مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
fanoostalaei
21-09-2019, 10:51
حتما مرض دارن دیگه .روز اول که خریدیمش 8 مگ بود حالا هر روز هی کمتر و کمتر میشه . منم الان تست گرفتم 2 مگ بود ولی دیروز 4 مگ بود .راستی با سیم fdd رو باند 42 امتحان کردی ببینی سرعت اپلود محدوده یا نه ؟
نه امتحان نکردم
morteza_mombeini
21-09-2019, 11:55
نه امتحان نکردم
بیا دوباره رفت بالا .از داخل الان 4 مگه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پشتیبانی تماسیدم گفتن بستگی به شلوغی یا خلوتی سرعت تغییر میکنه .اما اینش عجیبه که وقتی سرعت کم یا زیاد میشه برا همه کشور یکسانه.مثلا برا همه میشه 2 مگ یا 4 مگ .شاید سیستم جدیدی راه انداختن که اگه مصرف زیاد شد برای همه پهنای باند یکنواخت کم بشه .نمیدونم والا
newman222
21-09-2019, 20:37
دوستان من مودم zw101 اوت دور دارم
مشکل اینه که موقعی که دانلود شروع میکنم یکم که میگذره و سرعت بالای 1m میره مودم ریبوت میشه
اگر سرعت پاین بمونه و کسی استفاده شیدید نکنه مشکلی نداره
کابل cat6 نو خریدم
poe نو خریدم انداختم
reset کردم
کلی تو تنظیماتش دست زدم
درست نشد که نشد
کسی میتونه راهنمای کنه؟:jealous:
newman222
21-09-2019, 20:43
مشکل اینه که موقعی که دانلود شروع میکنم یکم که میگذره و سرعت بالای 1m میره مودم ریبوت میشه
کابل cat6 نو خریدم
poe نو خریدم انداختم
reset کردم
کلی تو تنظیماتش دست زدم
درست نشد که نشد
newman222
21-09-2019, 22:19
کابل cat6 نو خریدم
poe نو خریدم انداختم
reset کردم
کلی تو تنظیماتش دست زدم
درست نشد که نشد
حل شد مشکل دوستان :thumbsup:
morteza_mombeini
22-09-2019, 10:04
حل شد مشکل دوستان :thumbsup:
چش بود؟ ميشه بگي اگه كسي همچين مشكلي داشت بدونه چه خاكي تو سرش بريزه
Zeitgeist
22-09-2019, 10:15
کیفیتش خیلی داغون شده و سرعت آپلودم پایین اومده. قبلاً فقط روی حالت CA اینطور بود الان روی MIMO4 هم داغونه.
سرعت دانلود چند کانکشن بالاس ولی تک کانکشن کمه، سرعت آپلود منهدمه، پینگ داخلی رفته رو به آسمونا و صدها میلی ثانیه!
اگه Zi-tel بیاد شمالغرب تهران یه لحظه م نمیمونم ایرانسل.
morteza_mombeini
22-09-2019, 10:53
کیفیتش خیلی داغون شده و سرعت آپلودم پایین اومده. قبلاً فقط روی حالت CA اینطور بود الان روی MIMO4 هم داغونه.
سرعت دانلود چند کانکشن بالاس ولی تک کانکشن کمه، سرعت آپلود منهدمه، پینگ داخلی رفته رو به آسمونا و صدها میلی ثانیه!
اگه Zi-tel بیاد شمالغرب تهران یه لحظه م نمیمونم ایرانسل.
من یه جا پیدا کردم تی دی سراسری نامحدود قیمتش 180 تومنه فک نکنم مصرف منصفانه داشته باشه چون چیزی ننوشته ظاهرا همه جا قابل استفادس .نظرت چیه ؟
Zeitgeist
23-09-2019, 07:51
من یه جا پیدا کردم تی دی سراسری نامحدود قیمتش 180 تومنه فک نکنم مصرف منصفانه داشته باشه چون چیزی ننوشته ظاهرا همه جا قابل استفادس .نظرت چیه ؟
چه شرکتیه؟ تا جایی که میدونم الان مجوز TD-LTE فقط ایرانسل و همراه اول و مبین نت و زی-تل دارن و باقی reseller (فروشنده/نماینده) اینا هستن مثل آسیاتک و شاتل که سیمکارت و مودماشون همون ایرانسله rebrand شده و شبکه ایرانسل استفاده میکنن. شبکه ایرانسل هرکی استفاده میکنه تعرفه هاش تقریباً مشابه ایرانسله. بقیه هم پوشش شبکه شون جالب نیست، همراه اول که زیاد تو این فاز نرفته، مبین نت هم پوشش شبکه ش کمه همچنین زی-تل. زی-تل فعلاً فقط اینترنت با آنتن ثابت میده TD-LTE
morteza_mombeini
23-09-2019, 10:47
چه شرکتیه؟ تا جایی که میدونم الان مجوز TD-LTE فقط ایرانسل و همراه اول و مبین نت و زی-تل دارن و باقی reseller (فروشنده/نماینده) اینا هستن مثل آسیاتک و شاتل که سیمکارت و مودماشون همون ایرانسله rebrand شده و شبکه ایرانسل استفاده میکنن. شبکه ایرانسل هرکی استفاده میکنه تعرفه هاش تقریباً مشابه ایرانسله. بقیه هم پوشش شبکه شون جالب نیست، همراه اول که زیاد تو این فاز نرفته، مبین نت هم پوشش شبکه ش کمه همچنین زی-تل. زی-تل فعلاً فقط اینترنت با آنتن ثابت میده TD-LTE
شرکته رفاتک که روی مبین نت و همراه اول کار میکنه تعرفه هاش هم ترکیبیه یعنی هم مال مبین نت رو داره و هم تعرفه های شخصی خودش میاد تو پنل مهم اینه که سرویس نامحدود بده بهت.همراه اول هم که همه جا انتن و سرعت 40 رو راحت میده .ببین :
amir000098
24-09-2019, 10:50
تماس گرفتم باهاشون میگن این سرویس جشنواره هستش کلا 2 ماه مییشه ازش استفاده کرد یک ماه استفاده یک هم رزرو
morteza_mombeini
24-09-2019, 12:39
تماس گرفتم باهاشون میگن این سرویس جشنواره هستش کلا 2 ماه مییشه ازش استفاده کرد یک ماه استفاده یک هم رزرو
رفاتک رو میگی ؟
amir000098
24-09-2019, 18:51
رفاتک رو میگی ؟
اره هزینه ی مودم 600 پهنای باندشون هم برای همراه اول و مبین نت هستش
morteza_mombeini
24-09-2019, 20:21
اره هزینه ی مودم 600 پهنای باندشون هم برای همراه اول و مبین نت هستش
ینی هیچ راهی نیست دایمی از تعرفه ی نامحدودش استفاده کنیم ؟
mafia320
15-10-2019, 12:32
درووود
دوستان من دو روز هست مشترک TD-LTE شدم
همه چی خوبه فعلا
فقط مشکلم با دانلود از IDM هست سرعت دانلود بزور برسه به 200 KB/sec.
درصورتی که از Speedtest داخلی و خارجی تست کردم کمترین حالتش روی 8mb هست
از استور گوگل پلی و استور Xbox هم که دانلود میکنم عالیه سرعتش و همش بالای 8 هست.
این مشکل با IDM چی میتونه باشه ؟
Zeitgeist
15-10-2019, 12:34
چند روزه قطعیش زیاد شده. در یه هفته اخیر حداقل 10 بار چراغ کانکشن روی tf-i60 قرمز شده و باید یه بار خاموش روشن کنم تا شاید وصل شه شایدم نشه! 2 بار تو این هفته یکی دو ساعت نت قطع بود کلاً...
shookan3
17-10-2019, 06:16
سروری که فایلو ازش میگیری کم سرعته یه فایل دیگه از یه سرور دیگه امتحان کن
shookan3
17-10-2019, 06:20
سروری که فایلو ازش میگیری کم سرعته یه فایل دیگه از یه سرور دیگه امتحان کن[/FONT]
fanoostalaei
18-10-2019, 03:04
سلام دوستان
شما با نحوه محسابه حجم تی دی مشکلی ندارید ؟
من الان روی سیم کارت تی دیم 14.6 گیگ شبانه داشتم که 200 مگ با گوشی و 13.7 گیگ با سیستم دانلود کردم ! باقی حجمم کو پس؟
اینم حجم های مصرفی سیستم و تنها گوشی که به مودم متصل بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
morteza_mombeini
18-10-2019, 10:38
سلام دوستان
شما با نحوه محسابه حجم تی دی مشکلی ندارید ؟
من الان روی سیم کارت تی دیم 14.6 گیگ شبانه داشتم که 200 مگ با گوشی و 13.7 گیگ با سیستم دانلود کردم ! باقی حجمم کو پس؟
اینم حجم های مصرفی سیستم و تنها گوشی که به مودم متصل بود
برا من دقیقا بر عکسه .حجم شبانه رو تست نکردم ولی روزانه کمتر هم برام حساب میکنه خیلی از سایتها رو که خارجی هستن وقتی استفاده میکنم برام داخلی حساب میکنه .شدیدا از نحوه محاسبه ی حجم راضی ام .فقط بسته هاش گرونه و سرعتش کم .مثلا من حدود سی گیگ استفاده کرده بودم ولی 22 گیگ محاسبه کرده . از شماها میکنه میده به من:biggrin:
fanoostalaei
18-10-2019, 11:00
برا من دقیقا بر عکسه .حجم شبانه رو تست نکردم ولی روزانه کمتر هم برام حساب میکنه خیلی از سایتها رو که خارجی هستن وقتی استفاده میکنم برام داخلی حساب میکنه .شدیدا از نحوه محاسبه ی حجم راضی ام .فقط بسته هاش گرونه و سرعتش کم .مثلا من حدود سی گیگ استفاده کرده بودم ولی 22 گیگ محاسبه کرده . از شماها میکنه میده به من:biggrin:
واقعا ! چه خوب
من 3 تا بسته 3 ماهه 18 گیگ گرفته بودم پشت سر هم
به 40 روز نکشید تموم شد حجمم :|
morteza_mombeini
18-10-2019, 13:25
واقعا ! چه خوب
من 3 تا بسته 3 ماهه 18 گیگ گرفته بودم پشت سر هم
به 40 روز نکشید تموم شد حجمم :|
اینو ببین
من از تی دی فقط برا اینستا -واتساپ-تلگرام و گوگل و اپدیت اپلیکیشن ها استفاده میکنم و تقریبا میتونم بگم هیچ سایت داخلی رو نرفتم همش تو فروم های خارجی بودم حتی توی فیلیمو و اپارات یا سایت دانلود هم نرفتم ولی 5 گیگ ترافیک داخلی برام محاسبه کرده که جمعا 18 گیگ مصرفم بوده ولی توی گوشی که نگاه کردم مصرفم 23 گیگ بوده با wifi .
من چون سرعتم کمه ایرانسل جور دیگه ای بهم حال میده :biggrin:
اما روی سیم کارت خود گوشی به نظرم زود حجم تموم میشه ولی چک نکردم فقط میدونم تا یه پیج باز میکنم دو سه گیگ از حجمم کم میشه.
سلام دوستان. حداکثر سرعت دانلود با یه مودم cat4 توی حالت TD چقدره؟ آیا ایرانسل محدود به 80 مگابیت بر ثانیه کرده؟
سلام دوستان. حداکثر سرعت دانلود با یه مودم cat4 توی حالت TD چقدره؟ آیا ایرانسل محدود به 80 مگابیت بر ثانیه کرده؟
بله محدود به هشتاد هست. سرعتش نوسان زیادی داره و بستگی به دوری و نزدیکی به آنتن و ساعت پیک و غیر پیک داره.
بله محدود به هشتاد هست. سرعتش نوسان زیادی داره و بستگی به دوری و نزدیکی به آنتن و ساعت پیک و غیر پیک داره.
ممنونم از پاسخ. در مورد مودم cat6 مثل i60 در حالت TD هم همین محدودیت وجود داره؟ چون تست سرعتهایی بالاتر از 100 مگابیت بر ثانیه هم توی فروم وجود داره
ممنونم از پاسخ. در مورد مودم cat6 مثل i60 در حالت TD هم همین محدودیت وجود داره؟ چون تست سرعتهایی بالاتر از 100 مگابیت بر ثانیه هم توی فروم وجود داره
خواهش میکنم. به احتمال زیاد سیم کارت معمولی ایرانسل روی این مودم گذاشتن و از FDD-LTE تست گذاشتن وگرنه TDD-LTE ایرانسل فعلاً روی هشتاد مگابیت هست.
Gamer956
25-10-2019, 20:09
سلام.
میخواستم بدونم که ایا امکان فروش مودم TDLTE ایرانسل که در منزل بلا استفاده مانده هست یا خیر؟ ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند. مودم GP2101 Plus هست مدلش.
fanoostalaei
25-10-2019, 23:44
خواهش میکنم. به احتمال زیاد سیم کارت معمولی ایرانسل روی این مودم گذاشتن و از FDD-LTE تست گذاشتن وگرنه TDD-LTE ایرانسل فعلاً روی هشتاد مگابیت هست.
نه دوست عزیز همچین چیزی نیست
انقدر دیگه میفهمیم که فرق TDD رو با FDD تشخیص بدیم :|
ایرانسل روی باند 42 و با مودم آی 60 به حالت 4جی پلاس منتقل میشه و سرعت من تا 135 مگابیت رو گرفتم با تی دی
fanoostalaei
25-10-2019, 23:45
سلام.
میخواستم بدونم که ایا امکان فروش مودم TDLTE ایرانسل که در منزل بلا استفاده مانده هست یا خیر؟ ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند. مودم GP2101 Plus هست مدلش.
بله
بفروشید به غیر و سیم کارت رو انتقال مالکیت بدید بهشون
ایرانسل روی باند 42 و با مودم آی 60 به حالت 4جی پلاس منتقل میشه و سرعت من تا 135 مگابیت رو گرفتم با تی دی
سلام. آقا برام سواله که این محدودیت 80 مگابیت رو که روی سرویسها هست چطور رد میکنه؟
fanoostalaei
26-10-2019, 00:47
سلام. آقا برام سواله که این محدودیت 80 مگابیت رو که روی سرویسها هست چطور رد میکنه؟
به نظرم اون محدودیت 80 مگ یه باند هست
یا شاید هم یه چیز کشکی که مدتها قبل نوشتن و خودشونم یادشون رفته بردارن ! بلاخره هرچی که هست سرعت من با تی دی بالای 100 مگ هست
morteza_mombeini
26-10-2019, 01:25
به نظرم اون محدودیت 80 مگ یه باند هست
یا شاید هم یه چیز کشکی که مدتها قبل نوشتن و خودشونم یادشون رفته بردارن ! بلاخره هرچی که هست سرعت من با تی دی بالای 100 مگ هست
جایی که هستی کاربراش کم هستن یا زیاد؟
fanoostalaei
26-10-2019, 01:50
جایی که هستی کاربراش کم هستن یا زیاد؟
نه والا
اتفاقا این سایت ایرانسل خیلی شلوغه روی fdd سرعت خیلی کمه ! ولی باند 42 ترافیک خیلی خوبی داره و سرعت و کیفیت همیشه بالاس
morteza_mombeini
26-10-2019, 10:43
نه والا
اتفاقا این سایت ایرانسل خیلی شلوغه روی fdd سرعت خیلی کمه ! ولی باند 42 ترافیک خیلی خوبی داره و سرعت و کیفیت همیشه بالاس
اره منم منظورم همون باند 42 بود .هر چقدرم شلوغ باشه به اندازه ی منطقه ی ما شلوغ نیست چون با داشتن 4 خط انتن و sinr 16 حداکثر سرعتی که با دانلود منیجر میتونم بگیرم 2 مگابایته یعنی کمتر از بیست مگابیت که اگر تجمیع هم بشه از 45 مگ بالاتر نمیره .
قابلیت تجمیع فرکانس برای اینترنت TD هم هستش؟
خوب به نظر شما فورجی پلاس همون TDD-LTE هست؟ فورجی پلاس همون FDD حساب میشه. حرف منو باور ندارید با کارشناس ایرانسل صحبت کنید.
ShadowDragon
27-10-2019, 11:21
دوستان در مورد TD بی استفاده
قبلا یه تخفیف میداد برای مشترکین غیر فعال...
من یه سال از آخرین بستم گذشته، بالاترین پیشنهادم ۳ ماهه هست
ماه بیشتر نداره؟
alirezarz62
27-10-2019, 12:46
سلام
دوستان یکی 2 ماهی هست که ایرانسل تو منطقه ما قطعیش زیاد شده و تاخیر و پینگش هم بشدت بالا رفته میخواستم بدونم مشکل فقط از محله ماست یا شبکه ایرانسل مشکل داره؟
Zeitgeist
27-10-2019, 13:30
سلام
دوستان یکی 2 ماهی هست که ایرانسل تو منطقه ما قطعیش زیاد شده و تاخیر و پینگش هم بشدت بالا رفته میخواستم بدونم مشکل فقط از محله ماست یا شبکه ایرانسل مشکل داره؟
رسماً ر******یده
دوستان در مورد TD بی استفاده
قبلا یه تخفیف میداد برای مشترکین غیر فعال...
من یه سال از آخرین بستم گذشته، بالاترین پیشنهادم ۳ ماهه هست
ماه بیشتر نداره؟
فعلا بیشتر از این نمیده و سرعتشم تو اکثرا شهرها داره کم میشه یا با نوسانه یا قطعی همراهه
- - - Updated - - -
سلام
نه بیشتراستانها خراب شده و هم سرعتش هم قطع وصلی های مکررش
ShadowDragon
27-10-2019, 17:06
مودم i60 آخرین ورژنش چنده؟ قصد انلاکش رودارم ، اگه روشنش کنم آپدیت میشه و امکان اپدیتش از بین میره؟
مودم i60 آخرین ورژنش چنده؟ قصد انلاکش رودارم ، اگه روشنش کنم آپدیت میشه و امکان اپدیتش از بین میره؟
198هست و مثل مبین نت نیست
انلاک کن و 24ساعته هم روشن باشه اپدیت نمیشه اگر بشه لاک نمیشه
ShadowDragon
27-10-2019, 23:41
198هست و مثل مبین نت نیست
انلاک کن و 24ساعته هم روشن باشه اپدیت نمیشه اگر بشه لاک نمیشه
منظورم این نیست که لاک شه...
مودمم هنوز انلاک نشده، میخوام یه ماه دیگه انلاکش کنم، الان وسایل ندارم... اگه اللن استفاده کنم آپ میشه و دیگه قابل آنلاک نسیت؟
منظورم این نیست که لاک شه...
مودمم هنوز انلاک نشده، میخوام یه ماه دیگه انلاکش کنم، الان وسایل ندارم... اگه اللن استفاده کنم آپ میشه و دیگه قابل آنلاک نسیت؟
نه به این سرعت هم اپدیت نمیشه معمولا تو ساعات 12تا 7صبح اپدیتها صورت میگیره
فعلا اپ هم بشه مشکلی از نظر انلاک ندارید ..اما هیچ حساب کتابی نداره
club2energy
28-10-2019, 21:53
سلام
دوستان از پیشنهادات تشویقی سیم کارت هایی که مدتی استفاده نشده اطلاع دارید؟
میخوام یه بسته یک ساله با حجم زیاد رو با قیمت مناسب بخرم
بنظرتون توی چند ماه بی استفاده بودن طرح های خوبی واسم میاد؟
سلام
قبلا میداد اما الان 1ماهی هست طرح 12ماهه تو تخفیف هاش برداشته شده یا اگر باشه شانسی هست
الان 1ماهه تا 3ماهه رو با حجم خیلی کم زده که بنظر من ارزش خرید نداره
fanoostalaei
29-10-2019, 16:16
سلام
بنظرتون توی چند ماه بی استفاده بودن طرح های خوبی واسم میاد؟سلام
من کلی صبر کردم و چنین بسته ای نداد ! حتی بعد ز کلی وقت یه 6 ماهه داده بود که اونم 1 ماه بعدش حذف کرد و فقط سه ماهه موند :|
سلام
سلام
به من که یه 20 گیگ 35 تومن به درد نخور پیشنهاد داده اونم یک ماهه!!!
ShadowDragon
29-10-2019, 19:05
همون بهتر بزاریم خاک بخوره... هیچ مزیتی نداره
morteza_mombeini
29-10-2019, 20:36
سلام
من کلی صبر کردم و چنین بسته ای نداد ! حتی بعد ز کلی وقت یه 6 ماهه داده بود که اونم 1 ماه بعدش حذف کرد و فقط سه ماهه موند :|
ShadowDragon
29-10-2019, 20:42
شنا چند وقته استفاده نکردی؟ من یه سال و خورده ای هست....
البته تصمیم به تمدید هم ندارم، میخوام آنلاکش کنم و از بقیقه اپراتور ها سرویس بگیرم
morteza_mombeini
29-10-2019, 22:23
شنا چند وقته استفاده نکردی؟ من یه سال و خورده ای هست....
البته تصمیم به تمدید هم ندارم، میخوام آنلاکش کنم و از بقیقه اپراتور ها سرویس بگیرم
منم دو ساله استفاده نکردم چون دو تا مودم دارم فقط یکیشون طرح داره.البته این طرح های تخفیفی همیشه اینطور نیست مثلا برای من بعد از یه مدت طرح ها حذف میشدن یا مثلا فقط سه ماهه میومد کلا دوره ای تغییر میکنن .ولی اگر بسته ی به صرفه ای برات اومد میتونی هر چند تا دلت میخاد یه جا ازش بگیری .من روی اون مودمم تخفیف 80 درصدی اومد 20 تا بسته خریدم حدودا یک ترابایت از پارسال تا الان هنوز تموم نشده .
سلام
سلام. برای من هم خیلی اذیت کننده شده. بعد از تماس با پشتیبانی ایرانسل که نتیجه نداد به سایت 195 شکایت کردم ببینم چی میشه.
alpha007
31-10-2019, 13:19
سلام
بعد از سالها میخوام از adsl دل بِکَنم بره
یه مجرب به من بگه ماکزیمم سرعت دانلود با دانلود منجر روی TD-LTE ایرانسل چقدره؟ واینکه اگه تفاوت آنچنانی با +4G نداره سوییچ کنم رو همین +4G
:11:
alpha007
31-10-2019, 13:34
این گوشه ای از نظرات مردمه
واقعا گیج کننده س.
ShadowDragon
02-11-2019, 07:19
سلام
بعد از سالها میخوام از adsl دل بِکَنم بره
یه مجرب به من بگه ماکزیمم سرعت دانلود با دانلود منجر روی TD-LTE ایرانسل چقدره؟ واینکه اگه تفاوت آنچنانی با +4G نداره سوییچ کنم رو همین +4G
:11:
۴g+ بهتره
و اینکه احتمالا پشیمون میشی!
من خودم مجبور بودم گرفتم،
در کل واسه من stable نبود... خوب و بد زیاد داشت
alpha007
02-11-2019, 09:43
۴g+ بهتره
و اینکه احتمالا پشیمون میشی!
من خودم مجبور بودم گرفتم،
در کل واسه من stable نبود... خوب و بد زیاد داشت
سلام
ممنون دوست من
خودت اوضاع و احوال اينترنت كشور رو ميبيني ديگه
همه جاي دنيا رقابت بر سر انتخاب بين خوب و خوب تره. ولي اينجا انتخاب بين بد و بدتر !
پس TD-LTE با اين قيمتهاي نجومي مودم هاش كه هيچ آپشن خاصي هم ندارن و چنگي هم به دل نميزنن رو پيشنهاد نميكني. TD-LTE كه جالبه شركتها ميگن الا و بلا فقط بايد از اين مودم من استفاده كني و لاغير :thumbsdow . اين در صورتيه كه بايد گفت تو اگر كارِت خيلي درست بود روي هر سخت افزاري بايد بتوني سرويست رو ارائه كني نه كه دنبال انحصار طلبي باشي و منفعت حاصل از اون. ايرانسل همينه. مبين نت همينه. ماهان همينه. آسياتك مزخرف همينه و همينطور بقيه...
من منطقه تهرانپارسم وضعيت انتن بد نيست ولي واقعاااااااا مردد هستم
ShadowDragon
02-11-2019, 12:49
سلام
ممنون دوست من
خودت اوضاع و احوال اينترنت كشور رو ميبيني ديگه
همه جاي دنيا رقابت بر سر انتخاب بين خوب و خوب تره. ولي اينجا انتخاب بين بد و بدتر !
پس TD-LTE با اين قيمتهاي نجومي مودم هاش كه هيچ آپشن خاصي هم ندارن و چنگي هم به دل نميزنن رو پيشنهاد نميكني. TD-LTE كه جالبه شركتها ميگن الا و بلا فقط بايد از اين مودم من استفاده كني و لاغير :thumbsdow . اين در صورتيه كه بايد گفت تو اگر كارِت خيلي درست بود روي هر سخت افزاري بايد بتوني سرويست رو ارائه كني نه كه دنبال انحصار طلبي باشي و منفعت حاصل از اون. ايرانسل همينه. مبين نت همينه. ماهان همينه. آسياتك مزخرف همينه و همينطور بقيه...
من منطقه تهرانپارسم وضعيت انتن بد نيست ولي واقعاااااااا مردد هستم
من اکباتانم
دقیقا درسته...
یه دلیل دیگه که میگم td نگیر، درسته شاید یکم هزینه مودم کمتر باشه ، اما به جاش مجبوری از ایرانسل سرویس بگیری....
morteza_mombeini
02-11-2019, 22:09
این ایرانسل چرا اینطوریه هر وقت تست میگیرم سرعت بین ۲۰ تا ۳۰ مگابیته هیچ وقت بیشتر نمیشه ، ینی تعداد کاربرانی که ساعت ۶ صبح از نت استفاده میکنن به اندازه ی کاربراییه که ساعت ۹ شب استفاده میکنن؟ سرعت باید تو ساعات خلوت بالاتر بره ولی این نمیره بعضی وقتها تا زیر ده مگ هم پایین میاد
hessam44
06-11-2019, 13:40
نحوه محاسبه شبانه شدیدا مشکل داره. دیشب ساعت ۱۲ یک بسته ۱۲۰ گیگ گرفتم. تنظیم کردم از ساعت ۳ شروع کنه ۵ گیگ رو دانلود کنه. صبح ساعت ۱۰ چک کردم حدود ۳ گیگ از حجم اصلی بسته کم کرده بود. هیچ وسیله ای هم به شبکه وصل نبود. دانلود هم ساعت ۳ شروع شده و ۴ تموم شده بود و استندبای شده بود.
Mehran14233
06-11-2019, 18:15
سلام دوستان
من میخوام TD-LTE ایرانسل بگیرم
این مودم مدل TK2510 Plus که الان با تخفیف جشنواره پاییزی میدن خوبه؟ یا از مدل های داغونه که سرشون مونده و میخوان به زور تخفیف بفروشن؟ :دی
سلام دوستان
این مودم مدل TK2510 Plus که الان با تخفیف جشنواره پاییزی میدن خوبه؟ یا از مدل های داغونه که سرشون مونده و میخوان به زور تخفیف بفروشن؟ :دی
اگر وسط پوشش دهی هستی مشکلی نداره اما مودم جالبی نیست
ضمنا اون تخفیف هم که زدن امدن بجاش حجم 20گیگ گذاشتن:دی
morteza_mombeini
07-11-2019, 00:05
سلام دوستان
حالا اینو میخای بگیری سرعتو تو خونتون چک کردی ؟ کاری به انتن دهیش نداشته باش بعضی جاها شلوغه و سرعت خیلی میاد پایین .اول چک کن بعد بخر
morteza_mombeini
08-11-2019, 22:06
من قبلا 4 خط انتن داشتم ولی الان مدتیه فقط یه چراغ انتن داره و هر جای خونه جابه جا کردم بیشتر از یه خط نشد بعد از تماس با ایرانسل گفتن فعلا با همین یه چراغ هم میتونین وصل بشین و مشکلی نیست .
سرعت قبلا تا 2 مگابایت هم میرفت ولی الان با 500 کیلوبایت دانلود میکنم. خیلی مسخرست .به نظر شما چکار کنم ؟
mobile-1199
09-11-2019, 09:28
درود
رفقا یه مشکلی اخیرا پیش اومده برام سر td-lte ، به این شکل که شبانه وقتی میزنم دانلود انجام بشه ، صبح که پا میشم میبینم idm اکثر فایل ها رو نزدیک 9 بار (!!!!!!!!!) دوباره دانلود کرده به خاطر corrupt شدن فایل !!!!!!!!!!!!!!!! 9 بار !!!
بعد این طوری عملا حجم شبانه من خالی میشه دیگه ! بدون دانلود اون فایل ها :angry:
چیزی که متوجه شدم اینه که تقریبا اواخر دانلود ، یه دفعه کلا سرعت رو 0 میکنه و بعد چند ثانیه ، دانلود رو از 99 درصد به اتمام میرسونه ... احساس میکردم مشکل از این باشه ، به خاطر همین گذاشتم idm همزمان دو تا فایل رو با هم دانلود کنه تا در صورت تموم شدن یکیش ، دیگری هم در حال دانلود باشه که یه دفعه کانکشن 0 نشه روی 99 درصد برای فایل دیگر و یک سره به اتمام برسونه ! ولی باز هم فرقی نکرد ...
اگر دوستان راهنمایی کنن ممنونشون میشم . مودم هم i60 ایرانسله و انلاک هم نشده ، فریمور هم 196 ـه .
--------------------------
اینم همین الان :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:hmm::hmm::hmm::hmm::n27:
ShadowDragon
09-11-2019, 13:08
درود
رفقا یه مشکلی اخیرا پیش اومده برام سر td-lte ، به این شکل که شبانه وقتی میزنم دانلود انجام بشه ، صبح که پا میشم میبینم idm اکثر فایل ها رو نزدیک 9 بار (!!!!!!!!!) دوباره دانلود کرده به خاطر corrupt شدن فایل !!!!!!!!!!!!!!!! 9 بار !!!
چیزی که متوجه شدم اینه که تقریبا اواخر دانلود ، یه دفعه کلا سرعت رو 0 میکنه و بعد چند ثانیه ، دانلود رو از 99 درصد به اتمام میرسونه ... احساس میکردم مشکل از این باشه ، به خاطر همین گذاشتم idm همزمان دو تا فایل رو با هم دانلود کنه تا در صورت تموم شدن یکیش ، دیگری هم در حال دانلود باشه که یه دفعه کانکشن 0 نشه روی 99 درصد برای فایل دیگر و یک سره به اتمام برسونه ! ولی باز هم فرقی نکرد ...
اگر دوستان راهنمایی کنن ممنونشون میشم . مودم هم i60 ایرانسله و انلاک هم نشده ، فریمور هم 196 ـه .
اینم همین الان :
واسه من از دو سال پیش اینطور بود... راه حلی هم پیدا نکردم به جز اینکه تک کانکشن دانلود کنی
درود
اینم همین الان :
این مشکل تو ایرانسل خیلی وقته گریبان همه هست تنها راهش اینکه با تغیر دهنده ایپی بری همون فیل...........
درسته سرعتت با فیل کمتره اما بدون مشکل دانلود تمام میشه
mobile-1199
09-11-2019, 16:59
واسه من از دو سال پیش اینطور بود... راه حلی هم پیدا نکردم به جز اینکه تک کانکشن دانلود کنی
این مشکل تو ایرانسل خیلی وقته گریبان همه هست تنها راهش اینکه با تغیر دهنده ایپی بری همون فیل...........
درسته سرعتت با فیل کمتره اما بدون مشکل دانلود تمام میشه
هر دو رو تست کردم و کاملا درست بود ... :»
یعنی دو حالت بیشتر وجود نداره :
1- اگر تک کانکشن دانلود کنم ، به شرطی که حین دانلود وقفه ای به وجود نیاد و اتفاق خاصی نیفته ، دانلود بدون مشکل انجام میشه .
2- با قندشکن هم مشکل حل میشه کاملا ، ولی خب به مراتب سرعت پایین تره .
اصلا خورده بود تو ذوقم :دی هی چند شب میذاشتم برای دانلود ، میدیدم صبح پا میشم کل برنامه ریزیم به هم ریخته ...
mojtaba.shams
10-11-2019, 22:36
سلام دوستان
متاسفانه بنده هم zw101 دارم و مرگش اینه که ترافیک مودم که بالا میره ریبوت میشه مدام. انواع کارهای تعویض کابل و poe آداپتور و ... انجام شده. ایرانسل هم که فقط میگه گارانتی نداره کاری نمیکنیم. کسی مشکل مشابه داشته یا راه حلی برای این مشکل؟
ShadowDragon
11-11-2019, 07:21
تو سایت چک کردم، قسمت ۸۰٪ تی دی... پیشنهاد من رو ورداشته بود. کلا دیگه هیچی نمیاد. البته فقط من (بقیه داشتن هنچنان)
البته قصد تمدید ندارم، منتظرم وسایل دستم بیاد آنلاکش کنم
fanoostalaei
11-11-2019, 18:05
تو سایت چک کردم، قسمت ۸۰٪ تی دی... پیشنهاد من رو ورداشته بود. کلا دیگه هیچی نمیاد. البته فقط من (بقیه داشتن هنچنان)
منم چیزی ندارم دیگه
club2energy
13-11-2019, 20:36
پیشنهادات تخفیفی من رو هم برداشته
معلوم نیست دارن چیکار میکنن
morteza_mombeini
13-11-2019, 23:00
مال منم برداشته شده هیچی نمیاد .ولی بار اول نیست .هر چند وقت یه بار اینجوری میشه بعد یه مدت دوباره برمیگرده.
ShadowDragon
14-11-2019, 10:53
منم چیزی ندارم دیگه
رفیق شما هم آنلاک کردی؟
fanoostalaei
15-11-2019, 18:03
رفیق شما هم آنلاک کردی؟بله
.......
از سر شب (۲۴ آبان ۹۸) ظاهرا TD-LTE ایرانسل تو مشهد مشکل پیدا کرده. کلا توی سرچ مودم هم نمیاره.
پشتیبانی هم زنگ زدم گفت خبر داریم و در حال بررسی هستیم.
الان حدود ۴ ساعته که رفع نشده
morteza_mombeini
16-11-2019, 03:03
از سر شب (۲۴ آبان ۹۸) ظاهرا TD-LTE ایرانسل تو مشهد مشکل پیدا کرده. کلا توی سرچ مودم هم نمیاره.
پشتیبانی هم زنگ زدم گفت خبر داریم و در حال بررسی هستیم.
الان حدود ۴ ساعته که رفع نشده
فقط محدود به مشهد نیست ، تازه برا من روی گوشی هم مشکل داره هم ایرانسل هم همراه اول فقط روی نسل دو انتن میگیره و اینترنت هم نمیاره فقط مکالمه ، adsl هم کمی بعدش قط شده
منم اینترنتم به شدت کند شده. چه TD چه اینترنت همراه. همراه اول و ایرانسل هردوتاش مشکل داره.
مشهد هنوز بعد از گذشت بیش از ۱۵ ساعت TD ایرانسل وصل نشده. ظاهرا دکل ها رو خاموش کردند.
توی سرچ TD مبین نت رو میاره ولی ایرانسل ظاهرا هیچ سیگنالی وجود ندارد!
morteza_mombeini
16-11-2019, 12:03
منم اینترنتم به شدت کند شده. چه TD چه اینترنت همراه. همراه اول و ایرانسل هردوتاش مشکل داره.
خوب دلیلش مشخصه دیگه
Zeitgeist
17-11-2019, 07:20
تهران همچنان TD-LTE بسیار طول میکشه تا وصل شه و بعدشم فقط سایتای داخلی رو به زور میاره بعضیاشونو. نت موبایل ایرانسل همینطور
ایرانسل چرا سرعت دانلودش از شاتللند shatelland پایینه ؟ با چند سایت دیگه تست کردم فقط شاتللند اینجوریه
میخوام ببینم شاتل سرعت رو برای ایرانسلی ها میاره پایین یا ایرانسل سرعت دانلود از شاتل رو محدود کرده.
mohammadgh6
26-11-2019, 14:54
مودم z6000 میشه برد wifi رو کم کرد؟
Zeitgeist
28-11-2019, 23:03
بعد یه سال که این سرویسو دارم دیروز قطع شده، امروز زنگ زدم میگن "پرونده ناقصه کپی کارت ملی میخواد" در حالی که روز اول تمام مدارکو دادم به فروشنده ایرانسل و مدارکم روی سیمکارتای دیگم هم توی سیستم ایرانسل هست!
جدیداً مرکز تماسشون تلفن میزنی راحت باید یه ربع در صف انتظار باشی و بعدش من رو هی فرستادن تو این هوای کثیف و پنجشنبه شب و مریضی از این شعبه به اون شعبه چون این کارو فلان شعبه نمیکنه فلونی میکنه! بعدم رفتم ساعت 7 شب میگن چند ساعته سیستم قطعه برو فردا صبح ساعت 11 بیا دوباره اینهمه راهو! هرچی زنگ و دعوا مرافعه هم فایده نداشت با 707.
به همین مسخرگی یک روز و نیمه اینترنت من بدون اطلاع قبلی قطع شده (چراغ مودم قرمزه) و سیمکارت غیرفعال شده و فکر کنم حداقل تا شنبه این ادامه بیابه تا کادر اداریشون بیان این گ هی که زدنو فیکس کنن. حجمش تموم شه درجا میرم زیتل، ************* تو ایرانسل و ژن خوبش با این سرویس دهی ع ن شون و آزار و قیمتا...
دهنشونو سرویس میکنم صد تا شکایت روی 195 میزنم
ShadowDragon
30-11-2019, 14:42
دوستان، این هفته میخواستم i60 رو انلاک کنم. دوستانی که انجام دادن, کار ساده ای هست؟ تا چه ورژنی قابل آنلاک هست؟ یه تاپیک داشت، لینکش رو کسی داره؟
دوستان، این هفته میخواستم i60 رو انلاک کنم. دوستانی که انجام دادن, کار ساده ای هست؟ تا چه ورژنی قابل آنلاک هست؟ یه تاپیک داشت، لینکش رو کسی داره؟
سلام
لینک اول مال تاپیک مربوط به بحث درباره ی این مودم و لینک دوم هم تاپیک آموزش آنلاکش هست. امیدوارم به کارت بیان.
dadash42
01-12-2019, 12:50
همراه اول با شماره گیری *98# 12 روز 15گیگ هدیه جبران قطعی میده, ایرانسل همچون چیزی نداره؟
چند روز پیش تو من منطقه ما شد +4G و سرعت دانلود افزایش محصوص داشت ولی از طرف دیگر اپلود نصف شد. خیلی خنده دار شده.
از چند روز پیش منطقه ما شد +4G و دانلود افزایش محصوصی داشت .
سرور خود ایرانسل
morteza_mombeini
09-12-2019, 10:09
از چند روز پیش منطقه ما شد +4G و دانلود افزایش محصوصی داشت .
سرور خود ایرانسل
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینو با سیم کارت تی دی روی باند 42 تست گرفتی یا سیم معمولیه ؟
وضعیت سیگنالت چطوره و تا قبل از این چند مگ بهت میداد ؟
اینو با سیم کارت تی دی روی باند 42 تست گرفتی یا سیم معمولیه ؟
وضعیت سیگنالت چطوره و تا قبل از این چند مگ بهت میداد ؟
بله سیم تی دی رو باتد 42 هست.
سیگنال مثل قبل هست و 3 از 5 چراغ رو مودم انلاک i60 روشن هست. فرقی نکرده.
قبلا در بهترین حالت و خلوت ترین ساعت 25 الی 30 mb/s میگرفتم. تقریبا 2 برابر شده.
با سلام به دوستان عزیز
آیا امکان استفاده از سیم کارت ایرانسل بر روی مودم lte مبین نت وجود داره؟اگه امکانش هست ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
با سپاس
موفق باشید
بله سیم تی دی رو باتد 42 هست.
سیگنال مثل قبل هست و 3 از 5 چراغ رو مودم انلاک i60 روشن هست. فرقی نکرده.
قبلا در بهترین حالت و خلوت ترین ساعت 25 الی 30 mb/s میگرفتم. تقریبا 2 برابر شده.
مودمت آنلاک باشه و فریمور مود شده رو مودمت باشه تست بزن با انتخاب دستی فرکانس 3500 و یک بار هم 3600 ببین هر دو آنتن میده و اینترنت دریافت میکنی ! شما الان علامت +4G رو روی صفحه وب مودم دریافت میکنی ؟ سه چراغ آنتن هم مشخصه سیگنال TDD برات خیلی ضعیف هست بهترین نقطه رو پیدا کن و سعی کن هر 5 یا 4 تا چراغ روشن باشه صد درصد سرعت مودم بالاتر هم میره .
با سلام به دوستان عزیز
آیا امکان استفاده از سیم کارت ایرانسل بر روی مودم lte مبین نت وجود داره؟اگه امکانش هست ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
با سپاس
موفق باشید
خیر مودم مبین نت برا شبکه خود مبین نت قفل شده و آنلاک هم نمیشه .
afshinkaboodi
18-12-2019, 21:43
سلام از اين لينكي كه گذاشتين نميشه دانلودش كرد امكانش هست برام بفرستين
Hossein jabbar
21-12-2019, 10:28
دیگه طرح 80% نمیده تو سایت ایرانسل..
morteza_mombeini
21-12-2019, 11:45
این مودم i60 دو هفته پیش که ایرانسل اورد قیمتش 800 بود الان کردتش یک میلیون و صد و پنجاه .فک کنم به بهانه ی حجم بیشتر قیمتو برده بالا .هر چی باشه قیمتش از دیجی کالا و اینا خیلی مناسبتره
دیگه طرح 80% نمیده تو سایت ایرانسل..
چرا هنوز هم میده منتها باید چند ماه غیر فعال باشه
ShadowDragon
21-12-2019, 13:21
چرا هنوز هم میده منتها باید چند ماه غیر فعال باشه
واسه من ۱۴-۱۵ ماهه غیر فعاله و پیشنهاد ی نداره
واسه من ۱۴-۱۵ ماهه غیر فعاله و پیشنهاد ی نداره
عجب من 2تا سیم دارم هر روز پیام میده بیا شارز کن منهم نمیکنم:دی
ShadowDragon
22-12-2019, 06:55
عجب من 2تا سیم دارم هر روز پیام میده بیا شارز کن منهم نمیکنم:دی
تا حالا پیامکی هم نگرفتم :))
عجیبه
یکی دوتا طرح بیخودی داشت، الان اونا رو هم پیشنهاد نمیده
morteza_mombeini
24-12-2019, 01:42
جدیدا هر وقت توی مودمم نگاه میکنم زمان کانکت بودن رو حداکثر 19 ساعت میزنه در صورتی که مودمم همیشه روشنه .قبلا پیش میومد تا 22Days هم میزد ولی الان حداکثرش 19 ساعته .نمیدونم منطقه ما مشکل پیدا کرده یا خود ایرانسل این حرکتو زده
از حدود 1 ماه پیش که منطقه ما +4G شد بزنیم به تخته تا الان واقعا TD داستانش خیلی فرق کرده. قبلا تعریفی نداشت و به زور 20mb/s میگرفتی . الان بیشتر اوقات رو 50mb/s میچرخه و شبا تا 72mb/s با IDM میگریم. خدا خدا میکنم این یک چیز موقتی و ازمایشی نباشه ولی از ایرانسل بعید نیست یکهو همه چیز رو revert کنه.
morteza_mombeini
25-12-2019, 12:51
از حدود 1 ماه پیش که منطقه ما +4G شد بزنیم به تخته تا الان واقعا TD داستانش خیلی فرق کرده. قبلا تعریفی نداشت و به زور 20mb/s میگرفتی . الان بیشتر اوقات رو 50mb/s میچرخه و شبا تا 72mb/s با IDM میگریم. خدا خدا میکنم این یک چیز موقتی و ازمایشی نباشه ولی از ایرانسل بعید نیست یکهو همه چیز رو revert کنه.
بی زحمت یه تست single connection با اسپید تست میزاری ؟
تک کانکشن:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تک کانکشن:
مودم td-lte تون چی هستش؟
morteza_mombeini
25-12-2019, 16:43
تک کانکشن:
این چه جور تجمیعیه که فقط سرعت دانلود رو میبره بالا ؟ من مودمم معمولیه و روی یک باند کار میکنه ولی اپلودم بالای 5 مگه
sat15000
25-12-2019, 18:55
این چه جور تجمیعیه که فقط سرعت دانلود رو میبره بالا ؟ من مودمم معمولیه و روی یک باند کار میکنه ولی اپلودم بالای 5 مگه
تو باند 42 که اینترنت ثابت ارائه می شه کلا سرعت آپلود اینطوریه... با سیم کارت معمولی هم من وقتی می رم باند 42 سرعت آپلود کمه ولی در باند 3 و 7 یا همون فرکانس 1800 و 2600 سرعت آپلودم به بالای سی مگ هم می رسه.
navid.zz68
27-12-2019, 17:38
ترافیک های lte ایرانسل قانون تفکیک داخلی و خارج نداره؟
mehryar1973
27-12-2019, 18:42
ترافیک های lte ایرانسل قانون تفکیک داخلی و خارج نداره؟
سلام
حجمی که میزنه بین الملل هست یعنی از لینک ایرانی بگیرید نصف کم میکنه...
wowrainyman
27-12-2019, 22:21
من مودم z101 دارم و تا سرعت نتم یکی زیاد میشه مودم ریست میشه
کسی راه حلی واسه این مورد داره؟
morteza_mombeini
28-12-2019, 00:25
یکم اطلاعات بیشتر میدادی خوب ، تا چه سرعتی بدون مشکل کار میکنه و تو چه سرعتی ریست میشه؟
wowrainyman
28-12-2019, 00:48
مثلا ویدیو با کیفیت ۷۲۰ که نگاه میکنم موردی نداره ولی تا میبرم روی ۱۰۸۰ بعد از ۳-۴ دقیقه ریست میشه.
یا اینکه مجبورم سرعت دانلود منیجر محدود کنم به ۲ مگ چون اگه بره روی ۳-۴ مگ مودم ریست میشه.کلا تا ۱.۵-۲ مگ اوکی هست ولی بیشتر بشه سرعت هر لحظه امکان داره ریست بشه
Zeitgeist
28-12-2019, 11:25
سلام
حجمی که میزنه بین الملل هست یعنی از لینک ایرانی بگیرید نصف کم میکنه...
در حالی که طبق قانون باید همه ترافیک به دیتاسنترها و IP های داخلی رو داخلی حساب کنن ولی فقط برخی سایتا و سرویسای خاص رو ترافیک داخلی حساب میکنن و خود من که بیشتر انتقال اطلاعاتم با سرور شخصی داخلی اونم در دیتاسنترای افرانت و آسیاتک هست رو ترافیک خارجی حساب میکنه!
Hamed-M1
29-12-2019, 10:53
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی یک مودم مدل gp2101 پلاس گرفتم
حالا خط رو شارژ کردم اما هیچ اینترنتی بهم نمیده
فقط سایت ایرانسل رو باز میکنه . روی ورود هم بزنم توی سایت ایرانسل نمیاد . فقط خبر ها و ... رو لود میکنه
لطفا راهنمایی کنید
اینم وضعیت تنظیمات مودم
برای بزرگنمایی تصاویر روشون کلیک کنید
morteza_mombeini
29-12-2019, 16:34
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی یک مودم مدل gp2101 پلاس گرفتم
حالا خط رو شارژ کردم اما هیچ اینترنتی بهم نمیده
فقط سایت ایرانسل رو باز میکنه . روی ورود هم بزنم توی سایت ایرانسل نمیاد . فقط خبر ها و ... رو لود میکنه
لطفا راهنمایی کنید
اینم وضعیت تنظیمات مودم
برای بزرگنمایی تصاویر روشون کلیک کنید
توی کنترل حسابت رفتی ببینی بسته برات فعال شده؟ یه عکس از تاریخ انقضا و نوع طرحی که خریدی بزار
Hamed-M1
29-12-2019, 19:45
چطور میشه شماره تلفن سیمکارت رو گیر آورد ؟ کد ملی رو هم ندارم . فروشنده هم جواب نمیده . سیمکارتو گذاشتم توی تلفن دوتا پارامتر iccid و imsi رو نشون میده اما شماره سیمکارت مشخص نیست تا وارد قسمت کاربری ایرانسل بشم
morteza_mombeini
29-12-2019, 22:21
چطور میشه شماره تلفن سیمکارت رو گیر آورد ؟ کد ملی رو هم ندارم . فروشنده هم جواب نمیده . سیمکارتو گذاشتم توی تلفن دوتا پارامتر iccid و imsi رو نشون میده اما شماره سیمکارت مشخص نیست تا وارد قسمت کاربری ایرانسل بشم
یه بار مودمو ریست کن با اون پین ریست یا از داخل تنظیماتش اینکارو بکن تا تنظیمات کارخانه ای برگرده اگه بازم همین مشکلو داشت به خاطر اینه که بسته درست فعال نشده یا مالک سیم کارت سیم رو تعلیق کرده
بازیابی شماره سرویس اینترنت ثابت ایرانسل (TD-LTE) امکانپذیر شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](TD-LTE)-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%BE%D8%B 0%DB%8C%D8%B1-%D8%B4%D8%AF)
*555*8*8* کدملی*IMEI#
morteza_mombeini
30-12-2019, 09:24
بازیابی شماره سرویس اینترنت ثابت ایرانسل (TD-LTE) امکانپذیر شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](TD-LTE)-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%BE%D8%B 0%DB%8C%D8%B1-%D8%B4%D8%AF)
*555*8*8* کدملی*IMEI#
داره میگه کد ملی رو ندارم
ShadowDragon
30-12-2019, 12:20
زنگ بزن 707
Hamed-M1
30-12-2019, 20:25
زنگ بزن 707
زنگ زدم ولی اونا هم همین رو میگن یعنی تنها زحمتی که میکشن اینه که همین سامانه *555 که باید کد ملی رو بزنیم رو میگن . خسته نباشن.
بهش میگم سیمکارت نو بخوام بخرم چیکار کنم میگه سیمکارت نمیفروشیم حتما باید با مودم باشه. بندازم تو سطل اشغال اینو پس با توجه به حرفای پشتیبانی :jealous::thumbsdow
زنگ زدم ولی اونا هم همین رو میگن یعنی تنها زحمتی که میکشن اینه که همین سامانه *555 که باید کد ملی رو بزنیم رو میگن . خسته نباشن.
بهش میگم سیمکارت نو بخوام بخرم چیکار کنم میگه سیمکارت نمیفروشیم حتما باید با مودم باشه. بندازم تو سطل اشغال اینو پس با توجه به حرفای پشتیبانی :jealous::thumbsdow
ستاره 733 ستاره 2 مربع رو امتحان کن
این برای خرید شارژه ولی بعد که شماره اعلام کرد لازم نیس ادامه بدی
کد ستاره 91 مربع رو امتحان کن برای سیم کارت های معمولی ایرانسل هست که شماره رو نشون بده
در جواب این کد پیامی که اولش با کد کشور شروع میشه نمایش داده میشه معمولا اینجوره Msisdn:98940xxxxxxx
فکر نکنم روی سیم کارت td جواب بده ولی امحانش ضرر نده :whistle:
Hamed-M1
31-12-2019, 11:09
ستاره 733 ستاره 2 مربع رو امتحان کن
این برای خرید شارژه ولی بعد که شماره اعلام کرد لازم نیس ادامه بدی
متوجه منظورتون نمیشم . این کد رو با چی بزنم ؟ چون سیمکارت td رو اگر داخل تلفن بزارم اصلا انتن نمیاره که بخوام کدی بگیرم
Hamed-M1
31-12-2019, 11:13
کد ستاره 91 مربع رو امتحان کن برای سیم کارت های معمولی ایرانسل هست که شماره رو نشون بده
در جواب این کد پیامی که اولش با کد کشور شروع میشه نمایش داده میشه معمولا اینجوره Msisdn:98940xxxxxxx
فکر نکنم روی سیم کارت td جواب بده ولی امحانش ضرر نده :whistle:
سیمکارت td هست و کلا رو تلفن میزارم هیچ شبکه ای رو نمیاره
اینم عکس با نرم افزار sim card که اطلاعات سیمکارتو نشون میده
سیمکارت td هست و کلا رو تلفن میزارم هیچ شبکه ای رو نمیاره
اینم عکس با نرم افزار sim card که اطلاعات سیمکارتو نشون میده
خب دوست عزیز نباید هم بیاره تعداد گوشی هایی که از فرکانس td ساپورت میکنن خیلی کم هست
شما مودمت چیه؟
توی پنل مودم بلاخره یه ussd چیزی باید باشه برای تمدید بسته جاری و این حرفا ...
اها راستی یچیزی یادم اومد بامودم و سیم کارت تشریف ببرید دفتر رسمی خدمات ایرانسل نه این نمایندگی های معمولی از توی سایت آدرسشون رو توی منطقتون پیدا کنید
اونجا جریان رو توضیح بدید اپراتور اونجا سیم کارت رو در میاره سریالش رو توی پنل خودشون میزنن شمارش پیدا میشه (همچین قابلیتی رو فقط دفتر های اصلی ایرانسل دارن)
بازم تو جعبه یا روی خود مودم نگاه کنید ببینید پوکه سیم کارت نیست
بعضی نمایندگی ها معمولا شماره رو روی بنده مودم با برپسب تبلیغات خودشون میزنن شاید زیرش باشه
موفق باشید
Hamed-M1
31-12-2019, 17:56
gp-2101 plus
دوستانی که در محدوده پوشش tdd ایرانسل نیستن ولی میخوان از سیم کارت های tdd ایرانسل و به خصوص تعرفه اینترنت tdd ایرانسل استفاده کنن میتون با فعال کردن گزینه رومینگ در مودم ( مودم باید از باند 20 فرکانس 800 پشتیبانی کند ) از شبکه های وب با تعرفه ایرانسل استفاده نمایند .
morteza_mombeini
04-01-2020, 16:10
دوستانی که در محدوده پوشش tdd ایرانسل نیستن ولی میخوان از سیم کارت های tdd ایرانسل و به خصوص تعرفه اینترنت tdd ایرانسل استفاده کنن میتون با فعال کردن گزینه رومینگ در مودم ( مودم باید از باند 20 فرکانس 800 پشتیبانی کند ) از شبکه های وب با تعرفه ایرانسل استفاده نمایند .
خوب برادر اون کسی که پوشش های وب داشته باشه از خود های وب استفاده میکنه دیگه قیمتش هم ارزونتره دیگه چه کاریه رومینگ ، توی شهر هم اگه پوشش داشته باشه سرعتش از ایرانسل کمتره ، من قبلا تست کردم ، ولی در هر صورت دمت گرم که گذاشتی
خوب برادر اون کسی که پوشش های وب داشته باشه از خود های وب استفاده میکنه دیگه قیمتش هم ارزونتره دیگه چه کاریه رومینگ ، توی شهر هم اگه پوشش داشته باشه سرعتش از ایرانسل کمتره ، من قبلا تست کردم ، ولی در هر صورت دمت گرم که گذاشتی
تعرفه های ایرانسل متنوع و سرویس نامحدود با شرایط منصفانه هم داره گفتم شاید کسی بخواد از تعرفه ها و خصوصا نامحدودهای ایرانسل هم استفاده کنه که های وب نداره .
morteza_mombeini
04-01-2020, 20:00
تعرفه های ایرانسل متنوع و سرویس نامحدود با شرایط منصفانه هم داره گفتم شاید کسی بخواد از تعرفه ها و خصوصا نامحدودهای ایرانسل هم استفاده کنه که های وب نداره .
این سیم کارتای تی دی ایرانسل چه فرکانسهایی رو کلا ساپورت میکنن؟
این سیم کارتای تی دی ایرانسل چه فرکانسهایی رو کلا ساپورت میکنن؟
باند 42 و 43 فرکانس های 3500 تا 3600 البته اینطوری که ایرانسل گفته . رومینگ هم که به اپراتور میزبان و توافق اون با اپراتور مهمان ربط داره و فکر کنم با رومینگ بشه به هر باند یا فرکانسی در شبکه 4g وصل شد . مثلا همین رومینگ روی فرکانس 800
morteza_mombeini
04-01-2020, 22:02
از وقتی این باند ۴۳ رو فعال کردن سرعت روی مودم معمولی افتضاح شده حتی سرعت adsl بیشتر از اینه ، مجبورم برم i60 بخرم
درود صابر جان
آیا مطمعنی یعنی خودت تست کردی ؟
الان یه سیم td فعال گذاشتم رو مودم
تو پوشش های وب هستم و اینجا هم که td نداره ولی رومینگ نمیکنه
اصلا های وب رو پیدا نمیکنه
ولی با سیم همراه اول و ایرانسل های وب رو پیدا میکنم و سیگنال متوسطی داره
حالا بازم تست میکنم اگر شد اطلاع میدم همینجا دوستان هم در جریان باشند
درود صابر جان
آیا مطمعنی یعنی خودت تست کردی ؟
الان یه سیم td فعال گذاشتم رو مودم
تو پوشش های وب هستم و اینجا هم که td نداره ولی رومینگ نمیکنه
اصلا های وب رو پیدا نمیکنه
ولی با سیم همراه اول و ایرانسل های وب رو پیدا میکنم و سیگنال متوسطی داره
حالا بازم تست میکنم اگر شد اطلاع میدم همینجا دوستان هم در جریان باشند
سلام بله الان خودم باهاش وصل هستم . شما باید در پوشش های وب باشید و مودم شما یا فریمور مودم شما قابلیت در یافت باند 20 فرکانس 800 رو داشته باشه و با روشن کردن رومینگ و سرچ دستی شبکه ها و اشکار شدن شبکه های وب میتونید به این شبکه وصل بشید . شبکه ضعیف باشه ریجیستر نمیکنه یا در پوشش خوب خود tdd باشید باز ریجیستر نمیکنه . اینجا ما اصلا tdd نداریم و برا همین راحت اجازه ریجیستر و رومینگ رو میده و البته باید در پوشش خوبی از های وب باشید یا انتن نصب کنید برا تقویت سیگنال .
سلام بله الان خودم باهاش وصل هستم . شما باید در پوشش های وب باشید و مودم شما یا فریمور مودم شما قابلیت در یافت باند 20 فرکانس 800 رو داشته باشه و با روشن کردن رومینگ و سرچ دستی شبکه ها و اشکار شدن شبکه های وب میتونید به این شبکه وصل بشید . شبکه ضعیف باشه ریجیستر نمیکنه یا در پوشش خوب خود tdd باشید باز ریجیستر نمیکنه . اینجا ما اصلا tdd نداریم و برا همین راحت اجازه ریجیستر و رومینگ رو میده و البته باید در پوشش خوبی از های وب باشید یا انتن نصب کنید برا تقویت سیگنال .
مودم که i60 با اخرین ویرایش فریمور خودتون که همه فرکانس هارو دارم
اینجا td هم که نداریم
سیگنال های وب من یکبار اینجا وصل شدم بهش متوسط بود
حالا گذاشتم رو mf910 جیبی یخورده جا به جا میشم ببینم ریجستر میکنه یا نه
رومینگ و همه چی هم فعاله
قفلش کردم رو 800 ببینم چی میشه تو تصویر اشتباه زدم :thumbsup:
صابر جان مگر 43212 های وب نبود ؟
برا من ریجستر نمیکنه احتمالا سیگنالم اینجا ضعیفه :thumbsdow
مودم که i60 با اخرین ویرایش فریمور خودتون که همه فرکانس هارو دارم
اینجا td هم که نداریم
سیگنال های وب من یکبار اینجا وصل شدم بهش متوسط بود
حالا گذاشتم رو mf910 جیبی یخورده جا به جا میشم ببینم ریجستر میکنه یا نه
رومینگ و همه چی هم فعاله
قفلش کردم رو 800 ببینم چی میشه تو تصویر اشتباه زدم :thumbsup:
الان رومینگ tdd ایرانسل رو های وب من داخل شهر هستم و انتن دهی خوب نیست و اصلا در پوشش نیستم بازم اینطوری آورد البته با آنتن اکسترنال
صابر جان مگر 43212 های وب نبود ؟
برا من ریجستر نمیکنه احتمالا سیگنالم اینجا ضعیفه :thumbsdow
با مودم i60 سیگنال ضعیف هم باشه با قفل رو باند 20 ریجیستر میکنه با یک خط انتن دهی و اگر انتن هم بهش وصل کنید و انتن رو ببرید پشت بام یا لب پنجره و جهت سیگنال رو پیدا و تنظیم کنید بهتر هم میشه الان با انتن 35dbi و مودم i60 با 4 خط انتن اورد فقط سرعت دانلود پایینه و باید بازم سیگنال رو تقویت کنم . البته همین انتن رو رو مودم های دیگه مثل b525 یا e5186s-22a یا مودم های قطری تست کردم نهایتا 2 خط انتن میده و سرعت کمتر و بیشتر از اینم نمیره . اینجاست که گیرندگی و قدرت مودم i60 در دریافت سیگنال با انتن خارجی باز خودنمایی میکنه . کلا تو بازار ایران مودمی مانند i60 در گیرندگی چه با انتن داخلی و چه خارجی ندیدم عالی هست .
الان رومینگ tdd ایرانسل رو های وب من داخل شهر هستم و انتن دهی خوب نیست و اصلا در پوشش نیستم بازم اینطوری آورد البته با آنتن اکسترنال
صابر جان بسته داری یا نه؟
الان من اومدم سمت روستایی که دکلش هست بازم ریجستر نمیشه
یا میزینه سرویس محدود
صابر جان بسته داری یا نه؟
الان من اومدم سمت روستایی که دکلش هست بازم ریجستر نمیشه
یا میزینه سرویس محدود
اره بسته دارم
اره بسته دارم
الان بسته هم گرفتم بازم نشد صابر جان
سایر دوستان لطفا تست کنن اگر میشه و اطلاع بدن
شاید منطقه ای هست
الان بسته هم گرفتم بازم نشد صابر جان
سایر دوستان لطفا تست کنن اگر میشه و اطلاع بدن
شاید منطقه ای هست
استان اذربایجان غربی و شرقی خبر دارم وصله رومینگ خودم هم در آذربایجان غربی هستم .
aliiran2008
05-01-2020, 21:05
با توجه به مشکلای که توی اینترنت adsl برام پیش امده تریجح دادم به tdle روی بیارم
حالا قیمت اولیه مودم برایم مهم نیست
اما من در ماه بین 50 تا 100 گیگ مصلا مصرف دارم
و اینکه سایت های فیلمیو و نماوا هم رایگگانه یا خیر؟
حالا بسته مناسب من با چه قیمتی موجوده ؟
ممنون میشم راهنمای کنید
و اینکه فرقی بین خرید مودم ها میکنه یا نه
aliiran2008
05-01-2020, 21:06
در نظر داری از کجا اینترنت بگیری؟
ShadowDragon
06-01-2020, 11:54
در نظر داری از کجا اینترنت بگیری؟
موبایل، mci
یک سال و خورده ای خست گذاشتم کنار
همیشه هم همراهم هست
با توجه به مشکلای که توی اینترنت adsl برام پیش امده تریجح دادم به tdle روی بیارم
حالا قیمت اولیه مودم برایم مهم نیست
اما من در ماه بین 50 تا 100 گیگ مصلا مصرف دارم
و اینکه سایت های فیلمیو و نماوا هم رایگگانه یا خیر؟
حالا بسته مناسب من با چه قیمتی موجوده ؟
ممنون میشم راهنمای کنید
و اینکه فرقی بین خرید مودم ها میکنه یا نه
1نت ایرانسل حجمهاش کم شده و قیمتش هم رفته بالا اما میتونی تصمیم بگیری
2نیم بها شدن فعلا و ممکنه تو محاسبات داخلی خارجی اشتباه نرم افزاری پیش بیاد و خارجی بزنه اما 95درصد داخلی میزنه و هیچ حساب کتابی ندارن
3بسته ها داخل سایتش هست باید خودتون ببینید اما بسته های ماهانه بیشتر 40گیگ نداره که قیمتش با مالیات میشه حدود 65هزار
4بله که مودمها فرق میکنه از 580هزار هست تا 1200 البته با حجم اولیه که میدن
شما باید اول ببینی تحت پوشش هستی چون همین tdتو بیشتر شهرها مشکل داره
کسی اینجا مودم td-lte داره که بازی csgo هم نصب داشته باشه؟
fastfind
10-01-2020, 14:01
سلام... میخوام مودم 4g بخرم
تو حیاط خونه با گوشی سرعت ایرانسل 80 مگ میگیرم و طبقه پایین 4g گوشی حدود 40 مگ بیشتر نمیگیرم...
*- حالا میخوام ببینم مودم خوب بگیرم امکانش هست همون 80 مگ رو تو خونه طبقه پایینم بگیرم؟
** کلا من مشکلم این هستش که فاصله ام از مرکز مخابرات دوره... هر شرکتی adsl میگیرم بیش از 5-6 مگ جواب نمیده خطم...
میخواستم برم سراغ وایرلس دیدم آنتن میخواد و تعرفه هاش هم ارزون نیست....
بعد 4g گوشی رو تست کردم میبینم روی 70-80 مگ هست تو منطقه ما...
گفتم مودم بگیرم همون اینترنت 4g استفاده کنم ... نظرتون چیه دوست؟
لطفا بگید بهترین مودم که هیچ مشکل و محدودیتی نداره و همه ی اپراتورها و سیمکارتها رو میشه باهاش استفاده کرد و
بالاترین سرعت و کمترین پینگ رو میده کدوم مودمه؟
یه چیزی باشه یه بار هزینه کنم دیگه خیالم بابت سرعت و کیفیتش راحت باشه...
*- و اینکه ممکنه مثلا tdlte ثابت بهتر عمل کنه نسبت به 4g همراه؟
*- و مهمترین سوالم اینکه چه مودمی باید بخرم؟
- مودم CA60
- مودم i60
- مودم e5785
- مودم gp2101
- مودم i40
- مودم B612
یا مودم دیگه ایی...؟
اگرم بگم مثلا آخر مودم td ثابت میخوام یا 4g واقعا فرقی نمیکنه... حالا که قراره هزینه کنم یه چیزی باشه که همه رو به بهترین شکل ساپورت کنه؟
arminkoo
11-01-2020, 21:28
تو حیاط خونه با گوشی سرعت ایرانسل 80 مگ میگیرم و طبقه پایین 4g گوشی حدود 40 مگ بیشتر نمیگیرم...
*- حالا میخوام ببینم مودم خوب بگیرم امکانش هست همون 80 مگ رو تو خونه طبقه پایینم بگیرم؟
** کلا من مشکلم این هستش که فاصله ام از مرکز مخابرات دوره... هر شرکتی adsl میگیرم بیش از 5-6 مگ جواب نمیده خطم...
میخواستم برم سراغ وایرلس دیدم آنتن میخواد و تعرفه هاش هم ارزون نیست....
بعد 4g گوشی رو تست کردم میبینم روی 70-80 مگ هست تو منطقه ما...
گفتم مودم بگیرم همون اینترنت 4g استفاده کنم ... نظرتون چیه دوست؟
لطفا بگید بهترین مودم که هیچ مشکل و محدودیتی نداره و همه ی اپراتورها و سیمکارتها رو میشه باهاش استفاده کرد و
بالاترین سرعت و کمترین پینگ رو میده کدوم مودمه؟
یه چیزی باشه یه بار هزینه کنم دیگه خیالم بابت سرعت و کیفیتش راحت باشه...
*- و اینکه ممکنه مثلا tdlte ثابت بهتر عمل کنه نسبت به 4g همراه؟
*- و مهمترین سوالم اینکه چه مودمی باید بخرم؟
- مودم CA60
- مودم i60
- مودم e5785
- مودم gp2101
- مودم i40
- مودم B612
یا مودم دیگه ایی...؟
اگرم بگم مثلا آخر مودم td ثابت میخوام یا 4g واقعا فرقی نمیکنه... حالا که قراره هزینه کنم یه چیزی باشه که همه رو به بهترین شکل ساپورت کنه؟
اقا سوال منم هست
ولی تو قسمت مودم میزاشتی بهتر بود
ShadowDragon
11-01-2020, 23:44
نه td بهتر عمل نمیکنه نسبت به ۴جی , معمولا همراه بیشتر بوده ( تا جایی که خودم تست کردم)
مودم ها تفاوت ندارن از نظر پینگ و بین اینا همه، فقط سه تاش الان موجوده. من باشم ۲۱۰۱ میگیرم. هم قیمتش خوبه هم خیلیا دارن
در کل توصیه به نخریدن میکنم، من خودم ۱ سال و خورده ای از آخرین بار استفاده از مودمم میگذره...
..........
دوست عزیز
این هم در نظر داشته باشید که الان هر لحظه ممکنه چند روز یا هفته
اینترنت موبایل قطع و یا افت سرعت شدید داده بشه
و هزینه کنید و باز مجبور بشید که از دی اس ال استفاده کنید
همین الان هم اینترنت موبایل اختلال شدید بهش انداخته شده
mojtaba.shams
12-01-2020, 13:45
من هم چند ماهه همین مشکل رو دارم. معمولا بالای 1 مگابیت ریبوت میشه. ظاهرا هیچ راهیم نداره با ایرانسل چندین بار صحبت کردم فقط میگن اگه گارانتی داشت عوض میکردیم. متاسفم برای خدمات پس از فروش این شرکت.
arashsard
12-01-2020, 15:44
دوستان آخرین ورژن fireware مودم zw101 رو لطف میکنید .
هم اصلی ایرانسل رو هم اون غیر رسمی که فکر کنم اسمش erison بود صفحه پنل آبی هست . تشکر
arashsard
12-01-2020, 16:22
دوستان من الان ورژن مودم zw1001 ام این هست . چهارتا چراغ مودم داره چشمک میزنه . چه کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B2_%DB%B1%DB%B6%DB%B1%DB%B9%DB%B2%DB%B9.jpg
ShadowDragon
15-01-2020, 15:37
دوستان مودم 2101پلاس ، تایید میکنید؟ من معمولیش رو داشتم،اوکی بود،پلاسش چطور؟
morteza_mombeini
15-01-2020, 19:48
دوستان مودم 2101پلاس ، تایید میکنید؟ من معمولیش رو داشتم،اوکی بود،پلاسش چطور؟
من از یه تعمیرکار مودم شنیدم مودم آشغالیه میگفت خرابی زیاد داره و مفت هم نمیارزه .اما دوستانی که استفاده کردن باید بیان نظر بدن .
ShadowDragon
15-01-2020, 20:27
ممنون
دوستم میخواد بخره، گفتم الکی هزینه ای ۶۰ نکنه....
حالا بین مدل های ۶۰۰ ت موجود، کدومش خوبه؟ بدون ایراد!
morteza_mombeini
15-01-2020, 22:52
ممنون
دوستم میخواد بخره، گفتم الکی هزینه ای ۶۰ نکنه....
حالا بین مدل های ۶۰۰ ت موجود، کدومش خوبه؟ بدون ایراد!
مدل های ارزون خوباش 2101 معمولی و 2510 معمولی -ولی مطمئن باش i60 هم سرعت بیشتری میده هم امکاناتش بیشتره هم قابل انلاکه و در اینده بدرد میخوره .الانم که ایرانسل نسبت به بقیه سایتا داره مفت میده .هیچ بعید نیست که این مودم به زودی گرونتر بشه یا کمیاب .ادم باید فکر اینده باشه نه فکر الان.
ShadowDragon
16-01-2020, 01:24
به عنوان شخصی که ۴-۵ تا مدل مختلف رو تست کردم،
این صحبت که i60 سرعت بهتری داره یا حتی آنتن قوی تر رو رد میکنم... اصلا اینطور نیست.
morteza_mombeini
16-01-2020, 10:57
به عنوان شخصی که ۴-۵ تا مدل مختلف رو تست کردم،
این صحبت که i60 سرعت بهتری داره یا حتی آنتن قوی تر رو رد میکنم... اصلا اینطور نیست.
چرا دیگه i60 تجمیع میکنه و سرعت بیشتر میشه .من خودم تست زدم .با مودم 2510 سرعت دانلود 2 مگابایت بود و با i60 حدود 5 مگابایت .
حالا از بین این مدلایی که تست زدی کدومشون انتن دهی بهتر و سرعت مطلوب تری داره ؟
ShadowDragon
16-01-2020, 13:27
چرا دیگه i60 تجمیع میکنه و سرعت بیشتر میشه .من خودم تست زدم .با مودم 2510 سرعت دانلود 2 مگابایت بود و با i60 حدود 5 مگابایت .
حالا از بین این مدلایی که تست زدی کدومشون انتن دهی بهتر و سرعت مطلوب تری داره ؟
نکته جالبی رواشاره کردی... من از ابان پارسال دیگه استفاده نکردم.... یعنی تجمیع کار میکنه؟ همه جا؟ یادمه اون موقع میگفتن این مودم ۴.۵ نیستو صرفا تبلیغات هست که حالا دقیقش یادم نیست
به هر حال، تجمیع رو TD مار میکنه؟ (FD نه)
چیزی که من تست کردم این مودم ها بوده
i60
i40
۵۱۴۲
2101 معمولی (دو تاش)
به جز i40 که مودم مزخرفی بود، و هم سرعت پایینی داشت و اینکه یه بارwifi ام پسورد ش خود به خود open شد ، تو تست ۳ روزه، بقیه هیچ تفاوتی نداشتن
۵۱۴۲ ، انتنش، حایی که من بودم ۵/۵ بود و i60 بعی اوقات ۳ بعضی اوقات ۴ هست، اما عملاً تفاوتی ندیدم
نکته جالب تست این بود که یه بار از FD این مودم استفاده کردم و از مودم جیبی huawei e5372 سرعت کمتری میداد، در حد 20 مگابیت
در مورد آنلاک که اشاره کردید، به نظر من این موضوع از نظر امنیتی کار کاملا خطرناک هست،
به نظر شما چه سودی میتونه سازنده این فریم ور که معلوم نیست کیه ، از این کار ببره؟ این فریم اول کانکشن شما نشسته و خیلی راحت میتونه اطلاعات شخصی شما رو به شخص ثالث ارسال کنه
morteza_mombeini
16-01-2020, 19:35
نکته جالبی رواشاره کردی... من از ابان پارسال دیگه استفاده نکردم.... یعنی تجمیع کار میکنه؟ همه جا؟ یادمه اون موقع میگفتن این مودم ۴.۵ نیستو صرفا تبلیغات هست که حالا دقیقش یادم نیست
به هر حال، تجمیع رو TD مار میکنه؟ (FD نه)
چیزی که من تست کردم این مودم ها بوده
i60
i40
۵۱۴۲
2101 معمولی (دو تاش)
به جز i40 که مودم مزخرفی بود، و هم سرعت پایینی داشت و اینکه یه بارwifi ام پسورد ش خود به خود open شد ، تو تست ۳ روزه، بقیه هیچ تفاوتی نداشتن
۵۱۴۲ ، انتنش، حایی که من بودم ۵/۵ بود و i60 بعی اوقات ۳ بعضی اوقات ۴ هست، اما عملاً تفاوتی ندیدم
نکته جالب تست این بود که یه بار از FD این مودم استفاده کردم و از مودم جیبی huawei e5372 سرعت کمتری میداد، در حد 20 مگابیت
در مورد آنلاک که اشاره کردید، به نظر من این موضوع از نظر امنیتی کار کاملا خطرناک هست،
به نظر شما چه سودی میتونه سازنده این فریم ور که معلوم نیست کیه ، از این کار ببره؟ این فریم اول کانکشن شما نشسته و خیلی راحت میتونه اطلاعات شخصی شما رو به شخص ثالث ارسال کنه
والا منم هنوز نمیدونم که این مودم تجمیع میکنه یا نه چون تا حالا نداشتم فقط یه بار مال یکی رو گرفتم و تی دی رو باهاش تست زدم .این طور که میگن فقط روی تی دی دارای تجمیع واقعی هست که درست هم هست چون شخصا تست کردم و حتی سرعتی که تو حالت تجمیع بهم داد از مجموع سرعت باند ها بیشتر بود .چون باند 42 بهم 1.5 مگ میداد و باند 43 هم 2 مگ که جمعش میشه 3.5 ولی من با i60 به طور ثابت 5 مگابایت گرفتم .فقط fdd نحوه تجمیعش فرق میکنه که اونم نصف مودم های دیگه سرعت میده .اما تی دی تجمیع واقعی میکنه.
فریمورهای دستکاری شده که تو اینترنت هست اره ولی اگه فریمور اورجینال و دستکاری نشده ی هواوی رو بزنی چرا باید امنیتش کم باشه ؟ مطمئن باش هر چی باشه امنیتش از فریمورهای ایرانسل بیشتره چون خیلی از مردم به دیتا بیس ایرانسل دسترسی دارن الان .اگه این شرکت امنیت حالیش بود کسی نمیتونست نفوذ کنه توش .
ShadowDragon
16-01-2020, 22:03
والا منم هنوز نمیدونم که این مودم تجمیع میکنه یا نه چون تا حالا نداشتم فقط یه بار مال یکی رو گرفتم و تی دی رو باهاش تست زدم .این طور که میگن فقط روی تی دی دارای تجمیع واقعی هست که درست هم هست چون شخصا تست کردم و حتی سرعتی که تو حالت تجمیع بهم داد از مجموع سرعت باند ها بیشتر بود .چون باند 42 بهم 1.5 مگ میداد و باند 43 هم 2 مگ که جمعش میشه 3.5 ولی من با i60 به طور ثابت 5 مگابایت گرفتم .فقط fdd نحوه تجمیعش فرق میکنه که اونم نصف مودم های دیگه سرعت میده .اما تی دی تجمیع واقعی میکنه.
فریمورهای دستکاری شده که تو اینترنت هست اره ولی اگه فریمور اورجینال و دستکاری نشده ی هواوی رو بزنی چرا باید امنیتش کم باشه ؟ مطمئن باش هر چی باشه امنیتش از فریمورهای ایرانسل بیشتره چون خیلی از مردم به دیتا بیس ایرانسل دسترسی دارن الان .اگه این شرکت امنیت حالیش بود کسی نمیتونست نفوذ کنه توش .
چیزی که شما میگی درست، اما موضوع اینه که فریمور اصلی هوآوی کجاست؟ من تو فروم i60 سوال کردم، ظاهرا وحود نداره
یه سری اشخاص، این دستکاری ها رو انجام دادن، و با اسم ایرانی های وب و فلان و فلان الان تو نت هست... آموزش و انجامش درسته سخت نیست اما ساده هم نیست. سوال من از شما اینه که این فرد ، چه سودی از این کار قراره ببره که مفت و مجانی داره انجام میده؟
payampop
17-01-2020, 20:08
سلام دوستان
من می خوام اینترنت ایرانسل رو بگیرم. لطفا در خصوص خرید مودم من رو راهنمایی کنید. تو سایت ایرانسل پوشش منطقه ای که هستم رو در TD-LTE کامل پوشش می ده. البته تو منطقه 4.5G هم پوشش می ده. اولا کدوم بهتره؟ حالا بنظر شما کدوم مدل مودم رو بخرم که از همه بهتر باشه و مشکل سرعت نداشته باشم؟ معمولا سرعت دانلود تا چقدر می ده؟
ممنون
mr.dengo
22-01-2020, 11:10
سلام دوستان
ممنونتون میشم اگه کمکم کنید چون واقعا گیج شدم و گیر کردم الان من مودم 2101پلاس دارم تو بهترین حالت 7mbps بهم سرعت میده و فقط توی یک نقطه از خونه انتن دارم با یک چراغ و پوشش کمه یعنی فقط سرعت تو سالن خوبه بری تو اتاق کاملا کاهش سرعت محسوسه
به نظرتون مودم i60 بگیرم فرقی میکنه توی پوشش خونه و سرعت دریافتی tdlte یا همونه
اگه کسی تجربه ای داره خواهشا کمک کنه :wub::»
Hapoofesgeli
22-01-2020, 15:48
سرویس چند روزه رسما شده اینترانت. سرعت کانکشن خارجی زیر یک مگابیت هست با بالای ۳۰ درصد packet loss.
سلام دوستان
ممنونتون میشم اگه کمکم کنید چون واقعا گیج شدم و گیر کردم الان من مودم 2101پلاس دارم تو بهترین حالت 7mbps بهم سرعت میده و فقط توی یک نقطه از خونه انتن دارم با یک چراغ و پوشش کمه یعنی فقط سرعت تو سالن خوبه بری تو اتاق کاملا کاهش سرعت محسوسه
به نظرتون مودم i60 بگیرم فرقی میکنه توی پوشش خونه و سرعت دریافتی tdlte یا همونه
اگه کسی تجربه ای داره خواهشا کمک کنه :wub::»
دوست عزیز در مورد اینکه i60قویتره شکی نیست اما چون شما در نقطه کور هستید و پوشش انتن دهی در منزل شما خرابه نهایت مودم i60میتونه بجای 7مگ 10مگ یا 12مگ بده ومعجره نمیکه
شما باید مودم رو در بیرون ساختمان قرار بدی و تست بزنی ببینی ایا سرعت و سیگنالت بیشتر میشه یانه
mohandes23
25-01-2020, 21:18
ینی اینترنت ایرانسل از هر نوعش کانکشن خارجیش هزار درجه از اینترنت معمولی بدتره
morteza_mombeini
25-01-2020, 23:17
ینی اینترنت ایرانسل از هر نوعش کانکشن خارجیش هزار درجه از اینترنت معمولی بدتره
برای من برعکسه ، روی تی دی اولا سرعت تک کانکشن حداقل 1.5 برابره مولتی کانکشنه و ثانیا سرعت سرور خارجیش تقریبا برابری میکنه با سرعت داخلی .حاضرم تست هم بزارم .فقط ایرانسل اینطوریه .مبین نت و اینا خارجیشون داغونه .تنها اپراتوری که سرعت تک کانکشن و خارجیش خوبه همین ایرانسله .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینا به این معنی نیست که ازش راضیم چون از نظر منم چند وقته سرعت سرورای خارجیش کم شده .سرعت داخلشم نصف قبله
Hapoofesgeli
26-01-2020, 15:38
برای من برعکسه ، روی تی دی اولا سرعت تک کانکشن حداقل 1.5 برابره مولتی کانکشنه و ثانیا سرعت سرور خارجیش تقریبا برابری میکنه با سرعت داخلی .حاضرم تست هم بزارم .فقط ایرانسل اینطوریه .مبین نت و اینا خارجیشون داغونه .تنها اپراتوری که سرعت تک کانکشن و خارجیش خوبه همین ایرانسله .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینا به این معنی نیست که ازش راضیم چون از نظر منم چند وقته سرعت سرورای خارجیش کم شده .سرعت داخلشم نصف قبله
نزدیک دو هفته هست این وضع چند کانکشن خارجی منه:
داخلی هیچ مشکلی نداره، هرچی هم به پشتیبانی زنگ میزنی میگه از سایت خودمون تست بگیر و فقط اون و سرور شاتل برامون قابل قبوله! انگار من اینترانت ازشون سفارش دادم! سامانه 195 هم که تعطیل، این همه پول مودم و بسته باید بندازمش دور...
یکی دیگه هم میگه مشکل سراسریه و کاریش نمیشه کرد درحالی که من همون لحظه دارم با FDD خودشون 30 مگابیت سرعت میگیرم از همون سرور...
morteza_mombeini
26-01-2020, 16:52
نزدیک دو هفته هست این وضع چند کانکشن خارجی منه:
داخلی هیچ مشکلی نداره، هرچی هم به پشتیبانی زنگ میزنی میگه از سایت خودمون تست بگیر و فقط اون و سرور شاتل برامون قابل قبوله! انگار من اینترانت ازشون سفارش دادم! سامانه 195 هم که تعطیل، این همه پول مودم و بسته باید بندازمش دور...
یکی دیگه هم میگه مشکل سراسریه و کاریش نمیشه کرد درحالی که من همون لحظه دارم با FDD خودشون 30 مگابیت سرعت میگیرم از همون سرور...
اگه رو fdd سرعت بالا میگیری احتمالا دکل شلوغه .مودمو ببر تو یه منطقه ی دیگه که کمی خلوت تره تست کن ببین روی دکل های دیگه هم همینطوره یا نه .
sat15000
26-01-2020, 22:18
الان یک ساعت پینگ های اینترنت ثابت ایرانسل کم شده برای من ، بعد قطعی سراسری اصلا راضی نبودم ، البته سرعتم هنوز مثل قبل نیست.
sat15000
27-01-2020, 10:22
با گذشت دوازده ساعت پینگ TD-LTE ایرانسل خیلی بهتر شده و فقط می مونه سرعت که هنوز مثل قبل قطعی سراسری نشده.
سلام دوستان
من میخوام TD LTE بگیرم از ایرانسل دوستانی که از این سرویس دارن چندتا سوال داشتم
تعرفه های داخل سایتش من نمیتونم ببینم اگه زحمتی نیست یکی عکس بزاره از سرویس های یک ماهه که چه تعرفه هایی داره
سوال بعدیم اینه که وقتی میزنن اینترنت همراه میپکونن مسئولین
اینترنت TD LTE هم قطع میشه؟ یا این جداست حسابش از اون؟
سوال بعدیم
پینگش ثابته؟ به درد بازی کردن میخوره یا نه؟
برای شروع به نظرتون از کجا شروع کنم از خوده سایت ایرانسل؟ که کلا 3 تا مودم داره یکی زده یک میلیون دوتای بعدی هم 700 هزار کدوم مودم بهتره؟
فرق بین سیم اعتباری یا سیم دائمی چیه؟
ShadowDragon
28-01-2020, 22:16
برادر جواب سوالات دو سه پست قبل هست
از نظر نت تایپ تو بازی اذیت میکنه
و اینم همزمان میپکه! همین الان هم ظاهرا پکیده :)
برادر جواب سوالات دو سه پست قبل هست
از نظر نت تایپ تو بازی اذیت میکنه
و اینم همزمان میپکه! همین الان هم ظاهرا پکیده :)
جواب همشون که بالا نبود مرسی
ولی واقعا کلافه شدم از نت ADSL خیلی اذیت میکنه ظاهرا ام مشکل از منه حوصله درست کردنشم ندارم ترجیح میدم همین نت TD LTE بگیرم خلاص بشم نه درگیر سیم و کابل قطعی وصلی بدبختیم نمیشم
کلا وضعیت اینترنت بعد از اون ماجرای قطع یک هفته ای پکید
sat15000
29-01-2020, 13:58
سلام دوستان
من میخوام TD LTE بگیرم از ایرانسل دوستانی که از این سرویس دارن چندتا سوال داشتم
تعرفه های داخل سایتش من نمیتونم ببینم اگه زحمتی نیست یکی عکس بزاره از سرویس های یک ماهه که چه تعرفه هایی داره
سوال بعدیم اینه که وقتی میزنن اینترنت همراه میپکونن مسئولین
اینترنت TD LTE هم قطع میشه؟ یا این جداست حسابش از اون؟
سوال بعدیم
پینگش ثابته؟ به درد بازی کردن میخوره یا نه؟
برای شروع به نظرتون از کجا شروع کنم از خوده سایت ایرانسل؟ که کلا 3 تا مودم داره یکی زده یک میلیون دوتای بعدی هم 700 هزار کدوم مودم بهتره؟
فرق بین سیم اعتباری یا سیم دائمی چیه؟
بعد قطع سراسری وقتی اینترنت adsl وصل شد همزمان tdlte هم وصل شد
موقع قطع شدن هم که همه باهم قطع شدند.
برای من پینگش تازگی ها خوب شده و در کل راضیم.
مودم i60 مزیت مهمش اینه که علاوه بر اینترنت TDD اینترنت FDD رو هم پشتیبانی می کنه
Hapoofesgeli
29-01-2020, 15:09
جواب همشون که بالا نبود مرسی
ولی واقعا کلافه شدم از نت ADSL خیلی اذیت میکنه ظاهرا ام مشکل از منه حوصله درست کردنشم ندارم ترجیح میدم همین نت TD LTE بگیرم خلاص بشم نه درگیر سیم و کابل قطعی وصلی بدبختیم نمیشم
کلا وضعیت اینترنت بعد از اون ماجرای قطع یک هفته ای پکید
اگر دوست و آشنایی چیزی دارین که مودم TD داره حتما قبلش تو محلتون یه تستی بکنید، برای من که اخیراً TD رسماً قطعه بجز برای اینترانت، با اینکه قبلا مشکلی نداشته. TD هم گرفتید پیشنهاد میکنم از بستههای ترکیبی استفاده کنین که اگه یه وقت به مشکل برخورد حداقل با موبایل یه اینترنتی داشته باشین با قیمت نهچندان فضایی.
ShadowDragon
29-01-2020, 23:07
دوستان، در مورد ۸۰ظ٪ آف که صفحات پیش بعضی ها میگفتن نیست.... پیگیری کردم گفتم ببینم خوبه تمدید کنم ، دو سه ماه تی دی استفاده کنم...
گفتن رو سیمکارت مربوط به i60 دارها!!! ، تصمیم گرفتیم ارایه نکنیم
البته سیم خود من تا دو ماه پیش داشت، اما الان نداره
به هر حال ، دوستان اعلام کنید برای شما چطور بوده
ShadowDragon
29-01-2020, 23:08
اگر دوست و آشنایی چیزی دارین که مودم TD داره حتما قبلش تو محلتون یه تستی بکنید، برای من که اخیراً TD رسماً قطعه بجز برای اینترانت، با اینکه قبلا مشکلی نداشته. TD هم گرفتید پیشنهاد میکنم از بستههای ترکیبی استفاده کنین که اگه یه وقت به مشکل برخورد حداقل با موبایل یه اینترنتی داشته باشین با قیمت نهچندان فضایی.
ترکیب ی هنوز هم وجود داره؟ لینکی ازش دارید؟
alpha007
30-01-2020, 00:32
دوستان دارای تجربه لازم:
از مودم B612 برای TD-LTE ایرانسل استفاده کنیم یا TF-i60 ای که خود ایرانسل میده؟
تفاوتی تو کارایی دارن؟ یا نه کاملاً شبیه به همن؟
کدوم بهتره؟ برتری وجود داره نداره؟ با ذکر دلیل لطفاً نه فقط علائق شخصی!
بعد قطع سراسری وقتی اینترنت adsl وصل شد همزمان tdlte هم وصل شد
موقع قطع شدن هم که همه باهم قطع شدند.
برای من پینگش تازگی ها خوب شده و در کل راضیم.
مودم i60 مزیت مهمش اینه که علاوه بر اینترنت TDD اینترنت FDD رو هم پشتیبانی می کنه
مرسی ممنون
پس در اصل با اینترنت ثابت یکیه از لحاظ فنی یعنی اینو به عنوان اینترنت همراه نمیبینن؟
میتونی از پینگت عکس بدی ؟ از داخل Command Prompt یک پینگ از سرور 4.2.2.4 برام بگیر بفرست بی زحمت میخوام ببینم پرش پینگ داره یا نه به درد بازی آنلاین میخوره؟ دستورشم اینه اگه بلد نیستی
ping -t 4.2.2.4
در مورد مودم اصلا نمیدونم FDD چیه :دی
Hapoofesgeli
30-01-2020, 14:51
ترکیب ی هنوز هم وجود داره؟ لینکی ازش دارید؟
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C#%D8%A8%D8%B3% D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8 %B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D 8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7% D9%87%20%D9%88%20%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA) هستش هنوز، منتهی تقریباً هیچ تنوعی نداره و اینکه میصرفه یا نه بسته به مصرف شخص داره...
ShadowDragon
30-01-2020, 22:57
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C#%D8%A8%D8%B3% D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8 %B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D 8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7% D9%87%20%D9%88%20%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA) هستش هنوز، منتهی تقریباً هیچ تنوعی نداره و اینکه میصرفه یا نه بسته به مصرف شخص داره...
کجا؟؟؟....
Hapoofesgeli
31-01-2020, 00:11
روی کلمهی «اینجا»، یا اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C#%D8%A8%D8%B3% D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8 %B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D 8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7% D9%87%20%D9%88%20%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA
sat15000
31-01-2020, 20:50
در مورد مودم اصلا نمیدونم FDD چیه :دی
fdd اینترنت سیم کارت های معمولی هست که تو گوشی های همراه استفاده می کنیم.
در ایرانسل باند 3 و 7 یعنی فرکانس 1800 و 2600 اینترنت همراه و باند 42 برای اینترنت ثابت tdd
ice_man_sh
01-02-2020, 02:41
با سلام
خانواده در ایران مدت زمان زیادی هست (بعد قطعی سراسری) که علی الخصوص با اینستاگرام مشکل دارن، مشکل عدم لود تصاویر و کامنت ها و... (با فیلتر شکن مشکلی ندارن).
مودم 2510 پلاس هست.
اگر استاتید راه حلی (تغییر dns - تغییر تنظیمات مودم و....) دارن لطف کنن بگن تا اعمال کنند، در صورت امکان برای تغییر تنظیمات مودم و... مراحل یا اسکرین شات بگذارید چون من با کلا یکبار وارد تنظیمات مودم شده بودم و حضور ذهن در مورد تنظیمات ندارم.
سپاس
BehnamAzin
02-02-2020, 22:03
سرعت دانلود تا 160 مگ هم میرسه و سرعت آپلود بیشتر از 6 مگ نمیشه
سلام این تست با td lte ایرانسل با مودم tf i60 انجام شد ، نمیدونم چرا سرعت آپلود پایینه ، در ضمن 4g+ روی حالت tdd رو تجربه کردم.
uupload.ir/files/wyj_speed.jpg
BehnamAzin
05-02-2020, 02:01
دوستان فردای روزی که اینو این پست رو گذاشتم نتم افتضاح شده اومده زیر ده مگ آنتن هم به زور یکی دو تا ، هر چی هم زنگ میزنم میگن مشکلی نداره شبکه
alpha007
05-02-2020, 20:47
با مودم ثابت ایرانسل TDD میشه سرعت دانلود بالای 10 مگ گرفت یا نه؟
سرعت باز کردن صفحات چی خوبه؟
با فرض اینکه کاملاً تو منطقه تحت پوشش هستی
fastfind
06-02-2020, 00:18
سلام... سایت ایرانسل مودم i60 رو با بسته سه ماهه زده 690ت... برم تو کارش؟
از سایت خود ایرانسل بگیریم هر دو سیمکارت 4g و td روش هست؟
به نظرتون بخرم بره از سایت ایرانسل کیفیت و اینهاش اوکیه دیگه؟ فقط آنلاک نیس درسته؟ که اونم فعلا فقط همون ایرانسل کار کنم
به نظرتون بخرم بره از سایت ایرانسل کیفیت و اینهاش اوکیه دیگه؟ فقط آنلاک نیس درسته؟ که اونم فعلا فقط همون ایرانسل کار کنم
منم سواله برام
navid.zz68
06-02-2020, 07:58
چرا بعضی اوقات سرعت fdd از td خیلی بیشتره؟میشه تنظیمات روعوض به سرعت fdd برسه؟
fastfind
06-02-2020, 12:14
اساتید منتظر پاسختون هستم
BehnamAzin
06-02-2020, 16:09
بله من هم از سایت ایرانسل با بسته یک ساله گرفتم بدون مشکل برام فرستادن فقط چند روز طول میکشه تا سیمکارت رو فعال کنن فقط هم باید از طریق شماره پشتیبان رو ی سیم کارت جهت فعال کردن اقدام کنید وگرنه اگر ببرید نمایندگی فعال کنن دیگه بسته رو نمیتونید فعال کنید ، سرعت دانلودم رو تستش رو چند تا پست بالاتر گزاشتم بیش تر از صد مگ سرور های داخلی هست حدود هفتاد مگ هم سرور های خارجی در کل هر سرور خارجی رو با سرعت بالا دان نمیکنه ولی در کل خوبه در ضمن با خط اعتباری ایرانسل توی منزل ستاره بیست مربع رو بگیرید ببینید که آیا تی دی ال تی ای تو منطقه شما فعال هست یا نه ، در ضمن بلکه مودم لاک هست و بنظرم بسته یکساله بگیرید به صرفه تر هست
یه نکته خیلی مهم هم اینه که باید با کابل لن دارای 8 سیم نه 4 سیم به کارت شبکه با سرعت یک گیگ نه صد مگ نصب کنید تا سرعت قابل قبولی بگیرید وگرنه با گوشی تست کنید نهایتا 30 مگ سرعتش خواهد بود
سوال دیگه داشتید در خدمتم
Hossein jabbar
06-02-2020, 18:06
اساتید منتظر پاسختون هستم
داش میشه خرید و انلاک هم میشه کرد تو انجمن هس اموزشش!!!
خواستین بهتون یاد میدم!!!
alpha007
07-02-2020, 00:10
حالا آنلاک هم بشه کرد، وقتی بدست اووردن سیم کارت یه اپراتور دیگه خودش کلی داستان داره و باید حتما سیمکارت و مودم رو با هم تهیه کرد چه فایده ای داره؟!
به فرض از ایرانسل بخواییم سوییچ کنیم به ماهان نت یا اسیاتک یا مبین نت. وقتی هر کدوم اینها رو نمیشه سیمکارتهاشونو به تنهایی تهیه کرد که بشه روی مودم انلاک استفاده کرد چه حُسنی داره؟
به نظر بهترین راهکار اینه که با یه اپراتور کار رو ببندیم و از مودم و سیمکارت همون استفاده کنیم.
حالا آنلاک هم بشه کرد، وقتی بدست اووردن سیم کارت یه اپراتور دیگه خودش کلی داستان داره و باید حتما سیمکارت و مودم رو با هم تهیه کرد چه فایده ای داره؟!
به فرض از ایرانسل بخواییم سوییچ کنیم به ماهان نت یا اسیاتک یا مبین نت. وقتی هر کدوم اینها رو نمیشه سیمکارتهاشونو به تنهایی تهیه کرد که بشه روی مودم انلاک استفاده کرد چه حُسنی داره؟
به نظر بهترین راهکار اینه که با یه اپراتور کار رو ببندیم و از مودم و سیمکارت همون استفاده کنیم.
درسته حرف شما کاملا منطقی هست
این انلاک i60مال زمانی بود که طرح های خوب و ارزون تو سیمکارتهای معمولیfddبود
الان ارزش همون 600تومنه
مودمی که سرو تهش در ایران مونتاژ بشه بایدم قیمتش کمتر باشه
این طرح هم حکایت طرح های مزخرف مبین نت داره وقتی مودمو فروش کردن تا دسته :دی حجمهای خوب کلا برداشته میشه
franchescaolsonEqP
07-02-2020, 10:51
الان ارزش همون 600تومنه
این طرح هم حکایت طرح های مزخرف مبین نت داره وقتی مودمو فروش کردن تا دسته :دی حجمهای خوب کلا برداشته میشه
مودم i60 تو ایران مونتاژ میشه؟ مگه همون هواوی b612 نیست ؟
گارانتی داره این مودم i60 ؟
من تو منطقمون با گوشی شبا تا 4 مگابایت دانلود دارم به نظرتون با td میتونم بیشتر ازین سرعت بگیرم؟
alpha007
07-02-2020, 11:59
من تو منطقمون با گوشی شبا تا 4 مگابایت دانلود دارم به نظرتون با td میتونم بیشتر ازین سرعت بگیرم؟
سوال منم هست:
اینکه نهایت سرعت دانلود با i60 ایرانسل شب و روز چنده و همچنین سرعت باز کردن وب سایتها چطور؟ کسایی که دارن راضی هستن؟
alpha007
07-02-2020, 12:03
الان ارزش همون 600تومنه
درسته موافقم
مبین نت و بقیه :puke::puke::puke: که یکی از یکی داغون ترن بازار رو انحصاری کردن
اینترنتی که اینا ارائه میدن مصداق شلنگ آبیه که ماشین روش وایساده
100درصد شک نکن
مگه گوشی های جی ال ایکس کجا مونتاژ میشن
قطعات چین و اینجا هر کاری بخواهن میتونن انجام بندن
گارانتی:D بله داره اما اون گارانتی که شما تو ذهنتون هست بزار کنار
همقیمت خود مودم باید زنگ و هزینه کنی برای گارانتی:biggrin:
باند فرکانسی سیمکارت گوشی شما با این از زمین تا اسمون فرق داره
و اصلا ربطی به هم ندارن ممکنه خوب باشه ممکنه زیر 40مگابیت
siamak_kh
07-02-2020, 20:07
آخرین ورژن نرم افزاریه مودم b5142 چیه؟...میشه مودم ایرانسل رو تغییر کانفیگ داد و از همراه اول استفاده کرد؟
آخرین ورژن نرم افزاریه مودم b5142 چیه؟...میشه مودم ایرانسل رو تغییر کانفیگ داد و از همراه اول استفاده کرد؟
این مدل انلاک نمیشه و اگر هم بشه تو شبکه ایرانسل و مبین نت کار میده
و همراه اول کار نمیکنه
چون باند فرکانسیش فرق میکنه
ShadowDragon
09-02-2020, 19:18
روی کلمهی «اینجا»، یا اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C#%D8%A8%D8%B3% D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8 %B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D 8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7% D9%87%20%D9%88%20%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA
:دی
ممنون
ایا این بسته ها رو میشه برعکس فعال کرد؟ یعنی مثلا ۹۶+۴۸ ، قسمت ۹۶ گیگ رو شماره همراه وارد کنی و قسمت ۴۸ رو تی دی؟
mohamadgh1376
10-02-2020, 09:11
دوستان من میخوام مودم td lte از خود شرکت ایرانسل بخرم مدل مودم TF-i60 این مدل هم td lte هست هم fdd خواستم بدونم این مودم میشه با سیم کارت دیگه ایرانسل برای 4g+ استفاده کرد یا فقط میشه از حالت td lte استفاده کرد؟
دوستان من میخوام مودم td lte از خود شرکت ایرانسل بخرم مدل مودم TF-i60 این مدل هم td lte هست هم fdd خواستم بدونم این مودم میشه با سیم کارت دیگه ایرانسل برای 4g+ استفاده کرد یا فقط میشه از حالت td lte استفاده کرد؟
مشکلی نداره میتونی از هر دوتا سیم استفاده کنید
سیمکارتهای مختص مودمهای اینترنت ثابت TD-LTE ایرانسل که تا پیش از این تنها به همراه مودمهای اینترنت ثابت ارائه میشد، بدون نیاز به خرید مودم TD-LTE عرضه میشود.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، متقاضیانی که قصد تهیه سیم کارتهای نسل چهار ثابت TD-LTE بدون تهیه مودم را دارند، میتوانند «سیمکارت مختص مودمهای اینترنت ثابت TD-LTE» را به همراه بسته اینترنت اولیه، به صورت مجزا بدون نیاز به خرید مودم در زمان ثبت نام، تهیه کنند.
این سیم کارتها در تمامی مودمهای TD-LTE (با قابلیت پشتیبانی از باند فرکانسی 3500 مگاهرتز) قابل استفاده هستند و با استفاده از آنها، مشترکان میتوانند در تمامی استانها از اینترنت پرسرعت ثابت (TD-LTE) ایرانسل استفاده کنند.
نمایندگیهای مجاز منتخب، مراکز خدمات و در آینده، فروشگاه اینترنتی ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نشانی shop.irancell.ir، این سیم کارتها را ارائه میدهند.
پوشش گسترده در مراکز استانها، سرعت بالاتر در مقایسه با سایر خدمات، امکان استفاده از بستههایی با حجمهای بالا و متنوع و هزینه مقرون به صرفه در مقایسه با سیمکارتهای اینترنت همراه، از جمله مزایای این سیمکارتها به شمار میروند.
قیمت سیمکارتهای مختص مودمهای اینترنت ثابت (TD-LTE) ایرانسل، 240هزار ریال در نظر گرفته شده است و بستههای اینترنت 24، 40 و 80 گیگابایتی نیز به عنوان بستههای اولیه معرفی شدهاند.
ایرانسل برای نخستین بار در ایران، مردادماه سال 1395، شبکه اینترنت ثابت پهن باند یا TD-LTE را از شهر مشهد به طور همزمان در 25 استان ایران راه اندازی کرد و تاکنون این خدمت در 159 شهر ارائه شده است.
علاوه بر TD-LTE، سایر فناوریهای اینترنت ثابت موجود، مانند ADSL، به دلیل مشکلاتی از جمله سرعت پایین، نیاز به استفاده از خط تلفن ثابت، نیاز به ظرفیت خالی در مرکز مخابرات منطقه، نیاز به استفاده از خط تلفن ثابت و بدون امکان جابجایی و محدود به مکان خاص، به طور کامل پاسخگوی نیاز کاربران و مشترکان امروزی نیستند.
این در حالی است که سرویس TD-LTE، با دارا بودن ویژگیهایی همچون قابلیت استفاده در مکانهای مختلف، بدون نیاز به خط تلفن ثابت، راهاندازی سریع و پایداری بالا در آپلود و دانلود، تجربه سرعت بسیار بالاتری را برای کاربر همراه دارد.
مشترکانی که قصد استفاده از اینترنت پرسرعت ثابت نسل 4 (TD-LTE) را دارند، میتوانند از طریق وبسایت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نشانی irancell.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مناطق تحت پوشش این شبکه را بررسی کنند.
سلام دوستان من مشکل آنتن دهی با مودم TD-I40 دارم.
به من گفتن اگر دوتا کانکتور SMA بخرم و به پشت مودم قسمتی که آنتن خارجی وصل میشه (که به لطف ایرانسل خودشون نزاشتن) لحیم کنم میتونم بهش آنتن خارجی وصل کنم
اما مشکل اینجاست که آنتن های تقویتی موجود برای فرکانس 3500MHz نیستن من طبق تحقیقاتی که کردم کاتالوگی برای درست کردن دستی یک آنتن BiQuad 3500Mhz با هزینه خیلی کم پیدا کردم
ولی سوال من اینجاست که:
1- تا بحال دوستان دیگه این کار رو انجام دادن و روی این مدل مودم جواب میده ؟
2- یک جا خوندم در همین فروم که میشه از آنتن های وای فای هم استفاده کرد. اما آیا جواب مطلوبی میده ؟
3- در کل آیا راه دیگه ای داره که بتونم سیگنال LTE رو تقویت کنم یا خیر؟
ممنون که وقتتون رو گذاشتید.
سلام دوستان من مشکل آنتن دهی با مودم TD-I40 دارم.
به من گفتن اگر دوتا کانکتور SMA بخرم و به پشت مودم قسمتی که آنتن خارجی وصل میشه (که به لطف ایرانسل خودشون نزاشتن) لحیم کنم میتونم بهش آنتن خارجی وصل کنم
اما مشکل اینجاست که آنتن های تقویتی موجود برای فرکانس 3500MHz نیستن من طبق تحقیقاتی که کردم کاتالوگی برای درست کردن دستی یک آنتن BiQuad 3500Mhz با هزینه خیلی کم پیدا کردم
ولی سوال من اینجاست که:
1- تا بحال دوستان دیگه این کار رو انجام دادن و روی این مدل مودم جواب میده ؟
2- یک جا خوندم در همین فروم که میشه از آنتن های وای فای هم استفاده کرد. اما آیا جواب مطلوبی میده ؟
3- در کل آیا راه دیگه ای داره که بتونم سیگنال LTE رو تقویت کنم یا خیر؟
ممنون که وقتتون رو گذاشتید.
2تا کانکتور الان بخواهی بخری جنس خوب 200باید بدی مگر از این جنسهای اشغال بخری دونه ای 50که میشه 100
انتن هم درست بکنی باید تجهیزات اندازه گیری داشته باشی مگه کشکی درست کنی:D این کلیپهای یا اموزش ها 100درصدی نیست
اون انتن وایرلس هم باند 2.4هست که اصلا جواب نمیده
نه وقت بزار نه هزینه کن
مودم تغیر مکان بده بهتره ببریش تو بالکن یا پشت بام
mf.aghaei70
12-02-2020, 09:35
بچه ها ایرانسل tfi60 رو با ۴۸۰گیگ یساله میده ۱۱۵۰تومن حجم دزدی نداره td بخریم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ShadowDragon
12-02-2020, 11:32
بچه ها ایرانسل tfi60 رو با ۴۸۰گیگ یساله میده ۱۱۵۰تومن حجم دزدی نداره td بخریم؟
حجم دزدی با اون تعریف خاص که ۱۰۰ مگ رو ۱۵۰ حساب کنه (مثلا) ، نه
اما
چون سرعت بالاس, به نسب adsl, حجمت زود تموم میشه
همین 10 win مثلا
کافیه یه راه در رویی پیدا کنه ، چند دقیقه دانلود کنه، ۲-۳ گیگت میپره
mf.aghaei70
12-02-2020, 11:56
حجم دزدی با اون تعریف خاص که ۱۰۰ مگ رو ۱۵۰ حساب کنه (مثلا) ، نه
اما
چون سرعت بالاس, به نسب adsl, حجمت زود تموم میشه
همین 10 win مثلا
کافیه یه راه در رویی پیدا کنه ، چند دقیقه دانلود کنه، ۲-۳ گیگت میپره
ن میخام ببینم خود ایرانسل ک حجم دزدی نداره؟چون ویندوزم اصلا مصرف نمیکنه چون از بیخ مسدود کردم یکساله.اون طرح یماهه1تا8مگ نامحدود رو میخام بگیرم اون چطوره
fastfind
12-02-2020, 13:57
سلام سرعت تک کانکشن به چی بستگی داره؟
تو یه ساعتهایی از روز سرعت دانلود تک کانکشن میاد پایین ولی سرعت آپلود تک کانکشن بسیار بالاست...
چون پهنای باند منطقه کمه و همه دارن دانلود (دریافت) میکنن سرعت تک کانکشن دانلود پایینه درسته؟
و و از اون طرف چون کسی زیاد آپلود نمیکنه و پهنای باند در حالت آپلود خلوته سرعت تک کانکشن آپلود بالاست درسته؟
ShadowDragon
12-02-2020, 18:06
ن میخام ببینم خود ایرانسل ک حجم دزدی نداره؟چون ویندوزم اصلا مصرف نمیکنه چون از بیخ مسدود کردم یکساله.اون طرح یماهه1تا8مگ نامحدود رو میخام بگیرم اون چطوره
خوبه.... خیلی راه ها رو رفتم اما تو نسخه جدید ۱۹۰۹ جوابگو نیست
سرعت ۱مکابایته تا اون سقف تعیین شده
2تا کانکتور الان بخواهی بخری جنس خوب 200باید بدی مگر از این جنسهای اشغال بخری دونه ای 50که میشه 100
انتن هم درست بکنی باید تجهیزات اندازه گیری داشته باشی مگه کشکی درست کنی:D این کلیپهای یا اموزش ها 100درصدی نیست
اون انتن وایرلس هم باند 2.4هست که اصلا جواب نمیده
نه وقت بزار نه هزینه کن
مودم تغیر مکان بده بهتره ببریش تو بالکن یا پشت بام
سلام مجدد منظورم کانکتور SMA بود که دونه ای 2500 تومنه از سایت ECA شیراز خریدم. خیلی راحت میشه پشتش لحیم کرد الان با مابقی قطعات لازمی که سفارش دادم شده 50 هزار تومن سر جمع با همه کابل هایی که نیاز داره
انشالله درست میکنم اگر جواب داد آموزشش رو برای دوستان دیگه هم میزارم چون مطمئنم حتی اونایی که مشکل آنتن دهی هم ندارن دوست دارن بازم بهترین سیگنالو داشته باشن.
مشکل بنده در اصل اینجاست که فاصله مکانی که مودم رو گذاشتم تا دکل LTE تقریبا 200 متر هست و جلوش هم بازه ولی نمیدونم به چه دلیل اینقدر سیگنالش ضعیف هست ! حتی اونقدر دقیق رو به روی دکل ایرانسل هست که هردو آنتن مودم -109 نشون میدن این یعنی دقیقا مستقیم داره سیگنال میگیره اما نمیدونم با این فاصله کم چرا اینقدر سیگنال ضعیفی میده حداکثر 2 خونه روشن میشه و وقتی 1 خونه میشه کلا قطع میشه اینترنت. من با همین مودم جاهای دیگه تا 5 خونه و 80 مگابیت سرعت گرفتم پس یعنی از مودم نمیتونه باشه :)
BehnamAzin
13-02-2020, 00:11
من گرفتم خیلی راضی ام البته این آنتن محل ما هر یکی دو هفته یبار قط میشه مودم به آنتن با فاصله بیشتر وصل میشه که سرعت میاد پایین ولی در کلا خیلی راحت شدم
- - - Updated - - -
من گرفتم خیلی راضی ام البته این آنتن محل ما هر یکی دو هفته یبار قط میشه مودم به آنتن با فاصله بیشتر وصل میشه که سرعت میاد پایین ولی در کلا خیلی راحت شدم
mf.aghaei70
14-02-2020, 11:29
بچه ها تو مودم های td lte بغیر از tfi60 کدوم مودم خوبه ک قطع و وصلی نداشته باشه و برد وای فای خوبی داشته باشه؟بین tk2510plus و 2101plus و i40 و بقیه ممنون میشم راهنمایی کنید چون نمیخام زیاد هزینه کنم
morteza_mombeini
14-02-2020, 17:14
بچه ها تو مودم های td lte بغیر از tfi60 کدوم مودم خوبه ک قطع و وصلی نداشته باشه و برد وای فای خوبی داشته باشه؟بین tk2510plus و 2101plus و i40 و بقیه ممنون میشم راهنمایی کنید چون نمیخام زیاد هزینه کنم
اگه تونستی پیدا کنی ۲۵۱۰ یا ۲۱۰۱ معمولی بگیر ، جدیدا که پلاس هستن کیفیتشون پایینتر از معمولیاس ، این نظر منه .ممکنه بقیه مخالف باشن چون من خودم چند مدل استفاده کردم کاملا تفاوت رو احساس میکنم
mf.aghaei70
14-02-2020, 21:32
اگه تونستی پیدا کنی ۲۵۱۰ یا ۲۱۰۱ معمولی بگیر ، جدیدا که پلاس هستن کیفیتشون پایینتر از معمولیاس ، این نظر منه .ممکنه بقیه مخالف باشن چون من خودم چند مدل استفاده کردم کاملا تفاوت رو احساس میکنم
میخام td-i40بگیرم تو دیوار از 380 تا 550هست خوبه دیگ؟
morteza_mombeini
14-02-2020, 21:39
میخام td-i40بگیرم تو دیوار از 380 تا 550هست خوبه دیگ؟
نه اصلا من تاییدش نمیکنم میل خودته
morteza_mombeini
15-02-2020, 00:00
دوستان از دیروز سرعت من از 15 مگ به 45 مگ رسیده و در تمام ساعات شبانه روز بالای 40 تا سرعت میده تو این دو سال هیچ وقت از 20 مگ بالاتر نرفته بود . مودمم معمولیه تک بانده و به همون دکل همیشگی وصل میشه با همون سیگنال .هردو تا باند هم در منطقمون فعال بوده از قبل و تغییر خاصی انجام نشده .قبلا با دانلود منیجر سرعتم حداکثر 2مگابایت بود ولی الان تا 9مگ هم میرسه و اکثرا دور و بر 6 مگ هست .به نظر شما دلیل بالا رفتن سرعت چی میتونه باشه ؟
mohamadgh1376
15-02-2020, 13:02
دوستان من میخوام مدل TK2510 plus بخرم خواستم بدونم اگه td lte پوشش نده به 4g وصل میشه یا خیر؟
morteza_mombeini
15-02-2020, 16:05
دوستان من میخوام مدل TK2510 plus بخرم خواستم بدونم اگه td lte پوشش نده به 4g وصل میشه یا خیر؟
نه فقط به تی دی وصل میشه، اگه میخای به هر دو وصل بشه باید i60 بخری
BehnamAzin
15-02-2020, 19:40
سلام بالاخره بنده موفق شدم یک آنتن برای اینترنت ثابت ایرانسل بسازم
این آنتن بر روی TD lte ایرانسل و بر روی فرکانس 3500 مگاهرتز کار آمد هست و باعث پرشدن کامل آنتن میشه
بدرد کسایی می خوره که داخل منزلشون یک آنتن هم به زور دارن
اندازه شاخک ها حساب شده هست
آن آنتن بر روی مودم TF i60 ایرانسل یا B612-25d هوآوی تست شده و کار کرد
باند B42 یا همان 3500 تا 3600 مگاهرتز
آنتن TD Lte یا TDD
uupload.ir/files/de19_2.jpg
Hossein jabbar
15-02-2020, 19:48
این آنتن بر روی TD lte ایرانسل و بر روی فرکانس 3500 مگاهرتز کار آمد هست و باعث پرشدن کامل آنتن میشه
آنتن TD Lte یا TDD
داش میتونی اموزشش رو رسا و کامل یاد بدی لطفا!!!
BehnamAzin
16-02-2020, 18:28
-
خیلی راحت هست فقط باید با دقت و حوصله بسازی و یکم لحیم کاری و خوب تا زدن سیم ها
ببین کلیتش اینه که برای ساخت یک آنتن برای یک فرکانس خاص ابتدا سرعت نور رو یعنی 300000000 تقسیم میکنیم بر فرکانس مثلا 3500000000 که معادل 3/5 گیگاهرتز هست ، به ما طول موج رو به متر میده طول موج رو تقسیم کنیم به دو، طول آنتن رو به متر میگیریم طول آنتن رو تقسیم به دو میکنیم دو تا قطب میگیریم که یکی به مغزی سیم وصل میشه که فرکانس اصلی از همون عبور میکنه باید دقت کنید قطب مثبت که به مغزی وصل میشه رو به بالا باشه چون امواج عمودی تشعش میشن ، اینجا برای فرکانس ایرانسل طول آنتن حدودا 4 سانتی متر هست که من همونطور که تو عکس دیده میشه 12 تا آنتن کنار هم وصل کردم تا قدرت بیشتری بگیرم بنابراین طول قطب مثبت و منفی هر کدوم حدودا 2 سانتی متر است
poriya_hashie
16-02-2020, 22:13
-
خیلی راحت هست فقط باید با دقت و حوصله بسازی و یکم لحیم کاری و خوب تا زدن سیم ها
ببین کلیتش اینه که برای ساخت یک آنتن برای یک فرکانس خاص ابتدا سرعت نور رو یعنی 300000000 تقسیم میکنیم بر فرکانس مثلا 3500000000 که معادل 3/5 گیگاهرتز هست ، به ما طول موج رو به متر میده طول موج رو تقسیم کنیم به دو، طول آنتن رو به متر میگیریم طول آنتن رو تقسیم به دو میکنیم دو تا قطب میگیریم که یکی به مغزی سیم وصل میشه که فرکانس اصلی از همون عبور میکنه باید دقت کنید قطب مثبت که به مغزی وصل میشه رو به بالا باشه چون امواج عمودی تشعش میشن ، اینجا برای فرکانس ایرانسل طول آنتن حدودا 4 سانتی متر هست که من همونطور که تو عکس دیده میشه 12 تا آنتن کنار هم وصل کردم تا قدرت بیشتری بگیرم بنابراین طول قطب مثبت و منفی هر کدوم حدودا 2 سانتی متر است
دوست عزیز از این توضیحات که هیچ نمیتونه درست کنه
شما لطف کن یه آموزش برای افراد مبتدی بذار با کلیه مراحل و وسایل مورد نیاز و اندازه های دقیق
mohamadgh1376
17-02-2020, 11:46
سلام دوستان من میخوام مودم TF-i60 H1 ایرانسل بخرم خودش آنلاک شده هست خواستم بدونم اگه بخرم و سیم کارت td lte هم جدا از نمایندگی خریداری کنم آیا مشکی نداره حتی میتونم سیم کارت td lte مبین نت استفاده کنم درون مودم ایرانسل و آیا میتونم سیم کارت 4g خودمو درونش قرار بدم کار میکنه؟
ahwazp30
17-02-2020, 12:05
آنتن TD Lte یا TDD
حتما لزومی نداره که با سیم انتن رو درست کنید .میشه اینکار رو خیلی تمیزتر روی یک PCB انجام داد .
سلام دوستان من میخوام مودم TF-i60 H1 ایرانسل بخرم خودش آنلاک شده هست خواستم بدونم اگه بخرم و سیم کارت td lte هم جدا از نمایندگی خریداری کنم آیا مشکی نداره حتی میتونم سیم کارت td lte مبین نت استفاده کنم درون مودم ایرانسل و آیا میتونم سیم کارت 4g خودمو درونش قرار بدم کار میکنه؟
اگر مودم با فریموری انلاک شده باشه که فرکانس های این اپراتورها رو ساپورت کنه میتونید هم از سیمکارت های TD استفاده کنید و هم سیم کارتهای FD که همون سیمکارت روی گوشی میشه .فقط باید توی مودم گزینه ی مربوط به نوع شبکه یا فرکانس رو با توجه به نوع سیم کارت و اپراتور انتخاب کنید. یا روی AUTO بزارید.
mohamadgh1376
17-02-2020, 12:13
حتما لزومی نداره که با سیم انتن رو درست کنید .میشه اینکار رو خیلی تمیزتر روی یک PCB انجام داد .
اگر مودم با فریموری انلاک شده باشه که فرکانس های این اپراتورها رو ساپورت کنه میتونید هم از سیمکارت های TD استفاده کنید و هم سیم کارتهای FD که همون سیمکارت روی گوشی میشه .فقط باید توی مودم گزینه ی مربوط به نوع شبکه یا فرکانس رو با توجه به نوع سیم کارت و اپراتور انتخاب کنید. یا روی AUTO بزارید.
حالا اگه نسخه آنلاک شده رو آپدیت کرد آنلاک میپره؟
morteza_mombeini
17-02-2020, 23:17
آنتن TD Lte یا TDD
حالا بر فرض اینکه ساختیم انتنو قیمت سیم و کانکتوراش به اندازه ی یه مودم معمولی هزینه برمیداره.
mf.aghaei70
18-02-2020, 05:56
آنتن TD Lte یا TDD
داداش اگه میتونی بسازی و بفروشی بگو چقد هزینه ورمیداره تا بگیم انجام بدی برامون؟ بعد اینکه تست یا فیلمی اگ با مودم بذاری ممنون میشیم
دوستان یک راهنمایی میخوام من طبق یک آموزش این آنتن رو درست کردم اما روی مودم TD-I40 تاثیری در RSRP ندیدم مثلا اگر قبلا -119 بود الان هم همون هست ولی وقتی حتی آنتن ها رو بدون حتی تنظیم به مودم وصل میکنم RSRQ و SINR به طور چشم گیری از اعداد مثلا -15 -8 به 9 و 5 تغییر میکنن .
اول از همه اینکه 2 تا آنتن درست کردم با سوکت هاش و کابل و همه لوازمش سر جمع یک مبلغ خیلی ناچیزی شد که نمیتونم بخاطر قوانین فروم بگم.
دوم اینکه دوتا سوال از اساتید دارم:
1- آیا آنتن رو به کابل درست لحیم کردم ؟ یه طرفش به سیم زیر روکش (سیم پیچ دور سیم مرکزی) و یک طرفش به سیم مرکزی و به همین شکل هم کانکتور رو لحیم کردم . سیم دور به بدنه سوکت و سیم مرکزی هم به هسته سوکت .
(این سوال رو میپرسم شاید خنده دار باشه اما آنتن های وای فای رو دیدم که فقط به هسته مرکزی کانکتور وصل هستن و بر خلاف کابل کواکسیکال که سیم دور به بدنه کانکتور وصل میشه توی آنتن هایی که من دیدم به بدنه چیزی وصل نمیشه)
2- دوم اینکه با افزودن آنتن RSRP هم تقویت میشه یا فقط همون SINR و RSRQ که فکر کنم بازم به سوال اولم ربط داشته باشه چونکه ممکنه اشتباه لحیم کرده باشم و شاید اصلا کار نمیکنه آنتن!:eh:
ناگفته نماند که ایراد از اندازه گیری ها نیست چون دقیقا اندازه همونی که توی آموزشش گفته درست کردم با دقت میلیمتری فقط سر اتصال سیمش شک دارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
morteza_mombeini
19-02-2020, 10:08
دوستان یک راهنمایی میخوام من طبق یک آموزش این آنتن رو درست کردم اما روی مودم TD-I40 تاثیری در RSRP ندیدم مثلا اگر قبلا -119 بود الان هم همون هست ولی وقتی حتی آنتن ها رو بدون حتی تنظیم به مودم وصل میکنم RSRQ و SINR به طور چشم گیری از اعداد مثلا -15 -8 به 9 و 5 تغییر میکنن .
اول از همه اینکه 2 تا آنتن درست کردم با سوکت هاش و کابل و همه لوازمش سر جمع یک مبلغ خیلی ناچیزی شد که نمیتونم بخاطر قوانین فروم بگم.
]
چند متر کابل گذاشتی ؟
کابلش 1 متر هست باید اندازه بگیرم دوباره دقیق یادم نیست
چند متر کابل گذاشتی ؟
1 متر کابل مسی آنتن کواکس هست کیفیتشم عالیه زیر 3 متر نباید با این قطر کابل افت سیگنال داشته باشه. یا حداقلش خیلی ناچیز هست
1- آیا آنتن رو به کابل درست لحیم کردم ؟ یه طرفش به سیم زیر روکش (سیم پیچ دور سیم مرکزی) و یک طرفش به سیم مرکزی و به همین شکل هم کانکتور رو لحیم کردم . سیم دور به بدنه سوکت و سیم مرکزی هم به هسته سوکت .
(این سوال رو میپرسم شاید خنده دار باشه اما آنتن های وای فای رو دیدم که فقط به هسته مرکزی کانکتور وصل هستن و بر خلاف کابل کواکسیکال که سیم دور به بدنه کانکتور وصل میشه توی آنتن هایی که من دیدم به بدنه چیزی وصل نمیشه)
2- دوم اینکه با افزودن آنتن RSRP هم تقویت میشه یا فقط همون SINR و RSRQ که فکر کنم بازم به سوال اولم ربط داشته باشه چونکه ممکنه اشتباه لحیم کرده باشم و شاید اصلا کار نمیکنه آنتن!:eh:
ناگفته نماند که ایراد از اندازه گیری ها نیست چون دقیقا اندازه همونی که توی آموزشش گفته درست کردم با دقت میلیمتری فقط سر اتصال سیمش شک دارم
درود و تشکر بابت اشتراک گذاری هاتون دوست عزیز با توجه به شلوغی این تاپیک مطمعنن پستتون کمتر بازدید میخوره و خیلی ها ممکنه نبیننش
توصیه میکنم در همین تاپیک هم اشتراک بزارید تا بچه ها استفاده کنن و هزینه گزاف برای آنتن های آماده بازار ندن
تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
morteza_mombeini
19-02-2020, 23:12
1 متر کابل مسی آنتن کواکس هست کیفیتشم عالیه زیر 3 متر نباید با این قطر کابل افت سیگنال داشته باشه. یا حداقلش خیلی ناچیز هست
من حدودا ۶ متر کابل میخام که به نظرم سیگنال نمیتونه ازش رد بشه ، یه چیز دیگه : فک نکنم کلفت بودنش تاثیری توی سیگنال داشته باشه چون سیم های خود انتن های 4g خیلی نازک هست و اصلا کلفت نیست
amin_v30
24-02-2020, 11:46
رفیق میشه آموشش رو هم برای ما اینجا بذاری،چون منم دقیقا همین مدل مودم رو دارم،پیشاپیش سپاس:»
Xx Hossein xX
29-02-2020, 00:28
دوستان جایی یا پستی هست که دقیقا این پارامترهای رو توضیح داده باشه که هر کدوم چیه؟
دوستان جایی یا پستی هست که دقیقا این پارامترهای رو توضیح داده باشه که هر کدوم چیه؟
البته اگر دسترسی داری یه سر به یوتیوب بزن با توضیحات کامل ببین توی سرچ بنویس rsrp rsrq صدتا کلیپ آموزشی میاد :cool:
Xx Hossein xX
29-02-2020, 21:56
ممنون. دوستان امیدی هست ایرانسل 16 مگابیت نامحدود هم ارائه کنه؟
ممنون. دوستان امیدی هست ایرانسل 16 مگابیت نامحدود هم ارائه کنه؟
من چندی پیش بهشون این پیشنهاد رو دادم. گفتن پیشنهاد شما بررسی میشه. کاش ارائه بدن.
dadadasa
01-03-2020, 20:31
با سلام سیم کارت اینترنت ثابت ایرانسل در مودم tf-i60 قابلیت رومینگ به حالت 4g ایرانسل رو هم داره (مثل سیم کارت 360 اینترنت ثابت مبین نت که قابلیت رومینگ به حالت 4g همراه اول رو داره)
با سلام سیم کارت اینترنت ثابت ایرانسل در مودم tf-i60 قابلیت رومینگ به حالت 4g ایرانسل رو هم داره (مثل سیم کارت 360 اینترنت ثابت مبین نت که قابلیت رومینگ به حالت 4g همراه اول رو داره)
خیر کلا دوتا شبکه مجزا از هم هستن با فرکانس های متفاوت
بهتره خارج از شهر که از دکل دور هستید از انتن استفاده کنید،ضمنا تنظیمات انتن رو هم باید روی اکسترنال بگذارید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.