مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma
parham511
25-05-2012, 01:47
دوستان توجه کنند اگه هر کسی که تو نت چرخ میزنه ویا اینکه توی خیابون برای ارضای حس کنجکاوی خودش با موردی روبرو میشه بخواد بیاد توی این تایپک و در کمال بی ادبی در درجه اول به خودش و سپس به دیگران مطالب مورد نظرش رو درج کنه، خوب نتیجه واضح باید اسم تایپک رو گذاشت جک و خنده، دوست عزیز خط اول پست شما رو من هم خوندم ولی متوجه نشدم چه ربطی به این تایپک داره شما به راحتی میتونستی برای خنده یه تایپک جداگانه ایجاد کنی .لطفا به خودمون و دیگران کمی احترام بگذاریم.
ممنون از نفد تندتون، من دیدم دوستان از 1+5 و وضعیت اخلاقی حاکم بر جامعه تو تاپیک صحبت میکنن، منم یه پست داد،
عذر می خوام که در حضور بزرگوارتون جسارت کردم.
تکرار نمیشه.
kambiz11000
25-05-2012, 15:57
سایت AVF GT50 42 reviews کرده کیفیتش بهتره سایز 50 اعلام کرده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
marsha_mahdi
25-05-2012, 19:29
دوستان سایتی برای کالیبراسیون مدل v20 پانا دارین؟
behzad habib
25-05-2012, 23:19
قصد بی احترامی ندارم ولی دوستانی که وقت بیکاری زیادی دارن میتونن کتابی بخونن یا شطرنجی بازی کنن یا... در تمام تاپیکها هستن و نظر میدن شرط میبندم کلا 2 تا hdtv از نزدیک تو عمرشون ندیدن و زمان راهنمایی میگن کنتراستش 1 به 5 میلیونه و اون یکی 1 به 4میلیونه! در مورد passive و active نظر میدن بدون اینکه حتی 1 ساعت پای اون نشسته باشن! hdtv که هنوز نیومده رو آخر تصویر میدونن و میگن بهترینه!
امیدوارم دوستانی که نظر میدن حداقل یکی از اون مدلها رو داشته باشن یا در جایی اونو تست کرده باشن و موجب سعادت کاربرا باشن نه گمراهی. هر مطلبی که در net میبینم رو مرجع ندونیم و زود باور نکنیم.
*Alucard*
26-05-2012, 12:23
دوستان لطفا به دیگران توهین نکنید.
درسته ولی بحث آزاده و هرکسی میتونه بیاد آزادانه نظر شخصیشو بگه مثل من وشما... اگه اینجور نبود که اجازه پاسخ دادن هم نداشتیم!
1نکته هم خطاب به دوستانی که هنوز درخرید پلاسما مرددند عرض کنم که با رعایت 1سری نکات ساده مثل تنظیمات تلویزیون و استفاده مناسب میتونن بدون هیچ مشکلی ازدیدن بهترین و طبیعی ترین تصاویر لذت ببرن.
............
27-05-2012, 01:04
سلام بر دوستان پاناسونیک vt50 به عنوان بهترین hdtv جهان شناخته شده و خبر بهتر این هست که st50 و gt50 در کیفیت تصویر فاصله خیلی کمی با vt50 دارند برای همین میتوان با قیمت خیلی کم نسبت به مدلهای گران قیمت بهترین کیفیت تصویر را در منزل داشت که استاندارد جدیدی برای hdtv ها هست.
*Alucard*
27-05-2012, 11:50
مثل اینکه یه عده از دوستان نمیتونن در چهارچوب قوانین انجمن و احترام به دیگران فعالیت کنن واقعا خیلی زشته , ظاهرا با تذکر و خواهش نمیشه نظم رو تو این انجمن برقرار کرد.
*Alucard*
27-05-2012, 14:18
برای مدلهای آسیایی کالیبراسیون خاصی تو نت نمیتونید پیدا کنید ولی سایت AVSforum یا Highdefjunkies ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توی قسمت REVIEWS & SETTINGS BY THE TOP INDUSTRY LEADERS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید کالیبراسیون هایی که پیشنهاد دادن پیدا کنید ( باید عضو باشید تا بتونید ببینید) البته برای مدلهای آمریکایی توی سایت HDTVtest.co.uk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم یک سری کالیبره برای مدلهای اروپایی هست که توی فروم سایتشون میتونید پیدا کنید سایت AVforums رو هم بگردید بد نیست.
magiteq1
27-05-2012, 19:29
دوستان vt30 42 از زیر نویس فارسی پشتیبانی میکنه البته پخش کننده من کامپیوتر هست
manaminjamkharam
28-05-2012, 10:27
سلام بر دوستان پاناسونیک vt50 به عنوان بهترین hdtv جهان شناخته شده و خبر بهتر این هست که st50 و gt50 در کیفیت تصویر فاصله خیلی کمی با vt50 دارند برای همین میتوان با قیمت خیلی کم نسبت به مدلهای گران قیمت بهترین کیفیت تصویر را در منزل داشت که استاندارد جدیدی برای hdtv ها هست.
البته دیگه توی ایران ، همچین تفاوت زیادی بین قیمت های پانا با مدل های گرون قیمت دیگه نیست مخصوصا وقتی بخوایم سری ِ VT را خریداری کنیم
die my darling
28-05-2012, 13:51
وقتی پخش کننده شما کامپیوتر باشه پشتیبانی تی وی از زیر نویس دیگه مهم نیست.
die my darling
28-05-2012, 14:03
البته دیگه توی ایران ، همچین تفاوت زیادی بین قیمت های پانا با مدل های گرون قیمت دیگه نیست مخصوصا وقتی بخوایم سری ِ VT را خریداری کنیمپانا زودتر از بقیه قیمتارو برد بالا ولی الان دیگه همه برندا قیمتارو بردن بالا همون موقعشم که بقیه برندا بالا نبرده بودن st30 با نصف یا کمتر از قیمت hx925 و d هشت هزارو خورده ای سامسونگو و .... کیفیت تصویر بهتری داشت
magiteq1
28-05-2012, 18:40
وقتی پخش کننده شما کامپیوتر باشه پشتیبانی تی وی از زیر نویس دیگه مهم نیست.
ببخشید من یه ذره وسواس دارم دقیقا منظورت چی یعنی میتونه پخش کنه دیگه
parham511
28-05-2012, 20:35
ببخشید من یه ذره وسواس دارم دقیقا منظورت چی یعنی میتونه پخش کنه دیگه
دوست من مختصرا اینطور میشه گفت که پشتیبانی یعتی از طریق ورودی USB بتونه فایل مورد نظرو شناسایی و پخش کنه نه از طریق ورودی های دیگه مثل ورودی HDMI یا VGA.
parham511
28-05-2012, 21:32
دوستان عزیز که از سالهای قبل تجربه دارین به نظرتون در مورد قیمت چطوری میشه این ST50؟
آخه الآن 50VT30 شده 4200-4300،
با توجه به این که ST50 از نظر تصویر اینطور که میگن از VT30 بهتر هست،
به نظرتون برای 50ST50 باید منتظر قیمت حتی بیش از 5 میلیون باشم؟
یا با توجه به قیمت جهانیش 1400 دلار ، میشه با 4 تومن تهیش کرد؟
ممنون.
خوب به سلامتي پاناسونيك مدلهاي 2012 رو تو آسيا و خاور ميانه توزيع كرد تا ببينيم كي بانيان يه تكوني به خودش ميده وارد كنه البته بانه هم هنوز نيومده
سلام درخواست کمک فوری نمی تونم پیغام خصوصی بذارم
لطفا شماره تماس وآدرس برای vt30 دربانه یاجنوب
*Alucard*
29-05-2012, 11:40
دوستان عزیز که از سالهای قبل تجربه دارین به نظرتون در مورد قیمت چطوری میشه این ST50؟
آخه الآن 50VT30 شده 4200-4300،
با توجه به این که ST50 از نظر تصویر اینطور که میگن از VT30 بهتر هست،
به نظرتون برای 50ST50 باید منتظر قیمت حتی بیش از 5 میلیون باشم؟
یا با توجه به قیمت جهانیش 1400 دلار ، میشه با 4 تومن تهیش کرد؟
ممنون.
با توجه به قیمت دلار و هزینه های گمرکی تو ایران حدس میزنم 50ST50 باید بین 4.2-4.6 میلیون قیمتش باشه البته با دلار 1750 تومن اگر ارز دولتی بگیرن باید زیر 4 تومن باشه.
*Alucard*
29-05-2012, 12:18
سایت AVforums اخیرا یکی از بهترین LED/LCD های بازار یعنی سونی HX850 رو تست کرده توی فروم ریویو HX850 بعضی کاربرها از آقای Mark hodgkinson (کسی که HX850 رو تست کرده و امتیاز خیلی خوبی هم به این پنل داده) در مورد تفاوت VT50 و GT50 (به جز امکانات و دیزاین فرقی با ST50 نداره) با HX850 در محیط پرنور سوال کرده که جواب داده:
The VT and GT have the THX Bright Room Viewing Mode that is great for sunny days. In low light, both produce sublime pictures and are definitely superior to the Sony, to my eyes, in those conditions.
در مورد تفاوت فیلتر بین دو پنل:
Filters are intended to stop ambient light washing out the picture. To be fair, both the VT and HX had absolutely excellent examples and I'd really need to see them together to choose between them in that regard. My memory says the Sony filter might just be that bit more effective but it's close.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*Alucard*
29-05-2012, 18:59
سلام درخواست کمک فوری نمی تونم پیغام خصوصی بذارم
لطفا شماره تماس وآدرس برای vt30 دربانه یاجنوب
قــوانـــین انجمن لــوازم صــوتـی و تـصویـری ، قبل از فعالیت حتما مطالعه کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمامی محصولات معرفی شده در این انجمن، بر اساس قیمت رسمی محصولات در کشور و در نماینده های رسمی برندهای معتبر در کشور است. مشاوره، درخواست و معرفی قیمت و هیچ نوع فعالیتی بر اساس قیمت های محصولات در شهرهای مرزی (بانه، مریوان، دیلم، گناوه و ...) در این انجمن به هیچ وجه صورت نمی گیرد.
*Alucard*
30-05-2012, 11:37
فیلتر کنتراست VT50 زیر نور زیاد:
sadeq_tajali
31-05-2012, 15:27
دوستان سلام
یه سوال دارم حیاتی! کجا میتونم st30 یا vt30 رو از نزدیک ببینم؟ کل شمال خوزستان رو دو ماهه دارم میگردم نیست که نیست
یه سوال دیگه الان قیمتشون چند شده در سایز ؟42
*Alucard*
01-06-2012, 13:02
ST30 تو تهران بین 2,2 تا 2,4
VT30 بین 2,8 تا 3,1 میلیون.
دوستان سلام
یه سوال دارم حیاتی! کجا میتونم st30 یا vt30 رو از نزدیک ببینم؟ کل شمال خوزستان رو دو ماهه دارم میگردم نیست که نیست
یه سوال دیگه الان قیمتشون چند شده در سایز ؟42
خوب معلومه نیست. حتی تو اهواز هم اکثر فروشگاهها ندارن.
باید بیای اهواز خیابون کاوه. اونجا دو سه تا فروشگاه پاناسونیک هست که دارن.
die my darling
01-06-2012, 17:33
عکس از gt50 مثل اینکه فیلتر کنتراستش از Vt50 ضعیفتره.
die my darling
01-06-2012, 18:33
42st30 الان تو تهرانم بد گیر میاد خیلی از فروشگاها ندارن یا اگه دارن میگن پشت ویترینیه.
die my darling
01-06-2012, 18:51
حمید مقدس نیکو
02-06-2012, 14:14
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید من ال سی دی سونی دارم اهل گیم و اینا هم هستم خونه یکی از فامیلامون که پلاسمای v20 داره با ps3 بازی کردم و کیفیت تصویرش خدائیش خیلی بالا تر از ال سی دی من بود الان میخوام یه پلاسما بخرم همه میگن پاناسونیک بهترین پلاسماهارو داره میخوام بدونم با بودجه 2.5 میلیون تومن چه مدلی میتونم بخرم لطفا نقطه ضعفاشم بهم بگین تا همیشه دعا گو باشیم.
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید من ال سی دی سونی دارم اهل گیم و اینا هم هستم خونه یکی از فامیلامون که پلاسمای v20 داره با ps3 بازی کردم و کیفیت تصویرش خدائیش خیلی بالا تر از ال سی دی من بود الان میخوام یه پلاسما بخرم همه میگن پاناسونیک بهترین پلاسماهارو داره میخوام بدونم با بودجه 2.5 میلیون تومن چه مدلی میتونم بخرم لطفا نقطه ضعفاشم بهم بگین تا همیشه دعا گو باشیم.
سلام.اولويت با VT30 هست و بعد از اين St30 .من قيمت تهران رو ندارم اما اينجا vt30 2200
حمید مقدس نیکو
02-06-2012, 16:29
سلام عزیز شما کجا هستید که این قیمت میدن؟ این vt30 چه فرقی با st30 داره؟
اگه 50 اینچ بخوای st30 رو با 1مقدار بودجه بیشتر میتونی بگیری و یک عمر حال کنی چون راست کار گیمراس... 42اینچش هم قیمتش از بودجت کمتره و گزینه مناسبیه.
راستش من خودم 42vt30 دارم و نقطه ضعفی به چشمم نیومده البته نه که اصلا مشکلی نداشته باشن... همونطور که اساتید فرمودن مهم 100ساعت نخسته که با کمی رعایت نکات پیش پا افتاده، اونم مشکلی نیست و یک عمر دعاگویمان خواهی بود...
1qaz2wsx3edc
02-06-2012, 18:40
اگه 50 اینچ بخوای st30 رو با 1مقدار بودجه بیشتر میتونی بگیری و یک عمر حال کنی چون راست کار گیمراس... 42اینچش هم قیمتش از بودجت کمتره و گزینه مناسبیه.
راستش من خودم 42vt30 دارم و نقطه ضعفی به چشمم نیومده البته نه که اصلا مشکلی نداشته باشن... همونطور که اساتید فرمودن مهم 100ساعت نخسته که با کمی رعایت نکات پیش پا افتاده، اونم مشکلی نیست و یک عمر دعاگویمان خواهی بود...
من هم 42vt30 دارم و احساس می کنم فیلتر کنتراستش تو نور یه خورده ضعیف عمل می کنه و قسمت های مشکی صفحه به سبز میزنه می خواستم بدونم شما هم همچین مشکلی دارید؟
حمید مقدس نیکو
02-06-2012, 22:58
سلام ممنون عزیز vt30 با st30 چه فرقی داره؟
حمید مقدس نیکو
02-06-2012, 23:14
راستی تا یادم نرفته بودجه رو اصلا نمیتونم بیشتر کنم همین 2.5 میلیون دیگه آخرشه اونم یه سال پس اندازمه این تی ویم واسه اتاق خودم میخوام واسه همین 42 فکر کنم برام کافیه گیم زیاد بازی میکنم و فیلم اچ دی زیاد میبینم سه بعدی بودن و نبودن واسم مهم نیست.
mr_rayan
03-06-2012, 01:31
من هم 42vt30 دارم و احساس می کنم فیلتر کنتراستش تو نور یه خورده ضعیف عمل می کنه و قسمت های مشکی صفحه به سبز میزنه می خواستم بدونم شما هم همچین مشکلی دارید؟
نکته ای رو که من متوجه شدم اینه که فیلتر اینا نسبت به نور آفتاب آنجنان بازدهی نداره که در مقابل نور مصنوعی بازدهی داره و صد البته که فیلتر کنتراست نسبت به نور سفید خیلی بهتر از نور زرد عمل می کنه.
die my darling
03-06-2012, 12:32
راستی تا یادم نرفته بودجه رو اصلا نمیتونم بیشتر کنم همین 2.5 میلیون دیگه آخرشه اونم یه سال پس اندازمه این تی ویم واسه اتاق خودم میخوام واسه همین 42 فکر کنم برام کافیه گیم زیاد بازی میکنم و فیلم اچ دی زیاد میبینم سه بعدی بودن و نبودن واسم مهم نیست.
با همین 2.5 میتونی 42st30 بخری اگه واسه اتاقت میخوای خیلیم عالیه vt30 کنتراستش یکمی بهتره ولی بیشتر داره پول طراحیشو میگیره بعضی ااتید میگن فیلتر کنتراست st30 تو نور زیاد یکمی بهتر از vt30 کار میکنه که خود منم همچین احساسی دارم.
با 6تا لامپ کم مصرف که 3تا مهتابی و 3تاش آفتابیه و نور نسبی خورشید این مشکل رو ندارم و فکرمیکنم شما خیلی وسواسی یا تلویزیون شما نیاز به تنظیمات بهتری داشته باشه.
سلام ممنون عزیز vt30 با st30 چه فرقی داره؟
42st30 میتونه بهترین گزینه باشه...
بزرگترین فرقشون توی طراحیشونه که vt30 خیلی شیکتره و اینکه پنلش هم فکرمیکنم باکیفیت تر باشه.:11:
moslem47
03-06-2012, 13:30
دوستان مدل وی 30 ----s داخلی داره؟.........
قيمت VT50 چنده؟
سايز 55 كمتر هم داره يا نه؟
*Alucard*
03-06-2012, 14:09
VT30 تیونر دیجیتال داره.
mohsenzasa
03-06-2012, 20:11
سلام.اولويت با VT30 هست و بعد از اين St30 .من قيمت تهران رو ندارم اما اينجا vt30 2200
سلام میشه شماره فروشنده رو برام بفرستین.ممنون
TATU_TATY
03-06-2012, 23:18
تعداد صفحات مورد بحث مدل های 2011 از 300 گذشت ولی هنوز حتی خبری از مدل های 2012 نشده...عجیب نایاب شده پلاسما های پانا ..نمیدونم این قده اینجا حلوا حلوا کردن این طوری شد یا نه اینکه کلا و واقعا سره به بقیه تی وی ها...خودم 50st30 دارم و الان هر چی بیش تر میگذره راضی تر میشم از خرید این تی وی .......
delmajid
04-06-2012, 14:23
منم 50st30m دارم و واقعا راضی هستم
هرچی هم میگذره و من با تی وی های دیگه مقایسه میکنم میبینم سرتره.
راستش وقتی سفارش دادم برام بیاد همزمان پسر عموم هم یه اسمارت تی وی سامسونگ سری 6000 سفارش داد.
وقتی که تی وی ها رسیدند کنار هم گذاشتیم و فیلم آواتار رو از جفتش نگاه کردیم هم سه بعدی هم دو بعدی.
در این حد تفاوت بود که پسر عموم فقط اشک نمیریخت.
و من میخندیدم:31:
قیمت VT50 حتماً بالاتر از 5 تومنه.
برای آسیا فقط 55 و 65 اینچ داره.
اگه سایز کوچکتر میخواید باید منتظر 50 و 42 اینچ GT50 بمونید.
kambiz11000
04-06-2012, 15:26
اگه کسی سایز 42 و 50 VT50 میخواد ایمیل بزنه به پاناسونیک احتمال داره برای آسیا سایز 42 و 50 هم اضاف کنه .
46 هم میتونه اضاف کنه .
ehsan.aref
04-06-2012, 15:54
من میخواستم vt50 بخرم ولی تحقیق کردم 55 اینچ کوچیکتر نداره که خیلی گرون در میاد الان میخوام vt30 بخرم به نظر دوستان صبر کنم تا gt50 بیاد یا همین vt30 بخرم؟ اصلا عجله ندارم تلویزیون فعلی منزلمون ال سی دی پاناسونیک 32lx1 ساخت ژاپن هست و خیلی ساله واقعا راضی هستیم در صورتی که دوستان و آشنایان ما که پرس و جو کردم سامسونگ و حتی سونی خردین اما بیشترشون تو این مدت حداقل یکبار تعمیر شدن برای همین حتما تصمیم دارم پاناسونیک بخرم ولی یک سوال دیگه که برام پیش اومده اینکه اگه مثلا تلیویزیون جدیدی که میخوام بخرم ژاپنی نباشه ممکنه به مشکل برخورد کنم؟
ehsan.aref
04-06-2012, 15:55
من میخواستم vt50 بخرم ولی تحقیق کردم 55 اینچ کوچیکتر نداره که خیلی گرون در میاد الان میخوام 42vt30 بخرم به نظر دوستان صبر کنم تا gt50 بیاد یا همین vt30 بخرم؟ اصلا عجله ندارم تلویزیون فعلی منزلمون ال سی دی پاناسونیک 32lx1 ساخت ژاپن هست و خیلی ساله واقعا راضی هستیم در صورتی که دوستان و آشنایان ما که پرس و جو کردم مارکهای دیگه خردین اما بیشترشون با اینکه دیرتر از ما خریدن تو این مدت حداقل یکبار تعمیر شدن برای همین حتما تصمیم دارم پاناسونیک بخرم ولی یک سوال دیگه که برام پیش اومده اینکه اگه مثلا تلیویزیون جدیدی که میخوام بخرم ژاپنی نباشه ممکنه به مشکل برخورد کنم؟
تعداد صفحات مورد بحث مدل های 2011 از 300 گذشت ولی هنوز حتی خبری از مدل های 2012 نشده...عجیب نایاب شده پلاسما های پانا ..نمیدونم این قده اینجا حلوا حلوا کردن این طوری شد یا نه اینکه کلا و واقعا سره به بقیه تی وی ها...خودم 50st30 دارم و الان هر چی بیش تر میگذره راضی تر میشم از خرید این تی وی ....... من که هر سایتی که تو اینترنت دیدم 90 درصدشون که از لغتای awsome و excellent و incredible و great تو وصف این مدلا استفاده کرده بودن دیگه کمترین چیزی که در مورد st30 گفته بودن very good بود اما بازم این دلیل نمیشه بگیم هیچ نقصی ندارن ولی فعلا بین تی ویایی که تو دنیا تولید میشن مخصوصا از نظر نسبت بین قیمت و کیفیت حرف اولو میزنن.
............
04-06-2012, 17:17
لطفا حذف شود
............
04-06-2012, 17:27
در مورد فیلتر کنتراست مدلهای vt30 و st30 بحث شد تجربه ای داشتم که دیدم شاید بد نباشد عنوان کنم چند وقت پیش به فروشگاه بزرگی رفتم که قسمتی از آن به لوازم صوتی و تصویری اختصاص داشت و تقریبا همه برندها در آن موجود بود و نور هم بسیار زیاد بود البته در هر قسمتی تنها مدلهای یک برند برای فروش قرار داشت و تصویری که روی همه hdtv ها پخش میشد یکسان بود برایم جالب بود که پلاسمای vt30 فیلتر کنتراست بسیار کارآمدی داشت و حتی در زیر نور بسیار زیاد فروشگاه تصویرش کم رمق نشده بود که هیچ از بسیاری از ال ای دی ها هم بهتر عمل میکرد به عنوان مثال رنگ فیلتر کنتراست ال ای دی سامسونگ در زیر نور زیاد کمی به قهوه ای متمایل میشد و رفلکشن خیلی زیادی هم داشت و ال ای دی صفحه شیشه ای پاناسونیک به سرمه ای یک ال ای دی صفحه مات پاناسونیک هم درست در کنار vt30 بود که فیلتر کنتراست آن هم به در زیر نور زیاد که قسمتی از آن نور خورشید بود به نقره ای متمایل میشد ولی فیلتر vt30 با وجود اینکه یک پلاسما بود بسیار کارآمد عمل میکرد و چیزی از ال ای دی کم نداشت نکته دیگر رنگهای vt30 بود که بسیار اشباع رنگ بالایی داشت و به راحتی رنگها را غلیظ تر از هر ال ای دی دیگری حتی فیلیپس نمایش میداد توجه کنید که با وجود غلظت رنگ بالا رنگهایش هم به هیچ وجه نئونی و فسفری نبود و کاملا طبیعی ولی اشباع بود نکته آخر هم برایتنس بود که بعضی از دوستان از آن انتقاد داشتند ولی آنچه که من دیدم این بود که vt30 بسیار برایتنس بالایی داشت و کاملا قابل قیاس با ال ای دی بود مخصوصا برایتنس آن با اکثر مدلهای سامسونگ و پاناسونیک برابر یا بالاتر بود (این دو مدل را قیاس گرفتم چون نزدیک به vt30 بودند) این هم عکسهایی که من انداختم البته در کمال تاسف دوربین موبایل بنده بسیار ضعیف هست و از این جهت عذر خواهی میکنم.
سمت چپ vt30 و سمت راست یک ال ای دی پاناسونیک با فیلتر مات که بهترین فیلتر برای مکان پرنور است.
............
04-06-2012, 17:48
به نطر این بنده حقیر اگر برای مدلهای 2012 صبر کنید بهتر است کیفیت بهتر در مکانهای پر نور به واسطه فیلتر کنتراست جدیدتر و برایتنس بالاتر و همچنین عمق رنگ مشکی بهتر در مکانهای کم نور باعث کنتراست بهتر در مدلهای 2012 شده.
mr_rayan
04-06-2012, 23:07
خیلی ممنون از اینکه زحمت کشیدید و عکس انداختید ولی متاسفانه بدلیل کیفیت پایین عکسها بدرد نمی خوره.
رایان جان اینو نفرمایید. عکس اولی و دومی کاملاً تفاوت LED و پلاسما رو نشون میده.
اتفاقاً من موقع خرید، VT30 رو با اون LED سمت راست مقایسه کردم و اون چیزی که به چشم دیدم با این عکسها دوباره برام تداعی شد.
حمید مقدس نیکو
05-06-2012, 00:32
با همین 2.5 میتونی 42st30 بخری اگه واسه اتاقت میخوای خیلیم عالیه vt30 کنتراستش یکمی بهتره ولی بیشتر داره پول طراحیشو میگیره بعضی ااتید میگن فیلتر کنتراست st30 تو نور زیاد یکمی بهتر از vt30 کار میکنه که خود منم همچین احساسی دارم.
ممنون از شما.
دوستان من فردا میخوام برم و بخرم موقع خریدن چیز خاصی هست که باید چک کنم؟
parham511
05-06-2012, 02:21
راهنمای انتخاب و خرید تلویزیون پلاسما
البته مقالش یه جاهایی اشتباه داره ، دوستانی که تو این تاپیک هستن اطلاعات بیشتری دارن که میشه استفاده کرد.
kaveh1589
05-06-2012, 06:09
درود
دوستان من st30m 42 اینچ دارم تصویر توی شبکه های hd عالیه ولی کانال های sd چندان تعریفی نداره اوایل فکر می کردم از ر سی ور هست چند مدل عوض کردم ولی تفاوتی نداشتند
مشکل عمده هم اینه که نور و درخشندگی تصویر مخصوصاً توی صورت افراد و مجری ها زیاده به نظر میاد یه لامپ توی صورت مجری روشن شده یا خیلی زیاد پنکیک استفاده کرده انعکاس یه نور شدید توی صورت گوینده دیده میشه
مد تصویر هم از نرمال با کنتراست 75 براینتس 48 و رنگ 45 استفاده می کنم بقیه موارد رو هم همون دیفالت گذاشتم
البته تنظیمات و بقیه مدها رو هم تست کردم ولی بهترین همین بود
از دوستان کسی می تونه بهترین تنظیم (مخصوصاً اون گزینه های پایین ) رو برای کانال های sd بزاره
با تشکرو سپاس فراوان
die my darling
05-06-2012, 12:47
ممنون از شما.
دوستان من فردا میخوام برم و بخرم موقع خریدن چیز خاصی هست که باید چک کنم؟
نه چیز خاصی نیست چون اونجا که چک کنی فایده نداره واسه اینکه میری بعدا یکی میارن خونتون خودشون نصب میکنن اونطوری نیست که بیارن همونجا واست امتحان کنن ببندن بگن ببر.
die my darling
05-06-2012, 13:13
cent :
The good:
The Panasonic TC-PVT50 series produces some of the best picture ever, with exceedingly deep black levels, highly accurate color, and perfect screen uniformity and off-angle performance. It can get brighter than competing plasmas and performs better in well-lit rooms. Although expensive, it costs much less than comparable LED and especially forthcoming OLED models. Its styling makes it as attractive as any plasma TV I've ever seen
The bad:
The VT50 isn't as strong in terms of value as Panasonic's excellent midtier plasmas. Its 3D picture quality showed excessive crosstalk in our tests
The bottom line:
The Panasonic TC-PVT50 series represents the pinnacle of current flat-panel TV picture quality
delmajid
05-06-2012, 14:10
ببخشید میشه یه عکس از کنترل vt50 بزارید
die my darling
05-06-2012, 14:37
دوتا کنترل داره:
ehsan.aref
05-06-2012, 16:21
من میخواستم vt50 بخرم ولی تحقیق کردم 55 اینچ کوچیکتر نداره که خیلی گرون در میاد الان میخوام vt30 بخرم به نظر دوستان صبر کنم تا gt50 بیاد یا همین vt30 بخرم؟ اصلا عجله ندارم تلویزیون فعلی منزلمون ال سی دی پاناسونیک 32lx1 ساخت ژاپن هست و خیلی ساله واقعا راضی هستیم در صورتی که دوستان و آشنایان ما که پرس و جو کردم سامسونگ و حتی سونی خردین اما بیشترشون تو این مدت حداقل یکبار تعمیر شدن برای همین حتما تصمیم دارم پاناسونیک بخرم ولی یک سوال دیگه که برام پیش اومده اینکه اگه مثلا تلیویزیون جدیدی که میخوام بخرم ژاپنی نباشه ممکنه به مشکل برخورد کنم؟
کسی نیست به ما کمک کنه؟
قیمت VT50 حتماً بالاتر از 5 تومنه.
برای آسیا فقط 55 و 65 اینچ داره.
اگه سایز کوچکتر میخواید باید منتظر 50 و 42 اینچ GT50 بمونید.
خب اين خيلي بده كه.اي خدااااااااااااااااااا
دوستان پلاسماهای 42 و 50 اینچ فول اچ دی 2012 از چه قیمتی شروع میشوند و ایا الان اومده یا نه
amin_g_p
05-06-2012, 17:08
cnet :
The good:
The Panasonic TC-PVT50 series produces some of the best picture ever, with exceedingly deep black levels, highly accurate color, and perfect screen uniformity and off-angle performance. It can get brighter than competing plasmas and performs better in well-lit rooms. Although expensive, it costs much less than comparable LED and especially forthcoming OLED models. Its styling makes it as attractive as any plasma TV I've ever seen
The bad:
The VT50 isn't as strong in terms of value as Panasonic's excellent midtier plasmas. Its 3D picture quality showed excessive crosstalk in our tests
The bottom line:
The Panasonic TC-PVT50 series represents the pinnacle of current flat-panel TV picture quality
یعنی 3Dش وضعش خرابه؟!
mr_rayan
05-06-2012, 17:56
رایان جان اینو نفرمایید. عکس اولی و دومی کاملاً تفاوت LED و پلاسما رو نشون میده.
اتفاقاً من موقع خرید، VT30 رو با اون LED سمت راست مقایسه کردم و اون چیزی که به چشم دیدم با این عکسها دوباره برام تداعی شد.
به این دلیل هستش که چشم شما با تصویر آشناست ولی برای یک کسی که آشنایی به تصویر نداره اصلا قابل قیاس نیست.
behzad habib
05-06-2012, 21:06
دوست عزیز ehsan.aref
در مورد ساخت مطمئن باشید پنلهای پاناسونیک در حال حاضر ساخت ژاپن هستند و میتونن سالهای سال شما رو همراهی کنند و در خطوط تولید در تایلند و سنگاپور مونتاژ میشن.
همین امروز در نمایندگی شریعتی چند مدل led 2012 رو آوردن و نسب کردن و فروشنده گفت شاید مدلهای پلاسما2012 نیز بیاد البته نمیشه به حرفاشون زیاد حساب کرد!
قیمت 50vt30 نیز 4100000 گفت. اگر عجله ای ندارید به نظرم کمی صبر کنید و 50st50 یا gt50 رو بگیرید.
یک نکته اینکه تفاوت در تصویر در حالتی مشهوده که شما از سورس و کابل و bd خوب و اصل بهره ببرید و در تصاویر sd خبری از دقت رنگ و وضوح حرکت و شارپ بودن تصاویر نیست اونطوری که سایتهای تحلیلی ازش یاد میکنن! و ای کاش اونقدری که برای tv هزینه میکنید به سورس و کابل هم اهمیت بدید مثلا کابل خوب حدود 100 الی 200 و bd پلیر حدود 700 و ریسیور 400hd تومان و فیلم کپی 30 و اصل 70 به بالا!
دوست عزیز ehsan.aref من در حال حاضر یه پلاسما مدل vt دارم و باید یه تی وی دیگه تهیه کنم وبه همین دلیل منتظر مدلهای جدید هستم چون مدلهای جدید دارای فیلتر کنتراست بهتر ، برایتنس بیشتر ، مصرف برق کمتر و . . . البته این روند رو به رشد تو سالهای پیش هم بوده ولی فکر میکنم تو مدلهای 2012 این بهینه تر شدن پلاسماهای پاناسونیک کمی محسوس تر باشه .
در ضمن میتونی به تایپک نئوپلاسماهای 2012 پاناسونیک که جناب Alucard نوشتند یه سر بزنی ، مخصوصا پست اول که در مورد بررسی st50 هستش و خودت یه مقایسه ای با مدلهای 2011 داشته باشی .
ehsan.aref
06-06-2012, 11:27
تشکر از دوستان برای راهنمایی پس احتمالا صبر میکنم برای مدلای سال جدید. حداکثر کی میاد؟
یعنی 3Dش وضعش خرابه؟!
شما ببین کدوم تلویزیون crosstalk نداره ؟! :5:
تمام تی وی هایی که تا الان تولید شدن crosstalk دارن بعضی ها کمتر - بعضی ها بیشتر .... ( فقط vx300 که از سری های پروفشنال پاناسونیک هست و به عنوان مانیتور در استودیو ها استفاده میشه تقریبا هیچ crosstalk نداره)
مقدار crosstalk در vt50 کمه و avforums که ریویوهاش معتبره در مورد crosstalk بهترین امتیاز ( reference ) رابه vt50 داده :
حمید مقدس نیکو
06-06-2012, 14:09
سلام دوستان st50 مارو آوردن تا اینجا که همه چیز عالیه. xbox و ps3 بازی کردم و یه فیلم hd روش تست کردم بقیه چیزارم تست میکنم.
*Alucard*
06-06-2012, 15:23
سلام دوستان st50 مارو آوردن تا اینجا که همه چیز عالیه. xbox و ps3 بازی کردم و یه فیلم hd روش تست کردم بقیه چیزارم تست میکنم.
چه قیمتی خریدید؟
kaveh1589
06-06-2012, 15:26
درود
دوستان من st30m 42 اینچ دارم تصویر توی شبکه های hd عالیه ولی کانال های sd چندان تعریفی نداره اوایل فکر می کردم از ر سی ور هست چند مدل عوض کردم ولی تفاوتی نداشتند
مشکل عمده هم اینه که نور و درخشندگی تصویر مخصوصاً توی صورت افراد و مجری ها زیاده به نظر میاد یه لامپ توی صورت مجری روشن شده یا خیلی زیاد پنکیک استفاده کرده انعکاس یه نور شدید توی صورت گوینده دیده میشه
مد تصویر هم از نرمال با کنتراست 75 براینتس 48 و رنگ 45 استفاده می کنم بقیه موارد رو هم همون دیفالت گذاشتم
از دوستان کسی می تونه بهترین تنظیم (مخصوصاً اون گزینه های پایین ) رو برای کانال های sd بزاره
با تشکرو سپاس فراوان
درود
دوستان در این مورد نظری ندارید ؟
parham511
06-06-2012, 16:37
st30 منظورتونه دیگه؟
st50 که هنوز نیومده که!!
منظورتون 50ST30 هست یا ST50 ؟
اگه ST50 ـه :
چند اینچه؟
چند قیمیته؟
از کجا خریدید؟
گارانتی بانیان هست؟
sadeq_tajali
06-06-2012, 21:30
امروز رفتم اهواز و st30 دیدم! البته vt نداشتن ولی st30 فقط یه جا دیدم که اونم متاسفانه خیلی تو ذوقم خورد و جلو رفیقم کلی ضایع شدم آخه کلی تعریف پلاسما داده بودم که بله اله و بله ولی در کمال شگفتی st30 رنگ قرمز رو نشون نمیداد! بعد از 4 ساعت التماس اومد نیگا کرد گفت آره این از فیششه و فیشش خرابه یکم دست زد به ورودی تصویر و تکون تکونش داد بهتر شد ولی بازم کنار led سری e خود پاناسونیک حرفی واسه گفتن نداشت
حقیقتش من کلا پلاسما رو ترجیح میدم ولی رنگهای روشن led خیلی خیلی تو اون محیط به چشم میاد
میخوام بپرسم آیا روشنایی فروشگاه و احتمالا مشکل اون ورودی که ظاهرا درستش کرد چقدر تاثیر داشته ؟
behroozgh
06-06-2012, 22:57
سلام
امروز یکی از دوستان از نمایندگی پانا در دوبی در مورد مدل های جدید سوال کرده بود که چند مدل بهش معرفی کرده بود. (البته ایشون فقط سایز 42 را پرسیده بودند)
1- THL42E5M درهم 3199
2- THL42ET5M درهم 3999
3- THP42X50M درهم 2799
4- THP42XT50M درهم 2999
5- THP42ST50M درهم 5399
6- THL42DT50M درهم 6499
سپاس
هر درهم امارات ظهر سه شنبه 16 خرداد در بازار آزاد 484 تومن بود.
بنابراین قیمت امارات به پول ایران میشه :
1- THL42E5M تومان 1.548.316
2- THL42ET5M تومان 1.935.516
3- THP42X50M تومان 1.354.716
4- THP42XT50M تومان 1.451.516
5- THP42ST50M تومان 2.613.116
6- THL42DT50M تومان 3.145.516
تو ایران که بیاد چند درصدم تعرفه گمرکی میاد روش. دو سه سال پیش 20 درصد بود. الآن رو نمی دونم.
امروز رفتم اهواز و st30 دیدم! البته vt نداشتن ولی st30 فقط یه جا دیدم که اونم متاسفانه خیلی تو ذوقم خورد و جلو رفیقم کلی ضایع شدم آخه کلی تعریف پلاسما داده بودم که بله اله و بله ولی در کمال شگفتی st30 رنگ قرمز رو نشون نمیداد! بعد از 4 ساعت التماس اومد نیگا کرد گفت آره این از فیششه و فیشش خرابه یکم دست زد به ورودی تصویر و تکون تکونش داد بهتر شد ولی بازم کنار led سری e خود پاناسونیک حرفی واسه گفتن نداشت
حقیقتش من کلا پلاسما رو ترجیح میدم ولی رنگهای روشن led خیلی خیلی تو اون محیط به چشم میاد
میخوام بپرسم آیا روشنایی فروشگاه و احتمالا مشکل اون ورودی که ظاهرا درستش کرد چقدر تاثیر داشته ؟
دوست عزیز یکی ازنکات اصلی تلویزیونهای پلاسما اشباع بالاتررنگها و کنتراست بهتر اونهاست اون هم در یک چنین مدلی ، حتی زیر نور زیاد مغازه وبا سورس یکسان وقتی داشتم vt30 و st30 رو با ال ای دی های پاناسونیک مقایسه میکردم باز هم برتری با پلاسما ها بود و از لحاظ کنتراست و دیدن جزئیات به وضوح میشد پرزهای میوه کیوی رو در پلاسماها دید ولی در ال ای دی ها پرزها حالت مات و محو شده داشتند .
در مورد روشنائی فروشگاه فقط کافی بود از فروشنده میخواستید تا لامپهای مغازه رو خاموش کنه و فقط چند لامپ در حد روشنائی خونه رو روشن بزاره ، اونوقت خودتون می دیدید که تصویر ال ای دی ها به یکباره کیفیت خودشون رو از دست میدند وحالت شسته شده پیدا میکنند و کنتراستشون بسیار پائین میاد و این مورد یکی از اصلی ترین مشکلاتی هستش که اکثر خریداران ال ای دی در منزل با اون مواجه میشند و در مقابل تصویر پلاسما ها تغئیری نمیکنه و بهتر هم میشه .
در مورد اون فیش هم به راحتی میتونستید از فروشنده بخواین که فیش رو عوض کنه چون مطمئنا تو یه مغازه لوازم صوتی و تصویری چندین و چند فیش وجود داره و در اون صورت به راحتی میتونستید متوجه بشید که اشکال از فیش هست ویا از تی وی .
ali gamma
07-06-2012, 11:04
اينا كه وحشتناك بالاس! اگه با درهم دولتي حساب كني فك كنم ارزونتر بشه! دو ميليون و نيم برا يه تلويزيون چهل و دو اينچ!!!!
kaveh1589
07-06-2012, 11:29
درود
با تشکرو سپاس فراوان
دارم کم کم شک می کنم که پستم نامرئی هست و کسی نمی بینه
die my darling
07-06-2012, 12:44
عزیز جان گامای تصویرو دستکاری کن درست میشه گاما رو از روی حالت s.curve در بیار به زار روی 2.2 به خدا اگه به خودتون یکم زحمت بدین چندتا صفحه از این تاپیکو بخونید یه 10-15 باری در مورد تنظیمای گامای تصویر تو این تاپیک صحبت شده حالا من دارم کم کم شک میکنم نکنه پستای قبلی تو تاپیک نامرئی بودن.یه چیزی خیلی جالبه دقت کردین هر وقت این تاپیک vt30 /st30 جون میگیره یه یوزر تازه ثبت نام کرده که تعدا د پستاش به 10 تا نرسیده میاد یه ترولی میکنه؟
sadeq_tajali
07-06-2012, 15:15
دوست عزیز یکی ازنکات اصلی تلویزیونهای پلاسما اشباع بالاتررنگها و کنتراست بهتر اونهاست اون هم در یک چنین مدلی ، حتی زیر نور زیاد مغازه وبا سورس یکسان وقتی داشتم vt30 و st30 رو با ال ای دی های پاناسونیک مقایسه میکردم باز هم برتری با پلاسما ها بود و از لحاظ کنتراست و دیدن جزئیات به وضوح میشد پرزهای میوه کیوی رو در پلاسماها دید ولی در ال ای دی ها پرزها حالت مات و محو شده داشتند .
در مورد روشنائی فروشگاه فقط کافی بود از فروشنده میخواستید تا لامپهای مغازه رو خاموش کنه و فقط چند لامپ در حد روشنائی خونه رو روشن بزاره ، اونوقت خودتون می دیدید که تصویر ال ای دی ها به یکباره کیفیت خودشون رو از دست میدند وحالت شسته شده پیدا میکنند و کنتراستشون بسیار پائین میاد و این مورد یکی از اصلی ترین مشکلاتی هستش که اکثر خریداران ال ای دی در منزل با اون مواجه میشند و در مقابل تصویر پلاسما ها تغئیری نمیکنه و بهتر هم میشه .
در مورد اون فیش هم به راحتی میتونستید از فروشنده بخواین که فیش رو عوض کنه چون مطمئنا تو یه مغازه لوازم صوتی و تصویری چندین و چند فیش وجود داره و در اون صورت به راحتی میتونستید متوجه بشید که اشکال از فیش هست ویا از تی وی .
در هر دو مورد حق با شماست منم دوبار گفتم ولی گفت نمیتونم فعلا گرفتارم منم پیگیر نشدم آخه عجله هم داشتیم و اومدیم
parham511
07-06-2012, 20:04
42ST50 با عوارض گمرکی و سود و هزینه گارانتی و غیره فک نکنم کمتر از 3.5 برا خود شرکت وارد کننده تموم شه.
البته در صورت افزایش قیمت ارز همین 3.5 هم بعیده.
kaveh1589
08-06-2012, 08:24
عزیز جان گامای تصویرو دستکاری کن درست میشه گاما رو از روی حالت s.curve در بیار به زار روی 2.2 به خدا اگه به خودتون یکم زحمت بدین چندتا صفحه از این تاپیکو بخونید یه 10-15 باری در مورد تنظیمای گامای تصویر تو این تاپیک صحبت شده حالا من دارم کم کم شک میکنم نکنه پستای قبلی تو تاپیک نامرئی بودن.یه چیزی خیلی جالبه دقت کردین هر وقت این تاپیک vt30 /st30 جون میگیره یه یوزر تازه ثبت نام کرده که تعدا د پستاش به 10 تا نرسیده میاد یه ترولی میکنه؟
درود
تی وی من st30m هست توی تنظیمات چیزی به نام گاما نمی بینم که از حالت s.curve به 2.2 تغییرش بدم
در ضمن چند وقته یه برفک ریز روی تصویر ( hdmi -av- sd card) اومده که البته فقط از فاصله ی نزدیک مشخصه
بدجوری اعصابم رو خرد کرده میشه بفرمائید چی کارش کنم ؟
با سپاس از شما
brilliant1
08-06-2012, 12:57
در هند که برخلاف امارات مالیات فروش و ... هم میگیرن 50GT50 نزدیک قیمت جهانی فروخته میشه،هند هم تازه محصولات 2012 را آورده و با سه عینک و سه سال وارانتی حدود 2100 دلار عرضه شده.
قیمت امارات الان پرته و به زودی به قیمتهای جهانی نزدیک میشه.
دوست عزیز در قسمت تنظیمات گزینه تنظیمات پیشرفته ویا همون Advanced Setting رو پیدا کن وبروی اون کلیک کن ، پس از ورود دومین گزینه گاما هستش و اگه از 2.2 راضی نبودی میتونی روی 2 بزاری ، اگه درجه رنگ رو هم روی40 بزاری و کنتراست رو هم اگه شد روی 70 بزار تصویر یه مقدار متعادل تر میشه ولی در کل نمیتونی توقع داشته باشی که تصاویر sd به مانند تصاویر hd با کیفیت باشه و تنظیمات خاصی برای تصاویر sd وجود نداره و بیشتر سلیقه ای هستش .
خیلی با گاما ور رفتم. نتیجه: برای داشتن جزئیات بیشتر بخصوص تو صحنه های تاریک روی 1.8 باید باشه. گزینه های دیگش جزئیات رو خراب می کنند.
kaveh1589
08-06-2012, 15:56
درود
با عرض معذرت از دوستان
توی advance setting تی وی من فقط این گزینه ها هست :
Intelligent frame creation که مقادیر off - mid - max رو داره
resolution enhancer هست که مقادیر off - mid - max رو داره
side panel که مقادیر off - low -mid- high رو داره
16:9 overscan که مقادیر off - on رو داره
pixel orbiter که گزینه های auto و on رو داره
آیا این برفک ریز روی تصویر هست که از فاصله ی نزدیک مشخصه طبیعی هست ؟
تی وی شما هم همینطوره ؟
با سپاس
*Alucard*
08-06-2012, 20:48
با توجه به قیمتی که کمپانی مادر به نمایندگیها و خریدارای عمده میده حدس من این هست که 42ST50 در ایران چیزی در حدود 2.7 تا 2.8 میلیون تومان قیمت گذاری میشه (البته اگر قیمت دلار تا اون زمان ثابت بمونه).
50UT50 در حدود 2.6 میلیون
42UT50 در حدود 2 میلیون
50ST50 در حدود 3.5 تا 3.7 میلیون
50GT50 در حدود 4.2 تا 4.5 میلیون
42DT50 در حدود 3.5 میلیون
davood-d
08-06-2012, 23:35
درود
با عرض معذرت از دوستان
تی وی شما هم همینطوره ؟
با سپاس
منظور شما از برفك چيه؟ آيا فقط روي تصوير نويزي ديده ميشه؟ يا در حالت A/V و بدوم سيگنال هم نويز يا برفك هست؟
آي در تمام ورودي هاي HDMI اين نويز هست؟
kambiz11000
09-06-2012, 00:25
اگر قیمت دولار بیاد پایین و بشه مثل چند ماه پیش میشه حدس زد که قیمت 42 ST50 با گارانتی بانیان حول حوش1400000 تا 1500000 تومان در میاد.
بدون گارانتی هم دور بر 1000000 تومان.
50 ST50 با گارانتی حول حوش 2000000 تومان.
parham511
09-06-2012, 01:44
اگر قیمت دولار بیاد پایین و بشه مثل چند ماه پیش میشه حدس زد که قیمت 42 ST50 با گارانتی بانیان حول حوش1400000 تا 1500000 تومان در میاد.
.
امکانش واقعا نزدیک صفره با این تورم حدود 30% در سال.
kaveh1589
09-06-2012, 06:15
منظور شما از برفك چيه؟ آيا فقط روي تصوير نويزي ديده ميشه؟ يا در حالت A/V و بدوم سيگنال هم نويز يا برفك هست؟
آي در تمام ورودي هاي HDMI اين نويز هست؟
بله دوست من
روی تمام ورودی ها همینطور هست حتی زمانی که فقط تی وی روشنه ( رسی ور - پلیر و ... روشن نیست )
منظورم از برفک یه مثل همون چیزی که در حالت آنالوگ شبکه های سراسری دریافت میشه و وقتی آنتن به تی وی وصل نیست شما مشاهده می کنید
در ضمن این برفک فقط از فاصله ی خیلی نزدیک قابل دیدن هست و توی تصاویر مشکی بیشتر خودش رو نشون میده
ali gamma
09-06-2012, 12:05
من كه فقط منتظر UT50 هستم اميدوارم تا ١٦٠٠ بيشتر نشه. ايكاش اين دلار كم شه. ارزو ي پلاسماي پاناسونيك به دامون موند!
*Alucard*
09-06-2012, 12:22
درود
با عرض معذرت از دوستان
تی وی شما هم همینطوره ؟
با سپاس
مدلهای آسیای ST30 گزینه ای برای تنظیمات گاما ندارن شما میتونید با تغییر مولفه های کنتراست و برایتنس و گاما بر روی رسیورتون (در صورت وجود) تغیراتی رو اعمال کنید بهتره به دفترچه راهنمای ----- مراجعه کنید تا ببینید ----- شما این قابلیت رو داره یا خیر به جز این مورد اگرخروجی ----- شما تنظیماتی در مورد رزولوشن خروجی و گستره رنگها ارائه میده میتونید با روش آزمون و خطا تنظیمات دلخواه رو پیدا کنید.
در مورد "نویز":
اگر منظور شما مشاهده لرزش پیکسلها از فاصله خیلی نزدیک هست (مثلا کمتر از 50 سانتیمتر) این پدیده به علت نوع سازو کار تشکیل تصویر در HDTV های پلاسما هست که گازهای بی اثر تحت تاثیر فرآیندی گداخته میشن (پلاسما) و الکترون آزاد میکنن , گداختگی این گازها باعث حرکت جریان الکتریکی در ساب پیکسلهای HDTV های پلاسما میشه که شما اونهارو میتونید در فاصله های خیلی نزدیک به صورت حرکتهای سریع و لرزش مشاهده کنید و نقص محسوب نمیشه چون در عمل در فاصله های معمول قابل روئیت نیستن.
حمید مقدس نیکو
09-06-2012, 15:15
st30 منظورتونه دیگه؟
st50 که هنوز نیومده که!!
ببخشید منظورم st30 بود
فعلا من خیلی راضیم روی hd فیلم و بازی که عالیه روی شبکه های داخلی ایران هنوز تست نشده اون چزیم که اسمشو نباید بیارم فعلا اومدن جمع کردن فقط باهاش دو تا dvd دیدم با دی وی دی سامسونگ اونم خوب بود یه چیزیش که یکمی تو ذوقم زده قیافشه فقط ولی خوب پولم نمیرسید که vt30 بخرم واسه همین راضیم.
الان روی حالت استاندارد فقط دارم استفاده میکنم همونایی که اومدن نصب کردن گفتن دو هفته اول بزار روی استاندارد بعدا خواستی عوضش کن ولی چند باری روی بقیه حالتا تست کردم داینامیکش خیلی نورش زیاده ولی حالت سینما خیلی کم نوره باید یه تنظیم وسط بین اینا پیدا کنم مثلا حالت بازیش خیلی خوبه واسه من تا بعدا دو هفتش تموم بشه ببینم چی بهتره.
sadeq_tajali
09-06-2012, 15:29
ببخشید منظورم st30 بود
فعلا من خیلی راضیم روی hd فیلم و بازی که عالیه روی شبکه های داخلی ایران هنوز تست نشده اون چزیم که اسمشو نباید بیارم فعلا اومدن جمع کردن فقط باهاش دو تا dvd دیدم با دی وی دی سامسونگ اونم خوب بود یه چیزیش که یکمی تو ذوقم زده قیافشه فقط ولی خوب پولم نمیرسید که vt30 بخرم واسه همین راضیم.
الان روی حالت استاندارد فقط دارم استفاده میکنم همونایی که اومدن نصب کردن گفتن دو هفته اول بزار روی استاندارد بعدا خواستی عوضش کن ولی چند باری روی بقیه حالتا تست کردم داینامیکش خیلی نورش زیاده ولی حالت سینما خیلی کم نوره باید یه تنظیم وسط بین اینا پیدا کنم مثلا حالت بازیش خیلی خوبه واسه من تا بعدا دو هفتش تموم بشه ببینم چی بهتره.
کاش لطف میکردین قیمت و سایزشم میگفتین
حمید مقدس نیکو
09-06-2012, 15:51
ببخشید 42 اینچ هست با گارنتی بانیان 2200
davood-d
09-06-2012, 18:06
بله دوست من
روی تمام ورودی ها همینطور هست حتی زمانی که فقط تی وی روشنه ( رسی ور - پلیر و ... روشن نیست )
منظورم از برفک یه مثل همون چیزی که در حالت آنالوگ شبکه های سراسری دریافت میشه و وقتی آنتن به تی وی وصل نیست شما مشاهده می کنید
در ضمن این برفک فقط از فاصله ی خیلی نزدیک قابل دیدن هست و توی تصاویر مشکی بیشتر خودش رو نشون میده
شما دقت كنيد همانطور كه Alucard گفتن در فاصله كمتر از 50 سانتيمتر لرزش پيكسل داريد؟ دقت كنيد در تصاوير سياه و صحنه هاي تيره هم اين برفك ديده ميشه؟
kambiz11000
09-06-2012, 22:50
امکانش واقعا نزدیک صفره با این تورم حدود 30% در سال.دولار چند وقت پیش اومد پایین باز رفت بالا با مذاکرات احتمال داره دولار بیاد پایین.
kaveh1589
09-06-2012, 23:46
شما دقت كنيد همانطور كه Alucard گفتن در فاصله كمتر از 50 سانتيمتر لرزش پيكسل داريد؟ دقت كنيد در تصاوير سياه و صحنه هاي تيره هم اين برفك ديده ميشه؟
بله دقیقاً این برفک توی فاصله ی خیلی نزدیک دیده میشه در تصاویر سیاه و صحنه های تیره مشهود تره
البته از فاصله ی چند متری چیزی به هیچ عنوان مشخص نیست
منتها چیزی که ریاد اذیتم می کنه همین درخشندگی تصویر مخصوصاً توی صورت افراد هست که توی بعضی شبکه ها بیشتر به چشم می خوره
مدل رسی ور م ویو سولو ( لینوکسی با قیمت 600 تومن ) هست گزینه های تنظیم تصویر زیاد هست منتها من هر کدوم رو از حالت دیفالت تغییر دادم به نتیجه ی بهتری نرسیدم
این تنظیم گاما معمولاً به چه اسمی نشون داده میشه ؟
با تشکر از دوستان
*Alucard*
10-06-2012, 11:12
این تنظیم گاما معمولاً به چه اسمی نشون داده میشه ؟
Gamma setting
ehsan.aref
10-06-2012, 12:06
میشه توضیح بدین این گاما چیکار میکنه ؟
kaveh1589
10-06-2012, 12:53
Gamma setting
درود
متأسفانه رسی ور هم Gamma setting نداره . ما همچنان با نور بیش از توی صورت افراد دست و پنجه نرم می کنیم
در ضمن چند وقتی هست این مشکل پیش اومده و فکر کنم روز به روز هم داره بیشتر میشه
*Alucard*
10-06-2012, 14:08
روی سیگنالای HD هم همین مشکلو دارین؟
kaveh1589
10-06-2012, 16:59
روی سیگنالای HD هم همین مشکلو دارین؟
روی شبکه های hd کمتر دیده میشه
*Alucard*
10-06-2012, 23:21
اگر تونستی یه عکس از تنظیمات تصویری که خودت انجام دادی (رسی ور + TV) و این مشکلی که داری بنداز تا بیشتر متوجه بشم مشکلت دقیقا چی هست.
یه سری کارا میگم انجام بده شاید نتیجه گرفتی
اگر رسی ور شما گزینه تنظیمات رزولوشن خروجی داره و از کابل HDMI برای متصل کردنش به تی وی استفاده کردید خروجی تصویر رو یکبار روی 1080p و یکبار هم روی 720p تست کنید ببینید تغییری ایجاد میکنه یا خیر تنظیمات تصویر رسی ور و تی وی رو یکبار Reset کنید و به حالتهای پیش فرض کارخونه در بیارید.
مطمئن بشید سیستم خروجی تصویر روی رسی ور ( در صورت وجود ) روی حالت NTSC تنظیم نشده
اگر از پورت HDMI استفاده میکنید برای شبکه های SD روی تی وی این تنظیمات رو اعمال کنید:
برای وقتی که محیط خونه کم نور هست.
Viewing Mode:
Normal
contrast 70
brightness -5
colour 40
sharpness 40
color balance normal
vivid colour off
Colour Remaster off
eco mode off
pnr mid
اگر خروجی رسی ور رو روی 480p یا 576p تنظیم کردید گزینه Colour matrix قابل دسترسی میشه و بزارید روی SD
----------------
اگر روی رسی ور شما گزینه های برایتنس و کنتراست و برای تنظیمات تصویر وجود داره سعی کنید هر دو رو تا حد قابل قبولی کم کنید.
---------------
گزینه های گاما و وایت بالانس روی سری ST30M/P/T/K فقط روی ورودی PC قابل دسترسی هست اگر رسی ور شما خروجی DVI داره احتمالا میتونید از این تنظیمات استفاده کنید.
سلام كسي ميتونه بگه vt30 چهلو دو اينچ فرقش با gt50 چهلو دو اينچ چيه؟ كدام يك برتري دارند؟؟؟؟؟؟؟ با تشكر
ehsan.aref
12-06-2012, 14:49
سلام امروز رفتم یه جا 50vt30 و 42vt30 و 65vt30 داشت کیفیت 42 و 50 نزدیک هم بود جفتشون عالی بودن هر سه تاشون فوتبال نشون میدادن ولی 65 یکمی به نظرم کم نورتر از بقیه بود حالا اگه gt50 بهتر از اینا باشه خیلی خوب میشه.
ehsan.aref
12-06-2012, 14:50
این پستم بی جواب گذاشتین:
باسلام
بنده در شهرستان از نمایندگی یک tv st30 42تقاضا کردم نمایندگی امروز با من تماس گرفت و گفت tv شما رسیده به قیمت 2070ومن شک کردم که کارکره یاپشت ویترینی نباشه حالا من چگونه این مسئله رابفهمم وآیا کیفیت دو بعدی آن در شبکه های انالوگ وم ا ه واره نسبت به سونیex720در حدی است که پشیمون نشوم از استادان محترم ممنون میشوم اگر سریتر پاسخ بدهید باتشکر
die my darling
12-06-2012, 23:15
بای تنظیم نور محیطه صحنه هست.
باسلام
بنده در شهرستان از نمایندگی یک tv st30 42تقاضا کردم نمایندگی امروز با من تماس گرفت و گفت tv شما رسیده به قیمت 2070ومن شک کردم که کارکره یاپشت ویترینی نباشه حالا من چگونه این مسئله رابفهمم وآیا کیفیت دو بعدی آن در شبکه های انالوگ وم ا ه واره نسبت به سونیex720در حدی است که پشیمون نشوم از استادان محترم ممنون میشوم اگر سریتر پاسخ بدهید باتشکر
بستگی به سلیقت داره روی فیلم hd و بازیای hd که مطمئن باش میزنه 99 درصد تی ویای بازارو میترکونه ولی روی sd خیلی بستگی به سلیقه داره از شبکه های بی کیفیت زیاد انتظار نداشته باش چون روی اون شبکه ها رنگای کارتونی و جیغ ال سی دی بهتر جواب میده ولی شبکه های sd با کیفیت خیلی خوبه مخصوصا اگه نور محیط خونتون کم باشه تصویر st30 دیگه عالیه ولی اگه نور زیاد باشه ال سی دی زیر نور خیلی زیاد بهتره.
راستی تی وی به دستت رسید فراموش نکنی یه چندتا عکس ازش بزاری ببینیم آخه الان مد شده هر چند وقت یه بار یکی از فنای سامسونگ و سونی و ال جی یه کاربر جدید میسازه میاد تو تاپیک پاناسونیک ترول میکنه البته ببخشیدا شرمندگیش بمونه واسه روی اون کسایی که از این کارا کردن.
parham511
13-06-2012, 00:57
بالاخره فلت پنل هم بررسی VT50 رو گذاشت:
Black depth on VT50 is not noticeable better than on GT50, though. In a dark
room the two are fairly identical but VT50 has an advantage in a bright room due
to the louver filter.
Input lag was measured to 24-28 ms, which is very low compared to the typical
LCD model but average for Panasonic’s plasma TVs.
We have not witnessed any revolutions in the last few years but we still
continue to see evolutionary improvements in picture quality. VT50 has deeper
blacks than ever and Panasonic is inching closer to the infamous KURO black
levels. Color accuracy is impressive and motion reproduction is great. Panasonic
VT50 still has some very minor color banding problems during fast motion but
nothing worrying. We also noticed very moderate phosphor trailing in black/white
scenes but this is also close to insignificant. The movie experience is great,
gaming performance is great (due to fast response time and low input lag), and
sports ditto.
دقت رنگ و مشکیش فوق العادست، input lag طبق معمول کمه، گفته عمق مشکی این TV پاناسونیک نزدیکتر به kuru شده (نسبت به مدلای قبل)،
فیلتر louver که استفاده شده تو مکانهای پر نور از GT50 و ST50 متمایزش میکنه و برتری تو نور زیاد با VT50 هست ،مصرف برق هم نسبت به VT30 بیشتر شده.
Energy consumption compare between 2011 and 2012 panasonic's plasma flagship
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بای تنظیم نور محیطه صحنه هست.
بستگی به سلیقت داره روی فیلم hd و بازیای hd که مطمئن باش میزنه 99 درصد تی ویای بازارو میترکونه ولی روی sd خیلی بستگی به سلیقه داره از شبکه های بی کیفیت زیاد انتظار نداشته باش چون روی اون شبکه ها رنگای کارتونی و جیغ ال سی دی بهتر جواب میده ولی شبکه های sd با کیفیت خیلی خوبه مخصوصا اگه نور محیط خونتون کم باشه تصویر st30 دیگه عالیه ولی اگه نور زیاد باشه ال سی دی زیر نور خیلی زیاد بهتره.
راستی تی وی به دستت رسید فراموش نکنی یه چندتا عکس ازش بزاری ببینیم آخه الان مد شده هر چند وقت یه بار یکی از فنای سامسونگ و سونی و ال جی یه کاربر جدید میسازه میاد تو تاپیک پاناسونیک ترول میکنه البته ببخشیدا شرمندگیش بمونه واسه روی اون کسایی که از این کارا کردن.
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی سئوال اولم را پاسخ ندادید
حمید مقدس نیکو
13-06-2012, 12:14
شبکه های داخلیم تست کردم خوب بودن.
درود.
یکی از آشنایان این تی وی رو دیده و خوشش اومده میگه یکی لنگشو می خوام، الان از این مدل هست تو بازار؟ اگر نیست چه مدلی جایگزین شده؟
gachinonline
13-06-2012, 14:48
bostachin پایگاه اطلاع رسانی قیمت تلوزیونهای lcd . led . 3d . plasma در گچین
07612593473 09373320020
mr_rayan
14-06-2012, 16:58
سلام.گفتم بد نیست در مورد مشکلی که برام پیش اومده اینجا بنویسم.
تلویزیون من (VT30 50) دیروز یهو خاموش شد و دیگه هم روشن نشد.زنگ زدم نمایندگی تکنسینشون اومد و قاب پشت تلویزیون رو باز کرد و بعد از کلی ور رفتن گفت بردت مشکل پیدا کرده.خلاصه برد رو باز کرد و برد.امروز از نمایندگی تماس گرفتن گفتن که درخواست برد جدید دادیم که تا یکشنبه خبر قطعی رو خدمتت اعلام می کنیم که کی برای تعویض برد میایم.
جالب اینجا بود که خود طرف از موجودی انبار پاناسونیک خبر نداشت و گفت مشخص نیست برد مدل تلویزیون شما باشه یا نه.گفتم اگه نباشه چی؟گفت احتمالا یه دو سه هفته ای طول می کشه.منم شاکی شدم و شروع کردم باهاش جر و بحث که چرا به جواب درست و حسابی بمن نمی دی . ..... خلاصه گفت به احتمال زیاد تو هقته اینده درست میشه.
خوبه با گارانتی خریدم.
یه نکته ای.پشت پنل تلویزیون خورده made in japan.
parham511
14-06-2012, 17:30
آقای Arash_a59 هم VT30 دارن، ایشون هم تو صفحه 295 با نقل قول به بروز یه چنین مشکلی اشاره کرده بودن.
امیدوارم تلویزیون شما مثل مال اون فروشنده نباشه و زودتر درست شه انشالله.
mhfb عزیز برای ورود به منوی مخفی ابتدا باید
1_دكمه -Vol را بر روي پنل نگهداشته وهمزمان 3 باركليد Info بر روي ريموت کنترل فشار دهيد تا منوي مخفي لود شود.
2_سپس كليد 2 وبعدازآن كليد OK رو فشار داده تا وارد SRV TOOL شويد.
3_ سر پیکان رو به سمت پايين حرکت داده ودرباكس خالي مقابل PTCT قرار دهيد (توسط کلیدهای جهت پیما ) .
4_كليد Mute را به مدت 3 ثانيه نگهداشته , عددنمايش داده شده مدت زمان كاركردوتعداددفعات روشن شدن پنل رانمايش ميدهد.
5_برای خروج حتما سیم برق تی وی را از برق بکشید .
دوست عزیز برای خارج شدن از این منو حتما سیم برق تلویزیون رو از پریز بکشید چون با این کار در صورت تغئیرات سهوی ، این تغئیرات ذخیره نمی شوند .
دوستان تلویزیون VT30 بنده هم پوکــــید!!! یعنی خراب شد.
اومدم با کنترلش صدا رو زیاد کنم دیدم کار نمیکنه! گفتم حتماً باتریش تموم شده.
باطری رو عوض کردم بازم کار نکرد. یهو بهم استرس شدیدی وارد شد.
دکمه های بغل VT30 رو زدم دیدم اونم تعطیله. استرس بیشتر شد.
فلش مموری رو زدم. بععععله اینم که تعطیله!!!
الآن فقط و فقط دکمه خاموش و روشنش روی کنترل و خود تلویزیون کار میکنه. در بقیه موارد تعطیله.
انگار مشترک تایلند و ژاپن زیاد جالب در نیومده!
شنبه باس بندازمش پشت سمند ببرمش نمایندگی، محکم بکوبمش تو سرشون!:angry:
*Alucard*
15-06-2012, 01:17
دوستان تلویزیون VT30 بنده هم پوکــــید!!! یعنی خراب شد.
اومدم با کنترلش صدا رو زیاد کنم دیدم کار نمیکنه! گفتم حتماً باتریش تموم شده.
باطری رو عوض کردم بازم کار نکرد. یهو بهم استرس شدیدی وارد شد.
دکمه های بغل VT30 رو زدم دیدم اونم تعطیله. استرس بیشتر شد.
فلش مموری رو زدم. بععععله اینم که تعطیله!!!
الآن فقط و فقط دکمه خاموش و روشنش روی کنترل و خود تلویزیون کار میکنه. در بقیه موارد تعطیله.
انگار مشترک تایلند و ژاپن زیاد جالب در نیومده!
شنبه باس بندازمش پشت سمند ببرمش نمایندگی، محکم بکوبمش تو سرشون!:angry:
سلام
مشکل شما فکر کنم نرم افزاری هست تی وی رو برای نیم ساعت از برق در بیار دوباره امتحان کن اگر درست شد Reset factory کن.
جناب Alcard قربونت برم، من چند روزه این مشکل رو دارم. چندین بار، ساعتها از برق کشیدم فایده نداشت!
ali gamma
15-06-2012, 06:39
كلا پول زيادي دادن برا پلاسما ريسك داره. مث اينكه خيلي راحت حراب ميشن!
ای بابا من با اینکه فروشنده سامسونگ هستم هر بار می بینم کسی روی دوام و ماندگاری تلویزیون خیلی تاکید داره پاناسونیک رو پیشنهاد می دم چون بر خلاف سایر برند ها مونتاژ مالزی البته خدایش تی وی های رده بالاش کیفیت تصویر خوبی هم دارند ولی الان این چندمین مورد تو جمع محدود همین تاپیک آدم رو دلسرد میکنه.
خواهشا حداقل در باره نحوه برخورد شرکت گارانتی کننده هم اطلاعات بدید اینطور که معلومه جنس درست حسابی تو ایران نمیاد حداقل ببینیم گارانتی کننده ها چطوری اند ادم باید این چیزها رو بدونه تا " حداقل کمتر اشتباهی راهنمایی کنه " با وضع موجود بازار ایران تغییر سالانه که هیچی ماهانه کیفیت اجناس تغییر میکنه نمیشه هیچ وقت مطمئن درباره چیزی نظر داد.
من به عنوان کسی که خیلی وقته پلاسمای پاناسونیک داره تا حالا واسم مشکلی به وجود نیومده شاید این مدلای جدید چون مونتاژ تایلند شدن کیفیت قبلو ندارن.
............
15-06-2012, 12:51
دوستان تلویزیون VT30 بنده هم پوکــــید!!! یعنی خراب شد.اومدم با کنترلش صدا رو زیاد کنم دیدم کار نمیکنه! گفتم حتماً باتریش تموم شده.باطری رو عوض کردم بازم کار نکرد. یهو بهم استرس شدیدی وارد شد.دکمه های بغل VT30 رو زدم دیدم اونم تعطیله. استرس بیشتر شد.فلش مموری رو زدم. بععععله اینم که تعطیله!!!الآن فقط و فقط دکمه خاموش و روشنش روی کنترل و خود تلویزیون کار میکنه. در بقیه موارد تعطیله.انگار مشترک تایلند و ژاپن زیاد جالب در نیومده!شنبه باس بندازمش پشت سمند ببرمش نمایندگی، محکم بکوبمش تو سرشون!:angry:تلویزیون شما محتملا وارد حالت hotel mode شده است روال کار در مدلهای قبلی این چنین بود که روی بدنه تلویزیون دکمه -vol را نگه میدانشتند و سه بار دکمه av را بر روی ریموت فشار میدادند تا hotel mode menu ظاهر شود در آنجا گزینه هایی مثل Button Lock و Remote Lock وجود دارد که همه دکمه های تلویزیون را به جز دکمه power از کار میندازد.
ممنون از راهنماییتون. اما نشد که نشد.
شاید روش hotel mode اینا فرق داره.
............
15-06-2012, 14:16
بنده قبلا تعمیر کار تلویزیون بوده ام احتمال اینکه مشکل تلویزیون شما سخت افزاری باشد خیلی بعید است نهایتا با دوباره ریختن firmware مشکل شما بر طرف میشود.
کاراهایی را که میگویم به ترتیب تست کنید شاید یکی از روشها برای hard reset جواب داد:
دکمه vol - را روی تلویزیون نگه دارید و همزمان دو تا سه ثانیه دکمه menu را نگه دارید
همان کار را تکرار کنید این بار دکمه info را نگه دارید
همان کار ها را تکرار کنید دکمه info یا menu را سه بار فشار دهید.
اگر اینکارها را کردید انجام نشد ببینید تلویزیون وارد سرویس منو میشود یا خیر.
اگر تلویزیون شما درست شد و از محافظ برق استفاده میکنید محافظ برق را حتما تعویض کنید از اینگونه مشکلات با محافظ برق های ایرانی زیاد پیش می آید چون این محافظها استاندارد نیستند و نوسانات جریان برق را تشدید میکنند که باعث ایجاد باگهای نرم افزاری میشود سعی کنید سر راه برق دستگاهایتان از ترانسهای معتبر ایرانی یا خارجی استفاده کنید که به بردهای دستگاه فشار وارد نشود.
آخ جون آخ جون آخ جون، VT30 ام درست شد:26::31:
یه روش ابداعی کشف کردم.
دکمه Chanel - روی دستگاه را نگه داشتم و دکمه menu روی کنترل را سه بار زدم. سپس تلویزیون وارد یه صفحه ای میشه که شبیه منو مخفی بود.
بدون ایجاد تغییرات در منو مخفی، تلویزیون را از برق کشیدم.
اینطوری تلویزیون reset factory میشه.
چون وقتی روشن شد از اول رفت روی تنظیم زبان و کانال یابی.
دوباره همه چیزش راه افتاد.
راهنمایی دوست عزیزم ............ در کشف این روش خیلی مفید بود.:42:
خدا خیرت بده. صد در دنیا و هزار د آخرت نصیبت بشه.
بنده قبلا تعمیر کار تلویزیون بوده ام احتمال اینکه مشکل تلویزیون شما سخت افزاری باشد خیلی بعید است نهایتا با دوباره ریختن firmware مشکل شما بر طرف میشود.
کاراهایی را که میگویم به ترتیب تست کنید شاید یکی از روشها برای hard reset جواب داد:
دکمه vol - را روی تلویزیون نگه دارید و همزمان دو تا سه ثانیه دکمه menu را نگه دارید
همان کار را تکرار کنید این بار دکمه info را نگه دارید
همان کار ها را تکرار کنید دکمه info یا menu را سه بار فشار دهید.
اگر اینکارها را کردید انجام نشد ببینید تلویزیون وارد سرویس منو میشود یا خیر.
اگر تلویزیون شما درست شد و از محافظ برق استفاده میکنید محافظ برق را حتما تعویض کنید از اینگونه مشکلات با محافظ برق های ایرانی زیاد پیش می آید چون این محافظها استاندارد نیستند و نوسانات جریان برق را تشدید میکنند که باعث ایجاد باگهای نرم افزاری میشود سعی کنید سر راه برق دستگاهایتان از ترانسهای معتبر ایرانی یا خارجی استفاده کنید که به بردهای دستگاه فشار وارد نشود.
دورت بگردم فدات شم،من پست شما رو دیر دیدم و خودم مشغول انگولک کردن دکمه ها شده بودم.
در حین اینکه شما داشتید پست میدادید من این روش رو خودم کشف کردم!
فکر کردم فقط خودم کشفش کردم. ای بابا، پس این روش قبلاً کشف شده بود!:31:
یه دنیا ازت ممنونم. منو از شر حمل و نقل و تعمیر کار و دردسر راحت کردی.
غلامتم. نوکرتم.:11:
با سلام
هنوز چیزی قطعی نیست چون برای هر برند و هر نوع از وسایل الکتریکی امکان داره از این جور مسائل پیش بیاد و هنوز زوده که با دو مورد بشه نظر قطعی داد که پلاسماهای مونتاژ تایلند خوب از آب در نیومده ، در مورد صحبتهای اون فروشنده هم باید گفت که حتی در اصل صحت گفته های ایشون هم تردید وجود داره و جناب arash_a59 هم جواب قانع کننده ای در اون مورد ندادند و به همین پاسخ بسنده کردند که ( منظورم رو مخاطبین اون پست متوجه شدند ) پس تا الان تو این انجمن که به جرات میشه گفت که یکی از بهترین انجمن ها در بررسی و تبادل نظر راجع به تلویزیونهای پلاسمای پاناسونیک هستش دو مورد مشگل جدی پیش اومده ، برای مثال خود من در حدود سه ماه و نیم هستش کهVT30 دارم و این تلویزیون در روز حدودا 12 ساعت روشن هستش وتا الان خدا رو شکر مشگلی پیش نیومده ، حتی اوایل خرید یه مقداری از بابت IR نگرانی داشتم که اون هم تا الان برام پیش نیومده ، پس برای نتیجه گیری یه مقدار زوده و در نهایت امیدوارم که مشگل بچه ها در مورد تی وی هاشون زودتر حل بشه و هم از جناب mr_rayan و همpoonel عزیز خواهش میکنم که نتیجه و روند پاسخگوئی شرکت گارانتی کننده رو (بانیان الکترونیک) در انجمن منعکس کنند .
قابل توجه بعضی از دوستان هوا خواه شرکتهای . . . لطفا سوء استفاده نکنید ، فعلا یکی از موارد رفع شد ، پس همون طور که در بالا عرض شد برای نتیجه گیری در انجمنی به این بزرگی دو مورد کافی نیست .
با تشکر
............
15-06-2012, 14:52
حتی اوایل خرید یه مقداری از بابت IR نگرانی داشتم که اون هم تا الان برام پیش نیومد
دوست عزیز خدارو شکر که برای شما مشکلی پیش نیومده ولی مشکل ir در صورت به وجود آمدن هم نباید باعث نگرانی شما شود ir یک اثر موقتی هست و به صورت خود به خود بر طرف میشود ممکن است در بعضی موارد کمی طول بکشد اخیرا سایت cnet تستی انجام داده و منوی یک dvd را که تصویری ثابت بوده برای مدت 8 ساعت بدون وقفه روی سه مدل از پلاسماهای جدید رها کرده مدل e6500 سامسونگ که تقریبا ir نداشته البته چون برایتنس پائینی هم دارد محتمل بوده مدلهای gt50 و vt50 هم که برایتنس بسیار بالایی دارند کمی دچار ir شده بودند که همگی بعد از مدتی بر طرف شده اگر مشکل ir برای شما به وجود آمد و خیلی حساس بودید یک صفحه خاکستری تیره را برای مدتی نمایش دهید حتی تا 10 ساعت مطمئن باشید ir برطرف خواهد شد.
parham511
15-06-2012, 15:44
.
دوباره همه چیزش راه افتاد.
آقای poonel اگه میشه بفرمایید کار خاصی کرده بودین که اون مشکل نرم افزاری بوجود اومده بود؟
که دوباره تکرار نشه واسه کسی.
آقای آلوکارد هم همون اول گفتن مشکل نرم افزاریه و با ریست حل میشه.
مدلهای gt50 و vt50 هم که برایتنس بسیار بالایی دارند
جناب . . . . . . . اطلاع دارید که برایتنس این دو مدل روی چه درجه ای تنظیم شده بوده .
با تشکر
باسلام
بنده بعد از کلی تحقیق و سر زدن به اکثر تاپیکهای مدلهای مختلف از جمله همین تاپیک وخواندن تمام 305 صفحه با کلی ذوق وشوق بالاخره ST30گرفیم رو پخش hdبسیار عالی ولی رو شبکه های م ا ه وا ره بد جوری تو ذوقم خورد حلا با توجه به این که ما اکثرا از همین شبکه ها استفاده میکنیم ایا با تعویض ر س یور مشکل برطرف میشود یا باید سوخت و ساخت
در ضمن اگر استادی یه تنظیم تصویر بده خیلی ممنون میشم
باتشکر
............
15-06-2012, 16:59
باسلامبنده بعد از کلی تحقیق و سر زدن به اکثر تاپیکهای مدلهای مختلف از جمله همین تاپیک وخواندن تمام 305 صفحه با کلی ذوق وشوق بالاخره ST30گرفیم رو پخش hdبسیار عالی ولی رو شبکه های م ا ه وا ره بد جوری تو ذوقم خورد حلا با توجه به این که ما اکثرا از همین شبکه ها استفاده میکنیم ایا با تعویض ر س یور مشکل برطرف میشود یا باید سوخت و ساختدر ضمن اگر استادی یه تنظیم تصویر بده خیلی ممنون میشمباتشکرتلوزیون قبلی شما چه مدلی بوده؟ اگر تلوزیون قبلی شما لامپ تصویری بوده که اولین دلیل این تو ذوق خردگی شما تغییر نسبتا تصویر از 4:3 به صفحه واید با نسبت تصویر 16:9 هست میتوانید نسبت تصویر را روی 4:3 قرار دهید تا کشیدگی تصویر شمارا ناراحت نکند این مشکل اکثر کسانی هست که از تلویزیون قدیمی لامپی به یک hdtv هجرت میکنن.
درست میفرمایید دوست عزیز تلوزیون قبلیم crtسونی بود ونسبت تصویر رو هم تغییر دادم بازم نشد
آقای poonel اگه میشه بفرمایید کار خاصی کرده بودین که اون مشکل نرم افزاری بوجود اومده بود؟
که دوباره تکرار نشه واسه کسی.
آقای آلوکارد هم همون اول گفتن مشکل نرم افزاریه و با ریست حل میشه.
والا من اون موقع که مشکل شروع شد سر کار بودم. اهالی خونه هم میگن کاری نکردن که بعید می دونم راست بگن!
نماینده فروش بهم گفت احتمالاً چند تا دکمه رو با هم زدن که قفل کرده.
درست میفرمایید دوست عزیز تلوزیون قبلیم crtسونی بود ونسبت تصویر رو هم تغییر دادم بازم نشد
نسبت رو بزارید رو همون 16:9 باشه. تغییرش ندید که با IR و جاموندگی تصویر مواجه نشید.
من هم تلویزیون قبلیم CRT پاناسونیک بود. اما VT30 تو تصاویر SD کاملا از نظر کنتراست و غلظت رنگ و طبیعی بودن تصویر به CRT قبلیم برتری داره. جزئیات تصویر هم توش بیشتره.
با کوچ کردن از CRT به پلاسما کیفیت تصویر SD که دارم خیلی بیشتر از قبله.
برام تعجبه که شما میگید کیفیت بد شده!
حتماً تنظیمات را خوب انجام ندادید. از رسیورم میتونه باشه. اگه ----- HD بگیرید یه 10 - 15 درصدی کیفیت رنگ تصاویر SD بهتر میشه. نویزشم یه مقدار جزئی کم میشه.
با رعایت این موارد از فاصله 3 - 4 متری تصویر SDش زیاد با HD فرقی نداره.
باسلام
بنده بعد از کلی تحقیق و سر زدن به اکثر تاپیکهای مدلهای مختلف از جمله همین تاپیک وخواندن تمام 305 صفحه با کلی ذوق وشوق بالاخره ST30گرفیم رو پخش hdبسیار عالی ولی رو شبکه های م ا ه وا ره بد جوری تو ذوقم خورد حلا با توجه به این که ما اکثرا از همین شبکه ها استفاده میکنیم ایا با تعویض ر س یور مشکل برطرف میشود یا باید سوخت و ساخت
باتشکر
با سلام
دوست عزیز من قبلا خدمتتون عرض کردم ، همون طوری که بارها تو این تایپک گفته شده تنظیمات خاصی برای تصاویر SD وجود نداره و بیشتر سلیقه ای هستش . و در مورد ----- که فرمودید من در حال حاضر با یه ----- معمولی star sat که دست دوم تر تمیزش رو میتونی با پنجاه هزار تومن تهیه کنی ، تصاویر قابل قبول و با کیفیتی دارم و مثل شما بیشتر استفاده هم از همین شبکه هاست . تی وی رو هم رو مد نرمال گذاشتم و به هیچ وجه با مسائلی که شما گفتید روبرو نشدم و رنگ پوست طبیعی ، البته تو بعضی از شبکه ها اشباع رنگ کمی بیشتر میشه ویا کیفیت تصویر یه مقدار کمتر میشه که خوب این از دست من وشما خارج وبه اون سورسی که داره پخش میشه بستگی داره و در کل تصاویر SD تو تمام تی وی های دیگه هم همین طور هستش و به هیچ وجه نمیتونی انتضار کیفیت تصاویر HD رو داشته باشی . ولی در کل تصاویرSD در پلاسماها مخصوصا این مدلها از کیفیت خیلی خوبی برخوردار هستند و خوب مطمئنا تصاویری که بچه ها تو همین فریوم رو گذاشتند باید دیده باشی و اگه تصاویر شما این کیفیت رو ندارند ، باید یه مشگلی در کار باشه ، اگه میتونی سعی کن یه دونه از همین رسیورها رو تهیه کنی ، چون جناب پونل هم در گذشته یه ----- معمولی داشتند و عکسهای تصاویر SD توی فریوم رو از همین ----- خروجی گرفتند و تو سایت قرار دادند ، من متاسفانه دوربین خوب در دسترس ندارم وگر نه چند تا عکس برات میگرفتم تا باور کنی و خیالت از این جهت راحت بشه .
در ضمن کیفیت تصاویر SD در پلاسماهای vt و st از بسیاری از تی وی های هم رده وحتی بالاتر بهتر بوده ، میتونی تو فریوم های خارجی و یا همین فریوم به جداول تستها یه نگاهی بندازی .
در آخر هم میتونم این رو بهت بگم که مطمئن باش در مقابل تحقیق و هزینه ای که کردی یکی از بهترینها نصیبت شده و گذشت زمان این موضوع رو بیشتر و بیشتر به شما ثاب ت میکنه .
موفق باشی
این تصویر SD من :
سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es%2F13830820725854888748.jpg)
سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es%2F23984375979615086347.jpg)
سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es%2F09980396216322863388.jpg)
سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] es%2F31644191961287814212.jpg)
اگه شبکه SD کیفیت نسبتاً مناسبی داشته باشه و 16:9 باشه مثل عکس آخری خیلی طبیعی نشونش میده. به رنگ پوستش دقت کن.
تو این عکسها رسیورم Starsat x95 بود.
TATU_TATY
15-06-2012, 20:33
آقا پونل میشه تنظیمات رو برای شبکه های داخلی برایمون بزاری ما روی50 st30 پیاده کنیم .
کنتراست 75
روشنایی +10
رنگ 50
وضوح 60
توازن رنگ سرد
رنگ درخشان روشن
حالت صرفه جویی خاموش
pnr خاموش
intelligent fram creation خاموش
تشخص آهنگ فیلم روشن
تقویت کننده تصویر خاموش
پانل کناری زیاد
اسکن مضاعف 16.9 روشن
گرداننده پیکسل اتوماتیک
با این تنظیمات راضیم ولی خوب چیزی که دارم برای تی وی شما میبینیم از تی وی من گیرا تره ..میشه تنظیمات رو تی وی خودتون رو برای شبکه های دیجیتال داخلی برام بزارید اعمال کنم ببنیم چطور میشه..
با تشکر
TATU_TATY
15-06-2012, 20:49
باسلام
باتشکر
هر چی زمان بگذره بیشتر به خودت مببالی با این انتخابی که کردی ...شک نکن ...به جرات میتونم بگم در 90% افرادی که برای اولین بار از پلاسما استفاده میکنن این اتفاق میفته ولی با گذشت زمان و کمی تنظیمات سلیقه ای سری دیگه ای که خاستی تی وی بخری اگر بودجش رو داشتی OLED میخری اگرم نداشتی شک نکن میری سراغ پلاسما بازم . به تحقیق این را بیان کردم براتون عزیز دل برادر
آقا پونل میشه تنظیمات رو برای شبکه های داخلی برایمون بزاری ما روی50 st30 پیاده کنیم .
کنتراست 75
روشنایی +10
رنگ 50
وضوح 60
توازن رنگ سرد
رنگ درخشان روشن
حالت صرفه جویی خاموش
pnr خاموش
intelligent fram creation خاموش
تشخص آهنگ فیلم روشن
تقویت کننده تصویر خاموش
پانل کناری زیاد
اسکن مضاعف 16.9 روشن
گرداننده پیکسل اتوماتیک
با این تنظیمات راضیم ولی خوب چیزی که دارم برای تی وی شما میبینیم از تی وی من گیرا تره ..میشه تنظیمات رو تی وی خودتون رو برای شبکه های دیجیتال داخلی برام بزارید اعمال کنم ببنیم چطور میشه..
با تشکر
تنظیمات من :
contrast : 75 تا 100 (به دلخواه)
Brightness : 0
Color : 50
Sharpness : 100
Tint : 0
Vivid Colour : On
color Balance : Cool
Eco Mode : Off
P-NR : Max
Advanced Setting ---> Gamma : 2.2
Intelligent Frame creation: Max
Resoulation Enhancer : Max
Side Panel : High
16:9Over Scan : On
Pixel Orbiter : On
پس طبق منو فارسی، شما این 4 گزینه رو باس روشن یا روی حداکثر مقدارش تنظیم کنید تا تلویزیون upscaling خوبی داشته باشه و نویز هم کم بشه.
وضوح
pnr
intelligent fram creation
تقویت کننده تصویر
گرداننده پیکسل همیشه روشن باشه (نه اتوماتیک) که جاموندگی موقت به حداقل برسه.
روشنایی باید 0 باشه تا اشباع رنگ ها و کنتراست تصویر حفظ بشه. در منو من 0 حد وسطه. پس اگه منو شما 0 تا 100 هست باید روی 50 باشه.
دوستان قیمت VT30 50 اینچ تو بازار الان چنده؟
ehsan.aref
16-06-2012, 00:41
4,200,000 تومن
ehsan.aref
16-06-2012, 00:46
تنظیمات من :
contrast : 75 تا 100 (به دلخواه)
Brightness : 0
Color : 50
Sharpness : 100
Tint : 0
Vivid Colour : On
color Balance : Cool
Eco Mode : Off
P-NR : Max
Advanced Setting ---> Gamma : 2.2
Intelligent Frame creation: Max
Resoulation Enhancer : Max
Side Panel : High
16:9Over Scan : On
Pixel Orbiter : On
پس طبق منو فارسی، شما این 4 گزینه رو باس روشن یا روی حداکثر مقدارش تنظیم کنید تا تلویزیون upscaling خوبی داشته باشه و نویز هم کم بشه.
وضوح
pnr
intelligent fram creation
تقویت کننده تصویر
گرداننده پیکسل همیشه روشن باشه (نه اتوماتیک) که جاموندگی موقت به حداقل برسه.
روشنایی باید 0 باشه تا اشباع رنگ ها و کنتراست تصویر حفظ بشه. در منو من 0 حد وسطه. پس اگه منو شما 0 تا 100 هست باید روی 50 باشه.
میشه بگید این تنظیمارو روی چه حالت تصویری انجام دادین.
مد Normal. روی Dynamic هم می تونید انجام بدید. فرقی نمیکنه.
با سلام
مشکل tvمن کابل خروجی ار ----- بود که با تعویض آن برطرف شد به حق متونم بگم واقعا از خریدم راضیم
ازتمامی دوستانی که راهنماییم کردن تشکر میکنم
سلام
آقا کسی قیمت گارانتی بانیان دو مدل TH-P50ST30 و TH-P42ST30 رو داره تو بازار؟
بدون گارنتی چی؟
parham511
16-06-2012, 13:34
پاناسونیک برندیه که تو پلاسماهای سری S، G , V خودش از Wifi داخلی بهره میبره، جالبه تا بهار سال 2013 قراره استاندارد جدید 802.11ac، بجای استاندارد کنونی 802.11n در چیپ های Wifi دو شرکت Broadcom و Qualcomm رعایت بشه، که بر طبق این استاندارد جدید سرعت انتقال تا 1.3 Gbps افزایش پیدا میکنه یعنی یشتر از 2 برابر سرعت چیپ های کنونی Wifi (که در حال حاضر اجازه انتقال اطلاعات تا سقف 600 Mbps رو میدن).
سرعت چیپ های کنونی هم خوبه ولی تصور اینکه بشه بدون سیم یه فیلم FHD سه بعدی با بیت ریت بالا رو تماشا کرد داره محقق میشه و احتمالا روزی میرسه که کابل های HDMI کنونی رو فقط تو موزه ها بشه پیدا کرد.
این چیپ ها از بهار 2013 میلادی مورد استفاده در تلویزیونهای هوشمند و سایر وسایل الکترونیکی قرار میگیرن.
اطلاعات بیشتر در باره چیپ های جدید Wifi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
parham511
16-06-2012, 13:44
سایتهایی که بانیان الکترونیک پشتیبانیشون میکنه و بهشون جنس میده این 2 تان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
دیجیکالا
فعلا هم این 2 سایت این مدلو ندارن، 50 اینچش 2800 بود 2 هفته پیش تو مشهد، بعید میدونم تغییری کرده باشه.
*Alucard*
16-06-2012, 13:51
بالاخره فلت پنل هم بررسی VT50 رو گذاشت:
دقت رنگ و مشکیش فوق العادست، input lag طبق معمول کمه، گفته عمق مشکی این TV پاناسونیک نزدیکتر به kuru شده (نسبت به مدلای قبل)،
فیلتر louver که استفاده شده تو مکانهای پر نور از GT50 و ST50 متمایزش میکنه و برتری تو نور زیاد با VT50 هست ،مصرف برق هم نسبت به VT30 بیشتر شده.
Energy consumption compare between 2011 and 2012 panasonic's plasma flagship
مصرف برق تو پلاسما متغیره چون برایتنسش بالاتر رفته مصرف برقش بیشتر شده در برایتنس برابر با مدلهای 2011 مصرف برقش کمتره.
parham511
16-06-2012, 13:57
دقیفا، تازه علاوه بر برایتنس پردازنده 2 هسته ای و امکانات دیگش هم مسبب بودن، ولی با توجه به تبلیغات انتظار کاهش داشتم من که:20:
راستی ببخشید در جوار بزرگایی مثل شما من دست به ترجمه زدم، مطمئنا اشکالاتی داشت پستم درمورد VT50 که پوزش میخوام.
*Alucard*
16-06-2012, 16:09
شما لطف دارید دوست عزیز و خودتون بزرگوار هستید من از اطلاع دوستانی مثل شما و دیگران استفاده میکنم.
ruzbe1313
16-06-2012, 18:15
پس از چند سال پیگیری این فروم و ریویوها بالاخره نوبت خرید تلویزیون ما هم رسید
قبلش با توجه به دیزاین ST30 به D7000 متمایل شده بودم. منتهی اگه الان بخوام واسه ST50 ( که ظاهرا دیزاینش قابل تحمل تره ) صبر کنم دو سوال :
1- مشکل فلیکر 50 هرتز با گیرنده صدا و تصویر دنون حل میشه ؟ ( ینی 50 بدم 60 خروجی بگیرم )
2- برای اینکه نسبت 4:3 صدا و سیما مشکل IR ایجاد نکنه ظاهرا باید حاشیه رو رنگ خاکستری تنظیم کرد. اونوقت بی ریخت نمیشه ؟ ( دوستان اگه تصویری از 4:3 خودشون دارند در صورت امکان بذارن )
با تشکر
سایت البسکو چطور؟ قیمتهاش پایینتره نیست؟ این لینکش ببینید لطفا
50 اینچ 2.650 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
42 اینچ 2.100: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
مشکل tvمن کابل خروجی ار ----- بود که با تعویض آن برطرف شد به حق متونم بگم واقعا از خریدم راضیم
ازتمامی دوستانی که راهنماییم کردن تشکر میکنم
با سلام
دوست عزیز اگه امکانش هست در این مورد یه مقدار بیشتر توضیح میدادید .در واقع اگه درست متوجه شده باشم مشگل از کیفیت کابل HDMI بوده و کابل جدید رو از چه نوعی تهیه کردید ؟
با تشکر
1- من خودم VT30 دارم. تا حالا فلیکر ندیدم. منم مثل شما قبل از خرید به این مورد خیلی فکر می کردم و کلی پست دربارش زدم اما بعد خرید فهمیدم چه نگرانی بیخودی داشتم.
2- برای جلوگیری از IR همیشه نسبت باید 16:9 باشه حتی در دفترچه LCD و LED نوشته تصویر 4:3 را برای مدت طولانی حاشیه دار نکنید چون ممکنه جا بندازه. اینطوری تصویر 4:3 پهن میشه اما به مرور چشم عادت میکنه. اینم یه نگرانی بی مورده.
سایت البسکو چطور؟ قیمتهاش پایینتره نیست؟ این لینکش ببینید لطفا
50 اینچ 2.650 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
42 اینچ 2.100: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایته اکثر قیمتاش الکی هست و قیمت روز نیست.
برای همین نوشته : لطفا جهت خرید از طریق فرم تماس استعلام قیمت نمایید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حتی خیلی از کالاهایی که قیمت زده موجود نداره.
چون تجربه خرید از البسکو رو دارم اینو میگم.
با سلام
دوست عزیز اگه امکانش هست در این مورد یه مقدار بیشتر توضیح میدادید .در واقع اگه درست متوجه شده باشم مشگل از کیفیت کابل HDMI بوده و کابل جدید رو از چه نوعی تهیه کردید ؟
با تشکر
اینجا قبلاً زیاد از این بحث ها شده.
همون کاری که کابل اچ دی 10 تومنی میکنه، 50 تومنی هم همون کارو میکنه.
سیستم دیجیتال 0 و 1 هست و هیچ فرقی با هم ندارن.
بیخودی پولتون رو واسه کابل HDMI گرون دور نریزید.
حمید مقدس نیکو
17-06-2012, 11:24
پست آقای پونل تائید میشه من خودم تجربه داشتم یه کابل 70 هزار تومنی با کابل 20 تومنی هیچ فرقی نداشت فقط بعضی کابلا پهنای باند بالاتر دارن برای سه بعدی بهترن یا طول کابلشون بیشتره
با سلام
با تشکر
کار خواصی نکردم کابل قبلی سه فیشه از نوع خراب رو با کابل HDMIعوض کردم
ehsan.aref
17-06-2012, 13:43
یه فروشنده یه مدل نمایشگاهی 42vt30 بهم پیشنهاد داده 2200 به نظر شما ارزش داره؟ ظاهرش که خیلی تمیزه حتی پلاستیک روشم نکندن.
sadeq_tajali
17-06-2012, 13:58
اگر همچیزش سالم باشه بنظر من با یه چونه بخرید خوبه!
mr_rayan
17-06-2012, 15:23
یه فروشنده یه مدل نمایشگاهی 42vt30 بهم پیشنهاد داده 2200 به نظر شما ارزش داره؟ ظاهرش که خیلی تمیزه حتی پلاستیک روشم نکندن.
من پیشنهاد نمی کنم.چون تلویزیون های ویترینی بدون وقفه هر روز روی بالاترین حالت تصویر روشن هستش و فشار زیادی به تلویزیون وارد میشه.
mr_rayan
18-06-2012, 11:12
دیروز از نمایندگی زنگ زدن گفتن قطعه تلویزیون من موجود نیست و درخواست دادن.:41:
وقتی پرسیدم چقدر زمان میبره گفت هیچی معلوم نیست:44:
حالا فردا خودم یسر میرم نمایندگی مرکزی یه پرس و جو می کنم ببینم چی میشه.خودم باید با مسول کلنگشون صحبت کنم تا یه راه دیگه پیدا کنم.
die my darling
18-06-2012, 15:20
احتمالا اتفاق نادریه که اون قطعه رو ندارن اگر زیاد اتفاق میوفتاد 100 درصد خودشون قطعه زیاد می آوردن.
parham511
18-06-2012, 17:16
دیروز از نمایندگی زنگ زدن گفتن قطعه تلویزیون من موجود نیست و درخواست دادن.:41:
وقتی پرسیدم چقدر زمان میبره گفت هیچی معلوم نیست:44:
حالا فردا خودم یسر میرم نمایندگی مرکزی یه پرس و جو می کنم ببینم چی میشه.خودم باید با مسول کلنگشون صحبت کنم تا یه راه دیگه پیدا کنم.
به نظر من اگه قطعه رو ندارن یا باید تعویض کنن و تو مدتی که تلویزیون ندارید یه TV در همون حد جایگزین بهتون بدن،
اگه من جای شما بودم و این کارو واسم نمیکردن به 10 جا شکایت میکردم.
mr_rayan
18-06-2012, 17:25
به نظر من اگه قطعه رو ندارن یا باید تعویض کنن و تو مدتی که تلویزیون ندارید یه TV در همون حد جایگزین بهتون بدن،
حالا فردا قصد دارم برم نمایندگی مرکزی.اونجا همه چیز مشخص میشه.
ehsan.aref
18-06-2012, 21:54
من پیشنهاد نمی کنم.چون تلویزیون های ویترینی بدون وقفه هر روز روی بالاترین حالت تصویر روشن هستش و فشار زیادی به تلویزیون وارد میشه.
اگر همچیزش سالم باشه بنظر من با یه چونه بخرید خوبه!
راستش من چند بار از در مغازش رد شدم روزا که ساعت 10 باز میکنن تا بعد از ظهر ساعت 5 تقریبا همه تلوزیونا خاموشه از ساعت 5-6 تا 10 شب که ببندن یه کله روشن میکنن که میشه حداکثر 5 ساعت روزای تعطیلم بستن خودشم میکه که این الان 2 ماهه در نمایشگاه هست حساب کردم حداکثر شاید 300 ساعت کار کرده باشه.
نکته مهم تو این جور موارد وقت و حوصله است و مهم تر از اون اینه که در آخر هم نتیجه ای نمیشه گرفت ، وقتی سیستم به این صورت پایه ریزی شده کاری نمیشه کرد و در نهایت قضیه میشه دور باطل
4,200,000 تومن
پس این قیمتی که تو این سایت زده یعنی قدیمیه
راستش من چند بار از در مغازش رد شدم روزا که ساعت 10 باز میکنن تا بعد از ظهر ساعت 5 تقریبا همه تلوزیونا خاموشه از ساعت 5-6 تا 10 شب که ببندن یه کله روشن میکنن که میشه حداکثر 5 ساعت روزای تعطیلم بستن خودشم میکه که این الان 2 ماهه در نمایشگاه هست حساب کردم حداکثر شاید 300 ساعت کار کرده باشه.
شما میتونی خیلی ساده بری ساعت کارکرد تلویزیونو چک کنی. بنظر من 2200خوبه:12:
TATU_TATY
19-06-2012, 08:42
آقا من شدیدا معتاد پلاسما شدم....علاوه بر 50st30 که دارم یدونه 50st30 هم میخوام...خدایا از آسمان برسان ...این تی وی رو به آبجی میندازم پولشو میگیرم میرم st50 رو میگیرم...حالا یه راهنمایی این حرکت ارزش این تی وی رو داره اکیفیت تصویری st30 & st50 چقدهر؟ به 50 درصد میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی دیگه خیلی دیگه
لامصب st50 تو cnet اسکور زده از vt50 بالاتر!!یعنی چی اونوقت...9.2/10 ..
آقا درسته که st50 بازم این تنظیمات رو نداره ؟
THX® 3D Certified Display
ISFccc Calibration Mode with Advanced Calibration
ای بابا......
از نمایندگی قیمت های 50 اینچ VT30 , ST30 پرسیدم و 4180 برای Vt30 و برای st30 قیمت 3 میلیون رو قیمت داد که 2 تا عینک هم هدیه داره . بنظرتون قیمت رو خوب میگه؟
آقا من شدیدا معتاد پلاسما شدم....علاوه بر 50st30 که دارم یدونه 50st30 هم میخوام...خدایا از آسمان برسان ...این تی وی رو به آبجی میندازم پولشو میگیرم میرم st50 رو میگیرم...حالا یه راهنمایی این حرکت ارزش این تی وی رو داره اکیفیت تصویری st30 & st50 چقدهر؟ به 50 درصد میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی دیگه خیلی دیگه
لامصب st50 تو cnet اسکور زده از vt50 بالاتر!!یعنی چی اونوقت...9.2/10 ..
آقا درسته که st50 بازم این تنظیمات رو نداره ؟
THX® 3D Certified Display
ISFccc Calibration Mode with Advanced Calibration
ای بابا......
اين طور كه من برسي كردم و نتايج چند مقايسه رو ديدم vt50 برتر هست نسبت به اين مدلي كه گفتي شما.بازم دوستان بيشتر ميدونن در اين مورد.اما تو پست هاي اول همين فروم من ديدم نظر سنجي هارو.متاسفانه فعلا وارد نميشه از مرزي كه ما كار ميكنيم و الا غير از vt50 به نظر من هيچ خريدي كامل نيست
اما حيف نيومده هنوز
كسي ميدونه چيكار كنيم واسه اسيا سايز هاي كوچيكتر از 55 بزاره.يكي گفت تو سايتش درخواست بدين اما نگفت چجوري
شاد باشيد
ehsan.aref
19-06-2012, 12:32
ممنون از راهنمایی شما
moslem47
19-06-2012, 13:39
دوستان راجع به vt30 تو سایت دیجیکالا دو مطلب زیر را نوشته. خواستم بدونم تایید میشه؟
1.قابلیت ضبط از طریق پورت USB بر روی هارد و فلش و قابلیت ضبط بر روی کارت حافظه
2.----S/S2
*Alucard*
19-06-2012, 14:08
VT50 کیفیت تصویر و دکور بهتر داره ولی ST50 بالانس قیمت/کیفیتش خیلی عالیه.
خیر اشتباه نوشته.
دو موردی که ذکر کرده مربوط به مدل VT30B هست که در بریتانیا عرضه شده . در حالی که مدلهای ایران VT30R هستند.
سریهای B دارای ----- ما.هو.اره ای داخلی هستند یعنی ----S/S2 که قابلیت Record هم دارند.
*Alucard*
20-06-2012, 02:33
یه مطلب خیلی مهم در مورد ST50 و GT50 ـهایی که سیستم پال دارن (اروپایی و احتمالا آسیایی) این هست که کنتراست و بازتولید رنگ مشکیشون به مدلهای VT50 خیلی نزدیک هست حتی به VT50 ها آمرکایی یعنی تو عمل تنها تفاوت بین مدلهای سری پال بر میگرده به طراحی و امکانات جانبی و یک مقداری فیلتر کنتراست که تصویر VT50 رو تو مکانهای پرنور بهتر میکنه.
سلام جشنواره پاناسونیک 91 چه موقع است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ehsan.aref
20-06-2012, 11:18
دوستان من رفتم vt30 رو بخرم فروخته شده بود :41: یارو میگه دیگه vt30 نمیاریم فقط st30 هست!
دوستان من رفتم vt30 رو بخرم فروخته شده بود :41: یارو میگه دیگه vt30 نمیاریم فقط st30 هست!
شما کدام شهر هستید؟
از نمایندگی کرج پرسیدم قیمت رو 4 میلیون و 180 هزار قیمت داد.
ehsan.aref
20-06-2012, 16:43
من تهرانم این vt30 که من میخواستم بخرم 42 اینچ بود و از اینا که تو نمایشگاه روشنه میگفت 2200 ولی نوی 42 اینچ نداشت 50 اینچم میگفت 4200 ولی 4150 هم میده خودم فاکتوری که برای خرید یکی زده بود دیدم.
parham511
21-06-2012, 01:27
تا 8 تیر عکس پلاسماهای پاناسونیک burn in شده دانشگاهمونو آپ میکنم، امروز رفتم دیدم هنوز همونطوری بودن، دوربین دیجیتالم همرام نبود فقط.
*Alucard*
21-06-2012, 17:01
جناب parham511 عزیز من چندبار از شما درخواست کردم لطفا در چهارچوب تاپیک پست بزنید الان این پستو شما برای بار سومه دارید تو تاپیک میزنید و مثل آگهی های بازگانی که وعده به زودی.... میده شما هر چند وقت یکبار میاین یک پست میزنید میگید به زودی در این مکان عکسهای .... نصب میشود.... سری قبل هم عنوان کردید مدلهایی که شما دیدید سری VT30 و ST30 نبودن حالا اگر میخواین یه تاپیک مربوط به مدلهایی که شما درشون اشکال دیدین ایجاد کنید و در موردش صحبت کنید فقط لطفا از این به بعد تو این تاپیک فقط و فقط در مورد مدلهای ST30 و VT30 صحبت کنید.
با تشکر.
parham511
21-06-2012, 18:52
من نگفتم نصب میشود،
من در جواب آقایی که می خواستن به عنوان مونیتور از تلویزیون پلاسماشون استفاده کنن گفتم این اتفاق برای تصاویر ثابت توی دانشگاه ما افتاده، اونم در مدلهای 2011 پاناسونیک X30 و U30
بعد یه نفر گفت:
دوستانی که hdtvهای پاناسونیک ندارن یا نمایندگی lg دارن یا مشکلی با پاناسونیک دارن چرا میان در این تایپیکها دیگران رو بیخودی به اشتباه میندازن!
دوستانی که دچار burn in شدن عکس بگیرن نشون بدن یا آدرس بدن ما هم بریم ببینیم واقعا بوده!
متاسفانه چند کاربر در تمام تاپیکها نظر میدن! سونی.پاناسونیک.شارپ.سامسون .فیلیپس.ال جی. توشیبا و ... انگار همه ی اونهارو خریدن و داشتند! و آخر کار هم lg پیشنهاد میدن اونم با تست فایلهای usb و فرمتهای پخش!
دانشگاه ما هم 50 تا lg خرید به سال نکشید همشون سوخت! اینگونه نظرات به هیچ دردی نمیخوره فقط باعث بحث بیخودی میشه و ماراتن تاپیک.
منم آدرس دادمو گفتم چشم اینجا عکساشو میذارم.
کسی هم چیزی نگفت تا الآن که شما داری میگی آگهی بازرگانی نده.
تو یه تاپیک دیگه میزارم، شما هم بی زحمت این آگهی بازرگانیو پاک نکن تا اون آقای مولتی یوزر یا متعصبی که هرچی خواست گفت این پستو ببینه و تاپیکو پیدا کنه.
با تشکر فراوان.
*Alucard*
21-06-2012, 19:22
این پستی که شما داری نقل و قول میکنی برای 40 روز پیشه همون موقع هم شما تشریف آوردی جواب دادی.اینم لینک همون پستی که قبلا این مسئله رو مطرح کردی:
ظاهرا شما هر 30-40 روز یه بار یادت میوفته بیای پستای قبلیو دوباره جواب بدی!
الان به نظر خودت چه دلیلی وجود داره که شما یه دفعه یاد راهنمایی 40 روز پیش افتادی!؟ الان 8 تیره!؟ حتما تا 8 تیر یکی دوبار دیگه ام شما باید تشریف بیارین بگید " تا 8 تیر عکس پلاسماهای پاناسونیک burn in شده دانشگاهمونو آپ میکنم"
منم الان بالای سه تا LCD و LED ال جی سراغ دارم Burn in شدن همشونم کاربرد خونگی داشتن که ظاهرا باید عکس بگیرم بیام تو تاپیک ال جی هر 30 روز یه بار بگم در تاریخ فلان عکس LED های ال جی Burn in شده رو آپ میکنم!
parham511
21-06-2012, 19:51
همین پستی که شما مرحمت کردیو لینکش کردیو بخون توش نوشتم الآن فرجه هامه و مشهدم، تا 5 تیر (بقول شما 40 روز دیگه) که امتحانام تموم شد عکساییو که behzad habib خواستو میزارم دیگه!
مشکل چیه الآن؟
آگهی بازرگانیو، اینکه 40 روز به 40 روز یادت میوفته چیه؟!! من همون موقع هم گفتم تا 40 روز دیگه نمیتونم.
بعدم ال جی چه ربطی بمن داره الآن؟
خوب بزار عکساشو دوستان استفاده کنن.
من تاپیک ال جی 2012 رو زدم که کشته مرده ال جی نیستم، عین بعضی دوستان.
شما باید قانون 5 ،بخش راهنمایی و کمک از قــوانـــین انجمن لــوازم صــوتـی و تـصویـری رو که میگه:
محدود کردن پیشنهاد ها به یک برند خاص، یا برندهای تحت پوشش یک شرکت خاص، فعالیت تبلیغاتی محسوب می شود و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
رو تذکر بدی، نه اینکه بگی چون یکی گفته عکس بزار و من گفتم باشه، حالا منو تهدید کنی که اگه من بزارم شما هم از ال جی عکس میزاری،
خب بزار، ال جی بمن چه ربطی داره اصلا؟؟!
Parhm جان شما چرا اینقدر با جناب Alucard بحث میکنی. خب حق با ایشونه. عزیزم، هر موقع عکس گرفتی بیا بزار. دیگه این همه روز شماری لازم نیست
حالا فردا قصد دارم برم نمایندگی مرکزی.اونجا همه چیز مشخص میشه.
رایان جان آخرش چکار کردی؟ رفتی؟ نرفتی؟
خوب که شما تهرونی. ما که شهرستانیم اگه TV مون خراب شد دیگه دستمون به جایی نمیرسه! VT30 ما یه راست میره تو سطل زباله.
+
تو همین هفته دو تا مورد عجیب دیدم. داشتم فوتبال یورو 2012 از الجزیره الریاضیة 10+ می دیدم که گوشه راست پایین تصویر VT30 پیام داد که سیگنال 3D شناسایی شده و 3D رو فعال کنید!
ولی شبکه که 2D هست! 3D را که فعال کردم عجب عمق خوبی داشت. بخصوص تو نماهای نزدیک. زیاد فرقی با 3D اصلی نداشت!
دیشبم داشتم از شبکه خوزستان کوچه اقاقیا میدیدم باز همین پیام اومد!
حال نداشتم عینک بزنم تست کنم.
اما دقیقاً نمی دونم چرا این پیام میاد؟! فکر کنم تو صحنه هایی که دوربین فوکوس می کنه و عمق 2D خوبی داره و میشه 2D به 3D خوبی داشت این پیام رو میده.
*Alucard*
21-06-2012, 21:01
اوکی !! 40 روز پیش یکی اومده سوال کرده شما لطف کردین اومدین جوابشو دادین بازم ممنون!! الان وسط این پستهای 20 صفحه آخر هنوز 5 تیر ماه یا 8 تیرماه یا روز X نشده یه دفعه شما یاد 40 روز پیش اوفتادی!؟ یک سری از یوزرهای دیگه هم به این کار شما اعتراض دارن...
من مسئول حفظ نظم این انجمن هستم و شما داری با بعضی پستهات نظم انجمن رو به هم میزنی دلیلش بی ارتباط بودن پستهای شما به موضوع انجمن و شکایت بقیه کاربرها علیه شما هست من که نمیتونم هر دو سه روز یه بار بیام اینجا بگم آقایون و خانمها خواهش میکنم مودبانه بحث کنید الان مشکل Burn in شدن پلاسماهای مدل X30 و U30 دانشگاه شما به دلیل کاربرد نا صحیح ربطش به تاپیک VT30 و ST30 چیه!؟
توی تاپیک VT50 و ST50 چندتا پست از شما هست که در مورد ال جیه؟ ربط اونا به VT50 و ST50 چیه!؟
مصداق قانون شماره 5 انجمن ظاهرا به پستهای شما بیشتر نزدیکه.
گزینه که زیاده، هرکس معمولا یه ملاکایی داره و بخاطر همین از محصولات یک برند بیشتر خوشش میاد، مثلا من توی
تی وی: ال جی،
تو موبایل: سونی،
تو ماشین: میتسوبیشی که زیر شاخه ی شرکت کونوسوکی ماتسوشیتاست(ناسیونال و پاناسونیک هم از همین شاخه اند).
تو وسایل خونه دلونگی و کنوود.
تو سیستم صوتی ماشین پایونیر و کنوود و...
هرکس یه سلیقه ای داره داداش همه کشته مرده ال جی نیستن:11:
من اگه 1) جواب بدمو دلیل بیارم، شما چتو ادامه می دی، اگه 2) بگم عکسارو تو یه تاپیک دیگه میزارم مثل همون چیزی که همون اول هم گفتم شما بازم بحثو ادامه میدی، اگه 3)جواب ندم هم که اون آقایی که گفت عکس بزار و همه هم تایید کردن پس فردا میاد همینجا و میگه حرفاش دروغ بود و عکس نذاشت.
شما بگو این منطقه؟؟!
برای اینکه علیه من تشکر جمع کنی هم لازم به اینهمه جست و جو و وقت گذاشتن نبود بخدا، لازم نیست پستای منو گلچین کنید تا اذهان رو بر علیه من تشویش کنید اگه هدفتون نظم تاپیمه واقعا!
نا سلامتی اینجا تاپیک پاناسونیکه و شما هرچی بگی Like خواهد شد بدون احتیاج به این کارا.
اون پستی که از من گذاشتید و توش نوشتم ال جی، کاش پست قبل و بعدشم می خوندید و متوجه میشدید منظور اون بحثهارو، چون من یه پلاسمای سامسونگو به یه بنده خدا که بودجه کم داشت معرفی کردم اونجا، اون پست من که گذاشتید اینجاست، همه میتونن ببینن، اول تا آخرشو بدون گلچین:
مطمئن باشید همون زمانم بین 3 بعدی ال جی و کنتراست، زاویه دید بالا، دقت رنگ و ... ST50 گیر بودم خودم اگه نه حوصله اینجا اومدنو کل کل کردن با فروشنده هارو نداشتم همون زمان و اینکه بخوام واسه ST50 صبر کنم.
متاسفانه حوصله، وقتشم ندارم بیام تلافی کنمو پستها و تاپیکهای ایجاد شده توسط شما رو هم لیست کنم تا ثابت شه شما هم فن پاناسونیک هستی چون تو ادبیاتم اینکارو اهانت به شما میدونم.
اینم بگم؛ وقتی من یه حرف با سند و مدرک میزنم و کسی به ناظرین گزارش میکنه بدون حتما فروشندست و زورش گرفته و یه کاربر عادی با یه عکس کفرش در نمیاد، میتونه اون عکسو نبینه یا اون پستو نخونه.
موفق باشی، دیگه نمیتونم جواب این چتو بدم تا 5 تیر، اینجا هم تبدیل به چت روم شد که زشته، اگه خواستی پاک کن همه پستارو. نمی خوام باعث اذیت شدن دوستان بشه اینهمه بحث متفرقه که پیش اومد، از آقای پونل، که تاپیکشونو نا خواسته به حاشیه بردم عذر می خوام، و همینطور از همه دوستانی که کاربرن، نه فروشنده ها.
من طبق مفروضات شما فن پاناسونیکم! اوکی! حتما Cnet و HDTVtest و AVSforum و AVforums و Digital vesrus و Flatpanels HD و Digital trends و hdtelevizija و What hifi و Trusted reviews و Home theater magazine و tech radar و T3 و HDguru و Home cinema choice و EISA و .... از نظر شما همشون بالاتفاق فن پاناسونیکن !
شما دیدی من بیام تو تاپیک ال جی یه پست بدم 10 نفر اعتراض کنن؟
تا حالا چندتا از این پستها شما تو تاپیکهای دیگه دادی؟
اگه کسی اومده تو تاپیکهای دیگه کار شمارو تکرار کرده بهش اخطار دادم پس حتما فن بقیه برندها هم هستم!! ماهی چند نفر تو پستهای خصوصی از من راهنمایی میخوان و من براساس نیاز و بودجشون و تمایل شخصیشون اغلب بهشون برندهای سامسونگ و ال جی پیشنهاد میکنم حتما فن سامسونگ و ال جیم هستم!! HDTV Shootout 2011 برند شارپ رو به عنوان بهترین تی وی سال انتخاب کردن تاپیکشو من ایجاد کردم حتما فن شارپم هستم!
خلاصه اصلا دلیلیم نداشت که بهت توضیح بدم ولی چون کاربر فعالی بودی نخواستم یه ضرب برم سر اخطار فقط خواستم بگم که حواست باشه.
parham511
21-06-2012, 23:33
من اگه 1) جواب بدمو دلیل بیارم، شما چتو ادامه می دی، اگه 2) بگم عکسارو تو یه تاپیک دیگه میزارم مثل همون چیزی که همون اول هم گفتم شما بازم بحثو ادامه میدی، اگه 3)جواب ندم هم که اون آقایی که گفت عکس بزار و همه هم تایید کردن پس فردا میاد همینجا و میگه حرفاش دروغ بود و عکس نذاشت.
شما بگو این منطقه؟؟!
برای اینکه علیه من تشکر جمع کنی هم لازم به اینهمه جست و جو و وقت گذاشتن نبود بخدا، لازم نیست پستای منو گلچین کنید تا اذهان رو بر علیه من تشویش کنید اگه هدفتون نظم تاپیمه واقعا!
نا سلامتی اینجا تاپیک پاناسونیکه و شما هرچی بگی Like خواهد شد بدون احتیاج به این کارا.
اون پستی که از من گذاشتید و توش نوشتم ال جی، کاش پست قبل و بعدشم می خوندید و متوجه میشدید منظور اون بحثهارو، چون من یه پلاسمای سامسونگو به یه بنده خدا که بودجه کم داشت معرفی کردم اونجا، اون پست من که گذاشتید اینجاست، همه میتونن ببینن، اول تا آخرشو بدون گلچین:
مطمئن باشید همون زمانم بین 3 بعدی ال جی و کنتراست، زاویه دید بالا، دقت رنگ و ... ST50 گیر بودم خودم اگه نه حوصله اینجا اومدنو کل کل کردن با فروشنده هارو نداشتم همون زمان و اینکه بخوام واسه ST50 صبر کنم.
متاسفانه حوصله، وقتشم ندارم بیام تلافی کنمو پستها و تاپیکهای ایجاد شده توسط شما رو هم لیست کنم تا ثابت شه شما هم فن پاناسونیک هستی چون تو ادبیاتم اینکارو اهانت به شما میدونم.
اینم بگم؛ وقتی من یه حرف با سند و مدرک میزنم و کسی به ناظرین گزارش میکنه بدون حتما فروشندست و زورش گرفته و یه کاربر عادی با یه عکس کفرش در نمیاد، میتونه اون عکسو نبینه یا اون پستو نخونه.
موفق باشی، دیگه نمیتونم جواب این چتو بدم تا 5 تیر، اینجا هم تبدیل به چت روم شد که زشته، اگه خواستی پاک کن همه پستارو. نمی خوام باعث اذیت شدن دوستان بشه اینهمه بحث متفرقه که پیش اومد، از آقای پونل، که تاپیکشونو نا خواسته به حاشیه بردم عذر می خوام، و همینطور از همه دوستانی که کاربرن، نه فروشنده ها.
rahman3081
21-06-2012, 23:42
اصلا v20r رو نخرید چون همه چیزش بسته است و هیچ امکاناتی نداره.کیفیتش هم توی مدلهای ال سی دی پاناسونیک هست که خیلی از این بالاتره
mr_rayan
22-06-2012, 01:32
رایان جان آخرش چکار کردی؟ رفتی؟ نرفتی؟
خوب که شما تهرونی. ما که شهرستانیم اگه TV مون خراب شد دیگه دستمون به جایی نمیرسه! VT30 ما یه راست میره تو سطل زباله.
پونل جان من چهارشنبه تونستم شماره دفتر نمایندگی پاناسونیک رو گیر بیارم که به نوعی کارشون نظارت رو خدمات پس از فروش پاناسونیک هم میشه.خلاصه زنگ زدم و حسابی اعتراض کردم از وضعیت موجود و .....
خانومی که با من صحبت می کرد خیلی خوب برخورد کرد و بعد از پرسیدن در مورد نمایندگی ای که من برای تعمیر باهاش تماس گرفته بودم گفت که بعد از پیگیری در حدود 2 ساعت دیگه باهام تماس می گیره.
بعد از 2 ساعت زنگ زد و گفت که مشکل من نهایت تا اواسط هفته دیگه حل میشه.من بازم اعتراض کردم و درخواست سریع تر شدن روند تعمیر تلویزیونم شدم که این خانوم بمن گفت ما سعی خودمون رو می کنیم ولی قولی نمیدم که سریعتر انجام بشه.
حالا از شنبه هر روز بهش زنگ می زنم تا ببینم چی میشه.
TATU_TATY
22-06-2012, 22:00
Parhm
تو همین هفته دو تا مورد عجیب دیدم. داشتم فوتبال یورو 2012 از الجزیره الریاضیة 10+ می دیدم که گوشه راست پایین تصویر VT30 پیام داد که سیگنال 3D شناسایی شده و 3D رو فعال کنید!
ولی شبکه که 2D هست! 3D را که فعال کردم عجب عمق خوبی داشت. بخصوص تو نماهای نزدیک. زیاد فرقی با 3D اصلی نداشت!
دیشبم داشتم از شبکه خوزستان کوچه اقاقیا میدیدم باز همین پیام اومد!
حال نداشتم عینک بزنم تست کنم.
اما دقیقاً نمی دونم چرا این پیام میاد؟! فکر کنم تو صحنه هایی که دوربین فوکوس می کنه و عمق 2D خوبی داره و میشه 2D به 3D خوبی داشت این پیام رو میده.
آقا برای منم زیاد از این اتفاقا افتاده میتونم بگم بیش از10 بار تا حالا تو مدت 2 ماهه .... البته ما فقط دیجیتال داخلی رو داریم و تو فوتبال مخصوصا توی یورو 2012 این برام چند بار تا حالا اتفاق افتاده ..منم مثه شما حال نداشتم سریع بزنم روی 3D که ببنیم جریان چیه...به هر حال تی وی قاطی پاتی داره...
delmajid
23-06-2012, 10:32
منم 50st30m دارم و همین اتفاق برام افتاده یعنی روی شبکه jsc sport سیگنال 3d دریافت کردم
و وقتی زدم رو 3d عمق بسیار باحالی داشت.
تا باشه از این قاطی پاطی های خوب باشه.
دوستانی که 50st30m دارن میتونند فریمور جدید را از این لینک دانلود کنن
منم 50st30m دارم و همین اتفاق برام افتاده یعنی روی شبکه jsc sport سیگنال 3d دریافت کردم
و وقتی زدم رو 3d عمق بسیار باحالی داشت.
تا باشه از این قاطی پاطی های خوب باشه.
دوستانی که 50st30m دارن میتونند فریمور جدید را از این لینک دانلود کنن
دوست عزیز ایا این فریمور مربوط به 42st30هم میشه وچکاری انجام میده واگه لطف کنید نحوه نصبش را توضیح بدید ممنون میشم
با تشکر
delmajid
23-06-2012, 21:36
ببین اگه وارد سایت پاناسونیک بشید
گزینه مربوط به سایز های مختلف وجود داره وسری های مختلف.
حالا شما گزینه مربوط به سایز تی وی خودتون رو دانلود کنید.
طریقه نصب:
فایل دانلود شده را از حالت زیپ خارج کرده وروی فلش بریزید. منظور در روت فولدر
به صورت اتوماتیک یه گزینه میاد روی تصویر و میگه لطفا 90 ثانیه صبر کنید
سپس سوال میپرسه که آیا مایلید تی وی رو آپدیت کنید بعد از انتخاب گزینه بله و اتمام دانلود از فلش
باید اول فلش را جدا کرده سپس تی وی را با دکمه روی خود پنل خاموش کرده و سپس دوباره روشن کنید بعد از روشن کردن.
دوباره بعداز 4 دقیقه تی وی خود به خود ریست میشه و پایان کار.
در ضمن من آپدیت کردم ولی هنوز باهاش ور نرفتم که ببینم چه تغییراتی کرده، لطفا اگر دوستان تغییری دیدن اعلام کنند.
st30ازچه فرمتهای ویدئویی پشتیبانی میکنه وایا فرمتaviقابل پخشه
باتشکر
mr_rayan
26-06-2012, 16:23
سلام.
امروز بلاخره بعد از پیگیری های فراوان و حرص خوردن های بسیار بلاخره تلویزیونم درست شد.امروز اومدن و بردش رو تعویض کردن.تکنسین نمایندگی که برای تعویض اومد گفت بردت رو از روی یه تلویریون نو باز کردن فرستادن.گفت اگر با MIE تماس نمی گرفتم و پیگیری نمی کردم حداقل 2 ماه باید منتظر می موندم.
davood-d
26-06-2012, 16:30
سلام.
امروز بلاخره بعد از پیگیری های فراوان و حرص خوردن های بسیار بلاخره تلویزیونم درست شد.امروز اومدن و بردش رو تعویض کردن.تکنسین نمایندگی که برای تعویض اومد گفت بردت رو از روی یه تلویریون نو باز کردن فرستادن.گفت اگر با MIE تماس نمی گرفتم و پیگیری نمی کردم حداقل 2 ماه باید منتظر می موندم.
جناب رايان مبارك
انشالله ديگه از اين مشكلات پيش نياد
:20:
ehsan.aref
29-06-2012, 13:55
st30ازچه فرمتهای ویدئویی پشتیبانی میکنه وایا فرمتaviقابل پخشه
باتشکر
تو دفترچه راهنماش نوشته برو تو سایت پاناسونیک خاورمیانه دانلود کن.
ehsan.aref
29-06-2012, 13:57
42vt30 شده 3 میلیون تومن یه فروشنده گفت دلیلش دلار 2 هزارتومنیه کاش همون vt30 نمایشگاهیو 2200 خریده بودم.
kindlinessangel
30-06-2012, 10:48
42vt30 شده 3 میلیون تومن یه فروشنده گفت دلیلش دلار 2 هزارتومنیه کاش همون vt30 نمایشگاهیو 2200 خریده بودم.
دیروز توی نمایندگی خ شریعتی دیدم 2.600
دوستان من با كلي تحقيق توي اين اينترنت و مخصوصاً با مطالعه اين تاپيك خلاصه يه پاناسونيك 50 اينچ st30m از بانه خريدم . خوب از قبل اينو ميدونستم كه ازنظر امكاناتي مثل زيرنويس فارسي و تلتكست اين tv نسبت به برندهاي كره اي خيلي ضعيفتر هست ولي مشكلي كه منو حساس كرده و روي اعصابم قدم ميزنه اينه كه نوار زيرنويس بعنوان مثال شبكه خبر ايران هر از چند گاهي نوشته هاش شطرنجي و قاطي ميشه و يه حالت برفكي ميشه. اين حالت هم توي زماني كه با رسيور چك مي كنم هست و هم با آنتن هوايي. فقط شبكه خبر نيست مثلاً bbc يا pmc يا ... بقيه هم هست. مشكلي كه توي معمولي ترين tv هاي ديگه من نديدم حالا پاناسونيك كه با اين همه تبليغ كيفيت تصوير رو يدك مي كشه. اگه پاناسونيك كيفيت تصوير هم نداشته باشه چه امتياز ديگه اي داره؟ امكانات بيشتري داره كه نداره، ارزونتره كه نيست.
دوستاني كه از اين tv دارند اين موضوع رو چك كنيد ببيند tv شما هم اينطوريه يا فقط شانس ما اين شد. آيا راه حلي داره يا نه هي بايد بهش نگاه كنيم و حرص بخوريم
حمید مقدس نیکو
30-06-2012, 11:21
سلام من st30 خریدم ولی مشکل شمارو ندارم شما برو ifc رو بزار رو max شاید درست بشه واسه من رو max ولی خاموشم کردم همچین مشکلی ندارم
دوستان من با كلي تحقيق توي اين اينترنت و مخصوصاً با مطالعه اين تاپيك خلاصه يه پاناسونيك 50 اينچ st30m از بانه خريدم . خوب از قبل اينو ميدونستم كه ازنظر امكاناتي مثل زيرنويس فارسي و تلتكست اين tv نسبت به برندهاي كره اي خيلي ضعيفتر هست ولي مشكلي كه منو حساس كرده و روي اعصابم قدم ميزنه اينه كه نوار زيرنويس بعنوان مثال شبكه خبر ايران هر از چند گاهي نوشته هاش شطرنجي و قاطي ميشه و يه حالت برفكي ميشه. اين حالت هم توي زماني كه با رسيور چك مي كنم هست و هم با آنتن هوايي. فقط شبكه خبر نيست مثلاً bbc يا pmc يا ... بقيه هم هست. مشكلي كه توي معمولي ترين tv هاي ديگه من نديدم حالا پاناسونيك كه با اين همه تبليغ كيفيت تصوير رو يدك مي كشه. اگه پاناسونيك كيفيت تصوير هم نداشته باشه چه امتياز ديگه اي داره؟ امكانات بيشتري داره كه نداره، ارزونتره كه نيست.
دوستاني كه از اين tv دارند اين موضوع رو چك كنيد ببيند tv شما هم اينطوريه يا فقط شانس ما اين شد. آيا راه حلي داره يا نه هي بايد بهش نگاه كنيم و حرص بخوريم
توی VT30 که همچین چیزی ندیدم.
تنظیمات Intelligent Frame Creation و P-NR و Resolution Enhancer را روی حداکثر بزارید و بقیه گزینه های منو را هم چک کنید، ایشالا درست میشه.
سلام من st30 خریدم ولی مشکل شمارو ندارم شما برو ifc رو بزار رو max شاید درست بشه واسه من رو max ولی خاموشم کردم همچین مشکلی ندارم
توی VT30 که همچین چیزی ندیدم.
تنظیمات Intelligent Frame Creation و P-NR و Resolution Enhancer را روی حداکثر بزارید و بقیه گزینه های منو را هم چک کنید، ایشالا درست میشه.
خيلي ممنون از راهنمايي شما ولي جواب نداد و درنشد كه نشد
ehsan.aref
01-07-2012, 11:26
آخر عاقبت خرید از بانه همینه من که هر کیو میشناسم از بانه جنس خریده یه گندی توش دراومده.
*Alucard*
01-07-2012, 13:37
فقط روی زیر نویس این مشکل پیش میاد!؟
خیلی عجیبه اگه مشکلی باشه باید روی همه تصاویر تاثیر داشته باشه چک کن ببین روی صحنه های سریع مثلا وقتی دوریین سریع حرکت میکنه یا... همین مشکل پیش میاد یا نه.
جنسای بانه ای اکثرا جنسایی هستن که تو خط تولید مشکل دارن یا به هر دلیلی به کارخونه مرجوع شدن و خیلی از تاجرها میرن این جنسارو با قیمت خیلی کم میخرن میارن بانه میفروشن اگه میتونی به اون کسی که تی وی رو ازش خریدی پنلتو مرجوع کن شایدمدلای گارانتی دار گرونتر باشن و اختلاف قیمتشونم نا معقول به نظر بیاد ولی حداقل بعد از خرید خیالت از این مسائل راحته.
smhsh121
01-07-2012, 14:00
خیلی عجیبه اگه مشکلی باشه باید روی همه تصاویر تاثیر داشته باشه چک کن ببین روی صحنه های سریع مثلا وقتی دوریین سریع حرکت میکنه یا... همین مشکل پیش میاد یا نه.
جنسای بانه ای اکثرا جنسایی هستن که تو خط تولید مشکل دارن یا به هر دلیلی به کارخونه مرجوع شدن و خیلی از تاجرها میرن این جنسارو با قیمت خیلی کم میخرن میارن بانه میفروشن اگه میتونی به اون کسی که تی وی رو ازش خریدی پنلتو مرجوع کن شایدمدلای گارانتی دار گرونتر باشن و اختلاف قیمتشونم نا معقول به نظر بیاد ولی حداقل بعد از خرید خیالت از این مسائل راحته.
جنسایی که تو بانه میاد اکثرا همزمان با اومدن اون جنس توی دنیا هست حتی قبل از اینکه به ایران بیاد و به تعداد زیاد از مدل ها و برندهای مختلف میاد که نمیشه گفت اکثرا مرجوعی و تعمیری هستند. ممکنه درصدیشون اینجوری باشند ولی اکثرا به صورت نو از کردستان عراق وارد میشن.
فقط روي زيرنويسهايي كه در حال حركت هستند اين مشكل هست. مثلاً توي شبكه خبر خيلي وقتها دو رديف زينويس هست پاييني در حال حركت و بالاتريش ثابته. وقتي زيرنويس پاييني قاطي ميكنه بالاييش مشكل نداره. روي تصوير اصلي متوجه مشكلي نميشم ولي لحظه اي كه منوي رسيور رو ميزنم يه لحظه اول معلومه كه به سرعت آشكار شدن منو نمي رسه و يه كم شطرنجي ميشه ولي خيلي دقت كني و تو يه لحظه كوتاه اتفاق مي افته بعد هم همه چي عادي ميشه
delmajid
01-07-2012, 14:17
سلام منم یه 50st30m رو از دوبی خریدم الان 4و5 ماه هستش دارم باهاش کار میکنم مشکلی نداشتم.
من لینک دانلود فریمور جدید این تی وی رو در دو صفحه قبل گذاشتم برو دانلود و بعد آپدیت کن و نتیجه رو بگو شاید درست شد.
راستش من خودم هفته پیش آپدیت کردم ولی فعلا تا بیست روز خونه نیستم و وقت نکردم که ببینم چه تغییراتی کرده.
در کل اگه شما و بقیه دوستان متوجه تغییراتی شدن اعلام کنید. ممنون.
*Alucard*
01-07-2012, 14:37
جنسایی که تو بانه میاد اکثرا همزمان با اومدن اون جنس توی دنیا هست حتی قبل از اینکه به ایران بیاد و به تعداد زیاد از مدل ها و برندهای مختلف میاد که نمیشه گفت اکثرا مرجوعی و تعمیری هستند. ممکنه درصدیشون اینجوری باشند ولی اکثرا به صورت نو از کردستان عراق وارد میشن.
همزمان اومدن و نیومدن یه جنسی تو دنیا چه ربطی به پاس کردنو و نکردن QC تو خط تولید داره؟ من که 70-80 درصد اجناس بانه ای که دیدم یه مشکلی داشتن از مشکلات ظاهری گرفته تا فنی!
سلام دوست عزيز. نرم افزار جديد رو هم قبلاً ريختم فرقي نكرد. نرم افزار جديد چيزي كه سايت پاناسونيك گفته بود يه تغييراتي توي امكان اسكايپ داره، تغيير ديگه اي نداره
die my darling
01-07-2012, 15:24
سلام دوست عزيز. نرم افزار جديد رو هم قبلاً ريختم فرقي نكرد. نرم افزار جديد چيزي كه سايت پاناسونيك گفته بود يه تغييراتي توي امكان اسكايپ داره، تغيير ديگه اي نداره
ُسلام تی وی مشکل داره حتما تعویضش کن
die my darling
01-07-2012, 15:27
البته این بانه ایا فکر نکنم به این زودیا زیر بار تعویض برن
smhsh121
01-07-2012, 15:54
همزمان اومدن و نیومدن یه جنسی تو دنیا چه ربطی به پاس کردنو و نکردن QC تو خط تولید داره؟ من که 70-80 درصد اجناس بانه ای که دیدم یه مشکلی داشتن از مشکلات ظاهری گرفته تا فنی!
ربطی به رد شدن از QC نداره ولی ربطی به مرجوعی بودن داره چون به این سرعت این همه مدل و برند یه جا مرجوعی نمی شن. مثلا با عقل جور در میاد HX925 به تعداد این همه زیاد با فاصله کمی از اومدن در دنیا که به تعداد نامحدود در بانه توزیع میشن اکثرا از QC رد شده باشند؟
واقعا قیمت کم بانه به علت بنجل بودن جنسا نیست بلکه علتش تطابق با قیمت جهانی هست که تازه اگر دلار انقدر گرون نبود قیمتهاش از این هم ارزون تر بود.
behzad habib
01-07-2012, 20:57
یک تجربه شخصی از بانه به عرضتون برسونم که سال پیش در سفری که به اونجا داشتم و در کمال تعجب با اتوبوسی که در حال تخلیه بار بود و از تهران میومد و بار تخلیه شده شامل چندین tv بود روبرو شدم و حساب کار دستم اومد که بدون شک اینها محصولات معیوب خیابان جمهوری یا امین حضور بودن! و مطمئنم باز اینهارو به مشتری میفروشند!
و نکته ی اصلی شرایط حمل این محصولات حساس هست که سوار بر قاطر و زیر برف و بوران و تکانها و ضربه هایی که حین عبور از بیراهه ها به اونها وارد میشه تا به دست مشتری برسه! و اگر هم مرز رو ببندن ممکنه چند روزی این وسایل در کوه و کمر معطل شوند و به خاطر شرایط محیطی دچار انقباض و انبساط شوند که میتونه آسیبهای جدی رو بر خازنهای دستگاه بزنه.
اگر قصد خرید از بانه رو دارید سعی کنید در فصول سرد و بارانی و برفی اونجا نرید. و یا ریسک خرید رو به جان بخرید.
New-P30world
01-07-2012, 22:19
یک تجربه شخصی از بانه به عرضتون برسونم که سال پیش در سفری که به اونجا داشتم و در کمال تعجب با اتوبوسی که در حال تخلیه بار بود و از تهران میومد و بار تخلیه شده شامل چندین tv بود روبرو شدم و حساب کار دستم اومد که بدون شک اینها محصولات معیوب خیابان جمهوری یا امین حضور بودن! و مطمئنم باز اینهارو به مشتری میفروشند!
و نکته ی اصلی شرایط حمل این محصولات حساس هست که سوار بر قاطر و زیر برف و بوران و تکانها و ضربه هایی که حین عبور از بیراهه ها به اونها وارد میشه تا به دست مشتری برسه! و اگر هم مرز رو ببندن ممکنه چند روزی این وسایل در کوه و کمر معطل شوند و به خاطر شرایط محیطی دچار انقباض و انبساط شوند که میتونه آسیبهای جدی رو بر خازنهای دستگاه بزنه.
اگر قصد خرید از بانه رو دارید سعی کنید در فصول سرد و بارانی و برفی اونجا نرید. و یا ریسک خرید رو به جان بخرید.
|
بله خب، وقتی سر می چرخونیم انواع تخلف رو به چشم می بینیم! چرا یه عده نیان و از شهرهای دیگه تی وی نبرن بانه و به مردم... :41:
وقتی از نمایندگی بگیری، تی وی رو هم اگه بهت ..بله.. حداقل یه جایی هست که بتونی قانونی پیگیر حقت باشی ولی اونجا چی.. :23:
|
42st30که من از نمایندگی گرفتم از بانه قیمتش کمتر بود
شايد يه زماني نمايندگي ارزونتر بود ولي موقعي كه من گرفتم اونجا 2.540 بود اينجا 3.350
jo_jumper
02-07-2012, 12:45
با این وضعیت تغییر قیمت دلار بنظرتون خرید VT30 50 اینچ ریسک نیست ممکنه دوباره برگرده قیمت قبل ؟
ehsan.aref
03-07-2012, 16:04
با این وضعیت تغییر قیمت دلار بنظرتون خرید VT30 50 اینچ ریسک نیست ممکنه دوباره برگرده قیمت قبل ؟
قیمتا دیگه هیچ وقت بر نمیگرده مطمئن باش بدتر نشه بهتر نمیشه
سلام
هفته گذشته یه 42vt30 گرفتم , ساخت تایلنده . از فروشگاه پانوسونیک شیراز گرفتم . آخرش 2670000 داد.گارانتیه و 2 تا عینک باهاشه .
1-چیز خوبیه ؟
2-خوب خریدم یا انداخته؟
3-تنظیمات تصویر برای جلوگیری از bearn in با استفاده از عکسا چیه ؟( به طور دقیق ,لطفا)
4-اگه بیش تر از 150 ساعت ای عکسا رو بزاری بهتره یا نه ؟
hosseinhb11
04-07-2012, 12:46
سلام به دوستان عزیز. من 20 روز پیش 50vt30 خریدم. فعلا که مشکل خاصی ندارم. فقط یه چیزی اذیتم میکنه. دیجیتال داخلی دستگاه مخصوصا روی فوتبال شبکه 3 کیفیت خوبی نداره . یعنی تصویر شارپ نیست. ماهواره ندارم که چک کنم . ولی منزل اقوام46 sony دارن که از ماهواره استفاده می کنن. تصویر اونو ترجیح می دم. خیلی بهتره . من از تصویر vt30 روی XBOX راضیم. فیلم HD هم خوب نشون می ده. ولی قضیه دیجیتالش و نمی دونم چکار کنم ؟؟؟؟ اون دوستانی که می گن با دیجیتال داخلی سیگنال 3d دریافت کردن اونم زمان پخش فوتبال ، اگه ممکنه بگن کدوم شهر هستن. ممکنه سیگنالها فرق داشته باشه؟
یه سوال دیگه : شنیدم که تا چند وقت نباید کنتراست plasma ی نو رو بالا برد. درسته؟؟؟؟؟؟
jo_jumper
04-07-2012, 13:54
سلام به دوستان عزیز. من 20 روز پیش 50vt30 خریدم. فعلا که مشکل خاصی ندارم. فقط یه چیزی اذیتم میکنه. دیجیتال داخلی دستگاه مخصوصا روی فوتبال شبکه 3 کیفیت خوبی نداره . یعنی تصویر شارپ نیست. ماهواره ندارم که چک کنم . ولی منزل اقوام46 sony دارن که از ماهواره استفاده می کنن. تصویر اونو ترجیح می دم. خیلی بهتره . من از تصویر vt30 روی XBOX راضیم. فیلم HD هم خوب نشون می ده. ولی قضیه دیجیتالش و نمی دونم چکار کنم ؟؟؟؟ اون دوستانی که می گن با دیجیتال داخلی سیگنال 3d دریافت کردن اونم زمان پخش فوتبال ، اگه ممکنه بگن کدوم شهر هستن. ممکنه سیگنالها فرق داشته باشه؟
یه سوال دیگه : شنیدم که تا چند وقت نباید کنتراست plasma ی نو رو بالا برد. درسته؟؟؟؟؟؟
لطفا چند تا عکس از TV موقعی که روشنه میزاری ، خودم هم دنبال 50 اینچ پلاسما هستم خیلی دوست دارم مدل VT30 رو بخرم ولی اختلاف 1 میلیونی داره.
die my darling
04-07-2012, 15:48
P-NR و Resolution Enhancer بزار رو max و Sharpness و ببر بالا.
150 ساعت اول نبری بالا بهتره.
Bahman No1
04-07-2012, 16:11
سلام.
میخواستم نظرتونو درمورد مقاله ای که تو این صفحه هست بدونم :
سوالم اینه که مطلبش صحت داره یا نه و اگر صحت داره st30 جزو کدوم دسته میشه
mr_rayan
04-07-2012, 16:34
سلام.
میخواستم نظرتونو درمورد مقاله ای که تو این صفحه هست بدونم :
سوالم اینه که مطلبش صحت داره یا نه و اگر صحت داره st30 جزو کدوم دسته میشه
این مطلب به تلویزیون هایی مثل تلویزیون های شرکت فیلیپس اشاره می کنه که کیت سه بعدی به صورت جداگونه هستش.البته یا خود تلویزیون هستش ولی به صورت جداگونه نصب میشه.
st30 فرستنده سه بعدی داخلی داره.
ruzbe1313
04-07-2012, 23:36
خبری از وارد کردن واسه المپیک نیس؟
siavash_sat
05-07-2012, 13:51
سلام
آقا الآن 50vt30 حدودا چند قیمته؟
50st30 چنده حدودا؟
دوستان اختلاف کیفیت تو این دو مدل چقدره؟من خودم v20 50 دارم و 100% راضیم به نظر شما st30 راضیم میکنه از نظر کیفیت....البته اینا برا داداشم میخوام که طبقه بالای ما هستند...سورس هم اکثرا hd و بعضا شبکه های داخلی خودمون
davood-d
05-07-2012, 21:36
كيفيت برنامه هاي ديجيتال ايران كه اصلا خوب نيست! همون برانامه هاي آنالوگ بي كيفيت روي ديجيتال پخش مي كنند
فوتبال جام ملت هاي كه شبكه سه پخش ميكرد اصلا كيفيت نداشت .
*Alucard*
05-07-2012, 23:37
سلام
آقا الآن 50vt30 حدودا چند قیمته؟
50st30 چنده حدودا؟
دوستان اختلاف کیفیت تو این دو مدل چقدره؟من خودم v20 50 دارم و 100% راضیم به نظر شما st30 راضیم میکنه از نظر کیفیت....البته اینا برا داداشم میخوام که طبقه بالای ما هستند...سورس هم اکثرا hd و بعضا شبکه های داخلی خودمون
صبر کن st50 بگیر
*Alucard*
05-07-2012, 23:39
صبر کن st50 بگیر
حدود قیمتش چقدر هست وقتی وارد بازار بشه و سایز 50 داره واسه ایران؟
*Alucard*
06-07-2012, 15:12
50 داره حدس میزنم 42 اینچش حدود 2.5 باشه و 50 اینچش حدود 3.5
خیر امواتتون جواب ما رو هم بدین
delmajid
06-07-2012, 20:24
كيفيت برنامه هاي ديجيتال ايران كه اصلا خوب نيست! همون برانامه هاي آنالوگ بي كيفيت روي ديجيتال پخش مي كنند
بهترین کیفیت پخش کانال های sd پلاسما هستش.
در ضمن جام ملت ها هم اصلا به صورت مات از شبکه 3 پخش میشد. من روی تی وی های مختلف تست زدم همه همینطور بودن
behzad habib
06-07-2012, 20:45
در مورد جام ملتها
این مسابقات رو از چند شبکه خارجی مثل zdf,trt1 و... که میدیدم به نظرم کمی نورش کم بود و دلیل اینگونه تصویربرداری رو نمیدونم و نسبت به جام جهانی 2010 و 2006 و المپیک 2008 کمی ضعیف به نظر میرسید! البته میشد با کمی تنظیم تصویر این ضعف رو جبران کرد.
hosseinhb11
07-07-2012, 15:31
پس اون دوستی که میگفت هنگام پخش فوتبال پلاسماش سیگنال 3d دریافت کرده منظورش چی بود؟؟
delmajid
07-07-2012, 18:18
پس اون دوستی که میگفت هنگام پخش فوتبال پلاسماش سیگنال 3d دریافت کرده منظورش چی بود؟؟
منم بعضی موقع هنگام نگاه کردن به کانال های sd سیگنال 3d دریافت میکنم.
مثلا از الجزیره اسپورت sd سیگنال 3d دریافت کردم و بلافاصله عینک رو زدم واقعا تصویر عمق داشت.
حالا دلیلش چی بود نمیدونم.
ولی فکر نکنم این سیگنال به کیفیت تصویر ربط داشته باشه( یعنی sd باشه یا hd)
قیمت 42 و 50 اینچ ST50 تو ایران چقدر میشه و کی میاد تو ایران؟
delmajid
08-07-2012, 14:42
سلام به همه من تو یه سایت خوندم که تی وی LG با صفحه سوپر تین و با ضخامت 2 میلی متر بهترین تی وی سال 2012 شده
میخواستم ببینم حقیقت داره یا نه؟
بعد ایا این تی وی OLED هستش؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.