ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

unepus
30-12-2011, 00:08
با سلام خدمت دوستان
بلاخره با هزارتا قرض و چک امروز رفتم VT30 50inch رو خریدم
و بعد از نصب و راه اندازی بسیار توی ذوقم خورد و چیزیکه میترسیدم شد تصاویری غیر شفاف و بی نور چیزیکه همیشه در پلاسماها دیده بودم و فکر میکردم VT30 اینجور نباشه!:41:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی این عکسی که گذاشتین که تصویرتون خوب و پر نور به نظر میاد . احتمالا شما چشمتون به برایتنس خیلی بالای led که تنظیم کارخونه ایش چشم اکثر افراد را در تماشای طولانی اذیت می کنه عادت کرده
نور vt30 برای 99% خونه ها کافیه . اون 1% مواقع هم خونشون خیلی پر نوره می تونن پرده خونه را به حالت نیمه باز بزارن یا اینکه برن led با اون رنگای کارتونی و زاویه دید افتضاح و رزولوشن پایین تو تصاویر متحرک بگیرن

siamak_mu
30-12-2011, 00:10
با سلام خدمت دوستان
و بعد از نصب و راه اندازی بسیار توی ذوقم خورد و چیزیکه میترسیدم شد تصاویری غیر شفاف و بی نور چیزیکه همیشه در پلاسماها دیده بودم و فکر میکردم VT30 اینجور نباشه!:41:

کسانیکه میخوان بخرن کنتراست منتراست و سیاهی 100 درصد و فلان و خیلی از حرفهایی که گفته شده رو بذارند کنار و اگه یک درصد احتمال میدند خونشون پر نور هست کاملا دور Plasma رو خط بکشند(نظر شخصی من هست) خصوصا اگه قبلش ال سی دی یا ال ایدی داشتید چون بشدت توی ذوقتون میخوره
متاسفانه توی این تاپیک چندتا فن بوی پلاسما و همچنین کسانیکه فکر میکنند هرچی خریدن بهترینه وجود داره که هیچ وقت به نقص ها و کاستی های موجود اشاره نمیکنند(دست بوسه اساتید و ناظران محترم و زحمتکش انجمن هستم پیشاپیش )
من تمام مدهاشو امتحان کردم حتا اون مدی که جناب رایان لطف کرده بودند تنها مدی که قابل تحمل بود همون Dynamic بود و علیرغم توصیه به پر کردن 100 ساعت من از همون اول گذاشتمش روی همین مود چون روی دیگر مدها اصلا قابل تحمل نیست
سورس تصویرو هم عوض کردم و از ----- گذاشتم روی XBOX و بی نوری و کم روحی 2چندان شد مجبور شدم برایتنس بازی رو کاملا ببرم بالا!
اضافه: وقتی چراغ هارو خواموش میکنم تصویر بینهایت زیبا میشه اما مگه شام غریبانه؟!
بدرود و خداحافظ سامسونگ D7770.

شما چندتا لامپ چند وات روشن دارید؟

alireza_trbi
30-12-2011, 00:19
با سلام خدمت دوستان

کسانیکه میخوان بخرن کنتراست منتراست و سیاهی 100 درصد و فلان و خیلی از حرفهایی که گفته شده رو بذارند کنار و اگه یک درصد احتمال میدند خونشون پر نور هست کاملا دور Plasma رو خط بکشند(نظر شخصی من هست) خصوصا اگه قبلش ال سی دی یا ال ایدی داشتید چون بشدت توی ذوقتون میخوره
متاسفانه توی این تاپیک چندتا فن بوی پلاسما و همچنین کسانیکه فکر میکنند هرچی خریدن بهترینه وجود داره که هیچ وقت به نقص ها و کاستی های موجود اشاره نمیکنند(دست بوسه اساتید و ناظران محترم و زحمتکش انجمن هستم پیشاپیش )
من تمام مدهاشو امتحان کردم حتا اون مدی که جناب رایان لطف کرده بودند تنها مدی که قابل تحمل بود همون Dynamic بود و علیرغم توصیه به پر کردن 100 ساعت من از همون اول گذاشتمش روی همین مود چون روی دیگر مدها اصلا قابل تحمل نیست
سورس تصویرو هم عوض کردم و از ----- گذاشتم روی XBOX و بی نوری و کم روحی 2چندان شد مجبور شدم برایتنس بازی رو کاملا ببرم بالا!
اضافه: وقتی چراغ هارو خواموش میکنم تصویر بینهایت زیبا میشه اما مگه شام غریبانه؟!

سلام دوست عزیز من st30 دارم با سامسونگ c8000 مقایسه کردم اگه بهتر نباشه پایین تر نیست حالا شما میگی از vt30 راضی نیستی من باور نمیکنم

unepus
30-12-2011, 00:31

شما اولین کسی هستی که اینو میگه
مزایا و معایب هردو ذکر شده در تاپیک شما احتمالا به دقت مرور نکردی - در مورد برایتنس پلاسما هم مرتبا بحث شده ...

unepus
30-12-2011, 00:38
.

یعنی کل دنیا دارن چرت می گن فقط شما درست می گی
اتفاقا من کلی از دوستام و خیلی از بچه های همین انجمن که قبلا led باز بودن رو دیدم که بعد از خرید پلاسما از کیفیت خیلی بیشتر اون تعجب کردن و شما اولین کسی هستی که می بینم اینو می گی.

unepus
30-12-2011, 00:45

اتفاقا مود دینامیک به نظر بنده بدترین مود هستش و از نظر من غیر قابل تحمله . دقت رنگ ها افت می کنه و تصویر پررنگ و مصنوعی میشه - شما چشماتون به تصویر با اشباع غیر طبیعی 7770 سامسونگ عادت کرده با تصویر طبیعی vt30 حال نمی کنی . بعد یک هفته بهش عادت می کنی طوری که اصلا دیگه نمی خوای led تماشا کنی

poonel
30-12-2011, 00:48
چه نظرات عجیبی که نمیشنویم!!!
من که دارم شاخ در میارم!!!

آرش خان شما مشخصه تکلیفت با خودت روشن نبوده و معنی درست کیفیت رو نمی دونستی که اینطوری تو ذوقت خورده.
شما از اون دسته ای که فکر میکنی کیفیت = نور.
اونایی که پلاسما می پسندن اولویتشون دقت رنگ و کنتراست تو صحنه های تاریکه و نور در اولویت بعدیشونه.
با این حال VT30 هم که نورش خیلی زیاده و برای بیشتر محیطها کافیه. نورش طوریه که تو مد دینامیک چشم رو میزنه. بنظرم بهترین حالتش مد Normalه که نورش متعادله.

والا من اونقدر ازش راضیم که نگو...

ببینید چقدر تصویرش عروسکه!

سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es%2F13830820725854888748.jpg)

سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es%2F23984375979615086347.jpg)

سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es%2F09980396216322863388.jpg)

سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es%2F31644191961287814212.jpg)

nob2003
30-12-2011, 00:51
با سلام خدمت دوستان

سلام

من هم xbox دارم هم ps3 و یه یکی از تنظیمات هست که خیلی موثره در کیفیت نور در بازی و اینا رو اعمال کن و نتیجه رو بگو.

این تنظیم برای یازی کردن در xbox360 خودم انجام دادم و از نظره خودم عالیه!!!

اول بزار روی مد دینامیک و بعد تنظیمات زیر رو انجام بده و اونی که قرمز کردم خیلی مهمه و حتما اون رو Off کن در قسمت!!!

CONTRAST 100
Brightness +4
Color 37
Sharpness 100
Tint 0
Color Balance Cool
Vivid Color On
Color Remaster Auto
Eco Mode off
P-NR off

در قسمت Advance هم به ترتیب از اول تا اخر اینار رو بزار

Max
Mid
High
Off
Auto
Start

arash_a59
30-12-2011, 00:52
شما چندتا لامپ چند وات روشن دارید؟
3 تا لامپ جلوش روشنه ازین کم مصرفها که 30-40 وات هستند ازین کمتر سالنم تاریک میشه
تلوزیونی که قرار باشه باهاش شام غریبان راه بندازی از دید من قابل دفاع نیست.

nob2003
30-12-2011, 01:03
من خودم xbox360 و ps3 دارم و تنظیمات زیر که میزارم خیلی عالی هست برای گیم و روشنایی تصویر هم دوچندان میشه!!!

اول بزار روی مد دینامیک و اون قسمتی که قرمز کردم در حالت روشنایی بازی خیلی مهمه و لطفا نتیجه رو هم بیا بگو مطمئنم راضی میشی.

CONTRAST 100
Brightness +4
Color 37
Sharpness 100
Tint 0
Color Balance Cool
Vivid Color On
Color Remaster Auto
Eco Mode off
P-NR off

در قسمت Advanced هم به ترتیب از اول تا اخر تنظیمات زیر رو بزار

Max
Mid
High
off
Auto
Start

arash_a59
30-12-2011, 01:06
اتفاقا مود دینامیک به نظر بنده بدترین مود هستش و از نظر من غیر قابل تحمله . دقت رنگ ها افت می کنه و تصویر پررنگ و مصنوعی میشه - شما چشماتون به تصویر با اشباع غیر طبیعی 7770 سامسونگ عادت کرده با تصویر طبیعی vt30 حال نمی کنی . بعد یک هفته بهش عادت می کنی طوری که اصلا دیگه نمی خوای led تماشا کنی
شاید شما درست میفرمایید به علت نبود پول تقریبا بیخیال vt30 شده بودم و کلا تصاویر led رو دنبال میکردم و راستش تصاویر d8000 و d7000 سامسونگ رو دوست داشتم و میپسندیدم
عزیزم توی این دنیا هیچ چیز قطعیت نداره حالا اگه یک دنیا بگن فلان شما اول به چشمای خودت اعتماد کن
من برای احترام به نظر دوستان و اساتید سخنم رو اصلاح میکنم و میگم VT30 از دید من ( با چشمان من) اونجور که می بایست نبود!
شفافیتش هم روی داینامیک نه تنها چشمم رو اذیت نکرد بلکه وقتی رفتم بازی call of duty رو بازی کنم(روی ایکس باکس) اونقدر برایتنس تصویر کم بود که مجبور شدم برم توی تنظیمات بازی و تا ته ببرم بالا.(قبلش روی یک lcd سامسونگ سری 5 بخوبی بازی میکردم)
من 2950 پول دادم و امیدوارم به درجه رضایت مندی شما برسم:11:

nob2003
30-12-2011, 17:17
شاید شما درست میفرمایید به علت نبود پول تقریبا بیخیال vt30 شده بودم و کلا تصاویر led رو دنبال میکردم و راستش تصاویر d8000 و d7000 سامسونگ رو دوست داشتم و میپسندیدم
عزیزم توی این دنیا هیچ چیز قطعیت نداره حالا اگه یک دنیا بگن فلان شما اول به چشمای خودت اعتماد کن
من برای احترام به نظر دوستان و اساتید سخنم رو اصلاح میکنم و میگم VT30 از دید من ( با چشمان من) اونجور که می بایست نبود!
شفافیتش هم روی داینامیک نه تنها چشمم رو اذیت نکرد بلکه وقتی رفتم بازی call of duty رو بازی کنم(روی ایکس باکس) اونقدر برایتنس تصویر کم بود که مجبور شدم برم توی تنظیمات بازی و تا ته ببرم بالا.(قبلش روی یک lcd سامسونگ سری 5 بخوبی بازی میکردم)
سلام دوست گرامی

تنظیماتی که در بالا گفتم رو انجام دادی؟؟؟(این تنظیمات برای بازی کردن روی مد دینامیک خیلی تاثیر داره)
نتیجه چی بود؟

بنظره من اگه راضی نیستی میتونی همین الان تا تلوزیون این همه خواهان داره ردش کنی بره و همینجا بزارش برای فروش مطمئنا ضرر هم نمیکنی و ادم این همه پول بده و لذت نبره هیچ فایده ای نداره و به حرف این و اون هم اصلا توجه نکن و همه دنیا هم بگن vt30 خوبه ولی تو باید ببینی خودت چی میپسندی و اصل خودتی که باید لذت ببری و خود من یه LG داشتم تا دلت بخواد روشنایی داشت و یادمه بازی که باهاش میکردم با اینکه روشنایی خوبی داشت و کیفیتش هم نسبتا خوب بود ولی جزئیات درست معلوم نبود و دیروز داشتم بازی Red dead redcompetion رو بازی میکردم با vt30 و خدایی موقعی که بارون در بازی میبارید و رعد و برق میزد روحم تازه میشد و دوست داشتم بازی رو یه باره دیگه از اول تا اخرش ببرم و برای امثال من این تلوزیون عالی هست و البته نظره شما هم محترمه.

siamak_mu
30-12-2011, 17:22
3 تا لامپ جلوش روشنه ازین کم مصرفها که 30-40 وات هستند ازین کمتر سالنم تاریک میشه
تلوزیونی که قرار باشه باهاش شام غریبان راه بندازی از دید من قابل دفاع نیست.

نه من فقط جهت اطلاع خودم پرسیدم و دفاعی نکردم. جایی که من میخوام تلویزیون رو بذارم بذارم (نشیمن) 6تا لامپ 10-12 وات روشن هست میخواستم ببینم نورش با نور منزل شما چقدر تفاوت داره که تقریباً 2 سوم نور شما هست پس شاید بهتر بهم تصویر بده.

arash_a59
30-12-2011, 17:29
سلام دوست گرامی

تنظیماتی که در بالا گفتم رو انجام دادی؟؟؟(این تنظیمات برای بازی کردن روی مد دینامیک خیلی تاثیر داره)
نتیجه چی بود؟

بنظره من اگه راضی نیستی میتونی همین الان تا تلوزیون این همه خواهان داره ردش کنی بره و همینجا بزارش برای فروش مطمئنا ضرر هم نمیکنی و ادم این همه پول بده و لذت نبره هیچ فایده ای نداره و به حرف این و اون هم اصلا توجه نکن و همه دنیا هم بگن vt30 خوبه ولی تو باید ببینی خودت چی میپسندی و اصل خودتی که باید لذت ببری و خود من یه LG داشتم تا دلت بخواد روشنایی داشت و یادمه بازی که باهاش میکردم با اینکه روشنایی خوبی داشت و کیفیتش هم نسبتا خوب بود ولی جزئیات درست معلوم نبود و دیروز داشتم بازی Red dead redcompetion رو بازی میکردم با vt30 و خدایی موقعی که بارون در بازی میبارید و رعد و برق میزد روحم تازه میشد و دوست داشتم بازی رو یه باره دیگه از اول تا اخرش ببرم. و برای امثال من این تلوزیون عالی هست و البته نظره شما هم محترمه.
nob عزیز ممنون که وقت میذاری
عزیزم تنظیمات شمارو انجام دادم و تصویر واقعا فرق کرد بسیار سپاسگزارم

میخواستم زودتر از این عکس بذارم اما سایت گویا مشکل داشت
عزیزم دیشب بشدت توی ذوقم خورد چون کاملا چشمام و ذهنم به رنگهای براق و شفافیت LED عادت کرده بود...اما کم کم داره تصاویرش برام دلنشین میشه، روی شبکه های HD تصاویر مطلوب شده اما روی SD نه، بسیار ممنونم.:11:

arash_a59
30-12-2011, 17:35
نه من فقط جهت اطلاع خودم پرسیدم و دفاعی نکردم. جایی که من میخوام تلویزیون رو بذارم بذارم (نشیمن) 6تا لامپ 10-12 وات روشن هست میخواستم ببینم نورش با نور منزل شما چقدر تفاوت داره که تقریباً 2 سوم نور شما هست پس شاید بهتر بهم تصویر بده.
من تلوزیون رو در پذیرایی دارم
توی پذیرایی 2 تا لوستر هست که هر کدوم 3 تا لامپ داره از همون که گفتم
یکی از لوستر ها تفریبا بالای TV هست اما معمولا چون نورخونه کم هست من لوستر دوم هم روشن میکنم و اینجاست که دیگه...
همون ابتدای سخنم هم گفتم با تنظیمات اولیه که به شدت بد بود وقتی چراغ هارو کامل خاموش میکردی زیبا و متحیر کننده بود.

shamika
30-12-2011, 17:41

سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es%2F13830820725854888748.jpg)

سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es%2F23984375979615086347.jpg)

سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es%2F09980396216322863388.jpg)

سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es%2F31644191961287814212.jpg)

پونل دهنت سرویس !
این دیگه چه تصاویریه ؟ اینا هنوز SD بودن اگه بلوری باهاش ببینی چی میده ؟
آقا یه زحمت میکشی با یه انیمیشن 2011 مثل (Rio یا Tangled) یا دزدان دریایی کارائیب 4 با رزولوشن 1920*1080 هم عکس از این آقا غوله بذاری ؟
راستی نور خونتون چقدره ؟ مال ما تو بیشترین حالت 5 تا مهتابی و 2 تا لامپ کم مصرفه !
به نظرت خوبه ؟ جواب میده ؟ یا تا گرون نشده برم یه LED Local Dimming بخرم .

nob2003
30-12-2011, 17:45
nob عزیز ممنون که وقت میذاری
عزیزم تنظیمات شمارو انجام دادم و تصویر واقعا فرق کرد بسیار سپاسگزارم

میخواستم زودتر از این عکس بذارم اما سایت گویا مشکل داشت
عزیزم دیشب بشدت توی ذوقم خورد چون کاملا چشمام و ذهنم به رنگهای فراق و شفافیت LED عادت کرده بود...اما کم کم داره تصاویرش برام دلنشین میشه، روی شبکه های HD تصاویر مطلوب شده اما روی SD نه، بسیار ممنونم.:11:

خوب خوشحالم که بهتر شد تصویر و من هم چند روز بیشتر نیست این tv دستم رسیده و حتی هنوز وقت نکردم کاتالوگش رو بخونم و تنها چیزی که متوجه شدم این بود که در حالت گیم این تنظیم Eco Mode off اگه روشن باشه کلا گند میزنه به تصویر در حالی که در حالت تصاویر تلوزیون درپیت خودمون چندان تاثیری نداره.

arash_a59
30-12-2011, 17:53
خوب خوشحالم که بهتر شد تصویر و من هم چند روز بیشتر نیست این tv دستم رسیده و حتی هنوز وقت نکردم کاتالوگش رو بخونم و تنها چیزی که متوجه شدم این بود که در حالت گیم این تنظیم Eco Mode off اگه روشن باشه کلا گند میزنه به تصویر در حالی که در حالت تصاویر تلوزیون درپیت خودمون چندان تاثیری نداره.
اگه به تنظیمات مطلوبی رسیدی من رو هم خبر کن
با یکی از اساتید این فن در یه سایت دیگه (که شاید معرف حضور خیلی ها باشه) تماس گرفتم و نظر ایشون این بود که تا 150 ساعت رو پر نکرده نمیشه دقیق کالیبره کرد.
راستی نمیدونید چه wifi adaptor به این VT30 میخوره؟ من یه tplink رو روی اون تست کردم نخورد و نشناخت!
توی مدلهای اروپایی این دانگل روشون هست(که مدلش پیدا نکردم)

arash_a59
30-12-2011, 18:55
پونل دهنت سرویس !
این دیگه چه تصاویریه ؟ اینا هنوز SD بودن اگه بلوری باهاش ببینی چی میده ؟
آقا یه زحمت میکشی با یه انیمیشن 2011 مثل (Rio یا Tangled) یا دزدان دریایی کارائیب 4 با رزولوشن 1920*1080 هم عکس از این آقا غوله بذاری ؟
راستی نور خونتون چقدره ؟ مال ما تو بیشترین حالت 5 تا مهتابی و 2 تا لامپ کم مصرفه !
به نظرت خوبه ؟ جواب میده ؟ یا تا گرون نشده برم یه LED Local Dimming بخرم .
دوست عزیز ببخش که من جواب میدم
به عنوان یه داداش کوچیکتر
کل این بحث ها و مطالب برای این هست که چیزی بخریم که از تصاویرش لذت ببریم
یکی از کنتراست بالا لذت میبره یکی از رنگهای دقیق یکی هم از روشنایی و برایتنس تصویر و یکی هم همه رو باهم دوست داره
شما اگه یک LED کار درست و با کیفیت بگیری مطمئن باش که از تصاویرش لذت میبری، شاید کنتراست خدایی مثل VT30 نداشته باشه و مثلا در تاریکی سیاهیش 100% نباشه و خیلی پارامترهایی که فقط بدرد بنچمارک میخوره و دیگر هیچ... اما از تصاویرش لذت خواهی برد و همین مهمه!
شما وقتی مهمون میاد خونتون نمیتونی بگی ببخشید من باید چندتا لامپ رو خاموش کنم تا تصویر بهتر شه، معمولا در مهمانی شما از حداکثر روشنایی منزلتون استفاده میکنید و در این حالت پلاسما کمترین کیفیت تصویر رو داره،
برای من مهمون اومد و مهمونم نه کنتراست میدونست چیه نه دقت رنگ و ... یه آدم عادی اولین چیزیکه با دیدن تلوزیونم گفت این بود:
چرا اینقدر نورش کمه و ماته؟!
با 2200-2300 شما میتونید یک LED خوب بخرید و دغدغه کم و زیاد بودن نور خونه ، کالیبره یا غیر کالیبره بودن تصویر و ... رو ندارید مطمئن باشید بعد از خرید اون با دیدن یه VT30 نخواهید گفت واااااای خدای من این دیگه چیه کااااش اینو میخریدم!
زیاد هم وارد مسائل تکنیکی نشید بیشتر به چشمان خودتون اعتماد کنید و ببینید که با چه تصویری لذت میبرید.
موفق باشید.:11:

poonel
30-12-2011, 19:15
پونل دهنت سرویس !

این چه طرزه حرف زدنه!!!:angry:

unepus
30-12-2011, 19:58

دوست عزیز توی پست قبلی هم گفتم شما چشمت به تصویر خیلی پر نور عادت کرده یک هفته صبر کن قول بهت می دم خودت از این حرفایی که اینجا نوشتی تعجب می کنی :20:

tezden
30-12-2011, 19:59
نارضایتی دوستمون آرش منو دودل کرد راستش قبلش هم به علت گرونی کاذب st30 در نمایندگی‌ تبریز (۵۰۰ هزار تومنی) و از همه بدتر لغو فروش با شرایط اقساطی منو یکم دل‌سرد کرده بود.. باز تصمیم قطعی نگرفتم، میترسم با هزار بدبختی این مدل بگیرم بعد پشیمون بشم! :41:آخه منم جز اون دست از ادامها هستم که شفافیت تصویر واسم خیلی‌ مهمه از دوستان میخواستم بپرسم چه مدل LED میتونند واسم پیشنهاد بدند که تقریبا خصوصیات نئو پلاسما‌ها رو داشته باشه (سرعت تصویر مثل پلاسما باشه و مشکی‌ واقعی‌ نه سرمه‌ای داشته باشه)
فقط لطفا گرانترین LED بازار و پیشنهاد ندین که یکدفعه از خرید TV منصرف شم:31:

manaminjamkharam
30-12-2011, 20:10

آقای poonel راست می گن بابا . یکم با احترام صحبت کنید بهتره ها .

دوستان به نظر من آقا آرش هم راست می گن . این چیزا واقعا در صد بیشترش به سلیقه برمی گرده . پس نیاز نیست که این جوری جبهه بگیریم . همونطور که همه دوستان هم همیشه گفتند ، باید حتما خودتون مدل های مختلف را با چشمای خودتون مقایسه کنید. به هر حال زیبایی برای هرکسی ممکنه معنا و مفهوم جداگانه ای داشته باشه .

حتی به نظر من الان که دیگه تمام مدل های جدید شکاف کارت مموری یا usb دارن ، بهتر اینه که از منابع مناسب SD ( شبکه های داخلی ) با فرمت مناسب و بدون فشرده سازی چند دقیقه ای ضبط کنند و روی مدلای مختلف فروشگاه ها امتحان کنند.

حتی اگه یکی از دوستان که با مباحث تکنیکی فرمت های تصویری ( از نظر رزولوشن و کیفیت و فشرده سازی) آشنا هست ، زحمت بکشن و یکی دو دقیقه از یکی از شبکه های ایران ضبط کنند و قرار بدن تا افرادی که هنوز tv نخریدند خودشون برن و مقایسه کنند .

یا اینکه راهنمایی کنند که تصاویر شبکه ها را با چه فرمت ویدیویی ضبط کنیم ( با tv tuner capture کامپیوتر یا با گیرنده های دیجیتال) که از تصویر خود تلویزیون که داره پخش می شه کیفیتش پایین تر نباشه ؟ ( مثلا اکثر دستگاه های گیرنده دیجیتال با فرمت ts ضبط می کنند . این فرمت خوبه ؟ راستی tv های جدید مثل vt30 می تونه این فرمت را پخش کنه ؟)

die my darling
30-12-2011, 20:21
نارضایتی دوستمون آرش منو دودل کرد راستش قبلش هم به علت گرونی کاذب st30 در نمایندگی‌ تبریز (۵۰۰ هزار تومنی) و از همه بدتر لغو فروش با شرایط اقساطی منو یکم دل‌سرد کرده بود.. باز تصمیم قطعی نگرفتم، میترسم با هزار بدبختی این مدل بگیرم بعد پشیمون بشم! :41:آخه منم جز اون دست از ادامها هستم که شفافیت تصویر واسم خیلی‌ مهمه از دوستان میخواستم بپرسم چه مدل LED میتونند واسم پیشنهاد بدند که تقریبا خصوصیات نئو پلاسما‌ها رو داشته باشه (سرعت تصویر مثل پلاسما باشه و مشکی‌ واقعی‌ نه سرمه‌ای داشته باشه)

از قضا اگه بخوای یه ال ای دی بخری که کنتراست نزدیک vt30 داشته باشه تازه اونم به همرا چندتا مشکل دیگه مثل halo و black crush باید بری hx925 سونی بخری که گرونترین تی ویه بازاره.

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

من نمیدونم arash_a59 تی ویشو چطوری setup کرده ولی به نظر من برایتنس vt30 چیزی از ال ای دی کم نداره واقعا تعجب میکنم شاید eco mode یا چیز دیگه روشنه ولی تفاوت کیفیت cod روی led با روی پلاسما که واسه من زمین تا آسمون بود روی ال ای دی تصویر مثل کاغذ بود و جزئیات خیلی کمه.
شما یه عکس از تنظیمات تی وی روی داینامیک بنداز تا بهت بگم چیکار باید بکنی.

unepus
30-12-2011, 20:39
یکی از کنتراست بالا لذت میبره یکی از رنگهای دقیق یکی هم از روشنایی و برایتنس تصویر و یکی هم همه رو باهم دوست داره
شما اگه یک LED کار درست و با کیفیت بگیری مطمئن باش که از تصاویرش لذت میبری، شاید کنتراست خدایی مثل VT30 نداشته باشه و مثلا در تاریکی سیاهیش 100% نباشه و خیلی پارامترهایی که فقط بدرد بنچمارک میخوره و دیگر هیچ... اما از تصاویرش لذت خواهی برد و همین مهمه!
شما وقتی مهمون میاد خونتون نمیتونی بگی ببخشید من باید چندتا لامپ رو خاموش کنم تا تصویر بهتر شه، معمولا در مهمانی شما از حداکثر روشنایی منزلتون استفاده میکنید و در این حالت پلاسما کمترین کیفیت تصویر رو داره،
برای من مهمون اومد و مهمونم نه کنتراست میدونست چیه نه دقت رنگ و ... یه آدم عادی اولین چیزیکه با دیدن تلوزیونم گفت این بود:
با 2200-2300 شما میتونید یک LED خوب بخرید و دغدغه کم و زیاد بودن نور خونه ، کالیبره یا غیر کالیبره بودن تصویر و ... رو ندارید مطمئن باشید بعد از خرید اون با دیدن یه VT30 نخواهید گفت واااااای خدای من این دیگه چیه کااااش اینو میخریدم!
زیاد هم وارد مسائل تکنیکی نشید بیشتر به چشمان خودتون اعتماد کنید و ببینید که با چه تصویری لذت میبرید.

حرفاتون اینجور نشون می ده که شما از اون دسته آدمایی هستید که فکر می کنید هر چی دوست دارید بقیه هم همون را دوست دارن . نه جانم خیلی ها به هیچ وقت تصویر led رو دوست ندارن و خود من به شخصه تصویر تلویزیون های لامپی قدیمی رو به اونا ترجیح می دم حالا چه برسه به پلاسما
led از روز اولش هم تصویرش مزخرفه با کالیبره و این حرفا هم مشکلاتش حل نمیشه . برعکس تصور شما خیلی از کسایی که led خریدن تو مغازه خوششون اومده ولی تو خونه تازه فهمیدن چه کلاهی سرشون رفته من خودم بین دوستان خودم زیاد دیدم .

aramkhan
30-12-2011, 20:44
دوستان منم امروز از جمهوری vt30 50 گرفتم 1840 کارت هدیه ام 150 تومنی درومد . دوستان این قضیه کالیبره شدن تا 100 ساعت چیه یه توضیح بدین ممنون میشم هرچی تاپیکو خوندم چیزی نفهمیدم

1840 یا 2840:18:
ادرس جایی که خریدید را اعلام نمایید:8:

die my darling
30-12-2011, 20:51
البته یه چیزی در مورد ال ای دی هست بیشتر برایتنس ال ای دی fake هست یعنی تقلبیه مثلا این دو تا عکسو نگاه کنید:

برایتنس این عکسها یکیه چون چارتاشون روی مانیتور شما با یه برایتنس داره نشون داده میشه ولی گامای عکس اول و سوم دست کاری شده واسه همین برایت تر به نظر میاد سر همین white crush کرده توی تصویر sd این white crush کردن زیاد بد نیست ولی توی hd جزئیتو خیلی کم میکنه معمولا ال ای دیای سامسونگ گاماشون خیلی white crush میکنه واسه همین مجازی تصویرو برایت نشون میدن حالا هر کی یه سلیقه ای داره توی vt30 با دستکاری وایت بالانس و گاما یا دستکاری برایتنس سورس مثل همون بالا بردن برایتنس از تو بازی میشه white crush درست کرد که مصنوعی تصویر برایت بشه بالا ولی فکر نکنم جایی به این بگن کیفیت تصویر!!!!!!!!!!!

یه تجربه ام داشتم از این قضیه من بازیه بتلفیلد 3 رو هم روی ال ای دی بازی کردم هم روی پلاسما تازه روی یه ال ای دی مدرن بازی کردم بعدش روی یه پلاسمای نسبتا قدیمی اون مرحله که با هواپیما از روی ناو هواپیما بر بلند میشن ابرا روی ال ای دی فقط یه کپه سفید رنگ بود ولی روی پلاسما همه جزئیات معلوم بود روی ال ای دی تصویر مصنوعی برایت بود یعنی white crush کرده بود.
واسه همین خیلی نگران بودم نکنه روی پلاسمای vt30 یا st30 هم همینطوری باشه که وقتی همون صحنه رو روی یه st30 تست زدم دیدم خدارو شکر اونطوری نشده حتی روی مد داینامیک جزئیات خیلی قابل قبول بودن برایتنسم واقعا در حد ال ای دی بود.

persian_m
30-12-2011, 21:04

دوست عزیز مگه تو نمایندگی که شما خرید کردین تی وی ها روشن نبودن همونجا میتونستی به تصویر نگاه کنی اگه خوشت نیومد نخریش.ضمنا به هیچ عنوان آشغالهایی که سامسونگ بخصوص این چند سال اخیر تولید میکنه با این تی وی قابل مقایسه نیستن.پس خیالت راحت بهترین خرید رو کردی.ضمنا میدونی بچه هایی مثل پونل که این تی وی رو خریدن بعد از چند وقت تحقیق به این مدل رسیدن شما اگه بلوری پلیر داری یه فیلم بلوری تهیه کن اونوقت میبینی چی خریدی.من خودم هم سامسونگ داشتم هم سونی و هم پلاسمای v20 پست های منو بخونی متوجه میشی ولی vt30 خداییش یه چیز دیگه است

mr_rayan
30-12-2011, 21:08
یه نکته ای رو باید خدمت دوستان عرض کنم.خیلی از سایت ها و مجلات خارجی این TV رو بهترین TV معرفی کردند ولی بد نیست دوستان یه نگاهی هم به نحوه کالیبره کردن این سایت ها کنند.همه تصاویر رو برای محیط های تاریک کالیبره می کنند.تصاویری سینمایی.
دوستان اگر اهل دیدن تصاویر جیغ هستید اصلا سمت این TV نیاید.البته نه اینکه تصویر ماتی داره ولی تو شرایطی که نور خیلی زیاد باشه نمی تونه مثل یک LED عمل کنه.من نور خونم معمولیه و تصاویر این TV بی نهایت زیبا.برای دیدن تصاویر ما.هوا.ره و شبکه های SD رو مد Dynamic هست.
ولی من عادت دارم که موقع دیدن فیلم حتما باید چراغ هارو خاموش کنم و از تصویر سینمایی که خودم کالیره کردم لذت می ببرم.اینم عرض کنم که فقط فیلم های وضوح بالا می بینم.پس با این شرایط این TV واسه من عالیه ولی شرایط همه یکسان نیست پس حتما قبل از خرید حسابی با چشم خودتون تحقیق کنید.

shamika
30-12-2011, 21:13

شرمنده . دست خودم نبود . بدجوری حیرت زده شدم .
واقعاً جزو بهترین تصاویری بودن که بچه ها از پانلشون تو فروم گذاشتن .
سورس های Full HD روی این پانل چطوری عمل میکنن ؟

alimusic
30-12-2011, 21:16
تصوير led نزديكتر به تلوزيون هاي CRT هست يا plasma من كه الان CRT پاناسونيك دارم كيفيتش عالي ولي ميخام تلويزيون جديد بگيرم گزينه من vt30 هست متاسفانه از نزديك نديدم تو led هم تعريف philips زياد شنيدم ولي خيلي گرونه انگار اگه ميشه يه راهنمايي بكنييد رسيورم هم hd هست

die my darling
30-12-2011, 21:26
تصوير led نزديكتر به تلوزيون هاي CRT هست يا plasma من كه الان CRT پاناسونيك دارم كيفيتش عالي ولي ميخام تلويزيون جديد بگيرم گزينه من vt30 هست متاسفانه از نزديك نديدم تو led هم تعريف philips زياد شنيدم ولي خيلي گرونه انگار اگه ميشه يه راهنمايي بكنييد رسيورم هم hd هست

تصویر پلاسما به crt نزدیکتره چون جفتشون از فسفر واسه رنگ استفاده میکنن.

alireza_trbi
30-12-2011, 21:29
سلام دوستان
فکر میکنم بیشتر دوستان راه ورود به منوی مخفی ST30 & VT30 رو میدونن.
(گرفتن دکمه ولوم - روی TV و فشردن دکمه INFO روی کنترول 3 بار پیاپی)
حالا اگر کسی از دوستان تنظیمات رو انجام داده و TV رو کالیبره کرده روش و مقادیر رو برای اموزش دیگر دوستان هم بشکل کامل بگذاره.
ممنون

arash_a59
30-12-2011, 21:36
از قضا اگه بخوای یه ال ای دی بخری که کنتراست نزدیک vt30 داشته باشه تازه اونم به همرا چندتا مشکل دیگه مثل halo و black crush باید بری hx925 سونی بخری که گرونترین تی ویه بازاره.

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

من نمیدونم arash_a59 تی ویشو چطوری setup کرده ولی به نظر من برایتنس vt30 چیزی از ال ای دی کم نداره واقعا تعجب میکنم شاید eco mode یا چیز دیگه روشنه ولی تفاوت کیفیت cod روی led با روی پلاسما که واسه من زمین تا آسمون بود روی ال ای دی تصویر مثل کاغذ بود و جزئیات خیلی کمه.
شما یه عکس از تنظیمات تی وی روی داینامیک بنداز تا بهت بگم چیکار باید بکنی.
حق با شماست توی MW3 تصویر vt30 جزئیات رو عالی نشون میداد
اما درکل روی شبکه های ماه...اره خصوصا SD اصلا قابل قبول نیست، مات کم نور و دارای تصویری مرده!
اینم مد داینامیک من

alireza_trbi
30-12-2011, 21:38

دوست گلم اگه دوست داری تصویر طبیعی داشته باشی و برای نگاه کردن به تلوزیون از ماسک جوشکاری استفاده نکنی بهترین گزینه پلاسما بوده هست و خواهد بود.
حالا نسبت به پولی که میخواهی هزینه کنی بین ST30 یا VT30 یکی رو انتخاب کن.

mr_rayan
30-12-2011, 21:50
اما درکل روی شبکه های ماه...اره خصوصا SD اصلا قابل قبول نیست، مات کم نور و دارای تصویری مرده!
اینم مد داینامیک من

شما برایتنس رو بکن 0 و رنگ رو بکن 50 و شارپنس رو بکن 50 ببین نتیجه چی میشه؟

die my darling
30-12-2011, 21:52
اینم مد داینامیک من

اگه رسیورت گزینه کنتراست و برایتنس داره کنتراست و برایتنسشو دستکاری کن اگه با کابل av معمولی وصل کردی که هیچ اگه hdmi داره گزینه های خروجی رنگ تصویرو دستکاری کن lیه گزینه هایی مثل rgb و yb و اینا داره ...و خروجیو بزار روی 1080p یا 1080i اگه بازم مطلوبت نشد برو گزینه های گامای تی ویو دست کاری کن من منوی vt30 یو ندیدم ولی گامای s.curve واسه sd بهتر جواب میده.
من دوستم یه ----- ایکس کروز داره تصویرو روی sd یه جوری تنطیم کرده تامثل همین عکسا که گداشتم white crush کرده اونطوری تصویرش به ال ای دی نزدیکتر شده سعی کن یه جوری تنطیم کنی تا white crush کنه مثل همون عکسا:

البته یه چیزی در مورد ال ای دی هست بیشتر برایتنس ال ای دی fake هست یعنی تقلبیه مثلا این دو تا عکسو نگاه کنید:

برایتنس این عکسها یکیه چون چارتاشون روی مانیتور شما با یه برایتنس داره نشون داده میشه ولی گامای عکس اول و سوم دست کاری شده واسه همین برایت تر به نظر میاد سر همین white crush کرده توی تصویر sd این white crush کردن زیاد بد نیست ولی توی hd جزئیتو خیلی کم میکنه معمولا ال ای دیای سامسونگ گاماشون خیلی white crush میکنه واسه همین مجازی تصویرو برایت نشون میدن حالا هر کی یه سلیقه ای داره توی vt30 با دستکاری وایت بالانس و گاما یا دستکاری برایتنس سورس مثل همون بالا بردن برایتنس از تو بازی میشه white crush درست کرد که مصنوعی تصویر برایت بشه بالا ولی فکر نکنم جایی به این بگن کیفیت تصویر!!!!!!!!!!!

یه تجربه ام داشتم از این قضیه من بازیه بتلفیلد 3 رو هم روی ال ای دی بازی کردم هم روی پلاسما تازه روی یه ال ای دی مدرن بازی کردم بعدش روی یه پلاسمای نسبتا قدیمی اون مرحله که با هواپیما از روی ناو هواپیما بر بلند میشن ابرا روی ال ای دی فقط یه کپه سفید رنگ بود ولی روی پلاسما همه جزئیات معلوم بود روی ال ای دی تصویر مصنوعی برایت بود یعنی white crush کرده بود.
واسه همین خیلی نگران بودم نکنه روی پلاسمای vt30 یا st30 هم همینطوری باشه که وقتی همون صحنه رو روی یه st30 تست زدم دیدم خدارو شکر اونطوری نشده حتی روی مد داینامیک جزئیات خیلی قابل قبول بودن برایتنسم واقعا در حد ال ای دی بود.

arash_a59
30-12-2011, 22:02
عزیزم خوووب تحقیق کن(تحقیق بصری نه شنیداری) چون پول کمی نیست
بیخیال کنتراست یک به N میلیون شو
بیخیال فرکانس 600 هرتز شو
اگه برای دیدن فیلم و احیانا بازی و دور هم نشستنو با فامیل TV دیدن میخوای کنتراست یک به 5 میلیون و فرکانس 200 هرتز کاملا کافیه و جواب گو هست
به هیچ عنوان هم برای دیدن LED نیاز به گذاشتن ماسک جوشکاری نیست، چیزی که برایتنس زیادی داره میشه کمش کرد اما اونیکه نداره هیچ کاریش نمیشه کرد!
البته یه مطلب مفید جناب die my darling ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مورد برایتنس مصنوعی led ها گذاشتند که جالبه و قابل تامل اما فکر نمیکنم در مورد تمامی LED ها صادق باشه
من به شما سامسونگ d7000 و شارپ کواترون رو پیشنهاد میدم شاید در بنچمارک و مقایسه خیلی از VT30 پایین تر باشه اما وقتی خریدی آوردی نصب کردی دیگه نمیای تو نت بگی چیکارش کنم!

حرفاتون اینجور نشون می ده که شما از اون دسته آدمایی هستید که فکر می کنید هر چی دوست دارید بقیه هم همون را دوست دارن . نه جانم خیلی ها به هیچ وقت تصویر led رو دوست ندارن و خود من به شخصه تصویر تلویزیون های لامپی قدیمی رو به اونا ترجیح می دم حالا چه برسه به پلاسما
led از روز اولش هم تصویرش مزخرفه با کالیبره و این حرفا هم مشکلاتش حل نمیشه . برعکس تصور شما خیلی از کسایی که led خریدن تو مغازه خوششون اومده ولی تو خونه تازه فهمیدن چه کلاهی سرشون رفته من خودم بین دوستان خودم زیاد دیدم .
دوست گلم من جزء هیچ دسته و گروهی نیستم و برای کسی هم تعیین تکلیف نمیکنم
سلیقه شما محترمه و البته خاص که تلوزیون های لامپی رو بهتر از led های لوکال دایمینگ میدونید
شما اگه یه سر به فروشگاه ها و نمایندگی ها بزنید و آمار فروش LED و Plasma رو بپرسید خواهید دید که اون خیلی ها که گفتید همچین آمار دقیقی نیست، حالا میخواید بگید کسایی که LED میخرن بیسوادن کورن کم تجربه ان چشاشون مشکل داره یا... باید بگم که بیشتر افراد اینجورین.:11:

دوست عزیز مگه تو نمایندگی که شما خرید کردین تی وی ها روشن نبودن همونجا میتونستی به تصویر نگاه کنی اگه خوشت نیومد نخریش.ضمنا به هیچ عنوان آشغالهایی که سامسونگ بخصوص این چند سال اخیر تولید میکنه با این تی وی قابل مقایسه نیستن.پس خیالت راحت بهترین خرید رو کردی.ضمنا میدونی بچه هایی مثل پونل که این تی وی رو خریدن بعد از چند وقت تحقیق به این مدل رسیدن شما اگه بلوری پلیر داری یه فیلم بلوری تهیه کن اونوقت میبینی چی خریدی.من خودم هم سامسونگ داشتم هم سونی و هم پلاسمای v20 پست های منو بخونی متوجه میشی ولی vt30 خداییش یه چیز دیگه است
تو نمایندگی های شهر ما فقط یکجا این TV رو به نمایش گذاشته بود و من قبل از اون تهران توی شریعتی دیدم این TV رو هر دوجا فقط یه تصویر گذاشته بود(اون فوتبال مرسوم) توی تهران گفتم اینکه هنوز برایتنسش میلنگه به نسبت LED و LCD کناریش طرف رفت چندتا چراغ رو خاموش کرد و گفت نور زیاده بیا عالی شد!
توی شهرماهم که یارو اصلا نمیذاشت نزدیک TV شی چه برسه بخوای باهاش ور بریو تستش کنی.

rezaerx
30-12-2011, 22:04
دوستان عزيز سلام من تو خروجي هاي hdmi , av ,usb تو تنظيمات تصوير مد پروفشنال رو اصلا نديدم اين مد كجاي منو هست vt30--50

arash_a59
30-12-2011, 22:08
شما برایتنس رو بکن 0 و رنگ رو بکن 50 و شارپنس رو بکن 50 ببین نتیجه چی میشه؟
مات تر شد:41:

اگه رسیورت گزینه کنتراست و برایتنس داره کنتراست و برایتنسشو دستکاری کن اگه با کابل av معمولی وصل کردی که هیچ اگه hdmi داره گزینه های خروجی رنگ تصویرو دستکاری کن lیه گزینه هایی مثل rgb و yb و اینا داره ...و خروجیو بزار روی 1080p یا 1080i اگه بازم مطلوبت نشد برو گزینه های گامای تی ویو دست کاری کن من منوی vt30 یو ندیدم ولی گامای s.curve واسه sd بهتر جواب میده.
من دوستم یه ----- ایکس کروز داره تصویرو روی sd یه جوری تنطیم کرده تامثل همین عکسا که گداشتم white crush کرده اونطوری تصویرش به ال ای دی نزدیکتر شده سعی کن یه جوری تنطیم کنی تا white crush کنه مثل همون عکسا:
رسیورم Full HD هست و با کابل اوریجینال خود پاناسونیک (HDMI) وصل شده
متاسفانه رسیورم تنظیمات تصویر نداره فقط یه گزینه داره که اونم گذاشتم روی 1080P تایپ هم گذاشتم روی Auto( که خودش بین pal و NTSC شیفت میکنه)

die my darling
30-12-2011, 22:09
تو نمایندگی های شهر ما فقط یکجا این TV رو به نمایش گذاشته بود و من قبل از اون تهران توی شریعتی دیدم این TV رو هر دوجا فقط یه تصویر گذاشته بود(اون فوتبال مرسوم) توی تهران گفتم اینکه هنوز برایتنسش میلنگه به نسبت LED و LCD کناریش طرف رفت چندتا چراغ رو خاموش کرد و گفت نور زیاده بیا عالی شد!
توی شهرماهم که یارو اصلا نمیذاشت نزدیک TV شی چه برسه بخوای باهاش ور بریو تستش کنی.

خوب عزیز تو که میدونستی خونتون چهل چراغ روشن میکنید رفتی این تی ویو دیدی اینجا تو نت 10000000 نفر بهت گفتن اگه زیر نور زیاد تی وی نگاه میکنی پلاسما نخر حالا مشکل از خودته این همه بهت اطلاع دادن رفتی تو فروشگاه بهت توضیح دادن بازم رفتی خرید کردی به نظرم مشکل از خودت بوده نه از تی وی.

mr_rayan
30-12-2011, 22:11
دوستان عزيز سلام من تو خروجي هاي hdmi , av ,usb تو تنظيمات تصوير مد پروفشنال رو اصلا نديدم اين مد كجاي منو هست vt30--50

احیانا غیر فعال هست.شما تو منو گزینه isf رو پیدا کن و on کن.اونوقت مد پروفشنال رو هم خواهی دید.

die my darling
30-12-2011, 22:11

متاسفانه رسیورم تنظیمات تصویر نداره فقط یه گزینه داره که اونم گذاشتم روی 1080P تایپ هم گذاشتم روی Auto( که خودش بین pal و NTSC شیفت میکنه)

مارک ----- چیه؟ کابل دیگه داری باهاش تست کنی شاید کابلت مشکل داره کابل 360 بزن.

mr_rayan
30-12-2011, 22:15

متاسفانه با توجه به شرایط نور منزل شما و عادت کردن چشمان شما به LED کاری نمیشه کرد.

rezaerx
30-12-2011, 22:19
احیانا غیر فعال هست.شما تو منو گزینه isf رو پیدا کن و on کن.اونوقت مد پروفشنال رو هم خواهی دید.

دوست عزيز ممنون از كدوم قسمت منو بايد isf رو ببينم اخه از ديشب دارم دنبال اين گزيينه مي گردم ولي پيدا نميكنم ممنون ميشم اگر مسير رو بهم بگي در ضمن mr_rayan عزيز من اون 20 تا عكسي كه دوستمون براي تست گذاشتند دارم براي اب بندي به صورت اسلايد شو استفاده ميكنم وزمان عوض كردن عكسها هم 5 ثانيه هست مشكلي كه نيست كه تو 100 ساعت اول از اين عكسها استفاده بشه چون تلويزيون رو گذاشتم تويه اتاق ديگه فعلا هم باش كاري ندارم تا چند روز ديگه

reza_amir54321
30-12-2011, 22:24
نکاتی روکه اینجا میخوام به دوستان عزیز یاد آور بشم این که :
1- مصرف کننده معمولی برند ، چشم و هم چشمی ، طراحی ظاهری و در زمانی هم که ژست حرفه ای به خود میگیرن برایتنس بالا و اشباع رنگها براشون اهمیت داره و توضیخات فنی و آوردن ریویو از این سایت و اون سایت فقط خسته کردن خود بیشتر نیست بارها شد ه دوستان و فامیل ساعتها وقت منو حضوری و تلفنی گرفتن که چی بخریم بعد از کلی صحبت و توضیح میبینی که کاملا برعکس عمل کرده به گفته فلان مغازه داره و یا چیز دیگه
2- اکثر دوستان اینجا وقتی میخوان تست بگیرن سورس SD رو مهواره (غلط عمدی ) ویا گیرنده دیجیتال معرفی میکنن اینو خدمت دوستان بگم که 90% ریسیور (غلط عمدی ) های موجود در بازار ایران تصویر استاندارد sd پخش نمی کنن و غالبا تحت برندی در چین تولید میشن و شما اگه توی فرومهای و مجلات تخصصی دنبال این برندها گردید اصلا وجود خارجی ندارن حتی تستی من کردم برند آی کلاس با خروجی اچ دی ام آی تصاویر به مراتب پائین تر از استرنگ 4622 با خروجی کامپونت داره تصاویر ارسالی از صدا و سیما هم وضع بهتری نداره و در مورد تصاویر اچ دی هم متاسفانه باید یک سورس خوب در دسترس باشه که اکثرا نیست پس وقتی که نمیشه شرایط یکسان تست رو فراهم کرد بهتره به نتیجه تست فرومهای خارجی اعتماد کرد نمی خوام وارد بحث تخصصی ریسیور بشم ولی توی میان قیمتها به غیر از استرانگ و توی قیمتهای بالا به غیر از vu - ap box - dream تقریبا بقیه فقط کار راه انداز هستن به لحاظ کیفیت تصویر ولی تا دلتون بخواد فیچرهاشون عین موبایلهای 5 سیمکارتشون زیاده

3- تجربه شخصی من در استفاده از پلاسما ( هر چند مدل قدیمی ) علاوه بر دقت رنگها کنتراست عالی و برایتنس مناسب ( به نظر من برایتنس غیر واقعی ال ئی دیها آزار دهنده هست و فقط به در امکان عمومی یا فضاهای پرنور میخوره ) اینه که تصاویر دل نشین تر و صمیمی تر ی ارائه میکنه خستگی کمتری در تماشای دراز مدت داره با توجه به اینکه حرفه ام دکوراسیوت داخلی هست نور پردازی و میزان شدت نوری موجود در سبک زندگی امروز و در آپارتمانها به حدی هست که اگر بخوایم با برایتنس پنلهای شو شده در فروشگاهها بخواهیم فیلم ببینم مطمئنا احساس بصری خوبی نخواهیم داشت و اذیت خواهیم شد بدون اینکه بخوام از برندی اسم ببرم با اینکه تی وی من پانا سونیک ا س 10 هستش و باید دیگه توی تاریخ دنبالش گشت در مقایسه با یک ال ئی دی 2 میلیون تومانی 46 اینچ که همسایمون10 روزه خریده هیچوقت وسوسه جایگزینی رو برام ایجاد نکرده ولی وقتی با یک وی تی 30 مقایسه اش میکنم بیشتر به مانده حساب بانکی ام فکر میکنم به طور کلی تر اگر میخواهید به دیدن حرفه ای تر نگاه کنید بهتر چک لیست انتخاب و آزمون و مشاور هاتون رو هم حرفه ای انتخاب کنید برای بهترینها باید هزینه بهتری هم کرد

sarafara
30-12-2011, 22:24
جالبه كه اين تي وي تو تاريكي بهترين تصوير رو داره ...پس كاملا مناسب خونه منه ...چون همه بهم ميگن انگار توي غار زندگي مي كنم !...من عاشق محيط هاي تاريك با نور پردازيهاي مختصر هستم و خونه ام شبيه رستوران و كافي شاپه !

poonel
30-12-2011, 22:39
دوست عزيز ممنون از كدوم قسمت منو بايد isf رو ببينم اخه از ديشب دارم دنبال اين گزيينه مي گردم ولي پيدا نميكنم ممنون ميشم اگر مسير رو بهم بگي در ضمن mr_rayan عزيز من اون 20 تا عكسي كه دوستمون براي تست گذاشتند دارم براي اب بندي به صورت اسلايد شو استفاده ميكنم وزمان عوض كردن عكسها هم 5 ثانيه هست مشكلي كه نيست كه تو 100 ساعت اول از اين عكسها استفاده بشه چون تلويزيون رو گذاشتم تويه اتاق ديگه فعلا هم باش كاري ندارم تا چند روز ديگه

Menu / Set up / Advanced isfcc : on

بعدش میری اینجا :

Menu / picture / Viewing Mode : Professional

عکسها رو ولش کن. تو مدلهای جدید ضرورتی نداره.
بزار رو مد Normal و از TV استفاده کن.

die my darling
30-12-2011, 22:43
@ arash_a59

ببین آرش یه کاری بهت میگم انجام بده.
این عکسارو بریز روی usb:

ببر بزن به vt30 این عکسا همشون برایتنس یکی دارن ببین نتیجه چی میشه اگه راضی شدی که سعی کن با وایت بالانس و گاما روی مدای دیگه یا همون داینامیک اگه بشه تصویرو یه جوری دستکاری کنی که white crush کنه اگه که راضی نشدی مشکل از نور زیاده اتاقه یا نور اتاقو کم کن یا پنلو بفروش بره من میخرمش اگه فروشنده بودی pm بزن.

arash_a59
30-12-2011, 22:43
مارک ----- چیه؟ کابل دیگه داری باهاش تست کنی شاید کابلت مشکل داره کابل 360 بزن.
xcruiser 400Plus
کابل 360 رو هم زدم فرقی نکرد.
ضمنا یه نویز محسوسی هم از TV بگوش میرسه( ازون 4تا فن قابل مشاهده پشتش نیست توی تصویر زیر منبع نویز رو خط کشیدم)نویز رو اگه تلوزیون رو Mute کنید و خونه ساکت باشه از فاصله 2 متری میشه شنید(با دقت و البته خفیف)

die my darling
30-12-2011, 22:49
این ----- دوستم همین xcruiser هست نمیدونم مدلش چیه ولی روی ریموت یه دکمه داره براتنس و کنتراستو تنظیم میکنه باهاش دکمه های روی ریموتو بزن با یکیشون کار میکنه میدونم توی منو نبود.

poonel
30-12-2011, 22:52
شرمنده . دست خودم نبود . بدجوری حیرت زده شدم .
واقعاً جزو بهترین تصاویری بودن که بچه ها از پانلشون تو فروم گذاشتن .
سورس های Full HD روی این پانل چطوری عمل میکنن ؟

خواهش می کنم.
فکر کردم شما بدتون اومده که اینطوری می گید. عیبی نداره.:10:
زیاد تست تصویر Full HD نکردم. فقط چند تا ویدیو موزیک
فرقش با SD فقط اینه که تصویرش شارپ تر و تیزتره

rezaerx
30-12-2011, 22:57
Menu / Set up / Advanced isfcc : on

بعدش میری اینجا :

Menu / picture / Viewing Mode : Professional

عکسها رو ولش کن. تو مدلهای جدید ضرورتی نداره.
بزار رو مد Normal و از TV استفاده کن.

پونل جان ممنون من الان منو رو زدم در قسمت setup فقط گزينه display setting داره و وقتي وارد اين گزينه ميشم فقط و فقط گزينه banner disply time out داره ديگه هيچ گزينه ديگه اي نداره همين اعصاب منو خورد كرده لطفا راهنمايي كنيد

arash_a59
30-12-2011, 23:01
@ arash_a59

ببین آرش یه کاری بهت میگم انجام بده.
این عکسارو بریز روی usb:

ببر بزن به vt30 این عکسا همشون برایتنس یکی دارن ببین نتیجه چی میشه اگه راضی شدی که سعی کن با وایت بالانس و گاما روی مدای دیگه یا همون داینامیک اگه بشه تصویرو یه جوری دستکاری کنی که white crush کنه اگه که راضی نشدی مشکل از نور زیاده اتاقه یا نور اتاقو کم کن یا پنلو بفروش بره من میخرمش اگه فروشنده بودی pm بزن.
از عکسهایی که گذاشتی فقط 2تای اولو اوکی کرد 2تای آخرو گفت can not read format دیگه بیخیال شدم بخوام فرمت عوض کنم مثل اینکه پانا عاشق آواتارت هست! اینم عکسای آواتارت روی TV من که با یک کانن SX230HS ba sensore CMOS گرفته شده:

خوب بود.

unepus
30-12-2011, 23:05
عزیزم خوووب تحقیق کن(تحقیق بصری نه شنیداری) چون پول کمی نیست
بیخیال کنتراست یک به N میلیون شو
بیخیال فرکانس 600 هرتز شو
اگه برای دیدن فیلم و احیانا بازی و دور هم نشستنو با فامیل TV دیدن میخوای کنتراست یک به 5 میلیون و فرکانس 200 هرتز کاملا کافیه و جواب گو هست
به هیچ عنوان هم برای دیدن LED نیاز به گذاشتن ماسک جوشکاری نیست، چیزی که برایتنس زیادی داره میشه کمش کرد اما اونیکه نداره هیچ کاریش نمیشه کرد!
البته یه مطلب مفید جناب die my darling ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مورد برایتنس مصنوعی led ها گذاشتند که جالبه و قابل تامل اما فکر نمیکنم در مورد تمامی LED ها صادق باشه
من به شما سامسونگ d7000 و شارپ کواترون رو پیشنهاد میدم شاید در بنچمارک و مقایسه خیلی از VT30 پایین تر باشه اما وقتی خریدی آوردی نصب کردی دیگه نمیای تو نت بگی چیکارش کنم!

دوست گلم من جزء هیچ دسته و گروهی نیستم و برای کسی هم تعیین تکلیف نمیکنم
سلیقه شما محترمه و البته خاص که تلوزیون های لامپی رو بهتر از led های لوکال دایمینگ میدونید
شما اگه یه سر به فروشگاه ها و نمایندگی ها بزنید و آمار فروش LED و Plasma رو بپرسید خواهید دید که اون خیلی ها که گفتید همچین آمار دقیقی نیست، حالا میخواید بگید کسایی که LED میخرن بیسوادن کورن کم تجربه ان چشاشون مشکل داره یا... باید بگم که بیشتر افراد اینجورین.:11:

دوست گرامی
بله برایتنس بالا را میشه کم کرد ولی کنتراست پایین , تصویر تخت , رنگ سیاه متمایل به سرمه ای , زاویه دید افتضاح و تار شدن تصویر تو حرکات سریع رو هیچ کاریش نمی شه کرد

آمار فروش بیشتر led به خاطر تبلیقات زیاده شما دقت کنی از در و دیوار شهر و روزنامه ها و ... و حتی بالای همین فروم داره تبلیغ led می باره و البته تقصیر مردم هم هست که قبل از خرید تحقیق درست نمی کنند

die my darling
30-12-2011, 23:07
از عکسهایی که گذاشتی فقط 2تای اولو اوکی کرد 2تای آخرو گفت can not read format دیگه بیخیال شدم بخوام فرمت عوض کنم مثل اینکه پانا عاشق آواتارت هست! اینم عکسای آواتارت روی TV من که با یک کانن SX230HS ba sensore CMOS گرفته شده:

خوب بود.

یعنی چی خوب بود یعنی فکر میکنی وایت کراش کنه راضی میشی؟

arash_a59
30-12-2011, 23:09
این ----- دوستم همین xcruiser هست نمیدونم مدلش چیه ولی روی ریموت یه دکمه داره براتنس و کنتراستو تنظیم میکنه باهاش دکمه های روی ریموتو بزن با یکیشون کار میکنه میدونم توی منو نبود.
متاسفانه یکی از ایرادهای این ----- که ساخت شرکت معتبره Fortis کره هست نداشتن تنظیمات حرفه ای تصویره!
اینم عکس کنترلش :

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

یعنی چی خوب بود یعنی فکر میکنی وایت کراش کنه راضی میشی؟
امیدوارم تنظیماتی داری واسه این؟!:10:

die my darling
30-12-2011, 23:21
متاسفانه یکی از ایرادهای این ----- که ساخت شرکت معتبره Fortis کره هست نداشتن تنظیمات حرفه ای تصویره!
اینم عکس کنترلش :

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

امیدوارم تنظیماتی داری واسه این؟!:10:

الان به دوستم که ایکس کروزر داره زنگ زدم گفت تهران نیست مسارته دو سه روز دیگه میاد خودشم یادش نبود از کجا تنطیم میکرده خودت دکمه های روی ریموتو یه بار بزن یه بارم کل منوهارو چک کن مدل ----- اون خیلی از مال شما پائینتره فکر نکنم ماله شما نداشته باشه همچین چیزی الان همه رسیورها دارن.

arash_a59
30-12-2011, 23:26
دوست گرامی
بله برایتنس بالا را میشه کم کرد ولی کنتراست پایین , تصویر تخت , رنگ سیاه متمایل به سرمه ای , زاویه دید افتضاح و تار شدن تصویر تو حرکات سریع رو هیچ کاریش نمی شه کرد

آمار فروش بیشتر led به خاطر تبلیقات زیاده شما دقت کنی از در و دیوار شهر و روزنامه ها و ... و حتی بالای همین فروم داره تبلیغ led می باره و البته تقصیر مردم هم هست که قبل از خرید تحقیق درست نمی کنند
عزیزم بعضی از پارامتر هارو که گقتی قبول دارم و بعضی هاشو نه
توی کنتراست قطعا پلاسما سره اما برای یک یوزر معمولی تا حد متوسط یک کنتراست مگا هم رضایتمنده(در حد 5-7 میلیون البته اگه دروغ نباشه!)
تصویر تخت فرق چندانی ندیدم
رنگ سیاه مایل به سرمه ای تا حدی مربوط میشه به همون کنتراست که اول گفتم
زاویه دید رو باهاتون مخالفم باز در اینکه پلاسما سر تره شکی نیست اما مگه قراره بشینی تو زاویه 179 درجه ای TV ببینی؟ توی زاویه 90 تا 150 LED واقعا عیبی نداره
توی حرکات سریع قرار نیست که تصویر حرکت یک گلوله و شکافتن حائل بتونی رو از صبح تا شب ببینی واسه دیدن تصاویر ورزشی و گیم اکشن همون فرکانس 200 هرتز کفایت میکنه و تاری که میگید نمیده!

die my darling
30-12-2011, 23:35
چه نظرات عجیبی که نمیشنویم!!!
من که دارم شاخ در میارم!!!

آرش خان شما مشخصه تکلیفت با خودت روشن نبوده و معنی درست کیفیت رو نمی دونستی که اینطوری تو ذوقت خورده.
شما از اون دسته ای که فکر میکنی کیفیت = نور.
اونایی که پلاسما می پسندن اولویتشون دقت رنگ و کنتراست تو صحنه های تاریکه و نور در اولویت بعدیشونه.
با این حال VT30 هم که نورش خیلی زیاده و برای بیشتر محیطها کافیه. نورش طوریه که تو مد دینامیک چشم رو میزنه. بنظرم بهترین حالتش مد Normalه که نورش متعادله.

سایز اصلی :

سایز اصلی :

سایز اصلی :

سایز اصلی :

جناب پونل تی وی جدید که مبارکه هیچی دوربین جدیدم مبارکه :31:

poonel
30-12-2011, 23:48
پونل جان ممنون من الان منو رو زدم در قسمت setup فقط گزينه display setting داره و وقتي وارد اين گزينه ميشم فقط و فقط گزينه banner disply time out داره ديگه هيچ گزينه ديگه اي نداره همين اعصاب منو خورد كرده لطفا راهنمايي كنيد
شما مطمئنی VT30 داری؟
منوش باید این شکلی باشه :

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------

جناب پونل تی وی جدید که مبارکه هیچی دوربین جدیدم مبارکه :31:

دوربین NIKON D90 SLR ه. مال خودم نیست، قرضیه.

persian_m
30-12-2011, 23:49
شما مطمئنی VT30 داری؟
منوش باید این شکلی باشه :

میگم داداش خوب با کانالهای ایتالیا حال میکنیا.uno خریدی یا نه؟

nob2003
31-12-2011, 00:00
میگم خدایش بیان این لوگو یا چاپ تبلیغی روی پانل رو بردارین و ماشین نیست که بخواین فابریک بمونه و کثیف نشه(منظورم بالای پنل سمت چپه):31:

حالا این چاپ پاناسونیک خوبه و فقط یه گوشه کوچیک از تصویر رو گرفته و یکی از اقوام ما یه tv گرفته بود این چاپه 30 درصد تصویر رو اشغال کرده بود و طرف میگفت اگه برشدارم از قیمتش میفته:18:

siamak_mu
31-12-2011, 00:01
arash_a59 جان جسارته و به من ربطی نداره ولی در کل اگه قرار هست این تی وی رو نگه دارید به نظر من اول از همه جای تلویزیون رو عوض کنید دلیل اول به خاطر دیزاین منزل چون واقعاً بالای شوفاژ و جلوی فکر کنم پرده ستمه آدم یه تلویزیون 3 تومنی بذاره :10: دلیل دوم برای اینکه ببینید جای دیگه ای هست که تابش کمتری به سمت تلویزیون داشته باشه یا خیر. برای دلیل اول امیدوارم فضولی منو ببخشید :11:

poonel
31-12-2011, 00:10
میگم داداش خوب با کانالهای ایتالیا حال میکنیا.uno خریدی یا نه؟

نه بابا.هنوز STARSAT X95 آشغالی هستش.
تو شبکه های SD با کیفیت و 16:9 مثل RAI تصویر VT30 خیلی خوبه. میزارم RAI ، با تصویرش حال می کنم.

persian_m
31-12-2011, 00:16
نه بابا.هنوز STARSAT X95 آشغالی هستش.
تو شبکه های SD با کیفیت و 16:9 مثل RAI تصویر VT30 خیلی خوبه. میزارم RAI ، با تصویرش حال می کنم.

آقا حیفه این تلویزیونه با کامپوزیت بهش تصویر میدی یه فکری به حالش بکن.تو hdmi کیفیت تصویرش عالی که نه متعالی میشه:31:

nob2003
31-12-2011, 00:17
راستی من به tv کابل شبکه زدم برای رسوندن اینترنت و برای اپدیت فریمور که ورژن جدیدی پیدا نکرد و در قسمت مربوط به مدیا هم نوشت سرور رو پیدا نمیکنه و مثل اینکه هیتلره سرورش و البته اینم بگم اینترنت به tv میرسید چون از قسمت تست اینترنت نشون میداد همه چی ok هست.

persian_m
31-12-2011, 00:21
راستی من به tv کابل شبکه زدم برای رسوندن اینترنت و برای اپدیت فریمور که ورژن جدیدی پیدا نکرد و در قسمت مربوط به مدیا هم نوشت سرور رو پیدا نمیکنه و مثل اینکه هیتلره سرورش و البته اینم بگم اینترنت به tv میرسید چون از قسمت تست اینترنت نشون میداد همه چی ok هست.

داداش سری R که مال ما ایرانیها باشه آپدیت نمیشه بیخودی تلاش نکن.

poonel
31-12-2011, 00:22
آقا حیفه این تلویزیونه با کامپوزیت بهش تصویر میدی یه فکری به حالش بکن.تو hdmi کیفیت تصویرش عالی که نه متعالی میشه:31:

با فیش AV نوری وصلش کردمه که 99.997% کیفیت رو انتقال میده. تصویرش با HDMI فرقی نداره.

arash_a59
31-12-2011, 00:33
arash_a59 جان جسارته و به من ربطی نداره ولی در کل اگه قرار هست این تی وی رو نگه دارید به نظر من اول از همه جای تلویزیون رو عوض کنید دلیل اول به خاطر دیزاین منزل چون واقعاً بالای شوفاژ و جلوی فکر کنم پرده ستمه آدم یه تلویزیون 3 تومنی بذاره :10: دلیل دوم برای اینکه ببینید جای دیگه ای هست که تابش کمتری به سمت تلویزیون داشته باشه یا خیر. برای دلیل اول امیدوارم فضولی منو ببخشید :11:
اختیار دارید سیامک جان
حرف شما درسته اون نقطه ضایع هست اما متاسفانه هال خونم جایی بهتر از این برای TV نداره با توجه به وضعیت مبلمان:41:
شوفاژ رو میخواستم بر دارم خورد تو زمستون و سرمای شدید و پشیمون شدم
شکل هال و وضعیت TV مثل شکل زیر هست و متاسفانه ازونجاکه میزم تقریبا بزرگه نمیشه سه گوش گذاشتش
توی شکل زیر ستاره ها محل لوستر و فلش محل TV هست

unepus
31-12-2011, 02:28
عزیزم بعضی از پارامتر هارو که گقتی قبول دارم و بعضی هاشو نه
توی کنتراست قطعا پلاسما سره اما برای یک یوزر معمولی تا حد متوسط یک کنتراست مگا هم رضایتمنده(در حد 5-7 میلیون البته اگه دروغ نباشه!)
تصویر تخت فرق چندانی ندیدم
رنگ سیاه مایل به سرمه ای تا حدی مربوط میشه به همون کنتراست که اول گفتم
زاویه دید رو باهاتون مخالفم باز در اینکه پلاسما سر تره شکی نیست اما مگه قراره بشینی تو زاویه 179 درجه ای TV ببینی؟ توی زاویه 90 تا 150 LED واقعا عیبی نداره
توی حرکات سریع قرار نیست که تصویر حرکت یک گلوله و شکافتن حائل بتونی رو از صبح تا شب ببینی واسه دیدن تصاویر ورزشی و گیم اکشن همون فرکانس 200 هرتز کفایت میکنه و تاری که میگید نمیده!

- البته این کنتراست های میلیونی dynamic contrast هستش و اصلا اهمیتی نداره مهم ansi contrast هستش که سازنده اونو اعلامی نمی کنه ولی با کالرمیتر میشه اونو اندازه گرفت
- حذف جزئیات و بافت ها چه درمناطق خیلی تیره و چه در مناطق خیلی روشن و عمق سیاه ضعیف led تصویرو تخت می کنه
- رنگ سیاه مایل به سرمه ای ربطی به کنتراست نداره و یک شیفت رنگی تو کل تونالیته تصویر ایجاد می کنه یعنی فقط سیاه اسیب نمی بینه کل رنگها کمی شیفت پیدا می کنن
-اتفاقا زاویه دید جز بدترین معایبه به خصوص در هنگام تماشای بلوری چون شما در این حالت خیلی نزدیک تر به تی وی مینشینی(2 متر برای تی وی 50 اینچ) و در این حالت مرکز تی وی را با زاویه 90 درجه به صورت عمود میبینی ولی گوشه تصویر را با زاویه 90 درجه ... که این 15 درجه اختلاف باعث افت رنگ و برایتنس نصبت به مرکز میشه و در نتیجه یک تصویر با کیفیت یکسان به چشم نمی رسه
- در مورد تصاویر اکشن هم بستگی به نوع استفاده داره دوستانی که اهل فیلم / گیم / یا برنامه های ورزشی هستند این براشون حیاتیه و اونی که شما می گی 200hz led کافیه اصلا کافی نیست .

manaminjamkharam
31-12-2011, 02:29
بنظر دوستان ، امکان داره مشکلی که آقا آرش با تی وی داره ، مشکل پنل ایشون باشه ؟ ( با توجه به صحبتاشون که براشون راضی کننده نیست و این که گفتن صدای نویز در حالت سکوت تا 2 متری شنیده می شه) یا نه ، بلکه به همون سلیقه برمی گرده ؟

البته توی تصاویری که ایشون قرار داده بودن همچین بد هم نبود . ( هرچند روی عکس کلا نمی شه نظر دقیقی داد .)

unepus
31-12-2011, 02:38
اختیار دارید سیامک جان
حرف شما درسته اون نقطه ضایع هست اما متاسفانه هال خونم جایی بهتر از این برای TV نداره با توجه به وضعیت مبلمان:41:
شوفاژ رو میخواستم بر دارم خورد تو زمستون و سرمای شدید و پشیمون شدم
شکل هال و وضعیت TV مثل شکل زیر هست و متاسفانه ازونجاکه میزم تقریبا بزرگه نمیشه سه گوش گذاشتش
توی شکل زیر ستاره ها محل لوستر و فلش محل TV هست

متاسفانه وضعیت قرارگیری لوسترها نصبت به تی وی در بدترین حالت ممکن هستش , در روز هم که جهت دید شما به سمت پنجره هست که نور زیادی داره و باعث تنگ شدن مردمک چشم میشه و در نتیجه احساس می کنید تصویر کم نوره

شاید بهتر باشه میزتون رو عوض کنید تا بتونید تی وی رو در جای بهتری قرار بدید

---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------

بنظر دوستان ، امکان داره مشکلی که آقا آرش با تی وی داره ، مشکل پنل ایشون باشه ؟ ( با توجه به صحبتاشون که براشون راضی کننده نیست و این که گفتن صدای نویز در حالت سکوت تا 2 متری شنیده می شه) یا نه ، بلکه به همون سلیقه برمی گرده ؟

البته توی تصاویری که ایشون قرار داده بودن همچین بد هم نبود . ( هرچند روی عکس کلا نمی شه نظر دقیقی داد .)

از اونجایی که تو عکس خوب به نظر میاد با توجه به محل قرار گرفتن پشت پنجره و دو لوستر در جلوی تی وی ایشون احتمال خرابی پنل منتفیه . علت نارضایتی ایشون پر نور بودن منزل و همین طور عادتشان به برایتنس خیلی زیاد در led هستش

arash_a59
31-12-2011, 02:56

نویز رو الان در ساعت 2:45 بامداد(ساعت رو گفتم برای نشون دادن محیطی آرام) میشه تا 2 متری حس کرد(البته دقت میخواد اینجوری نیست که یکی از همه جا بی خبر بیاد بشینه در فاصله 2 متری TV و بگه اوه این چه صداییه! اینجوری نیست ولی اگه به شما بگن خوب گوش کن ببین صدای نویز میشنوی یا نه کاملا خواهی شنید) بیشتر که دقت میکنم صدا مثل صدای فن هست اما مرکزش اون نقطه ای هست که نشون دادم و در اونجا من فنی نمیبینم جالبه که در هر دو طرف TV این صدا هست ولی شدتش در سمت چپ(وقتی از روبرو نگاه میکنی) بیشتره
فقط امیدوارم با گذشت زمان و خاک گرفتن سیستم بدتر نشه

poonel
31-12-2011, 07:01
دوستان یه سوال :
اگه برایتنس پلاسما رو 100 باشه یا 50 تو طول عمرش تاثیر داره؟

irmedia
31-12-2011, 10:14
نویز رو الان در ساعت 2:45 بامداد(ساعت رو گفتم برای نشون دادن محیطی آرام) میشه تا 2 متری حس کرد(البته دقت میخواد اینجوری نیست که یکی از همه جا بی خبر بیاد بشینه در فاصله 2 متری TV و بگه اوه این چه صداییه! اینجوری نیست ولی اگه به شما بگن خوب گوش کن ببین صدای نویز میشنوی یا نه کاملا خواهی شنید) بیشتر که دقت میکنم صدا مثل صدای فن هست اما مرکزش اون نقطه ای هست که نشون دادم و در اونجا من فنی نمیبینم جالبه که در هر دو طرف TV این صدا هست ولی شدتش در سمت چپ(وقتی از روبرو نگاه میکنی) بیشتره
فقط امیدوارم با گذشت زمان و خاک گرفتن سیستم بدتر نشه

با سلام

صدایی که با آن اشاره می کنید مربوط به فن ها نیست بلکه به منبع نمایش نور مربوط می شود. اگر دقت کنید هنگامی که یک تصویر کاملا سفید یا روشن داشته باشید آن صدای نویز مانند کمی بیشتر و در نماهای تاریک کمتر میشود.ضمنا این صدا در مدل هایی مانند V20 که در آن اصلا فن تعبیه نشده نیز وجود دارد و مقدار آن هم به مرور زمان تغییر نخواهد کرد و در نئو پلاسماها طبیعی است.

دوستان یه سوال :

معمولا توصیه شده در زمان آب بندی ابتدایی تلویزیون مقدار برایتنس و کنتراست نباید بیشتر از 50 باشد اما بعد گذشت 100 ساعت اولیه ، خیر مشکلی بابت محدودیت در برایتنس و کنتراست نخواهید داشت.

unepus
31-12-2011, 10:27
دوستان یه سوال :

البته که تاثیر داره ولی این مساله نیست که زیاد جای نگرانی داشته باشه الان تولید کنندگان , همه عمر پنل های نسل جدیدشون رو 100 هزار ساعت اعلام می کنند و این براساس میزان افت برایتنس در یک بازه زمانی چند ماهه و یکسری محاسبات ریاضی تعیین میشه که کی پنل به نصف برایتنس روز اول خودش میرسه ... 100 هزار ساعت معادل 30 سال روزی 10 ساعت می باشد که البته خیلی قطعات الکترونیکی عمرشون زودتر از این تموم میشه . نتیجه کلی اینکه برایتنس را فقط در حد نیاز بالا ببرید که فرضا بعد از 5سال به جای 10 درصد افت برایتنس, 5 درصد افت داشته باشید . البته این فقط برای کسانی هستش که خیلی دیر دیر تی وی تعویض می کنند
یک مورد دیگه اینکه همون طور که بارها اشاره شده 100~150 ساعت اولیه جهت آببندی همه پارامتر ها تو حالت نرمال زیر 50 باشه بهتره . بعد از اون جای نگرانی نداره

die my darling
31-12-2011, 10:31
دوستان یه سوال :

یه pdf از سایت پانا دانلود کرده بودم ماله 2 سال پیشه که اولا neopdp معرفی کرده نوشته که عمر پنل 100 هزار ساعت با برایتنس 50 و کنتراست 100.

poonel
31-12-2011, 11:17
یه سوال بهتر :
بعد از آب بندی، اینکه پلاسما رو مد Dynamic باشه یا Normal تو عمر پنل تاثیر داره؟

unepus
31-12-2011, 11:36
یه سوال بهتر :
بعد از آب بندی، اینکه پلاسما رو مد Dynamic باشه یا Normal تو عمر پنل تاثیر داره؟

تو حالت نرمال و با تنظیمات default برای برایتنس وکنتراست , برایتنس در طول زمان نسبت به مود dynamic با سرعت کمتری افت می کنه ولی بازم میگم که این برای کسانی شاید اهمیت داشته باشه که بخوان مدت خیلی طولانی (نمی شه دقیق گفت شاید بیش از 10سال با مثلا 10 ساعت تو روز) تی وی رو تعویض نکنند .

test14
31-12-2011, 11:37
5 شنبه تو يه نمايندگي بودم گفت فروش نداريم منتظر قيمت هاي جديد هستيم تا بانيان اعلام كنه! به گمانم يه 10-20 درصدي ميخوان گرون كنن....

ramincybran
31-12-2011, 11:46
poonel جان اگه میخوای infinite black فعال بشه باید از ورودی hdmi استفاده کنی.

یه چیز دیگه که خیلی برام جالب بود اینه که hater ها سریع دور برداشتن تا حالا زبونشون دراز نبود همین که یه نقطه ضعف به خیال خودشون پیدا کردن شروع کردن به ترول کردن سایت زیر سوال بردن و ادیتور قبول نداشتن مثل اینکه فشار موفقیتهای پاناسونیک زیاده (بترکه چشم حسود)
اه اه اصلا این پاناسونیک توطئه استکبار جهانیه میدونین اینا همشون سایتهای استکباری هستن که زیر نظر انگلیسای استعمارگر فعالیت میکنن هدفشون از بین بردن ندای حق طلبانه سامسونگ و سونیه عزیزه که مظلوم واقع شدن.

آقا دمت گرم این استکبار جهانیو خیلی خوب اومدی .
یک عده میان مرتب به این فروم سر می زنن منتظرن یک بهانه ای پیدا کنن ... بعضی ها شون هم led خریدن قبلا ... بعد که فهمیدن سرشون کلا رفته برای خالی کردن خودشون می یان اینجا الکی شلوغ می کنن و پستای طولانی می زنن و از شونصد صفحه اونورتر نقل قول میارن و ...

خدای من 3 روز نبودیم ببنید چه حرفایی پشت ما زدن.die die عزیز اولا این حرفارو چرا جلو رو نمیگید(منظور با نقل قول)؟ از شما بعیده

نکته بعد همین دوستان بودن که به یک نفر که یک tv دیگه خریده بود کلی انگ زدن هرکی هرچی میخره از اون دفاع میکنه و نمی خواد مشکلاتشم مردانه جلو روی همه بگه و ... هزار تا بحث دیگه

الان شما رفقا چون نمیدوم یه st30 خریدید(حالا دوستمون uneps رو خبر ندارم) دیگه حالا هر حرفی زده میشه با تمام وجود از جون مایه میزارید که بگید نه باو این فلان و اونم پشمدانه.این حرفای به کوری چشم حسود از یک مرد بالای 20 و اندی سال بعید بود . نا امیدم کردید شدید.

من خودم اول از همه کسی بودم که با نهایت احترام مشکلات شدید led مثل همون halo effect رو بشدت با غلظت تایید کردم و در قیاس با سیستم پلاسما با منطق نور دهی 2 میلیون پیکسل عدی ندونستم.یا همون عشق رنگ های غلیظ پلاسما که گفتم برای اینکه led ها نزدیک بهش بشن باید live colour یا گزینه های شبیه رو تا حد مرگ بالا ببرن.

خلاصه وقتی یک بحثی پیش میاد مردانه روش بحث میکنیم نه اینکه مثل .... از سخف برم بالا بگیم به کوری چشم حسود.بچه بازی که نیستش اینجا داریم با هم صحبت میکنیم الوکارد عزیز هم نوع بکار گیری infinit black رو عنوان کردن.در مورد led ها هم با local dimm هم باید بگم در صورت خاموشی کلی چون تمام led ها خاموش میشن خوب 0.0 فوت لمبرت خروجی از صفحه داریم .اما این زمانی بد میشه که در مجاورت نقطع نوری یا خط نورانی باشه که led های مجاور روشن میشن و اثر بد halo effect رو میزاره اما خوب پلاسما ها کلا به خاطر همنشون هم من عاشقشونم.

خلاصه یک tv مثل VT30 و ST30 اصلا ارزش نداره اینجور پشت کسی مثل .... حرف زده بشه.

ارزش خودتون رو بالا ببرید رفقا موفق باشید

warrio
31-12-2011, 11:52
من خونه هم ال ای دی دارم هم st30 برایتنس st30 چیزی از ال ای دی کم نداره اینم بگم که خونه ما زیاد پرنور نیست تو پذبرایی یه اوستر 6 شاخه داریم که 3 تاشو بیشتر روشن نمیکنیم الان یه مدته دارم با st30 فوتبال fifa 12 و pes 2012 یازی میکنم دیگه نمیتونم با ال ای دی بازی کنم حس میکنم تصویر وقتی دوربین حرکت میکنه تار میشه کسی اینو تجربه کرده؟

die my darling
31-12-2011, 12:23
من خونه هم ال ای دی دارم هم st30 برایتنس st30 چیزی از ال ای دی کم نداره اینم بگم که خونه ما زیاد پرنور نیست تو پذبرایی یه اوستر 6 شاخه داریم که 3 تاشو بیشتر روشن نمیکنیم الان یه مدته دارم با st30 فوتبال fifa 12 و pes 2012 یازی میکنم دیگه نمیتونم با ال ای دی بازی کنم حس میکنم تصویر وقتی دوربین حرکت میکنه تار میشه کسی اینو تجربه کرده؟
خوب طبیعیه دیگه چون رسپانس تایم پلاسما نانو ثانیه هست.

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

خدای من 3 روز نبودیم ببنید چه حرفایی پشت ما زدن.die die عزیز اولا این حرفارو چرا جلو رو نمیگید(منظور با نقل قول)؟ از شما بعیده

نکته بعد همین دوستان بودن که به یک نفر که یک tv دیگه خریده بود کلی انگ زدن هرکی هرچی میخره از اون دفاع میکنه و نمی خواد مشکلاتشم مردانه جلو روی همه بگه و ... هزار تا بحث دیگه

الان شما رفقا چون نمیدوم یه st30 خریدید(حالا دوستمون uneps رو خبر ندارم) دیگه حالا هر حرفی زده میشه با تمام وجود از جون مایه میزارید که بگید نه باو این فلان و اونم پشمدانه.این حرفای به کوری چشم حسود از یک مرد بالای 20 و اندی سال بعید بود . نا امیدم کردید شدید.

من خودم اول از همه کسی بودم که با نهایت احترام مشکلات شدید led مثل همون halo effect رو بشدت با غلظت تایید کردم و در قیاس با سیستم پلاسما با منطق نور دهی 2 میلیون پیکسل عدی ندونستم.یا همون عشق رنگ های غلیظ پلاسما که گفتم برای اینکه led ها نزدیک بهش بشن باید live colour یا گزینه های شبیه رو تا حد مرگ بالا ببرن.

خلاصه وقتی یک بحثی پیش میاد مردانه روش بحث میکنیم نه اینکه مثل .... از سخف برم بالا بگیم به کوری چشم حسود.بچه بازی که نیستش اینجا داریم با هم صحبت میکنیم الوکارد عزیز هم نوع بکار گیری infinit black رو عنوان کردن.در مورد led ها هم با local dimm هم باید بگم در صورت خاموشی کلی چون تمام led ها خاموش میشن خوب 0.0 فوت لمبرت خروجی از صفحه داریم .اما این زمانی بد میشه که در مجاورت نقطع نوری یا خط نورانی باشه که led های مجاور روشن میشن و اثر بد halo effect رو میزاره اما خوب پلاسما ها کلا به خاطر همنشون هم من عاشقشونم.

خلاصه یک tv مثل VT30 و ST30 اصلا ارزش نداره اینجور پشت کسی مثل .... حرف زده بشه.

شما خودت برو پستایی که دادیو بخون ببین چطوری حرف زدی از درو دیوار سایت و ادیتور و کسی نبود که ایراد نگیری تا توهین و توهم و ...

die my darling
31-12-2011, 12:28
یه سوال بهتر :
وقتی وسیله الکتریکی روشن باشه روی عمرش تاثیر داره ولی تو سایت پانا که 100 هزار ساعت روی torque mode نوشته بود فک کنم منظورش از torque mode همون مد داینامیک یا ویوید باشه.

unepus
31-12-2011, 12:59

دوست عزیز منظور من شما نبود . من نوشتم فروم نه تاپیک ... منظورم کسای دیگه تو تاپیک های خارج از پاناسونیک بود اینو به طور کلی نوشتم

infernal_a
31-12-2011, 13:03
10-12 صفحه رو خوندم شاید یه چیزه درست درمون ببینم که نشد .... واقعا بعضی از پستا رو که آدم میبینه میخواد تگری بزنه .
1000000000000 دفعه در مورد فرق بین پلاسما و ال.ای.دی ها بحث شده و در مورد نور منازل یا جاهایی که به درد این 2 تکنولوژی میخورن گفته شده ، باز با کمال تعجب میبینم اوونایی که خودشونو مطلع میدونستن و از پلاسما بد میگفتن ، در آخر بازم میان پلاسما میخرن و بازم ایراد میگیرن .... با تمام احترام برای دوستمون دقیقا منظورم arash_a59 ه عزیزه که باعث شد 10-12 صفحه از تاپیک به بیهوده بگذره ، که دوستان باید بیان و برای ایشون تنظیمات از راه دور انجام بدن و کار بجایی رسیده که نقشه اتوکد خونه میکشن و بحث از تغییر دکوراسیون و حتی تغییر محله و کار داره یواش یواش به فروش آپارتمان ایشون میرسه !!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز که مطلع هستن و به عزیزان دیگه کمک میکنن باید بگم تی.ویه آرش جان عزیز هیچ ایرادی نداره بلکه ( با کمال احترام ) این خوده دوستمونه که ایراد داره . وقتی کسی میاد و یه تاپیک جدید ایجاد میکنه بنام راهنمایی خرید بهترین LED از نوع Local Dimming غیر سه بعدی ! و بعدش میاد یه حرف بسیار جالب میزنه و میگه : اما...همچنان مشکل شفافیت تصویر یا براقی تصویر رو داشتتصویرش نسبت led و lcd کم نور تربود به بیان دیگه LCD و LED بسیار شفاف و براق بود تصاویرشون اما vt30 انگار نورشرو کم کرده باشی و یه هاله جلو تصویرش باشه...
راستش خیلی خوشم اومد از vt30 اما شفافیت تصویر و جیغ بودن آن برام جذاب و دارای اهمیته...ضمنا سه بعدی اونرو همچک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید .
میشه نیجه گرفت که این دوستمون هم VT30 رو دیده و هم چکش کرده و ایراداتشو دیده و 100 البته که مزایاا نداره ، اوونا رو هم چک کرده و در نهایت این TV رو خریداری میکنه و بعد پست میزنه که .......................... کنتراست منتراست چه کشکیه !!!!!!!! برایتنس رو عشق است .
باید بگم دوست عزیز شما از روز اول تکلیفت با خودت مشخص نبوده و نمیدونستی دنبال چی میگردی پس نه تاپیک رو مسخره خودت کن و نه اتهام به بقیه بزن که فن بوین و اطلاعاتی هم نداره . اوون TV رو هم تا میخرن بفروشش بره و دست از سره این تاپیک بردار .خدا خیرت بده جوون .
دوباره نتیجه اخلاقی برای دوستان دیگه اینکه : اگه خوده Rasmus Larsen هم بیارید اینجا که به ایشون ثابت کنه که VT30 از همه شاختره بازم این دوستمون میگن ایراد داره و کدره و اطلاعات اشتباه منو مجبور به خرید کرد!!!پس خودتوونو خسته نکنید .
اوون عکسایی که پونل گذاشته ، حیرت آوره ..... نمیدونم شاید آرش عزیز دنبال پرژکتور توو TV میگرده که مستقیم بتابه توو چشاش !!!!!!!!!!
میدونم وقت تاپیک گرفته شد ولی نمیشد چیزی نگم و بعضی از دوستان 20 صفحه .... بگن .

unepus
31-12-2011, 13:03

اینجا شما نوشتی همین دوستان ... منظورتون من هست یا die my darling ? اگه منظورتون منه اون پستی که می گید Quote بزنید ببینم چون چنین چیزی نبوده و اگر هم چیزی دید حتما بد برداشت کردید

unepus
31-12-2011, 13:19

دوست عزیز
ما از جون مایه نمی زاریم چیزی رو ثابت کنیم ما فقط اطلاعاتمون رو در اختیار سایرین قرار می دیم . من هیچ اسمی از شما نبردم و منظورم شما هم نبوده . من کل این تاپیک رو خوندم و پست های دوستمون die my darling هم تا جایی که من دیدم اشاره ای به شما نداشت . این شما هستی که بیخودی فکر وخیال می کنی . برو یکبار پستای اخیر خودتو بخون یکبار هم پستای منو ببین کیه داره از جون مایه میزاره هی بگه ادیتور پشمه و فلان سایت چرته و ...
ارزش من و die my daraling تو فروم برای بقیه مشخصه ... شما سعی کنه ارزش خودتو حفظ کنی . زنده باشی

die my darling
31-12-2011, 13:31

ramincybran
31-12-2011, 13:40
خوب طبیعیه دیگه چون رسپانس تایم پلاسما نانو ثانیه هست.

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

شما خودت برو پستایی که دادیو بخون ببین چطوری حرف زدی از درو دیوار سایت و ادیتور و کسی نبود که ایراد نگیری تا توهین و توهم و ...

خوب پسر گل اینها 4 تا جواب منطقی داره باید خودتونو واسه این چیزا اینقدر کوچیک کنین و تحمت بازی سنتری و .... بزنین؟مگه دبستانه؟یه جور صحبت میکنی انگار VT30 یا ST30 ناموستون شده .زشته این طرز صحبت کردن و انگ TROLL و Hater زدن و غیره. جالبه همین شما بودی که یک بنده خدایی یک حرف از tv سامیش زد با درو دیوار یکش کردی میگی هرکی یه چیزی میخره میشه فن اون برند کلی درموردش خندیدم.

حالا میبینیم متاسفانه این مصداق دوستان شده

من یک بحثی رو مطرح کردم که باید واضح پاسخ داده میشد پاسخ alucard عزیز هم منطقی بود و من برای مثلا v20 قانع شدم.اینجور بچه بازی هارو که نداره دیگه.

همین دوستمون poonel اگه اشاره به این موضوع نمیکرد ما هیچوقت به فعال نشدن infinit black در صحنه های complex پی نمیبردیم چیزی که اون دوستمون خیلی روش پا فشاری میکرد و همه ما فکامون اویزون بود و فک میکردیم واقعا همچین چیزی اتفاق میوفته.باز دم ایشون گرم . هرچند ایشون و خود من بارها به برتری های پلاسما اشاره کردیم.دیگه این .... .

دوست عزیز
ما از جون مایه نمی زاریم چیزی رو ثابت کنیم ما فقط اطلاعاتمون رو در اختیار سایرین قرار می دیم . من هیچ اسمی از شما نبردم و منظورم شما هم نبوده . من کل این تاپیک رو خوندم و پست های دوستمون die my darling هم تا جایی که من دیدم اشاره ای به شما نداشت . این شما هستی که بیخودی فکر وخیال می کنی . برو یکبار پستای اخیر خودتو بخون یکبار هم پستای منو ببین کیه داره از جون مایه میزاره هی بگه ادیتور پشمه و فلان سایت چرته و ...
ارزش من و die my daraling تو فروم برای بقیه مشخصه ... شما سعی کنه ارزش خودتو حفظ کنی . زنده باشی

شما و دای با ارزش و زحمت کش برای این تاپیک.کسی شک نداره. اما یک مرغ پخته هم منظور اون کامنت هارو فهمید چون بعد من کسی اشاره نکرد . خلاصه گفتنی ها رو گفتم گله ای نباشه : دی یک tv ارزشش برای من اونقدری نیست که بخوام کسی رو به خاطرش از خودم دلخور کنم.

این بحثم همینجا تمومه اگه حرف و حدیثی هست توی پروفایل ها زده بشه که هم تاپیک بی راهه نره هم دلخوری بیشتر ایجاد نشه

موفق باشید

arash_a59
31-12-2011, 14:35
نکاتی روکه اینجا میخوام به دوستان عزیز یاد آور بشم این که :
1- مصرف کننده معمولی برند ، چشم و هم چشمی ، طراحی ظاهری و در زمانی هم که ژست حرفه ای به خود میگیرن برایتنس بالا و اشباع رنگها براشون اهمیت داره و توضیخات فنی و آوردن ریویو از این سایت و اون سایت فقط خسته کردن خود بیشتر نیست بارها شد ه دوستان و فامیل ساعتها وقت منو حضوری و تلفنی گرفتن که چی بخریم بعد از کلی صحبت و توضیح میبینی که کاملا برعکس عمل کرده به گفته فلان مغازه داره و یا چیز دیگه
2- اکثر دوستان اینجا وقتی میخوان تست بگیرن سورس SD رو مهواره (غلط عمدی ) ویا گیرنده دیجیتال معرفی میکنن اینو خدمت دوستان بگم که 90% ریسیور (غلط عمدی ) های موجود در بازار ایران تصویر استاندارد sd پخش نمی کنن و غالبا تحت برندی در چین تولید میشن و شما اگه توی فرومهای و مجلات تخصصی دنبال این برندها گردید اصلا وجود خارجی ندارن حتی تستی من کردم برند آی کلاس با خروجی اچ دی ام آی تصاویر به مراتب پائین تر از استرنگ 4622 با خروجی کامپونت داره تصاویر ارسالی از صدا و سیما هم وضع بهتری نداره و در مورد تصاویر اچ دی هم متاسفانه باید یک سورس خوب در دسترس باشه که اکثرا نیست پس وقتی که نمیشه شرایط یکسان تست رو فراهم کرد بهتره به نتیجه تست فرومهای خارجی اعتماد کرد نمی خوام وارد بحث تخصصی ریسیور بشم ولی توی میان قیمتها به غیر از استرانگ و توی قیمتهای بالا به غیر از vu - ap box - dream تقریبا بقیه فقط کار راه انداز هستن به لحاظ کیفیت تصویر ولی تا دلتون بخواد فیچرهاشون عین موبایلهای 5 سیمکارتشون زیاده

3- تجربه شخصی من در استفاده از پلاسما ( هر چند مدل قدیمی ) علاوه بر دقت رنگها کنتراست عالی و برایتنس مناسب ( به نظر من برایتنس غیر واقعی ال ئی دیها آزار دهنده هست و فقط به در امکان عمومی یا فضاهای پرنور میخوره ) اینه که تصاویر دل نشین تر و صمیمی تر ی ارائه میکنه خستگی کمتری در تماشای دراز مدت داره با توجه به اینکه حرفه ام دکوراسیوت داخلی هست نور پردازی و میزان شدت نوری موجود در سبک زندگی امروز و در آپارتمانها به حدی هست که اگر بخوایم با برایتنس پنلهای شو شده در فروشگاهها بخواهیم فیلم ببینم مطمئنا احساس بصری خوبی نخواهیم داشت و اذیت خواهیم شد بدون اینکه بخوام از برندی اسم ببرم با اینکه تی وی من پانا سونیک ا س 10 هستش و باید دیگه توی تاریخ دنبالش گشت در مقایسه با یک ال ئی دی 2 میلیون تومانی 46 اینچ که همسایمون10 روزه خریده هیچوقت وسوسه جایگزینی رو برام ایجاد نکرده ولی وقتی با یک وی تی 30 مقایسه اش میکنم بیشتر به مانده حساب بانکی ام فکر میکنم به طور کلی تر اگر میخواهید به دیدن حرفه ای تر نگاه کنید بهتر چک لیست انتخاب و آزمون و مشاور هاتون رو هم حرفه ای انتخاب کنید برای بهترینها باید هزینه بهتری هم کرد
آقا رضای گل
شما با صواد ما بیصواد - شما هرفه ای ما مبطدی - شما پرفشنال ما عاماطور
1- درک زیبایی و تلقی اشخاص از زیبایی "یک چیز" میتونه باهم فرق کنه خاصه اون چیز ساخته دسته بشر باشه
شما یک مدل ماشن رو میپسندی ولی دیگری ازون متنفره
شما از یک ترکیب رنگ خوشت میاد اما دیگری براش چندش آوره
شما از یک رنگ لباس به وجد میای اما دیگری احساس افسردگی بهش دست میده
تصاویر با شفافیت بالا(نگفتم برایتنس که ژستی درش نباشه) و رنگ های داغ از دید شما و خیلی از سروران دیگر جالب نیست اما بعضی ها این رو میپسندند و این ربطی به ژست و اینجور حرفها نداره
من خودم شخصا اگه قرار بود به حرف فلان مغازه دار کنم که اولا توی این انجمن و خیلی از انجمن های دیگه پیدام نمیشد و ثانیا طرف پلاسما نمیرفتم چون اکثر فروشنده های بی اطلاع پلاسمارو از رده خارج و عقب مونده می دونند. من VT30 خریدم که بهترین تصویر رو به خونم بیارم و بیشترین لذت رو ببرم که خوب تا حالا محقق نشد!
2- در اینکه اون 3 مدل رسیوری که نام بردید (دریم - وو - استرانگ) جزء بهترین های بازار در کلاس خودشون هستند شکی نیست اما هستند ----- هایی که ساخت کارخونه ای پدر و مادر دارند و میشه بهشون اعتماد کرد
در حال حاظر شرکت فورتیس کره جنوبی که بسیار معتبر و کار درست هست نزدیک به 20 تا کلون داره از آلمان و اروپا بگیر(مارک Octagon) تا همین ایران (شرکت ایکس کروزر واقع در دبی ثبت شده در فورتیس به اسم ایران)
من نمیخوام بگم اینها تصاویر بی نقصی دارند نه اما جنس آشغال چینی هم محسوب نمیشن.
3- نظرتون محترم و قابل احترامه.

arash_a59
31-12-2011, 14:50
10-12 صفحه رو خوندم شاید یه چیزه درست درمون ببینم که نشد .... واقعا بعضی از پستا رو که آدم میبینه میخواد تگری بزنه .
1000000000000 دفعه در مورد فرق بین پلاسما و ال.ای.دی ها بحث شده و در مورد نور منازل یا جاهایی که به درد این 2 تکنولوژی میخورن گفته شده ، باز با کمال تعجب میبینم اوونایی که خودشونو مطلع میدونستن و از پلاسما بد میگفتن ، در آخر بازم میان پلاسما میخرن و بازم ایراد میگیرن .... با تمام احترام برای دوستمون دقیقا منظورم arash_a59 ه عزیزه که باعث شد 10-12 صفحه از تاپیک به ... و شعر بگذره ، که دوستان باید بیان و برای ایشون تنظیمات از راه دور انجام بدن و کار بجایی رسیده که نقشه اتوکد خونه میکشن و بحث از تغییر دکوراسیون و حتی تغییر محله و کار داره یواش یواش به فروش آپارتمان ایشون میرسه !!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز که مطلع هستن و به عزیزان دیگه کمک میکنن باید بگم تی.ویه آرش جان عزیز هیچ ایرادی نداره بلکه ( با کمال احترام ) این خوده دوستمونه که ایراد داره . وقتی کسی میاد و یه تاپیک جدید ایجاد میکنه بنام راهنمایی خرید بهترین LED از نوع Local Dimming غیر سه بعدی ! و بعدش میاد یه حرف بسیار جالب میزنه و میگه : اما...همچنان مشکل شفافیت تصویر یا براقی تصویر رو داشتتصویرش نسبت led و lcd کم نور تربود به بیان دیگه LCD و LED بسیار شفاف و براق بود تصاویرشون اما vt30 انگار نورشرو کم کرده باشی و یه هاله جلو تصویرش باشه...
راستش خیلی خوشم اومد از vt30 اما شفافیت تصویر و جیغ بودن آن برام جذاب و دارای اهمیته...ضمنا سه بعدی اونرو همچک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید .
میشه نیجه گرفت که این دوستمون هم VT30 رو دیده و هم چکش کرده و ایراداتشو دیده و 100 البته که مزایاا نداره ، اوونا رو هم چک کرده و در نهایت این TV رو خریداری میکنه و بعد پست میزنه که .......................... کنتراست منتراست چه کشکیه !!!!!!!! برایتنس رو عشق است .
باید بگم دوست عزیز شما از روز اول تکلیفت با خودت مشخص نبوده و نمیدونستی دنبال چی میگردی پس نه تاپیک رو مسخره خودت کن و نه اتهام به بقیه بزن که فن بوین و اطلاعاتی هم نداره . اوون TV رو هم تا میخرن بفروشش بره و دست از سره این تاپیک بردار .خدا خیرت بده جوون .
دوباره نتیجه اخلاقی برای دوستان دیگه اینکه : اگه خوده Rasmus Larsen هم بیارید اینجا که به ایشون ثابت کنه که VT30 از همه شاختره بازم این دوستمون میگن ایراد داره و کدره و اطلاعات اشتباه منو مجبور به خرید کرد!!!پس خودتوونو خسته نکنید .
اوون عکسایی که پونل گذاشته ، حیرت آوره ..... نمیدونم شاید آرش عزیز دنبال پرژکتور توو TV میگرده که مستقیم بتابه توو چشاش !!!!!!!!!!
میدونم وقت تاپیک گرفته شد ولی نمیشد چیزی نگم و بعضی از دوستان 20 صفحه .... بگن .

عزیز دل ممنون که اهمیت دادید و پست گذاشتید
اول اینکه این تاپیک ملک شخصی کسی نیست و هدف از ایجادش راهنمایی، بحث ، تبادل نظر و احیانا گرفتن دست چندتا کم اطلاع مثل من هست و هرکی آزاده در این تاپیک طبق قوانین صحبت کنه ، نظر بده حالا از دید شما این نظر ...شعر هست بماند. این تاپیک ناظر داره مدیر داره و اونها حق دارند بحثهای بی ربط رو حذف کنند شما هم لازم نیست کالری حروم کنی و برای رفاه حال دیگران پست بدی.

دوم اینکه من از پلاسما بد نگفتم و همونجور که اشاره کردید توی نمایندگی شریعتی تست کردم و نظرم رو هم گقتم اما دوستان و کارشناسان گفتند این ماتی و تاری بخاطر نور زیاد مغازه هست و 99% منازل نورشون برای استفاده از plasma مناسبه و گرنه من دلم درد نمیکرد 3 میلیون بدم TV و بعد با مشکل بر بخورم و بیام اینجا که شما هم ... بارم کنی.
سوم اینکه این تاپیک نه مسخره منه و نه کسی که بخواد پیرامون VT30 سوال کنه و اطلاع و راهنمایی بگیره
VT30 خدای تلوزیون کنتراست دقت رنگ و... هست برمنکرش لعنت اما در مکانهای پر نور ممکنه افت شفافیتش برای بعضی ها خوشایند نباشه(از جمله من)
شماهم اگر این پست ها آزارتون میده Next کن عزیز دلم.
یا علی:11:

die my darling
31-12-2011, 14:56
....

شما میگی pes بازی کردی خیلی خوب بوده cod بازی کردی جزئیات بیشتر بوده خودت میگی قبول داری کنتراستش بهتره مشکیش عمیقتره والا دیگه نمیدونم چی از جون این تی وی میخوای مشکلت فقط اینه که دوتا شبکه sd روش کیفیتش خوب نیست یعنی توقع داری یه hdtv 50 اینچی بیاد کیفیت تصویر شبکه های sub sd (چون رزولوشن این شبکه ها از sd کمتره) مثل hd نشون بده بعدش رفتی 3 میلیون پول تی وی دادی میگی مشکل داره ولی مشکلو تو ----- 200 تومنی نمیبینی من بهت پیشنهاد میکنم این تی ویو رد کنی بره ایشالا یه تی وی دیگه میخری راضی میشی (البته امیدوارم)

warrio
31-12-2011, 15:03
عزیز دل ممنون که اهمیت دادید و پست گذاشتید
اول اینکه این تاپیک ملک شخصی کسی نیست و هدف از ایجادش راهنمایی، بحث ، تبادل نظر و احیانا گرفتن دست چندتا کم اطلاع مثل من هست و هرکی آزاده در این تاپیک طبق قوانین صحبت کنه ، نظر بده حالا از دید شما این نظر ...شعر هست بماند. این تاپیک ناظر داره مدیر داره و اونها حق دارند بحثهای بی ربط رو حذف کنند شما هم لازم نیست کالری حروم کنی و برای رفاه حال دیگران پست بدی.

دوم اینکه من از پلاسما بد نگفتم و همونجور که اشاره کردید توی نمایندگی شریعتی تست کردم و نظرم رو هم گقتم اما دوستان و کارشناسان گفتند این ماتی و تاری بخاطر نور زیاد مغازه هست و 99% منازل نورشون برای استفاده از plasma مناسبه و گرنه من دلم درد نمیکرد 3 میلیون بدم TV و بعد با مشکل بر بخورم و بیام اینجا که شما هم ....شعر بارم کنی.
سوم اینکه این تاپیک نه مسخره منه و نه کسی که بخواد پیرامون VT30 سوال کنه و اطلاع و راهنمایی بگیره
VT30 خدای تلوزیون کنتراست دقت رنگ و... هست برمنکرش لعنت اما در مکانهای پر نور ممکنه افت شفافیتش برای بعضی ها خوشایند نباشه(از جمله من)
شماهم اگر این پست ها آزارتون میده Next کن عزیز دلم.
یا علی:11:

سلام
قربون من خونه هم ال ای دی دارم هم پلاسمای st30 برایتنس st30 تو خونه ما فرق زیادی با ال ای دی سامسونگ c7000 نداره تازه بعضی جاها براقترم هست نور خونه ما یه لوستر 6 شاخه هست که لامپای نسبتا پرنورم داره بیشتر وقتا 3 تاش خاموشه ولی وقتی روشن میکنمم زیاد فرقی نمیکنه اگه دنبال برایتنس میگردی فقط فقط برو یه ال سی دی بخر چون نور ال سی دی از ال ای دی بیشتره من قبلا ال سی دیم داشتم اگه خونتون خیلی پر نوره مطمئن باش زیر نور خونه شما ال ای دیم جواب نمیده.

armin_gera
31-12-2011, 15:45
سلام به همگی
بالا خره من هم یه ST30 42 اینچ سری M خریدم
میتونم بگم تو تلوزیون هایه بازار ایران از لحاظ کیفیت حرف دوم رو(حرف اول با vt30 ا:5:) lمیزنه و واقعا کیفیت تصویرش حرف نداره
به کسایی که میخوان تلوزیون بخرن پیشنهاد میکنم اصلا دورو بر ال ای دی ها نرن و اگه کیفیت میخوان بچسبن به نیوپلاسما های پاناسونیک
دی وی دی ریپ رو چنان پخش میکنه که آدم فک میکنه فول اچ دی انداختی
خیلی خوشحالم که ال ای دی سامسونگ و ... نگرفتم:31:

.................................................. .................................................. .....................
یه سوال؟ شنیدم st30 گیرنده دیجیتال داره, چه طوری میتونم ازش استفاده کنم؟ حتما باید آنتن مخصوص بهش وصل کنم یا با معمولیم جواب میده؟

یکیم ساعت کارکردشو از کجا بفهمم؟
ممنون

arash_a59
31-12-2011, 15:47
شما میگی pes بازی کردی خیلی خوب بوده cod بازی کردی جزئیات بیشتر بوده خودت میگی قبول داری کنتراستش بهتره مشکیش عمیقتره والا دیگه نمیدونم چی از جون این تی وی میخوای مشکلت فقط اینه که دوتا شبکه sd روش کیفیتش خوب نیست یعنی توقع داری یه hdtv 50 اینچی بیاد کیفیت تصویر شبکه های sub sd (چون رزولوشن این شبکه ها از sd کمتره) مثل hd نشون بده بعدش رفتی 3 میلیون پول تی وی دادی میگی مشکل داره ولی مشکلو تو ----- 200 تومنی نمیبینی من بهت پیشنهاد میکنم این تی ویو رد کنی بره ایشالا یه تی وی دیگه میخری راضی میشی (البته امیدوارم)
کیفیت بد شبکه های SD به احتمال خیلی زیاد حق با شماست و اشکال از رسیورم هست چون این یک تلوزیون خاص هست مشکلات تصویر SD رسیورم در این بیشتر نمایان شده
اما برای شفافیتش فقط میتونم بگم چون تصاویر LED رو خیلی زیاد دیدم و دنبال کردم این برام ماته(غیر شفافه) شاید با گذر زمان حل شه:10:
از تمامی سروران و اساتید که جهت راهنمایی بنده وقت گذاشتند بسیار ممنون و سپاسگزارم.:11:

*Alucard*
31-12-2011, 16:19
دوستان اگر یه پست دیگه خارج از چهارچوب تاپیک زده بشه برخورد میشه.
arash_a59
دوست عزیز شما تو پستهای قبلیتون اشاره کردین که رفتین داخل مغازه و اونجا تصویر این تی وی ارضاتون نکرده اینجا دوستان دیگه یه شما توصیه کردن اگر نور منزل شما زیاد هست این پنل مناسب شما نیست با همه این توصیه ها شما رفتین این پنل رو خریدین میشه بپرسم اگه راضی نبودید برای چی خریدین؟

arash_a59
31-12-2011, 16:27
دوستان اگر یه پست دیگه خارج از چهارچوب تاپیک زده بشه برخورد میشه.
arash_a59
دوست عزیز شما تو پستهای قبلیتون اشاره کردین که رفتین داخل مغازه و اونجا تصویر این تی وی ارضاتون نکرده اینجا دوستان دیگه یه شما توصیه کردن اگر نور منزل شما زیاد هست این پنل مناسب شما نیست با همه این توصیه ها شما رفتین این پنل رو خریدین میشه بپرسم اگه راضی نبودید برای چی خریدین؟
تا اندازه ای حماقت:11:

alireza_trbi
31-12-2011, 16:49
[QUOTE=armin_gera;6737732]سلام به همگی
میتونم بگم تو تلوزیون هایه بازار ایران از لحاظ کیفیت حرف دوم رو(حرف اول با vt30 ا:5:) lمیزنه و واقعا کیفیت تصویرش حرف نداره
به کسایی که میخوان تلوزیون بخرن پیشنهاد میکنم اصلا دورو بر ال ای دی ها نرن و اگه کیفیت میخوان بچسبن به نیوپلاسما های پاناسونیک

.................................................. .................................................. .....................
یه سوال؟ شنیدم st30 گیرنده دیجیتال داره, چه طوری میتونم ازش استفاده کنم؟ حتما باید آنتن مخصوص بهش وصل کنم یا با معمولیم جواب میده؟

ممنون

سلام
من به شما تبریک میگم بای انتخاب درستی که کردی و یک سوال دارم st30 من سری R هست و تو تنظیمات ISFCCC مد رو نداره ببین مال شما داره یا نه و اگر نداره برو و به تاپیک نامه به پاناسونیک رای مثبت بده.
بازم مبارکت باشه

*Alucard*
31-12-2011, 16:52
سلام به همگی

ممنون

ریسکش پای خودتون:
بعضی ریموت کنترلرها ممکنه دکمه های متفاوتی داشته باشن
دکمه منفی VOL رو روی بدنه خود تی وی پائین نگه دارین در حالیکه دکمه منفی را پائین نگه داشته اید سه بار دکمه RECALL (در بعضی ریموتها INFO) و اگر نتیجه نداد سه بار دکمه عدد 0 را بزنید تا پیغام Start Adjustment Menu ظاهر میشه و شما وارد سرویس منو شدید.
با دکمه {1} و {2} میتونید بین منوها حرکت کنید.
برید روی SRV-TOOL
کلید OK رو بزنید.

عکس دکمه OK و کلیدهای جهت نما:

با دکمه های جهت نما برید روی:
PTCT :00.00.00.00.00
تا های لایت یا مارک بشه:

کلید {MUTE} رو 3 ثانیه نگه دارید:

COUNT تایمی رو که دستگاه روشن بوده به ساعت نشون میده.

برای خارج شدن از سرویس منو کابل برق رو بکشید بیرون.

اخطار
دست زدن به دکمه های + و - کلید VOL ممکنه ارزش مقادیر سرویس منو رو عوض میکنه.

این روش بر روی پنلهای VT20 مدل سری M تست شده.

احتیاج به آنتن مخصوص نداره ولی اگر آنتن و اتصالات شما نو باشه بهتره.

alireza_trbi
31-12-2011, 17:01
سلام Alucard
ایا برای تغییر در تنظیمات کنتراست و یا فعال کردن ISFCCC در این منو قسمتی وجود داره.
اگه برات امکان داره اموزش کار با این منو رو بهمون یاد بده.
ممنون

dfbdb
31-12-2011, 18:47
بچه ها من فعلا تی وی رو گذاشتم رو حالت عادی ولی کنتراست رو بردم رو 84 یا 88 و حالت صرفه جویی روخاموش کردم تصویرش هم رو حالت sd وhd عالیه شما هم اینکارو بکنین ببینید چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالت صرفه جویی رو حتما خاموش کنید.وقتی رفتم تو حالت پیشرفته تنظیمات رو با جزئیات میزارم
حالت صرفه جویی رو واسه این گفتم خاموش کنید چون وقتی رو حالت عادیه و چراغا رو شنه نور تی وی رو اتوماتیک بالا میبره ولی وقتی چراغا خاموشه نور تی وی کم میشه وحالت تار پیدا میکنه.راستی گاماهم رو 2.0 بذارید.

rezaerx
31-12-2011, 21:45
دوستان سلام من امروز يه چند دقيقه اي با منو كار كردم اصلا حواسم نبود كه تصوير ثابته زماني كه تصوير روي يك صفحه سفيد رفت ديدم كه كلمه viera mine menu بالا سمت چپ صفحه تلويزيون مونده از چيزي كه مي ترسيدم سرم اومده الان چند ساعتيه كه اين چند كلمه زماني كه تصوير تلويزيون روي يه صفحه روشن يا سفيد ميره ديده ميشه وپاك هم نشده لطفا منو راهنمايي كنيد ايا اين به همين صورت مي مونه چيكار بايد بكنم لطفا منو راهنمايي كنيد

*Alucard*
31-12-2011, 22:23
دوستان سلام من امروز يه چند دقيقه اي با منو كار كردم اصلا حواسم نبود كه تصوير ثابته زماني كه تصوير روي يك صفحه سفيد رفت ديدم كه كلمه viera mine menu بالا سمت چپ صفحه تلويزيون مونده از چيزي كه مي ترسيدم سرم اومده الان چند ساعتيه كه اين چند كلمه زماني كه تصوير تلويزيون روي يه صفحه روشن يا سفيد ميره ديده ميشه وپاك هم نشده لطفا منو راهنمايي كنيد ايا اين به همين صورت مي مونه چيكار بايد بكنم لطفا منو راهنمايي كنيد

خودش خود به خود برطرف میشه اگه میخواین زودتر بره این تصویرو بریزید روی USB حدود 30 دقیقه بزارید روی پنل نمایش بده درست میشه.

سلام Alucard
ایا برای تغییر در تنظیمات کنتراست و یا فعال کردن ISFCCC در این منو قسمتی وجود داره.
اگه برات امکان داره اموزش کار با این منو رو بهمون یاد بده.
ممنون

دوست عزیز مدل ST30 منوی تنظیمات پیشرفته ISFccc نداره.

عطارد
31-12-2011, 22:23
تا اندازه ای حماقت:11:

دور از جون شما. اما به هر حال شجاعت و صراحت بسیار زیادی دارید.
راستش من یه مقداری سلیقه م شبیه شماست با این تفاوت که وسواس زیادی دارم و کمال طلب ( صفت منفی ) هستم یعنی یادم میره بالاخره چیز بدون عیب وجود نداره. با شناختی که از خودم دارم کامنت های شما باعث شد از خیر خرید این پلاسماها بگذرم. ما یه پروجکشن 50 پاناسونیک داریم که از روز اول هم تصویرش کدر بود و حالا بعد از 12 سال واقعا دیگه بیچاره مرخصه. از نظر خراب نشدن و ایراد فنی پیدانکردن عالی بود ولی خوب همیشه حسرت تصویر تلویزیون های دیگه رو می خوردیم.
می خواستم برم ST30 ( یا با دل به دریا زدن VT30 ) بخرم دیدم اگه با پولی که میدم همون تصویر کدر رو ببینیم باید از خونه خداحافظی کنم ( البته می فهمم تصویر نئو پلاسما قابل مقایسه با پروجکشن نیست ولی خوب ما قبلا فداکاریمون رو کردیم.).

ممنون از این که مشکلاتی رو که دیدین ذکر کردین.

*Alucard*
31-12-2011, 23:06
دور از جون شما. اما به هر حال شجاعت و صراحت بسیار زیادی دارید.
راستش من یه مقداری سلیقه م شبیه شماست با این تفاوت که وسواس زیادی دارم و کمال طلب ( صفت منفی ) هستم یعنی یادم میره بالاخره چیز بدون عیب وجود نداره. با شناختی که از خودم دارم کامنت های شما باعث شد از خیر خرید این پلاسماها بگذرم. ما یه پروجکشن 50 پاناسونیک داریم که از روز اول هم تصویرش کدر بود و حالا بعد از 12 سال واقعا دیگه بیچاره مرخصه. از نظر خراب نشدن و ایراد فنی پیدانکردن عالی بود ولی خوب همیشه حسرت تصویر تلویزیون های دیگه رو می خوردیم.
می خواستم برم ST30 ( یا با دل به دریا زدن VT30 ) بخرم دیدم اگه با پولی که میدم همون تصویر کدر رو ببینیم باید از خونه خداحافظی کنم ( البته می فهمم تصویر نئو پلاسما قابل مقایسه با پروجکشن نیست ولی خوب ما قبلا فداکاریمون رو کردیم.).

ممنون از این که مشکلاتی رو که دیدین ذکر کردین.

از نظر برایتنس که نئوپلاسماها فرسنگها از تی وی های پروجکشن جلوترن ولی به هر حال زیر نور زیاد به براقی بعضی ال سی دی ها نیستن .
ببین سلیقه شما با کدوم ارضا میشه شاید یکی از موارد زیر برای شما تو الویت باشه مثل اون دوستمون arash_a59 که برایتنس از همه فاکتورها براش مهمتر هست البته من آخر سرم نفهمیدم مشکل ایشون با پنلش دقیقا چی هست چون یه بار میگه خوبه یه بار میگه بده.
به هر حال!
کنتراست بهتر:
پلاسما
برایتنس بالاتر:
ال ای دی یا ال سی دی
زاویه دید بهتر:
پلاسما (در حال حاضر ال ای دی ها زاویه دید خوبی دارن تغییر رنگ کمتر در اونها اتفاق میوفته ولی افت کنتراست از زاویه های بالاتر از 30 درجه همچنان وجود داره)
وضوح حرکتی در نماهای سریع :
به نفع پلاسماها هست ولی ال ای دی های الان در اغلب موارد خوب هستن مگر در صحنه های خیلی سریع یا زمانیکه قسمت زیادی از صحنه نمایش در حال حرکت باشه همینطور در مکانهایی که از نظر درجه حرارت سرد هستن رسپانس تایم ال سی دی ها افت میکنه.
مصرف برق:
ال ای دی ها بهتر هستن.
نمایش بهتر و دقیقتر طیفهای رنگ مشکی و جزئیات در نماهای تاریک با حفظ کنتراست:
پلاسماها بهتر هستن.
نمایش بهتر رنگ سفید:
ال ای دی ها بهتر هستن ولی پلاسماها جزئیات بیشتری در نمایش رنگهای نزدیک به سفید دارن.

اشباع رنگ و بازتولید طبیعی رنگها:
پلاسماها قویتر هستن ولی ال سی دی ها خیلی پیشرفت کردن.

من خودم تصویر پلاسماهارو بیشتر میپسندم اگر نور محیط متعادل باشه میتونید از تصویر زیبای اونها و سرعت بالاشون لذت ببرید ولی از نظر اینکه بخوای پنلی بخری که در اغلب محیطها تصویر خوبی داشته باشه HX925 سونی یا هر ال ای دی Local dimm دیگه تقریبا مناسب هر نوع محیط از نظر شرایط نور پردازی هستن (هر چند کامل نیبستن) ولی باید توانایی پرداخت قیمت زیادشون رو هم داشته باشی.

velvet revoulver
01-01-2012, 00:03
من زیاد حرفه ای نیستم تو زمینه ی تلویزیون..هرچند اطلاعاتم بدک نیست مخصوصا که با خواندن مطالب این تاپیک و تاپیکهای مشابه و نظرات و راهنمایی های جناب Alucard وبقیه ی دوستان اطلاعاتم بسیار هم بیشتر شده...

اما با توجه به بحثی که راه افتاده و یکی از دوستان ( اقا ارش ) که ظاهرا از تی وی شون راضی نیستن ...بد نیست یکی دو نکته رو بگم که تجربه ی شخصیه خودمه:
دوستان عزیزو محترم..قبول کنید که تصویر پلاسما برای هر ذائقه ای خوشایند نیست...بسیاری از مردم اصلا اهل تماشای فیلم نیستن و حتی بعضا دیده میشه که از دی وی دی هم استفاده نمیکنن ...چه برسه به دیسکهای بلوری و کیفیت فول اچ دی و...
بسیاری از مردم حتی نمیدونن که در ----- چیزی بنام خروجی HDMI وجود داره که میتونه کیفیت رو بالا ببره ( خودمم نمیدونستم تا چند وقته پیش D: )... بسیاری از مردم اصلا نمیدونن Black Level چی هست و اصلا متوجهش نمیشن و به چشمشون نمیاد...response time و هرتز و کنتراست داینامیک و هزار ویک کلمه دیگه هم اصلا به گوششون نخورده و چه بسا اصلا متوجهش نشن و چندین سال از تی وی شون استفاده کنن بدون اینکه حتی ذره ای به ضعفهایی که به چشم منو شما میاد پی برده باشن...خیلی از مردم کنسول بازی ندارن ...به جرات میگم استفاده ی 90 در صد مردم از تی وی در حد دیدن برنامه هایی مثل بفرمایید ناهار و سالوادور (اشتباه عمدی)و غیره باشه...پس در نتیجه براشون مهم نیست که تو فلان صحنه ایا کوچکترین ذرات گرد وخاک هم دیده بشه یا نه...یا مثلا تو بازی COD تمام منافذ پوست کاپیتان پرایس دیده بشه یا نه ..اکثر یوزر ها( که عام مردم هستن ) به کلیت تصویر نگاه میکنن و زنده و شاداب بودن و جیغ بودن تصویر نظرشونو جلب میکنه (هرچند شاید این مساله غلط هم باشه )...چند وقت پیش با یکی ازبستگان که میخواست ال سی دی بخره صحبت میکردم و من براش کلی از مزایای تصویر پلاسما ها تعریف کردم که چقدر طبیعی ترن و ال ئی دی ها رنگها رو جیغ تر و کارتون تر نشون میدن...اخر سر برگشت بهم گفت (نقل قول ) :((( خوب حالا پلاسماها طبیعی نشون بدن ؟ که چی بشه؟ من در طول روز به اندزه کافی تصویر طبیعی تو زندگی واقعیم میبینم حالا دلم میخواد تصویر مصنوعی با رنگهای شاد ببینم))).......
دیدم راست میگه اینم حرفیه و نمیشه بهش ایراد گرفت...

*Alucard*
01-01-2012, 00:33
من زیاد حرفه ای نیستم تو زمینه ی تلویزیون..هرچند اطلاعاتم بدک نیست مخصوصا که با خواندن مطالب این تاپیک و تاپیکهای مشابه و نظرات و راهنمایی های جناب Alucard وبقیه ی دوستان اطلاعاتم بسیار هم بیشتر شده...

اما با توجه به بحثی که راه افتاده و یکی از دوستان ( اقا ارش ) که ظاهرا از تی وی شون راضی نیستن ...بد نیست یکی دو نکته رو بگم که تجربه ی شخصیه خودمه:
دوستان عزیزو محترم..قبول کنید که تصویر پلاسما برای هر ذائقه ای خوشایند نیست...بسیاری از مردم اصلا اهل تماشای فیلم نیستن و حتی بعضا دیده میشه که از دی وی دی هم استفاده نمیکنن ...چه برسه به دیسکهای بلوری و کیفیت فول اچ دی و...
بسیاری از مردم حتی نمیدونن که در ----- چیزی بنام خروجی HDMI وجود داره که میتونه کیفیت رو بالا ببره ( خودمم نمیدونستم تا چند وقته پیش D: )... بسیاری از مردم اصلا نمیدونن Black Level چی هست و اصلا متوجهش نمیشن و به چشمشون نمیاد...response time و هرتز و کنتراست داینامیک و هزار ویک کلمه دیگه هم اصلا به گوششون نخورده و چه بسا اصلا متوجهش نشن و چندین سال از تی وی شون استفاده کنن بدون اینکه حتی ذره ای به ضعفهایی که به چشم منو شما میاد پی برده باشن...خیلی از مردم کنسول بازی ندارن ...به جرات میگم استفاده ی 90 در صد مردم از تی وی در حد دیدن برنامه هایی مثل بفرمایید ناهار و سالوادور (اشتباه عمدی)و غیره باشه...پس در نتیجه براشون مهم نیست که تو فلان صحنه ایا کوچکترین ذرات گرد وخاک هم دیده بشه یا نه...یا مثلا تو بازی COD تمام منافذ پوست کاپیتان پرایس دیده بشه یا نه ..اکثر یوزر ها( که عام مردم هستن ) به کلیت تصویر نگاه میکنن و زنده و شاداب بودن و جیغ بودن تصویر نظرشونو جلب میکنه (هرچند شاید این مساله غلط هم باشه )...چند وقت پیش با یکی ازبستگان که میخواست ال سی دی بخره صحبت میکردم و من براش کلی از مزایای تصویر پلاسما ها تعریف کردم که چقدر طبیعی ترن و ال ئی دی ها رنگها رو جیغ تر و کارتون تر نشون میدن...اخر سر برگشت بهم گفت (نقل قول ) :((( خوب حالا پلاسماها طبیعی نشون بدن ؟ که چی بشه؟ من در طول روز به اندزه کافی تصویر طبیعی تو زندگی واقعیم میبینم حالا دلم میخواد تصویر مصنوعی با رنگهای شاد ببینم))).......

خوب با بیشتر حرفات موافقم ولی این نظر که رنگهای طبیعی شاد نیست به نطر من باور غلطیه شما روی پلاسما ها هم رنگهای شاد میبینید ولی زمانیکه سوژه مورد نمایش رنگهاش شاد باشه البته تصویر پلاسماها زیر نور زیاد کمی Wahed out میشه یعنی کنتراست تصویر افت میکنه و رنگها کم رمق میشن شما تصویر نمایشگر موبایل رو در نظر بگیرید بیشتر اونها صفحه های ال سی دی یا OLED با برایتنس بالا هستن ولی همونها هم زیر نور زیاد Washed out میشن یعنی برایتنس اونها برای غلبه بر مقدار خاصی از شدت نور محیط کفایت میکنه و زیر نور بیش از حد اونها هم به سرنوشت پلاسماها دچار میشن ولی در زیر نور اغلب منازل برایتنس پلاسماها برای غلبه بر نور محیط کفایت میکنه و در زیر نور اکثر منازل میشه تصویر بهتری از پلاسماها دید چون عمق و کنتراست بهتری دارن هر چند تجربه شخصی خود من در زیر نور زیاد از پنلهای نئو پلاسما جالب بوده و این پنلها زیر نور اکثر مغازه ها کنتراست خودشون رو به واسطه فیلترهای بازتولید رنگ مشکی در محیط پر نور حفظ میکردن و برایتنس قابل قبولی هم داشتن ولی به هر حال سلیقه ها متفاوت هست اگر همه هم سلیقه بودن که دیگه تنوعی وجود نداشت.
در همین تاپیک هم خیلی ها این پنلها رو خریدن و راضی بودن حتی بعضی از دوستان این پنلها رو جایگزین ال سی دی یا ال ای دی کردن ولی خوب این دوستمون از خریدش راضی نبوده اما جالبه که یک عده از راضی نبودن این دوستمون از خریدش خیلی خوشحال به نظر میان که دلیلش رو باید جای دیگه جستجو کرد.

poonel
01-01-2012, 00:46
چند وقت پیش با یکی ازبستگان که میخواست ال سی دی بخره صحبت میکردم و من براش کلی از مزایای تصویر پلاسما ها تعریف کردم که چقدر طبیعی ترن و ال ئی دی ها رنگها رو جیغ تر و کارتون تر نشون میدن...اخر سر برگشت بهم گفت (نقل قول ) :((( خوب حالا پلاسماها طبیعی نشون بدن ؟ که چی بشه؟ من در طول روز به اندزه کافی تصویر طبیعی تو زندگی واقعیم میبینم حالا دلم میخواد تصویر مصنوعی با رنگهای شاد ببینم))).......

تو 99% خونه ها کافیه یه نئوپلاسمایی مثل VT30 رو کنتراست و رنگش رو بزارید رو 100 اونوقت از هر چی LEDه رنگهاش جیغ تر میشه ضمن اینکه حالت نئونی هم پیدا نمی کنه.
کنتراست و دقت نوردهی و زاویه دید و رسپانس تایم هم کنارش داره.
همین چند دقیقه پیش همین کارو کردم ، کنتراست و رنگ VT30 رو گذاشتم رو 100.
از بس که نورش زیاد و رنگاش جیغ شد حالم داشت بهم میخورد:2:

persian_m
01-01-2012, 01:02
امشب خونه همون دوستم بودم که عکسهای تلویزیونش رو براتون گذاشتم.امشب دیگه حسابی با vt30 ور رفتم.در یک کلام پاناسونیک ترکونده.واقعا تلویزیون توپیه حتی تو نور زیاد.البته اولش بگم که بعضیها گمراه نشن بعد بگن چنین و چنان.کلا از نظر من(سلیقه شخصی) که خیلی تلویریونها رو از نزدیک لمس کردم یه شاهکاره.امشب 3d هایی رو که دوست عزیزم پونل آدرس دانلودشون رو داده بود با خودم بردم.چون داداشم st30 داره وسه بعدیها رو با اون هم امتحان کرده بودم کاملا مشخص بود که توی سه بعدی یه سر و گردن از st30 بالاتره.ی کلیپ دایناسور رو که پخش میکرد تقریبا دایناسوره داشت میومد بیرون.ضمن اینکه usb هم تمام فایلها رو بدون مشکل پخش کرد.به هر حال همه اونهایی که خریدن مبارکشون باشه.

arash_a59
01-01-2012, 01:10
مثل اون دوستمون arash_a59 که برایتنس از همه فاکتورها براش مهمتر هست البته من آخر سرم نفهمیدم مشکل ایشون با پنلش دقیقا چی هست چون یه بار میگه خوبه یه بار میگه بده.

عزیز مشکل من از همون اول با برایتنس بود و هست
هرچند با یکسری تنظیمات روی کانالهای HD خیلی پیشرفت کرده اما روی SD با سورس غیر ----- هم تست کردم و برایتنس دلخواه من رو نداره امیدوارم با تنظیمات آتی به تصویر دلخواه برسم.

*Alucard*
01-01-2012, 01:20
عزیز مشکل من از همون اول با برایتنس بود و هست
هرچند با یکسری تنظیمات روی کانالهای HD خیلی پیشرفت کرده اما روی SD با سورس غیر ----- هم تست کردم و برایتنس دلخواه من رو نداره امیدوارم با تنظیمات آتی به تصویر دلخواه برسم.

قبل از اینکه این تی وی رو بخری HDTV دیگه ای داشتی؟
اگه جواب مثبت هست چه سایزی؟ ال ای دی یا ال سی دی و CRT بودنش رو لطفا مشخص کن.
قبلا از همین سورس های تصویری استفاده میکردی؟ منظورم ر-س-ی-و-ر یا کنسول بازی هست.
الان به نظرت تی ویه جدیدت چه فرقی با قبلی داره؟یعنی چه چیزاهایی بهتر (در صورت وجود) هست و چه چیزهایی بدتر؟

arash_a59
01-01-2012, 01:34
قبل از اینکه این تی وی رو بخری HDTV دیگه ای داشتی؟
اگه جواب مثبت هست چه سایزی؟ ال ای دی یا ال سی دی و CRT بودنش رو لطفا مشخص کن.
قبلا از همین سورس های تصویری استفاده میکردی؟ منظورم ر-س-ی-و-ر یا کنسول بازی هست.
الان به نظرت تی ویه جدیدت چه فرقی با قبلی داره؟یعنی چه چیزاهایی بهتر (در صورت وجود) هست و چه چیزهایی بدتر؟
قبل از خرید این یک سامسونگ 40 اینچ سری B داشتم (ال سی دی) تمامی سورسهام همین هست که الان هست
توی شبکه های HD ( با ر..ی..و..ر) رنگها بسیار دقیق تر و زنده تر شده رنگ مشکی بسیار عمیق و جذاب شده اما رنگ سفید نه یجور مایل به خاکستری هست و شفافیت تصویر هم یه خورده کمتر شده
با Xbox واقعا پیشرفت کرده مثلا در بازی PES چمن ورزشگاه بشدت طبیعی تر بنظر میاد سیاهی لباس بازیکن ها و...وحشتناک طبیعی شده و در کل راضی کنندست راستش TV قبلیم اصلا به درد گیم نمیخورد و با این کمال رضایت رو در گیم دارم.
در تصاویر SD چه اونایی که از ----- پخش میشه چه اونایی که مثلا از رو DVD پلیر یا حتی فلش مموری باهاش پخش کردم به شدت مات - کم روح و رنگ سفید درشون میشه گفت خاکستری هست تا سفید!

velvet revoulver
01-01-2012, 02:35
در تصاویر SD چه اونایی که از ----- پخش میشه چه اونایی که مثلا از رو DVD پلیر یا حتی فلش مموری باهاش پخش کردم به شدت مات - کم روح و رنگ سفید درشون میشه گفت خاکستری هست تا سفید!

اینو بگم که بعد از استفاده ی طولانی مدت از یه مدل تی وی چشم انسان نسبت به تصویر ورنگ اصطلاحا " کالیبره " میشه و عادت میکنه شاید یه دلیل مشکل شما همین موضوع باشه... من زیاد در مورد پلاسمهای پاناسونیک اطلاعات ندارم...اما میدونم که در مورد ال سی دی و ال ئی دی های سامسونگ میشه با وارد شدن به منوی مخفی و بالا بردن کنتراست این مساله ی رنگ سفید رو به نحو چشم گیری حل کرد...اما نمیدونم ایا تو منوی مخفی پاناسونیک میشه این کار رو کرد یا نه اما اگه به منوی مخفی دسترسی داری و میشه این کار رو انجام بدی پیشنهاد میکنم حتما این گزینه رو امتحان کنی... البته با زیاد کردن بیش از حد کنتراست مقدار زیادی از جزییات رو از دست میدی اما فکر کنم در کل به اون ترکیب رنگی که دلخواهت هست برسی...

یه سوال هم داشتم از دوست عزیزم Alucard : البته میدونم اینجا جای این بحث نیست :اما میخواستم بپرسم تو منوی مخفی سامسونگ راهی برای بالا بردن نور بک لایت هست؟ چند وقته که دارم دنبالش میگردم اما پیداش نمیکنم شاید جایی تو منوها باشه که من تا حالا ندیدم...با عرض معذرت از مدیران و همه ی دوستان به خاطر طرح این سوال..اگه دوستان تشخیص میدن که اینجا جای این سوال نیست حذفش کنن...با تشکر..

alimusic
01-01-2012, 03:20
امروز رفتم يه سري تو شهرمون واسه ديدن تلويزيون ها اول اينكه متاسفانه vt 30 خود نماينده پاناسونيكم نداشت مدلاي قديمي plasma سري c x. U موجود داشت و يه مدل ال اي دي فكر كنم سري e بود كه به نصبت بقيه كيفيت بهتري داشت راستش اون پلاسماهاتصويرشون زياد به من نچسبيد تا حدودي مات بود البته نميدونم شايد تنظيم نبود چون كنار هم بودن يسري جزيات ريزودقت كردم سري e واضح تر از اون پلاسماهابود و اون پيكسلا تو پلاسما تو ذوق ميزد بعد رفتم نمايندگي سامسونگ پلاسماشو ديدم مدل 51d495 بود بنظرم كيفيتش خيلي خوب بود نمايندگي ديگه سامسونگ كه همين مدلو داشت ولي رو ال اي دي هاش تبليغ ميكرد واسم پلاسما رو روشن كرد تصويرش خيلي كدر مات بود فكر ميكنم كه عمدا تنظيماتشو دستكاري كردن چون بجاي فيلم من بيشتر خودمو توش ميديدم ديگه گيج شده بودم يني كسي نبود كه با مقايسه با ال اي دي اونو انتخاب كنه البته به نمايندگي سوني هم رفتم كه hx925 نداشت . من با p800 CRT پاناسونيكم واقعا حال ميكنم ولي تا اخر هفته ميخام tv بگيرم دلم با vt30 با وجود نديدنش از نزديك بعدش صفحه وقتي خاموشه مثل سري قبل به طوسي ميزنه يا مشكي با قاب دورش همرنگه . و اينكه كيفيتش واقعا نصبت به سري u و c و... متفاوته اگه در حد همين CRT خودم باشه راضيم رسيورم vu hd خيلي ممنون ميشم از اساتيد و تجربياتشون اين دو سه صفه اخر نظرات منو يخورده حساس كرده مرسي

عطارد
01-01-2012, 04:23
از نظر برایتنس که نئوپلاسماها فرسنگها از تی وی های پروجکشن جلوترن ولی به هر حال زیر نور زیاد به براقی بعضی ال سی دی ها نیستن .
ببین سلیقه شما با کدوم ارضا میشه شاید یکی از موارد زیر برای شما تو الویت باشه مثل اون دوستمون arash_a59 که برایتنس از همه فاکتورها براش مهمتر هست البته من آخر سرم نفهمیدم مشکل ایشون با پنلش دقیقا چی هست چون یه بار میگه خوبه یه بار میگه بده.
به هر حال!
کنتراست بهتر:
پلاسما
برایتنس بالاتر:
ال ای دی یا ال سی دی
زاویه دید بهتر:
پلاسما (در حال حاضر ال ای دی ها زاویه دید خوبی دارن تغییر رنگ کمتر در اونها اتفاق میوفته ولی افت کنتراست از زاویه های بالاتر از 30 درجه همچنان وجود داره)
وضوح حرکتی در نماهای سریع :
به نفع پلاسماها هست ولی ال ای دی های الان در اغلب موارد خوب هستن مگر در صحنه های خیلی سریع یا زمانیکه قسمت زیادی از صحنه نمایش در حال حرکت باشه همینطور در مکانهایی که از نظر درجه حرارت سرد هستن رسپانس تایم ال سی دی ها افت میکنه.
مصرف برق:
ال ای دی ها بهتر هستن.
نمایش بهتر و دقیقتر طیفهای رنگ مشکی و جزئیات در نماهای تاریک با حفظ کنتراست:
پلاسماها بهتر هستن.
نمایش بهتر رنگ سفید:
ال ای دی ها بهتر هستن ولی پلاسماها جزئیات بیشتری در نمایش رنگهای نزدیک به سفید دارن.

اشباع رنگ و بازتولید طبیعی رنگها:
پلاسماها قویتر هستن ولی ال سی دی ها خیلی پیشرفت کردن.

من خودم تصویر پلاسماهارو بیشتر میپسندم اگر نور محیط متعادل باشه میتونید از تصویر زیبای اونها و سرعت بالاشون لذت ببرید ولی از نظر اینکه بخوای پنلی بخری که در اغلب محیطها تصویر خوبی داشته باشه HX925 سونی یا هر ال ای دی Local dimm دیگه تقریبا مناسب هر نوع محیط از نظر شرایط نور پردازی هستن (هر چند کامل نیبستن) ولی باید توانایی پرداخت قیمت زیادشون رو هم داشته باشی.

دوست عزیز از این که وقت گذاشتی و به این کاملی موضوع رو توضیح دادی بی نهایت ازت ممنونم و حتما سری به مدلهائی که گفتی می زنم.
برقرار باشی.

infernal_a
01-01-2012, 09:06
امروز رفتم يه سري تو شهرمون واسه ديدن تلويزيون ها اول اينكه متاسفانه vt 30 خود نماينده پاناسونيكم نداشت مدلاي قديمي plasma سري c x. U موجود داشت و يه مدل ال اي دي فكر كنم سري e بود كه به نصبت بقيه كيفيت بهتري داشت راستش اون پلاسماهاتصويرشون زياد به من نچسبيد تا حدودي مات بود البته نميدونم شايد تنظيم نبود چون كنار هم بودن يسري جزيات ريزودقت كردم سري e واضح تر از اون پلاسماهابود و اون پيكسلا تو پلاسما تو ذوق ميزد بعد رفتم نمايندگي سامسونگ پلاسماشو ديدم مدل 51d495 بود بنظرم كيفيتش خيلي خوب بود نمايندگي ديگه سامسونگ كه همين مدلو داشت ولي رو ال اي دي هاش تبليغ ميكرد واسم پلاسما رو روشن كرد تصويرش خيلي كدر مات بود فكر ميكنم كه عمدا تنظيماتشو دستكاري كردن چون بجاي فيلم من بيشتر خودمو توش ميديدم ديگه گيج شده بودم يني كسي نبود كه با مقايسه با ال اي دي اونو انتخاب كنه البته به نمايندگي سوني هم رفتم كه hx925 نداشت . من با p800 CRT پاناسونيكم واقعا حال ميكنم ولي تا اخر هفته ميخام tv بگيرم دلم با vt30 با وجود نديدنش از نزديك بعدش صفحه وقتي خاموشه مثل سري قبل به طوسي ميزنه يا مشكي با قاب دورش همرنگه . و اينكه كيفيتش واقعا نصبت به سري u و c و... متفاوته اگه در حد همين CRT خودم باشه راضيم رسيورم vu hd خيلي ممنون ميشم از اساتيد و تجربياتشون اين دو سه صفه اخر نظرات منو يخورده حساس كرده مرسي

دوست عزیز ، شما دور پلاسماهای برندای دیگه رو کاملا خط بکش چون فقط برای اینه که بگن ما هم پلاسما تولید میکنیم ولی به قوله معروف این کجا و آن کجا !!!
پلاسما فقط پایونیر و پانی . اگه مشکل بودجه نداری که پایونیر حرف اولو میزنه . اگه بودجت معمولیه که پانی . در مورد اوون مدلایی از پلاسماهای پانی که شما دیدین باید بگم 100% حق باشماست ، چون اوونا واقعا کدرن و جزء نسل NeoPDP ها و Neo Plasma های پانی نیستن . بنابراین برای انتخاب پلاسمای خوب باید دنبال سریهای S و یا سری High-end پانی یا همون سری V باشی . که از همه لحاظ برتری با این 2 سریه و اصلا قابل قیاس با سریهای دیگه نیست و 100 البته در مورد برایتنس که فوق العاده شفافن .
منم CRT 29 پانی داشتم و فوق العاده از کیفیتش راضی بودم . از وقتی هم پلاسما V20 گرفتم 1000000% ازش راضیم ، خدا ازش راضی باشه .
از زمانی هم که پلاسما دارم دیدن تصاویر توو eld ها چشمامو اذیت میکنه ، بخصوص توو صحنه های سریع که تصویر Blur میشه .
برای خریدتم عجله نکن ، بزار Vt30 یا St30 رو کامل و از نزدیک ببینی و قیاس کنی ، بعد اقدام به خرید کن .

arash_a59
01-01-2012, 11:44
دوست گلم خیلی خلاصه میگم(البته با کسب اجازه از اساتید)
اگه برای گیم میخوای و گیمری به پلاسما فکر کن و همونجور که دوستمون گفت دور برند های دیگه رو بجز پاناسونیک خط بکش.
اگه برای دیدن شبکه های HD میخوای با توجه به سلیقت که گفتی از دید من اونها کدر هست و...اول LED های شاخ مثل HX925 و چندتا مدل مشابه رو مد نظر داشته باش بعد پلاسما
اگه برای استفاده معمولی چیزیکه بیشتر افراد استفاده میکنند میخوای و شفافیت برات مهمه برو سراغ led و به چیز دیگه ای هم فکر نکن.
یا علی

warrio
01-01-2012, 12:22

st30 و vt30 خیلی خیلی با سری u c x فرق داره.مطمئن باش براقیتش بیشتر از crt هست

warrio
01-01-2012, 12:27
اگه برای گیم میخوای و گیمری به پلاسما فکر کن و همونجور که دوستمون گفت دور برند های دیگه رو بجز پاناسونیک خط بکش.
اگه برای دیدن شبکه های HD میخوای با توجه به سلیقت که گفتی از دید من اونها کدر هست و...اول LED های شاخ مثل HX925 و چندتا مدل مشابه رو مد نظر داشته باش بعد پلاسما
اگه برای استفاده معمولی چیزیکه بیشتر افراد استفاده میکنند میخوای و شفافیت برات مهمه برو سراغ led و به چیز دیگه ای هم فکر نکن.
یا علی

داداش فکر کنم شما اشتباه میکنی من خونه هم ال ای دارم هم st30 دارم مخصوصا روی شبکه های hd تصویر st30 خیلی قشنگتره رنگا براقترو پرو پیمون تره کنتراستم خیلی خیلی بالاتره شما اگه میخوای راهنمایی کنی کسیو درست حسابی راهنمایی کن اگه نور خونه شما بیش از حد زیاده مشکل شماس که خونتونو چراغونی کردی.

rezaerx
01-01-2012, 13:40
سلام اول از همه ممنون از Alucard عزيز به خاطر راهنمايي هاشون وديگر دوستان . دوستان عزيز همه چيز در vt30 من عالي هست فقط يه مشكل كوچيك دارم اونم اينه كه من موقع نگاه كردن فيلم چه hd و چه معمولي يه حالتي مثل اينكه توي تصوير حالت دود گرفتگي هست مثل اين مي مونه كه اونجا ( توي تصوير ) پر از دود باشه اونجوريه چه جوري ميتونم اين حالت رو از بين ببرم تنظيم كدوم گزينه مربوط به اين ميشه ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد در ضمن از همه مدها هم استفاده كردم ولي موفق نشدم

arash_a59
01-01-2012, 13:42
داداش فکر کنم شما اشتباه میکنی من خونه هم ال ای دارم هم st30 دارم مخصوصا روی شبکه های hd تصویر st30 خیلی قشنگتره رنگا براقترو پرو پیمون تره کنتراستم خیلی خیلی بالاتره شما اگه میخوای راهنمایی کنی کسیو درست حسابی راهنمایی کن اگه نور خونه شما بیش از حد زیاده مشکل شماس که خونتونو چراغونی کردی.
اینکه پلاسما براق تره دیگه ازون حرف ها بود
اوکی شما درست میفرمایید و من اشتباه راهنمایی کردم.:11:

---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------

سلام اول از همه ممنون از Alucard عزيز به خاطر راهنمايي هاشون وديگر دوستان . دوستان عزيز همه چيز در vt30 من عالي هست فقط يه مشكل كوچيك دارم اونم اينه كه من موقع نگاه كردن فيلم چه hd و چه معمولي يه حالتي مثل اينكه توي تصوير حالت دود گرفتگي هست انگار كه مابين چشم من و تي وي يه هاله دود باشه اونجوريه چه جوري ميتونم اين حالت رو از بين ببرم تنظيم كدوم گزينه مربوط به اين ميشه ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد در ضمن از همه مدها هم استفاده كردم ولي موفق نشدم
اگه راهی برای ازبین بردن این هاله یا دود یا ماتی پیدا کردید حتما به من هم خبر بدید.:46:

*Alucard*
01-01-2012, 13:53
سلام اول از همه ممنون از Alucard عزيز به خاطر راهنمايي هاشون وديگر دوستان . دوستان عزيز همه چيز در vt30 من عالي هست فقط يه مشكل كوچيك دارم اونم اينه كه من موقع نگاه كردن فيلم چه hd و چه معمولي يه حالتي مثل اينكه توي تصوير حالت دود گرفتگي هست مثل اين مي مونه كه اونجا ( توي تصوير ) پر از دود باشه اونجوريه چه جوري ميتونم اين حالت رو از بين ببرم تنظيم كدوم گزينه مربوط به اين ميشه ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد در ضمن از همه مدها هم استفاده كردم ولي موفق نشدم

من تا حالا همچین چیزی ندیدم اگه میشه یه عکس بندازین از پنل تا متوجه بشم لطفا دوستان دیگه که این پنل رو دارن بگن همچین مشکلی دارن یا نه.

persian_m
01-01-2012, 13:54
یه مدت راحت بودیما دوباره کل کل و بچه بازی شروع شد.آقایون محترم اینجا فقط جهت بالاتر بردن سطح آگاهی علمی و عمومی ملت هست که بتونن با در نظر گرفتن پارامترهای محل زندگیشون بهترین انتخاب رو داشته باشن.بیخیال کل کل بشین بابا.خداییش بشمارین ببینین تو چند روز اخیر چند تا پست الکی زده شده:13:

warrio
01-01-2012, 14:00
یه مدت راحت بودیما دوباره کل کل و بچه بازی شروع شد.آقایون محترم اینجا فقط جهت بالاتر بردن سطح آگاهی علمی و عمومی ملت هست که بتونن با در نظر گرفتن پارامترهای محل زندگیشون بهترین انتخاب رو داشته باشن.بیخیال کل کل بشین بابا.خداییش بشمارین ببینین تو چند روز اخیر چند تا پست الکی زده شده:13:
دلیل این پستای الکی وجود فن بویای سامسونگه که فکر کنم از سام سرویس پول میگیرن بیان تاپیک ترول کنن ظاهرا باید بشینن تو آب سرد یکمی خنک بشن ایراد الکی گرفتنم حد داره به خدا.

rezaerx
01-01-2012, 14:05

دوست عزيز اگر منظورت من بودم من فقط مشكلم رو باز گو كردم درضمن من به بقيه دوستان كاري ندارم كه چي ميگن هركس نظري داره ومن هيچ تعصبي رو هيچ مارك ومدلي ندارم من از محصولات تصويري پانا سونيك هميشه راضي بودم به دليل پخش تصاوير طبيعي و حالا هم اين مورد كه به چشمم اومده به عنوان درخواست راهنمايي بيان كردم والسلام

rezaerx
01-01-2012, 14:11
دلیل این پستای الکی وجود فن بویای سامسونگه که فکر کنم از سام سرویس پول میگیرن بیان تاپیک ترول کنن ظاهرا باید بشینن تو آب سرد یکمی خنک بشن ایراد الکی گرفتنم حد داره به خدا.

دوست عزيزم فكر كنم بيخودي جو گرفتت تا از چيزي مطمئن نيستي نگو من فقط مشكلم رو گفتم در ضمن اگر تعصبي رواين مارك داري لازم ميدونم بگم كه من حتي ويدئوي 16 سال قبل من پاناسونيكه نه به اين دليل كه تعصب رو اين برند دارم گرفتم بلكه به خاط كيفيت الان هم فقط مشكلم رو گفتم لطفا ديگه بحث نكن اگر راه حلي داري به من بگو در غير اينصورت موفق باشي

*Alucard*
01-01-2012, 14:18
آخه یعنی چی توی تصویر دود گرفته؟ یعنی تصویر مات دیده میشه یا رنگها براق نیستن؟

dfbdb
01-01-2012, 14:21
من فیلم final destinatin 5 رو با فرمت mkv رو تی وی اجرا کردم سرعت حرکت کردن و کیفیت رنگ خیره کننده بود

rezaerx
01-01-2012, 14:25
آخه یعنی چی توی تصویر دود گرفته؟ یعنی تصویر مات دیده میشه یا رنگها براق نیستن؟

دوست عزيزم من الان يه كمي باهاش ور رفتم زماني كه برايتنس رو زير صفر يعني حدوداي 16- ميذارم اون حالتي كه گفتم از بين ميره ولي قسمت تيره هاي تصوير تيره تر ميشه وجزئيات ديده نميشه

warrio
01-01-2012, 14:26
والا به هر کی شما قبول دارین من st30 دارم .دارم باهاش با 360 بازی میکنم با ps3 بازی میکنم با hd media player فیلم میبینم با لب تاپ باهاش فیلم می بینم البته رو ----- زیاد جالب نیست ولی بعضی کانالاش اینطوریه که کلا کیفیت کانالش پائینه دیگه نمیدونم شاید تی وی بعضیا خرابه.

arash_a59
01-01-2012, 14:27
دوست عزيزم فكر كنم بيخودي جو گرفتت تا از چيزي مطمئن نيستي نگو من فقط مشكلم رو گفتم در ضمن اگر تعصبي رواين مارك داري لازم ميدونم بگم كه من حتي ويدئوي 16 سال قبل من پاناسونيكه نه به اين دليل كه تعصب رو اين برند دارم گرفتم بلكه به خاط كيفيت الان هم فقط مشكلم رو گفتم لطفا ديگه بحث نكن اگر راه حلي داري به من بگو در غير اينصورت موفق باشي
عزیزم شما وارد منوی تنظیمات شو power saver رو ببین اگه on هست off کن و نتیجه رو بگو.

*Alucard*
01-01-2012, 14:33
دوست عزيزم من الان يه كمي باهاش ور رفتم زماني كه برايتنس رو زير صفر يعني حدوداي 16- ميذارم اون حالتي كه گفتم از بين ميره ولي قسمت تيره هاي تصوير تيره تر ميشه وجزئيات ديده نميشه

روی همه سورسها اینطوری هست؟ یعنی روی م - ا ه واره این مشکلو دارین یا روی بلوری پلیر؟ اگه فقط روی ----- هست ممکنه برای تنظیمات خروجی تصویر باشه یا اینکه ECO MODE فعال باشه.

saeedp3
01-01-2012, 14:35
من تا حالا همچین چیزی ندیدم اگه میشه یه عکس بندازین از پنل تا متوجه بشم لطفا دوستان دیگه که این پنل رو دارن بگن همچین مشکلی دارن یا نه.
منم تازه گرفتم همچین مشکلی نداشتم اتفاقا یه تصویری اج دی داشتم واقعا فوقالعاده بود حتی کسی که از نمایندگی پانا اومده بود مونده بود میگفت خیلی با کیفیته جدا خیلی قشنگ رنگارو تفکیک میکنه .یکی از دوستان اومد و این فایلرو گرفت تو ال ای دی خودشون امتحان کونه فرداش اومد گفت یه چی میگم پرو نشی ال ای دی من اصلا حرفی نداره مقابل پلاسما بزنه حتی پلاسما پر رنگ تر بود خلاصه من که راضیم .

rezaerx
01-01-2012, 14:53
روی همه سورسها اینطوری هست؟ یعنی روی م - ا ه واره این مشکلو دارین یا روی
بلوری پلیر؟ اگه فقط روی ----- هست ممکنه برای تنظیمات خروجی تصویر باشه یا اینکه ECO MODE فعال باشه.

عزیزم شما وارد منوی تنظیمات شو power saver رو ببین اگه on هست off کن و نتیجه رو بگو.

دوستان عزيز ممنون از شما بهتر شد يعني ميشه گفت اون حالت از بين رفت on بود off كردم

*Alucard*
01-01-2012, 14:59
البته یه مسئله ای هم هست سیستمی روی پلاسماها برای جلوگیری از بالا رفتن حرارت پنل وجود داره به اسم ABL مخفف Automatic Brightness Limiter که وقتی درصد زیادی از صفحه نمایش رنگ سفید نشون میده از برایتنس تصویر اتوماتیک کم میکنه عملکرد پیش از موعد این سیستم توی بعضی پنلهای 2011 مشکلاتی ایجاد کرده بود که پاناسونیک با آپدیت آخرین فیرم ویر تا حد زیادی برطرفش کرده ممکنه این مشکل تو پنلهای آسیایی هنوز بر طرف نشده باشه البته با کالیبره حرفه ای تا حدودی بر طرف میشه ولی متاسفانه من به این پنل دسترسی ندارم که بتونم نظر قطعی بدم.

rezaerx
01-01-2012, 15:08
واقعا ممنون خيلي عالي شد راستي Alucard عزيز من مودم روتر adsl دارم و تلويزيون ولپ تاپ ورسيور همه بهش وصل هستند من رسيور ولپ تاپ رو به هم شبكه كردم ولي نميدونم با تي وي بايد چيكار كنم اي پي گرفته ولي نمي دونم بايد چه جوري شبكه بشه ممنون ميشم باز هم راهنمايي كنيد

*Alucard*
01-01-2012, 15:44
واقعا ممنون خيلي عالي شد راستي Alucard عزيز من مودم روتر adsl دارم و تلويزيون ولپ تاپ ورسيور همه بهش وصل هستند من رسيور ولپ تاپ رو به هم شبكه كردم ولي نميدونم با تي وي بايد چيكار كنم اي پي گرفته ولي نمي دونم بايد چه جوري شبكه بشه ممنون ميشم باز هم راهنمايي كنيد

الان تی وی به اینترنت وصل شده؟

arash_a59
01-01-2012, 15:50
جنال Alucard شما اطلاعی در مورد wifi adaptor که به این مدل TV بخوره دارید؟ که در بازار قابل تهیه باشه

papa2000
01-01-2012, 15:56

جنال Alucard شما اطلاعی در مورد wifi adaptor که به این مدل TV بخوره دارید؟ که در بازار قابل تهیه باشه

در رابطه با دانگل:

دانگل تکش حدود 17 دلار قیمت داره و با پایه می شه حدود 25 دلار. این دانگلی یا آداپتری که می گم به ST30 هم می خوره.

کاتالوگ رو هم خوندم (هم VT هم ST) غیر از اتصال با کابل، اکسس پوینت و روتر هم جواب میده واسه وایرلس اونطورکه کاتالوگ می گه...

arash_a59
01-01-2012, 16:01
در رابطه با دانگل:

دانگل تکش حدود 17 دلار قیمت داره و با پایه می شه حدود 25 دلار. این دانگلی یا آداپتری که می گم به ST30 هم می خوره.

کاتالوگ رو هم خوندم (هم VT هم ST) غیر از اتصال با کابل، اکسس پوینت و روتر هم جواب میده واسه وایرلس اونطورکه کاتالوگ می گه...
لطفا مارک و مدل و سایتی که میشه تهیش کرد رو بگید
احیانا توی بازار ایران هم هست؟

1400
01-01-2012, 16:01
"اتفاقا یه تصویری اج دی داشتم واقعا فوقالعاده بود حتی کسی که از نمایندگی پانا اومده بود مونده بود میگفت خیلی با کیفیته جدا خیلی قشنگ رنگارو تفکیک میکنه"
این فایل رو برای ما هم بزار

abbas_p
01-01-2012, 16:08
کدوم نمایندگی تهران پایینترین قیمت رو میده برای vt30 ?? کسی شماره تلفن داره ؟

الان مشکی st30 بالاتر از vt30 هستش ؟
تلویزیون پاناسونیک جی 10 من رو به پنجره هستش و تو روز انعکاس نورش زیاده و بیشتر موقعها تو روز نمیشه فیلم دید ایا vt30 هم به همین شکل هستش ؟

rezaerx
01-01-2012, 16:14
الان تی وی به اینترنت وصل شده؟

وصل شده خواستم اپديتش كنم چند دقيقه please wait داد بعد نوشت كه من از اخرين نسخه كه 3004 هست دارم استفاده ميكنم و اخرين نسخه همينه ولي تو شبكه كردنش موندم چه جوريه

*Alucard*
01-01-2012, 16:42
کدوم نمایندگی تهران پایینترین قیمت رو میده برای vt30 ?? کسی شماره تلفن داره ؟

الان مشکی st30 بالاتر از vt30 هستش ؟
تلویزیون پاناسونیک جی 10 من رو به پنجره هستش و تو روز انعکاس نورش زیاده و بیشتر موقعها تو روز نمیشه فیلم دید ایا vt30 هم به همین شکل هستش ؟

فیلتر ST30 به نظر من بهتر از VT30 هست جفتشون Reflex دارن ولی ST30 مشکی رو تو نور زیاد بهتر حفظ میکنه.

وصل شده خواستم اپديتش كنم چند دقيقه please wait داد بعد نوشت كه من از اخرين نسخه كه 3004 هست دارم استفاده ميكنم و اخرين نسخه همينه ولي تو شبكه كردنش موندم چه جوريه

اگه منطورتون این هست که میخواین از DLNA استفاده کنید و ویدئو و فیلم رو به شیوه استریمینگ روی پنل پخش کنید توی این ویدئو توضیح داده شده:

irmedia
01-01-2012, 17:53
با سلام

سال 2011 هم به پایان رسید و از امروز وارد سال جدید میلادی شدیم و دوستداران دنیای دیجیتال و الکترونیک بی صبرانه منتظر افتتاح نمایشگاه CES 2012 و مشاهده آخرین محصولات و تکنولوژی های جدید غول های دنیای الکترونیک هستند که تنها 8 روز تا افتتاح آن زمان باقی مانده است.

قابل توجه دوستداران محصولات پاناسونیک و اینکه از امروز ،مقارن با نخستین روز سال جدید با ورود به سایت رسمی بین المللی پاناسونیک با نما و طراحی جدید صفحه نخست آن مواجه خواهید شد و می توانید پیام جدید سال نو شرکت پاناسونیک و همچنین آخرین اخبار مربوط به معرفی محصولات جدید و روز شمار باقی مانده تا افتتاح نمایشگاه CES 2012 را در آن مشاهده کنید.

ورود به صفحه نخست پاناسونیک جهانی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ورود به صفحه معرفی و اخبار محصولات در نمایشگاه CES 2012 :

همچنین پرتال سایت پاناسونیک جزء 10 پرتال خبری پربیینده با تعداد کاربران بالا در زمینه مشاهده مقالات در سال 2011 قرار گرفت. متن خبر در لینک زیر :

پاناسونیک امسال به دلیل اینکه بزرگترین حامی و به نوعی اسپانسر نخست المپیک 2012 محسوب می شود ، تمهیدات ویژه ای را برای پوشش اخبار و معرفی محصولات خود در نظر گرفته است. برای مثال امسال پاناسونیک برای معرفی تلویزیون های جدید خود در نمایشگاه CES 2012 با شعار تولد دوباره ویرا وارد میدان رقابت با رقیب های خود خواهد شد. که همین شعار هیجان خاصی را میان طرفداران تلویزیون های پاناسونیک به ویژه در دنیای مجازی مانند صفحه فیس بوک و تویتر این کمپانی ایجاد کرده است که تنها باید منتظر بود و دید...

اما خبری دیگر برای دارندگان تلویزیون پلاسمای پاناسونیک مدل VT30 و اینکه این محصول در آخرین رده بندی سایت Cnet انگلستان به عنوان بهترین تلویزیون سال انتخاب شد. سال پیش نیز اولین مدل این سری یعنی VT20 به عنوان بهترین تلویزیون سال از سوی منتقدان و کاربران این سایت انتخاب شده بود.

برای مشاهده منبع خبر و رده بندی بهترین تلویزیون های سال 2011 از دیدگاه سایت Cnet UK به لینک زیر مراجعه نمایید :

nob2003
01-01-2012, 19:32
فیلتر ST30 به نظر من بهتر از VT30 هست جفتشون Reflex دارن ولی ST30 مشکی رو تو نور زیاد بهتر حفظ میکنه.

اگه منطورتون این هست که میخواین از DLNA استفاده کنید و ویدئو و فیلم رو به شیوه استریمینگ روی پنل پخش کنید توی این ویدئو توضیح داده شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] watch%3Fv%3DJqeLDaB5nvQ)
سلام من vt30 دارم و چه جوری میشه باهاش ضبط کرد از طریق هارد اکسترنال؟
دوست عزیز در ویدئویی که شما گذاشتی نشون میده که هارد اکسترنال میزنه به tv و میره تو منو به قسمت usb hdd و بعد از فرمت هارد ضبط میشه کرد و این در حالی هست که من هارد اکسترنالم که 500 گیگ و 2.5 اینچی هست رو موقعی میزنم به tv در منو گزینه usb hdd وجود نداره و اگه میشه بگین ایا میشه هارد به این tv زد و رکورد کرد و اگه میشه لطفا توضیح بدید.(اقا منتظرم لطفا جواب بده.با تشکر)

unepus
01-01-2012, 20:13

یا علی

دوست گرامی
وقتی راهنمایی می کنی لااقل درست راهنمایی کن , درستش اینه :
اگه می خوای خونتو چراغونی کنی و چشماتون به برایتنس زیاد عادت کرده led خوب مثل سونی HX925 بهتره .

kambiz11000
01-01-2012, 20:18
رکورد برای مدلهای اروپایی گذاشتن پاناسونیک درباره رکورد مدلهای آسیایی چیزی ننوشته.

arash_a59
01-01-2012, 20:23
دوستان عکس هایی از شبکه euro sport HD که اتفاقا تصاویر با بکگراند سفید داشت در کمترین حالت روشنایی منزل گرفتم:

کسی تونسته این خاکستری بودن رنگ سفید رو با تنظیمات خاصی بهتر کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

vroom
01-01-2012, 20:32
دوستان عکس هایی از شبکه euro sport HD که اتفاقا تصاویر با بکگراند سفید داشت در کمترین حالت روشنایی منزل گرفتم:

کسی تونسته این خاکستری بودن رنگ سفید رو با تنظیمات خاصی بهتر کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز:20:

حالا که امکان لینک برای تمام کاربران فعال شده اگه عکسهاتون رو به صورت thumbnail قرار بدین صفحه ها اصلاً سنگین نمیشن:46:
برای نمونه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون:20:

nob2003
01-01-2012, 20:34
رکورد برای مدلهای اروپایی گذاشتن پاناسونیک درباره رکورد مدلهای آسیایی چیزی ننوشته.

عجب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر چی امکاناته ماله اون بره و مثل اینکه باید بزنیم ه.ک و جیتگش کنیم و نمیشه باز نامه اعتراضی بفرستیم شاید با اپدیت درستش کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr_rayan
01-01-2012, 20:38
البته یه مسئله ای هم هست سیستمی روی پلاسماها برای جلوگیری از بالا رفتن حرارت پنل وجود داره به اسم ABL مخفف Automatic Brightness Limiter که وقتی درصد زیادی از صفحه نمایش رنگ سفید نشون میده از برایتنس تصویر اتوماتیک کم میکنه عملکرد پیش از موعد این سیستم توی بعضی پنلهای 2011 مشکلاتی ایجاد کرده بود که پاناسونیک با آپدیت آخرین فیرم ویر تا حد زیادی برطرفش کرده ممکنه این مشکل تو پنلهای آسیایی هنوز بر طرف نشده باشه البته با کالیبره حرفه ای تا حدودی بر طرف میشه ولی متاسفانه من به این پنل دسترسی ندارم که بتونم نظر قطعی بدم.

مهدی جان بیا خونه من.هم تلویزیون و هم خونه متعلق به خودته.بیا هر چقدر دوس داری سر و کله بزن.هم از حضورت و هم اطلاعات استفاده می کنیم.

arash_a59
01-01-2012, 20:47
سلام دوست عزیز:20:

حالا که امکان لینک برای تمام کاربران فعال شده اگه عکسهاتون رو به صورت thumbnail قرار بدین صفحه ها اصلاً سنگین نمیشن:46:
برای نمونه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ewer.php%3Ffile%3Dddv2wzs7y55rum9fj5n.jpg)

ممنون:20:
چشم عزیزم.:11:
فقط چون میخواستم جزئیات پشت زمینه مشخص شه کامل گذاشتم اما حق با شماست.

arash_a59
01-01-2012, 22:00
تنها مدلی از wifi adaptor که تونستم پیدا کنم مدل زیر با قیمت هایی متفاوت هست از 38 دلار تا 53 دلار
مشخصاتش اینه:
Panasonic DY-WL10 Wireless LAN Adapter

Compatible with 2011 models - DMP-BDT110, TC-P65ST30 , TC-P65GT30, TC-P60ST30, TC-P60S30, TC-P60GT30, TC-P55ST30, TC-P55GT30, TC-P50X3, TC-P50ST30, TC-P50S30, TC-P50GT30, TC-P46X3, TC-P46ST30, TC-P46S30, TC-P42X3, TC-P42S30, TC-P42ST30, TC-L42E30, TC-L42E3, TC-L42D30, TC-L37E3, TC-L37DT30, TC-L32X30, TC-L32DT30, and TC-L32E3

این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عکس و مشخصاتش که فیلتره
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فروشش در سایت آمازون
فکر نمیکنم بشه در ایران پیداش کرد.

dfbdb
01-01-2012, 22:10
من تی وی رو حالت عادی گذاشتم و حالت صرفه جویی هم روشن گذاشتم فقط کنتراست رو روی 70 و وضوح رو روی 90 گذاشنم اگر به من پیشنهاد بدن بهترین محصولات سونی و سامسونگ و ال جی و...... رو هم بهت میدیم من حاضر نیستم این تلوزیون رو عوض کنم به نظرم اونایی که اشکالات جزیی میگیرن چند دسته اند:
1.تی وی رو درست نمیتونن تنظیم نمیکنند
2.تصویری که با بلوری تو بازار میبینندتو خونه با رسیورهای بیکیفیت وکانالهی sd نمیبینند
3. ظاهر پسند هستند و به همه جوانب و مشخصاتی که یک تی وی باید داشته باشد توجه نمیکنند

papa2000
01-01-2012, 22:24
تنها مدلی از wifi adaptor که تونستم پیدا کنم مدل زیر با قیمت هایی متفاوت هست از 38 دلار تا 53 دلار
مشخصاتش اینه:
Panasonic DY-WL10 Wireless LAN Adapter

Compatible with 2011 models - DMP-BDT110, TC-P65ST30 , TC-P65GT30, TC-P60ST30, TC-P60S30, TC-P60GT30, TC-P55ST30, TC-P55GT30, TC-P50X3, TC-P50ST30, TC-P50S30, TC-P50GT30, TC-P46X3, TC-P46ST30, TC-P46S30, TC-P42X3, TC-P42S30, TC-P42ST30, TC-L42E30, TC-L42E3, TC-L42D30, TC-L37E3, TC-L37DT30, TC-L32X30, TC-L32DT30, and TC-L32E3

این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lsale.blogspot.com%2F2011%2F10%2Fpanasonic-dy-wl10-wireless-lan-adapter.html)عکس و مشخصاتش که فیلتره
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] anasonic-DY-WL10-Wireless-Adapter-Blu-ray%2Fdp%2FB003960G1U%3FSubscriptionId%3DAKIAJ5RFL JDP5OU5K36Q%26tag%3Dspot.com-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165 953%26creativeASIN%3DB003960G1U) فروشش در سایت آمازون
فکر نمیکنم بشه در ایران پیداش کرد.

توی ایران نیست من خیلی دنبالش بودم
مدلش الآن یادم نیست ولی تو کاتالوگ 55vt30 دیده بودم
فقط هم خاص vt و st هست
من خودم دنبالشم اگر خبری گرفتم به همه می گم، منتها یکم فعلا درگیر هستم

rezaerx
01-01-2012, 23:53
دوستان عزيز سلام اگر منو راهنمايي كنيد و بگيد ايراد كار من كجاست ممنون ميشم من گزينه eco mode و power save رو روحالت خاموش ميذارم ولي موقعي كه برقهاي خونه رو خاموش يا روشن ميكنم اتوماتيك نور تلويزيون كم وزياد ميشه ايا گزينه ديگه اي هم هست كه بايد خاموش بشه كه ديگه نور تلويزيون با شرايط نور محيط تغيير نكنه

*Alucard*
02-01-2012, 01:15

برید به این سایت :

یک قسمتی نوشته:
IRE Window Patterns
از 5 تا 100IRE رو دانلود کنید کنتراست رو بیارید پائین تا جایی که رنگ سفید روی 100IRE با 50IRE تقریبا یک درخشش داشته باشن بعدا با وایت بالانس و یا روی مد پرو میتونید تنظیمات حرفه ای تر انجام بدین.

unepus
02-01-2012, 01:32
دوستان عزيز سلام اگر منو راهنمايي كنيد و بگيد ايراد كار من كجاست ممنون ميشم من گزينه eco mode و power save رو روحالت خاموش ميذارم ولي موقعي كه برقهاي خونه رو خاموش يا روشن ميكنم اتوماتيك نور تلويزيون كم وزياد ميشه ايا گزينه ديگه اي هم هست كه بايد خاموش بشه كه ديگه نور تلويزيون با شرايط نور محيط تغيير نكنه

اگه تو منو قسمت picture گزینه C.A.T.S داری اونو OFF کن . البته این گزینه تو پنل های اروپایی دیدم و تو پنل های ایران بجاش Color Remaster گذاشتن که ضاهرا فقط گامت رنگ ها رو از broadcast به فیلم تبدیل می کنه. من خودم به تی وی دسترسی ندارم نمی تونم چک کنم .
arash_a59 شما هم اینو خاموش کن و تو روز و شب نتیجه اونو ببین

arash_a59
02-01-2012, 02:03
نظر سنجی جالب و قابل تاملی هست :
عنوان نظر سنجی اینه : آیا پنل 2011 پاناسونیک شما مشکل برایتنس داره(نوسان و کم زیاد شدن برایتنس)

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2Fshowthread.php%3F9631-2011-Panasonic-Fluctuating-Brightness-Master-Discussion-Thread)

---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------

اگه تو منو قسمت picture گزینه C.A.T.S داری اونو OFF کن . البته این گزینه تو پنل های اروپایی دیدم و تو پنل های ایران فکر کنم Color Remaster باشه . من خودم به تی وی دسترسی ندارم نمی تونم چک کنم .
arash_a59 شما هم اینو خاموش کن و تو روز و شب نتیجه اونو ببین
عزیزم خاموش کردم و هیچ تفاوتی حاصل نشد در شب(قبلش روی auto بود)

die my darling
02-01-2012, 02:16
این مشکل ماله پنلای آمریکای شمالی بوده پاناسونیک با patch درستش کرده.

arash_a59
02-01-2012, 02:28
این مشکل ماله پنلای آمریکای شمالی بوده پاناسونیک با patch درستش کرده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2Fshowthread.php%3F9631-2011-Panasonic-Fluctuating-Brightness-Master-Discussion-Thread%26p%3D277047%26viewfull%3D1%23post277047)
جالبه که این پچ رو به این راحتی نمیشه گرفت و مراحل داره
باید زنگ زد به گارانتی بگی این مشکل رو داره
ازت سوال و اینچیزا میپرسن که فلان تنظیم و انجام دادی یا نه
که در نهایت باید بگی آره بابا نشد که نشد
و خلاصه در نهایت تکنسین محترم شرکت میاد حضوری با یک sdcard تلوزیون رو فلش میکنه یا یک A-board جدید نصب میکنه
البته نوشته پنل های ساخت آگوست 2011 ب بعد این پچ روشون نصب شده(مال همون منطقه)
اگه این مشکل واسه ایران (سری R )پیش بیاد یا وجود داشته باشه هیچ کاری نمیشه کرد با این وضعیت گارانتی و خدمات پس از فروش و تحریم های موجود.

iceweek
02-01-2012, 09:02
کسی st30 را با پلاسمای 51 اینچ D585 یا D6960 سامسونگ مقایسه کرده؟ST30 چه برتری داره؟

unepus
02-01-2012, 11:35
D6960 تو ایران وارد نشده . st30 از هر لحاظ به D585 سره .

siamak_mu
02-01-2012, 12:55
50VT30 منم رسید :26:

کارت هدیه هم 5.000.000 ریالی :26:

یه سینما خانگی پایونیر 717 هم به توصیه mr_rayan گل و یکی دیگه از عزیزان انجمن گرفتم. البته من رو 414 مشاوره گرفته بودم ولی دیدم 60 تومن بیشتر تفاوت قیمت ندارن مدل بالاتر رو برداشتم.

کارت هدیه رو شوخی کردم 100 تومن بود :31:

اولین چیزی که حیرت زدم کرد کیفیت تصویر SD نسبت به HX925 بود (البته سایز 55) . کیفیت SD 50VT30 به نظر من چند برابر بهتر از 55HX925 هست (هردو با تیونر داخلی خودشون). (بازم میگم به نظر من) وقتی SD 925 رو دیدم گریه ام گرفت! ولی کیفیت Full HD هردو خوبه.

اولین چیزی که حالم رو گرفت Burn-in شدن بود. 3-4 دیقه تصویر منو ثابت بود بعد که منو رو بردم یه صفحه سیاه نشون داد منو جا انداخته بود. البته زود هم از بین رفت چون اون 3-4 دیقه که منو ثابت بود داشتم فلش مموری رو برای Break-in کردن حاضر میکردم و بعد گذاشتم تصاویر هر 30 ثانیه عوض بشه دیگه جا افتادگی ای ندیدم. امیدوارم بعد از Break-in کردن دیگه به این راحتی ها Burn-in نشه.

دارم با این تنظیمات Break-in میکنم خوبه؟

حالت تصویر: عادی
کنتراست: 25
روشنایی: 9-
رنگ: 35
وضوح: 42
....
حالت صرفه جویی: روشن

میخوام هر 10 ساعت که گذشت یه استراحت بدم و این تنظیمات رو کمی بالا ببرم. مثلاً کنتراست رو کنم 27 و بعد 29 و... الی آخر تا بعد از 100 ساعت برسه به 50 :31: (ابداع خودمه!!)

یه سؤال مهم: این طبیعی هست که وقتی از فاصله 30 سانتی و نزدیک تر به تصویر نگاه میکنم تصویر حالت گز گز داره؟! (تصویر یک پارچه رنگی) منظورم اینه به صورت متناوب دون دون میشه. مثلاً تصویر برفکی چطوری نا منظم دون دون میشه.

راستی منم اون صدای نویزی که آرش جان میگفتن میشنوم صد البته وقتی تلویزیون روشن هست و صدا قطع. اولش یه ذره ناراحت شدم ولی دیدم اصلاً چیز عجیبی نیست! تو هر خونه ای 10 جور وسیله برقی هست که 10 برابر این صدا داره! تازه کی بدون صدا از فاصله 1 متری تلویزیون میبینه!! (چون بیشتر از فاصله 1 متری صدایی نمیاد.) اگه در طول زمان بیشتر از این نشه هیچ مشکلی باهاش ندارم.

کلاً فعلاً خیلی از خریدم راضی هستم. امیدوارم همیشه راضی نگهم داره. به زودی عکس هم میذارم اگر دوست داشته باشین.

daneshdds
02-01-2012, 13:46
منم که روزای اول نگاه میکردم تصویرش کمی گزگز داشت ولی جالبه الان دیگه نیست. کلا هر چی میگذره انگار بهتر میشه. توی سه چهار روز اول منم همش با کنتراست و اینا ور میرفتم ولی الان اصلا نمیدونم رو چی هست! تو رو خدا روی این کارت هدیه هم ما رو سکته ندین! مال من 50 هزاری بود!

dfbdb
02-01-2012, 13:54

یه سینما خانگی پایونیر 717 هم به توصیه mr_rayan گل و یکی دیگه از عزیزان انجمن گرفتم. البته من رو 414 مشاوره گرفته بودم ولی دیدم 60 تومن بیشتر تفاوت قیمت ندارن مدل بالاتر رو برداشتم.

اولین چیزی که حیرت زدم کرد کیفیت تصویر SD نسبت به HX925 بود (البته سایز 55) . کیفیت SD 50VT30 به نظر من چند برابر بهتر از 55HX925 هست (هردو با تیونر داخلی خودشون). (بازم میگم به نظر من) وقتی SD 925 رو دیدم گریه ام گرفت! ولی کیفیت Full HD هردو خوبه.

اولین چیزی که حالم رو گرفت Burn-in شدن بود. 3-4 دیقه تصویر منو ثابت بود بعد که منو رو بردم یه صفحه سیاه نشون داد منو جا انداخته بود. البته زود هم از بین رفت چون اون 3-4 دیقه که منو ثابت بود داشتم فلش مموری رو برای Break-in کردن حاضر میکردم و بعد گذاشتم تصاویر هر 30 ثانیه عوض بشه دیگه جا افتادگی ای ندیدم. امیدوارم بعد از Break-in کردن دیگه به این راحتی ها Burn-in نشه.

....

میخوام هر 10 ساعت که گذشت یه استراحت بدم و این تنظیمات رو کمی بالا ببرم. مثلاً کنتراست رو کنم 27 و بعد 29 و... الی آخر تا بعد از 100 ساعت برسه به 50 :31: (ابداع خودمه!!)

یه سؤال مهم: این طبیعی هست که وقتی از فاصله 30 سانتی و نزدیک تر به تصویر نگاه میکنم تصویر حالت گز گز داره؟! (تصویر یک پارچه رنگی) منظورم اینه به صورت متناوب دون دون میشه. مثلاً تصویر برفکی چطوری نا منظم دون دون میشه.

راستی منم اون صدای نویزی که آرش جان میگفتن میشنوم صد البته وقتی تلویزیون روشن هست و صدا قطع. اولش یه ذره ناراحت شدم ولی دیدم اصلاً چیز عجیبی نیست! تو هر خونه ای 10 جور وسیله برقی هست که 10 برابر این صدا داره! تازه کی بدون صدا از فاصله 1 متری تلویزیون میبینه!! (چون بیشتر از فاصله 1 متری صدایی نمیاد.) اگه در طول زمان بیشتر از این نشه هیچ مشکلی باهاش ندارم.

کلاً فعلاً خیلی از خریدم راضی هستم. امیدوارم همیشه راضی نگهم داره. به زودی عکس هم میذارم اگر دوست داشته باشین.

مبارک .من تا حالا خیلی باهاش ور رفتم حرف نداره .تصویر رو گذاشتم حالت عادی کنتراست 70 وضوح 90 و حالت صرفه جویی روشن رنگ 50. این حالت تو خونه ما عالی جواب میده.هر چی بگذره بیشتر به قابلیتاش پی میبری.یه فایل mkv کیفیت بالا بذار ببین چه میکنه.راستی رسیورت چه مارکیه؟قیمت تی وی چقدر در اومد؟
اون حالت گز گز بخاطر کیفیت تصویره و کاملا طبیعیه اگه یه فیلم با کیفیت بذاری دیگه مشخص نیست

die my darling
02-01-2012, 14:02

....

مبارک باشه
واسه تصویرای break in باید بزاری روی داینامیک کنتراست 100 که فسفرا یه دست آب بندی بشن.
اون حالت گز گز به قول دوستمون از فاصله 30 سانتی به بعد دیده نمیشه به خاطر واکنشهای گازیه که به پلاسما تبدیل میشه.

die my darling
02-01-2012, 14:20
راستی یادم رفت دلار 1650 تومنی و بالا رفتن قیمت بقیه ارزهارو هم به ملت همیشه در صحنه تبریک بگم چون این آمریکای مستکبر با 1650 تومن کردن دلار ضربه شدیدی به اقتصاد خودش وارد کرد !!!! و البته بقیه کشورها هم همینطور مثل انگلیس .ژاپن .کره .چین .مالزی .سنگاپور .عربستان .افغانستان (با کمال تعجب مطلع شدم افغانی واحد پول افغانستان هم گرون شده) . کل کشورهای اتحادیه اروپا .برزیل و .... حالا حالاها باید کار کنه تا بتونن این ضربه سنگینی رو که به اقتصاد خودشون زدن جبران کنن!!!!!!

خلاصه آقایون خانوما هر چی میخواین بخرین بخرین دلار 1650 تومن شد و همینطوری لحظه ای داره میره بالا اگه الان نخرین بعدا عکسشم نمیتونین بخرین.

ببخشید همین الان که داشتم تبریک میگفتم رفتم دیدم دلار 1680 تومن شد واسه همین یه تبریک دیگه ام میگم.

iceweek
02-01-2012, 14:37
D6960 تو ایران وارد نشده . st30 از هر لحاظ به D585 سره .

از چه لحاظی؟
یه مفر قیمت داده به یه آشنا.نمیدونم منظورش led بوده؟ولی حدود 1800 قیمت داده و گقته 51 اینچ.احتمالا درست گفته

siamak_mu
02-01-2012, 14:56
منم که روزای اول نگاه میکردم تصویرش کمی گزگز داشت ولی جالبه الان دیگه نیست. کلا هر چی میگذره انگار بهتر میشه. توی سه چهار روز اول منم همش با کنتراست و اینا ور میرفتم ولی الان اصلا نمیدونم رو چی هست! تو رو خدا روی این کارت هدیه هم ما رو سکته ندین! مال من 50 هزاری بود!

اوکی مرسی :11: کارت من که 100 بود بالا گفتم. ولی 500 هم یه فروشنده گفت چند روز پیش یکی برد. گفتم TV چندی خرید گفت 1200 بود واسش 700 تموم شد!!

مبارک .من تا حالا خیلی باهاش ور رفتم حرف نداره .تصویر رو گذاشتم حالت عادی کنتراست 70 وضوح 90 و حالت صرفه جویی روشن رنگ 50. این حالت تو خونه ما عالی جواب میده.هر چی بگذره بیشتر به قابلیتاش پی میبری.یه فایل mkv کیفیت بالا بذار ببین چه میکنه.راستی رسیورت چه مارکیه؟قیمت تی وی چقدر در اومد؟
اون حالت گز گز بخاطر کیفیت تصویره و کاملا طبیعیه اگه یه فیلم با کیفیت بذاری دیگه مشخص نیست

مرسی بابت تبریک :10:

2880-100 درومد

اوکی پس خیالم راحت شد همه اون حالت گزگز میبینن ولی ربطی به کیفیت تصویر نداره چون عکس 1080 یک دست رنگی میذارم این حالت هست.

مبارک باشه
واسه تصویرای break in باید بزاری روی داینامیک کنتراست 100 که فسفرا یه دست آب بندی بشن.
اون حالت گز گز به قول دوستمون از فاصله 30 سانتی به بعد دیده نمیشه به خاطر واکنشهای گازیه که به پلاسما تبدیل میشه.

شوخی کردین یا جدی بود؟
آخه صفحه های قبل همه میگفتن 100 ساعت اول کنتراست رو زیر 50 بذارین و از مد داینامیک استفاده نکنین!
آهان این شد جواب درست. مرسی به خاطر دلیل علمی :10:

kambiz11000
02-01-2012, 14:58
=nob2003;6740880]عجب

هر چی امکاناته ماله اون بره
برای رکورد یه گیرنده دیجیتال بزار کنارش حله.
الان اکثره دستگاههای جانبی رکورد میکنند و دیگه زیاد نیازی نیست خود TV رکورد کنه.

die my darling
02-01-2012, 15:01
اوکی مرسی :11: کارت من که 100 بود بالا گفتم. ولی 500 هم یه فروشنده گفت چند روز پیش یکی برد. گفتم TV چندی خرید گفت 1200 بود واسش 700 تموم شد!!

2880-100 درومد

اوکی پس خیالم راحت شد همه اون حالت گزگز میبینن ولی ربطی به کیفیت تصویر نداره چون عکس 1080 یک دست رنگی میذارم این حالت هست.

شوخی کردین یا جدی بود؟
آخه صفحه های قبل همه میگفتن 100 ساعت اول کنتراست رو زیر 50 بذارین و از مد داینامیک استفاده نکنین!

اگه نمیخوای اون تصویرای یه دست رو بریزی روی usb بزاری 100 ساعت پخش بشه کنتراست و برایتنسو بزار روی 50 اگه که نه میخوای با تصویرای break in آب بندی کنی بزا رو داینامیک و کنتراست 100 تا زودتر آب بندی بشه اگه ترکیبی کار میکنی روی عکسا بزار روی داینامیک روی تی وی بزار نرمال

abbas_p
02-01-2012, 15:05

2880-100 درومد

شوخی کردین یا جدی بود؟
میشه بگید 2880 از کجا خریدید (شماره تلفن یا ادرس البته اگه از تهران خریدید )

alijigari
02-01-2012, 15:16
پاناسونیک سری v برای فیلم های سه بعدی خوبه یا hx925 سونی

kambiz11000
02-01-2012, 15:45
دوستان انتقادی /پییشنهادی /سوالی/ درخواستی/ مبحثی دارید می تونید با کارمند پاناسونیک واحد منطقه خاورمیانه در میان بگذارید.

kambiz11000
02-01-2012, 15:45
طبق بررسی های موجود نمایش سورس سه بعدی در VT30 بهتره.

alijigari
02-01-2012, 18:07
طبق بررسی های موجود نمایش سورس سه بعدی در VT30 بهتره.

در بقیه حالات هم بازم پاناسونیک بهتره ؟

جایی هست که این دو تا را با هم مقایسه کرده باشن

nob2003
02-01-2012, 18:09
راستی یادم رفت دلار 1650 تومنی و بالا رفتن قیمت بقیه ارزهارو هم به ملت همیشه در صحنه تبریک بگم چون این آمریکای مستکبر با 1650 تومن کردن دلار ضربه شدیدی به اقتصاد خودش وارد کرد !!!! و البته بقیه کشورها هم همینطور مثل انگلیس .ژاپن .کره .چین .مالزی .سنگاپور .عربستان .افغانستان (با کمال تعجب مطلع شدم افغانی واحد پول افغانستان هم گرون شده) . کل کشورهای اتحادیه اروپا .برزیل و .... حالا حالاها باید کار کنه تا بتونن این ضربه سنگینی رو که به اقتصاد خودشون زدن جبران کنن!!!!!!

خلاصه آقایون خانوما هر چی میخواین بخرین بخرین دلار 1650 تومن شد و همینطوری لحظه ای داره میره بالا اگه الان نخرین بعدا عکسشم نمیتونین بخرین.

ببخشید همین الان که داشتم تبریک میگفتم رفتم دیدم دلار 1680 تومن شد واسه همین یه تبریک دیگه ام میگم.

دلار از مرز 1800 تومن هم گذشت و زودتر برید vt30 بگیرید!!!

kambiz11000
02-01-2012, 19:42
در بقیه حالات هم بازم پاناسونیک بهتره ؟

جایی هست که این دو تا را با هم مقایسه کرده باشن

برای جاهایی که نور زیاده مثل مغازه ها و اماکن عمومی و خونه هایی که لوسترهای فراوانی روشنه و جاهای چراغبونی شده HX92 بهتره توی فول اچدی با نور کم تا حدودی نزدیکند به هم تازه گی باگ جدیدی در VT30 پیدا شده گویا با کالیبره حرفه ای و آبدیت تا حدودی میره.
مقایسه این دو هم میتونی اینجا ببینی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Plasma)-ou-Sony-HX925-(Led)

shamika
02-01-2012, 19:57
برای جاهایی که نور زیاده مثل مغازه ها و اماکن عمومی و خونه هایی که لوسترهای فراوانی روشنه و جاهای چراغبونی شده HX92 بهتره توی فول اچدی با نور کم تا حدودی نزدیکند به هم تازه گی باگ جدیدی در VT30 پیدا شده گویا با کالیبره حرفه ای و آبدیت تا حدودی میره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Plasma)-ou-Sony-HX925-(Led)

مرد حسابی اینکه پرتقالی بود . این چه طرز راهنمایی کردنه . :18:
باز خدا خیر بده Google Translate رو !

alijigari
02-01-2012, 20:24

میشه یک سایتی بگین که انگلیسی باشه

siamak_mu
02-01-2012, 20:28
میشه بگید 2880 از کجا خریدید (شماره تلفن یا ادرس البته اگه از تهران خریدید )

پیغام خصوصی شد.

چیزی که تو نمایندگی دیدم کلاً سه بعدی پلاسما از HX925 بهتر بود ولی تا چند روز دیگه مال خودم هم تست میکنم سر فرصت میگم.

dfbdb
02-01-2012, 21:34

شما vt30 دارین?

persian_m
02-01-2012, 23:16
آقا چرا تو سایت چاره 42vt30 رو زده در حال حاضر موجود نیست .یعنی پخشش متوقف شده؟؟؟؟؟؟؟؟یا واقعا تموم شده؟؟؟؟

arash_a59
02-01-2012, 23:45
پیغام خصوصی شد.

چیزی که تو نمایندگی دیدم کلاً سه بعدی پلاسما از HX925 بهتر بود ولی تا چند روز دیگه مال خودم هم تست میکنم سر فرصت میگم.
سلام آقا سیامک
مبارک باشه عزیز
ایشاالله ازش راضی و خرسند باشی
پست اولتو که خوندم در مورد خرید یه لحظه شوکه شدم(آخه شیراز کارت هدیه نداره مثل اینکه اینجا قاچاق زیاده و ازین حرفها بانیان گفت صلاح ندونستیم) و ای کاش همون 500 میشد سهم منم گیر شما میومد!
دوست دارم یه تست بین 3 بعدی این و 925 انجام بدی بگی نتیجه رو
من با EX720 سونی که مقایسه کردم سونی اصلا در حد این نبود.
در مورد صدا ممنون که اشاره کردی هیچکس این حرف رو تصدیق نکرد
آره هر دو ساید خصوصا سمت چپ(از روبرو) صدای بیشتری میده که من خیلی باهاش ور رفتم که ببینم از چیه تا اونجایی که فهمیدم از فن نمیتونه باشه چون با نوع تصویری که نشون میده صدا کم و زیاد میشه مثلا وقتی تصویر کاملا سیاه میشه نویز به حداقل میرسه و تا یه صحنه دیگه نشون داده میشه نویز تغییر میکنه کلا متغیر هست اما من در شب تا فاصله 2 متری میشنوم ولی اگه در همین حد باشه و بمون زیاد اذیت کننده نیست(امیدوارم روش حساس نشم:31:)

arash_a59
02-01-2012, 23:59
آقا چرا تو سایت چاره 42vt30 رو زده در حال حاضر موجود نیست .یعنی پخشش متوقف شده؟؟؟؟؟؟؟؟یا واقعا تموم شده؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Fdispatch%3Dcategories.view%26category_id% 3D2048%26subcats%3DY%26features_hash%3DV334)
سایت چاره بعضی وقتها تامین کننده هاشو عوض میکنه یا تامین کننده ترجیح میده اون مارک یا مدل رو فعلا به چاره نده چون مشتری دست به نقد تر گیرش میاد و...نمیشه این نتیجه رو گرفت اما یک چیزی هم هست
این پنل ساخت تایلنده و تایلندم میدونید که چه مشکلاتی براش پیش اومد و تاثیرش رو روی قطعات کامپیوتر مثل هارد دیدیم که چطور قیمتهای هارد یدفعه نزدیک به 2 برابر شد!
ازونور هم که ارز داره به طور نجومی بالا میره و حلقه تحریم بیش از پیش داره گلوی اقتصاد کشور رو فشار میده بانک مرکزی هم که تحریم شد به سلامتی
فقط خدا میدونه با این وضعیت چه فردایی در انتظارمونه (البته از دید آقایون فردایی پر امید همراه با توسعه پایدار و ...:31:)

siamak_mu
03-01-2012, 01:44
سلام آقا سیامک
مبارک باشه عزیز
ایشاالله ازش راضی و خرسند باشی
پست اولتو که خوندم در مورد خرید یه لحظه شوکه شدم(آخه شیراز کارت هدیه نداره مثل اینکه اینجا قاچاق زیاده و ازین حرفها بانیان گفت صلاح ندونستیم) و ای کاش همون 500 میشد سهم منم گیر شما میومد!
دوست دارم یه تست بین 3 بعدی این و 925 انجام بدی بگی نتیجه رو
من با EX720 سونی که مقایسه کردم سونی اصلا در حد این نبود.
در مورد صدا ممنون که اشاره کردی هیچکس این حرف رو تصدیق نکرد
آره هر دو ساید خصوصا سمت چپ(از روبرو) صدای بیشتری میده که من خیلی باهاش ور رفتم که ببینم از چیه تا اونجایی که فهمیدم از فن نمیتونه باشه چون با نوع تصویری که نشون میده صدا کم و زیاد میشه مثلا وقتی تصویر کاملا سیاه میشه نویز به حداقل میرسه و تا یه صحنه دیگه نشون داده میشه نویز تغییر میکنه کلا متغیر هست اما من در شب تا فاصله 2 متری میشنوم ولی اگه در همین حد باشه و بمون زیاد اذیت کننده نیست(امیدوارم روش حساس نشم:31:)

ممنوم آرش جان.
یه کم هیجان دادم به پستم ولی بعد راستشو گفتم :31:

اوکی تست سه بعدی میکنم ولی بعد از Break-in شدن :31:

هنوز تو کف کیفیت SD هستم! از فاصله سه متری حالا نگم Full HD ولی در حد HD هست. برادرم هم تصدیق میکنه که کیفیت SD با تیونر دیجیتال این خیلی بهتر از HX925 هست. کیفیت تیونر 925 به حدی پایین بود که به فروشنده گفتم این چه وضعشه برای یه تلویزیون با این قیمت اونم شروع کرد آسمون ریسمون بافتن و اینکه خب اینا واقعاً دیجیتال نیست همون آنالوگ هست تبدیل میشه دیجیتال. اگه کیفیت بهتری میخواین باید از ما_هـو*ار_ه دریافت کنید با یه ----- فول HD و از این صحبت ها. حالا شاید فیلمی که شبکه 5 میداد کیفیتش پایین بود! آخه یعنی اینقدر تفاوت؟! شایدم بد تنظیم شده بوده. خلاصه اون هرچی که بود من از VT30 راضیم.

بابا بیخیال فن شو! :31: اگه نگفته بودی من اصلاً امروز یادم رفته بود چون چیزی نشنیدم. آره منم متوجه شدم تصاویر Break-in پخش میشد آبی تیره بود گوشم رو بردم نزدیک وز کمی بود وقتی رفت رو سفید وزش بیشتر شد. ولی به خدا صدای تلویزیون روشن باشه از فاصله 20 سانتی هم نمیشه شنید چه برسه به دو متری! منم امیدوارم بیشتر نشه اگه شما انقدر نفوس بد نزنی! :31: آخه صداش طوریه گوشتو ببری نزدیکش تا مدت ها تو مخت میپیچه! من الآن رفتم گوش کردم دوباره اومدم تو اتاقم در هم بسته ولی حس میکنم صداش رو میشنوم چون پیچیده تو گوشم! شما هم چون حساس شدی هی میری نزدیکش فک میکنی هر صدایی دیگه این صدا هست. دیگه از صدای فن کامپیوتر و یخچال کولر و این صحبت ها که 100 برابر کمتره! بهش گیر بدی بهت گیر میده! ولش کن بذار زندگیشو کنه! :10:

arash_a59
03-01-2012, 02:27
ممنوم آرش جان.
یه کم هیجان دادم به پستم ولی بعد راستشو گفتم :31:

اوکی تست سه بعدی میکنم ولی بعد از Break-in شدن :31:

هنوز تو کف کیفیت SD هستم! از فاصله سه متری حالا نگم Full HD ولی در حد HD هست. برادرم هم تصدیق میکنه که کیفیت SD با تیونر دیجیتال این خیلی بهتر از HX925 هست. کیفیت تیونر 925 به حدی پایین بود که به فروشنده گفتم این چه وضعشه برای یه تلویزیون با این قیمت اونم شروع کرد آسمون ریسمون بافتن و اینکه خب اینا واقعاً دیجیتال نیست همون آنالوگ هست تبدیل میشه دیجیتال. اگه کیفیت بهتری میخواین باید از ما_هـو*ار_ه دریافت کنید با یه ----- فول HD و از این صحبت ها. حالا شاید فیلمی که شبکه 5 میداد کیفیتش پایین بود! آخه یعنی اینقدر تفاوت؟! شایدم بد تنظیم شده بوده. خلاصه اون هرچی که بود من از VT30 راضیم.

بابا بیخیال فن شو! :31: اگه نگفته بودی من اصلاً امروز یادم رفته بود چون چیزی نشنیدم. آره منم متوجه شدم تصاویر Break-in پخش میشد آبی تیره بود گوشم رو بردم نزدیک وز کمی بود وقتی رفت رو سفید وزش بیشتر شد. ولی به خدا صدای تلویزیون روشن باشه از فاصله 20 سانتی هم نمیشه شنید چه برسه به دو متری! منم امیدوارم بیشتر نشه اگه شما انقدر نفوس بد نزنی! :31: آخه صداش طوریه گوشتو ببری نزدیکش تا مدت ها تو مخت میپیچه! من الآن رفتم گوش کردم دوباره اومدم تو اتاقم در هم بسته ولی حس میکنم صداش رو میشنوم چون پیچیده تو گوشم! شما هم چون حساس شدی هی میری نزدیکش فک میکنی هر صدایی دیگه این صدا هست. دیگه از صدای فن کامپیوتر و یخچال کولر و این صحبت ها که 100 برابر کمتره! بهش گیر بدی بهت گیر میده! ولش کن بذار زندگیشو کنه! :10:
بند آخر صحبتات دقیقا واسه منم پیش اومد:10: وزوزش رفت تو گوشم و ول کنم نبود!!
راستش من 2 سالی میشه که رسانه ملی رو بوسیدم گذاشتم کنار و نمیبینم و از گیرنده دیجیتالشم استفاده نمیکنم و بقول فتحعلی اویسی " دیجیتالم کجا بود" اگه اینجوریه واقعا برای 925 با اون قیمت نجومیش متاسفم این سونی دیگه انصافا باید بیخیال تلوزیون و سینمای خانگی شه
بیصبرانه منتظر نتایج تست ها و اخبارهای بعدیت هستیم.:11:

siamak_mu
03-01-2012, 02:54
بند آخر صحبتات دقیقا واسه منم پیش اومد:10: وزوزش رفت تو گوشم و ول کنم نبود!!
راستش من 2 سالی میشه که رسانه ملی رو بوسیدم گذاشتم کنار و نمیبینم و از گیرنده دیجیتالشم استفاده نمیکنم و بقول فتحعلی اویسی " دیجیتالم کجا بود" اگه اینجوریه واقعا برای 925 با اون قیمت نجومیش متاسفم این سونی دیگه انصافا باید بیخیال تلوزیون و سینمای خانگی شه
بیصبرانه منتظر نتایج تست ها و اخبارهای بعدیت هستیم.:11:

منم همچنین! کلا از SD منظورم شبکه های مـا_ه هم هست. اسمش هم آقای کاووسی بود!

سونی تا حدودی هم شاید داره میبوسه میذاره کنار (خبر جدیده مال چند روز پیشه):

سامسونگ سهم سونی از کمپانی مشترک S-LCD را به ارزش 940 میلیون دلار می خرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سامسونگ-سهم-سونی-s-lcd)

ولی انصافاً 925 هم خیلی فوق العاده هست.

manaminjamkharam
03-01-2012, 03:12
منم همچنین! کلا از SD منظورم شبکه های مـا_ه هم هست. اسمش هم آقای کاووسی بود!

سونی تا حدودی هم شاید داره میبوسه میذاره کنار (خبر جدیده مال چند روز پیشه):

سامسونگ سهم سونی از کمپانی مشترک S-LCD را به ارزش 940 میلیون دلار می خرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی انصافاً 925 هم خیلی فوق العاده هست.

siamak_mu جان اولا تی وی جدید مبارکت باشه . انشالله که چرخش برات بچرخه.:31:

دوم اینکه ، شما مدل 925 سونی را فقط از توی فروشگاه دیدید و با vt30 مقایسه کردید یا اینکه این مدل سونی را خودتون ( یکی از دوستان و آشنایان ) دارید و دیدید ؟ ممنون

راستی ، مدل 929 سونی با مدل 925 خیلی تفاوت داره ؟ آخه 929 توی اکثر سایتا جز مدلای مطرح هست اما حرفی از 925 زیاد نیست . کسی می دونه 929 وارد بازار شده یا نه ؟ من که امیدوارم 929 سونی و پلاسمای d8880 سامسونگ هم زودتر وارد بازار بشن تا این دو مدل را با vt30 از نزدیک مقایسه کنم.

arash_a59
03-01-2012, 03:47

دوم اینکه ، شما مدل 925 سونی را فقط از توی فروشگاه دیدید و با vt30 مقایسه کردید یا اینکه این مدل سونی را خودتون ( یکی از دوستان و آشنایان ) دارید و دیدید ؟ ممنون

راستی ، مدل 929 سونی با مدل 925 خیلی تفاوت داره ؟ آخه 929 توی اکثر سایتا جز مدلای مطرح هست اما حرفی از 925 زیاد نیست . کسی می دونه 929 وارد بازار شده یا نه ؟ من که امیدوارم 929 سونی و پلاسمای d8880 سامسونگ هم زودتر وارد بازار بشن تا این دو مدل را با vt30 از نزدیک مقایسه کنم.
من توی هیچ نمایندگی سونی 929 ندیدم
پلاسمای سری 8 سامسونگ یک هفته ای میشه که در بعضی نمایشگاهای سامسونگ هست من توی دو نمایشگاه دیدم به قیمت 2950
سایز 51 اینچ و تصاویرش واقعا زیبا بود توی یک فروشگاه کنار یک LED سری 6 سامسونگ سایز 46 گذاشته بودش از لحاظ شفافیت(که برای من خیلی مهمه) هیچ فرقی باهم نداشتن!!!(البته نور مغازه زیاد نبود و نمیدونم مغازه دار تنظیمات رو دستکاری کرده بود یا نه)
ولی از لحاظ دیزاین اصلا جالب نیست(از دید من) و vt30 بین تمامی پلاسماهایی که دیدم خوش دیزاین ترین بود.

s.hossein45
03-01-2012, 07:48
سلام : دوستان منهم vt30 رو سفارش دادم البته از نمایندگی طرف میگفت کارت جایزه با خود تلویزیون میاد . حالا سوال من اینه که ایا کارت جایزه رو تو کارتن دستگاه هست ؟ دوم اینکه ایا نیاز به چک کردن تایمر وجود داره و ایا روش پیدا کردنش مثل v20 هست یا نه ؟اگر نیست لطفا راهنمایی کنید .متشکرم

kambiz11000
03-01-2012, 08:34
شما vt30 دارین?

نه من این پنل رو ندارم توضیحات دوستان دیگه بود که استفاده کردن اینطور بوده.

---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

David Katzmaier VT30 رو ابدیت کرده.

arash_a59
03-01-2012, 08:54
سلام : دوستان منهم vt30 رو سفارش دادم البته از نمایندگی طرف میگفت کارت جایزه با خود تلویزیون میاد . حالا سوال من اینه که ایا کارت جایزه رو تو کارتن دستگاه هست ؟ دوم اینکه ایا نیاز به چک کردن تایمر وجود داره و ایا روش پیدا کردنش مثل v20 هست یا نه ؟اگر نیست لطفا راهنمایی کنید .متشکرم
جواب سوال دومت
آره چک کن ضرر نداره ورود به منوی مخفی مثل همونه فقط 2تا نکته رو رعایت کن
1- از سر کنجکاوی یا هرچی به هیچ تنظیماتی دست نزن
2- کارکرد رو که دیدی تلوزیون رو از برق بکش

MZA_7960
03-01-2012, 10:42
كسي تست كرده ببينه كيفيت تصوير رسيور آي كلاس مثل k9k9و استرانگ 4902 رو تي وي چقدر فرق ميكنه ؟

alijigari
03-01-2012, 11:05
كسي تست كرده ببينه كيفيت تصوير رسيور آي كلاس مثل k9k9و استرانگ 4902 رو تي وي چقدر فرق ميكنه ؟

اگه هر کدومشون خروجی hdmi 1080p داشته باشند نه 450p /i و از این طریق وصل کنید عالی هست مخصوصا برای کانالهای hd

persian_m
03-01-2012, 11:18
دوستان کسی ادرس تورنت برا فیلمهای سه بعدی با حجم بالا رو نداره؟

اگه دارین لطفا برام پیغام خصوصی کنین
ممنونم

?!...sia
03-01-2012, 11:36
دوستان زمان کارکرد ST30 رو هم میشه فهمید؟

siamak_mu
03-01-2012, 11:40

ممنونم. زنده باشی.

هردوش! هم چندین نمایندگی هم یکی از دوستان. ولی دیگه فعلاً در دسترس نیست.

923 ورژن اروپایی، 925 ورژن آسیایی (خاور میانه) و 929 ورژن آمریکایی هست. 929 و 923 هرگز به ایران راه پیدا نخواهند کرد و شما فقط میتونی 925 رو بگیری.

معمولاً فروشنده یه دسته کارت میذاره جلوت یکی رو باید بکشی بیرون. من چندجا پرسیدم همین کارو میکردن خودم هم موقع خرید انتخاب کردم.
والا اینقدر که عالم و آدم مارو از منو مخفی ترسوندن جرأت نکردیم سمتش بریم چه برسه ساعت کارکرد رو چک کنیم! به خدا توکل کن و چون تلویزیونش مدت زیادی نیست وارد بازار شده. فکر کنم کمتر از یک ماه میشه اومده پس فکر کنم شانس نو به کارکرده خیلی بیشتره. من موقع خرید به همون منو زبان که در اولین بار روشن شدن میاد اکتفا کردم هرچند نمایندگی اگه بخواد کارکرده کسی رو بده فکر کنم هم بتونه منوی زبان رو دوباره بیاره هم شاید با فلش کردن بتونه ساعت کارکرد رو صفر کنه!

dfbdb
03-01-2012, 13:18

آقا من starsat 200 دارم که قدیمیه و hdmi نداره چند روز پیش برادرم رسیورش که k9k9 هست اورد که تست کنیم راستشو بخواین دقت رنگ و براقی رنگها تو استارست خیلی بیشتر بود کلا از کیفیت iclass خوشم نمیاد.با اینکه کیفیت 4902 ندیدم ولی میخوام همین مدل رو بخرم.

abbas_p
03-01-2012, 13:35
من توی هیچ نمایندگی سونی 929 ندیدم
پلاسمای سری 8 سامسونگ یک هفته ای میشه که در بعضی نمایشگاهای سامسونگ هست من توی دو نمایشگاه دیدم به قیمت 2950
سایز 51 اینچ و تصاویرش واقعا زیبا بود توی یک فروشگاه کنار یک LED سری 6 سامسونگ سایز 46 گذاشته بودش از لحاظ شفافیت(که برای من خیلی مهمه) هیچ فرقی باهم نداشتن!!!(البته نور مغازه زیاد نبود و نمیدونم مغازه دار تنظیمات رو دستکاری کرده بود یا نه)
ولی از لحاظ دیزاین اصلا جالب نیست(از دید من) و vt30 بین تمامی پلاسماهایی که دیدم خوش دیزاین ترین بود.

میشه بگید پلاسما d8880 سامسونگ کجا هستش برای فروش ؟
من زنگ زدم سام سرویس گفتن این مدل رو نداریم ؟؟!

s.hossein45
03-01-2012, 13:53
سلام :یکی از دوستان زحمت بکشن روش دسترسی به منو مخفی vt30 رو بزارن .

moslem.b
03-01-2012, 14:14
من میخوام یه پلاسما بخرم ترجیحا 50 اینچ به بالا

مدل D495 سامسونگ 51 اینچش رو دیدم با گارانتی 1.420 و بدون گارانتی 1.040 می داد

یه مدل هم از پاناسونیک دیدم 50 اینچ که از لحاظ کیفیت تصویر خیلی پایین تر از سامسونگ بود

مدل دیگه ای هست که توی همین رنج قیمتی کیفیت تصویر بهتری داشته باشه ؟

MZA_7960
03-01-2012, 14:18
اگه هر کدومشون خروجی hdmi 1080p داشته باشند نه 450p /i و از این طریق وصل کنید عالی هست مخصوصا برای کانالهای hd

استرانگ 4902 رسيور خوبي هست ؟

arash_a59
03-01-2012, 14:26
کسی با برنامه ControlCAL کار کرده؟ برنامه ای هست برای کالیبره کردن VT30 و پنل های مشابه.

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

استرانگ 4902 رسيور خوبي هست ؟
در بین ----- های غیر لینوکسی یکی از بهترین هاست.

dfbdb
03-01-2012, 16:54
من میخوام یه پلاسما بخرم ترجیحا 50 اینچ به بالا

مدل D495 سامسونگ 51 اینچش رو دیدم با گارانتی 1.420 و بدون گارانتی 1.040 می داد

یه مدل هم از پاناسونیک دیدم 50 اینچ که از لحاظ کیفیت تصویر خیلی پایین تر از سامسونگ بود

مدل دیگه ای هست که توی همین رنج قیمتی کیفیت تصویر بهتری داشته باشه ؟

یکی از خصوصیات خارق العاده سامسونگ تبدیل هر نوع فیلمی به کارتون هست :8:

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

من رو حالت حرفه ای میرم کنتراست رو زیاد میکنم ولی تصویر فرقی نمیکنه.مشکل ار کجاست؟

manaminjamkharam
03-01-2012, 17:12
سلام :یکی از دوستان زحمت بکشن روش دسترسی به منو مخفی vt30 رو بزارن .

به صفحه 153 مراجعه کنید

siamak_mu
03-01-2012, 17:25
منم رفتم منو مخفی ساعت کارکرد رو دیدم. بدون زدن دکمه اضافه قشنگ قبلش تحقیق کردم رو کاغذ مو به مو نوشتم رفتم دیدم. زده بود 00030:15 که تقریباً همین 29-30 ساعت مصرف کردم. خدا رو شکر آکبند بوده.

rezaerx
03-01-2012, 22:42
مشكل حل شد

moslem.b
03-01-2012, 23:01
یکی از خصوصیات خارق العاده سامسونگ تبدیل هر نوع فیلمی به کارتون هست :8:[COLOR="Silver"]

این یعنی چی ؟ تیکه بود ؟ مضاح بود ؟ یا واقعیت ؟

persian_m
03-01-2012, 23:04
یکی از خصوصیات خارق العاده سامسونگ تبدیل هر نوع فیلمی به کارتون هست :8:

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

من رو حالت حرفه ای میرم کنتراست رو زیاد میکنم ولی تصویر فرقی نمیکنه.مشکل ار کجاست؟

کاملا موافقم.هم سونی و هم سامسونگ هر دو اینجوری هستند.

papa2000
04-01-2012, 00:37
سلام دوستان
این داستان کنترل ساعت کارکرد رو می تونید یه بار شفاف توضیح بدید، با حرفایی که بعضیا می زنن آدم می ترسه بره سراغش، ممنون می شم راهنمایی کنید.

راستی در تصویر این تی وی شک نکنید، توی شب من با 8 لامپ 15 وات کم مصرف (دقت کنید یعنی حدود 60 واقعی) که بالاش بود هیچ مشکلی نداشتم، تازه تصویر هم روی استاندارد بود. نکته دیگه اینکه من تمام تلویزیون ها رو دیدم، به کسانی که دم از سونی می زنن باید بگم که من خودمم می خواستم سونی بگیرم اما این وسط خوشبختانه با vt30 آشنا شدم. فقط توصیه می کنم یه بار توی روز برین نمایشگاه سونی، به تلویزیون ها دقت کنید! البته سعی کنید گول فروشنده های بدون اطلاعات و الکی متعصبشو نخورین. نکته آخرم اینکه اگر می خواین باز سونی بگیرید فقط روی hx925 حساب کنید که البته قیمتش توی ایران الکی بالاست و دارن علی رفم همه سودها، حداقل 1 الی 1.5 میلیون اضافه روی تی وی می خورن.

arash_a59
04-01-2012, 08:04
میشه بگید پلاسما d8880 سامسونگ کجا هستش برای فروش ؟
من زنگ زدم سام سرویس گفتن این مدل رو نداریم ؟؟!
پیام خصوصی شد.

dfbdb
04-01-2012, 12:09
بهترین حالت برای تی وی تا الان از نظر من:

مد:عادی
کنتراست:70
برایتنس:50
وضوح:90
رنگ:50
گاما:2.2
حالت صرفه جویی:روشن
این حالت عالی جواب داده برای من.

MZA_7960
04-01-2012, 12:23
بهترین حالت برای تی وی تا الان از نظر من:

کنتراست:70
برایتنس:50
وضوح:90
گاما:2.2
این حالت عالی جواب داده برای من.

دوستان خواهشا مثل اين دوستمون تنظيماتي كه بهترين تصوير رو ميده بنويسن . من st30 دارم :
کنتراست:60
برایتنس:5+
وضوح:50
گاما:تنظيم گاما نداره

تاكيد ميكنم من بهترين تصوير رو رومد عادي ديدم .

tezden
04-01-2012, 12:49
سلام دوستان
این داستان کنترل ساعت کارکرد رو می تونید یه بار شفاف توضیح بدید، با حرفایی که بعضیا می زنن آدم می ترسه بره سراغش، ممنون می شم راهنمایی کنید.

راستی در تصویر این تی وی شک نکنید، توی شب من با 8 لامپ 15 وات کم مصرف (دقت کنید یعنی حدود 60 واقعی) که بالاش بود هیچ مشکلی نداشتم، تازه تصویر هم روی استاندارد بود. نکته دیگه اینکه من تمام تلویزیون ها رو دیدم، به کسانی که دم از سونی می زنن باید بگم که من خودمم می خواستم سونی بگیرم اما این وسط خوشبختانه با vt30 آشنا شدم. فقط توصیه می کنم یه بار توی روز برین نمایشگاه سونی، به تلویزیون ها دقت کنید! البته سعی کنید گول فروشنده های بدون اطلاعات و الکی متعصبشو نخورین. نکته آخرم اینکه اگر می خواین باز سونی بگیرید فقط روی hx925 حساب کنید که البته قیمتش توی ایران الکی بالاست و دارن علی رفم همه سودها، حداقل 1 الی 1.5 میلیون اضافه روی تی وی می خورن.

ممنون دوست عزیز منم میخواستم همین سئوال و بپرسم که 3 یا 4 عدد لامپ 40w کم مصرف مشکلی واسه کم شدن روشنایی تصویر st30 ایجاد نمیکنه؟ که شما جواب داده اید:11:

tezden
04-01-2012, 13:12
پیام خصوصی شد.

آقا اگه اطلاعی از این پلاسمای سری 8 سامسونگ دارید لطفا واسه منم پیغام بزارید تشکر

دیروز یه سر رفتم نمایندگی های برند های دیگه رو زیر و رو کردم که شاید یه ال سی دی یا ال ای دی خوشم بیاد بگیرم خلاص شم دیگه خسته شدم از بس تحقیق کردم سامسونگ سری 7 واقعا زیبا طراحی کرده تصویرش هم عالی بود ولی با یه مقایسه کوچک بین پلاسمای بغلش متوجه شدم که تصویر ال لی دی (به قول دوستان) کارتونی و مصنوعی هستش! با اینکه تصویر پلاسمای سامسونگ خیلی کدر و بی روح بود ولی احساس کردم از تصویر ال ای دی به علت کارتونی بودنش زود خسته بشم. یک بار دیگه به انتخابم (پلاسما) تاکید دارم ولی به شرطی که تصویرش مثل پلاسمای سامسونگ کدر و خاکی نباشه:31:
اینم جهت اطلاع بگم دیروز سونی 10 درصد جنساش و گرون کرده..

arash_a59
04-01-2012, 13:22
آقا اگه اطلاعی از این پلاسمای سری 8 سامسونگ دارید لطفا واسه منم پیغام بزارید تشکر

دیروز یه سر رفتم نمایندگی های برند های دیگه رو زیر و رو کردم که شاید یه ال سی دی یا ال ای دی خوشم بیاد بگیرم خلاص شم دیگه خسته شدم از بس تحقیق کردم سامسونگ سری 7 واقعا زیبا طراحی کرده تصویرش هم عالی بود ولی با یه مقایسه کوچک بین پلاسمای بغلش متوجه شدم که تصویر ال لی دی (به قول دوستان) کارتونی و مصنوعی هستش! با اینکه تصویر پلاسمای سامسونگ خیلی کدر و بی روح بود ولی احساس کردم از تصویر ال ای دی به علت کارتونی بودنش زود خسته بشم. یک بار دیگه به انتخابم (پلاسما) تاکید دارم ولی به شرطی که تصویرش مثل پلاسمای سامسونگ کدر و خاکی نباشه:31:
اینم جهت اطلاع بگم دیروز سونی 10 درصد جنساش و گرون کرده..
شماکه تصویر پلاسمارو دوست دارید چرا یراست نمیرید سراغ کینگ پلاسماها VT30 ؟
اگه شیراز میتونید بیاید آدرس 2 تا نمایندگی که سامسونگ سری 8 داره(پلاسما) بهتون بدم
کلا روی حرفای سامسرویس زیاد اکتفا نکنید من یه نمایندگی سامسرویس رفتم سامسونگ D7000 ساخت تایلند داشت با گارارنتی رسمی سام سرویس که 70-80 تومن گرونتر میداد نسبت به D7770 ! یعنی هر دورو داشت!
معلوم نیست واقعا چیکار میکنه
الانم دوستان میگن پلاسما سری 8 نیست نیومده اما اگه شیراز هستید آدرس میدم برید ببینید و حتی اگه پسندیدید بخرید به قیمت 2950

tezden
04-01-2012, 13:29
یه سئوال فنی هم داشتم از اساتید دیروز که داشتم سامسونگ ال ای دی سری 7 -8 رو با پلاسمای سری 4 همین مارک مقایسه اش میکردم با اینکه سرعت تصویر ال ای دی 600 هرتز! بود باز تصویرش نصبت به پلاسما بلوری بیشتری داشت یعنی وقتی دوربین حرکت سریع داشت چمن روی زمین فوتبال محو میشد و به صورت یک رنگ سبز نشون میداد (مثل نقاشی) البته پلاسما هم چمن هارو تک تک نشون نمیده :31: ولی اون احساس طبیعی بودن رو حداقل منتقل میکنه.. سئوال من اینه که اگه یکی از فرق های پلاسما و ال ای دی همین بلوری شدنه پس چرا الان که هر دو سرعت 600 هرتز دارند باز این مشکل ال ای دی برطرف نشده؟ رقم 600 واقعی نیست یا مشکل از جای دیگه هست؟

dfbdb
04-01-2012, 13:35
چی شده خریدارانه سونی و سامسونگ و ..... اومدن تو تایپک پانا سونیک ؟

tezden
04-01-2012, 13:38
شماکه تصویر پلاسمارو دوست دارید چرا یراست نمیرید سراغ کینگ پلاسماها VT30 ؟
اگه شیراز میتونید بیاید آدرس 2 تا نمایندگی که سامسونگ سری 8 داره(پلاسما) بهتون بدم
کلا روی حرفای سامسرویس زیاد اکتفا نکنید من یه نمایندگی سامسرویس رفتم سامسونگ D7000 ساخت تایلند داشت با گارارنتی رسمی سام سرویس که 70-80 تومن گرونتر میداد نسبت به D7770 ! یعنی هر دورو داشت!
معلوم نیست واقعا چیکار میکنه
الانم دوستان میگن پلاسما سری 8 نیست نیومده اما اگه شیراز هستید آدرس میدم برید ببینید و حتی اگه پسندیدید بخرید به قیمت 2950

ممنون آرش عزیز واسه پاسخ سریع:11:

دوست دارم ولی پول ندارم:31: متاسفانه شیراز نیستم پس ایران اومده! این قیمت 50 - 51 اینچش بود؟ هدیه و از اینجور چیزا هم داشت یا قیمت خالص بود؟ سئوال آخر هم شما که vt30 دارین در مقایسه با این پلاسمای سامسونگ کیفیت تصویر کدوم رو تایید میکنید؟

tezden
04-01-2012, 13:45
چی شده خریدارانه سونی و سامسونگ و ..... اومدن تو تایپک پانا سونیک ؟

خوب اینم نشانگر قدرت پاناسونیکه دیگه:31:
من که ترجیح اولم پاناسونیکه واسه همینم این تاپیک رو دارم تعقیب میکنم حالا اگه به علت بودجه محدودم بالاجبار برند دیگه رو خریدم باز دلم اینجاست پاناسونیکه مطمئن باشید:31::11:

FAHIM2
04-01-2012, 13:46
یه سئوال فنی هم داشتم از اساتید دیروز که داشتم سامسونگ ال ای دی سری 7 -8 رو با پلاسمای سری 4 همین مارک مقایسه اش میکردم با اینکه سرعت تصویر ال ای دی 600 هرتز! بود باز تصویرش نصبت به پلاسما بلوری بیشتری داشت یعنی وقتی دوربین حرکت سریع داشت چمن روی زمین فوتبال محو میشد و به صورت یک رنگ سبز نشون میداد (مثل نقاشی) البته پلاسما هم چمن هارو تک تک نشون نمیده :31: ولی اون احساس طبیعی بودن رو حداقل منتقل میکنه.. سئوال من اینه که اگه یکی از فرق های پلاسما و ال ای دی همین بلوری شدنه پس چرا الان که هر دو سرعت 600 هرتز دارند باز این مشکل ال ای دی برطرف نشده؟ رقم 600 واقعی نیست یا مشکل از جای دیگه هست؟

این قضیه ربطی به هرتز بالا یا پایین نداره وبیشتر به زمان پاسخگویی پیکسلها ربط داره که به طبع در ال ای دی ها این زمان پاسخگویی بیشتره

arash_a59
04-01-2012, 14:54
ممنون آرش عزیز واسه پاسخ سریع:11:

دوست دارم ولی پول ندارم:31: متاسفانه شیراز نیستم پس ایران اومده! این قیمت 50 - 51 اینچش بود؟ هدیه و از اینجور چیزا هم داشت یا قیمت خالص بود؟ سئوال آخر هم شما که vt30 دارین در مقایسه با این پلاسمای سامسونگ کیفیت تصویر کدوم رو تایید میکنید؟
دوست عزیز در مورد سامسونگ بهتره در تاپیک خودش سوال بپرسید چون مورد اعتراض دوستان واقع میشه:11:
آره 51 اینچ بود و نمیدونم چه هدایایی همراش بود(نپرسیدم)
در مورد این دو باید بگم هردو(سامسونگ و vt30) از سایت hdtvtest گواهی Highly Recommended رو گرفتن اما در پایان ذکر شده که سامسونگ هنوز به پای سازندگان ژاپنی این فناوری نمیرسه! هرچند بسیار نسبت به مدلهای قبلی سری 8 پیشرفت چشمگیری کرده! منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من پانا و سامسونگ رو کنار هم ندیدم که بخوام نظر بدم تصویر مشابهی هم ازشون ندیدم
فقط یجا پلاسمای سامسونگ رو در کنار یه led سامسونگ سری 6 دیدم که شفافیتشون هیچ فرقی باهم نداشت
و البته جایی دیگه vt30 رو در کنار led پاناسونیک دیدم که شفافیت led بیشتر بود. همین
شما اگه میخوای پلاسما بخری روی پاناسونیک بیشتر حساب کن هرچی باشه اینکارست. :11:

julius_kiki
04-01-2012, 19:06
سلام دوستان.یه سوال فنی.st 30 چه نوع زیرنویس فارسی رو می خونه؟
sub یا idx یا srt ؟

aramkhan
04-01-2012, 21:19
با سلام
برای حمل و نقل این تی وی چه مسایلی را باید رعایت کرد

papa2000
05-01-2012, 00:21
با سلام
برای حمل و نقل این تی وی چه مسایلی را باید رعایت کرد

دوست من نکته مهمش اینه که عمودی باید بلند بشه و عمودی هم گذاشته بشه زمین اگه دقت کنی روی کارتن هم نوشته
اگر برعکس یا افقی بشه امکان داره ایراد پیدا کنه

papa2000
05-01-2012, 00:28

این بحث پیچیدست اما تا اونجایی که من می دونم پلاسما مشکل هرتز رو نداره تقریبا
نکته دیگه اینکه مثلا ال ای دی سونی 925 می گه 600 هرتز اما دقت کن که این عدد مجازیه و اگه دقیقا مشخصات پنل رو بررسی کنی می بینی پنل 200 هرتزه ولی مجازی تا 600 هم می ره
نکته دیگه باز اینه که غیر از بلوری معمولا هرتز اگه 100 باشه خیلی تفاوت به چشم.نخواهد اومد

davood-d
05-01-2012, 00:52
این بحث پیچیدست اما تا اونجایی که من می دونم پلاسما مشکل هرتز رو نداره تقریبا
نکته دیگه اینکه مثلا ال ای دی سونی 925 می گه 600 هرتز اما دقت کن که این عدد مجازیه و اگه دقیقا مشخصات پنل رو بررسی کنی می بینی پنل 200 هرتزه ولی مجازی تا 600 هم می ره
نکته دیگه باز اینه که غیر از بلوری معمولا هرتز اگه 100 باشه خیلی تفاوت به چشم.نخواهد اومد

من هم موفق اين هستم كه خيلي از اين اعداد واقعيت نداره
فقط متوجه منظوز شما از اين كه
غير از بلوري
نشدم!
بيشتر توضيح بده.

arash_a59
05-01-2012, 07:52
مثلا ال ای دی سونی 925 می گه 600 هرتز اما دقت کن که این عدد مجازیه و اگه دقیقا مشخصات پنل رو بررسی کنی می بینی پنل 200 هرتزه ولی مجازی تا 600 هم می ره
در سونی 925 Motion Flow یا به قول شما "هرتز مجازی" 800 هست نه 600 ! منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sarafara
05-01-2012, 11:11
فقط یجا پلاسمای سامسونگ رو در کنار یه led سامسونگ سری 6 دیدم که شفافیتشون هیچ فرقی باهم نداشت
و البته جایی دیگه vt30 رو در کنار led پاناسونیک دیدم که شفافیت led بیشتر بود. همین
--------------------------
من آخرين مدل ال اي دي پانا رو كنار مدل اس تي 30 با نمايش همزمان يك تصوير و فيلم ديده ام ...تو نمايشگاه خود پاناسونيك...بايد بگم اس تي 30 واقعا بهتر از اون بود !...من وي تي 30 رو تا حالا نديده ام اما صد در صد بهتر از ال اي دي بوده !....شارپ 46 اينچ رو هم ديده ام كه قيمتش 3300000 بود ..ديزاينش واقعا قشنگ و بدون قاب بود ..كيفيت تصوير هم عالي شايد در حد پانا البته سه بعديش رو نديده ام و نمي دونم از اون لحاظ چه جوريه ولي خوشگل بود !

siamak_mu
05-01-2012, 12:01
آرش جان شما هم صدای فن میشنوی یا فقط همون صدای وزوز رو مشنوی؟

به نظرم دیشب که 9 ساعت برای break-in روشن بود صدای فنش درومده!!! :41: البته هنوز صدای وزوز غالب هست ولی فنی که بخواد با 9 ساعت روشن بودن به صدا بیفته وای به حال چند سال دیگه! فن لپتاپم 24 ساعته داره کار میکنه به صدا نیفتاده!
شایدم اشتباه میکنم از اول به این یه ذره صدای فن دقت نکرده بودم...

arash_a59
05-01-2012, 12:30
--------------------------
من آخرين مدل ال اي دي پانا رو كنار مدل اس تي 30 با نمايش همزمان يك تصوير و فيلم ديده ام ...تو نمايشگاه خود پاناسونيك...بايد بگم اس تي 30 واقعا بهتر از اون بود !...من وي تي 30 رو تا حالا نديده ام اما صد در صد بهتر از ال اي دي بوده !....شارپ 46 اينچ رو هم ديده ام كه قيمتش 3300000 بود ..ديزاينش واقعا قشنگ و بدون قاب بود ..كيفيت تصوير هم عالي شايد در حد پانا البته سه بعديش رو نديده ام و نمي دونم از اون لحاظ چه جوريه ولي خوشگل بود !
عزیزم اتفاقا همین چند روز پیش ST30 42 رو در کنار یک LED پاناسونیک فکر کنم سری U بود دیدم که مغازه دار داشت برای یک زن و شوهر جوان توضیح میداد منم پشت سرشون وایساده بودم و نگاه میکرد، ابتدا یه فیلم HD گذاشت و ازشون پرسید تصویر کدوم بهتره هردو گفتند LED ! مغازه دار گفت وایسید یه تصویر دیگه گذاشت که توش چندتا بطری مشروب از سمت چپ تصویر وارد میشد و به سرعت از سمت راست تصویر خارج میشد توی ST30 تصاویر و حتی نوشته های روی شیشه مشروبها هم قابل خوندن بود( با اون سرعت) اما روی LED فقط یه هاله میدید که داره رد میشه اونوقت گفت حالا کدوم؟ دهنشون باز موند و گفتن ST30 صد در صد! بگذریم که اون مغازه دار نامرررررد قیمت st30 پنجاه اینچ رو بهشون گفت 3700 با یک بلوری پلیر که من نمیدونم این چه بلوری پلیری بود که اینهمه قیمتش بود و هرچی وایسادم که ایندو تنهاشن و ازین کلاه گشاد و قیمت واقعیه ST30 با خبرشون کنم نشد که نشد...:41:
دوستانی که احیانا قصد خرید از شیراز رو دارند در صورت لزوم بگند تا من آدرس این فروشگاه رو پیام خصوصی کنم که یه وقت کلاه سرشون نره هرچند دوستانی که اینجا هستند به اندازه کافی اطلاعات دارند و ازین جور کلاه ها سرشون نمیره:10:

دوستان من یک مدل دیگه از Wifi adaptor پیدا کردم که نوشته به تمامیه اچ دی تی وی های پاناسونیک میخوره به نام Netgear WNDA3100v2 البته توی لیست ساپورتش نهایتا تا VT20 بود اما توی فروم ها گفته شده بیس DY-WL10 همینه و این قیمتش نصفه

اگه کسی اطلاعاتی راجب به این مدل (اینکه ایا در ایران هست یا نه) پیدا کرد اینجا بذاره
با تشکر.:11:

arash_a59
05-01-2012, 12:49
آرش جان شما هم صدای فن میشنوی یا فقط همون صدای وزوز رو مشنوی؟

به نظرم دیشب که 9 ساعت برای break-in روشن بود صدای فنش درومده!!! :41: البته هنوز صدای وزوز غالب هست ولی فنی که بخواد با 9 ساعت روشن بودن به صدا بیفته وای به حال چند سال دیگه! فن لپتاپم 24 ساعته داره کار میکنه به صدا نیفتاده!
شایدم اشتباه میکنم از اول به این یه ذره صدای فن دقت نکرده بودم...
سلام سیامک جان
خوبی عزیزم؟
سیامک جان متاسفانه من الان به تلوزیونم دسترسی ندارم و در ماموریت کاری هستم و فکر نکنم تا 10 روز آینده دسترسی پیدا کنم
اما قبل از خرید در مورد فن های این TV ابراز نگرانی کردم که جناب Alucard فرمودند مشکلی نداره اینها کاملا بی صدا هستند و...
من تا بحال یه ریز 9 ساعت روشن نذاشتمش اگه بخوای این سری که رفتم خونه واسه گل روی تو این تست رو میکنم ببینم چی میشه
اما کلا وجود فن اونم 4 تا پشتش بسیار نگران کننده هست، مال من اگه روزی به صدا افتاد ( که این اتفاق دیر یا زود خواهد افتاد) ترجیح میدم فنهاشو از کار بندازم و پنل به سمت نابودی بره تا بشینم با وززززززززز تلوزیون ببینم!

siamak_mu
05-01-2012, 14:01
سلام سیامک جان
خوبی عزیزم؟
سیامک جان متاسفانه من الان به تلوزیونم دسترسی ندارم و در ماموریت کاری هستم و فکر نکنم تا 10 روز آینده دسترسی پیدا کنم
اما قبل از خرید در مورد فن های این TV ابراز نگرانی کردم که جناب Alucard فرمودند مشکلی نداره اینها کاملا بی صدا هستند و...
من تا بحال یه ریز 9 ساعت روشن نذاشتمش اگه بخوای این سری که رفتم خونه واسه گل روی تو این تست رو میکنم ببینم چی میشه
اما کلا وجود فن اونم 4 تا پشتش بسیار نگران کننده هست، مال من اگه روزی به صدا افتاد ( که این اتفاق دیر یا زود خواهد افتاد) ترجیح میدم فنهاشو از کار بندازم و پنل به سمت نابودی بره تا بشینم با وززززززززز تلوزیون ببینم!

سلام.
به لطف شما خوبم. :10: شما چطورین؟

منظورت اینه میخوای برای تست 9 ساعت روشن بذاری؟!! بابا بی خیال قربون مرامت ولش کن فقط به اندازه استفاده روشنش بذار ولی رفتی منزل لطفاً گوش کنید ببینید صدای فن هم میشنوید یا نه. صدا که میگم به صورت وز وز نیست ها! اون صدای وز وز که به کنار. یه صدای دیگه هست که صدای فن میده! مثلاً یک دهم صدای فن کامپیوتر. یه صدای ممتد و صاف و نرم و کمتر از اون صدای وز وز. الآن چون تا صد ساعت پر بشه صدای تلویزیون قطع هست آدم از 50 سانتیش رد بشه میشنوه ولی وقتی آدم تو سه متری بشنه اونم با صدای روشن حتی اگه صداش 5 برابر اینم بشه قابل شنیدن نیشت. وقتی هم که تی وی خاموش باشه کلاً فن هم کار نمیکنه. تلویزیون هم روشن بشه که صدای تلویزیون نمیذاره شنیده بشه. این حساسیت شما هم رو صدا به من سرایت کرده :31:

مأموریت مثل مسافرت بهت خوش بگذره :11:

love021
05-01-2012, 14:03
نگران صدا افتادن فن نباشین من الان چندتا پلاسمای g10 سراغ دارم 2-3 ساله دارن صبح تا شب کار میکنن فناشون کوچیکترین صدایی نیوفتاده.
من تصویر st30 یو کنار ال ای دی فک کنم e دیدم تصویر st30 اگه براقتر نبود اندازه هم دیگه براقیت داشتن جای دیگه ال ای دی e پاناسونیکو کنار d7770 سامسونگ دیدم تصویر پاناسونیک براقتر بود نتیجه اینکه st30 باید از d7770 سامسونگ براقتر باشه

arash_a59
05-01-2012, 14:21
سلام.
به لطف شما خوبم. :10: شما چطورین؟

منظورت اینه میخوای برای تست 9 ساعت روشن بذاری؟!! بابا بی خیال قربون مرامت ولش کن فقط به اندازه استفاده روشنش بذار ولی رفتی منزل لطفاً گوش کنید ببینید صدای فن هم میشنوید یا نه. صدا که میگم به صورت وز وز نیست ها! اون صدای وز وز که به کنار. یه صدای دیگه هست که صدای فن میده! مثلاً یک دهم صدای فن کامپیوتر. یه صدای ممتد و صاف و نرم و کمتر از اون صدای وز وز. الآن چون تا صد ساعت پر بشه صدای تلویزیون قطع هست آدم از 50 سانتیش رد بشه میشنوه ولی وقتی آدم تو سه متری بشنه اونم با صدای روشن حتی اگه صداش 5 برابر اینم بشه قابل شنیدن نیشت. وقتی هم که تی وی خاموش باشه کلاً فن هم کار نمیکنه. تلویزیون هم روشن بشه که صدای تلویزیون نمیذاره شنیده بشه. این حساسیت شما هم رو صدا به من سرایت کرده :31:

مأموریت مثل مسافرت بهت خوش بگذره :11:
ممنون سیامک جان:11:
من همون 2-3 روزی که دستم بود(خونه بودم) بسیار دقت کردم روی اون 4 تا فن خوشبختانه سایلنت کار میکرد و فقط صدای جریان باد ازشون بگوش میرسید اونم باید گوشتو میبردی 3سانتی فن .
ممکنه سنسوری داشته باشه که دور فن هارو نسبت به دمای دستگاه بالا پایین کنه( مثل چیزیکه روی لپ تاپها است) و چون شما 9 ساعت روشن گذاشتی و قطعا دماش بالا رفته دور فن زیاد شده، وقتی تلوزیون رو خاموش کردی و استراحت دادی و مجددا روشن کردی باز صدای فن همونجور بود؟

siamak_mu
05-01-2012, 15:10
ممنون سیامک جان:11:
من همون 2-3 روزی که دستم بود(خونه بودم) بسیار دقت کردم روی اون 4 تا فن خوشبختانه سایلنت کار میکرد و فقط صدای جریان باد ازشون بگوش میرسید اونم باید گوشتو میبردی 3سانتی فن .
ممکنه سنسوری داشته باشه که دور فن هارو نسبت به دمای دستگاه بالا پایین کنه( مثل چیزیکه روی لپ تاپها است) و چون شما 9 ساعت روشن گذاشتی و قطعا دماش بالا رفته دور فن زیاد شده، وقتی تلوزیون رو خاموش کردی و استراحت دادی و مجددا روشن کردی باز صدای فن همونجور بود؟

بله صبح که خاموش کردم بعد از 1 ساعت استراحت دوباره روشن کردم بعد دقت کردم صدا رو احساس کردم. ولی شایدم از روز اول این طور بوده صداش من بیشتر فوکوش کرده بودم روی صدای ویز ویز! دوباره بعد از سه ساعت یک ساعت خاموشش کردم الآن که دوباره روشن کردم باز صدا رو میشنوم ولی گوشم رو باید ببرم کنارش (رو براکت نصب شده نمیتونم ببرم پشتش). اگه در همین حد بمونه عالیه و هیچ مشکلی ندارم باهاش. نگرانیم از آیندس فقط که دوستان میگن نگرانی بیخوده چون بیشتر نمیشه.
آخه مگه میشه فن ژاپنی (اگه تایلند نزده باشه) با 9 ساعت روشن بودن به صدا بیفته! فن های چینی که رو کامپیوتر هست خیلی خیلی دیرتر از این حرفا به صدا میفتن! فکر کنم من دقت نکرده بودم به صداش. ژاپنی ها ربات میسازن در حد لالیگا اونوقت نتونن فن بسازن که اگه 200 ساعت هم یه بند کار کنه به صدا نیفته؟!
دوره ی brek in تموم بشه کالیبره کنم قشنگ حالشو ببرم...

manaminjamkharam
05-01-2012, 15:37
گفتم شاید برای کسی مفید باشه و این که نمایندگی ها فعلا اجازه ی افزایش قیمت ندارند . پس گران نخرید.

به نقل از " دنیای اقتصاد "

با وجود رشد قيمت اغلب كالاهاي صوتي و تصويري
قيمت تلویزیون ثابت ماند

بازار دیجیتال- با وجودی که نرخ دلار طی یک هفته گذشته روند صعودی در پیش گرفته است، اما در بازار تلویزیون همچنان قیمت‌ها بدون تغییر است و حتی برخی از فعالان بازار و نمایندگی‌هاي فروش از کاهش قیمت برخی از مدل‌ها در هفته گذشته خبر دادند.

به گفته فعالان بازار، هنوز مجوز لازم به فعالان حوزه لوازم صوتی و تصویری در مورد افزایش قیمت‌ها داده نشده است و به همین دلیل، اکثر فعالان بازار و به ویژه نمایندگی فروش نمی‌توانند قیمت‌ها را افزایش دهند.
دارمی، مدیر بازاریابی بخش لوازم صوتی و تصویری شرکت ال‌جی در این باره گفت، با وجودی که نرخ دلار روندی صعودی داشته است اما ما در مورد برخی از مدل‌ها کاهش قیمت داشته‌ایم. ضمن اینکه به دلیل تعطیلات ژانویه معمولا شرکت‌های تولید و عرضه‌کننده قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که ما این کاهش قیمت را در مورد برخی از مدل‌ها اعمال کرده‌ایم.
به گفته وی، اگر وضعیت نرخ دلار به همین منوال پیش رود به احتمال زیاد، فعالان این حوزه هم قیمت‌ها را افزایش مي‌دهند چون واقعا برایشان نمی‌صرفد در چنین شرایطی کالاها را با این قیمت به فروش برسانند.
مسوول یکی از نمایندگی‌هاي فروش بانیان الکترونیک هم با بیان این مطلب که همچنان از افزایش قیمت‌ها در بازار تلویزیون جلوگیری مي‌شود گفت، گروهی پیش‌بینی کرده‌اند که نرخ دلار بالاتر مي‌رود و در صورت تحقق چنین روندی ما ناچاریم قیمت‌ها را افزایش دهیم.
فعالان بازار همچنین با اشاره به این موضوع که در مدت اخیر تقاضا برای تلویزیون‌هاي هوشمند نسبت به قبل افزایش یافته است گفتند، گویا خریداران به این آگاهی رسیده اند که قیمت‌ها در روزهای آینده افزایش مي‌یابند و به همین دلیل برای خرید کالا اقدام کرده اند.به گفته فعالان بازار، در هفته‌هاي گذشته بازار خرید و فروش تلویزیون پررونق بوده و میزان فروش نسبت به قبل افزایش یافته است. اما گروهی از فعالان بازار به دلیل اینکه پیش‌بینی مي‌کنند قیمت‌ها در روزهای آینده افزایش مي‌یابد از به فروش رساندن مدل‌های با قابلیت و پر تقاضای خود خودداری مي‌کنند.
فعالان بازار که با توجه به نوسانات نرخ دلار از نظارت شدید بر بازار این کالا چندان دل خوشی ندارند می‌گویند، اگر نظارتی باشد باید روی تمام کالاها باشد نه اینکه تنها روی بازار تلویزیون.
سعیدی یکی از فعالان بازار لوازم صوتی و تصویری می‌گوید: طی هفته‌هاي اخیر قیمت تمام کالاها، حتی مواد غذایی و آرایش و بهداشتی افزایش یافته است. اما ما نمی‌توانیم قیمت‌ها را افزایش دهیم و باید کالاها را با ضرر به فروش برسانیم.
وی افزود: در ماه‌های گذشته هزینه‌هاي جانبی ما افزایش یافته است و ما نمي‌توانیم در چنین شرایطی فعالیت کنیم.

امیدوارم مفید بوده باشه :20:

M.R.P
05-01-2012, 16:34
سلام دوستان.آیا پاناسونیک یا برندای دیگه پلاسما 32هم دارند؟اگر دارن بهترینشونو نام ببرید مرسی.

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------

سلام دوستان.آیا پاناسونیک یا برندای دیگه پلاسما 32هم دارند؟اگر دارن بهترینشونو نام ببرید مرسی..

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

سلام دوستان.آیا پاناسونیک یا برندای دیگه پلاسما 32هم دارند؟اگر دارن بهترینشونو نام ببرید مرسی..

unepus
05-01-2012, 17:07

مشکل از هرتز نیست مشکل اصلی زمان پاسخگویی پایین در lcd/led هاست (1ms~) در مقایسه با پلاسما (0.001ms)

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

سلام دوستان.آیا پاناسونیک یا برندای دیگه پلاسما 32هم دارند؟اگر دارن بهترینشونو نام ببرید مرسی.[COLOR="Silver"]

پلاسما از 42 به بالاست

arash_a59
05-01-2012, 17:09
بله صبح که خاموش کردم بعد از 1 ساعت استراحت دوباره روشن کردم بعد دقت کردم صدا رو احساس کردم. ولی شایدم از روز اول این طور بوده صداش من بیشتر فوکوش کرده بودم روی صدای ویز ویز! دوباره بعد از سه ساعت یک ساعت خاموشش کردم الآن که دوباره روشن کردم باز صدا رو میشنوم ولی گوشم رو باید ببرم کنارش (رو براکت نصب شده نمیتونم ببرم پشتش). اگه در همین حد بمونه عالیه و هیچ مشکلی ندارم باهاش. نگرانیم از آیندس فقط که دوستان میگن نگرانی بیخوده چون بیشتر نمیشه.
آخه مگه میشه فن ژاپنی (اگه تایلند نزده باشه) با 9 ساعت روشن بودن به صدا بیفته! فن های چینی که رو کامپیوتر هست خیلی خیلی دیرتر از این حرفا به صدا میفتن! فکر کنم من دقت نکرده بودم به صداش. ژاپنی ها ربات میسازن در حد لالیگا اونوقت نتونن فن بسازن که اگه 200 ساعت هم یه بند کار کنه به صدا نیفته؟!
دوره ی brek in تموم بشه کالیبره کنم قشنگ حالشو ببرم...
خدارو شکر امیدوارم برات مشکل ساز نشه
اما سیامک جان فکر نمیکنم فن ها ساخت ژاپن باشندها
ژاپن همین که افتخار میده پنل پلاسمارو میزنه باید کلی خدارو شکر کنیم، باقی قطعات ازین ور اونور البته تحت نظارت و تایید پاناسونیک کنارهم در تایلند بسته میشند.

گفتم شاید برای کسی مفید باشه و این که نمایندگی ها فعلا اجازه ی افزایش قیمت ندارند . پس گران نخرید.

:20:
عزیزم هیچوقت به اخبار نوید بخش داخلی اعتماد نکن و در بیشتر مواقع برعکسش رو درست فرض کن
بر اساس این خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یکی از شرکتهای مطرح کره ای(حالا یا ال جی یا سامسونگ)به بهانه انبار گردانی جنس به ایران نمیده و قیمت لوازم خانگی افزایش یافته و بعضی ها هم دست به احتکار زدند! عزیزم دلارو نمیتونن کنترل کنند سایت مثقال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فیلتر شده اونوقت این دنیای اقتصاد گفته تلوزیون گران نمیشود؟ مطمئن باشید که خواهد شد اونهم به شدت!

ms1342
05-01-2012, 17:19

دوست من مبارکه
سینما خانگی پایونیر 717 رو از کجا ؟ چند گرفتی؟ برام پ. خ. کنید ... لطفا
اگر میتونید مزیتاشو نسبت به 414 برامون بگید.
ممنون

tezden
05-01-2012, 18:36
این قضیه ربطی به هرتز بالا یا پایین نداره وبیشتر به زمان پاسخگویی پیکسلها ربط داره که به طبع در ال ای دی ها این زمان پاسخگویی بیشتره

فکر کنم باید زمان پاسخگویی در ال ای دی رو کمتر مینوشتین که بیشتر نوشتید!؟؟

ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن در مورد بلوری شدن...
پس این هرتز به چه درد میخوره؟ از 50 رسوندنش به 600 چه فرقی کرده تو ال ای دی ها؟

tezden
05-01-2012, 18:48
دوست عزیز در مورد سامسونگ بهتره در تاپیک خودش سوال بپرسید چون مورد اعتراض دوستان واقع میشه:11:
آره 51 اینچ بود و نمیدونم چه هدایایی همراش بود(نپرسیدم)
در مورد این دو باید بگم هردو(سامسونگ و vt30) از سایت hdtvtest گواهی Highly Recommended رو گرفتن اما در پایان ذکر شده که سامسونگ هنوز به پای سازندگان ژاپنی این فناوری نمیرسه! هرچند بسیار نسبت به مدلهای قبلی سری 8 پیشرفت چشمگیری کرده! منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من پانا و سامسونگ رو کنار هم ندیدم که بخوام نظر بدم تصویر مشابهی هم ازشون ندیدم
شما اگه میخوای پلاسما بخری روی پاناسونیک بیشتر حساب کن هرچی باشه اینکارست. :11:
ممنون آرش جان از پاسخ با حوصله ات خیلی مفید بود در مورد پیشنهادت هم چشم سعی میکنم سئوال هر برند رو در تاپیک مناسب بپرسم ولی هیج تاپیکی حال و هوای اینجارو نداره:46::11:

siamak_mu
05-01-2012, 19:11
دوست من مبارکه
سینما خانگی پایونیر 717 رو از کجا ؟ چند گرفتی؟ برام پ. خ. کنید ... لطفا
اگر میتونید مزیتاشو نسبت به 414 برامون بگید.
ممنون

شانس من اون روز که میخواستم بخرم دلار گرون شد به سختی تونستم با قیمت سابق از همون فروشنده ای که تلویزیون رو گرفتم بگیرم. به هر حال چندتا شماره پخ کردم ببینید به کارتون میاد یا نه.

مزیتش نسبت به 414 داشتن شبکه وایرلس هست طوری که میتونید بدون سیم فایل های صوتی و تصویری رو از روی کامپیوتر اجرا کنید. هنوز فرصت تست درستش رو پیدا نکردم. دیشب تلاش کردم IP گرفت به مودم هم وصل شد ولی خواستم وارد یوزر بشم نشد. دیگه دیروقت بود سعی نکردم. حتم دارم مربوط به home group ویندوز 7 هست! مورد بعدی هم یه جا برای ipod داره که البته به کار من نمیاد. سومین تفاوتش هم سابش هست که هم باریکتر و بلندتره هم شیک تر هست.

BCS-414BD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

BCS-717BD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M.R.P
05-01-2012, 19:13
دوستان لطفا چنتا پلاسما خوب fullhd با قیمت 1تومان و ترجیحا پاناسونیک معرفی کنید.لطفا قیمت بدون گارانتیشو هم بگید.
خودم 42u20 رو مد نظر دارم،ولی قیمت بدون گارانتیشو نمیدونم.