مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
............
29-03-2013, 11:12
999 پوند برای پنل 50 اینچی تقریبا جزو ارزانترین led های این سایز است مخصوصا بین برندهای معروف.
در مورد ریویوها مدلهای اروپایی و آمریکایی متفاوتند به دلیل اینکه سیستم برق و پخش تصویر در اروپا و آمریکا متفاوت است ولی مدلهای خاورمیانه ای سیستم برق و پخش تصویر یکسانی با اکثر نواحی اروپا دارند به همین دلیل به احتمال بسیار زیاد باید تکنولوژی یکسانی داشته باشند.
amin_g_p
29-03-2013, 11:42
999 پوند برای پنل 50 اینچی تقریبا جزو ارزانترین led های این سایز است مخصوصا بین برندهای معروف.
در مورد ریویوها مدلهای اروپایی و آمریکایی متفاوتند به دلیل اینکه سیستم برق و پخش تصویر در اروپا و آمریکا متفاوت است ولی مدلهای خاورمیانه ای سیستم برق و پخش تصویر یکسانی با اکثر نواحی اروپا دارند به همین دلیل به احتمال بسیار زیاد باید تکنولوژی یکسانی داشته باشند.
بهترین پنل ها و کامل ترین ها (در اروپا) معمولا برای بریتانیا هست من که فکر نکنم کیفیت یکسانی داشته باشند. امکانات یکسان که حتما ندارند.
WOLF PACK
29-03-2013, 12:08
دوستان به ما گفتن vt50 طرفای 10 میلیونه درسته این قضیه؟
vt50 55 اینج تو بانه باشه طرفای چنده؟
ممنون.
Mm_behnam
29-03-2013, 12:35
با سلام
من هم فکر میکنم همه جای اروپا یکی نیست کیفیت و امکانات.
مثلا تو مدل vt30 تو انگلستان گیرنده دی وی بی اس همون ماه واره داره یا مثلا در مدل های جدید zt60 فقط تو 5 تا کشور اروپا هست که 2 تیونره داره فروخته میشه اونم تو نمایندگی های خاص و با رتبه بالا.
و تفاوت اصلی مدل های خاور میانه با بقیه نقاط جهان فول سیستم بودن مدل هاشه یعنی هم pal ,secam ntsc داره در حالی که تو امریکا یا اروپا حداکثر 2 تا سیستم داره و این خودش یکی از معیار هایی هست که مدل های خاورمیانه با این که بعضی از امکانات تی وی های اروپا رو نداره باز هم گرون تره.
و مورد دیگه این که قبلا برق مسئله بسیار مهمی بود چون هر جای جهان یه ولتاژی بود و یه هرتزی ولی الان اصلا مسئله ای نیست چون دستگاه ها مولتی ولتاژه و اونم به خاطره تکنولوژی هست.
قبلا برای دستگاه ها از مبدل ولتاژ به شکل ترانس استفاده میشد که خوب چون ترانس یه سیم پیچ هست نمیونه با تغییر ولتاژ برق ورودی خروجی ثابت بده در حالی که الان با ای سی و دیود و غیره این کار رو انجام میدن که با تغییر ورودی /خروجی ثابت میده پس دیگه ولتاژ مسئله ای نیست.
Mm_behnam
29-03-2013, 12:47
دوستان به ما گفتن vt50 طرفای 10 میلیونه درسته این قضیه؟
vt50 55 اینج تو بانه باشه طرفای چنده؟
ممنون.
با سلام
فکر نکنم
باید بالای 13 باشه حداقل بدونه گارانتی
من بهمن ماه تو تهران جمهوری نزدیک تقاطع ولی عصر یه نمایندگی بانیان st50 65 رو اونم مدل m نه r رو با گارانتی بانیان 16800 قیمت کردم.ولی طرف میگفت گیرنده دیجیتال روش بهتون میدیم!!!!!
شما با این حساب ببین قیمت vt50 55 باید چند باشه.
ولی کلا کوچیک ترین سایز vt50 55 هست و این خیلی بده چون باعث گرون شدنش میشه و فروش کمتر و نیومدن مدل r به بازار تهران هم دلیلش میتونه این باشه.
parham511
29-03-2013, 13:16
شاید اعتبار بیشتر euro هم بی تاثیر نباشه، چون بیشتر اوقات TV های اروپا و امریکا قیمتشون یک عدده ، اگه اروپا 900 یوروست امریکا هم 900دلاره،
اما ازونجا که اعتبار یورو بیشتره(البته روز به روز یوروز داره ضعیف میشه) و الآن:
1Euro = 1.2801 U.S. dollars
شرکتها هم امکانات بیشتریو در تلویزیونهای اروپا میزارن، مثلا همین امسال پاناسونیک فقط تو ورژن اروپاییش از تیونر 2قلو استفاده کرد تو مدلهای:
zt60 vt60 wt60 dt60
سامسونگ و ال جی هم هر از چند گاهی تو بررسیها اشاره میشه که بعضی قابلیتهای نرم افزای مثل
PVR و ....
.فقط تو ورژن اروپایی ارائه شده.
mr_rayan
29-03-2013, 13:23
با سلام
فکر نکنم
باید بالای 13 باشه حداقل بدونه گارانتی
من بهمن ماه تو تهران جمهوری نزدیک تقاطع ولی عصر یه نمایندگی بانیان st50 65 رو اونم مدل m نه r رو با گارانتی بانیان 16800 قیمت کردم.ولی طرف میگفت گیرنده دیجیتال روش بهتون میدیم!!!!!
شما با این حساب ببین قیمت vt50 55 باید چند باشه.
ولی کلا کوچیک ترین سایز vt50 55 هست و این خیلی بده چون باعث گرون شدنش میشه و فروش کمتر و نیومدن مدل r به بازار تهران هم دلیلش میتونه این باشه.
VT50 سایز 55 قیمتش فکر کنم حدود 2000 دلار هستش.اگر تو بانه قرار باشه فروخته بشه قیمتش به دلار امروزی میشه 6500 و با هزینه بار و سود با قیمت دور و بر 7 تومن و شاید کمی بیشتر فروخته میشه.
WOLF PACK
29-03-2013, 14:12
اوه اوه چقدر گرون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان تا 4 تومن بودجه بهترین پلاسمایی که میشه خرید چه مدلیه؟
parham511
29-03-2013, 19:02
اوه اوه چقدر گرون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان تا 4 تومن بودجه بهترین پلاسمایی که میشه خرید چه مدلیه؟
پاناسونیک 50ST50 بدون گارانتیش 4000 تا 4200
بعد اونم سامسونگ 51E6950 با گارانتی سام سرویس 4400
esisuzuki
30-03-2013, 10:56
پاناسونیک 50ST50 بدون گارانتیش 4000 تا 4200
بعد اونم سامسونگ 51E6950 با گارانتی سام سرویس 4400
کجا 50 ااینچ 50st رو میدن 4 میلیون ؟
میشه ادرش یا شماره تلفنش رو pm کنی ؟
parham511
30-03-2013, 12:01
تو سایتهای بانه همه همین قیمته، پ.خ کردم، قیمت امریکاش 1200 دلاره.
WOLF PACK
30-03-2013, 13:27
تو سایتهای بانه همه همین قیمته، پ.خ کردم، قیمت امریکاش 1200 دلاره.
دوست عزیز بدون گارانتی کجا ها میدن برای ما هم ادرس رو بفرست...
Amir-Rainman
30-03-2013, 13:48
دوستان پلاسمای 32 و 37 اینچ هست؟:n13:
قیمتا تا چه حدودین؟
دوستان پلاسمای 32 و 37 اینچ هست؟:n13:
قیمتا تا چه حدودین؟
نیست. پلاسما از 42 شروع میشه.
سلام
دوستان دیروز داشتم از جمهوری رد میشدم توی یکی از نمایندگیهای پاناسونیک 65vt50 رو گذاشته بود و قیمتش رو هم 25 میلیون ناقابل میگفت
............
31-03-2013, 11:36
سلام
دوستان دیروز داشتم از جمهوری رد میشدم توی یکی از نمایندگیهای پاناسونیک 65vt50 رو گذاشته بود و قیمتش رو هم 25 میلیون ناقابل میگفت
در مقایسه با پراید 7 میلیون تومانی که شده 20 میلیون تومان چندان هم عجیب نیست اگر این قیمتها برای ما عجیب شده ناشی از فقیر شدن ما به دلیل پایین آمدن ارزش پول است اگر پول ملی بی ارزش نمیشد این تی وی 8 میلیون قیمت داشت.
............
31-03-2013, 11:40
بهترین پنل ها و کامل ترین ها (در اروپا) معمولا برای بریتانیا هست من که فکر نکنم کیفیت یکسانی داشته باشند. امکانات یکسان که حتما ندارند.
در مورد امکانات حق با شما است ولی تقاوت در کیفیت بسیار دور از منطق به نظر میرسد چون بسیار بعید است که طراحی پنل و میکروچیپها متفاوت باشد برای اینکه بسیار هزینه بر است که بخواهند یک خط تولید جدا برای مدلهای خاورمیانه درست کنند!!
............
01-04-2013, 09:35
سایت hdtv test پلاسمای st60 را بررسی کرده و تقریبا در همه موارد برتر از پلاسمای vt50 که سال پیش عنوان بهترین hdtv سال را به دست آورد میباشد!
Deep blacks are one part of the contrast equation, but it’s of limited use if the peak light output is curtailed: truly jaw-dropping video requires high contrast performance on both ends of the spectrum. The Panasonic ST60 delivers here too, with no shortage of brightness.
Displays featuring contrast performance of this quality are the closest thing we have to large-screen, affordable OLED TVs today
در بررسی سایت hdtv test کیفیت این تی وی را با oled مقایسه کرده و کنتراست آن را به واسطه عمق رنگ مشکی و خلوص رنگ سفید در سطحی دانسته که فک شما را آویزان میکند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sacrament
01-04-2013, 15:24
برای آسیا امسال فقط این مدلا تولید میشن:
65vt60
60st60
65st60
60s60
50x60
به جز مدل x60 که تکنولوژی قدیمی داره پنل زیر 60 اینچ امسال واسه آسیا تولید نمیشه :n27: مگر اینکه تو بانه مدلای اروپایی رو بیارن یا کسی سفارش بده بتونن واسش گیر بیارن سال دیگه ام رسما اعلام کردن آخرین سال تولید پلاسما از پاناسونیکه :n28:
mr_rayan
01-04-2013, 17:00
اگر با قیمت خوب تو ایران به فروش برسه که البته از محالاته سایز 60 یا 65 سایز فوق العاده ایه.فعلا که فروش سری 50 هنوز به صورت رسمی تو نمایندگی های پاناسونیک شروع نشده.با این روند احتمال عرضه سری 60 میشه اواخر سال 93.:n15:
Sacrament
01-04-2013, 17:37
سایز 60 اینچ خوبه کلا تی وی هر چی بزرگتر باشه حالش بیشتره اینکه ادم فکر میکنه 50 اینچ یا 42 اینچ خیلی بزرگه یه توهمه که بعد از یه ماه که تی وی میخره میگه کاش بزرگتر خریده بودم ولی مسئله همین قیمته لعنتیشه که دور از دسترسش میکنه.
Soroush-S
02-04-2013, 13:10
خروج پاناسونیک از بازار تلویزیونهای پلاسما
WOLF PACK
02-04-2013, 15:01
دوستان GT50 بهتره یا ST50؟؟تو تهران هست؟قیمت هم اگه میدونید بگید ممنون میشم...
............
02-04-2013, 18:54
دوستان GT50 بهتره یا ST50؟؟تو تهران هست؟قیمت هم اگه میدونید بگید ممنون میشم...
gt50 بهتر است ولی st50 با صرفه تر است چون کیفیت تصویر یکسان یا خیلی نزدیک به هم دارند ولی gt50 به دلیل امکانات بهتر گرانتر فروخته میشود.
WOLF PACK
02-04-2013, 18:56
gt50 بهتر است ولی st50 با صرفه تر است چون کیفیت تصویر یکسان یا خیلی نزدیک به هم دارند ولی gt50 به دلیل امکانات بهتر گرانتر فروخته میشود.
حالا این دو تا 42 یا 50 اینچشون تو تهران هست؟قیمتشون حدود چند درمیاد؟
*Alucard*
03-04-2013, 14:22
سایت FlatpanelsHD پنل ST60 رو برای بررسی دریافت کرده اگر سوالی دارید یا موردی رو مد نظر دارین که میخواین بررسی بشه میتونید از این لینک سوالات و درخواستهاتون رو مطرح کنید:
من با اسم StarX یه درخواست ازشون کردم در مورد اندازه گیری حداکثر درخشش رنگ سفید این پنل در حالت 100IRE و همینطور یک صفحه کاملا سفید که بعضی دوستان در مدلهای قبلی به دلیل چرخه ABL با اون مشکل داشتن که امیدوارم جواب بدن.
*Alucard*
04-04-2013, 13:00
خروج پاناسونیک از بازار تلویزیونهای پلاسما
پاناسونیک به شکل رسمی به این خبر واکنش نشون داده و به نوعی اون رو تکذیب کرده :
"The content of the report regarding our Plasma Display Panel (PDP) business is not something announced by Panasonic.
In regard to the PDP business, Panasonic will continue to deliver value added products, proposing new ways for our customers to enjoy their TVs. This includes taking advantage of PDP features such as the touch pen function as well as the big screen and high picture quality. In addition, for non-TV use, we are expanding our Business to Business (B2B) opportunities for the PDP business with products such as the Interactive Plasma Display.
Regarding the growth strategy for the TV business, we are looking into a variety of options, but nothing has been decided at the moment.
Regarding new products for 2013, in follow up to our global announcement in January 2013 at the Consumer Electronics Show (CES) in the US, we are holding subsequent local product launch events worldwide. Panasonic has been enforcing global business, aiming to sell value added products with better design and high picture quality that meet the needs of our global customers.
There will be no change of service support for PDPs, and our dealers should have no concerns about continuing to sell Panasonic PDPs."
- Source: Nikkei & Reuters
Panasonic stays in plasma TV business
esisuzuki
07-04-2013, 22:43
این st50 و یا vt50 رو کجا میشه تهیه کرد
من شهرستانم
شماره یا ادرس وبسایتی که بتونه بفرسته اگر لطف کنید pm کنید
مرسی
Sacrament
08-04-2013, 12:29
تو اینترنت سرچ زدم چندجا دارن اینجا 50st50 رو میده 4 میلیون
Sacrament
08-04-2013, 12:31
جای خالی را با کلمه banehmarket دات com پر کنید مثل اینکه سایت p30 این سایتو فیلتر میکنه.
Sacrament
08-04-2013, 12:55
gt60 توسط hdtvtest بررسی شد:
بهش امتیاز کامل داده!
با یکی از این فروشنده های مرزی تماس گرفتم میگه میتونه مدل اروپایی بیاره فقط قیمتش یکم بالاتر در میاد به نظرتون ارزش داره بگیرم؟ من الان v10 دارم هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط تو یه ساعتایی از روز که آفتاب خیلی زیاده تصویرش یکم افت میکنه.
............
09-04-2013, 00:07
Will 2013 Plasmas Appear Sharper Than UHD TVs?
مقاله جالبی که در آن نوشته شده sharpness نسل جدید پلاسماها مانند zt60 و vt60 پاناسونیک همینطور f8500 سامسونگ از led های 4k بالاتر است که دلیل اصلی آن کنتراست فوق العاده بالای این تی وی ها میباشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-10205
2hamidpeyk
10-04-2013, 23:08
من پلاسما سایز 50 ویا ۵۵ می خوام پلاسما پانا مدل بالا چنده؟ از کجا میشه گرفت که ریسکش کم تر باشه
بندر که نیست . مجبورم رو سامسونگ پلاسماE8880 فکر کنم چون سری F هم که معلوم نیست کی بیاد. تو آمریکا رلیز شده
سامی ۵۱ مدل بالاش چهار م وچهارصده
farhadoo
11-04-2013, 11:46
من پلاسما سایز 50 ویا ۵۵ می خوام پلاسما پانا مدل بالا چنده؟ از کجا میشه گرفت که ریسکش کم تر باشه بندر که نیست . مجبورم رو سامسونگ پلاسماE8880 فکر کنم چون سری F هم که معلوم نیست کی بیاد. تو آمریکا رلیز شده سامی ۵۱ مدل بالاش چهار م وچهارصده همین سامی سری هشت هم فعلا قحطیش اومده باید بگردی
50GT60
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
55VT65
kambiz11000
12-04-2013, 00:25
پاناسونیک توسعه فناوری پلاسما را متوقف ولی فروش این تلویزیونها را ادامه میدهد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ZT60 جدیدترین تلویزیون پلاسما پاناسونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مجهز به جدیدترین فناوری پلاسما این شرکت است و بهترین کیفیت تصویر را بین تلویزیونهای پاناسونیک ارائه میکند. این تلویزیون مجهز به آخرین فناوری پلاسما پاناسونیک نیز خواهد بود چون این کمپانی ژاپنی اعلام نموده که بخش تحقیق و توسعهاش دیگر بر روی ارتقاء و بهبود پنلهای پلاسما کار نخواهد کرد و این بدین معناست که پاناسونیک هرگز تلویزیون پلاسما بهتر از ZT60 تولید نخواهد کرد.
از اواخر سال 2012 شایعات مربوط به توقف پشتیبانی پاناسونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از فناوری پلاسما مطرح شده بود، و اعلام گردید که این کمپانی ژاپنی بخش تحقیق و توسعه پلاسما را در اوایل سال 2014 تعطیل خواهد کرد.اما امروز کیوشی اوکامو، مدیر ارشد پاناسونیک در رویدادی در نیویورک رسما این موضوع را تایید کرد و گفت، ZT60 از آخرین پنل پلاسما این شرکت بهره میبرد. البته در ادامه صحبتهای خود گفت که شرکتاش قصد ندارد تولید تلویزیونهای پلاسما را متوقف کند و حداقل تا انتهای سال 2014 عرضه این تلویزیونها را ادامه خواهد دارد.
OLED یکی از محصولات کلیدی آینده است
وقتی از اوکامو در رابطه با امکان توسعه پلاسما در آینده پرسیده شد، او پاسخ داد که برنامهای در این رابطه نداریم. این کمپانی ژاپنی حداقل بخشی از مهندسین بخش پلاسما خود را به بخش تحقیق و توسعه OLED منتقل کرده است و به نظر میرسد که قصد دارد تا OLEDها را جایگزین پلاسما کند. این کمپانی پیش از این نیز درنمایشگاه CES ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تعدادی از نمونهها اولیه از تلویزیونهای OLED خود را به نمایش گذاشته بود. اوکامو گفت که OLED یکی از محصولات کلیدی آینده برای پاناسونیک است اما آنها پیش از اعلام برنامه خود برای آینده، به تحقیقات در زمینه تقاضای بازار ادامه خواهند داد. پاناسونیک در سه ماهه پیش نزدیک به 700 میلیارد ین ضرر داده بود به همین دلیل پیش از ورود جدی در بازار OLEDها میزان تقاضای آن را به خوبی بررسی خواهد کرد و زمانی وارد بازار خواهد شد که منجر به سوددهی شود.
پلاسماها با وجود اینکه کیفیت نسبی بسیار خوبی را ارائه میکنند اما نبرد را به LCD و LEDها باختهاند، برخی از مشتریان، LCDها را جدیدتر از پلاسما میدانند و برخی نیز هنوز از مشکلاتی همچون Burn-In (از بین رفتن پیکسلها در اثر نمایش یک تصویر یا رنگ ثابت به مدت طولانی) میترسند. این دلایل باعث شدند تا فروش پلاسما سال به سال نزدیک به 23 درصد کاهش یابد. به هر حال حداقل تا یکی دو سال آینده تولید تلویزیونهای پلاسما پاناسونیک ادامه خواهد یافت و کماکان بخش بزرگی از ظرفیت تولیدی این شرکت را به خود اختصاص خواهند داد. نماینده پاناسونیک اعلام نمود که «ما به تبلیغ این موضوع که پلاسما نسبت به LCD از کیفیت تصویر بالاتری برخوردار است ادامه خواهیم داد اما با وجود اینکه ما در زمینه تحقیق و توسعه پلاسما سرمایه گذاری سنگینی نمودهایم ولی باید در زمینه LCD نیز سرمایه گذاری بیشتر کنیم چون تقاضای بازار برای این تلویزیونها بیشتر از پلاسما است.»
بهترین تلویزیون پلاسمای پاناسونیک، ZT60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در سایز 60 و 65 اینچ و با حدود قیمت 3000 و 3500 دلار عرضه میشود. تمام افرادی که شانس تماشای کیفیت تصویر این تلویزیون را داشتهاند به تعریف و تمجید از آن پرداختهاند.
منبع:
%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4)
*Alucard*
13-04-2013, 01:31
خبرهای منتشر شده مجددا تکذیب شدن:
"Reports that Panasonic will no longer develop and manufacture Plasma HDTVs are not correct.
"This week in New York City, Panasonic demonstrated the latest development of our gapless Plasma panel technology in our 2013 Smart VIERA ZT Series Plasma HDTV. The technology incorporated into our ZT Series Studio Master Panel will be the basis for continued plasma display panel development and production. While the Smart VIERA ZT Series introduces a new level of Plasma picture quality, we believe there is still room for further improvement and intend to continue to research ways to take our Plasma technology to even higher levels where it also has the potential to be applied in our other Plasma series in the future.
"VIERA Plasma HDTVs continue to set the standard for picture quality and black level excellence and the ZT Series is another example of the continued ability of Plasma to evolve and continue to deliver a best-in-class HDTV."
Breaking News-Panasonic To Continue Plasma TV Research and Development
“Reports that Panasonic will no longer develop and manufacture Plasma HDTVs are not correct. ”
“This week in New York City, Panasonic demonstrated the latest development of our gapless Plasma panel technology in our 2013 Smart VIERA ZT Series Plasma HDTV. The technology incorporated into our ZT Series Studio Master Panel will be the basis for continued plasma display panel development and production. While the Smart VIERA ZT Series introduces a new level of Plasma picture quality, we believe there is still room for further improvement and intend to continue to research ways to take our Plasma technology to even higher levels where it also has the potential to be applied in our other Plasma series in the future.
“VIERA Plasma HDTVs continue to set the standard for picture quality and black level excellence and the ZT Series is another example of the continued ability of Plasma to evolve and continue to deliver a best-in-class HDTV.”
– Henry Hauser, Vice President, Merchandising Group, Panasonic Consumer Marketing Company of North America
این حرفها از زبون Henry Hauser سخنگوی پرزیدنت مدیر تجارت بخش بازاریابی برای مصرف کننده های پاناسونیک آمریکای شمالی مطرح شده که گفته:
"اخباری که میگن پاناسونیک دیگه نمیخواد به ساخت و توسعه تلوزیونهای پلاسما ادامه بده صحیح نیست!"
و بعد از کلی تعریف و تمجید از خودشون ادامه داده که تکنولوژی استفاده شده تو ZT60 پایه و اساسی خواهد بود برای پنلهای آینده ای که پاناسونیک میسازه و اونها اعتقاد دارن که پلاسماها هنوز جا و پتانسیل برای پیشرفت و ارائه کیفیت بهتر در آینده دارن....
یک پستی رو من صفحه 596 همین تاپیک به عنوان شایعه هایی که خونده بودم گذاشتم که از این آدرس میتونید بخونید:
بخشی از اون پست این قسمت بود که نوشته بودم:
تولید پنلهای ZT60 فقط در بخش کوچکی از یکی از خطوط تولید پلاسماهای پاناسونیک انجام میشه برای همین تعداد تولید این پنل معدود هست ولی برای مدلهای 2014 اکثر خطوط تولید برای تولید پنلهای مشابه ZT60 فعلی دچار تغییرات میشن.
این شایعات و تکذیب اونها به نوعی اشاره به همین حرفها داره البته منبع اصلی اون پستی که من نوشتم پستهای کاربری به اسم AVJunkie (امیدوارم اسمش درست یادم مونده باشه) در فروم سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که به قول خودشون و مدیرهای اون سایت که ایشون رو میشناسن Panasonic insider هست و در خود پاناسونیک کار میکنه و فکر میکنم یکبار هم به دلیل همین حرفهایی که زده در معرض اخراج از پاناسونیک قرار گرفته برای همین یکسری از پستهاشو به درخواست خودش از اون سایت حذف کردن!!
دلیل معرفی سری ZT60 هم تو سال 2013 همونطور که توی اون پست قسمتی از شایعه ها بود به احتمال خیلی زیاد پلاسمای F8500 سامسونگ و ترس پاناسونیک نسبت به از دست رفتن جایگاهش و به نوعی از دست دادن حیصیتش هست!!
پنل استفاده شده در تی ویه ZT60 آخرین تکنولوژی پنل پلاسمایی هست که پاناسونیک ساخته و شاید آخرین هم باقی بمونه! ولی این به این معنی نیست که این پنل جای پیشرفت نداشته باشه دقیقا مثل مدلهای سری 60 امسال که در واقع همون پنلهای استفاده شده در ST50 و VT50 هستن و کمی ارتقاء پیدا کردن ... احتمالا سال 2014 و شاید سال بعدش پاناسونیک تکنولوژی پنلهای ZT60 رو ارتقاء میده و چیزی که به عنوان شایعه تو اینترنت مطرح شده تا حدودی بزرگنمایی شده همین حرفها هست که پاناسونیک دیگه نمیخواد روی تکنولوژی پنل جدیدتری کار و یا سرمایه گذاری کنه ولی مطمئنا سال 2014 پاناسونیک با تکنولوژی مبتنی بر پنلهای ZT60 و با ارتقاء تو بعضی موارد چند مدل از سری 70 رو هم معرفی میکنه.
به عنوان تشبیه , این کار یه جورایی مثل اتوموبیل سازی میمونه مثلا معمولا بی ام و یه پلتفرم رو معرفی میکنه و تقریبا 4-5 سال بر اساس همون پلتفرم با فیس لیفت و تغییرات کوچیکی تو موتور هر سال مدل جدید معرفی میکنه یا بدتر از اون ایران خودروی خودمون که یه دفعه 30-20 سال حتی زحمت یه فیس لیفت ساده ام به خودش نمیده!
به هر حال من فکر نمیکنم این آخر کار پاناسونیک با پلاسماها باشه چون اگر اخبار جسته گریخته علمی رو تو وب مطالعه کرده باشید متوجه میشید که OLED ها برای همه گیر و ارزون شدن مشکلات زیادی دارن بزرگترین مشکلشون در حال حاضر قیمت تموم شده و Failure Rate بالاشون تو خط تولید هست که ظاهرا از هر دو الی سه پنل یکیشون خراب در میاد! و مشکل بعدی هم عمر کم ساب پیکسلهای آبی در این تکنولوژیه که در شرایط ایده آل نگه داری به زحمت عمرشون به 20 هزار ساعت میرسه.
Sacrament
13-04-2013, 16:17
cnet
فک کنم اولین تی وی ایه که بعد از پایونیر کورو 5 تا ستاره از cnet گرفته.
Affordable TV with amazing picture quality
تلویزیون مقرون به صرفه با کیفیت تصویر شگفت انگیز
kambiz11000
14-04-2013, 04:49
کیفیت تصویر پلاسماهای امسال و ST60 به حدی ارتقاء پیدا کردند که David Katzmaier نوشته استاندارد جدیدی برای کیفیت تصویر
متن کامل:
This year Panasonic's plasma TVs are better than ever, and the least-expensive videophile-grade example is the TC-PST60. Find out why it's the new standard for picture quality that mortals can actually afford.
Sacrament
14-04-2013, 20:33
خریدن یکی از این مدلای 2013 خیلی رفته تو مخم دیگه وقتشه که پلاسمای وی دهمو یه آپدیت جانانه بکنم وی دهی که دارم 50 اینچه میخوام بزرگتر باشه نظرم روی 55vt60 رفته خداکنه قیمت دلار یکم پایین بیاد تا بتونم 60 بگیرم من هیچ وقت ال سی دی نخریدم و نخواهم خرید چون خونه فامیلا و دوستامون انواع و اقسام ال ای دی ال سی دی دارم میبینم تصویر هیچکدومشون حتی به v10 ما نزدیکم نمیشه تنها چیزی که خریدش به جای پلاسما برام قابل قبوله oled یه که اونم حالا حالاها قیمتش پایین نمیاد فکرم نمیکنم خیلی کیفیت تصویرش بالاتر از پلاسما باشه چون همین الان oled سامسونگ galaxy 3 که دارم مشکیو کامل مشکی نشون نمیده بارها تست کردم تو نور کم وقتی این عکسو توش نمایش میدم قسمتای مشکی تصویر کامل مشکی نمیشه.
............
18-04-2013, 20:05
سایت trusted reviews:
It’s important to add here that Panasonic has delivered a really significant jump in brightness output compared with its previous plasma generations, making huge inroads into tackling what has been the main chink in Panasonic’s plasma armour for years now
Read more at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].99
این سایت درخشش gt60 را قابل مقایسه با led ها دانسته و گفته در کنار این اسلحه جدید پاناسونیک مثل همیشه درجه ای از عمق و رنگ مشکی واقعی را به نمایش در آورده که تا به حال دیده نشده مشکی ای که نه خاکستری هست نه آبی نه سبز مشکی خالص!
*Alucard*
19-04-2013, 21:22
خریدن یکی از این مدلای 2013 خیلی رفته تو مخم دیگه وقتشه که پلاسمای وی دهمو یه آپدیت جانانه بکنم وی دهی که دارم 50 اینچه میخوام بزرگتر باشه نظرم روی 55vt60 رفته خداکنه قیمت دلار یکم پایین بیاد تا بتونم 60 بگیرم من هیچ وقت ال سی دی نخریدم و نخواهم خرید چون خونه فامیلا و دوستامون انواع و اقسام ال ای دی ال سی دی دارم میبینم تصویر هیچکدومشون حتی به v10 ما نزدیکم نمیشه تنها چیزی که خریدش به جای پلاسما برام قابل قبوله oled یه که اونم حالا حالاها قیمتش پایین نمیاد فکرم نمیکنم خیلی کیفیت تصویرش بالاتر از پلاسما باشه چون همین الان oled سامسونگ galaxy 3 که دارم مشکیو کامل مشکی نشون نمیده بارها تست کردم تو نور کم وقتی این عکسو توش نمایش میدم قسمتای مشکی تصویر کامل مشکی نمیشه.
یه مطلبی رو قبلا در مورد سایز تی وی ها مخصوصا پلاسماها گذاشته بودم که خودم هر چی گشتم پیدا نکردم!! به نطر من پلاسما مخصوصا پلاسماهای پاناسونیک تو سایزهای 55 و 65 یه نقطه ضعفی دارن که پاور دستگاه نسبت به وسعتی که سایز تصویر پیدا کرده ضعیف تره مثلا:
پلاسمای سایز 50 اینچ پاور 430 وات داره که تو حالت پیک که یک صفحه 100 درصد سفید باشه نزدیک 430 وات برق مصرف میکنه پلاسمای 55 اینچ پاور 460 وات داره یعنی پاور دستگاه نسبت به تی وی 50 اینچی 6.5 درصد توان بیشتر داره ولی مساحت صفحه نمایش 21 درصد بیشتر از 50 اینچ هست این باعث میشه پنلهای 55 اینچی نسبت به 42-50 اینچ چرخه ABL بیشتری داشته باشن یعنی محدودیت برایتنسشون روی رنگ سفید بیشتر به چشم میاد.
delmajid
20-04-2013, 13:19
دوستان عزیزی که دستگاه آندرویدی دارند و میخوان با dlna به تی وی وصل بشن!!!
من برنامه مخصوص رو گیر آوردم
این برنامه را دانلود کنید وصل بشید به تی وی فقط کافیه یه مودم وایرلس داشته باشید که به تی وی وصل باشه
من خودم روی panasonic 50st30m تست زدم و کاملا جواب داد و فیلم هم نگاه کردم.
این اسم برنامه هستش من هر کار کردم با این سرعت اینترنت نتونستم آپلود کنم.
در ضمن این کار رو از هرکی تو این سایت پرسیدم جواب نداد خودم از سایت دیگری گرفتم
BubbleUPnP 1.6.5
اگه سوالی بود در خدمتم
mohammad_55
20-04-2013, 16:45
من چند روز پيش رفتم هايپر استار . غرفه پاناسونيك vt30 رو در كنار ساير پلاسماها و led هاي پاناسونيك گذاشته بود. نميدونم چرا كيفيت تصوير vt30 از مدلهاي led پاناسونيك كمتر بود. هم كنتراست و هم شفافيت. بدجوذي خورد تو ذوقم. بنظر شما تنظيمات vt30 موجود در اونجا خوب نبود و يا واقع vt30 اينقدر ضعيفه؟ دوستاني كه هايپر ميرن يك زحمت بكشن برن غرفه پاناسونيك و اين موضوع رو از نزديك ببينند و نظرشون رو بيان بگن. ممنون
من چند روز پيش رفتم هايپر استار . غرفه پاناسونيك vt30 رو در كنار ساير پلاسماها و led هاي پاناسونيك گذاشته بود. نميدونم چرا كيفيت تصوير vt30 از مدلهاي led پاناسونيك كمتر بود. هم كنتراست و هم شفافيت. بدجوذي خورد تو ذوقم. بنظر شما تنظيمات vt30 موجود در اونجا خوب نبود و يا واقع vt30 اينقدر ضعيفه؟ دوستاني كه هايپر ميرن يك زحمت بكشن برن غرفه پاناسونيك و اين موضوع رو از نزديك ببينند و نظرشون رو بيان بگن. ممنون
بله منم که رفته بودم یک 42 رو گذاشته بود به نظر منم کیفت نسبت به ledپایین تربود
mr_rayan
22-04-2013, 07:23
100% تو نور فروشگاهی هر پلاسمایی جلوی LED کم میاره.
ولی تو نور خونه قضیه برعکسه.
*Alucard*
22-04-2013, 20:03
بله منم که رفته بودم یک 42 رو گذاشته بود به نظر منم کیفت نسبت به ledپایین تربود
تجربه دو دوست گرامی کاملا صحیح هست تصویر پلاسما زیر نور زیاد افت میکنه و این یکی از نقطه ضعفهای پلاسما هست معمولا نوری که فروشگاهها دارن 4-5 برابر بیشتر از نور متعارف منازل هست برای همین زیر نور زیاد تصویر LED ها بهتر هست مشکی بهتری دارن و رنگهای براقتری میتونن نمایش بدن چون شدت درخشش بالاتری دارن نمونه این مسئله رو شما میتونید با گوشی های موبایلتون تجربه کنید تصویر نمایشگر اغلب موبایلها زیر نور منزل کاملا قابل قبول هست و رنگهای سرزنده و براق دارن ولی وقتی از منزل خارج میشید و در محیط پرنور قرار میگیرید (مثلا تو خیابون در خلال روز که آفتاب زیاد هست) تصویر درخشش خودش رو از دست میده چون برایتنس صفحه نمایش برای غلبه به نور محیط کافی نیست.
اکثر پلاسماها به جز مدلهای صنعتی که برای سالنهای نمایش ساخته میشن و Show Mode دارن (روی این حالت مصرف برق فوق العاده بالایی هم دارن) شدت درخشش بالایی برای غلبه به نور محیط تو فروشگاهها ندارن و متاسفانه در مقابل اغلب LED ها تو اون محیط مشکل پیدا میکنن.مثلا:
پلاسما در محیط فوق العاده پر نور:
پلاسما در محیط با نور متعارف یک منزل:
پلاسما در محیط تاریک:
برای همین توصیه میشه اگر نور محیط منزل شما زیاد هست یا درصد زیادی از استفاده از تی وی شما در ساعات پر نور در خلال روز هست بهتر هست که یک LED/LCD تهیه کنید در غیر اینصورت میتونید از موارد برتری یک پلاسما نسبت به LED بهره ببرید.
farhadoo
22-04-2013, 23:30
سلام خدمت اساتید.
شاید سوالمو جای درستی نپرسیده باشم اما ممکنه در مورد تمیز کردن پنلهای پلاسما یه توضیحی بدید. راستش من با توجه به قیمت های فضایی پاناسونیک مجبور شدم پلاسمای سری 8 سامسونگ رو بگیرم که البته تصویرش بسیار عالیه به نسبت vt30 که قبلا دیده بودم شاید کمی هم از اون بهتر باشه ، شاید!. اما با کوچکترین تماس هر نوع پارچه ای (حتی دستمال همراه خودش) با پنل برای تمیز کردن گرد و خاک ،خش های بسیار ریزی روی صفحه می افته که اعصابمو خرد کرده!!! فکر می کنم همون فیلتر ضد انعکاسش باشه که خراشیده میشه . ایا کلا پلاسما اینطوریه ؟ واینکه برای تمیز کردن باید چی کار کرد؟
mr_rayan
23-04-2013, 07:03
سلام خدمت اساتید.
شاید سوالمو جای درستی نپرسیده باشم اما ممکنه در مورد تمیز کردن پنلهای پلاسما یه توضیحی بدید. راستش من با توجه به قیمت های فضایی پاناسونیک مجبور شدم پلاسمای سری 8 سامسونگ رو بگیرم که البته تصویرش بسیار عالیه به نسبت vt30 که قبلا دیده بودم شاید کمی هم از اون بهتر باشه ، شاید!. اما با کوچکترین تماس هر نوع پارچه ای (حتی دستمال همراه خودش) با پنل برای تمیز کردن گرد و خاک ،خش های بسیار ریزی روی صفحه می افته که اعصابمو خرد کرده!!! فکر می کنم همون فیلتر ضد انعکاسش باشه که خراشیده میشه . ایا کلا پلاسما اینطوریه ؟ واینکه برای تمیز کردن باید چی کار کرد؟
سلام.مبارک باشه.
من تی وی خودم رو با دستمال نرم و کمی مرطوب تمیز می کنم و هیچ مشکلی ندارم.احتمالا جنس سطح پنلشون با هم فرق داره.:n13:
kambiz11000
23-04-2013, 19:32
VT60
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sadeq_tajali
27-04-2013, 15:10
دوستان اینجا gt50 رو 3.900 و st30 رو 3.500 بهم قیمت دادن به نظرتون gt50 ارزش 400 تومن بیشتر رو داره؟
*Alucard*
27-04-2013, 18:37
دوستان اینجا gt50 رو 3.900 و st30 رو 3.500 بهم قیمت دادن به نظرتون gt50 ارزش 400 تومن بیشتر رو داره؟
بدون هیچ شکی GT50 ارزش 400 هزارتومن بیشتر رو داره.
2hamidpeyk
27-04-2013, 22:36
سلام خدمت اساتید.
سلام
لطفا تجربه خودت رو از تلویزیون پلاسما سری E8880 بذارتو تاپیک خودش چون اصلا رویوای تو ایران ازش نیست
tintin_28
30-04-2013, 01:14
سلام ...من میخوام یدونه پلاسما بگیرم اما اصلا نمیدونم چه مدلیشو بگیرم هیچ کدوم از مدلاشو نمیشناسم تا 3000000 میتونم هزینه کنم ممنون میشم یکی راهنمایم کنه که چه مدلیشو بگیرم
behzad habib
02-05-2013, 20:13
ادیتور avforums بر روی مد ebu این hdtv رو تنظیم و کالیبره کرده که به خاطر استاندارد تصویر استدیو دارای پیک روشنایی کمی هست در حدود 56 کاندلا که تو کامنتها بدجوری این tv رو کوبیدن و هرچی هم توضیح میدن تو مدهای سینما و پرفشنال میشه تا 97 کاندلا یا حتی 108 کاندلا رو به دست آورد باز کاربران گیرشون تموم نمیشه!
البته این tv بالاخره تونست با سیاهی 0.001 بر سلطان تصویر کورو که سیاهی 0.002 داشت غلبه کنه که البته در حالت کالیبره این میزان حدود 0.002 تا 0.003 روی مدهای تصویر در حالت ansi میباشد و البته نسبت به رغیب جدی امسالش که سامسونگ f8500 هست که مشکی ansi به میزان 0.012 رو بدست آورده یک سرو گردن بالاتره.
واقعا با مشاهده ی رویوهای امسال پلاسماها آدم تاسف میخوره که چرا 2 شرکت پاناسونیک و سامسونگ اینقدر دیر این مدلهای تاپشون رو روانه ی بازار کردند کاری که میشد بعد از کورو یعنی سال 2009 براحتی صورت بگیره و کاربران دارای hdtv های شایسته ای بشن و از تصاویر نهایت لذت رو ببرن.
matin rz
05-05-2013, 07:32
سلام دوستان میگم این پلاسمای های پانا سونیک مدل های مختلفش چه فرقی میکنه؟(zt،vt،ut،st و ...)
دوستان كسي اطلاع داره ST 50 هاي بانه TX-P50 ST 50 B هستند يا TH-P50 ST 50 M ?
Mm_behnam
05-05-2013, 21:20
دوستان كسي اطلاع داره ST 50 هاي بانه TX-P50 ST 50 B هستند يا TH-P50 ST 50 M ?
با سلام فکر نکنم بانه ای ها b باشن b ماله اینگلیسه
بانه ای ها بیشتره مواقع m هستن.
به نظرم از یه فروشگاه بانه ای سوال کنی بهتره و میگه اصلا موجود هست یا نه و کدوم سری هست.
دوست عزیز gt50 رو چه سایزی 3900 قیمت گرفتی؟
matin rz
06-05-2013, 02:52
سلام دوستان میگم این پلاسمای های پانا سونیک مدل های مختلفش چه فرقی میکنه؟(zt،vt،ut،st و ...)
دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟
mr_rayan
06-05-2013, 06:53
دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟
به طورت کلی میگم
تفاوت تو درخشش-کنتراست-طراحی-فیلتر-حتی صدا و ....
بستگی به مدل داره.
matin rz
06-05-2013, 09:13
به طورت کلی میگم
تفاوت تو درخشش-کنتراست-طراحی-فیلتر-حتی صدا و ....
بستگی به مدل داره.
من قصد خرید یه تلوزیون دارم واسه بازی و فیلم فول اچ دی و هیچکوم از قابلیت های اسمارت و وا فای و اینا برام مهم نیست!
حالا به نظرتون کدوم مدل برام بهتره؟
و اینکه قابلیت 3d ارزش داره پول بیشتری بدی؟
بعد از یه مدت تکراری نمیشه؟
*Alucard*
06-05-2013, 16:06
ادیتور avforums بر روی مد ebu این hdtv رو تنظیم و کالیبره کرده که به خاطر استاندارد تصویر استدیو دارای پیک روشنایی کمی هست در حدود 56 کاندلا که تو کامنتها بدجوری این tv رو کوبیدن و هرچی هم توضیح میدن تو مدهای سینما و پرفشنال میشه تا 97 کاندلا یا حتی 108 کاندلا رو به دست آورد باز کاربران گیرشون تموم نمیشه!
البته این tv بالاخره تونست با سیاهی 0.001 بر سلطان تصویر کورو که سیاهی 0.002 داشت غلبه کنه که البته در حالت کالیبره این میزان حدود 0.002 تا 0.003 روی مدهای تصویر در حالت ansi میباشد و البته نسبت به رغیب جدی امسالش که سامسونگ f8500 هست که مشکی ansi به میزان 0.012 رو بدست آورده یک سرو گردن بالاتره.
واقعا با مشاهده ی رویوهای امسال پلاسماها آدم تاسف میخوره که چرا 2 شرکت پاناسونیک و سامسونگ اینقدر دیر این مدلهای تاپشون رو روانه ی بازار کردند کاری که میشد بعد از کورو یعنی سال 2009 براحتی صورت بگیره و کاربران دارای hdtv های شایسته ای بشن و از تصاویر نهایت لذت رو ببرن.
مقدار درخشش این تی وی واقعا جای انتقاد داره مقدار 108 و 97 کاندلا برای یک پنل 60 اینچ برایتنس خوبی هست و در محیطهای با نور کنترل شده کفایت میکنه ولی موضوع این هست که این پنل این سطح از برایتنس رو روی صفحه کنتراست ANSI حفظ نمیکنه یعنی حتی اگر روی 108 کاندلا هم کالیبره بشه (البته روی مد VIVID یا Dynamic خیلی بیشتر از این اعداد توانایی داره) وقتی 25% صفحه رنگ سفید نمایش میده این مقدار درخشش رو حفظ میکنه (موقع تست الگویی که بهش 100IRE Window pattern میگن) و وقتی 50 درصد صفحه رنگ سفید باشه مثل صفحه شطرنجی تست کنتراست ANSI از برایتنس کم میشه که دلیلش تاثیر مدار ABL یا محدود کننده برایتنس هست تعجب من اینه که چرا پاناسونیک POWER این دستگاه رو که یک پلاسمای High end هست کمی قویتر انتخاب نکرده!
تو فروم AVS و HDJ بعضیا دلیلش رو برچسب Energy Star پاناسونیک میدونن که البته سامسونگ اون استاندارد رو رعایت نمیکنه ولی فکر نمیکنم دلیل قانع کننده ای برای یه تی وی High end باشه که به خاطر پاس کردن یک استاندارد غیر اجباری پاور پنل رو اینقدر محدود کنه.
behzad habib
06-05-2013, 23:32
فیلرتر ضد انعکاس نوری که در zt60 به کار رفته در نوع خودش برای پلاسماها یک شاهکار محسوب میشه و در تست محیط خیلی روشن منزل توانسته عمق سیاهی 0.05 کاندلا رو حفظ کنه و برای قیاس این میزان برای st50 حدود 0.35 کاندلا و f8500 حدود 0.17 بوده که واقعا عالیه و کم نظیر و کاربرانی که منازل خیلی روشنی دارند با این محصول به مشکل نخواهند خورد.
matin rz
07-05-2013, 02:34
من قصد خرید یه تلوزیون دارم واسه بازی و فیلم فول اچ دی و هیچکوم از قابلیت های اسمارت و وا فای و اینا برام مهم نیست!
حالا به نظرتون کدوم مدل برام بهتره؟
و اینکه قابلیت 3d ارزش داره پول بیشتری بدی؟
بعد از یه مدت تکراری نمیشه؟
کسی ما رو نمیبینه؟؟؟
mr_rayan
07-05-2013, 06:49
کسی ما رو نمیبینه؟؟؟
دوست عزیز بستگی به بودجه شما داره وگرنه همه پلاسماها برای بازی و فیلم عالی هستند.
تکنولوژی 3d هم به نظرم من تکنولوژی واقعا لذت بخشیه.البته برای بازی اصلا و ابدا توصیه نمی کنم چون شدیدا به چشم و اعصاب فشار میاره ولی برای فیلم فوق العادست.
matin rz
07-05-2013, 11:19
دوست عزیز بستگی به بودجه شما داره وگرنه همه پلاسماها برای بازی و فیلم عالی هستند.
تکنولوژی 3d هم به نظرم من تکنولوژی واقعا لذت بخشیه.البته برای بازی اصلا و ابدا توصیه نمی کنم چون شدیدا به چشم و اعصاب فشار میاره ولی برای فیلم فوق العادست.
خوب به نظر شما فاصله کیفیت مثلا vt50 انقدری بالاتر از vt30 هست که بخوام پول بیشتر جاش بدم یا فقط یه سری تغییرات جزئی داره؟
بعد یه جا دیدم نوشته vt50 17/5 میلیون درسته این قیمت؟
بعدشم کدوم یکی از ایم مدلا کاملا ساده و 3بعدیه؟؟(منظورم اینه که اسمارت نباشه چون اصلا به کارم نمیاد)
ممنون میشم راهنماییم کنید
............
07-05-2013, 13:29
cnet و بررسی vt60:
The Panasonic VT60 produces the best picture quality of any TV we've ever reviewed, equal to or better than our in-house Pioneer Kuro reference
Of the six TVs in our comparison lineup, it was really a two-horse race between the Panasonic VT60 and the Pioneer Elite Kuro 111FD. While the Pioneer did some things better, the Panasonic had a more impressive picture overall due to its slightly deeper black levels and better shadow detail.
در داخل مقاله نوشته شده که مشکی عمیقتر از پایونیر کورو به علاوه جزئیات بالاتر ارائه میدهد و گفته رنگهای این تی وی درخشان تر از سامسونگ f8500 هستن اگرچه به اندازه اون درخشش ندارن که این قسمت را من زیاد متوجه نشدم منظور چه هست!
نکته جالب دیگر کیفیت صدای فوق العاده این تی وی هست که cnet از آن به عنوان industry-leading sound quality یاد کرده.
فیلرتر ضد انعکاس نوری که در zt60 به کار رفته در نوع خودش برای پلاسماها یک شاهکار محسوب میشه و در تست محیط خیلی روشن منزل توانسته عمق سیاهی 0.05 کاندلا رو حفظ کنه و برای قیاس این میزان برای st50 حدود 0.35 کاندلا و f8500 حدود 0.17 بوده که واقعا عالیه و کم نظیر و کاربرانی که منازل خیلی روشنی دارند با این محصول به مشکل نخواهند خورد.
اگر اینطور باشد فیلتر کنتراست zt60 باید از led ها هم بهتر باشد.
خوب به نظر شما فاصله کیفیت مثلا vt50 انقدری بالاتر از vt30 هست که بخوام پول بیشتر جاش بدم یا فقط یه سری تغییرات جزئی داره؟
بعد یه جا دیدم نوشته vt50 17/5 میلیون درسته این قیمت؟
بعدشم کدوم یکی از ایم مدلا کاملا ساده و 3بعدیه؟؟(منظورم اینه که اسمارت نباشه چون اصلا به کارم نمیاد)
ممنون میشم راهنماییم کنید
کیفیت تصویر vt50 بالاتر است و ارزش هزینه بالاتر را دارد. قیمت 17.5 میلیونی برای چه سایزی هست؟ پلاسماهای خوب مدل ساده ندارند و همشون سه بعدی هستن.و در ایران اکثر قابلیتهای اسمارت تی وی از روی آنها حذف شده.
delmajid
07-05-2013, 17:10
کیفیت تصویر vt50 بالاتر است و ارزش هزینه بالاتر را دارد. قیمت 17.5 میلیونی برای چه سایزی هست؟ پلاسماهای خوب مدل ساده ندارند و همشون سه بعدی هستن.و در ایران اکثر قابلیتهای اسمارت تی وی از روی آنها حذف شده.[/QUOTE]
دوست عزیز به نظر من اصلا سری R رو نگیر چون این سری برای ایران زده میشه
اگه میخوای بخری حداقل سری M رو بگیر که برای کشور های خاور میانه بجز ایرانه
منظور از سری این حرفی که آخر مدل تی وی هستش، هست
matin rz
08-05-2013, 01:53
cnet و بررسی vt60:
کیفیت تصویر vt50 بالاتر است و ارزش هزینه بالاتر را دارد. قیمت 17.5 میلیونی برای چه سایزی هست؟ پلاسماهای خوب مدل ساده ندارند و همشون سه بعدی هستن.و در ایران اکثر قابلیتهای اسمارت تی وی از روی آنها حذف شده.
فکر کنم واسه سایز 50 اینچ بود.
منظورم اینه که فقط 3بعدی باشه و اسمارت نباشه چون من هیچ استفاده ای ازش نمیکنم و الکی قیمت tv رو میبره بالا!
واینکه قیمت این vt50 ها چنده؟
سوال آخری:
تفاوت دقیق vt50 با st50 چیه؟
ممنون میشم دقیق راهنماییم کنید چون من آماتورم:n27:
behzad habib
08-05-2013, 06:56
قیمتی که برخی از نمایندگیها در تهران برای سایز 50 اینچ vt50 میدهند بین 7.5 الی 9 میلیونه که در ویترین نمیزارن و به صورتی سفارشی از بانه یا مسافرتی میارن که دارای گارانتی معتبر نیست و 17.5 باید برای سایز 65 اینچ باشه که در سایت بانه مارکت وجود داره و در تهران چند میلیونی بیشتر.
تفاوت عمده ی vt50 با st50 به این صورت هست:
کنتراست و عمق سیاهی بیشتر
دیزاین بهتر
فیلتر ضد انعکاس نور قویتر
سطوح خاکستری بیشتر
ساب فیلد قویتر و در نتیجه حرکات سریعتر و نرمتر تصاویر بدون تارشدگی
صدای بلندگوی بهتر
دقت رنگ بهتر
پردازشگر 2 هسته ای برای اجرای برنامه های هوشمند
این موارد در صورت مشاهده ی پهلو به پهلو این 2 hdtv زیاد محسوس نیست و در صورت استفاده از مدهای سینمایی با سورس خوب قابل مشاهده هست و در صورت استفاده از سورس sd و در نتیجه مدهای استاندارد و پویا فرق زیادی با هم ندارند و شاید هزینه ی بیشتر چند میلیونی برای vt50 به کار شما نیاد چون st50 نیاز شما رو به خوبی رفع خواهد کرد.
قابلیت اسمارت ممکنه داشته باشند یا نداشته باشند ولی هر دو 3d از نوع اکتیو.
matin rz
08-05-2013, 07:14
قیمتی که برخی از نمایندگیها در تهران برای سایز 50 اینچ vt50 میدهند بین 7.5 الی 9 میلیونه که در ویترین نمیزارن و به صورتی سفارشی از بانه یا مسافرتی میارن که دارای گارانتی معتبر نیست و 17.5 باید برای سایز 65 اینچ باشه که در سایت بانه مارکت وجود داره و در تهران چند میلیونی بیشتر.
تفاوت عمده ی vt50 با st50 به این صورت هست:
کنتراست و عمق سیاهی بیشتر
دیزاین بهتر
فیلتر ضد انعکاس نور قویتر
سطوح خاکستری بیشتر
ساب فیلد قویتر و در نتیجه حرکات سریعتر و نرمتر تصاویر بدون تارشدگی
صدای بلندگوی بهتر
دقت رنگ بهتر
پردازشگر 2 هسته ای برای اجرای برنامه های هوشمند
این موارد در صورت مشاهده ی پهلو به پهلو این 2 hdtv زیاد محسوس نیست و در صورت استفاده از مدهای سینمایی با سورس خوب قابل مشاهده هست و در صورت استفاده از سورس sd و در نتیجه مدهای استاندارد و پویا فرق زیادی با هم ندارند و شاید هزینه ی بیشتر چند میلیونی برای vt50 به کار شما نیاد چون st50 نیاز شما رو به خوبی رفع خواهد کرد.
قابلیت اسمارت ممکنه داشته باشند یا نداشته باشند ولی هر دو 3d از نوع اکتیو.
پس شما st50 رو پیشنهاد میکنید درسته؟
قیمت 50 اینچه st50 چنده؟
st50 هم اسمارته؟
بعد هم من شنیدم که میگن اگه تو پلاسما یه تصویر ثابت نماتیش داده بشه یه مشکلی بوجود میاد به اسم burn in.
میشه در این مورد یه توضیحی بدید؟
آخه من این tv رو برای بازی میخوام و بازی ها هم همونطور که میدونید یه علامت نقشه و خون و تعداد تیر و اینجور چیزه رو صفحه ثابته!
delmajid
08-05-2013, 16:36
سلام دوستان من میخوام یه پلاسما ut30 از سایت amirkala.ir بگیرم
بنظرتون این سایت اعتبار خرید داره؟
کسی تا حالا از این سایت خرید کرده؟
محصولاتش چطور هستند؟
matin rz
08-05-2013, 20:43
پس شما st50 رو پیشنهاد میکنید درسته؟
قیمت 50 اینچه st50 چنده؟
st50 هم اسمارته؟
بعد هم من شنیدم که میگن اگه تو پلاسما یه تصویر ثابت نماتیش داده بشه یه مشکلی بوجود میاد به اسم burn in.
میشه در این مورد یه توضیحی بدید؟
آخه من این tv رو برای بازی میخوام و بازی ها هم همونطور که میدونید یه علامت نقشه و خون و تعداد تیر و اینجور چیزه رو صفحه ثابته!
جان من بیاید کمک کنید باو
behzad habib
08-05-2013, 23:52
قیمت 50st50 در بانه بین 4 الی 5 میلیون در میاد که هفته ی پیش با تماسی که با بانه مارکت داشتم گفت باید سفارش بدی و ظرف 10 الی 15 روز تحویلت میده.
پدیده ی burn in در پلاسماهای نسل جدید به ندرت اتفاق میفته و اگر نکات کوچکی رو در این مورد رعایت کنید به مشکل نخواهید خورد مثل استفاده ی اولیه حدود 200 ساعت با کنتراست و نور کم و عدم نمایش تصاویر ثابت یا آرم دار و...
قرار دادن پنل در جایی که دور از وسایل گرمایی مثل شومینه و پکیج و بخاری و به دور از نور مستقیم خورشید باشد و استفاده از محافظ برق استاندارد و در هنگام اجرای بازی استفاده از مد گیم که برای این امر پیش فرض شده و اجازه ی جاماندگی رو به حداقل میرسونه.
اسمارت بودنش بستگی به به این داره که از کدوم سری باشه و مطمئنن در قیمت تاثیر چندانی نداره.
امیر کالا که مقرش در جزیره ی قشم هست در صورتی کالا میفرسته که به صورت عمده خرید کنید و با تماسی که قبل از عید داشتم تک فروشی فقط در محل رو دارن مگر اینکه تغییر رویه داده باشن!؟
matin rz
09-05-2013, 05:45
قیمت 50st50 در بانه بین 4 الی 5 میلیون در میاد که هفته ی پیش با تماسی که با بانه مارکت داشتم گفت باید سفارش بدی و ظرف 10 الی 15 روز تحویلت میده.
پدیده ی burn in در پلاسماهای نسل جدید به ندرت اتفاق میفته و اگر نکات کوچکی رو در این مورد رعایت کنید به مشکل نخواهید خورد مثل استفاده ی اولیه حدود 200 ساعت با کنتراست و نور کم و عدم نمایش تصاویر ثابت یا آرم دار و...
قرار دادن پنل در جایی که دور از وسایل گرمایی مثل شومینه و پکیج و بخاری و به دور از نور مستقیم خورشید باشد و استفاده از محافظ برق استاندارد و در هنگام اجرای بازی استفاده از مد گیم که برای این امر پیش فرض شده و اجازه ی جاماندگی رو به حداقل میرسونه.
اسمارت بودنش بستگی به به این داره که از کدوم سری باشه و مطمئنن در قیمت تاثیر چندانی نداره.
امیر کالا که مقرش در جزیره ی قشم هست در صورتی کالا میفرسته که به صورت عمده خرید کنید و با تماسی که قبل از عید داشتم تک فروشی فقط در محل رو دارن مگر اینکه تغییر رویه داده باشن!؟
ببخشید یعنی قیمت های امیر کالا تفاوت داره؟
بعد من اگه بخوام از بانه بخرم بدون گرانتیه دیگه؟
اونوقت اگه مشکلی بوجود اومد باید چیکار کنم؟
بعدش میگم که این st60 چی اومده تو ایران؟
کیفیتش چقد با st50 تفاوت داره؟
خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون:n12:
matin rz
10-05-2013, 02:42
ببخشید یعنی قیمت های امیر کالا تفاوت داره؟
بعد من اگه بخوام از بانه بخرم بدون گرانتیه دیگه؟
اونوقت اگه مشکلی بوجود اومد باید چیکار کنم؟
بعدش میگم که این st60 چی اومده تو ایران؟
کیفیتش چقد با st50 تفاوت داره؟
خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون:n12:
الله وکیلی یکی کمک کنه باو هر سوالی میپرسم 2 روز بعد جواب میدید
behzad habib
10-05-2013, 10:37
matin جان خرید از بانه و دیگر نقاطی که کالا فاقد گارانتی معتبر هست یک ریسک محسوب میشه ولی تو این شرایط چاره ی دیگه ای نیست و باید به همون تست اولیه با حضور فروشنده اکتفا کنید و فکر نکنم به این راحتیها یک hdtv خراب بشه مگر اینکه شرایط حمل و استفاده غیر اصولی یا شانس باعث این اتفاق بشه.
st60 که جزو سریهای 2013 هست و بدون شک یک کلاس تو تصویر بالاتر از st50 می باشد در صورتی که در ایران عرضه بشه و یا سفارشی از شهرهای مرزی خریداری بشه.
زمان خرید به 2 نکته ی اساسی توجه کنید:
پیکسل سوخته
میزان نور تمام صفحه که کاملا باید یکدست باشه و در صورت یک دست نبودن قابل مشهود پنل مشکل داره.
این 2 مورد رو دقت کنید که در صورت معیوب بودن کالا براتون حکم پاره آجر رو داره و اگر هم در سایر قسمتها ی tv خرابی پیش بیاد میشه تعمیرش کرد که در خرابیها معمولا بورد و منبع تغذیه دچار مشکل میشن و قابل تعمیر.
Dash_borzoo
11-05-2013, 17:02
سلام رفقا گل.
ما یه vt30 داریم lan که بهش میزنیم میخواییم بریم اینترنت میگه بایس آپدیت کنی.
چه کنیم؟
mehran_west
13-05-2013, 12:55
دوستان گرامی من فروشنده ی تلویزیون های "بانه ای" هستم. چون نمی دونم امکان تبلیغ در سایت هست یا نه لینک پیج نمیزارم، اما اگه در فیس بوک "فروشگاه دهکده" رو سرچ کنید پیج من رو می بینید.
با این که بیشتر برندهای TV رو داریم اما خودم طرفدار Plasma ی پاناسونیک هستم. به خصوص سری های VT و ZT
همونطور که آقای "Behzad Habib" گفتند اگر هنگام خرید کنترل کنید که پیکسل سوخته نباشه و نور صفحه یکسان باشه، بعیده مشکل خاصی به وجود بیاد و اگر هم بیاد با هزینه ی کم برطرف می شه.
behzad habib
13-05-2013, 15:07
mehran جان اگر بتونی لیست موجودی و قیمت رو بفرمایید ممنون میشم چون در حال حاضر امکان دسترسی به fb بسیار سخت و غیر ممکن شده و دوستانی که در حال حاضر پیگیر این مدلها هستند از این سردرگمی درمیان چون با مراجعه به فروشگاههای بانیان که به قول خودشون اجازه ی ورود کالا رو ندارند مایوس شده و قید این hdtv های خوب رو باید بزنند.
آقا مهران توی لیست شما پلاسمای 3D پاناسونیک مثل ST50 نبود
میتونید با سفارش بیارید؟
کسی دیگه از دوستان هست ST50 سراغ داشته باشه؟
دوستان توجه داشته باشند كه ST50 هاي بدون گارانتي اكثرا مدلهاي مخصوص خاور ميانه هستند كه به ST50 M معروفند كه متاسفانه فاقد تيونر ديجيتال داخلي ميباشند و اين يعني هميشه كنار اين غول تصوير بايد يك SETUP BOX چيني هم حضور داشته باشه كه در حال حاضر با TV هاي پيشرفته امروزي اين كمبود كاملا حس ميشه
البته قابل ذكر است كه مدلهاي اروپايي همين TV معروف به ST50 B داراي ----T داخلي ميباشند
amirbaigy
15-05-2013, 14:25
سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل 42st دارم با توجه به ایراداتی که در ضمینه خرابی از این مدل گزارش میشه خریدش توصیه میشه و قیمتش الان تو بازار چنده ممنون میشم راهنمایی کنید
*Alucard*
15-05-2013, 16:55
سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل 42st دارم با توجه به ایراداتی که در ضمینه خرابی از این مدل گزارش میشه خریدش توصیه میشه و قیمتش الان تو بازار چنده ممنون میشم راهنمایی کنید
42ST یعنی سایز 42 اینچ و رده مدل سری ST مشخص کنید کدوم مدل مورد نظرتونه مثلا ST30/ST50/ST60
ST30 که نایاب یا خیلی کمیاب هست و Discontinue شده یا تولیدش متوقف شده چون سال 2011 ساختنش و اکثر دوستانی که با پنلهاشون مشکل داشتن مربوط به همین سری ST30 و VT30 بوده.
ST50 تو ایران سخت گیر میاد ولی هست پنل خوبی هست و مشکل خاصی ازش گزارش نشده حتی تو فرومهای خارجی.
ST60 تازه ساخته شده مدلهای خاورمیانه ایش عرضه نشده ولی ممکنه بتونین سفارش بدین مدلهای اروپاییش رو بخرید پنل فوق العاده ای هست و قیمت خیلی عالی نسبت به کیفیت تصویرش داره.
amirbaigy
15-05-2013, 17:34
ببخشید دوست عزیز منظورم 42st 30 بود تو بازار گشتم پیدا میشه بندرت ولی سوال الینه با توجه به مشکلاتی که داشته خریدش توصیه میشه
mehran_west
15-05-2013, 17:49
آقا مهران توی لیست شما پلاسمای 3D پاناسونیک مثل ST50 نبود
میتونید با سفارش بیارید؟
کسی دیگه از دوستان هست ST50 سراغ داشته باشه؟
دوست گرامی جواب شما رو داده بودم، اما پاک کردن!
mehran_west
15-05-2013, 17:51
mehran جان اگر بتونی لیست موجودی و قیمت رو بفرمایید ممنون میشم چون در حال حاضر امکان دسترسی به fb بسیار سخت و غیر ممکن شده و دوستانی که در حال حاضر پیگیر این مدلها هستند از این سردرگمی درمیان چون با مراجعه به فروشگاههای بانیان که به قول خودشون اجازه ی ورود کالا رو ندارند مایوس شده و قید این hdtv های خوب رو باید بزنند.
دوست گرامی، وقت زیادی گزاشتم و فرمایش شما رو انجام دادم، ولی انگار با قوانین روم همخوان نبود و پاکش کردن!
سلام ایا میشه ساعت کارکرد تلوزیون در اورد؟
من تازه یه vt30 خریدم انگار که نو نیست کارتنش که پلمب نبود گفتن ماله این بوده که باربری بیمه کنه بعدشم داخلش شبکه های دیجیتال سیو بود
میخواستم ببینم راهی هست بفهمم چند ساعت کار کرده یا نه؟
دوستان اگه زورجواب بدن نون میشم
*Alucard*
17-05-2013, 10:55
سلام ایا میشه ساعت کارکرد تلوزیون در اورد؟
من تازه یه vt30 خریدم انگار که نو نیست کارتنش که پلمب نبود گفتن ماله این بوده که باربری بیمه کنه بعدشم داخلش شبکه های دیجیتال سیو بود
میخواستم ببینم راهی هست بفهمم چند ساعت کار کرده یا نه؟
دوستان اگه زورجواب بدن نون میشم
از این راه میتونی وارد سرویس منو بشی و تایمر رو چک کنی ولی مسئولیت اینکار پای خودتون هست.
ریسکش پای خودتون:
بعضی ریموت کنترلرها ممکنه دکمه های متفاوتی داشته باشن
دکمه منفی VOL رو روی بدنه خود تی وی پائین نگه دارین در حالیکه دکمه منفی را پائین نگه داشته اید سه بار دکمه INFO (در بعضی ریموتها RECALL) رو بزنید تا پیغام Start Adjustment Menu ظاهر میشه و شما وارد سرویس منو شدید.
با دکمه {1} و {2} میتونید بین منوها حرکت کنید.
برید روی SRV-TOOL
کلید OK رو بزنید.
عکس دکمه OK و کلیدهای جهت نما:
با دکمه های جهت نما برید روی:
PTCT :00.00.00.00.00
تا های لایت یا مارک بشه:
کلید {MUTE} رو 3 ثانیه نگه دارید:
COUNT تایمی رو که دستگاه روشن بوده به ساعت نشون میده.
برای خارج شدن از سرویس منو کابل برق رو بکشید بیرون.
اخطار
دست زدن به دکمه های + و - کلید VOL ممکنه ارزش مقادیر سرویس منو رو عوض میکنه.
ببخشید دوست عزیز منظورم 42st 30 بود تو بازار گشتم پیدا میشه بندرت ولی سوال الینه با توجه به مشکلاتی که داشته خریدش توصیه میشه
نه توصیه نمیشه اگر گیر آوردی ST50 بخر یا سامسونگ پلاسما سری E8xxx
amirbaigy
17-05-2013, 13:25
نه توصیه نمیشه اگر گیر آوردی ST50 بخر یا سامسونگ پلاسما سری E8xxx[/QUOTE]
مرسی ممنون از راهنمایی کامل شما حتما سعی میکنم یکی از این دو مدل رو بخرم البته الویت با مدل پاناسونیکه
[QUOTE=*Alucard*;7641601]از این راه میتونی وارد سرویس منو بشی و تایمر رو چک کنی ولی
سلام هگه مراحل و رفتم سر دکمه موت بزنم نشون بده تغییرینکرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*Alucard*
17-05-2013, 14:13
[QUOTE=*Alucard*;7641601]از این راه میتونی وارد سرویس منو بشی و تایمر رو چک کنی ولی
سلام هگه مراحل و رفتم سر دکمه موت بزنم نشون بده تغییرینکرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دکمه mute رو 3 ثانیه نگه داشتی؟
یا روی این نوشته رفتی؟
[QUOTE=212vr;7641927]
دکمه mute رو 3 ثانیه نگه داشتی؟
یا روی این نوشته رفتی؟
اره همه این کارارو کردم هیچ عکس العملی نشون نداد اصلا تی ویه بویه نویی نمیده معمولا دستگاهای نو یه بویی میدن مثل سوختن روغن ایسیاش
دوستان گلم میارزه برم پسش بدم یه 46سامسونگ بگیرم؟ 3880 تومن پول پاناهرو دادم تازه 42اینچ
دوستان سايت تي وي تست كنترل vt30 يه جور ديگه بود كلا واس ايران اينطوريه؟
davood-d
18-05-2013, 00:44
دوستان گلم میارزه برم پسش بدم یه 46سامسونگ بگیرم؟ 3880 تومن پول پاناهرو دادم تازه 42اینچ
شما چرا اينقدر منتظر نظرديگراني! تي وي كه كانال ايران روش تنظيم شده بوي نويي نميده مشخصه دست مشتري بوده و پس اورده. حتي تي وي هاي پشت ويترين نميان كانال تي وي روش تنظيم كنند. احتمال داره
فروشنده ها بلدن كاري كنن اصلا نشه به منوي مخفي دسترسي داشت
شما چرا اينقدر منتظر نظرديگراني! تي وي كه كانال ايران روش تنظيم شده بوي نويي نميده مشخصه دست مشتري بوده و پس اورده. حتي تي وي هاي پشت ويترين نميان كانال تي وي روش تنظيم كنند. احتمال داره
فروشنده ها بلدن كاري كنن اصلا نشه به منوي مخفي دسترسي داشت
خدا ازشون نگزره من که راضی نیستم کوفتشون شه همینجوری که 2میلیونم گرونتر خریدمش دست دوم هست حالا
davood-d
18-05-2013, 17:09
خدا ازشون نگزره من که راضی نیستم کوفتشون شه همینجوری که 2میلیونم گرونتر خریدمش دست دوم هست حالا
چرا پس نميدي. ميتوني شكايت كني.
چرا پس نميدي. ميتوني شكايت كني.
گفت بيا پس بده منم تهران نيستم إز تهران خريدم تازه ميگه ديگه ندارم پول بدم پول شو بگيرم چي بحرم ساسونگ آشخال؟ همين خوبه فناشو نگا كدم خاك نداشت روش
kaveh1589
23-05-2013, 23:57
درود
دوستان من خیلی وقت هست به این تاپیک سر نزدم و با توجه به حجم بالای صفحات خوندنش سخته
راه حلی برای پخش زیرنویس فارسی در سری m تی وی های st30 یا vt30 پیدا نشد
با سپاس
saeed.dm8000
24-05-2013, 19:04
با سپاس خدمت دوستان اگه در مورد آپدیت vt30 میتونن راهنمائی کنن ممنون میشم با سپاس
:n17:
TATU_TATY
31-05-2013, 20:15
با سلام خدمت شما عزیزان
آقا خواهر زاده گرام بنده کنترل تی وی رو انداخته ................ (بگذریم )
کنترل رو از کجا میتونم دوباره تهیه کنم ....... قیمتش چنده 50st30
mr_rayan
02-06-2013, 13:35
با سلام خدمت شما عزیزان
آقا خواهر زاده گرام بنده کنترل تی وی رو انداخته ................ (بگذریم )
کنترل رو از کجا میتونم دوباره تهیه کنم ....... قیمتش چنده 50st30
با سلام.
با خدمات پس از فروش تماس بگیر.گوش خواهرزادت هم بپیچون:n02:
میخواستم بدونم روی تلویزیون 50vt50 که ----- داخلی داره (----s) میشه کانالهای کارتی رو با sharing باز کرد ؟
دوباره تلویزیون VT30 م خراب شد :n03:
من اصلاً از تلویزیون شانس ندارم. سه ماه پیش که مثل اکثر VT30 دارها بردش سوخت، 4 ماه تو سرویس نمایندگی بود تا بردش رو از خارج وارد کردند.
حالا از اون موقع سه ماه نگذشته ، یه نوار افقی افتاده تو تصویرش .
تا یه هفته پیش فقط موقعی که روشنش می کردم این نواره بود و بعد چند ثانیه محو میشد. اما هر روز زمان موندگاریش بیشتر شده و الآن تقریباً موندگار شده. نواره یه حالت چشمک زن داره و توی تصاویر روشن کاملاً تابلوئه و تو تصاویر تاریک بعضی وقت ها محو میشه.
زنگ زدم نمایندگی گفتن یا از برد هست یا پنل.
Mm_behnam
16-06-2013, 21:59
با سلام
ای بابا اقا پونل شما اصلا انگار شانس ندارین
اوون سری یادمه که بعد از تعمیر رفتین و برای تی وی یه استابلایزر فاراتل گرفتین ولی باز هم به مشکل خوردین.
اینشاالله که این سری تعمیرش مدت زمانش کم باشه و بعد تعمیر هم دیگه به مشکل نخوره.
و در ضمن هزینه تعمیرش هم زیاد نشه و این که خرابی از پنل هم نباشه.
حالا یه سوال تی وی شما چقدر کار کرده؟
مقدار ساعتش رو میخوام بدونم.
اخه به نظر نمیاد که تی وی شما مدام روشن باشه و اصلا عجیب بود که دیگه باز برا تی وی مشکل به وجود بیاد با وجود اون استابلایزر.
انشاالله که مشکل هر چه زود تر حل میشه و دیگه به مشکل نمیخوره.
TATU_TATY
17-06-2013, 00:02
عمو پونل اگر یادت باشه من 50st30 داشتم قبلا دقیقا یه هفته ای این مشکل برام پیش اومد و بعدش کلا خاموش شد و هفت چراغه شد ...
امیدوارم این سری دیگه خراب نشه که مصیبته حقیقتا
خدا بهت صبر بده
mr_rayan
17-06-2013, 06:58
ای بابا.
خدا آخر و عاقبت هممون رو بخیر کنه.تو این گرونی ها همینو کم داریم که تلویزیونمون هم خراب بشه.
پونل جان انشالله که خدا بهت صبر بده و تلویزیونت سریع و ارزان درست بشه.
با توجه به مشکلات به وجود اومده برای سری 30 پاناسونیک به نظرم خرید سری 50 هم ریسکش زیاده.من پیشنهاد نمی کنم کسی بخره.
متاسفانه پلاسماهای پاناسونیک علیرغم کیفیت تصویر بالایی که دارند مثل اینکه هیچ تناسبی با برق ایران ندارند.
امروز بردمش سرویس 20 دقیقه نشد درستش کردن.:n01:
ما منطقه ای که هستیم گازی نفتی ـه و تو هواش پر گازه. گازها نوارهایی که از پشت پنل میاد رو اکسید کرده بودن.
تعمیرکار فقط اون قسمت رو تمیز کرد و درست شد. همین.
ramincybran
17-06-2013, 21:59
امروز بردمش سرویس 20 دقیقه نشد درستش کردن.:n01:
ما منطقه ای که هستیم گازی نفتی ـه و تو هواش پر گازه. گازها نوارهایی که از پشت پنل میاد رو اکسید کرده بودن.
تعمیرکار فقط اون قسمت رو تمیز کرد و درست شد. همین.
خدارو شكر - چه تصاوير گرمي داره اين vt30 دمش گرم
من sony 46HX925 دارم خدا شاهده كه تصويره S10 داداشم زيبا تره حالا شما اختلافشو با v10 در نظر بگيريد - و بعد از اون v10 رو عليه vt30
كلا پلاسما يك دريا با led ها فاصله داره.
mr_rayan
18-06-2013, 06:41
پونل جان تبریک.
ولی بازم استفاده از این تلویزیون استرس زاست.:n13:
delmajid
18-06-2013, 06:47
تبریک میگم پونل جان
Mm_behnam
18-06-2013, 08:25
با سلام
اقا پونل تبریک میگم.
انگار دعا بچه ها مستجاب شد و تی وی شما سریع درست شد.
حالا چقدر این تمیز کاری هزینش شد؟
فن هاش تمیز بود؟
اخه اگه تی وی داغ بشه جالب نیست.
خوب باز هم تبریک میگم.
انشاالله که 100 سال دیگه (حالا ما 10 سال رو میگیریم چون تکنولوژی نمیزاره یعنی قصد تعویض نمیزاره) این تی وی سالم و سر حال براتون کار کنه.
ممنون از همه دوستان.:n16:
هزینه ای نگرفت. فن هاش خاک داشت ولی نه زیاد. تعمیرکار گفت فن هاشون نیاز به تمیزکاری نداره. مثل فن کامپیوتر نیست و اصلا خرابی نداشته.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
arash_a59
18-06-2013, 17:44
سلام
من یه نکته رو اینجا برای اطلاع بعضی از دوستان بگم البته اکثرا بچه های اینجا استاد هستند و میدونند.
ظاهرا نواسانات برق باعث یه سری مشکلات برای سری 30 شده
بهترین راهکار خرید استابلایزر هست(اگه علت نوسان برق باشه)
من بجز فاراتل با چند شرکت دیگه که وارد کننده استابلایزر بودند تماس گرفتم و اطلاعات نسبتا خوبی بهم دادن و البته قیمت های خوبی
اولین مطلب این بود که طرز کار استابلایزر ها باهم فرق میکنه و زمان تثبیت ولتازشون متفاوت هست(مثلا یک استبلایزر وقتی ولتاژ از 220 میشه 240 ممکنه 1ثانیه طول بکشه ولتاژ رو به 220 برسونه و دیگری ممکنه کمتر از 0.1 ثانیه ولتاژ رو تثبیت کنه)
نکته دیگه خطای خروجی هست که بین 1 تا حدود 7 درصد هست
مثلا وقتی به شما میگن این استابلایزر روی 220 فیکس میکنه این حرف کاملا اشتباهه و بین 1 تا 7% خطا داره یعنی با خطای مثلا 5% ولتاژ خروجیش اینه : 231-209
در خرید استابلایزر سعی کنید با توجه به کاتالوگش کمترین خطا رو داشته باشه
برای مثال استابلایزر های ساخت شرکت گلداستار(LG) طبق گفته فروشنده خطاش 1% هست. قیمت 1.5 کاوای این دستگاه هم چیزی حدود 220 تومنه.(صرفا جهت اطلاع)
aliabolfazl
18-06-2013, 22:54
با سلام ، اساتید بزرگ آیا ای سی دی TH-P42X20Mگیرنده دیجیتال دارد یا خیر ؟ و در صورت امکان نحوه فعالسازی ؟ با تشکر
Mm_behnam
18-06-2013, 23:28
سلام
من یه نکته رو اینجا برای اطلاع بعضی از دوستان بگم البته اکثرا بچه های اینجا استاد هستند و میدونند.
ظاهرا نواسانات برق باعث یه سری مشکلات برای سری 30 شده
بهترین راهکار خرید استابلایزر هست(اگه علت نوسان برق باشه)
من بجز فاراتل با چند شرکت دیگه که وارد کننده استابلایزر بودند تماس گرفتم و اطلاعات نسبتا خوبی بهم دادن و البته قیمت های خوبی
اولین مطلب این بود که طرز کار استابلایزر ها باهم فرق میکنه و زمان تثبیت ولتازشون متفاوت هست(مثلا یک استبلایزر وقتی ولتاژ از 220 میشه 240 ممکنه 1ثانیه طول بکشه ولتاژ رو به 220 برسونه و دیگری ممکنه کمتر از 0.1 ثانیه ولتاژ رو تثبیت کنه)
نکته دیگه خطای خروجی هست که بین 1 تا حدود 7 درصد هست
مثلا وقتی به شما میگن این استابلایزر روی 220 فیکس میکنه این حرف کاملا اشتباهه و بین 1 تا 7% خطا داره یعنی با خطای مثلا 5% ولتاژ خروجیش اینه : 231-209
در خرید استابلایزر سعی کنید با توجه به کاتالوگش کمترین خطا رو داشته باشه
برای مثال استابلایزر های ساخت شرکت گلداستار(LG) طبق گفته فروشنده خطاش 1% هست. قیمت 1.5 کاوای این دستگاه هم چیزی حدود 220 تومنه.(صرفا جهت اطلاع)
با سلام
من خودم فنی هستم
من الان برا پی سیم یه یو پی اس و یه استابلایزر دارم
ups خوب باید برقش کاملا سینوسی باشه و دیگه این که کاملا بردش سوئئچینگ نباشه یعنی فقط ای سی نباشه و درش از ترانس استفاده شده باشه و خازن های با ظرفیت بالا و جنس خوب
استابلایزر هم که شما کاملا توضیح دادید فقط یک نکته باید اضافه کنم
اونم این که همیشه باید هم ups و هم استابلایزر 20 تا 25 ٪ کمه کم قوی تر از مصرف کنندتون باشه.
تا مشکلی براشون پیش نیاد
ups الان خیلی گرونه و نمیصرفه
یه جورایی باید اندازه پول تی وی پول به اون بدین با باطری و غیرش که باطریش هم بعد 1 تا3 سال بسته به جنس و مقدار شارژ و دشارژ شدنش عمر میکنه.
پس هزینه زیادی هست ولی بهترینه
البته اکتیوش نه پسیوش
حالا میرسیم به استابلایزر
که اونم باید کاملا اکتیو باشه و همیشه تو مدار باشه
اخه بعضی از شرکت ها اصلا در این مورد هیچ اطلاعاتی به خریدار نمیدن.
و به جز اون بعضی وقت ها ولتاژ برق چنان به هم میریزه که کاری از دست بهترین استابلایزر هم بر نمیاد و اون موقع دستگاه قطع کن وارد عمل میشه
حالا بعضی از دستگاه ها با تغییرات زیاد سازگارند بعضی ها نه
یعنی قطع ولتاژ پایین و بالای دستگاه هر چه بیشتر باشه بهتره.مثلا اگه 80 270 باشه بهترینه ولی این گونه نیست و مثلا 100 260 هست
و اگه ولتاژ از 100 پایین تر بیاد دستگاه خودش برق رو قطع میکنه و به همین شکل اگه از 260 بگذره قطع میکنه
پس اگه برق منطقه شما وضع جالبی نداره از لحاظ ثبات میتونید استابلایزر بخرید
ولی اگه قطعی برق دارید باید یه منبع تولید انرژی بگیرید که همون ups باشه.
و در اخر از اطلاعاتی که اقا ارش دادن کمال تشکر رو دارم.
باشد که هیچ وسیله ی هیچ کسی خراب نشود.
آمین
با سلام ، اساتید بزرگ آیا ای سی دی TH-P42X20Mگیرنده دیجیتال دارد یا خیر ؟ و در صورت امکان نحوه فعالسازی ؟ با تشکر
سلام. سریهای M گیرنده دیجیتال ندارند.
آخرین قیمت خیابان جمهوری، تهران
Panasonic 65VT50 سفارش کشورهای عربی (سری M) ، بدون گیرنده دیجیتال، با گارانتی بانیان : قیمت 23.000.000
Panasonic 50VT50 سفارش جمهوری چک (سری E) ، با گیرنده دیجیتال --- S / S2 (زمینی و ماهواره ای)، بدون گارانتی : قیمت 7.600.000
mehran_west
25-06-2013, 11:46
شنیدین کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره؟!
با این که خودم کورد هستم و (به عنوان شغل دوم) تلویزیون های بانه رو در تهران می فروشم، اما مدت زیادیِ که دلم یک پلاسمای پاناسونیک می خواد که به خاطر گرونیِ دلار رغبت نکردم بخرم.
:n03:دلم سری ZT می خواد که فکر نمی کنم به ایران بیاد. از اونجایی که 4 روز پیش ازدواج کردم و باید جوابگوی از دست دادن چند قسمت حریم سلطان توسط همسرم باشم! تصمیم گرفتم یک VT50 پنجاه اینچ بخرم.
ولی از خدا که پنهون نیست، از شما چه پنهون هنوز دست و دلم می لرزه! می ترسم این رو بخرم ماه دو هفته دیگه VT60 وارد ایران بشه با قیمت پایین تر!
این رو هم بگم VT50 سفارش اروپا رو با دو تا ریموت تاچ و معمولی، ما توی بانه می فروشیم 6.600.000 تومن که حدود 250 تومن هم هزینه ی حمل تا تهران بهش اضافه می شه. این رو گفتم که قیمت دست تون باشه، چون من دیشب از فروشگاه پاناسونیک نزدیک قلهک پرسیدم گفت حدود 8.000.000 تومن!
پاینده باشید
Mm_behnam
25-06-2013, 12:04
شنیدین کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره؟!
با این که خودم کورد هستم و (به عنوان شغل دوم) تلویزیون های بانه رو در تهران می فروشم، اما مدت زیادیِ که دلم یک پلاسمای پاناسونیک می خواد که به خاطر گرونیِ دلار رغبت نکردم بخرم.
:n03:دلم سری ZT می خواد که فکر نمی کنم به ایران بیاد. از اونجایی که 4 روز پیش ازدواج کردم و باید جوابگوی از دست دادن چند قسمت حریم سلطان توسط همسرم باشم! تصمیم گرفتم یک VT50 پنجاه اینچ بخرم.
ولی از خدا که پنهون نیست، از شما چه پنهون هنوز دست و دلم می لرزه! می ترسم این رو بخرم ماه دو هفته دیگه VT60 وارد ایران بشه با قیمت پایین تر!
این رو هم بگم VT50 سفارش اروپا رو با دو تا ریموت تاچ و معمولی، ما توی بانه می فروشیم 6.600.000 تومن که حدود 250 تومن هم هزینه ی حمل تا تهران بهش اضافه می شه. این رو گفتم که قیمت دست تون باشه، چون من دیشب از فروشگاه پاناسونیک نزدیک قلهک پرسیدم گفت حدود 8.000.000 تومن!
پاینده باشید
با سلام
اقا شما قیمت ارزون ترین مدل zt60 رو ندارید با سفارش اروپا که 2 تا گیرنده داشته باشه؟
یعنی یکی گیرنده دیجیتال و دیگری sate litte باشه.
احتمالا کوچیک ترین سایزش 60 هست و مدل دیگش 65 اینچ درسته؟
برای یکی از فامیل میخوام.
ممنون
و پیشنهاد من به شما اینه که اگه میتونید صبر کنید برای خرید چون شما باید با دلار یا یورو خرید کنید و چون قیمت های این 2 ارز رو به پایینه پس به نفع شماست که صبر کنید.
راستی مبارکه انشاالله به پای هم پیر بشید
با ارزوی سلامتی و خوشبختی برای شما.
mehran_west
25-06-2013, 13:50
با سلام
اقا شما قیمت ارزون ترین مدل zt60 رو ندارید با سفارش اروپا که 2 تا گیرنده داشته باشه؟
یعنی یکی گیرنده دیجیتال و دیگری sate litte باشه.
احتمالا کوچیک ترین سایزش 60 هست و مدل دیگش 65 اینچ درسته؟
برای یکی از فامیل میخوام.
ممنون
و پیشنهاد من به شما اینه که اگه میتونید صبر کنید برای خرید چون شما باید با دلار یا یورو خرید کنید و چون قیمت های این 2 ارز رو به پایینه پس به نفع شماست که صبر کنید.
راستی مبارکه انشاالله به پای هم پیر بشید
با ارزوی سلامتی و خوشبختی برای شما.
مرسی برادر،
گفتم که اگه دست خودم بود، فعلا دست نگه می داشتم، اما ... ;)
اما در مورد سری ZT تا جایی که من می دونم وارد ایران نشده، و قرار هم نیست بشه (دستکم به این زودی ها)
از کردستان عراق هم نمیشه آورد، چون مرزها رو بستن.
و اما قیمت، مدل "50 VT60 به قیمت 3000 دلار فروخته میشه، اما ZT نمی دونم چنده.
Cyber-Dude
25-06-2013, 14:13
مرسی برادر،
گفتم که اگه دست خودم بود، فعلا دست نگه می داشتم، اما ... ;)
اما در مورد سری ZT تا جایی که من می دونم وارد ایران نشده، و قرار هم نیست بشه (دستکم به این زودی ها)
از کردستان عراق هم نمیشه آورد، چون مرزها رو بستن.
و اما قیمت، مدل "50 VT60 به قیمت 3000 دلار فروخته میشه، اما ZT نمی دونم چنده.
دوست عزیز شما احیانا اطلاعی از اینکه پلاسمای سامسونگ F8500 میاد یا کی میاد رو ندارید؟ من با توجه به رویو های که تو اینترنت دیدم به نظرم اون هم گزینه فوق العاده ای میتونه باشه
mehran_west
25-06-2013, 15:28
دوست عزیز شما احیانا اطلاعی از اینکه پلاسمای سامسونگ F8500 میاد یا کی میاد رو ندارید؟ من با توجه به رویو های که تو اینترنت دیدم به نظرم اون هم گزینه فوق العاده ای میتونه باشه
ما که نداریم، از نظر فنی هم نمیشناسمش. اما در کل به خاطر بسته بودن مرزها، و نوسان زیاد نرخ ارز فعلا TV وارد نمی شه.
Cyber-Dude
26-06-2013, 08:19
تو این وضعیت اگه ST60 هم وارد بشه از سرمون زیاده ولی احتمالا f8500 زودتر بیاد
shahriar8989
26-06-2013, 11:29
کسی قیمت 42v20 رو نداره ؟ به نظرتون خوبه اینو بگیرم؟
کسی قیمت 42v20 رو نداره ؟ به نظرتون خوبه اینو بگیرم؟
مدل 2010 ـه. در بازار موجود نیست.
shahriar8989
27-06-2013, 12:27
آخه توی یه سایت دیدم زده بود ، گفتم شاید تو بازار کمتر باشه
یعنی اگه من جایی گیر بیارم امکان داره دست دوم باشه؟
mr_rayan
27-06-2013, 13:34
آخه توی یه سایت دیدم زده بود ، گفتم شاید تو بازار کمتر باشه
یعنی اگه من جایی گیر بیارم امکان داره دست دوم باشه؟
اگر گیر بیاد شاید ویترینیه.یا دست دوم.و یا رفرش.چون آکبند این مدل بیشتر از یکساله که تو بازار نیست.
shahriar8989
27-06-2013, 16:09
اینم شانسه ما داریم آخه!!!!
full hd پلاسما زیر 2 تومن دیگه نداریم، نه؟
parham511
27-06-2013, 17:21
اینم شانسه ما داریم آخه!!!!
full hd پلاسما زیر 2 تومن دیگه نداریم، نه؟
نه، ارزونترین Full HD پانا 42 اینچش 3.7 هست اونم سری 2011 .
masham86
28-06-2013, 17:30
دیروز نمایندگی پانا خیابان جمهوری vt50 مدل 50 اینچ رو گذاشته بود 7,600,000 تومن
کسی میدونه نسبت به این چند وقت اخیر قیمتش چقدر تغییر کرده؟
ضمن اینکه مدلهای 2013 همچنان وارد نمی شه.
mehran_west
29-06-2013, 07:55
درود به همه
من تلویزیونم رو گرفتم (Plasma 50" VT50). در گام اول توی راه اندازیِ ریسیورش موندم!
کسی هست مرا یاری کند آیا؟!
masham86
29-06-2013, 21:37
درود به همه
من تلویزیونم رو گرفتم (Plasma 50" VT50). در گام اول توی راه اندازیِ ریسیورش موندم!
کسی هست مرا یاری کند آیا؟!
دوست عزیز مبارک باشه
چقدر گرفتین؟ از کجا؟
مگه رو خودِ تلویزیون ----- هست؟
میشه یکم توضیح بدین؟ آخه منم میخوام همین مدل رو بگیرم.
mehran_west
29-06-2013, 23:07
دوست عزیز مبارک باشه
چقدر گرفتین؟ از کجا؟
مگه رو خودِ تلویزیون ----- هست؟
میشه یکم توضیح بدین؟ آخه منم میخوام همین مدل رو بگیرم.
مرسی برادر
من خودم پخش کننده هستم! از بانه آوردم، واسه خودم در اومد 6.400 اما قیمت مشتری 6.600 هستش. حدود 200 تومن هم هزینه ی حمل تا تهران بهش می خوره.
بله، خود تلویزیون ریسیور داره. ----T , ----S و ----S2 داره. بسیار تلویزیون کاملیه. اما متاسفانه من تنظیم ریسیورش رو بلد نیستم. رفتم فروشگاه پاناسونیک گفتن زنگ بزن نصاب بیاد راه اندازیش کنه! به نصابم زنگ زدم، گفت من تا حالا با این تلویزیون ها کار نکردم.
masham86
30-06-2013, 05:02
مرسی برادر
من خودم پخش کننده هستم! از بانه آوردم، واسه خودم در اومد 6.400 اما قیمت مشتری 6.600 هستش. حدود 200 تومن هم هزینه ی حمل تا تهران بهش می خوره.
بله، خود تلویزیون ریسیور داره. ----T , ----S و ----S2 داره. بسیار تلویزیون کاملیه. اما متاسفانه من تنظیم ریسیورش رو بلد نیستم. رفتم فروشگاه پاناسونیک گفتن زنگ بزن نصاب ماهواره بیاد راه اندازیش کنه! به نصابم زنگ زدم، گفت من تا حالا با این تلویزیون ها کار نکردم.
سپاس دوست من
از کدوم سریه؟ منظورم R یا G یا B یا ... هست.
mehran_west
30-06-2013, 07:37
سپاس دوست من
از کدوم سریه؟ منظورم R یا G یا B یا ... هست.
خواهش می کنم. سفارس اروپاس، سری E
*Alucard*
30-06-2013, 17:36
VT50 رو بین نمایندگیها پخش کردن پایین ترین قیمتی که من گرفتم 7550 برای مدل 50 اینچ و 9450 برای مدل 55 اینچ بود و زیر 50 اینچ نداره میگفتن به زودی ST50 و GT50 رو هم میارن که 42 اینچم داره ولی شرکت هنوز بهشون قیمت نداده.تصویر VT50 با VT30 که بقل هم یا شاید بهتر باشه بگم بالا و پایین هم روشن بودن (VT50 بالا و VT30 پایین) تفاوتهایی با هم داشتن البته سورس کارتون بود و نور مغازه زیاد و هر دو روی مد داینامیک برای همین شاید خیلی مقایسه درستی نباشه با همه این حرفها اون تفاوتی که تو اون شرایط میشد حس کرد این بود که VT50 براقتر بود و فیلتر ضد انعکاس بهتری داشت و کمی هم مشکی رو زیر نور زیاد عمیقتر حفظ میکرد و یک مقداری هم تصویرش شارپتر به نظر میومد.
mehran_west
01-07-2013, 07:30
VT50 رو بین نمایندگیها پخش کردن پایین ترین قیمتی که من گرفتم 7550 برای مدل 50 اینچ و 9450 برای مدل 55 اینچ بود و زیر 50 اینچ نداره میگفتن به زودی ST50 و GT50 رو هم میارن که 42 اینچم داره ولی شرکت هنوز بهشون قیمت نداده.تصویر VT50 با VT30 که بقل هم یا شاید بهتر باشه بگم بالا و پایین هم روشن بودن (VT50 بالا و VT30 پایین) تفاوتهایی با هم داشتن البته سورس کارتون بود و نور مغازه زیاد و هر دو روی مد داینامیک برای همین شاید خیلی مقایسه درستی نباشه با همه این حرفها اون تفاوتی که تو اون شرایط میشد حس کرد این بود که VT50 براقتر بود و فیلتر ضد انعکاس بهتری داشت و کمی هم مشکی رو زیر نور زیاد عمیقتر حفظ میکرد و یک مقداری هم تصویرش شارپتر به نظر میومد.
جناب "Alucard" می تونید در مورد نصب ریسیور VT50 راهنماییم کنید؟ (کابل رو که نصب می کنم، TV سیگنال نداره)
RezaHichkas
01-07-2013, 11:25
آقا مهران سلام
st60 رو میشه سفارش داد یا نه؟ تو اروپا اومده یا نه؟ با تشکر
mehran_west
01-07-2013, 11:58
سلام برادر
توی اروپا که اومده، قیمتش هم حدود 1000 دلاره. اما به خاطر مشکلات وارداتی توی بانه هنوز نیست. فعلا نمیشه سفارش TV داد، فقط می شه از TV های موجود استفاده کرد.
در حال حاضر هم ST30 پنجاه اینچ موجوده که قمیتش 5.750 هستش.
RezaHichkas
01-07-2013, 12:47
ممنونم عزیز
اگه خبری شد یه اطلاعی به ما بده.
با سلام
من خودم فنی هستم
من الان برا پی سیم یه یو پی اس و یه استابلایزر دارم
ups خوب باید برقش کاملا سینوسی باشه و دیگه این که کاملا بردش سوئئچینگ نباشه یعنی فقط ای سی نباشه و درش از ترانس استفاده شده باشه و خازن های با ظرفیت بالا و جنس خوب
استابلایزر هم که شما کاملا توضیح دادید فقط یک نکته باید اضافه کنم
اونم این که همیشه باید هم ups و هم استابلایزر 20 تا 25 ٪ کمه کم قوی تر از مصرف کنندتون باشه.
تا مشکلی براشون پیش نیاد
سلام داداش.من تازه یه vt30خریدم ایا محافظ به درد میخوره برای نواسانات برق؟
ups الان خیلی گرونه و نمیصرفه
یه جورایی باید اندازه پول تی وی پول به اون بدین با باطری و غیرش که باطریش هم بعد 1 تا3 سال بسته به جنس و مقدار شارژ و دشارژ شدنش عمر میکنه.
پس هزینه زیادی هست ولی بهترینه
البته اکتیوش نه پسیوش
حالا میرسیم به استابلایزر
که اونم باید کاملا اکتیو باشه و همیشه تو مدار باشه
اخه بعضی از شرکت ها اصلا در این مورد هیچ اطلاعاتی به خریدار نمیدن.
و به جز اون بعضی وقت ها ولتاژ برق چنان به هم میریزه که کاری از دست بهترین استابلایزر هم بر نمیاد و اون موقع دستگاه قطع کن وارد عمل میشه
حالا بعضی از دستگاه ها با تغییرات زیاد سازگارند بعضی ها نه
یعنی قطع ولتاژ پایین و بالای دستگاه هر چه بیشتر باشه بهتره.مثلا اگه 80 270 باشه بهترینه ولی این گونه نیست و مثلا 100 260 هست
و اگه ولتاژ از 100 پایین تر بیاد دستگاه خودش برق رو قطع میکنه و به همین شکل اگه از 260 بگذره قطع میکنه
پس اگه برق منطقه شما وضع جالبی نداره از لحاظ ثبات میتونید استابلایزر بخرید
ولی اگه قطعی برق دارید باید یه منبع تولید انرژی بگیرید که همون ups باشه.
و در اخر از اطلاعاتی که اقا ارش دادن کمال تشکر رو دارم.
باشد که هیچ وسیله ی هیچ کسی خراب نشود.
آمین
سلام.ایا محافظ به درد میخوره؟
بیشتر از دو ماه بود که تلویزیون پلاسما VT30م تعمیرگاه بود و به کل تصویرش از یادم رفته بود. (باور کنید)
چند باری گذرم افتاد به خیابون جمهوری و تصویر تلویزیون پلاسما خودم و مدل ST30 رو کنار LEDها که می دیدم یه خورده دلسرد می شدم. چون تصویرش کنار LEd تو مغازه حالت دودی داشت! به علاوه اینکه این چند مدت LED زیاد دیدم و به تصویرشون عادت کرده بودم و تعصبم به پلاسما کم شده بود!
امروز تلویزیونم که تعمیر شد و آوردم خونه و روشن کردم به شدت جا خوردم!:n04:
عجب کنتراست توپی داره ...:n09:
عجب Upscaling محشری ...چه تصویر Sd نرمی داره ...:n10:
وای خدای من چه رنگاش طبیعیه ...:n02:
اَه اَه، LED :n21:
سلام .من 2روزه که 42vt30خریدم .زیرنوسی فارسی از پورت usbنمایش نمیده؟!!!چرا؟کیفیت3dاز پورت usbکمه اما با بلوری پلیر عالیه؟چرا؟
سلام. اینجا راه حلش هست :
لطفا کالیبر کردن vt30برام میگذارین؟؟؟ایا با ----- معمولی یا فول اچ دی یا ----- صداوسیما کیفیت تصاویرش با گیرنده دیجیتال داخل tvفرق میکنه؟؟؟تشکر
سلام .من 2روزه که 42vt30خریدم .زیرنوسی فارسی از پورت usbنمایش نمیده؟!!!چرا؟کیفیت3dاز پورت usbکمه اما با بلوری پلیر عالیه؟چرا؟
سلام. مدل ایران (سری R) زیرنویس ساپورت نمیکنه.
در مورد 3D چون استفاده نمی کنم اطلاع ندارم.
لطفا کالیبر کردن vt30برام میگذارین؟؟؟ایا با ----- معمولی یا فول اچ دی یا ----- صداوسیما کیفیت تصاویرش با گیرنده دیجیتال داخل tvفرق میکنه؟؟؟تشکر
1. با توجه به نور خونه و سلیقتون می تونید تصویرش رو تنظیم کنید.
مال من اینطوره :
Viewing Mode : Normal
Contrast : 75
Brightness : 0
Colour : 50
Sharpness : 100
Tint : 0
Colour Balance : Normal
Vivid Colour : On
Colour Remaster : On
Eco Mode : Off
P-NR : Max
Advanced Setting ---> Gamma : 2.2
Intelligent Frame Creation : Max
Resoulation Enhancer : Max
Side Panel : High
Overscan : Off
Pixel Orbiter : On
2. فرقی نداره. با هر سورسی که پخش می کنید حتماً تنظیم زیر رو برای بهبود Upscaling انجام بدید :
Alucard عزیز، این پاناسونیک ها از کدوم سری بودن R؟ M؟ E؟
[QUOTE=poonel;7724443]سلام. مدل ایران (سری R) زیرنویس ساپورت نمیکنه.
در مورد 3D چون استفاده نمی کنم اطلاع ندارم.[/QUOTE
باتشکر از راهنمایی شما.برای جلوگیری از صدمه نوسانات برق چی بگیرم؟استابیلیزور یا محافظ؟چه مارکی؟بازم تشکر دست گلت درد نکنه:n12::n12::n12:
منم vt30دارم دی ماه پارسال خریدم فعلا مشکلی نداره 24 ساعته هم روشنه روی کنتراست 97 درصد هم است:n02::n02::n02::n02:
سلام.من تازهvt30خریدم اونم42ایتچشو.شماسررا برقش چی گذاشتین؟استابیلیزور؟محافظ قطع کن؟اگر محافظ گذاشتین فقط تی وی روبهش وصل کردین؟:n16:
محافظ برق و 8 راهی Soyntec Powem 400
Desined in Spain
Made in China
فکر کنم قیمتش الآن حدود 50 تومن باشه.
+ مشکل تلویزیون من بخاطر این پیش اومد که همزمان PS3 و ماهواره و سینمای خانگی به این 8 راهی وصل بود و همشون روشن بودن و تلویزیون هم رو حالت Dynamic بود. اینطوری VT30 برق کم آورد و بردش سوخت.
بردش را عوض کردند و درست شد، اونوقت برق تلویزیون رو از یه دو شاخه مجزا دیگه می گیرم که بهش فشار نیاد.
الان ازیک دوشاخه دیگه میگیرین یعنی از پریس برق بدون محافظ یااز استابیلیزوز یا پریس برقی که محافظ داره میگیرین؟از کدوم روش؟تشکر
الان ازیک دوشاخه دیگه میگیرین یعنی از پریس برق بدون محافظ یااز استابیلیزوز یا پریس برقی که محافظ داره میگیرین؟از کدوم روش؟تشکر
از استابلایزر فاراتل استفاده می کنم:
دو تا جای دوشاخه پشتش داره که تلویزیون و ماهواره رو زدم بهش. قبل عید 240 تومن گرفتمش.
استابلایزر بر عکس محافظ، هم برق ورودی و هم خروجی رو تثبیت میکنه.
mehran_west
02-07-2013, 06:53
پرسشم رو برای بار چندم تکرار می کنم!
چرا وقتی کابل ماه واره رو به VT50 سری E وصل می کنم سیگنالی دریافت نمی شه؟!
behzad habib
02-07-2013, 13:57
mehran جان در معرفی کشور در بخش ----s کشور مجارستان رو انتخاب کنید و سپس جستجو را شروع کنید و نیازی هم نیست تا LNB رو معرفی کنید خود TV اتومات ساتلایتها و کانالهارو پیدا میکنه البته کمی زمان بره تا تماما سرچ کنه.
سلام دوستان
1.برای دریافت تصویر فول اچ دی یا اچ دی از کانالهای صداوسیما ایران چکار باید کرد؟؟؟یا حداقل برای افزایش کیفیت تصویر کانال های صدا وسیما چکار باید کرد؟؟؟؟تلویزیون من پاناسونیک42اینچ مدلvt30 هست که داخل تلویزیون گیرنده دیجیتال یاهمونdvb-tداره
2.ایا حتما باید 100 ساعت اول روی حالت نرمال با کنتراست 50درصد باشه وبعد از100ساعت میشه گذاشت روی حالت دینامیک؟؟؟ضروری است؟چه فایده ای داره؟؟؟
3.ایاvt30سایز42 اینچ ازپورتusbاش قابلیت پخش3d داره؟یا حتما باید بلوری پلیر داشت؟کیفیت پخش3d از پورت usb تی وی با پخش از بلوری پلیر فرق داره؟اخه فروشنده مغازه گفت باید حتما بلو ری پلیر بخری؟اما گفته اگر به درد نخورد برام پس بیار!!!الانم کیفیت پخش3dبلوری شارپم از پورت usbبهتره چرا ایا؟؟؟فرمتmp4 از پورت usbتی وی بدون صدا پخش میکنه!!!؟؟؟چرا؟
کسی نحوه استفاده از نرم افزارaviaddxsubرا میدونه؟برای چسباندن زیرنویس به فیلم با فرمتdivix/avi/mkv????????????
اگر منزل شما بسیار پر نور هست بهتر است که به دنبال پلاسماهای جدیتر پاناسونیک مانند مدلهای st50 و gt50 باشید که هنوز رسما وارد ایران نشده است ولی در شهرهای مرزی ممکن است یافت شود و یا با سفارش شما برای شما تهیه شود و یا اینکه به سمت یک ال ای دی بروید که البته در محیط کم نور شاید چندان جالب نباشد برای همین باید بیشترین زمانی را که تی وی تماشا میکنید در نظر بگیرید که اکثر اوقات موقع زیر نور زیاد هست یا در محیط کم نور مدلهای st30 و vt30 در تصاویر sd بسیار خوب هستند ولی در مورد تصاویر بسیار بی کیفیت نباید از آنها انتظار معجزه داشته باشید چون کیفیت اغلب کانالهای ما ه وا ر ه ای sub sd هم محسوب نمیشود.
عمر طولانی در مورد لوازم الکتریکی هیچ تضمینی ندارد اگر از ترانس برق معتبر استفاده کنید و پنل را در مکانی با قابلیت تهویه و عبور هوای مناسب قرار بدهید در عمر تی وی میتواند تاثیر داشته باشد.
من تازهvt30خریدم.ترانس برق یعنی چی؟چه مارکی بهتره؟
mehran_west
02-07-2013, 15:47
mehran جان در معرفی کشور در بخش ----s کشور مجارستان رو انتخاب کنید و سپس جستجو را شروع کنید و نیازی هم نیست تا LNB رو معرفی کنید خود TV اتومات ساتلایتها و کانالهارو پیدا میکنه البته کمی زمان بره تا تماما سرچ کنه.
مرسی برادر، بی تابم زودتر برم خونه امتحان کنم.
سلام
یه سوال داشتم نمیدونم جای درست تایپ میکنم یا نه .... دیروز یه vt 50 از بانه برامون اوردن ... خونه آوردن روشن کردن از فلش چند تا عکس هم نشون دادن و گفتن فردا از گارانتی بیان راش بندازن ...بهد از رفتن اونا نیم ساعت بعد نصویر پایین تلوزیون اندازه یه نوار باریک دون دون های مشکی پیدا کرد. به صورت پیکسل پیکسل.... که باز بعد از نیم ساعت تلوزیون خاموش شد امدیم روشن کنیم چراغ قرمز چشمک زن داشت ..و روشن نشد...//حالا نه از گارانتی امدن و نه من میدونم چه بلایی سرش امده .. کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
سلام
یه سوال داشتم نمیدونم جای درست تایپ میکنم یا نه .... دیروز یه vt 50 از بانه برامون اوردن ... خونه آوردن روشن کردن از فلش چند تا عکس هم نشون دادن و گفتن فردا از گارانتی بیان راش بندازن ..... بهد از رفتن اونا نیم ساعت بعد نصویر پایین تلوزیون اندازه یه نوار باریک دون دون های مشکی پیدا کرد. به صورت پیکسل پیکسل.... که باز بعد از نیم ساعت تلوزیون خاموش شد امدیم روشن کنیم چراغ قرمز چشمک زن داشت ..و روشن نشد...//حالا نه از گارانتی امدن و نه من میدونم چه بلایی سرش امده .. کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
سلام. اگه از بانه خریدید جنس قاچاقه و گارانتی نداره.
اگه تلویزیون روشن نمیشه و هفت بار چراغش چشمک میزنه بردش سوخته.
سلام دوستان
1.برای دریافت تصویر فول اچ دی یا اچ دی از کانالهای صداوسیما ایران چکار باید کرد؟؟؟یا حداقل برای افزایش کیفیت تصویر کانال های صدا وسیما چکار باید کرد؟؟؟؟تلویزیون من پاناسونیک42اینچ مدلvt30 هست که داخل تلویزیون گیرنده دیجیتال یاهمونdvb-tداره
2.ایا حتما باید 100 ساعت اول روی حالت نرمال با کنتراست 50درصد باشه وبعد از100ساعت میشه گذاشت روی حالت دینامیک؟؟؟ضروری است؟چه فایده ای داره؟؟؟
3.ایاvt30سایز42 اینچ ازپورتusbاش قابلیت پخش3d داره؟یا حتما باید بلوری پلیر داشت؟کیفیت پخش3d از پورت usb تی وی با پخش از بلوری پلیر فرق داره؟اخه فروشنده مغازه گفت باید حتما بلو ری پلیر بخری؟اما گفته اگر به درد نخورد برام پس بیار!!!الانم کیفیت پخش3dبلوری شارپم از پورت usbبهتره چرا ایا؟؟؟فرمتmp4 از پورت usbتی وی بدون صدا پخش میکنه!!!؟؟؟چرا؟
سلام
1. تلویزیون ایران پخش HD نداره. کیفیت شبکه هاشون 720x576i هست یعنی مشابه کیفیت فیلمهای DVD .
تلویزیون شما از بهترین تلویزیون ها برای پخش شبکه هایی با این کیفیت (SD) هست و خیلی خوب Upscalingش (بزرگنمایی) میکنه. همونطور که قبلاً گفتم برای افزایش کیفیت تنظیماتتون اینا باشه :
2. اونقدرها ضرورت نداره. فقط محض احتیاط و برای آب بندی پیکسل هاست تا جاموندگی رو تصویرش پیش نیاد. با افزایش کارکرد احتمال جاموندگی خیلی خیلی کم میشه.
3. اگه 3D استفاده می کنید و حتی زیاد فیلم می بینید حتما یه دستگاه پخش جداگانه بگیرید. پورت USBش همه فرمت ها رو ساپورت نمیکنه.
mehran_west
03-07-2013, 08:56
سلام
یه سوال داشتم نمیدونم جای درست تایپ میکنم یا نه .... دیروز یه vt 50 از بانه برامون اوردن ... خونه آوردن روشن کردن از فلش چند تا عکس هم نشون دادن و گفتن فردا از گارانتی بیان راش بندازن ..... بهد از رفتن اونا نیم ساعت بعد نصویر پایین تلوزیون اندازه یه نوار باریک دون دون های مشکی پیدا کرد. به صورت پیکسل پیکسل.... که باز بعد از نیم ساعت تلوزیون خاموش شد امدیم روشن کنیم چراغ قرمز چشمک زن داشت ..و روشن نشد...//حالا نه از گارانتی امدن و نه من میدونم چه بلایی سرش امده .. کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
در مورد برد نمی دونم، اما مشخصاتی که می دید به نظر پیکس سوخته هم میاد. (امیدوارم اینطور نباشه)
TV های بانه (که بالای 90% تلویزیون های جمهوری رو هم شامل میشه) گارانتی رسمی نداره. اما بعضی فروشگاه ها با شرکت ها یا تعمیرگاه های داخلی قرارداد بستن برای پشتیبانی.
چقدر بابت این TV پول دادید و از کی خریدید؟ (شاید) بتونم کمکی کنم.
پونل جان دستت طلا.واقعا متشکرم.اگر شما اینجا نبودی ما چکار می بایست مکیردیم!!خداروشکر که هستی:n16::n12::n16::n16:.ایا راه حلی برای چسباندن زیرنویس به فرمت mkvوجو دارد؟؟؟اگر چندتا تصویرhdبرای تست پیکسل بگذاری ممنون میشم.بازم تشکر
در مورد برد نمی دونم، اما مشخصاتی که می دید به نظر پیکس سوخته هم میاد. (امیدوارم اینطور نباشه)
TV های بانه (که بالای 90% تلویزیون های جمهوری رو هم شامل میشه) گارانتی رسمی نداره. اما بعضی فروشگاه ها با شرکت ها یا تعمیرگاه های داخلی قرارداد بستن برای پشتیبانی.
چقدر بابت این TV پول دادید و از کی خریدید؟ (شاید) بتونم کمکی کنم.
سلام
اکه کمکی همفکری چیزی از دستتون بر میاد ... بگید من که دارم دیونه میشم// یه روز نیست اینو گرفتیم 6600 +200 هزینه ی حمل - از بانه. گارانتی نوین سرویس هم داره.-----7 تا چراغ قرمز نزد گمونم 2 تا زد .. // تروخدا زود بگید چه باید کرد
mehran_west
03-07-2013, 10:38
سلام
اکه کمکی همفکری چیزی از دستتون بر میاد ... بگید من که دارم دیونه میشم// یه روز نیست اینو گرفتیم 6600 +200 هزینه ی حمل - از بانه. گارانتی نوین سرویس هم داره.-----7 تا چراغ قرمز نزد گمونم 2 تا زد .. // تروخدا زود بگید چه باید کرد
حال تون رو می فهمم. نگفتید از کی خریدید؟ (من هم فروشنده ی TV های بانه هستم. بگید ببینم فروشنده رو می شناسم که باهاش صحبت کنم.)
پونل جان دستت طلا.واقعا متشکرم.اگر شما اینجا نبودی ما چکار می بایست مکیردیم!!خداروشکر که هستی:n16::n12::n16::n16:.ایا راه حلی برای چسباندن زیرنویس به فرمت mkvوجو دارد؟؟؟اگر چندتا تصویرhdبرای تست پیکسل بگذاری ممنون میشم.بازم تشکر
خواهش می کنم. لطف دارید دوست عزیز.
چسباندن زیرنویس راه داره اما من وارد نیستم.
تصویر برای تست پیکسل :
علت خرابی برد در panasonic vt50 چی ممکنه باشه؟
mehran_west
03-07-2013, 16:09
فرمت مرسوم زیر نویس srt هستش که در پلیرهای معمولی مث DVD پلیرهای قدیمی پخش نمیشه. این پلیرها فرمت Sub/Idx رو پخش می کنند.
البته srt بهتره چون تکستِ (نوشته س) وبه راحتی قابل ویرایشِ، اما Sub/Idx عکس هستش و نمیشه ویرایشش کرد.
برای اینکه srt رو به Sub/Idx تبدیل کنید، نیاز به نرم افزار ساده و کم حجم Subtitle Creator دارید که لینک دانلود و آموزش اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست.
حال تون رو می فهمم. نگفتید از کی خریدید؟ (من هم فروشنده ی TV های بانه هستم. بگید ببینم فروشنده رو می شناسم که باهاش صحبت کنم.)
از طریق یکی ار دوستامون که خودش هم از بانه از اقایی به نام فرجامی خرید کرده بود گرفتیم //د.ستمون راضیه و تقریبا بشتر وسیله هاشو از اونجا گرفته ..حالا چرا شانس ما این جور بوده؟!!!
فرمت مرسوم زیر نویس srt هستش که در پلیرهای معمولی مث DVD پلیرهای قدیمی پخش نمیشه. این پلیرها فرمت Sub/Idx رو پخش می کنند.
البته srt بهتره چون تکستِ (نوشته س) وبه راحتی قابل ویرایشِ، اما Sub/Idx عکس هستش و نمیشه ویرایشش کرد.
برای اینکه srt رو به Sub/Idx تبدیل کنید، نیاز به نرم افزار ساده و کم حجم Subtitle Creator دارید که لینک دانلود و آموزش اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست.
تشکر اما من چندروزه که بلوری پالیر خریدم وقدیمی نیسته.مدلش شارپه.dvdکه میگذارم زیرنویس داره اما وقتی از طریق کول دیسک وusbمیخوام فرمتmkvببینم زیرنویس نداره؟؟؟با این که زیرنویس با فیلمmkvهمنامه وتوی یک فولدر هستن یازم زیرنویس موقع نمایش وجو نداره!!!!
امروز به چندتا نمایندگی خدمات پس از فروش زنگ زدم همه شون گفتن تی وی های پاناسونیک پوست کلفتن وفقط از سه راهی بدون محاظظ استفاده کن .اصلا نیازی به خربد استابیلیزور نیسته؟؟؟!!!!!پونل جان کمکم کن چکار کنم؟یکیشون تازه میگفت نیازی به 100 ساعت کارکرد اولیه روی حالت نرمال نیسته!!!!:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:: n13::n13::n13::n13:
mehran_west
03-07-2013, 19:33
از طریق یکی ار دوستامون که خودش هم از بانه از اقایی به نام فرجامی خرید کرده بود گرفتیم //د.ستمون راضیه و تقریبا بشتر وسیله هاشو از اونجا گرفته ..حالا چرا شانس ما این جور بوده؟!!!
روال اینه که پیکی که TV رو از فروشگاه می گیره همونجا تست می کنن میدن بهش، او هم میاره تهران تست می کنه تحویل شما میده. کاش کمی در تحویل گرفتن دقت کرده بودید و چک می کردید که پیکسل سوخته نداشته باشه. من فرجامی رو نمی شناسم، اما از همکارها می پرسم ببینم میشه کاریش کرد.
mehran_west
03-07-2013, 19:45
تشکر اما من چندروزه که بلوری پالیر خریدم وقدیمی نیسته.مدلش شارپه.dvdکه میگذارم زیرنویس داره اما وقتی از طریق کول دیسک وusbمیخوام فرمتmkvببینم زیرنویس نداره؟؟؟با این که زیرنویس با فیلمmkvهمنامه وتوی یک فولدر هستن یازم زیرنویس موقع نمایش وجو نداره!!!!
دوست من دستگاه های حرفه و خوب هم همه چیز رو ساپورت نمی کنن. بهترین مثال تلفن های چینیِ که با یک قیمت پایین انواع آپشن ها رو دارند، اما یک تلفن پاناسونیک اصل با قیمت چندین برابر، نصف اون آپشن ها رو نداره.
فرمت mkv یک فرمت تصویریِ که به خودی خود زیرنویس نداره، اما زیرنویس های srt به راحتی باهاش مچ میشن. واسه ی همینه که سایت های دانلود فیلم فیلم هاشون رو با فرمت mkv میگزارند و شما می تونید برید زیرنویس هر فیلمی رو که خواستید از سایت های معروف زیرنویس با فرمت srt دانلود کنید و در کنار فایل فیلم بگزارید و فیلم رو با زیرنویس ببینید.
اما فیلم هایی که با کیفیت dvd یا BD (blueray disk) ضبط شدن معمولا فرمت زیرنویس شون srt نیست. واسه ی همینه که زیرنویس فارسی رو که کنارشون کپی دستگاه نشون نمی ده. اگه دفترچه دستگاه تون رو ببینید می نویسه که چیا رو ساپورت می کنه.
خلاصه اینکه آسون ترین کار اینه که اگه پلیرتون یا tv تون mkv و فایل srt رو ساپورت نمی کنه، فایل فیلم (mkv) رو توی لپ تاپ کپی کنید، فایل زیرنویس با پسوند srt رو هم کنارش کپی کنید و لپ تاپ رو با کابل HDMI به tv بزنید و فیلم رو نگاه کنید.
mehran_west
03-07-2013, 21:11
دوست من جایی نیست که کشور انتخاب کنم. بخش های مختلف Menu رو به ترتیب از عکس یک تا پنج گذاشتم که ببینید. همونطور که در عکس 5 می بینید سیگنالی دریافت نمیشه، درحالی که وقتی کابل رو به یک گیرنده دیگه نصب می کنم، تصویر دارم.
امروز به چندتا نمایندگی خدمات پس از فروش زنگ زدم همه شون گفتن تی وی های پاناسونیک پوست کلفتن وفقط از سه راهی بدون محاظظ استفاده کن .اصلا نیازی به خربد استابیلیزور نیسته؟؟؟!!!!!پونل جان کمکم کن چکار کنم؟یکیشون تازه میگفت نیازی به 100 ساعت کارکرد اولیه روی حالت نرمال نیسته!!!!:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:: n13::n13::n13::n13:
1. خودم و چند تا از دوستان که VT30 و ST30 دارند برد تلویزیونهامون چند ماه پیش سوخت. یکی از مهمترین دلیلهاش نوسانات برق هست.
دامنه برق پلاسماهای پاناسونیک 220 - 240 هست، واسه LED-LCD مقدارش 100 - 240 ـه . پس دامنه کمتری نسبت به LED-LCD داره و خیلی حساس تر هست. اگه برق از دامنه 220-240 رد بشه بردش میسوزه.
استابیلایزر برق رو روی 220v تثبیت میکنه.
2. 100 ساعت اولی محض احتیاطه و چندان ضروری نیست. خودمم کامل رعایت نکردم.
بهتر اینه که تو 100 ساعت اول از شبکه هایی که تصویر ثابت مثل لوگو شبکه دارند طولانی مدت یعنی 2 - 3 ساعت متوالی استفاده نکنی.
[QUOTE=mehran_west;7728031]دوست من دستگاه های حرفه و خوب هم همه چیز رو ساپورت نمی کنن. بهترین مثال تلفن های چینیِ که با یک قیمت پایین انواع آپشن ها رو دارند، اما یک تلفن پاناسونیک اصل با قیمت چندین برابر، نصف اون آپشن ها رو نداره.
فرمت mkv یک فرمت تصویریِ که به خودی خود زیرنویس نداره، اما زیرنویس های srt به راحتی باهاش مچ میشن. واسه ی همینه که سایت های دانلود فیلم فیلم هاشون رو با فرمت mkv میگزارند و شما می تونید برید زیرنویس هر فیلمی رو که خواستید از سایت های معروف زیرنویس با فرمت srt دانلود کنید و در کنار فایل فیلم بگزارید و فیلم رو با زیرنویس ببینید.
اما فیلم هایی که با کیفیت dvd یا BD (blueray disk) ضبط شدن معمولا فرمت زیرنویس شون srt نیست. واسه ی همینه که زیرنویس فارسی رو که کنارشون کپی دستگاه نشون نمی ده. اگه دفترچه دستگاه تون رو ببینید می نویسه که چیا رو ساپورت می کنه.
خلاصه اینکه آسون ترین کار اینه که اگه پلیرتون یا tv تون mkv و فایل srt رو ساپورت نمی کنه، فایل فیلم (mkv) رو توی لپ تاپ کپی کنید، فایل زیرنویس با پسوند srt رو هم کنارش کپی کنید و لپ تاپ رو با کابل HDMI به tv بزنید و فیلم رو نگاه کنید.[/
با تشکر از شما.اما فیلم های من هم فرمت mkvهستن وفرمت زیرنویس شون همsrt وداخل یک فولدر هستن اما تی وی وبلو ری پلیرم نمیتونن زیرنویس پخش کنن فقط فیلم راپخش میکنن!!!!:n13:
دوست من جایی نیست که کشور انتخاب کنم. بخش های مختلف Menu رو به ترتیب از عکس یک تا پنج گذاشتم که ببینید. همونطور که در عکس 5 می بینید سیگنالی دریافت نمیشه، درحالی که وقتی کابل رو به یک ریسیور دیگه نصب می کنم، تصویر دارم.
برو سایت پاناسونیک ودستورالعملشو بگیر
behzad habib
04-07-2013, 01:28
tv را به حالت کارخانه ای باز گردانید و سپس اول راه اندازی کشور مجارستان (hungarian) را انتخاب نمایید و بعد براحتی سیگنال های ساتلایت رو سرچ می کند.
دوست من جایی نیست که کشور انتخاب کنم. بخش های مختلف Menu رو به ترتیب از عکس یک تا پنج گذاشتم که ببینید. همونطور که در عکس 5 می بینید سیگنالی دریافت نمیشه، درحالی که وقتی کابل رو به یک ریسیور دیگه نصب می کنم، تصویر دارم.
منو انتخاب کشور فقط موقعی که اولین بار تلویزیون روشن میشه میاد.والا هر چی تو منوها بگردی همچین گزینه ای نداره.
باید تلویزیون رو Reset Factory کنی. تو اکثر مدلها که اینطوره :
دکمه VOL - یا Chcannel - کنار تلویزیون رو نگه میداری، بعد سه بار دکمه Menu روی کنترل رو میزنی.
یه صفحه یاز میشه که شبیه منو مخفیه و کلی نوشته و عدد توش هست. بدون هیچ دستکاری، بلافاصله دوشاخه تلویزیون را از برق میکشی.
حالا وقتی تلویزیون را دوباره روشن کنی میره روی انتخاب زبان و کشور.
تو VT30 اول انتخاب زبان میاد و بعد انتخاب آنالوگ و دیجیتال و بعد منو کشور میاد. تو VT50های سری B همون اول انتخاب کشور میاد.
روال اینه که پیکی که TV رو از فروشگاه می گیره همونجا تست می کنن میدن بهش، او هم میاره تهران تست می کنه تحویل شما میده. کاش کمی در تحویل گرفتن دقت کرده بودید و چک می کردید که پیکسل سوخته نداشته باشه. من فرجامی رو نمی شناسم، اما از همکارها می پرسم ببینم میشه کاریش کرد.
پيكسل سوخته ديگه چه جوريه؟ نصاب گفت بردشه چون ٧ چراغ قرمز داره .حالا هـيچ كدوم زير بار تعهد نميرن به نظرتًن چه كنيم?
mehran_west
04-07-2013, 15:05
پيكسل سوخته ديگه چه جوريه؟ نصاب گفت بردشه چون ٧ چراغ قرمز داره .حالا هـيچ كدوم زير بار تعهد نميرن به نظرتًن چه كنيم?
یعنی سوختن تعدادی از پیکسل های صفحه ی نمایش، که نتیجه ش به وجود اومدن یک خط کوتاه یا بلند روی صفحه ی تلویزیونِ. اگه این اتفاق بیفته تا جایی که من می دونم باید صفحه ی نمایش تعویض بشه و این یعنی پرداخت 80% قیمت خود TV.
سلام دوستان.تی وی من(vt30)وبلوری پلیرم(شارپ) فرمت mkv راهردوتاشون پخش می کنند اما بدون زیرنویس.چرا؟؟؟با این که فیلمmkvوزیرنویسsrtرا همنام کردم وگذاشتم تو یک فولدربازهم زیرنویس پخش نمیشه!!!همه تی وی ها وبلوری پلیرهایی که فرمت mkvپخش می کنند نمی توانند زیر نویس را پخش کنند؟؟؟حتیsrt!!!???اگر بلوری پلیری میشناسید که فرمت mkvرابازیرنویس پخش کنه ممنون میشم معرفی کنید؟؟؟!!!
mehran_west
04-07-2013, 17:01
سلام دوستان.تی وی من(vt30)وبلوری پلیرم(شارپ) فرمت mkv راهردوتاشون پخش می کنند اما بدون زیرنویس.چرا؟؟؟با این که فیلمmkvوزیرنویسsrtرا همنام کردم وگذاشتم تو یک فولدربازهم زیرنویس پخش نمیشه!!!همه تی وی ها وبلوری پلیرهایی که فرمت mkvپخش می کنند نمی توانند زیر نویس را پخش کنند؟؟؟حتیsrt!!!???اگر بلوری پلیری میشناسید که فرمت mkvرابازیرنویس پخش کنه ممنون میشم معرفی کنید؟؟؟!!!
درود بر شما، ربطی به mkv نداره. همه ی پلیرها زیرنویس های فرمت sub را پخش می کنند، باید ببینید کدومشون srt را ساپورت می کنند.
یعنی سوختن تعدادی از پیکسل های صفحه ی نمایش، که نتیجه ش به وجود اومدن یک خط کوتاه یا بلند روی صفحه ی تلویزیونِ. اگه این اتفاق بیفته تا جایی که من می دونم باید صفحه ی نمایش تعویض بشه و این یعنی پرداخت 80% قیمت خود TV.
وقتی روشن نمیشه از کجا بدونن پیکسل سوخته؟ به ما گفتن برد سوخته چون روشن نمیشه . چه کنیم به نظرتون؟!!!
وقتی روشن نمیشه از کجا بدونن پیکسل سوخته؟ به ما گفتن برد سوخته چون روشن نمیشه . چه کنیم به نظرتون؟!!!
آخه چرا همچین شد استفاده ای نکردیم . یهنی تلوزیون خراب برامون آوردن؟
behzad habib
04-07-2013, 21:50
بهترین راه برای شما نشان دادن tv به یک تعمیر کار ماهره و شاید بتونه در محل tv شمارو تعمیر کنه اگر مشکل پنل نباشه و شاید با تعویض چند خازن کار درست بشه فردا صبح قسمت آگهی روزنامه ها رو بگردید اونجا آگهی تعمیرات هست.
mr_rayan
04-07-2013, 23:06
آخه چرا همچین شد استفاده ای نکردیم . یهنی تلوزیون خراب برامون آوردن؟
با ابراز تاسف و همدردی عرض کنم که این مشکل برای این مدل تی وی شابع هست.کاشکی قبل از خرید کمی تحقیق می کردید و این صفحات رو میخوندید تا حداقل تلویزیون با گارانتی بخرید.
با ابراز تاسف و همدردی عرض کنم که این مشکل برای این مدل تی وی شابع هست.کاشکی قبل از خرید کمی تحقیق می کردید و این صفحات رو میخوندید تا حداقل تلویزیون با گارانتی بخرید.
گارانتي داره اما قبول نكرده ميگه به ما مربوط نيست به فروشنده پس بدين!!!! اون هم ميگه به شما ارسال كرديم مربوط ككگارانتي ميشه!!!
دوستانی کهvt30دارن لطفا ببینند میتونن کاری بکنن که زیرنویس بشه با فیلم هایmkvازطریقusbتلویزیون نمایش د اد.تشکر
mr_rayan
05-07-2013, 12:34
دوستانی کهvt30دارن لطفا ببینند میتونن کاری بکنن که زیرنویس بشه با فیلم هایmkvازطریقusbتلویزیون نمایش د اد.تشکر
من خیلی سعی کردم ولی متاسفانه به راهی نرسیدم
mr_rayan
05-07-2013, 12:58
گارانتي داره اما قبول نكرده ميگه به ما مربوط نيست به فروشنده پس بدين!!!! اون هم ميگه به شما ارسال كرديم مربوط ككگارانتي ميشه!!!
اگر گارانتی داشته باشه به گارانتی مربوطه.چه گارانتی ای داره مگه؟از دستشون شکایت کنید.
من خیلی سعی کردم ولی متاسفانه به راهی نرسیدم
منم خیلی از نرم افزارهارو امتحان کردن اما بازم نشد.همه میگن مدیا پلیر بهتراز بلوری پلیره!!!؟؟؟چه مدیاپلیری رابرای اتصال به vt30 پیشنهاد می کیند؟که مخصوصا فرمتmkvرابازیرنویسsrtپخش کنه؟بلوری پخش کنه؟هارد اکسترنال بخوره؟ایا مدیا پلیر ها مودم هم دارن؟
چه جوری میشه لب تاپ را به تی ویvt30وصل کرد؟
mehran_west
06-07-2013, 13:01
چه جوری میشه لب تاپ را به تی ویvt30وصل کرد؟
لپ تاپ رو با کابل HDMI وصل کنید به TV، خود به خود میشناسه!
اگر گارانتی داشته باشه به گارانتی مربوطه.چه گارانتی ای داره مگه؟از دستشون شکایت کنید.
شكايت كردم. برد اين تلوزيون ها چنده؟
mr_rayan
06-07-2013, 15:29
شكايت كردم. برد اين تلوزيون ها چنده؟
تو زمان ارزونی یه 300 تومنی بود.الان نمیدونم.2 برابر شاید 3 برابر.نمیدونم...
بهترین مدیا پلیر موجود در بازار با توجه به امکانات وقیمت چیه؟
mr_rayan
07-07-2013, 06:04
بهترین مدیا پلیر موجود در بازار با توجه به امکانات وقیمت چیه؟
دوست من لطفا سوالاتتون رو تو بخش های مربوطه بپرسید.ماشالله این سایت تو این زمینه کم و کسری نداره.
*Alucard*
07-07-2013, 10:42
دوستان لطفا توجه کنید که صحبت در مورد تجهیزات م-ا-ه-و-ا-ر-ه خلاف قوانین انجمن هست دلیلش هم این هست که برای سایت مشکل درست شده و قبلا باعث شده که سایت از دسترس خارج بشه اگر مشکلی دارین حداقل به شکلی بیان کنید که اینقدر تابلو نباشه مثلا به جای واژه زشت و نامانوس و بیگانه" ر-س-ی-و-ر" از "گیرنده دیجیتال S " استفاده کنید یا به جای "د-ی-ش" از "آنتن دایره ای" استفاده کنید. :n01:باور کنید این مشکلی هست که به وجود آوردن.
تو زمان ارزونی یه 300 تومنی بود.الان نمیدونم.2 برابر شاید 3 برابر.نمیدونم...
الان تو پست ها خونم به یکی یه شماره واسه شکایت قرار بود بدی میشه به ما هم بدی ..که از هر جای ممکن از شون شکایت کنم ...خیلی عصبانی ام ازشون !!!!!
*Alucard*
07-07-2013, 11:12
گارانتی چه شرکتی هست؟ اگر از این گارانتی ها هست که خودشون یه پولی میدن گارانتی میکنن معمولا همینجوریه و زیر بار نمیرن مگر اینکه زورشون کنید.
در ضمن یادتون باشه تی وی های LCD که بک لایت CCFL دارن و Plasma رو بلافاصله بعد از حمل نباید به برق بزنید.
گارانتی چه شرکتی هست؟ اگر از این گارانتی ها هست که خودشون یه پولی میدن گارانتی میکنن معمولا همینجوریه و زیر بار نمیرن مگر اینکه زورشون کنید.
در ضمن یادتون باشه تی وی های LCD که بک لایت CCFL دارن و Plasma رو بلافاصله بعد از حمل نباید به برق بزنید.
چه طور زورشون كنيم؟؟
mehran_west
07-07-2013, 15:15
دوستان لطفا توجه کنید که صحبت در مورد تجهیزات م-ا-ه-و-ا-ر-ه خلاف قوانین انجمن هست دلیلش هم این هست که برای سایت مشکل درست شده و قبلا باعث شده که سایت از دسترس خارج بشه اگر مشکلی دارین حداقل به شکلی بیان کنید که اینقدر تابلو نباشه مثلا به جای واژه زشت و نامانوس و بیگانه" ر-س-ی-و-ر" از "گیرنده دیجیتال S " استفاده کنید یا به جای "د-ی-ش" از "آنتن دایره ای" استفاده کنید. :n01:باور کنید این مشکلی هست که به وجود آوردن.
آقا گیرنده ی خرم سلطان ما کار نمی کنه، نمی دونم مشکل از دایره شه یا جای دیگه ش :n13: . از برادران مومن متعهدی که تخصصی در زمینه های منکراتی دارند، تقاضا می گردد حقیر را ارشاد کنند!
:n24: التماس دعا!
کنار پودت2usbتی وی من نوشتهhdd.کسی میدونهvt30تا چه ظرفیتی هارد اکسترنال را پشتیبانی میکنه؟500گیگ یا 1ترا؟
کنار پودت2usbتی وی من نوشتهhdd.کسی میدونهvt30تا چه ظرفیتی هارد اکسترنال را پشتیبانی میکنه؟500گیگ یا 1ترا؟
با هر دو تا کار میکنه.
mr_rayan
07-07-2013, 17:40
الان تو پست ها خونم به یکی یه شماره واسه شکایت قرار بود بدی میشه به ما هم بدی ..که از هر جای ممکن از شون شکایت کنم ...خیلی عصبانی ام ازشون !!!!!
این شماره مربوط به شکایت از گارانتی بانیان هست.مگه شما گارانتیت بانیان الکترونیک؟
behzad habib
07-07-2013, 18:43
mehran جان بدون شک مشکل از اتصالات و سوووو ییی چچچرر میباشد چون درصورت مشکل بخش d ,v, b, s شما قادر به دریافت حتی یک کانا ا ال هم نخواهید بود پس با تعویض یا اصلاح اون بخشها که هزینه ی زیادی هم نداره میتونید براحتی اونهارو... دریافت کنید. بنده 3 عدد از این مدل با همان روش که توضیح دادم بدون مشکلی راه اندازی کردم و در ضمن کاناااااالهههای hd رو هم بدون مشکلی پخش میکنه بدون هنگ. امیدوارم در اسرع وقت مشکل شما حل بشه.
این شماره مربوط به شکایت از گارانتی بانیان هست.مگه شما گارانتیت بانیان الکترونیک؟
نه تک سرویس
mehran_west
07-07-2013, 19:33
mehran جان بدون شک مشکل از اتصالات و سوووو ییی چچچرر میباشد چون درصورت مشکل بخش d ,v, b, s شما قادر به دریافت حتی یک کانا ا ال هم نخواهید بود پس با تعویض یا اصلاح اون بخشها که هزینه ی زیادی هم نداره میتونید براحتی اونهارو... دریافت کنید. بنده 3 عدد از این مدل با همان روش که توضیح دادم بدون مشکلی راه اندازی کردم و در ضمن کاناااااالهههای hd رو هم بدون مشکلی پخش میکنه بدون هنگ. امیدوارم در اسرع وقت مشکل شما حل بشه.
بهزاد خانِ گل بسیار از شما ممنونم که پیگیر حل مشکل من هستید. اون عضو شریفی! که میگید خرابه بین همسایه ها مشترکه، برای همین نمی شه عوضش کنم.
فکر کنم باید برای خودم جداگانه از اون گردالی ها بزارم! فقط دو به شک هستم که مبادا دو سه تا گردالی و عضو شریف مربوطه ش رو بخرم و باز آش همون آش باشه و کاسه همون کاسه!
(ببخشید اگه حرف هام گنگ بود، سعی کردم در راستای سیاست های انجمن صحبت کنم!)
Mm_behnam
07-07-2013, 19:50
بهزاد خانِ گل بسیار از شما ممنونم که پیگیر حل مشکل من هستید. اون عضو شریفی! که میگید خرابه بین همسایه ها مشترکه، برای همین نمی شه عوضش کنم.
فکر کنم باید برای خودم جداگانه از اون گردالی ها بزارم! فقط دو به شک هستم که مبادا دو سه تا گردالی و عضو شریف مربوطه ش رو بخرم و باز آش همون آش باشه و کاسه همون کاسه!
(ببخشید اگه حرف هام گنگ بود، سعی کردم در راستای سیاست های انجمن صحبت کنم!)
با سلام
شما یه گردالی بگیر و بدون عضو :ی
یه تست کن جواب داد بعدا خرج بتراش برای جیب مبارک:ی
انشاالله که بشه
موفق باشید
دوستانی کهvt30دارن:
من با نرم افزارmkvmergeزیرنویس فارسی به فیلم با فرمتmkvمتصل کردم اما فقط خرچنگ وقورباغه نمایش میده!چرا؟؟؟؟بابرنامهnotepadچن دبارcodecرا تغییر دادم بازم فرقی نکرد.چکارکنم؟:n13::n13::n13::n13:
dooste.man83
09-07-2013, 10:05
با سلام
یک تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل vt20p دارم که متاسفانه پنلش شکسته ... می خواستم ببینم آیا پنلش در تهران یافت میشه ؟ هزینه اش چقدره ؟ می ارزه تعمیرش کنم ؟
و اینکه آدرس نمایندگی های اصلی تلویزیون پلاسمای پاناسونیک هم می خواستم
از همه دوستان متشکرم
با سلام
یک تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل vt20p دارم که متاسفانه پنلش شکسته ... می خواستم ببینم آیا پنلش در تهران یافت میشه ؟ هزینه اش چقدره ؟ می ارزه تعمیرش کنم ؟
و اینکه آدرس نمایندگی های اصلی تلویزیون پلاسمای پاناسونیک هم می خواستم
از همه دوستان متشکرم
سلام. بیشتر قیمت پلاسما به پنلش ــه . به نظرم باید فکر خرید یه تلویزیون دیگه باشید.
نمایندگیهای صوتی و تصویری پاناسونیک :
dooste.man83
09-07-2013, 20:04
سلام. بیشتر قیمت پلاسما به پنلش ــه . به نظرم باید فکر خرید یه تلویزیون دیگه باشید.
نمایندگیهای صوتی و تصویری پاناسونیک :
آقا من که از این سایتش چیزی سر نیاوردم لطفا شماره تلفن رو برام بزارید و اسم گارانتی اصلیش رو هم بهم بگید
ممنون
آقا من که از این سایتش چیزی سر نیاوردم لطفا شماره تلفن رو برام بزارید و اسم گارانتی اصلیش رو هم بهم بگید ممنون
گارانتی اصلیش شرکت بانیان الکترونیک هست.
سایت فارسیش مشکل داشت که انگلیسش رو براتون گزاشتم. چون آدرسهای تهران رو نمیدونم فقط می تونم ترجمشون کنم :
1. تهران - خیابان شریعتی - سه راه طالقانی - شماره 185 - ساختمان پاناسونیک - تلفن : 73039
2. تهران - خیابان میرداماد - بازار بزرگ میرداماد - طبقه اول - واحد 113 - تلفن : 88790961 و 88790962 3
3. تهران - میدان صادقیه - خیابان آیت الله کاشانی - پاساژ یاران - طبقه دوم - واحد 201 - تلفن : 44061455
4. تهران - خیابان جمهوری - پاساژ رویال - تلفن : 66957029 و 66957030
rifleman
11-07-2013, 14:48
سلام دوستان ممنون میشم کمک کنید
من یه VT30 دارم الان چند روزه فک میکنم کنتراستش کم شده موقعی که تی وی هم خاموشه احساس میکنم قبلا مشکی تر بود الان خاکستری شده در صورتی که نه جای تی وی عوض شده نه نور خونه
میخواستم بدونم ممکنه فیلتر کنتراست ضعیف بشه؟ یا تصورم اساسا اشتباهه؟
rifleman
12-07-2013, 17:57
قبلا اینجا مشکلات VT30 رو مطرح میکردیم پاسخ میگرفتیم ولی مثل اینکه دیگه سوالای بی ربط باید بپرسیم تا جواب بگیریم
سلام دوستان من ميخام تلويزيون بگيرم بين ال اي دي پلاسما موندم پلاسما پاناسونيك مدلvt50وال اي دي بين 925hxwوپاناسونيكwt50وسونيw904 به نظر شما كداميك بهتر است واصولا" پلاسما ارزش خريد را دارد اگه امكان دارد قيمت هر كدام را لطف كنيد باتشكر
سلام دوستان ممنون میشم کمک کنید
من یه VT30 دارم الان چند روزه فک میکنم کنتراستش کم شده موقعی که تی وی هم خاموشه احساس میکنم قبلا مشکی تر بود الان خاکستری شده در صورتی که نه جای تی وی عوض شده نه نور خونه
میخواستم بدونم ممکنه فیلتر کنتراست ضعیف بشه؟ یا تصورم اساسا اشتباهه؟
انشاالله كه موردي نباشه داداش
من همين تي وي راتازه خريدم اماباusbزيرنويس فارسي رابخش نميكنه.جكاركنم؟
در قسمتی از انجمن برای جلوگیری ازburn in در پلاسماها نوشته شده:
. در 100 ساعت اول استفاده پنل خود را Brak in کنید:
توصیه میشه کسانی که به تازگی یک پلاسما خریداری کردن تصاویر رنگی (تک رنگ) ثابتی رو برای 100 الی 150 ساعت اول کارکرد تی وی بر روی اون پخش کنن (Break in) و در خلال تماشای برنامه های معمولی هم برایتنس و کنتراست تی وی رو روی 50 درصد حد نهایی تنظیم کنن.
برای Break in کردن پلاسماها فایل Zip موجود در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا یکی از فایلهای ضمیمه رو دانلود کنید.
پس از Unzip کردن فایل عسکها موجود را در یک حافظه فلش (USB و یا سایر کارتهای حافظه ای که تی وی شما پشتیبانی میکند) کپی کرده و به تی وی متصل نمائید.
با استفاده از گزینه های تنظیم زمان پخش عکسها فاصله نمایش هر عکس رو بین 30 ثانیه تا 1 دقیقه تنظیم کنید.
زمان پخش عکسها تی وی رو بر روی حالتهای پرنور با کنتراست 100 درصد تنظیم کنید تا به فسفرهای موجود در Sub pixel ها فشار کافی وارد بشه.
بهتر هست که مدت زمان Break in کردن تی وی رو بیشتر از 10 ساعت در روز ادامه ندین.
ایا کسی این روش پخش عکس ازروی فلش امتحان کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به تی وی فشار نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mehran_west
15-07-2013, 13:08
عجب داستانی شده!
:n23:من توی راه اندازی تلویزیونم موندم (VT50)، سه چهار روز هم طول کشید آمپلی فایر و اسپیکرها رو مچ کنم، خانمم با ماشین ظرف شویی (تازه خریدیم) مشکل داره! تازه هر دو هم از قشر تحصیل کرده و Up to date جامعه هستیم!
کاش چند تا واحد عملیِ "آشنایی و استفاده ی کاربردی از لوازم خانگی" به درس های دانشگاه اضافه کنن! به جان خودم 90% مردم، از کاربرد وسایل خونه فقط دکمه های On, Off, Play, Stop و Pause رو می شناسن!!
[QUOTE=mehran_west;7750711]عجب داستانی شده!
:n23:من توی راه اندازی تلویزیونم موندم (VT50)، سه چهار روز هم طول کشید آمپلی فایر و اسپیکرها رو مچ کنم، خانمم با ماشین ظرف شویی (تازه خریدیم) مشکل داره! تازه هر دو هم از قشر تحصیل کرده و Up to date جامعه هستیم!
کاش چند تا واحد عملیِ "آشنایی و استفاده ی کاربردی از لوازم خانگی" به درس های دانشگاه اضافه کنن! به جان خودم 90% مردم، از کاربرد وسایل خونه فقط دکمه های On, Off, Play, Stop و Pause رو می شناسن!!
عزیز :با چه قیمتی خریدی؟چند اینچ؟نسبت به vt30چی بیشتر داره؟
[QUOTE=poonel;6709417]برای Break in عکسهای داخل این فایل زیر رو بریز رو فلش یا مموری کارد، بعد بصورت اسلایدشو 100 ساعت بزار پخش بشه
سلام پونل جان.با چه کنتراست وبرایتنس وشارپنسی؟وهرکس چند ثانیه باشه؟تشکر
[QUOTE=poonel;6709417]برای Break in عکسهای داخل این فایل زیر رو بریز رو فلش یا مموری کارد، بعد بصورت اسلایدشو 100 ساعت بزار پخش بشه
سلام پونل جان.با چه کنتراست وبرایتنس وشارپنسی؟وهرکس چند ثانیه باشه؟تشکر
نیخواد خودت رو اذیت کنی. من برا VT30 خودم از این عکس ها استفاده نکردم.
100 ساعت اول با مد نرمال تلویزیون می دیدم و بیشتر یه ساعت رو شبکه های با آرم ثابت نمیزاشتم.
mehran_west
16-07-2013, 06:53
[QUOTE=mehran_west;7750711]عجب داستانی شده!
عزیز :با چه قیمتی خریدی؟چند اینچ؟نسبت به vt30چی بیشتر داره؟
برادر من خودم فروشنده هستم، از بانه آوردم. تلویزیون من 50 اینچه VT50E سفارش اروپاس، قیمت فروش بانه 6.5 میلیون هستش، 250 هزار تومن هم هزینه حمل تا منزل.
مشخصات فنی ش رو توی سایت پاناسونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می تونید ببینید.
اما فرق عمده ش یکی کنتراستِ (6.000.000)، ریموت لمسی و نوع عینک، داشتن گیرنده (ر س ی ور) داخلی.
[QUOTE=esi900;7751480]
برادر من خودم فروشنده هستم، از بانه آوردم. تلویزیون من 50 اینچه VT50E سفارش اروپاس، قیمت فروش بانه 6.5 میلیون هستش، 250 هزار تومن هم هزینه حمل تا منزل.
مشخصات فنی ش رو توی سایت پاناسونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می تونید ببینید.
اما فرق عمده ش یکی کنتراستِ (6.000.000)، ریموت لمسی و نوع عینک، داشتن گیرنده (ر س ی ور) داخلی.
اگر ممکنه عکسی از تی وی ومیزت وسیستم صوتی بگذار.مبارکت باشه
ali tech
17-07-2013, 00:24
دوستان من 2 ساله vt50 دارم ولی امروز یه مشکلی براش پیش اومده
وقتی روشنش میکنم همه چی خوبه ولی کم کم گوشه تصویر به اندازه مستطیل 20*10 یه هاله سبز رنگ ظاهر میشه و به تدریج پر رنگ تر میشه.
کسی نظری نداره؟
mr_rayan
17-07-2013, 01:12
دوستان من 2 ساله vt50 دارم ولی امروز یه مشکلی براش پیش اومده
وقتی روشنش میکنم همه چی خوبه ولی کم کم گوشه تصویر به اندازه مستطیل 20*10 یه هاله سبز رنگ ظاهر میشه و به تدریج پر رنگ تر میشه.
کسی نظری نداره؟
سلام.VT50 که تولید سال 2012 هستش و الان هم سال 2013 هستیم:n13:
در مورد مشکلتون هم به نظرم با سرویس شدن توسط نمایندگی حل بشه.
ali tech
17-07-2013, 01:47
سلام.VT50 که تولید سال 2012 هستش و الان هم سال 2013 هستیم:n13:
در مورد مشکلتون هم به نظرم با سرویس شدن توسط نمایندگی حل بشه.
با تشکر از پاسخ شما در این ساعت از شبانه روز!
مدل رو اشتباه نوشتم: 50vt20
با نمایندگی تماس میگیرم ولی میخوام بدونم پنل مشکل پیدا کرده یا از بورد و سایر قطعات هست
mr_rayan
17-07-2013, 18:36
با تشکر از پاسخ شما در این ساعت از شبانه روز!
مدل رو اشتباه نوشتم: 50vt20
با نمایندگی تماس میگیرم ولی میخوام بدونم پنل مشکل پیدا کرده یا از بورد و سایر قطعات هست
مشکل از برد و سایر قطعات نیست.هرچی هست به پنل مربوطه که انشالله مشکل خاصی نیست.
mehran_west
17-07-2013, 19:42
[QUOTE=mehran_west;7752193]
اگر ممکنه عکسی از تی وی ومیزت وسیستم صوتی بگذار.مبارکت باشه
مرسی
توضیح عکس:
TV: 50" XT-VT50E
سینمای خونگی: دنون مدل AVR-1612 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که 5.1 کاناله س
بلندگوها: یاماها ساب مدل SW-P130 و بلندگوها مدل NX-E130 که 6.1 هستن.
میز TV: طراحی خودمِ که توی کارگاه دوستم ساخته شده. این میز 8 تکه س. شامل دو تا باکس بزرگ، دو تا کشو، دو تا یو و دو تا باکس مستطیلی باریک. شکل و اندازه ی هر تکه طوریِ که میشه اونها رو به شکل های مختلف کنار هم گذاشت و میزهای گوناگونی درست کرد. البته کشوها دو تا دستگیره بلند مدرن کم داره که هنوز فرصت نکردم برم سهروردی بخرم.
mr_rayan
17-07-2013, 22:48
[QUOTE=esi900;7752574]
مرسی
توضیح عکس:
TV: 50" XT-VT50E
سینمای خونگی: دنون مدل AVR-1612 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که 5.1 کاناله س
بلندگوها: یاماها ساب مدل SW-P130 و بلندگوها مدل NX-E130 که 6.1 هستن.
میز TV: طراحی خودمِ که توی کارگاه دوستم ساخته شده. این میز 8 تکه س. شامل دو تا باکس بزرگ، دو تا کشو، دو تا یو و دو تا باکس مستطیلی باریک. شکل و اندازه ی هر تکه طوریِ که میشه اونها رو به شکل های مختلف کنار هم گذاشت و میزهای گوناگونی درست کرد. البته کشوها دو تا دستگیره بلند مدرن کم داره که هنوز فرصت نکردم برم سهروردی بخرم.
طراحی قشنگیه تبریک میگم.
پیشنهاد: ساب سعی کنید روی زمین قرار بدید.هم قدرتش بیشتر میشه و هم صدای باس فراگیرتر میشه و سالن بهتر پر می کنه.
mehran_west
18-07-2013, 23:07
[QUOTE=mehran_west;7755560]
طراحی قشنگیه تبریک میگم.
پیشنهاد: ساب سعی کنید روی زمین قرار بدید.هم قدرتش بیشتر میشه و هم صدای باس فراگیرتر میشه و سالن بهتر پر می کنه.
مرسی دوست گرامی.
از راهنمایی تون هم ممنونم. ساب رو گزاشتم زمین.
زیبا وجذاب مبارکت باشه.با احتساب قاب دورش از یک گوشه به گوشه دیگر tvچند سانتی متره؟
mehran_west
21-07-2013, 07:10
زیبا وجذاب مبارکت باشه.با احتساب قاب دورش از یک گوشه به گوشه دیگر tvچند سانتی متره؟
ممنونم.
الان که خونه نیستم اندازه بگیرم، اما اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سایزها رو زده.
تاپیک پاناسونیک چه سوت و کور شده ها!
اینم سیستم من :
تلویزیون 50VT30R
سیستم صوتی آمپلی فایر DENON 1311 با اسپیکرهای 5.1 DENON 391HT
'گیرنده دیجیتال Xcruiser 400 HD Plus
پلیر 3D و کنسول Play Station 3
+
اون سفیده هم مودم Tenda هست که پشتش استابیلایزر فاراتل ـه
کنار PS 3 هم هارد اکسترنال Silicon Power Armor A80 ــه
Soroush-S
01-08-2013, 10:27
اینم سیستم من :
تلویزیون 50VT30R
+
ای کاش من هم "زیر خط فقر" بودم!!!!!!:n09:
Cyber-Dude
01-08-2013, 11:36
اینم سیستم من :
تلویزیون 50VT30R
+
مجموعه شیکی هست آقای پونل
اون پایه های اسپیکر رو جدا تهیه کردید دیگه؟ من واسه سوراند میخوام ولی فرصت نمیکنم بگردم واسش
bahram202
01-08-2013, 13:20
اینم سیستم من :
تلویزیون 50VT30R
+
سلام
دوست عزیز تصویر ایکس کروز بصورت hd ,sd تو این تلویزیون چجوریه
ای کاش من هم "زیر خط فقر" بودم!!!!!!:n09:
:n02:
خب اونموقع که اینا رو خریدم قیمتشون 1/3 حالا بود. زیر خط فقرم نبودم.
مجموعه شیکی هست آقای پونل
اون پایه های اسپیکر رو جدا تهیه کردید دیگه؟ من واسه سوراند میخوام ولی فرصت نمیکنم بگردم واسش
ممنون
بله جدا گرفتم. PM کردم واست.
سلام
دوست عزیز تصویر ایکس کروز بصورت hd ,sd تو این تلویزیون چجوریه
سلام. تلویزیونهای پاناسونیک بهترین Upscaling و پردازش SD و HD رو دارند.
خود تلویزیون خوب باشه و گیرنده فیش HDMI داشته باشه کافیه.
قبلش X95 به VT30 وصل بود. چون HDMI نبود فقط رنگهاش غلظت اینو نداشت.
[QUOTE=poonel;7788335]:n02:
خب اونموقع که اینا رو خریدم قیمتشون 1/3 حالا بود. زیر خط فقرم نبودم.
ممنون
بله جدا گرفتم. PM کردم واست.
سلام. تلویزیونهای پاناسونیک بهترین Upscaling و پردازش SD و HD رو دارند.
خود تلویزیون خوب باشه و گیرنده فیش HDMI داشته باشه کافیه.
قبلش X95 به VT30 وصل بود. چون HDMI نبود فقط رنگهاش غلظت اینو نداشت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بسیار زیبا
ولی اون برچسب را دربیاره:n02:
:n02::n02::n02::n02:یه سوال سینمای 727پایونیر از زیرنویس srtپشتیبانی میکنه؟
mehran_west
03-08-2013, 19:43
اینم سیستم من :
تلویزیون 50VT30R
+
ترکیب خوبی شده، فقط فکر کنم باید Ps3 رو با Ps4 جایگزین کنید! (فکر کن فوتبال ps4 رو 3D بازی کنی!!)
یه زمانی فکر می کردم ماشین خوب واه آدم لازمه، اما الان دیگه توی این خراب شده جایی واس روندن ماشین خوب نیست، واسه همین ترجیح دادم پرایدم رو نگه دارم اما تلویزیون خوب داشته باشم!!
بسیار زیبا
ولی اون برچسب را دربیاره:n02:
:n02::n02::n02::n02:یه سوال سینمای 727پایونیر از زیرنویس srtپشتیبانی میکنه؟
درباره سینمای خانگی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسید.
gila gila
18-08-2013, 12:12
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
قصد خرید یک پلاسما رو دارم (سایزش بین 42 تا 50)
نهایتاً می تونم حدود 3.500.000 برای خریدش پول کنار بزارم
چون به لحاظ مالی در مضیقه هستم قصد دارم بهترین تلویزیون (به لحاظ کیفیت تصویر، کارآیی، انطباق تصویر و...) با مبلغ ذکر شده رو بخرم تا بتونم تا چند سال با خیال راحت ازش استفاده بکنم و حسرت داشتن تلویزیون خوب به دلم نمونه.
خواهشاً کمکم کنید تا بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشم
منتظر نظرات کارشناسانه ی شما دوستان عزیز هستم
WOLF PACK
18-08-2013, 14:45
دوستان الان vt50-st50-gt50 زیر 60 اینچ چند شده؟هست اصلا؟
gila gila
18-08-2013, 15:17
چند تا جوانمرد پیدا بشن و جواب ما رو بدن
من فرصت زیادی برای تحقیق ندارم
دم همه ی اونهایی که جواب میدن گرم
gila gila
18-08-2013, 15:18
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
قصد خرید یک پلاسما رو دارم (سایزش بین 42 تا 50)
نهایتاً می تونم حدود 3.500.000 برای خریدش پول کنار بزارم
چون به لحاظ مالی در مضیقه هستم قصد دارم بهترین تلویزیون (به لحاظ کیفیت تصویر، کارآیی، انطباق تصویر و...) با مبلغ ذکر شده رو بخرم تا بتونم تا چند سال با خیال راحت ازش استفاده بکنم و حسرت داشتن تلویزیون خوب به دلم نمونه.
خواهشاً کمکم کنید تا بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشم
منتظر نظرات کارشناسانه ی شما دوستان عزیز هستم
matinpour
18-08-2013, 15:32
دوست عزیز
اگر می خواهید پانا سونیک بخرید از پلاسما استفاده کنید چون پاناسونیک در عرصه پلاسما خیلی قوی است
به این سایت مراجعه کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.