مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
soheilsh
07-02-2018, 18:51
من گوشی شیاوومی دارم چرا در بهترین حالت دانلود ایرانسل بیشتر از 4 مگابیت بر ثانیه نمیشه؟
منم redmi note 4 داشتم هیچ وقت بالای 4 نرفت که نرفت ، اخر فروختم a5 2017 گرفتم سرعتش همیشه رو 10 مگابایته
منم redmi note 4 داشتم هیچ وقت بالای 4 نرفت که نرفت ، اخر فروختم a5 2017 گرفتم سرعتش همیشه رو 10 مگابایته
پس مشکل از گوشی هستش
خوب این مساله فقط در مورد کل گوشی های شیاوومی صدق میکنه؟
چون میخواستم mi mix2 بخرم
بنظرتون اگر بصورت آزمایشی یک ماه ترافیک حجمی رو بدارن چه اتفاقی برای شبکه شون میوفته؟
greatpouya
07-02-2018, 21:44
بنظرتون اگر بصورت آزمایشی یک ماه ترافیک حجمی رو بدارن چه اتفاقی برای شبکه شون میوفته؟کسی نمیگه نامحدود کنن حداقل قیمت هارو بیارن در مقایسه با ASDL طرح قدیم. دفاع کردن از شرایط فوق العاده نامطلوب کیفیت و قیمت در این شرایط جایگاهی نداره
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
f_s10224
07-02-2018, 22:11
بنظرتون اگر بصورت آزمایشی یک ماه ترافیک حجمی رو بدارن چه اتفاقی برای شبکه شون میوفته؟
درامدشون ربع میشه !!!
سلامدوستان الان ایرانسل تو طرح دهه فجر مودم i40 میده با یه سیم کارت دائمی حالا بنظرتون اونو بگیرم بهتره یا مودم ۲۱۰۱ ؟ چون شنیدممودم بهتریه ولی خب سیم کارت دائمی هم ۲۰ گیگ اینترنت رایگان داره.
ضمنا یه سوال دیگه ریست سخت افزاری به مودم آسیب میزنه و همچنین کل تنظیمات رو از بینمیبره؟
ahwazp30
08-02-2018, 14:30
ریست سخت افزاری به مودم آسیب میزنه و همچنین کل تنظیمات رو از بینمیبره؟
اگر به قصد ریست کردن مودم باشه خیر اسیبی نمیزنه .تنظیماتی که شما روی مودم اعمال کردید به حالت پیش فرض کارخانه ای برمیگرده و مجدد باید کانفیگ کنید اما تنظیماتی که شرکت ایرانسل روی مودم انجام داده پاک نمیشه چون توی فریموور مودم اعمال شده.
ShadowDragon
08-02-2018, 22:51
پس مشکل از گوشی هستش
خوب این مساله فقط در مورد کل گوشی های شیاوومی صدق میکنه؟
چون میخواستم mi mix2 بخرم
منظورتون ۴ جی یا ۳جی؟ من می ۴ دارم و سرعت مشکلی نداره
ShadowDragon
08-02-2018, 22:52
سلامدوستان الان ایرانسل تو طرح دهه فجر مودم i40 میده با یه سیم کارت دائمی حالا بنظرتون اونو بگیرم بهتره یا مودم ۲۱۰۱ ؟ چون شنیدممودم بهتریه ولی خب سیم کارت دائمی هم ۲۰ گیگ اینترنت رایگان داره.
ضمنا یه سوال دیگه ریست سخت افزاری به مودم آسیب میزنه و همچنین کل تنظیمات رو از بینمیبره؟
سلام، من ای ۴۰ داشتم، یه بار پسوردش خود به خود اپن شد.... شانس اوردم سریع متوجه شدم، طرحم یک ساله بود
navid.zz68
09-02-2018, 03:40
دوستان از مودماي ايرانسل كدومش بهتره واسه سروي lte
navid.zz68
09-02-2018, 03:41
دوستان از مودماي ايرانسل كدومش بهتره واسه سرويس lte
ShadowDragon
09-02-2018, 11:33
دوستان از مودماي ايرانسل كدومش بهتره واسه سرويس lte
i60
2101
تو دو رنج قیمت مختلف
با سلام
امروز ی مودم فیوژن ایرانسل خریدم سرعت دانلود 1.70 مگ بود !!!
mohamad hosain
12-02-2018, 01:16
مودم gp-2101 رو خریدم با بسته 100 گیگی 3 ماهه.گفتش 1 روزی طول میکشه تا فعال بشه.الان 1 هفته گذشته.فقط چراغ سومی هی چشمک میزنه.نت نیست.چه کنم؟
greatpouya
12-02-2018, 01:28
مودم gp-2101 رو خریدم با بسته 100 گیگی 3 ماهه.گفتش 1 روزی طول میکشه تا فعال بشه.الان 1 هفته گذشته.فقط چراغ سومی هی چشمک میزنه.نت نیست.چه کنم؟یا مدارکت مشکل داره وسیم فعال نشده، یا انتن نداره که باید بیرون پنجره بذاری شاید بیاد، با یه سیم دیگه تست کنی رو مودم، مشکل دستت میاد. یه هفته طبیعی نیست.
Electronic-Arts
13-02-2018, 15:48
من یه مودم zw101 دارم که اخیرا خیلی قطع و وصل میشه و ربطی به سیگنال هم نداره چون دکل کوچه بالایی هست و سیگنال قوی هست من نمایندگی ایرانسل هم مودم رو بردم برای آپدیت و ... بهشون هم گفتم قطع میشه گفتن درستش کردن ولی الان دوباره قطع شد بی دلیل
کسی دیگه هم این مشکل رو داره ؟ راه حلی داره ؟
greatpouya
13-02-2018, 16:02
من یه مودم zw101 دارم که اخیرا خیلی قطع و وصل میشه و ربطی به سیگنال هم نداره چون دکل کوچه بالایی هست و سیگنال قوی هست من نمایندگی ایرانسل هم مودم رو بردم برای آپدیت و ... بهشون هم گفتم قطع میشه گفتن درستش کردن ولی الان دوباره قطع شد بی دلیل
کسی دیگه هم این مشکل رو داره ؟ راه حلی داره ؟مشکل از شبکه td باید باشه، نمیتونی مودم عوض کنی تست کنی؟
Electronic-Arts
13-02-2018, 16:04
مشکل از شبکه td باید باشه، نمیتونی مودم عوض کنی تست کنی؟
یک مودم داخلی z6000 هم دارم اونو میگید تست کنم ؟
greatpouya
13-02-2018, 16:13
یک مودم داخلی z6000 هم دارم اونو میگید تست کنم ؟محض احتیاط خوب z6000 ریست نشه ینی مشکل از این مودم هست، اگر ریست بشه قائدتا باید مشکل دکل رو گذارش کنی. تست کردن بهتره، آدم با زبون دراز باهاشون میتونه صحبت کنه
Electronic-Arts
13-02-2018, 16:31
محض احتیاط خوب z6000 ریست نشه ینی مشکل از این مودم هست، اگر ریست بشه قائدتا باید مشکل دکل رو گذارش کنی. تست کردن بهتره، آدم با زبون دراز باهاشون میتونه صحبت کنه
Status
DL MCS
3
UL MCS
22
DL Frequency
3430000 KHz
UL Frequency
3430000 KHz
Bandwidth
20 MHz
RSSI
-51 dBm
RSRP0
-73.96 dBm
RSRP1
-78.10 dBm
RSRQ
-7.13 dB
SINR
22.25 dB
TX Power
-11 dBm
CINR0
18.38 dB
CINR1
19.54 dB
من واقعا نمیدونم مرگشون چیه , الان اینو دارم با مودم داخلی میگیرم با خارجی هم از این بهتره بعد خارجی قطع و وصل میشه حالا دارم داخلی رو تست میکنم
mahdi_206
13-02-2018, 16:49
کسی دیگه هم این مشکل رو داره ؟ راه حلی داره ؟
من از خرداد امسال 5142 دارم و چند روزی هست که زیاد با مشکل قطع و وصلی مواجه میشم. هر ساعتی هم این اتفاق میفته، صبح، بعدازظهر، شب، نصفه شب و حتی ساعت 3 صبح. یه موقعهایی 5 تا آنتنم پره و یه موقعهایی کلاً قطع میشه. مودم رو یه شب بردم کنار پنجره، حدود 2 ساعت روشن بود با 5 تا چراغ آنتن و قطع نشد. اما برمیگردونم جای همیشگی، مشکل دوباره پیش میاد. هر وقت هم قطع میشه، با Reboot مودم حل میشه. یه وقتهایی هم کاری به کارش ندارم، بعد از چند دقیقه خودش وصل میشه. نمیدونم مشکل از مودمه یا خود شبکه شون مورد پیدا کرده.
greatpouya
13-02-2018, 17:05
Status
DL MCS
3
UL MCS
22
DL Frequency
3430000 KHz
UL Frequency
3430000 KHz
Bandwidth
20 MHz
RSSI
-51 dBm
RSRP0
-73.96 dBm
RSRP1
-78.10 dBm
RSRQ
-7.13 dB
SINR
22.25 dB
TX Power
-11 dBm
CINR0
18.38 dB
CINR1
19.54 dB
من واقعا نمیدونم مرگشون چیه , الان اینو دارم با مودم داخلی میگیرم با خارجی هم از این بهتره بعد خارجی قطع و وصل میشه حالا دارم داخلی رو تست میکنمسیگنالت که عالی تر از این نمیشه دیگه.
میگم بعد تست مودم احتمال زیاد مرروط به دکل و شبکه باشه
Electronic-Arts
13-02-2018, 17:33
سیگنالت که عالی تر از این نمیشه دیگه.
میگم بعد تست مودم احتمال زیاد مرروط به دکل و شبکه باشه
من از اون موقع تا حالا با z6000 وصل هستم قطع نشده بعد یه چیز دیگه هم هست من با اون zw101 میانگین 3 مگابایت میگیرم ولی با این z6000 شد 4.5 مگابایت
من مودمgp 2101
دارم.از اشغالیش بگم که شما نمیتونی سیم کارتش را عوض کنی . یعنی بخوای سیم کارتش در بیاری . بیشتر میره تو . باید با پیچ گوشتی بازش کنی . بخ لطف ابزار تیز بتونی بزور سیم کارتش در بیاری
ShadowDragon
13-02-2018, 19:55
من مودمgp 2101
دارم.از اشغالیش بگم که شما نمیتونی سیم کارتش را عوض کنی . یعنی بخوای سیم کارتش در بیاری . بیشتر میره تو . باید با پیچ گوشتی بازش کنی . بخ لطف ابزار تیز بتونی بزور سیم کارتش در بیاری
واسه من همچین مشکلی نداشت، اسیب فیزیکیه
ShadowDragon
14-02-2018, 00:49
دوستان td حجم دزدی نداره؟
سلام دوستان
کسی هست که از سیم کارت معمولی روی مودم در زمان طولانی استفاده کرده باشه؟
من چند بار استفاده کردم نهایتا چند ساعت از نظر سرعت فرقی نداشت
میخاستم بسته بگیرم دیدم بسته سیم معمولی به صرفه هست ولی کم
حالا نظرتون چیه؟
سیم معمولی یا تیدی؟
قطعی داره با خیر؟
من یه مودم جیبی هم دارم
اگه بسته واسه سیم معمولی بیگرم روی اون مودم هم میتونم بذارم
ولی الویت با مودم تی دیهست
یا حق
Sent from my iPhone using Tapatalk
Electronic-Arts
14-02-2018, 09:15
سلام دوستان
کسی هست که از سیم کارت معمولی روی مودم در زمان طولانی استفاده کرده باشه؟
من چند بار استفاده کردم نهایتا چند ساعت از نظر سرعت فرقی نداشت
میخاستم بسته بگیرم دیدم بسته سیم معمولی به صرفه هست ولی کم
حالا نظرتون چیه؟
سیم معمولی یا تیدی؟
قطعی داره با خیر؟
من یه مودم جیبی هم دارم
اگه بسته واسه سیم معمولی بیگرم روی اون مودم هم میتونم بذارم
ولی الویت با مودم تی دیهست
یا حق
من استفاده کردم سرعت همیشه به شبکه ربط داره که چند نفر در حال استفاده باشن ولی به طور معمول سرعت کمتری میگیری نسبت به سیم کارت TD
قطعی داشتن و نداشتن هم که برای یک سری ها مثل من در حد رو اعصاب راه رفتن قطع و وصل میشه به خاطر دکل برای بعضی ها حداکثر یکی دو بار در روز ولی تا جایی که من از دوستام و همین فروم پرسیدم قطعی داره کمابیش (اون قطعی که طولانی باشه نه مثلا بعد از چندین ساعت استفاده مودم ریست میشه خود به خود یا دکل سیگنالش میره و میاد)
ehsan0920
15-02-2018, 18:03
من استفاده کردم سرعت همیشه به شبکه ربط داره که چند نفر در حال استفاده باشن ولی به طور معمول سرعت کمتری میگیری نسبت به سیم کارت TD
قطعی داشتن و نداشتن هم که برای یک سری ها مثل من در حد رو اعصاب راه رفتن قطع و وصل میشه به خاطر دکل برای بعضی ها حداکثر یکی دو بار در روز ولی تا جایی که من از دوستام و همین فروم پرسیدم قطعی داره کمابیش (اون قطعی که طولانی باشه نه مثلا بعد از چندین ساعت استفاده مودم ریست میشه خود به خود یا دکل سیگنالش میره و میاد)
من هم وقتی از سیمکارت معمولی استفاده میکنم گاهی اوقات قطع میشه،، این قطعی راهی نداره؟ مثلا بشه توی فرکانسها یا جای دیگه تنظیم کرد؟؟
علتش چیه به نظرتون؟
Electronic-Arts
15-02-2018, 22:53
من هم وقتی از سیمکارت معمولی استفاده میکنم گاهی اوقات قطع میشه،، این قطعی راهی نداره؟ مثلا بشه توی فرکانسها یا جای دیگه تنظیم کرد؟؟
علتش چیه به نظرتون؟
اصلا ربطی به نوع سیم کارت نداره سیم کارت TD من استفاده میکنم و اونم قطعی داره دلیلش هم استفاده ایرانسل از تجهیزات آشغال چینی روی دکلا و مودم های آشغالتر چینی و احتمالا بیسوادی یا دزدی توی پروژه ها هست به اضافه استفاده از فرکانس 3500 , وگرنه اگر درست حسابی کاری رو انجام میدادن همون روزی دو سه بار هم نباید برای هیچ کسی قطع بشه ولی هم TD شون قطع و وصلی داره هم FDD
البته شما پارازیت اندازی رو هم میتونی دخیل بدونی چون بی تاثیر نیست
منم این مشکل تجربه کردم
الان چند روز هست که از سیم کارت معمولی استفاده میکنم
این قطع و وصلی کوتاه سر و کلش پیدا شده و همینطور قطعی طولانی
به این صورت که مودم ۵خط انتن داره ولی ارتباطش با ایرانسل قطع میشه و باید ریستارت کرد مودم
مجددا سیم کارت تی دی گذاشتم نه اون قطعی کوتاه پیش اومد نه قطع ارتباط مودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
greatpouya
17-02-2018, 00:13
منم این مشکل تجربه کردم
الان چند روز هست که از سیم کارت معمولی استفاده میکنم
این قطع و وصلی کوتاه سر و کلش پیدا شده و همینطور قطعی طولانی
به این صورت که مودم ۵خط انتن داره ولی ارتباطش با ایرانسل قطع میشه و باید ریستارت کرد مودم
مجددا سیم کارت تی دی گذاشتم نه اون قطعی کوتاه پیش اومد نه قطع ارتباط مودمدوستان ایرانسل در حال جمع اوری تجهیزات وایمکس و احتمالا به دنبال آن راه اندازی mimo 4x4 است. #این# مسائل ممکن است مربوط به #آن# مسائل باشد[emoji23]
ضمنا شبکه وایمکس تا ۳ روز دیگر خاموش میشود.
Electronic-Arts
17-02-2018, 07:52
دوستان ایرانسل در حال جمع اوری تجهیزات وایمکس و احتمالا به دنبال آن راه اندازی mimo 4x4 است. #این# مسائل ممکن است مربوط به #آن# مسائل باشد[emoji23]
ضمنا شبکه وایمکس تا ۳ روز دیگر خاموش میشود.
والا نمیدونم این طنز بود یا جدی :n08:
ولی در هر حال خودشون به من گفتن دارن پیگیری میکنن ببین چه مرگشون هست جالبیش اینه که مودم داخلی که قطع میشه از دکل قطع میشه ولی مودم خارجی قطع که میشه نه تنها از دکل قطع میشه بلکه کلا پنل مودم غیرقابل دسترسی میشه برای حدود 10 ثانیه که حدس میزنم به این خاطر باشه که به یه دلیلی مودم ری استارت میشه
Tornado2800
17-02-2018, 14:21
اصلا ربطی به نوع سیم کارت نداره سیم کارت TD من استفاده میکنم و اونم قطعی داره دلیلش هم استفاده ایرانسل از تجهیزات آشغال چینی روی دکلا و مودم های آشغالتر چینی و احتمالا بیسوادی یا دزدی توی پروژه ها هست به اضافه استفاده از فرکانس 3500 , وگرنه اگر درست حسابی کاری رو انجام میدادن همون روزی دو سه بار هم نباید برای هیچ کسی قطع بشه ولی هم TD شون قطع و وصلی داره هم FDD
البته شما پارازیت اندازی رو هم میتونی دخیل بدونی چون بی تاثیر نیست
سلام
گاها مودم من خودکار ریست میشه دلیلش به خاطر سیگنال و قطع شدن دکل هست؟
ShadowDragon
17-02-2018, 20:04
سلام
ظاهرا یه مشکل جدید و همه گیر شده! واسه منم همینه! شکایت هم کردم گفت که کاربر زیاد شده به خاطر همین انتن جوابگو نیست، همینه که هست
Electronic-Arts
18-02-2018, 10:27
سلام
سلام
مودم من هم همون طور که گفتم داخلی قطع میشه از دکل و میشه No Service ولی مودم خارجی هم میشه No Service هم 2 3 ثانیه بعد کلا ری استارت میشه
ولی ربطی به قدرت سیگنال نداره به خاطر این که من بقل دکل هستم و همین مشکل رو دارم
Tornado2800
18-02-2018, 15:11
ظاهرا یه مشکل جدید و همه گیر شده! واسه منم همینه! شکایت هم کردم گفت که کاربر زیاد شده به خاطر همین انتن جوابگو نیست، همینه که هست
سلام
حس میکنم به صورت عمدی و سیستمی انجام میشه زمانی که فشار به اوج میرسه برای اینکه ترافیک و بار روی اون دکل کاسته بشه
رمز ورود به پنل admin admin تغییر بدید ببینید بازم اینطوری میشه یا خیر
چون برای من ۲ روزه دیگه ریست نشده که امتحانش کنم.
Electronic-Arts
18-02-2018, 16:49
سلام
حس میکنم به صورت عمدی و سیستمی انجام میشه زمانی که فشار به اوج میرسه برای اینکه ترافیک و بار روی اون دکل کاسته بشه
رمز ورود به پنل admin admin تغییر بدید ببینید بازم اینطوری میشه یا خیر
چون برای من ۲ روزه دیگه ریست نشده که امتحانش کنم.
رمز ورود به پنل چه ربطی به مشکل دکل داره ؟:n13:
ShadowDragon
18-02-2018, 19:58
از ساعت ۵ تا الان سرویس من قطعه... تف به شرفت ایرانسل!
قشنگ دارم هزینه دو تا سرویس پرداخت میکنم
جدای از قیمت های بالاش:n34:
greatpouya
18-02-2018, 20:07
از ساعت ۵ تا الان سرویس من قطعه... تف به شرفت ایرانسل!
قشنگ دارم هزینه دو تا سرویس پرداخت میکنم
جدای از قیمت های بالاش:n34:هنوز برای مشکل پیش نیامده؛ گویا دوستان همگی این مشکل رو دارن تجربه میکنن، ممکنه به جمع آوری منطقه ای تجهیزات وایمکس مربوط بشه و یا آماده سازی دکل ها، چون وایمکس هم روی 3.5Ghz کار میکنه و تداخل مستقیم با تجهیزات 3.5Ghz TDD داره.
خلاصه ما دیگه به ایرانسله تکیه نمیکنیم، خیلی وقته که گندشو دراورده
ShadowDragon
18-02-2018, 20:21
رفیق انتن من کلا پریده! الان به یک دکل دیگه وصل شد، با قدرت ۰/۵ چراغ
سرعت دانلود ۴-۵ کیلوبایت!!
فکر نمیکنم مربوط به جمع اوری باشه چونکه کسی دورو بر انتنش نیست و اینکه غروب افتاب بیان؟؟؟
فردا وایمکس قطع میشه دیگه مشکلات احتمالی بخاطر اونه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
greatpouya
18-02-2018, 20:30
رفیق انتن من کلا پریده! الان به یک دکل دیگه وصل شد، با قدرت ۰/۵ چراغ
سرعت دانلود ۴-۵ کیلوبایت!!
فکر نمیکنم مربوط به جمع اوری باشه چونکه کسی دورو بر انتنش نیست و اینکه غروب افتاب بیان؟؟؟
احتمالش هست باید چند روز بگذره تا بفهمیم چون از مرکز هم نرم افزاری دسکاری میکنن، بیشتر نصفه شبا فکر کنم ور میرن با دکل ها ولی خوب وقتی گفته تا ۳۰ بهمن اونم این همه تجهیزات و دکل ها سراسر شهر قطعا تاثیر باید بذاره
رو شبکه همراه اختلال ندارید؟
دوستان تبریک td منم قطع شد
Electronic-Arts
19-02-2018, 04:23
احتمالش هست باید چند روز بگذره تا بفهمیم چون از مرکز هم نرم افزاری دسکاری میکنن، بیشتر نصفه شبا فکر کنم ور میرن با دکل ها ولی خوب وقتی گفته تا ۳۰ بهمن اونم این همه تجهیزات و دکل ها سراسر شهر قطعا تاثیر باید بذاره
دوستان تبریک td منم قطع شد
td من به محض این که شروع به استفاده میکنم هر 5 دقیقه یک بار قطع میشه ولی اگر هیچ دستگاهی بهش وصل نباشه که از اینترنت استفاده نکنه وصل میمونه واسه خودش
greatpouya
19-02-2018, 04:41
td من به محض این که شروع به استفاده میکنم هر 5 دقیقه یک بار قطع میشه ولی اگر هیچ دستگاهی بهش وصل نباشه که از اینترنت استفاده نکنه وصل میمونه واسه خودشفایروالشو خاموش روشن اینا کنید ببینید فرقی میکنه، و اینکه با این اوصاف که فرمودید گمان میره مودم مشکل پیدا کرده باشه، ۱ درصد ولی چک کنی خوبه.
ریست فکتوری مودم جواب نمیده؟
Cyber-PC
19-02-2018, 08:41
من از نظر مکانی جایی هستم که هیچ شرکتی ADSL ارایه نمیکنه (مخابرات منطقه دست گذاشته روش و با هیچ شرکتی قرارداد نمیبنده) و بعد از اینکه بزور سرویس وایمکسم رو چند ماه قبل قطع کردند مجبور شدم LTE تهیه کنم
در واقع انتخابم بین LTE ایرانسل و عوض کردن منزل بود!!! که خب با این وضع بازار و مشکلات بسیار زیاد اون مجبور به انتخاب ایرانسل شدم
ولی خیلی از دوستان رو میبینم از تهران یا جاهایی که قطعا دسترسی به ADSL دارند اومدند سراغ ایرانسل برام سواله که چرا؟
آیا کیفیت ارایه خدمات اپراتور های ADSL اینقدر پایین هست که مجبور شدید با قیمت سرسام آور LTE کنار بیاید؟
ahwazp30
19-02-2018, 11:22
چرا من یه هفته ای میشه اختلال دارم .گوشیم همش روی 3g هست و وقتی روشن میشه هم اتومات میره روی 3g و باید چند بار روی 2g و lte با گوشی سووییچ کنی تا بیفته روی lte که اونم بعد از چند دقیقه دوباره برمیگرده روی 3g .ولی خوب انتن دهی lte ضعیف نشده فقط نمیدونم چرا مشکل فوق پیش اومده احتمالا به خاطر همینی هست که شما میگی ولی روی td تغییری مشاهده نشده برای من.
ahwazp30
19-02-2018, 11:31
من از نظر مکانی جایی هستم که هیچ شرکتی ADSL ارایه نمیکنه (مخابرات منطقه دست گذاشته روش و با هیچ شرکتی قرارداد نمیبنده) و بعد از اینکه بزور سرویس وایمکسم رو چند ماه قبل قطع کردند مجبور شدم LTE تهیه کنم
در واقع انتخابم بین LTE ایرانسل و عوض کردن منزل بود!!! که خب با این وضع بازار و مشکلات بسیار زیاد اون مجبور به انتخاب ایرانسل شدم
ولی خیلی از دوستان رو میبینم از تهران یا جاهایی که قطعا دسترسی به ADSL دارند اومدند سراغ ایرانسل برام سواله که چرا؟
آیا کیفیت ارایه خدمات اپراتور های ADSL اینقدر پایین هست که مجبور شدید با قیمت سرسام آور LTE کنار بیاید؟
سلام دوست گرامی
من خودم رو مثال میزنم ، من از شاتل adsl دارم و اتفاقا کیفیتش خیلی بالاست و ازش راضیم ولی وقتی به خاطر مشکل خط تلفنم که نویز داره بیشتر از 1 مگ نمیتونم استفاده کنم و سرعت 128 کیلوبایتی مناسب دانلود نیست مجبورم از ایرانسل استفاده کنم .در مورد بقیه دوستان هم قطعا باید همینطور باشه وگرنه هیچ کس تا زمانی که میتونه از adsl استفاده کنه نمیره سراغ سرویس های دیگه با اون قیمت های فضاییشون .پس هر کسی شرایطش رو داره ولی از adsl استفاده نمیکنه یا به خاطر مشکل زیرساختی خط تلفنش هست یا کارش طوریه که مجبوره مودم رو به محل کارش ببره و سیار باشه .
Electronic-Arts
19-02-2018, 15:39
فایروالشو خاموش روشن اینا کنید ببینید فرقی میکنه، و اینکه با این اوصاف که فرمودید گمان میره مودم مشکل پیدا کرده باشه، ۱ درصد ولی چک کنی خوبه.
ریست فکتوری مودم جواب نمیده؟
فایروال خاموشه
مودم رو بردم نمایندگی چند روز پیش مشکل رو گفتم آپدیتش کردن گفتن هر مشکلی داشت برطرف شد حتی یک روز اونجا موند دستشون
مودم داخلی z6000 من هم همین طوریه منتهی یه کم دیرتر قطع میشه این هر 5 دقیقه قطع میشه اون هر نیم ساعت مودم داخلی کلا No service میشه سیگنال میره این خارجی No service میشه سیگنال میره مودم هم ری استارت میشه (این مشکلات هم تا دو هفته پیش نبود اصلا فقط قطع و وصلی روزی یکی دو بار بود حداکثر که اونم احتمالا به خاطر وایمکس بود یا چیز دیگه)
greatpouya
19-02-2018, 16:07
فایروال خاموشه
مودم رو بردم نمایندگی چند روز پیش مشکل رو گفتم آپدیتش کردن گفتن هر مشکلی داشت برطرف شد حتی یک روز اونجا موند دستشون
مودم داخلی z6000 من هم همین طوریه منتهی یه کم دیرتر قطع میشه این هر 5 دقیقه قطع میشه اون هر نیم ساعت مودم داخلی کلا No service میشه سیگنال میره این خارجی No service میشه سیگنال میره مودم هم ری استارت میشه (این مشکلات هم تا دو هفته پیش نبود اصلا فقط قطع و وصلی روزی یکی دو بار بود حداکثر که اونم احتمالا به خاطر وایمکس بود یا چیز دیگه)با این اوصاف، مربوط به دکل هست
ShadowDragon
19-02-2018, 20:27
تهران هستم
مخابرات تلفن نمیده! اجبارا فیبر با هزینه ۱۲۰۰
Tornado2800
21-02-2018, 00:14
رمز ورود به پنل چه ربطی به مشکل دکل داره ؟:n13:
سلام
اینکه مودم ریست میشه.
مشکل من ریست شدن مودم هست.
Electronic-Arts
21-02-2018, 08:00
سلام
اینکه مودم ریست میشه.
مشکل من ریست شدن مودم هست.
سلام
نه اصلا به هیچ عنوانی نمیتونه ربط داشته باشه به رمز ورود پنل
Tornado2800
22-02-2018, 02:35
سلام
نه اصلا به هیچ عنوانی نمیتونه ربط داشته باشه به رمز ورود پنل
سلام
اگر رباتی طراحی کنند
با توجه به اینکه اکثر مودم ها رمز پیش فرض هست میتونند به راحتی مودم هارا در زمان دلخواه با استفاده از تنظیمت خود مودم ریست کنند
Electronic-Arts
22-02-2018, 11:57
سلام
اگر رباتی طراحی کنند
با توجه به اینکه اکثر مودم ها رمز پیش فرض هست میتونند به راحتی مودم هارا در زمان دلخواه با استفاده از تنظیمت خود مودم ریست کنند
درست ولی مثلا برای من از 1 اسفند که وایمکس کلا خاموش شده نه مودم ریست شده نه از دکل قطع شده تا الان
greatpouya
22-02-2018, 14:15
آش دهن سوز تمدید شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Electronic-Arts
24-02-2018, 15:24
آش دهن سوز تمدید شد
هنوز وایمکس آشغال رو جمع نکردن ؟ سرویساش فعاله ؟
چون من دوباره قطع و وصلی دار شدم حتی با وجود این که گفتن تغییر دادن تو منطقه و از این چرت و پرتا (احتمالا دروغ) و پسورد پنل مودم رو هم عوض کردم طبق گفته دوستمون که شاید باتی داشته باشن که مخصوصا مودم رو ریست کنن
greatpouya
24-02-2018, 17:21
هنوز وایمکس آشغال رو جمع نکردن ؟ سرویساش فعاله ؟
چون من دوباره قطع و وصلی دار شدم حتی با وجود این که گفتن تغییر دادن تو منطقه و از این چرت و پرتا (احتمالا دروغ) و پسورد پنل مودم رو هم عوض کردم طبق گفته دوستمون که شاید باتی داشته باشن که مخصوصا مودم رو ریست کننوالا نمیدونم حتما انقدر طولش میده تا اختلال کل سیستمو بر داره، اخه وایمکس چیه که تمدید بخواد...
سرعت td منم خیلی جالب نیس ولی ریبوت ندارم اصلا
Electronic-Arts
24-02-2018, 17:24
والا نمیدونم حتما انقدر طولش میده تا اختلال کل سیستمو بر داره، اخه وایمکس چیه که تمدید بخواد...
سرعت td منم خیلی جالب نیس ولی ریبوت ندارم اصلا
آخه به قول شما من نمیدونم وایمکس مزخرف آشغال چی هست که اینا هنوز نگه داشتن , اول از همه که هیچ وقت از تمام ظرفیت وایمکس استفاده نکردن حداکثر 2 مگ دادن در حالی که میتونستن تا 50 مگ بدن دوما یک ساله دارن فراخوان میدن میگن بیایین عوض کنین این مسخره بازی ها چیه آخه ؟ یک سال و اینا ؟ حداکثر 2 ماه تمام!!!!! کسی اومد تو این 2 ماه اومد نیومد بعدش ک.ن لقش که نیومده و بی اینترنت شده آخه نمیشه که کل شبکه و افراد دیگه ای که دارن استفاده میکنن رو فدای چند صد نفر کرد که شعور ندارن برن عوض کنن !!!!!!
من میدونم این مشکل مشهد منطقه ما هست بنا به دلایلی چون دوستم که تو زاهدان هست اصلا TD قطع نمیشه براش و نکته جالب اینکه اونجا اصلا وایمکس سرویس نداشت و واسه همین اصلا قطع و وصلی نداشت ولی منطقه ما من قبلا وایمکس استفاده میکردم همه جا سیگنال پر بود که یعنی فکر کنم دور و بر ما پر دکل وایمکس و اختلال هم به خاطر همینه احتمالا
greatpouya
24-02-2018, 17:29
آخه به قول شما من نمیدونم وایمکس مزخرف آشغال چی هست آره دقیقا، یبار که جمع کنن مثل آدم همه اونایی که بقول شما شعورشون نرسیده با چنگ و دندون میرن دنبال TDLTE[emoji23]
ازین لفت کاریای ایرانسل خیلی بدم میاد، سرویسارو روز اول که تو دنیا میاد تست میکنه، ۱۰ سال بعد پیاده سازی میکنه و کافیه یجا بخواد یه دکل وصل کنه، میره تا سال بعد تا تمومش کنن، یکی از عیب هاش کندی بسیار زیاد تو تهرانه، اصلا tdlte هنوز اندازه اون وایمکس آشغالی هم پوشش نداره بعد ۲ سال
Electronic-Arts
24-02-2018, 17:40
الان زنگ زدم به ایرانسل سومین پرونده رو برای من ظرف سه هفته اخیر برای مشکل قطعی و وصلی TD تشکیل دادن :|
و توصیف من درباره این مشکل "..."
برای من آنتن فوله و هر 5 چراغ روشن , قطع و وصلی هم نداره ولی سرعت خیلی نسبت به fdd
پایین تره . حالا من الان بخاطر بسته 100 گیگ مجبورم استفاده کنم تا تموم بشه ولی بعدش دیگه
محاله تمدیدش کنم .
میخوام بگم مشتری به چه دلیلی باید ازین سرویس استقبال کنه ؟؟
سرعتش که کمتره , هزینش که بیشتره , مگه طرف سندرم خودآزاری داره آخه .
greatpouya
24-02-2018, 23:07
برای من آنتن فوله و هر 5 چراغ روشن , قطع و وصلی هم نداره ولی سرعت خیلی نسبت به fdd
پایین ترهطبق مطالعات، TDDLTE حتی در شرایط فرکانسی برابر با FDD باز هم پوششش از FDD کمتره.
تنها دلیلی که مشترکین رو به استفاده از TDD دعوت میکنند سود بیشتر اپراتور در نتیجه ی ظرفیت بالاتر مشتری روی TDD هست که تعداد بیشتری مشتری رو راه میندازه چون پهنای باند نصف FDD نیاز داره.
و دوم اینکه ایرانسل خودش اومده اینترنت روی FDD رو از TDD جدا کرده مثلا کیفیت TDD بالاتر بمونه و سرعتش با شبکه FDD فرق کنه، غافل از اینکه تا ۱ سال دیگر باید TDD 3.5Ghz هم به شبکه همراه بپیونده و 3.5Ghz باید با بقیه فرکانس های FDD تجمیع بشه تا تازه بشه 4.5G واقعی، و بعد هم برای 5G، تمام گوشی ها باید از 3.5Ghz پشتیبانی کنند پس عملا در آینده دیگر نمیتونه بگه اینترنت ثابت یا همراه، چون هردو به همراه تبدیل میشه، مگر اینکه کلا 5G یا 4.5G واقعی نیاره و تا ابد CAT6 بمونه.
..
و دوم اینکه ایرانسل خودش اومده اینترنت روی FDD رو از TDD جدا کرده مثلا کیفیت TDD بالاتر بمونه و سرعتش با شبکه FDD فرق کنه ..
خوب آخه کیفیتی هم نداره که بشه دل خوش کرد. سرعتش هم که کمتره در عمل .
اینکه به چه دلیل باید این سرویسو انتخاب کرد برای من سواله .
renfield
24-02-2018, 23:32
ماشین پول سازی ایرانسل ه. از ابداعات سرزمین چین. البته اگر دکل های موبایل ما سنتی نبودند و فیبر داشتند ایده خوبی بود ولی حیف که ندارند
greatpouya
24-02-2018, 23:39
خوب آخه کیفیتی هم نداره که بشه دل خوش کرد. سرعتش هم که کمتره در عمل .
اینکه به چه دلیل باید این سرویسو انتخاب کرد برای من سواله .بله در دنیا این فرکانس به تنهایی برای اینترنت استفاده نمیشه، و جاهایی که مثلا مثل استرالیا استفاده میشه از ۲ کریر استفاده میشه که خودش حداقل به تنهایی یا CAT6 هست یا CAT11، نه CAT4...
طبق مطالعات، TDDLTE حتی در شرایط فرکانسی برابر با FDD باز هم پوششش از FDD کمتره.
تنها دلیلی که مشترکین رو به استفاده از TDD دعوت میکنند سود بیشتر اپراتور در نتیجه ی ظرفیت بالاتر مشتری روی TDD هست که تعداد بیشتری مشتری رو راه میندازه چون پهنای باند نصف FDD نیاز داره.
و دوم اینکه ایرانسل خودش اومده اینترنت روی FDD رو از TDD جدا کرده مثلا کیفیت TDD بالاتر بمونه و سرعتش با شبکه FDD فرق کنه، غافل از اینکه تا ۱ سال دیگر باید TDD 3.5Ghz هم به شبکه همراه بپیونده و 3.5Ghz باید با بقیه فرکانس های FDD تجمیع بشه تا تازه بشه 4.5G واقعی، و بعد هم برای 5G، تمام گوشی ها باید از 3.5Ghz پشتیبانی کنند پس عملا در آینده دیگر نمیتونه بگه اینترنت ثابت یا همراه، چون هردو به همراه تبدیل میشه، مگر اینکه کلا 5G یا 4.5G واقعی نیاره و تا ابد CAT6 بمونه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalkایرانسل به قدری فضا داره روی باند ۴۲ تا علاوه بر حفظ td روی این باند به استفاده از این باند برای 5G بپردازه همون طور که این کار رو برای وایمکس کرده بود
greatpouya
25-02-2018, 01:19
بله ولی اونوقت TDD خالی که برای شرکت ها استفاده میشه و باید پر سرعت باشه، همین CAT4 میمونه و اونوقت باز میرسیم به حرف من که TDD CAT4 اون موقع هم بدرد نمیخوره نسبت به اینترنت گیگابیتی همراه! اوتقدرا هم جا نداره که هم TDD رو جدا CAT11 کنه و هم بخشیش رو به صورت گیگابیتی با FDD تجمیع کنه، که همه دنیا هم میخندن اگر همچین کار غیر استانداردی بکنه که اونوقت سرعت همراه اول خیلی میره بالاتر!
ضمنا شما فکر نکن 3.5Ghz فقط مال ایرانسله، همراه اول و مبین نتم تا تمومش نکنن ولکن نیستن، بذار مسابقه 5G شروع شه میبینی جایی برای ایرانسل دیگه رو 3.5Ghz نمیمونه.
چون گذارد خشت اول بر زمین معمار کج
گر رساند بر فلک، باشد همان دیوار کج
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله ولی اونوقت TDD خالی که برای شرکت ها استفاده میشه و باید پر سرعت باشه، همین CAT4 میمونه و اونوقت باز میرسیم به حرف من که TDD CAT4 اون موقع هم بدرد نمیخوره نسبت به اینترنت گیگابیتی همراه! اوتقدرا هم جا نداره که هم TDD رو جدا CAT11 کنه و هم بخشیش رو به صورت گیگابیتی با FDD تجمیع کنه، که همه دنیا هم میخندن اگر همچین کار غیر استانداردی بکنه که اونوقت سرعت همراه اول خیلی میره بالاتر!
ضمنا شما فکر نکن 3.5Ghz فقط مال ایرانسله، همراه اول و مبین نتم تا تمومش نکنن ولکن نیستن، بذار مسابقه 5G شروع شه میبینی جایی برای ایرانسل دیگه رو 3.5Ghz نمیمونه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نمی دونم شما چرا با اجبار می خوای td رو cat11 کنی. Td می تونه همون cat4 بمونه یا با مایمو به cat6 برسه الزاما همه ی کاربر های td دنبال سرعت های گیگابیتی نیستن.ایرانسل ۵۵ مگاهرتز این باند رو داره همون طور که مبین نت ۵۵ مگاهرتز داره و این ۱۱۰ مگاهرتز مال این دو شرکت هست و کسی نمی تونه بیاد فرکانس این دو تا رو اشغال کنه.۹۰ مگابیت دیگه فضا توی این باند هست که حالا همراه اول می خواد بخره یا هر کس دیگه می تونه این کار رو انجام بده و اگر روزی بخواد تمجیع بین tdd و fdd انجام بگیره موردی نداره این اتفاق می افته اما اینا صرفا بالا بردن تروپوت هست و تا وقتی سایت پهنای باندی نداشته باشه فرکانس 28گیگاهرتز 5G که آزمایش شده هم دست مردم باشه باز هم همون سرعت های ۵۰ ۶۰ مگابیتی رو تجربه می کنن برای 5G اولویت اپراتور باید فیبر کردن سایت ها باشه صرفا با داشتن فرکانس و این قضایا چیزی تو 5G نمیشه
Electronic-Arts
25-02-2018, 02:24
این مودم i60 یا همون fusion چه باند هایی رو ساپورت میکنه میدونید ؟
greatpouya
25-02-2018, 03:15
این مودم i60 یا همون fusion چه باند هایی رو ساپورت میکنه میدونید ؟اگر اشتباه نکنم این ها هستند.
B612s-2 5d
LTE: Band1, Band3, Band7,Band8, Band20,Band38,Band40, Band41, Band42, Band43 UMTS: Band2,Band4 Band5 GSM : Band2, Band3, Band5, Band8
night_moon
25-02-2018, 10:51
سلام برای اتصال با کابل lan مودم 2101 به کامپیوتر باید چیکار کرد؟ ضربدر قرمز رو کانکشن هست دلیلش چیه؟ تنظیمات خاصی داره؟
Electronic-Arts
25-02-2018, 12:36
اگر اشتباه نکنم این ها هستند.
B612s-2 5d
LTE: Band1, Band3, Band7,Band8, Band20,Band38,Band40, Band41, Band42, Band43 UMTS: Band2,Band4 Band5 GSM : Band2, Band3, Band5, Band8
میگم مشهد این MIMO 4x4 فعاله ؟ من که تو این مودم فیوژن هرکار کردم ندیدم چیزی (تو منطقه ای هستیم هر دو فرکانس سیگنال خوبی داره) وقتی به باند 3 وصل میشه میزنه MIMO 2 و وقتی به باند 7 وصل میشه میزنه MIMO 1 :n13:
پ . ن : دیشب هم ترکوند سرعت فرکانس 2600 حداکثر 1.2 بود و 1800 هم حدود 2
برای این که اینترنتمون کیفیت خوبی داشته باشه سیگنال ها باید روی چه عددی باشن؟
ShadowDragon
25-02-2018, 22:55
رفیق سرعت به منطقه بستگی داره
بعضی جاها با سیگنال عالی سرعت پایینه و قطع میشه! مثل مم
rsrp زیر 100
اس ان آر بالای 8
رفیق سرعت به منطقه بستگی داره
بعضی جاها با سیگنال عالی سرعت پایینه و قطع میشه! مثل مم
میخوام اول از سیگنالش مطمئن باشم بعد زنگ بزنم به پشتیبانی دعوا کنم!
من خیلی از td راضی بودم ولی الان چند روزی هستش سرعتش خیلی اومده پایین حتی سایت های داخلی رو خیلی بد باز میکنه!
ظاهرا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن به نظر سراسری میرسه! امیدوارم زودتر رفع بشه...
من خیلی از td راضی بودم ولی الان چند روزی هستش سرعتش خیلی اومده پایین حتی سایت های داخلی رو خیلی بد باز میکنه!
ظاهرا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن به نظر سراسری میرسه! امیدوارم زودتر رفع بشه...
برای من هم جدیدا نو سرویس زیاد میده
به نظرم باید یه حرکت جمعی کرد .. ارائه درخواست آنلاین به وزیر یا رفتن به پیج تویتر و اینستا و .. باید اعتراض کرد.. ایرانسل باید بساط قطع شدن رو جمع کنه.. معلومه دکلهاش نمیکشه یا مشکل داره
ahwazp30
26-02-2018, 23:08
سلام
دوستان تست های من رو ببینید الان که سرعت شما کم شده سرعت برای من خوبه بدون هیچ مشلی یا حتی قطعی ولی وقتی برای بقیه خوب میشه برای من سرعت میاد پایین چون تا چند وقت پیش که مال بقیه خوب بود برای من به شدت کم شده بود و در حد دو سه مگ بود .اصلا معلوم نیست ایرانسل داره چکار میکنه .البته خدا رو شکر خیلی وقته از td فقط برای تست سرعت گرفتن استفاده میکنم و کاربرد دیگه ای نداره برام و میدونم که بزودی نابود میشه چون نمیتونه زیرساخت مناسب رو تامین کنه.
منم زیاد راضی نیستم ازین بساط ولی , امشب یکم بهتر شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رکورد سرعت TD اینجا چه حدود بوده ؟ این با 5 خط آنتن پره , داخل اتاق
ahwazp30
27-02-2018, 12:15
دوستانی که TD دارند :
dns ست شده در مودم 10.255.255.254 هست که من روی چند مودم در چند منطقه متفاوت تست کردم غیرفعال بود و پینگ نمیشد .شما هم این ای پی رو پینگ کنید اگر تایم اوت داد dns پابلیک جایگزین کنید و ای dns رو از توی مودم حذف کنید به احتمال زیاد مشکل کندی سرعت در پیج باز کردن حل میشه .چون هنوز primary شبکه هست .
در مورد قطعی ها هم به علت اپگرید سخت افزاری و نرم افزاری bts هاست .چون برای من از امروز صبح 4 خط انتن پر شده و تا امروز صبح فقط یک خط انتن داشت ولی الان سیگنال به شدت زیاد شده و ریت دانلود هم از 1.5 مگ به 5 مگابایت رسیده .شما هم چند روز تحمل کنید اینطور که از پیمانکار پرسیدم ظاهرا قراره تا 2 فروردین مشکل حل بشه.
Electronic-Arts
27-02-2018, 14:23
برای من هم جدیدا نو سرویس زیاد میده
به نظرم باید یه حرکت جمعی کرد .. ارائه درخواست آنلاین به وزیر یا رفتن به پیج تویتر و اینستا و .. باید اعتراض کرد.. ایرانسل باید بساط قطع شدن رو جمع کنه.. معلومه دکلهاش نمیکشه یا مشکل داره
من هم دقیقا مشکل no service شدن رو توی z6000 دارم و توی zw101 اول no service میشه بعد مودم خودش برای این که دوباره وصل بشه ری استارت میشه
دوستانی که TD دارند :
dns ست شده در مودم 10.255.255.254 هست که من روی چند مودم در چند منطقه متفاوت تست کردم غیرفعال بود و پینگ نمیشد .شما هم این ای پی رو پینگ کنید اگر تایم اوت داد dns پابلیک جایگزین کنید و ای dns رو از توی مودم حذف کنید به احتمال زیاد مشکل کندی سرعت در پیج باز کردن حل میشه .چون هنوز primary شبکه هست .
در مورد قطعی ها هم به علت اپگرید سخت افزاری و نرم افزاری bts هاست .چون برای من از امروز صبح 4 خط انتن پر شده و تا امروز صبح فقط یک خط انتن داشت ولی الان سیگنال به شدت زیاد شده و ریت دانلود هم از 1.5 مگ به 5 مگابایت رسیده .شما هم چند روز تحمل کنید اینطور که از پیمانکار پرسیدم ظاهرا قراره تا 2 فروردین مشکل حل بشه.
اونی که به شما گفته مطمئن باشید برای منطقه شما هست وگرنه اگر این جوری باشه ایرانسل یک ساله داره منطقه ما رو همش آپگرید میکنه و با این سرعت و تعداد آپگرید کردن ها احتمالا TDD منطقه ما تا الان 20G شده دیگه 4G نیست چون من یک ساله دارم قطع و وصل میشم البته که در طی یک ماه گذشته از روزی دو سه باز قطع شدن رسیده به هر 5 دقیقه 200 بار قطع شدن
ShadowDragon
27-02-2018, 18:31
مشکل ایرانسل اینه که قطعی شبکه رو با کلمه غلط به روزرسانی جواب میده....
کیفیت td افتضاحه! نگفتم سرعت گفتم کیفیت!
هر لحظه ای که حال کنن قطعی! این از ۱۰۰ تا افت سرعت بد تره
تهران منطقه 10 انتهای خیابان مالک اشتر مخابرات نامحدود دارم
در کنارش میخوام به مودم 4G بگیرم برای دانلود رایگان شبانه ، ایرانسل بگیرم یا همراه اول. :n13:
ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو کنید.:n16:
دوستان برای پشتیبانی با چه شماره ای باید تماس گرفت ؟ با اینکه 4 تا آنتن داره ولی به سختی میشه با اینترنت کار کرد.
با تجربه بسیار کمی که دارم میتونم بگم اگر فرمویر ناشیانه ویرایش بشود باعث افزایش پینگ, افت سیگنال, قطعی مکررو فشار زیاد به روتر و پایین امدن سرعت هنگام ورود و استفاده از پنل تنظیمات روتر میشود
تفاوتی هم نمیکند میخواهد روتر رومیزی باشد و یا هات اسپات و دانگل
ShadowDragon
01-03-2018, 09:52
دوستان برای پشتیبانی با چه شماره ای باید تماس گرفت ؟ با اینکه 4 تا آنتن داره ولی به سختی میشه با اینترنت کار کرد.
۷۰۷ از خط ایرانسل
09377070000 سایر خط ها
پیشاپیش بگم هیچ چیزی از تماس بدست نمیاری
دوستان چرا نمیشه این نامحدود ماهیانه رو خرید؟قبلان بود الان برداشتن؟
بعد این که مودم tf-i60 هستش وقتی تنظمیات رو عوض میکنم روز ورود به تنظیمات رو دوباره قبول نمیکنه مشکل چیه؟
تهران منطقه 10 انتهای خیابان مالک اشتر مخابرات نامحدود دارم
در کنارش میخوام به مودم 4G بگیرم برای دانلود رایگان شبانه ، ایرانسل بگیرم یا همراه اول. :n13:
ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو کنید.:n16:
چقدر میخوای هزینه کنی؟
با گوشییکبار با هر ۲شرکت شبانه رو تست کن ببین کدوم بهتره تا راهنماییت کنم
چقدر میخوای هزینه کنی؟
با گوشییکبار با هر ۲شرکت شبانه رو تست کن ببین کدوم بهتره تا راهنماییت کنم
حداکثر ماهی 20 هزار تومن ، با گوشی ایرانسل رو تست کردم افتضاح بود حداکثر 1.5 مگابایت بر ثانیه دانلود میداد ، تازه نوسان داشت چند ثانیه تا 200 کیلوبایت بر ثانیه پایین میاومد دوباره می رفت بالا ، با 0919 (اعتباری همراه اول) تست کردم اونم حداکثر 1 مگابایت بود نمیدونم خونه ما تو نقطهی کور قرار داره هر دو تا رو تو ساعت 2 نیمه شب تست کردم.
فردا صبح با گوشی تا سر چهار راه محلهمون که رفتم یه دفعه سرعت دانلود هم با ایرانسل و هم همراه اول تا 10 برابر بیشتر میشد اصلاً نمیدونم چرا اینجوریه، ممنون میشم راهنمایی کنید که کدوم رو بگیرم :n16:
حداکثر ماهی 20 هزار تومن ، با گوشی ایرانسل رو تست کردم افتضاح بود حداکثر 1.5 مگابایت بر ثانیه دانلود میداد ، تازه نوسان داشت چند ثانیه تا 200 کیلوبایت بر ثانیه پایین میاومد دوباره می رفت بالا ، با 0919 (اعتباری همراه اول) تست کردم اونم حداکثر 1 مگابایت بود نمیدونم خونه ما تو نقطهی کور قرار داره هر دو تا رو تو ساعت 2 نیمه شب تست کردم.
فردا صبح با گوشی تا سر چهار راه محلهمون که رفتم یه دفعه سرعت دانلود هم با ایرانسل و هم همراه اول تا 10 برابر بیشتر میشد اصلاً نمیدونم چرا اینجوریه، ممنون میشم راهنمایی کنید که کدوم رو بگیرم :n16:
منظورم از هزینه برای خرید مودم هست
گوشیتون چیه؟ ۴.۵ جی ساپورت میکنه؟
منم مشکل شما رو دارم تو خونه سرعت پایین هست میرم دم در ۱۰ برابر میشه سرعت
با همراه اول شب سرعتم ۵ مگابایت در ثانیه هست
البته ۴.۵ جی
رایتل هم چک کنید ضرر نداره
mahdi_206
03-03-2018, 13:03
من از خرداد امسال 5142 دارم و چند روزی هست که زیاد با مشکل قطع و وصلی مواجه میشم. هر ساعتی هم این اتفاق میفته، صبح، بعدازظهر، شب، نصفه شب و حتی ساعت 3 صبح. یه موقعهایی 5 تا آنتنم پره و یه موقعهایی کلاً قطع میشه. مودم رو یه شب بردم کنار پنجره، حدود 2 ساعت روشن بود با 5 تا چراغ آنتن و قطع نشد. اما برمیگردونم جای همیشگی، مشکل دوباره پیش میاد. هر وقت هم قطع میشه، با Reboot مودم حل میشه. یه وقتهایی هم کاری به کارش ندارم، بعد از چند دقیقه خودش وصل میشه. نمیدونم مشکل از مودمه یا خود شبکه شون مورد پیدا کرده.
گوش شیطون کر؛ چشم شیطون کور؛ چند روزی هست که اوضاع مرتب شده و دیگه اون قطعی های مسخره رو ندارم... دیشب دانلود با 2.6 مگابایت داشتم که قبل از این قطعی ها هم به ندرت به این سرعت می رسید.
فقط ای کاش و ای کاش مسئولین ایرانسل مثل آدم این قضیه رو عمومی اعلام می کردن. یا حداقل نمیخواستن عمومی اعلام کنن، جواب تلفنها رو درست میدادن. 4 بار زنگ زدم سر این قضیه؛ هر بار یه دری وری میگفتن. آخرین بار که گفته بودن مشکل از مودم هست و باید ببری مرکز خدمات. خوب شد که این کار رو نکردم!
Mohammad@&
03-03-2018, 15:47
سلام وقت بخیر امروز یک ایمیل از ایرانسل اومده با این مضمون (
سلام ایرانسلی گرامی!نسخه جدیدی برای نرمافزار مودم اینترنت ثابت شما ارائه شده است. جهت دریافت آن کافیست مودم خود را در فاصله ۱۳ تا ۲۷ اسفند، یک بار از ساعت ۱ تا ۶ بامداد روشن نگه دارید تا نسخه جدید به طور خودکار روی مودم شما نصب شود.پس از این بهروزرسانی، بازده شبکههای وایفای و LTE شما افزایش یافته و اتصال پایدارتری خواهید داشت.)
مودم من Gp2101 هست و دارم از fdd استفاده میکنم میترسم بروزرسانی کنم جلو fdd بگیره بنظر شما چیکار کنم ممنون وقت گذاشتید.
بروزرسانی کن معمولا عملکردمودم بهترمیشه.
Mohammad@&
03-03-2018, 17:50
اخه میترسم جلو fdd بگیره
kingzegon
03-03-2018, 18:21
دوستان عزیز سلام ، میشه من رو راهنمایی بفرمایید که اگه بخوام اینترنت td lte ایرانسل بگیرم الان با ثبات ترین و کم مشکل ترین مودمی که میشه خرید چه مدلی هستش ؟؟ ممنونم
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
aliprince
03-03-2018, 18:31
دوستان عزیز سلام ، میشه من رو راهنمایی بفرمایید که اگه بخوام اینترنت td lte ایرانسل بگیرم الان با ثبات ترین و کم مشکل ترین مودمی که میشه خرید چه مدلی هستش ؟؟ ممنونم
Sent from my SM-G925F using TapatalkTF-i60
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
arman4459
03-03-2018, 20:16
این مودم رو الان با حول حوش 250 تومان میشه خرید شما توصیه میکنید برای خرید
master_cl2552
03-03-2018, 23:46
بهترین مودم td lte کدومه ؟ بعضیا میگن TF-i60 بعضیا هم میگن B-5142 ... موندم بین دوراهی
Hessam.B
04-03-2018, 10:37
سلام
مودم outdoor zw101 دارم تو پشت بام بدون مانع کار گذاشتم از حدود 20 روز پیش. بر خیابان مطهری که تو نقشه هم کاملا سبز هست. از موقع نصب با کلی دردسر تونستم 13 تا 15 دسیبل سیگنال بگیرم با حدود 5 تا 6 مگ بر ثانیه دانلود. این قضیه به خوبی ادامه داشت تا امروز که سرعت به 1 مگ و سیگنال به 2-3 دسیبل کاهش پیدا کرده. مودم رو چک کردم تکون نخورده و همه چی مرتبه اما نمیتونم 3 دسیبل بیشتر بگیرم. کسی تجربه مشابه داره؟ پشتیبانی هم جوری صحبت می کنه انگار طلبکاره میگه سرعت 1مگ مناسبه از نظر ما. مبین نت درسته سرویساش زباله هست اما call center شون لاقل با ادب هستن.
سلام
مودم outdoor zw101 دارم تو پشت بام بدون مانع کار گذاشتم از حدود 20 روز پیش. بر خیابان مطهری که تو نقشه هم کاملا سبز هست. از موقع نصب با کلی دردسر تونستم 13 تا 15 دسیبل سیگنال بگیرم با حدود 5 تا 6 مگ بر ثانیه دانلود. این قضیه به خوبی ادامه داشت تا امروز که سرعت به 1 مگ و سیگنال به 2-3 دسیبل کاهش پیدا کرده. مودم رو چک کردم تکون نخورده و همه چی مرتبه اما نمیتونم 3 دسیبل بیشتر بگیرم. کسی تجربه مشابه داره؟ پشتیبانی هم جوری صحبت می کنه انگار طلبکاره میگه سرعت 1مگ مناسبه از نظر ما. مبین نت درسته سرویساش زباله هست اما call center شون لاقل با ادب هستن.
پارازیت ماهواره روی سرویس های وایمکس تاثیر میگذاشت ،احتمال اینکه رو TDهم اثر بذاره لابد هست
ShadowDragon
04-03-2018, 18:22
بهترین مودم td lte کدومه ؟ بعضیا میگن TF-i60 بعضیا هم میگن B-5142 ... موندم بین دوراهی
5142 خیلی وقته فروش نداره
ای ۶۰ هزینه الکیه
به نظر من ۲۱۰۱ به صرفست تو رنج خودش
و در کل تی دی رو اصلا پیشنهاد نمیکنم
قطعی با ۵ خط انتن دارم
ShadowDragon
04-03-2018, 18:25
اخه میترسم جلو fdd بگیره
اون مودم اصلا قابلیت وصل شدن به شبکه fdd نداره
من هردوتا شودارم اگر امکانات t60 مودم b51داشت عالی بود .مثل نصب انتن اضافه کلید خاموش وروشن و...
t60 تا اپدیتی براش نیاد زیادجالب نیست البته b51 هم قبل اپدیت خیلی اشغالی بود ولی بعداپدیت خوب شد.الان t60همین وضع داره .ولی همینجورم خیلی چیز افتضاحی نیست خیلیم خوب نیست .اما حداقل از بقیه میگن جدیدتره.کلا همه مودمای ایرانسل تقریبا یکجورن
یه چنل تو تگرام دیدم که تو پرشین تولز هم طرف تاپیک داره مودم های
TF-i60 رو میده 180 و انلاک شدش رو میده 210 هر سیمکارتی روش کار میکنه یکی از دوستام خریده با همرا اول 13.5 مگ گرفته سرعت:n13::n36: کسی اطلاع نداره چرا اینقدر ارزون میده؟!!
greatpouya
04-03-2018, 23:19
نه متاسفانه جایی فعال نکرده درست حسابی 4x4 رو
یه چنل تو تگرام دیدم که تو پرشین تولز هم طرف تاپیک داره مودم های
TF-i60 رو میده 180 و انلاک شدش رو میده 210 هر سیمکارتی روش کار میکنه یکی از دوستام خریده با همرا اول 13.5 مگ گرفته سرعت
:n13::n36: کسی اطلاع نداره چرا اینقدر ارزون میده؟!!
منم چندبار از فروشندگان و نماینده ایرانسل اینجا پرسیدم , جوابی ندادن . فروم دیگه ای گفتن اینا مرجوعی هارو
با قیمت پایین تر میگیرن و اینه که میتونن این قیمتا بدن . البته منظورم فروشگاههای سطح شهره نه اون طرف مورد نظر شما .
بهرحال من از نمایندگی ایرانسل مودم درچسب+100 گیگ برام فعال کرد 210 تومن , یعنی مودم افتاد 160 تومن!
احتمالی که من میدم ایرانسل سودش روی بسته های بعدیه و تعداد زیاد وارد کرده , خودش داره دامپ میکنه.
و هنوزم جا داره براش. بهرحال منکه راضیم و آنتن دهیش هم خیلی بهتر از قبلیاست . قطعی هم نداره .
شما هرجور حساب کنی i60 بهتره . هم هردو شبکه رو جواب میده هم جدیدتره , قیمتش هم که که در حد یه دانگل
usb شده . آنلاکش هم که میکنن میتونی سیم دیگه بگذاری . دیگه فکر کردن نداره!
Electronic-Arts
05-03-2018, 03:18
شما هرجور حساب کنی i60 بهتره . هم هردو شبکه رو جواب میده هم جدیدتره , قیمتش هم که که در حد یه دانگل
دانگل usb جدیدا 359 هست ؟
ShadowDragon
05-03-2018, 18:38
کجا انلاک میشه؟ خب جدیده؟
ایا هر جدیدی بهتره؟ مثلا پراید جدید بیاد بازم بهتره؟
این اشغالای ایرانسل اصلا ارزش خرید ندارن، به خاطر همین، هرچی کمت هزینه کنی بهتره
این اشغالای ایرانسل اصلا ارزش خرید ندارن، به خاطر همین، هرچی کمت هزینه کنی بهتره
مودم ها رو که ایرانسل تولید نمیکنه Huawei میزنه که تو کارش بهترینه. ظهر رفتم تو بازار چرخی زدم نمایندگی ایرانسل زده بود مودم پلمپ i60 با 100 گیگ نت 200 تومن 80% تخفیف زده بودن:n36::n36:
دانگل usb جدیدا 359 هست ؟
از شما کاربر قدیمی بعید بود , بهرحال توضیح واضحات اینکه دانگل 3372 حدود 130 و دانگل 8372 حدود 200 هست
پس این مودم با قیمت حدود 150 ,160 تومنش در رنج بین این دو قرار گرفته . نمیدونم کجای این مطلب مبهم بود.
مودم ها رو که ایرانسل تولید نمیکنه Huawei میزنه که تو کارش بهترینه. ظهر رفتم تو بازار چرخی زدم نمایندگی ایرانسل زده بود مودم پلمپ i60 با 100 گیگ نت 200 تومن 80% تخفیف زده بودن:n36::n36:
همینطوره دوست عزیز , متاسفانه برخی اینجا پدرکشتگی عجیبی با این شبکه TD و مودم کذایی پیدا کردن احتمالا
بخاطر پایین بودن کیفیت سرویس در منطقه شون , و حالا هرکس ابراز رضایت کنه مورد هجمه قرار میگیره .
من تجربه شخصی خودمو گفتم شما و دیگران هم بهتره خودتون امتحان کنید و تصمیم بگیرید .
به ایمیلم پیام اومد که مودم ثابت رو از ساعت 1 تا 6 صبح برای آپدیت فرم ویر روشن بذارید. یه i60 و GP2101 دارم. هر دو رو روشن گذاشتم ولی آپدیت نشدن و شماره ورژنهاشون همون قبلیه :n13:
master_cl2552
06-03-2018, 14:48
همینطوره دوست عزیز , متاسفانه برخی اینجا پدرکشتگی عجیبی با این شبکه TD و مودم کذایی پیدا کردن احتمالا
بخاطر پایین بودن کیفیت سرویس در منطقه شون , و حالا هرکس ابراز رضایت کنه مورد هجمه قرار میگیره .
من تجربه شخصی خودمو گفتم شما و دیگران هم بهتره خودتون امتحان کنید و تصمیم بگیرید .
چنتا سوال دیگه داشتم بی زحمت ... شما قطعی ندارین ؟ مودم Out door میشه تو بالکن نصب کرد یا حتما باید برد پشتبام ؟ اصلا توصیه میشه که مودم Out door خرید ؟
Electronic-Arts
06-03-2018, 17:20
از شما کاربر قدیمی بعید بود , بهرحال توضیح واضحات اینکه دانگل 3372 حدود 130 و دانگل 8372 حدود 200 هست
پس این مودم با قیمت حدود 150 ,160 تومنش در رنج بین این دو قرار گرفته . نمیدونم کجای این مطلب مبهم بود.
عزیز قیمت دانگل های usb رو که خودتون گفتید که هیچ , قیمت TF-I60 توی سایت خود ایرانسل 360 هست و همین قیمت رو هم به شما میدن وقتی برید تو نمایندگی حالا شما اگر جایی میشناسی که TF-I60 نو رو میدن 150 تومن من خودم هرچی موجودی داره اونجا خریدارم
درضمن firmware خود کارخونه ای هم فعلا موجود نیست برای i60 که بشه آنلاکش کرد
چنتا سوال دیگه داشتم بی زحمت ... شما قطعی ندارین ؟ مودم Out door میشه تو بالکن نصب کرد یا حتما باید برد پشتبام ؟ اصلا توصیه میشه که مودم Out door خرید ؟
در این دو سه هفته ای که دارم استفاده میکنم ( و شبانه روزی روشنه ) هیچ نوع قطع و وصلی و هنگ و ریبوتی
نداشته . لابد منطقه ما پوشش خوبی داره چون هرجای منزل گذاشتیم یا 5 خط بود یا 4 خط و کمتر هم نشده .
(البته تنها مشکل, کار نکردن التراسرف و فری گیت ایناست که نمیدونم تنظیمات مودمه یا روی TD کار نمیکنن)
اگه بالکن طبقات بالاست و مانع ومزاحمی نداره حتما جواب میده درغیر اینصورت پشت بام .
الان خیلی از فروشندگان مودم رو بشرط بهتون میدن که ببرید منزل تست کنید ببینید خوب آنتن میده یا نه .
نمونش همین کاربر سهیل h که در تاپیک مودم ها فعالن و نماینده ایرانسل . و درصورت جواب ندادن میتونید
مرجوع کنید . بنظر من عافلانه اش اینه که اول مودم داخلی تست کنید , جواب نداد بعد برید سراغ آوت دور.
الان دیگه واقعا بصرفه هست خدمت کاربران انجمن اموزش کامل انلاک مودم tf-i60
عزیز قیمت دانگل های usb رو که خودتون گفتید که هیچ , قیمت TF-I60 توی سایت خود ایرانسل 360 هست و همین قیمت رو هم به شما میدن وقتی برید تو نمایندگی حالا شما اگر جایی میشناسی که TF-I60 نو رو میدن 150 تومن من خودم هرچی موجودی داره اونجا خریدارم
درضمن firmware خود کارخونه ای هم فعلا موجود نیست برای i60 که بشه آنلاکش کرد
گرامی, مشکل شما اینه که زحمت یه سرچ کوچک بخودت نمیدی .
شما یه نگاهی به آگهی های دیوار شهرتون بنداز (مشهد بودی گمونم) خودت قیمت دستت میاد.
تهران هم که پره دیگه ماشالا . تو تاپیکش هم سوال کنید ببینید چند قیمت دارن ؟ همین امروزم بحثش بود.
اینم آدرس گروه
-----/--------/BnQ9hQ80zqNsI0EEwESdmQ
اینم آدرس آنلاک این مودم :
بازم سخته براتون بگید شماره دفتر ایرانسل رو بدم با پیک میفرستن درخونتون .درچسب با 100 گیگ فعال
شده 200 تومن . ( اگه همه موجودیشونو خریدید ,بگید سوبسید مارو بزارن کنار!! )
Armin.Computer
06-03-2018, 21:48
سلام
دوستان احساس می کنم روند توسعه شبکه TD یه مقدار کم شده .
درست میگم ؟
ahwazp30
06-03-2018, 23:21
سلام
درست میگم ؟
اگه منظورتون پوشش هست که توقع نداشته باشین با این پهنای باند کمی که داره و این وضعیت آشفته اش پوشش رو گسترش بده ولی اگه منظور اینه که از نظر زیر ساختی گسترش پیدا کنه باید عرض کنم که از TD توی ایران بیشتر از این توقع نداشته باشین .حداکثرش همین هست و سرعتش با وایمکس کشورهای دیگه برابری میکنه.مثل 4.5 که کلی براش تبلیغ کرد و مودم هم داد بیرون ولی کاربردی نداشتن و سرعت با 4g یکی بود.
Electronic-Arts
06-03-2018, 23:33
سلام
درست میگم ؟
سلام
قطع و وصلی هاش رو درست کنه پوشش پیشکش , البته که گفتن تجهیزات وایمکس رو که از رو دکل ها جمع کنن تو مناطقی که پوشش TD خوب نیست به جاش تجهیزات TD میذارن
ahwazp30
07-03-2018, 12:09
دوستان دیشب داشتم با td از فیلیمو فیلم نگاه میکردم و بسته ی فعال هم داشتم حتی اشتراک فیلیمو هم داشتم و بعد از چند ساعت تماشای فیلم به حساب مراجعه کردم و دیدم که تمام حجم مصرفی از فیلیمو رو به عنوان حجم بین الملل ازم کم کرده .ایا برای شما هم همینطوره ؟
mirsina1979
09-03-2018, 13:02
سلام دوستان nat type چیه؟
میشه این مشکل حل کرد یا نه؟
چون تو خونه ما فقط ایرانسل خوب کار میکنه خطم بیشتر از 4 مگ نمیکشه
انصافا از این سرویس راضیم
TD LTE ایرانسل -تهران. افسریه
SajjadKAZ2003
10-03-2018, 02:56
به ایمیلم پیام اومد که مودم ثابت رو از ساعت 1 تا 6 صبح برای آپدیت فرم ویر روشن بذارید. یه i60 و GP2101 دارم. هر دو رو روشن گذاشتم ولی آپدیت نشدن و شماره ورژنهاشون همون قبلیه :n13:
من سوالم اینه که ورژن قدیم چند بوده و بعد از آپدیت باید چند بشه؟
چون میخوام مطمئن بشم که آیا مودمم در این بازه زمانی آپدیت شده یا نه
master_cl2552
10-03-2018, 22:33
این سیمکارت های شاتل که داره توضیع میشه الان ... بعدا برای TD-LTE هم قابل استفاده هست یا دوباره شاتل سیمکارت جداگانه ای میده ؟
greatpouya
10-03-2018, 23:01
این سیمکارت های شاتل که داره توضیع میشه الان ... بعدا برای TD-LTE هم قابل استفاده هست یا دوباره شاتل سیمکارت جداگانه ای میده ؟قابل استفاده
farhadhttp
11-03-2018, 00:14
این سیمکارت های شاتل که داره توضیع میشه الان ... بعدا برای TD-LTE هم قابل استفاده هست یا دوباره شاتل سیمکارت جداگانه ای میده ؟
از لحاظ فنی هیچ مشکلی نداره و وقتی TDD رو فعال کنن باید بشه از همین سیمکارت ها استفاده کرد
اما مطمعن باش سیمکارت جداگانه می زنن تا مجبور کنن به همراه سیمکارت مودم انحصاریشون رو هم بخری
arashsard
11-03-2018, 01:40
دوستان من اگه زمان دورم تموم بشه ، حجم باقی بیارم میسوزه ؟ یا اینکه اگه تمدید کنم به دوره بعد اضافه میشه ؟
SajjadKAZ2003
11-03-2018, 03:07
دوستان من اگه زمان دورم تموم بشه ، حجم باقی بیارم میسوزه ؟ یا اینکه اگه تمدید کنم به دوره بعد اضافه میشه ؟
من همین سوال رو چند روز پیش از ایرانسل پرسیدم، گفتن میسوزه
ahwazp30
11-03-2018, 13:01
من همین سوال رو چند روز پیش از ایرانسل پرسیدم، گفتن میسوزه
شما هر بسته ای که میخری یه حجم مشخص داره با یک زمان انقضا که بعد از تاریخ انقضا کل اون بسته از بین میره انگار که همچین بسته ای از اول نبوده.و چیزی به دوره بعد منتقل نمیشه .فقط موجودی حساب شما هر چقدر باشه به صورت دایم توی حسابتون میمونه برای مصرف ازاد بعد از اتمام بسته.
SajjadKAZ2003
11-03-2018, 18:57
شما هر بسته ای که میخری یه حجم مشخص داره با یک زمان انقضا که بعد از تاریخ انقضا کل اون بسته از بین میره انگار که همچین بسته ای از اول نبوده.و چیزی به دوره بعد منتقل نمیشه .فقط موجودی حساب شما هر چقدر باشه به صورت دایم توی حسابتون میمونه برای مصرف ازاد بعد از اتمام بسته.
یعنی چی برای مصرف آزاد؟
ShadowDragon
11-03-2018, 21:56
یعنی چی برای مصرف آزاد؟
مصرف بدون بسته که توجیه اقتصادی و عقلانی نداره
SajjadKAZ2003
12-03-2018, 02:59
مصرف بدون بسته که توجیه اقتصادی و عقلانی نداره
یعنی برای مصرف آزاد از سیمکارتهای td-lte باید حجم داشته باشیم؟
آخه برای سیمکارتهای معمولی در صورتیکه بسته اینترنت هم نداشته باشیم به صورت آزاد میشه از اینترنت استفاده کرد
ShadowDragon
12-03-2018, 14:12
یعنی برای مصرف آزاد از سیمکارتهای td-lte باید حجم داشته باشیم؟
آخه برای سیمکارتهای معمولی در صورتیکه بسته اینترنت هم نداشته باشیم به صورت آزاد میشه از اینترنت استفاده کرد
تی دی هم میشه اما واقعا به نظرت ارزش داره؟
silvermanhhh
13-03-2018, 12:40
دوستان تعرفه نامحدود که ایرانسل گذاشته 30 تومن محدودیت 4 مگ سرعت....کسی خریده ببینه سرعتش واقعا چطوره؟این بهتره یا همون بسته 3 ساعته 4g که 2 تومن میخریم؟
دوستان تعرفه نامحدود که ایرانسل گذاشته 30 تومن محدودیت 4 مگ سرعت....کسی خریده ببینه سرعتش واقعا چطوره؟این بهتره یا همون بسته 3 ساعته 4g که 2 تومن میخریم؟
واسه پینگ تغییری نشده براتون ؟ من چون واسه بازی انلاین استفاده میکنم فیفا برام مهمه
SajjadKAZ2003
13-03-2018, 18:23
2 ماهه خریدم و راضی ام :n02:
silvermanhhh
13-03-2018, 20:56
خاک تو سر ایرانسل با این نامحدودش...td کلا شوته
ahwazp30
13-03-2018, 22:46
خاک تو سر ایرانسل با این نامحدودش...td کلا شوته
پس انتظار داری با این وضعیت پهنای باندش محدودیت حجم نزاره ؟ اینطوری که همه 24 ساعته میزارن واسه دانلود دیگه کسی نمیتونه از td استفاده کنه .همین الانشم ...دس.
arashsard
14-03-2018, 01:18
دوستان این nat type ایرانسل امیدی به عوض شدنش هست ؟
amin_v30
14-03-2018, 13:11
دوستان من الان از فروشگاه آنلاین ایرانسل خرید کردم مودم و بسته (Td lte (shop.irancell رو
میخواستم بدونم وقتی که مودم رو بیارن با سیم کارت،دیگه سیم کارت فعال شده هست؟ یا باز زمان میبره تا فعال بشه؟
و اینکه من تهران هستم،معمولا چند روز طول میکشه که به دست مشتری برسونن؟
ممنون میشم پاسخ بدین:n16:
greatpouya
14-03-2018, 13:54
دوستان من الان از فروشگاه آنلاین ایرانسل خرید کردم مودم و بسته (Td lte (shop.irancell رو
میخواستم بدونم وقتی که مودم رو بیارن با سیم کارت،دیگه سیم کارت فعال شده هست؟ یا باز زمان میبره تا فعال بشه؟
و اینکه من تهران هستم،معمولا چند روز طول میکشه که به دست مشتری برسونن؟
ممنون میشم پاسخ بدین:n16:3 روز حداکثر، معمولا سيم فوقش يکروزه فعال ميشه يا کلا فعال به دستت ميرسه.
fc4444esteghlal
15-03-2018, 03:44
دوستان عزیز کسی اموزش انلاک مودم
tf-i60 رو داره؟ متاسفانه من دیر رسیدم سایت مربوطه اموزش رو حذف کرد .
greatpouya
15-03-2018, 04:28
دوستان این nat type ایرانسل امیدی به عوض شدنش هست ؟فعلا بعيده، مگه همراه اولم 2 کنه
silvermanhhh
15-03-2018, 05:05
پس انتظار داری با این وضعیت پهنای باندش محدودیت حجم نزاره ؟ اینطوری که همه 24 ساعته میزارن واسه دانلود دیگه کسی نمیتونه از td استفاده کنه .همین الانشم ...دس.
خو لااقل یه بسته برا 2 تا 8 صبح میزاشت جشنواره ای چیزی.زمانی که وایمکس داشتم 2 تا 8 مفتی بود گفتم سر طرح تعویض اون مودم خاک خورده خسته رو عوض کنم با این مودم جدیدا .میبینم ارزش نداره .در حال حاضر نامحدود همراه ایرانسل خدایی میکنه.تو روستا تو پاسگاه خدمت میکنم سرعت دانلود 3g سر 16مگابیت ثابته :n09:
farazfar
17-03-2018, 12:12
شما یه نگاهی به آگهی های دیوار شهرتون بنداز (مشهد بودی گمونم) خودت قیمت دستت میاد.
تهران هم که پره دیگه ماشالا . تو تاپیکش هم سوال کنید ببینید چند قیمت دارن ؟ همین امروزم بحثش بود.
اینم آدرس گروه
بازم سخته براتون بگید شماره دفتر ایرانسل رو بدم با پیک میفرستن درخونتون .درچسب با 100 گیگ فعال
لطف میکنید شماره دفتر ایرانسل رو بدید
- - - Updated - - -
اینم آدرس گروه
لطف میکنید شماره دفتر ایرانسل رو بدید
یه td-i40 خریدم با بسته اولیه 90 گیگ 3 ماهه
نامردا محدودیت سرعت اعمال کردن
دانلود که میکنی 20-30 ثانیه اول سرعت رو 5 مگابایت بعد یهو قفل میشه رو 128
بسته های معمولی هم اینطوری ه ؟
راهی هست محدودیت رو برداشت؟
Behzad83
18-03-2018, 15:58
کسی از دوستان بسته نامحدود ۴ مگابیت رو تست کرده که پس از مصرف منصفانه آیا سرعت کاهش پیدا میکنه یا نه؟
یکی از دوستان یک تاپیک زده به اسم دزدی ایرانسل! که بعد از چند برابر سقف مصرف منصفانه، همچنان با سرعت اولیه دانلود میکنه! (جالبه که این تاپیک تازه برای ایرانسل تبلیغ شده!)
شخصا اگه واقعا بعد از مصرف منصفانه سرعت رو کاهش نمیده، همین فردا اقدام به خرید مودم میکنم.
Behzad83
18-03-2018, 17:52
لطفا یک جوانمرد هم پیدا بشه بگه مودم td-lte ایرانسل چی بگیریم که اذیت نکنه. چندتا مدل تو سایتهایی مختلف از جمله خود ایرانسل، دیجیکالا، راستین بازار و ... وجود داره: DT-350 / TK-2510 / GP-2101 / TD-i40 / TF-i60
اما هرچی نظرات رو در فروم و همین سایتها میخونم، مودمی نمیبینم که اکثریت ازش راضی باشند و از گیرندگی یا وایفای هر کدوم ایرادی گرفتن.
لطفا دوستانی که مطالعه و تحقیق بیشتری کردهاند، راهنمایی بفرمایند بهترین گزینه چی هست.
سپاسگزارم.
hosseinmet
18-03-2018, 18:53
ظاهرا تو مودم های ثابت i60 بهترین هست که هم سیم lte ساپورت میکنه و هم سیم ۴.۵ g
تو دیوار بگردی با قیمت زیر ۲۰۰ میتونی پیدا کنی ( تو سایت ایرانسل ۳۶۰ هست قیمت)
داداش گلم من 3نوع مودم ایرانسل دارم .تمام مودمهاش یکجورن.اگرواقعا میخای راحت باشی یک مودم انلاک اصلی هوواوی بخر.
چون خودشرکت هوواوی ساپورت نرم افزاروفرمورمیکنه
به صورتی که هرزمان بروزرسانی باشه خیلی ساده ازسایت اصلی مودم دانلودمیشه.مودمهای ایرانسل چون دستکاری شده مودم اصلی هستند
ونرم افزارهاوفرمورهای اصلی روشون نصب نمیشه بعضا مشکل انتن یاوایفایا....دارند.اگر مجبوری ازایرانسل بخری فکرکنم جدیدترین وپرفروشترینش همین tf-i60 باشه
کسی از دوستان بسته نامحدود ۴ مگابیت رو تست کرده که پس از مصرف منصفانه آیا سرعت کاهش پیدا میکنه یا نه؟
یکی از دوستان یک تاپیک زده به اسم دزدی ایرانسل! که بعد از چند برابر سقف مصرف منصفانه، همچنان با سرعت اولیه دانلود میکنه! (جالبه که این تاپیک تازه برای ایرانسل تبلیغ شده!)
شخصا اگه واقعا بعد از مصرف منصفانه سرعت رو کاهش نمیده، همین فردا اقدام به خرید مودم میکنم.
کجاشما دیدی که بعدمصرف منصفانه سرعت تغییرنکرده !
بسته 1مگابیت (128کیلوبایت) خریدم فقط دوروزاول سرعت ثابت بود بعدمصرف 2 گیگ بیشتر اوقات سرعت دانلود زیر 90 کیلوبایت بود
hosseinmet
18-03-2018, 21:08
تست سرعت با مودم tf-i60. و ۴ چراغ آنتن
greatpouya
18-03-2018, 21:21
تست سرعت با مودم tf-i60. و ۴ چراغ آنتن
Sent from my iPhone using Tapatalkپس از راه اندازي مايمو 4x4 سرعت دريافتي اين مودم هم در tdlte و هم در fdlte دوبرابر خواهد شد.
hosseinmet
18-03-2018, 21:36
ظاهرا سرعت کم، بیشتر بخاطر کمبود پهنای باند هست تا آنتن دهی و...
عالی ایرانسل ...//// بسه دیگه ADSL /// ما که راضی ایم /// :n26:
دوستان طرح 100 گیگ همراه مودم های td تموم شده و طرح 6 ماهه 30 گیگ جایگزین شده
mazdak89
19-03-2018, 01:45
پس از راه اندازي مايمو 4x4 سرعت دريافتي اين مودم هم در tdlte و هم در fdlte دوبرابر خواهد شد.
دوست عزیز میتونی یه توضیح مختصر و مفید در مورد مایمو ۴*۴ بدی ؟ و چه فرقی با فورجی پلاسی که همین الان داریم میکنه !! ممنون
greatpouya
19-03-2018, 01:55
دوست عزیز میتونی یه توضیح مختصر و مفید در مورد مایمو ۴*۴ بدی ؟ و چه فرقی با فورجی پلاسی که همین الان داریم میکنه !! ممنونتعداد خط هاي امواج ارسالي از آنتن بجاي دو برابر، 4 برابر ميشه.
اون هم فورجي پلاس هست ولي با تعداد امواج ارسالي بيشتر.
سیم کارت td lte ایرانسل رو میشه داخل گوشی فورجی یا مودم فورجی گذاشت و از بسته هاش استفاده کرد؟
کلا سیم کارت تنها رو میفروشن یا باید همراه با مودم باشه؟
Mohammad@&
19-03-2018, 14:24
سلام وقت بخیر فایل اپدیت مودم ثابت GP2101 میخوام اسم ورژن اینه
IDU-27341-2.0.3-R17-MTN-Irancell
greatpouya
19-03-2018, 14:25
سیم کارت td lte ایرانسل رو میشه داخل گوشی فورجی یا مودم فورجی گذاشت و از بسته هاش استفاده کرد؟
کلا سیم کارت تنها رو میفروشن یا باید همراه با مودم باشه؟با مودم ميفروشن
ميشه، فقط رو گوشي هايي که فرکانس3500 دارن، مکالمه و sms هم ظاهرا کار نميکنه فعلا تو td
SajjadKAZ2003
19-03-2018, 18:43
سلام وقت بخیر فایل اپدیت مودم ثابت GP2101 میخوام اسم ورژن اینه
IDU-27341-2.0.3-R17-MTN-Irancell
فکر نمیکنم فایل آپدیت جداگونه داشته باشه!
ولی طبق تاپیک زیر در بازه زمانی 13 تا 27 اسفند اتوماتیک آپدیت میشه
بروز رسانی نرم افزاری جدید برای مودم 2101 ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SajjadKAZ2003
19-03-2018, 18:46
با مودم ميفروشن
ميشه، فقط رو گوشي هايي که فرکانس3500 دارن، مکالمه و sms هم ظاهرا کار نميکنه فعلا تو td
کمتر گوشیی پیدا میشه فرکانس3500 رو ساپورت کنه
با مودم ميفروشن
از کجا میشه فهمید گوشی چه فرکانس هایی رو ساپورت می کنه؟
در گوشی سامسونگ اندروید 7
greatpouya
19-03-2018, 21:42
در گوشی سامسونگ اندروید 7اين سامسونگا که تو ايرانه نداره فعلا
SajjadKAZ2003
20-03-2018, 04:57
در گوشی سامسونگ اندروید 7
فقط چند مدل الکی از برندهای عتیقه هستن که این فرکانس رو ساپورت میکنن!
بهتره بیخیالش بشی
T_L_O_T_D
21-03-2018, 16:28
سلام
دوستان یک xperia z1 قدیمی دارم مدل 2014. می خوام کلا ازش به عنوان مودم استفاده کنم . کدوم یکی از بسته های ایرانسل به صرفه تره؟مصرفم زیاده حدود 100 گیگ تقریبا
ShadowDragon
22-03-2018, 00:52
تعداد خط هاي امواج ارسالي از آنتن بجاي دو برابر، 4 برابر ميشه.
اون هم فورجي پلاس هست ولي با تعداد امواج ارسالي بيشتر.
خوب الان این رو fdd یا td یا جفتش؟ و ایا تو ایران کار میکنه؟
چرا تاثیری تو سرعت ندیدم؟ همون ۳ مگ کا با 2101 میگرفتم
greatpouya
22-03-2018, 01:16
خوب الان این رو fdd یا td یا جفتش؟ و ایا تو ایران کار میکنه؟
چرا تاثیری تو سرعت ندیدم؟ همون ۳ مگ کا با 2101 میگرفتممعمولا هم fdd هم tdd، هنوز نيومده
Behzad83
24-03-2018, 03:58
داداش گلم من 3نوع مودم ایرانسل دارم .تمام مودمهاش یکجورن.اگرواقعا میخای راحت باشی یک مودم انلاک اصلی هوواوی بخر.
چون خودشرکت هوواوی ساپورت نرم افزاروفرمورمیکنه
به صورتی که هرزمان بروزرسانی باشه خیلی ساده ازسایت اصلی مودم دانلودمیشه.مودمهای ایرانسل چون دستکاری شده مودم اصلی هستند
ونرم افزارهاوفرمورهای اصلی روشون نصب نمیشه بعضا مشکل انتن یاوایفایا....دارند.اگر مجبوری ازایرانسل بخری فکرکنم جدیدترین وپرفروشترینش همین tf-i60 باشه
خب من میخوام td-lte بگیرم. سیمکارت td-lte ایرانسل بدون مودم فروخته میشه؟
بعدم این مودم هواوی که شما میفرمایید td-lte هست؟ من هرچی دیدم سیمکارت خور معمولی بوده.
Behzad83
24-03-2018, 04:37
کسی از دوستان از بستههای نامحدود td-lte ایرانسل استفاده نکرده تست کنه بعد از سقف مصرف منصفانه سرعت به اون حدی که گفته کاهش میکنه یا نه؟
من اگه مودم داشتم بسته ۴ مگ رو فعال میکردم یک تست میگرفتم.
سوال دیگه:
برای خرید مودم td-lte مثل مبیننت برای تست به منزل میان؟
من الان روی نقشه دیدم که در منطقه پوشش داخلی (سبز پررنگ) هستم، اما وقتی *20# رو میگیرم، میزنه td-lte در منطقه شما غیرفعال هست!
یک چیز دیگه اینکه زمانی که روی تمامی نقاط نقشه سایت که کلیک میکنید، میزنه پوشش ضعیف!
لطفا یکی از دوستان اعلام کنه نریم الکی مودم بخریم بعد آنتن نداشته باشیم.
سپاسگزارم
بعدم این مودم هواوی که شما میفرمایید td-lte هست؟ من هرچی دیدم سیمکارت خور معمولی بوده.
فکرنمیکنم سیم بدون مودم بفروشن بازم بیشترتحقیق کن
من مودم خاصی رومعرفی نکردم فقط منظورم یکی ازمودمهای اصلی بود
توسایتها مودم td-ltبرای فروش زیاده
خودم اگربجای شمابودم به هیچ عنوان اینترنت ثابت ایرانسل نمیخریدم (بستهای گرون .انتن نوسان .مشکل dns.و....)همون نت همراش بهتره
ایرانسل واسه عید هدیه نداده؟ ظاهرا مبین نت عیدی داده
توبرنامه ایرانسل من ازاین تخم مرغ شکن گذاشته ولی چیزخاصی که ارزش داشته باشه نه.
Behzad83
24-03-2018, 20:16
فکرنمیکنم سیم بدون مودم بفروشن بازم بیشترتحقیق کن
من مودم خاصی رومعرفی نکردم فقط منظورم یکی ازمودمهای اصلی بود
توسایتها مودم td-ltبرای فروش زیاده
خودم اگربجای شمابودم به هیچ عنوان اینترنت ثابت ایرانسل نمیخریدم (بستهای گرون .انتن نوسان .مشکل dns.و....)همون نت همراش بهتره
ممنون از شما
اما من هرچی سرچ زدم فقط مودمهای ایرانسل و همراه اول دیدم. اگر مودم آنلاک هواوی که td-lte هست میشناسید، لطفا معرفی بفرمایید.
اینترنت همراه که خیلی وقته استفاده میکنم. اما چون بر روی خط تلفن منزل adsl نمیدن، این طرح نامحدود ۴ مگابیت رو برای منزل میخوام. به نظرم قیمت مناسبی داره.
لطفا دوستان مطلع دیگر بفرمایند کدامیک از این ۴ مدل مودم td-lte ایرانسل بهتر هست؟ آیتمهای مهم گیرندگی سیگنال و آنتن، وایفای، عدم قطعی و هنگ هست. دیگر موارد مانند لن و ... اهمیتی ندارد.
B5142 / TK-2510 / GP-2101 / TD-i40
سوال در مورد پوشش:
در نقشه پوشش، بنده در ناحیه سبز پررنگ هستم، اما با کد *20# که استعلام میگیرم میگه td-lte در منطقه شما «غیرفعال» است. ایرانسل هم کارشناس برای تست به محل اعزام نمیکنه. تکلیف پوشش چی هست دوستان؟ به نقشه گوش کنیم یا کد *20# ؟
سپاسگزارم
great general
24-03-2018, 21:12
سلام
30 گیگ ترافیک خارجی یا داخلی؟
توبرنامه ایرانسل من ازاین تخم مرغ شکن گذاشته ولی چیزخاصی که ارزش داشته باشه نه.
اون که عالیه!!!
دل و روده گوشیو باید بریزی بیرون با تکون شدید که ۵۰ مگ اینترنت بده
ممنون از شما
اما من هرچی سرچ زدم فقط مودمهای ایرانسل و همراه اول دیدم. اگر مودم آنلاک هواوی که td-lte هست میشناسید، لطفا معرفی بفرمایید.
اینترنت همراه که خیلی وقته استفاده میکنم. اما چون بر روی خط تلفن منزل adsl نمیدن، این طرح نامحدود ۴ مگابیت رو برای منزل میخوام. به نظرم قیمت مناسبی داره.
لطفا دوستان مطلع دیگر بفرمایند کدامیک از این ۴ مدل مودم td-lte ایرانسل بهتر هست؟ آیتمهای مهم گیرندگی سیگنال و آنتن، وایفای، عدم قطعی و هنگ هست. دیگر موارد مانند لن و ... اهمیتی ندارد.
B5142 / TK-2510 / GP-2101 / TD-i40
سوال در مورد پوشش:
در نقشه پوشش، بنده در ناحیه سبز پررنگ هستم، اما با کد *20# که استعلام میگیرم میگه td-lte در منطقه شما «غیرفعال» است. ایرانسل هم کارشناس برای تست به محل اعزام نمیکنه. تکلیف پوشش چی هست دوستان؟ به نقشه گوش کنیم یا کد *20# ؟
سپاسگزارم
شما واژه (خریدمودم انلاک شده )جستجوکنید
b51 وi60 دارم اما i60 بهتره.
- - - Updated - - -
سلام
ترافیک خارجی
Behzad83
25-03-2018, 09:43
شما واژه (خریدمودم انلاک شده )جستجوکنید
b51 وi60 دارم اما i60 بهتره.
- - - Updated - - -
ترافیک خارجی
برای بار چندم:
عزیزجان، چیزی به نام مودم آنلاک شده td-lte وجود ندارد.
وگرنه جستجو در گوگل رو که همه بلد هستند.
داداش فقط این گزینه که گفتم سرچ کن (خریدمودم انلاک شده)نه کمترنه بیشتر .تونت پیدامیکنی.توایسام.شیپوروتو دیوارهم پیدامیشه.وچندسایت دیگه
برای بار چندم:
عزیزجان، چیزی به نام مودم آنلاک شده td-lte وجود ندارد.
وگرنه جستجو در گوگل رو که همه بلد هستند.
من و بقیه بچه های انجمن آنلاک کردیم . بنابراین وجود داره :))
دوستان چرا نمیشه این نامحدود ماهیانه رو خرید؟قبلان بود الان برداشتن؟
بعد این که مودم tf-i60 هستش وقتی تنظمیات رو عوض میکنم رمز ورود به تنظیمات رو دوباره قبول نمیکنه مشکل چیه؟وقتی بخوام وارد 192.168 بشم
کسی نبود کمک کنه؟چرا از خود سایت بسته نامحدود نمیشه خرید؟
ازبرنامه ایرانسل من خریدکن
تغییر رمز 4گزینه داره
گزینه اول admin
گزینه دوم رمز دلخواه
گزینه سوم تکرار رمز دلخواه
گزینه چهارم سیو تنضیمات
hamid13630209
26-03-2018, 13:13
سلام دوست عزیز
آیا این مودم zw101 - قابلیت آنلاک شدن دارد؟
با تشکر
hrgh1985
hamid13630209
26-03-2018, 13:14
سلام دوست عزیز
آیا این مودم zw101 - قابلیت آنلاک شدن دارد؟
اگر دارد راه حل آن را بفرمایید.
با تشکر
hrgh1985
دوستان سرعت دانلود از شاتلند برای همه پایین هستش ؟
Behzad83
27-03-2018, 05:07
من و بقیه بچه های انجمن آنلاک کردیم . بنابراین وجود داره :))
بله. شما آنلاک کردهاید. منظور من کاملا واضح بود: منظور من آنلاک آماده اورجینال بود که نیست.
حالا برای من مهم نیست. مگه چقدر هست قیمت مودمش.
من ۲-۳تا سوال کردم که هیچکدوم رو جوابی نگرفتم.
مهم نیست، نهایت دو تا مودم میخریم یکیش خوب در میاد دیگه.
بهتر این هست که اینجا یک جواب تکراری بگیرم!
ازبرنامه ایرانسل من خریدکن
تغییر رمز 4گزینه داره
گزینه اول admin
گزینه دوم رمز دلخواه
گزینه سوم تکرار رمز دلخواه
گزینه چهارم سیو تنضیمات
مرسی رمز دلخواه رو انتخاب میکنم یه بار که وارد تنظیمات میشم برای بار دوم میگه رمز اشتباه هست چی کار کنم؟
من خودم این مودم دارم به همین شکل عمل کردم جواب داد
از دکمه سوزنی زیرمودم مودم ریست کن دوباره اینکارانجام بده اگربازم نشد مودمت ایرادداره
great general
30-03-2018, 13:15
سلام رفقا من تازه خریدم مودم رو روز اول که سیم رجیستر شد بدون مشکل وصل بودم به نت اما الان دو روزه قطع شده و فقط دیتا میفرسته چیزی دریافت نمیکنه بسته هم از صد گیگ فقط دو گیگشو مصرف کردم مودم هم 2510 هستش چند بار ریستم کردم و جاشو تغییر دادم و معمولا ۳-۴ چراغ مودم روشنه اما تغییری حاصل نشد به اپراتورم زنگ زدم چند بار میگن بررسی میکنیم!سیم fdd گذاشتم تو مودم بدون مشکل کار میکنه ولی با td مشکل دارم
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Morteza-DM
30-03-2018, 16:01
درود
دوستان مودم ZW101 آنلاک میشه یا نه ؟ جندبار بچه ها پرسیدن کسی جوابی نداده راهنمایی کنید ..
بله. شما آنلاک کردهاید. منظور من کاملا واضح بود: منظور من آنلاک آماده اورجینال بود که نیست.
حالا برای من مهم نیست. مگه چقدر هست قیمت مودمش.
من ۲-۳تا سوال کردم که هیچکدوم رو جوابی نگرفتم.
مهم نیست، نهایت دو تا مودم میخریم یکیش خوب در میاد دیگه.
بهتر این هست که اینجا یک جواب تکراری بگیرم!
این مودم آنلاکش که Huawei b612به قیمت 499هزارتومان توسط نمایندگی مودم های هوآوی در ایران به فروش می رسد
بعد 6 ماه دیشب گفتم دانلود شبانه نامحدود :n08:ایرانسل کنم.سرعت اولش 3 مگ بود بعد شد 1 وبعد500 کیلوبایت
گفتم بسته دوم حتما خوب میشه خریدم اما سرعت همون شکل بود روی تمام باندهای fd وtd امتحان کردم هیچ فرقی نکرد.
ایرانسل عزیز خسته نباشی دلاور خداقوت پهلوان.پرسرعت ترین اپراتورکشور:n08:
دوستان شما مشکل قطع و وصل مودم رو ندارید؟ نمیدونم چرا خیلی از مواقع مخصوصا شب ها مودم ریستارت میشه. حالا نمیدونم انتن میپره یا مشکل از مودم ه ولی یک دقیقه معطل میکنه تا دوباره کانکت بشه. خیلی کلافه کننده ست جوری که دو دقیقه دانلود میکنه یک دقیقه قطع ه. فکر کنم موقع دانلود های سنگین احتمال قطع ش بیشتر ه
iDownload & iGame
04-04-2018, 12:49
دوستان شما مشکل قطع و وصل مودم رو ندارید؟ نمیدونم چرا خیلی از مواقع مخصوصا شب ها مودم ریستارت میشه. حالا نمیدونم انتن میپره یا مشکل از مودم ه ولی یک دقیقه معطل میکنه تا دوباره کانکت بشه. خیلی کلافه کننده ست جوری که دو دقیقه دانلود میکنه یک دقیقه قطع ه. فکر کنم موقع دانلود های سنگین احتمال قطع ش بیشتر ه
مودم شما GP-2101 هست؟
Electronic-Arts
04-04-2018, 13:08
کلا مدل TD LTE همین جوری هست حالا به دکلاشون ربط داره یا خودشون این جوری میکنن مخصوصا رو دیگه من نمیدونم من هر 5 دقیقه یک بار قطع میشدم با پیگیری بیش از 3 ماه تونستم برسونم به یکی دو بار در روز
Karmand707
04-04-2018, 13:09
سلام
دوست عزیز مگه 2 نوع ترافیک داریم!
چیزی به عنوان ترافیک داخلی یا خارجی وجود نداره !
حجم استفاده 30 گیگ هست که در صورت استفاده از سایت های اینترنت ملی با 50% تخفیف محاسبه میشه
Karmand707
04-04-2018, 13:17
سلام دوست عزیز
خیر
سیمکارت و مودم باهم فروش میره
Karmand707
04-04-2018, 13:21
کسی از دوستان از بستههای نامحدود td-lte ایرانسل استفاده نکرده تست کنه بعد از سقف مصرف منصفانه سرعت به اون حدی که گفته کاهش میکنه یا نه؟
من اگه مودم داشتم بسته ۴ مگ رو فعال میکردم یک تست میگرفتم.
سوال دیگه:
برای خرید مودم td-lte مثل مبیننت برای تست به منزل میان؟
من الان روی نقشه دیدم که در منطقه پوشش داخلی (سبز پررنگ) هستم، اما وقتی *20# رو میگیرم، میزنه td-lte در منطقه شما غیرفعال هست!
یک چیز دیگه اینکه زمانی که روی تمامی نقاط نقشه سایت که کلیک میکنید، میزنه پوشش ضعیف!
لطفا یکی از دوستان اعلام کنه نریم الکی مودم بخریم بعد آنتن نداشته باشیم.
سپاسگزارم
سلام دوست من
1- بعد از سقف مصرف منصفانه سرعت به 256 کیلوبیت کاهش پیدا می کنه
2- خیر کارشناس ارسال نمیشه. شما مناطق پوشش دهی چک کنید اگر جزو مناطق تحت پوشش باشید اوکیه ( مودم برای دریافت انتن بهتر کنار پنجره بزارید)
برای پوشش دهی سایت ایرانسل . منوی مناطق تحت پوشش . اینترنت ثابت (مناطق سبزرنگ) چک کنید
موفق باشید
Karmand707
04-04-2018, 13:22
دوستان طرح 100 گیگ همراه مودم های td تموم شده و طرح 6 ماهه 30 گیگ جایگزین شده
بسته 100 گیگابایت 3 ماهه مجدد فعال شده دوست عزیز
Karmand707
04-04-2018, 13:27
لطفا یک جوانمرد هم پیدا بشه بگه مودم td-lte ایرانسل چی بگیریم که اذیت نکنه. چندتا مدل تو سایتهایی مختلف از جمله خود ایرانسل، دیجیکالا، راستین بازار و ... وجود داره: DT-350 / TK-2510 / GP-2101 / TD-i40 / TF-i60
اما هرچی نظرات رو در فروم و همین سایتها میخونم، مودمی نمیبینم که اکثریت ازش راضی باشند و از گیرندگی یا وایفای هر کدوم ایرادی گرفتن.
لطفا دوستانی که مطالعه و تحقیق بیشتری کردهاند، راهنمایی بفرمایند بهترین گزینه چی هست.
سپاسگزارم.
سلام دوست عزیز
مودم خود بنده 5142 هست راضیم
great general
04-04-2018, 14:21
اسپید تست با دو خط آنتن
sinr 11
سلام، دوستان من یک مشکلی دارم با این TD_LTE ثابت! در گوشی موبایل نه سایت باز میشه نه ایسنتاگرام ، باید حتما وی p ان بزنم تا باز بشن- ولی در کامپیوتر مشکلی نداره-با همه گوشی ها هم همینه:n13: مشکلش چیه
mirsina1979
05-04-2018, 15:09
سلام دوستان میشه Nat type مودم ایرانسل عوض کرد یا نه؟
model 2510
ShadowDragon
05-04-2018, 15:19
سلام دوستان میشه Nat type مودم ایرانسل عوض کرد یا نه؟
model 2510
نه
فقط ۳...
سلام
الان مشاهده کردم برای سرویس های TD LTE بسته های نامحدود با مصرف منصفانه قرار گرفته
- بسته تا 512 کیلوبیت بر ثانیه ماهیانه 10 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 15 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 20 گیگابایت
- بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 30 گیگابایت
نامحدود
یک ماهه
تا ۴ مگابیت بر ثانیهسرعت
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/URL]
خرید از برنامه کاربردی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ایرانسل من ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
30,000 تومان
خرید آنلاین
نامحدود
یک ماهه
تا ۲ مگابیت بر ثانیهسرعت
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خرید از برنامه کاربردی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ایرانسل من ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
24,000 تومان
خرید آنلاین
نامحدود
یک ماهه
تا ١ مگابیت بر ثانیهسرعت
20,000 تومان
خرید آنلاین
نامحدود
یک ماهه
تا ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیهسرعت
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]خرید از برنامه کاربردی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ایرانسل من ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15,000 تومان
میخواستم بدونم ایا فردی از این سرویس ها استفاده کرده و سرعتش لیمیت شده؟
وقتی لیمیت بشین:
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد.
میخواستم ببینم بعد از لیمیت سرعتتون دقیقا 256 کیلوبیت بوده ؟ بعد چندگیگ مصرف سرعتتون لیمیت شده؟ ایا سرعتتون بیشتر از سرعت بسته ها بوده یا نه؟
ShadowDragon
07-04-2018, 19:02
سرعت سرعت اسمیه، و بله لیمیت میشه
قیمتاش هم برای ۵۱۲ مسخرست! ۶۴ کیلوبایت سرعتش و بعد ۳۲کیلوبایت لیمیت میشه
مودم شما GP-2101 هست؟
نه عزیز DT 350
- - - Updated - - -
مودم شما GP-2101 هست؟
نه عزیز DT 350
سلام
الان مشاهده کردم برای سرویس های TD LTE بسته های نامحدود با مصرف منصفانه قرار گرفته
- بسته تا 512 کیلوبیت بر ثانیه ماهیانه 10 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 15 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 20 گیگابایت
- بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 30 گیگابایت
نامحدود
یک ماهه
تا ۴ مگابیت بر ثانیهسرعت
30,000 تومان
خرید آنلاین
نامحدود
یک ماهه
تا ۲ مگابیت بر ثانیهسرعت
24,000 تومان
خرید آنلاین
نامحدود
یک ماهه
تا ١ مگابیت بر ثانیهسرعت
20,000 تومان
خرید آنلاین
نامحدود
یک ماهه
تا ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیهسرعت
15,000 تومان
میخواستم بدونم ایا فردی از این سرویس ها استفاده کرده و سرعتش لیمیت شده؟
وقتی لیمیت بشین:
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد.
میخواستم ببینم بعد از لیمیت سرعتتون دقیقا 256 کیلوبیت بوده ؟ بعد چندگیگ مصرف سرعتتون لیمیت شده؟ ایا سرعتتون بیشتر از سرعت بسته ها بوده یا نه؟
بله .برام ایمیلش اومد .بعد مصرف منصفانه سرعت (32 کیلوبایت ) شد
hamid13630209
09-04-2018, 18:16
سلام
به دوستان عزيز
لطفا بفرماييد مودم TK-2510 hdvhksg يا مودم B-5142 ايرانسل قابل آنلاك شدن هستند يا خير؟
هزينه پرداخت ميكنم براي آنلاك شدن
تلگرام hrgh1985
*Forgotten*
13-04-2018, 19:53
من همین الان میخاستم یه بسته اینترنت ثابت رو فعال کنم موقع برگشت از بانک خطای سامانه داد
دو بار هم سعی کردم که متاسفانه هر دو بار خطا داد
این ایرانسل هم واقعا سیستم درپیتی داره :n21:
--
کسی مشکلی نداره؟
سلام
دوستان سرعت تک کانکشن در این سرویس چقد هست ؟؟
*Forgotten*
15-04-2018, 22:30
سلام
دوستان من مودم tfi60 رو از یکی از فروشگاه ها اینترنتی خریداری کردم میخام بدونم برای tdlte ثبت نام میخاد ؟ یعنی سیمکارتش نیاز به فعالشدن داره یانه؟:n13:
من همون اوایل ازسایت ایرانسل شاپ خریدم سیمکارتشم یکروزبعدخودکارفعال شد.اگر ازت مشخصات وکپی کارت ملی گرفتن که خودکارفعال میشه
اگر نه بایدبری خدمات ایرانسل مدارک بدی فعال کنن.البته توسایت ایرانسل یک گزینه جدیدگزاشتن به عنوان تکمیل اطلاعات tdlt.نمیدونم داستان اون چیه؟
Angel Of Darkness
17-04-2018, 00:42
بله .برام ایمیلش اومد .بعد مصرف منصفانه سرعت (32 کیلوبایت ) شد
سلام آپلود هم لیمیت میشه ؟
بله .سرعتش میادپایین.امادرکل بسته هاشو تست کردم تاالان قطع وصلی نداشته.فقط به نظرمن نسبت به سرعت بستها
قیمتش زیاده.هرکدوم حداقل 5000 تومن بایدارزونترباشه
morypory
18-04-2018, 12:23
درود بر عزیزان بسته نامحدود 4m رو خریدم کل حجمی رو که بران زد 112 گیگ بود :n13: یعنی 112 گیگ از نظر اینا میشه نامحدود بعد هم من با سه تا چراغ آنتن دانلودم به زور شد 2 مگ قیمت بسته هاشم که خدا تومان همون بهتره برم adsl رو فعال کنم
pipo4713
18-04-2018, 16:56
سلام
دوستان کسی هست حوالی مرکز خرید کوروش باشه و سرویس TD-LTE داشته باشه؟ اگه هست کیفیتش رو بگید همراه با مودمی که استفاده میشه و سیگنال دهی...
در ضمن بین مودم های موجود TD-i40 ,GP2101,Z6000,DT350,Tk-2510 کدوم بهتره؟
مرسی
ahwazp30
18-04-2018, 19:13
درود بر عزیزان بسته نامحدود 4m رو خریدم کل حجمی رو که بران زد 112 گیگ بود :n13: یعنی 112 گیگ از نظر اینا میشه نامحدود بعد هم من با سه تا چراغ آنتن دانلودم به زور شد 2 مگ قیمت بسته هاشم که خدا تومان همون بهتره برم adsl رو فعال کنم
از نظر شما چی ؟ 112 گیگ حجمی حسابه ؟ میشه بگید دانلود 24 ساعته با سرعت 32 کیلوبایت ماهی چند گیگ میشه ؟
ShadowDragon
18-04-2018, 19:58
از نظر شما چی ؟ 112 گیگ حجمی حسابه ؟ میشه بگید دانلود 24 ساعته با سرعت 32 کیلوبایت ماهی چند گیگ میشه ؟
32 اینقدر کمه که کسی حوصله دانلود باهاش رو نداره! اما روزی ۲.۴ گیگ میشه! پول برق و قطعات رودر نظر بگیری، اصلا منطقی نیست
ShadowDragon
18-04-2018, 20:01
سلام
دوستان کسی هست حوالی مرکز خرید کوروش باشه و سرویس TD-LTE داشته باشه؟ اگه هست کیفیتش رو بگید همراه با مودمی که استفاده میشه و سیگنال دهی...
در ضمن بین مودم های موجود TD-i40 ,GP2101,Z6000,DT350,Tk-2510 کدوم بهتره؟
مرسی
سیگنال خونه ب خونه فرق میکنه! منطقه ای نیست
کلا اگه راه دیگه ای واسه نت داری، اصلا دوروبر تی دی نیا اما اگه مثل من تلفن بهت نمیدن دیگه یه بحث دیگست
این مودم ها فکر نمیکنم همه موجود باشن اما ۲۱۰۱ جواب پس داده! من ۳ تاش رو داشتم
از i40 میترسم چون یه بار خود ب خود پسوردش Open شد! غیر اون، مودم بدی نبود
یه مدل دیگم داشتم b5142 چون که دیگه نیست، کلا بیخیال
ahwazp30
19-04-2018, 11:19
32 اینقدر کمه که کسی حوصله دانلود باهاش رو نداره! اما روزی ۲.۴ گیگ میشه! پول برق و قطعات رودر نظر بگیری، اصلا منطقی نیست
من کاری با منطقی یا غیرمنطقی بودنش ندارم. خودمم هم قبول دارم که ایرانسل تعرفه های نامحدودش اصلا به صرفه و عقلانی نیست اما دوستمون گفته بود 112 گیگ نامحدود حساب نیست و حجمیه ، منم این پست رو گذاشتم تا دوستان در خصوص ترافیک سرویس ها دقت بیشتری پیدا کنند . حجمی که ایرانسل برای سرویس های نامحدود گذاشته هیچ وقت تمام نمیشه .به عنوان مثال همین سرویس 4 مگ ترافیکش 30 گیگ هست که از 112 گیگ کم کنیم 82 گیگ باقی میمونه .یعنی بعد از اتمام ترافیک استانه با سرعت 32 کیلوبایت میتونید 82 گیگ در ماه مصرف داشته باشید که اگر به صورت شبانه روز بزارید برای دانلود ماهی 82 گیگ مصرف میشه .پس حجم کاملا نامحدوده .
اگرمیخاد اینترنت ثابتش جای adsl بگیره باید قیمتاشوپایینتربیاره یاحجم منصفانه روبالاترببره .وگرنه ازهمه نظر هنوز adsl مناسبترین نت خانگی هست
اگرمیخاد اینترنت ثابتش جای adsl بگیره باید قیمتاشوپایینتربیاره یاحجم منصفانه روبالاترببره .وگرنه ازهمه نظر هنوز adsl مناسبترین نت خانگی هست
اشتباهه که ایرانسل بیاد جایگزین سرویس ADSL خانگی بشه .
مزیت ایرانسل تو سرعتشه نه تو نامحدود سرویس دادن. بنظرم با توجه ماهیت اشتراکیه دکل ارایه سرویس TD به صورت نامحدود اشتباهه برای ایرانسل
greatpouya
21-04-2018, 00:03
البته به خاطر هزينه برق و استهلاک تجهيزات بيسيم، هميشه هزينه TD باز هم هرچقدر پايين بياد از ADSL بيشتر ميشه.
italodance
21-04-2018, 07:52
نه این ذهنیت متاسفانه در میان ما ایرانیها اشتباست همه متاسفانه و به اجبار بر عکس فکر می کنند. هر عنوان و کالا و سرویسی که وارد ایران می شود گرانتر هم هست شما چه عنوانی را تاکنون در تمام عمرت دیدید که ارزان از مدل سرویس و کالای پیشین خود بوده؟
وقتی که ADSL (منسوخ شده کنونی) وارد ایران شد آیا قیمتش کمتر از دیال آپ بود؟ نمیدونم اصلا شما آن زمان شما حضور داشتی یا نه؟ چطور ADSL جایگزین دیال آپ شد؟
انتخاب کن:
1 قیمت
2 سرعت و کیفیت
3 محبوبیت و رضایت
فکرکنم حضورداشتم دقیقا 39 سالمه داداش کوچولو.من سیم کارت یک میلیون سیصدتومنی ازایرانسل خریدم .میتونی از بزرگترات سئوال کنی
قیمت نت اون موقع بااوضاع اقتصادی ووضعیت حقوق قشر متوسط قابل مقایسه نیست.این قیمت گزاری که شما میگی بایدروزشماربزارن هرروز بایدنسبت به دیروزنتشونو گرونتربدن
قیمت دایل اپ زمان خودش زیادبود چون سرویسی بود کاملاجدیدوناشناخته ولی الان خرید نت ازخریدیک سطل ماست راحتترشده چون شرکتها زیادشدن
منم درپست بالابه عنوان مصرف کننده نظرمو گفتم.
italodance
21-04-2018, 08:56
فکرکنم حضورداشتم دقیقا 39 سالمه داداش کوچولو.من سیم کارت یک میلیون سیصدتومنی ازایرانسل خریدم .میتونی از بزرگترات سئوال کنی
قیمت نت اون موقع بااوضاع اقتصادی ووضعیت حقوق قشر متوسط قابل مقایسه نیست.این قیمت گزاری که شما میگی بایدروزشماربزارن هرروز بایدنسبت به دیروزنتشونو گرونتربدن
قیمت دایل اپ زمان خودش زیادبود چون سرویسی بود کاملاجدیدوناشناخته ولی الان خرید نت ازخریدیک سطل ماست راحتترشده چون شرکتها زیادشدن
منم درپست بالابه عنوان مصرف کننده نظرمو گفتم.
جای تعجب و شک داره کسی با سن شما و این لحن صحبت
به هرحال همواره و همیشه وضعیت کشور اینطوری بوده و آن زمان هم گرانی وجود داشته
شما اگر کاربر باشی که هستی پس باید بدون در نظر گرفتن معضلات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی بهترین گزینه رو برای استفاده خود انتخاب کنی.
تکنولوژی ADSL از رده خارج شده است و هم اکنون شاهد رقابت (تقریبا آغاز شده) شرکتهای ISP برای داشتن و ارایه اینترنت TD هستیم بزودی این رقابت جدیدتر و ملموس می شود.
من باداشتن نت ایرانسل هم ثابت هم همراه هنوزهم دربعضی مواقع ازنت adsl استفاده میکنم (منسوخ نشده)
adsl همین بستهای نامحدود نت ثابت ایرانسلو دارن ارائه میدن پس (منسوخ نشده)
خداکنه این رقابتی که مدنظرشماست به نفع جیب ملت بشه نه شرکتهای ارائه دهنده
italodance
21-04-2018, 09:14
من باداشتن نت ایرانسل هم ثابت هم همراه هنوزهم دربعضی مواقع ازنت adsl استفاده میکنم (منسوخ نشده)
adsl همین بستهای نامحدود نت ثابت ایرانسلو دارن ارائه میدن پس (منسوخ نشده)
خداکنه این رقابتی که مدنظرشماست به نفع جیب ملت بشه نه شرکتهای ارائه دهنده
دوست محترم به آخبار روز مراجعه بفرمایید:
موفق باشید.
ahwazp30
21-04-2018, 12:36
مودم جدید ایرانسل که به گفته ی خودشون نسبت به مدل قبلی گیرندگی بهتری داره :
pipo4713
21-04-2018, 23:40
سلام..
من یک مودم gp2101 گرفتم و باهاش میخواستم دوربین ها رو چک کنم..که از طریق ثبت DDNS و DMZ کردن آیپی توی مودم و dvr هر کاری که بگید انجام دادم.. اما به هیچ عنوان تصویر انتقال پیدا نکرد..
در ضمن از طریق سریال نامبر تونستم ببینم اما از طریقی که نیاز دارم هنوز نتونستم ببینم...
آیا کسی راه حلی داره؟ و یا این کار رو انجام داده؟؟
ShadowDragon
22-04-2018, 06:33
سلام..
من یک مودم gp2101 گرفتم و باهاش میخواستم دوربین ها رو چک کنم..که از طریق ثبت DDNS و DMZ کردن آیپی توی مودم و dvr هر کاری که بگید انجام دادم.. اما به هیچ عنوان تصویر انتقال پیدا نکرد..
در ضمن از طریق سریال نامبر تونستم ببینم اما از طریقی که نیاز دارم هنوز نتونستم ببینم...
آیا کسی راه حلی داره؟ و یا این کار رو انجام داده؟؟
رفیق میدونم که dmz کلا تو این مودم های ایرانسل فقط یه تیکه و کار نمیکنه
hassanshaikhi
23-04-2018, 23:34
دوستان از بین این 3 مودم کدوم رو بخرم؟
TK2510
TD-i40
GP2101 Plus
دوست عزیز راهو اشتباه انتخاب کردی ایرانسل اصلا آیپی ولید 4 روی lte جه td و چه fd نداره که بخواد ddns کار کنه
شما مجبوری یا ipv6 استفاده کنی یا اپراتور رو عوض کنی یا mvpn داشته باشی
aidin0000
24-04-2018, 23:49
دوستان من یه مودم i60 خریدم 2 هفتس بوی سیم سوخته میده خود مودم وقتی تو برقه البته الان مقداری بوش کمتر شده
یکی از بچه های همین سایت هم همین چند ماه قبل یادمه مشکل رو داشت ولی نمیدونم به کجا کشید
الان من چیکار کنم عادی هست ؟ شامل گارانتی تعویض میشه؟
newhamedpc
26-04-2018, 01:24
سلام
در صورت خرید مودم عادی آنلاک چطوری میتونم سیم کارت TD LTE تهیه کنم ؟
ShadowDragon
26-04-2018, 08:52
سلام
در صورت خرید مودم عادی آنلاک چطوری میتونم سیم کارت TD LTE تهیه کنم ؟
سیمکارت جدا نمیفروشن
alireza_pes33
27-04-2018, 00:41
سرعت دانلود ایرانسل نامحدود 512 (سرعت به 256 محدود شده ولی همون طور که می بینید سرعت عالیه) فقط کاش یکم ارزون تر بشه.
greatpouya
27-04-2018, 01:00
سرعت دانلود ایرانسل نامحدود 512 (سرعت به 256 محدود شده ولی همون طور که می بینید سرعت عالیه) فقط کاش یکم ارزون تر بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اين که 256کيلو نيست، 35مگابيت در ثانيس
در واقع به هيچ وجه محدود نشده، پس احتمالا ترافيک منصفانتون هنوز تموم نشده، وگرنه 256کيلو خيلي پايينتر ازين حرفاس.
scamvaliant
27-04-2018, 05:24
داداش راز موفقیتت چی بوده؟:))
من 1 گیگ دیگه مونده تا محدود شدن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.