مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل
همیشه مودم بیرونی بهتره تا داخلی ؟ من یه سیمکارت دارم اونوخت به کار میاد یا باید مخصوص باشه؟این قضیه انتن ها رو خود مودم هست یا نه و کلا چیه؟
اگه انتن دهي خوب باشه مودم داخلي و خارجي در يك سطح قرار دارن
اما اگه نه چون مودم خارجي بيرون مصب ميشه قدرت گيرندگي بيشتري داره
در مورد سيم كارت اطلاعاتي ندارم
ولي سيم كارت رايگان هست رو مودم ها
فكر كنم بشه تعويض كرد ولي موقع ثبت نام سيم كارت سريال مودم لازم دارن
فكر كنم واسه تشخيص نوع مودم كه سيم كارت توش هست واسه كاراي پشتيباني
Gamemaster
22-06-2017, 17:06
همیشه مودم بیرونی بهتره تا داخلی ؟ من یه سیمکارت دارم اونوخت به کار میاد یا باید مخصوص باشه؟این قضیه انتن ها رو خود مودم هست یا نه و کلا چیه؟
بستگی به منطقه داره
یکی بیرونی براش بهتره یکی داخلی
شما هنوز نخریدین درسته؟
mohandes23
22-06-2017, 17:11
بستگی به منطقه داره
یکی بیرونی براش بهتره یکی داخلی
شما هنوز نخریدین درسته؟
نه در مزحله تحقیقم
نه در مزحله تحقیقم
توي پوشش چك كن اگه ديدي سبز پر رنگي داخلي بگير
اگر نه پيشنهاد خارجي هست
چون به قول دوستان بايد از در و پنجره بالا بري واسه انتن
اگه هم ميتوني قبلش تست كن با مودم يكي
mohandes23
22-06-2017, 20:50
توي پوشش چك كن اگه ديدي سبز پر رنگي داخلي بگير
اگر نه پيشنهاد خارجي هست
چون به قول دوستان بايد از در و پنجره بالا بري واسه انتن
اگه هم ميتوني قبلش تست كن با مودم يكي
من سبز پر رنگم منتها گفتم نزدیک یک کیلومتر دو کیلومتر اون ور تر دیگه پوشش نیست اگه خواستید عکس می ذارم و کلا سفید هست بدون پوشش.خود خط دهی ایرانسل ربطی داره؟
من سبز پر رنگم منتها گفتم نزدیک یک کیلومتر دو کیلومتر اون ور تر دیگه پوشش نیست اگه خواستید عکس می ذارم و کلا سفید هست بدون پوشش.خود خط دهی ایرانسل ربطی داره؟
اگه منظورتون ٤جي ايرانسل هست نميشه صد درصد اعتماد كرد
بنظر من واسه اينكه خيالتون راحت باشه مودم خارجي بگيريد
يكم گرونتر هست ولي ديگه راحتي
عكس رو بفرستيد
Gamemaster
22-06-2017, 21:43
زیاد به نقشش هم اطمینان نیست
خودم تو منطقه سفیدم ولی با تعجب ۱ انتن و دارم
موقع خرید اصن نقشرو ندیده بودم :n02:
arashsard
22-06-2017, 23:37
بنظر منم خارجی بگیر ، مخصوصا که الان هم تخفیف خورده و تقریبا قیمتش نصف شده . بهترین مزیتشم اینه که دیگه برقشم از طریق لن تامین میشه و نیاز نداری دنبال جایی باشی که پریز برق باشه . راحت بزار بالا پشت بوم با لن وصل کن به روترت . گوشیتم ببر بالا پشت بوماز طریق وایفای وصل کن به روتر تست کن ببین کجا از همه بهتر آنتن میگیره و SINR بهتره . شایدم حتی نیاز به وصل کردن به لوله هم نشه . دیدی آنتنت خوبه مثلا بزارشش بالای کولرتون .
mohandes23
22-06-2017, 23:50
بنظر منم خارجی بگیر ، مخصوصا که الان هم تخفیف خورده و تقریبا قیمتش نصف شده . بهترین مزیتشم اینه که دیگه برقشم از طریق لن تامین میشه و نیاز نداری دنبال جایی باشی که پریز برق باشه . راحت بزار بالا پشت بوم با لن وصل کن به روترت . گوشیتم ببر بالا پشت بوماز طریق وایفای وصل کن به روتر تست کن ببین کجا از همه بهتر آنتن میگیره و SINR بهتره . شایدم حتی نیاز به وصل کردن به لوله هم نشه . دیدی آنتنت خوبه مثلا بزارشش بالای کولرتون .
می گم نیازی نیست که حتما بالا پشت بوم باشه؟البته من طبقه اخرم دسترسی به پشت بوم مشکل ندارم فقط می مونه این که LAN رو چه جوری بیارم پایین.سیماش بلنده؟روتر مقصودت همین مودم ADSL هست؟نمیشه مستقیم وصل کرد LAN رو به لپتاپ یا اکس باکس؟
mohandes23
22-06-2017, 23:54
اگه منظورتون ٤جي ايرانسل هست نميشه صد درصد اعتماد كرد
بنظر من واسه اينكه خيالتون راحت باشه مودم خارجي بگيريد
يكم گرونتر هست ولي ديگه راحتي
عكس رو بفرستيد
نه منظورم خود انتن دهی ایرانسل هست.(خط گوشی).البته یکم سیمکارتم مشکل داره فک کنم.راستی این تخفیف هایی که گذاشتن برای اوردن نسل 4.5 نیست؟البته سرعت بیشتر می شه فک نکنم رو پینگ خیلی تاثیر بذاره
می گم نیازی نیست که حتما بالا پشت بوم باشه؟البته من طبقه اخرم دسترسی به پشت بوم مشکل ندارم فقط می مونه این که LAN رو چه جوری بیارم پایین.سیماش بلنده؟روتر مقصودت همین مودم ADSL هست؟نمیشه مستقیم وصل کرد LAN رو به لپتاپ یا اکس باکس؟
كابل بايد جدا خودت تهيه كني
از مودم به poe و از poe به روتر يا كامپيوتر(poe وسيله هست كه برق مودم و ورودي خروجي شبكه مودم روي او هست كه جدا به برق وصل ميشه و ديگه لازم نيست خودم مودم برق وصل كنيد)
توي تراس يا بالكن هم ميشه هر جايي كه به سمت دكل ديد داشته باشه
اگر مودم adsl تون روتر هم بشه كافيه كه ميتونيد با واي فاي از اينترنت مودم خارجي استفاده كنيد
دوست خوبمون كه مودم خارجي دارن بيشتر ميتونه كمكتون كنه
نه منظورم خود انتن دهی ایرانسل هست.(خط گوشی).البته یکم سیمکارتم مشکل داره فک کنم.راستی این تخفیف هایی که گذاشتن برای اوردن نسل 4.5 نیست؟البته سرعت بیشتر می شه فک نکنم رو پینگ خیلی تاثیر بذاره
فرقي نميكنه انتن ايرانسل
نميشه خيلي روش حساب كرد كه اگه ايرانسل انتن بده تي دي هم انتن بده
منظور سوالتون نشدم
روي كاغذ سرعت ٤.٥ بيشتره ولي كه واقعيت
واسه پينگ و بازي تي دي ال تي اي پيشنهاد ميشه
ShadowDragon
23-06-2017, 00:04
این مودم خارجی ها ضد آبن؟
بارون بیاد .....
یا اینکه سقفی چیزی درست میکنین؟
بارون بیاد .....
ضد اب هستن
Ip67 فكر كنم باشه
ShadowDragon
23-06-2017, 00:07
فرقي نميكنه انتن ايرانسل
منظور سوالتون نشدم
به نظر من، همون روی کاغذ درسته، چون با هات اسپات گوشی و نت گوشی سرعت و پینگ بهتری دارم تا TD
In game
ميشه از مودم تون عكس بذاريدچجوري نصب كردين؟
كلا از مودم راضي هستين؟ با مشكلي كه دارين
پيشنهاد ميكنين؟
greatpouya
23-06-2017, 01:35
دوستان TX Power چی هست؟
توان ارسالی آنتن، یا مودم؟
ضمنا تمامی دوستان حتما به آدرس زیر مراجعه نمایند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
mohsen8D
23-06-2017, 02:41
این سرویس مناسب بازی های آنلاین هست یا خیر؟
arashsard
23-06-2017, 02:41
توو اتاق هم میتونی براری . بستگی داره چقدر سیگنال و آنتن بگیری . حتی پشت پنجره هم میتونی . باید به مقدار نیاز کابل لن بگیری . از جایی که رادیو رو قرار میدی تا کیث یا روترت . بله همین مودم های ای دی اس ال هم میشه . بله مستقیم هم میتونی وصل کنی . ولی فقط همون وسیله که به کارت شبکش وصل کردی اینترنت داره . اگه بخوای همه وسایل وصل کنی باید روتر وای فای دار داشته باشی .
arashsard
23-06-2017, 02:44
ميشه از مودم تون عكس بذاريدچجوري نصب كردين؟
كلا از مودم راضي هستين؟ با مشكلي كه دارين
پيشنهاد ميكنين؟
چشم فردا براتون عکس میگیرم از محل نصب . بله خوبه . قبل از عیدی بارون خیلی شدید هم زد مشکلی به وجود نیومد . بله با توجه به کاهش قیمتش پیشنهاد میشه . قیمتش نصف شده از زمانی که من خریدم .
arashsard
23-06-2017, 02:46
بارون بیاد .....
بله جعبه مقاوم و ضد آبی داره . نه سقف نیاز نداره . بارون شدیدی شیراز زد مشکلی براش به وجود نیامد .
arashsard
23-06-2017, 02:56
اگه آنتن و سیگنال خوب بگیرید این تکنولوژی ثبات پینگ خیلی خوبی داره . ولی بازم باید ببینید منطقتون پوشش چه جوریه . ترجیها برای بازی مودم خارجی بگیرید که پینگه استیلتر بگیرید . فقط نت تایپش که سه هست منکنه مشکل به وجود بیاره برای حریف پیدا کردن . یا مثل من میخوام توی pes روم بسازم میگه نت تایپت سه هست نمیتونی .
اگه آنتن و سیگنال خوب بگیرید این تکنولوژی ثبات پینگ خیلی خوبی داره . ولی بازم باید ببینید منطقتون پوشش چه جوریه . ترجیها برای بازی مودم خارجی بگیرید که پینگه استیلتر بگیرید . فقط نت تایپش که سه هست منکنه مشکل به وجود بیاره برای حریف پیدا کردن . یا مثل من میخوام توی pes روم بسازم میگه نت تایپت سه هست نمیتونی .
ميشه در مورد اين nat type توصيح بدين؟
ديدم اكثر كسايي مه ps4 دارن باهاش درگيرن و چجوري ميشه عوضش كرد؟
احتمالا منم os4 بگيرم
mohandes23
23-06-2017, 05:53
فرقي نميكنه انتن ايرانسل
منظور سوالتون نشدم
منظور نسل 4.5 ثابت هست که هنوز نیومده.احتمالا می خواد بیاره که به اینا تخفیف داده
samboliya
23-06-2017, 10:54
واقعا به دوستان پیشنهاد میکنم سمت این سرویس نرن
من 6 ماه پیش اقدام کردم به خرید سرویس TD سه ماه اول همه چیز خوب بود مودم 3 تا خط آنتن داشت هر جای خونه میزاشتم بدون مشکل کار میکرد اما از اول اردیبهشت سیستم ترکید بالای صد بار با پشتیبانی تماس گرفتم فقط میگن واحد فنی بررسی میکنه اصلا در حد اپسیلون هم هیچ کمک یا راهکاری ندارن عملا از اول اردیبهشت تا الان مودم 1 ساعت هم وصل نشده.1 دقیقه وصل میشه بعد دوباره قطع میشه اصلا معلوم نیست چه وضعیه.دزدی تو روز روشن سرویسی که پایداری نداره و واحد پشتیبانی هم در حد زیر صفر توان راهنمایی ندارن ارزش هزیه کردن ندراه
arashsard
23-06-2017, 10:56
ميشه در مورد اين nat type توصيح بدين؟
ديدم اكثر كسايي مه ps4 دارن باهاش درگيرن و چجوري ميشه عوضش كرد؟
احتمالا منم os4 بگيرم
نت تایپ مربوط به محدودیت های شبکه اینترنتی میشه ، کلا روو کنسول ps4 سه تا نت تایپ داریم
Nat type 1 که اینترنت باز میگن بهش
Nat type 2 که اینترنت نیمه باز
Nat type 3 اینرنت بسته
۱ و ۲ خوبن و تقریبا تمام اینترنت ای دی اس ال و وایرلس این دو تا رو میگیرن . اما اینترنت ایرانسل حالا به هر دلیلی شاید امنیت شبکه nat type 3 هست که یه سری محدودیت ها و کندی ها توی شبکه پلی استیشن به وجود میاره . مثلا کمتر با حریف ها مچ میشی یا مثلا دیر حریف پیدا میکنی . بعضی موقع ها شاید به پارتی متصل نشی . من خودم بار ها نتونیتم پروفایل های پی اس ان بقیه رو ببینم . یا مثلا توی pes نمیتونی روم بسازی و ...
راه حل های تغیرر نت تایپ هم تقریبا همشون موقتی هست مثل ایتفاده از وی پی ان که میای روی کامپیوترت فعال میکنی بعد اینترنت کامپیوتر رو شیر میکنی روی ps4 و راهای دیگه . حالا یه سری ها میگن آیپی استاتیک بگیری مشکل حل میشه . اینم تا حالا کسی نگرفته بیاد بگه . به هر حال هر اینترنتی یه عیبی داره .
salty3200
23-06-2017, 11:25
داخل منطقه پوشش داخلی هستم ولی داخل خونه آنتن میپره
راهی هست که به جای آنتنش تقویت کننده بزارم مثل مودم های 4G که جای آنتن دارن
Gamemaster
23-06-2017, 11:30
نه بیشتر بدرد سرعت میخوره که اپدیتای بازی یا خود بازی باهاش گرفت
arashsard
23-06-2017, 11:36
دوستانی که عکس خواسته بودن . اون جعبه رادیو هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷۰۶۲۳_۱۲۱۳۵۲.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷۰۶۲۳_۱۲۱۴۱۸.jpg
ShadowDragon
23-06-2017, 12:03
واقعا به دوستان پیشنهاد میکنم سمت این سرویس نرن
من 6 ماه پیش اقدام کردم به خرید سرویس TD سه ماه اول همه چیز خوب بود مودم 3 تا خط آنتن داشت هر جای خونه میزاشتم بدون مشکل کار میکرد اما از اول اردیبهشت سیستم ترکید بالای صد بار با پشتیبانی تماس گرفتم فقط میگن واحد فنی بررسی میکنه اصلا در حد اپسیلون هم هیچ کمک یا راهکاری ندارن عملا از اول اردیبهشت تا الان مودم 1 ساعت هم وصل نشده.1 دقیقه وصل میشه بعد دوباره قطع میشه اصلا معلوم نیست چه وضعیه.دزدی تو روز روشن سرویسی که پایداری نداره و واحد پشتیبانی هم در حد زیر صفر توان راهنمایی ندارن ارزش هزیه کردن ندراه
به این شدت نه
اماباهاتون موافقم
روزی چند بار قطع و.وصل داره
راضی نیستم
آنتنمم فول ه
دوستانی که SEN )psn)
هستن در صورت تمایل add کنید
mojtaba318
23-06-2017, 12:09
راهی هست انصراف داد از تعویض وایمکس با TD یا دیگه مجبورت میکنن
تعویض مودم های وایمکس من با LTE انجام شده و مودم های جدید را در بسته اوردن ( خودم نگرفتم:n09: )
یک سوال - اینا تا جایی که می دونم سیم کارت می خورند ولی برای من سیم کارت نیاوردن:n13: اس ام اس هم امده یک خط به نامم ثبت شده....:n36:
الان سیم ها کجاست؟؟؟
ShadowDragon
23-06-2017, 12:32
تعویض مودم های وایمکس من با LTE انجام شده و مودم های جدید را در بسته اوردن ( خودم نگرفتم:n09: )
یک سوال - اینا تا جایی که می دونم سیم کارت می خورند ولی برای من سیم کارت نیاوردن:n13: اس ام اس هم امده یک خط به نامم ثبت شده....:n36:
الان سیم ها کجاست؟؟؟
سیمکارت تو بسته مودمته
شاید چون خودت نبودی سیمکارت تحویل ندادن زنگ بزن ایرانسل اگراحتمالا وقت کنن جوابتوبدن :n33:حل میشه.من یک هفته برای موضوع دیگه اعتراض نوشتم توایرانسل من هنوزکسی جواب نداده:n13:
راهی هست انصراف داد از تعویض وایمکس با TD یا دیگه مجبورت میکنن
وايمكس و ميخان جمع كنن
حالا باز اين تي دي شايد بهتر از وايمكس باشه
سلام دوستان ديروز سفارش دادم ، امروز رسيد
بلافاصله بعد از رسيدن وصل ميشه يا اينكه بايد هماهنگ كنم با شماره اي ؟؟؟
ايرانسل ترافيك نامحدود داره ؟ كسي كداشو مي دونه ممنون ميشم ارسال كنه
ShadowDragon
24-06-2017, 12:59
سلام دوستان ديروز سفارش دادم ، امروز رسيد
بلافاصله بعد از رسيدن وصل ميشه يا اينكه بايد هماهنگ كنم با شماره اي ؟؟؟
ايرانسل ترافيك نامحدود داره ؟ كسي كداشو مي دونه ممنون ميشم ارسال كنه
خودش فعال میشه
شبانه رایگان داره، اما قراره جمع شه، همراه اول حذف کرده
کد نمیخواد، برو ایرانسل منو نصب کن
arashsard
24-06-2017, 20:30
دوستان این رنج آیپی 5.120.124 مسیر آذربایجان هست و پینگ و ثبات پینگ خیلی خوبی داره ....
دوستان این رنج آیپی 5.120.124 مسیر آذربایجان هست و پینگ و ثبات پینگ خیلی خوبی داره ....
اي پي چي هست؟
واسه دي ان اس كاربرد داره؟
ایپی شناسه اینرنتی هست که میتونه به شبکه جهانی وصل کنه دراصل کلید بین سخت افزارشما ودنیای اینترنت بدون این کلیدنمیتونیدمتصل بشید
ایپی شناسه اینرنتی هست که میتونه به شبکه جهانی وصل کنه دراصل کلید بین سخت افزارشما ودنیای اینترنت بدون این کلیدنمیتونیدمتصل بشید
دوست من ميدونم اي پي چيه و تعريفش چيه!!
منظورم اي پي چه چيزي هست
مثلا سايت سرور gatway يا چيز ديگه
arashsard
24-06-2017, 22:01
اي پي چي هست؟
واسه دي ان اس كاربرد داره؟
همونطور که دوستمون گفتن عددی هست که هر کامپیوتر میگیره . هر کشور و هر شرکتی هم که اینترنت به شما میده این عدد متفاوته . مثلا ایرانسل همیشه با ۵ شروع میشه یا اینترنت مخابرات با ۱۸۵ یا ۱۷۳ یا ... اگه شما آیپی استاتیک داشته باشی هر چقدر رادیو رو خاموش روشن کنی این عدد عوض نمیشه اما آیپی دینامیک شما با خاموش روشن کردن اون رنج آیپی های که مربوط به اون شرکت هست رو میتونی عوض کنی . معمولا با عوض شدن رنج پینگ هم تغییر میکنه چون هر رتج آیپی از یه مسیری عبور میکنه . مثلا من چند بار خاموش روشن کردم که این مسیر بیاد .
gymclass.heroes
25-06-2017, 00:45
کدوم مودم برای دانلود شبانه خوبه؟ دیگه چی لازمه برای دانلود شبانه گوشی اندروید ندارم کمکم کنین
یکی از مشکلاتی که اکثر دوستان باهاش درگیر هستن اینه که ایرانسل هیچ توضیح فنی در مورد مودمهاش ننوشته
کدوم مودم برای دانلود شبانه خوبه؟ دیگه چی لازمه برای دانلود شبانه گوشی اندروید ندارم کمکم کنین
همشون يك كيفيت داره و اشغال هست
كيفيتون بستگي به انتن و شانس داره
soheilik
25-06-2017, 08:53
سلام دوستان
من یک مودم GP2101 گرفتم و الان فقط سایت های گوگل رو باز می کنه مثل جیمیل و هیچ سایت دیگه ای باز نمیشه. مشکل از کجاست؟
Gamemaster
25-06-2017, 09:05
فرقی ندارن همشمون یکین
به گوشی هم نیاز نیست
بزنین به pc
دانلودشبانه دربهترین حالت ممکن میتونی فقط نیمی ازبسته رواستفاده کنی یعنی بسته 3 ساعته که به قول ایرانسل 60 گیگ دانلودداره حدودا 30 گیگ اگر انتنت نپره وسرعت ثابت داشته باشی که کلا غیرممکنه
سرعت پایین اومده انتن قطع میشه حالاهم که بسته روبرده توتشویقی ها که یعنی هرلحظه ممکنه کلا قطعش کنه.مودمهاهم فرقی ندارن سرعت همون سرعته.بعضی مواقع طول روز سرعت tdlt .دانلودمننجر تا
5000 میرسه.بیشترمواقع رو3000تا 3500 شبهاهم سیم فورجی از800 یک دانلود و نهایتا 2400 همزمان 4دانلود
WhiteHat
25-06-2017, 11:41
TD-LTE ایرانسل بسته های ساعتی نداره؟ اینجوری که بقیه بسته هاش مفت نمیارزه کمش گیگی بالای 2تومنه شبانه هم که مرخص
Gamemaster
25-06-2017, 11:58
TD-LTE ایرانسل بسته های ساعتی نداره؟ اینجوری که بقیه بسته هاش مفت نمیارزه کمش گیگی بالای 2تومنه شبانه هم که مرخص
خیر نداره ...
mojtaba318
25-06-2017, 13:00
مودم داخلی GP2101
299,900 تومان 149,900 تومان
انتخاب بسته (یک بسته را انتخاب کنید)*
شش ماهه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C_GP2101/#tab-2)
یک ماهه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C_GP2101/#tab-4)
100 GB شش ماهه
100 گیگابایت 50,000 تومان (با احتساب مالیات بر ارزش افزوده)
بسته هاشو تغییر داد
ShadowDragon
25-06-2017, 13:39
مودم داخلی GP2101
شش ماهه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C_GP2101/#tab-2)
یک ماهه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C_GP2101/#tab-4)
100 GB شش ماهه
بسته هاشو تغییر داد
ثبت نام جدید نه تمدید، درسته؟
apple021
25-06-2017, 14:16
مودم داخلی GP2101
100 GB شش ماهه
بسته هاشو تغییر داد
پیشنهاد خر کن جدید !
بسته های خوب بدید
50 گیگ یه ماه 60 تومن بدید!ببنید فروشتون کجا میره
aidin0000
25-06-2017, 14:20
دوستان به نظرتون
1.مودم جیبی بگیرم یا ثابت؟ کدوم سرعتش بیشتره؟ اخه جیبی کت 6 هم اومده
2.مودم lte ثابت از نسل 4.5 پشتیبانی میکنه؟
3.خونه ما زوری 4g رو میگیره اونم یه خط یا مودم ثابت کیفیت بهتر میشه؟
4.با idm تا چقدر میشه گرفت
5.پینگ با اروپا چقدره؟
6.برا گیم خوبه؟
gymclass.heroes
25-06-2017, 15:04
همشون يك كيفيت داره و اشغال هست
كيفيتون بستگي به انتن و شانس داره
به نظرتون یه مدم غیر ایرانسلی بخرم؟
mojtaba318
25-06-2017, 15:11
ثبت نام جدید نه تمدید، درسته؟
========
آره دیگه فقط برا ثبت نام جدید
Gamemaster
25-06-2017, 16:59
مگه بجز tdایرانسل با بقیه جواب میده؟
mojtaba318
25-06-2017, 18:16
بسته های جدید داده خیلیم قیمتاشو بهتر کرده. تو سایتش زده همشو
ShadowDragon
25-06-2017, 19:35
بسته های جدید داده خیلیم قیمتاشو بهتر کرده. تو سایتش زده همشو
بسته ها تغییر نکردن
لینک؟
دیدم
اصلا بهتر نشده
قیمتاشم که گرون کرده
توی سایت --------- چندتا بسته جدید هست
ShadowDragon
25-06-2017, 19:43
بدون شک من این بسته 3 ماهه که تموم شه TD رو کنار میزارم
نه قیمت خوبی داره، نه کیفیت ( قطع و وصل میشه)
بسته کم مصرفم که کلا نداره
Gamemaster
25-06-2017, 20:01
بسته جدید گزاشته خوبه از شر شبانه خلاص شدیم
دوستان می دونید هزینه فعالسازی سیمکارت مودم های ایرانسل چقدره و کجا انجام میشه؟
سلام. جایی سراغ دارید مودم برای تست بده؟
ShadowDragon
25-06-2017, 21:11
وجود نداره!!!
ShadowDragon
25-06-2017, 21:12
0
دفاتر
ولی شاید ۲ تومن بگیرن
بدون شک من این بسته 3 ماهه که تموم شه TD رو کنار میزارم
نه قیمت خوبی داره، نه کیفیت ( قطع و وصل میشه)
بسته کم مصرفم که کلا نداره
عجیبه معمولا طرح جدیدکه میزارن بایدارزونتر ازطرحهای قبل باشه تا کاربرا استقبال کنن وبه هم معرفی کنن اما اینا برعکس هستن گرونترمیدن :n22:
بااین قیمتها وپشتیبانی ضعیف منم دیگه بستم تموم بشه تمدیدنمیکنم
ShadowDragon
25-06-2017, 21:48
عجیبه معمولا طرح جدیدکه میزارن بایدارزونتر ازطرحهای قبل باشه تا کاربرا استقبال کنن وبه هم معرفی کنن اما اینا برعکس هستن گرونترمیدن :n22:
بااین قیمتها وپشتیبانی ضعیف منم دیگه بستم تموم بشه تمدیدنمیکنم
وایمکسشون یه اشغال به تمام معنا بود
کلا سه دوره 1 مگ نامحدود ، 128 ویژه تمدید کردم و بعدش انداختم انباری
اینم TD , اینسری اشتباه قبلو تکرار نمیکنم و مودم رو میفروشم
وایمکس ...وای یادم نیارداداش هرگیگ 8500 تومن اونم 128 تقسیم بر 8 نفر یعنی باسرعت دانلود 16 :n08:
greatpouya
25-06-2017, 21:54
وایمکس ...وای یادم نیارداداش هرگیگ 8500 تومن اونم 128 تقسیم بر 8 نفر یعنی باسرعت دانلود 16 :n08:
از برکات احمدی نژاد بود
mohammadgh6
25-06-2017, 22:13
حتما اگر میتونی مودم غیر ایرانسلی به غیر از مبی نت بگیر
اگرهم همراه نمیخواهی ثابت بگیر .یعنی با برق کار کنه
من سرعت دانلودم در بهترین حالت با گوشی 2 مگابایت هست
اگر مودم بخرم بیشتر میشه یا تاثیری نداره؟
mojtaba318
25-06-2017, 22:46
برا ما که گیگ زیاد میخواییم خیلی بصرفه شده نصف کرده بسته هاشو از شر نامحدود شبانه خلاص کرد
گیگی هزار تومن میفته خیلی گرونه؟؟؟
واسه هفتگی هم میفته 660 تومن
gymclass.heroes
25-06-2017, 22:50
اومدیم ایرانسل فک کنم اینم خراب میشه کوچ میکنیم یه جایه دیگه...از صبا اومدم...دعا کنید برام
از سيم كارت معمولي استفاده كنيد كه به بسته هاي ارزون تر داره
اگه دوست داريد سرعت بهتر و پينگ بهتر داشته باشين td lte
اگر ميخواين مودم همراه داشته باشيد كه همه جا انتن بده اره يه مودم برند بگيريد كه هم انتن دهي بهتري داره هم هر سيم كارتي ميخوره و به بسته هاي ارزونتري دسترسي دارين
تي دي انتن دهي خوبي نداره
كاملا رايگان هست
دفاتر خدمات ارتباطي
فقط هزينه كپي رو ميگيرن
بعضي فروشگاه ها يا شركت هاي كه نمايندگي ايرانسل دارن بهتون بدن ولي مشخص نيست
يك سايت و ميشناسم كه انجام ميداد قبلا واسه تهران
خاستين پ.خ بدين
سلام دوستان به مشكل عجيبي برخوردم
ديروز مودم تي دي ام رسيد
منطقه تهران هفت تير
مودم gp2101
سيمو انداختم تو مودم روشن كردم ، وصل نشد كه نشد ( چراغ ابي ثابت نمي مونه )
با پشتيباني تماس گرفتم ميگه سيگنالت ضعيفه و باهام تماس ميگيرن ...
Rsrp -٩٢
Rsrq -٨
با اينكه مي دونستم چرت ميگه اما رفتم بالا پشت بام و چك كردم بازم ديدم وصل نميشه
تو ماي ايرانسل زده سيمم فعاله
خودم حدسم اينه كه مودم اشغالي نصيبم شده و اشكال از مودمه
تا اينجا ٣٥٠ ت ريختم دور انگار !
كسي نظري يا راهنمايي داره ؟
چه نوع مودمي؟
انتن فول هست؟
سلام دوستان به مشكل عجيبي برخوردم
ديروز مودم تي دي ام رسيد
منطقه تهران هفت تير
مودم gp2101
سيمو انداختم تو مودم روشن كردم ، وصل نشد كه نشد ( چراغ ابي ثابت نمي مونه )
با پشتيباني تماس گرفتم ميگه سيگنالت ضعيفه و باهام تماس ميگيرن ...
Rsrp -٩٢
Rsrq -٨
با اينكه مي دونستم چرت ميگه اما رفتم بالا پشت بام و چك كردم بازم ديدم وصل نميشه
تو ماي ايرانسل زده سيمم فعاله
خودم حدسم اينه كه مودم اشغالي نصيبم شده و اشكال از مودمه
تا اينجا ٣٥٠ ت ريختم دور انگار !
كسي نظري يا راهنمايي داره ؟
اگه چراغ چشمك زن هست تمام مشخصات كيفيت سيگنال بايد صفر باشه
عجيبه!!
احتمال داره سيم كارت فعال نشده به صورت كامل ومسدود شده باشه
واسه من اينجوري شده بود تو ايرانسل من زده بود فعال
اول از پشتيباني بپرسيد واسه سيم كارت
يا اينكه سيم كارت معمولي بذاريد تست كنيد
واسه مطمن شدن از سالمي مودم يه جا كه منطقه سبز پررنگ هست تست كنيد
مودم يكسال گارانتي داره و اگه راضي نبودين از كيفيت پس ميگيرن با كلي بدبختي
احتمال داره سيم كارت فعال نشده به صورت كامل
اول از پشتيباني بپرسيد
يا اينكه سيم كارت معمولي بذاريد تست كنيد
واسه مطمن شدن از سالمي مودم يه جا كه منطقه سبز پررنگ هست تست كنيد
مودم يكسال گارانتي داره و اگه راضي نبودين از كيفيت پس ميگيرن با كلي بدبختي
نوشتم كه تو ماي ايرانسل زده سيم فعاله ...
طرف گفت فعاله ...
منطقه من تا ١٠٠٠٠ متر از همه طرف تو سبز پر رنگه ( هفت تير كلي دكل داره مثلا )
با سيم كارت معمولي تست كردين؟
مودم ايراد داره يا شبكه موقتا قطع شده
يك بار هم ريست فكتوري كنيد
shirazdownload
25-06-2017, 23:28
طرح ویژه ایرانسل - 100 گیگابایت اینترنت 6 ماه با خرید هر مودم..
با سيم كارت معمولي تست كردين؟
مودم ايراد داره يا شبكه موقتا قطع شده
يك بار هم ريست فكتوري كنيد
سيم معمولي ندارم
مودم ريست هم كردم اما نشد !
چه نوع مودمي؟
انتن فول هست؟
مودم گوشی
انتنش هم تغریبا فوله البته مواقع از 4g میره روی H
مودم گوشی
انتنش هم تغریبا فوله البته مواقع از 4g میره روی H
منظورم اينه كه چه نوع مودمي ميخاين
ثابت يا جيبي؟
4g يا td lte?
گوشي روي ٤جي قفل كنيد ببينيد چقدر انتن ميده؟
سيم معمولي ندارم
مودم ريست هم كردم اما نشد !
چند روزي تست كنيد ببينيد درست ميشه؟
از طريق پشتيباني هم پيگير باشيد
سعي كنير سيم كارت معمولي از دوست يا اشنا بگيريد با اونم تست كنيد
Gamemaster
26-06-2017, 00:05
نه مودم فرقی انچنانی نمیکنه
اگه سرعت میخاین بیان طرف TD
من در بدترین حالت تک انتن ۵مگ بایته
mohammadgh6
26-06-2017, 00:10
طرح ویژه ایرانسل - 100 گیگابایت اینترنت 6 ماه با خرید هر مودم..
دم ایرانسل گرم .فقط بسته هاشو ارزون کنه دیگه هیچ شرکتی نمیتونه باهاش رقابت کنه
mohammadgh6
26-06-2017, 00:12
این مودم جدید رو کسی نگرفته؟TK-2510
این مودم جدید رو کسی نگرفته؟TK-2510
ظاهرا نه
اينجا كسي نداره
منم دنبال اطلاعاتش هستم
shirazdownload
26-06-2017, 00:20
دم ایرانسل گرم .فقط بسته هاشو ارزون کنه دیگه هیچ شرکتی نمیتونه باهاش رقابت کنه
اتفاقا کلی بسته جدید اضافه کرده
البته نمیشه گفت خیلی خوش قیمت هستن
تعرفه های جدید TD-LTE ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
gymclass.heroes
26-06-2017, 01:02
عجب بدشانسم مدم ایرانسلو خریدم طرح 100 گیگ گذاشت درست سه ساعت بعد!کاش مدم جدیدو میگیرفتم شاید بهتر بود...
fafool70
26-06-2017, 02:02
دوستان کسانی مکه مدم b5142 دارن . وقتی با وای فای به گوشی وصلید بهش داغ نمی کنه؟ یکی از دوستام گرفته میگی گوشی خیلی داغ می کنه وقتی بهش وصلم گوشیشم سامسونگه .
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
دوستان کسانی مکه مدم b5142 دارن . وقتی با وای فای به گوشی وصلید بهش داغ نمی کنه؟ یکی از دوستام گرفته میگی گوشی خیلی داغ می کنه وقتی بهش وصلم گوشیشم سامسونگه .
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
گوشي داغ ميكنه؟!
چه حرف جالبي [emoji23]
من ايفون دارم مشكلي ندارم اصلا
بعضي فروشگاه ها يا شركت هاي كه نمايندگي ايرانسل دارن بهتون بدن ولي مشخص نيست
يك سايت و ميشناسم كه انجام ميداد قبلا واسه تهران
خاستين پ.خ بدين
ممنون. ظاهرا نمی تونم پ خ بدم ولی یه ویزیتور مسیج گذاشتم.
Gamemaster
26-06-2017, 10:36
اتفاقا کلی بسته جدید اضافه کرده
البته نمیشه گفت خیلی خوش قیمت هستن
تعرفه های جدید TD-LTE ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از شر شبانش راحت شدیم
البته ارزون نمیکنه چون انچنان رقیب جدی نداره
پس چ بهتر که تا میتونه بخوره :n02:
arashsard
26-06-2017, 10:47
اون طرح ۱۰۰ + ۵۰ شبانه سه ماه قیمت ۱۸۰ برای من خیلی خوبه . ای دی اس ال هم داشتم تقریبا همین قیمت میدادم ولی اون شبانه رابگان ۱ تا ۷ صبح داشت . ساعت شبانشم باید از ۱ شروع بشه . ۲ خیلی دیره :n29:
منظورم اينه كه چه نوع مودمي ميخاين
ثابت يا جيبي؟
4g يا td lte?
گوشي روي ٤جي قفل كنيد ببينيد چقدر انتن ميده؟
4.5g
lte گوشیم داره
3 تا تغریبا
WhiteHat
26-06-2017, 14:26
پیشنهاد خر کن جدید !
بسته های خوب بدید
50 گیگ یه ماه 60 تومن بدید!ببنید فروشتون کجا میره
طرح های جدیدش مالی نیست چون شبانه نامحدود نداره وگرنه 200گیگ 3ماهه 230تومن خوبه ولی 100گیگ شبانه ضدحاله
Pooya Rezaie
26-06-2017, 14:33
دوستان این طرح تعویض وایمکس شامل همه مدل مودم ها میشه ؟ مودم bm338 یا همون مدل usb وایمکس چطور؟ بعد اگه به اسم خودمون نباشه مشکلی پیش نمیاد؟ موقع ثبت نام میشه به نام خودمون ثبت کنن ؟
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
ShadowDragon
26-06-2017, 15:29
دوستان این طرح تعویض وایمکس شامل همه مدل مودم ها میشه ؟ مودم bm338 یا همون مدل usb وایمکس چطور؟ بعد اگه به اسم خودمون نباشه مشکلی پیش نمیاد؟ موقع ثبت نام میشه به نام خودمون ثبت کنن ؟
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
بله usb هم میشه
بزنگ به 600
gymclass.heroes
26-06-2017, 16:38
من مودم داخلی خریدم.به نظرتون مدم خارجی بهتره؟ همونی که شارژ مستقل داره...
4.5g
lte گوشیم داره
3 تا تغریبا
مودم بگيرين خيلي تفاوت نميكنه يكم شايد بهتر بشه
مودم احتمالا اونجا واسه شما فول انتن ميگيره
ديگه بستگي به نظر خودتون داره
مودم ٤.٥ هم ايرانسل داره هم از بيرون با قيميت نزديك به ٥٠٠ بايد يگيرين
مودم خارجي واسه جاهايي هست كه مشكل انتن دارن
Gamemaster
26-06-2017, 22:59
اگه تو منطقه بیرونی بودین بهتر بود بیرونی میخریدین
اگه نه که مشکلی نیست
Tornado2800
27-06-2017, 00:30
سلام
میانگین سرعت دانلود و پینگ چقدر است؟
greatpouya
27-06-2017, 00:37
سلام
20
40
Gamemaster
27-06-2017, 08:43
سلام
سلام
حداقل ۵ حداکثر ۲۰
حداکثر ۱۵۰ حداقل ۱۰۰ (چون خودم زیر ۱۰۰ نداشتم تاحالا) ولی امکان کمتر از این هم هست
arashsard
27-06-2017, 10:03
سلام
پینگ بسته به آیپی هست که میگیری ولی شما ۱۳۰ ۱۴۰ رو اینا حساب باز کن . سرعت دانلودم با توجه به سیگنال و آنتن دهی بیشتر از ۲۰ ۲۵ مگا بیت بعید بگیری . کلا با توجه به تعرفه هاش سرعت دانلود زیاد به کارت نمیاد .
contact_mehdi
27-06-2017, 11:04
سلام
ببخشید من چند تا سئوال در خصوص این سیستم دارم ، ممنون میشم دوستانی که استفاده کردن و اطلاعاتی دارن ، بنده رو راهنمایی کنن
1 - فرق بین پوشش داخلی و پوشش خارجی چی هست ؟ کیفیت آنتن دهی منظور هست ؟ برای هر کدام از مناطق باید مودم خاصی استفاده کرد ، یا با یک مودم واحد میشه از هر دو نوع پوشش استفاده کرد ؟
2 - در حال حاضر بهترین مودم برای استفاده شخصی در منزل ( با آداپتور ) که نوع پوشش داخلی هست چه نوع مودمی هست ؟ و قیمش چقدر هست ؟
3 - حدود سرعت دانلود با دانلود منیجر مثل idm در مناطقی که پوشش داخلی هست ، چقدر هست ؟
ممنون میشم که راهنمایی بفرمائید . تشکر
سلام
می خواهم از اینترنت پرسرعت ایرانسل استفاده کنم و در سایتش لیست یه سری مودم ها هست.
سوال اول: کدوم رو بخرم بهتره ؟
GP-2101 (TD-LTE)
TK-2510
Z6000 (TD-LTE)
B-5142 (TD-LTE)
به DT-350 (TD-LTE)
سوال دوم :این سه قابلیت یعنی چی ؟ که برای مودم ها "خیر" ذکر شده ؟؟
پشتیبانی از VoWiFi
پشتیبانی از VoLTE
و پشتیبانی از CA
یسوال سوم : یعنی با خرید نت های مودم ثابت 4جی ایرانسل نمیشه voice call و یا video از طریق اپلیکیشن های وایبر، تلگرام و ... برقرار کرد؟؟
mersi
مرسی
Gamemaster
27-06-2017, 12:48
سلام
ببخشید من چند تا سئوال در خصوص این سیستم دارم ، ممنون میشم دوستانی که استفاده کردن و اطلاعاتی دارن ، بنده رو راهنمایی کنن
1 - فرق بین پوشش داخلی و پوشش خارجی چی هست ؟ کیفیت آنتن دهی منظور هست ؟ برای هر کدام از مناطق باید مودم خاصی استفاده کرد ، یا با یک مودم واحد میشه از هر دو نوع پوشش استفاده کرد ؟
2 - در حال حاضر بهترین مودم برای استفاده شخصی در منزل ( با آداپتور ) که نوع پوشش داخلی هست چه نوع مودمی هست ؟ و قیمش چقدر هست ؟
3 - حدود سرعت دانلود با دانلود منیجر مثل idm در مناطقی که پوشش داخلی هست ، چقدر هست ؟
سلام بله منظور انتن دهی هست
من خودم z6000دارم کارو راه میندازه بقیه مدلهاش اظلاع ندارم قیمت ۱۵۰
من با تک انتن خارج از محدود ۵مگ دارم حالا کسی انتنش بیشتر باشه سرعتش هم بهتره
korosh.MD
27-06-2017, 13:03
دوستان من یه مشکلی با مودم ۵۱۴۲ دارم و اون قطع خودکار وای فای تو موبایل و تبلته! به این صورت که بعد از مدتی که از موبایل یا تبلت استفاده نکنم ارتباط وای فای قطع میشه و باید هر دفعه دستی کانکت بشم!!
تنظیمات موبایل و تبلت روی always هست و با مودم ADSL یا 4G این مشکل رو ندارم. ممنون میشم اگه تنظیمات خاصی در مودم ۵۱۴۲ هست راهنمایی بفرمائید.
Sent from my P024 using Tapatalk
ShadowDragon
27-06-2017, 13:22
سلام
دانلود 2.5 تا 4
پینگ سرور خارجی 130
تهران
لنز و فیلیمو روی تی دی هم ترافیکش رایگانه؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
ShadowDragon
27-06-2017, 13:54
اسما بله رسما نه
دوست عزیز من اینو تست کردم، نزدیک به یک گیگم رفته
زنگ زدم.میگن شما از سایت دیگه استفاده کردی
shaw2360
27-06-2017, 17:41
سلام
۲. من مودم فضای باز خریدم. بد نیست. گیرندگیش قویتره از بقیه است.
۳. در منطقه پوشش هستم و اخیرا سرعت بهتر شده. من ۳ صبح تا ۵ مگ برای مدت نیم ساعت بدون تغییر داشتم. بعد از این نیم ساعت بین ۲ تا ۵مگ متغیر بوده. طی روز هم بین ۱.۵ مگ تا ۳ متغیره.
رایگان بودنش خیلی شرط و شروط داره !! اولا که فقط واسه دیدن انلاین فیلم های کانال صدا و سیماست که همون لحظه داره از تلویزیون پخش می شه و اگه شما فیلم چند دقه پیش رو بخوای ببینی یا فیلم و جلو و عقب ببری حجم میندازه !!! و واسه اینکه با جلو و عقب و این جور تنظمیمات حجمت نره باید اشتراک لنز بخری.
سلام
می خواهم از اینترنت پرسرعت ایرانسل استفاده کنم و در سایتش لیست یه سری مودم ها هست.
GP-2101 (TD-LTE)
TK-2510
Z6000 (TD-LTE)
B-5142 (TD-LTE)
به DT-350 (TD-LTE)
پشتیبانی از VoWiFi
پشتیبانی از VoLTE
و پشتیبانی از CA
یسوال سوم : یعنی با خرید نت های مودم ثابت 4جی ایرانسل نمیشه voice call و یا video از طریق اپلیکیشن های وایبر، تلگرام و ... برقرار کرد؟؟
mersi
مرسی
کسی نیست رراهنمایی کنه؟:n13:
shirazdownload
27-06-2017, 18:42
سلام
GP-2101 (TD-LTE)
TK-2510
Z6000 (TD-LTE)
B-5142 (TD-LTE)
به DT-350 (TD-LTE)
پشتیبانی از VoWiFi
پشتیبانی از VoLTE
و پشتیبانی از CA
mersi
مرسی
سلام
مودم ها با توجه به تجربه ای که کاربرا داشتن تقریبا همگی مثل هم هستن
مودم z6000 و dt350 که دیگه ایرانسل نمیفروشه
مودم B5142 هم کلا واسه طرح تعویض وایمکس به TD هست.
انتخاب شما الان بین GP-2101 و TK-2510 هست
مودم TK2510 جدیدا اضافه شده و من ندیدم تا الان کسی تست کرده باشه و بدونه چطور مودمی هست. مودم gp2101 هم مشکلی نداشته تاحالا
قابلیت VoWifi و VoLTE هم قابلیت تماس از طریق مودم بر روی بستر نسل 4 هست که فعلا توی ایران راه نیفتاده . یعنی میشه به مودم تلفن وصل کرد و باهاش تماس HD گرفت. که میگم فعلا خبری از این 2 سرویس نیست توی ایران.
قابلیت CA هم همون ادقام فرکانس ها برای نسل 4.5 هست که به سرعت اسمی 300 مگابیت برسه که تا الان هیچکدوم از مودم های TDLTE ارائه شده نسل 4.5 رو پشتیبانی نمیکنن و حداکثر سرعتشون 120 مگابیت هست.
جواب سوال سومتون هم اینه که چرا میشه تماس ویدیویی و صوتی با هر اپلیکیشنی برقرار کرد. اون VoWIFI و VoLTE کلا دوتا سیستم جدا هست که مستقیم با شماره سیمکارت روی نسل 4 تماس HD برقرار کرد.
contact_mehdi
27-06-2017, 20:03
سلام بله منظور انتن دهی هست
من خودم z6000دارم کارو راه میندازه بقیه مدلهاش اظلاع ندارم قیمت ۱۵۰
من با تک انتن خارج از محدود ۵مگ دارم حالا کسی انتنش بیشتر باشه سرعتش هم بهتره
سلام
لینکی برای توضیحات این مودم دارید ؟ مودم داخلی محسوب میشه این مدلی که شما فرمودید ؟
سرعت دانلودی که گفتید با برنامه IDM هست ؟ از سایتهای داخلی یا خارجی ؟
contact_mehdi
27-06-2017, 20:07
۲. من مودم فضای باز خریدم. بد نیست. گیرندگیش قویتره از بقیه است.
۳. در منطقه پوشش هستم و اخیرا سرعت بهتر شده. من ۳ صبح تا ۵ مگ برای مدت نیم ساعت بدون تغییر داشتم. بعد از این نیم ساعت بین ۲ تا ۵مگ متغیر بوده. طی روز هم بین ۱.۵ مگ تا ۳ متغیره.
سلام
شما توی محدوده ی پوشش بیرونی هستید که مودم فضای باز خریدید یعنی ؟
این مودمی که شما دارید دقیقا چه مدلیه ؟ منظور از فضای باز اینه که باید روی پشت بوم نصبش کنم؟ چطوریاس ؟
Gamemaster
27-06-2017, 20:26
سلام
لینکی برای توضیحات این مودم دارید ؟ مودم داخلی محسوب میشه این مدلی که شما فرمودید ؟
سرعت دانلودی که گفتید با برنامه IDM هست ؟ از سایتهای داخلی یا خارجی ؟
سلام خاهش
نه تو سایتش که فقط نوشته برای td
بله داخلیه
بله هم با idm هم با psn
از خارج
shaw2360
27-06-2017, 21:02
سلام
شما توی محدوده ی پوشش بیرونی هستید که مودم فضای باز خریدید یعنی ؟
این مودمی که شما دارید دقیقا چه مدلیه ؟ منظور از فضای باز اینه که باید روی پشت بوم نصبش کنم؟ چطوریاس ؟
سلام
الان پوشش کامل تر شده و پوشش داخلی شده ولی موقع خرید من هنوز پوشش خارجی بود و برای همین من مودم فضای باز گرفتم ZW101
اگر فضای باز بگیری بهتره که خارج از خونه نصب کنی. حتما پشت بوم لازم نیست. بالکن هم خوبه.
باید با کابل بلند به مودم/روتر وصلش کنی.
دوستان من یه مشکلی با مودم ۵۱۴۲ دارم و اون قطع خودکار وای فای تو موبایل و تبلته! به این صورت که بعد از مدتی که از موبایل یا تبلت استفاده نکنم ارتباط وای فای قطع میشه و باید هر دفعه دستی کانکت بشم!!
تنظیمات موبایل و تبلت روی always هست و با مودم ADSL یا 4G این مشکل رو ندارم. ممنون میشم اگه تنظیمات خاصی در مودم ۵۱۴۲ هست راهنمایی بفرمائید.
از تنظيمات واي فاي عكس بگيريد
ولي تنظيم خاصي نداره
korosh.MD
27-06-2017, 22:15
تنظیمات مودم اینه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahrouz9999
28-06-2017, 08:08
با سلام ، من 2 روز پیش مودم وایمکسم که نزدیک دو سال بود غیر فعال بود بدون نیاز به پرداخت کردن برای فعال کردن با مودم های جدید 4g ثابت عوض کردم ...مثل اینکه طرح ایرانسل عوض شده اگه مودم وایمکس داشتین حالا چه فعال باشه یا نه رایگان میتونین عوض کنین .باید به سایت ایرانسل برین قسمت تعویض مودم وایمکس فقط شناسه وایمکس و شناسه مک رو میخواد خودش بررسی میکنه اگه تایید کرد میتونین عوض کنین ...
amir9000amir
28-06-2017, 11:21
سلام این مودمهای فعلی 2101 گزینه خوبیه به نظر اما سوالم اینه سیم کارت معمولی یوسیم هم میخوره؟
جایی دیدم نوشته میخوره
کسی تست کرده ؟
کلا کدوم مدلهاش بجز سیم کارت مخصوصش یوسیم هم جواب میده ؟
وبین مودم 2510 و 6000 و 350 و 2101 کدوم آنتن دهی و کیفیت بهتری دارن ؟
:n13::n13::n13:
scavengeboy
28-06-2017, 12:16
هرچی میگردم فایل فریمور TD-350 رو پیدا نمیکنم یعنی وجود نداره ؟
دوستان دودل هستم مودم z6000 بخرم یا Gp-2101کدوم رو بخرم ؟ مشکلات ندارن؟ راهنمایی کنید
mohammadgh6
28-06-2017, 14:37
سلام این مودمهای فعلی 2101 گزینه خوبیه به نظر اما سوالم اینه سیم کارت معمولی یوسیم هم میخوره؟
جایی دیدم نوشته میخوره
کسی تست کرده ؟
کلا کدوم مدلهاش بجز سیم کارت مخصوصش یوسیم هم جواب میده ؟
وبین مودم 2510 و 6000 و 350 و 2101 کدوم آنتن دهی و کیفیت بهتری دارن ؟
:n13::n13::n13:
همش با سیم 4gایرانسل کار میکنه . من شنیدم هر جا که tdکار کنه 4g هم بندازی کار میکنه مثل اینکه سوییچ میکنه ولی تو مناطقی که tdنداره امتحان نکردم
mohammadgh6
28-06-2017, 14:39
دوستان دودل هستم مودم z6000 بخرم یا Gp-2101کدوم رو بخرم ؟ مشکلات ندارن؟ راهنمایی کنید
هر دو رو من امتحان کردم یکیه 6000.پورت لن 4عدد.کلید روشن خاموش مودم و روشن خاموش وای فای داره ولی gpیه لن داره و همین من خودم 6000نگه داشتم اون یکی و فروختم
z6000 فریمور داره ؟ آیا آپدیت میشه ? این مودم مشکلات نداره ؟ سیم کارت معمولی میخوره؟
سرعت دانلودش با دانلود منیجر تا 10 مگ میره ؟ آیا
اینترنت ثابت سرعت دانلود بیشتره یا جیبی؟
یه مودم جدید اومده اون چطوره ؟مشکلات نداره Tk-2510
Gamemaster
28-06-2017, 14:48
z6000 فریمور داره ؟ آیا آپدیت میشه ? این مودم مشکلات نداره ؟ سیم کارت معمولی میخوره؟
داره-بله میشه
اون به مودم نیست به جاتون و انتن بستگی داره
برای من تا ۵ میگیره تک انتن
برای من که ثابت بهتر عمل کرده
نمیدونم
mohammadgh6
28-06-2017, 14:52
هرچی میگردم فایل فریمور TD-350 رو پیدا نمیکنم یعنی وجود نداره ؟
به نظرم این مدلها رو خود ایرانسل روش میذاره باید مدل اصلیشو پیدا کنی
فریمور Z6000رو از کجا میشه دانلود کنم ؟
mohammadgh6
28-06-2017, 15:06
فریمور Z6000رو از کجا میشه دانلود کنم ؟
mohammadgh6
28-06-2017, 15:12
این مودم جدیده رو هم tk2510
اسم یه خط هوایی ترکیه است کسی از مدل اصلیش خبر نداره
سلام. من امروز td-lte فعال شد برام. چجوری ببینم چقدر مصرف کردم و اینا؟ ایرانسل من پیامک میده برای رمز اولیه که این سیمکارتا پیامک دریافت نمیکنند
Gamemaster
28-06-2017, 16:25
سلام. من امروز td-lte فعال شد برام. چجوری ببینم چقدر مصرف کردم و اینا؟ ایرانسل من پیامک میده برای رمز اولیه که این سیمکارتا پیامک دریافت نمیکنند
رمز به ایمیلتون میره
مگه ایمیل و ندادین؟
سلام یکی از دوستان در پست:
پست # 3388
لینک فریمور رو دادن بنده هرچی میگردم پیداش نمیکنم.
میشه لینک فریمور مستقیمش رو واسم بزاری مودم z6000
mohammadgh6
28-06-2017, 17:13
این سایت اصلی مودمه برای دانلود فریمور نبود دوست عزیز
پس فریمورش رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
mohammadgh6
28-06-2017, 17:17
اصلا مدل مشخص نیست که دنبال فریمورش بگردم
mohammadgh6
28-06-2017, 17:33
پس فریمورش رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
خیلی گشتم اصلا این اسم ها رو ایرانسل از خودش میذاره مدل اصلیش اگر معلوم بشه احتمالا بشه پیدا کرد
معلوم نیست از کدوم در و دهاتی اینارو اورده
mohammadgh6
28-06-2017, 17:36
خود ایرانسل میگه اگر احتیاج به اپدیت باشه از طریق شبکه خودمون انجام میدیم
تنظیمات مودم اینه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظيماتت كه درست هست
فقط چنل كه الان ١١ هست رو بزار رو اتوماتيك و ريبوت كم ببين حل ميشه
korosh.MD
28-06-2017, 18:44
تنظيماتت كه درست هست
فقط چنل كه الان ١١ هست رو بزار رو اتوماتيك و ريبوت كم ببين حل ميشه
نه فرقی نداره متاسفانه، ( چنل روی اتوماتیک بود ولی یکی بهم گفت با تغییر چنل شاید مشکلت حل بشه که نشد !! ) [emoji53]
Gamemaster
28-06-2017, 19:04
نه فرقی نداره متاسفانه، ( چنل روی اتوماتیک بود ولی یکی بهم گفت با تغییر چنل شاید مشکلت حل بشه که نشد !! ) [emoji53]
احتمالا مشکل از مودم باید باشه تا تنضیمات
korosh.MD
28-06-2017, 19:20
احتمالا مشکل از مودم باید باشه تا تنضیمات
ریست مودم تاثیری داره ؟ و اینکه اگر ریست کنم بعدش تنظیمات خاصی نیاز داره یا بدون مشکل کانکت میشه ؟
Gamemaster
28-06-2017, 19:39
ریست مودم تاثیری داره ؟ و اینکه اگر ریست کنم بعدش تنظیمات خاصی نیاز داره یا بدون مشکل کانکت میشه ؟
فکر نکنم تاثیری داشته باشه ولی ضرری هم نداره
نه چیزه خاصی نداره
يكبار ريست فكتوري كن ببين چي ميشه؟
نه تنظيماتي نمي خاد فقط تنظيمات واي فاي و چيزاي كه تغيير دادي برميگيرده
واسه تنظيم اينترنت كاري نمي خواد انجام بدي
اگه نشد مودم و برگشت بده يكي ديگه بهت بدن
متاسفانه مودم ٥١٤٢ اصلا كيفيت ساخت خوبي نداره
مودم هواووي به اين خوبي بدي اين اشغال بگيري
چنل رو روي ١ يا ٣ يا ٦ بذار ترجيحا
اگه واي فاي زيادي نزديك خونتون هست با نرم افزار wifi analyzer چك كن ببين بهترين و خلوت ترين چنل چيه
ولي در كل اون ٣تا بهترين هستن
تلفن بي سيم يا ماكروفر يا وسيله برقي خاصي توي منزل دارين؟
korosh.MD
28-06-2017, 20:38
يكبار ريست فكتوري كن ببين چي ميشه؟
نه تنظيماتي نمي خاد فقط تنظيمات واي فاي و چيزاي كه تغيير دادي برميگيرده
واسه تنظيم اينترنت كاري نمي خواد انجام بدي
اگه نشد مودم و برگشت بده يكي ديگه بهت بدن
متاسفانه مودم ٥١٤٢ اصلا كيفيت ساخت خوبي نداره
مودم هواووي به اين خوبي بدي اين اشغال بگيري
چنل رو روي ١ يا ٣ يا ٦ بذار ترجيحا
اگه واي فاي زيادي نزديك خونتون هست با نرم افزار wifi analyzer چك كن ببين بهترين و خلوت ترين چنل چيه
ولي در كل اون ٣تا بهترين هستن
تلفن بي سيم يا ماكروفر يا وسيله برقي خاصي توي منزل دارين؟
ریست کردم ولی همچنان مشکل قطع وایفای با خاموش شدن صفحه موبایل و تبلت رو دارم، با تغییر چنل هم حل نشد!!
یه تلفن بی سیم فقط دارم ( اگه اشتباه نکرده باشم رو فرکانس ۱۹۰۰ کار میکنه )
ریست کردم ولی همچنان مشکل قطع وایفای با خاموش شدن صفحه موبایل و تبلت رو دارم، با تغییر چنل هم حل نشد!!
یه تلفن بی سیم فقط دارم ( اگه اشتباه نکرده باشم رو فرکانس ۱۹۰۰ کار میکنه )
با دستگاه ديگه اي تست كردين؟
اندرويد دارين؟ شايد تنظيمات دستگاهتون رو حالت خاموش شدن واي فاي بعد از خاموش شدن دستگاه هست
korosh.MD
28-06-2017, 22:44
با دستگاه ديگه اي تست كردين؟
اندرويد دارين؟ شايد تنظيمات دستگاهتون رو حالت خاموش شدن واي فاي بعد از خاموش شدن دستگاه هست
چند تا دستگاه اندروییدی به مودم وصلن و همه این مشکل رو دارن ( با مودم 4G یا ای دی اس ال مشکلی نیست )
دو بار ریست کردم مودم رو که به نظر گوشی ها درست شده و یه دو ساعتی تقریبا هست که خاموش نشده, تبلت خاموش میشه ولی با نصب یک برنامه بنام WIFI AUTO به محض روشن شدن صفحه خودبخود به وای فای وصل میشه!!
چند تا دستگاه اندروییدی به مودم وصلن و همه این مشکل رو دارن ( با مودم 4G یا ای دی اس ال مشکلی نیست )
دو بار ریست کردم مودم رو که به نظر گوشی ها درست شده و یه دو ساعتی تقریبا هست که خاموش نشده, تبلت خاموش میشه ولی با نصب یک برنامه بنام WIFI AUTO به محض روشن شدن صفحه خودبخود به وای فای وصل میشه!!
شايد مشكل از اين برنامه باشه
با كامپيوتر وايرلس دار امتحان كنيد يا ايفون
korosh.MD
28-06-2017, 23:26
شايد مشكل از اين برنامه باشه
با كامپيوتر وايرلس دار امتحان كنيد يا ايفون
این برنامه رو تازه نصب کردم ( برای اینکه نخوام خودم دستی به وایفای کانکت بشم ) هر چند بعید نیست مربوط به مودم نباشه و از برنامه مثل clean master یا ... باشه، اگه متوجه شدم خبر میدم. ممنون
mohammadgh6
28-06-2017, 23:56
اینترنت حجمی به طور کامل حذف میشود!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohandes23
29-06-2017, 00:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19:
ramtin-w
29-06-2017, 00:24
دوستان به سوال حساس دارم
من اگه سیم کارت معمولی 4g ایرانسل رو توی مودم های Lte بندازم می تونم از بسته های اینترنت معمولی (مثلا شبانه رایگان ) هم استفاده کنم ؟
pedram1991
29-06-2017, 00:43
دوستان به سوال حساس دارم
من اگه سیم کارت معمولی 4g ایرانسل رو توی مودم های Lte بندازم می تونم از بسته های اینترنت معمولی (مثلا شبانه رایگان ) هم استفاده کنم ؟
بله،سیم کارت های 4G ایرانسل روی مودم های TD ایرانسل جواب میدن
Gamemaster
29-06-2017, 08:07
اینترنت حجمی بره که میریزن برا دانلود
دیگه صفحه هم نمیشه باز کرد با این ملت
نامحدود برای ایران خوب نیست
===========
شما اگه میخاین ۴جی استفاده کنید مودم خودشو بخرین که بهتره
ShadowDragon
29-06-2017, 08:29
سرعت به منطقه بستگی داره
واسه من با 5 خط پر معمولا حدود 3
به نظر میاد خارج تهران سرعت بیشتره
از اطرافیان پرسجو کنید
ShadowDragon
29-06-2017, 08:33
در حد پیشنهاده اما 1% فکر کن بزارن!!!
یه نکته در نقد نظر یکی از دوستان
شما وقتی چیزی بخوای و.در دسترست باشه، 1 هفته به شدت استفاده میکنی بعد بیخیال میشی!
من خودم رو.مثال بزنم،
چند روزی از این شبانه ها استفاده کردم، الان چند ماهه استفاده نکردم! چون نیاز ندارم و همه دانلودامو انجام دادم
خیالمم راحته هر وقت بخوام هست ( مثلا!!!)
ولی اره یه مدت مردم شدید استفاده میکنن بعد درست میشه
کاریم.به یه تعداد محدودی ادم ندارم که کلا ..... و دوست دارن شب و.روز فایل بگیرن و 100% هیچ استفاده ای هم.نمیکنن
ازشون سوال میکنی چرا میگه دانلود حال میده!!!
یا خبرش خیلی قدییمیه یا تابلوئه که همین جوری یه حرفی پروندن ! نوشته اخر عمر دولت یازدهم ! یازدهم که تمام شد و رفت !!!
سلام دوستان
مودم تی دی ال تی ای مدل 2101 رو از نمایندگی مرکزی دیروز خریداری کردم امروز شروع به استفاده کردم گاهی در یک ساعت 2 بار مودم خاموش روشن میشه گاهی نمیشه گاهی حتی در یک ساعت 4 بار خاموش روشن میکنه 2 ساعت خوبه و قشنگ کار میکنه کلا اعصاب نزاشت برام سرعت دو مگ در شرایط خوب میده که برا من کافیه هیچ مشکلی ندارم با این مودم جز خاموش روشن شدنش با 707 داخلی دو تماس گرفتم میگه مودمو جا به جا کن این کارو کردم نشد گفت ریست کن گفتم این کارم کردم نشد گفت ببر نمایندگی ما تستش کنن
سوالم از شما دوستان بزرگوار اینه که این مشکل مشکلی نیست که سریع خودشو نشون بده شاید یهو خاموش روشن کنه شاید نکنه بیاد نمایندگی بگه مودم سالمه! راه منم تا نمایندگی دوره تمام وقتم گرفته میشه برا یه مودم 200 تومنی برم بیام
در حال حاظر 5 دستگاه به مودم از طریق وای فای متصله
راهی دارید پیشنهاد بدید ببینم میشه درستش کرد یا نه اگه نه که ببرم نمایندگی کنه بشم بگم مودم یکی دیگه دادی که دادی ندادی پیشکشی خودتون میزارم مودمو همونجا میام سرشونو بخوره با مودم بنجولشون
مودم نیست عتیقست یه وی*پی *ان نمیشه روش ست کرد دکوریه حتی با پشتیبانی جایی که و*ی پی*ان خریدم پیام دادم هر کار کردیم نتونستیم رو مودم ست کنیم خوب این چه مودمیه که این همه پول دادم خریدم دست اخر اینجوریه
shirazdownload
29-06-2017, 12:34
سلام دوستان
مودم تی دی ال تی ای مدل 2101 رو از نمایندگی مرکزی دیروز خریداری کردم امروز شروع به استفاده کردم گاهی در یک ساعت 2 بار مودم خاموش روشن میشه گاهی نمیشه گاهی حتی در یک ساعت 4 بار خاموش روشن میکنه 2 ساعت خوبه و قشنگ کار میکنه کلا اعصاب نزاشت برام سرعت دو مگ در شرایط خوب میده که برا من کافیه هیچ مشکلی ندارم با این مودم جز خاموش روشن شدنش با 707 داخلی دو تماس گرفتم میگه مودمو جا به جا کن این کارو کردم نشد گفت ریست کن گفتم این کارم کردم نشد گفت ببر نمایندگی ما تستش کنن
سوالم از شما دوستان بزرگوار اینه که این مشکل مشکلی نیست که سریع خودشو نشون بده شاید یهو خاموش روشن کنه شاید نکنه بیاد نمایندگی بگه مودم سالمه! راه منم تا نمایندگی دوره تمام وقتم گرفته میشه برا یه مودم 200 تومنی برم بیام
در حال حاظر 5 دستگاه به مودم از طریق وای فای متصله
راهی دارید پیشنهاد بدید ببینم میشه درستش کرد یا نه اگه نه که ببرم نمایندگی کنه بشم بگم مودم یکی دیگه دادی که دادی ندادی پیشکشی خودتون میزارم مودمو همونجا میام سرشونو بخوره با مودم بنجولشون
مودم نیست عتیقست یه وی*پی *ان نمیشه روش ست کرد دکوریه حتی با پشتیبانی جایی که و*ی پی*ان خریدم پیام دادم هر کار کردیم نتونستیم رو مودم ست کنیم خوب این چه مودمیه که این همه پول دادم خریدم دست اخر اینجوریه
سلام
بنظر من تعداد دستگاه های متصل رو کمتر کنید.
برای تست فقط 1 دستگاه رو از طریق WiFi به مودم وصل کنید ببینید بازم مشکل داره یا نه.
ممکنه که الان پردازنده مودم قابلیت پاسخ به 5 دستگاه رو نداشته و restart میکنه یدفعه
خوب اگه پنج دستگاه رو نتونه ساپورت کنه که بدرد نمیخوره من هفت دستگاه دارم الان فعلا 5 دستگاه وصله اینا دارن میگن تا 32 دستگاه قابل پشتیبانی توسط مودمه خود ایرانسل هم اینو نمیگه شرکت سازنده داره میگه که تعداد دستگاه رو 32 دستگاه اعلام کرده پس من چیکار کنم با این همه دستگاه :(
پس عملا به قول شما نمیتونه پردازش کنه براش سخته پس دارن با بازی اعداد روی کاغذ سر مردمو خیلی شیرین و حرفه ای کلاه میزارن
خوشمزه تر اینه همینو داشتن میفروختن سیصدو خورده ای که مفتش خدا وکیلی گرونه من خودم مودم هوآوی b315 هم دارم مودم ای دی اس ال هم دارم اینم دارم b315 معرکست 7 تا هم زمان متصل میشه سه مگابایت دانلود بهم میده چشم بهم بزنی 1 گیگ رو در عرض 25 دقیقه اپلود میکنه اصلا اعجوبست چون من مصرفم بالاست و ماهی یه ترابایت مصرف میکنم هزینه fdd زیاده چون صد گیگ رو با مالیات حدود 200 تومن باید بدم ولی تی دی 1024 گیگ میشه یک میلیونو سی تومن با مالیات یعنی حدود نهصد الی یک تومن حدودی میشه سود اینترنت
shirazdownload
29-06-2017, 12:44
خوب اگه پنج دستگاه رو نتونه ساپورت کنه که بدرد نمیخوره من هفت دستگاه دارم الان فعلا 5 دستگاه وصله اینا دارن میگن تا 32 دستگاه قابل پشتیبانی توسط مودمه خود ایرانسل هم اینو نمیگه شرکت سازنده داره میگه که تعداد دستگاه رو 32 دستگاه اعلام کرده پس من چیکار کنم با این همه دستگاه :(
آره حرفتون که کاملا درسته. بهرحال امتحان کنید ببینید مشکل از این هست یا کلا ایراد داره
حرف حق جواب نداره طبق فرمایش شما این تست رو انجام میدم 5 دستگاه رو میکنم 2 دستگاه ببینم چطور میشه اگر دو دستگاه رو عیب بگیره که واویلاست
مشکل مرتفع نشد حتی با یک اتصال وای فای
ShadowDragon
29-06-2017, 14:30
پس عملا به قول شما نمیتونه پردازش کنه براش سخته پس دارن با بازی اعداد روی کاغذ سر مردمو خیلی شیرین و حرفه ای کلاه میزارن
خوشمزه تر اینه همینو داشتن میفروختن سیصدو خورده ای که مفتش خدا وکیلی گرونه من خودم مودم هوآوی b315 هم دارم مودم ای دی اس ال هم دارم اینم دارم b315 معرکست 7 تا هم زمان متصل میشه سه مگابایت دانلود بهم میده چشم بهم بزنی 1 گیگ رو در عرض 25 دقیقه اپلود میکنه اصلا اعجوبست چون من مصرفم بالاست و ماهی یه ترابایت مصرف میکنم هزینه fdd زیاده چون صد گیگ رو با مالیات حدود 200 تومن باید بدم ولی تی دی 1024 گیگ میشه یک میلیونو سی تومن با مالیات یعنی حدود نهصد الی یک تومن حدودی میشه سود اینترنت
ببین با توجه به سودت ،
مودم رو.تست.کن با یه دستگاه از طریق LAN اگه ریست.نکرد، یعنی.نمیکشه 7 تارو
Wifi رو خاموش کن کلا
اما میتونی با.کابل لن وصل کنی به مودم adsl , و از وای فای اون استفاده کنی در حالی که نت رو مودم TD تامین میکنه
در کل ببر نمایندگی ، من b51 رو دارم، مشکلی نداره
3 دستگاه
مشکل مرتفع نشد حتی با یک اتصال وای فای
مودمتون مشكل داره
مرجوع كنيد
تازه مدل شما كم دردسر از بقيه مودم ها هست
مودم جديد tk هنوز معلوم نيست چيه
چقدر سيگنال ميگيريد؟
چرا بسته نامحدود fd نميگيريد شبانه ؟
hitmax77
29-06-2017, 16:53
سلام
مودم منو الان پیک اورد به من گفت 2 روز دیگه سیم کارت فعال میشه ولی من سیمکارتو که داخل مودم گذاشتم به نت وصل شد!! برای بقیه دوستان هم از قبل فعال بود سیم؟
ذر ضمن چجوری میتونم وضعیت حساب کاربری رو چک کنم؟
Gamemaster
29-06-2017, 17:08
سلام
مودم منو الان پیک اورد به من گفت 2 روز دیگه سیم کارت فعال میشه ولی من سیمکارتو که داخل مودم گذاشتم به نت وصل شد!! برای بقیه دوستان هم از قبل فعال بود سیم؟
ذر ضمن چجوری میتونم وضعیت حساب کاربری رو چک کنم؟
سلام
بمنم گفتن ۲۴ ساعت بعد فعاله ولی رفتم خونه فعال بود من ار نمابندگی گرفتم
از طریق اپ ایرانسل من
مودمتون مشكل داره
مرجوع كنيد
تازه مدل شما كم دردسر از بقيه مودم ها هست
مودم جديد tk هنوز معلوم نيست چيه
چقدر سيگنال ميگيريد؟
چرا بسته نامحدود fd نميگيريد شبانه ؟
واقعا چرا هیج نظری واسه مودم TD-LTE tk2510 پیدا نکردم ؟ توی دیجی کالا واسه gp 2101 کلی کاربرارا نظر دادن اما واسه tk2510 هیچی !!
اخه مگه tk2510 جدیدترنیست ؟! به سرم زده همین جدید تره رو بخرم ببینم چه جوریه ولی جالب اینکه اینم مث gp 2101 دکمه خاموش /روشن نداره !!!!!!!!!!!!!!
واقعا چرا هیج نظری واسه مودم TD-LTE tk2510 پیدا نکردم ؟ توی دیجی کالا واسه gp 2101 کلی کاربرارا نظر دادن اما واسه tk2510 هیچی !!
اخه مگه tk2510 جدیدترنیست ؟! به سرم زده همین جدید تره رو بخرم ببینم چه جوریه ولی جالب اینکه اینم مث gp 2101 دکمه خاموش /روشن نداره !!!!!!!!!!!!!!
دليلش همين جديد بودنش هست
و اينكه اكثرا مودماشون يا z هست يا gp
مطمعنا اين مودم جديد هيچ فرقي با بقيه ندارن طبق سابقه ايرانسل
مودم ٥٢٤١ هم دكمه نداره كه من دارم و خيلي هم مهم نيست
حالا اگه مودم جديد رو گرفتين اطلاعاتشو در اختيار ما بذاريد
آقا این مودم های جدید رنگ و وارنگ ایرانسل رو کسی خریده بدونه قابلیت هاش چیه ، اینا که تو سایت ایرانسل زده : فضای باز و آنتن خارجی و غیره راسته یا دروغ ؟
بعد محدودیت تعداد سیم 10 تا برای هر اپراتور برای td هم اعمال میشه ؟ یا نه ؟
mohandes23
29-06-2017, 22:38
سرویس های کاهش پینگ تاثیری روی ایرانسل دارند؟
سرویس های کاهش پینگ تاثیری روی ایرانسل دارند؟
این روزا رو هیچ سرویس دهنده ای تاثیر ندارند در واقع تاثیر عکس دارن یعنی پینگ رو میبرن بالا ! 4-5 سال پیش بدرد میخوردند زمان دکتر ا.ن. یا برای کسایی که سیم کشی داخل ساختمون شون اشکال داره فکر میکنن اشکال از جای دیگه س
اگه سرویسی پیدا کردین که برا ایرانسل بود ما رم حتما خبر کنید !!
amirsa00
29-06-2017, 23:54
سلام
برای وصل کردن یک مودم روتر (مثلا tp link 8960) به مودم zw101 ایرانسل تنظیمات خاصی باید انجام داد؟ هردو مودم رو وصل کردم اما وقتی میخام با گوشی samsung s7 edge بهش وصل بشم نمیشه:n29:اما با بقیه گوشی ها مشکلی نداره، حتی با لپ تاپم هم از طریق وای فای وصل شدم مشکلی ندارم و مشکلش فقط با s7 هست.
پ.ن. : به وای فای بقیه میتونم وصل بشم اما فقط به وای فای خودم نمیتونم
سلام
برای وصل کردن یک مودم روتر (مثلا tp link 8960) به مودم zw101 ایرانسل تنظیمات خاصی باید انجام داد؟ هردو مودم رو وصل کردم اما وقتی میخام با گوشی samsung s7 edge بهش وصل بشم نمیشه:n29:اما با بقیه گوشی ها مشکلی نداره، حتی با لپ تاپم هم از طریق وای فای وصل شدم مشکلی ندارم و مشکلش فقط با s7 هست.
zw101 اگه اشتباه نکنم با روتر ها ی وایرلس مشکل داره ! من (بدون تداخل و conflict ه ip) و با تغییر دادن ip روتر مودم لینک سیس ام zw101 رو وصل کردم به لینک سیس که وایرلس وصل شم . ولی مرتب قطع و وصل میشه dhcp ؟!؟ بعید نیست اصلا عمدی باشه که این مودم zw101 فقط مستقیم با کابل وصل شه ! از اینا همه چی بر میاد ..
اگر شما راه حلی برای این مشکل پیدا کردید لطفا بگید ، چون من بعید میدونم تداخل آی پی ip conflict باشه ... یه چیز دیگست
سلام
بايد dhcp يكي از مودم ها خاموش كنيد و بر اساس ip range اون دستگاهي كه dhcp روشنه اي پي مودم ها رو تغيير بديد
آقا این مودم های جدید رنگ و وارنگ ایرانسل رو کسی خریده بدونه قابلیت هاش چیه ، اینا که تو سایت ایرانسل زده : فضای باز و آنتن خارجی و غیره راسته یا دروغ ؟
بعد محدودیت تعداد سیم 10 تا برای هر اپراتور برای td هم اعمال میشه ؟ یا نه ؟
هيچ مودمي انتن خارجي نداره و همه داخلي هستن
مودم فضا باز براي جاهاي هست كه انتن كم هست
هيچ مودمي انتن خارجي نداره و همه داخلي هستن
مودم فضا باز براي جاهاي هست كه انتن كم هست
عجب ، من که دی تی 350 رو رو پشت بام امتحان کردم آنتن دهی اش با مودم فضای باز زد دبلیو 101 هیچ فرقی نمیکرد ! همه چیش از مقدار دسی بل ، تا پینگ و سرعت آپلود و دانلود یکی بود ! عین هم . مودم "فضای باز " ایرانسل یه کلاه برداری دیگه از ایرانسل هست که با کمک کمپانی های چینی انجام میشه
"هيچ مودمي انتن خارجي نداره و همه داخلي هستن"
یعنی هیچ کدوم سوکت sma ندارن ؟!
بايد dhcp يكي از مودم ها خاموش كنيد و بر اساس ip range اون دستگاهي كه dhcp روشنه اي پي مودم ها رو تغيير بديد
dhcp کدوم رو خاموش کنم ؟ بعد چه کار کنم ؟ من ناواردم یه کم توضیح بدین لطفا اگه حوصله داشتین
چرا بقیه مودم ها و روتر ها رو به هم وصل میکنیم از این اداها در نمیارن ؟ اشکال از zw101 نیست ؟
پیشنهاد من از همینجا به وزیر محترم ارتباطات دکتر واعظی اینه که قانون کنند که دکل فلزی را دولت بزنه با تدبیر و امید ، بعد هر اپراتوری که خواست بره روش هر چی خواست بزنه ! چون اینجوری که نمیشه ، ما الان همراه اول و رایتل داریم پشت خونمون تو جنگل منابع طبیعی ، اون وقت ایرانسل درست آنتن نمیده اگه td ایرانسل رو همین بود اس میشد نی نی یه سیگنال خوب با مودم zw101 من میزدم حتی با اینکه پشت مودم به دکل ه ..
دکل های موبایل رو هم فیبری کنید به هم تا مرکز مخابرات منطقه دیگه احتیاجی به تانوما نیست مثل دبی که دکل ها با فیبر وصل اند ، اینجوری پینگ و سرعت با هم بهبود پیدا میکنند و مردم تانوما رو از همون دکل میگیرن حتا تو دهات ما ، شما هم معذب نیستید که چرا دارین فیبر رو مستقیم به خونه میدید و غربی گری در میارید .
amirsa00
30-06-2017, 01:59
مودم "فضای باز " ایرانسل یه کلاه برداری دیگه از ایرانسل هست که با کمک کمپانی های چینی انجام میشه !
ما خونمون توی محدوده فضای باز هست و اصلا مودم داخلی جواب نمیده، و مودم خارجی یکم از اون یکی مودم سبک تره، حتما یه فرقی بینشون هست
دوستان كسي نميخواد بسته بخره
بسته تركيبي با هم بخريم
ي سالش هر گيگي ١٥٠٠ ميوفته
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ما خونمون توی محدوده فضای باز هست و اصلا مودم داخلی جواب نمیده، و مودم خارجی یکم از اون یکی مودم سبک تره، حتما یه فرقی بینشون هست
من که مودم dt350 رو پشت بوم کنار zw101 تست کردم ، عین هم بود دسی بل . حتی مودم dt350 من پشت پنجره بهتر از zw101 جواب میده ، یه zw101 دیگه هم دارم میزارم تو بالکن پشت اتاقم طرف خیابون های اونور این 8 دسی بل میده ، اونی که رو پشت بونه 2 دسی بل !
مگه اینکه تو این مودم های جدید ایرانسل یکی شون سوکت sma داشته باشه آنتن خارجی بخوره ، اون خوبه .. z6000 که دوستان گفتند نمیخوره با اینکه تو سایت ایرانسل یه مدتی تیک خورده بود .. که میخوره
تنها فرقشون اینه که Zw101 به روتر وایرلس وصل میکنی ادا در میاره ! dt350 خودش وایرلس داره
------------------------
من باز هم تاکید میکنم port forwarding مودم فضای باز zw101 خالی بندی ه من پدر خودم رو در اوردم نتونستم باهاش NAT را باز کنم . اصلا NAT از طرف ایرانسل بسته هست ! پورت usb مودم dt350 هم یه خالی بندی دیگه هست که هیچ کاربردی ابدا نداره !
هر چی کمتر گول چاخان های ایرانسل رو بخوریم و میدان را به همراه اول و مخابرات بدیم به نفع خودمونه ، از من گفتن بود
عجب ، من که دی تی 350 رو رو پشت بام امتحان کردم آنتن دهی اش با مودم فضای باز زد دبلیو 101 هیچ فرقی نمیکرد ! همه چیش از مقدار دسی بل ، تا پینگ و سرعت آپلود و دانلود یکی بود ! عین هم . مودم "فضای باز " ایرانسل یه کلاه برداری دیگه از ایرانسل هست که با کمک کمپانی های چینی انجام میشه
"هيچ مودمي انتن خارجي نداره و همه داخلي هستن"
یعنی هیچ کدوم سوکت sma ندارن ؟!
خير هيچ كدوم
مدل فضا باز براي جاهايي هست كه مشكل انتن دهي دارن
و اينكه همه مدل مدم ها در شرايطي كه انتن دهي خوبي داشته باشن كيفيت يكسان ارايه ميكنند
مدل فضا باز ضد اب و قابليت نصب روي ميله رو دادن كه بقيه مدل ها اينجوري نيستن
فضا باز براي كساني هست كه ميخان بيشترين قدرت دريافت كنن
حتما یه فرقی بینشون هست
از نظر سیگنال گیری و دهی هیچ فرقی بینشون نیست ، اینترنت point to point پوینت تو پوینت نیست که شما یه رادیو این ور داشته باشی یکی دیگم عین همون اون ور باشه ... بنابراین فضای باز ایرانسل بیشتر کشکه تا یه چیزه دیگه ، شما باورت نمیشه دکل های ایرانسل تا کجا میدن ! دیروز من تو هواپیما موبایل م رو روشن کردم ببینم از کجا سیگنال میگیره ... تو هوا ! ربع ساعت مونده تا فرودگاه 3 تا آنتن میداد ! اینترنت edge هم داشت !! اونم تازه دهات ما ! حتی بابام تونست بهم زنگ بزنه !
دوستان كسي نميخواد بسته بخره
بسته تركيبي با هم بخريم
ي سالش هر گيگي ١٥٠٠ ميوفته
بسته تركيبي يكي واسه اينترنت ثابت هست يكي واسه اينترنت همراه
تنوع كمي هم داره
من که مودم dt350 رو پشت بوم کنار zw101 تست کردم ، عین هم بود دسی بل . حتی مودم dt350 من پشت پنجره بهتر از zw101 جواب میده ، یه zw101 دیگه هم دارم میزارم تو بالکن پشت اتاقم طرف خیابون های اونور این 8 دسی بل میده ، اونی که رو پشت بونه 2 دسی بل !
مگه اینکه تو این مودم های جدید ایرانسل یکی شون سوکت sma داشته باشه آنتن خارجی بخوره ، اون خوبه .. z6000 که دوستان گفتند نمیخوره با اینکه تو سایت ایرانسل یه مدتی تیک خورده بود .. که میخوره
تنها فرقشون اینه که Zw101 به روتر وایرلس وصل میکنی ادا در میاره ! dt350 خودش وایرلس داره
------------------------
من باز هم تاکید میکنم port forwarding مودم فضای باز zw101 خالی بندی ه من پدر خودم رو در اوردم نتونستم باهاش NAT را باز کنم . اصلا NAT از طرف ایرانسل بسته هست ! پورت usb مودم dt350 هم یه خالی بندی دیگه هست که هیچ کاربردی ابدا نداره !
هر چی کمتر گول چاخان های ایرانسل رو بخوریم و میدان را به همراه اول و مخابرات بدیم به نفع خودمونه ، از من گفتن بود
واسه پورت ظاهرا بايد اي پي استاتيك بگيرين
مبين نت هم اينجوريه
بنظرم همه شركت ها مثل هم هستند هم خوب و هم بد
براي يكي خوبه براي يكي نه همون شركت
از نظر سیگنال گیری و دهی هیچ فرقی بینشون نیست ، اینترنت point to point پوینت تو پوینت نیست که شما یه رادیو این ور داشته باشی یکی دیگم عین همون اون ور باشه ... بنابراین فضای باز ایرانسل بیشتر کشکه تا یه چیزه دیگه ، شما باورت نمیشه دکل های ایرانسل تا کجا میدن ! دیروز من تو هواپیما موبایل م رو روشن کردم ببینم از کجا سیگنال میگیره ... تو هوا ! ربع ساعت مونده تا فرودگاه 3 تا آنتن میداد ! اینترنت edge هم داشت !! اونم تازه دهات ما ! حتی بابام تونست بهم زنگ بزنه !
بنظرم فرق دارن
دوستان اينجا مودم خارجي دارن ميتونن بهتر نظر بدن
مشخصا هر ٢نوع مودم در فضاي باز شايد يك كيفيت داشته باشن ولي مودم داخلي قابليت نصب در فضا باز نداره بايد تغيراتي رد باكس مودم و پاور ان بصورت دستي ايجاد كرد
از نظر سيگنال وقتي مودم رو چند سانتيمتر جابجا ميكني سرعت بهتر يا بدتر ميشه ديگه چه انتظاري ميشه داشت !!
تفاوت بین پینگ اینترنت همراه و ثابت چقدره ؟ میشه برای گیم به پینگش اعتماد کرد ؟
وقتی مودم b315s-22 رو جابجا میکنم پینگ میاد زیر 100 (همراه اول) اما ثابت نمیمونه!!!! حتما خواستین مودم تهیه کنید مدلی رو بگیرید که حداقل انتن خروجی هم بهش وصل میشه
احتمالا مودمم رو بفروشم بیام سمت نت ثابت ایرانسل و مبین نت
واسه پورت ظاهرا بايد اي پي استاتيك بگيرين
مبين نت هم اينجوريه
بنظرم همه شركت ها مثل هم هستند هم خوب و هم بد
براي يكي خوبه براي يكي نه همون شركت
کجای ایرانسل آی پی استاتیک میده ؟ اصلا آی پی استاتیک چه ربطی به باز و بسته بودن NAT داره داداش ؟
اینترنت تانوما هم که دارن میدن .. آی پی اش در حالت عادی داینامیک هست ! استاتیک میگیرن برا دوربین مدار بسته نه برا بازی با NAT باز
ولی با قسمت آخر حرف تون موافقم ، همه جا خوب و بد داره
وقتی مودم b315s-22 رو جابجا میکنم پینگ میاد زیر 100 (همراه اول) اما ثابت نمیمونه!!!! حتما خواستین مودم تهیه کنید مدلی رو بگیرید که حداقل انتن خروجی هم بهش وصل میشه
ایرانسل پینگش بهتره کلا ، ولی در نهایت هر دو یک ** هستن یه راه حل موقت در بهترین صورت
پينگش خوبه ولي مثا بقيه ممكنه نوسان داشته باشه وسط بازي كلافه تون ميكنه
کجای ایرانسل آی پی استاتیک میده ؟ اصلا آی پی استاتیک چه ربطی به باز و بسته بودن NAT داره داداش ؟
اینترنت تانوما هم که دارن میدن .. آی پی اش در حالت عادی داینامیک هست ! استاتیک میگیرن برا دوربین مدار بسته نه برا بازی با NAT باز
ولی با قسمت آخر حرف تون موافقم ، همه جا خوب و بد داره
اينترنت فيبر رو مخابرات ميده تي دي رو ايرانسل !!!
٢شركت متفاوت!!
يعني سياست هاي كاري مختلف!!
من تا حالا از پورت استفاده نكردم دارم صحبت بقيعه دوستان انعكاس ميدم
شما كه اينقدر سنگ مخابرات به سينه ميزنين چرا اصلا اومدين سمت ايرانسل
از همون مخابرات سرويس بگيرين
پينگش خوبه ولي مثا بقيه ممكنه نوسان داشته باشه وسط بازي كلافه تون ميكنه
من خودم یک dt350 دارم دو تا zw101 ، همه جا هم امتحانشون کردم .. این هایی که گفتم از رو تجربه شخصی بود . dt350 را رو پشت بوم و با سیم سیار و پریز برق اونجا امتحان کردم .. تست سرعت را هم با موبایل و وایرلس dt گرفتم ..
تو سایت ایرانسل تو قسمت انتخاب مودم و خرید یه مدت زده بود ، z6000 آنتن خارجی میخوره ، احتمالا همون sma ، بعد شد اون مودم سفید تعویض وایمکس.. بعدم شد این مودم سیاه جدیده .... ! حالا راست و دروغ اش را نمیدانم ولی
بازم تاکید میکنم تنها اگر یکی از این مودم های ایرانسل آنتن خارجی بخوره به درد میخوره .. شاید حتی از فضای باز هم بهتر جواب بده .. این رو هم باز از رو تجربه میگم چون من یه آنتن خارجی دارم وصل کردم به 4g معمولی همه چیش عالیه من جمله پینگ ! فقط سرعت آپلود دانلودش کمه که اونم احتمالا از طرف ایرانسل محدود کردن از وقتی Td اومده
من خودم یک dt350 دارم دو تا zw101 ، همه جا هم امتحانشون کردم .. این هایی که گفتم از رو تجربه شخصی بود . dt350 را رو پشت بوم و با سیم سیار و پریز برق اونجا امتحان کردم .. تست سرعت را هم با موبایل و وایرلس dt گرفتم ..
تو سایت ایرانسل تو قسمت انتخاب مودم و خرید یه مدت زده بود ، z6000 آنتن خارجی میخوره ، احتمالا همون sma ، بعد شد اون مودم سفید تعویض وایمکس.. بعدم شد این مودم سیاه جدیده .... ! حالا راست و دروغ اش را نمیدانم ولی
بازم تاکید میکنم تنها اگر یکی از این مودم های ایرانسل آنتن خارجی بخوره به درد میخوره .. شاید حتی از فضای باز هم بهتر جواب بده .. این رو هم باز از رو تجربه میگم چون من یه آنتن خارجی دارم وصل کردم به 4g معمولی همه چیش عالیه من جمله پینگ ! فقط سرعت آپلود دانلودش کمه که اونم احتمالا از طرف ایرانسل محدود کردن از وقتی Td اومده
برداشتي كه از حرفتون داشتم اينه كه مودم انتن خارجي نخوره به درد نميخوره؟
شايد يه سري ادم ها اين پارامترهايي كه واسه شما مهمه هست نباشه و يه كاربر عادي باشه اونوقت چي سمت مودم ايرانسل نياد؟
من خودم مشكل خاصي با پينگ ندارم دوتا بازي ميكنم شايد توي ١ يا ٢ ساعت چند ثانيه بد بشه
مودم من هم بي كيفيت ترين مدل هست با يك خط انتن!
Gamemaster
30-06-2017, 08:55
پینگ TDبرای من ۱۳۰ تا ۱۴۰
بنظرم برای بازی خوب نیست بیشتر بدرد سرعتش میخوره برای دانلود دیتا ها از استیم یا اپدیتها بازیها والبته استریم دیدین محتوا
یک تک نکته دیگه هم من خیلی وقت بود میخواستم اشاره کنم این ه ، تو سایت ایرانسل نقشه پوشش اینترنت ثابت که سبز پرنگ و کم رنگ داره یه جوراییه کشکی ه و دغل بازی . یعنی به جای اینکه مثل رایتل بیان جای دکل ها رو بزنن بعد مشخص کنند کجا پوشش فضای داخلی هست کجا خارجی ... مثل سایت opensignal کردن ! یعنی کامپیوتریزه شده و یه طور اتوماتیک هر جا مردم وصل شدن به سرویس همونجا رنگ سبز خورده مثلا خونه ما که 2 دسی بل بیشتر نمیده رو پشت بوم .. یه مربع سبز پررنگ زده !
یک ترفند ناجوانمردانه دیگر از ایرانسل ..
.. این رو هم باز از رو تجربه میگم چون من یه آنتن خارجی دارم وصل کردم به 4g معمولی همه چیش عالیه من جمله پینگ ! فقط سرعت آپلود دانلودش کمه که اونم احتمالا از طرف ایرانسل محدود کردن از وقتی Td اومده
واسه مودم که از اپراتور های ایرانسل پرسیدم گفتن که سرعت های TD LTE محدود نشده ، یعنی حرفشون صحت نداره ؟؟؟:n25:
من خودم الان سیم کارت 4g دارم بسته های عادی نت رو موبایل دارم با idm موقع دانلود متوسط 300 کیلو سرعتمه گاهی به 900 کیلو یا 1 مگ هم می رسه البته بستگی داره از سایت ایرانی دانلود شه یا خارجی !!
و اینم بگم بعضی وقتا سرعت idm موبایلم منو یاد adsl میندازه که سرعت دانلودم 50 کیلو بود !!
روی نقشه هم نشون میده که تحت پوشش 4g هست الانم که قصد خرید مودم دارم توی نقشه زده تحت پوشش LTE هست اما کد *20# میگیرم میگه تحت پوشش LTE نیستی:n22:
دوستان من میخوام این سرویس رو بگیرم، چند روزه موندم که بین این دو تا مودمشون کدوم رو بگیرم. gp یا tk. اصلا هم جایی نیست که بدونم واقعا کدوم بهتره. همینطوری چند روزه وقتم سرِ این گرفته شده که کدوم یکی رو بگیرم. با یکی از دوستانی که جدیدا tk رو هم گرفته بود صحبت کردم راضی بود، ولی باز نمیدونم چیکار کنم. شما توصیهای ندارید؟ :دی
پ.ن: بعد از ۷ سال لاگین کردم توی فروم! :دی
Gamemaster
30-06-2017, 11:04
دوستان من میخوام این سرویس رو بگیرم، چند روزه موندم که بین این دو تا مودمشون کدوم رو بگیرم. gp یا tk. اصلا هم جایی نیست که بدونم واقعا کدوم بهتره. همینطوری چند روزه وقتم سرِ این گرفته شده که کدوم یکی رو بگیرم. با یکی از دوستانی که جدیدا tk رو هم گرفته بود صحبت کردم راضی بود، ولی باز نمیدونم چیکار کنم. شما توصیهای ندارید؟ :دی
پ.ن: بعد از ۷ سال لاگین کردم توی فروم! :دی
همون tk بخرین کلکش کنده شه :n02:
Tornado2800
30-06-2017, 11:43
سلام
کدام مودم های TD LTE ایرانسل انتن هوایی میخوره ؟ و بهترینشون است
واسه مودم که از اپراتور های ایرانسل پرسیدم گفتن که سرعت های TD LTE محدود نشده ، یعنی حرفشون صحت نداره ؟؟؟:n25:
من خودم الان سیم کارت 4g دارم بسته های عادی نت رو موبایل دارم با idm موقع دانلود متوسط 300 کیلو سرعتمه گاهی به 900 کیلو یا 1 مگ هم می رسه البته بستگی داره از سایت ایرانی دانلود شه یا خارجی !!
و اینم بگم بعضی وقتا سرعت idm موبایلم منو یاد adsl میندازه که سرعت دانلودم 50 کیلو بود !!
روی نقشه هم نشون میده که تحت پوشش 4g هست الانم که قصد خرید مودم دارم توی نقشه زده تحت پوشش LTE هست اما کد *20# میگیرم میگه تحت پوشش LTE نیستی:n22:
من برعکس این را گفتم یعنی td سرعتش نامحدوده ، ولی بعد از این که td اومد اپراتور های دیگه مثل اینکه اعتراض کردن به رگولاتوری که 4g معمولی ایرانسل محدود بشه ، الانم حداقل تو منطقه ما محدود سرعتش ، ولی پینگش بهتره ...
نقشه پوشش ایرانسل هم برگرفته از سابت opensignal هست یعنی به جای اینکه دکل ها و پوشش واقعی رو نشون بده کارکرد کاربر ها رو نشون میده ! هر کی از هر جا وصل شده با هر قدرت سیگنال زده پوشش !
1mprexive
30-06-2017, 12:38
سلام
دو ماهه که به دلیل نویز زیاد خط تلفن از TD LTE ایرانسل استفاده میکنم.سرعت متوسط دانلود بین 2.5 تا 3.7 مگابایت بر ثانیه و پینگ داخلی 50 میلی ثانیه و خارجی بین 130 تا 140 هستش.چون من بازی انلاین زیاد بازی میکنم راهی هست که این پینگو بشه کاهش داد؟سرویس دیگه ای رو میشناسید که پینگ بهتری رو بده؟ با تشکر
شما ها میشه بگید واسه نت های ثابت TD LTE کدوم بسته ها رو میخرین ؟ اگه بسته ثابت TD LTE فقط واسه مودم بگیرم بعدش که باز باید واسه موبایل هم جداگانه نت بخرم که انگار سوبله دارم پول میدم واسه نت !!! بسته های ترکیبی همراه و ثابت اش هم ناعادلانه و تنوع کم و گرونه !!!!
ShadowDragon
30-06-2017, 13:14
سلام
دو ماهه که به دلیل نویز زیاد خط تلفن از TD LTE ایرانسل استفاده میکنم.سرعت متوسط دانلود بین 2.5 تا 3.7 مگابایت بر ثانیه و پینگ داخلی 50 میلی ثانیه و خارجی بین 130 تا 140 هستش.چون من بازی انلاین زیاد بازی میکنم راهی هست که این پینگو بشه کاهش داد؟سرویس دیگه ای رو میشناسید که پینگ بهتری رو بده؟ با تشکر
منم شرایط شما رو دارم
پینگ 130 خارجی،.فکر نمیکنم کمتر گیرت بیاد
Tornado2800
30-06-2017, 13:26
سلام
در حال حاضر کدام بسته های TD با صرفه ترینه ؟
سلام
بسته هاي تركيبي با همراه
اگر بتوني بخرين تقريبا هر گيگي ١٥٠٠ ميوفته
mojtaba318
30-06-2017, 15:05
سلام
=======
الان بسته هاش متنوع شده بری سایتش ببینی
بسته های پرحجم بگیری تا گیگی هزارتومنم درمیاد
شما ها میشه بگید واسه نت های ثابت TD LTE کدوم بسته ها رو میخرین ؟ اگه بسته ثابت TD LTE فقط واسه مودم بگیرم بعدش که باز باید واسه موبایل هم جداگانه نت بخرم که انگار سوبله دارم پول میدم واسه نت !!! بسته های ترکیبی همراه و ثابت اش هم ناعادلانه و تنوع کم و گرونه !!!!
به نظر من ازهردواستفاده کردم سراغ ثابت نرو هم گرونه هم سرعتش پایین اومده .اصلا ثبات نداره
سیم فورجی گوشی توشارژ کن هربسته ای که خاستی بعد میتونی تومودمم بزاری ازنت همون سیم استفاده کنی .بستها هم متنوعتره
اگرم هنوزثابت نخریدی وامکانشوداری فقط adsl بگیر هم خیلی ارزونتره ثباتم داره هرروزم قیمتش گرونترنمیشه
mojtaba318
30-06-2017, 15:27
====
تو مگه ای دی اس ال بگیری برا موبایلت نت جدا نباید بگیری
خو چه ربطی داره نمیتونی ببندی به خودت مودمو که همه جا ببریش اسمش روشه نت ثابته
اگه بخوای بیروون از نت موبایل استفاده کنی مجبوری برا دوتاشم بگیری هر نوع اینترتنی داشته باشی یاهم باید از این مودمای همراهش بگیری
والا من که راضیم ازش نامحدود وایمکس داشتم هم گرونتر بود هم سرعتش کمتر بود اینهمم بسته جدید داده بیرون
Tornado2800
30-06-2017, 17:16
سلام
کدام مودم ها انتن هوایی میخوره؟
+
در صورتی که به منطقه ای بریم TD-LTE نباشه اما 4G+ باشه FDD.
میشه از این بسته خریداری شده TD-LTE بر روی بستر 4Gاستفاده کرد؟
Gamemaster
30-06-2017, 18:06
۱۰۰ گیگ هفته ای
این خوبه برای منی که همش درحال اپدیت گیمه :n10:
اینقدر اپدیت ندین بابا :n02:
greatpouya
30-06-2017, 18:19
سلام
کدام مودم ها انتن هوایی میخوره؟
+
در صورتی که به منطقه ای بریم TD-LTE نباشه اما 4G+ باشه FDD.
میشه از این بسته خریداری شده TD-LTE بر روی بستر 4Gاستفاده کرد؟
نه
1mprexive
30-06-2017, 18:25
کسی میدونه با اینکه مودم ثابته و تکون نمیخوره چرا سیگنال بعد مدتی ضعیف میشه؟
Tornado2800
30-06-2017, 19:11
نه
سلام
اگر سیم کارت معمولی 4G قرار بدیم چطور؟
greatpouya
30-06-2017, 21:28
سلام
اگر سیم کارت معمولی 4G قرار بدیم چطور؟
در این صورت بسته های td جواب نمیده
کسی میدونه با اینکه مودم ثابته و تکون نمیخوره چرا سیگنال بعد مدتی ضعیف میشه؟
به طور کلی قدرت دکل بسته به شرایط و تعداد کاربرها و استفاده تغییر می کنه
مخصوصاً مشخصاتی مثل کیفیت و نویز که خیلی تاثیر پذیره
ShadowDragon
30-06-2017, 22:40
3 ساعت تمام، قطع بود
arashsard
30-06-2017, 23:19
به طور کلی قدرت دکل بسته به شرایط و تعداد کاربرها و استفاده تغییر می کنه
مخصوصاً مشخصاتی مثل کیفیت و نویز که خیلی تاثیر پذیره
دوست عزیز sinr تابع چه متغیرهایی هست ؟ من با ۴ خط آنتن امروز با کلی جابه جایی رادیو تازه sinr ۷ گرفتم . ولی خط آنتن ۴ از ۵ هست . امیدی هست در آینده sinr بهتر بشه ؟ چه مقدار sinr مناسبه ؟ و اگه خط آنتن خوب باشه ولی sinr کم باشه چه دلایلی داره ؟
arashsard
01-07-2017, 00:30
سرعت سرور خارجی من شده تقریبا یک چهارم چند مدت پیش :n14: پینگم خوبه ولی تک کانکشن واقعا کم شده .
TK-2510 الان اومده مثل اینکه دوستان تست کردن میگن خوب نیست
دوست عزیز sinr تابع چه متغیرهایی هست ؟ من با ۴ خط آنتن امروز با کلی جابه جایی رادیو تازه sinr ۷ گرفتم . ولی خط آنتن ۴ از ۵ هست . امیدی هست در آینده sinr بهتر بشه ؟ چه مقدار sinr مناسبه ؟ و اگه خط آنتن خوب باشه ولی sinr کم باشه چه دلایلی داره ؟
بطور کلی میشه گفت snir پهنای باند دریافتی رو مشخص میکنه
یعنی اگه شبکه جا داشته باشه شما ماکس چقدر میتونی دریافت کنی
هر چی بالاتر باشه این سرعت ماکسیموم شما بالاتر هست البته اگه شبکه ظزفیت داشته باشه
کم بودنش هم با وجود آنتن خوب بیشتر به علت وجود نویز زیاد موجود در محل هست نویز رو هم کاریش نمیشه کرد تقریبا
ehsab222
01-07-2017, 08:45
سلام دوباره
قبلا تو همین تاپیک در مورد تعویض مودم وایمکسم از دوستان پرسیده بودم و اینکه از هر جایی تلاش کردم به نتیجه نرسید که نرسید
در کل هفته پیش یه دونه مودم سفارش دادم با بسته 100 گیگ شیش ماهه مبلغ فاکتور جمعا در اومد 211 تومن میخوام در مورد این بگم:
پنجشنبه برام مودم رو اوردن و طرف گفت شنبه فعال میشه ولی من که سیم کارت رو گذاشتم توش کلا فعال بود مودمی که خریدم gp-2101 هست
من توی سیدخندان میشینم و اینجا کلا مرکز مخابراتی مفتح دهن همه رو سرویس کرده و پورت هاش پره سرعتی که به من میده حدودا از 16 تا 30 مگابیت متغیر هست پینگ برای ایران روی 20 و برای اروپا و آمریکا هم روی 150 تا 220 هست
قطعی ندارم اصلا ولی این مودم ها یه مشکلی داره!
عموما برای اینکه بتونن پهنای باند رو به تعداد کاربران تقسیم کنن نیاز هست که cpu و رم روی برد مودم به قدر کافی باشه ولی توی این مودم کلا چیز چرتی گفته ایرانسل که میشه 30 نفر همزمان کانکت شن چرا که ما در نهایت با 5 تا کانکت وای فای و یک لن برای pc صدای ناله های مودم رو شنیدیم و مودم شروع کردن به فحش دادن و دیواس جدید رو کلا کانکت نمیداد اگر برای شرکت میگیرید حواستون باشه باید در آینده یه روتر وای فای بخرید و از اون طریق نت رو شیر کنید که کسی به مشکل نخوره !
اما در کل یه نقد دارم همین سرعت رو با حدود 16 تا 20 مگابیت 4g+ موبایل خودم میداد و توقع من این بود که حداقل یه چیزی تو مایه ها 36 تا 45 مگابیت رو بهم بده که نداد!
در ضمن گویا این مودم ها usim ایرانسل رو هم ساپورت میکنه و میشه از اون ها هم استفاده کرد هنوز تست نکردم خودم این مورد رو
1mprexive
01-07-2017, 09:34
دوست عزیز کیفیت اینترنت من با جابه جایی مودم و افزایش sinr از 10 به 20 چه از لحاظ سرعت دانلود و چه پینگ هیچ تغییری نکرد.اینا همش الکیه و خودشون سرعت و پینگ رو یه عددی بخصوصی قفل کردن
چه وقتی که مودم کف زمین بود یا بردم بالا پشت بوم تست کردم کیفیت اینترنت هیچ تغییری نکرد با اینکه سیگنال زمین تا اسمون فرق کرد
arashsard
01-07-2017, 10:40
دوست عزیز کیفیت اینترنت من با جابه جایی مودم و افزایش sinr از 10 به 20 چه از لحاظ سرعت دانلود و چه پینگ هیچ تغییری نکرد.اینا همش الکیه و خودشون سرعت و پینگ رو یه عددی بخصوصی قفل کردن
چه وقتی که مودم کف زمین بود یا بردم بالا پشت بوم تست کردم کیفیت اینترنت هیچ تغییری نکرد با اینکه سیگنال زمین تا اسمون فرق کرد
همین اتفاق هم برای من افتاد دوست من . با افزایش دو برابری sinr هیچ تغییری رخ نداد . فقط گفتم شاید اگه sinr بهتر بشه شاید آینده ها از قطعی و این حرفا جلوگیری کنه . منم به همین برداشت رسیدم که سرعت و کیفیت اینترنت دقیقا دسته خوده ایرانسله . شما چه زیر دکل خوابیده باشی چه ۵ ۶ کیلومتر فاصله سرعت و کیفیت یکسانی از اون دکل میگیری .
arashsard
01-07-2017, 10:44
بطور کلی میشه گفت snir پهنای باند دریافتی رو مشخص میکنه
یعنی اگه شبکه جا داشته باشه شما ماکس چقدر میتونی دریافت کنی
هر چی بالاتر باشه این سرعت ماکسیموم شما بالاتر هست البته اگه شبکه ظزفیت داشته باشه
کم بودنش هم با وجود آنتن خوب بیشتر به علت وجود نویز زیاد موجود در محل هست نویز رو هم کاریش نمیشه کرد تقریبا
فقط یه سوالی دوست من. اگر سرعت تک کانکشن داخلی خوب باشه . ولی سرعت تک کاتکشن از سرور خارجی تقریبا یک چهارم اون باشه . میشه نتیجه گرفت مشکل از مسیر اینترنتی هست که ایرانسل داره و نمیشه کاریش کرد درسته ؟ چون اگه مشکل از سیگنال و این حرفا بود خب داخلی هم به همون مقدار کم بود .
Gamemaster
01-07-2017, 10:50
کلا بحث اینترنت تو ایران نمیشه واقعا نظر داد احتمال همه چی هست
دست بردن خودشون از عمد بگیرین تا کیفیت بد تجهیزات و و و
تفاوت بسته 1 ماهه 128 گیگ و 150 گیگ (100 گیگ + 50 گیگ) دقیقا در چیه؟ و چرا قیمت بسته 150 گیگ کمتر از 128 گیگه؟
arashsard
01-07-2017, 11:42
تفاوت بسته 1 ماهه 128 گیگ و 150 گیگ (100 گیگ + 50 گیگ) دقیقا در چیه؟ و چرا قیمت بسته 150 گیگ کمتر از 128 گیگه؟
اون ۱۵۰ گیگ یعنی ۱۰۰ گیگ روزانه داری ، اون ۵۰ گیگ رو حتما باید ۲ تا ۸ صبح استفاده کنی . اون ۱۲۸ گیگ همشو هر ساعتی بخوای میتونی استفاده کنی .
فقط یه سوالی دوست من. اگر سرعت تک کانکشن داخلی خوب باشه . ولی سرعت تک کاتکشن از سرور خارجی تقریبا یک چهارم اون باشه . میشه نتیجه گرفت مشکل از مسیر اینترنتی هست که ایرانسل داره و نمیشه کاریش کرد درسته ؟ چون اگه مشکل از سیگنال و این حرفا بود خب داخلی هم به همون مقدار کم بود .
درسته
این یعنی ضعف پهنای باند خارجی داره
برای همین خارجی کم هست و داخلی خوب
یه نوعی اینترانت حساب میشه
قبلا يه اكانتي افزايش سرعت دانلود كه مثل پينگ بود وصل ميشد به يه سرور پرسرعت داخل ايران و بعد اينترنت نميدونم اينجا جواب بده
يه مدت سرعت رو سايت خارجي محدود شده بود و جواب داد واسه من اينترنت مخابرات بود حالا ميتونين اكانت تست بگيرين اگه جواب داد بخرين
arashsard
01-07-2017, 13:04
قبلا يه اكانتي افزايش سرعت دانلود كه مثل پينگ بود وصل ميشد به يه سرور پرسرعت داخل ايران و بعد اينترنت نميدونم اينجا جواب بده
يه مدت سرعت رو سايت خارجي محدود شده بود و جواب داد واسه من اينترنت مخابرات بود حالا ميتونين اكانت تست بگيرين اگه جواب داد بخرين
اتافقا همین دیروز تست کردم . برای تغییر نت تایپ هم خوبه . چون من رادیو zw101 دارم ، توو خوده رادیو ست میشه . نتیجه معکوس داد :n02: هم پینگ رفت بالا . هم سرعت کم شد :n02::n02: فقط خوبیش این بود nat type رو ۲ میکرد .
سلام دوباره
قبلا تو همین تاپیک در مورد تعویض مودم وایمکسم از دوستان پرسیده بودم و اینکه از هر جایی تلاش کردم به نتیجه نرسید که نرسید
در کل هفته پیش یه دونه مودم سفارش دادم با بسته 100 گیگ شیش ماهه مبلغ فاکتور جمعا در اومد 211 تومن میخوام در مورد این بگم:
پنجشنبه برام مودم رو اوردن و طرف گفت شنبه فعال میشه ولی من که سیم کارت رو گذاشتم توش کلا فعال بود مودمی که خریدم gp-2101 هست
من توی سیدخندان میشینم و اینجا کلا مرکز مخابراتی مفتح دهن همه رو سرویس کرده و پورت هاش پره سرعتی که به من میده حدودا از 16 تا 30 مگابیت متغیر هست پینگ برای ایران روی 20 و برای اروپا و آمریکا هم روی 150 تا 220 هست
قطعی ندارم اصلا ولی این مودم ها یه مشکلی داره!
عموما برای اینکه بتونن پهنای باند رو به تعداد کاربران تقسیم کنن نیاز هست که cpu و رم روی برد مودم به قدر کافی باشه ولی توی این مودم کلا چیز چرتی گفته ایرانسل که میشه 30 نفر همزمان کانکت شن چرا که ما در نهایت با 5 تا کانکت وای فای و یک لن برای pc صدای ناله های مودم رو شنیدیم و مودم شروع کردن به فحش دادن و دیواس جدید رو کلا کانکت نمیداد اگر برای شرکت میگیرید حواستون باشه باید در آینده یه روتر وای فای بخرید و از اون طریق نت رو شیر کنید که کسی به مشکل نخوره !
اما در کل یه نقد دارم همین سرعت رو با حدود 16 تا 20 مگابیت 4g+ موبایل خودم میداد و توقع من این بود که حداقل یه چیزی تو مایه ها 36 تا 45 مگابیت رو بهم بده که نداد!
در ضمن گویا این مودم ها usim ایرانسل رو هم ساپورت میکنه و میشه از اون ها هم استفاده کرد هنوز تست نکردم خودم این مورد رو
برای شما بسته هدیه معادل یک ماه 100 گیگ هم فعال شد یا تموم شده زمان این طرح؟
اتافقا همین دیروز تست کردم . برای تغییر نت تایپ هم خوبه . چون من رادیو zw101 دارم ، توو خوده رادیو ست میشه . نتیجه معکوس داد :n02: هم پینگ رفت بالا . هم سرعت کم شد :n02::n02: فقط خوبیش این بود nat type رو ۲ میکرد .
ميشه از صفحه تنظيمات اكانت عكس بگيرين به همراه مشخصات
چون فكر ميكنم ٥١٤٢ هم ميشه ست كرد ولي يكبار تست كردم نشد ديگه باهاش ور نرفتم چون تنظيماتش زياد بود
يه سوال ديگه مودم شما از تو پنل ميشه ريبوت كرد يا بايد poe از برق كشيد؟
ShadowDragon
01-07-2017, 14:15
اونایی که طرح تعویضن، مجبور بودن، اما دوستانی که خرید مستقیم دارن، آخه چرا؟???
مبیننت خیلی ارزون تره از این ایرانسل کثیف نت نگیرید
یه نگاه به مبین نت بندازید
مبین نت: 100+1000 گیگ یک ماه 70 تومن
ایرانول: 100 گیگ یک هفته 66 تومن
arashsard
01-07-2017, 14:48
ميشه از صفحه تنظيمات اكانت عكس بگيرين به همراه مشخصات
چون فكر ميكنم ٥١٤٢ هم ميشه ست كرد ولي يكبار تست كردم نشد ديگه باهاش ور نرفتم چون تنظيماتش زياد بود
يه سوال ديگه مودم شما از تو پنل ميشه ريبوت كرد يا بايد poe از برق كشيد؟
اگه میخواید بگیرید از این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید . چون من چنجا تست کردم نشد جر سرورای این سایت . اکانت تست هم داره . روو حالت l2tp بزارید . یه تست بگیرید با اکانت تستش . اینم عکس پنل . جفتش میشه ولی من از برق میکشم دوباره میزنم جاش .
Gamemaster
01-07-2017, 15:44
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=76ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=106ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=84ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=108ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=84ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=87ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=108ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=100ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=107ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=77ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=86ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=95ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=81ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=87ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=52
چ عجب ما پینگ خوب دیدیم :n02:
shirazdownload
01-07-2017, 16:48
معرفی مودم جدید FDD+TDD LTE ایرانسل
پشتیبانی از تجمیع فرکانس در TDD و CAT6 تا سرعت 300 مگابیت بر ثانیه
ایرانسل دقایقی پیش در جریان کنفرانسی که در دفتر اصلی این شرمت برگزار شد، از یک مودم ترکیبی جدید با مدل TF-I60 رونمایی کرد. این نخستین مودمی است که در ایران با پشتیبانی همزمان از فناوری LTE و TDLTE پشتیبانی میکند. محمود طلایی از ایرانسل در جریان این کنفرانس اعلام کرد که مودم یادشده به چیپ Cat6 مجهز شده است و از حداکثر سرعت ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه پشتیبانی میکند. طبق اعلام محمود طلایی هدف از طراحی و تولید این مودم، تجمیع فرکانس در بخش TD-LTD بوده است.
ShadowDragon
01-07-2017, 16:58
ایرانسل دقایقی پیش در جریان کنفرانسی که در دفتر اصلی این شرمت برگزار شد، از یک مودم ترکیبی جدید با مدل TF-I60 رونمایی کرد. این نخستین مودمی است که در ایران با پشتیبانی همزمان از فناوری LTE و TDLTE پشتیبانی میکند. محمود طلایی از ایرانسل در جریان این کنفرانس اعلام کرد که مودم یادشده به چیپ Cat6 مجهز شده است و از حداکثر سرعت ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه پشتیبانی میکند. طبق اعلام محمود طلایی هدف از طراحی و تولید این مودم، تجمیع فرکانس در بخش TD-LTD بوده است.
مثل اینه که کلی ماشین جدید و گرون معرفی کنی، اما فقط اجازه داشته باشی تو پارکینگ پارکش کنی!!!
Gamemaster
01-07-2017, 17:21
الان اینو بگیریم تاثیری داره برامون ؟
shirazdownload
01-07-2017, 17:28
الان اینو بگیریم تاثیری داره برامون ؟
نمیدونم فرکانس دوم رو واسه tdd راه اندازی کرده یا نه. فعلا که گفتن مودم ۲-۳ هفته آینده وارد بازار میشه. باید تا زمان ارائه مودم صبر کرد شاید توی سایت ایرانسل نقشه ی جداگانه ای هم واسه TDD نسل ۴.۵ ارائه شد.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.