مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
نه به هیچ وجع داخل ایران vt3042 اینجش نیست
دوستمون هم که گفته نیست. قراره 2هفته دیگه بیاد.
شما که اینقدر خبر داری لطف کن خبر 50vt30 و حدود قیمت 42 و 50 رو هم بگید.
ممنون
سلام دوستان
من امروز عصر رفتم 42 st30 رو گرفتم سری r با گارانتی و همونجور که میدونید با دو تا عینک و 1860 قیمتش شد
کارت جایزه هم 50 تومن شد بعد گفتم اینا همش 50 هست داشت بلف میزد که بقیه کارت جایزه ها رو تو کشوش دیدم ازشش گرفتم همش 50 بود فقط دو سه تا 75 و نهایت 100 توش بود . من کرمانم فکر کنم این جایزه های پنجاهی رو دسته میکنن میفرستن برا شهرستانیها که مظلوم ترن . چون بعدش یکی دیگه هم اومد گرفت اونم جایزش 50 شد .
دوستان توصیه خاصی ندارین این اولش بهم کنین ؟ اگه نکته ای هست بهم بگین ممنون میشم .
تنظیماتش رو هم فعلا گفتم تا 100 ساعت اولش بره گذاشتم رو 30 ...
کابل hdmi رسیورم هم گم کردم باید بگردم پیداش کنم فکر کنم بخاطر نبودش هست که الان تصویر چندان با کیفیتی نداره . یعنی به قول یکی از دوستان تصویرش مرده هست .
رسیورم هم dream world هست .
amir3681
24-11-2011, 00:28
درسته به منم گفتن قراره بیاد، اگه کسی واقعا علاقه منده این مدل را بگیره برای اینکه تبلیغ نشه لطف کنه و به من پیام خصوصی بزنه تا هروقت متوجه شدم که وارد شده سریعا آدرس و شماره تلفن مغازه طرف را براش بفرستم
alirezasalam
24-11-2011, 14:25
یعنی مودم اینترنت رو با کابل lan به پشت tv وصل کردین؟
سوال من اینه از طریق این مودم های بی سیم که به usb وصل میشه چطور میشه به اینترنت وصل شد ( منظورم چطور میشه از طریق مودم بی سیم که به usb تلویزیون وصل میشه به مودم اصلی که پشن pc هست ارتباط برقرار کنم .
البته من به menu میرم و از اونجا ارتباط lan رو روی wireless قرار میدم اما نمیشناسه!
سوال بعدی اینکه چطوری میشه از tv روی usb فیلم ضبط کرد؟
delmajid
25-11-2011, 13:21
آره . 1600 با2 تا فيلم و دو تا عينك . چند ماه پيش
سلام دوست عزیز میشه بگی از کجای عسلویه خریدی میشه بگی منم بگیرم vt30 هم داره
p30worldiran
25-11-2011, 13:44
یعنی مودم اینترنت رو با کابل lan به پشت tv وصل کردین؟
سوال من اینه از طریق این مودم های بی سیم که به usb وصل میشه چطور میشه به اینترنت وصل شد ( منظورم چطور میشه از طریق مودم بی سیم که به usb تلویزیون وصل میشه به مودم اصلی که پشن pc هست ارتباط برقرار کنم .
البته من به menu میرم و از اونجا ارتباط lan رو روی wireless قرار میدم اما نمیشناسه!
سوال بعدی اینکه چطوری میشه از tv روی usb فیلم ضبط کرد؟
بله مودم وایرلس رو با کابل لن وصل کرده به tv
این تلویزیون قابلیت اینترنت رو نداره و همچنین قابلیت ضبط
velvet revoulver
25-11-2011, 15:09
کابل hdmi رسیورم هم گم کردم باید بگردم پیداش کنم فکر کنم بخاطر نبودش هست که الان تصویر چندان با کیفیتی نداره . یعنی به قول یکی از دوستان تصویرش مرده هست .
رسیورم هم dream world هست .
یه سوال از اساتید....گیرنده HD و کابل HDMI تو کیفیت تصویر کانالهای معمولی هم تاثیر میذاره ؟..البته میدونم که کابل و گیرنده ی hd برای کانالهای hd لازمه اما ایا تو کیفیت کانالهای معمولی هم تاثیر میذاره و باعث بهتر شدن رنگ و وضوح تصویر میشه؟
دوستان کسی تازگی قیمت st30 50 رو داره؟
ممنون
persian_m
25-11-2011, 17:07
یه سوال از اساتید....گیرنده HD و کابل HDMI تو کیفیت تصویر کانالهای معمولی هم تاثیر میذاره ؟..البته میدونم که کابل و گیرنده ی hd برای کانالهای hd لازمه اما ایا تو کیفیت کانالهای معمولی هم تاثیر میذاره و باعث بهتر شدن رنگ و وضوح تصویر میشه؟
صد در صد موثره بخصوص در کیفیت ر نگها و بلاک لول و همینطور نویز
baran77777
25-11-2011, 18:03
vt30 در سایت amirkala.com 50 اینچ 2500
velvet revoulver
25-11-2011, 19:05
صد در صد موثره بخصوص در کیفیت ر نگها و بلاک لول و همینطور نویز
ممنون از جوابت دوست عزیز..اما یه سوالی پیش میاد اونم اینه که کانالهای معمولی (SD) مگه حجم دیتای ارسالی شون( از سورس) ثابت نیست؟ اگه ثابت هست پس چه فرقی میکنه که اون مقدار دیتا رو کابل HDMI انتقال بده یا کابل معمولی؟ یعنی تفاوت کیفیت تو گیرنده های hd و معمولی تو کانالهای sd هم وجود داره؟
persian_m
25-11-2011, 19:28
ممنون از جوابت دوست عزیز..اما یه سوالی پیش میاد اونم اینه که کانالهای معمولی (SD) مگه حجم دیتای ارسالی شون( از سورس) ثابت نیست؟ اگه ثابت هست پس چه فرقی میکنه که اون مقدار دیتا رو کابل HDMI انتقال بده یا کابل معمولی؟ یعنی تفاوت کیفیت تو گیرنده های hd و معمولی تو کانالهای sd هم وجود داره؟
دوست عزیز کانالهای روی ماهواره دیجیتال هستند و کیفیت خاص خودشون رو دارند به شرطی که شما اونها رو از یه سورس دیجیتال به تی وی خودتون منتقل کنید.کلیه کابلهای کامپوزیت و کامپوننت امکان انتقال دیجیتال رو ندارن و آنالوگ هستن ولی شما از طریق کابل Hdmi میتونید تصویر رو به صورت دیجیتال به تی وی منتقل کنید.
بحثهای مفصلی هم داره که طولانی هست به هر حال در خدمتم
دوستان از vt30 خبری نشد معلوم نیست کی وارد ایران میشه ؟
velvet revoulver
25-11-2011, 19:40
دوست عزیز کانالهای روی ماهواره دیجیتال هستند و کیفیت خاص خودشون رو دارند به شرطی که شما اونها رو از یه سورس دیجیتال به تی وی خودتون منتقل کنید.کلیه کابلهای کامپوزیت و کامپوننت امکان انتقال دیجیتال رو ندارن و آنالوگ هستن ولی شما از طریق کابل Hdmi میتونید تصویر رو به صورت دیجیتال به تی وی منتقل کنید.
بحثهای مفصلی هم داره که طولانی هست به هر حال در خدمتم
بازم ممنون...پس این --- که روی گیرنده ها زده یعنی چی؟ یعنی گیرنده ها دیجیتال هستن اما کابلهای خروجی شون نمی تونن دیجیتال رو به تی وی انتقال بدن؟..شرمنده که سوالام زیاد شدن ..میدونم که اینجا جای این بحث نیست و تاپیک مربوط به تی وی پاناسونیکه...اما این مساله برام خیلی مهمه و جنبه ی حیاتی داره..چونکه مدتیه یه ال سی دی گرفتم که تو پخش تصویر کیفیت رنگش خوب نیست ونویز هم داره و همین موضوع اذیتم میکنه...اگه مشکل از گیرنده باشه که جای خوشحالیه که میشه درستش کرد...بازهم معذرت از شما وهمه ی دوستان این فروم...:11:
persian_m
25-11-2011, 19:48
درسته دستگاه شما --- هست و میتونه تصاویر دیجیتال رو دریافت کنه ولی موقعی که به مبحث خروجی میرسیم بعضی از اونها دارای خروجی دیجیتال یا hdmi نیستن.دقیقا به همین خاطر هست که بعضی شرکتها به خاطر همین مشکلانتی که شما الان بهش اشاره کردین گیرنده های sd خودشون رو هم با خروجی hdmi روانه بازار کردن.
به هر حال با کابل hdmi واقعا تصویر متحول میشه بخصوص تو تلویزیونهای با اینچ بالا
به طور ساده اگه بخوام بگم : با HDMI تصاویر SD قبل از ارسال upscale می شوند و اینطوری تصویر برای نمایش روی تلویزیون hd مناسب می شه البته کیفیت همین upscaling هم روی دستگاه های مختلف فرق داره و بعضی ها کمی بهترن ولی خوب کیفیت هیچ وقت در حد سورس hd نیست
بازم ممنون...پس این --- که روی گیرنده ها زده یعنی چی؟ یعنی گیرنده ها دیجیتال هستن اما کابلهای خروجی شون نمی تونن دیجیتال رو به تی وی انتقال بدن؟..شرمنده که سوالام زیاد شدن ..میدونم که اینجا جای این بحث نیست و تاپیک مربوط به تی وی پاناسونیکه...اما این مساله برام خیلی مهمه و جنبه ی حیاتی داره..چونکه مدتیه یه ال سی دی گرفتم که تو پخش تصویر کیفیت رنگش خوب نیست ونویز هم داره و همین موضوع اذیتم میکنه...اگه مشکل از گیرنده باشه که جای خوشحالیه که میشه درستش کرد...بازهم معذرت از شما وهمه ی دوستان این فروم...:11:
این --- که روی گیرنده ها می زنه به این اشاره می کنه که این دستگاه توانایی دریافت سیگنال هایی که تحت استانداردDigital Video Broadcasting ارسال می شه رو داره , این سیگنال ها از فرستنده --- به طور دیجیتال ارسال شده اند . دستگاه پس از پردازش دیتا می تونه تصویرو با خروجی آنالوگ به تی وی ارسال کنه یا اینکه اونو upscale و از طریق hdmi به تی وی بفرسته که این حالت دوم بهترین راه برای حفظ کیفیت تصویر خصوصا روی تی وی های full hd هست
avforums هم بعد از انتظار فراوان پاناسونیک vx300 رو تست کرده و این اولین بار بعد از گذشت 3 سال از عرضه پایونیر kuro هستش که یک تی وی با این قیمت کیفیت refrence داره , مدل قبلی پاناسونیک 85vx200 بود که قیمتش بیش از 40,000 پوند بود
از الان به بعد دیگه کیفیت تمام تی وی های جدید ترو با vx300 مقایسه می کنند و به عنوان refrence دوبعدی و سه بعدی در نظر گرفته می شه ...
persian_m
25-11-2011, 23:49
avforums هم بعد از انتظار فراوان پاناسونیک vx300 رو تست کرده و این اولین بار بعد از گذشت 3 سال از عرضه پایونیر kuro هستش که یک تی وی با این قیمت کیفیت refrence داره , مدل قبلی پاناسونیک 85vx200 بود که قیمتش بیش از 40,000 پوند بود
از الان به بعد دیگه کیفیت تمام تی وی های جدید ترو با vx300 مقایسه می کنند و به عنوان refrence دوبعدی و سه بعدی در نظر گرفته می شه ...
دمت گرم لینکش رو بزار لطفا
دمت گرم لینکش رو بزار لطفا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
............
26-11-2011, 10:33
بنده در مورد vx300 حدودا یک ماه قبل از یکی از نمایندگیهای پاناسونیک در خیابان شریعتی سوال کردم و صاحب مغازه که اطلاعات زیادی داشتند و به گفته خودشان در بانیان هم مسئول پخش هستند گفتند که برای این مدل باید سفارش ثبت کنید و یک سوم مبلغ آن را پرداخت کنید و پنل را بعد از یک ماه برای شما می آورند قیمت را هم زنگ زدن و بعد از محاسبه با ماشین حساب 18 میلیون تومان اعلام کردن!!!!
در مورد vt30 هم گفتن که تا ماه بهمن عرضه نمیشود.
بنده در مورد vx300 حدودا یک ماه قبل از یکی از نمایندگیهای پاناسونیک در خیابان شریعتی سوال کردم و صاحب مغازه که اطلاعات زیادی داشتند و به گفته خودشان در بانیان هم مسئول پخش هستند گفتند که برای این مدل باید سفارش ثبت کنید و یک سوم مبلغ آن را پرداخت کنید و پنل را بعد از یک ماه برای شما می آورند قیمت را هم زنگ زدن و بعد از محاسبه با ماشین حساب 18 میلیون تومان اعلام کردن!!!!
شایدمیخوان مدل 2012 vt30 رو پخش کنن با عنوان made in Banian!!!:27:
سلام، رییس میشه بگی کدوم فروشگاه بود در ضمن با سنکرونایزر سه بعدی این قیمت رو میداد یا اونرو باید جدا سفارش داد
ممنون
این اقا با همون ماشین حسابه قیمت 50vt30 رو میگفتی حساب کنه!
اگه حساب کرده بگید.
ممنون
vt30 در سایت amirkala.com 50 اینچ 2500
اینا به تماس جواب نمیدن.
قبلا هم میگفتن تک فروشی نداریم.
کسی تونسته قیمت تک بگیره؟
ممنون
MZA_7960
27-11-2011, 15:24
سلام دوست عزیز میشه بگی از کجای عسلویه خریدی میشه بگی منم بگیرم vt30 هم داره
iايميل بزن شمارشو بدم . بعيده داشته باشه . زنگ ميزنه به دوبي اگه داشته باشن برات مياره .
alirezasalam
27-11-2011, 19:18
ممنون
اما اینجا
و اینجا
گفته که از طریق usb modem به شبکه های داخلی منزل و از طریق اون به اینترنت وصل میشه
حتی عکس مودمش رو که به صورت usb هست انداخته.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
r7asmu7s
28-11-2011, 01:17
امروز یه چند بازی زنگ زدم برای خرید VT30 مدل 42 اینچش ، همین امیرکالا ، گفت که نمیاندگیش که بانیان باشه آورده 2200 میده . خودش هم خبرش رو اول گفت عصری ، عصر هم گفت فردا زنگ بزن :| .
//
amir3681
28-11-2011, 10:20
بالاخره 42VT30 با قیمت 2,300,000 تومان وارد بازار تهران شد
p30worldiran
28-11-2011, 12:40
ممنون
اما اینجا
و اینجا
گفته که از طریق usb modem به شبکه های داخلی منزل و از طریق اون به اینترنت وصل میشه
حتی عکس مودمش رو که به صورت usb هست انداخته.
بله ممکنه از این طریق بشه(مدلV20rشاید نشه)ولی خوب گرون تر میشه یعنی اول باید دانگل وایرلس بخری (نه مودم وایرلس)و بعد با یک مودم وایرلس دیگه که اینترنت داره لینک کنی تا بشه شبکه اش کردو اینترنت دار بشه(ولی مدل V20R اینترنت نداره) پس نتیجه :خرج بیخودی چون اولا باهر Wireless LAN Adaptor لینک نمیشه پس بهتره یه (مودم وایرلس روتور اکسس پوینت )بخری با سیم وصل کنی به تلویزیون با قیمت 40 تا50 تومن و با لینک کردن به اون از قابلیت Dlna و ... استفاده کنی و هم از اینترنت (مدل های دیگه) و چون این مدل تو ایران اینترنت نداره میتونی فقط یک اکسس پوینت بخری و ای کارها رو انجام بدی
delmajid
28-11-2011, 13:58
مسلما با گارانتی دیگه
alimusic
28-11-2011, 14:02
تو عكسا ديدم vt30 پشتش فن داره بعدمشكل ساز نشه به صدا بيفته
moslem47
28-11-2011, 14:15
دوستان تهرانی بررسی های مربوطه را انجام بدند
tomharrison
28-11-2011, 14:32
سلام
دوستان ببخشید اینجا می پرسم ، اما تاپیک مخصوص برای این مدل ندیدم .
من 42GT20P خریدم .
3ه بعدی هست ، فقط یک سوال دارم ، با هر عینکی میشه ازش استفاده کرد یا اینکه فقط باید عینک مخصوص پاناسونیک و همین مدل باشه ؟
و اینکه کابل HDMI 1.4 رو باید چند بخرم ؟
سپاسگذارم
MZA_7960
28-11-2011, 15:18
سلام
من 42GT20P خریدم .
3ه بعدی هست ، فقط یک سوال دارم ، با هر عینکی میشه ازش استفاده کرد یا اینکه فقط باید عینک مخصوص پاناسونیک و همین مدل باشه ؟
سپاسگذارم
بايد از عينك پانا استفاده كني . من امتحان كردم عينك سوني به درد پاناسونيك نميخوره و بالعكس
amir3681
28-11-2011, 15:34
دوستان عزیز تهرانی هرکس که این مدل را از نزدیک دیده و با بقیه مدلها مخصوصا LED و LCD مقایسه کرده لطف کنه از نظر کیفیت تصویر نظرشو بگه (لطفا به دور از تعصب)
خیلی دوست دارم بدونم که با این همه تبلیغاتی که راجع به این مدل شده واقعا تفاوت محسوسی در کیفیتش دیده میشه یا اینکه طبق معمول بقیه شرکتها اینها هم یه مشت تبلیغ بوده، من همچنان بین مدل HX925 سونی و این مدل از پاناسونیک نتونستم تصمیم نهایی را بگیرم
درضمن خیلی دوست دارم بدونم که گلایه نامه به شرکت تاثیری داشته یا اینکه همچنان در این مدل هم کمبودهایی نسبت به مدلهای آمریکایی و اروپایی دیده میشه
باتشکر
سلام
من 42GT20P خریدم .
سپاسگذارم
بهترین و ارزونترین فیش HDMI پدر مادر دار در بازار ایران با قیمت 11 تومن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEnergy Sistem
H100
1.4 HDMI
1.5 متر
پشتیبانی از 3D و 4K و Audio Return
با گارانتی نوآوران پاپیون
من خودم چند روز پیش از سایت چاره همینو خریدم.
die my darling
28-11-2011, 16:24
آقا پونل بالاخره تی وی خریدی؟
آقا پونل بالاخره تی وی خریدی؟
:31:
نه بابا. خرید VT30 انگار واسه ما طلسم شده.
ممنون که اطلاع دادید.
اگه براتون مقدوره آدرس و شماره تلفن نمایندگیهایی که آوردن رو اینجا بزارید.
شماره تلفن نمایندگیش که باشه دوستان شهرستانی ها زودتر میتونن تهیه کنند چون تو خیلی از شهرستانها ممکنه بیش از یک ماه دیگه طول بکشه تا نمایندگیها بیارن.
زند باد. بچه ها حمله به خورشت قیمه...:31:
همسایه ما امروز ۶۵ اینجش رو با گارانتی بانیان خریده ۹۵۰۰۰۰۰ تومان من دیدمش تصویرش حرف نداره
تو عكسا ديدم vt30 پشتش فن داره بعدمشكل ساز نشه به صدا بيفته
داداش خیالت راحت پاناسونیک فن 1شاهی که نمیذاره!
ramincybran
28-11-2011, 20:57
دوستان عزیز تهرانی هرکس که این مدل را از نزدیک دیده و با بقیه مدلها مخصوصا LED و LCD مقایسه کرده لطف کنه از نظر کیفیت تصویر نظرشو بگه (لطفا به دور از تعصب)
خیلی دوست دارم بدونم که با این همه تبلیغاتی که راجع به این مدل شده واقعا تفاوت محسوسی در کیفیتش دیده میشه یا اینکه طبق معمول بقیه شرکتها اینها هم یه مشت تبلیغ بوده، من همچنان بین مدل HX925 سونی و این مدل از پاناسونیک نتونستم تصمیم نهایی را بگیرم
درضمن خیلی دوست دارم بدونم که گلایه نامه به شرکت تاثیری داشته یا اینکه همچنان در این مدل هم کمبودهایی نسبت به مدلهای آمریکایی و اروپایی دیده میشه
باتشکر
شما منو نگاه کن الان :دی من hx925 دارم.اما بنا به دلایل بسیاری که بارها خدمت رفقا عرض کردم پلاسما هارو بشدت ترجیح میدم.
اگه شما محیط خونتون پر نوره و دیزاین پنل سونی رو بیشتر میپسندید و براتنس بالا احتیاج دارید و البته پیه قیمت زیاد سونی رو به تنتون میمالید hx925 رو انتخاب کنید.
اگر هم اهل دیدن فیلم در محیط تاریک هستید و دیزاین خیلی خیلی خوشگل (هرچند پاناسونیک vt30 هم بسیار زیباست و با monolithical design برابری میکنه تا حدی) براتون اونقدر مهم نیست و خلاصه خیلی بحث های دیگه واقعا VT30 ارجهه و کیفیتش رو در داخل منزل به رخ کشیده میشه.
اگر هم اهل بازی های ویدویی هستید به خاطر Input lag پایین VT30 رو انتخاب بفرمایید هرچند تفاوت چنانی ندارن و هردو پنل فقولاده هستن اما خوب در ریویو ها برای 60FPS ها این پنل تا حدی ارجهه.
موفق باشید
brad pitt
28-11-2011, 21:15
تا 1.500.000 به نظرتون من چه مدلی بگیرم 46 اینچ
خونمون نورگیره
کلا در طول روز هم زیاد تلویزیون نمیرسم ببینم شاید حداکثر 2 الی 3 ساعت
ال سی دی یا ال ای دی هم فرق نداره
کیفیت صدا و تصویر و عمری بودن برام مهمه . مرسی
تا 1.500.000 به نظرتون من چه مدلی بگیرم 46 اینچ
خونمون نورگیره
کلا در طول روز هم زیاد تلویزیون نمیرسم ببینم شاید حداکثر 2 الی 3 ساعت
ال سی دی یا ال ای دی هم فرق نداره
کیفیت صدا و تصویر و عمری بودن برام مهمه . مرسی
اینجاکه شما اومدی به هرکی بگی میگه ST30 :20:
alimusic
28-11-2011, 21:46
vt3o 5o امد قیمت ۲۹۵۰۰۰۰۰۰ با گارانتی
vt3o 5o امد قیمت ۲۹۵۰۰۰۰۰۰ با گارانتی
دوست من از کجا قیمت داری؟
کدوم نمایندگی؟
ممنون
یکی از وارد کننده های از دوبی گفته: عجله نکن ! قیمتش (البته بر اساس درهم) پایین داره میاد. الان قیمتا بالاست!
من فقط نقل قول میکنم. درست و غلطش رو نمیدونم. اگه درست باشه دو سه هفته دیگم صبر میکنیم....
alimusic
28-11-2011, 22:53
مهرگان زنگ زدم امروز 66735550
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
دوست من از کجا قیمت داری؟
کدوم نمایندگی؟
ممنون
زنگ زدم بانیان شماره تلفن مهرگان داد زنگ زدم گفت 29500000
iranmard
29-11-2011, 00:09
بدون گارانتی هم میدن ارزونتر 50 اینچ ؟؟
مهرگان زنگ زدم امروز 66735550
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
زنگ زدم بانیان شماره تلفن مهرگان داد زنگ زدم گفت 29500000
حال کردم. پدرسوخته عجب خوش قیمته. :31:
پاناسونیک افت قیمت زیادی نداره اما تا 100 - 150 جا داره که ارزونتر بشه.
+
بابت شماره تلفنی که گذاشتی ممنونم.
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
همسایه ما امروز ۶۵ اینجش رو با گارانتی بانیان خریده ۹۵۰۰۰۰۰ تومان من دیدمش تصویرش حرف نداره
چه مدلی؟
VT30؟
چه نازکه!:18:
دیزاینش تو ظرافت و شیکی به راحتی با شیکترین LED ها رقابت می کنه.
حال کردم. پدرسوخته عجب خوش قیمته. :31:
+
بابت شماره تلفنی که گذاشتی ممنونم.
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
چه مدلی؟
VT30؟
چه نازکه!:18:
دیزاینش تو ظرافت و شیکی به راحتی با شیکترین LED ها رقابت می کنه.
آره 65VT30R با گارانتی بانیان می گفت نه و نیم گرفته، من پرسیدم گفت همه سایزش رو آورده اگه اجازه بده عکس می گیرم میذارم
saeed.dm8000
29-11-2011, 09:01
باسپاس از همه بچهای خوش ذوق این انجمن امروز یه vt30 هم قسمت من شده ولی متاسفانه اطلاعی از مسائل فنی واینکه نحو استفاده چجوری هست ندارم لطفا رهنمائی کنید با سپاس مرسی :46:
saeed.dm8000
29-11-2011, 09:22
دو رود به همه دوستان
این که میگن حتما باید vt30 صد ساعت اولش روی تنظیم خاصی باشه نباید از حلت دینامیک باشه ؟؟ لطفا رهنمائی کنید شاد باشین
delmajid
29-11-2011, 10:34
به نظرتون قیمت 42 vt30 بدون گارانتی چنده
infernal_a
29-11-2011, 11:19
دیروز رفتم نمایندگیه پانی توو شریعتی تقاطع طالقانی .
در مورد VT30 پرسیدم گفت اصلا توو ایران وارد نمیشه و اوونایی هم که آوردن بدون گارانتیه .
در نتیجه بنا به گفته اوون آقا که کاملا هم بیسواد بود VT30 گارانتی دار نباید وارد بازار بشه و فقطه فقط مانور میداد روو St30 و سری V رو خراب میکرد ، مگفت سری های S پاناسونیک عالیه و سریهای V خوب نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالب اینکه میگفت : حالا مگه چیه V ها ژاپننفرقی نمیکنه که !!!!!!!!!! (فکر کنم پسره سامسونگ فروش بود یا ال.جی فروش یا شایدم سیگار فروش بود) . متاسفانه توو هیچ نمایندگی از هیچ برندی 2 تا آدم با سواد در مورد محصولی که میفروشن نیست ، فقط آدمای قالتاق رو انتخاب میکنن که جنسشونو به مردمی که اطلاع کافی ندارن بندازن . البته خداییش یه مغازه پانی توو جمهوری دیدم که طرف سواد داشت . تازه این پاناسونیکه ...تو خود بخوان حکایته این مجمل.........................
بعد دقیقا بالاسره VT20 یه چراغ سقفی با نوره یخی که اصولا برای سقفهای 2.5-3 متره رو به فاصله 1 متری از TV گذاشته بود و بالای St30 کاملا خاموش و تاریک بود ، بعد میگفت ببینین مشکیه ST30 چقدر بیشتره !!! . جالب اینکه نمیدونست که St30 فیلتر کنتراست داره و اصلا نمیدونست که این فیلتر چی هست !
بعداز کلی چرت و پرت گفتن ایشون برای اینکه لالش کنم گفتم اگه ممکنه عینکشو بده ببنینم ابنا چند،چندن ؟
VT20 که حکایتش مشخصه و اینکه عالیه بحثی نیست ولی انصافا 3DST30 هم بسیار عالی بود و لذت بردم .
موضوع اینه که وقتی پانی میگه 3D یعنی دقیقا 3D . نه مثل برندای دیگه برجسته سازی .
قیمتایی هم که میداد :
Vt20 …50 / 3.200
St30 …50 /2.350
St30 …42 /1860
والبته میگفت بعد از خرید تا 3ماه هر اتفاقی براش بیافته تعویض میشه و کارت هدیه هم که سره جای خودشه ولی در مورد پس دادن پنل به مدت 15 روز اگه خوشمون نیومد که بهش گفتم یکی دیگه از نمایندگیها انجام میده بعد از ممممممم گفت بله ما هم انجام میدیم .اها یادم اوومد بازم گفت روو TV ها فقط این نمایندگی یه کابل HDMI 50تومنی هم هدیه میده .
حالا قسمت جالبش شروع میشه که زنگ زدم به یکی از آشنایان توو خوده بانیان ( همونی که 2-3 ماه پیش گفته که VT30رو دارن تستت میکنن و گفته باراش اوومده توو گمرکه ، آره همون ) حرف این یاررو نمایندگی رو ok کردو گفت برای بانیان بصرفه نبوده از نظر سود که VT30 رو وارد کنه . پس آوردنش منتفی شد . بعد که به مهرگان زنگ زدم گفت داریم ، خوبشم داریم . تا الان هرچی که داشتیم فروختیم و دوباره داریم از بانیان درخواست میدیم . 100 البته با گارانتیه خوده بانیان و پسوند R .
دوباره زنگ زدم آشنام گفت صبر کن چک کنم .......بعد گفت بله دارن پخش میکنن بین مغازه ها ، بعد گفت اینا هنوز لیست ما رو به روز نکردن و به ما اطلاع ندادن و کلی ناراحت شد .....نتیجه اخلاقی اینکه بانیان گندشو در آورده ، به خودشون اطلاع نمیدن چه برسه به نمایندگی هاشون و چه برسه به مشتری ها که بنظر اصلا حق دونستن ندارن ..................................
باز خوبه که نزدیکای سال 2012 بالاخره بختش باز شد.
تبریک
amin_g_p
29-11-2011, 11:26
در مورد VT30 پرسیدم گفت اصلا توو ایران وارد نمیشه و اوونایی هم که آوردن بدون گارانتیه .
در نتیجه بنا به گفته اوون آقا که کاملا هم بیسواد بود VT30 گارانتی دار نباید وارد بازار بشه و فقطه فقط مانور میداد روو St30 و سری V رو خراب میکرد ، مگفت سری های S پاناسونیک عالیه و سریهای V خوب نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالب اینکه میگفت : حالا مگه چیه V ها ژاپننفرقی نمیکنه که !!!!!!!!!! (فکر کنم پسره سامسونگ فروش بود یا ال.جی فروش یا شایدم سیگار فروش بود) . متاسفانه توو هیچ نمایندگی از هیچ برندی 2 تا آدم با سواد در مورد محصولی که میفروشن نیست ، فقط آدمای قالتاق رو انتخاب میکنن که جنسشونو به مردمی که اطلاع کافی ندارن بندازن . البته خداییش یه مغازه پانی توو جمهوری دیدم که طرف سواد داشت . تازه این پاناسونیکه ...تو خود بخوان حکایته این مجمل.........................
بعد دقیقا بالاسره VT20 یه چراغ سقفی با نوره یخی که اصولا برای سقفهای 2.5-3 متره رو به فاصله 1 متری از TV گذاشته بود و بالای St30 کاملا خاموش و تاریک بود ، بعد میگفت ببینین مشکیه ST30 چقدر بیشتره !!! . جالب اینکه نمیدونست که St30 فیلتر کنتراست داره و اصلا نمیدونست که این فیلتر چی هست !
بعداز کلی چرت و پرت گفتن ایشون برای اینکه لالش کنم گفتم اگه ممکنه عینکشو بده ببنینم ابنا چند،چندن ؟
VT20 که حکایتش مشخصه و اینکه عالیه بحثی نیست ولی انصافا 3DST30 هم بسیار عالی بود و لذت بردم .
موضوع اینه که وقتی پانی میگه 3D یعنی دقیقا 3D . نه مثل برندای دیگه برجسته سازی .
قیمتایی هم که میداد :
Vt20 …50 / 3.200
St30 …50 /2.350
St30 …42 /1860
والبته میگفت بعد از خرید تا 3ماه هر اتفاقی براش بیافته تعویض میشه و کارت هدیه هم که سره جای خودشه ولی در مورد پس دادن پنل به مدت 15 روز اگه خوشمون نیومد که بهش گفتم یکی دیگه از نمایندگیها انجام میده بعد از ممممممم گفت بله ما هم انجام میدیم .اها یادم اوومد بازم گفت روو TV ها فقط این نمایندگی یه کابل HDMI 50تومنی هم هدیه میده .
حالا قسمت جالبش شروع میشه که زنگ زدم به یکی از آشنایان توو خوده بانیان ( همونی که 2-3 ماه پیش گفته که VT30رو دارن تستت میکنن و گفته باراش اوومده توو گمرکه ، آره همون ) حرف این یاررو نمایندگی رو ok کردو گفت برای بانیان بصرفه نبوده از نظر سود که VT30 رو وارد کنه . پس آوردنش منتفی شد . بعد که به مهرگان زنگ زدم گفت داریم ، خوبشم داریم . تا الان هرچی که داشتیم فروختیم و دوباره داریم از بانیان درخواست میدیم . 100 البته با گارانتیه خوده بانیان و پسوند R .
دوباره زنگ زدم آشنام گفت صبر کن چک کنم .......بعد گفت بله دارن پخش میکنن بین مغازه ها ، بعد گفت اینا هنوز لیست ما رو به روز نکردن و به ما اطلاع ندادن و کلی ناراحت شد .....نتیجه اخلاقی اینکه بانیان گندشو در آورده ، به خودشون اطلاع نمیدن چه برسه به نمایندگی هاشون و چه برسه به مشتری ها که بنظر اصلا حق دونستن ندارن ..................................
تبریک
اتفاقا به بانیان ایمیل زده بودم در جواب گفته بود 10 15 روز دیگه توی بازار هست (16 روز پیش ایمیل زدم دقیقا 15 روز بعدش اومد تو بازار :31:) البته اون موقع قیمتش مشخص نبود.
amir3681
29-11-2011, 11:55
دوستان عزیز، طبق تحقیقات بنده، سری کواترون شارپ که تشکیل شده از چهار رنگ مختلف ال ای دی (سبز، قرمز، آبی و زرد) دارای کیفیت و کنتراست بسیار بالایی هستند که در برخی از کشورها دارای بالاترین فروش نسبت به مدلهای دیگر بوده اند، برای مثال مدل LC-46LE8300X که دارای پنل ساخت ژاپن هستش.
آیا کسی تاحالا این مدل را از نزدیک دیده؟ نظرتون راجع به کیفیتش چیه؟ آیا درسته که میگن از بعضی جهات حتی با HX925 هم برابری میکنه؟
infernal_a
29-11-2011, 12:14
اتفاقا به بانیان ایمیل زده بودم در جواب گفته بود 10 15 روز دیگه توی بازار هست (16 روز پیش ایمیل زدم دقیقا 15 روز بعدش اومد تو بازار :31:) البته اون موقع قیمتش مشخص نبود.
احتمالا شما رور خیلی دوست داشتن دوست عزیز :21:.....
همونطوری که گفتم دیروز از یکی از نمایندگیهای اصلیش که سر طالقانیه اینم شمارش :77506472......77605344 و هم امروز از کسی که توو خوده بانیان پرسیدم و خبر نداشتن .
کلا شما روو شانس بودی رفیق ، با این شانس خوبی که داری یه حساب توو بانک حتما باز کن .:5:
دوستان عزیز، طبق تحقیقات بنده، سری کواترون شارپ که تشکیل شده از چهار رنگ مختلف ال ای دی (سبز، قرمز، آبی و زرد) دارای کیفیت و کنتراست بسیار بالایی هستند که در برخی از کشورها دارای بالاترین فروش نسبت به مدلهای دیگر بوده اند، برای مثال مدل LC-46LE8300X که دارای پنل ساخت ژاپن هستش.
آیا کسی تاحالا این مدل را از نزدیک دیده؟ نظرتون راجع به کیفیتش چیه؟ آیا درسته که میگن از بعضی جهات حتی با HX925 هم برابری میکنه؟
نه عزیزه من اون شارپی که شما نوشتی تو قیمت خودش led خوبیه ولی اصلا در حد sony hx925 نیستش و در ضمن نقطه ضعف شارپ دقیقا همون چیزیه که داره روش مانور تبلیقاتی می ده و اون 4 رنگه بودنشه که کلا باعث شده دقت رنگها پایین بیاد .
خواهشا این بحثا رو تو تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید
دو رود به همه دوستان
این که میگن حتما باید vt30 صد ساعت اولش روی تنظیم خاصی باشه نباید از حلت دینامیک باشه ؟؟ لطفا رهنمائی کنید شاد باشین
شما 100 ساعت اول از Dynamic استفاده نکن رو حالت های دیگم تنظیمات تصویرو هیچ کدوم بالای 50 نزار .
بهتره تو این مدت زیاد برنامه هایی که تصاویر ثابت ( مثل آرم شبکه , نوشته های ثابت , نوار های سیاه بالا/پایین یا چپ/راست تصویر , ... )داره نبینی .
با توجه به امکانات دستگاهات شاید بتونی خروجی تصویر ----- یا گیرنده دیجیتال یا بلوری و دی وی وی و هر دستگاه دیگه هم داری رو حالتی بزاری که نوار های سیاه دیده نشه .
دوستان من
میبنم بعضیا از ذوقزدگیشون دارن نقل و شرینی تو تاپیک پخش میکنن!... خوش باشید.
حالا کسی میدونه این از راه رسیده در بانیان، 50VT30 ساخت کجاست؟
ژاپنیه یا تایلندی؟
مشخصات دقیق سری ایرانی رو کسی داره یا میتونه گیر بیاره اینجا ارائه کنه ؟
ممنون
+
ب
دوست من دقیقا تا 150 باید جای کاهش قیمت داشته باشه. یعنی 2800 خوبه.
دوستان من
ژاپنیه یا تایلندی؟
از اونجایی که قیمتش از vt20 ژاپنی پایین تره پس احتمالا نباید ژاپنی باشه . اگه ژاپنی باشه پس احتمالا قیمت vt20 هم پایین میاد
alimusic
29-11-2011, 15:33
دوستان من
ژاپنیه یا تایلندی؟
مشخصات دقیق سری ایرانی رو کسی داره یا میتونه گیر بیاره اینجا ارائه کنه ؟
ممنون
پرسیدم گفت تایلندی
MZA_7960
29-11-2011, 15:48
اگه كسي از دوستان vt30 و st30 رو پيش هم ديده فرق كيفيتشو بگه .مرسي
کسی می دونه عینک همراه 42vt30 و 50vt30 هست یا نه ؟
باسپاس از همه بچهای خوش ذوق این انجمن امروز یه vt30 هم قسمت من شده ولی متاسفانه اطلاعی از مسائل فنی واینکه نحو استفاده چجوری هست ندارم لطفا رهنمائی کنید با سپاس مرسی :46:
درود برشما
مبارک باشه. چه سایزی گرفتی؟ از کجا؟ چند؟
من ندیدمش ولی بهتره 100ساعت نخست رو مد استاندارد باشه یا 1حالتی که گزینه های تنظیمات تصویر زیر50 باشن.
خوش باشی:10:
tomharrison
29-11-2011, 16:53
بازم ببخشید اینجا میپرسم ، تاپیک برای GT20 پیدا نکردم .
دوستان GT20 چرا اینجا توی نمایندگی گیرنده دیجیتال داره ، اما اینی که من بدون گارانتی خریدم گیرنده نداره ؟
ژاپنی هم هست (اگر فرقی داره با جاهای دیگه)
مال کشورهای مختلف فرق می کنه مال بعضی کشورها چون پخش دیجیتال ندارند برای همین تیونر دیجیتال هم ندارن
دوستان GT20 چرا اینجا توی نمایندگی گیرنده دیجیتال داره ، اما اینی که من بدون گارانتی خریدم گیرنده نداره ؟
بدون گارانتی ها (سریP و M) مخصوص کشورهای عقب مونده عراق و عربستان و... هست که پخش دیجیتالی ندارند.
ایران سیستمش چون دیجیتال MPEG4 هست پاناسونیک مجبوره گیرنده ----T واسه مدلهای گارانتی دار ایران(سری R) بزاره.
قیمتایی هم که میداد :
Vt20 …50 / 3.200
St30 …50 /2.350
St30 …42 /1860
تبریک
من که نفهمیدم کی رو کیه! بانیان پاس داده به مهرگان که مهرگان گل بزنه!!!:27:
بانیان باید برقصه ژانویه 2012شده و...
دوست من فکر کنم داری اشتباه میکنی!..... منظورت ST30 هست؟ چه سایزی رو از کجا چند گرفتی؟
کدوم نمایندگی GT20 داره؟ چه سایزی داره ؟ چند میگه؟
ممنون
سلام به همه
دوستان ما میخواستیم St30 بگیریم ولی با پدر محترم صحبت کردم گفت اگه اختلاف قیمتشون تا 500 هست بریمVT30 بگیریم .
فقط VT30 42 قیمتش چند هست؟ نسبت به اختلاف قیمتش ارزش داره؟
سلام به همه
دوستان ما میخواستیم St30 بگیریم ولی با پدر محترم صحبت کردم گفت اگه اختلاف قیمتشون تا 500 هست بریمVT30 بگیریم .
2.300
به نظر من که می ارزه.
کنتراستش طبق گفته سایتها بالاتر از ST30ه.
دیزاینش خیلی بهتر از ST30ه و تنظیمات تصویر بیشتری داره.
persian_m
29-11-2011, 23:03
سلام به همه
حتما vt30 بخرین ضمتا دم بابات گرم
دم خودتون گرم.خیلی زود جواب دادید.
بدون گارنتی چقدر هست قیمتش؟
manaminjamkharam
29-11-2011, 23:37
همسایه ما امروز ۶۵ اینجش رو با گارانتی بانیان خریده ۹۵۰۰۰۰۰ تومان
:blink::ohno::weird::18:
ما رو باش که گفتیم 65 vt30 مثلا حدودای 5 تومن هست . کسی دیگه از حدود قیمت 65 خبر نداره ؟
کسی می دونه بین 50 و 65 سایز دیگه ای هم قرار هست بیاد یا نه? مثلا 55 . آخه یه دفعه 15 اینچ تفاوت خیلی ستم هست.
با تشکر
mr_rayan
30-11-2011, 00:23
سلام.مي بينم كه خيلي از دوستان رفتن و vt30 گرفتن.اتفاقا من هم امروز رفتم ٥٠ رو سفارش دادم و سر شب اومدن نصب كردن.واقعا بي نظيره.كاشكي پول داشتم مي تونستم ٦٥ بخرم.اختلاف قيمت ٦ ميليونيش واقعا عجيب غريب.
پيشنهاد مي كنم دوستاني كه تصميم به خريد ٤٢ دارند اگر مي تونند بودجشون رو افزايش بدن حتما ٥٠ بگيرن كه بعدا پشيمون نشند.اختلاف قيمتش فكر كنم ٥٠٠ الي ٦٠٠ تومنه.
راستي من كارت هديم ١٠٠ تومني بود.واسه بقيه دوستان چقدر بود؟
سلام.مي بينم كه خيلي از دوستان رفتن و vt30 گرفتن.اتفاقا من هم امروز رفتم ٥٠ رو سفارش دادم و سر شب اومدن نصب كردن.واقعا بي نظيره.كاشكي پول داشتم مي تونستم ٦٥ بخرم.اختلاف قيمت ٦ ميليونيش واقعا عجيب غريب.
پيشنهاد مي كنم دوستاني كه تصميم به خريد ٤٢ دارند اگر مي تونند بودجشون رو افزايش بدن حتما ٥٠ بگيرن كه بعدا پشيمون نشند.اختلاف قيمتش فكر كنم ٥٠٠ الي ٦٠٠ تومنه.
مبارک باشه.
دقیقا چند قیمت گرفتید؟
میشه خواهشا چند تا عکس با کیفیت SD شبکه های خودمون بزارید واسمون؟
بی زحمت یه طوری عکس بگیرید که میز تلویزیون هم معلوم باشه. میخوام ببینم چه میزی بهش میاد تا بخرم.
میز چوبی بخرم؟ شیشه ای بخرم؟ چطوری بخرم که Denon 1311 توش جا شه؟
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
:blink::ohno::weird::18:
ما رو باش که گفتیم 65 vt30 مثلا حدودای 5 تومن هست . کسی دیگه از حدود قیمت 65 خبر نداره ؟
کسی می دونه بین 50 و 65 سایز دیگه ای هم قرار هست بیاد یا نه? مثلا 55 . آخه یه دفعه 15 اینچ تفاوت خیلی ستم هست.
با تشکر
بعد از سایز 50 تو آسیا 65 هست.
تو سریهای آمریکا 55 هم داره که اینجا نیست.
mr_rayan
30-11-2011, 00:53
مبارک باشه.
دقیقا چند قیمت گرفتید؟
میشه خواهشا چند تا عکس با کیفیت SD شبکه های خودمون بزارید واسمون؟
بی زحمت یه طوری عکس بگیرید که میز تلویزیون هم معلوم باشه. میخوام ببینم چه میزی بهش میاد تا بخرم.
میز چوبی بخرم؟ شیشه ای بخرم؟ چطوری بخرم که Denon 1311 توش جا شه؟[COLOR="Silver"]
سلامت باشيد.قيمت ٢٩٥٠ كه با ١٠٠ تومن كارت هديه شد ٢٨٥٠ حدود ١٠٠ تومن هم هزينه براكت و نصب روي ديوار شد كه كلا شد همون ٢٩٥٠.
در مورد عكس هم فعلا چندروزيه اينترنت خونه دچار مشكل شده و من از گوشي استفاده مي كنم بنابراين امكان آپلود عكس رو ندارم.انشالله در آينده.
ولي در كل يه نكته اي بگم اونم اينكه تو شبكه هاي sd مثل بقيه پنل هاست شايد يخورده بهتر كه اونم زياد مهم نيست ولي تو تصوير full hd واقعا يه سر و گردن از بقيه بالاتره،البته به غير از رقباي خودش مثل ٩٢٩ سوني كه ميتونه پا به پاي vt30 حركت كنه و شايد فقط تو موارد كمي فاصله كمي داشته باشه و عقب بمونه ولي بزرگترين مزيت vt30 اينه كه پلاسماست و تصوير فوق العاده نرم با رنگ هاي طبيعي و زنده داره.من قبل از اين سري B سامي رو داشتم.تفاوت تصوير برام از زمين تا زيرزمينه.:18:
دوستان پایتخت نشین اگه آماری از 42vt30 بدون گارانتی دارن مارو در جریان بذارن. آخه اهواز خدمات پس از فروش پانا و... ول هستش و 400-500 نمی ارزه بالاش بدی بعدش مشکل پیش بیاد بگه نیارش قطعشو اصلا نداریم!!! هرچند که مرغوبیت کالای پانا بالاست وشاید هیچوقت به تعمیرگاه نیاز نباشه. سپاس
persian_m
30-11-2011, 01:26
من امروز به یکی از نمایندگیها ی پانا تو رشت یه سری زدم خوشبختانه هم 50 و هم 42 vt30 موجود بود.اما 65 رو گفتن هفته دیگه اما نکته جالش اینجاست که فروشنده بیشتر روی st30 مانور میداد.فکر کنم st30 براشون سود بیشتری داره.به هر حال با توجه به قیمت جهانی هر دو مدل قیمتها واقعا عجیب و غریب هستن که به هر حال با وجود سیاستهای بانیان این قیمتها زیاد هم دور از انتظار نیستن.
به هر حال به همه بچه هایی که تونستن این تی وی رو بخرن تبریک میگم وافعا تی وی ارزشمندی هست و اصلا با کلیه مدلهای عرضه شده پانا تا به امروز قابل مقایسه نیست.البته به غیر از VX :31:
ضمنا سفارش ایران تیونر دیجیتال هم داره
alimusic
30-11-2011, 01:38
من امروز به یکی از نمایندگیها ی پانا تو رشت یه سری زدم خوشبختانه هم 50 و هم 42 vt30 موجود بود.اما 65 رو گفتن هفته دیگه اما نکته جالش اینجاست که فروشنده بیشتر روی st30 مانور میداد.فکر کنم st30 براشون سود بیشتری داره.به هر حال با توجه به قیمت جهانی هر دو مدل قیمتها واقعا عجیب و غریب هستن که به هر حال با وجود سیاستهای بانیان این قیمتها زیاد هم دور از انتظار نیستن.
به هر حال به همه بچه هایی که تونستن این تی وی رو بخرن تبریک میگم وافعا تی وی ارزشمندی هست و اصلا با کلیه مدلهای عرضه شده پانا تا به امروز قابل مقایسه نیست.البته به غیر از VX :31:
ضمنا سفارش ایران تیونر دیجیتال هم داره
ادرس و قیمت میدی مرسی
iranmard
30-11-2011, 02:52
تو این 2 الی 3 روزه میرم 50 اینچ بخرم راستی بدون گارانتی هم هست تو تهران که قیمت پایین تر در بیاد ؟ سوال دیگه من اینه که بلوری هم همراهش هست یا ورداشتن؟ و اینکه عینکی که همراهشه با عینکی که رو st 30 یا vt20 هستش فرق میکنه نریم بخریم بکنن تو پاچمون عینک خودش ور دارن عینک مدل قدیمی بندازن بهمون؟؟؟
سلامت باشيد.قيمت ٢٩٥٠ كه با ١٠٠ تومن كارت هديه شد ٢٨٥٠ حدود ١٠٠ تومن هم هزينه براكت و نصب روي ديوار شد كه كلا شد همون ٢٩٥٠.
در مورد عكس هم فعلا چندروزيه اينترنت خونه دچار مشكل شده و من از گوشي استفاده مي كنم بنابراين امكان آپلود عكس رو ندارم.انشالله در آينده.
ولي در كل يه نكته اي بگم اونم اينكه تو شبكه هاي sd مثل بقيه پنل هاست شايد يخورده بهتر كه اونم زياد مهم نيست ولي تو تصوير full hd واقعا يه سر و گردن از بقيه بالاتره،البته به غير از رقباي خودش مثل ٩٢٩ سوني كه ميتونه پا به پاي vt30 حركت كنه و شايد فقط تو موارد كمي فاصله كمي داشته باشه و عقب بمونه ولي بزرگترين مزيت vt30 اينه كه پلاسماست و تصوير فوق العاده نرم با رنگ هاي طبيعي و زنده داره.من قبل از اين سري B سامي رو داشتم.تفاوت تصوير برام از زمين تا زيرزمينه.:18:
جناب رایان شما برای تست کیفیت SD از گیرنده داخلی استفاده کردید یا رسیور؟
رسیورتون چه مدلی هست و آیا با فیش HDMI متصل کردید؟
در حالتی که تنظیم Intelligent Frame Creation تلویزیون MAX هست مشکل باگ 50Hz (لرزش بسیار خفیف در رنگهای بسیار روشن) را دیده اید؟
shetabandeh
30-11-2011, 07:52
یه نکته رو خدمت دوستان عرض کنم که شاید اینجا هم جاش نباشه, وسایلی که خروجی RF دارند(یعنی همون خروجی که دستگاههای پخش VHS قدیمی رو با اونها به تلویزیون وصل میکردید.) اگه یه کابل رابط کواکسیال اصل داشته باشین یا گیر بیارین و اون وسیله رو از این طریق به ورودی آنتن هوایی TV وصل کنید بعد برین روی ورودی مد TV و سرچ کنید تا تصویر رو پیدا کنید کیفیت بهتری میده بهتون تا اینکه وسیله رو با کابل کمپوزیت ( AV سه سیمه) وصل کنید به TV.
infernal_a
30-11-2011, 08:50
من که نفهمیدم کی رو کیه! بانیان پاس داده به مهرگان که مهرگان گل بزنه!!!:27:
بانیان باید برقصه ژانویه 2012شده و...
بله واقعا که بانیان باید برقصه یا شایدم باید .....:31:
جالبه که این همه نمایندگی داره و برای VT30 همه رو پاس داده به مهرگان و بقیه نمایندگیهاشم مثل اینکه مو هستن . حالا چه بده ، بستونی بین اوونا بوده که .....
mr_rayan
30-11-2011, 10:10
تو این 2 الی 3 روزه میرم 50 اینچ بخرم راستی بدون گارانتی هم هست تو تهران که قیمت پایین تر در بیاد ؟ سوال دیگه من اینه که بلوری هم همراهش هست یا ورداشتن؟ و اینکه عینکی که همراهشه با عینکی که رو st 30 یا vt20 هستش فرق میکنه نریم بخریم بکنن تو پاچمون عینک خودش ور دارن عینک مدل قدیمی بندازن بهمون؟؟؟
بدون گارانتي فقط تو گناوه گير مياد كه اونم فقط ٥٠ و با قيمت ٢٨٠٠ كه اصلا به صرفه نيست.
عينك هم به نظرم با مدل هاي قبلي فرق نمي كنه.
mr_rayan
30-11-2011, 10:15
جناب رایان شما برای تست کیفیت SD از گیرنده داخلی استفاده کردید یا رسیور؟
رسیورتون چه مدلی هست و آیا با فیش HDMI متصل کردید؟
در حالتی که تنظیم Intelligent Frame Creation تلویزیون MAX هست مشکل باگ 50Hz (لرزش بسیار خفیف در رنگهای بسیار روشن) را دیده اید؟
پونل جان من شبكه هاي sd رو با گيرنده خود تي وي گرفتم.به علت اساسكشي توي اين چند روز هنوز ما.ه.وا.ره رو رديف نكردم.البته من يه رسي.ور معمولي هم دارم.احتمالا امروز رديفش مي كنم و امتحان مي كنم.
amir3681
30-11-2011, 11:41
آقا یه سوال، مگه 42VT30 گیرنده دیجیتال نداره که همه با آنتن هوایی تست میکنن؟ :18:
من يه پلاسما اس تی 30 خريدم مرگ بر سامسونگ واقعاً يه چيز اشغاله ال ای دی خدا شاهده کيفيت تازه فهميدم چيه قبلاً بازيا 360 روش مثله اشغال بود الان انگار يه دستگاه جديد خريدم خودم باور نميکنم
آپدیت جدید مدیا پلیر تلویزیون پاناسونیک برای مدل های 2011 شامل St30 , vt30 رو می توانید از سایت زیر دریافت نمایید.
نحوه آپدیت فریمور داخل سایت توضیح داده شده است.دوستان دقت کنند این آپدیت برای سری R نمی باشد.
manaminjamkharam
30-11-2011, 12:50
من تصاویر sd رو توی مدل u30 که باگیرنده ی دیجیتال داخلیش گرفته شده بود رو دیدم.خیلی تصاویر کدر بود.رنگ های روشن و سفید بیشتر شبیه خاکستری بود تا سفید.حالا این عیب بخاطر sd بودن تصاویر بود یا کلا تمام کیفیت های تصویری رو اینجور نشون می ده ، نمی دونم . اما می خواستم بدونم vt30 هم توی شبکه های sd مثل u30 تصاویر بی روحی داره ؟
ممنون
بدون گارانتی نیست.
دوست من شما از کجا خرید کردین. من میخواستم امروز خرید کنم.
راستی مگر براکت دیوار تو پکش نیست؟
اگه راهنمایی و توصیه ای هم برای موقع خرید و موقع تحویل بفر مایید لطف کردین.
ممنون
بهمراه تلویزیون فقط 2تا عینک هست
آقا یه سوال، مگه 42VT30 گیرنده دیجیتال نداره که همه با آنتن هوایی تست میکنن؟ :18:
گیرنده دیجیتال داخلی (و خارجی) ، آنتن هوایی باید بهش وصل بشه.
اگه آنتن هوایی بهش وصل نشه No Signal میشه.
amin_g_p
30-11-2011, 14:10
مبارکت باشه. پس دانگل وایرلس نداشت؟ وروردی های av و composite از رابط استفاده می کند دیگه؟ چندتا ورودی دارد؟ (می خواستم بدونم فرقی با سری های دیگر (M) دارد یا نه) مشکل ir که نداشتی؟
یه نظر خواهی از دوستان
1- سامسونگ:
پنل 800Hz 46D8880
HT-D555 سینما خانگی 600 تومن
دوسال اینترنت (12 گیگ) 100 تومن
---------------------------------------------------
هزینه 3.249 تومن -----> پنل حدودا 2.445 تومن
2- پاناسونیک
پنل TH-50VT30
هدیه 100تومن
4اینچ بالاتر 400تومن
----------------------------------------------------
هزینه 2.950 تومن -----> پنل معادل 46 حدودا 2.450 تومن
البته عوامل دیگر هم هست ولی من اطلاع ندارم ....... شما بگید ما استفاده میکنیم.
ممنون
یه نظر خواهی از دوستان
1- سامسونگ:
پنل 800Hz 46D8880
2- پاناسونیک
پنل TH-50VT30
هدیه 100تومن
دو اینچ بالاتر 200تومن
هزینه 2.950 تومن -----> پنل معادل 46 حدودا 2.650 تومن
ممنون
اینجا از هر کی بپرسی میگه VT30
وقتی از هر 100 تا سایت 95 تاش میگه VT30 دیگه جای شک نداره.
من تو یکی از فرومهای خیلی معروف خارجی از فردی که هر دو تا رو تو خونش داشت پرسیدم گفت VT30.
متن پرسش و پاسخ به زبان اصلی رو هم تو P30ٌworld گذاشتم که نمی دونم الآن کدوم صفحه است.
سلام به همه
اگه 500تومن اضافی داشته باشی می ارزه. اما اگه مثل من 500تومن حقوق 1ماه جون کندنت باشه...:41:
اینجا از هر کی بپرسی میگه VT30
وقتی از هر 100 تا سایت 95 تاش میگه VT30 دیگه جای شک نداره.
من تو یکی از فرومهای خیلی معروف خارجی از فردی که هر دو تا رو تو خونش داشت پرسیدم گفت VT30.
متن پرسش و پاسخ به زبان اصلی رو هم تو P30ٌworld گذاشتم که نمی دونم الآن کدوم صفحه است.
دوست من
گفتم من امروز دارم میرم برای خرید. ولی خواستم بازم مطمئن بشم. البته اگه ژاپنی بود خیلی بهتر بود! ولی گرونتر هم بود. چقدرش رو نمیدونم. شما میدونید؟
راستی شما هنوز نخریدی؟
ممنون
یه نظر خواهی از دوستان
1- سامسونگ:
پنل 800Hz 46D8880
2- پاناسونیک
پنل TH-50VT30
هدیه 100تومن
دو اینچ بالاتر 200تومن
هزینه 2.950 تومن -----> پنل معادل 46 حدودا 2.650 تومن
ممنون
جدای از بحث کیفیت تصویر که بارها توی این فروم و فروم های خارجی عنوان شده و پونل گرامی هم به یک موردش اشاره کرد , پنل 50 , 18% از پنل 46 بزرگتره و در نتیجه به طور فرضی vt30 سایز 46 باید قیمتش 2.500 باشه که از 46d8880 بدون هدیه که 2.550 در می یاد ارزونتره پس حتی اگر کیفیت این 2 تلویزیون هم یکی بود باز 50vt30 به صرفه تر بود
دوست من
گفتم من امروز دارم میرم برای خرید. ولی خواستم بازم مطمئن بشم. البته اگه ژاپنی بود خیلی بهتر بود! ولی گرونتر هم بود. چقدرش رو نمیدونم. شما میدونید؟
راستی شما هنوز نخریدی؟
ممنون
تایلندی و ژاپنیش فرق خاصی ندارن. فکر کنم پنل همشون ژاپنی باشه.
انتخاب VT30 واسه من جای شک نداره اما شما که دو دل هستی قبل خرید حتما برو تصویرشون رو ببین که بعدا یه موقع نگی گولم زدن.
من هنوز نخریدم. اینجا (اهواز) آخر دنیاست. شاید بیشتر از یک ماه دیگه طول بکشه اینجا بیارن.
من هنوز نخریدم. اینجا (اهواز) آخر دنیاست. شاید بیشتر از یک ماه دیگه طول بکشه اینجا بیارن.
البته اگه سایت چاره زودتر بیاره میتونی با خیال راحت خرید کنی
جدای از بحث کیفیت تصویر که بارها توی این فروم و فروم های خارجی عنوان شده و پونل گرامی هم به یک موردش اشاره کرد , پنل 50 , 18% از پنل 46 بزرگتره و در نتیجه به طور فرضی vt30 سایز 46 باید قیمتش 2.500 باشه که از 46d8880 بدون هدیه که 2.550 در می یاد ارزونتره پس حتی اگر کیفیت این 2 تلویزیون هم یکی بود باز 50vt30 به صرفه تر بود
دوست من حق باشماست. من یه اشتباه تو محاسبه 4 اینچ کردم درستش اینه:
1- سامسونگ:
پنل 800Hz 46D8880
2- پاناسونیک
پنل TH-50VT30
هدیه 100تومن
4اینچ بالاتر 400تومن
شما و پونل هم اگر نقل قول من رو اصلاح کنبد باعث گمراهی بقیه نمیشه.
ممنون
LoverOfHate
30-11-2011, 17:04
سلام
این vt30 الان بدون گارانتی هم هست 40 اینچ یا 42 اینچش؟
اگه هست قیمتش چنده و از کجا میشه خرید و اینکه لوازم جانبی و هدیه اش چیه؟
ممنون
دوست من حق باشماست. من یه اشتباه تو محاسبه 4 اینچ کردم درستش اینه:
1- سامسونگ:
پنل 800Hz 46D8880
2- پاناسونیک
پنل TH-50VT30
هدیه 100تومن
4اینچ بالاتر 400تومن
شما و پونل هم اگر نقل قول من رو اصلاح کنبد باعث گمراهی بقیه نمیشه.
ممنون
مگه VT30 سایز 46 داره که اینطوری حساب می کنید!
سامسونگ 46 خیلی کوچیک هست. چون بدنه رو خیلی نازک کرده 46 سامسونگ رو می بینی فکر می کنی 40 هست.
50 پاناسونیک سایزش مناسب تره و دیزاینش با سلیقه من خیلی شیک تره.
مشکل یکنواخت نبودن رنگ مشکی و متمایل بودن به رنگ آبی نداره.
وضوح حرکتیش بر خلاف اعداد 800 و 600 هرتز بهتره.
رنگ هاش طبیعی تره.
جدول Shootout HDTV 2011 بهترین مقایسه LED-LCD D8000 و VT30 هست که VT30 توی همه موارد سر تره :
سلام
این vt30 الان بدون گارانتی هم هست 40 اینچ یا 42 اینچش؟
اگه هست قیمتش چنده و از کجا میشه خرید و اینکه لوازم جانبی و هدیه اش چیه؟
ممنون
42" باگارانتی و قیمت 2300 بهمراه 2تاعینک 3بعدی هست ولی بدون گارانتی هنوز نیومده.
کارت هدیه 50 تا 500تومنی هم داره که بیشتر 100تومنی در اومده.
vt30 را از نزدیک دیدم و باید بگم به طور کلی تصویرش از هر تی وی دیگه که قبلا دیدم از جمله sony hx925 به طور محسوس بهتر بود . با وجودی که مغازه دار saturation رو بالا برده بود ولی تصویر مثل led های سامی و ال جی کارتونی نشده بود و در فوتبال رنگ پوست بازیکن ها کاملا طبیعی بود و حتی تو صحنه های با حرکت شدید شارپنس از ال ای دی های 46d8880 سامسونگ خیلی خیلی بهتر و از hx925 بهتر بود . در ضمن برایتنس و اشباع رنگاش در حدی بود که تمام عشق led ها رو هم راضی کنه وعمق رنگ سیاه هم تو نور مغازه عالی بود البته این یک موردو تا تاریکی کامل تست نکنم نمی تونم نظر قطعی بدم .
LoverOfHate
30-11-2011, 20:37
42" باگارانتی و قیمت 2300 بهمراه 2تاعینک 3بعدی هست ولی بدون گارانتی هنوز نیومده.
کارت هدیه 50 تا 500تومنی هم داره که بیشتر 100تومنی در اومده.
مرسی از جوابتون بازهم سوال داشتم
زمان ورود بدون گارانتیش مشخصه یا شما میتونید حدس بزنید؟ درضمن اگه آدرس نمایندگی های رسمیشون رو دارین لطف کنید بگید و در آخر این جریان کارتهای هدیه چیه؟ من اطلاعی ندارم در این زمینه که به چه صورته و منظور از کارت هدیه مثلاً 100 تومان چیه؟!
بازم ممنون
مرسی از جوابتون بازهم سوال داشتم
زمان ورود بدون گارانتیش مشخصه یا شما میتونید حدس بزنید؟ درضمن اگه آدرس نمایندگی های رسمیشون رو دارین لطف کنید بگید و در آخر این جریان کارتهای هدیه چیه؟ من اطلاعی ندارم در این زمینه که به چه صورته و منظور از کارت هدیه مثلاً 100 تومان چیه؟!
بازم ممنون
فکرنکنم کسی بدونه. آدرس ندارم شمارش هست که پ-خ میکنم. اگه تلویزیون باگارانتی بخری کارت هدیه داره که شانسی هست و ممکنه 50تومن باشه و یا 500تومن. امیدوارم واسه همه دوستان 500باشه:10: موفق باشی دوست من
alimusic
30-11-2011, 22:28
۱-کسی میدونه برای پخش 3d باید از دستگاه بلوری استفاده کرد یا با از تو هارد یا فلش هم پخش میشه ۲- هر دوحالت پخش 3d کنار هم و روی هم رو اجرا می کنه ۳- کانال های 3d ماهواره خوب پخش میشه
مرسی بین vt30 hx925 موندم vt30 از نزدیک ندیدم.
دوستان من امشب TH-50Vt30R را از خیابان جمهوری خریدم 2900
100 تومن هم جایزه داشت که ازش کم شد.
نمایندگی ها یه کابل 1.5 متری HDMI اصل پاناسونیک هم روش باید به مشتری بدن. من گرفتم اگه ندونید ممکن ندن.
فردا شب برای نصب میارن.
کلا درآمد 2.780
50ST30 روهم میشه راحت با 2.100 تهیه کرد( 100 جایزه + 20 کابل را از 2.220 کم کنید).
از کمک همه دوستام ممنونم
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
۱-کسی میدونه برای پخش 3d باید از دستگاه بلوری استفاده کرد یا با از تو هارد یا فلش هم پخش میشه ۲- هر دوحالت پخش 3d کنار هم و روی هم رو اجرا می کنه ۳- کانال های 3d ماهواره خوب پخش میشه
مرسی بین vt30 hx925 موندم vt30 از نزدیک ندیدم.
اکثر نمایندگی ها ظرف این دو سه روز اوردن توصیه میکنم برو ببین.
benyamin2002
30-11-2011, 22:52
[QUOTE=ms1342;6668212]دوستان من امشب TH-50Vt30R را از خیابان جمهوری خریدم 2900
نمایندگی ها یه کابل 1.5 متری HDMI اصل پاناسونیک هم روش باید به مشتری بدن. من گرفتم اگه ندونید ممکن ندن.
فردا شب برای نصب میارن.
کلا درآمد 2.780
50ST30 روهم میشه راحت با 2.100 تهیه کرد( 100 جایزه + 20 کابل را از 2.220 کم کنید).
از کمک همه دوستام ممنونم
مبارکه ! لطفا شماره فروشگاه رو بدید چون من شهرستان هستم ببینم میشه برام بفرستن!
benyamin2002
30-11-2011, 23:06
با سلام
من امشب رفتم و توی فروشگاه پاناسونیک مشهد VT30 در سایز 42 رو دیدم راستش من از تصویر و عمق تصویر زیاد سر در نمیارم
اما دیزاینش دقیقا همون چیزی بود که مدتهاست منتظرش بودم .
فقط سایز ۴۲ داشت به قیمت ۲۴۱۰۰۰۰ تومان !!!!
فروشنده می گفت اگر ۵۰ میخوای باید سفارش بدم بفرستن به قیمت ۳۰۵۰۰۰۰ تومان !!!! تازه ادعا می کرد ۵۵ اینچش هم بانیان وارد کرده !!!!
نمیدونم چرا بعضی فروشنده ها اینقدر اعتماد به نفس دارند !!!
دوستانی که اطلاع دارند آیا VT30 55 با گارانتی یا بدون گارانتی در ایران موجوده یا وارد خواهد شد ؟؟؟
benyamin2002
30-11-2011, 23:11
دوستانی که VT30 خریداری کردند لطفا شرایط خرید -- سایز-- قیمت -- شماره فروشگاه رو به ما هم بگید تا موقع خرید کمتر کلاه سرمون بره !!!!
amin_g_p
30-11-2011, 23:25
فردا شب برای نصب میارن.
کلا درآمد 2.780
از کمک همه دوستام ممنونم
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
مبارکت باشه. منتظر نقد و عکسای شما از TV هستیم :31: دانگل وایرلس روش نیست؟
amir3681
30-11-2011, 23:48
امروز یکی از اقوام که در نمایندگی سامسونگ کار میکنه را فرستادم تا 42VT30 را از نزدیک ببینه و در مقایسه با مدلهای سامسونگ نظرشو بگه، ایشون یه فیلم تست از فروشگاه خودش روی فلش ریخته بود و این تلویزیون را تست کرده بود، نظر ایشون این بود که از نظر کیفیت تصویر بدون شک از همه مدلهای سامسونگ بهتره تا جایی که ایشون میگفت با دیدن همچین تصویری از یک تلویزیون پلاسما واقعا متحیر شدم، ولی نظر ایشون این بود که در تصاویر سه بعدی عمق تصویر بسیار کمی در مقایسه با تلویزیونهای سامسونگ داره که حتی وقتی فروشنده پاناسونیک به نمایندگی ایشون مراجعه کرده بود و همان فیلم را داخل پنلهای سامسونگ دیده بود به این موضوع اعتراف کرده بود، این موردی بود که گفتم شاید بقیه دوستان هم دوست داشته باشند راجع بهش اطلاع داشته باشند.
اینطور که بنده در یک سایت خارجی مشاهده کردم از نظر زیبایی تصویر سه بعدی فعلا سونی و اینفینیا ال جی در راس همه تلویزیونهای سه بعدی قرار دارند، در مقایسه با ال جی وسامسونگ باید خدمت دوستان بگم که این موضوع عملا به خود من هم ثابت شده.
امروز یکی از اقوام که در نمایندگی سامسونگ کار میکنه را فرستادم تا 42VT30 را از نزدیک ببینه و در مقایسه با مدلهای سامسونگ نظرشو بگه، ایشون یه فیلم تست از فروشگاه خودش روی فلش ریخته بود و این تلویزیون را تست کرده بود، نظر ایشون این بود که از نظر کیفیت تصویر بدون شک از همه مدلهای سامسونگ بهتره تا جایی که ایشون میگفت با دیدن همچین تصویری از یک تلویزیون پلاسما واقعا متحیر شدم، ولی نظر ایشون این بود که در تصاویر سه بعدی عمق تصویر بسیار کمی در مقایسه با تلویزیونهای سامسونگ داره که حتی وقتی فروشنده پاناسونیک به نمایندگی ایشون مراجعه کرده بود و همان فیلم را داخل پنلهای سامسونگ دیده بود به این موضوع اعتراف کرده بود، این موردی بود که گفتم شاید بقیه دوستان هم دوست داشته باشند راجع بهش اطلاع داشته باشند.
اینطور که بنده در یک سایت خارجی مشاهده کردم از نظر زیبایی تصویر سه بعدی فعلا سونی و اینفینیا ال جی در راس همه تلویزیونهای سه بعدی قرار دارند، در مقایسه با ال جی وسامسونگ باید خدمت دوستان بگم که این موضوع عملا به خود من هم ثابت شده.
سه بعدی VT30 به عنوان مرجع (Refrence) هست. یعنی دیگه بهتر از این نمیشه.
بهترین LED سامسونگ یعنی D8000 مرجع که نیست. Excellent هم نیست. Good هست.
جدول های Avforums را ملاحضه کنید.
D8000 LED-LCD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدVT30
amir3681
01-12-2011, 00:26
والا چه عرض شود، این چیزی بوده که امروز در عمل دیده شده، من هم گفتم شاید مربوط به فیلمش بوده ولی اون شخص میگفت با یک فیلم از شرکت پاناسونیک هم تست شده و نتیجه مشابه بوده، منم امیدوارم که همین یک مدل اینطور بوده باشه و این مدل از همه لحاظ بهترین باشه، البته در هر صورت برای من اهمیتی نداره و خودم صد در صد همین مدل را میخرم
با سلام
من امشب رفتم و توی فروشگاه پاناسونیک مشهد VT30 در سایز 42 رو دیدم راستش من از تصویر و عمق تصویر زیاد سر در نمیارم
فروشنده می گفت اگر ۵۰ میخوای باید سفارش بدم بفرستن به قیمت ۳۰۵۰۰۰۰ تومان !!!! تازه ادعا می کرد ۵۵ اینچش هم بانیان وارد کرده !!!!
دوستانی که اطلاع دارند آیا VT30 55 با گارانتی یا بدون گارانتی در ایران موجوده یا وارد خواهد شد ؟؟؟
دوست من
من از مهرگان 66735550 خریدم ولی اکثر نمایندگیا دارن و اگه اسرار کنی کف قیمت بهت میدن. مهرگان 55 هم داشت. این هم لیست نمایندگیای تهران و کرج:
موفق باشی
دوست من
من از مهرگان 66735550 خریدم ولی اکثر نمایندگیا دارن و اگه اسرار کنی کف قیمت بهت میدن. مهرگان 55 هم داشت. این هم لیست نمایندگیای تهران و کرج:
موفق باشی
سایز 55 ؟؟ قیمت ؟
مبارکت باشه. منتظر نقد و عکسای شما از TV هستیم :31: دانگل وایرلس روش نیست؟
نصب شد سعی میکنم !
دوست من
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشی
عجیبه.
تو سایت آسیا، خاورمیانه و حتی تایلند فقط 42 - 50 - 65 هست.
مهرگان 55 را از کجا آورده؟
VT30 آسیا
VT30 خاورمیانه
VT30 تایلند
farshid k
01-12-2011, 00:50
با سلام خدمت دوستان
منم امروز ٤٢ اينچشو از جمهورى گرفتم ٢٣٥٠،كارت هديشم شانسم ٧٥ در اومد:41:
سایز 55 ؟؟ قیمت ؟
راستش یادم نیست!.حداقل در انبارش کارتوناشو دیدم...تماس بگیر بنظرم کاسب منصفی اومد. من کل تخفیف رو تلفنی گرفتم بعد رفتم . سرراه دوتا نمایندگی دیگه رفتم ولی کمتر گیر نیوردم. یسرم رفتم ال ای دی 46 7770 سامسونگم دیدم ... بد نبود ولی من خوشم نیومد. خصوصا اون هدیه هاش نمیارزه. سه بعدیشم عمق داره ولی برجستگیش به VT30 ST30 نمیرسه. تازه 4 اینچم پایینتره. اونقدر فروشگاه سامسونگ یخط درمیان مثل قارچ تو جمهوری دیدم حالم بد شد.
عجیبه.
VT30 آسیا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدVT30 خاورمیانه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدVT30 تایلند
کار مشگلی نیست خودتون تماس بگیرید. من چون دنبالش نبودم دقت نکردم ولی 90% میگم داشت.
راستش یادم نیست!.حداقل در انبارش کارتوناشو دیدم...تماس بگیر بنظرم کاسب منصفی اومد. من کل تخفیف رو تلفنی گرفتم بعد رفتم . سرراه دوتا نمایندگی دیگه رفتم ولی کمتر گیر نیوردم. یسرم رفتم ال ای دی 46 7770 سامسونگم دیدم ... بد نبود ولی من خوشم نیومد. خصوصا اون هدیه هاش نمیارزه. سه بعدیشم عمق داره ولی برجستگیش به VT30 ST30 نمیرسه. تازه 4 اینچم پایینتره. اونقدر فروشگاه سامسونگ یخط درمیان مثل قارچ تو جمهوری دیدم حالم بد شد.
یک تعداد زیادی فروشگاه در ضلع جنوب جمهوری رو سام سرویس به طور کامل خریده واسه همینه که تو هر سوراخ سنبه ای که نگاه کنی یک led کج و کوله سامسونگ زده بیرون :5: بس که دیگه زیاد شده خیلی بی کلاس شده
persian_m
01-12-2011, 01:45
یکی از دوستای منم میگفت سایز 55 هم بانیان آورده ولی من هم که نمایندگی رفته بودم میگفت فعلا 42 و 50 و البته 65 هم که اون موقع موجود نداشتن.ضمنا دوستم میگفت اگه احتمالا کابل یا کارت جایزه رو ندادن میتونید به خود بانیان زنگ بزنید و اعتراض کنید.
88664935
88664934
شماره های بانیان هستش
فقط یه چیزی رو دوستان دقت کنند.در حال حاضر هیچ تلویزیونی بغیر از elite با اون قیمت فضایی تصویر این تی وی رو نداره.پس اگه بودجتون میرسه تو خریدنش شک نکنید.وسعی هم بکنید 50 اینچش رو بخرین که بعدش پشیمون نشین.به نظر من بالاتر از 50 تو تصاویر sd تاثیر بدی میزاره حتی با کابل hdmi اما خوب تو اچ دی آدم باهاش میره بهشت:46:
ضمنا بچه های رشت هم از نمایندگی حاجی آباد میتونن تهیه کنن.متاسفانه به بقیه نمایندگیها سر نزدم
manaminjamkharam
01-12-2011, 02:07
یکی از دوستای منم میگفت سایز 55 هم بانیان آورده ولی من هم که نمایندگی رفته بودم میگفت فعلا 42 و 50 و البته 65 هم که اون موقع موجود نداشتن.ضمنا دوستم میگفت اگه احتمالا کابل یا کارت جایزه رو ندادن میتونید به خود بانیان زنگ بزنید و اعتراض کنید.
88664935
88664934
شماره های بانیان هستش
فقط یه چیزی رو دوستان دقت کنند.در حال حاضر هیچ تلویزیونی بغیر از elite با اون قیمت فضایی تصویر این تی وی رو نداره.پس اگه بودجتون میرسه تو خریدنش شک نکنید.وسعی هم بکنید 50 اینچش رو بخرین که بعدش پشیمون نشین.به نظر من بالاتر از 50 تو تصاویر sd تاثیر بدی میزاره حتی با کابل hdmi اما خوب تو اچ دی آدم باهاش میره بهشت:46:
ضمنا بچه های رشت هم از نمایندگی حاجی آباد میتونن تهیه کنن.متاسفانه به بقیه نمایندگیها سر نزدم
با تشکر. نظر بقیه دوستان هم در مورد تصاویر sd توی سایز بیشتر 50 همین هست?
mr_rayan
01-12-2011, 02:37
با تشکر. نظر بقیه دوستان هم در مورد تصاویر sd توی سایز بیشتر 50 همین هست?
به نظر من تصاویر sd بی کیفیته.حالا تو هر سایزی می خواد باشه.برای تصویر 3D و Full HD سایز 50 عالیه و بیشتر از 50 دیگه فوق العاده میشه.به نظرم سایز 65 هم دیگه رویاییه.سینمارو می بری تو خونت.:5:
دوستان به این مقایسه توجه کنید:
1- نسبت قیمت 50 VT30 / ST30 در این سایت با وجود تخفیف VT30
2= 1800/900
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- نسبت قیمت 50 VT30 / ST30 در ایران
2850/2170 =1.3
نتیجه در ایران صرفه در خرید VT30 50 است!
شک نکنید.
kambiz11000
01-12-2011, 03:04
عجیبه.
VT30 آسیا
VT30 خاورمیانه
VT30 تایلند
احتمالا از قاره های مجاور اومده.
به نظر من تصاویر sd بی کیفیته.حالا تو هر سایزی می خواد باشه.برای تصویر 3D و Full HD سایز 50 عالیه و بیشتر از 50 دیگه فوق العاده میشه.به نظرم سایز 65 هم دیگه رویاییه.سینمارو می بری تو خونت.:5:
65 به نظر من اندازه مناسب و استانداردیه ولی اونقدرا بزرگ و رویایی نیست.
این عکس 65VT30 تو خونه . نه بزرگه نه رویایی. کاملاً متناسب و استاندارد.
دیگه 50 واسه من کوچیکه. 42 هم که افتضاحه. نمی دونم چطور بعضیا دنبال 42 هستند. آخه خیلی فسقلیه:27:
farshid k
01-12-2011, 03:09
اين جريان كابل همراه تى وى كه يكى از دوستان اشاره كرده بود چيه؟ يعنى بجز كارت هديه بايد كابل هم همراش باشه؟
اين جريان كابل همراه تى وى كه يكى از دوستان اشاره كرده بود چيه؟ يعنى بجز كارت هديه بايد كابل هم همراش باشه؟
دوست من بله من روش گرفتم شما هم بگیرید.
بله.
گویا اینه :
Panasonic HDMI 1.4
1.5m
............
01-12-2011, 07:26
بنده یک پلاسمای vt20 پاناسونیک دارم و از نظر عمق تصویر بارها پنل خود را با انواع مدلهای سامسونگ تست کرده ام vt20 عمق خارق العاده ای دارد بالاتر رفتن عمق از این بیشتر برای من متصور نیست چون در بسیاری از موارد تصویر دقیقا در یک سانتیمتری جلوی چشم من شکل میگیرد البته برای بالا بردن عمق سه بعدی تنظیمات وجود دارد به نظر بنده هیچ مدلی از led های سامسونگ به جز مدل d8000 از نظر سه بعدی قابلیت رقابت با vt20 را ندارد در مورد vt30 نمیتوانم نظر بدهم چون هنوز ندیده ام ولی قائدتا باید حداقل مانند vt20 باشد.
d8000 ضعفهایی نسبت به vt20 در سه بعدی دارد از جمله کمی کراس تاک دارد البته نسبت به سری های قبلی بهتر است و در حرکات سریع در حالت سه بعدی از پانا بلوری تر میشود.
برتریهایی هم دارد از جمله تصویر در حالت سه بعدی برایتنس بالاتری نسبت به vt20 دارد و عینک راحت تری هم نسبت به پانا دارد.
با سلام
نیست. تلفنی که پرسیدم فقط 50" و65"
---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------
فردا شب برای نصب میارن.
کلا درآمد 2.780
از کمک همه دوستام ممنونم
مبارک باشه دوست من:11:
لینک عکسهای 65VT30R همسایمون که گفته بودم
ساخت ژاپن هست
دانگل wireless باهاش نبوده
65 که سهله حتی بزرگترین تی وی دنیا که پلاسمای پاناسونیک 152 اینچ با قیمت 500 هزار دلار هستش هم خیلی از کوچک ترین سینما ها کوچیک تره:5:
به نظر من کلمه رویایی که شما گفتی برازنده ابعاد سالن های Imax هستش که میتونید ابعادشو در مقایسه با سایز بدن انسان ببینید :
در ضمن دوستان برای تصاویر sd که کیفیت خیلی پایینی دارند میتوانند کمی دورتر از تلویزیون بنشیند اگر فاصله مناسب از پنل 42 در تصاویر 3.5m , sd فرض شود فاصله متناظر برای دیدن تصویر با همان کیفیت در پنل 50 میشه 4.15m .
به طور کلی هر چی سایز تی وی بزرگتر باشه بهتره البته خوب کمی هم باید عقب تر بنشینید
دیگه 50 واسه من کوچیکه. 42 هم که افتضاحه. نمی دونم چطور بعضیا دنبال 42 هستند. آخه خیلی فسقلیه:27:
پونل جان در مورد کوچیک بودن 42 و 50 موافقم البته به نظر من هیچ اندازه استانداردی نمی شه تعریف کرد و هر چی سایز بزرگتر باشه و کیفیت سورس ها بالاتر بره بهتره . در آینده هم حرکت به همین جهته و با پیشرفت تکنولوزی قیمت ها پایین میاد و پنل های خیلی بزرگتر یواش یواش تو خونه های مردم پر میشن
درود
دوستان 65 اینچش چنه؟
راستی --- tv داخلی توی چه مدلی از 65 اینچی هست؟
من اگه بخوام گارانتی نداشته باشه و --- TV داخلی داشته باشه چقد درمیاد؟مدل --- TV توی چه مدلایی هست؟گارانتی دارش چند درمیاد؟
سپاس
amin_g_p
01-12-2011, 13:07
این ریویو هم قسمت تست 3D نشان می ده چقدر 3Dیش خوبه:
اینم ریویو led سامسونگ سری 8
manaminjamkharam
01-12-2011, 14:12
خدا شانس بده . از چند روز پیش تا حالا با اومدن vt30 حسابی تاپیک فعال شده هر چند ساعت یک بار 1 صفحه اضافه می شه .خیلی از پیغاما جا افتادن از سرعت پیغامای جدید :31:
خواهشا کسایی که این مدل را تهیه کردن چنتا عکس از شبکه های خود ایران (sd) توی زوایای مختلف با نور متوسط قرار بدن . و اگه باز امکان داره خواهشا جوری عکس بگیرید که میز پلاسما هم مشخص باشه تا بهتر فهمید که چه سبک و مدلی بیشتر بهش میاد.
قیمت 65 آخرش مشخص نشد ؟ یکی از بچه ها که گفت 9 تومن (که انگار ژاپنی بود) یکی دیگه هم گفت 6 تومن.کسی نرخ دقیق تری داره که خود نمایندگی داده باشه ؟ احتمال داره که تا ماه آینده از قیمتش کم بشه و به اصطلاح بازار سکه ، حباب قیمت 65 اینچ هم بشکنه ؟
بله.
گویا اینه :
Panasonic HDMI 1.4
1.5m
بله شبیه اینه.
دوستان
یادم اومد که VT30 55 نبود . روی کارتن ST30 55 زده بود ساخت ژاپن ( در انبار ) قیمت گرفتم 3.850 ولی به کسی که 55 میخواد میگم با چنتا نمایندگی تماس بگیره یا خصوصی ازم شماره بخواد.( یخورده قانونی تاپیک)
ممنون
delmajid
01-12-2011, 14:48
سلام میشه بگید چرا 42 اینچش به درد نمی خوره
آخه من پول 50 رو ندارم :41:
تایلندی و ژاپنیش فرق خاصی ندارن. فکر کنم پنل همشون ژاپنی باشه.
انتخاب VT30 واسه من جای شک نداره اما شما که دو دل هستی قبل خرید حتما برو تصویرشون رو ببین که بعدا یه موقع نگی گولم زدن.
دوست من
من میتونم کمکی بکنم زودتر بخری؟
دوست من
من ازنزدیک 42 رو دیدم خیلی هم خوبه ! البته برای سالن بالای 40 50 متری 50 بهتره ولی این به معنی بد بودن 42 نیست . تازه توان مالی ازهمه عوامل انتخوب مهمتره. قرار نیست برای تماشای وسرگرمی ادم خونه خراب بشه یا تو دردسر بدهی .....توصیه من اینه به اندازه توان مالیت و نیازت و صلیقت انتخاب کن مشورت بگیر و خرید کن. خود من اگه یخورده برام مشکل مالی داشت بجای 50 42 میگرفتم حتی ST30 رو اگه بازم نداشتم مدل های ارزونتر رو. یا اگر حساس باشم صبر میکنم تا پولش برسه مثل این 10 سالی که 21 سامسونگ داشتم مشکلی هم نداشتم. بهمین راحتی
موفق باشی
دوستان
یادم اومد که VT30 55 نبود . روی کارتن ST30 55 زده بود ساخت ژاپن ( در انبار ) قیمت گرفتم 3.850 ولی به کسی که 55 میخواد میگم با چنتا نمایندگی تماس بگیره یا خصوصی ازم شماره بخواد.( یخورده قانونی تاپیک)
ممنون
دوستان این پست رو اصلاح کردم!
alimusic
01-12-2011, 15:30
mkv پخش میکنه یا نه
delmajid
01-12-2011, 16:05
فکر نمیکنم این امکانات رو سامسونگ بیشتر ارائه میده
ولی همیشه پاناسونیک یه چیز دیگست
persian_m
01-12-2011, 17:13
mkv پخش میکنه اطلاعات دقیقش رو از پونل بپرسین
تیونر پخش دیجیتال (----T ) داره یا نه؟
kambiz11000
01-12-2011, 18:31
65 که سهله حتی بزرگترین تی وی دنیا که پلاسمای پاناسونیک 152 اینچ با قیمت 500 هزار دلار هستش هم خیلی از کوچک ترین سینما ها کوچیک تره:5:
به نظر من کلمه رویایی که شما گفتی برازنده ابعاد سالن های Imax هستش که میتونید ابعادشو در مقایسه با سایز بدن انسان ببینید :
در ضمن دوستان برای تصاویر sd که کیفیت خیلی پایینی دارند میتوانند کمی دورتر از تلویزیون بنشیند اگر فاصله مناسب از پنل 42 در تصاویر 3.5m , sd فرض شود فاصله متناظر برای دیدن تصویر با همان کیفیت در پنل 50 میشه 4.15m .
به طور کلی هر چی سایز تی وی بزرگتر باشه بهتره البته خوب کمی هم باید عقب تر بنشینید
پلاسمای 152 اینچ
mkv پخش میکنه یا نه
mkv پخش میکنه اطلاعات دقیقش رو از پونل بپرسین
بله . تو سایت آسیا mkv رو جزء فایلهای مدیا ذکر کرده و فایلهای دیگه ای که ساپورت میکنه به این شرحه :
AVCHD / SD-VIDEO / Motion JPEG [Lumix] / MP4 [Xacti] / DivXPlusHD / MKV / WMV / JPEG / MPO / MP3 / AAC / WMA playback
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون دفترچه سری آسیایی تو اینترنت نیست، جزئیات کدک صدا و تصویر فایل هایی که ساپورت میکنه رو از دفترچه سری B (بریتانیا) براتون میزارم :
و یا اینجا :
بله . تو سایت آسیا mkv رو جزء فایلهای مدیا ذکر کرده و فایلهای دیگه ای که ساپورت میکنه به این شرحه :
AVCHD / SD-VIDEO / Motion JPEG [Lumix] / MP4 [Xacti] / DivXPlusHD / MKV / WMV / JPEG / MPO / MP3 / AAC / WMA playback
چون دفترچه سری آسیایی تو اینترنت نیست، جزئیات کدک صدا و تصویر فایل هایی که ساپورت میکنه رو از دفترچه سری B (بریتانیا) براتون میزارم :
نه اینطوری که فایده نداره که:دی
یکی از دوستانی که خریدن اگه لطف کنن چندتا فایل با کدک و بیتریت متفاوت رو امتحان کنن و نتیجه رو اعلام کنن میشه مطمئن بود که mkv رو پخش میکنه:8:
پ.ن: بروبچ اصفهانی کسی به نمایندگی ها سر نزده ببینه اوردن یا نه؟
amin_g_p
01-12-2011, 19:02
اینم فرمت های ویدیو از دفترچه مدل های:
TH-P42VT30M TH-P50VT30D
TH-P42VT30P TH-P50VT30K
TH-P42VT30Q TH-P50VT30M
TH-P42VT30V TH-P50VT30P
TH-P50VT30Q
TH-P50VT30T
TH-P50VT30V
*Alucard*
01-12-2011, 19:47
امروز 42VT30 رو با 4ST30 بقل هم مقایسه کردم خبر بد اینکه فیلتر کنتراست 42ST30 تو مکانهای پرنور از VT30 قویتره ! و رنگ مشکی رو بهتر از VT30 حفظ میکنه.
تو بقیه موارد زیر نور زیاد روی مد داینامیک تفاوتی نداشتن فرصت نکردم منوی تنظیمات VT30 رو نگاه کنم اینم چندتا عکس از پنل VT30 داخل نمایندگی پاناسونیک (خیابان شریعتی بالا تر از میرداماد) با دوربین موبایل انداختم نور محیط نسبتا زیاد بود ولی به خاطر تمرکز دوربین روی یک شی نورانی اطراف تاریک به نظر میاد جالب این بود که تصویر VT30 در برخی صحنه ها از LED سری E براقتر بود.
قیمت 42ST30 1860 با گارانتی معمولی 1890 با گارانتی سه ساله و حمل و نقل رایگان!
قیمت 42VT30 2350
LoverOfHate
01-12-2011, 20:28
من امروز عصر ( پنجشنبه 1390/9/10) تو تهران، جمهوری، از چهار تا نمایندگی پاناسونیک، VT30 رو در سایز 42 اینچ قیمت کردم:
یکیشون که نداشت. یکیشون هم 2250 قیمت داد. یکی 2280 و آخری هم 2290 قیمت داد
*Alucard*
01-12-2011, 20:52
اینطور که نمایندگی میگفت 42 اینچ VT30 مثل ST30 تایلندیه ولی مدل 50 و 65 اینچش ژاپنیه دلیل اینکه فیلتر کنتراست VT30 از ST30 ضعیفتر هست فکر میکنم به خاطر شیشه اضافه ای هست که برای طراحی یک تیکه روی پنل استفاده کردن که به نظر من دیزاین قشنگی داشت ولی روی عمیق نگه داشتن رنگ مشکی تو مکانهای پر نور تاثیر منفی داره.
قیمت این نمایندگی هم که من ازشون قیمت گرفتم از همه نمایندگیها بالاتره خودشون عنوان میکنن که خدمات اضافی میدن ولی من فکر کنم دلیلش بیشتر بر میگرده به بالا شهر بودن.
این عکس 65VT30 تو خونه . نه بزرگه نه رویایی. کاملاً متناسب و استاندارد.
آخه دکترگفته جایی که میخوای از 2متری تلویزیون ببینی با65" چشمات ضعیف میشه:31:
بااین حرفهای دوستان 1جورایی دارم وسوسه میشم 50بگیرم ولی اونوقت قید vt30 روبایدبزنم st30 بگیرم. شمااگه باشید بین 42vt30 و50st30 کدومو ترجیح میدید؟ اینو بگم که فضا واسه 42هم مناسبه و از اون بابت مشکلی نیست.
die my darling
01-12-2011, 23:08
همه 42vt30 یا تایلندیه یا ژاپنیم داره؟
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
بااین حرفهای دوستان 1جورایی دارم وسوسه میشم 50بگیرم ولی اونوقت قید vt30 روبایدبزنم st30 بگیرم. شمااگه باشید بین 42vt30 و50st30 کدومو ترجیح میدید؟ اینو بگم که فضا واسه 42هم مناسبه و از اون بابت مشکلی نیست.
من که میگم 50st30 بهتره ولی vt30 خوشکلتره.
شما 2 چیزو به من بگو تا من بتونم راهنمایی کنم اول اینکه شما بیشتر sd می خوای تماشا کنی یا hd ?
دوم اینکه فاصله چشم وقتی روی کاناپه نشستید تا تی وی حدودا چقدر هستش ؟
persian_m
02-12-2011, 00:00
امروز 42VT30 رو با 4ST30 بقل هم مقایسه کردم خبر بد اینکه فیلتر کنتراست 42ST30 تو مکانهای پرنور از VT30 قویتره ! و رنگ مشکی رو بهتر از VT30 حفظ میکنه.
تو بقیه موارد زیر نور زیاد روی مد داینامیک تفاوتی نداشتن فرصت نکردم منوی تنظیمات VT30 رو نگاه کنم اینم چندتا عکس از پنل VT30 داخل نمایندگی پاناسونیک (خیابان شریعتی بالا تر از میرداماد) با دوربین موبایل انداختم نور محیط نسبتا زیاد بود ولی به خاطر تمرکز دوربین روی یک شی نورانی اطراف تاریک به نظر میاد جالب این بود که تصویر VT30 در برخی صحنه ها از LED سری E براقتر بود.
قیمت 42ST30 1860 با گارانتی معمولی 1890 با گارانتی سه ساله و حمل و نقل رایگان!
قیمت 42VT30 2350
میگم نکنه برای سری R فیلتر روی vt30 رو ضعیفتر کردن.آیا این امکان داره چون تو تمام فرومهای معتبر خارجی vt30 یه سر و گردن بالاتر از st30 هست.
manaminjamkharam
02-12-2011, 01:01
1 سوال . برا منی که 70 % موارد از منابع با کیفیت SD تی وی نگاه می کنم و فاصله تا تی وی حدود 4 تا 5 متر هست سایز 65 زیاده ؟ یا بخاطر فاصله تاثیر خیلی چشمگیری نداره ؟
قیمت دقیق تر 65 آخرش چقدر هست ؟
benyamin2002
02-12-2011, 10:04
به نظر من اگه میخوای ۴۲ بگیری یک کمر بیشتر صبر کن یه کم بودجه رو افزایش بده چون بعد از خرید ۴۲ اگر پشیمون بشی یا باید با ۴۲ بسازی یا اینکه با ضرر خیلی زیاد بفروشی بری سایز بزرگتر بگیری !!!! تازه تا این مرحله که میرسی میبینی مدل جدیدتر وارد بازار میشه دیگه نمیتونی از مدل جدیدتر چشم بپوشی !!!
به نظر من کسانی که میان وقت میزارن تحقیق می کنن آدم های مشکل پسند و سختگیری هستند ( مثل خودم )
پس اگه قبل از خرید وقت بیشتری بذاری بعد از خرید کمتر دچار دلسردی میشی !!!
همه 42vt30 یا تایلندیه یا ژاپنیم داره؟
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
من که میگم 50st30 بهتره ولی vt30 خوشکلتره.
حق باشماست. راستش تصمیم قطعی گرفته بودم واسه خریدst30T، بین M یا R گیرکرده بودم آخه بدون گارانتی میخواستم ولی کاتالوگ vt30 رو که خوندم یکپارچه بودن شیشه پنلش منو دودل کرد تا حالا. شمامیگی st30 بهتره یا 50st30 از 42vt30 بهتره؟؟؟
benyamin2002
02-12-2011, 10:17
نظر من قطعا VT30 هم جدیدتره هم زیباتره
شما 2 چیزو به من بگو تا من بتونم راهنمایی کنم اول اینکه شما بیشتر sd می خوای تماشا کنی یا hd ?
دوم اینکه فاصله چشم وقتی روی کاناپه نشستید تا تی وی حدودا چقدر هستش ؟
بیشتر از گیرنده خارجی که HD باشه،ولی فکرنکنم سورس HD زیادی داشته باشیم!
نزدیکترین نشیمنگاه تا تلویزیون 2متره ولی بیشتر در فاصله 3-4متری میشینن و دورترین نقطه 5متر فاصله داره چون وسط پذیرایی رو انتخاب کردم تا همه راحت ببینن.
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
3رقمی شدن صفحات تایپیک رو هم به همه کاربران و دوستان گرامی تبریک میگم:11:
*Alucard*
02-12-2011, 11:00
میگم نکنه برای سری R فیلتر روی vt30 رو ضعیفتر کردن.آیا این امکان داره چون تو تمام فرومهای معتبر خارجی vt30 یه سر و گردن بالاتر از st30 هست.
بله متاسفانه به احتمال قوی اینکارو انجام دادن چون من توی چندتا ریویو این مسئله رو خوندم و از چند نفر هم سوال کردم در مدلهای اروپایی فیلتر کنتراست VT30 بهتر از بقیه مدلها حتی بهتر از فیلتر کنتراست مدلهای آمریکایی هست.
به هر حال اگه شما هم فرصت کردید پنل VT30 و ST30 رو بقل هم نگاه کنید وقتی که یک صحنه با مقدار رنگ مشکی زیاد نمایش داده میشه زیر نور زیاد برتری در عمیق نگه داشتن رنگ مشکی با ST30 هست.
البته من مدلهای 42 اینچ رو نگاه کردم ولی ممکنه تو سایز 50 قضیه تفاوت داشته باشه.
استاد Alucard شما می فرمایید مشکل کم عمق بودن مشکی تو نور زیاده. ممکنه دقیق تر بفرمایید چه مقدار نور؟
تستی که انجام دادید تو فروشگاهی بوده که آفتاب گیر بود؟
صبح تست کردید که آفتاب زیاده؟
عصر تست کردید که نور کمه؟
VT30 جفت در بود که نور زیاده یا ته مغازه که نور کمتره؟
و...
اینکه می فرمایید عمق مشکی کمتر نسبت به ST30 رو ممکنه با درصد بیان کنید که دقیق متوجه بشیم؟ مثلا 10%؟ 20%؟
به نظرتون تو خونه با نور متوسط در روز و نور ملایم در شب عمق مشکی چطوره؟
می تونید تخمین بزنید که عمق رنگ مشکیش نسبت به مدل قدیمی VT20 چطور بود؟
persian_m
02-12-2011, 12:00
بله متاسفانه به احتمال قوی اینکارو انجام دادن چون من توی چندتا ریویو این مسئله رو خوندم و از چند نفر هم سوال کردم در مدلهای اروپایی فیلتر کنتراست VT30 بهتر از بقیه مدلها حتی بهتر از فیلتر کنتراست مدلهای آمریکایی هست.
به هر حال اگه شما هم فرصت کردید پنل VT30 و ST30 رو بقل هم نگاه کنید وقتی که یک صحنه با مقدار رنگ مشکی زیاد نمایش داده میشه زیر نور زیاد برتری در عمیق نگه داشتن رنگ مشکی با ST30 هست.
البته من مدلهای 42 اینچ رو نگاه کردم ولی ممکنه تو سایز 50 قضیه تفاوت داشته باشه.
به هر حال احتمال اینکه 50 اینچش این مشکل رو نداشته باشه کمتره دلیلش هم فکر میکنم ژاپنی بودنش هست.چون الان 50 اینچ st30 هم تایلندیه و فکر میکنم بقیه مدلهایی که برای ایران تولید شده در سایز 50 همشون تایلندیه البته منظورم مدلهای 2011 هستش.معمولا بهترینها توی برند پانا در ژاپن تولید مییشن.واینکه من فکر میکنم ژاپنیها برای اسم کشورشون که روی یه وسیله حک میشه احترام و ارزش خاصی قائلا چون زحمت زیادی برای رسیدن به رتبه های بالای اقتصاد جهانی کشیدن.به این صورت که شما الان خودتون اگه رو هر محصولی غیر تقلبی که اسم ژاپن رو روش ببینید بدون درنگ اون رو خریداری میکنید.من که اینطوریم چون به صنعت ژاپن اطمینان دارم.
دوستان عزیز ایا کسی دیگه اینارو کنار هم دیدهvt30و st30دیده راستش می خواستم vt3042بخرم ولی با این حرف دوستان دو دل شدم چون من میتونم با این پول st3052بخرم
mr_rayan
02-12-2011, 12:53
دوست عزيز منكه با سينماي حقيقي مقايسه نمي كنم.تصور تي وي بيشتر از ٦٥ براي شما توي منزل مقدور هست؟اگر مي تونيد تصور كنيد پس بايد ويديو پرژكتور تهيه كنيد كه باز اونم نمي تونه تصويري به اندازه يه سينما بده،بنابراين با توجه به اين شرايط ٦٥ رويايي ميشه مگر اينكه خودتون شخصا يه سينما توي خونه تاسيس كنيد
*Alucard*
02-12-2011, 13:34
استاد Alucard شما می فرمایید مشکل کم عمق بودن مشکی تو نور زیاده. ممکنه دقیق تر بفرمایید چه مقدار نور؟
تستی که انجام دادید تو فروشگاهی بوده که آفتاب گیر بود؟
صبح تست کردید که آفتاب زیاده؟
عصر تست کردید که نور کمه؟
VT30 جفت در بود که نور زیاده یا ته مغازه که نور کمتره؟
و...
اینکه می فرمایید عمق مشکی کمتر نسبت به ST30 رو ممکنه با درصد بیان کنید که دقیق متوجه بشیم؟ مثلا 10%؟ 20%؟
به نظرتون تو خونه با نور متوسط در روز و نور ملایم در شب عمق مشکی چطوره؟
می تونید تخمین بزنید که عمق رنگ مشکیش نسبت به مدل قدیمی VT20 چطور بود؟
مغازه ای که من توش بودم بزرگ بود توی 20 متر مربع قسمت انتهایی مغازه فکر میکنم به راحتی 15 تا لامپ هالوژن از سقف روشن بود جفتشون انتهای مغازه بودن و با در مغازه فاصله زیادی داشتن پس نمیتونم راجع به نور آفتاب نظر بدم ولی به طور کلی نوری که به جفت پنلا تابیده میشد تقریبا یکسان بود و شرایط یکسان بود.
توی اون محیط فیلتر کنتراست ST30 کمی بهتر از VT30 عمل میکرد و مشکی عمق تری توی نور زیاد داشت مثلا 10 تا 15 درصد به نظر من مشکی عمیق تری تو نور زیاد داشت ولی تو نور خیلی کم احتمالا مشکی VT30 قویتر هست و کنتراست بهتری داره از نظر برایتنس و اشباع رنگ روی مد داینامیک و به احتمال زیاد سورس HD جفتشون تصویر شبیه به هم داشتن توی همون نور از نظر برایتنس با ال ای دی سری E قابل مقایسه بودن و وقتی نور مغازه رو کم کردن (برای توضیح به یک مشتری که برای خرید اومده بود) به راحتی همه ال ای دی ها و ال سی دی های مغازه رو از نظر عمق , اشباع و کنتراست و در کل زیبایی تصویر پشت سر میگذاشتن ST30 و VT30 جفتشون رنگهای تاثیر گذار و شدید ولی طبیعی تولید میکردن.
از نظر حفظ رنگ مشکی در نور زیاد فیلتر VT30 قویتر از VT20 که فیلتر ضعیف داره و خیلی قویتر از V20 هست که اصلا هیچ فیلتر کنتراستی نداره و فکر میکنم برای یه منزل با نور متوسط جواب بده و مشکلی نداشته باشه.
بازم میگم این تجربه من از مدل 42 اینچ VT30 بود ممکنه در مورد سایزهای دیگه که گفته میشه ژاپنی هم هستن مسئله متفاوت باشه.
به هر حال احتمال اینکه 50 اینچش این مشکل رو نداشته باشه کمتره دلیلش هم فکر میکنم ژاپنی بودنش هست.چون الان 50 اینچ st30 هم تایلندیه و فکر میکنم بقیه مدلهایی که برای ایران تولید شده در سایز 50 همشون تایلندیه البته منظورم مدلهای 2011 هستش.معمولا بهترینها توی برند پانا در ژاپن تولید مییشن.واینکه من فکر میکنم ژاپنیها برای اسم کشورشون که روی یه وسیله حک میشه احترام و ارزش خاصی قائلا چون زحمت زیادی برای رسیدن به رتبه های بالای اقتصاد جهانی کشیدن.به این صورت که شما الان خودتون اگه رو هر محصولی غیر تقلبی که اسم ژاپن رو روش ببینید بدون درنگ اون رو خریداری میکنید.من که اینطوریم چون به صنعت ژاپن اطمینان دارم.
امیدوارم که همینطور باشه و مدلهای 50 اینچ و بالاتر فیلتر دودی رنگ قویتری داشته باشن.
1 سوال . برا منی که 70 % موارد از منابع با کیفیت SD تی وی نگاه می کنم و فاصله تا تی وی حدود 4 تا 5 متر هست سایز 65 زیاده ؟ یا بخاطر فاصله تاثیر خیلی چشمگیری نداره ؟
قیمت دقیق تر 65 آخرش چقدر هست ؟
برای سورس SD با این فاصله 65 زیاده و 50 مناسب تره
برای سورس HD با این فاصله 65 مناسبه
برای سورس Full HD - مثل بلوری - باید نزدیک تر بنشینید زیر 3 متر تا تمام جزئیات تصویرو به وضوح ببینید
حالا دیگه انتخاب با خودتان
hany@navaie
02-12-2011, 14:49
دوستان سلام من دیروز پنجشنبه 10 اذر تلویزیون 50 اینچی پاناسونیک vt30 را از جمهوری تهیه کردم با قیمت 2900000 یک سوال داشتم دوستان ... کسی می دونه که ضمانت نامه ی پاناسونیک ها ی شرکت بانیان دارای پسوند pgf است یا خیر ؟؟؟؟ چون فروشنده به من گفت باید حتما ضمانت نامه پی جی اف بانیان باشد .... دوستان ضمانت نامه ی صحیح و درست پی جی اف بانیان است یا بانیان خالی ؟؟؟
ممنون
بیشتر از گیرنده خارجی که HD باشه،ولی فکرنکنم سورس HD زیادی داشته باشیم!
نزدیکترین نشیمنگاه تا تلویزیون 2متره ولی بیشتر در فاصله 3-4متری میشینن و دورترین نقطه 5متر فاصله داره چون وسط پذیرایی رو انتخاب کردم تا همه راحت ببینن.
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
3رقمی شدن صفحات تایپیک رو هم به همه کاربران و دوستان گرامی تبریک میگم:11:
برای تی وی سایز 50 :
برای سورس SD فاصله 4 متر
برای سورس HD فاصله 3 متر
برای سورس Full HD - مثل بلوری - فاصله 2 متر
با حساب فاصله هایی که شما گفتی به نظرم بهتره 50st30 رو بخری
اونایی که 50 vt30 گرفتن امتحان کنند ببینند mkv پخش میکنه یا نه؟
manaminjamkharam
02-12-2011, 15:32
زبونمون مو در آورد بخدا. قیمت 65 اینچ vt30 چقدر هست آخرش ؟ کسی قیمت دقیق تر و جدیدش که مال خوده نمایندگی باشه نمی دونه ؟
:41::19::19::44:
persian_m
02-12-2011, 15:34
دوستان سلام من دیروز پنجشنبه 10 اذر تلویزیون 50 اینچی پاناسونیک vt30 را از جمهوری تهیه کردم با قیمت 2900000 یک سوال داشتم دوستان ... کسی می دونه که ضمانت نامه ی پاناسونیک ها ی شرکت بانیان دارای پسوند pgf است یا خیر ؟؟؟؟ چون فروشنده به من گفت باید حتما ضمانت نامه پی جی اف بانیان باشد .... دوستان ضمانت نامه ی صحیح و درست پی جی اف بانیان است یا بانیان خالی ؟؟؟
ممنون
بانیان همون pgf هست.مثلا نام بین المللی این گارانتی هست:5:
زبونمون مو در آورد بخدا. قیمت 65 اینچ vt30 چقدر هست آخرش ؟ کسی قیمت دقیق تر و جدیدش که مال خوده نمایندگی باشه نمی دونه ؟
:41::19::19::44:
قیمت درست 65 از اونجایی که کمه مشخص نیست . شما با بانیان و تک تک نمایندگی ها تماس بگیر بلکه بتونی چند جا گیر بیاری . در ضمن زاپنی یا تایلندی بودنشن بپرس .
hany@navaie
02-12-2011, 16:25
دوست خوبم persian_m ممنونم از شما که جواب من را دادید :laughing::laughing::laughing:
hany@navaie
02-12-2011, 16:44
دوستان سوالات دیگه ایی برای من پیش امده ممنون میشم اگه به من جواب بدهید :
دوستان این طور که من امروز متوجه شدم شرکت پاناسونیک اجناسش را به صورت صحیح و درست در ایران وارد نمی کند برای مثال تلویزیون st30 را با پسوند R به ایران وارد می کند که قابلیت به روز رسانی ندارد
از این رو از شما دوستان سوال داشتم :
1 :که کدام پسوند در پاناسونیک بهتر است ؟ زیرا طبق قرار فروشگاه روز شنبه دستگاه را به من تحویل میدهند و نصب می کنند ؟
2: ایا به نظر شما دوستان در 50 اینچ هم پسوند R هست یا نه ؟
3 : همچنین دوستان ایا باید از شرکت یا فروشگاه کابل hdmi یا کارت اشتراک بگیرم یا اصلا به این دستگاه کابلی تعلق نمی گیرد ؟
من 50 اینچ vt30 را تهیه کردم
ممنون و سپاس گذار همه ی بچه های این فروم دوست داشتنی
دوستان سوالات دیگه ایی برای من پیش امده ممنون میشم اگه به من جواب بدهید :
دوستان این طور که من امروز متوجه شدم شرکت پاناسونیک اجناسش را به صورت صحیح و درست در ایران وارد نمی کند برای مثال تلویزیون st30 را با پسوند R به ایران وارد می کند که قابلیت به روز رسانی ندارد
از این رو از شما دوستان سوال داشتم :
1 :که کدام پسوند در پاناسونیک بهتر است ؟ زیرا طبق قرار فروشگاه روز شنبه دستگاه را به من تحویل میدهند و نصب می کنند ؟
2: ایا به نظر شما دوستان در 50 اینچ هم پسوند R هست یا نه ؟
3 : همچنین دوستان ایا باید از شرکت یا فروشگاه کابل hdmi یا کارت اشتراک بگیرم یا اصلا به این دستگاه کابلی تعلق نمی گیرد ؟
من 50 اینچ vt30 را تهیه کردم
ممنون و سپاس گذار همه ی بچه های این فروم دوست داشتنی
دوست من
من 50 اینچ vt30 را دو روز خریدم 2900
نمایندگی سری R میدن + کارت جایزه شانسی که معمولا 100 تومن در میاد و یک کابل 1.5 متری HDMI پاناسونیک پنل 50 همه تایلندی است.
hany@navaie
02-12-2011, 17:02
با تشکر از دوست خوبم ms1342
دوست خوبم ممنوم که پاسخ گو بودید شرمنده من کابل hdmi را از فروشگاه باید می گرفتم یا نصاب که دستگاه را برایم می اورد ؟
2: ایا می شود با نمایندگی صحبت کرد تا سری دیگر این محصول مثلا سری p را بیاورند ؟
ممنون و متشکرم از همه ی دوستان خوبم در این فروم
دوستان من 50 اینچ vt30 را دو روز خریدم 10 ساعته هم گذاشتم این تصاویر تک رنگ با تنظیمات زیر 50 تا بقولی اببندی شه.
ولی یه سری فایل MKV رو از USB نمیشناسه موندم چرا؟ حتی کودکش H-264 هست . کسی ادرس یه فایل زیر300 مگ داره لود کنم تست کنم. البته خودم 3 تا لود کردم دوتا AVI هم کانورت کردم .......ولی نشناخت .
کمک کنید
ممنون
hany@navaie
02-12-2011, 17:07
دوستان بنا بر این اگر نمایندگی پاناسونیک سری R پاناسونیک vt30 را به ایرانیان می دهد ما باید چگونه تلویزیون های خود را آپدیت فریمور کنیم
وقتی فریمور های سری R وجود ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::45::angry::sad:
hany@navaie
02-12-2011, 17:15
دوست خوبم من دیروز برای امتحان کردن همین تلوزیون فلاشم را که حاوی یه فایل های avi و mkv بود را بردم و امتحان کردم در فروشگاه ایی که رفته بودم فیلم های avi را به خوبی می شناخت و پخش میکرد اما فیلم های mkv را نتوانست شناسایی و پخش کند
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
[
دوستان بنا بر این اگر نمایندگی پاناسونیک سری R پاناسونیک vt30 را به ایرانیان می دهد ما باید چگونه تلویزیون های خود را آپدیت فریمور کنیم وقتی فریمور های سری R وجود ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از دوست خوبم ms1342
دوست خوبم ممنوم که پاسخ گو بودید شرمنده من کابل hdmi را از فروشگاه باید می گرفتم یا نصاب که دستگاه را برایم می اورد ؟
2: ایا می شود با نمایندگی صحبت کرد تا سری دیگر این محصول مثلا سری p را بیاورند ؟
ممنون و متشکرم از همه ی دوستان خوبم در این فروم
خواهش میکنم
من توی پستای قبل گفتم اگه کابل رو نگی بعضیا نمیدن این جور کاسب حبیب خدا هستن؟ باید مجانی روی تمام مدلا بدن. شما تماس بگیر حتما برات بیارن خودش 22 تومنه!
سری P هم قاچاق از مرزها میارن. شرکتی نداره. کارت جایزت رو که گرفتی؟ هرچی در بیاد همونجا از قیمت توافقی کم میشه تو فاکتور هم درج میشه.
ضمنا یک راه تشخیص اولین روشن شدن پنل اینه که بلا فاصله پنل که روشن میشه منوی تنظیم زبان و کانال و... میاد. برای شروع استفاده هم تاپیک رو مرور کن و پست قبلی منرو.
موفق باشی.
دوست خوبم من دیروز برای امتحان کردن همین تلوزیون فلاشم را که حاوی یه فایل های avi و mkv بود را بردم و امتحان کردم در فروشگاه ایی که رفته بودم فیلم های avi را به خوبی می شناخت و پخش میکرد اما فیلم های mkv را نتوانست شناسایی و پخش کند
----------
دوست من
اینی که من خریدم توی دفترچش mkvرو اورده ولی avi رو نیاورده منم که یه فیلم سه بعدی کنارهمی aviتست کردم نشناخت....نمیدونم چرا؟
persian_m
02-12-2011, 18:11
دوست عزیز جناب ms1342ببخشید شما که 50vt30 خریدین میشه پشت پنل رو نگاه کنید ببینید ساخت کجاس؟ ممنونم
دوست عزیز جناب ms1342ببخشید شما که 50vt30 خریدین میشه پشت پنل رو نگاه کنید ببینید ساخت کجاس؟ ممنونم
دوست من
تایلندی ولی یکی که سعی کرد از لای سوراخای پشتش لیبل ژاپن رو روی خود پنل داخل نشونم بده من ندیدم........ اخه من عینکیم ونزدیکرو نمیبینم!
manaminjamkharam
02-12-2011, 18:29
دوستان من 50 اینچ vt30 را دو روز خریدم 10 ساعته هم گذاشتم این تصاویر تک رنگ با تنظیمات زیر 50 تا بقولی اببندی شه.
ولی یه سری فایل MKV رو از USB نمیشناسه موندم چرا؟ حتی کودکش H-264 هست . کسی ادرس یه فایل زیر300 مگ داره لود کنم تست کنم. البته خودم 3 تا لود کردم دوتا AVI هم کانورت کردم .......ولی نشناخت .
کمک کنید
ممنون
اکثر شرکتا معمولا همینطور هستند و چنتایی از فرمت هایی که اعلام کردن رو پشتیبانی نمی کنن.فکر هم نکنم حتی توی فریمور های بعدیشون هم این ایرادها رو برطرف کنن. من حتی همین مشکل را با مدیا پلایر وسترن WD tv live که یعنی تقریبا حرفه ای هست دارم و یکی دو تا از فرمتایی که گفته را پخش نمی کنه.
دوست من
تایلندی ولی یکی که سعی کرد از لای سوراخای پشتش لیبل ژاپن رو روی خود پنل داخل نشونم بده من ندیدم........ اخه من عینکیم ونزدیکرو نمیبینم!
تو بعضی سریهای اروپایی لیبل پشت پنل تقریبا وسط قرار گرفته. دو تا فن وسطی رو که در نظر بگیریم. زیر فن سمت چپی هست که زده Made in Japan
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو بعضی سریها لیبل در بالای پنل گوشه سمت راست قرار داره که از سوراخ های بدنه باید مشخص باشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا این لیبل سری R کدوم سمته؟
baran77777
02-12-2011, 19:26
ظاهرا مصرف برق vt30 خیلی بالا هست . همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
persian_m
02-12-2011, 20:13
ظاهرا مصرف برق vt30 خیلی بالا هست . همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
42 اینچش 325 وات مصرف داره البته در حالت داینامیک ودر حالت معمولی ومنزل فکر میکنم به حدود 200 وات برسه
saeed.dm8000
02-12-2011, 20:24
با دو رود
دوستنا عزیز من vt30 رو نصبش کردم فقط در یه جمله حرفهای هستش تصویر دو بعدیش فوق العاده و سری که بچها میگن قابلیت آپدیت شدن رو داره خودش آیپی گرفت در مجموع انتظاری که داشتم برآورده کرده فقط یه تنظیمات که برای کالبیره شدن هستش زیاد آشنا نیستم ضمنا واسه من 50 اینچه اتشالا قسمت همه بشه شاد باشین:46:
مدل 50 اینچ vt30 چقدر مصرف داره؟
amir3681
02-12-2011, 20:44
دوستانی که VT30 خریدن لطف کنند بگند آیا نویز ایجاد شده از صدای فن های داخل تلویزیون محسوس است یا نه :13:
saeed.dm8000
02-12-2011, 21:17
دوست عزیز اصلا چیزی بنام نویز وجود نداره من که چیزی متوجه نشدم اگه دقیق بگین رو تصویر به چه صوری هستش ممنون میشم در ضمن من الان 3 روز گرفتم و روی تنظماتش فعلا با کمترین کنتراست استفاده میکنم اگه موردی دارین بگین ممنون میشم شاد باشین:10:
من توی یک سایت معایبشو اینتور دیدم
- Glossy screen picks up reflections(صفحه نمایش براق نور را بازتاب میدهد )
- Noisy power adaptor(آداپتور برق پر سر و صدا)
- Energy consumption on the high side: 235 W(مصرف انرژی در سمت بالا : 235وات)
اما در برابر مزایای بسیار زیاد این تلوزیون قابل چشم پوشین
اگه هم بخوایم با کیفیت 100% استفاده کنیم باید در سالن حتی الامکان بسته (بدون پنجره) استفاده شود.
منبع :
baran77777
02-12-2011, 23:44
42 اینچش 325 وات مصرف داره البته در حالت داینامیک ودر حالت معمولی ومنزل فکر میکنم به حدود 200 وات برسه
جدیدترین سه بعدی فیلیپس مصرف برقش فقط 70 وات هست که با توجه به هزینه های برق الان مصرف برق یه دستگاه خیلی مهمه
amin_g_p
02-12-2011, 23:50
من توی یک سایت معایبشو اینتور دیدم
- Glossy screen picks up reflections(صفحه نمایش براق نور را بازتاب میدهد )
- Noisy power adaptor(آداپتور برق پر سر و صدا)
- Energy consumption on the high side: 235 W(مصرف انرژی در سمت بالا : 235وات)
اما در برابر مزایای بسیار زیاد این تلوزیون قابل چشم پوشین
اگه هم بخوایم با کیفیت 100% استفاده کنیم باید در سالن حتی الامکان بسته (بدون پنجره) استفاده شود.
منبع :
این عیب بازتاب را من برای خیلی از پنل ها دیدم. سر و صداش هم باید دوستانی که خریدند نظر بدهند. به نظر من مصرف برقش زیاد هست ولی می صرفه (دیگه از یک کامپیوتر که بیشتر نیست مصرفش درست می گم؟)
die my darling
02-12-2011, 23:56
جدیدترین سه بعدی فیلیپس مصرف برقش فقط 70 وات هست که با توجه به هزینه های برق الان مصرف برق یه دستگاه خیلی مهمه
اگه روزی 8 ساعت تی وی نگاه کنی
8x70 میشه = 560 وات
8x200 میشه = 1600 وات
ماه که 30 روزه 30x560= 16800 وات یا 16.8 کیلو وات
1600x30=48000 وات یا 48 کیلو وات
الان برق کیلو واتی 45 تومنه حالا بگو شما تصاعدی بزنی کیلو واتی 100 تومن بزنی
مصرف برق led میشه 1600 تومن در ماه
مصرف برق پلاسما میشه 4800 تومن در ماه
تفاوتشون میشه ماهی 3200 تومن
یعنی شما لنگ 3200 میمونی!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا توروخدا نزنید این حرفارو اگه لنگ ماهی 3-4 تومن پول هستید اصلا شمارو چی به تی وی دو میلیونی البته یه مثل قدیمیه که میگه جیب خالیو پوز عالی!!!
اکثر تی وی ها مشکل بازتاب دارن اونایی هم که ندارن هزار تا عیب دیگه دارن پس سعی کنید تی وی رو جایی بزارید که کمترین بازتاب از نقاط پر نور و داشته باشه
manaminjamkharam
03-12-2011, 00:02
فناوری پلاسما نسبت به ال سی دی و ال ای دی مصرف برق بیشتری داری . از این هم که بگذریم همیشه کیفیت و هزینه دو پارامتر متضاد هم هستند . که این هزینه هم شامل هزینه های ثابت (هزینه تی وی ) و هم شامل هزینه های متغیر ( مبلغ برق) . مسلما افرادی که vt30 را تهیه می کنند بخاطر کیفیتش هست و زیر بار هزینه هاش ( چه زیاد چه کم ) هم می رن
به هر حال سیاست کلی شرکت ها به سمت کاهش هزینه مصرف هست.به قول دوستمون هم ، درسته مصرفش بالاتر از مدل های کم مصرفه اما همچین خیلی بالا هم نیست
amin_g_p
03-12-2011, 00:10
یک سوال این فیلم ها که پایین بالاشون سیاه هست را فقط توی صدساعت اول نباید دید یا هر وقت ببینیم ir رخ می ده؟
دوستانی که خرید کردند ورودیاش که با مدل های کشورای دیگه فرق نداره؟
persian_m
03-12-2011, 00:20
من که st30 برا داداش خریدم پسرش از روز اول تو مود دینامیک باهاش پلی استیشن بازی میکرد اصلا هم مشکل جاموندگی تصویر نداره.فکر کنم تو مدلهای جدید اصلا این مشکل نیاشه.حالا خود دانید
tomharrison
03-12-2011, 00:25
کسی از VT30 بدون گارانتی خبری داره ؟
کسی از VT30 بدون گارانتی خبری داره ؟
دوست عزيز من امكان ارسال پيام رو ندارم شرايط فروشت رو برام بفرست ممنون
تو بعضی سریهای اروپایی لیبل پشت پنل تقریبا وسط قرار گرفته. دو تا فن وسطی رو که در نظر بگیریم. زیر فن سمت چپی هست که زده Made in Japan
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو بعضی سریها لیبل در بالای پنل گوشه سمت راست قرار داره که از سوراخ های بدنه باید مشخص باشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا این لیبل سری R کدوم سمته؟
دوست من
محل لیبل مثل همین تصویر بالاست. سمت راست وسط. شماهم منظورت از چپ همین عکس بالا ست؟
حال مگه چه فرقی داره؟ شما این عکسارو از کجا گرفتی؟
دوستانی که VT30 خریدن لطف کنند بگند آیا نویز ایجاد شده از صدای فن های داخل تلویزیون محسوس است یا نه :13:
د.وست من
اصلا تا10 سانتی فن پنل نری متوجه نمی شی. تازه با این سیستمهای صوتی 1000 واتی شما دنبال چه عیبی میگردی؟ خیالت راحت من که تو تنهایی در اخر شب و ولوم خیلی کم تو فاصله 1.5 متری اصلا متوج نشدم.
دوست من
محل لیبل مثل همین تصویر بالاست. سمت راست وسط. شماهم منظورت از چپ همین عکس بالا ست؟
حال مگه چه فرقی داره؟
خواستم بدونم دقیق کجاست که بعداً برم چک کنم.
اینطور که شما میگید زیر فن هست. از سوراخهای فن فکر نکنم بشه دیدش.
شما این عکسارو از کجا گرفتی؟
والا تو کامپیوترم کلکسیون بسیار کاملی از عکس و فیلم و فایلهای PDF مربوط به VT30 هست.
البته از TVهای دیگه هم کلکسیون زیاد دارم.
اصل این عکسها مربوط به سری E (ساخت جمهوری چک) است. رو بدنش زده ساخت چک و روی پنلش زده ژاپن.
خواستم بدونم دقیق کجاست که بعداً برم چک کنم.
اینطور که شما میگید زیر فن هست. از سوراخهای فن فکر نکنم بشه دیدش.
.
من فک کردم لیبل اصلی رو میگی!......لیبل داخلی روی پنل رو ندیدم (هنوز چک نکردم) ولی یه نمایندگی میگفت از پشت گوشه سمت راست بالا است. همون لیبل سفید در عکس اخری.
VIERA Image Viewe: r (SD Card input/USB)
Y (AVCHD/SD-VIDEO/Motion JPEG [Lumix]/MP4 [Xacti]/DivXPlusHD/MKV/WMV/JPEG/MPO/MP3/AAC/WMA playback)
تو سایت خاورمیانه گفته این فرمتهارو میخونه.بچه که تازه خریدن کجا هستن؟از وقتی خریدن دیگه از پا tv بلند نمیشن.بیاین یکم اطلاعات بدین.تصویر چطوره؟ چه فرمتهایی رو میخونه؟:46:
VIERA Image Viewer (SD Card input/USB)
Y (AVCHD/SD-VIDEO/Motion JPEG [Lumix]/MP4 [Xacti]/DivXPlusHD/MKV/WMV/JPEG/MPO/MP3/AAC/WMA playback)
تو سایت خاورمیانه گفته این فرمتهارو میخونه .کسی امتحان کرده؟50vt30
baran77777
03-12-2011, 06:39
اگه روزی 8 ساعت تی وی نگاه کنی
8x70 میشه = 560 وات
8x200 میشه = 1600 وات
ماه که 30 روزه 30x560= 16800 وات یا 16.8 کیلو وات
1600x30=48000 وات یا 48 کیلو وات
الان برق کیلو واتی 45 تومنه حالا بگو شما تصاعدی بزنی کیلو واتی 100 تومن بزنی
مصرف برق led میشه 1600 تومن در ماه
مصرف برق پلاسما میشه 4800 تومن در ماه
تفاوتشون میشه ماهی 3200 تومن
یعنی شما لنگ 3200 میمونی!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا توروخدا نزنید این حرفارو اگه لنگ ماهی 3-4 تومن پول هستید اصلا شمارو چی به تی وی دو میلیونی البته یه مثل قدیمیه که میگه جیب خالیو پوز عالی!!!
جناب مایه دار ظاهرا میخواهید تلویزیون 20 اینچ vt30 بخرید چون مصرف 50 اینچ 450 وات هست نه 200 وات شما :21:
شرمنده این مدل 20 اینچ نداره
پس بذار طبق محاسبات شما با 450 وات (450 وات در مشخصات سایت رسمی پانا سونیک ) دوباره محاسبه کنیم
8*450 = 3600
3600*30=108000 یا 108 کیلو وات
108*100 = 10800 تومان
وقتی برای هر دوره قبض فقط حدود 22 هزار تومان برای تلویزیون پرداختی اون موقع هم دردت میاد هم میفهمی پز عالی و جیب خالی یعنی چه هم ادب پیدا میکنی .هم میفهمی انتخاب یه تلویزیون کم مصرف یعنی چه
شما اول برو یکم مطالعه کن وقتی چیزی نمی دونی بهتره ساکت باشی و چیزی نگی تا اینکه بیای اطلاعات غلط بنویسی
اون مصرف 450 که شما نوشتی اولا 450 نیستش و 410 (مدل اروپایی سایز 50) یا 430(مدل آسیایی سایز 50) هستش و این عدد میزان حداکثر مصرف تلویزیون می باشد . تلویزیون های پلاسما به این صورته که هر چی پیکسل ها روشن تر باشند مصرفش بالاتر می ره و و هر چی تیره تر باشند مصرف پایین تر می آد به طوری که در صفحه 100% سفید مصرف به همون حداکثر می رسه و تو صفحه کاملا سیاه مصرف خیلی پایین تر میاد و حتی از اون 70 واتی که شما مثال زدی کمتر می شه و به طور کلی مصرف متوسط یک چیزی حدود نصف حداکثر مصرف لحظه ای میشه (190 وات مدل اروپایی سایز 50) که die my darling عزیز هم به درستی حدودد 200 وات در محاسباتشون ارایه کردن
توی همین تاپیک و تاپیک های تی وی های دیگه بارها در این مورد صحبت شده اول در مورد چیزی که نمی دونید تحقیق درست بکنید بعد بقیه رو متهم کنید
اکثر تی وی ها مشکل بازتاب دارن اونایی هم که ندارن هزار تا عیب دیگه دارن پس سعی کنید تی وی رو جایی بزارید که کمترین بازتاب از نقاط پر نور و داشته باشه
این خوبه:10:
شما اول برو یکم مطالعه کن وقتی چیزی نمی دونی بهتره ساکت باشی و چیزی نگی تا اینکه بیای اطلاعات غلط بنویسی
اون مصرف 450 که شما نوشتی اولا 450 نیستش و 410 (مدل اروپایی سایز 50) یا 430(مدل آسیایی سایز 50) هستش و این عدد میزان حداکثر مصرف تلویزیون می باشد . تلویزیون های پلاسما به این صورته که هر چی پیکسل ها روشن تر باشند مصرفش بالاتر می ره و و هر چی تیره تر باشند مصرف پایین تر می آد به طوری که در صفحه 100% سفید مصرف به همون حداکثر می رسه و تو صفحه کاملا سیاه مصرف خیلی پایین تر میاد و حتی از اون 70 واتی که شما مثال زدی کمتر می شه و به طور کلی مصرف متوسط یک چیزی حدود نصف حداکثر مصرف لحظه ای میشه (190 وات مدل اروپایی سایز 50) که die my darling عزیز هم به درستی حدودد 200 وات در محاسباتشون ارایه کردن
توی همین تاپیک و تاپیک های تی وی های دیگه بارها در این مورد صحبت شده اول در مورد چیزی که نمی دونید تحقیق درست بکنید بعد بقیه رو متهم کنید
جناب مایه دار ظاهرا میخواهید تلویزیون 20 اینچ vt30 بخرید چون مصرف 50 اینچ 450 وات هست نه 200 وات شما :21:
شرمنده این مدل 20 اینچ نداره
پس بذار طبق محاسبات شما با 450 وات (450 وات در مشخصات سایت رسمی پانا سونیک ) دوباره محاسبه کنیم
8*450 = 3600
3600*30=108000 یا 108 کیلو وات
108*100 = 10800 تومان
وقتی برای هر دوره قبض فقط حدود 22 هزار تومان برای تلویزیون پرداختی اون موقع هم دردت میاد هم میفهمی پز عالی و جیب خالی یعنی چه هم ادب پیدا میکنی .هم میفهمی انتخاب یه تلویزیون کم مصرف یعنی چه
مصرف پاناسونیک در حدود 30% کاهش پیدا کرده و قابل قبول هم هست
کیفیت همیشه یه معایبی هم با خودش داره
در بالاترین حالت تنظیمات تلوزیون:
تلوزیون Panasonic Viera TX-P65VT30 مصرفش 397w هستش
تلوزیون Panasonic Viera TX-P50VT30 مصرفش 235w هستش
تلوزیون Panasonic Viera TX-P42VT30 مصرفش 166w هستش
تلوزیون Samsung UE46D8000 مصرفش 78w هستش
تلوزیون Sony Bravia KDL-46HX923 مصرفش 69w هستش
شاید دوستان بخوان که از نظر مصرف انرژی تلوزیون بگیرن
شرکتا که مال بابامون نیس که ازشون دفاع کنیم
من از پانا خوشم میاد چون پــــــــــلاســــــــما هست دوسش دارم حتی اگه مصرفش هم بیشتر از این باشه
از نظر من فقط کیفیت
راستی پانا به خاطر پلاسما بودنش زاویه دید وسیعی داره و میتونی از کناره های زوایای دید تلوزیون رو به راحتی مشاهده کنید
THX] mode (2D) 200 watts
THX] mode (3D) 219 watts
Calibrated [Professional1] mode (2D) 151 watts
Calibrated [Professional1] mode (3D) 212 watts
Standby (0.3)1 watt
این هم مصرف برق این تازه عروس درحالتهای مختلف
میانگین
TX-P65VT30E: 311 W
TX-P55VT30E: 222 W
TX-P50VT30E: 190 W
TX-P42VT30E: 156 W
این هم مصرف انرژی سالیانه با میانگین استفاده 4ساعت در روز
TX-P65VT30E: 454 kWh
TX-P55VT30E: 324 kWh
TX-P50VT30E: 277 kWh
TX-P42VT30E: 228 kWh
در بالاترین حالت تنظیمات تلوزیون:
تلوزیون Panasonic Viera TX-P42VT30 مصرفش 397w هستش
تلوزیون Panasonic Viera TX-P50VT30 مصرفش 235w هستش
تلوزیون Panasonic Viera TX-P42VT30 مصرفش 166w هستش
دوست عزیز اون سطر اولی رو به جای 65 اشتباهی تایپ کردی 42 لطفا درستش کن تا دوستان اشتباه متوجه نشن
infernal_a
03-12-2011, 10:27
5شنبه از همون نمایندگی که جناب Alucard گفتن منم رفتم و VT30 رو دیدم . بله همونطور که استاد گفتن بنظر یه مقدار خیلی کمی St30 مشکی رو بیشتر حفظ میکنه ، البته اینو هم باید بگم که Vt30 تقریبا وسطای سالن بود و St30 با اختلاف یک TV بینشون در منتها علیه گووشه سالن ، کلا Vt30 یه مقداری به روشنایی نزدیکتر بود ، حالا نمیدونم شاید کنج قرار گرفتن St30 باعث این مسئله شده بود یا همونطوری که استاد گفتن لایه اضافیه Vt30 ی آسیا داستان درست کرده . البته اینقدر کمه که فقط باید کاراگاه بازی در بیاری که این مسئله رو متوجه بشی و من درآوردم .:5: در کل کیفیت جفتشون بسیار بسیار نزدیک بهمه ، طوریکه شاید فکر کنی که پنل St30 توو قاب Vt30 گذاشتن و البته که همونجوری که ایشون گفتن برایتنس Vt30 ال ای دی سری E پانی رور نابود کرد و این مسئله برای پلاسما یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه بر خلاف طراحی بسیار ساده St30 که چنگی به دل نمیزنه ، طراحی یکدست Vt30 وقار خاصی داره که 100% توو منزل نمای ویژه ای پیدا میکنه . اوون قاب دو رنگ St30 آدمو یا LED D25 پانی میندازه .
یه چیز جالب هم توو اوو نمایندگی دیدم ، بگم شاید کسی بخواد بگیره و اوون اینکه یه سری اسپیکرهای پانی رو نشونم داد که کاملا وایرلسه و فقط به برق متصل میشد و بسیار باریک و جالبتر اینکه زیر پایه گرد اسپیکرها زیر هر کدومشون( هر 4 تاشون) Sub Woofer وجود داشت که فوق العاده بود ، قیمتشم میگفت ناقابل 1.300
یه مسئله این که ، داستان مقدار مصرف برق پلاسما دیگه داره حاله همه رو بد میکنه ........ دوستان یه لطفی کنن حتما اول یه سرچی انجام بدن بعد اگه نبود در موردش بحث بشه . فقط خودم 5 تا پست از دوستم Die my darling دیدم که اینا رو هی داره عنوان میکنه و هی ضرب و تقسیم میکنه و هی استدلال بیاره که پلاسما مصرفش متغییره بر خلاف ال.ای.دی ها که ثابتن . و بقیه نخ رو خودت بگیرو برو . این خوراکش یه سرچ سادس و بحثی هم نداره . واینکه کسی که 2-3 میلیون پول TV میده دیگه حرف زدن در مورد مقدار مصرف برقش یه مقدار جای سئوال داره . همین الان آدامس Five میخری 4 هزار تومن ، نمیخوای واسه چشمات ماهی 10 هزار خرج کنی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
tomharrison
03-12-2011, 11:19
دوستان پاسخ ندادید !
vt30 بدون گارانتی کسی خبری ازش نداره ؟
من پیریز برق خونمون از این یاروها که مصرف برقو نشون میده داره st30 روی داینامیک بین 270 تا 60 وات برق مصرف میکنه بیشتر روی 170 تا 150 وات میچرخه فکر کنم متوسط 180 وات مصرف میکنه.
manaminjamkharam
03-12-2011, 12:25
5شنبه از همون نمایندگی که جناب Alucard گفتن منم رفتم و VT30 رو دیدم . بله همونطور که استاد گفتن بنظر یه مقدار خیلی کمی St30 مشکی رو بیشتر حفظ میکنه ، البته اینو هم باید بگم که Vt30 تقریبا وسطای سالن بود و St30 با اختلاف یک TV بینشون در منتها علیه گووشه سالن ، کلا Vt30 یه مقداری به روشنایی نزدیکتر بود ، حالا نمیدونم شاید کنج قرار گرفتن St30 باعث این مسئله شده بود یا همونطوری که استاد گفتن لایه اضافیه Vt30 ی آسیا داستان درست کرده . البته اینقدر کمه که فقط باید کاراگاه بازی در بیاری که این مسئله رو متوجه بشی و من درآوردم .:5: در کل کیفیت جفتشون بسیار بسیار نزدیک بهمه ، طوریکه شاید فکر کنی که پنل St30 توو قاب Vt30 گذاشتن و البته که همونجوری که ایشون گفتن برایتنس Vt30 ال ای دی سری E پانی رور نابود کرد و این مسئله برای پلاسما یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه بر خلاف طراحی بسیار ساده St30 که چنگی به دل نمیزنه ، طراحی یکدست Vt30 وقار خاصی داره که 100% توو منزل نمای ویژه ای پیدا میکنه . اوون قاب دو رنگ St30 آدمو یا LED D25 پانی میندازه .
اگه ممکنه بررسی کنید که توی تصاویر SD هم کیفیتشون مشابه هم هست.
با این تفاصیر اگه از چیزای ظاهری ( قاب قشنگتر ، عمق و ضخامت کمتر و حتی صدای بهتر و امکانات اضافی تر و .... ) بگذریم و فقط و فقط کیفیت مورد نظرمون باشه ، بین 50vt30 و 55st30 کدوم را انتخاب کنیم مناسب تر هست ؟ خواهشا کسانی که هر 2 مدل را مشاهده کردن این راهنمایی را بکنند (با تعصب خاص روی vt30 نگیدا ) ممنون
*Alucard*
03-12-2011, 12:57
یه چیز جالب هم توو اوو نمایندگی دیدم ، بگم شاید کسی بخواد بگیره و اوون اینکه یه سری اسپیکرهای پانی رو نشونم داد که کاملا وایرلسه و فقط به برق متصل میشد و بسیار باریک و جالبتر اینکه زیر پایه گرد اسپیکرها زیر هر کدومشون( هر 4 تاشون) Sub Woofer وجود داشت که فوق العاده بود ، قیمتشم میگفت ناقابل 1.300
یه مسئله این که ، داستان مقدار مصرف برق پلاسما دیگه داره حاله همه رو بد میکنه ........ دوستان یه لطفی کنن حتما اول یه سرچی انجام بدن بعد اگه نبود در موردش بحث بشه . فقط خودم 5 تا پست از دوستم Die my darling دیدم که اینا رو هی داره عنوان میکنه و هی ضرب و تقسیم میکنه و هی استدلال بیاره که پلاسما مصرفش متغییره بر خلاف ال.ای.دی ها که ثابتن . و بقیه نخ رو خودت بگیرو برو . این خوراکش یه سرچ سادس و بحثی هم نداره . واینکه کسی که 2-3 میلیون پول TV میده دیگه حرف زدن در مورد مقدار مصرف برقش یه مقدار جای سئوال داره . همین الان آدامس Five میخری 4 هزار تومن ، نمیخوای واسه چشمات ماهی 10 هزار خرج کنی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
قیمت اسپیکرهارو میگفت 3800!! البته ناقابل !!!
کسانی که میگن عمق رنگ مشکی توی st30 بیشتره بخاطر نداشتن شیشه و.... آیا به این توجه کردن که ممکنه تنظیم رنگ اون vt30 یه فرق داشته باشه؟شاید اگه vt30 رنگش تنظیم بشه از st30 یه بهتر بشه.
*Alucard*
03-12-2011, 13:34
عمق رنگ مشکی تو روز و مکانهای پرنور بستگی به درجه تیرگی فیلتر دودی رنگ روی صفحه پلاسما داره دوست عزیز که تو مدل ST30 کمی درجه این تیرگی بیشتره.
behroozgh
03-12-2011, 13:35
سلام
مدل اسپیکرش چی بود ؟ خاطرتون هست ؟
من 3-4 ماه پیش مدل SC-ZT1 را که سوال کردم 1200-1300 می گفت ! اون روز حرفی از 3800 نبود. حدس می زنم این قیمت مدل جدیدش هست که قابلیت ساپورت صدای 3D را هم داره (SC-ZT2)
با این تفاصیر اگه از چیزای ظاهری ( قاب قشنگتر ، عمق و ضخامت کمتر و حتی صدای بهتر و امکانات اضافی تر و .... ) بگذریم و فقط و فقط کیفیت مورد نظرمون باشه ، بین 50vt30 و 55st30 کدوم را انتخاب کنیم مناسب تر هست ؟ خواهشا کسانی که هر 2 مدل را مشاهده کردن این راهنمایی را بکنند (با تعصب خاص روی vt30 نگیدا ) ممنون
کیفیت صداشون تقریبا مثل هم هست ... من خودم هردو تی وی رو در یک مغازه مشاهده کردم و باید بگم تصویر vt30 بهتر بود . هر دو رو مود dynamic بودند . البته این تفاوت کیفیت که من می گم خیلی ها که رو تصویر دقیق نیستند متوجه نمیشن
پس این برمیگرده به خود شما اگه خیلی رو تصویر وسواس دارید و می خوایید تنظیمات تصویرو انگولک کنید و با رنگ ها بازی کنید 50vt30 بگیرید . اگر هم چشماتون زیاد حساس نیست و تفاوت چندانی بین این دو حس نمی کنید 55st30 بگیرید .
در ضمن من خودم شخصا با تصاویر sd این دو پنلو کنار هم تست نزدم . ولی با حساب ریویو های که از هر دو پنل موجوده هر دو باید در یک حد باشند . به احتمال زیاد ویدیو پروسسور هاشون هم یکی باشه
*Alucard*
03-12-2011, 13:39
سلام
مدل اسپیکرش چی بود ؟ خاطرتون هست ؟
من 3-4 ماه پیش مدل SC-ZT1 را که سوال کردم 1200-1300 می گفت ! اون روز حرفی از 3800 نبود. حدس می زنم این قیمت مدل جدیدش هست که قابلیت ساپورت صدای 3D را هم داره (SC-ZT2)
بله ممکنه ZT2 باشه چون رنگ بدنش با مدل ZT1 متفاوت بود.
behroozgh
03-12-2011, 14:14
بله ممکنه ZT2 باشه چون رنگ بدنش با مدل ZT1 متفاوت بود.
بله دقیقا خودشه (SC-ZT2)، رنگ یک دست مشکی داره ولی در مدل قبلی رنگ پایه های اسپیکرهاش نفره ای رنگ بود !
من مدت ها بود که منتظر این مدل بودم اما با وجود چنین قیمت پرتی فقط باید به فکر تهیه از دبی بود. (3800 !!! WO[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سپاس
infernal_a
03-12-2011, 14:51
نمیدونم شاید ........
چون قیمت اونقدر پرت بود برای یه ست اسپیکر که wow ولی هر چی بود مطمئنم که ناقابل بود :46:
انصافا گلوم پیششون گیر کرده ولی قیمتش خیلی خیلی تپله .
infernal_a
03-12-2011, 15:11
تمام Review ها مبنی بر اینه که پخش تصاویر SD اوونا با هم برابره ولی در کل Vt30 رو بهتر میدونن . این مسئله دیگه به خودت بستگی داره . اگه من بودم ، قطعا VT30 رو مد نظر قرار میدادم .
درضمن اینکه اوون مسئله Washout شدن تصویر توو زاویه Vertical که در مورد St30 مورد بحث بود در مورد VT30 هم صادقه .
کسی تا حالا تونسته با vt30 فرمت mkv یا divxhd اجراکنه؟ضخامت vt30 نسبت بهvt20 چهار سانتیمتر کمتره درسته؟
amin_g_p
03-12-2011, 16:55
دوستانی که خریدند تست کنند بیشتر از این فاصله عینک 3D خاموش می شه و نمی شود سه بعدی دید! یعنی 65 اینچ هم بخری بیشتر از 3.2 متر نباید فاصله داشته باشی؟!
دوست عزيز منكه با سينماي حقيقي مقايسه نمي كنم.تصور تي وي بيشتر از ٦٥ براي شما توي منزل مقدور هست؟اگر مي تونيد تصور كنيد پس بايد ويديو پرژكتور تهيه كنيد كه باز اونم نمي تونه تصويري به اندازه يه سينما بده،بنابراين با توجه به اين شرايط ٦٥ رويايي ميشه مگر اينكه خودتون شخصا يه سينما توي خونه تاسيس كنيد
دوست گرامی من پست شما را الان دیدم.
بله تصور سایز 65 به بالا توی منزل مقدوره . اتفاقا خوبم مقدوره . برای اثبات صحبتم این عکس پاناسونیک 85 اینچ در خانه ای در ایران می باشد :
با وجود BluRay و 3D , سایز های بزرگتر بهتر هم هست . تو اکثر خونه ها حتی خونه های کو چیک هم می توانید تی وی 100 یا 150 اینچ بزارید و از فاصله نزدیک (البته اگر سورس به کیفیت BluRay باشد) تماشا کنید . پس نتیجه میگیریم که سایز 65 که هیچ سایزای خیلی بالاتر هم دیگه رویایی به حساب نمی آد . الان فقط بحث قیمت مطرحه که اکثر مردم رو مجبور به خرید سایز پایین تر می کنه که البته اونم تو آینده نزدیک حل میشه
ماکه آخرش نفهمیدیم mkv پخش میکنه یا نه ؟کلا چه فرمتهایی رو تونستین اجرا کنید؟
manaminjamkharam
03-12-2011, 19:19
نمی دونم درست فکر می کنم یا نه .اما بنظرم نمایندگی پاناسونیک ایران ( بانیان) خیلی بیخود هست و هیچ پشتیبانی از مشتری نمی کنه .لااقل حس می کنم نسبت به سام سرویس سامسونگ و نمایندگی ال جی خیلی ضعیف تر کار می کنند. کلا به شعور و همه چیز آدم توهین می شه با این خدماتشون:angry:. البته اکثر محصولات توی ایران به همین صورت هست.اما این دیگه گل سر سبدشون هست.هرچند ایراد و مشکل ، اولا از دیدگاه خود مردم ایران هست که زیر بار خرید پلاسما نمی رن (چون آشناگی کامل ندارند و فکر می کنند که دیگه قدیمی شده) و دلیل دومش عملکرد ضعیف بانیان هست که نه خدمات خوبی ارایه می ده و نه تبلیغات درست حسابی هیچ جا نمی کنه.ولی در کل نمایندگی بیشتر مقصر هست.مثلا توی اصفهان فکر کنم کلا 4 تا نمایندگی درست حسابی پاناسونیک باشه . اونم انقدر فروشگاهاشون خلوت و دلگیر هست یا آدم نمی بینه یا دلش می گیره اگه بخواد وارد بشه :laughing: غیر اینا ، اطلاعات فروشنده هاشم که قربونش برم از ننه جون منم کمتر هست .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب همین میشه دیگه.وقتی نمایندگی از مشتری پشتیبانی نمی کنه ، پس دیگه نباید هیچ توقعی از شرکت سازنده داشت و مشکلایی مثل حذف فیلتر ، عدم ارایه نسخه های بروز شده برای نرم افزار دستگاه و بنظر من بدتر از همه نبودن تنوع سایز بندی.:hmm:
آخه برا VT30 یه دفعه از 50 میره 65 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم با اوضاع ایران که تفاوت قیمت از 50 به 65 شیب نمودار لگاریتمی رو هم رد می کنه و بیشتر از سرعت نور هست. کاش دستمون بجایی بند بود می شد مدل 55 هم وارد کرد یا لااقل قیمت ها رو منطقی تر کرد. یعنی واقعا هیچ کاری نمی شه کرد که حرف مشتری ارزش داشته باشه و عملی بشه. ؟ !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.