مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
به نظر منم تجربه hakim2020 یه کمی عجیبه چون منم بارها ال ای دیا و ال سی دیای پاناسونیکو که تو مغازه نزدیک v20 روشن بودن دیدم به نظر من تصویر v20 شارپترو پر رنگتره.
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
دوستان من هم دنبال فرشگاهی می گردم که تلویزیون با تیونر دیجیتال رو بفروشه دوستان اگه اطلاع دارند به طور خصوصی به من اطلاع بدید .باتشکرفراوان
سلام همچین چیزی مطمئن باش تو تهران گیر نمیاد اگر بخوای گیر بیاری باید بری بانه سفارش بدی برات بیارن.
hakim2020
21-01-2011, 21:57
به نظر منم تجربه hakim2020 یه کمی عجیبه چون منم بارها ال ای دیا و ال سی دیای پاناسونیکو که تو مغازه نزدیک v20 روشن بودن دیدم به نظر من تصویر v20 شارپترو پر رنگتره.
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
سلام همچین چیزی مطمئن باش تو تهران گیر نمیاد اگر بخوای گیر بیاری باید بری بانه سفارش بدی برات بیارن.
عزيز اين تجربه من نبود تجربه يكي از دوستان بود كه من ازش دفاع كردم.
اما تيونر ديجيتال دار من تهران پيدا كردم هم امين حضور و هم جمهوري اما فعلا در بانه يكدونه V20 هم نميشه پيدا كرد تا دو سه هفته ديگه هم فكر نكنم توي بانه بياد , تهران و اصفهان سراغ دارم.
اگه سراغ داری پس واسه منم پ.خ کن.
ببخشید فکر کردم نظر شما بوده حالا شما خودت تجربت چی بوده؟ منم تجربه خودمو گفتم یکی دو تا دیگه ام تجربشونو گفتن که برعکس نظر اون دوستمون بود.
hakim2020
21-01-2011, 22:06
اگه سراغ داری پس واسه منم پ.خ کن.
ببخشید فکر کردم نظر شما بوده حالا شما خودت تجربت چی بوده؟ منم تجربه خودمو گفتم یکی دو تا دیگه ام تجربشونو گفتن که برعکس نظر اون دوستمون بود.
ارسال شد.
من تا حالا V20 رو از نزديك نديدم :8:
سلام
من هم می خواستم V20 بخرم اما وقتی مصرف برقشو دیدم بیخیال شدم. دوستان در این مورد نظری ندارند ؟
مصرف SONY LCD 40ٍEX500 161watt
مصرف SONY LED edge 40EX700 107watt
اون وقت
مصرف Panasonic V20 410watt
hamidrezars
21-01-2011, 23:45
[/COLOR]اما تيونر ديجيتال دار من تهران پيدا كردم هم امين حضور و هم جمهوري اما فعلا در بانه يكدونه V20 هم نميشه پيدا كرد تا دو سه هفته ديگه هم فكر نكنم توي بانه بياد , تهران و اصفهان سراغ دارم.[/QUOTE]
دوست عزیز اگه لطف کنی آدرس یا تلفن جاهای که v20 رو با تیونردیجیتال میفروشند به طور خصوصی بهم اطلاع بدی خیلی ممنون میشم
persian_m
21-01-2011, 23:51
سلام
من هم می خواستم V20 بخرم اما وقتی مصرف برقشو دیدم بیخیال شدم. دوستان در این مورد نظری ندارند ؟
اون وقت
مصرف
Panasonic V20 410watt
البته اون مصرف برقی که شما نوشتین
مربوط به 50 اینچ هست
مصرف p42v20 در حدود 350 وات و در مود داینامیک هست
اما در حالت عادی حدود 200 وات
البته اون مصرف برقی که شما نوشتین
مربوط به 50 اینچ هست
مصرف p42v20 در حدود 350 وات و در مود داینامیک هست
اما در حالت عادی حدود 200 وات
ممنون بخاطر راهنماییتون
ولی 350وات و حتی 200 وات هم کم نیست.
:41:
منم نظرم مثل شما بود. ولی وقتی این فیلم رو تو یوتیوب دیدم نظرم عوض شد.
این عکس فیلمه (مصرف برقو ببین) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلودش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصرف برقی که برای پلاسماها عنوان میشه حداکثر مصرفشه . یعنی وقتی تنظیمات نورش رو زیاد باشه برای اتاقهای خیلی روشن و گرنه با تنظیم معمولی خیلی موقع ها مصرفش کمتر از LCD است. این فیلمه هم مال سال 2008 است و مدلهای 2010 و 2011 بازم مصرفشون کمتر از اینه.
بازم ممنون
یه سئوال دیگه:
امکان وصل یو اس بی و پخش فرمتهای مختلف ویدئو را داره؟ چه فرمتهایی؟
WIFI و امکان ارتباط بیسیم چی؟
die my darling
22-01-2011, 01:44
سلام
اون وقت
عزیز دل همونجوری که افشین گفت اون قدرت نهایی پاور مدل 50 اینچیه یعنی اینکه شاید در 1 درصد مواقه نزدیک به اون رقم برق مصرف بشه چون پلاسما مصرف برقش متغیره وقتی یه صفه 100 درصد سفید نشون میده مصرفش میره بالا ولی وقتی یه صفه مشکی نشون میده 20 واتم برق مصرف نمیکنه اما ال سی دیا 99 دصد مواقع ینواخت برق مصرف میکنن واسه همین اگه متوسط برق پلاسماهای جدیدو مثل v20 بگیری میبینی که اندازه ال سی دیای جدید برق مصرف میکنه اما از ال ای دی بیشتر مصرف میکنه .
جناب Die My Darling کاملا درست میگن .تو فیلمی که لینکش رو گذاشتم دقیقا همین طور بود یعنی مصرف برق LCD تقریبا یکنواخت بود ولی پلاسما با صحنه های روشن یا تاریک مصرفش تغییر می کرد ولی بطور کلی مصرفش کمتر از LCD بود.
فکر می کنم گارانتی محصول به همین منواله یعنی 15 ماه از تاریخ روی کاتن یا 12 ماه از تاریخ خرید و روی فاکتور خواستی با این شماره که برات می ذارم تماس بگیر و در مورد پیکسل سوخته هم صحبت کن در اصل بهش می گن پیکسل چسبیده یا stuck pixel. بهتر بود تلویزیون رو تحویل نمی گرفتی ولی به هر حال اگر پنل مشکلی توی سه ماه اول داشته باشه تعویضش می کنن خیلی نگران نباش قبل از خرید من با یکی از تعمیر گاههای پاناسونیک در مورد این مشکل صحبت کردم که اونا گفتن یه یا دوتا پیکسل سوخته رو جزو ایریداتش در نظر نمی گیرن و عادیه! چون توی پلاسما پیکسل سوخته مثل ال سی دی زیاد نمی شه که یه بخشی از صفحه رو بگیره. اینو نگفتم که باعث بشی کوتاه بیایی با نمایندگی تماس بگیر و سعی کن عوضش کنی و حقتو بگیری نتیجه اش رو به ما هم بگو
88664934-35
88870417-19
راستی یه شرکت دیگه هم نمایندگی محصولات پاناسونیک رو داره می تونی با اونم صحبت کنی فکر می کنم
شمارش اینه
73039
دوستان عزیز
با تشکر از راهنمایی های تان.
با بانیان در مورد آن پیکسل معیوب صحبت کردم. می گویند: 1- اولا چون فقط یک پیکسل؛ آن هم فقط در یک رنگ(آبی خالص تست) خاموش است، کاری نمی توانند بکنند و شامل گارانتی یا تعویض نمی شود 2- دوم که شاید خبر بهتری باشد، می گفت با توجه به نوع ایراد، ممکن است به مرور زمان خود به خود آن رنگ هم فعال و ایراد کلا رفع شود... نظر شما چیست؟؟ چنین چیزی ممکنه؟؟؟
amirvania
22-01-2011, 11:49
سلام
اون وقت
مصرف متوسط V20 سایز 42 اینچ 139 وات هستش یعنی یه چیزی بین ال سی دی و ال ای دی :7:
mehrdad_ati
22-01-2011, 13:04
سلام
اون وقت
جالبه بدونید یه لامپ گازی معمولی بالای 500 وات مصرف میکنه . شما اگر توی خونتون حتی یک لامپ گازی داشته باشید و اون رو با مدل کم مصرف که زیر 100 وات مصرف میکنه تعویض کنید با اضافه شدن حتی یه دستگاه 400 واتی باز هم صرفه جویی کردید . در واقع اگر v20 این مقدار هم مصرف کنه . شما با تعویض لامپ هاتون میتونید اون رو کاملا جبران کنید
p30worldiran
22-01-2011, 13:11
جالبه بدونید یه لامپ گازی معمولی بالای 500 وات مصرف میکنه . شما اگر توی خونتون حتی یک لامپ گازی داشته باشید و اون رو با مدل کم مصرف که زیر 100 وات مصرف میکنه تعویض کنید با اضافه شدن حتی یه دستگاه 400 واتی باز هم صرفه جویی کردید . در واقع اگر v20 این مقدار هم مصرف کنه . شما با تعویض لامپ هاتون میتونید اون رو کاملا جبران کنید
سلام دوست عزيز
مگه تو خونه هم از لامپ گازي استفاده ميشه؟!!
خلاصه بايد پذيرفت پلاسما از led پرمصرف تر نه!!!
hakim2020
22-01-2011, 13:22
عجب مثالي زده اين دوست ما !!!
به جاي اثبات كم مصرفي V20 ميگه لامپهاتون رو عوض كنيد !!! آقا اگر كسي كولر گازي داره كه ديگه تو اين فرمول فاتحه اش خونده است .
لازم شد بحث علمي به روشهاي جديد رو زودتر ياد بگيريم , خيلي مفيده !!!
دوستان عزیز
با بانیان در مورد آن پیکسل معیوب صحبت کردم. می گویند: 1- اولا چون فقط یک پیکسل؛ آن هم فقط در یک رنگ(آبی خالص تست) خاموش است، کاری نمی توانند بکنند و شامل گارانتی یا تعویض نمی شود 2- دوم که شاید خبر بهتری باشد، می گفت با توجه به نوع ایراد، ممکن است به مرور زمان خود به خود آن رنگ هم فعال و ایراد کلا رفع شود... نظر شما چیست؟؟ چنین چیزی ممکنه؟؟؟
من تو وب به این قضیه برخورد کردم که stuck pixel میتونه مجددا فعال بشه یا در نهایت کاملا از کار میوفته و به رنگ مشکی در میاد و به dead pixel تبدیل میشه راستی نرم افزاری هست که روی PC اجرا میشه و گفته میشه که می تونه stuck pixel رو برگردونه ولی لازمه اش اینه که TV رو به PC وصل کنی. این نرم افزار مجانی و به صورت رندوم پیکسلها رو با رنگهای مختلف فعال می کنه به نظر تستش بی خطره فقط اگر PC رو به TV وصل کردید بیش از 20 تا 30 دقیقه طولش ندید که احیانا اگر TV هم توی دوره Brake in image باشه دچار جا موندگی تصویر نشه . خود نرم افزار وقتی اجرا میشه مشکلی نداره من نگران جا موندگی آیکانها و پنجره internet explorer هستم. شایدم حساسیت زیادی باشه به هر حال خودتون سبک وسنگین کنید ببنید می خواهید تستش کنید یا نه.
اینم لینکشه:
p30worldiran
22-01-2011, 13:25
به جاي اثبات كم مصرفي V20 ميگه لامپهاتون رو عوض كنيد !!! آقا اگر كسي كولر گازي داره كه ديگه تو اين فرمول فاتحه اش خونده است .
منظورتون لامپ گازي بود!!!!
hakim2020
22-01-2011, 13:35
منظورتون لامپ گازي بود!!!!
نه دقيقا كولر گازي , چون لامپ گازي رو كه دوستمون بحث علميش رو كردن !!! طبق اين فرمول و با توجه به اينكه كولر گازي نرمال 1300 تا 1700 وات مصرف داره با تعويض اون با كولر آبي هم كلي صرفه جويي شده و هم ميشه نه يكي بلكه چندتا V20 راه انداخت و خوشحال بود!!!
بگذريم
دوستان اشاره كردن كه مصرف پلاسما بين LCD, LED است و غالبا هم قابل قبوله . در كل هم اختلاف 50 -60 وات با LED هم كه داره سرجمع ماهيانه اش خيلي اختلافي در قبض برق ايجاد نميكنه.
دوستان عزیز
تجربه شخصی ندارم ولی تو وب دیدم که اشاره شده که stuck pixel به مرور بر میگرده یا رنگش سیاه میشه و تبدیل به dead pixel میشه. نرم افزاری هست که گفته میشه به برگشت stuck pixel کمک می کنه فقط کافیه 20 تا 30 دقیقه روی نمایشگر اجرا بشه. این نرم افزار که مجانیه و ظاهرا تستش بی خطره به صورت رندم پیکسلها رو با رنگهای مختلف روشن می کنه. اگر دوست داشتید تستش کنید باید PC رو به TV وصل کنید و اجراش کنید. فقط مواظب جاموندگی آیکانها و یا پنجره وب باشید اگر TV شما 100 تا 200 ساعت ابتدای کارش رو سپری می کنه. یعنی همون بیشتر از نیم ساعت به PC وصلش نکنید. شاید وسواس باشه ولی به هر حال نمی خوام مشکلی پیش بیاد.
در نهایت خودتون سبک سنگین کنید و تصمیم بگیرید.
اینم لینکش:
فقط کافیه روی Lunch JscreenFix کلیک کنید.
mehrdad_ati
22-01-2011, 13:56
نه دقيقا كولر گازي , چون لامپ گازي رو كه دوستمون بحث علميش رو كردن !!! طبق اين فرمول و با توجه به اينكه كولر گازي نرمال 1300 تا 1700 وات مصرف داره با تعويض اون با كولر آبي هم كلي صرفه جويي شده و هم ميشه نه يكي بلكه چندتا V20 راه انداخت و خوشحال بود!!!
بگذريم
دوستان اشاره كردن كه مصرف پلاسما بين LCD, LED است و غالبا هم قابل قبوله . در كل هم اختلاف 50 -60 وات با LED هم كه داره سرجمع ماهيانه اش خيلي اختلافي در قبض برق ايجاد نميكنه.
رفیق چرا داغ میکنی ؟ :دی
من پدرم شرکت توانیر بود به مدت خیلی زیادی اینه که ما بیشتر وارد مثال های عملی میشیم و زیاد رو تئوری بحث نمیکنیم .
2 تا مسئله وجود داره :
1- آیا مصرف پلاسما از lcd یا led بیشتره ؟ جواب میشه به طور متوسط بله .
2-آیا این مصرف بالاتر به اندازه ای هست که نگران کننده باشه ؟ جواب من به این سوال خیر هست .
با مثالی که زدم میخواستم ملموس تر این مقدار تفوت حدودا 100 واتی رو برای کسی که پیش زمینه ای نداره توضیح بدم .
در مورد لامپ گازی هم بله دقیقا 8 تا لامپ گازی و 5 تا کولر گازی توی خونه داریم . خوب حالا به نظرت برای من اهمیتی داره 100 وات مصرف ماهیانم بیشتر بشه یا نه ؟! اگرم داشته باشه میرم همون لامپ ها رو عوض میکنم که البته من اگر برام مقدور بود عوض می کردم تا جایی هم که می شد کم مصرف گرفتم .
p30worldiran
22-01-2011, 14:05
رفیق چرا داغ میکنی ؟ :دی
من پدرم شرکت توانیر بود به مدت خیلی زیادی اینه که ما بیشتر وارد مثال های عملی میشیم و زیاد رو تئوری بحث نمیکنیم .
2 تا مسئله وجود داره :
1- آیا مصرف پلاسما از lcd یا led بیشتره ؟ جواب میشه به طور متوسط بله .
2-آیا این مصرف بالاتر به اندازه ای هست که نگران کننده باشه ؟ جواب من به این سوال خیر هست .
با مثالی که زدم میخواستم ملموس تر این مقدار تفوت حدودا 100 واتی رو برای کسی که پیش زمینه ای نداره توضیح بدم .
در مورد لامپ گازی هم بله دقیقا 8 تا لامپ گازی و 5 تا کولر گازی توی خونه داریم . خوب حالا به نظرت برای من اهمیتی داره 100 وات مصرف ماهیانم بیشتر بشه یا نه ؟! اگرم داشته باشه میرم همون لامپ ها رو عوض میکنم که البته من اگر برام مقدور بود عوض می کردم تا جایی هم که می شد کم مصرف گرفتم .
آقا دمت گرم حالا خوبه پدر محترم شما توانير بوده كه8 تا لامپ گازی و 5 تا کولر گازی دارين:18:
به نظرم براي شما ديگه اصلا مهم نيست V20 توانش 100 تا 200يا 500تا باشه:31:(به دل نگيري شوخي ميكنم)
persian_m
22-01-2011, 14:25
دوست عزیز مهردادجان که چیزی نگفتن نظرشون رو گفتن البته شما هم باید احترام به نظر دیگران رو یاد بگیرید
البته فکر کنم این پست 1248مال شما باشه مثل اینکه یادت رفته
aliitaly
22-01-2011, 15:11
سلام
اقایون چرا اینقدر سر مصرف برق دعوا میکنید. هر کی خربزه می خوره پای لرزشم میشینه. کسی که تصویره پاناسونیک رو دوست داره بخصوص v20 نباید براش مصرفش مهم باشه. من خودم 2 تا v20 دارم یه دونه 50 تو پذیرایی و یدونه 42 تو اتاق خوابم. حالا می خواد 410w مصرف کنه می خواد 2000w تا.
برای دوستانی هم که در مورد گارانتی گفتن. یه بار گفتم بازم میگم اگه از نمایندگی مرکزی بخرید 18 ماه از تاریخ فاکتور واگه از نمایندگی های دیگه 15 ماه از تاریخ تولید. اینم یه قانون مسخره از بانیان هست مگه چه فرقی داره از کجا بخرید. در ضمن نمایندگی مرکزی سه را طالقانی هست که من هر دوتا tv رو از اونجا خریدم.:11:
mehrdad_ati
22-01-2011, 16:27
آقا دمت گرم حالا خوبه پدر محترم شما توانير بوده كه8 تا لامپ گازی و 5 تا کولر گازی دارين
به نظرم براي شما ديگه اصلا مهم نيست V20 توانش 100 تا 200يا 500تا باشه(به دل نگيري شوخي ميكنم)
عزیز اگه شما هم مثل من بندرعباس بودی مطمعن باش 10 تا کولر میزاشتی تو خونت . اینجا فقط کولر گازی جواب میده . در مورد لامپ هم گفتم تا جایی که امکانش بود کم مصرف گرفتم اما حیاط ما یه مقدار بزرگه نمیشه فقط با کم مصرف روشنش کرد . آخه نور کم مصرف برای داخل خیلی خوبه اما برای بیرون مناسب نیست .
برای من همین که تلویزیونم زیر 1000 وات مصرف کنه کافیه . وقتی من کولرام چند کیلووات مصرف میکنند دیگه برام چه فرقی میکنه ! حالا lcd هم میگیرفتم فققش 100 وات فرق می رکرد ! اندازه ی یه لامپ رشته ای !!!! خداییش تاثیری داره ؟! فکر مکینم برای هیچ خانواده ای 100 وات مهم باشه
die my darling
22-01-2011, 17:05
این نظر یکی از کاربرای سایت zoomit بود گفتم اینجا بزارمش شاید جالب باشه:
2X2=4 پس بخونید
بهترین led یای local dimm در حال حاضر 512 تا منطقه برای نوردهی دارن در حالیکه پلاسماها بالای دو میلیون تا منطقه برای نوردهی دارن ( به تعداد پیکسله�§
برای خرید یک led local dimm باید بالای 5 میلیون تومن پول از جیب مبارک پرداخت کنید در حالیکه برای یه پلاسمای خوب 2 میلیون تومن یعنی سه میلیون تومن کمتر
مصرف برق پلاسماهای جدید پانی متوسط 200 وات هست یعنی اگه روزی 10 ساعت کار کنن میشه 2 کیلو وات!
پول برق بدون یارانه کیلو واتی 45 تومن هست یعنی هر پلاسما روزی 90 تومن برق مصرف میکنه که میشه ماهی 2700 تومان به عبارتی سالی 32400 تومن در حالیکه در این مدت یه led نزدیک 16000 تومن برق مصرف میکنه اگر 100 سال یه پلاسما روشن بمونه بازم پول برقش در مقابل یه led مجانی در میاد تازه من سود پولم حساب نکردم.
منبعش:
با این حرفا یه پلاسما میخواد در ماه 1350 تومن بیشتر از یه ال ای دی برق مصرف کنه دیگه 1350 تومن در ماه این همه جرو بحث داره؟
1350 تونم در ماه میشه 16200 تومن در سال با یه حساب کتاب ساده 16200 تومن در سال 10 سالش میشه 162000 تومن که همین الان یه ال ای دی آشغالی سامسونگ 300-400 هزار تومن از v20 گرونتره یعنی عملا کسی که v20 میخره حداقل تا 10 سال پول برق واسش مجانی در میاد.
die my darling
22-01-2011, 17:31
hamidrezars
22-01-2011, 18:05
[/COLOR]اما تيونر ديجيتال دار من تهران پيدا كردم هم امين حضور و هم جمهوري اما فعلا در بانه يكدونه V20 هم نميشه پيدا كرد تا دو سه هفته ديگه هم فكر نكنم توي بانه بياد , تهران و اصفهان سراغ دارم.
دوست عزیز اگه لطف کنی آدرس یا تلفن جاهای که v20 رو با تیونردیجیتال میفروشند به طور خصوصی بهم اطلاع بدی خیلی ممنون میشم [/QUOTE]
hakim2020
داره خودمونی میشه
تاريخ عضويت: Nov 2010
--------------------------------------------------------------------------------
فروشگاه **************************************
V20 تيونر ديجيتال تا 4 شنبه داشت
يكدونه داشت يك خط داره گوشه اش فكر كنم تا 1200 هم ميده اون رو
باتشکر از شما دوست خوب که به سوال من جواب دادید من با این آدرسی که شما گفتید تماس گرفتم اما به من گفتش تیونر دیجتالش رو بخاطر اینکه از گمرگ وارد ایران می شه از توش برداشتن این که میشه همون فایدی نداره گفت اون با تیونر دیجتالش رو باید از بانه تهیه کنی شما خودتون دیدی که تیونر دیجتال داشت شاید برای نمایشش فقط داشت ؟
mehrdad_ati
22-01-2011, 19:26
این تیونر دیجیتال رو که با 50 تومن میتونید بگیرید با امکانات خیلی بهتر .
persian_m
22-01-2011, 19:40
دوست عزیز اگه لطف کنی آدرس یا تلفن جاهای که v20 رو با تیونردیجیتال میفروشند به طور خصوصی بهم اطلاع بدی خیلی ممنون میشم
hakim2020
داره خودمونی میشه
--------------------------------------------------------------------------------
باتشکر از شما دوست خوب که به سوال من جواب دادید من با این آدرسی که شما گفتید تماس گرفتم اما به من گفتش تیونر دیجتالش رو بخاطر اینکه از گمرگ وارد ایران می شه از توش برداشتن این که میشه همون فایدی نداره گفت اون با تیونر دیجتالش رو باید از بانه تهیه کنی شما خودتون دیدی که تیونر دیجتال داشت شاید برای نمایشش فقط داشت ؟
[/QUOTE]
مگه تیونر دیجیتال ----- ماهواره است که تو گمرک درش بیارن بعدشم مگه گمرک بیکاره که بشینه تیونر رو در بیاره
اگه تیونر دار میخواین بانه تازه اونم بچه ها میگن که الان فعلا نیست ولی فکر کنم حتما نزدیکای عید بیارن
با این حال به گفته مهرداد عزیز یه تیونر خرجش دیگه نهایت بهترینش تا 90 تومن هست
hakim2020
22-01-2011, 20:37
این تیونر دیجیتال رو که با 50 تومن میتونید بگیرید با امکانات خیلی بهتر .
دوستان يك توضيحي لازمه , درسته كه ممكنه با 50 تومن يا حتي كمتر يك تيونر ديجيتال تهيه كرد اما به نظر من تينور ديجيتال داخل خود تلوزيون يك مزيت است كه مهمترين اون كابرد ساده تر خواهد بود چون شما با همون كنترل تلوزيون از اون استفاده ميكنيد و نه يك كنترل جدا براي ----T.
mehrdad_ati
22-01-2011, 20:44
دوستان يك توضيحي لازمه , درسته كه ممكنه با 50 تومن يا حتي كمتر يك تيونر ديجيتال تهيه كرد اما به نظر من تينور ديجيتال داخل خود تلوزيون يك مزيت است كه مهمترين اون كابرد ساده تر خواهد بود چون شما با همون كنترل تلوزيون از اون استفاده ميكنيد و نه يك كنترل جدا براي ----T.
مزیت باشه یا نباشه فعلا که تو ایران هیچ شرکتی ظاهرا قصد نداره این قابلیت رو فعال شده تحویل مشتری بده !
hamidrezars
22-01-2011, 22:59
hakim2020
داره خودمونی میشه
مگه تیونر دیجیتال ----- ماهواره است که تو گمرک درش بیارن بعدشم مگه گمرک بیکاره که بشینه تیونر رو در بیاره
اگه تیونر دار میخواین بانه تازه اونم بچه ها میگن که الان فعلا نیست ولی فکر کنم حتما نزدیکای عید بیارن
درست دوست من ولی این رو من از فروشنده ای نقل کردم که یکی ازدوستان برام به طور خصوصی تلفنشو دادبود
hakim2020
23-01-2011, 02:04
درست دوست من ولی این رو من از فروشنده ای نقل کردم که یکی ازدوستان برام به طور خصوصی تلفنشو دادبود
شماره تلفن رو من داده بودم , اين حرفي كه فروشنده زده از اساس اشتباهه , فكر كنم ترسيده و يا اينكه تموم كرده.
ببينيد كلا مدلهايي كه براي ايران زده ميشه آخرش R داره و اينها از اساس فاقد تيونر ديجيتال و رسيور هستند نه اينكه گمرك ايران بخواد اونها رو باز كنه , هنر گمرك اينه كه مانع ورودش ميشه همين !!!
سلام
اقایون چرا اینقدر سر مصرف برق دعوا میکنید. هر کی خربزه می خوره پای لرزشم میشینه. کسی که تصویره پاناسونیک رو دوست داره بخصوص v20 نباید براش مصرفش مهم باشه. من خودم 2 تا v20 دارم یه دونه 50 تو پذیرایی و یدونه 42 تو اتاق خوابم. حالا می خواد 410w مصرف کنه می خواد 2000w تا.
برای دوستانی هم که در مورد گارانتی گفتن. یه بار گفتم بازم میگم اگه از نمایندگی مرکزی بخرید 18 ماه از تاریخ فاکتور واگه از نمایندگی های دیگه 15 ماه از تاریخ تولید. اینم یه قانون مسخره از بانیان هست مگه چه فرقی داره از کجا بخرید. در ضمن نمایندگی مرکزی سه را طالقانی هست که من هر دوتا tv رو از اونجا خریدم.:11:
اگر به رویو ها استناد کنیم برای V20 پنجاه اینچ به طور متوسط 201w در نظر گرفته به مد تصویر اشارهای نکرده ولی بعد از کالیبراسیون که توی مد pro1 و کنتراست 36 انجام داده مصرف برق به 186 وات کاهش پیدا کرده
لینک:
توی سایت HDTVtests مصرف رو برای 42 اینچ V20 توی مد نرمال 139 وات و بعد از کالیبراسیون روی مد pro1 حدود 168 وات ذکر می کنه
اگر به تنظیمات اعمال شده نگاهی بندازیم کاملا منطقیه :
Select Professional1.
Set contrast at about 5-6 clicks down from Maximum.
Set Sharpness at 0.
Set Colour at 3 clicks left from the default.
There is no point in copying the Greyscale tracking settings.
These are the ones (from top to bottom) that our review TV used: +2 -1 -5, -7, -2, -1.
I don’t have the CMS settings, sorry!
Also be sure to set 16:9 Overscan to OFF and Intelligent Frame Creation/24p Smooth Film to OFF
به نظر می رسه اینجا کنتراست رو روی 94 یا 95 برده به هر با این تنظیمات افزایش مصرف برق منطقیه و همچنین مقادیر ذکر شده از دو منبع مختلف همدیگرو تایید می کنن.
فقط توجه کنید تنظیماتی که به عنوان کالیبراسیون اعمال میشه با توجه به دستگاه پخش تصویر و کیفیت تصاویر میتونه فرق بکنه پس اگر TV خودتون رو مطابق این اعداد کالیبره کرده و تصویر دلچسبی نداشتید تعجب نکنید.
لینک:
ببينيد كلا مدلهايي كه براي ايران زده ميشه آخرش R داره و اينها از اساس فاقد تيونر ديجيتال و رسيور هستند نه اينكه گمرك ايران بخواد اونها رو باز كنه , هنر گمرك اينه كه مانع ورودش ميشه همين !!!
ببخشید اگر آخرش حرف s باشه چی ؟ تیونر دیجیتال داره یا نه ؟
تجربه شخصی ندارم ولی تو وب دیدم که اشاره شده که stuck pixel به مرور بر میگرده یا رنگش سیاه میشه و تبدیل به dead pixel میشه. نرم افزاری هست که گفته میشه به برگشت stuck pixel کمک می کنه فقط کافیه 20 تا 30 دقیقه روی نمایشگر اجرا بشه. این نرم افزار که مجانیه و ظاهرا تستش بی خطره به صورت رندم پیکسلها رو با رنگهای مختلف روشن می کنه. اگر دوست داشتید تستش کنید باید PC رو به TV وصل کنید و اجراش کنید. فقط مواظب جاموندگی آیکانها و یا پنجره وب باشید اگر TV شما 100 تا 200 ساعت ابتدای کارش رو سپری می کنه. یعنی همون بیشتر از نیم ساعت به PC وصلش نکنید. شاید وسواس باشه ولی به هر حال نمی خوام مشکلی پیش بیاد.
در نهایت خودتون سبک سنگین کنید و تصمیم بگیرید.
اینم لینکش:
فقط کافیه روی Lunch JscreenFix کلیک کنید.
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
امشب حتما امتحان می کنم. من لپ تاپ دارم. تی وی رو با چه کابلی متصل کنم بهش؟ کابل شبکه معمولی یا از خروجی HDMI اش استفاده کنم؟؟
خیلی خوبه که ما اینجا دور هم جمع شدیم و می تونیم از هم چیز یاد بگیریم.... واقعا خوشحالم...
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
امشب حتما امتحان می کنم. من لپ تاپ دارم. تی وی رو با چه کابلی متصل کنم بهش؟ کابل شبکه معمولی یا از خروجی HDMI اش استفاده کنم؟؟
خیلی خوبه که ما اینجا دور هم جمع شدیم و می تونیم از هم چیز یاد بگیریم.... واقعا خوشحالم...
خواهش می کنم. اینکه شما از چه طریق می تونید لب تاپو به TV وصل کنید بستگی به خروجیهای لب تاپ داره قبل از همه چیز اینو بررسی کنید و چه کابلی در اختیار دارید. یه سری آداپتور ها وجود دارن که مثلا DVI رو به HDMI تبدیل می کنن . شاید این شکل بتونه شما رو کمک کنه.
در ضمن توی دفترچه راهنمای TV یک سری اطلاعات در مورد ورودی TV وجود داره که قبلا مطالعه کنید. بهترین کیفیت تصویر وقتی خواهید داشت که از پورت HDMI یا DVI استفاده کنید ولی من نمی دونم که لب تاپ شما این خروجی رو داره یا نه. توی کنترل پنل ویندوز Display setting رو جوری تغییر بدید که تلویزیون شما توی نمایش تصویر دچار مشکل نشه .اگر از پورت svideo یا composite استفاده می کنید احتمالا نیازی به این کار نیست. از دوستایی هم که تجربه بیشتری دارن کمک بگیرید . نباید چندان پیچیده باشه. امیدوارم مشکل شما حل بشه. راستی فکر می کنم از طریق DLNA و به صورت بیسیم هم بتونید این کار رو انجام بدید ولی من در این مورد اطلاعاتم کمه.
hakim2020
23-01-2011, 12:48
بله , S براي آسياي شرقي است و فكر كنم كه ----T در اون فعال باشه.
persian_m
23-01-2011, 12:54
دوست عزیز سری P42V20S مربوط به کشور سنگاپور هست و تیونر دیجیتال هم داره
از لینک زیر میتونید مشخصات کامل اون رو ببینید:
aliitaly
23-01-2011, 14:10
دوستان یه پیشنهاد
اگر شما یک ----- مدل strong 4910 HD بگیرید هم میتونید کانالهای HD رو ببینید هم این ----- روی خودش ----t داره. من الان از این ----- استفاده می کنم و خیلی هم راضی هستم:8:
دوستان میخوام بدونم که اگه سه چهار ساعت یا حتی بیشتر تلویزیون روی یک شبکه باشه لوگو (آرم) شبکه باقی نمیمونه؟ یا مثلا موقع استفاده سه چهار ساعت از XBOX اون علامتهای بازیها مربوط به تفنگ و امتیاز و... باقی نمی مونه؟
خیلی ها به خاطر ترس از این مسئله سراغ پلاسما نمیرن.
شما تجربه ای در این زمینه دارید؟ یادم یه زمانی CRT ها هم مشکل باقی موندن تصویر داشتند که بعدها حل شد ، آیا تو پلاسماهای جدید مثل V20 حل شده؟
mehrdad_ati
24-01-2011, 07:55
حل که نشده اما کمتر شده . آرم شبکه بعیده چون تبلیغات میزاره و آرمش هر چند وقت یه بار حزف میشه . اما بازی بهتره هر دو سه ساعت یه بار چند دقیقه استراحت بدی به پنل . تو پایونیر میشه گفت حل شده اما v20 هنوز گزارش میشه این موارد اما خوب کمتر از قبل
*Alucard*
24-01-2011, 11:39
دوستان میخوام بدونم که اگه سه چهار ساعت یا حتی بیشتر تلویزیون روی یک شبکه باشه لوگو (آرم) شبکه باقی نمیمونه؟ یا مثلا موقع استفاده سه چهار ساعت از XBOX اون علامتهای بازیها مربوط به تفنگ و امتیاز و... باقی نمی مونه؟
خیلی ها به خاطر ترس از این مسئله سراغ پلاسما نمیرن.
شما تجربه ای در این زمینه دارید؟ یادم یه زمانی CRT ها هم مشکل باقی موندن تصویر داشتند که بعدها حل شد ، آیا تو پلاسماهای جدید مثل V20 حل شده؟
سلام
دو نوع مشکل ممکنه در این رابطه به وجود بیاد .
(1)
Burn in که دلیل اون بالا رفتن حرارت در بین پیکسلهای یک تصویر ثابت و در نتیجه سوختن فسفرهای اون پیکسل هست که باعث به وجود اومدن پیکسل سوخته در اون ناحیه میشه که این مشکل در پلاسماهای امروزی حل شده به معنی که تایمی که این مسئله باید رخ بده به حدی بالا رفته که عملا در استفاده های معمول روزانه از جمله گیم و ... اتفاق نمیوفته یا اگر اتفاق بیوفته فوق العاده نادر هست دقیقا مثل CRT ـها و یا LCD ـها که به اون Image sticking ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا Image persistence ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میگن.
(2)
Image retention که احتباس موقتی تصویر هست یعنی یک سایه کم رنگ از تصویری که به مدت طولانی نمایش داده شده ممکنه به صورت موقتی روی تصویر باقی بمونه ولی به هیچ وجه پیکسل از کار نمیوفته و ممکنه شما فقط این سایه از تصویر رو بر روی بک گراندهای خیلی تیره یا روشن ببینید و در بیشتر موارد متوجه اون نمیشید این سایه ها معمولا به مرور زمان از چند ثانیه تا چند ساعت بر طرف میشه.
من خودم تقریبا روزی 6-7 ساعت با V20 گیم بازی میکنم و بعضی وقتها دچار Image sticking میشه که روی پنل من خیلی زود بر طرف میشه. البته در خلال این 6-7 ساعت خیلی وقتها HUD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](video_gaming))ـهای بازی به دلیل پخش Cutscene ـها و یا لود بازی قطع میشه.
persian_m
24-01-2011, 12:32
سلام
دو نوع مشکل ممکنه در این رابطه به وجود بیاد .
(1)
Burn in که دلیل اون بالا رفتن حرارت در بین پیکسلهای یک تصویر ثابت و در نتیجه سوختن فسفرهای اون پیکسل هست که باعث به وجود اومدن پیکسل سوخته در اون ناحیه میشه که این مشکل در پلاسماهای امروزی حل شده به معنی که تایمی که این مسئله باید رخ بده به حدی بالا رفته که عملا در استفاده های معمول روزانه از جمله گیم و ... اتفاق نمیوفته یا اگر اتفاق بیوفته فوق العاده نادر هست دقیقا مثل CRT ـها و یا LCD ـها که به اون Image sticking ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا Image persistence ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FImage_persistence)میگن.
(2)
Image retention که احتباس موقتی تصویر هست یعنی یک سایه کم رنگ از تصویری که به مدت طولانی نمایش داده شده ممکنه به صورت موقتی روی تصویر باقی بمونه ولی به هیچ وجه پیکسل از کار نمیوفته و ممکنه شما فقط این سایه از تصویر رو بر روی بک گراندهای خیلی تیره یا روشن ببینید و در بیشتر موارد متوجه اون نمیشید این سایه ها معمولا به مرور زمان از چند ثانیه تا چند ساعت بر طرف میشه.
من خودم تقریبا روزی 6-7 ساعت با V20 گیم بازی میکنم و بعضی وقتها دچار Image sticking میشه که روی پنل من خیلی زود بر طرف میشه. البته در خلال این 6-7 ساعت خیلی وقتها HUD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FHUD_%28video_gaming%29)ـهای بازی به دلیل پخش Cutscene ـها و یا لود بازی قطع میشه.
خداییش این اصولی واساسی جواب دادنت منو کشته
دستت درد نکنه
جناب ALUCARD عزیز از جواب خوبی که دادید ممنونم.
Image Retention که عنوان کردید توی دفترچه راهنما هم ذکر شده و نوشته اگه مدت طولانی تصویر ثابت بمونه اینطوری میشه. این مدت طولانی یعنی تقریبا چند ساعت؟
جالبه که تو LCD ها هم Image Retention هست. این تصویر دفترچه که به این نکته اشاره کرده:
تصویر دفترچه LCD سامسونگ B750 :
تصویر دفترچه LCD سامسونگ C650 :
نمی دونم چرا تو پرانتز Image Retention رو Screen Burn معنی کرده؟
mehrdad_ati
24-01-2011, 16:42
بله قبلا هم بحث شده و ظاهرا در llcd ها هر چه عمر پنل بیشتر باشه احتمال به وجود اومدن همچین حالتی بیشتر میشه . البته مطمعن نیستم .
دوستان یه پیشنهاد
اگر شما یک ----- مدل strong 4910 HD بگیرید هم میتونید کانالهای HD رو ببینید هم این ----- روی خودش ----t داره. من الان از این ----- استفاده می کنم و خیلی هم راضی هستم:8:
سلام
قیمت این ----- strong 4910 HD چند است و آیا امکان پخش کانالهای سه بعدی را دارد
ممنون:11:
دوستان شاید اینجا بحثش نباشه اما چون می خوام بدونم نظر شما اساتید پلاسما چیه می پرسم. کسی پلاسما پاناسونیک مدل U20 را رویت کرده. می دونم تصویرش پایین تر از V20 است(تو چند صفحه قبل از نظر تولید رنگ مشکی با V20 مقایسه شده) ، فقط می خوام بدونم تو کیفیت تصویر در مقایسه با LCDهای با کیفیت مثل C695 و LED های Local Dimming در چه جایگاهی قرار می گیره.
خودم یه چیزایی می دونم ولی میخوام ببینم شما چه نظری دارید.
مشخصات :
پنل G13
600 Hz
1920X1080
کنتراست دینامیک 2.000.000:1
Moving Resoulation 900 Lines
بدون ورودی USB
دارای ورودی SD و 3 HDMI
mehrdad_ati
24-01-2011, 17:12
سلام
ممنو
فکر کنم حدود 200 باشه . سه بعدی رو همه ی ----- ها میتونند پخش کنند . فقط کافیه خروجی hdmi داشته باشه
دوستان شاید اینجا بحثش نباشه اما چون می خوام بدونم نظر شما اساتید پلاسما چیه می پرسم. کسی پلاسما پاناسونیک مدل U20 را رویت کرده. می دونم تصویرش پایین تر از V20 است(تو چند صفحه قبل از نظر تولید رنگ مشکی با V20 مقایسه شده) ، فقط می خوام بدونم تو کیفیت تصویر در مقایسه با LCDهای با کیفیت مثل C695 و LED های Local Dimming در چه جایگاهی قرار می گیره.
بهترین راه اینه که خودت بری از نزدیک تصویرش رو ببینی
persian_m
24-01-2011, 17:49
مشخصات :
پنل G13
600 Hz
1920X1080
کنتراست دینامیک 2.000.000:1
Moving Resoulation 900 Lines
بدون ورودی USB
دارای ورودی SD و 3 HDMI
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
دوست خوبم ، به نظرت این مباحث خلاف قوانین نیست؟
این پنل همونطور که خودتون میدونید از نسل قدیم هست یعنی در ساخت اون از سیستم neopdp استفاده نشده اما روی هم رفته دوستان ازش تعریف میکنن خودم از نزدیک ندیدم ولی تو عکسی هم که پونل گذاشته بود باز تولید رنگ مشکیش بد نبودیا بهتر بگیم قابل قبول بود
*Alucard*
24-01-2011, 20:47
Image Retention که عنوان کردید توی دفترچه راهنما هم ذکر شده و نوشته اگه مدت طولانی تصویر ثابت بمونه اینطوری میشه. این مدت طولانی یعنی تقریبا چند ساعت؟
دوست عزیز تایم مشخصی نمیشه برای این مسئله در نظر گرفت قائده کلی این هست که هر چی پیکسلها در پلاسما جوانتر باشن احتمال به وجود اومدن این مسئله بیشتر هست و البته همونطور که خودتونم اشاره کردید این مشکل در همه تکنولوژیهای تصویری از جمله LCD ـها هم وجود داره یک مقاله جالب چند وقت پیش به دستم رسید که تائید میکرد OLED ـها هم کمابیش با این مشکل مواجه هستن , دلیل اصلی عنوان کردن این مشکل در دفترچه راهنمای همه نمایشگرها (Plasma, LCD , CRT ,OLED) استفاده از بهترین راه حل برای جلوگیری از این مسئله یعنی آگاهی استفاده کننده از مستعد بودن نمایشگر در به وجود اومدن این مشکل و رها نکردن تصاویر برای مدت طولانی بر روی نمایشگرهاست که البته روی حرفشون بیشتر برای کسانی هست که تصاویر ثابت و یا یک کانال ثابت رو برای مدت خیلی طولانی در فروشگاهها و مکانهای عمومی مثل رستورانها نمایش میدن به هر حال برای مصارف متعارف خانگی مشکل مطمئنا جدی نیست.
در مورد پلاسماها راجع به مسئله Burn in کمی هایپ به وجود اومده که دلیل اصلی اون استفاده از نسلهای اولیه اونها در فرودگاهها و سالنهای ورزشی بوده که یک نوشته ثابت رو برای ساعتها و در برخی موارد روزها و حتی هفته ها روی این نمایشگرها رها میکردن تا اونجا که درصد بالایی (در حدود 50 درصد به نقل از Display research) از اونهارو دچار مشکل کرد ( با این وجود تعداد زیادی از اونها هم هرگز دچار این مشکل نشدن) اما صورت کلی مسئله این هست که LCD ـها نسبت به این مشکل مقاومتر از پلاسماها و شاید CRTـها (در مورد CRT ـها منبعی وجود نداره) هستن.
-----------------------
در مورد U20 این پنل همونطور که دوستان اشاره کردن NeoPDP نیست که معنیش این هست که زمانیکه میزان برق مشخصی نسبت به NeoPDP ـها مصرف میکنه برایتنس کمتری داره و تعداد خطوط متحرک کمتری هم نمایش میده (که این مورد آخر فقط تو صحنه های اکشن طولانی مدت خودشو نشون میده)
من تصویر این پنل رو در قیاس با V20 دیدم و با توجه به قیمتش تصویر قابل قبولی داره اما فکر میکنم C695 با توجه به امکاناتش میتونه در مجموع راضی کننده تر باشه (نظر شخص) مگر اینکه سایز بالای U20 در مقابل قیمتش و یا گستردگی زاویه دیدش برای شما بخواد یک مزیت مهم به حساب بیاد.
hakim2020
24-01-2011, 20:55
دوستان در رابطه با اين مدل TH-P42V20S كه اشاره شده بود براي سنگاپور هست و در اون ----T فعال هست آيا كسي اطلاع داره كه ميشه روي USB ( مموري يا هاردي كه به اون وصل بشه ) برنامه ظبط كرد يا نه ؟
دوم به نظر شما اين مدل 1450 بدون ضمانت مي ارزه ؟
در مورد U20 این پنل همونطور که دوستان اشاره کردن NeoPDP نیست که معنیش این هست که زمانیکه میزان برق مشخصی نسبت به NeoPDP ـها مصرف میکنه برایتنس کمتری داره و تعداد خطوط متحرک کمتری هم نمایش میده (که این مورد آخر فقط تو صحنه های اکشن طولانی مدت خودشو نشون میده)
من تصویر این پنل رو در قیاس با V20 دیدم و با توجه به قیمتش تصویر قابل قبولی داره اما فکر میکنم C695 با توجه به امکاناتش میتونه در مجموع راضی کننده تر باشه (نظر شخص) مگر اینکه سایز بالای U20 در مقابل قیمتش و یا گستردگی زاویه دیدش برای شما بخواد یک مزیت مهم به حساب بیاد.
جناب ALUCARD عزیز ، پاسخ های شما خیلی کامله. من تعجب می کنم که شما این همه اطلاعات رو از کجا آوردید. واقعا این سایت بدون شما صفایی نداره. خدا شما رو برای ما نگه داره.
یه سوال: بدون توجه به امکانات فرعی مثل USB و دیزاین و... فقط و فقط از نظر کیفیت تصویر C695 بهتره یا U20 . یعنی کنتراست بالای این پنل U20 و خاصیت 600 هرتزش نمی ارزه به C695 ؟
U20 در قیاس با V20 چقدر تفاوت کیفیت تصویر داره؟ تفاوت از آسمون تا زمین یا یه خرده؟
در ضمن این سوالهایی که من مطرح می کنم از جنبه افزایش اطلاعات خودم و دیگر دوستانه، وگرنه فعلا قصد خرید ندارم تا مدلهای 2011 بیان.
*Alucard*
25-01-2011, 10:26
دوستان در رابطه با اين مدل TH-P42V20S كه اشاره شده بود براي سنگاپور هست و در اون ----T فعال هست آيا كسي اطلاع داره كه ميشه روي USB ( مموري يا هاردي كه به اون وصل بشه ) برنامه ظبط كرد يا نه ؟
دوم به نظر شما اين مدل 1450 بدون ضمانت مي ارزه ؟
ظاهرا مدلهای آسیایی (به استثناء چندتا کشور محدود) قابلیت ضبط رو ندارن.
یه سوال: بدون توجه به امکانات فرعی مثل USB و دیزاین و... فقط و فقط از نظر کیفیت تصویر C695 بهتره یا U20 . یعنی کنتراست بالای این پنل U20 و خاصیت 600 هرتزش نمی ارزه به C695 ؟
U20 در قیاس با V20 چقدر تفاوت کیفیت تصویر داره؟ تفاوت از آسمون تا زمین یا یه خرده؟
تفاوت V20 با U20 تو نگاه اول کاملا به چشم میاد ولی شاید به چشم خیلی افراد این تفاوت در بهترین حالت در حدود 20-30 درصد باشه ولی اگر چشم شما ورزیده باشه و یا مدت طولانی به تصویر V20 نگاه کنید بعد از اینکه چشم شما به V20 عادت کرد اختلافها بیشتر به چشم میاد.
در مورد تفاوت C6xx سامسونگ با U20 به نظر من تفاوتشون تو کیفیت تصویر مجموعا کم هست.
من اینطوری امتیاز میدم شما میتونید فاکتورهای مهمتر رو برای خودتون با ارزشتر در نظر بگیرین (ضریب بالاتر بدین) مثلا برای من همه فاکتورها ضریب 1 داره ولی شما میتونید براشون ضریب 0.5 یا 2 در نظر بگیرین یا اینکه یک فاکتور خاص رو به بقیه فاکتورها ترجیح بدین.
Black Level
C695=5
U20=7
V20=9
Contrast
C695=6
U20=7
V20=9
Brightness
C695=9
U20=5
V20=7
Color Saturation
C695=6
U20=8
V20=9
Color Accuracy **
C695=6
U20=N/A
V20=8
** راجع به دقت رنگ U20 منبع معتبری پیدا نکردم که تست مستند کرده باشه برای همین کلا این فاکتور رو در جمع امتیازات در نظر نگرفتم.
Shadow Details
C695=6
U20=7
V20=8
Sharpness
C695=9
U20=7
V20=9
Response Time
C695=5
U20=8
V20=9
Processor
C695=8
U20=5
V20=8
Total
C695=54
U20=54
V20=68
aliitaly
25-01-2011, 12:39
سلام
ممنون:11:
دوست عزیز من این ----- رو 380000 خریدم حدود 20 روز پیش. اگر کسی قصد خرید این ----- رو داره بگم که این مدل تقلبی زیاد داره من خودم 180000 تومان هم قیمت داشتم ولی مدل اصلیش بین 350000 تا 380000 تومان هست و کانالهای 3d رو هم پخش می کنه
دوست عزیز من این ----- رو 380000 خریدم حدود 20 روز پیش. اگر کسی قصد خرید این ----- رو داره بگم که این مدل تقلبی زیاد داره من خودم 180000 تومان هم قیمت داشتم ولی مدل اصلیش بین 350000 تا 380000 تومان هست و کانالهای 3d رو هم پخش می کنه
من میخوام درباره این چیزا ( ماه.وا.ره) بحث نکنم چون خلاف قوانینه اما انگار چاره ای نیست. باید وارد بحث شد.
آقا ببخشید مگه کانال سه بعدی هم اومده؟
نظرتون درباره استارست 1000 HD چیه؟ این مدل بهتر از استرانگ نیست؟
ariajoker
25-01-2011, 14:06
من میخوام درباره این چیزا ( ماه.وا.ره) بحث نکنم چون خلاف قوانینه اما انگار چاره ای نیست. باید وارد بحث شد.
بله کانال سه یعدی زیاد اومده . بیشترشون کارتی هستن . ولی اگر بخواین این شبکه هارو مشاهده کنین با گیرنده های HD معمولی نمیتونین . باید از گیرنده هایی که قابلیت شرینگ دارن استفاده کنین تا بتونن اون شبکه هارو باز کنن.
aliitaly
25-01-2011, 15:40
بله دوست عزیز کانال سه بعدی هم اومده. در مورد استار ست اطلاعاتی ندارم. ولی strong یه برند شناخته شده هست
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
بله کانال سه یعدی زیاد اومده . بیشترشون کارتی هستن . ولی اگر بخواین این شبکه هارو مشاهده کنین با گیرنده های HD معمولی نمیتونین . باید از گیرنده هایی که قابلیت شرینگ دارن استفاده کنین تا بتونن اون شبکه هارو باز کنن.
دوست عزیز strong 4910 HD قابلیت شرینگ اینترنتی و CCCAM رو هم داره
ولی تو مشخصاتش چیزی درباره پخش سه بعدی نبود.
فرمت سه بعدی با فرمت HD معمولی فرق داره. شما خودت سه بعدی را روش تست کردی.
aliitaly
25-01-2011, 16:00
ولی تو مشخصاتش چیزی درباره پخش سه بعدی نبود.
فرمت سه بعدی با فرمت HD معمولی فرق داره. شما خودت سه بعدی را روش تست کردی.
من خودم تست نکردم و منم شنیدم که پخش میکنه شما خودت یه تحقیقی بکن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
afshin b
25-01-2011, 16:15
دوستان بهتره توی پروفایلتون بحث رو ادامه بدین. صحبت در این موارد خلافه (برای همین چیزا سایت رو فیلتـر میکنن میره). یه وقت یکی میاد بهتون گر میده.
hakim2020
25-01-2011, 17:00
ظاهرا مدلهای آسیایی (به استثناء چندتا کشور محدود) قابلیت ضبط رو ندارن.
تفاوت V20 با U20 تو نگاه اول کاملا به چشم میاد ولی شاید به چشم خیلی افراد این تفاوت در بهترین حالت در حدود 20-30 درصد باشه ولی اگر چشم شما ورزیده باشه و یا مدت طولانی به تصویر V20 نگاه کنید بعد از اینکه چشم شما به V20 عادت کرد اختلافها بیشتر به چشم میاد.
در مورد تفاوت C6xx سامسونگ با U20 به نظر من تفاوتشون تو کیفیت تصویر مجموعا کم هست.
من اینطوری امتیاز میدم شما میتونید فاکتورهای مهمتر رو برای خودتون با ارزشتر در نظر بگیرین (ضریب بالاتر بدین) مثلا برای من همه فاکتورها ضریب 1 داره ولی شما میتونید براشون ضریب 0.5 یا 2 در نظر بگیرین یا اینکه یک فاکتور خاص رو به بقیه فاکتورها ترجیح بدین.
Black Level
C695=5
U20=7
V20=9
Contrast
C695=6
U20=7
V20=9
Brightness
C695=9
U20=5
V20=7
Color Saturation
C695=6
U20=8
V20=9
Color Accuracy **
C695=6
U20=N/A
V20=8
** راجع به دقت رنگ U20 منبع معتبری پیدا نکردم که تست مستند کرده باشه برای همین کلا این فاکتور رو در جمع امتیازات در نظر نگرفتم.
Shadow Details
C695=6
U20=7
V20=8
Sharpness
C695=9
U20=7
V20=9
Response Time
C695=5
U20=8
V20=9
Processor
C695=8
U20=5
V20=8
Total
C695=54
U20=54
V20=68
جناب Alucard ضمن تشكر از پاسخهاي دقيقتون , براي من با مطالعه اين صفحات و ديگر سايتها يقين حاصل شده كه V20 از بهترينهاست , در شهرستان ما هم متاسفانه پاناسونيك نماينده فروش نداره و V20 رو جايي ندارن كه بشه ديد و مقايسه كرد . من هم روي همين يقيني كه حاصل كردم ميخوام سفارش بدم برام بيارن.
يك سوال بر اساس اين سيستم امتياز دهي شما كه V20 با اون دو مدل 14 امتياز اختلاف داره چه مدلي هست كه همپاي V20 امتياز داشته باشه يا اينكه حتي امتياز بهتري گرفته باشه؟
ممنون ميشم اگه حتي فقط يك ليست از اون تي ويهاي همرده و يا بالاتر رو بفرماييد , جزئيات امتباز لازم نيست براي روشن شدن ميخوام كه بدونم.
متشكر
Ami R 940
25-01-2011, 17:44
چه مدلي هست كه همپاي V20 امتياز داشته باشه يا اينكه حتي امتياز بهتري گرفته باشه؟
پلاسما pioneer kuro ملقب به سلطان ! محصول سال 2007 !!!
در زمینه بازتولید رنگ مشکی , آپسکالر , دقت و صحت رنگ , هندل تصویر و چندین مورد دیگر از وی20 و سری وی تی سرتره اما وی 20 و سری وی تی در زمینه برایتنس و مصرف برق کمتر سرتر هستن .
البته دیگه تولید نمیشه قیمتشم نزدیکای 7 تومنه تو ایران.
چیپست قدرتمند آپسکالر این پنل سیگنال های SD با کیفیت 576i رو در حد سیگنال های اچ دی بالا می بره !!
در کل این تلویزیون اشرافی در خونه های اشرافی هم دیده میشه !
*Alucard*
25-01-2011, 18:28
دوستان لطفا بحث در مورد تجهیزات م.ا.ه.و.ا.ر.ه رو ادامه ندن.
جناب Alucard ضمن تشكر از پاسخهاي دقيقتون , براي من با مطالعه اين صفحات و ديگر سايتها يقين حاصل شده كه V20 از بهترينهاست , در شهرستان ما هم متاسفانه پاناسونيك نماينده فروش نداره و V20 رو جايي ندارن كه بشه ديد و مقايسه كرد . من هم روي همين يقيني كه حاصل كردم ميخوام سفارش بدم برام بيارن.
يك سوال بر اساس اين سيستم امتياز دهي شما كه V20 با اون دو مدل 14 امتياز اختلاف داره چه مدلي هست كه همپاي V20 امتياز داشته باشه يا اينكه حتي امتياز بهتري گرفته باشه؟
ممنون ميشم اگه حتي فقط يك ليست از اون تي ويهاي همرده و يا بالاتر رو بفرماييد , جزئيات امتباز لازم نيست براي روشن شدن ميخوام كه بدونم.
متشكر
من توصیه میکنم شما این پنل رو قبل از خرید حتما از نزدیک ببینید و خودتون با سورسهای مختلف (HD/SD) تست کنید حتی اگر شده مجبور بشین به جایی سفر کنید چون سلیقه خریدار حرف آخرو میزنه خیلی از دوستان اینجا به توصیه دیگران پنلی رو میخرن ولی بعدا شکایت میکنن که پنل اون چیزی نبوده که فکر میکردن البته عمده مشکل این دوستان با سورسهای SD هست و توقع دارن که پنل همه سیگنالهارو مثل سورسهای HD نمایش بده و مشکل بعدی دوستان هم این هست که پنل رو درست ستاپ نمیکنن به هر حال از نظر من پسند خریدار حرف آخر هست به خصوص برای کسانیکه پلاسما میخرن چون از نظر خیلی از مردم برایتنس بالاتر = تصویر بهتر.
پنلهایی که کم و بیش به V20 تشابه دارن یعنی در بعضی فاکتورها بهتر و در بعضی دیگه بدتر هستن ولی در مجموع توی این سطح دسته بندی میشن به نظر من LG LE8500 و پلاسماهای سامسونگ C8000 و C7000 و پلاسمای VT20 پاناسونیک هستن LE8500 از نظر برایتنس از V20 قویتر هست (البته فقط تا زمانیکه تو محدوده زاویه دید اون قرار داشته باشین) ولی از نظر کنتراست ( به استثناء محیطهای خیلی پر نور) و جزئیات و اشباء رنگ پشت سره V20 قرار میگیره پلاسماهای سامسونگ C8000 و C7000 برایتنس و کنتراست کمتری نسبت به V20 دارن ولی دقت رنگ بهتری ارائه میدن و البته 3D هم هستن پلاسمای VT20 هم که در مدلهای آسیایی به احتمال زیاد زیر نور زیاد کنتراست بهتری نسبت به V20 داره و 3D هم هست.
hakim2020
25-01-2011, 18:38
دوستان لطفا بحث در مورد تجهیزات م.ا.ه.و.ا.ر.ه رو ادامه ندن.
من توصیه میکنم شما این پنل رو قبل از خرید حتما از نزدیک ببینید و خودتون با سورسهای مختلف (HD/SD) تست کنید حتی اگر شده مجبور بشین به جایی سفر کنید چون سلیقه خریدار حرف آخرو میزنه خیلی از دوستان اینجا به توصیه دیگران پنلی رو میخرن ولی بعدا شکایت میکنن که پنل اون چیزی نبوده که فکر میکردن البته عمده مشکل این دوستان با سورسهای SD هست و توقع دارن که پنل همه سیگنالهارو مثل سورسهای HD نمایش بده و مشکل بعدی دوستان هم این هست که پنل رو درست ستاپ نمیکنن به هر حال از نظر من پسند خریدار حرف آخر هست به خصوص برای کسانیکه پلاسما میخرن چون از نظر خیلی از مردم برایتنس بالاتر = تصویر بهتر.
پنلهایی که کم و بیش به V20 تشابه دارن یعنی در بعضی فاکتورها بهتر و در بعضی دیگه بدتر هستن ولی در مجموع توی این سطح دسته بندی میشن به نظر من LG LE8500 و پلاسماهای سامسونگ C8000 و C7000 و پلاسمای VT20 پاناسونیک هستن LE8500 از نظر برایتنس از V20 قویتر هست (البته فقط تا زمانیکه تو محدوده زاویه دید اون قرار داشته باشین) ولی از نظر کنتراست ( به استثناء محیطهای خیلی پر نور) و جزئیات و اشباء رنگ پشت سره V20 قرار میگیره پلاسماهای سامسونگ C8000 و C7000 برایتنس و کنتراست کمتری نسبت به V20 دارن ولی دقت رنگ بهتری ارائه میدن و البته 3D هم هستن پلاسمای VT20 هم که در مدلهای آسیایی به احتمال زیاد زیر نور زیاد کنتراست بهتری نسبت به V20 داره و 3D هم هست.
جناب Alucard خيلي ممنونم , حرف شما كاملا درسته و سليقه هر شخصي در انتخاب اون بسيار موثره.
اما تحقيق هم جاي خودش رو داره خيليها مثل من دوست دارن واضح از شخصي مثل شما بشنون كه فلان مدل عاليه كه انتخابشون بهشون بيشتر بچسبه , من كه اينطوريم غير از اينكه نظرات مختلف رو ميخونم وقتي يك آدم با تجربه بهم بگه اين انتخاب عاليه يا بهترينه كيف ميكنم.
مثلا اون پست مقايسه اي كه انجام داديد واقعا به من چسبيد چون خيلي موارد رو نشون ميداد.
براي خريد در كنار بحث هاي علمي احساسات و مسائل رواني خيلي اهميت داره شما كه واردتريد. :31:
تو سایت پاناسونیک سنگاپور مدل 46 اینچ V20 رو دیدم. اما گویا تو بازار ما فقط 42 و 50 اینچ داره.
به نظر من 42 کوچیکه و 50 خیلی بزرگه. اندازه 46 اندازه معقول و مناسبی برای خونه است.
mehrdad_ati
25-01-2011, 19:39
البته خیلی ها اول میگند 50 بزرگه اما بعدا پشیمون میشند ...
اگه بین دو سایز 42 و 50 اینچ مجبور به انتخاب باشیم قطعا 50 اینچ بهتره. تلویزیون بزرگ باشه بهتر از اینه که کوچیک باشه.
تنها مسئله ای که هست بیشتر شدن نویز تو حالت SD است و باید از تلویزیون فاصله بیشتری گرفت. یه راه حلی برای این موضوع به ذهنم رسیده. استفاده از آمپلی فایرهای پایونیر با قابلیت Upscaling 1080p. مدلی که مد نظرمه VSX-1019 است با قیمت 580 . میشه گیرنده ----s و ----t (----- زمینی و ماه.وا.ره) را با HDMI بهش وصل کرد و از آمپلی فایر داد به تلویزیون و تنظیمات آمپلی را گذاشت روی 1080p.
من خودم تا حالا قابلیت Upscaling 1080p این مدلها را امتحان نکرده ام. کسی از دوستان تجربه یا اطلاعاتی در باره این چیزا داره؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بطور کلی آیا وسیله برای Upscaling غیر از آمپلی فایر هست؟ مثلا ما.هوا.ره یا پلیر با ورودی HDMI برای این کار؟
اگه بشه شبکه های تلویزیونی SD را Upscale کرد با کیفیتی هم که پلاسما بخصوص V20 داره خیلی تصویر باید توپ بشه.
aliitaly
25-01-2011, 20:59
البته خیلی ها اول میگند 50 بزرگه اما بعدا پشیمون میشند ...
به نظر من هم اقا مهرداد درست می گه من هم اول مگفتم 50 بزرگه ولی بالاخره تصمیمم رو گرفتم و 50 خریدم و الان که فکر می کنم میبینم اگه 42 خریده بودم 100% الان پشیمون بودم و به خودم میگم ای کاش این مدل 54 هم داشت چون اگه داشت حتما می خریدم:8:
mehrdadb3
25-01-2011, 21:11
دوست عزیز Alucard میشه نظرتون رو راجبه Lg PK550 بدونم و یه مقایسه با V20 داشته باشید
*Alucard*
25-01-2011, 23:48
بطور کلی آیا وسیله برای Upscaling غیر از آمپلی فایر هست؟ مثلا ما.هوا.ره یا پلیر با ورودی HDMI برای این کار؟
اگه بشه شبکه های تلویزیونی SD را Upscale کرد با کیفیتی هم که پلاسما بخصوص V20 داره خیلی تصویر باید توپ بشه.
به کار بردن اسم آمپلی فایر برای این وسیله البته زیاد صحیح نیست اسم صحیحتر این دستگاه AV Receiver هست که یکی از کارهایی که انجام میده آمپلی فای کردن سیگنالهای آنالوگ هست در مورد سیگنالهای دیجیتال هم کلمه Regenerate به جای آمپلی فای صحیحتر هست.
هر دستگاهی که خروجی HDMI داشته باشه خودش کار Upscaling رو انجام میده اما باید دقت کنید که دستگاههارو درست Setup کنید چون اگر پلیری که به AV ----- متصل میشه خروجی 1080p ارائه بده آپ اسکیلر AV ----- رو Bypass میکنه یا دور میزنه.
مثلا اگر ----- م.ا.ه.... خروجی HDMI داشته باشه کانالهای SD رو خودش Upscale و Deinterlace میکنه و پردازنده HDTV و یا AV ----- رو دور میزنه و از کار میندازه برای همین خیلی وقتها با وجود خریدن یک AV ----- گرون قیمت تفاوتی در کیفیت تصویر از سورسهایی که خروجی HDMI دارن دیده نمیشه که عمدتا دلیلش رعایت نکردن همین مسائل هست.
دوست عزیز Alucard میشه نظرتون رو راجبه Lg PK550 بدونم و یه مقایسه با V20 داشته باشید
پلاسمای PK550 یکی از بهترین خریدها در بین پلاسماها هست که با توجه به قیمتش چیز بیشتری به شما عرضه میکنه و بعضی از کالیبراتورهای حرفه ای به پنلهای پلاسمای LG به خاطر تنظیمات گسترده ای که در منوهای پنل هست علاقه زیادی دارن و عنوان میکنن که بعد از اینکه این پنلها فول کالیبره بشن میتونن تصویر بهتری نسبت به اکثر برندها داشته باشن در مورد مقایسه اون با V20 میشه به کنتراست و بازتولید رنگ مشکی ضعیفتر اشاره کرد من خودم این مدل و PK750 از ال جی رو در بین پلاسماها چیزی مابین G10 و V20 پاناسونیک میدونم ( نظر شخصی)
hamidrezars
26-01-2011, 00:54
[COLOR="Purple"]دوستان من الان مدت زیادی که منتظر امدن تاویزیون 3بعدی vt20 البته از نمایندگی رسمی پاناسونیک ولی خسته شدم انقدر منتظر مندم امروز رفته بود بیرون یک جا تلویزیون 3 بعدی فلیپس مدل 8605 46 اینچ البته ال ای دیش تعریف می کرد می خواستم بدونم دوستان ازتلویزیون های سه بعدی فلیپس خبری دارن COLOR]
ظاهران این مدلش رو تو ایران برای فروش امده
persian_m
26-01-2011, 01:04
جناب Alucard آیا با توجه به اینکه 80 درصد کانالهای فعلی sd هستند و کیفیت قابل قبولی هم ندارند آیا در حال حاضر کسانی که عمدتا از این کانالهای اس دی استفاده میکنند براشون خرید تلویزیون بالای 42 رو پیشنهاد میدید.
راستش یکی از دوستان میخواد v20 پنجاه اینچ بخره ولی من بهش میگم که42 بخره بهتره میخواستم شما راهنماییمون کنید
راستی شما خودتون هم v20 چهل و دو دارین؟
ببخشید اگه فضولی کردم
من خودم 42 دارم
psychoplatoon
26-01-2011, 01:18
منم یه سوال دارم شبیهه سوال مهدی
تفاوتی بین تصویر v20 42 و v20 50 هست ؟
تو چه مواردی ااینچ بالاتر به دارد میخوره؟ تو چه مواردی اینچ پائینتر؟
دوستان خیلی سوال خوبی پرسیدید. من هم منتظر جواب استاد Alucard به این سوالم.
mehrdad_ati
26-01-2011, 06:53
دوستان شما اگر انقدر فاصله تو خونه میتیونید از TV بگیرید با سورس SD مشکلی ندارید با هر سایزی . تو این فاصله هایی که نوشته تصوایر SD یکسان به نظر میان
برای 50 حد اقل 6 فوت باید فاصله بگیرید از tv
mehrdad_ati
26-01-2011, 07:55
حدودا 2 متر
البته ای مال سورس 720p هست فکر کنم برای sd کمی باید بیشتر فاصله گرفت . اینجا بهتر توضیح داده
به نظر من هم اقا مهرداد درست می گه من هم اول مگفتم 50 بزرگه ولی بالاخره تصمیمم رو گرفتم و 50 خریدم و الان که فکر می کنم میبینم اگه 42 خریده بودم 100% الان پشیمون بودم و به خودم میگم ای کاش این مدل 54 هم داشت چون اگه داشت حتما می خریدم:8:
ولی من همون 42 رو گرفتم.... انقدر پشیمونم که نگو... ممکنه قبول کنن برام عوضش کنن؟؟؟ هنوز یه هفته نشده خریدمش....
[QUOTE=*Alucard*;5802359]به کار بردن اسم آمپلی فایر برای این وسیله البته زیاد صحیح نیست اسم صحیحتر این دستگاه AV Receiver هست که یکی از کارهایی که انجام میده آمپلی فای کردن سیگنالهای آنالوگ هست در مورد سیگنالهای دیجیتال هم کلمه Regenerate به جای آمپلی فای صحیحتر هست.
هر دستگاهی که خروجی HDMI داشته باشه خودش کار Upscaling رو انجام میده اما باید دقت کنید که دستگاههارو درست Setup کنید چون اگر پلیری که به AV ----- متصل میشه خروجی 1080p ارائه بده آپ اسکیلر AV ----- رو Bypass میکنه یا دور میزنه.
مثلا اگر ----- م.ا.ه.... خروجی HDMI داشته باشه کانالهای SD رو خودش Upscale و Deinterlace میکنه و پردازنده HDTV و یا AV ----- رو دور میزنه و از کار میندازه برای همین خیلی وقتها با وجود خریدن یک AV ----- گرون قیمت تفاوتی در کیفیت تصویر از سورسهایی که خروجی HDMI دارن دیده نمیشه که عمدتا دلیلش رعایت نکردن همین مسائل هست.
جناب الو کارد
با سلام
من اتفاقا قصد داشتم این ترکیب رو بخرم: یه AV receiver Pionner 920, DVD player 420 Pionneer, Blue ray 120 Pioneer. با یه ----- HD
با توجه به صحبت های شما، انگار دارم اشتباه می کنم.... چون هم بلو ری، هم دی وی دی پلیر و هم ----- ،خودشون upscaler دارن... دلیل انتخاب مدل 920 برای من همون upscaling ش بود... تی وی من هم وی 20 هست، 42 اینچ.... می شه یه کم بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟ این ترکیب رو نباید بگیرم یا این که ست آپ خاصی باید انجام بدم که فرمایش شما رعایت شده باشه؟؟
یه عیب بزرگ و یک مزیت بزرگ در مورد تلوزیون های پاناسونیک
اول مزیت را میگم:قیمت فوق العاده نسبت به پلاسما های دیگه با توجه به امکاناتش و طول عمر طولانی و اینکه ژاپنیه(من برد توش رو دیدیم
ولی عیب:با این یارانه ها دیگه نمیشه از پس خرج سنگین پول برق تلوزیون های پلاسما بر اومد.بهتره که دیگه رفت تو کاره LCD ,LED
برای اینکه بیشتر این عیب را لمس کنید برین پشت پلاسماتون رو بیبیند:
پلاسمای 42 حدوده 400 w توان مصرف میکنه
hakim2020
26-01-2011, 11:32
اول مزیت را میگم:قیمت فوق العاده نسبت به پلاسما های دیگه با توجه به امکاناتش و طول عمر طولانی و اینکه ژاپنیه(من برد توش رو دیدیم
ولی عیب:با این یارانه ها دیگه نمیشه از پس خرج سنگین پول برق تلوزیون های پلاسما بر اومد.بهتره که دیگه رفت تو کاره LCD ,LED
بحث مصرف برق به اندازه كافي انجام شده , اگه به پستهاي پيشين مراجعه كنيد متوجه ميشيد كه مصرف برق پلاسماي 42 V20 در حدود 160 وات هست كه از غالب LCD ها كمتر و از LED ها بيشتره.
p30worldiran
26-01-2011, 12:11
سلام
كسي از دوستان هارد اكسترنال وصل كرده؟
تو كاتالوگ اصلي نوشته هارد اگر با pc فرمت بشه قابل شناساي نيست و در ضمن ما گزينه اي براي فرمت نداريم در منو پس احتمالا قابل شناساي نيست!!!
p30worldiran
26-01-2011, 12:21
[QUOTE=*Alucard*;5802359]به کار بردن اسم آمپلی فایر برای این وسیله البته زیاد صحیح نیست اسم صحیحتر این دستگاه AV Receiver هست که یکی از کارهایی که انجام میده آمپلی فای کردن سیگنالهای آنالوگ هست در مورد سیگنالهای دیجیتال هم کلمه Regenerate به جای آمپلی فای صحیحتر هست.
جناب الو کارد
با سلام
من اتفاقا قصد داشتم این ترکیب رو بخرم: یه AV receiver Pionner 920, DVD player 420 Pionneer, Blue ray 120 Pioneer. با یه ----- HD
با توجه به صحبت های شما، انگار دارم اشتباه می کنم.... چون هم بلو ری، هم دی وی دی پلیر و هم ----- ،خودشون upscaler دارن... دلیل انتخاب مدل 920 برای من همون upscaling ش بود... تی وی من هم وی 20 هست، 42 اینچ.... می شه یه کم بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟ این ترکیب رو نباید بگیرم یا این که ست آپ خاصی باید انجام بدم که فرمایش شما رعایت شده باشه؟؟
دوست عزير
من جاي شما بودم چون تلويزيونV20 پس سينماي خانگي BT205 پاناسونيك ميخريدم كه بلوري داره و از قابليت لينك ويرا استفاده ميكردم قيمت 750 هست اگر خيلي پايونير بازي مدل bcs707 ميگرفتم كه بلوري رو داره و قيمت790 هست درضمن يك ر س ي و ر hd به قيمت200
die my darling
26-01-2011, 18:35
اول از همه یکم به خودت زحمت بده چندتا صفحه بخون اون توان پاور دستگاهه ربطی به مصرفش نداره.
این پستم بخون
این نظر یکی از کاربرای سایت zoomit بود گفتم اینجا بزارمش شاید جالب باشه:
منبعش:
با این حرفا یه پلاسما میخواد در ماه 1350 تومن بیشتر از یه ال ای دی برق مصرف کنه دیگه 1350 تومن در ماه این همه جرو بحث داره؟
1350 تونم در ماه میشه 16200 تومن در سال با یه حساب کتاب ساده 16200 تومن در سال 10 سالش میشه 162000 تومن که همین الان یه ال ای دی آشغالی سامسونگ 300-400 هزار تومن از v20 گرونتره یعنی عملا کسی که v20 میخره حداقل تا 10 سال پول برق واسش مجانی در میاد.
hamidrezars
26-01-2011, 19:08
با سلام دوست خوب من اگه لطف کنی نحوه تهیه شو به طور خصوصی به من اطلاع بدی خیلی ممنون میشم البته من مدل اصلیشو میخوام
aliitaly
26-01-2011, 21:41
ولی من همون 42 رو گرفتم.... انقدر پشیمونم که نگو... ممکنه قبول کنن برام عوضش کنن؟؟؟ هنوز یه هفته نشده خریدمش....
اقا شهاب اگه تو امریکا یا اروپا زندگی می کردی الان با یه تلفن به شرکت پاناسونیک خودشون میومدن در خونه و برات عوضش می کردن و به جاش یه 50 بهت می دادن تازه کلی بهت احترامم می ذاشتن. ولی فکر می کنم اگه به بانیان زنگ بزنی فکر کنم اصلا جوابتم ندن.
حالا اگه انگلیسیت خوبه یه MAIL به شرکت panasonic middle east بزن شاید تونستی یه کارایی بکنی.
اینم ایمیل customercare@ae.panasonic.com
psychoplatoon
27-01-2011, 01:11
سلام
از بس همتون روی مخم کار کردید v20 42 s رو خریدم. ۱۲۲۰۰۰۰
الان تو مسافرتم . tv رو فرستادم خونه. خودم تا ۳ روزه دیگه میرم پیشه tv!
توی مغازه امتحانش کردم. تو یه نگاه عالی بود.
روزهای آینده واستون از unpacking عکس میزارم . اگه سوالی در مورد سری s و امکاناتش باشه اگه بتونم پاسخ میدم. البته با راهنمائی خودتون . چون من هرچی از v20 میدونم از خودتون یاد گرفتم.
hakim2020
27-01-2011, 01:21
سلام
روزهای آینده واستون از unpacking عکس میزارم . اگه سوالی در مورد سری s و امکاناتش باشه اگه بتونم پاسخ میدم. البته با راهنمائی خودتون . چون من هرچی از v20 میدونم از خودتون یاد گرفتم.
مبارك باشه
خيلي خوب قيمتي خريدي ميشه مشخصات فروشنده رو براي من هم بفرستي ؟
ممنون
persian_m
27-01-2011, 02:43
سلام
مبارکه:8:انشاالله به سلامتی ازش استفاده کنی
psychoplatoon
27-01-2011, 11:57
سلام
بچه ها tv رو از گناوه استان بوشهر خریدم
مغازه دار اشنا بود.
هنوز هم نفهمیدم چقدر تخفیف داده بهم!
اخه هر کی میومد تو مغازش به نسبت سر و وضعش قیمت تغییر میکرد!
امان از این مغازه دارها! اما فک کنم میانگین 120 تخفیف داد.
12 تا اورده بود s بودن. بقیه رو فرستاد شیراز ظاهرا.
دوست دارم واستون عکس بذارم روز سه شنبه. اما پروفایلم اجازه نمیده فعلا.
hakim2020
27-01-2011, 12:01
سلام
مغازه دار اشنا بود.
معرفي كن رفيق ما هم ازش بخريم !
hadi-dindar
27-01-2011, 12:04
سلام
کسی از دوستان میتونه شماره یکی از فروشگاه های بانه رو به من پ خ کنه که من سفارش بدم یه وی 20 بیارن برامون
یا علی
saegheh67
27-01-2011, 14:36
سلام
مغازه دار اشنا بود.
دوست من ادرس مغازشو به من میدی؟
hadi_gholami2001
27-01-2011, 15:14
سلام
مغازه دار اشنا بود.
مبارك باشه .از اونجا يي كه خريدين ايا v20 50يا vt20 سه بعدي گير ميومد.ميشه لطف كنيد وشمارشو برا منم بفرستيد.ممنون
hakim2020
27-01-2011, 19:53
سلام
کسی از دوستان میتونه شماره یکی از فروشگاه های بانه رو به من پ خ کنه که من سفارش بدم یه وی 20 بیارن برامون
یا علی
سلام دوست عزيز
من امروز از بانه يك V20 خريدم با شرايطي كه خواستم قرار شد كه برسه دستم تستش كنم در صورت رضايت پول رو بدم به راننده و فقط 100 تومن بيعانه دادم. قراره ان شا الله فردا بررسه دستم, 1330 تي وي و 100 تومن هم كرايه مجموع ميشه 1430
من دنبال تيونر ديجيتال ----T دارش بودم. اين مدل رو گرفتم TH-P42V20S
اگر رسيد و همه چيز اوكي بود و مطمئن شدم شماره رو ميدم به شما و ديگر دوستان كه با خيال راحت سفارش بديد.
rommel1933
27-01-2011, 20:03
عزیزان من دیروز یه P42V20R از نمایندگی گرفتم . امروز متوجه شدم که یه دونه از پیکسل ها توی همه ی رنگها قرمزه. درست وسط تصویر!!!:41:
باید چیکار کنم؟؟؟!!!!
زنگ بزنم نمایندگی؟
die my darling
27-01-2011, 21:13
دوستایی که v20 خریدن مبارکشون باشه فقط یه چیزی بگم که حتما باهاش آنتن و سیم نو واسه شبکه های داخلی بخرید چون خیلی تاثیر داره.
oli.kahn
27-01-2011, 22:46
دوستان وی تی بیست 42 اینچ هم داره؟
دوستانی که از گناوه یا بانه وی بیست خریداری کردند لطفا شماره تماس فروشنده رو برای من هم پ خ کنید.
mohsen_21p
28-01-2011, 01:22
درست یا نادرست علیرغم حرف خیلی ها که گفتن تکنولوجی 40و50ساله پیشه و از دور خارجه ولی من وی 20 گرفتم ولی یه چیزه عجیب اینکه ریموت این مشکیه ولی تو یه مغازه دیگه که دیدم طوسی! یعنی رنگه اورجینالش احتمال میدم که s باشه یه چیزی که تو ذوق زد همون برگه اس که نوشته امکان lan نداره اگه میشه یه بحث تخصصی راجه به dlna اش بذارین چون خیلی سر در نیاوردم مرسی
برای اتاقی که طولش 6 متره، و استفاده 100% از سورس SD پلاسما 50 اینچ چطوره؟
p30worldiran
28-01-2011, 08:18
100% جواب میده مطمئن البته اختلاف 700 تومنی بین42 و 50 داری که تواین فاصله 6 متری ببین ارزش داره برای من هم 6 متر فاصله هست که روز اول خیلی tv بزرگ بود ولی کم کم خیلی کوچک به نظر میاد پس 50 بهتره که من پشیمونم شدم که42 گرفتم در ضمن به انتخابت شک نکن (چون میخوای بخری)الان اینقدر بااین tv حال میکنم پس از 2 ماه دیدن باور کن تازه 100% مطمن شدم تصویر معرکه است اصلا با سام و ... سونی مقایسه نکن چون اینکار رو کردم؟!!
مخصوصا تصویرSD برخلاف تصور البته با ر س ی و ر
p30worldiran
28-01-2011, 08:37
درست یا نادرست علیرغم حرف خیلی ها که گفتن تکنولوجی 40و50ساله پیشه و از دور خارجه ولی من وی 20 گرفتم ولی یه چیزه عجیب اینکه ریموت این مشکیه ولی تو یه مغازه دیگه که دیدم طوسی! یعنی رنگه اورجینالش احتمال میدم که s باشه یه چیزی که تو ذوق زد همون برگه اس که نوشته امکان lan نداره اگه میشه یه بحث تخصصی راجه به dlna اش بذارین چون خیلی سر در نیاوردم مرسی
دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردی و مبارکت باشه و امکان lan و همچنین Dlnaداره تو پست های قبل نگاه کن
---------- Post added at 08:37 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------
دوستان وی تی بیست 42 اینچ هم داره؟
دوستانی که از گناوه یا بانه وی بیست خریداری کردند لطفا شماره تماس فروشنده رو برای من هم پ خ کنید.
نه دوست عزیز سریVT20 فقط 50 و 65داره
سریGT20 سایز فقط42 داره که گیر نمیاد!
afshin b
28-01-2011, 10:57
عزیزان من دیروز یه P42V20R از نمایندگی گرفتم . امروز متوجه شدم که یه دونه از پیکسل ها توی همه ی رنگها قرمزه. درست وسط تصویر!!!:41:
باید چیکار کنم؟؟؟!!!!
زنگ بزنم نمایندگی؟
آره حتما زنگ بزن گارانتی.
سلام
خبری از عرضه VT20 در نمایندگی نیست ؟!
شرکت بانیان اعلام کرده بود که حداکثر تا بهمن آنرا عرضه می کنه
شما اطلاعات بیشتری در این مورد ندارید؟
ممنون
aliitaly
28-01-2011, 12:10
دوست عزیز کنترل من هم مشکیه کلا V20R کنترلش مشکیه. امکان لن هم داره پستهای قبل رو مطالعه کنید
لطفا دوستان دیگه هم نظر بدن.
rommel1933
28-01-2011, 18:39
آره حتما زنگ بزن گارانتی.
آخه یه چیز دیگه هم هست,آخر دفترچه نوشته:
*به علت روند تولید به کار رفته در این فناوری ممکن است برخی پیکسل ها شفاف یا تیره باشند.این مساله نقص محسوب نمی شود.:18:
یعنی بازم زیر بار میرن؟:45:
gholamhoseyn
28-01-2011, 20:37
سلام دوستان بعد از این همه تحقیق در مورد وی 20 هنوزم سردرگم هستم با توجه به این همه اختلاف نظر
و تفاوت های نسخه آسیایی با اروپایی. با وجود این قضیه پیکسهای مرده و ثابت موندن تصویر .....
میخوام بگم اونایی که چند ماهی از این تلویزیون استفاده کردن بگن واقعا به دردسراش میرزه کیفیت تصویرش؟
ممنون.
afshin b
28-01-2011, 21:24
آخه یه چیز دیگه هم هست,آخر دفترچه نوشته:
*به علت روند تولید به کار رفته در این فناوری ممکن است برخی پیکسل ها شفاف یا تیره باشند.این مساله نقص محسوب نمی شود.:18:
یعنی بازم زیر بار میرن؟:45:
شما یه تماس بگیری ضرر که نداره.
سلام دوستان بعد از این همه تحقیق در مورد وی 20 هنوزم سردرگم هستم با توجه به این همه اختلاف نظر
و تفاوت های نسخه آسیایی با اروپایی. با وجود این قضیه پیکسهای مرده و ثابت موندن تصویر .....
میخوام بگم اونایی که چند ماهی از این تلویزیون استفاده کردن بگن واقعا به دردسراش میرزه کیفیت تصویرش؟
ممنون.
دردسر چیه؟!
من دردسری تجربه نکردم.
aliitaly
28-01-2011, 23:43
ممنون.
من هم همینطور هیچ دردسری تا حالا باهاش نداشتم و فقط ازش لذت بردم.:8:
قبلا فکر می کردم سایز 50 اینچ V20 خیلی بزرگه ولی رفتم سایزشو از تو سایت درآوردم. با پایه ، طولش 122 سانت و ارتفاعش 81 سانته. متر را برداشتم و رفتم توی اتاق پذیرایی که فاصله تلویزیون تا دیوار روبروش 6 متر است. متر کردم دیدم اونطوری هم که فکر می کردم بزرگ نبود. با اندازه اتاق کاملا جور بود. سایز 50 سایز معقول و استانداردیه. اگه میخواد V20 بخرید ، اشتباه نکنید و برید 42 بخرید! به نظرم 42 برای اتاق خواب مناسب باشه ولی برای اتاق پذیرایی اصلا خوب نیست. اتاق پذیرایی فقط 50 اینچ.:27:
این عکس 50V20 است که از توی سایتهای ژاپنی پیدا کردم. اندازه کاملا مناسبش، به خوبی مشخصه.
amirvania
29-01-2011, 08:15
ممنون.
درددسر ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:24:
V20 ته تلویزیونای دنیاست
من یک ماه پیش یه لپ تاپ گرفتم با صفحه LED بازی need for speed رو تو جفتشون امتحان کردم . دوستانی که اهل بازی هستن میدونن که این بازی گرافیک فوق العاده ای داره . تو V20 تصویر به قدری برتر بود که اصلا نمیتونم مقایسه شون کنم .
سپاس :10:
hakim2020
29-01-2011, 09:32
دوستان سلام
بعضي از دوستان در رابطه با خريد از بانه براي V20 سؤال داشتن.
من الان تلوزيون V20 از بانه رسيد دستم , تستش كردم خدا رو شكر فعلا كه همه چيزش اوكي بود و پيكسل سوخته هم نداره.
1330 خود تي وي و 100 تومن هم كرايه شد مجموع 1430
تيونر ديجيتالش هم عالي كار ميكنه واقعا مي ارزيد كه كلي دنبال اين مدل S باشم.
با توجه به اينكه طبق قوانين نميشه اينجا شماره تلفن و اسم فروشنده رو تو بانه بيارم هر كسي كه ميخواد براش پيغام خصوصي ميكنم كه طبق قولي كه داده بودم بتونه با خيال راحت خريد كنه.
من ريسكش رو انجام دادم حالا فرد مطمئني كه هست اگر كسي ميخواد ميتونه خريدش رو زودتر انجام بده چون تعداد محدودي از اين مدل اومده و يك مدتيه كه كمياب شده.
به نظر من اختلاف 300 تومني با مدل بانيان و اينكه تيونر ديجتال هم سرخود داره مي ارزه به بدون گارانتي بودنش , هر چند كه تحمل ريسك هست.
*Alucard*
29-01-2011, 10:10
دوستان محترم لطفا پرسش و پاسخ در مورد خرید و قیمت رو فقط از طریق پستهای خصوصی پیگیری کنید در غیر اینصورت پستهای دوستان پاک میشه.
جناب الو کارد
با سلام
جناب الو کارد
می شه لطف کنید این سوال من رو هم جواب بدید؟؟؟ برام مهمه، می خوام خرید کنم... ممنون...
*Alucard*
29-01-2011, 12:05
دوست عزیز شما باید تحقیق کنید ببینید کدوم Upscaler قویتری دارن و سیستم رو در صورت امکان طوری Setup کنید که اونی که Upscaler قویتری داره در سیستم شما عمل کنه مثلا اگر Upscaler ای وی ----- قویتر هست سعی کنید خروجی DVD پلیر رو طوری تنظیم کنید که کار Upscaling رو انجام نده و تصویر رو Native تحویل AV ----- بده.
نظر من این هست که بیشتر از اینکه خودتون دنبال جمع کردن یک ست باشید به سمت یک ست آماده برید و یا اینکه دستگاههایی رو که تهیه کنید که سازنده پپیشنهاد داده با هم سازگاری دارن به هر حال کار نسبتا مشکلی هست چون دقیقا باید بدونید چی دارید میخرید در غیر اینصورت پولتون ممکنه یا برای خریدن مشخصات غیر ضروری حدر بره یا اینکه به نتیجه مطلوب نرسید.
البته در مورد Upscaling فکر نمیکنم پردازنده V20 ضعیف باشه من خودم تستش کردم و از نظر من عالی بود ولی پردازنده تی وی در مجموع بدون نقص نیست که بیشتر مشکلش مربوط به Deinterlacing میشه.
این بهترین بررسی بوده که من تا به حال راجع به سیگنالهای SD در پنلهای 2010 پاناسونیک خوندم و دقیقا من همین احساس رو راجع به مسئله پردازش سیگنالهای SD در V20 دارم:
The TX-P46VT20B features the same SD video processing quality as every other 2010 Panasonic Plasma television. There are only so many times we can re-word this, so allow us to re-hash a quick summary:
Suppression of jaggies in interlaced material (TV sporting events, chat shows, cheaper drama shows) is very good, but not top-of-the-range. You might notice some slight flickering in very detailed areas (think brick walls, car grilles, etc.)
Film mode detection for film camera/ low-motion material is still non-existent. This means that films input to the Panasonic TX-P46VT20 in interlaced standard definition (such as on Freesat, Freeview, or from an older non-upconverting DVD player) will have small jaggies visible in some areas. A high quality Upconverting DVD player will sidestep this issue, assuming it doesn’t have the exact same issues on its own video processing chip, that is.
Scaling performance is excellent, meaning that in spite of the above, SD TV pictures look as clear and sharp as they possibly could (albeit with the shortcoming mentioned).
The last point plays strongly in the Panasonic TX-P46VT20B’s favour, and once combined with the accurate Greyscale tracking, colour performance, and high contrast Plasma look, makes for some very satisfying standard definition viewing.
منبع:
دوست عزیز شما باید تحقیق کنید ببینید کدوم Upscaler قویتری دارن و سیستم رو در صورت امکان طوری Setup کنید که اونی که Upscaler قویتری داره در سیستم شما عمل کنه مثلا اگر Upscaler ای وی ----- قویتر هست سعی کنید خروجی DVD پلیر رو طوری تنظیم کنید که کار Upscaling رو انجام نده و تصویر رو Native تحویل AV ----- بده.
نظر من این هست که بیشتر از اینکه خودتون دنبال جمع کردن یک ست باشید به سمت یک ست آماده برید و یا اینکه دستگاههایی رو که تهیه کنید که سازنده پپیشنهاد داده با هم سازگاری دارن به هر حال کار نسبتا مشکلی هست چون دقیقا باید بدونید چی دارید میخرید در غیر اینصورت پولتون ممکنه یا برای خریدن مشخصات غیر ضروری حدر بره یا اینکه به نتیجه مطلوب نرسید.
البته در مورد Upscaling فکر نمیکنم پردازنده V20 ضعیف باشه من خودم تستش کردم و از نظر من عالی بود ولی پردازنده تی وی در مجموع بدون نقص نیست که بیشتر مشکلش مربوط به Deinterlacing میشه.
این بهترین بررسی بوده که من تا به حال راجع به سیگنالهای SD در پنلهای 2010 پاناسونیک خوندم و دقیقا من همین احساس رو راجع به مسئله پردازش سیگنالهای SD در V20 دارم:
منبع:
جناب الوکارد
خیلی ممنون. اما نکته ای که هست اینه که من با این که در حد توانم تو اینترنت جستجو کردم؛ اما نتونستم این بحث رو تو ذهنم جمع بندی کنم... در مورد Pioneer AV receiver مطلبی که گفتن ،اینه که upscalingesh زیر متوسطه... در مجموع میگن upscaling تو این رده ----- ها کلا چنگی به دل نمی زنه.... من امیدوار بودم با ترکیب چند تا upscaler از تی وی و ----- و پلیر به یه نتیجه قابل قبول برسم، که ظاهرا اشتباه می کردم و قضیه اصلا این شکلی نیست..... در مورد ست آماده ای که گفتید، چیزی می تونید پیشنهاد کنید؟ من که گشتم، مدل هایی که اینجا هستند، چندان رنکینگ خوبی ندارن و اونایی که رنکینگ خوب دارن، اینجا گیر نمیان... خلاصه این که اگر زحمت نیست، من یه کم بیشتر به کمک شما واسه جمع بندی احتیاج دارم.. این درخواست از تنبلی نیست.... مدت هاست دارم تحقیق می کنم، اما نتونستم جمع بندی کنم...
*Alucard*
29-01-2011, 14:27
دوست عزیز من هنوز متوجه نشدم شما برای چی دنبال Upscaler قوی هستید!؟ چون پنلتون مشکلی از این نظر نداره برای رفع بقیه مشکلات هم فقط کافیه پلیری تهیه کنید که خروجی پروگرسیو داشته باشه که 90 درصد مدلای فعلی بازار این قابلیت رو دارن.
اساسی ترین مشکل رو این وسط شاید ----- ماه***** داشته باشه که اون هم اگر ----- HD تهیه کنید مشکلی باقی نمیمونه البته بازهم رسیورها با هم متفاوت هستن و ممکنه بعضی از رسیورهای اچ دی تو سیگنالهای SD ضعفهایی داشته باشن.
ولی اگر دنبال سیستم صوتی خوب هستید فارق از توجه به مسئله Upscaler !! بهتر هست دنبال سیستم صوتی با تمرکز روی کیفیت صدا باشید.
oli.kahn
29-01-2011, 18:56
سلام
تو رو خدا یکی از بچه ها که اطلاعات خوبی داره منو از سردرگمی خارج کنه
یکی رو بانه پیدا کردم که V20S رو بطور ضمانتی برام تا تهران ارسال میکنه و تقاوت قیمتش بعلاوه پول بار نسبت به قیمت V20R که از نمایندگی با 15 ماه گارانتی تهیه کنم تقریبا 180 هزار تومان است
لطفا بهم بگین V20R با V20S چه تفاوتهایی داره؟
و آیا می ارزه بخاطر این تفاوتها از 15 ماه گارانتی چشم پوشی کنم؟
اگر سریع پاسخ بدین یک دنیا ممنون میشم چون باید به بانه سریعا اطلاع بدم که میخوام یا نه؟
پیشاپیش از لطف تک تک دوستانی که زحمت میکشن و پاسخ میدن تشکر میکنم.
oli.kahn
29-01-2011, 19:43
با توجه به اينكه طبق قوانين نميشه اينجا شماره تلفن و اسم فروشنده رو تو بانه بيارم هر كسي كه ميخواد براش پيغام خصوصي ميكنم كه طبق قولي كه داده بودم بتونه با خيال راحت خريد كنه.
دوست عزیز لطفا شماره رو برام من پ خ کن
ممنونم
hadi-dindar
29-01-2011, 20:34
برای من هم آدرس فروشگاه هم شماره تلفن فروشگاه و همراه فروشنده رو بده
ممنون
hakim2020
29-01-2011, 21:08
سلام
تو رو خدا یکی از بچه ها که اطلاعات خوبی داره منو از سردرگمی خارج کنه
یکی رو بانه پیدا کردم که V20S رو بطور ضمانتی برام تا تهران ارسال میکنه و تقاوت قیمتش بعلاوه پول بار نسبت به قیمت V20R که از نمایندگی با 15 ماه گارانتی تهیه کنم تقریبا 180 هزار تومان است
لطفا بهم بگین V20R با V20S چه تفاوتهایی داره؟
و آیا می ارزه بخاطر این تفاوتها از 15 ماه گارانتی چشم پوشی کنم؟
اگر سریع پاسخ بدین یک دنیا ممنون میشم چون باید به بانه سریعا اطلاع بدم که میخوام یا نه؟
پیشاپیش از لطف تک تک دوستانی که زحمت میکشن و پاسخ میدن تشکر میکنم.
تفاوت دو مدل S,R در داشتن تيونر ديجيتال براي مدل S هست كه R فاقد اون هست.
در مدل S هم منوي فارسي نداره فقط تلتكست رو فارسي نشون ميده.
mohsen_21p
30-01-2011, 03:03
مرسی از جواب شما<بی صبرانه منتظریم نتیجه زحمت شمارو ببینیم
qwerty2322
30-01-2011, 20:53
1 - من دو ماه منتظر موندم واسه سه بعدیش هنوز نیومده. میاد یا نه؟ اگه میاد بازم صبر کنم.
2 - بعد این vt30 که معرفی شده کی میاد؟ اگه مثلا ماه دیگه تو آمریکا پخش شه کی میرسه ایران؟ یا اصلا ایران نمیدن بیرون؟
3 - فرق مدل vt 20 با vt 25 چیه؟
hakim2020
30-01-2011, 23:01
1 - من دو ماه منتظر موندم واسه سه بعدیش هنوز نیومده. میاد یا نه؟ اگه میاد بازم صبر کنم.
2 - بعد این vt30 که معرفی شده کی میاد؟ اگه مثلا ماه دیگه تو آمریکا پخش شه کی میرسه ایران؟ یا اصلا ایران نمیدن بیرون؟
3 - فرق مدل vt 20 با vt 25 چیه؟
دوست من هميشه چيزي كه ميرسه به ايران يك فاز از اونور عقبتره حداقل. در اينصورت شما هميشه بايد منتظر باشي اونوقت , تصميمت رو با شرايط موجود بگير و خيلي منتظر مدلهاي آينده نباش, به نظر من زياد صبر كردن و منتظر مدلهاي آينده خيلي موندن هم سخته و هم زجر آور شما ميتوني مدل 3 بعدي رو بانه پيدا كني و خريدت رو انجام بدي و لذتش رو ببري , تا بعد هم خدا كريمه.
oli.kahn
31-01-2011, 15:35
با کمک آقای حکیم پنل من هم (42v20s) صحیح و سالم از بانه دستم رسید
لطفا راهنمایی کنید که در 100 ساعت اول پنل باید رو چه تنظیماتی باشه؟
سوال بعدیم در مورد دریافت اینترنت بصورت وایفای میباشد.
تنظیمات وابرلس در منوی تی وی وجود داره اما وقتی روی وایرلس میذارم پیغام میده که :
Wiirelass LAN adaptor not detected
please connect wilreless Lan adaptor and select retry
اینجوری که در دفترچه پنل دیده میشه قکر میکنم باید وای فای داشته باشه اما هنوز نتونستم اکتیوش کنم.
hakim2020
31-01-2011, 16:30
با کمک آقای حکیم پنل من هم (42v20s) صحیح و سالم از بانه دستم رسید
لطفا راهنمایی کنید که در 100 ساعت اول پنل باید رو چه تنظیماتی باشه؟
سوال بعدیم در مورد دریافت اینترنت بصورت وایفای میباشد.
تنظیمات وابرلس در منوی تی وی وجود داره اما وقتی روی وایرلس میذارم پیغام میده که :
Wiirelass LAN adaptor not detected
please connect wilreless Lan adaptor and select retry
اینجوری که در دفترچه پنل دیده میشه قکر میکنم باید وای فای داشته باشه اما هنوز نتونستم اکتیوش کنم.
سلام دوست من تبريك ميگم
طبق نوشته دوستان با تجربه در 100 ساعت اول از مد دايناميك اصلا نبايد استفاده كرد , تنظيمات كانتراست و غيره همه زير 50% و عدم استفاده از تصوير ثابت براي مدت طولاني و يا شبكه هايي كه لوگوي اون براي مدت مديدي ثابت ميمونه.
اما در رابطه با وايرلس خود تي وي واي فاي نداره بلكه بايد يو اس بي واي فاي به اون وصل كنيد اون موقع ميتونيد از وايرلس اون استفاده كنيد.
موفق باشيد.
oli.kahn
31-01-2011, 18:32
سلام دوست من تبريك ميگم
طبق نوشته دوستان با تجربه در 100 ساعت اول از مد دايناميك اصلا نبايد استفاده كرد , تنظيمات كانتراست و غيره همه زير 50% و عدم استفاده از تصوير ثابت براي مدت طولاني و يا شبكه هايي كه لوگوي اون براي مدت مديدي ثابت ميمونه.
اما در رابطه با وايرلس خود تي وي واي فاي نداره بلكه بايد يو اس بي واي فاي به اون وصل كنيد اون موقع ميتونيد از وايرلس اون استفاده كنيد.
موفق باشيد.
ممنون از پاسختون
در 100 ساعت اول رو چه حالتی باید بذارم؟
حالت cinema خوبه؟>
با اگر آپشنها رو زیر 50 بذارم موضوع حله؟
*Alucard*
31-01-2011, 18:38
در بین دوستانی که سری S پلاسمای V20 رو خریداری کردن کسی تا به حال با مشکل فریز شدن تصویر زمانی که از تیونر دیجیتال دستگاه استفاده میکنه شده!؟ پنلی رو یکی از دوستای من خریده که سری S هست و گاهی اوقات که از تیونر دیجیتال دستگاه استفاده میکنه تصویر برای 4-5 ثانیه فریز میشه ولی صدا مشکلی نداره!
ممنون از پاسختون
حالت cinema خوبه؟>
مد استاندارد خوب هست اگر حس میکنی تصویر کم نور هست میتونی از مد داینامیک با کنتراست کمتر هم استفاده کنی.
hakim2020
31-01-2011, 19:01
ممنون از پاسختون
حالت cinema خوبه؟>
مد Normal با تنظيمات زير 50%
100 ساعت زود ميگذره عوضش ارزشش رو داره , اين مدت اول رو با اين مد تحمل كنيد.
در بین دوستانی که سری S پلاسمای V20 رو خریداری کردن کسی تا به حال با مشکل فریز شدن تصویر زمانی که از تیونر دیجیتال دستگاه استفاده میکنه شده!؟ پنلی رو یکی از دوستای من خریده که سری S هست و گاهی اوقات که از تیونر دیجیتال دستگاه استفاده میکنه تصویر برای 4-5 ثانیه فریز میشه ولی صدا مشکلی نداره!
مد استاندارد خوب هست اگر حس میکنی تصویر کم نور هست میتونی از مد داینامیک با کنتراست کمتر هم استفاده کنی.
اين مشكل براي من پيش نيومده تا حالا اما ميتونيد يك چيز رو تست كنيد
ايران براي پخش كانالهاش دو دسته كانالها رو تقسيم كرده كه هر دسته از يك فركانس استفاده ميكنن مثلا شبكه 1و2و3و4و تهران توي يك دسته هستن و چندتا كانال ديگه تو يك دسته جدا امتحان كنيد اين مشكل با هر دو تا فركانس ايجاد ميشه يا فقط با يكي ؟ اگر فقط با يكي ممكنه كه اصلا از تي وي نباشه و مشكل از پخش باشه.
من يك يو اس بي دارم كه روي يك فركانس عالي كاري ميكنه ولي روي فركانس دوم كه غالبا كانال العالم و الكوثر و استاني روش هست قطع و وصل ميشه, احتمال داره اين شرايط هم اثر بذاره.
الان من كلا V20 كه خريدم روي Tv Digital اون دارم استفاده ميكنم و هيچ مشكلي نداره.
sami_1985
31-01-2011, 20:10
با سلام خدمت همه دوستان
بنده هم برای دايی خودم V20 S رو خريدم از بانه.42 اينچ.فعلاً خودم به دليل کمبود بودجه،نتونستم بخرم:13:
2 تا سؤال داشتم:
1-شبکه های ايران با تيونر ديجيتال خود دستگاه هم کيفيت خوبی نداره(ديشب که فوتبال نشون ميداد شبکه 3،حتی صورت بازيکنها قابل تشخيص نبود).يه مقدار کمی از Analog بهتره.اين عادی هستش؟
2-پشت دستگاه يه جورايی صدای ويز ويز ميده! شبیه آداپتور های قديمی که داغ ميشدن!آيا شما هم اين صدا رو شنيدين يا اينکه پنل مشکل داره؟:41:
شاد باشيد
Injaneb2
31-01-2011, 21:19
امروز با یکی از نمایندگی های مرکزی بانیان در مورد VT20 صحبت کردم. می گفت به احتمال قوی هفته دیگر می آید و تعطیلات باعث تاخیر بوده.
خدا می دونه!
با سلام خدمت همه دوستان
بنده هم برای دايی خودم V20 S رو خريدم از بانه.42 اينچ.فعلاً خودم به دليل کمبود بودجه،نتونستم بخرم:13:
2 تا سؤال داشتم:
1-شبکه های ايران با تيونر ديجيتال خود دستگاه هم کيفيت خوبی نداره(ديشب که فوتبال نشون ميداد شبکه 3،حتی صورت بازيکنها قابل تشخيص نبود).يه مقدار کمی از Analog بهتره.اين عادی هستش؟
2-پشت دستگاه يه جورايی صدای ويز ويز ميده! شبیه آداپتور های قديمی که داغ ميشدن!آيا شما هم اين صدا رو شنيدين يا اينکه پنل مشکل داره؟:41:
شاد باشيد
دوست عزیز
من 42V20R دارم. با آنتن هوایی معمولی هم تصویرم از تلویزیون CRT قدیمی ام خیلی بهتره.... با ست تاپ باکس تصویرش در حد کانال های اسمشو نبره..... اون صدای ویز ویز هم مربوط به فن های پشت دستگاهه... البته مال من اصلا صدا نمی ده... نمی دونم فن هاش خرابه یا بی صداست... این طور که رفقا می گفتند فنش بی صدا نیست.... ولی فقط از فاصله 30 سانتی قابل شنیدنه...
مصرف برق 42 اینچ v20 که در پشت تلویزیون نو شته شده چند وات میباشد؟
*Alucard*
01-02-2011, 12:51
مصرف برق 42 اینچ v20 که در پشت تلویزیون نو شته شده چند وات میباشد؟
پشت تی وی مصرف برق تی ویو ننوشته حد اکثر قدرت پاور دستگاهو نوشته ضمنا مصرف برق پلاسماها با توجه به محتویات مورد نمایش متغیره.
ولی در دفترچه دستگاه متوسط مصرف برق رو قکر میکنم حدود 150 وات در حالت استاندارد نوشته.
فکر می کنم این قضیه مربوط آنتن باشه.
sami_1985
01-02-2011, 13:33
دوست عزیز
من 42V20R دارم. با آنتن هوایی معمولی هم تصویرم از تلویزیون CRT قدیمی ام خیلی بهتره.... با ست تاپ باکس تصویرش در حد کانال های اسمشو نبره..... اون صدای ویز ویز هم مربوط به فن های پشت دستگاهه... البته مال من اصلا صدا نمی ده... نمی دونم فن هاش خرابه یا بی صداست... این طور که رفقا می گفتند فنش بی صدا نیست.... ولی فقط از فاصله 30 سانتی قابل شنیدنه...
ممنون از جوابت:11:
اما به نظره من که اصلاً فن نداره!آخه هرچی گشتم چيزی به چشم نديدم!!شما به چشم ديدی فن هارو؟اگه بله،کدوم سمت از پشت پنل قرار دارن؟
والا نميدونم!تصوير شبکه ها که اصلاً خوب نيس!احتمال اين هست که از آنتن باشه؟کيفيت آنتن تأثير ميزاره رو پخش کانال ديجيتال؟(از کسی شنيدم که ميگيفت برای ديجيتال ، آنتن اصلاً مهم نيست که خوب باشه)اگه آنتن خوب ميشناسيد معرفی کنيد،چون تقريباً دائيم داره فکر ميکنه که انتخاب من که براش پلاسما خريدم اشتباه بوده و ناراحته!پای 2 آبرو در ميونه!يکی من،يکی هم V20:13::18:
لطفاً راهنمايی کنن دوستان
پيروز باشيد
die my darling
01-02-2011, 13:39
بهترین کار اینه که بری یه ال سی دی 40 یا 42 واسه دائیت گیر بیاری بزنی به همین آنتن و دم و تشکیلات که الان داره بعدش وی بیستشو ور میداره میزاره جای قبله جلوش نماز میخونه :27:
kffurniture
01-02-2011, 14:29
نقل قول:
نوشته شده توسط hakim2020 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز لطفا شماره رو برام من پ خ کن
ممنونم
ممنون از جوابت:11:
اما به نظره من که اصلاً فن نداره!آخه هرچی گشتم چيزی به چشم نديدم!!شما به چشم ديدی فن هارو؟اگه بله،کدوم سمت از پشت پنل قرار دارن؟
والا نميدونم!تصوير شبکه ها که اصلاً خوب نيس!احتمال اين هست که از آنتن باشه؟کيفيت آنتن تأثير ميزاره رو پخش کانال ديجيتال؟(از کسی شنيدم که ميگيفت برای ديجيتال ، آنتن اصلاً مهم نيست که خوب باشه)اگه آنتن خوب ميشناسيد معرفی کنيد،چون تقريباً دائيم داره فکر ميکنه که انتخاب من که براش پلاسما خريدم اشتباه بوده و ناراحته!پای 2 آبرو در ميونه!يکی من،يکی هم V20:13::18:
لطفاً راهنمايی کنن دوستان
پيروز باشيد
نه... خودم ندیدم.... اما دوستانی که از مدتی قبل این پنل رو خریدن، منو هم راهنمایی کردن.... ظاهرا 3 تا فن داره... از نظر تئوری نباید تاثیر داشته باشه... اما خودم واسه این ست تاپ باکس چند تا آنتن رومیزی خریدم که به درد نمی خوردن.. اما فعلا با آنتن هوایی خوب کار می کنه...
*Alucard*
01-02-2011, 16:01
hakim2020
01-02-2011, 16:27
پنل من با اينكه شما گذاشتي منتفاوت هست و فن نداره.
من چراغ قوه انداختم داخلش به دقت بررسي كردم فن نداره اما به جاي اين 3 فن از هيت سينكهاي بلندي استفاده شده كه كارايي اون از فن بيشتر هست.
در تصوير شما اثري از اون هيت سينكهاي بلند اصلا نيست , اين معلوم ميكنه كه فن مربوط به مدلهاي قبلي ميشده احتمالا كه الان جاش رو به هيت سينك داده.
*Alucard*
01-02-2011, 16:30
عکسی که من گذاشتم برای V20 ـهای اروپایی هست ولی خیلی جالبه چون پنل من فن داره (V20R) مدل پنل شما چی هست؟
hakim2020
01-02-2011, 16:46
عکسی که من گذاشتم برای V20 ـهای اروپایی هست ولی خیلی جالبه چون پنل من فن داره (V20R) مدل پنل شما چی هست؟
مدلش TH-P42V20S هست و Made in Singapore
الان براي اطمينان رفتم با دقت بيشتر بررسي كردم به هيچ وجه فن نداره اما همون جاهايي كه در عكس شما فن هست از چندتا تا هيت سينك بغل هم كه بعضي طولش خيلي زياده استفاده شده , تعداد هيت سينكها زياده اما روي هر تكه از بردها حدود 4 تا يا بيشتر هيت سينك وصله و حتي بعضي از چيپها روي هيت سينك با خمير سليكون چسبونده شده اند.
oli.kahn
01-02-2011, 18:03
مد Normal با تنظيمات زير 50%
100 ساعت زود ميگذره عوضش ارزشش رو داره , اين مدت اول رو با اين مد تحمل كنيد.
تلویریون رو الان که رو میز گذاشتم و از فاصله دو سه متری نگاه میکنم خدا وکیلی رو کانالهای SD هم با مد نرمال و تنظیمات زیر 50 نه تنها هیچ مشکلی ندارم بلکه همچین کیفیتی رو روی پنل هیچکدوم از دوستان و آشنایان ندیدم.
وقتی باهاش یک دست فوتبال pes2010 با پی اس تری بازی کردم واقعا لذت بردم تصویر بینظیره.
یا وقتی کانالهای اچ دی ما.ه.و.ا.ر.ه مثله کانال سوییس اچ دی یا کانالهای اچ دی پکیج اسکای اینالیا رو نگاه میکنم , وضوح تصاویر خیلی بیشتر از موضوع برنامه جذبم میکنه.
درمورد تیونر دیجیتال هم من یک آنتن خیلی درب و داغون دارم که هیچ فرقی با یک سیم آنتن خالی نداره
پریشب که بارون میومد تصاویر بارها فطع شد یا شطرنجی میشد اما الان که بارون نیست هیچ مشکلی ندارم
حالا واقعا نمیدونم ایراد از تیونره یا از آنتن من یا بدلیل شرایط جوی تصویر خراب میشد.
البته فیش آنتن هم خرابه و باید عوض بشه.
hakim2020
01-02-2011, 19:14
تلویریون رو الان که رو میز گذاشتم و از فاصله دو سه متری نگاه میکنم خدا وکیلی رو کانالهای SD هم با مد نرمال و تنظیمات زیر 50 نه تنها هیچ مشکلی ندارم بلکه همچین کیفیتی رو روی پنل هیچکدوم از دوستان و آشنایان ندیدم.
وقتی باهاش یک دست فوتبال pes2010 با پی اس تری بازی کردم واقعا لذت بردم تصویر بینظیره.
یا وقتی کانالهای اچ دی ما.ه.و.ا.ر.ه مثله کانال سوییس اچ دی یا کانالهای اچ دی پکیج اسکای اینالیا رو نگاه میکنم , وضوح تصاویر خیلی بیشتر از موضوع برنامه جذبم میکنه.
درمورد تیونر دیجیتال هم من یک آنتن خیلی درب و داغون دارم که هیچ فرقی با یک سیم آنتن خالی نداره
پریشب که بارون میومد تصاویر بارها فطع شد یا شطرنجی میشد اما الان که بارون نیست هیچ مشکلی ندارم
حالا واقعا نمیدونم ایراد از تیونره یا از آنتن من یا بدلیل شرایط جوی تصویر خراب میشد.
البته فیش آنتن هم خرابه و باید عوض بشه.
براي تيونر ديجيتال تقريبا همه دريافت كننده ها بايد قدرت سيگنال بالا باشه , حداقل بالاي 75 % تا قطع و وصل نشه.
در شرايط باراني از قدرت سيگنال به طور طبيعي كاسته ميشه و اين مشكل مال شرايط جوي + وضعيت بد آنتن شماست , حتما نسبت به تعويض انتن , سيم و فيش اقدام كنيد كه 100% موثره.
با توجه به اينكه ميدونم شما هم مدل S رو داريد لطف كنيد ببينيد آيا مثل عكس پنل بالا كه جناب AluCard گذاشته آيا پنل شما هم فن داره يا فاقد فن هست؟
psychoplatoon
01-02-2011, 19:56
براي تيونر ديجيتال تقريبا همه دريافت كننده ها بايد قدرت سيگنال بالا باشه , حداقل بالاي 75 % تا قطع و وصل نشه.
در شرايط باراني از قدرت سيگنال به طور طبيعي كاسته ميشه و اين مشكل مال شرايط جوي + وضعيت بد آنتن شماست , حتما نسبت به تعويض انتن , سيم و فيش اقدام كنيد كه 100% موثره.
با توجه به اينكه ميدونم شما هم مدل S رو داريد لطف كنيد ببينيد آيا مثل عكس پنل بالا كه جناب AluCard گذاشته آيا پنل شما هم فن داره يا فاقد فن هست؟
سلام
من چک کردم،
هیت سینک کار شده .... v20s
راجع به صدای ویز ویز ..... من لپتاپ رو با hdmi وصل کردم به v20. توی ویندوز وقتی که پنجره یه فولدر رو باز میکنم ۹۰ درصد مساحت صفحه سفید میشه طبیعتا. تنها در این حالت که صدای ویز ویز کمی شنیده میشه. یعنی وقتی تصویر یکدست سفید پخش میشه این صدا شنیده میشه. صدا از فن نیست چون فن نداره.
aliitaly
01-02-2011, 20:34
من هم پشت پنلم رو با دقت نگاه کردم و هیچ فنی روش نصب نیست و هیت سینک داره جناب alucard به نظر شما جریان چیه؟؟؟؟؟ پنل من 50v20R هست من فکر میکنم 42 ها داره و 50 ها نداره
*Alucard*
01-02-2011, 20:41
سلام
من چک کردم،
هیت سینک کار شده .... v20s
راجع به صدای ویز ویز ..... من لپتاپ رو با hdmi وصل کردم به v20. توی ویندوز وقتی که پنجره یه فولدر رو باز میکنم ۹۰ درصد مساحت صفحه سفید میشه طبیعتا. تنها در این حالت که صدای ویز ویز کمی شنیده میشه. یعنی وقتی تصویر یکدست سفید پخش میشه این صدا شنیده میشه. صدا از فن نیست چون فن نداره.
اون صدای ویز ویز وقتی که یک تصویر که درصد زیادی رنگهای سفید یا روشن داره (نمای High APL مخفف Averege Picture Level) میشنوید مال پاور دستگاه هست چون پلاسماها موقعی که یک نمای High APL پخش میشه برق بیشتری مصرف میکن.
من هم پشت پنلم رو با دقت نگاه کردم و هیچ فنی روش نصب نیست و هیت سینک داره جناب alucard به نظر شما جریان چیه؟؟؟؟؟ پنل من 50v20R هست من فکر میکنم 42 ها داره و 50 ها نداره
به نظر من 50 اینچ ها عقلانی تر هست که فن داشته باشن به خاطر پاور قویتر و مصرف برق بیشتر و در نتیجه حرارت بیشتر ممکنه بسته به سریهای مختلف ساخت تغییراتی تو پنل اعمال کرده باشن لطفا دوستان دیگه هم که سری R دارن چک کنن.
hakim2020
01-02-2011, 21:01
دوست من , هم پنل من و هم براي جناب Oli.khan هر دو 42 اينچ هست , با توجه به كارآيي بالاتر هيت سينك نسبت به فن من فكر ميكنم كه كلا مدلهاي جديد از هيت سينك به جاي فن دارن استفاده ميكنن , باز دوستان ديگه كه جديدا خريدن بررسي كنن متوجه خواهيم شد.
aliitaly
01-02-2011, 21:01
به نظر من 50 اینچ ها عقلانی تر هست که فن داشته باشن به خاطر پاور قویتر و مصرف برق بیشتر و در نتیجه حرارت بیشتر ممکنه بسته به سریهای مختلف ساخت تغییراتی تو پنل اعمال کرده باشن لطفا دوستان دیگه هم که سری R دارن چک کنن.
من هم فکر می کنم همون سریال دستگاه یه نقشی این وسط داشته باشه دوستان لطفا پنلهشون رو چک کنن و خبر بدن
s.hossein45
02-02-2011, 01:11
سلام : منهم v20R دارم ولی اثری از فن دیده نمیشه .
من v20r دارم واسه من فن داره! :18:
die my darling
02-02-2011, 13:40
منم v20r دارم ولی فن نداره یعنی اولش فکر میکردم داره چون وقتی دستمو میگیرم پشته تی وی یه باد گرمی بیرون میزد ولی الان چراغ قوه انداختم دیدم فن نداره به نظرم اگه فن داشته باشه بهتر از هیت سینکه واسه اینکه هیت سینک تق تق میکنه.
oli.kahn
02-02-2011, 19:10
سلام
جناب حکیم پنل من هم فن نداره
اصلا داغ نمیکنه و هیچ صدای اضافه ای هم از داخل پنل به گوش نمیرسه.
رفقا تی ول من که خیلی وقت ها صدا ویز ویز داره، حالا نگاه میکنم ببینم فن داره یا خیر.
مدل ایرانی هست.
راستی دوستان من یه کابل HDMI 1.4 دارم، با این کابل چه کار می تونم انجام بدهم.
یک آمپلی ----- A/V Onkio هم دارم.
رفقا تی ول من که خیلی وقت ها صدا ویز ویز داره، حالا نگاه میکنم ببینم فن داره یا خیر.
مدل ایرانی هست.
oli.kahn
02-02-2011, 21:04
من هرچی گشتم تصویر در تصویر این پنل رو پیدا نکردم
دوستانی که اطلاعات دارن اگر راهنمایی کنند ممنون میشم.
hadi_gholami2001
02-02-2011, 21:58
سلام .بعدازكلي تحقيق ومدد گرفتن ازاطلاعات شما دوستان صديق وسعيد زنگ زدم سايت بهتر خريد براي خريد ازنوع vt20 كه يك بلوري سه بعدي ويك عينك همراهش هست . قرارشد 300 تومان براي كرايه تا مشهد بريزم وبقيه روكه 3300هست موقع تحويل بدم حالا ازدوستان تقاضا دارم بفرمايند كه1-ايا كار عاقلانه اي هست باوجود عدم گارانتي اين مدلو بخرم 2-قيمتش خوبه يا صبركنم كه شايد بياد پايين 3-دوستاني كه از بانه يا ازاين سايت خريد كردند ايا راضي هستند مشكلي با تي ويشون ندارند4-اگه توي نمايندگيها بياد فكر مي كنيد چند باشه .لطف ميكنيد سريع ودقيق جواب بديد چون از دست خانم بچه ها همون چند لاخ مويي كه برام مونده ديگه نمونده.باتشكرفراوان
*Alucard*
02-02-2011, 23:01
مدل ایرانی هست.
عمده ترین کاربردش فعلا برای تصاویر سه بعدی هست و در آینده برای رزولوشنهای بالاتر از Full HD
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
سلام .بعدازكلي تحقيق ومدد گرفتن ازاطلاعات شما دوستان صديق وسعيد زنگ زدم سايت بهتر خريد براي خريد ازنوع vt20 كه يك بلوري سه بعدي ويك عينك همراهش هست . قرارشد 300 تومان براي كرايه تا مشهد بريزم وبقيه روكه 3300هست موقع تحويل بدم حالا ازدوستان تقاضا دارم بفرمايند كه1-ايا كار عاقلانه اي هست باوجود عدم گارانتي اين مدلو بخرم 2-قيمتش خوبه يا صبركنم كه شايد بياد پايين 3-دوستاني كه از بانه يا ازاين سايت خريد كردند ايا راضي هستند مشكلي با تي ويشون ندارند4-اگه توي نمايندگيها بياد فكر مي كنيد چند باشه .لطف ميكنيد سريع ودقيق جواب بديد چون از دست خانم بچه ها همون چند لاخ مويي كه برام مونده ديگه نمونده.باتشكرفراوان
با این تفاسیر 3600 برات در میاد به نظر من ریسک زیادیه چون اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد شاید اصلا تعمیرش نکنن هر چند پاناسونیک گارانتی خیلی درست و حسابی همین الانشم نداره ولی حداقل دست آدم به یه جا بنده.
Download Master
02-02-2011, 23:04
به نظر من ارزش نداره.
من خودم خیلی وقت بود دنبالش بودم کلی Review هم از سایت های مختلف و کلی تحقیق انجام دادم حتی یه PS3 هم برای بخش Bluray 3D خریدم ولی نسبت به قیمتش واقعا نمی ارزه . در این که تلوزیون عالیه و بهترین تلوزیون حال حاضره شکی نیست ولی با توجه به قیمتش که حدود 2.5 تا 3 برابر قیمت V20 ارزش خودشو از دست میده.
اگه از لحاظ بودجه هیچ مشکلی ندارین بهترین انتخابه (البته باید هزینه عینکای اضافی رو هم روش اضافه کنید که فکر کنم حدود 200 تومن بشه هر عینک )
ولی از لحاظ قیمت فعلا که قیمت سرسام آوری داره به نظر من با توجه به اومدن تلوزیون های 3D بدون عینک توشیبا و اینکه فعلا سورس 3D بدرد بخوری زیاد وجود نداره بهتره 3D رو برای 2-3 سال دیگه برنامه ریزی کرد که هم سورس هاش تو ایران فراوون شه و هم تکنولوژی پیشرفت کنه و قیمت کم بشه.
*Alucard*
02-02-2011, 23:12
ولی با توجه به قیمتش که حدود 2.5 تا 3 برابر قیمت V20 ارزش خودشو از دست میده.
50V20 قیمتش حدود 2400 ـه
50VT20 اینطور که دوستمون قیمت گرفته با بلوری سه بعدی 3300 ـه (به غیر از هزینه ارسال)
حالا چه جوری 2.5 تا 3 برابر V20 قیمتش شده!؟
Download Master
02-02-2011, 23:22
50V20 قیمتش حدود 2400 ـه
50VT20 اینطور که دوستمون قیمت گرفته با بلوری سه بعدی 3300 ـه (به غیر از هزینه ارسال)
حالا چه جوری 2.5 تا 3 برابر V20 قیمتش شده!؟
ببخشید با 42V20 مقایسه کردم :20: . البته 50V20 هم حدود 2000 ـه از اونجایی که این دوستمون دارن میخرن ولی با قیمت عینک اضافه حدود 1.5 تا 2 برابر در میاد :10:
البته گفتم مسئله تنها قیمتش نیست کمبود سورس 3D و کلا نیاز به عینک هم هست. ولی خوب تصمیم با خودشونه
hadi_gholami2001
03-02-2011, 00:21
دوستان محبت كرديد ممنون از نظرات دلسوزانتون بااين تفاصيل ميفرماييد 1-صبر كنم تا vt20 تو نمايندگي بياد وباگارانتي بخرم 2-اصلا قيدشو بزنم وبرم دنبال 50 وي20 باوجود اين كه خيلي سه بعدي دوست دارم وبه قول دوستمون بمونه براي چندسال ديگه تا هم قيمت مناسب تربشه وهم مدلاي كامل تري بياد 3-يا اصلا سه بعدي گارانتي دار ازسامسونگ بگيرم كه اصلا دوست ندارم بازم ممنونم
hadi_gholami2001
03-02-2011, 00:27
به نظر من ارزش نداره.
من خودم خیلی وقت بود دنبالش بودم کلی Review هم از سایت های مختلف و کلی تحقیق انجام دادم حتی یه PS3 هم برای بخش Bluray 3D خریدم ولی نسبت به قیمتش واقعا نمی ارزه . در این که تلوزیون عالیه و بهترین تلوزیون حال حاضره شکی نیست ولی با توجه به قیمتش که حدود 2.5 تا 3 برابر قیمت V20 ارزش خودشو از دست میده.
اگه از لحاظ بودجه هیچ مشکلی ندارین بهترین انتخابه (البته باید هزینه عینکای اضافی رو هم روش اضافه کنید که فکر کنم حدود 200 تومن بشه هر عینک )
ولی از لحاظ قیمت فعلا که قیمت سرسام آوری داره به نظر من با توجه به اومدن تلوزیون های 3D بدون عینک توشیبا و اینکه فعلا سورس 3D بدرد بخوری زیاد وجود نداره بهتره 3D رو برای 2-3 سال دیگه برنامه ریزی کرد که هم سورس هاش تو ایران فراوون شه و هم تکنولوژی پیشرفت کنه و قیمت کم بشه.
دوست گرامي شما با توجه به تحقيقا تتون وتجربه اي كه كسب كرديد بلاخره چه مدلي خريديد
hamidrezars
03-02-2011, 01:09
دوستان جالبه اکثر تلویزیون های سه بعدی مارک های معرف مثل سونی -فیلیپس -سامسونگ - ال جی - قیمتشون امده پایین به عنوان مثال تمامی تلویزیون های بالا رو من قیمت گرفتم 46 اینچ ال ای دیشون اونم سه بعدی شده بین سه میلیون سیصد تا سه میلیون هفتصد بعد این دوست ما تلویزیون پلاسما 50 اینچ پاناسونیک اون بدون گرانتیش رو اینقدر گرفته تازه معلوم نیست با گرانتیش چقدر باشه تازه با توجه به اینکه اکثر تلویزیونها که من ذکر کردم باگرانتی اصلیه اونم ال ای دی پاناسونیک هنوز که هنوز نیموده تازه هم اگه بیاد معلوم نیست با گرانتی اصلیش چقدر میشه واقعا پاناسونیک فکر می کنه نوبرشو آورده !؟
oli.kahn
03-02-2011, 01:23
من هرچی گشتم تصویر در تصویر این پنل رو پیدا نکردم
دوستانی که اطلاعات دارن اگر راهنمایی کنند ممنون میشم.
کسی جواب منو نمیده؟ :-(
die my darling
03-02-2011, 01:26
دوستان جالبه اکثر تلویزیون های سه بعدی مارک های معرف مثل سونی -فیلیپس -سامسونگ - ال جی - قیمتشون امده پایین به عنوان مثال تمامی تلویزیون های بالا رو من قیمت گرفتم 46 اینچ ال ای دیشون اونم سه بعدی شده بین سه میلیون سیصد تا سه میلیون هفتصد بعد این دوست ما تلویزیون پلاسما 50 ایچ پاناسونیک اون بدون گرانتیش رو اینقدر گرفته تازه معلوم نیست با گرانتیش چقدر باشه تازه با توجه به اینکه اکثر تلویزیونها که من ذکر کردم باگرانتی اصلیه اونم ال ای دی پاناسونیک هنوز که هنوز نیموده تازه هم اگه بیاد معلوم نیست با گرانتی اصلیش چقدر میشه واقعا پاناسونیک فکر می کنه نوبرشو آورده !؟
ال ای دیا و ال سی دیای مارکایی که شما گفتی همشون مشکل دارن واسه اینکه کراس تاک دارن که تصویر سه بعدیو دوتایی نشون میدن اگر کسی بخواد سه بعدی تر و تمیز ببینه بهترین مدل همین vt20 فعلا.
توی دو بعدیم همین vt20 فعلا آخرت تی ویه.
کسی جواب منو نمیده؟ :-(
تصویر در تصویر نداره
die my darling
03-02-2011, 01:52
این کیفیت سونی 5 میلیونی روی برنامه های شبکه های داخلی
اون صدای ویز ویز وقتی که یک تصویر که درصد زیادی رنگهای سفید یا روشن داره (نمای High APL مخفف Averege Picture Level) میشنوید مال پاور دستگاه هست چون پلاسماها موقعی که یک نمای High APL پخش میشه برق بیشتری مصرف میکن.
سلام
من هم دیشب V20R 42 اینچم رو چک کردم. هیت سینک داره.....
عمده ترین کاربردش فعلا برای تصاویر سه بعدی هست و در آینده برای رزولوشنهای بالاتر از Full HD
یکی از دوستان یادمه گفته بود اگه کابل 1.4 داشته باشی صدا بر میگرده و این چیزا.
این چه چیزی است؟
*Alucard*
03-02-2011, 09:58
یکی از دوستان یادمه گفته بود اگه کابل 1.4 داشته باشی صدا بر میگرده و این چیزا.
این چه چیزی است؟
یکی از قابلیتهای HDMI 1.4 این هست که توانایی ARC یا بازگشت صدا داره و از طریق اون میتونید صدا رو بدون نیاز به کابل کشی مجدد مثل کابلهای (S/PDIF) از طریق همون کابل HDMI ای که AV ----- یا سینمای خانگی رو به TV متصل کردید از TV به ----- یا هر دستگاه دیگه ای منتقل کنید.
البته همه دستگاههای مورد نیاز مثل ----- و ... هم باید قابلیت ARC داشه باشن.
hadi_gholami2001
03-02-2011, 11:08
دوستان محبت كرديد ممنون از نظرات دلسوزانتون بااين تفاصيل ميفرماييد 1-صبر كنم تا vt20 تو نمايندگي بياد وباگارانتي بخرم 2-اصلا قيدشو بزنم وبرم دنبال 50 وي20 باوجود اين كه خيلي سه بعدي دوست دارم وبه قول دوستمون بمونه براي چندسال ديگه تا هم قيمت مناسب تربشه وهم مدلاي كامل تري بياد 3-يا اصلا سه بعدي گارانتي دار ازسامسونگ بگيرم كه اصلا دوست ندارم بازم ممنونم
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم (نظرات شما اساتيد برام مهمه) پير شيد الهي :11:
aliitaly
03-02-2011, 16:51
دوست عزیز من اگه جای شما بودم گزینه 2 رو انتخاب می کردم. به نظر من تا سه یا چهار سال دیگه tv های 3d
انقدر پیشرفت میکنن که اصلا قابل مقایسه با این 3d ها نیستن
hamidrezars
03-02-2011, 17:32
{{ال ای دیا و ال سی دیای مارکایی که شما گفتی همشون مشکل دارن واسه اینکه کراس تاک دارن که تصویر سه بعدیو دوتایی نشون میدن اگر کسی بخواد سه بعدی تر و تمیز ببینه بهترین مدل همین vt20 فعلا.
توی دو بعدیم همین vt20 فعلا آخرت تی ویه.}
دوست من شما میخواهی بگی که تمامی مارکهای معرف بالا دنیا نتونستن سه بعدی خوب بزنند فقط پاناسونیک تونسته !؟ واقعا این از اون حرفاست !! تمام مدلهای بالا هم تو اسی دی هم تو ال ادی وهم تو پلاسما تقریبا موفق بودن قبول دارم که پاناسونیک تو پلاسما از همشون موفق تر عمل کرده ولی باید در نظر داشته باشید پاناسونیک توی ال ای دی وال سددی حرفی برای گفتن نداره تازه من گفتم تو قیمت بلاخره هر چه که باشه قیمت تمام شده ال ای دی همیشه از پلاسما گرونتر بود ولی چیزی که جالبه اینه که این مدل ها قیمت ال ای دیشون رو پایین آوردن ولی پاناسونیک چی؟! تازه من سه بعدی پاناسونیک وهمه مدل های بالا رو دیدم تفاوت چندانی باهم نداره وطبق تحقیقی که من کردم تماممدلهای بالا دوی بی تی یا همون تیونر دیجیتال داره ولی پانسونیک چی فقط توی مدلهای خاص خودش دوی بی تی داره دوستان خواهش می کنم تعصب رو کنار بزارید مگر اینکه قیمت پلا سما سه بعدی پاناسونیک پایین بیاد .
die my darling
03-02-2011, 21:58
{{ال ای دیا و ال سی دیای مارکایی که شما گفتی همشون مشکل دارن واسه اینکه کراس تاک دارن که تصویر سه بعدیو دوتایی نشون میدن اگر کسی بخواد سه بعدی تر و تمیز ببینه بهترین مدل همین vt20 فعلا.
توی دو بعدیم همین vt20 فعلا آخرت تی ویه.}
دوست من شما میخواهی بگی که تمامی مارکهای معرف بالا دنیا نتونستن سه بعدی خوب بزنند فقط پاناسونیک تونسته !؟ واقعا این از اون حرفاست !! تمام مدلهای بالا هم تو اسی دی هم تو ال ادی وهم تو پلاسما تقریبا موفق بودن قبول دارم که پاناسونیک تو پلاسما از همشون موفق تر عمل کرده ولی باید در نظر داشته باشید پاناسونیک توی ال ای دی وال سددی حرفی برای گفتن نداره تازه من گفتم تو قیمت بلاخره هر چه که باشه قیمت تمام شده ال ای دی همیشه از پلاسما گرونتر بود ولی چیزی که جالبه اینه که این مدل ها قیمت ال ای دیشون رو پایین آوردن ولی پاناسونیک چی؟! تازه من سه بعدی پاناسونیک وهمه مدل های بالا رو دیدم تفاوت چندانی باهم نداره وطبق تحقیقی که من کردم تماممدلهای بالا دوی بی تی یا همون تیونر دیجیتال داره ولی پانسونیک چی فقط توی مدلهای خاص خودش دوی بی تی داره دوستان خواهش می کنم تعصب رو کنار بزارید مگر اینکه قیمت پلا سما سه بعدی پاناسونیک پایین بیاد .
من نگفتم نتونستن دوست من!؟
منتها تونستن داریم تا تونستن فعلا که میبینی همشون مشکل کراس تاک دارن در ضمن ال ای دی و ال سی دیای پاناسونیک داره هر سال از هزارتا مجله و ماهنامه و سایت اینترنتی معتبر جایزه بهترین تی وی زیر 40 اینچو میبره با توجه به اینکه پانا ال ای دی و ال سی دی بالای 40 اینچ درست نمیکنه به جز تو چند تا منطقه معدود پس نتیجه اینه که تو همون سایزیم که تولید میکنه شاخه.
امسالم تنها برندی که تو صنایع الکترونیک برنده جایزه International 3D Society شده پاناسونیکه با همین تی وی vt20 نه تنها بهترین تی وی که تا به حال به دست انسان ساخته شده تو سه بعدی بوده بلکه بهترین تی وی دو بعدیم هست و بالاترین کیفیت تصویرم داره.
به نظر من قیمتش برای بهترین تی وی دنیا عالیه پس شما اگه حال نمیکنی برو یه ال ای دی بخر با قیمت بالاتر بشین باهاش حال کن.
*Alucard*
03-02-2011, 22:22
دوستان این تاپیک مربوط به پنل V20 هست لطفا از ارائه پستهای بی ارتباط به موضوع تاپیک خودداری کنید.
قیمت هر پنل از طرف نماینده و یا کمپانی تولید کننده در هر منطقه مشخص شده و خریدار از این موضوع آگاهی داره هر کسی میتونه با توجه به سلیقه , تحقیق و نیاز خودش تشخیص بده پولی که داره هزینه میکنه جوابگوی نیازش هست و آیا با اون پول میتونه محصول بهتری بخره یا نه.
ایا تصاویز sd در v20 از v10 کیفیت بهتری دارد .چون من تصاویر v10 البته 50 اینچ را از فاصله حدود 5/2-3 متر دیدم و در مقایسه با crt زیاد راضی کننده نبود.مثلا ادمها را در تظاهرات بصورت مربع های کوچک سیاه نشان میداد.از انجا که چیدمان منزل طوری است که فاصله ما از تلویزیون حدود 5/2-3 متر است ایا v20 42 انتخاب مناسبی است.
lebowski
04-02-2011, 09:06
من v10 دارم تصویر v20 م دیدم صد در صد تو sd بهتره.
v20 که من دیدم پشتش فن داره v20r به دوستم که این تلویزونو خریده زد زدم اطش سوال کردم تا مطمئن بشم گفت که فن داره خودش رفته چراغ انداخته دیده.
lebowski
04-02-2011, 09:16
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم (نظرات شما اساتيد برام مهمه) پير شيد الهي :11:
من میگم همون vt20 بخری به نفعته چون کیفیت دو بعدیش از v20 بالاتره و سه بعدیم هست یه بلو ری مجانیم که بهت میدن همون 400-500 تومن پولشه در نتیجه حدود 600 تومن داری بیشتر از v20 پول هزینه میکنی ولی عوضش هم یه بعدی داری هم دو بعدی با کیفیت تر.
Injaneb2
04-02-2011, 09:27
من میگم همون vt20 بخری به نفعته چون کیفیت دو بعدیش از v20 بالاتره و سه بعدیم هست یه بلو ری مجانیم که بهت میدن همون 400-500 تومن پولشه در نتیجه حدود 600 تومن داری بیشتر از v20 پول هزینه میکنی ولی عوضش هم یه بعدی داری هم دو بعدی با کیفیت تر.
فکر نکنم همراهش بلوری پلیر بدهند، احتمالا یک دیسک بلوری (BD) بدهند که ظاهرا آواتار است.
Download Master
04-02-2011, 09:36
دوست گرامي شما با توجه به تحقيقا تتون وتجربه اي كه كسب كرديد بلاخره چه مدلي خريديد
من هنوز نخریدم ولی ایشاا... تا یکی دو هفته دیگه 50V20 میخرم تا یکی دو سال دیگه که تکنولوژی 3D پیشرفت زیادی بکنه و یه تلوزیون 3D میگیرم
اگرم پیشرفت زیادی نکنه حداقل قیمت همین VT20 کاهش پیدا میکنه ( کلا محصولاتی که Flagship هستن قیمتاشون به نسبت بالاس و چون تو ایران هم معمولا کم وارد میکنن قیمتش بالاترم میره )
hadi_gholami2001
04-02-2011, 10:44
فکر نکنم همراهش بلوری پلیر بدهند، احتمالا یک دیسک بلوری (BD) بدهند که ظاهرا آواتار است.
همراهش يك بلوري مدل dmp-bdt300 ويك عينك سه بعدي ميدهند
hadi_gholami2001
04-02-2011, 10:53
من هنوز نخریدم ولی ایشاا... تا یکی دو هفته دیگه 50V20 میخرم تا یکی دو سال دیگه که تکنولوژی 3D پیشرفت زیادی بکنه و یه تلوزیون 3D میگیرم
اگرم پیشرفت زیادی نکنه حداقل قیمت همین VT20 کاهش پیدا میکنه ( کلا محصولاتی که Flagship هستن قیمتاشون به نسبت بالاس و چون تو ایران هم معمولا کم وارد میکنن قیمتش بالاترم میره )
منم اول همين فكرو كردم ولي بعد ديدم بلاخره اون وي بيستو بايد بفروشم تا يك سه بعدي بخرم البته باكلي ظرر ولي به قول اون دوستمون الان بخوام بخرم 600 تفاوتشه منتها مشكل من نداشتن گارانتي وطبق گفته alocard عزيز اگه مشكلي پيش بياد جبران ناپذيره برا همون دو دلم
*Alucard*
04-02-2011, 15:44
دوستانی که برای 100 ساعت اول دنبال تصاویری برای یکنواخت کردن پیکسلهای پنل هستن میتونن فایل ضمیمه این پست رو دانلود کنن و روی Slide show پنل نمایش بدن.
*بهتر هست که سرعت اسلاید رو کم کنید (داخل Photo Setup گزینه Interval مقدار رو روی 15 یا 30 قرار بدین)
* پیشنهاد میشه از مد Photo ( در صورت موجود بودن و در غیر اینصورت از مد داینامیک ) برای Slide show استفاده کنید و در منوی Photo setup گزینه های Frame , Colour Effect , Transition Effect رو خاموش و Repeat رو روشن کنید.
* دقت کنید که تصاویر همه صفحه نمایش رو پوشش داده باشه.
hakim2020
04-02-2011, 19:04
دوستان , من وقتي تلوزيون V20 رو روشن ميكنم 3- 4 تا صداي تق تق ريز از تي وي به گوش مياد و اين حالت چه از دكمه پاور و چه از كنترل روشن كنم در هر دو صورت اتفاق مي افته . خواستم ببينم طبيعيه و براي شما هم همينطوره يا اينكه اي پنل مشكلي داره؟
ممنون ميشم چك كنيد و خبرم كنيد.
afshin b
04-02-2011, 22:04
دوستان , من وقتي تلوزيون V20 رو روشن ميكنم 3- 4 تا صداي تق تق ريز از تي وي به گوش مياد و اين حالت چه از دكمه پاور و چه از كنترل روشن كنم در هر دو صورت اتفاق مي افته . خواستم ببينم طبيعيه و براي شما هم همينطوره يا اينكه اي پنل مشكلي داره؟
ممنون ميشم چك كنيد و خبرم كنيد.
منم وقتی تی وی رو روشن میکنم و خاموش میکنم یه صدایی میده. من که اصلا بهش اهمیت نمیدم یعنی فکر میکنم طبیعی باشه.
p30worldiran
05-02-2011, 09:22
منم وقتی تی وی رو روشن میکنم و خاموش میکنم یه صدایی میده. من که اصلا بهش اهمیت نمیدم یعنی فکر میکنم طبیعی باشه.
بله طبيعي است صداي سوئيچ كردن رله و .. است.
تی وی من هم انگار فن نداره ولی باز هم وقتی نگاه میکنی صدای ویز ویز میده انگار نویز دارد، یکمی میره رو اعصاب.
amirfiri
05-02-2011, 12:23
اقا ما حدود 1.5سال می شه v8 داریم.
تقریبا 6ماه می شه که وقتی روشنه یه صدای ویز ضعیفی ازش شنیده می شه که هر چقدر تصویر تاریکتر باشه صداش کمتره.
کسی یک همچین تجربه ای داشته؟
و اینکه گاهی وقتا این صدای اضافه هست و گاهی هم نیست.نتونستم رابطه ای بین ساعات طولانی روشن بودن و این صدا پیدا کنم.
اینم بگم که صداش خیلی ضعیفه و فقط من که خیلی دقت می کنم تا حالا متوجه این صدا شدم.
khansalar
05-02-2011, 19:52
سلام
من دیروز برای دیدن v20 رفتم جمهوری تو یکی از فروشگاهها یه v20 50 و یه v10 50 کنار هم بودند که فروشنده اصرار داشت کیفیت v10 از v20 بهتره چون هم کلا ساخت ژاپن و از نظر ظاهری هم شیک تره چون پنل مشکی داشت و از نظر قیمت هم تقریبا یه قیمت میداد یعنی v10:2490000 و v20:2410000 به نظر شما کدوم بهتره؟ فروشنده میگفت v20 نویز بیشتری داره و تصاویر v10 باکیفیت تر هستن تو چندتا تصویر ورزشی هم که وقتی اونارو ثابت میکرد تو v20 اطراف تصویر رنجه میشد ولی تو v10 که ژاپنی هم بود این ایرادو نداشت و به نظر تصاویر مشکی هم بهتر بود. دوستان کسی تجربه ای داره و نظرتون راجب به LG Infinia 50PX950 چیه؟
کسی قیمت اونو داره ؟ ظاهرا تو cnet رتبه خوبی داره
die my darling
05-02-2011, 23:36
عجب آدمای نون حروم خوری هستن اینا دیگه :2:
شما مطمئن باش کیفیت V20 از V10 بالاتره صد در صد تصویرشونو دستکاری کردن تا V10 زودتر رد کنن بره از شر مدلای قدیمی که تو انباراشون مونده خلاص بشن.
hamed8470
06-02-2011, 10:52
سلام
من دیروز برای دیدن v20 رفتم جمهوری تو یکی از فروشگاهها یه v20 50 و یه v10 50 کنار هم بودند که فروشنده اصرار داشت کیفیت v10 از v20 بهتره چون هم کلا ساخت ژاپن و از نظر ظاهری هم شیک تره چون پنل مشکی داشت و از نظر قیمت هم تقریبا یه قیمت میداد یعنی v10:2490000 و v20:2410000 به نظر شما کدوم بهتره؟ فروشنده میگفت v20 نویز بیشتری داره و تصاویر v10 باکیفیت تر هستن تو چندتا تصویر ورزشی هم که وقتی اونارو ثابت میکرد تو v20 اطراف تصویر رنجه میشد ولی تو v10 که ژاپنی هم بود این ایرادو نداشت و به نظر تصاویر مشکی هم بهتر بود. دوستان کسی تجربه ای داره و نظرتون راجب به LG Infinia 50PX950 چیه؟
کسی قیمت اونو داره ؟ ظاهرا تو cnet رتبه خوبی داره
100 در صد بنده خدا جوك ميگفته يا حالش خوب نبوده بالاخره يه جوري بايد جنسشو بفروشه
بیشتر این فروشنده ها اطلاعاتشون از بچه های فروم خیلی کمتر است، به حرفاشون زیاد اعتماد نکنید، بچه های فروم دانسته های بیشتری دارند.
amirvania
06-02-2011, 13:37
اون فروشنده هه V10 ش باد کرده بوده و میخواسته یه جوری ردش کنه بره . مطمئن باش V20 یه سر و گردن بالاتره .
qwerty2322
06-02-2011, 14:19
دیروز جمهوری بودم میگفت آخر هفته vt20 رو میاریم قیمتم 3 ملیون و 500 برای 50 اینچ. ولی 50 اینچش خیلی بده. نزدیکش که میری پیکسلا خیلی گندن. 42 اینچشم کلا نمیاره. حالا موندم همین v20 رو بگیرم یا برم سراغ به برند دیگه که 3 بعدی هم باشه؟
مگه میخوای از نزدیک تلویزیون نگاه کنی؟ 42 که خیلی کوچیکه. همون 50 بهترین سایزه.
یکی از اینا رو انتخاب کن، یا V20 یا VT20 . نکنه میخوای بری پنلهای سامسونگ و سونی رو بخری که نه زاویه دید داره . نه رنگ درستی داره . نه کنتراست داره.نه موشن درستی داره. اصلا چی داره؟؟؟
از دور نگاه کنی خوبتر نشون میده، به نظر من که 50 بهتر است.
AMIRY2006
06-02-2011, 16:03
دوستان سلام
بعضي از دوستان در رابطه با خريد از بانه براي V20 سؤال داشتن.
من الان تلوزيون V20 از بانه رسيد دستم , تستش كردم خدا رو شكر فعلا كه همه چيزش اوكي بود و پيكسل سوخته هم نداره.
1330 خود تي وي و 100 تومن هم كرايه شد مجموع 1430
تيونر ديجيتالش هم عالي كار ميكنه واقعا مي ارزيد كه كلي دنبال اين مدل S باشم.
من ريسكش رو انجام دادم حالا فرد مطمئني كه هست اگر كسي ميخواد ميتونه خريدش رو زودتر انجام بده چون تعداد محدودي از اين مدل اومده و يك مدتيه كه كمياب شده.
به نظر من اختلاف 300 تومني با مدل بانيان و اينكه تيونر ديجتال هم سرخود داره مي ارزه به بدون گارانتي بودنش , هر چند كه تحمل ريسك هست.
لطفا تلفن و اسم فروشنده را به anematzadeh@gmail.com ايميل بزنيد . با تشكر بسيار
aftab_azad20
06-02-2011, 18:46
یکی از اینا رو انتخاب کن، یا V20 یا VT20 . نکنه میخوای بری پنلهای سامسونگ و سونی رو بخری که نه زاویه دید داره . نه رنگ درستی داره . نه کنتراست داره.نه موشن درستی داره. اصلا چی داره؟؟؟
خیلی دارید بی انصافی میکنید،مگه پانوسونیک چی داره من که از پاناسونیک تا حالا خیری ندیدم،نه از دوربینش،نه از فکس و نه از تلفن بی سیمش
خیلی دارید بی انصافی میکنید،مگه پانوسونیک چی داره من که از پاناسونیک تا حالا خیری ندیدم،نه از دوربینش،نه از فکس و نه از تلفن بی سیمش
باید قبول کرد Panasonic الان در تولید HDTV یه سروگردن از بقیه ی برند ها بالاتره
hakim2020
06-02-2011, 20:57
من هم دوربين فيلمبرداري پاناسونيك دارم , هم تلفن بيسيم و هم تي وي پاناسونيكه, به نظر من از خيلي از برندها ديگه حرفه اي تر عمل ميكنه و كيفيت رو در نظر ميگيره , برندها ديگه بيشتر از اينكه كيفيت رو براي مشتري در نظر داشته باشن بازار و مشتري پسندي رو مد نظر دارن مثل سوني.
اين نظر من در رابطه با پاناسونيكه كه از بقيه حرفه اي تره , حتي كساني كه مدافع برندهاي ديگر هستن در مورد پلاسما همشون قبول دارن كه پاناسونيك اولين و بهترينه.
aftab_azad20
06-02-2011, 21:21
من هم دوربين فيلمبرداري پاناسونيك دارم , هم تلفن بيسيم و هم تي وي پاناسونيكه, به نظر من از خيلي از برندها ديگه حرفه اي تر عمل ميكنه و كيفيت رو در نظر ميگيره , برندها ديگه بيشتر از اينكه كيفيت رو براي مشتري در نظر داشته باشن بازار و مشتري پسندي رو مد نظر دارن مثل سوني.
اين نظر من در رابطه با پاناسونيكه كه از بقيه حرفه اي تره , حتي كساني كه مدافع برندهاي ديگر هستن در مورد پلاسما همشون قبول دارن كه پاناسونيك اولين و بهترينه.
دوست عزیز شکی نیست که پانا تو پلاسما از همه برند ها موفق تر عمل کرده،ولی این دوستمون poonel داره میگه پنلهای سونی و سامسونگ،اینو رو هم باید قبول کنید که پانا تو ال سی دی و ال ای دی و مخصوصا دیزاین هیچ حرفی واسه گفتن نداره،شاید اینم برمیگرده به بدشانسی من چند سال پیش یه دوربین لومیکس پانا خریدم شاید باورتون نشه بعد از یه مدت کیفیت عکس ها کم کم افت کرد،یه فکس پانا یه سال پیش خریدم 1سال نگذشته بود که خراب شد بردم گارانتی گفت100تومن خرج داره،فکس رو 150 خریده بودم،یه تلفن بی سیم هم خریدم که هر ماه می بردمش تعمیرچند وقت پیش هم انداختمش دور(همشون هم گارانتی داشتن)
با hakim2020 کاملا موافقم منم هر محصول پاناسونیکی که خریدم از جمله دوربین فیلمبرداری کاملا برتری اون رو به برندهای دیگه حس کردم مخصوصا تو کیفیت تصویر الان چند سالی هم هست که پاناسونیک عنوان سازنده بهترین دوربین فیلمبرداریو داره و جایزه هم زیاد میبره مشکل اصلی پاناسونیک تو ایران قیمت بالای محصولاشه که برای مقابله با این قضیه جنسای رده پائین چینیش تو بازار زیاد شده ولی محصولای اصلیش اگه کسی پولشو داشته باشه به نظرم جزو بهترینهاس.
دوست عزیز شکی نیست که پانا تو پلاسما از همه برند ها موفق تر عمل کرده،ولی این دوستمون داره میگه poonel آشغال های سونی و سامسونگ،اینو رو هم باید قبول کنید که پانا تو ال سی دی و ال ای دی و مخصوصا دیزاین هیچ حرفی واسه گفتن نداره،شاید اینم برمیگرده به بدشانسی من چند سال پیش یه دوربین لومیکس پانا خریدم شاید باورتون نشه بعد از یه مدت کیفیت عکس ها کم کم افت کرد،یه فکس پانا یه سال پیش خریدم 1سال نگذشته بود که خراب شد بردم گارانتی گفت100تومن خرج داره،فکس رو 150 خریده بودم،یه تلفن بی سیم هم خریدم که هر ماه می بردمش تعمیرچند وقت پیش هم انداختمش دور(همشون هم گارانتی داشتن)
دوست عزیز شما حتما خیلی بد شانسی که اینهمه اتفاق ناگوار پاناسونیکی باهم برات اتفاق افتاده من فکر کنم شما هر برند دیگه ای میخریدی باهاش به مشکل میخوردی شاید شرایط نگهداریو رعایت نمیکنی اتفاقا تو محل کار من حداقل ده تا فاکس و تلفن پاناسونیک داره حداقل 5-6 ساله بدون مشکل کار میکنه.
در مورد ال سی دی بگم که پاناسونیک با اینکه فعلا ال سی دیو ال ای دی بالای 40 اینچ درست نمیکنه مگر برای کشورای جهان سوم از نظر خیلی سایتا و مجله ها به خصوص فنهای تکنولوژِی ال سی دی ال سی دیای پاناسونیک تو سایز زیر 40 اینچ جزو بهترینهاس.
من تمام وسایلی که گفتید را از نوع پاناسونیک دارم و خیلی راضیم.
هر مارکی مدل خوب و بد داره. شاید شما با توجه به نیاز و سلیقه تون مدلهای خوب پاناسونیک را انتخاب نکرده اید.
*Alucard*
06-02-2011, 22:27
دوستان لطفا به برندهای مورد علاقه !!! دوستان دیگه توهین نکنید!
ممنون
aftab_azad20
06-02-2011, 22:55
دوست عزیز شما حتما خیلی بد شانسی که اینهمه اتفاق ناگوار پاناسونیکی باهم برات اتفاق افتاده من فکر کنم شما هر برند دیگه ای میخریدی باهاش به مشکل میخوردی شاید شرایط نگهداریو رعایت نمیکنی اتفاقا تو محل کار من حداقل ده تا فاکس و تلفن پاناسونیک داره حداقل 5-6 ساله بدون مشکل کار میکنه.
در مورد ال سی دی بگم که پاناسونیک با اینکه فعلا ال سی دیو ال ای دی بالای 40 اینچ درست نمیکنه مگر برای کشورای جهان سوم از نظر خیلی سایتا و مجله ها به خصوص فنهای تکنولوژِی ال سی دی ال سی دیای پاناسونیک تو سایز زیر 40 اینچ جزو بهترینهاس.
اتفاقا همین حرف رو نمایندگی پاناسونیک به من زدند،من حتی واسه یه چیز ساده 1ماه تحقیق میکنم بعد خرید میکنم،تمام وسایل برقی رو هم تو ناز و نعمت نگهداری میکنم،ولی بعد از این اتفاقات دیگه رابطه خوبی با این برند ندارم،حالا هم واسه خرید تلفن بی سیم خداییش میترسم سراغ پاناسونیک برم با این که میدونم تو بازار تلفن ،حرف اول رو میزنه،میخوام زیمنس بخرم:11::11::11:
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
من تمام وسایلی که گفتید را از نوع پاناسونیک دارم و خیلی راضیم.
هر مارکی مدل خوب و بد داره. شاید شما با توجه به نیاز و سلیقه تون مدلهای خوب پاناسونیک را انتخاب نکرده اید.
اون دوربین که ساخت ژاپن بود(به پیشنهاد مجله نوآور خربدم)،تلفن ها هم ساخت مالزی،3تاش هم تو زمان خودش از بهترین ها بود
رفقا، من این کابل HDMI 1.4 رو وصل کردم به تی وی ولی صدا از تی وی برنگشت، تنظیمات خاصی داره؟ یا اینکه اتوماتیک باید انجام بشود؟
با سپاس.
*Alucard*
07-02-2011, 11:44
برای اینکه بتونی از قابلیت ARC استفاده کنی باید سینمای خانگی یا AV رسیوری که داری هم قابلیت ARC رو داشته باشه اگه داره ولی فعال نمیشه به دفترچه راهنما مراجعه کن و ببین چطوری فعال میشه.
alirafaat
07-02-2011, 13:07
رفقا، من این کابل HDMI 1.4 رو وصل کردم به تی وی ولی صدا از تی وی برنگشت، تنظیمات خاصی داره؟ یا اینکه اتوماتیک باید انجام بشود؟
با سپاس.
سلام
توی ستاپ 608 یه جا داره برا فعال کردن ( من دیدم )
کابله رو از کجا گرفتی ؟ چند؟
کجاش بود دقیقن؟ یادت میاد؟
تو جعبه ی کارت گرافیکم بود.
با سلام تفاوت v20 با vt20 چیه؟
و واقعا این همه اختلاف قیمت ارزش داره یا نه ؟
با تشکر
qwerty2322
07-02-2011, 16:09
کلا تلویزیون های همه ی برند ها رو نگاه کردم از 50 اینچ به بعد پیکسل توشون بیداد میکنه. مثل تابلو اعلانات تو خیابون تصویر زشت میشه. دون دون منظورمه. مشکل دوری و نزدیکی هم نیست مشکل خط هاییه که وسط تصویر میفته.
الان تو بازار تصویر بهتر از 1080 هست کلا؟
hadi_gholami2001
07-02-2011, 16:55
دوستان سلام من هم بلاخره يك 50 v20r گرفتم البته با استفاده از تجارب شما دوستان عزيز ممنونم ازراهنمايي همتون كيفيتش بااستفاده ازكابل hdmi خيلي عاليه ولي در شبكه هاي انا لوگ مثل ايران و ر-س-ي- معموليه حالا ميخوام بدونم اگه ر-س-ي-و-ر-اچ دي بگيرم شبكه ها ي ما-ه -و-ا-ر-رو ميتونم باكيفيت بهتري نسبت به كابل كامپوننت دريافت كنم رو شبكه هاي ايران چي فرقي ميكنه چه كاري كنم كه ازنهايت كيفيت اين تي وي استفاده كنم
ALIREZA 2010
07-02-2011, 17:12
سلام امروز قیمت V20 با ابعاد 42 اینچ توی فروشگاه چاره 1.730.000 تومن بود و قیمت U20 تو فروشگاه سر کوچه مون 1.050.000 که حدود 700 هزار تومن اختلاف قیمت دارند.
به نظر شما این تفاوت قیمت ارزش پرداخت رو داره ؟ کلا چه چیزی باعث این تفاوت میشه؟؟
( لطفا یه کم کلی تر توضیح بدید چون ما سوادمون نمی رسه )
کلا تلویزیون های همه ی برند ها رو نگاه کردم از 50 اینچ به بعد پیکسل توشون بیداد میکنه. مثل تابلو اعلانات تو خیابون تصویر زشت میشه. دون دون منظورمه. مشکل دوری و نزدیکی هم نیست مشکل خط هاییه که وسط تصویر میفته.
الان تو بازار تصویر بهتر از 1080 هست کلا؟
فعلا بالاتر از 1080 نداریم.
تو سایز 50 پیکسلها بزرگترند ولی اونقدرها مشخص نیست. پیکسلهاش از تلویزیون 29 اینچ پاناسونیک لامپی که من الآن دارم خیلی کوچیکتره. تو مارکهای دیگه ولی مشخصه چون 55 اینچ دارند. من که اگه جای شما بین 42 و 50 می موندم ، حتما 50 انتخاب می کردم چون خیلی از اونایی که 42 خریدند بعدا پشیمون شدند که چرا 50 نگرفتند.42 خیلی کوچیکه.
die my darling
07-02-2011, 17:23
سلام امروز قیمت V20 با ابعاد 42 اینچ توی فروشگاه چاره 1.730.000 تومن بود و قیمت U20 تو فروشگاه سر کوچه مون 1.050.000 که حدود 700 هزار تومن اختلاف قیمت دارند.
به نظر شما این تفاوت قیمت ارزش پرداخت رو داره ؟ کلا چه چیزی باعث این تفاوت میشه؟؟
v20 کنتراستش بالاتره و مشکی قویتره که زیر نور خونه یا تو جای کم نور راحت متوجه میشی
v20 برایتنسش بالاتره که تو جاهای خیلی پر نور بهتر جواب میده
شیشه روش رفلکسش کمتره
مصرق برق v20 کمتره
حالا خودت یه دو دو تا بکن ببین این چیزا به دردت میخوره یا نه.
V20 کیفیت تصویرش بهتره. چون :
از نوع NEO PDP است که باعث نور بیشتر، کنتراست بالاتر، زاویه دید بهتر ، مصرف برق کمتر میشه.
U20 از پلاسماهای نوع قدیمه و توی موارد گفته شده به طور محسوسی ضعیف تر از V20 است.
من تصویر هر دو را مقایسه کرده ام و به نظرم تفاوت تصویر اونقدر هست که 700 تومن اختلاف قیمت را توجیه کنه.
die my darling
07-02-2011, 17:25
با سلام تفاوت v20 با vt20 چیه؟
و واقعا این همه اختلاف قیمت ارزش داره یا نه ؟
با تشکر
vt20 سه بعدیه
یه فیلتر رنگ مشکی روش داره که مشکیو تو جاهای پر نور بهتر نشون میده
امکانات اضافی داره که تو ایران از روش برداشتن
ساخته ژاپنه
vt20 سه بعدیه
ساخته ژاپنه
پس اگه اختلافاتشون فقط اینهایی باشه که فرمودید ، برای ما که فقط برای م ا ه و اره میخواهیم همون v20 خیلی بهتره درسته ؟
آقای alucard شما چی میفرمایید؟
در سطح کیفیت تصاویری که 3دی نباشه کیفیت هر دوشون یکیه ؟ البته هرتز وی 20 فکر کنم 600 باشه که برای 3 دی هم مناسبه ؟ درسته ؟ اصلا پس چرا وی تی 20 رو دادن بیرون ؟
hamidrezars
07-02-2011, 21:17
vt20 سه بعدیه
ساخته ژاپنه
مگه vt20 توایران از طریق نمایندگی های رسمی برای فروش امده که این دوست ما میگه امکانات اضافیشو تو ایران از روش ور میدارن
afshin b
07-02-2011, 22:32
دوستان سلام من هم بلاخره يك 50 v20r گرفتم البته با استفاده از تجارب شما دوستان عزيز ممنونم ازراهنمايي همتون كيفيتش بااستفاده ازكابل hdmi خيلي عاليه ولي در شبكه هاي انا لوگ مثل ايران و ر-س-ي- معموليه حالا ميخوام بدونم اگه ر-س-ي-و-ر-اچ دي بگيرم شبكه ها ي ما-ه -و-ا-ر-رو ميتونم باكيفيت بهتري نسبت به كابل كامپوننت دريافت كنم رو شبكه هاي ايران چي فرقي ميكنه چه كاري كنم كه ازنهايت كيفيت اين تي وي استفاده كنم
مبارکت باشه.
اصلا نباید انتظار تصویر خوب از شبکه های SD داشته باشین. همونطور که خودتون گفتین معمولیه. شما که انتظار ندارین تصاویر SD رو مثل HD نشون بده؟
کابل کامپوننت کیفیت خیلی خوبی رو انتقال میده. اگه برای HDMI میخواین ----- HD بخرین که شبکه های ایران رو بهتر نشون بده، این کارو نکنین چون هیچ تاثیری نداره، ولی اگه برای دیدن شبکه های HD میخواین بخرین، حتماً بخرین.
الان که اصلا به صورت فری که قابل دسترس ماها باشه کانال اچ دی وجود نداره که همشون پولین
فقط می مونه اس دی ها :41:
ALIREZA 2010
08-02-2011, 00:02
یه سوال:
V20 بانیان الکترونیک ساخت سنگاپوره؟؟
سلام من دراين سايت تازه عضو شدم البته مدت زيادي بود كه مطالبشو ميخوندم. يك راهنمايي ميخاستم بكنم واسه كساييكه بين خريد v20 و vt 20 مردد موندن! ببينيد اگر شما يك رسيور hd لينوكسي كه قابليت باز كردن كاناهاي كارتي رو دارد (ترجيحا رسيور vu+duo) در خريدن تلويزيون سه بعدي vt20 شكي نكنيد! چون چندين كاناله با كيفيت سه بعدي وجود داره از شركتهاي معروف و روز به روز هم داره به تعداد اين كانالها افزوده ميشه! همه اين كانالها با مد تصويري side by side دارن پخش ميشن كه اين نشون ميده ما سالهاي زيادي رو شاهد اين كانالها و افزايش اونها خواهيم بود و نشون ميده كه رو اينكار سرمايه گذاري شده و اين سيستم تثبيت شده است. اگر مشكل مالي ندارين بدون شك و راحت خريد كنين. ولي اگه ميخاين از تصاوير sd با رسيور معمولي استفاده كنين پول اضافه خرج نكنين. در ضمن با هيچ پنل از هيچ ماركي انتظار داشتن كيفيت بهتر از تلويزيون هاي CRT را نداشته باشيد چون تصاوير sd براي همون تلويزونها ساخته شده بود . الان دوران hd و 3d هستش و اول از سورستون مطمئن باشيد كه چيزي به غير از يك رسيور hd حتما لينوكسي نخواهد بود.
hakim2020
08-02-2011, 01:45
یه سوال:
V20 بانیان الکترونیک ساخت سنگاپوره؟؟
پشتش بايد نوشته باشه ساخت كجاست.
اما اگر منظورتون اينه كه مدل سنگاپوري هست نه , V20S مدل سنگاپور هست.
رفقا، برای فعال کردن ARC چیزی رو در خود تلویزیون نباید فعال کرد؟ گزینه ای ندارد؟
من بازگشت صدا رو در A/V ----- فعال کردم الان وقتی ----- رو روشن میکنی میری رو تی وی صدای تلویزیون اتوماتیک بسته میشه ولی صدایی از بلندگوهای ----- در نمیاد.
die my darling
08-02-2011, 13:11
رو تلویزیون کاری نبایست بکنی فقط باید به hdmi 2 وصل شده باشه احتمالا روی av ----- باید کاری بکنی.
hadi_gholami2001
08-02-2011, 15:55
دوستان عزيز همين طور كه ميدونيد v20 امكان سه بعدي رو نداره ولي چون 600 هرتز است اگه بخوام اونو از طريق lan ياpc به كامپيوتر وصل كنم امكان اين هست كه بتونم با تي وي سه بعدي ببينم ؟ چه قطعه يا لوازم جانبي ميخواد اگه امكانش نيست ممكنه وسيله اي بياد كه اين امكانو متصور كنه با تشكر
جواب همه این سوالها یک کلمه است : خیر
ali gamma
08-02-2011, 19:30
دوستان قیمت یه V20 در واقع انور اب چند دلار میشه؟ احساس میکنم بانیان خیلی جنساشو گرون میده.
رفقا، برای فعال کردن ARC چیزی رو در خود تلویزیون نباید فعال کرد؟ گزینه ای ندارد؟
من بازگشت صدا رو در A/V ----- فعال کردم الان وقتی ----- رو روشن میکنی میری رو تی وی صدای تلویزیون اتوماتیک بسته میشه ولی صدایی از بلندگوهای ----- در نمیاد.
برای استفاده از بازگشت صدا باید از کابل HDMI 1.4 و سینمای PT-980 استفاده شود در اینصورت فقط با تنظیم سینما روی ARC صدا از بلندگو ها شنیده خواهد شد.
Injaneb2
08-02-2011, 21:58
دوستان عزيز همين طور كه ميدونيد v20 امكان سه بعدي رو نداره ولي چون 600 هرتز است اگه بخوام اونو از طريق lan ياpc به كامپيوتر وصل كنم امكان اين هست كه بتونم با تي وي سه بعدي ببينم ؟ چه قطعه يا لوازم جانبي ميخواد اگه امكانش نيست ممكنه وسيله اي بياد كه اين امكانو متصور كنه با تشكر
برای دیدن تصاویر سه بعدی نیاز به یک عینک اکتیو هست، یعنی یک فرستنده مادون قرمز (مشابه اون چیزی که روی ریموت کنترول هست) روی تلویزیون وجود داره که به عینک سیگنال میده و بهش میگه که کی هر کدوم از شیشه های عینک (چپ یا راست) باید کدر یا شفاف شوند.
خوب این فرستنده روی V20 نیست. بنظر من اگر پردازنده V20 امکان پردازش تصاویر سه بعدی را داشته باشد، از نظر تئوری شاید بشود (توسط خود پاناسونیک) دستگاهی ساخته شود که فرستنده باشد و با پرت USB به تلویزیون وصل شود و با آپ گرید نرم افزار تلویزیون امکان پخش سه بعدی روی V20 ایجاد شود. مشابه این فرستنده در کیت های سه بعدی Nvidia که با یک عینک و نرم افزار مربوطه حدود 200 هزار تومان قیمت دارند وجود دارد که در صورت استفاده در یک مونیتور یا لپ تاپ با هرتز مناسب می تونند تصاویر سه بعدی بدهند.
نمی دونم در گذشته چنین آپ گرید هایی سابقه داشته یا نه. ولی بنظرم چیزیه که احتمالش خیلی کمه و نباید اصلا روش حساب کرد.
*Alucard*
08-02-2011, 22:13
مطمئن نیستم ولی فکر میکنم فقط صدای دیجیتال رو برگشت میزنه مثلا اگر PS3 یا 360 وصل کنید صدا رو برای رسیورتون میفرسته ولی صدای آنالوگ رو نمیدونم!
---------------------------------------------
تو CES 2011 فکر کنم سامسونگ و پاناسونیک هر کدوم یک مدل بلو ری پلیر با قابلیت تبدیل دو بعدی به سه بعدی معرفی کردن ولی نمیدونم اساس کار کردشون به چه شکل هست ممکنه بشه با اونها تصویر سه بعدی رو دید البته برای دیدن FULLHD 3D حتما باید TV این قابلیت رو داشته باشه.
*Alucard*
08-02-2011, 22:41
مشابه این فرستنده در کیت های سه بعدی Nvidia که با یک عینک و نرم افزار مربوطه حدود 200 هزار تومان قیمت دارند وجود دارد که در صورت استفاده در یک مونیتور یا لپ تاپ با هرتز مناسب می تونند تصاویر سه بعدی بدهند.
توی این ویدئو میتونید نحوه کارکرد Nvidia 3DTV رو با تی وی های ویرا ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/a/u/0/C-CErndu3_I
alirafaat
08-02-2011, 23:45
سلام
همه ورودی های hdmi تلویزیون رو امتحان کردی ؟
وقتی صدای تلویزیون قطع میشه ----- رو خاموش و روشن کن ببین حل میشه ؟
شاید هم گفته دوستمون درست باشه( هر چند با شک عنوان کردن ) اگه می تونی از یه سورس دیگه به غیر از خود تی وی استفاده کن
مشکل اینه که بعد از 6-7 ماه که از حضور hdmi 1.4 در جاهای دیگه میگذره هنوز توی ایران موجود نیست تا دوستان تست و همفکری کنن
p30worldiran
09-02-2011, 09:52
نوشته شده توسط Artam01
a/v رسيور (hdmi)رو روي آنالوگ بزاريد نه روي ديجيتال تا صدا از تلويزيون پخش بشه و احتمالا Arc فعال ميشه؟!
42V20 به قیمت 1340000 تومان
Injaneb2
09-02-2011, 12:05
امروز تماس گرفتم، ورود VT20 به عقب افتاده و نامشخصه!
باید بفکر یک 3D دیگه باشیم! شاید VT30!
aliahmadi22
09-02-2011, 12:54
اگه میشه دو تا مدل از بهترین پلاسما های پاناسونیک رو بهم معرفی کنید
به نظرتون پلاسما بهتره یا LED؟
die my darling
09-02-2011, 13:11
اصلا فکر vt30 یو نکن چون عمرا حالا حالاها نمیاد همین vt20 و وقتی نیاوردن دیگه اونو حتما نمیارن به جاش به مدل st30 یا gt30 فکر کن که امسال تو ایران میاد قیمتاش فوق العادس
قیمت های پلاسماهای پانی 2011 توسط cnet منتشر شده
Panasonic TC-PVT30 series: Flagship successor to the Editors' Choice-winning Panasonic TC-PVT25 series.
TC-P55VT30: 55 inch, available April, $2,799
TC-P65VT30: 65 inch, available May, $4,299
Panasonic TC-PGT30 series: Step-down THX-certified successor to G25 and GT25 series.
TC-P50GT30: 50-inch, available March, $1,899
TC-P55GT30:55-inch[/URL], available March, $2,199
TC-P60GT30: 60-inch, available April, $2,799
TC-P65GT30: 65-inch, available April, $3,699
Panasonic TC-PST30 series: Loses THX but otherwise very similar to GT30; Panasonic's least-expensive 3D plasma.
TC-P42ST30: 42-inch, available February, $1,099
TC-P46ST30:46-inch[/URL], available February, $1,299
TC-P50ST30: 50-inch, available February, $1,499
TC-P55ST30: 55-inch, available February, $1,799
TC-P60ST30: 60-inch, available March, $2,399
TC-P65ST30: 65-inch[/URL], available March, $3,299
Panasonic TC-PS30 series: No 3D; successor to S2 series as least-expensive 1080p models.
TC-P42S30: 42-inch, available February, $799
TC-P46S30: 46-inch, available February, $949
TC-P50S30: 50-inch, available February, $1,099
TC-P60S30 60-inch, available March, $1,899
Panasonic TC-PX3 series: Entry-level 720p; successor to the C2 series.
TC-P42X3: 42-inch, available March, $599
TC-P46X3: 46-inch, available March, $699
TC-P50X3: 50-inch, available March, $799
hakim2020
09-02-2011, 14:51
اصلا فکر vt30 یو نکن چون عمرا حالا حالاها نمیاد همین vt20 و وقتی نیاوردن دیگه اونو حتما نمیارن به جاش به مدل st30 یا gt30 فکر کن که امسال تو ایران میاد قیمتاش فوق العادس
قيمتهاي فوق العاده متاسفانه براي ايران نيست , اينجا از جهت گروني و قيمتي كه با نامهاي مختلف ميكشن روش و به دست مشتري ميرسه فوق العاده است هميشه !!!
Download Master
09-02-2011, 22:46
قيمتهاي فوق العاده متاسفانه براي ايران نيست , اينجا از جهت گروني و قيمتي كه با نامهاي مختلف ميكشن روش و به دست مشتري ميرسه فوق العاده است هميشه !!!
اگه از بانه بگیرید تفاوت قیمت آنچنانی نیست شاید حدود 500 هزار تومن مثلا ST30 رو شاید بشه حدود 2200 خرید که حدود 1 تومن از VT20 ارزونتر در میاد
baaranak
09-02-2011, 22:56
دوستان سلام.v20s رو به قيمت 1450 درب منزل تحويل گرفتم.(42 اينچ)براي رفتن به منوي مخفي روي دستگاه كنترل دكمه recal وجود ندارد .رنگ كنترل هم مشكي هست.خواهش ميكنم راهنمايي كنيد چه طوري ميتونم برم به منوي مخفي تا از مدت زمان كاركرد دستگاه با خبر بشم.ممنون
hakim2020
10-02-2011, 06:47
دوستان سلام.v20s رو به قيمت 1450 درب منزل تحويل گرفتم.(42 اينچ)براي رفتن به منوي مخفي روي دستگاه كنترل دكمه recal وجود ندارد .رنگ كنترل هم مشكي هست.خواهش ميكنم راهنمايي كنيد چه طوري ميتونم برم به منوي مخفي تا از مدت زمان كاركرد دستگاه با خبر بشم.ممنون
از دكمه Info استفاده كنيد
يعني همون مراحل اما به جاي دكمه ريكال از Info
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.