هیدیفای هم دیگه جواب نمیده
درود :» برای گوشی اندرویدی اپ های MahsaNG ؛ Oblivion ؛ NekoBox ؛ TOR ؛ Intra و روش BePass
برای سیستم ویندوزی اپ های LANTERN ؛ NekoBox ؛ CLASH ؛ TOR ؛ Secure DNS Client و روش BEPASS
در هر کدوم از موارد پرسش داشتید و راهنمایی خواستید خصوصی پیام بفرستید./
مدتی هست که آنتن مودمم آی60 بی 1 در طول روز مخصوصا 12ظهر تا 12 شب نوسان زیادی داره و هر چند دقیقه یکبار ری استارت میشه و جالب اینجاست که مودم دید مستقیم به سکتور دکل داره فاصله 300متر و سیگنال خیلی خوب و باکیفیته. گفتم شاید از تنظیمات مودم باشه. مودم را ریست کردم و مشکل حل نشد رفتم از کسی مودم اچ 1 داشت گرفتم آوردم دیدم اونم همینجا همین مشکل را داره مودمم را بردم جای دیگه دیدم راحت کار میکنه پس از طریق 707 پیگیری کردم و انقدر اطلاعات داشتم که بلاخره قبول کردن و پرونده تشکیل دادن تا واحد شبکه دکل مربوطه را بررسی کنه و یه پیام برام اومد که تا 14 روز جواب امکان داره طول بکشه ولی من به 195 هم شکایت کردم و حالا منتظرم ببینم بلاخره مشکل را حل میکنن یا نه. و اما چیزی که من در این مشکل متوجه شدم اینه که وقتی در حالت عادی به سیگنال قوی وصل هستم و اسپید تست میگیرم مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی با قندشکن اسپید تست میزنم بلافاصله سیگنالم ضعیف میشه و سرعتم بشدت پایین میاد و به یه سلول دیگه مودم وصل میشه. اینم ظاهرا یه روش برای مقابله با قندشکنهاست. ببخشید طولانی شد.
الان دیگه رسما تا قندشکن وصل شه(اگه وصل شه) سریع آنتن مودم قطع میشه و یک دقیقه بعد وصل میشه اونم ضعیف. فکر کنم باید بیخیال نت ثابت ایرانسل بشم خیلی رو اعصابه نت همراه گرونتره ولی فعلا اینجوری نیست.
MMDFullHD
12-05-2024, 15:00
دی ماه قبل از شروع فیبرکشی ایرانسل تو منطقه امون
سرعتم به بالا 100 مگ میرسید با اپلود 20 تا 25
بعد از عید سرعت نصف شد
این چند روز دیگه اینترنت قطع و سرویس های داخلی فقط میاد بالا
اگر dns خارجی ست کنید رو مودم عملا اینترنتون قطع میشه همین سایت های داخلی هم بالا نمیاد
صبح 11 صبح در حد زیر ی ربع تایم اوت میشه بین الملل
2 نیم ساعت
9 تا 11 هم قطع
- - - Updated - - -
دی ماه قبل از شروع فیبرکشی ایرانسل تو منطقه امون
سرعتم به بالا 100 مگ میرسید با اپلود 20 تا 25
بعد از عید سرعت نصف شد
این چند روز دیگه اینترنت قطع و سرویس های داخلی فقط میاد بالا
اگر dns خارجی ست کنید رو مودم عملا اینترنتون قطع میشه همین سایت های داخلی هم بالا نمیاد
صبح 11 صبح در حد زیر ی ربع تایم اوت میشه بین الملل
2 نیم ساعت
9 تا 11 هم قطع
alireza_asol
07-06-2024, 18:10
این ایرانسل واقعا ترکیده. نمیدونم دکل منطقه ما رو چه بلایی سرش آوردن کلا قطع شده مودم داره از یه دکل دور به زور آنتن میگیره. یا کلا نت قطعه یا سرعت در حد ۲ مگابیت. ایرانسلم ۱۰ روزه میگه پر حال رفع مشکل هستیم و چون سرعت بالای ۱ مگابیته مشکلی نداری!
ShadowDragon
11-06-2024, 22:31
دوستان من از ۹۸ تا پارسال از تی دی استفاده نکردم.
پارسال ۴ تیر یه سرویس یک ساله خریداری کردم.
از یکی دو هفته پیش یهو انتنم میره. مودم رو خاموش روشن میکنم بر میگرده.
یاد داستان بسته های ایرانسل افتادم که مثلا تو بسته ساعتی، نیم ساعت آخر ، همش داده رو قطع میکنه.
ایا تی دی هم همچنین داستانی داره؟ متاسفانه شرایط بردن مودم به جای دیگری رو ندارم. مودمم هم ای ۶۰ اولیه هست و انلاک کردم.
- - - Updated - - -
یاد داستان بسته های ایرانسل افتادم که مثلا تو بسته ساعتی، نیم ساعت آخر ، همش داده رو قطع میکنه.
ایا تی دی هم همچنین داستانی داره؟ متاسفانه شرایط بردن مودم به جای دیگری رو ندارم. مودمم هم ای ۶۰ اولیه هست و انلاک کردم.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
آره اتفاق میفته
من از بسته شبانه استفاده میکنم
توی روز همیشه 4 آنتن پره
ولی توی شبانه یدفعه 2 آنتن میشه و سرعت کم میشه
مودم رو ریست کنی درست میشه
ولی ممکنه دوباره آنتن بره
ShadowDragon
12-06-2024, 11:44
سلام
آره اتفاق میفته
من از بسته شبانه استفاده میکنم
توی روز همیشه 4 آنتن پره
ولی توی شبانه یدفعه 2 آنتن میشه و سرعت کم میشه
مودم رو ریست کنی درست میشه
ولی ممکنه دوباره آنتن بره
احیانا با بسته های روزانه مشکل ندارید؟ این خیلی مسخرست دزدی تو روز روشن
منظورتون از ریست خاموش و روشن کردن درسته؟ یا فکتوری؟
احیانا با بسته های روزانه مشکل ندارید؟ این خیلی مسخرست دزدی تو روز روشن
منظورتون از ریست خاموش و روشن کردن درسته؟ یا فکتوری؟
توی روز تا حالا به مشکل نخوردم
بله ریست معمولی
فکتوری ریست لازم نیست
درست مثل ماهواره که پارازیت می فرستادن حالا روی اینترنت هم انواع اختلالها را دارن ایجاد می کنن. من از اول سال 96 تا الان از تی دی ایرانسل استفاده می کنم ولی الان انقدر عمدا قطع و وصلی ایجاد می کنن که دیگه بدرد نمی خوره. فعلا دنبال فیبر هستم شاید کمتر رو اعصاب باشه رسما تی دی ایرانسل دیگه تخته شده و به فنا رفته.
Sponge-BoB
18-06-2024, 15:54
درست مثل ماهواره که پارازیت می فرستادن حالا روی اینترنت هم انواع اختلالها را دارن ایجاد می کنن. من از اول سال 96 تا الان از تی دی ایرانسل استفاده می کنم ولی الان انقدر عمدا قطع و وصلی ایجاد می کنن که دیگه بدرد نمی خوره. فعلا دنبال فیبر هستم شاید کمتر رو اعصاب باشه رسما تی دی ایرانسل دیگه تخته شده و به فنا رفته.
فکر میکردم فقط برای من قطع و وصل میشه!! چندسال مخابرات داشتم،یدفه ترکید!مجبور شدم td ایرانسل بخرم!!الان اینم ترکیده و یکسره قطع و وصل!! الان هم دنبال اینم مودم آنلاک کنم برم سمت یه شرکت دیگه.از طرفی دزدی حجم داره شدید!!
alireza_asol
18-06-2024, 23:35
دوستانی که مودمشون فرکانس دقیق شبکه رو نشون میده میتونید بگید دقیق چنده؟ فکر کنم ۳۵۷۰ مگاهرتز بود
دوستانی که مودمشون فرکانس دقیق شبکه رو نشون میده میتونید بگید دقیق چنده؟ فکر کنم ۳۵۷۰ مگاهرتز بود
کلا باند 42 فرکانس 3540 تا 3600 هست ولی باید در محل اسکن کنی تا ببینی اونجا که شما هستید چنده.
- - - Updated - - -
کلا باند 42 فرکانس 3540 تا 3600 هست ولی باید در محل اسکن کنی تا ببینی اونجا که شما هستید چنده.
فکر میکردم فقط برای من قطع و وصل میشه!! چندسال مخابرات داشتم،یدفه ترکید!مجبور شدم td ایرانسل بخرم!!الان اینم ترکیده و یکسره قطع و وصل!! الان هم دنبال اینم مودم آنلاک کنم برم سمت یه شرکت دیگه.از طرفی دزدی حجم داره شدید!!
قطع و وصلی ها عمدیه. من با دکل 300 متر فاصله دارم با دید مستقیم بدون مانع و سیگنال و کیفیت بالا اما همیشه قطعی داره و مودم هم خاموش و روشن میشه برای همین مجبورم به یه دکل ضعیفتر که کیفیت خوبی هم نداره مودم را وصل کنم تا مشکل حل شه.
ShadowDragon
22-06-2024, 12:02
قطع و وصلی ها عمدیه. من با دکل 300 متر فاصله دارم با دید مستقیم بدون مانع و سیگنال و کیفیت بالا اما همیشه قطعی داره و مودم هم خاموش و روشن میشه برای همین مجبورم به یه دکل ضعیفتر که کیفیت خوبی هم نداره مودم را وصل کنم تا مشکل حل شه.
یعنی انتن میره؟ منم همین مشکل رو دارم فکر کردم چون روزای اخر سرویسم هست ، اینطوری میکنن که حجم مصرف نشه
- - - Updated - - -
یعنی انتن میره؟ منم همین مشکل رو دارم فکر کردم چون روزای اخر سرویسم هست ، اینطوری میکنن که حجم مصرف نشه
دوستان این دزدی حجم رو باید چیکار کرد؟
2-3 روزه دارم تست میکنم
روی 100 گیگ دانلود حدود 10 تا 15 گیگ اضافه میشه
دیشب مثلا 38 گیگ دانلود رو 45 گیگ ازم کم کرده
mazdak89
23-06-2024, 11:05
دوستان این دزدی حجم رو باید چیکار کرد؟
2-3 روزه دارم تست میکنم
روی 100 گیگ دانلود حدود 10 تا 15 گیگ اضافه میشه
دیشب مثلا 38 گیگ دانلود رو 45 گیگ ازم کم کرده
آپلود رو هم مدنظر داشته باشید
آپلود رو هم مدنظر داشته باشید
روی سیستم Du meter دارم
مجموع دانلود و آپلودم شد 38 گیگ که 45 گیگ حساب کرد
دوستان اگه به تاریخچه اینترنت همراه، مقدار حجم و قیمتش توجه کنید مبینید که حجم در حال کم شدن و قیمتها در حال افزایشه از طرف دیگه اینترنت ثابت TD را هم هرگز گسترش ندادند و از هر استان فقط مرکز و یکی دوتا شهر مهم آن TD وجود داره و کیفیتش هم داره میاد پایین چون خودشون هم می دونن سرانجام TD شبیه به سرانجام WIMAX میشه با توجه به اینکه اینترنت باکیفیت و باسرعت عالی و قیمت مناسب فقط فیبرنوری هست باید به این نتیجه رسید که اولین اولویت را برای گرفتن اینترنت فیبرنوری گذاشت چون در آینده نزدیک دیگه مودمهای سیم کارتی خانگی خواهان خیلی کمتری خواهد داشت. پس برای اینترنت سیم کارتی تا مجبور نشدید هزینه نکنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.